Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Putini Õnn Nikolas Ii-13

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:
Школа кожевенного мастерства: сумки, ремни своими руками
 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Aasta on 1939, tegevus algab septembris. Hiinas said Mao Zedongi põhijõud lüüa. Saksamaa jätkab relvastamist ja valmistub uuteks vallutusteks. Fuhrer ei julge rünnata Tsaari-Venemaa, mis hõivab tohutu territooriumi, sealhulgas Ameerika mandri. Kuni rahu püsib, on tsaariarmee kindraladjutandil Oleg Rõbatšenkol oma seiklused.

  PUTINI ÕNN NIKOLAS II-13
  MÄRKUS
  Aasta on 1939, tegevus algab septembris. Hiinas said Mao Zedongi põhijõud lüüa. Saksamaa jätkab relvastamist ja valmistub uuteks vallutusteks. Fuhrer ei julge rünnata Tsaari-Venemaa, mis hõivab tohutu territooriumi, sealhulgas Ameerika mandri. Kuni rahu püsib, on tsaariarmee kindraladjutandil Oleg Rõbatšenkol oma seiklused.
  . PEATÜKK nr 1.
  1939. aasta septembris oli Hiinas veidi jahedam. Oleg Rõbatšenko võitleb Mao vägede ja koos temaga Margarita Koršunovaga. Päris ajaloos algas just sel ajal Esimene maailmasõda. Kuid Hitler ei saa Poolat rünnata, kuna Poola kuningriik on osa Vene impeeriumist. Jõudude vahekord on selline, et Natsi-Saksamaal pole Nikolai II vastu praktiliselt mingit võimalust.
  Tõepoolest, mis on Hitleril 1939. aasta septembris? Kergsõidukitega tankidivisjone on vaid kuus. Kõige rohkem kaalub T-1 vaid kuus tonni, kuulipildujatega relvastatud kiil. Järgmiseks on T-2 veidi raskem ja kiirelt tulistava kahekümnemillimeetrise kahuriga. Noh, mõned T-3 37 mm relvadega ja umbes kakssada T-4, 75 mm relvad, kuid lühikese toruga. Kokku on sõidukeid umbes kolm tuhat ja kõige raskemad ei küüni paarikümne tonnini. Ja Tsaari-Venemaal oli kümneid tuhandeid tanke, nii kergeid, keskmisi kui raskeid ja isegi üliraskeid.
  Kui Hitler tuleb tsaari-Venemaale, purustatakse ta nagu varblane. Üldiselt on tsaar Nikolai II-l piisavalt jõudu, et vallutada kogu Euroopa ja kõik kolooniad, mis on Suurbritannial, Prantsusmaal, Portugalil, Belgial, Hollandil, Itaalial ja natukene ka Hispaaniast. Ja Saksamaa läheb läbi koos Prantsusmaa, Itaalia ja teiste riikidega.
  Seni pole Venemaal endal Aafrikas valdusi ja tsaar Nikolai jaoks sellest piisab. Lisaks avanevad vaated Indiale, Indohiinale ja loomulikult Taile, Austraaliale ja Uus-Meremaale. Ja et maailm on suur ja tahtmist haarata on palju.
  Kuid tsaar Nikolai ja kogu Venemaa keiser on aumees ja eelistaks, et teda rünnatakse esimesena või vähemalt antakse põhjust. Või oleks ehk isegi parem, kui Hitler ja Mussolini alustaksid kampaaniat läänes ja astuksid siis ise sõtta?
  Sel ajal kui Fuhrer kogub jõudu ja valmistab uusi tanke, treenib vägesid, suurendab sündimust. Pärast Austria annekteerimist rahvaarv suurenes. Jah, Prantsusmaal näib kolooniaid arvesse võttes olevat rohkem inimesi kui sakslastel, kuid kui võtta arvesse tõsiasja, et metropolis endas on Hitleril peaaegu kaks korda suurem eelis ja vahe kasvab jätkuvalt, kuna Kolmandas Reichis. sündimus suureneb tänu võimude võetud meetmetele. Pluss veel Itaalia, kus Mussolini samuti ergutab rahvastiku kasvu ja jääb juba Prantsusmaale veidi alla.
  Jah, Napoleoni riigis on ka koloniaalseid värvilisi lõhesid. Kuid nad pole eriti lahinguvalmis ega ihka Prantsusmaa eest surra. Tõsi, seal on ka Suurbritannia. Ja sellel on ka palju kolooniaid ja koloniaalvägesid. Aga need värvilised pole nii tugevad. Lisaks tuleks need mandrile üle kanda. Lisaks veel Belgia ja Holland. Neil on ka kolooniad ja oma väed.
  Seni on Hitler aga läänes alla jäänud jalaväes, tankides, lennunduses ja suurtükiväes. Ja me ei tohiks unustada Mangio Line'i - väga võimas kangendatud riba.
  Aga seda saab põhimõtteliselt taktikaliselt ümber mängida. Ja füürer valmistub ja tema kindralid teevad plaane. Kuid sel aastal nad ei jõua õigeks ajaks. Ja tõenäoliselt lükkavad natsid pealetungi edasi tuhande üheksasaja neljakümne aasta kevadeni. Ja kui lõbus see on!
  Nikolai II peab juba salaja läbirääkimisi. Nad ütlevad, et Fuhrer ründab ja me toetame. Kuid loomulikult haarake kolooniad Indiasse, Indohiinasse ja Aafrikasse. Kellelgi on juba aega midagi ette võtta. Teine maailmasõda läheneb. Ja suure tõenäosusega polnud see varasügis, vaid hiliskevad.
  Noh, see on endiselt väljavaade, millega peame hakkama saama. Vahepeal tegeleb Oleg Rõbatšenko mässuliste hiinlaste hävitamisega. Ja loomulikult töötab ta mõõgaga ja loobib paljaste varvastega hävitusherneid. See on nii tore, kui oled kaheteistkümneaastase poisi kehas. Pealegi on keha kiire, noor, tormakas. Ja teiega on tüdruk, samuti umbes kaheteistkümneaastane, Margarita Koršunova. Ja ta raiub vihase jõuga mõõkadega vaenlasi maha.
  Need on koletislapsed, kes võtsid vastu hiinlased. Pealegi on lapsed igavesed. Ja need poisid on tõesti suurepärased.
  Oleg teostas tehnikat veski mõõkade ja taevaimpeeriumi sõdalaste mahalõigatud peadega.
  Poiss lõi Hiina mässuliste armee kindralile palja kannaga jalaga vastu lõuga. Ja ta minestas.
  Oleg laulis:
  - Üks, kaks, kolm! Sa murrad Mao!
  Pärast seda lendasid poisi mõõgad uuesti üles ja pead langesid uuesti. See on tõeline lahing käimas.
  Margarita pilgutas silma ja samuti hiinlaste päid raiudes laulis:
  Ameerika võitlus,
  Võta mind endaga kaasa!
  Võta mind endaga kaasa!
  Ameerika võitlus!
  Ja neiu paljas kand purustas ka hiina lõualuu. Siin tekkis väga agressiivne lahing, milles keegi ei tahtnud järele anda.
  Oleg häkib minema ja nüüd loobivad tema paljad lastejala varbad mõrvarliku surmaherne. Ja järgneb plahvatus ja Hiina lahingud hajuvad erinevatesse suundadesse.
  Oleg hakib ja mõtleb. Nüüd on Tsaari-Venemaa jõudude vahekord soodsam kui kunagi varem. Stalini ajal oli aga veidi hullem. Kuid ikkagi on tanke ja lennukeid neli korda rohkem. Kuid Nõukogude rinne lagunes 41. aastal. Tekkis isegi termin: 41. aasta suur katastroof.
  Ja mis on paradoks? Esialgu sai formaalselt tugevam Punaarmee lüüasaamist kaotuse järel ning muutudes siis formaalselt või võib-olla mitte formaalselt, kuid tegelikult nõrgemaks, hakkas võitma ja jõudis Berliini.
  See tähendab, et Suur Isamaasõda kulges justkui Hollywoodi stsenaariumi järgi. Esiteks võidab kurjus ja nüüd on see lähenemas ja pealinna peaaegu ümber piiranud ning seejärel haarab hea initsiatiivi. Kuigi loomulikult on ka stalinistlik režiim verine diktatuur. On isegi ütlus: Hitler tappis rohkem võõraid ja Stalin tappis rohkem omasid.
  Siin lõikab poisi mõõk jälle hiinlasi maha, nagu habemenuga.
  Oleg laulis:
  Kõrrega kasvanud kuri pätt,
  Surub aknet kortsulisele nahale...
  See on füürer, kes on väga kiilas,
  Lööge Kainile näkku!
  Siis viskas poiss taas palja jalaga annihilatsiooni kingituse. Ja jälle kukkus hiinlane puruks rebituna. Nüüd on see mõrv.
  Oleg esitles just seda, mis on tsaari Nikolai II armeel. Sel juhul on peamine ja populaarseim tank Peeter Suur. Mitte liiga raske - kolmkümmend viis tonni, kuid hästi relvastatud 85-millimeetrise kahuri ja saja kahekümne millimeetrise esisoomusega. Hitleri ja tema liitlaste relvad ei saa sellega kuigi hästi hakkama, eriti eeskätt. Sakslastel sellist tanki pole, prantslastel ja inglastel ka mitte. Jah, Prantsusmaal on S-2, mis kaalub seitsekümmend tonni, kuid selle kaalu kohta on neil soomuse paksus vaid nelikümmend viis millimeetrit ja kiirus kaksteist kilomeetrit tunnis. Tõsi, see on relvastatud 155-mm haubitsaga, kuid selle täpsus ja tulekiirus jätavad soovida.
  Samuti on olemas neljakümnetonnised B-2 tankid, mis pole palju paremad. Niisiis... "Peeter the First" on suurepärase murdmaasõiduvõimega auto, mille mootoriks on kaheksasada viiskümmend hobujõudu. See annab hea ergonoomika. Seda saavad liitlased ja sakslased sellise tanki vastu teha.
  Sõjapoiss laulis hiinlasi maha raiudes:
  Meie tankid ei karda mustust,
  Venemaa sõdalased teavad, kuidas võidelda!
  Ja ta sinised silmad võtsid võimust ja lõid särama. Ja siis mõõgad nende peade kohal reprodutseerisid välku. See oli lapse võitluslik mõju. Mis on päris lahe.
  Margarita ütles vaenlasi maha raiudes:
  Milline sinine taevas
  Me ei poolda röövimist...
  Aga kui vajate teravat mõõka,
  Siis lööme neile pead!
  Selline kõne!
  Ja tüdruku paljad varbad lendasid jälle, midagi uskumatult hävitavat ja mõrvarlikku.
  Lapssõdalased hakkasid veelgi energilisemalt mõõkadega töötama. Nagu veskid orkaanis, purustati aarded. See on tõesti pidev mõju.
  Need on lapsed, kes on lahedamad, pikemad ja agressiivsemad kui kõik teised. Ja nad lõikavad nii kõvasti, et neid ei saa peatada.
  Margarita, kes hävitas hiinlasi, küsis:
  - Kelle usk on teie arvates õige?
  Taevaimpeeriumi sõdalasi tükeldades vastas Oleg:
  - Vene jumalad tegid meist igavesed lapsed. See tähendab, et usk neisse on kõige õigem.
  Tüdruk märkis naeratades:
  - Jah, laps on hea olla, aga viimasel ajal olen üha enam tahtnud täiskasvanuks saada. Ja isegi mitte tingimata printsess, vaid näiteks snaipritüdruk!
  Oleg naeratas ja vastas:
  - Aga just väikesel poisil on mugavam olla snaiper. Täpselt nagu tüdruk. Ja kui sinust saab mära, on see hullem!
  Margarita itsitas ja märkis:
  - Ma olen väike, aga kauge!
  Ja ta pilgutas oma safiirsilmadega. Ja tüdruku juuksed on lokkis ja lehtkulla värvi.
  Milline võitlev tüdruk ta on. Ja kui ta laulab, hävitab ta kõik oma vaenlased!
  Ja lapsed hakkasid jälle metsiku raevuga hiinlasi maha raiuma.
  No need on ikka lilled. Aga kui Hiina ja NSV Liidu vahel oli sõda, oli asi veelgi hullem. Mao väed võtsid selle ja trampisid maha. Ja nad ähvardasid Nõukogude impeeriumi lainega üle ujutada.
  Siis aga kohtusid nendega tüdrukud. Näiteks Nataša võtab ja lööb sind leegiheitja ojaga. Ja Hiina sõdurid võtsid selle ja lahvatasid leekidesse.
  Ja tüdruk ajas keele välja ja laulis:
  - kättemaksuhüüd mõõkade pärast
  Lahing toimub...
  Olge meiega suur Lenin
  Ja paganama surfata!
  Ja siis Maria annab oma vaenlastele järele. Täpsemalt, kuldsete juustega neiu lööb kollasesse armeesse. Ja granaadivisetest järgneb plahvatus.
  Maria säutsus:
  Kurjus on uhke oma jõu üle,
  Aga taevas jääb siniseks...
  Kui kurjus meid ründab,
  Me lööme nii kõvasti, et midagi ei juhtu!
  Nii andis neiu järele.
  Ja Augustine on hiinlastega lahingus oma parimas vormis. Ta on punaste juustega tüdruk. Ta läheb rünnakule, mõlemas käes kuulipilduja. Tuul puhub neiule näkku ja ta vaskpunased juuksed lehvivad nagu Pariisi kommuuni lahingulipp. See on tüdruk.
  Ja kuidas see tulistab ja kuidas müriseb. Ja paljaste, graatsiliste jalgadega viskab ta hävitamise mõrvarliku kingituse. Nii toredad tüdrukud siin on.
  Augustine säutsus:
  Ja mulle meeldib kahurist tulistada,
  Kuulipilduja on mu vanem vend...
  Teid ravitakse psühhiaatriahaiglas,
  Saab olema suurepärane tulemus!
  Ja tüdruku alasti ümar konts murdis Hiina kindrali lõualuu.
  Ka Svetlana võitleb nagu titaan. Ja tema kuulipildujad jätkavad tapva jõuga kritseldamist. See on tõesti mõju.
  Tüdruk on väga ilus, tema juuksed on nagu lumi kevadpäikese käes.
  Ja millised jalad tal on, nii graatsilised, pargitud, alasti - lihtsalt suurepärased.
  Svetlana möirgab:
  Me võidame, ma tean seda kindlalt
  Ma peaksin oma poiss-sõbraga avarale heinamaale jalutama minema...
  Et teenida oma kodumaad,
  Kasvatage õilsaid järeltulijaid!
  Elena, kes võitleb samuti Hiina hordiga, ütleb, viskab paljaste varvastega kimpu surmavat jõudu ja laulab:
  Pöörasime maa piirilt tagasi,
  Seal oli asi - alguses ...
  Kuid meeskond ajab tüdrukud tagasi,
  Paljajalu põrge Uuralitest!
  Võitlejatüdruk Zoya võttis selle siis kätte ja viskas paljaste varvastega midagi ülimalt mõrvarlikku ning ütles:
  Lõpuks anti meile käsk edasi liikuda,
  Tüdrukutel on tore hiinlasi lüüa,
  Kuid me mäletame, kuidas päike tagasi läks,
  Ja pimedus tuli peaaegu tagasi!
  Tüdrukute võitleja Victoria, samuti punajuukseline kaunitar, märkis:
  - Nii me võitleme!
  Ja sõdalane tulistas oma kuulipildujast hoogu ja niitis maha terve rea hiinlasi.
  Nadežda, kes tulistas ja kustutas vaenlase sõdureid, märkis:
  - See tuleb väga ilusti välja! Nagu Fa nukk!
  Alina laseb ka tuld. Ja teeb seda üllatavalt täpselt. No kaunitar kritseldab omaette. Ja kui ta lisab kuulipilduja, on see äärmiselt lahe ja vinge.
  Tüdrukvõitleja, kes hävitas hiinlasi, laulis:
  Lisage kaks kuni neli
  Lugege sõnu silbi kaupa...
  Nad õpetavad koolis, nad õpetavad koolis,
  Nad õpetavad koolis!
  Ja siis, visates palja jalaga granaati, lisas ta:
  - Sõda on kool, mida on parem vahele jätta!
  Lahing hiinlastega jätkus. Alice ja Angelica liitusid.
  Mõlemad väga ilusad tüdrukud lasevad hiinlaste pihta snaipripüssist. Kui see pole lask, on see surnud hiinlane...
  Angelica, tulistamine, märkmed:
  - Ja see Brežnev on natuke teistsugune!
  Alice nõustus sellega:
  - Jah, Leonid Iljitš ei sära intelligentsuse, kasvu ja iseloomuga!
  Võimas Angelica, snaipritüdruk märgib:
  - Ja selline degeneraat pandi NSV Liitu juhtima!
  Mispeale tabab ta hiinlast täpse löögiga. Ja karjub täiest kõrist. See on sõdalane.
  Alice kinnitab:
  - Jah, Leonid Iljitš on selline puu. Tema alluvuses kasvas vangide arv järsult!
  Ja ilust särav tüdruk võttis ja viskas palja jalaga hävitamise mõrvarliku kingituse. Ja kuidas ta need hiinlased võtab ja laiali ajab?
  Need on tüdrukud siin. Igaüks neist on omal moel pärl või teemant.
  Siin viskas Angelica paljaste varvastega korraga kaks granaati ja need on killustamiskingid, mille hajumine ulatub kuni kahesaja meetrini. Ja nad andsid nii palju, et Taevaimpeeriumi sõdurid ei mõelnud piisavalt. Noh, siinsed vapustavad kaunitarid on silmapaistvast klassist. Ja kui me läheme oma teed, siis pole enam tagasiteed.
  Tüdruk on üsna suur, Angelica. Tema puusad on nagu hobuse laudjas ja tema rinnad on nagu parima pühvli udarad. Tore, kui selline tüdruk kutti saduldab. See saab olema lihtsalt super ja hüper.
  Las keegi vaidlustab need tüdrukud. Nad tallavad ta maha ja rebivad ta tükkideks. Ja kui hiinlane tabatakse, sunnivad kaunitarid teda suudlema oma paljaid, pargitud, meislitud ja tolmuste taldadega jalgu.
  Ja ta teeb seda mõõduka entusiasmiga. Või võib-olla isegi vastupidi väga suure innuga. Lõppude lõpuks on tüdrukute jalad nii seksikad ja nende nahk on sile ja poleeritud. Ja see maitseb nagu meega kaetud.
  Tamara laseb ka, tüdruk on väga võitluslik. Kuidas ta paljaste varvastega mõrvargranaate loobib. See on poeedi unistuste tüdruk.
  Hiinlased üritavad rünnata laial rindel. See võimaldab neil paremini ära kasutada oma arvulist eelist, eriti tööjõu osas.
  Eks neil on ka oskusteave - puidust paagid. See on ka huvitav idee - selline paak kaalub vähem, on mobiilsem ja odavam. Tõsi, see on halvasti kaitstud, kuid see pole oluline.
  Siin Anyuta võitleb. Ta on ka kõrgeima kategooria tüdruk ja kuidas ta suudab seda uhmriga lüüa. See on äge - ütleme nii, et super. Ja kaunitar puhkab koos oma partneritega paljaid jalgu ja vabastab hiinlaste vastu hävitava hävitamise kingituse. See oli äärmiselt hävitav mõju.
  Alyonushka ja Anyuta, kaks ilusat tüdrukut, laulsid:
  Suur sõda käib
  Sõda ilma erilise põhjuseta...
  Tüdruk on paljajalu,
  Ja tal pole kortse!
  Pärast seda puhkevad mõlemad kaunitarid naerma. Ja nad näitavad oma pikka keelt.
  Siit tuleb Olympida - kangelaslik tüdruk, terve nagu veohobune. Ta võttis üles ja viskas oma paljaste lihaseliste jalgadega nii suure ja hävitava lõhkeainetünni. Noh, see tabas mind suure jõuga. Sajad taevaimpeeriumi sõdurid hajusid korraga erinevatesse suundadesse. Ja neist on ainult rebitud kehakillud. See osutus äärmiselt hävitavaks mõjuks.
  Olümpiamängud võtsid selle ja laulsid:
  Moskvas põlevad ja põlevad majad,
  Julm türann laastab Venemaa...
  Kuid vene sõdalane viskab kuradi põrgusse,
  Taas paistab vabaduse päike!
  Ja tüdrukuid on siin ikka. Näiteks vana sõber Anastasia Vedmakova. Ta oli Teise maailmasõja ajal suurepärane äss ja eristus lahingutest kodusõjani. Ja siin ta ka võitleb lennukis. Ja ta näitab oma kõrgeimat, võitlusklassi. Noh, daam on väga lahe. Ja Anastasia võitleb tohutu jõuga.
  Nii ta lööb ja tulistab õhukahuritest. No milline imeline tüdruk. Ja ta on juba mitu aastat vana, kuid ta ei vanane. Proovige midagi sellist varastada ja jääge kinni. Milline suurepärane tüdruk. Ja nii tulistab ta õhku nõrgad Hiina lennukid. Ja siis ta võtab selle ja tabab maapealseid sihtmärke. See on tõeline vargus.
  See, kuidas tüdrukud sisse lülitatakse, on lihtsalt super. Ja nii nad peksavad Taevaimpeeriumi armeed. Et neid ei saa peatada.
  Samal ajal Anastasia itsitab ja paljastab hambaid.
  Ja tema kõrval on Margarita Magnetic - oranžide juustega tüdruk. Ja ka kõrgeima klassi võimekas sõdalane.
  Ja oma ründelennukilt kustutab ta spetsiaalselt Hiina relvi. See on selline tüdruk. Ja mitmekordsed raketisüsteemid plahvatavad otsekui vaakumpommide mõjul. Pean ütlema, et tüdrukud on väga lahedad.
  Magnet laulis:
  Pommitaja kannab pommi,
  Surm lennuväljale...
  Ja tundub, et stabilisaator laulab,
  Rahu teie koju!
  Aurora, teine ilus tüdruk ja piloot, kriuksub:
  Au meie kodumaale Venemaale,
  Alistame tohutu Hiina...
  Blondid tüdrukud on ilusad
  Varsti on planeetidel paradiis!
  Pärast seda võtab sõdalane selle ja näitab oma pikka ja väga söövitavat keelt.
  Tüdrukud lähevad rünnakule ja nende paljad roosad ümarad kontsad vilguvad. Nad on nii võluvad kaunitarid ja püüavad neile lähedale jõuda.
  NSV Liitu tuleb märkida võimsa riigina. Ja kui ta vajutab, siis ta vajutab.
  Ja Nõukogude armee jõud on suur, kuigi hiinlased on ülekaalus.
  Nagu öeldakse: me ründame Teie Majesteeti mitte mõistuse, vaid numbritega!
  Kuid tüdrukud kasutavad oma ilu ära. Siin võitleb Gerda uuel tankil T-72, väga kaalukas ja lahe auto. Ja kui selline masin lööb, pole see üldse mesi.
  Ja mida neil kaunitaridel pole? Gerda sihib relva paljaste varvaste ja juhtkangiga. Ta võib nii palju järele anda, et see ei tundu palju. Siin kasutas ta Hiina haubitsa hävitamiseks kahurit ja lahingukomplekt plahvatas. Need on tõeliselt kõrge rinnaga võitlejad.
  Charlotte, samuti punajuukseline tüdruk, võttis selle kätte ja siristas hiinlasi tulistades:
  - Usun, et tulevik on meie!
  Ja kasutasin ka oma paljaid varbaid. See on tõesti kirjutatud iludus. Aga kui ta sind persse ajab, ei tundu see nii palju. Need on siin ilusad tüdrukud.
  Tank T-72 oli oma aja kohta väga võimas. Relv on 125 mm kaliibriga ja üsna pikk. See lööb kõvasti. Ja soomust läbistav jõud on kolossaalne. Siin, heitke pilk sellele.
  Mis on hiinlastel tema vastu? Jah, praktiliselt mitte midagi. Ja relv töötab surmava jõuga.
  Charlotte säutsus:
  Mehed, mehed, mehed,
  Meie mehed on liiga palju joonud!
  Kuulipildujad töötavad hästi hiinlaste vastu ja Christina kasutab neid. Ka võitlev tüdruk. Ja nad kritseldavad taevase impeeriumi sõdalaste kohta. Kuhu minna, kui tegemist on suure sõjaga?
  Christina pildistab, kasutades oma rindade helepunaseid nibusid, vajutades juhtkangi nuppu ja möirgab:
  - See saab olema jama, räbaldunud meeskond!
  Ja jälle võttis ta selle ja tabas vaenlast. See on kuningas.
  Ja Nataša vasardab leegiheitjaga, nii see töö läks. Noh, tüdruk on lihtsalt kotkas. Ei, seda ei saa kuidagi peatada. Ja te ei saa teda nii lihtsalt võita.
  Tüdruk on ilus ja lõhnab kalli parfüümi järele. Ja ta armastab mehi väga. Ta on nii lahe tüdruk.
  Ja taas saavutab võitlus haripunkti. Ja Olga iseliikuva püssiga koos Magdaga võtab selle kätte ja ajab seda meeletult persse. Ja tegelikult niimoodi nad kõik ära hellitasid. No tüdrukud...
  Olga on väga seksikas blondiin. Ilusad poisid teevad talle enne võitlust massaaži ja see tõmbab ta nii tugevalt sisse. Ja see on tore, kui poisid sind puudutavad, see on lihtsalt super.
  Olga võttis selle ja laulis:
  Kõik kiilased lähevad otse kirstu,
  Olge terved, et...
  Kain oleks pidanud sooritama hara-kiri,
  Et te ei julgeks inimesi tualetis märjaks teha!
  Pärast mida tüdruk naerab ja naerab, hambaid paljastades. No ausalt öeldes on ta supertasemel kaunitar. Sa ei saa talle päriselt ligi. Aga kui ta hakkab pead taguma ja isegi jalaga lööma.
  Aga ta on selline tüdruk - mida vaja. Ja ta näitab kõrgeimat vigurlendu. Siin tuleb purustamine ja eemaldamine.
  Magda on ka suurepärane. Eriti kui leegiheitjatega kasutatakse iseliikuvaid relvi. Nii nad lõid raevukalt. Et sa ei saa neid peatada.
  Pean ütlema, et tüdrukud on väga tublid. Ja nende figuurid on lihtsalt imelised. No pole lahedamaid iludusi.
  Nad on nii elevil, et te ei saa neid peatada. Siin on mahukate juustega tüdrukud. Ja mõnel on patsid.
  Siin laseb Valentina. Tüdruk on ka väga ilus. Ja proovige seda sellise magususega. Nüüd, kui ta haavatakse ja hakkab end näitama, rebib ta härja laiali.
  Kuradi hiinlanna Valentina säutsus:
  Kes kõnnib koos reas,
  Tüdrukute meeskond!
  Noh, poisid, ettevaatust
  Ärge istuge vankrile!
  No on ka tüdrukuid, kes õhulaevalt hiinlasi ründavad. See on ka võimas relv. Kujutage ette hiiglaslikku maagaasiga täidetud õhulaeva. Tänu tohutule suurusele ei saa seda nii lihtsalt maha lüüa. Ja neiu sellest valab hiinlastele napalmi peale.
  Veronica kiljatab:
  - Sa sööd hommikusöögiks kebabi!
  Ja tüdrukud naeravad ja naeravad. Ja nad paljastavad oma pärlhambad. Noh, neil on särav naeratus.
  No miks sa tahad kaunitaridega võistelda? Ja nad näitavad oma parimat vigurlendu. Ja siin te enam ei paindu ega paindu. Need olid sellised mitte nõrgad tüdrukud, kellega ei tohtinud nalja teha.
  Alla on ka seal ja räägib hiinlastest. Ja ta teeb seda surmava jõuga. Ja kahtlemata tekitab see täielikku hävingut. Ja surma juhtub nii palju.
  Taevaimpeeriumi riigist ainult tulemärgid. Jah, see näeb suurepärane välja.
  Oleg ja Margarita meenutasid neid vägitegusid, mis, pean ütlema, olid väga vaprad. Nad näitasid oma parimat klassi ja laulsid:
  Kukaryamba, kukaryamba, kukaryamba,
  Miks ma olen, miks ma ei ole kauboi!
  Mille peale lapsed naersid kõrvulukustavalt. Tegelikult nägi see väga lõbus välja. Need on tõeliselt võitluslikud ja kustutamatud üksused.
  Ja lahing jätkus uue ja kasvava jõuga. Ärge võtke siili üles - see on jama.
  Kuid Oleg ja Margarita tegid oma tunnusjoone. Nad võtsid selle ja pistsid suhu, oma paljaste lapselike jalgade varbad ja vilistasid. Ja varesed said hoobi ajusse nagu kelk. Nad olid uimastatud ja kukkusid maha. Ja nokaga läbistasid nad raseeritud hiina päid. See osutus tõesti äärmiselt hävitavaks mõjuks.
  Margarita märkis:
  - Ja miks hiinlased Vene tsaari Nikolai II ajal sügelevad? Kas nad tahavad midagi tavapärast?
  Oleg naeris ja märkis:
  - Inimesed peavad auru välja laskma. Mina isiklikult olen rohkem mures Hitleri pärast. Kui ta läheb läände, siis mis saab itta?
  Sõdalane tüdruk märkis:
  - Siis on see tema ja Saksamaa jaoks kindlasti lõpp! Meil on ainuüksi läänepiirkondades rohkem tanke kui kogu tema armeel!
  Ja lapsed vilistasid taas, kasutades oma paljaid varbaid ja lõpetades hiinlasi. See osutus tõesti surmavaks efektiks.
  Ja nii paljud kitsasilmalised võitlejad võtsid ja surid korraga, surmavate ja hävitavate löökide all.
  . PEATÜKK nr 2.
  Mao väed hävitati ja Oleg Rõbatšenko hakkas taas entusiastlikult komponeerima. 1939. aasta oktoober oli just kätte jõudnud. Ja suured asjad on kohe nurga taga. Aga kirjutame praegu.
  Gulliver jätkas võitlust Kolmanda Reichi hordide ja nende liitlastega, terve kapitalistlike riikide koalitsiooniga. 1943. aasta oktoobris suleti lõpuks ring Moskva ümber ja NSV Liidu pealinn piirati täielikult ümber. Ka Ryazan kukkus ja olukord muutus äärmiselt või võib-olla isegi lõpmatult teravaks.
  Ainuke asi, mis oli veidi parem, oli see, et Siberis hakkas külmemaks minema ja jaapanlased hakkasid maa sisse kaevama.
  Ja nii tekkiski väga murettekitav olukord ning Sverdlovskisse evakueerunud ja oma peakorteri sinna kolinud Stalin hakkas isegi pioneerid relva alla panema.
  Natsid tungisid Gorki linnale. Gulliver, kes ise nägi välja nagu kümne- või üheteistaastane laps, kohtus koos teiste pioneeridega linnale lähenedes natsidega.
  Lapsed olid siin kümne-neljateistaastased. Vaatamata sellele, et käes oli juba sügis, oktoober, olid peaaegu kõik poisid ja tüdrukud paljajalu ja kergelt riides.
  Nende jalad läksid külmast punaseks ning noored sõdalased kaevasid kaevikuid ja kaevikuid.
  Gulliver töötas nendega. Tema lapsepõlve keha oli stressiga harjunud ja lahingukarastunud. Samas oli igaveses poisis fenomenaalne elujõud ja kus iganes ta olema pidi. Ja hiiglaste, kääbuste ja hobuste riigis ja isegi lendaval saarel! Veelgi enam, muinasjutulises võlurite riigis, kes teadsid, kuidas surnud inimeste vaime välja kutsuda. Gulliverile see viimane väga meeldis - see tähendas, et kui oleme alla andnud, ei sure me lõplikult.
  Ja pole ka põrgutuld. Mis on ka hea...
  Ja nüüd on ta poiss ja ta ei kasva suureks, kuid ta ei vanane ka - mis iseenesest pole halb.
  Kõige hullem on see, et ta võitleb poolel, kes kaotab sõja. Ja nüüd on olukord lootusetu. Noh, Moskva on täielikult ümber piiratud. Ja blokeeringu tühistamiseks pole midagi.
  Kuid pioneerid kaevavad maad ja muru, püstitavad mõõduka entusiasmiga reduute ja laulavad:
  Minu püha kodumaa on NSVL,
  Selles ujuvad üle taeva kraanad...
  Pioneeritüdruk jookseb paljajalu,
  Vähemalt pole lumehanged veel kuhugi kadunud!
  
  Maailmas pole ilusamat kodumaad,
  Iga poiss selles on hiiglane...
  Meie usk päikesesse on veelgi suurem
  Ja uskuge mind, mu hinges on ainult üks impulss!
  
  Pioneeri punane lips,
  Ta põleb nagu mari metsas...
  Tähed isamaa kohal ei kustu,
  Teeme suure unistuse teoks!
  
  Kommunismi valgus lendab meie kohal,
  Sellest saab pioneeride jaoks lihtsalt paradiis...
  Paljajalu marssimine
  Suvi tuleb ja mai on ilus!
  
  Pioneerid ei anna kunagi alla,
  Kuigi natsid ründavad meid...
  Me vabastame piirkonna koolerast,
  Isegi Karabas ei karda!
  
  Meie poisid ja tüdrukud võitlesime
  Isamaa eest, ema Moskva eest...
  Et näha kommunismi kaugelt,
  Et poleks fašistid nina peal!
  
  Kui kõlas suure sõja äike,
  Moskvale sadas rakette...
  Näitasime neid metsikuid horde
  Et saame kõvasti nina pihta!
  
  Poisid ja tüdrukud lumehanges,
  Paljajalu väga reipalt ringi jooksmine...
  Ja ärge mõistke meie lapsi karmilt kohut,
  Ärge tõmmake neid jõuga rünnakule!
  
  Kuigi paljajalu kontsadel on pakane,
  Aga lapsed laulavad rõõmsalt...
  Ja edu saab olema väga hirmuäratav,
  Mis kiilaspäisusega füüreriga viga on?
  
  Teeme uue kooli
  milles kõik on nagu kriit...
  Ja meie õnnelik osa,
  Ahne Sam ei saa tallata!
  
  Stalin ise on suur valitseja,
  Ta käskis tappa kurjad orkid...
  Nii et pühakute eredatest ikoonidest,
  Nad võiksid meie kampaania heaks kiita!
  
  Võitlesime Stalingradi ringi eest,
  Kuhu on kerkinud varemete mass...
  Ja Žukov annab auhinna üle,
  Nii palju jõudu meil on!
  
  Poiss, kes viskab granaati
  Ja kuri "Panter" põleb ...
  Tüdruk võttis labida üles
  Ja tema fašistlikud küüned!
  
  Meie, lapsed, oleme nii lahedad
  Et isegi troll ise on nullis...
  Vilgutan paljaid taldu,
  Me ilmume Kuule!
  
  Uskuge mind, lapsed ei tunne leina,
  Lähme kommunismi unistuste juurde...
  Sa soojendad hingi kiirtega,
  Olgu kõik maa peal õnnelikud!
  
  Keegi kaevab labidaga,
  Kellelgi on käes tugev kang...
  Lihtsalt küürakas päkapikk roomab,
  Tüdruk oigas!
  
  Ei, me ei põlvita,
  Me ei lange orkide alla, uskuge mind...
  Me viskame granaate oma paljaste jalgade ette,
  Metsaline upub verre!
  
  Tüdrukud kosmoses,
  Nad juba näevad püha kommunismi...
  Vähemalt on neil lühike seelik seljas,
  Aga nad purustavad fašismi ilusti!
  
  Lenin oli võimas, kui
  Raevustab raevust habet...
  Oleme võimelised taevast pilvi ajama,
  Kontrabass müriseb nagu saag!
  
  Poiss tormab üle põllu,
  Ta on lühikestes pükstes paljajalu pioneer...
  Ta andis natsidele verevalumeid,
  Et enam probleeme poleks!
  
  Noh, te olete vait,
  Lapsi on valus vaadata...
  Ja miks sa nii kõvasti karjusid?
  Venelastele ei jätku kette!
  
  Minu kodumaa on kommunismi valgus,
  Mis põletab tankisoomust...
  Võitlejad ei vaja patsifismi,
  Suruge oma rusikas lahinguks tugevamini kokku!
  
  Siin on füürer deemonitest vaevatud kits,
  Mida sa isamaalt tahtsid...
  Poiss liigutab sind labidaga,
  Ja varsti algab pommitamine!
  
  Kus on ruumi, seal on meie raketid,
  Ja lähme uutesse tihnikutesse...
  Komeedid rebivad läbi vaakumi,
  Fuhrerist on saanud kiilas null!
  
  Berliin on varemete hunnik
  Ruunid suitsevad väsinult...
  Kuri Kain tuli tapma,
  Meie kuulipilduja on laetud!
  
  Siin on suur tank, mis tormab nagu mammut,
  Ja raputab kõige pikemat tünni...
  Vaenlase jaoks territooriumist ei piisa,
  Lase orkshistid raisku minna!
  
  Poisi jaoks on Lenin nagu päike,
  Ja Stalin pole ainult kuu ...
  Tüdrukud, lehtpuu lokid tihedalt,
  Ta pole oma meelest loll!
  
  Kui me Rooma läksime,
  Muistsed slaavi rügemendid lahingus...
  Lõppude lõpuks oleme keerubi tiiva all,
  Eedeni paradiisis õitsema!
  
  Kui Jumal Svarog on meiega,
  Ta tuleb mõõkadega nagu habemenuga...
  Lapsed pühivad põldu jalgadega,
  Ja iga pärg toob!
  
  Siniseima mere ääres,
  Poisid löövad telki...
  Kurbust enam ei tule
  Ja füürer läheb kirve alla!
  Siis aga katkeb laste ja noorte pioneeride laul. Vaenlase ründelennukid sumisevad taevas. Antud juhul on need Focke-Wulfid, seda tüüpi lennunduses kõige populaarsemad lennukid, ja väike hulk arenenumaid TA-152. Viimased on väga tõhusad masinad.
  Pioneerid ja pioneerinaised, välgutades oma paljaid, lapselikke jalgu, peitsid end varjupaikades.
  Sellegipoolest alustasid natsid tulistamist, sealhulgas rakette.
  Purustasime mitu savist tanki mudelit ja lendasime kaugemale Nõukogude kaitse sügavustesse.
  Gulliver, see igavene poiss, märkis:
  - See on surve!
  Pioneeripoiss Sashka vaidles vastu:
  - Ei! See võib olla hullem! Eriti kui gaasiheitjad tulistavad! See pole nali!
  Tüdruk Masha säutsus:
  - Seda on liiga palju - tuld hingav draakon!
  Gulliver märkis ohates:
  - Mida me kaotame?
  Tüdruk Alice vastas:
  - Lüüasaamine on eelkõige mõtetes, mitte rindel.
  Kuid tegelikult on Punaarmee positsioon täieliku katastroofi lähedal. Fašistid ja koalitsioon on selgelt tugevamad. Ja Moskva ise on ümbritsetud. Tõsi, sellel on endiselt toidu- ja laskemoonavarud, nii et see ei kuku nii kergesti. Kuid ikkagi, kui kaua on võimalik täielikus blokaadis vastu pidada?
  Stalin igal juhul juba mõtleb rahule koalitsiooniga, aga see tahab ainult kapitulatsiooni. Pealegi tingimusteta ja täielik. Ja nad ei anna isegi diktaatorile ja tema saatjaskonnale turvatagatisi.
  Ja kes saab seda üldse anda?
  Ja Gulliver, see igavene poiss, võitleb. Ja lapse jalad, kuigi paljad, väikesed ja kaitsetud, on väledad.
  Tüdruk Nataša, paljajalu ja rebenenud kleidis, laulis:
  Ma usun, et Stalin juhib lahingut,
  Liberate, Berliin, Pariis ja London...
  Võidud avavad lõputu konto,
  Ja lipukiri lendab uhkelt üle Isamaa!
  Kõrvaline lühikeste pükstega pioneeripoiss vastas ohates:
  - London? Jumal kaitsegu vähemalt teie oma! Moskva on juba täielikult ümber piiratud!
  Petka, teine poiss, märkis:
  - Isegi kui oleme okupeeritud, peame sissisõda, kuid siiski ei põlvita!
  Gulliver märkis naeratades:
  - Ja mida? Hollandis võitsid Gezesid just tänu sissisõjale palju arvukama Hispaania üle.
  Pioneeritüdruk Katka kilkas:
  Kui gyozad kõnnivad,
  Nad ei sajata neile roose,
  Ja nad loobivad neid ja ähvardusi!
  Poiss Maksimka itsitas ja laulis:
  - Kes on suur pioneer -
  Ta on eeskujuks oktoobripoisile!
  Samal ajal kui lapsed kaevikuid kaevasid, kogusid natsid jõudu. Muidugi olid seal ka USA tankid. Väga massiivne Sherman, mitte et tegemist oleks imerelvaga, aga esisoomuselt on see T-34-76-st isegi pisut parem ja relvajõult lähedal. Kuid "Panther" on veel kaugel. Eriti enne Panther 2, millest Hitler tahab teha Kolmanda Reichi peatanki.
  Aga need on muidugi ikkagi lilled. Ja nüüd ründavad natsid Nõukogude vägesid Gorki ehk endise Nižni Novgorodi linna äärealal. Tiigrid juhivad teed. Seda tanki on toodetud alates 1942. aastast ning tootmistehnoloogiad on välja töötatud ning ratsionaalsete soomuste kaldenurkade puudumine muudab kokkupaneku palju lihtsamaks.
  Tiger-2 on paremini kaitstud sõiduk, sellel on kaldus soomus ja võimsam püss. Kuid see on ka kallim, seda on keerulisem toota ja see ilmus suhteliselt hiljuti ja paagil ei olnud aega laialt levinud.
  Seega sai Tiigrist kõige tõhusam läbimurdevahend.
  Tõsi, varjestatud Sherman on ka päris hea. Välja arvatud see, et selle sõiduomadused jätab soovida. See on tõeliselt hirmuäratav masin, kuid relvad on ebapiisavad.
  Gulliver ja teised lapsed alles vaatavad sellist läbimurret. Ees liiguvad ekraanidega Tiigrid ja Shermanid.
  Pantheri küljesoomus on üsna nõrk ja nagu öeldakse, tuleb sellega ettevaatlik olla.
  Kuid tiigrid on sitked ja raskesti läbitavad, ka seetõttu, et nende soomus on väga kvaliteetne. Ja külgmine on veidi halvem kui eesmine.
  Nii et tehke siit järeldus.
  Kuid Nõukogude relvad avavad tule. Teine tank, mis on läbimurde jaoks tõhus, on Churchill, eriti selle raskes modifikatsioonis. Selline 152 mm esisoomusega sõiduk on läbitungimatu isegi tekstuursemate 122 mm relvade jaoks. Täpsemalt, 152 mm kaliibriga sama kaliibriga püssi saab võtta lähedalt. Ja väga kaugelt möödub.
  Kuid NSV Liidul on selliseid relvi veel vähe. Nii et tankiarmaad liiguvad läbimurde suunas.
  Pioneeripoisid hüppavad üles ja alla, pritsides oma paljaid lapsikuid jalgu ja laulavad:
  Oleme kommunismi pioneerid, lapsed,
  Mis tõstab vähemalt riiki...
  Hitler vastab oma viha eest ägedalt,
  Me purustame, usu Saatan!
  
  Andsime vande Jumala ees,
  Ja Lenin andis oma südame noortele...
  Oh, ärge mõistke pioneeride üle karmi kohut,
  Ja Kõigeväeline andis rohkem jõudu!
  
  Läksime esiküljele paljajalu, poisid,
  Nad tahtsid võidelda, hoides oma kodumaad...
  Nii vikatitega poisid kui tüdrukud on meie jaoks,
  Ja meie lojaalsus on tugev soomus!
  
  Moskva lähedal käisid lahingud,
  Mahutid põlesid, asfalt sulas...
  Vaatame, ma usun kommunismi,
  Ja teie, natsid, võtke mõõk!
  
  Ärge uskuge mind, inimesed, Hitler ei ole kõikvõimas,
  Kuigi füüreri idee elab edasi ...
  Ja me lõime fašiste kõvasti,
  Lähme sellele suurepärasele teekonnale!
  
  Me ei karda Venemaa vaenlasi,
  Me armastame oma kodumaist NSVLi...
  Sa ei ole klouni hingega rüütel,
  Olgem eeskujuks Jumala riigile!
  
  Hitler ei tea, ta saab kõvasti peksa,
  Kuigi põrgu vägi möllab tema sees...
  Ja parasiitkrautid tulevad,
  Mis täidab rahu tulega!
  
  Venelaste suursugusus on võita mängides,
  Kuigi selle taga on tohutult palju tööd...
  Võit tuleb, ma usun lopsakasse maikuusse,
  Ja füürer saab täiesti tühjaks!
  
  See on meie usk, kommunismi jõud,
  Las NSVL õitseb igavesti ...
  Me purustame, teate fašismi ike,
  Nii on Venemaast saanud armee!
  
  Stalingradis peksti Fritzid,
  Nad tundsid ära meie tugeva rusika...
  Ja me jagasime lahedaid kingitusi,
  Ja nad andsid diktaatorile nikli!
  
  Minu kodumaa on ilus Venemaa,
  Arktikas õitsevad õunapuud...
  Svarog ja Stalin on Messias, tea
  Natsid põgenevad Vene võitlejate eest!
  
  Nii ilus on universum,
  Kui kommunism särab tema kohal...
  Ja katsumused on harimiseks,
  Lenda ainult üles ja mitte sekundit alla!
  
  Võtsime talve metsiku punase nutuga,
  Nad murdsid valge kaardiväe selgroo...
  Kommunismi Venemaa vaenlased on pekstud,
  Meil on veel lõunaks karikad!
  
  Hoidsime Stalinit väga kõvasti kinni,
  Tüdrukud paljajalu igas pakases...
  Uskuge mind, sinust on saanud tugev inimene,
  Ja pioneerist on saanud rüütel!
  
  Ei, Venemaa ei purune kunagi,
  Surematu Lenin näitab teed...
  Me ei karda läikivaid leeke,
  Ja venelased ei saa kommunismist ära pöörata!
  
  
  Meie emakese Venemaa nimel,
  Ühendame südamed üheks pärjaks...
  Hurraa, tüdrukud karjusid valju häälega,
  Tee suur unistus teoks!
  Jah, meie usk on olla alati koos oma isadega,
  Ja kui suudad oma esivanemaid ületada...
  Oleme igavesti vapralt hästi tehtud,
  Kuigi ta näeb välja mitte rohkem kui kakskümmend!
  
  Me armastame oma kodumaad, uskuge mind,
  Me tahame igavesti õnne ...
  Lucifer, usu mind, ei hävita meid,
  Suvi tuleb - külm kaob!
  
  Venemaal õitseb kõik suurepäraselt,
  Tundub, nagu oleks häda maailmast kadunud...
  Kommunismi ajastu tuleb, ma usun,
  Rikkus ja rõõm jäävad igaveseks!
  
  Teadus äratab ellu lahingutes hukkunud,
  Inimestel on igavesti noorus...
  Ja inimene on nagu Kõigevägevam,
  Kaabakas kaob, ma tean igavikus!
  
  Lühidalt, õnn paistab kõigile universumis,
  Kõik maailma inimesed on nagu üks perekond...
  Lapsed naeravad ja mängivad taevas,
  Sa armastad mind lauluga!
  Läbimurdesõidukitest on Churchill tõepoolest kõige paremini kaitstud. Pole ime, et nad lasid tal isegi Tiigritest ette minna. Muidugi on sakslastel lahedam auto Mouse. Kuid see on liiga aeglane ja läheb sageli katki. Ja seda on raske raudteega eesliinile tuua. Nii et Hiired praegu puhkavad.
  Kuigi tegelikult on see tõesti koletis.
  Nõukogude suurtükid tulistavad Churchillide pihta, kuid mürsud põrkuvad ainult soomuselt. See on nii paks kui ka kergelt kallutatud. Ja inglise terase kvaliteet on teada.
  Pioneeripoiss Gulliver purustas oma palja lapseliku jalaga külmunud mullakamaka ja laulis:
  Meie kohal hõljuvad vaenulikud pöörised,
  "Tiigrid" ja "Churchill" ründavad!
  Me asume julgelt lahingusse oma vaenlastega,
  Kuri Krauts saab lihtsalt ära!
  Ja sõjapoiss naerab oma peenikese häälega.
  Nataša surus kätt ja säutsus, märkides:
  - Ära anna alla! Siiski usun, et me võidame!
  Serjožka vastas enesekindlal toonil:
  - Muidugi saab! See ei lähe nii!
  Pioneeripoiss Petka ütles:
  - Millal me kunagi vaenlaste all kummardasime? Millal Venemaa kellelegi allus?
  Sashka vastas armsa pilguga:
  - Kahjuks see juhtus.
  Katya kriuksus oma väikest paljast jalga trampides:
  - Ja millal see juhtus?
  Pioneeripoiss vastas ohates:
  - Mongoli-tatari ikke ajal. Kui khaan Batu tuli ja kõik läks ja läks!
  Gulliver märkis:
  - Aga see ei kestnud kaua!
  Sashka ütles ohates:
  - See kestis kakssada nelikümmend aastat. Ei saa öelda, et see kaua ei kesta!
  Nataša kilkas:
  - Aga me ikkagi ei esita!
  Sakslased kasutasid kiilutaktikat. Nende Lev tank oli samuti võimas sõiduk. Ja see ilmus masstootmisse isegi varem kui Tiger-2 ja sellest sai muidugi supernähtus.
  Mis võiks ületada isegi bandura, mis pole nii suur kui Churchill.
  Noh, nagu öeldakse, ärge taanduge ja ärge andke alla!
  Kuid lapsed ei pidanud ikkagi vastu ja laulsid:
  Kristuse sõdurid külvavad armu,
  Ja Isamaa vaenlased lihtsalt surevad...
  Igavene Lenin on meiega - tugev mees,
  Me oleme kommunismis, oleme tuleval sajandil!
  
  Mis tahes pahatahtlikkuse eest peate maksma,
  Ja Punasel Venemaal on tore elada...
  Meil on Berliinis suurepärane pidu,
  Ja kui vaja, siis ründame!
  
  Ma usun, et targast Stalinist saab kõigi kuningas,
  Ja me purustame ägedad fašistid pulbriks...
  Hullunud Krauts on lahti läinud...
  Ja nüüd on natsid selgelt murtud!
  Pärast seda hakkasid poisid ja tüdrukud üksmeelselt vilistama.
  . PEATÜKK nr 3.
  Nüüd on kätte jõudnud november 1943. Moskva jätkas võitlust täielikus ümberpiiramises. Ja natsid tungisid Gorki linna. Puhkes tänavakaklus. Ja natsid kasutasid uut ja väga tõhusat relva - Sturmtigerit. See oli raketiheitjaga iseliikuv relv.
  Ja see põhjustas kohutava laastamise. Lahingutest võtsid osa ka teised üksused.
  Gulliver ja teised pioneeripoisid võitlesid koos täiskasvanutega ja tõid kaasa mürske, lõhkepakette ja tõmbasid traadile mitmesuguseid miine. Ja nad kõik tegid seda väga kiiresti lapseliku spontaansusega.
  Kuigi oli juba november ja lund sadanud, jäid lapsed paljajalu. Tegelikult, kui riigis on nii raske aeg, kuidas saab endale lubada sellist luksust nagu kingad? Pealegi põlevad linnas lõkked ja need soojendavad noori leniniste. Ja paljastel taldadel on isegi meeldiv kuumale kruusale astuda.
  Guliver on ka ilma kingadeta, lühikeste pükstega rõõmsameelne. Poisi särk oli rebenenud ja punane lips oli otse palja kaela ümber seotud.
  Ja nii tõmbabki laps traadi otsas paki lõhkeainega. Ta tõmbab selle üle rusude, võimsa Saksa Lõvi tanki rööviku alla. Ja see saab tõesti kahjustatud. Rull läheb plahvatusest pragu ja röövik puruneb.
  Pioneeripoiss Serjoža hüüatab:
  - Hästi tehtud Gulya!
  Ja ta toetub oma palja lapseliku jalaga teravatele kividele. Ja jälle tõmbab midagi tapjat üles.
  Lapsed võitlevad ilukirjandusega. Guliver ja neiu Katka rullisid ka tünnile, mille sees oli saepuru ja söelaastud, midagi tõsist kokku. Ja just poisid kerisid selle hävitamise kingituse võimsa hiirepaagi alla kokku. Ja ta võtab selle ja plahvatab.
  Massiivne tank põrkas laubaga vastu varemeid ja läks ümber.
  Ja punaste lipsudega poisid ja tüdruk võtsid selle ja laulsid:
  Pioneerid on toredad poisid,
  Nad olid esimesed, kes lõid kolhoosi...
  Meid õpetati kuulipildujast tulistama,
  Et lapsed asjata pisaraid ei valaks!
  
  Käisime kolhoosis heina tegemas,
  Töö seal oli kuum...
  Kõndisin paljajalu kilomeetreid,
  Poistel on nüüd nöör!
  
  Jumal ei aita pioneere
  Neil on kõikvõimas Lenin ise...
  Kuskil ulutab lihasööja Kain,
  Õudusunenägu karu möirgas nagu äike!
  
  Poisid ja tüdrukud kõnnivad
  Murul lõikasid sirpidega rukist...
  Kuumal mais on kolhoosis mõnus,
  Ja pole vaja meile valetada!
  
  Imetlegem kastet, poisid,
  Mis meile kandadele lööb...
  Ilusa tüdrukuga, paljajalu,
  Tõuskem lendu, noored mehed!
  
  Saame palju ära teha,
  Lenin inspireeris meid kangelaslikkusele...
  Tee on poistele lai,
  Varssavi ja Berliin on ees!
  
  Jah, alatu füürer ründas äkki,
  Tundub, nagu põrgu kurat oleks meie peale tulnud...
  Aga kiilakas pätt saab hoobi,
  Pole asjata, et Stalin on ka kurat!
  
  Poiste jaoks pole kõik tankid takistuseks,
  Nad võitlevad nagu need kotkad...
  Ees ootab hiilgav tasu,
  Lenini suured pojad!
  
  Fuhreri tormavad tankid tormavad,
  Ja uskuge mind, nende tünn suitseb...
  Komsomoli liikmed peksid oma vaenlasi paljajalu,
  Hitler ootab lüüasaamist!
  
  Lahing käib juba Moskva lähedal,
  Vastane on salakaval ja julm...
  Palve Iljitši poole aitab meid,
  Vajadusel tuleb ka tähtaeg!
  
  Pioneerid: poisid, tüdrukud -
  Paljajalu läbi lumehangede kihutamine...
  Krautidele tuleb karm kättemaks,
  Kui noormees liigutab rusikat!
  
  Uskuge meid, lumehanged ei hirmuta meid,
  Usalda oma paljaid kontsi, lumi pole hirmutav...
  Pioneerijalad vilguvad
  Lapsed hakkavad kiiresti jooksma!
  
  Ja nüüd poisid ja tüdrukud,
  Krautsid ründavad selle lainega...
  Pioneeride hääl on selge,
  Nad saavad saatanaga selgelt hakkama!
  
  Fašistid ei saa aru, kes neid tapab,
  Nurgeline tiiger süttis põlema...
  Poistel on palju jõudu
  Rebenenud politseinik on vait jäänud!
  
  Siin viskas poiss oma palja kanna püsti,
  Väga hävitav kingitus...
  Me ei mängi surmaga peitust,
  Seda saavutust ülistavad rüütlid!
  
  Paljajalu tüdruk tormab ründama,
  Kannast sai lumes roos...
  Tahame väga tugevat võitlust,
  Kui sa oled nõrk, aitan sind!
  
  Me võitlesime Moskva fašistide vastu,
  Ja nad sõitsid nagu luud...
  Kommunismile on lisatud miile,
  Kõige säravam ja püham unistus!
  
  Toredad võitlevad tüdrukud
  Et nad võitlevad surma vastu, hoolimata...
  Kaunitaride hääl on väga selge,
  Nad küpsetavad pirukaid mängides!
  
  Ja poiss sellele avarusele,
  Tead, usu mind, mul on hea meel...
  Tervitades seda maa-alust,
  Vapralt kaitses Stalingradi!
  
  Milleks meil seda väga võimsat "Tiigrit" vaja?
  See tank on kindlasti hiiglaslik ...
  Pioneerid laulavad lüürat,
  Meile tuleb uus peremees!
  
  Rüütli jaoks pole muud, uskuge mind,
  Poiss sidus punase lipsu...
  Jah, aastaid oleme vaid lapsed,
  Napalmi sajab taevast!
  
  Stalingrad võitleb väga kenasti,
  Pioneerid on selles nagu võitlevad lõvid...
  Lõppude lõpuks on meie jaoks näide kõige olulisem,
  Et vanaisad ja isad oleksid uhked!
  
  Me saame selles lahingus teha kõike,
  Võitke naljaga kurje fašisti...
  Laulavad suurepärast nõuannet
  See on nagu Issanda laps!
  
  Poiss nägi nobedat "Panterit"
  See tank ei ole nõrk, poiss tea...
  Mõnikord kirjutame teemast välja,
  Vahet pole, aga sellest saab paradiis!
  
  Jumal lõi inimesed igaveseks auks,
  Et Lenini jõud oleks...
  Uue punase värvi jõu huvides,
  Teravad nõelõmblused!
  
  Poiss jooksis läbi lumehangede,
  Ja ta viskas vapralt granaadi Tiigri poole...
  Tal on seljakotis bazooka,
  Nii et vallatud füürer puhub minema!
  
  Saate lahendada ka mõistatuse,
  Kui palju on ainult kaks korda kaks...
  Võitkem fašistid ettevaatlikult,
  Lõppude lõpuks oleme piisavalt targad!
  
  Lumi langeb ja põletab poisi kontsad,
  Ta on alles laps, kuigi ta on kangelane...
  Poiss ei mängi surmaga peitust,
  See füürer on alatu hemorroid!
  
  Siin võeti "Panter" kindlalt vastu,
  Tugevalt nurgeline suits...
  Ta lõi fašistile palja kannaga vastu koonu,
  Vaenlane puruneb nagu klaas!
  
  Pole võimatuid eesmärke,
  Vapper pioneer tõestas...
  Vaenlase hordi võitmine pole keeruline,
  See on julge poiss!
  
  Sellepärast me võitlesime Isamaa eest,
  Iga pioneer teab seda...
  Me ei kahetse elulahingus,
  Au NSV Liidu pühakule!
  
  Paljajalu poiss ei karda,
  Isegi kõige karmim pakane...
  Ja ma näen ikoonidelt sädelevaid nägusid,
  Ja meile, Ladale ja Kristusele!
  
  Lenin kutsub meid uude maailma,
  Kus on tasuta bagel, koorekook...
  Aabel võidab, mitte Kain,
  Ära vaata valjuhäälsele suhu!
  
  Kurski lähedal käivad juba lahingud,
  Kuigi vaenlane on julm kui hunt...
  Poisid ja tüdrukud löövad vapralt,
  Nad tabasid sulle otse valatud terasest otsaesist!
  
  Noh, vaenlane taganeb,
  Ja rünnakul on paljajalu pioneer...
  Ta usub kuulsusrikka mai võitu,
  Ja on eeskujuks sõduritele!
  
  Kuskil peksid Krauts komsomolilast,
  Nad põletasid pokkeriga kontsad ära...
  Neetud tüdruk oli piinatud
  Nad panid ta paljajalu sütele!
  
  Ta ei öelnud neile midagi
  Ma lihtsalt naersin koletistele näkku...
  Sellest piinast sulle saast ei piisa,
  Me riputame su sõrmusesse üles!
  
  Krautsid lasid komsomolilase maha,
  Ja siis nad viskasid mu silmusesse...
  Ja selle eest andsid pioneerid,
  Sest ma armastan tüdrukuid!
  
  Mida Krauts tahtis, seda nad ka said
  Hitler oli selgelt kirstu tiritud...
  Me tapsime oma vastased kõvasti,
  Nad tabasid kesta jõuga vastu lauba!
  
  Jah, meie, poiste jaoks on see lihtne,
  Võita lahingus kurjad fašistid...
  Kuigi me näeme väikesed välja,
  Aga õppige, ainult viis!
  
  Oleme juba vormistatuna Berliini sisenenud,
  Esimest korda saapad jalas...
  Poiss oli laps, temast sai kangelane,
  Näitas sõna otseses mõttes tippklassi!
  
  Me ei leina lahingus langenute pärast,
  Ma tean, et nende teadus ärkab ellu...
  Ja nad näevad kaugel kommunismi,
  Seetõttu võidab valgus surma!
  
  Ja Jeesus ei ole meie Issand,
  Särav Lenin...
  Tema tahet me ei unusta,
  Igavene keerub planeedi kohal!
  
  Me saavutame selle, ma tean võitu,
  Kui kosmoses sõda...
  Ta rääkis meie esivanematele Veedadest,
  Saatan võtab üle kolmandiku maailmast!
  
  Aga me vabastame nad, usu mind,
  Teeme nii - see on muinasjutt...
  Õndsuse rõõmus nagu lapsed,
  Ja ehitagem universumisse paradiis!
  
  Surma pole olemas - inimesed teate,
  Elu on hea, usu mind...
  Ja inimesed annavad järglastele õnne,
  Taevasse koos Kõigevägevamaga sajandeid!
  
  Siis on maailm kommunism,
  Kogu universum, universum on pimedus...
  Igavesti, lõputult elu valgus,
  Täis suurepäraseid mõtteid!
  
  Ja siis valitseb Lenin, ma tean,
  Paremal käel on Stalin võitlejate juht...
  Saame tulevikus kõik parandada,
  Meie kaaslased on nagu titaanid!
  
  NSVL kauge universumi taga,
  Päris äärtest kõrgemal pole piire...
  Ja suure loomingu nimel,
  Selle ajaloo kuulsusrikkad leheküljed!
  
  Pioneerid olid, on ja jäävad
  Meie õnnes, igavesti paradiisis...
  Kunagi ei tea, et su jõud ei kao kunagi,
  Unista lõputust rõõmust!
  Kuid natsid jätkavad rünnakut. Sturmmaused osalevad ka rünnakus Gorki linnale. Sellel autol on pommiheitja veelgi võimsam kui Sturmtigeril ja see lööb nii kõvasti, et lammutab terveid linnaosasid.
  Natsid pressivad ka õhust. Yu-488 on seerias juba ilmunud. Ja neiud piloodid - Frida ja Eva - lendavad nende peal. Pommitaja kere on avatud ja kõik on hästi näha. Tänu väiksemale tiivapinnale ja võimsamatele mootoritele kiirendab see pommitaja seitsmesaja kilomeetrini tunnis. Ja Nõukogude võitlejad ei saa talle kergesti järele jõuda.
  Eva ja Frida, kellel on kokpitis igakülgne nähtavus ja viis tuhat kilomeetrit lennukaugust, pommitavad Nõukogude tehaseid Uuralites.
  Tüdrukud vajutavad paljaste ümarate kontsadega kangi, lasevad pommikoorma maha ja laulavad.
  Oleme reetlikud emahundid
  Ja tõesti nagu tiigrid...
  Võidame venelasi kõvasti,
  Muudame jahimehe ulukiks!
  Nõukogude hävitajad tõesti ei jõua Saksa lennukiteni. Ja nad tulistavad neid eemalt. Ja siis nad viskavad pomme. Pealegi olid natsidel need juba tiibadega - raadio teel juhitud. Ja nad tormavad Nõukogude tehastesse ja tehastesse. Ja jälle toimuvad plahvatused ning terve sammas hävitatud kive ja leekivat terast tõuseb üles.
  Eva ja Frida möirgavad raevust:
  Murdke, purustage ja rebige tükkideks,
  See on elu, see on õnn!
  Nad on ikka vastikud tüdrukud. Eelkõige piinati pioneeri. Alguses üsna kahjutu. Nad riisusid mind ja sidusid tooli külge. Umbes kaheteistkümneaastase poisi paljad tallad lehvisid hanesulgedega. Ta naeris ja irvitas. Siis hakkas laps nutma ja värisema. Ja tüdrukud kõditasid poisi kontsi ja kaenlaaluseid.
  Lõpuks kaotas ta šokist teadvuse - ja tilkus.
  Naislendurite jaoks sellest aga ei piisanud. Ja kui laps mõistusele tuli, võtsid nad süüdatud tõrvikud ja tõid need noore kangelase paljaste jalgade ette. Ja kuidas poiss karjus ja õhus oli põletuslõhn, justkui praadiks lambalihakebabi. See oli tõesti ülimalt lahe.
  Ja timukatüdrukud lihtsalt lakkusid huuli ja itsitasid. Noore pioneeri kiituseks tuleb öelda, et ta ei öelnud neile midagi. Tõsi, need panid ta ikkagi valust oigama ja nutma.
  Ja jälle langevad pommid Nõukogude positsioonidele. No õhutõrjerelvad tulistavad pinnalt.
  Need pole aga piisavalt pikamaa, et sakslasteni jõuda.
  NSVL püüdis tegelikult luua pind-õhk-rakette. Kuid see on töömahukas ja kallis protsess. Paljutõotavam tee on kõrgmäestiku ja suure kiirusega hävitaja loomine. Tõepoolest, see võib LA-7-st saada.
  Kuid sellise lennuki saaks tootmisse panna alles järgmisel aastal. Ja siis võib sõda üldse lõppeda. Need olid keerulised väljavaated. Või täpsemalt, mittelendavaid.
  Nõukogude lendurite seas on aga uhkeid ässasid. Eelkõige on Anastasia Witchakova noor punaste juustega naine.
  Ta on väga lahe piloot ja on juba ületanud Pokrõškinit, tulistades alla seitsmekümne viienda koalitsioonilennuki, mille eest sai ta NSV Liidu kangelase kolmanda kuldtähe.
  Anastasia lendab oma tiivulise hobuse Yak-9 seljas kolmekümne seitsme millimeetrise õhukahuriga ja laulab:
  Ma tean, et mitte jumalad ei lase fašiste maha,
  Nende mahalöömise pärast pole erilist muret...
  Ja kui tüdrukud löövad kõvasti,
  See võidab Hitleri kollektiivselt!
  Muide, Anastasial on nipp: ta võitleb kogu aeg paljajalu ja bikiinides. Ja see annab talle erilise, fenomenaalse, kosmilise jõu!
  Anastasia võitleb Ameerika Mustangiga. Auto pole paha ja on relvastatud kuue kuulipildujaga. Aga mis mõte sellel on? Nõukogude tüdruk laseb pikema jututa oma õhukahurist eemalt ja laseb vaenlase ühe tabamusega alla.
  Selle peale möirgab punajuukseline tüdruk:
  - Partei, Lenin, komsomol!
  Ja ta püüab eemalduda. Ühest küljest on 37-millimeetrine kahur hea, teisalt aga nii kõrge tagasilöök, et saab teha vaid mõne sihitud lasu ja siis sõidetakse auto minema. Ja kui mitu võitlejat ründab Vedmakovat, lastakse see tõenäoliselt alla.
  Jah, ja sakslastel on oma naispiloodid. Eelkõige Albina ja Alvina. Ja mõlemad tüdrukud on juba kakssada viiskümmend lennukit alla tulistanud, mille eest nad said auhinnaks: Raudristi Rüütliristi hõbedaste tammelehtede, mõõkade ja teemantidega!
  Sellepärast nad vihastasid.
  Noh, kuidas nad selle võtavad ja laulavad:
  Oleme tõesti nagu linnud
  Maalitud kuradid...
  Kui me tulistame,
  Kõik eksamid on A-ga!
  Kui sakslased sõdivad, pole see nii hull. Noh, see on palju hullem, kui nad piinavad ja piinavad vangistatuid.
  Näiteks tabati ilus tüdruk. Ja nad viidi mind mahalaskmisele.
  Lumi on juba maha sadanud ja kaunitar astub paljajalu lumehange. Ja ta jalad on nagu hane punased jalad. Nad muutusid külmaga nii helepunaseks.
  Ja torkavad tüdrukule kuulipildujaga selga. Aga ta ei anna alla.
  Ja vapper skaut laulab tulihingeliselt ja kirega:
  Olen vangistuses vapper komsomoli liige,
  Seal leidsin end väga ägedas lahingus...
  Oo kodumaa, tea, et ma maksan sulle võla tagasi,
  Täidan maja mugavuse ja õdususega!
  
  Ma teadsin natuke - mitte midagi,
  Ja nad viidi mind paljajalu ülekuulamisele,
  Fašism on muidugi täielik jama,
  Krautsid peksid mind julmalt piitsaga!
  
  Riisutuna, poolalasti lumehangel,
  Ja nii nad sõitsid pisuga läbi külade...
  Jah, et teie füürer saaks kirstu,
  Ja me näeme kaugel kommunismi!
  
  Meil on parem mitte oodata halastust,
  Ja ma ei ütle fašistidele sõnagi!
  Asjata mõtlesin metsikus vihas vargale,
  Milline arglik komsomolimees!
  
  Mu vaenlased on mind riiulile tõstnud,
  Meie kandade alt said alguse tulekahjud...
  Ja ma kuulen võitlust - sa lööd traati,
  Olen miilide pikkune kuumade süte kurbuste tee!
  
  Äratundmist pole ja vool pole kohutav,
  Ma pean igale proovile vastu...
  Olgu see fašistide jaoks šokk -
  Ja minu jaoks on igasugune tolm kannatus!
  
  Ma elan selle kõik läbi, uskuge mind, ma kannatan selle välja
  Kuna minu kodumaa on Venemaa...
  Ja fašismi metsaline maetakse,
  Kristus ja Punane Missioon tulevad!
  
  Jah, ilmselt ma tean, silmus ootab mind,
  Võib-olla tuleb hullemaid hukkamisi!
  Riik peab alustama nullist,
  Sest pahameelt on olnud palju!
  
  Ja siis tuli suur kommunism,
  Jooksime mängides ringi Marsil...
  Las humanism võidutseb maailmas,
  Sest me võitlesime nii kõvasti!
  
  Universum, mis sinust saab, tea minu oma,
  Sellised lõputud säravad tähed...
  Kotkas, kes oli kunagi varblane,
  Igaüks meist, kellel on artisti tunnustus!
  Ja tüdruk hüüdis:
  - NSVL elab! Au komsomolile!
  Ja agressiivse natsi nuhtlus langes tema paljale lihaselisele seljale. Tüdruk aga ainult naeris vastuseks ja näitas oma roosat väledat keelt.
  . PEATÜKK nr 4.
  1943. aasta detsember on juba kätte jõudnud. See on juba tõeline talv. Natsid võtsid Gorki kinni ja lähenesid juba Kaasanile. Pioneeriüksus, milles Guliver taganes. Igavene poiss ise ja endine rändur läbi muinasjutumaailma jäid paljajalu ja lühikestes pükstes, vaid lipsuga. Sest Guliver oli väga visa ja pakane ei võtnud last võluväel kaasajastada.
  Ülejäänud lapsed aga hakkasid end mässima, käppasid jalga panema või millegagi mähima. Sellegipoolest pole detsembrikülmad naljaasi ja see pole ka lastele kerge.
  Kuid Guliver uhkeldab paljaste kontsadega, kuigi tema lapselikud jalad on pakasest helepunased. Serjožka kõnnib samuti paljajalu ja nendega on tüdruk Nataša. Kui hoiate liikumistempot, siis saate.
  Seryozhka märkis:
  - Me peaksime olema nagu Sparta lapsed! Nad kõndisid aastaringselt ainult paljajalu!
  Guliver märkis:
  - Kuid Lõuna-Kreekas on talv palju pehmem kui Kesk-Venemaal!
  Tüdruk Nataša vastas:
  - Aga me oleme teerajajad, palju lahedamad kui spartalased. Ja Lenini eesmärk on kõrgem kui Sparta või olümpiajumalate eesmärk!
  Ja tüdruk suurendas sammu oma väikeste paljaste jalgadega.
  Vaatamata algavale talvele võitlus jätkus. Tõsi, koalitsioonivägedel, eriti mustanahalistel, on külmaga üsna raske võidelda. Ja nad on juba hakanud maasse kaevama. Eeldati, et natsid võtavad Kaasani lähedal hoogu maha. Ja nad istuvad kevadeni. Ja NSV Liidus tulevad nad millegi välja.
  Tõsi, seni pole õnnestunud imerelva leida. Ilmus tank IS-2, hea ja surmava 122-mm kahuriga. See oli üsna surmav, kuigi tulekiirus jättis soovida. Kuid vähemalt suudab see vaenlase sõidukitest läbi lüüa. Isegi kui Churchill või Tiger 2 peegeldab tabamust, on suurekaliibriline mürsk võimeline kas ülekande välja lülitama või meeskonda uimastama.
  Kuid tootmisse tuleb veel panna IS-2, nagu ka arenenum ja võimsam T-34-85. Ja aeg hakkab otsa saama. Kuid kaasaegsem Yak-3 on küsitav - see vajab tiibade jaoks kvaliteetset sulamit. Ja sellega on probleeme.
  Guliver on aga väga kogenud võitleja. Eelmises elus oli ta juba üle viiekümne aasta vana ja palju läbi elanud. Ja isegi siin on ta võidelnud alates Euroopa vabastamiskampaania esimesest päevast ehk 12. juunist 1941. Ja loomulikult on tema kogemused juba läbi katuse. Ja enne seda oli seiklusi ka. Seega pole ta poiss - kuigi ta ei kasva ega küpse.
  Lapsed kõnnivad, õigemini jooksevad, samal ajal kui tormiväelased ülevalt edasi trügivad. Saksa TA-152 on eriti hea, see pole veel laialt saadaval, kuid Focke-Wulf on ka väga hea. Ja nii see tabab.
  Mõned pioneerilapsed, vaadates paljajalu Guliverit, Serjožkat, Natašat, võtavad samuti jalanõud jalast ja jooksevad, paljad lapselikud kontsad sädelemas.
  See on tõesti nii lahe.
  Guliver hakkas järjekordse õhurünnaku ajal laulma:
  Pioneer sidus endale lipsu,
  Ta andis vande võidelda Isamaa eest!
  Stalin on meie suurim karjane,
  Oleme tormakad - mitte klouni lapsed!
  
  Kurjus on ilmunud universumi põrgust,
  Varesed tõid ahju!
  Kangelaslikkus on aga kadumatu,
  Isamaa eest südamest!
  
  Olen end varjamata pühendunud oma kodumaale,
  Ta pühendas oma elu ilma reetmiseta...
  Ja hüppame kiiremini nagu jänesed,
  Paljajalu pioneerid lumes!
  
  Võitlesime mängides Moskva eest,
  Ärge andke fašistidele läbipääsu!
  Ja talvest maini -
  Loodus põleb!
  
  Pioneer on uhke nimi,
  Tema eesmärgid on unistus kommunismist,
  Sellepärast on meil paljad jalad,
  Jooksime läbi natsismi tulede!
  
  Stalingradist sai krautidele takistus,
  Nuusutasime tüdrukuga seal püssirohtu!
  Stalin annab auhinna isiklikult üle,
  Olgu tee võiduni veel pikk!
  
  Tüdruk Katya ja mina kaotasime jalad,
  Kaare all purustasid Tiigrid hüppeliselt...
  Tüdruku kleit läks põlema -
  Kui kaklus peeti Berliinis!
  
  Komsomoli liikmed ei tohi taanduda,
  Meie julgus on nagu kivi...
  Ja ma läksin vabatahtlikult rindele,
  Kogege nii vett kui leeki!
  
  Matsime palju kaaslasi,
  Nad nälgisid ja külmusid kaevikus...
  Usk varras-Jumalasse soojendas meid,
  Unustasime siis tähtajad!
  
  Poisid tõusevad uuesti uude maailma,
  Nad marsivad jälle sammuga...
  Sõduril on armastus ja unistus -
  Saage kangelaseks igavesti ja hiilguses!
  Ja mitmed juhitamata raketid kukkusid laste lähedale. Paar poissi ja üks tüdruk said raskelt vigastada. Ja neid tuli kanderaamil kanda.
  Guliver kasutas ennast isiklikult, ta oli tugevam ja vastupidavam kui tavaline tema pikkuse ja kaaluga poiss.
  Ja ta vedas seda koormat... Ja tema tuju polnud sugugi positiivne.
  Hitleri lennukid lendasid pommitama Uurali ja Uurali taha. Siiski oli Ameerika B-29 ja mitte veel eriti populaarseid Yu-488 ja ilmus isegi TA-400 - oletame, et auto on metsaline. Väga võimas.
  Kannab kaksteist tonni pomme ja sellel on kuus mootorit. Ja kui pommitab, siis pommitab.
  Võib-olla pole kiirus veel väga kiire, aga kaitseõhukahureid on kolmteist - üheksa neist on kolmekümnemillimeetrised ehk väga võimsad.
  Proovige lihtsalt läheneda...
  Ja seda juhivad tüdrukud: Agata, Adala, Kat. Ja need toovad hävingu Nõukogude linnadesse ja tehastesse. Ja seal on kolm tüdrukut korraga.
  Ja nad pole ainult piloodid. Samuti viivad nad ülekuulamisi läbi kirega.
  Nad riisusid ühel poisil, jättes alles ainult ujumispüksid, ja riputasid ta nagisse. Ja üks tüdruk hakkas poissi okastraadiga peksma. Ja teine võttis elektripliidid ja pistis need noore leninlase paljaste taldade külge. Ja nad hakkasid lapse kontsad praadima. Jah, see lõhnas nagu midagi põleks. Ja kolmas tõi pioneeri paljale rinnale tõrviku ja kaela seoti punane lips. Ja see läks põlema.
  Kuidas vaesel poisil valus oli. Kuid selle asemel, et talumatust piinast karjuda, laulis noor leninist:
  Sa oled mu suur kodumaa,
  Tsunami sõjad tormasid ägedalt
  Lõppude lõpuks on armee võimas perekond,
  Heitkem kurjus selle pjedestaalilt alla Gehennale!
  
  Milline taevalik kiirgav valgus,
  Tulevad Isamaa võitlejate südamest.
  Olgu rüütlite saavutus ülistatud,
  Me ei kahetse, me usume ellu!
  
  Vaenlane sai suure kingituse,
  Ja tal on palju erinevaid relvi...
  Nüüd on käes hetk, kujutage ette seda,
  Tšernobogi raev paistis ägedalt välja!
  
  Nii see juhtus, mu rüütlid,
  Särav Isamaa kannatab!
  Aruandes olid ainult nullid,
  Ja taas võidab põrgulik Kain!
  
  Fašism on tugev, möirgav hord,
  Aga ärge venelasi põlvili ajage!
  Lõppude lõpuks on tark Stalin meiega igavesti -
  Ja õiglane teoreetik Lenin!
  
  Me saame Wehrmachti purustada, ma tean,
  Ja ükskõik kui kaval see draakon ka polnud...
  Me lõikame tema mõõkadega,
  Olen isamaale ja daamile pühendunud rüütel!
  
  Olgu võimas voorus
  Et jõuda Berliini piiridesse!
  Olgem oma isade vägitegude väärilised,
  Lõppude lõpuks on meie armee lahingutes võitmatu!
  
  Kui me tuleme ja teeme oma unistuse teoks,
  Püha põhjus - kommunismi põhjus!
  Ma lasen tüdruku vahekäiku alla,
  Järglastele lipukiri: au, altruism!
  Nii pidasid pioneerid vastu ja talusid kohutavaid piinu, kuid ei andnud alla ega paindunud.
  Guliver oli ka poisikesena tõeline kangelane. Kui natsid oma väed maale panid, astusid noored paljajalu leninistid lahingusse ning võitlesid tõeliselt vapralt ja raevukalt.
  Pioneeritüdruk Nataša viskas palja lapseliku jalaga surmava jõuga granaadi, rebis natsid laiali ja laulis:
  Venelased, venelased, saatus pole rahulik,
  Aga miks on vaja vaeva, et olla tugevam?
  Ja tüdruk võtab selle ja vilistab. Ja teised pioneerid vilistasid temaga koos. Kaasa arvatud Guliver.
  Pärast seda kukkusid uimased varesed maha, torgates nokaga natside koljusid.
  See on tõesti jama.
  Kuid natsid jätkasid oma pealetungi ja neid oli palju.
  Vahepeal oli füüreril lõbus ja Hitleril oli, mida näha.
  Nüüd jälgis vallatud Fuhrer binokli kaudu Yu-488 lendu. Jummo mootoritega neljamootoriline kaunitar saavutas maksimumkiiruseks kuni 700 kilomeetrit tunnis, üle saja kilomeetri kiiremini kui uusim Ameerika B-29 ja uusim Nõukogude Jak-9. Sellise autoga ei jõua järelegi.
  Projekti tipphetk on suhteliselt väike tiivapind, mis vähendab aerodünaamilist takistust ja suurendab kiirust. Sõiduk on võimeline kandma ülekoormusversioonis seitse kuni kümme tonni pomme ja seda kaitseb kuus õhukahurit.
  Fuhrer oli väga rahul:
  - Oleme loonud maailma parima kruvimasina! Järelikult on meil kõige targemad insenerid kogu maailmast! Kuid sellest ei piisa! Peaksime arendama reaktiivlennundust! Siis jahvatame kõik pulbriks!
  Disainer Messerschmitt märkis:
  - Ja siin on minu muutuva pühkimistiivaga hävitaja ME-1010.
  Tõepoolest, lennul demonstreeriti masinat, millel oli pisarakujuline kabiin ja poomi nurka muutvad tiivad. Lennu ajal vähem - takistus väheneb, maandumisel rohkem. Auto ise kiirendas tuhande kilomeetrini tunnis. Ja sellel oli hea manööverdusvõime.
  Kuid Kissilring, Luftwaffe peafeldmarssal, märkis skeptiliselt:
  - Sellise masina kasutamine nõuab kõrgelt kvalifitseeritud pilooti. Ja me vajame massivõitlejat!
  Messerschmitt ütles enesekindlalt:
  - Ja mida? Õpetame!
  Teine eksponeeritud sõiduk oli Heinkel XE-162 projekt. Masin oli tõepoolest odav ja seda oli lihtne valmistada. Ja suurepärased lennuomadused. Seda oli lihtne käsitseda, manööverdatav ja kaalult kerge.
  Kissilring märkis:
  - Peame kontrollisüsteemi veidi lihtsustama! Ja lennuk on praktiline, kahe 30 mm õhukahuriga.
  Fuhrer märkis karmilt:
  - Selliseid õhukahureid peaks olema vähemalt kolm, nagu ME-309-l, millel on ka kuulipildujad. Mida härra Tank pakub?
  Tank-sõidukit, kurikuulusat TA-183, eristas piklik kere. Püüab ka hõõrdumist vähendada. Ja auto arendas ka korralikku kiirust ja eristus manööverdusvõime poolest.
  Fuhrer kiitis heaks kõigi nelja auto vabastamise. Tõeline tugevus tuli paljastada lahinguharjutuste kaudu.
  Viies sõiduk oli sõukruviga juhitav TA-152. Focke-Wulfi edasine areng.
  Sõiduk näitas paremat manööverdusvõimet ja kiirust kui F-190, jäämata alla relvastuse ja soomuse poolest.
  Kissilring vastas rahuloleva pilguga:
  - See masin on mitmeotstarbeline! See võib olla ründelennuk, rindepommitaja või hävitaja. Väga praktiline! Tegelikult on võimalik kogu rinde varustada ühe lennukiga!
  Fuhrer röögatas tunnustavalt:
  - Võtame selle kasutusele! Meil jätkub ressursse kõigeks! Nii palju varustust ja tööjõudu püüti! Ja kõik liigub totaalse sõja poole!
  Juba meisterdatud mudelitest demonstreeriti ME-309. Võimas seitsme laskepunktiga sõiduk, mille kiirus on kuni 750 kilomeetrit tunnis.
  Sõiduk oli oma tõhusust näidanud juba lahingutes USA-ga ja nüüd pidi see õpetama ka venelasi.
  Tankiehituse vallas esitleti ka füüreri sünnipäevaks arendust: "Panther"-2. Sõiduk oli varustatud 88-millimeetrise kahuri, 900-hobujõulise mootori ja poolteist korda paksema soomukiga, mis kaalus vaid nelikümmend seitse tonni.
  Kitsas torn oli spetsiaalselt konstrueeritud 88 mm relva jaoks. Seega oli juba valmis uus peapaak, mis oli valmis Pantherit asendama. Sakslased töötasid välja täiustatud kokkupandava toruga kahuri ja mõnevõrra kompaktsema.
  Nende heaks töötasid insenerid üle kogu maailma. Ja see osutus ohtlikuks tehnikaks ja üsna lahinguvalmis. Oma ilmumise ajal oli Panther 2 kahtlemata masin, millel pole võrdset. Võimeline läbistama raskete KV-seeriate esisoomust. Ja nii võimas veojõud sõiduomadustes, lausa üheksasada hobujõudu.
  "Panther" 2 juhtisid paljasjalgsed tüdrukud, kes tulistasid sihtmärke - demonstreerides ülimat täpsust. Kui nad kahe kilomeetri kauguselt mürsuga vastu laternaposti põrutasid. Ja tüdrukud demonstreerivad kõrgeimat klassi.
  "Panther"-2 järel muudeti tanki "Lion" 150-mm kahuriga. Uus sõiduk peaks olema tõhusam kaevikute, kaevikute ja punkrite tulistamisel.
  "Lõvi" reprodutseeris kaadreid ja hävitas betoonseinu. Tal oli selline jõud. Metsaline uriseb... Samal ajal katsetasid nad oma püssi KV-1 tanki peal, samuti KV-3, mis oli spetsiaalselt testimiseks vormitud. Nõukogude sõidukit reprodutseeriti Harkovis jäädvustatud jooniste põhjal. Levi tank tabas teda kahe kilomeetri kauguselt peaga.
  Purustatud metalli killud pritsisid eri suundades. Saksa loomakoda rõõmustas.
  Veelgi muljetavaldavam oli karuheitja ja eriti Sturmtigeri võimsuse demonstreerimine.
  Viimane ründetank tabas nii kõvasti, et kilomeetri kaugusel lendasid sõjaväemütsid peast ja kõrvad kinni.
  Seejärel, pärast uusima tehnoloogia ülevaatamist, ootas uusim atraktsioon:
  Gladiaatorite võitlus!
  Lahingutes osales ka SS-i "Leopardide" pataljoni komandör Wolf.
  Suur-Saksamaa füüreri Adolf Hitleri uus armuke Margaret naeratas:
  - Usun, et Wolf Bismarck võidab!
  Hunt-terminaator Hunt ei tundnud hirmu, vaadates talle kiiresti lähenevat pruuni kihvadega karu. Lõppude lõpuks on preisi poiss hingelt vapper ja veetis palju aega mitte ainult lolli karate, vaid ka pruskundo suure kunsti (st iidse põlispreisi maadluse tüübi, mis on segatud moodsa käsivõitlusega) valdamiseks. " eliit-eriüksustest." Poisi, kes nägi välja umbes neljateistkümneaastane, pihta visatakse vaid ebatavaliselt silmatorkavate lihastega ja tema veenid olid nagu traat karust eemale ja lööb talle kõrva alla.
  Karvane koletis möirgab tugevast valust ja tormab uuesti poisile kallale. Volka muigab ning kasutades võimenduse ja vaenlase liikumise inertsuse põhimõtet, viskab ta endast üle. Karu kukub ja tõuseb kohe püsti, kuid jätab löögi paljalt kannalt päikesepõimikule mööda. Jõhker möirgab frustratsioonist ja valust, tema nuiadega jalad annavad järele. Volka annab rea lööke koletise pähe, purustades ta huule. Karu hüppab pettunult ja laseb mööda.
  Margaret hüüab:
  - See on gladiaator!
  Speer, spetsiaalselt volitatud Reichi minister, kes vastutab totaalse sõja eest, kellele andis Füürer Göring erakorralised volitused, hüüatab:
  - See on ime!
  Schellenberg, kolmas isik Kolmanda Reichi salapolitseis, salapolitsei välisluure juht, kes asendas Himmleri endise hukatud kaitsealuse, karjub:
  - Siin on meie laps Hitler Online"ist, kes lööb rusikaga Vene karule!
  Kui sa ei ole väga pikk, kuid treenitud, on sul liikuvuses tohutu eelis. Karu näeb tõepoolest kohmakas välja, lööb mõnikord nina, mõnikord väga tugeva säärega oimu. Viimane löök aeglustas looma ja koperdas, uimastas. Poiss haukus:
  - Medvedev-Mendel mine su hauda!
  Ja terav löök tugevate elastsete sõrmedega silmadesse. Loom üritas oma silmi käppadega varjata ning Wolf vastasliigutusega, puusa keerates, jalga sirgu ajades, varvastele hüpates lõi teda jalaga kubemesse. Koletis ei suutnud enam isegi uriseda, kui täpne ja hävitav löök oli. Poiss sooritas madala löögi ja tõi karu rahvahulga hõiskamise saatel alla. Kaotatud terminaatorhunt hüppas Ressleri stiilis põlvega, kuid siis suutis karu poissi käpaga lüüa, jättes tema rinnale kriimud. Ootamatu valu lisas noore SS-mehe raevu ja ta hakkas lamavat karu jalaga pähe lööma. Kui oled paljajalu ja lööd vastu luu pealuud, siis antakse sulle tugevad löögid, kuid poiss muutub ainult ägedamaks. Karu väänleb valust, Wolf lisab kubemesse, püüdes šokki tugevdada. Nii suurt looma on raske paljaste kätega tappa, inimest on lihtsam tappa, aga... Hunt teab, et vaenlase kehal on palju haavatavaid kohti. Pealegi suureneb streigi tõhusus teatud kellaaegadel märkimisväärselt. Palju oleneb kaldenurgast, kokkupuutepunktist, liigutuse keerdusest ja isegi viskaja mõtetest ja pulsisagedusest. Kuid Wolf unustas selle, peksis ja peksis karu, andes kümneid lööke, ahmides hinge, ta oli pinges. Terminaatoripoisi lihaseline keha läikis higist, ta tundus tõelise deemonina, ilus ja kohutav.
  Margaret hüüatas käsi plaksutades:
  - Oh mu Apollo ja Marss! Lõpetage ta ära, lõpetage ta ära!
  Schellenberg sosistas Müllerile:
  - Äkki visata talle oda? Sellist sitket olendit nagu vene karu on paljaste kätega raske tappa!
  Müller, raputades pead eitavalt, vastas:
  - See pole seda väärt! Ma tahan näidata, et isegi aaria poiss on võimeline tapma metsiku vene karu paljaste kätega! See on nii sümboolne!
  Schellenberg võttis paar lonksu šampanjat ja siristas:
  - Nõus! See on sümboolne, teate, me teeme praegu filmi ja näitame seda last kui saksa rahvuse sümbolit: kui aaria rahva ideaalseimat esindajat! Ja me näitame seda filmi vägedele! Nii et las poiss tapab ta! Ja ta lööb ilusti skoori!
  Müller viskas tüki mangokastmega määritud tuura suhu ja teatas või õigemini rääkis Spinoza stiilis:
  -Inimene on tugevaim loom ja kõige nõrgem loom!
  Schellenbergi silmad särasid:
  - Täpselt nii, panin tähele! Kuid tõeline aarialane peab olema tugev loom ja võitmatu inimene!
  Lõpuks rahunes piinatud metsaline, poiss ise oli kurnatud ning tema jalad, käpad ja sõrmenukid põlesid mitmest löökimisest. Hunt-hunt tõstis käed üles ja hüüdis:
  - Võit! Au Suur-Saksamaale! Au igavesti elavale Fuhrer Hitlerile ja Fuhrer Göringi suurele abile!
  Kogu staadion puhkes aplausi:
  - Au Hitlerile! Au Suur-Saksamaale! Elagu võitmatu Göring!
  Saksa füüreri igavene lemmik Hermann Göring võttis taskust välja tuvimuna suuruse teemandi ja ulatas selle Hitleri uuele armukesele Margaretile:
  - Võtke see võitjale kingituseks! Ja ma annan poisile endale Mõõkade esimese klassi Raudristi ja Hitleri kuldmedali. Au Saksamaale ja igavesele füürerile!
  Ja taas käis tormiline aplaus ja lillede loopimine. Margaret lähenes noorele võitjale, ulatas teemandi ja suudles pead kummardades poissi huultele. Kui Hunt-Hunt tundis ebatavaliselt kauni pika blondiini magusate mee huulte puudutust, muutus ta uimaseks ja oleks peaaegu kukkunud. Soovin, et Kolmanda Reichi esimene kaunitar ja sportlane oleks teda suudelnud. Ilu ja jõu kehastus. Hunt viskas teemanti maha ja seisis veel minuti jahmatunult, tema huultele jäi jumalanna, aaria Aphrodite puudutuse magus maitse.
  Kõneleja hääl, mis kuulutas uut gladiaatorite võitlust, ja valges riietuses teenijate kerge tõuge tõi Wolfi tagasi reaalsusesse. Poiss korjas füüreri kingitud teemanti paljaste varvastega ja viskas selle suhu. Br! Ta polnud kunagi nii suurt kalliskivi käes hoidnud ja seda keele peal proovinud, kuigi ta ei olnud kõige vaesemate vanemate poeg. Poisi peast aga välgatas mõte: kas nad on elus? Lõppude lõpuks muutis Hitleri võit ajalugu, mis tähendab, et tema vanemad ei oleks lihtsalt võinud sündida. Aga ta on hunt-hunt, elus, terve, tunneb end suurepäraselt ja tundub, et on muutunud tugevamaks...
  Ringi jooksis veel gladiaatoreid, esimene oli vormis, peaaegu alasti mustanahaline naine, kellel reie vahel vaid paar palmilehte. Sihvakas, lihaseline, mustanahaline tüdruk oli relvastatud kolmhargi ja võrguga. Tema paljad jalad liikusid jäljendamatu graatsiliselt, segu Aafrika loomast ja jumalast. Ilust imetledes viivitas Volka areenilt lahkumisega, püüdes gladiaatorit võimalikult lähedalt näha. Kui võrgutavad on tema täidlased rinnad ja läikivad kirsipunased rinnanibud. Üldiselt on millegipärast stereotüüp, et musta rassi esindajad ei saa olla ilusad. See pole nii, Aafrika jumala näojooned olid meeldivad, pehmed huuled, sirge, veidi ülespoole pööratud nina, peaaegu euroopalik.
  Neiu tegi saltot - tundus, et ta on üsna treenitud.
  Herald teatas:
  - See on meie külaline Ameerika Ühendriikidest: Angela Davis! Idaranniku meister Ultimate Fightingis!
  Staadion aplodeeris:
  - Braavo Angela! Braavo!
  Tundub, et sakslased on oma rassistlikud kalduvused unustanud! Nad vilistasid, vaadates mustanahalist naist ja lõid mõnuga huuli!
  Ja jälle teade:
  - Külaliste soovil võitleb ta Venemaa komissari Ivan Bezõmjannõiga! Meie hea liitlane USA koletise bolševiku vastu!
  Ja jälle aplaus ja möirgamine!
  Hitler sosistas Müllerile:
  - Suurepärane etendus! Ja must naine on lihtsalt geniaalne! Ma ei tahtnud, et ta sureks. Kas bolševik jääb relvastamata?
  Muller raputas negatiivselt pead:
  - Muidugi mitte, mu füürer! Me isegi nuumasime teda enne lahingut veidi. Meil on aus võitlus, mitte etteaste!
  Vallatud Fuhrer urises mõnuga:
  - Seda parem: tõeline lahing ja nagu alati, ettearvamatu! Mina isiklikult panustan mustanahalisele naisele!
  Muller noogutas sõbralikult:
  - Sinu tahe, suur füürer! Panustame sellele, kellele panustame!
  Teine vastane oli tõepoolest päris suur. Massiivne, laia rinnaga, turvises. Ivan oli relvastatud keskmise suurusega mõõgaga, õmmeldud ja peas kiiver, mis kattis pea täielikult. Soomus kattis aga ainult kere ülaosa, kuigi venelase tugevatel jalgadel olid põlvekaitsmed ja rasked rauast sepistatud saapad.
  Speer märkis:
  - Ja ta on relvastatud paremini kui šokolaaditüdruk! Eks ta pea algus ilusal neiul liiga suur pole!
  Muller rahustas:
  - Angelal on laialdased kogemused võitluses, reegliteta võitlustes ja puumõõkadega! Nii et ma ei taha, et võitlus liiga lühike oleks!
  Speer paljastas hambad:
  - Ja see on juba hea mõte! Muidu on keel pikk, aga mõistus lühike!
  Publiku arvamused ja ka panused läksid kaheks, kuigi mustanahaline gladiaator oli üle keskmise pikkusega, kuid venelasega võrreldes tundus ta peaaegu et tüdruk!
  Algas lahing, Angela hüppas Ivani juurde ja virutas kolmharu vastu kilpi, venelane lehvitas tagasi ja tüdruk hüppas tagasi, musta naise roosad kontsad välkusid.
  Hundihundile meenus äkki prohvetlikus unenäos kuuldud laul:
  Noh, ja siis Kazachkova dachas,
  Kus on kahjuks pealetükkiv teenindus!
  Ma vaatasin saateid oma deliiriumis,
  Kõik seisid Angela Davise eest!
  . PEATÜKK nr 5
  Hiina on endiselt rahulik, kätte on jõudnud 1939. aasta novembrikuu. Ja Oleg Rybachenko otsustas kirjutada rohkem kapten Sorvi Golovi ja surematu mägismaa seiklustest.
  Oleg Rõbatšenko sattus oma erilises ja ainulaadses unenäos maailma, kus Talibani ja Vene Föderatsiooni vahel puhkes sõda. Kasutades ära asjaolu, et Venemaa põhijõud olid Ukraina lahingus takerdunud, ründas Taliban Tadžikistani. Ja puhkes tõsine lahing. Miljon mudžaheide murdis sõna otseses mõttes läbi Rahmoni armee kaitsest nagu laava vulkaanipurskes ja tungis Fergana orgu.
  Pealegi õnnestus neil hävitada Venemaa baas Tadžikistanis. Ja mis - lõunas avanes teine rinne. Venemaal kuulutati mobilisatsioonist lõpuks välja hilinemisega ja vägesid hakati üle mitme piiri toimetama.
  Ja Vene tank T-90 alustas vasturünnakut.
  Oleg Rõbatšenko, kes nägi välja nagu kaheteistkümne ja pooleteise meetri pikkune, mütsiga poiss, jooksis suure raevuga rünnakule. Ja ta paljad, päevitunud, lihaselised jalad välkusid.
  Ja poiss võttis endale ülesande kohutavad dushmanid lüüa. See on tõesti väga võitluslik poiss.
  Aga väga paljajalu ja ilusad ainult bikiinides tüdrukud võitlevad Venemaa poolel. Lahingud tulevad lainetena.
  Elizabeth tulistab mudžaheide. Ta kasutab võimsat draakoni tüüpi kuulipildujat. Ja sajab kuulidega Talibani peale.
  Ja nad kukuvad tüdrukule peale surudes. Omavalmistatud õhutõrjerelvast alla tulistatud Vene helikopter kukub alla. Taliban lasi ta maha. Tõsi, helikopteris pole tüdrukuid, vaid mehi ja te ei tunne neile eriti kaasa.
  Ja Elizabeth, tüdruk on paljajalu ja bikiinides. Ja kui sa oled peaaegu alasti, siis ei hoia sind keegi tagasi ega takista.
  Sõda lõunas aga venib. Suvi on juba möödas. Ja siis sügis - niiske ja vihmane. Afganistanis on palju elanikke, lisaks saabuvad sinna moslemitest vabatahtlikud kogu islamimaailmast. Ja nüüd on talv saabunud ja sõda veel kestab. Elizabeth viskas oma paljaste varvaste ja meislitud jalgadega hävitamise kingituse mõrvarliku jõuga. Ta hajutas Talibani eri suundades ja laulis pärlhambaid paljastades:
  Siin on talv, talv, talv,
  See algas äkki...
  Pühib raevukalt, pühib -
  Homme on parem
  Homme, homme, homme!
  Ja nüüd on käes uus aasta!
  Tõepoolest, 2025. aasta uusaastal sadas Tadžikistanis lund. Ja nüüd jätavad vene tüdrukud lumme paljajalu, tahutud jalajäljed ja see näeb väga ilus välja.
  Zoya võttis selle ja laulis:
  Üks, kaks, kolm -
  Pühkige oma protsessorid!
  Neli, kaheksa viis,
  Lähme mängima laptat!
  Ja tüdruk, paljaste varvastega, laseb surmava jõuga surma kingituse.
  Catherine võttis selle ja laulis hambaid paljastades:
  Üks, kaks, kolm, neli, viis,
  Jänku läks välja jalutama...
  Siin on üks tüdruk otsa saamas
  Tapab Mujahid!
  Kuid Elena juhib ka tuld. Selline tüdruk, kes ei saaks olla lahedam. Ja ta kirjutab surmava aplombiga. Niidab mudžaheide ilma tarbetute tseremooniateta. Pärast seda hakkab ta laulma;
  Kui tagaosa on kasutu -
  Sõjavägi ei aita...
  Noh, kui pole tulisust,
  Tagumine on vaenlase lõunasöök!
  Ja punajuukseline Elena, kes oma paljaste varvastega hävitamise kingitust võttis ja viskab. Ja tegelikult kisub see laiali nii palju dushmani, et see on lihtsalt hirmutav.
  Elena muidugi ei jätnud kasutamata võimalust laulda:
  Olen olnud alasti
  Ta hüppas niimoodi mööda põldu ringi!
  Hüppasin mööda põldu ringi...
  Kulatski laulis kaasa!
  Ja tüdruk võtab oma silmad, mis sädelevad safiiridest ja särast. Ja tema silmad on ilusad. Ja keel on väga malbe. Ja nii väle, ja nii groovy. Noh, nagu see oleks mingi mahlane apelsin.
  Euphrosyne võitleb ka. Ja paljaste varvastega loobib ta hävitamise kingitusi. Mis on nii surmavad ja hävitavad.
  Ja lähedal võttis Taliban Vene tanki ja lõi välja. Ja Vene armee sõiduk hakkas tükkideks rebenema ja lahinguvarustus plahvatas. Ja jälle surevad mehed.
  Kuid Euphrosyne ei vaja mehi. Neid tuleb piinata. Ja tüdruk võttis selle ja laulis:
  Mehed, mehed, mehed,
  Te olete lihtsalt suured jõhkrad
  Kui tüdrukud tapavad sind
  Nad puhastavad maad nii palju!
  Tõepoolest, Taliban on metsalised.
  Kord püüdsid nad kinni ühe kauni skauditüdruku. Alustuseks võtsid nad ta kinni ja tõmbasid nagile. Nad väänasid mu käte liigesed välja, mis oli väga valus.
  Seejärel asetasid nad tüdruku paljastele jalgadele varred, mis köidistasid ta pahkluud. Ja pärast seda võtsid nad tema paljaste, graatsiliselt kumerate taldade all tule põlema.
  Vene tüdrukul olid suured valud. Taliban võttis enne kontsade praadimist ja määris ta jalad õliga. Ja seetõttu põles tald aeglaselt ja see oli piinavalt valus. Ja tüdruk oigas ja möirgas. Ja Taliban peksis teda ka piitsaga selga ja külgedele. Siis otsustasid nad piinamist intensiivistada. Võtsime kuuma traadi välja ja hakkasime kaunitari selga ja rinda lööma.
  Ja kui valus see on. Eriti siis, kui Taliban hakkas vene tüdruku helepunaseid nibusid kuumade tangidega väänama. Ja ta nuttis nii palju.
  Ja Talibani üksuse peamine juht oli piinamisest lihtsalt hull. Ja ta paljastas oma kuldhambad.
  Vene tüdruk sülitas vastuseks. Pärast seda hakkasid nad tema paljaid varbaid murdma. Mis on väga valus. Ja tüdruk minestas kohutavast, talumatust valust.
  Kuid Taliban jätkas piinamist. Esiteks tõid nad tüdruku teadvusele, valades välja ämbri jäävett. Ja siis paigaldasid nad tema kehale andurid ja elektroodid.
  Pärast seda hakkasid kaks poissi dünamo pedaalima. Vool hakkas voolama ja tüdruk tõmbles põrgulikust valust. Ja tõepoolest, kui keha
  elektrilahendused lähevad läbi, see on jube, räägitakse, et hobusekarjad tormavad mööda. Ja tõepoolest, iga tüdruk siin ulgub.
  Ja poisid pedaalivad ja alasti tüdruk ulutab nagu metsik hunt. Ja see teeb talle tõesti haiget.
  Ja lisaks šokile praadivad Taliban ka vene tüdruku kontsad, mis on juba kaetud suurte villidega. Nad lõid mulle ka kuuma traadiga selga. Ja nad tabasid raevu ja viivitusega.
  Ja samal ajal suurendasid nad jahu. Nad hakkasid tüdrukut venitama ja järjest rohkem raskusi ploki külge riputama, et liigesed täielikult välja väänata.
  Talibani peamine bandiit laulis:
  Mis valu, mis valu
  Mängu skoor on viis - null!
  No mida saab metslastelt võtta? Nad piinasid tüdrukut väga julmalt, kuid mitte eriti kogenud.
  Taliban on barbarid. Seega ostsid nad uimastitest saadud raha eest Hiinast terve armaad tanke. Tõepoolest, Hiina on Venemaa suur liitlane ja sõber.
  Ja Taliban ründas oma tankidega vaenlast.
  Kuid nende vastu on neli vene mutanttüdrukut, seekord uusimal T-95-l. Nad on muidugi paljajalu ja bikiinides.
  Mis siis?
  Elizabeth tulistas mudžaheide paljaste varvastega ja siristas:
  - Au elevantide kodumaale!
  Catherine lõi ka Talibani, kasutades oma paljast ümarat kontsa, ja küsis:
  - Mis on elevantide kodumaa?
  Elizabeth vastas hambaid paljastades:
  - Muidugi, Venemaa!
  Catherine itsitas ja vastas:
  - Ma arvasin, et see on India!
  Elena lõi dushmaneid sarlakpunase rinnanibu abil, olles esmalt rinnahoidja seljast võtnud ja kiljatas:
  - Arvasin, et elevantide kodumaa on Aafrika!
  Euphrosyne vajutas paljaste ümarate kontsadega pedaale ja laulis:
  - Väikesed lapsed,
  Mitte maailma jaoks...
  Ära mine Aafrikasse jalutama...
  Aafrikas on haid, Aafrikas gorillasid,
  Aafrikas on suured krokodillid!
  Ja kõik neli paljajalu tüdrukut laulsid:
  Nad hammustavad sind
  Löö ja solvu...
  Lapsed ei käi Aafrikas jalutamas!
  Aafrikas on röövel
  Aafrikas on kaabakas
  Aafrikas on kohutav Barmaley!
  See hammustab sind
  Löö ja solvu...
  Lapsed ei lähe Aafrikasse jalutama,
  Aafrikas on see õudusunenägu,
  Hull kaabakas
  Barmaley ilmus sellesse ootamatult!
  Ta jookseb Aafrikas ringi ja sööb lapsi!
  Jah lapsed! Jah lapsed!
  Naer on naer, aga kui Taliban tabas umbes neljateistaastase vene poisi, võtsid nad teda tõsiselt. Kõigepealt riisuti ta ära ja nööriti nagisse.
  Seejärel hakkas turbanis ja habemega dushman nooruki paljast lihaselist keha kuuma rauaga vardaga torkima.
  Seejärel tõi Talibani timukas poisi paljale rinnale punast kuuma raudtähe ja surus selle selle külge.
  Poiss karjus kohutavast valust ja kaotas teadvuse. Pärast seda saadi poiss mõistusele. Ja nad pigistasid ta paljad, peaaegu lapselikud jalad varrudeks. Ja nad hakkasid plokki konksudele raskusi riputama. Ja see oli väga valus. Poisi noor keha oli tugevalt venitatud ja poiss sõna otseses mõttes oigas valust.
  Vene poisi piinamine jätkus. Määrisime paljad jalatallad õliga kokku. Ja siis süütasid nad nende all tule.
  Ja kuidas poiss pärast seda metsikult karjus. Jah, see oli äärmiselt valus.
  Poiss jätkas karjumist ja Taliban peksis teda piitsaga.
  Siis võtsid nad poisi ja haakisid ta ribidest kinni. Ja jälle keerasid nad selle täiesti pahupidi.
  Pärast seda laulsid Taliban:
  Me hävitame kõik uskmatud,
  Las nad olla teismelised...
  Siin on keerub meie kohal,
  Paneme kõik lauale!
  Mispeale murdis Venemaalt pärit poisil kuumade tangidega kõik paljaste jalgade varbad. Ja Taliban tegi seda aeglaselt, et ilusale poisile võimalikult palju valu tekitada. Ja siis hakkasid nad noore sõdalase ribisid valgete tangidega murdma.
  Nii lõhuti need talle katki, nii et poisil ei jäänud ainsatki tervet ribi. Ja poiss suri valusasse šokisse.
  Vahepeal ründas Anastasia Witcherit kasutades Talibani ründelennukilt. Samal ajal kasutas ta rakette. Ta vajutas paljaste varvastega juhtkangi nuppe ja laulis:
  Üha kõrgemale ja kõrgemale
  Fuhrer tõstis nina...
  Mõnikord lendavad meie katused minema,
  Taliban pole aga küpseks saanud!
  Akulina Orlova lööb ka oma vastast. Ta teeb seda väga täpselt ja vajutab nupule oma helepunase rinnanibu. Ja lähedal plahvatab Vene ründelennuk. Seda tabas Talibani tapjakingitus. Võimalik, et midagi Hiinas valmistatud. Ja see ajab teid täielikult segi.
  Akulina laulis:
  - Kui see on mees, minge otse kirstu,
  Päästab elusid nii...
  Olge paljajalu tüdrukud!
  Ja sõdalane naerab ja naerab. Tüdruku jalad muidugi talvest hoolimata kingi ei tunne. Ja tema kontsad on ümarad ja sõna otseses mõttes säravad. See tüdruk on lihtsalt super.
  Ja tema rindade nibud on helepunased ja sädelevad nagu kirikute tipud. See on nii-öelda võitlev tüdruk.
  Jah, talle ei meeldi mehed. Kuigi ta kasutab neid hea meelega naudinguks. Et see oleks suurepärane.
  Akulina võttis selle ja laulis:
  Sellest paljajalu tüdrukust
  Ma ei suutnud unustada...
  See tundus olevat tänavakivid
  Nad piinavad õrnade jalgade nahka!
  Ja Akulina, kuidas ta võtab ja pööritab oma safiirsilmad.
  Siin on ta kõrgeima taseme ja klassi tüdruk.
  Ja Margarita Magnitnaja on ka piloot.
  Noh, vahepeal lööb Margarita mudžaheide suure surmava jõuga.
  Pärast seda laulab ta:
  Oh, millised jalad!
  Kui hea...
  Ära karda, kallis
  Pane kirja oma telefoninumber!
  Ja Margarita võtab selle ja näitab oma keelt. Ta on äärmiselt võitlushimuline tüdruk.
  Ja tema paljad varbad saadavad mõrvarlikke surmaande.
  Akulina Orlova laulis naerdes:
  - Margarita, aken on lahti,
  Margarita, sa mäletad, kuidas see kõik juhtus!
  Anastasia Witchakova noogutas:
  - Jah, naised! Me suudame kõike ja kustutame oma vaenlased põhjalikult!
  Ja tüdrukud laulsid kooris:
  Meie armee on tugev
  Ta kaitseb maailma...
  Las Taliban edeneb
  Nende tüdrukud tapavad nad!
  Näiteks võitleb ka Fedora. Ta tulistab miinipildujaga mudžaheide. Ja kui ta persse läheb, ei tundu see kellelegi palju. Isegi kui Talibanil on pikk habe ja raseeritud pea.
  Fedora trampib paljaid jalgu poris ja laulab:
  Kas sa näed taevas varjutust?
  Surfi võimas sümbol...
  Mustad tiivad üle maailma
  Kosmilise ulgumise parved!
  Ja teine tüdruk, Seraphim, viskas paljaste varvastega mõrvarpommi, rebis Talibani massi laiali ja ütles:
  Taliban - needus tõuseb,
  Taliban - täielik surm...
  Taliban ja surnud rügemendid!
  Taliban juhib hullu!
  Taliban!
  Ja Seraphima võtab suhu vile ja kuidas see puhub, et varesed minestavad ja torkavad nokaga mudžaheide päid läbi.
  Tüdrukud, pean ütlema, on nii vahvad ja ilusad.
  Ja nüüd on näha, kuidas Taliban süütas Venemaa laskemoonalao. See hakkas põlema ja mürsud plahvatasid surmava jõuga. Taliban möirgab ja rõõmustab.
  Aga tüdrukud taevast keppivad Mujahideenidega. Ja näete, kuidas Albina ja Alvina taevasse ilmusid.
  Mõlemad tüdrukud on lihtsalt hämmastavad blondid. Ja imeliselt ilus. Ja muidugi paljajalu ja ainult õhukeste aluspükstega.
  Need on kõrgeima taseme naised, ütleme nii. Ja seda, mida nad on võimelised, ei suuda kõik korrata.
  Ja sõdalased tõepoolest, kui nad hakkavad tapma, ei saa te neid peatada.
  Albina tulistas lennukist välja kolossaalse hävitava jõuga raketi. Ja ta purustas Talibani armee punkri, mille järel ta laulis:
  -Ma olen maailma tugevaim,
  Isegi paljad jalad, paljad nibud...
  Leotame Talibani tualetti,
  Me ei saa endale lubada nõrkust!
  Alvina saadab oma paljaste varvaste abil jätkuvalt surma kingitusi. Ja tapke Mujahideen, võttis ta selle ja laulis:
  - Meil on armsad tüdrukud,
  Nad lihtsalt ütlevad: ilu....
  Komsomolimeeste hääl heliseb,
  Tormiline kevad tuleb!
  Ja mõlemad tüdrukud võtavad selle vastu ja laulavad täiel rinnal:
  Las ma lähen Himaalajasse
  Las ma lähen lõplikult
  Muidu ma ulun või muidu haugun,
  Muidu söön kellegi ära!
  Ja tüdruk hakkab lihtsalt kirema. Ja tema arvates on see väga lahe ja võluv. Ja kui sa karjud - Kukareku -, on see tõesti jube.
  Tüdrukud võtsid vahepeal kätte ja hakkasid rasketest relvadest tulistama, mis jätab mulje. Ja nad tulistavad nii täpselt.
  Tüdruk Viola hakkas laulma, kiristas hambaid ja tulistas täpselt oma vaenlasi:
  - Olen maailma tugevaim tüdruk,
  Mulle meeldib mehi suudelda...
  Sõdurid ei tea lahedat saadet,
  Kus tüdruk unustas natuke tantsida!
  Ja sõdalane naerab. Jah, kaunitarid teavad, kuidas dushmaneid kägistada.
  Ja ausalt öeldes on nad võimelised murdma kiilaka inimese sarved ja näojooned.
  Nii et proovige sellistele kaunitaridele vastu astuda.
  Nicoletta räägib ka Talibanist. Ta on väga võitluslik ja agressiivne tüdruk. Ja kui ta naerab, tundub see hullu naise naeruna.
  Nicoletta paljastab hambad ja möirgab:
  Me oleme, vau, röövlid,
  Röövlid, röövlid!
  Pauk, põmm ja sa oled surnud,
  Surnud, surnud!
  Nicoletta naeris ja säutsus:
  - Au kosmosepiraatidele!
  Ka mujal olid tüdrukud maruvihased. Ja siis langesid Talibani positsioonidele raketid. Aurora vabastas selle oma rindade sarlakpunaste nibude abil, mida kasutati nuppude vajutamiseks.
  Ja raketid lendasid. Ja mudžaheidid möirgavad.
  Siin piinatakse teist komsomolilast. Tema paljaste varvaste vahele pisteti kõhklemata bensiiniga määritud vatt. Ja nad võtsid selle ilma pikema jututa ja panid põlema.
  Vatt läks põlema. Ja tüdruk võtab selle ja möirgab. Ja siis võtsid nad ta kinni ja lükkasid tulikuuma varda talle rindkeresse, otse ta helepunasesse nibu. Ja tüdruk puhkes sõna otseses mõttes valust.
  Ja Taliban naerab. Muidugi armastavad nad ka varbaid murda. Üks mudžaheide võttis isegi tüdruku palja ümara kanna ja põletas selle kuumusest raudvalgega. Ja see töötas. Tüdruk hakkab metsikust õudusest karjuma.
  Alice nägi seda läbi snaiprisihiku. Vaatasin lähemalt. Võtsin selle ja sättisin selle üles ja see oli nagu hull. Ja tapja kuul tabaks timukat otse kõhtu. Ja ta karjus metsikust valust ja hakkas väänlema. Ja tüdruk võttis selle ja laulis:
  Headuse inglid,
  Kaks valget tiiba üle maailma
  Kuskil on riik
  Kus Svarogist endast sai iidol!
  Angelica tulistas ka ja väga täpselt, tabades piinajat munandikotti. Ka tema hakkab hästi sihitud löögist karjuma. Nii said timukad selle kätte.
  Ja tüdrukud laulsid:
  Halvad timukad,
  Ees ootab julm karistus...
  Meil on palju küünlaid
  Suured inimesed ründavad!
  Ja tüdrukud hakkasid raevukalt ja täpselt tulistama. Ja löö Taliban välja. Kurat ei suudaks sellistele tüdrukutele vastu seista.
  Alice ümiseb vaenlase pihta tulistades:
  Sinu saatus on tasakaalus,
  Vaenlased on julgust täis...
  Aga jumal tänatud, sõpru on
  Aga jumal tänatud, sõpru on!
  Ja jumal tänatud, sõpradel on mõõgad!
  Ja Angelica, jätkates Talibani pihta tulistamist ja neid tappes, säutsus:
  - Kui su sõber veritseb,
  Tallatud lõpuni...
  Ära kutsu mind sõbraks
  Ei argpüks ega valetaja!
  Siis võttis neiu ja viskas paljaste varvastega surmava jõuga granaadi. Ja ta purustas Talibani tükkideks. Mudžahiidide maharaiutud pead veeresid välja.
  Angelica võttis selle ja laulis:
  Päeval ja öösel pommitatakse pidevalt,
  Ei tunne kahju ega häbi...
  Sest keegi käitub imelikult
  Terve riik sureb!
  Alice, tulistas Talibani pihta ja lõi neist läbi, võttis selle ja märkis tolmu välja sülitades:
  - Sellel Venemaal on nii imeline hetk,
  Ei ole lihtne ära arvata, kes on naljamees ja kes president!
  Punajuukseline sõdalane itsitas ja märkis:
  - Nii see juhtub - on väga rumal olla presidendiks spioon!
  Ja mõlemad tüdrukud sadasid jälle Talibani tulevoogudega. Ja nad tegid seda väga täpselt. Ja nende lasud tabasid mudžaheide.
  Ja teises kohas kaklesid teised tüdrukud. Ja ka muidugi paljajalu ja peaaegu alasti.
  Näiteks Alenka lasi oma helepunase rinnanibu abil bazookat. Ta läbistas Talibani võitleja ja mitmed tema partnerid.
  Pärast seda säutsus ta Twitteris:
  - Nüüd oleme taas paraadil,
  Me ei ole bandiidiga ühel teel
  Oleme paljajalu tüdrukute brigaad,
  Lada tuli on meiega ees!
  Ja sõdalane oma palja kannaga viskab hävitamise kingituse. Ja see rebib laiali hulga mudžaheide.
  Siinsed naised on lahedad. Olga tulistab ka Talibani pihta. Need on mudžaheidid, kes edenevad. Nad ründavad paksude ahelatena. Ja tüdrukud niidavad need ilma tseremooniata maha.
  Olga tulistas maasikanibu kasutades raketiheitja. Ta lõi välja palju Talibani ja laulis:
  - Anname oma hinge, südame,
  Oleme meie püha Isamaa...
  Me seisame ja võidame -
  Ja me ei kahetse oma elu!
  Ja tüdruk viskab oma mõrvarliku jõuga paljaste varvastega mudžaheide hävitamise kingituse.
  Ja kui tore see tüdrukutele sobib. Kuidas nad Talibani võitsid.
  Ka Veronica võitleb. Tüdruk kasutab pildistamisel rubiinist rinnanibusid.
  Ja selle tulemusel hävitati dushmanide mass. Ja sõdalane karjub täiest kõrist:
  -Ma olen maailma tugevaim,
  Ma võin Talibani kägistada...
  Tapa dushmanid tualetis,
  Muudame need mänguks!
  Ja Veronica, kuidas ta seda võtab ja persse...
  Sõdalane Anna on temaga. Ja ta hävitab mudžaheidid. Loomulikult on tüdrukul jalas ainult aluspüksid. See on praktiline. Ja aluspüksid on nii õhukesed ega varja tegelikult midagi.
  Sõdalane Anna tulistab, niites oma vastaseid maha. Tema juuksed on punased ja tüdrukud ise on lihtsalt kosmose kõrgeim valgus.
  Ja Anna loobib paljaste varvastega surmakingitusi, mis võidavad Talibani kohapeal.
  Sõdalased karjuvad täiest kõrist:
  - Mujahideenid märatsevad,
  Vaenlane lükkas rügemendi edasi...
  Tüdrukud kannavad, teavad võitu,
  Talibani suhtutakse vaenulikult!
  
  Nad söövad sea nahka,
  Vaenlane saab lüüa...
  Paljajalu tüdrukud kaklevad
  Kaunitaride rusikas on tugev!
  Ja sõdalane võtab ja peksab sind, kasutades lahingus oma rinnanibu.
  Ja see, ütleme, on väga lahe!
  Ilus punaste juustega tüdruk. Ja ta armastab mehi.
  Nii et Anna võttis selle ja möirgas täiest kõrist:
  - anti käsk küla maatasa teha,
  Gradi salved hävitavad mägesid...
  Kiilaspeaga füürer puhus Afganistani,
  Ja lõpetame põrguga rääkimise!
  Ja tüdruk naerab ja naerab. Ja tema naer on nagu kellade helin.
  Tüdrukud on põnevust täis. Ka Malvina võitleb. Muidugi ei pahanda tüdruk punakaspunase nibu kasutamise vastu. Ja samal ajal kaunitar ka laulab
  Ja see juhtus -
  Mida sõdur ei palunud!
  Kuri hõim on sisse veerenud,
  Palju põrgulikke, tumedaid jõude!
  
  Mustad kuradid on jultunud,
  Põgenege sellest mülkast!
  Siin on neil pistodad käes -
  Laulud ulguvad - mitte ööbik!
  
  Kuulipilduja purustas jalaväe -
  Katkiste mörtide suits!
  Nad panid korraga ettevõtte maha,
  Kirassiiri soomus ei aidanud!
  
  Pakil pole soovi surra,
  Põrgu, uskuge mind, see pole kuurort!
  Ja mürsud hävitavad punkrid,
  Nende peaingel tabab neid ülalt!
  
  Deemonid piiksuvad korraga oma aukudesse,
  Põletame need napalmi ja väävliga!
  Isegi mäed sulavad,
  Me hävitame kõik ümberringi!
  
  Aga ära ainult mõtle
  Milline vaenlane on nagu vesi!
  Hiiglane, kasvu tipp,
  Universumi kuningas, saatan!
  
  Siin on tema tule hingus,
  Kerub põleb korraga!
  Ja Jumala lipp langes,
  Aga me usume, me võidame!
  
  Läksime veidi mäest üles
  Ja las meid ristitakse!
  Rajal nurrudes,
  Targa Jumala pojad!
  
  Ja nüüd jookseme rünnakule,
  Hüüd-hurraa, äikeseplaks!
  Kui palju saate aga kuulda vandumist,
  Aga kuradile kajutid, häving!
  . PEATÜKK nr 6.
  Kui Oleg Rõbatšenko ärkas, tegi ta esimese asjana harjutusi. Siis läks ta duši alla ja pesi hambaid. Nüüd pidi ta täitma uusi lahinguülesandeid.
  Jean Grandier käis isiklikult sabotaažirünnakul. Ja koos temaga olid Paul, Edik, Stella ja Oleg, kes näitas end fenomenina. Fanfaare ei võetud, kuna ta pole just parim laskur, kuigi on viimasel ajal palju treeninud ja täpsust märgatavalt parandanud.
  Jean oli lühikest kasvu ja nägi välja umbes neljateistkümneaastane ning tema näol polnud veel isegi kohevust. Ja ülejäänud on lihtsalt lapsed, eriti Edik. Ja nad rassivad väikestel, kuid väledatel hobustel.
  Vaid Oleg, kes on surematu mägismaa, eelistab joosta omal jalal, välgutades paljajalu, pargitud, lihaselised jalad, justkui traadist kootud.
  Neli poissi ja tüdruk moderniseeritud Mauser tüüpi relvadega tormavad lahingusse.
  Täpsemalt siis, kui nad hüppavad läbi džungli ja vestlevad.
  Jean küsis Olegilt:
  - Kust sa nii hästi jooksma õppisid?
  Sõdalane vastas naeratades:
  Me kõik õppisime natuke,
  Midagi ja kuidagi...
  Lähme pikale teekonnale,
  Ingel valgustab meie teed!
  Jean naeris ja vastas:
  - Hästi öeldud!
  Ja noor kapitalist tulistas. Kuul tabas röövellikku raisakotkast, kes ilmselt tahtis džunglist midagi leida. Ja raisakotkaslind kukkus tihnikusse. Siit vilksatas mööda mitu hüääni, kes olid valmis saaki röövima.
  Paul märkis:
  - Jah, need loomad... Nad toituvad kõigest!
  Edik itsitas ja laulis:
  Minu südamlik ja õrn metsaline,
  Ma lasen su maha, usu mind...
  Minu südamlik ja õrn metsaline!
  Edik on alles laps ja mitte kümneaastane, kuid juba on palju igasugusest rahvusest inglise sõdurite laipu.
  Ja nüüd esimene kokkupõrge - jäime patrulli vahele. Viis lasku korraga, seejärel viie sekundi jooksul iga lask - lastel on spetsiaalsed vintpüssid - suurendatud tulekiirusega. Isegi Paul võttis ühe sellise oma drilli asemel - et mitte laskmisega ühest suust välja minna.
  Ja tüdruk ei tulista halvemini kui poisid. Siit läks tõesti nokaut.
  Tapnud kolmkümmend Briti sõdurit, kellest enamik olid araablased ja mustanahalised, hakkasid Terminaatori lapsed oma taskuid kontrollima. Et ennast mitte koormata, võtsid nad ainult pangatähti ja kuldmünte.
  Leidsime dokumendi, mis teatas üha uute abivägede saabumisest. Jõud on tõepoolest liiga ebavõrdsed.
  Oleg märkis:
  - Kui palju inimesi sureb!
  Jean vastas ohates:
  - Jah, ta hukkub!
  Surematu poiss hüüdis:
  - Ja milleks?
  Paul ütles enesekindlalt:
  - Me võitleme oma iseseisvuse eest! Ja me ei põlvita, isegi kui me kõik peame surema!
  Oleg noogutas naeratades:
  - Kiiduväärt... Siiski võib meenutada kolmesada spartalast, kes võitlesid koos kuningas Xerzese lugematu armeega ja lõpuks surid, kuid väärisid au palju sajandeid!
  Stella säutsus:
  Parem on väärikalt surra mõõgaga,
  Miks elada nagu kariloomad, kes kannatavad piitsa ja talli!
  Oleg märkis:
  - Suurbritannias on demokraatia ja see on ainus riik Euroopas, kus on alati olnud parlament! Erinevalt näiteks teistest riikidest!
  Jean noogutas:
  - Õige! Kuid antud juhul peab Suurbritannia ebaõiglast sõda ja ei kasuta tsiviliseeritud meetodeid. Miks peaks see juba maailma suurima territooriumiga haarama Transelvaania ja Oranži vabariigi? Nad ei saa isegi oma kolooniatega hakkama!
  Paul hüüdis:
  - Me ei loobu oma territooriumist! Ja me ei loobu ka oma tahtest!
  Oleg märkis ohates:
  - Millele saame loota, et Suurbritannia tüdineb võitlusest ja saab lõpuks tühjaks?
  Jean Grandier noogutas:
  - See on kõik! Kui sõda venib ja Suurbritannia kaotused muutuvad liiga suureks, siis avalik arvamus ütleb: kas pole suhteliselt väikese territooriumi hind liiga kõrge? Võib-olla on parem sõdurid päästa, kuid meil on juba piisavalt maad!
  Edik säutsus:
  Inglane vaatas siin viltu,
  Maad pole piisavalt...
  Naabrite kallale tunginud
  Ja kuningad läksid hulluks!
  Oleg noogutas nõustuvalt:
  - Jah, nad tüdivad sõjast. Näiteks minu maailmas tüdinesid lõpuks isegi ameeriklased Talibaniga võitlemisest ja lahkusid, kuigi selleks kulus kakskümmend aastat!
  Jean küsis ettevaatlikult:
  - Ma tean, kes ameeriklased on. Neil on tugev ja kiiresti kasvav majandus ning aja jooksul kasvab neile armee. Ma isegi arvan, et tulevikus lükkab USA Suurbritannia kõrvale. Aga kes need Talibanid on?
  Oleg vastas armsa lapseliku naeratusega:
  - Taliban viiakse üle õpilastena. Ja need on religioossed fanaatikud. Meil on parem neid mitte puudutada!
  Paul soovitas:
  - Võib-olla võtame selle...
  Jean küsis:
  - Mida?
  Buuripoiss vastas:
  - Me laseme õhku silla, millest raudtee läbib. Te ei saa seda nii lihtsalt taastada!
  Oleg märkis:
  - Pole paha mõte! Tundub, et selleks oleme siia kogunenud, aga sellised sillad on tugevalt valvatud!
  Edik susises:
  - Seal, kus soomusrong ei möödu, roomab paljajalu poiss!
  Stella soovitas:
  - Vahetame tüdrukute riided. Poisse kahtlustatakse endiselt sabotöörides, kuid tüdrukuid ei hakka keegi kahtlustama!
  Jean noogutas naeratades:
  - Pole paha mõte. Kuigi mitte uus. Silla õhkimiseks on aga vaja palju lõhkeainet. Kuid siin, täpsemalt, ei saa te vajalikku kogust korvides kanda. Rääkimata sellest, et korve ise saab kontrollida!
  Oleg soovitas:
  - Võib-olla proovime midagi lihtsamat. Näiteks sõidame ise lõhkeainega autoga ja riietume trummariteks.
  Paul hüüdis:
  - Lõhkeainega auto? Peate ära arvama, millal saabub laskemoonaga rong ja siis hävib sild täielikult! Siin saab isegi korvis paraja koguse kaasas kanda... ehk siis mitte suurt kogust, aga muu laskemoon plahvatab ja nii plahvatab.
  Edik kilkas:
  - Suurepärane idee!
  Ja poiss lõi paljaid jalgu. Sõitjatest sai jalatsi ainult Jean. Ilmselt oli tal kui imikupataljoni kaptenil ja komandöril häbiväärne paljajalu kõndida või ratsutada, kuigi ta oli samuti alles teismeline. Ja ülejäänud on lihtsalt lapsed. Oleg näeb välja nagu kümneaastaselt, aga kuna ta oli eelmises elus suur mees, siis kümneaastaselt näeb ta umbes kaheteistkümnene välja ning tal on üsna tugevad ja lihaselised õlad.
  Oleg jookseb ja hüppab - ta on nüüd surematu ja kui hästi ta end tunneb, nii palju energiat ja jõudu.
  Poiste ette aga ilmus terve eskadrill inglise lantsereid. Ja need on kakssada ratsanikku. Veelgi enam, buldogid on nendega ebameeldivad ja tundub, et nad on tajunud sõdalasi.
  Jean naeratas ja märkis:
  - Igaüks nelikümmend inglast? Miks me võitleme!
  Paul hüüdis:
  Verisesse lahingusse, püha ja õige,
  Märts, marss edasi...
  Poisid inimesed!
  Verisesse lahingusse, püha ja õige,
  Märts, marss edasi,
  Poisid matkal!
  Oleg märkis naeratades:
  - Ma tunnen, et olen surematu! Muide, ma haarasin seljakotti mõned padrunid! Nii et meil on piisavalt laskemoona!
  Stella vastas ohates:
  - Peame jälle tapma! Vabandust inimesed!
  Ja tüdruk nuttis. Siis ta võttis ja tõstis püssi.
  Lapsed läksid lahingusse. Nad hakkasid kõigepealt tulistama, võttes kõigepealt maha inglise buldogid, justkui läbistaksid nende pealuud. Ja siis hakati ratsaväge tulistama. Viisik olid džunglis osavalt maskeeritud ja brittidel polnud kerge oma arvulist üleolekut rakendada.
  Oleg laulis ohates:
  Noh, kui palju lähedasi saate tappa?
  Lõppude lõpuks, uskuge mind, inimene on sündinud õnneks...
  Ema ei lase oma poega rindele minna,
  Ja isegi suvel on sõja ajal halb ilm!
  Ja poiss tulistas. Ja siis võttis ja viskas kivikese paljaste jalgadega templis inglasele, õigemini araablasele palgasõdurile ning tappis ta kohapeal.
  Siis tulistas uuesti. Lapsed võtsid kaasa paraja koguse laskemoona ja manööverdasid osavalt. Ja see oli selline lahingulaeng. Enamik sõdalasi olid koloniaalväed, mustanahalised, araablased ja indiaanlased, kuid oli ka britte endid. Nii et toimus suur tulistamine.
  Oleg koges moraalset ebamugavust, eriti kui ta pidi tulistama valge rassi esindajaid. Kuid igavene poiss tulistas möödalasku. Ja teised laskurid olid tublid. Isegi noor Edik ja neiu Stella. Mõned õiglase soo esindajad tulistavad aga isegi paremini kui tugevama soo esindajad.
  Kuid sellegipoolest on heledajuukseline tüdruk suurepärane sell ja tema juuksed selliste lokkidega meenutavad nukku.
  Oleg tulistab ja talle tulevad pähe uued aforismid, mis poisile sõna otseses mõttes üle jõu käivad.
  Poliitika on koht, kus inimestel õnnestub alati vigu teha, ainult valija pühib vahel verisel revolutsioonivoolul sodi minema!
  Sõna poliitik ja sõna korralik ühendatakse alles siis, kui lisandub kolmas sõna - pätt!
  Poliitiku iseloomus võib olla kõike peale südametunnistuse ja au, kuid ta maskeerib end südametunnistuseks, ehkki ebaausalt!
  Poliitik lubab kullamägesid taevasse tähena särama, aga kuldset valgust ta ei anna, sellise valgustiga ei jää valija koitu ootama!
  Poliitikul on rohkem maske kui tähti taevas, aga need kõik on vaid selleks, et rebasepoliitikul oleks lihtsam nalja teha!
  Poliitik on osalt rebane, osalt hunt, osalt elevant portselanipoes, mõnes mõttes argpükslik jänes, aga tegelikult on ta täielik siga!
  Poliitik armastab oma keelega uhmris vett kloppida - valijatele kasutu tegevus, kuid poliitikule tulu toob tühijutu vahuna!
  Unenägudes oleme kõik kangelased, aga kõnnime vaikselt formatsioonis, kuigi komandör on siga, ta ise on hullem kui varblane!
  Kõik tahavad, et kotkas selle asemele tuleks, aga kui sa ise oled märg kana või argpükslik varblane, siis ära asjata muretse!
  Poliitik kraaksab palju, et oma kanaajusid ja kanajõudu varjata!
  Kui poliitik kireb, on see kanadele naeruväärne, aga kui diktaator metsikuks läheb, pole isegi kotkastel aega naerda!
  Poliitik lubab palju asju, aga ta saab ainult tasuta tsirkuse!
  Poliitik võib inimesi naerma ajada, kuid ta ei suuda tagada rõõmsat elu!
  Poliitik on salakaval kloun, kuid eelistab põhivõitlust pidada vaiba all ja sedagi nii, et valijaid ei lõbustaks!
  Taskupoliitikud ei tee muud, kui ulatavad pika keele riisuva labidaga valijate tasku!
  Poliitikutel on põhjatud taskud ja põhjatu hing!
  Poliitik on paras mardikas, ainult tiibadeta ja roomab nagu uss oma ülemuste ees!
  Poliitik on kavaluses rebane, kavaluses hunt, püüdlikkuses hamster, edukaid isendeid jäljendav ahv, teiste suhtes siga ja üldiselt pole temas midagi inimlikku!
  Gigolo keel tekitab ekstaasi, poliitiku keel, soov oksendada ja vastikust väriseda!
  Parem olla žigolo kui poliitik, žigolo ei tühjenda taskuid ega paku naudingut, poliitik paneb sea suhu ja tekitab vastikust!
  Poliitik on žigolo, kelle keel satub korraga kõikidesse aukudesse, tekitades iiveldust ja soovi oksendada!
  Poliitikas pole kaaslasi, hanesid on palju ja peaaegu kõik on sead!
  Poliitik on hani, kes armastab kukke teha, ja siga, kes armastab valijaid jama, ja rebane, kes armastab kanaajudega inimesi rookida!
  Poliitik on harjunud valetama, nagu siga on harjunud sibama, ainult et erinevalt loomast on poliitik see, kes söödaküna juures kõige rohkem jama ja supleb moraalses räpases, uus puhas ülikond!
  Poliitik on kurat, kes armastab heledaid ülikondi, ja sõjaronk, kes peidab end rahuööbiku trilli taha!
  Poliitik ajab rahvast banaalsete naljadega naerma, kuid on leidlik originaalsetes viisides, et oma tsirkuse vaatamise eest raha saada!
  Parem, kui tüdruk annab end esimesele inimesele, kellega ta kohtub, kui laseb end valimistel esimesena persse panna!
  Inimesed valivad poliitikuid unistusega saada lõvi, kui veab, saavad nad rebase, kui ei õnnestu, siis eesli, aga iga valiku korral valetab valitseja kindlasti!
  Valik poliitikute seas pole suur: rebane, hunt, karu, eesel, jäär, kits, makaak ja alati seapenniga, aga inimest ei leia!
  Tüdruk unistab oma armastatud pistrist ja valijad unistavad kotkast valitsejast, kaunitar saab aga parimal juhul kuke ja rahvas kalkuni ja isegi kiivalt käituva tähtsa õhuga!
  Poliitik ütleb sageli targa pilguga rumalusi, aga samas pole ta ise üldse loll, lihtsalt rumalus on troonisaali ukse kõige keerukam põhivõti!
  Poliitik tekitab oma sõnavõttudes udu ja teostab pettust selge eesmärgiga saada võim valijate hägustunud meelte üle!
  Kavaluseta poliitik on nagu puder ilma võita, kuigi poliitiku programm on täielik jama, kavalus toob või asemel püssi ja ähvardab valija vaimuhaiglasse saata!
  Poliitikas nagu poest ilma rahata midagi ei saa, aga kavalusega saab hääli napsata!
  Poliitika on võrrand, kus kõik elemendid on tundmatud, välja arvatud üks omadus - need lähevad kindlasti sassi!
  Poliitika on täielik mülkas, kus elanikud tahavad endale lõviosa krabada ja suure tehingu teha ning kui esimene pole alati võimalik, siis teine saavutatakse stahhanovi tempos!
  Poliitika on tammesalu, aga et poliitiline siga tammetõrusid sööks, on kõigepealt vaja luurelaastud propagandistlike rähnide abiga eemaldada!
  Poliitika nõuab õnnestumiseks südametunnistuse ja au unustamist, kuid õnne saabudes leiab valija end taas millestki ja sea libiseva rebase taskusse voolab järjekordne sent!
  Naine tahab mehe armastust ja raha, poliitik otsib valijate armastust raha pärast, aga kui esimene soojendab ja teeb süüa, siis ta varastab teise ja laseb talle sea!
  Poliitik on skorpion, kes erinevalt putukatest armastab mitte kõrbe, vaid suurlinnu, vaid nende laastamist kuni Sahara tasemeni!
  Rätsep mõõdab seitse korda, lõikab korra, poliitik mõõdab kõiki oma mõõdupuu järgi ja tapab pidevalt!
  Vaene paljajalu poiss on õnnelikum kui rikas vanamees, eriti kui kooner on ka tüdrukute käest jalas!
  Täiskasvanust targem paljasjalgne poiss, kes laseb end poliitikutel kinga lasta!
  Parem on tüdrukul paljajalu kõndida, kui näärikingadega kapsasuppi lörtsida!
  Paljajalu kerjustüdruk on lõbusam kui miljardär, kelle kingad näevad välja nagu need ei maksa sentigi!
  Rahatu tüdruk kannab miljardi dollari eest paljast kontsa!
  Ka rebane kõnnib paljajalu, kuigi kannab kallist kasukat ja luksusliku riietuse saamiseks peab naine saama kingad jalast ära võtta!
  Tüdruku paljad jalad on graatsilised ja ilusad, poliitiku kingad on mürgine intellektuaalne friik!
  Paljad naistejalad panevad pead pöörama mitte ainult trampidel, vaid neil, kes oskavad professionaalselt "jalatseid jalga panna"!
  Nad tahavad riisuda ilusat tüdrukut, panna kingad jalga rikkale naisele ja rebida naispoliitikult kolm nahka!
  Paljaste jalgadega tüdruk sirutab kõige kõvema saapaga mehe rahakotti!
  Mees on muidugi saabas, kuid see pole jalanõu, millega saab kingi jalga panna isegi paljajalu naisele!
  Ilma riieteta naine lööb nagu paljas pistoda mantlita mehele otse südamesse ja võtab kolm nahka maha!
  Madu heidab nahka kaks korda aastas ja mürgine naine iga kord, kui tahab mehele kinga anda ja kolm nahka rebida!
  Poliitik sirutab keelega valija taskusse ja naine pistab palja jala mehe rahakotti, kuid mõlemal on jalanõud kõrvuni!
  Poliitiku naeratus on alati vale, aga naine paljastab hambad siirast soovist mehe tuju tõsta ja midagi sisukamat ette võtta!
  Kõige moekamad säärised ei aita sarvilist meest võrgutada, kui paljajalu jalg pole palmik!
  Naise suu annab mehele naudinguookeani, poliitiku keel ajab pähe lubaduste mäe, sõltumata soost!
  Naise suu särab hambapärlitest, poliitiku suu särab ainult tühjadest lubadustest!
  Naine peab olema kaval rebane, et mitte kaltsudes ja paljajalu ringi käia!
  Naiste silmad säravad ja lummavad nagu taevakehad, poliitikutel on silmad nagu tähtedel, nad justkui säravad, aga tõe kaugus on kättesaamatu!
  Blondidel ei ole alati hele südametunnistus, aga poliitikutel on alati must hing, olenemata juuksevärvist!
  Paljasjalgne blondiin ei ole alati särava peaga, kuid meeste kingi kannab ta mustas võtmes!
  Blond on ingelliku välimusega impeerium ja poliitik on saatan, olenemata välimusest!
  Naisel on hea olla blond, hullem on kahvatu välja näha!
  Naine ei sünni alati ilusaid lapsi, aga poliitik, olenemata soost, tekitab valijatele alati inetuid probleeme!
  Paljad naiste jalad ei ole alati ilusad, kuid nad on alati paremad kui poliitikute käest jalga pannud pätid valijad!
  Paljad naiste jalad on poliitikute libedatele lubadustele vastupidavamad kui meeste saapad!
  See on naine, hellust armastav olend, aga sugugi mitte pehmelt lamavast poliitikust!
  Õrnad naiste käed võivad mehe tasku tühjendada, kuid erinevalt keelest ei hakka poliitikud teda kruttima!
  Paljas ümmargune naiskonts on palju toredam kui poliitikute ümarad sõnavõtud, kellel pole meessoost tuuma!
  Tüdrukute paljad näpud on küll nobedad meeste taskust kuldmünte kiskuma, kuid erinevalt poliitikute keelepruugist ei jäta need rahata!
  Tüdrukute paljaste jalgade külge kleepub mustus palju vähem kui poliitikute kleepuvatele kätele!
  Naisele meeldib oma keha puhtana hoida, aga poliitikule meeldib vaimsel tasandil ebapuhtust pritsida!
  Naine, olles oma keha määrinud, säilitab vaimse puhtuse, puhta ülikonna selga pannes tegutseb nagu siga!
  Naine võib küll tolmada, aga puhtale hingele mustus külge ei jää ja poliitik jääb ka pärast vanniskäiku sea!
  Blondid võivad ka tumedaks minna, aga ainult naine on ikkagi ingel ja poliitik, olenemata juuksevärvist, on saatan ise!
  Poliitik armastab blondide juuste ja paljaste saledate säärtega naisi ning armastab samal ajal valida valijate juukseid olenemata värvist ja jalga panna igale suurusele sobivaid kingi!
  Naise hinge valgus ei sõltu tema juuste värvist, poliitiku vaimse pimeduse tase suureneb koos tema keele pikkusega!
  Hea, kui sa oled blond, mehed tormavad blondide juustesse nagu vereurmarohi, aga isegi valges rüüs poliitik on kuradist mustem!
  Naine ei pea olema blond - peaasi, et tal oleks särav hing!
  Naiste jalgade paljad varbad haaravad väga visalt mehi rikkalikes ülikondades!
  Naine haarab paljaste varvastega mehi, kelle ilust ja sihvakust sõltub nende visadus, valijapoliitikuid aga keelega ning mida pikem ja kleepuvam, seda tugevam on haare!
  Paljajalu poiss ronib tõenäolisemalt edumäele kui kingadega vanamees!
  Poiss, vaskpeni taskus, tunneb end paremini kui rikas mees, kullakott seljas!
  Paljasjalgne tüdruk jätab jäljed, mida inimesed imetlevad, ja poliitik jätab saabastega sellised jäljed, et need sülitavad terve sajandi!
  Nii et sõdalane tulistas. Paljud britid ja nende palgasõdurid tapeti. Kuid siis saabusid veel paar eskadrilli koos abivägedega ja astusid lahingusse. Ja see on tervelt viissada ratsanikku. See tähendab, sada venna kohta.
  Võitlevat viisikut see ei häiri. Neli poissi ja tüdruk manööverdavad osavalt džunglitihnikusse peitu ning tulistavad üsna sageli ja täpselt. Need on nii noored ja suurepärased sõdalased.
  Kuid küsimus on: kas sellisel hulgal Briti vägedel jätkub laskemoona?
  Sellest hoolimata tulistamine jätkub ja surnukehad kuhjuvad edasi.
  Oleg märkis armsa pilguga, visates oma palja lapseliku jalaga taas raske terava kivikese:
  - See on hävitamine! Oleme nagu tankid!
  Tõepoolest, näiteks mängus "Entente" niidavad rasketankid, kui neid läbi sõjaväe- ja teadusakadeemia põhjalikult uuendada, jalaväge maha nagu umbrohuvikat. Tank on üldiselt väga hirmuäratav relv, millega mitte miski ega keegi ei saa võrrelda. Niipea kui ta ronib, tulistab ta vaenlasi.
  Aga loomulikult on paak kindlasti raske, kerge pole enam endine.
  Nii et nad, nagu rasked tankid, tulistavad sõna otseses mõttes kultivaatoriga kõiki.
  Iga sekund on lask ja laip. Tõsi, pärast kolmekümmet üksikut lasku tuleb sarve vahetada, kuid seegi on lühike aeg.
  Nii algas jaht. Ja poisid ei tunne halastust ega nõrkust. Ja neiu Stela on ka nendega.
  Ja pekstud sõdurid kukuvad.
  Oleg isegi laulis:
  Suur, võimas, püha riik,
  Sinitaeva all pole midagi säravamat!
  Selle andis meile Kõigeväeline Jumal igaveseks -
  Piirideta valgus, ülev Venemaa!
    
  Maailm pole kunagi näinud sellist jõudu, teate, mitte kunagi
  Nii et me trambime uhkelt kosmose avarustesse!
  Sulle laulab iga täht universumis,
  Olgu Rus meiega rahul!
    
  Lõppude lõpuks on see meie kodumaa, see on selline saatus,
  Valda kõigi asjade ruumi!
  Uskuge mind, igaüks meist tahaks seda,
  Ilma igasuguse jama, naiste ebausk!
    
  Peainglid puhuvad oma võimsat trompetit,
  Nad kiidavad jõuliselt meie sõjavägede marssi!
  Ja vaenlane leiab oma saatuse herilase kirstust,
  Ja ei saa makse ja austust!
    
  See on meie kodumaa, uskuge mind, kõik selles on ilus,
  Ta pööras kogu universumi ilma pingutuseta!
  Armsad tüdrukud, kellel on kaalukas palmik,
  Ta tahab tugevat lööki!
    
  Isamaa on ema siniste silmade pilk,
  Tema käsi on ühtaegu hell ja kivine!
  Ja tapate vastase, noormees, kuuliga -
  Las leek põleb teie südames eredamalt!
    
  Andke vanne piiritule isamaale,
  Muidugi on ta ka sulle hea!
  Kuigi lahinguvihas voolab verevool,
  Vaenlane saab nüüd kättemaksu!
    
  Relvad ja julgus on nii võimas sulam,
  Kuri ei saa sellest jagu!
  Lendasin kiiresti pommidega lennukis,
  Ja kui plahvatab, siis sajab akendele!
    
  Kuid valitseja käsk - lenda poiss Marsile -
  On aeg teil ruumi paigaldada!
  Ja marslase ülbus paneb talle kõvasti silma,
  Siis näeme Pluutot kaugemale!
    
  Tuleme kosmose kõrgustesse, näeme universumi serva,
  See on meie inimlik saatus!
  Ja seetõttu, väike poiss, julge vägitegudele,
  Lõppude lõpuks teadke, et tasu on tulus äri!
  . PEATÜKK nr 7.
  Brittidele saabus veel abiväge, nii et baas oli ilmselt lähedal ning kohale ei jõudnud mitte ainult ratsavägi, vaid ka jalavägi.
  Noortel sõdalastel hakkas laskemoon otsa saama ja Jean otsustas taganeda.
  Oleg Rõbatšenko, kuna tal oli surematus ja ta oli nende meeskonna kiireim, soovitas tal taganeda ja brittide tähelepanu kõrvale juhtida.
  Ülejäänud lapsed ei vaielnud vastu. Tegelikult nägid nad Olegit tegutsemas ja olid kindlad, et ta ei vea teda alt.
  Ja nii jäigi terminaatoripoiss ja need neli kääbushobustel taganesid.
  Peaaegu täiesti tühjade kuulide päästmiseks hakkas Oleg vaenlase poolt maha jäetud paljaste jalgadega aktiivselt viskama arvukaid padruneid. Ja kui viskad kiirendusega padrunikesta ja see tabab otsaesist, siis on sellel surmav mõju, mis pole sugugi nõrgem kui päris kuul.
  Ja Superman Boy jätkas võitlust jalustrabavalt tõhusalt. Tõsi, peast välgatasid ka mõtted, miks ta sellesse sõtta sattus? Tõepoolest, buurid ei ole inglid ja britid pole auväärsed. Kuigi nad tõesti võitlevad nende maade eest, mis mõne aastakümne pärast kaovad.
  Ja siin surevad inimesed asjata. Kuigi mitu korda on nad juba asjata surnud? Meenutagem Tšingis-khaani aegu. Miljonid inimesed surid ja Mongoli impeerium kadus jäljetult!
  Ja sama võib öelda Briti impeeriumi kohta, mis kaotas kahekümnendal sajandil peaaegu kõik oma kolooniad.
  Ja nüüd tapate britte - mida teil vaja on?
  Oleg Rõbatšenko tahtis karjuda, et ta pole mõrvar ja tal on elavate inimeste hävitamise pärast kahju ja vastik. Aga iga inimene on oma maailm.
  Kuid poisile meenus, et Vene jumalad saatsid ta siia universumisse ja käskisid tal aidata buuridel britte võita ja Jean Grandier' imejate pataljonis võidelda. Ja siin on ta kohustatud täitma Vene jumalate tahet ja teenima surematuse.
  Kui jah, siis teeb ta suurepärast tööd.
  Nagu öeldakse, ei tapnud ega vallutanud ta mängudes kedagi.
  Ja terminaatoripoiss laulis, jätkates brittide hävitamist:
  Oleme pioneerid, Artemise lapsed,
  Sündis kabuuriga luti asemel!
  Meie emakese Venemaa auks -
  Poiss võitleb julgelt!
    
  Särav lips põleb nagu tõrvik,
  Imeline koor laulab hümni Isamaale!
  Ja füürer saab persse terava kaktuse,
  Oleme vastaste hordid, teadke, et me purustame!
    
  Pidu õpetas meile lahingujõudu,
  Oska tulistada ja joosta, võidelda kõigiga!
  Võttagu vanemad vennad sõjaväkke,
  Aga me saame ka suurt edu!
    
  Millist teenust isamaale sa sooviksid?
  Vajadusel kaevikus masina juures!
  Ja sõprus on tugevaim punase lipu all,
  Las mu riik tuleb kommunismile!
    
  Kui raske on ees, ümbritsetuna
  Juba sajab lund ja me oleme paljajalu, kutt!
  Krauti koletistele ei anta andeks,
  Ja oma unistustes võitle ja julge!
    
  Meie, poisid, oleme lahingutest kurnatud,
  Näljane, jalg veritses!
  Aga ärgem lubagem neil meid saabastega lüüa,
  Nagu Rus, armastab mu hing sind!
    
  Me ei tea sõna vangistus, noh, pagan nõrkusega,
  Jah, kui palju poisse hukkus lahingutes!
  Mõnikord hiilib väsimus peale,
  Kui see on nagu sajatonnine automaatkoorem!
    
  Kuid meil pole vaja kurbusele alistuda,
  See pole põhjus, miks ma Jumalale vande andsin!
  Peab teenima Venemaad ilma alatute tegudeta,
  Seltsimees Stalin, igavene ideaal!
    
  Kuid peamine on julgus ja julgus,
  Leidlikkus ja mõtete ilu!
  Ärge arvake, et kultuur on tühiasi,
  Värss sündis ju tulekeelest!
    
  Mu rinnus on Jeesuse leek,
  Kes on Jumal ja Päästja ja kommunist!
  Ei talu pühadust, tunneb argpüksi hinge,
  Ainus tee on üles, ära isegi mõtle alla kukkumisele!
  Kuigi salmid pole päris stepilikud, on need lahedad ja lahedad ning laulsid nagu sõjapoiss. Tunde ja väljendusega.
  Ja jälle jätkas ta oma laste paljaste jalgade varvastega surmavate padrunite loopimist. Ja torgake läbi oma vastaste pealuud.
  Oleg märkis:
  - Sõda on sõda! Mitte alati püha, aga alati verine!
  Ja poiss võttis selle ja vilistas. Ja tema vile osutus nii läbistavaks, et mitusada varest kukkus ja torkasid nokaga läbi Inglise sõdurite pealuud.
  Pärast seda puhkes poiss naerma. Ja ta viskas laste jalgade paljaste varvastega terve tosin kesta. Ja nad tormasid ridadesse, lõid välja palgasõdurite rügemendid. See oli tõesti tapja efekt.
  Oleg jätkas võitlust kahe mõõgaga korraga. Ja oma kiiruse ja vastupidavusega oli see sama tõhus kui kuulipildujast tulistamine. Ja väga kiiresti. Poiss hakkis ja loopis jalgadega kestasid ning laulis samal ajal uuesti:
  Meie vanus on nii ilus, usu mind,
  Selles saate teha kõike ...
  Ja isegi ruum pole ohtlik,
  Erinevad kelmid on kadunud!
  
  Selles on koolid paradiis ja meelelahutus,
  Igasugune toit on talvel nagu lumi...
  Laps läheb seiklusele,
  Sinu suurepärane unistus!
  
  Meil pole vaja mõelda kurbadele asjadele,
  Vanadusest pole ju jälgegi...
  Sellised on tunded
  Ja kimp värskeid roose igaveseks!
  
  Aga nüüd oleme teises maailmas,
  See sisaldab haldjaid, päkapikke, nõidu...
  Oleme lihtsalt paljajalu lapsed,
  Aga me sündisime võiduks!
  
  Võluvitsaga saavad nad hakkama
  Kes teab, kuidas võluda...
  Kui meil on vaja mägesid liigutada,
  Ja me ammutame armu!
  
  Draakonid lendavad üle taeva
  Nendega on nii lihtne võidelda...
  Loodusest on saanud igavene mai,
  Nii hea tunne on selles!
  
  Ja päkapikud selles imelises valguses,
  Need sädelevad nagu vesipärlid...
  imelisel maagilisel planeedil,
  Viime läbi laste ringtantsu!
  
  Meil on suur armastus,
  Süütame taevas sada tuld...
  Kohtunikest saavad meie jaoks kvasarid,
  Ja seda lõputus jõuvalguses!
  
  Jumal ei armasta nõrku, usu mind,
  Ta tahab, et sa oleksid nagu valgus...
  Maagilise jõu huvides,
  Tore mees teeks tööd!
  
  Jah, siin maailmas on kõik ilus,
  Nagu kalliskivid, kiilide parv...
  Oleme koos meeskonnana,
  Ilma kibedaid pisaraid valamata!
  
  Pole ilusamat kohta kogu maailmas,
  Ja Päike on kollane hele ring...
  Ma annan Mashale kimbu,
  Et tüdruku pilk ei tuhmuks!
  
  Jah, maagia on tugev, uskuge mind,
  Võimeline mägesid liigutama...
  Välimuselt oleme me kõik Rodi lapsed,
  Ja elulõng ei katke!
  
  Muidugi võivad orjad mässata,
  Nagu vapper Spartak käskis...
  Orjad oigavad valust,
  Sa panid oma jala niklisse!
  
  Draakon on muidugi võimas,
  Me suudame ta võita...
  Kuigi isamaa kohal hõljuvad pilved,
  Vihane karu möirgab!
  
  Siin ründavad orkid parves,
  Me saame need maha lõigata...
  Uskuge mind, poisid, nad ei ebaõnnestu,
  Jahimees muutub ulukiks!
  
  Põlvkondade jõud on seljataga,
  Meie, lapsed, lendasime Marsile...
  Lenin juhtis riiki algul,
  Siis päästis teine juht Maa!
  
  Lõppude lõpuks on meie lihased sellised,
  Lihaste elastsus lastel...
  Jooksime paljajalu lumes,
  Kuri hävitab lõhkaja!
  
  Toome universumisse õnne,
  Et kullast rukis õitseks...
  Kõik saab olema võimumaailma valguses,
  Kurjus, alatus ja valed kaovad!
  
  Jah, ma olen aastaid olnud laps
  Aga uskuge mind, mõistus on titaan...
  Noormees tõusis mähkimisriietest üles,
  Kuri türann on võidetud, võidetud!
  
  Minu armastus Püha Isamaa vastu,
  Kogu südamest ja hingest...
  Nüüd elame kommunismi all,
  Kus on kuldne kraanikauss!
  
  Mida me vajame maagiat ja päkapikke?
  Tehnoloogia on siin oluline...
  Ehitame maailma, uskuge mind, uut,
  Ja saatana kavaluste kuristikku!
  
  Armastus põleb lapse südames,
  Püüdke lagedate põldude poole ...
  Avasime ukse surematusele,
  Ja me oleme koos, sina ja mina!
  
  Nii et ma võitlesin kohutava orkiga,
  Lõika ta mõõgaga maha...
  Võitlesime vaenlasega vaid lühikest aega,
  Meid ei huvita mured!
  
  Kui meil on vaja Koshcheiga võidelda,
  Sööme ka seda puuvilja, uskuge mind...
  Iga idee saab teoks,
  Tulevikus lahedamaid lapsi pole!
  
  Seiklused ootavad uues maailmas,
  Ma tean selliseid imesid...
  Muidugi tuleb kurjuse eest kättemaks,
  Ja taevas põleb!
  
  Kiilas deemon kaob varsti,
  Taevasse saabub rahu...
  Meie taga on teised,
  Isegi Shakespeare ei suuda neid kirjeldada!
  
  Ma põlvitan Jumala ees,
  Ma ütlen palve ja lähen otse lahingusse ...
  Helgete põlvkondade nimel,
  Teist saatust ei tule!
  
  Aastad mööduvad, me kasvame suureks,
  Me saame järglasi, teate...
  Ja muru läheb jälle roheliseks
  Kogu universum muutub paradiisiks!
  See Oleg laulis ja võitles kogu oma meeleheitlikust jõust. Kuigi poisil oli väga kahju elavate inimeste tapmisest. Lisaks on britid tsiviliseeritud rahvas ja võib öelda, et arenenud riik.
  Kuid see, mida nad vangidega tegid, polnud selle tsivilisatsiooni jaoks enam ilus.
  Britid eemaldasid tabatud tüdrukult ülekuulamise. Alustuseks võtsid nad tal kingad jalast ja sõidutasid ta paljajalu läbi džungli. Kuid neiu pole vaesest perest ja tema paljad jalad pole harjunud ilma kingadeta hakkama saama. Ja tüdruk kõndis, käed selja taha seotud, nagu vang. Mis tunne on kõndida paljajalu läbi džungli, kui paljas tald haarab okkaid, käbisid, oksi, mugulaid, ja see on valus tunne.
  Kuid tüdruk pidi kaugele kõndima ja tema õrnad jalad osutusid veritsevaks.
  Seejärel viidi tüdruk piinatuppa. Seal rebiti tal riided seljast ja ta seoti varda külge. Siis hakkas timukas seitsmesabalise merepiitsaga lööma. Tüdruk oigas ja nuttis löökidest. Tema õrn nahk lõhkes ja veri voolas välja. Piinaja abi täitis ämbri veega ja viskas sinna soola. Ta lähenes neiule lampjalgsete sammudega. Ja ta võttis selle ja pritsis talle soolast vett. Vereni pekstud tüdruk karjus roppusi ja kaotas metsikust valušokist teadvuse.
  Inglise timukad naersid. Piinamine ei ole Suurbritannias veel ebaseaduslik, seega võib seda ka läbi viia.
  Nii viidi umbes kolmeteistaastane poiss keldrisse piinamiseks. Esmalt näitasid nad talle pekstud ja piinatud tüdrukut, kes lamas teadvusetult. Siis võttis timukas ja süstis pekstud ilusa soo esindajale mõnuainet. Ja ta tuli mõistusele.
  Peatimukas ütles:
  - See juhtub ka sinuga, poiss, kui sa mulle ei ütle, kus kapten Jeani baas asub, kaotad pea.
  Poiss pomises:
  - Ma ei tea! Ma ei ole tema meeskonnast!
  Mitmed kirjatundjad salvestasid näidud automaatsete tindipliiatsite abil. Sest magnetofonid ja helisalvestus polnud veel leiutatud. Aga elektripliidid olid juba olemas.
  Ja peatimukas käskis:
  - Noh, piina seda poissi!
  Laps pandi spetsiaalsele toolile ja alustas. Enne seda rebiti riided seljast. Poisi selga ja abaluude sisse kaevasid tuhmid naelu, mis oli päris valus.
  Veelgi valusamaks osutus aga see, kui poisi paljajalu, ehkki karedad tallad pandi juhtmetega ühendatud elektripliitidele. Siis keeras punajuukseline naistimukas lülitit ja nad hakkasid kuumaks minema.
  Muidugi olid poisi jalad üsna jämedad. Ta oli veel selles eas, kui paljajalu kõndida polnud häbi ja Lõuna-Aafrika kliima oli väga pehme. Ja loomulikult on see ilma kingadeta palju meeldivam, eriti lapse jaoks. Kuid see on endiselt elav nahk, ehkki kare, ja isegi lapsik, ja see hakkas kuumaks minema. Veelgi enam, naistimukas keeras lülitit uuesti ja pliit hakkas punaseks minema. Ja see lõhnas kõrbenud liha järele, nagu grillitaks lambaliha grillil. Ja siis hakkab poiss karjuma.
  Kuid tema paljad jalad, mis on kinnitatud terasest käevõrudesse, on nii paksud ja tugevad, et suudaksid pühvli hoida. Poiss ulgus ja vingus:
  - Vabandust! Ma ei tea midagi! Oh emme päästa mind!
  Kui naine uuesti pöördus, tugevnes põletushais ja õnnetu laps minestas valusast šokist.
  Pliit pandi välja, kuid sellega piinamine ei lõppenud. Poiss kinnitati nagile ja tema paljad jalad kinnitati plokki ning selle seadme konksude külge riputati raskused, mis poissi venitasid.
  Ja ta vilistas ja oigas, kui palju see talle haiget tegi. Kõige vastikum on see, et poiss ei teadnud tõesti midagi ja osutus juhuslikuks ohvriks. Kuigi buuride seas kaklesid ka lapsed. Ja üldiselt on kahe vabariigi valgete elanike arv vaid kakssada tuhat ja britid olid lõpetamas kahesaja viiekümne tuhande suuruse armee moodustamist nende vastu. Pealegi pole selline armee kuigi suur impeerium, mille rahvaarv koos kolooniate ja valdustega oli viiesaja miljoni lähedal.
  See tähendab, et isegi kui võtta arvesse ebaproportsionaalselt suuri kaotusi lahingutes buuridega, pole viimastel praktiliselt mingit võimalust. Ja peaaegu täielikult kogunenud kolmkümmend tuhat võitlejat on peaaegu piir. Pealegi on buurid täis eelarvamusi ja usuvad, et naised ei peaks kaklema. Kui õiglase soo esindajaid on, siis ainult välisvabatahtlike, õdede või luures.
  Muide, kapten Rip the Head pataljonis käivad tüdrukud sageli luureülesannetel, sest neid kardetakse ja kahtlustatakse vähem.
  Aga nad haaravad poisid.
  Ja ta oli lihtsalt uudishimulik ja spioon, kuid nad piinasid teda ikkagi.
  Ja nad otsustasid tüdrukut elektrilöögiga veidi piinata. Ja nad hakkasid tundlikele aladele elektroode paigaldama. See, mida ma pean ütlema, on väga valus. Täpsemalt on see üldiselt selline kohutav valu. Kuna vool läbib närvilõpmeid, on üldiselt võimatu tekitada rohkem kannatusi kui elekter.
  Samuti venitasid nad poissi põhjalikult ja hakkasid teda piinama spetsiaalse dünamo külge ühendatud terasest okastraadist valmistatud harjaga. Oi kui valus oli. See oli valus ja vaene poiss lihtsalt pahvatas südantlõhestavatest karjetest.
  Kui Oleg Rybachenko oleks seda näinud, oleks tema südametunnistus teda vähem piinanud. Kuid eelmises elus osales ta Entente'i mängus, vaid ühel missioonil püstitas ta rekordi, hävitades rohkem kui kaks miljardit lahinguüksust ja ilma kaotusi kandmata. Olles seega kogunud arvutimängus üle kahesaja miljardi punkti - mis on ilmselt kõigi aegade ja rahvaste arvutimängude rekord.
  Üks asi on virtuaalse teabe hävitamine tavapärastes bittides ja baitides ning teine asi elavate, päris inimeste jaoks. Siin on muidugi suur erinevus. Ja muidugi piinab poissi südametunnistus teda.
  Tähelepanu hajutamiseks hakkas Oleg Rõbatšenko lausuma tiivulisi aforisme, tõelisi mõttepärleid:
  Kui poliitikul on nutikas saabas, siis valija lörtsib hapukapsasuppi räbaldunud kossukingaga!
  Poliitikas on kõige kõvem ja teravam tera ilma luudeta keel ja tugeval kettpostil puuduvad kindlad põhimõtted!
  Poliitik tahab omada ka nooruse saladust, et kõik valijad langeksid lapsepõlve ja tatti!
  Pika keelega poliitikuid on kõige lihtsam osta neil, kel on nutikad lühikestes pükstes!
  Mees võib olla kange kui tamm, aga kui tal on rähni pea, siis naine võtab talt ikka laastud maha!
  Mehel on tüvi, naisel kaev, aga isane ei saa sünnitada lihast järglasi ja naine ei saa sünnitada vaimselt sõdalase iseloomu!
  Poksis lüüakse üksteist kinnastes kätega näkku, poliitikas lüüakse keelega ükskõik kuhu ilma valgete kinnasteta!
  Pole poksi ilma kinnasteta, pole valgete kinnaste poliitikat!
  Poksis pekstakse julmalt, aga reeglite järgi, aga poliitikas reegliteta halastamatult!
  Poksis on reeglid ja kohtunikud, poliitikas kaklused ilma reegliteta ja täielik lintšimine!
  Poks on male, vastupidi, ja ometi üllas spordiala, poliitikas puudub aadel ja spordiala, kus valitseb seadusetus!
  Poksis ei ole alati õiglane kohtumõistmine ja tehnikad, aga siis võitlevad nad üks ühe vastu ja poliitikas loobivad nad alati kõige nõrgematele!
  Lahingus on vaja ettevaatust ja leidlikkust, kuid riiki valitsedes kasutab diktaator pidureid tundmata keppe!
  Diktaator on poksija, kes on kaotanud vastutustunde ja tasandanud kaastunde!
  Diktaator on võitleja, kes võitleb kellegi teise kätega ja annab käske muul häälel kui enda oma!
  Diktaator on hermeliinrüüs hunt, aga valijate liha ahmib kõrvas nuudlimaitseaine ja sõõrikuaugud!
  Poliitik on distantsijooksja, kes pidevalt paindub ja lõikab kurve!
  Jooksjad jooksevad jalgadega, aga poliitik liigub pika keelega!
  Poksija lööb maksa, aga poliitik on juba maksas!
  Diktaator on poksija, kes lööb alati allapoole vööd valede kätega, ei kuula gongi ja on iseenda kohtunik!
  Poks on rusikavõitlus pehmete kinnastega, keelevõitlus ilma valgete kinnasteta!
  Rusikatega poksijad, keelega poliitikud, õiglaste reeglitega poksijad, ebaausa seaduserikkumisega poliitikud!
  Naine on ka poksija, ainult et ta on kõige surmavam, kui ta täiesti riidest lahti võtab!
  Professionaalsed poksijad võitlevad alasti torsodega, samas kui professionaalsed poksiprofessionaalid paljastavad mitte ainult oma torsosid!
  Poksivõitlus on ajaliselt piiratud reeglitega, poliitikute vastasseis ei tunne ajapiire ja reegleid!
  Poksijad võitlevad avalikult avalikult, poliitikud kaklevad vaiba all ja isegi siis, kui nad tulevad keelega allapoole vööd hammustama!
  Püsiv poksija on kiiduväärt, kuid poliitikud kalduvad enamasti pettekujutelmadesse!
  Poliitik ihkab lõviks saada, aga eksliku vaatenurga kaitsmine on tüüpiline lammas, ja isepäine eesel, kes seab end kallale!
  Poks on helge ja ilus vaatemäng, ka poliitika pimestab, aga seda vaadata on vastik ja kuulamine on sada korda hullem!
  Poliitikul on vahel paabulinnu särav sulestik ja ööbiku kõneosavus, aga valijatega suheldes jääb ta siiski tiibadeta põrsaks!
  Poksis on väärtuslikud pikad käed, poliitikas pikad keeled, mis on tervele riigile palju surmavamad!
  Poksija suudab rusikaga ringis nokauteerida vaid ühe vastase, pika keelega vaiba all olev poliitik muudab kogu osariigi varemeteks!
  Kõige vastupidavam maratonijooksja on poliitik, mõnikord ei piisa tema elust troonile jõudmiseks!
  Jooksja arvutab oma jõudu tunniks, isegi kõige ettenägelikum poliitik ei suuda oma jõudu igavikku säästa!
  Poliitik on sageli homofoobne, kuid ta on alati suur perse, korralik tüüp, aga ta on täielik jõmpsikas!
  Poliitik ei ole alati märkimisväärne inimene, kuid kindlasti on ta tohutu perse!
  Valijad tajuvad poliitikut, kelle poolt nad hääletavad, kui muinasjutuprintsi, kuid alati saavad troonile alasti kuninga!
  Diktaator kujutleb end teemantides paabulinduks ja lillas rüüs keisriks, kuid kui valija arvet nõuab, osutub ta alasti kuningaks ja kitkutud märjaks kanaks!
  Naiste tahe on nagu teemant kaelakees, poliitiline tahtepuudus on silmuse külge seotud munakivi kaelas!
  Naist võib võrrelda teemandiga, meest tulekiviga ja poliitikat roojaklombiga!
  Jõu abil saate võidelda võimsa vaenlasega, kuid ükski jõud ei sunni teid poliitiku kõnet lõpuni kuulama, isegi kui ta peaks teile kui sõbrale vähemalt kolm korda peale suruma!
  Kõik maailmas nõuab pingutust, kuid poliitiku üksluise mõmisemise saatel uinuda pole raske!
  Poksis murravad inimesed sageli nina, aga poliitikas lõpetatakse alati ninaluuga!
  Poksija nina on poliitikas viltu, ka valija ninaga lahkumine on kõver!
  Poksis on punktid mõnikord ebaausad, hääled on alati ebaausad!
  Poksis on oluline, kuidas sa võitled ja kuidas hääli loetakse, ja sõrmusekuningal on poliitikas väike edumaa, pole vahet, kuidas nad hääletavad, aga lugemine on täielikult häälte endi kätes üks troonil!
  Spordis võib saada palja rinnaga monarhiks, aga poliitikas on kõik juba alasti kuningad!
  Spordis võid higiseks ja tolmuks minna, poliitikas aga ilmselt määrid ja ükski dušš ei pese haisvat mustust minema!
  Sõdur võib kasvatada kõrre, kuid olla naise jaoks katsudes meeldiv ja poliitik, ükskõik kui sujuvalt ta raseerib, tekitab temas tunde, et suudleks roomajat!
  Sõdur on varblase auastmes kotkas, poliitik on kalkuni auastmes märg kana!
  Ehkki sõdur pole vormilt särav ja täidab mõnikord rumalaid korraldusi, ei laula ta erinevalt papagoipoliitikust kellegi teise häälega!
  Sõdur on sõjarügaja ja poliitik ülalt puistab jama, olles tagala paks droon!
  Sõdur on julge ka pelglikuna, poliitik on argpükslik ka siis, kui ta on kohmakas!
  Sõdur on üllas, kuid mitte vaba, poliitik on alatu ja tegelikult ka kirgede ori!
  Sõdur on lõvi, isegi kui ta on veel alamõõduline, aga poliitik on rebane ja juba ülekasvanud!
  Sõdur sarnaneb kuumaga ingliga ja poliitik on katku ajal pidutsemas siga!
  Paljajalu poisil on mugavam läbi lume joosta, kui jalatunud poliitikul ojade vahel manööverdada!
  Poiss, isegi külma käes alasti, on õnnelikum kui vanamees, kes on poliitiku kõne alla vajunud!
  Naine ei karda alasti ja paljajalu olemist nii palju, kui seda, et meespoliitik ta kingib ja kolm nahka ära kisub!
  Naine on välimuselt pelglik, kuid on vähe, mis suudaks teda tõeliselt ehmatada, meesdiktaator on välimuselt ähvardav, kuid tõmbub tagasi oma varjust!
  Diktaatori jaoks on vaikimine kuldne vaid siis, kui tema alamad taluvad ilma nurinata keele tasku pistamist!
  . PEATÜKK nr 8.
  Hiinas valitses rahu kuni 1939. aasta detsembri saabumiseni. Mao Zedong põgenes ja peitis end. Oleg Rybachenko jätkas kirjutamist, seekord Guliverist.
  Käes on juba uus aasta 1944 ja jaanuarikuu. Muidugi on pakane ja külm. Võitluste intensiivsus on mõnevõrra vaibunud. Lennupommitamine pole samuti eriti aktiivne, kuna ilm on liiga sageli lendamatu.
  See tähendab, et selline habras rahu. Sakslased aga aeg-ajalt tulistavad ja pommitavad. Käimas on kokkupõrked ja luure.
  Samuti on väikesed partisanide salgad.
  Rindejoone taha tungivad ka sabotaažigrupid. Ka pioneerid võitlevad.
  Nad tegutsevad väikestes viieliikmelistes tärnides. Ja need on väga head jõud, mis on võimelised paljuks.
  Guliver koos kahe poisi ja kahe tüdrukuga läheb läbi metsa natside tagalasse.
  Vaatamata pakasele on laste jalad paljad ja külmast punased. Kuid ikkagi keelduvad nad kangekaelselt kingi jalga panemast.
  Ja nad kõnnivad edasi, jättes väikesed graatsilised jalajäljed.
  Külma käes rõõmustamiseks ja kiiremini kõndimiseks, et mitte surra, laulavad lapsed:
  Pioneerid on toredad poisid,
  Nad olid esimesed, kes lõid kolhoosi...
  Meid õpetati kuulipildujast tulistama,
  Et lapsed asjata pisaraid ei valaks!
  
  Käisime kolhoosis heina tegemas,
  Töö seal oli kuum...
  Kõndisin paljajalu kilomeetreid,
  Poistel on nüüd nöör!
  
  Jumal ei aita pioneere
  Neil on kõikvõimas Lenin ise...
  Kuskil ulutab lihasööja Kain,
  Õudusunenägu karu möirgas nagu äike!
  
  Poisid ja tüdrukud kõnnivad
  Murul lõikasid sirpidega rukist...
  Kuumal mais on kolhoosis mõnus,
  Ja pole vaja meile valetada!
  
  Imetlegem kastet, poisid,
  Mis meile kandadele lööb...
  Ilusa tüdrukuga, paljajalu,
  Tõuskem lendu, noored mehed!
  
  Saame palju ära teha,
  Lenin inspireeris meid kangelaslikkusele...
  Tee on poistele lai,
  Varssavi ja Berliin on ees!
  
  Jah, alatu füürer ründas äkki,
  Tundub, nagu põrgu kurat oleks meie peale tulnud...
  Aga kiilakas pätt saab hoobi,
  Pole asjata, et ka Stalin on kurat!
  
  Poiste jaoks pole kõik tankid takistuseks,
  Nad võitlevad nagu need kotkad...
  Ees ootab hiilgav tasu,
  Lenini suured pojad!
  
  Fuhreri tormavad tankid tormavad,
  Ja uskuge mind, nende tünn suitseb...
  Komsomoli liikmed peksid oma vaenlasi paljajalu,
  Hitler ootab lüüasaamist!
  
  Lahing käib juba Moskva lähedal,
  Vastane on salakaval ja julm...
  Palve Iljitši poole aitab meid,
  Vajadusel tuleb ka tähtaeg!
  
  Pioneerid: poisid, tüdrukud -
  Paljajalu läbi lumehangede kihutamine...
  Krautidele tuleb karm kättemaks,
  Kui noormees liigutab rusikat!
  
  Uskuge meid, lumehanged ei hirmuta meid,
  Usalda oma paljaid kontsi, lumi pole hirmutav...
  Pioneerijalad vilguvad
  Lapsed hakkavad kiiresti jooksma!
  
  Ja nüüd poisid ja tüdrukud,
  Krautsid ründavad selle lainega...
  Pioneeride hääl on selge,
  Nad saavad saatanaga selgelt hakkama!
  
  Fašistid ei saa aru, kes neid tapab,
  Nurgeline tiiger süttis põlema...
  Poistel on palju jõudu
  Rebenenud politseinik on vait jäänud!
  
  Siin viskas poiss oma palja kanna püsti,
  Väga hävitav kingitus...
  Me ei mängi surmaga peitust,
  Seda saavutust ülistavad rüütlid!
  
  Paljajalu tüdruk tormab ründama,
  Kannast sai lumes roos...
  Tahame väga tugevat võitlust,
  Kui sa oled nõrk, aitan sind!
  
  Me võitlesime Moskva fašistide vastu,
  Ja nad sõitsid nagu luud...
  Kommunismile on lisatud miile,
  Kõige säravam ja püham unistus!
  
  Toredad võitlevad tüdrukud
  Et nad võitlevad surma vastu, hoolimata...
  Kaunitaride hääl on väga selge,
  Nad küpsetavad pirukaid mängides!
  
  Ja poiss sellele avarusele,
  Tead, usu mind, mul on hea meel...
  Tervitades seda maa-alust,
  Vapralt kaitses Stalingradi!
  
  Milleks meil seda väga võimsat "Tiigrit" vaja?
  See tank on kindlasti hiiglaslik ...
  Pioneerid laulavad lüürat,
  Meile tuleb uus peremees!
  
  Rüütli jaoks pole muud, uskuge mind,
  Poiss sidus punase lipsu...
  Jah, aastaid oleme vaid lapsed,
  Napalmi sajab taevast!
  
  Stalingrad võitleb väga kenasti,
  Pioneerid on selles nagu võitlevad lõvid...
  Lõppude lõpuks on meie jaoks näide kõige olulisem,
  Et vanaisad ja isad oleksid uhked!
  
  Me saame selles lahingus teha kõike,
  Võitke naljaga kurje fašisti...
  Laulavad suurepärast nõuannet
  See on nagu Issanda laps!
  
  Poiss nägi nobedat "Panterit"
  See tank ei ole nõrk, poiss tea...
  Mõnikord kirjutame teemast välja,
  Vahet pole, aga sellest saab paradiis!
  
  Jumal lõi inimesed igaveseks auks,
  Et Lenini jõud oleks...
  Uue punase värvi jõu huvides,
  Teravad nõelõmblused!
  
  Poiss jooksis läbi lumehangede,
  Ja ta viskas vapralt granaadi Tiigri poole...
  Tal on seljakotis bazooka,
  Nii et vallatud füürer puhub minema!
  
  Saate lahendada ka mõistatuse,
  Kui palju on ainult kaks korda kaks...
  Võitkem fašistid ettevaatlikult,
  Lõppude lõpuks oleme piisavalt targad!
  
  Lumi langeb ja põletab poisi kontsad,
  Ta on alles laps, kuigi ta on kangelane...
  Poiss ei mängi surmaga peitust,
  See füürer on alatu hemorroid!
  
  Siin võeti "Panter" kindlalt vastu,
  Tugevalt nurgeline suits...
  Ta lõi fašistile palja kannaga vastu koonu,
  Vaenlane puruneb nagu klaas!
  
  Pole võimatuid eesmärke,
  Vapper pioneer tõestas...
  Vaenlase hordi võitmine pole keeruline,
  See on julge poiss!
  
  Sellepärast me võitlesime Isamaa eest,
  Iga pioneer teab seda...
  Me ei kahetse elulahingus,
  Au NSV Liidu pühakule!
  
  Paljajalu poiss ei karda,
  Isegi kõige karmim pakane...
  Ja ma näen ikoonidelt sädelevaid nägusid,
  Ja meile, Ladale ja Kristusele!
  
  Lenin kutsub meid uude maailma,
  Kus on tasuta bagel, koorekook...
  Aabel võidab, mitte Kain,
  Ära vaata valjuhäälsele suhu!
  
  Kurski lähedal käivad juba lahingud,
  Kuigi vaenlane on julm kui hunt...
  Poisid ja tüdrukud löövad vapralt,
  Nad tabasid sulle otse valatud terasest otsaesist!
  
  Noh, vaenlane taganeb,
  Ja rünnakul on paljajalu pioneer...
  Ta usub kuulsusrikka mai võitu,
  Ja on eeskujuks sõduritele!
  
  Kuskil peksid Krauts komsomolilast,
  Nad põletasid pokkeriga kontsad ära...
  Neetud tüdruk oli piinatud
  Nad panid ta paljajalu sütele!
  
  Ta ei öelnud neile midagi
  Ma lihtsalt naersin koletistele näkku...
  Sellest piinast sulle saast ei piisa,
  Me riputame su sõrmusesse üles!
  
  Krautsid lasid komsomolilase maha,
  Ja siis nad viskasid mu silmusesse...
  Ja selle eest andsid pioneerid,
  Sest ma armastan tüdrukuid!
  
  Mida Krauts tahtis, seda nad ka said
  Hitler oli selgelt kirstu tiritud...
  Me tapsime oma vastased kõvasti,
  Nad tabasid kesta jõuga vastu lauba!
  
  Jah, meie, poiste jaoks on see lihtne,
  Võita lahingus kurjad fašistid...
  Kuigi me näeme väikesed välja,
  Aga õppige, ainult viis!
  
  Oleme juba vormistatuna Berliini sisenenud,
  Esimest korda saapad jalas...
  Poiss oli laps, temast sai kangelane,
  Näitas sõna otseses mõttes tippklassi!
  
  Me ei leina lahingus langenute pärast,
  Ma tean, et nende teadus ärkab ellu...
  Ja nad näevad kaugel kommunismi,
  Seetõttu võidab valgus surma!
  
  Ja Jeesus ei ole meie Issand,
  Särav Lenin...
  Tema tahet me ei unusta,
  Igavene keerub planeedi kohal!
  
  Me saavutame selle, ma tean võitu,
  Kui kosmoses sõda...
  Ta rääkis meie esivanematele Veedadest,
  Saatan võtab üle kolmandiku maailmast!
  
  Aga me vabastame nad, usu mind,
  Teeme nii - see on muinasjutt...
  Õndsuse rõõmus nagu lapsed,
  Ja ehitagem universumisse paradiis!
  
  Surma pole olemas - inimesed teate,
  Elu on hea, usu mind...
  Ja inimesed annavad järglastele õnne,
  Taevasse koos Kõigevägevamaga sajandeid!
  
  Siis on maailm kommunism,
  Kogu universum, universum on pimedus...
  Igavesti, lõputult elu valgus,
  Täis suurepäraseid mõtteid!
  
  Ja siis valitseb Lenin, ma tean,
  Paremal käel on Stalin võitlejate juht...
  Saame tulevikus kõik parandada,
  Meie kaaslased on nagu titaanid!
  
  NSVL kauge universumi taga,
  Päris äärtest kõrgemal pole piire...
  Ja suure loomingu nimel,
  Selle ajaloo kuulsusrikkad leheküljed!
  
  Pioneerid olid, on ja jäävad
  Meie õnnes, igavesti paradiisis...
  Kunagi ei tea, et su jõud ei kao kunagi,
  Unista lõputust rõõmust!
  Nii laulsid lapsed, kui nad sügavale natside ja nende koalitsiooni tagalasse jõudsid.
  Ja natsid jätkasid sõda. Lahingusse läksid uued tankid ja iseliikuvad relvad.
  Ja samal ajal jätkus jaht partisanidele. Nad püüdsid kinni partisanitüdruku. Ta oli veel väga noor komsomoli liige, umbes kuueteistkümneaastane. Ja nad viisid ta paljajalu läbi külma. Nad rebisid tüdrukul peaaegu kõik riided seljast ja viisid teda ringi ainult aluspükste ja rinnahoidjaga.
  Ja see oli selline piinamine, kakskümmend kuni kakskümmend viis minutit külmas. Ja siis soojas onnis end soojendama. Ja siis tagasi külma.
  Samuti kuulati üle pioneerid. Samuti riisuti neid ja viidi ainult aluspüksid jalas karge külma kätte. Ja siis nad valasid ämbrisse jäävett. Jah, piinamine oli siin julm ja proovige vastu vaielda.
  Kolja Borovskit kuulati ka üle. Ta oli juba neliteist. Seetõttu ei seisnud nad tseremoonial. Kõigepealt nad koorisid mind ja sõidutasid mind alasti läbi lume.
  Seejärel hakati teda kummivoolikutega peksma nii teismelise külmast siniseks tõmbunud taldu kui ka ribisid. Ja lõpuks lõi naistimukas Koljat saapa varbaga kubemesse. Poiss muutus isegi valust kahvatuks. Kuid halvim juhtus siis, kui natsid selle kätte võtsid ja voolu sisse lülitasid. See oli tõesti kohutav, võrreldamatu valu.
  Kuid Kolja, kuigi ta karjus ja ta nahk isegi suitses, ei öelnud midagi märkimisväärset ega andnud natsidele vajalikku teavet.
  Pärast seda raseeriti poisi pea kiilaks ning tema kätelt ja paljastelt jalgadelt võeti sõrmejäljed. Pärast seda leidsid nad ta veskikivi keeramas, ainult ujumispükstes. Ja suguelundite külge kinnitati elektroodid, nii et kui poiss pöörlemist aeglustas, sai ta elektrilöögi.
  Nii töötas Kolja leivaratsiooni nimel, kuni oli täiesti kurnatud. Siis kukkus ta koos teiste orjapoistega puust narile kokku ja vajus kohe raskesse unne.
  Nad ei kiirustanud Koljat tulistama, kuid muutsid elu väljakannatamatuks. Aga poiss pidas vastu. Kuigi sakslased tulid välja üha keerukama kiusamisega.
  Siis viskavad nad teismelise paljaste taldade alla tuliseid süsi. Siis hakkavad nad mitte ainult šokeerima, vaid ka piitsaga lööma. Siis lastakse temal ja veel tosinal poisil öösiti paljad jalad varudesse. Ja nad ei lase sul magada, seetõttu panevad nad kaugele ahju, mis röstib su paljaid kontsi. Ja mõnikord, vastupidi, jahutavad nad jää abil taldu, mis on samuti äärmiselt ebameeldiv, või väänavad käsi, mis on väga valus.
  No ka alandav, pidev läbiotsimine ja vastik pedantsus ja muidugi toidupuudus - lihtsalt leib saepuru ja veega. Aga vähemalt on ta veel elus... Siiski võib järgmises maailmas parem olla.
  Eriti lastele - nad peaksid inimõigusi austama.
  Näiteks alaealiste jaoks põrgus järgmises maailmas on lihtsustatud kinnipidamistingimused kolm mitmekülgset söögikorda päevas ja igas telekambris. Ja juukseid lõigata ei saa, igal poisil on lühike, kuid korralik soeng ja ilus spordivorm. Nagu tsiviliseeritud riigi alaealiste koloonias. Ja paradiisis on tunne, nagu oleksite igavesti noor miljardär kuurordis.
  Kolka igal juhul unistas pääsemisest. Talvel aga võib paljajalu ja poolalasti lumes viibimine sind tuimaks muuta, seega on parem oodata suveni.
  Kolka otsustas nii ja esialgu hambad ristis kannatas.
  Üldiselt kogusid natsid endiselt jõudu ja arendasid uut tüüpi relvi. Eelkõige "Pantra"-3, mis pidi saama võimsamalt relvastatud ja paremini kaitstud, ning "Tiger"-3, palju võimsam ja tugeva mootoriga tank.
  Ja muidugi reaktiivlennunduse arendamine.
  Hitler tahtis ka rakette tootmisse panna. Selgus aga, et V-3 on väga kallid sõidukid - nagu kolm Panther-2, millest igaüks maksab vaid kaheksasada kilogrammi lõhkeainet ja mille lennuulatus on vähese täpsusega veidi üle kolmesaja kilomeetri. Ja kohe tekkisid kahtlused nende seeriaviisilises äritegevuses. Tegelikult pole mäng küünalt väärt.
  Tiibraketid tundusid küll mõnevõrra odavamad, kuid nende kiirus oli väiksem ja neid oli kergem alla tulistada. Ja tõepoolest, milleks kasutada kaetud rakette, kui juba ilmuvad seeriaviisilised Arado reaktiivpommitajad, mille vastu on peaaegu jõuetud nii õhutõrjerelvad kui ka hävitajad.
  Krautsid mõnitasid vahepeal tüdrukuid. Nad lihtsalt sõidutasid neid paljajalu ja peaaegu alasti lumes. Ja tüdrukud kõndisid ja nende paljad jalad muutusid punaseks nagu varese jalad.
  Jah, siin pole rasva jaoks aega, kui ma vaid oleksin elus.
  Tüdrukuid kallati ka vannidest jääveega. Ja see on ka väga valus. Ja nad karjusid ja karjusid. Ja siis piitsutati neid piitsaga.
  Noh, mida saate koletistelt võtta? Kuid see pole veel kõik... Miks mitte riputada neiu nagisse ja põletada tema paljad kontsad kuuma triikrauaga? See saab ka väga lahe. Siinsed sõdalased on, ütleme, võitluslikud.
  Ja nii sakslannasid ja poissi piinati. Nad allutasid talle julma piinamise. Eriti kui nad hakkasid seda roostes rauasaega tagurpidi lõikama.
  Need on tõelised timukad. Ja nad valasid haavadesse soola.
  No kogu see barbaarsus oli kombineeritud kõrgtehnoloogiaga.
  Eelkõige katsetati maa-aluseid tanke Kolmandas Reichis. Ja sellise tanki kiirus ulatus juba seitsme kilomeetrini tunnis. Jõureservi oli tõesti vaja suurendada. Noh, see on halb algus.
  Maa-alune tank on tõesti hea relv.
  Arendatakse ühele inimesele mõeldud miniatuurseid tanke ja iseliikuvaid relvi ning mitmesuguseid tohutuid.
  Seoses kaks tuhat tonni kaaluva "Rati" tankiga seadis Speer kahtluse alla selle teostatavuse. Liiga kallis ja peaaegu võimatu rongiga transportida. Kui mitte ainult lahtivõetud kujul.
  Üks "Rott" tehti tegelikult ja veeti Leningradi. Kuid praegu seisis ta seal jõude. Polnud mõtet tormi lüüa Leningradi, mis oli täielikult blokeeritud, see oleks ise näljast alla andnud. Aga seni pidas ta kinni, tatt. Sakslased ei raisanud sellele mürske, jalaväge ega tanke.
  "Rott" oli näide gigantomaaniast. Kuid iseliikuvad relvad E-5, vastupidi, oli katse luua kääbustank. Umbes üheksa-aastane poiss lihtsalt sattus sellesse, nad proovisid eksperimentaalset mudelit. Laps oli üksi ja pandi pikali. Iseliikuv relv kaalus vaid neli tonni, kuid oli relvastatud ühe kolmekümnemillimeetrise õhukahuri ja kuue kuulipildujaga. See pole veel tootmises - tööd on palju.
  Poiss on alles laps, ta on üheksa-aastane ja oma vanuse kohta keskmisest lühemgi. Aga ta õpib tankiga sõitma. Saksa disainerid üritavad luua laste juhtkangi nagu mängukonsoole. Ja nende abiga juhtige autot.
  Laps ronib nišši. Neljatonnise massiga iseliikuva püstol on võimeline hoidma eesotsas 76 ja 85 mm Nõukogude relvade mürske. Ja neljasaja hobujõu mootor võimaldab kiirteel kiirendada kahesaja kilomeetrini tunnis. Ja rockaadil veidi vähem. See iseliikuv relv poisiga peas on Kolmanda Reichi uus imerelv. Samuti on mõte teha tankitõrjerelvaga auto. NSVL on aga ilmselgelt otsas. Ja tankide kvaliteet langeb.
  Nad hakkasid puidust T-34 tanke valmistama. See tähendab, et terasest soomuse asemel kasutatakse kokkusurutud puitu. Peab ütlema, et kaitse on üsna nõrk.
  Parimal juhul peab see kuuli, isegi kui tegu on väikesekaliibrilise kuulipildujaga. Aga auto on kergem ja odavam.
  Näiteks Petka üritab natse rünnata ka autoga, mis on kaetud vineeriga. Ja ta teeb seda meeleheitlikult. Muide, poisil on pakasest hoolimata jalas vaid spordipüksid. Ta on pioneer ega karda külma.
  Veelgi enam, see pöörab pedaale ja tagasilöögita süsteemist nii hästi kui võimalik. Ja see on tõesti Nõukogude vastus.
  Vasturünnakutes üritavad Nõukogude sõdurid minna jalgrataste ja tõukeratastega. Ja nad teevad seda suurepärase tunde ja ilmega. See on tõesti lahing nagu lahing.
  Ja pioneerid on seal lahingus. Ja poisid eelistavad reeglina külma ilmaga olla paljajalu ja lühikestes pükstes. Miks? Aga sellepärast, et nõukogude poisid ei karda üldse külma ilma. Ja isegi kui nad kinni püütakse ja natsid lapsed aluspüksteni maha kisuvad, ei lähe nad katki, vaid trambivad julgelt läbi külma. Ja nii pioneerid võitlevad - vaprad poisid.
  Gulliver laulab:
  Ei, valvas ei tuhmu,
  Pistriku, kotka pilk...
  Rahva hääl on selge,
  Sosinat annab madu!
  
  Stalin elab mu südames
  Et me kurbust ei tunneks...
  Avati uks kosmosesse,
  Tähed särasid meie kohal!
  
  Usun, et kogu maailm ärkab,
  Fašismile tuleb lõpp...
  Ja päike paistab
  Valgustage tee kommunismile!
  Ja poiss lõi palja jalaga lumehangele. Need on tõeliselt imelapsed!
  Serjožka märkis naeratades:
  - Võidame kindlasti!
  Gulliver kinnitas naeratades:
  - Jah, meie võit muutub vältimatuks!
  . PEATÜKK nr 9
  On juba veebruar 1944. Moskva on igast küljest ümbritsetud ja ümbritsetud blokaadiga. Sakslased ja välishord ootavad soojenemist ja pommitavad NSV Liidu territooriumi. Ettevalmistamisel on suur pealetung ja uued relvad. Eelkõige napalmi ja pallidega pommid. B-29 on NSV Liitu pommitanud juba pikka aega. Kuid Yu-488, mis ei jää Ameerika koletisele alla pommikoormuse ja lennuomaduste poolest, surub üha enam Nõukogude impeeriumi territooriumi.
  TA-400 on samuti jõudmas seeriatootmisse ja seda täiustatakse jätkuvalt.
  Ja "Panther"-2 kui põhitank kogub endiselt hoogu, rääkimata tööst "Panther"-3-ga, mis peaks muutuma veelgi tugevamaks nii relvastuses kui ka kaitses. Nii et natsid töötavad ega istu käed rüpes.
  Lisaks täiustatakse ja valmistatakse tootmiseks ette ka maa-aluseid mahuteid. Pealegi kavandab Hitler juba tulevast sõda Suurbritanniaga pärast NSV Liidu vallutamist.
  Ja La Manche'i ületamiseks on maa-alused ja veealused tankid väga kasulikud. Ja veelgi parem on muidugi kasutada varustuse transportimiseks lennumooduleid. Siin on väga asjakohane projekt E-5 väikestest ja kompaktsetest iseliikuvatest relvadest, millel on ainult üks meeskonnaliige. Ja nad lõpetavad NSV Liidu - kuhu see läheb!
  Tankipoisid proovivad sellist iseliikuvat püssi ja samas uut võimalust juhtkangide juhtimiseks. Nad püüavad isegi oma paljaid varbaid kasutada.
  Ausalt öeldes uusim arendus. Ja poistel on hea meel. Ja nad uluvad ja mürisevad täiel rinnal.
  Noh, võitlejad.
  Ja muidugi, kuidas saab ilma piinamiseta. Pioneeri tuleb põhjalikult piinata! Ja eriti praadida tema paljaid kontsi.
  Nii koorisid nad poisi Andreyka esmalt välja ja ajasid ta siis sütele.
  Lapse paljad jalad läksid kohe kõrbema. Ja see lõhnas nagu grillimisel.
  Andreyka karjus. Ja saksa poisid võtsid keeva vee ja valasid poisi üle. Ja see oli nii valus ja vastik.
  See tähendab, et poisid said suurepäraselt hakkama. Nad põletasid mind suurepäraselt. Ja siis valasid nad selle bensiiniga üle ja panid põlema. Ja samal ajal naersid Hitleri degeneraadid ja laulsid:
  Las verejõed
  Voolu maapinnal
  Las nad oigavad valust
  Tulekahjud kõikjal!
  Las surm neelab
  Inimkehade saak...
  Planeet kannatab -
  Kaos valitseb!
  Ja las ainult surm
  valitseb raevukat palli...
  Te kõik peate surema -
  Saatan on su enda kätte võtnud!
  Jah, fanaatilised poisid tegid kõvasti tööd. Noh, NSVL lennukid lendavad jälle pommitama. Ja tehke seda ilma tarbetu innukuseta. Ja terved majad plahvatavad ülespoole.
  Saksa seeriapommitaja Yu-488 igakülgse nähtavusega kokpitiga. Ja tiiva väiksema suuruse tõttu saavutab see kiiruse kuni seitsesada kilomeetrit tunnis. NSV Liidul pole hävitajat, kes oleks võimeline seda püüdma.
  Ja tüdrukute meeskonnaliikmed möirgavad rõõmust ja meeletustest. Tegelikult on nad lahedad. Ja keegi ei peata neid ja miski ei võida! Kui muidugi nii võib öelda.
  Frida, see bikiinides tüdruk, kes lõhnab kalli Prantsuse parfüümi järele, kilkas:
  - Üks, kaks, kolm, sure kiilakas deemon!
  Pärast mida tüdruk lihtsalt naerab ja naerab. Need on tõeliselt kirjutatud kaunitarid.
  Ja nad viskavad õhust mõrvarpomme. Ja need hõlmavad terveid linnaosasid.
  Eva märkis armsa naeratusega:
  - Meie jõud on suur, suur,
  Rusikalöögist rusikas!
  Ja sõdalane ainult naerab ja naerab. Ja siis ta näitab keelt. Ja kaunitaril on pikk.
  Tüdrukud lennukis on väga armsad. Eriti meeldib neile pioneere piinata. Eelkõige oli noor leninist aheldatud ja kastetud aqua regiasse - vesinikkloriid- ja lämmastikhappe segusse. Nagu poiss, kes karjub meeletu valu käes. Jah, see oli lihtsalt talumatu kannatus. Ja nahk koorus poisil sõna otseses mõttes maha ja siis hakkasid lihatükid maha kukkuma.
  See oli suurepärane ja lahe. Tüdrukud karjusid täiest kõrist:
  Teerajaja, pioneer, pioneer,
  Olete riigile suurepärane eeskuju!
  Me piiname sind
  Rebi see tükkideks!
  Jah, kui poisi paljad jalad happesse kastetakse ja seejärel silitatakse luustikuni - see on muljetavaldav. Mis see on - lihtsalt sadism.
  Ja siin ei saa midagi maha kirjutada... Ja need samad tüdrukud pommitavad nõukogude linnu ja külasid. Ja nad viskavad pomme, sealhulgas napalmi.
  Samal ajal võitleb Gulliver koos teiste lastega Kaasani äärelinnas vaenlasega.
  Pioneeride salk alustab vasturünnakut. Ja lapsed jooksevad vilksamisi paljajalu, väikesed, külmast punased. Ja samal ajal nad laulavad:
  Tea, et oleme teerajajad, ühinenud oma unistustes,
  Soovime, et jõuaksite võiduga lõpuni...
  Meie kohal hõljuvad keerubid mõõkadega,
  Oleme kõikvõimsa Jumala Isa väärilised!
  
  Punase lipu all marsime formatsioonis,
  Ja me laulame ilusaid laule, mis riimuvad ...
  Me oleme Berliinis lõõmavas mais,
  Ja murrame fašismi kaela!
  
  Oleme suure päikese isamaa lapsed,
  Mida annab kommunismi valgus...
  Ja poisi süda lööb nii raevukalt,
  Tea, et läheme taas matkale!
  
  Meie jaoks, geenius Lenin, ja julgelt Stalin,
  Mis viib võidule usuga...
  Oleme tublid mehed, parimast terasest,
  Võimeline lööma siit ja sealt!
  
  Lihtsalt poiss, kuid siiski mitte laps,
  Sõdalane on lahe pioneeriaktivist!
  Ja hääl, kui masin helistab,
  Tea, et nats lüüakse puruks!
  
  Anname maailmale teise tuule,
  Tõuseme taevapimedusest...
  Saast saab oma tasu
  Kõigeväeline Jumal on meie eest tõusnud!
  
  Lõppude lõpuks, au Venemaale, surematu au,
  Ta sai igavese sünniga...
  Kuigi meie elu, uskuge seda, on igavene draama,
  Ja mõnikord valitseb Saatan!
  
  Kuid kurjus saab selles lahingus lüüa,
  Uskuge mind, võitlejad on määratud lõpuni...
  Luur tuleb, sa tunned kättemaksu,
  Nad veritsevad veini kurgust!
  
  Ma tean, millal saabub lahingu lõpp
  Särav Kristus tuleb...
  Pioneeril on ikka oks käes,
  Kuid mõõgaga puhub ta vastase peast!
  Nii need pioneerid laulsid. Ja paljaste jalgadega viskasid nad lõhkepakette, hävitades vaenlased kohapeal. Ja see osutus väga lahedaks ja äärmiselt surmavaks.
  Serjožka märkis Gulliverile silma pilgutades:
  - Oleme tõeliselt lahedad pioneerid!
  Kadunud poiss noogutas:
  - Jah, me ei saa olla lahedamad!
  Tüdruk Masha röökis:
  - Tõepoolest, kogu riik vaatas pioneeri poole!
  Ja neiu viskas paljaste varvastega äärmise, surmava jõuga granaadi.
  Nii kulges lahing vahelduva eduga. Ja kaalud värisesid küljelt küljele.
  Ühte poissi tabas kuul otse kanda ja ta sõna otseses mõttes väänles valust. Nii nad ta võtsid ja tapsid.
  Ja ka tema lamab ringi ja lõpeb kannatustega.
  Kuid pioneerid tegid oma töö ja põgenesid.
  Pärast seda lauldi uuesti uue jõu ja ilme ja raevu ja energiaga:
  Oleme tramppartisanlapsed,
  Kõnnime läbi väga karmide lumehangede...
  Kuid me ei saa paanikasse sattuda,
  Lumi ei murra paljajalu last!
  
  Me saame üle külmast ja pakasest,
  Aga ma tean partisane, me edastame uudised...
  Kuigi poiss pole meheks saamiseks piisavalt vana,
  Südames on ta Aabel, mitte mõrvar - Kain!
  
  Pioneer jääb ellu lootusest,
  Üle lumise põllu kihutades...
  Kuigi ta on näide tüdrukust,
  Kommunismi päike paitab teda!
  
  Möödume mägedest, kaljudest ja jõgedest,
  Me jõuame eesmärgini, ma tean seda kindlalt...
  Ma usaldan oma sõpra, ma päästan ta,
  Võit tuleb säravas mais!
  
  Oleme külmas eesmärgini jõudnud,
  Ja rong fašistiga lasti õhku...
  Hitleri kulud on nullid,
  Aga kommunismi näeme kaugelt!
  
  Jälle kutsub trompet poisse matkama,
  Nad ütlevad: minge julgelt lahingusse, noored!
  Las füüreri pakk läheb raisku,
  Ja need, kes pole meiega, põletage neid verbiga!
  
  Krautidel saab Berliinis raske olema,
  Stalingradis võtsid sakslased vastu...
  Kuigi planeet on habras klaas,
  Lööme julgelt kilomeetreid, vennad!
  
  Fuhrer ootab, me teame silmuseid,
  Ja te ei pääse napalmist üldse ...
  Vaenlasele jääb tükk maad,
  Las paistab kommunismi päike!
  
  Uskuge, aega tuleb - imeline riik,
  Laiutab piirid ruumist kõrgemale...
  Las Saatan hukkub allilmas,
  Ühed lähevad ära, siis tulevad teised!
  
  Isamaa suurus on suur,
  Uskuge mind, ta saab kõigist mägedest kõrgemaks...
  Mind on alati köitnud ärakasutamine,
  Ärgem istugem katusel nagu kassid!
  
  Me taastame oma väärikuse,
  Näitame vastastele koha põrgus...
  Meie kohal on särav keerub,
  Usun, et mu pruut tuleb!
  
  Pioneerid kasvavad suureks, liituvad komsomoliga,
  Kui ma pidulikult paraadile astun...
  Me lammutasime fašistide prügi,
  Ära jäljenda papagoi luulega!
  
  Kui meie proletaarne punane lipp
  Taevas kaunistab ennast täielikult...
  Ma väljendan oma armastust Venemaa vastu luules,
  Midagi, mida isegi haamriga saatan ei suuda kustutada!
  
  Hoiame oma maa väärikust,
  Oleme pioneerid, kommunismi lapsed...
  Olgu meie planeedil rahu,
  Humanismi lõpututele saavutustele!
  Need on laulud, mida poisid ja tüdrukud laulsid. Ja see oli nii lõbus ja lahe.
  Ja ka Nõukogude lendurid võitlevad raevukalt.
  Poolalasti Vinogradova tiibade sära ja ähvardavad õhukahurid ei häbenenud. Ta oli valmis võitlema isegi kuradiga, kuigi kõigil neil mudelitel on neli kolmekümnemillimeetrist ja kolm kahekümnemillimeetrist relva, mis tähendab suurt tuletihedust, mis on võimeline ruumi oluliselt läbistama ja pliiga täitma. Ja selle kuulipilduja relvastus on tõhus ainult lähedalt.
  Sõdalane, kes pole üldse piinlik, võtab maksimaalse võimaliku kiiruse, saades hõlpsalt hakkama üsna raske masinaga ja lendab vaenlase poole. Fritz, nähes, et on ainult üks lennuk, loodab selle näpitsatesse haarata. Püstitatakse õhukahureid. Ja kaunis Vinogradova surus oma paljad tütarlapselikud jalad kõigest jõust pedaalidesse. Paljas tald tunnetab suurepäraselt masinat, mida paljud piloodid peavad kohmakaks, isegi olles saavutanud sõja ajal MiG tootmisest eemaldamise.
  Aga see arvamus on ebapädev, ta on tuline saatan, kes tunnetab selles masinas iga detaili ja igat ajamimehhanismi. Siin tulevad vaenlase õhukahurid, kiirtuled ja ähvardavad. Kuid paljajalu Vinogradova tunneb, et tal on aega läbi lipsata, kaotusest pääseda. Kuigi surm tormab nii lähedale, on tunda selle hingeõhku, milles on tunda Aafrika kõrbe jubedat kuivust ja keldri lagunemise lõhna!
  Anastasia ei palveta, õigemini tunneb ta erilist ettehooldust, eitades Universumi Loojat kui Jumalat: Aabrahamit, Iisakut ja Jaakobi, kuid tunnistades hüpernoosfääri erilist jõudu. Kus peaosa mängib tahtejõud ja intellekt!
  Ja ta tulistab vaenlase pihta, lüües kõigi kuulipildujatega. Läheduses, peaaegu puudutades vaenlase veidi kaldu tiiba, torgivad viis tulist kuulipildujapesa vaenlast surmavalt, põhjustades vaenlase Mercedese duralumiiniumkatte purunemise...
  Esiteks see parempoolne ja siis lendad edasi, nagu šampanjakork, sooritades "tünni"... Ja sa tabasid teist autot, kuid suutsid ette lennata ja ühelgi kuulil ei õnnestunud seda surmavalt haavata. , vaatamata tabamuste olemasolule.
  Tulesõdalane pole sugugi segaduses. Kuid ta näeb, et vaenlane ei jäta teda.
  Kuid ikkagi on Nõukogude lennukitel puudus: lennurežiimide muutmise töömahukas protsess. Aga mitte Witchersi jaoks. Tüdruk on paljajalu, külmavereline ja aitab klikkides varvastega. Siin ta ripub sabas... Sakslane üritab kõrvale põigelda, end tõugata, aga... Tal pole aega, ta läheb põlema! Paljajalu Vinogradova viskab parema pöidla välja:
  - Lahe! Teravad laskurid satuvad sageli põrgusse, kuid ei satu kunagi põrgusse!
  Ja päikeseloojangust kergelt roosakad pilved noogutavad talle heakskiitvalt ning nende lokid näivad kätega vehkivat.
  Nüüd võite võtta vastu Junkers. See pole ka lihtne sihtmärk, korralike kaitserelvade ja korraliku kiirusega. Kui kõrvu klapid, võid täiesti leegitsevalt maasse kukkuda.
  Kuid sakslased käituvad argpükslikult ja püüavad ära lennata, eemalduda. Arvestades tema Miga suurt kiirust, on see kõige rumalam otsus, milleni tulla võite. Nüüd on paljajalu Vinogradova vaba, aja neid taga ja tulista... Nii et see on muutunud lihtsaks ja lihtsaks!
  Tulesõdalane ütles isegi:
  - Lihtne võit pole häbiasi, kuid kahju on, kui kerge auhind jääb tõstmise raskuse tõttu saamata!
  Kuid ta tegi väikese vea, tulistas alla kolm pommitajat, aga neljas pääses minema... Viis lennukit ühes lahingus on Nõukogude piloodi jaoks suurepärane saavutus ja ta oleks võinud Pokrõškini võita, kui Beria poleks talle taas hoolt usaldanud. salajane missioon. Nimelt otsida osa Koltšaki peidetud Venemaa kullavarudest. Siin uskus Lavrenty Palych, et arenenud naiselik intuitsioon viitab aarde asukohale. Aga kui kõik oleks nii lihtne, on maagilisi võimeid ja kõik on täielikult nähtav. Napoleon Bonaparte'i aaret pole veel leitud.
  Pikad otsingud andsid siiski tulemuse, kuid mitte seda, millele Beria lootis, kuna avastatud vahemälu varastati ja vargad viisid koju. Vaid paar hõbekangi ja paar mahakukkunud tšervonetti moodustasid kogu NKVD eriüksuse saagi.
  Meeldivaid mälestusi katkestas ärevil skaudipoisi hääl:
  - Ei, see ei mahu enam üldse, ei väravasse ega jalasse...
  Paljajalu Vinogradova itsitas õrnalt:
  - ikkes? Ja mis rokkaril sellega pistmist on?
  Nikita jooksis oma karestunud talla mööda kõrge puu koort ja turtsutas:
  - Noh... Kas pole selge, et see on palm, ja seejuures väga suur?
  Ässasõdalane vaatas ringi ja vilistas valjult:
  - Ja mitte ainult üks palm, nüüd näete juba viinapuud... Fantastiline. - Sõjakas tüdruk laulis tuliselt. - Kui see on pikk, pikk aeg mööda teed, kui see on pikk, pikk aeg mööda teed, siis on kaua aega trampida ja kõndida! No muidugi, siis muidugi, siis on võimalik, see on võimalik, see on võimalik... Võite tulla Aafrikasse!
  Pioneeripoiss ei jaganud sajandikkugi oma optimismist. Tõsiselt märkinud:
  - Aafrikasse ei saanud me jalgsi kuidagi, see oli vastuolus loodusseadustega...
  Paljajalu Vinogradova puudutas ettevaatlikult palmi kestendavat koort. Kleepuv, libe, lõhnab nagu vaik. Ja soomused pole üldsegi maiste palmide omad. Siin on, mille peale vilistada... Aga üldiselt pole asi nii hull. Kui ta on hull, siis ta ei kannata, aga kui ta on terve...
  Nikita märkis üsna loogiliselt:
  - Ja see on veelgi parem... Uus seiklus, suur lõvijaht!
  Paljajalu Vinogradova muigas vastuseks nõrgalt:
  - Lõvi juurde? Kuidas me ise ei põgene nagu jänesed! Edasi...
  Nüüd kõndisid nad läbi öise džungli. Anastasia veendus üha enam, et see pole nende maailm. Esiteks on puud täiesti erinevad maapealsetest. Näiteks tundub, et ühel tüvel on kuusejalad, kuue küljega lehed ja kollased õied nagu daaliad, aga pehmete ogadega. Või veelgi imelisem, palmipuud puuviljadega, nagu jõulupuu kaunistused ja midagi liblikate sarnast.
  Aga mis kõige tähtsam, taevas, pilved selginesid järsku, ilma tuuleta ja kuidagi korraga, justkui terava liigutusega, lõhuti varikatus maha.
  Ja mustal sametkeral särasid viis valgustit: punane, oranž, kollane, roheline, sinine. Samal ajal jäi taevas üllatuslikult siiski absoluutselt tindiseks, kuigi tähti polnud näha.
  Nikita oli jahmunud:
  - Vau! Lahe lahe!
  Anastasia seisis tagurpidi ja kõndis kätel... Kaasa lauldes midagi arusaamatut. Nagu:
  - Suurtükiväelased Stalin andis käsu. Kuu lüüakse pallidesse, nii et vits silmadest väljas!
  Nikita soovitas loogiliselt:
  - Kõnnime parem kiires tempos - võib-olla leiame midagi tsiviliseeritud.
  Anastasia lisas:
  - Ja lähme teele.
  Nüüd kõndisid nad ettevaatlikult. Ilma kingadeta teise maailma džunglis on see ohtlik. Võite astuda lõksu, kuid kirzachist pole siin tõenäoliselt abi. Pigem nüristavad need imelise planeedi taju. Gravitatsiooniga... Noh, umbes sama, mis Maal, või natuke rohkem.
  Õhk on väga soe ja niiske, nagu päris tõelises troopilises džunglis, atmosfääris on palju hapnikku, maisem, mis juba kergelt kõrvus heliseb. Ja seal pole üldse midagi meeldivat. Ohvrid olid juba astunud murule, mis põles mitu korda nõgesena, kuid oli samas välimuselt väga kahjutu.
  Paljajalu Anastasia püüdis sellele metamorfoosile seletust leida ega saanud midagi aru. Et tal on veel üks äärmiselt tõeline tõrge? Kas raske põrutuse tagajärjed on ilmnenud uue jõuga?
  See kõlas loogiliselt ja selgitas kõike - hallutsinatsioon võib olla tegelikkusest helgem ja teise maailma sattumine... Üldiselt ei saa seda välistada. Omamoodi paralleeluniversumid, neljakümnendate ulmekirjanduses veel mitte liiga kulunud teema, kuid Witcheri maagiaga juba tuttav, on täiesti arusaadav.
  Siin lendab liblikas kahemeetrise tiivaulatusega... Imed sõelas, tavaliselt siis, kui mõistus on teadmistelünki täis!
  Ja liblikas on nii ilus, eriti kui tema tiivad peegelduvad nagu peeglid ja need peegeldavad viie kuu peegeldusi. Iga peegeldus on individuaalne ja samas segatud teistega.
  Ja draakon on veelgi suurem, tema tiivad on nagu hõbedane muster härmatises, mida raamivad teemandid.
  Paljasjalgne Vinogradova hakkas isegi kaasa laulma:
  - Peaksime näitama oma andeid äris, tüdrukute parimad sõbrad on teemandid!
  Poiss märkis loogiliselt:
  - Imed juhtuvad, pole argielu ja banaalsuse muinasjutulist seletust!
  Paljajalu Vinogradoval tekkis äkki lootus:
  - Või äkki leiame vähemalt siin maailmas uusima superrelva, mis päästab meie kodumaa hävingust?
  Paljajalu pioneerikangelane Nikita säärega vastu koort lüües võttis kokku:
  - Kui sa oled jamas, tahad, et halb lõhn asenduks alatu väetise peale võrsunud edulillede lõhnaga! Sa pead lihtsalt jamast välja saama, muidu väetab sinu laibaga heaolu võrse keegi teine!
  Pärast seda võttis ebavõrdne lööjapaar hoo üles. Ja nii nad tulid välja kitsale, kuid tihendatud teravate kividega sillutatud teele. Paljajalu pioneerikangelane Nikita oli rahul:
  - Tee on selgelt tehislikku päritolu. See tähendab, et siin on suur või väike tsivilisatsioon, kuid meie jaoks pole ilmselgelt universumis üksi.
  Tulenõid muutus uudishimulikuks ja ta küsis paljajalu ja kriimustatud poisilt:
  - Millised näevad teie arvates välja intelligentse elu esindajad sellel planeedil?
  Pioneer Nikita kehitas peenikesi õlgu. Ta vastas pärast lühikest pausi:
  - Teoreetiliselt peaksite seda neilt ise küsima... Kuid tõenäoliselt on nad inimestega sarnased, kuna nende keha peaks olema tööks hästi kohanenud. Tõenäoliselt ei luba röövelliku leopardi küünised ehitada midagi keerukamat kui kivikirves!
  - Ja sipelgas? - märkas paljajalu Vinogradova. "Ta on võimeline millekski enamaks kui kivikirves."
  Pioneerikangelane Nikitka tegi sellest ülevaate, kissitas silmi ja pigistas välja:
  - See on liiga väike, et mahutada piisavalt suurt aju... Kuigi kui kujutada ette suuri suurusi, siis... Teoreetiliselt võib. "Poiss osutas vihaselt paljaste sõrmedega kivide vahelt väljaulatuvale sujuvalt kammitud tellisele. Vaatamata valusale verevalumile, mille ta sai, ei võpatanud ta isegi. Ta vastas väärikalt. - Aga kuigi ma olen primaat, päästan ma teid putukate eest.
  . PEATÜKK nr 10.
  Käes on juba 1944. aasta märts. Kevad läheneb ja lumi hakkab sulama. Praegu on sakslased kaitsepositsioonil ja kui nad viivad läbi ainult eraründeoperatsioone. Noh, Kesk-Aasias käivad ägedamad lahingud.
  Sinna ronivad Wehrmachti ja kogu koalitsiooni tankid ja iseliikuvad relvad. Ja lahingud on nii verised.
  Gulliver ja tema meeskond on seal suur rühm pioneere. Seal on nii poisse kui tüdrukuid. Ja neil on punased lipsud. Ja märtsis taandusid külmad ning lastel muutus paljajalu ja poolalasti ringi joosta. Ja noorte sõdalaste pataljon kasvas. Need on siin agressiivsed lahingud.
  Gulliver hüppab püsti ja laulab:
  Minu armastuse maa on NSVL,
  Ilus, rubiinid õitsevad nagu roosid...
  Olgem inimkonnale eeskujuks
  Keegi ei saa lapsi hävitada!
  
  Oleme Lenini pioneerid, pojad,
  Mis on kotkad valgusele...
  Lapsed sünnivad universumit valitsema,
  Vahepeal jooksevad nad paljajalu läbi lompide!
  
  Oleme oma kalli Iljitši sõdalased,
  Kes näitas õiget teed...
  Sa ei lõika rüütleid õlast maha,
  Muidu läheb väga halvasti!
  
  Nii et Hitler viskas raevust riiuleid,
  Poisid pidid kurja hordiga võitlema...
  Kuid pioneerid ei saa olla argpüksid,
  Me sündisime nagu lõvid, et võidelda roojaga!
  
  Seltsimees Stalin on ka kuulsusrikas juht,
  Kuigi ma ajasin väärkohtlemisega palju sassi...
  Kuid ta paneb oma vaenlased lihtsalt värisema,
  Võimeline saavutama täieliku muutuse!
  
  Me võitlesime paljajalu Moskva lähedal,
  Lumekuhjad hammustasid mu paljaid kontsi...
  Kuid Hitler osutus lolliks
  Pioneerid andsid talle palju!
  
  Nii poisid kui tüdrukud lahingus,
  Uskuge mind, nad näitasid oma kõrgeimat klassi...
  Kadunud õitsevad nüüd paradiisis,
  Ja nad näevad, uskuge mind, kommunismi!
  
  Poisid ei karda külma,
  Nad hüppavad vapralt ainult lühikestes pükstes...
  Nende jalad on aastaringselt paljad,
  Poisid on käsivõitluses tugevad!
  
  Siin on poiss, kes viskab pommi kohutavale tankile,
  Võimas "Tiiger" põleb nagu lõõmav tuli...
  Stalingradist sai krautide õudusunenägu,
  See on nagu põrgu, põrgumäng!
  
  Hästi tehtud pioneer rünnakul,
  Ta astub paljajalu tulle...
  Nüüd on seltsimees Stalin nagu isa,
  Hävitagu kuri Kain!
  
  Meie, lapsed, oleme väga lahedad ja uhked,
  Usaldage Venemaa vaenlasi - me ei alistu...
  Ja me tõrjume kurja hordi vood,
  Kuigi Adolf oli maruvihane nagu räbaldunud koer!
  
  Pioneer võitleb oma kodumaa eest,
  Poiss lihtsalt ei kahtle...
  Ta on eeskujuks oktoobrirahvale,
  Ja ta ründab raevukalt!
  
  Meie jaoks on Vladimir Lenin auline jumal,
  Mis loob reaalsust julgelt...
  Ja nii, et kiilaspäis füürer, vastik, sureb,
  Me võidame oma vaenlasi mõjuval põhjusel!
  
  Oh tüdruk, sa oled mu sõber,
  Oleme lihtsalt lapsed paljajalu käreda külma käes...
  Aga ma usun, et tuleb tugev perekond,
  Näeme siniseid avarusi!
  
  Suvi on asendanud põleva talve,
  Neetud fašist edeneb taas...
  Võitlesime eelmisel kevadel kõvasti,
  Kosmoses on vaenlane veidi virtuaalne!
  
  Miks Panter minu poole tormab?
  Poiss viskas teda vapralt granaadi...
  Krautide jaoks on juba karistus,
  Ja fašistlik tank viskas rööviku maha!
  
  Laps on hiiglaslik sõdalane,
  Ja ta kannab punast moonivärvi lipsu...
  Meie rahvas Isamaal on üks,
  Ja kommunismi tähed ei kustu!
  
  Me võitleme suvel nagu alati,
  Muru on laste jalgadele meeldivam...
  Tee suur unistus teoks
  Kui poiss kõvasti terast põriseb!
  
  Usun, et me kõik siseneme Berliini,
  Ja me elame tüdrukuga kuni võiduni ...
  Me vallutame universumi avaruste,
  Et vanaisad oleksid pioneeri üle uhked!
  
  Kuid peate oma laste jõudu pingutama,
  Ja võidelda, et inimestel häbi ei oleks...
  Eksamid, sooritades kõik A-ga,
  Usun, et oleme varsti kommunismis!
  
  Ärge uskuge muinasjutte, mida preestrid koovad,
  Tundub, nagu kuradid küpsetaksid ateiste...
  Tegelikult on nad hukule määratud
  Et kommunismile ohvreid ei tooda!
  
  Ja varsti vallutame planeedi,
  Kogu nõukogude universum saab olema...
  Meie tähelaev on tugevam kui keerub,
  Oleme universumi kuningad ja kohtumõistjad!
  
  Siis äratab teadus surnud üles,
  Kõik pioneerid, hiilguse vanaisad on elus...
  Isamaa sepis mõõga ja kilbi,
  Lõppude lõpuks on Mõistus meiega ja me oleme võitmatud!
  Nii laulsid lapsed ja ründasid oma vastaseid. See nägi tõesti lahe välja. Ja paljad lastejalad trampisid läbi lumehangede, jättes maha väikesed jalajäljed.
  Eks pioneeritüdrukud viskavad ka paljaste varvastega granaate. Seega toimub täielik ja tormiline hävitamine.
  See on tõesti äärmiselt reetlik ja ulatuslik lahing.
  Need on tõeliselt supertasemel võitlused.
  Ja tulistamine tuleb kõigist tünnidest.
  Natsid katsetavad esiküljel uusimat tanki E-100. See ei ole iseliikuv relv, hiire täiustatud versioon. Mootori ja käigukasti paiknemise tõttu ühes sõlmes oli kokkuhoid kadarivõlli pealt. Selle tulemusena vähenes märgatavalt tanki kere kõrgus. See võimaldas suurendada soomuse ratsionaalseid nurki ja vähendada tanki massi saja kolmekümne tonnini. Ja mootor on veelgi võimsam - tuhat viissada tonni. Ja auto on juba sama kiire kui Tiger-2, vanas modifikatsioonis.
  See on tõeliselt valdav jõud. Ja nagu ta tallab, nii ta tallab!
  Noh, auto on lihtsalt metsaline!
  Ja kui kiirendada, siis pole võimalust sellest läbi murda. Ja kestad põrkuvad maha nagu herned. Selline auto oleks hauas.
  E-100 on endiselt ühes eksemplaris, kuid tormab väga aktiivselt kaasa.
  Ja selles on ilusad tüdrukud. Pealegi on tüdrukud väga julmad.
  Nii kuulati üle poiss Petka. Kõigepealt võtsid nad pioneeri ja peksid teda okastraadiga. Siis piinati mind elektrilöögiga. Need on tõeliselt võitlevad tüdrukud.
  Kuid pioneer ei andnud alla, vaid võttis selle kätte ja laulis, vaadates surmale näkku:
  Meie oleme pioneerid - riigi pistrikud,
  Kes on harjunud Fritzidega võitlema...
  Las leegionid võitlevad saatanaga,
  Ei mingeid pioneerimõtteid, lihtsalt anna alla!
  
  Vastupidi, me oleme lahingus kuumad,
  Anname natsidele korraliku valguse...
  Lõppude lõpuks on pioneerid lihtsalt esimesed,
  Nad võitlevad suurepäraselt fašismiga!
  
  Me ei tagane kunagi
  Vastupidi, me tormame ründama...
  eksamid, sooritades ainult A-ga,
  Me lihtsalt ei karda vastikuid kraute!
  
  Meie jaoks on seltsimees Stalin peamine juht,
  Kõigi suurte põlvkondade nimel...
  Ta paneb oma vastased värisema,
  Et viia lõpule see, mida geenius Lenin alustas!
  
  Sa oled mu armas kodumaa,
  NSV Liit on ebamaine püha riik...
  Oleme pioneerid, sõbralik perekond,
  Juht on vinge tüdruk!
  
  Külmad külmad, lapsed paljajalu,
  Nad ei karda kipitavaid lumehange...
  Nad püüavad pulli naljalt jõuga kinni,
  Uskuge mind, need, kes suudavad alati võidelda!
  
  Siin me jookseme nagu jänkud ette,
  Peatame fašistid seal Moskva lähedal...
  Ja las Wehrmacht, kes on raevukas tarbimisest,
  Ma ei suuda vaenlast tagasi hoida!
  
  Ilma Jumalata saab õnne luua,
  Kui tuli süttib lapse südames...
  Jahimees muutub peagi ulukiks,
  Avame see oma südames, ma tean, et uks tuleb varsti!
  
  Kui suur Stalin juhib,
  Vabastage Berliin, Pariis ja London...
  Võidud avavad lõputu konto,
  Ja pioneerisõdalane on väga uhke!
  
  Olen lühikeste pükstega poiss, kes jookseb lipsuga,
  Külm näpistab mu kannul tõesti...
  kannan vildist saapaid ja külmaga olen kaldal,
  Et Hitler lämbus allilmas!
  
  Nii et ma torkasin fašisti täägiga läbi,
  Uskuge mind, ma lõikasin koletise tükkideks...
  Ja kui vaja, raputan rusikat,
  Ja ma võitsin Krautsid esmaspäeval ja kolmapäeval!
  
  Aga tüdruk ja mina võtsime Berliini,
  Ja füüreri poos terve maailm...
  Me vallutame universumi avaruste,
  Kirjeldame kõike Shakespeare'i pastakaga!
  
  Noh, kui sõda lõpeb,
  Kasvame suureks, saame lapsi...
  Fuhrer Saatan ei valitse,
  Ja planeet muutub õnnelikumaks!
  Jah, pioneer näitas üles silmapaistvat kangelaslikkust. Ja ta talus vapralt rasket piinamist.
  Natsi-Saksamaa naissõdalased ei teadnud aga mitte ainult piinamist.
  Kahjuks on nad võimelised ka väga tõhusalt võitlema. Ja näidata silmapaistvat võitlusklassi.
  Natsid ja kapitalistlik koalitsioon on juba vallutanud peaaegu kogu Kesk-Aasia. Ja see on tõesti nii Punaarmee kui ka NSV Liidu jaoks suur probleem.
  Tuleb märkida, kes ja millal naised võitlevad - see on kahekordne hemorroid. Nad on meestest sitkemad ja neil on agressiivsem rütm. Ja lasevad ka väga täpselt.
  Siin sõidab Gerda meeskond fašistliku E-100 tankiga, mis vaevu tehasest lahkus. Tüdrukud tulistavad.
  Ja nõukogude autod põlevad, sealhulgas puidust kolmkümmend neli. Ja nad tabasid midagi muljetavaldavamat ja hävitavamat.
  IS-2 on ainus Nõukogude tank, mis tekitab natsidele vähemalt mõningaid probleeme.
  Kuid tüdrukud jätkavad raevu ja energiaga ründamist. Nad näitavad sõna otseses mõttes julguse imesid. Kuid samal ajal on nad julmad.
  Neile meeldib, kui vangid suudlevad nende paljaid taldu. Veelgi enam, enne seda määrisid sõdalased neid teadlikult. Jah, nad on alatud pätid. Ja te ei saa selliste tüdrukute vastu tallata.
  Ja nad suudavad paljajalu väga hästi võidelda.
  Siin läheb tank E-100 rünnakule ja tiigritüdrukud laulavad valjult:
  Oleme kurjad fašistlikud tiigrid,
  Tüdrukud, kes on harjunud verd imema...
  Ambitsioonid on lihtsalt kotkad,
  Eksamid, sooritades ainult A-d!
  
  Me lõikame oma vastased mõõkadega maha,
  Ja vampiir saab kuulipildujaga hakkama...
  Olgu meiega veremeri,
  Nii see välja tuleb!
  
  Oleme tormakad, ilusad tüdrukud,
  Läheme kartmata surmarünnakule...
  Ja meie tugevad paljad jalad,
  Me ei löö naisi pori!
  
  Öösel võitleme väga nutikalt,
  Ja kindlasti saame oma kõri välja rebida...
  Ja meil on veri ja meestel viin,
  Vampiirid tormasid edasi!
  
  Ära usu neid, kes ütlevad, et oled nõrk
  Tüdrukud teavad, et jõud on suur...
  Raevunud jõu valguse nimel,
  Las rusika jõud valitseb!
  
  Ma löön oma palja kannaga sõduri otsaesist,
  Ja ta jääb tõeliseks orvuks...
  Olgu kättemaks õelatele,
  Meiega võitlemine pole teile kasulik!
  
  Oleme allmaailma vampiiritüdrukud,
  Ja see füürer, kurat, on meie isa...
  Ta pretendeerib Jumala aujärjele,
  Ja lihtsalt, muidugi, hästi tehtud!
  
  Ja me tapame Reichi nimel,
  Ja me imeme Stalini sõdurite verd...
  Nii et värviline planeet pole paradiis,
  Tea, et me tõesti võidame NSV Liitu!
  
  Kui me Moskva jalge alla tallame,
  Seal on lihtsalt laipade mäed, teate...
  Sõdurid siin säravad oma saabastega,
  Ja päikeseline maikuu lõõmab!
  
  Ja meie, tüdrukud, oleme New Yorgis,
  President suudleb meie kontsi...
  Ja kaunitaridel on helisev hääl,
  Selline ülev hetk on saabunud!
  
  Ja siis kõigi galaktikate avarused,
  Ma tean neid tüdrukuid kindlasti, nad ootavad...
  Ja me ei leia kaardilt piiri,
  Vampiir, uskuge mind, on väga lahe!
  
  Meie, tüdrukud, võtame varsti Jumala koha,
  Ja me valitseme universumit ...
  Meil on üks tee ülevuseni,
  Kõiki vastaseid on tige tappa!
  Nii tormab tank. Noh, siin on ka teisi autosid töös. Näiteks "Tiger"-2 on täiustatud modifikatsioon tuhande hobujõulise mootoriga. Väga kiire ja võitluslik sõiduk. Üsna kiire. Igal juhul võib sellise mootoriga Royal Tigeri sõiduomadusi nimetada võrreldavaks Pantheriga. Ja see masin sobib juba läbimurdevahendiks.
  Churchill on brittide seas populaarsem - tõsiste soomustega. Churchilli kaitse on võrreldav Tiger-2-ga, välja arvatud see, et relvad on nõrgemad.
  E-100 on soomuselt täiesti täiuslik - Nõukogude relvadele läbitungimatu iga nurga alt. Selliseid tanke on aga alles väga vähe. Ja "Tigers"-2 tootmist on juba kohandatud. Ja sellist tanki pole veel kellelgi. Ei USA, Suurbritannia ega NSVL.
  Seega on natsidel endiselt täielik kontroll algatuse üle. See on tõesti kolossaalne streik.
  Fašistlikest arengutest on see masin E-50, millesse tahetakse pista Tiger-2 soomused ja relvad, mis on tavalise Pantheri raskusega. Mis siis? See on huvitav idee!
  Ja nii veereb terasvoog edasi NSV Liidu poole.
  Ja loomulikult on vaenlasel lennunduses tõsine eelis. Eelkõige on ME-262 reaktiivhävitaja, väga kiire ja peaaegu haavamatu teiste lennukite tule suhtes. Ja mitmeotstarbelisele lennukile TA-152 pole võrdset. Ja see auto on nüüd seeria- ja masstoodang.
  Natsid on ilmselt parimas vormis. Nende teine arendus on "Sturmpanther", sellel on väiksema kaliibriga raketiheitja kui "Sturmtigeril", kuid sellel on kiirem tulekiirus ja iseliikuv relv ise on väledam. Ja Sturmmaus on sõiduk, mis põhineb hiire šassiil. Ja veel võimsam pommiheitja. Jah, ka need relvad on nagu loomade omad.
  Noh, natsidel on võim. Ilmus ka "Lev"-2. Sellel on kompaktsem paigutus ja torn asub taga. Ja see on huvitav. Mootorid ja käigukast asuvad ees ja ühes seadmes. Ja tank osutus väiksema suurusega, mobiilsemaks, kuid sama paksuse soomuse ja relvadega.
  See tekitas NSV Liidule uusi probleeme. "Lion"-2 on ainus tank, mis kaalub küll vähem kui "Tiger"-2, kuid on viimasest nii soomuselt kui ka relvastuselt nii parem, et on aeg küsida: kas tankiarmeele on sellist sõidukit vaja?
  No ja muud arengud, võiks öelda. Ja Kolmas Reich juhib ja pedaale.
  Hitlerliku Saksamaa võiduvõimalused suurenevad! Ja nüüd on see Nõukogude Venemaal väga raske.
  Kuid sõdalane Gulliver ei kaota südant, vastupidi, tulihingelise ja ilmega noor terminaator hääldab terve hulga populaarseid aforisme:
  Teoreetiliselt ei löö nad kedagi, kes on pikali, kuid praktikas löövad nad sind jalaga ja sunnivad sind põlvili!
  Parem minna hauda kui põlvitada esimesel juhul taevas hingele, teisel juhul põrgu kehale!
  Kui teie kõhulihased näevad välja nagu šokolaaditahvlid, pole teie vaenlastel sugugi magusat elu!
  Kui soovite, et elu oleks teie jaoks mesi, saavutage lihaste definitsioon nagu šokolaaditahvel!
  Šokolaadi kõhulihased on head, šokolaadipruun pole ka halb, kuid poliitikute mesilased sõnavõtud on alati halvad!
  Parem on must nahk kui must hing, parem on kõht tühi kui tühi pea ja parem on kõhulihased nagu šokolaaditahvel kui diabeet liigsest magusast!
  Poliitik lubab valijale sageli magusat elu, kuid hoopleb harva kõhulihaste šokolaaditahvlitega!
  Poliitiku kõne on kõrva jaoks magusam kui mesi, aga teod maitsevad kibedamalt kui koirohi!
  Naised on küll õrnem sugupool, aga tüdruku paljas konts lööb raha taskust välja palju tõhusamalt kui mehel!
  Naisel pole vaja arendada muid lihaseid peale keele, et meest oma jalgade juurde meelitada!
  Kõige sagedamini kukuvad meeste saapad naiste jalge ette, kui nad on paljajalu!
  Tüdruku paljad jalad muudavad mehe, kui ta on jalanõusid täis, trampiks!
  Kui tahad endale kalleid saapaid, anna mehele paljad jalad!
  Sihvakate jalgadega ei jää naisel kunagi kõht tühjaks, isegi kui tuul on mõistuse puudumisest peas!
  Kui naine tahab hästi süüa, peab tal olema peenike piht, kui ta riietub hästi, siis peab ta saama oma keha paljastada!
  Mees ei saa kunagi olla Jumalaga võrdne, kuid naine on vähemalt ühe inimese jaoks tõeline jumalanna!
  Naine ei ole alati hästi toidetud rahva silmis kuninganna, vaid näljase mehe silmis alati jumalus!
  Mees lõhnab sageli halvasti, eriti kui tal pole lõhnavaid arveid!
  Raha ei haise, sellepärast lõhnavad halvasti need, kellel seda pole!
  Kuigi raha ei lõhna, lõhnab see ennekõike see, kellel on hundihaare!
  Rahal pole lõhna, kuid suure tõenäosusega leiab selle üles rebase nina ja hundi tegelane!
  Kes vilistada oskab, paneb vastase vilistama terve varanduse!
  Poliitik vilistab nagu ööbik, aga tema vile tõttu pole valijate taskus enam raha!
  Isegi kui inimesel on mõistus nagu teemant, võivad teda ikkagi meelitada kullamäed, mis pole sentigi väärt!
  Parem on lind käes kui pirukas taevas, vasepenn taskus kui kullamäed poliitikute huulilt!
  Sõda lõhnab haisvate laipade järele ja annab lõhnatu raha lõhna!
  See ei ole tõsi, et raha ei lõhna - see lõhnab nagu laip, voolanud vere lõhn ja verbaalne kõhulahtisus!
  Kui tahad hullult raha saada, õpi kõigepealt ennast kontrollima!
  Triikraua kuumuse ajal võib lüüa vaid külma peaga ja kalkuleeriv inimene!
  Keel on katsudes pehme, kuid suudab terase kõvadusega ka uskumustele soovitud kuju anda!
  Keel on väikese suurusega, kuid on võimeline tegema suuri asju, kui mõistust samal ajal ei muserdata!
  Naine, kes võtab jalanõusid jalast, paneb mehe pea kaotama!
  Kui tüdruk end alasti võtab, võtab ta mehelt tõesti kolm nahka!
  Alasti naissoost kontsatüdrukud võimaldavad teil riietuda nagu printsess!
  Mis kõige parem, seda, mida mees saapaga tunneb, tunneb naine palja tallaga!
  Kui vaatad liiga palju tüdruku paljaid jalgu, saab sinust jalanõu!
  Kerjus pole see, kellel pole saapaid, vaid see, kellel pole kingi mõttes!
  Poisil ei ole häbi olla paljas konts, tal on häbi olla pätt!
  . PEATÜKK nr 11.
  Uus aasta 1940 on juba kätte jõudnud. See on aasta, mil oodatakse suuri sündmusi. Nikolai II, kes sai ikkagi Vladimir Putini edu, on endiselt troonil. Siin on tsaari-Venemaa uude aastasse astumas. Ja Oleg Rybachenko jätkab midagi kirjutamist ja kritseldamist. Näiteks surematust mäepoisist.
  Pärast seda hüppasid sõjalapsed kõrgemale ja keerlesid isegi paljajalu varvastel. See on tõesti lahe meeskond. Lühikeste pükstega poisid on tõesti võimelised tõsiselt võitlema.
  Olles saanud kahju enneolematust relvast: pind-õhk-tüüpi rakettidest, mida lapsed ise lauast ja vineerist valmistasid, lendasid ellujäänud Junkerid tagasi. Tegelikult leidis Punaarmee imerelva. Nii pioneerilapsed, kes seda aktiivselt kasutavad, kui ka vastaseid peksvad.
  Anastasia märkis armsa pilguga:
  - Meie mõju on kõige tõhusam, ka seetõttu, et poisid ise võtavad initsiatiivi!
  Oleg Rybachenko noogutas nõustuvalt:
  - On juhiseid, kuid on initsiatiivi! Näiteks kui ma olin alaealiste koloonias, töötasin talvel raielaagris, jalas ainult lühikesed püksid ja paljajalu. See tundub hull. Aga ma leiutasin sellise vedeliku, et kui sellega end sisse määrida, siis ei külmu sa isegi tugeva Siberi pakasega ära. Ja algul olin lastekoloonias, töötasin külma käes, torso alasti ja paljaste jalgadega, ja siis hakkasid teised poisid mind jäljendama. Ja teate, kui palju mugavam see on kui kanda ülisuureid tentsaapaid ja polsterdatud jopesid. Lisaks leidke oma lapsele sobivad saapad!
  Ženja pomises:
  - Vau! Proovisin seda paljajalu lumes. Nii hakkavad su kontsad sõna otseses mõttes põlema. See pole üldse nii tore!
  Oleg Rybachenko vastas armsa pilguga:
  - Sa peaksid ennast koolitama!
  Kolka laulis:
  Karastage end, kui soovite olla terve,
  Proovige ilma arstideta hakkama saada!
  Pese oma nägu külma veega!
  Kui tahad olla terve!
  Oleg Rybachenko märkis:
  - Nüüd proovivad natsid tankirünnakut. Ja see on tõsine. Püüame neile väärikalt vastu tulla!
  Komsomoli liige Anastasia ütles enesekindlalt:
  - Meil on kõik valmis!
  Ja ta raputas oma luksuslikke ja tugevaid puusi, mis sarnanesid täisverelise hobuse laudjaga.
  Petka märkis:
  - Sakslaste tankid on üsna nõrgad. Isegi meie kolmkümmend neli vaenlase sõidukit on palju tugevamad!
  Kolka siristas oravana püsti hüpates:
  - See tähendab ilusat elamist,
  See tähendab väärikalt elamist...
  Meie kangelaslik jõud,
  Vaimu ja tahtejõudu!
  Oleg laulis irooniliselt:
  Mikrofoni asemel nurrub saba,
  Laul ei ole uus, kuid see on oma...
  Seal on tuhande näoga koletis,
  Ja kõik mu sõbrad sisenevad kiiresti Berliini!
  Ja poiss võttis selle paljaste varvastega, võttis üles rebenenud metallitüki ja viskas seda suure jõuga. Ta lendas üle ja tabas Hitleri korrektorit otse silma ning lõi ta tagakäega välja.
  Ja Fritz tegi hirmust paugu ja tappis veel viis oma. Nii hävis väike luurerühm.
  Anastasia suudles Oležkat huultega laubale ja säutsus:
  - Vau! Sa oled suurepärane võitleja!
  Poiss vastas tagasihoidlikult:
  - Olen pioneer ja see ütleb kõik!
  Selle peale hüüasid lapsed üksmeelselt:
  - Ja kogu riik vaatas pioneere! Hitler läheb tühjaks, paljajalu pioneerid ründavad!
  Oleg Rybachenko soovitas:
  - Laulame, poisid! Kohutavat rünnakut on lihtsam oodata!
  Timur nõustus:
  - Jah, parem on tõesti laulda kui ulguda nagu hundid kuu peale. Kuigi me pole siiski tõenäolisemalt hundid, vaid hundikutsikad! Kuid me näitame vaenlasele oma surmavat ja ületamatut jõudu!
  Anastasia kinnitas:
  - Me näitame teile täpselt seda! Laulge laulu nagu enne, salk laulis ja ma laulan sellele vaikselt kaasa!
  Oleg Rybachenko noogutas:
  - Loo kirjutasin ise ja see tuleb suurepärane!
  Ja poiss, endine paljajalu, isegi külmas, alaealine kriminaalvang laulis:
  Poiss elas kahekümne esimesel sajandil,
  Ta unistas, et vallutab kosmose...
  Et isamaal on jõudu,
  Kvasarid valgustavad pealinna!
  
  Kuid poisist sai kohe ohver,
  Ja maailmatule ees...
  Seal on sulav, rebenenud metall,
  Ja tundub, et elukohta polegi!
  
  Poiss on harjunud elama alati luksuses,
  Kui banaanid ja ananassid on kõikjal...
  Noh, nüüd on see probleem,
  Justkui leidsid endale Juuda!
  
  See müriseb, kostab tulist äikest,
  Sähvatused lendasid üle taeva nagu torm...
  Usun, et Wehrmacht lüüakse,
  Sest südames on poisi julgust!
  
  Sündinud sõimest võitlema,
  Meile, poistele, meeldib vapralt võidelda...
  Sa oled Wehrmacht, kes tormab nagu hord - purusta see,
  Ja tehke Hitlerist haletsusväärne kloun!
  
  Isamaa eest, Stalini jaoks, pojad,
  Nad tõusid püsti, surusid käed tugevalt kokku...
  Aga me oleme lahedad rüütlid-kotkad,
  Me suudame Visla eest füüreri nokauteerida!
  
  Tea pioneeride tugevust,
  Et mitte miski maailmas ei saa temaga võrrelda...
  Varsti ehitame universumisse paradiisi,
  Ikoonide pühad näod õnnistavad teid!
  
  Anname oma südamed isamaa eest,
  Armastame väga oma isamaad...
  Meie kohal on särav keerub,
  Me ise jääme fašismi kohtunikeks!
  
  Nüüd tormab vaenlane otse Moskvasse,
  Ja poiss on paljajalu lumehanges...
  Ma lõpetan, ma usun seda hordi,
  Nad ei lõika tüdruku juukseid, ma tean punutisi!
  
  Minust sai kiiresti pioneer
  Ja poisil on terase tahe...
  Lõppude lõpuks on meie süda nagu titaanmetall,
  Ja peamine juht on kõikehõlmav geenius Stalin!
  
  Olen pioneer, jooksen talvel paljajalu,
  Ja mu kontsad läksid külmaga punaseks...
  Kuid Hitler purustatakse vikatiga,
  Ja anname sarlakile roosile musi!
  
  Uskuge mind, Venemaa jaoks oleme kotkad,
  Ja me ei lase füürerit pealinna läbi...
  Kuigi Saatana armeed on tugevad,
  Usun, et varsti nülgime Adolfi nahka!
  
  Meil on selline jõud - kõik inimesed,
  Meie, lapsed, võitleme õigluse eest...
  Ja Hitler on kurikuulus kaabakas,
  Ja ta ei saa rahvalt armu!
  
  Meil on väga tugev kuulipilduja,
  Mis tulistab nii täpselt fašiste...
  Tuli ja on tulemusi,
  Võit tuleb säravas mais!
  
  Me muudame isamaa tähtedest kõrgemaks,
  Varsti heiskame punase lipu Marsi kohale...
  Lõppude lõpuks on Jumal Jeesus Kristus meiega,
  See nimi on igavesti hiilguses!
  
  Kuid Stalin on ka pioneeride vend,
  Kuigi julged lapsed on palju vanemad...
  Poisil on hästi sihitud kuulipilduja,
  Ta lasi alla natside tornid!
  
  Kuigi lumehanged on järsud,
  Poiss kakleb Fritziga paljajalu...
  Tema jaoks pole nõrk fašisti tappa,
  Vähemalt eksam on muidugi range!
  
  Ja poiss arvutas ka tähe välja,
  Olles tulistanud natsi pihta, lõigates ta täpselt maha...
  Südames on leek ja metall põleb,
  Fuhrer ei luba valeinfot Isamaa kohta!
  
  Ja sa armastad oma kodumaad,
  Ta on nagu ema kõigile rahvastele, teate...
  Ma armastan Jeesust ja Stalinit,
  Ja tabas füürerit kõvemini!
  
  Noh, fašistide rünnak on juba kuivanud,
  Tundub, et natsidel hakkab aur otsa saama...
  Hitler saab rusika niklisse,
  Ja me laulame selle selge taeva all!
  
  Su poiss jooksis läbi talve lühikeste pükstega,
  Ja nohu ma isegi ei märganud...
  Ma ei saa aru, mis külmetusel viga on,
  Mõnikord jäävad lapsed liiga haigeks!
  
  Kevadel on juba väga lihtne võidelda,
  Mõnus on lõpuni läbi lompide sulistada...
  Istusime paati, haarasime aeru,
  Kui lõbus see meie jaoks oli!
  
  Võidelda ja julgeda kodumaa eest,
  Oleme väga julgelt teerajajad...
  Eksamid sooritatud, ainult viis,
  Et tuua ennast võimalikult kiiresti avalikkuse ette!
  
  Usun, et võitlejad tulevad Berliini,
  Kuigi sõda ei lähe liiga libedalt...
  Me vallutame universumi avaruste,
  Väikesel on aga endiselt raske!
  
  Kuigi muidugi on alati sõda,
  Iga põõsas on ohte täis...
  Kuid tuleb pioneeriunistus,
  Paljasjalgne poiss on väga tark!
  
  Poiss tabab fašiste täpselt,
  Sest pioneeril on au südames...
  Fuhrer saab otsaesisele arve,
  Ja ülejäänuid karistame eeskujuks!
  
  Mida ma teha saan, tead,
  Venelased on ju lahingutes võitmatud...
  Ehitame universumisse punase paradiisi,
  Rahvas on erakonnaga igavesti ühendatud!
  
  Ja uskuge mind, meie vaenlased ei kustuta meid,
  Teeme imet nagu hiiglased...
  Murra universumi köidikud,
  Ja Hitler on alatu Juudas!
  
  Aastad mööduvad, ajad tulevad,
  Püha kommunismi avarustes!
  Ja Lenin on meiega igavesti,
  Uskuge mind, me purustame fašismi ikke!
  
  Kui hästi äratab Kristus kõik üles,
  Ja kui ei tule, siis teadus...
  Lõppude lõpuks on inimene võimule kasvanud,
  Elu pole kerge, vennad, teadke seda!
  
  Isamaa suurus saab olema
  Et kõik armastasid teda teadmata...
  Püha riigi suurus on ühes asjas,
  Piiramatule, säravale Venemaale!
  
  Mina olen pioneer, kui ta on poiss,
  Ja uskuge mind, ma ei taha suureks saada...
  Ma näen varsti paljusid erinevaid riike,
  Ja ma ajan füüreri ja hordi sohu!
  
  Olge teiegi julged võitlejad,
  Et meie usk saab tugevamaks kui teras...
  Isad on pioneeride üle uhked,
  Kangelase tähe kinkis seltsimees Stalin!
  
  Lühidalt, sõjaline äike vaibub,
  Töötame raevukalt ehitusel...
  Lõppude lõpuks on kommunism tugev monoliit,
  Küla on sama ilus kui pealinn!
  
  Ja ma tunnistan, et olen isegi väga õnnelik,
  Et ma olen olnud põrgus ja tules...
  Nüüd olen nii uhke, et saan paraadi vastu võtta,
  Helde Isamaa lõputus hiilguses!
  Poisid ja tüdrukud, aga ka komsomoli liikmed, terve pataljon paljajalu sõdalasi ja sõdalasi, võtsid selle suurejoonelise sümfoonia ette. Nii nad seda laulsid. Ja samal ajal tantsisid ja peksasid lapsed oma paljaste, pargitud, väga osavate graatsiliste jalgadega.
  Timur märkis rahuloleva naeratusega:
  - Hea oleks end vaimselt energiat anda! Aga materiaalne tasapind?
  Oleg Rybachenko ütles enesekindlalt:
  - Oleme isegi enam kui lahinguks valmis!
  Anastasia nõustus:
  - Jah, pioneerid on kasvanud. Ja me suudame lahti rebida iga hundi, isegi kui see on valmistatud terasest ja titaanist!
  Serjožka kilkas:
  - Me lööme vaenlaste pihta - aurud ei aita Krautsid!
  Sõdalased võtsid selle ja vaatasid üksteisele otsa. Sada silmapaari pilgutas korraga silma.
  Petka märkis:
  - Moraalselt oleme nagu titaan!
  Oleg Rybachenko ütles äkki:
  - Vau poisid, ma kuulen mootorite mürinat. Ja kohe tormab meie poole tankidiviis!
  Timur vastas enesekindlalt:
  - Seda parem! See ei saa olema kerge lahing, vaid raske lahing!
  Kolka säutsus:
  Me läheme julgelt lahingusse,
  Rahu eest hiilguses...
  Ärme olgem varblased
  Lendagem nagu kotkad!
  Anastasia itsitas ja märkis rahuloleva pilguga:
  - Hea, et peate sellest tõsiselt loobuma! Muidu on kerged võidud liiga lõõgastavad!
  Oleg Rybachenko märkis nutika pilguga:
  - Kuigi kerged võidud lõõgastavad, antakse neid ainult neile, kes nõrkust ei näita!
  Timur nõustus sellega:
  - Kui soovite kerget võitu, laadige end raskematesse harjutustesse!
  Anastasia lisas loogiliselt:
  - Kõige lihtsama võidu tagab kõige sagedamini raske rahakott!
  Oleg Rybachenko jätkas naeratades:
  - Lihtsaim on osta raskelt koormatud kuldkotiga, kuid kõige lihtsam on see ilma igasuguse kärata ära võtta teritatud teraga!
  Nataša komsomoli liige märkis:
  - Kõige olulisem võit, nii et see osutub inimestele ja vägedele lihtsaks ning muudab selle saagiga raskemaks!
  Petka leidis ka vajalikuks sisestada:
  - Raske lüüasaamine kergendab rahakotti, kerge võit koormab trofeedega mitte ainult mammonat!
  Kolka leidis ka vajalikuks sisestada:
  - Eesel tunneb end hästi kerge koormaga, aga kui inimene pole eesel, on rasket rahakotti tore kanda!
  Ka Serjožka sekkus oma paljast lapselikku jalga trampides:
  - Sa ei ole perse, kui sind laetakse trofeedega nagu eesel!
  Genka otsustas ka lisada:
  - Kui oled koormatud nagu eesel, siis on su pea kindlasti nagu eeslil ja tühi!
  Timur märkis targa pilguga:
  - Tühja eeslipeaga sa künd nagu eesel ja sa ei täida prügikasti!
  Oleg Rybachenko lisas vaimukalt:
  - Isegi kui sa kündad nagu eesel, aga kui sul on eesli pea, siis sa värised igavesti nagu jänes boakonstriktori kõhus, kitkutud nagu kana!
  Nataša itsitas, viskas paljaste varvastega vaskpenni üles ja märkis:
  - Kui sa kündd rebasel nagu eesel, siis oled sa tõesti eesel, sisikonnani kitkutud!
  Poisid tahtsid vaimukas olla ka edaspidi. Kuid siis kuulis Timur mürinat ja märkis:
  - Jah, meile tuleb palju tanke. Peame valmistuma tõsiseks võitluseks.
  Seryozhka säutsus Twitteris:
  - Lenin ja Stalin on meiega, mis tähendab võitu!
  Oleg Rõbatšenko oma paljaid lapselikke jalgu trampides märkis vaimukalt:
  - Lenin oli kiilakas ja oskas suurepäraselt maailmasööjaid nulli viia!
  Selle peale naersid poisid koos. Ja Anastasia lisas, trampides ka oma paljaid, graatsilisi, tütarlapselikke jalgu:
  - Kui pea on helgeid mõtteid täis, on tee kõige pimedamal teel lihtne!
  Ja komsomolitüdruk välgatas smaragdisilmasid. Oli selge, et ta oli valmis võitlema, olenemata olukorrast.
  Timur märkis loogiliselt:
  - Ükskõik kui palju vaenlasel lahinguüksusi on, peaasi, et ei oleks patsifistlik null!
  Oleg Rybachenko lisas ratsionaalselt:
  - Enamasti nullitakse nullintellektiga ja täielikud lollid!
  Timur tahtis veel midagi öelda, kuid tühjale põllujoonele ilmusid tankid. Kaugelt vaadates ei tundunud nad hirmutavad. Ja mitte eriti lähedal. Kuid T-3 tankil on kolm kuulipildujat ja see suudab pioneeri maha niita.
  Poisid hakkasid rakette ja katapulte laadima. Lapsed jooksid ringi, välgutades oma paljaid, päevitunud jalgu.
  Esimesena lasid lahingusse vineerist valmistatud ja helijuhitavad raketid. Ja nad lendasid sihtmärkide poole, jättes sabad selja taha.
  Petka säutsus:
  - Rebime Krautsid ära!
  hüüatas Genka, purustades prussaka oma palja lapseliku kannaga:
  - Saame tõesti põnevil!
  Ja lapsed hakkavad naerma. Esimesed natside tankid on juba välja löödud. Ja must suits tõuseb. Ja kõik keerleb sõna otseses mõttes.
  Oleg Rõbatšenko lasi eemalt raketi välja ja laulis:
  Särav lootuse päike
  Jälle tõuseb see üle riigi...
  Poiste armee on piiritu,
  Fuhreri armee lööb!
  Ja jälle lendavad raketid suurima tapmisjõuga. Kümned natside tankid juba põlevad. Plahvatavad lahingukomplektid plahvatavad. Aga jalavägi ründab. Ja raketid löövad tankid välja.
  Paljasjalgsed lühikestes pükstes poisid tulistavad jalaväelasi pikamaatroppidega. Nad kasutavad ka isepaigalduvaid tüübleid. Mis kisub Krautidel päid maha ja rebib nad sõna otseses mõttes laiali. See oli tõesti nokaut.
  Oleg Rybachenko võttis selle ja laulis:
  Tuleb poisi tulemus,
  Esimene samm elus on oluline...
  Laadime masinat,
  Raevukate rünnakute keerised!
  Ja nüüd löövad nad lähenevaid jalaväelasi juba kuulipildujatega. Need on erilised - isetehtud, aga ülimalt surmavad. Ja katapuldid läksid lahingusse. Aur suitseb ja puit põleb. Ja ballistad viskavad välja plahvatusohtlikke esemeid. Nii tankid kui jalaväelased kukuvad alla. See on tapja jõuproov. Ja pioneerid on siin oma parimas vormis.
  Anastasia võttis teritatud ketta ja viskas seda paljaste varvastega. Ta lendas üle ja tabas Hitleri kõri. Veri voolas välja ja natsid lämbusid selle peale ja asusid elama.
  Timur märkis paatosega:
  Meie Venemaal on naisi,
  Miks nad nalja pärast lennukiga lendavad...
  Mis on ilusam kui kõik universumis,
  Tapa vastane naljaga pooleks!
  Oleg Rõbatšenko, kelle jalad olid väga kanged, viskas paljaste näppudega annihilatsiooni kingitust, kohe visati kümmekond krauti õhku ja rebiti väikesteks tükkideks.
  Poiss laulis:
  Pioneer ei tea sõna argpüks,
  Ta on julge ja hällist peale võitleja...
  Ja uskuge mind, lapsed, ma ei karda,
  Terminaator pole lihtsalt laps!
  Ja jälle visatakse tapja lõhkepakett. See tabas tanki paremat rööbastee ja mõlemad sõidukid võtsid kinni ja põrkasid kokku. Ja siis hakkas lahingukomplekt rebenema. See on surmav jõud.
  Timur märkis naeratades:
  - See on tark.
  Ja ka poiss, paljaste varvastega, viskas mõrvarliku jõuga annihilatsiooni kingitust. Ja jälle pudeneb fašistid igale poole laiali.
  Genka naerab ja ajab keele välja:
  - Edu ootab mind - ma olen kõige lahedam!
  Ja poisid lõid natse kadakutega. Ja tõepoolest, mõju osutus surmavaks. Terve rida Krautse lõhuti ja niideti maha. Ja siis Nataša hüüdis:
  - Braavo! Tervitus poisid!
  Ja komsomolitüdruk võttis ja viskas surmava jõuga paljaste varvastega surmakingituse. Ja natsid hajusid igas suunas.
  Kolka laseb ka kadakast. Ta teeb seda väga täpselt. Ja tema keeled on agressiivse, kosmilise jõuga. Ja kui nad sind persse ajavad, ei tundu see kellelegi palju. Ja nii ta tabas fašisti kubemesse. Ja ta, kukkudes püstolkuulipildujaga, tabas oma inimesi. Kuulidest jäid alles vaid verised purskkaevud.
  Anastasia kiitis last:
  - Sa oled lahe mees! Olgu siin!
  Ka teine pioneerijuht Veronica viskas natside pihta midagi rasket, antud juhul kasti söetolmust valmistatud lõhkeainega. Pealegi jättis tüdruk ta maha paljaste lihaseliste jalgadega. Selle tulemusena paiskus Hitleri tank õhku ja see purustas kaks tosinat jalaväelast.
  Pioneeripoisid hüüdsid:
  - Suurepärane - kõik saab olema suurepärane!
  Ja nad panid õled suhu ja kuidas nad saaksid nendega natside peale sülitada. Ja jälle pöördus terve rida jalaväelasi külili.
  Timur märkis:
  - Kõvaks keedetud muna tuleb keeta viisteist minutit, kuid pioneer on alati valmis!
  Oleg Rybachenko vaidles vastu:
  - Pioneer vajab ka karastumiseks aega, kuid me õpime nii nagu läheme! Nagu Lenin ütles: õpi, õpi ja veelkord õpi!
  Pärast seda lasi poissgeenius lahingusse omatehtud drooni. Ta tiirutas ja sadas kolbkuulipildujatest oma vaenlastele mürgiseid nõelu. Ja see oli äärmiselt surmav.
  Kolka hüüdis:
  - See on imerelv!
  Oleg Rõbatšenko kinnitas väga armsa ja lapseliku naeratusega:
  - Muidugi. Sa tead ise väga hästi, maailm on täis imesid, ainult neid imesid saavad inimesed ise teha!
  Genka itsitas, viskas palja jalaga lõhkepaki ja hüüdis:
  - Teadus teeb pioneerid tugevamaks kui kõikvõimas Jumal, õigemini ta juba teeb seda.
  Pioneerid suurendasid tuld kõigi oma improviseeritud ja tõhusate vahenditega. Ja natside rünnak lõppes. Ehmunud Krauts põgenes. Ja neid jälitades tulistasid julged paljajalu lühikestes pükstes lapsed ragulkadest ja kadadest ning tulistasid mõrvarrakette.
  Ja punased lipsud pioneeridel sädelesid nagu rubiinid.
  Ja lapsed on väga ilusad ja nende pärlhambad säravad hinnaliselt ja säravad nagu tähed polaarööl.
  Oleg Rybachenko naeris ja vastas:
  Ei, lapsepõlv ei kao kuhugi
  Igavesti igavesti!
  Uskuge mind, me leidsime abinõu,
  Et sinna uuesti jõuda!
  Pärast seda võttis poiss kätte suurekaliibrilise kuulipilduja. Ja kirjutagem sellest nii orkidest kui sakslastest ja tehkem seda surmava täpsusega. Poiss nägi väga lahe välja. Ja siis viskab ta oma paljaste varvastega hävitamise mõrvarliku kingituse. Ja ajab olendid igas suunas laiali.
  Genka märgib kurva pilguga:
  - Noh, sa oled terminaator!
  Poisid ja tüdrukud pritsisid paljaste jalgadega murule ja tolmule ning kiljusid:
  Erakond ühendas meid
  Ja ta juhatas teed...
  Oleme suur jõud
  Läheb matkama!
  Ja mõned pioneeripoisid hakkasid oma laste jalgadega orke silmatorkavate esemetega loopima. Mis nägi tegelikult ülimalt lahe ja lahe välja.
  Pioneeripoiss Vanka ronis kaevikusse ja lasi end paljajalu tugedes välja linnumaja raketi. Ja ta lendas minema nagu meteoriit.
  Laps siristas:
  Üle tasandiku kostab nutt ja oigamine,
  Ja verine vihm...
  Must ratsanik on nagu draakon,
  Trumpillerite juht!
  Ja siis üks teine poiss, kes samuti paljaste, pargitud, kriimustatud jalgadega koristas, lasi lahti deltaplaani. Ta hakkas tiiru tegema ja tulistama edasitungivate orkide hordide pihta. Need paisati sõna otseses mõttes õhku ja taevasse tõusid suitsupilved.
  See on tõesti hull show.
  Orkide hordide hulka ilmus Saksa tank T-4. Sellel oli üsna lühike, kuid lai tünn. Ja ta võttis ja lõi pioneerid plahvatusohtlike kildmürskudega.
  Vastuseks tulistasid poisid linnumajad surmava jõuga. Ja nad võtsid ka selle ja tabasid vaenlast. Ja autosse lendasid lõhkeainekomplektid. Ja nad kukkusid vastu T-4. Soomuk purunes purustavast löögist. Ja siis see plahvatas, nagu paugutajad, mis plahvatavad laskemoona.
  Ja killud hakkasid lendama igas suunas. Ja orkid tapeti. Ja siis plahvatas veel üks rakett. Ainult see oli nõeltega täidetud ja hukkunute arv oli märkimisväärne. Seal on sõna otseses mõttes terved orkide künkad.
  Oleg laulis:
  Ärge säästke orke
  Hävitage nende pätid...
  Nagu lutikate purustamine,
  Lööge nagu prussakad!
  Ja pioneerid lasevad taas rakette. Ja paljaste varvastega viskavad nad nõelu, mürgi ja hävitamisega. See on nii tappev pantomiim.
  Taevasse ilmusid tormiväelased. Need on need kuulsad Yu-87. Nad tahavad anda pioneeride salgale purustava hoobi. Kruvid sumisevad ja kõik on väga vali.
  Kuid pioneeripoisid ja -tüdrukud pole kadunud. Ja nad laadivad kadakudesse midagi surmavat. Ja nad tulistavad Saksa sõidukite pihta. Pealegi on tulistamine äärmiselt surmav. Ja kahjustatud ründelennukid kukuvad.
  Timur annab käsklusi ja karjub:
  Kadakast, kadakast, kadakast,
  Kakluses Krautsidega pole poiss pelglik...
  Mängime armastusega peitust,
  Ja näitame kurja füüreri hokit!
  . PEATÜKK nr 12.
  Ja kada või tropp on väga tappev kombinatsioon. Ja kui ta sind persse ajab, ajab ta sind tõesti persse. Lisaks linnumajakujulistele rakettidele kasutavad lapsed väikseid tagasilöögita dünamojõul liikuvaid rakette. Ja nad lendavad välja ja tabavad ka nii orke kui ka lennukeid.
  Muide, tormiväelasi ei juhi mitte sakslased, vaid orkid. Ja nad peksuvad ka niisama. Ja pioneerid tabasid neid nii ja väga meeleheitlikult. Ja ka elektrivooluga akust, lennukitel.
  Noh, see on orkide jaoks surmav mõju. Ja elekter lõpetab nad lihtsalt ära. Ja vihased karud on söestunud ja lõhn on nagu grilli praadimine.
  Ja pioneerid jätkavad hävitava jõuga tegutsemist selle Orkostani vastu. Ja selline mõju jätkub.
  Oleg võttis selle ja vajutas oma palja lapseliku tallaga päästikule. Müra saatel langes ragulka oma kingitustega vastaste kallale.
  Timur märkis noorele komandörile naeratades:
  - Kui suurepäraselt töö läheb!
  Pioneeripoiss ja endine alaealine vang säutsus Twitteris:
  Jalavägi võitleb kodumaa eest,
  Selline töö poistele...
  Ja ork lendas lennukist sisse,
  Ja võitle kuni viimase hingetõmbeni!
  Tüdruk Tanya tulistas samuti raketiheitjast ja kilkas:
  - Suurim võit ootab meid kõiki!
  Ja väike helepruunide juustega kaunitar naeris. Ja ta näitas isegi oma roosat keelt.
  No tõsine lahing jätkus. Kuigi mundris orkid nägid teatraalsed välja. Kuid lapsed, paljad kontsad säramas, jätkasid tulistamist. Ja nad kasutasid isegi spetsiaalseid mürgise klaasiga täidetud rakette. See on tõesti tapjarelv. Ja see lööb orkid põhjalikult välja.
  Tüdruk Katka punaste patsidega ja siniste vibudega siples ja laulis:
  Minu kodumaa on NSVL,
  Oleme kõigile eeskujuks...
  Ja Timur on meie superinimene,
  Las füürer, söör, väriseb!
  Ja jälle lendavad vaenlastele tõelise surma kingitused. Nii kasutas poiss Oleg akut ja välk tuli sellest mööda kihvadega koledaid karusid. Ja nad põletasid selle pruuni armee sõna otseses mõttes. Ja kõik oli tõesti napalmi täis.
  Ainult see napalm oli valmistatud söetolmust ja väga peenest saepurust. See on häving ja tõeline, kordumatu ilu.
  Oleg laulis naljaga pooleks:
  Elekter on lahe asi
  Kui ta persse läheb, on orkid otsas...
  Ja seal on lugematu arv lipsudega mehi,
  Meiega on tüdruk ja poiss!
  Timur tõstis pioneeritervituseks käe ja hüüdis:
  - Muidugi saab! Nii poiss kui täiskasvanu ja laps ja vanamees ehitavad kõik kommunismi ja kiilas füürer saab valmis!
  Ja nii tuli tuli intensiivistus ja orkid, kandnud suuri kaotusi ja jätnud maha laibakünkad, hakkasid taganema. Ja järk-järgult muutus nende taganemine tormiks. Ja pioneerid, pritsides oma paljaid, päevitunud, lihaselisi jalgu, hakkasid rõõmsalt tantsima.
  Endine poissvang Oleg võttis kasutusele omatehtud vineerist raketiheitjad, mis olid täidetud söetolmu ja saepuruga. Ning plahvatusohtliku efekti tugevdamiseks lisati peaosale klaasikilde, mis olid segatud spetsiaalse laibamürgiga, mis oli orkidele äärmiselt surmav.
  Ja kuidas need raketid tabasid kolossaalse ja hävimatu jõuga. Ja karvaste ja koledate karude laipade arv on oluliselt suurenenud.
  Timur lakkus huuli, ta oli ka kergelt kriimustatud ja märkis:
  - Need täiskasvanud arvavad, et nad on targemad kui lapsed. Küll aga mõtleme me ise välja asju, millest Lomonossov ei osanud unistadagi!
  Oleg märkis armsa pilguga, et üks kaheteistaastane poiss oli põrgus käinud:
  - Kõik uus on kas hästi unustatud vana asi või hiilgava taipamise tulemus!
  Ja orkid said tõesti palju tapjaid. Siis aga tõmbas vaenlane ootamatult taskust välja naljamehe. Ja mootorrattad tormasid vaenlase poole. Täpsemalt tormasid selle lihtsa transpordiga pioneeripataljoni poole koledad karud.
  Petka hüüdis:
  Natsid sõitsid
  Ärge minge liiga kiiresti lahingusse!
  Lõppude lõpuks on nad karud -
  Jalgrattaga!
  Oleg naeratas ja märkis:
  - Ja meil on veel rakette!
  Ja punastes lipsudes poiste ja tüdrukute paljasjalgne meeskond võttis taas vastu karvase armee. See osutus tõesti surmavaks mõjuks.
  Timur susises raevust:
  Ruum kees ja täitus tulega,
  Universumi energia on kõverdunud sarveks nagu vedru...
  Universumi köidikud, me murrame need hüppeliselt,
  Inimvõitleja ei tee rumalat viga!
  Enamik orke said raketilöögi ja hävitati. Ja ülejäänud sattusid kadakutule alla. Ja viimasel hetkel tõmmati mootorratastele traat ette. Poisid ja tüdrukud, kes puhkasid oma paljaid lapselikke jalgu, keerutasid dünamo trummi. Ja kuidas see võttis mind ja tabas mind mõrvarliku voolulahendusega. See on tõesti mõju, mida saab nimetada ainult hüperletaalseks!
  Ja sädemed jooksid üle orkide mootorrataste ning selle tulemusena hakkasid bensiinipaagid põlema ja plahvatama. Ja koledad karvased karud põlesid elusalt ja tunda oli praetud šašlõhna.
  Oleg laulis:
  Poiss on suurepärane võitleja,
  Nüüd on see palju kasvanud...
  Metsloom taltsutati,
  Külvame palju roose!
  Järjekordne orkide rünnak ebaõnnestus. Kuigi mõned pioneerid said vigastada. Ja üks tüdruk sai otse palja kanna sisse kild.
  Kuid julge pioneer hüüdis:
  - See ei tee mulle haiget! Lenin on meiega!
  Teiseks relvaks olid korkidest valmistatud püstolid, mida kasutasid väga sõjakad tüübid. Ja kuidas nad neid elukaid pekssid. See on tõesti rohkem kui trump olukord.
  Timur, tulistades ja lõpetades viimased orkid, ütles:
  Varsti ehitame kommunismi,
  Ja teeme ahnele vargale lõpu!
  Pärast seda istusid poisid ja tüdrukud lõkke ümber. Keegi lülitas grammofoni sisse ja muusika hakkas mängima. Lapsed olid rõõmsad.
  Oleg Rõbatšenko võttis selle ja laulis tundega ja ilmega.
  Minu kodumaa on suur NSVL,
  Olen kunagi selles sündinud...
  Uskuge mind, Wehrmachti pealetung on metsik,
  Justkui saatan oleks temaga seotud!
  
  On tavaline, et pioneer võitleb,
  Ta ei tea sellega probleeme...
  Õppige muidugi hästi,
  On aeg muutusteks!
  
  Lapsed ei näita lahingus nõrkust,
  Kurjad fašistid saavad lüüa...
  Toome rõõmu oma esivanematele,
  Olles sooritanud eksamid A-ga!
  
  Seon punase lipsu kaela ümber,
  Minust sai pioneeripoiss...
  See pole lihtsalt tere ütlemine,
  Ja mul on taskus revolver!
  
  Kui tuleb tõsine lahing,
  Uskuge mind, me kaitseme NSV Liitu...
  Unustage kurbused ja etteheited,
  Lase kurjal härral lüüa!
  
  Mu lips on nagu verevärvi roos,
  Ja see sädeleb ja lehvib tuules...
  Pioneer ei oiga valus,
  Teeme teie unistuse teoks!
  
  Nad jooksid paljajalu külmas,
  Kontsad vilguvad nagu ratas...
  Me näeme kommunismi valgust,
  Kuigi ülesmäge on raske kõndida!
  
  Hitler ründab Venemaad
  Tal on palju erinevaid ressursse...
  Raske missiooni täitmine
  Saatan ise ründab!
  
  Natside tankid on nagu koletised,
  Soomuse paksus ja pikk toru...
  Punajuuksel tüdrukul on pikad punutised,
  Me lööme füüreri puusse!
  
  Kui teil on vaja külmas olla paljajalu,
  Poiss jookseb kõhklemata...
  Ja ta valib kallile tüdrukule roosi,
  Tema sõprus on kindel monoliit!
  
  Me näeme kaugel kommunismi,
  Selles on usaldust, uskuge mind...
  Nad andsid Napoleonile sarvede pihta,
  Ja uks Euroopasse oli veidi lahti!
  
  Peeter Suur oli suur tsaar,
  Ta tahtis Venemaal taevast...
  Vallutanud Uuralite metsiku avaruse,
  Vähemalt pole seal üldse maikuu ilm!
  
  Kui palju kangelasi on Isamaal?
  Isegi lapsed on suured võitlejad...
  Armee marsib ähvardavas koosseisus,
  Ja isad on oma lastelaste üle uhked!
  
  Juht, püha seltsimees Stalin,
  Astus olulise sammu kommunismi poole...
  Kõige painajalikumate varemete varemetest,
  Ta laeb füürerile nikli!
  
  Kui palju kangelasi on Isamaal?
  Iga poiss on lihtsalt supermees...
  Armee marsib ähvardavas koosseisus,
  Ja poistel pole probleeme!
  
  Me kaitseme vapralt Isamaad,
  Ja lööme fašistidele jalaga sarvi...
  Ja temast ei saa vaikne hea tüdruk,
  Pioneer on jumalate sarnasus!
  
  Me murrame lahingutes Hitleri selja,
  Teda pekstakse nagu Napoleoni!
  Me näeme kaugel kommunismi,
  Wehrmacht saab valmis!
  
  Varsti on planeedil rõõm,
  Me vabastame kogu maailma...
  Lendame raketiga Marsile,
  Las lastel on lõbus ja õnnelik!
  
  Parim juht, seltsimees Stalin,
  Ta on kangelane ja au ja isamaa...
  Fašistid rebiti tükkideks,
  Oleme nüüd kommunismi lipp!
  
  Poiss ei talu Fritzi ebaviisakust,
  Ta vastab talle otsustavalt...
  See on selline tarkus, mida ma usun,
  Ja päike paistab särava värviga!
  
  Ma liitun komsomoliga Berliinis,
  Seal ma jalutan poisse paljajalu...
  Me laseme pekstud füüreril tualetis ulguda,
  Ja me torgime teda nõelaga!
  
  NSV Liit on eeskujuks rahvastele,
  Maailm saab olema nii ilus, ma tean...
  Toome vabaduse kogu planeedile,
  Tuul puhub teie unistuste purjed täis!
  
  Stalin tõuseb taas hauast välja,
  Isegi kui ta sinna satub...
  Pioneerid ei painuta meie selga,
  Kurjad orkid kuuluvad parashisse!
  
  Ja kui jumalanna Lada tuleb,
  Mis annab inimestele armastust ja rõõmu...
  Poiss saab igavesti premeeritud,
  Siis tabab ta kurja Koštšei!
  
  Esikülg põleb kindlasti raevukalt,
  Ja põld põleb kuiva rohuga...
  Aga ma usun, et võit on mais,
  Sellest saab kuulsusrikas pioneeriosa!
  
  See on isamaa, Svarogo kodumaa,
  See unistus on raevukalt rikas...
  Õnnejumala Rodi käsul,
  Paleesse tuleb kamber kõigile!
  
  Ma usun, et proletaarlane viskab ahelad maha,
  Me alistame oma vaenlased ühe hoobiga...
  Laulame vähemalt miljoneid aariaid,
  Ja me rebime oma särgid lahingus!
  
  Pioneer annab lõpuks,
  Kogu universumi õnn...
  Kuri Kain hävitatakse,
  Meie äri saab olema looming!
  
  Siis tuleb valguse aeg,
  Et kõigi unistus täituks...
  Laulatakse kangelastegusid,
  Ja rakettide laskeulatus on suurenenud!
  
  Isamaa vaenlane hävitatakse,
  Neid, kes alla andsid, muidugi säästetakse...
  Lööme füürerile haamriga näkku,
  Et kommunismil oleks lootust!
  
  Usun, et lein saab otsa
  Kotkas laulab miljonite marssi...
  Uskuge mind, meri toob meile võite,
  Meie punased lasteleegionid!
  
  Just siis Pariisis ja New Yorgis,
  Ja Berliin, Tokyo, Peking...
  Pioneeri selge hääl,
  Laulge igavesest õnnelikust maailmast!
  
  Vajadusel äratame surnud üles,
  Langenud kangelased ilmuvad taas...
  Tee võiduni on alles alguses pikk,
  Ja siis matame füüreri!
  
  Ja kui kommunismi universumis,
  Võim saab olema tugev ja majesteetlik...
  Imelise lõputu elu nimel,
  Poisid tegid suurepärast tööd!
  
  Kuigi nad on paljajalu lapse jalaga,
  Aga neil on tõeline jõud...
  Poisid jooksevad mööda teed,
  Ja Adolf rebitakse julgelt tükkideks!
  
  Sellepärast olemegi lahedad pistrikud,
  Murrame kõik ork-bandiidid...
  Kookospähklid hakkavad õitsema,
  Pioneeri välimus on kindlasti uhke!
  
  Siin on kommunismi lipp,
  Universumi üle on ilus märatseda...
  Ja selline punase tugevuse lipp,
  Kõik peorahvad on hämmastunud!
  
  Võtame kõik asjad ette
  Ja uskuge mind, me võidame alati...
  Päike tõuseb üle isamaa,
  Universumist on saanud imeline paradiis!
  Pärast seda aplodeerisid pioneerid innukalt ja tundega. Jah, see oli ülimalt lahe.
  Nüüd aga ründavad taas orkid. Vaevalt jõudis pioneeriüksus oma lahingukomplekti täiendada. Noh, lapsed laadisid taas katapulte ja kasutasid Oleg Rõbatšenko valmistatud rakette.
  Surematu mäepoiss on võitlusvalmis nagu alati.
  Siin on pioneerilapsed, kes muutuvad lahinguformaadiks. Ees on näha moodsamaid "pantreid", millel istuvad karvased orkid. Pantheri tank, märkis Oleg enda sõnul, näeb välja väga moodne ja sellel on pikk tünn.
  Ja Pantrite taga on Tiigrid, kes näevad rohkem välja nagu kastid. Kuigi tänapäeva tankidel on tavaliselt ratsionaalsete kallakutega soomus.
  Ja auto taga liiguvad juba ridamisi orke. Ja nad on karvased väga vastiku näoga. Jah, ja küünistega käpad.
  Ja nad möirgavad ka midagi. Veelgi enam, nende möirgamine on nagu surmavalt pähe haavatud lõvi ja konnade krooksumine ja tükkideks rebitud lehm.
  Siin on noored leninistid, kes sihivad vineerist valmistatud rakette, mis on laetud söetolmu ja saepuruga. Ja kui selline segu plahvatab, on plahvatusohtlik viis korda rohkem trotüüli.
  Pioneerid ja pioneerinaised, poisid ja tüdrukud, puhkavad paljaid jalgu, lasevad välja rakette. Nad tõusevad õhku ja jätavad maha tulised sabad. Ja nad tormavad nagu maapinnalt algavad komeedid kaarega taeva poole.
  Oleg laulis:
  Ma tahaksin minna taevasse, ma tahaksin minna taevasse,
  Siin ma olin, aga seal ma ei olnud!
  Ja poiss trampib oma lapse jalga. Kümmekond väikest raketti startis ja kukkus Orki tankidele. Nad hakkasid plahvatama ja ümber minema. Tornid lõhuti sõna otseses mõttes maha. Orkshi koalitsiooni tankid kukkusid tagurpidi ja rullid läksid nende küljest lahti. See oli tõesti mäss.
  Seryozha märkis üllatunult:
  - Siin see tabab! Ja kas lihtne saepuru võib tõesti niimoodi plahvatada?
  Oleg vastas naeratades:
  - Jah, nad saavad! Ja siin on meil muidugi oma saladused!
  Pioneeritüdruk Masha märkis:
  - Miks nad tabavad tanke nii täpselt?
  Poissgeenius vastas kohe:
  - Keskenduge helile! Te nõustute, et see on üsna lihtne! Koolilaps oskab meisterdada tikutoosi suuruse osutusseadme!
  Pärast seda puhkesid lapsed naerma. Omatehtud kuulipildujad hakkasid tööle ja hakkasid pealetungivaid orke maha niitma. Ja ka liikuvad miinid läksid lahingusse. Poisid ja tüdrukud tõmbasid neid traadil üles. Ja see töötas ka.
  Oleg, see igavene poiss, laulis:
  Mu vaenlane märatseb raevust,
  Orkid liigutasid oma hoogsaid rügemente,
  Kuid tuleb tugev kättemaks,
  Nende pioneerid saavad vastu tääkidega!
  
  Nad kaevuvad sea nahka,
  Ork purustatakse tolmuks...
  Poisid kaklevad raevukalt
  Tugev on sõduri rusikas!
  
  Häda sellele, kes võitleb
  Paljajalu poisiga lahingus...
  Kui vaenlane saab vihaseks,
  Ma tapan ta orki!
  Ma tapan kurja orki!
  Nii poisid kui tüdrukud hakkasid löökmütsidega vaenlast tulistama. Ja see viskab välja mürgiseid nõelu, mis tapavad orke.
  Petka säutsus:
  - Orksism ei lähe üle!
  Timur kinnitas raevukalt:
  - Laske meie maailmas valitseda kommunism, paisatagu kuri orksism põrgusse!
  Ja lühikeste pükste ja punase lipsuga poiss trampis vihaselt oma paljast veidi tolmust jalga.
  Lapsed kasutasid ka granaate ja lõhkepakette. Pealegi viskasid noored pioneerid neid mitte ainult kätega, vaid ka paljaste jalgadega. Siit algas jõuproov. Ja lühikeste pükste ja punaste lipsudega sõdalased näitasid osavuse ja kangelaslikkuse suurimat eeskuju.
  Kümned Hitleri "Tiigrid" ja "Pantrid" põlesid. Ja mõned hakkasid isegi kuumuse mõjul muutuma millekski üsna isuäratavaks.
  Oleg märkis armsa pilguga:
  - Näitame vigurlendu!
  Serjožka kinnitas, visates paljaste varvastega lõhkepaki, mis orkid külgedele laiali paiskas:
  - Jah, me tõesti võitleme tõsiselt!
  Ja noor sõdalane pistis keele välja.
  Pioneeritüdruk Nataša andis mürgiseid nõelu visates kuulipildujale tuld ja siristas:
  - Pole midagi paremat kui pioneerid! Oleme sõbralikud ja ühtsed!
  Genka, tulistades mõrvarlikult orke, nõustus:
  - Jah, teerajaja on jõud! Ja nii vaimu kui liha jõudu! Jookseme paljajalu läbi lumehangede ja ei jää haigeks ega isegi köhiks!
  Tüdruk Maša trampis oma paljast lapselikku jalga ja kilkas:
  - Jah, sõdalane on lahe! Ja mitte ainult mina! Kõik siin on lahedad!
  Timur lõi orke isetehtud uhmriga ja märkis, paljastades pärlitena säravaid hambaid:
  - Seda muna tuleb keeta kõvaks viisteist minutit, kuid pioneer on alati valmis!
  Ja kogu pioneerisalga lapsed jätkasid tulistamist, mida nad tegid väga täpselt. Nii kahe käe kui palja jalaga granaatide laskmine ja viskamine.
  Siin nad olid, punase ajastu sõdalased.
  Oleg märkis armsa, lapseliku naeratusega:
  Sa kõnnid ähvardavalt läbi maailma,
  Sa võidad oma vaenlasi võimsa jõuga...
  Kuid pea meeles, sõber, kuni elad,
  Sellest kurjast saab jagu ainult heaga!
  Pärast seda vabastas poiss aurukatapuldist killustunud hävitamise kingituse.
  Ja ta lendas mööda, justkui kirjeldaks mõrvarlikku kaaret. Ja kuidas see orkide ridades plahvatab. Ja hajutab neid eri suundades, paljastades jäsemed. Nii töötavad pioneerid. Ja neil on kaelas punased lipsud. Poisid lühikestes pükstes, tüdrukud lühikestes seelikutes ja neil on väikesed, pargitud, paljad jalad.
  Ja lapsed trampivad ringi ja laulavad:
  ma näitan sulle
  Kõik, mis minus on!
  Teatri rollid on pagana kurvad,
  Kõik saab kontrolli alla!
  Ja nii võtab Oleg ja laseb vette järjekordse linnumaja, mis on täidetud mitte ainult lõhkeainetega, vaid ka mürgiga segatud klaasikildudega. Ja nad plahvatavad, näidates äärmist mõrvarlikku ja hävitavat jõudu. Ja katkiste jäsemetega veriseid orke kuhjati surnuks ja rikutud. Nii see läks. Nii poisid kui tüdrukud hüppasid uuesti püsti ja hüüdsid:
  - Kommunismi vaim on vene vaim!
  Ja nii viskasid kaks tüdrukut oma laste jalgade paljaid varbaid, mõrvarlikke ja hävitavaid annihilatsiooni kingitusi. Ja lõhkepaketid põrkasid orkide vastu, rebides need laiali nagu karbonaad.
  Igavene poiss Oleg hüüatas:
  Anname oma hinge ja südame,
  Oleme meie püha Isamaa...
  Me seisame ja võidame,
  Elame kommunismi all!
  Ja nii noored sõdalased vilistasid ja nende vile oli nii läbistav ja hävitav, et tiirlevate vareste parved said südamerabanduse ja minestasid. Ja teravad nokad läbistasid koledate orkkarude pulstunud päid. Ja need painajalikud olendid kukkusid triviaalselt kokku ja nende purustatud koljudest voolas punakaspruuni verd.
  Ja lastepioneerid rõõmustasid. Ja noored sõdalased laulsid:
  Sinised ööd lehvivad tuledest,
  Oleme teerajajad, tööliste lapsed...
  Heledate aastate ajastu läheneb,
  Olge alati pioneerihüüdeks valmis!
  Olge alati pioneerihüüdeks valmis!
  . PEATÜKK nr 13.
  Noh, ma pean ütlema, et see seiklus pole halb. Üksinda kakeldes läheb aga igavaks ja hingele on vaja muud meelelahutust. Ja lapsed, olles tõrjunud orkide rünnaku, tegid lõket. Nad hakkasid nende peal kartuleid ja kebabi praadima. Ja samal ajal tantsisid noored leninistid. Poisid ja tüdrukud lõid oma väikeste, paljaste, päevitunud jalgadega. Oleg tantsis nendega ja laulis:
  Imelise kodumaa avarustes,
  Karastatud lahingutes ja töös...
  Me ei komponeerinud lihtsat laulu
  Pioneer - rõõmus saatus!
  Siis aga sai Olegil inspiratsioon otsa. Ja ta hakkas tantsima. Kuid mitmed lühikeste seelikute ja punaste lipsudega, kuid komsomolimärkidega tüdrukud võtsid selle ja laulsid:
  Kui me koos komsomoli astusime,
  Tüdrukud andsid truu vande...
  Et maailm oleks nagu särav unenägu,
  Ja me näeme kaugel kommunismi!
  
  Et elu sajab nagu kulda,
  Ja tekib usk kommunismi...
  Me alistame kindlasti vastased,
  Purustame alatu fašismi hordid tolmuks!
  
  Kuid selgus, et see polnud üldse pettus,
  Maailm osutus pistoda servaks...
  Kõikjal valitseb rusikaõigus,
  Kujutage ette, kellel pole piisavalt maad!
  
  Kuid meie moto pole vaenlastele järele anda,
  Wehrmacht ei pane meid põlvili...
  Eksamid sooritatakse hindele viis,
  Ja meie õpetaja on geniaalne Lenin!
  
  Me saame teha Hitlerist khaani,
  Kuigi allilma füürer on veelgi lahedam...
  Võitleja hüüab entusiastlikke hõiskeid,
  Ja ajab pimeduse ja pilved ühe sõõmuga laiali!
  
  Oleme komsomoli liikmed, kes karjuvad hurraa,
  Tõstkem kogu maailm kisadega nagisse...
  Lapsed naeravad ja rõõmustavad,
  Meie ema Venemaa auks!
  
  Ja kommunism on väga särav lipp,
  Mis on vere ja granaatõuna värvi...
  Ta on agressiivne võitleja, nagu mustkunstnik,
  Ja uskuge mind, Hitler saab oma edu!
  
  Saavutuste pärast on kaos,
  Ja tüdrukud jooksevad ilusti lahingusse...
  Fašismi parv on märgatavalt hõrenenud,
  Ja meie pioneerihääl heliseb!
  
  Kaunitar jookseb paljajalu ette,
  Miks tüdrukud vajavad kingi ja nad ei vaja neid ...
  Ja me lööme Hitlerit rusikatega,
  Sõprus on Isamaa auks!
  
  Jah, meie kodumaa nimel, püha,
  Teeme midagi, millest me pole unistanudki...
  Ja me pühime fašistid minema nagu vikat,
  Halastagem ainult neile, kes on alistunud!
  
  Venemaal on iga sõdalane sõimest,
  Poiss sündis kuulipildujaga!
  Sa tapad neetud füüreri -
  Peame vapralt võitlema oma kodumaa eest!
  
  Teeme kõik väga hästi,
  Nii täiskasvanud kui poisid on lahingus tugevad...
  Kuigi sellega on liiga raske võidelda
  Aga uskuge mind, tüdruk pole loll!
  
  Ta suudab mägesid ületada
  Viska granaati palja jalaga...
  Emahunt haugub ja karu möirgab,
  Natsidele tuleb äge kättemaks!
  
  Võitsime tatari armee,
  Nad võitlesid Osmanite vastu väga kuulsalt...
  Uskmatud ei allunud survele,
  Kus oli äikest, seal jäi kohe vaikseks!
  
  Sõdalased on pärit perekonnast
  Milles valitseb kommunismi lipp...
  Oh, te olete mu kallid sõbrad,
  Hävitage fašismi suured tankid!
  
  Igaüks võib kõike saavutada
  Oleme ju igavesti ühendatud oma kodumaaga...
  Aerutame koos nagu üks aer,
  Kommunismi eest võitlejad on võitmatud!
  
  Teadus äratab kõik surnud korraga üles,
  Ja me lehvitame Jeesust armastuses...
  Sa tabasid fašistile otse silma,
  Võitle paindumatu kunstiga!
  Sõdalasest tüdrukud laulsid kaunilt ning nende paljajalu, kaunid, väga võrgutavad ja graatsilised jalad, kaetud šokolaadipruuniga, hüppasid üles-alla. Oleg märkis naeratades:
  "Te olete nii kolossaalse ja paindumatu jõuga tüdrukud, et kiilakate laikudega orcle lämbub ja sureb kohutavas piinas!" Ja siis on kogu maailmas tõeline kommunism!
  Pioneerid hüüdsid üksmeelselt:
  - Olgu nii! Au kommunismi ideedele! Au kangelastele!
  Oleg Rõbatšenko võttis selle kätte ja kritseldas järsku, ilma põhjuseta, ilma põhjuseta nagu kuulipildujast tiivulisi aforisme: Miks, nii tihti peetakse rebast lõviga ekslikult, sest punane värv ajab aju väga hästi välja!
  Lõviosa ei võta see, kes kõvasti möirgab, vaid see, kes õigel ajal vaikib!
  Kui tahad lõviosa ja lased konkurendid kaelarihmale, ole see rebane, kes pehmelt pikali heidab ja kingi meelitavalt jalga paneb!
  Kui sa ei taha ulguda nagu orb, saa rahva isaks, sul pole selleks piisavalt mõistust, siis ole rebase kavaluse abil patriarh ka lammastele!
  Kanu loetakse sügisel, aga türannist poliitik tapab oma alamaid nagu kanu, mitte ei loe neid aastaringselt!
  Hääletajad, kes hääletavad raisakotka poolt, on sisuliselt kanade mõistus ja lõpuks on nad nagu kitkutud kanad!
  Kanu katsutakse tavaliselt kätega, aga kana mõistusega poliitikud puhastavad oma valijaid keelega!
  Linnu udupehmelt laiali laotav poliitik hoolitseb selle eest, et valijalt lendaks vaid sulgi!
  Poliitik on sageli häälekas nagu kukk ja meloodiline nagu ööbik, aga temaga saab valija enamasti kõik tehtud!
  Poliitik on kukk ja raisakotkas, kes pretendeerib kotka loorberitele, kuid kogu oma räigusega kireb ta ainult tüli!
  Isegi ahv on leidlik kõigile pahandusi tegema, kuid tõeline inimene teeb avastusi kõigi hüvanguks!
  Hea on olla kiire gepard, halb on hüäänide karjast pea ees tormata!
  Poliitikud istuvad kahel toolil ja panevad valija nööri otsa!
  Kõigepealt paneb kahel toolil istuv poliitik valija selili ja siis keerab talle ka silmuse ümber kaela, et ta ümber ei kukuks!
  Valimistel kehtib põhimõte üks inimene - üks hääl ja kui valikut pole, siis valijad karjuvad täiel rinnal!
  Poliitikas on kõik oma olemuselt loomad, lihtsalt eri liiki, aga valijad on ikkagi vaid kitkumisele minevad kanad!
  Metsaliste seas on kuningas lõvi, räsitud poliitikute seas on kuningas rebane ja tema alluvad on kõik rähnid!
  Poliitikud alustavad sõdu rasvatükkide tabamise nimel, aga kõik lõppeb sellega, et valija ikka lämbub ja tal poleks aega paksuks, kui vaid elada saaks!
  Kui poliitikud lubavad valijatele rasvatükke, ajavad nad kindlasti pettumusest lämbuma ja teevad end lolliks!
  Lubaduste andmisel on poliitik nagu rebane, nende täitmisel aga tõeline talveune karu!
  Poliitik eksponeerib kobra reaktsiooni soovis rasvase tüki kallale tormata, kuid kui tal on vaja valijat toita, pritsib ta mee varjus ainult otsest mürki!
  Mesilane toob mett, aga see kipitab valusalt ja poliitik viib oma mesiliku kõnega läbi valijate terve mõistuse eutanaasiat!
  Poliitiku mesimagusast kõnest selgub, et valijal on pidev pettumuste diabeet ja kärbeste sumin ajus!
  Mille poolest erineb poliitiku suust saadav mesi mõdust - pea hakkab kohe lõhki ja isegi pohmell ei aita!
  Valimislubaduste mesi on kibe, olgu kõne kuitahes magus!
  Poliitik on ka mingil määral jumal - ta teab, kuidas ehitada õhulosse, püstitada kullamägesid ning toita talle nuudleid kõrvadele ja sõõrikuaukudele!
  Kuked lähevad võitlusse kotkatooli pärast, kuid kui neil on silmas rähnid, siis saavad nad märja kitkutud kana!
  
  Kui poliitik on valijast teinud täieliku lamba, siis parem, kui ohver lööb vähemalt eesli jalaga ja kitse tagumikku!
  Kui oled meeles lammas, siis hoolimata sellest, kui kõvasti sa võitled, laseb rebane sul grillida ja hunt teeb karbonaadi!
  Sõjas on lahkus nagu lumi põrgus, kui see maha sajab, on ainult siblimine, mullitamine ja põletushaavad, kes selle maha valas!
  Türanni naeratus soojendab tema alamaid nagu põrgulik tuli allilmas!
  Helgete kõnedega valgust lubav poliitik tõmbab valijad põrguleeki!
  Helgete kõnedega poliitik ei anna valgust, vaid pimestab silmi ja tumestab meele!
  Kangelaslikkusel pole vanust, kui poiss lahingus vareseid ei loe, on ta kotkas, isegi aastate arvuga!
  Poliitik, nagu preester, lubab taevast õndsust, kuid alles vahetult pärast valimist, ootamata füüsilist surma, kuid tegelikult sooritab ta vaid moraalse mõrva!
  Keegi ei tea, mis preestrid lubavad taevast, aga kui poliitik lubab Eedeni, siis olete põrgu olemasolus kindlasti veendunud!
  Kirikus valetatakse ka, aga vähemalt seal, erinevalt poliitikast, ei tõota nad sulle istutatud sea ja sõõrikuaugust elu jooksul täiskõhutunnet!
  Piibel ei luba maapealset taevast ja on selles aus, kuid poliitik, kes lubab kõike korraga, on eranditult kõiges petlik!
  Parem vilistada nagu röövelööbik metsas, kui laulda Laatsarust nagu õiglane tuvi verandal!
  Igal poliitikul ei ole ööbiku häält, aga igal poliitikul on röövli haare!
  Sõjas on ausam kui poliitikas - tapetakse ainult kehasid, aga poliitikas rüvetavad hinge ja mädanevad liha!
  Mitte koletis, kes tapab liha terava teraga, vaid see, kes trambib nüri saapaga hinge!
  Hinge olemasolus võib kahelda, aga pole kahtlustki, et poliitik müüb oma hinge kindlasti maha!
  Terav mõistus võib lüüa augu kellegi teise taskusse, aga nürid ajud võivad augu lüüa enda kõhus!
  Vürtsikad maitseained muudavad eine maitsvamaks, vürtsikus aga kõleda vestluse!
  Terava keelega tapetakse rohkem inimesi kui terava teraga ja paraku mitte ainult ülekantud tähenduses!
  Teravam mõõk on ilma terava mõistuseta jõuetu ja kõvem rusikas on kasutu ilma pehme iseloomuta!
  Tüdruku väike paljas jalg toob palju sissetulekut ja paneb meestele kingad jalga!
  Kui tahad olla igavesti noor, ära mõtle lapselikult!
  Kui tahad tõkkest üle saada, ära peata oma mõtteid tormamast!
  Kui su mõtted hüppavad nagu jänesed, siis saab sinust kindlasti rebase ohver!
  Sa ei saa kaugele sõita, kui oled iseloomult jänes ja meelest jänes!
  Naine kõverate jalgadega ja mees sirge gyrusega ei jõua kaugele!
  Naine kannatab palju vähem sirget säärt peas kui kõveraid jalgu!
  Ükski vaimukus ei tee suppi paremaks kui kuumad vürtsid, kuigi ilma selleta peate leppima pudruga!
  Tühja peaga poliitik on sageli välimuselt kole, aga anum vastab sel juhul sisule kõige paremini!
  Poliitik on seda tõugu rebane, kes meelitab mitte punase karva, vaid kuldsete kõnemägedega!
  Võistlused vaimukuses on muidugi lõbusad, aga kui seda ei toeta mitte rumalad teod, siis tekitab see ainult igavat kurbust!
  Mida pikem on advokaadi kõne, seda lühem on süüdistatava tee tellinguteni!
  Parem kohe lüüa kui igavesti kiruda!
  Kui sa ei tea, kuidas kiiresti lüüa, kirud end kauaks!
  Surematu poiss ütles seda kõike kiiresti ja noortel leninistidel oli napilt aega kõike kirja panna. Siis hakkas poiss murul kätekõverdusi tegema. Mõned noored sõdalased jäid ainult ujumispükstesse ning nad, päevitunud ja lihased, võitlesid omavahel.
  Tüdrukud tantsisid ja laulsid ka, mis oli huvitav.
  Oleg sõi tüki sealiha ja kartulit, pesi selle piimaga maha ja uinus pea kummardades.
  Poiss unistas millestki phasmogoorilisest:
  Teisel pool maakera kiirgavat maakera,
  Kus lehed palmidel liiguvad kui hiidlaine!
  Sa oled kodutu hulkur, kodutu ja kodutu,
  Sellegipoolest, Venemaa, riik, soojendab teie südant!
  - Neetud gringo! Blond pätt!
  Mitu tumedanahalist poissi tegid lärmi ja lähenesid rusikaid raputades rahulikult seisvale lapsele.
  -Et gringo keel on mädanenud, sest on tõsi, et teid leiti ussidega nakatunud prügikastist.
  Neid oli kuus, nad olid pikemad ja raskemad, mis andis neile täiendavat jultumust.
  - Mis on makaagid? Arvate, et kui teid on rohkem ja olete oma kõhud ära söönud, siis pääsete sellise haukumisega.
  Helisev hääl kuulus kaheksa-aastasele poisile. Kuumast troopilisest päikesest tume, kuid samas õiglane ja sinisilmne poiss tundus tõesti nagu must lammas.
  "Sa haletsusväärne, kerjus, ragamuffin, nüüd me virutame sind vööga."
  Poistest vanim ja paksem keeras pandlaga. Järgmisel hetkel liigutas äsja liikumatult seisnud poiss ja lõi teda palja jalaga kubemesse. Liikumine oli liiga kiire ja nüüd kukkus suur huligaan, kes nägi välja nagu hästi toidetud mustlane, maha kui sitakott. Ta lihtsalt kires ja nüüd valetab ja ahmib vaikselt õhku. Ülejäänud tormavad oma sõpra aitama. Väike poiss on kiire kui välk, tema jalalöögid ja löögid on täpsed ja hävitavad. Luud murduvad, ninad ja lõuad lõhenevad. Vaid üks ründajatest suutis noaga lüüa. See pole suur kriimustus, tera libises üle ribide. Raevust tekitanud poiss murdis ründaval bandiidil käe ja kukkudes lõi teda jalaga näkku, purustades ta nina. Siis ta hüppas ja põlvitas veel ühe latiino lõualuu, tal õnnestus haarata kaks nuga. Lõualuu lendas, küünarnukk lõi, haisev organ: nagu oleks tomat lõhkenud, varises ründaja kokku. Kõik kuus kisuvad krampi, lopsakas smaragdhein on vereplekiline. Tundus, et see pole enam maa, vaid teise maailma taimestik tärkas.
  - See on hämmastav, kuidas sa need tegid! Tubli Oleg Rybachenko!
  Palmi tagant jälgiv must poiss plaksutas isegi käsi.
  -Mida sa väärt oled, miks sa ei registreerunud? - ütles poiss süngelt.
  - Ja ma pole kirjaoskaja! - Must mees üritas seda naerda. Siis lisas ta tõsiselt. -Saage aru, et nad on rikaste vanemate lapsed, nad rebivad mu neegri tükkideks.
  Ja ta vaatas heledajuukselise poisi väikest paljajalajälge.
  - Ja mina?! Kas sa arvad, et blondid juuksed päästavad sind vanglast? - Olles unenäos veelgi väiksemaks jäänud, surus Oleg Rybachenko rusikad kokku.
  - Sa oled valge. Sulle antakse palju andeks!
  -Ma olen kerjus nagu sina!
  Oleg vaatas üsna sügavat kriimu. Pole hea, kui see, keda ametlikult emaks peetakse, märkab. Tema ainus T-särk on nii räbaldunud, et selle taha ei saa lõiget peita.
  - Mida sa soovitad, John?
  - Võtke kaltsud ära, kondoomid! - andis nõu väike must mees.
  -Ja saada artikkel peksmise või röövimise kohta. Hea perspektiiv Jack! - heledajuukseline poiss kortsutas kulmu.
  -Siis mine nii, armid kaunistavad mehi! - andis Jack nõu. - Selles pole midagi ebatavalist!
  -Nagu sinikas su silma all!
  Must poiss pilgutas silma. Parem silm on tegelikult paistes.
  -Ma olen poksija Tyson Jr.!
  Räsitud Tyson pistis tseremooniata käe võidetud huligaanipoiste taskutesse ja hakkas raha välja tõmbama.
  -Kas sa röövid neid?! - Oleshka oli üllatunud.
  -Võtke see ja nad süüdistavad teid nagunii kõiges. Ja mannat on alati vaja! - andis Jack nõu.
  -Ma ei taha olla röövel ja bandiit.
  -Sa oled juba kurjategija, nad ei anna sulle seda andeks. Kui teil on reisi jaoks raha vaja, peate jooksma - soovitas Jack
  Oleshka raputas oma lumivalget eeslukku. Siiski ületas ta piiri ja kas pole aus rikkaid korralikult raputada. Raha konfiskeeriti kiiresti ja jagati vennalikult. Peale selle ei olnud neid pekstud poistel ilmselt paar liitrit palmiõlut sisse kallata. Seejärel jooksid poisid minishow sündmuskohalt minema.
  Kui Oleshka jõudis armetusse kennelisse, mis oli luksuslike palmipuude vahel nähtamatu, oli ta rõõmsameelne. Eakas naine, kes nägi välja nagu mustlane, teda vaevalt sõimas. Aga kui see, keda nad oma pojale näkku kutsusid, jälle sadamasse jooksis, hakkas ta nutma. Tema juurde tulnud naaber hakkas teda lohutama. Perenaine kurvastas:
  -Mind hoiatati, et see leidlaps võib kasvada bandiidiks ja Püha Neitsi Maarja näeb, et see prognoos läheb täide.
  Naaber, pühkides oma nägu taskurätikuga, vaidles vastu:
  -Ära ärritu, selles pole midagi halba, kui poiss suudab enda eest seista. Ilma rusikateta ei saa ellu jääda.
  Naine ulgus valjemini.
  "Ta on alles laps, kuid ta on juba kuus vanemat last sandiks teinud." Pärast seda, kui ta leidis prügikastist hirmuäratava paksu raamatu, sai temast tõeline deemon.
  -See on see, kus on kirjas Maagia ja ida võitluskunstid. Aga see on praegu moes, paljud poisid on karate järele hullunud.
  Tüdruk, kes nägi välja nagu mustlane, kiristas hambaid:
  - Mis ma neist hoolin? Kõik kaklevad, aga tema on juba kaotanud mõõdutunde. Ta ei käi kirikus, vaid viib läbi saatanliku meditatsioonirituaali. Jumal karistab teda ja kindlasti on siia tulemas politsei.
  Naaber ei kaotanud südant:
  - Võib-olla on see paremuse poole. Ta saadetakse kiriku orbudekodusse ja seal võidakse teda õpetada armastama Kristust, lahkudes kuradi kurjalt teelt.
  - Ma loodan nii!
  Vahepeal sõitis džiip politseinikega vaikselt maja juurde.
  Oleshka ja Jack tolmutasid paljaste jalgadega mööda asfaltteed ja vilistasid isegi laulu:
  Keskööingel lendas üle maailma,
  Ma imestasin selle üle, et meie seas valitseb nii palju kurjust!
  Jooge kristallvett oma südames, kui see voolab,
  Väiksest väliselt, kuid õrnast pisarast!
  
  Millise tee valib poiss oma saatuse alguses?
  Minge otse põrgusse või võib-olla igavlevasse paradiisi!
  Kuid kiriku minister, sisuliselt kaval Kain,
  Motoga: armasta raha, aga põlga Kristust!
  
  Kõige püham Neitsi Maarja sünnitas Jeesuse,
  Päästja ilmus nagu Päike, tuues inimestele valgust!
  Kuid preestrid avastasid, et see oli ainult kullasoon,
  Rohelise rahakotiga kodanlust ülistas paavstlus!
  
  Parandage meelt paar päeva, ostke välisvaluuta eest pääste,
  Isaga leiate vastuse igale teole!
  Kes valitseb dollarit, annab õnnetule andeks,
  Ajab Ambramsi tanki või püstoli Colt Edenisse!
  
  Sultani kauplejad muutsid templid basaarideks,
  Kaup võib olla vananenud, kuid maitsestatud leiu kõnedega!
  Palverändurid võivad soovi korral kilomeetreid lõigata,
  Kuigi paavstlus reetis Kristuse: muutudes timukate hordiks!
  
  Kuid armastuse lapsed tunnevad ära Jeesuse,
  Pidage ju iga last Jumala pojaks!
  Las keerubid punuvad pisaratest helmeid,
  Lõppude lõpuks on Kõigevägevam avanud tee puhtuse ja saavutuste poole!
  Pärast laulu lõpetamist märkis Jack:
  - Aga ikkagi, ma ei saa aru, kui Jumal on olemas, siis miks ta peidab end inimeste eest? Lõppude lõpuks, näiteks president, vastupidi, püüab ekraanile ilmuda nii sageli kui võimalik!
  Oleshka, vilistades ja varvastega kroonlehte kitkudes, vastas naljaga pooleks:
  - Võib-olla sellepärast, et Jumal ei osale vabadel valimistel alternatiivsel alusel!
  Väike must mees naeris:
  - Valimised alternatiivsetel alustel? Soovin näha taevalikku arutelu!
  Oleshka tegi järsku hapu näo:
  - Kas see on teie arvates huvitav?
  Jack, hüppas püsti ja püüdis liblika peopessa, vastas:
  - Miks mitte! Õigemini, oli naljakas vaadata Jumala ja Saatana vaidlust. Ja vaata ka, mida ja kellele nad lubaksid!
  Blond poiss vilistas:
  - Vau! Sel juhul on Luciferil edumaa. Kõikvõimas Jumal ei saa teha ainult kolme asja: teha kõik õnnelikuks, vaielda Saatana vastu ja võita inimlik rumalus!
  Neegri Jack patsutas kergelt oma valget partnerit õlale:
  - Sa oled nii tark! Huvitav on aga see, et Jumalal on lõpmatu mõistus, kuid Piiblis on tema õpetused esitatud nii vastuoluliselt, et võimas katoliku kirik ütleb üht ja seitsmenda päeva adventistid teist.
  Oleg Rybachenko noogutas nõustuvalt:
  - Käisin adventkoolis, sest seal õpetatakse tasuta ja nad lubasid mul tundides käia paljajalu. Kuid siis õppisin katoliiklaste kohta palju uut, sealhulgas seda, et paavst on Antikristus! Kummalisel kombel põhikristlane, aga Piibli järgi põrgu ustav sulane!
  Vastamise asemel seisis Jack pea peal ja kõndis kätel ringi ning Enrique otsustas temaga lõbutseda. Poistel oli lõbus!
  Muidugi, kui selline kõva mees nagu paavst ise on põrgupagan, siis põrgu neid väiksemate pattude pärast kindlasti ei oota.
  Surematu poiss ärkas üles. Tõepoolest, mingi kummaline unenägu. Ta nägi end mitte täiskasvanuna, vaid veelgi väiksemana. Kuigi viimasel ajal meenutan mõningase nostalgiaga aegu, mil ta oli suur ja terve. Samas pole laps nii hull. Näiteks meenus mulle, kuidas ta unes nii huvitavat asja nägi. Oleg ja Jack leppisid kokku, et toovad sadamasse rikastele reisijatele kohvrid ja kotid. Osa pagasit oli väikeste poiste jaoks üsna raske. Kuid kui Oleg Rybachenkot eristas lapselik jõud, siis must Jack kurnas kiiresti ja tal oli raskusi kohvri lohistamisega. Küll aga maksid nad selle eest kopsaka raha.
  Oleshka välgutas oma paljaid, jämedaid kontsi. Ta peaaegu ei tundnudki linna sisenedes kuuma liiva kuumust kaldal ega asfalti. Poiss polnud elus kordagi kingi kandnud, isegi mitte senti susse. Ja nii oli tema jaoks osavam ja mugavam.
  Poiss, kes kandis teist kohvrit, ostis endale paar pakki jäätist. Ta pakkus ühte kurnatud Jackile. Must poiss hingas raskelt läbi suu. Siiski pole ta nii tugev ja vastupidav kui see blondiin.
  Sadam oli suur, merelt puhus mõnus tuul. Oleg töötas ainult lühikestes pükstes, võttes seljast rebenenud T-särgi. Oli selge, et poisil olid väga selged, silmapaistvad lihased, nagu lained vee peal, ja peaaegu must, šokolaadine nahk pidevast päikese käes viibimisest. See muutis reljeefi veelgi teravamaks.
  Jack oli vaid veidi tumedama nahaga, kuid tal olid mustad lokkis juuksed ja Aafrika näojooned. Huvitav paar.
  Oleg märkis jäätist süües:
  - Lõppude lõpuks on see imeline meri.
  Jack noogutas nõustuvalt.
  - Ilmselt... Aga kui selg väsimusest valutab, pole see nii meeldiv!
  Oleg vilistas ja soovitas:
  - Tule, äkki... Lähme linna ja lõbutseme!
  Väike must mees oli kohe nõus. Poisid liikusid mööda kuuma asfalti. Oleg, olles rõõmsam, asus enesekindlalt juhtima. Ta tundis liikumisest rõõmu. Poisile on hea ja tore sõita. Jack jäi aina rohkem maha.
  Oleg keeras end ümber ja seisis kätel. Tundus, nagu oleks tsirkuseartist tagurpidi kõndinud, liigutades ülal oma paljaid, päevitunud jalgu. Ikka alles poisike, aga nii väle. Kuid sellegipoolest liikus Oleshka käte vahel pisut aeglasemalt ja Jackil oli raskusi talle järele jõudmisega.
  Noor sõdalane ei mäletanud enam. Häire kõlab uuesti, mis tähendab, et peame tõrjuma vaenlase rünnaku, kuid noor surematu poiss on valmis.
  . PEATÜKK nr 14.
  Oleg Rybachenko jätkas Hiinas viibimist. Käes on juba 1940. aasta veebruar. Noorel kindraladjutandil polnud veel erilisi seiklusi ette tulnud. Lõuna-Hiinas on veebruaris üsna mõnus ilm. Igavene poiss käis jooksmas, püüdis vahel kurjategijaid ja jätkas kirjutamist. Ja seekord muidugi iseendale, aga juba kapten Rip Off the Head seltsis.
  Oleg Rybachenko lõhkus, nagu öeldakse, palju oksi ja küttepuid. Ja ta tappis nende lugematute vägede hulgast palju inglise sõdureid ja igasuguseid välismaist palgasõdurit.
  Kuid lõpuks hakkas ta jooksma ja ainult poisi paljad jalad, vereloigist helepunased, vilkusid. Tegelikult oli ta juba päris kaua võidelnud. Ja miks ta peaks jätkama inimeste tapmist?
  Noor terminaator jooksis ja arvas, et ühest küljest on vähemalt pataljon imikuid tegelikult alaealised mõrvarid, aga samas on nad toredad tüübid ja kangelased ning neil oleks soovitav oma elu päästa. Ja Jean Grandier - see kapten pole üldse pätt - isegi kui ta tappis palju elavaid inimesi.
  Küll aga on mul kahju lõviimpeeriumi sõduritest. Nad on sunnitud inimesed ja täidavad lihtsalt käsku. Nad ei ole süüdi, et nad sõitsid liini keset eikuskit, et võidelda tuhandete miilide kaugusel Suurbritanniast üldiselt mitte eriti vajaliku koloonia eest. Pealegi, kuigi Lõuna-Aafrika on rikas kulla ja teemantide poolest, ei ole selle planeedi buuri vabariigid nii väärtuslikud leiukohad. Nii et kas tasub nende eest kaela panna, on teine küsimus!
  Ja vallutamisele kulub palju raha, sest vägesid tuleb üle kanda pikkade vahemaade taha. Ja see hõlmab logistikat, tarneid ja sidet.
  Poiss jooksis enda juurde ja hakkas isegi laulma:
  Hull sõda
  Lõppude lõpuks, kui palju sa pead tapma...
  Ilmselt on Saatan oma ketist lahti murdnud,
  Ja korraga tumenes Päike taevas!
  Sõjapoiss tahtis komponeerimist jätkata, kuid millegipärast jättis inspiratsioon temast lahku. Pealegi oli tema ees jälle eskadrill, antud juhul araablaste koloniaalratsavägi. Ja poisil tuli jälle nendega mõõkadega võidelda.
  On hea, et ta on nüüd surematu ning ebatavaliselt tugev ja kiire ning Oleg Rybachenkot ei saa lihtsalt paljaste kätega võtta.
  Ja terminaatoripoisi mõõkadega maha lõigatud pead lihtsalt veerevad ja põrkuvad nagu kuulid. Ja ma pean seda ütlema omal lõbusal viisil.
  Oleg puudutas ratsaväekapteni lõuga oma palja ümara lapseliku kannaga ja laulis:
  Esinege lahingus
  Me vajame talente...
  Et anda
  Teemandid tüdrukule!
  Ja jälle mõõgad töötavad. Isegi kui muutute nüriks, võtke teine, trofee.
  Ja nii edasi, kuni kogu eskadrill on hävitatud. Lõpus Oleg vilistas ja uimastatud varesed torkasid ratsasõdurite pähe.
  Eskadrill - umbes kakssada mõõka - hukkus. Ja poiss sai liikumisvabaduse tagasi. Tema meeleolu muutus positiivseks. Ükskõik, kuidas sa seda vaatad, ta võidab.
  Mulle meenus joostes üks tehisintellekt - ainult oktoobris polnud tugevaid vihmasid. Ja Hitleri väed suutsid sügisese sula puudumisel Moskva kohe vallutada. Neil ei olnud aega Kaug-Idast diviiside üleviimiseks, miilitsa relvastamiseks, veel vähem koolitamiseks ega isegi kaitseliini hõivamiseks.
  Vaevalt õnnestus Stalinil põgeneda. Ja nii see olukord tekkis. Pärast Moskva langemist hoogustus deserteerimine ja Punaarmeele alistumine veelgi. Ja terved diviisjonid on juba alistunud trummilöögile.
  Ja Stalin kaotas oma autoriteedi. Tema positsiooni reetsid tema omad ja Hitleri lennuk hävitas ülemjuhataja ühe sihitud löögiga. Pärast seda pakkusid Molotov ja Beria Saksamaale rahu mis tahes tingimustel. Hitler nõudis esmalt kapitulatsiooni ja seejärel läbirääkimisi. Beria ja Molotov leppisid kokku isikliku turvalisuse tagatiste eest.
  Ja nii lõppes kampaania itta. Kuid sõda sellega muidugi ei lõppenud. Nii jäid Suurbritannia ja USA. Viimane soovis aga sõda iga hinna eest vältida.
  Alustuseks esitas Hitler Francole sõna otseses mõttes ultimaatumi, nõudes Saksa vägede läbilaskmist Gibraltarile.
  Hispaania diktaator nõustus sellega.
  Samal ajal hävitasid Saksa väed Briti baasi Maltal. Ja siis nad vallutasid selle maandumisvägedega. Nii saavutati võit selle koha üle. Ja siis võeti Gibraltar. Ja natsid said võimaluse viia väed Aafrikasse lühima vahemaa tagant.
  Noh, Rommeli korpust tugevdati ja oluliselt. Ja kõigepealt vallutasid kõrgemad jõud Tolbuki. Ja siis tuli rünnak Epipeti vastu. Pealegi kasvas Rommeli vägede arv pidevalt.
  Beria ja Molotov tülitsesid ning salapolitsei juht võitis lõpuks. Hitler säilitas suurema osa NSV Liidust piiratud autonoomia. Kuid Volga ääres ja Kaukaasias oli ka Kolmanda Reichi territoorium.
  Ja Kaukaasiast ronisid fašistide hordid Iraani ja sealt edasi Lähis-Itta.
  Suurbritannial polnud mingit võimalust oma kolooniatest kinni hoida. Ühendriike rünnati Peruu sadamas ja nad said ka kaotuse järel lüüa.
  Oleg sattus perioodi, mil sakslased, olles juba Egiptuse vallutanud, suundusid Sudaani poole. Ja siis olid tal juba omad seiklused.
  Poiss tahtis neid meenutada, kuid hajus jälle. Sel juhul nägi ta, et vaenlase jalavägi kõndis läbi metsa. Ja et ta peab ka teda ründama.
  Ilma suurema soovita tegi seda terminaatoripoiss. Kõigepealt muidugi paljaste varvastega vastaste pihta kestade loopimine. Ja tehes seda väga täpselt.
  Ja Inglise ja välismaa sõdurid langesid. Toimus totaalne nokaut. Oleg ei olnud inimeste tapmisega eriti rahul. Eriti kui need olid valged. Kuid kõrgemad jõud käskisid poisil buuride poolel võidelda, nii et võitle.
  Kuigi mis kasu see Venemaale võiks anda? Võib-olla oleks see võitlus jaapanlaste vastu.
  Mõõkadega jalaväge tükeldades laulis Oleg:
  Anna mulle andeks, püha Issand,
  Häid inimesi tapetakse...
  Ma piinan liha saablitega,
  Ma ei tea, miks ma võitlen!
  Ja sa tõesti ei saa aru, miks. Poiss mäletas, kuidas ta paralleeluniversumis sooritas ka nii ebatavalise ja laheda toimingu, et pea käis sõna otseses mõttes ringi. Ja pole ka teada, mis muul eesmärgil.
  Pioneerid Danka ja Oleg said suurepäraste õpilaste ja silmapaistvate sportlastena õiguse esindada oma riiki NSV Liitu NSV Liidu ja Saksamaa lastespordiklubide vahel korraldatud sõbralikel poksivõistlustel. Mõlemaid riike peetakse endiselt liitlasteks ja kuuldused lähenevast sõjast on vaibunud. Tõepoolest, Saksa väed on piirilt taganenud ja Wehrmacht juhib võidukat pealetungi Aafrikas ning on juba vallutanud Egiptuse ja nad teatasid just Gibraltari vallutamisest. Tänu sellele õnnitles Stalin isiklikult füürerit!
  Seega võite julgelt lennata peaaegu sõbralikku riiki. Saksa ajakirjanduses räägitakse Nõukogude Liidust ainult head ja kommunismi peetakse isegi natsionaalsotsialismi vennalikuks ideoloogiaks. Pealegi tekkis Stahhanovskiga sarnane liikumine...
  Danka ja Oleg on noorimast vanuseklassist poksijad, nad on vaid üheteistkümneaastased, võistlustel esinemise alampiir. Kuid nad on oma vanuse kohta üsna suured poisid ja mitte veel nii kiire kiirenemise ajastul nagu 21. sajandi lõpus.
  Oleg on aga väiksem, kõhnem, kergemas kaalukategoorias, aga väga kiire. Danka on suurem, luust laiem ja kangelaslikule noorusele võib anda vähemalt neljateistkümneaastase välimuse.
  Poisid erinevad ka juuksevärvi poolest. Olezhek on õiglane nagu lumepall, loomulik blond. Pruunide juustega Danka, pruunikarvaline. Oleg on mitu kuud noorem ja näeb oma ümara näoga välja nagu lihtsalt laps ning Danka on propagandaplakatit väärt lihtsalt nägus. Tüdrukud juba jõllitavad teda, uskumata, et ta lihtsalt nii suur poiss on.
  Oleg on aga palju erudeeritum kui Danka, kuigi mõlemad poisid on väga targad ja saavad oma hinnetes otse A-d. Nõukogude riigis peavad ju head sportlased olema suurepärased õpilased.
  Ülejäänud tüübid on vanemad, kuid kuni kaheksateistkümneaastased, kuigi paar kangelast on tubli kahemeetrised ja kaaluvad umbes saja...
  Poksijad, riigi parimad noored... Ja nendega võitlevad Saksamaa ja tema kontrolli all olevate riikide meistrid... Laste hulgas muidugi või juunioride seas.
  Nad lendavad vahemaandumiseta Kolmanda Reichi suurima reisilennukiga liinil Moskva-Berliin.
  Poksijad istuvad eraldi, kuid on ka maadlejaid, tõstjaid, jalgpallureid ja ujujaid. Kõik juuniorid ja head omadused. Stalin andis käsu, et meie uus põlvkond, kes on sündinud nõukogude võimu all, näitaks oma parimat ja ei kaotaks nägu. Ja loomulikult on kõik innukad võitlema...
  Danka küsis Olegilt:
  -Kas olete lahingu taktikalise plaani koostanud?
  Poiss vastas:
  - Mul on iga vaenlase jaoks kümmekond plaani... Aga ma pean kõigepealt teda vaatama ja alles siis otsuse langetama... Isiklik lähenemine igaühele, väikseimgi liigutus ja eripära, sealhulgas vaenlase füsioloogiline struktuur, dikteerida puhtalt individuaalset taktikat.
  Danka norskas põlglikult:
  - Aga ma teen seda palju lihtsamalt! Ilma taktikata torman vaenlasele kallale, löön kõvemini ja sagedamini ning murdun.
  Oleg märkis:
  - Sinu vanuses on vähe nii suuri ja füüsiliselt arenenud mehi kui sina. Seetõttu survetaktika töötab. Võite lihtsalt mööda rannikut sõita. Aga siin ma olen, peaaegu normaalse kasvuga, võib-olla veidi üle keskmise, ja et NSV Liidu, nii tohutu riigi, meistriks saada, survest üksi ei piisa. Te ei saa vaenlast julma jõuga võita, ta treenib, juhib tervislikku eluviisi, sööb õigesti ja õpib taktikat. Ja siin peate teda võitma nagu malemängus. Vahel isegi midagi ohverdades vandumise nimel.
  Danka vaidles karmilt vastu:
  - Ja mu vastased treenivad ja finaalis oli poiss minust isegi suurem ja raskem. Palju oleneb sellest, kuidas treenid. Mõni arvab, et kahe nädalaga olümpiavõitjaks saamise nimel võib väsimuseni tööd teha... See on eksiarvamus. Sporditreeningu juures pole ju kõige tähtsam mitte niivõrd superkoormuse andmine, vaid super taastumise produtseerimine. Kuid on õige, individuaalselt valitud harjutuste komplekt ja kõige olulisem on hilisem taastumine ja jõu juurdekasv... Pärast seda sooritate võitluse ühe hingetõmbega, visates kolme vooru jooksul sadu lööke, õigemini sisse tegelikult palju vähem, sadu lööke.
  Oleg märkis:
  - Noh, see on muidugi ka tõsi! Eelkõige õige hingamise saladus ja süstid lapse keha kasvupunktidesse... Meie gurult on oskusteavet. Aga ma ei saa aru, miks ta neid teiste treeneritega ei jaga?
  Danka ütles sosinal:
  - Ta ütles mulle enesekindlalt, et sina ja mina... Mitte ainult poksijad, vaid ennekõike sõdurid. Meil on veel midagi erilist teha... Väga oluline, palju tähtsam isegi kui olümpiakuld!
  Oleg kallutas heledat pead ja ütles:
  - Midagi tähtsamat... Võib-olla ütles ta mulle ka seda... Et inimkonna saatus võib sõltuda kahe Nõukogude pioneeripoisi tegemistest. Täpselt nagu muinasjutt.
  Danke märkis filosoofiliselt:
  - Kust tulevad muinasjutud kui mitte elust? Võib-olla läheb see tõesti nii! Kuigi me ei ole koledad pardipojad, on meid siiski ennatlik Kotkasteks kutsuda.
  Oleg muutis sujuvalt jututeemat:
  - Kas arvate, et Saksa sissetungi oht on lõpuks möödas?
  Danka kehitas hämmeldunult laiu õlgu:
  - Siin olete minu arvates suurem spetsialist. Enda nimel arvan, et kõikide käte ja jalgadega korraga lüüa ei saa ja siis on jälle võimatu igas suunas rünnata. Tõsi, kui liigud hüppeliselt...
  Oleg naeris:
  - See kõlab üsna loogiliselt... Aga me ei tea, mis Hitleril täpselt meeles on, aga pinge tegelikult taandus ja Saksa lennukid lakkasid meie õhuruumi rikkumast ning röövikute kõlinat välismaal ei kosta, see on fakt . Veelgi enam, füürer tagastas osa töötajaid masinate juurde tagasi. See tähendab, et Kolmas Reich peitis oma kihvad... Aga me ei tohi lõdvestuda.
  Danka võttis oma seljakotist välja küpsetatud võileiva kala ja spetsiaalse madala rasvasisaldusega juustuga ning ulatas selle Olegile. Pärast seda võttis ta enda jaoks välja kaks korda rohkem. Soovitatav:
  - Söö... Sa ei saa teha pikki pause söömises ja valkude kehasse toomises. Kui aminohapete kontsentratsioon organismis väheneb, kaotavad lihased jõudu.
  Oleg märkis:
  - Kulturistide jaoks, kes treenivad palju, on see üsna õiglane, aga poksijate jaoks... Lõppude lõpuks ei ole meil kogu liha, see värvib keha ja veelgi enam suurendab võitluse efektiivsust!
  Danka, hammustades võileiba ja lisades sellele tomati, nõustus:
  - Mitte kõike, aga... Ma isegi söön öösel või joon munavalget, et aminohapete kontsentratsioon ei langeks. Pealegi pole kõige parem mitte kanamunad, vaid vuti- või jaanalinnumunad, no viimased on tõesti haruldased... Kuigi Kesk-Aasias tundub, et jaanalinde on juba hakatud aretama...
  Oleg naljatas päris tõsiselt (tooniga):
  - Väga väärtuslik valk eesmistes konnasäärtes. Soovitan proovida!
  Danka itsitas nagu poiss:
  - Jah, aga veelgi enam austrites punase India pipraga!
  Oleg võttis aga ettevaatlikult võileivast näksi ja hakkas tükki endasse imema. Kala oli punane, maitsev, ketšupis leotatud ja purustatud küüslauguga. Sai veidi jõudu juurde panna... Nagu näiteks Karupoeg Puhh...
  - Karupoeg Puhh elab maailmas hästi! Tal on naine ja lapsed, ta on kruus!
  Oleg soovitas äkki:
  - Äkki saame laulda?
  Danka märkis ilma suurema entusiasmita:
  - Kas pole liiga vara laulda?
  Oleg naeratas:
  - Täpselt õige, eriti kuna me lendasime üle NSV Liidu piiri!
  Danka küsis oma partnerilt:
  - Käärid või paber?
  Oleg lehvitas:
  - Võib-olla on parem teha ilma lapselike naljadeta. Oleme rahumeelsed inimesed, aga meie soomusrong suutis kiirendada valguse kiirusele...
  Danka katkestas:
  - Ei! Meil pole selliseid lasteaialaule vaja. Teeme midagi enamat... isamaalist!
  Oleg tõmbas kopsud täis ja hakkas laulma, komponeerides samal ajal. Danka laulis omakorda väga hästi kaasa. Õigemini, tema hääl oli nagu marssali trompet või isegi Jeeriko trompet!
  Miks pole Päikesest heledamat tähte?
  Sest see annab valgust Isamaale!
  Kõik saavad soojust,
  Inimkond lauluga edasi!
  Kui punane on kommunismi kiir;
  Ta annab meile nii süüa kui ka peavarju!
  Kuid teadke dualismi pettust,
  Et mitte iga vaim kehas pole terve!
  
  Kuskil kordoni taga on kurjad,
  Mida head kottidesse kogutakse!
  Mida nad tahavad teha, et Venemaale haiget teha?
  Ja viska ike kaela!
  
  Kapital on sageli verest läbi imbunud,
  Millest Marx Suur kirjutas!
  Ülemuste näod irvitavad müntidest vihaselt,
  Lõppude lõpuks on nende kõigi haaramine ideaalne!
  
  Nad vaatavad vaesust ükskõikselt,
  Nad tahavad kõike endale võtta!
  See on elu mõõt ja väärtus,
  Halastuse vähendamiseks nullini!
  
  Aga seal on suur nõukogude riik,
  Kerjuseid selles pole, töö käib täie hooga!
  Ja kuri armee märatseb,
  Nähes Venemaa tugevust ja jama!
  
  Vaenlane ajab välja nii relvi kui tanke,
  Ta kogub jõudu, kuigi inimesed on hädas!
  Almus on lihtsalt vanaema palve,
  Ja kepp väriseb määrdunud käes!
  
  Aga vägev hea isa Stalin,
  Tarkade mõtetes igale rahvale!
  Tema lapsed ja lapselapsed on valmistatud terasest,
  Punaarmee aeg tuleb!
  
  Siis heidame ära ikke kõigilt rahvastel;
  Võitkem põrgu kuristik - fašism!
  Uudised jooksevad läbi raadiojuhtme,
  See kommunism marsib teie poole!
  
  Iga sakslane, prantslane ja hiinlane,
  Vene rüütlist on saanud sulle nagu vend!
  Isekus sulatab surma jää,
  Usun, et arstid äratavad surnud ellu!
  
  Lenin astus julge sammu edasimineku suunas,
  Stalin on ka väärt juht!
  Paneme reha tööle,
  Koguge oma jõud tihedalt rusikasse!
  
  Kui peate õnne nimel võitlema,
  Tea, et ma olen pioneer, valvel!
  Me poleerime teie kingi, kuni need lähevad läikivaks.
  Tõmbame edule joone alla!
  Lennuk laulis seda laulu kooris. See oli nii pidulik, et võis nutma puhkeda...
  Danka pidas paar kerget võitlust Sloveenia ja seejärel Rumeenia poistekoondise vastu. Mõlemad heitlused on kiired nokautid ja seda juba esimesel minutil! Kolmas heitlus osutus raskemaks. Laial itaallasel oli suurepärane kaitse ja liikuvus jalgades. Ta ei lasknud end kohe välja lüüa ja pääses hästi. Danka vastane lõpetas esimese raundi jalgadel...
  Seejärel jooksis poiss teises ringis, pööramata tähelepanu võimalusele ise kõvale vastasele otsa sõita, lihtsalt vaenlasele kallale, visates lööke kahe käega. Ja ta sai täpse ja kiire otselöögi enda poole, otse tema lõua otsa.
  Esimest korda raputas noor poksija, kuid see vihastas Dankat ainult. Ta hüppas nagu tiiger ja püüdis vastase paremaga kinni.
  Vastane koperdas ja kukkus põlvele... Kohtunik luges nokdauni ja andis signaali:
  - Poks!
  Itaallane näis olevat liikuvuse kaotanud ja kukkus pärast kiiret kahe-kaksi vastu oimu ja põsesarna, käed nii lootusetult välja sirutatud, et kohtunik ei lugenudki, vaid katkestas kohe võitluse. Peamiselt kooliõpilastega täidetud tribüünid vilistasid ja müristasid. Publiku hulgas oli aga ka kõrgeid SS-ohvitsere. Nad hakkasid lüüa saanud poissi välja pumpama, tüdruk masseeris tema põski ja mudistas kaela...
  Danka oli isegi hirmul:
  - Kas ma ei tapnud teda?
  Kuid pärast minutilist energilist manipuleerimist muutus noore poksija nägu roosaks ja ta avas silmad. Ta pomises midagi vaikselt. Danka aitas tal püsti tõusta ja poiss kallistas sõbralikult.
  Oleg omakorda poksis ettevaatlikult, võitlused olid amatöörlikud, neli kolmeminutilist raundi... Poiss saatis oma kaks esimest vastast välja kolmandas ja neljandas raundis. Kolmandaga tuli nokitseda... Ja kuigi suurepärast kaitset demonstreeriv Oleg juhtis kindlalt punktidega, oli kavas ka viies ring.
  Vööni alasti poiste pargitud kehad särasid higist, lihased värisesid, veenid ja veenid paistsid veelgi teravamalt silma. Vastane Oleg tormas edasi, lootes sellega, et kui tegevust oleks, antakse talle see voor. Kuid vapper pioneer märkas, et tema kolleeg oli juba väsinud ja tema reaktsioon oli aeglustunud. Sellele järgnes kiire külglöök vasakule lõuale ja vastutulev liiklus. Noor vastane andis järele ja kukkus ette... Ilmselt oli tegu nokaudiga, sest ta ei tõusnud kümne loendamisel püsti.
  Peale mida tuli paus, kolm võitlust ühel päeval karikasüsteemi järgi on palju!
  Danka märkis:
  - Profid võitlevad viisteist raundi ja enne Esimest maailmasõda polnud ajalisi piiranguid üldse. Poksijad võitlesid, kuni üks neist kurnas.
  Oleg märkis:
  - Tead, see on professionaalne poks, see mulle millegipärast ei meeldi. Amatöörpoksis liigutakse lihtsalt ruudustikul ringi, aga proffides sõltub liiga palju promootoritest. Näiteks võivad nad mädaneda väga andeka poksija ilma talle võitlusi andmata. Ja tšempionitel on võimalus takistada liiga ohtlikul vastasel lahingusse sisenemast. Näiteks lihtsalt keeldudes erinevate viivituste tõttu lepingut sõlmimast.
  Danka raputas rusikat:
  - Las ta lihtsalt proovib!
  Lõuna ajal toideti noorsportlasi korralikult... Oli isegi apelsine ja magustoiduks banaane, kookospähkleid ja mangosid, mida varem nõukogude teismelistele sportlastele ei maitsenud.
  Ilmselt püüdsid natsid võistluse korraldajad näidata, et Kolmandas Reichis oli kõik hästi, väga rahuldustpakkuv ja luksust sai endale lubada.
  Danka ja Oleg proovisid esimest korda kookospähkleid ja banaane ning teist korda ananassi (no apelsinidega on NSV Liidus palju lihtsam, Kesk-Aasias on neil oma!). Siin tegid poisid üsna tavalise vea - nad pingutasid üle... Ja meeskonnas polnud täiskasvanud treenereid... Kui Hitlerjugendil oli loosung - noori peaks juhtima noored, siis nõukogude spordidelegatsioon otsustas järgi seda näidet.
  Võib-olla polnud see parim idee, mida järgida!
  Igal juhul pärast rikkalikku lõunasööki koos magustoidu ja kookidega oli (kui te ei kaota!) veel kolm võitlust... Ja tugevate meestega!
  Pärast söömist olid poisid päris rõõmsad, Oleg kahtlustas isegi, et neid on millegagi uimastatud...
  Igal juhul nüüd on noorte nõukogude sportlaste klass langenud ja nad hakkasid üksteise järel kaotama... Pealegi läksid kohtunikud ja kohtunikud täiesti metsikuks.
  Ja nõukogud sõdisid juba sakslaste vastu....
  Danka tundis end algul talutavalt ning esimeses ringis pääses veerandfinaalist...
  Kuid juba poolfinaalis tundis ta kätes ja jalgades nõrkust... Suurem nõrkus ja aeglasemad liigutused... Aga Danka hoidis uhkust kinni, ja liikus edasi vaatamata sellele, et tal jäi palju puudu... Aga poisi pea oli kange ning suure, tehnilise ja kiire vastase täpsed löögid ajasid ta ainult vihale... Ja viha ja uhkus omakorda võimaldasid enesekindlalt võitlust jätkata...
  Lõpuks sai Danka kolmandas raundis vastase kinni, murdes tal nina...
  Sakslane oli kergelt jahmunud ja sai löögi vastu lõuga. Kolmanda Reichi poiss läks tagasi, teda tiriti ringi. Danka arendas oma edu, sooritas mitte piisavalt kiire, kuid samas märgatava kolmese... Vastane kukkus, kohtunik hakkas väga aeglaselt nokdauni kokku lugema... Saksa poiss tõusis püsti, kuid ei olnud kindlalt jalul. ... Inspireeritud Danka tormas talle otsa tegema. Mitu täpset hoovõttu... Poiss kukub...
  Kohtunik ei kiirusta talle lähenema. Ta küsib midagi kõrvale. Nad vastavad talle...
  Algab uus loid loendus... Üheksa lugedes poiss ikka lamab... Aga kõlab ringi lõpu signaal. Nad võtavad ta üles ja viivad oma nurka...
  Danka ütleb enesekindlalt:
  - Neljandat vooru ei tule! See lihtsalt ei tule välja!
  Sel juhul osutub õigeks vene poisil, sekundid andsid tõuke...
  . PEATÜKK nr 15.
  Oleg omakorda kakleb, nagu poleks midagi juhtunud... Ta võtab rahulikult punkte, ja siis lõpetab neljandas raundis... Ja liigutused on ikka täpsed ja kiired...
  Nõukogude sportlastest pääsesid finaali vaid nemad kahekesi, noorima vanuseklassi esindajad. Laste seas üliraskekaallane ja keskkaalus... Kärbsekaalu tšempion sai paar tundi enne väljalendu vigastada ning neil polnud aega talle asendust leida...
  Nii et finaalis oli ainult kaks venelast ja kõik ülejäänud olid muidugi sakslased, kes mängivad omavahel kulla peale...
  Võistlust filmitakse aktiivselt... Danka võpatas vastikusest:
  - Nii tahavad nad meid häbi teha! Nagu oleksime meie, venelased, sakslastest hullemad ja üldse mitte aarialased!
  Oleg raputas pead:
  - Mitte tegelikult! Igasugune rahvuste jagamine täisväärtuslikeks ja mittetäielikeks on oma küsimuse sõnastuses absurdne. Ja mis siin ikka öelda, kui meie ideed on üldiselt rahvusvahelised!
  Danka oli itsitades nõus:
  - Ja me võidame neid rahvusvaheliselt...
  Enne lõpulahingut oli muidugi paus... Ja siis lõid sakslased nõukogude poistele veel ühe räpase triki... Väidetavalt pakkusid nad tossude lihvimist. Kuid selle tulemusena muutusid poiste jalas olevad kingad ootamatult pehmeks ja hakkasid murenema ...
  Pidin selle seljast viskama ja kraanikaussi pesema jooksma... Danka sai tõsiselt vihaseks:
  - Miks nad seda tegid? Kas nad tahtsid meid tülli provotseerida ja seejärel konkurentsist eemaldada?
  Oleg märkis üsna loogiliselt:
  - Mitte ainult! Samuti tahavad nad näidata, et NSV Liidus valitseb vaesus ja isegi juhtivad sportlased on sunnitud võistlema paljajalu. Nagu, millised vaesed lapsed on Venemaal!
  Danka soovitas:
  - Võib-olla võime vanematelt kamraadidelt tosse küsida? Need on teie jaoks tõesti liiga suured, aga minu jaoks on need olemas!
  Oleg raputas eitavalt pead:
  - Ei, see on seda väärt! Näitame neile, et oleme võimelised võitma ka kõige raskemates tingimustes. Pealegi pole meievanustel poistel häbi paljajalu käia... Nagu öeldakse, paljajalu lapsepõlv...
  Danka surus oma rusikad nii tugevasti kokku, et sõrmenukid lõhenesid. Noor poksija ütles:
  - Noh, nad ajasid mind vihaseks! Ei, nad ajasid mind lihtsalt väga vihaseks!
  Oleg vastas:
  - Las viha annab sulle ja mulle jõudu.
  Üks ja sellega katsetused ei lõppenud... Vahetati sõrmuse pind, paigaldades naastudega raudlehed, mis poiste paljastesse kandadesse armutult kaevusid...
  Oleg isegi ohkas, kuid talus seda, kuigi ta ei suutnud paigal seista, ja Danka isegi tantsis ja hakkas urisema...
  Nende vastased olid tugevad ja selgelt vanemad kui ametlikult välja kuulutatud. Näiteks Danka vastane on temast pea võrra pikem ja tal on juba vuntsid... Ja kas vuntsid võivad tekkida üheteistkümneaastaselt?
  Olegi vastane on ka palju suurem ja raskem ning tema nägu on gangster, mitte nagu lapsel... Poisile pole see aga võõras, sõrmus on sõrmus, seal kohtuvad kõik!
  Mõlemad lahingud toimusid samal ajal... Peame kiiresti lõpetama, kell on juba lähenemas keskööle...
  Danka hakkas peaaegu kohe näkku tugevaid lööke andma. Tema vastasel oli eelis käte pikkuses, kaalus ning tundus olevat hästi ette valmistatud nii füüsiliselt kui tehniliselt... Lihased olid üldiselt nagu lihase sportlasel... Dimka oli aga väga defineeritud ja kiire ... Ta oli kiire, aga nüüd on see aeglustunud...
  Danka ei jätnud esimeses raundis palju üksik- ja paarislööke tegemata. Isegi parema silma all hakkas paistetama hematoom...
  Teine raund oli veelgi hullem, vastane läks ette ja lõi, lõi, lõi... Ja Danka peaaegu ei kaitsenudki end, tõrjus tagasi ja ulatas mõnikord vastasele käe... Ta urises saksa keeles:
  - Sa oled venelane, mis tähendab, et sa pole täisväärtuslik!
  Danka vastas karmilt, ka saksa keeles:
  - Ja sa oled sakslane, saad venelasest kõik kasu!
  Ta vihastas ja lõi teda küünarnukiga vastu nina...
  Tavaliselt oli Danka nina väga tugev ja see ei murdunud kordagi, isegi löögi korral, kuid antud juhul ei olnud see kinda pehmendatud löök, vaid kõva küünarnuki serv.
  Ja veri voolas mööda poisi nägu alla, sundides teda seda lakkuma... Danka vastas... Vaenlane oli kergelt raputatud ja ta koperdas...
  Kolmas raund polnud vähem raske, vaenlane survestas meeleheitlikult, kuid Danka hakkas sagedamini blokeerima, tõrjudes lööke... Finaali reegleid muudeti, kuna jutt on rahvusvahelisest kuldmedalist, siis raundide arv oli kasvas viieteistkümneni... Nagu profid. Pean ütlema, et väga julm otsus teismeliste suhtes, kes olid sel päeval juba viis korda võidelnud... Tõsi, Dimka lõpetas kiiresti ja vastane oli selgelt ilma suurema võitluseta alt vedanud...
  Kuid pärast esimest nelja väga aktiivset vooru aeglustas Danka vastane mõnevõrra tempot. Ta tundis ka väsimust, hingamine muutus palju kiiremaks ja samal ajal raskemaks...
  Danka tundis hoolimata verevalumitest ja paljaste jalgade tugevast põletusest isegi täiendavat jõudu. Kuuendas raundis lõi ta isegi mitu korda vastasele vastu lõuga... Aga ta oli ka visa, suur ja võib-olla ka dopingus...
  Seitsmendas raundis muutis Danka vastane veidi taktikat ja hakkas üritama reeglite vastaselt võimalikult palju lööke anda küünarnukiga või isegi peaga... Danka hakkas veelgi sagedamini maanduma ja kaheksandal raundil hakkas ta lõpuks vastase suurest ninast mahla voolama.. Ja kui ta uuesti küünarnukki liigutas, jooksis ta vastutulevale rünnakule... Danka urises:
  - Noh, ma jäin vahele, kes hammustas!
  Sakslane läks veelgi hoogu, ta lootis veel eraldi krossikonksu peale!
  Oleg pidas võitlust tasavägisemalt, peaaegu lööki vahele jätmata ning kasutades ära seda, et vastane kõikus liiga laialt, tabas ta lõuga vasaku torke või parema ristiga... Aga suur saksa poiss ei reageerinud nendele löökidele. Siis muutis Oleg taktikat ja hakkas ravima vastase lamedat nina... Sakslase nuuskamine kestis kaua, kuid seitsmendaks raundiks hakkas see lekkima...
  Peab ütlema, et Olegi vastane asendati teise, kergema ja õiglasema poisiga. Endine tundus olevat vigastatud (Kuigi see on muidugi natsitrikk!)... Seetõttu oli ta lahingu alguses värske ja suutis meeletu tempo üles võtta.
  Kuid üheksandas raundis Oleg veidi kõhkles ja jättis löögi vahele, mis ta jalust maha ajas... Poisi paljad, pekstud jalad keerlesid abitult... Olezhek aga hüppas kiiresti püsti, et nokauti ei loeks . Ta tormas ja rippus vaenlase küljes...
  Ta raputas ta maha, tormas teda lõpetama... Kõlas kuuldus üheksanda raundi lõppemisest, kuid kohtunik tegi näo, et ei kuule...
  Olegil jäi paar rasket lööki tegemata, kuid pidas vastu, pehmendades neid pearaputusega. Vaenlane läks hulluks, ei märganud enam midagi, peksles. Siin lõi nõukogude poiss reflektoorselt, aga väga jõuliselt rusikaga keha poole... Löök tabas otse maksa... Väga ohtlik löök...
  Vastane tegi veel paar hoopi ja tema suur nägu muutus lillaks. Võttes kramplikult õhku, kukkus ta ette ja hakkas vingerdama... Kohtunik katkestas kohe kakluse ning arstid jooksid ringi... Peagi selgus, et Olegi vastane ei suuda võitlust jätkata ning nad viis ta kanderaamil minema, pannes IV...
  See mõjus Dankale jõhkralt ja ta asus rünnakule märgatavalt väsinud vastase vastu... Kümnes, üheteistkümnes, kaheteistkümnes raund... Raske löögivahetus, kuid Danka selge eelisega... Kolmeteistkümnes raund Saksa meeleheitliku kaheksajala tõttu mõnevõrra tasandati ja nõukogude poiss sai kulmulõike... Kuid neljateistkümnendal võttis Danka initsiatiivi taas enda kätte. Need poisid ei teadnud veel midagi näiteks Muhammad Alist, kuid paljuski kopeerisid nad tema taktikat.
  Viieteistkümnendaks raundiks langesid sakslase käed väsimusest ja ta ei reageerinud enam löökidele, vaid lihtsalt seisis, demonstreerides aaria kindlust. Kuid neid oli palju, palju ja nad sadas vaenlase omadele katmata lõug. Lõpuks ei pidanud sakslase pea vastu, vastupidavuse piir oli ammendatud ja ta, "aaria" rahvuse esindaja, libises umbes viisteist minutit enne viimase vooru lõppu lihtsalt alla nagu pori...
  Kohtunik hakkas ebasündsalt aeglaselt lugema, kuid pärast viie lugemist, nähes, kui kohutavalt aktiivne on Danka vastane, peatus ja karjus:
  - Pigem arst!
  Ja veel üks noor "supermees" viidi haiglasse... Mispeale rivistusid võitjad finalistid kolonni ette ja asusid marssima... Ülevalt langesid roosi kroonlehed.
  Danka naeratas laialt, tal oli lõbus. Siis aga märkas ta järsku, et kaamera läheneb neile, ja filmis lähedalt nõukogude poiste paljaid jalgu, mis olid tugevalt okkadest läbi torgatud ja kergelt veritsenud... Ta tuju läks kohe hapuks ja ta üritas oma jäsemeid luksusliku ilu taga peita. teiste Saksa noorte sportlaste kullatud tossud või matta need kroonlehtedesse.
  Oleg tõmbas tal kätt:
  - See pole seda väärt! Sinu piinlikkus tekitab naeru ja kahtlusi... Lisaks kõnnivad Saksamaal pärast totaalse sõja väljakuulutamist peaaegu kõik lapsed paljajalu, mida sa ise Berliini tänavatel nägid. Nii et aja selg uhkelt sirgu.
  Medalid, mis neile anti, olid pruunidel lintidel ja ehtsast kullast, kaaluga umbes viiskümmend grammi ja üheksasajandiku standard. Muidugi on see nõukogude poiste jaoks suur summa - umbes... Seda on isegi raske arvutada, nii et nõukogude raha oli ametlikult tagatud, kuid tegelikult viidi emissioon läbi ilma kullavarudeta.
  Kui Nõukogude pioneerid platvormile tõusid, kõlas NSV Liidu hümn. Muide, see polnud veel Aleksandrovi muusika, midagi rahvusvahelist. Oleg tundis siin suurt inspiratsiooni ja palus luba laulda...
  Võistlusel viibinud Himler lubas lahkelt:
  - Meil on väga hea meel kuulda meie külaliste koosseisu Suurelt Venemaalt.
  Oleg kummardus esmalt paremale ja seejärel vasakule, misjärel ta ja Danka laulsid:
  Sa lendad nagu nool läbi elu, rüütel,
  Lõppude lõpuks on aja käed suur sõukruvi!
  Et sa ei saanud lühikest muhku;
  Eesmärgi piires pole vaja läbida!
  
  Maailm meie ümber - mõnikord õitseb kevad,
  Ja sügis katab puud kullaga!
  Ja tundub, et jama on katastroof,
  See mees väärib heldet osa!
  
  Kuid loodus ei ole paraku meie ema;
  Ta on karm, näod kortsutavad vihast!
  Kui sageli peavad inimesed kannatama,
  Mõnikord tuleb edu metsiku valuga!
  
  Kuid selle võitleja jaoks noor,
  Otsustasin minna matkama - mina otsustasin oma saatuse!
  Nii et inimesest saab kõige isa,
  Et igaüks saaks endale pekuliumi kuningriigi!
  
  Ja kui lahing läheb raskeks,
  Ja koorem ületab jõu piirid!
  Las ta saab rüütliks, see pole oluline
  Oma vaimu ja keha pole vaja säästa!
  
  Mida järsem on õhkutõus, seda traagilisem on langus;
  Aga kes mulle hädasid ennustab, see saab peksa!
  Varem käsutasin ainult muusat,
  Nüüd on Maa päevad ja ööd kontrolli all!
  
  Progress annab meile sellise jõu,
  Sa olid sipelgas, nüüd hakid mägesid!
  Ja las kaval deemon mängib südames,
  Me vallutame universaalsed avarused!
  
  Meie peamine vaenlane on loomulikult isekus,
  Selles on peidus inimeste reetmine!
  Kommunism võib meid paremaks muuta;
  Miks mitte jääda künaaugu juurde!
  
  Ta andis kõigile vene inimestele ühe saatuse,
  Taevalaotust on tähed kastnud!
  Et kodumaa on teie kõrgeim ideaal,
  Teenige vapper Venemaad kartmata!
  Oleg ja Danka hüppasid viimastel sõnadel kõrgemale, suurendades sellega oma laulu muljet veelgi.
  Tribüünid vilistasid entusiastlikult ja aplodeerisid...
  Need on Olegi seiklused teatud universumites ja missioonides. Esmapilgul tundub - mis siis, kui saaksite Kolmanda Reichi poksimeistriks ja isegi laste seas. Kuid teisest küljest tähendab see moraalselt enamat kui tuhandete sõdurite tapmist.
  Pealegi, kelle jaoks? Nende buuride jaoks? Mustlasi mõnitavate sakslaste järeltulijad. Kas nad ootasid Hitleri võitu Teise maailmasõja ajal?
  Ja nad mitte ainult ei oodanud seda, vaid mõned isegi vabatahtlikult SS-diviisis võitlema.
  Oleg laulis ohates:
  Aafrika avarused on tohutud,
  Rahuliku taeva all jätkub ruumi kõigile...
  Miks tekitada ebakõla verega riikide vahel,
  Milleks inimesi purustada ja tappa?
  Poiss suurendas jooksu ja sattus Molokose pataljoni laagri lähedale.
  Paul ja Jean Grandet ning Buuride pere noorem vend ja õde olid juba seal. Oleg ütles neile hüüdes:
  - Palju sadu vaenlasi on tapetud ja veelgi rohkem on alles!
  Jean noogutas ja vastas:
  - Meil on aeg uuesti haarata. Kuna nad kavatsesid silla õhku lasta ja toitesüsteemi hävitada, peaksid nad seda tegema!
  Edik kinnitas:
  - Jah, ma nägin Olezhkat aktiivselt oma vastaseid välja löömas. Sa oled tõeline surmaingel!
  Stella laulis:
  Keskööingel lendas üle taeva,
  Ma imestasin, kui palju kurjust maailmas valitseb...
  Hõbedane oja voolava veega,
  Sellest jõesängist, mida ma tean!
  Ja tüdruk võttis ja tembeldas oma palja, meislitud, lapseliku, pargitud ja väikese jala.
  Lapsi oli siin palju, isegi mitte teismelisi. Jean nägi välja umbes neljateistkümneaastane. Tema nägu oli nii noor ja hell, et Oleg arvas, et mitte asjata ei pidanud britid teda tüdrukuks, kui Grande naisekleidis vangistusest põgenes. Lugu peab ütlema, et päris naljakas. Oleg ise arvas, et kindlasti on hea olla surematu ja nii tugev ja kiire. Aga see pole üldse nii huvitav. Nii et proovige sõdalane poiss vangi võtta. Ja mõnikord tunnete täielikku melanhoolsust.
  Imejate pataljoni kapten Jean andis käsu:
  - Me lahkume!
  Ja neli poissi ja tüdruk tormasid jälle silla poole. Nüüd tekkis neil idee valida käänulisem marsruut, et vältida kokkupõrget brittidega.
  Oleg, nagu surematu ja ilma ponita, jooksis veidi ette. Tal pole midagi karta. Mõnevõrra meenutas ta filmi kangelast Brandon Leega - "The Raven", keda samuti ei võtnud kuul ega pistoda.
  Või ehk isegi lahedam, sest teda kaitses ikkagi ronk, keda sai maha lasta, ja isegi teda lasti maha. Ja Oleg Rõbatšenkot kaitsevad Vene jumalad, eesotsas Kõikvõimas, Kõikjal, Igavene ja Igavese-eelne, Kõikenägev ja Kõike Teadev Perekond!
  Poiss jooksis kõigist ette. Tema paljad tallad olid rohust kergelt rohekad. Sõdalane poiss jooksis ja laulis mõnuga:
  Poiss elas kahekümne esimesel sajandil,
  Ta unistas, et vallutab kosmose...
  Et isamaal on jõudu,
  Kvasarid valgustavad pealinna!
  
  Kuid poisist sai kohe ohver,
  Ja maailmatule ees...
  Seal on sulav, rebenenud metall,
  Ja tundub, et elukohta polegi!
  
  Poiss on harjunud elama alati luksuses,
  Kui banaanid ja ananassid on kõikjal...
  Noh, nüüd on see probleem,
  Justkui leidsid endale Juuda!
  
  See müriseb, kostab tulist äikest,
  Sähvatused lendasid üle taeva nagu torm...
  Usun, et Wehrmacht lüüakse,
  Sest südames on poisi julgust!
  
  Sündinud sõimest võitlema,
  Meile, poistele, meeldib vapralt võidelda...
  Sa oled Wehrmacht, kes tormab nagu hord - purusta see,
  Ja tehke Hitlerist haletsusväärne kloun!
  
  Isamaa eest, Stalini jaoks, pojad,
  Nad tõusid püsti, surusid käed tugevalt kokku...
  Aga me oleme lahedad rüütlid-kotkad,
  Me suudame Visla eest füüreri nokauteerida!
  
  Tea pioneeride tugevust,
  Et mitte miski maailmas ei saa temaga võrrelda...
  Varsti ehitame universumisse paradiisi,
  Ikoonide pühad näod õnnistavad teid!
  
  Anname oma südamed isamaa eest,
  Armastame väga oma isamaad...
  Meie kohal on särav keerub,
  Me ise jääme fašismi kohtunikeks!
  
  Nüüd tormab vaenlane otse Moskvasse,
  Ja poiss on paljajalu lumehanges...
  Ma lõpetan, ma usun seda hordi,
  Nad ei lõika tüdruku juukseid, ma tean punutisi!
  
  Minust sai kiiresti pioneer
  Ja poisil on terase tahe...
  Lõppude lõpuks on meie süda nagu titaanmetall,
  Ja peamine juht on kõikehõlmav geenius Stalin!
  
  Olen pioneer, jooksen talvel paljajalu,
  Ja mu kontsad läksid külmaga punaseks...
  Kuid Hitler purustatakse vikatiga,
  Ja anname sarlakile roosile musi!
  
  Uskuge mind, Venemaa jaoks oleme kotkad,
  Ja me ei lase füürerit pealinna läbi...
  Kuigi Saatana armeed on tugevad,
  Usun, et varsti nülgime Adolfi nahka!
  
  Meil on selline jõud - kõik inimesed,
  Meie, lapsed, võitleme õigluse eest...
  Ja Hitler on kurikuulus kaabakas,
  Ja ta ei saa rahvalt armu!
  
  Meil on väga tugev kuulipilduja,
  Mis tulistab nii täpselt fašiste...
  Tuli ja on tulemusi,
  Võit tuleb säravas mais!
  
  Me muudame isamaa tähtedest kõrgemaks,
  Varsti heiskame punase lipu Marsi kohale...
  Lõppude lõpuks on Jumal Jeesus Kristus meiega,
  See nimi on igavesti hiilguses!
  
  Kuid Stalin on ka pioneeride vend,
  Kuigi julged lapsed on palju vanemad...
  Poisil on hästi sihitud kuulipilduja,
  Ta lasi alla natside tornid!
  
  Kuigi lumehanged on järsud,
  Poiss kakleb Fritziga paljajalu...
  Tema jaoks pole nõrk fašisti tappa,
  Vähemalt eksam on muidugi range!
  
  Ja poiss arvutas ka tähe välja,
  Olles tulistanud natsi pihta, lõigates ta täpselt maha...
  Südames on leek ja metall põleb,
  Fuhrer ei luba valeinfot Isamaa kohta!
  
  Ja sa armastad oma kodumaad,
  Ta on nagu ema kõigile rahvastele, teate...
  Ma armastan Jeesust ja Stalinit,
  Ja tabas füürerit kõvemini!
  
  Noh, fašistide rünnak on juba kuivanud,
  Tundub, et natsidel hakkab aur otsa saama...
  Hitler saab rusika niklisse,
  Ja me laulame selle selge taeva all!
  
  Su poiss jooksis läbi talve lühikeste pükstega,
  Ja nohu ma isegi ei märganud...
  Ma ei saa aru, mis külmetusel viga on,
  Mõnikord jäävad lapsed liiga haigeks!
  
  Kevadel on juba väga lihtne võidelda,
  Mõnus on lõpuni läbi lompide sulistada...
  Istusime paati, haarasime aeru,
  Kui lõbus see meie jaoks oli!
  
  Võidelda ja julgeda kodumaa eest,
  Oleme väga julgelt teerajajad...
  Eksamid sooritatud, ainult viis,
  Et tuua ennast võimalikult kiiresti avalikkuse ette!
  
  Usun, et võitlejad tulevad Berliini,
  Kuigi sõda ei lähe liiga libedalt...
  Me vallutame universumi avaruste,
  Väikesel on aga endiselt raske!
  
  Kuigi muidugi on alati sõda,
  Iga põõsas on ohte täis...
  Kuid tuleb pioneeriunistus,
  Paljasjalgne poiss on väga tark!
  
  Poiss tabab fašiste täpselt,
  Sest pioneeril on au südames...
  Fuhrer saab otsaesisele arve,
  Ja ülejäänuid karistame eeskujuks!
  
  Mida ma teha saan, tead,
  Venelased on ju lahingutes võitmatud...
  Ehitame universumisse punase paradiisi,
  Rahvas on erakonnaga igavesti ühendatud!
  
  Ja uskuge mind, meie vaenlased ei kustuta meid,
  Teeme imet nagu hiiglased...
  Murra universumi köidikud,
  Ja Hitler on alatu Juudas!
  
  Aastad mööduvad, ajad tulevad,
  Püha kommunismi avarustes!
  Ja Lenin on meiega igavesti,
  Uskuge mind, me purustame fašismi ikke!
  
  Kui hästi äratab Kristus kõik üles,
  Ja kui ei tule, siis teadus...
  Lõppude lõpuks on inimene võimule kasvanud,
  Elu pole kerge, vennad, teadke seda!
  
  Isamaa suurus saab olema
  Et kõik armastasid teda teadmata...
  Püha riigi suurus on ühes asjas,
  Piiramatule, säravale Venemaale!
  
  Mina olen pioneer, kui ta on poiss,
  Ja uskuge mind, ma ei taha suureks saada...
  Ma näen varsti paljusid erinevaid riike,
  Ja ma ajan füüreri ja hordi sohu!
  
  Olge teiegi julged võitlejad,
  Et meie usk saab tugevamaks kui teras...
  Isad on pioneeride üle uhked,
  Kangelase tähe kinkis seltsimees Stalin!
  
  Lühidalt, sõjaline äike vaibub,
  Töötame raevukalt ehitusel...
  Lõppude lõpuks on kommunism tugev monoliit,
  Küla on sama ilus kui pealinn!
  
  Ja ma tunnistan, et olen isegi väga õnnelik,
  Et ma olen olnud põrgus ja tules...
  Nüüd olen nii uhke, et saan paraadi vastu võtta,
  Helde Isamaa lõputus hiilguses!
  . PEATÜKK nr 16.
  Seda laulu laulis sõdalane Oleg Rybachenko. Mitte päris kohatu, aga pean tunnistama, et laul on hea ja kaasahaarav.
  Ja nii on elu hea. Kuigi mind piinab südametunnistus - miks sa tapad inimesi? See tunne on ebameeldiv. Lõppude lõpuks, mida see anglo-buuri sõda maailma jaoks tähendab? Mitte-nii-toredad poisid versus mitte-nii-kenad poisid. Miks nad peaksid hoolima? Mis äri on imejate pataljoni kaptenil Jean Grandier'l? Tegelikult sattus prantslane sellesse sõtta. Võib-olla pole see Suurbritannia poolt kuigi aus, kuigi eesmärk on selge - ühendada side ja raudtee Lõuna-Aafrikas. Kuid tsaari-Venemaa pidas sõdu ka sissetungija ja imperialistina. Eriti Kaukaasia vallutamine. Isegi nõukogude ajal, st leninismi valitsemise algusaegadel, peeti Iman Shamilit positiivseks kangelaseks.
  Aga kui stalinismi hakkas asendama leninism, muutus NSV Liidu poliitika avalikult imperiaalseks. Nii Peeter Suurest kui ka Ivan Julmast said edumeelsed ja positiivsemad kui negatiivsed kuningad. Ja peagi kuulutati Peeter Suur Nõukogude subkultuuris täielikult pühakuks.
  Kuid Peeter Esimene alustas ka sõda Rootsiga - see oli tema rünnak ja Narva piiramine. Ja enne seda võitles see kuningas Türgiga, piirates Aasovit kaks korda. Ja teist korda õnnestus mereblokaadi tagajärjel nälga jääda.
  Kuigi Peeter Suur mõistis avalikult hukka Aleksander Suure soovi vallutada kogu maailma ja näis rõhutavat, et püüdis tabada ainult seda, mis on vajalik ja isegi Venemaale vajalik. Ja juurdepääs merele oli vajalik. Kuid siis, oma valitsusaja lõpus, saatis Peeter Suur väed Aserbaidžaani ja Pärsiasse, vallutades maid lõunas. Mida üldiselt Venemaal tegelikult ei olnud ja vaja ei läinudki. Ning kauguse ja laialdase suhtluse tõttu oli vallutatut raskem hoida kui vallutada. Ja Venemaa kaotas need alad.
  Nii et Peeter Suur oli keiserlik kiskja, kes ei tahtnud midagi endale haarata. Ja isegi kogu maailm. Ja seda hoolimata asjaolust, et sõda Rootsiga kestis kakskümmend üks aastat.
  Oleg hüppas ja tegi salto...
  Nad lähenesid sillale. Muidugi on tema ümber valvurid ja okastraat, kuid see ei peata sabotaažigruppi imikuid.
  Mulle meenus, kuidas partisan Lara käis omal ajal luureretkedel. Tüdruk oli rebenenud kleidis ja paljajalu. Ja mitte ainult suvel, vaid ka varakevadel ja hilissügisel. Ja ta kleit külmus isegi muruni. Kuid neiu sulistas oma tolmuste paljaste kontsadega julgelt mööda teed. Ta oli enesekindel ja ilus. Ja loomulikult näitas ta oma armastuse taset, jõudu ja hinge ilu.
  Tüdruku paljad jalad on kunsti eriline sümbol. Ja tal õnnestus palju saavutada.
  Eh, Lara. Kui natsid sind vangi võtsid, viidi sind, umbes neljateistkümneaastast tüdrukut, paljajalu lumes külast külla. Siis viisid nad mind piinaonni. Seal määriti paljajalu, külmunud, jalanõudeta kõndides karestunud tallad rasvaga ja pressiti varnadeks. Ja nad hakkasid tuld praadima paljaste ümarate tütarlapselike kontsade all.
  Lara surus hambad kokku ja vaikis. Kuigi tal oli väga valus. Ja tüdruku paljad tallad olid praetud ja praetud.
  Kuid natsid hakkasid ka teismelise tüdruku kehale voolu vabastamiseks elektroode kinnitama. Ja see on ka väga tugev valu.
  Ja paljajalu partisan Lara Miheiko võttis selle ja hüüdis:
  Fuhrer väänleb põrgus,
  Me praadime ta ära, pioneerid...
  Isegi kui ma lahingus langen,
  Minust saab eeskuju kogu riigi inimestele!
  Ksati, Lara perekonnanimi oli Miheiko ja ta oli ilmselt ukrainlane. Ja Ukraina lastele on loomulik kõndida paljajalu. Kuigi Lara tuli pühadeks Leningradi vanaemale külla. Ja ta pole ilmselgelt liiga harjunud oma paljaste lapsetaldadega maapinda mõõtma.
  Oleg võttis selle ja hüppas seitsmekordse salto keerdudes.
  Ja jälle laulsid poisid:
  Olgu, okei, okei,
  Vanaemad on hullud!
  Lapsed sõid putru ja jõid jogurtit!
  Jean de Grandier märkis:
  - On aeg ronida lähima kõrgema puu otsa ja uurida silla ümbrust.
  Paul kinnitas naeratades:
  - See on võimalik, kuid meil on superlaps, võib-olla proovib ta üksi kõiki tappa.
  Oleg noogutas oma heleda, kärbitud peaga nõustuvalt:
  - Ma olen alati valmis!
  Edik noogutas naeratades:
  - Meie, poisid, oleme nii lahedad! Me sõna otseses mõttes lõikame ja rebime kõik tükkideks! Ja teeme shurum-burumi!
  Stella säutsus:
  - Me läheme lahingusse vaenlase vastu ja alistame ta!
  Oleg noogutas ja hüppas puu otsast, hüüdes:
  Rohkem tegusid - vähem sõnu!
  Rohkem tegusid - vähem sõnu!
  Ole valmis - alati valmis!
  Ja sõjapoiss jooksis, paljad roosad kontsad vilkumas, lahingusse. Ja tema käes olid kaks mõõka, mida poiss oli eelnevalt teritanud.
  Ja ta võtab selle ja lõikab vaenlase ridadesse, purustades ja lõigates vaenlasi sõna otseses mõttes.
  Poiss hüppas ühe hüppega läbi okastraadi ja Inglise sõdurite mahalõigatud pead lendasid minema.
  Ja noor sõdalane sai äkki vihaseks. Ja tükeldame kõik ja tükeldame nagu kapsast. Ja tema mõõgad on sülitava ninja mõõga kujutis.
  Oleg meenutas, kuidas tüdrukud omal ajal veidi erinevates sõjateatrites võitlesid.
  Oleg Rõbatšenko ja Margarita Koršunova ning neli legendaarset tüdrukut pääsesid Tulast välja ja jõudsid Moskvasse.
  Nüüd oli olukord pealinnas ülimalt keeruline. Sakslased olid oma ümberpiiramise juba lõpetanud ja järele jäi kolmekümne-neljakümnekilomeetrine koridor, mis läks iga päevaga aina kitsamaks.
  Kuus sõdalast asusid Moskva äärelinnas kaitsepositsioonidele. Toimus äge rünnak.
  Oleg Rybachenko tulistas ja laulis omaette:
  - Tulevik on meie!
  Ja poiss viskab palja jalaga granaati ja jätkab:
  - Ja me saame suurepäraseks!
  Margarita Koršunova tulistab ja karjub:
  - Ja minust saab kõige lahedam!
  Ja palja jalaga viskaks ta surmavat granaati.
  Ja pillutab vastaseid erinevatesse suundadesse.
  Ja siis lahingus niidab Nataša kuulipildujaga sakslased maha ja viskab surmakingi palja jalaga.
  Selline see naine on...
  1941. aastal põgenes Nataša Bresti kindlusest. Ta läks itta. Uued kingad hõõrusid ta jalgu kiiresti ning tüdruk võttis need jalast ja kõndis paljajalu.
  Paar tundi polnud midagi ja siis hakkasid paljad tallad sügelema. Veel paari tunni pärast hakkasid nad põlema ja juba plahvatasid valust.
  Nataša, olles moskvalane, polnud harjunud paljajalu kõndima. Ja muidugi sukeldus ta aeg-ajalt ojasse.
  Jah, see osutus tema jalgade piinamiseks. Kuid noor neiu harjus sellega kiiresti.
  Siis kõndis ta pidevalt paljajalu, isegi lumes, ja pani kingi jalga ainult tugeva pakase korral.
  Nüüd võitleb Nataša nagu legendaarne jumalanna.
  Ja siin viskab Zoya palja jalaga granaati ja möirgab:
  - See on tegelikult suurepärane kohting!
  Ja ta teeb sihipärase pöörde.
  Ja sakslased ja nende palgasõdurid langevad.
  Ja siis Angelica tulistab... Ja ta laseb ka nii metsikult täpselt.
  Ja tema paljast jalast lendab ka granaat.
  Ja ajab palgasõdurid laiali.
  Siis laseb Svetlana. Ja tema paljas jalg viskab välja selliseid asju, millele keegi ei suuda vastu panna.
  Ja hajutab vastased väga kaugele.
  Ja ta tulistab ennast ja purustab vaenlased lööklainega.
  Need on NSV Liidus sündinud tüdrukud!
  Oleg Rõbatšenko tulistab täpselt vaenlase jalaväe pihta, visates lapse jalgadega automaatselt granaate. Ja samal ajal komponeerib poiss endale.
  Vitali Klitško, sattunud konflikti Ukraina uue presidendi Zelenskiga, otsustas Kiievi linnapea kohalt tagasi astuda. Tegelikult miks olla kangekaelne ja positsioonist kinni hoida. Parem on probleem ise lahendada.
  Ja pärast linnapea kohalt lahkumist jätkas Vitali Klitško oma karjääri. Ja kohe sensatsioonina kutsub ta Weideri võitlema. Ilma vahepealsete lahinguteta! Ja seda pärast enam kui kaheksa-aastast pausi.
  Laiem on muidugi nõus. Väljakutse vastu võetud!
  Ja tõehetk saabub. Ühest küljest pole mitmekordset maailmameistrit üle kaheteistkümne aasta kordagi võidetud. Ja teisalt neljakümne üheksa-aastane endine Kiievi linnapea. Mees, kes suudab ületada Hopinsi rekordi, kuid kelle sobivus on väga küsitav.
  Tegelikult uskusid paljud, et pärast nii pikka pausi oleks otse Weiderisse minek enesetapp.
  Aga Vitali Klitško on nagu Rocky Balboa. Otsustasin minna vastamisi raskekaalu võimsaima nokaudiartistiga. Denotey Wider on poksija, kes on näinud kõiki oma vastaseid kukkumas. Absoluutselt kõik - sealhulgas Tyson Fury!
  Mis siis, kui Vitali Klitškol on võimalus?
  Kuid Vitali Klitško treenis pidevalt, hoidis end vormis ja sõitis tööle jalgrattaga. Ja loomulikult polnud ta füüsiliselt nii halb. Ja pealegi oli tal terasest lõug.
  Noh, Vitali Klitško võtab võitluse, isegi kui ta pole favoriit.
  Oleg Rybachenko muutis oma kuulipilduja klambrit. Oletatavad kaklused poksijatega on põnevad.
  Niisiis, miks ei naase Vitali Klitško ringi ega ürita Hopinsi rekordit purustada?
  See oleks väga tugev idee.
  Terminaatoripoiss tegi paugu ja niitis maha veel mitukümmend fašisti.
  Selle peale poiss naeris ja ajas keele välja, öeldes:
  - Ma olen super inimene!
  Margarita viskas palja jalaga kaks kokkuseotud sidrunit ja kilkas:
  - Sa oled lahedam kui ükski inimene!
  Oleg, jätkates tulistamist, arutles...
  Neljakümne üheksa-aastane Vitali Klitško kavatses tõesti Hopinsi rekordi purustada. Ta meenutas isegi pressikonverentsil: "Ma ütlesin, et ma ei kavatse Foremani rekordit purustada, kuid ma ei öelnud midagi Hopinsi kohta! Nii et ma võtan selle ja löön tema rekordi!
  Kui aga märkimisväärne osa avalikkusest uskus enam-vähem, et neljakümne kaheksa-aastaselt suudab Hopins võita maailmameistri tiitli, siis neljakümne üheksa-aastasesse Vitali Klitškosse oli usku palju vähem. Sealhulgas tänu sellele, et tema vastane on väga tugev.
  Sellist lööjat pole raskekaalu ajaloos olnud. Tõsi, Wider pole enam noor, kuid kolmkümmend viis aastat vana pole ka nelikümmend üheksa.
  Vitali Klitško aga selgelt optimismi ei kaota. Ta treenib kõvasti ja saab vormi. Ja mul on väga hea meel, et jätsin kõrvale Kiievi linnapeaks olemise rutiini.
  Tõepoolest, ei ole suur õnn olla linnapea Ukrainas, kus on nii palju probleeme.
  Aga võitluse eest Uyaderiga pakuti Vitali Klitškole väga head raha. Nii et igal juhul ma rahakotiga viga ei teinud. Nimi Vitali Klitško on kuulus.
  Kurjad keeled rääkisid isegi, et Weider lööb korra ja Vitali Klitško kukub ise pikali. Ja siis saab ta raha ja kirjutab memuaare või ilukirjandust.
  Või äkki mängib ta filmis.
  Muide, Vladimir Klitško tahtis ka poksida. Vaid kaval Vladimir valis tavamaailmameistri seast nõrgema vastase. Kuid hoolimata sellest, kuidas te seda vaatate, on ta tšempion ja see on lahe!
  Kuid Denotay Wider, hoolimata sellest, kuidas te seda vaatate, on ikkagi parimatest parim!
  Vitali treenib aga meeletult. Ta on nagu noor mees, kes paneb endale maksimaalse stressi. Ja tal oli mitu sparringut, näidates suurepärast vormi ja head vastupidavust. Ei, Vitali on valmis. Ja ta ei astu lihtsalt ringi.
  Ja tõepoolest, kui kohtumõistmise päev kätte jõudis, tulid kokku suurim nokaudiartist Wider, selles osas parim raskekaallane, ja Vitali. Kiievi endine linnapea, kelle kõik on juba poksijatena maha kandnud. Siis aga said kokku kaks legendaarset isiksust.
  Vitali, kes tuli esimest korda maailmameistriks 1999. aastal. Mõelda vaid, kui kaua see oli ja sellest sündmusest on möödas üle kahekümne aasta.
  Ja Wider on oma tiitlit juba väga pikka aega hoidnud. Ja ta on lähedal ka Holmesi rekordi purustamisele, kes hoidis seda tiitlit kõige kauem pärast vööde jagamist.
  Ja muidugi, kui Wider kedagi kardab, pole see vanaisa Vitali. Tõepoolest, igaüks ei saa olla Hawkins. Ja Hawkinsi vastased pole nii võimsad kui Weider!
  Aga Vitali astub väljakutsujana ringi. Tema keha on endiselt uhke ja lihaseline, kuigi juuksed on juba hallid. Vanaisa Vitali, nagu teda austusega või naeruvääristades kutsutakse. Kuid lihase määratlus on nagu noormehel.
  Vitali ütles, et on valmis. Ja isegi mitte tema, määrad on veidi tõusnud.
  Laiem on ka lahja, vormitud ja peenemate luudega ning kaalub vähem.
  Kuigi ta on võimas löök, on tal mõned kaitseprobleemid ja ta ei ole alati hea jalul. Aga mul on juba palju võitluskogemust. Kakluste arvu poolest on ta juba Vitaliga võrdne. Ja ta pole veel võidetud.
  Vitali Klitško kaotas oma kaks võitlust aga vaid vigastuste ja lõikehaavade tõttu. Ja võib ka öelda, et peksa ei saanud.
  Aga rohkem kui kaheksa aastat vahet ja peaaegu viiskümmend aastat. Kui Vitali oleks noor, oleks tal muidugi võimalusi. Aga kas ta suudab ületada Hopinsi rekordi? David Haye"st sai juba kolmekümne viie aastaselt nullpoksija.
  Aga juttu on palju ja ainult sõrmus ütleb. Kas Vitali Klitško purustab Hopinsi rekordi või kantakse ta kanderaamil minema, nagu Weider lubas.
  Siin tuleb ta välja rongamaskiga. Kõrge, väga kuiv, isegi kõhn nagu Koschey.
  Poksipaar tekitas talle ringis tõsiseid probleeme. See on Kuuba Ostrix, kes juhtis punktide arvu ja võitis nokaudi ning Tyson Fury, kes juhtis samuti punktidega ja suutis võitluse viigini viia. Nii et kõigi aegade suurim lööja võib kukkuda.
  Kuid tõenäosus on peaaegu üks kümnest Weideri kasuks. Siiski on Vitali liiga vana ja tema karjääris on pikk paus. Isegi tema vend Vladimir soovitas end paari tugeva keskmise talupojaga soojendada. Tegelikult võiks Vitali Klitško Saksamaal keskpärase poksijaga heitluses raha juurde saada puhtalt tänu oma suurele nimele.
  Vitalyt tuntakse kogu maailmas mitte ainult poksijana, vaid ka poliitikuna, pealinna linnapea ja Maidani kangelasena.
  Ei, igal juhul oleks Vitali Klitško pidanud mõtlema, kas tasub sellise mäe vastu tormata ja võidelda.
  Kuid valik on tehtud: Vitali Klitško ei otsi lihtsaid teid!
  Võitlus toimub Ameerikas. Kõlavad USA ja Ukraina hümnid. Teeninduskirjed teatatakse. Lõpuks kõlab lahingusignaal.
  Paljud tahavad näha vaatemängu ja verd.
  Wider alustas ettevaatlikult, kuigi võib ka eksida. Mis siis, kui Vitali on roostes? Ka Klitško seenior ei kiirusta. Aga kohe on näha, et ta on jalas kerge, sale, lihaseline ja heas tasakaalus. Igatahes seda, mida paljud ootasid: et see kohe hõljub, ei juhtunud.
  Klitško töötas enesekindlalt oma torkega, hoidis seda tavapärasest veidi kõrgemal ja asetas klotse.
  Esimesed kaks vooru läksid sujuvalt. Ja siis tõstis Wider ootuspäraselt tempot kõvasti üles. Ta hakkas ründama ja ründama aktiivsemalt. Kuid Vitali ei olnud kahjumis. Blokeeris löögi ja vastas sellele vasakpoolse torkega. Ja järsku lõi ta kaheksajala terava rünnaku ajal teda parema käega kehasse. Laiem kahekordistus valust.
  Vitali tõmbas kahevõitu ja teist korda oma karjääri jooksul leidis maailmameister ja kõigi aegade parim nokautšija end põrandalt.
  Vitali naeratas... Ja publik möirgas vaimustusest. Seda ei oodanud vanalt Vitalilt. Vau! Aga tundub, et varsti saabub viiskümmend aastat! Ja ikka liigu ja löö! Sa pead suutma seda teha!
  Wider tõusis püsti, kuid hakkas taganema. Vitali hakkas teda aeglaselt torkima. Ja jälle kahekesi. Ja tabasin uuesti. Knockout taandub.
  Raskustega elas Weider ringi lõpuni. Siis, järgmises, töötas Vitali esinumbrina. Aga ei midagi, kõik läks plaanipäraselt. Weider taganes mitu ringi ja nägi abitu välja. Kuid üheksandas raundis plahvatas ta uuesti. Ja nad hakkasid lööke lööma ja läksid edasi. Ja jälle jäi ta kahekesi vahele ja kukkus. Teine koputus.
  Vitali naeratab. Läheb edasi. Wider on jalgadel ebakindel. Ta igatseb taas kahekesi vastumürki leidmata. Ja järgmisest löögist ta kukub.
  Ta tõuseb vaevaliselt püsti ja kohtunik peatab võitluse!
  Võit! Vitali Klitško, nüüd maailmameister! Ja jälle tema vöö! Tõsi, ta pole veel absoluutne, aga ta on juba hobuse seljas!
  Ta purustas Hopinsi rekordi ja loomulikult tuli raskekaalu Foremani jaoks neljandat korda maailmameistriks, olles võrdne Holyfieldiga.
  Laiem muidugi karjub, et võitlus katkestati liiga vara ja nõuab revanši.
  Vitali ütleb, et teeb hiljem otsuse, kas jätkab karjääri või peab veel paar tüli. Aga kõik räägivad talle, et ta on väga tubli, isegi parem kui nooruses ja tal on vaja jätkata.
  Pealegi pole veel midagi teha. Kiievis on teine linnapea, parlamendi- ja presidendivalimised on veel kaugel, miks mitte seal võidelda?
  Järgmise kolme võitluse eest pakutakse Vitalile koguni sada miljonit dollarit, millele lisandub protsent saadetest.
  Muidugi on jackpot suur ja Kiievi endine linnapea ütleb, et mõtleb selle peale.
  Tegelikult näitas ta, et on veel paljuks võimeline. Miks siis talente matta? Ja peaasi, et nagunii pole enam midagi teha!
  Äkki prooviks kõik vööd kombineerida? See oleks nii vahva!
  Vitali võtab pakkumise vastu ja sõlmib lepingu veel kolmeks võitluseks.
  Ja tema järgmine vastane... No muidugi Tyson Fury! Pole kunagi varem löödud, suur raskekaallane. Tõsi, ta kukutas Uydar ja keegi väiksem. Ja mis kõige tähtsam, ta on ka oma noorema venna kurjategija. No kuidas saab sellise asjaga mitte võidelda?
  Muidugi uus võitlus, vapustav honorar ja suurepärane vaatemäng.
  Oleg Rõbatšenko tulistab taas sakslasi ja välisvõitlejaid. Üldiselt ei ole jalaväes sakslasi peaaegu üldse. Nad liiguvad tankide E-50 ja E-75 taga. Ja nad püüavad mitte riskida.
  Siin kusagil kaugemal on näha "Panther"-2. See tank, erinevalt tegelikust loost, ilmus 1943. aastal. Ja "Panther" ise ei olnud liiga massiivne. Jah, ja "Panther"-2 toodeti küll palju, kuid 1945. aastal NSV Liiduga sõjaks valmistudes täitsid sakslased tehased E-50 ja E-75 tankidega.
  Vaatamata kergete iseliikuvate relvade E-10 ja E-25 praktilisusele eelistas Fuhrer raskemaid tanke. Raskustega veenis Guderian kiiret E-50 kõige populaarsemaks muutma. Fuhrer armastas rohkem E-75, mis ei olnud eriti edukas ja kaalus üheksakümmend tonni.
  Nüüd on aga ilmunud E-75 M modifikatsioon, madalama siluetiga, kergem ja võimsa mootoriga. Võib-olla muutub see tulevikus kõige levinumaks.
  Kavalat taktikat kasutab näiteks Oleg Rõbatšenko. Ta võtab selle ja viskab granaadi palja jalaga E-50 rajale. Tänu sellele tank pöördub ja põrkab kokku oma kolleegiga.
  Ja tulemuseks on kaks mastodoni põlemist.
  Oleg, nagu näeme, on väga kaval.
  Nii ta praegu tegutseb ja sakslased kannavad suuri kaotusi. Poisil on nobedad jalad. Hea on olla tema moodi, paljajalu ja nägus.
  Aga üldiselt tulevad mõtted poksijatest pähe. Näiteks miks mitte Denis Lebedev oma karjääri jätkata? Nelikümmend aastat pole nii pikk aeg. Pealegi on raskekaalu peamised konkurendid lahkunud ja võite proovida rihmasid ühtlustada.
  Mida te tõesti ei tohiks teha, on olla võimude kuus. Parem on ise õilsa poksiga tegeleda või opositsiooniga liituda.
  Nii sai Sergei Kovaljovist Moskva linnapea. Kuigi see on ainult fantaasia.
  Ja Denis Lebedev võiks teha midagi konstruktiivsemat. Pealegi on veel liiga vara poksi võitmata jätta. Tõeline sportlane peab minema lõpuni.
  Tagasi võiks tulla ka Vladimir Klitško. Kuid mõned, nagu Aleksandr Ustinov, kes on juba kolm korda järjest löödud, ei lähe pensionile!
  Tõepoolest, kangelased pole inimesed, vaid otse terasest!
  Kuid kujutame ette seda stsenaariumi: Putin kukkus lennukiga alla ja Venemaal on uued presidendivalimised.
  Ja mida me täna näeme! Kommunistidel pole tugevaid kandidaate. Grudin on ennast häbi teinud ja tema usaldusväärsust on õõnestatud. Zjuganov on liiga vana ja kõik on temast väsinud ning tal pole piisavalt karismat. Suraikin kukkus eelmistel valimistel läbi. Teised vähetuntud isiksused. Žirinovski on ka liiga vana ja kõik on temast tüdinud. Teised LDPR-is on vähe tuntud. Keda veel opositsioonist oskate soovitada? Andrei Navalnõi on tugev, kuid valimistel teda ei lubata. Ksenia Sobtšak pole tõsine kandidaat. Demuškin oli vanglas ja teda ei edutatud kuigi hästi. Udaltsov oli ka vangis, kuigi võib-olla oleks võinud teda kommunistid toetada ja välja tulla.
  Ühesõnaga, opositsioonis pole tõsiseid konkurente. Nii et presidendi kohusetäitja Medvedev on endiselt peamine favoriit. Ja kui on intriigi: teine voor või kohe esimene.
  Arvestades Medvedevi madalat reitingut ja suure tõenäosusega presidendikandidaatide suurt hulka, on teine voor täiesti võimalik.
  Küll aga on Medvedevil esimeses ringis väga suur edumaa, teises aga mitte eriti hea vastane.
  Kuigi viimasel hetkel võib tema enda Zelensky ilmuda ja kõik kaardid segi ajada!
  Oleg Rybachenko viskas taas granaadi, lükates natside tanke. Palju möirgamist ja mürsku.
  Ja aeg-ajalt tõuseb maa lendu ja põleb otse õhus. Ja killud lähevad ümber, sulavad.
  Oleg ütleb:
  - Au meie impeeriumile!
  Margarita, visates kohalolevat tapjat palja jalaga, kilkas:
  -Suur au kangelastele!
  Ja jälle loobib neiu palja kannaga sidrunit.
  Fašistid kallavad, oh ja kallavad.
  Neid ei saa kuidagi peatada ega võita isegi vaakumpommiga! Siin on nii lahedad sõdalased, see on lihtsalt jube!
  Oleg möirgab:
  - Meie võit pühas sõjas!
  Margarita kinnitas:
  - Sajaprotsendilise garantiiga!
  Ja jälle viskas neiu palja jalaga granaati.
  Ei, ilmselgelt need lapsed lihtsalt alla ei anna.
  Oleg Rybachenko möirgas:
  - Uue nõukogude korra eest!
  Margarita tegi aktiivselt sari ja kinnitas:
  - Banzai!
  . PEATÜKK nr 17.
  Oleg Rybachenko jätkas Hiinas viibimist. Käes on juba märts ja kevad õitseb keset taevaimpeeriumi tõeliselt. Mõnus ja soe. Kusagil seal salakaval diktaator Hitler tegeleb millegagi. Ta kogub juba vägesid lääne poole. Ja tsaari-Venemaa valmistub ka Entente'i võimude kolooniate hõivamiseks Aafrikas ja Aasias ning Vaikses ookeanis.
  Vahepeal jätkab terminaatoripoiss kirjutamist:
  On juba aprill 1944. Moskva on ümber piiratud, Leningrad ka, kuid mõlemad pealinnad peavad endiselt vastu. Natsid on juba Kaasani lähedal. Endiselt on muda ja muda ning nad ei kiirusta ründama. Kuid lahingud jätkuvad ja jätkuvad veel vallutamata Nõukogude linnade massiline pommitamine.
  Pean ütlema, et fašistid pingutavad kõvasti. Ja jaapanlased tulevad idast. Sellistele koletistele ei saa vastu panna.
  See läbib kolossaalset survet.
  Uljanov peab endiselt vastu. Sakslased ründavad Kesk-Aasias ka Taškendi linna ja maanteed. Olukord on kriitiline. Eriti kui Moskva sai täielikult ümber piiratud.
  Sellel on palju vägesid ja sadu tuhandeid sõjaväelasi. Kuid lahingutes kuluvad mürsud ja laskemoon väga kiiresti ära. Võib-olla ei jätku laskemoona. Ja siis pealinn kukub. Ja toiduvarusid pole nii palju. Ka see saab varsti otsa.
  Ja ilma Moskvata on see järjekordne sõda. Ja Stalin saab sellest aru.
  Nüüd on ta Orenburgis. Kuid pärast natside murdmist Volgani ei olnud see ka rindejoonest kaugel.
  Lisaks avaldasid samurai neile survet. Nad pommitavad ja ründavad koos lugematute jalaväelastega. Jõudu ei pruugi olla piisavalt.
  Stalin mõistab seda ja püüab kulisside taga Jaapaniga eraldi rahu sõlmida. Nad ütlevad, et on isegi valmis loobuma Kaug-Idast ja maksma hüvitist kullas.
  Hirohito aga ütles: me vajame kogu Siberit kuni Uuraliteni välja. Paraku on võimatu nii paljust loobuda.
  Vladivostok on juba peaaegu ümber piiratud. Ja üldiselt on kõik väga hirmutav...
  Kuid mõned kangelaslikud tüdrukud võitlevad ega allu fašistidele ja Jaapani militaristidele.
  Soomustatud vanglaauto, milles laulev Witcher reisis, peatus ja kuuldus ukse kriuksumist. Kaks jaapanlast, üks suur ja paks, teine väike ja kõhn, kummardusid valgusest välja, mis Anastasia hetkeks pimestas. Siis lõi tüdruk kõhklemata ühte noa säärega templisse ja teist ketti mähitud rusikaga lõualuu. Tõusva päikese maa kiidetud sõdalased löödi koomiliselt välja.
  Witcher isegi laulis:
  - Ma esitan mehele väljakutse kaheteistkümnendaks vooruks! Olen ju supernaine ja täielik Atass ning saadan vaenlase sügavasse nokauti, demonstreerides lahingus ohjeldamatut klassi!
  Tüdruk võttis kätte Schmeisterist kopeeritud Jaapani kuulipilduja ja tormas polti klõpsates kokpitti. Seal hüppasid välja veel kolm jaapanlast, Witcher saatis nende pihta tulepuhangu, sihtides nende pead ja irvitades raevukalt.
  - Mis nuiapealised koletised said!
  Soomustransportööri tabas alasti sõdalane. Nõid haukus:
  Hõljus õnnetu Venemaa kohal,
  Põrgulikud koletised keevad pimedust!
  Okupandil on oma tormiline kirves,
  Teritage ja lõigake pead!
  Kiipallis olev kommunist ei ole ettur,
  Me ei ole igavesti ikkes!
  Muudab Kolmanda Reichi tulemärgiks,
  No aususe eest tasutakse headusega!
  Vaatamata sellele, et tal oli vastik, pani Vedmakova selga surnutelt võetud Jaapani sõjaväevormi. Kui ebameeldiv see oli, need sõdurid polnud ammu pesnud ja hais oli kohutav. Tüdrukpiloot ulgus:
  - See peab muutuma nii jõhkraks! Aasia siiski!
  Soomustransportöör startis aga kergelt ja asus teele põhja suunas. Sõidukil oli kaks 12-mm kuulipildujat, nii et vajadusel oli võimalik jalaväe rünnak tõrjuda. Teine asi on see, et 20 mm soomus poleks 37 mm Jaapani "kahurite" kaliibrile vastu pidanud. Vedmakova arvas: kuidas kommunistide võimuletulek Venemaad muutis. Kui tsaariajal oli Jaapani armee tehnilises mõttes Vene armeest oluliselt üle, siis nüüd on see vastupidi maha jäänud. Kuigi ei saa öelda, et Tõusva Päikese maal teadust ei julgustataks. Kohustuslik keskharidus kehtestati 19. sajandi lõpus. Tõsi, Jaapani hariduse kvaliteet ei olnud kõrge. Nad kopeerisid selle äärmuseni pedantsest Preisi koolist ja lihtsustasid veidi, et üks õpetaja läbiks võimalikult palju õpilasi, kuna haritud inimesi polnud piisavalt. Üldiselt jäljendasid jaapanlased eurooplasi, näiteks inglasi khakivärvi vormi välimuses, sakslasi formatsioonis ja sõjalistes eeskirjades, ameeriklasi mereväe vormis ja tüübis ning finantsasutuste toimimise süsteemis. Tõsi, neil oli oma, näiteks Bushido kood, kuulus shimosa lõhkeaine (kuigi vaevalt see Euroopa omast parem oli). Kuni üheksateistkümnenda sajandi keskpaigani oli Jaapan mahajäänud keskaegne riik, millel polnud isegi raudteid ja mis oli relvastatud kahurikuulidega. See oli veelgi arhailisem kui Türkije või Iraan ja veelgi enam Tsaari-Venemaa. Kummalisel kombel oli Ameerika see, kes aitas tõusva päikese maal avalikkuse ette tulla ja sundis seda sõna otseses mõttes tsiviliseeritud maailmaga ühinema. Moodne plahvatusohtlike kestadega aururistleja jättis mahajäänud Jaapanile tugeva mulje. Eriti siis, kui ta uputas mitu purjelaeva, näidates kahurikuulide täielikku abitust.
  Võib-olla kahetsevad ameeriklased rohkem kui korra, et sundisid Jaapanit end maailmale avama. Et nad olid Aasias konkurendi üles kasvatanud, aga siis oli raske uskuda, et mõne aastakümne pärast läheb Tõusva Päikese maa teed, mis läänel kulus sajandeid.
  Vedmakova sõitis mööda maanteed, lastes nii tugevdusega veoautodel kui ka transpordil ette sõita ning põhjendas. Tsaarivalitsus, isegi Aleksander Teise või õigemini isegi Nikolai Esimese ajal, haudus plaane Hiina liitmiseks Venemaaga. Kuid Nikolai valis laienemisobjektiks Türgi suuna. Põhimõtteliselt oli see mugavam. Kuid Suurbritannia, kes vihkas Venemaad, ja Prantsusmaa, mis oli selle mõju all, seisid Osmanite eest. Esimest korda veerand aastatuhande jooksul (alates 1612. aastast) kaotas Venemaa laiaulatusliku sõja (individuaalsed lahingud muidugi ei lähe arvesse, mõtlete, et peaaegu veerand aastatuhandet ei kaotanud Venemaa sõda kui tervikuna, muide, saavutas see Nikolai Esimese ajal oma pindalalt maksimumsuuruse). Põhjuseid oli mitu, millest kõige olulisem oli lääneriikide paremus oma vägede tehnoloogilises varustuses. Pärast seda, kui Nikolai esimene enesetapu sooritas, võttis trooni Aleksander II: võib-olla kõige haritum ja erudeeritum tsaar kogu Venemaa ajaloos. Ta alustas ulatuslikke reforme, märkis pärisorjuse ja tema käe all algas tööstuse kiire kasv, raudteede ja elektrijaamade ehitamine! Kuid samal ajal toimus pärisorjuse kaotamine talupoegade arvelt, toimus palju laastamistööd, puhkesid rahutused, eriti massilised Poolas. Aleksander suutis Venemaad edasi viia, kuid ei lahendanud põhimõttelisi probleeme ning müüs Alaska isegi sentide eest Ameerikale ja andis Hawaii saared tasuta ära. Tõsi, tal õnnestus Türgit alistada, kuid Osmanite impeerium oli sel ajal väga nõrk ja seda raputasid ülestõusud. Jah, Venemaa kaotused selles sõjas olid ebaproportsionaalselt suured, mis tõestab, et Vene armee pole reformidest hoolimata ikka veel kaugeltki täiuslik. Kuid isegi Suvorovi ajal polnud kõik nii selge, kui raamatutes öeldakse. Võitudel oli arvestatav hind ja Katariina Teine piirdus näiteks teise Vene-Türgi sõja ajal suhteliselt tagasihoidlike territoriaalsete omandamistega, loobudes isegi nõudmistest Moldovale. Kuigi need maad elasid õigeusu slaavlastega ja kuulusid omal ajal Kiievi Venemaa koosseisu. Üldiselt võeti pärast Venemaa vabastamist mongoli-tatari ikkest kurssi kõigi algsete slaavi maade tagastamiseks. See võttis aega mitu sajandit, näiteks saadi Galicia tagasi alles 1939. aastal pärast Poola ikkest vabanemist. Ja Przemysli linn koos ümbritsevate maadega jäi ungarlastele ja slovakkidele.
  Vedmakova vaatas kiirteele: seal polnud nii palju erinevaid sõidukeid, aga Jaapani jalaväelased marssisid. Jaapanis elab umbes sada miljonit elanikku, isegi rohkem kui Saksamaal, eelkoolitus võtab poole koolitundidest. Sõda NSV Liiduga on nende jaoks taeva kingitus, erinevalt võitlusest USA-ga. Saate välja ajada üha rohkem jaotust.
  Oma kahest kiirest kuulipildujast on väga ahvatlev tulistada, õnneks saab seda teha kabiinist hüdraulilise ajamiga juhtides. Kuid tõsi on see, et siis on tal endal vähe võimalusi siit välja pääseda. Ei, parem on seda teha rindejoonele lähemal või öösel. Jah, tundub, et hakkab juba pimedaks minema... Siis saavad hundid kõhu täis ja lambad terved. Kuigi ei, ta pole lammas.
  Mis saab siis Jaapanist? Esimene sõda aastatel 1904-1905 kaotati ning Venemaa kaotas ainuüksi vangidena üle kahesaja viiekümne tuhande sõduri ja ohvitseri. Kuigi tsaariarmeel oli arvuline ülekaal. Jaapan kaotas alla kahe tuhande vangi; iga vangistatud kollase näoga sõduri ja tuhande ohvitseri eest kehtestati isegi sada kuldrubla suurune preemia. See ajaloo lehekülg on Venemaale väga ebameeldiv. Kõige tüütum on see, et paljud riigis tahtsid jaapanlaste võitu. Näiteks Moskva ülikooli tudengid saatsid Mikadole Port Arturi kukkumise puhul õnnitlused. Ja kui palju varastati: seda on võimatu loetleda!
  Vedmakova aeglustas gaasi, et mitte järjekordsele marsikolonnile otsa sõita. Tüdruk vandus:
  - Noh, nad on nagu jaaniussid! Kitsasilmsed olendid!
  Kõrv tajus juba kahurimürinat, rindejoon lähenes. Piloot urises ja siis laulis:
  Vene sõdalane ei oiga valus,
  Vene sõdalane hävitab jaapanlased!
  Ja meil on täielik lein,
  Kogu painutatud kilp värises!
  Tüdruk jäi jälle vait. Selles sõjas aitasid USA ja Suurbritannia Jaapanit raha ja relvadega, kuid läänes rinnet polnud. Tõepoolest, tõusva päikese maa lootis, et Saksamaa kasutab hetke ära ja ründab Venemaad. Põhimõtteliselt oli see reaalne ja Saksamaale kasulik. Venemaale võiks vastu seista ka liitlasriik Austria-Ungari oma huvidega Balkanil. Sõtta võis astuda ka Venemaa poolt ajalooliselt solvunud ja isegi Saksamaa finantskontrolli all olev Türkiye. Samuti on võimalik, et sõtta astub kolmikliitu kuulunud Itaalia, kes võis pretendeerida rikastele Ukraina maadele. Tsaari-Venemaale oleks see igal juhul halb olnud. Isegi kui ta kaotaks liidus Antantiga, lõppeks sõda kahel rindel katastroofiga. Prantsusmaa võimalused lahingusse astuda on väikesed, sest sel ajal oli Suurbritannia Venemaa vastu. Üldiselt on see muidugi keisri suur valearvestus, kes jättis sellise võimaluse kasutamata. Võimalik, et ka pärast Esimese maailmasõja puhkemist oli peamine strateegiline valearvestus Fritzi rünnak Belgiale ja Prantsusmaale. Võib-olla, kui nad oleksid alustanud kõikehõlmavat sissetungi Venemaale, oleks kordunud olukord Poolaga 1939. aastal. Õnneks osutusid sakslased liiga enesekindlaks, valides sõja kahel rindel.
  Witcheril, erinevalt paljudest tema kaasmaalastest, vedas: ta suutis Mine Kaifi lugeda ja seda originaalis. Muidugi oli Hitleril õigus, kui ta ütles, et tuleb kas olla koos Suurbritanniaga Venemaa vastu või koos Venemaaga Suurbritannia vastu. Ja täiesti loogiline, et tulevane Fuhrer kritiseeris neid, kes üritasid Bismarcki surnukeha päevavalgele tuua.
  Hitler lükkas tõepoolest tagasi igasuguse liidu sõlmimise võimaluse Venemaaga, eriti kui bolševikud tulid seal võimule ja uskusid, et Vene maadest peaksid saama Saksa kolooniad.
  See tähendab, et ta oli selgelt Venemaa vaenlane ja iga leping füüreri jaoks oli lihtne paber. Veelgi enam, Stalin on idioot, et jättis nii tugeva löögi oma lahtisele lõuale, kuigi ta oli kohustatud valmistuma löögi tõrjumiseks ja oma väed lahinguvalmidusse viima. Või veel parem, istuta see ise! Ka Saksa armee polnud valmis Nõukogude armee pealetungivaks impulsiks. See oleks olnud neile väga raske, oleksime võinud Saksa väed kateldes lihtsalt ümber piirata ja hävitada. Mis sõda see on! Ja nii läks initsiatiiv Wehrmachti kätte. Ja rinne voolas läänest itta. Pole selge, millega Stalin lootis? Ja Beria on litapoeg. Ta tunneb teda kiilakana hästi. Miks ta Stalinit ei hoiatanud? Miks ta ei veennud teid midagi ette võtma? Kuidas see juhtus? Rahvakomissar oli ju kaval mees ega usaldanud kedagi! Lõppude lõpuks olid tõesti tõsised luureandmed, Kolmanda Reichi väed tõmbasid piirile ja iga teine vanaema kuulutas sõda. Üldiselt oli tunne, et lähenemas on midagi vääramatut ja kohutavat!
  Ja ainult Stalin ja tema saatjaskond lõid jalaga tagumikku, justkui tahtes meelega kaotada ja hävitada miljoneid inimesi. Ja üldiselt pole vuntsidega grusiin nii geenius... Tal ei õnnestunud seminari lõpetada ja, nagu Beria talle tunnistas, joob ta sageli. Ja kui sõda algas, käis üleüldine sumin... Ja nüüd on kogu maailm Venemaa vastu relvad haaranud! Ja siin on loomulikult süüdi Stalini paindumatu poliitika. Vaatamata sellele, et rinne lämbus varude puudumise tõttu, kutsuti tagasi tuhanded rongid tšetšeenide Kasahstani küüditamiseks. Ja seda tehti sõja ajal, kui iga vanker loeb! Selle tõttu, muide, õnnestus Mainsteinil hoolimata Nõukogude armee märkimisväärsest arvulisest ülekaalust korraldada vasturünnak punaste vägede alistamiseks. Ešelonide vähesuse tõttu jäi abivägede õigel ajal kasutusele võtmata, Nõukogude vägede varustamine oli häiritud ning pealetung katkes. Ja kui meie väed oleksid nüüd Kiievis ja võib-olla Rumeenias, poleks Suurbritannia ja USA ehk riskinud NSV Liidu reetmisega!
  Pealegi, kes tappis peaaegu Hitleri? Niiviisi surudes Kolmandat Reichi uuele agressioonile?! Tõenäoliselt oli see Beria juhitud operatsioon... Lõppude lõpuks mõtles ta omal ajal välja, kuidas Trotski lõpetada. Toona tingis selle aga vajadus vältida Internatsionaali lõhenemist. Nüüd on see toonud kaasa vastupidise efekti, Venemaa vaenlased on ühinenud. Pealegi on vaenlased ajaloolised! Ta peab ütlema, et Vedmakov ise oli väga üllatunud, et Churchill pidas 24. juunil sensatsioonilise kõne, teatades toetust NSV Liidule. Kummaline, et lambad tulid hundi juurde liidu nimel, kui Briti lõvi saab muidugi võrrelda lambaga. Stalin on aga tüüpiline hunt! Nüüd on kõik tagasi normaalseks, kapitalistlikud demokraadid ja kapitalistlikud fašistid koos! Aga kommunistid on ühtsed ja ausad, ilma südametunnistusega järeleandmisteta! Võib-olla just seda Stalin tahtis? Igal juhul vaenlase jõud suurenesid ja Jaapan näitas lõugasid idas. Kuid üldiselt on Tõusva Päikese riikide juhtkonna samm loogiline: tuleb vaigistada tohutute territoriaalsete järeleandmiste ja tegeliku alistumisega rahulolematute sõjaväelaste kõrid, mis lubavad uusi lahinguid ja maid. Kui USA poleks 24. juulil Jaapani vastu sanktsioone, õigemini blokaadi kehtestanud, siis ehk oleks samurai NSVL-i tabanud isegi augustis, talve ära ootamata! Jaapanlased on julge rahvas ja on ebatõenäoline, et neid peataks mälestus Khalkhin Golist, kus muide võitlesid teisejärgulised väed, sealhulgas Mandžuuria keiserliku valitsuse nukuväed!
  Ja see võib ohustada Moskva langemist... Kuigi Stalin eelistaks ilmselt kogu Siberi Moskva alistumisele loovutada. Jätaksin sinna lihtsalt varju, lootes, et karm taigatalv ei anna jaapanlastele võimalust liiga kaugele edeneda ja end Uuralite või Volga piirkonnas sakslastega siduda.
  Ja siis oleks muidugi probleeme... Hitler kukkus Moskva lähedal läbi ja tegi valearvestuse, kuulutades USA-le sõja, kohustamata Jaapanit NSV Liidu suhtes vastutasuks. Hitlerit ei eristanud üldse loogika, oma jõhkra antisemitismiga, mis pööras peamise finantseliidi ja isegi Vatikani enda vastu. Tõsi, see suurendas tema populaarsust araablaste seas, kuid nad ei andnud Rommeli korpusele olulist abi.
  Soomusauto sõitis endise Nõukogude piirini. Siin on juba hävingut toimunud. Siin paistab piirisammas ikka välja.
  Ja Jaapani jalavägi, samuti mitu kerget tanketti 20-mm automaatkahurite ja kahe kuulipildujaga. Hiina jalaväe vastu on see võib-olla hea relv, aga T-34 vastu... Tõsi, selliseid tanke on Kaug-Idas vähe, põhijõud on läänes kinni. Lisaks on näha veel paar soomukit ja lahtise peal veetud miinipildujat. Pean ütlema, et vaatamata väikesele kaliibrile pole need halvad mördid...
  Witcherova kõhkles: mida ma peaksin tegema? Jaapanlasi on palju ja ilmselt tuleb maateele keerata. Või äkki annab kitsasilmalistele siiski pöörde?
  Juba läheb pimedaks, pilved on taeva katnud ja vihma tuleb. Muidugi võib riskida, seda enam, et jaapanlased on kokku tunglenud, jalavägi seisab, kogunenud tihedatesse ridadesse. Jah, neid on terve rügement, kollase kõhuga sõdurid, üsna vastikud, neid pole kahju tappa.
  Witcher lõi risti ette ja pomises:
  - Hoidku jumal, et samuraisid rohkem tuleks!
  Kaks suure kaliibriga 12-millimeetrist kuulipildujat tormasid kitsassilmsete olendite pihta. Algas totaalne peksmine. Tüdruk isegi laulis:
  Me võitleme vaenlasega lõpuni,
  Sõdurite tegusid on lugematu arv!
  Venelased on alati suutnud võidelda,
  Ära anna alla, kui häda käes!
  12 mm on suur ja terav padrun, see tungib läbi kehade ja mõnikord mitu jaapanlast korraga. Vedmakova juhtis relva hüdrauliliste ajamite abil, mille jaapanlased laenasid lennundusest. Esimestel sekunditel ei saanud Tõusva Päikese Impeeriumi võitlejad isegi aru, mis toimub ja kust rünnak tuli. Nad lihtsalt kukkusid, vabastades kõhust ja rinnast verejoad. Surma saabumine selles näiliselt rahulikus maailmas oli nii ootamatu. Kuigi ei, viimane väide tundub pigem mõnitamisena.
  Witcheril õnnestus mitu rida maha niita, enne kui vaenlane reageeris ja laiali lendama hakkas. Piloot jätkas tulistamist, liigutades samal ajal soomusautot, et mitte sattuda tankettide tule alla. Ometi suudab lennukikahur isegi sellisest soomust läbi tungida. Kuid see sõltub ka mürsu algkiirusest kiiludel, see on siiski suurem kui hävitajatel.
  Kui piloodil vedas, siis jaapanlased ei saanud kohe aru, kes neile surma saadab, seda enam, et kevadvihma hakkas tibutama, mille tagajärjel muutusid välgud raskesti eristatavaks. Tõenäoliselt arvasid samurai, et neid ründab tagant läbi murdnud venelaste salk, mistõttu tanketid avasid tule põõsaste pihta. Witcher purustas jaapanlased ja laulis:
  Ookeani kaugematest servadest,
  Kus taevavõlv värises!
  Sultani hordid tormavad mööda,
  Justkui Antikristus oleks üles tõusnud!
  
  Sõda on halastamatu, kuri,
  Nagu tuulelohe laskus Rusi peale!
  Mu maa on haavadest hall,
  Päästa oma ema, ma palun Jumalat!
  
  Kui julm maailm on, see on kohutav
  Laps kukkus ja rebiti tükkideks!
  Nad sünnitasid valuga tõukudes,
  Nii et kuri Thunderer otsustas!
  
  Jumal ei tunne vihal piire,
  Ta on toonud inimkonnale katastroofi!
  Ja kõik elavad kannatavad,
  Ainult lein loeb võitu!
  
  Venemaa on kõik verest läbi imbunud,
  Kui julm sa kõikvõimas oled!
  Kuhu teie missioon läks?
  Kas Kristus on tõesti kolmas, üleliigne!
  
  Miks te olete Ada ja Eve,
  Saatis nad paradiisist välja eksimise eest!
  Kannibali tund on kätte jõudnud,
  Lahedama raidiga Mamaia!
  
  Tüdrukud valasid siin pisaraid,
  Sakslased tapsid mu vanemad!
  Ta on paljajalu ja külm on
  Raske, kõik jõed on jääs!
  
  Kellelgi pole meist inimestest kahju,
  Kas kääbused või maod nõelavad meid!
  Mõnikord tekib idee
  Milline karikas kannatusi ääreni!
  
  On asjatu loota Jumalale,
  Muidugi ei tee see talle haiget!
  Parem on elada vaeselt ja vaeselt,
  Aga siin me ütlesime - küllalt!
  
  Meil on kommunismi lipud,
  Mis tähendab, et minu onule ei viidata!
  Ma ei talu fašismi,
  Meie eetos on lihtne: kuradile!
  
  Lootus jämedate käte peale,
  Mõistusele, mis on peas!
  Tahe viib meid saavutusteni,
  Oskus, entusiasm rusikas!
  
  Ja nii, sammude kaupa mõõtes,
  Sinu tee vabaduse ja õnne poole!
  Meist saavad punased jumalad,
  Keegi ei saa meid painutada!
  Vedmakova laulis ja tulistas kuulipildujaid, tulistas kitsasilmalisi, kes olid juba jõudnud ära joosta ja pikali heita. Kuid siis muutus ka tema õnn, ilmselt taipasid mitmed Jaapani ohvitserid, mis toimub, ja viskasid soomusautole mitu granaati. Witcher tundis, kuidas ta keha värises. Jaapani granaadid olid aga killustunud ega tunginud soomust läbi, ilmselt mõeldud taluma kuni 14-millimeetrise kaliibriga kuulipilduja purunemisi.
  Witcher itsitas:
  - Ja siis kangekaelses lahingus eksinud kuul - loll! Ta ärritus, sai järsku targemaks ja tabas sihtmärki sagedamini!
  Soomustransportööris töötavad kuulipildujad linttoite abil. See annab suure hulga kuule, lisaks on kaasas vesijahutus, mis võimaldab laskmise kestust pikendada. Seetõttu lõikas sõdalane ilma tseremooniata ära jaapanlased, kes teda granaate loopisid. Kuid tundub, et teised võitlejad märkasid seda. Granaadid lendasid taas. Kuulda oli krahh. Tundub, et üks granaatidest oli raske, umbes kilogrammi kaaluv ja tankitõrje. Jaapanlased olid juba sarnaste toorikutega varustatud. See on Chevronite ja T-34 vastu nõrk, kuid võite tungida soomusautosse! Läbi katkise külje kallas Witcher tolmu üle. Tüdruk vandus:
  - Jah, Jaapan on väike, kuid see põhjustab suuri probleeme!
  Soomusauto hakkas kiirendama ja paar killugranaati lendas sisse, kus need plahvatasid.
  Killud tabasid Witcheri vormi rebis. Tagatipuks süttis katkine bensiinipaak põlema. Tüdruk sõimas uuesti:
  - Mitte masin - kindral! Ma viskaksin sulle jama!
  Pärast veel paarikümne niitmist pidin kabiinist välja hüppama. Tüdruk tegi seda Jaapani sõduritele märkamatult ja roomas. Ta ei muretsenud enda pärast. Ja pimedas ja vihmas ei saa te oma nägu tegelikult väljagi. Nüüd tuleb kiirteelt maha tulla ja põõsasse kaduda.
  Tüdruk roomas üsna kiiresti ja sattus samal ajal paar korda laipadele. Ta pomises rahulolevalt:
  - Pole paha, et andsin samuraile valguse! Nüüd pole muud, kui see ise salvestada!
  Sõdalane sukeldus põõsastesse ja tõustes hakkas kõndima. Lolli neid, äkki ei jää vahele. Tegelikult pidas ta korraliku võitluse ja arvas, et tõenäoliselt ei usutaks tema saavutusi, muidu oleks võib-olla, kes teab, andnud veel ühe kangelastähe!
  Üldiselt on sõda imelik asi, tapate inimesi ja see pole lihtsalt normaalne, vaid ka vaprus. Nagu Piibel muide ütleb: "Ära tapa!" Sellegipoolest käskis Jumal mitte ainult tappa, vaid ka täielikult hävitada amalekid, nende naised, lapsed ja isegi kariloomad! Kuigi isegi sõja ajal peetakse tsiviilisikute hävitamist ebamoraalseks ja alatuks.
  Lääneliitlased pommitasid aga mitte ainult ja mitte niivõrd sõjalisi sihtmärke, kuivõrd tsiviilelanikke. Osaliselt oli selle põhjuseks kõrgpommitajate madal täpsus, mis muutis puhtsõjaliste sihtmärkide tabamise keeruliseks, kuid peamine oli kättemaks. Jaapan sai tõuke ka USA-lt. Aga neile polnud midagi vastata! Neil lihtsalt polnud sellise lennuulatusega lennukeid, et jänkideni jõuda!
  Ilmselt pidasid ameeriklased Peruu sadama eest kättemaksu piisavaks, õigemini otsustas kõrgeim finantseliit käituda pragmaatiliselt ja samal ajal teha lõpu Mao Punaarmeele. Jaapan jäeti Mandžuuriaga hüppelauaks sõjaks NSV Liidu vastu ja sai vabad käed Mongoolia vastu ning ülejäänu oli Chiang Kai Sheki töö! Siis on võimalik terve Hiina kokku pühkida. Ja las Tõusva Päikese Maa veritseb sõjas NSV Liiduga. Kõige huvitavam on siin ilmselt see, et Venemaad alistanud jaapanlased loodavad Saksamaa ja USA abiga taas Ameerikaga tasa saada, nad mõtlevad Siberi ja teiste maade väljarebimisest kurnatud Jaapani käest.
  Mõlemad pooled arvavad, et nad tegutsesid väga nutikalt, eriti kuna Ameerika ja Suurbritannia saavutasid kontrolli tohutute territooriumide üle ilma ainsatki lasku tulistamata. Vastasel juhul oleks nende vallutamine võtnud kaua ja tüütu aega, mis oleks võtnud vähemalt mitu aastat, need on ju saared!
  Vedmakova kõndis, lootes ületada rindejoone. On täiesti võimalik libiseda vahele ja liituda oma inimestega. Või võib-olla isegi võtta mõni samuraist vangi. Noh, see on Nõukogude armee kõige arenenumate positsioonide lähedal. Muidu on raske vedada.
  . PEATÜKK nr 18.
  On juba mai 1944, rindejoon hakkab ellu ärkama ning sakslased ja kogu kapitalistlik koalitsioon peaksid palju aktiivsemalt tegutsema.
  Ja Vedmakova vaidleb edasi:
  Nii ka maailma oligarhia jaoks: Saksamaad ja Euroopat NSV Liidu alluvuses peetakse kaotatud mõjutsooniks ja isegi ohuks tugevnenud kommunistlikule impeeriumile ja bolševismi edasisele laienemisele. Ja Saksamaa all oleva Venemaa jaoks on see mõjusfääride laiendamine ja võimalus rikastelt maadelt kogu mahl välja imeda. Kuid see on tõesti see, mida Prantsuse oligarhid Saksamaale kaotades kaotasid: nad pidid natuke Hitleriga jagama, kuid nad säilitasid suurema osa rikkusest ja töölisi läks isegi lihtsamaks - sakslased purustasid ametiühingud. Mida on oligarhid Baltikumis kaotanud? Lugege kokku kogu oma kapital ja need, kellel polnud aega põgeneda, siis vabadus või elu! Näide on hämmastav! Nii et selles pole midagi üllatavat! Ja kui Hitler poleks olnud nii tulihingeline antisemiit, poleks keegi NSV Liitu aidanud!
  Peab ütlema, et üheks põhjuseks, miks Prantsusmaa suhteliselt kergesti lagunes, oli juutide oluliselt väiksem osakaal nii rahvastikus tervikuna kui ka finantseliidis. Poolas, Suurbritannias, USA-s: oli hoopis vastupidi. Eriti USA-s, mis muuseas seletab, miks jänkid, vaatamata sellele, et Ameerikale ei kukkunud ainsatki pommi, olid Saksamaa elanike vastu veelgi julmemad kui britid!
  Vishust sai Wehrmachti ajal marionett ja sakslased sõitsid Pariisis ringi suupilli mängides. Hitler asus ette valmistama sissetungi Inglismaale, vaevutamata majandust sõjalisele alusele viima ja vallutatud Euroopa ressursse kasutama. See läks talle kalliks maksma, nagu ka tema soovimatus inglastega läbi rääkida ja antisemitismist lahti öelda. Viimane oleks ehk võimaldanud füüreril vallandada kõik oma jõud sõjaks NSV Liidu vastu ja rünnata juba mais. Tõsi, rahu Suurbritanniaga oleks võinud Stalinit sundida mobilisatsiooni välja kuulutama. See oleks signaal, et vaenlane on juba ukse ees.
  Või mitte, sel juhul võis see mõjutada USA positsiooni Jaapani suhtes. Nad ei provotseeriks Tõusva Päikese Maad ja võimas impeerium võiks avada teise rinde! Nii juhtus nüüd. Ainult veelgi hullemas olukorras, kui NSV Liidu armee on peaaegu hävitatud, pole relvade tootmist veel loodud ja nad pole veel õppinud võitlema!
  See pole neljakümne üks aasta - Nõukogude väed said lahingukogemuse, õppisid võitlema ja võitma! Nii et nüüd nad ei karda raskeid tanke ja lennukeid, millel on seitse laskepunkti ühel sõidukil!
  Üksildane jaapanlane seisab puu lähedal. Nii et tavaline väike kollane mannekeen.
  Witcher hüppas tema selja taha. Ta tõmbas pead üles ja siis keeras seda... Kui sa tõukad järsult vaenlase "potti" üles, ei suuda kaelalihased enam tõhusat vastupanu osutada ja "pott" kõverdub kergesti!
  No mis siis, et üks samurai vähem! Vedmakova näeb välja rõõmsameelne ja rahulolev, ta paljastab isegi hambad:
  - Jaapan ei valluta meid kunagi! Sest on olemas minusugune võitleja!
  Tõepoolest, kogu Venemaa ajaloo jooksul suutsid vallutada ainult mongoli-tatarlased! Miks see juhtus ja miks suur slaavi rahvas abituks osutus, on mõistagi rohkem kui ühe põlvkonna mõistatus!
  Kõige olulisem põhjus on feodaalne killustatus, kui igaüks võttis endale eraldise: panid kanad ja istusid sellesse, valvades oma pärandit: töölt ära!
  Witcherova tundis, et kitsad ja ebamugavad Jaapani saapad hõõruvad jalga. Piloot otsustas, et sel juhul pole mõtet piina taluda. Ta võttis lihtsalt jalast tömbi ninaga kingad, mis olid kitsad ja avaldasid survet sõrmedele. Tundsin oma kodumaa jahedust paljaste jalgadega ja tundsin end palju energilisemana! Ta suurendas tempot ja hakkas isegi veidi hüppama!
  Venelaste lõhestamisest sai slaavlaste suurim tragöödia. Läänes alistasid nad Leedu ja Poola ning idas julmad tatarlased. Ike ei kestnud aga igavesti: varem väike linn Moskva hakkas kasvama ja muutus isegi omamoodi väikeseks impeeriumiks. Ivan Kalitast sai Vene maade koguja. Ta oli esimene ja mitte kõige õnnelikum, aga mis kõige tähtsam, esimene! Ja nagu kõlab bolševike laulus: parem olla surnud kui teine!
  Stalin pole venelane, see on tema peamine puudus! Siit ka umbusk titulaarrahva vastu ja massilised põhjendamatud repressioonid! Andke sea sarved ja tõkistele kuningriik!
  Tšutšmek troonil ja Rus voldis!
  Näiteks nii Tuhhatševski kui Egorov olid üsna võimekad marssalid, mis muud öelda ülejäänud represseeritud komandöride kohta! Ei saa võrrelda vuntsidega ahviga! Sellepärast jäime hätta!
  Kuidas aga juhtus, et Stalinil õnnestus saada absoluutne valitseja? Kirjaoskamatu grusiin tehti jumalaks!
  Vene rahvast peab valitsema Vene tsaar! Muide, romanovitel polnud peaaegu üldse vene verd ja võib-olla sellepärast nad mandusidki!
  Jaapanil oli ka ainulaadne valitsemisvorm, kus shogun oli sisuliselt kõrgem kui keiser ja seetõttu oli ka mõningaid eeliseid, kuna lolli pärija tõttu oli väiksem võimalus impeeriumi hävitada. Jaapanlased ei pidanud sajandeid vallutussõdu, vaid võitlesid aktiivselt omavahel. Sellel oli teatud mõju selle rahva mentaliteedile. Kuid kahekümnendal sajandil vallutas tõusva päikese maa rohkem maad kui Aleksander Suur! Nüüd on Venemaa kord. Ainult et praegu pole tsaariaeg, suur kommunistlik partei valitseb ja maailma kõige arenenum ja täiuslikum majanduslik ja poliitiline süsteem!
  Witcher raputas aga järsku pead. Poliitilises süsteemis ja valitsemisviisis pole kõik korras! Näiteks ei vali rahvas riigipead alternatiivse tahteavalduse tulemusel, vaid mis juhtub... Peab ütlema, et staabi loomist ja sellele erakorraliste volituste andmist ette ei nähtud. kas seaduse või põhiseadusega. Ja tal oli isiklikult poolharitud seminaristi võimetes suuri kahtlusi! Täpselt nagu Beria: kaval mees, kuid ülikitsa ilmavaate ja eruditsiooniga halvasti haritud!
  Nüüd on aga rindejoon veelgi lähemal, sähvatusi on näha ja mürin on muutunud veelgi tugevamaks. Noh, on aeg leida keel ja... Vedmakova märkas roomavat jaapanlast. Nüüd peate hoolikalt nende sabale istuma. Umbes samas stiilis, nagu ta ründas Yu-188, väga kiiret pommitajat, millele pole isegi kiire MiG-iga lihtne järele jõuda. Muide, lagid üldiselt ei ole eriti manööverdatavad ja selles osas pole Fokken-Wulfidest paremad! Noh, samurai läheneb kaevikule, nad näevad välja nagu peksjad jäärad, kes roomavad naftalombi poole. Jaapanlasi on palju, siin on vaja ettevaatlikult tegutseda... Siin on Tõusva Päikese Maa armee kapten, nägu on nagu marmotil. Ta karjub midagi, vehkides jõuliselt rusikaid ja pistoda.
  Vedmakova ootas kannatlikult, kuni samurai tõuseb ründama ja lõi teda tagumikuga kuklasse. Ta arvutas aga löögi välja nii, et "jaapanlane" kohe ära ei sureks. Ja siis tulistas ta kuulipildujast rünnakule jooksnud jaapanlaste pihta! Proorav:
  - Kavalus sõjas on nagu puri laeval, kuid ainult see pumbab õhku, mitte tema!
  Poiss Oleg ja tüdruk Margarita kaklevad Uljanovskis. Nad seisavad selles linnas nagu titaanid.
  Oleg Rybachenko näeb välja umbes kaheteistkümneaastane. Ja poiss viskab palja jalaga granaati.
  Ta viskab fašistid ringi ja ütleb:
  - Au suurele kodumaale!
  Margarita annab ka hästi sihitud pöörde. Niidab fašiste ja laulab:
  - Au Stalinile ja kommunismipäike!
  Oleg Rybachenko vallandab ja lisab:
  - Au kangelastele!
  Tüdruk tulistab ja niidab natsid maha. Viskab palja jalaga granaati ja kriuksub:
  - Ja au suurele kodumaale sajandeid!
  Seega läksid poiss ja tüdruk tõsiselt lahku. Nad tulistavad natse ja loobivad granaate.
  Poisi paljas jalg viskab tapja kingituse. Poiss ütleb metsiku raevuga:
  - Me piiname kõiki!
  Margarita, tulistades ja niites vaenlast, kriuksub:
  - Ja seal on heinategu kuradile!
  Ja tüdruk viskab palja jalaga surma kingitust. Selline sõdalane, kes suudab tegelikult terveid vägesid maha niita.
  Poiss ja tüdruk kaklevad Uljanovskis. Nad on tõelised kangelased. Ja rüütlid täis vaprat vaimu.
  Mida arvas Hitler, et pärast 1941. aasta katastroofi ei õppinud venelased midagi?
  Keda huvitab! Punaarmee on valmis astuma vastu E-seeria koletistele, las nad ütlevad: E-75 tonni üheksakümne ja E-100 tonni saja neljakümne eest. Taigast Briti mereni on Punaarmee tugevaim.
  Poiss ja tüdruk kaklevad, nii et natsid pääsevad nende juurest eemale nagu klaas kelgust.
  Lapsed on surematud ega karda midagi. Mis need fašistid neile on? Rohkem küülikuid jahtida!
  Oleg Rõbatšenko laulis möirgades:
  - Eh, Hitler, eh Hitler, sina, Hitler oled kits,
  Miks sa tulid persena Venemaale...
  Saate meilt spetsiaalselt niklitena -
  Sa tuled vastu tugeva poisi rusikaga!
  Ja siis viskab lihaseline poiss palja jalaga granaati. Ja kaks Saksa tanki E-50 ja E-75 põrkuvad kokku ja plahvatavad.
  Oleg Rybachenko ütleb rõõmuga:
  - Olen supernoor võitleja!
  Ja jälle annab poiss pöörde.
  Ja siis tüdruk tulistab ka. Ta lööb täpselt ja rakendab kindlalt. Ja samal ajal ta laulab:
  - Ma purustan kõik fašistid ja lõikan Adolfi rasva maha!
  Ja jälle on tüdruk hävingu elevuses. Kõik tulistab ise ja tulistab.
  Ja jälle lendab granaat paljast jalast. See tabab fašiste. Palli löömisel hajub nagu nõelad.
  Margarita laulab:
  - Tugev löök on erakordselt hästi sihitud,
  Kõige lahedam Povetkin lendab ringi!
  Tulistanud Oleg Rybachenko kinnitas hõlpsalt:
  - Povetkin on väärt isend ega põgene tugevate vastaste eest!
  Mispeale viskab poiss taas palja jalaga granaati ja purustab fašiste nagu pudeleid ja munakivisid.
  Ja ükskõik kui kavalalt sa seda teed, natsid põrkuvad. Mida nad tahtsid? NSV Liitu polnud vaja sekkuda.
  Oleg Rybachenkot häirib ainult üks asi. USA on sakslastest juba lahti saanud ja Venemaa võtab nende eest räpi.
  Poiss, visates taas palja jalaga granaati, laulis:
  - Ära ole loll, Ameerika.
  Anna meile nüüd Alaska...
  See on meie maa kahel kaldal -
  Pole asjata, et karu on äge metsaline!
  Ja Oleg Rõbatšenko tegi jälle paugu... Niitis fašistid maha. Ja jälle pigistavad poisi paljad varbad granaadi ja viskavad sellega vaenlast. Nad hajutavad seda eri suundades.
  Poiss möirgab:
  - Au Venemaale!
  Margarita viskas jälle palja jalaga granaadi ja sikutas:
  - Tsaar Nikolai II jaoks!
  Poiss parandas tüdrukut:
  - Siin valitseb Stalin, mitte Nikolai II!
  Margarita nõustus:
  - Jah, Stalin! Kes tegi inimsööjaga rahu!
  Ja tüdruk viskas taas palja jalaga tapja kingituse.
  Oleg Rybachenko märkis loogiliselt:
  - NSVL vajab puhkust! Kuigi Kolmas Reich kasutas seda paremini ära!
  Ja lapsed hakkasid jälle tulistama...
  Sakslased Uljanovski lähedal ja Uljanovskis endas said kohutava põrgu.
  Aga tegelikult, millega nad tulid, sellega lahkuvad.
  Täpsemalt, nad surevad. Võitlus on nii verine ja püha õige.
  Oleg Rybachenko arvab tõesti lahingu ajal, et inimesed on mõnikord liiga naiivsed. Kas nad teevad geeniuse Stalinist või isegi Lukašenkast. Kuid kahekümne esimese sajandi Valgevene jaoks on kolhoosnikust isikukultuse tegemine üsna jube. On aeg targutada.
  Ja valida uus, noor, edumeelne juht. Ja mitte demonstreerida liivakastis beebi intelligentsuse taset.
  Lukašenkat iseloomustab kõige paremini see anekdoot:
  Kui Valgevenes kõik läheb kallimaks, siis mis on odavaim?
  President Lukašenka lubadused!
  Miks?
  Sest need ei maksa midagi!
  Kahju valgevenelastest, kes ikka veel sellise diktaatori poolt hääletavad. Kuid on viimane aeg targutada ja näidata, et nad on Euroopa inimesed. Näiteks Venemaal õnnestus Putinil Krimmi annekteerimisega võita vähemalt endale austus ilma kuuli tulistamata.
  Kuid see on tingitud tema fenomenaalsest õnnest. Putinil on palju õnne. Näiteks vedas, et Iisraeli peaministri visiidi ajal juhtus tema naisega Kiievis ebameeldiv episood. Jah, jällegi fenomenaalse õnne ilming. Aga nii vähe reaalset tulu! Mis siis, kui tsaar Nikolaisel oleks nii fenomenaalne õnn? Täpsemalt sai ta selle 1935. aastaks enda valdusesse poole maailma.
  Ja mis edasi... Tsaar Nikolai planeeris oma lennu kosmosesse 28. mail 1935, just oma sünnipäeval. Vene naiskosmonaudi esimene lend inimkonna ajaloos.
  Ja selles maailmas, samal ajal kui NSV Liit tegeleb ellujäämisega.
  Stalingradi lahingud on ligikaudu samad, mis 1942. aasta pärisloos. Ainult seekord on vaenlane palju tugevam. Nii koguseliselt koloniaalvägede tõttu kui ka tehnoloogiliselt.
  Eriti raske on see Nõukogude Venemaa taevas. Natsidel on palju tugevaid reaktiivlennukeid. Ja millegipärast pole nii lihtne vastu seista.
  Siin koguvad Saksa lendurid Albina ja Alvina endale arveid. Nad on selles küsimuses suurepärased spetsialistid.
  Kuidas me saame näiteks selliseid paljaste säärtega bikiinides saksa tüdrukuid peatada?
  Oleg Rybachenko tunneb neid tüdrukuid.
  Viskab paljaste varvastega veel ühe granaadi. Viskab fašiste igale poole ja ütleb:
  - Venemaa suur süda!
  Ja terminaatoripoiss tulistab väga agressiivselt. Iga kuul tabab sihtmärki. Rünnakule lähevad araablased, mustanahalised ja indiaanlased. Koguneb tohutu rahvahulk.
  Geeniuspoiss palja jalaga viskab taas granaadi, põrkab kokku kaks suurt Saksa tanki ja lendab:
  Samuraimõõk on sinuga,
  Süda ja meel on puhtad...
  Juhib julgelt rünnakut -
  Ilu tee!
  Vaenlase pihta tulistanud Margarita tulistas natside pihta bazookaga ja kilkas:
  - Erakordne ilu!
  Ja sõdalane viskas paljaste varvastega väga hävitava surma kingituse. Purustatud vastased. Siis viskas ta jälle oma palja jala varvastega metsikut hävingut. Ja kaks fašistlikku tanki põrkasid kokku. Isegi sädemeid ja suitsu langes ja langes!
  Oleg hüüdis:
  - Hästi tehtud, igavene tüdruk!
  Margarita viskas palja jalaga uue mõrtsuka sidruni ja kilkas:
  - Oleme igavesed lapsed Linnuteel!
  Terminaatoripoiss noogutas ja jätkas ise lahingut. Kõik läheb plaanipäraselt. Täpsemalt, praegu on kõik korras. Ja natsid ei murra oma piirkonnas läbi.
  Nii et ükskõik kui kõvasti natsid ka ei pingutaks, lämbuvad nad tegelikult ainult omaenda verega.
  Ja nende tankid muutuvad vanarauaks! Ja planeedi kohal särab Venemaa lipp!
  Oleg Rybachenko tegutseb suure energiaga. Ta viskab paljaste jalgadega granaate ja laulab:
  - Meil on alati rõõm,
  Tuleb helge unistus...
  Ja ilu tuleb -
  See kära kaob!
  Poisigeenius tegutseb aktiivsusega, mis kasvab võrdeliselt raevu sakslaste sissevooluga.
  Margarita on number kaks. Kuid tüdruku paljad jalad viskavad granaate üha aktiivsemalt.
  Ja fašistid langevad selle löökide alla.
  Oleg Rõbatšenko laseb ka... Aga tema mõtted kihutavad, naasevad olevikku. Sellele, mis on tegelikkuses.
  Tegelikult näib valgevenelastel olevat Euroopa suurim ajumass, kuid nad lasevad endale krae külge panna ja taluvad üksikisiku diktatuuri.
  Ja vähemalt oleks president mingi superinimene! Ja nii on ta kolhoosnik ja isegi ilma seadusliku isata. Ja lubades neil teid nii palju aastaid edasi lükata.
  Ja veelgi enam, on ka kitsarinnalisi inimesi, kes hääletavad tema poolt.
  Jah, Oleg Rõbatšenko arendas isegi vigureid.
  Ütle mulle sõbrad, kui kaua
  Hääletage isa Kolja poolt...
  On aeg valida teie jaoks Oleg -
  Et saada rohkem raha!
  Jah, loomulikult on muudatusi vaja ja nii kiiresti kui võimalik. Tegelikult on stagnatsioon täis halbu tagajärgi.
  Pealegi ei tea Lukašenka ise, mida ta tahab. Mõnikord on tal õigus, mõnikord vasak. Kas see läheb kapitalismi või sotsialismi. Ja tal pole tavalist meeskonda. Ja pole partei ega ideoloogiat. Selline on väga keskpärase ja jutuka isiksuse kultus. Vähemalt Stalin ja Lenin teadsid, mida tahavad! Ja see diktaator? Ta isegi ei tea, kas ta on parem- või vasakpoolne!
  Ei, ilma ideoloogia ja stabiilse erakonnata pole ühiskonnas stabiilsust.
  Ja ka edasi!
  Stalinist sai paraku ka terrori ja hävingu sümbol, muutes kommunismi kollimeheks.
  Optimaalset valitsust polnud. Ja Brežnevi ajal valitses hullumeelsus - kuidas sai sellist inimest NSV Liidu juhiks määrata. Ja nooruses ei näinud Brežnev välja nagu intellektuaal, kuid vanas eas langes ta hullumeelsusse. Ja üldiselt on kahju, et riigipea ei suutnud ilma paberita kahte sõna kokku tõmmata. Aga sa oleksid pidanud seda suutma!
  Oleg Rõbatšenko viskas palja jalaga surmavat topeltgranaati ja laulis:
  - Aga elage nagu enne,
  Aga elage Brežnevi järgi!
  Ma olen loll, loll, ma ei saa!
  Ja ära lase lumetormil minna!
  Margarita viskas lõhkepaki paljaste varvastega. Ta puistas natsid laiali nagu oksa küljest raputatud õunad.
  Tüdruk laulis:
  - õunapuud õitsevad,
  Solovjovi viisid...
  ma tulen sinu juurde -
  Toimuvad kordused!
  Tüdruk naeratas laialt ja silmipimestavalt. Tema hambad on nagu pärlid, nad sädelevad nii palju.
  Jah, see paar võitleb hästi.
  Oleg Rybachenko võttis selle ja laulis:
  - Meie rusikad on valmistatud terasest,
  Küünised, hambad ja kihvad...
  Nad on nii innukad tõeliseks võitluseks!
  Ja jälle tulistab terminaatoripoiss väga täpselt. Ja natside poolt sajab alla veriseid tilkasid.
  Ei, halastust ei tule. Vaenlased lämbuvad.
  Vahepeal võitlevad Nataša ja tema meeskond Suhhumis.
  Natsid tungivad rannikule tormi. Võitlus on muidugi väga ebavõrdne
  Aga tüdrukud. Kui nad on peaaegu alasti, on see suurepärane!
  Nataša viskas palja jalaga granaadi, niitis maha kümmekond fašisti ja laulis:
  -Maailma tulevik on meie,
  Meie, tüdrukud, oleme nagu Jedid!
  Zoya lasi ka granaadi palja jalaga välja. Ta ajas natsid laiali ja kilkas enesekindlalt:
  - Mina olen see, kes saab kõik hauda matta!
  Järgmisena tulistab Aurora. Samuti tüdruk, kes lööb ei ole üldse kärbsega.
  Punajuukseline kurat võttis selle ja sumises:
  - Ma olen rebase värvi ja kõige ilusam!
  Ja jälle võtab ta selle paljajalu ja viskab surma kingituse minema! See on tõesti see tüdruk, keda sa vajad.
  Ja siis läheb Svetlana hulluks! Ja ta ajab kõik laiali ja purustab, nagu oleks temasse kolinud kuradid kõikjalt põrgust.
  Jah, siinsetel tüdrukutel on muidugi hambad nii paljaks, et suudavad ilma probleemideta igasuguse lõua ära rebida.
  Ja kui vaja, siis pool pead!
  Nataša tulistab vaenlase pihta ja möirgab:
  - Olen nii kõva sõdalane, et isegi härg ei trambi minu vastu! Ma murran ta pea!
  Zoya kinnitas enesekindlalt:
  - Ma murran ka sarved!
  Ja tüdruku paljas jalg viskab granaati. Ja kaks natside tanki põrkuvad kokku.
  Ja siis tabab sind Aurora. Ja ta laseb ka palja jalaga mõrvarliku asja käima.
  Ja see möirgab:
  - Au Stalinile, saagu ta targemaks!
  Aurora on tõeliselt kuri. Kuidas on võidelda kahel rindel? Lõppude lõpuks tähendab see tegelikult enesetappu.
  Ja miks tõi Stalin Venemaa selleni?
  Tüdruk laseb taas paljaste varvastega tapja surmaande ja kiljub:
  - Au uuele juhile!
  No see on õige! Stalinil on isegi madal laup. Ja see on madala intelligentsuse märk.
  Svetlana tulistab ennast. Ja ta viskab paljaste jalgadega granaati. Ajab vastased laiali. Hävitab nad ja karjub:
  - Au vene jumalatele!
  Ja jälle paiskab paljas kand midagi väga hävitavat.
  Siinsed tüdrukud on sellise kaliibriga, et Krauts neid ei võta.
  Neli tüdrukut on tohutu jõud. Ja mis kõige tähtsam, neil on jalas ainult aluspüksid.
  Ja see annab neile kolossaalse võitlusvõime.
  Nataša tulistab. Aafrika sõdalased, isegi indialased ja araablased, liiguvad nagu laviin.
  Sakslased kasutavad neid kahurilihana. Kasutage seda lahingutes ilma haletsuse või kahetsuseta. Ja loomulikult võtavad nad seda numbrites.
  Suhhumi on maismaa poolt juba ära lõigatud. Ja see on väga halb. Varsti saab laskemoon otsa ja peame taganema.
  Kuid siiani ei taha tüdrukud veel alla anda. Nad unistavad võidust. Kuigi jõud on ebavõrdne. Ja Moskva on ümber piiratud.
  See teeb Natašale muret. Ta viskab palja jalaga granaati. Rebib vaenlased laiali ja laulab:
  - Kui on pealinn!
  Zoya viskas ka palja jalaga lõhkepaki ja kilkas:
  - Vene jõgi ei kuiva!
  Ja ta tabas vaenlast kõigi relvadega, omatehtud tagasilöögita relvaga, metsikult.
  Ja hävitas paar tanki...
  Kuid ründelennukid hakkavad ülevalt pressima.
  Mis siis, kui nad on reaktiivsed?
  Aurora tulistas oma raketiheitja. Sõitnud saksa autole. Pani ta kukkuma.
  Pärast seda kostis punakarvaline metsaline:
  - Piirideta kommunism!
  Siis hakkas Svetlana tulistama. Ja niitis mustad võitlejad maha. Ja siis viskab sidrunit nagu paljajalu.
  Ja see möirgab:
  - Au uutele jumalatele!
  Nataša tulistas vaenlase pihta ja kilkas:
  - Vene jumalatele!
  Ja tema palja jala viskamisest lennuk plahvatab.
  Need on Terminaatori tüdrukud. Kui nad võitlevad, ei saa keegi neid kontrollida.
  Zoya viskab ka vaenlase pihta midagi, mis tapab igasuguse jõu. Ja midagi, mis hävitab vaenlase. Ja sõdalane, hambaid paljastades, kiljub:
  - Lennukid kirstu!
  Ja paljad sõrmed viskavad jälle surma kingitust.
  Ja siis viskab Aurora vaenlast sidruniga. Ta võtab selle ja möirgab:
  - Tulevik on meie!
  Svetlana ütles hambaid paljastades:
  - Kommunismi ja uute saavutuste eest!
  Ja jälle viskas ta palja jalaga granaati. Ja ta tapab kõik. Noh, kui mitte kõik, siis mõned kindlasti.
  Natsid sirutasid käe kannu. Ja see on nende probleem. Siin näete iseliikuvat relva Jagdtiger. Vananenud auto, kuid väga surmav. Tema juurde roomab pioneeripoiss. Ja ta libiseb miini.
  Ja iseliikuv relv plahvatab triviaalselt.
  Poiss ajab keele välja ja laulab:
  - Joome kodumaale, joome Stalinile!
  Joome ja valame uuesti!
  Meie, pioneerid, tapame Hitleri!
  Fašistid saavad sellest aru. Kuigi Punaarmee jaoks on see raske. Groznõi linn on natside poolt ümbritsetud, kuid nad võitlevad seal endiselt. Ka tüdrukud on siin parimas vormis.
  Siin Tamara võitleb. Ta on ujumiskostüümis ja paljajalu. Ja ilm on palav ja neiu on niimoodi väledam. Kaunitar tulistab. Palja jalaga laseb ta fašistide pihta lõhkepakke ja laulab:
  - Hitler saab varsti oma kirstu naelad,
  See on nagu tules põlev ämblik...
  Deemonid piinavad teid allilmas -
  Need, kes kummardasid Saatanat!
  Ja jälle lendab kaunitari paljast kannast väga surmav sidrun ja purustab natsid.
  Maria ütleb naerdes:
  - Granaadid tapavad!
  Ja patsutab Tamara õlale. Kaks tüdrukut võitlevad ja ülaosas on punane lipp, mis on täis kuuli.
  Tüdrukud on paljajalu ja peaaegu ilma riieteta, kuid nad ei kavatse Nõukogude linna loovutada.
  Maria laulis rõõmsa laulu. Ja samal ajal tulistas ta halastamatult ja mõrvarlikult;
  Suurepäraseid inimesi on palju
  Kelle teod elavad sajandeid,
  Seal on palju suurepäraseid nimesid,
  Kuidas neid surematuteks nimetatakse?
  
  Paljud muinasjutu kangelased
  hoidis eeposte viisi,
  Kuid kõige lihtsam kõigist kangelastest
  Ja meil kõigil on üks kallis.
  
  Ta veetis oma lapsepõlve mägede vahel,
  Vaatasin lindude lendu,
  Pärandatud mägedest
  Kotka tiibade ilu.
  
  Tema nimi, müriseb,
  Üle ookeani pühitud
  Sai lähedaseks ja tuttavaks
  Kõigi maade proletaarlastele.
  
  Hiina mandriosas,
  Kõigile südametele kallis,
  See nimi kuulutab
  Fanzam - rahu, lõpp - paleedeni.
  
  Stalin on õnne lipp,
  Inimkond koidab!
  Las armastatud Stalin elada
  Palju-palju pikki aastaid!
  Tüdrukud laulsid hästi. Veronica ja Victoria liitusid Maria ja Tamaraga.
  Kõik neli kaunitari on ümbritsetud, aga kuidas nad võitlevad.
  Siin viskab Maria palja jalaga granaati ja tulistab alla Saksa ründelennuki. Ja kaunitar kriuksub:
  - Au meie peole!
  Veronica saadab ka paljajalu surmakingituse ning HE-162 tulistatakse alla. Ja sõdalane möirgab:
  - Au on kõrgem kui hiilgus!
  . PEATÜKK nr 19.
  Juunis 1944 algas rünnak Kaasanile ja Saksa väed piirasid lõpuks Uljanovski kindluslinna ümber. Fašistide ja koalitsiooni tugevus on oluliselt kasvanud. Moskva on endiselt ümber piiratud ja Leningrad on, aga nende jõud hakkab otsa saama. Mõlemas pealinnas valitseb nälg ja laskemoona puudus. Kuid nad seisavad endiselt.
  Ja Kaasanis tormatakse. Guliver võitleb koos paljajalu pioneeride pataljoni sidemetega.
  Victoria, tulistab vastaseid ja tulistab, muigab:
  - Kommunismi tulevaste avaruste eest!
  Ja neli kaunitari, peaaegu alasti ja paljajalu, naeravad.
  Nad on sellised kõrgeima järgu kotkatüdrukud.
  Mirabela ja Anastasia võitlevad taevas. Ja nad pesevad ka fašistide aju.
  Mirabela säutsub naeratades:
  Kõik saab korda maailmas,
  Armasta oma kodumaad kirglikult!
  Ja jälle viskas ta paljaste varvastega läbi avatud akna sidrunit. Ja ta paneb fašistide peale kuradima. Veel üks kokkupõrkega auto kukub alla.
  See on nipp - tuleb niimoodi pihta saada.
  Anastasia ütleb naerdes:
  - Lenin oleks teid kiitnud!
  Mirabela tulistas paar Saksa autot ühe hooga alla ja märkis:
  - Kahtlemata ka Stalin!
  Anastasia lõikas alla kolm natside lennukit ja kinnitas:
  - Ilma igasuguse kahtluseta!
  Tüdrukud on nii lahedad. Ja mis kõige tähtsam, ilus. Neil on soojuse ja samal ajal külma arvutus.
  Mirabela, tulistades alla teist lennukit, märkis:
  - Kõik meie maailmas on suhteline...
  Anastasia itsitas ja pomises vihaselt:
  - Ilma tarbetu filosoofiata!
  Ja ta avas ka akna ja viskas palja jalaga granaadi. Seekord plahvatas ME-262.
  Mirabela noogutas nõustuvalt.
  - Sa said suurepäraselt hakkama!
  Anastasia lisas hambaid paljastades:
  - Ma tegin, mis ma tegin!
  Ja mõlemad sõdalased puhkesid naerma. Ja nad pilgutavad üksteisele silma.
  Jah, kangelaslikkus on muljetavaldav.
  1944. aasta suvel puhkesid Volga-äärse linna pärast ägedad lahingud. Naissnaipripataljon kapten Alena Ogurtsova juhtimisel asus Volodarski tänava varemetes kaitsepositsioonile. Varemete taga peitusid tüdrukud kuulipildujate ja jahipüssidega, granaadikimpudega seotud.
  Alena ise kannab paljajalu täpilist tuunikat, lühikesi pükse ja paljajalu. Ilus ja kurvikas tüdruk, tugevate puusade, õhukese vöökoha ja lühikese bob-soenguga. Nägu on väga ilmekas, meheliku lõua ja laia asetusega siniste silmadega. Pruunid juuksed muutusid tolmust halliks, kõrge rind, kõva välimus. Kapten Alena on võidelnud üle kahe aasta ja vaatamata oma noorusele on ta palju näinud. Tüdruku jalad on kaetud marrastuste ja sinikatega. Tüdrukul on paljajalu lihtsam liikuda kui karedate ja kohmakate saabastega.
  Paljas tald tunnetab pinnase vähimatki vibratsiooni, hoiatab kaevanduse läheduse eest ja vastupidavust lisab emake maa ise. Tüdruku jalad on ühest küljest muutunud karedaks ega karda kuuma metalli ega varemete teravat killustikku, kuid teisest küljest ei ole nad kaotanud tundlikkust ja painduvust, hoiatades läbi mürina liikumisest. tankid.
  Armas Alenka hoiab käes granaati, millele on kinnitatud plahvatuspakett. Peate roomama hirmuäratava Saksa Lõvi tanki juurde, mis pritsib tänavaid kuulipildujatega.
  Maria roomab tema kõrvale. Ka paljajalu, nagu kõik pataljoni tüdrukud, osutusid nad oma komandöri jäljendades saapaid jalas. Tema tolmused tallad teravnevad, kui tüdruk roomab neljakäpukil. Maria kollased juuksed on määrdunud ja pikad... Kergelt lokkis. Tüdruk ise on sale, kõhn ja lühike. Teda võib isegi segi ajada kitsaste õlgade ja pealtnäha suure peaga tüdrukuga.
  Aga Maria on juba palju kogenud. Tal õnnestus külastada fašistlikku vangistust, elades üle julmast piinamisest ja kaevandustest, kust tal õnnestus mingi arusaamatu ime läbi põgeneda. Kuid vaadates tema lapselikku õrna nägu, ei saaks kunagi aru, et nad peksid teda kumminuiadega kandadele ja lasid elektrivoolu läbi keha.
  Maria tulistab... Kolmanda Reichi sõdur, antud juhul araablane, kukub surnult, pekstes koonuga liiva ja killustikku.
  Alenka libistab hunniku granaate prügihunniku alla. Nüüd roomab siia üheksakümnetonnine "Lõvi" ja laseb selle õhku. Tüdruku sinised silmad säravad nagu safiirid pruunist ja tolmust tumedal näol.
  Kogemused näitavad, et hästi kaitstud paak muudab nüüd asendit. "Lõvil" on 100 mm külgsoomust ja isegi nurga all. Kolmkümmend neli ei suuda sellest läbi tungida vaid rasketel Keveshkil. Aga röövikud on eesmärk. Peaasi, et auto liikuvus ära võtaks...
  Anyuta laseb kuulipildujast paugu... Tundmatust rahvusest sõdur kukub. Suurema osa idapoolkerast vallutanud sakslased hellitavad aaria verd ja viskavad lahingusse koloniaalvägesid: araablasi, aafriklasi, indiaanlasi, erinevaid aasialasi ja eurooplasi. Suurenenud on ka poolakate arv - keda on hällist peale õpetatud vihkama bolševistlikku Venemaad. Siin võitlevad Ukraina natsionalistid, Doni kasakad, tšetšeenid ja kogu Kaukaasia kaganaat. Hitler kasvatas terve internatsionaali.
  Vaenlasi on palju...
  Anyuta põikleb osavalt kuulipilduja tule eest kõrvale. Kuul lõhestas tüdruku ümara, tolmust mustaks tõmbunud kanna peaaegu pooleks. Kaunis kapten tundis isegi kõdi, kui lähedale suurekaliibriline kingitus lendas. Tüdruk lõi risti ette ja sosistas:
  "Isegi kuul ei saa meid peatada!"
  Maria laseb tagasi... Teine tüdruk, Alla, on vaatamata nappidele toidukogustele väga punaste juustega, üle keskmise pikkusega ja lihaseline. Ta on ka väga ilus tüdruk, luksuslike puusade, pingul vöökoha, ebanaiselikult laiade õlgade ja kõrgete rindadega.
  Alla võitleb ainult lühikestes pükstes, tema tuunika on puruks rebitud ja tolmuks pudenenud ning üle Volga uusi mundreid ei tarnita. Annaks jumal, et tarnime kurnatud Nõukogude vägedele veel laskemoona ja natuke toitu.
  Seega on Alla peaaegu alasti, jalad on kriimustatud, eriti põlved. Srapnell tabas mu parema jala talla ja see valutab ja kõndida on raske.
  Punane, tolmune, peaaegu alasti Alla väänab oma kena, kuid samas karmi näo. Tulistav tüdruk ütleb:
  - Issand on meie, Moskva ja Stalini kohal!
  Ja ta lõikab ründavad natsid ära, jõudes vaevu tagasi kerida.
  Varemed ja kitsad tänavad raskendavad ähvardavate Saksa tankide ümberpööramist. Ligi kahesajatonnised "Maused" ei saa üldse läbi...
  Nagu Anyuta eeldas, sõitis "Lõvi" veidi ja sõitis prügihunnikusse. Toimus plahvatus. Röövik lõhkes ja paar vigastatud rulli lendas minema.
  Haavatud tank peatus ja selle tünnist lendas välja mürsk...
  See mürises kuskil kauguses, kadus varemetesse. Anyuta susises nagu madu:
  - See on minu arvutus! Avas konto...
  Tütarkapten on sunnitud uuesti minema roomama. Sakslased ja nende satelliidid ei saa rusudes oma tehnilist üleolekut kasutada. Kangekaelse Hitleri süül takerdusid Kolmanda Reichi hordid positsioonilahingutesse üsna suures ja hästi kindlustatud linnas.
  Maria viskab granaati. Löönud sakslaste või araablaste sundimine saltot tegema, ümberpööramine. Ühel Hitleri võitlejal on käsi rebenenud ja selle küljes ripub kompassiga Inglise käekell.
  Maria ütleb naeratades:
  - See, mida kompass teile näitab, on tee põrgusse!
  Ja kaunis neiu raputab oma tolmuselt kannalt tüki kinni jäänud keraamikat.
  Alla raputab ka tolmu oma kindlal täis rinnalt maha. Nibud on mustusest peaaegu mustad ja sügelevad. Proovige ennast pesta. Jälle peate end matma, kui sakslaste püstolkuulipildujad tulistavad. Ja kõhuli roomata.
  Tüdrukute pataljon hoiab oma positsiooni, kuigi toimub mürsutamine. Ja rasked mürsud plahvatavad ja pommid langevad taevast... Kuid miski ei murra Nõukogude kangelannade julgust.
  Anyuta näeb Pantrit mööda roomamas. No ei ole see tank enam nii hirmus.
  Saate selle külje sisse lüüa. Tüdruk aevastas ja sülitas välja tolmu, mis tema graatsilisesse suhu langes. Ta võttis pihku granaadi, mida oli kaalutud plahvatuspaketiga. Peate märkamatult üles hiilima. Aga ümberringi on nii palju suitsu.
  Anyuta hakkas üles roomama, toetus paljaste varvaste ja küünarnukkidega äravoolule. Ta meenutas hiirt jälitavat kassi. Tüdruk mäletas sõda sellest kohutavast neljakümne ühe aasta suvest, kui Wehrmacht tungis reeturlikult NSV Liidu avarustesse. Kas tüdruk, peaaegu tüdruk, kartis? Alguses jah, aga siis harjub ära. Ja kestade pidevaid plahvatusi tajute juba tavalise mürana.
  Ja nüüd plahvatas see väga lähedalt. Tüdruk lööb vastu kõhtu. Ülevalt lendavad killud mööda nagu metsmesilaste parv. Anyuta sosistab lõhenenud huultega:
  - Õigluse nimel, issand!
  Tüdruk kiirendab roomamist ja viskab siis jooksustardiga granaadi koos küljes oleva lõhkepaketiga. Kingitus lendab kaarega. Toimub plahvatus ja Pantheri õhem küljesoomus annab järele. Saksa tank hakkab põlema ja lahingukomplekt plahvatab.
  Anyuta sosistab naeratades:
  - Aitäh, kõigeväeline Jeesus! Ma usaldan sind üksi! Ma palvetan teie poole üksi!
  Panter on hävitatud. Maharebitud pikk tüvi on mattunud rusude sisse. Külgsoomust eraldatud eesmine soomus meenutab kulpi.
  Anyuta, kelle silmad säravad nagu rukkililled tolmust ja pruunikaspruunist näost, ütleb:
  - Mida rohkem tammepuid on vaenlasel, seda tugevam on meie kaitse!
  Alla on väga seksikas oma mustades aluspükstes ja alasti tolmuses tugeva kehaga. Tüdruk on väga tark. Ta oskab paljaste varvastega klaasikilde visata.
  Nüüd viskas ta oma graatsilise tolmukihiga kaetud jalaga teravat eset. Ja see torkas otse fašisti kurku. Kaunis Alla pobises:
  - Ja ma olen seksisümbol ja surma sümbol!
  Seejärel roomas tüdruk uuesti ja tulistas. Anyuta tulistas ka.
  Kaunis kapten, olles fašisti maha raiunud, säutsus:
  -Elu on kett ja väikesed asjad on lülid...
  Maria tulistas, lõikas Fritzil pea lahti ja lisas:
  - Lingile on võimatu mitte tähtsust omistada!
  Taas täpselt lasknud Anyuta röökis:
  - Kuid te ei saa peatuda pisiasjadel ...
  Maria lisas nagu tulistades:
  - Muidu haarab kett teid endasse!
  Teine tüdruk, Matryona, samuti väga ilus, valmistas koos pioneer Guliveriga traadile miini. Kahekesi lükkasid seda... Salakaval booger roomas Tiiger-2 röövikusse. Ja kuidas see pika toruga Saksa masin plahvatab.
  Heledate juustega poiss Gulliver hüüdis:
  - Meie Venemaa, parasha teile!
  Ja vaevu jõudis ta maha hüpata, välgutades oma musti mahalöödud kontsi, langevalt katuselt.
  Matryona silitas poisi kaela ja ütles:
  - Sa oled väga tark!
  Kaasanist pärit pioneer suundus rindele Uljanovskisse ja astus naispataljoni. Poiss on isegi väga leidlik. Näiteks valmistas ta lennukeid fašistide ründelennukite alla tulistamiseks. Kui Focke-Wulfid ehk TA-152-d tõusevad, kostab uskumatult kõrvulukustavat mürinat.
  Sakslased löövad Wagneri sümfoonia saatel. Selline majesteetlik meloodia.
  Matryona ütleb nördinult:
  - Nad üritavad meid ikka veel hirmutada!
  Pioneeripoiss laulis paatosega:
  - Vene sõdalane ei karda surma,
  Surm tähistaeva all ei võta meid kaasa!
  Ta võitleb kõvasti püha Venemaa eest,
  Laadisin võimsa kuulipilduja!
  Matryona, pikk, lihaseline, laiade puusade ja õlgadega tüdruk, on tüüpiline talunaine. Riided olid lahingute ajal kaltsudeks rebitud, tugevad jalad paljad, juuksed kaheks patsiks punutud ja väga tolmused.
  Guliver näib olevat vaid üheteistkümneaastane, alatoitlusest kõhn, kriimustatud ja määrdunud poiss, jalas vaid lühikesed püksid. Poisi loomult valged juuksed on muutunud halliks ning läbi õhukese, pargitud ja määrdunud naha paistavad tema ribid. Mu jalad olid kohutavalt katki ja kaetud põletuste, verevalumite ja villidega. Tõsi, saatus kaitses last raskete vigastuste eest.
  Temaga võrreldes tundub Matryona suur ja paks, kuigi neiu pole sugugi paks, vaid tugeva treenitud lihaga luudel. Pealegi ei paistnud nälg tema portretset ja suurt figuuri üldse mõjutavat.
  Tüdruk laseb raskest tankitõrjepüssist. Sa ei pääse Saksa sõidukite eesotsast läbi, kuid on võimalus põrutada.
  Ja kopsakas "Lev", olles saanud šassiisse raske lõhkekeha, hakkas suitsu puhuma nagu ahelsuitsetaja.
  Guliver laulis sarkastiliselt:
  - Stinky Fritz süütas mõtlemata sissepääsu juures sigareti! Muidugi sattus ta suurtesse jamadesse!
  Matryona, välgutades oma lihaseid, pargitud vasikaid, tantsis stepptantsi paljaste ilusate jalgadega. Tüdruk laulis:
  - Ikoonilt vilguvad vene pühakute näod... hoidku jumal, et tapate vähemalt tuhat krauti! Ja kui keegi sumiseb rohkem kui fašistid, siis keegi, uskuge mind, ei mõista teid selle eest kohut!
  Seejärel laadis ta tankitõrjepüssi uuesti ja lasi uuesti. Saksa transporter lasi taas suitsujoa välja.
  Tüdrukute pataljon tekitas krautitele märkimisväärset kahju. Kuid ta ise kandis kaotusi. Üks tüdruk rebenes pooleks ja ta nägu muutus tolmust hoolimata nii kahvatuks.
  Suurem osa Uljanovskist on natside poolt juba vallutatud, kuid linnast järelejäänu ei taha järele anda ja alla anda.
  Anyuta üritab vahepeal Tiigrist läbi murda. Võimas Saksa auto sai granaadilt löögi külge, kuid ei andnud järele. Pöörab ümber, et kahurist tulistada. Tüdruk peab end maasse ja killustikesse matma, et vabanenud kingitust lööklaine ei purustaks.
  Anyuta sosistab vaikselt:
  - Ema, isa, vabandust!
  Maria viskas Tiigri poole granaadi, mis plahvatas selle otsaesisele. Tüdruk sosistas:
  - Sellest, et valgust õpetatakse talvel kevadel... Kordan eranditult, et Hitler on pätt pätt!
  Fašistide sihi murdes ja neid tulepuhanguga piserdades pomises Alla:
  - Kirstus nägin nüüd füürerit! Ja ta lõi armetu mehele jalaga otse silma!
  Punajuukseline neiu viskas tegelikult paljaste sõrmedega tanki granaadi. See tabas tünni... Järgnes plahvatus ja Tiigri tünn moondus.
  Arg sakslane võttis selle ja taganes.
  Anyuta vingus läbi ninasõõrmete:
  - Meie omad ei alistu teie omadele!
  Maria lõikas Hitleri palgalise kuuliga maha ja laulis:
  - Aga kaabakas ei tee nalja! Käed, jalad, ta keerutab vene köied! Ta vajub hambad südamesse... Joob Isamaad puruks!
  Anyuta itsitas ja haukus:
  - Fuhrer karjub metsikult, pingutades ennast!
  Maria vallandas ja lisas:
  - No surm pahvib ja muigab!
  Nüüd on ilmunud veelgi ohtlikum "Shtumrtiger". See hävitab terveid hooneid ja punkreid. Pealegi ei lähene see Nõukogude vägede positsioonidele. Autot hoiavad katte all Saksa kuulipildujad.
  Anyuta näeb, et Krauti positsioonidele pole võimalik ligi pääseda. Kuid taevas on Focke-Wulfid. Üks neist sõidukitest lendab Nõukogude Liidu positsioonidele lähemale. Tüdrukud avavad tema pihta tule.
  Alla viskab granaadi ja ütleb raevukalt:
  - Sügavas surmas pole andestust!
  Pärast seda tulistab neiu kuulipildujast paugu. Veereb kiiresti tagasi. Kiiresti läheneb väikese torni ja madalama siluetiga suhteliselt uus Saksa tank "Panther"-2.
  Mitmed tüdrukud viskavad Saksa autot granaate. Pärast kingituste kättesaamist ta külmub ega suuda end ümber pöörata.
  Alla vilistas ja susises:
  - See on uus rünnak! Me rebime ta lõuad laiali!
  Panther 2 urises ja tulistas oma võimsamat relva.
  Tulesammas lõhestas õhu ning soojendas ja elektrifitseeris atmosfääri koheselt.
  Alla itsitas, karbid lendasid poolpaljast tüdrukust mööda. Häbematu punapea raputas puusi ja kirjutas:
  - Ja Newton võitis oma vaenlasi, viskas ikke troonilt! Ta määras oma Newtoni seaduse Fritzile!
  Stalingrad oli täielikult tulekahjudest haaratud, kui tulekeeled näisid taevast lakkuvat ja purpursed, oranžid ja sarlakpunased sädemed praksusid! Ja iga säde on nagu põrgulikust lossist põgenev kummitus.
  Anyuta, kukutanud Saksa hävitaja, välgutas siniseid silmi ja laulis:
  - Miks sa vingud, sa loll vanaproua? Usu mind, see on lihtsalt hull inimene, kes nutab sinu pärast!
  Maria skandeeris natside pihta tulistades:
  - Kui tore on heinte peale pikali heita ja krautitele pähe lüüa! Andke füürerile puljongit ja tulistage kuulipildujast kuule!
  Tüdruk itsitas metsikult ja rullus kõhult seljale. Tegin jalgadega jalgratta. Granaat lendas üles. Lendav Focke-Wulf sai kõhu alla šrapnelli ja tõusis kiiresti kõrgemale. Ilmselt teravad killud vigastasid teda. Fašistlik olend süttis põlema ja hakkas kaotama tükke murdunud tiibadest.
  Anyuta, nähes, kuidas Focke kõrgust kaotas, kähises:
  - See on semafor! Pardal ripub kirves!
  Saksa lennuk plahvatas, paiskades prahti taeva kõikidesse kaugematesse nurkadesse. Ja kuhu kadus fašistlik äss? Tegin oma viimase pöörde. Hukkuma läks timukas, mitte lendur!
  Maria aevastas, hajutas tolmu ja ütles:
  - Olla või mitte olla? See ei ole küsimus!
  Alla viskas jälle jalaga klaasitüki, nii et see tabas Fritzi silma ja tuli läbi kukla välja:
  - Ma olen tankiarmaad! Ja sa vajad ravi!
  Sakslased ja nende satelliidid püüdsid edasi liikuda, visates ette granaate. Tüdrukute vastu selline taktika ei töötanud. Siin paigutas Guliver katapuldi ja kuidas see vastuseks vaenlast tabas.
  Pioneeripoiss möirgas:
  - Jõuluvana rebis Hitleri lõuad lõhki!
  Fašistide rahvahulka läbistav katapultilaeng pani nad laiali lendama ja samal ajal õhus ümber minema. Fritzid kukkusid ja purunesid vastu müürirusu.
  Tasakaalu kaotanud tank Tiger-2 põrkas kokku Lõviga. Eh, Leva, kus on su suur nimi?
  Anyuta naeratas ja vastas:
  - Noh, Guliverka on suurepärane!
  Poiss haukus agressiivselt:
  - Pioneer on alati valmis!
  Tüdrukkapten hakkas uuesti naelutama. Ja Matrjona kõditas Serjožka kitsast jalga, kui raske see on! Pole ime, et poiss ei karda läbi tulekahjude joosta.
  Maria laulis ja ütles:
  - Noorus on hea - vanadus on halb!
  Alla, see rõõmsameelne punapea, nõustus:
  - Pole midagi hullemat kui vanadus! See on tõesti kõige vastikum seisund üldse!
  Ja tüdruk tegi flip-hüppe. Ta kujutas hetkeks ette vastikuid vanaemasid. Ei, te ei saa võrrelda vana naist tüdrukuga. Ja milline ilu on saledates kehades.
  Alla võttis selle ja laulis:
  - Aastast aastasse voolab nagu karavan,
  Vana naine jahvatab uhmris hennat...
  Ja kuidas on lood mu saleda figuuriga?
  Ma ei saa aru, kuidas mu noorus kadus!
  Anyuta välgatas silmi, lõi sakslase löögiga kubemesse maha ja märkis:
  - Ei! Ometi on sõjas selline võlu - jääda igavesti nooreks! Alati purjus!
  Matryona pani ragulkale uue laengu. See on midagi hea mördi sarnast. Tüdruk sosistas:
  - Ära passi, vaid möödu!
  Guliver segas oma peenikest, kuid väledat jalga ja haukus:
  - Fritsami nägu!
  Ja granaat koos plahvatuspaketiga lendas täiskiirusel natside positsioonidele.
  Jah, Uljanovskit neile ei antud. Rünnak on kestnud kolm kuud alates märtsi lõpust, kuid linna pole vallutatud. Natsid saavutasid edu teistes rinde sektorites, kuid mitte selles.
  Anyuta lasi püstolist ja urises:
  - Kõik on võimatu, see juhtub võimalik... Pole vaja universumit väga keeruliseks teha!
  Ja see tabas mootorratta bensiinipaaki. Auto plahvatas ja tulised pöörised valgustasid suitsust maastikku. Ja sakslane rebis tulise käpaga lõhki.
  Tüdrukkapten hüüdis:
  - Mulle meeldib kurjust tappa! Ja see on kõrgeim hüve!
  Maria lõi sakslasi tulega ja susises:
  - Mängime sealiha!
  Alla avas tule, täpsemalt. Odadega kaetud killustikule jäi lebama mitu musta:
  - Tapa vaenlane! - tüdruk sosistas.
  Maria laulis mänguliselt:
  - Olles maalinud Hitleri huulepulgaga, Mainsteini juukselakiga, tõmban teid printsessi vangi, teie ustav koer närib teid!
  Anyuta tulistas, susises:
  - Poome end täna õhtul üles, Adolf... Lõpeta narrimine! Tule õhtul, lenda nagu kiisk - et saaksid natsid kõvasti võita!
  Maria ütles raevukalt ja lõi tormiväelasel kiivri peast:
  - Me saame! Ja me teeme!
  Lenini pataljoni tüdrukud peatasid võõrarmee edasitungi. Fritz liikus edasi, risustades ruumi sõna otseses mõttes laipadega. Ei aidanud ka Lion tank, millele loodeti. Siin on sõiduki modifikatsioon 150 mm kahuriga.
  Alla lööb palja rinnanibu külge kinni jäänud kivi ümber. Tüdrukul on nii ilusad ja täidlased rinnad. Tüdruk viskab jalaga granaati. Jalg on tugevam kui käsi ja vise liigub kaugemale.
  "Lõvi" sai rajal tühimiku ja peatus. Tuli tema võimsast suust. Krahh ja kokkuvarisemine.
  Alla sülitades ütleb:
  - Vene sõdalane ei oiga valus!
  Ja jälle tulistab tüdruk. Ja ta teeb seda äärmiselt täpselt. Tornist välja kaldunud fašist langeb tagasi.
  Punajuukseline, peaaegu alasti tüdruk ütleb:
  - Asjata usub vaenlane, et tal õnnestus venelased murda! Kes on julge, see ründab lahingus, meie peksame raevukalt oma vaenlasi!
  Ja Alla rullib välja oma kõhulihased, mis tal on väga defineeritud.
  Oh, kui ilusad tüdrukud on! Ma tõesti ei taha, et keegi neist sureks.
  Ekaterina jooksis mööda... Väga ilus tüdruk, kohevate valgete juustega. Ta suudab neid kuidagi määrida mingi jookiga, et nad ei määrduks.
  Tüdruk on väga ilus, Veenuse figuuriga, ainult rohkem toonides ja vormitud. Tal on seljas ainult rinnahoidja ja aluspüksid. Kõik muu on juba tükkideks rebitud. Aga kui graatsilised jalad on! See pole tüdruk, vaid täiuslikkuse pitser, ilu kroon.
  Ta liigub erilisel viisil, nagu orav. Ja paljad jalad muudkui virvendavad ja kontsad jäävad üllatavalt puhtaks. Catherine tulistab ja fašistil tekib rinnus haavand.
  Tüdruk ütleb:
  - Lojaalsus isamaale on kõrgeim sõna!
  Alla märkis naerdes:
  - Võta rinnahoidja seljast ja jää aluspükstesse nagu mina!
  Catherine raputas negatiivselt pead:
  - See on sündsusetu!
  Alla raputas puusi, tulistas täpselt ja laulis:
  - Komsomoli liikmed on kuidagi ebatavaliseks muutunud! Niimoodi palja rinnaga ringi käia on väga sündsusetu!
  Catherine itsitas ja märkis:
  - Milleks tuua Krautidele rõõmu meie ilu vaadates!
  Alla vastas otsustavalt:
  - Meie ilu on surmav!
  Katya itsitas ja tulistas TA-200 pihta. Natside auto süttis põlema. Ja kaunis blondiin pahvatas:
  - Surm kurjale!
  Alla itsitas:
  - Ja elu on hea!
  Katariina, nähes, et sakslane kukub, urises:
  - See on kõrgeim väärtus! Ärge arvake, fašistid, et olete võitnud!
  Kuidas Jumal laulab:
  - Võit ootab! Võit ootab... Need, kes tahavad köidikud murda! Võit ootab! Võit ootab! Me suudame natsid võita!
  Ilus tüdruk ja tema paljad rinnad värisevad. Palja torsoga on hea palavuses, mida tuli võimendab.
  Anyuta nägi nüüd palju sihikindlam välja. Ta tulistas automaadiga krautide pihta ja haukus:
  - Ma kastreerin su!
  Ja tõepoolest, natsid said surmavaid kingitusi ja kirstud! Ja tüdruk näitas neile ideed, ehitame varbad paljaks. Ja ta vilistas nagu röövelööbik. Ja läbi alajäsemete sõrmede.
  Tüdrukkapten on väga tark. Ja sädelev. Ja sugugi mitte julm. Ka temal on vahel kahju vaenlase sõduritest, kellel võivad olla lapsed, kes nutavad oma mõrvatud isade pärast.
  Anyuta ajab aga sellised mõtted endast eemale, need panevad nutma. Kuid mitte venelased ei tulnud sakslaste juurde röövima ja tapma. Ei, need on sakslased ja terve agressiivne pakk välismaalasi kogu maailmast tungis Venemaa ruumidesse.
  Anyuta lõi risti ja tulistas Fritzi, kes üritas vaikselt venelaste positsioonidele lähedale pääseda... Kuuli läbi löödud silm ja aju lekkisid välja.
  Tüdrukkapten naeratas ja ütles vaimukalt:
  - Otse silmast silma, peast pähe!
  Anyuta tulistas täpselt ja põrutas külgkorviga mootorrattale. Auto hakkas rebenema ning kuulipilduja lendas minema ja läks mitu korda ümber. Siis läbistas ta koon rusude vahelt.
  Tüdruk hõõrus oma paljast tolmust talda killustikule. Ja ta võttis jälle sihikule. Tema rõõmsameelne noor nägu irvitas rahulolevalt. Tüdruk laulis:
  "Ei," ütlesime fašistidele, et meie rahvas ei talu, et vene lõhnavat leiba hakatakse nimetama "brod!"
  Maria tegi väga täpse löögi, mis pani Focke-Wulfi põlema, ja säutsus:
  Kaaburi jaoks on valik muidugi selge,
  Ta on valmis Venemaa dollarite eest reetma...
  Kuid vene mees on nii imeline -
  Olen valmis andma oma elu oma kodumaa eest!
  Tüdruk tegi saltot ja näitas natsidele küpsist ning keerutas ringi ning kuulid kaunitari pihta ei saanud.
  Alla ilmus, see kaunitar, peaaegu alasti ja räämas nagu kurat, viskas korraga mõlema jalaga granaadi. Ja ta kontrollis:
  - Mis mul on, on... Fritzile terava poole pealt!
  Matryona parandas Alla:
  - Terav, küljele, mitte teravale küljele!
  Tüdruk itsitas ja raputas arbuusirindu ning lasi plahvatuspaketiga granaati kasutades välja granaadi. "Tiiger" sai löögi tünni ja see kõver kunstiteos põikles kõrvale.
  Pärast seda taandus Hitleri olend. Ta hakkas roomama nagu tulle sattunud kilpkonn.
  Anyuta laulis rõõmsalt silma pilgutades:
  - Ja Tiiger taganeb ja sakslased peidavad end!
  Tüdrukute pataljon manööverdas õhu- ja raskerelvade rünnakute all. Siis tabasid raketiheitjad, murdunud, kuumad kaljud tõusid taevasse. Ja kivid läksid põlema. Õnneks ei surnud ükski tüdrukutest, vaid mehed läksid teise maailma - kellest pole nii kahju! Ja hinged lendavad - ühed taevasse ja teised põrgusse! Kus kahvliga kuradid juba ootavad neid, kes Jeesusesse ei uskunud.
  Alla, seksikaim sõdalane, on maruvihane: kas natsid saavad oma Sturmtigeriga tulistada Nõukogude vägede positsioone ja tappa punaseid sõdalasi?
  . PEATÜKK nr 20.
  Praegu on juuli 1944 ning võitlused jätkuvad tohutu intensiivsuse ja raevukusega. Ja sõna otseses mõttes kõigil rindel.
  Ja neiu haaras paljaste jalgadega granaadi ja keerutas saltode kaskaadidena. Ja see keerles aina kiiremini. Ja siis viskas ta kogu oma jõust surmakingi Sturmtigeri laia tünni. Kaunitari paljad, pargitud jalad välgatasid ja laiasse tünni lendas granaat. Ja võimas auto esmalt lämbus ja siis plahvatas. Kaks "Sturmtigeri" külgedel seisnud "kuninglikku tiigrit" paiskusid üles ja hajusid eri suundades. Rullid rebiti neilt ära ja need kukkusid, lennates nagu kuninganna katkine kaelakee.
  Lööklaine paiskas Alla üles ja tüdruk lendas tagurpidi. Ja ta pöörati ümber, kiigutas ja visati. Kuid kaunitar maandus ikkagi, tema paljastesse taldadesse kaevatud terav killustik ja purustatud kivid. Tüdrukul oli valus ja isegi tema jämedast jalalabast torkas terav ots läbi.
  Alla aga leidis jõudu püsti tõusta ja karjuda:
  - Teie fašistid jääte tuhaks!
  Anyuta ja teised tüdrukud paiskusid lööklaine poolt üles ja olid isegi kergelt muserdatud. Kuid ükski kaunis sõdalane ei surnud. Tüdrukud kohtusid orkaani ja hästi sihitud tulega. NSV Liitu piiravate väljahüppanud natside ja teiste agressiivsete putukate mahasurumine.
  Maria laulis suure innuga:
  - Ja kui Issanda trompet meid lahingusse puhub, saame koos komsomoliga sõpradeks! Ja Jehoova tahtel olen ma taevasel nimetusel!
  Alla, raputades tolmu oma veriste, katkiste taldade pealt, laulis:
  - Lenin, pidu, komsomol! Saadame füüreri hullumajja!
  Tüdrukud hakkasid kõrvulukustavalt naerma ning Serjožka ütles ärevuse ja nördinult:
  - Ja mu katapult pole nii täpne - nagu need Alla paljad ja tugevad jalad!
  Matryona, painutades oma käelihaseid, ütles:
  - No ei midagi! Sa mõtled välja midagi muud. Midagi lahedamat!
  Witchakova naasis rindejoonelt ja sai kiirkõne Vladivostokki. Olles kandnud suuri kaotusi ja peaaegu ümbritsenud Habarovski (suhtlus selle linnaga peeti Amuuri kaudu), peatasid jaapanlased oma väed, et end kokku võtta ja täiendada. Vähemalt sada miljonit Jaapanit koos veel seitsmekümne miljoni Mandžuuria ja Taiga võiks jalaväge ohtralt üle anda. Teatud mõttes on NSV Liiduga võidelda lihtsam kui USAga, kuna viimasega võitlemiseks on vaja palju kalleid laevu ja sugugi mitte odavaid lennukeid. Aga jalaväge kergete ja odavate vintpüsside ja Schmeisteridelt kopeeritud kuulipildujatega saab tarnida suurtes kogustes! Iga jaapani poiss alates seitsmendast eluaastast teab, kuidas kuulipildujat kokku panna ja lahti võtta! Aga vägede saarelt mandrile üleviimine võtab muidugi aega. Ja pärast abivägede saamist liikuge uuesti sügavale Nõukogude territooriumile!
  Kõne saanud Witcherova lootis, et saab lõpuks uue võitleja ja võitleb taevas. Tüdruk toodi Vladivostokki Emkas. Piloot tundis end terminaatorina. Reisikaaslaseks osutus vaatamata kõrgele eale hallipäine vanamees, kes kandis vaid seersanditriipe.
  Ta ütles uhkelt:
  - Oh, te noored! Kas teate, et ma võitlesin jaapanlastega juba tsaariajal!
  Witcher küsis kahtlevalt:
  - Kas tõesti? Või äkki said ka risti?
  Vanaisa vandus halli habet raputades:
  - Pole risti ega medaleid! Nii võitles ta reamehena aasta ja kolm kuud! Mis sa arvad, kõik võivad saada tiitleid ja medaleid? Eriti tsaari ajal, kui reamehi eriti ei soositud!
  Witcher nõustus:
  - Jah, tsaari ajal oli klasside ebavõrdsus! Kuid need on erinevad ajad. Muide, kuidas teile jaapid meeldivad! Ma mõtlen, kas vaenlane oli tugev?
  Vanamees vastas raudhambaid välgutades:
  - Pole nõrk, kuigi kui meie väejuhatus oleks targem, poleks nad Port Arturist ja Mandžuuriast loobunud! Nad ei ole nii tugev vaenlane.
  Emka sõitis aeglaselt, tee oli pommide ja suurtükiväe poolt kahjustatud. Võiksime rääkida.
  Witcher küsis veidi vaiksemalt:
  - Kas meie omad olid tugevamad?
  Vanamees noogutas reipalt, nagu oleks üleskeritud mänguasi, paar korda:
  - Mõnes mõttes jah! Näiteks jaapanlastel on kakskümmend korda rohkem lasketiire kui meil. Enne rindele saatmist osalesin vaid kolmel lasketiirul. Ja siis igaüks viis lasku. Tulevahetuses ei saa aga öelda, et oleksime jaapanlastest kehvemad. Ja seda hoolimata sellest, et nemad olid khakivärvi vormiriietuses ja meie valgetes mantlites. Loomulikult pärast sõjalise kogemuse omandamist. Jaapanlastel on sõjalistes küsimustes palju vähem võimeid kui meil, hoolimata nende pikemast väljaõppest. Aga nende püssid tabasid palju täpsemalt kui meie Mostina klubi.
  Vedmakova nõustus reservatsioonideta:
  - Jah, kindlasti! Selles on sul õigus! Jaapanlased, nagu sakslased, pööravad liiga palju tähelepanu drillitreeningule.
  Vanamees raputas pead:
  - vastupidi! Palju vähem kui meil tsaariarmees! No kui juba enne Esimest maailmasõda hakati sõdureid paremini välja õpetama ja vähemalt mundrit vahetama, siis... Mitte sõjavägi, vaid täielik marsimäng!
  Witcherova märkis ilma pahatahtlikkuseta:
  - Enne sõda pöörasime suurt tähelepanu ka paraadil marssimisele! Ilmselt tark õpib teiste vigadest, loll omadest, kes ei õpi üldse, kes?
  Vanaisa märkis:
  - Koolitus on tulus äri! Aga varudega oli meil üldiselt täielik ummistus. Ei relvi ega padruneid! Nad olid sageli näljased, sõdurid olid haiged - ravimeid polnud! Tüüfusesse ja muudesse jäledustesse suri rohkem inimesi kui Jaapani kuulide tõttu. See oli nii halb sõda. Kuropatkin on idioot! Ei mingeid kõrvalmanöövreid ega kamuflaaži, ta viskas inimesed otse kuulipildujate alla kaevikutesse. Meid kasutati kahurilihana. Kõik lõppes väga halvasti, kaotusega. Nagu öeldakse, vedasin vaevu jalgu. Tõsi, võin päris uhke olla selle üle, et pääsesin vangistusest! Nagu haavad ka!
  Tüdruk küsis uudishimulikult:
  - Ja jaapanlased ise on muutunud paremaks või halvemaks! Tema võitlusomaduste poolest.
  Vanamees süütas esmalt kokkukeeratud sigareti ja alles siis vastas:
  - Seda on raske objektiivselt hinnata. Armeed on vahetunud, ilmunud on tankid, lennukid ja kuulipildujad. Edusammude osas pole laevad nii palju muutunud, ka relvad. Kuid käsu rumalus jäi samaks, nii et keerake rünnak Vladivostokile tuksi!
  Nõid välgutas oma rohelisi silmi:
  - Sellel pole mingit vabandust!
  Vanamees nõustus:
  - Ja see ei saa olla! Lõppude lõpuks teadsid nad, et vaenlane valmistab ette räpast trikki ja sellele ei saanud kuidagi reageerida! Nagu nad oleksid mind üles seadnud. Kuid vaherahu pindodega on selge märk sellest, et järgneb tugev löök.
  Witcher itsitas:
  - Pindosega?
  Vanaisa kinnitas:
  - Jah, nii kutsutakse praegu Ameerikat ja Suurbritanniat! Nimi pärineb sõnast "varastada", see tähendab varastada. Ja need on parasiitriigid, vargariigid, kes imevad rumalamate ja nõrgemate verd!
  Piloot noogutas punast pead:
  - Nõustun siin!
  Vanamees nõudis:
  - Nõus, et meie käsk on idioodid ja isegi reeturid! See on see, kuidas meie laevastik üles seada, hullem kui Pindos!
  Witcher vaidles vastu:
  "Võib-olla nad ei arvanud, et jaapanlased löövad nii kiiresti." Üldiselt oli Kaug-Ida puhkepaik ning siin asusid elama argpüksid ja laisad inimesed. Sõjaväes ei pea ju kõvasti tööd tegema nagu tööline või kolhoosnik tagalas, vaid saad head toiduratsiooni ja palka. Teisest küljest ei riski te Kaug-Idas teenides oma eluga. Jah, laiskjate ja argpükste paradiis.
  Vanamees vaidles vastu:
  "Sõdurid ja ohvitserid ei võitle nii halvasti." Siin on Habarovsk, nad pole ikka veel alla andnud.
  Witcher nõustus:
  - Vene sõdalane, eriline sõdalane! Aga nagu Brusilov ütles: meie sõdurid on suurepärased, meie ohvitserid on head, meie kindralid on keskpärased ja tsaar on täiesti halb!
  Vanaisa nurises rahulolematult:
  - Kui meie komandör poleks Kuropatkin, vaid Brusilov: me võidaksime! Paraku kirjutati üle! Peab ütlema, et tsaari ajal jäid Vene kindralid väiksemaks: Suvorovi all oli terve galaktika silmapaistvaid komandöre! Stalin on aga grusiin ja nagu öeldakse, grusiinid...
  Vanaisa katkestas Witcheri:
  - Olge selliste väidetega ettevaatlik! Nii et võite pääseda spetsiaalsesse osakonda! Samas pole Stalin minu jaoks sugugi geenius! Ja seda kinnitab näiteks veebruarikuine vahelejäänud joonelöök! Muide, kuulsin, et 1. mail osutus Moskvas Nõukogude õhutõrje abituks ja hukkus palju tuhandeid nõukogude kodanikke!
  Vanamees märkis:
  - Aitäh USA-le ja Suurbritanniale! Nad andsid Wehrmachtile uued lennukid! Veelgi enam, kuulsin, et toimus massiline sabotaaž, mille tõttu jakid õhus lagunesid! Pealegi on see uhiuus Yaks!
  Witcher noogutas pead:
  - Ma kuulsin sellest! Tõesti häbiväärne! Aga ma loodan, et süüdlased saavad karistatud ja probleem lahendatud!
  Vanaisa noogutas ja ütles äkki:
  - Põhiprobleem on meie peades! Mingi nõukogulik mentaliteet! Katse muuta inimene hammasrattaks, tavaliseks orjaks!
  Witcher ei vaielnud. Ta jäi vait ja vaatas tühja pilguga aknast välja. Nüüd on NSV Liidu lüüasaamise oht muutunud palju käegakatsutavamaks. Selgus, et isegi Moskva pole õhurünnakute eest kaitstud. Vähemalt pole sellel piisavalt kaitset, et massiivsele õhurünnakule vastu pidada!
  Noh, sõda liigub veidi teise etappi... Tõsi, Stalingradi lahingutes oli sakslastel ka õhuülemus, kuid see ei toonud soovitud võitu! Krautidel oli aga eelis, mis polnud nii ülekaalukas! Lõppude lõpuks saabusid rindele regulaarselt uued Nõukogude lennukid! Kuid tuleb öelda, et lendurite lahinguväljaõppe tase oli väga madal. Enamikul algajatel ei olnud lennuaega rohkem kui 8 tundi. See on suur miinus, seda enam, et sakslastel on tavaliselt kuni 250 tundi! Kuid pärast Stalingradi vähendasid sakslased programmi 150-le, kuid nüüd on kütuse tarnimine muutunud palju lihtsamaks. Suure hulga uute lennukite esilekerkimine tekitab aga probleemi ka Krautitele.
  Muide, teatati, et allatulistatud pommitajate pilootide hulgast tabati mitu USA kodanikku. Viimane ei tulnud sugugi üllatusena! Luftwaffel pole uute pommitajate jaoks piisavalt piloote, nii et nad leidsid vabatahtlikud!
  Huvitav, kuidas nõukogude väejuhatus sellele reageerib? Berliini pole ju midagi saada? NSV Liidus ei arendatud välja kaugmaa strateegilisi pommitajaid, välja arvatud P-8. Viimane 1936. aastal loodud lennuk, mille kiirus oli veidi üle 400 kilomeetri tunnis, on selgelt vananenud. Lisaks liigub see Berliini rünnates ilma õhusaatjata ning sakslased saavad selle oma lennukitega kinni pidada. Neil on ju juba väga head radarid, mis hakkavad lendava massi liikumist Berliini poole jäädvustama. Jah, ja nende masinate piisav tootmine Saksamaa ründamiseks võtab aega. Sakslased ei ole nõrk rahvas ja armastavad tehnikat! Nad ise on ilmselt kõige distsiplineeritud ja kõige paremini organiseeritud rahvas Euroopas või isegi maailmas! Üksi on väga raske võita ja ka nõrga Jaapaniga teisel rindel.
  Parim, mida antud olukorras teha saab, on püüda lüüa kiil liitlaste ja Saksamaa vahele. Aga kuidas seda teha? Beria oli tal juba ameeriklastelt saadud hävitajat kasutades käskinud midagi sarnast teha. See oleks võinud olla hea provokatsioon, kuid Annal polnud aega.
  Näib, et ta pole süüdi - mis siis, kui see pole saatus, kuid ebameeldiv järelmaitse närib teda ikkagi. Nagu oleks, kui ta oleks saabunud päev varem, oleks kõik teisiti olnud!
  Siiski pole see võimatu! Kuid ta saabus kohe, kui sai Berialt tellimusi!
  Üldiselt on Lavrenty Palych provokatsioonide meister. Jaapan ründas Peruu sadamat, mitte ilma tema osaluseta!
  Tõsiasi on see, et justkui juhuslikult sattus Tõusva Päikese maa luurete valdusse dokumendid USA plaanide kohta korraldada mitmeid ennetavaid rünnakuid lennukikandjate, sealhulgas Peruu sadamas asuvate lennukikandjate abil!
  Lisaks on ameeriklased lollid: nad provotseerisid Jaapani sõtta, koos Suurbritanniaga kehtestasid nafta ja muu tooraine tarnimise embargo, kuid nad ise polnud sõjaks valmis!
  Tõepoolest, USA-l ei olnud 1941. aastal Jaapaniga sõdimiseks piisavalt vägesid, eriti tankides. 1940. aastal oli neil vaid 400 tanki ja teave 1941. aasta kohta on salajane, kuid on ebatõenäoline, et neid oli ka siis üle tuhande! Nii et Ameerika hüppas sõtta, olles täiesti ettevalmistamata! Jaapan ei ole ka väga relvastatud. Kui sellel oli umbes kaks ja pool tuhat tanki ja kergeid, siis näiteks kauglennundust polnud üldse!
  Nii et Tõusva Päikese maa vaprad lendurid USA-d ei pommitanud! Aga nad läksid lihtsalt persse! Ja nüüd on nad otsustanud NSV Liidule kätte maksta, toetudes eelkõige oma jalaväele, unistades tsaar Nikolai II aegade edu kordamisest!
  Nõial hakkas igav ja ta hakkas laulma:
  Kui raske on elu, issand, paraku
  Ise panid okkakrooni!
  Ei, ära löö mu pead ära
  Uus päev tõotab meile probleeme!
    
  Unistused hajusid kohe tolmuks,
  Julm uss närib kirest!
  Ja valu ja kurbus teie silmis,
  Mida ohjeldada, kellelgi pole jõudu!
    
  Aga mida, jumal, kas sa saad
  Kuna ta ise tõusis Kolgata ristile!
  Unistused õnnest on illusoorsed,
  Lesed möirgavad ja oigavad!
    
  Pole maailmast kohutavamat maad,
  Sketš sõjast, pintsel on verega kaetud!
  Hüsteeriline eetri vaht,
  Katkesta veebi kohe!
    
  Ja kui sa tahad mu elu,
  Siis viska jumal mind Gehennasse!
  Ma armastan sind ikka veel,
  Toimub Usun muutustesse!
    
  Usun, et inimene
  Võimeline muutuma puhtamaks ja kõrgemaks!
  Et sajandite kannatused lõppevad,
  Meist saab nagu Kõigeväeline vend!
    
  Mida me käsime?
  Tähelaevade avarustes!
  Et meie vapper armee,
  See särab tugevamini kui Quasar!
    
  Elu ei kustu kunagi
  Ja kõik saavad inimesteks!
  Nagu aasta lõputu kiir,
  Piiramatu ja õndsa vanusega!
    
  Kommunism saab tõeliseks
  Uskuge, et see saab olema parem, kui unistasite!
  Edasiminek, üles, mitte alla,
  Olgu rõõm - pole kurbust!
  Vedmakova lõpetas loo ja "Emka" sisenes lõpuks Vladivostokki. Piloot vaatas linna uudishimulikult. Vladivostokis suurenes märgatavalt hävimine, osad hooned suitsesid, tänavatel töötasid kustutusmeeskonnad, palju oli noorukeid labidate, kirkade ja muu tulekahju kustutustehnikaga.
  Vanaisa märkis:
  - Tsaari ajal tegid noored ka kõvasti tööd, kuid ilma naeratuse ja entusiasmita! Kuigi te ei jõua puhta entusiasmiga kaugele!
  Witcher vaidles vastu:
  - Kui tööstus on majanduse mootor, siis entusiasm on kõrge oktaanarvuga kütus!
  Vanamees noogutas rõõmsalt:
  - Sa räägid hästi, tüdruk!
  "Emka" peatus komandandihoone lähedal ja Vedmakova jooksis sealt peaaegu välja. Ta tahtis väga oma tiivulise hobuse seljas olla.
  Tüdruk koputas kontorisse, kuhu ta kohtukutse alusel saadeti. Järgnes unine hääl:
  - Tulge sisse!
  Witcher astus sisse ja ajas uhkelt õlad sirgu. Toolil istus NKVD polkovniku mundris mees. Selline kiilakas ja ebameeldiv tüüp. Ta küsis piloodilt süngelt:
  - Eesnimi, perekonnanimi, isanimi!
  Tüdruk vastas kiiresti:
  -Anna Petrova nõid!
  Kolonel lisas:
  - Sõjaväeline auaste?
  - Nõukogude Liidu õhuväe major ja kangelane! - ütles piloot uhkelt.
  Kolonel võttis telefonitoru ja ütles lühidalt:
  - Õhuväe major Witcher on juba saabunud!
  Siis pöördus ta tüdruku poole.
  - Kuidas sa end tunned? Loodan, et olete terve?
  Piloot paljastas hambad:
  - Ma tunnen end hästi! Valmis võitlema nagu lõvi!
  Kolonel noogutas:
  - Suurepärane! Ma arvan, et jaapanlased hindavad seda!
  Kõlas lärm, saabaste klõbin ja kuus eriosakonna lihttöötajat, saatel erivormis mees, tungisid kontorisse. Ta käskis:
  - Pane sellele vargale käerauad!
  Witcher oli segaduses:
  - Mis see veel on?
  Kolonel haukus:
  - Ja see! Te olete arreteeritud, kodanik Witcher! Ja sind saadetakse vanglasse!
  Erivormis mees hoiatas:
  - See naine oskab väga hästi võidelda! Nii et ole ettevaatlik!
  Witcher naeratas:
  - Ma ei ole meie vaprate õiguskaitseorganite esindajad! Helista Beriale ja tee see arusaamatus kohe selgeks!
  Kolonel norskas põlglikult:
  - Siin on veel üks võimalus Beria tähelepanu kõrvale juhtida! Saatke ta vanglasse ja uurimine lahendab selle!
  Nõid noogutas:
  - Olen Nõukogude Liidu kangelane ja uurimine muidugi lahendab selle, kuid Beriaga oleks see kiirem! Ma tahan olla võimalikult kiiresti lennuki juhtimisel!
  Kolonel lohutas:
  - Sõja ajal ei viivita keegi kaua! Vii ta ära!
  Vedmakova kõndis vastupanuta ja teda lükkasid vaid pisut luurajatega varustama hakatud lühendatud mudelikuulipildujate suukorvid. Siis toppisid nad mind musta lehtrisse ja sõitsid minema. Anna Petrovna oli rahulik, ta ei tundnud end süüdi ja ilmselt teadis NKVD tema erilisest suhtest Beriaga, nii et nad lahendavad selle. Vanglat on isegi huvitav külastada. Tõeline mees peab üles kasvatama poja, teenima sõjaväes ja kandma aega vanglas! Nii et ilmselt sõdalane! Paljud kuulsad inimesed olid vangis: Stalin, Lenin ja Hitler!
  Vangla ei asunud komandandi kabinetist eriti kaugel, nii et Vedmakova tõmmati välja ja viidi õue. Seal urisesid koerad vihaselt, kaheksateistkümnendal sajandil ehitatud vangikongi kiviseinad olid tuhmid ja hallid. Tüdruk tundis tahtmatut elevust, kui ta sisse toodi ja mööda koridore juhatati. Siin on registreerimisaken: rutiinsed küsimused:
  - Eesnimi, perekonnanimi, isanimi, sugu!
  Seejärel pöörake paremale plaaditud ruumi. Seal laua taga istus NKVD mundris ja nahkpõlles ohvitser ning koos temaga valges kitlis arst ja kaks keskealist naist, kes tõmbasid kätele õhukesi kummikindaid.
  Vedmakovat saatnud valvur võttis kiiresti, harjutatud liigutusega talt käerauad ära. Ohvitser käskis:
  - Võtke riided seljast!
  Witcher oli üllatunud:
  - Mida?
  Ohvitser kordas rahulikult:
  - Ma ütlesin, võta riided seljast! Otsing ja isikuotsing on kohustuslikud!
  Tüdruk punastas:
  - Aga siin on mehi!
  Põllega ohvitser haukus:
  - Aidake teid! Tule, võta kaltsud ära, hoor!
  Vedmakova värises, talle meenus, et vanglasse sattudes on läbiotsimine kohustuslik ja ta hakkas riideid seljast võtma. Naised võtsid selle vastu ja katsid hoolikalt iga õmblust. Ainult aluspükstesse jäetud Witcheril oli piinlik, kuid ohvitser haukus:
  -Ja võta püksid jalast, lits! Otsing saab lõpule!
  Täiesti alasti mitme mehe ette jäänud (teda toonud konvoi seisis paigal, valmis iga hetk lahingusse astuma), sattus neiul piinlikkust ja üritas teda kätega katta.
  Nad lõid teda nuiaga kõvasti vastu tagumikku:
  - Käed alla, lits!
  Witcher krooksus, kuid talus seda. Kui tema riiete uurimine oli lõppenud ja saapad lahti rebiti, käskis ohvitser:
  - Nüüd kontrollige seda ise!
  Naisvangivalvurid alustasid peast. Nad turritasid kinnastatud sõrmedega juukseid, siis vaatasid kõrvadesse, kasutades isegi mingit taskulambiga toru. Kõrvad olid mitu korda tagasi tõmmatud, painutatud ja lahti painutatud. Siis vaatasid nad ninasõõrmetesse:
  - Köha, palun! See on kõik, tugevam!
  Tüdruku nina oli muljutud. Sellele järgnes suuuuring. Täiesti ebameeldiv oli, karedad käed surusid keelt, iga natukese aja tagant tõmbasid tagasi, siis tõmbasid tugevamini, lausa rebisid peaaegu ära.
  Ohvitser ütles:
  - Peame olema ettevaatlikumad! Ta võib olla spioon!
  Vangivalvurid hakkasid sõrmi hammastele suruma, kontrollides, kas pole täidiseid, millesse võis peituda oluline teave. Witchakova tundis end alandatuna ja tema kangelast NSV Liitu otsiti läbi nagu hoort, ilma millestki ilma jäämata. Siis hakkasid naiste kinnastatud käed tundma tüdruku paljaid rindu. Nad sõtkusid seda, katsusid sõna otseses mõttes iga millimeetri järel ja näitasid seda taskulambiga. Tüdruku rinnad paisusid reeturlikult ja vangivalvurid surusid aina kõvemini, seejärel krooksusid:
  - Ei! Siin on puhas!
  Järgmiseks uuriti naba ja sõrmi. Naba tõmmati tagasi, ka väänati ja siis torgati nõelaga läbi. Sõrmi uuriti mitte vähem hoolikalt.
  - Ja nüüd günekoloogiline otsing! - käskis ohvitser.
  Vangivalvurid käskisid:
  - Palun kummarduge ja ajage jalad laiali!
  Järgnes kõige alandavam asi, kui vangivalvuri kinnas käsi tungis üsna jämedalt tüdruku rüppe. Witcher ohkas valust ja alandusest. Ja käsi kaevas jämedalt koopasse, kus naine hoidis oma kõige väärtuslikumat varandust, mis oli ühtaegu valus ja kõditav. Tüdruk tõmbles veidi ja ohvitser pomises sarkastiliselt:
  - Kontrollige seda nii põhjalikult kui võimalik! Peidavad ju spioonid enamasti dokumente just intiimsetes kohtades ja vahel piisab olulise info väljaselgitamiseks ka väikesest märkusest.
  Üks vangivalvur asendus teisega, misjärel muutus läbiotsimine veelgi valulisemaks ja ebaviisakamaks. Witchakova mõistis, et nad tahtsid teda lihtsalt alandada, muutes otsingud piinamiseks.
  Päraku uurimine polnud vähem karm, lisaks kasutati soolestikku ja suurt klistiiri. Ilmselt kahtlustati pilooti tõepoolest tõsiselt. Pärast seda tundus sõrmede, jalgade ja jalalabade kontrollimine väike asi.
  See aga ei lõppenud sellega, et ohvitser käskis:
  - Nüüd mao röntgeniülesvõte! Ta ei suutnud palju alla neelata!
  No see ei tee nii palju haiget. Siin oli arst, kes uuris kõike hoolikalt, isegi südant ja kopse. Lõpuks andis ta luba:
  - Ta on puhas ja täiesti terve!
  Ohvitser pomises vihaselt:
  - Kahju, et me ta ikkagi maha laseme! Las ta aga mängib praegu klaverit!
  Alandusest uimastatud piloot kõndis kuulekalt nagu automaat. Witcheri käed määriti värviga ja pigistati ettevaatlikult paberile. Seejärel järgnesid kõikvõimalikud mõõtmised, pildistamine profiilis, täis nägu. Nad sundisid mind päris kaua alasti seisma, kirjutades ümber kõik märgid, armid ja mutid mu kehal. Pärast seda loputati teda külma duši all, mis oli aga NSV Liidus tavaks, mitte ainult vangide puhul, kellele anti vanglavormi.
  - Pane riidesse, lits!
  Rüü oli tegelikult kotiriie kotiriie, millele oli tikitud vanglanumber. Tüdrukule kingi ei antud, pidades neid ilmselt rahvavaenlaste jaoks tarbetuks luksuseks ja nii viisid nad ta vaevu kaetud kambrisse.
  Just toimusid massilised arreteerimised, vangla oli ülerahvastatud ja sumin. Vitšakova visati kitsasse puuri, kus oli juba üle saja naise, peamiselt noored tüdrukud sõjaväelaste ja teenijate hulgast. Kui piloot kambrisse toodi, ei saanud vang teha ainsatki sammu. Kambris oli väga pime, aken laudadega kinni, umbne ja haises tugevalt, ilmselt polnud ämbrit ammu välja võetud.
  Tüdrukud olid poolalasti ja mõned olid täiesti alasti võtsid riided ära. Mitmed neist olid meeleheitel ja palusid vett. Witcher peatus ja küsis:
  - Ma ei saa sammugi astuda! Kuhu ma peaksin minema!
  - Kuhu nad teid sinna tõid ja jääge sinna! - Ta käskis pimedusest, ilmselt kambri vanim. - Meil pole siin kohta.
  Witcherova, saades aru, et see on rumal, küsis ikkagi:
  - Milleks te, tüdrukud, olete?
  Järgnesid hääled:
  - Jah, siin on artikkel 58 või isegi ilma tasudeta! Milleks sa oled?
  Witcher tegi nalja:
  - Jah, ta vägistas Beria!
  Kõlas tüdrukute sõbralik naer ja hüüatused:
  - Jah, ta on meie oma!
  Kes piiksus pimedusest:
  - Beria riputamisest ei piisa!
  Ähvardav hääl katkestas:
  - Aitab! Ja nii lasti juba üle poole tuhande õues olnud mehe maha! Meid võib ka terve kongiga välja jalutama viia!
  Nõid haukus:
  - Noh, ei, kui nad viivad mind hukkamisele, siis ma ei anna alla!
  . EPILOOG.
  Ja nüüd on aprill 1940. Hiinas on väga soe ja päikesepaisteline. Ja terminaatoripoiss Oleg Rõbatšenko kakleb koos oma elukaaslase Margarita Koršunovaga, õigemini lõpetab Mao Zedongi viimased sõdurid. Ja nii võitlevad koletislapsed meeleheitlikult.
  Poiss tegi mõõkadega järjekordse veskimanöövri, lõikas maha hiinlaste päid ja möirgas:
  - Banzai!
  Ka terminaatoritüdruk Margarita möirgas Taevaimpeeriumi sõdalasi hakkides:
  - See ei muutu lahedamaks kui meie!
  Ja lapsed muudkui läksid ja metsisid ja see oli super ja hüper.
  Nii peksid nad hiinlasi oma armsa hingega peatumata, kuni lõpetasid kogu armee.
  Ja siis jäi terminaatoripoiss Oleg Rybachenko magama ja unistas millestki sellisest.
  Pashka ärkas uues kehas... Viimasena meenus umbes üheteistkümneaastasele poisile tugev valu, mis rebis tema veene, lihaseid, kondist keha, ja siis kergus ja õndsus, mis sellele järgnes. Ja maa ujus hetkega poisi paljaste jalgade alt minema, mis muutus väikeseks hõbemündiks ja kadus kõige säravamate tähtede sära taha. Ja siis hakkas mängima sümfoonia, midagi uskumatult majesteetlikku.
  Ja nüüd on ta tagasi oma kehas, täis jõudu ja särtsu tervislikust isust. Pashka on veel poisike, aga mitte enam see kõhn, leeri välimus, vaid lihaseline, tugev ja ta nahapruun pole päris inimlik, tumekuldne. Poiss tundis oma nägu, ei, see tundus täiesti inimlik, sileda ja puhta nahaga ning juuksed tundusid peas katsudes pehmed ja siidised. Ainult tema randmetel on mingid kummalised käevõrud.
  Poiss torkas kalliskivi ja hologramm vilkus. Ilmus kolmemõõtmeline värviline pilt kujuteldamatult ilusast tüdrukust. Tema hõbedane hääl siristas sädelevalt:
  - Oh teie kõrgus! Teie sünd on toimunud ja seetõttu toimub kuningriigis pidu!
  Ja peaaegu kohe pärast tema sõnu süttisid troonisaalis, kus oli vastsündinud surnud poiss, eredad värvilised tuled ja valgusvihud prožektorid hakkasid särama. Pashka avastas end ootamatult otsekui laine abil suurele staadionile kantuna, kus kirev rahvahulk teda juubeldades tervitas. Poiss vaatas enda ümber ja pilgutas silmi. Hiiglaslikus trooniruumis olid kujud ja ülaosas keerlesid, väga ehitud ja värvilised lühtrid. Ja purskkaevude mitmevärvilised joad löövad.
  Ja üldiselt oli palee ise ühtaegu futuristlik ja iidne.
  Valdav enamus publikust olid kaunid poisid ja tüdrukud, tüdrukuid oli kolm korda rohkem. Peale nende oli väike arv kahte tüüpi olendeid. Väga suur, kahe meetri kõrgune, sarnane gorilladele, ainult kõrvadega nagu nahkhiirte, hallide ja pruunide olendite tiivad. Ja veidi väiksemad oranži ja kollase värvusega isendid, mis sarnanevad rebastele, kuid neid oli vähe.
  Lisaks neile keerlesid saalis ka mehhaanilised väikemehed, kes kandsid ratastel kuninglikku toitu ja värvilistes ümbristes luksuslikke jooke.
  Pashka märkas, et saalis eakaid inimesi praktiliselt ei olnud ja seetõttu olid olendid, kuigi nad nägid välja nagu inimesed, kuidagi liiga heledad kuldse nahaga ja nende juuksed olid nagu lille kroonlehed. Tore rahvas, aga liiga palju. Ja nende kõrvad, mitte päris inimlikud, näevad välja nagu pooleks lõigatud roosinupp.
  Kus ta on? Kas see võib olla taevas? Viimasel ajal on õigeusk ja pioneerid lähedasemaks saanud ning preestrid lubavad isamaa eest hukkunutele heldet paradiisi.
  Äkki preestrid ei valeta? Nüüd pole ta Rževi pärast lahingutes enam paljajalu, tahmaplekiline ja kriimustatud poiss. Ei, prints seisab nende ees. Ka veel poisike, aga vääriskividega kaunistatud sädelevates sarlakates saabastes, üliluksuslikus, ehkki pisut vanaaegses ülikonnas. Vööl sädeleb mõõk, mille käepide on rikkalikult kalliskividega kaunistatud. See on isegi kummaline: robotid, televiisor ja samal ajal lossikeskkond.
  Tõsi, ka publik on omamoodi riides. Poisid on keskaegsetes kamisoolides ja luksuslikes saabastes ning tüdrukud kõrge kontsaga klaassussides ja läbipaistvates kleitides, mis ei varja keha ilu.
  Printside ette jooksid välja kaks tüdrukut, ilmselt neiud: nad olid paljajalu lühikestes valgetes kleitides ja alasti, õhuke läikiva kangariba vaevu kattis nende uhkeid rindu. Nad puistasid värskelt sündinud printsi kandade alla rikkalikult roosasid kroonlehti.
  Pashka on nüüd kuninglik inimene, kuid ta oli näljane, kõhn, häbitult räpane pioneer. Ja uhkustunne täidab ta hinge. Aus pioneer - õiglus on olemas.
  Säravale troonile ilmusid kuninglikes rüüdes neiu ja umbes kahekümneaastane või enama inimesesarnane noormees. Nad tervitasid Paškat, kes andis neile pioneeritervituse.
  Noormees kandis krooni ja ütles pühalikul toonil:
  - Sa oled kangelaslikult tapetud rüütel, kelle jumalad otsustasid olla minu pärija ja parem käsi!
  Pashka vastas sellele tagasihoidlikult:
  - Ma ei tea, teie Majesteet. Sajad ja tuhanded nõukogude inimesed langesid mitte vähem kangelaslikult kui mina! Ja ma arvan, et nad ei vääri vähemat tasu taevas!
  Selle maailma kuningas ütles tähtsal toonil:
  - Siin oleme kõik, kes oleme elanud ühte elu ja saanud teise. Tasu ei ole alati õiglane. Ka mina ei kuulunud tsaariarmee parimate ohvitseride hulka, aga sain kuninga tiitli. Aga üks paljajalu tüdrukutest on isa Makhno ise!
  Teenitar põrutas nende sõnade peale ja lausus:
  -Aga ma õppisin naudinguid, mis on teile, mehed, kättesaamatud!
  Kuningas vastas karmilt:
  - Sulle, ori Makhno, ei antud sõna! Seo ta goblini posti külge, et ta saaks oma osa ripsmetest.
  Tüdruku haaras kinni viies falangis kilejate kõrvadega gorilla ja tiris ta samba juurde. Tüdruk üritas ebaõnnestunult vastu hakata, kuid sai piitsaga karmi hoobi reitele. Pärast seda hammustas ta goblini käpast, kuid sai rusikaga vastu lõua ja longus, kaotades teadvuse.
  Kuningal oleks hea meel, aga Pashke mitte sugugi. Ei ole hea, kui ma peksan naist, isegi kui see on verine despoot ja bandiit Makhno ise. Mõnikord meeldib saatusele inimesega vingerpussi mängida. Või täpsemalt demiurgi jumalad. Kaabakad saavad mõnikord postuumselt kättemaksu, kuid mitte alati otse. Mõni võib kehastuda invaliidiks, mõni orjaks või orjaks. Kuid Tema Majesteet ise pole üldse ingel, vaid lustlik ohvitser Shwinder. Mitte halvem kui teised ohvitserid, aga mitte ka parem. Ja mul vedas, nagu Võssotski laulus, juba teises elus monarhiks kasvada. Tõsi, mitte kohe, vaid siis, kui endine kuningas tapeti. Siin ilmnesid varem uinunud võimed.
  Pashka vaatas ja vaikis. Ta ei tundnud end enam täiesti õnnelikuna. Ja monarhi mitte nii meeldiv hääl teatas:
  - Ja nüüd peate vürstide kroonimise ajal osalema traditsioonilises rituaalis! Nüüd toimub eelmise elu suurema, eriti ohtliku kurjategija karistamine! Sest ma usun, et patud peavad saama kättemaksu!
  Kõlas krigisev heli ja põrand trooni ees hakkas lahku minema. Heli oli vaikne, robotid pühkisid tolmu ja varras tõusis taevasse. Ilmus midagi terasest horisontaalse riba sarnast. Ainult poisil oli kätest kinni aheldatud jämeda põiktala külge ja kang jalgade külge. Käed olid lihaselistest õlgadest väändunud ja oli näha, et koormus tegi poisile kohutavat valu.
  Zoya ja Victoria tundsid selle lihase poisi kohe ära kui Oleg Rybachenko ja pöördusid ulgudes Tšernobogi poole:
  - Mida sa teed, tume?
  Hüperuniversaalse kurjuse ülem vastas pehmelt:
  - Selle poisi süü tõttu ei saa te selles universumis jätkata võitlust ja tagada NSV Liidu võitu! - Tšernobogi silm muutus rangemaks. - Nõus, see on piisavalt tõsine kuritegu, et isegi selle õlis küpsetamisest ei piisa!
  Zoya ütles paluval toonil:
  - Aga see on suurim tahtmatu patt!
  Tšernobog vastas julgel toonil:
  - Nad peksid sind meeleheitlikult, kui sa kogemata! Uskuge mind, nad kohtlesid seda last ülimalt õrnalt!
  Goblinid seisid seotud Olegi servades. Poiss oli täiesti alasti ja tema lihased olid jalgade külge aheldatud kangi raskusest paistes. Pashka kahtles ja küsis:
  - Mis on tema süü?
  Kuningas vastas üleolevalt:
  - Fakt on see, et tema tõttu jättis Nõukogude Venemaa oma suure päästmisvõimaluse kasutamata!
  Pashka küsis vaikselt Oleg Rybachenkolt:
  - See on tõsi!
  Poiss, olles nagist lahti rebitud, kiristas hambaid:
  - Jah! See on minu süü!
  Järgnes lakooniline korraldus monarhilt:
  - Löö!
  Ja goblinid lõid kettidega poisi palja selga nii kõvasti kui suutsid. Nahk lõhkes ja Oleg Rõbatšenko nägu muutus helepunaseks. Kuid poiss, lõualuu kokku surudes ja värisedes, pidas vastu ega lasknud hüüda. Ja goblinid jätkasid rügementi külma raevuga. Nad lõid kõigest jõust ja lõikasid enesekindlalt läbi poisi naha.
  Pashka avaldas austust, hoolimata metsikust valust, Oleg Rybachenko ei karjunud, vaid hingas ainult raskelt. Kuigi piinamine tugevnes. Plastikust käepidemel olevad ketid hakkasid kuumenema ja punaseks minema. Nii et nüüd iga uus löök mitte ainult ei lõika nahka, vaid põletas selle lihaga paika.
  Toast levis tugev praeliha lõhn. Valu oli kohutav. Olegi silmad punnitasid pesadest välja, nägu muutus siniseks, kurgust voolas verd, kuid titaanliku tahtepingutusega hoidis ta siiski tagasi kurgust põgenema valmis olnud möirgamise. Oli tunda, et see poiss oli läbi elanud jõhkra kogemuse. koolis, sealhulgas tähe- ja kosmosesõdade maailmas. Oleg kujutas ette, et ma piitsutan teda kuumas vannis luudaga ja see läks palju lihtsamaks.
  Valgekuumad ahelad peksid ja põletasid Rõbašenkot kaelast kuni kandadeni, millele goblinid löögiga pihta lõid, kuid põlenud ja haavatud poiss ei tahtnud ikkagi teadvust kaotada. Pashka vaatas seda justkui nõiatuna. Tal oli kahju peaaegu samaealisest eakaaslasest, kuid teisalt oli tema süü, et niigi vaevu püsinud NSV Liit sattus hävingu äärele. Kas tõesti saab midagi sellist andeks anda? Stalin ise kutsus ju üles näitama vaenlaste suhtes halastamatust. Pealegi on poiss väga lihaseline ega ole üldse kõhn, kuigi tal pole tilkagi liigset rasva.
  See tähendab, et ma pole tõelist nälga tundnud ja see ei ärata ka kaastunnet...
  Äkiline mürin, mis kuulmekiledest välja paiskus, raputas paleed. Sein varises kokku ja mööduv lööklaine paiskas inimesi tühjade pudelitena laiali, paiskas troonile nagu tornaado... Kõik toimus justkui tugeva maavärina ajal, orkaanitempos. Ja hetk hiljem ilmusid pätid välja. Väga sarnane goblinidega, ainult mitte alasti karusnahast, vaid vormiriietusest.
  Horisontaalne latt kukkus põrutusest kokku ja põiklatt purunes. Jõhkralt pekstud ja põletushaavadega kaetud Oleg Rõbatšenko kukkus Pashka peale. Kogu tema selg ja rind, mis orjapoisist printsi peale kukkusid, põlesid ja purunesid. Sellest hoolimata hoidis poiss endiselt teadvust ja sosistas pioneerile:
  - See on meie võimalus!
  Ja Pashka vööst tõmbas ta välja briljantidega naastud püstoli. Ta tulistas korra oma käeraudadesse. Need lõhkesid, millele järgnes kaks lasku tema jalgu hoidvate köidikute pihta. Vaatamata piinade täielikule jõule säilitas Oleg Rybachenko liikumisvõime ja tema vaimne taju oli tugevam kui kunagi varem. Printsil rippusid vööl mõned kuningriigi kõige arenenumad võlurid.
  Ja sisse tunginud goblinid ei varjanud oma tundeid ja loomalikke instinkte. Nad tahtsid hävitada võimalikult palju elusolendeid ja tulistati kõikjal.
  Vaevalt jõudis Oleg Rõbatšenko Pashka eemale tõugata ning kohas, kus poiss-prints just lamas, oli vaid poole meetri laiune ja meetri sügavune kraater, mille servad suitsesid ja sädelesid. Rõbatšenko juunior ise avas vaenlase pihta enesekindla tule. Esimesed viis goblini sissetungijat lõigati esimese hooga ära.
  Poiss keeras end ümber ja võttis üles võluri, mille kuningas oli jalgadega maha lasknud, ja vajutas paljaste sõrmedega nuppe. Kosmosemaailmades oli Oleg Rõbatšenko sarnast tüüpi relvadega juba tegelenud ja tegutses seetõttu väga enesekindlalt. Veel kümmekond goblini tormasid oma hinged transtsendentaalsetesse maailmadesse poisi käest ja jalgadest tulistamise tõttu.
  Ja üldiselt naljalahingut ei puhkenud. Märkimisväärsed jõud olid võitluseks valmis. Kui endised inimesed omavahel kaklesid... Ainult veidi erinevates kehades.
  Tulistades ja vaenlase naelatõmbajate eest põikledes mõtles Oleg: kes need goblinid on? Kas nad on inimesed ja kui jah, siis milliseid kuritegusid nad on planeedil Maa toime pannud? Tavaliselt kasutati muinasjuttudes goblineid kurjuse ja millegi rumaluse kujutamiseks.
  Vahtpoiss korjas üles ja kukkus maha surnud päkapikud, millesse kehastus nüüdseks surnuks saanud kiirteheitja. Ja nüüd hakkas ta kahe käega tulistama.
  Kogenud Paška tõmbas vöölt välja veel ühe maagilise lõhkaja ning hakkas tulistama üha uusi jooksvaid ja ründavaid agressoreid.
  Siis ilmus välja tohutu lendav taldrik, nagu lahingulaev, millest hüppas välja üha rohkem goblineid ja harvanähtavaid rebaseid. Päkapikkude kuningriiki kuulunud tiibkõrvad goblinid ei kõhelnud aga oma sugulaste pihta vastutulistamast. Nii et löökide vahetus käis täies hoos.
  Oleg Rõbatšenko oli nüüd veeres. Ta vallandas võlurite lõhkajate rünnakud, pannes ridade järel koletisi koguma. Mõned goblinid söestusid magoplasma kahjustavatest süstidest, teised aga lasid gravitatsioonikiirguri alla sattudes välja rohelisi ja siniseid vereallikaid. Kuid see tegi asja ainult kuumaks ja lähenesid hirmutaolised tiivulised pistodad.
  Neid tabasid omakorda lossist pärit õhutõrjerelvad. Kõik taevad olid värvitud, kuni silmamunad valutasid suurepärase ilutulestikuga.
  Oleg Rybachenko rääkis agressiivselt:
  Patune mees saab oma
  See on nagu tules põlev ämblik,
  Uskuge mind, see on raske juhtum -
  Patune kummardas saatanat!
  Saatana ja Tšernobogi mõiste pole aga sugugi identne. Saatan on mässumeelne ingel - looming, Tšernobog on Generaatori igavesti eksisteeriv hüpostaas. Ja see on nende kolossaalne erinevus. Sest Tšernobog on poeg ja osa perekonnast ning mitte sugugi tema vaenlane! Sõna saatan on tõlgitud kui vastane.
  Pashka tabas goblini. Järele jäid vaid karvased alajäsemed. Üldiselt tulistasid päkapikud palju tõhusamalt. Kes see tiibkõrvaga mees on? Seal on gorilla!
  Pashka vältis vaevu lüüasaamist, kuid suutis tagasi hüpata, tundes ainult kuumust oma õlgadel. Kammisooli kallis riie oli kergelt söestunud.
  Tüdrukuks kehastunud Vanamees Makhno võitleb samuti ja laseb väga täpselt. Sellegipoolest ei peeta teda asjata silmapaistvaks pealikuks. Nagu laul ütleb. Sina ja mina oleme alati purustanud uskmatud koos ning juhtinud harju ja venelasi - ühtainsat atamani. Aga siis oli mul atamanidega veidi õnne! Aga me oleme ühtsed - kõigile vaatamata!
  Oleg Rõbatšenko niitis tulepuhanguga maha sada goblinit ja ütles:
  -Sõjas on kõik lubatud ja kõik on tänu sellele, kes võib kedagi tappa!
  Pashka nõustus sellega ja hakkas tulistama veelgi sagedamini ning püüdes näidata sama täpsust kui see sandistatud, kuid mitte katkine tüüp.
  Päkapikud konsolideerusid järk-järgult ja suurendasid oma varusid. Lahing kulges kogu täielikult hävitatud ja söestunud palees.
  Ja jälle tekkis pilt lahingutest Rževi pärast. Varemehunnikuks muutunud linn ei andnud alla. Komsomolitüdruk Nataša, hoides käes kuulipildujat, tulistas krautide pihta. Ilus tüdruk, ta oli väga räpane ja kõhn: nahk ja luud. Kuid mehise lõua ja suurte siniste silmadega nägu säilitas oma ilu. Natalja oli rohkem kui üks kord haavatud, kuid ta talus jalgadel "kratsimist". Tema sageli katki rebitud ja kiiruga kokku õmmeldud chints-kleit nägi välja nagu kerjuse kaltsud. Sarnasust kerjusega suurendasid paljajalu, mis kõik olid kaetud marrastuste ja sinikatega, kuigi komsomoli sõdalase jalgade kaunis harmooniline kuju ja lõuendist kott, kuhu neiu peitis süüteseguga granaate.
  Nataša vallandas ja lasi veel ühe sarve välja. Seda ainult filmides, seal on sellised supermehed, et raiuvad ühe hooga maha kümmekond sõdurit. Hoidku jumal tõelises lahingus, et sadadest kuulidest tuleks vähemalt üks täpne tabamus. Poissterminaator Ole Rybachenko ja tüdrukrangerid on sel juhul vapustav erand.
  Kuid Natalja nõjatus vastu varisenud seina ja vaatas ettevaatlikult purustatud telliste hunniku tagant välja. Linnas on nii palju killustikku ja barrikaade, et natsid ei saa läbimurdmiseks kasutada oma tugevaid tanke ja on sunnitud väikeste rühmadena kaasa haarama ebasoodsasse jalaväelahingusse.
  On palav ja peaaegu kõik naistepataljoni sõdalased võitlevad paljajalu ja nad on räpased nagu sead. Kuid pesemiseks pole aega ja mustus aitab söestunud ja põlevas Rževis maskeerida ning seega ellu jääda. Kuid alles 1. jaanuaril 1943 lõigati Kolmanda Reichi liitlased ära. Ja sakslased olid sunnitud sellelt legendaarselt äärekivilt lahkuma. Kui palju see aitas Punaarmeed lahingutes Moskva eest.
  Nataša teab seda sama hästi kui keegi teine. Ja nii ümiseb ta laulu, et rõõmustada kõiki teisi sõdalasi, kellest paljud kannatavad raskete haavade käes;
  
  Maailm on täis võitlust ja kannatusi
  Nii on see olnud aegade algusest peale,
  Kui Aabel langes ja Kain tõusis,
  Kurjategija saab pärgade armaad!
  
  Selline on inimese vajadus,
  Palju aastaid julmalt kurvastada...
  Ja nii läks see aegade lõpuni,
  Et julgeid premeeritakse ainult kettide ja pulgaga!
  
  Kuid uskuge julgusesse, sõdur ei lahku,
  Kõikvõimas Rod ei anna meid ära -
  Nagu pühad vene raamatud,
  Kõigeväeline Svarog tuleb Maale!
  
  Saabub ajastu - kus inimesed on õnnelikud,
  Kus pole kannatusi ja summa on suur!
  
  Kus mees on alati datleid ja ploome -
  Ja kõik saavad tasu nagu hullud!
  
  Meie kalli piiritu Venemaa inimesed,
  Ma käsin, et nagu õitseks pärg suvepäeval...
  Ja siis muutub inimkond tugevaks,
  Lähme reisile kaugete tähtede juurde!
  
  Hälli maale on võimatu jääda,
  Meid tõmbab magnet ja kosmos kutsub...
  Pole ime, et joonist kontrollides leinasime -
  Ja paneme varandusele karmi arvestuse!
  
  Kui imeline on põliselanike õpetus,
  Mida Kõigevägevam meile oma Vedade kaudu andis...
  Ja meie kodumaal on kuldne sõrmus,
  Murra viha köidikud, murra vajadused!
  
  Isamaa ehitab unistuse kommunismist,
  Kõik saab selles tasuta - ahnus kaob!
  Kaugete kvasarite jaoks on turism kallim,
  Ja lastele jalutuslend sinise tähe juurde!
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список

Кожевенное мастерство | Сайт "Художники" | Доска об'явлений "Книги"