Рябченко Наталия Александровна : другие произведения.

Одного разу я тебе зґвалтую.

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  
  Одного разу я тебе зґвалтую. Дуже жорстко. Цинiчно. Одним лише поглядом... Якщо ти мене образиш...
  Очi простоблукатимуть по тобi, поки не знайдуть родимку на правiй щоцi. Вони зупиняться i почнуть дивитися. Трiшки вправо, на кiнчик нiсу. Потiм назад. Потiм на вушко...таке рожеве i м"яке... так i хочеться спробувати на смак... Пiзнiше... Маленький локон вибився у тебе з прядки. Вiн такий неслухняний!.. Свiтлий...Повертаюсь до родимки. Нi, в очi не дивлюся.Просто мiй блукаючий погляд опускається нижче i нижче...Пояс... легко розстiбнути...Чому все так легко?.. Позу змiни, чи що... Дякую. Тепер замiсть твоєї правої половини бачу спину. Спинку. Мiцна. Широка. М"яка?.. може... Зарано!.. Погляд повзе догори, перетрушуючи твої клiтинки по кожнiй. Милуюся. Рука скривджено вп"ялася кiгтиками в себе...Бiль... нi... це ти... Знову опускаюся нижче.
  А це цiкаво...Смакота... Пухкенька i м"якенька- так i хочеться вщипнути... А в кiмнатi стає тепло. Тобi стає жаркувато. Бiла льняна сорочка пристає до спини...обрисовує кожну лiнiю... вiд шиї бiжить дорiжка до...лопаток...до ... поясницi... вниз...вгору...вниз...лопатки... мм... чому у тебе така спина?У мене страшнi думки в головi... а шия...якби доторкнутися... провести безiменним вiд останнього кореня твого волоска i вниз, вниз до початку штанцiв... потiм узворотному напрямку... вiдчути, як ти задрижиш i вигнеш шию до мого доторку... ти ж цього хочеш... хочу покусати тебе... вiдчути твою кров на губках...мм... твоя спина -картина для мене... не можу лишень її придбати, хiба зiдрати з тебе разом з...нi,так не цiкаво...
  Сонечко, твої рухи занадто манiрнi. Твоя грацiя стає солодкою, як мед, який менi вже набрид.Дибiльно. Я тебе вже бажаю з"їсти... з гарнiром...Розтворити тебе у собi i забути про тебе... Одного разу ятебе зґвалтую. Дуже жорстоко. Цинiчно. Одним лише порухом вiй... Якщо ти менi не вiдповiси... Я тебе зацiлую до смертi... Не дзвони менi ще... тобi буде гiрше. Менi -солодше. Моя помста зi смаком корицi, ванiлi, мускусу, какао i апельсину...
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"