Музычук Татьяна : другие произведения.

Стереотипам - бiй

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  На сьогоднi в багатьох склався стереотип щодо iдеальної половинки. Але ж вiдомо, що всi люди рiзнi. I ми вирiшили дiзнатися, що ж очiкують хлопцi та дiвчата вiд свого життєвого супутника(-цi).
  Отже, починаємо:
  1. Стереотип Љ1: всiм хлопцям подобаються блондинки з блакитними очима.
  Насправдi нi. Лише 13% опитаних висловили бажання бачити поруч iз собою блондинку. Значно бiльше надають перевагу брюнеткам (41%) та шатенкам (27%). Але рудим не варто засмучуватись: 19% хлопцiв бажають бачити бiля себе "вогняну" красуню.
  2. Стереотип Љ2: бiльшiсть хлопцiв бажають будувати стосунки зi старшими дiвчатами.
  Проведене опитування показало - це твердження не зовсiм вiрне. I хоча 36% висловились за старших, але 50% бажають, щоб їхня дiвчина була одного вiку з ними. Лише 14% бажають зустрiчатися з молодшими.
  3. Стереотип Љ3: всiм подобаються худi високi моделi.
  Виявилось: в IМВ такий тип дiвчат подобається небагатьом. А щодо типу фiгури: близько 50 % висловились за струнких дiвчат, 40% - за фiгуристих, а ще 10% сказали, що їм без рiзницi.
  4. Стереотип Љ4: красивi дiвчата краще, нiж розумнi.
   В нашому Iнститутi не надають перевагу якомусь конкретному типу дiвчат: 50% - за розумних, 50% - за красивих. Щодо типу характеру: 85% - за товариських, 15% - за скромних.
  5. Стереотип Љ5: шлях до серця чоловiка лежить через шлунок.
  Хоча бiльшiсть i висловилася за те, щоб їхня супутниця вмiла готувати (73%), але при цьому сказали: "Не важливо, чи вмiє вона куховарити, чи нi. Головне, що вона - моя дiвчина, а готувати можна навчитися в будь-який момент".
  Що ж вважають представницi прекрасної статi?
  6. Стереотип Љ6: всiм дiвчатам подобаються високi хлопцi.
  Насправдi це твердження не зовсiм вiрне, адже близько 45% дiвчат проголосували за невисоких. Ще 10% сказали, що рiст хлопця не вiдiграє нiякої ролi.
  7. Стереотип Љ7: перший крок в стосунках завжди повинен робити хлопець.
  Нами була помiчена така тенденцiя: молодшi за вiком дiвчата вважають, що перший крок - це прерогатива хлопця, i дiвчина аж нiяк не може розпочати стосунки. Старшi ж кажуть, що те, хто повинен проявити iнiцiативу, насправдi неважливо. Отже, 50% проголосували за iнiцiативу хлопцiв, 45% сказали, що їм однаково, 5% висловились, що перший крок можуть робити дiвчата.
  8. Стереотип Љ8: спортсмени - "рулять".
  Представницi прекрасної статi вважають, що їхнiй супутник повинен бути пiдтягнутим i займатися спортом, але в мiру. 45% сказали, що не обов"язково, щоб хлопець займався спортом.
  9. Стереотип Љ9: дружби мiж чоловiком та жiнкою не iснує.
  Вiдповiдi були рiзними, але, пiдсумовуючи сказане: i хлопцi, i дiвчата вiрять в такий тип дружби (близько 55%).
  10. Стереотип Љ10: жiнка не може брати на себе головну роль в стосунках.
  Хлопцi схильнi надавати своїй другiй половинцi бiльше прав у цьому питаннi(83%), але дiвчата висловились, що такого бути не повинно, i проголосували "за" (94%).
  Ми всi рiзнi. Кожен має позитивнi риси, i не дуже. Але, якщо Ви знайшли свою половинку, то для Вас неважливо, який зрiст, фiгура та колiр волосся у нього/неї. Головне, щоб Ви кохали її, були коханими та вiдчували безмежне щастя вiд того, що ви просто знаходитесь поруч. I редакцiя журналу "Мiжнародник" бажає Вам зустрiти таку людину у Вашому життi.
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"