Нубирецкий Аннунак Рептилоидович : другие произведения.

Гравець

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  Гравець
  
  
  Картки, в моїх руках і знову. Я знаю, що гра в карти не приносить мені ніякої користі, але що робити з цією залежністю, яку я маю. У мене в руці дві карти, один туз і один король. Я знаю, що знову виграю велику суму грошей. Ось чому я сиджу тут за круглим столом, застеленим зеленою тканиною. Піднімаючи очі, я бачу, що люди навколо нього також тримають по дві картки одночасно. Я знаю, що у старого, що сидить праворуч від мене, є два двоє, він жодним чином не виграє цю партію. Ще один потопаючий у вусах, у якого зліва у мене п’ятеро і одна дама, на цей довгий час їхати додому. І чоловік, що сидить поруч, все ще чухає голову, бачить, що він новачок за цим столом, із ним буде якийсь сміх. Блондинка, яка поставила приклад прямо переді мною, стільки потискує руки, що навіть за кілька проходів картки в руках лущаться. Гравці, які сиділи за столом, все прекрасно бачили, і мені це не потрібно бачити, і я знаю, що у неї немає нічого хорошого, два королі, можливо, тому вона сидить, посміхаючись, ніби отримала мільйон безкоштовно. А поруч з нею сидить молодий чоловік, може, двадцять, може, трохи старший, він продовжує дивитись на мене, але я не звертаю уваги. Я знаю, що він більше не буде в цій партії, тримаючи в руці лише туза і дубля. Він сидить спокійно, поруч зі склянкою льоду і коричневої рідини, мабуть, коньяку. У костюмі, сорочка злегка пронизана, щоб побачити груди. Вони трохи заплутані від занадто частих стрижок. Руки не тремтять, блакитні очі спокійні. Він продовжує дивитись на мій бік і назад на свої карти. Що я можу сказати професійний. Чорт, я теж. З цим буде цікаво.
  Я дивлюсь на свої картки, потім на стіл і бачу, що дилер, який справді втомився від цієї роботи, вже вишикував карти і чекає, що ми будемо робити. Знову я знову всім біжу очима, новачок уже здався. Чоловік з вусами теж. Чоловік, який сидить праворуч від мене, все ще грає. Залишилося лише четверо, бо блондинка і хлопець теж граються, тож пора перевертати карти. Блондинка розклала свої карти так, щоб показати їй щось для перемоги. Ніякого диявола. Іди додому лялька. Хлопець з костюмом так обережно кладе картки на стіл і все ще встигає поглянути на мій бік. Старий, що сидів праворуч від мене, був неспокійно сумний і здавався в останню хвилину. Я хочу посміхнутися, але я можу керувати собою, щоб показати, що дуже рада, що він пішов, хоча це було дуже давно. Я чую, як дилер вимовляє моє прізвисько, і я теж вкладаю свої картки. Спокійний і нічого не боїться. Хоча насправді я вже всередині з усіма вібраціями і намагаюся стримати збудження. Багато років практики, і я вже опанував техніки спокою обличчя та тіла. Тому після розміщення карток я тримаю руки складеними і покладеними на стіл. Дистриб’ютор дивиться на всіх нас і посміхається. Я вже знаю, що виграв, тому, будь ласка, перекажіть мені гроші, і я зникну звідси. Але чому він затримується? Дилер ще раз щось перевіряє і каже:
  - Вітаю, пані Микито, ви знову перемогли. Втретє поспіль. - посміхається мені.
  Я всіляко намагаюся сидіти спокійно, коли він рахує виграні мною гроші. Я намагаюся не показувати, як я щасливий, це ще один вечір, коли я витираю ніс старим гравцям. Дилер штовхнув на мою сторону велику суму грошей, і я взяв їх і відійшов від стільця. Я швидко кладу сумочку і прощаюся з гравцями сьогодні ввечері.
  - На добраніч, пані та панове, - дивлюся я на блондинку. "Я хочу перемогти", - кажу, підходячи до дверей клубу.
  Тільки відкривши двері назовні, я можу вдихнути свіже повітря в легені. Бо запах тютюну та пива в клубі мені вже нудний. Я постійно дивуюсь, чому я не змінюю свій спосіб життя, врешті-решт, я знаю, що можу. У мене вистачає грошей, ніж мені потрібно. Я міг знайти хорошу квартиру, знайти роботу чи навіть вступити до якоїсь школи, здобути освіту, щоб досягти чогось у цьому житті, перш ніж я загинув, таким чином поводився, як загинула моя сім’я.
  Пабунду. Я дихаю нерівномірно і неспокійно, намагаючись зловити там, де я перебуваю. Я обійняв, мене розкидали по дому, у квартирі, у ліжку, одяг, який я носив з вечора. Мою сумочку скинули на стілець. Крізь вікно просвічувало денне світло. Вже вранці я не пам’ятаю, як їхав. У мене в голові було важко, ніби переповнене камінням, мені вчора нікуди не треба було їхати. Шаленість у барі, як божевільна. Пийте стільки, що я навіть нічого не пам’ятаю з минулої ночі. У будь-якому разі, я так не встаю з ліжка. Я встаю, погойдуюсь, трохи потемнівши в очах, але я можу зробити кілька кроків і таким чином дійти до дверей своєї кімнати. Вийшовши з кімнати, я оглянув коридор і прислухався, чи мій сусід по кімнаті ще не встав. Я тихо спускаюся до ванни і вимикаю кран. Вода звідти витікає, я перевіряю, чи достатньо прохолодно, щоб протверезіти, бо мені потрібно йти в університет, щоб я не запізнився на лекції. Я роздягаюся і лечу під холодним душем. Я встромив крижану голку в шкіру, щоб не збирати. Швидко моє тіло пристосовується до цієї температури, і я починаю вмиватися, поки мию тіло гелем для душу, намагаючись згадати вчора.
  Ми з подругою вирішили поїхати
  
  розважати та святкувати день народження свого хлопця. Тож ми поїхали. Ми надягали макіяж, одягали сукні та зустрічали її хлопця та кількох друзів з університету у клубі Pantheros. Ми там пили і танцювали, і що було далі, я вже не пам’ятаю. Цього ще не було. Тож після миття я вмикаю воду і вішаю рушник, обмотуюсь собою і виходжу з ванної. Я тихо тягнуся коридором до своєї кімнати. Зачинивши двері, я швидко підбігаю до телефону і дивлюсь на 6:45. Ще не пізно, тому йду швидко одягатися, витягаю з комода свої чорні штани та синю кофтинку. Я одягаюся, щоб подивитися в дзеркало і лякаюся, коли бачу своє обличчя. Очі почорніли і втомились. Щоки впали. І навіть обличчя трохи набрякло. Відразу було видно, що вчора було весело. Можливо, трохи підводки та туші допоможуть виглядати невинною вівцею. Після всього, волосся буде висушено, а дрібний макіяж знову подивиться на годинник. 7:05. Хм ... Я ще не запізнився. Я дивлюсь у дзеркало і бачу себе. Подібно до попередньої дівчини, яка впевнена в собі і рішуче налаштована виграти багато грошей. Досить будь-яких розмов про азартні ігри, це пішло в минуле.
  Тяжко зітхаючи зі своєї кімнати, ступаючи на кухню. Там стоїть прямокутний стіл, зв'язаний з ним трьома стільцями, де четвертий? Можливо, у кімнаті співмешканця. Далі - шафи, відремонтовані, сірі, повноцінний кухонний гарнітур, холодильник і шафи, мікрохвильова піч, духовка. Тут все те, що вам потрібно. Тому я наступаю на кавову машину і натискаю кнопку в полі, поки кава не виллється в скляну ємність. Я підходжу до холодильника у розкритому шрамі свого незайманого затемненого сандвіча. Легко схилившись у тумбі, яку я з’їв. Живіт у мене заржав, мабуть, дуже дякую. Я додаю каву в чашку і сідаю за стіл, схиляюся на голову і потягую гірку каву, намагаючись згадати, як я повернувся вчора. Безпосередньо перед моїми очима - картинка, на якій я йду вулицею і кружляю. Це все. А чому я поїхав веселитися? Закінчивши пити каву, я відніс чашку до раковини, нахилився навколо шафи і озирнувся, шукаючи ключ від машини.
  Я живу в цій квартирі цілий півтора року. Спочатку один, але згодом я зробив оголошення, що шукаю сусідку по кімнаті, тож один за одним з’явилися бажаючі переїхати сюди. Не можу сказати, що ця квартира огидна, бо її немає. Все, що я змінив, мав гроші, як сіно, щоб я міг витратити їх як слід. Я купив меблі та фарбу для стін для цієї квартири. Я найняв художників, щоб все виправити. Ось чому мій дім тут буде завжди. Я закінчу університет із вищою освітою, знайду роботу і продовжуватиму, як веде життя. Скрізь я шукав вітальню з диваном, широкоформатний телевізор, музичний центр, собачий малюнок і, як не дивно, журнальний столик, але я не знайшов свого ключа від машини. Я постукав у двері своєї дівчини, не витримавши цього. Але мені ніхто не відповідає, тому я спокійно ними користуюся. У цьому номері є двоспальне ліжко, шафа для одягу, письмовий стіл на комп'ютері. купа книжок і ще щось є. Шафа біля ліжка, стіни пофарбовані плакатами, завіса закрита, тому в кімнаті темно. Я тихо притискаюся до ліжка, де ви, люди, спите, одне тіло більше, інше тоне. Лише чотири ноги стирчали з-під ковдри. Дві маленькі, інші більші. Я тихо підходжу ближче, і хлопець піднімає голову, з блідим волоссям, заплутаним одним відкритим оком. Дивлячись один на одного, він дивився на прохід однією рукою, потім другою, обидві руки заплямовані татуюваннями і продовжували рухатися до грудей. Різні візерунки можна побачити більш повно, і лише строкаті клубки видно знизу. Він витирає волосся однією рукою, трохи поклавши їх. Мені стає трохи незручно, тому тихо запитую його про свої ключі.
  "Мені шкода, що я вас розбудив, я просто хотів запитати, чи не бачите ви ключа від моєї машини, я ніде не можу його знайти", - запитав я і посміхнувся.
  Скеля злегка нахиляє голову і гладить обличчя рукою, ніби намагається прокинутися.
  - Я цього не бачив, - тихо відповідає він. Потім вона нахиляється до сплячої дівчини і прокидає її тихо і ніжно. "Гей ... Мільда ​​розбудить кошеня", - ласкаво каже вона.
  Дівчина нахиляється і лягає прямо, потім кілька разів моргає і намагається сісти, але просто похитується і кладе Рока на плече, дивиться на мене і посміхається. Її блакитні очі, такі п’яні, як у мене, були довгий час. Потім він знову моргнув і тихо сказав:
  -Щось трапилося? - Послухай її. Дивлячись і на мене, і на мого хлопця, який, здається, знову спить, бо закрив очі. Але він перехрещується і бурмоче:
  -Карина не може знайти ключ від машини, - пояснює Рок.
  «О ...» - кричить вона. - Подивись на мене. - Ваш ключ заблокований для мене, куди ви його вчора поклали, - тихо каже. І я вже озираюся, де її сумочка. Я знаходжу її впав на підлогу біля шафи і взяв її, шукаючи ключі. Знайшовши, я кладу її сумочку на стіл і дякую:
  -Дякую. вдома
  
  Я буду близько першої години, сподіваюся, ти будеш спати, - кажу, трохи важче, ніж я хотів.
  З Мільдою я завжди суворий і не можу зрозуміти, чому ми роками були хорошими друзями, і, скільки себе пам’ятаю, я завжди був з нею, тож вона махнула моєю рукою, продовжувала засинати на ковдрі. Я тихо зачинив двері кімнати. Мене приваблювало збирання своїх речей, бо мені пора було поїхати до університету.
  Коли ви виходите на вулицю, весняне повітря чекає досить теплого. Дує приємний вітерець, відчувається запах квітів та квітів дерев. Удалині стоїть напівзруйнований будинок. Колись у ньому жила стара жінка, але вона померла і про те місце забули. Зараз там чисте смітник для підлітків. У звичайні вихідні там збираються діти, гризуть витівки або п’ють до коми. Я пам’ятаю себе в шістнадцять років, тоді сталася неконтрольована зловживання, яка не погоджувалась із правоохоронними органами, втікала з дитячих будинків та відвідувала бари, де часто проводилася незаконна діяльність. Азартні ігри. Тепер, пам’ятаючи про це, іноді стає смішно, як я зміг обдурити людей і не потрапити. Навряд чи моє життя було б сьогодні, якби я продовжував грати в азартні ігри. Зрештою, це ризик, або програш, або виграш, ви будуєте все, що маєте дорого. Пам’ятаю, коли одного вечора я так сильно впав в одну банду, що навіть закрив годинник, який ніколи не пропонував нікому заробляти гроші. Але те, що робить дитина, це не просто бути фінансово забезпеченим. Зрештою, з чотирнадцяти років я жив у дитячому будинку. І було пекло. Я думав, що пекло - це в’язниця, але повірте, насправді це не так. Хоча я ніколи не був у в'язниці, бо все одно міг врятуватися. Але опинившись у дитбудинку, ви справді можете відчути себе підземеллям камери. Мені доводилося іноді ховатися від охоронців, щоб я не вийшов з пекла, не спавши, бо тоді я навіть не міг заснути або заснути цілу ніч, не прокинувшись. Я весь час мріяв, як троє чоловіків увірвались у будинок мого батька і побили його, а потім дістали пістолет і вистрілили йому кулю в голову. Я пам’ятаю цю ніч поки що. Тому, стоячи біля дверей свого будинку, я навіть здригався від таких спогадів.
  Я заходжу у двір, де багато машин. Дивно, але їх так багато вранці в четвер. Я відмикаю свій Volkswagen Golf і сідаю. Заходжу і виходжу з двору. Я прямую головною вулицею міста Срібного до середньої школи Silver Gold, де намагаюся отримати диплом вчителя математики. Залишилось мало навчання протягом декількох місяців та випускних іспитів. Я не можу дочекатися, що зможу навчити дітей математиці до двадцяти років. Слід мати на увазі, що завтра я буду мати практичні заняття в Бронзовій вітряній школі. Я заїжджаю в кампус і сповільнюю рух, повільно рухаючись, поки не дійду до стоянки. Виходячи, я беру з собою рюкзак і заходжу в будівлю. Там багато студентів чекають, коли пролунає дзвоник, і їм доведеться їздити на лекції, які тривають дві години, а сьогодні лише дві лекції.
  Я заходжу в аудиторію і сідаю посеред лавок, де зможу чудово побачити лектора та студентів. Інші також починають вибирати. За хвилину вся аудиторія наповнена, і дзвоник дзвонить. Суєта затихає і чути лише шепіт. Я бачу трьох дівчат, які сидять попереду, всі блондинки. Оскільки я бачу лише їх спини, я не можу точно сказати, що вони там роблять, можливо, ніжний телефон, можливо, пишуть у нотатках. Я дивлюсь в інше місце і бачу хлопця з дівчиною, який сидить, тримаючись за руки, і не відпускає одне одного. Я насправді не розумію таких стосунків, у мене ніколи не було хлопця, і трапляється багато різних. У мене немає відчуття, що ти комусь потрібен, або ти чогось пропускаєш, і я не розумію, що це таке. Я ніколи не бачив своїх батьків разом, це були лише я і тато, моя мама десь пропала. Мій сусід по кімнаті поводиться з моїм хлопцем як з братом, звичайно, коли я з ними так, але коли мене там немає, я навіть не уявляю, що відбувається. І мені все одно, важливо, щоб люди були щасливі. Продовжуючи спостерігати за оточуючими, нічого цікавого не відбувається, лише викладача ніде не видно. Поки вовк тут згадує вовка. А аудиторія включає вчителя, який занадто старий для викладання, але також занадто молодий, щоб вийти на пенсію. Яка логіка? Сьогодні він носить бежеві штани та светр, як би дивно це не було. Коли він підходить до свого письмового столу, він бере аркуш паперу і дивиться на аудиторію та аркуш, де читають студенти, які, ймовірно, перелічені, коли він говорить і називає всіх по імені. А ті, хто відгукується, повинні підняти руку. Почувши своє ім’я, я також стаю на коліна в руці і відразу опускаю її.
  Коли всі учні перераховані, урок починається. Вчитель говорить і говорить. Я намагаюся все записати, в двох словах, як я це розумію. Але я хочу записати кожне його слово. Так триває лекція, але ми чуємо крик дівчини і всі здригаємось, зосереджуючись на дівчині, яка сидить перед аудиторією. Вона кричить. ми не розуміємо, що відбувається, раптом інша дівчина робить помилку. Вчитель також вже звертає на неї увагу і запитує:
  - Пані Бригіта, що з вами? -
  
  Трохи обурений і насуплений, вчитель підходить до неї.
  - Пробачте мені вчителя, але Роберта, - і подивився через плече на сидячого хлопця, який не розуміє, про що вона говорить. "Він виграв мене", - каже вона.
  Сукікену. І я негайно припиняю, бо вчителька вже подивилася на мене. І все моє незадоволення висловлюється мені.
  - Леді Каріно, хто з вас так знущався? - ознайомитися.
  Я трохи зосереджуюсь, фіксую своє спокійне обличчя і намагаюся знову не здаватися і не нашкодити мені, потім відповідаю йому:
  - О, нічого вчителя. Тільки Роберт нічого не робив, якщо не робив. - кажу з упевненістю.
  - Як ви вирішите, що він нічого з нею не зробив і не виграв панелі Бригіти? - Ще більше обурений учитель ріже мене.
  - Перш за все, місіс Бригіта просто заплуталась і не впізнала ні свого колишнього хлопця, ні просто свою подругу, - сказав я, мовчачи і кинувши погляд на Бригіту, яка зараз стоїть засмучена. "Це також зробило мене смішним, бо я добре знаю, що в цій аудиторії немає Роберто", - відповів я на його запитання.
  І пані Бригіта, промовляючи не більше слова, сів на місце, а вчитель із онімілою головою повернувся продовжувати лекцію. Коли лекція закінчилася, і всі встали, щоб вибрати свої предмети, я подивився на Бригіту, яка стояла зі своєю подругою і щось обговорювала. Вона виглядала розгубленою. Її розпущене волосся було зачесане збоку, карі очі просочені, а рожева сукня чудово підкреслила фігуру. І стояти біля дівчини, яка про щось розмовляє і жестикулює руками, ніби захищаючись. На ній була чорна сукня вище колін, світле волосся, скручене в пучок, і їй цілком підходило. Я зібрав речі в коридор і перетнув двір, опинившись у владі іншої будівлі. На мене чекає ще одна лекція, тому я виймаю телефон і шукаю, скільки годин, а богам все ще лише 10:45. Гаразд, ця лекція не така вже й нудна, як минуле. Дзвоник знову дзвонить, щоб повідомити, що пора йти. Тому, сидячи перед аудиторією, щоб ідеально побачити дошку, де на лекції будуть показані слайди. Після початку лекції хлопець сів на сусідню лавку. Чорне волосся, яскраві вилиці, одягнені в чорні штани та білу футболку, надіті шкіряною курткою на коліна. І, склавши руки на грудях, він виглядав серйозно, а головне - дивився прямо на мене. Я розгубився, вдарився кулаком у стілець і дивився на дошку, де слайди вже почали бігати, і вчитель розповів мені про кожного окремо. Так закінчилася остання лекція. Збираючи речі, я зупинився на своїй машині. Розблокувавши його і сівши, я подивився крізь скло і помітив, що хлопець, який все ще дивився на мене під час останньої лекції, тепер сидів на мотоциклі, поруч з моєю машиною. І я не помітив, що він стоїть тут? я не так відволікаюся? Можливо, так. При уважному розгляді мені виявилося, що я вже десь бачила цього хлопця, але не пам’ятаю де. І найголовніше, що він не з університету. То що він тоді зробив на моїй лекції? Подумавши про незнайомця, я залишаю своє.
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"