Сергiй з Києва : другие произведения.

Татари Степу Безкрайнього, люди Вiчного Божого Вiйська-Орди

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  Сподобалась версiя, що на землях старожитнього Тюркського Царства-Каганату i Степу Безкрайнього поняття "тат" i "татар" мали смисл "чужинець" i отже "раб", "слуга". Так нiбито називала правляча тюркська знать людей з пiдкорених ними народiв i племен. Всi цi люди раз за разом об'єднувались пiд проводом рiзних ханiв-отаманiв i повставали, бажаючи звiльнитись вiд рабства, скинути владу старих правлячих родiв регiону. Врештi решт це їм вдалося, коли народився дiд Чингiз, який згуртував i очолив людей, що спромоглися створити на землях Степу Безкрайнього багатоплемiнне татарське Вiйсько-Орду, яке повстало проти влади старих правителiв у регiонi i перемогло, створивши всесвiтньовiдому Вiйськово-Ординську Державу, царство Ординське 13-18 ст. i перетворивши Велику Скiфiю на Велику Тартарiю.
  
   Царство небесне i вiчна пам'ять всiм татарам тої далекої епохи, вiльним людям по волi Божiй, а не царськiй чи панськiй, людям Вiчного Божого Вiйська-Орди, людям Степу Безкрайнього i Землi Пiднебесної, людям що в тi далекi часи стояли за правду, свободу i соборне народовладдя в регiонi пiд рiзними гаслами i прапорами. Без iсторiї татар Великої Тартарiї, iсторiя людей i земель Київської Русi-України, iсторiя Великої Європи i Великої Скiфiї-Тартарiї-Козакiї-Росiї, iсторiя людства Землi Пiднебесної в цiлому, точно буде неповною...
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"