Rutenia : другие произведения.

Внимание Розыск

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Пропали люди! Помогите найти! (это не шутка!!!)

  Шановнi громадяни
  
  Iршавським РВ ГУМВС Украiни в Закарпатськiй областi розшукується малолiтня Бажiв Євгенiя Євгенiiвна, 27.10.2006 р.н., мешк. с. Осiй, вул. Лазянська, 62, яка разом з матiр"ю громадянкою Бажiв Оксаною Iванiвною, 03.07.1986 р.н., уродженка с. Осiй, Iршавського району та жителька с. Осiй, вул. Лазанська 62, Iршавського р-ну, 18.06.2010 року пiшли з дому i до теперiшнього часу мiсце знаходження невiдоме.
  Особистi прикмети малолiтньоi Бажiв Є.Є.:
  на вигляд 4-ри роки, зрiст приблизно 100 см., волосся темно-русяве довге пряме, очi карi; в що було одягнена - невiдомо.
  Особистi прикмети малолiтньоi Бажiв О.I.:
  Зрiст 167-170 см., худорлявоi тiло будови, волосся темно-русяве з мелiровкою, стрижка коротка, очi карi, на обличчi пiд носом на верхнiй губi з правоi сторони двi родимки розмiром приблизно 2-3 мм.; в що була одягнена - невiдомо.
  Зi слiв Бажiв Є.П., його дружина Бажiв О.I. з дочкою до 08.07.2010 року перебувала у сестри заявника у Росii Белгородська область, Валуiвський район, с. Насоново у гр.-ки Росii Болдирь Валентини Сергiiвни, пiсля чого Бажiв О.I. з дочкою виiхали на потязi "Астана - Киiв" i на теперiшнiй час мiсце перебування невiдоме.
  При встановленнi мiсця знаходження розшукуваноi малолiтньоi Бажiв Є.Є. прошу проiнформувати Iршавський РВ ГУМВС Украiни в Закарпатськiй областi за тел. ч/ч (031)-44-2-27-44, ст. о/у ВКМСД Зейкан О.О. - 0972244832, нач. ВКМСД Волошиновський В.В. - 0501656238
  або ЛВ на ст. Мукачево Львiвськоi залiзницi тел. 9-20-02, 9-23-30, 9-20-46
  або у будь-яке вiддiлення мiлiцii територiальних ОВС.
  
  Пiдготовано КМСД ЛВ ст. Мукачево Львiськоi залiзницi
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"