Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

ΤΥΧΗ ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΙΙ-13

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:
Школа кожевенного мастерства: сумки, ремни своими руками
 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Το έτος 1939, η δράση ξεκινά τον Σεπτέμβριο. Στην Κίνα, οι κύριες δυνάμεις του Μάο Τσε Τουνγκ ηττήθηκαν. Η Γερμανία συνεχίζει να εξοπλίζεται και να προετοιμάζεται για νέες κατακτήσεις. Ο Φύρερ δεν τολμά να επιτεθεί στην τσαρική Ρωσία, η οποία καταλαμβάνει μια τεράστια περιοχή, συμπεριλαμβανομένης της αμερικανικής ηπείρου. Ενώ παραμένει η ειρήνη, ο Oleg Rybachenko, στρατηγός του τσαρικού στρατού, έχει τις δικές του περιπέτειες.

  ΤΥΧΗ ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΙΙ-13
  ΣΧΟΛΙΟ
  Το έτος 1939, η δράση ξεκινά τον Σεπτέμβριο. Στην Κίνα, οι κύριες δυνάμεις του Μάο Τσε Τουνγκ ηττήθηκαν. Η Γερμανία συνεχίζει να εξοπλίζεται και να προετοιμάζεται για νέες κατακτήσεις. Ο Φύρερ δεν τολμά να επιτεθεί στην τσαρική Ρωσία, η οποία καταλαμβάνει μια τεράστια περιοχή, συμπεριλαμβανομένης της αμερικανικής ηπείρου. Ενώ παραμένει η ειρήνη, ο Oleg Rybachenko, στρατηγός του τσαρικού στρατού, έχει τις δικές του περιπέτειες.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 1.
  Τον Σεπτέμβριο του 1939, ήταν λίγο πιο δροσερό στην Κίνα. Ο Oleg Rybachenko πολεμά τα στρατεύματα του Μάο και μαζί του η Margarita Korshunova. Στην πραγματική ιστορία, ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος ξεκίνησε αυτή την εποχή. Αλλά ο Χίτλερ δεν μπορεί να επιτεθεί στην Πολωνία, αφού το Βασίλειο της Πολωνίας είναι μέρος της Ρωσικής Αυτοκρατορίας. Η ισορροπία δυνάμεων είναι τέτοια που η ναζιστική Γερμανία δεν έχει πρακτικά καμία πιθανότητα απέναντι στον Νικόλαο Β'.
  Αλήθεια, τι έχει ο Χίτλερ τον Σεπτέμβριο του 1939; Υπάρχουν μόνο έξι τμήματα αρμάτων μάχης με ελαφρά οχήματα. Πάνω απ 'όλα, το T-1 ζυγίζει μόνο έξι τόνους, μια σφήνα οπλισμένη με πολυβόλα. Στη συνέχεια, το T-2 είναι λίγο πιο βαρύ, και με ένα πυροβόλο είκοσι χιλιοστών ταχείας βολής. Λοιπόν, μερικά T-3 με όπλα 37 mm, και περίπου διακόσια T-4, πυροβόλα 75 mm, αλλά κοντόκαννα. Τα οχήματα είναι περίπου τρεις χιλιάδες συνολικά, και τα βαρύτερα δεν φτάνουν ούτε τους είκοσι τόνους. Και η τσαρική Ρωσία είχε δεκάδες χιλιάδες τανκς, ελαφρά, μεσαία και βαριά, ακόμη και υπερβαριά.
  Αν έρθει ο Χίτλερ στην τσαρική Ρωσία, θα τσακιστεί σαν σπουργίτι. Γενικά, ο Τσάρος Νικόλαος Β' έχει αρκετές δυνάμεις για να καταλάβει όλη την Ευρώπη και όλες τις αποικίες που έχουν η Βρετανία, η Γαλλία, η Πορτογαλία, το Βέλγιο, η Ολλανδία, η Ιταλία και λίγο η Ισπανία. Και η Γερμανία θα περάσει μαζί με τη Γαλλία, την Ιταλία και άλλες χώρες.
  Μέχρι στιγμής, η Ρωσία δεν έχει κτήσεις στην ίδια την Αφρική και αυτό είναι αρκετό για τον Τσάρο Νικόλαο. Επιπλέον, υπάρχουν επίσης θέα στην Ινδία, την Ινδοκίνα και φυσικά την Ταϊλάνδη, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία. Και ότι ο κόσμος είναι μεγάλος και υπάρχει πολλή επιθυμία να αρπάξει.
  Αλλά ο Τσάρος Νικόλαος και ο Αυτοκράτορας Όλων των Ρωσιών είναι ένας άνθρωπος τιμής, και θα προτιμούσε να του επιτεθούν πρώτα, ή τουλάχιστον να του δοθεί ένας λόγος. Ή μήπως θα ήταν ακόμα καλύτερα αν ο Χίτλερ και ο Μουσολίνι ξεκινούσαν μια εκστρατεία στη Δύση και μετά έμπαιναν οι ίδιοι στον πόλεμο;
  Ενώ ο Φύρερ συσσωρεύει δύναμη και φτιάχνει νέα τανκς, εκπαιδεύει στρατεύματα, αυξάνει το ποσοστό γεννήσεων. Μετά την προσάρτηση της Αυστρίας ο πληθυσμός αυξήθηκε. Ναι, η Γαλλία, λαμβάνοντας υπόψη τις αποικίες, φαίνεται να έχει περισσότερο κόσμο από τους Γερμανούς, αλλά αν λάβουμε υπόψη ότι στην ίδια τη μητρόπολη, ο Χίτλερ έχει σχεδόν το διπλάσιο πλεονέκτημα και το χάσμα συνεχίζει να διευρύνεται, αφού στο Τρίτο Ράιχ ο δείκτης γεννήσεων αυξάνεται χάρη στα μέτρα που έλαβαν οι αρχές. Επιπλέον, υπάρχει και η Ιταλία, όπου ο Μουσολίνι επίσης τονώνει την αύξηση του πληθυσμού, και είναι ήδη ελαφρώς κατώτερη από τη Γαλλία.
  Ναι, η χώρα του Ναπολέοντα έχει επίσης αποικιακές, έγχρωμες διαιρέσεις. Αλλά δεν είναι πολύ έτοιμοι για μάχη και δεν θέλουν να πεθάνουν για τη Γαλλία. Είναι αλήθεια ότι υπάρχει και η Βρετανία. Και έχει επίσης πολλές αποικίες και αποικιακά στρατεύματα. Αλλά αυτά τα χρωματιστά δεν είναι τόσο δυνατά. Επιπλέον, θα πρέπει να μεταφερθούν στην ήπειρο. Συν το Βέλγιο και την Ολλανδία. Έχουν επίσης αποικίες και δικές τους δυνάμεις.
  Μέχρι στιγμής, ωστόσο, ο Χίτλερ είναι κατώτερος στη Δύση σε πεζικό, τανκς, αεροπορία και πυροβολικό. Και δεν πρέπει να ξεχνάμε τη γραμμή Mangio - μια πολύ ισχυρή οχυρωμένη λωρίδα.
  Αλλά αυτό μπορεί, καταρχήν, να επαναληφθεί τακτικά. Και ο Φύρερ ετοιμάζεται και οι στρατηγοί του κάνουν σχέδια. Αλλά φέτος δεν θα τα καταφέρουν εγκαίρως. Και πιθανότατα οι Ναζί θα αναβάλουν την επίθεση μέχρι την άνοιξη του χίλια εννιακόσια σαράντα. Και τι διασκεδαστικό είναι!
  Ο Νικόλαος Β' ήδη διαπραγματεύεται κρυφά. Λένε την επίθεση του Φύρερ και εμείς θα υποστηρίξουμε. Αλλά φυσικά, αρπάξτε αποικίες για την Ινδία, την Ινδοκίνα, την Αφρική. Κάποιος θα έχει ήδη χρόνο να κάνει κάτι. Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος πλησιάζει. Και πιθανότατα δεν ήταν αρχές φθινοπώρου, αλλά αργά την άνοιξη.
  Λοιπόν, αυτή είναι ακόμα μια προοπτική που πρέπει να ανταποκριθούμε. Στο μεταξύ, ο Oleg Rybachenko είναι απασχολημένος με την καταστροφή των ανταρτών Κινέζων. Και φυσικά δουλεύει με σπαθί και με τα γυμνά του δάχτυλα πετάει μπιζέλια αφανισμού. Είναι τόσο ωραίο όταν είσαι στο σώμα ενός δωδεκάχρονου αγοριού. Επιπλέον, το σώμα είναι γρήγορο, νεανικό, ορμητικό. Και μαζί σας είναι ένα κορίτσι, επίσης περίπου δώδεκα ετών, η Margarita Korshunova. Και κόβει τους εχθρούς με σπαθιά με λυσσαλέα δύναμη.
  Αυτά είναι τα παιδιά-τέρατα που ανέλαβαν τους Κινέζους. Επιπλέον, τα παιδιά είναι αιώνια. Και αυτοί οι τύποι είναι πραγματικά υπέροχοι.
  Ο Oleg πραγματοποίησε μια τεχνική με τα ξίφη του μύλου και τα κομμένα κεφάλια των πολεμιστών της Ουράνιας Αυτοκρατορίας.
  Το αγόρι κλώτσησε έναν στρατηγό του κινεζικού αντάρτικου στρατού στο πηγούνι με τη γυμνή φτέρνα του. Και λιποθύμησε.
  Ο Όλεγκ τραγούδησε:
  -Ένα, δύο, τρία! Σπάς τον Μάο!
  Μετά από αυτό τα ξίφη του αγοριού πέταξαν ξανά και τα κεφάλια έπεσαν ξανά. Αυτή είναι μια πραγματική μάχη που διεξάγεται.
  Η Μαργαρίτα έκλεισε το μάτι και, επίσης, κόβοντας κεφάλια Κινέζων, τραγούδησε:
  Η Αμερική μάχεται,
  Πάρε με μαζί σου!
  Πάρε με μαζί σου!
  Αμερική αγώνα!
  Και το γυμνό τακούνι του κοριτσιού συνέτριψε και το κινέζικο σαγόνι. Εδώ ακολούθησε μια πολύ επιθετική μάχη, στην οποία κανείς δεν ήθελε να παραχωρήσει.
  Ο Όλεγκ χακάρει, και τώρα τα γυμνά δάχτυλα των παιδικών ποδιών του πετάνε ένα δολοφονικό μπιζέλι του θανάτου. Και ακολουθεί μια έκρηξη και οι κινεζικές μάχες σκορπίζονται σε διαφορετικές κατευθύνσεις.
  Ο Όλεγκ ψιλοκόβει και σκέφτεται. Τώρα η ισορροπία δυνάμεων για την τσαρική Ρωσία είναι πιο ευνοϊκή από ποτέ. Αλλά επί Στάλιν ήταν λίγο χειρότερα. Αλλά και πάλι υπάρχουν τέσσερις φορές περισσότερα τανκς και αεροπλάνα. Όμως το σοβιετικό μέτωπο κατέρρευσε το '41. Προέκυψε ακόμη και ένας όρος: η μεγάλη καταστροφή του '41.
  Και ποιο είναι το παράδοξο; Στην αρχή, ο επίσημα ισχυρότερος Κόκκινος Στρατός υπέστη ήττα μετά την ήττα, και στη συνέχεια έγινε επίσημα, ή ίσως όχι τυπικά, αλλά στην πραγματικότητα πιο αδύναμος, άρχισε να κερδίζει και έφτασε στο Βερολίνο.
  Δηλαδή ο Μεγάλος Πατριωτικός Πόλεμος προχώρησε σαν σύμφωνα με σενάριο του Χόλιγουντ. Πρώτα κερδίζει το κακό και τώρα πλησιάζει και έχει σχεδόν περικυκλώσει την πρωτεύουσα και μετά το καλό παίρνει την πρωτοβουλία. Αν και, φυσικά, το σταλινικό καθεστώς είναι επίσης μια αιματηρή δικτατορία. Υπάρχει ακόμη και ένα ρητό: Ο Χίτλερ σκότωσε περισσότερους αγνώστους και ο Στάλιν σκότωσε περισσότερους δικούς του.
  Εδώ το ξίφος του αγοριού ξανακόβει τους Κινέζους, σαν ξυράφι.
  Ο Όλεγκ τραγούδησε:
  Κακό κάθαρμα κατάφυτο με κουκούτσια,
  Πιέζει την ακμή σε ζαρωμένο δέρμα...
  Αυτός είναι ο Φύρερ που είναι πολύ φαλακρός,
  Χτυπήστε τον Κάιν στο πρόσωπο!
  Τότε, με το γυμνό του πόδι πάλι, το αγόρι πέταξε το δώρο του αφανισμού. Και πάλι οι Κινέζοι έπεσαν κομματιασμένοι. Τώρα αυτό είναι φόνος.
  Ο Όλεγκ μόλις παρουσίασε τι έχει ο στρατός του Τσάρου του Νικολάου Β'. Σε αυτή την περίπτωση, η κύρια και πιο δημοφιλής δεξαμενή είναι ο Μέγας Πέτρος. Όχι πολύ βαρύ - τριάντα πέντε τόνοι, αλλά καλά οπλισμένο με πυροβόλο 85 mm και μετωπική θωράκιση εκατόν είκοσι χιλιοστών. Τα όπλα του Χίτλερ και των συμμάχων δεν θα είναι σε θέση να το χειριστούν πολύ καλά, ειδικά κατά μέτωπο. Τέτοιο τανκ δεν έχουν οι Γερμανοί, ούτε οι Γάλλοι και οι Βρετανοί. Ναι, η Γαλλία έχει ένα S-2 βάρους εβδομήντα τόνων, αλλά έχει μόνο σαράντα πέντε χιλιοστά πάχους θωράκισης για αυτό το βάρος και ταχύτητα δώδεκα χιλιομέτρων την ώρα. Είναι αλήθεια ότι είναι οπλισμένο με οβιδοβόλο των 155 mm, αλλά η ακρίβεια και ο ρυθμός πυρκαγιάς του αφήνει πολλά περιθώρια.
  Υπάρχουν και άρματα μάχης Β-2 σαράντα τόνων, τα οποία δεν είναι πολύ καλύτερα. Λοιπόν... Το "Peter the First" είναι ένα αυτοκίνητο με εξαιρετικές ικανότητες cross-country, και κινητήρα οκτακόσιων πενήντα ίππων. Αυτό δίνει καλή εργονομία. Αυτό μπορούν να κάνουν οι Σύμμαχοι και οι Γερμανοί απέναντι σε ένα τέτοιο τανκ.
  Το αγόρι πολεμιστής τραγουδούσε καθώς έκοβε τους Κινέζους:
  Οι δεξαμενές μας δεν φοβούνται τη βρωμιά,
  Οι πολεμιστές της Ρωσίας ξέρουν πώς να πολεμούν!
  Και τα γαλάζια μάτια του κυριάρχησαν και άστραψαν. Και τότε τα ξίφη πάνω από τα κεφάλια τους αναπαρήγαγαν κεραυνούς. Αυτή ήταν η μαχητική επιρροή του παιδιού. Το οποίο είναι πολύ ωραίο.
  Η Μαργαρίτα, κόβοντας τους εχθρούς, είπε:
  Τι μπλε ουρανός
  Δεν είμαστε υποστηρικτές της ληστείας...
  Αλλά αν χρειάζεστε ένα κοφτερό σπαθί,
  Μετά θα τους μαστιγώσουμε τα κεφάλια!
  Τέτοιος λόγος!
  Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του κοριτσιού πετάχτηκαν ξανά, κάτι απίστευτα καταστροφικό και δολοφονικό.
  Τα παιδιά πολεμιστές άρχισαν να δουλεύουν με τα ξίφη ακόμα πιο δυναμικά. Σαν μύλοι σε τυφώνα, οι θησαυροί συντρίφθηκαν. Αυτό είναι πραγματικά μια συνεχής επίδραση.
  Αυτά είναι τα παιδιά που είναι πιο ψύχραιμα, πιο ψηλά και πιο επιθετικά από όλα τα άλλα. Και κόβουν τόσο δυνατά που δεν μπορούν να σταματήσουν.
  Η Μαργαρίτα, εξολοθρεύοντας τους Κινέζους, ρώτησε:
  - Ποιανού πιστεύεις ότι είναι σωστή;
  Ο Όλεγκ, κόβοντας τους πολεμιστές της Ουράνιας Αυτοκρατορίας, απάντησε:
  - Οι Ρώσοι Θεοί έκαναν αιώνια παιδιά από εμάς. Αυτό σημαίνει ότι η πίστη σε αυτά είναι η πιο σωστή.
  Το κορίτσι παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Ναι, είναι καλό να είσαι παιδί, αλλά τον τελευταίο καιρό θέλω όλο και περισσότερο να γίνω ενήλικας. Και όχι απαραίτητα μια πριγκίπισσα, αλλά για παράδειγμα μια κοπέλα σκοπευτή!
  Ο Όλεγκ χαμογέλασε και απάντησε:
  - Αλλά είναι απλώς ένα μικρό αγόρι που νιώθει πιο άνετα να είναι ελεύθερος σκοπευτής. Ακριβώς όπως το κορίτσι. Και αν γίνεις φοράδα, τότε είναι χειρότερο!
  Η Μαργαρίτα γέλασε και σημείωσε:
  - Είμαι μικρός, αλλά απόμακρος!
  Και έκλεισε το μάτι με τα ζαφείρια μάτια της. Και τα μαλλιά του κοριτσιού είναι σγουρά και στο χρώμα του φύλλου χρυσού.
  Τι μαχητικό κορίτσι που είναι. Κι αν τραγουδήσει, θα καταστρέψει όλους τους εχθρούς του!
  Και τα παιδιά πάλι, με άγρια μανία, άρχισαν να κόβουν τους Κινέζους.
  Λοιπόν, αυτά είναι ακόμα λουλούδια. Αλλά όταν έγινε πόλεμος μεταξύ Κίνας και ΕΣΣΔ, ήταν ακόμη χειρότερο. Τα στρατεύματα του Μάο το πήραν και το πάτησαν. Και απείλησαν να συντρίψουν τη σοβιετική αυτοκρατορία με ένα κύμα.
  Στη συνέχεια όμως τους συνάντησαν κορίτσια. Για παράδειγμα, η Νατάσα θα σας πάρει και θα σας χτυπήσει με ένα ρεύμα από φλογοβόλο. Και οι Κινέζοι στρατιώτες το πήραν και τυλίχτηκαν στις φλόγες.
  Και η κοπέλα έβγαλε τη γλώσσα της και τραγούδησε:
  - Η κραυγή της ανταπόδοσης πάνω από τα ξίφη
  Η μάχη γίνεται...
  Γίνε ο μεγάλος Λένιν μαζί μας
  Και αιματηρό σερφ!
  Και τότε η Μαρία θα ενδώσει στους εχθρούς της. Συγκεκριμένα, το κορίτσι με τα χρυσά μαλλιά θα χτυπήσει τον κίτρινο στρατό. Και ακολουθούν εκρήξεις από ρίψεις χειροβομβίδων.
  Η Μαρία έγραψε στο Twitter:
  Ο κακός είναι περήφανος για τη δύναμή του,
  Αλλά ο ουρανός παραμένει μπλε...
  Όταν μας επιτίθεται το κακό,
  Θα το χτυπήσουμε τόσο δυνατά που δεν θα γίνει τίποτα!
  Έτσι ενέδωσε το κορίτσι.
  Και ο Αυγουστίνος είναι στα καλύτερά του στη μάχη με τους Κινέζους. Είναι ένα κοκκινομάλλη κορίτσι. Πηγαίνει στην επίθεση, με ένα πολυβόλο σε κάθε χέρι. Ο άνεμος φυσά στο πρόσωπο της κοπέλας και τα χάλκινα μαλλιά της κυματίζουν σαν τη σημαία μάχης της Παρισινής Κομμούνας. Αυτό είναι το κορίτσι.
  Και πώς πυροβολεί και πώς βρυχάται. Και με γυμνά, χαριτωμένα πόδια ρίχνει το δολοφονικό δώρο του αφανισμού. Έτσι είναι υπέροχα τα κορίτσια εδώ.
  Ο Αυγουστίνος έγραψε στο Twitter:
  Και μου αρέσει να πυροβολώ από ένα κανόνι,
  Το πολυβόλο είναι ο μεγαλύτερος αδερφός μου...
  Θα νοσηλευτείτε σε ψυχιατρείο,
  Θα υπάρξει ένα υπέροχο αποτέλεσμα!
  Και η γυμνή, στρογγυλή φτέρνα του κοριτσιού έσπασε το σαγόνι του Κινέζου στρατηγού.
  Η Σβετλάνα επίσης παλεύει σαν τιτάνας. Και τα πολυβόλα της συνεχίζουν να γράφουν με θανατηφόρα δύναμη. Αυτό είναι πραγματικά ένας αντίκτυπος.
  Το κορίτσι είναι πολύ όμορφο, τα μαλλιά της είναι σαν το χιόνι στον ανοιξιάτικο ήλιο.
  Και τι πόδια έχει, τόσο χαριτωμένα, μαυρισμένα, γυμνά - απλά υπέροχα.
  Η Σβετλάνα βρυχάται:
  Θα κερδίσουμε, το ξέρω σίγουρα
  Πρέπει να πάω μια βόλτα με τον φίλο μου στα ευρύχωρα λιβάδια...
  Να υπηρετήσουμε την πατρίδα μας,
  Αναπτύξτε ευγενείς απογόνους!
  Η Έλενα, που επίσης πολεμά την κινεζική ορδή, λέει, ρίχνοντας μια δέσμη θανατηφόρου δύναμης με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τραγουδά:
  Γυρίσαμε τη γη πίσω από τα σύνορα,
  Υπήρχε ένα πράγμα - στην αρχή...
  Αλλά η ομάδα θα οδηγήσει τα κορίτσια πίσω,
  Ξυπόλητη αναπήδηση από τα Ουράλια!
  Η μαχήτρια Zoya το πήρε τότε και πέταξε κάτι εξαιρετικά δολοφονικό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και είπε:
  Τελικά μας δόθηκε η εντολή να προχωρήσουμε,
  Είναι ωραίο για τα κορίτσια να δέρνουν τους Κινέζους,
  Αλλά θυμόμαστε πώς γύρισε ο ήλιος,
  Και το σκοτάδι σχεδόν επανήλθε!
  Η μαχήτρια Victoria, επίσης κοκκινομάλλα καλλονή, σημείωσε:
  - Έτσι πολεμάμε!
  Και η πολεμίστρια έριξε μια έκρηξη από το πολυβόλο της και κούρεψε μια ολόκληρη σειρά Κινέζων.
  Ο Nadezhda, ο οποίος πυροβόλησε και έσβησε εχθρικούς στρατιώτες, σημείωσε:
  - Βγαίνει πολύ όμορφα! Σαν κούκλα Φα!
  Η Αλίνα πυροβολεί επίσης. Και το κάνει εκπληκτικά με ακρίβεια. Λοιπόν, η καλλονή σκαρφίζεται στον εαυτό της. Και αν προσθέσει ένα πολυβόλο, θα είναι εξαιρετικά κουλ και φοβερό.
  Το κορίτσι μαχητής, εξολοθρεύοντας τους Κινέζους, τραγούδησε:
  Προσθέστε δύο έως τέσσερα
  Διαβάστε τις λέξεις συλλαβή προς συλλαβή...
  Διδάσκουν στο σχολείο, διδάσκουν στο σχολείο,
  Διδάσκουν στο σχολείο!
  Και μετά, πετώντας μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι, πρόσθεσε:
  - Ο πόλεμος είναι ένα σχολείο που καλύτερα να το παραλείψεις!
  Η μάχη με τους Κινέζους συνεχίστηκε. Η Αλίκη και η Αγγελική συμμετείχαν.
  Και τα δύο πολύ όμορφα κορίτσια πυροβολούν τους Κινέζους με τουφέκια ελεύθερων σκοπευτών. Αν δεν είναι πυροβολισμός, είναι νεκρός Κινέζος...
  Αγγελική, πυροδότηση, σημειώνει:
  - Και αυτός ο Μπρέζνιεφ είναι λίγο διαφορετικός!
  Η Αλίκη συμφώνησε με αυτό:
  - Ναι, ο Λεονίντ Ίλιτς δεν λάμπει από εξυπνάδα, ανάστημα και χαρακτήρα!
  Η πανίσχυρη Αγγελική, κοπέλα ελεύθερου σκοπευτή σημειώνει:
  - Και ένας τέτοιος εκφυλισμένος τέθηκε επικεφαλής της ΕΣΣΔ!
  Μετά από αυτό χτυπά με εύστοχο σουτ τον Κινέζο. Και ουρλιάζει στην κορυφή των πνευμόνων του. Αυτός είναι ένας πολεμιστής.
  Η Αλίκη επιβεβαιώνει:
  - Ναι, ο Λεονίντ Ίλιτς είναι τέτοιο φρούτο. Υπό αυτόν αυξήθηκε κατακόρυφα ο αριθμός των κρατουμένων!
  Και η κοπέλα, λάμποντας από ομορφιά, πήρε και πέταξε με το γυμνό της πόδι το δολοφονικό δώρο του αφανισμού. Και πώς θα πάρει αυτούς τους Κινέζους και θα τους σκορπίσει;
  Αυτά είναι τα κορίτσια εδώ. Το καθένα είναι ένα μαργαριτάρι ή ένα διαμάντι με τον δικό του τρόπο.
  Εδώ η Angelica πέταξε δύο χειροβομβίδες ταυτόχρονα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, και αυτά είναι δώρα κατακερματισμού με διασπορά έως και διακόσια μέτρα. Και έδωσαν τόσα πολλά που οι στρατιώτες της Ουράνιας Αυτοκρατορίας δεν σκέφτηκαν αρκετά. Λοιπόν, οι υπέροχες ομορφιές εδώ είναι εξαιρετικής κατηγορίας. Και αν ακολουθήσουμε χωριστούς δρόμους, δεν θα υπάρχει γυρισμός.
  Το κορίτσι είναι αρκετά μεγαλόσωμο, Αγγελική. Οι γοφοί της μοιάζουν με το χιόνι αλόγου και τα στήθη της σαν τους μαστούς του καλύτερου βουβάλου. Λοιπόν, είναι υπέροχο αν ένα τέτοιο κορίτσι σελώνει έναν άντρα. Θα είναι απλά σούπερ και υπερ.
  Λοιπόν, ας προκαλέσει κάποιος αυτά τα κορίτσια. Θα τον πατήσουν και θα τον κάνουν κομμάτια. Κι αν συλληφθεί ένας Κινέζος, οι καλλονές θα τον αναγκάσουν να του φιλήσει τα γυμνά, μαυρισμένα, λαξευμένα πόδια, με σκονισμένα πέλματα.
  Και θα το κάνει αυτό με μέτριο ενθουσιασμό. Ή ίσως και το αντίστροφο με πολύ μεγάλο ζήλο. Εξάλλου, τα πόδια των κοριτσιών είναι τόσο σέξι και το δέρμα τους είναι λείο και γυαλιστερό. Και έχει γεύση σαν να είναι καλυμμένο με μέλι.
  Πυροβολεί και η Ταμάρα, η κοπέλα είναι πολύ μαχητική. Πώς πετά χειροβομβίδες δολοφόνων με τα γυμνά δάχτυλά της. Αυτό είναι το κορίτσι του ονείρου ενός ποιητή.
  Οι Κινέζοι προσπαθούν να επιτεθούν σε ένα ευρύ μέτωπο. Αυτό τους επιτρέπει να εκμεταλλεύονται καλύτερα το αριθμητικό τους πλεονέκτημα, ειδικά στο ανθρώπινο δυναμικό.
  Λοιπόν, έχουν και τεχνογνωσία - δεξαμενές από ξύλο. Αυτή είναι επίσης μια ενδιαφέρουσα ιδέα - μια τέτοια δεξαμενή ζυγίζει λιγότερο, είναι πιο κινητή και είναι φθηνότερη. Είναι αλήθεια ότι προστατεύεται ελάχιστα, αλλά δεν έχει σημασία.
  Εδώ αγωνίζεται η Anyuta. Είναι επίσης ένα κορίτσι της υψηλότερης κατηγορίας, και πώς μπορεί να το πάρει και να το χτυπήσει με όλμο. Αυτό είναι φοβερό - ας πούμε απλά σούπερ. Και η καλλονή, μαζί με τους συντρόφους της, θα ξεκουράσει ξυπόλητα τα πόδια της, και θα απελευθερώσει ένα καταστροφικό δώρο αφανισμού κατά των Κινέζων. Αυτή ήταν μια εξαιρετικά καταστροφική επίδραση.
  Η Alyonushka και η Anyuta, δύο όμορφα κορίτσια, τραγούδησαν:
  Ένας μεγάλος πόλεμος μαίνεται
  Πόλεμος χωρίς ιδιαίτερο λόγο...
  Το κορίτσι είναι ξυπόλητο,
  Και δεν έχει ρυτίδες!
  Μετά από αυτό και οι δύο καλλονές θα ξεσπάσουν στα γέλια. Και θα δείξουν τη μακριά τους γλώσσα.
  Έρχεται η Ολυμπίδα - ένα ηρωικό κορίτσι, υγιές σαν άλογο έλξης. Σήκωσε και πέταξε με τα γυμνά, μυώδη πόδια της ένα τόσο μεγάλο και καταστροφικό βαρέλι με εκρηκτικά. Λοιπόν, με χτύπησε με μεγάλη δύναμη. Εκατοντάδες στρατιώτες της Ουράνιας Αυτοκρατορίας σκορπίστηκαν σε διαφορετικές κατευθύνσεις ταυτόχρονα. Και από αυτά υπάρχουν μόνο σχισμένα θραύσματα σωμάτων. Αυτό αποδείχθηκε ότι ήταν ένα εξαιρετικά καταστροφικό αποτέλεσμα.
  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες το πήραν και τραγούδησαν:
  Στη Μόσχα, σπίτια καίγονται και καίγονται,
  Ο σκληρός τύραννος καταστρέφει τη Ρωσία...
  Αλλά ο Ρώσος πολεμιστής θα ρίξει τον Διάβολο στην κόλαση,
  Ο ήλιος της ελευθερίας θα λάμψει ξανά!
  Και υπάρχουν ακόμα κορίτσια εδώ. Για παράδειγμα, μια παλιά φίλη Αναστασία Βεντμάκοβα. Ήταν ένας μεγάλος άσος πίσω κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και ξεχώρισε από τις μάχες στον εμφύλιο πόλεμο. Και ιδού και αυτή, παλεύει σε ένα αεροπλάνο. Και δείχνει την υψηλότερη, μάχιμη τάξη του. Λοιπόν, η κυρία είναι πολύ καλή. Και η Αναστασία παλεύει με τρομερή δύναμη.
  Έτσι χτυπάει και πυροβολεί από αεροβόλα. Λοιπόν, τι υπέροχο κορίτσι. Και είναι ήδη πολλών ετών, αλλά δεν γερνάει. Προσπαθήστε να κλέψετε κάτι τέτοιο και κολλήστε. Τι υπέροχο κορίτσι. Και έτσι καταρρίπτει αδύναμα κινεζικά αεροπλάνα στον αέρα. Και μετά θα το πάρει και θα χτυπήσει επίγειους στόχους. Αυτό είναι πραγματικά μια κλοπή.
  Το πώς τα κορίτσια ενεργοποιούνται είναι απλά σούπερ. Και έτσι αλωνίζουν τον στρατό της Ουράνιας Αυτοκρατορίας. Ότι δεν μπορούν να σταματήσουν.
  Την ίδια στιγμή, η Αναστασία χαχανίζει και βγάζει τα δόντια της.
  Και δίπλα της η Margarita Magnetic - ένα κορίτσι με πορτοκαλί μαλλιά. Και επίσης ένας ικανός πολεμιστής της υψηλότερης τάξης.
  Και από το επιθετικό του αεροσκάφος σβήνει συγκεκριμένα κινεζικά όπλα. Αυτό είναι ένα τέτοιο κορίτσι. Και πολλαπλά συστήματα πυραύλων εκτόξευσης εκρήγνυνται, σαν από τις επιπτώσεις των βομβών κενού. Λοιπόν, τα κορίτσια, πρέπει να πω, είναι εξαιρετικά κουλ.
  Ο Magnetic τραγούδησε:
  Ο βομβαρδιστής φέρει μια βόμβα,
  Θάνατος στο αεροδρόμιο...
  Και φαίνεται ότι ο σταθεροποιητής τραγουδάει,
  Ειρήνη στο σπίτι σας!
  Η Aurora, ένα άλλο όμορφο κορίτσι και πιλότος, τσιρίζει:
  Δόξα στην πατρίδα μας τη Ρωσία,
  Ας νικήσουμε την τεράστια Κίνα...
  Τα ξανθά κορίτσια είναι όμορφα
  Σύντομα θα υπάρχει παράδεισος στους πλανήτες!
  Μετά από αυτό ο πολεμιστής θα το πάρει και θα δείξει τη μακριά και πολύ καυστική γλώσσα της.
  Τα κορίτσια πάνε στην επίθεση και οι γυμνές, ροζ, στρογγυλές γόβες τους αναβοσβήνουν. Είναι τόσο γοητευτικές καλλονές και προσπαθούν να τους πλησιάσουν.
  Η ΕΣΣΔ πρέπει να σημειωθεί ως μια ισχυρή χώρα. Κι αν πατήσει, θα πατήσει.
  Και η δύναμη του σοβιετικού στρατού είναι μεγάλη, παρόλο που οι Κινέζοι είναι περισσότεροι.
  Όπως λένε: επιτιθέμεθα στη Μεγαλειότητά σας, όχι με το μυαλό μας, αλλά με αριθμούς!
  Τα κορίτσια όμως εκμεταλλεύονται την ομορφιά τους. Εδώ είναι η Gerda που αγωνίζεται στο νέο τανκ T-72, ένα πολύ βαρύ και δροσερό αυτοκίνητο. Και αν ένα τέτοιο μηχάνημα χτυπήσει, δεν θα είναι καθόλου μέλι.
  Και τι δεν έχουν αυτές οι ομορφιές; Η Γκέρντα στοχεύει το όπλο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και ένα joystick. Μπορεί να υποχωρήσει τόσο πολύ που δεν φαίνεται πολύ. Εδώ χρησιμοποίησε ένα κανόνι για να καταστρέψει ένα κινέζικο οβιδοβόλο και το κιτ μάχης πυροδοτήθηκε. Αυτοί είναι πραγματικά μαχητές με ψηλό στήθος.
  Η Σάρλοτ, επίσης κοκκινομάλλα, το πήρε και κελαηδούσε πυροβολώντας τους Κινέζους:
  - Πιστεύω ότι το μέλλον είναι δικό μας!
  Και χρησιμοποίησα επίσης τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών μου. Αυτή είναι πραγματικά μια γραπτή ομορφιά. Αλλά αν σε γαμήσει, δεν θα φανεί πολύ. Αυτά είναι τα υπέροχα κορίτσια εδώ.
  Το τανκ T-72 ήταν πολύ ισχυρό για την εποχή του. Το όπλο είναι διαμετρήματος 125 mm και αρκετά μακρύ. Χτυπάει δυνατά. Και η δύναμη διάτρησης της θωράκισης είναι κολοσσιαία. Εδώ, ρίξτε μια ματιά σε αυτό.
  Τι έχουν εναντίον της οι Κινέζοι; Ναι, πρακτικά τίποτα. Και το όπλο λειτουργεί με θανατηφόρα δύναμη.
  Η Σάρλοτ έγραψε στο Twitter:
  Άντρες, άνδρες, άνδρες,
  Οι άντρες μας έχουν πιει πάρα πολύ!
  Τα πολυβόλα λειτουργούν καλά ενάντια στους Κινέζους και η Χριστίνα τα χρησιμοποιεί. Επίσης μαχητικό κορίτσι. Και γράφουν για τους πολεμιστές της ουράνιας αυτοκρατορίας. Πού μπορείτε να πάτε όταν πρόκειται για έναν μεγάλο πόλεμο;
  Η Χριστίνα πυροβολεί χρησιμοποιώντας τις κατακόκκινες θηλές του στήθους της, πατώντας το κουμπί του joystick και βρυχάται:
  - Θα γίνει χαμός, κουρελιασμένο πλήρωμα!
  Και πάλι το πήρε και χτύπησε τον εχθρό. Αυτός είναι ο βασιλιάς.
  Και η Νατάσα σφυροκοπάει με φλογοβόλο, έτσι πήγε η δουλειά. Λοιπόν, το κορίτσι είναι απλώς ένας αετός. Όχι, δεν υπάρχει τρόπος να σταματήσει αυτό. Και δεν μπορείς να την νικήσεις τόσο εύκολα.
  Το κορίτσι είναι όμορφο και μυρίζει ακριβό άρωμα. Και αγαπά πολύ τους άντρες. Είναι τόσο κουλ κορίτσι.
  Και πάλι η μάχη φτάνει στο αποκορύφωμά της. Και η Όλγα με αυτοκινούμενο όπλο, μαζί με τη Μάγδα, θα το πάρουν και θα το γαμήσουν μανιωδώς. Και μάλιστα έτσι τους χάλασαν όλους. Λοιπόν κορίτσια...
  Η Όλγα είναι μια πολύ σέξι ξανθιά. Όμορφα αγόρια της κάνουν μασάζ πριν από τον αγώνα, και την ανάβει τόσο πολύ. Και είναι ωραίο όταν σε αγγίζουν αγόρια, είναι απλά υπέροχο.
  Το πήρε η Όλγα και τραγούδησε:
  Όλοι οι φαλακροί θα πάνε κατευθείαν στο φέρετρο,
  Μείνετε υγιείς για να...
  Ο Κάιν έπρεπε να είχε διαπράξει χαρακίρι,
  Για να μην τολμάς να βρέχεις ανθρώπους στην τουαλέτα!
  Μετά από αυτό το κορίτσι θα γελάσει και θα γελάσει, βγάζοντας τα δόντια της. Λοιπόν, ειλικρινά μιλώντας, είναι μια τέτοια ομορφιά σούπερ επιπέδου. Δεν μπορείς πραγματικά να την πλησιάσεις. Αν όμως αρχίσει να χτυπάει κεφάλια και ακόμη και να κλωτσάει.
  Αλλά είναι ένα τέτοιο κορίτσι - τι χρειάζεται. Και θα δείξει τα υψηλότερα ακροβατικά. Εδώ έρχεται το σπάσιμο και η αφαίρεση.
  Υπέροχη και η Μάγδα. Ειδικά αν χρησιμοποιούνται αυτοκινούμενα όπλα με φλογοβόλα. Έτσι χτύπησαν με μανία. Ότι δεν μπορείς να τους σταματήσεις.
  Τα κορίτσια, πρέπει να πω, είναι εξαιρετικά καλά. Και οι φιγούρες τους είναι απλά υπέροχες. Λοιπόν, δεν υπάρχουν πιο cool ομορφιές.
  Συγκινούνται τόσο πολύ που δεν μπορείς να τους σταματήσεις. Εδώ είναι τα κορίτσια με ογκώδη μαλλιά. Και μερικά έχουν κοτσιδάκια.
  Εδώ η Βαλεντίνα πυροβολεί. Το κορίτσι είναι επίσης πολύ όμορφο. Και δοκιμάστε το με τέτοια γλύκα. Τώρα, αν πληγωθεί και αρχίσει να επιδεικνύει, θα σκίσει τον ταύρο.
  Η Βαλεντίνα, γαμημένη Κινέζα, έγραψε στο Twitter:
  Ποιος περπατάει μαζί στη σειρά,
  Ομάδα κοριτσιών!
  Λοιπόν παιδιά, προσοχή
  Μην κάθεστε στο μπάντα!
  Λοιπόν, υπάρχουν και κορίτσια που επιτίθενται στους Κινέζους από αερόπλοιο. Αυτό είναι επίσης ένα ισχυρό όπλο. Φανταστείτε ένα γιγάντιο αερόπλοιο γεμάτο με φυσικό αέριο. Λόγω του τεράστιου μεγέθους του, δεν μπορεί να γκρεμιστεί τόσο εύκολα. Και το κορίτσι από αυτό ρίχνει ναπάλμ στους Κινέζους.
  Η Βερόνικα τσιρίζει:
  - Θα έχετε ένα κεμπάπ για πρωινό!
  Και τα κορίτσια θα γελάνε και θα γελάνε. Και θα βγάλουν τα μαργαριταρένια δόντια τους. Λοιπόν, έχουν λαμπερά χαμόγελα.
  Λοιπόν, γιατί θέλετε να ανταγωνιστείτε τις ομορφιές; Και δείχνουν τα μεγαλύτερα ακροβατικά τους. Και εδώ δεν θα λυγίσεις ούτε θα λυγίσεις πια. Αυτά ήταν το είδος των όχι αδύναμων κοριτσιών που δεν έπρεπε να τα ψιλοπερνούν.
  Ο Άλλα είναι επίσης εκεί και μιλάει για τους Κινέζους. Και το κάνει με θανάσιμη δύναμη. Και χωρίς αμφιβολία προκαλεί ολοκληρωτική καταστροφή. Και τόσο πολύς θάνατος συμβαίνει.
  Από τη χώρα της Ουράνιας Αυτοκρατορίας, μόνο πυροβόλα. Ναι, αυτό φαίνεται υπέροχο.
  Ο Όλεγκ και η Μαργαρίτα θυμήθηκαν αυτά τα κατορθώματα, τα οποία πρέπει να πω ότι ήταν πολύ γενναία. Έδειξαν τη μεγαλύτερη τάξη τους και τραγούδησαν:
  Κουκαριάμπα, κουκαριάμπα, κουκαριάμπα,
  Γιατί είμαι, γιατί δεν είμαι καουμπόι!
  Μετά από αυτό τα παιδιά γέλασαν εκκωφαντικά. Στην πραγματικότητα, αυτό φαινόταν εξαιρετικά διασκεδαστικό. Πρόκειται για πραγματικά μάχιμες και ανεξίτηλες μονάδες.
  Και η μάχη συνεχίστηκε με νέα και αυξανόμενη δύναμη. Μην σηκώνετε τον σκαντζόχοιρο - θα γίνει χάος.
  Αλλά ο Όλεγκ και η Μαργαρίτα έκαναν την υπογραφή τους. Το πήραν και το έβαλαν στο στόμα τους, τα δάχτυλα των γυμνών, παιδικών ποδιών τους και σφύριξαν. Και τα κοράκια δέχτηκαν ένα χτύπημα στον εγκέφαλο σαν βαριοπούλα. Έμειναν άναυδοι και έπεσαν κάτω. Και με τα ράμφη τους τρύπησαν ξυρισμένα, κινέζικα κεφάλια. Αυτό πραγματικά αποδείχθηκε ότι ήταν μια εξαιρετικά καταστροφική επίδραση.
  Η Μαργαρίτα σημείωσε:
  - Και γιατί οι Κινέζοι, υπό τον Ρώσο Τσάρο Νικόλαο Β', φαγούρα; Θέλουν κάτι πέρα από τα συνηθισμένα;
  Ο Όλεγκ γέλασε και σημείωσε:
  - Οι άνθρωποι πρέπει να αφήσουν τον ατμό. Προσωπικά, ανησυχώ περισσότερο για τον Χίτλερ. Αν πάει στη Δύση, τι γίνεται στην Ανατολή;
  Το κορίτσι πολεμιστής σημείωσε:
  - Τότε σίγουρα θα είναι το τέλος για αυτόν και τη Γερμανία! Έχουμε περισσότερα τανκς μόνο στις δυτικές περιοχές από ολόκληρο τον στρατό του!
  Και τα παιδιά σφύριξαν ξανά, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους και ολοκληρώνοντας τους Κινέζους. Αυτό πραγματικά αποδείχθηκε ότι ήταν ένα πραγματικά θανατηφόρο αποτέλεσμα.
  Και τόσοι μαχητές με στενά μάτια πήραν και πέθαναν αμέσως, κάτω από θανατηφόρα και καταστροφικά χτυπήματα.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 2.
  Τα στρατεύματα του Μάο καταστράφηκαν και ο Oleg Rybachenko άρχισε να συνθέτει ξανά με ενθουσιασμό. Ο μήνας Οκτώβριος του 1939 μόλις είχε φτάσει. Και τα σπουδαία πράγματα είναι προ των πυλών. Ας γράψουμε όμως προς το παρόν.
  Ο Γκιούλιβερ συνέχισε να πολεμά τις ορδές του Τρίτου Ράιχ και των συμμάχων τους, έναν ολόκληρο συνασπισμό καπιταλιστικών κρατών. Τον Οκτώβριο του 1943, ο δακτύλιος γύρω από τη Μόσχα έκλεισε οριστικά και η πρωτεύουσα της ΕΣΣΔ περικυκλώθηκε πλήρως. Έπεσε και ο Ριαζάν και η κατάσταση επιδεινώθηκε εξαιρετικά, ίσως και απείρως.
  Το μόνο που ήταν λίγο καλύτερο ήταν ότι άρχισε να κάνει πιο κρύο στη Σιβηρία και οι Ιάπωνες άρχισαν να τρυπώνουν στο έδαφος.
  Και έτσι δημιουργήθηκε μια πολύ ανησυχητική κατάσταση και ο Στάλιν, που είχε εκκενωθεί στο Σβερντλόφσκ και είχε μεταφέρει το αρχηγείο του εκεί, άρχισε να βάζει στα όπλα ακόμη και τους πρωτοπόρους.
  Οι Ναζί προχωρούσαν στην πόλη Γκόρκι. Ο Γκιούλιβερ, που ο ίδιος έμοιαζε με παιδί δέκα ή έντεκα ετών, μαζί με άλλους πρωτοπόρους, συνάντησε τους Ναζί στην προσέγγιση της πόλης.
  Τα παιδιά εδώ ήταν από δέκα έως δεκατεσσάρων ετών. Παρά το γεγονός ότι ήταν ήδη φθινόπωρο, Οκτώβριος, σχεδόν όλα τα αγόρια και τα κορίτσια ήταν ξυπόλητα και ελαφρά ντυμένα.
  Τα πόδια τους έγιναν κόκκινα από το κρύο και οι νεαροί πολεμιστές έσκαψαν χαρακώματα και χαρακώματα.
  Ο Γκιούλιβερ δούλεψε μαζί τους. Το παιδικό του σώμα ήταν συνηθισμένο στο άγχος και σκληραγωγημένο από τη μάχη. Ταυτόχρονα, το αιώνιο αγόρι είχε εκπληκτική ζωτικότητα και όπου έπρεπε να είναι. Και στη χώρα των γιγάντων, και των μικρών, και των αλόγων, ακόμα και σε ένα ιπτάμενο νησί! Επιπλέον, σε μια παραμυθένια χώρα μάγων που ήξεραν πώς να καλούν τα πνεύματα των νεκρών. Το τελευταίο άρεσε πολύ στον Gulliver - σήμαινε ότι έχοντας παραιτηθεί, δεν πεθαίνουμε για τα καλά.
  Και δεν υπάρχει ούτε φωτιά της κόλασης. Το οποίο είναι επίσης καλό...
  Και τώρα είναι αγόρι, και δεν μεγαλώνει, αλλά ούτε γερνάει - κάτι που από μόνο του δεν είναι κακό.
  Το χειρότερο είναι ότι πολεμά στην πλευρά που χάνει τον πόλεμο. Και τώρα η κατάσταση είναι σχεδόν απελπιστική. Λοιπόν, η Μόσχα είναι εντελώς περικυκλωμένη. Και δεν υπάρχει τίποτα για να το ξεμπλοκάρεις.
  Αλλά οι πρωτοπόροι σκάβουν χώμα και χλοοτάπητα, στήνουν redoubts με μέτριο ενθουσιασμό και τραγουδούν:
  Η ιερή μου πατρίδα είναι η ΕΣΣΔ,
  Γερανοί επιπλέουν στον ουρανό σε αυτό...
  Το κορίτσι πρωτοπόρος τρέχει ξυπόλητο,
  Τουλάχιστον οι χιονοστιβάδες δεν έχουν φύγει ακόμα!
  
  Δεν υπάρχει πιο όμορφη Πατρίδα στον κόσμο,
  Οποιοδήποτε αγόρι σε αυτό είναι ένας γίγαντας...
  Η πίστη μας στον ήλιο είναι ακόμα μεγαλύτερη
  Και πιστέψτε με, υπάρχει μόνο μια παρόρμηση στην ψυχή μου!
  
  Πρωτοποριακή κόκκινη γραβάτα,
  Καίγεται σαν μούρη στο δάσος...
  Τα αστέρια πάνω από την πατρίδα δεν θα σβήσουν,
  Ας κάνουμε ένα μεγάλο όνειρο πραγματικότητα!
  
  Το φως του κομμουνισμού πετά από πάνω μας,
  Θα είναι απλώς παράδεισος για τους πρωτοπόρους...
  Πορεία ξυπόλητος
  Το καλοκαίρι έρχεται και ο Μάης είναι όμορφος!
  
  Οι πρωτοπόροι δεν θα τα παρατήσουν ποτέ,
  Αν και οι Ναζί μας επιτίθενται...
  Θα απαλλάξουμε την περιοχή από τη χολέρα,
  Ούτε ο Καραμπάς δεν φοβάται!
  
  Τα αγόρια και τα κορίτσια τσακωθήκαμε
  Για την Πατρίδα, για τη Μητέρα Μόσχα...
  Για να δεις τον κομμουνισμό από μακριά,
  Για να μην υπάρχουν φασίστες στη μύτη!
  
  Όταν ακούστηκε η βροντή του μεγάλου πολέμου,
  Ρουκέτες έπεσαν βροχή στη Μόσχα...
  Δείξαμε αυτές τις άγριες ορδές
  Ότι μπορούμε να χτυπήσουμε τη μύτη δυνατά!
  
  Αγόρια και κορίτσια στις χιονοστιβάδες,
  Τρέχοντας πολύ γρήγορα ξυπόλητοι...
  Και μην κρίνετε αυστηρά τα παιδιά μας,
  Μην τους παρασύρετε στην επίθεση με τη βία!
  
  Αν και είναι παγωμένος στις ξυπόλυτες φτέρνες,
  Τα παιδιά όμως τραγουδούν χαρούμενα...
  Και η επιτυχία θα είναι πολύ τρομερή,
  Τι συμβαίνει με έναν Φύρερ με φαλάκρα;
  
  Θα φτιάξουμε ένα νέο σχολείο
  Στο οποίο όλοι θα είναι σαν κιμωλία...
  Και το χαρούμενο μερίδιο μας,
  Ο λαίμαργος Σαμ δεν θα μπορέσει να ποδοπατήσει!
  
  Ο ίδιος ο Στάλιν είναι μεγάλος ηγεμόνας,
  Διέταξε να σκοτώσουν τα κακά ορκ...
  Έτσι από τις φωτεινές εικόνες των αγίων,
  Θα μπορούσαν να εγκρίνουν την καμπάνια μας!
  
  Πολεμήσαμε για τον κύκλο του Στάλινγκραντ,
  Εκεί που έχει υψωθεί μια μάζα ερειπίων...
  Και ο Ζούκοφ παρουσιάζει το βραβείο,
  Τόση δύναμη έχουμε!
  
  Ένα αγόρι που ρίχνει μια χειροβομβίδα
  Και ο κακός "Πάνθηρας" καίγεται...
  Το κορίτσι σήκωσε το φτυάρι
  Και τα φασιστικά της νύχια!
  
  Εμείς τα παιδιά είμαστε τόσο κουλ
  Ότι ακόμα και ο ίδιος ο τρολ είναι στο μηδέν...
  Αναβοσβήνω γυμνά πέλματα,
  Θα εμφανιστούμε στο φεγγάρι!
  
  Πιστέψτε με, τα παιδιά δεν ξέρουν τη θλίψη,
  Πάμε στο κομμουνιστικό όνειρο...
  Θα ζεστάνεις ψυχές με ακτίνες,
  Είθε όλοι στη Γη να είναι ευτυχισμένοι!
  
  Κάποιος σκάβει με ένα φτυάρι,
  Κάποιος έχει ένα δυνατό λοστό στα χέρια του...
  Ένας απλά καμπούρης καλικάντζαρο σέρνεται,
  Το κορίτσι έβγαλε μια γκρίνια!
  
  Όχι, δεν θα γονατίσουμε,
  Δεν θα πέσουμε κάτω από τα ορκ, πιστέψτε με...
  Ρίχνουμε χειροβομβίδες στα γυμνά μας πόδια,
  Το θηρίο πνίγεται στο αίμα!
  
  Κορίτσια στο διάστημα,
  Βλέπουν ήδη τον ιερό κομμουνισμό...
  Τουλάχιστον φορούν κοντές φούστες,
  Μα τσακίζουν όμορφα τον φασισμό!
  
  Ο Λένιν ήταν πανίσχυρος όταν
  Κουνώντας τα γένια του από οργή...
  Είμαστε ικανοί να διώχνουμε σύννεφα από τον ουρανό,
  Το κοντραμπάσο βρυχάται σαν πριόνι!
  
  Ένα αγόρι ορμάει στο χωράφι,
  Είναι ξυπόλητος πρωτοπόρος στο σορτς...
  Έδωσε μώλωπες στους Ναζί,
  Για να μην υπάρχουν άλλα προβλήματα!
  
  Λοιπόν, εσείς είστε σιωπηλοί,
  Πονάει να κοιτάς τα παιδιά...
  Και γιατί φώναξες τόσο δυνατά;
  Δεν υπάρχουν αρκετές αλυσίδες για τους Ρώσους!
  
  Η πατρίδα μου είναι το φως του κομμουνισμού,
  Που καίει πανοπλίες τανκ...
  Οι μαχητές δεν χρειάζονται ειρηνισμό,
  Σφίξτε τη γροθιά σας πιο σφιχτά για μάχη!
  
  Εδώ ο Φύρερ είναι μια δαιμονισμένη κατσίκα,
  Τι ήθελες από την Πατρίδα...
  Το αγόρι θα σε κινήσει με ένα φτυάρι,
  Και σύντομα θα αρχίσει ο βομβαρδισμός!
  
  Όπου υπάρχει χώρος υπάρχουν οι πύραυλοι μας,
  Και πάμε σε νέα αλσύλλια...
  Οι κομήτες σκίζουν το κενό,
  Ο Φύρερ έχει γίνει φαλακρός μηδέν!
  
  Το Βερολίνο είναι ένας σωρός ερειπίων
  Οι ρούνες καπνίζουν κουρασμένοι...
  Ο κακός Κάιν ήρθε να σκοτώσει,
  Το πολυβόλο μας είναι γεμάτο!
  
  Εδώ είναι ένα μεγάλο τανκ που ορμάει σαν μαμούθ,
  Και κουνάει το πιο μακρύ βαρέλι...
  Το έδαφος δεν είναι αρκετό για τον εχθρό,
  Αφήστε τους Ορκιστές να πάνε χαμένοι!
  
  Για το αγόρι ο Λένιν είναι σαν τον ήλιο,
  Και ο Στάλιν δεν είναι μόνο το φεγγάρι...
  Κορίτσια, το bindweed μπούκλα σφιχτά,
  Δεν είναι ανόητη στο μυαλό της!
  
  Όταν πήγαμε στη Ρώμη,
  Αρχαία σλαβικά συντάγματα στη μάχη...
  Μετά από όλα, είμαστε κάτω από το φτερό ενός χερουβείμ,
  Να ανθίσει στον παράδεισο της Εδέμ!
  
  Όταν ο Θεός Svarog θα είναι μαζί μας,
  Θα έρθει με ξίφη σαν ξυράφι...
  Τα παιδιά θα σκουπίσουν το χωράφι με τα πόδια τους,
  Και κάθε στεφάνι θα φέρει!
  
  Δίπλα στην πιο γαλάζια θάλασσα,
  Τα αγόρια στήνουν σκηνή...
  Δεν θα υπάρχει πια θλίψη
  Και ο Φύρερ θα πάει κάτω από το τσεκούρι!
  Τότε όμως διακόπτεται το τραγούδι των παιδιών και των νέων πρωτοπόρων. Εχθρικά αεροσκάφη επίθεσης βουίζουν στον ουρανό. Σε αυτήν την περίπτωση, πρόκειται για τα Focke-Wulfs, τα πιο δημοφιλή αεροσκάφη σε αυτόν τον τύπο αεροπορίας, και για έναν μικρό αριθμό πιο προηγμένων TA-152. Τα τελευταία είναι πολύ αποδοτικά μηχανήματα.
  Πρωτοπόροι και πρωτοπόρες γυναίκες, που αναβοσβήνουν τα γυμνά, παιδικά τους πόδια, κρύφτηκαν σε καταφύγια.
  Ωστόσο, οι Ναζί άρχισαν να βομβαρδίζουν, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης ρουκετών.
  Σπάσαμε πολλά πήλινα μοντέλα ενός τανκ και πετάξαμε περαιτέρω στα βάθη της σοβιετικής άμυνας.
  Ο Γκιούλιβερ, αυτό το αιώνιο αγόρι, σημείωσε:
  - Αυτό είναι πίεση!
  Το πρωτοπόρο αγόρι Sashka αντιτάχθηκε:
  - Όχι! Θα μπορούσε να είναι χειρότερο! Ειδικά όταν οι εκτοξευτές αερίου πυροβολούν! Αυτό δεν είναι αστείο!
  Το κορίτσι Μάσα έγραψε στο Twitter:
  - Αυτό είναι πάρα πολύ - ένας δράκος που αναπνέει φωτιά!
  Ο Γκιούλιβερ παρατήρησε αναστενάζοντας:
  -Τι χάνουμε;
  Το κορίτσι η Αλίκη απάντησε:
  - Η ήττα είναι πρωτίστως στο μυαλό, όχι στα μέτωπα.
  Αλλά στην πραγματικότητα, η θέση του Κόκκινου Στρατού είναι κοντά στην πλήρη καταστροφή. Οι φασίστες και ο συνασπισμός είναι σαφώς πιο δυνατοί. Και η ίδια η Μόσχα είναι περικυκλωμένη. Είναι αλήθεια ότι έχει ακόμα προμήθειες τροφίμων και πυρομαχικών, οπότε δεν θα πέσει τόσο εύκολα. Αλλά παρόλα αυτά, πόσο καιρό θα είναι δυνατόν να αντέξει σε πλήρη αποκλεισμό;
  Ο Στάλιν, σε κάθε περίπτωση, ήδη σκέφτεται την ειρήνη με τον συνασπισμό, αλλά θέλει μόνο συνθηκολόγηση. Επιπλέον, άνευ όρων και ολοκληρωμένων. Και δεν δίνουν καν εγγυήσεις ασφαλείας στον δικτάτορα και το περιβάλλον του.
  Και ποιος μπορεί να το δώσει τέλος πάντων;
  Και ο Γκιούλιβερ, αυτό το αιώνιο αγόρι, παλεύει. Και τα πόδια του παιδιού, αν και γυμνά, μικρά και ανυπεράσπιστα, είναι ευκίνητα.
  Η κοπέλα Νατάσα, ξυπόλητη και με σκισμένο φόρεμα, τραγούδησε:
  Πιστεύω ότι ο Στάλιν θα ηγηθεί της μάχης,
  Liberate, Βερολίνο, Παρίσι και Λονδίνο...
  Οι νίκες θα ανοίξουν έναν ατελείωτο λογαριασμό,
  Και το πανό πετάει περήφανα πάνω από την Πατρίδα!
  Σκουλαρίκι το πρωτοπόρο αγόρι με σορτς απάντησε αναστενάζοντας:
  - Λονδίνο; Είθε ο Θεός τουλάχιστον να υπερασπιστεί τα δικά σας! Η Μόσχα είναι ήδη πλήρως περικυκλωμένη!
  Η Πέτκα, ένα άλλο αγόρι, σημείωσε:
  - Και να μας κατέχουν, αντάρτικο θα κάνουμε, αλλά και πάλι δεν θα γονατίσουμε!
  Ο Γκιούλιβερ σημείωσε χαμογελώντας:
  - Και τι; Στην Ολλανδία, οι Γκεζές κέρδισαν, ακριβώς χάρη στον ανταρτοπόλεμο, την πολύ πιο πολυάριθμη Ισπανία.
  Η πρωτοπόρος Κάτκα έτριξε:
  Όταν οι γκιόζα περπατούν,
  Δεν είναι τριαντάφυλλα που τα κάνουν ντους,
  Και τους πετάνε κατάρες και απειλές!
  Το αγόρι Maksimka γέλασε και τραγούδησε:
  - Ποιος είναι ο μεγάλος πρωτοπόρος -
  Είναι παράδειγμα για το αγόρι του Οκτωβρίου!
  Ενώ τα παιδιά έσκαβαν χαρακώματα, οι Ναζί μάζευαν δυνάμεις. Φυσικά, υπήρχαν και τανκς των ΗΠΑ. Ένα πολύ ογκώδες Sherman, όχι ότι είναι ένα θαυματουργό όπλο, αλλά σε μετωπική θωράκιση είναι έστω και ελαφρώς ανώτερο από το T-34-76 και είναι κοντά σε ισχύ όπλου. Αλλά ο "Πάνθηρας" είναι ακόμα μακριά. Ειδικά πριν από το Panther 2, το οποίο ο Χίτλερ θέλει να κάνει την κύρια δεξαμενή του Τρίτου Ράιχ.
  Αλλά αυτά είναι, φυσικά, ακόμα λουλούδια. Και τώρα οι Ναζί επιτίθενται στα σοβιετικά στρατεύματα στα περίχωρα της πόλης Γκόρκι ή του πρώην Νίζνι Νόβγκοροντ. Οι Tigers πρωτοστατούν. Αυτό το τανκ παράγεται από το 1942 και οι τεχνολογίες παραγωγής έχουν αναπτυχθεί και η έλλειψη ορθολογικών γωνιών κλίσης θωράκισης κάνει τη συναρμολόγηση πολύ πιο εύκολη.
  Το Tiger-2 είναι ένα καλύτερα προστατευμένο όχημα, έχει κεκλιμένη θωράκιση και πιο ισχυρό όπλο. Αλλά είναι και πιο ακριβό, πιο δύσκολο στην παραγωγή και εμφανίστηκε σχετικά πρόσφατα και το τανκ δεν πρόλαβε να διαδοθεί.
  Ήταν λοιπόν ο Τίγρης που έγινε το πιο αποτελεσματικό μέσο ανακάλυψης.
  Είναι αλήθεια ότι ο θωρακισμένος Sherman είναι επίσης αρκετά καλός. Μόνο που η οδηγική του απόδοση αφήνει πολλά περιθώρια. Αυτή είναι μια πραγματικά τρομερή μηχανή, αλλά τα όπλα είναι ανεπαρκή.
  Ο Γκιούλιβερ και τα άλλα παιδιά απλώς κοιτάζουν μια τέτοια ανακάλυψη. Είναι οι Τίγρεις και οι Σέρμαν με οθόνες που προχωρούν.
  Η πλαϊνή θωράκιση του Πάνθηρα είναι μάλλον αδύναμη και, όπως λένε, χρειάζεται προσοχή.
  Αλλά οι Tigers είναι σκληροί και δύσκολο να διεισδύσουν, επίσης επειδή η πανοπλία τους είναι πολύ υψηλής ποιότητας. Και το πλάι είναι ελαφρώς κατώτερο από το μετωπικό.
  Βγάλτε λοιπόν ένα συμπέρασμα εδώ.
  Αλλά τα σοβιετικά όπλα ανοίγουν πυρ. Ένα άλλο τανκ που είναι αποτελεσματικό σε μια σημαντική ανακάλυψη είναι το Churchill, ειδικά στη βαριά τροποποίησή του. Ένα τέτοιο όχημα με μετωπική θωράκιση 152 χλστ. είναι αδιαπέραστο ακόμη και για πυροβόλα όπλα 122 χλστ με μεγαλύτερη υφή. Πιο συγκεκριμένα, ένα όπλο του ίδιου διαμετρήματος με τα 152 mm μπορεί να ληφθεί από κοντινή απόσταση. Και σε μεγάλη απόσταση περνάει.
  Αλλά η ΕΣΣΔ έχει ακόμα λίγα τέτοια όπλα. Έτσι οι αρμάδες των τανκς κινούνται προς μια σημαντική ανακάλυψη.
  Τα αγόρια πρωτοπόροι χοροπηδούν πάνω κάτω, πιτσιλίζουν τα γυμνά, παιδικά τους πόδια και τραγουδούν:
  Είμαστε οι πρωτοπόροι του κομμουνισμού, παιδιά,
  Που τουλάχιστον ανεβάζουν τη χώρα...
  Ο Χίτλερ θα απαντήσει σκληρά για τον θυμό του,
  Θα συντρίψουμε, πιστέψτε τον Σατανά!
  
  Ορκιστήκαμε ενώπιον του Θεού,
  Και ο Λένιν έδωσε την καρδιά του στους νέους...
  Ω, μην κρίνετε αυστηρά τους πρωτοπόρους,
  Και ο Παντοδύναμος έδωσε περισσότερη δύναμη!
  
  Πήγαμε μπροστά ξυπόλητοι παιδιά,
  Ήθελαν να πολεμήσουν, διατηρώντας την πατρίδα τους...
  Και τα αγόρια και τα κορίτσια με τα δρεπάνια είναι για εμάς,
  Και η πίστη μας είναι ισχυρή πανοπλία!
  
  Μάχες μαίνονταν κοντά στη Μόσχα,
  Τα τανκς έκαιγαν, η άσφαλτος έλιωνε...
  Θα δούμε, πιστεύω στον κομμουνισμό,
  Και εσείς οι Ναζί, πάρτε το πλατύ σπαθί σας!
  
  Μην με πιστεύετε, άνθρωποι, ο Χίτλερ δεν είναι παντοδύναμος,
  Αν και η ιδέα του Φύρερ συνεχίζεται...
  Και χτυπήσαμε δυνατά τους φασίστες,
  Πάμε σε αυτό το υπέροχο ταξίδι!
  
  Δεν θα φοβηθούμε τους εχθρούς της Ρωσίας,
  Αγαπάμε την πατρίδα μας ΕΣΣΔ...
  Δεν είσαι ιππότης με ψυχή κλόουν,
  Ας δώσουμε παράδειγμα για τη βασιλεία του Θεού!
  
  Ο Χίτλερ δεν ξέρει, θα χτυπηθεί άσχημα,
  Αν και η δύναμη της κόλασης μαίνεται μέσα του...
  Και τα παρασιτικά Krauts έρχονται,
  Που θα γεμίσει την ειρήνη με φωτιά!
  
  Το μεγαλείο των Ρώσων είναι να κερδίζουν παίζοντας,
  Αν και υπάρχει κολοσσιαία δουλειά πίσω από αυτό...
  Θα έρθει η νίκη, πιστεύω στον πλούσιο Μάη,
  Και ο Φύρερ θα είναι εντελώς καπούτος!
  
  Αυτή είναι η πίστη μας, η δύναμη του κομμουνισμού,
  Αφήστε την ΕΣΣΔ να ευημερεί για πάντα...
  Θα συντρίψουμε, ξέρετε τον ζυγό του φασισμού,
  Έτσι έγινε στρατός η Ρωσία!
  
  Στο Στάλινγκραντ οι Φριτς ξυλοκοπήθηκαν,
  Αναγνώρισαν τη δυνατή γροθιά μας...
  Και δώσαμε όμορφα δώρα,
  Και έδωσαν στον δικτάτορα ένα νικέλιο!
  
  Η χώρα μου είναι όμορφη Ρωσία,
  Οι μηλιές ανθίζουν στην Αρκτική...
  Ο Σβάρογκ και ο Στάλιν είναι ο Μεσσίας, ξέρετε
  Οι Ναζί φεύγουν από τους Ρώσους μαχητές!
  
  Τόσο όμορφο είναι το σύμπαν,
  Όταν ο κομμουνισμός λάμπει από πάνω του...
  Και οι δοκιμασίες θα είναι για οικοδόμηση,
  Πετάξτε μόνο πάνω και ούτε δευτερόλεπτο κάτω!
  
  Πήραμε τον Χειμώνα με μια άγρια κόκκινη κραυγή,
  Έσπασαν τη ραχοκοκαλιά της Λευκής Φρουράς...
  Οι εχθροί της Ρωσίας του κομμουνισμού χτυπιούνται,
  Έχουμε ακόμα τα τρόπαια για μεσημεριανό!
  
  Κρατήσαμε πολύ σφιχτά τον Στάλιν,
  Κορίτσια ξυπόλητα σε κάθε παγετό...
  Έχετε γίνει, πιστέψτε με, ένας δυνατός άνθρωπος,
  Και ο πρωτοπόρος έγινε ιππότης!
  
  Όχι, η Ρωσία δεν θα σπάσει ποτέ,
  Ο αθάνατος Λένιν δείχνει τον δρόμο...
  Δεν φοβόμαστε τις γυαλιστερές φλόγες,
  Και οι Ρώσοι δεν μπορούν να απομακρυνθούν από τον κομμουνισμό!
  
  
  Στο όνομα της μητέρας μας Ρωσίας,
  Ας ενώσουμε τις καρδιές σε ένα στεφάνι...
  Ουράι τα κορίτσια φώναξαν δυνατά,
  Κάντε ένα μεγάλο όνειρο πραγματικότητα!
  Ναι, η πίστη μας είναι να είμαστε πάντα με τους πατέρες μας,
  Και αν μπορείς να ξεπεράσεις τους προγόνους σου...
  Θα είμαστε για πάντα θαρραλέα μπράβο,
  Αν και δεν φαίνεται πάνω από είκοσι!
  
  Αγαπάμε την Πατρίδα μας, πιστέψτε με,
  Θέλουμε ευτυχία για πάντα...
  Ο Εωσφόρος, πιστέψτε με, δεν θα μας καταστρέψει,
  Θα έρθει το καλοκαίρι - το κρύο θα εξαφανιστεί!
  
  Όλα θα ανθίσουν πολύ υπέροχα στη Ρωσία,
  Λες και χάθηκαν τα προβλήματα από τον κόσμο...
  Η εποχή του κομμουνισμού θα έρθει, πιστεύω,
  Ο πλούτος και η χαρά θα είναι για πάντα!
  
  Η επιστήμη θα αναστήσει όσους σκοτώθηκαν σε μάχες,
  Οι άνθρωποι θα έχουν νιάτα για πάντα...
  Και ο άνθρωπος είναι σαν τον Παντοδύναμο,
  Ο κακός θα εξαφανιστεί, το ξέρω στην αιωνιότητα!
  
  Εν ολίγοις, η ευτυχία λάμπει για όλους στο σύμπαν,
  Όλοι οι άνθρωποι του κόσμου είναι σαν μια οικογένεια...
  Τα παιδιά γελούν και παίζουν στον παράδεισο,
  Θα με αγαπήσεις με ένα τραγούδι!
  Από τα επαναστατικά οχήματα, το Churchill είναι πράγματι το καλύτερα προστατευμένο. Δεν είναι περίεργο που τον άφησαν να πάει μπροστά από τους Τίγρηδες. Φυσικά, οι Γερμανοί έχουν ένα πιο cool αυτοκίνητο, το Mouse. Αλλά είναι πολύ αργό και συχνά χαλάει. Και είναι δύσκολο να το φέρεις στην πρώτη γραμμή σιδηροδρομικώς. Τα Ποντίκια λοιπόν ξεκουράζονται προς το παρόν.
  Αν και στην πραγματικότητα είναι πραγματικά ένα τέρας.
  Τα σοβιετικά κανόνια πυροβολούν τους Τσόρτσιλς, αλλά οι οβίδες αναπηδούν μόνο από την πανοπλία. Είναι και χοντρό και ελαφρώς γερμένο. Και η ποιότητα του αγγλικού χάλυβα είναι γνωστή.
  Ο Γκιούλιβερ, ένα αγόρι πρωτοπόρος, συνέτριψε ένα κομμάτι παγωμένου χώματος με το γυμνό, παιδικό του πόδι και τραγούδησε:
  Εχθρικοί ανεμοστρόβιλοι αιωρούνται από πάνω μας,
  "Τίγρεις" και "Τσόρτσιλ" επιτίθενται!
  Θα μπούμε με τόλμη σε μάχη με τους εχθρούς μας,
  Οι κακοί Krauts θα είναι απλά kaput!
  Και το αγόρι πολεμιστής θα γελάσει με τη λεπτή φωνή του.
  Η Νατάσα έσφιξε τα χέρια και κελαηδούσε, σημειώνοντας:
  - Μην τα παρατάς! Ωστόσο, πιστεύω ότι θα κερδίσουμε!
  Ο Seryozhka απάντησε με σιγουριά:
  - Φυσικά και θα γίνει! Αυτό δεν θα ισχύει!
  Η Πέτκα, το αγόρι πρωτοπόρος είπε:
  - Λοιπόν, πότε έχουμε υποκύψει ποτέ κάτω από τους εχθρούς; Πότε η Ρωσία υποτάχθηκε σε κανέναν;
  Η Σάσκα απάντησε με ένα γλυκό βλέμμα:
  - Δυστυχώς, αυτό συνέβη.
  Η Κάτια τσίριξε, χτυπώντας το μικρό, γυμνό της πόδι:
  - Και πότε έγινε αυτό;
  Το αγόρι πρωτοπόρος απάντησε αναστενάζοντας:
  - Κατά τον Μογγολο-Ταταρικό ζυγό. Όταν ήρθε ο Khan Batu, και όλα πήγαν και πήγαν!
  Ο Γκιούλιβερ παρατήρησε:
  - Αλλά δεν άργησε!
  Η Σάσκα είπε αναστενάζοντας:
  - Κράτησε διακόσια σαράντα χρόνια. Δεν μπορείς να πεις ότι δεν θα κρατήσει πολύ!
  Η Νατάσα τσίριξε:
  - Αλλά και πάλι δεν θα υποβάλουμε!
  Οι Γερμανοί χρησιμοποίησαν τακτικές σφήνας. Το τανκ Lev τους ήταν επίσης ένα ισχυρό όχημα. Και εμφανίστηκε στη μαζική παραγωγή ακόμη και νωρίτερα από το Tiger-2, και αυτό, φυσικά, έγινε ένα σούπερ φαινόμενο.
  Κάτι που θα μπορούσε να ξεπεράσει ακόμη και μια μπαντούρα που δεν είναι τόσο μεγάλη όσο ο Τσόρτσιλ.
  Λοιπόν, όπως λένε, μην υποχωρείς και μην τα παρατάς!
  Όμως τα παιδιά δεν μπόρεσαν να αντισταθούν και τραγούδησαν:
  Στρατιώτες του Χριστού σπέρνουν τη χάρη,
  Και οι εχθροί της Πατρίδας απλώς πεθαίνουν...
  Ο αιώνιος Λένιν είναι μαζί μας - ένας δυνατός άντρας,
  Θα είμαστε στον κομμουνισμό, θα είμαστε στον επόμενο αιώνα!
  
  Για οποιαδήποτε κακία πρέπει να πληρώσετε,
  Και θα είναι υπέροχο να ζεις στην Κόκκινη Ρωσία...
  Θα κάνουμε μια μεγάλη γιορτή στο Βερολίνο,
  Και όταν πρέπει, θα επιτεθούμε!
  
  Πιστεύω ότι ο σοφός Στάλιν θα γίνει βασιλιάς όλων,
  Και θα συντρίψουμε τους αγριεμένους φασίστες σε σκόνη...
  Οι τρελοί Krauts χάθηκαν...
  Και τώρα οι Ναζί είναι ξεκάθαρα σπασμένοι!
  Μετά από αυτό τα αγόρια και τα κορίτσια άρχισαν να σφυρίζουν από κοινού.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 3.
  Τώρα έφτασε ο Νοέμβριος του 1943. Η Μόσχα συνέχισε να πολεμά σε πλήρη περικύκλωση. Και οι Ναζί εισέβαλαν στην πόλη Γκόρκι. Ξέσπασαν οδομαχίες. Και οι Ναζί χρησιμοποίησαν ένα νέο και πολύ αποτελεσματικό όπλο - το Sturmtiger. Ήταν ένα αυτοκινούμενο όπλο με εκτοξευτή πυραύλων.
  Και προκάλεσε τρομερή καταστροφή. Στις μάχες συμμετείχαν και άλλες μονάδες.
  Ο Γκιούλιβερ και άλλα αγόρια πρωτοπόροι πολέμησαν μαζί με ενήλικες και έφεραν οβίδες, εκρηκτικές συσκευασίες και ανέσυραν διάφορα είδη νάρκες σε ένα σύρμα. Και όλοι το έκαναν πολύ γρήγορα με παιδικό αυθορμητισμό.
  Αν και ήταν ήδη Νοέμβριος και είχε πέσει χιόνι, τα παιδιά παρέμειναν ξυπόλητα. Στην πραγματικότητα, όταν η χώρα βρίσκεται σε μια τόσο δύσκολη περίοδο, πώς μπορεί κανείς να αντέξει μια τέτοια πολυτέλεια όπως τα παπούτσια; Επιπλέον, οι φωτιές καίνε στην πόλη και ζεσταίνουν τους νεαρούς λενινιστές. Και είναι ακόμη ευχάριστο για τα γυμνά πέλματα να πατούν πάνω σε καυτό χαλίκι.
  Ο Guliver είναι επίσης χωρίς παπούτσια, ευδιάθετος με σορτς. Το πουκάμισο του αγοριού ήταν σκισμένο και η κόκκινη γραβάτα του ήταν δεμένη ακριβώς στον γυμνό λαιμό του.
  Και έτσι το παιδί σηκώνει ένα δέμα με εκρηκτικά σε ένα σύρμα. Το τραβάει πάνω από τα ερείπια, κάτω από την κάμπια του τρομερού γερμανικού τανκς Lion. Και πραγματικά χαλάει. Ο κύλινδρος ραγίζει από την έκρηξη και η κάμπια σπάει.
  Το πρωτοπόρο αγόρι Seryozha αναφωνεί:
  - Μπράβο Γκούλια!
  Και ακουμπάει το γυμνό, παιδικό του πόδι στις κοφτερές πέτρες. Και πάλι κάτι δολοφόνο τραβάει επάνω.
  Τα παιδιά τσακώνονται με τη μυθοπλασία. Ο Γκιούλιβερ και η κοπέλα Κάτκα τύλιξαν επίσης κάτι σοβαρό σε ένα βαρέλι με πριονίδι και τσιπς άνθρακα μέσα. Και ήταν οι τύποι που τύλιξαν αυτό το δώρο της εκμηδένισης κάτω από το πανίσχυρο τανκ του ποντικιού. Και θα το πάρει και θα εκραγεί.
  Το ογκώδες τανκ χτύπησε με το μέτωπό του τα ερείπια και ανατράπηκε.
  Και τα αγόρια και το κορίτσι με τις κόκκινες γραβάτες το πήραν και τραγούδησαν:
  Οι πρωτοπόροι είναι ωραία παιδιά,
  Ήταν οι πρώτοι που δημιούργησαν ένα συλλογικό αγρόκτημα...
  Μας έμαθαν να πυροβολούμε με πολυβόλο,
  Για να μη δακρύουν μάταια τα παιδιά!
  
  Πήγαμε στο συλλογικό αγρόκτημα για να φτιάξουμε σανό,
  Η δουλειά εκεί ήταν καυτή...
  Περπάτησε ξυπόλητος για μίλια,
  Τα αγόρια έχουν τώρα ένα κορδόνι!
  
  Ο Θεός δεν βοηθά τους πρωτοπόρους
  Έχουν τον ίδιο τον Λένιν τον Παντοδύναμο...
  Κάπου ουρλιάζει ο σαρκοφάγος Κάιν,
  Η αρκούδα του εφιάλτη βρυχήθηκε σαν βροντή!
  
  Αγόρια και κορίτσια περπατούν
  Πάνω στο χορτάρι θέρισαν σίκαλη με δρεπάνια...
  Είναι ωραία σε ένα συλλογικό αγρόκτημα τον καυτό Μάιο,
  Και δεν χρειάζεται να μας πείτε ψέματα!
  
  Ας θαυμάσουμε τη δροσιά, αγόρια,
  Τι μας χτυπάει...
  Με ένα όμορφο κορίτσι, ξυπόλητο,
  Πάμε να πετάξουμε, νέοι!
  
  Μπορούμε να κάνουμε πολλά,
  Ο Λένιν μας ενέπνευσε στον ηρωισμό...
  Ο δρόμος είναι φαρδύς για τα αγόρια,
  Μπροστά η Βαρσοβία και το Βερολίνο!
  
  Ναι, ο άθλιος Φύρερ επιτέθηκε ξαφνικά,
  Είναι σαν να μας ήρθε ο κολασμένος διάβολος...
  Αλλά το φαλακρό κάθαρμα θα δεχτεί ένα χτύπημα,
  Δεν είναι τυχαίο ότι ο Στάλιν είναι επίσης διάβολος!
  
  Για τα παιδιά, όλα τα τανκς δεν αποτελούν εμπόδιο,
  Πολεμούν σαν εκείνοι οι αετοί...
  Μια ένδοξη ανταμοιβή περιμένει,
  Οι μεγάλοι γιοι του Λένιν!
  
  Τα ορμητικά τανκς του Φύρερ ορμούν,
  Και πιστέψτε με, το βαρέλι τους καπνίζει...
  Τα μέλη της Komsomol χτύπησαν τους εχθρούς τους ξυπόλητοι,
  Ο Χίτλερ περιμένει την ήττα!
  
  Η μάχη μαίνεται ήδη κοντά στη Μόσχα,
  Ο αντίπαλος είναι ύπουλος και σκληρός...
  Η προσευχή στον Ίλιτς θα μας βοηθήσει,
  Αν χρειαστεί θα υπάρχει και προθεσμία!
  
  Πρωτοπόροι: αγόρια, κορίτσια -
  Τρέχοντας ξυπόλητοι στις χιονοστιβάδες...
  Θα υπάρξει σκληρή τιμωρία για τους Krauts,
  Αν ο νεαρός κουνήσει τη γροθιά του!
  
  Πιστέψτε μας, οι χιονοστιβάδες δεν μας τρομάζουν,
  Εμπιστευτείτε τα γυμνά τακούνια σας, το χιόνι δεν είναι τρομακτικό...
  Τα πόδια Pioneer αναβοσβήνουν
  Τα παιδιά αρχίζουν να τρέχουν γρήγορα!
  
  Και τώρα αγόρια και κορίτσια,
  Οι Krauts επιτίθενται με αυτό το κύμα...
  Η φωνή των πρωτοπόρων είναι καθαρή,
  Θα τα βάλουν ξεκάθαρα με τον Σατανά!
  
  Οι φασίστες δεν θα καταλάβουν ποιος τους σκοτώνει,
  Ο γωνιακός Τίγρης πήρε φωτιά...
  Τα αγόρια έχουν πολλή δύναμη
  Ο σκισμένος αστυνομικός σώπασε!
  
  Εδώ το αγόρι πέταξε τη γυμνή φτέρνα του,
  Ένα πολύ καταστροφικό δώρο...
  Δεν παίζουμε κρυφτό με το θάνατο,
  Το κατόρθωμα θα δοξαστεί από τους ιππότες!
  
  Το ξυπόλητο κορίτσι ορμάει να επιτεθεί,
  Το τακούνι έγινε τριαντάφυλλο στο χιόνι...
  Θέλουμε έναν πολύ δυνατό αγώνα,
  Αν είσαι αδύναμος, θα σε βοηθήσω!
  
  Πολεμήσαμε τους φασίστες από τη Μόσχα,
  Και οδηγούσαν σαν σκούπα...
  Μίλια έχουν προστεθεί στον κομμουνισμό,
  Το πιο φωτεινό και ιερότερο όνειρο!
  
  Ωραία μαχητικά κορίτσια
  Ότι παλεύουν ενάντια στον θάνατο παρά το...
  Η φωνή των καλλονών είναι πολύ καθαρή,
  Θα ψήσουν πίτες παίζοντας!
  
  Και το αγόρι σε αυτή την έκταση,
  Ξέρεις, πιστέψτε με, χαίρομαι...
  Χαιρετώντας αυτό το underground,
  Υπερασπίστηκε γενναία το Στάλινγκραντ!
  
  Τι χρειαζόμαστε αυτόν τον πολύ ισχυρό "Τίγρη";
  Αυτή η δεξαμενή είναι σίγουρα γιγάντια...
  Οι πρωτοπόροι τραγουδούν τη λύρα,
  Θα έχουμε νέο κύριο!
  
  Δεν υπάρχει άλλος για τον ιππότη, πιστέψτε με,
  Το αγόρι έδεσε μια κόκκινη γραβάτα...
  Ναι, εδώ και χρόνια είμαστε απλά παιδιά,
  Το Ναπάλμ πέφτει βροχή από τον ουρανό!
  
  Το Στάλινγκραντ παλεύει πολύ όμορφα,
  Οι πρωτοπόροι είναι σαν να πολεμούν λιοντάρια...
  Εξάλλου, για εμάς το παράδειγμα είναι το πιο σημαντικό,
  Για να είναι περήφανοι οι παππούδες και οι μπαμπάδες!
  
  Μπορούμε να κάνουμε τα πάντα σε αυτή τη μάχη,
  Νικήστε τους κακούς φασίστες αστειευόμενοι...
  Τραγουδώντας υπέροχες συμβουλές
  Είναι σαν να είσαι παιδί του Κυρίου!
  
  Το αγόρι είδε έναν ευκίνητο "Πάνθηρα"
  Αυτό το τανκ δεν είναι αδύναμο, αγόρι μου...
  Μερικές φορές γράφουμε εκτός θέματος,
  Δεν πειράζει, αλλά θα είναι παράδεισος!
  
  Ο Θεός δημιούργησε τους ανθρώπους για αιώνια δόξα,
  Ώστε η δύναμη του Λένιν να είναι...
  Για χάρη της νέας κόκκινης εξουσίας,
  Μια κοφτερή βελόνα ράμματα!
  
  Το αγόρι έτρεξε μέσα από τις χιονοστιβάδες,
  Και πέταξε με γενναιότητα μια χειροβομβίδα στον Τίγρη...
  Θα έχει ένα μπαζούκα στο σακίδιο του,
  Ώστε ο δαιμονισμένος Φύρερ να ξεσπάσει!
  
  Μπορείτε επίσης να λύσετε τον γρίφο,
  Πόσο είναι μόνο δύο φορές δύο...
  Ας νικήσουμε τους φασίστες προσεκτικά,
  Τελικά είμαστε αρκετά έξυπνοι!
  
  Το χιόνι πέφτει και καίει τις φτέρνες του αγοριού,
  Είναι ακόμα παιδί, αν και ήρωας...
  Το αγόρι δεν παίζει κρυφτό με το θάνατο,
  Αυτός ο Φύρερ είναι μια άθλια αιμορροΐδα!
  
  Εδώ ο "Πάνθηρας" έγινε δεκτός σταθερά,
  Καπνοί με έντονα γωνίες...
  Χτύπησε τον φασίστα στο ρύγχος με τη γυμνή φτέρνα του,
  Ο εχθρός θα σπάσει σαν γυαλί!
  
  Δεν υπάρχουν ακατόρθωτοι στόχοι,
  Ο γενναίος πρωτοπόρος απέδειξε...
  Το να νικήσεις την εχθρική ορδή δεν είναι δύσκολο,
  Αυτό είναι ένα γενναίο αγόρι!
  
  Γι' αυτό πολεμήσαμε για την Πατρίδα,
  Κάθε πρωτοπόρος το ξέρει αυτό...
  Δεν θα μετανιώσουμε στη μάχη της ζωής,
  Δόξα στον άγιο της ΕΣΣΔ!
  
  Το ξυπόλητο αγόρι δεν φοβάται,
  Ακόμα και ο πιο δυνατός παγετός...
  Και βλέπω πρόσωπα να αστράφτουν από τα εικονίδια,
  Και για εμάς Lada και Χριστός!
  
  Ο Λένιν μας προσκαλεί σε έναν νέο κόσμο,
  Πού είναι το δωρεάν bagel, cream cake...
  Ο Άβελ κερδίζει, όχι ο Κάιν,
  Μην κοιτάτε το στόμα στο στόμα!
  
  Γίνονται ήδη μάχες κοντά στο Κουρσκ,
  Ακόμα κι αν ο εχθρός είναι τόσο σκληρός όσο ο λύκος...
  Αγόρια και κορίτσια χτυπούν γενναία,
  Σε χτύπησαν ακριβώς στο χυτό μέτωπο!
  
  Λοιπόν, ο εχθρός υποχωρεί,
  Και στην επίθεση υπάρχει ένας ξυπόλητος πρωτοπόρος...
  Πιστεύει στη νίκη τον ένδοξο Μάιο,
  Και θα αποτελέσει παράδειγμα για τους στρατιώτες!
  
  Κάπου οι Krauts χτύπησαν ένα μέλος της Komsomol,
  Έκαψαν τα τακούνια με πόκερ...
  Το καταραμένο κορίτσι βασανίστηκε
  Τον έβαλαν στα κάρβουνα ξυπόλητο!
  
  Δεν τους είπε τίποτα
  Απλώς γέλασα στα μούτρα των τεράτων...
  Αυτό το μαρτύριο δεν είναι αρκετό για τα αποβράσματα,
  Θα σε κρεμάσουμε σε ένα ρινγκ!
  
  Το μέλος της Komsomol πυροβολήθηκε από τους Krauts,
  Και μετά με πέταξαν σε μια θηλιά...
  Και για αυτό οι πρωτοπόροι έδωσαν,
  Γιατί αγαπώ τα κορίτσια!
  
  Αυτό που ήθελαν οι Kraut το πήραν
  Ο Χίτλερ σύρθηκε ξεκάθαρα σε ένα φέρετρο...
  Σκοτώσαμε σκληρά τους αντιπάλους μας,
  Χτύπησαν το μέτωπο με τη δύναμη της οβίδας!
  
  Ναι, για εμάς τα αγόρια είναι εύκολο,
  Νικήστε τους κακούς φασίστες στη μάχη...
  Αν και φαινόμαστε μικροί,
  Αλλά μελέτη, μόνο πέντε!
  
  Έχουμε ήδη μπει στο Βερολίνο σε σχηματισμό,
  Φορώντας μπότες για πρώτη φορά...
  Το αγόρι ήταν παιδί, έγινε ήρωας,
  Έδειξε κυριολεκτικά κορυφαία κατηγορία!
  
  Δεν θρηνούμε για αυτούς που έπεσαν στη μάχη,
  Ξέρω ότι η επιστήμη τους θα αναστηθεί...
  Και θα δουν τον κομμουνισμό από μακριά,
  Επομένως, το φως θα νικήσει τον θάνατο!
  
  Και ο Ιησούς δεν είναι ο Κύριός μας,
  Ο ακτινοβόλος Λένιν...
  Το θέλημά του δεν ξεχνιέται από εμάς,
  Αιώνιο χερουβείμ πάνω από τον πλανήτη!
  
  Θα το πετύχουμε, ξέρω νίκη,
  Αν γίνει πόλεμος στο διάστημα...
  Είπε στους προγόνους μας τις Βέδες,
  Ο Σατανάς θα καταλάβει το ένα τρίτο των κόσμων!
  
  Αλλά θα τους ελευθερώσουμε, πιστέψτε με,
  Ας το κάνουμε αυτό - είναι ένα παραμύθι...
  Στη χαρά της ευδαιμονίας, σαν παιδιά,
  Και ας χτίσουμε έναν παράδεισο στο σύμπαν!
  
  Δεν υπάρχει θάνατος - ξέρετε,
  Η ζωή είναι ωραία, πιστέψτε με...
  Και οι άνθρωποι δίνουν ευτυχία στους απογόνους,
  Στον παράδεισο με τον Παντοδύναμο για αιώνες!
  
  Τότε είναι που ο κόσμος θα είναι κομμουνισμός,
  Όλο το σύμπαν, το σύμπαν είναι σκοτάδι...
  Αιώνια, ατελείωτα, το φως της ζωής,
  Γεμάτη υπέροχα μυαλά!
  
  Και τότε θα κυβερνήσει ο Λένιν, το ξέρω,
  Στα δεξιά ο Στάλιν είναι ο αρχηγός των μαχητών...
  Μπορούμε να διορθώσουμε τα πάντα στο μέλλον,
  Οι φίλοι μας είναι σαν τιτάνες!
  
  ΕΣΣΔ πέρα από το μακρινό σύμπαν,
  Δεν υπάρχουν όρια πάνω από τις άκρες...
  Και στο όνομα των μεγάλων δημιουργιών,
  Ένδοξες σελίδες αυτής της ιστορίας!
  
  Πρωτοπόροι ήταν, είναι και θα είναι,
  Στην ευτυχία μας, παράδεισος για πάντα...
  Ποτέ μην ξέρεις ότι η δύναμή σου δεν θα εξασθενίσει ποτέ,
  Ονειρευτείτε ατελείωτη χαρά!
  Όμως οι Ναζί συνεχίζουν να επιτίθενται. Το Sturmmaus συμμετέχει επίσης στην επίθεση στην πόλη Γκόρκι. Αυτό το αυτοκίνητο έχει εκτοξευτή βομβών ακόμα πιο ισχυρό από αυτόν του Sturmtiger και χτυπά τόσο δυνατά που γκρεμίζει ολόκληρες γειτονιές.
  Οι ναζί πιέζουν και από αέρος. Το Yu-488 έχει ήδη εμφανιστεί στη σειρά. Και τα κορίτσια πιλότοι - η Φρίντα και η Εύα - πετούν πάνω τους. Η άτρακτος του βομβαρδιστή είναι ανοιχτή και όλα φαίνονται καθαρά. Χάρη στη μικρότερη περιοχή φτερών και τους ισχυρότερους κινητήρες, αυτό το βομβαρδιστικό επιταχύνει στα επτακόσια χιλιόμετρα την ώρα. Και οι σοβιετικοί μαχητές δεν μπορούν εύκολα να τον προφτάσουν.
  Η Εύα και η Φρίντα, έχοντας σφαιρική ορατότητα στο πιλοτήριο και εμβέλεια πτήσης πέντε χιλιάδων χιλιομέτρων, βομβαρδίζουν σοβιετικά εργοστάσια στα Ουράλια.
  Τα κορίτσια πατούν το μοχλό με τις γυμνές, στρογγυλές φτέρνες τους, ρίχνουν το φορτίο της βόμβας και τραγουδούν.
  Είμαστε ύπουλες λύκοι
  Και μου αρέσουν πολύ οι τίγρες...
  Θα νικήσουμε δυνατά τους Ρώσους,
  Ας μετατρέψουμε τον κυνηγό σε παιχνίδι!
  Τα σοβιετικά μαχητικά πραγματικά δεν μπορούν να φτάσουν στα γερμανικά αεροπλάνα. Και τους πυροβολούν από απόσταση. Και μετά ρίχνουν βόμβες. Επιπλέον, οι Ναζί τα είχαν ήδη με φτερά - ελεγχόμενα από το ραδιόφωνο. Και βιάζονται στα σοβιετικά εργοστάσια και εργοστάσια. Και πάλι γίνονται εκρήξεις, και μια ολόκληρη στήλη από κατεστραμμένες πέτρες και φλεγόμενο ατσάλι υψώνεται.
  Η Εύα και η Φρίντα βρυχώνται με οργή:
  Σπάστε, συνθλίψτε και σχίστε σε κομμάτια,
  Αυτή είναι η ζωή, αυτή είναι η ευτυχία!
  Είναι ακόμα άσχημα κορίτσια. Συγκεκριμένα, ο πρωτοπόρος βασανίστηκε. Αρκετά ακίνδυνο στην αρχή. Με έγδυσαν και με έδεσαν σε μια καρέκλα. Τα γυμνά πέλματα ενός αγοριού με δώδεκα περίπου φτερά χήνας. Γέλασε και χαμογέλασε. Τότε το παιδί άρχισε να κλαίει και άρχισε να τρέμει. Και τα κορίτσια γαργαλούσαν τις φτέρνες και τις μασχάλες του αγοριού.
  Στο τέλος, από σοκ, έχασε τις αισθήσεις του - και σάλιασε.
  Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για τις γυναίκες πιλότους. Και όταν το παιδί συνήλθε, πήραν αναμμένους πυρσούς και τους έφεραν στα γυμνά πόδια του νεαρού ήρωα. Και πώς ούρλιαζε το αγόρι, και υπήρχε μια καύση στον αέρα, σαν να τηγανίζουν αρνί κεμπάπ. Αυτό ήταν πραγματικά εξαιρετικά δροσερό.
  Και οι δήμιοι απλώς έγλειφαν τα χείλη τους και γελούσαν. Προς τιμή του νεαρού πρωτοπόρου, δεν τους είπε τίποτα. Αλήθεια, τον έκαναν ακόμα να στενάζει από τον πόνο και να κλαίει.
  Και πάλι βόμβες πέφτουν στις σοβιετικές θέσεις. Λοιπόν, τα αντιαεροπορικά πυροβόλα πυροβολούν από την επιφάνεια.
  Ωστόσο, δεν είναι αρκετά μεγάλης εμβέλειας για να φτάσουν στους Γερμανούς.
  Η ΕΣΣΔ στην πραγματικότητα προσπάθησε να δημιουργήσει πυραύλους εδάφους-αέρος. Αλλά αυτή είναι μια διαδικασία έντασης εργασίας και δαπανηρή. Ένα πιο πολλά υποσχόμενο μονοπάτι είναι η δημιουργία ενός μαχητικού μεγάλου υψομέτρου και υψηλής ταχύτητας. Πράγματι, αυτό θα μπορούσε να γίνει το LA-7.
  Αλλά ένα τέτοιο αεροσκάφος θα μπορούσε να τεθεί σε παραγωγή μόνο το επόμενο έτος. Και τότε ο πόλεμος θα μπορούσε να τελειώσει εντελώς. Αυτές ήταν οι δύσκολες προοπτικές. Ή ακριβέστερα, μη ιπτάμενες.
  Ωστόσο, υπάρχουν υπέροχοι άσοι μεταξύ των Σοβιετικών πιλότων. Συγκεκριμένα, η Anastasia Witchakova είναι μια νεαρή κοκκινομάλλα.
  Είναι πολύ cool πιλότος και έχει ήδη ξεπεράσει τον Πόκρισκιν, καταρρίπτοντας το εβδομήντα πέμπτο αεροπλάνο του συνασπισμού, για το οποίο έλαβε το τρίτο χρυσό αστέρι ενός ήρωα της ΕΣΣΔ.
  Η Αναστασία πετά πάνω στο φτερωτό της άλογο Yak-9 με ένα αεροβόλο τριάντα επτά χιλιοστών και τραγουδά:
  Ξέρω ότι δεν είναι οι θεοί που καταρρίπτουν τους φασίστες,
  Δεν υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία για να τους γκρεμίσουμε...
  Και αν τα κορίτσια χτυπήσουν δυνατά,
  Αυτό θα νικήσει συλλογικά τον Χίτλερ!
  Παρεμπιπτόντως, η Αναστασία έχει ένα κόλπο: τσακώνεται ξυπόλητη και με μπικίνι όλη την ώρα. Και αυτό της δίνει ιδιαίτερη, φαινομενική, κοσμική δύναμη!
  Η Αναστασία πολεμά μια αμερικάνικη Mustang. Το αυτοκίνητο δεν είναι κακό και είναι οπλισμένο με έξι πολυβόλα. Αλλά ποιο είναι το νόημα; Η σοβιετική κοπέλα, χωρίς άλλη καθυστέρηση, εκτοξεύει το αεροβόλο της από απόσταση και καταρρίπτει τον εχθρό με ένα χτύπημα.
  Μετά από αυτό το κοκκινομάλλη κορίτσι βρυχάται:
  - Κόμμα, Λένιν, Κομσομόλ!
  Και προσπαθεί να απομακρυνθεί. Από τη μια, ένα πυροβόλο 37 χιλ. είναι καλό, αλλά από την άλλη, έχει τόσο μεγάλη ανάκρουση που μπορείς να ρίξεις μόνο μερικές στοχευμένες βολές και μετά το αυτοκίνητο απομακρύνεται. Και αν αρκετοί μαχητές επιτεθούν στη Βεντμάκοβα, πιθανότατα θα καταρριφθεί.
  Ναι, και οι Γερμανοί έχουν τις δικές τους γυναίκες πιλότους. Ειδικότερα η Αλμπίνα και η Αλβίνα. Και τα δύο κορίτσια έχουν ήδη καταρρίψει διακόσια πενήντα αεροπλάνα, για τα οποία έλαβαν μια ανταμοιβή: τον Ιπποτικό Σταυρό του Σιδερένιου Σταυρού με ασημένια φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια!
  Γι' αυτό θύμωσαν.
  Λοιπόν, πώς θα το πάρουν και θα τραγουδήσουν:
  Είμαστε πραγματικά σαν τα πουλιά
  Ζωγραφισμένοι διάβολοι...
  Αν πυροβολήσουμε,
  Όλες οι εξετάσεις είναι Α!
  Όταν οι Γερμανοί βρίσκονται σε πόλεμο, δεν είναι τόσο κακό. Λοιπόν, είναι πολύ χειρότερο όταν βασανίζουν και βασανίζουν αυτούς που αιχμαλωτίζονται.
  Για παράδειγμα, πιάστηκε μια όμορφη κοπέλα. Και με πήγαν να με πυροβολήσουν.
  Το χιόνι έχει ήδη πέσει και η καλλονή πατάει ξυπόλητη στο χιονοστιβάδα. Και τα πόδια της είναι σαν τα κόκκινα πόδια της χήνας. Έγιναν τόσο κόκκινο στο κρύο.
  Και χώνουν το κορίτσι στην πλάτη με ένα πολυβόλο. Αλλά δεν το βάζει κάτω.
  Και ο γενναίος πρόσκοπος τραγουδά με θέρμη και πάθος:
  Είμαι ένα γενναίο μέλος της Komsomol σε αιχμαλωσία,
  Εκεί βρέθηκα σε μια πολύ σκληρή μάχη...
  Ω Πατρίδα, να ξέρεις ότι θα σου ξεπληρώσω το χρέος,
  Θα γεμίσω το σπίτι με άνεση και θαλπωρή!
  
  Ήξερα λίγο - τίποτα,
  Και με πήγαν ξυπόλητο για ανάκριση,
  Ο φασισμός είναι φυσικά σκέτη βλακεία,
  Οι Krauts με χτύπησαν βάναυσα με ένα μαστίγιο!
  
  Απογυμνωμένος, μισόγυμνος σε μια χιονοθύελλα,
  Κι έτσι οδήγησαν μέσα στα χωριά γουρουνάκια...
  Ναι, για να λάβει ο Φύρερ σου ένα φέρετρο,
  Και θα δούμε τον κομμουνισμό στο βάθος!
  
  Είναι καλύτερα για εμάς να μην περιμένουμε έλεος,
  Και δεν θα πω λέξη στους φασίστες!
  Μάταια σκέφτηκα με άγριο θυμό έναν κλέφτη,
  Τι δειλό μέλος της Komsomol!
  
  Οι εχθροί μου με έχουν σηκώσει στο ράφι,
  Φωτιές άρχισαν κάτω από τα τακούνια μας...
  Και ακούω τον αγώνα - μαστιγώνεις το σύρμα,
  Είμαι ο δρόμος των θλίψεων των αναμμένων κάρβουνων για μίλια!
  
  Δεν υπάρχει αναγνώριση και το ρεύμα δεν είναι τρομερό,
  Θα αντέξω κάθε δοκιμασία...
  Ας είναι ένα σοκ για τους φασίστες -
  Και για μένα κάθε σκόνη είναι βάσανο!
  
  Θα τα περάσω όλα αυτά, πιστέψτε με, θα τα αντέξω
  Αφού η πατρίδα μου είναι η Ρωσία...
  Και το θηρίο του φασισμού θα ταφεί,
  Ο Χριστός και η Κόκκινη Αποστολή θα έρθουν!
  
  Ναι, προφανώς το ξέρω, με περιμένει μια θηλιά,
  Ίσως υπάρξουν χειρότερες εκτελέσεις!
  Η χώρα θα πρέπει να ξεκινήσει από το μηδέν,
  Γιατί έχουν γίνει πολλές αγανακτήσεις!
  
  Και μετά ήρθε ο μεγάλος κομμουνισμός,
  Τρέξαμε γύρω από τον Άρη παίζοντας...
  Αφήστε τον ανθρωπισμό να θριαμβεύσει στον κόσμο,
  Γιατί παλέψαμε πολύ!
  
  Το σύμπαν που θα είσαι, μάθε το δικό μου,
  Τέτοια ατελείωτα λαμπερά αστέρια...
  Ένας αετός που ήταν κάποτε σπουργίτι,
  Όποιος από εμάς έχει αναγνώριση καλλιτέχνη!
  Και το κορίτσι φώναξε:
  - Η ΕΣΣΔ ζει! Δόξα στην Komsomol!
  Και η μάστιγα ενός επιθετικού Ναζί έπεσε πάνω στη γυμνή, μυώδη πλάτη της. Αλλά το κορίτσι μόνο γέλασε ως απάντηση και έδειξε τη ροζ, ευκίνητη γλώσσα της.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο 4.
  Ο Δεκέμβρης του 1943 έχει ήδη φτάσει. Είναι ήδη πραγματικός χειμώνας. Οι Ναζί πήραν τον Γκόρκι και πλησίαζαν ήδη το Καζάν. Ένα πρωτοποριακό απόσπασμα στο οποίο ο Γκιούλιβερ θα υποχωρούσε. Το ίδιο το αιώνιο αγόρι και πρώην ταξιδιώτης στους παραμυθένιους κόσμους παρέμεινε ξυπόλητος και με σορτς, μόνο με γραβάτα. Γιατί ο Γκιούλιβερ ήταν πολύ επίμονος και η παγωνιά δεν πήρε το παιδί εκσυγχρονισμένο από μαγεία.
  Αλλά τα υπόλοιπα παιδιά άρχισαν να τυλίγονται, να βάζουν πόδια στα πόδια τους ή να τα τυλίγουν με κάτι. Ωστόσο, οι παγετοί του Δεκεμβρίου δεν είναι αστείο και δεν είναι εύκολο για τα παιδιά.
  Αλλά ο Γκιούλιβερ επιδεικνύει γυμνά τακούνια, αν και τα παιδικά του πόδια είναι κατακόκκινα από τον παγετό. Ο Seryozhka θα περπατήσει επίσης ξυπόλητος και η κοπέλα Νατάσα θα είναι μαζί τους. Αν κρατήσεις τον ρυθμό κίνησης, τότε μπορείς.
  Ο Seryozhka σημείωσε:
  - Θα έπρεπε να είμαστε σαν παιδιά των Σπαρτιατών! Περπατούσαν αποκλειστικά ξυπόλητοι όλο το χρόνο!
  Ο Γκιούλιβερ σημείωσε:
  - Αλλά στη νότια Ελλάδα ο χειμώνας είναι πολύ πιο ήπιος από ότι στην κεντρική Ρωσία!
  Το κορίτσι Νατάσα απάντησε:
  - Μα είμαστε πρωτοπόροι, πολύ πιο ψύχραιμοι από τους Σπαρτιάτες. Και η υπόθεση του Λένιν είναι ανώτερη από την υπόθεση της Σπάρτης ή των θεών του Ολυμπιακού!
  Και η κοπέλα αύξησε το βήμα της με τα μικρά, γυμνά της πόδια.
  Παρά την έναρξη του χειμώνα, οι μάχες συνεχίστηκαν. Είναι αλήθεια ότι είναι αρκετά δύσκολο για τα στρατεύματα του συνασπισμού, ειδικά τους μαύρους, να πολεμήσουν εν ψυχρώ. Και έχουν ήδη αρχίσει να σκάβουν στο έδαφος. Αναμενόταν ότι οι Ναζί θα επιβραδύνουν κοντά στο Καζάν. Και θα κάτσουν μέχρι την άνοιξη. Και στην ΕΣΣΔ κάτι θα καταλήξουν.
  Είναι αλήθεια ότι μέχρι στιγμής δεν έχει καταστεί δυνατό να βρεθεί ένα θαυματουργό όπλο. Εμφανίστηκε το άρμα IS-2, με ένα καλό και φονικό πυροβόλο των 122 χλστ. Ήταν αρκετά θανατηφόρο, αν και ο ρυθμός της πυρκαγιάς άφηνε πολλά να είναι επιθυμητή. Αλλά τουλάχιστον είναι ικανό να τρυπώσει μέσα από εχθρικά οχήματα. Ακόμα κι αν ο Τσόρτσιλ ή ο Τίγρης 2 αντικατοπτρίζουν το χτύπημα, το βλήμα μεγάλου διαμετρήματος είναι ικανό είτε να απενεργοποιήσει τη μετάδοση είτε να αναισθητοποιήσει το πλήρωμα.
  Αλλά το IS-2 πρέπει ακόμα να τεθεί σε παραγωγή, καθώς και το πιο προηγμένο και ισχυρό T-34-85. Και ο χρόνος τελειώνει. Αλλά το πιο σύγχρονο Yak-3 είναι αμφισβητήσιμο - χρειάζεται κράμα υψηλής ποιότητας για τα φτερά. Και υπάρχουν προβλήματα με αυτό.
  Ο Guliver, ωστόσο, είναι ένας πολύ έμπειρος μαχητής. Στην προηγούμενη ζωή του ήταν ήδη πάνω από πενήντα χρονών και είχε περάσει πολλά. Και ακόμη και εδώ αγωνίζεται από την πρώτη κιόλας μέρα της απελευθερωτικής εκστρατείας στην Ευρώπη, δηλαδή από τις 12 Ιουνίου 1941. Και φυσικά, η εμπειρία του είναι ήδη μέσα από την οροφή. Και πριν από αυτό υπήρχαν και περιπέτειες. Δεν είναι λοιπόν αγόρι - αν και δεν μεγαλώνει ούτε ωριμάζει.
  Τα παιδιά περπατούν, ή μάλλον τρέχουν, ενώ οι καταιγίδες πατούν από ψηλά. Το γερμανικό TA-152 είναι ιδιαίτερα καλό, δεν είναι ακόμη ευρέως διαθέσιμο, αλλά το Focke-Wulf είναι επίσης πολύ καλό. Και έτσι χτυπάει.
  Μερικά πρωτοπόρα παιδιά, κοιτάζοντας τον ξυπόλητο Γκιούλιβερ, τη Σεριόζκα, τη Νατάσα, βγάζουν κι αυτά τα παπούτσια και τρέχουν, με τις γυμνές, παιδικές τους γόβες να αστράφτουν.
  Αυτό είναι πραγματικά τόσο ωραίο.
  Ο Guliver, κατά τη διάρκεια μιας άλλης αεροπορικής επίθεσης, άρχισε να τραγουδά:
  Ο πρωτοπόρος έδεσε γραβάτα,
  Έδωσε όρκο να πολεμήσει για την Πατρίδα!
  Ο Στάλιν είναι ο μεγαλύτερος βοσκός μας,
  Είμαστε ορμητικοί - όχι παιδιά κλόουν!
  
  Το κακό εμφανίστηκε από την κόλαση του σύμπαντος,
  Τα κοράκια το έφεραν στο φούρνο!
  Ο ηρωισμός όμως είναι άφθαρτος,
  Για την Πατρίδα από καρδιάς!
  
  Είμαι αφοσιωμένος στην πατρίδα μου χωρίς να κρύβομαι,
  Αφιέρωσε τη ζωή του χωρίς προδοσία...
  Και ας πηδάμε πιο γρήγορα σαν κουνελάκια,
  Ξυπόλητοι πρωτοπόροι στο χιόνι!
  
  Παλέψαμε για τη Μόσχα παίζοντας,
  Μην δίνετε πάσα στους φασίστες!
  Και από το χειμώνα μέχρι τον Μάιο -
  Η φύση φλέγεται!
  
  Το Pioneer είναι ένα περήφανο όνομα,
  Οι στόχοι του είναι το όνειρο του κομμουνισμού,
  Γι' αυτό έχουμε ξυπόλητα πόδια,
  Τρέξαμε μέσα από τα φώτα του ναζισμού!
  
  Το Στάλινγκραντ έγινε εμπόδιο για τους Krauts,
  Το κορίτσι κι εγώ μυρίσαμε μπαρούτι εκεί!
  Ο Στάλιν απονέμει προσωπικά το βραβείο,
  Είθε ο δρόμος προς τη νίκη να είναι ακόμα μακρύς!
  
  Το κορίτσι Κάτια και εγώ χάσαμε τα πόδια μας,
  Κάτω από το τόξο, οι Τίγρεις έσπασαν αστραπιαία...
  Το φόρεμα της κοπέλας πήρε φωτιά -
  Όταν έγινε ο αγώνας στο Βερολίνο!
  
  Τα μέλη της Komsomol δεν επιτρέπεται να υποχωρήσουν,
  Το θάρρος μας είναι σαν πέτρα...
  Και προσφέρθηκα εθελοντικά στο μέτωπο,
  Βιώνοντας και νερό και φλόγα!
  
  Θάψαμε πολλούς συντρόφους,
  Πεινούσαν και πάγωναν στα χαρακώματα...
  Η πίστη στον Ροντ-Θεό μας ζέστανε,
  Ξεχάσαμε τις προθεσμίες τότε!
  
  Τα παιδιά θα αναστηθούν ξανά στον νέο κόσμο,
  Θα βαδίσουν ξανά με βήμα...
  Ένας στρατιώτης έχει αγάπη και όνειρο -
  Γίνε ήρωας για πάντα και με δόξα!
  Και αρκετοί ακαθοδηγούμενοι πύραυλοι έπεσαν κοντά στα παιδιά. Ένα ζευγάρι αγόρια και ένα κορίτσι τραυματίστηκαν σοβαρά. Και έπρεπε να μεταφερθούν σε φορείο.
  Ο Γκιούλιβερ χρησιμοποίησε προσωπικά τον εαυτό του, ήταν πιο δυνατός και πιο ανθεκτικός από ένα συνηθισμένο αγόρι του ύψους και του βάρους του.
  Και έσυρε αυτό το φορτίο... Και η διάθεσή του δεν ήταν καθόλου θετική.
  Τα αεροπλάνα του Χίτλερ πέταξαν για να βομβαρδίσουν τα Ουράλια και πέρα από τα Ουράλια. Υπήρχαν, ωστόσο, αμερικανικά B-29, και όχι ακόμη πολύ δημοφιλή Yu-488, και εμφανίστηκε ακόμη και ένα TA-400 - ας πούμε ότι το αυτοκίνητο είναι θηρίο. Πολύ δυνατό.
  Μεταφέρει δώδεκα τόνους βόμβες και έχει έξι κινητήρες. Και αν βομβαρδίζει, βομβαρδίζει.
  Ίσως η ταχύτητα να μην είναι πολύ γρήγορη ακόμα, αλλά υπάρχουν δεκατρία αμυντικά πυροβόλα αέρα - τα εννέα από αυτά είναι τριάντα χιλιοστών, δηλαδή πολύ ισχυρά.
  Απλά προσπάθησε να πλησιάσεις...
  Και διευθύνεται από κορίτσια: Agata, Adala, Kat. Και φέρνουν την καταστροφή στις σοβιετικές πόλεις και εργοστάσια. Και υπάρχουν τρία κορίτσια ταυτόχρονα.
  Και δεν είναι μόνο πιλότοι. Διεξάγουν και ανακρίσεις με πάθος.
  Έγδυσαν ένα αγόρι, αφήνοντας μόνο τα μαγιό του και το κρέμασαν στο ράφι. Και ένα κορίτσι άρχισε να χτυπάει το αγόρι με συρματοπλέγματα. Και ο άλλος πήρε τις ηλεκτρικές σόμπες και τις κόλλησε στα γυμνά πέλματα του νεαρού λενινιστή. Και άρχισαν να τηγανίζουν τα τακούνια του παιδιού. Ναι, μύριζε σαν κάτι να έκαιγε. Και ο τρίτος έφερε μια δάδα στο γυμνό στήθος του πρωτοπόρου, και μια κόκκινη γραβάτα ήταν δεμένη στο λαιμό του. Και πήρε φωτιά.
  Πώς πονούσε το καημένο το αγόρι. Αλλά αντί να ουρλιάξει από αφόρητα μαρτύρια, ο νεαρός λενινιστής τραγούδησε:
  Είσαι η μεγάλη μου πατρίδα,
  Οι πόλεμοι του τσουνάμι εκτινάχτηκαν βίαια
  Μετά από όλα, ο στρατός είναι μια ισχυρή οικογένεια,
  Ας ρίξουμε το κακό από το βάθρο του στη Γέεννα!
  
  Τι ουράνιο λαμπερό φως,
  Προερχόμενος από τις καρδιές των αγωνιστών της Πατρίδος.
  Ας δοξαστεί το κατόρθωμα των ιπποτών,
  Δεν θα το μετανιώσουμε, πιστεύουμε στη ζωή!
  
  Ο εχθρός έλαβε ένα μεγάλο δώρο,
  Και έχει πολλά διαφορετικά όπλα...
  Τώρα ήρθε η στιγμή, φανταστείτε αυτό,
  Η οργή του Τσερνόμπογκ ξεχύθηκε βίαια!
  
  Έτσι έγινε, ιππότες μου,
  Η λαμπερή Πατρίδα υποφέρει!
  Υπήρχαν μόνο μηδενικά στην αναφορά,
  Και πάλι ο κολασμένος Κάιν θριαμβεύει!
  
  Ο φασισμός είναι δυνατός, μια ορδή που βρυχάται,
  Αλλά μην γονατίζετε τους Ρώσους!
  Μετά από όλα, ο σοφός Στάλιν είναι μαζί μας για πάντα -
  Και ο δίκαιος θεωρητικός Λένιν!
  
  Μπορούμε να συντρίψουμε τη Βέρμαχτ, το ξέρω,
  Και όσο πονηρός κι αν ήταν αυτός ο δράκος...
  Θα κόψουμε με τα σπαθιά του,
  Είμαι ένας ιππότης αφοσιωμένος στην πατρίδα και την κυρία!
  
  Ας είναι η πανίσχυρη αρετή
  Για να φτάσουμε στα σύνορα του Βερολίνου!
  Ας γίνουμε άξιοι των κατορθωμάτων των πατέρων μας,
  Άλλωστε ο στρατός μας είναι ανίκητος στις μάχες!
  
  Όταν ερχόμαστε και κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα,
  Ιερός σκοπός - η αιτία του κομμουνισμού!
  Θα αφήσω το κορίτσι στο διάδρομο,
  Για τους επόμενους το πανό: τιμή, αλτρουισμός!
  Έτσι κρατήθηκαν οι πρωτοπόροι και υπέμειναν φοβερά μαρτύρια, αλλά δεν τα παράτησαν και δεν λύγισαν.
  Ο Γκιούλιβερ ήταν επίσης πραγματικός ήρωας ως αγόρι. Όταν οι Ναζί αποβίβασαν τα στρατεύματά τους, οι νέοι, ξυπόλητοι λενινιστές μπήκαν στη μάχη και πολέμησαν πραγματικά γενναία και λυσσασμένα.
  Η πρωτοπόρος Νατάσα πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό, παιδικό της πόδι με θανατηφόρα δύναμη, έσκισε τους Ναζί και τραγούδησε:
  Ρώσοι, Ρώσοι, η μοίρα δεν είναι ήρεμη,
  Αλλά γιατί χρειάζεσαι κόπο για να είσαι πιο δυνατός;
  Και το κορίτσι θα το πάρει και θα σφυρίξει. Και οι άλλοι πρωτοπόροι σφύριξαν μαζί της. Συμπεριλαμβανομένου του Γκιούλιβερ.
  Μετά από αυτό τα ζαλισμένα κοράκια έπεσαν κάτω, τρυπώντας τα κρανία των Ναζί με το ράμφος τους.
  Αυτό είναι πραγματικά ένα χάος.
  Αλλά οι Ναζί συνέχισαν την επίθεσή τους, και ήταν πολλοί από αυτούς.
  Εν τω μεταξύ, ο Φύρερ διασκέδαζε και ο Χίτλερ είχε κάτι να δει.
  Τώρα ο δαιμονισμένος Φύρερ παρακολουθούσε την πτήση του Yu-488 με κιάλια. Η τετρακινητήρια καλλονή με κινητήρες Jummo έφτασε σε μέγιστη ταχύτητα έως και 700 χιλιόμετρα την ώρα, περισσότερα από εκατό χιλιόμετρα ταχύτερη από το νεότερο αμερικανικό B-29 και το τελευταίο σοβιετικό Yak-9. Δεν μπορείς καν να προλάβεις ένα τέτοιο αυτοκίνητο.
  Το αποκορύφωμα του έργου είναι η σχετικά μικρή περιοχή πτερυγίων, η οποία μειώνει την αεροδυναμική αντίσταση και αυξάνει την ταχύτητα. Το όχημα είναι ικανό να μεταφέρει από επτά έως δέκα τόνους βομβών στην έκδοση υπερφόρτωσης και προστατεύεται από έξι αεροβόλα.
  Ο Φύρερ ήταν πολύ ευχαριστημένος:
  - Δημιουργήσαμε το καλύτερο βιδωτό μηχάνημα στον κόσμο! Κατά συνέπεια, έχουμε συγκεντρωμένους τους πιο έξυπνους μηχανικούς από όλο τον κόσμο! Δεν αρκεί όμως αυτό! Πρέπει να αναπτύξουμε την αεροπορία τζετ! Μετά θα τους αλέσουμε όλους σε σκόνη!
  Ο σχεδιαστής Messerschmitt σημείωσε:
  - Και εδώ είναι το μαχητικό αεροσκάφος ME-1010 με μεταβλητή πτέρυγα σάρωσης.
  Πράγματι, ένα μηχάνημα με καμπίνα σε σχήμα δάκρυ και φτερά που αλλάζουν τη γωνία του βραχίονα επιδείχθηκε κατά την πτήση. Λιγότερο κατά την πτήση - μείωση της αντίστασης, περισσότερο κατά την προσγείωση. Το ίδιο το αυτοκίνητο επιτάχυνε στα χίλια χιλιόμετρα την ώρα. Και είχε καλή ικανότητα ελιγμών.
  Αλλά ο Kissilring, ο επικεφαλής στρατάρχης της Luftwaffe, παρατήρησε με σκεπτικισμό:
  - Ο χειρισμός ενός τέτοιου μηχανήματος απαιτεί πιλότο υψηλής εξειδίκευσης. Και χρειαζόμαστε έναν μαζικό μαχητή!
  Ο Messerschmitt δήλωσε με βεβαιότητα:
  - Και τι; Ας διδάξουμε!
  Ένα άλλο όχημα που εκτέθηκε ήταν το έργο Heinkel XE-162. Το μηχάνημα ήταν πράγματι φθηνό και εύκολο στην κατασκευή. Και εξαιρετικά χαρακτηριστικά πτήσης. Ήταν εύκολο στο χειρισμό, ευέλικτο και ελαφρύ.
  Ο Kissilring σημείωσε:
  - Πρέπει να απλοποιήσουμε λίγο το σύστημα ελέγχου! Και το αεροπλάνο είναι πρακτικό, με δύο αεροβόλα των 30 χλστ.
  Ο Φύρερ παρατήρησε σκληρά:
  - Να υπάρχουν τουλάχιστον τρία τέτοια αεροβόλα, όπως στο ME-309, που έχει και πολυβόλα. Τι προσφέρει ο κ. Tank;
  Το όχημα Tank, το περιβόητο TA-183, διακρίνονταν από μια επιμήκη άτρακτο. Επίσης προσπαθεί να μειώσει την τριβή. Και το αυτοκίνητο ανέπτυξε επίσης αξιοπρεπή ταχύτητα και διακρίθηκε από ευελιξία.
  Ο Φύρερ ενέκρινε την κυκλοφορία και των τεσσάρων αυτοκινήτων. Η πραγματική δύναμη έπρεπε να αποκαλυφθεί μέσω της πρακτικής μάχης.
  Το πέμπτο όχημα ήταν το TA-152 με έλικα. Περαιτέρω εξέλιξη του Focke-Wulf.
  Το όχημα έδειξε καλύτερη ευελιξία και ταχύτητα από το F-190 χωρίς να είναι κατώτερο σε οπλισμό και θωράκιση.
  Ο Κίσιλρινγκ απάντησε με βλέμμα ικανοποιημένο:
  - Αυτό το μηχάνημα είναι πολλαπλών χρήσεων! Μπορεί να είναι ένα αεροσκάφος επίθεσης, ένα βομβαρδιστικό πρώτης γραμμής ή ένα μαχητικό. Πολύ πρακτικό! Μάλιστα, υπάρχει δυνατότητα τροφοδοσίας ολόκληρου του μετώπου με ένα αεροσκάφος!
  Ο Φύρερ γρύλισε επιδοκιμαστικά:
  - Ας το χρησιμοποιήσουμε! Έχουμε αρκετούς πόρους για τα πάντα! Καταλήφθηκε τόσος εξοπλισμός και ανθρώπινο δυναμικό! Και όλα πάνε προς τον ολοκληρωτικό πόλεμο!
  Από τα ήδη καταξιωμένα μοντέλα, επιδείχθηκε το ME-309. Ένα ισχυρό όχημα με επτά σημεία βολής και ταχύτητα έως και 750 χιλιόμετρα την ώρα.
  Το όχημα είχε ήδη δείξει την αποτελεσματικότητά του στις μάχες με τις Ηνωμένες Πολιτείες και τώρα έπρεπε να διδάξει και τους Ρώσους.
  Στον τομέα της κατασκευής δεξαμενών, παρουσιάστηκε επίσης μια εξέλιξη για τα γενέθλια του Φύρερ: "Panther"-2. Το όχημα ήταν εξοπλισμένο με πυροβόλο 88 mm, κινητήρα 900 ίππων και μιάμιση φορές παχύτερη θωράκιση και βάρος μόνο σαράντα επτά τόνων.
  Ένας στενός πυργίσκος σχεδιάστηκε ειδικά για το πυροβόλο των 88 χλστ. Έτσι, μια νέα κύρια δεξαμενή ήταν ήδη έτοιμη, έτοιμη να αντικαταστήσει τον Πάνθηρα. Οι Γερμανοί ανέπτυξαν ένα βελτιωμένο πυροβόλο με πτυσσόμενη κάννη, και κάπως πιο συμπαγές.
  Για αυτούς εργάστηκαν μηχανικοί από όλο τον κόσμο. Και αποδείχθηκε ότι ήταν μια επικίνδυνη τεχνική, και αρκετά έτοιμη για μάχη. Την εποχή της εμφάνισής του, το Panther 2 ήταν αναμφίβολα μια μηχανή χωρίς αντίστοιχη. Δυνατότητα διείσδυσης στην μετωπική θωράκιση της βαριάς σειράς KV. Και μια τόσο ισχυρή πρόσφυση σε επιδόσεις οδήγησης, όσο εννιακόσια άλογα.
  Το "Panther" 2 οδηγήθηκε από γυμνόποδα κορίτσια που πυροβόλησαν στόχους - επιδεικνύοντας εξαιρετική ακρίβεια. Όταν χτύπησαν έναν φανοστάτη με οβίδα από απόσταση δύο χιλιομέτρων. Και τα κορίτσια επιδεικνύουν την υψηλότερη τάξη.
  Μετά το "Panther"-2, το άρμα "Lion" τροποποιήθηκε με ένα πυροβόλο των 150 χλστ. Το νέο όχημα θα πρέπει να είναι πιο αποτελεσματικό όταν πυροβολεί σε χαρακώματα, χαρακώματα και αποθήκες.
  Το "Λιοντάρι" αναπαρήγαγε πλάνα και κατέστρεψε τσιμεντένιους τοίχους. Είχε τέτοια δύναμη. Το θηρίο γρυλίζει... Ταυτόχρονα δοκίμασαν το όπλο του στο τανκ KV-1, καθώς και το KV-3, το οποίο ήταν καλουπωμένο ειδικά για δοκιμή. Το σοβιετικό όχημα αναπαρήχθη με βάση τα σχέδια που καταγράφηκαν στο Χάρκοβο. Το τανκ Lev την χτύπησε μετωπικά από απόσταση δύο χιλιομέτρων.
  Θραύσματα σπασμένου μετάλλου πιτσιλίστηκαν σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Το γερμανικό θηριοτροφείο χάρηκε.
  Ακόμη πιο εντυπωσιακή ήταν η επίδειξη της δύναμης του εκτοξευτή Bear και ιδιαίτερα του Sturmtiger.
  Το τελευταίο άρμα επίθεσης χτυπήθηκε τόσο δυνατά που ένα χιλιόμετρο μακριά τα στρατιωτικά καπάκια πέταξαν από τα κεφάλια τους και τα αυτιά τους μπλοκαρίστηκαν.
  Στη συνέχεια, μετά από ανασκόπηση της τελευταίας τεχνολογίας, περίμενε το νεότερο αξιοθέατο:
  Μάχη μονομάχων!
  Μεταξύ των συμμετεχόντων στις μάχες ήταν ο διοικητής του τάγματος SS "Leopards", Wolf.
  Η νέα ερωμένη του Φύρερ της Μεγάλης Γερμανίας, Αδόλφου Χίτλερ, η Μάργκαρετ χαμογέλασε:
  - Πιστεύω ότι ο Wolf Bismarck θα κερδίσει!
  Ο Λύκος-εξολοθρευτής ο Λύκος δεν ένιωσε φόβο, κοιτάζοντας την καφέ αρκούδα που τον πλησιάζει γρήγορα. Σε τελική ανάλυση, το αγόρι από την Πρώση είναι γενναίο στην καρδιά και πέρασε πολύ χρόνο για να μάθει όχι μόνο το ηλίθιο καράτε, αλλά και τη μεγάλη τέχνη του pruskundo (δηλαδή, ένα είδος αρχαίας γηγενούς Πρωσικής πάλης αναμεμειγμένο με τη σύγχρονη "μάχη σώμα με σώμα "Ελίτ των ειδικών δυνάμεων". μακριά από την αρκούδα και τον χτυπά κάτω από το αυτί.
  Το γούνινο τέρας βρυχάται από έντονο πόνο και ορμάει ξανά στο αγόρι. Ο Βόλκα χαμογελάει και χρησιμοποιώντας την αρχή της εφαρμογής μόχλευσης και της αδράνειας της κίνησης του εχθρού, τον ρίχνει πάνω του. Η αρκούδα πέφτει και σηκώνεται αμέσως, αλλά χάνει ένα χτύπημα από τη γυμνή φτέρνα του στο ηλιακό πλέγμα. Ο θηριώδης βρυχάται από απογοήτευση και πόνο, με τα πόδια του να υποχωρούν. Ο Βόλκα κάνει μια σειρά από χτυπήματα στο κεφάλι του τέρατος, σπάζοντας το χείλος του. Η αρκούδα πηδά απογοητευμένη και αστοχεί.
  Η Μαργαρίτα αναφωνεί:
  - Αυτός είναι μονομάχος!
  Ο Speer, ο ειδικά εξουσιοδοτημένος υπουργός του Ράιχ, και υπεύθυνος για τον ολοκληρωτικό πόλεμο, προικισμένος με εξουσίες έκτακτης ανάγκης από τον Φύρερ Γκέρινγκ, αναφωνεί:
  - Αυτό είναι θαύμα!
  Ο Σέλλενμπεργκ, το δεύτερο πρόσωπο της μυστικής αστυνομίας του Τρίτου Ράιχ, ο επικεφαλής των ξένων υπηρεσιών πληροφοριών της μυστικής αστυνομίας, που αντικατέστησε τον πρώην εκτελεσθέντα προστατευόμενο του Χίμλερ, φωνάζει:
  - Εδώ είναι το παιδί μας από το Hitler Online, που γρονθοκοπεί μια Ρωσική αρκούδα!
  Όταν δεν είσαι πολύ ψηλός, αλλά προπονημένος, έχεις τεράστιο πλεονέκτημα στην κινητικότητα. Η αρκούδα φαίνεται πράγματι αδέξια, δέχεται χτυπήματα, άλλοτε στη μύτη, άλλοτε με πολύ δυνατή κνήμη στον κρόταφο. Το τελευταίο χτύπημα επιβράδυνε το ζώο και τρεκλίζοντας, έκπληκτο. Το αγόρι γάβγισε:
  - Μεντβέντεφ-Μέντελ πήγαινε στον τάφο σου!
  Και ένα απότομο χτύπημα με δυνατά, ελαστικά δάχτυλα στα μάτια. Το ζώο προσπάθησε να καλύψει τα μάτια του με τα πόδια του και ο Wolf, σε μια αντίθετη κίνηση, γυρίζοντας το ισχίο του, ίσιωσε το πόδι του, πηδώντας στα δάχτυλα των ποδιών του, τον κλώτσησε στη βουβωνική χώρα. Το τέρας δεν μπορούσε πλέον ούτε να γρυλίσει, πόσο ακριβές και καταστροφικό ήταν το χτύπημα. Το αγόρι έκανε ένα χαμηλό λάκτισμα και κατέβασε την αρκούδα στις επευφημίες του πλήθους. Ο λύκος εξολοθρευτής, παρασυρμένος, πήδηξε με το γόνατό του σε στυλ Ressler, αλλά στη συνέχεια η αρκούδα κατάφερε να χτυπήσει το αγόρι με το πόδι του, αφήνοντας γρατσουνιές στο στήθος του. Ο απροσδόκητος πόνος ενίσχυσε την οργή του νεαρού άνδρα των SS και άρχισε να κλωτσάει την ξαπλωμένη αρκούδα στο κεφάλι. Όταν είσαι ξυπόλητος και χτυπάς το οστέινο κρανίο, τότε σου δίνονται δυνατά χτυπήματα, αλλά το αγόρι γίνεται μόνο πιο άγριο. Η αρκούδα στριφογυρίζει από τον πόνο, ο Wolf προσθέτει περισσότερα στη βουβωνική χώρα του, προσπαθώντας να εντείνει το σοκ. Είναι δύσκολο να σκοτώσεις ένα τόσο μεγάλο ζώο με γυμνά χέρια, είναι πιο εύκολο να σκοτώσεις έναν άνθρωπο, αλλά... Ο Wolf ξέρει ότι υπάρχουν πολλά ευάλωτα σημεία στο σώμα του εχθρού. Επιπλέον, η αποτελεσματικότητα της απεργίας αυξάνεται σημαντικά ορισμένες ώρες της ημέρας. Πολλά εξαρτώνται από τη γωνία κλίσης, το σημείο επαφής, τη συστροφή της κίνησης, ακόμη και από τις σκέψεις και τον ρυθμό παλμού αυτού που κάνει τη ρίψη. Αλλά ο Wolf το ξέχασε αυτό, χτύπησε και χτύπησε την αρκούδα, πραγματοποιώντας δεκάδες χτυπήματα, λαχανιάζοντας την ανάσα, ήταν τεταμένος. Το μυώδες σώμα του αγοριού Εξολοθρευτής άστραφτε από ιδρώτα, φαινόταν σαν πραγματικός δαίμονας, όμορφος και τρομερός.
  Η Μάργκαρετ αναφώνησε χτυπώντας τα χέρια της:
  - Αχ Απόλλωνα και Άρη μου! Τελειώστε τον, τελειώστε τον!
  Ο Σέλλενμπεργκ ψιθύρισε στον Μύλερ:
  - Ίσως του ρίξει ένα δόρυ; Είναι δύσκολο να σκοτώσεις ένα τόσο επίμονο πλάσμα όπως μια ρωσική αρκούδα με γυμνά χέρια!
  Ο Μύλλερ, κουνώντας αρνητικά το κεφάλι του, απάντησε:
  - Δεν αξίζει τον κόπο! Θέλω να δείξω ότι ακόμη και ένα αγόρι από Άριο είναι ικανό να σκοτώσει μια άγρια Ρωσική αρκούδα με γυμνά χέρια! Αυτό είναι τόσο συμβολικό!
  Ο Σέλενμπεργκ ήπιε μερικές γουλιές σαμπάνια και κελαηδούσε:
  - Συμφωνώ! Είναι συμβολικό, ξέρετε, κάνουμε μια ταινία τώρα και θα δείξουμε αυτό το παιδί ως σύμβολο του γερμανικού έθνους: ως τον ιδανικότερο εκπρόσωπο του Άριου λαού! Και θα δείξουμε αυτή την ταινία στα στρατεύματα! Ας τον σκοτώσει λοιπόν το αγόρι! Και θα σκοράρει όμορφα!
  Ο Μύλλερ πέταξε στο στόμα του ένα κομμάτι οξύρρυγχου, αλειμμένο με σάλτσα μάνγκο και δήλωσε, ή μάλλον, μίλησε με το ύφος του Σπινόζα:
  - Ο άνθρωπος είναι το πιο δυνατό ζώο, και το πιο αδύναμο ζώο!
  Τα μάτια του Σέλλενμπεργκ έλαμψαν:
  - Σωστά, παρατήρησα! Αλλά ένας αληθινός Άριος πρέπει να είναι ένα δυνατό ζώο και ένας ανίκητος άνθρωπος!
  Τελικά, το βασανισμένο θηρίο ηρέμησε, το ίδιο το αγόρι ήταν εξαντλημένο και τα πόδια, τα πόδια και οι αρθρώσεις του κάηκαν από μια σειρά χτυπημάτων. Ο Wolf-Wolf σήκωσε τα χέρια του ψηλά και αναφώνησε:
  - Νίκη! Δόξα στη Μεγάλη Γερμανία! Δόξα στον πάντα ζωντανό Φύρερ Χίτλερ και στον μεγάλο βοηθό του Φύρερ Γκέρινγκ!
  Όλο το γήπεδο ξέσπασε σε χειροκροτήματα:
  - Δόξα στον Χίτλερ! Δόξα στη Μεγάλη Γερμανία! Ζήτω ο ανίκητος Γκέρινγκ!
  Ο αιώνιος αγαπημένος του Γερμανού Φύρερ, Χέρμαν Γκέρινγκ, έβγαλε από την τσέπη του ένα διαμάντι σε μέγεθος αυγού περιστεριού και το έδωσε στη νέα ερωμένη του Χίτλερ, Μάργκαρετ:
  - Πάρτε το ως δώρο στον νικητή! Και απονέμω στο ίδιο το αγόρι τον Σιδηρούν Σταυρό, την Πρώτη Τάξη με τα ξίφη και το Χρυσό Μετάλλιο του Χίτλερ. Δόξα στη Γερμανία και στον αιώνιο Φύρερ!
  Και πάλι ξέσπασε θύελλα χειροκροτημάτων και ρίψη λουλουδιών. Η Μάργκαρετ πλησίασε τον νεαρό νικητή, άπλωσε το διαμάντι και, σκύβοντας το κεφάλι της, φίλησε το αγόρι ακριβώς στα χείλη. Όταν ο Wolf-Wolf ένιωσε το άγγιγμα των γλυκών μελί χειλιών μιας ασυνήθιστα όμορφης, ψηλής ξανθιάς, ζαλίστηκε και κόντεψε να πέσει. Μακάρι να τον είχε φιλήσει η πρώτη καλλονή και αθλήτρια του Τρίτου Ράιχ. Η ενσάρκωση της ομορφιάς και της δύναμης. Ο Λύκος πέταξε το διαμάντι και στάθηκε αποσβολωμένος για άλλο ένα λεπτό, η γλυκιά γεύση από το άγγιγμα της θεάς, της Άριας Αφροδίτης, έμεινε στα χείλη του.
  Η φωνή του ομιλητή που ανήγγειλε έναν νέο αγώνα μονομάχων και ένα ελαφρύ σπρώξιμο από τους υπηρέτες στα λευκά επανέφεραν τον Wolf στην πραγματικότητα. Το αγόρι σήκωσε το διαμάντι που δώρισε ο Φύρερ με τα γυμνά του δάχτυλα και το πέταξε στο στόμα του. Br! Ποτέ δεν είχε κρατήσει στα χέρια του έναν τόσο μεγάλο πολύτιμο λίθο και δεν τον είχε δοκιμάσει στη γλώσσα του, αν και ήταν γιος όχι και των πιο φτωχών γονιών. Ωστόσο, η σκέψη πέρασε από το κεφάλι του αγοριού: είναι ζωντανοί; Εξάλλου, η νίκη του Χίτλερ άλλαξε την ιστορία, πράγμα που σημαίνει ότι οι γονείς του θα μπορούσαν απλώς να μην είχαν γεννηθεί. Αλλά είναι Λύκος-Λύκος, ζωντανός, υγιής, νιώθει υπέροχα και φαίνεται να έχει γίνει πιο δυνατός...
  Περισσότεροι μονομάχοι έτρεξαν στο ρινγκ, ο πρώτος ήταν μια φυσική, σχεδόν γυμνή μαύρη γυναίκα με μόνο μερικά φύλλα φοίνικα ανάμεσα στους μηρούς της. Το λεπτό, μυώδες, μαύρο κορίτσι ήταν οπλισμένο με μια τρίαινα και ένα δίχτυ. Τα γυμνά του πόδια κινούνταν με αμίμητη χάρη, ένα μείγμα αφρικανικού ζώου και θεού. Θαυμάζοντας την ομορφιά, ο Volka καθυστέρησε να φύγει από την αρένα, προσπαθώντας να δει τον μονομάχο όσο το δυνατόν πιο κοντά. Πόσο σαγηνευτικό είναι το γεμάτο στήθος και οι λαμπερές, κερασιές θηλές της. Γενικά, για κάποιο λόγο, υπάρχει ένα στερεότυπο ότι οι εκπρόσωποι της μαύρης φυλής δεν μπορούν να είναι όμορφοι. Δεν είναι έτσι, τα χαρακτηριστικά του προσώπου ενός αφρικανικού θεού ήταν ευχάριστα, απαλά χείλη, ίσια, ελαφρώς αναποδογυρισμένη μύτη, σχεδόν ευρωπαϊκού τύπου.
  Η κοπέλα έκανε τούμπα - φαινόταν σαν να ήταν αρκετά εκπαιδευμένη.
  Ο κήρυξ ανακοίνωσε:
  - Αυτή είναι η καλεσμένη μας από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής: Angela Davis! Πρωταθλητής της Ανατολικής Ακτής στο Ultimate Fighting!
  Το γήπεδο χειροκρότησε:
  - Μπράβο Άντζελα! Μπράβο!
  Οι Γερμανοί φαίνεται πως έχουν ξεχάσει τις ρατσιστικές τους τάσεις! Σφύριξαν κοιτάζοντας τη μαύρη γυναίκα και χτύπησαν τα χείλη τους από ευχαρίστηση!
  Και πάλι η ανακοίνωση:
  - Μετά από αίτημα των καλεσμένων, θα πολεμήσει με τον Ρώσο κομισάριο, Ιβάν Μπεζυμιάνι! Ο καλός μας σύμμαχος οι ΗΠΑ ενάντια στο τέρας Μπολσεβίκος!
  Και πάλι χειροκροτήματα και βρυχηθμοί!
  Ο Χίτλερ ψιθύρισε στον Μύλλερ:
  - Υπέροχη παράσταση! Και η μαύρη γυναίκα είναι απλά λαμπρή! Δεν ήθελα να πεθάνει. Θα είναι άοπλος ο μπολσεβίκος;
  Ο Μίλερ κούνησε αρνητικά το κεφάλι του:
  - Όχι βέβαια, Φύρερ μου! Τον παχύναμε κιόλας λίγο πριν τη μάχη. Κάνουμε έναν δίκαιο αγώνα, όχι μια προσκηνωμένη παράσταση!
  Ο δαιμονισμένος Φύρερ γρύλισε από ευχαρίστηση:
  - Τόσο το καλύτερο: μια πραγματική μάχη και, όπως πάντα, απρόβλεπτη! Προσωπικά στοιχηματίζω στη μαύρη γυναίκα!
  Ο Μύλλερ έγνεψε με συγκίνηση:
  - Η θέλησή σου, μεγάλε Φύρερ! Θα ποντάρουμε σε όποιον ποντάρουμε!
  Ο δεύτερος αντίπαλος ήταν πράγματι αρκετά μεγάλος. Ογκώδης, φαρδύς, με πανοπλία. Ο Ιβάν ήταν οπλισμένος με ένα σπαθί μεσαίου μεγέθους, ραμμένο και ένα κράνος στο κεφάλι του που κάλυπτε εντελώς το κεφάλι του. Ωστόσο, η πανοπλία κάλυπτε μόνο το πάνω μέρος του σώματος, αν και τα δυνατά πόδια του Ρώσου είχαν επιγονατίδες και βαριές, σφυρηλατημένες από σίδηρο μπότες.
  Ο Σπέερ σημείωσε:
  - Και είναι οπλισμένος καλύτερα από το σοκολατένιο! Δεν είναι πολύ μεγάλο το κεφάλι του σε μια όμορφη κοπέλα!
  Ο Muller καθησύχασε:
  - Η Άντζελα έχει μεγάλη εμπειρία σε αγώνες, σε αγώνες χωρίς κανόνες και με ξύλινα σπαθιά! Οπότε δεν θέλω ο αγώνας να είναι πολύ σύντομος!
  Ο Σπέερ έβγαλε τα δόντια του:
  - Και αυτό είναι ήδη μια καλή ιδέα! Διαφορετικά η γλώσσα είναι μακριά, αλλά το μυαλό είναι κοντό!
  Οι απόψεις του κοινού, αλλά και των στοιχημάτων διίστανται, αν και η μαύρη μονομάχος ήταν πάνω από το μέσο ύψος, αλλά σε σύγκριση με τη Ρωσική φαινόταν σχεδόν σαν κορίτσι!
  Η μάχη ξεκίνησε, η Άντζελα πήδηξε στον Ιβάν και χτύπησε την τρίαινά της στην ασπίδα, η Ρωσίδα κούνησε πίσω και το κορίτσι πήδηξε πίσω, οι ροζ τακούνια της μαύρης γυναίκας άστραψαν.
  Ο Λύκος-λύκος θυμήθηκε ξαφνικά το τραγούδι που άκουσε σε ένα προφητικό όνειρο:
  Λοιπόν, και μετά στη ντάτσα Kazachkova,
  Πού είναι, δυστυχώς, η παρεμβατική υπηρεσία!
  Συνέχισα να παρακολουθώ τα προγράμματα στο παραλήρημά μου,
  Όλοι σηκώθηκαν υπέρ της Angela Davis!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο 5
  Η Κίνα είναι ακόμα ήρεμη, έφτασε ο Νοέμβριος του 1939. Και ο Oleg Rybachenko αποφάσισε να γράψει περισσότερα για τις περιπέτειες του Captain Sorvi Golov και του Immortal Highlander.
  Ο Oleg Rybachenko, στο ιδιαίτερο και μοναδικό όνειρό του, βρέθηκε σε έναν κόσμο όταν ξέσπασε πόλεμος μεταξύ των Ταλιμπάν και της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι οι κύριες δυνάμεις της Ρωσίας βυθίστηκαν στη μάχη στην Ουκρανία, οι Ταλιμπάν επιτέθηκαν στο Τατζικιστάν. Και ξέσπασε μια σοβαρή μάχη. Ένα εκατομμύριο Μουτζαχεντίν διέρρηξαν κυριολεκτικά τις άμυνες του στρατού του Ραχμόν σαν λάβα σε μια ηφαιστειακή έκρηξη και ξέσπασαν στην κοιλάδα Φεργκάνα.
  Επιπλέον, κατάφεραν να καταστρέψουν τη ρωσική βάση στο Τατζικιστάν. Και τι - ένα δεύτερο μέτωπο άνοιξε στο νότο. Στη Ρωσία, η κινητοποίηση ανακοινώθηκε τελικά καθυστερημένα και τα στρατεύματα άρχισαν να μεταφέρονται σε διάφορα σύνορα.
  Και το ρωσικό τανκ T-90 εξαπέλυσε αντεπίθεση.
  Ο Oleg Rybachenko, που έμοιαζε με αγόρι περίπου δώδεκα και ενάμισι μέτρο ύψος, με καπέλο, έτρεξε με μεγάλη μανία στην επίθεση. Και τα γυμνά, μαυρισμένα, μυώδη πόδια του άστραψαν.
  Και το αγόρι ανέλαβε το καθήκον να χτυπήσει τους τρομερούς dushmans. Αυτό είναι πραγματικά ένα πολύ μαχητικό αγόρι.
  Αλλά πολύ ξυπόλητα και όμορφα κορίτσια με μόνο μπικίνι παλεύουν στη ρωσική πλευρά. Οι μάχες έρχονται κατά κύματα.
  Η Ελισάβετ πυροβολεί τους Μουτζαχεντίν. Χρησιμοποιεί ένα ισχυρό πολυβόλο τύπου δράκου. Και βρέχει σφαίρες στους Ταλιμπάν.
  Και πέφτουν πιέζοντας το κορίτσι. Ρωσικό ελικόπτερο που καταρρίφθηκε από αυτοσχέδιο αντιαεροπορικό πυροβόλο θα πέσει. Καταρρίφθηκε από τους Ταλιμπάν. Είναι αλήθεια ότι δεν υπάρχουν κορίτσια στο ελικόπτερο, αλλά άνδρες και δεν τα λυπάσαι ιδιαίτερα.
  Και η Ελισάβετ, το κορίτσι είναι ξυπόλητο και με μπικίνι. Και όταν είσαι σχεδόν γυμνός, τότε κανείς δεν θα σε κρατήσει πίσω ούτε θα σε σταματήσει.
  Ο πόλεμος στο νότο, ωστόσο, σέρνεται. Το καλοκαίρι έχει ήδη περάσει. Και μετά φθινόπωρο - υγρό και βροχερό. Το Αφγανιστάν έχει μεγάλο πληθυσμό, καθώς και μουσουλμάνοι εθελοντές από όλο τον ισλαμικό κόσμο φτάνουν εκεί. Και τώρα έφτασε ο χειμώνας και ο πόλεμος συνεχίζεται ακόμα. Η Ελισάβετ πέταξε το δώρο του αφανισμού με τα γυμνά δάχτυλα των λαξευμένων ποδιών της με δολοφονική δύναμη. Σκόρπισε τους Ταλιμπάν σε διάφορες κατευθύνσεις και τραγούδησε, βγάζοντας τα μαργαριταρένια δόντια της:
  Εδώ είναι χειμώνας, χειμώνας, χειμώνας,
  Ξεκίνησε ξαφνικά...
  Σαρώνει με μανία, σκουπίζει -
  Αύριο θα είναι καλύτερα
  Αύριο, αύριο, αύριο!
  Και τώρα είναι μια νέα χρονιά!
  Πράγματι, χιόνι έπεσε στο Τατζικιστάν την Πρωτοχρονιά του 2025. Και τώρα τα Ρωσικά κορίτσια αφήνουν ξυπόλητα, λαξευμένα ίχνη στο χιόνι, και φαίνεται πολύ όμορφο.
  Η Ζόγια το πήρε και τραγούδησε:
  Ένα, δύο, τρία -
  Σκουπίστε τους επεξεργαστές σας!
  Τέσσερα, οκτώ πέντε,
  Πάμε να παίξουμε λάπτα!
  Και η κοπέλα, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, εκτοξεύει το δώρο του θανάτου με θανατηφόρα δύναμη.
  Η Κατερίνα το πήρε και τραγούδησε ξεγυμνώνοντας τα δόντια της:
  Ένα, δύο, τρία, τέσσερα, πέντε,
  Το κουνελάκι βγήκε βόλτα...
  Εδώ είναι ένα κορίτσι που τελειώνει
  Σκοτώνει τον Μουτζαχίντ!
  Αλλά και η Έλενα οδηγεί τη φωτιά. Το είδος του κοριτσιού που δεν θα μπορούσε να είναι πιο ψύχραιμο. Και γράφει με θανατηφόρα κατάνυξη. Κουρεύει τους Μουτζαχεντίν χωρίς περιττή τελετή. Μετά από αυτό, αρχίζει να τραγουδά.
  Εάν το πίσω μέρος είναι άχρηστο -
  Η στρατιωτική θέρμη δεν θα βοηθήσει...
  Λοιπόν, αν δεν υπάρχει θέρμη,
  Το πίσω μέρος θα είναι το μεσημεριανό γεύμα του εχθρού!
  Και η κοκκινομάλλα Έλενα, παίρνοντας και πετώντας το δώρο του αφανισμού με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Και στην πραγματικότητα θα σκίσει τόσα πολλά dushman που είναι απλά τρομακτικό.
  Η Έλενα φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία να τραγουδήσει:
  Έχω μείνει γυμνός
  Πηδούσε στο γήπεδο έτσι!
  Πηδούσα στο γήπεδο...
  Ο Kulatsky τραγούδησε μαζί!
  Και το κορίτσι θα πάρει τα μάτια της που αστράφτουν με ζαφείρια και λάμψη. Και τα μάτια της είναι όμορφα. Και η γλώσσα είναι πολύ άτακτη. Και τόσο ευκίνητο, και τόσο groovy. Λοιπόν, σαν να είναι κάποιο ζουμερό πορτοκάλι.
  Η Ευφροσύνη πολεμά και αυτή. Και με τα γυμνά του δάχτυλα πετάει δώρα αφανισμού. Τα οποία είναι τόσο θανατηφόρα και καταστροφικά.
  Και εκεί κοντά οι Ταλιμπάν πήραν και γκρέμισαν ένα ρωσικό τανκ. Και το όχημα του ρωσικού στρατού άρχισε να σκίζεται σε κομμάτια και το κιτ μάχης πυροδοτήθηκε. Και πάλι οι άντρες πεθαίνουν.
  Αλλά η Ευφροσύνη δεν χρειάζεται άντρες. Πρέπει να βασανιστούν. Και το πήρε το κορίτσι και τραγούδησε:
  Άντρες, άνδρες, άνδρες,
  Είστε απλά μεγάλοι βάναυσοι
  Όταν σε σκοτώνουν τα κορίτσια
  Καθαρίζουν τόσο πολύ τη γη!
  Πράγματι, οι Ταλιμπάν είναι θηρία.
  Κάποτε έπιασαν μια όμορφη κοπέλα πρόσκοπο. Λοιπόν, για αρχή, την πήραν και την ανέβασαν στο ράφι. Έστριψαν τις αρθρώσεις από τα χέρια μου, κάτι που ήταν πολύ οδυνηρό.
  Έπειτα τοποθέτησαν κοντάκια στα γυμνά πόδια της κοπέλας, τα οποία δέσμευσαν τους αστραγάλους της. Και μετά από αυτό, πήραν και άναψαν φωτιά κάτω από τα γυμνά, χαριτωμένα κυρτά πέλματά της.
  Η Ρωσίδα πονούσε πολύ. Οι Ταλιμπάν, πριν τηγανίσουν τις φτέρνες της, πήραν και άλειφαν τα πόδια της με λάδι. Και ως εκ τούτου, το πέλμα έκαιγε αργά και ήταν βασανιστικά επώδυνο. Και το κορίτσι βόγκηξε και βρυχήθηκε. Και οι Ταλιμπάν την χτύπησαν επίσης στην πλάτη και στα πλευρά με ένα μαστίγιο. Τότε αποφάσισαν να εντείνουν τα βασανιστήρια. Βγάλαμε ένα καυτό σύρμα και αρχίσαμε να χτυπάμε την καλλονή στην πλάτη και στο στήθος.
  Και πόσο επώδυνο είναι. Ειδικά όταν οι Ταλιμπάν άρχισαν να στρίβουν τις κατακόκκινες θηλές της Ρωσίδας με καυτές λαβίδες. Και έκλαψε τόσο πολύ.
  Και ο κύριος αρχηγός του αποσπάσματος των Ταλιμπάν ήταν απλά τρελός από τα βασανιστήρια. Και έβγαλε τα χρυσά του δόντια.
  Η Ρωσίδα έφτυσε ως απάντηση. Μετά από αυτό, άρχισαν να της σπάνε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών. Που είναι πολύ οδυνηρό. Και το κορίτσι λιποθύμησε από τον τρομερό, αφόρητο πόνο.
  Αλλά οι Ταλιμπάν συνέχισαν να βασανίζουν. Αρχικά, επανέφεραν το κορίτσι στις αισθήσεις του, ρίχνοντας έναν κουβά με παγωμένο νερό. Και μετά τοποθέτησαν αισθητήρες και ηλεκτρόδια στο σώμα της.
  Μετά από αυτό, δύο αγόρια άρχισαν να κάνουν πετάλι στο δυναμό. Το ρεύμα άρχισε να τρέχει και το κορίτσι συσπάστηκε από τον κολασμένο πόνο. Και πράγματι, όταν το σώμα
  περνούν ηλεκτρικές εκκενώσεις, είναι ανατριχιαστικό, η λέξη είναι ότι ορμούν κοπάδια αλόγων. Και πράγματι, κάθε κορίτσι εδώ θα ουρλιάζει.
  Και τα αγόρια κάνουν πετάλι, και το γυμνό κορίτσι ουρλιάζει σαν άγριος λύκος. Και πραγματικά την πονάει.
  Και εκτός από το σοκ, οι Ταλιμπάν τηγανίζουν και τις γόβες της Ρωσίδας, οι οποίες είναι ήδη καλυμμένες με μεγάλες φουσκάλες. Με χτύπησαν και στην πλάτη με ζεστό σύρμα. Και χτυπούσαν με μανία και καθυστέρηση.
  Και ταυτόχρονα αύξησαν το αλεύρι. Άρχισαν να τεντώνουν το κορίτσι και να κρεμούν όλο και περισσότερα βάρη στο μπλοκ για να στρίβουν εντελώς τις αρθρώσεις της.
  Ο κύριος ληστής των Ταλιμπάν τραγούδησε:
  Τι πόνος, τι πόνος
  Το σκορ του αγώνα θα είναι: πέντε - μηδέν!
  Λοιπόν, τι μπορείτε να πάρετε από τα άγρια; Βασάνισαν το κορίτσι πολύ σκληρά, αλλά όχι ιδιαίτερα εκλεπτυσμένα.
  Οι Ταλιμπάν είναι βάρβαροι. Έτσι, με τα χρήματα που πήραν από τα ναρκωτικά, αγόρασαν μια ολόκληρη αρμάδα τανκς από την Κίνα. Πράγματι, η Κίνα είναι ο σύμμαχος και φίλος της Ρωσίας.
  Και οι Ταλιμπάν επιτέθηκαν στον εχθρό με τα τανκς τους.
  Αλλά απέναντί τους βρίσκονται τέσσερα μεταλλαγμένα κορίτσια από τη Ρωσία, αυτή τη φορά στο νεότερο T-95. Είναι φυσικά ξυπόλητοι και με μπικίνι.
  Και λοιπόν;
  Η Ελίζαμπεθ πυροβόλησε τους Μουτζαχεντίν με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και κελαηδούσε:
  - Δόξα στην πατρίδα των ελεφάντων!
  Η Catherine χτύπησε επίσης τους Ταλιμπάν, χρησιμοποιώντας τη γυμνή, στρογγυλή φτέρνα της και ρώτησε:
  - Ποια είναι η πατρίδα των ελεφάντων;
  Η Ελισάβετ, βγάζοντας τα δόντια της, απάντησε:
  -Φυσικά, Ρωσία!
  Η Κατερίνα γέλασε και απάντησε:
  - Νόμιζα ότι ήταν η Ινδία!
  Η Έλενα χτύπησε τα dushmans με τη βοήθεια της κατακόκκινης θηλής του στήθους της, αφού πρώτα είχε βγάλει το σουτιέν της και τσίριξε:
  - Νόμιζα ότι η πατρίδα των ελεφάντων ήταν η Αφρική!
  Η Ευφροσύνη πάτησε τα πετάλια με τις γυμνές, στρογγυλές γόβες της και τραγούδησε:
  - μικρά παιδιά,
  Όχι για τον κόσμο...
  Μην πάτε στην Αφρική για βόλτα...
  Στην Αφρική υπάρχουν καρχαρίες, στην Αφρική υπάρχουν γορίλες,
  Υπάρχουν μεγάλοι κροκόδειλοι στην Αφρική!
  Και τα τέσσερα ξυπόλητα κορίτσια τραγούδησαν:
  Θα σε δαγκώσουν
  Να χτυπάς και να προσβάλλεις...
  Τα παιδιά δεν πάνε βόλτα στην Αφρική!
  Υπάρχει ένας ληστής στην Αφρική
  Υπάρχει ένας κακός στην Αφρική
  Στην Αφρική υπάρχει ένα τρομερό Barmaley!
  Θα σε δαγκώσει
  Να χτυπάς και να προσβάλλεις...
  Τα παιδιά δεν πάνε βόλτα στην Αφρική,
  Είναι ένας εφιάλτης στην Αφρική,
  Τρελός κακός
  Σε αυτό εμφανίστηκε ξαφνικά η Barmaley!
  Τρέχει στην Αφρική και τρώει παιδιά!
  Ναι παιδιά! Ναι παιδιά!
  Το γέλιο είναι γέλιο, αλλά όταν οι Ταλιμπάν έπιασαν ένα Ρώσο αγόρι περίπου δεκατεσσάρων, τον πήραν στα σοβαρά. Πρώτα τον έγδυσαν και τον κούμπωσαν στο ράφι.
  Έπειτα, ο ντάμας με τουρμπάνι και με γένια άρχισε να καυτηριάζει το γυμνό, μυώδες σώμα του εφήβου με μια ράβδο με ένα καυτό σίδερο.
  Τότε ο δήμιος των Ταλιμπάν έφερε ένα πυρωμένο σιδερένιο αστέρι στο γυμνό στήθος του αγοριού και το πίεσε πάνω του.
  Το αγόρι ούρλιαξε από τρομερό πόνο και έχασε τις αισθήσεις του. Μετά από αυτό, το αγόρι συνήλθε. Και έσφιξαν τα γυμνά, σχεδόν παιδικά πόδια του σε κοντάκια. Και άρχισαν να κρεμούν βάρη σε γάντζους στο μπλοκ. Και ήταν πολύ οδυνηρό. Το νεαρό σώμα του αγοριού τεντώθηκε πολύ και το αγόρι κυριολεκτικά βόγκηξε από τον πόνο.
  Το αγόρι από τη Ρωσία συνέχισαν να βασανίζονται. Αλείψαμε τα γυμνά πέλματα των ποδιών μας με λάδι. Και μετά άναψαν φωτιά από κάτω τους.
  Και πώς το αγόρι ούρλιαξε άγρια μετά από αυτό. Ναι, ήταν εξαιρετικά οδυνηρό.
  Το αγόρι συνέχισε να ουρλιάζει και οι Ταλιμπάν τον χτύπησαν με ένα μαστίγιο.
  Έπειτα πήραν το αγόρι και το αγκίστρισαν από τα πλευρά. Και πάλι το γύρισαν εντελώς μέσα προς τα έξω.
  Μετά από αυτό, οι Ταλιμπάν τραγούδησαν:
  Θα καταστρέψουμε όλους τους άπιστους,
  Ας είναι έφηβοι...
  Εδώ είναι ένα χερουβείμ από πάνω μας,
  Θα βάλουμε τους πάντες στο ταμπλό!
  Μετά από αυτό, το αγόρι από τη Ρωσία έσπασε όλα τα δάχτυλα στα γυμνά πόδια του με καυτή λαβίδα. Και οι Ταλιμπάν το έκαναν σιγά σιγά, για να προκαλέσουν όσο το δυνατόν περισσότερο πόνο στο όμορφο αγόρι. Και μετά άρχισαν να σπάνε τα πλευρά του νεαρού πολεμιστή με άσπρη καυτή λαβίδα.
  Έτσι του τα έσπασαν για να μην του μείνει ούτε ένα ολόκληρο πλευρό. Και το αγόρι πέθανε από οδυνηρό σοκ.
  Εν τω μεταξύ, η Αναστασία, χρησιμοποιώντας το Witcher, επιτέθηκε στους Ταλιμπάν από ένα επιθετικό αεροσκάφος. Παράλληλα, χρησιμοποιούσε ρουκέτες. Πάτησε τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τραγούδησε:
  Όλο και πιο ψηλά και πιο ψηλά
  Ο Φύρερ σήκωσε τη μύτη του...
  Μερικές φορές οι στέγες μας γκρεμίζονται,
  Ωστόσο, οι Ταλιμπάν δεν έχουν ωριμάσει!
  Η Akulina Orlova χτυπά και την αντίπαλό της. Το κάνει αυτό με μεγάλη ακρίβεια και χρησιμοποιεί το κόκκινο στήθος του για να πατήσει το κουμπί. Και ένα ρωσικό επιθετικό αεροσκάφος εκρήγνυται εκεί κοντά. Χτυπήθηκε από δολοφονικό δώρο των Ταλιμπάν. Ίσως κάτι κατασκευασμένο στην Κίνα. Και θα σε βγάλει τελείως.
  Η Ακουλίνα τραγούδησε:
  - Αν είναι άντρας, πήγαινε κατευθείαν στο φέρετρο,
  Σώζοντας ζωές τόσο...
  Να είστε ξυπόλητοι κορίτσια!
  Και ο πολεμιστής θα γελάσει και θα γελάσει. Τα πόδια του κοριτσιού, φυσικά, παρά τον χειμώνα, δεν ξέρουν παπούτσια. Και οι γόβες της είναι στρογγυλές και κυριολεκτικά λάμπουν. Αυτό το κορίτσι είναι απλά σούπερ.
  Και οι θηλές του στήθους της είναι κατακόκκινες και αστραφτερές σαν τις κορυφές των εκκλησιών. Αυτό είναι ένα μαχητικό κορίτσι, να το πω έτσι.
  Ναι, δεν της αρέσουν οι άντρες. Αν και τα χρησιμοποιεί με χαρά για ευχαρίστηση. Για να το κάνω υπέροχο.
  Η Ακουλίνα το πήρε και τραγούδησε:
  Σχετικά με αυτό το ξυπόλητο κορίτσι
  Δεν μπορούσα να ξεχάσω...
  Έμοιαζε με τις πέτρες του πεζοδρομίου
  Βασανίζουν το δέρμα των τρυφερών ποδιών!
  Και η Ακουλίνα, πώς θα πάρει και θα τυλίξει τα ζαφείρια μάτια της.
  Εδώ είναι ένα κορίτσι υψηλού επιπέδου και κλάσης.
  Και η Margarita Magnitnaya είναι επίσης πιλότος.
  Λοιπόν, στο μεταξύ, η Μαργαρίτα χτυπά τους Μουτζαχεντίν με μεγάλη θανατηφόρα δύναμη.
  Στη συνέχεια θα τραγουδήσει:
  Ω, τι πόδια!
  Τι καλα...
  Μη φοβάσαι μωρό μου
  Σημειώστε τον αριθμό τηλεφώνου σας!
  Και η Μαργαρίτα θα το πάρει και θα δείξει τη γλώσσα της. Είναι ένα εξαιρετικά μαχητικό κορίτσι.
  Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της στέλνουν δολοφονικά δώρα θανάτου.
  Η Akulina Orlova τραγούδησε γελώντας:
  - Μαργαρίτα, το παράθυρο είναι ανοιχτό,
  Μαργαρίτα, θυμάσαι πώς έγιναν όλα!
  Η Αναστασία Γουιτσάκοβα έγνεψε:
  - Ναι, γυναίκες! Μπορούμε να κάνουμε τα πάντα, και θα διαγράψουμε επιμελώς τους εχθρούς μας!
  Και τα κορίτσια τραγουδούσαν σε χορωδία:
  Ο στρατός μας είναι δυνατός
  Προστατεύει τον κόσμο...
  Αφήστε τους Ταλιμπάν να προχωρήσουν
  Τα κορίτσια τους σκοτώνουν!
  Για παράδειγμα, το Fedora επίσης τσακώνεται. Πυροβολεί έναν όλμο στους Μουτζαχεντίν. Και αν γαμήσει, δεν θα φανεί πολύ σε κανέναν. Ακόμα κι αν οι Ταλιμπάν έχουν μακριά γένια και ξυρισμένο κεφάλι.
  Η Fedora πατάει τα γυμνά της πόδια στη λάσπη και τραγουδά:
  Βλέπετε έκλειψη στον ουρανό;
  Ένα τρομερό σύμβολο του σερφ...
  Μαύρα φτερά σε όλο τον κόσμο
  Σμήνη από κοσμικό ουρλιαχτό!
  Και ένα άλλο κορίτσι, ο Σεραφείμ, πέταξε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της μια δολοφονική βόμβα, έσκισε τη μάζα των Ταλιμπάν και είπε:
  Ταλιμπάν - η κατάρα ανεβαίνει,
  Ταλιμπάν - απόλυτος θάνατος...
  Ταλιμπάν και νεκρά συντάγματα!
  Οι Ταλιμπάν οδηγούν τον τρελό!
  Ταλιμπάν!
  Και η Σεραφίμα θα πάρει μια σφυρίχτρα στο στόμα της και πώς θα φυσήξει που τα κοράκια θα λιποθυμήσουν και θα τρυπήσουν τα κεφάλια των Μουτζαχεντίν με το ράμφος τους.
  Τα κορίτσια, πρέπει να πω, είναι τόσο υπέροχα και όμορφα.
  Και τώρα μπορείτε να δείτε πώς οι Ταλιμπάν πυρπόλησαν μια ρωσική αποθήκη πυρομαχικών. Άρχισε να καίγεται και οι οβίδες εξερράγησαν με θανατηφόρα δύναμη. Οι Ταλιμπάν βρυχώνται και χαίρονται.
  Αλλά τα κορίτσια από τον ουρανό γαμούν με τους Μουτζαχεντίν. Και μπορείτε να δείτε πώς η Albina και η Alvina εμφανίστηκαν στον ουρανό.
  Και τα δύο κορίτσια είναι απλά καταπληκτικές ξανθιές. Και υπέροχα όμορφο. Και, φυσικά, ξυπόλυτη, και μόνο με λεπτό εσώρουχο.
  Αυτές είναι γυναίκες της υψηλότερης, ας πούμε, τάξης. Και αυτό που είναι ικανοί να κάνουν, δεν είναι σε θέση να το επαναλάβουν όλοι.
  Και οι πολεμιστές, πράγματι, αν αρχίσουν να σκοτώνουν, δεν θα μπορείτε να τους σταματήσετε.
  Η Αλμπίνα εκτόξευσε έναν πύραυλο κολοσσιαίας καταστροφικής ισχύος από το αεροπλάνο. Και έσπασε το καταφύγιο του στρατού των Ταλιμπάν και μετά τραγούδησε:
  - Είμαι ο πιο δυνατός στον κόσμο,
  Ακόμα και γυμνά πόδια, γυμνές θηλές...
  Ας μουσκέψουμε τους Ταλιμπάν στην τουαλέτα,
  Δεν έχουμε την πολυτέλεια να είμαστε αδύναμοι!
  Η Alvina συνεχίζει να στέλνει, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, δώρα θανάτου. Και σκότωσε τους Μουτζαχεντίν, το πήρε και τραγούδησε:
  - Έχουμε χαριτωμένα κορίτσια,
  Λένε απλά, ομορφιά....
  Η φωνή των μελών της Komsomol χτυπάει,
  Έρχεται θυελλώδης άνοιξη!
  Και τα δύο κορίτσια θα το πάρουν και θα τραγουδήσουν στην κορυφή των πνευμόνων τους:
  Αφήστε με να πάω στα Ιμαλάια
  Άσε με να πάω για τα καλά
  Αλλιώς θα ουρλιάξω, αλλιώς θα γαυγίσω,
  Αλλιώς θα φάω κάποιον!
  Και το κορίτσι μόλις θα αρχίσει να λαλάει. Και πιστεύει ότι είναι πολύ ωραίο και γοητευτικό. Και όταν ουρλιάζεις - Kukareku - είναι πραγματικά ανατριχιαστικό.
  Τα κορίτσια, εν τω μεταξύ, σηκώθηκαν και άρχισαν να πυροβολούν από βαριά όπλα, κάτι που προκαλεί εντύπωση. Και σουτάρουν με τόση ακρίβεια.
  Η κοπέλα Βιόλα άρχισε να τραγουδάει, χαμογελώντας τα δόντια της και πυροβολώντας με ακρίβεια τους εχθρούς της:
  - Είμαι το πιο δυνατό κορίτσι στον κόσμο,
  Μου αρέσει να φιλάω τους άντρες...
  Οι στρατιώτες δεν γνωρίζουν ωραία εκπομπή,
  Εκεί που το κορίτσι ξέχασε να χορέψει λίγο!
  Και ο πολεμιστής θα γελάσει. Ναι, οι καλλονές ξέρουν να στραγγαλίζουν τα dushman.
  Και για να είμαι ειλικρινής, είναι ικανά να σπάσουν τα κέρατα και τα χαρακτηριστικά ενός φαλακρού.
  Προσπαθήστε, λοιπόν, να έρθετε αντιμέτωποι με τέτοιες ομορφιές.
  Η Νικολέτα μιλάει και για τους Ταλιμπάν. Είναι ένα πολύ μαχητικό και επιθετικό κορίτσι. Και όταν γελάει, μοιάζει με γέλιο τρελής.
  Η Νικολέττα βγάζει τα δόντια της και βρυχάται:
  Είμαστε, ρε, ληστές,
  Ληστές, ληστές!
  Bang, bang και είσαι νεκρός,
  Νεκρός, νεκρός!
  Η Νικολέττα γέλασε και κελαηδούσε:
  - Δόξα στους πειρατές του διαστήματος!
  Τα κορίτσια σε άλλα μέρη ήταν επίσης έξαλλα. Και τότε ρουκέτες έπεσαν στις θέσεις των Ταλιμπάν. Η Aurora το κυκλοφόρησε χρησιμοποιώντας τις κόκκινες θηλές του στήθους της, οι οποίες χρησιμοποιήθηκαν για το πάτημα των κουμπιών.
  Και οι πύραυλοι πέταξαν. Και οι Μουτζαχεντίν βρυχώνται.
  Εδώ είναι ένα άλλο μέλος της Komsomol που βασανίζεται. Χωρίς δισταγμό, βαμβάκι αλειμμένο με βενζίνη μπήκε ανάμεσα στα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Και το πήραν χωρίς άλλα λόγια και του έβαλαν φωτιά.
  Το βαμβάκι πήρε φωτιά. Και η κοπέλα θα το πάρει και θα βρυχηθεί. Και μετά την πήραν και έσπρωξαν μια καυτή ράβδο στο στήθος της, ακριβώς στην κατακόκκινη θηλή της. Και το κορίτσι ξέσπασε κυριολεκτικά από τον πόνο.
  Και οι Ταλιμπάν γελούν. Φυσικά, τους αρέσει επίσης να σπάνε τα δάχτυλα των ποδιών. Ένας από τους Μουτζαχεντίν πήρε ακόμη και τη γυμνή στρογγυλή φτέρνα του κοριτσιού και την έκαψε με ένα σιδερένιο λευκό από τη ζέστη. Και λειτούργησε. Το κορίτσι θα αρχίσει να ουρλιάζει με άγρια φρίκη.
  Η Αλίκη το είδε αυτό μέσα από ένα πεδίο ελεύθερου σκοπευτή. Κοίταξα πιο προσεκτικά. Το πήρα και το έστησα, και ήταν σαν τρελό. Και η δολοφονική σφαίρα θα χτυπούσε τον δήμιο ακριβώς στο στομάχι. Και ούρλιαξε από άγριο πόνο και άρχισε να συρρικνώνεται. Και το πήρε το κορίτσι και τραγούδησε:
  Άγγελοι της καλοσύνης,
  Δύο λευκά φτερά πάνω από τον κόσμο
  Κάπου υπάρχει μια χώρα
  Εκεί που ο ίδιος ο Σβάρογκ έγινε είδωλο!
  Η Angelica πυροβόλησε επίσης, και με μεγάλη ακρίβεια, χτυπώντας τον βασανιστή στο όσχεο. Θα ουρλιάξει κι αυτός από ένα εύστοχο χτύπημα. Έτσι το πήραν οι δήμιοι.
  Και τα κορίτσια τραγούδησαν:
  Κακοί δήμιοι,
  Μια σκληρή τιμωρία περιμένει...
  Έχουμε πολλά κεριά
  Οι μεγάλοι επιτίθενται!
  Και τα κορίτσια άρχισαν να πυροβολούν μανιασμένα και με ακρίβεια. Και νοκ άουτ τους Ταλιμπάν. Ο διάβολος δεν θα μπορούσε να αντισταθεί σε τέτοια κορίτσια.
  Η Αλίκη βουίζει καθώς πυροβολεί στον εχθρό:
  Η μοίρα σου είναι στην ισορροπία,
  Οι εχθροί είναι γεμάτοι θάρρος...
  Αλλά, δόξα τω Θεώ, υπάρχουν φίλοι
  Αλλά, δόξα τω Θεώ, υπάρχουν φίλοι!
  Και, δόξα τω Θεώ, οι φίλοι έχουν σπαθιά!
  Και η Angelica, συνεχίζοντας να πυροβολεί τους Ταλιμπάν και να τους σκοτώνει, έγραψε στο Twitter:
  - Όταν ο φίλος σου αιμορραγεί,
  Ποδοπατημένοι μέχρι τέλους...
  Μη με λες φίλο
  Ούτε δειλός ούτε ψεύτης!
  Τότε η κοπέλα πήρε και πέταξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της με θανατηφόρα δύναμη. Και έκανε κομμάτια τους Ταλιμπάν. Τα κομμένα κεφάλια των Μουτζαχεντίν ξεχύθηκαν.
  Η Αγγελική το πήρε και τραγούδησε:
  Μέρα νύχτα βομβαρδίζουν συνέχεια,
  Χωρίς να γνωρίζω οίκτο, καμία ντροπή...
  Γιατί κάποιος φέρεται περίεργα
  Όλη η χώρα πεθαίνει!
  Η Αλίκη, πυροβολώντας τους Ταλιμπάν και γρονθοκοπώντας τους, το πήρε και σημείωσε, φτύνοντας τη σκόνη:
  - Υπάρχει μια υπέροχη στιγμή σε αυτή τη Ρωσία,
  Αυτό που δεν είναι εύκολο να μαντέψει κανείς είναι ποιος είναι ο γελωτοποιός και ποιος ο πρόεδρος!
  Ο κοκκινομάλλης πολεμιστής γέλασε και σημείωσε:
  - Έτσι συμβαίνει - είναι πολύ ανόητο να έχεις έναν κατάσκοπο ως πρόεδρο!
  Και τα δύο κορίτσια έπεσαν πάλι βροχή στους Ταλιμπάν. Και το έκαναν με εξαιρετική ακρίβεια. Και οι πυροβολισμοί τους χτύπησαν τους Μουτζαχεντίν.
  Και σε άλλο μέρος τσακώνονταν άλλα κορίτσια. Και επίσης, φυσικά, ξυπόλητος και σχεδόν γυμνός.
  Η Αλένκα, για παράδειγμα, πυροβόλησε ένα μπαζούκα χρησιμοποιώντας το κόκκινο στήθος της. Τρύπησε έναν μαχητή Ταλιμπάν και αρκετούς από τους συνεργάτες του.
  Μετά από αυτό, έγραψε στο Twitter:
  - Τώρα είμαστε πάλι στην παρέλαση,
  Δεν είμαστε στον ίδιο δρόμο με τον ληστή
  Είμαστε μια ταξιαρχία ξυπόλητων κοριτσιών,
  Το φως του Lada είναι μαζί μας μπροστά!
  Και η πολεμίστρια, με το γυμνό της τακούνι, θα ρίξει ένα δώρο αφανισμού. Και θα διαλύσει μια μάζα Μουτζαχεντίν.
  Οι γυναίκες εδώ είναι καλές. Η Όλγα πυροβολεί και τους Ταλιμπάν. Αυτοί είναι οι Μουτζαχεντίν που προχωρούν. Επιτίθενται με χοντρές αλυσίδες. Και τα κορίτσια τα κουρεύουν χωρίς τελετή.
  Η Όλγα εκτόξευσε έναν εκτοξευτή ρουκετών χρησιμοποιώντας τη φραουλένια θηλή της. Έβαλε νοκ άουτ πολλούς Ταλιμπάν και τραγούδησε:
  -Θα δώσουμε την ψυχή μας, την καρδιά μας,
  Είμαστε η Αγία μας Πατρίδα...
  Θα σταθούμε και θα κερδίσουμε -
  Και δεν θα μετανιώσουμε τη ζωή μας!
  Και το κορίτσι θα πετάξει το δώρο του αφανισμού στους Μουτζαχεντίν με τα γυμνά δάχτυλα της δολοφονικής δύναμης.
  Και πόσο υπέροχο είναι για τα κορίτσια. Πώς χτύπησαν τους Ταλιμπάν.
  Η Βερόνικα τσακώνεται επίσης. Το κορίτσι χρησιμοποιεί ρουμπινί θηλές στο στήθος όταν πυροβολεί.
  Και η μάζα των dushman, ως αποτέλεσμα, καταστράφηκε. Και η πολεμίστρια ουρλιάζει στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Είμαι ο πιο δυνατός στον κόσμο,
  Μπορώ να στραγγαλίσω τους Ταλιμπάν...
  Σκοτώστε τους dushmans στην τουαλέτα,
  Θα τα κάνουμε να μοιάζουν με παιχνίδι!
  Και η Βερόνικα πώς θα το πάρει και θα το γαμήσει...
  Μαζί της η πολεμίστρια Άννα. Και εξοντώνει τους Μουτζαχεντίν. Φυσικά, η κοπέλα φοράει μόνο εσώρουχα. Είναι πρακτικό. Και τα εσώρουχα είναι τόσο λεπτά και στην πραγματικότητα δεν κρύβουν τίποτα.
  Η πολεμίστρια Άννα πυροβολεί, κουρεύοντας τους αντιπάλους της. Τα μαλλιά της είναι κόκκινα και τα ίδια τα κορίτσια είναι απλά το υψηλότερο φως του σύμπαντος.
  Και η Άννα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πετάει δώρα θανάτου, που νικούν επί τόπου τους Ταλιμπάν.
  Οι πολεμιστές ουρλιάζουν στην κορυφή των πνευμόνων τους:
  - Οι Μουτζαχεντίν είναι σε έξαψη,
  Ο εχθρός προώθησε το σύνταγμα...
  Τα κορίτσια κουβαλάνε, γνωρίζουν τη νίκη,
  Οι Ταλιμπάν θα αντιμετωπιστούν με εχθρότητα!
  
  Θα φάνε το δέρμα του γουρουνιού,
  Ο εχθρός θα νικηθεί...
  Ξυπόλητα κορίτσια τσακώνονται
  Δυνατή η γροθιά των καλλονών!
  Και η πολεμίστρια θα σε πάρει και θα σε κτυπήσει, χρησιμοποιώντας τη κόκκινη θηλή του στήθους της στη μάχη.
  Και αυτό, ας πούμε, είναι πολύ ωραίο!
  Ένα όμορφο κοκκινομάλλη κορίτσι. Και αγαπά τους άντρες.
  Έτσι η Άννα το πήρε και μούγκρισε στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Δόθηκε εντολή να ισοπεδωθεί το χωριό,
  Τα σάλβο Grad καταστρέφουν βουνά...
  Ο Φύρερ με το φαλακρό κεφάλι έσκασε στο Αφγανιστάν,
  Και ας σταματήσουμε να μιλάμε στην κόλαση!
  Και το κορίτσι θα γελάει και θα γελάει. Και το γέλιο της είναι σαν το χτύπημα των καμπάνων.
  Τα κορίτσια είναι γεμάτα ενθουσιασμό. Η Μαλβίνα επίσης τσακώνεται. Φυσικά, το κορίτσι δεν πειράζει να χρησιμοποιήσει την κόκκινη θηλή. Και παράλληλα τραγουδάει και η καλλονή
  Και αυτό συνέβη -
  Τι δεν ζήτησε ο στρατιώτης!
  Μια κακιά φυλή έχει μπει,
  Πολλές κολασμένες, σκοτεινές δυνάμεις!
  
  Οι μαύροι διάβολοι είναι αναιδείς,
  Αποδράστε από αυτό το τέλμα!
  Εδώ έχουν στιλέτα στα χέρια τους -
  Τραγούδια ουρλιάζουν - όχι αηδόνι!
  
  Το πολυβόλο συνέτριψε το πεζικό -
  Καπνός από σπασμένα κονιάματα!
  Κατέβασαν μια εταιρεία αμέσως,
  Η πανοπλία του κουιρασιέ δεν βοήθησε!
  
  Η αγέλη δεν θέλει να πεθάνει,
  Η κόλαση, πιστέψτε με, δεν είναι θέρετρο!
  Και τα κοχύλια καταστρέφουν αποθήκες,
  Ο αρχάγγελός τους τους χτυπάει από ψηλά!
  
  Οι δαίμονες τρίζουν στις τρύπες τους αμέσως,
  Τα καίμε με ναπάλμ και θειάφι!
  Ακόμα και τα βουνά λιώνουν,
  Καταστρέφουμε τα πάντα γύρω μας!
  
  Αλλά μην σκέφτεστε μόνο
  Τι εχθρός είναι σαν το νερό!
  Γίγαντας, κορυφή της ανάπτυξης,
  Βασιλιάς του Σύμπαντος, Σατανά!
  
  Εδώ είναι η πύρινη ανάσα του,
  Το χερουβείμ καίγεται αμέσως!
  Και το λάβαρο του Θεού έπεσε,
  Αλλά πιστεύουμε, θα κερδίσουμε!
  
  Ανεβήκαμε λίγο το λόφο
  Και ας βαφτιστούμε!
  Γκρίνια στο μονοπάτι,
  Υιοί του σοφού Θεού!
  
  Και τώρα τρέχουμε στην επίθεση,
  Κραυγή-γρήγορα, κεραυνοί!
  Πόσα μπορείς να ακούσεις, όμως, βρισιές,
  Αλλά στο διάολο με τις καμπίνες, καταστροφή!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 6.
  Όταν ξύπνησε ο Oleg Rybachenko, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να κάνει ασκήσεις. Μετά έκανε ένα ντους και έπλυνε τα δόντια του. Τώρα έπρεπε να εκτελέσει νέες αποστολές μάχης.
  Ο Jean Grandier προχώρησε προσωπικά σε επιδρομή δολιοφθοράς. Και μαζί του ήταν ο Παύλος, ο Έντικ, η Στέλλα και ο Όλεγκ, που έδειξε ότι είναι φαινόμενο. Φανφάρα δεν έγινε, αφού δεν είναι ο καλύτερος σουτέρ, αν και έχει προπονηθεί πολύ τον τελευταίο καιρό και έχει βελτιώσει αισθητά την ευστοχία του.
  Ο Ζαν ήταν κοντός και φαινόταν γύρω στα δεκατέσσερα, και δεν υπήρχε καν χνούδι στο πρόσωπό του ακόμα. Και τα υπόλοιπα είναι απλά παιδιά, ειδικά ο Έντικ. Και αγωνίζονται με μικρά αλλά ευκίνητα άλογα.
  Μόνο ο Όλεγκ, που είναι ένας αθάνατος ορεινός, προτιμά να τρέχει με τα πόδια του, αναβοσβήνει ξυπόλητος, μαυρισμένος, μυώδης πόδια, σαν υφαντά από σύρμα.
  Τέσσερα αγόρια και ένα κορίτσι με εκσυγχρονισμένα όπλα τύπου Mauser ορμούν στη μάχη.
  Πιο συγκεκριμένα, ενώ πηδούν μέσα από τη ζούγκλα και συζητούν.
  Ο Ζαν ρώτησε τον Όλεγκ:
  - Πού έμαθες να τρέχεις τόσο καλά;
  Το αγόρι πολεμιστής απάντησε χαμογελώντας:
  Όλοι μάθαμε λίγο,
  Κάτι και κάπως...
  Ας πάμε ένα μακρύ ταξίδι,
  Ένας άγγελος μας φωτίζει το δρόμο!
  Ο Ζαν γέλασε και απάντησε:
  - Καλά τα είπες!
  Και ο νεαρός καπιταλιστής πυροβόλησε. Η σφαίρα χτύπησε έναν αρπακτικό γύπα, ο οποίος προφανώς ήθελε να βρει κάτι στη ζούγκλα. Και το όρνιο πουλί έπεσε στα αλσύλλια. Αρκετές ύαινες έτρεξαν εδώ, έτοιμες να αρπάξουν το θήραμα.
  Ο Παύλος σημείωσε:
  - Ναι, αυτά τα ζώα... Τρέφονται με οτιδήποτε!
  Ο Έντικ γέλασε και τραγούδησε:
  Το στοργικό και ευγενικό μου θηρίο,
  Θα σε πυροβολήσω, πιστέψτε με...
  Το στοργικό και ευγενικό μου θηρίο!
  Ο Έντικ είναι ακόμα ένα παιδί και όχι δέκα ετών, αλλά υπάρχουν ήδη πολλά πτώματα Άγγλων στρατιωτών όλων των εθνικοτήτων.
  Και τώρα η πρώτη αψιμαχία - μας έπιασαν σε περίπολο. Πέντε βολές ταυτόχρονα, μετά μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα κάθε βολή - τα παιδιά έχουν ειδικά τουφέκια - με αυξημένο ρυθμό βολής. Ακόμη και ο Παύλος πήρε ένα από αυτά αντί για το τρυπάνι του - για να μην ξεφύγει από την ομοφωνία με τη βολή.
  Και το κορίτσι δεν πυροβολεί χειρότερα από τα αγόρια. Εδώ πραγματικά πήγε το νοκ άουτ.
  Έχοντας σκοτώσει τριάντα Βρετανούς στρατιώτες, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν Άραβες και μαύροι, τα παιδιά των Εξολοθρευτών άρχισαν να ελέγχουν τις τσέπες τους. Για να μην επιβαρύνουν τον εαυτό τους, έπαιρναν μόνο χαρτονομίσματα και χρυσά νομίσματα.
  Βρήκαμε ένα έγγραφο που ανέφερε την άφιξη ολοένα και περισσότερων ενισχύσεων. Οι δυνάμεις είναι πράγματι πολύ άνισες.
  Ο Όλεγκ σημείωσε:
  - Πόσοι άνθρωποι πεθαίνουν!
  Ο Ζαν απάντησε αναστενάζοντας:
  - Ναι, χάνεται!
  Το αθάνατο αγόρι αναφώνησε:
  - Και για τι;
  Ο Παύλος είπε με σιγουριά:
  - Παλεύουμε για την ανεξαρτησία μας! Και δεν θα γονατίσουμε, ακόμα κι αν πρέπει να πεθάνουμε όλοι!
  Ο Όλεγκ έγνεψε χαμογελώντας:
  - Αξιέπαινο... Ωστόσο, μπορεί κανείς να θυμηθεί τους τριακόσιους Σπαρτιάτες που πολέμησαν με τον αμέτρητο στρατό του βασιλιά Ξέρζη, και τελικά πέθαναν, αλλά τους άξιζε η δόξα για πολλούς αιώνες!
  Η Στέλλα έγραψε στο Twitter:
  Είναι καλύτερα να πεθάνεις με ένα σπαθί με αξιοπρέπεια,
  Γιατί να ζεις σαν βοοειδή που αντέχουν το μαστίγιο και το στασίδι!
  Ο Όλεγκ σημείωσε:
  - Λοιπόν, η Βρετανία έχει δημοκρατία, και είναι η μόνη χώρα στην Ευρώπη που είχε πάντα κοινοβούλιο! Σε αντίθεση, ας πούμε, με άλλες χώρες!
  Ο Ζαν έγνεψε καταφατικά:
  - Σωστά! Αλλά σε αυτή την περίπτωση, η Βρετανία διεξάγει έναν άδικο πόλεμο, και δεν χρησιμοποιεί πολιτισμένες μεθόδους. Γιατί, έχοντας ήδη τη μεγαλύτερη επικράτεια στον κόσμο, να καταλάβει την Τρανσελβανία και την Πορτοκαλί Δημοκρατία; Δεν μπορούν καν να αντιμετωπίσουν τις αποικίες τους!
  Ο Παύλος αναφώνησε:
  - Δεν θα παραδώσουμε την επικράτειά μας! Και δεν θα εγκαταλείψουμε τη θέλησή μας!
  Ο Όλεγκ παρατήρησε με έναν αναστεναγμό:
  - Σε τι μπορούμε να βασιστούμε, ότι η Βρετανία θα βαρεθεί να μάχεται και τελικά θα ξεμείνει από τα χέρια;
  Ο Jean Grandier έγνεψε καταφατικά:
  - Αυτό είναι! Εάν ο πόλεμος συνεχιστεί και οι απώλειες της Βρετανίας γίνουν πολύ μεγάλες, τότε η κοινή γνώμη θα πει: δεν είναι πολύ υψηλό το τίμημα για μια σχετικά μικρή περιοχή; Ίσως είναι καλύτερο να σώσουμε τους στρατιώτες, αλλά έχουμε ήδη αρκετή γη!
  Ο Έντικ έγραψε στο Twitter:
  Ο Άγγλος κοίταξε στραβά εδώ,
  Δεν υπάρχει αρκετή γη...
  Καταπάτησαν τους γείτονες
  Και οι βασιλιάδες τρελάθηκαν!
  Ο Όλεγκ έγνεψε καταφατικά:
  - Ναι, βαριούνται τον πόλεμο. Για παράδειγμα, στον κόσμο μου, ακόμη και οι Αμερικανοί τελικά βαρέθηκαν να πολεμούν τους Ταλιμπάν και έφυγαν, αν και χρειάστηκαν είκοσι χρόνια!
  Ο Ζαν ρώτησε επιφυλακτικά:
  - Ξέρω ποιοι είναι οι Αμερικανοί. Έχουν μια ισχυρή και ταχέως αναπτυσσόμενη οικονομία και με τον καιρό θα αναπτύξουν στρατό. Νομίζω μάλιστα ότι στο μέλλον οι ΗΠΑ θα παραμερίσουν τη Βρετανία. Ποιοι είναι όμως αυτοί οι Ταλιμπάν;
  Ο Όλεγκ απάντησε με ένα γλυκό παιδικό χαμόγελο:
  - Οι Ταλιμπάν μεταφέρονται ως φοιτητές. Και αυτοί είναι θρησκευτικοί φανατικοί. Καλύτερα να μην τα αγγίζουμε!
  Ο Παύλος πρότεινε:
  - Ίσως το πάρουμε...
  Ο Ζαν ρώτησε:
  - Τι;
  Το αγόρι των Μπόερ απάντησε:
  - Θα ανατινάξουμε τη γέφυρα από την οποία περνά ο σιδηρόδρομος. Δεν μπορείτε να το επαναφέρετε τόσο εύκολα!
  Ο Όλεγκ σημείωσε:
  - Δεν είναι κακή ιδέα! Για αυτό φαίνεται να έχουμε μαζευτεί εδώ, αλλά τέτοιες γέφυρες φυλάσσονται έντονα!
  Ο Έντικ σφύριξε:
  - Εκεί που δεν θα περάσει το θωρακισμένο τρένο, ξυπόλητο αγόρι θα σέρνεται!
  Η Στέλλα πρότεινε:
  - Ας αλλάξουμε ρούχα για κορίτσια. Τα αγόρια εξακολουθούν να είναι ύποπτα για σαμποτέρ, αλλά κανείς δεν θα υποψιαστεί τα κορίτσια!
  Ο Ζαν έγνεψε χαμογελώντας:
  - Δεν είναι κακή ιδέα. Αν και όχι καινούργιο. Ωστόσο, για να ανατινάξετε τη γέφυρα χρειάζεστε πολλά εκρηκτικά. Αλλά εδώ, πιο συγκεκριμένα, δεν μπορείτε να μεταφέρετε το απαιτούμενο ποσό σε καλάθια. Για να μην αναφέρουμε ότι τα ίδια τα καλάθια μπορούν να ελεγχθούν!
  Ο Oleg πρότεινε:
  - Ίσως δοκιμάσουμε κάτι πιο απλό. Για παράδειγμα, εμείς οι ίδιοι θα οδηγήσουμε ένα αυτοκίνητο με εκρηκτικά και θα ντυθούμε ντράμερ.
  Ο Παύλος αναφώνησε:
  - Αυτοκίνητο με εκρηκτικά; Πρέπει να μαντέψετε πότε θα φτάσει το τρένο με τα πυρομαχικά και τότε η γέφυρα θα καταστραφεί ολοσχερώς! Εδώ, ακόμα και σε ένα καλάθι, μπορείς να κουβαλάς αρκετή ποσότητα... δηλαδή όχι μεγάλη ποσότητα, αλλά θα εκραγούν άλλα πυρομαχικά και έτσι θα εκραγούν.
  Ο Έντικ τσίριξε:
  - Υπέροχη ιδέα!
  Και το αγόρι χτύπησε τα ξυπόλυτα πόδια του. Από τους αναβάτες, μόνο ο Ζαν ήταν παπουτσωμένος. Προφανώς, ως λοχαγός και διοικητής ενός τάγματος κορόιδων, ήταν ντροπή για αυτόν να περπατά ή να οδηγεί ξυπόλητος, αν και ήταν επίσης έφηβος. Και τα υπόλοιπα είναι απλά παιδιά. Ο Όλεγκ μοιάζει με τα δέκα του χρόνια, αλλά αφού ήταν μεγαλόσωμος άντρας στην προηγούμενη ζωή του, στα δέκα του φαίνεται περίπου δώδεκα και έχει αρκετά δυνατούς και μυώδεις ώμους.
  Ο Όλεγκ τρέχει και πηδά - είναι τώρα αθάνατος, και πόσο καλά νιώθει, τόση ενέργεια και δύναμη.
  Αλλά μπροστά από τα αγόρια, εμφανίστηκε μια ολόκληρη μοίρα Άγγλων λογχών. Και αυτοί είναι διακόσιοι ιππείς. Επιπλέον, τα μπουλντόγκ είναι δυσάρεστα μαζί τους και φαίνεται να έχουν αισθανθεί τα παιδιά πολεμιστές.
  Ο Ζαν χαμογέλασε και σημείωσε:
  - Σαράντα Άγγλοι ο καθένας; Γιατί παλεύουμε!
  Ο Παύλος φώναξε:
  Στην αιματηρή μάχη, ιερή και σωστή,
  Μάρτιος, βάδισε μπροστά...
  Αγόρια άνθρωποι!
  Στην αιματηρή μάχη, ιερή και σωστή,
  Μάρτιος, πορεία προς τα εμπρός,
  Αγόρια σε πεζοπορία!
  Ο Όλεγκ παρατήρησε με ένα χαμόγελο:
  - Νιώθω ότι είμαι αθάνατη! Παρεμπιπτόντως, άρπαξα μερικά φυσίγγια στο σακίδιο μου! Άρα έχουμε αρκετά πυρομαχικά!
  Η Στέλλα απάντησε αναστενάζοντας:
  - Πρέπει να σκοτώσουμε ξανά! Συγγνώμη άνθρωποι!
  Και το κορίτσι έκλαψε. Μετά πήρε και σήκωσε το τουφέκι.
  Τα παιδιά πήγαν στη μάχη. Άρχισαν να πυροβολούν πρώτοι, κατεβάζοντας πρώτα τα αγγλικά μπουλντόγκ, σαν να τρυπούσαν το κρανίο τους. Και μετά άρχισαν να πυροβολούν κατά του ιππικού. Οι πέντε ήταν έξυπνα καμουφλαρισμένοι στη ζούγκλα και δεν ήταν εύκολο για τους Βρετανούς να αναπτύξουν την αριθμητική τους υπεροχή.
  Ο Όλεγκ τραγούδησε με έναν αναστεναγμό:
  Λοιπόν, πόσους αγαπημένους μπορείς να σκοτώσεις;
  Άλλωστε, πιστέψτε με, ο άνθρωπος γεννιέται για την ευτυχία...
  Η μητέρα δεν αφήνει τον γιο της να πάει μπροστά,
  Και ακόμη και το καλοκαίρι υπάρχει κακοκαιρία κατά τη διάρκεια του πολέμου!
  Και το αγόρι πυροβόλησε. Και μετά πήρε και πέταξε ένα βότσαλο με τα ξυπόλυτά του στον Άγγλο, ή μάλλον στον Άραβα μισθοφόρο, στον ναό και τον σκότωσε επί τόπου.
  Μετά πυροβόλησε ξανά. Τα παιδιά πήραν αρκετή ποσότητα πυρομαχικών μαζί τους και έκαναν ελιγμούς επιδέξια. Και ήταν μια τέτοια επίθεση μάχης. Οι περισσότεροι από τους πολεμιστές ήταν αποικιακές δυνάμεις, μαύροι, Άραβες και Ινδοί, αλλά υπήρχαν και οι ίδιοι οι Βρετανοί. Έγινε λοιπόν ένας μεγάλος πυροβολισμός.
  Ο Όλεγκ βίωσε ηθική δυσφορία, ειδικά όταν έπρεπε να πυροβολήσει σε εκπροσώπους της λευκής φυλής. Όμως το αιώνιο αγόρι σούταρε χωρίς αστοχία. Και οι άλλοι σουτέρ ήταν καλοί. Ακόμα και ο νεαρός Έντικ και η κοπέλα Στέλλα. Ωστόσο, ορισμένοι εκπρόσωποι του ωραίου φύλου πυροβολούν ακόμα καλύτερα από το ισχυρότερο φύλο.
  Ωστόσο, η ξανθιά κοπέλα είναι υπέροχος τύπος και τα μαλλιά της με τέτοιες μπούκλες μοιάζουν με κούκλα.
  Ο Όλεγκ πυροβολεί και νέοι αφορισμοί μπαίνουν στο κεφάλι του, που κυριολεκτικά κατακλύζουν το αγόρι.
  Η πολιτική είναι ένα μέρος όπου οι άνθρωποι καταφέρνουν πάντα να κάνουν λάθη, μόνο που ο ψηφοφόρος μερικές φορές σκουπίζει τα σκατά σε ένα αιματηρό ρεύμα επανάστασης!
  Η λέξη πολιτικός και η λέξη αξιοπρεπής συνδυάζονται μόνο όταν προστεθεί και τρίτη λέξη - κάθαρμα!
  Μπορεί ένας πολιτικός να έχει τα πάντα στον χαρακτήρα του εκτός από συνείδηση και τιμή, αλλά μεταμφιέζεται σε συνείδηση, έστω και ανέντιμα!
  Ο πολιτικός υπόσχεται χρυσά βουνά στους ουρανούς να ανάψει σαν αστέρι, αλλά δεν δίνει χρυσό φως, με τέτοιο φωτιστικό δεν θα περιμένει ο ψηφοφόρος να ξημερώσει!
  Ένας πολιτικός έχει περισσότερες μάσκες παρά αστέρια στον ουρανό, αλλά όλες είναι απλώς για να διευκολύνουν τον πολιτικό της αλεπούς να κάνει αστεία!
  Ο πολιτικός είναι εν μέρει αλεπού, εν μέρει λύκος, εν μέρει ελέφαντας σε πορσελάνη, κατά κάποιο τρόπο δειλός λαγός, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα πλήρες γουρούνι!
  Ένας πολιτικός λατρεύει να σφυροκοπάει νερό στο γουδί με τη γλώσσα του - μια δραστηριότητα που είναι άχρηστη για τους ψηφοφόρους, αλλά φέρνει εισόδημα στον πολιτικό με τη μορφή αφρού αδράνειας!
  Στα όνειρά μας είμαστε όλοι ήρωες, αλλά περπατάμε ήσυχα σε παράταξη, παρόλο που ο διοικητής είναι γουρούνι, ο ίδιος είναι χειρότερος από σπουργίτι!
  Όλοι θέλουν έναν αετό για να το αντικαταστήσει, αλλά αν εσύ ο ίδιος είσαι μια βρεγμένη κότα ή ένα δειλό σπουργιτάκι, τότε μην ανησυχείς μάταια!
  Ο πολιτικός λαλάει πολύ για να κρύψει τα μυαλά του κοτόπουλου και τη δύναμη του κοτόπουλου!
  Όταν λαλάει ένας πολιτικός, είναι γέλιο για τα κοτόπουλα, αλλά όταν ένας δικτάτορας αγριεύει, ακόμη και οι αετοί δεν έχουν χρόνο για γέλια!
  Ο πολιτικός υπόσχεται πολλά πράγματα, αλλά το μόνο που παίρνει είναι ένα δωρεάν τσίρκο!
  Ένας πολιτικός μπορεί να κάνει τους ανθρώπους να γελούν, αλλά δεν μπορεί να εξασφαλίσει μια χαρούμενη ζωή!
  Ο πολιτικός είναι ένας ύπουλος κλόουν, αλλά προτιμά να κάνει τον κύριο αγώνα κάτω από το χαλί, και μάλιστα με τέτοιο τρόπο ώστε οι ψηφοφόροι να μην διασκεδάζουν!
  Οι πολιτικοί τσέπης δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να πιάνουν τις τσέπες των ψηφοφόρων με το τσουγκράνα φτυάρι της μακριάς γλώσσας!
  Οι πολιτικοί έχουν απύθμενες τσέπες και απύθμενη ψυχή!
  Ο πολιτικός είναι καλός σκαθάρι, μόνο χωρίς φτερά και σέρνεται σαν σκουλήκι μπροστά στους ανωτέρους του!
  Ο πολιτικός είναι αλεπού στην πονηριά, λύκος στην πονηριά, χάμστερ στην κτητικότητα, μαϊμού σε μίμηση επιτυχημένων ατόμων, γουρούνι σε σχέση με τους άλλους, και γενικά δεν υπάρχει τίποτα ανθρώπινο μέσα του!
  Η γλώσσα του ζιγκολό γεννά έκσταση, η γλώσσα ενός πολιτικού, η επιθυμία για εμετό και ανατριχίλα από αηδία!
  Καλύτερα να είσαι ζιγκολό παρά πολιτικός, ένας ζιγκολό δεν αδειάζει τις τσέπες του και δεν δίνει ευχαρίστηση, ένας πολιτικός βάζει ένα γουρούνι στο στόμα του και προκαλεί αηδία!
  Πολιτικός είναι ένα ζιγκολό του οποίου η γλώσσα μπαίνει σε όλες τις τρύπες ταυτόχρονα, προκαλώντας ναυτία και επιθυμία για εμετό!
  Δεν υπάρχουν σύντροφοι στην πολιτική, υπάρχουν πολλές χήνες, και σχεδόν όλες είναι γουρούνια!
  Ένας πολιτικός είναι μια χήνα που λατρεύει να πετεινά, και ένα γουρούνι που λατρεύει να σκάει τους ψηφοφόρους και μια αλεπού που λατρεύει να ξεστομίζει ανθρώπους με μυαλά κότας!
  Ένας πολιτικός συνηθίζει να λέει ψέματα, όπως το γουρούνι συνηθίζει να σκάει, μόνο που, σε αντίθεση με ένα ζώο, είναι ο πολιτικός που σκάει περισσότερο στην ταΐστρα και λούζεται στην ηθική βρωμιά, φορώντας ένα νέο, καθαρό κοστούμι!
  Ένας πολιτικός είναι ένας διάβολος που λατρεύει τα ανοιχτόχρωμα κοστούμια και ένα κοράκι του πολέμου που κρύβεται πίσω από την τρίλια ενός αηδόνι της ειρήνης!
  Ο πολιτικός κάνει τον κόσμο να γελάει με μπανάλ αστεία, αλλά είναι εφευρετικός με πρωτότυπους τρόπους για να πάρει χρήματα για να παρακολουθήσει το τσίρκο του!
  Είναι καλύτερο για μια κοπέλα να δώσει τον εαυτό της στο πρώτο άτομο που θα συναντήσει παρά να επιτρέψει στον εαυτό της να τη γαμήσει ο πρώτος στις εκλογές!
  Οι άνθρωποι εκλέγουν πολιτικούς με το όνειρο να αποκτήσουν ένα λιοντάρι, αν είναι τυχεροί παίρνουν μια αλεπού, αν είναι αποτυχημένοι παίρνουν έναν γάιδαρο, αλλά με οποιαδήποτε επιλογή ο κυβερνήτης σίγουρα θα πει ψέματα!
  Η επιλογή μεταξύ των πολιτικών δεν είναι μεγάλη: μια αλεπού, ένας λύκος, μια αρκούδα, ένας γάιδαρος, ένα κριάρι, μια κατσίκα, ένας μακάκος και πάντα με ένα γουρούνι, αλλά δεν μπορείς να βρεις άνθρωπο!
  Η κοπέλα ονειρεύεται το αγαπημένο της γεράκι και οι ψηφοφόροι ονειρεύονται έναν αετό κυβερνήτη, αλλά η ομορφιά αποκτά, στην καλύτερη περίπτωση, έναν κόκορα, και οι άνθρωποι παίρνουν μια γαλοπούλα, και μάλιστα τρελά, με έναν σημαντικό αέρα!
  Ένας πολιτικός λέει συχνά ανόητα πράγματα με έξυπνο βλέμμα, αλλά την ίδια στιγμή ο ίδιος δεν είναι καθόλου ανόητος, απλά η βλακεία είναι το πιο εξελιγμένο κύριο κλειδί για την πόρτα της αίθουσας του θρόνου!
  Ο πολιτικός δημιουργεί ομίχλη στις ομιλίες του και κάνει εξαπάτηση με ξεκάθαρο στόχο να αποκτήσει εξουσία πάνω στα θολωμένα μυαλά των ψηφοφόρων!
  Ένας πολιτικός χωρίς πονηριά είναι σαν χυλός χωρίς βούτυρο, αν και το πρόγραμμα του πολιτικού είναι ένα απόλυτο χάος, η πονηριά φέρνει όπλα αντί για βούτυρο και απειλεί να στείλει τον ψηφοφόρο σε ψυχιατρείο!
  Στην πολιτική, όπως σε ένα μαγαζί, δεν μπορείς να πάρεις κάτι χωρίς χρήματα, αλλά με πονηριά μπορείς να αρπάξεις ψήφους για το τίποτα!
  Η πολιτική είναι μια εξίσωση όπου όλα τα στοιχεία είναι άγνωστα, εκτός από μια ιδιότητα - σίγουρα θα τα χαλάσουν!
  Η πολιτική είναι ένας απόλυτος βάλτος όπου οι κάτοικοι θέλουν να αρπάξουν τη μερίδα του λέοντος για τους εαυτούς τους και να κάνουν μεγάλη υπόθεση, και αν το πρώτο δεν είναι πάντα δυνατό, τότε το δεύτερο επιτυγχάνεται με ρυθμό Σταχάνοφ!
  Η πολιτική είναι άλσος βελανιδιάς, αλλά για να φάει το πολιτικό γουρούνι βελανίδια, πρέπει πρώτα να αφαιρέσεις τα ροκανίδια της ευφυΐας με τη βοήθεια των προπαγανδιστών δρυοκολάπτων!
  Η πολιτική απαιτεί να ξεχνάς τη συνείδηση και την τιμή για την επιτυχία, αλλά όταν έρχεται η τύχη, ο ψηφοφόρος ξαναβρίσκεται χωρίς τίποτα και άλλη μια δεκάρα ρέει στην τσέπη της αλεπούς, που γλιστράει το γουρούνι!
  Η γυναίκα θέλει την αγάπη και τα λεφτά ενός άντρα, ο πολιτικός αναζητά την αγάπη των ψηφοφόρων για χάρη του χρήματος, αλλά αν ο πρώτος τον ζεστάνει και μαγειρέψει φαγητό, τότε θα κλέψει τον δεύτερο και θα του γλιστρήσει ένα γουρούνι!
  Πολιτικός είναι ένας σκορπιός που, σε αντίθεση με ένα έντομο, δεν αγαπά την έρημο, αλλά τις μεγάλες πόλεις, αλλά τις καταστρέφει στο επίπεδο της Σαχάρας!
  Ο ράφτης μετρά εφτά φορές, κόβει μια, ο πολιτικός μετράει τους πάντες στο μέτρο του, και σφάζει συνέχεια!
  Ένα φτωχό ξυπόλυτο αγόρι είναι πιο ευτυχισμένο από έναν πλούσιο γέρο, ειδικά αν τον τσιγκούνη τον τσακίζουν και τα κορίτσια!
  Ένα ξυπόλητο αγόρι, πιο έξυπνο από ενήλικα, που αφήνει τον εαυτό του να τον παπουτσώνουν οι πολιτικοί!
  Είναι καλύτερο για ένα κορίτσι να περπατάει ξυπόλητο παρά να ρουφάει τη λαχανόσουπα με παπούτσια!
  Μια ζητιάνα ξυπόλητη είναι πιο διασκεδαστική από έναν δισεκατομμυριούχο που τα παπούτσια του μοιάζουν σαν να μην κοστίζουν ούτε δεκάρα!
  Ένα αδέκαρο κορίτσι φοράει το γυμνό της τακούνι για ένα δισεκατομμύριο δολάρια!
  Η αλεπού περπατάει επίσης ξυπόλητη, αν και φοράει ένα ακριβό γούνινο παλτό, και μια γυναίκα πρέπει να μπορεί να βγάλει τα παπούτσια της για να αποκτήσει ένα πολυτελές ρούχο!
  Τα γυμνά πόδια του κοριτσιού είναι χαριτωμένα και όμορφα, τα παπούτσια του πολιτικού είναι ένα δηλητηριώδες διανοούμενο φρικιό!
  Τα γυμνά γυναικεία πόδια κάνουν τα κεφάλια να γυρίζουν όχι μόνο για αλήτες, αλλά και για όσους ξέρουν να "βάζουν παπούτσια" επαγγελματικά!
  Θέλουν να γδύσουν ένα όμορφο κορίτσι, να βάλουν παπούτσια σε μια πλούσια γυναίκα και να σκίσουν τρία δέρματα από μια γυναίκα πολιτικό!
  Ένα κορίτσι με ξυπόλυτα πόδια μπαίνει στο πορτοφόλι του πιο σκληροτράχηλου άντρα!
  Ένας άντρας είναι, φυσικά, μπότα, αλλά δεν είναι ένα παπούτσι που μπορεί να φορέσει παπούτσια ακόμα και σε μια ξυπόλητη γυναίκα!
  Μια γυναίκα χωρίς ρούχα, σαν γυμνό στιλέτο ξεσκεπασμένο, χτυπά έναν άντρα κατευθείαν στην καρδιά και βγάζει τρία δέρματα!
  Ένα φίδι ρίχνει το δέρμα του δύο φορές το χρόνο και μια δηλητηριώδης γυναίκα κάθε φορά που θέλει να βάλει παπούτσια σε έναν άντρα και να σκίσει τρία δέρματα!
  Ένας πολιτικός βάζει το χέρι στην τσέπη ενός ψηφοφόρου με τη γλώσσα του και μια γυναίκα βάζει το γυμνό της πόδι στο πορτοφόλι ενός άνδρα, αλλά και οι δύο φορούν τα παπούτσια τους μέχρι τα αυτιά τους!
  Το χαμόγελο ενός πολιτικού είναι πάντα ψεύτικο, αλλά μια γυναίκα βγάζει τα δόντια της σε μια ειλικρινή επιθυμία να φτιάξει τη διάθεση ενός άνδρα και να κάνει κάτι πιο ουσιαστικό!
  Τα πιο μοδάτα κολάν δεν θα βοηθήσουν να σαγηνεύσετε έναν άντρα με κέρατα, αν το πόδι, όταν είναι ξυπόλητο, δεν είναι πλεξούδα!
  Το στόμα μιας γυναίκας θα δώσει σε έναν άντρα έναν ωκεανό απόλαυσης, η γλώσσα ενός πολιτικού θα ρίξει στο κεφάλι του ένα βουνό υποσχέσεων, ανεξαρτήτως φύλου!
  Το στόμα μιας γυναίκας αστράφτει με μαργαριτάρια των δοντιών, το στόμα ενός πολιτικού αστράφτει μόνο με κενές υποσχέσεις!
  Η γυναίκα πρέπει να είναι πονηρή αλεπού για να μην τριγυρνάει με κουρέλια και ξυπόλητη!
  Τα γυναικεία μάτια λάμπουν και μαγεύουν σαν ουράνια σώματα, οι πολιτικοί έχουν μάτια σαν αστέρια, φαίνονται να λάμπουν, αλλά η απόσταση από την αλήθεια είναι ακατόρθωτη!
  Οι ξανθιές δεν έχουν πάντα φωτεινή συνείδηση, αλλά οι πολιτικοί έχουν πάντα μαύρη ψυχή, ανεξάρτητα από το χρώμα των μαλλιών!
  Η ξυπόλητη ξανθιά δεν είναι πάντα λαμπερό κεφάλι, αλλά φοράει ανδρικά παπούτσια με μαύρο τρόπο!
  Η ξανθιά είναι απατεώνας με αγγελική εμφάνιση και ο πολιτικός είναι ο Σατανάς, ανεξάρτητα από την εμφάνισή του!
  Καλό είναι η γυναίκα να είναι ξανθιά, χειρότερο να δείχνει χλωμή!
  Η γυναίκα δεν γεννά πάντα όμορφα παιδιά, αλλά ένας πολιτικός, ανεξαρτήτως φύλου, δημιουργεί πάντα άσχημα προβλήματα στους ψηφοφόρους!
  Τα γυμνά γυναικεία πόδια δεν είναι πάντα όμορφα, αλλά είναι πάντα καλύτερα από τους ξεφτιλισμένους ψηφοφόρους που ποδοπατούν οι πολιτικοί!
  Τα γυμνά γυναικεία πόδια είναι πιο ανθεκτικά στις ολισθηρές υποσχέσεις των πολιτικών από τις ανδρικές μπότες!
  Αυτή είναι μια γυναίκα, ένα πλάσμα που αγαπά την τρυφερότητα, αλλά καθόλου από έναν πολιτικό που ξαπλώνει απαλά!
  Τα τρυφερά γυναικεία χέρια μπορούν να αδειάσουν την τσέπη ενός άντρα, αλλά σε αντίθεση με τη γλώσσα, οι πολιτικοί δεν θα τον βιδώσουν!
  Μια γυμνή, στρογγυλή γυναικεία φτέρνα είναι πολύ πιο ωραία από τις στρογγυλές ομιλίες πολιτικών που δεν έχουν ανδρικό πυρήνα!
  Τα γυμνά δάχτυλα των κοριτσιών είναι εύστροφα στο να αρπάζουν χρυσά νομίσματα από τις τσέπες των αντρών, αλλά σε αντίθεση με τις γλώσσες των πολιτικών, δεν θα σας αφήσουν απένταρο!
  Η βρωμιά κολλάει στα γυμνά πόδια των κοριτσιών πολύ λιγότερο από ότι στα κολλημένα χέρια των πολιτικών!
  Στη γυναίκα αρέσει να διατηρεί το σώμα της καθαρό, αλλά στον πολιτικό αρέσει να εκτοξεύει ακαθαρσίες σε πνευματικό επίπεδο!
  Μια γυναίκα, έχοντας λερώσει το σώμα της, διατηρεί πνευματική αγνότητα, φορώντας ένα καθαρό κοστούμι, συνεχίζει να φέρεται σαν γουρούνι!
  Η γυναίκα μπορεί να σκονίζεται, αλλά η βρωμιά δεν κολλάει σε μια καθαρή ψυχή και ο πολιτικός, ακόμα και μετά το μπάνιο, παραμένει γουρούνι!
  Οι ξανθιές μπορούν επίσης να σκοτεινιάσουν, αλλά μόνο μια γυναίκα είναι ακόμα άγγελος και ένας πολιτικός, ανεξάρτητα από το χρώμα των μαλλιών, είναι ο ίδιος ο Σατανάς!
  Ο πολιτικός λατρεύει τις γυναίκες με ξανθά μαλλιά και γυμνά, λεπτά πόδια και ταυτόχρονα λατρεύει να κόβει τα μαλλιά των ψηφοφόρων, ανεξαρτήτως χρώματος, και να βάζει παπούτσια για όλα τα μεγέθη!
  Το φως της ψυχής μιας γυναίκας δεν εξαρτάται από το χρώμα των μαλλιών της, το επίπεδο πνευματικού σκότους σε έναν πολιτικό αυξάνεται με το μήκος της γλώσσας της!
  Είναι καλό όταν είσαι ξανθός, οι άντρες συρρέουν σε ξανθά μαλλιά σαν αιματοσκώληκες, αλλά ένας πολιτικός ακόμα και με λευκή ρόμπα είναι πιο μαύρος από τον διάβολο!
  Μια γυναίκα δεν χρειάζεται να είναι ξανθιά - το κύριο πράγμα είναι να έχει μια φωτεινή ψυχή!
  Τα γυμνά δάχτυλα των γυναικείων ποδιών αρπάζουν πολύ επίμονα τους άντρες με πλούσια κοστούμια!
  Μια γυναίκα αρπάζει τους άντρες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, από την ομορφιά και τη λεπτότητα των οποίων εξαρτάται η επιμονή τους, και οι πολιτικοί των ψηφοφόρων με τη γλώσσα τους, και όσο πιο μακριές και κολλώδεις, τόσο πιο δυνατό το κράτημα!
  Ένα ξυπόλητο αγόρι είναι πιο πιθανό να ανέβει στο βουνό της επιτυχίας παρά ένας γέρος με παπούτσια!
  Ένα αγόρι με μια χάλκινη δεκάρα στην τσέπη νιώθει καλύτερα από έναν πλούσιο άνδρα με μια σακούλα χρυσό στην πλάτη του!
  Ένα ξυπόλητο κορίτσι αφήνει στάμπες που θαυμάζει ο κόσμος και ένας πολιτικός αφήνει τέτοια σημάδια με τις μπότες του που φτύνουν έναν ολόκληρο αιώνα!
  Έτσι το αγόρι πολεμιστής πυροβόλησε. Πολλοί Βρετανοί και οι μισθοφόροι τους σκοτώθηκαν. Στη συνέχεια όμως έφτασαν δύο ακόμη διμοιρίες με ενισχύσεις και μπήκαν στη μάχη. Και αυτό είναι όσο πεντακόσιοι ιππείς. Δηλαδή εκατό ανά αδερφό.
  Αυτό δεν ενοχλεί την πεντάδα. Τέσσερα αγόρια και ένα κορίτσι κάνουν επιδέξια ελιγμούς, κρύβονται στα αλσύλλια της ζούγκλας και πυροβολούν αρκετά συχνά και με ακρίβεια. Αυτοί είναι τόσο νέοι και υπέροχοι πολεμιστές.
  Αλλά το ερώτημα είναι: θα έχει αρκετά πυρομαχικά ένας τέτοιος αριθμός βρετανικών στρατευμάτων;
  Παρόλα αυτά, οι πυροβολισμοί συνεχίζονται και τα πτώματα συνεχίζουν να συσσωρεύονται.
  Ο Όλεγκ σημείωσε με ένα γλυκό βλέμμα, πετώντας ξανά ένα βαρύ, κοφτερό βότσαλο με το γυμνό, παιδικό του πόδι:
  - Αυτό είναι εξόντωση! Είμαστε σαν τανκς!
  Πράγματι, για παράδειγμα, στο παιχνίδι "Entente", τα βαριά τανκς, αν αναβαθμιστούν πλήρως μέσω της στρατιωτικής και επιστημονικής ακαδημίας, κουρεύουν το πεζικό σαν ένα δρεπάνι από ζιζάνια. Ένα τανκ είναι γενικά ένα πολύ τρομερό όπλο με το οποίο τίποτα και κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί. Μόλις ανεβαίνει, πυροβολεί τους εχθρούς.
  Αλλά φυσικά, το τανκ είναι σίγουρα βαρύ, το ελαφρύ δεν είναι πια το ίδιο.
  Έτσι, σαν βαριά τανκς, κυριολεκτικά πυροβολούν τους πάντες με έναν καλλιεργητή.
  Κάθε δευτερόλεπτο υπάρχει ένας πυροβολισμός και ένα πτώμα. Είναι αλήθεια ότι μετά από τριάντα μεμονωμένες βολές πρέπει να αλλάξετε την κόρνα, αλλά αυτό είναι επίσης λίγο.
  Έτσι ξεκίνησε το κυνήγι. Και τα αγόρια δεν ξέρουν ούτε έλεος ούτε αδυναμία. Μαζί τους και η κοπέλα Στέλα.
  Και οι χτυπημένοι στρατιώτες πέφτουν.
  Ο Όλεγκ τραγούδησε μάλιστα:
  Μεγάλη, δυνατή, ιερή χώρα,
  Δεν υπάρχει τίποτα πιο λαμπερό κάτω από τον γαλάζιο ουρανό!
  Μας δόθηκε από τον Παντοδύναμο Θεό για πάντα -
  Φως χωρίς σύνορα, υπέροχη Ρωσία!
    
  Ο κόσμος δεν έχει δει ποτέ τέτοια δύναμη, ξέρετε, ποτέ
  Για να πατάμε περήφανα την απεραντοσύνη του χώρου!
  Οποιοδήποτε αστέρι στο σύμπαν σου τραγουδάει,
  Είθε η Ρωσία να είναι ευτυχισμένη μαζί μας!
    
  Άλλωστε, αυτή είναι η Πατρίδα μας, είναι μια τέτοια μοίρα,
  Διοικήστε το χώρο όλων των θεμάτων!
  Οποιοσδήποτε από εμάς, πιστέψτε με, θα το ήθελε αυτό,
  Χωρίς καμία ανοησία, γυναικείες δεισιδαιμονίες!
    
  Οι αρχάγγελοι σαλπίζουν τη δυνατή τους σάλπιγγα,
  Επαινούν ζωηρά την πορεία των στρατών μας!
  Και ο εχθρός θα βρει τη μοίρα του στο φέρετρο μιας σφήκας,
  Και να μην λαμβάνει φόρους και φόρους!
    
  Αυτή είναι η πατρίδα μας, πιστέψτε με, όλα σε αυτήν είναι όμορφα,
  Γύρισε ολόκληρο το σύμπαν χωρίς προσπάθεια!
  Χαριτωμένα κορίτσια με βαριά πλεξούδα,
  Θέλει ένα δυνατό χτύπημα!
    
  Η Πατρίδα είναι το βλέμμα των γαλάζιων ματιών μιας μητέρας,
  Το χέρι της είναι και τρυφερό και πέτρινο!
  Και σκοτώνεις τον αντίπαλο, νεαρέ, με μια σφαίρα -
  Είθε η φλόγα να καίει πιο φωτεινή στην καρδιά σας!
    
  Στην απέραντη Πατρίδα, πάρε τον όρκο,
  Φυσικά και σε κάνει καλό!
  Αν και στη μανία της μάχης κυλάει ένα ρεύμα αίματος,
  Ο εχθρός θα λάβει πλέον αντίποινα!
    
  Τα όπλα και το θάρρος είναι ένα τόσο ισχυρό κράμα,
  Ο κακός δεν μπορεί να το ξεπεράσει!
  Πέταξα γρήγορα με ένα αεροπλάνο με βόμβες,
  Και όταν εκρήγνυται, πέφτει βροχή στα τζάμια!
    
  Αλλά η διαταγή του ηγεμόνα - πέτα αγόρι στον Άρη -
  Ήρθε η ώρα να εγκαταστήσετε χώρο!
  Και η αλαζονεία του Αρειανού θα τον βγάλει στα μάτια,
  Τότε βλέπουμε πέρα από τον Πλούτωνα!
    
  Ας φτάσουμε στα ύψη του διαστήματος, βλέποντας την άκρη του σύμπαντος,
  Αυτή είναι η ανθρώπινη μοίρα μας!
  Και επομένως, μικρό αγόρι, τόλμησε τα κατορθώματα,
  Μετά από όλα, ξέρετε ότι η ανταμοιβή είναι μια επικερδής επιχείρηση!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο 7.
  Έφτασαν περισσότερες ενισχύσεις για τους Βρετανούς, οπότε η βάση ήταν προφανώς κοντά, και όχι μόνο το ιππικό, αλλά και το πεζικό έφταναν.
  Οι νεαροί πολεμιστές είχαν τελειώσει τα πυρομαχικά και ο Ζαν αποφάσισε να υποχωρήσει.
  Ο Oleg Rybachenko, αφού είχε την αθανασία και ήταν ο ταχύτερος στην ομάδα τους, πρότεινε να καλύψει την υποχώρηση και να αποσπάσει την προσοχή των Βρετανών.
  Τα υπόλοιπα παιδιά δεν είχαν αντίρρηση. Μάλιστα, είδαν τον Όλεγκ σε δράση και ήταν σίγουροι ότι δεν θα τον απογοητεύσει.
  Και έτσι το αγόρι εξολοθρευτής παρέμεινε, και οι τέσσερις με άλογα σε μινιατούρες υποχώρησαν.
  Ο Oleg, για να σώσει σχεδόν εντελώς άδειες σφαίρες, άρχισε να ρίχνει ενεργά πολυάριθμα φυσίγγια με τα γυμνά του πόδια, που άφησε ο εχθρός. Και αν πετάξετε ένα φυσίγγιο με επιτάχυνση και χτυπήσει στο μέτωπο, τότε θα έχει θανατηφόρο αποτέλεσμα όχι πιο αδύναμο από μια πραγματική σφαίρα.
  Και ο Superman Boy συνέχισε να αγωνίζεται, με εκπληκτική αποτελεσματικότητα. Αλήθεια, του πέρασαν και σκέψεις, γιατί μπήκε σε αυτόν τον πόλεμο; Άλλωστε, πράγματι, οι Μπόερς δεν είναι άγγελοι, και οι Βρετανοί δεν είναι έντιμοι. Αν και πραγματικά παλεύουν για εκείνα τα εδάφη που θα χαθούν σε μερικές δεκαετίες.
  Και εδώ οι άνθρωποι πεθαίνουν μάταια. Αν και πόσες φορές έχουν ήδη πεθάνει μάταια; Ας θυμηθούμε τις εποχές του Τζένγκις Χαν. Εκατομμύρια άνθρωποι πέθαναν και η Μογγολική Αυτοκρατορία εξαφανίστηκε χωρίς ίχνος!
  Και το ίδιο μπορεί να ειπωθεί για τη Βρετανική Αυτοκρατορία, η οποία έχασε σχεδόν όλες τις αποικίες της τον εικοστό αιώνα.
  Και τώρα σκοτώνεις τους Βρετανούς - τι χρειάζεσαι;
  Ο Oleg Rybachenko ήθελε να φωνάξει ότι δεν ήταν δολοφόνος και ότι ένιωθε λύπη και αηδία που κατέστρεφε ζωντανούς ανθρώπους. Αλλά ο κάθε άνθρωπος είναι ο δικός του κόσμος.
  Αλλά το αγόρι θυμήθηκε ότι οι Ρώσοι Θεοί τον είχαν στείλει σε αυτό το σύμπαν και τον διέταξαν να βοηθήσει τους Μπόερς να νικήσουν τους Βρετανούς και να πολεμήσουν στο τάγμα των κορόιδων του Jean Grandier. Και εδώ είναι υποχρεωμένος να εκπληρώσει το θέλημα των Ρώσων Θεών και να κερδίσει την αθανασία.
  Λοιπόν, αν ναι, θα κάνει εξαιρετική δουλειά.
  Όπως λένε, στα παιχνίδια δεν σκότωσε ή κατέκτησε κανέναν.
  Και το αγόρι εξολοθρευτής τραγούδησε, συνεχίζοντας να καταστρέφει τους Βρετανούς:
  Είμαστε πρωτοπόροι, παιδιά της Άρτεμης,
  Γεννήθηκε αντί για πιπίλα με θήκη!
  Για τη δόξα της Μητέρας μας Ρωσίας -
  Το αγόρι παλεύει με τόλμη!
    
  Μια λαμπερή γραβάτα καίει σαν δάδα,
  Μια υπέροχη χορωδία τραγουδά τον ύμνο στην Πατρίδα!
  Και ο Φύρερ θα πάρει έναν αιχμηρό κάκτο στον κώλο,
  Είμαστε ορδές αντιπάλων, να ξέρετε ότι συντρίβουμε!
    
  Το πάρτι μας δίδαξε τη δύναμη της μάχης,
  Να μπορείς να πυροβολείς και να τρέχεις, να πολεμάς με όλους!
  Ας πάνε τα μεγαλύτερα αδέρφια στο στρατό,
  Θα καρπωθούμε όμως και μεγάλη επιτυχία!
    
  Τι είδους υπηρεσία στην Πατρίδα θα θέλατε;
  Στα χαρακώματα αν χρειαστεί στο μηχάνημα!
  Και η φιλία είναι πιο δυνατή κάτω από την κόκκινη σημαία,
  Αφήστε τη χώρα μου να έρθει στον κομμουνισμό!
    
  Πόσο δύσκολο είναι μπροστά, περικυκλωμένος
  Χιονίζει κιόλας και είμαστε ξυπόλητοι, φίλε!
  Δεν θα υπάρξει συγχώρεση για τα τέρατα Kraut,
  Και στα όνειρά σου πάλεψε και τόλμησε!
    
  Εμείς τα αγόρια είμαστε εξαντλημένοι από τις μάχες,
  Πεινασμένος, το πόδι σου αιμορραγούσε!
  Αλλά ας μην τους επιτρέψουμε να μας χτυπήσουν με μπότες,
  Όπως η Ρωσία, η ψυχή μου σε αγαπάει!
    
  Δεν ξέρουμε τη λέξη αιχμαλωσία, καλά, στην κόλαση με την αδυναμία,
  Ναι, πόσοι τύποι πέθαναν σε μάχες!
  Μερικές φορές η κούραση σέρνεται,
  Όταν είναι σαν ένα αυτόματο φορτίο εκατό τόνων!
    
  Αλλά δεν χρειάζεται να υποκύψουμε στη θλίψη,
  Δεν είναι αυτός ο λόγος που ορκίστηκα στον Θεό!
  Πρέπει να υπηρετήσει τη Ρωσία χωρίς άθλιες πράξεις,
  Σύντροφε Στάλιν, αιώνιο ιδανικό!
    
  Αλλά το κύριο πράγμα είναι το θάρρος και η τόλμη,
  Επινοητικότητα και ομορφιά των σκέψεων!
  Μην νομίζετε ότι ο πολιτισμός είναι ασήμαντο,
  Άλλωστε ο στίχος γεννήθηκε από τη γλώσσα της φωτιάς!
    
  Υπάρχει μια φλόγα του Ιησού στο στήθος μου,
  Ποιος είναι Θεός και Σωτήρας και Κομμουνιστής!
  Δεν ανέχεται την αγιότητα, γνωρίζει τις ψυχές ενός δειλού,
  Ο μόνος δρόμος είναι πάνω, μην σκέφτεστε καν να πέσετε κάτω!
  Αν και οι στίχοι δεν είναι αρκετά σαν στέπα, είναι ψύχραιμοι και ψύχραιμοι και τραγουδούσαν σαν αγόρι πολεμιστής. Με συναίσθημα και έκφραση.
  Και πάλι συνέχισε να πετάει θανατηφόρα φυσίγγια με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών των παιδιών του. Και τρυπήστε τα κρανία των αντιπάλων σας.
  Ο Όλεγκ σημείωσε:
  - Ο πόλεμος είναι πόλεμος! Όχι πάντα ιερά, αλλά πάντα αιματηρά!
  Και το αγόρι το πήρε και σφύριξε. Και το σφύριγμα του ήταν τόσο διαπεραστικό που αρκετές εκατοντάδες κοράκια έπεσαν και τρύπησαν με το ράμφος τους τα κρανία των Άγγλων στρατιωτών.
  Μετά από αυτό το αγόρι ξέσπασε σε γέλια. Και πέταξε μια ντουζίνα κάλυκες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών των παιδιών. Και επιτέθηκαν στις τάξεις, χτυπώντας τα συντάγματα μισθοφόρων. Αυτό ήταν πραγματικά ένα φονικό αποτέλεσμα.
  Ο Όλεγκ συνέχισε τον αγώνα χρησιμοποιώντας δύο σπαθιά ταυτόχρονα. Και με την ταχύτητα και την αντοχή του ήταν τόσο αποτελεσματικό όσο η βολή από πολυβόλο. Και πολύ γρήγορα. Το αγόρι έκοψε και πέταξε κάλυκες με τα πόδια του και ταυτόχρονα τραγούδησε ξανά:
  Η ηλικία μας είναι τόσο όμορφη, πιστέψτε με,
  Μπορείτε να κάνετε τα πάντα σε αυτό...
  Και ακόμη και ο χώρος δεν είναι επικίνδυνος,
  Διάφοροι απατεώνες εξαφανίστηκαν!
  
  Σε αυτό τα σχολεία είναι ο παράδεισος και η διασκέδαση,
  Κάθε φαγητό είναι σαν το χιόνι το χειμώνα...
  Το παιδί θα πάει σε μια περιπέτεια,
  Το μεγάλο σου όνειρο!
  
  Δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε θλιβερά πράγματα,
  Άλλωστε δεν υπάρχει ίχνος γήρατος...
  Τέτοια είναι τα συναισθήματα
  Και ένα μπουκέτο φρέσκα τριαντάφυλλα για πάντα!
  
  Αλλά τώρα είμαστε σε έναν άλλο κόσμο,
  Περιέχει νεράιδες, καλικάντζαρους, μάγους...
  Είμαστε απλά ξυπόλητα παιδιά,
  Όμως γεννηθήκαμε για τη νίκη!
  
  Με ένα μαγικό ραβδί μπορούν
  Ξέρει κανείς πώς να παραπλανήσει...
  Αν χρειαστεί να μετακινήσουμε τα βουνά,
  Και αποσπάμε χάρη!
  
  Δράκοι πετούν στον ουρανό
  Είναι τόσο εύκολο να τους πολεμήσεις...
  Η φύση έγινε αιώνιος Μάης,
  Αισθάνεται τόσο καλά σε αυτό!
  
  Και τα ξωτικά, σε αυτό το υπέροχο φως,
  Λαμπυρίζουν σαν μαργαριτάρια νερού...
  Σε έναν υπέροχο μαγικό πλανήτη,
  Διεξάγουμε παιδικό στρογγυλό χορό!
  
  Θα έχουμε μεγάλη αγάπη,
  Ας ανάψουμε εκατό φώτα στον ουρανό...
  Οι δικαστές θα γίνουν κβάζαρ για εμάς,
  Και στο απέραντο φως της δύναμης!
  
  Ο Θεός δεν αγαπά τους αδύναμους, πιστέψτε με,
  Θέλει να είσαι σαν φως...
  Για χάρη της μαγικής δύναμης,
  Ένας καλός άνθρωπος θα λειτουργούσε!
  
  Ναι, όλα είναι όμορφα σε αυτόν τον κόσμο,
  Σαν πετράδια, ένα σμήνος λιβελλούλες...
  Θα είμαστε μαζί σαν ομάδα,
  Χωρίς να χύσει πικρά δάκρυα!
  
  Δεν υπάρχει πιο όμορφο μέρος σε όλη τη γη,
  Και ο Ήλιος είναι ένας κίτρινος, φωτεινός κύκλος...
  Θα δώσω μια ανθοδέσμη στη Μάσα,
  Για να μην ξεθωριάζει το βλέμμα του κοριτσιού!
  
  Ναι, η μαγεία είναι δυνατή, πιστέψτε με,
  Ικανός να μετακινεί βουνά...
  Εμφανισιακά είμαστε όλοι παιδιά του Ροντ,
  Και το νήμα της ζωής δεν θα διακοπεί!
  
  Φυσικά οι σκλάβοι μπορούν να επαναστατήσουν,
  Όπως πρόσταξε ο γενναίος Σπαρτάκ...
  Οι σκλάβοι στενάζουν από τον πόνο,
  Βάζεις το πόδι σου στο νικέλιο!
  
  Ο δράκος, φυσικά, είναι ισχυρός,
  Μπορούμε να τον νικήσουμε...
  Αν και τα σύννεφα αιωρούνται πάνω από την Πατρίδα,
  Μια θυμωμένη αρκούδα βρυχάται!
  
  Εδώ τα ορκ επιτίθενται σε ένα σμήνος,
  Θα μπορέσουμε να τα κόψουμε...
  Πιστέψτε με παιδιά, δεν θα αποτύχουν,
  Ο κυνηγός μετατρέπεται σε παιχνίδι!
  
  Η δύναμη των γενεών είναι πίσω μας,
  Εμείς τα παιδιά πετάξαμε στον Άρη...
  Ο Λένιν ηγήθηκε της χώρας στην αρχή,
  Τότε ένας άλλος ηγέτης έσωσε τη Γη!
  
  Τελικά, οι μύες μας είναι έτσι,
  Μυϊκή ελαστικότητα στα παιδιά...
  Τρέχουμε ξυπόλητοι στο χιόνι,
  Ο κακός καταστρέφεται από έναν blaster!
  
  Ας φέρουμε την ευτυχία στο σύμπαν,
  Έτσι η σίκαλη ανθίζει από χρυσό...
  Όλα θα είναι υπό το φως του κόσμου της εξουσίας,
  Το κακό, η κακία και τα ψέματα θα εξαφανιστούν!
  
  Ναι, είμαι παιδί εδώ και χρόνια
  Αλλά πιστέψτε με, το μυαλό είναι τιτάνας...
  Ο νεαρός σηκώθηκε από τα σπαργανά του,
  Ο κακός τύραννος νικήθηκε, νικήθηκε!
  
  Η αγάπη μου για την Αγία Πατρίδα,
  Με όλη μου την καρδιά και την ψυχή...
  Τώρα ζούμε κάτω από τον κομμουνισμό,
  Πού είναι ο χρυσός νιπτήρας!
  
  Τι χρειαζόμαστε μαγεία και καλικάντζαρους;
  Η τεχνολογία είναι σημαντική εδώ...
  Ας φτιάξουμε έναν κόσμο, πιστέψτε με, έναν νέο,
  Και στην άβυσσο των πονηριών του Σατανά!
  
  Η αγάπη καίει στην καρδιά ενός παιδιού,
  Προσπαθήστε για ανοιχτά χωράφια...
  Ανοίξαμε την πόρτα της αθανασίας,
  Και μαζί θα είμαστε, εσύ κι εγώ!
  
  Έτσι πάλεψα με ένα τρομερό ορκ,
  Κόψτε τον με ένα σπαθί...
  Πολεμήσαμε με τον εχθρό μόνο για λίγο,
  Δεν μας ενδιαφέρουν τα προβλήματα!
  
  Αν χρειαστεί να πολεμήσουμε τον Koshchei,
  Ας φάμε κι αυτό το φρούτο, πιστέψτε με...
  Οποιαδήποτε ιδέα θα γίνει,
  Δεν υπάρχουν πιο ψύχραιμα παιδιά στο μέλλον!
  
  Περιπέτειες περιμένουν στον νέο κόσμο,
  Ξέρω τέτοια θαύματα...
  Φυσικά, η εκδίκηση θα έρθει για το κακό,
  Και οι ουρανοί θα καούν!
  
  Ο φαλακρός δαίμονας θα εξαφανιστεί σύντομα,
  Η ειρήνη θα έρθει στον ουρανό...
  Θα υπάρχουν άλλοι πίσω μας,
  Ούτε ο Σαίξπηρ δεν μπορεί να τους περιγράψει!
  
  Θα γονατίσω μπροστά στον Θεό,
  Θα κάνω μια προσευχή και θα πάω κατευθείαν στη μάχη...
  Στο όνομα των φωτεινών γενεών,
  Δεν θα υπάρξει άλλη μοίρα!
  
  Θα περάσουν τα χρόνια, θα μεγαλώσουμε,
  Θα έχουμε απογόνους, ξέρεις...
  Και το γρασίδι γίνεται ξανά πράσινο
  Όλο το σύμπαν θα γίνει παράδεισος!
  Ότι ο Όλεγκ τραγούδησε και πολέμησε με όλη του την απελπισμένη δύναμη. Αν και το αγόρι λυπόταν πολύ που σκότωνε ζωντανούς ανθρώπους. Επιπλέον, οι Βρετανοί είναι πολιτισμένος λαός και θα έλεγε κανείς μια προηγμένη χώρα.
  Αλλά αυτό που έκαναν με τους φυλακισμένους δεν ήταν πια όμορφο για αυτόν τον πολιτισμό.
  Οι Βρετανοί αφαίρεσαν την ανάκριση από το αιχμάλωτο κορίτσι. Αρχικά, της έβγαλαν τα παπούτσια και την οδήγησαν ξυπόλητη μέσα στη ζούγκλα. Αλλά το κορίτσι δεν είναι από φτωχή οικογένεια και τα γυμνά πόδια της δεν συνηθίζουν να κάνουν χωρίς παπούτσια. Και η κοπέλα περπατούσε με τα χέρια δεμένα πίσω της σαν αιχμάλωτη. Πώς είναι να περπατάς ξυπόλητος στη ζούγκλα, με το γυμνό σου πέλμα να πιάνει αγκάθια, κώνους, κλαδιά, φυμάτια, και αυτό είναι μια οδυνηρή αίσθηση.
  Όμως η κοπέλα έπρεπε να περπατήσει μακριά και τα τρυφερά της πόδια αποδείχτηκαν ότι αιμορραγούσαν.
  Στη συνέχεια το κορίτσι μεταφέρθηκε στο δωμάτιο βασανιστηρίων. Εκεί της έσκισαν τα ρούχα και την έδεσαν σε ένα κοντάρι. Τότε ο δήμιος άρχισε να χτυπά με ένα θαλάσσιο μαστίγιο με επτά ουρά. Το κορίτσι βόγκηξε και έκλαιγε από τα χτυπήματα. Το τρυφερό δέρμα της έσκασε και χύθηκε αίμα. Ο βοηθός του βασανιστή γέμισε έναν κουβά με νερό και του έριξε αλάτι. Πλησίασε την κοπέλα με πλαγιοπόδαρα. Και το πήρε και της έριξε αλατόνερο. Η κοπέλα, χτυπημένη μέχρι αίματος, ούρλιαζε χυδαιότητες και έχασε τις αισθήσεις της από ένα άγριο σοκ πόνου.
  Οι Άγγλοι δήμιοι γέλασαν. Τα βασανιστήρια δεν είναι ακόμη παράνομα στη Βρετανία, επομένως μπορούν να πραγματοποιηθούν.
  Έτσι, ένα αγόρι περίπου δεκατριών ετών οδηγήθηκε στο υπόγειο για βασανιστήρια. Πρώτα του έδειξαν μια χτυπημένη και βασανισμένη κοπέλα που βρισκόταν αναίσθητη. Στη συνέχεια, ο δήμιος πήρε και έκανε ένεση στον χτυπημένο εκπρόσωπο του ωραίου φύλου με διεγερτικό. Και συνήλθε.
  Ο αρχιεκτελεστής είπε:
  - Αυτό θα συμβεί και σε σένα, αγόρι, αν δεν μου πεις πού είναι η βάση του καπετάν Ζαν, θα χάσεις το κεφάλι σου.
  Το αγόρι μουρμούρισε:
  - Δεν ξέρω! Δεν είμαι από την ομάδα του!
  Αρκετοί γραφείς κατέγραψαν αναγνώσεις χρησιμοποιώντας αυτόματα στυλό μελάνης. Διότι δεν είχαν εφευρεθεί ακόμη τα μαγνητόφωνα και η ηχογράφηση. Αλλά οι ηλεκτρικές σόμπες ήταν ήδη διαθέσιμες.
  Και ο αρχιεκτελεστής διέταξε:
  - Λοιπόν, βασάνισε αυτό το αγόρι!
  Το παιδί κάθισε σε μια ειδική καρέκλα και άρχισε. Πριν από αυτό, τα ρούχα ήταν σκισμένα. Θαμπές αιχμές έσκαψαν στην πλάτη και στις ωμοπλάτες του αγοριού, κάτι που ήταν αρκετά οδυνηρό.
  Αλλά αποδείχθηκε ότι ήταν ακόμη πιο οδυνηρό όταν τα ξυπόλητα, αν και τραχιά πέλματα του αγοριού τοποθετήθηκαν σε ηλεκτρικές σόμπες συνδεδεμένες με τα καλώδια. Τότε η κοκκινομάλλα γυναίκα δήμιος γύρισε τον διακόπτη και άρχισαν να ζεσταίνονται.
  Φυσικά τα πόδια του αγοριού ήταν αρκετά σκληρά. Ήταν ακόμη σε μια ηλικία που δεν ήταν ντροπή να περπατάς ξυπόλητος και το κλίμα της νότιας Αφρικής ήταν πολύ ήπιο. Και φυσικά, είναι πολύ πιο ευχάριστο, ειδικά για ένα παιδί, χωρίς παπούτσια. Αλλά είναι ακόμα ζωντανό δέρμα, αν και τραχύ, ακόμα και παιδικό, και άρχισε να ζεσταίνεται. Επιπλέον, η γυναίκα δήμιος γύρισε ξανά τον διακόπτη και η σόμπα άρχισε να γίνεται κόκκινη. Και μύριζε καμένο κρέας, σαν να ψήνεται αρνί σε μπάρμπεκιου. Και τότε το αγόρι αρχίζει να ουρλιάζει.
  Αλλά τα γυμνά του πόδια, σφιγμένα σε ατσάλινα βραχιόλια, είναι τόσο παχιά και δυνατά που μπορούσαν να κρατήσουν ένα βουβάλι. Το αγόρι ούρλιαξε και γκρίνιαξε:
  - Συγγνώμη! Δεν ξέρω τίποτα! Αχ μαμά σώσε με!
  Όταν η γυναίκα γύρισε ξανά, η μυρωδιά του καμένου εντάθηκε και το άτυχο παιδί λιποθύμησε από το οδυνηρό σοκ.
  Η σόμπα έσβησε, αλλά τα βασανιστήρια δεν τελείωσαν εκεί. Το αγόρι ήταν στριμωγμένο σε ένα ράφι και τα γυμνά πόδια του ήταν στερεωμένα σε ένα τετράγωνο και τα βάρη ήταν κρεμασμένα στους γάντζους αυτής της συσκευής, τεντώνοντας το αγόρι.
  Και σφύριξε και γκρίνιαζε πόσο τον πονούσε. Το πιο αηδιαστικό είναι ότι το αγόρι πραγματικά δεν ήξερε τίποτα και αποδείχθηκε ότι ήταν τυχαίο θύμα. Αν και παιδιά πολέμησαν επίσης μεταξύ των Μπόερς. Και γενικά, ο λευκός πληθυσμός των δύο δημοκρατιών είναι μόνο διακόσιες χιλιάδες, και οι Βρετανοί ολοκλήρωναν τη συγκρότηση ενός στρατού διακοσίων πενήντα χιλιάδων εναντίον τους. Επιπλέον, ένας τέτοιος στρατός δεν είναι τόσο μεγάλη αυτοκρατορία, της οποίας ο πληθυσμός, μαζί με τις αποικίες και τις κυριαρχίες, ήταν κοντά στα πεντακόσια εκατομμύρια.
  Δηλαδή, ακόμη και αν ληφθούν υπόψη οι δυσανάλογα μεγάλες απώλειες σε μάχες με τους Μπόερς, οι τελευταίοι δεν έχουν πρακτικά καμία πιθανότητα. Και τριάντα χιλιάδες μαχητές που συγκεντρώθηκαν σχεδόν πλήρως είναι σχεδόν το όριο. Επιπλέον, οι Μπόερ είναι γεμάτοι προκαταλήψεις και πιστεύουν ότι οι γυναίκες δεν πρέπει να πολεμούν. Εάν υπάρχουν εκπρόσωποι του ωραίου φύλου, αυτό είναι μόνο μεταξύ αλλοδαπών εθελοντών, ή νοσοκόμων ή σε νοημοσύνη.
  Παρεμπιπτόντως, στο τάγμα του Captain Rip the Head, τα κορίτσια πηγαίνουν συχνά σε αποστολές αναγνώρισης επειδή τα φοβούνται και τα υποψιάζονται λιγότερο.
  Αλλά αρπάζουν τα αγόρια.
  Και ήταν απλώς περίεργος, και κατάσκοπος, αλλά εξακολουθούν να τον βασανίζουν.
  Και αποφάσισαν να βασανίσουν λίγο το κορίτσι με ηλεκτροπληξία. Και άρχισαν να εφαρμόζουν ηλεκτρόδια σε ευαίσθητες περιοχές. Αυτό που πρέπει να πω είναι πολύ οδυνηρό. Πιο συγκεκριμένα, είναι γενικά ένας τόσο τρομερός πόνος. Δεδομένου ότι το ρεύμα διέρχεται από τις νευρικές απολήξεις, είναι γενικά αδύνατο να προκληθεί περισσότερο πόνο από τον ηλεκτρισμό.
  Τέντωσαν επίσης καλά το αγόρι και άρχισαν να το βασανίζουν με μια ειδική σκούπα από ατσάλινο συρματόπλεγμα συνδεδεμένη με ένα ειδικό δυναμό. Αχ πόσο πόνεσε. Ήταν οδυνηρό, και το φτωχό αγόρι απλά ξέσπασε από σπαραχτικές κραυγές.
  Αν το είχε δει αυτό ο Oleg Rybachenko, τότε ίσως η συνείδησή του να τον βασάνιζε λιγότερο. Ωστόσο, σε μια προηγούμενη ζωή ήταν στο παιχνίδι της Αντάντ, σε μία μόνο αποστολή σημείωσε ρεκόρ καταστρέφοντας περισσότερες από δύο δισεκατομμύρια μονάδες μάχης, και χωρίς να έχει απώλειες. Έχοντας κερδίσει έτσι περισσότερους από διακόσια δισεκατομμύρια πόντους σε ένα παιχνίδι υπολογιστή - που είναι πιθανότατα ρεκόρ για όλα τα ηλεκτρονικά παιχνίδια όλων των εποχών και των λαών.
  Αλλά είναι άλλο πράγμα να καταστρέφεις εικονικές πληροφορίες σε συμβατικά bit και byte και άλλο πράγμα για ζωντανούς, πραγματικούς ανθρώπους. Εδώ βέβαια υπάρχει τεράστια διαφορά. Και φυσικά, η συνείδηση του αγοριού τον βασανίζει.
  Για να αποσπάσει την προσοχή του, ο Oleg Rybachenko άρχισε να προφέρει φτερωτούς αφορισμούς, αληθινά μαργαριτάρια σκέψης:
  Αν ένας πολιτικός έχει μια έξυπνη μπότα, τότε ο ψηφοφόρος θα ρουφήξει ξινή λαχανόσουπα με ένα κουρελιασμένο παπούτσι!
  Στην πολιτική, η πιο σκληρή και αιχμηρή λεπίδα είναι μια γλώσσα χωρίς κόκαλα και η ισχυρή αλυσίδα στερείται σταθερών αρχών!
  Ο πολιτικός θέλει να έχει και το μυστικό της νιότης, για να πέσουν όλοι οι ψηφοφόροι σε παιδική ηλικία και μύξα!
  Οι μακρόγλωσσοι πολιτικοί είναι οι πιο εύκολοι στην αγορά για όσους έχουν εξυπνάδα με κοντό παντελόνι!
  Ένας άντρας μπορεί να είναι τόσο δυνατός όσο μια βελανιδιά, αλλά αν έχει κεφάλι δρυοκολάπτη, μια γυναίκα θα εξακολουθήσει να του βγάλει τα ροκανίδια!
  Ο άντρας έχει κορμό, η γυναίκα έχει πηγάδι, αλλά το αρσενικό δεν μπορεί να γεννήσει απογόνους με σάρκα και η γυναίκα δεν μπορεί να γεννήσει τον χαρακτήρα του πολεμιστή πνευματικά!
  Στην πυγμαχία χτυπιούνται στο πρόσωπο με τα χέρια φορώντας γάντια, στην πολιτική χτυπιούνται με τη γλώσσα οπουδήποτε χωρίς λευκά γάντια!
  Δεν υπάρχει πυγμαχία χωρίς γάντια, δεν υπάρχει πολιτική λευκών γαντιών!
  Στην πυγμαχία σε χτυπούν βάναυσα, αλλά σύμφωνα με τους κανόνες, αλλά στην πολιτική σε χτυπούν αλύπητα χωρίς κανόνες!
  Στην πυγμαχία υπάρχουν κανόνες και κριτές, στην πολιτική υπάρχουν τσακωμοί χωρίς κανόνες, και πλήρες λιντσάρισμα!
  Η πυγμαχία είναι σκάκι, αντίθετα, και όμως ένα ευγενές άθλημα, η πολιτική στερείται παντελώς αρχοντιάς, και ένα άθλημα στο οποίο βασιλεύει η ανομία!
  Στην πυγμαχία δεν υπάρχει πάντα δίκαιη κρίση και τεχνικές, αλλά μετά παλεύουν ένας εναντίον ενός, και στην πολιτική πάντα ρίχνουν το πλήθος στους πιο αδύναμους!
  Στη μάχη χρειάζεται προσοχή και ευρηματικότητα, αλλά στη διακυβέρνηση μιας χώρας, ένας δικτάτορας χρησιμοποιεί μπαστούνια χωρίς να ξέρει τα φρένα!
  Δικτάτορας είναι ένας πυγμάχος που έχει χάσει το αίσθημα ευθύνης του και έχει ισοπεδώσει τη συμπόνια του!
  Ένας δικτάτορας είναι ένας μαχητής που πολεμά με τα χέρια κάποιου άλλου και δίνει εντολές με φωνή διαφορετική από τη δική του!
  Ο δικτάτορας είναι ένας λύκος με ρόμπα ερμίνας, αλλά καταβροχθίζει το κρέας των ψηφοφόρων με ένα καρύκευμα από χυλοπίτες στα αυτιά του και τρύπες για ντόνατς!
  Ο πολιτικός είναι ένας δρομέας αποστάσεων που σκύβει συνεχώς και κόβει τις γωνίες!
  Οι δρομείς τρέχουν με τα πόδια τους, αλλά ένας πολιτικός κινείται με τη μακριά του γλώσσα!
  Ο πυγμάχος χτυπάει το συκώτι, αλλά ο πολιτικός είναι ήδη στο συκώτι!
  Δικτάτορας είναι ένας πυγμάχος που χτυπάει πάντα κάτω από τη ζώνη με λάθος χέρια, δεν ακούει το γκονγκ και είναι ο κριτής του εαυτού του!
  Η πυγμαχία είναι ένας αγώνας γροθιάς με μαλακά γάντια, η πολιτική της γλωσσομαχίας χωρίς λευκά γάντια!
  Πυγμάχοι με γροθιές, πολιτικοί με γλώσσες, πυγμάχοι με δίκαιους κανόνες, πολιτικοί με ανέντιμη ανομία!
  Μια γυναίκα είναι και μποξέρ, μόνο που είναι πιο θανατηφόρα όταν βγάζει τελείως τα ρούχα της!
  Οι επαγγελματίες πυγμάχοι τσακώνονται με γυμνό τον κορμό τους, ενώ επαγγελματίες πυγμάχοι εκθέτουν όχι μόνο τον κορμό τους!
  Ένας αγώνας πυγμαχίας περιορίζεται χρονικά από κανόνες, η αντιπαράθεση των πολιτικών δεν γνωρίζει χρονικά όρια και κανόνες!
  Οι πυγμάχοι τσακώνονται ανοιχτά δημόσια, οι πολιτικοί τσακώνονται κάτω από το χαλί, κι ας βγουν να δαγκώσουν κάτω από τη ζώνη με τη γλώσσα τους!
  Ένας επίμονος πυγμάχος είναι αξιέπαινος, αλλά οι πολιτικοί τις περισσότερες φορές επιμένουν σε αυταπάτες!
  Ο πολιτικός θέλει να γίνει λιοντάρι, αλλά η υπεράσπιση μιας λανθασμένης άποψης είναι ένα τυπικό πρόβατο και ένας πεισματάρης γάιδαρος που γουρούνια τον εαυτό του!
  Η πυγμαχία είναι ένα φωτεινό και όμορφο θέαμα, η πολιτική επίσης τυφλώνει, αλλά το να το βλέπεις είναι αηδιαστικό και το να το ακούς είναι εκατό φορές χειρότερο!
  Ένας πολιτικός έχει μερικές φορές το φωτεινό φτέρωμα του παγωνιού και την ευγλωττία του αηδονιού, αλλά στην επικοινωνία με τους ψηφοφόρους παραμένει ακόμα ένα γουρούνι χωρίς φτερά!
  Στην πυγμαχία τα μακριά χέρια είναι πολύτιμα, στην πολιτική οι μακριές γλώσσες, που είναι πολύ πιο θανατηφόρες για μια ολόκληρη χώρα!
  Ένας πυγμάχος μπορεί να νοκ-άουτ μόνο έναν αντίπαλο στο ρινγκ με τη γροθιά του, ένας πολιτικός κάτω από το χαλί με τη μακριά του γλώσσα θα μετατρέψει ολόκληρο το κράτος σε ερείπια!
  Ο πιο ανθεκτικός μαραθωνοδρόμος είναι πολιτικός μερικές φορές η ζωή του δεν φτάνει για να φτάσει στο θρόνο!
  Ένας δρομέας υπολογίζει τη δύναμή του για μια ώρα ακόμα και ο πιο συνετός πολιτικός δεν μπορεί να σώσει τη δύναμή του για την αιωνιότητα!
  Ένας πολιτικός είναι συχνά ομοφοβικός, αλλά είναι πάντα μεγάλος γάιδαρος, τακτοποιημένος τύπος, αλλά είναι εντελώς τρελός!
  Ένας πολιτικός δεν είναι πάντα σημαντικό πρόσωπο, αλλά είναι σίγουρα ένας τεράστιος κώλος!
  Οι ψηφοφόροι αντιλαμβάνονται τον πολιτικό που ψηφίζουν ως πρίγκιπα του παραμυθιού, αλλά πάντα παίρνουν έναν γυμνό βασιλιά στο θρόνο!
  Ο δικτάτορας φαντάζεται τον εαυτό του ένα παγώνι με διαμάντια και έναν αυτοκράτορα με μοβ ρόμπες, αλλά όταν ο ψηφοφόρος απαιτεί λογαριασμό, αποδεικνύεται ότι είναι ένας γυμνός βασιλιάς και ένα μαδημένο, βρεγμένο κοτόπουλο!
  Η θέληση των γυναικών είναι σαν το διαμάντι στο κολιέ, η πολιτική έλλειψη θέλησης είναι ένα λιθόστρωτο δεμένο σε μια θηλιά στο λαιμό!
  Μια γυναίκα μπορεί να συγκριθεί με διαμάντι, ένας άντρας με πυριτόλιθο και η πολιτική με θρόμβο περιττωμάτων!
  Με τη βία μπορείς να πολεμήσεις έναν ισχυρό εχθρό, αλλά καμία δύναμη δεν θα σε αναγκάσει να ακούσεις την ομιλία ενός πολιτικού μέχρι το τέλος, ακόμα κι αν επρόκειτο να σου επιβληθεί ως φίλος τουλάχιστον τρεις φορές!
  Όλα στον κόσμο θέλουν κόπο, αλλά το να αποκοιμηθείς στη μονότονη μουρμούρα ενός πολιτικού δεν είναι δύσκολο!
  Στην πυγμαχία οι άνθρωποι σπάνε συχνά τη μύτη τους, αλλά στην πολιτική καταλήγεις πάντα με σπασμένη μύτη!
  Στραβή η μύτη του μποξέρ στην πολιτική, στραβός και ο τρόπος να αφήσεις μύτη ψηφοφόρο!
  Στην πυγμαχία, οι πόντοι είναι μερικές φορές ανέντιμοι στις εκλογές, οι ψήφοι είναι πάντα ανέντιμοι!
  Στην πυγμαχία, είναι σημαντικό πώς αγωνίζεσαι, και πώς μετρώνται οι ψήφοι, και ο βασιλιάς του ρινγκ έχει ένα μικρό προβάδισμα στην πολιτική, δεν έχει σημασία πώς ψηφίζουν, αλλά η καταμέτρηση είναι εντελώς στα χέρια του ένας στον θρόνο!
  Στον αθλητισμό μπορείς να γίνεις μονάρχης με γυμνό στήθος, αλλά στην πολιτική όλοι είναι ήδη γυμνοί βασιλιάδες!
  Στον αθλητισμό μπορεί να ιδρώσεις και να σκονιστείς, αλλά στην πολιτική μάλλον θα λερωθείς και κανένα ντους δεν θα ξεπλύνει τη βρωμιά!
  Ένας στρατιώτης μπορεί να μεγαλώσει κουκούτσια, αλλά να είναι ευχάριστος στην αφή για μια γυναίκα, και ένας πολιτικός, όσο απαλά κι αν ξυρίζεται, τον κάνει να αισθάνεται σαν να φιλήσει ένα ερπετό!
  Στρατιώτης είναι αετός στο βαθμό του σπουργίτη, ο πολιτικός είναι μια βρεγμένη κότα στον βαθμό της γαλοπούλας!
  Αν και ο στρατιώτης δεν είναι λαμπερός στη μορφή και μερικές φορές εκτελεί ανόητες εντολές, αλλά, σε αντίθεση με τον πολιτικό παπαγάλο, δεν τραγουδά από τη φωνή κάποιου άλλου!
  Ένας στρατιώτης είναι ένας εργάτης του πολέμου, και ένας πολιτικός από ψηλά χύνει χάλια, όντας ένα χοντρό drone των μετόπισθεν!
  Ο στρατιώτης είναι γενναίος ακόμα και όταν είναι δειλός, ο πολιτικός είναι δειλός ακόμα και όταν είναι αλαζονικός!
  Ο στρατιώτης είναι ευγενής, αλλά όχι ελεύθερος, ο πολιτικός είναι βδελυρός, και μάλιστα, δούλος των παθών!
  Ο στρατιώτης είναι λιοντάρι, κι ας είναι ακόμα μικρού μεγέθους, αλλά ο πολιτικός είναι αλεπού και έχει ήδη μεγαλώσει!
  Ένας στρατιώτης μοιάζει με άγγελο στη ζέστη, και ένας πολιτικός είναι ένα γουρούνι που γλεντάει κατά τη διάρκεια της πανούκλας!
  Είναι πιο άνετο για ένα ξυπόλυτο αγόρι να τρέχει μέσα στο χιόνι παρά για έναν υποκατάστατο πολιτικό να κάνει ελιγμούς ανάμεσα στα ρέματα!
  Ένα αγόρι, ακόμη και γυμνό στο κρύο, είναι πιο χαρούμενο από έναν ηλικιωμένο άντρα, βουτηγμένο στην ομιλία ενός πολιτικού!
  Μια γυναίκα δεν φοβάται τόσο να είναι γυμνή και ξυπόλητη όσο να την παπουτσώσει ένας άντρας πολιτικός και να της ξεριζώσει τρία δέρματα!
  Η γυναίκα είναι δειλή στην όψη, αλλά λίγα είναι αυτά που μπορούν να την τρομάξουν πραγματικά ο άντρας δικτάτορας είναι απειλητικός στην εμφάνιση, αλλά συρρικνώνεται από τη δική του σκιά!
  Για έναν δικτάτορα, η σιωπή είναι χρυσός μόνο αν οι υπήκοοί του ανέχονται να βάζουν τη γλώσσα τους στις τσέπες τους χωρίς μουρμούρα!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο 8.
  Η ηρεμία βασίλευε στην Κίνα μέχρι που έφτασε ο Δεκέμβριος του 1939. Ο Μάο Τσε Τουνγκ τράπηκε σε φυγή και κρύφτηκε. Ο Oleg Rybachenko συνέχισε να γράφει, αυτή τη φορά για τον Guliver.
  Είναι ήδη το νέο έτος του 1944 και ο μήνας Ιανουάριος. Φυσικά έχει παγωνιά και κρύο. Η ένταση των μαχών έχει κάπως υποχωρήσει. Οι αεροπορικοί βομβαρδισμοί δεν είναι επίσης ιδιαίτερα ενεργοί, καθώς ο καιρός είναι πολύ συχνά ανέφικτος.
  Δηλαδή μια τόσο εύθραυστη ηρεμία. Οι Γερμανοί όμως πυροβολούν και βομβαρδίζουν κατά καιρούς. Υπάρχουν αψιμαχίες και αναγνωρίσεις σε ισχύ.
  Υπάρχουν και μικρά παρτιζάνικα αποσπάσματα.
  Ομάδες δολιοφθοράς διεισδύουν και πίσω από την πρώτη γραμμή. Πολεμούν και οι πρωτοπόροι.
  Λειτουργούν σε μικρά αστέρια των πέντε ατόμων. Και αυτές είναι πολύ καλές δυνάμεις, ικανές για πολλά.
  Ο Γκιούλιβερ με δύο αγόρια και δύο κορίτσια διασχίζουν το δάσος προς το πίσω μέρος των Ναζί.
  Παρά τον παγετό, τα πόδια των παιδιών είναι γυμνά και κόκκινα από το κρύο. Αλλά εξακολουθούν να αρνούνται πεισματικά να φορέσουν παπούτσια.
  Και περπατούν μπροστά, αφήνοντας μικρά, χαριτωμένα ίχνη.
  Για να χαρούν στο κρύο και να περπατήσουν πιο γρήγορα, για να μην πεθάνουν, τα παιδιά τραγουδούν:
  Οι πρωτοπόροι είναι ωραία παιδιά,
  Ήταν οι πρώτοι που δημιούργησαν ένα συλλογικό αγρόκτημα...
  Μας έμαθαν να πυροβολούμε με πολυβόλο,
  Για να μη δακρύουν μάταια τα παιδιά!
  
  Πήγαμε στο συλλογικό αγρόκτημα για να φτιάξουμε σανό,
  Η δουλειά εκεί ήταν καυτή...
  Περπάτησε ξυπόλητος για μίλια,
  Τα αγόρια έχουν τώρα ένα κορδόνι!
  
  Ο Θεός δεν βοηθά τους πρωτοπόρους
  Έχουν τον ίδιο τον Λένιν τον Παντοδύναμο...
  Κάπου ουρλιάζει ο σαρκοφάγος Κάιν,
  Η αρκούδα του εφιάλτη βρυχήθηκε σαν βροντή!
  
  Αγόρια και κορίτσια περπατούν
  Πάνω στο χορτάρι θέρισαν σίκαλη με δρεπάνια...
  Είναι ωραία σε ένα συλλογικό αγρόκτημα τον καυτό Μάιο,
  Και δεν χρειάζεται να μας πείτε ψέματα!
  
  Ας θαυμάσουμε τη δροσιά, αγόρια,
  Τι μας χτυπάει...
  Με ένα όμορφο κορίτσι, ξυπόλητο,
  Πάμε να πετάξουμε, νέοι!
  
  Μπορούμε να κάνουμε πολλά,
  Ο Λένιν μας ενέπνευσε στον ηρωισμό...
  Ο δρόμος είναι φαρδύς για τα αγόρια,
  Μπροστά η Βαρσοβία και το Βερολίνο!
  
  Ναι, ο άθλιος Φύρερ επιτέθηκε ξαφνικά,
  Είναι σαν να μας ήρθε ο κολασμένος διάβολος...
  Αλλά το φαλακρό κάθαρμα θα δεχτεί ένα χτύπημα,
  Δεν είναι τυχαίο ότι ο Στάλιν είναι επίσης διάβολος!
  
  Για τα παιδιά, όλα τα τανκς δεν αποτελούν εμπόδιο,
  Πολεμούν σαν εκείνοι οι αετοί...
  Μια ένδοξη ανταμοιβή περιμένει,
  Οι μεγάλοι γιοι του Λένιν!
  
  Τα ορμητικά τανκς του Φύρερ ορμούν,
  Και πιστέψτε με, το βαρέλι τους καπνίζει...
  Τα μέλη της Komsomol χτύπησαν τους εχθρούς τους ξυπόλητοι,
  Ο Χίτλερ περιμένει την ήττα!
  
  Η μάχη μαίνεται ήδη κοντά στη Μόσχα,
  Ο αντίπαλος είναι ύπουλος και σκληρός...
  Η προσευχή στον Ίλιτς θα μας βοηθήσει,
  Αν χρειαστεί θα υπάρχει και προθεσμία!
  
  Πρωτοπόροι: αγόρια, κορίτσια -
  Τρέχοντας ξυπόλητοι στις χιονοστιβάδες...
  Θα υπάρξει σκληρή τιμωρία για τους Krauts,
  Αν ο νεαρός κουνήσει τη γροθιά του!
  
  Πιστέψτε μας, οι χιονοστιβάδες δεν μας τρομάζουν,
  Εμπιστευτείτε τα γυμνά τακούνια σας, το χιόνι δεν είναι τρομακτικό...
  Τα πόδια Pioneer αναβοσβήνουν
  Τα παιδιά αρχίζουν να τρέχουν γρήγορα!
  
  Και τώρα αγόρια και κορίτσια,
  Οι Krauts επιτίθενται με αυτό το κύμα...
  Η φωνή των πρωτοπόρων είναι καθαρή,
  Θα τα βάλουν ξεκάθαρα με τον Σατανά!
  
  Οι φασίστες δεν θα καταλάβουν ποιος τους σκοτώνει,
  Ο γωνιακός Τίγρης πήρε φωτιά...
  Τα αγόρια έχουν πολλή δύναμη
  Ο σκισμένος αστυνομικός σώπασε!
  
  Εδώ το αγόρι πέταξε τη γυμνή φτέρνα του,
  Ένα πολύ καταστροφικό δώρο...
  Δεν παίζουμε κρυφτό με το θάνατο,
  Το κατόρθωμα θα δοξαστεί από τους ιππότες!
  
  Το ξυπόλητο κορίτσι ορμάει να επιτεθεί,
  Το τακούνι έγινε τριαντάφυλλο στο χιόνι...
  Θέλουμε έναν πολύ δυνατό αγώνα,
  Αν είσαι αδύναμος, θα σε βοηθήσω!
  
  Πολεμήσαμε τους φασίστες από τη Μόσχα,
  Και οδηγούσαν σαν σκούπα...
  Μίλια έχουν προστεθεί στον κομμουνισμό,
  Το πιο φωτεινό και ιερότερο όνειρο!
  
  Ωραία μαχητικά κορίτσια
  Ότι παλεύουν ενάντια στον θάνατο παρά το...
  Η φωνή των καλλονών είναι πολύ καθαρή,
  Θα ψήσουν πίτες παίζοντας!
  
  Και το αγόρι σε αυτή την έκταση,
  Ξέρεις, πιστέψτε με, χαίρομαι...
  Χαιρετώντας αυτό το underground,
  Υπερασπίστηκε γενναία το Στάλινγκραντ!
  
  Τι χρειαζόμαστε αυτόν τον πολύ ισχυρό "Τίγρη";
  Αυτή η δεξαμενή είναι σίγουρα γιγάντια...
  Οι πρωτοπόροι τραγουδούν τη λύρα,
  Θα έχουμε νέο κύριο!
  
  Δεν υπάρχει άλλος για τον ιππότη, πιστέψτε με,
  Το αγόρι έδεσε μια κόκκινη γραβάτα...
  Ναι, εδώ και χρόνια είμαστε απλά παιδιά,
  Το Ναπάλμ πέφτει βροχή από τον ουρανό!
  
  Το Στάλινγκραντ παλεύει πολύ όμορφα,
  Οι πρωτοπόροι είναι σαν να πολεμούν λιοντάρια...
  Εξάλλου, για εμάς το παράδειγμα είναι το πιο σημαντικό,
  Για να είναι περήφανοι οι παππούδες και οι μπαμπάδες!
  
  Μπορούμε να κάνουμε τα πάντα σε αυτή τη μάχη,
  Νικήστε τους κακούς φασίστες αστειευόμενοι...
  Τραγουδώντας υπέροχες συμβουλές
  Είναι σαν να είσαι παιδί του Κυρίου!
  
  Το αγόρι είδε έναν ευκίνητο "Πάνθηρα"
  Αυτό το τανκ δεν είναι αδύναμο, αγόρι μου...
  Μερικές φορές γράφουμε εκτός θέματος,
  Δεν πειράζει, αλλά θα είναι παράδεισος!
  
  Ο Θεός δημιούργησε τους ανθρώπους για αιώνια δόξα,
  Ώστε η δύναμη του Λένιν να είναι...
  Για χάρη της νέας κόκκινης εξουσίας,
  Μια κοφτερή βελόνα ράμματα!
  
  Το αγόρι έτρεξε μέσα από τις χιονοστιβάδες,
  Και πέταξε με γενναιότητα μια χειροβομβίδα στον Τίγρη...
  Θα έχει ένα μπαζούκα στο σακίδιο του,
  Ώστε ο δαιμονισμένος Φύρερ να ξεσπάσει!
  
  Μπορείτε επίσης να λύσετε τον γρίφο,
  Πόσο είναι μόνο δύο φορές δύο...
  Ας νικήσουμε τους φασίστες προσεκτικά,
  Τελικά είμαστε αρκετά έξυπνοι!
  
  Το χιόνι πέφτει και καίει τις φτέρνες του αγοριού,
  Είναι ακόμα παιδί, αν και ήρωας...
  Το αγόρι δεν παίζει κρυφτό με το θάνατο,
  Αυτός ο Φύρερ είναι μια άθλια αιμορροΐδα!
  
  Εδώ ο "Πάνθηρας" έγινε δεκτός σταθερά,
  Καπνοί με έντονα γωνίες...
  Χτύπησε τον φασίστα στο ρύγχος με τη γυμνή φτέρνα του,
  Ο εχθρός θα σπάσει σαν γυαλί!
  
  Δεν υπάρχουν ακατόρθωτοι στόχοι,
  Ο γενναίος πρωτοπόρος απέδειξε...
  Το να νικήσεις την εχθρική ορδή δεν είναι δύσκολο,
  Αυτό είναι ένα γενναίο αγόρι!
  
  Γι' αυτό πολεμήσαμε για την Πατρίδα,
  Κάθε πρωτοπόρος το ξέρει αυτό...
  Δεν θα μετανιώσουμε στη μάχη της ζωής,
  Δόξα στον άγιο της ΕΣΣΔ!
  
  Το ξυπόλητο αγόρι δεν φοβάται,
  Ακόμα και ο πιο δυνατός παγετός...
  Και βλέπω πρόσωπα να αστράφτουν από τα εικονίδια,
  Και για εμάς Lada και Χριστός!
  
  Ο Λένιν μας προσκαλεί σε έναν νέο κόσμο,
  Πού είναι το δωρεάν bagel, cream cake...
  Ο Άβελ κερδίζει, όχι ο Κάιν,
  Μην κοιτάτε το στόμα στο στόμα!
  
  Γίνονται ήδη μάχες κοντά στο Κουρσκ,
  Ακόμα κι αν ο εχθρός είναι τόσο σκληρός όσο ο λύκος...
  Αγόρια και κορίτσια χτυπούν γενναία,
  Σε χτύπησαν ακριβώς στο χυτό μέτωπο!
  
  Λοιπόν, ο εχθρός υποχωρεί,
  Και στην επίθεση υπάρχει ένας ξυπόλητος πρωτοπόρος...
  Πιστεύει στη νίκη τον ένδοξο Μάιο,
  Και θα αποτελέσει παράδειγμα για τους στρατιώτες!
  
  Κάπου οι Krauts χτύπησαν ένα μέλος της Komsomol,
  Έκαψαν τα τακούνια με πόκερ...
  Το καταραμένο κορίτσι βασανίστηκε
  Τον έβαλαν στα κάρβουνα ξυπόλητο!
  
  Δεν τους είπε τίποτα
  Απλώς γέλασα στα μούτρα των τεράτων...
  Αυτό το μαρτύριο δεν είναι αρκετό για τα αποβράσματα,
  Θα σε κρεμάσουμε σε ένα ρινγκ!
  
  Το μέλος της Komsomol πυροβολήθηκε από τους Krauts,
  Και μετά με πέταξαν σε μια θηλιά...
  Και για αυτό οι πρωτοπόροι έδωσαν,
  Γιατί αγαπώ τα κορίτσια!
  
  Αυτό που ήθελαν οι Kraut το πήραν
  Ο Χίτλερ σύρθηκε ξεκάθαρα σε ένα φέρετρο...
  Σκοτώσαμε σκληρά τους αντιπάλους μας,
  Χτύπησαν το μέτωπο με τη δύναμη της οβίδας!
  
  Ναι, για εμάς τα αγόρια είναι εύκολο,
  Νικήστε τους κακούς φασίστες στη μάχη...
  Αν και φαινόμαστε μικροί,
  Αλλά μελέτη, μόνο πέντε!
  
  Έχουμε ήδη μπει στο Βερολίνο σε σχηματισμό,
  Φορώντας μπότες για πρώτη φορά...
  Το αγόρι ήταν παιδί, έγινε ήρωας,
  Έδειξε κυριολεκτικά κορυφαία κατηγορία!
  
  Δεν θρηνούμε για αυτούς που έπεσαν στη μάχη,
  Ξέρω ότι η επιστήμη τους θα αναστηθεί...
  Και θα δουν τον κομμουνισμό από μακριά,
  Επομένως, το φως θα νικήσει τον θάνατο!
  
  Και ο Ιησούς δεν είναι ο Κύριός μας,
  Ο ακτινοβόλος Λένιν...
  Το θέλημά του δεν ξεχνιέται από εμάς,
  Αιώνιο χερουβείμ πάνω από τον πλανήτη!
  
  Θα το πετύχουμε, ξέρω νίκη,
  Αν γίνει πόλεμος στο διάστημα...
  Είπε στους προγόνους μας τις Βέδες,
  Ο Σατανάς θα καταλάβει το ένα τρίτο των κόσμων!
  
  Αλλά θα τους ελευθερώσουμε, πιστέψτε με,
  Ας το κάνουμε αυτό - είναι ένα παραμύθι...
  Στη χαρά της ευδαιμονίας, σαν παιδιά,
  Και ας χτίσουμε έναν παράδεισο στο σύμπαν!
  
  Δεν υπάρχει θάνατος - ξέρετε,
  Η ζωή είναι ωραία, πιστέψτε με...
  Και οι άνθρωποι δίνουν ευτυχία στους απογόνους,
  Στον παράδεισο με τον Παντοδύναμο για αιώνες!
  
  Τότε είναι που ο κόσμος θα είναι κομμουνισμός,
  Όλο το σύμπαν, το σύμπαν είναι σκοτάδι...
  Αιώνια, ατελείωτα, το φως της ζωής,
  Γεμάτη υπέροχα μυαλά!
  
  Και τότε θα κυβερνήσει ο Λένιν, το ξέρω,
  Στα δεξιά ο Στάλιν είναι ο αρχηγός των μαχητών...
  Μπορούμε να διορθώσουμε τα πάντα στο μέλλον,
  Οι φίλοι μας είναι σαν τιτάνες!
  
  ΕΣΣΔ πέρα από το μακρινό σύμπαν,
  Δεν υπάρχουν όρια πάνω από τις άκρες...
  Και στο όνομα των μεγάλων δημιουργιών,
  Ένδοξες σελίδες αυτής της ιστορίας!
  
  Πρωτοπόροι ήταν, είναι και θα είναι,
  Στην ευτυχία μας, παράδεισος για πάντα...
  Ποτέ μην ξέρεις ότι η δύναμή σου δεν θα εξασθενίσει ποτέ,
  Ονειρευτείτε ατελείωτη χαρά!
  Έτσι τραγούδησαν τα παιδιά καθώς έφτασαν βαθιά στο πίσω μέρος των Ναζί και του συνασπισμού τους.
  Και οι Ναζί συνέχισαν τον πόλεμο. Νέα τανκς και αυτοκινούμενα όπλα μπήκαν στη μάχη.
  Και ταυτόχρονα το κυνήγι των παρτιζάνων συνεχίστηκε. Έπιασαν μια κομματική κοπέλα. Ήταν ακόμα ένα πολύ νεαρό μέλος της Komsomol περίπου δεκαέξι. Και την οδήγησαν ξυπόλητη στο κρύο. Έσκισαν σχεδόν όλα τα ρούχα της κοπέλας και την οδήγησαν μόνο με εσώρουχα και σουτιέν.
  Και ήταν τέτοια βασανιστήρια, είκοσι με είκοσι πέντε λεπτά στο κρύο. Και μετά ζεσταθείτε σε μια ζεστή καλύβα. Και μετά πίσω στο κρύο.
  Ανακρίθηκαν και οι πρωτοπόροι. Τους έγδυσαν επίσης και τους έβγαλαν στο τσουχτερό κρύο φορώντας μόνο το εσώρουχό τους. Και μετά έριξαν έναν κουβά με παγωμένο νερό. Ναι, τα βασανιστήρια ήταν σκληρά εδώ και προσπαθήστε να αντιταχθείτε.
  Ο Κόλια Μπορόφσκι ανακρίθηκε επίσης. Ήταν ήδη δεκατεσσάρων. Ως εκ τούτου, δεν στάθηκαν στην τελετή. Πρώτα με έγδυσαν και με οδήγησαν γυμνό στο χιόνι.
  Μετά άρχισαν να τον χτυπούν με λαστιχένιες μάνικες τόσο στα πέλματα του εφήβου, που είχαν γίνει μπλε από το κρύο, όσο και στα πλευρά του. Και στο τέλος, η γυναίκα δήμιος χτύπησε τον Κόλια στη βουβωνική χώρα με τη μύτη της μπότας της. Το αγόρι μάλιστα χλόμιασε από τον πόνο. Το χειρότερο όμως έγινε όταν το πήραν οι Ναζί και άνοιξαν το ρεύμα. Αυτός ήταν πραγματικά ένας τρομερός, ασύγκριτος πόνος.
  Όμως ο Κόλια, αν και ούρλιαζε και το δέρμα του κάπνιζε, δεν είπε τίποτα σημαντικό και δεν έδωσε τις πληροφορίες που χρειάζονταν οι Ναζί.
  Μετά από αυτό, το κεφάλι του αγοριού ξυρίστηκε φαλακρό και λήφθηκαν δακτυλικά αποτυπώματα από τα χέρια και τα γυμνά πόδια του. Μετά από αυτό τον βρήκαν να γυρίζει μια μυλόπετρα με τίποτα άλλο εκτός από τα μαγιό του. Και ηλεκτρόδια προσαρτήθηκαν στα γεννητικά όργανα, έτσι ώστε όταν το αγόρι επιβράδυνε την περιστροφή, δέχθηκε ηλεκτροπληξία.
  Έτσι ο Κόλια δούλεψε για μια μερίδα ψωμιού μέχρι να εξαντληθεί τελείως. Στη συνέχεια σωριάστηκε σε μια ξύλινη κουκέτα μαζί με άλλα αγόρια σκλάβους και αμέσως έπεσε σε βαρύ ύπνο.
  Δεν βιάζονταν να πυροβολήσουν τον Κόλια, αλλά έκαναν τη ζωή αφόρητη. Αλλά το αγόρι κράτησε. Αν και οι Γερμανοί έβγαλαν όλο και πιο εξελιγμένο bullying.
  Μετά θα ρίξουν αναμμένα κάρβουνα κάτω από τα γυμνά πέλματα του εφήβου. Τότε αρχίζουν όχι μόνο να τους σοκάρουν, αλλά και να τους μαστιγώνουν με ένα μαστίγιο. Στη συνέχεια, αυτός και μια ντουζίνα άλλα αγόρια βάζουν τα ξυπόλυτά τους σε αποθέματα τη νύχτα. Και δεν σε αφήνουν να κοιμηθείς, έτσι βάζουν ένα μαγκάλι σε απόσταση που ψήνει τις γυμνές σου φτέρνες. Και μερικές φορές, αντίθετα, με τη βοήθεια του πάγου, ψύχουν τα πέλματα, κάτι που είναι επίσης εξαιρετικά δυσάρεστο, ή στρίβουν τα χέρια τους, κάτι που είναι πολύ οδυνηρό.
  Λοιπόν, επίσης ταπεινωτικά, συνεχείς αναζητήσεις, και αηδιαστική σχολαστικότητα, και φυσικά η έλλειψη τροφής - μόνο ψωμί με πριονίδι και νερό. Αλλά τουλάχιστον είναι ακόμα ζωντανός... Ωστόσο, μπορεί να είναι καλύτερα στον επόμενο κόσμο.
  Ειδικά για τα παιδιά - υποτίθεται ότι σέβονται τα ανθρώπινα δικαιώματα.
  Για παράδειγμα, για τους ανηλίκους στον επόμενο κόσμο στην κόλαση, υπάρχουν απλοποιημένες συνθήκες κράτησης με τρία ποικίλα γεύματα την ημέρα και σε κάθε κελί στην τηλεόραση. Και δεν μπορείτε να κόψετε τα μαλλιά σας, κάθε αγόρι έχει ένα κοντό αλλά προσεγμένο χτένισμα και μια όμορφη αθλητική στολή. Όπως σε μια αποικία ανηλίκων σε μια πολιτισμένη χώρα. Και στον Παράδεισο, είναι σαν να είσαι ένας αιώνια νέος δισεκατομμυριούχος σε ένα θέρετρο.
  Ο Κόλκα, σε κάθε περίπτωση, ονειρευόταν τη φυγή. Αλλά το χειμώνα, το να είσαι ξυπόλητος και μισόγυμνος στο χιόνι μπορεί να σε κάνει να μουδιάσεις, οπότε είναι καλύτερα να περιμένεις μέχρι το καλοκαίρι.
  Ο Κόλκα έτσι αποφάσισε και προς το παρόν, σφίγγοντας τα δόντια του, το άντεξε.
  Γενικά, οι Ναζί εξακολουθούσαν να συσσωρεύουν δύναμη και να αναπτύσσουν νέους τύπους όπλων. Ειδικότερα, το "Pantra"-3, το οποίο υποτίθεται ότι θα γινόταν πιο ισχυρά οπλισμένο και καλύτερα προστατευμένο, και το "Tiger"-3, ένα πολύ πιο ισχυρό άρμα με ισχυρό κινητήρα.
  Και φυσικά η ανάπτυξη της αεροπορίας τζετ.
  Ο Χίτλερ ήθελε επίσης να βάλει πυραύλους στην παραγωγή. Ωστόσο, αποδείχθηκε ότι τα V-3 είναι πολύ ακριβά οχήματα - όπως τρία Panther-2, το καθένα κοστίζει μόνο οκτακόσια κιλά εκρηκτικών και με εμβέλεια λίγο πάνω από τριακόσια χιλιόμετρα με μικρή ακρίβεια. Και αμέσως προέκυψαν αμφιβολίες για το σειριακό λανσάρισμα τους στην επιχείρηση. Στην πραγματικότητα, το παιχνίδι δεν αξίζει το κερί.
  Οι πύραυλοι κρουζ έμοιαζαν κάπως φθηνότεροι, αλλά η ταχύτητά τους ήταν χαμηλότερη και καταρρίπτονταν ευκολότερα. Και πράγματι, γιατί να χρησιμοποιήσουμε καλυμμένους πυραύλους, εάν ήδη εμφανίζονται σειριακά βομβαρδιστικά αεριωθούμενα Arado, εναντίον των οποίων τόσο τα αντιαεροπορικά όσο και τα μαχητικά είναι σχεδόν ανίσχυρα.
  Εν τω μεταξύ, οι Krauts κορόιδευαν τα κορίτσια. Απλώς τους οδήγησαν ξυπόλυτους και σχεδόν γυμνούς στο χιόνι. Και τα κορίτσια περπατούσαν, και τα ξυπόλυτα πόδια τους έγιναν κόκκινα σαν τα πόδια της χήνας.
  Ναι, δεν υπάρχει χρόνος για λίπος εδώ, αν ζούσα.
  Τα κορίτσια περιχύθηκαν επίσης με παγωμένο νερό από μπανιέρες. Και αυτό είναι επίσης πολύ οδυνηρό. Και ούρλιαζαν και ούρλιαζαν. Και μετά μαστίγονταν με μαστίγιο.
  Λοιπόν, τι μπορείτε να πάρετε από τα τέρατα; Αλλά δεν είναι μόνο αυτό... Γιατί να μην κρεμάσετε το κορίτσι στη σχάρα και να κάψετε τις γυμνές της γόβες με ένα καυτό σίδερο; Αυτό θα είναι επίσης πολύ ωραίο. Οι πολεμιστές εδώ είναι, ας πούμε, μάχιμοι.
  Και έτσι οι Γερμανίδες και το αγόρι βασανίστηκαν. Τον υπέβαλαν σε σκληρά βασανιστήρια. Ειδικά όταν άρχισαν να το κόβουν ανάποδα με ένα σκουριασμένο σιδηροπρίονο.
  Αυτοί είναι πραγματικά δήμιοι. Και έριχναν αλάτι στις πληγές.
  Λοιπόν, όλη αυτή η βαρβαρότητα συνδυάστηκε με την υψηλή τεχνολογία.
  Συγκεκριμένα, υπόγειες δεξαμενές δοκιμάστηκαν στο Τρίτο Ράιχ. Και η ταχύτητα μιας τέτοιας δεξαμενής είχε ήδη φτάσει τα επτά χιλιόμετρα την ώρα. Ήταν πραγματικά απαραίτητο να αυξηθεί το απόθεμα ισχύος. Λοιπόν, αυτό είναι μια κακή αρχή.
  Ένα υπόγειο τανκ είναι ένα πραγματικά καλό όπλο.
  Σε εξέλιξη βρίσκεται η ανάπτυξη μικροσκοπικών δεξαμενών και αυτοκινούμενων όπλων για ένα άτομο και μια ποικιλία τεράστιων.
  Σχετικά με το "Rat", μια δεξαμενή βάρους δύο χιλιάδων τόνων, ο Speer αμφισβήτησε τη σκοπιμότητά του. Πολύ ακριβό και σχεδόν αδύνατο να μεταφερθεί με τρένο. Εκτός αν μόνο σε αποσυναρμολογημένη μορφή.
  Ένας "αρουραίος" κατασκευάστηκε και μεταφέρθηκε στο Λένινγκραντ. Αλλά προς το παρόν στεκόταν εκεί αδρανής. Δεν είχε νόημα να επιτεθεί στο Λένινγκραντ, το οποίο ήταν εντελώς αποκλεισμένο, θα είχε παραδοθεί από την πείνα. Αλλά μέχρι στιγμής κρατιόταν, μύξα. Οι Γερμανοί δεν σπατάλησαν οβίδες, πεζικό ή άρματα μάχης σε αυτό.
  Το "The Rat" ήταν ένα παράδειγμα γιγαντομανίας. Αλλά τα αυτοκινούμενα όπλα Ε-5, αντίθετα, ήταν μια προσπάθεια δημιουργίας ενός άρματος νάνου. Ένα αγόρι περίπου εννέα ετών μόλις μπήκε σε αυτό, δοκίμασαν ένα πειραματικό μοντέλο. Το παιδί ήταν μόνο του και ήταν ξαπλωμένο. Το αυτοκινούμενο όπλο ζύγιζε μόνο τέσσερις τόνους, αλλά ήταν οπλισμένο με ένα αεροβόλο τριάντα χιλιοστών και έξι πολυβόλα. Δεν είναι ακόμα στην παραγωγή - υπάρχει πολλή δουλειά να γίνει.
  Το αγόρι είναι μόλις ένα παιδί, είναι εννέα ετών και ακόμη πιο κοντός από τον μέσο όρο για την ηλικία του. Μαθαίνει όμως να οδηγεί τανκ. Γερμανοί σχεδιαστές προσπαθούν να δημιουργήσουν παιδικά joystick σαν κονσόλες παιχνιδιών. Και με τη βοήθειά τους, οδηγήστε το αυτοκίνητο.
  Το παιδί ανεβαίνει σε μια θέση. Το αυτοκινούμενο όπλο, με βάρος τεσσάρων τόνων, είναι ικανό να συγκρατεί οβίδες από σοβιετικά όπλα 76 και 85 mm κατά μέτωπο. Και ο κινητήρας των τετρακοσίων ίππων του επιτρέπει να επιταχύνει στα διακόσια χιλιόμετρα την ώρα στον αυτοκινητόδρομο. Και λίγο λιγότερο στον βράχο. Αυτό το αυτοκινούμενο όπλο με ένα αγόρι στο κεφάλι είναι το νέο θαυματουργό όπλο του Τρίτου Ράιχ. Υπάρχει επίσης μια ιδέα να φτιάξετε ένα αυτοκίνητο με αντιαρματικό όπλο. Η ΕΣΣΔ, ωστόσο, ξεφεύγει από τον ατμό. Και η ποιότητα των δεξαμενών πέφτει.
  Άρχισαν να φτιάχνουν άρματα μάχης T-34 από ξύλο. Δηλαδή αντί για ατσάλινη θωράκιση χρησιμοποιείται συμπιεσμένο ξύλο. Η άμυνα πρέπει να πούμε ότι είναι μάλλον αδύναμη.
  Στην καλύτερη περίπτωση, κρατάει σφαίρες, ακόμα κι αν είναι πολυβόλο μικρού διαμετρήματος. Αλλά το αυτοκίνητο είναι ελαφρύτερο και φθηνότερο.
  Η Πέτκα, για παράδειγμα, προσπαθεί επίσης να επιτεθεί στους Ναζί με ένα αυτοκίνητο που είναι καλυμμένο με κόντρα πλακέ. Και το κάνει απελπισμένα. Παρεμπιπτόντως, το αγόρι, παρά τον παγετό, φοράει μόνο αθλητικό σορτς. Είναι πρωτοπόρος και δεν φοβάται το κρύο.
  Επιπλέον, γυρίζει τα πεντάλ, και από το σύστημα χωρίς ανάκρουση όσο καλύτερα μπορεί. Και αυτή είναι πραγματικά η σοβιετική απάντηση.
  Στις αντεπιθέσεις, οι Σοβιετικοί στρατιώτες προσπαθούν να πάνε με ποδήλατα και σκούτερ. Και το κάνουν με μεγάλη αίσθηση και έκφραση. Αυτή είναι πραγματικά μια μάχη σαν μάχη.
  Και οι πρωτοπόροι είναι εκεί στη μάχη. Και τα αγόρια, κατά κανόνα, προτιμούν να είναι ξυπόλητα και με σορτς σε κρύο καιρό. Γιατί; Αλλά επειδή τα σοβιετικά αγόρια δεν φοβούνται καθόλου το κρύο. Και ακόμα κι αν συλληφθούν, και οι Ναζί ξεγυμνώσουν τα παιδιά μέχρι τα σώβρακα, δεν θα σπάσουν, αλλά θα καταπατήσουν με τόλμη το κρύο. Και έτσι πολεμούν οι πρωτοπόροι - γενναίοι τύποι.
  Ο Γκιούλιβερ τραγουδάει:
  Όχι, ο άγρυπνος δεν θα σβήσει,
  Το βλέμμα ενός γερακιού, ενός αετού...
  Η φωνή του λαού είναι καθαρή,
  Ψίθυρους θα δώσει ένα φίδι!
  
  Ο Στάλιν ζει στην καρδιά μου
  Για να μην ξέρουμε τη θλίψη...
  Η πόρτα στο διάστημα άνοιξε,
  Τα αστέρια έλαμψαν από πάνω μας!
  
  Πιστεύω ότι όλος ο κόσμος θα ξυπνήσει,
  Θα μπει τέλος στον φασισμό...
  Και ο ήλιος θα λάμψει
  Φωτίζοντας το δρόμο προς τον κομμουνισμό!
  Και το αγόρι χτύπησε το γυμνό του πόδι στη χιονοστιβάδα. Αυτά είναι πραγματικά παιδιά-θαύματα!
  Ο Seryozhka σημείωσε με ένα χαμόγελο:
  - Σίγουρα θα κερδίσουμε!
  Ο Γκιούλιβερ επιβεβαίωσε χαμογελώντας:
  - Ναι, η νίκη μας θα γίνει αναπόφευκτη!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 9
  Είναι ήδη Φεβρουάριος του 1944. Η Μόσχα είναι περικυκλωμένη από όλες τις πλευρές και περικυκλωμένη από αποκλεισμό. Οι Γερμανοί και η ξένη ορδή περιμένουν θέρμανση, και βομβαρδίζουν το έδαφος της ΕΣΣΔ. Μια μεγάλη επίθεση και νέα όπλα ετοιμάζονται. Συγκεκριμένα, βόμβες με ναπάλμ και μπάλες. Τα B-29 βομβαρδίζουν την ΕΣΣΔ εδώ και πολύ καιρό. Αλλά το Yu-488, το οποίο δεν είναι κατώτερο από το αμερικανικό τέρας σε φορτίο βόμβας και ανώτερο σε χαρακτηριστικά πτήσης, πιέζει ολοένα και περισσότερο την επικράτεια της σοβιετικής αυτοκρατορίας.
  Το TA-400 εισέρχεται επίσης στη σειρά παραγωγής και συνεχίζει να βελτιώνεται.
  Και το "Panther"-2, ως κύριο τανκ, εξακολουθεί να κερδίζει δυναμική, για να μην αναφέρουμε τη δουλειά με το "Panther"-3, το οποίο θα πρέπει να γίνει ακόμα πιο δυνατό τόσο σε όπλα όσο και σε προστασία. Οι Ναζί λοιπόν δουλεύουν και μην κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια.
  Επιπλέον, υπόγειες δεξαμενές βελτιώνονται και προετοιμάζονται για παραγωγή. Επιπλέον, ο Χίτλερ σχεδιάζει ήδη έναν μελλοντικό πόλεμο με τη Βρετανία μετά την κατάληψη της ΕΣΣΔ.
  Και για να διασχίσετε τη Μάγχη, οι υπόγειες και υποβρύχιες δεξαμενές θα είναι πολύ χρήσιμες. Και ακόμη καλύτερο, φυσικά, είναι να χρησιμοποιείτε μονάδες αεροπορίας για τη μεταφορά εξοπλισμού. Εδώ είναι πολύ σημαντικό το έργο E-5 των μικρών και συμπαγών αυτοκινούμενων όπλων με ένα μόνο μέλος του πληρώματος. Και θα τελειώσουν την ΕΣΣΔ - πού θα πάει!
  Τα αγόρια των τανκ δοκιμάζουν ένα τέτοιο αυτοκινούμενο όπλο, και ταυτόχρονα έναν νέο τρόπο ελέγχου των χειριστηρίων. Προσπαθούν ακόμη και να χρησιμοποιήσουν τα γυμνά δάχτυλά τους.
  Η νεότερη εξέλιξη, ειλικρινά μιλώντας. Και τα αγόρια είναι ευχαριστημένα. Και ουρλιάζουν και βρυχώνται στην κορυφή των πνευμόνων τους.
  Λοιπόν, οι μαχητές.
  Και φυσικά, πώς μπορεί να υπάρξει χωρίς βασανιστήρια. Ο πρωτοπόρος πρέπει να βασανιστεί σχολαστικά! Και κυρίως τηγανίζουμε τις γυμνές φτέρνες του.
  Έτσι έγδυσαν πρώτα το αγόρι Andreyka και μετά το έδιωξαν στα κάρβουνα.
  Τα γυμνά πόδια του παιδιού κάηκαν αμέσως. Και μύριζε σαν μπάρμπεκιου που ψήνεται στη σχάρα.
  Ο Αντρέικα ούρλιαξε. Και τα γερμανά αγόρια πήραν βραστό νερό και έλυσαν το αγόρι. Και ήταν τόσο οδυνηρό και αηδιαστικό.
  Δηλαδή τα αγόρια έκαναν πολύ καλή δουλειά. Με ζεμάτισαν πολύ. Και μετά το περιέλουσαν με βενζίνη και του έβαλαν φωτιά. Και την ίδια στιγμή, οι εκφυλισμένοι του Χίτλερ γέλασαν και τραγουδούσαν:
  Αφήστε ποτάμια αίματος
  Ροή στο έδαφος
  Αφήστε τους να γκρινιάζουν από τον πόνο
  Φωτιές παντού!
  Αφήστε τον θάνατο να καταβροχθίσει
  Συγκομιδή ανθρώπινων σωμάτων...
  Ο πλανήτης υποφέρει -
  Το χάος βασιλεύει!
  Και ας κυβερνά μόνο ο θάνατος
  τη μανιασμένη μπάλα...
  Όλοι πρέπει να πεθάνετε -
  Σε πήρε ο Σατανάς!
  Ναι, τα φανατικά αγόρια δούλεψαν σκληρά. Λοιπόν, τα αεροπλάνα της ΕΣΣΔ πετάνε ξανά για να βομβαρδίσουν. Και κάντε το χωρίς περιττό ζήλο. Και ολόκληρα σπίτια εκρήγνυνται προς τα πάνω.
  Σειριακό γερμανικό βομβαρδιστικό Yu-488 με πιλοτήριο σφαιρικής ορατότητας. Και λόγω του μικρότερου μεγέθους του φτερού, φτάνει σε ταχύτητες έως και επτακόσια χιλιόμετρα την ώρα. Η ΕΣΣΔ δεν έχει μαχητικό ικανό να το πιάσει.
  Και τα κορίτσια μέλη του πληρώματος βρυχώνται από χαρά και φρενίτιδα. Στην πραγματικότητα, είναι κουλ. Και κανείς δεν θα τους σταματήσει, και τίποτα δεν θα κερδίσει! Αν φυσικά μπορείς να το πεις.
  Η Φρίντα, αυτό το κορίτσι με το μπικίνι που μυρίζει ακριβό γαλλικό άρωμα, τσίριξε:
  - Ένα, δύο, τρία, πέθανε φαλακρός δαίμονας!
  Μετά από αυτό το κορίτσι θα γελάσει και θα γελάσει. Αυτές είναι αληθινά γραμμένες ομορφιές.
  Και ρίχνουν δολοφονικές βόμβες από τον αέρα. Και καλύπτουν ολόκληρες γειτονιές.
  Η Εύα σημείωσε με ένα γλυκό χαμόγελο:
  - Η δύναμή μας είναι μεγάλη, μεγάλη,
  Από το χτύπημα μιας γροθιάς, μια γροθιά!
  Και ο πολεμιστής θα γελάει και θα γελάει. Και τότε θα δείξει τη γλώσσα του. Και η ομορφιά έχει μακρύ.
  Τα κορίτσια στο αεροπλάνο είναι πολύ χαριτωμένα. Τους αρέσει ιδιαίτερα να βασανίζουν πρωτοπόρους. Συγκεκριμένα, ο νεαρός λενινιστής αλυσοδέθηκε και βυθίστηκε σε aqua regia - ένα μείγμα υδροχλωρικού και νιτρικού οξέος. Σαν αγόρι που ουρλιάζει από άγριο, ξέφρενο πόνο. Ναι, ήταν απλά αφόρητα βάσανα. Και το δέρμα κυριολεκτικά ξεφλούδισε το αγόρι και μετά άρχισαν να πέφτουν κομμάτια κρέατος.
  Αυτό ήταν υπέροχο και δροσερό. Τα κορίτσια ούρλιαξαν στα πνεύμονά τους:
  Πρωτοπόρος, πρωτοπόρος, πρωτοπόρος,
  Είστε ένα εξαιρετικό παράδειγμα για τη χώρα!
  Θα σε βασανίσουμε
  Κόψτε το σε κομμάτια!
  Ναι, όταν τα γυμνά πόδια ενός αγοριού βυθίζονται σε οξύ και μετά το χαϊδεύουν μέχρι τον σκελετό - αυτό είναι εντυπωσιακό. Τι είναι αυτό - απλά σαδισμός.
  Και εδώ δεν μπορείς να διαγράψεις τίποτα... Και αυτά τα ίδια κορίτσια βομβαρδίζουν σοβιετικές πόλεις και χωριά. Και ρίχνουν βόμβες, μεταξύ των οποίων και ναπάλμ.
  Ο Γκιούλιβερ, στο μεταξύ, μαζί με άλλα παιδιά, πολεμά τον εχθρό στα περίχωρα του Καζάν.
  Ένα απόσπασμα πρωτοπόρων εξαπολύει αντεπίθεση. Και τα παιδιά τρέχουν να αναβοσβήνουν ξυπόλητα, μικρά, κόκκινα από το κρύο. Και ταυτόχρονα τραγουδούν:
  Να ξέρετε ότι είμαστε πρωτοπόροι, ενωμένοι στο όνειρό μας,
  Σας ευχόμαστε να φτάσετε στο τέλος με νίκη...
  Χερουβείμ αιωρούνται από πάνω μας με σπαθιά,
  Θα είμαστε άξιοι του Παντοδύναμου Θεού Πατέρα!
  
  Κάτω από το κόκκινο πανό βαδίζουμε σε παράταξη,
  Και τραγουδάμε όμορφα τραγούδια που ομοιοκαταληκτούν...
  Θα είμαστε στο Βερολίνο τον φλογερό Μάιο,
  Και ας σπάσουμε τον λαιμό του φασισμού!
  
  Είμαστε τα παιδιά της Πατρίδας του μεγάλου ήλιου,
  Τι δίνει το φως του κομμουνισμού...
  Και η καρδιά του αγοριού χτυπά τόσο μανιασμένα,
  Να ξέρετε ότι θα πάμε ξανά πεζοπορία!
  
  Για εμάς, τον ιδιοφυή Λένιν, και με θάρρος τον Στάλιν,
  Που οδηγεί στη νίκη με πίστη...
  Είμαστε τολμηροί τύποι, από το καλύτερο ατσάλι,
  Ικανό να χτυπήσει εδώ κι εκεί!
  
  Απλά αγόρι, αλλά όχι παιδί,
  Ο πολεμιστής είναι ένας δροσερός πρωτοπόρος ακτιβιστής!
  Και η φωνή όταν η μηχανή χτυπά μια κλήση,
  Να ξέρετε ότι ο Ναζί θα συντριβεί!
  
  Θα δώσουμε στον κόσμο έναν δεύτερο άνεμο,
  Ας σηκωθούμε από το σκοτάδι του ουρανού...
  Τα αποβράσματα θα πάρουν την ανταμοιβή τους
  Ο Παντοδύναμος Θεός ανέστη για μας!
  
  Μετά από όλα, δόξα στη Ρωσία, αθάνατη δόξα,
  Της γέννησε αιώνια...
  Αν και η ζωή μας, πιστέψτε το, είναι ένα αιώνιο δράμα,
  Και μερικές φορές ο Σατανάς κυβερνά!
  
  Αλλά το κακό θα υποστεί ήττα σε αυτή τη μάχη,
  Πιστέψτε με, οι μαχητές είναι προορισμένοι μέχρι το τέλος...
  Θα έρθει ο απατεώνας, θα μάθεις την εκδίκηση,
  Αιμορραγούν κρασί από το λαιμό τους!
  
  Ξέρω πότε έρχεται το τέλος της μάχης
  Θα έρθει ο λαμπερός Χριστός...
  Ο πρωτοπόρος έχει ακόμα ένα κλαδί στα χέρια του,
  Αλλά με ένα σπαθί θα σκάσει το κεφάλι του αντιπάλου!
  Έτσι τραγουδούσαν αυτοί οι πρωτοπόροι. Και με τα ξυπόλυτα τους πέταξαν εκρηκτικά δέματα, καταστρέφοντας επιτόπου εχθρούς. Και αποδείχθηκε πολύ κουλ και εξαιρετικά θανατηφόρο.
  Ο Seryozhka σημείωσε, κλείνοντας το μάτι στον Gulliver:
  - Είμαστε πραγματικά υπέροχοι πρωτοπόροι!
  Το χαμένο αγόρι έγνεψε:
  - Ναι, δεν μπορούμε να είμαστε πιο ψύχραιμοι!
  Το κορίτσι η Μάσα βίασε:
  - Πράγματι, όλη η χώρα κοιτούσε τον πρωτοπόρο!
  Και το κορίτσι πέταξε μια χειροβομβίδα ακραίας, θανατηφόρου δύναμης με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Έτσι εξελίχθηκε η μάχη με ποικίλη επιτυχία. Και η ζυγαριά τινάχτηκε από άκρη σε άκρη.
  Ένα αγόρι χτυπήθηκε ακριβώς στη φτέρνα από μια σφαίρα, και κυριολεκτικά στριφογύριζε από τον πόνο. Έτσι τον πήραν και τον σκότωσαν.
  Και θα ξαπλώσει κι αυτός και θα καταλήξει σε βάσανα.
  Οι πρωτοπόροι όμως έκαναν τη δουλειά τους και τράπηκαν σε φυγή.
  Μετά από αυτό τραγούδησαν ξανά με νέα δύναμη και έκφραση και οργή και ενέργεια:
  Είμαστε αλήτες κομματικά παιδιά,
  Περπατάμε μέσα από πολύ δύσκολες χιονοστιβάδες...
  Αλλά δεν μπορούμε να πανικοβληθούμε,
  Το χιόνι δεν θα σπάσει ξυπόλητο παιδί!
  
  Θα ξεπεράσουμε το κρύο και τον παγετό,
  Αλλά ξέρω τους παρτιζάνους, θα δώσουμε τα νέα...
  Αν και το αγόρι δεν είναι αρκετά μεγάλο για να είναι άντρας,
  Στην καρδιά είναι ο Άβελ, όχι ένας δολοφόνος - Κάιν!
  
  Ο πρωτοπόρος επιβιώνει με την ελπίδα,
  Όταν τρέχεις βιαστικά σε ένα χιονισμένο χωράφι...
  Ενώ είναι παράδειγμα κοριτσιού,
  Ο ήλιος του κομμουνισμού τον χαϊδεύει!
  
  Θα περάσουμε βουνά, βράχια και ποτάμια,
  Θα φτάσουμε στο στόχο, το ξέρω σίγουρα...
  Εμπιστεύομαι τη φίλη μου, θα τη σώσω,
  Η νίκη θα έρθει τον ακτινοβόλο Μάιο!
  
  Φτάσαμε τον στόχο μας στο κρύο,
  Και το τρένο με τον φασίστα ανατινάχτηκε...
  Τα έξοδα του Χίτλερ δεν είναι παρά μηδενικά,
  Αλλά βλέπουμε τον κομμουνισμό από μακριά!
  
  Και πάλι η τρομπέτα καλεί τα παιδιά να πάνε μια πεζοπορία,
  Λένε, μπείτε με τόλμη στη μάχη, νέοι!
  Αφήστε το πακέτο του Φύρερ να πάει χαμένο,
  Κι όσοι δεν είναι μαζί μας, τους κάψτε με το ρήμα!
  
  Θα είναι δύσκολο για τους Krauts στο Βερολίνο,
  Στο Στάλινγκραντ οι Γερμανοί έλαβαν...
  Αν και ο πλανήτης είναι εύθραυστο γυαλί,
  Ας περάσουμε με τόλμη χιλιόμετρα, αδέρφια!
  
  Ο Φύρερ θα περιμένει, ξέρουμε τους βρόχους,
  Και δεν θα σωθείς καθόλου από το ναπάλμ...
  Θα υπάρχει ένα κομμάτι γης για τον εχθρό,
  Ας λάμψει ο ήλιος του κομμουνισμού!
  
  Πιστέψτε, θα υπάρξει χρόνος - μια υπέροχη χώρα,
  Θα απλώσει τα όρια ψηλότερα από το διάστημα...
  Αφήστε τον Σατανά να χαθεί στον κάτω κόσμο,
  Άλλοι θα φύγουν, μετά άλλοι θα έρθουν!
  
  Το μεγαλείο της Πατρίδας είναι μεγάλο,
  Πιστέψτε με, θα γίνει ψηλότερα από όλα τα βουνά...
  Πάντα με έλκυαν τα κατορθώματα,
  Ας μην καθόμαστε στην ταράτσα σαν γάτες!
  
  Θα αποκαταστήσουμε την αξιοπρέπειά μας,
  Ας δείξουμε στους αντιπάλους μια θέση στην κόλαση...
  Από πάνω μας είναι ένα λαμπερό χερουβείμ,
  Πιστεύω ότι θα έρθει η νύφη μου!
  
  Οι πρωτοπόροι μεγαλώνουν, γίνονται μέλη της Komsomol,
  Όταν μπαίνω πανηγυρικά στην παρέλαση...
  Ξεσκαρτάραμε τα σκουπίδια των φασιστών,
  Μη μιμηθείς παπαγάλο με ποίηση!
  
  Όταν η προλεταριακή μας κόκκινη σημαία
  Ο ουρανός θα διακοσμηθεί εντελώς...
  Θα εκφράσω την αγάπη μου για τη Ρωσία με ποίηση,
  Κάτι που ούτε ο διάβολος με βαριοπούλα δεν μπορεί να το σβήσει!
  
  Διατηρούμε την αξιοπρέπεια της γης μας,
  Είμαστε πρωτοπόροι, παιδιά του κομμουνισμού....
  Ας υπάρχει ειρήνη στον πλανήτη μας,
  Στα ατελείωτα επιτεύγματα του ανθρωπισμού!
  Αυτά είναι τα τραγούδια που τραγουδούσαν αγόρια και κορίτσια. Και ήταν τόσο διασκεδαστικό και δροσερό.
  Και οι Σοβιετικοί πιλότοι πολεμούν επίσης με μανία.
  Η ημίγυμνη Βινογκράντοβα δεν ντράπηκε από τη λάμψη των φτερών και τα απειλητικά αεροβόλα. Ήταν έτοιμη να πολεμήσει, ακόμη και με τον διάβολο, αν και αυτά τα μοντέλα έχουν το καθένα τέσσερα όπλα τριάντα χιλιοστών και τρία είκοσι χιλιοστών, που σημαίνει μεγάλη πυκνότητα πυρός, ικανό να τρυπήσει πολύ και να γεμίσει το χώρο με μόλυβδο. Και ο πολυβόλος του είναι αποτελεσματικός μόνο σε κοντινή απόσταση.
  Ο πολεμιστής, καθόλου αμήχανος, παίρνει τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα, αντιμετωπίζοντας εύκολα μια αρκετά βαριά μηχανή και πετά προς τον εχθρό. Οι Fritz, βλέποντας ότι υπάρχει μόνο ένα αεροπλάνο, περιμένουν να το πάρουν με λαβίδες. Εγκαθίστανται αεροβόλα. Και η όμορφη Vinogradova πίεσε τα γυμνά, κοριτσίστικα πόδια της στα πετάλια με όλη της τη δύναμη. Το γυμνό πέλμα αισθάνεται τέλεια το μηχάνημα, το οποίο πολλοί πιλότοι θεωρούν αδέξια, ακόμη και έχοντας πετύχει την αφαίρεση του MiG από την παραγωγή κατά τη διάρκεια του πολέμου.
  Αλλά αυτή η γνώμη είναι ανίκανη, είναι ένας φλογερός διάβολος που νιώθει κάθε μέρος και κάθε μηχανισμό κίνησης σε αυτό το μηχάνημα. Εδώ έρχονται τα εχθρικά αεροβόλα, γρήγορα και απειλητικά. Αλλά η ξυπόλητη Βινογκράντοβα νιώθει ότι έχει χρόνο να ξεφύγει, για να γλιτώσει την ήττα. Αν και ο θάνατος ορμάει τόσο κοντά, η ανάσα του γίνεται αισθητή, στην οποία γίνεται αισθητή η απόκοσμη ξηρασία της αφρικανικής ερήμου και η μυρωδιά της αποσύνθεσης του υπογείου!
  Η Αναστασία δεν προσεύχεται, ή μάλλον, αισθάνεται πρόνοια με ιδιαίτερο τρόπο, αρνούμενη τον Δημιουργό του Σύμπαντος ως Θεό: τον Αβραάμ, τον Ισαάκ και τον Ιακώβ, αλλά αναγνωρίζοντας την ιδιαίτερη δύναμη της υπερνόσφαιρας. Εκεί που η θέληση και η διάνοια παίζουν τον κύριο ρόλο!
  Και πυροβολεί τον εχθρό, χτυπώντας με όλα τα πολυβόλα. Σε κοντινή απόσταση, σχεδόν ακουμπώντας το ελαφρώς λοξότμητο φτερό του εχθρού, πέντε πύρινες θέσεις πολυβόλων τσίμπησαν θανάσιμα τον εχθρό, προκαλώντας το σκάσιμο της επικάλυψης ντουραλουμινίου του εχθρού "Mercedes"...
  Πρώτα, αυτός στα δεξιά και μετά πετάς μπροστά, σαν φελλός σαμπάνιας, εκτελώντας ένα "βαρέλι"... Και χτύπησες το δεύτερο αυτοκίνητο, αλλά κατάφερες να πετάξεις μπροστά και καμία από τις σφαίρες δεν κατάφερε να το πληγώσει θανάσιμα , παρά την παρουσία επιτυχιών.
  Ο πολεμιστής της φωτιάς δεν είναι καθόλου μπερδεμένος. Βλέπει όμως ότι ο εχθρός δεν θα την αφήσει.
  Ωστόσο, τα σοβιετικά αεροσκάφη έχουν ένα μειονέκτημα: τη διαδικασία εντατικής εργασίας αλλαγής των τρόπων πτήσης. Όχι όμως για τους Witcher. Η κοπέλα είναι ξυπόλητη, ψυχρόαιμη και βοηθάει με τα δάχτυλα των ποδιών της όταν κάνει κλικ. Εδώ κρέμεται στην ουρά του... Ο Γερμανός προσπαθεί να αποφύγει, να ωθηθεί, αλλά... Δεν προλαβαίνει, παίρνει φωτιά! Η ξυπόλυτη Βινογκράντοβα πετάει τον δεξί της αντίχειρα:
  - Ωραίο! Οι απότομοι σουτέρ συχνά καταλήγουν στην κόλαση, αλλά ποτέ δεν καταλήγουν στην κόλαση!
  Και τα σύννεφα, ελαφρώς ροζ από το ηλιοβασίλεμα, της γνέφουν επιδοκιμαστικά, και οι μπούκλες τους μοιάζουν να κουνάνε τα χέρια τους.
  Τώρα μπορείτε να αντιμετωπίσετε τους Junkers. Δεν είναι επίσης εύκολος στόχος, με αξιοπρεπή αμυντικά όπλα και αξιοπρεπή ταχύτητα. Αν χτυπήσετε τα αυτιά σας, μπορείτε να πέφτετε στο έδαφος εντελώς φλεγόμενο.
  Αλλά οι Γερμανοί συμπεριφέρονται δειλά και προσπαθούν να πετάξουν μακριά, να ξεκολλήσουν. Λαμβάνοντας υπόψη την υψηλή ταχύτητα του Miga της, αυτή είναι η πιο ανόητη απόφαση που μπορείτε να πάρετε. Τώρα η ξυπόλητη Vinogradova είναι ελεύθερη, κυνηγήστε τους και πυροβολήστε... Έτσι έγινε εύκολο και απλό!
  Ο πολεμιστής της φωτιάς είπε μάλιστα:
  - Δεν είναι κρίμα να πάρεις μια εύκολη νίκη, αλλά είναι κρίμα να χαθεί ένα εύκολο έπαθλο λόγω της δυσκολίας της άρσης!
  Αλλά έκανε ένα μικρό λάθος, κατέρριψε τρία βομβαρδιστικά, αλλά το τέταρτο ξέφυγε... Πέντε αεροπλάνα σε μια μάχη είναι ένα εξαιρετικό επίτευγμα για έναν Σοβιετικό πιλότο, και θα μπορούσε να είχε νικήσει τον Πόκρισκιν αν ο Μπέρια δεν της είχε εμπιστευθεί ξανά ένα μυστική αποστολή. Δηλαδή, να αναζητήσει μέρος των ρωσικών αποθεμάτων χρυσού που κρύβει ο Κολτσάκ. Εδώ ο Lavrenty Palych πίστευε ότι η ανεπτυγμένη γυναικεία διαίσθηση θα πρότεινε τη θέση του θησαυρού. Αλλά αν όλα ήταν τόσο απλά, υπάρχουν μαγικές ικανότητες και όλα είναι σε πλήρη θέα. Ο θησαυρός του Ναπολέοντα Βοναπάρτη δεν έχει βρεθεί ακόμη.
  Ωστόσο, μια μακρά αναζήτηση έδωσε ένα αποτέλεσμα, αλλά όχι αυτό στο οποίο υπολόγιζε η Beria, καθώς η κρυφή μνήμη που ανακαλύφθηκε κλάπηκε και μεταφέρθηκε στο σπίτι από κλέφτες. Μόνο μερικές ασημένιες ράβδους και μερικά πεσμένα chervonet αποτελούσαν ολόκληρο το λάφυρο του ειδικού αποσπάσματος του NKVD.
  Τις ευχάριστες αναμνήσεις διέκοψε η ανήσυχη φωνή ενός προσκόπου:
  - Όχι, δεν χωράει καθόλου πια, ούτε στην πύλη, ούτε στο ροκ...
  Η ξυπόλητη Βινογκράντοβα γέλασε αραιά:
  - Στο ζυγό; Και τι σχέση έχει ο ροκάς;
  Ο Νικήτα πέρασε το τραχύ πέλμα του κατά μήκος του φλοιού ενός ψηλού δέντρου και βούρκωσε:
  - Λοιπόν... Δεν είναι ξεκάθαρο ότι αυτός είναι ένας φοίνικας, και μάλιστα πολύ μεγάλος;
  Ο άσος πολεμιστής κοίταξε γύρω του και σφύριξε δυνατά:
  - Και όχι μόνο ένας φοίνικας, τώρα μπορείτε να δείτε ήδη αμπέλια... Φανταστικό. - Το μαχητικό κορίτσι τραγούδησε με θέρμη. - Εάν είναι πολύ, πολύς χρόνος στο μονοπάτι, αν είναι πολύς, πολύς χρόνος κατά μήκος του μονοπατιού, είναι πολύς χρόνος για να πατήσετε και να περπατήσετε! Λοιπόν, φυσικά, τότε φυσικά, τότε είναι δυνατό, είναι δυνατό, είναι δυνατό... Μπορείτε να έρθετε στην Αφρική!
  Ο πρωτοπόρος δεν συμμεριζόταν ούτε το ένα εκατοστό της αισιοδοξίας του. Παρατήρησε σοβαρά:
  - Δεν υπήρχε περίπτωση να φτάσουμε στην Αφρική με τα πόδια, ήταν αντίθετο με τους νόμους της φύσης...
  Η ξυπόλητη Βινογκράντοβα άγγιξε προσεκτικά τον φολιδωτό φλοιό του φοίνικα. Κολλάει, γλιστράει, μυρίζει ρητίνη. Και η ζυγαριά δεν μοιάζει καθόλου με αυτές των γήινων φοινίκων. Υπάρχει κάτι για να σφυρίξουμε εδώ... Αλλά συνολικά δεν είναι τόσο κακό. Αν είναι τρελή, δεν θα υποφέρει, αλλά αν είναι υγιής...
  Ο Nikita πολύ λογικά σημείωσε:
  - Και αυτό είναι ακόμα καλύτερο... Μια νέα περιπέτεια, ένα μεγάλο κυνήγι λιονταριού!
  Η ξυπόλητη Vinogradova γέλασε αδύναμα ως απάντηση:
  - Σε λιοντάρι; Πώς να μην ξεφύγουμε σαν λαγοί οι ίδιοι! Προς τα εμπρός...
  Τώρα περπατούσαν μέσα στη νυχτερινή ζούγκλα. Η Αναστασία έπειθε όλο και περισσότερο ότι δεν ήταν αυτός ο κόσμος τους. Πρώτον, τα δέντρα είναι τελείως διαφορετικά από εκείνα της γης. Για παράδειγμα, φαίνεται ότι στον έναν κορμό υπάρχουν πόδια ερυθρελάτης, φύλλα με έξι πλευρές και κίτρινα άνθη, όπως οι ντάλιες, αλλά με μαλακά αγκάθια. Ή ακόμα πιο υπέροχοι, φοίνικες με φρούτα, όπως στολίδια χριστουγεννιάτικων δέντρων και κάτι σαν πεταλούδες.
  Αλλά το πιο σημαντικό, ο ουρανός, τα σύννεφα ξαφνικά ξέφυγαν, χωρίς αέρα, και κάπως μονομιάς, σαν με μια απότομη κίνηση, η τέντα γκρεμίστηκε.
  Και στη μαύρη, βελούδινη σφαίρα έλαμπαν πέντε φωτιστικά: κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο, πράσινο, μπλε. Ταυτόχρονα, παραδόξως, ο ουρανός παρέμενε εντελώς μελάνι, αν και δεν φαινόταν κανένα αστέρι.
  Ο Νικήτα έμεινε έκπληκτος:
  - Ουάου! Cool cool!
  Η Αναστασία στάθηκε ανάποδα και περπάτησε στα χέρια της... Ενώ τραγουδούσε, κάτι ακατάληπτο. Σαν:
  - Ο Στάλιν έδωσε εντολή πυροβολικού. Το φεγγάρι χτυπιέται στις μπάλες, για να βγει το στάχυ από τα μάτια!
  Ο Νικήτα πρότεινε λογικά:
  - Ας περπατήσουμε καλύτερα με γρήγορο ρυθμό - ίσως βρούμε κάτι πολιτισμένο.
  Η Αναστασία πρόσθεσε:
  - Και ας βγούμε στο μονοπάτι.
  Τώρα περπατούσαν προσεκτικά. Χωρίς παπούτσια στη ζούγκλα ενός άλλου κόσμου, είναι επικίνδυνο. Μπορείτε να πατήσετε σε μια παγίδα, ωστόσο, το kirzachi είναι απίθανο να σας βοηθήσει εδώ. Αντίθετα, θα αμβλύνουν μόνο την αντίληψη του υπέροχου πλανήτη. Με τη βαρύτητα... Λοιπόν, περίπου το ίδιο όπως στη Γη, ή λίγο περισσότερο.
  Ο αέρας είναι πολύ ζεστός και υγρός, καθώς σε μια πολύ πραγματική τροπική ζούγκλα, υπάρχει πολύ οξυγόνο στην ατμόσφαιρα, πιο γήινο, που ήδη κουδουνίζει ελαφρώς στα αυτιά. Και δεν υπάρχει τίποτα καθόλου ευχάριστο. Τα θύματα είχαν ήδη πατήσει στο γρασίδι, το οποίο έκαιγε σαν τσουκνίδες πολλές φορές, αλλά ταυτόχρονα ήταν πολύ ακίνδυνο στην όψη.
  Η ξυπόλητη Αναστασία προσπάθησε να βρει μια εξήγηση για αυτή τη μεταμόρφωση και δεν μπορούσε να καταλάβει τίποτα. Ότι έχει άλλο ένα εξαιρετικά πραγματικό πρόβλημα; Έχουν εκδηλωθεί με ανανεωμένο σθένος οι συνέπειες μιας σοβαρής διάσεισης;
  Ακούστηκε λογικό και εξήγησε τα πάντα - μια ψευδαίσθηση μπορεί να είναι πιο φωτεινή από την πραγματικότητα και η είσοδος σε έναν άλλο κόσμο... Γενικά, αυτό δεν μπορεί να αποκλειστεί. Ένα είδος παράλληλων συμπάντων, ένα θέμα όχι ακόμα πολύ φορεμένο στην επιστημονική φαντασία των σαράντα, αλλά ήδη εξοικειωμένο με τη μαγεία του Witcher, είναι αρκετά κατανοητό.
  Εδώ πετάει μια πεταλούδα με άνοιγμα φτερών δύο μέτρα... Θαύματα σε κόσκινο, συνήθως όταν το μυαλό είναι γεμάτο κενά στη γνώση!
  Και η πεταλούδα είναι τόσο όμορφη, ειδικά όταν τα φτερά της αντανακλώνται σαν καθρέφτες, και αντανακλούν τις αντανακλάσεις των πέντε φεγγαριών. Κάθε προβληματισμός είναι ατομικός και ταυτόχρονα αναμεμειγμένος με τους άλλους.
  Και η λιβελούλα είναι ακόμα μεγαλύτερη, τα φτερά της είναι σαν ασημένιο σχέδιο μέσα στον παγετό, πλαισιωμένα από διαμάντια.
  Η γυμνόποδη Vinogradova άρχισε να τραγουδά μαζί:
  - Πρέπει να δείξουμε τα ταλέντα μας στις επιχειρήσεις, οι καλύτεροι φίλοι των κοριτσιών είναι τα διαμάντια!
  Το αγόρι λογικά σημείωσε:
  - Θαύματα γίνονται, δεν υπάρχει παραμυθένια εξήγηση της καθημερινότητας και της κοινοτοπίας!
  Η ξυπόλητη Vinogradova είχε ξαφνικά ελπίδα:
  - Ή μήπως, τουλάχιστον σε αυτόν τον κόσμο, θα βρούμε το τελευταίο υπερόπλο που θα σώσει την Πατρίδα μας από την καταστροφή;
  Ο ξυπόλητος πρωτοπόρος ήρωας Νικήτα, χτυπώντας την κνήμη του στο φλοιό, συνόψισε:
  - Όταν είσαι σε σκατά, θέλεις την άσχημη μυρωδιά να αντικατασταθεί από το άρωμα των λουλουδιών της επιτυχίας που φύτρωσαν πάνω σε ποταπό λίπασμα! Απλά πρέπει να ξεφύγεις από το χάλι, αλλιώς κάποιος άλλος θα γονιμοποιήσει το βλαστάρι της ευημερίας με το πτώμα σου!
  Μετά από αυτό το άνισο ζευγάρι των χτυπητών ανέβασε ταχύτητα. Και έτσι βγήκαν σε ένα στενό δρόμο, πλακόστρωτο όμως με συμπαγείς κοφτερές πέτρες. Ο ξυπόλητος πρωτοπόρος ήρωας Νικήτα ήταν ευχαριστημένος:
  - Ο δρόμος είναι σαφώς τεχνητής προέλευσης. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ένας πολιτισμός εδώ, μεγάλος ή μικρός, αλλά για εμάς, προφανώς, δεν είμαστε μόνοι στο σύμπαν.
  Η Μάγισσα της Φωτιάς έγινε περίεργη και ρώτησε το ξυπόλητο και γδαρμένο αγόρι:
  - Πώς πιστεύετε ότι μοιάζουν οι εκπρόσωποι της ευφυούς ζωής σε αυτόν τον πλανήτη;
  Ο πρωτοπόρος Νικήτα ανασήκωσε τους λεπτούς ώμους του. Απάντησε μετά από μια μικρή παύση:
  - Θεωρητικά, θα πρέπει να τους ρωτήσετε μόνοι σας για αυτό... Αλλά το πιο πιθανό είναι να μοιάζουν με τους ανθρώπους, αφού το σώμα τους θα πρέπει να είναι καλά προσαρμοσμένο στη δουλειά. Τα νύχια μιας αρπακτικής λεοπάρδαλης είναι απίθανο να του επιτρέψουν να φτιάξει κάτι πιο περίπλοκο από ένα πέτρινο τσεκούρι!
  - Και το μυρμήγκι; - παρατήρησε η ξυπόλητη Βινογκράντοβα. "Είναι ικανός για κάτι περισσότερο από ένα πέτρινο τσεκούρι".
  Ο πρωτοπόρος ήρωας Nikitka έκανε τον απολογισμό του, κοίταξε τα μάτια και έσφιξε:
  - Είναι πολύ μικρό για να χωρέσει αρκετά μεγάλο εγκέφαλο... Αν και αν φαντάζεστε μεγάλα μεγέθη, τότε... Θεωρητικά μπορεί. "Το αγόρι θυμωμένο έδειξε με τα γυμνά του δάχτυλα το ομαλά χτενισμένο τούβλο που προεξείχε από τις πέτρες. Παρά τον επώδυνο μώλωπα που έλαβε, δεν τσακίστηκε καν. Απάντησε με αξιοπρέπεια. - Αλλά παρόλο που είμαι πρωτεύον, θα σε σώσω από τα έντομα.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 10.
  Είναι ήδη Μάρτιος του 1944. Η άνοιξη πλησιάζει και τα χιόνια έχουν αρχίσει να λιώνουν. Προς το παρόν, οι Γερμανοί βρίσκονται σε άμυνα και αν πραγματοποιήσουν μόνο ιδιωτικές επιθετικές επιχειρήσεις. Λοιπόν, πιο έντονες μάχες γίνονται στην Κεντρική Ασία.
  Τα τανκς και τα αυτοκινούμενα πυροβόλα της Βέρμαχτ και ολόκληρου του συνασπισμού σκαρφαλώνουν εκεί. Και οι μάχες είναι τόσο αιματηρές.
  Ο Γκιούλιβερ και η ομάδα του είναι μια μεγάλη ομάδα πρωτοπόρων εκεί. Υπάρχουν και αγόρια και κορίτσια εκεί. Και φορούν κόκκινες γραβάτες. Και τον Μάρτιο οι παγετοί υποχώρησαν και έγινε πιο εύκολο για τα παιδιά να τρέχουν ξυπόλητα και μισόγυμνα. Και το τάγμα των νεαρών πολεμιστών μεγάλωσε. Αυτές είναι οι επιθετικές μάχες εδώ.
  Ο Γκιούλιβερ πηδάει και τραγουδά:
  Η χώρα της αγάπης μου είναι η ΕΣΣΔ,
  Όμορφα, ρουμπίνια ανθίζουν σαν τριαντάφυλλα...
  Ας δώσουμε παράδειγμα για την ανθρωπότητα
  Κανείς δεν μπορεί να καταστρέψει τα παιδιά!
  
  Είμαστε οι πρωτοπόροι του Λένιν, γιοι,
  Που χρησιμεύουν ως αετοί στο φως...
  Τα παιδιά γεννιούνται για να κυβερνούν το σύμπαν,
  Στο μεταξύ τρέχουν ξυπόλητοι μέσα από λακκούβες!
  
  Είμαστε πολεμιστές του αγαπητού μας Ίλιτς,
  Ποιος έδειξε τον πολύ σωστό δρόμο...
  Δεν κόβεις τους ιππότες από τον ώμο,
  Διαφορετικά θα είναι πολύ κακό!
  
  Έτσι ο Χίτλερ πέταξε τα ράφια έξαλλος,
  Τα παιδιά έπρεπε να πολεμήσουν την κακιά ορδή...
  Αλλά οι πρωτοπόροι δεν μπορούν να είναι δειλοί,
  Γεννηθήκαμε σαν λιοντάρια, για να πολεμάμε τους ακάθαρτους!
  
  Ο σύντροφος Στάλιν είναι επίσης ένας ένδοξος ηγέτης,
  Αν και μπέρδεψα πολύ στην κακοποίηση...
  Αλλά κάνει τους εχθρούς του να τρέμουν,
  Ικανό να πετύχει πλήρη αλλαγή!
  
  Πολεμήσαμε ξυπόλητοι κοντά στη Μόσχα,
  Οι χιονοστιβάδες μου τσίμπησαν τα γυμνά τακούνια...
  Αλλά ο Χίτλερ αποδείχθηκε ανόητος
  Οι πρωτοπόροι του έδωσαν πολλά!
  
  Και αγόρια και κορίτσια στη μάχη,
  Πιστέψτε με, έδειξαν την υψηλότερη τάξη τους...
  Οι χαμένοι τώρα ανθίζουν στον παράδεισο,
  Και βλέπουν, πιστέψτε με, κομμουνισμό!
  
  Τα αγόρια δεν φοβούνται τους παγετούς,
  Πηδάνε γενναία μόνο με σορτς...
  Τα πόδια τους είναι γυμνά όλο το χρόνο,
  Τα παιδιά είναι δυνατά στη μάχη σώμα με σώμα!
  
  Εδώ είναι ένα αγόρι που ρίχνει μια βόμβα σε ένα τρομερό τανκ,
  Ο πανίσχυρος "Τίγρης" καίει σαν φλεγόμενη φωτιά...
  Το Στάλινγκραντ έγινε εφιάλτης για τους Krauts,
  Είναι σαν την κόλαση, ένα παιχνίδι της κόλασης!
  
  Μπράβο πρωτοπόρος στην επίθεση,
  Πάει ξυπόλητος στη φωτιά...
  Τώρα ο σύντροφος Στάλιν είναι σαν πατέρας,
  Ας καταστραφεί ο κακός Κάιν!
  
  Εμείς τα παιδιά είμαστε πολύ κουλ και περήφανοι,
  Εμπιστευτείτε τους Ρώσους εχθρούς - δεν θα παραδοθούμε...
  Και θα αποκρούσουμε τα ρέματα της κακής ορδής,
  Αν και ο Αδόλφος ήταν έξαλλος σαν κουρελιασμένος σκύλος!
  
  Ένας πρωτοπόρος αγωνίζεται για την πατρίδα του,
  Το αγόρι απλά δεν έχει καμία αμφιβολία...
  Θα αποτελέσει παράδειγμα για τους ανθρώπους του Οκτωβρίου,
  Και επιτίθεται έξαλλος!
  
  Για εμάς, ο Βλαντιμίρ Λένιν είναι ένας ένδοξος Θεός,
  Που δημιουργεί την πραγματικότητα με τόλμη...
  Και για να πεθάνει ο Φύρερ με τη φαλάκρα, ο αηδιαστικός,
  Θα νικήσουμε τους εχθρούς μας για καλό λόγο!
  
  Ω κορίτσι, είσαι φίλος μου,
  Είμαστε απλά παιδιά ξυπόλητα στο τσουχτερό κρύο...
  Αλλά πιστεύω ότι θα υπάρξει μια δυνατή οικογένεια,
  Θα δούμε μπλε εκτάσεις!
  
  Το καλοκαίρι έχει αντικαταστήσει τον φλεγόμενο χειμώνα,
  Ο καταραμένος φασίστας προχωρά ξανά...
  Παλέψαμε σκληρά την προηγούμενη άνοιξη,
  Στο διάστημα, ο εχθρός είναι λίγο εικονικός!
  
  Λοιπόν, γιατί ο Πάνθηρας ορμάει προς το μέρος μου;
  Το αγόρι της πέταξε με γενναιότητα μια χειροβομβίδα...
  Υπάρχει ήδη ένα πέναλτι για τους Krauts,
  Και το φασιστικό τανκ πέταξε την κάμπια!
  
  Ένα παιδί είναι ένας τεράστιος πολεμιστής,
  Και φοράει μια κόκκινη, παπαρούνα γραβάτα...
  Ο λαός μας στην Πατρίδα είναι ένας,
  Και τα αστέρια του κομμουνισμού δεν θα σβήσουν!
  
  Θα παλέψουμε το καλοκαίρι όπως πάντα,
  Το γρασίδι είναι πιο ευχάριστο για τα παιδικά πόδια...
  Κάντε ένα μεγάλο όνειρο πραγματικότητα
  Όταν το αγόρι κροταλίζει δυνατά το ατσάλι!
  
  Πιστεύω ότι θα μπούμε όλοι στο Βερολίνο,
  Και θα ζήσουμε με το κορίτσι μέχρι τη νίκη...
  Θα κατακτήσουμε την απεραντοσύνη του σύμπαντος,
  Για να είναι περήφανοι οι παππούδες για τον πρωτοπόρο!
  
  Αλλά πρέπει να τεντώσετε τη δύναμη των παιδιών σας,
  Και παλέψτε για να μην ντρέπεται ο κόσμος...
  Εξετάσεις, περνώντας τα πάντα με Α,
  Πιστεύω ότι σύντομα θα βρεθούμε στον κομμουνισμό!
  
  Μην πιστεύετε τα παραμύθια που υφαίνουν οι ιερείς,
  Λες και οι διάβολοι ψήνουν άθεους...
  Στην πραγματικότητα, είναι καταδικασμένοι
  Ότι δεν γίνονται θυσίες στον κομμουνισμό!
  
  Και σύντομα θα κατακτήσουμε τον πλανήτη,
  Ολόκληρο το σοβιετικό σύμπαν θα είναι...
  Το διαστημόπλοιο μας είναι πιο δυνατό από ένα χερουβείμ,
  Είμαστε οι βασιλιάδες και οι κριτές του σύμπαντος!
  
  Τότε η επιστήμη θα αναστήσει νεκρούς,
  Ζουν όλοι οι πρωτοπόροι, οι παππούδες της δόξας...
  Η πατρίδα σφυρηλάτησε ένα σπαθί και μια ασπίδα,
  Άλλωστε ο Νους είναι μαζί μας και είμαστε ανίκητοι!
  Έτσι τραγουδούσαν τα παιδιά και επιτέθηκαν στους αντιπάλους τους. Αυτό φαινόταν πραγματικά ωραίο. Και τα γυμνά παιδικά πόδια περνούσαν μέσα από τις χιονοστιβάδες, αφήνοντας μικρά ίχνη.
  Λοιπόν, οι πρωτοπόροι ρίχνουν χειροβομβίδες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους. Επέρχεται λοιπόν ολοκληρωτική και ταραχώδης καταστροφή.
  Αυτή είναι πραγματικά μια εξαιρετικά ύπουλη και σαρωτική μάχη.
  Αυτοί είναι πραγματικά αγώνες σούπερ επιπέδου.
  Και η βολή προέρχεται από όλα τα βαρέλια.
  Οι Ναζί δοκιμάζουν το νεότερο τανκ Ε-100 στο μέτωπο. Αυτό δεν είναι ένα αυτοκινούμενο όπλο, μια βελτιωμένη έκδοση του ποντικιού. Λόγω της θέσης του κινητήρα και του κιβωτίου ταχυτήτων σε μία μονάδα, υπήρξε εξοικονόμηση στον άξονα του cadar. Ως αποτέλεσμα, το ύψος του κύτους της δεξαμενής μειώθηκε αισθητά. Αυτό κατέστησε δυνατή την αύξηση των ορθολογικών γωνιών της θωράκισης και τη μείωση της μάζας της δεξαμενής σε εκατόν τριάντα τόνους. Και ο κινητήρας είναι ακόμα πιο ισχυρός - χίλιοι πεντακόσιοι τόνοι. Και το αυτοκίνητο είναι ήδη τόσο γρήγορο όσο το Tiger-2, στην παλιά τροποποίηση.
  Αυτή είναι πραγματικά συντριπτική δύναμη. Και όπως ποδοπατάει, έτσι ποδοπατάει!
  Λοιπόν, το αυτοκίνητο είναι απλά ένα θηρίο!
  Και αν επιταχύνεις, δεν υπάρχει τρόπος να το ξεπεράσεις. Και τα κοχύλια θα αναπηδήσουν σαν μπιζέλια. Ένα τέτοιο αυτοκίνητο θα ήταν στον τάφο.
  Το E-100 είναι ακόμα σε ένα μόνο αντίγραφο, αλλά τρέχει πολύ ενεργά.
  Και υπάρχουν όμορφα κορίτσια σε αυτό. Επιπλέον, τα κορίτσια είναι πολύ σκληρά.
  Έτσι ανακρίθηκε το αγόρι Πέτκα. Πρώτα πήραν τον πρωτοπόρο και τον χτύπησαν με συρματοπλέγματα. Μετά με βασάνισαν με ηλεκτροσόκ. Αυτά είναι πραγματικά μαχητικά κορίτσια.
  Αλλά ο πρωτοπόρος δεν το έβαλε κάτω, αλλά το σήκωσε και τραγούδησε κοιτώντας τον θάνατο κατάματα:
  Είμαστε οι πρωτοπόροι - τα γεράκια της χώρας,
  Ποιοι έχουν συνηθίσει να τσακώνονται με τους Φριτς...
  Αφήστε τις λεγεώνες να πολεμήσουν τον Σατανά,
  Χωρίς πρωτοποριακές σκέψεις, απλά παραιτηθείτε!
  
  Αντίθετα, είμαστε ζεστοί στη μάχη,
  Ας δώσουμε στους Ναζί ένα αξιοπρεπές φως...
  Άλλωστε οι πρωτοπόροι είναι απλά πρώτοι,
  Πολεμούν τέλεια τον φασισμό!
  
  Δεν θα κάνουμε ποτέ πίσω
  Αντίθετα, θα σπεύσουμε να επιτεθούμε...
  Εξετάσεις, περνώντας μόνο με Α,
  Απλώς δεν φοβόμαστε τα άσχημα Krauts!
  
  Για εμάς, ο σύντροφος Στάλιν είναι ο κύριος ηγέτης,
  Στο όνομα όλων των μεγάλων γενεών...
  Κάνει τους αντιπάλους του να τρέμουν,
  Για να ολοκληρωθεί αυτό που ξεκίνησε ο ιδιοφυής Λένιν!
  
  Είσαι η αγαπημένη μου Πατρίδα,
  Η ΕΣΣΔ είναι μια απόκοσμη ιερή χώρα...
  Είμαστε πρωτοπόροι, μια φιλική οικογένεια,
  Ο αρχηγός είναι ένα groovy κορίτσι!
  
  Ψυχρός παγετός, παιδιά ξυπόλητα,
  Δεν φοβούνται να τσιμπήσουν χιονοστιβάδες...
  Θα πιάσουν την καρκινάρα, αστειευόμενη με το ζόρι,
  Πιστέψτε με, αυτοί που μπορούν πάντα να παλεύουν!
  
  Εδώ τρέχουμε σαν κουνελάκια μπροστά,
  Θα σταματήσουμε τους φασίστες εκεί κοντά στη Μόσχα...
  Και αφήστε τη Βέρμαχτ, έξαλλη στην κατανάλωση,
  Δεν μπορώ να συγκρατήσω τον εχθρό!
  
  Χωρίς Θεό μπορεί να δημιουργηθεί η ευτυχία,
  Όταν μια φωτιά μαίνεται στην καρδιά ενός παιδιού...
  Ο κυνηγός σύντομα θα μετατραπεί σε παιχνίδι,
  Ας το ανοίξουμε στις καρδιές μας, ξέρω ότι η πόρτα θα έρθει σύντομα!
  
  Όταν ηγείται ο μεγάλος Στάλιν,
  Απελευθερώστε το Βερολίνο, το Παρίσι και το Λονδίνο...
  Οι νίκες θα ανοίξουν έναν ατελείωτο λογαριασμό,
  Και ο πρωτοπόρος πολεμιστής είναι πολύ περήφανος!
  
  Είμαι ένα αγόρι με σορτς, τρέχω με γραβάτα,
  Ο παγετός με πιάνει πραγματικά τα τακούνια...
  Φοράω μπότες από τσόχα και στο κρύο είμαι στην ακτή,
  Ότι ο Χίτλερ πνίγηκε στον κάτω κόσμο!
  
  Έτσι τρύπησα τον φασίστα με μια ξιφολόγχη,
  Πιστέψτε με, έκοψα το τέρας σε κομμάτια...
  Και αν χρειαστεί, θα κουνήσω τη γροθιά μου,
  Και κέρδισα τους Krauts τη Δευτέρα και την Τετάρτη!
  
  Αλλά το κορίτσι και εγώ πήραμε το Βερολίνο,
  Και ο Φύρερ κρεμάστηκε από όλο τον κόσμο...
  Θα κατακτήσουμε την απεραντοσύνη του σύμπαντος,
  Θα τα περιγράψουμε όλα, με το στυλό του Σαίξπηρ!
  
  Λοιπόν, όταν τελειώσει ο πόλεμος,
  Θα μεγαλώσουμε, θα κάνουμε παιδιά...
  Ο Φύρερ Σατανάς δεν θα βασιλέψει,
  Και ο πλανήτης θα γίνει πιο ευτυχισμένος!
  Ναι, ο πρωτοπόρος έδειξε εξαιρετικό ηρωισμό. Και υπέμεινε γενναία βαριά βασανιστήρια.
  Αλλά οι γυναίκες πολεμίστριες από τη ναζιστική Γερμανία όχι μόνο ήξεραν πώς να βασανίζουν.
  Δυστυχώς, είναι επίσης ικανοί να πολεμήσουν πολύ αποτελεσματικά. Και να δείξει εξαιρετική αγωνιστική τάξη.
  Σχεδόν όλη η Κεντρική Ασία έχει ήδη καταληφθεί από τους Ναζί και τον καπιταλιστικό συνασπισμό. Και αυτό είναι πραγματικά ένα μεγάλο πρόβλημα τόσο για τον Κόκκινο Στρατό όσο και για την ΕΣΣΔ.
  Πρέπει να σημειωθεί ποιος και πότε αγωνίζονται οι γυναίκες - αυτό είναι διπλά αιμορροΐδες. Είναι πιο επίμονοι από τους άνδρες και έχουν πιο επιθετικό σερί. Και σουτάρουν επίσης με μεγάλη ακρίβεια.
  Εδώ το πλήρωμα της Gerda καβαλάει ένα φασιστικό τανκ Ε-100 που μόλις έφυγε από το εργοστάσιο. Τα κορίτσια πυροβολούν.
  Και σοβιετικά αυτοκίνητα καίγονται, μεταξύ των οποίων και ξύλινα τριάντα τέσσερα. Και χτύπησαν κάτι πιο εντυπωσιακό και καταστροφικό.
  Το IS-2 είναι το μόνο σοβιετικό τανκ που δημιουργεί τουλάχιστον κάποια προβλήματα στους Ναζί.
  Όμως τα κορίτσια συνεχίζουν να επιτίθενται με μανία και ενέργεια. Επιδεικνύουν κυριολεκτικά θαύματα θάρρους. Αλλά ταυτόχρονα είναι σκληροί.
  Τους αρέσει όταν οι κρατούμενοι φιλούν τα γυμνά τους πέλματα. Επιπλέον, πριν από αυτό, οι πολεμιστές τα λερώνουν εσκεμμένα. Ναι, είναι μοχθηρές. Και δεν μπορείς να ποδοπατήσεις τέτοια κορίτσια.
  Και μπορούν να πολεμήσουν πολύ καλά ξυπόλητοι.
  Εδώ το τανκ Ε-100 πηγαίνει στην επίθεση και τα κορίτσια τίγρη τραγουδούν δυνατά στην κορυφή των πνευμόνων τους:
  Είμαστε κακές φασίστες τίγρες,
  Κορίτσια που έχουν συνηθίσει να πιπιλίζουν αίμα...
  Οι φιλοδοξίες είναι απλά αετοί,
  Εξετάσεις, περνώντας μόνο Α!
  
  Θα κόψουμε τους αντιπάλους μας με σπαθιά,
  Και ο βρικόλακας μπορεί να χειριστεί ένα πολυβόλο...
  Είθε να υπάρχει μια θάλασσα αίματος μαζί μας,
  Έτσι αποδεικνύεται!
  
  Είμαστε τολμηρά, όμορφα κορίτσια,
  Πάμε στην επίθεση του θανάτου χωρίς φόβο...
  Και τα δυνατά μας γυμνά πόδια,
  Δεν θα χτυπήσουμε τις γυναίκες στο χώμα!
  
  Τη νύχτα πολεμάμε πολύ έξυπνα,
  Και σίγουρα μπορούμε να ξεριζώσουμε τον λαιμό μας...
  Και έχουμε αίμα, και οι άντρες έχουν βότκα,
  Οι βρικόλακες όρμησαν μπροστά!
  
  Μην πιστεύεις αυτούς που λένε ότι είσαι αδύναμος
  Κορίτσια ξέρουν ότι η δύναμη είναι μεγάλη...
  Στο όνομα του φωτός της εξαγριωμένης δύναμης,
  Αφήστε τη δύναμη της γροθιάς να κυριαρχήσει!
  
  Θα χτυπήσω το μέτωπο του στρατιώτη με τη γυμνή μου φτέρνα,
  Και θα μείνει αληθινό ορφανό...
  Ας υπάρξει ανταπόδοση για τους κακούς,
  Το να μας πολεμάς δεν είναι καλό για σένα!
  
  Είμαστε βαμπίρ κορίτσια του κάτω κόσμου,
  Και αυτός ο Φύρερ, ο Διάβολος, είναι ο πατέρας μας...
  Διεκδικεί τον θρόνο του Θεού,
  Και απλά, φυσικά, μπράβο!
  
  Και σκοτώνουμε στο όνομα του Ράιχ,
  Και ρουφάμε το αίμα των στρατιωτών του Στάλιν...
  Για να μην είναι παράδεισος ο έγχρωμος πλανήτης,
  Να ξέρετε ότι πραγματικά θα νικήσουμε την ΕΣΣΔ!
  
  Όταν πατάμε τη Μόσχα κάτω από τα πόδια,
  Θα υπάρχουν μόνο βουνά από πτώματα, ξέρετε...
  Οι στρατιώτες εδώ λάμπουν με τις μπότες τους,
  Και ο ηλιόλουστος Μάιος φλογίζει!
  
  Και εμείς τα κορίτσια θα είμαστε στη Νέα Υόρκη,
  Ο Πρόεδρος μας φιλάει τα τακούνια...
  Και οι ομορφιές έχουν μια κουδουνίσια φωνή,
  Μια τέτοια υπέροχη στιγμή έφτασε!
  
  Και μετά οι εκτάσεις όλων των γαλαξιών,
  Ξέρω σίγουρα τα κορίτσια, περιμένουν...
  Και δεν μπορούμε να βρούμε όριο στον χάρτη,
  Το βαμπίρ, πιστέψτε με, είναι πολύ κουλ!
  
  Εμείς τα κορίτσια θα πάρουμε σύντομα τη θέση του Θεού,
  Και θα κυβερνήσουμε το σύμπαν...
  Έχουμε έναν δρόμο προς το μεγαλείο,
  Είναι μοχθηρό να σκοτώνεις όλους τους αντιπάλους!
  Έτσι ορμάει το τανκ. Λοιπόν, υπάρχουν άλλα αυτοκίνητα σε δράση εδώ. Για παράδειγμα, το "Tiger"-2 είναι μια βελτιωμένη τροποποίηση με κινητήρα χιλίων ίππων. Ένα πολύ γρήγορο και μαχητικό όχημα. Αρκετά γρήγορα. Σε κάθε περίπτωση, με έναν τέτοιο κινητήρα, η οδηγική απόδοση του Royal Tiger μπορεί να χαρακτηριστεί συγκρίσιμη με τον Panther. Και αυτό το μηχάνημα είναι ήδη κατάλληλο ως μέσο ανακάλυψης.
  Ο Τσόρτσιλ είναι πιο δημοφιλής μεταξύ των Βρετανών - με σοβαρή πανοπλία. Η άμυνα του Τσόρτσιλ είναι συγκρίσιμη με το Tiger-2, εκτός από το ότι τα όπλα είναι πιο αδύναμα.
  Το E-100 είναι απολύτως τέλειο από άποψη θωράκισης - αδιαπέραστο στα σοβιετικά όπλα από όλες τις γωνίες. Ωστόσο, υπάρχουν ακόμη πολύ λίγες τέτοιες δεξαμενές που μόλις άρχισαν να ξεφεύγουν από τη γραμμή συναρμολόγησης. Και η παραγωγή του "Tigers"-2 έχει ήδη προσαρμοστεί. Και κανείς δεν έχει ακόμη τέτοιο τανκ. Ούτε οι ΗΠΑ, ούτε η Βρετανία, ούτε η ΕΣΣΔ.
  Έτσι οι Ναζί εξακολουθούν να έχουν τον πλήρη έλεγχο της πρωτοβουλίας. Αυτό είναι πραγματικά ένα κολοσσιαίο χτύπημα.
  Από τις φασιστικές εξελίξεις, αυτή είναι η μηχανή Ε-50 στην οποία θέλουν να χώσουν την πανοπλία και τα όπλα του Tiger-2, με το βάρος ενός συνηθισμένου Πάνθηρα. Και λοιπόν; Αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα ιδέα!
  Και έτσι το ρεύμα χάλυβα συνεχίζει να κυλά προς την ΕΣΣΔ.
  Και φυσικά ο εχθρός έχει ένα σοβαρό πλεονέκτημα στην αεροπορία. Συγκεκριμένα, το ME-262 είναι ένα μαχητικό τζετ, πολύ γρήγορο και σχεδόν άτρωτο σε πυρά από άλλα αεροσκάφη. Και το αεροσκάφος πολλαπλών χρήσεων TA-152 δεν έχει ίσο. Και αυτό το αυτοκίνητο είναι πλέον σειριακό και μαζικής παραγωγής.
  Οι Ναζί είναι προφανώς στα καλύτερά τους. Η άλλη τους εξέλιξη είναι το "Sturmpanther", έχει εκτοξευτή πυραύλων μικρότερου διαμετρήματος από το "Sturmtiger", αλλά έχει ταχύτερο ρυθμό βολής και το ίδιο το αυτοκινούμενο όπλο είναι πιο ευέλικτο. Και το Sturmaus είναι ένα όχημα που βασίζεται στο πλαίσιο του Mouse. Και ένας ακόμα πιο ισχυρός εκτοξευτής βομβών. Ναι, επίσης, αυτά τα όπλα είναι σαν αυτά των ζώων.
  Λοιπόν, οι Ναζί έχουν δύναμη. Εμφανίστηκε και το "Lev"-2. Έχει πιο συμπαγή διάταξη και ο πυργίσκος βρίσκεται στο πίσω μέρος. Και αυτό είναι ενδιαφέρον. Οι κινητήρες και το κιβώτιο ταχυτήτων βρίσκονται μπροστά και σε μία μονάδα. Και το τανκ αποδείχθηκε μικρότερο σε μέγεθος, πιο κινητό, αλλά με το ίδιο πάχος θωράκισης και όπλων.
  Αυτό δημιούργησε νέα προβλήματα στην ΕΣΣΔ. Το "Lion"-2 είναι το μόνο άρμα μάχης που, ενώ ζυγίζει λιγότερο από το "Tiger"-2, είναι τόσο ανώτερο από το τελευταίο τόσο σε θωράκιση όσο και σε οπλισμό που ήρθε η ώρα να τεθεί το ερώτημα: χρειάζεται ένα τέτοιο όχημα από τον Στρατό Panzer;
  Λοιπόν, και άλλες εξελίξεις, θα έλεγε κανείς. Και το Τρίτο Ράιχ κατευθύνει και κάνει πετάλι.
  Αυξάνονται οι πιθανότητες νίκης για τη χιτλερική Γερμανία! Και τώρα είναι πολύ δύσκολο για τη Σοβιετική Ρωσία.
  Αλλά το αγόρι πολεμιστής Γκιούλιβερ δεν χάνει την καρδιά του, αντίθετα, ο νεαρός τερματοφύλακας με θέρμη και έκφραση προφέρει μια ολόκληρη σειρά από λαϊκούς αφορισμούς:
  Θεωρητικά, δεν χτυπούν κάποιον που είναι ξαπλωμένος, αλλά στην πράξη, αν σε χτυπήσουν από τα πόδια, θα σε κλωτσήσουν και θα σε αναγκάσουν να γονατίσεις!
  Είναι καλύτερο να πας στον τάφο παρά να γονατίσεις στην πρώτη περίπτωση, παράδεισος για την ψυχή, στη δεύτερη, κόλαση για το σώμα!
  Όταν οι κοιλιακοί σου μοιάζουν με σοκολάτες, οι εχθροί σου δεν θα έχουν καθόλου γλυκιά ζωή!
  Αν θέλετε η ζωή να είναι μέλι για εσάς, επιτύχετε τον ορισμό των μυών σαν μια σοκολάτα!
  Οι σοκολατένιοι κοιλιακοί είναι καλοί, ένα σοκολατένιο μαύρισμα επίσης δεν είναι κακό, αλλά οι μελισμένες ομιλίες των πολιτικών είναι πάντα κακές!
  Είναι καλύτερο να έχεις μαύρο δέρμα παρά μαύρη ψυχή, είναι καλύτερο να έχεις άδειο στομάχι παρά άδειο κεφάλι και είναι καλύτερο να έχεις κοιλιακούς σαν σοκολάτα παρά διαβήτη από πολλά γλυκά!
  Ένας πολιτικός υπόσχεται συχνά στον ψηφοφόρο μια γλυκιά ζωή, αλλά σπάνια καυχιέται για σοκολατένιες πλάκες κοιλιακούς!
  Ο λόγος ενός πολιτικού είναι πιο γλυκός από το μέλι στο αυτί, αλλά οι πράξεις έχουν πιο πικρή γεύση από την αψιθιά!
  Οι γυναίκες είναι το αδύναμο φύλο, αλλά το γυμνό τακούνι ενός κοριτσιού είναι πολύ πιο αποτελεσματικό στο να βγάζει λεφτά από την τσέπη του από του άντρα!
  Δεν είναι απαραίτητο μια γυναίκα να αναπτύξει άλλους μύες εκτός από τη γλώσσα της για να τραβήξει έναν άντρα στα πόδια της!
  Τις περισσότερες φορές, οι ανδρικές μπότες πέφτουν στα πόδια των γυναικών όταν είναι ξυπόλητες!
  Τα γυμνά πόδια ενός κοριτσιού θα μετατρέψουν έναν άντρα, αν είναι γεμάτος παπούτσια, σε αλήτη!
  Αν θέλετε να έχετε ακριβές μπότες, δώστε στον άντρα ξυπόλητα!
  Μια γυναίκα δεν θα έχει ποτέ άδεια κοιλιά με λεπτά πόδια, ακόμα κι αν έχει αέρα στο κεφάλι της από έλλειψη νοημοσύνης!
  Αν μια γυναίκα θέλει να τρώει καλά, πρέπει να έχει λεπτή μέση, αν ντύνεται καλά, τότε πρέπει να μπορεί να εκθέσει το σώμα της!
  Ένας άντρας δεν μπορεί ποτέ να είναι ίσος με τον Θεό, αλλά μια γυναίκα είναι αληθινή Θεά για τουλάχιστον ένα άτομο!
  Η γυναίκα δεν είναι πάντα βασίλισσα στα μάτια ενός καλοφαγωμένου λαού, αλλά πάντα θεότητα στα μάτια ενός πεινασμένου άντρα!
  Ένας άντρας συχνά μυρίζει άσχημα, ειδικά όταν δεν έχει μυρωδάτους λογαριασμούς!
  Τα χρήματα δεν μυρίζουν, γι' αυτό όσοι δεν τα έχουν μυρίζουν άσχημα!
  Αν και τα χρήματα δεν μυρίζουν, είναι αυτός που έχει τη λαβή του λύκου που έχει το άρωμα πρώτα από όλα!
  Τα χρήματα δεν έχουν μυρωδιά, αλλά πιθανότατα θα τα βρουν η μύτη μιας αλεπούς και ο χαρακτήρας ενός λύκου!
  Όποιος ξέρει να σφυρίζει θα κάνει τον αντίπαλό του να σφυρίξει μια περιουσία!
  Ένας πολιτικός σφυρίζει σαν αηδόνι, αλλά από το σφύριγμα του δεν υπάρχουν άλλα λεφτά στις τσέπες των ψηφοφόρων!
  Ακόμα κι αν ένας άνθρωπος έχει μυαλό σαν διαμάντι, μπορεί και πάλι να τον κολακεύουν βουνά από χρυσό που δεν αξίζουν ούτε μια δεκάρα!
  Ένα πουλί στα χέρια σου είναι καλύτερο από μια πίτα στον ουρανό, μια χάλκινη δεκάρα στην τσέπη σου είναι καλύτερη από χρυσά βουνά από τα χείλη των πολιτικών!
  Ο πόλεμος μυρίζει βρωμερά πτώματα, και αναδίδει άρωμα άοσμου χρήματος!
  Δεν είναι αλήθεια ότι τα χρήματα δεν μυρίζουν - μυρίζουν πτώμα, μυρωδιά χυμένου αίματος και λεκτική διάρροια!
  Αν θέλεις να έχεις τρελά λεφτά, μάθε πρώτα να ελέγχεις τον εαυτό σου!
  Μόνο ένας ψύχραιμος και λογικός άνθρωπος μπορεί να χτυπήσει όσο το σίδερο είναι καυτό!
  Η γλώσσα είναι απαλή στην αφή, αλλά είναι ικανή να δώσει το επιθυμητό σχήμα ακόμα και σε πεποιθήσεις με τη σκληρότητα του χάλυβα!
  Η γλώσσα είναι μικρή σε μέγεθος, αλλά είναι ικανή να κάνει σπουδαία πράγματα αν το μυαλό δεν συνθλίβεται ταυτόχρονα!
  Μια γυναίκα που βγάζει τα παπούτσια της κάνει έναν άντρα να χάσει το κεφάλι του!
  Όταν ένα κορίτσι γυμνώνεται, βγάζει πραγματικά τρία δέρματα από έναν άντρα!
  Γυμνές γυναικείες γόβες κορίτσια θα σας επιτρέψουν να ντύνεστε σαν πριγκίπισσα!
  Το καλύτερο από όλα, αυτό που νιώθει ένας άντρας με μια μπότα, μια γυναίκα με μια γυμνή σόλα!
  Αν κοιτάξεις πολύ τα γυμνά πόδια ενός κοριτσιού, θα γίνεις παπούτσι!
  Ζητιάνος δεν είναι αυτός που δεν έχει μπότες, αλλά αυτός που δεν έχει παπούτσια στο μυαλό του!
  Ένα αγόρι δεν ντρέπεται να είναι γυμνό τακουνάκι, ντρέπεται να είναι μπαστούνι!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 11.
  Η Πρωτοχρονιά 1940 έχει ήδη φτάσει Αυτή είναι η χρονιά κατά την οποία αναμένονταν να συμβούν μεγάλα γεγονότα. Ο Νικόλαος Β', ο οποίος έλαβε ακόμη την επιτυχία του Βλαντιμίρ Πούτιν, εξακολουθεί να βρίσκεται στο θρόνο. Εδώ η τσαρική Ρωσία μπαίνει στο νέο έτος. Και ο Oleg Rybachenko συνεχίζει να γράφει και να γράφει κάτι. Για παράδειγμα, για το αθάνατο αγόρι του βουνού.
  Μετά από αυτό, τα παιδιά των πολεμιστών πήδηξαν ψηλότερα και στριφογύριζαν ακόμη και στα δάχτυλα των γυμνών ποδιών τους. Αυτή είναι μια πολύ καλή ομάδα. Τα αγόρια με σορτς είναι πραγματικά ικανά να τσακωθούν σοβαρά.
  Έχοντας υποστεί ζημιά από ένα άνευ προηγουμένου όπλο: πυραύλους εδάφους-αέρος, τους οποίους τα ίδια τα παιδιά κατασκεύασαν από σανίδες και κόντρα πλακέ, οι επιζώντες Junkers πέταξαν πίσω. Στην πραγματικότητα, ο Κόκκινος Στρατός βρήκε ένα θαυματουργό όπλο. Τόσο τα πρωτοποριακά παιδιά που το χρησιμοποιούν ενεργά και αλωνίζουν τους αντιπάλους.
  Η Αναστασία σημείωσε με γλυκιά ματιά:
  - Η επιρροή μας είναι η πιο αποτελεσματική, επίσης επειδή τα ίδια τα αγόρια παίρνουν την πρωτοβουλία!
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο έγνεψε καταφατικά:
  - Υπάρχουν οδηγίες, αλλά υπάρχει πρωτοβουλία! Για παράδειγμα, όταν ήμουν σε μια αποικία ανηλίκων, δούλευα σε έναν καταυλισμό υλοτομίας το χειμώνα φορώντας μόνο σορτς και ξυπόλητος. Αυτό φαίνεται τρελό. Αλλά εφεύρα ένα τέτοιο υγρό που αν λιπαίνετε με αυτό, δεν θα παγώσετε ακόμη και στον σοβαρό παγετό της Σιβηρίας. Και στην αρχή ήμουν σε μια παιδική αποικία, δούλευα στο κρύο με γυμνά και γυμνά πόδια τον κορμό μου, και μετά άλλα αγόρια άρχισαν να με μιμούνται. Και ξέρετε πόσο πιο βολικό είναι από το να φοράτε μεγάλου μεγέθους μπότες από μουσαμά και τζάκετ με επένδυση. Επιπλέον, βρείτε κατάλληλες μπότες για το παιδί σας!
  Η Ζένια μουρμούρισε:
  -Εκπληκτική επιτυχία! Το δοκίμασα ξυπόλητος στο χιόνι. Έτσι αρχίζουν να καίνε κυριολεκτικά οι φτέρνες σου. Δεν είναι καθόλου υπέροχο!
  Ο Oleg Rybachenko απάντησε με ένα γλυκό βλέμμα:
  - Πρέπει να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας!
  Ο Κόλκα τραγούδησε:
  Μετριάστε τον εαυτό σας αν θέλετε να είστε υγιείς,
  Προσπαθήστε να κάνετε χωρίς γιατρούς!
  Πλύνετε το πρόσωπό σας με κρύο νερό!
  Αν θέλετε να είστε υγιείς!
  Ο Oleg Rybachenko σημείωσε:
  - Τώρα οι Ναζί θα δοκιμάσουν μια επίθεση με τανκ. Και αυτό είναι σοβαρό. Θα προσπαθήσουμε να τους συναντήσουμε με αξιοπρέπεια!
  Το μέλος της Komsomol, Αναστασία, είπε με σιγουριά:
  - Τα έχουμε όλα έτοιμα!
  Και κούνησε τους πολυτελείς και δυνατούς γοφούς της, παρόμοιοι με το χιόνι ενός καθαρόαιμου αλόγου.
  Η Πέτκα σημείωσε:
  - Τα τανκς των Γερμανών είναι μάλλον αδύναμα. Ακόμη και τα τριάντα τέσσερα εχθρικά μας οχήματα είναι πολύ ισχυρότερα!
  Ο Κόλκα κελαηδούσε, πηδώντας σαν σκίουρος:
  - Αυτό σημαίνει να ζεις όμορφα,
  Αυτό σημαίνει να ζεις με αξιοπρέπεια...
  Η ηρωική μας δύναμη,
  Δύναμη πνεύματος και θέληση!
  Ο Όλεγκ τραγούδησε ειρωνικά:
  Αντί για μικρόφωνο, η ουρά παίρνει ένα γουργούρισμα,
  Το τραγούδι δεν είναι καινούργιο, αλλά είναι δικό του...
  Θα υπάρχει ένα τέρας με χίλια πρόσωπα,
  Και όλοι οι φίλοι μου θα μπουν γρήγορα στο Βερολίνο!
  Και το αγόρι το πήρε με τα γυμνά του δάχτυλα, σήκωσε ένα σκισμένο κομμάτι μετάλλου και το πέταξε με μεγάλη δύναμη. Πέταξε πάνω και χτύπησε τον διορθωτή του Χίτλερ ακριβώς στο μάτι, και τον έβγαλε νοκ άουτ με ένα μπακχάντ.
  Και ο Φριτς, από φόβο, έριξε μια έκρηξη και σκότωσε άλλους πέντε δικούς του. Έτσι, η μικρή ομάδα αναγνώρισης καταστράφηκε.
  Η Αναστασία φίλησε την Ολέζκα στο μέτωπο με τα χείλη της και κελαηδούσε:
  - Ουάου! Είσαι μεγάλος μαχητής!
  Το αγόρι απάντησε σεμνά:
  - Είμαι πρωτοπόρος και αυτό τα λέει όλα!
  Μετά από αυτό τα παιδιά αναφώνησαν ομόφωνα:
  - Και όλη η χώρα κοίταξε τους πρωτοπόρους! Ο Χίτλερ θα γίνει καπούτος, οι ξυπόλητοι πρωτοπόροι θα επιτεθούν!
  Ο Oleg Rybachenko πρότεινε:
  - Ας τραγουδήσουμε, παιδιά! Θα είναι πιο εύκολο να περιμένουμε την τρομερή επίθεση!
  Ο Τιμούρ συμφώνησε πρόθυμα:
  - Ναι, είναι καλύτερο να τραγουδάς πραγματικά παρά να ουρλιάζεις σαν λύκοι στο φεγγάρι. Αν και το πιθανότερο είναι να μην είμαστε λύκοι, αλλά λύκοι! Θα δείξουμε όμως στον εχθρό τη θανάσιμη και αξεπέραστη δύναμή μας!
  Η Αναστασία επιβεβαίωσε:
  - Θα σας δείξουμε ακριβώς αυτό! Τραγουδήστε το τραγούδι όπως πριν, τραγούδησε το απόσπασμα, και θα το τραγουδήσω ήσυχα!
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο έγνεψε καταφατικά:
  - Το τραγούδι το έγραψα μόνος μου και θα είναι υπέροχο!
  Και το αγόρι, πρώην ξυπόλητο, ακόμα και στο κρύο, ένας ανήλικος εγκληματίας-κρατούμενος τραγούδησε:
  Το αγόρι έζησε τον εικοστό πρώτο αιώνα,
  Ονειρευόταν ότι θα κατακτούσε το διάστημα...
  Ότι η Πατρίδα έχει λεγεώνες δύναμης,
  Τα κβάζαρ θα φωτίσουν την πρωτεύουσα!
  
  Αλλά το αγόρι έγινε αμέσως θύμα,
  Και στο μέτωπο της παγκόσμιας φωτιάς...
  Υπάρχει λιώσιμο, σκισμένο μέταλλο,
  Και φαίνεται ότι δεν υπάρχει τόπος διαβίωσης!
  
  Το αγόρι είναι συνηθισμένο να ζει πάντα στην πολυτέλεια,
  Όταν οι μπανάνες και οι ανανάδες είναι παντού...
  Λοιπόν, τώρα αυτό είναι το πρόβλημα,
  Είναι σαν να βρήκες τον εαυτό σου Ιούδα!
  
  Γουργουρίζει, πύρινη βροντή ακούγεται,
  Οι λάμψεις πέταξαν στον ουρανό σαν καταιγίδα...
  Πιστεύω ότι η Βέρμαχτ θα ηττηθεί,
  Γιατί η καρδιά έχει το κουράγιο αγοριού!
  
  Γεννημένος για να παλεύει από τη φάτνη,
  Μας αρέσει να πολεμάμε γενναία...
  Είστε η Βέρμαχτ, που ορμάει σαν ορδή - συντρίψτε την,
  Και κάντε τον Χίτλερ έναν αξιολύπητο κλόουν!
  
  Για την Πατρίδα, για τον Στάλιν, γιοι,
  Σηκώθηκαν, σφίγγοντας τις γροθιές τους σφιχτά...
  Αλλά είμαστε κουλ ιππότες-αετοί,
  Θα μπορέσουμε να βγάλουμε νοκ άουτ τον Φύρερ για τον Βιστούλα!
  
  Γνωρίστε τη δύναμη των πρωτοπόρων,
  Ότι τίποτα στον κόσμο δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί της...
  Σύντομα θα χτίσουμε έναν παράδεισο στο σύμπαν,
  Τα άγια πρόσωπα από τις εικόνες θα σας ευλογήσουν!
  
  Θα δώσουμε την καρδιά μας για την Πατρίδα,
  Αγαπάμε πολύ την Πατρίδα μας...
  Από πάνω μας είναι ένα λαμπερό χερουβείμ,
  Εμείς οι ίδιοι θα είμαστε δικαστές για τον φασισμό!
  
  Τώρα ο εχθρός σπεύδει κατευθείαν στη Μόσχα,
  Και το αγόρι είναι ξυπόλητο στη χιονοστιβάδα...
  Θα σταματήσω, πιστεύω αυτή η ορδή,
  Δεν θα κόψουν τα μαλλιά ενός κοριτσιού, ξέρω τις πλεξούδες!
  
  Γρήγορα έγινα πρωτοπόρος
  Και το αγόρι θα έχει τη θέληση από ατσάλι...
  Μετά από όλα, η καρδιά μας είναι σαν μέταλλο τιτάνιο,
  Και ο κύριος ηγέτης είναι η Πανσοφία ιδιοφυΐα Στάλιν!
  
  Είμαι πρωτοπόρος, τρέχω ξυπόλητος τον χειμώνα,
  Και οι φτέρνες μου κοκκίνισαν στο κρύο...
  Αλλά ο Χίτλερ θα συντριβεί με ένα δρεπάνι,
  Και ας δώσουμε ένα φιλί στο κατακόκκινο τριαντάφυλλο!
  
  Πιστέψτε με, για τη Ρωσία είμαστε αετοί,
  Και δεν θα αφήσουμε τον Φύρερ να περάσει στην πρωτεύουσα...
  Αν και οι στρατοί του Σατανά είναι ισχυροί,
  Πιστεύω ότι σύντομα θα ξεφλουδίσουμε τον Αδόλφο!
  
  Έχουμε τέτοια δύναμη - όλοι οι άνθρωποι,
  Εμείς τα παιδιά παλεύουμε για δικαιοσύνη...
  Και ο Χίτλερ είναι ένας διαβόητος κακοποιός,
  Και δεν θα λάβει έλεος από τον λαό!
  
  Έχουμε ένα πολύ δυνατό πολυβόλο,
  Τι πυροβολεί με τόση ακρίβεια στους φασίστες...
  Φωτιά και θα υπάρξουν αποτελέσματα,
  Η νίκη θα έρθει τον ακτινοβόλο Μάιο!
  
  Θα κάνουμε την Πατρίδα ψηλότερα από τα αστέρια,
  Σύντομα θα υψώσουμε κόκκινη σημαία πάνω από τον Άρη...
  Άλλωστε, ο Θεός Ιησούς Χριστός είναι μαζί μας,
  Αυτό το Όνομα θα είναι για πάντα στη δόξα!
  
  Αλλά ο Στάλιν είναι επίσης αδελφός με τους πρωτοπόρους,
  Αν και τα γενναία παιδιά είναι πολύ μεγαλύτερα...
  Το αγόρι έχει ένα εύστοχο πολυβόλο,
  Κατέρριψε τους πύργους των Ναζί!
  
  Αν και οι χιονοστιβάδες είναι απότομες,
  Το αγόρι τσακώνεται με τον Φριτς ξυπόλητος...
  Δεν του είναι αδύναμο να σκοτώσει έναν φασίστα,
  Τουλάχιστον η εξέταση είναι αυστηρή, φυσικά!
  
  Και το αγόρι υπολόγισε επίσης το γράμμα,
  Έχοντας πυροβολήσει έναν Ναζί, κόβοντάς τον ακριβώς...
  Υπάρχει μια φλόγα στην καρδιά και μεταλλικά εγκαύματα,
  Ο Φύρερ δεν θα επιτρέψει την παραπληροφόρηση για την Πατρίδα!
  
  Και αγαπάς την Πατρίδα σου,
  Είναι σαν μητέρα για όλους τους λαούς, ξέρεις...
  Αγαπώ τον Ιησού και τον Στάλιν,
  Και χτυπήστε τον Φύρερ πιο δυνατά!
  
  Λοιπόν, η φασιστική επίθεση έχει ήδη στερέψει,
  Φαίνεται ότι οι Ναζί έχουν τελειώσει...
  Ο Χίτλερ θα πάρει μια γροθιά σε ένα νικέλιο,
  Και θα τραγουδήσουμε κάτω από αυτόν τον καθαρό ουρανό!
  
  Το αγόρι σου έτρεξε τον χειμώνα με σορτς,
  Και δεν παρατήρησα καν καταρροή...
  Δεν καταλαβαίνω τι φταίει το κρυολόγημα,
  Μερικές φορές τα παιδιά αρρωσταίνουν πολύ!
  
  Την άνοιξη είναι ήδη πολύ εύκολο να πολεμήσεις,
  Είναι ευχάριστο να πιτσιλάς μέσα από λακκούβες μέχρι το τέλος...
  Μπήκαμε στη βάρκα, πιάσαμε ένα κουπί,
  Τι πολύ διασκεδαστικό ήταν για εμάς!
  
  Να παλεύεις και να τολμήσεις για την Πατρίδα,
  Θα είμαστε πρωτοπόροι με μεγάλη τόλμη...
  Περνώντας εξετάσεις, μόνο πέντε,
  Για να φέρετε τον εαυτό σας στη δημοσιότητα όσο πιο γρήγορα γίνεται!
  
  Πιστεύω ότι οι μαχητές θα έρθουν στο Βερολίνο,
  Αν και ο πόλεμος δεν εξελίσσεται ομαλά...
  Θα κατακτήσουμε την απεραντοσύνη του σύμπαντος,
  Ωστόσο, η μικρή ακόμα περνάει δύσκολα!
  
  Αν και φυσικά πάντα υπάρχει πόλεμος,
  Κάθε θάμνος είναι γεμάτος κινδύνους...
  Αλλά θα υπάρξει ένα πρωτοποριακό όνειρο,
  Το ξυπόλητο αγόρι είναι πανέξυπνο!
  
  Το αγόρι χτυπά με ακρίβεια τους φασίστες,
  Γιατί ο πρωτοπόρος έχει τιμή στην καρδιά του...
  Ο Φύρερ θα λάβει έναν απολογισμό στο μέτωπό του,
  Και τους υπόλοιπους θα τους τιμωρήσουμε ως παράδειγμα!
  
  Τι μπορώ να κάνω, ξέρεις,
  Άλλωστε οι Ρώσοι είναι ανίκητοι στις μάχες...
  Ας χτίσουμε έναν κόκκινο παράδεισο στο σύμπαν,
  Ο λαός είναι για πάντα ενωμένος με το κόμμα!
  
  Και πιστέψτε με, οι εχθροί μας δεν θα μας διαγράψουν,
  Θα κάνουμε ένα θαύμα σαν γίγαντες...
  Σπάστε τα δεσμά του σύμπαντος,
  Και ο Χίτλερ είναι ένας ποταπός Ιούδας!
  
  Θα περάσουν χρόνια, θα έρθουν καιροί,
  Άγιος στην απεραντοσύνη του κομμουνισμού!
  Και ο Λένιν θα είναι μαζί μας για πάντα,
  Πιστέψτε με, θα συντρίψουμε τον ζυγό του φασισμού!
  
  Πόσο καλά θα τους αναστήσει ο Χριστός,
  Και αν δεν έρθει, τότε η επιστήμη...
  Μετά από όλα, ο άνθρωπος έχει αυξηθεί στην εξουσία,
  Η ζωή δεν είναι εύκολη, αδέρφια, να το ξέρετε αυτό!
  
  Το μεγαλείο της Πατρίδας θα είναι
  Ότι όλοι την αγαπούσαν χωρίς να το ξέρουν...
  Το μεγαλείο της αγίας χώρας βρίσκεται σε ένα πράγμα,
  Στην απέραντη, λαμπερή Ρωσία!
  
  Είμαι πρωτοπόρος ενώ αυτή είναι αγόρι,
  Και πιστέψτε με, δεν θέλω να μεγαλώσω...
  Θα δω πολλές διαφορετικές χώρες σύντομα,
  Και θα οδηγήσω τον Φύρερ και την ορδή στο βάλτο!
  
  Και εσείς να είστε μαχητές με θάρρος,
  Ότι η πίστη μας θα γίνει πιο δυνατή από το ατσάλι...
  Οι πατέρες είναι περήφανοι για τους πρωτοπόρους,
  Το αστέρι του ήρωα το έδωσε ο σύντροφος Στάλιν!
  
  Εν ολίγοις, η στρατιωτική βροντή θα σβήσει,
  Θα δουλέψουμε μανιωδώς στις οικοδομές...
  Τελικά, ο κομμουνισμός είναι ένας ισχυρός μονόλιθος,
  Το χωριό είναι τόσο όμορφο όσο η πρωτεύουσα!
  
  Και ομολογώ ότι είμαι πολύ χαρούμενος,
  Ότι ήμουν στην κόλαση και στη φωτιά...
  Τώρα είμαι τόσο περήφανος που δέχομαι την παρέλαση,
  Γενναιόδωρη Πατρίδα σε ατελείωτη δόξα!
  Αγόρια και κορίτσια, καθώς και μέλη της Komsomol, ένα ολόκληρο τάγμα ξυπόλητων πολεμιστών και πολεμιστών, ανέλαβαν αυτή τη θαυμάσια συμφωνία. Έτσι το τραγουδούσαν. Και την ίδια στιγμή, τα παιδιά χόρευαν και δέρνανε με τα γυμνά, μαυρισμένα, πολύ επιδέξια, χαριτωμένα πόδια τους.
  Ο Τιμούρ σημείωσε με ένα ικανοποιημένο χαμόγελο:
  - Καλό θα ήταν να δυναμώσεις ψυχικά! Τι γίνεται με το υλικό επίπεδο;
  Ο Oleg Rybachenko δήλωσε με βεβαιότητα:
  - Είμαστε ακόμη περισσότερο από έτοιμοι για μάχη!
  Η Αναστασία συμφώνησε:
  - Ναι, οι πρωτοπόροι μεγάλωσαν. Και είμαστε σε θέση να ξεσκίσουμε κάθε λύκο, ακόμα κι αν είναι από ατσάλι και τιτάνιο!
  Ο Seryozhka τσίριξε:
  - Θα χτυπήσουμε τους εχθρούς - οι αναθυμιάσεις δεν θα βοηθήσουν τους Krauts!
  Τα παιδιά πολεμιστές το πήραν και κοιτάχτηκαν. Εκατό ζευγάρια μάτια έκλεισαν το μάτι αμέσως.
  Η Πέτκα σημείωσε:
  - Ηθικά είμαστε σαν τιτάνας!
  Ο Oleg Rybachenko είπε ξαφνικά:
  - Πω πω παιδιά, ακούω το βρυχηθμό των μηχανών. Και ένα τμήμα αρμάτων μάχης ορμά αμέσως προς το μέρος μας!
  Ο Τιμούρ απάντησε με σιγουριά:
  - Τόσο το καλύτερο! Δεν θα είναι μια εύκολη μάχη, αλλά μια δύσκολη μάχη!
  Ο Κόλκα έγραψε στο Twitter:
  Θα πάμε με τόλμη στη μάχη,
  Για την ειρήνη στη δόξα...
  Ας μην είμαστε σπουργίτι
  Ας πετάξουμε σαν αετοί!
  Η Αναστασία χαμογέλασε και σημείωσε με μια χαρούμενη ματιά:
  - Είναι καλό που πρέπει να το εγκαταλείψεις σοβαρά! Διαφορετικά, οι εύκολες νίκες είναι πολύ χαλαρωτικές!
  Ο Oleg Rybachenko σημείωσε με μια έξυπνη ματιά:
  - Αν και οι εύκολες νίκες είναι χαλαρωτικές, δίνονται μόνο σε αυτούς που δεν δείχνουν αδυναμία!
  Ο Τιμούρ συμφώνησε με αυτό:
  - Αν θέλετε μια εύκολη νίκη, φορτώστε τον εαυτό σας σε πιο σκληρές ασκήσεις!
  Η Αναστασία συμπλήρωσε λογικά:
  - Η πιο εύκολη νίκη εξασφαλίζεται τις περισσότερες φορές από ένα βαρύ πορτοφόλι!
  Ο Oleg Rybachenko συνέχισε χαμογελώντας:
  - Είναι πιο εύκολο να το αγοράσετε με μια βαριά φορτωμένη σακούλα χρυσού, αλλά είναι πιο εύκολο να το αφαιρέσετε με μια ακονισμένη λεπίδα χωρίς φασαρία!
  Το μέλος της Natasha Komsomol παρατήρησε:
  - Η πιο σημαντική νίκη, έτσι αποδεικνύεται εύκολη για τους ανθρώπους και τα στρατεύματα, και την κάνει πιο βαριά με τη λεία!
  Η Petka θεώρησε επίσης απαραίτητο να εισαγάγει:
  - Μια βαριά ήττα ελαφραίνει το πορτοφόλι, μια εύκολη νίκη επιβαρύνει όχι μόνο τον μαμωνά με τρόπαια!
  Η Kolka θεώρησε επίσης απαραίτητο να εισαγάγει:
  - Ένας γάιδαρος αισθάνεται καλά με ένα ελαφρύ φορτίο, αλλά αν κάποιος δεν είναι γάιδαρος, είναι ωραίο να κουβαλάς ένα βαρύ τσαντάκι!
  Ο Seryozhka παρενέβη επίσης, χτυπώντας το γυμνό, παιδικό του πόδι:
  - Δεν είσαι γάιδαρος αν είσαι φορτωμένος με τρόπαια σαν γάιδαρος!
  Η Genka αποφάσισε επίσης να προσθέσει:
  - Αν είσαι φορτωμένος σαν γάιδαρος, τότε το κεφάλι σου είναι σίγουρα σαν γαϊδάρου και άδειο!
  Ο Τιμούρ σημείωσε με έξυπνο βλέμμα:
  - Με άδειο κεφάλι γαϊδάρου θα οργώσεις σαν γάιδαρος, και δεν θα γεμίσεις τον κάδο!
  Ο Oleg Rybachenko πρόσθεσε έξυπνα:
  -Ακόμα κι αν οργώνεις σαν γάιδαρος, αλλά έχοντας κεφάλι γαϊδάρου, θα κουνάς για πάντα σαν λαγός στο στομάχι του βόα, μαδημένο σαν κοτόπουλο!
  Η Νατάσα γέλασε, πέταξε μια χάλκινη δεκάρα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και σημείωσε:
  - Αν οργώνεις σε μια αλεπού σαν γάιδαρος, τότε είσαι πραγματικά γάιδαρος μαδημένος μέχρι τα κότσια!
  Τα αγόρια ήθελαν να συνεχίσουν να είναι πνευματώδη. Αλλά τότε ο Τιμούρ άκουσε τη βουή και σημείωσε:
  - Ναι, έρχονται πολλά τανκς εναντίον μας. Πρέπει να προετοιμαστούμε για έναν σοβαρό αγώνα.
  Ο Seryozhka έγραψε στο Twitter:
  - Ο Λένιν και ο Στάλιν είναι μαζί μας, που σημαίνει νίκη!
  Ο Oleg Rybachenko, χτυπώντας τα γυμνά, παιδικά του πόδια, σημείωσε με εξυπνάδα:
  - Ο Λένιν ήταν φαλακρός και ήταν υπέροχος στο να μηδενίζει τους κοσμοφάγους!
  Σε αυτό τα αγόρια γέλασαν μαζί. Και η Αναστασία πρόσθεσε, χτυπώντας επίσης τα γυμνά, χαριτωμένα, κοριτσίστικα πόδια της:
  - Όταν το κεφάλι σου είναι γεμάτο φωτεινές σκέψεις, τότε το μονοπάτι στον πιο σκοτεινό δρόμο είναι εύκολο!
  Και το κορίτσι της Κομσομόλ έλαμψε τα σμαραγδένια μάτια της. Ήταν ξεκάθαρο ότι ήταν έτοιμη να πολεμήσει, ανεξάρτητα από την κατάσταση.
  Ο Τιμούρ λογικά σημείωσε:
  - Όσες μονάδες μάχης κι αν έχει ο εχθρός, το κυριότερο είναι να μην είσαι ειρηνιστής μηδέν!
  Ο Oleg Rybachenko πρόσθεσε ορθολογικά:
  - Τις περισσότερες φορές, αυτοί με μηδενική νοημοσύνη, και τελείως ανόητοι, επαναφέρονται!
  Ο Τιμούρ ήθελε να πει κάτι άλλο, αλλά τανκς εμφανίστηκαν στη γραμμή του γυμνού γηπέδου. Από μακριά δεν φαίνονταν τρομακτικά. Και όχι ιδιαίτερα κοντά. Αλλά το τανκ T-3 έχει τρία πολυβόλα και μπορεί να κουρέψει έναν πρωτοπόρο.
  Τα αγόρια άρχισαν να φορτώνουν ρουκέτες και καταπέλτες. Τα παιδιά έτρεξαν τριγύρω, αναβοσβήνουν τα γυμνά, μαυρισμένα πόδια τους.
  Οι πρώτοι που εκτόξευσαν βλήματα στη μάχη ήταν αυτοί από κόντρα πλακέ και ηχοκατευθυνόμενοι. Και πέταξαν προς τους στόχους αφήνοντας πίσω τους την ουρά τους.
  Η Πέτκα έγραψε στο Twitter:
  - Ας σκίσουμε τα Krauts!
  Ο Γκένκα αναφώνησε, συνθλίβοντας την κατσαρίδα με τη γυμνή, παιδική φτέρνα του:
  - Θα ενθουσιαστούμε πολύ!
  Και τα παιδιά θα γελάσουν. Τα πρώτα ναζιστικά τανκς έχουν ήδη χτυπηθεί. Και ανεβαίνει μαύρος καπνός. Και όλα κυριολεκτικά στροβιλίζονται.
  Ο Oleg Rybachenko εκτόξευσε έναν πύραυλο από απόσταση και τραγούδησε:
  Λαμπρός ήλιος της ελπίδας
  Πάλι ανεβαίνει σε όλη τη χώρα...
  Ο στρατός των αγοριών είναι απεριόριστος,
  Ο στρατός του Φύρερ χτυπάει!
  Και πάλι οι πύραυλοι πετούν με τη μεγαλύτερη φονική δύναμη. Δεκάδες ναζιστικά τανκς καίγονται ήδη. Εκρηκτικά κιτ μάχης εκρήγνυνται. Αλλά το πεζικό επιτίθεται. Και οι πύραυλοι χτυπούν άρματα μάχης.
  Ξυπόλητα αγόρια με σορτς πυροβολούν τους πεζούς με σφεντόνες μεγάλης εμβέλειας. Χρησιμοποιούν επίσης αυτοσυναρμολογούμενους πείρους. Που σκίζουν τα κεφάλια των Krauts και τα ξεσκίζουν κυριολεκτικά. Αυτό ήταν πραγματικά ένα νοκ-άουτ.
  Ο Oleg Rybachenko το πήρε και τραγούδησε:
  Θα υπάρξει ένα αποτέλεσμα αγόρι,
  Το πρώτο βήμα στη ζωή είναι σημαντικό...
  Φορτίζουμε το μηχάνημα,
  Ανεμοστρόβιλοι μανιασμένων επιθέσεων!
  Και τώρα χτυπούν ήδη με πολυβόλα τους πεζούς που πλησιάζουν. Είναι ιδιαίτερα - σπιτικά, αλλά εξαιρετικά θανατηφόρα. Και οι καταπέλτες πήγαν στη μάχη. Ο ατμός καπνίζει και τα ξύλα καίγονται. Και οι μπαλίσται πετούν εκρηκτικά αντικείμενα. Και τα τανκς και οι πεζικοί πέφτουν κάτω. Αυτή είναι μια δολοφονική αναμέτρηση σε εξέλιξη. Και οι πρωτοπόροι είναι στα καλύτερά τους εδώ.
  Η Αναστασία πήρε τον ακονισμένο δίσκο και τον πέταξε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Πέταξε πάνω και χτύπησε τον λαιμό του Χίτλερ. Χύθηκε αίμα, και οι Ναζί πνίγηκαν πάνω του και εγκαταστάθηκαν.
  Ο Τιμούρ σημείωσε με πάθος:
  Υπάρχουν γυναίκες στη Ρωσία μας,
  Γιατί πετάνε αεροπλάνο για αστείο...
  Τι πιο όμορφο από όλους στο σύμπαν,
  Σκότωσε αστειευόμενος τον αντίπαλο!
  Ο Oleg Rybachenko, του οποίου τα πόδια ήταν πολύ δυνατά, πέταξε το δώρο του αφανισμού με τα γυμνά του δάχτυλα, αμέσως μια ντουζίνα Krauts πετάχτηκαν στον αέρα και σχίστηκαν σε μικρά κομμάτια.
  Το αγόρι τραγούδησε:
  Ο πρωτοπόρος δεν ξέρει τη λέξη δειλός,
  Είναι γενναίος και μαχητής από την κούνια...
  Και πιστέψτε με, παιδιά, δεν φοβάμαι,
  Ο Εξολοθρευτής απλά δεν είναι παιδί!
  Και πάλι, θα πεταχτεί ένα δολοφονικό εκρηκτικό πακέτο. Χτύπησε στη δεξιά τροχιά του τανκ και τα δύο οχήματα έπιασαν και συγκρούστηκαν. Και τότε το κιτ μάχης άρχισε να σκίζεται. Αυτή είναι θανατηφόρα δύναμη.
  Ο Τιμούρ σημείωσε χαμογελώντας:
  - Αυτό είναι έξυπνο.
  Και το αγόρι, επίσης, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, πέταξε το δώρο του αφανισμού με δολοφονική δύναμη. Και πάλι οι φασίστες σκορπίζονται προς όλες τις κατευθύνσεις.
  Ο Γκένκα γελάει και βγάζει τη γλώσσα του:
  - Η επιτυχία με περιμένει - είμαι ο πιο κουλ!
  Και τα αγόρια χτυπούσαν τους Ναζί με σφεντόνες. Και πράγματι το αποτέλεσμα αποδείχθηκε θανατηφόρο. Μια ολόκληρη σειρά από Krauts σκίστηκε και κουρεύτηκε. Και τότε η Νατάσα φώναξε:
  - Μπράβο! Χαιρετίστε αγόρια!
  Και το κορίτσι της Κομσομόλ πήρε και πέταξε το δώρο του θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της με θανατηφόρα δύναμη. Και οι Ναζί σκορπίστηκαν προς όλες τις κατευθύνσεις.
  Ο Κόλκα σουτάρει και από σφεντόνα. Αυτό το κάνει με μεγάλη ακρίβεια. Και οι γλώσσες του έχουν επιθετική, κοσμική δύναμη. Και αν σε γαμήσουν, δεν θα φανεί και πολύ σε κανέναν. Και έτσι χτύπησε τον φασίστα στη βουβωνική χώρα. Και αυτός πέφτοντας με ένα πολυβόλο χτύπησε τους δικούς του ανθρώπους. Μόνο ματωμένα σιντριβάνια από τις σφαίρες έμειναν.
  Η Αναστασία επαίνεσε το παιδί:
  - Είσαι ωραίος τύπος! Ορίστε!
  Ένας άλλος πρωτοπόρος ηγέτης, η Βερόνικα, πέταξε επίσης κάτι βαρύ στους Ναζί, στην προκειμένη περίπτωση ένα κουτί με εκρηκτικά φτιαγμένο από σκόνη άνθρακα. Επιπλέον, η κοπέλα τον άφησε με τα γυμνά, μυώδη πόδια της. Και ως αποτέλεσμα, το τανκ του Χίτλερ εκτοξεύτηκε και συνέτριψε δύο δωδεκάδες πεζούς.
  Τα αγόρια πρωτοπόροι φώναξαν:
  - Υπέροχα - όλα θα πάνε υπέροχα!
  Και έβαζαν καλαμάκια στο στόμα τους, και πώς θα μπορούσαν να τα χρησιμοποιήσουν για να φτύσουν τους Ναζί. Και πάλι μια ολόκληρη σειρά πεζοπόρων γύρισε λοξά.
  Ο Τιμούρ παρατήρησε:
  - Ένα βραστό αυγό πρέπει να μαγειρευτεί για δεκαπέντε λεπτά, αλλά το πρωτοπόρο είναι πάντα έτοιμο!
  Ο Oleg Rybachenko αντιτάχθηκε:
  - Ένας πρωτοπόρος χρειάζεται επίσης χρόνο για να σκληρύνει, αλλά μαθαίνουμε όσο προχωράμε! Όπως είπε ο Λένιν: μελέτη, μελέτη και μελέτη ξανά!
  Μετά από αυτό το αγόρι ιδιοφυΐα έριξε στη μάχη ένα είδος αυτοσχέδιου drone. Έκανε κύκλους και έβρεχε δηλητηριώδεις βελόνες στους εχθρούς του από πιστόνια πολυβόλα. Και ήταν εξαιρετικά θανατηφόρο.
  Ο Κόλκα αναφώνησε:
  - Αυτό είναι ένα θαυματουργό όπλο!
  Ο Oleg Rybachenko επιβεβαίωσε με ένα πολύ γλυκό και παιδικό χαμόγελο:
  - Φυσικά. Ξέρεις πολύ καλά ο ίδιος, ο κόσμος είναι γεμάτος θαύματα, μόνο αυτά τα θαύματα μπορούν να κάνουν οι άνθρωποι μόνοι τους!
  Ο Γκένκα γέλασε, πέταξε το εκρηκτικό πακέτο με το γυμνό του πόδι και αναφώνησε:
  - Η επιστήμη θα κάνει τους πρωτοπόρους πιο δυνατούς από τον παντοδύναμο Θεό, ή μάλλον, ήδη το κάνει.
  Οι πρωτοπόροι αύξησαν τα πυρά τους με όλα τα αυτοσχέδια και αποτελεσματικά μέσα τους. Και η επίθεση των Ναζί σταμάτησε. Οι φοβισμένοι Κράουτς τράπηκαν σε φυγή. Και καταδιώκοντάς τους, γενναία, ξυπόλητα παιδιά με σορτς πυροβολούσαν από καταπέλτες και σφεντόνες και εκτόξευαν πυραύλους δολοφόνους.
  Και οι κόκκινες γραβάτες στους πρωτοπόρους άστραφταν σαν ρουμπίνια.
  Και τα παιδιά είναι πολύ όμορφα και τα μαργαριταρένια δόντια τους αστράφτουν πολύτιμα και λαμπερά σαν αστέρια σε μια πολική νύχτα.
  Ο Oleg Rybachenko γέλασε και απάντησε:
  Όχι, η παιδική ηλικία δεν φεύγει
  Για πάντα για πάντα!
  Πιστέψτε με, βρήκαμε μια θεραπεία,
  Για να φτάσω ξανά εκεί!
  Μετά από αυτό το αγόρι πήρε ένα πολυβόλο μεγάλου διαμετρήματος. Και ας γράψουμε από αυτό τόσο για τα ορκ όσο και για τους Γερμανούς, και ας το κάνουμε με θανάσιμη ακρίβεια. Το αγόρι φαινόταν πολύ κουλ. Και μετά με τα γυμνά του δάχτυλα θα πετάξει το δολοφονικό δώρο του αφανισμού. Και σκορπίζει πλάσματα προς όλες τις κατευθύνσεις.
  Η Γκένκα σημειώνει με θλιμμένο βλέμμα:
  - Λοιπόν, είσαι εξολοθρευτής!
  Αγόρια και κορίτσια πιτσίλησαν τα γυμνά τους πόδια στο γρασίδι και τη σκόνη και ούρλιαζαν:
  Το κόμμα μας ένωσε
  Και άνοιξε το δρόμο...
  Είμαστε μεγάλη δύναμη
  Πηγαίνοντας για πεζοπορία!
  Και μερικά αγόρια πρωτοπόροι άρχισαν να πετούν εντυπωσιακά αντικείμενα στα ορκ με τα πόδια των παιδιών τους. Το οποίο στην πραγματικότητα φαινόταν εξαιρετικά δροσερό και δροσερό.
  Το αγόρι Vanka, ένας πρωτοπόρος, ανέβηκε στην τάφρο και, στηριζόμενος με τα γυμνά του πόδια, εκτόξευσε έναν πύραυλο birdhouse. Και πέταξε σαν μετεωρίτης.
  Το παιδί κελαηδούσε:
  Πάνω από τον κάμπο ακούγεται μια κραυγή και ένας στεναγμός,
  Και αιματηρή βροχή...
  Ο μαύρος καβαλάρης είναι σαν δράκος,
  Αρχηγός των Τραμπιλέρ!
  Και μετά ένα άλλο αγόρι, που επίσης καθάριζε με γυμνά, μαυρισμένα, γδαρμένα πόδια, άφησε ελεύθερο ένα ανεμόπτερο. Άρχισε να κάνει κύκλους και να πυροβολεί κατά των ορδών των ορκ που προχωρούσαν. Πετάχτηκαν κυριολεκτικά στον αέρα και σύννεφα καπνού υψώθηκαν στον ουρανό.
  Αυτή είναι πραγματικά μια τρελή αναμέτρηση.
  Ανάμεσα στις ορδές των ορκ εμφανίστηκε ένα γερμανικό τανκ T-4. Είχε μια μάλλον κοντή αλλά φαρδιά κάννη. Και πήρε και χτύπησε τους πρωτοπόρους με οβίδες κατακερματισμού υψηλής έκρηξης.
  Σε απάντηση, τα αγόρια πυροβόλησαν τα σπίτια πουλιών με θανατηφόρα δύναμη. Και το πήραν και χτύπησαν τον εχθρό. Και σετ εκρηκτικών πέταξαν μέσα στο αυτοκίνητο. Και έπεσαν πάνω στο Τ-4. Η πανοπλία έσκασε από το συντριπτικό χτύπημα. Και μετά πυροδοτήθηκε, σαν κροτίδες που εκρήγνυνται πυρομαχικά.
  Και θραύσματα άρχισαν να πετούν προς όλες τις κατευθύνσεις. Και τα ορκ σκοτώθηκαν. Και τότε ένας άλλος πύραυλος εξερράγη. Μόνο που είχε γεμίσει με βελόνες και ο αριθμός των σκοτωμένων ήταν σημαντικός. Υπάρχουν κυριολεκτικά ολόκληροι σωροί από ορκ.
  Ο Όλεγκ τραγούδησε:
  Μην γλυτώσετε τα ορκ
  Καταστρέψτε τα καθάρματά τους...
  Σαν να συνθλίβεις κοριούς,
  Χτύπα σαν κατσαρίδες!
  Και οι πρωτοπόροι εκτοξεύουν ξανά πυραύλους. Και με γυμνά δάχτυλα ρίχνουν βελόνες, με δηλητήριο και αφανισμό. Αυτή είναι μια τόσο δολοφονική παντομίμα.
  Οι Stormtroopers εμφανίστηκαν στον ουρανό. Είναι αυτά τα περίφημα Yu-87. Θέλουν να δώσουν ένα συντριπτικό πλήγμα στο απόσπασμα των πρωτοπόρων. Οι βίδες βουίζουν και όλα είναι πολύ δυνατά.
  Αλλά τα αγόρια και τα κορίτσια πρωτοπόροι δεν χάνονται. Και φορτώνουν τις σφεντόνες με κάτι θανατηφόρο. Και πυροβολούν κατά γερμανικών οχημάτων. Επιπλέον, ο πυροβολισμός είναι εξαιρετικά θανατηφόρος. Και τα κατεστραμμένα επιθετικά αεροσκάφη πέφτουν.
  Ο Τιμούρ δίνει εντολές και φωνάζει:
  Από μια σφεντόνα, από μια σφεντόνα, από μια σφεντόνα,
  Σε έναν αγώνα με τους Krauts, το αγόρι δεν είναι δειλό...
  Ας παίξουμε κρυφτό με αγάπη,
  Και ας δείξουμε το κακό χόκεϊ του Φύρερ!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 12.
  Και μια σφεντόνα ή μια σφεντόνα είναι ένας πολύ θανατηφόρος συνδυασμός. Και αν σας γαμήσει, θα προχωρήσει πραγματικά και θα σας γαμήσει. Εκτός από πυραύλους σε σχήμα πουλιού, τα παιδιά χρησιμοποιούν μικρούς, χωρίς ανάκρουση, δυναμοπροωθούμενους πυραύλους. Και πετάνε έξω και χτυπούν και τα ορκ και τα αεροπλάνα.
  Παρεμπιπτόντως, οι stormtroopers δεν οδηγούνται από Γερμανούς, αλλά από Orcs. Και αλωνίζουν κι έτσι. Και οι πρωτοπόροι τους χτυπούσαν έτσι, και μάλιστα πολύ απελπισμένα. Και επίσης από την μπαταρία με ηλεκτρικό ρεύμα, σε αεροπλάνα.
  Λοιπόν, αυτό είναι ένα θανατηφόρο αποτέλεσμα για τα ορκ. Και ο ηλεκτρισμός απλώς τα τελειώνει. Και οι θυμωμένες αρκούδες απανθρακώνονται, και η μυρωδιά είναι σαν να τηγανίζεται μπάρμπεκιου.
  Και οι πρωτοπόροι συνεχίζουν να ενεργούν με καταστροφική δύναμη εναντίον αυτού του Orkostan. Και μια τέτοια επίδραση συνεχίζεται.
  Ο Όλεγκ το πήρε και πάτησε τη σκανδάλη με τη γυμνή, παιδική σόλα του. Με βρυχηθμό έπεσε ο καταπέλτης με τα δώρα του στους αντιπάλους.
  Ο Τιμούρ σημείωσε με ένα χαμόγελο στον νεαρό διοικητή:
  - Τι ωραία που πάει η δουλειά!
  Ένα αγόρι πρωτοπόρος και πρώην ανήλικος κρατούμενος έγραψε στο Twitter:
  Το πεζικό μάχεται για την πατρίδα,
  Τέτοια δουλειά για αγόρια...
  Και το ορκ πέταξε από το αεροπλάνο,
  Και πάλεψε μέχρι την τελευταία πνοή!
  Το κορίτσι Τάνια πυροβόλησε επίσης από έναν εκτοξευτή ρουκετών και έτριξε:
  - Η μεγαλύτερη νίκη μας περιμένει όλους!
  Και η μικρή καλλονή με τα ανοιχτά καστανά μαλλιά γέλασε. Και μάλιστα έδειξε τη ροζ γλώσσα της.
  Λοιπόν, η σοβαρή μάχη συνεχίστηκε. Αν και τα ορκ με στολές έμοιαζαν θεατρικά. Όμως τα παιδιά, με τα γυμνά τακούνια τους να λάμπουν, συνέχισαν να πυροβολούν. Και χρησιμοποίησαν ακόμη και ειδικούς πυραύλους γεμάτους με δηλητηριώδες γυαλί. Αυτό είναι πραγματικά ένα δολοφονικό όπλο. Και χτυπάει τα ορκ σχολαστικά.
  Το κορίτσι Κάτκα με τα κόκκινα κοτσιδάκια και τους μπλε φιόγκους πάνω τους έτριξε και τραγούδησε:
  Η πατρίδα μου είναι η ΕΣΣΔ,
  Θα δώσουμε παράδειγμα για όλους...
  Και ο Τιμούρ είναι ο υπεράνθρωπος μας,
  Αφήστε τον Φύρερ, κύριε, να τρέμει!
  Και πάλι δώρα πραγματικού θανάτου πετούν στους εχθρούς. Έτσι, το αγόρι Oleg χρησιμοποίησε μια μπαταρία και ο κεραυνός προήλθε από αυτήν κατά μήκος των δονητών, άσχημων αρκούδων. Και έκαψαν κυριολεκτικά αυτόν τον καφέ στρατό. Και όλα ήταν πραγματικά γεμάτα με ναπάλμ.
  Μόνο αυτό το ναπάλμ ήταν φτιαγμένο από σκόνη άνθρακα και πολύ λεπτό πριονίδι. Αυτή είναι η καταστροφή και η πραγματική, μοναδική ομορφιά.
  Ο Όλεγκ τραγούδησε αστειευόμενος:
  Ο ηλεκτρισμός είναι ωραίο πράγμα
  Αν γαμήσει, τότε τα ορκ τελείωσαν...
  Και υπάρχουν αμέτρητοι τύποι με γραβάτες,
  Θα είναι ένα κορίτσι και ένα αγόρι μαζί μας!
  Ο Τιμούρ σήκωσε το χέρι του σε έναν πρωτοποριακό χαιρετισμό και αναφώνησε:
  - Φυσικά και θα γίνει! Και το αγόρι και ο ενήλικας, και το παιδί και ο γέρος, όλοι χτίζουν τον κομμουνισμό, και ο φαλακρός Φύρερ θα τελειώσει!
  Και έτσι η φωτιά εντάθηκε, και τα ορκ, έχοντας υποστεί τεράστιες απώλειες και αφήνοντας σωρούς από πτώματα, άρχισαν να υποχωρούν. Και σταδιακά η υποχώρησή τους μετατράπηκε σε ταραχή. Και οι πρωτοπόροι, πιτσιλίζοντας τα γυμνά, μαυρισμένα, μυώδη πόδια τους, άρχισαν να χορεύουν χαρούμενα.
  Ο πρώην κρατούμενος Oleg ανέπτυξε αυτοσχέδιους εκτοξευτές πυραύλων κατασκευασμένους από κόντρα πλακέ και γεμάτους με σκόνη άνθρακα και πριονίδι. Και για να ενισχυθεί το ισχυρό εκρηκτικό αποτέλεσμα, προστέθηκαν θραύσματα γυαλιού στο τμήμα του κεφαλιού, αναμεμειγμένα με ένα ειδικό δηλητήριο πτώματος που ήταν εξαιρετικά θανατηφόρο για τα ορκ.
  Και πώς αυτοί οι πύραυλοι χτυπήθηκαν με κολοσσιαία και άφθαρτη δύναμη. Και ο αριθμός των πτωμάτων τριχωτών και άσχημων αρκούδων έχει αυξηθεί σημαντικά.
  Ο Τιμούρ έγλειψε τα χείλη του, ήταν επίσης ελαφρώς γρατσουνισμένος και σημείωσε:
  - Αυτοί οι ενήλικες πιστεύουν ότι είναι πιο έξυπνοι από τα παιδιά. Ωστόσο, εμείς οι ίδιοι εφευρίσκουμε πράγματα που ο Λομονόσοφ δεν ονειρευόταν ποτέ!
  Ο Όλεγκ σημείωσε με ένα γλυκό βλέμμα ότι ένα δωδεκάχρονο αγόρι είχε πάει στην κόλαση:
  - Κάθε τι καινούργιο είναι είτε ένα ξεχασμένο παλιό πράγμα, είτε το αποτέλεσμα μιας λαμπρής διορατικότητας!
  Και τα ορκ είχαν πραγματικά πολλές δολοφονικές εκκενώσεις. Αλλά τότε ο εχθρός έβγαλε ξαφνικά έναν τζόκερ από τις τσέπες του. Και οι μοτοσυκλέτες όρμησαν προς τον εχθρό. Πιο συγκεκριμένα, άσχημες αρκούδες όρμησαν προς το τάγμα των πρωτοπόρων χρησιμοποιώντας αυτή την απλή μεταφορά.
  Η Πέτκα αναφώνησε:
  Οι Ναζί οδηγούσαν
  Μην πηγαίνετε στη μάχη πολύ γρήγορα!
  Μετά από όλα, είναι αρκούδες -
  Με ποδήλατο!
  Ο Όλεγκ χαμογέλασε και σημείωσε:
  - Και έχουμε ακόμα βλήματα!
  Και η ξυπόλητη ομάδα αγοριών και κοριτσιών με κόκκινες γραβάτες ανέλαβε ξανά τον γούνινο στρατό. Αυτό αποδείχθηκε πραγματικά θανατηφόρο αποτέλεσμα.
  Ο Τιμούρ σφύριξε με οργή:
  Ο χώρος έβραζε και γέμιζε φωτιά,
  Η ενέργεια του σύμπαντος έχει κουλουριαστεί σε ένα κέρατο σαν ελατήριο...
  Τα δεσμά του σύμπαντος, θα τα σπάσουμε ορμητικά,
  Ο ανθρώπινος μαχητής δεν θα κάνει ένα ηλίθιο λάθος!
  Τα περισσότερα από τα ορκ χτυπήθηκαν από πυραύλους και καταστράφηκαν. Και οι υπόλοιποι βρέθηκαν κάτω από πυρά από σφεντόνες. Και την τελευταία στιγμή τραβήχτηκε ένα σύρμα μπροστά από τις μοτοσυκλέτες. Αγόρια και κορίτσια, ακουμπώντας τα γυμνά, παιδικά τους πόδια, στριφογύριζαν το τύμπανο του δυναμό. Και πώς με πήρε και με χτύπησε με μια δολοφονική εκκένωση ρεύματος. Αυτό είναι πραγματικά ένας αντίκτυπος που μπορεί να ονομαστεί μόνο υπερ-θανατηφόρος!
  Και σπινθήρες έτρεξαν στις μοτοσυκλέτες των ορκ, και ως αποτέλεσμα, τα ρεζερβουάρ βενζίνης άρχισαν να φουντώνουν και να εκρήγνυνται. Και οι άσχημες, δασύτριχες αρκούδες καίγονταν ζωντανές, και υπήρχε μια μυρωδιά από τηγανητό κεμπάπ.
  Ο Όλεγκ τραγούδησε:
  Το αγόρι είναι μεγάλος μαχητής,
  Μεγάλωσε πολύ τώρα...
  Το άγριο θηρίο εξημερώθηκε,
  Ας σπείρουμε πολλά τριαντάφυλλα!
  Μια άλλη επίθεση των ορκ απέτυχε. Αν και κάποιοι πρωτοπόροι τραυματίστηκαν. Και ένα κορίτσι πήρε ένα σκάγιο ακριβώς στη γυμνή φτέρνα της.
  Αλλά ο θαρραλέος πρωτοπόρος φώναξε:
  - Δεν με πονάει! Ο Λένιν είναι μαζί μας!
  Ένα άλλο όπλο ήταν πιστόλια από καπάκια, τα οποία χρησιμοποιούσαν πολύ μαχητικά παιδιά. Και πώς αλώνιζαν αυτά τα πλάσματα. Αυτό είναι πραγματικά κάτι περισσότερο από ατού.
  Ο Τιμούρ, πυροβολώντας και τελειώνοντας τα τελευταία ορκ, είπε:
  Σύντομα θα οικοδομήσουμε τον κομμουνισμό,
  Και ας βάλουμε ένα τέλος στον άπληστο κλέφτη!
  Μετά από αυτό τα αγόρια και τα κορίτσια κάθισαν γύρω από τις φωτιές. Κάποιος άνοιξε το γραμμόφωνο και άρχισε να παίζει η μουσική. Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν.
  Ο Oleg Rybachenko το πήρε και τραγούδησε με αίσθηση και έκφραση.
  Η πατρίδα μου είναι η μεγάλη ΕΣΣΔ,
  Κάποτε γεννήθηκα σε αυτό...
  Η επίθεση της Βέρμαχτ, πιστέψτε με, είναι άγρια,
  Σαν να είχε συγγένεια μαζί του ο Σατανάς!
  
  Είναι σύνηθες για έναν πρωτοπόρο να πολεμάει,
  Δεν γνωρίζει κανένα πρόβλημα με αυτό...
  Φυσικά, μελετήστε καλά,
  Ήρθε η ώρα για αλλαγή!
  
  Τα παιδιά δεν θα δείξουν αδυναμία στη μάχη,
  Οι κακοί φασίστες θα νικηθούν...
  Θα φέρουμε χαρά στους προγόνους μας,
  Έχοντας περάσει τις εξετάσεις με Α!
  
  Δένοντας μια κόκκινη γραβάτα στο λαιμό μου,
  Έγινα πρωτοπόρος...
  Αυτό δεν είναι απλώς ένα γεια σας,
  Και έχω ένα περίστροφο στην τσέπη μου!
  
  Αν ακολουθήσει σκληρή μάχη,
  Πιστέψτε με, θα υπερασπιστούμε την ΕΣΣΔ...
  Ξεχάστε τις λύπες και τις μομφές,
  Ας νικηθεί ο κακός κύριε!
  
  Η γραβάτα μου είναι σαν τριαντάφυλλο στο χρώμα του αίματος,
  Και αστράφτει και φτερουγίζει στον άνεμο...
  Ο πρωτοπόρος δεν θα στενάζει από τον πόνο,
  Ας κάνουμε το όνειρό σας πραγματικότητα!
  
  Έτρεξαν ξυπόλητοι στο κρύο,
  Τα τακούνια αναβοσβήνουν σαν τροχός...
  Βλέπουμε το φως του κομμουνισμού,
  Αν και είναι δύσκολο να περπατήσεις στην ανηφόρα!
  
  Ο Χίτλερ επιτίθεται στη Ρωσία
  Έχει πολλούς διαφορετικούς πόρους...
  Εκτελώντας μια δύσκολη αποστολή
  Ο ίδιος ο Σατανάς επιτίθεται!
  
  Τα τανκς των Ναζί είναι σαν τέρατα,
  Το πάχος της πανοπλίας και η μακριά κάννη...
  Η κοκκινομάλλα κοπέλα έχει μακριές πλεξούδες,
  Θα καρφώσουμε τον Φύρερ!
  
  Αν χρειάζεται να είσαι ξυπόλητος στο κρύο,
  Το αγόρι θα τρέξει χωρίς δισταγμό...
  Και θα διαλέξει ένα τριαντάφυλλο για το αγαπημένο κορίτσι,
  Η φιλία του είναι μονόλιθος!
  
  Θα δούμε τον κομμουνισμό στο βάθος,
  Υπάρχει εμπιστοσύνη σε αυτό, πιστέψτε με...
  Έδωσαν στον Ναπολέοντα ένα χαστούκι στα κέρατα,
  Και η πόρτα της Ευρώπης άνοιξε ελαφρώς!
  
  Ο Μέγας Πέτρος ήταν ένας μεγάλος Τσάρος,
  Ήθελε τον παράδεισο στη Ρωσία...
  Κατέκτησε την άγρια έκταση των Ουραλίων,
  Τουλάχιστον ο καιρός εκεί δεν είναι καθόλου Μάιος!
  
  Πόσοι ήρωες υπάρχουν στην Πατρίδα;
  Ακόμα και τα παιδιά είναι μεγάλοι μαχητές...
  Ο στρατός βαδίζει σε απειλητικό σχηματισμό,
  Και οι μπαμπάδες είναι περήφανοι για τα εγγόνια τους!
  
  Ηγέτης, άγιος σύντροφος Στάλιν,
  Έκανε ένα σημαντικό βήμα προς τον κομμουνισμό...
  Από τα ερείπια των πιο εφιαλτικών ερειπίων,
  Χρεώνει στον Φύρερ ένα νικέλιο!
  
  Πόσοι ήρωες υπάρχουν στην Πατρίδα;
  Κάθε αγόρι είναι απλά ένας υπεράνθρωπος...
  Ο στρατός βαδίζει σε απειλητικό σχηματισμό,
  Και τα παιδιά δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα!
  
  Θα υπερασπιστούμε γενναία την Πατρίδα,
  Και ας κλωτσήσουμε τους φασίστες στα κέρατα...
  Και δεν θα είναι ένα ήσυχο καλό κορίτσι,
  Σκεφτείτε έναν πρωτοπόρο να είναι συγγενής με τους Θεούς!
  
  Θα σπάσουμε την πλάτη του Χίτλερ στις μάχες,
  Θα χτυπηθεί σαν τον Ναπολέοντα!
  Θα δούμε τον κομμουνισμό στο βάθος,
  Η Βέρμαχτ θα τελειώσει!
  
  Σύντομα θα υπάρχει χαρά στον πλανήτη,
  Θα ελευθερώσουμε όλο τον κόσμο...
  Ας πετάξουμε στον Άρη με έναν πύραυλο,
  Αφήστε τα παιδιά να περάσουν καλά και ευτυχισμένα!
  
  Ο καλύτερος ηγέτης, ο σύντροφος Στάλιν,
  Είναι ήρωας και δόξα και πατρίδα...
  Οι φασίστες κομματιάστηκαν,
  Είμαστε πλέον το λάβαρο του κομμουνισμού!
  
  Το αγόρι δεν θα ανεχθεί την αγένεια του Φριτς,
  Θα του απαντήσει αποφασιστικά...
  Αυτό είναι το είδος της σοφίας που πιστεύω ότι θα είναι,
  Και ο ήλιος λάμπει με λαμπερό χρώμα!
  
  Θα γίνω μέλος της Komsomol στο Βερολίνο,
  Εκεί θα περπατήσω τα αγόρια ξυπόλητοι...
  Θα βάλουμε τον χτυπημένο Φύρερ να ουρλιάζει στην τουαλέτα,
  Και θα τον τρυπήσουμε με καρφίτσα!
  
  Η ΕΣΣΔ είναι παράδειγμα για τους λαούς,
  Ο κόσμος θα είναι τόσο όμορφος ξέρω...
  Ας φέρουμε την ελευθερία σε ολόκληρο τον πλανήτη,
  Ο άνεμος θα φουσκώσει τα πανιά των ονείρων σου!
  
  Ο Στάλιν θα ξαναβγεί από τον τάφο,
  Ακόμα κι αν καταλήξει εκεί...
  Οι πρωτοπόροι δεν θα λυγίσουν την πλάτη μας,
  Τα κακά ορκ ανήκουν στην παράταξη!
  
  Και όταν έρχεται η θεά Λάντα,
  Αυτό που δίνει αγάπη και χαρά στους ανθρώπους...
  Το αγόρι θα ανταμείβεται για πάντα,
  Τότε θα χτυπήσει τον κακό Koshchei!
  
  Το μέτωπο σίγουρα καίγεται μανιωδώς,
  Και το χωράφι καίγεται με ξερά χόρτα...
  Αλλά πιστεύω ότι η νίκη είναι τον Μάιο,
  Θα γίνει ένδοξη μερίδα πρωτοπόρου!
  
  Αυτή είναι η Πατρίδα, η Πατρίδα του Svarogo,
  Αυτό το όνειρο είναι μανιωδώς πλούσιο...
  Με εντολή του Θεού της Ευτυχίας Ροντ,
  Θα υπάρχει μια αίθουσα για όλους στο παλάτι!
  
  Πιστεύω ότι ο προλετάριος θα πετάξει τις αλυσίδες,
  Θα νικήσουμε τους εχθρούς μας με μια πτώση...
  Ας τραγουδήσουμε τουλάχιστον εκατομμύρια άριες,
  Και θα σκίσουμε τα πουκάμισά μας στη μάχη!
  
  Ο πρωτοπόρος θα δώσει επιτέλους,
  Ευτυχία όλου του σύμπαντος...
  Ο κακός Κάιν θα καταστραφεί,
  Η επιχείρησή μας θα είναι η δημιουργία!
  
  Τότε θα έρθει η ώρα του φωτός,
  Ότι το όνειρο όλων θα γίνει πραγματικότητα...
  Τραγουδούνται πράξεις ηρωισμού,
  Και οι πύραυλοι έχουν αυξημένη εμβέλεια!
  
  Ο εχθρός της Πατρίδας θα καταστραφεί,
  Όσοι παραδόθηκαν φυσικά θα γλιτώσουν...
  Ας χτυπήσουμε τον Φύρερ στο πρόσωπο με μια βαριοπούλα,
  Για να υπάρχει ελπίδα στον κομμουνισμό!
  
  Πιστεύω ότι η θλίψη θα τελειώσει
  Ο αετός θα τραγουδήσει την πορεία των εκατομμυρίων...
  Πιστέψτε με, η θάλασσα θα μας φέρει νίκες,
  Οι κόκκινες παιδικές μας λεγεώνες!
  
  Τότε στο Παρίσι και τη Νέα Υόρκη,
  Και το Βερολίνο, το Τόκιο, το Πεκίνο...
  Η καθαρή φωνή του Pioneer,
  Τραγουδήστε για έναν αιώνιο, χαρούμενο κόσμο!
  
  Αν χρειαστεί θα αναστήσουμε τους νεκρούς,
  Οι πεσμένοι ήρωες θα εμφανιστούν ξανά...
  Ο δρόμος προς τη νίκη είναι μακρύς μόνο στην αρχή,
  Και μετά θα θάψουμε τον Φύρερ!
  
  Και όταν στο σύμπαν του κομμουνισμού,
  Η δύναμη θα είναι δυνατή και μεγαλειώδης...
  Για μια υπέροχη ατελείωτη ζωή,
  Τα αγόρια έκαναν πολύ καλή δουλειά!
  
  Ακόμα κι αν είναι ξυπόλητοι με το πόδι ενός παιδιού,
  Αλλά έχουν πραγματική δύναμη...
  Τα αγόρια θα τρέξουν στο μονοπάτι,
  Και ο Αδόλφος θα κομματιαστεί με τόλμη!
  
  Γι' αυτό είμαστε κουλ γεράκια,
  Ας σπάσουμε όλους τους ληστές των ορκ...
  Οι καρύδες θα ανθίσουν,
  Η πρωτοποριακή εμφάνιση είναι σίγουρα περήφανη!
  
  Εδώ θα είναι το λάβαρο του κομμουνισμού,
  Είναι όμορφο να θυμώνεις το σύμπαν...
  Και ένα τέτοιο πανό κόκκινης δύναμης,
  Όλοι οι λαοί του κόμματος είναι έκπληκτοι!
  
  Αναλαμβάνουμε οποιοδήποτε θέμα
  Και πιστέψτε με, πάντα κερδίζουμε...
  Ο ήλιος ανατέλλει πάνω από την Πατρίδα,
  Το σύμπαν έχει γίνει ένας θαυμαστός παράδεισος!
  Στη συνέχεια οι πρωτοπόροι χειροκρότησαν με θέρμη και συναίσθημα. Ναι, ήταν εξαιρετικά δροσερό.
  Τώρα όμως τα ορκ επιτίθενται ξανά. Το απόσπασμα πρωτοπόρων μετά βίας είχε χρόνο να αναπληρώσει το κιτ μάχης του. Λοιπόν, τα παιδιά φόρτωσαν ξανά τους καταπέλτες και ανέπτυξαν τους πυραύλους που έφτιαξε ο Oleg Rybachenko.
  Το αθάνατο αγόρι του βουνού είναι έτοιμο να αγωνιστεί όπως πάντα.
  Εδώ είναι τα παιδιά πρωτοπόρων που μετατρέπονται σε σχηματισμό μάχης. Πιο μοντέρνοι "Πάνθηρες" φαίνονται να οδηγούν μπροστά, με τριχωτά ορκ να κάθονται πάνω τους. Το τανκ Panther, σημείωσε ο Oleg, φαίνεται πολύ μοντέρνο και έχει μακρύ βαρέλι.
  Και πίσω από τους Πάνθηρες βρίσκονται οι Τίγρεις, που μοιάζουν περισσότερο με κουτιά. Αν και τα σύγχρονα τανκς έχουν συνήθως θωράκιση με ορθολογικές κλίσεις.
  Και τάξεις από ορκ κινούνται ήδη πίσω από το αυτοκίνητο. Και είναι τριχωτές με πολύ άσχημα πρόσωπα. Ναι, και πόδια με νύχια.
  Και κάτι βρυχώνται επίσης. Επιπλέον, ο βρυχηθμός τους μοιάζει με λιοντάρι θανάσιμα πληγωμένο στο κεφάλι, και κραυγές βατράχων και κομματιασμένη αγελάδα.
  Εδώ είναι νεαροί λενινιστές που στοχεύουν πυραύλους που είναι κατασκευασμένοι από κόντρα πλακέ και φορτωμένοι με σκόνη άνθρακα και πριονίδι. Και αν ένα τέτοιο μείγμα εκραγεί, θα υπάρχει ένα εκρηκτικό ισοδύναμο πέντε φορές περισσότερο TNT.
  Πρωτοπόροι και πρωτοπόροι γυναίκες, αγόρια και κορίτσια, ξεκουράζοντας τα ξυπόλητά τους, εκτοξεύουν πυραύλους. Απογειώνονται και αφήνουν πύρινες ουρές πίσω τους. Και αυτοί, σαν κομήτες που ξεκινούν από την επιφάνεια της γης, ορμούν σε ένα τόξο στον ουρανό.
  Ο Όλεγκ τραγούδησε:
  Θα ήθελα να πάω στον παράδεισο, θα ήθελα να πάω στον παράδεισο,
  Εδώ ήμουν, αλλά δεν ήμουν εκεί!
  Και το αγόρι χτυπάει το πόδι του παιδιού του. Μια ντουζίνα μικροί πύραυλοι εκτοξεύτηκαν και έπεσαν στα άρματα μάχης Ork. Άρχισαν να εκρήγνυνται και να αναποδογυρίζουν. Οι πύργοι κυριολεκτικά γκρεμίστηκαν. Τα τανκς του συνασπισμού Orkshi έπεσαν ανάποδα και οι κύλινδροι χωρίστηκαν από αυτά. Αυτό ήταν πραγματικά μια ταραχή.
  Ο Seryozha παρατήρησε με έκπληξη:
  - Εδώ χτυπάει! Και μπορεί πραγματικά το απλό πριονίδι να εκραγεί έτσι;
  Ο Όλεγκ απάντησε χαμογελώντας:
  - Ναι μπορούν! Και εδώ, φυσικά, έχουμε τα δικά μας μυστικά!
  Η πρωτοπόρος Μάσα παρατήρησε:
  - Γιατί χτυπούν τανκς με τόση ακρίβεια;
  Το αγόρι ιδιοφυΐα απάντησε πρόθυμα:
  - Εστιάστε στον ήχο! Θα συμφωνήσετε ότι είναι πολύ απλό! Ένας μαθητής μπορεί να φτιάξει μια συσκευή κατάδειξης στο μέγεθος ενός σπιρτόκουτου!
  Μετά από αυτό τα παιδιά ξέσπασαν σε γέλια. Τα αυτοσχέδια πολυβόλα άρχισαν να λειτουργούν και άρχισαν να κόβουν τα προπορευόμενα ορκ. Και οι κινούμενες νάρκες πήγαν επίσης στη μάχη. Τους τράβηξαν αγόρια και κορίτσια σε ένα σύρμα. Και λειτούργησε επίσης.
  Ο Όλεγκ, αυτό το αιώνιο αγόρι, τραγούδησε:
  Ο εχθρός μου μαίνεται από οργή,
  Τα ορκ μετέφεραν τα ορμητικά τους συντάγματα,
  Αλλά θα υπάρξει μια ισχυρή ανταπόδοση,
  Οι πρωτοπόροι τους θα συναντηθούν με ξιφολόγχες!
  
  Θα σκάψουν στο δέρμα του γουρουνιού,
  Το ορκ θα συντριβεί σε σκόνη...
  Τα αγόρια τσακώνονται με μανία
  Δυνατή η γροθιά του στρατιώτη!
  
  Αλίμονο σε αυτόν που πολεμάει
  Με ένα ξυπόλητο αγόρι στη μάχη...
  Αν ο εχθρός τρελαθεί,
  Θα του σκοτώσω το ορκ!
  Θα σκοτώσω το κακό ορκ!
  Τόσο τα αγόρια όσο και τα κορίτσια άρχισαν να πυροβολούν τον εχθρό με καπέλα κρουστών. Και πετάει δηλητηριώδεις βελόνες που σκοτώνουν τα ορκ.
  Η Πέτκα έγραψε στο Twitter:
  - Ο ορξισμός δεν θα περάσει!
  Ο Τιμούρ επιβεβαίωσε με οργή:
  - Αφήστε τον κομμουνισμό να κυριαρχήσει στον κόσμο μας, αφήστε τον κακό Ορκισμό να πεταχτεί στην κόλαση!
  Και το αγόρι με σορτς και κόκκινη γραβάτα σημάδεψε θυμωμένα το γυμνό, ελαφρώς σκονισμένο πόδι του.
  Τα παιδιά χρησιμοποίησαν επίσης χειροβομβίδες και εκρηκτικές συσκευασίες. Επιπλέον, οι νεαροί πρωτοπόροι τα πέταξαν όχι μόνο με τα χέρια, αλλά και με τα ξυπόλυτα πόδια τους. Εδώ ξεκίνησε η αναμέτρηση. Και οι πολεμιστές με σορτς και κόκκινες γραβάτες έδειξαν το μεγαλύτερο παράδειγμα δεξιοτεχνίας και ηρωισμού.
  Δεκάδες "Τίγρεις" και "Πάνθηρες" του Χίτλερ καίγονταν. Και μερικοί μάλιστα άρχισαν να μεταμορφώνονται υπό την επίδραση της ζέστης σε κάτι αρκετά ορεκτικό.
  Ο Όλεγκ σημείωσε με χαριτωμένο βλέμμα:
  - Δείχνουμε ακροβατικά!
  Ο Seryozhka επιβεβαίωσε, πετώντας με τα γυμνά του δάχτυλα ένα εκρηκτικό πακέτο, το οποίο σκόρπισε τα ορκ στα πλάγια:
  - Ναι, πραγματικά παλεύουμε σοβαρά!
  Και ο νεαρός πολεμιστής έβγαλε τη γλώσσα του.
  Η πρωτοπόρος Νατάσα έδωσε μια έκρηξη πυρός σε ένα πολυβόλο πετώντας δηλητηριώδεις βελόνες και κελαηδούσε:
  - Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τους πρωτοπόρους! Είμαστε φιλικοί και ενωμένοι!
  Η Γκένκα, πυροβολώντας δολοφονικά κατά των ορκ, συμφώνησε:
  - Ναι, η πρωτοπορία είναι δύναμη! Και δύναμη και πνεύματος και σάρκας! Τρέχουμε ξυπόλητοι στις χιονοστιβάδες και δεν αρρωσταίνουμε ούτε βήχουμε!
  Το κορίτσι Μάσα σημάδεψε το γυμνό, παιδικό της πόδι και έτριξε:
  - Ναι, ο πολεμιστής είναι κουλ! Και όχι μόνο εγώ! Όλοι εδώ είναι κουλ!
  Ο Τιμούρ χτύπησε τα ορκ με ένα σπιτικό γουδί και σημείωσε, βγάζοντας τα δόντια του που άστραφταν σαν μαργαριτάρια:
  - Αυτό το αυγό πρέπει να βράσει μέχρι να σφίξει για δεκαπέντε λεπτά, αλλά το πρωτοπόρο είναι πάντα έτοιμο!
  Και τα παιδιά σε όλο το απόσπασμα των πρωτοπόρων συνέχισαν να πυροβολούν, πράγμα που έκαναν με μεγάλη ακρίβεια. Και οι δύο πυροβολούν και ρίχνουν χειροβομβίδες με τα δύο χέρια και με γυμνά πόδια.
  Εδώ ήταν οι πολεμιστές της κόκκινης εποχής.
  Ο Όλεγκ παρατήρησε με ένα γλυκό, παιδικό χαμόγελο:
  Περπατάς απειλητικά στον κόσμο,
  Νικάς τους εχθρούς σου με ισχυρή δύναμη...
  Αλλά να θυμάσαι, φίλε, όσο ζεις,
  Αυτό το κακό μπορεί να νικηθεί μόνο με το καλό!
  Μετά από αυτό το αγόρι απελευθέρωσε ένα κατακερματισμένο δώρο καταστροφής από έναν καταπέλτη ατμού.
  Και πέταξε σαν να περιέγραφε ένα δολοφονικό τόξο. Και πώς θα εκραγεί στις τάξεις των ορκ. Και τα σκορπίζει σε διαφορετικές κατευθύνσεις, αποκαλύπτοντας άκρα. Έτσι λειτουργούν οι πρωτοπόροι. Και έχουν κόκκινες γραβάτες στο λαιμό. Αγόρια με σορτς, κορίτσια με κοντές φούστες, και έχουν μικρά, μαυρισμένα, γυμνά πόδια.
  Και τα παιδιά τριγυρίζουν και τραγουδούν:
  θα σου δείξω
  Ό,τι υπάρχει μέσα μου!
  Οι ρόλοι στο θέατρο είναι λυπημένοι,
  Όλα θα είναι υπό έλεγχο!
  Και έτσι ο Όλεγκ παίρνει και εκτοξεύει ένα άλλο σπίτι πουλιών γεμάτο όχι μόνο με εκρηκτικά, αλλά και με θραύσματα γυαλιού ανακατεμένα με δηλητήριο. Και θα εκραγούν, επιδεικνύοντας ακραία δολοφονική και καταστροφική δύναμη. Και μια μάζα από ματωμένα ορκ με σπασμένα μέλη στοιβαγμένα νεκρά και ακρωτηριασμένα. Έτσι πήγε. Και τα αγόρια και τα κορίτσια πετάχτηκαν ξανά και φώναξαν:
  - Το πνεύμα του κομμουνισμού είναι το ρωσικό πνεύμα!
  Και έτσι δύο κορίτσια πέταξαν τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών των παιδιών τους, δολοφονικά και καταστροφικά δώρα αφανισμού. Και οι εκρηκτικές συσκευασίες έπεσαν πάνω στα ορκ, σκίζοντας τα σαν μπριζόλες.
  Το αιώνιο αγόρι Όλεγκ αναφώνησε:
  Θα δώσουμε την ψυχή και την καρδιά μας,
  Είμαστε η Αγία μας Πατρίδα...
  Θα σταθούμε και θα νικήσουμε,
  Θα ζήσουμε κάτω από τον κομμουνισμό!
  Και έτσι οι νεαροί πολεμιστές σφύριξαν, και το σφύριγμα τους ήταν τόσο διαπεραστικό και καταστροφικό που τα κοπάδια των κορακιών που έκαναν κύκλους έπαθαν εμφράγματα και λιποθύμησαν. Και αιχμηρά ράμφη τρύπησαν τα δασύτριχα κεφάλια των άσχημων αρκούδων ορκ. Και αυτά τα εφιαλτικά πλάσματα κατέρρευσαν επιπόλαια, και κοκκινοκαφέ αίμα κυλούσε από τα θρυμματισμένα κρανία τους.
  Και οι πρωτοπόροι των παιδιών χάρηκαν. Και οι νεαροί πολεμιστές τραγούδησαν:
  Οι γαλάζιες νύχτες κυματίζουν φωτιές,
  Είμαστε πρωτοπόροι, παιδιά εργατών...
  Η εποχή των φωτεινών χρόνων πλησιάζει,
  Να είστε πάντα έτοιμοι για την κραυγή του πρωτοπόρου!
  Να είστε πάντα έτοιμοι για την κραυγή του πρωτοπόρου!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 13.
  Λοιπόν, πρέπει να πω ότι αυτή η περιπέτεια δεν είναι κακή. Αλλά το να παλεύεις μόνος σου γίνεται βαρετό και χρειάζεσαι κάποια άλλη ψυχαγωγία για την ψυχή. Και τα παιδιά, έχοντας απωθήσει την επίθεση των ορκ, έβαλαν φωτιές. Άρχισαν να τηγανίζουν πάνω τους πατάτες και κεμπάπ. Και ταυτόχρονα χόρευαν οι νέοι λενινιστές. Αγόρια και κορίτσια χτυπούσαν με τα μικρά, γυμνά, μαυρισμένα πόδια τους. Ο Όλεγκ χόρεψε μαζί τους και τραγούδησε:
  Στην απεραντοσύνη της υπέροχης Πατρίδας,
  Μετριάζεται στις μάχες και την εργασία...
  Συνθέσαμε όχι ένα απλό τραγούδι
  Πρωτοπόρος - χαρούμενη μοίρα!
  Αλλά τότε ο Όλεγκ ξέμεινε από έμπνευση. Και άρχισε να χορεύει. Αλλά αρκετά κορίτσια με κοντές φούστες και κόκκινες γραβάτες, αλλά με κονκάρδες Komsomol, το πήραν και τραγούδησαν:
  Όταν μπήκαμε μαζί στην Komsomol,
  Τα κορίτσια έδωσαν πιστό όρκο...
  Ότι ο κόσμος θα είναι σαν ένα λαμπρό όνειρο,
  Και θα δούμε τον κομμουνισμό στο βάθος!
  
  Ότι η ζωή θα βρέξει σαν χρυσάφι,
  Και θα υπάρχει πίστη στον κομμουνισμό...
  Σίγουρα θα νικήσουμε τους αντιπάλους,
  Ας συντρίψουμε τις ορδές του βδελυρού φασισμού σε σκόνη!
  
  Αλλά αποδείχθηκε ότι δεν ήταν καθόλου απάτη,
  Ο κόσμος αποδείχθηκε η κόψη ενός στιλέτου...
  Το δικαίωμα της γροθιάς βασιλεύει παντού,
  Ποιος, φανταστείτε, δεν έχει αρκετή γη!
  
  Αλλά το σύνθημά μας είναι να μην υποχωρούμε στους εχθρούς,
  Η Βέρμαχτ δεν θα μας γονατίσει...
  Οι εξετάσεις περνούν με βαθμό πέντε,
  Και ο δάσκαλός μας είναι ο λαμπρός Λένιν!
  
  Μπορούμε να κάνουμε τον Χίτλερ Χαν,
  Αν και ο Φύρερ του Κάτω Κόσμου είναι ακόμα πιο ψύχραιμος...
  Ο μαχητής φωνάζει ενθουσιώδεις επευφημίες,
  Και σκορπίζει το σκοτάδι και τα σύννεφα με μια γουλιά!
  
  Είμαστε μέλη της Komsomol που φωνάζουν γρήγορα,
  Ας σηκώσουμε όλο τον κόσμο στο ράφι με κραυγές...
  Τα παιδιά γελούν και χαίρονται,
  Προς δόξα της μητέρας μας Ρωσίας!
  
  Και ο κομμουνισμός είναι μια πολύ φωτεινή σημαία,
  Ποιο είναι το χρώμα του αίματος και του ροδιού...
  Είναι ένας επιθετικός μαχητής, σαν μάγος,
  Και πίστεψέ με, ο Χίτλερ θα πάρει τα όριά του!
  
  Θα υπάρξει χάος για τα επιτεύγματα,
  Και τα κορίτσια τρέχουν στη μάχη στην ομορφιά...
  Το σμήνος του φασισμού έχει αραιώσει αισθητά,
  Και η πρωτοποριακή φωνή μας χτυπάει!
  
  Οι καλλονές τρέχουν ξυπόλητες μπροστά,
  Γιατί τα κορίτσια χρειάζονται παπούτσια και δεν τα χρειάζονται...
  Και θα χτυπήσουμε τον Χίτλερ με τις γροθιές μας,
  Η φιλία θα είναι για τη δόξα της Πατρίδας!
  
  Ναι, για χάρη της Πατρίδας μας, άγια,
  Θα κάνουμε κάτι που δεν είχαμε ονειρευτεί...
  Και θα σαρώσουμε τους φασίστες σαν δρεπάνι,
  Ας δείχνουμε έλεος μόνο σε αυτούς που έχουν παραδοθεί!
  
  Στη Ρωσία, κάθε πολεμιστής είναι από μια φάτνη,
  Το αγόρι γεννήθηκε με πολυβόλο!
  Σκοτώνεις τον καταραμένο Φύρερ -
  Πρέπει να αγωνιστούμε γενναία για την Πατρίδα μας!
  
  Θα τα κάνουμε όλα πολύ καλά,
  Και οι ενήλικες και τα αγόρια είναι δυνατοί στη μάχη...
  Αν και είναι πολύ δύσκολο να παλέψεις
  Αλλά πιστέψτε με, το κορίτσι δεν είναι ανόητο!
  
  Μπορεί να ξεπεράσει τα βουνά
  Πέτα μια χειροβομβίδα με το γυμνό σου πόδι...
  Η λύκος γαβγίζει και η αρκούδα βρυχάται,
  Θα υπάρξουν σκληρά αντίποινα για τους Ναζί!
  
  Νικήσαμε τον Τατάρ στρατό,
  Πολέμησαν πολύ περίφημα τους Οθωμανούς...
  Οι άπιστοι δεν υπέκυψαν στην πίεση,
  Όπου είχε βροντή, έγινε αμέσως ησυχία!
  
  Οι πολεμιστές προέρχονται από οικογένεια
  Στο οποίο κυριαρχεί το λάβαρο του κομμουνισμού...
  Ω, είστε αγαπημένοι μου φίλοι,
  Καταστρέψτε τα μεγάλα τανκς του φασισμού!
  
  Ο καθένας μπορεί να πετύχει τα πάντα
  Άλλωστε είμαστε για πάντα ενωμένοι με την Πατρίδα μας...
  Κωπηλατούμε μαζί σαν ένα κουπί,
  Οι μαχητές για τον κομμουνισμό είναι ανίκητοι!
  
  Η επιστήμη θα αναστήσει όλους τους νεκρούς αμέσως,
  Και φτερουγίζουμε τον Ιησού ερωτευμένο...
  Χτύπησες τον φασίστα κατευθείαν στο μάτι,
  Πολεμώντας με την ακλόνητη τέχνη!
  Τα κορίτσια πολεμίστριες τραγουδούσαν υπέροχα και τα ξυπόλητα, όμορφα, πολύ σαγηνευτικά και χαριτωμένα πόδια τους, καλυμμένα με ένα μαύρισμα σοκολάτας, πηδούσαν πάνω κάτω. Ο Όλεγκ σημείωσε με ένα χαμόγελο:
  "Είστε κορίτσια τέτοιας κολοσσιαίας και ακλόνητης δύναμης που ένα όρκο με φαλακρά σημεία θα πνιγόταν και θα πέθαινε σε τρομερή αγωνία!" Και τότε θα υπάρχει πραγματικός κομμουνισμός σε όλο τον κόσμο!
  Οι πρωτοπόροι αναφώνησαν ομόφωνα:
  - Ας είναι λοιπόν! Δόξα στις ιδέες του κομμουνισμού! Δόξα στους ήρωες!
  Ο Oleg Rybachenko το πήρε και ξαφνικά, χωρίς λόγο, χωρίς λόγο, έγραψε φτερωτούς αφορισμούς σαν από πολυβόλο: Γιατί, τόσο συχνά μια αλεπού μπερδεύεται με λιοντάρι, γιατί το κόκκινο χρώμα κάνει τους εγκεφάλους να πέφτουν πολύ καλά!
  Τη μερίδα του λέοντος δεν την παίρνει αυτός που βρυχάται δυνατά, αλλά αυτός που μένει σιωπηλός στον χρόνο!
  Αν θέλετε τη μερίδα του λέοντος και αφήστε τους ανταγωνιστές στο γιακά σας, γίνετε η αλεπού που ξαπλώνει απαλά και φοράει κολακευτικά τα παπούτσια σας!
  Αν δεν θέλεις να ουρλιάζεις σαν ορφανό, γίνε πατέρας του έθνους, δεν έχεις αρκετή ευφυΐα γι' αυτό, γι' αυτό γίνε πατριάρχης με τη βοήθεια της πονηριάς της αλεπούς, ακόμα και για πρόβατα!
  Τα κοτόπουλα μετράνε το φθινόπωρο, αλλά ο τύραννος πολιτικός σφάζει τους υπηκόους του σαν κότες, χωρίς να τους υπολογίζει όλο το χρόνο!
  Οι ψηφοφόροι που ψηφίζουν γύπα είναι ουσιαστικά τα μυαλά των κοτόπουλων και καταλήγουν σαν κότες που μαδάνε!
  Τα κοτόπουλα συνήθως τα νιώθουν με τα χέρια τους, αλλά οι πολιτικοί με το μυαλό κότας καθαρίζουν τους ψηφοφόρους τους με τη γλώσσα τους!
  Ένας πολιτικός που απλώνει απαλά το bird's down θα φροντίσει να πετάξουν μόνο φτερά από τον ψηφοφόρο!
  Ένας πολιτικός είναι συχνά φωνητικός σαν κόκορας και μελωδικός σαν αηδόνι, αλλά μαζί του ο ψηφοφόρος συνήθως τα καταφέρνει!
  Ένας πολιτικός είναι ένας κόκορας και ένας γύπας που διεκδικεί τις δάφνες του αετού, αλλά με όλη του τη φασαρία κάνει μόνο μπελάδες!
  Ακόμα και ένας πίθηκος είναι εφευρετικός στο να κάνει αταξίες σε όλους, αλλά ένας αληθινός άνθρωπος κάνει ανακαλύψεις προς όφελος όλων!
  Είναι καλό να είσαι γρήγορος τσίτα, κακό είναι να ορμάς με τα μούτρα από μια αγέλη ύαινες!
  Οι πολιτικοί κάθονται σε δύο καρέκλες, και βάζουν τον ψηφοφόρο στα σχοινιά!
  Πρώτα ο πολιτικός που κάθεται σε δύο καρέκλες θα βάλει τον ψηφοφόρο στην πλάτη του και μετά θα τυλίξει και μια θηλιά στο λαιμό του για να μην πέσει!
  Στις εκλογές η αρχή είναι ένα άτομο - μία ψήφος, και όταν δεν υπάρχει επιλογή, οι ψηφοφόροι ουρλιάζουν στα πνεύμονά τους!
  Στην πολιτική, όλοι είναι ουσιαστικά ένα ζώο, απλώς διαφορετικού είδους, αλλά οι ψηφοφόροι εξακολουθούν να είναι απλώς κοτόπουλα που πηγαίνουν στο μάδημα!
  Ανάμεσα στα θηρία ο βασιλιάς είναι το λιοντάρι, ανάμεσα στους μελανιασμένους πολιτικούς ο βασιλιάς είναι η αλεπού και οι υφιστάμενοί του είναι όλοι δρυοκολάπτες!
  Οι πολιτικοί ξεκινούν πολέμους για να συλλάβουν χοντρά κομμάτια, αλλά όλα τελειώνουν με τον ψηφοφόρο να πνίγεται ακόμα, και δεν έχει χρόνο για λίπος, αν μπορούσε να ζήσει!
  Αν οι πολιτικοί υπόσχονται στους ψηφοφόρους χοντρά κομμάτια, σίγουρα θα τους κάνουν να πνιγούν από την απογοήτευση και να κοροϊδέψουν τον εαυτό τους!
  Ένας πολιτικός είναι σαν την αλεπού στο να δίνει υποσχέσεις, αλλά στην εκπλήρωσή τους είναι μια πραγματική αρκούδα σε χειμερία νάρκη!
  Ο πολιτικός εμφανίζει την αντίδραση μιας κόμπρας στην επιθυμία να ρίξει πάνω σε ένα παχύ κομμάτι, αλλά όταν χρειάζεται να ταΐσει τον ψηφοφόρο, εκτοξεύει μόνο έντονο δηλητήριο με το πρόσχημα του μελιού!
  Η μέλισσα φέρνει μέλι, αλλά τσιμπάει οδυνηρά και ο πολιτικός με τον μελωμένο λόγο του κάνει ευθανασία της λογικής των ψηφοφόρων!
  Από τον μελωμένο λόγο του πολιτικού, ο ψηφοφόρος έχει συνεχή διαβήτη απογοήτευσης, και βουητό μυγών στον εγκέφαλο!
  Πώς διαφέρει το μέλι από το στόμα ενός πολιτικού από το υδρόμελι - το κεφάλι σας αρχίζει να σπάει αμέσως και ακόμη και το hangover δεν βοηθά!
  Πικρό το μέλι των προεκλογικών υποσχέσεων, όσο γλυκός κι αν είναι ο λόγος!
  Ο πολιτικός είναι επίσης, ως ένα βαθμό, Θεός - ξέρει να χτίζει κάστρα στον αέρα, να υψώνει βουνά από χρυσό και να τον ταΐζει με χυλοπίτες στα αυτιά του και τρύπες για ντόνατς!
  Τα κοκόρια τσακώνονται για την καρέκλα του αετού, αλλά αν έχουν στο μυαλό τους δρυοκολάπτες, καταλήγουν με ένα βρεγμένο, μαδημένο κοτόπουλο!
  
  Αν ένας πολιτικός έχει κάνει έναν ψηφοφόρο ολοκληρωμένο πρόβατο, τότε καλύτερα το θύμα να κλωτσήσει τουλάχιστον τον γάιδαρο και να πισινό την κατσίκα!
  Όταν είσαι πρόβατο στο μυαλό, όσο κι αν παλέψεις, η αλεπού θα σε αφήσει να κάνεις μπάρμπεκιου και ο λύκος θα κάνει μπριζόλα!
  Στον πόλεμο, η καλοσύνη είναι σαν το χιόνι στην κόλαση, θα υπάρχει μόνο συριγμός, φούσκες και καψίματα σε αυτόν που το χύθηκε!
  Το χαμόγελο ενός τυράννου ζεσταίνει τους υπηκόους του σαν μια κολασμένη φωτιά στον κάτω κόσμο!
  Ένας πολιτικός που υπόσχεται φως με λαμπερούς λόγους παρασύρει τους ψηφοφόρους στις φλόγες της κόλασης!
  Ένας πολιτικός με λαμπερούς λόγους δεν δίνει φως, αλλά τυφλώνει τα μάτια και μαυρίζει το μυαλό!
  Ο ηρωισμός δεν έχει ηλικία, αν ένα αγόρι δεν μετράει κοράκια στη μάχη, είναι αετός, έστω και με μέτρηση ετών!
  Ένας πολιτικός, σαν ιερέας, υπόσχεται ουράνια ευδαιμονία, αλλά μόνο αμέσως μετά την εκλογή του, χωρίς να περιμένει τον σωματικό θάνατο, αλλά στην πραγματικότητα διαπράττει μόνο ηθικό φόνο!
  Κανείς δεν ξέρει αυτό που υπόσχονται οι ιερείς είναι ο παράδεισος, αλλά αν ένας πολιτικός υποσχεθεί την Εδέμ, τότε θα πειστείτε για την ύπαρξη της κόλασης σίγουρα!
  Στην εκκλησία σου λένε και ψέματα, αλλά τουλάχιστον εκεί, σε αντίθεση με την πολιτική, δεν σου υπόσχονται πληρότητα κατά τη διάρκεια της ζωής σου από ένα φυτεμένο γουρούνι και μια τρύπα ντόνατ!
  Η Βίβλος δεν υπόσχεται Παράδεισο στη Γη και είναι ειλικρινής σε αυτό, αλλά ένας πολιτικός που υπόσχεται τα πάντα με τη μία είναι δόλιος σε όλα χωρίς εξαίρεση!
  Καλύτερα να σφυρίζεις σαν ληστή αηδόνι στο δάσος παρά να τραγουδάς τον Λάζαρο σαν δίκαιο περιστέρι στη βεράντα!
  Δεν έχει κάθε πολιτικός τη φωνή αηδονιού, αλλά κάθε πολιτικός έχει τη λαβή ενός ληστή!
  Στον πόλεμο είναι πιο έντιμο από ό,τι στην πολιτική - μόνο τα σώματα σκοτώνονται, αλλά στην πολιτική μολύνουν την ψυχή και σαπίζουν τη σάρκα!
  Όχι το τέρας που σκοτώνει σάρκες με μια κοφτερή λεπίδα, αλλά εκείνο που πατάει την ψυχή με μια θαμπή μπότα!
  Μπορεί κανείς να αμφιβάλλει για την ύπαρξη ψυχής, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ένας πολιτικός σίγουρα θα πουλήσει την ψυχή του!
  Ένα κοφτερό μυαλό μπορεί να τρυπήσει μια τρύπα στην τσέπη κάποιου άλλου, αλλά οι θαμποί εγκέφαλοι μπορούν να τρυπήσουν μια τρύπα στη μήτρα τους!
  Τα πικάντικα καρυκεύματα κάνουν ένα γεύμα πιο νόστιμο και το πικάντικο κάνει μια άθλια συζήτηση!
  Περισσότεροι άνθρωποι σκοτώνονται με αιχμηρή γλώσσα παρά με κοφτερή λεπίδα, και δυστυχώς όχι μόνο με μεταφορική έννοια!
  Το πιο κοφτερό σπαθί είναι ανίσχυρο χωρίς κοφτερό μυαλό και η πιο σκληρή γροθιά είναι άχρηστη χωρίς απαλό χαρακτήρα!
  Το μικρό, γυμνό πόδι ενός κοριτσιού φέρνει πολλά έσοδα και βάζει παπούτσια στους άντρες!
  Αν θέλετε να είστε για πάντα νέοι, μην σκέφτεστε παιδικά!
  Αν θέλετε να πάρετε το φράγμα, μην εμποδίζετε τις σκέψεις σας να τρέχουν!
  Αν οι σκέψεις σας πηδούν σαν λαγοί, τότε σίγουρα θα γίνετε θύμα αλεπούς!
  Δεν μπορείς να πας μακριά αν είσαι λαγός στο χαρακτήρα και κουνέλι στο μυαλό!
  Μια γυναίκα με στραβά πόδια και ένας άντρας με ίσια έλικα δεν θα πάει μακριά!
  Μια γυναίκα υποφέρει πολύ λιγότερο από ίσια έλικα στο κεφάλι της παρά από στραβά πόδια!
  Κανένα πνεύμα δεν θα κάνει μια σούπα καλύτερη από τα καυτερά μπαχαρικά, αν και χωρίς αυτό θα πρέπει να αρκεστείτε σε χυλό!
  Ένας άδειος πολιτικός είναι συχνά άσχημος στην εμφάνιση, αλλά στην περίπτωση αυτή το σκάφος ανταποκρίνεται πλήρως στο περιεχόμενο!
  Ο πολιτικός είναι μια αλεπού αυτής της ράτσας που προσελκύει όχι με κόκκινη γούνα, αλλά με χρυσά βουνά ομιλιών!
  Οι διαγωνισμοί στην εξυπνάδα είναι φυσικά διασκεδαστικοί, αλλά αν δεν υποστηρίζονται από μη ανόητες ενέργειες, τότε προκαλεί μόνο βαρετή θλίψη!
  Όσο μεγαλύτερη είναι η ομιλία του δικηγόρου, τόσο μικρότερη είναι η διαδρομή του κατηγορουμένου προς το ικρίωμα!
  Είναι καλύτερο να χτυπάς αμέσως παρά να βρίζεις για πάντα!
  Αν δεν ξέρεις πώς να χτυπάς γρήγορα, θα βρίζεις τον εαυτό σου για πολύ καιρό!
  Το αθάνατο αγόρι τα είπε όλα αυτά γρήγορα και οι νεαροί λενινιστές μετά βίας πρόλαβαν να τα γράψουν όλα. Τότε το αγόρι άρχισε να κάνει push-ups στο γρασίδι. Μερικοί από τους νεαρούς πολεμιστές έμειναν μόνο στα μαγιό τους και αυτοί, μαυρισμένοι και μυώδεις, πολεμούσαν μεταξύ τους.
  Τα κορίτσια χόρεψαν και τραγούδησαν επίσης, κάτι που ήταν ενδιαφέρον.
  Ο Όλεγκ έφαγε ένα κομμάτι χοιρινό και πατάτες, το έπλυνε με γάλα και αποκοιμήθηκε, σκύβοντας το κεφάλι.
  Το αγόρι ονειρευόταν κάτι φασμογορικό:
  Στην άλλη πλευρά της λαμπερής σφαίρας της γης,
  Εκεί που τα φύλλα στους φοίνικες κινούνται σαν παλιρροϊκό κύμα!
  Είσαι ένας άστεγος περιπλανώμενος, άστεγος και άστεγος,
  Παρόλα αυτά, η Ρωσία, η χώρα, θα σας ζεστάνει την καρδιά!
  -Φτου γκρίγκο! Ξανθό κάθαρμα!
  Πολλά μελαχρινή αγόρια έκαναν θόρυβο και, κουνώντας τις γροθιές τους, πλησίασαν το παιδί που στεκόταν ήρεμα.
  -Ότι η γλώσσα του γκρίνγκο έχει σαπίσει, γιατί είναι αλήθεια ότι σε βρήκαν σε κάδο σκουπιδιών μολυσμένο με σκουλήκια.
  Ήταν έξι, ήταν πιο ψηλοί και βαρύτεροι, κάτι που τους έδινε πρόσθετη αναίδεια.
  -Τι είναι οι μακάκοι; Νομίζεις ότι αν είστε περισσότεροι και έχετε φάει τις κοιλιές σας, θα ξεφύγετε από τέτοια γαβγίσματα.
  Η φωνή που κουδουνίζει ανήκε σε ένα οκτάχρονο αγόρι. Σκοτεινό από τον καυτό τροπικό ήλιο, αλλά ταυτόχρονα δίκαιο και γαλανομάτη, το αγόρι έμοιαζε πραγματικά με μαύρο πρόβατο.
  "Εσύ αξιοθρήνητη, ζητιάνα, ραγαμούφιν, τώρα θα σε μαστιγώσουμε με μια ζώνη".
  Το γηραιότερο και πιο χοντρό από τα αγόρια κούνησε την πόρπη του. Την επόμενη στιγμή, το αγόρι που μόλις είχε σταθεί ακίνητο κινήθηκε και τον κλώτσησε στη βουβωνική χώρα με το γυμνό του πόδι. Η κίνηση ήταν πολύ γρήγορη, και τώρα ένας μεγαλόσωμος χούλιγκαν που έμοιαζε με καλοθρεμμένος τσιγγάνος έπεσε κάτω σαν σακί με σκατά. Μόλις λάλησε, και τώρα λέει ψέματα και λαχανιάζει σιωπηλά για αέρα. Οι υπόλοιποι σπεύδουν να βοηθήσουν τον φίλο τους. Το μικρό αγόρι είναι γρήγορο σαν κεραυνός, οι κλωτσιές και οι μπουνιές του είναι ακριβείς και καταστροφικές. Τα κόκκαλα σπάνε, οι μύτες και τα σαγόνια ραγίζουν. Μόνο ένας από τους δράστες κατάφερε να χτυπήσει με μαχαίρι. Δεν είναι μεγάλη γρατσουνιά, η λεπίδα γλίστρησε στα πλευρά. Έξαλλη το αγόρι έσπασε το χέρι του επιτιθέμενου ληστή, και όταν έπεσε, τον κλώτσησε στο πρόσωπο, τσακίζοντας του τη μύτη. Μετά πήδηξε και γονάτισε έναν άλλο Λατίνο στο σαγόνι, κατάφερε να αρπάξει δύο μαχαίρια. Το σαγόνι πέταξε, ο αγκώνας χτύπησε, το όργανο που μύριζε: σαν να έσκασε μια ντομάτα, ο εισβολέας κατέρρευσε. Και οι έξι τους σπάζουν, το καταπράσινο σμαραγδένιο γρασίδι είναι βαμμένο με αίμα. Φαινόταν ότι αυτό δεν ήταν πια γη, αλλά ότι η βλάστηση ενός άλλου κόσμου φύτρωνε.
  -Είναι καταπληκτικό πώς τα έφτιαξες! Μπράβο Oleg Rybachenko!
  Ένα μαύρο αγόρι που παρακολουθούσε πίσω από έναν φοίνικα χτύπησε ακόμη και τα χέρια του.
  -Τι αξίζεις, γιατί δεν έκανες εγγραφή; - είπε σκυθρωπά το αγόρι.
  -Και δεν είμαι εγγράμματος! - Ο μαύρος προσπάθησε να το γελάσει. Μετά πρόσθεσε σοβαρά. -Κατάλαβε ότι είναι παιδιά πλούσιων γονιών, θα με σκίσουν τη νίγγα.
  Και κοίταξε το μικρό αποτύπωμα ενός γυμνού ποδιού που άφησε ένα ξανθό αγόρι.
  -Κι εγώ;! Πιστεύεις ότι τα ξανθά μαλλιά θα σε σώσουν από τη φυλακή; - Έχοντας γίνει ακόμη πιο μικρός από πριν στο όνειρο, ο Oleg Rybachenko έσφιξε τις γροθιές του.
  -Είσαι λευκός. Σε συγχωρούν πολύ!
  - Είμαι ένας ζητιάνος όπως εσύ!
  Ο Όλεγκ κοίταξε τη μάλλον βαθιά γρατσουνιά. Δεν είναι καλό να το προσέξει αυτός που τυπικά θεωρείται μητέρα του. Το μοναδικό του μπλουζάκι είναι τόσο κουρελιασμένο που δεν μπορείς να κρύψεις το κόψιμο πίσω του.
  -Τι προτείνεις Γιάννη;
  -Βγάλε τα κουρέλια από αυτά τα ντον, προφυλακτικά! - Συμβουλεύει ο μικρός μαύρος.
  -Και πάρε άρθρο ξυλοδαρμού ή ληστείας. Ωραία προοπτική Τζακ! - Το ξανθό αγόρι συνοφρυώθηκε.
  -Τότε πήγαινε έτσι, ουλές στολίζουν τους άντρες! - συμβούλευσε ο Τζακ. - Δεν υπάρχει τίποτα ασυνήθιστο σε αυτό!
  -Σαν τη μελανιά κάτω από το μάτι σου!
  Το μαύρο αγόρι έκλεισε το μάτι. Το δεξί μάτι είναι στην πραγματικότητα πρησμένο.
  -Είμαι ο μποξέρ Tyson Jr.!
  Ο κουρελιασμένος Tyson έβαλε χωρίς τελετές το χέρι του στις τσέπες των ηττημένων αγοριών χούλιγκαν και άρχισε να βγάζει χρήματα.
  -Τους κλέβεις;! - Η Ολέσκα ξαφνιάστηκε.
  -Πάρε το και ούτως ή άλλως θα σου χρεώσουν τα πάντα. Και το μάννα χρειάζεται πάντα! - συμβούλευσε ο Τζακ.
  -Δεν θέλω να γίνω ληστής και ληστής.
  -Είσαι ήδη εγκληματίας, δεν θα σου το συγχωρήσουν αυτό. Εάν χρειάζεστε χρήματα για το ταξίδι, θα πρέπει να τρέξετε - συμβούλεψε ο Τζακ
  Ο Ολέσκα τίναξε το λευκό του μπροστινό μέρος. Ωστόσο, πέρασε τα όρια και δεν είναι δίκαιο να ταρακουνήσει κανείς τους πλούσιους. Τα χρήματα κατασχέθηκαν γρήγορα και μοιράστηκαν αδελφικά. Εκτός από αυτό, δεν ήταν πολλοί από αυτούς, τα χτυπημένα παιδιά προφανώς κατάφεραν να ρίξουν μερικά λίτρα φοίνικα μέσα τους. Στη συνέχεια τα αγόρια τράπηκαν σε φυγή από τη σκηνή της μίνι αναμέτρησης.
  Όταν ο Oleshka έφτασε σε ένα άθλιο ρείθρο, αόρατο ανάμεσα στους πολυτελείς φοίνικες, ήταν χαρούμενος. Μια ηλικιωμένη γυναίκα που έμοιαζε με τσιγγάνα σχεδόν δεν τον μάλωσε. Όταν όμως εκείνη που της φώναξαν τον γιο της έτρεξε ξανά στο λιμάνι, άρχισε να κλαίει. Ένας γείτονας που ήρθε κοντά της άρχισε να την παρηγορεί. Η οικοδέσποινα θρηνούσε:
  -Με προειδοποίησαν ότι αυτό το νεογνό θα μπορούσε να εξελιχθεί σε ληστή και η Παναγία βλέπει ότι αυτή η πρόβλεψη γίνεται πραγματικότητα.
  Η γειτόνισσα, σκουπίζοντας το πρόσωπό της με ένα μαντήλι, αντιτάχθηκε:
  -Μην στεναχωριέσαι, δεν είναι κακό ένα αγόρι να μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Δεν μπορείς να επιβιώσεις χωρίς γροθιές.
  Η γυναίκα ούρλιαξε πιο δυνατά.
  "Είναι ακόμα ένα παιδί, αλλά έχει ήδη ακρωτηριάσει έξι μεγαλύτερα παιδιά". Αφού βρήκε ένα τρομακτικό χοντρό βιβλίο στον κάδο απορριμμάτων, έγινε πραγματικός δαίμονας.
  -Αυτό είναι που λέει Magic and Martial Arts of the East. Αλλά είναι της μόδας τώρα, πολλά αγόρια τρελαίνονται για το καράτε.
  Το κορίτσι που έμοιαζε με τσιγγάνα έτριξε τα δόντια της:
  -Τι με νοιάζει γι' αυτούς; Όλοι τσακώνονται, αλλά έχει ήδη χάσει την αίσθηση του μέτρου. Δεν πηγαίνει στην εκκλησία, αλλά εκτελεί μια σατανική τελετουργία διαλογισμού. Ο Θεός θα τον τιμωρήσει, και σίγουρα η αστυνομία πρόκειται να έρθει εδώ.
  Ο γείτονας δεν έχασε την καρδιά του:
  -Ίσως είναι προς το καλύτερο. Θα σταλεί σε ένα εκκλησιαστικό ορφανοτροφείο και εκεί μπορεί να διδαχθεί να αγαπά τον Χριστό, αφήνοντας τον κακό δρόμο του διαβόλου.
  -Ελπίζω ναι!
  Εν τω μεταξύ, ένα τζιπ με αστυνομικούς ανέβηκε σιωπηλά στην παράγκα.
  Η Oleshka και ο Jack ξεσκόνισαν τα ξυπόλυτα πόδια τους στον ασφαλτόδρομο και μάλιστα σφύριξαν ένα τραγούδι:
  Ένας άγγελος τα μεσάνυχτα πέταξε πάνω από τον κόσμο,
  Θαύμασα το γεγονός ότι τόσο πολύ κακό βασιλεύει ανάμεσά μας!
  Πιείτε κρυστάλλινο νερό όσο ρέει,
  Από ένα μικρό προς τα έξω, αλλά απαλό δάκρυ!
  
  Ποιο δρόμο επιλέγει ένα αγόρι στην αρχή της μοίρας του;
  Πηγαίνετε κατευθείαν στην κόλαση, ή ίσως σε έναν βαριεστημένο παράδεισο!
  Αλλά ο λειτουργός της εκκλησίας, ουσιαστικά ένας πανούργος Κάιν,
  Με σύνθημα: αγαπάτε τα χρήματα, αλλά περιφρονείτε τον Χριστό!
  
  Η Υπεραγία Παναγία γέννησε τον Ιησού,
  Ο Σωτήρας εμφανίστηκε σαν τον Ήλιο, φέρνοντας φως στους ανθρώπους!
  Αλλά οι ιερείς ανακάλυψαν ότι ήταν μόνο μια φλέβα χρυσού,
  Τον αστό με το πράσινο πορτοφόλι δόξασε ο παπισμός!
  
  Μετανοήστε για λίγες μέρες, αγοράστε σωτηρία για ξένο νόμισμα,
  Με τον μπαμπά θα βρεις απάντηση για κάθε πράξη!
  Όποιος κυβερνά το δολάριο θα δώσει συγχώρεση στους δύστυχους,
  Θα οδηγήσει ένα τανκ Ambrams ή ένα πιστόλι Colt στην Eden!
  
  Οι έμποροι του Σουλτάνου μετέτρεψαν τους ναούς σε παζάρια,
  Τα εμπορεύματα μπορεί να είναι μπαγιάτικα, αλλά αρωματισμένα με ένα λέι ομιλιών!
  Οι προσκυνητές μπορούν, αν το επιθυμούν, να κόψουν μίλια,
  Αν και ο παπισμός πρόδωσε τον Χριστό: να γίνει ορδή εκτελεστών!
  
  Αλλά τα παιδιά της αγάπης αναγνωρίζουν τον Ιησού,
  Εξάλλου, να θεωρείτε κάθε παιδί υιό του Θεού!
  Αφήστε τα χερουβείμ να πλέκουν χάντρες από δάκρυα,
  Άλλωστε, ο Παντοδύναμος άνοιξε τον δρόμο προς την αγνότητα και τα επιτεύγματα!
  Τελειώνοντας το τραγούδι, ο Jack παρατήρησε:
  - Αλλά και πάλι, δεν καταλαβαίνω, αν υπάρχει Θεός, τότε γιατί κρύβεται από τους ανθρώπους; Άλλωστε, για παράδειγμα, ο πρόεδρος, αντίθετα, προσπαθεί να εμφανίζεται στην οθόνη όσο πιο συχνά γίνεται!
  Ο Oleshka, σφυρίζοντας και μαδώντας ένα πέταλο με τα δάχτυλα των ποδιών του, απάντησε μισοαστεία:
  - Ίσως γιατί ο Θεός δεν συμμετέχει σε ελεύθερες εκλογές σε εναλλακτική βάση!
  Ο μικρός μαύρος γέλασε:
  - Εκλογές σε εναλλακτική βάση; Μακάρι να μπορούσα να δω την παραδεισένια συζήτηση!
  Ο Oleshka ξαφνικά έκανε ένα ξινό πρόσωπο:
  - Πιστεύεις ότι αυτό είναι ενδιαφέρον;
  Ο Τζακ, πηδώντας και πιάνοντας την πεταλούδα στην παλάμη του, απάντησε:
  - Γιατί όχι! Ή μάλλον, ήταν αστείο να βλέπεις τη διαμάχη μεταξύ Θεού και Σατανά. Και δείτε επίσης τι και σε ποιον θα υπόσχονταν!
  Το ξανθό αγόρι σφύριξε:
  - Ουάου! Σε αυτήν την περίπτωση, ο Lucifer θα έχει ένα προβάδισμα. Ο Παντοδύναμος Θεός δεν μπορεί να κάνει μόνο τρία πράγματα: να κάνει τους πάντες ευτυχισμένους, να διαφωνεί με τον Σατανά και να νικήσει την ανθρώπινη βλακεία!
  Ο νέγρος Τζακ χτύπησε ελαφρά τον λευκό σύντροφό του στον ώμο:
  - Είσαι τόσο έξυπνος! Αλλά αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι ότι ο Θεός έχει άπειρο μυαλό, αλλά στη Βίβλο οι διδασκαλίες του παρουσιάζονται τόσο αντιφατικές που η πανίσχυρη Καθολική Εκκλησία λέει ένα πράγμα και οι Αντβεντιστές της Έβδομης Ημέρας λένε ένα άλλο.
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο έγνεψε καταφατικά:
  - Πήγα σε ένα σχολείο Αντβεντιστών γιατί εκεί διδάσκουν δωρεάν και με άφηναν να πηγαίνω ξυπόλητη στα μαθήματα. Αλλά μετά έμαθα πολλά νέα πράγματα για τους Καθολικούς, συμπεριλαμβανομένου του ότι ο Πάπας είναι ο Αντίχριστος! Περιέργως, ο κύριος Χριστιανός, αλλά σύμφωνα με τη Βίβλο, ο πιστός υπηρέτης της Κόλασης!
  Αντί να απαντήσει, ο Τζακ στάθηκε στο κεφάλι του και περπατούσε με τα χέρια του και ο Ενρίκε αποφάσισε να διασκεδάσει μαζί του. Τα αγόρια διασκέδασαν!
  Φυσικά, αν ένας τόσο σκληρός τύπος όπως ο ίδιος ο Πάπας είναι δολοφόνος, τότε σίγουρα η κόλαση δεν θα τους περιμένει για μικρές αμαρτίες.
  Το αθάνατο αγόρι ξύπνησε. Πράγματι, κάποιο περίεργο όνειρο. Έβλεπε τον εαυτό του όχι ως ενήλικα, αλλά ως ακόμη μικρότερο. Αν και τον τελευταίο καιρό θυμάμαι με λίγη νοσταλγία τις εποχές που ήταν μεγαλόσωμος και υγιής. Ωστόσο, το να είσαι παιδί δεν είναι τόσο κακό. Για παράδειγμα, θυμήθηκα πώς είδε ένα τόσο ενδιαφέρον πράγμα σε ένα όνειρο. Ο Όλεγκ και ο Τζακ συμφώνησαν να φέρουν βαλίτσες και τσάντες σε πλούσιους επιβάτες στο λιμάνι. Μερικές από τις αποσκευές ήταν αρκετά βαριές για μικρά αγόρια. Αλλά αν ο Oleg Rybachenko διακρινόταν από παιδική δύναμη, τότε ο μαύρος Jack εξαντλήθηκε γρήγορα και δυσκολευόταν να σέρνει τη βαλίτσα του. Ωστόσο, το πλήρωσαν ελάχιστα.
  Ο Oleshka άστραψε τις γυμνές, κάλους γόβες του. Σχεδόν δεν ένιωθε τη ζέστη της καυτής άμμου στην ακτή, ούτε την άσφαλτο μπαίνοντας στην πόλη. Το αγόρι δεν είχε φορέσει ποτέ παπούτσια στη ζωή του, ούτε καν παντόφλες. Και του ήταν πιο επιδέξιο και βολικό έτσι.
  Το αγόρι, κρατώντας μια άλλη βαλίτσα, αγόρασε για τον εαυτό του μερικά πακέτα παγωτό. Πρόσφερε ένα στον εξουθενωμένο Τζακ. Το μαύρο αγόρι ανέπνεε βαριά από το στόμα του. Ωστόσο, δεν είναι τόσο δυνατός και ανθεκτικός όσο αυτή η ξανθιά.
  Το λιμάνι ήταν μεγάλο, ένα ευχάριστο αεράκι φυσούσε από τη θάλασσα. Ο Όλεγκ δούλευε μόνο με σορτς, βγάζοντας το σκισμένο μπλουζάκι του. Ήταν ξεκάθαρο ότι το αγόρι είχε πολύ καθαρούς, προεξέχοντες μύες, σαν κυματισμούς στο νερό, και σχεδόν μαύρο, σοκολατένιο δέρμα από τη συνεχή έκθεση στον ήλιο. Αυτό έκανε την ανακούφιση να φαίνεται ακόμα πιο έντονη.
  Ο Τζακ ήταν λίγο πιο σκουρόχρωμος, αλλά είχε μαύρα σγουρά μαλλιά και αφρικανικά χαρακτηριστικά. Ενδιαφέρον ζευγάρι.
  Ο Όλεγκ, ενώ έτρωγε παγωτό, παρατήρησε:
  - Είναι μια υπέροχη θάλασσα τελικά.
  Ο Τζακ έγνεψε καταφατικά.
  - Μάλλον... Αλλά όταν πονάει η πλάτη σου από την κούραση, δεν είναι και τόσο ευχάριστο!
  Ο Όλεγκ σφύριξε και πρότεινε:
  - Έλα, ίσως... Πάμε στην πόλη να διασκεδάσουμε!
  Ο μικρός μαύρος συμφώνησε πρόθυμα. Τα αγόρια κινήθηκαν στην καυτή άσφαλτο. Ο Όλεγκ, όντας ο πιο χαρούμενος, πήρε με αυτοπεποίθηση το προβάδισμα. Ένιωσε τη χαρά της κίνησης. Είναι καλό και διασκεδαστικό για ένα αγόρι να αγωνίζεται. Ο Τζακ έμενε όλο και πιο πίσω.
  Ο Όλεγκ έστριψε και στάθηκε στα χέρια του. Ήταν σαν ένας ερμηνευτής του τσίρκου να περπατούσε ανάποδα, μετακινώντας τα γυμνά, μαυρισμένα του πόδια από πάνω. Ακόμα ένα αγόρι, αλλά τόσο ευκίνητο. Ωστόσο, ο Oleshka κινήθηκε λίγο πιο αργά στην αγκαλιά του και ο Jack δυσκολεύτηκε να τον φτάσει.
  Ο νεαρός πολεμιστής έπαψε να θυμάται. Ο συναγερμός χτυπάει ξανά, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να αποκρούσουμε την επίθεση του εχθρού, αλλά το νεαρό αθάνατο αγόρι είναι έτοιμο.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 14.
  Ο Oleg Rybachenko συνέχισε να μένει στην Κίνα. Είναι ήδη Φεβρουάριος του 1940. Ο νεαρός στρατηγός δεν είχε ακόμη ιδιαίτερες περιπέτειες. Στη νότια Κίνα ο καιρός είναι αρκετά ευχάριστος τον Φεβρουάριο. Το αιώνιο αγόρι πήγαινε για τρέξιμο, μερικές φορές έπιανε εγκληματίες και συνέχιζε να γράφει. Και αυτή τη φορά, φυσικά, στον εαυτό του, αλλά ήδη παρέα με τον Captain Rip Off the Head.
  Ο Oleg Rybachenko έσπασε, όπως λένε, πολλά κλαδιά και καυσόξυλα. Και σκότωσε πολλούς Άγγλους στρατιώτες και ξένους μισθοφόρους κάθε είδους από αυτά τα αναρίθμητα στρατεύματα.
  Αλλά στο τέλος άρχισε να τρέχει και μόνο τα ξυπόλυτα πόδια του αγοριού, κατακόκκινα από τις λίμνες του αίματος, έλαμψαν. Μάλιστα, είχε ήδη παλέψει για αρκετό καιρό. Και γιατί να συνεχίσει να σκοτώνει ανθρώπους;
  Ο νεαρός εξολοθρευτής έτρεξε και σκέφτηκε ότι από τη μια πλευρά, τουλάχιστον ένα τάγμα κορόιδων είναι στην πραγματικότητα ανήλικοι δολοφόνοι, αλλά ταυτόχρονα είναι ωραίοι τύποι και ήρωες και θα ήταν επιθυμητό να σώσουν τη ζωή τους. Και ο Jean Grandier - αυτός ο καπετάνιος δεν είναι καθόλου τραμπούκος - ακόμα κι αν σκότωσε πολλούς ζωντανούς.
  Ωστόσο, λυπάμαι για τους στρατιώτες της αυτοκρατορίας των λιονταριών. Είναι αναγκαστικοί άνθρωποι και απλώς ακολουθούν εντολές. Δεν φταίνε αυτοί που οδήγησαν τη γραμμή στη μέση του πουθενά, για να πολεμήσουν χιλιάδες μίλια από τη Βρετανία, για μια γενικά όχι πολύ απαραίτητη αποικία. Επιπλέον, αν και η νότια Αφρική είναι πλούσια σε χρυσό και διαμάντια, οι δημοκρατίες των Μπόερ σε αυτόν τον πλανήτη δεν είναι τόσο πολύτιμα κοιτάσματα. Επομένως, αν αξίζει να βάλετε το λαιμό σας για αυτούς είναι ένα άλλο ερώτημα!
  Και πολλά χρήματα δαπανώνται για την κατάκτηση, γιατί τα στρατεύματα πρέπει να μεταφερθούν σε μεγάλες αποστάσεις. Και αυτό περιλαμβάνει τα logistics, τις προμήθειες και τις επικοινωνίες.
  Το αγόρι έτρεξε στον εαυτό του και άρχισε να τραγουδά:
  Τρελός καταραμένος πόλεμος
  Τελικά πόσο θα πρέπει να σκοτώσεις...
  Προφανώς ο Σατανάς απελευθερώθηκε από την αλυσίδα του,
  Και αμέσως ο Ήλιος θάμπωσε στον ουρανό!
  Το αγόρι πολεμιστής ήθελε να συνεχίσει να συνθέτει, αλλά κάπως η έμπνευση τον άφησε. Επιπλέον, μπροστά του βρισκόταν πάλι μια μοίρα, στην προκειμένη περίπτωση αραβικού, αποικιακού ιππικού. Και το αγόρι έπρεπε πάλι να πολεμήσει μαζί τους με σπαθιά.
  Είναι καλό που είναι τώρα αθάνατος, και ασυνήθιστα δυνατός και γρήγορος, και δεν μπορείτε εύκολα να πάρετε τον Oleg Rybachenko με γυμνά χέρια.
  Και τα κεφάλια που κόβονται από τα σπαθιά του αγοριού εξολοθρευτή κυλούν και αναπηδούν σαν μπάλες. Και πρέπει να το πω αυτό με τον δικό μου διασκεδαστικό τρόπο.
  Ο Όλεγκ άγγιξε το πηγούνι του καπετάνιου του ιππικού με τη γυμνή, στρογγυλή, παιδική φτέρνα του και τραγούδησε:
  Εμφανιστείτε στη μάχη
  Χρειαζόμαστε ταλέντο...
  Να δώσει
  Διαμάντια για το κορίτσι!
  Και πάλι τα σπαθιά δουλεύουν. Ακόμα κι αν βαρεθείς, πάρε ένα άλλο, τρόπαιο.
  Και ούτω καθεξής μέχρι να καταστραφεί ολόκληρη η μοίρα. Στο τέλος, ο Όλεγκ σφύριξε και τα ζαλισμένα κοράκια τρύπησαν τα κεφάλια των στρατιωτών του ιππικού.
  Η μοίρα - περίπου διακόσια σπαθιά - σκοτώθηκε. Και το αγόρι ανέκτησε την ελευθερία κινήσεων. Η διάθεσή του έγινε θετική. Όπως και να το δεις, κερδίζει.
  Θυμήθηκα ένα AI ενώ έτρεχα - δεν υπήρχαν μόνο έντονες βροχοπτώσεις τον Οκτώβριο. Και τα στρατεύματα του Χίτλερ, απουσία της φθινοπωρινής απόψυξης, μπόρεσαν να καταλάβουν τη Μόσχα αμέσως. Δεν είχαν χρόνο να μεταφέρουν τμήματα από την Άπω Ανατολή, να οπλίσουν την πολιτοφυλακή, πολύ λιγότερο να τους εκπαιδεύσουν, ούτε καν να καταλάβουν τη γραμμή άμυνας.
  Ο Στάλιν μόλις και μετά βίας κατάφερε να ξεφύγει. Και κάπως έτσι προέκυψε η κατάσταση. Μετά την πτώση της Μόσχας, η λιποταξία και η παράδοση στον Κόκκινο Στρατό εντάθηκαν ακόμη περισσότερο. Και ολόκληρα τμήματα έχουν ήδη παραδοθεί στο ρυθμό των ντραμς.
  Και ο Στάλιν έχασε την εξουσία του. Η θέση του προδόθηκε από τους δικούς του και το αεροσκάφος του Χίτλερ κατέστρεψε τον Ανώτατο Διοικητή με ένα στοχευμένο χτύπημα. Μετά από αυτό, ο Μολότοφ και ο Μπέρια πρόσφεραν στη Γερμανία ειρήνη με οποιονδήποτε όρο. Ο Χίτλερ ζήτησε πρώτα συνθηκολόγηση και μετά διαπραγματεύσεις. Ο Μπέρια και ο Μολότοφ συμφώνησαν ως αντάλλαγμα για εγγυήσεις προσωπικής ασφάλειας.
  Και έτσι τελείωσε η εκστρατεία προς τα ανατολικά. Αλλά φυσικά ο πόλεμος δεν τελείωσε εκεί. Αυτό άφησε τη Βρετανία και τις ΗΠΑ. Ο τελευταίος όμως ήθελε πάση θυσία να αποφύγει τον πόλεμο.
  Αρχικά, ο Χίτλερ υπέβαλε κυριολεκτικά ένα τελεσίγραφο στον Φράνκο, απαιτώντας να αφήσει τα γερμανικά στρατεύματα να περάσουν στο Γιβραλτάρ.
  Ο Ισπανός δικτάτορας συμφώνησε σε αυτό.
  Την ίδια στιγμή, τα γερμανικά στρατεύματα κατέστρεψαν τη βρετανική βάση στη Μάλτα. Και μετά το κατέλαβαν με δυνάμεις απόβασης. Έτσι επιτεύχθηκε η νίκη επί αυτού του τόπου. Και μετά καταλήφθηκε το Γιβραλτάρ. Και οι Ναζί είχαν την ευκαιρία να μεταφέρουν στρατεύματα στην Αφρική στη μικρότερη απόσταση.
  Λοιπόν, το σώμα του Ρόμελ ενισχύθηκε και μάλιστα σημαντικά. Και πρώτα το Tolbuk καταλήφθηκε από ανώτερες δυνάμεις. Και μετά ήρθε η επίθεση στο Epipet. Επιπλέον, ο αριθμός των στρατευμάτων του Ρόμελ αυξανόταν συνεχώς.
  Ο Μπέρια και ο Μολότοφ μάλωσαν και ο επικεφαλής της μυστικής αστυνομίας τελικά κέρδισε. Ο Χίτλερ διατήρησε περιορισμένη αυτονομία για το μεγαλύτερο μέρος της ΕΣΣΔ. Αλλά κατά μήκος του Βόλγα και συμπεριλαμβανομένου του Καυκάσου υπήρχε η Επικράτεια του Τρίτου Ράιχ.
  Και από τον Καύκασο, ορδές φασιστών ανέβηκαν στο Ιράν και πιο πέρα στη Μέση Ανατολή.
  Η Βρετανία δεν είχε καμία πιθανότητα να κρατήσει τις αποικίες της. Οι Ηνωμένες Πολιτείες δέχθηκαν επίθεση στο λιμάνι του Περού και επίσης υπέστησαν ήττα μετά την ήττα.
  Ο Όλεγκ βρέθηκε σε μια περίοδο που οι Γερμανοί, έχοντας ήδη καταλάβει την Αίγυπτο, προχωρούσαν στο Σουδάν. Και τότε είχε ήδη τις δικές του περιπέτειες.
  Το αγόρι ήθελε να τους θυμάται, αλλά αποσπάστηκε ξανά η προσοχή. Σε αυτή την περίπτωση, είδε ότι το εχθρικό πεζικό περπατούσε μέσα στο δάσος. Και ότι πρέπει επίσης να της επιτεθεί.
  Χωρίς πολλή επιθυμία, το αγόρι εξολοθρευτής το έκανε. Πρώτα απ 'όλα, φυσικά, να πετάς με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών σου με κοχύλια στους αντιπάλους σου. Και να το κάνει με μεγάλη ακρίβεια.
  Και έπεσαν Άγγλοι και ξένοι στρατιώτες. Υπήρξε ολικό νοκ άουτ. Ο Όλεγκ δεν ήταν πολύ ευχαριστημένος με τη δολοφονία ανθρώπων. Ειδικά αν ήταν λευκά. Αλλά οι ανώτερες δυνάμεις διέταξαν το αγόρι να πολεμήσει στο πλευρό των Μπόερς, οπότε πολεμήστε.
  Αν και τι όφελος θα μπορούσε να αποφέρει αυτό στη Ρωσία; Ίσως θα ήταν να πολεμήσουμε ενάντια στους Ιάπωνες.
  Ο Όλεγκ, κόβοντας το πεζικό με τα ξίφη του, τραγούδησε:
  Συγχώρεσέ με άγιε Κύριε,
  Οι καλοί άνθρωποι σκοτώνονται...
  βασανίζω τη σάρκα με σπαθιά,
  Δεν ξέρω γιατί τσακώνομαι!
  Και πραγματικά δεν θα καταλάβετε γιατί. Το αγόρι θυμήθηκε πώς, σε ένα παράλληλο σύμπαν, έκανε επίσης μια τόσο ασυνήθιστη και δροσερή ενέργεια που το κεφάλι του κυριολεκτικά στριφογύριζε. Και είναι επίσης άγνωστο για ποιον άλλο σκοπό.
  Οι πρωτοπόροι Danka και Oleg, ως άριστοι μαθητές και εξαιρετικοί αθλητές, έλαβαν το δικαίωμα να εκπροσωπήσουν τη χώρα τους, την ΕΣΣΔ, σε φιλικούς αγώνες πυγμαχίας που διοργανώθηκαν μεταξύ παιδικών αθλητικών συλλόγων της ΕΣΣΔ και της Γερμανίας. Και οι δύο χώρες εξακολουθούν να θεωρούνται σύμμαχοι και οι φήμες για επικείμενο πόλεμο έχουν υποχωρήσει. Πράγματι, τα γερμανικά στρατεύματα έχουν υποχωρήσει από τα σύνορα, και η Βέρμαχτ ηγείται μιας νικηφόρας επίθεσης στην Αφρική, και έχει ήδη κατακτήσει την Αίγυπτο, και μόλις ανέφεραν την κατάληψη του Γιβραλτάρ. Εξαιτίας αυτού, ο Στάλιν συνεχάρη προσωπικά τον Φύρερ!
  Έτσι, μπορείτε να πετάξετε με ασφάλεια σε μια σχεδόν φιλική χώρα. Στον γερμανικό Τύπο λένε μόνο καλά λόγια για τη Σοβιετική Ένωση, και ο κομμουνισμός θεωρείται ακόμη και μια αδελφική ιδεολογία για τον εθνικοσοσιαλισμό. Επιπλέον, ένα κίνημα παρόμοιο με τον Σταχανόφσκι εμφανίστηκε...
  Η Danka και ο Oleg είναι πυγμάχοι από τη νεότερη ηλικιακή ομάδα, είναι μόλις έντεκα ετών, το κατώτερο όριο για την εμφάνιση σε αγώνες. Αλλά είναι αρκετά μεγάλα αγόρια για την ηλικία τους, και όχι ακόμη σε μια εποχή τόσο γρήγορης επιτάχυνσης όπως στο τέλος του εικοστού πρώτου αιώνα.
  Ο Όλεγκ όμως είναι μικρότερος, πιο αδύνατος, σε πιο ελαφριά κατηγορία βάρους, αλλά πολύ γρήγορος. Η Danka είναι μεγαλύτερη, πιο φαρδιά στα κόκαλα και η ηρωική νεολαία μπορεί να έχει την εμφάνιση όχι λιγότερο από δεκατεσσάρων.
  Τα αγόρια διαφέρουν επίσης στο χρώμα των μαλλιών. Ο Olezhek είναι τόσο δίκαιος όσο μια χιονόμπαλα, μια φυσική ξανθιά. Ντάνκα με καστανά μαλλιά, καστανά μαλλιά. Ο Όλεγκ είναι αρκετούς μήνες νεότερος και με το στρογγυλό του πρόσωπο μοιάζει σαν παιδί και ο Ντάνκα είναι απλά όμορφος, αντάξιος μιας προπαγανδιστικής αφίσας. Τα κορίτσια τον κοιτάζουν ήδη, χωρίς να πιστεύουν ότι είναι τόσο μεγάλο αγόρι.
  Ωστόσο, ο Oleg είναι πολύ πιο μορφωμένος από τον Danka, αν και και τα δύο αγόρια είναι πολύ έξυπνα και παίρνουν ευθεία Α στους βαθμούς τους. Άλλωστε σε μια σοβιετική χώρα οι καλοί αθλητές πρέπει να είναι άριστοι μαθητές.
  Τα υπόλοιπα παιδιά είναι μεγαλύτερα, αλλά μέχρι δεκαοκτώ ετών, αν και μερικοί ήρωες έχουν ύψος δύο μέτρα και ζυγίζουν περίπου εκατό...
  Πυγμάχοι, το καλύτερο νεανικό προσωπικό της χώρας... Και μαζί τους θα παλέψουν οι πρωταθλητές Γερμανίας και των χωρών υπό τον έλεγχό της... Μεταξύ παιδιών φυσικά ή νεανίδων.
  Πετάνε ασταμάτητα με το μεγαλύτερο επιβατικό αεροσκάφος του Τρίτου Ράιχ στο δρομολόγιο Μόσχα-Βερολίνο.
  Οι πυγμάχοι κάθονται χωριστά, αλλά υπάρχουν επίσης παλαιστές, αρσιβαρίστες, ποδοσφαιριστές και κολυμβητές. Όλα τα juniors και εξαιρετικά χαρακτηριστικά. Ο Στάλιν διέταξε η νέα μας γενιά, που γεννήθηκε υπό σοβιετική κυριαρχία, να δείξει τον καλύτερό της εαυτό και να μην χάσει το πρόσωπο. Και, φυσικά, όλοι είναι πρόθυμοι να πολεμήσουν...
  Ο Ντάνκα ρώτησε τον Όλεγκ:
  -Έχετε καταρτίσει ένα τακτικό σχέδιο για τη μάχη;
  Το αγόρι απάντησε:
  - Έχω μια ντουζίνα σχέδια για κάθε εχθρό... Αλλά πρέπει πρώτα να τον κοιτάξω, και μόνο μετά να πάρω μια απόφαση... Μια προσωπική προσέγγιση σε κάθε, την παραμικρή κίνηση και τις ιδιαιτερότητες, συμπεριλαμβανομένης της φυσιολογικής δομής του εχθρού, υπαγορεύουν μια καθαρά ατομική τακτική.
  Η Ντάνκα βούρκωσε περιφρονητικά:
  - Αλλά το κάνω πολύ πιο απλά! Χωρίς τακτική ορμώ στον εχθρό, χτυπάω πιο δυνατά και πιο συχνά και σπάω.
  Ο Όλεγκ σημείωσε:
  - Υπάρχουν λίγοι τύποι στην ηλικία σου τόσο μεγαλόσωμοι και σωματικά ανεπτυγμένοι όσο εσύ. Επομένως, η τακτική πίεσης λειτουργεί. Μπορείτε απλά να κολυμπήσετε κατά μήκος. Αλλά εδώ είμαι, σχεδόν κανονικού ύψους, ίσως λίγο πάνω από το μέσο όρο, και για να γίνω πρωταθλητής της ΕΣΣΔ, μιας τόσο τεράστιας χώρας, η πίεση από μόνη της δεν αρκεί. Δεν μπορείς να νικήσεις έναν εχθρό με ωμή βία. Και εδώ πρέπει να τον νικήσεις όπως σε μια παρτίδα σκάκι. Μερικές φορές ακόμη και να θυσιάσετε κάτι για χάρη της ορκωμοσίας.
  Η Ντάνκα αντιτάχθηκε σκληρά:
  - Και οι αντίπαλοί μου προπονούνται, και στους τελικούς, το αγόρι ήταν ακόμα μεγαλύτερο και βαρύτερο από εμένα. Πολλά εξαρτώνται από τον τρόπο προπόνησης. Κάποιοι πιστεύουν ότι μπορείς να δουλέψεις μέχρι εξάντλησης για να γίνεις Ολυμπιονίκης σε δύο εβδομάδες... Αυτή είναι μια λανθασμένη αντίληψη. Εξάλλου, το πιο σημαντικό πράγμα στην αθλητική προπόνηση δεν είναι τόσο να δίνεις ένα σούπερ φορτίο, αλλά να παράγεις μια σούπερ ανάκαμψη. Αλλά υπάρχει ένα σωστό, ατομικά επιλεγμένο σύνολο ασκήσεων και το πιο σημαντικό είναι η επακόλουθη ανάκτηση και αύξηση δύναμης... Μετά από την οποία διεξάγετε τον αγώνα με μια ανάσα, ρίχνοντας εκατοντάδες χτυπήματα σε τρεις γύρους, ή μάλλον, σε στην πραγματικότητα, πολύ λιγότερο, εκατοντάδες χτυπήματα.
  Ο Όλεγκ σημείωσε:
  - Λοιπόν, ισχύει φυσικά και αυτό! Συγκεκριμένα, το μυστικό της σωστής αναπνοής, και οι ενέσεις στα σημεία ανάπτυξης του σώματος του παιδιού... Υπάρχει λίγη τεχνογνωσία από τον γκουρού μας. Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν τα μοιράζεται με άλλους προπονητές;
  Η Ντάνκα είπε ψιθυριστά:
  - Μου είπε εμπιστευτικά ότι εσύ κι εγώ... Όχι μόνο πυγμάχοι, αλλά πρώτα και κύρια στρατιώτες. Έχουμε ακόμα κάτι ιδιαίτερο να κάνουμε... Πολύ σημαντικό, πολύ πιο σημαντικό ακόμα και από το χρυσό του Ολυμπιακού!
  Ο Όλεγκ έγειρε το λαμπερό του κεφάλι και είπε:
  - Κάτι πιο σημαντικό... Ίσως μου το είπε κι αυτό... Ότι η μοίρα της ανθρωπότητας μπορεί να εξαρτηθεί από τις πράξεις δύο σοβιετικών πρωτοπόρων αγοριών. Σαν παραμύθι.
  Ο Danke παρατήρησε φιλοσοφικά:
  - Από πού προέρχονται τα παραμύθια αν όχι από τη ζωή; Ίσως αυτό να συμβεί στην πραγματικότητα! Αν και δεν είμαστε άσχημα παπάκια, είναι ακόμα πρόωρο να μας αποκαλούν Αετούς.
  Ο Όλεγκ άλλαξε ομαλά το θέμα της συνομιλίας:
  - Πιστεύετε ότι η απειλή μιας γερμανικής εισβολής πέρασε επιτέλους;
  Ο Ντάνκα ανασήκωσε τους φαρδιούς του ώμους σαστισμένος:
  - Εδώ, κατά τη γνώμη μου, είσαι μεγαλύτερος ειδικός. Για δικό μου λογαριασμό, νομίζω ότι δεν μπορείς να χτυπήσεις με όλα τα χέρια και τα πόδια σου ταυτόχρονα, και μετά πάλι είναι αδύνατο να επιτεθείς προς όλες τις κατευθύνσεις. Αλήθεια, αν κινείσαι σε άλμα...
  Ο Όλεγκ γέλασε:
  - Ακούγεται πολύ λογικό... Αλλά δεν ξέρουμε τι ακριβώς έχει στο μυαλό του ο Χίτλερ, αλλά η ένταση ουσιαστικά υποχώρησε και τα γερμανικά αεροπλάνα σταμάτησαν να παραβιάζουν τον εναέριο χώρο μας, και το χτύπημα της κάμπιας δεν ακούγεται στο εξωτερικό, αυτό είναι γεγονός . Επιπλέον, ο Φύρερ επέστρεψε μερικούς από τους εργάτες πίσω στις μηχανές. Δηλαδή το Τρίτο Ράιχ έκρυψε τους κυνόδοντες του... Δεν πρέπει όμως να χαλαρώσουμε.
  Ο Ντάνκα έβγαλε από το σακίδιο του ένα ψημένο σάντουιτς με ψάρι και ειδικό τυρί με χαμηλά λιπαρά και το έδωσε στον Όλεγκ. Μετά από αυτό έβγαλε δύο φορές για τον εαυτό του. Προτεινόμενα:
  - Φάτε... Δεν μπορείτε να κάνετε μεγάλα διαλείμματα από το φαγητό και τη λήψη πρωτεΐνης στο σώμα σας. Όταν η συγκέντρωση των αμινοξέων στο σώμα μειώνεται, οι μύες χάνουν τη δύναμη.
  Ο Όλεγκ σημείωσε:
  - Για τους bodybuilders, που γυμνάζονται πολύ, αυτό είναι αρκετά δίκαιο, αλλά για τους πυγμάχους... Εξάλλου, δεν έχουμε όλο το κρέας, χρωματίζει το σώμα και ακόμη περισσότερο αυξάνει την αποτελεσματικότητα μάχης!
  Η Ντάνκα, παίρνοντας μια μπουκιά από το σάντουιτς και προσθέτοντας μια ντομάτα σε αυτό, συμφώνησε:
  - Όχι όλα, αλλά... Τρώω ακόμα και το βράδυ ή πίνω ασπράδια για να μην πέσει η συγκέντρωση των αμινοξέων. Επιπλέον, το καλύτερο δεν είναι αυγά κοτόπουλου, αλλά αυγά ορτυκιού ή στρουθοκαμήλου, ε, τα τελευταία είναι πραγματικά σπάνια... Αν και στη Μ. Ασία φαίνεται ότι έχουν ήδη αρχίσει να εκτρέφονται στρουθοκάμηλοι...
  Ο Όλεγκ αστειεύτηκε πολύ σοβαρά (σε τόνους):
  - Πολύ πολύτιμη πρωτεΐνη στα μπροστινά βατραχοπόδαρα. Σας προτείνω να το δοκιμάσετε!
  Η Ντάνκα γέλασε σαν αγόρι:
  - Ναι, αλλά ακόμα περισσότερο στα στρείδια με κόκκινη ινδική πιπεριά!
  Ο Όλεγκ, όμως, δάγκωσε προσεκτικά μια μπουκιά από το σάντουιτς και άρχισε να απορροφά το κομμάτι. Το ψάρι ήταν κόκκινο, νόστιμο, εμποτισμένο με κέτσαπ και θρυμματισμένο σκόρδο. Ήταν δυνατό να προσθέσουμε λίγη περισσότερη δύναμη... Όπως ο Γουίνι το Αρκουδάκι, για παράδειγμα...
  - Ο Γουίνι το Αρκουδάκι ζει καλά στον κόσμο! Έχει γυναίκα και παιδιά, είναι κούπα!
  Ο Όλεγκ πρότεινε ξαφνικά:
  - Ίσως μπορούμε να τραγουδήσουμε;
  Ο Ντάνκα παρατήρησε χωρίς πολύ ενθουσιασμό:
  - Δεν είναι πολύ νωρίς για να τραγουδήσεις;
  Ο Όλεγκ χαμογέλασε:
  - Ακριβώς, ειδικά αφού πετάξαμε πάνω από τα σύνορα της ΕΣΣΔ!
  Ο Ντάνκα ρώτησε τον σύντροφό του:
  - Ψαλίδι ή χαρτί;
  Ο Όλεγκ το κούνησε με το χέρι:
  - Ίσως είναι καλύτερα να το κάνετε χωρίς παιδικά αστεία. Είμαστε φιλήσυχοι άνθρωποι, αλλά το θωρακισμένο τρένο μας κατάφερε να επιταχύνει με την ταχύτητα του φωτός...
  Ο Ντάνκα διέκοψε:
  - Όχι! Δεν χρειαζόμαστε τέτοιου είδους τραγούδια για το νηπιαγωγείο. Ας κάνουμε κάτι πιο... πατριωτικό!
  Ο Όλεγκ φούσκωσε τα πνευμόνια του και άρχισε να τραγουδά, συνθέτοντας καθώς πήγαινε. Η Danka, με τη σειρά της, τραγούδησε πολύ καλά. Ή μάλλον, η φωνή του έμοιαζε με τρομπέτα στρατάρχη, ή ίσως ακόμη και τρομπέτα της Ιεριχούς!
  Γιατί δεν υπάρχει αστέρι πιο φωτεινό από τον Ήλιο;
  Γιατί δίνει φως στην Πατρίδα!
  Όλοι παίρνουν ζεστασιά,
  Εμπρός η ανθρωπότητα με ένα τραγούδι!
  Πόσο κόκκινη είναι η ακτίνα του κομμουνισμού;
  Μας δίνει και φαγητό και στέγη!
  Αλλά ξέρετε τον δόλο στον δυϊσμό,
  Ότι δεν είναι κάθε πνεύμα στο σώμα υγιές!
  
  Κάπου πέρα από τον κλοιό υπάρχουν κακοί,
  Τι καλά πράγματα μαζεύονται σε σακούλες!
  Τι θέλουν να κάνουν για να βλάψουν τη Ρωσία;
  Και ρίξτε έναν ζυγό στο λαιμό σας!
  
  Το κεφάλαιο είναι συχνά βουτηγμένο στο αίμα,
  Τι έγραψε ο Μέγας Μαρξ!
  Τα πρόσωπα των αφεντικών χαμογελούν θυμωμένα από τα νομίσματα,
  Άλλωστε το να τα αρπάξεις όλα είναι ιδανικό!
  
  Βλέπουν τη φτώχεια με αδιαφορία,
  Θέλουν να πάρουν τα πάντα για τον εαυτό τους!
  Αυτό είναι το μέτρο και η αξία της ζωής,
  Για να μειώσει το έλεος στον αριθμό μηδέν!
  
  Αλλά υπάρχει μια μεγάλη χώρα Σοβιετικών,
  Δεν υπάρχουν ζητιάνοι σε αυτό, η δουλειά είναι σε πλήρη εξέλιξη!
  Και ο κακός στρατός μαίνεται,
  Βλέποντας τη δύναμη της Ρωσίας και τα σκατά!
  
  Ο εχθρός βγάζει και όπλα και τανκς,
  Συσσωρεύει δυνάμεις, παρόλο που οι άνθρωποι έχουν ανάγκη!
  Η ελεημοσύνη είναι απλώς ένα αίτημα της γιαγιάς,
  Και το ραβδί τρέμει στο βρώμικο χέρι!
  
  Αλλά ο πανίσχυρος καλός πατέρας Στάλιν,
  Στις σκέψεις των σοφών για κάθε έθνος!
  Τα παιδιά και τα εγγόνια του είναι φτιαγμένα από ατσάλι,
  Θα έρθει η ώρα για τον Κόκκινο Στρατό!
  
  Τότε θα πετάξουμε τον ζυγό από όλα τα έθνη.
  Ας νικήσουμε την άβυσσο της κόλασης - τον φασισμό!
  Οι ειδήσεις θα μεταδοθούν μέσω του ραδιοφώνου,
  Ότι ο κομμουνισμός βαδίζει προς το μέρος σας!
  
  Κάθε Γερμανός, Γάλλος και Κινέζος,
  Ο Ρώσος ιππότης σου έγινε σαν αδερφός!
  Ο εγωισμός θα λιώσει τον πάγο του θανάτου,
  Πιστεύω ότι οι γιατροί θα αναστήσουν νεκρούς!
  
  Ο Λένιν έκανε ένα τολμηρό βήμα προς την πρόοδο,
  Άξιος ηγέτης είναι και ο Στάλιν!
  Θα κάνουμε τη γκανιότα να δουλέψει,
  Συγκεντρώστε τις δυνάμεις σας σφιχτά σε μια γροθιά!
  
  Αν πρέπει να παλέψεις για την ευτυχία,
  Να ξέρετε ότι είμαι πρωτοπόρος, σε εγρήγορση!
  Θα γυαλίσουμε τα παπούτσια σας μέχρι να γυαλίσουν.
  Ας τραβήξουμε μια γραμμή στην επιτυχία!
  Το αεροπλάνο τραγούδησε αυτό το τραγούδι σε χορωδία. Ήταν τόσο σοβαρό που μπορούσες να ξεσπάσεις σε κλάματα...
  Ο Ντάνκα είχε μερικές εύκολες μάχες, ενάντια στην ομάδα των αγοριών από τη Σλοβενία και στη συνέχεια τη Ρουμανία. Και οι δύο αγώνες είναι γρήγορα νοκ άουτ, και στο πρώτο λεπτό! Ο τρίτος αγώνας αποδείχθηκε πιο δύσκολος. Ο αδύνατος Ιταλός είχε εξαιρετική άμυνα και κινητικότητα στα πόδια του. Δεν άφησε τον εαυτό του να χτυπηθεί αμέσως και ξέφυγε καλά. Ο αντίπαλος του Danka τελείωσε τον πρώτο γύρο στα πόδια του...
  Στη συνέχεια, το αγόρι στον δεύτερο γύρο, μη δίνοντας προσοχή στην πιθανότητα να τρέξει ο ίδιος σε έναν σκληρό αντίπαλο, απλά έτρεξε στον εχθρό, ρίχνοντας χτυπήματα και με τα δύο χέρια. Και δέχτηκε ένα ακριβές και γρήγορο άμεσο χτύπημα προς το μέρος του, ακριβώς στο σημείο του πηγουνιού του.
  Για πρώτη φορά, ο νεαρός πυγμάχος ταρακουνήθηκε, αλλά αυτό μόνο εξόργισε τον Danka. Πήδηξε σαν τίγρη και έπιασε τον αντίπαλό του με το δεξί.
  Ο αντίστοιχος τρεκλίστηκε και έπεσε στο γόνατό του... Ο διαιτητής μέτρησε το νοκ ντάουν και έδωσε το σύνθημα:
  - Πυγμαχία!
  Ο Ιταλός φαινόταν να έχει χάσει την κινητικότητά του και μετά από ένα γρήγορο δύο-δύο έπεσε στον κρόταφο και στο ζυγωματικό, με τα χέρια τεντωμένα τόσο απελπιστικά που ο διαιτητής δεν μέτρησε καν, αλλά διέκοψε αμέσως τον αγώνα. Οι κερκίδες, που γέμισαν κυρίως με μαθητές, σφύριξαν και βρυχηθούσαν. Ωστόσο, ανάμεσα στο κοινό υπήρχαν και υψηλόβαθμοι αξιωματικοί των SS. Άρχισαν να βγάζουν έξω το ηττημένο αγόρι, το κορίτσι του έκανε μασάζ στα μάγουλα και του ζύμωσε τον λαιμό...
  Η Ντάνκα μάλιστα φοβήθηκε:
  -Δεν τον σκότωσα;
  Αλλά μετά από ένα λεπτό ενεργητικού χειρισμού, το πρόσωπο του νεαρού μποξέρ έγινε ροζ και άνοιξε τα μάτια του. Μουρμούρισε κάτι ήσυχα. Η Ντάνκα τον βοήθησε να σηκωθεί και το αγόρι αγκαλιάστηκε με φιλικό τρόπο.
  Ο Όλεγκ, με τη σειρά του, εγκιβωτίστηκε προσεκτικά, οι αγώνες ήταν ερασιτεχνικοί, τέσσερις γύροι τριών λεπτών... Το αγόρι έστειλε τους δύο πρώτους αντιπάλους του στον τρίτο και στον τέταρτο γύρο. Έπρεπε να τσιμπήσω με το τρίτο... Και παρόλο που ο Oleg, επιδεικνύοντας εξαιρετική άμυνα, προηγήθηκε με αυτοπεποίθηση στα σημεία, είχε προγραμματιστεί και ένας πέμπτος γύρος.
  Γυμνά μέχρι τη μέση, τα μαυρισμένα κορμιά των αγοριών άστραφταν από τον ιδρώτα, οι μύες τους έτρεμαν και οι φλέβες και οι φλέβες τους ξεχώριζαν ακόμα πιο έντονα. Ο αντίπαλος Oleg έσπευσε προς τα εμπρός, υπολογίζοντας στο γεγονός ότι εάν υπήρχε δραστηριότητα, θα του δοθεί αυτός ο γύρος. Αλλά ο γενναίος πρωτοπόρος παρατήρησε ότι ο ομόλογός του ήταν ήδη κουρασμένος και η αντίδρασή του είχε επιβραδυνθεί. Ακολούθησε ένα γρήγορο πλάγιο λάκτισμα στην αριστερή πλευρά του πηγουνιού και η αντίθετη κίνηση. Ο νεαρός αντίπαλος υποχώρησε και έπεσε μπροστά... Προφανώς ήταν νοκ άουτ, γιατί δεν σηκώθηκε στο μέτρημα του δέκα.
  Μετά από το οποίο έγινε ένα διάλειμμα, τρεις αγώνες σε μια μέρα σύμφωνα με το σύστημα κυπέλλου είναι πολλά!
  Ο Ντάνκα σημείωσε:
  - Οι επαγγελματίες αγωνίζονται για δεκαπέντε γύρους και πριν από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, δεν υπήρχαν καθόλου χρονικοί περιορισμοί. Οι πυγμάχοι πάλεψαν μέχρι που ένας από αυτούς έπεσε εξαντλημένος.
  Ο Όλεγκ σημείωσε:
  - Ξέρεις, αυτό είναι επαγγελματική πυγμαχία, κατά κάποιο τρόπο δεν μου αρέσει. Στην ερασιτεχνική πυγμαχία, απλώς κινείστε γύρω από το πλέγμα, αλλά στα πλεονεκτήματα, πάρα πολλά εξαρτώνται από τους υποστηρικτές. Για παράδειγμα, μπορούν να σαπίσουν έναν πολύ ταλαντούχο πυγμάχο χωρίς να του δίνουν αγώνες. Και οι πρωταθλητές έχουν την ευκαιρία να αποτρέψουν έναν αντίπαλο που είναι πολύ επικίνδυνος να μπει στη μάχη. Για παράδειγμα, με την απλή άρνηση υπογραφής σύμβασης μέσω διαφόρων καθυστερήσεων.
  Ο Ντάνκα κούνησε τη γροθιά του:
  - Απλά αφήστε τον να προσπαθήσει!
  Κατά τη διάρκεια του γεύματος, οι μικροί αθλητές τρέφονταν αξιοπρεπώς... Υπήρχαν ακόμη και πορτοκάλια και για επιδόρπιο μπανάνες, καρύδες και μάνγκο, που προηγουμένως δεν είχαν δοκιμάσει σοβιετικούς έφηβους αθλητές.
  Προφανώς οι Ναζί διοργανωτές του διαγωνισμού προσπάθησαν να δείξουν ότι στο Τρίτο Ράιχ όλα ήταν καλά, πολύ ικανοποιητικά και μπορούσες να αντέχεις πολυτέλεια.
  Ο Danka και ο Oleg δοκίμασαν καρύδες και μπανάνες για πρώτη φορά και ανανάδες για δεύτερη φορά (καλά, είναι πολύ πιο εύκολο με τα πορτοκάλια στην ΕΣΣΔ" έχουν τα δικά τους στην Κεντρική Ασία!). Εδώ τα παιδιά έκαναν ένα αρκετά συνηθισμένο λάθος - υπερέβαλαν... Και δεν υπήρχαν ενήλικες προπονητές στην ομάδα... Εάν ο Χίτλερ Τζούτζεντ είχε ένα σύνθημα - τους νέους πρέπει να διοικούν οι νέοι, τότε η σοβιετική αθλητική αποστολή αποφάσισε να ακολουθήστε αυτό το παράδειγμα.
  Ίσως αυτή να μην ήταν η καλύτερη ιδέα για να ακολουθήσετε!
  Σε κάθε περίπτωση, μετά από ένα χορταστικό μεσημεριανό με επιδόρπιο και κέικ, έγιναν (αν δεν χάσεις!) άλλοι τρεις καβγάδες... Και με δυνατούς τύπους!
  Αφού έφαγαν, τα αγόρια ήταν πολύ χαρούμενα, ο Όλεγκ υποψιάστηκε ότι είχαν ναρκωθεί με κάτι...
  Σε κάθε περίπτωση, τώρα η κατηγορία των νεαρών Σοβιετικών αθλητών έχει πέσει, και άρχισαν να χάνουν ο ένας μετά τον άλλο... Επιπλέον, οι κριτές και οι διαιτητές ξετρελάθηκαν εντελώς.
  Και οι Σοβιετικοί πολέμησαν ήδη εναντίον των Γερμανών....
  Ο Ντάνκα στην αρχή ένιωσε ανεκτός και στον πρώτο γύρο πέρασε τους προημιτελικούς...
  Ωστόσο, ήδη στον ημιτελικό ένιωσε αδυναμία στα χέρια και στα πόδια... Μεγαλύτερη αδυναμία και πιο αργές κινήσεις... Όμως ο Ντάνκα κράτησε την περηφάνια του, και προχώρησε παρά το γεγονός ότι του έλειψε πολύ... Αλλά το κεφάλι του αγοριού ήταν δυνατό, και τα ακριβή χτυπήματα ενός μεγάλου, τεχνικού και γρήγορου αντιπάλου μόνο τον εξόργισαν... Και ο θυμός και η περηφάνια, με τη σειρά τους, του επέτρεψαν να συνεχίσει με σιγουριά τον αγώνα...
  Τελικά στον τρίτο γύρο ο Ντάνκα έπιασε τον αντίπαλό του σπάζοντας του τη μύτη...
  Ο Γερμανός ξαφνιάστηκε ελαφρώς και χτυπήθηκε στο πηγούνι. Το αγόρι από το Τρίτο Ράιχ πήγε πίσω, τον έσερναν. Ο Ντάνκα ανέπτυξε την επιτυχία του, εκτέλεσε ένα όχι αρκετά γρήγορο, αλλά ταυτόχρονα αξιοσημείωτο τρία... Ο αντίπαλος έπεσε, ο διαιτητής άρχισε να μετράει πολύ αργά το νοκ ντάουν... Ο Γερμανός σηκώθηκε, αλλά δεν στάθηκε γερά στα πόδια του ... Η εμπνευσμένη Ντάνκα έσπευσε να τον αποτελειώσει. Αρκετές ακριβείς κούνιες... Το αγόρι πέφτει...
  Ο δικαστής δεν βιάζεται να τον πλησιάσει. Ρωτάει κάτι στην άκρη. Του απαντούν...
  Ένα νέο υποτονικό μέτρημα ξεκινά... Στο μέτρημα των εννέα το αγόρι εξακολουθεί να βρίσκεται... Αλλά το σήμα για το τέλος του γύρου ακούγεται. Τον μαζεύουν και τον πάνε στη γωνιά τους...
  Ο Ντάνκα λέει με σιγουριά:
  - Δεν θα γίνει τέταρτος γύρος! Απλώς δεν θα βγει!
  Σε αυτή την περίπτωση, το Ρωσόπαιδο αποδεικνύεται ότι έχει δίκιο, τα δευτερόλεπτα έδωσαν το πράσινο φως...
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο 15.
  Ο Όλεγκ, με τη σειρά του, παλεύει σαν να μην είχε συμβεί τίποτα... Βάζει ήρεμα πόντους, και μετά τελειώνει στον τέταρτο γύρο... Και οι κινήσεις του είναι ακόμα ακριβείς και γρήγορες...
  Μόνο οι δύο τους, εκπρόσωποι της μικρότερης ηλικιακής ομάδας, έφτασαν στον τελικό μεταξύ των Σοβιετικών αθλητών. Ένας υπερβαρέων βαρών στα παιδιά και ένας μεσαίος... Ο πρωταθλητής του flyweight τραυματίστηκε λίγες ώρες πριν την αναχώρηση και δεν πρόλαβαν να του βρουν αντικαταστάτη...
  Έτσι στον τελικό ήταν μόνο δύο Ρώσοι και όλοι οι υπόλοιποι, φυσικά, ήταν Γερμανοί που θα έπαιζαν για το χρυσό μεταξύ τους...
  Ο διαγωνισμός γυρίζεται ενεργά... Η Ντάνκα τσακίστηκε με αηδία:
  - Έτσι θέλουν να μας ξεφτιλίσουν! Λες και εμείς οι Ρώσοι είμαστε χειρότεροι από τους Γερμανούς και από τους Άριους καθόλου!
  Ο Όλεγκ κούνησε το κεφάλι του:
  - Όχι πραγματικά! Οποιοσδήποτε διαχωρισμός των εθνικοτήτων σε πλήρεις και ελλιπείς είναι παράλογος στη δική του διατύπωση του ζητήματος. Και τι να πούμε αν οι ιδέες μας είναι γενικά διεθνείς!
  Η Ντάνκα, γελώντας, συμφώνησε:
  - Και θα τους κερδίσουμε διεθνώς...
  Πριν από την τελική μάχη, υπήρχε, φυσικά, ένα διάλειμμα... Και μετά οι Γερμανοί δημιούργησαν άλλο ένα βρώμικο κόλπο για τα σοβιετικά αγόρια... Υποτίθεται ότι προσφέρθηκαν να γυαλίσουν τα αθλητικά τους παπούτσια. Αλλά ως αποτέλεσμα, τα παπούτσια στα πόδια των αγοριών ξαφνικά μαλάκωσαν και άρχισαν να θρυμματίζονται...
  Έπρεπε να το πετάξω και να τρέξω να το πλύνω στο νεροχύτη... Η Ντάνκα θύμωσε σοβαρά:
  - Γιατί το έκαναν αυτό; Ήθελαν να μας προκαλέσουν σε τσακωμό και μετά να μας απομακρύνουν από τον ανταγωνισμό;
  Ο Oleg πολύ λογικά σημείωσε:
  - Όχι μόνο αυτό! Θα θέλουν επίσης να δείξουν ότι υπάρχει φτώχεια στην ΕΣΣΔ, και ακόμη και κορυφαίοι αθλητές αναγκάζονται να αγωνίζονται ξυπόλητοι. Όπως, τι φτωχά παιδιά είναι στη Ρωσία!
  Η Danka πρότεινε:
  - Μήπως μπορούμε να ζητήσουμε από τους μεγαλύτερους συντρόφους μας αθλητικά παπούτσια; Θα είναι πραγματικά πολύ μεγάλα για σένα, αλλά θα είναι εκεί για μένα!
  Ο Όλεγκ κούνησε αρνητικά το κεφάλι του:
  - Όχι, αξίζει τον κόπο! Θα τους δείξουμε ότι είμαστε ικανοί να νικήσουμε ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Εξάλλου, τα αγόρια της ηλικίας μας δεν ντρέπονται να πάνε ξυπόλητα... Όπως λένε, ξυπόλητα παιδικά χρόνια...
  Ο Ντάνκα έσφιξε τις γροθιές του τόσο δυνατά που οι αρθρώσεις του ράγισαν. Ο νεαρός πυγμάχος είπε:
  - Λοιπόν, με θύμωσαν! Όχι, απλώς με θύμωσαν πολύ!
  Ο Όλεγκ απάντησε:
  - Ας δώσει λοιπόν ο θυμός δύναμη σε σένα και σε μένα.
  Μία και οι δοκιμές δεν τελείωσαν εκεί... Η επιφάνεια του κρίκου άλλαξε, τοποθετώντας σιδερένια φύλλα με ακίδες που έσκαβαν αλύπητα στις γυμνές φτέρνες των αγοριών...
  Ο Όλεγκ βόγκηξε, αλλά το άντεξε, αν και δεν μπορούσε να σταθεί ακίνητος, και ο Ντάνκα μάλιστα χόρεψε και άρχισε να γρυλίζει...
  Οι αντίπαλοί τους ήταν δυνατοί και ήταν σαφώς μεγαλύτεροι από ό,τι είχε ανακοινωθεί επίσημα. Για παράδειγμα, ο αντίπαλος του Ντάνκα είναι ένα κεφάλι ψηλότερος από αυτόν και έχει ήδη μουστάκι... Και, μπορεί να βγει μουστάκι στα έντεκα;
  Ο αντίπαλος του Oleg είναι επίσης πολύ μεγαλύτερος και βαρύτερος, και το πρόσωπό του είναι γκάνγκστερ, όχι σαν του παιδιού... Ωστόσο, το αγόρι δεν είναι ξένος σε αυτό, ένα δαχτυλίδι είναι ένα δαχτυλίδι, όλοι συναντιούνται εκεί!
  Και οι δύο μάχες έγιναν ταυτόχρονα.... Πρέπει να τελειώσουμε γρήγορα, πλησιάζουν ήδη μεσάνυχτα...
  Η Ντάνκα άρχισε σχεδόν αμέσως να δέχεται βαριά χτυπήματα στο πρόσωπο. Ο αντίπαλός του είχε πλεονέκτημα στο μήκος των χεριών του, σε βάρος και έδειχνε να είναι καλά προετοιμασμένος, τόσο σωματικά όσο και τεχνικά... Οι μύες του ήταν γενικά σαν μυώδης αθλητής... Ωστόσο, ο Dimka ήταν πολύ καθορισμένος και γρήγορος ... Ήταν γρήγορος, αλλά τώρα έχει επιβραδύνει...
  Ο Ντάνκα δεν έχασε πολλά μονά και διπλά χτυπήματα στον πρώτο γύρο. Ακόμη και κάτω από το δεξί μάτι ένα αιμάτωμα άρχισε να πρήζεται...
  Ο δεύτερος γύρος ήταν ακόμη χειρότερος, ο αντίπαλός του πήγε μπροστά και χτύπησε, χτύπησε, χτύπησε... Και ο Ντάνκα σχεδόν δεν αμύνθηκε, σπρώχνοντας πίσω και μερικές φορές απλώνοντας το χέρι στον αντίπαλό του... Γκρίνισε στα γερμανικά:
  - Είσαι Ρώσος, που σημαίνει ότι δεν είσαι πλήρης!
  Ο Ντάνκα απάντησε σκληρά, επίσης στα γερμανικά:
  - Και είσαι Γερμανός, θα έχεις το πλήρες όφελος από έναν Ρώσο!
  Έγινε έξαλλος και τον χτύπησε στη μύτη με τον αγκώνα του...
  Συνήθως η μύτη του Danka ήταν πολύ δυνατή και δεν έσπασε ποτέ, ακόμα και όταν χτυπήθηκε, αλλά σε αυτήν την περίπτωση, δεν ήταν ένα χτύπημα που μαλακώθηκε από ένα γάντι, αλλά η άκρη ενός σκληρού οστού αγκώνα.
  Και το αίμα κύλησε στο πρόσωπο του αγοριού, αναγκάζοντάς το να το γλείψει... απάντησε η Ντάνκα... Ο εχθρός τινάχτηκε ελαφρά και τρεκλίστηκε...
  Ο τρίτος γύρος δεν ήταν λιγότερο δύσκολος, ο εχθρός πίεζε απελπισμένα, αλλά ο Ντάνκα άρχισε να μπλοκάρει πιο συχνά, αποκρούοντας χτυπήματα... Οι κανόνες του τελικού άλλαξαν, αφού μιλάμε για διεθνές χρυσό μετάλλιο, ο αριθμός των γύρων ήταν αυξήθηκε σε δεκαπέντε... Όπως και οι επαγγελματίες. Πρέπει να πω μια πολύ σκληρή απόφαση σε σχέση με τους εφήβους που είχαν ήδη αγωνιστεί πέντε φορές εκείνη την ημέρα... Αλήθεια, ο Dimka τελείωσε γρήγορα και ο αντίπαλός του ήταν ξεκάθαρα απογοητευμένος χωρίς πολλή μάχη...
  Αλλά μετά τους τέσσερις πρώτους πολύ ενεργούς γύρους, ο αντίπαλος του Danka επιβράδυνε κάπως. Ένιωθε επίσης κουρασμένος, η αναπνοή του έγινε πολύ πιο γρήγορη και ταυτόχρονα πιο βαριά...
  Ο Danka, παρά τους μώλωπες και το σοβαρό κάψιμο στα γυμνά του πόδια, ένιωσε ακόμη και ένα κύμα πρόσθετης δύναμης. Στον έκτο γύρο μάλιστα χτύπησε πολλές φορές τον αντίπαλό του στο σαγόνι... Ήταν όμως και επίμονος, μεγαλόσωμος, ίσως και ντοπαρισμένος...
  Στον έβδομο γύρο, ο αντίπαλος του Danka άλλαξε ελαφρώς την τακτική του και άρχισε να προσπαθεί να δώσει όσο το δυνατόν περισσότερα χτυπήματα, αντίθετα με τους κανόνες, με τον αγκώνα του ή ακόμα και με το κεφάλι του... Ο Danka άρχισε να προσγειώνεται ακόμα πιο συχνά, και Ο όγδοος γύρος πέτυχε μερική επιτυχία, ο χυμός άρχισε τελικά να ρέει από τη μεγάλη μύτη του αντιπάλου του.
  - Ε, με έπιασαν, ποιος δάγκωσε!
  Ο Γερμανός ενθουσιάστηκε ακόμα περισσότερο, υπολόγιζε ακόμα σε ξεχωριστό σταυρωτό γάντζο!
  Ο Όλεγκ πάλεψε τον αγώνα πιο ομοιόμορφα, σχεδόν χωρίς να χάσει ήττα, και εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι ο αντίπαλός του ταλαντευόταν πολύ, συνάντησε το πηγούνι του με ένα αριστερό τρύπημα ή ένα δεξί σταυρό... Αλλά το μεγαλόσωμο παιδί της Γερμανίας δεν αντέδρασε σε αυτά τα χτυπήματα. Τότε ο Όλεγκ άλλαξε τακτική και άρχισε να περιποιείται την πλατυσμένη μύτη του αντιπάλου του... Το ρουφήξιμο του Γερμανού κράτησε πολύ, αλλά στον έβδομο γύρο άρχισε να διαρρέει...
  Πρέπει να ειπωθεί ότι ο αντίπαλος του Oleg αντικαταστάθηκε από ένα άλλο, πιο ελαφρύ και πιο δίκαιο αγόρι. Ο πρώτος φαινόταν τραυματίας (Αν και φυσικά πρόκειται για ναζιστικό κόλπο!)... Επομένως, στην αρχή της μάχης ήταν φρέσκος και μπορούσε να ανεβάσει ξέφρενο ρυθμό.
  Αλλά στον ένατο γύρο, ο Όλεγκ ήταν λίγο διστακτικός και έχασε ένα χτύπημα που τον έριξε από τα πόδια... Τα γυμνά, χτυπημένα πόδια του αγοριού στριφογύρισαν αβοήθητα... Ο Όλεζεκ, ωστόσο, πήδηξε γρήγορα για να μην μετρηθεί το νοκ άουτ . Όρμησε και κρεμάστηκε στον εχθρό...
  Τον απομάκρυνε, ορμώντας να τον τελειώσει... Το σάλπιγγα ακούστηκε για να ανακοινώσει το τέλος του ένατου γύρου, αλλά ο διαιτητής έκανε ότι δεν άκουσε...
  Ο Όλεγκ έχασε μερικά δυνατά χτυπήματα, αλλά αντιστάθηκε, μαλακώνοντάς τα με ένα κούνημα του κεφαλιού του. Ο εχθρός μπήκε σε φρενίτιδα, χωρίς να παρατηρεί πια τίποτα, αλώνοντας. Εδώ το σοβιετικό αγόρι αντανακλαστικά, αλλά πολύ δυνατά, γρονθοκόπησε το σώμα προς το μέρος του... Το χτύπημα τον χτύπησε κατευθείαν στο συκώτι... Ένα πολύ επικίνδυνο χτύπημα...
  Ο αντίπαλος έκανε μερικές ακόμα κούνιες και το μεγάλο του πρόσωπο έγινε μωβ. Παίρνοντας μια σπασμωδική ρουφηξιά, έπεσε μπροστά και άρχισε να στριμώχνεται... Ο διαιτητής σταμάτησε αμέσως τον αγώνα και οι γιατροί έτρεξαν στο ρινγκ... Σύντομα έγινε σαφές ότι ο αντίπαλος του Oleg δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει τον αγώνα και τον πήρε με φορείο, βάζοντάς τον σε IV...
  Αυτό είχε βάναυσο αντίκτυπο στον Ντάνκα και πήγε στην επίθεση εναντίον ενός αισθητά κουρασμένου αντιπάλου... Ο δέκατος, ο ενδέκατος, ο δωδέκατος γύρος... Δύσκολη ανταλλαγή χτυπημάτων, αλλά με σαφές πλεονέκτημα για τον Ντάνκα... Ο δέκατος τρίτος γύρος ισοπεδώθηκε κάπως, λόγω του απελπισμένου χταποδιού του Γερμανού, και το σοβιετικό αγόρι δέχθηκε ένα κόψιμο στο φρύδι του... Αλλά στο δέκατο τέταρτο, ο Ντάνκα πήρε ξανά την πρωτοβουλία στα χέρια του. Αυτοί οι τύποι δεν ήξεραν τίποτα ακόμα, για παράδειγμα, για τον Μοχάμεντ Άλι, αλλά με πολλούς τρόπους αντέγραψαν τις τακτικές του.
  Μέχρι τον δέκατο πέμπτο γύρο, τα χέρια του Γερμανού έπεσαν από την κούραση, και δεν αντιδρούσε πια στα χτυπήματα, αλλά απλώς στάθηκε εκεί, δείχνοντας άρειο σθένος, αλλά ήταν πολλά, πολλά από αυτά, και έπεσαν βροχή πάνω στα χέρια του εχθρού ακάλυπτο πηγούνι. Τελικά, το κεφάλι του Γερμανού δεν άντεξε, το όριο των αντοχών είχε εξαντληθεί και αυτός, εκπρόσωπος του "Άριου" έθνους, απλά γλίστρησε κάτω σαν χώμα, περίπου δεκαπέντε λεπτά πριν το τέλος του τελευταίου γύρου...
  Ο διαιτητής άρχισε να μετράει άσεμνα αργά, αλλά μετά το μέτρημα των πέντε, βλέποντας πόσο τρομερά δραστήριος ήταν ο αντίπαλος του Danka, σταμάτησε και φώναξε:
  - Μάλλον γιατρός!
  Και ένας άλλος νεαρός "σούπερμαν" μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο... Μετά από αυτό οι νικητές φιναλίστ παρατάχθηκαν μπροστά από μια κολόνα και άρχισαν να βαδίζουν... Ροδοπέταλα έπεσαν από ψηλά.
  Ο Ντάνκα χαμογέλασε πλατιά, διασκέδαζε. Αλλά τότε ξαφνικά παρατήρησε ότι η κάμερα τους πλησίαζε και τραβούσε σε κοντινή απόσταση τα ξυπόλυτα πόδια των σοβιετικών αγοριών, τρυπημένα από αγκάθια και ελαφρά αιμορραγία... Η διάθεσή του έγινε αμέσως και προσπάθησε να κρύψει τα μέλη του πίσω από το πολυτελές επιχρυσωμένα αθλητικά παπούτσια άλλων νεαρών Γερμανών αθλητών ή τα θάβουν σε πέταλα.
  Ο Όλεγκ τράβηξε το χέρι του:
  - Δεν αξίζει τον κόπο! Είναι η αμηχανία σας που θα προκαλέσει γέλια και αμφιβολίες... Επιπλέον, στη Γερμανία, μετά την κήρυξη του ολοκληρωτικού πολέμου, σχεδόν όλα τα παιδιά περπατούν ξυπόλητα, κάτι που είδατε ο ίδιος στους δρόμους του Βερολίνου. Ισιώστε λοιπόν περήφανα την πλάτη σας.
  Τα μετάλλια που τους δόθηκαν ήταν σε καφέ κορδέλες και φτιαγμένα από πραγματικό χρυσό, περίπου πενήντα γραμμάρια βάρους και εννιακόσιο πρότυπο. Φυσικά, για τα σοβιετικά αγόρια αυτό είναι ένα μεγάλο ποσό - περίπου... Είναι ακόμη δύσκολο να υπολογιστεί, έτσι τα σοβιετικά χρήματα υποστηρίχθηκαν επίσημα, αλλά στην πραγματικότητα η έκδοση πραγματοποιήθηκε χωρίς αποθέματα χρυσού.
  Όταν οι Σοβιετικοί πρωτοπόροι ανέβηκαν στην εξέδρα, ακούστηκε ο ύμνος της ΕΣΣΔ. Παρεμπιπτόντως, αυτή δεν ήταν ακόμα η μουσική του Alexandrov, κάτι σαν διεθνής. Ο Όλεγκ ένιωσε μεγάλη έμπνευση εδώ και ζήτησε την άδεια να τραγουδήσει...
  Ο Χίμλερ, ο οποίος ήταν παρών στον διαγωνισμό, επέτρεψε ευγενικά:
  - Θα χαρούμε πολύ να ακούσουμε τη σύνθεση των καλεσμένων μας από τη Μεγάλη Ρωσία.
  Ο Όλεγκ υποκλίθηκε πρώτα προς τα δεξιά και μετά προς τα αριστερά, μετά από την οποία τραγούδησε μαζί με τον Ντάνκα:
  Πετάς σαν βέλος στη ζωή, ιππότης,
  Άλλωστε, τα χέρια του χρόνου είναι μια μεγάλη προπέλα!
  Ότι δεν είχατε ένα σύντομο χτύπημα.
  Δεν χρειάζεται να περάσετε εντός του στόχου!
  
  Ο κόσμος γύρω μας - μερικές φορές η άνοιξη ανθίζει,
  Και το φθινόπωρο σκεπάζει τα δέντρα με χρυσάφι!
  Και φαίνεται ότι η ανοησία είναι καταστροφή,
  Αυτός ο άνθρωπος αξίζει ένα γενναιόδωρο μερίδιο!
  
  Αλλά η φύση, δυστυχώς, δεν είναι η μητέρα μας.
  Είναι αυστηρή, τα πρόσωπά της συνοφρυώνονται από θυμό!
  Πόσο συχνά χρειάζεται να υποφέρουν οι άνθρωποι,
  Μερικές φορές η επιτυχία έρχεται με άγριο πόνο!
  
  Ωστόσο, νέος για αυτόν τον μαχητή,
  Αποφάσισα να πάω μια πεζοπορία - επρόκειτο να αποφασίσω τη μοίρα μου!
  Έτσι ώστε ο άνθρωπος να γίνει ο πατέρας των πάντων,
  Έτσι ώστε ο καθένας να λάβει ένα ιδιότυπο βασίλειο για τον εαυτό του!
  
  Κι αν η μάχη γίνει σκληρή,
  Και το βάρος θα ξεπεράσει τα όρια της δύναμης!
  Αφήστε τον να γίνει ιππότης, δεν πειράζει
  Δεν χρειάζεται να γλυτώσεις το πνεύμα και το σώμα σου!
  
  Όσο πιο απότομη είναι η απογείωση, τόσο πιο τραγική είναι η πτώση.
  Αλλά όποιος προφητεύει προβλήματα για μένα θα χτυπηθεί!
  Κάποτε πρόσταζα μόνο τη μούσα,
  Τώρα οι μέρες και οι νύχτες της Γης είναι υπό έλεγχο!
  
  Η πρόοδος μας δίνει τέτοια δύναμη,
  Ήσουν μυρμήγκι, τώρα τεμαχίζεις βουνά!
  Και αφήστε τον πονηρό δαίμονα να παίξει στην καρδιά,
  Θα κατακτήσουμε τις παγκόσμιες εκτάσεις!
  
  Ο κύριος εχθρός μας, φυσικά, είναι ο εγωισμός,
  Μέσα σε αυτό κρύβεται η προδοσία των ανθρώπων!
  Ο κομμουνισμός μπορεί να μας κάνει καλύτερους.
  Γιατί να μην μείνετε στην τρύπα της γούρνας!
  
  Έδωσε μια μοίρα σε όλους τους Ρώσους,
  Η έκταση του ουρανού έχει ποτιστεί με δροσιά από τα αστέρια!
  Ότι η Πατρίδα είναι το υψηλότερο ιδανικό σου,
  Εξυπηρετήστε τη γενναία Ρωσία χωρίς φόβο!
  Ο Oleg και ο Danka πήδηξαν πιο ψηλά στις τελευταίες λέξεις, ενισχύοντας έτσι περαιτέρω την εντύπωση του τραγουδιού τους.
  Οι κερκίδες σφύριξαν με ενθουσιασμό και χειροκρότησαν...
  Αυτές είναι οι περιπέτειες που είχε ο Όλεγκ σε ορισμένα σύμπαντα και αποστολές. Με την πρώτη ματιά, φαίνεται - τι θα γινόταν αν γίνατε πρωταθλητής πυγμαχίας του Τρίτου Ράιχ, ακόμη και μεταξύ των παιδιών. Αλλά από την άλλη, ηθικά, αυτό σημαίνει περισσότερα από το να σκοτώσεις χιλιάδες στρατιώτες.
  Επιπλέον, για ποιον; Για αυτούς τους Μπόερς; Απόγονοι των Γερμανών που κορόιδευαν τους μαύρους. Περίμεναν τη νίκη του Χίτλερ κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο;
  Και όχι μόνο το περίμεναν, κάποιοι μάλιστα προσφέρθηκαν εθελοντικά να πολεμήσουν στη μεραρχία των SS.
  Ο Όλεγκ τραγούδησε με έναν αναστεναγμό:
  Οι εκτάσεις της Αφρικής είναι τεράστιες,
  Υπάρχει αρκετός χώρος για όλους κάτω από τον γαλήνιο ουρανό...
  Γιατί να δημιουργείται διχόνοια μεταξύ χωρών αίματος,
  Γιατί να συντρίψετε και να σκοτώσετε ανθρώπους;
  Το αγόρι αύξησε το τρέξιμο και βρέθηκε κοντά στο στρατόπεδο του τάγματος Μολόκου.
  Ο Paul και ο Jean Grandet, και ο μικρότερος αδελφός και η αδερφή της οικογένειας Boer, ήταν ήδη εκεί. Ο Όλεγκ τους είπε αναφωνώντας:
  - Πολλές εκατοντάδες εχθροί έχουν σκοτωθεί, και ακόμη περισσότεροι παραμένουν!
  Ο Ζαν έγνεψε καταφατικά και απάντησε:
  - Ήρθε η ώρα να κάνουμε επιδρομή ξανά. Αφού επρόκειτο να ανατινάξουν τη γέφυρα και να καταστρέψουν το σύστημα τροφοδοσίας, θα έπρεπε να το κάνουν!
  Ο Έντικ επιβεβαίωσε:
  - Ναι, είδα τον Olezhka να χτυπά ενεργά τους αντιπάλους του. Είσαι ένας πραγματικός άγγελος θανάτου!
  Η Στέλλα τραγούδησε:
  Ένας άγγελος τα μεσάνυχτα πέταξε στον ουρανό,
  Θαύμασα πόσο κακό βασιλεύει στον κόσμο...
  Ένα ασημένιο ρυάκι με τρεχούμενο νερό,
  Από την κοίτη του ποταμού ξέρω!
  Και η κοπέλα πήρε και στάμπαρε το γυμνό, πελεκημένο, παιδικό πόδι, μαυρισμένο και μικρό.
  Υπήρχαν πολλά παιδιά εδώ, ούτε καν έφηβοι. Η Ζαν φαινόταν περίπου δεκατεσσάρων ετών. Το πρόσωπό του ήταν τόσο νέο και τρυφερό που ο Όλεγκ σκέφτηκε ότι δεν ήταν τυχαίο που οι Βρετανοί τον μπέρδεψαν για κορίτσι όταν η Grande δραπέτευσε από την αιχμαλωσία με γυναικείο φόρεμα. Η ιστορία πρέπει να πούμε ότι είναι αρκετά αστεία. Ο ίδιος ο Όλεγκ σκέφτηκε ότι ήταν σίγουρα καλό να είσαι αθάνατος και τόσο δυνατός και γρήγορος. Αλλά δεν είναι καθόλου ενδιαφέρον. Προσπαθήστε λοιπόν να αιχμαλωτίσετε το αγόρι πολεμιστής. Και μερικές φορές νιώθεις πλήρης μελαγχολία.
  Ο Jean καπετάνιος του τάγματος των κορόιδων διέταξε:
  - Φεύγουμε!
  Και τα τέσσερα αγόρια και το κορίτσι όρμησαν πάλι προς τη γέφυρα. Είχαν τώρα την ιδέα να ακολουθήσουν μια πιο ελικοειδή διαδρομή για να αποφύγουν μια σύγκρουση με τους Βρετανούς.
  Ο Όλεγκ, σαν αθάνατος και χωρίς πόνυ, έτρεξε λίγο μπροστά. Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Θύμιζε κάπως τον ήρωα της ταινίας με τον Brandon Lee - "The Raven", ο οποίος επίσης δεν τον έπιασε σφαίρα ή στιλέτο.
  Ή ίσως ακόμα πιο ψύχραιμος, αφού τον προστάτευε ακόμα ένα κοράκι που μπορούσε να πυροβοληθεί, και μάλιστα τον πυροβόλησαν. Και ο Oleg Rybachenko προστατεύεται από τους Ρώσους Θεούς, με επικεφαλής την Παντοδύναμη, Πανταχού παρούσα, Αιώνια και Προαιώνια, Παντοβλέπουσα και Παντογνώστη Οικογένεια!
  Το αγόρι έτρεξε μπροστά από όλους. Τα γυμνά του πέλματα ήταν ελαφρώς πρασινωπά από το γρασίδι. Το αγόρι πολεμιστής έτρεξε και τραγούδησε με χαρά:
  Το αγόρι έζησε τον εικοστό πρώτο αιώνα,
  Ονειρευόταν ότι θα κατακτούσε το διάστημα...
  Ότι η Πατρίδα έχει λεγεώνες δύναμης,
  Τα κβάζαρ θα φωτίσουν την πρωτεύουσα!
  
  Αλλά το αγόρι έγινε αμέσως θύμα,
  Και στο μέτωπο της παγκόσμιας φωτιάς...
  Υπάρχει λιώσιμο, σκισμένο μέταλλο,
  Και φαίνεται ότι δεν υπάρχει τόπος διαβίωσης!
  
  Το αγόρι είναι συνηθισμένο να ζει πάντα στην πολυτέλεια,
  Όταν οι μπανάνες και οι ανανάδες είναι παντού...
  Λοιπόν, τώρα αυτό είναι το πρόβλημα,
  Είναι σαν να βρήκες τον εαυτό σου Ιούδα!
  
  Γουργουρίζει, πύρινη βροντή ακούγεται,
  Οι λάμψεις πέταξαν στον ουρανό σαν καταιγίδα...
  Πιστεύω ότι η Βέρμαχτ θα ηττηθεί,
  Γιατί η καρδιά έχει το κουράγιο αγοριού!
  
  Γεννημένος για να παλεύει από τη φάτνη,
  Μας αρέσει να πολεμάμε γενναία...
  Είστε η Βέρμαχτ, που ορμάει σαν ορδή - συντρίψτε την,
  Και κάντε τον Χίτλερ έναν αξιολύπητο κλόουν!
  
  Για την Πατρίδα, για τον Στάλιν, γιοι,
  Σηκώθηκαν, σφίγγοντας τις γροθιές τους σφιχτά...
  Αλλά είμαστε κουλ ιππότες-αετοί,
  Θα μπορέσουμε να βγάλουμε νοκ άουτ τον Φύρερ για τον Βιστούλα!
  
  Γνωρίστε τη δύναμη των πρωτοπόρων,
  Ότι τίποτα στον κόσμο δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί της...
  Σύντομα θα χτίσουμε έναν παράδεισο στο σύμπαν,
  Τα άγια πρόσωπα από τις εικόνες θα σας ευλογήσουν!
  
  Θα δώσουμε την καρδιά μας για την Πατρίδα,
  Αγαπάμε πολύ την Πατρίδα μας...
  Από πάνω μας είναι ένα λαμπερό χερουβείμ,
  Εμείς οι ίδιοι θα είμαστε δικαστές για τον φασισμό!
  
  Τώρα ο εχθρός σπεύδει κατευθείαν στη Μόσχα,
  Και το αγόρι είναι ξυπόλητο στη χιονοστιβάδα...
  Θα σταματήσω, πιστεύω αυτή η ορδή,
  Δεν θα κόψουν τα μαλλιά ενός κοριτσιού, ξέρω τις πλεξούδες!
  
  Γρήγορα έγινα πρωτοπόρος
  Και το αγόρι θα έχει τη θέληση από ατσάλι...
  Μετά από όλα, η καρδιά μας είναι σαν μέταλλο τιτάνιο,
  Και ο κύριος ηγέτης είναι η Πανσοφία ιδιοφυΐα Στάλιν!
  
  Είμαι πρωτοπόρος, τρέχω ξυπόλητος τον χειμώνα,
  Και οι φτέρνες μου κοκκίνισαν στο κρύο...
  Αλλά ο Χίτλερ θα συντριβεί με ένα δρεπάνι,
  Και ας δώσουμε ένα φιλί στο κατακόκκινο τριαντάφυλλο!
  
  Πιστέψτε με, για τη Ρωσία είμαστε αετοί,
  Και δεν θα αφήσουμε τον Φύρερ να περάσει στην πρωτεύουσα...
  Αν και οι στρατοί του Σατανά είναι ισχυροί,
  Πιστεύω ότι σύντομα θα ξεφλουδίσουμε τον Αδόλφο!
  
  Έχουμε τέτοια δύναμη - όλοι οι άνθρωποι,
  Εμείς τα παιδιά παλεύουμε για δικαιοσύνη...
  Και ο Χίτλερ είναι ένας διαβόητος κακοποιός,
  Και δεν θα λάβει έλεος από τον λαό!
  
  Έχουμε ένα πολύ δυνατό πολυβόλο,
  Τι πυροβολεί με τόση ακρίβεια στους φασίστες...
  Φωτιά και θα υπάρξουν αποτελέσματα,
  Η νίκη θα έρθει τον ακτινοβόλο Μάιο!
  
  Θα κάνουμε την Πατρίδα ψηλότερα από τα αστέρια,
  Σύντομα θα υψώσουμε κόκκινη σημαία πάνω από τον Άρη...
  Άλλωστε, ο Θεός Ιησούς Χριστός είναι μαζί μας,
  Αυτό το Όνομα θα είναι για πάντα στη δόξα!
  
  Αλλά ο Στάλιν είναι επίσης αδελφός με τους πρωτοπόρους,
  Αν και τα γενναία παιδιά είναι πολύ μεγαλύτερα...
  Το αγόρι έχει ένα εύστοχο πολυβόλο,
  Κατέρριψε τους πύργους των Ναζί!
  
  Αν και οι χιονοστιβάδες είναι απότομες,
  Το αγόρι τσακώνεται με τον Φριτς ξυπόλητος...
  Δεν του είναι αδύναμο να σκοτώσει έναν φασίστα,
  Τουλάχιστον η εξέταση είναι αυστηρή, φυσικά!
  
  Και το αγόρι υπολόγισε επίσης το γράμμα,
  Έχοντας πυροβολήσει έναν Ναζί, κόβοντάς τον ακριβώς...
  Υπάρχει μια φλόγα στην καρδιά και μεταλλικά εγκαύματα,
  Ο Φύρερ δεν θα επιτρέψει την παραπληροφόρηση για την Πατρίδα!
  
  Και αγαπάς την Πατρίδα σου,
  Είναι σαν μητέρα για όλους τους λαούς, ξέρεις...
  Αγαπώ τον Ιησού και τον Στάλιν,
  Και χτυπήστε τον Φύρερ πιο δυνατά!
  
  Λοιπόν, η φασιστική επίθεση έχει ήδη στερέψει,
  Φαίνεται ότι οι Ναζί έχουν τελειώσει...
  Ο Χίτλερ θα πάρει μια γροθιά σε ένα νικέλιο,
  Και θα τραγουδήσουμε κάτω από αυτόν τον καθαρό ουρανό!
  
  Το αγόρι σου έτρεξε τον χειμώνα με σορτς,
  Και δεν παρατήρησα καν καταρροή...
  Δεν καταλαβαίνω τι φταίει το κρυολόγημα,
  Μερικές φορές τα παιδιά αρρωσταίνουν πολύ!
  
  Την άνοιξη είναι ήδη πολύ εύκολο να πολεμήσεις,
  Είναι ευχάριστο να πιτσιλάς μέσα από λακκούβες μέχρι το τέλος...
  Μπήκαμε στη βάρκα, πιάσαμε ένα κουπί,
  Τι πολύ διασκεδαστικό ήταν για εμάς!
  
  Να παλεύεις και να τολμήσεις για την Πατρίδα,
  Θα είμαστε πρωτοπόροι με μεγάλη τόλμη...
  Περνώντας εξετάσεις, μόνο πέντε,
  Για να φέρετε τον εαυτό σας στη δημοσιότητα όσο πιο γρήγορα γίνεται!
  
  Πιστεύω ότι οι μαχητές θα έρθουν στο Βερολίνο,
  Αν και ο πόλεμος δεν εξελίσσεται ομαλά...
  Θα κατακτήσουμε την απεραντοσύνη του σύμπαντος,
  Ωστόσο, η μικρή ακόμα περνάει δύσκολα!
  
  Αν και φυσικά πάντα υπάρχει πόλεμος,
  Κάθε θάμνος είναι γεμάτος κινδύνους...
  Αλλά θα υπάρξει ένα πρωτοποριακό όνειρο,
  Το ξυπόλητο αγόρι είναι πανέξυπνο!
  
  Το αγόρι χτυπά με ακρίβεια τους φασίστες,
  Γιατί ο πρωτοπόρος έχει τιμή στην καρδιά του...
  Ο Φύρερ θα λάβει έναν απολογισμό στο μέτωπό του,
  Και τους υπόλοιπους θα τους τιμωρήσουμε ως παράδειγμα!
  
  Τι μπορώ να κάνω, ξέρεις,
  Άλλωστε οι Ρώσοι είναι ανίκητοι στις μάχες...
  Ας χτίσουμε έναν κόκκινο παράδεισο στο σύμπαν,
  Ο λαός είναι για πάντα ενωμένος με το κόμμα!
  
  Και πιστέψτε με, οι εχθροί μας δεν θα μας διαγράψουν,
  Θα κάνουμε ένα θαύμα σαν γίγαντες...
  Σπάστε τα δεσμά του σύμπαντος,
  Και ο Χίτλερ είναι ένας ποταπός Ιούδας!
  
  Θα περάσουν χρόνια, θα έρθουν καιροί,
  Άγιος στην απεραντοσύνη του κομμουνισμού!
  Και ο Λένιν θα είναι μαζί μας για πάντα,
  Πιστέψτε με, θα συντρίψουμε τον ζυγό του φασισμού!
  
  Πόσο καλά θα τους αναστήσει ο Χριστός,
  Και αν δεν έρθει, τότε η επιστήμη...
  Μετά από όλα, ο άνθρωπος έχει αυξηθεί στην εξουσία,
  Η ζωή δεν είναι εύκολη, αδέρφια, να το ξέρετε αυτό!
  
  Το μεγαλείο της Πατρίδας θα είναι
  Ότι όλοι την αγαπούσαν χωρίς να το ξέρουν...
  Το μεγαλείο της αγίας χώρας βρίσκεται σε ένα πράγμα,
  Στην απέραντη, λαμπερή Ρωσία!
  
  Είμαι πρωτοπόρος ενώ αυτή είναι αγόρι,
  Και πιστέψτε με, δεν θέλω να μεγαλώσω...
  Θα δω πολλές διαφορετικές χώρες σύντομα,
  Και θα οδηγήσω τον Φύρερ και την ορδή στο βάλτο!
  
  Και εσείς να είστε μαχητές με θάρρος,
  Ότι η πίστη μας θα γίνει πιο δυνατή από το ατσάλι...
  Οι πατέρες είναι περήφανοι για τους πρωτοπόρους,
  Το αστέρι του ήρωα το έδωσε ο σύντροφος Στάλιν!
  
  Εν ολίγοις, η στρατιωτική βροντή θα σβήσει,
  Θα δουλέψουμε μανιωδώς στις οικοδομές...
  Τελικά, ο κομμουνισμός είναι ένας ισχυρός μονόλιθος,
  Το χωριό είναι τόσο όμορφο όσο η πρωτεύουσα!
  
  Και ομολογώ ότι είμαι πολύ χαρούμενος,
  Ότι ήμουν στην κόλαση και στη φωτιά...
  Τώρα είμαι τόσο περήφανος που δέχομαι την παρέλαση,
  Γενναιόδωρη Πατρίδα σε ατελείωτη δόξα!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 16.
  Αυτό είναι το τραγούδι που τραγούδησε ο πολεμιστής Oleg Rybachenko. Όχι εντελώς παράταιρο, αλλά πρέπει να ομολογήσω ότι το τραγούδι είναι καλό και πιασάρικο.
  Και έτσι η ζωή είναι ωραία. Αν και η συνείδησή μου με βασανίζει - γιατί σκοτώνεις ανθρώπους; Αυτή η αίσθηση είναι δυσάρεστη. Τελικά, τι σημαίνει για τον κόσμο αυτός ο Πόλεμος των Αγγλο-Μποέρων; Όχι και τόσο ωραίοι τύποι εναντίον όχι και τόσο καλοί. Γιατί να τους νοιάζει; Τι δουλειά έχει ο καπετάνιος του τάγματος των κορόιδων Ζαν Γκραντιέ; Μάλιστα, ο Γάλλος μπήκε σε αυτόν τον πόλεμο. Ίσως δεν είναι πολύ δίκαιο από την πλευρά της Βρετανίας, αν και ο στόχος είναι ξεκάθαρος - η σύνδεση των επικοινωνιών και των σιδηροδρόμων στη Νότια Αφρική. Αλλά και η τσαρική Ρωσία έκανε πολέμους ως εισβολέας και ως ιμπεριαλιστής. Ειδικά η κατάκτηση του Καυκάσου. Ακόμη και στη σοβιετική εποχή, δηλαδή στις πρώτες μέρες που βασίλευε ο λενινισμός, ο Ιμάν Σαμίλ θεωρούνταν θετικός ήρωας.
  Αλλά όταν ο λενινισμός άρχισε να αντικαθιστά τον σταλινισμό, η πολιτική της ΕΣΣΔ έγινε ανοιχτά αυτοκρατορική. Τόσο ο Μέγας Πέτρος όσο και ο Ιβάν ο Τρομερός έγιναν προοδευτικοί και πιο θετικοί παρά αρνητικοί βασιλιάδες. Και σύντομα ο Μέγας Πέτρος αγιοποιήθηκε πλήρως στη σοβιετική υποκουλτούρα.
  Αλλά ο Πέτρος ο πρώτος ξεκίνησε επίσης έναν πόλεμο με τη Σουηδία - ήταν η επίθεσή του και η πολιορκία της Νάρβα. Και πριν από αυτό, αυτός ο βασιλιάς πολέμησε με την Τουρκία, πολιορκώντας δύο φορές την Αζόφ. Και για δεύτερη φορά, καταφέρνοντας να λιμοκτονήσει, ως αποτέλεσμα του ναυτικού αποκλεισμού.
  Αν και ο Μέγας Πέτρος καταδίκασε δημόσια τον Μέγα Αλέξανδρο επειδή ήθελε να κατακτήσει ολόκληρο τον κόσμο και φαινόταν να τονίζει ότι προσπαθούσε να συλλάβει μόνο ό,τι ήταν απαραίτητο, και μάλιστα απαραίτητο για τη Ρωσία. Και η πρόσβαση στη θάλασσα ήταν απαραίτητη. Στη συνέχεια, όμως, στο τέλος της βασιλείας του, ο Μέγας Πέτρος έστειλε στρατεύματα στο Αζερμπαϊτζάν και την Περσία, καταλαμβάνοντας εδάφη στο νότο. Πράγμα που, γενικά, η Ρωσία δεν είχε πραγματικά ανάγκη και δεν χρειαζόταν. Και λόγω της απόστασης και της εκτεταμένης επικοινωνίας, ήταν πιο δύσκολο να διατηρήσεις αυτό που κατακτήθηκε παρά να κατακτήσεις. Και η Ρωσία έχασε αυτά τα εδάφη.
  Έτσι ο Μέγας Πέτρος ήταν ένα αυτοκρατορικό αρπακτικό που δεν τον πείραζε να αρπάξει τίποτα για τον εαυτό του. Και μάλιστα όλο τον κόσμο. Και αυτό παρά το γεγονός ότι ο πόλεμος με τη Σουηδία κράτησε είκοσι ένα χρόνια.
  Ο Όλεγκ πήδηξε και έκανε τούμπα...
  Πλησίαζαν τη γέφυρα. Γύρω του βέβαια υπάρχουν φρουροί και συρματοπλέγματα, αλλά αυτό δεν θα σταματήσει την ομάδα δολιοφθορών των κορόιδων.
  Θυμήθηκα πώς η παρτιζάνα Λάρα πήγε σε αποστολές αναγνώρισης κάποια στιγμή. Η κοπέλα ήταν με σκισμένο φόρεμα και ξυπόλητη. Και όχι μόνο το καλοκαίρι, αλλά και στις αρχές της άνοιξης και στα τέλη του φθινοπώρου. Και το φόρεμά της πάγωσε ακόμη και στο γρασίδι. Αλλά το κορίτσι πιτσιλίστηκε με τόλμη κατά μήκος του δρόμου με τα σκονισμένα, γυμνά τακούνια της. Ήταν σίγουρη και όμορφη. Και φυσικά έδειξε το επίπεδο της αγάπης και της δύναμης και της ομορφιάς της ψυχής της.
  Τα ξυπόλυτα πόδια του κοριτσιού είναι ένα ιδιαίτερο σύμβολο της τέχνης. Και κατάφερε να πετύχει πολλά.
  Ε, Λάρα. Όταν σε έπιασαν οι Ναζί, εσένα, ένα κορίτσι περίπου δεκατεσσάρων, σε οδήγησαν από χωριό σε χωριό ξυπόλητη στο χιόνι. Μετά με πήγαν σε μια καλύβα βασανιστηρίων. Εκεί, ξυπόλητοι, παγωμένοι, τα πέλματά τους, τραχιά από το περπάτημα χωρίς παπούτσια, λιπάνονταν και πιέζονταν σε κοντάκια. Και άρχισαν να ψήνουν τη φωτιά κάτω από τις γυμνές, στρογγυλές, κοριτσίστικες γόβες.
  Η Λάρα έσφιξε τα δόντια της και έμεινε σιωπηλή. Αν και πονούσε πολύ. Και τα γυμνά πέλματα του κοριτσιού ήταν τηγανητά και τηγανητά.
  Αλλά οι Ναζί άρχισαν επίσης να συνδέουν ηλεκτρόδια στο σώμα μιας έφηβης για να απελευθερώσουν ρεύμα. Και αυτός είναι επίσης ένας πολύ δυνατός πόνος.
  Και η ξυπόλητη παρτιζάνα Lara Miheiko το πήρε και αναφώνησε:
  Ο Φύρερ θα στριφογυρίσει στην κόλαση,
  Θα τον τηγανίσουμε, πρωτοπόροι...
  Ακόμα κι αν πέσω στη μάχη,
  Θα γίνω παράδειγμα για τους ανθρώπους όλης της χώρας!
  Ksati, η Lara είχε το επίθετο Miheiko και ήταν προφανώς Ουκρανή. Και για τα παιδιά της Ουκρανίας είναι φυσικό να περπατούν ξυπόλητοι. Αν και η Λάρα ήρθε στο Λένινγκραντ για να επισκεφτεί τη γιαγιά της για τις διακοπές. Και σαφώς δεν είναι πολύ συνηθισμένη να μετράει το έδαφος με τα γυμνά, παιδικά της πέλματα.
  Ο Όλεγκ το πήρε και πήδηξε, στρίβοντας σε μια επταπλή τούμπα.
  Και πάλι τα αγόρια τραγούδησαν:
  Εντάξει, εντάξει, εντάξει,
  Οι γιαγιάδες είναι τρελές!
  Τα παιδιά έφαγαν χυλό και ήπιαν γιαούρτι!
  Ο Jean de Grandier σημείωσε:
  - Ήρθε η ώρα να σκαρφαλώσετε στο πλησιέστερο, ψηλότερο δέντρο και να ερευνήσετε την περιοχή γύρω από τη γέφυρα.
  Ο Παύλος επιβεβαίωσε χαμογελώντας:
  - Αυτό είναι δυνατό, αλλά έχουμε ένα σούπερ παιδί, ίσως προσπαθήσει να σκοτώσει τους πάντες μόνος του.
  Ο Όλεγκ έγνεψε καταφατικά με το ελαφρύ, κομμένο κεφάλι του:
  - Είμαι πάντα έτοιμος!
  Ο Έντικ έγνεψε χαμογελώντας:
  - Εμείς τα αγόρια είμαστε τόσο κουλ! Θα τους κόψουμε και θα τους κάνουμε κομμάτια κυριολεκτικά! Και ας κάνουμε ένα shurum-burum!
  Η Στέλλα έγραψε στο Twitter:
  - Θα πάμε στη μάχη ενάντια στον εχθρό και θα τον νικήσουμε!
  Ο Όλεγκ έγνεψε καταφατικά και πήδηξε από το δέντρο, αναφωνώντας:
  Περισσότερη δράση - λιγότερα λόγια!
  Περισσότερη δράση - λιγότερα λόγια!
  Να είστε έτοιμοι - πάντα έτοιμοι!
  Και το αγόρι πολεμιστής έτρεξε με τις γυμνές, ροζ γόβες του να αναβοσβήνουν, στη μάχη. Και στα χέρια του είχε δύο σπαθιά, που το αγόρι είχε προηγουμένως ακονίσει.
  Και θα το πάρει και θα κόψει στις τάξεις του εχθρού, κυριολεκτικά συντρίβοντας και κόβοντας εχθρούς.
  Το αγόρι πήδηξε μέσα από τα συρματοπλέγματα με ένα άλμα και τα κομμένα κεφάλια των Άγγλων στρατιωτών πέταξαν μακριά.
  Και ο νεαρός πολεμιστής έγινε ξαφνικά έξαλλος. Και ας τους κόψουμε όλους και ας τους τεμαχίσουμε σαν λάχανο. Και τα σπαθιά του είναι η εικόνα ενός ξίφους νίντζα που φτύνει.
  Ο Όλεγκ θυμήθηκε πώς τα κορίτσια πολέμησαν σε ελαφρώς διαφορετικά θέατρα πολέμου στην εποχή τους.
  Ο Oleg Rybachenko και η Margarita Korshunova, καθώς και τέσσερα θρυλικά κορίτσια, βγήκαν από την Τούλα και έφτασαν στη Μόσχα.
  Τώρα η κατάσταση στην πρωτεύουσα ήταν εξαιρετικά δύσκολη. Οι Γερμανοί είχαν ήδη ολοκληρώσει την περικύκλωσή τους και απέμενε ένας διάδρομος τριάντα με σαράντα χιλιομέτρων, που κάθε μέρα γινόταν όλο και πιο στενός.
  Έξι πολεμιστές πήραν αμυντικές θέσεις στα περίχωρα της Μόσχας. Έγινε σφοδρή επίθεση.
  Ο Oleg Rybachenko πυροβόλησε και τραγούδησε στον εαυτό του:
  - Το μέλλον είναι δικό μας!
  Και το αγόρι ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι και συνεχίζει:
  - Και θα είμαστε υπέροχοι!
  Η Margarita Korshunova σουτάρει και ουρλιάζει:
  - Και θα γίνω ο πιο κουλ!
  Και με το γυμνό του πόδι θα πετούσε μια φονική χειροβομβίδα.
  Και σκορπίζει τους αντιπάλους σε διαφορετικές κατευθύνσεις.
  Και τότε στη μάχη η Νατάσα θα κουρέψει τους Γερμανούς με ένα πολυβόλο και θα πετάξει το δώρο του θανάτου με το γυμνό της πόδι.
  Έτσι είναι αυτή η γυναίκα...
  Το 1941, η Νατάσα έφυγε από το Φρούριο του Μπρεστ. Πήγαινε ανατολικά. Τα καινούργια παπούτσια έπληξαν γρήγορα τα πόδια της και η κοπέλα τα έβγαλε και περπάτησε ξυπόλητη.
  Δεν υπήρχε τίποτα για μερικές ώρες, και μετά τα γυμνά μου πέλματα άρχισαν να φαγούρα. Μετά από άλλες δύο ώρες άρχισαν να καίγονται και ήδη εκρήγνυνται από τον πόνο.
  Η Νατάσα, όντας Μοσχοβίτης, δεν είχε συνηθίσει να περπατά ξυπόλητη. Και φυσικά, κάθε τόσο βούτηξε στο ρέμα.
  Ναι, αποδείχθηκε ότι ήταν βασανιστήριο για τα πόδια της. Όμως η νεαρή κοπέλα το συνήθισε γρήγορα.
  Στη συνέχεια περπατούσε συνεχώς ξυπόλητη, ακόμη και στο χιόνι, και φορούσε παπούτσια μόνο σε μεγάλο παγετό.
  Τώρα η Νατάσα παλεύει σαν θρυλική θεά.
  Και εδώ η Ζόγια ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και βρυχάται:
  - Αυτό είναι πραγματικά ένα υπέροχο ραντεβού!
  Και θα δώσει μια εύστοχη στροφή.
  Και πέφτουν οι Γερμανοί και οι μισθοφόροι τους.
  Και τότε η Αγγελική πυροβολεί... Και επίσης σουτάρει τόσο άγρια με ακρίβεια.
  Και μια χειροβομβίδα πετάει επίσης από το γυμνό της πόδι.
  Και σκορπίζει τους μισθοφόρους.
  Τότε η Σβετλάνα πυροβολεί. Και το γυμνό της πόδι πετάει τέτοια πράγματα που κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί.
  Και σκορπίζει τους αντιπάλους πολύ μακριά.
  Και αυτοπυροβολείται, και συντρίβει τους εχθρούς με ένα κύμα έκρηξης.
  Αυτά είναι τα κορίτσια που γεννήθηκαν στην ΕΣΣΔ!
  Ο Oleg Rybachenko πυροβολεί με ακρίβεια στο εχθρικό πεζικό, ρίχνοντας χειροβομβίδες αυτόματα με τα πόδια του παιδιού του. Και ταυτόχρονα το αγόρι συνθέτει για τον εαυτό του.
  Ο Vitaliy Klitschko, έχοντας συναντήσει σύγκρουση με τον νέο πρόεδρο της Ουκρανίας Zelensky, αποφάσισε να παραιτηθεί από τη θέση του δήμαρχου του Κιέβου. Στην πραγματικότητα, γιατί να είσαι πεισματάρης και να κολλάς στη θέση. Είναι καλύτερα να λύσετε το πρόβλημα μόνοι σας.
  Και αφού άφησε τη θέση του δημάρχου, ο Vitali Klitschko συνέχισε την καριέρα του. Και αμέσως μια αίσθηση, προκαλεί τον Weider να αγωνιστεί. Χωρίς ενδιάμεσες μάχες! Και αυτό μετά από περισσότερα από οκτώ χρόνια διακοπής.
  Ευρύτερα, φυσικά, συμφωνεί. Η πρόκληση δεκτή!
  Και έρχεται η στιγμή της αλήθειας. Από τη μία, ο πολλαπλός παγκόσμιος πρωταθλητής δεν έχει ηττηθεί ποτέ για περισσότερα από δώδεκα χρόνια. Και από την άλλη ο σαρανταεννιάχρονος πρώην δήμαρχος Κιέβου. Ένας άνθρωπος που μπορεί να ξεπεράσει το ρεκόρ του Hopins, αλλά η φυσική του κατάσταση είναι πολύ αμφισβητήσιμη.
  Μάλιστα, πολλοί πίστευαν ότι μετά από τόσο μεγάλο διάλειμμα, το να πάω κατευθείαν στο Weider θα ήταν αυτοκτονία.
  Αλλά ο Vitali Klitschko είναι σαν τον Rocky Balboa. Αποφάσισα να αντιμετωπίσω τον πιο ισχυρό νοκ άουτ καλλιτέχνη στην κατηγορία των βαρέων βαρών. Ο Denotey Wider είναι ένας πυγμάχος που έχει δει όλους τους αντιπάλους του να πέφτουν. Απολύτως όλοι - συμπεριλαμβανομένου του Tyson Fury!
  Τι γίνεται λοιπόν αν ο Vitali Klitschko έχει μια ευκαιρία;
  Αλλά ο Vitali Klitschko εκπαιδεύτηκε συνεχώς, διατηρούσε τη φόρμα του και οδηγούσε ποδήλατο στη δουλειά. Και φυσικά δεν ήταν τόσο κακός σωματικά. Και εκτός αυτού, είχε ένα ατσάλινο πηγούνι.
  Λοιπόν, ο Vitali Klitschko θα πάρει τον αγώνα, ακόμα κι αν δεν είναι το φαβορί.
  Ο Oleg Rybachenko άλλαξε το κλιπ του πολυβόλου του. Οι υποτιθέμενες μάχες με μποξέρ είναι συναρπαστικές.
  Λοιπόν, αλήθεια, γιατί ο Vitali Klitschko δεν επιστρέφει στο ρινγκ και δεν προσπαθεί να σπάσει το ρεκόρ του Hopins;
  Αυτή θα ήταν μια πολύ δυνατή ιδέα.
  Το αγόρι εξολοθρευτής εκτόξευσε μια έκρηξη και κούρεψε αρκετές δεκάδες ακόμη φασίστες.
  Μετά από αυτό το αγόρι γέλασε και έβγαλε τη γλώσσα του λέγοντας:
  - Είμαι σούπερ άνθρωπος!
  Η Μαργαρίτα πέταξε δύο λεμόνια δεμένα μαζί με το γυμνό της πόδι και τσίριξε:
  - Είσαι πιο ψύχραιμος από κάθε άνθρωπο!
  Ο Όλεγκ, συνεχίζοντας να πυροβολεί, σκέφτηκε...
  Ο Vitali Klitschko, σε ηλικία σαράντα εννέα ετών, επρόκειτο πραγματικά να σπάσει το ρεκόρ του Hopins. Θυμήθηκε μάλιστα σε συνέντευξη Τύπου: "Είπα ότι δεν πρόκειται να σπάσω το ρεκόρ του Foreman, αλλά δεν είπα τίποτα για τον Hopins! Οπότε θα το πάρω και θα ξεπεράσω το ρεκόρ του!".
  Ωστόσο, αν ένα σημαντικό μέρος του κοινού πίστευε λίγο πολύ ότι ο Χόπινς, στα σαράντα οκτώ του χρόνια, θα μπορούσε να κερδίσει τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή, υπήρχε πολύ λιγότερη πίστη στον Vitaliy Klitschko στα σαράντα εννέα του. Συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι ο αντίπαλός του είναι πολύ δυνατός.
  Δεν έχει υπάρξει ποτέ τέτοιος puncher στην ιστορία της κατηγορίας βαρέων βαρών. Είναι αλήθεια ότι ο Wider δεν είναι πια νέος, αλλά τριάντα πέντε ετών δεν είναι σαράντα εννέα.
  Ο Vitali Klitschko, ωστόσο, σαφώς δεν χάνει την αισιοδοξία του. Προπονείται σκληρά και παίρνει φόρμα. Και χαίρομαι πολύ που απέρριψα τη ρουτίνα να είμαι δήμαρχος του Κιέβου.
  Πράγματι, δεν είναι μεγάλη ευτυχία να είσαι δήμαρχος στην Ουκρανία, όπου υπάρχουν τόσα πολλά προβλήματα.
  Αλλά για τον αγώνα με τον Uyader, στον Vitali Klitschko προσφέρθηκαν πολύ καλά χρήματα. Έτσι, σε καμία περίπτωση, δεν έκανα λάθος με το πορτοφόλι. Το όνομα Vitali Klitschko είναι διάσημο.
  Οι κακές γλώσσες έλεγαν μάλιστα ότι ο Βάιντερ θα χτυπούσε μια φορά και ο Βιτάλι Κλίτσκο θα έπεφτε κάτω ο ίδιος. Και μετά θα λάβει χρήματα και θα γράψει απομνημονεύματα ή μυθοπλασία.
  Ή ίσως θα παίξει σε μια ταινία.
  Παρεμπιπτόντως, ο Vladimir Klitschko ήθελε επίσης να πυγμαχήσει. Μόνο ο πονηρός Βλαντιμίρ διάλεξε έναν πιο αδύναμο αντίπαλο από τον κανονικό παγκόσμιο πρωταθλητή. Αλλά όπως και να το δεις, είναι πρωταθλητής και αυτό είναι υπέροχο!
  Αλλά το Denotay Wider, όπως και να το δεις, εξακολουθεί να είναι το καλύτερο από τα καλύτερα!
  Όμως ο Βιτάλι προπονείται μανιωδώς. Είναι σαν ένας νεαρός άνδρας που βάζει το μέγιστο άγχος στον εαυτό του. Και είχε αρκετές συνεδρίες sparring, δείχνοντας εξαιρετική φόρμα και καλή αντοχή. Όχι, ο Βιτάλι είναι έτοιμος. Και δεν μπαίνει απλώς στο ρινγκ.
  Και πράγματι, όταν ήρθε η ημέρα της κρίσης, ο μεγαλύτερος νοκ-άουτ καλλιτέχνης, ο Wider, ο καλύτερος βαρέων βαρών από αυτή την άποψη, και ο Vitaly συνήλθαν. Ο πρώην δήμαρχος Κιέβου, τον οποίο όλοι έχουν ήδη ξεγράψει ως πυγμάχο. Στη συνέχεια όμως συναντήθηκαν δύο θρυλικές προσωπικότητες.
  Vitaly, ο οποίος έγινε παγκόσμιος πρωταθλητής για πρώτη φορά το 1999. Σκεφτείτε μόνο πόσο καιρό ήταν πριν και έχουν περάσει περισσότερα από είκοσι χρόνια από αυτό το γεγονός.
  Και ο Wider έχει ήδη τον τίτλο του για πολύ καιρό. Και είναι επίσης κοντά στο να σπάσει το ρεκόρ του Χολμς, ο οποίος κατείχε αυτόν τον τίτλο για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από την κατάτμηση των ζωνών.
  Και φυσικά, αν ο Wider φοβάται κάποιον, δεν είναι ο παππούς Vitaly. Πράγματι, δεν μπορεί να είναι όλοι Χόκινς. Και οι αντίπαλοι του Hawkins δεν είναι τόσο ισχυροί όσο ο Weider!
  Αλλά ο Vitaly, ως αμφισβητίας, μπαίνει στο ρινγκ. Το σώμα του είναι ακόμα υπέροχο και μυώδες, αν και τα μαλλιά του είναι ήδη γκρίζα. Ο παππούς Βιτάλι, όπως τον λένε με σεβασμό, ή με χλευασμό. Αλλά ο ορισμός των μυών μοιάζει με αυτόν ενός νεαρού άνδρα.
  Ο Βιτάλι είπε ότι ήταν έτοιμος. Και ούτε αυτός, έχουν αυξηθεί λίγο τα ποσοστά.
  Το Wider είναι επίσης αδύνατο, σμιλεμένο και πιο λεπτό σε κόκαλα, με μικρότερο βάρος.
  Αν και είναι τρομερός puncher, έχει κάποια αμυντικά προβλήματα και δεν είναι πάντα καλός στα πόδια του. Αλλά έχω ήδη μεγάλη αγωνιστική εμπειρία. Όσον αφορά τον αριθμό των αγώνων, είναι ήδη ίσος με τον Βιτάλι. Και δεν έχει ηττηθεί ακόμα.
  Ωστόσο, ο Vitali Klitschko έχασε τους δύο αγώνες του μόνο λόγω τραυματισμών και κοψίματος. Και μπορεί επίσης να πει κανείς ότι δεν χτυπήθηκε.
  Αλλά περισσότερα από οκτώ χρόνια διαφορά, και σχεδόν πενήντα χρόνια ηλικίας. Αν ο Βιτάλι ήταν νέος, φυσικά, θα είχε πιθανότητες. Μπορεί όμως να ξεπεράσει το ρεκόρ του Χόπινς; Ο Ντέιβιντ Χέι, ήδη στα τριάντα πέντε του, έγινε μηδενικός πυγμάχος.
  Αλλά πολύς λόγος γίνεται και μόνο το δαχτυλίδι θα το πει. Θα σπάσει ο Vitali Klitschko το ρεκόρ του Hopins ή θα παρασυρθεί με φορείο, όπως υποσχέθηκε ο Weider.
  Εδώ βγαίνει φορώντας μάσκα κοράκι. Ψηλός, πολύ ξηρός, ακόμη και αδύνατος σαν τον Κόσσεϊ.
  Ένα ζευγάρι μποξέρ του δημιούργησε σοβαρά προβλήματα στο ρινγκ. Αυτός είναι ο Κουβανός Όστριξ, ο οποίος προηγήθηκε στα σημεία και κέρδισε το νοκ-άουτ, και ο Τάισον Φιούρι, που επίσης προηγήθηκε στα σημεία και κατάφερε να φέρει τον αγώνα στα ίσα. Έτσι, ο μεγαλύτερος puncher όλων των εποχών μπορεί να καταρρεύσει.
  Αλλά οι πιθανότητες είναι σχεδόν μία στις δέκα υπέρ του Weider. Ωστόσο, ο Vitaly είναι πολύ μεγάλος και έχει ένα μεγάλο διάλειμμα στην καριέρα του. Ακόμη και ο αδελφός του Βλαντιμίρ συμβούλεψε να ζεσταθεί με μερικούς δυνατούς μεσαίους αγρότες. Μάλιστα, στη Γερμανία, ο Vitali Klitschko θα μπορούσε να πάρει περισσότερα χρήματα σε έναν αγώνα με έναν μέτριο πυγμάχο, καθαρά λόγω του μεγάλου του ονόματος.
  Ο Βιτάλι είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο όχι μόνο ως πυγμάχος, αλλά και ως πολιτικός, δήμαρχος της πρωτεύουσας και ήρωας του Μαϊντάν.
  Όχι, σε κάθε περίπτωση, ο Vitali Klitschko θα έπρεπε να σκεφτεί αν άξιζε να βιαστείτε και να πολεμήσετε ενάντια σε ένα τέτοιο βουνό.
  Η επιλογή όμως έχει γίνει: ο Vitali Klitschko δεν ψάχνει εύκολους τρόπους!
  Ο αγώνας γίνεται στην Αμερική. Ακούγονται οι ύμνοι των ΗΠΑ και της Ουκρανίας. Ανακοινώνονται τα αρχεία σέρβις. Τέλος, ακούγεται το σήμα για μάχη.
  Πολλοί θέλουν να δουν θέαμα και αίμα.
  Ο Wider ξεκίνησε προσεκτικά, αν και μπορεί να κάνει λάθος. Τι κι αν ο Vitaly είναι σκουριασμένος; Ο Klitschko Sr. επίσης δεν βιάζεται. Αλλά μπορείτε να δείτε αμέσως ότι είναι ελαφρύ στα πόδια του, αδύνατο, μυώδες και καλά ισορροπημένο. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που περίμεναν πολλοί: ότι θα επέπλεε αμέσως, δεν έγινε.
  Ο Klitschko δούλεψε με αυτοπεποίθηση με το τρύπημα του, το κράτησε λίγο ψηλότερα από το συνηθισμένο και τοποθέτησε μπλοκ.
  Οι δύο πρώτοι γύροι κύλησαν ομαλά. Και μετά ο Wider, όπως ήταν αναμενόμενο, ανέβασε πολύ το ρυθμό. Άρχισε να επιτίθεται και να επιτίθεται πιο ενεργά. Όμως ο Βιτάλι δεν έχασε. Μπλοκάρει το χτύπημα και το αντιμετώπισε με ένα αριστερό τρύπημα. Και ξαφνικά, σε μια απότομη επίθεση χταποδιού, τον χτύπησε στο σώμα με το δεξί του χέρι. Πλάτος διπλασιάστηκε από τον πόνο.
  Ο Βιτάλι έκανε ένα δίχτυ και για δεύτερη φορά στην καριέρα του, ο παγκόσμιος πρωταθλητής και ο καλύτερος νοκ-άουτ καλλιτέχνης όλων των εποχών βρέθηκε στο παρκέ.
  Ο Βιτάλι χαμογέλασε... Και το κοινό βρυχήθηκε από χαρά. Αυτό δεν περίμενε ο γέρος Βιτάλι. Εκπληκτική επιτυχία! Αλλά φαίνεται ότι πενήντα χρόνια έρχονται σύντομα! Και ακόμα κουνηθείτε και χτυπήστε! Πρέπει να μπορείτε να το κάνετε αυτό!
  Ο Βάιντερ σηκώθηκε, αλλά άρχισε να απομακρύνεται. Ο Βιτάλι άρχισε αργά να τον τσιμπάει με το τρύπημα του. Και πάλι ένα δυάρι. Και το ξαναχτύπησα. Το νοκ άουτ υποχωρεί.
  Με δυσκολία ο Βάιντερ επέζησε μέχρι το τέλος του γύρου. Στη συνέχεια, στο επόμενο, ο Vitaly εργάστηκε ως νούμερο ένα. Αλλά τίποτα, όλα πήγαν σύμφωνα με το σχέδιο. Ο Βάιντερ οπισθοχώρησε για αρκετούς γύρους και φαινόταν αβοήθητος. Αλλά στον ένατο γύρο εξερράγη ξανά. Και άρχισαν να ρίχνουν χτυπήματα και πήγαν μπροστά. Και πάλι έχασε ένα δίδυμο και έπεσε. Δεύτερο knockdown.
  Η Βιτάλι χαμογελά. Πάει μπροστά. Ο Wider είναι ασταθής στα πόδια του. Του λείπει πάλι το δίδυμο χωρίς να βρει αντίδοτο. Και από το επόμενο χτύπημα πέφτει.
  Σηκώνεται με δυσκολία, και ο διαιτητής σταματά τον αγώνα!
  Νίκη! Ο Vitali Klitschko, πλέον παγκόσμιος πρωταθλητής! Και πάλι η ζώνη του! Αλήθεια, δεν είναι ακόμα απόλυτος, αλλά είναι ήδη έφιππος!
  Έσπασε το ρεκόρ του Χόπινς και, φυσικά, για τον Φόρμαν βαρέων βαρών, έγινε παγκόσμιος πρωταθλητής για τέταρτη φορά, ισοφαρίζοντας τον Χόλιφιλντ.
  Ο Wider, βέβαια, φωνάζει ότι ο αγώνας σταμάτησε πολύ νωρίς και απαιτεί ρεβάνς.
  Ο Βιτάλι λέει ότι θα αποφασίσει αν θα συνεχίσει την καριέρα του ή θα έχει μερικούς ακόμη αγώνες αργότερα. Όλοι όμως του λένε ότι είναι πολύ καλός, ακόμα καλύτερος από τα νιάτα του και πρέπει να συνεχίσει.
  Επιπλέον, δεν υπάρχει τίποτα να κάνουμε ακόμη. Υπάρχει ένας άλλος δήμαρχος στο Κίεβο, οι βουλευτικές και προεδρικές εκλογές είναι ακόμα μακριά, γιατί να μην αγωνιστούμε εκεί;
  Για τους επόμενους τρεις αγώνες, στον Vitaly προσφέρονται έως και εκατό εκατομμύρια δολάρια, συν ένα ποσοστό από τις εκπομπές.
  Φυσικά, το τζακ ποτ είναι μεγάλο και ο πρώην δήμαρχος Κιέβου λέει ότι θα το σκεφτεί.
  Μάλιστα, έδειξε ότι είναι ακόμα ικανός για πολλά. Γιατί λοιπόν να θάψουμε ταλέντο; Και το κυριότερο είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα άλλο να κάνουμε έτσι κι αλλιώς!
  Ίσως προσπαθήσετε να συνδυάσετε όλες τις ζώνες; Αυτό θα ήταν τόσο υπέροχο!
  Ο Βιτάλι δέχεται την πρόταση και υπογράφει συμβόλαιο για τρεις ακόμη αγώνες.
  Και ο επόμενος αντίπαλός του... Λοιπόν, φυσικά ο Tyson Fury! Ποτέ νικημένος, μεγάλος βαρέων βαρών. Είναι αλήθεια ότι τον γκρέμισε ο Ουϊντάρ και κάποιος μικρότερος. Και το πιο σημαντικό, είναι και ο παραβάτης του μικρότερου αδελφού του. Λοιπόν, πώς να μην παλέψεις κάτι τέτοιο;
  Φυσικά, ένας νέος αγώνας, και μια υπέροχη αμοιβή, και ένα μεγάλο θέαμα.
  Ο Oleg Rybachenko πυροβολεί ξανά Γερμανούς και ξένους μαχητές. Γενικά, πραγματικά δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου Γερμανοί στο πεζικό. Κινούνται πίσω από τα άρματα μάχης Ε-50 και Ε-75. Και προσπαθούν να μην ρισκάρουν.
  Εδώ κάπου πιο μακριά μπορείτε να δείτε το "Panther"-2. Αυτό το τανκ, σε αντίθεση με την πραγματική ιστορία, εμφανίστηκε το 1943. Και ο ίδιος ο "Πάνθηρας" δεν ήταν πολύ τεράστιος. Ναι, και το "Panther"-2, αν και πολύ, παρήχθη, αλλά το 1945, προετοιμάζοντας τον πόλεμο με την ΕΣΣΔ, οι Γερμανοί γέμισαν τα εργοστάσια με άρματα μάχης E-50 και E-75.
  Παρά την πρακτικότητα των ελαφρών αυτοκινούμενων όπλων: Ε-10 και Ε-25, ο Φύρερ προτιμούσε βαρύτερα άρματα μάχης. Με δυσκολία, ο Guderian έπεισε το E-50 υψηλής ταχύτητας να γίνει το πιο δημοφιλές. Ο Φύρερ αγάπησε περισσότερο το Ε-75, το οποίο δεν είχε μεγάλη επιτυχία και ζύγιζε ενενήντα τόνους.
  Τώρα όμως εμφανίστηκε μια τροποποίηση του E-75 M, με χαμηλότερη σιλουέτα, πιο ελαφριά και με ισχυρό κινητήρα. Ίσως θα γίνει η πιο διαδεδομένη στο μέλλον.
  Ο Oleg Rybachenko, για παράδειγμα, χρησιμοποιεί πονηρές τακτικές. Το παίρνει και ρίχνει με γυμνό πόδι μια χειροβομβίδα στην πίστα Ε-50. Εξαιτίας αυτού, το τανκ γυρίζει και συγκρούεται με τον συνάδελφό του.
  Και το αποτέλεσμα είναι δύο μαστόδοντες να καίγονται.
  Ο Όλεγκ, όπως βλέπουμε, είναι πολύ πονηρός.
  Έτσι λειτουργεί τώρα και οι Γερμανοί υφίστανται μεγάλες απώλειες. Το αγόρι έχει ευκίνητα πόδια. Είναι καλό να είσαι σαν αυτόν, ξυπόλητος και όμορφος.
  Αλλά γενικά, μου έρχονται σκέψεις για μποξέρ. Για παράδειγμα, γιατί να μην ξαναρχίσει την καριέρα του ο Ντένις Λεμπέντεφ; Σαράντα χρόνια δεν είναι τόσο πολλά. Επιπλέον, οι κύριοι ανταγωνιστές από την κατηγορία βαρέων βαρών έφυγαν και μπορείτε να προσπαθήσετε να ενοποιήσετε τις ζώνες.
  Αυτό που πραγματικά δεν πρέπει να κάνετε είναι να είστε τα έξι των αρχών. Είναι καλύτερα να ασχοληθείτε μόνοι σας με την ευγενή πυγμαχία ή να συμμετάσχετε στην αντιπολίτευση.
  Κάπως έτσι ο Σεργκέι Κοβάλεφ έγινε δήμαρχος της Μόσχας. Αν και αυτό είναι μόνο φαντασία.
  Και ο Ντένις Λεμπέντεφ θα μπορούσε να κάνει κάτι πιο εποικοδομητικό. Επιπλέον, είναι ακόμα πολύ νωρίς για να αφήσουμε την πυγμαχία αήττητη. Ένας πραγματικός αθλητής πρέπει να πάει μέχρι το τέλος.
  Ο Wladimir Klitschko θα μπορούσε επίσης να επιστρέψει. Κάποιοι όμως, όπως ο Αλεξάντερ Ουστίνοφ, που έχουν ήδη χτυπηθεί τρεις συνεχόμενες φορές, δεν αποσύρονται!
  Πράγματι, οι ήρωες δεν είναι άνθρωποι, αλλά από ατσάλι!
  Αλλά ας φανταστούμε αυτό το σενάριο: ο Πούτιν συνετρίβη σε ένα αεροπλάνο και υπάρχουν νέες προεδρικές εκλογές στη Ρωσία.
  Και τι βλέπουμε σήμερα! Οι κομμουνιστές δεν έχουν ισχυρούς υποψηφίους. Ο Γκρούντιν έχει ντροπιαστεί και η αξιοπιστία του έχει υπονομευτεί. Ο Zyuganov είναι πολύ μεγάλος και όλοι τον έχουν βαρεθεί και δεν έχει αρκετό χάρισμα. Ο Σουραϊκιν απέτυχε στις προηγούμενες εκλογές. Άλλες ελάχιστα γνωστές προσωπικότητες. Ο Ζιρινόφσκι είναι επίσης πολύ μεγάλος και όλοι τον έχουν βαρεθεί. Άλλα στο LDPR είναι ελάχιστα γνωστά. Ποιον άλλον από την αντιπολίτευση μπορείτε να προτείνετε; Ο Αντρέι Ναβάλνι είναι δυνατός, αλλά δεν θα του επιτραπεί να συμμετάσχει στις εκλογές. Η Ksenia Sobchak δεν είναι σοβαρή υποψήφια. Ο Ντεμούσκιν ήταν στη φυλακή και δεν προήχθη πολύ καλά. Ο Ουνταλτσόφ ήταν επίσης στη φυλακή, αν και ίσως θα μπορούσε να είχε υποστηριχθεί από τους κομμουνιστές και να βγει.
  Με λίγα λόγια, δεν υπάρχουν σοβαροί ανταγωνιστές στην αντιπολίτευση. Έτσι, ο Μεντβέντεφ, ο εν ενεργεία πρόεδρος, εξακολουθεί να είναι το κύριο φαβορί. Και αν υπάρχει κάποια ίντριγκα: ο δεύτερος γύρος ή αμέσως στον πρώτο.
  Λαμβάνοντας υπόψη τη χαμηλή βαθμολογία του Μεντβέντεφ, και πιθανότατα τον μεγάλο αριθμό των προεδρικών υποψηφίων, ένας δεύτερος γύρος είναι πολύ πιθανός.
  Ωστόσο, ο Μεντβέντεφ θα έχει πολύ μεγάλο πλεονέκτημα στον πρώτο γύρο, και έναν όχι πολύ καλό αντίπαλο στον δεύτερο.
  Αν και την τελευταία στιγμή μπορεί να εμφανιστεί ο δικός του Ζελένσκι και να μπερδέψει όλα τα χαρτιά!
  Ο Oleg Rybachenko πέταξε ξανά μια χειροβομβίδα, σπρώχνοντας τα τανκς των Ναζί. Πολλοί βρυχηθμοί και βομβαρδισμοί.
  Και κάθε τόσο η γη απογειώνεται και καίγεται ακριβώς στον αέρα. Και τα θραύσματα αναποδογυρίζουν, λιώνουν.
  Ο/Η Oleg λέει:
  - Δόξα στην αυτοκρατορία μας!
  Η Μαργαρίτα, ρίχνοντας τον δολοφόνο που ήταν παρών με γυμνό πόδι, τσίριξε:
  -Μεγάλη δόξα στους ήρωες!
  Και πάλι η κοπέλα θα πετάξει το λεμόνι με το γυμνό της τακούνι.
  Οι φασίστες ξεχύνονται, ωχ και χύνονται.
  Δεν υπάρχει τρόπος να τους σταματήσεις ή να τους νικήσεις ακόμα και με μια βόμβα κενού! Υπάρχουν τόσο ωραίοι πολεμιστές εδώ, είναι απλά ανατριχιαστικό!
  Ο Όλεγκ βρυχάται:
  - Η νίκη μας στον ιερό πόλεμο!
  Η Μαργαρίτα επιβεβαίωσε:
  - Με εκατό τοις εκατό εγγύηση!
  Και πάλι η κοπέλα πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι.
  Όχι, αυτά τα παιδιά σαφώς δεν θα τα παρατήσουν.
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο βρυχήθηκε:
  - Για τη νέα σοβιετική τάξη!
  Η Μαργαρίτα έριξε ενεργά μια έκρηξη και επιβεβαίωσε:
  - Μπανζάι!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο 17.
  Ο Oleg Rybachenko συνέχισε να μένει στην Κίνα. Είναι ήδη Μάρτιος και η άνοιξη ανθίζει πραγματικά στη μέση της Ουράνιας Αυτοκρατορίας. Ωραίο και ζεστό. Κάπου εκεί έξω, ο ύπουλος δικτάτορας Χίτλερ κάτι ετοιμάζει. Ήδη συγκεντρώνει στρατεύματα προς τα δυτικά. Και η τσαρική Ρωσία ετοιμάζεται επίσης να καταλάβει τις αποικίες των δυνάμεων της Αντάντ στην Αφρική και την Ασία και στον Ειρηνικό Ωκεανό.
  Στο μεταξύ, το αγόρι εξολοθρευτής συνεχίζει να γράφει:
  Είναι ήδη Απρίλιος του 1944. Η Μόσχα είναι περικυκλωμένη, το Λένινγκραντ επίσης, αλλά και οι δύο πρωτεύουσες αντέχουν ακόμα. Οι Ναζί βρίσκονται ήδη κοντά στο Καζάν. Υπάρχει ακόμα λάσπη και λάσπη και δεν βιάζονται να επιτεθούν. Αλλά οι μάχες συνεχίζονται και θα συνεχίσουν τους μαζικούς βομβαρδισμούς σοβιετικών πόλεων που δεν έχουν ακόμη καταληφθεί.
  Οι φασίστες πιέζουν δυνατά, πρέπει να πω. Και οι Ιάπωνες έρχονται από τα ανατολικά. Δεν μπορείς να αντισταθείς σε τέτοια τέρατα.
  Αυτό περνά μέσα από μια κολοσσιαία πίεση.
  Ο Ουλιάνοφ εξακολουθεί να αντιστέκεται. Οι Γερμανοί εισβάλλουν επίσης στην πόλη της Τασκένδης και στον αυτοκινητόδρομο της Κεντρικής Ασίας. Η κατάσταση είναι κρίσιμη. Ειδικά όταν η Μόσχα περικυκλώθηκε πλήρως.
  Έχει πολλά στρατεύματα και εκατοντάδες χιλιάδες στρατιώτες στην πολιτοφυλακή. Αλλά στις μάχες, οι οβίδες και τα πυρομαχικά εξαντλούνται πολύ γρήγορα. Ίσως δεν θα υπάρχουν αρκετά πυρομαχικά. Και τότε η πρωτεύουσα θα πέσει. Και δεν υπάρχουν τόσες πολλές προμήθειες τροφίμων. Θα τελειώσει και αυτό σύντομα.
  Και χωρίς τη Μόσχα, θα είναι ένας ακόμη πόλεμος. Και ο Στάλιν το καταλαβαίνει αυτό.
  Τώρα είναι στο Όρενμπουργκ. Αλλά αφότου οι Ναζί έσπασαν στο Βόλγα, δεν ήταν πολύ μακριά από την πρώτη γραμμή.
  Επιπλέον, οι σαμουράι τους πίεσαν επίσης. Βομβαρδίζουν και επιτίθενται με αμέτρητο πεζικό. Μπορεί να μην υπάρχει αρκετή δύναμη.
  Ο Στάλιν το καταλαβαίνει και προσπαθεί να διαπραγματευτεί μια ξεχωριστή ειρήνη με την Ιαπωνία στα παρασκήνια. Λένε ότι είναι ακόμη έτοιμοι να εγκαταλείψουν την Άπω Ανατολή και να πληρώσουν αποζημίωση σε χρυσό.
  Αλλά ο Χιροχίτο είπε: χρειαζόμαστε όλη τη Σιβηρία, μέχρι τα Ουράλια. Αλίμονο, είναι αδύνατο να τα παρατήσεις τόσα πολλά.
  Το Βλαδιβοστόκ είναι ήδη σχεδόν περικυκλωμένο. Και γενικά όλα είναι πολύ τρομακτικά...
  Αλλά μερικά ηρωικά κορίτσια πολεμούν και δεν υποκύπτουν στους φασίστες και τους Ιάπωνες μιλιταριστές.
  Το θωρακισμένο αυτοκίνητο της φυλακής στο οποίο ταξίδευε ο τραγουδιστής Witcher σταμάτησε και ακούστηκε το τρίξιμο της πόρτας. Δύο Γιαπωνέζοι, ο ένας μεγαλόσωμος και χοντρός, ο άλλος μικρόσωμος και αδύνατος, έγειραν έξω από το φως που τύφλωσε στιγμιαία την Αναστασία. Τότε το κορίτσι, χωρίς δισταγμό, μαχαίρωσε έναν στον κρόταφο με μια κνήμη και έναν άλλο στο σαγόνι με μια γροθιά τυλιγμένη σε μια αλυσίδα. Οι περίφημοι πολεμιστές της Χώρας του Ανατέλλοντος Ήλιου έπεσαν κωμικά νοκ άουτ.
  Ο Witcher μάλιστα τραγούδησε:
  - Προκαλώ τον άνθρωπο για τον δωδέκατο γύρο! Μετά από όλα, είμαι μια σούπερ γυναίκα και μια πλήρης Atass, και στέλνω τον εχθρό σε βαθύ νοκ άουτ, επιδεικνύοντας αχαλίνωτη τάξη στη μάχη!
  Το κορίτσι πήρε ένα ιαπωνικό πολυβόλο που είχε αντιγραφεί από το Schmeister και, κάνοντας κλικ στο μπουλόνι, όρμησε στο πιλοτήριο. Τρεις άλλοι Ιάπωνες πήδηξαν εκεί έξω, ο Witcher έστειλε μια έκρηξη πυρών εναντίον τους, στοχεύοντας τα κεφάλια τους και χαμογελώντας άγρια.
  - Τι πήραν τα τέρατα με κεφάλι κλαμπ!
  Το τεθωρακισμένο όχημα μεταφοράς προσωπικού συνελήφθη από μια γυμνή κυρία πολεμίστρια. Ο Witcher γάβγισε:
  αιωρείται πάνω από την άτυχη Ρωσία,
  Κόλαση τέρατα που βράζουν σκοτάδι!
  Ο κατακτητής έχει το θυελλώδες τσεκούρι του,
  Ακονίστε και κόψτε το κεφάλι!
  Ένας κομμουνιστής σε μια μπάλα δεν είναι πιόνι,
  Δεν είμαστε για πάντα ζυγός!
  Θα μετατρέψει το Τρίτο Ράιχ σε πυροβόλα,
  Λοιπόν, η ειλικρίνεια θα ανταμειφθεί με καλοσύνη!
  Παρά το γεγονός ότι ήταν αηδιασμένη, η Βεντμάκοβα φόρεσε μια ιαπωνική στρατιωτική στολή που είχε αφαιρεθεί από τους νεκρούς. Πόσο δυσάρεστο ήταν, αυτοί οι στρατιώτες δεν είχαν πλυθεί για πολύ καιρό και η μυρωδιά ήταν τρομερή. Το κορίτσι πιλότος ούρλιαξε:
  - Πρέπει να γίνει τόσο βάναυση! Ασιατικό όμως!
  Το τεθωρακισμένο όχημα μεταφοράς προσωπικού, ωστόσο, ξεκίνησε εύκολα και ξεκίνησε με βόρεια κατεύθυνση. Το όχημα διέθετε δύο πολυβόλα των 12 χλστ., ώστε, αν χρειαζόταν, να είναι δυνατή η απόκρουση επίθεσης πεζικού. Ένα άλλο πράγμα είναι ότι η θωράκιση των 20 mm δεν θα άντεχε στο διαμέτρημα των ιαπωνικών "κανονιών" των 37 mm. Η Βεντμάκοβα σκέφτηκε: πώς η έλευση των κομμουνιστών στην εξουσία άλλαξε τη Ρωσία. Αν στην τσαρική εποχή, ο ιαπωνικός στρατός ήταν σημαντικά ανώτερος από τον ρωσικό στρατό σε τεχνικούς όρους, τώρα, αντίθετα, υστερεί. Αν και δεν μπορεί να ειπωθεί ότι η επιστήμη δεν ενθαρρύνεται στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου. Η υποχρεωτική δευτεροβάθμια εκπαίδευση εισήχθη στα τέλη του δέκατου ένατου αιώνα. Είναι αλήθεια ότι η ποιότητα της εκπαίδευσης στην Ιαπωνία δεν ήταν υψηλή. Το αντέγραψαν από το πρωσικό σχολείο, που ήταν σχολαστικό μέχρι τα άκρα, και το απλοποίησαν ελαφρώς, ώστε ένας δάσκαλος να περάσει από όσο το δυνατόν περισσότερους μαθητές, αφού δεν υπήρχαν αρκετοί μορφωμένοι. Γενικά, οι Ιάπωνες μιμήθηκαν τους Ευρωπαίους, για παράδειγμα τους Βρετανούς στην εμφάνιση της χακί στολής, οι Γερμανοί στο σχηματισμό και τους στρατιωτικούς κανονισμούς, οι Αμερικανοί με τη στολή και τον τύπο του ναυτικού και το σύστημα λειτουργίας των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων. Είναι αλήθεια ότι είχαν τον δικό τους, για παράδειγμα, τον κώδικα Bushido, το περίφημο εκρηκτικό shimosa (αν και δεν ήταν σχεδόν καλύτερο από το ευρωπαϊκό). Μέχρι τα μέσα του δέκατου ένατου αιώνα, η Ιαπωνία ήταν μια καθυστερημένη μεσαιωνική χώρα που δεν είχε καν σιδηρόδρομους και ήταν οπλισμένη με οβίδες. Ήταν ακόμη πιο αρχαϊκό από την Τουρκία ή το Ιράν, και ακόμη περισσότερο από την τσαρική Ρωσία. Παραδόξως, ήταν η Αμερική που βοήθησε τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου να έρθει στη δημοσιότητα και κυριολεκτικά την ανάγκασε να ενταχθεί στον πολιτισμένο κόσμο. Το σύγχρονο καταδρομικό ατμού με εκρηκτικά κοχύλια έκανε έντονη εντύπωση στην καθυστερημένη Ιαπωνία. Ειδικά όταν βύθισε αρκετά ιστιοφόρα, δείχνοντας την πλήρη αδυναμία των κανονιοβολίδων.
  Ίσως οι Αμερικανοί να μετανιώσουν πολλές φορές που ανάγκασαν την Ιαπωνία να ανοιχτεί στον κόσμο. Ότι είχαν μεγαλώσει έναν ανταγωνιστή στην Ασία, αλλά μετά ήταν δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι σε μερικές δεκαετίες η Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου θα ακολουθούσε τον δρόμο που χρειάστηκε αιώνες για τη Δύση.
  Η Βεντμάκοβα οδήγησε κατά μήκος της εθνικής οδού, επιτρέποντας σε φορτηγά με ενισχύσεις να περάσουν μπροστά, καθώς και στη μεταφορά, και σκέφτηκε. Η τσαρική κυβέρνηση, ακόμη και επί Αλεξάνδρου Β' ή μάλλον επί Νικολάου Α', σκαρφίστηκε σχέδια για την προσάρτηση της Κίνας στη Ρωσία. Όμως ο Νικολάι επέλεξε την τουρκική κατεύθυνση ως αντικείμενο επέκτασης. Κατ 'αρχήν, ήταν πιο βολικό. Όμως η Βρετανία, που μισούσε τη Ρωσία και η Γαλλία, που ήταν υπό την επιρροή της, στάθηκαν υπέρ των Οθωμανών. Για πρώτη φορά σε ένα τέταρτο της χιλιετίας (από το 1612), η Ρωσία έχασε έναν πόλεμο μεγάλης κλίμακας (μεμονωμένες μάχες, φυσικά, δεν υπολογίζονται, εννοείτε ότι για σχεδόν ένα τέταρτο της χιλιετίας η Ρωσία δεν έχασε πόλεμο όπως ένα σύνολο, παρεμπιπτόντως, ήταν επί Νικολάου του Πρώτου που έφθασε στο μέγιστο μέγεθος από άποψη έκτασης). Οι λόγοι ήταν αρκετοί, με σημαντικότερο την υπεροχή των δυτικών δυνάμεων στον τεχνολογικό εξοπλισμό των στρατευμάτων τους. Αφού αυτοκτόνησε ο πρώτος Νικόλαος, τον θρόνο ανέλαβε ο Αλέξανδρος Β΄: ίσως ο πιο μορφωμένος και πολυμαθής τσάρος σε ολόκληρη την ιστορία της Ρωσίας. Άρχισε μεγάλες μεταρρυθμίσεις, σημείωσε τη δουλοπαροικία και κάτω από αυτόν ξεκίνησε η ραγδαία ανάπτυξη της βιομηχανίας, η κατασκευή σιδηροδρόμων και σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας! Αλλά την ίδια στιγμή, η κατάργηση της δουλοπαροικίας συνέβη σε βάρος των αγροτών, υπήρξε μεγάλη καταστροφή, ξέσπασαν ταραχές, ιδιαίτερα μαζικές στην Πολωνία. Ο Αλέξανδρος κατάφερε να προχωρήσει τη Ρωσία, αλλά δεν έλυσε θεμελιώδη προβλήματα, και μάλιστα πούλησε την Αλάσκα στην Αμερική για πένες και έδωσε δωρεάν τα νησιά της Χαβάης. Αλήθεια, κατάφερε να νικήσει την Τουρκία, αλλά η Οθωμανική Αυτοκρατορία ήταν πολύ αδύναμη εκείνη την εποχή και ταρακουνήθηκε από εξεγέρσεις. Ναι, οι απώλειες της Ρωσίας σε αυτόν τον πόλεμο ήταν δυσανάλογα μεγάλες, αποδεικνύοντας ότι ο ρωσικός στρατός απέχει ακόμα πολύ από το τέλειο, παρά τις μεταρρυθμίσεις. Ωστόσο, ακόμη και υπό τον Σουβόροφ, όλα δεν ήταν τόσο ξεκάθαρα όσο λένε στα βιβλία. Οι νίκες είχαν σημαντικό τίμημα και η Αικατερίνη η Δεύτερη, για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια του δεύτερου ρωσοτουρκικού πολέμου, περιορίστηκε σε σχετικά μέτριες εδαφικές εξαγορές, εγκαταλείποντας ακόμη και αξιώσεις στη Μολδαβία. Αν και αυτά τα εδάφη κατοικούνταν από Ορθόδοξους Σλάβους και κάποτε ήταν μέρος της Ρωσίας του Κιέβου. Γενικά, μετά την απελευθέρωση της Ρωσίας από τον μογγολο-ταταρικό ζυγό, χαράχθηκε μια πορεία για την επιστροφή όλων των αρχικών σλαβικών εδαφών. Αυτό κράτησε αρκετούς αιώνες, για παράδειγμα, η Γαλικία επέστρεψε μόλις το 1939, μετά την απελευθέρωση από τον πολωνικό ζυγό. Και η πόλη Przemysl με τα γύρω εδάφη παρέμεινε στους Ούγγρους και τους Σλοβάκους.
  Η Βεντμάκοβα κοίταξε τον αυτοκινητόδρομο: δεν υπήρχαν τόσα διαφορετικά οχήματα, αλλά Ιάπωνες πεζοί παρέλαβαν. Η Ιαπωνία έχει πληθυσμό περίπου εκατό εκατομμυρίων, ακόμη περισσότερο από τη Γερμανία, η εκπαίδευση πριν από τη στρατολογία καταλαμβάνει τις μισές σχολικές ώρες. Ο πόλεμος με την ΕΣΣΔ είναι θεόσταλτο για αυτούς, σε αντίθεση με τον αγώνα με τις ΗΠΑ. Μπορείτε να δημιουργήσετε όλο και περισσότερους διαχωρισμούς.
  Είναι πολύ δελεαστικό να πυροβολείτε μια έκρηξη από τα δύο πολυβόλα υψηλής ταχύτητας σας, ευτυχώς αυτό μπορεί να γίνει ελέγχοντάς τα χρησιμοποιώντας μια υδραυλική κίνηση από το πιλοτήριο. Αλλά η αλήθεια είναι ότι τότε η ίδια θα έχει ελάχιστες πιθανότητες να φύγει από εδώ. Όχι, είναι ακόμα καλύτερα να το κάνετε πιο κοντά στην πρώτη γραμμή ή τη νύχτα. Ναι, φαίνεται ότι έχει ήδη βραδιάσει... Τότε οι λύκοι θα χορτάσουν και τα πρόβατα θα είναι ασφαλή. Αν και όχι, δεν είναι πρόβατο.
  Τι γίνεται λοιπόν με την Ιαπωνία; Ο πρώτος πόλεμος του 1904-1905 χάθηκε και η Ρωσία έχασε περισσότερους από διακόσιες πενήντα χιλιάδες στρατιώτες και αξιωματικούς μόνο ως αιχμάλωτους. Αν και ο τσαρικός στρατός είχε αριθμητική υπεροχή. Η Ιαπωνία έχασε λιγότερους από δύο χιλιάδες αιχμαλώτους. Αυτή η σελίδα της ιστορίας είναι πολύ δυσάρεστη για τη Ρωσία. Το πιο ενοχλητικό είναι ότι πολλοί στο εσωτερικό της χώρας ήθελαν να κερδίσουν οι Ιάπωνες. Για παράδειγμα, φοιτητές στο Πανεπιστήμιο της Μόσχας έστειλαν συγχαρητήρια στο Mikado για την πτώση του Port Arthur. Και πόσα κλάπηκαν: είναι αδύνατο να καταγραφεί!
  Η Βεντμάκοβα επιβράδυνε το γκάζι για να μην πέσει σε άλλη κολόνα πορείας. Το κορίτσι ορκίστηκε:
  - Λοιπόν, είναι σαν τις ακρίδες! Πλάσματα με στενά μάτια!
  Το αυτί μπορούσε ήδη να διακρίνει το βρυχηθμό του κανονιοβολισμού, η πρώτη γραμμή πλησίαζε. Ο πιλότος γρύλισε και μετά τραγούδησε:
  Ο Ρώσος πολεμιστής δεν στενάζει από τον πόνο,
  Ο Ρώσος πολεμιστής καταστρέφει τους Ιάπωνες!
  Και έχουμε απόλυτη θλίψη,
  Ολόκληρη η λυγισμένη ασπίδα τινάχτηκε!
  Το κορίτσι σώπασε ξανά. Σε εκείνον τον πόλεμο, οι ΗΠΑ και η Βρετανία βοήθησαν την Ιαπωνία με χρήματα και όπλα, αλλά δεν υπήρχε μέτωπο στη δύση. Πράγματι, η Χώρα του Ανατέλλοντος Ήλιου ήλπιζε ότι η Γερμανία θα εκμεταλλευόταν τη στιγμή και θα επιτεθεί στη Ρωσία. Κατ' αρχήν, αυτό ήταν πραγματικό και ωφέλιμο για τη Γερμανία. Η συμμαχική Αυστροουγγαρία, με τα συμφέροντά της στα Βαλκάνια, θα μπορούσε επίσης να εναντιωθεί στη Ρωσία. Η Τουρκία, ιστορικά προσβεβλημένη από τη Ρωσία, και ακόμη και υπό τον οικονομικό έλεγχο της Γερμανίας, θα μπορούσε επίσης να μπει στον πόλεμο. Είναι επίσης πιθανό η Ιταλία, η οποία ήταν μέρος της Τριπλής Συμμαχίας και μπορούσε να διεκδικήσει τα πλούσια ουκρανικά εδάφη, να έμπαινε στον πόλεμο. Σε κάθε περίπτωση, θα ήταν κακό για την τσαρική Ρωσία. Ακόμα κι αν έχανε σε μια συμμαχία με την Αντάντ, τότε ένας πόλεμος σε δύο μέτωπα θα κατέληγε σε καταστροφή. Οι πιθανότητες να μπει η Γαλλία στη μάχη είναι ελάχιστες, αφού εκείνη την περίοδο η Βρετανία ήταν εναντίον της Ρωσίας. Γενικά, βέβαια, πρόκειται για μεγάλο λάθος υπολογισμό του Κάιζερ, που έχασε μια τέτοια ευκαιρία. Είναι πιθανό ότι ακόμη και μετά το ξέσπασμα του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, ο κύριος στρατηγικός λάθος υπολογισμός ήταν η επίθεση των Fritz στο Βέλγιο και τη Γαλλία. Ίσως αν είχαν εξαπολύσει μια ολοκληρωτική εισβολή στη Ρωσία, η κατάσταση με την Πολωνία το 1939 θα είχε επαναληφθεί. Ευτυχώς, οι Γερμανοί αποδείχτηκαν υπερβολικοί, επιλέγοντας πόλεμο σε δύο μέτωπα.
  Η Witcher, σε αντίθεση με πολλούς συμπατριώτες της, ήταν τυχερή: κατάφερε να διαβάσει το Mine Kaif και στο πρωτότυπο. Φυσικά, ο Χίτλερ είχε δίκιο όταν έλεγε ότι είτε ήταν απαραίτητο να είμαστε μαζί με τη Βρετανία εναντίον της Ρωσίας, είτε μαζί με τη Ρωσία εναντίον της Βρετανίας. Και πολύ λογικά, ο μελλοντικός Φύρερ επέκρινε όσους προσπάθησαν να φέρουν στο φως το πτώμα του Μπίσμαρκ.
  Ο Χίτλερ απέρριψε πράγματι κάθε πιθανότητα οποιασδήποτε συμμαχίας με τη Ρωσία, ειδικά όταν οι Μπολσεβίκοι ήρθαν στην εξουσία σε αυτήν και πίστευε ότι τα ρωσικά εδάφη έπρεπε να γίνουν γερμανικές αποικίες.
  Αυτό σημαίνει ότι ήταν ξεκάθαρα εχθρός της Ρωσίας και οποιαδήποτε συμφωνία για τον Φύρερ ήταν ένα απλό κομμάτι χαρτί. Επιπλέον, ο Στάλιν είναι ηλίθιος που έχασε ένα τόσο δυνατό χτύπημα στο ανοιχτό πηγούνι του, αν και ήταν υποχρεωμένος να προετοιμαστεί για να αποκρούσει το χτύπημα και να φέρει τα στρατεύματά του σε ετοιμότητα μάχης. Ή καλύτερα, φυτέψτε το μόνοι σας! Ο γερμανικός στρατός επίσης δεν ήταν έτοιμος για την επιθετική παρόρμηση του σοβιετικού στρατού. Θα ήταν πολύ δύσκολο γι' αυτούς, θα μπορούσαμε απλώς να περικυκλώσουμε και να καταστρέψουμε τα γερμανικά στρατεύματα στα καζάνια. Τι πόλεμος είναι αυτός! Και έτσι η πρωτοβουλία πέρασε στη Βέρμαχτ. Και το μέτωπο κυλούσε από τη Δύση προς την Ανατολή. Δεν είναι ξεκάθαρο σε τι υπολόγιζε ο Στάλιν; Και ο Μπέρια είναι σκύλα. Τον ξέρει καλά φαλακρό. Γιατί δεν προειδοποίησε τον Στάλιν; Γιατί δεν σας έπεισε να αναλάβετε δράση; Πώς έγινε αυτό; Άλλωστε ο Λαϊκός Επίτροπος ήταν πονηρός και δεν εμπιστευόταν κανέναν! Εξάλλου, υπήρχαν πραγματικά σοβαρά στοιχεία πληροφοριών, τα στρατεύματα του Τρίτου Ράιχ έφθαναν στα σύνορα και κάθε δεύτερη γιαγιά προφήτευε πόλεμο. Γενικά, υπήρχε η αίσθηση ότι πλησίαζε κάτι αδυσώπητο και τρομερό!
  Και μόνο ο Στάλιν και η συνοδεία του κλωτσούσαν, σαν να ήθελαν επίτηδες να χάσουν και να καταστρέψουν εκατομμύρια ανθρώπους. Και γενικά, ο μουστακαλής Γεωργιανός δεν είναι και τόσο ιδιοφυΐα... Δεν πρόλαβε να τελειώσει το σεμινάριο, και, όπως της παραδέχτηκε η Μπέρια, πίνει συχνά. Και όταν άρχισε ο πόλεμος, ακούγεται γενικός θόρυβος... Και τώρα όλος ο κόσμος πήρε τα όπλα εναντίον της Ρωσίας! Και εδώ, φυσικά, ευθύνονται οι άκαμπτες πολιτικές του Στάλιν. Συγκεκριμένα, παρά το γεγονός ότι το μέτωπο ασφυκτιά από την έλλειψη προμηθειών, χιλιάδες τρένα ανακλήθηκαν για να απελαθούν Τσετσένοι στο Καζακστάν. Και αυτό έγινε κατά τη διάρκεια του πολέμου, όταν κάθε άμαξα μετράει! Εξαιτίας αυτού, παρεμπιπτόντως, ο Mainstein κατάφερε, παρά τη σημαντική αριθμητική υπεροχή του σοβιετικού στρατού, να πραγματοποιήσει μια αντεπίθεση για να νικήσει τα κόκκινα στρατεύματα. Λόγω έλλειψης κλιμακίων, οι ενισχύσεις δεν αναπτύχθηκαν εγκαίρως, ο ανεφοδιασμός των σοβιετικών στρατευμάτων διακόπηκε και ως αποτέλεσμα η επίθεση σταμάτησε. Και αν τα στρατεύματά μας βρίσκονταν τώρα στο Κίεβο, και ίσως στη Ρουμανία, η Βρετανία και οι ΗΠΑ δεν θα διακινδύνευαν να προδώσουν την ΕΣΣΔ!
  Άλλωστε ποιος παραλίγο να σκοτώσει τον Χίτλερ; Ωθώντας έτσι το Τρίτο Ράιχ σε νέα επιθετικότητα;! Πιθανότατα, αυτή ήταν μια επιχείρηση με επικεφαλής τον Μπέρια... Άλλωστε, κάποτε κατάλαβε πώς να τελειώσει τον Τρότσκι. Εκείνη την εποχή όμως αυτό προκλήθηκε από την ανάγκη να αποφευχθεί η διάσπαση της Διεθνούς. Τώρα αυτό οδήγησε στο αντίθετο αποτέλεσμα, οι εχθροί της Ρωσίας ενώθηκαν. Επιπλέον, οι εχθροί είναι ιστορικοί! Πρέπει να πει ότι η ίδια η Βεντμάκοφ εξεπλάγη πολύ που ο Τσόρτσιλ έκανε μια συγκλονιστική ομιλία στις 24 Ιουνίου, ανακοινώνοντας την υποστήριξη στην ΕΣΣΔ. Είναι περίεργο που το πρόβατο ήρθε στον λύκο για συμμαχία, αν, φυσικά, το βρετανικό λιοντάρι μπορεί να συγκριθεί με ένα πρόβατο. Ο Στάλιν πάντως είναι τυπικός λύκος! Τώρα όλα είναι κανονικά, καπιταλιστές δημοκράτες και καπιταλιστές φασίστες μαζί! Αλλά οι κομμουνιστές είναι ενωμένοι και τίμιοι, χωρίς συμβιβασμούς με τη συνείδηση! Ίσως αυτό ακριβώς ήθελε ο Στάλιν; Σε κάθε περίπτωση, οι δυνάμεις του εχθρού αυξήθηκαν και η Ιαπωνία έδειξε τα σαγόνια της στα ανατολικά. Αλλά, γενικά, η κίνηση της ηγεσίας των χωρών του Ανατέλλοντος Ηλίου είναι λογική: είναι απαραίτητο να φιμώσουν οι στρατιωτικοί που είναι δυσαρεστημένοι με τις τεράστιες εδαφικές παραχωρήσεις και την πραγματική παράδοση, υποσχόμενοι νέες μάχες και εδάφη. Αν οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν είχαν επιβάλει κυρώσεις, ή μάλλον αποκλεισμό, κατά της Ιαπωνίας στις 24 Ιουλίου, τότε ίσως οι σαμουράι να είχαν χτυπήσει την ΕΣΣΔ ακόμη και τον Αύγουστο, χωρίς να περιμένουν τον χειμώνα! Οι Ιάπωνες είναι γενναίος λαός και είναι απίθανο να τους σταματήσει η μνήμη του Khalkhin Gol, όπου, παρεμπιπτόντως, πολέμησαν δευτερεύοντα στρατεύματα, συμπεριλαμβανομένων των στρατευμάτων-μαριονέτα της αυτοκρατορικής κυβέρνησης της Μαντζουρίας!
  Και αυτό θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την πτώση της Μόσχας... Αν και ο Στάλιν μάλλον θα προτιμούσε να παραδώσει όλη τη Σιβηρία για την παράδοση της Μόσχας. Απλώς θα άφηνα κάλυψη εκεί, ελπίζοντας ότι ο σκληρός χειμώνας της τάιγκα δεν θα έδινε στους Ιάπωνες την ευκαιρία να προχωρήσουν πολύ και να συνδεθούν με τους Γερμανούς στα Ουράλια ή την περιοχή του Βόλγα.
  Και τότε, φυσικά, θα υπήρχαν προβλήματα... Ο Χίτλερ απέτυχε κοντά στη Μόσχα και έκανε λάθος υπολογισμό κηρύσσοντας πόλεμο στις ΗΠΑ, χωρίς να υποχρεώνει την Ιαπωνία να ανταποδώσει σε σχέση με την ΕΣΣΔ. Ο Χίτλερ δεν διακρινόταν καθόλου από τη λογική, με τον βάναυσο αντισημιτισμό του, στρέφοντας εναντίον του εαυτού του την κύρια οικονομική ελίτ ακόμα και το Βατικανό. Είναι αλήθεια ότι αυτό αύξησε τη δημοτικότητά του μεταξύ των Αράβων, αλλά δεν παρείχαν σημαντική βοήθεια στο σώμα του Rommel.
  Το θωρακισμένο αυτοκίνητο έφτασε μέχρι τα πρώην σοβιετικά σύνορα. Εδώ έχει ήδη γίνει κάποια καταστροφή. Εδώ ο πυλώνας των συνόρων εξακολουθεί να προεξέχει.
  Και ιαπωνικό πεζικό, καθώς και αρκετές ελαφριές τανκέτες με αυτόματα κανόνια 20 χιλιοστών και δύο πολυβόλα το καθένα. Ενάντια στο κινεζικό πεζικό, αυτό μπορεί να είναι ένα καλό όπλο, αλλά ενάντια στο T-34... Αλήθεια, υπάρχουν λίγα τέτοια άρματα στην Άπω Ανατολή, οι κύριες δυνάμεις είναι καθηλωμένες στα δυτικά. Επιπλέον, είναι ορατά μερικά ακόμη τεθωρακισμένα οχήματα και όλμοι που μεταφέρονται με ανοιχτά οχήματα. Πρέπει να πω ότι δεν είναι κακοί όλμοι, παρά το μικρό τους διαμέτρημα...
  Η Witcherova δίστασε: τι να κάνω; Υπάρχουν πολλοί Ιάπωνες και προφανώς πρέπει να στρίψετε σε επαρχιακό δρόμο. Ή μήπως θα δώσει ακόμα μια στροφή στα στενά μάτια;
  Έχει ήδη βραδιάσει, σύννεφα έχουν σκεπάσει τον ουρανό και έρχεται βροχή. Φυσικά, μπορείς να ρισκάρεις, ειδικά αφού οι Ιάπωνες είναι στριμωγμένοι, το πεζικό στέκεται, μαζεμένο σε πυκνές τάξεις. Ναι, υπάρχει ένα ολόκληρο σύνταγμα από αυτούς, στρατιώτες με κιτρινόκοιλο, πολύ άσχημο, δεν είναι κρίμα να τους σκοτώσεις.
  Η Witcher σταυρώθηκε, μουρμουρίζοντας:
  - Ο Θεός να μην υπάρχουν περισσότεροι σαμουράι!
  Δύο πολυβόλα μεγάλου διαμετρήματος των 12 χιλιοστών έσπευσαν κατά ριπάς στα πλάσματα με τα στενά μάτια. Άρχισε ο ολοκληρωτικός ξυλοδαρμός. Το κορίτσι μάλιστα τραγούδησε:
  Θα πολεμήσουμε τον εχθρό μέχρι τέλους,
  Οι πράξεις των στρατιωτών είναι αμέτρητες!
  Οι Ρώσοι ήταν πάντα σε θέση να πολεμήσουν,
  Μην τα παρατάς όταν έρχονται προβλήματα!
  Τα 12 mm είναι ένα μεγάλο και αιχμηρό φυσίγγιο, διαπερνά τα σώματα και μερικές φορές πολλά ιαπωνικά ταυτόχρονα. Η Vedmakova έλεγχε το όπλο χρησιμοποιώντας υδραυλικές μονάδες, τις οποίες οι Ιάπωνες δανείστηκαν από την αεροπορία. Στα πρώτα δευτερόλεπτα οι μαχητές του Empire of the Rising Sun δεν κατάλαβαν καν τι συνέβαινε και από πού προήλθε η επίθεση. Απλώς έπεσαν, βγάζοντας ρεύματα αίματος από το στομάχι και το στήθος τους. Ο ερχομός του θανάτου σε αυτόν τον φαινομενικά γαλήνιο κόσμο ήταν τόσο απροσδόκητος. Αν και όχι, η τελευταία δήλωση μοιάζει περισσότερο με κοροϊδία.
  Ο Witcher κατάφερε να κουρέψει αρκετές τάξεις πριν ο εχθρός αντιδράσει και αρχίσει να σκορπίζει. Ο πιλότος συνέχισε να πυροβολεί, ενώ ταυτόχρονα κινούσε το θωρακισμένο αυτοκίνητο για να μην δεχθεί πυρά από τα τανκ. Ωστόσο, ένα πυροβόλο αεροσκάφους μπορεί να διαπεράσει ακόμη και τέτοια πανοπλία. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται επίσης από την αρχική ταχύτητα του βλήματος στις σφήνες είναι ακόμα μεγαλύτερη από αυτή των μαχητών.
  Ενώ ο πιλότος ήταν τυχερός, οι Ιάπωνες δεν κατάλαβαν αμέσως ποιος τους έστελνε το θάνατο, ειδικά από τη στιγμή που άρχισε να στάζει η ανοιξιάτικη βροχή, με αποτέλεσμα οι λάμψεις να γίνονται δυσδιάκριτες. Πιθανώς οι σαμουράι πίστευαν ότι δέχονταν επίθεση από ένα ρωσικό απόσπασμα που είχε διαρρήξει προς τα πίσω, έτσι τα τανκ άνοιξαν πυρ στους θάμνους. Ο Witcher, συνέτριψε τους Ιάπωνες και τραγούδησε:
  Από τις μακρινές άκρες του ωκεανού,
  Εκεί που σείστηκε το θησαυροφυλάκιο του ουρανού!
  Οι ορδές του Σουλτάνου ορμούν,
  Λες και ανέστη ο Αντίχριστος!
  
  Ο πόλεμος είναι ανελέητος, κακός,
  Σαν χαρταετός που κατέβηκε στη Ρωσία!
  Η γη μου είναι γκρίζα με πληγές,
  Σώσε τη μητέρα σου, προσεύχομαι στον Θεό!
  
  Πόσο σκληρός είναι ο κόσμος, είναι τρομερό
  Το παιδί έπεσε και έγινε κομμάτια!
  Γέννησαν σπρώχνοντας από πόνο,
  Έτσι αποφάσισε ο κακός Thunderer!
  
  Ο Θεός δεν γνωρίζει όρια στον θυμό,
  Έχει φέρει καταστροφή στην ανθρώπινη φυλή!
  Και όλοι οι ζωντανοί υποφέρουν,
  Μόνο η θλίψη μετράει τις νίκες!
  
  Η Ρωσία είναι όλη βουτηγμένη στο αίμα,
  Πόσο σκληρός είσαι Παντοδύναμος!
  Πού πήγε η αποστολή σας;
  Είναι όντως ο Χριστός ο τρίτος, περιττός!
  
  Γιατί είστε η Άντα και η Εύα,
  Τους έδιωξε από τον παράδεισο για αδικήματα!
  Ήρθε η ώρα για τον κανίβαλο,
  Με πιο ψύχραιμη επιδρομή Mamaia!
  
  Τα κορίτσια χύνουν δάκρυα εδώ,
  Οι Γερμανοί σκότωσαν τους γονείς μου!
  Είναι ξυπόλητη και κάνει παγωνιά
  Σοβαρά, όλα τα ποτάμια έχουν παγώσει!
  
  Κανείς δεν λυπάται εμάς τους ανθρώπους,
  Μας τσιμπάνε είτε σκνίπες είτε φίδια!
  Μερικές φορές προκύπτει μια ιδέα
  Τι κύπελλο ταλαιπωρίας μέχρι το χείλος!
  
  Είναι μάταιο να ελπίζεις στον Θεό,
  Φυσικά και δεν του κάνει κακό!
  Είναι καλύτερα να ζεις φτωχά και φτωχά,
  Αλλά εδώ είπαμε - αρκετά!
  
  Έχουμε τα λάβαρα του κομμουνισμού,
  Που σημαίνει καμία αναφορά στον θείο μου!
  Δεν μπορώ να ανεχτώ τον φασισμό,
  Το ήθος μας είναι απλό: στο διάολο!
  
  Ελπίδα σε σκληρά χέρια,
  Στο μυαλό που είναι στο κεφάλι!
  Η θέληση μας οδηγεί σε επιτεύγματα,
  Επιδεξιότητα, ενθουσιασμός στη γροθιά!
  
  Και έτσι, μετρώντας σε βήματα,
  Ο δρόμος σας προς την ελευθερία και την ευτυχία!
  Θα γίνουμε κόκκινοι θεοί,
  Κανείς δεν μπορεί να μας λυγίσει!
  Η Βεντμάκοβα τραγούδησε και πυροβόλησε με πολυβόλα, πυροβόλησε τους στενόφθαλμους που είχαν ήδη καταφέρει να τρέξουν και να ξαπλώσουν. Αλλά μετά άλλαξε και η τύχη της, αρκετοί Ιάπωνες αξιωματικοί προφανώς κατάλαβαν τι συνέβαινε και πέταξαν αρκετές χειροβομβίδες στο θωρακισμένο αυτοκίνητο. Η Witcher ένιωσε το σώμα της να τρέμει. Ωστόσο, οι ιαπωνικές χειροβομβίδες ήταν κατακερματισμένες και δεν διείσδυσαν στην πανοπλία, προφανώς σχεδιασμένες για να αντέχουν σε εκρήξεις πολυβόλου διαμετρήματος έως και 14 χιλιοστών.
  Ο Witcher γέλασε:
  - Και μετά σε μια πεισματική μάχη, μια αδέσποτη σφαίρα - ένας ανόητος! Εκνευρίστηκε, έγινε ξαφνικά πιο σοφή και χτυπούσε συχνότερα τον στόχο!
  Σε ένα θωρακισμένο όχημα μεταφοράς προσωπικού, τα πολυβόλα τροφοδοτούνται με τροφοδοσία ζώνης. Αυτό δίνει μια μεγάλη παροχή σφαιρών, επιπλέον, παρέχεται ψύξη νερού, η οποία σας επιτρέπει να αυξήσετε τη διάρκεια της λήψης. Επομένως, ο πολεμιστής χωρίς τελετή έκοψε τους Ιάπωνες που της πετούσαν χειροβομβίδες. Φαίνεται όμως ότι το παρατήρησαν οι άλλοι μαχητές. Οι χειροβομβίδες πέταξαν ξανά. Ακούστηκε τρακάρισμα. Φαίνεται ότι η μία από τις χειροβομβίδες ήταν βαριά, ζύγιζε περίπου ένα κιλό και ήταν αντιαρματική. Οι Ιάπωνες είχαν ήδη εφοδιαστεί με παρόμοια κενά. Είναι αδύναμο απέναντι σε Chevron και T-34, αλλά μπορείτε να διαπεράσετε ένα θωρακισμένο αυτοκίνητο! Μέσα από τη σπασμένη πλευρά, ο Witcher πλημμύρισε με σκόνη. Το κορίτσι ορκίστηκε:
  - Ναι, η Ιαπωνία είναι μικρή, αλλά προκαλεί μεγάλους μπελάδες!
  Το θωρακισμένο αυτοκίνητο άρχισε να επιταχύνει και μερικές χειροβομβίδες θρυμματισμού πέταξαν μέσα, όπου εξερράγησαν.
  Τα θραύσματα έπιασαν τον Witcher, να σκίζει τη στολή του. Συμπληρωματικά, η σπασμένη δεξαμενή αερίου πήρε φωτιά. Το κορίτσι έβρισε ξανά:
  - Όχι μηχανή - στρατηγός! Θα σου πετούσα σκατά!
  Αφού κούρεψα καμιά δεκαριά ακόμη, έπρεπε να πηδήξω έξω από την καμπίνα. Το κορίτσι το έκανε αυτό απαρατήρητο από τους Ιάπωνες στρατιώτες και σύρθηκε. Δεν ανησυχούσε για τον εαυτό του, φορούσε τη στρατιωτική στολή της Χώρας του Ανατέλλοντος Ήλιου. Και στο σκοτάδι και στη βροχή δεν μπορείς πραγματικά να διακρίνεις το πρόσωπό σου. Τώρα πρέπει να βγείτε από τον αυτοκινητόδρομο και να εξαφανιστείτε στον θάμνο.
  Το κορίτσι σύρθηκε αρκετά γρήγορα και ταυτόχρονα συνάντησε πτώματα μερικές φορές. Μουρμούρισε ικανοποιημένη:
  - Δεν είναι κακό που έδωσα φως στον σαμουράι! Τώρα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το σώσετε μόνοι σας!
  Ο πολεμιστής βούτηξε στους θάμνους και, σηκωμένος, άρχισε να περπατάει. Ξεγελάστε τους, ίσως δεν τους πιάσουν. Μάλιστα, έδωσε έναν αξιοπρεπή αγώνα και σκέφτηκε ότι το κατόρθωμά της πιθανότατα δεν θα γινόταν πιστευτό, αλλιώς ίσως, ποιος ξέρει, να έδιναν άλλον ήρωα σταρ!
  Γενικά, ο πόλεμος είναι περίεργο πράγμα, σκοτώνεις ανθρώπους και δεν είναι απλώς φυσιολογικό, αλλά ανδρεία. Όπως λέει η Βίβλος, παρεμπιπτόντως, "Μην σκοτώσεις!" Ωστόσο, ο Θεός διέταξε όχι απλώς να σκοτωθούν, αλλά να εξολοθρευτούν εντελώς οι Αμαληκίτες, οι γυναίκες, τα παιδιά τους, ακόμη και τα ζώα τους! Αν και ακόμη και κατά τη διάρκεια του πολέμου, η εξόντωση αμάχων θεωρείται ανήθικη και ποταπή.
  Ωστόσο, οι δυτικοί σύμμαχοι βομβάρδισαν όχι μόνο και όχι τόσο στρατιωτικούς στόχους όσο βομβάρδισαν πολίτες. Αυτό οφειλόταν εν μέρει στη χαμηλή ακρίβεια των βομβαρδιστικών μεγάλου ύψους, που δυσκόλευε το χτύπημα καθαρά στρατιωτικών στόχων, αλλά το κυριότερο ήταν η εκδίκηση. Η Ιαπωνία έλαβε επίσης ώθηση από τις ΗΠΑ. Αλλά δεν υπήρχε τίποτα να τους απαντήσω! Απλώς δεν είχαν αεροπλάνα με τέτοιο βεληνεκές για να φτάσουν στους Γιάνκις!
  Προφανώς οι Αμερικάνοι θεώρησαν επαρκή την εκδίκηση για το λιμάνι του Περού, ή μάλλον, η κορυφαία οικονομική ελίτ αποφάσισε να ενεργήσει ρεαλιστικά, και ταυτόχρονα έβαλε τέλος στον Κόκκινο Στρατό του Μάο. Η Ιαπωνία έμεινε με τη Μαντζουρία ως εφαλτήριο για τον πόλεμο κατά της ΕΣΣΔ, και δόθηκε ελεύθερα ενάντια στη Μογγολία, και τα υπόλοιπα ήταν έργο του Τσιάνγκ Κάι Σεκ! Τότε θα είναι δυνατό να σαρώσει ολόκληρη την Κίνα. Και αφήστε τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου να αιμορραγήσει στον πόλεμο με την ΕΣΣΔ. Αυτό που είναι πιο ενδιαφέρον εδώ είναι πιθανότατα ότι οι Ιάπωνες, έχοντας νικήσει τη Ρωσία, υπολογίζουν να τα βάλουν με την Αμερική και πάλι χρησιμοποιώντας τη βοήθεια της Γερμανίας και των ΗΠΑ, σκέφτονται να αποσπάσουν τη Σιβηρία και άλλες χώρες από την εξουθενωμένη Ιαπωνία.
  Κάθε πλευρά πιστεύει ότι έδρασαν πολύ έξυπνα, ειδικά από τη στιγμή που η Αμερική και η Βρετανία απέκτησαν τον έλεγχο τεράστιων περιοχών χωρίς να πυροβολήσουν ούτε μια βολή. Διαφορετικά, θα χρειαζόταν πολύς και κουραστικός χρόνος για να τα κατακτήσουν, κάτι που θα χρειαζόταν τουλάχιστον αρκετά χρόνια.
  Η Βεντμάκοβα περπάτησε, ελπίζοντας να περάσει την πρώτη γραμμή. Είναι πολύ πιθανό να γλιστρήσετε στο κενό και να συμμετάσχετε στους δικούς σας ανθρώπους. Ή ίσως ακόμη και να πάρετε έναν από τους σαμουράι αιχμάλωτο. Λοιπόν, είναι κοντά στις πιο προηγμένες θέσεις του σοβιετικού στρατού. Διαφορετικά θα είναι δύσκολο να σύρετε.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο 18.
  Είναι ήδη Μάιος του 1944, η πρώτη γραμμή πρόκειται να ζωντανέψει και οι Γερμανοί και ολόκληρη η καπιταλιστική συμμαχία θα πρέπει να δράσουν πολύ πιο ενεργά.
  Και η Vedmakova συνεχίζει να υποστηρίζει:
  Έτσι για την Παγκόσμια Ολιγαρχία: Η Γερμανία και η Ευρώπη υπό την ΕΣΣΔ θεωρείται μια χαμένη ζώνη επιρροής, ακόμη και μια απειλή για την ενισχυμένη κομμουνιστική αυτοκρατορία και την περαιτέρω επέκταση του μπολσεβικισμού. Και για τη Ρωσία υπό τη Γερμανία, αυτή είναι η επέκταση των σφαιρών επιρροής της και η δυνατότητα να ρουφήξει όλο το ζουμί από τα πλούσια εδάφη. Αλλά αυτό είναι πραγματικά αυτό που έχασαν οι Γάλλοι ολιγάρχες χάνοντας από τη Γερμανία: έπρεπε να μοιραστούν λίγο με τον Χίτλερ, αλλά διατήρησαν το μεγαλύτερο μέρος του πλούτου και έγινε ακόμη πιο εύκολο να εκμεταλλευτούν τους εργάτες - οι Γερμανοί συνέτριψαν τα συνδικάτα. Τι έχουν χάσει οι ολιγάρχες στη Βαλτική; Μετρήστε όλα τα κεφάλαιά σας, και όσους δεν πρόλαβαν να δραπετεύσουν, τότε ελευθερία ή ζωή! Το παράδειγμα είναι εκπληκτικό! Οπότε δεν υπάρχει τίποτα περίεργο σε αυτό! Και αν ο Χίτλερ δεν ήταν τόσο ένθερμος αντισημίτης, κανείς δεν θα βοηθούσε την ΕΣΣΔ!
  Πρέπει να πούμε ότι ένας από τους λόγους για τους οποίους η Γαλλία κατέρρευσε σχετικά εύκολα ήταν το σημαντικά χαμηλότερο ποσοστό των Εβραίων τόσο στο σύνολο του πληθυσμού όσο και στην οικονομική ελίτ. Στην Πολωνία, τη Βρετανία, τις ΗΠΑ: ήταν ακριβώς το αντίθετο. Ειδικά στις ΗΠΑ, που, παρεμπιπτόντως, εξηγεί γιατί οι Γιάνκηδες, παρά το γεγονός ότι δεν έπεσε ούτε μια βόμβα στην Αμερική, ήταν ακόμη πιο σκληροί απέναντι στον πληθυσμό της Γερμανίας από τους Βρετανούς!
  Ο Βισού έγινε μαριονέτα υπό τη Βέρμαχτ και οι Γερμανοί έκαναν το αυτοκίνητο στο Παρίσι παίζοντας φυσαρμόνικες. Ο Χίτλερ άρχισε να προετοιμάζει μια εισβολή στην Αγγλία, χωρίς να μπει στον κόπο να μεταφέρει την οικονομία σε πολεμική βάση και να χρησιμοποιήσει τους πόρους της κατακτημένης Ευρώπης. Αυτό του στοίχισε πολύ ακριβά, όπως και η απροθυμία του να διαπραγματευτεί με τους Άγγλους και να αποκηρύξει τον αντισημιτισμό. Το τελευταίο, ίσως, θα επέτρεπε στον Φύρερ να απελευθερώσει όλες του τις δυνάμεις για έναν πόλεμο εναντίον της ΕΣΣΔ και να επιτεθεί τον Μάιο. Είναι αλήθεια ότι η ειρήνη με τη Βρετανία θα μπορούσε να είχε ωθήσει τον Στάλιν να αναγγείλει κινητοποίηση. Θα ήταν ένα σήμα ότι ο εχθρός βρίσκεται ήδη στο κατώφλι.
  Ή όχι, οπότε μπορεί να είχε επηρεάσει τη θέση των ΗΠΑ έναντι της Ιαπωνίας. Δεν θα προκαλούσαν τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου και η πανίσχυρη αυτοκρατορία θα μπορούσε να ανοίξει ένα δεύτερο μέτωπο! Αυτό έγινε τώρα. Μόνο σε μια ακόμη χειρότερη κατάσταση, όταν ο στρατός της ΕΣΣΔ έχει σχεδόν καταστραφεί, η παραγωγή όπλων δεν έχει ακόμη καθιερωθεί και δεν έχουν μάθει ακόμη πώς να πολεμούν!
  Δεν είναι το σαράντα ένα έτος - τα σοβιετικά στρατεύματα απέκτησαν εμπειρία μάχης, έμαθαν να πολεμούν και να κερδίζουν! Τώρα λοιπόν δεν φοβούνται τα βαριά τανκς και τα αεροπλάνα με επτά σημεία βολής σε ένα όχημα!
  Ένας μοναχικός Ιάπωνας στέκεται κοντά σε ένα δέντρο. Ένα συνηθισμένο κίτρινο ομοίωμα λοιπόν.
  Ο Γουίττσερ πήδηξε από πίσω του. Τίναξε το κεφάλι της προς τα πάνω και μετά το έστριψε... Όταν τραντάζετε απότομα το "γλάστρα" του εχθρού προς τα πάνω, οι μύες του λαιμού δεν μπορούν πλέον να προσφέρουν αποτελεσματική αντίσταση και το "γλάστρα" κουλουριάζεται εύκολα!
  Λοιπόν, τι γίνεται με έναν σαμουράι λιγότερο! Η Βεντμάκοβα φαίνεται χαρούμενη και ευχαριστημένη, ξεγυμνώνει ακόμη και τα δόντια της:
  - Η Ιαπωνία δεν θα μας κατακτήσει ποτέ! Γιατί υπάρχει ένας μαχητής σαν κι εμένα!
  Πράγματι, σε ολόκληρη την ιστορία της Ρωσίας, μόνο οι Μογγόλο-Τάταροι μπόρεσαν να κατακτήσουν! Το γιατί συνέβη αυτό και γιατί το μεγάλο σλαβικό έθνος αποδείχθηκε αβοήθητο είναι φυσικά ένα μυστήριο για περισσότερες από μία γενιές!
  Ο πιο σημαντικός λόγος είναι ο φεουδαρχικός κατακερματισμός, όταν ο καθένας έπαιρνε ένα μερίδιο για τον εαυτό του: άρχισαν κοτόπουλα και κάθονταν σε αυτό, φυλάγοντας την κληρονομιά τους: άνεργοι!
  Η Witcherova ένιωσε ότι οι στενές και άβολες ιαπωνικές μπότες της έτριβαν τα πόδια. Ο πιλότος αποφάσισε ότι σε αυτή την περίπτωση δεν είχε νόημα να υπομείνει το μαρτύριο. Έβγαλε απλά τα παπούτσια με αμβλύ μύτη που ήταν στενά και πίεζαν τα δάχτυλά της. Ένιωσα τη δροσιά της πατρίδας μου με τα γυμνά μου πόδια και ένιωσα πολύ πιο ενεργητικός! Ανέβασε το ρυθμό της και μάλιστα άρχισε να χοροπηδάει λίγο!
  Το γεγονός ότι οι Ρώσοι διχάστηκαν έγινε η μεγαλύτερη τραγωδία των Σλάβων. Στα δυτικά υποτάχθηκαν από τη Λιθουανία και την Πολωνία και στα ανατολικά από τους σκληρούς Τάταρους. Ο ζυγός, ωστόσο, δεν κράτησε για πάντα: η Μόσχα, μια παλιά μικρή πόλη, άρχισε να μεγαλώνει και μάλιστα μετατράπηκε σε ένα είδος μικρής αυτοκρατορίας. Ο Ιβάν Καλίτα έγινε ο συλλέκτης των ρωσικών εδαφών. Ήταν ο πρώτος και όχι ο πιο τυχερός, αλλά κυρίως ο πρώτος! Και όπως ακούγεται στο μπολσεβίκικο τραγούδι: καλύτερα να είσαι νεκρός παρά δεύτερος!
  Ο Στάλιν δεν είναι Ρώσος, αυτό είναι το βασικό του μειονέκτημα! Εξ ου και η δυσπιστία προς το τιτουλάριο έθνος και οι μαζικές αδικαιολόγητες καταστολές! Δώστε στα κέρατα των χοίρων και στο τσοκ ένα βασίλειο!
  Ο Τσούτσμεκ στο θρόνο και ο Ρως στο μαντρί!
  Για παράδειγμα, τόσο ο Tukhachevsky όσο και ο Egorov ήταν αρκετά ικανοί στρατάρχες, τι άλλο να ειπωθεί για τους υπόλοιπους καταπιεσμένους διοικητές! Δεν μπορείς να συγκριθείς με μια μουστακαλή μαϊμού! Γι' αυτό μπήκαμε σε μπελάδες!
  Ωστόσο, πώς συνέβη πραγματικά που ο Στάλιν κατάφερε να γίνει απόλυτος κυρίαρχος; Ένας αγράμματος Γεωργιανός έγινε Θεός!
  Ο ρωσικός λαός πρέπει να κυβερνάται από Ρώσο Τσάρο! Παρεμπιπτόντως, οι Ρομανόφ δεν είχαν σχεδόν καθόλου ρωσικό αίμα και ίσως γι' αυτό εκφυλίστηκαν!
  Η Ιαπωνία είχε επίσης μια μοναδική μορφή διακυβέρνησης, όπου το σογκούν ήταν ουσιαστικά υψηλότερο από τον αυτοκράτορα, και επομένως υπήρχαν ορισμένα πλεονεκτήματα, αφού υπήρχαν λιγότερες πιθανότητες να καταστραφεί η αυτοκρατορία λόγω του κληρονόμου ενός ανόητου. Για αιώνες, οι Ιάπωνες δεν διεξήγαγαν κατακτητικούς πολέμους, αλλά πολέμησαν ενεργά μεταξύ τους. Αυτό είχε κάποιο αντίκτυπο στη νοοτροπία αυτού του έθνους. Όμως, τον εικοστό αιώνα, η Χώρα του Ανατέλλοντος Ήλιου κατέκτησε περισσότερη γη από τον Μέγα Αλέξανδρο! Τώρα είναι η σειρά της Ρωσίας. Μόνο που δεν είναι τσαρικοί καιροί, κυβερνά το μεγάλο κομμουνιστικό κόμμα και το πιο προηγμένο και τέλειο οικονομικό και πολιτικό σύστημα στον κόσμο!
  Η Witcher, ωστόσο, κούνησε ξαφνικά το κεφάλι της. Δεν είναι όλα σωστά στο πολιτικό σύστημα και στον τρόπο διακυβέρνησης! Για παράδειγμα, ο λαός δεν εκλέγει τον αρχηγό του κράτους ως αποτέλεσμα εναλλακτικής έκφρασης βούλησης, αλλά τι συμβαίνει... Πρέπει να πούμε ότι η δημιουργία του αρχηγείου και η παραχώρηση έκτακτων εξουσιών σε αυτό δεν προβλεπόταν. είτε με νόμο είτε από σύνταγμα. Και προσωπικά είχε μεγάλες αμφιβολίες για τις ικανότητες του ημιμαθούς ιεροδιδάσκαλου! Ακριβώς όπως ο Μπέρια: ένας πονηρός άνδρας, αλλά κακομαθημένος με εξαιρετικά στενή οπτική και ευρυμάθεια!
  Αλλά τώρα η πρώτη γραμμή είναι ακόμα πιο κοντά, τα φλας είναι ορατά και ο βρυχηθμός έχει γίνει ακόμα πιο δυνατός. Λοιπόν, ήρθε η ώρα να βρείτε μια γλώσσα και... Η Βεντμάκοβα παρατήρησε ένα απόσπασμα Ιαπώνων που σέρνονταν. Τώρα πρέπει να καθίσετε προσεκτικά στην ουρά τους. Περίπου στο ίδιο ύφος που επιτέθηκε στο Yu-188, ένα πολύ γρήγορο βομβαρδιστικό, το οποίο δεν είναι καν εύκολο να πιάσει τη διαφορά με ένα γρήγορο MiG. Παρεμπιπτόντως, οι καθυστερήσεις γενικά δεν είναι ιδιαίτερα ελιγμένες και από αυτή την άποψη δεν είναι καλύτερες από τις Fokken-Wulfs! Λοιπόν, οι σαμουράι πλησιάζουν στην τάφρο, μοιάζουν με κριάρια που σέρνονται προς μια λακούβα. Υπάρχουν πολλοί Ιάπωνες, πρέπει να ενεργήσετε προσεκτικά εδώ... Εδώ είναι ο καπετάνιος του στρατού της Χώρας του Ανατέλλοντος Ήλιου, το πρόσωπό του είναι σαν αυτό της μαρμότας. Φωνάζει κάτι, κουνώντας ζωηρά τις γροθιές και το στιλέτο του.
  Η Βεντμάκοβα περίμενε υπομονετικά να σηκωθεί ο σαμουράι για να επιτεθεί και τον χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού με τον πισινό της. Ωστόσο, υπολόγισε το χτύπημα για να μην πεθάνει αμέσως ο "Ιάπωνας". Και μετά έριξε μια έκρηξη από ένα πολυβόλο στους Ιάπωνες που έτρεχαν να επιτεθούν! Proorav:
  - Η πονηριά στον πόλεμο είναι σαν το πανί στο πλοίο, αλλά μόνο αυτό φουσκώνει, όχι αυτή!
  Αγόρι Oleg και κορίτσι Margarita τσακώνονται στο Ulyanovsk. Θα σταθούν σε αυτή την πόλη σαν τιτάνες.
  Ο Oleg Rybachenko φαίνεται περίπου δώδεκα ετών. Και το αγόρι ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι.
  Πετάει τους φασίστες και λέει:
  - Δόξα στη μεγάλη Πατρίδα!
  Μια εύστοχη στροφή δίνει και η Μαργαρίτα. Κουρεύει τους φασίστες και τραγουδά:
  - Δόξα στον Στάλιν και στον ήλιο του κομμουνισμού!
  Ο Oleg Rybachenko πυροβολεί και προσθέτει:
  - Δόξα στους ήρωες!
  Το κορίτσι πυροβολεί και κουρεύει τους Ναζί. Πετάει μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι και τρίζει:
  - Και δόξα στη μεγάλη Πατρίδα για αιώνες!
  Έτσι, το αγόρι και το κορίτσι χώρισαν πραγματικά σοβαρά. Πυροβολούν τους Ναζί και ρίχνουν χειροβομβίδες.
  Το γυμνό πόδι του αγοριού ρίχνει ένα δολοφονικό δώρο. Το αγόρι λέει με άγρια μανία:
  - Τους βασανίζουμε όλους!
  Η Μαργαρίτα, πυροβολώντας και κουρεύοντας τον εχθρό, τσιρίζει:
  - Και θα γίνει χόρτο για τον διάβολο!
  Και η κοπέλα με το γυμνό της πόδι ρίχνει το δώρο του θανάτου. Ένας τέτοιος πολεμιστής, ικανός να κουρέψει πραγματικά ολόκληρα στρατεύματα.
  Ένα αγόρι και ένα κορίτσι τσακώνονται στο Ουλιάνοφσκ. Είναι αληθινοί ήρωες. Και ιππότες γεμάτοι γενναίο πνεύμα.
  Τι σκέφτηκε ο Χίτλερ, ότι μετά την καταστροφή του 1941 οι Ρώσοι δεν έμαθαν τίποτα;
  Ποιος νοιάζεται! Ο Κόκκινος Στρατός είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τα τέρατα από τη σειρά "Ε", αφήστε τα να πουν: Ε-75 τόνους για ενενήντα και Ε-100 τόνους για εκατόν σαράντα. Από την τάιγκα μέχρι τις βρετανικές θάλασσες, ο Κόκκινος Στρατός είναι ο ισχυρότερος.
  Ένα αγόρι και ένα κορίτσι τσακώνονται, για να τους ξεφύγουν οι Ναζί σαν γυαλί από βαριοπούλα.
  Τα παιδιά είναι αθάνατα και δεν φοβούνται τίποτα. Τι τους είναι αυτοί οι φασίστες; Περισσότερα κουνέλια για κυνήγι!
  Ο Oleg Rybachenko τραγούδησε με βρυχηθμό:
  - Ε, Χίτλερ, ρε Χίτλερ, εσύ ο Χίτλερ είσαι τράγος,
  Γιατί ήρθες στη Ρωσία ως γαϊδούρι...
  Θα λάβετε από εμάς συγκεκριμένα σε νικέλιο -
  Θα συναντήσετε μια δυνατή αγορίστικη γροθιά!
  Και τότε ένα μυώδες παιδί ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι. Και δύο γερμανικά άρματα μάχης Ε-50 και Ε-75 συγκρούονται μετωπικά και εκρήγνυνται.
  Ο Oleg Rybachenko λέει με χαρά:
  - Είμαι ένας σούπερ νέος μαχητής!
  Και πάλι το αγόρι δίνει σειρά.
  Και μετά πυροβολεί και το κορίτσι. Χτυπά με ακρίβεια και εφαρμόζει σταθερά. Και ταυτόχρονα τραγουδάει:
  - Θα συντρίψω όλους τους φασίστες και θα κόψω το λίπος του Αδόλφου!
  Και πάλι το κορίτσι βρίσκεται σε πλήρη έξαψη καταστροφής. Όλα αυτοπυροβολούνται και πυροβολούν.
  Και μια χειροβομβίδα πετάει πάλι από το γυμνό πόδι. Χτυπάει τους φασίστες. Σκορπίζει σαν καρφίτσες όταν χτυπιέται από μπάλα.
  Η Μαργαρίτα τραγουδά:
  - Το δυνατό χτύπημα είναι εξαιρετικά εύστοχο,
  Ο πιο κουλ Ποβέτκιν πετάει στο ρινγκ!
  Ο Oleg Rybachenko, απολύοντας, επιβεβαίωσε εύκολα:
  - Ο Ποβέτκιν είναι ένα άξιο δείγμα και δεν ξεφεύγει από δυνατούς αντιπάλους!
  Μετά από αυτό το αγόρι ξανά ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι και σπάει τους φασίστες σαν μπουκάλια και λιθόστρωτα.
  Και όσο έξυπνα και να το κάνεις, οι Ναζί συγκρούονται. Τι ήθελαν; Δεν υπήρχε λόγος να παρέμβουμε στην ΕΣΣΔ.
  Μόνο ένα πράγμα ενοχλεί τον Oleg Rybachenko. Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ήδη ξεφορτωθεί τους Γερμανούς και η Ρωσία θα τους πάρει το ραπ.
  Το αγόρι, πετώντας πάλι μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι, τραγούδησε:
  - Μην είσαι ανόητη, Αμερική.
  Δώσε μας την Αλάσκα τώρα...
  Αυτή είναι η γη μας σε δύο όχθες -
  Δεν είναι για τίποτα που μια αρκούδα είναι ένα άγριο θηρίο!
  Και ο Όλεγκ Ριμπατσένκο έδωσε πάλι ριπάξ... Κόρεψε τους φασίστες. Και πάλι τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του αγοριού σφίγγουν τη χειροβομβίδα και τη ρίχνουν στον εχθρό. Το σκορπίζουν σε διαφορετικές κατευθύνσεις.
  Το αγόρι βρυχάται:
  - Δόξα στη Ρωσία!
  Η Μαργαρίτα πέταξε πάλι μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και τσίριξε:
  - Για τον Τσάρο Νικόλαο Β'!
  Το αγόρι διόρθωσε το κορίτσι:
  - Εδώ κυβερνά ο Στάλιν, όχι ο Νικόλαος Β'!
  Η Μαργαρίτα συμφώνησε πρόθυμα:
  - Ναι Στάλιν! Ποιος έκανε ειρήνη με τον κανίβαλο!
  Και η κοπέλα ξανά πέταξε ένα δολοφονικό δώρο με το γυμνό της πόδι.
  Ο Oleg Rybachenko λογικά σημείωσε:
  - Η ΕΣΣΔ χρειάζεται διάλειμμα! Αν και το Τρίτο Ράιχ το εκμεταλλεύτηκε καλύτερα!
  Και τα παιδιά άρχισαν πάλι να πυροβολούν...
  Οι Γερμανοί κοντά στο Ουλιάνοφσκ και στο ίδιο το Ουλιάνοφσκ έλαβαν τρομερή κόλαση.
  Αλλά στην πραγματικότητα, αυτό με το οποίο ήρθαν είναι αυτό με το οποίο φεύγουν.
  Πιο συγκεκριμένα, πεθαίνουν. Ο αγώνας είναι τόσο αιματηρός και ιερός.
  Ο Oleg Rybachenko πιστεύει πραγματικά κατά τη διάρκεια της μάχης ότι οι άνθρωποι μερικές φορές είναι πολύ αφελείς. Είτε κάνουν μια ιδιοφυΐα από τον Στάλιν, είτε ακόμα και από τον Λουκασένκο. Αλλά για τη Λευκορωσία του εικοστού πρώτου αιώνα, η δημιουργία λατρείας προσωπικότητας από έναν συλλογικό αγρότη είναι αρκετά ανατριχιαστικό. Ήρθε η ώρα να ξυπνήσετε.
  Και εκλέξτε έναν νέο, νέο, προοδευτικό ηγέτη. Και να μην δείξετε το επίπεδο νοημοσύνης ενός μωρού σε ένα sandbox.
  Ο Λουκασένκο χαρακτηρίζεται καλύτερα από αυτό το ανέκδοτο:
  Όταν όλα γίνονται πιο ακριβά στη Λευκορωσία, ποιο είναι το φθηνότερο;
  Υποσχέσεις του Προέδρου Λουκασένκο!
  Γιατί;
  Γιατί δεν κοστίζουν τίποτα!
  Είναι ντροπή για τους Λευκορώσους που εξακολουθούν να ψηφίζουν έναν τέτοιο δικτάτορα. Αλλά είναι καιρός να ξυπνήσουμε και να δείξουμε ότι είναι οι άνθρωποι της Ευρώπης. Για παράδειγμα, στη Ρωσία, ο Πούτιν κατάφερε τουλάχιστον να κερδίσει τον σεβασμό για τον εαυτό του προσαρτώντας την Κριμαία χωρίς να πυροβολήσει.
  Αλλά αυτό οφείλεται στην εκπληκτική του τύχη. Ο Πούτιν έχει πολλή τύχη. Για παράδειγμα, ήταν τυχερό που κατά την επίσκεψη του Ισραηλινού πρωθυπουργού σημειώθηκε ένα δυσάρεστο επεισόδιο με τη σύζυγό του στο Κίεβο. Ναι, και πάλι μια εκδήλωση εκπληκτικής τύχης. Αλλά τόσο μικρή πραγματική επιστροφή! Τι θα γινόταν αν ο Τσάρος Νικόλαος είχε τέτοια απίστευτη τύχη; Πιο συγκεκριμένα, το πήρε μέχρι το 1935, η Ρωσία είχε καταλάβει τον μισό κόσμο.
  Και τι μετά... Ο Τσάρος Νικόλαος προγραμμάτισε την πτήση του στο διάστημα στις 28 Μαΐου 1935, ακριβώς την ημέρα των γενεθλίων του. Η πρώτη πτήση στην ιστορία της ανθρωπότητας από μια Ρωσίδα κοσμοναύτη.
  Και σε αυτόν τον κόσμο, ενώ η ΕΣΣΔ ασχολείται με την επιβίωση.
  Οι μάχες στο Στάλινγκραντ είναι περίπου ίδιες όπως στην πραγματική ιστορία του 1942. Μόνο που αυτή τη φορά ο εχθρός είναι πολύ πιο δυνατός. Τόσο σε ποσότητα λόγω αποικιακών στρατευμάτων όσο και τεχνολογικά.
  Είναι ιδιαίτερα δύσκολο στους ουρανούς της Σοβιετικής Ρωσίας. Οι Ναζί έχουν πολλά δυνατά, τζετ αεροσκάφη. Και κατά κάποιο τρόπο δεν είναι τόσο εύκολο να αντισταθείς.
  Εδώ είναι οι Γερμανοί πιλότοι Albina και Alvina που εισπράττουν λογαριασμούς για τον εαυτό τους. Είναι μεγάλοι ειδικοί σε αυτό το θέμα.
  Πώς, για παράδειγμα, μπορούμε να σταματήσουμε τέτοιες Γερμανίδες με μπικίνι με γυμνά πόδια;
  Ο Oleg Rybachenko νιώθει αυτά τα κορίτσια.
  Πετάει άλλη μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλά του. Πετάει τους φασίστες προς όλες τις κατευθύνσεις και λέει:
  - Μεγάλη καρδιά της Ρωσίας!
  Και το αγόρι εξολοθρευτής πυροβολεί πολύ επιθετικά. Κάθε σφαίρα χτυπά το στόχο. Και οι Άραβες, οι μαύροι και οι Ινδοί πάνε στην επίθεση. Ένα τεράστιο πλήθος μαζεύεται.
  Το αγόρι ιδιοφυΐα με το γυμνό του πόδι ρίχνει ξανά μια χειροβομβίδα, συγκρούεται με δύο μεγάλα γερμανικά τανκς και πετάει:
  Το σπαθί του Σαμουράι είναι μαζί σου,
  Η καρδιά και το μυαλό είναι αγνά...
  Οδηγεί με τόλμη την επίθεση -
  Ο δρόμος της ομορφιάς!
  Η Μαργαρίτα, πυροβολώντας τον εχθρό, πυροβόλησε τους Ναζί με ένα μπαζούκα και τσίριξε:
  - Εξαιρετική ομορφιά!
  Και η πολεμίστρια πέταξε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της ένα πολύ καταστροφικό δώρο θανάτου. Συντετριμμένοι αντίπαλοι. Μετά πάλι με τα δάχτυλα του γυμνού της ποδιού εκσφενδόνισε ξανά άγρια καταστροφή. Και δύο φασιστικά τανκς συγκρούστηκαν. Έπεσαν και έπεσαν ακόμα και σπίθες και καπνοί!
  Ο Όλεγκ αναφώνησε:
  - Μπράβο, αιώνιο κορίτσι!
  Η Μαργαρίτα πέταξε με γυμνό πόδι ένα νέο φονικό λεμόνι και τσίριξε:
  - Είμαστε αιώνια παιδιά στον Γαλαξία!
  Το αγόρι εξολοθρευτής έγνεψε καταφατικά και συνέχισε ο ίδιος τη μάχη. Όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο. Πιο συγκεκριμένα, είναι μια χαρά προς το παρόν. Και οι Ναζί δεν θα διαρρήξουν στην περιοχή τους.
  Έτσι, όσο κι αν προσπαθούν οι Ναζί, στην πραγματικότητα θα πνιγούν μόνο στο αίμα τους.
  Και οι δεξαμενές τους θα γίνουν παλιοσίδερα! Και η ρωσική σημαία θα λάμψει πάνω από τον πλανήτη!
  Ο Oleg Rybachenko ενεργεί με μεγάλη ενέργεια. Πετά χειροβομβίδες με τα ξυπόλυτα πόδια του και τραγουδά:
  - Θα έχουμε πάντα χαρά,
  Θα υπάρξει ένα φωτεινό όνειρο...
  Και η ομορφιά θα έρθει -
  Η φασαρία θα φύγει!
  Το αγόρι ιδιοφυΐα ενεργεί με δραστηριότητα, η οποία αυξάνεται ανάλογα με την εισροή Γερμανών με οργή.
  Η Μαργαρίτα λειτουργεί ως νούμερο δύο. Αλλά τα γυμνά πόδια του κοριτσιού ρίχνουν χειροβομβίδες όλο και πιο ενεργά.
  Και οι φασίστες πέφτουν κάτω από τα χτυπήματά της.
  Σουτάρει και ο Όλεγκ Ριμπατσένκο... Οι σκέψεις του όμως τρέχουν, επιστρέφοντας στο παρόν. Σε αυτό που είναι στην πραγματικότητα.
  Στην πραγματικότητα, οι Λευκορώσοι φαίνεται να έχουν τη μεγαλύτερη εγκεφαλική μάζα στην Ευρώπη, αλλά αφήνουν τους εαυτούς τους να τους βάλουν στο κολάρο και να ανέχονται τη δικτατορία του ατόμου.
  Και τουλάχιστον ο πρόεδρος θα ήταν κάποιου είδους υπεράνθρωπος! Και έτσι είναι συλλογικός αγρότης, και μάλιστα χωρίς νόμιμο πατέρα. Και επιτρέποντάς τους να σας πιέζουν για τόσα χρόνια.
  Και επιπλέον, υπάρχουν και στενόμυαλοι που τον ψηφίζουν.
  Ναι, ο Oleg Rybachenko ανέπτυξε ακόμη και βουτιές.
  Πείτε μου φίλοι πόσο καιρό
  Ψηφίστε τον πατέρα Κόλια...
  Ήρθε η ώρα να εκλέξω τον Όλεγκ για σένα -
  Για να πάρετε περισσότερα χρήματα!
  Ναι, φυσικά, χρειάζονται αλλαγές και το συντομότερο δυνατό. Στην πραγματικότητα, η στασιμότητα είναι γεμάτη άσχημες συνέπειες.
  Επιπλέον, ο ίδιος ο Λουκασένκο δεν ξέρει τι θέλει. Άλλοτε έχει δίκιο, άλλοτε είναι αριστερός. Είτε πάει στον καπιταλισμό, είτε στον σοσιαλισμό. Και δεν έχει μια κανονική ομάδα. Και δεν υπάρχει κόμμα ή ιδεολογία. Τέτοια είναι η λατρεία μιας πολύ μέτριας και ομιλητικής προσωπικότητας. Τουλάχιστον ο Στάλιν και ο Λένιν ήξεραν τι ήθελαν! Και αυτός ο δικτάτορας; Δεν ξέρει καν αν είναι δεξιός ή αριστερός!
  Όχι, χωρίς ιδεολογία και σταθερό κόμμα δεν θα υπάρχει σταθερότητα στην κοινωνία.
  Και προχωράμε επίσης!
  Ο Στάλιν, δυστυχώς, έγινε επίσης σύμβολο τρόμου και καταστροφής, μετατρέποντας τον κομμουνισμό σε μπαμπούλα.
  Δεν υπήρχε βέλτιστη κυβέρνηση. Και επί Μπρέζνιεφ υπήρχε παραφροσύνη - πώς θα μπορούσε ένα τέτοιο άτομο να διοριστεί επικεφαλής της ΕΣΣΔ. Και στα νιάτα του, ο Μπρέζνιεφ δεν έμοιαζε με διανοούμενο, αλλά σε μεγάλη ηλικία έπεσε στην παράνοια. Και γενικά, είναι κρίμα που ο αρχηγός του κράτους δεν μπορούσε να συνδυάσει δύο λέξεις χωρίς ένα κομμάτι χαρτί. Αλλά θα έπρεπε να το είχες καταφέρει!
  Ο Oleg Rybachenko πέταξε μια θανατηφόρα διπλή χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι και τραγούδησε:
  - Αλλά ζήσε όπως πριν,
  Ζήσε όμως σύμφωνα με τον Μπρέζνιεφ!
  Είμαι χαζός, χαζός, δεν μπορώ!
  Και μην αφήσετε τη χιονοθύελλα να φύγει!
  Η Μαργαρίτα πέταξε το εκρηκτικό πακέτο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Σκόρπισε τους Ναζί σαν μήλα που τινάζονται από κλαδί.
  Το κορίτσι τραγούδησε:
  - Μηλιές ανθισμένες,
  Οι μελωδίες του Solovyov...
  Θα έρθω σε σένα -
  Θα υπάρξουν επαναλήψεις!
  Το κορίτσι χαμογέλασε πλατιά και εκθαμβωτικά. Τα δόντια της είναι σαν μαργαριτάρια, αστράφτουν τόσο πολύ.
  Ναι, αυτό το ζευγάρι τσακώνεται καλά.
  Ο Oleg Rybachenko το πήρε και τραγούδησε:
  - Οι γροθιές μας είναι φτιαγμένες από ατσάλι,
  Νύχια, δόντια και κυνόδοντες...
  Είναι τόσο πρόθυμοι για έναν πραγματικό αγώνα!
  Και πάλι το αγόρι εξολοθρευτής πυροβολεί με μεγάλη ακρίβεια. Και αιματηρές σταγόνες πέφτουν βροχή από τους Ναζί.
  Όχι, δεν θα υπάρχει έλεος. Οι εχθροί θα πνιγούν.
  Εν τω μεταξύ, η Νατάσα και η ομάδα της αγωνίζονται στο Σουχούμι.
  Οι Ναζί εισβάλλουν στην ακτή. Ο αγώνας είναι, φυσικά, πολύ άνισος
  Αλλά κορίτσια. Όταν είναι σχεδόν γυμνοί, είναι υπέροχο!
  Η Νατάσα πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι, κούρεψε μια ντουζίνα φασίστες και τραγούδησε:
  - Το μέλλον του κόσμου είναι δικό μας,
  Εμείς τα κορίτσια είμαστε σαν Τζεντάι!
  Η Ζόγια εκτόξευσε επίσης μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Σκόρπισε τους Ναζί και τσίριξε με σιγουριά:
  - Είμαι αυτό που μπορεί να θάψει τους πάντες στον τάφο!
  Η Aurora πυροδοτεί στη συνέχεια. Επίσης ένα κορίτσι που, όταν χτυπάει, δεν είναι καθόλου χτύπημα της μύγας.
  Το πήρε ο κοκκινομάλλης διάβολος και βούισε:
  - Είμαι το χρώμα της αλεπούς, και της μεγαλύτερης ομορφιάς!
  Και πάλι θα το πάρει ξυπόλητος και θα πετάξει το δώρο του θανάτου! Αυτό είναι πραγματικά το κορίτσι που χρειάζεστε.
  Και τότε η Σβετλάνα τρελαίνεται! Και θα σκορπίσει και θα συντρίψει τους πάντες, σαν να είχαν μετακομίσει μέσα της διάβολοι από όλη την κόλαση.
  Ναι, τα κορίτσια εδώ, φυσικά, έχουν τόσο ξεγυμνωμένα δόντια που μπορούν να σκίσουν οποιαδήποτε γνάθο χωρίς κανένα πρόβλημα.
  Και αν χρειαστεί, τότε το μισό κεφάλι σου!
  Η Νατάσα πυροβολεί τον εχθρό και βρυχάται:
  - Είμαι τόσο σκληρός πολεμιστής που ούτε ένας ταύρος δεν θα με πατήσει! Θα του σπάσω το κεφάλι!
  Η Zoya επιβεβαίωσε με σιγουριά:
  - Θα σπάσω και τα κέρατα!
  Και το γυμνό πόδι του κοριτσιού ρίχνει μια χειροβομβίδα. Και δύο ναζιστικά τανκς θα συγκρουστούν.
  Και τότε η Aurora θα σε χτυπήσει. Και θα εξαπολύσει και ένα δολοφονικό πράγμα με το γυμνό του πόδι.
  Και θα βρυχάται:
  - Δόξα στον Στάλιν, να γίνει σοφότερος!
  Η Aurora είναι πραγματικά κακιά. Πώς είναι να πολεμάς σε δύο μέτωπα; Άλλωστε αυτό στην πραγματικότητα σημαίνει αυτοκτονία.
  Και γιατί ο Στάλιν έφερε τη Ρωσία σε αυτό;
  Η κοπέλα θα εκτοξεύσει ξανά το δολοφονικό δώρο του θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και θα τσιρίξει:
  - Δόξα στον νέο αρχηγό!
  Λοιπόν, έτσι είναι! Ο Στάλιν έχει ακόμη και χαμηλό μέτωπο. Και αυτό είναι σημάδι χαμηλής νοημοσύνης.
  Η Σβετλάνα αυτοπυροβολείται. Και ρίχνει μια χειροβομβίδα με τα ξυπόλυτα πόδια του. Σκορπίζει τους αντιπάλους. Τους καταστρέφει και φωνάζει:
  - Δόξα στους Ρώσους θεούς!
  Και πάλι το γυμνό τακούνι θα ρίξει κάτι πολύ καταστροφικό.
  Τα κορίτσια εδώ είναι τέτοιου διαμετρήματος που δεν θα τα πάρουν οι Krauts.
  Τέσσερα κορίτσια είναι τρομερή δύναμη. Και το πιο σημαντικό, φορούν μόνο εσώρουχα.
  Και αυτό τους δίνει μια κολοσσιαία ικανότητα να πολεμούν.
  Η Νατάσα πυροβολεί. Αφρικανοί πολεμιστές, ακόμη και Ινδοί και Άραβες, κινούνται σαν χιονοστιβάδα.
  Οι Γερμανοί τα χρησιμοποιούν ως τροφή για κανόνια. Χρησιμοποιώντας το σε μάχες χωρίς κανένα οίκτο ή λύπη. Και φυσικά το παίρνουν με αριθμούς.
  Το Σουχούμι έχει ήδη αποκοπεί από την ξηρά. Και αυτό είναι πολύ κακό. Σύντομα θα μας τελειώσουν τα πυρομαχικά και θα πρέπει να υποχωρήσουμε.
  Αλλά μέχρι στιγμής τα κορίτσια δεν θέλουν να υποχωρήσουν. Ονειρεύονται τη νίκη. Αν και οι δυνάμεις είναι άνισες. Και η Μόσχα είναι περικυκλωμένη.
  Αυτό ανησυχεί τη Νατάσα. Πετάει μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Σκίζει εχθρούς και τραγουδά:
  - Αν υπάρχει κεφάλαιο!
  Η Ζόγια πέταξε επίσης ένα εκρηκτικό πακέτο με γυμνό πόδι και τσίριξε:
  - Το ρωσικό ποτάμι δεν θα στεγνώσει!
  Και χτύπησε τον εχθρό με όλα τα όπλα, ένα αυτοσχέδιο όπλο χωρίς ανάκρουση, με αγριότητα.
  Και κατέστρεψε μερικά τανκς...
  Όμως τα επιθετικά αεροσκάφη αρχίζουν να πιέζουν από ψηλά.
  Τι γίνεται λοιπόν αν είναι αντιδραστικά;
  Η Aurora εκτόξευσε τον εκτοξευτή πυραύλων της. Χτύπησε ένα γερμανικό αυτοκίνητο. Την έκανε να πέσει.
  Μετά από αυτό το κοκκινομάλλης θηρίο φώναξε:
  - Κομμουνισμός χωρίς σύνορα!
  Τότε η Σβετλάνα άρχισε να πυροβολεί. Και κούρεψε τους μαύρους μαχητές. Και μετά πετάει το λεμόνι σαν γυμνό πόδι.
  Και θα βρυχάται:
  - Δόξα στους νέους θεούς!
  Η Νατάσα πυροβόλησε προς τον εχθρό και τσίριζε:
  - Στους Ρώσους θεούς!
  Και από τη ρίψη του γυμνού της ποδιού, το αεροπλάνο εκρήγνυται.
  Αυτά είναι κορίτσια του Terminator. Αν πολεμήσουν, τότε κανείς δεν μπορεί να τους ελέγξει.
  Η Ζόγια ρίχνει επίσης κάτι στον εχθρό που σκοτώνει οποιαδήποτε δύναμη. Και κάτι που καταστρέφει τον εχθρό. Και η πολεμίστρια, βγάζοντας τα δόντια της, τσιρίζει:
  - Αεροπλάνα στο φέρετρο!
  Και τα γυμνά δάχτυλα πάλι ρίχνουν το δώρο του θανάτου.
  Και τότε η Aurora θα πετάξει ένα λεμόνι στον εχθρό. Θα το πάρει και θα βροντοφωνάξει:
  - Το μέλλον είναι δικό μας!
  Η Σβετλάνα, βγάζοντας τα δόντια της, είπε:
  - Για τον κομμουνισμό και τα νέα επιτεύγματα!
  Και πάλι πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι. Και θα σκοτώσει τους πάντες. Λοιπόν, αν όχι όλα, τότε κάποια σίγουρα.
  Οι Ναζί έφτασαν στην κανάτα. Και αυτό είναι το πρόβλημά τους. Εδώ μπορείτε να δείτε το αυτοκινούμενο όπλο Jagdtiger. Ένα ξεπερασμένο αυτοκίνητο, αλλά πολύ θανατηφόρο. Ένα αγόρι πρωτοπόρος σέρνεται κοντά της. Και γλιστράει μια νάρκη.
  Και το αυτοκινούμενο όπλο εκρήγνυται επιπόλαια.
  Το αγόρι βγάζει τη γλώσσα του και τραγουδάει:
  - Να πιούμε στην Πατρίδα, να πιούμε στον Στάλιν!
  Ας πιούμε και ρίξουμε ξανά!
  Εμείς οι πρωτοπόροι θα σκοτώσουμε τον Χίτλερ!
  Οι φασίστες το καταλαβαίνουν. Αν και είναι δύσκολο για τον Κόκκινο Στρατό. Η πόλη του Γκρόζνι είναι περικυκλωμένη από τους Ναζί, αλλά εξακολουθούν να πολεμούν εκεί. Και εδώ τα κορίτσια είναι στα καλύτερά τους.
  Εδώ η Ταμάρα παλεύει. Είναι με μαγιό και ξυπόλητη. Και ο καιρός είναι ζεστός και το κορίτσι είναι πιο ευκίνητο έτσι. Η ομορφιά πυροδοτεί. Με το γυμνό του πόδι εκτοξεύει εκρηκτικά πακέτα στους φασίστες και τραγουδά:
  - Ο Χίτλερ σύντομα θα λάβει καρφιά στο φέρετρό του,
  Θα είναι σαν μια αράχνη που καίγεται στη φωτιά...
  Οι δαίμονες θα σε βασανίσουν στον κάτω κόσμο -
  Αυτοί που λάτρευαν τον Σατανά!
  Και πάλι, ένα πολύ θανατηφόρο λεμόνι πετάει από τη γυμνή φτέρνα της καλλονής και συντρίβει τους Ναζί.
  Η Μαρία λέει με ένα γέλιο:
  - Οι χειροβομβίδες θα σκοτώσουν!
  Και χαϊδεύει την Ταμάρα στον ώμο. Δύο κορίτσια τσακώνονται, και στην κορυφή υπάρχει μια κόκκινη σημαία, γεμάτη σφαίρες.
  Τα κορίτσια είναι ξυπόλητα και σχεδόν χωρίς ρούχα, αλλά δεν σκοπεύουν να παραδώσουν τη σοβιετική πόλη.
  Η Μαρία τραγούδησε ένα χαρούμενο τραγούδι. Και ταυτόχρονα πυροβόλησε ανελέητα και δολοφονικά.
  Υπάρχουν πολλοί σπουδαίοι άνθρωποι
  Των οποίων οι πράξεις ζουν για αιώνες,
  Υπάρχουν πολλά σπουδαία ονόματα,
  Πώς τους λένε αθάνατους;
  
  Πολλοί ήρωες των παραμυθιών
  Διατήρησε τον ρυθμό των επών,
  Αλλά ο πιο απλός από όλους τους ήρωες
  Και όλοι έχουμε έναν αγαπημένο.
  
  Πέρασε τα παιδικά του χρόνια ανάμεσα στα βουνά,
  Παρακολούθησα το πέταγμα των πουλιών,
  Κληρονόμησε από τα βουνά
  Η ομορφιά των φτερών αετού.
  
  Το όνομά του βροντάει,
  Σάρωσε πέρα από τον ωκεανό
  Έγινε κοντά και οικεία
  Στους προλετάριους όλων των χωρών.
  
  Στην ηπειρωτική Κίνα,
  Αγαπητέ σε όλες τις καρδιές,
  Αυτό το όνομα διακηρύσσει
  Fanzam - ειρήνη, τέλος - στα παλάτια.
  
  Ο Στάλιν είναι το λάβαρο της ευτυχίας,
  Η ανθρωπότητα ξημερώνει!
  Να ζήσει ο αγαπημένος Στάλιν
  Πολλά, πολλά χρόνια!
  Τα κορίτσια τραγουδούσαν καλά. Η Βερόνικα και η Βικτώρια ενώθηκαν με τη Μαρία και την Ταμάρα.
  Και οι τέσσερις καλλονές είναι περικυκλωμένες, αλλά πώς πολεμούν.
  Εδώ η Μαρία ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και καταρρίπτει ένα γερμανικό επιθετικό αεροσκάφος. Και η ομορφιά τρίζει:
  - Δόξα στο πάρτι μας!
  Η Βερόνικα στέλνει επίσης ένα δώρο θανάτου με το γυμνό της πόδι και το HE-162 καταρρίπτεται. Και ο πολεμιστής βρυχάται:
  - Η δόξα είναι ανώτερη από τη δόξα!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο 19.
  Τον Ιούνιο του 1944 άρχισε η επίθεση στο Καζάν και τα γερμανικά στρατεύματα περικύκλωσαν τελικά την πόλη-φρούριο του Ουλιάνοφσκ. Η δύναμη των φασιστών και του συνασπισμού έχει αυξηθεί σημαντικά. Η Μόσχα είναι ακόμα περικυκλωμένη και το Λένινγκραντ, αλλά οι δυνάμεις τους εξαντλούνται. Και στις δύο πρωτεύουσες επικρατεί λιμός και έλλειψη πυρομαχικών. Αλλά στέκονται ακόμα.
  Και το Καζάν καταιγίζεται. Ο Γκιούλιβερ πολεμά δίπλα σε ένα τάγμα ξυπόλητων πρωτοπόρων με γραβάτες.
  Η Βικτώρια, πυροβολώντας τους αντιπάλους και πυροβολώντας, χαμογελάει:
  - Για τις μελλοντικές εκτάσεις του κομμουνισμού!
  Και τέσσερις καλλονές, σχεδόν γυμνές και ξυπόλητες, γελούν.
  Είναι τόσο αετό κορίτσια της υψηλότερης τάξης.
  Η Μιραμπέλα και η Αναστασία τσακώνονται στον ουρανό. Και κάνουν και πλύση εγκεφάλου στους φασίστες.
  Η Μιραμπέλα τιτιβίζει με χαμόγελο:
  Όλα θα πάνε καλά στον κόσμο,
  Αγάπα την πατρίδα σου με πάθος!
  Και πάλι, με τα γυμνά του δάχτυλα, από το ανοιχτό παράθυρο, πετούσε ένα λεμόνι. Και θα κάνει δεκάρα για τους φασίστες. Άλλο ένα χτυπημένο αυτοκίνητο πέφτει.
  Αυτό είναι το κόλπο - πρέπει να το χτυπήσεις έτσι.
  Η Αναστασία λέει με ένα γέλιο:
  - Ο Λένιν θα σε επαινούσε!
  Η Μιραμπέλα κατέρριψε μερικά γερμανικά αυτοκίνητα με μια έκρηξη και παρατήρησε:
  - Ο Στάλιν, χωρίς καμία αμφιβολία, επίσης!
  Η Αναστασία κατέρριψε τρία ναζιστικά αεροπλάνα και επιβεβαίωσε:
  - Χωρίς καμία αμφιβολία!
  Τα κορίτσια είναι τόσο κουλ. Και το κυριότερο όμορφο. Έχουν θερμότητα και ταυτόχρονα κρύο υπολογισμό.
  Ο Μιραμπέλα, καταρρίπτοντας ένα άλλο αεροπλάνο, παρατήρησε:
  - Όλα στον κόσμο μας είναι σχετικά...
  Η Αναστασία γέλασε και μουρμούρισε θυμωμένη:
  - Χωρίς περιττή φιλοσοφία!
  Κι εκείνη άνοιξε το παράθυρο και πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Αυτή τη φορά το ME-262 εξερράγη.
  Η Μιραμπέλα έγνεψε καταφατικά.
  - Τα πήγες τέλεια!
  Η Αναστασία, βγάζοντας τα δόντια της, πρόσθεσε:
  - Έκανα αυτό που έκανα!
  Και οι δύο πολεμιστές ξέσπασαν σε γέλια. Και κλείνουν το μάτι ο ένας στον άλλο.
  Ναι, ο ηρωισμός είναι εντυπωσιακός.
  Το καλοκαίρι του 1944 ξέσπασαν σκληρές μάχες για την πόλη στον Βόλγα. Το γυναικείο τάγμα ελεύθερου σκοπευτή υπό τη διοίκηση του λοχαγού Alena Ogurtsova πήρε θέση άμυνας στα ερείπια της οδού Volodarsky. Πίσω από τα ερείπια κρύβονταν κορίτσια με πολυβόλα και κυνηγετικά όπλα, δεμένα με δέσμες χειροβομβίδων.
  Η ίδια η Αλένα φοράει ένα στικτό χιτώνα πάνω από το γυμνό της σώμα, κοντό παντελόνι και ξυπόλητη. Ένα όμορφο και με καμπύλες κορίτσι, με δυνατούς γοφούς, λεπτή μέση και κοντό κούρεμα bob. Το πρόσωπο είναι πολύ εκφραστικό, με ανδρικό πηγούνι και πλατιά μπλε μάτια. Καστανά μαλλιά γκρίζαραν από τη σκόνη, ψηλό στήθος, σκληρό βλέμμα. Η καπετάν Αλένα παλεύει για περισσότερα από δύο χρόνια και παρά τα νιάτα της έχει δει πολλά. Τα πόδια του κοριτσιού είναι καλυμμένα με εκδορές και μώλωπες. Είναι πιο εύκολο για ένα κορίτσι να κυκλοφορεί ξυπόλητο παρά με τραχιές και αδέξιες μπότες.
  Το γυμνό πέλμα αισθάνεται την παραμικρή δόνηση του εδάφους, προειδοποιεί για την εγγύτητα ενός ορυχείου και η ίδια η μητέρα γη προσθέτει αντοχή. Τα πόδια του κοριτσιού, αφενός, έχουν γίνει τραχιά και δεν φοβούνται το καυτό μέταλλο, ή τα αιχμηρά ερείπια, αλλά από την άλλη, δεν έχουν χάσει την ευαισθησία και την ευελιξία τους, προειδοποιώντας μέσα από το βρυχηθμό της κίνησης δεξαμενές.
  Η γλυκιά Αλένκα κρατά μια χειροβομβίδα με μια συσκευασία έκρηξης κολλημένη στα χέρια της. Πρέπει να συρθείς μέχρι το τρομερό γερμανικό τανκ Lion, που ψεκάζει τους δρόμους με πολυβόλα.
  Η Μαρία σέρνεται δίπλα της. Και ξυπόλητες, όπως όλα τα κορίτσια του τάγματος, αποδείχτηκε ότι φορούσαν μπότες, μιμούμενοι τον διοικητή τους. Οι σκονισμένες σόλες της ακονίζονται καθώς το κορίτσι σέρνεται στα τέσσερα. Τα κίτρινα μαλλιά της Μαρίας είναι βρώμικα και μακριά... Ελαφρώς σγουρά. Η ίδια η κοπέλα είναι λεπτή, αδύνατη και κοντή. Θα μπορούσε ακόμη και να την παρεξηγήσουν με ένα κορίτσι, με στενούς ώμους και φαινομενικά μεγάλο κεφάλι.
  Όμως η Μαρία έχει ήδη βιώσει πολλά. Κατάφερε να επισκεφθεί τη φασιστική αιχμαλωσία, να επιζήσει από σκληρά βασανιστήρια και τα ορυχεία, από όπου, με κάποιο ακατανόητο θαύμα, κατάφερε να δραπετεύσει. Αλλά κοιτάζοντας το παιδικό, τρυφερό της πρόσωπο, δεν θα μπορούσες ποτέ να καταλάβεις ότι την χτύπησαν στις φτέρνες με λαστιχένια ραβδιά και πέρασαν ηλεκτρικό ρεύμα στο σώμα της.
  Η Μαρία πυροβολεί... Ένας στρατιώτης του Τρίτου Ράιχ, στην προκειμένη περίπτωση Άραβας, πέφτει νεκρός, κλωτσώντας με το ρύγχος του άμμο και μπάζα.
  Η Αλένκα γλιστράει ένα μάτσο χειροβομβίδες κάτω από ένα σωρό σκουπίδια. Τώρα ένα "Λιοντάρι" ενενήντα τόνων θα σέρνεται εδώ και θα το ανατινάξει. Τα μπλε μάτια του κοριτσιού αστράφτουν σαν ζαφείρια σε ένα πρόσωπο σκοτεινό από το μαύρισμα και τη σκόνη.
  Η εμπειρία δείχνει ότι μια καλά προστατευμένη δεξαμενή θα αλλάξει τώρα θέση. Το "Lion" έχει πλευρική θωράκιση 100 mm, και μάλιστα υπό γωνία. Τριάντα τέσσερις δεν μπορούν να το διαπεράσουν μόνο τα βαριά Keveshki. Αλλά οι κάμπιες είναι ο στόχος. Το κυριότερο είναι να στερήσουμε την κινητικότητα του αυτοκινήτου...
  Ο Anyuta εκτοξεύει μια έκρηξη από ένα πολυβόλο... Ένας στρατιώτης άγνωστης εθνικότητας πέφτει. Οι Γερμανοί, έχοντας κατακτήσει το μεγαλύτερο μέρος του ανατολικού ημισφαιρίου, λατρεύουν το αίμα του Άριου και ρίχνουν στη μάχη αποικιακά στρατεύματα: Άραβες, Αφρικανούς, Ινδούς, διάφορους Ασιάτες και Ευρωπαίους. Αυξήθηκε επίσης ο αριθμός των Πολωνών - που έχουν μάθει από την κούνια να μισούν τη Μπολσεβίκικη Ρωσία. Οι Ουκρανοί εθνικιστές, οι Κοζάκοι του Ντον, οι Τσετσένοι και ολόκληρο το Καυκάσιο Καγκανάτο πολεμούν εδώ. Ο Χίτλερ μεγάλωσε μια ολόκληρη διεθνή.
  Υπάρχουν πολλοί εχθροί...
  Ο Anyuta αποφεύγει επιδέξια τα πυρά του πολυβόλου. Η σφαίρα κόντεψε να σχίσει τη στρογγυλή φτέρνα του κοριτσιού, μαυρισμένη από τη σκόνη. Η όμορφη καπετάνιος ένιωσε μάλιστα ένα γαργαλητό από το πόσο κοντά πέταξε το μεγάλου διαμετρήματος δώρο. Το κορίτσι σταυρώθηκε, ψιθυρίζοντας:
  "Ούτε μια σφαίρα δεν μπορεί να μας σταματήσει!"
  Η Μαρία απαντά... Ένα άλλο κορίτσι, η Άλλα, είναι πολύ κοκκινομάλλα, πάνω από το μέσο ύψος και μυώδης, παρά τις πενιχρές μερίδες της. Είναι επίσης ένα πολύ όμορφο κορίτσι, με πολυτελείς γοφούς, τεντωμένη μέση, ασυνήθιστα φαρδιούς ώμους και ψηλό στήθος.
  Η Άλλα παλεύει μόνο με το σορτς της, ο χιτώνας της έχει σκιστεί σε κομμάτια και έχει θρυμματιστεί σε σκόνη, και νέες στολές δεν παρέχονται στον Βόλγα. Είθε ο Θεός να δώσει να παραδώσουμε περισσότερα πυρομαχικά και λίγο φαγητό για τα εξαντλημένα σοβιετικά στρατεύματα.
  Έτσι η Άλλα είναι σχεδόν γυμνή, τα πόδια της είναι γδαρμένα, ειδικά τα γόνατά της. Ένα σκάγιο χτύπησε το πέλμα του δεξιού μου ποδιού και πονάει και είναι δύσκολο να περπατήσω.
  Η κοκκινομάλλα, σκονισμένη, σχεδόν γυμνή Άλλα στρίβει το όμορφο, αλλά ταυτόχρονα σκληρό πρόσωπό της. Το κορίτσι, πυροβολώντας, λέει:
  - Ο Κύριος είναι από πάνω μας, Μόσχα και Στάλιν!
  Και κόβει τους επιτιθέμενους Ναζί, προλαβαίνοντας να κάνει πίσω.
  Τα ερείπια και τα στενά δρομάκια δυσκολεύουν τα απειλητικά γερμανικά τανκς να γυρίσουν. "Μαούσες" σχεδόν διακόσιων τόνων δεν μπορούν να περάσουν καθόλου...
  Όπως περίμενε ο Anyuta, το "Λιοντάρι" οδήγησε λίγο και έτρεξε σε ένα σωρό σκουπίδια. Έγινε μια έκρηξη. Η κάμπια έσκασε και ένα ζευγάρι κατεστραμμένων κυλίνδρων πέταξε μακριά.
  Το πληγωμένο τανκ σταμάτησε και μια οβίδα πέταξε από την κάννη του...
  Βούιξε κάπου μακριά, χάνονταν σε ερείπια. Η Anyuta σφύριξε σαν φίδι:
  - Αυτός είναι ο δικός μου υπολογισμός! Άνοιξε λογαριασμό...
  Το κορίτσι καπετάνιος αναγκάζεται να συρθεί και πάλι μακριά. Οι Γερμανοί και οι δορυφόροι τους δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν την τεχνική υπεροχή τους στα ερείπια. Λόγω υπαιτιότητας του επίμονου Χίτλερ, οι ορδές του Τρίτου Ράιχ βυθίστηκαν σε μάχες θέσης σε μια αρκετά μεγάλη και καλά οχυρωμένη πόλη.
  Η Μαρία ρίχνει μια χειροβομβίδα. Αναγκάζοντας τους χτυπημένους Γερμανούς ή Άραβες να κάνουν τούμπες, αναποδογυρίζοντας. Το χέρι ενός από τους μαχητές του Χίτλερ είναι σχισμένο και ένα αγγλικό ρολόι με πυξίδα κρέμεται πάνω του.
  Η Μαρία λέει χαμογελώντας:
  - Αυτό που σου δείχνει η πυξίδα είναι το μονοπάτι προς την κόλαση!
  Και ένα όμορφο κορίτσι τινάζει ένα κομμάτι κολλημένο κεραμικό από τη σκονισμένη φτέρνα της.
  Η Άλλα τινάζει επίσης τη σκόνη από το σφριγηλό, γεμάτο στήθος της. Οι θηλές είναι σχεδόν μαύρες από βρωμιά και φαγούρα. Προσπαθήστε να πλυθείτε. Και πάλι πρέπει να θάψετε τον εαυτό σας όταν πυροβολούν τα γερμανικά υποπολυβόλα. Και σέρνεσαι στις κοιλιές σου.
  Το τάγμα των κοριτσιών κρατά τη θέση του, αν και υπάρχουν βομβαρδισμοί. Και βαριές οβίδες εκρήγνυνται, και βόμβες πέφτουν από τον ουρανό... Αλλά τίποτα δεν θα σπάσει το θάρρος των σοβιετικών ηρωίδων.
  Η Anyuta βλέπει τον Πάνθηρα να σέρνεται. Λοιπόν, αυτό το τανκ δεν είναι πια τόσο τρομακτικό.
  Μπορείτε να το τρυπήσετε στο πλάι. Το κορίτσι φτερνίστηκε και έφτυσε τη σκόνη που έπεφτε στο χαριτωμένο στόμα της. Πήρε στο χέρι της μια χειροβομβίδα, ζυγισμένη με ένα πακέτο έκρηξης. Πρέπει να σέρνεσαι απαρατήρητος. Αλλά υπάρχει τόσος καπνός τριγύρω.
  Η Anyuta άρχισε να σέρνεται προς τα πάνω, ακουμπώντας στην αποχέτευση με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών και τους αγκώνες της. Έμοιαζε με γάτα που καταδιώκει ποντίκι. Το κορίτσι θυμήθηκε τον πόλεμο από εκείνο το φοβερό καλοκαίρι του σαράντα ενός, όταν η Βέρμαχτ εισέβαλε προδοτικά στις τεράστιες εκτάσεις της ΕΣΣΔ. Φοβήθηκε το κορίτσι, σχεδόν το κορίτσι; Στην αρχή ναι, αλλά μετά το συνηθίζεις. Και ήδη αντιλαμβάνεστε τις συνεχείς εκρήξεις των οβίδων ως συνηθισμένο θόρυβο.
  Και τώρα έσκασε πολύ κοντά. Το κορίτσι χτυπά στο στομάχι της. Από ψηλά, κομμάτια πετούν σαν ένα κοπάδι άγριων μελισσών. Η Anyuta ψιθυρίζει με ραγισμένα χείλη:
  - Στο όνομα της δικαιοσύνης, Κύριε!
  Η κοπέλα επιταχύνει την ανίχνευση της και στη συνέχεια, με ένα τρεχούμενο ξεκίνημα, ρίχνει μια χειροβομβίδα με μια συνδεδεμένη συσκευασία εκρηκτικών. Το δώρο πετά σε ένα τόξο. Ακολουθεί μια έκρηξη και η πιο λεπτή πλαϊνή θωράκιση του Πάνθηρα υποχωρεί. Το γερμανικό τανκ αρχίζει να καίγεται και το κιτ μάχης εκρήγνυται.
  Η Anyuta ψιθυρίζει με ένα χαμόγελο:
  - Ευχαριστώ, ω Παντοδύναμος Ιησούς! Μόνο σε εμπιστεύομαι! Προσεύχομαι μόνο σε σένα!
  Ο πάνθηρας καταστρέφεται. Ο σκισμένος μακρύς κορμός είναι θαμμένος στα ερείπια. Η μετωπική θωράκιση, χωρισμένη από την πλαϊνή θωράκιση, μοιάζει με σέσουλα.
  Η Anyuta, της οποίας τα μάτια αστράφτουν σαν άνθη αραβοσίτου στο πρόσωπό της καφέ από τη σκόνη και το μαύρισμα, λέει:
  - Όσο περισσότερες βελανιδιές έχει ο εχθρός, τόσο πιο δυνατή η άμυνά μας!
  Η Άλλα είναι πολύ σέξι με το μαύρο της σλιπ και το γυμνό, σκονισμένο, δυνατό κορμί. Το κορίτσι είναι πολύ έξυπνο. Μπορεί να πετάει θραύσματα γυαλιού με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Τώρα πέταξε ένα αιχμηρό αντικείμενο με το χαριτωμένο πόδι της καλυμμένο με ένα στρώμα σκόνης. Και μαχαιρώθηκε κατευθείαν στο λαιμό του φασίστα. Η όμορφη Άλλα φλυαρούσε:
  - Και είμαι σύμβολο του σεξ, και σύμβολο του θανάτου!
  Στη συνέχεια το κορίτσι σύρθηκε ξανά πυροβολώντας. Ο Anyuta πυροβόλησε επίσης.
  Η όμορφη καπετάνιος, έχοντας κόψει τον φασίστα, έγραψε στο Twitter:
  - Η ζωή είναι μια αλυσίδα, και τα μικρά πράγματα είναι οι κρίκοι...
  Η Μαρία πυροβόλησε, έκοψε το κεφάλι του Φριτς και πρόσθεσε:
  - Είναι αδύνατο να μην αποδώσουμε σημασία στον σύνδεσμο!
  Ο Anyuta, πάλι πυροβολώντας με ακρίβεια, ράπασε:
  - Αλλά δεν μπορείς να μένεις σε μικρά πράγματα...
  Η Μαρία πρόσθεσε σαν να πυροβολούσε:
  - Διαφορετικά η αλυσίδα θα σε τυλίξει!
  Μια άλλη κοπέλα, η Ματρυόνα, επίσης πολύ όμορφη, μαζί με τον πρωτοπόρο Γκιούλιβερ, ετοίμασαν μια νάρκη στο σύρμα. Οι δυο τους το έσπρωξαν... Ένας ύπουλος μπούγκερ σύρθηκε στην κάμπια Tiger-2. Και πώς θα εκραγεί αυτή η μακρυκάννη γερμανική μηχανή.
  Το ξανθό αγόρι Γκιούλιβερ αναφώνησε:
  - Η Ρωσία μας, παρασάς για σένα!
  Και μόλις πρόλαβε να πηδήξει μακριά, αναβοσβήνει τις μαύρες, γκρεμισμένες γόβες του, από την οροφή που έπεφτε.
  Η Ματρυόνα χάιδεψε το λαιμό του αγοριού και είπε:
  - Είσαι πολύ έξυπνος!
  Ένας πρωτοπόρος από το Καζάν πήγε στο μέτωπο στο Ουλιάνοφσκ και εντάχθηκε στο τάγμα γυναικών. Το αγόρι είναι μάλιστα πολύ εφευρετικό. Για παράδειγμα, έφτιαξε αεροπλάνα για να καταρρίψει αεροσκάφη επίθεσης φασιστών. Όταν σηκώνονται τα Focke-Wulfs, ή TA-152, ακούγεται ένας απίστευτα εκκωφαντικός βρυχηθμός.
  Οι Γερμανοί χτυπούν με τη συνοδεία μιας συμφωνίας του Βάγκνερ. Μια τόσο μεγαλειώδης μελωδία.
  Η Ματρυόνα λέει με εκνευρισμό:
  - Ακόμα προσπαθούν να μας τρομάξουν!
  Το πρωτοπόρο αγόρι τραγούδησε με πάθος:
  - Ο Ρώσος πολεμιστής δεν φοβάται τον θάνατο,
  Ο θάνατος κάτω από τον έναστρο ουρανό δεν θα μας πάρει!
  Θα πολεμήσει σκληρά για την αγία Ρωσία,
  Φόρτωσα το πανίσχυρο πολυβόλο!
  Η Ματρυόνα, ένα ψηλό, μυώδες κορίτσι, με φαρδιούς γοφούς και ώμους, είναι μια τυπική αγρότισσα. Τα ρούχα σκίστηκαν σε κουρέλια στις μάχες, τα δυνατά πόδια ήταν γυμνά, τα μαλλιά ήταν πλεγμένα σε δύο πλεξούδες και ήταν πολύ σκονισμένα.
  Ο Γκιούλιβερ φαίνεται να είναι μόλις έντεκα χρονών, αδύνατος από υποσιτισμό, ένα γδαρμένο και βρώμικο αγόρι, που φορά μόνο σορτς. Τα φυσικά λευκά μαλλιά του αγοριού έχουν γίνει γκρίζα και τα πλευρά του φαίνονται μέσα από το λεπτό, μαυρισμένο και βρώμικο δέρμα του. Τα πόδια μου ήταν τρομερά σπασμένα και καλυμμένα με εγκαύματα, μώλωπες και φουσκάλες. Είναι αλήθεια ότι η μοίρα προστάτευσε το παιδί από σοβαρούς τραυματισμούς.
  Σε σύγκριση με αυτόν, η Ματρυόνα φαίνεται μεγαλόσωμη και χοντρή, αν και η κοπέλα δεν είναι καθόλου χοντρή, αλλά με δυνατό, εκπαιδευμένο κρέας στα κόκαλά της. Επιπλέον, η πείνα δεν φαινόταν να επηρεάζει καθόλου την εύσωμη και μεγάλη σιλουέτα της.
  Ένα κορίτσι πυροβολεί ένα βαρύ αντιαρματικό τουφέκι. Δεν μπορείτε να διεισδύσετε στα γερμανικά οχήματα κατά μέτωπο, αλλά υπάρχει μια ευκαιρία να βγείτε στις πίστες.
  Και ο βαρύς "Λεβ", έχοντας δεχτεί ένα βαρύ εκρηκτικό στο σασί, άρχισε να βγάζει καπνό σαν αλυσιδωτή καπνιστή.
  Ο Γκιούλιβερ τραγούδησε σαρκαστικά:
  - Ο βρωμερός Φριτς, χωρίς να το σκεφτεί, άναψε τσιγάρο στην είσοδο! Φυσικά, μπήκε σε μεγάλο μπελά!
  Η Ματρυόνα, αναβοσβήνει τις μυώδεις, μαυρισμένες γάμπες της, χόρεψε με τα γυμνά, όμορφα πόδια της. Το κορίτσι τραγούδησε:
  - Τα πρόσωπα των Ρώσων αγίων αναβοσβήνουν από την εικόνα... Ο Θεός να μην σκοτώσεις τουλάχιστον χίλιους Κράουτς! Κι αν κάποιος βουίζει περισσότερο από τους φασίστες, κανείς, πίστεψέ με, δεν θα σε κρίνει γι' αυτό!
  Στη συνέχεια γέμισε ξανά το αντιαρματικό τουφέκι και πυροβόλησε ξανά. Ο Γερμανός μεταφορέας έβγαλε ξανά ρεύμα καπνού.
  Το τάγμα των κοριτσιών προκάλεσε σημαντικές ζημιές στα Krauts. Όμως ο ίδιος υπέστη απώλειες. Ένα κορίτσι σχίστηκε στη μέση και το πρόσωπό της χλωμό, παρά τη σκόνη.
  Το μεγαλύτερο μέρος του Ουλιάνοφσκ έχει ήδη καταληφθεί από τους Ναζί, αλλά ό,τι έχει απομείνει από την πόλη δεν θέλει να υποχωρήσει και να παραδοθεί.
  Η Anyuta, εν τω μεταξύ, προσπαθεί να σπάσει τον Τίγρη. Ένα ισχυρό γερμανικό αυτοκίνητο χτυπήθηκε στο πλάι από χειροβομβίδα, αλλά δεν ενέδωσε. Γυρίζει για να ρίξει το κανόνι. Το κορίτσι πρέπει να θάψει τον εαυτό της στο έδαφος και τα ερείπια, έτσι ώστε το δώρο που απελευθερώθηκε να μην συνθλιβεί από το κύμα έκρηξης.
  Η Anyuta ψιθυρίζει ήσυχα:
  - Μαμά, μπαμπά, συγγνώμη!
  Η Μαρία πέταξε μια χειροβομβίδα στον Τίγρη, η οποία έσκασε στο μέτωπό του. Το κορίτσι σφύριξε:
  - Για το ότι το φως διδάσκεται τον χειμώνα την άνοιξη... Επαναλαμβάνω ανεξαιρέτως ότι ο Χίτλερ είναι ένα λοιμώδες κάθαρμα!
  Ο Άλλα, σπάζοντας τον στόχο των φασιστών και ψεκάζοντας τους με μια έκρηξη φωτιάς, μουρμούρισε:
  - Στο φέρετρο, είδα τον Φύρερ τώρα! Και κλώτσησε τον άθλιο στο μάτι!
  Η κοκκινομάλλα κοπέλα στην πραγματικότητα πέταξε μια χειροβομβίδα στη δεξαμενή με τα γυμνά της δάχτυλα. Χτύπησε την κάννη... Ακολούθησε έκρηξη και η κάννη του Τίγρη παραμορφώθηκε.
  Το πήρε ο δειλός Γερμανός και έκανε πίσω.
  Η Anyuta γκρίνιαξε μέσα από τα ρουθούνια της:
  - Τα δικά μας δεν θα υποχωρήσουν στα δικά σας!
  Η Μαρία έκοψε τη μίσθωση του Χίτλερ με μια σφαίρα και τραγούδησε:
  - Μα ο κακός δεν αστειεύεται! Χέρια, πόδια, στρίβει ρωσικά σχοινιά! Βυθίζει τα δόντια του στην ίδια την καρδιά... Πίνει την Πατρίδα στο κατακάθι!
  Η Anyuta γέλασε και γάβγισε:
  - Ο Φύρερ ουρλιάζει άγρια, ζορίζεται!
  Η Μαρία πυροβόλησε και πρόσθεσε:
  - Λοιπόν, ο θάνατος ξεφυσάει και χαμογελάει!
  Τώρα εμφανίστηκε ένα ακόμα πιο επικίνδυνο "Shtumrtiger". Καταστρέφει ολόκληρα κτίρια και αποθήκες. Επιπλέον, δεν προσεγγίζει τις θέσεις των σοβιετικών στρατευμάτων. Το αυτοκίνητο κρατείται υπό κάλυψη από Γερμανούς πολυβολητές.
  Ο Anyuta βλέπει ότι είναι αδύνατο να πλησιάσει τις θέσεις Kraut. Αλλά υπάρχουν Focke-Wulfs στον ουρανό. Ένα από αυτά τα οχήματα πετά πιο κοντά στις σοβιετικές θέσεις. Τα κορίτσια ανοίγουν πυρ εναντίον της.
  Ο Άλλα ρίχνει μια χειροβομβίδα και λέει έξαλλη:
  - Στο βαθύ θάνατο δεν υπάρχει συγχώρεση!
  Μετά από αυτό το κορίτσι πυροβολεί μια έκρηξη από ένα πολυβόλο. Γυρίζει γρήγορα πίσω. Ένα σχετικά νέο γερμανικό τανκ "Panther"-2 με μικρό πυργίσκο και χαμηλότερη σιλουέτα πλησιάζει γρήγορα.
  Πολλά κορίτσια ρίχνουν χειροβομβίδες σε ένα γερμανικό αυτοκίνητο. Αυτή, έχοντας λάβει τα δώρα, παγώνει και δεν μπορεί να γυρίσει.
  Ο Άλα σφύριξε και σφύριξε:
  - Αυτή είναι μια νέα επίθεση! Θα της σκίσουμε τα σαγόνια!
  Το Panther 2 γρύλισε και πυροβόλησε το πιο ισχυρό του όπλο.
  Η στήλη της φωτιάς δίχασε τον αέρα και αμέσως θέρμανε και ηλεκτρίστηκε την ατμόσφαιρα.
  Η Άλλα γέλασε, τα κοχύλια πέρασαν δίπλα από το ημίγυμνο κορίτσι. Η ξεδιάντροπη κοκκινομάλλα τίναξε τους γοφούς της και έγραψε:
  - Και ο Νεύτων νίκησε τους εχθρούς του, πέταξε τον ζυγό από τον θρόνο! Διέταξε τον νόμο του Νεύτωνα στον Φριτς!
  Το Στάλινγκραντ τυλίχθηκε εντελώς στις φωτιές, όταν οι γλώσσες της φωτιάς έμοιαζαν να γλείφουν τον ουρανό και οι μοβ, οι πορτοκαλί και οι κατακόκκινες σπίθες έτριζαν! Και κάθε σπίθα είναι σαν ένα φάντασμα που δραπετεύει από ένα κολασμένο κάστρο.
  Η Anyuta, έχοντας γκρεμίσει ένα γερμανικό μαχητή, άστραψε τα μπλε μάτια της και τραγούδησε:
  - Γιατί γκρινιάζεις, ηλίθιε γριά; Πιστέψτε με, είναι απλώς ένας τρελός που κλαίει για εσάς!
  Η Μαρία φώναζε καθώς πυροβολούσε στους Ναζί:
  - Τι ωραία που είναι να ξαπλώνεις στο γρασίδι και να χτυπάς τους Krauts στο κεφάλι! Δώστε στον Φύρερ ένα κατάπλασμα και πυροβολήστε σφαίρες από ένα πολυβόλο!
  Το κορίτσι γέλασε άγρια και κύλησε από το στομάχι στην πλάτη της. Έφτιαξα ένα ποδήλατο με πόδια. Μια χειροβομβίδα πέταξε επάνω. Το ιπτάμενο Focke-Wulf δέχθηκε σκάγια κάτω από την κοιλιά του και γρήγορα ανέβηκε ψηλότερα. Προφανώς αιχμηρά θραύσματα τον τραυμάτισαν. Το φασιστικό πλάσμα πήρε φωτιά και άρχισε να χάνει κομμάτια από τα σπασμένα φτερά του.
  Η Anyuta, βλέποντας πώς ο Focke έχανε υψόμετρο, γρύλισε:
  - Αυτό είναι σηματοφόρος! Υπάρχει ένα τσεκούρι κρεμασμένο στο σκάφος!
  Το γερμανικό αεροπλάνο εξερράγη, σκορπίζοντας συντρίμμια σε όλες τις απομακρυσμένες γωνιές του ουρανού. Και πού πήγε ο φασίστας άσος; Έκανα την τελευταία μου στροφή. Ο δήμιος πήγε στην καταστροφή, όχι ο πιλότος!
  Η Μαρία φτερνίστηκε, σκορπίζοντας τη σκόνη και είπε:
  - Να είσαι ή να μην είσαι; Αυτό δεν είναι ερώτηση!
  Η Άλλα πέταξε πάλι ένα κομμάτι γυαλί με το πόδι της, έτσι που χτύπησε τον Φριτς στο μάτι και βγήκε από το πίσω μέρος του κεφαλιού:
  - Είμαι αρμάδα τανκς! Και χρειάζεσαι θεραπεία!
  Οι Γερμανοί και οι δορυφόροι τους προσπάθησαν να προχωρήσουν, πετώντας μπροστά τους χειροβομβίδες. Τέτοιες τακτικές δεν λειτουργούσαν εναντίον των κοριτσιών. Εδώ ο Guliver ανέπτυξε τον καταπέλτη και πώς χτύπησε τον εχθρό ως απάντηση.
  Το αγόρι πρωτοπόρος βρυχήθηκε:
  - Ο Άγιος Βασίλης σκίζει τα σαγόνια του Χίτλερ!
  Η γόμωση του καταπέλτη, διαπερνώντας το πλήθος των φασιστών, τους έκανε να πετάξουν χώρια και ταυτόχρονα να ανατραπούν στον αέρα. Οι Φρίτζες έπεσαν και θρυμματίστηκαν στα ερείπια των τοίχων.
  Το τανκ Tiger-2, έχοντας χάσει την ισορροπία του, συγκρούστηκε με το Λιοντάρι. Ε, Λέβα, πού είναι το τρομερό όνομά σου;
  Η Anyuta χαμογέλασε και απάντησε:
  - Λοιπόν, η Guliverka είναι υπέροχη!
  Το αγόρι γάβγισε επιθετικά:
  - Ο πρωτοπόρος είναι πάντα έτοιμος!
  Η κοπέλα καπετάνιος άρχισε πάλι να καρφώνει. Και η Matryona γαργάλησε το στενό πόδι του Seryozhka, πόσο δύσκολο είναι! Δεν είναι περίεργο που το αγόρι δεν φοβάται να τρέξει μέσα από φωτιές.
  Η Μαρία φώναξε και είπε:
  - Καλά τα νιάτα - κακά τα γηρατειά!
  Η Άλλα, αυτή η χαρούμενη κοκκινομάλλα, συμφώνησε:
  - Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από τα γηρατειά! Αυτή είναι πραγματικά η πιο αηδιαστική κατάσταση από όλες!
  Και το κορίτσι έκανε ένα πήδημα. Φαντάστηκε για μια στιγμή αποκρουστικές γιαγιάδες. Όχι, δεν μπορείς να συγκρίνεις μια ηλικιωμένη γυναίκα με ένα κορίτσι. Και τι ομορφιά υπάρχει στα λεπτά σώματα.
  Ο Άλλα το πήρε και τραγούδησε:
  - Χρόνο με το χρόνο ρέει σαν τροχόσπιτο,
  Μια ηλικιωμένη γυναίκα αλέθει χέννα σε γουδί...
  Και τι γίνεται με τη λεπτή μου σιλουέτα;
  Δεν καταλαβαίνω πώς χάθηκε η νιότη μου!
  Η Anyuta άστραψε τα μάτια της, γκρέμισε τον Γερμανό με ένα χτύπημα στη βουβωνική χώρα και παρατήρησε:
  - Όχι! Ωστόσο, υπάρχει μια τέτοια γοητεία στον πόλεμο - να παραμείνεις για πάντα νέος! Πάντα μεθυσμένος!
  Η Ματρυόνα έβαλε νέα γόμωση στον καταπέλτη. Αυτό είναι κάτι σαν καλό γουδί. Το κορίτσι σφύριξε:
  - Μην περνάς, αλλά πέρασε!
  Ο Γκιούλιβερ ανακάτεψε το λεπτό αλλά εύστροφο πόδι του και γάβγισε:
  - Φριτσάμ πρόσωπο!
  Και η χειροβομβίδα, μαζί με το πακέτο έκρηξης, πέταξαν ολοταχώς στις θέσεις των Ναζί.
  Ναι, το Ουλιάνοφσκ δεν τους δόθηκε. Η επίθεση συνεχίζεται εδώ και τρεις μήνες από τα τέλη Μαρτίου, αλλά η πόλη δεν έχει καταληφθεί. Οι Ναζί πέτυχαν επιτυχία σε άλλους τομείς του μετώπου, αλλά όχι σε αυτόν.
  Η Anyuta πυροβόλησε ένα πιστόλι και γρύλισε:
  - Όλα είναι αδύνατα, γίνονται δυνατά... Δεν χρειάζεται να κάνουμε το σύμπαν πολύ περίπλοκο!
  Και χτύπησε στο ρεζερβουάρ της μοτοσυκλέτας. Το αυτοκίνητο εξερράγη και πύρινες ανεμοστρόβιλοι φώτισαν το καπνισμένο τοπίο. Και ο Γερμανός σκίστηκε από ένα πύρινο πόδι.
  Το κορίτσι καπετάνιος φώναξε:
  - Μου αρέσει να σκοτώνω το κακό! Και αυτό είναι το υψηλότερο αγαθό!
  Η Μαρία χτύπησε τους Γερμανούς με μια έκρηξη πυρός και σφύριξε:
  - Ας παίξουμε χοιρινό!
  Ο Άλα άνοιξε πυρ, ακριβέστερα. Αρκετοί μαύροι έμειναν ξαπλωμένοι στα σκεπασμένα με λόγχη συντρίμμια:
  - Σκότωσε τον εχθρό! - ψιθύρισε το κορίτσι.
  Η Μαρία τραγούδησε παιχνιδιάρικα:
  - Έχοντας βάψει τον Χίτλερ με κραγιόν, τον Μάινσταϊν με λακ, θα σε σύρω στην αιχμαλωσία της πριγκίπισσας, ο πιστός σου σκύλος θα σε ροκανίσει!
  Ο Anyuta, πυροβολώντας, σφύριξε:
  - Ας κρεμηθούμε απόψε, Αδόλφο... Σταμάτα να χαζεύεις! Έλα το βράδυ, πετάξου σαν γυρφάλκον - για να νικήσεις δυνατά τους ναζί!
  Η Μαρία είπε έξαλλη, χτυπώντας το κράνος από το κεφάλι του θύελλα:
  - Μπορούμε! Και θα το κάνουμε!
  Κορίτσια από το τάγμα Λένιν σταμάτησαν την προέλαση του ξένου στρατού. Το Fritz προχώρησε, γεμίζοντας κυριολεκτικά τον χώρο με πτώματα. Το τανκ Lion, στο οποίο είχαν εναποθέσει ελπίδες, επίσης δεν βοήθησε. Εδώ είναι μια τροποποίηση του οχήματος με ένα πυροβόλο 150 χλστ.
  Η Άλα χτυπά μια πέτρα κολλημένη στη γυμνή της θηλή. Το κορίτσι έχει τόσο όμορφο και γεμάτο στήθος. Η κοπέλα ρίχνει μια χειροβομβίδα με το πόδι της. Το πόδι είναι πιο δυνατό από το χέρι και η ρίψη ταξιδεύει πιο μακριά.
  Το "Lion" δέχθηκε ένα κενό στην πίστα και σταμάτησε. Πυροβολήθηκε από το δυνατό στόμα του. Μια συντριβή και μια κατάρρευση.
  Ο Άλλα, φτύσιμο, λέει:
  - Ένας Ρώσος πολεμιστής δεν στενάζει από τον πόνο!
  Και πάλι το κορίτσι πυροβολεί. Και το κάνει με εξαιρετική ακρίβεια. Ο φασίστας που γέρνει έξω από τον πύργο πέφτει πίσω.
  Ένα κοκκινομάλλης, σχεδόν γυμνό κορίτσι λέει:
  - Είναι μάταιο που ο εχθρός πιστεύει ότι κατάφερε να σπάσει τους Ρώσους! Αυτός που είναι γενναίος θα επιτεθεί στη μάχη, θα νικήσουμε άγρια τους εχθρούς μας!
  Και η Alla ξεδιπλώνει τους κοιλιακούς της μύες, τους οποίους έχει πολύ καθορισμένους.
  Αχ, τι όμορφα που είναι τα κορίτσια! Πραγματικά δεν θέλω να πεθάνει κανένας από αυτούς.
  Έτρεξε η Αικατερίνα... Ένα πολύ όμορφο κορίτσι, με χνουδωτά, άσπρα μαλλιά. Καταφέρνει με κάποιο τρόπο να τα αλείφει με κάποιο είδος φίλτρου για να μην λερωθούν.
  Το κορίτσι είναι πολύ όμορφο, με τη φιγούρα της Αφροδίτης, μόνο πιο τονισμένη και σμιλεμένη. Φοράει μόνο σουτιέν και εσώρουχο. Όλα τα άλλα έχουν ήδη ξεσκιστεί. Μα πόσο χαριτωμένα είναι τα πόδια! Αυτό δεν είναι κορίτσι, αλλά σφραγίδα τελειότητας, στέμμα ομορφιάς.
  Κινείται με έναν ιδιαίτερο τρόπο, σαν σκίουρος. Και τα γυμνά πόδια απλώς τρεμοπαίζουν και τα τακούνια παραδόξως παραμένουν καθαρά. Η Κατερίνα πυροβολεί και ο φασίστας παθαίνει έλκος στο στήθος.
  Το κορίτσι λέει:
  - Η πίστη στην Πατρίδα είναι η υψηλότερη λέξη!
  Η Άλλα παρατήρησε με ένα γέλιο:
  - Βγάλε το σουτιέν σου και μείνε με το εσώρουχό σου όπως εγώ!
  Η Κατερίνα κούνησε αρνητικά το κεφάλι της:
  - Αυτό είναι απρεπές!
  Η Άλλα κούνησε τους γοφούς της, πυροβόλησε με ακρίβεια και τραγούδησε:
  - Κάπως τα μέλη της Komsomol έχουν γίνει ασυνήθιστα! Το να περπατάς έτσι με γυμνό στήθος είναι πολύ απρεπές!
  Η Κατερίνα γέλασε και παρατήρησε:
  - Γιατί να φέρετε χαρά στους Krauts κοιτάζοντας την ομορφιά μας!
  Η Άλλα απάντησε αποφασιστικά:
  - Η ομορφιά μας είναι θανατηφόρα!
  Η Κάτια γέλασε και πυροβόλησε στο TA-200. Το αυτοκίνητο των Ναζί πήρε φωτιά. Και η όμορφη ξανθιά θόλωσε:
  - Θάνατος στο κακό!
  Η Άλλα γέλασε:
  - Και η ζωή είναι ωραία!
  Η Κατερίνα, βλέποντας ότι ο Γερμανός έπεφτε, γρύλισε:
  - Αυτή είναι η υψηλότερη αξία! Μη νομίζετε, φασίστες, ότι κερδίσατε!
  Πώς θα τραγουδήσει ο Αλλάχ:
  - Η νίκη περιμένει! Η νίκη περιμένει... Όσοι θέλουν να σπάσουν τα δεσμά! Η νίκη περιμένει! Η νίκη περιμένει! Θα μπορέσουμε να νικήσουμε τους Ναζί!
  Ένα όμορφο κορίτσι, και το γυμνό στήθος της τρέμει. Είναι καλό με γυμνό κορμό στη ζέστη, που εντείνεται από τη φωτιά.
  Η Anyuta φαινόταν τώρα πολύ πιο αποφασισμένη. Πυροβόλησε στους Krauts με ένα υποπολυβόλο και γάβγισε:
  - Θα σε ευνουχίσω!
  Και πράγματι οι Ναζί έλαβαν θανατηφόρα δώρα και φέρετρα! Και το κορίτσι τους έδειξε την ιδέα, ας χτίσουμε γυμνά δάχτυλα των ποδιών. Και σφύριξε σαν ληστή αηδόνι. Και μέσα από τα δάχτυλα των κάτω άκρων.
  Η κοπέλα καπετάνιος είναι πολύ έξυπνη. Και αστραφτερό. Και καθόλου σκληρή. Και αυτή μερικές φορές λυπάται τους εχθρούς στρατιώτες, που μπορεί να έχουν παιδιά που θα κλαίνε για τους δολοφονημένους πατέρες τους.
  Η Anyuta, όμως, διώχνει τέτοιες σκέψεις από τον εαυτό της, την κάνουν να θέλει να κλάψει. Αλλά δεν ήταν οι Ρώσοι που ήρθαν στους Γερμανούς για να ληστέψουν και να σκοτώσουν. Όχι, αυτοί είναι οι Γερμανοί και μια ολόκληρη επιθετική αγέλη ξένων από όλο τον κόσμο έσκασε στα ρωσικά διαστήματα.
  Η Anyuta σταυρώθηκε και πυροβόλησε τον Φριτς, που προσπαθούσε να πλησιάσει αθόρυβα τις ρωσικές θέσεις... Το μάτι και ο εγκέφαλός του, χτυπημένα από σφαίρα, διέρρευσαν έξω.
  Το κορίτσι καπετάνιος χαμογέλασε και είπε έξυπνα:
  - Ίσια μάτια με μάτια, κεφάλι με κεφάλι!
  Ο Anyuta πυροβόλησε με ακρίβεια και χτύπησε μια μοτοσικλέτα με ένα καρότσι. Το αυτοκίνητο άρχισε να σκίζεται και το πολυβόλο πέταξε και αναποδογύρισε πολλές φορές. Τότε το ρύγχος του τρύπησε τα ερείπια.
  Το κορίτσι έτριψε τη γυμνή, σκονισμένη σόλα της στα ερείπια. Και πήρε ξανά στόχο. Το χαρούμενο, νεανικό της πρόσωπο χαμογέλασε ικανοποιημένο. Το κορίτσι τραγούδησε:
  "Όχι", είπαμε στους φασίστες, ο λαός μας δεν θα ανεχθεί το ρωσικό μυρωδάτο ψωμί να αποκαλείται "μπροντ!"
  Η Μαρία έκανε ένα πολύ εύστοχο σουτ, που έβαλε φωτιά στον Focke-Wulf και κελαηδούσε:
  Για έναν απατεώνα, φυσικά, η επιλογή είναι ξεκάθαρη,
  Είναι έτοιμος να προδώσει τη Ρωσία για δολάρια...
  Αλλά ο Ρώσος είναι τόσο υπέροχος -
  Είμαι έτοιμος να δώσω τη ζωή μου για την Πατρίδα μου!
  Η κοπέλα έκανε τούμπα και έδειξε στους Ναζί ένα μπισκότο, και γύρισε, και οι σφαίρες δεν χτύπησαν την καλλονή.
  Εμφανίστηκε η Άλλα, αυτή η ομορφιά, σχεδόν γυμνή, και βρώμικη σαν διάβολος, πέταξε μια χειροβομβίδα και με τα δύο πόδια ταυτόχρονα. Και έλεγξε:
  - Αυτό που έχω είναι... Στον Φριτς στην αιχμηρή πλευρά!
  Η Ματρυόνα διόρθωσε την Άλλα:
  - Απότομη, στο πλάι, όχι στην αιχμηρή πλευρά!
  Η κοπέλα γέλασε και κούνησε το καρπούζι της και εκτόξευσε μια χειροβομβίδα χρησιμοποιώντας μια χειροβομβίδα με μια συσκευασία έκρηξης. Ο "Τίγρης" χτυπήθηκε στο βαρέλι και αυτό το στραβό έργο τέχνης απέφυγε.
  Μετά από αυτό το πλάσμα του Χίτλερ υποχώρησε. Άρχισε να σέρνεται σαν χελώνα που πιάστηκε στη φωτιά.
  Η Anyuta τραγούδησε, κλείνοντας το μάτι χαρούμενα:
  - Και ο Τίγρης κάνει πίσω και οι Γερμανοί κρύβονται!
  Το τάγμα των κοριτσιών έκανε ελιγμούς κάτω από επιθέσεις από αέρα και βαριά όπλα. Στη συνέχεια, οι εκτοξευτές ρουκετών χτύπησαν, σπασμένα, καυτά βράχια υψώθηκαν στον ουρανό. Και οι πέτρες πήραν φωτιά. Ευτυχώς, κανένα από τα κορίτσια δεν πέθανε, αλλά οι άντρες πήγαν στον άλλο κόσμο - που δεν λυπούνται και τόσο! Και οι ψυχές πετούν - άλλες στον παράδεισο και άλλες στην κόλαση! Εκεί που οι διάβολοι με τα πιρούνια περιμένουν ήδη αυτούς που δεν πίστεψαν στον Ιησού.
  Ο Alla, ο πιο σέξι πολεμιστής, είναι έξαλλος: μπορούν οι Ναζί, με το Sturmtiger τους, να πυροβολήσουν τις θέσεις των σοβιετικών στρατευμάτων και να σκοτώσουν τους Κόκκινους πολεμιστές;
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο 20.
  Τώρα είναι Ιούλιος του 1944 και οι μάχες συνεχίζονται με τεράστια ένταση και αγριότητα. Και κυριολεκτικά σε όλα τα μέτωπα.
  Και η κοπέλα άρπαξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά της πόδια και στριφογύρισε σε καταρράκτες τούμπες. Και στριφογύριζε όλο και πιο γρήγορα. Και τότε, με όλη της τη δύναμη, πέταξε το δώρο του θανάτου στο φαρδύ βαρέλι του Sturmtiger. Τα γυμνά, μαυρισμένα πόδια της καλλονής άστραψαν και μια χειροβομβίδα πέταξε στο φαρδύ βαρέλι. Και το ισχυρό αυτοκίνητο πρώτα έπνιξε και μετά εξερράγη. Οι δύο "Βασιλικές Τίγρεις" που στέκονταν στα πλάγια του "Sturmtiger" πετάχτηκαν και σκορπίστηκαν σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Οι κύλινδροι ξηλώθηκαν από πάνω τους και έπεσαν πετώντας σαν το σπασμένο κολιέ της βασίλισσας.
  Το κύμα έκρηξης έριξε την Άλα επάνω και το κορίτσι πέταξε ανάποδα. Και αναποδογυρίστηκε, κουνήθηκε και πετάχτηκε. Αλλά η ομορφιά εξακολουθούσε να προσγειώνεται, αιχμηρά μπάζα και θρυμματισμένες πέτρες σκάβονταν στα γυμνά της πέλματα. Το κορίτσι πονούσε, και ακόμη και μέσα από το κάλλος του πόδι, τρύπησε μια αιχμηρή αιχμή.
  Αλλά η Άλλα βρήκε τη δύναμη να σηκωθεί και να φωνάξει:
  - Εσείς οι φασίστες θα γίνετε στάχτες!
  Η Anyuta και τα άλλα κορίτσια πετάχτηκαν από το κύμα έκρηξης και μάλιστα τσακίστηκαν ελαφρά. Αλλά ούτε ένας από τους όμορφους πολεμιστές δεν πέθανε. Τα κορίτσια συνάντησαν τυφώνα και εύστοχη φωτιά. Καταστολή των πεταχθέντων Ναζί και άλλων επιθετικών εντόμων που πολιορκούν την ΕΣΣΔ.
  Η Μαρία τραγούδησε με πολύ ενθουσιασμό:
  - Και όταν η σάλπιγγα του Κυρίου μας φυσήξει στη μάχη, θα είμαστε φίλοι μαζί με την Κομσομόλ! Και με το θέλημα του Ιεχωβά θα είμαι στην ουράνια ονομαστική κλήση!
  Η Άλλα, τινάζοντας τη σκόνη από τα ματωμένα, σπασμένα πέλματά της, τραγούδησε:
  - Λένιν, κόμμα, Κομσομόλ! Στέλνουμε τον Φύρερ στο τρελοκομείο!
  Τα κορίτσια άρχισαν να γελούν εκκωφαντικά και ο Seryozhka είπε με ανησυχία και ενόχληση:
  - Και ο καταπέλτης μου δεν είναι τόσο ακριβής - όπως αυτά τα γυμνά και δυνατά πόδια του Άλλα!
  Η Ματρυόνα, λυγίζοντας τους μυς των χεριών της, είπε:
  - Λοιπόν, τίποτα! Θα βρεις κάτι άλλο. Κάτι πιο δροσερό!
  Η Witchakova επέστρεψε από την πρώτη γραμμή και έλαβε μια επείγουσα κλήση στο Βλαδιβοστόκ. Έχοντας υποστεί τεράστιες απώλειες και σχεδόν περικύκλωσαν το Khabarovsk (η επικοινωνία με αυτή την πόλη διατηρήθηκε μέσω του Amur), οι Ιάπωνες σταμάτησαν τα στρατεύματά τους για να ανασυνταχθούν και να ανανεωθούν. Τουλάχιστον εκατό εκατομμύρια Ιαπωνία με άλλα εβδομήντα εκατομμύρια Μαντζουρία και Ταϊλάνδη θα μπορούσαν να μεταφέρουν πεζικό σε αφθονία. Κατά μία έννοια, είναι πιο εύκολο να πολεμήσεις την ΕΣΣΔ παρά τις ΗΠΑ, αφού για να πολεμήσεις την τελευταία χρειάζεσαι πολλά ακριβά πλοία και σε καμία περίπτωση φθηνά αεροσκάφη. Αλλά πεζικό με ελαφριά και φτηνά τουφέκια και πολυβόλα που αντιγράφονται από τα Schmeisters μπορούν να προμηθεύονται σε μεγάλες ποσότητες! Κάθε αγόρι από την Ιαπωνία από την ηλικία των επτά ετών ξέρει πώς να συναρμολογεί και να αποσυναρμολογεί ένα πολυβόλο! Αλλά φυσικά χρειάζεται χρόνος για τη μεταφορά στρατευμάτων από το νησί στην ήπειρο. Και έχοντας λάβει ενισχύσεις, προχωρήστε ξανά βαθιά στο σοβιετικό έδαφος!
  Έχοντας λάβει την κλήση, η Witcherova ήλπιζε ότι τελικά θα λάμβανε έναν νέο μαχητή και θα πολεμούσε στον ουρανό. Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο Βλαδιβοστόκ με ένα Emka. Ο πιλότος ένιωθε σαν τερματιστής. Ο συνταξιδιώτης αποδείχθηκε ότι ήταν ένας γκριζομάλλης γέρος, παρά το προχωρημένο της ηλικίας, που φορούσε μόνο λοχίες.
  Με καμάρι δήλωσε:
  - Ω, νέοι! Ξέρεις ότι πάλεψα με τους Ιάπωνες στην τσαρική εποχή!
  Ο Witcher ρώτησε αμφίβολα:
  - Αλήθεια; Ή μήπως έλαβες και σταυρό;
  Ο παππούς, κουνώντας τα γκρίζα γένια του, ορκίστηκε:
  - Δεν υπάρχει σταυρός, ούτε μετάλλια! Έτσι πολέμησε ως στρατιώτης για ένα χρόνο και τρεις μήνες! Τι πιστεύετε, όλοι μπορούν να λάβουν τίτλους και μετάλλια; Ειδικά επί τσάρου, όταν οι ιδιώτες δεν ευνοούνταν πολύ!
  Ο Witcher συμφώνησε:
  - Ναι, επί τσάρου υπήρχε ταξική ανισότητα! Αλλά αυτές είναι διαφορετικές εποχές. Παρεμπιπτόντως, πώς σας αρέσουν οι Ιάπωνες! Δηλαδή, ήταν δυνατός ο εχθρός;
  Ο γέρος απάντησε αναβοσβήνοντας τα σιδερένια δόντια του:
  - Όχι αδύναμος, αν και αν η εντολή μας ήταν πιο έξυπνη, δεν θα είχαν εγκαταλείψει το Πορτ Άρθουρ και τη Μαντζουρία! Δεν είναι τόσο δυνατός εχθρός.
  Ο Έμκα οδήγησε αργά, ο δρόμος ήταν κατεστραμμένος από βόμβες και πυροβολικό. Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε.
  Ο Witcher ρώτησε λίγο πιο ήσυχα:
  - Ήταν πιο δυνατοί οι δικοί μας;
  Ο ηλικιωμένος άντρας ζωηρά, σαν να ήταν κουρδισμένο παιχνίδι, έγνεψε καταφατικά μερικές φορές:
  - Κατά κάποιο τρόπο, ναι! Για παράδειγμα, οι Ιάπωνες έχουν είκοσι φορές περισσότερα σκοπευτήρια από εμάς. Πριν σταλεί στο μέτωπο, έλαβα μέρος μόνο σε τρία πεδία βολής. Και μετά πέντε βολές ο καθένας. Ωστόσο, σε μια μάχη δεν μπορούμε να πούμε ότι ήμασταν χειρότεροι από τους Ιάπωνες. Και αυτό παρά το γεγονός ότι αυτοί ήταν με χακί στολές, κι εμείς με λευκά πανωφόρια. Φυσικά αφού αποκτήσαμε κάποια στρατιωτική εμπειρία. Οι Ιάπωνες έχουν πολύ λιγότερες ικανότητες σε στρατιωτικές υποθέσεις από εμάς, παρά τη μεγαλύτερη εκπαίδευσή τους. Αλλά τα τουφέκια τους χτυπούσαν πολύ πιο σωστά από το κλαμπ της Μοστίνα μας.
  Η Vedmakova συμφώνησε χωρίς επιφύλαξη:
  - Ναι, σίγουρα! Έχεις δίκιο σε αυτό! Οι Ιάπωνες, όπως και οι Γερμανοί, δίνουν υπερβολική προσοχή στην εκπαίδευση με τρυπάνι.
  Ο γέρος κούνησε το κεφάλι του:
  - Το αντίστροφο! Πολύ λιγότερο από αυτό που έχουμε στον τσαρικό στρατό! Λοιπόν, αν και πριν από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, άρχισαν να εκπαιδεύουν καλύτερα τους στρατιώτες, και τουλάχιστον άλλαξαν τις στολές τους, τότε... Όχι στρατός, αλλά ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι βαδίσματος!
  Η Witcherova παρατήρησε, όχι χωρίς κακία:
  - Προπολεμικά προσέχαμε πολύ και να βαδίζουμε στις παρελάσεις! Προφανώς, ο έξυπνος μαθαίνει από τα λάθη των άλλων, ο ανόητος μαθαίνει από τα δικά του, ποιος δεν μαθαίνει καθόλου, ποιος;
  Ο παππούς παρατήρησε:
  - Η εκπαίδευση είναι μια κερδοφόρα επιχείρηση! Αλλά με τις προμήθειες, γενικά είχαμε πλήρη απόφραξη. Χωρίς όπλα, χωρίς φυσίγγια! Συχνά πεινούσαν, οι στρατιώτες ήταν άρρωστοι - δεν υπήρχε φάρμακο! Περισσότεροι άνθρωποι πέθαναν από τύφο και άλλες αηδίες παρά από ιαπωνικές σφαίρες. Ήταν τόσο κακός πόλεμος. Ο Κουροπάτκιν είναι ηλίθιος! Χωρίς πλευρικούς ελιγμούς, χωρίς καμουφλάζ, πέταξε απευθείας κόσμο σε χαρακώματα κάτω από πολυβόλα. Μας χρησιμοποιούσαν ως τροφή για κανόνια. Όλα τελείωσαν πολύ άσχημα, με ήττα. Όπως λένε, μετά βίας έσυρα τα πόδια μου. Αλήθεια, μπορώ να είμαι πολύ περήφανος για το γεγονός ότι ξέφυγα από την αιχμαλωσία! Όπως και οι πληγές!
  Η κοπέλα, περίεργη, ρώτησε:
  - Και οι ίδιοι οι Ιάπωνες έχουν γίνει καλύτεροι ή χειρότεροι! Όσον αφορά τις μαχητικές του ιδιότητες.
  Ο γέρος πρώτα άναψε ένα τσιγάρο και μόνο τότε απάντησε:
  - Είναι δύσκολο να το κρίνουμε αντικειμενικά. Οι στρατοί άλλαξαν, τανκς, αεροσκάφη και υποπολυβόλα εμφανίστηκαν. Όσον αφορά την πρόοδο, τα πλοία δεν έχουν αλλάξει τόσο πολύ, ούτε και τα πυροβόλα. Αλλά η βλακεία της εντολής παρέμεινε η ίδια, γι' αυτό βάλτε την επίθεση στο Βλαδιβοστόκ!
  Η Witcher άστραψε τα πράσινα μάτια της:
  - Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για αυτό!
  Ο γέρος συμφώνησε:
  - Και δεν γίνεται! Άλλωστε ήξεραν ότι ο εχθρός ετοίμαζε ένα βρώμικο κόλπο και δεν υπήρχε τρόπος να αντιδράσουν σε αυτό! Σαν να με είχαν στήσει. Όμως η εκεχειρία με την Πίνδο είναι σαφές σημάδι ότι πρόκειται να ακολουθήσει ισχυρό πλήγμα.
  Ο Witcher γέλασε:
  - Με την Πίνδο;
  Ο παππούς επιβεβαίωσε:
  - Ναι, έτσι λένε τώρα Αμερική και Βρετανία! Το όνομα προέρχεται από τη λέξη "κλέβω", δηλαδή κλέβω. Και αυτές είναι παρασιτικές χώρες, χώρες κλέφτες που ρουφούν το αίμα όσων είναι πιο ηλίθιοι και πιο αδύναμοι!
  Ο πιλότος κούνησε καταφατικά το κόκκινο κεφάλι της:
  - Συμφωνώ εδώ!
  Ο γέρος επέμεινε:
  - Συμφωνήστε ότι η εντολή μας είναι ηλίθιοι, και μάλιστα προδότες! Έτσι θα στήσουμε τον στόλο μας, χειρότερο από την Πίνδο!
  Ο Witcher αντιτάχθηκε:
  "Ίσως δεν πίστευαν ότι οι Ιάπωνες θα χτυπούσαν τόσο γρήγορα". Γενικά, η Άπω Ανατολή ήταν τόπος ανάπαυσης και εδώ εγκαταστάθηκαν δειλοί και τεμπέληδες. Εξάλλου, στο στρατό δεν χρειάζεται να δουλεύεις σκληρά σαν εργάτης ή συλλογικός αγρότης στα μετόπισθεν, αλλά παίρνεις καλές μερίδες και μισθό. Από την άλλη πλευρά, δεν διακινδυνεύετε τη ζωή σας ενώ υπηρετείτε στην Άπω Ανατολή. Ναι, ένας παράδεισος για τεμπέληδες και δειλούς.
  Ο ηλικιωμένος αντέτεινε:
  "Οι στρατιώτες και οι αξιωματικοί δεν πολεμούν τόσο άσχημα". Εδώ είναι το Khabarovsk, ακόμα δεν έχουν παραδοθεί.
  Ο Witcher συμφώνησε:
  - Ρώσος πολεμιστής, ειδικός πολεμιστής! Αλλά όπως είπε ο Μπρουσίλοφ: οι στρατιώτες μας είναι εξαιρετικοί, οι αξιωματικοί μας καλοί, οι στρατηγοί μας μέτριοι και ο τσάρος είναι εντελώς κακός!
  Ο παππούς γρύλισε δυσαρεστημένος:
  - Αν ο διοικητής μας δεν ήταν ο Κουροπάτκιν, αλλά ο Μπρουσίλοφ: θα νικούσαμε! Αλίμονο, αντικαταστάθηκε! Πρέπει να ειπωθεί ότι υπό τον τσάρο, οι Ρώσοι στρατηγοί έγιναν μικρότεροι: υπό τον Σουβόροφ υπήρχε ένας ολόκληρος γαλαξίας εξαιρετικών διοικητών! Ωστόσο ο Στάλιν είναι Γεωργιανός και όπως λένε Γεωργιανοί...
  Ο παππούς διέκοψε τον Witcher:
  - Προσοχή με τέτοιες δηλώσεις! Έτσι μπορείτε να μπείτε σε ένα ειδικό τμήμα! Ωστόσο, για μένα ο Στάλιν δεν είναι σε καμία περίπτωση ιδιοφυΐα! Και για παράδειγμα, το χαμένο line-punch τον Φεβρουάριο το επιβεβαιώνει! Παρεμπιπτόντως, άκουσα ότι την 1η Μαΐου, η σοβιετική αεράμυνα στη Μόσχα αποδείχθηκε αβοήθητη και πολλές χιλιάδες Σοβιετικοί πολίτες πέθαναν!
  Ο γέρος παρατήρησε:
  - Ευχαριστώ τις ΗΠΑ και τη Βρετανία! Έδωσαν στη Βέρμαχτ νέα αεροπλάνα! Επιπλέον, άκουσα ότι έγινε μαζική δολιοφθορά, εξαιτίας της οποίας τα Yaks διαλύθηκαν στον αέρα! Επιπλέον, είναι το ολοκαίνουργιο Yaks!
  Η Witcher κούνησε καταφατικά το κεφάλι της:
  - Το άκουσα! Πραγματικά ντροπιαστικό! Ελπίζω όμως να τιμωρηθούν οι ένοχοι και να διορθωθεί το πρόβλημα!
  Ο παππούς έγνεψε καταφατικά και ξαφνικά είπε:
  - Το κύριο πρόβλημα είναι στα κεφάλια μας! Ένα είδος σοβιετικής νοοτροπίας! Μια προσπάθεια να μετατραπεί ένας άνθρωπος σε γρανάζι, σε απλό σκλάβο!
  Ο Witcher δεν μάλωνε. Έπεσε σιωπηλή, κοιτάζοντας άφωνη έξω από το παράθυρο. Τώρα η απειλή της ήττας της ΕΣΣΔ έχει γίνει πολύ πιο απτή. Αποδείχθηκε ότι ακόμη και η Μόσχα δεν προστατεύεται από αεροπορικές επιδρομές. Τουλάχιστον δεν έχει αρκετή προστασία για να αντέξει μια τεράστια αεροπορική επιδρομή!
  Λοιπόν, ο πόλεμος περνά σε λίγο διαφορετικό στάδιο... Αλήθεια, στις μάχες του Στάλινγκραντ, οι Γερμανοί είχαν και αεροπορική υπεροχή, αλλά δεν έφερε την επιθυμητή νίκη! Ωστόσο, οι Krauts είχαν ένα πλεονέκτημα που δεν ήταν τόσο συντριπτικό! Άλλωστε, νέα σοβιετικά αεροσκάφη έφταναν τακτικά στο μέτωπο! Αλλά πρέπει να ειπωθεί ότι το επίπεδο εκπαίδευσης μάχης μεταξύ των πιλότων ήταν πολύ χαμηλό. Οι περισσότεροι αρχάριοι δεν είχαν περισσότερο από 8 ώρες πτήσης. Αυτό είναι μεγάλο μείον, ειδικά από τη στιγμή που οι Γερμανοί έχουν συνήθως έως και 250 ώρες! Ωστόσο, μετά το Στάλινγκραντ, οι Γερμανοί μείωσαν το πρόγραμμα στα 150, αλλά πλέον η προμήθεια καυσίμων έχει γίνει πολύ πιο εύκολη. Ωστόσο, η εμφάνιση μεγάλου αριθμού νέων αεροσκαφών θα δημιουργήσει πρόβλημα και στα Krauts.
  Παρεμπιπτόντως, αναφέρθηκε ότι μεταξύ των πιλότων των βομβαρδιστικών που καταρρίφθηκαν, αρκετοί πολίτες των ΗΠΑ συνελήφθησαν. Το τελευταίο δεν ξάφνιασε καθόλου! Η Luftwaffe δεν έχει αρκετούς πιλότους για τα νέα βομβαρδιστικά, έτσι βρήκαν εθελοντές!
  Αναρωτιέμαι πώς θα απαντήσει η σοβιετική διοίκηση σε αυτό; Τελικά, δεν υπάρχει τίποτα για να πάτε στο Βερολίνο; Στρατηγικά βομβαρδιστικά μεγάλης εμβέλειας δεν αναπτύχθηκαν στην ΕΣΣΔ, με εξαίρεση το P-8. Το τελευταίο αεροσκάφος, με ταχύτητα λίγο πάνω από 400 χιλιόμετρα την ώρα και που δημιουργήθηκε το 1936, είναι σαφώς ξεπερασμένο. Επιπλέον, όταν επιτίθεται στο Βερολίνο, θα κινείται χωρίς αεροπορική συνοδεία και οι Γερμανοί μπορούν να το αναχαιτίσουν με τα αεροπλάνα τους. Άλλωστε έχουν ήδη πολύ καλά ραντάρ που θα καταγράφουν την κίνηση της ιπτάμενης μάζας προς το Βερολίνο. Ναι, και χρειάζεται χρόνος για να παραχθούν αρκετά από αυτά τα μηχανήματα για να επιτεθούν στη Γερμανία. Οι Γερμανοί δεν είναι αδύναμο έθνος και αγαπούν την τεχνολογία! Οι ίδιοι είναι ίσως το πιο πειθαρχημένο και πιο οργανωμένο έθνος στην Ευρώπη ή ακόμα και στον κόσμο! Είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις μόνος, αλλά και με μια αδύναμη Ιαπωνία στο δεύτερο μέτωπο.
  Το καλύτερο πράγμα που μπορεί να γίνει σε αυτή την κατάσταση είναι να προσπαθήσουμε να βάλουμε μια σφήνα μεταξύ των Συμμάχων και της Γερμανίας. Πώς γίνεται όμως αυτό; Ο Μπέρια της είχε ήδη δώσει εντολή να κάνει κάτι παρόμοιο χρησιμοποιώντας ένα αντιτορπιλικό που έλαβαν από τους Αμερικανούς. Θα μπορούσε να ήταν μια καλή πρόκληση, αλλά η Άννα δεν είχε χρόνο.
  Φαίνεται ότι δεν φταίει - τι γίνεται αν δεν είναι η μοίρα, αλλά μια δυσάρεστη επίγευση εξακολουθεί να την ροκανίζει. Σαν να είχε φτάσει μια μέρα νωρίτερα, όλα να ήταν διαφορετικά!
  Ωστόσο, δεν είναι αδύνατο! Έφτασε όμως μόλις έλαβε εντολές από τον Μπέρια!
  Γενικά, ο Lavrenty Palych είναι μάστορας των προβοκάτσιων. Η Ιαπωνία επιτέθηκε στο λιμάνι του Περού, όχι χωρίς τη συμμετοχή του!
  Γεγονός είναι ότι, σαν τυχαία, η νοημοσύνη της Χώρας του Ανατέλλοντος Ήλιου είχε στην κατοχή της έγγραφα σχετικά με τα σχέδια των ΗΠΑ να εξαπολύσουν μια σειρά προληπτικών χτυπημάτων χρησιμοποιώντας αεροπλανοφόρα, συμπεριλαμβανομένων αυτών που εδρεύουν στο λιμάνι του Περού!
  Επιπλέον, οι Αμερικανοί είναι ανόητοι: προκάλεσαν την Ιαπωνία σε πόλεμο, μαζί με τη Βρετανία που επέβαλε εμπάργκο στην προμήθεια πετρελαίου και άλλων πρώτων υλών, αλλά οι ίδιοι δεν ήταν έτοιμοι για πόλεμο!
  Πράγματι, οι Ηνωμένες Πολιτείες το 1941 δεν είχαν επαρκείς δυνάμεις, ειδικά σε τανκς, για έναν πόλεμο με την Ιαπωνία. Το 1940 είχαν μόνο 400 άρματα μάχης και οι πληροφορίες για το 1941 είναι μυστικές, αλλά είναι απίθανο να υπήρχαν πάνω από χίλια ακόμη και τότε! Έτσι η Αμερική πήδηξε στον πόλεμο, όντας εντελώς απροετοίμαστη! Λοιπόν, η Ιαπωνία επίσης δεν είναι πολύ οπλισμένη. Αν είχε περίπου δυόμισι χιλιάδες άρματα μάχης, και ελαφριά, τότε, για παράδειγμα, δεν υπήρχε καθόλου αεροπορία μεγάλης εμβέλειας!
  Οι γενναίοι πιλότοι λοιπόν της Χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου δεν βομβάρδισαν τις ΗΠΑ! Αλλά μόλις τσακώθηκαν! Και τώρα αποφάσισαν να εκδικηθούν την ΕΣΣΔ, βασιζόμενοι πρωτίστως στο πεζικό τους, ονειρευόμενοι να επαναλάβουν την επιτυχία των καιρών του Τσάρου Νικολάου Β'!
  Οι Witcher βαρέθηκαν και άρχισαν να τραγουδούν:
  Πόσο δύσκολη είναι η ζωή, Κύριε, αλίμονο,
  Εσύ ο ίδιος έβαλες το αγκάθινο στεφάνι!
  Όχι, μη μου σκάσεις το κεφάλι
  Μια νέα μέρα υπόσχεται προβλήματα για εμάς!
    
  Τα όνειρα σκορπίστηκαν αμέσως στη σκόνη,
  Το σκληρό σκουλήκι ροκανίζει από πάθος!
  Και πόνος και θλίψη στα μάτια σου,
  Τι να χαλιναγωγήσεις, κανείς δεν έχει τη δύναμη!
    
  Αλλά τι, Θεέ, μπορείς
  Αφού ο ίδιος ανέβηκε στο σταυρό του Γολγοθά!
  Τα όνειρα για την ευτυχία είναι απατηλές,
  Οι χήρες μουγκρίζουν και στενάζουν!
    
  Δεν υπάρχει γη πιο τρομερή από τον κόσμο,
  Σκίτσο του πολέμου, το πινέλο είναι γεμάτο αίματα!
  Ο υστερικός αφρός του αιθέρα,
  Σπάστε τον Ιστό αμέσως!
    
  Κι αν θέλεις τη ζωή μου,
  Τότε ο Θεός ρίξε με στη Γέεννα!
  Σε αγαπώ ακόμα,
  Σε εξέλιξη πιστεύω στην αλλαγή!
    
  Πιστεύω ότι ένα άτομο
  Ικανός να γίνει πιο καθαρός και υψηλότερος!
  Ότι τα βάσανα των αιώνων θα τελειώσουν,
  Θα γίνουμε σαν αδελφός Παντοδύναμος!
    
  Τι θα διατάξουμε;
  Στην απεραντοσύνη των αστρικών πλοίων!
  Αυτός ο γενναίος στρατός μας,
  Θα λάμψει πιο δυνατά από το Κβάζαρ!
    
  Η ζωή δεν θα σβήσει ποτέ
  Και όλοι θα είναι άνθρωποι!
  Σαν μια ατέλειωτη ακτίνα του χρόνου,
  Με μια απεριόριστη και μακάρια ηλικία!
    
  Ο κομμουνισμός θα γίνει πραγματικός
  Πιστέψτε ότι θα είναι καλύτερο από όσο ονειρευόσασταν!
  Πρόοδος προς τα εμπρός, προς τα πάνω, όχι προς τα κάτω,
  Ας υπάρχει χαρά - όχι λύπη!
  Η Vedmakova τελείωσε το τραγούδι και το "Emka" τελικά μπήκε στο Βλαδιβοστόκ. Ο πιλότος κοίταξε την πόλη με περιέργεια. Υπήρξε μια αξιοσημείωτη αύξηση των καταστροφών στο Βλαδιβοστόκ, ορισμένα κτίρια κάπνιζαν, ομάδες πυρόσβεσης εργάζονταν στους δρόμους, υπήρχαν πολλοί έφηβοι με φτυάρια, αξίνες και άλλο εξοπλισμό για την κατάσβεση πυρκαγιών.
  Ο παππούς παρατήρησε:
  - Επί τσάρου δούλευαν σκληρά και οι νέοι, αλλά χωρίς χαμόγελα και ενθουσιασμό! Αν και δεν θα φτάσετε μακριά με απόλυτο ενθουσιασμό!
  Ο Witcher αντιτάχθηκε:
  - Αν η βιομηχανία είναι ο κινητήρας της οικονομίας, τότε ο ενθουσιασμός είναι το καύσιμο με υψηλό αριθμό οκτανίων!
  Ο γέρος έγνεψε χαρούμενος:
  - Καλά μιλάς κορίτσι μου!
  Ο "Έμκα" σταμάτησε κοντά στο κτίριο του διοικητή και η Βεντμάκοβα σχεδόν ξέφυγε από αυτό. Ήθελε πολύ να είναι πίσω στο φτερωτό της άλογο.
  Η κοπέλα χτύπησε το γραφείο όπου της έστειλαν την κλήση. Ακολούθησε μια νυσταγμένη φωνή:
  - Έλα μέσα!
  Η Witcher μπήκε μέσα, ισιώνοντας τους ώμους της περήφανα. Ένας άντρας με τη στολή ενός συνταγματάρχη του NKVD κάθισε σε μια καρέκλα. Τόσο φαλακρός και δυσάρεστος τύπος. Ρώτησε με θλίψη τον πιλότο:
  - Όνομα, επίθετο, πατρώνυμο!
  Το κορίτσι απάντησε γρήγορα:
  -Anna Petrova Witcher!
  Ο συνταγματάρχης πρόσθεσε:
  - Στρατιωτικός βαθμός;
  - Ταγματάρχης της Πολεμικής Αεροπορίας και Ήρωας της Σοβιετικής Ένωσης! - είπε περήφανα ο πιλότος.
  Ο συνταγματάρχης σήκωσε το τηλέφωνο και είπε σύντομα:
  - Ο ταγματάρχης Witcher της Πολεμικής Αεροπορίας έφτασε ήδη!
  Μετά γύρισε προς το κορίτσι.
  - Πώς νιώθεις; Ελπίζω να είσαι υγιής;
  Ο πιλότος ξεγύμνωσε τα δόντια της:
  - Νιώθω καλά! Έτοιμη να πολεμήσει σαν λέαινα!
  Ο συνταγματάρχης έγνεψε:
  - Τέλεια! Νομίζω ότι οι Ιάπωνες θα το εκτιμήσουν!
  Ακούστηκε θόρυβος, χτύπημα από μπότες και έξι απλοί υπάλληλοι του ειδικού τμήματος, συνοδευόμενοι από έναν άνδρα με ειδική στολή, εισέβαλαν στο γραφείο. Διέταξε:
  - Βάλτε χειροπέδες σε αυτόν τον κλέφτη!
  Ο Witcher μπερδεύτηκε:
  - Τι άλλο είναι αυτό;
  Ο συνταγματάρχης γάβγισε:
  - Και αυτό! Είσαι υπό σύλληψη, πολίτη Witcher! Και θα σε στείλουν φυλακή!
  Ένας άνδρας με ειδική στολή προειδοποίησε:
  - Αυτή η γυναίκα ξέρει να παλεύει πολύ καλά! Προσοχή λοιπόν!
  Ο Witcher χαμογέλασε:
  - Δεν θα είμαι εκπρόσωπος των γενναίων υπηρεσιών επιβολής του νόμου! Κάλεσε τον Μπέρια και ξεκαθάρισε αυτή την παρεξήγηση αμέσως!
  Ο συνταγματάρχης βούρκωσε περιφρονητικά:
  - Να ένας άλλος τρόπος να αποσπάσεις την προσοχή του Μπέρια! Στείλτε την φυλακή και η έρευνα θα το λύσει!
  Η μάγισσα έγνεψε:
  - Είμαι ήρωας της Σοβιετικής Ένωσης και η έρευνα, φυσικά, θα το λύσει, αλλά με τον Μπέρια θα ήταν πιο γρήγορα! Θέλω να είμαι στα χειριστήρια ενός αεροπλάνου όσο πιο γρήγορα γίνεται!
  Ο συνταγματάρχης παρηγόρησε:
  - Κατά τη διάρκεια του πολέμου, κανείς δεν θα καθυστερήσει για πολύ! Πάρτε την μακριά!
  Η Βεντμάκοβα περπάτησε χωρίς να αντιστέκεται και σπρώχτηκε ελαφρά μόνο από τα στόμια των κοντών μοντέλων πολυβόλων που άρχισαν να είναι εξοπλισμένα με ανιχνευτές. Μετά με έβαλαν σε ένα μαύρο χωνί και έφυγαν. Η Άννα Πετρόβνα ήταν ήρεμη, δεν ένιωθε ένοχη για τον εαυτό της και το NKVD πιθανότατα γνώριζε για την ιδιαίτερη σχέση της με τον Μπέρια, οπότε θα το λύσουν. Είναι ακόμη ενδιαφέρον να επισκεφτείς τη φυλακή. Ένας πραγματικός άντρας πρέπει να μεγαλώσει έναν γιο, να υπηρετήσει στο στρατό και να εκτίσει φυλακή! Λοιπόν, μάλλον, ο πολεμιστής! Πολλοί διάσημοι ήταν στη φυλακή: ο Στάλιν, ο Λένιν και ο Χίτλερ!
  Η φυλακή δεν βρισκόταν ιδιαίτερα μακριά από το γραφείο του διοικητή, έτσι η Βεντμάκοβα τραβήχτηκε έξω και οδηγήθηκε στην αυλή. Εκεί τα σκυλιά γρύλισαν θυμωμένα, οι πέτρινοι τοίχοι του μπουντρούμι, που χτίστηκε τον δέκατο όγδοο αιώνα, ήταν θαμποί και γκρίζοι. Η κοπέλα ένιωσε έναν ακούσιο ενθουσιασμό όταν την έφεραν μέσα και την οδήγησαν στους διαδρόμους. Ακολουθεί το παράθυρο εγγραφής: ερωτήσεις ρουτίνας:
  - Όνομα, επίθετο, πατρώνυμο, φύλο!
  Στη συνέχεια στρίψτε δεξιά σε ένα δωμάτιο με πλακάκια. Εκεί, στο τραπέζι, καθόταν ένας αξιωματικός με στολή NKVD και δερμάτινη ποδιά, και μαζί του ένας γιατρός με λευκό παλτό και δύο μεσήλικες γυναίκες που τραβούσαν στα χέρια τους λεπτά λαστιχένια γάντια.
  Ο φρουρός που συνόδευε τη Βεντμάκοβα γρήγορα, με μια εξασκημένη κίνηση, της έβγαλε τις χειροπέδες. Ο αξιωματικός διέταξε:
  - Βγάλε τα ρούχα σου!
  Ο Witcher έμεινε έκπληκτος:
  - Τι;
  Ο αξιωματικός επανέλαβε ήρεμα:
  - Είπα, βγάλε τα ρούχα σου! Η αναζήτηση και η προσωπική αναζήτηση είναι υποχρεωτική!
  Το κορίτσι κοκκίνισε:
  -Μα υπάρχουν άντρες εδώ!
  Ο αξιωματικός με την ποδιά γάβγισε:
  - Βοηθήστε σας! Έλα, βγάλε τα κουρέλια σου, πουρέ!
  Η Βεντμάκοβα έτρεμε, θυμήθηκε ότι όταν μπήκε στη φυλακή, η προσωπική έρευνα είναι υποχρεωτική και άρχισε να βγάζει τα ρούχα της. Οι γυναίκες το δέχτηκαν και ένιωσαν προσεκτικά κάθε ραφή. Έμεινε μόνο με το εσώρουχό της, η Witcher ντράπηκε, αλλά ο αξιωματικός γάβγισε:
  -Και βγάλε το κιλότο σου, σκύλα! Η αναζήτηση θα ολοκληρωθεί!
  Αφημένη μπροστά σε αρκετούς άντρες εντελώς γυμνή (η συνοδεία που την έφερε στάθηκε ακίνητη, έτοιμη να μπει στη μάχη ανά πάσα στιγμή), η κοπέλα ντράπηκε και προσπάθησε να την καλύψει με τα χέρια της.
  Την χτύπησαν δυνατά στους γλουτούς με ρόπαλο:
  - Κάτω τα χέρια, σκύλα!
  Ο Witcher γρύλισε, αλλά το άντεξε. Όταν τελείωσαν τα ρούχα της και άνοιξαν τις μπότες της, ο αξιωματικός διέταξε:
  - Τώρα ελέγξτε το μόνοι σας!
  Οι γυναίκες δεσμοφύλακες ξεκίνησαν από το κεφάλι. Έδειξαν τα μαλλιά με τα δάχτυλα με γάντια και μετά κοίταξαν στα αυτιά, χρησιμοποιώντας ακόμη και κάποιο είδος σωλήνα με φακό. Τα αυτιά τραβήχτηκαν πίσω πολλές φορές, λυγισμένα και ασυγκίνητα. Μετά κοίταξαν στα ρουθούνια:
  - Βήχα, σε παρακαλώ! Αυτό είναι, πιο δυνατό!
  Η μύτη του κοριτσιού ήταν τσακισμένη. Ακολούθησε εξέταση του στόματος. Ήταν εντελώς δυσάρεστο, τραχιά χέρια πίεζαν τη γλώσσα, κάθε τόσο την τραβούσαν πίσω, μετά την τραβούσαν πιο δυνατά, ακόμη και σχεδόν την έσκιζαν.
  Ο αξιωματικός είπε:
  - Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί! Θα μπορούσε να είναι κατάσκοπος!
  Οι δεσμοφύλακες άρχισαν να πιέζουν τα δάχτυλά τους στα δόντια, ελέγχοντας για σφραγίσματα στα οποία μπορούσαν να κρύβονται σημαντικές πληροφορίες. Η Witchakova ένιωσε ταπεινωμένη και τον έφτυσαν τον ήρωά της, την ΕΣΣΔ, σαν πόρνη, χωρίς να του λείπει τίποτα. Τότε τα γάντια των γυναικών άρχισαν να νιώθουν το γυμνό στήθος της κοπέλας. Το ζύμωσαν, ένιωσαν κυριολεκτικά κάθε χιλιοστό και το έδειχναν με φακό. Το στήθος του κοριτσιού φούσκωσε δόλια, και οι δεσμοφύλακες πίεζαν όλο και πιο δυνατά, και μετά γρύλιζαν:
  - Όχι! Εδώ είναι καθαρό!
  Στη συνέχεια, εξετάστηκε ο αφαλός και τα δάχτυλα. Ο αφαλός τραβήχτηκε προς τα πίσω, στριμώχτηκε επίσης και στη συνέχεια τρυπήθηκε με μια βελόνα. Τα δάχτυλα εξετάστηκαν όχι λιγότερο προσεκτικά.
  - Και τώρα γυναικολογική έρευνα! - Διέταξε ο αξιωματικός.
  Οι δεσμοφύλακες διέταξαν:
  - Σκύψτε και ανοίξτε τα πόδια σας, παρακαλώ!
  Αυτό που ακολούθησε ήταν το πιο ταπεινωτικό πράγμα, όταν το χέρι του δεσμοφύλακα με τα γάντια μπήκε στο στήθος του κοριτσιού μάλλον πρόχειρα. Ο Witcher βόγκηξε από πόνο και ταπείνωση. Και το χέρι έσκαψε πρόχειρα στη σπηλιά όπου η γυναίκα φύλαγε τον πολυτιμότερο θησαυρό της, που ήταν και οδυνηρός και γαργαλητός. Το κορίτσι συσπάστηκε κάπως και ο αξιωματικός μουρμούρισε σαρκαστικά:
  - Ελέγξτε το όσο το δυνατόν πιο προσεκτικά! Άλλωστε, είναι σε οικεία μέρη που οι κατάσκοποι συνήθως κρύβουν έγγραφα και μερικές φορές αρκεί ένα μικρό σημείωμα για να μάθετε σημαντικές πληροφορίες.
  Ένας δεσμοφύλακας αντικαταστάθηκε από έναν άλλο, μετά την οποία η έρευνα έγινε ακόμη πιο επίπονη και αγενής. Η Witchakova συνειδητοποίησε ότι ήθελαν απλώς να την ταπεινώσουν μετατρέποντας την έρευνα σε βασανιστήρια.
  Η εξέταση του πρωκτού δεν ήταν λιγότερο τραχιά, ενώ χρησιμοποιήθηκε επίσης ένα έντερο και ένα μεγάλο κλύσμα. Προφανώς ο πιλότος ήταν πράγματι σοβαρά ύποπτος. Μετά από αυτό, ο έλεγχος των δακτύλων, των ποδιών και των ποδιών φαινόταν σαν μικρό πράγμα.
  Ωστόσο, αυτό δεν τελείωσε εκεί ο αξιωματικός διέταξε:
  - Τώρα για ακτινογραφία στομάχου! Δεν μπορούσε να καταπιεί πολλά!
  Λοιπόν, δεν πονάει και τόσο. Ένας γιατρός ήταν παρών εδώ, εξέτασε προσεκτικά τα πάντα, ακόμη και την καρδιά και τους πνεύμονες. Τελικά έδωσε το πράσινο φως:
  - Είναι καθαρή και απόλυτα υγιής!
  Ο αξιωματικός μουρμούρισε θυμωμένος:
  - Κρίμα που θα την πυροβολήσουμε πάντως! Ωστόσο, ας παίξει πιάνο προς το παρόν!
  Ο πιλότος, σαστισμένος από την ταπείνωση, περπατούσε υπάκουα σαν αυτόματο. Τα χέρια του Witcher αλείφθηκαν με μπογιά και τα στριμώχτηκαν προσεκτικά σε χαρτί. Μετά ακολούθησαν κάθε λογής μετρήσεις, φωτογράφηση σε προφίλ, full face. Με ανάγκασαν να στέκομαι γυμνός για αρκετή ώρα, ξαναγράφοντας όλα τα σημάδια, τις ουλές και τις κρεατοελιές στο σώμα μου. Στη συνέχεια ξεπλύθηκε σε ένα κρύο ντους, το οποίο, ωστόσο, ήταν συνηθισμένο στην ΕΣΣΔ, όχι μόνο για τους κρατούμενους στους οποίους έδιναν στολές φυλακής.
  - Ντύσου, σκύλα!
  Η ρόμπα ήταν στην πραγματικότητα ένα σάκο από λινάτσα και κεντημένο με αριθμό φυλακής. Στην κοπέλα δεν έδωσαν παπούτσια, θεωρώντας τα προφανώς περιττή πολυτέλεια για τους εχθρούς του λαού και έτσι την πήγαν, μόλις σκεπασμένη, σε ένα κελί.
  Μόλις είχαν γίνει μαζικές συλλήψεις, η φυλακή ήταν κατάμεστη και βούιζε. Η Βιτσάκοβα πετάχτηκε σε ένα στενό κλουβί, όπου υπήρχαν ήδη περισσότερες από εκατό γυναίκες, κυρίως νεαρά κορίτσια από τον στρατό και υπηρέτες. Όταν η πιλότος μπήκε στο κελί, δεν μπόρεσε να κάνει ούτε ένα βήμα, ο κρατούμενος σωριάστηκε σε όλο το πάτωμα. Ήταν πολύ σκοτάδι στο κελί, το παράθυρο ήταν κλειστό, ήταν βουλωμένο και μύριζε έντονα, προφανώς ο κουβάς δεν είχε βγάλει για πολύ καιρό.
  Τα κορίτσια ήταν μισόγυμνα, και μερικά ήταν εντελώς γυμνά. Αρκετοί από αυτούς παραληρούσαν και ζήτησαν νερό. Ο Witcher σταμάτησε και ρώτησε:
  - Δεν μπορώ να κάνω ούτε ένα βήμα! Που να πάω!
  - Που σε έφεραν εκεί και μείνε εκεί! - Διέταξε από το σκοτάδι, μάλλον η μεγαλύτερη στο κελί. - Δεν υπάρχει χώρος για εμάς εδώ.
  Η Witcherova, συνειδητοποιώντας ότι αυτό ήταν ηλίθιο, ρώτησε ακόμα:
  -Τι είστε κορίτσια;
  Ακολούθησαν φωνές:
  - Ναι, εδώ είναι το άρθρο 58, ή ακόμα και χωρίς επιβαρύνσεις! Για τι είσαι;
  Ο Witcher αστειεύτηκε:
  - Ναι, βίασε την Μπέρια!
  Ακούστηκαν τα φιλικά γέλια και τα επιφωνήματα των κοριτσιών:
  - Ναι, είναι δική μας!
  Ποιος έτριξε από το σκοτάδι:
  - Δεν αρκεί να κρεμάσεις τον Μπέρια!
  Μια απειλητική φωνή διέκοψε:
  -Αρκετά! Και έτσι ήδη πάνω από μισή χίλια άντρες στην αυλή πυροβολήθηκαν! Μπορεί να μας βγάλουν και με όλο το κελί βόλτα!
  Ο Witcher γάβγισε:
  - Λοιπόν, όχι, αν με πάνε στην εκτέλεση, δεν θα ενδώσω!
  . ΕΠΙΛΟΓΟΣ.
  Και τώρα είναι Απρίλιος του 1940. Είναι πολύ ζεστό και ηλιόλουστο στην Κίνα. Και το αγόρι εξολοθρευτής Oleg Rybachenko, μαζί με τη σύντροφό του Margarita Korshunova, πολεμά, ή μάλλον τελειώνει τους τελευταίους στρατιώτες του Μάο Τσε Τουνγκ. Και έτσι τα παιδιά-τέρατα παλεύουν απελπισμένα.
  Το αγόρι έκανε άλλον έναν ελιγμό μύλου με τα ξίφη του, κόβοντας κεφάλια Κινέζων και βρυχάται:
  - Μπανζάι!
  Το κορίτσι εξολοθρευτής Μαργαρίτα βρυχήθηκε επίσης καθώς έκοβε τους πολεμιστές της Ουράνιας Αυτοκρατορίας:
  - Δεν είναι πιο κουλ από εμάς!
  Και τα παιδιά απλά αγρίεψαν και αγρίεψαν, και ήταν σούπερ και υπέρ.
  Έτσι χτύπησαν τους Κινέζους χωρίς να σταματήσουν με τη γλυκιά τους ψυχή μέχρι να τελειώσουν ολόκληρο το στρατό.
  Και τότε το αγόρι εξολοθρευτής Oleg Rybachenko αποκοιμήθηκε και ονειρεύτηκε κάτι τέτοιο.
  Ο Πάσκα ξύπνησε με νέο σώμα... Το τελευταίο πράγμα που θυμήθηκε το αγόρι περίπου έντεκα ήταν ένας δυνατός πόνος που έσκιζε τις φλέβες, τους μύες, το αποστεωμένο σώμα του και μετά η ελαφρότητα και η ευδαιμονία που ακολούθησαν. Και η γη έπλευσε αμέσως μακριά από τα γυμνά πόδια του αγοριού, τα οποία μετατράπηκαν σε ένα μικρό ασημένιο νόμισμα και χάθηκαν πίσω από τη λάμψη των πιο λαμπερών αστεριών. Και τότε άρχισε να παίζει η συμφωνία, κάτι απίστευτα μεγαλειώδες.
  Και τώρα είναι πίσω στο σώμα της, γεμάτη δύναμη και σθένος από υγιή όρεξη. Ο Πάσκα είναι ακόμα αγόρι, αλλά όχι πια το αδύνατο, στρατόπεδο βλέμμα που ήταν, αλλά μυώδες, δυνατό και το μαύρισμα στο δέρμα του δεν είναι τόσο ανθρώπινο, σκούρο χρυσό. Το αγόρι ένιωσε το πρόσωπό του, όχι, φαινόταν εντελώς ανθρώπινο, με λείο και καθαρό δέρμα, και τα μαλλιά στο κεφάλι του ήταν απαλά και μεταξένια στην αφή. Μόνο που υπάρχουν μερικά περίεργα βραχιόλια στους καρπούς του.
  Το αγόρι τρύπησε το πετράδι και ένα ολόγραμμα άστραψε. Εμφανίστηκε μια τρισδιάστατη έγχρωμη εικόνα ενός αφάνταστα όμορφου κοριτσιού. Η ασημένια φωνή της κελαηδούσε αστραφτερά:
  - Ω, Υψηλότατε! Η γέννησή σου έγινε και γι' αυτό θα γίνει γιορτή στο βασίλειο!
  Και σχεδόν αμέσως μετά τα λόγια της, φωτεινά, πολύχρωμα φώτα άναψαν στην αίθουσα του θρόνου, όπου βρισκόταν το νεογέννητο νεκρό αγόρι, και στάχυα από προβολείς άρχισαν να λάμπουν. Ο Πάσκα βρέθηκε ξαφνικά μεταφερμένος, σαν από ένα κύμα, σε ένα τεράστιο στάδιο, όπου τον υποδέχτηκε με αγαλλίαση ένα ετερόκλητο πλήθος. Το αγόρι κοίταξε γύρω του και ανοιγόκλεισε τα μάτια του. Στη γιγάντια αίθουσα του θρόνου, υπήρχαν αγάλματα και περιστρεφόμενα στην κορυφή, πολύ περίτεχνοι και πολύχρωμοι πολυέλαιοι. Και πολύχρωμοι πίδακες από σιντριβάνια χτυπούν.
  Και γενικά, το ίδιο το παλάτι ήταν ταυτόχρονα φουτουριστικό και αρχαίο.
  Η συντριπτική πλειονότητα του κοινού ήταν όμορφα αγόρια και κορίτσια, και ήταν τριπλάσια κορίτσια. Εκτός από αυτά, υπήρχε ένας μικρός αριθμός πλασμάτων δύο τύπων. Πολύ μεγάλο, ύψος δύο μέτρων, παρόμοιο με τους γορίλες, μόνο με αυτιά σαν τα φτερά των νυχτερίδων, γκρι και καφέ πλάσματα. Και ελαφρώς μικρότερα πορτοκαλί και κίτρινα άτομα παρόμοια με τις αλεπούδες, αλλά υπήρχαν λίγα από αυτά.
  Εκτός από αυτά, μηχανικά ανθρωπάκια στριφογύριζαν επίσης στο χολ, πάνω σε ρόδες που κουβαλούσαν βασιλικό φαγητό και πολυτελή ποτά σε πολύχρωμα περιτυλίγματα.
  Ο Πάσκα παρατήρησε ότι δεν υπήρχαν σχεδόν ηλικιωμένοι στην αίθουσα, και έτσι τα πλάσματα, αν και έμοιαζαν με ανθρώπους, ήταν κατά κάποιο τρόπο πολύ φωτεινά με χρυσαφί δέρμα και τα μαλλιά τους ήταν σαν πέταλα λουλουδιών. Ωραίο πλήθος, αλλά πάρα πολύ. Και τα αυτιά τους, όχι εντελώς ανθρώπινα, μοιάζουν με μπουμπούκι τριαντάφυλλου κομμένο στη μέση.
  Πού είναι; Θα μπορούσε να είναι παράδεισος; Πρόσφατα, η Ορθοδοξία και οι πρωτοπόροι έχουν έρθει πιο κοντά και οι ιερείς υπόσχονται έναν γενναιόδωρο παράδεισο σε όσους πέθαναν για την Πατρίδα.
  Μήπως οι παπάδες δεν λένε ψέματα; Τώρα δεν είναι πια ένα ξυπόλητο, λερωμένο από αιθάλη και γδαρμένο αγόρι στις μάχες για τον Rzhev. Όχι, ο πρίγκιπας στέκεται μπροστά τους. Ακόμα αγόρι, αλλά με αστραφτερές κόκκινο μπότες διακοσμημένες με πολύτιμες πέτρες, με ένα πολύ πολυτελές, αν και κάπως παλιομοδίτικο κοστούμι. Ένα ξίφος αστράφτει στη ζώνη, με μια λαβή πλούσια διακοσμημένη με πολύτιμους λίθους. Είναι ακόμη περίεργο: ρομπότ, τηλεόραση και ταυτόχρονα ένα σκηνικό κάστρου.
  Είναι αλήθεια ότι το κοινό είναι επίσης ντυμένο με τον δικό του τρόπο. Τα αγόρια με μεσαιωνικές καμισόλες και πολυτελείς μπότες και τα κορίτσια με ψηλοτάκουνες γυάλινες παντόφλες και διάφανα φορέματα που δεν κρύβουν την ομορφιά του σώματός τους.
  Δύο κορίτσια, πιθανώς υπηρέτριες, έτρεξαν μπροστά στους πρίγκιπες: ήταν ξυπόλητες με κοντά λευκά φορέματα και γυμνές, με μια λεπτή λωρίδα γυαλιστερού υφάσματος που μόλις κάλυπτε το υπέροχο στήθος τους. Σκόρπισαν γενναιόδωρα ροζ πέταλα, κάτω από τα τακούνια του νεογέννητου πρίγκιπα.
  Ο Πάσκα είναι τώρα ένα βασιλικό πρόσωπο, αλλά ήταν ένας πεινασμένος, αδύνατος, ξεδιάντροπα βρώμικος πρωτοπόρος. Και ένα αίσθημα υπερηφάνειας γεμίζει την ψυχή του. Ειλικρινής πρωτοπόρος - υπάρχει δικαιοσύνη.
  Στον λαμπερό θρόνο εμφανίστηκαν μια κοπέλα με βασιλικές ενδυμασίες και ένας νεαρός άνδρας περίπου είκοσι ετών και άνω. Χαιρέτησαν τον Πάσκα, ο οποίος τους έδωσε τον πρωτοπόρο χαιρετισμό.
  Ο νεαρός φορούσε ένα στέμμα και είπε με σοβαρό τόνο:
  - Είσαι ο ηρωικά σκοτωμένος ιππότης που οι Θεοί καθόρισαν ως κληρονόμο και δεξί μου χέρι!
  Ο Πάσκα απάντησε σεμνά:
  - Δεν ξέρω, Μεγαλειότατε. Εκατοντάδες και χιλιάδες Σοβιετικοί άνθρωποι έπεσαν όχι λιγότερο ηρωικά από μένα! Και νομίζω ότι τους αξίζει όχι λιγότερο μια ανταμοιβή στον παράδεισο!
  Ο βασιλιάς αυτού του κόσμου είπε με έναν σημαντικό τόνο:
  - Εδώ είμαστε όλοι όσοι έχουμε ζήσει μια ζωή και έχουμε λάβει μια άλλη. Η ανταμοιβή δεν είναι πάντα δίκαιη. Κι εγώ δεν ήμουν από τους καλύτερους αξιωματικούς του τσαρικού στρατού, αλλά έλαβα τον τίτλο του βασιλιά. Όμως ένα από τα ξυπόλητα κορίτσια είναι ο ίδιος ο πατέρας Μάχνο!
  Η υπηρέτρια τράβηξε απότομα αυτά τα λόγια και ξεστόμισε:
  -Μα έμαθα απολαύσεις που είναι απρόσιτες για εσάς τους άνδρες!
  Ο βασιλιάς απάντησε σκληρά:
  - Εσένα, σκλάβε Μάχνο, δεν σου δόθηκε λέξη! Δέστε την στο στύλο του καλικάντζαρους για να πάρει το μερίδιο των βλεφαρίδων που της αναλογεί.
  Το κορίτσι το άρπαξε ένας γορίλας με μεμβρανώδη αυτιά σε πέντε φάλαγγες και σύρθηκε σε μια κολόνα. Το κορίτσι προσπάθησε ανεπιτυχώς να αντισταθεί, αλλά χτυπήθηκε σκληρά στους μηρούς με ένα μαστίγιο. Μετά από αυτό δάγκωσε τον καλικάντζαρο στο πόδι, αλλά γρονθοκόπησε στο πηγούνι και χάλασε, χάνοντας τις αισθήσεις της.
  Ο βασιλιάς θα ήταν ευχαριστημένος, αλλά ο Pashke καθόλου. Δεν είναι καλό όταν χτυπάω μια γυναίκα, ακόμα κι αν είναι ο ίδιος ο αιματηρός δεσπότης και ληστής Μάχνο. Μερικές φορές η μοίρα θέλει να παίζει ένα κόλπο σε έναν άνθρωπο. Ή ακριβέστερα, οι θεοί του Δημιούργου. Οι απατεώνες λαμβάνουν μερικές φορές μεταθανάτια τιμωρία, αλλά όχι πάντα απευθείας. Κάποιοι μπορούν να ενσαρκωθούν ως ανάπηρος, άλλοι ως σκλάβος ή σκλάβος. Αλλά η ίδια η Αυτού Μεγαλειότητα δεν είναι καθόλου άγγελος, αλλά ένας απολαυστικός αξιωματικός, ο Σουίντερ. Όχι χειρότερο από άλλους αξιωματικούς, αλλά ούτε και καλύτερο. Και είχα την τύχη, όπως στο τραγούδι του Βισότσκι, να γίνω μονάρχης, ήδη στη δεύτερη ζωή μου. Αλήθεια, όχι αμέσως, αλλά όταν σκοτώθηκε ο πρώην βασιλιάς. Εδώ εμφανίστηκαν προηγουμένως αδρανείς ικανότητες.
  Ο Πάσκα κοίταξε και έμεινε σιωπηλός. Δεν ένιωθε πλέον απόλυτα ευτυχισμένος. Και η όχι και τόσο ευχάριστη φωνή του μονάρχη ανακοίνωσε:
  - Και τώρα πρέπει να λάβεις μέρος στο παραδοσιακό τελετουργικό κατά τη στέψη των πριγκίπων! Τώρα θα γίνει η τιμωρία ενός μεγάλου, ιδιαίτερα επικίνδυνου εγκληματία προηγούμενης ζωής! Γιατί πιστεύω ότι οι αμαρτίες πρέπει να λάβουν τιμωρία!
  Ένας θόρυβος ακούστηκε και το πάτωμα μπροστά από το θρόνο άρχισε να απομακρύνεται. Ο ήχος ήταν απαλός, τα ρομπότ παρέσυραν τη σκόνη και η ράβδος ανέβαινε στον ουρανό. Κάτι παρόμοιο με μια ατσάλινη οριζόντια ράβδο εμφανίστηκε. Μόνο το αγόρι ήταν αλυσοδεμένο από τα χέρια του σε μια χοντρή τραβέρσα και μια μπάρα ήταν αλυσοδεμένη στα πόδια του. Τα χέρια ήταν στριμμένα από τους μυώδεις ώμους και ήταν ξεκάθαρο ότι το φορτίο προκαλούσε τρομερό πόνο στο αγόρι.
  Η Zoya και η Victoria αναγνώρισαν αμέσως αυτό το μυώδες αγόρι ως Oleg Rybachenko και με ένα ουρλιαχτό στράφηκαν στον Chernobog:
  -Τι κάνεις, σκοτεινό;
  Ο Κυβερνήτης του Υπερσυμπαντικού Κακού απάντησε απαλά:
  - Λόγω υπαιτιότητας αυτού του αγοριού, δεν μπορείτε να συνεχίσετε να πολεμάτε σε αυτό το σύμπαν και να εξασφαλίσετε τη νίκη της ΕΣΣΔ! - Το μάτι του Chernobog έγινε πιο αυστηρό. - Συμφωνώ, πρόκειται για ένα αρκετά σοβαρό έγκλημα που δεν αρκεί ούτε το μαγείρεμα σε λάδι!
  Η Ζόγια είπε με παρακλητικό ύφος:
  - Μα αυτό είναι το μεγαλύτερο ακούσιο αμάρτημα!
  Ο Τσερνόμπογκ απάντησε με γενναίο τόνο:
  - Σε χτύπησαν απελπισμένα αν κατά λάθος! Πιστέψτε με, φέρθηκαν σε αυτό το παιδί εξαιρετικά ήπια!
  Οι καλικάντζαροι στάθηκαν στις άκρες του δεμένου Όλεγκ. Το αγόρι ήταν εντελώς γυμνό και οι μύες του ήταν πρησμένοι από το βάρος της μπάρας που ήταν αλυσοδεμένη στα πόδια του. Η Πάσκα αμφέβαλλε και ρώτησε:
  - Τι φταίει;
  Ο βασιλιάς απάντησε αλαζονικά:
  - Γεγονός είναι ότι εξαιτίας του, η Σοβιετική Ρωσία έχασε τη μεγάλη ευκαιρία σωτηρίας της!
  Η Πάσκα ρώτησε ήσυχα τον Όλεγκ Ριμπατσένκο:
  - Αυτό είναι αλήθεια!
  Το αγόρι, που το σκίστηκε από το ράφι, έτριξε τα δόντια του:
  - Ναι! Εγώ φταίω!
  Ακολούθησε μια λακωνική εντολή από τον μονάρχη:
  - Χτύπησε!
  Και οι καλικάντζαροι χτύπησαν τη γυμνή πλάτη του αγοριού με αλυσίδες όσο πιο δυνατά μπορούσαν. Το δέρμα έσκασε και το πρόσωπο του Oleg Rybachenko έγινε κόκκινο. Όμως το αγόρι, σφίγγοντας το σαγόνι του και ανατριχιάζοντας, άντεξε και δεν έβγαλε κραυγή. Και οι καλικάντζαροι συνέχισαν το σύνταγμα με ψυχρή μανία. Χτύπησαν με όλη τους τη δύναμη και έκοψαν με σιγουριά το δέρμα του αγοριού.
  Ο Pashka απέτισε φόρο τιμής, παρά τον άγριο πόνο, ο Oleg Rybachenko δεν ούρλιαξε, αλλά μόνο ανέπνευσε βαριά. Αν και τα βασανιστήρια εντάθηκαν. Οι αλυσίδες στην πλαστική λαβή άρχισαν να ζεσταίνονται και να γίνονται κόκκινες. Έτσι τώρα κάθε νέο χτύπημα όχι μόνο έκοβε το δέρμα, αλλά το έκαιγε στη θέση του με κρέας.
  Μια έντονη μυρωδιά τηγανισμένου κρέατος πλημμύρισε στο δωμάτιο. Ο πόνος ήταν τρομερός. Τα μάτια του Όλεγκ είχαν φουσκώσει από τις κόγχες τους, το πρόσωπό του έγινε μπλε, αίμα έτρεχε από το λαιμό του, αλλά παρόλα αυτά, με τιτάνια προσπάθεια θέλησης, συγκρατούσε το βρυχηθμό που ήταν έτοιμο να ξεφύγει από το λαιμό του. Ένιωθε ότι αυτό το αγόρι είχε περάσει μια βίαιη εμπειρία. σχολείο, συμπεριλαμβανομένου του κόσμου των πολέμων των άστρων και του διαστήματος. Ο Όλεγκ φαντάστηκε ότι τον χτυπούσα με μια σκούπα σε ένα ζεστό μπάνιο και έγινε πολύ πιο εύκολο.
  Οι λευκές αλυσίδες χτύπησαν και έκαψαν τον Rybachenko από το λαιμό μέχρι τις φτέρνες, τις οποίες οι καλικάντζαροι χτύπησαν με το πράσινο φως, αλλά το καμένο και τραυματισμένο αγόρι δεν ήθελε ακόμα να χάσει τις αισθήσεις του. Ο Πάσκα το κοίταξε σαν μαγεμένος. Λυπήθηκε τον συνομήλικό του, σχεδόν της ίδιας ηλικίας, αλλά από την άλλη, έφταιγε που η ΕΣΣΔ, που ήδη μετά βίας κρατιόταν, βρέθηκε στο χείλος της καταστροφής. Λοιπόν, μπορεί πραγματικά να συγχωρεθεί κάτι τέτοιο; Άλλωστε, ο ίδιος ο Στάλιν ζήτησε να επιδεικνύεται σκληρότητα απέναντι στους εχθρούς. Επιπλέον, το αγόρι είναι πολύ μυώδες και καθόλου αδυνατισμένο, αν και δεν έχει ούτε μια σταγόνα περιττό λίπος.
  Αυτό σημαίνει ότι δεν έχω βιώσει πραγματική πείνα, και αυτό επίσης δεν προκαλεί συμπάθεια...
  Ένας ξαφνικός βρυχηθμός που έσκασε από τα τύμπανα τάραξε το παλάτι. Ο τοίχος κατέρρευσε, και το διερχόμενο κύμα έκρηξης σκόρπισε ανθρώπους σαν άδεια μπουκάλια, πέταξε τον θρόνο σαν ανεμοστρόβιλος... Όλα έγιναν σαν σε δυνατό σεισμό, με ρυθμό τυφώνα. Και μια στιγμή αργότερα εμφανίστηκαν οι τραμπούκοι. Πολύ παρόμοια με καλικάντζαρους, μόνο που δεν είναι γυμνοί με γούνα, αλλά με στολές.
  Το οριζόντιο δοκάρι κατέρρευσε από το σοκ και η οριζόντια δοκός έσπασε. Κτυπημένος βάναυσα και καλυμμένος με εγκαύματα, ο Oleg Rybachenko έπεσε πάνω στον Pashka. Ολόκληρη η πλάτη και το στήθος του, που κατέρρευσαν πάνω στο σκλάβο πρίγκιπα, κάηκαν και έσπασαν. Παρόλα αυτά, το αγόρι κρατούσε ακόμα τις αισθήσεις του και ψιθύρισε στον πρωτοπόρο:
  - Αυτή είναι η ευκαιρία μας!
  Και από τη ζώνη του Πάσκα έβγαλε ένα πιστόλι γεμάτο με διαμάντια. Πυροβόλησε μια φορά στις χειροπέδες του. Έσκασαν και ακολούθησαν δύο πυροβολισμοί στα δεσμά που κρατούσαν τα πόδια του. Παρά την πλήρη δύναμη του μαρτυρίου, ο Oleg Rybachenko διατήρησε την ικανότητα να κινείται και η διανοητική του αντίληψη ήταν ισχυρότερη από ποτέ. Ο πρίγκιπας είχε μερικούς από τους πιο προχωρημένους μάγους στο βασίλειο να κρέμονται από τη ζώνη του.
  Και οι καλικάντζαροι που έσκασαν μέσα δεν έκρυψαν τα συναισθήματα και τα ζωώδη ένστικτά τους. Ήθελαν να καταστρέψουν όσο το δυνατόν περισσότερα ζωντανά όντα και πυροβόλησαν παντού.
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο μόλις πρόλαβε να απωθήσει τον Πάσκα και στο μέρος όπου μόλις βρισκόταν το αγόρι-πρίγκιπα, υπήρχε μόνο ένας κρατήρας πλάτους μισού μέτρου και βάθος ενός μέτρου, και οι άκρες του κάπνιζαν και σπινθηροβόλησαν. Ο ίδιος ο Rybachenko Jr άνοιξε πυρ με σιγουριά στον εχθρό. Οι πρώτοι πέντε εισβολείς καλικάντζαροι κόπηκαν από την πρώτη έκρηξη.
  Το αγόρι γύρισε και σήκωσε τον μάγο που είχε πέσει ο βασιλιάς με τα πόδια του και πάτησε τα κουμπιά με τα γυμνά του δάχτυλα. Στους διαστημικούς κόσμους, ο Oleg Rybachenko είχε ήδη αντιμετωπίσει παρόμοια είδη όπλων και ως εκ τούτου ενήργησε με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Μια ντουζίνα ακόμη καλικάντζαροι όρμησαν τις ψυχές τους στους υπερβατικούς κόσμους από τον πυροβολισμό του αγοριού από τα χέρια και τα πόδια του.
  Και γενικά δεν ξέσπασε αστεία μάχη. Σημαντικές δυνάμεις ήταν έτοιμες να πολεμήσουν. Όταν πρώην άνθρωποι μάλωναν μεταξύ τους... Μόνο σε ελαφρώς διαφορετικά σώματα.
  Ο Όλεγκ, πυροβολώντας και αποφεύγοντας τους νυχοσύρτες του εχθρού, σκέφτηκε: ποιοι είναι αυτοί οι καλικάντζαροι; Είναι άνθρωποι και, αν ναι, τι εγκλήματα έχουν διαπράξει στον πλανήτη Γη; Οι καλικάντζαροι χρησιμοποιούνταν συνήθως στα παραμύθια για να αναπαραστήσουν το κακό και κάτι ανόητο.
  Ο δασοφύλακας σήκωσε και έριξε τα νεκρά ξωτικά, μέσα στα οποία ενσαρκώθηκε ο άνθρωπος που πετούσε δοκάρια, που είχε γίνει πλέον νεκρός. Και τώρα άρχισε να πυροβολεί και με τα δύο χέρια.
  Ο έμπειρος Πάσκα έβγαλε έναν άλλο μαγικό εκτοξευτήρα από τη ζώνη του και άρχισε να πυροβολεί όλο και περισσότερους επιτιθέμενους που έτρεχαν και επιτέθηκε.
  Τότε εμφανίστηκε ένας τεράστιος ιπτάμενος δίσκος, σαν θωρηκτό, και όλο και περισσότεροι καλικάντζαροι και αλεπούδες που σπάνια βλέπαμε ξεπήδησαν από μέσα του. Ωστόσο, οι καλικάντζαροι με αυτιά φτερών που ανήκαν στο βασίλειο των ξωτικών δεν δίστασαν να πυροβολήσουν τους συγγενείς τους. Έτσι η ανταλλαγή χτυπημάτων ήταν σε πλήρη εξέλιξη.
  Ο Oleg Rybachenko βρισκόταν σε ρολό τώρα. Εξαπέλυσε εκρήξεις μάγων εκρηκτικών, στρώνοντας σειρά μετά από σειρά μαζεύοντας τέρατα. Μερικοί καλικάντζαροι απανθρακώθηκαν από τις βλαβερές ενέσεις μαγοπλάσματος, ενώ άλλοι, πέφτοντας κάτω από τον εκπομπό της βαρύτητας, έβγαλαν πράσινες και μπλε βρύσες αίματος. Αλλά αυτό το έκανε μόνο πιο ζεστό, και φτερωτά στιλέτα που έμοιαζαν με φόβο πλησίαζαν.
  Αυτοί με τη σειρά τους χτυπήθηκαν από αντιαεροπορικά πυροβόλα από το παλάτι. Όλοι οι ουρανοί ήταν χρωματισμένοι μέχρι να πονέσουν τα μάτια με μια υπέροχη επίδειξη πυροτεχνημάτων.
  Ο Oleg Rybachenko μίλησε επιθετικά:
  Ένας αμαρτωλός άνθρωπος θα πάρει τα δικά του
  Θα είναι σαν μια αράχνη που καίγεται στη φωτιά,
  Πιστέψτε με, αυτή είναι μια δύσκολη υπόθεση -
  Ο αμαρτωλός λάτρευε τον Σατανά!
  Ωστόσο, η έννοια του Σατανά και του Τσερνομπόγκ δεν είναι καθόλου πανομοιότυπη. Ο Σατανάς είναι ένας επαναστατημένος άγγελος - δημιουργία, το Τσερνόμπογκ είναι η αιώνια υπάρχουσα υπόσταση της Γεννήτριας. Και αυτή είναι η κολοσσιαία διαφορά μεταξύ τους. Γιατί ο Τσερνόμπογκ είναι γιος και μέλος της οικογένειας, και καθόλου εχθρός του! Η λέξη Σατανάς μεταφράζεται ως αντίπαλος.
  Ο Πάσκα χτύπησε τον καλικάντζαρο. Το μόνο που έμενε ήταν τα τριχωτά κάτω άκρα. Γενικά, τα ξωτικά πυροβόλησαν πολύ πιο αποτελεσματικά. Ποιος είναι αυτός ο φτερός τύπος; Υπάρχει ένας γορίλας!
  Ο Πάσκα μόλις απέφυγε την ήττα, αλλά κατάφερε να πηδήξει πίσω, νιώθοντας μόνο τη ζέστη στους ώμους του. Το ακριβό ύφασμα της καμιζόλας ήταν ελαφρώς απανθρακωμένο.
  Ενσαρκωμένος ως κορίτσι, ο Γέρος Μάχνο παλεύει επίσης και πυροβολεί με μεγάλη ακρίβεια. Ωστόσο, δεν είναι για τίποτα που θεωρείται ένας τολμηρός αρχηγός. Όπως λέει και το τραγούδι. Εσύ κι εγώ πάντα συντρίβαμε τον άπιστο μαζί, και οδηγούσαμε τις κορυφές και τους Ρώσους - έναν μόνο αταμάν. Τότε όμως ήμουν λίγο άτυχος με τα αταμάν! Αλλά θα είμαστε ενωμένοι - για να κακοποιήσουμε όλους!
  Ο Oleg Rybachenko κούρεψε εκατό καλικάντζαρους με μια έκρηξη φωτιάς και είπε:
  -Στον πόλεμο όλα επιτρέπονται και όλα οφείλονται σε αυτόν που μπορεί να σκοτώσει οποιονδήποτε!
  Ο Πάσκα συμφώνησε με αυτό και άρχισε να πυροβολεί ακόμα πιο συχνά και, προσπαθώντας να δείξει την ίδια ακρίβεια με αυτόν τον ακρωτηριασμένο αλλά όχι σπασμένο τύπο.
  Τα ξωτικά σταθεροποιήθηκαν σταδιακά και ανέβασαν τα αποθέματά τους. Η μάχη εκτυλίχθηκε σε όλο το ολοσχερώς κατεστραμμένο και απανθρακωμένο παλάτι.
  Και πάλι προέκυψε η εικόνα των μαχών για τον Rzhev. Η πόλη, που μετατράπηκε σε ένα σωρό ερείπια, δεν το έβαλε κάτω. Η Νατάσα, ένα κορίτσι της Κομσομόλ, κρατώντας ένα πολυβόλο στα χέρια της, πυροβόλησε τους Κράουτς. Όμορφο κορίτσι, ήταν πολύ βρώμικη και αδύνατη: δέρμα και κόκαλα. Αλλά το πρόσωπο με το αντρικό πηγούνι και τα μεγάλα μπλε μάτια διατήρησε την ομορφιά του. Η Νατάλια είχε τραυματιστεί περισσότερες από μία φορές, αλλά άντεξε το "ξύσιμο" στα πόδια της. Το τσιντς φόρεμά της, συχνά σκισμένο και βιαστικά ραμμένο, έμοιαζε με κουρέλια ζητιάνου. Στην ομοιότητα με ζητιάνο, ο ξυπόλητος, όλα καλυμμένα με γδαρσίματα και μώλωπες, αν και το όμορφο, αρμονικό σχήμα των ποδιών ενός πολεμιστή της Κομσομόλ, και η πάνινη τσάντα όπου το κορίτσι έκρυβε χειροβομβίδες με ένα εμπρηστικό μείγμα.
  Η Νατάσα έδωσε μια έκρηξη, βγάζοντας άλλο ένα κέρατο. Αυτό είναι μόνο στις ταινίες, υπάρχουν τέτοιοι υπεράνθρωποι που κόβουν καμιά δεκαριά στρατιώτες με μια έκρηξη. Σε μια πραγματική μάχη, ο Θεός φυλάξοι ότι από τις εκατοντάδες σφαίρες θα υπήρχε τουλάχιστον ένα ακριβές χτύπημα. Ο εξολοθρευτής αγοριών Ole Rybachenko και οι δασοφύλακες είναι μια υπέροχη εξαίρεση σε αυτή την περίπτωση.
  Αλλά η Νατάλια έγειρε στον γκρεμισμένο τοίχο και κοίταξε προσεκτικά πίσω από ένα σωρό σπασμένα τούβλα. Υπάρχουν τόσα πολλά μπάζα και οδοφράγματα στην πόλη που οι Ναζί δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα ισχυρά τανκς τους για να διαρρήξουν, και αναγκάζονται να παρασυρθούν σε μια δυσμενή μάχη πεζικού σε μικρές ομάδες.
  Κάνει ζέστη και σχεδόν όλοι οι πολεμιστές από το γυναικείο τάγμα πολεμούν ξυπόλητοι και είναι βρώμικες σαν τα γουρούνια. Αλλά δεν υπάρχει χρόνος για πλύσιμο, και η βρωμιά βοηθά να καμουφλάρεται στο απανθρακωμένο και καμένο Rzhev, και επομένως να επιβιώσει. Ωστόσο, μόλις την 1η Ιανουαρίου 1943, οι σύμμαχοι του Τρίτου Ράιχ αποκόπηκαν. Και οι Γερμανοί αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν αυτή τη θρυλική προεξοχή. Πόσο βοήθησε αυτό τον Κόκκινο Στρατό στις μάχες για τη Μόσχα.
  Η Νατάσα το ξέρει αυτό όπως όλοι. Και έτσι βουίζει ένα τραγούδι για να φτιάξει τη διάθεση όλων των άλλων πολεμιστών, πολλοί από τους οποίους υποφέρουν από σοβαρά τραύματα.
  
  Ο κόσμος είναι γεμάτος αγώνες και βάσανα
  Έτσι είναι από την αυγή του χρόνου,
  Όταν ο Άβελ έπεσε και ο Κάιν σηκώθηκε,
  Ο κακός παίρνει μια αρμάδα από στεφάνια!
  
  Τέτοια είναι η ανάγκη του ανθρώπου,
  Να στεναχωριέσαι σκληρά για πολλά χρόνια...
  Και έτσι πήγε μέχρι το τέλος του χρόνου,
  Ότι οι γενναίοι ανταμείβονται μόνο με αλυσίδες και κοντάρι!
  
  Αλλά πιστέψτε στο θάρρος, ο στρατιώτης δεν θα φύγει,
  Η Παντοδύναμη Ράβδος δεν θα μας δώσει μακριά -
  Όπως τα ιερά ρωσικά βιβλία,
  Ο Σβάρογκ ο Παντοδύναμος θα έρθει στη Γη!
  
  Θα έρθει μια εποχή - όπου οι άνθρωποι είναι χαρούμενοι,
  Εκεί που δεν υπάρχει βάσανο και το άθροισμα είναι μεγάλο!
  
  Όπου πάντα θα υπάρχουν χουρμάδες και δαμάσκηνα στο μέλι -
  Και όλοι θα λάβουν μια ανταμοιβή σαν τρελοί!
  
  Ο λαός της αγαπημένης μας απεριόριστης Ρωσίας,
  Προστάζω ότι σαν να ανθίζει ένα στεφάνι μια καλοκαιρινή μέρα...
  Και τότε η ανθρωπότητα θα γίνει δυνατή,
  Πάμε ένα ταξίδι στα μακρινά αστέρια!
  
  Είναι αδύνατο να μείνεις στη Γη της κούνιας,
  Μας τραβάει ένας μαγνήτης και το διάστημα καλεί...
  Δεν είναι περίεργο, ελέγχοντας το σχέδιο, θρηνήσαμε -
  Και ας κάνουμε έναν σκληρό απολογισμό για την τύχη!
  
  Πόσο υπέροχη είναι η εγγενής διδασκαλία,
  Τι μας έδωσε ο Παντοδύναμος μέσα από τις Βέδες του...
  Και η πατρίδα μας έχει ένα χρυσό δαχτυλίδι,
  Σπάστε τα δεσμά του θυμού, σπάστε τις ανάγκες!
  
  Η Πατρίδα θα χτίσει το όνειρο του κομμουνισμού,
  Όλα θα είναι δωρεάν σε αυτό - η απληστία θα φύγει!
  Για τους μακρινούς κβάζαρ, ο τουρισμός είναι πιο αγαπητός,
  Και μια βόλτα-πτήση για τα παιδιά στο μπλε αστέρι!
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список

Кожевенное мастерство | Сайт "Художники" | Доска об'явлений "Книги"