Сергій з Києва : другие произведения.

Київський чудотворець і Добра Казка Небесного Владики

"Самиздат": [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  Київський чудотворець і Добра Казка Небесного Владики. На шляхах Вічної Картини разом з Вічним Художником, читаючи Вічну Книгу з Вічним Письменником, слухаючи Добру Казку зі Старим Дідом. Небесний Владика, Вічний Художник Вічної Картини говорить з кожним доступною йому мовою. Наші предки-"язичники" не виняток. Так само як і старожитні євреї описані в Святому Письмі. Згадайте, що вони пережили, перш ніж Небесний Владика вирішив воплотитись і прийти до них і до всього людства в образі Ісуса Христа. Тут проблема в другому, що наші предки-язичники не знали про втілення Триєдиного Небесного Владики, Вічного Бога-Життя, Бога Радості і Благодаті, а багато нинішніх людей знають, але не вірять. А раз не вірять - то і книги написані віруючими людьми сприймають на свій, власний суб'єктивний лад. Коли повірять - ці самі книги будуть сприймати зовсім інакше. Навіть зі звичайною художньою літературою так буває - читаючи одну й ту саму книгу кожного разу можна відкривати для себе щось нове. Не знаю чи бачили ви старих сільських людей, у яких в дома одна Біблія і які її час від часу перечитують, часом по сторінці чи по абзацу - читають і розмірковують, щоразу відкриваючи для себе нові дива і нову мудрість. Згодьтесь, що це інше ставлення до тексту Святого Письма чим у вас. Вони впевнені, що щось там знайдуть - і знаходять, Небесний Владика їм відкриває. А ви як Хома Невірний можете впритул не бачити нічого, бо ви вперто в цю Добру Казку не вірите. Те саме і з козацтвом - щоб прийняти точку зору на козаків як на вільних людей по волі Божій, як на воїнів Бога-Христа вам треба хоч трошки, але вірити у ту саму Християнську Казку, в яку вірили наші діди-прадіди, люди самоназви "козак" на Подніпров'ї і інших кутках Безкрайнього Степу на землях Євразії. Якщо ви бачите в цій Казці Життя - тоді вам відкриється Дивний Світ. Якщо Казка для вас закрита, Життя (натяку на Життя) ви в ній не бачите - то і ця Казка значить не для вас. Для вас Казка, яку Життя розказує язичниками чи атеїстам. Хоча що я вам розказую, ви не гірше мене знаєте, що у кожного козака свій Шлях. Або як казав послідовник Вічного Художника з Києва - Фрипулья!
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
Э.Бланк "Пленница чужого мира" О.Копылова "Невеста звездного принца" А.Позин "Меч Тамерлана.Крестьянский сын,дворянская дочь"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"