Сергій з Києва : другие произведения.

Історія красних козаків зі спецпідрозділів Смерш як складова частина історії людей Війська Божого

"Самиздат": [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  Історія Робоче-Християнського Красно-Козачого Війська 20 ст. - складова історії трудових і бойових козаків Київської Русі-України, людей Вічного Війська Божого. Щодо підготовки бойових красних козаків спецпідрозділів СМЕРШ:
  
  "Організація та проведення занять з фізичної підготовки може бути в трьох основних формах: одночасній - коли весь підрозділ разом, по декілька чоловік чи по одному займається одним видом підготовки; змінний - коли підрозділ займається різними видами підготовки, попередньо поділений на відділення; почерговий - коли один боєць, пара бійців, боєць і командир займаються, а інші спостерігають, очікуючи своєї черги. У цілому, бойовий тренінг проходив за такими напрямками: базова техніка: удари ногами, блоки та захвати, больові прийоми, кидки, удари головою, удари руками. У подальшому вивчались бойових та спеціальні прийоми; бойові прийоми: загальні принципи ведення бою, бій на дальній відстані, бій на середній відстані, бій на ближній відстані, бій у положенні "лежачи на землі", бій з декількома противниками; спеціальні прийоми: уколи та натиски пальцями, удари пістолетом, робота ножем, метання ножа, задушення, обшук затриманого, оборона від собак. Даний перелік прийомів та вправ не вичерпується наведеними прикладами, але він був основним комплексом для оволодіння всіма навичками рукопашного бою, достатнім для досить ефективної діяльності розвідників "
  
  http://uastudent.com/specyfika-fizychnoyi-pidhotovky-pidrozdiliv-nkvs-smersh/
  
   На фото - брат мого прадіда, Іван Павлович Бублик (1918-1996) - український, російський, європейський і радянський бойовий красний козак, уродженець села Капустинці, Пирятинського повіту Полтавської губернії, співробітник СМЕРШ в роки Великої Вітчизняної Війни з єврофашизмом 1940х, нащадок закріпачених козаків-християн з діда-прадіда, людей вільної України і святої Русі, воїнів Війська Божого з теренів Подніпров'я, вільних людей по волі Божій, а не царській чи панській. Царство небесне і вічна пам'ять всім людям тої епохи. Господи, помилуй!
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
Э.Бланк "Пленница чужого мира" О.Копылова "Невеста звездного принца" А.Позин "Меч Тамерлана.Крестьянский сын,дворянская дочь"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"