Молодецький Олександр : другие произведения.

Люди звикають до всього

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Рептилоїди? Вишки 5G? Чiпи у вакцинi? Бiлл Гейтс, що стоїть за пандемiєю? Тiльки тут - всi разом, в одному короткому оповiданнi!

  Верховний Iмператор рептилоїдiв був задоволений.
  - Отже, ви закiнчили фазу змiни клiмату Землi до точки неповернення. Молодцi. Якщо так, то людство для подальшого нам уже не потрiбне. Можете приступати до пункту плану 113.7.
  - 113.7? - Хшасс почав гарячково гортати план. Тхiсс теж напружилася.
  - Так, пункт, у якому ми плануємо знищити жалюгiдних приматiв - хижо посмiхнувся Верховний Iмператор. - Що ви там придумали для цього?
  - Придумали, ага - у головi Хшасса гарячково крутилися шестернi. -Вiрус! Моторошний вiрус знищить все людство дуже швидко.
  - Вiрус - це добре. Що за вiрус?
  - Вiрус, е-е-е, ну це ... коронавiрус. Так! Коронавiрус.
  - Що ще за коронавiрус? Чому така дивна назва?
  - Ну... вiн... вiн у формi корони! - продовжував викручуватися Хшасс.
  - Корони? Що за форма така для вiрусу? - пiдозрiло примружив очi Верховний Правитель. - Ну та гаразд, а як ви його поширите по всiй Землi?
  - За допомогою веж 5G! Ми налаштували їх по всiй Землi та незабаром увiмкнемо передачу вiрусу через них.
  - Аха-ха-ха, розумно! Менi подобається - розсмiявся Верховний Iмператор.
  Хшасс нарештi полегшено видихнув. Тхiсс мовчки ошелешено дивилася на нього.
  - Ну що ж, виконуйте, хочу наступного разу побачити Землю без цих мерзенних людей, - сказав Верховний Правитель i вiдключився.
  Як тiльки екран погас, Тхiсс примружила очi та запитала: - Тааак, отже - вiрус, вежi 5G... Коли ти збирався менi розповiсти? Як взагалi тобi вдалося пристосувати вежi 5G для поширення вiрусу? Вiрус - це ж частки, а не хвилi.
  Хшасс зiтхнув: - Невже ти не зрозумiла - я все вигадав?! Немає анi вiрусу, анi секретної передачi вiрусу через вежi мобiльного зв'язку, звичайно.
  Тхiсс округлила очi: - Ти набрехав Верховному Правителю?!
  - А що менi було робити - сказати, що ми нiчого не пiдготували для знищення людства?
  - Ну добре, але що ти робитимеш зараз?
  - Треба щось вигадати.
  Обидва рептилоїди глибоко замислилися. Вигадати щось заважало те, що їм чомусь не хотiлося знищувати людство. За довгi роки на Землi люди стали якись звичнi. Картина свiту без них здавалася якоюсь неповною, безглуздою, неправильною.
  Хшасс задумливо простягнув: - А якщо... Якщо їх поки що просто ховати, коли корабель Верховного Правителя пролiтатиме поруч iз Землею. Це трапляється лише двiчi на рiк.
  - Де ховати? - здивувалася Тхiсс.
  - Та нехай просто вдома всi сидять! - вигукнув Хшасс.
  - Ну i як ти змусиш їх сидiти вдома? - нахмурилася Тхiсс.
  Хшасс глибоко замислився, Тхiсс навiть здалося, що вiн заснув, що було б, звичайно, безглуздо в такiй ситуацiї.
  - Всесвiтня пандемiя вiрусу! i як результат - карантин. Усi будуть зобов'язанi сидiти пiд час карантину вдома пiд страхом смертi вiд вiрусу, ну i, звичайно, штрафiв.
  - А це може спрацювати, - пiдтримала його Тхiсс.
  Хшасс звичним жестом одягнув маску Бiлла Гейтса i поспiшив до виходу.
  
  - Так, я бачу, що справи у вас йдуть непогано, - схвально сказав Верховний Правитель.
  Картинка на монiторi перемикалася з однiєї локацiї на iншу: ось порожня площа Сан-Марко у Венецiї, безлюдний Карлiв Мiст у Празi, Центральний парк у Нью-Йорку без жодної людини.
  - Намагаємось - показав в посмiшцi всi 58 зубiв Хшасс. Тхiсс квапливо закивала.
  
  Наступний сеанс зв'язку iз Верховним Правителем пiшов зовсiм не так, як хотiв Хшасс.
  - Я думав ви покiнчили з жалюгiдними людцями. А вони все ще тут i ховаються по своїх будинках! - Верховний правитель роздратовано подряпав кiгтями стiл. - Мiй реєстратор псi-хвиль показав, що їх стало не набагато менше, нiж земний рiк тому!
  Пси-хвилi, як Хшасс мiг забути про них! Кожна людина випромiнює пси-хвилi та, звичайно, те, що вони сидять на карантинi, нiяк на це не вплинуло. Хшасс з жахом замружився.
  - От земна статистика з коронавiрусу - за земний рiк вiд нього померло всього три мiльйони людей! Це 4 сотi вiдсотка! За РIК! Скiльки менi чекати поки ваш вiрус знищить їх усiх? Двi з половиною тисячi рокiв?!!!
  Хшасс втиснувся в крiсло, але всерединi вiн навпаки трiумфував. Статистика померлих вiд коронавiрусу, яку вiн фальсифiкував з померлих вiд усiх можливих респiраторних вiрусiв i рiзних приписок, для залякування людей, щоб вони покiрно дотримувалися правил карантину, зовсiм несподiвано допомогла йому зараз. Набагато краще бути працiвником, який намагався, але йому не вийшло, нiж саботажником, який не виконав прямий наказ.
  - Володар! вiрус виявився не таким небезпечним, до того ж людство дуже вмiло захищається вiд нього: масово носить маски, миє руки по сто разiв на день, працює вiддалено, всi сидять по будинках i це суттєво ускладнило завдання. Але ми вже розробили новi штами вiрусу, якi дуже швидко виконають наше завдання!
  - Краще вам не розчарувати мене вдруге! - люто зиркнув Верховний Правитель i вiдключився"
  Хшасс i Тхiсс переглянулися.
  - Що будемо робити? - порушила тишу Тхiсс.
  - Є одна iдейка, але треба обмiзкувати. - вiдповiв Хшасс.
  Час у них був, до наступного сеансу зв'язку ще пiв року.
  
  - От! - Хшасс урочисто продемонстрував пробiрку.
  - Що це? - спитала Тхiсс.
  - Вакцина вiд коронавiрусу!
  - Вакцина вiд вигаданий вiрусу? Чим це нам допоможе?
  - Тим, ​​що в цiй пробiрцi наночип, що екранує псi-хвилi! Ми "вакцинуємо" всiх людей i реєстратор псi-хвиль їх не побачить. I нам треба поспiшити з масовою вакцинацiєю - до наступного сеансу зв'язку залишилося зовсiм небагато.
  Тхiсс захоплено мовчала. Все-таки, Хшасс - генiй, тут нiчого не скажеш.
  - Добре, але як ми пiсля цього змусимо людей все ще сидiти вдома? Адже вони вирiшать, що раз "вакцинованi", то можуть повернутися до звичного життя. - Замислено запитала Тхiсс.
  - Щось придумаємо, скажiмо, що вiрус мутував i вакцина погано захищає вiд нових штамiв тощо. - вiдмахнувся Хшасс.
  - Ну не можемо ж ми завжди годувати людей такими iсторiями? - Побачимо. Зробимо це новою "нормальнiстю". Люди звикнуть. Люди звикають до всього.
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"