Сергiй з Києва : другие произведения.

Вiчне Вiйсько Бога-Христа i перспективи партизанщини на Поднiпров'ї

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  Якщо не дай Бог нашi козаки i пiдуть в партизани то пiдуть воювати пiд прапорами Вiчного Вiйська Божого, а не пiд прапорами того чи iншого правлячого отамана.. Ви думаєте люди Київської Русi-України 20 сторiччя за Петлюру, Махна, Ленiна, Сталiна чи Бандеру йшли воювати? Нiчого подiбного - вони йшли воювати за Правду Божу як її бачили i розумiли, кожен по своєму...
  
  Нашi предки, корiннi жителi Поднiпров'я з дiда-прадiда, вiками воювали на боцi Вiчного Вiйська, Вiйська Бога-Христа i саме це їх єднало ... Той хто знає Бога-Христа - тому не страшна нiяка буря, нiякi правлячi отамани, адже у нього є чiткий орiєнтир на будь-який випадок...
  
  Нинiшня вiйна бачиться не як "їхня" чи "наша", а як Вiчна Вiйна Божа, Вiчна Вiйна з грiхом i неправдою... (((( Господи, помилуй!
  
  Треба буде - зброя знайдеться... Справжнiй козак воює всiм, що потрапляє пiд руку ... Зокрема зброєю безпосереднього противника... Але найкраща вiйна - це та вiйна, яка не вiдбулася... Тому нашi предки вчили, що справжня зброя справжнього воїна Христового це добрi слова i дiла, подвиги у славу Божу...
  
   А ще у нас є Бог-Христос, Мати Божа i безлiч святих Благого Безмежжя, якi нам можуть помогти, якщо ми щиро будемо за Вiчне Життя, Добро i Правду стояти... В часи Майдану кiлька рокiв назад Київ черговий раз з Божою помiччю пiдтвердив свою славу нескореного мiста, мiста Вiйська Божого, Благодатного Безмежжя i Фрипульї Христової, мiста, яке має свiй власний шлях розвитку з якого нiхто не може його збити, мiста, яке з давнiх-давен знаходиться пiд покровом Бога-Христа, Матерi Божої i всiх святих... Господи, помилуй! Мати Божа i всi святi, молiть Бога за нас грiшних! Божа Орда, душогубам бiда! Христова Фрипулья, спасай козакiв!
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"