Сергiй з Києва : другие произведения.

Фрипульястан - Країна Бога

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  Фрипульястан - одна з назв Русi-України, Малої i Великої, пов'язана iз особою, життям, свiтоглядом i творчiстю самобутнього i неповторного українського робочо-християнського фiлософа i богослова, блаженного художника i красного козака вiльної України (i святої Русi) Федора Констянтиновича Тетянича, вiдомого як Фрипулья (Фрипульяхан) або дядько Федось з Києва, який жив i творив у Києвi на межi 20 i 21 столiть, сучасника розвала Старого (Радянського) Союзу i появи у Творчому Просторi, який утворився на його основi (руїнах) самостiйної Української (Києво-Руської, Козацько-Християнської) Держави. Назва Фрипульястан може тлумачитися одночасно i як Неосяжна Країна i Творчий Простiр, створений i явлений свiтовi уявою i творчiстю блаженного Феодосiя Київського (Фрипульяхана) i одночасно як Неосяжна Країна i Творчий Простiр Живого Бога, Бога-Христа, Бога-Троїцi, Красного Козака, Премудрого Художника Строкатої Картини Життя, Доброго Учителя i Київського Чудотворця, Нескореного Фрипулья-Хана, Живої Єдностi Всiєї Нескiнченностi, Владики Безмежжя Благодатного, який в тiй чи iншiй мiрi здавна був присутнiй у свiтоглядi козакiв-українцiв, воїнiв Христових Поднiпров'я з дiда-прадiда i про iснування якого нагадував козакам-українцям i людству в цiлому блаженний Феодосiй Київський. Господи, Красний Козаче i Київський Чудотворче, помилуй нас грiшних молитвами блаженного Феодосiя, наших дiдiв-прадiдiв i всiх святих!
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"