Помаранець : другие произведения.

Вiчнi очi

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:


Твої очi

  
   Ти i твої очi. Ти i твiй дитячий носик. Не смiшна, а зваблива наївнiсть.
   Колись, одного дня, своїми мужнiми руками ти будеш бити - жорстокий удар. Твої вуста будуть промовляти лайливi, образливi, грубi слова. Твої вуха не раз обiллють брудом огидних, неприємних розмов. Твої очi будуть блукати по оголеним спинкам, занурюватись в глибокi вирiзи та стрибати пiд високi розрiзи. Проте в них залишиться та сама наївнiсть.
   I завжди тебе будуть видавати твої рожевi щiчки.
   А вночi, коли нiхто не побачить, як вони будуть червонiти, вiн буде пестити своїми мужнiми руками, цiлувати терпкими вустами, вiдчувати кожен подих, а очi, твої яскравi, блакитнi оченята... Вони назавжди за-лишаться наївними, дитячими i такими ж звабливими!

2.11.02.

Вiчнiсть

  
   Ось-ось наздожене! Мить - i хвиля загорнула їх з головою! Вони виринають, пiдiймаються i бiжать далi, до берега, до теплого пiску. Вiтер бавиться її волоссям, море шепоче милi вуху слова, сонце... Вона потроху куштує вино з його медових вуст i поринає в божест-венну насолоду кохання.
   Все це - на однiй фотокартцi, все це - лише спогади, лише вiчнiсть, яка нiколи не повториться. Воно зали-шиться в її головi та на цiй фотокартцi.
   Вона кинула її в вогонь. Голоднi пащеки полум'я швидко знищили фото. Так само швидко Час очистить її пам'ять вiд спогадiв.
   Ось так вiчнiсть!..

20.04.02.

  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"