Сергiй з Києва : другие произведения.

Київський чудотворець, Драбина Спасiння i Шлях до Безмежжя Благодатного

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  Розказують, що київський козак i чудотворець, блаженний Феодосiй пiсля довгих поневiрянь таки вiдшукав i сподобився побачити Триєдиного Небесного Владику, Бога-Христа, Дерево Вiчного Життя, Добра i Правди, Драбину Спасiння i Шлях до Безмежжя Благодатного... Вiдтепер Триєдиний Небесний Владика Безмежжя, Бог-Христос, Жива Єднiсть Всiєї Нескiнченностi, Дерево Життя i Драбина Спасiння перебуває разом з київським чудотворцем всюди i в усьому, в самих рiзних куточках Просторово-Часового Континууму, Строкатої Картини Безмежжя Благодатного, чи точнiше це київський чудотворець перебуває при Нiм i молить Його за нас грiшних... Пам'ятаймо про це, пам'ятаймо, що блаженний Феодосiй з Києва своїми трудами i подвигами заслужив на велику ласку - вiн на особливому рахунку у Самого Владики Безмежжя, що молитвами київського чудотворця Сам Триєдиний Небесний Владика може прийти i заступитися за кожного, явити чудо i вказати Шлях Спасiння, Дорогу у Свiтле Майбутнє, до Безмежжя Благодатного у непросту хвилину його життя... Неiсповiдимi шляхи Небесного Владики i Його людей... Київський чудотворче, моли Бога за нас! Триєдиний Небесний Владико, Боже-Христе, помилуй нас грiшних! Фрипулья!
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"