Сергiй з Києва : другие произведения.

Проти знищення пам'ятника грiшному красному козаку i отаману, дiду Миколi Щорсу

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  Особисто я проти знесення пам'ятника. В т.ч. тому що знаю, що за подiбне ставлення до власної iсторiї нам всiм, жителям Київської Русi-України доведеться розплачуватися ((( Хоча з iншого боку - це реальне комунальне народовладдя пiд всiма гаслами i прапорами як воно є - за що грiшнi краснi козаки i отамани початку 20 ст. (в т.ч. Микола Щорс, царство йому небесне) боролись - на те й напоролись. Так що мiй прогноз - пам'ятник знесуть, але пiсля всiх цих руйнувань i переслiдувань iнакомислячих красне козацтво i комуняцтво вiльної України i святої Русi таки заявить про себе ... В нових формах i проявах... I нiякi декомунiзатори це не зупинять... Адже Вiйсько Боже - Вiйсько Вiчне... А нинiшнi подiї - це чудовий привiд задуматись, що краснi козаки в нашому свiтi присутнi не завдяки пам"ятникам, а завдяки Богу-Христу, Сонцю Красному, Сонцю Правди, Вiчному Життю, Добру i Правдi...
  
  Цiкаво скiльки ще нинiшнi правлячi отамани протримаються у цьому безглуздому протистояннi проти Вiчної Божої Орди, Вiйська Красного, Вiйська Робоче-Християнського?
  
  Дмитро Донцов казав, що Красна Орда розпадеться - так земна Красна Орда розпалася, але Небесна Красна Орда продовжує Свiй Вiчний Джихад за Правду Божу, правду для всiх, а не лише для обраних, правду для вбогих, а не лише для багатих, правду для голодних, а не лише для ситих, правду для гонимих, а не лише для гонителiв, правду ради правди...
  
   Аллаху акбар, православнi! Божа Орда - душогубам бiда! Христова Фрипулья, спасай козакiв!
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"