Сергiй з Києва : другие произведения.

Україна i Тризуб. Держава Святої Троєщини

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  Осмислюючи козацько-християнську цивiлiзацiю. Козацько-християнська цивiлiзацiя країн Європи i Тартарiї-Росiї у знаках i смислах як вона є. Початки Фрипульястану. Проект великого герба України. Злiва зображений Галицький Лев, герб Руського Королiвства, вiн же Лев Святого Писання, один iз знакiв, якi позначають Непереможного Бога Iзраїлевого, справа зображений Козак з Мушкетом, Покровитель Гетьманщини i Заступник Усiх Християн-Степовикiв, а по центру Володимирiв Тризуб, герб Початкової Русi, одним з смислiв якого є Знак Святої Троїцi, Живого Бога робочого християнства, православ'я, вiри людей вiльної України i святої Русi. Таким чином всi три знаки неявно нагадують людям про Бога i робоче християнство. Власне Україна в цьому контекстi може бачитись i тлумачитись як Земля i Держава Живого Бога, Святої Троїцi, Красного Козака, Учителя, Художника i Чудотворця, що вiдображено на її гербi. Живого Бога, який з власних, одному Йому зрозумiлих мiркувань обрав Своєю Обителлю на Поднiпров'ї Город Київ i Кого на рiзнi лади прославляли православнi, робочо-християнськi святi рiзних часiв i народiв, серед них святi i чудотворцi, преподобнi Антонiй i Феодосiй з Печер Київських, преподобний Сергiй з Радонiжжя на Московщинi. I якщо Двохголовий Орел Росiйської Iмперiї в якостi знака нагадує нам в т.ч. про Вiчне i Непереможне Царство Живого Бога, то Трiйця України про Нього Самого... Чудеса!
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"