Сергiй з Києва : другие произведения.

Трудовi i бойовi козаки-християни, воїни Христовi, народ Вiйська Божого

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  Трудовi i бойовi козаки-християни, воїни Христовi, народ Вiйська Божого. I створив Бог-Вседержитель Степ Безкрайнiй, Безмежжя Благодатне ... I населив його людьми, створеними по образу i подобiю Своєму... Вiльними по волi Його, а не волi людськiй, царiв чи панiв, тобто козаками .... I дав їм можливiсть жити i радiти життю, в мирi, братерствi, любовi i злагодi ... Пройшов час i забули люди Божу науку... Почали грабувати, насилувати, стали перетворювати iнших людей на рабiв грiха i неправди i самi ними стали ... Розгнiвався Бог i послав у Степ Вiйсько Своє, Вiйсько Красне, Вiйсько Вiчне i Непереможне ... А ще послав у Степ Отамана Вiйська Цього Вiчного, Сина Свого, Бога-Слово, Христа Iсуса, Сонце Красне, Сонце Правди, щоб попередити людей, про лихо, яке на них насувається, щоб покаялися i стали на правильний i спасенний шлях ... Iсторiя ця всiм вiдома, та не всi з цього висновки належнi зробили ... А тi, хто зробили хоч якiсь, тi з дiда-прадiда називають себе козаками, воїнами Христовими, трудовими i бойовими... Слава Богу-Христу, що всi ми грiшнi люди створенi козаками, кожен по своєму i на свiй лад!
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"