Сергiй з Києва : другие произведения.

Краснi козаки i феномен "красних чортенят" у контекстi фiлософiї робочого християнства

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  Мандруючи Вiчною Картиною з Вiчним Художником, Богом-Христом, Триєдиним Богом-Життям i Його сотрудником i соратником, дядьком Федосем, київським чудотворцем. Iсторiя Київської Русi-України 20 ст. Уроки життя i робочо-християнська фiлософiя людей Старого Союзу i Красної Орди 20 ст. Феномен робочо-християнського безбожництва в контекстi свiтогляду людей Бога-Христа. Юродство Христа ради i показне безбожництво. Красне козацтво i фiлософiя "красних чортенят" в контекстi робочо-християнського свiтогляду людей Вiчного Вiйська, грiшних воїнiв Бога-Христа з дiда-прадiда: "Краснi чортенята" як грiшнi воїни Вiйська Божого, юродивi Христа ради... Якщо чорт чинить зло, прикриваючись добром, якщо нелюд, iрод, душогуб i антихрист видає себе за Бога-Христа чи Його "вiрного послiдовника", то Бог-Христос i люди Його Вiчного Вiйська в цих умовах можуть через "юродство проповiдi" тобто "юродство слова i дiла" спасати людей, видавати себе за антихристiв i безбожникiв, являти себе людям в образi "красних чортенят"... Якщо чорт прикидається святим i Божим, то Бог i люди Божi видають себе за останнiх грiшникiв, якщо чорт зваблює на грiх красою i ласкою, то справжнiй козак i художник виявляє потворнiсть i грубiсть грiха i правителiв вiку цього... Неiсповiдимi шляхи людей Вiчного Вiйська... Київський чудотворче, моли Бога за грiшних "красних чортенят" вiльної України i святої Русi 20 ст. i за всiх нас грiшних! Вiйсько Боже - Вiйсько Вiчне! Господи, помилуй! Фрипулья!
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"