Рыбаченко Олег Павлович: другие произведения.

Wielka Wojna Rosji I TalibÓw

"Самиздат": [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Najlepszy pułk rosyjskich sił specjalnych "Korona" próbuje złapać od talibów w Afganistanie wielkiego, ale szalonego naukowca, który stworzył superbroń, która może sprawić, że wszystko się poruszy i zniknie. Trzy tysiące elitarnych sił specjalnych, dowodzonych przez generała dywizji Władimira Żukowskiego, znalazło się we wszechświecie, w którym wiecznie żyją tylko dzieci w wieku do dwunastu lat. I wszystkie siły specjalne od razu zmalały, stając się chłopcami, a ich sprzęt i broń nie działały. Teraz musimy tylko martwić się o przetrwanie, a także skłonić profesora Aleksandra Łukjanenko do sprowadzenia ludzi z powrotem.

  WIELKA WOJNA ROSJI I TALIBÓW
  ADNOTACJA
  Najlepszy pułk rosyjskich sił specjalnych "Korona" próbuje złapać od talibów w Afganistanie wielkiego, ale szalonego naukowca, który stworzył superbroń, która może sprawić, że wszystko się poruszy i zniknie. Trzy tysiące elitarnych sił specjalnych, dowodzonych przez generała dywizji Władimira Żukowskiego, znalazło się we wszechświecie, w którym wiecznie żyją tylko dzieci w wieku do dwunastu lat. I wszystkie siły specjalne od razu zmalały, stając się chłopcami, a ich sprzęt i broń nie działały. Teraz musimy tylko martwić się o przetrwanie, a także skłonić profesora Aleksandra Łukjanenko do sprowadzenia ludzi z powrotem.
  PROLOG
  Wojna z talibami stała się kolejnym testem dla Rosji. I jak się okazało, Rosja nie jest na to gotowa. Armia tadżycka okazała się słaba iz niskim morale. Tadżycy często poddawali się i przechodzili na stronę talibów. Dlatego Rosja musiała prowadzić wojnę z pełną mocą, rzucając do boju znaczne siły oraz siły lotnicze i lądowe.
  Oczywiście doprowadziło to do strat. To wszystko dorosło. Zgodnie z tradycją były ukrywane. Propaganda śpiewała piosenki o kolosalnych sukcesach rosyjskiego lotnictwa io tym, że Rosja zrobiła więcej w ciągu miesiąca niż Stany Zjednoczone w ciągu dwudziestu lat.
  I rozpoczął się ruch rosyjskich czołgów w głąb terytorium Afganistanu.
  Bitwy stawały się coraz bardziej gwałtowne i krwawe.
  Podejmowano próby rekrutacji miejscowej ludności i przekupywania dowódców polowych. Czasami było to możliwe, a czasami nie. Ale wojna ciągnęła się dalej. A koszty rosły i szkody, które coraz trudniej było ukryć.
  W Rosji doszło do demonstracji antywojennych, narastały protesty, dochodziło do starć z policją.
  Zbliżały się wybory prezydenckie, a poparcie dla Putina spadało. Cóż mogę tutaj zrobić?
  Dlatego informacja, że talibowie opracowują jakąś nieznaną superbroń, okazała się jak niebiańska manna. I była szansa na uchwycenie czegoś ciekawego. I zdaj raport władzom i ludziom.
  Nastroje w społeczeństwie stawały się coraz silniejsze: dlaczego dostaliśmy się do Afganistanu? Co nas obchodzi w arabskiej rozgrywce?
  Co więcej, podobnie jak w Syrii, nie można było walczyć cudzymi rękami. A Iran wcale nie chciał wspinać się do Afganistanu - to zatrute terytorium. Podobnie jak Uzbecy, Tadżykowie nie wykazywali gorliwości w bitwach.
  Oczywiście krążą pogłoski, że Talibowie mają bombę atomową lub coś jeszcze gorszego - na korzyść rosyjskiego reżimu. Okazuje się, że nie tylko dotarliśmy do Afganistanu. Stamtąd pochodzi potencjalne zagrożenie. I żeby to wszystko trzeba było zdusić w zarodku.
  W każdym wzmocnionym pułku elitarnych sił specjalnych "Korona", przeniesionych na teren, gdzie znajduje się rzekomy szalony naukowiec z rozkazem schwytania.
  Trzy tysiące myśliwców z najnowocześniejszą bronią. Specjalne maszyny z przyspieszeniem elektromagnetycznym i pociskami ze zubożonym rdzeniem uranowym. Najlepsze helikoptery w kształcie dysku ze specjalnymi pociskami i podwoziem na gąsienicach i silnikach odrzutowych. Transportery bojowe z aktywnym pancerzem i działami laserowymi.
  Czołgi wykonane z tytanu i ultranowoczesne modele wypchane elektroniką.
  Krótko mówiąc, cały pułk - najlepszy w armii rosyjskiej i broń eksperymentalna.
  Dowodzi nim generał dywizji Władimir Żukowski, Bohater Rosji.
  Mają informacje operacyjne, że szalony naukowiec ukrył się w bunkrze. I otocz pozycję.
  Prawda jest taka, że Mudżahedini nie są widoczni dookoła... A to budzi podejrzenia.
  Niemniej jednak satelity dają obraz - że nie ma min i wszystko wokół jest czyste.
  A pułk specnazu zbliża się coraz bardziej.
  ... ROZDZIAŁ 1.
  Szalony profesor Aleksander Łukjanenko ustawiał mały - wielkości litrowego słoika, ale rozdzielenie międzywymiarowego hiperprzemieszczenia było nabijane różnymi guzikami i dźwigniami. Było to urządzenie zdolne do znikania dużych, mobilnych mas żołnierzy, znikających nie wiadomo gdzie.
  Broń, która jest skuteczniejsza od broni jądrowej, a także czysta. I może pokryć duże powierzchnie - usuwając tylko ruchome spoiny.
  Aleksander westchnął ciężko. Rozejrzałem się po bunkrze... Portret emira Afganistanu.
  Starszy mężczyzna w turbanie i siwiejącej brodzie. Tak czy inaczej, ten przywódca przewyższył swoich poprzedników zabitych przez Amerykanów i zdołał zdobyć cały Afganistan - kraj o znacznej wielkości i populacji.
  Talibowie byli przyzwyczajeni do walki i szukali wyjścia w ekspansji zewnętrznej. A Stany Zjednoczone chciały ich popchnąć przeciwko Rosji.
  Jeden z wpływowych watażków został kupiony przez CIA i zaatakował rosyjską bazę w Tadżykistanie. Odpowiedzieli Rosjanie. A Putin pragnął walczyć i zemścić się za klęskę ZSRR w Afganistanie.
  A talibowie, zdając sobie sprawę, że ich reżim prawdopodobnie nie będzie w stanie osiągnąć dobrobytu gospodarczego, wspięli się na nową rzeź.
  I że Stany Zjednoczone bombardują ich od dwudziestu lat. Cóż, Rosja bombarduje - nic strasznego się nie stanie! Populacja Afganistanu zbliża się do czterdziestu milionów. I jest to oczywiście kawałek, który Putin w każdym razie - do przełknięcia: wnętrzności są cienkie.
  Tak więc emir uśmiecha się w złoconej ramie portretu. Mówią, że będziesz niewierny!
  Aleksander Łukjanenko rozumiał oczywiście, że fanatycy religijni mogą go w każdej chwili wyeliminować, zwłaszcza jeśli go nie potrzebują.
  Tutaj siedzi para brodatych mężczyzn z pistoletami maszynowymi. Zastrzelą go bez wahania.
  Ale Aleksander jest bardzo zły na Rosję i chce ją zepsuć. Wydaje mu się, że Rosjanie go obrazili. W rzeczywistości Lukyanenko od dzieciństwa był wyrzutkiem, był prześladowany i zastraszany przez kolegów z klasy i nauczycieli. A rodzice też nie kochali.
  Alexander był wielokrotnie leczony w szpitalu psychiatrycznym i miał grupę na mózgach. W życiu osobistym też nie miał szczęścia. Lukyanenko próbował się w literaturze, ale stał się pośmiewiskiem całego Internetu. Śmiali się z niego i kpili z niego.
  Krótko mówiąc - nikt nie kochał, nikt nie szanował, wszyscy myśleli, że są szaleni.
  Ale choroba psychiczna często w ogóle nie przeszkadza, a jedynie przyczynia się do manifestacji geniuszu.
  A Lukyanenko wynalazł, a nawet został doktorem nauk. Ale psychopata nie otrzymał pieniędzy na badania. I zaoferował usługi wrogowi Rosji - talibom.
  Zgodzili się.... Lukyanenko zdołał sprawić, że obiekty znikną w powietrzu. A potem zniknął nawet cały model czołgu ciężkiego.
  I zrobiło wrażenie.
  A teraz rosyjskie służby specjalne wywęszyły i spieszą się z zajęciem Łukaszenki.
  Aleksander tupnął butami o beton. Jest tu tylko pięćdziesięciu bojowników i nie mogą oprzeć się trzem tysiącom elitarnych sił specjalnych.
  Ale co, jeśli sprawisz, że wszystkie od razu znikną i zostaną przetransportowane - nie wiem gdzie?
  W każdym razie nie będą na planecie Ziemia. A to już duży plus dla mudżahedinów i minus dla Rosji!
  Aleksander Łukjanenko mruknął:
  - Uczyń Boga - żeby Putin nie żył!
  Szalony profesor zaciekle nienawidził Władimira Putina, wierząc, że kradnie mu szczęście! I to oczywiście stało się tylko manią dla Łukaszenki.
  Przeklinał go od czasu do czasu z powodu i bez powodu. I nawet kiedy zasnąłem, powiedziałem w myślach:
  - Putin nie żyje! Putin nie żyje! Putin nie żyje!
  Taka mania była z Łukaszenką. Ale teraz zaciekle zemści się na Rosji, a trzy tysiące elitarnych żołnierzy sił specjalnych, wyposażonych w najlepszy sprzęt na świecie, zniknie raz na zawsze!
  Szalony profesor wyszedł na balkon i zaczął nalegać na parametry swoich morderczych urządzeń, wywołując zawirowanie i transfer materii i przestrzeni.
  Władimir Żukowski również wyglądał na zmartwionego. Czy słuszne jest wysłanie całego wybranego, najlepszego pułku armii rosyjskiej, aby zaatakował garstkę bojowników? Czy to zbyt odważne?
  Tym bardziej pułapka jest możliwa.
  Generał Władimir miał złe przeczucia. A jego intuicja rzadko była oszukiwana.
  Ale rozkaz to rozkaz. Ponadto prowadzony jest nadzór satelitarny. A drony wciąż latają.
  Czyli wszystko mówi - jest czysto i nie ma zasadzki.
  Ale czy warto wysłać trzy tysiące żołnierzy, z których każdy kosztował kilka milionów dolarów - żeby schwytać jednego szalonego profesora?
  Ale oczywiście elitarne siły specjalne powinny zostać wtargnięte. Na przykład automaty - "Car". To nie jest jakiś przestarzały moralnie, prymitywny Kałasznikow.
   To broń przyszłości, w której pocisk leci z prędkością pięciu kilometrów na sekundę. A sama kula ma rdzeń uranowy. Żadna kamizelka kuloodporna nie wytrzyma, a transporter opancerzony przebije się na wskroś. Nawet czołg nie jest zbyt ciężki, a jego właz się nie przebija.
  Carski karabin szturmowy ma oczywiście dwanaście trybów ognia. I dzwonki i gwizdki komputerów. Możesz nawet grać na nim w gry.
  Ale kosztowna rzecz - stoi jak bojowy wóz piechoty.
  W ich pułku jest wiele zaawansowanych i drogich rzeczy. A w kraju sprawy nie idą za dobrze w gospodarce. A jest wiele demonstracji i protestów. Pełna starć z policją.
  Jeśli Putin wygra wybory prezydenckie, odbędzie się to kosztem zasobów administracyjnych, fałszerstw i braku silnych konkurentów. W każdym razie zdrowie Władimira Władimirowicza nie ma znaczenia, a wczesna zmiana władzy jest nieunikniona.
  Tutaj musisz coś pokazać wyborcy. Wojna w Afganistanie od początku nie była popularna. Wielu wciąż pamiętało, jak przegrał, walcząc tam z ZSRR przez dziewięć lat. Tak, i była opinia, że kiedy Talibowie są wrogami Stanów Zjednoczonych, są przyjaciółmi Rosji.
  Ale Putin kazał mu przejąć kontrolę nad Afganistanem. I zrobić to, czego ZSRR i USA nie mogły zrobić. A wojna rosła. A główny ciężar poniosła armia rosyjska. Plus jeszcze większe wydatki na wojnę.
  Pragnienie zemsty i pokazania, że jesteśmy najfajniejsi na świecie. A jednocześnie świadomość bezsensownej masy tego ciężaru.
  Żołnierze poruszają się w specjalnych kombinezonach maskujących z grafiką komputerową. Ale nadal możesz je zobaczyć. Tylko przez zamrożenie są praktycznie niewidoczne.
  W ich pułku wrzucono sumę ponad miliarda dolarów. I to oczywiście nie poszło na marne. Moc jest świetna. Ale ilu z tych bandytów. Wygląda na to, że profesor jest widoczny.
  Musi zostać schwytany żywcem.
  Chociaż istnieje duża pokusa, by strzelić do niego kulą snajperską.
  Czołgi są nadal dość widoczne. Ich kształt ma kształt piramidy i pomimo przebrania widać ruch.
  Więc najprawdopodobniej szalony profesor je zauważył....
  Pułkownik Jurij Petuchow, który stał po prawej ręce generała, mruknął:
  "Co jest w jego rękach, może bomba?"
  Generał odpowiedział:
  - Wkrótce się dowiemy! Może zastrzelić go paraliżującą igłą?
  Jurij sprzeciwił się:
  - Teraz się podda. I nagle upuści go i rozerwie!
  Władimir zgodził się:
  - Podejdź bliżej! Martwi mnie tylko to, że sami mudżahedini zastrzeliliby tego wariata!
  Aleksander również się zawahał. Błysnęła myśl: może poddanie się? Wyglądasz nawet na akademika i oddasz bohaterowi Rosji nową broń.
  Ale od razu wyobraził sobie, jak szczęśliwy byłby Putin, gdyby otrzymał najpotężniejszą broń zdolną do zniknięcia głowic nuklearnych.
  A potem Putin podbije cały świat! I stanie się największym cesarzem w historii ludzkości!
  Łukjanenko ryknął:
  - Więc Putin nie żyje!
  I we wściekłości włączył urządzenie hiperprzemieszczające na pełną moc.
  Początkowo wydawało się, że nic się nie dzieje. Chyba że kolory jakoś stały się jaśniejsze.
  Władimir Żukowski poczuł na twarzy lekki powiew ciepłego wiatru.
  I zmarszczył brwi... Władimir ma już ponad czterdzieści lat. Oczywiście nie widział wojny w Afganistanie od czasów sowieckich. Udało mu się jednak walczyć w Czeczenii i Syrii, a nawet z Gruzją.
  Ma spore doświadczenie. A intuicja mówi, że coś tu jest nie tak.
  I nagle światło nagle przygasło. I tak ostro... Ciemność dosłownie uderzyła w oczy. I tym razem lodowaty, strasznie zimny wiatr wiał mi w twarz.
  Władimir zadrżał. W ciemności zaczęły błyskać błyskawice... A lodowaty chłód został zastąpiony niesamowitym upałem. Jakbyś wleciał na górną pryczę łaźni parowej.
  Oczy mimowolnie zaczęły łzawić. A potem wszystko szybko, szybko się kręciło.
  Aleksander Łukjanenko również doświadczył ostrego obrotu wokół osi. Coś poszło nie tak. Widać, że odciął nadmiar mocy. I został schwytany w wir czasu...
  Szalony profesor zaczął desperacko naciskać guziki...
  Nagle powietrze stało się niezwykle gęste, a klatka piersiowa napięta.
  Na mój mózg runął stos, a moja świadomość zemdlała.
  Władimir Żukowski otworzył oczy.... Uderzyło go światło.
  Generał zaprzysiągł:
  - Co to za diabeł diabeł!
  Pułkownik Jurij zauważył:
  - Zapach jest przyjemny!
  Vladimir ostrożnie otworzył oczy. I gwizdnął ...
  Znajdowali się w jakimś bajecznie pięknym lesie. Na ogromnych drzewach rosły wielobarwne kwiaty. Latały, mieniąc się złotymi motylami i platynowymi ważkami. A same drzewa miały jasne, soczyste liście, które dawały paletę wszystkich kolorów tęczy.
  Pułkownik Jurij ryknął:
  - To raj!
  Vladimir milczał i nadal się rozglądał. Za drzewami częściowo zniknął pułk selekcyjny ze sprzętem i helikopterami. Ale było jasne, że wciąż tu był. Kamuflaż zaczął zanikać, aw pomarańczowo-jasnozielonej trawie pojawiły się kontury czołgów.
  Tak, to naprawdę jakiś cud.... Trzy tysiące żołnierzy z wyposażeniem przeniosło się do magicznego lasu.
  A to jest poważne ...
  A tutaj takie motyle są piękne. I kwiaty, także te z płatkami w różnych kolorach. A gąsienice pełzają po gałęziach, również tak jasnych, kolorowych i pięknych.
  A owoce rosną na drzewach. Jak gruszki, ananasy, kokosy, melony, banany i inne.
  A aromaty są takie słodkie i przyjemne dookoła ...
  Pułkownik Petuchow powtórzył:
  - To raj!
  Pułkownik Roman Złotnikow sprzeciwił się:
  - Nie oceniaj fontanny, kiedy pijesz z niej wodę!
  Generał Żukowski skinął głową:
  - Tak! Helikopter do mnie! Spójrzmy na ten Eden z góry!
  Kapitan Streltsova dowodził:
  - Helikopter do generała!
  Nastąpiła kilkusekundowa pauza, po czym nastąpiły okrzyki:
  - Silniki zgasły. Samochody usiadły!
  Generał Żukowski gwizdnął:
  - To jest raj!
  Kobieta około trzydziestki Streltsova zauważyła:
  - W raju nie powinno być broni!
  Pułkownik Petuchow skinął głową:
  - Mamy przerąbane! Dobrze też, że połączenie działa....
  Generał skinął głową. I zauważyłem, że zarost na twarzy Petuchowa gdzieś zniknął.
  I że zmarszczki zaczęły się wygładzać na naszych oczach.
  A twarz pułkownika Złotnikowa zaczęła blednąć, a blizna na twarzy zaczęła się zmniejszać.
  A siwe włosy Romana pociemniały na naszych oczach.
  Anastasia Streltsova, również to zauważyła, piszcząc:
  - Wow! W raju stają się młodsze!
  Sama Anastasia ma ponad czterdzieści lat, ale wygląda na nie więcej niż trzydzieści. A jej wygląd jest bardzo złożony. Wydaje jej się, że jest za gruba, potem pryszcz na twarzy, potem zmarszczka. Chociaż Anastasia jest bardziej muskularna niż gruba. Nie wydaje się szczupła, ale jej brzuch to płytki. Anastasia ma jasnoczerwony kolor, całkiem piękny. Teraz otworzyła smartfon i włączyła hologram. Oto zbliżenie jej twarzy. Ledwo zauważalne zmarszczki dojrzałej kobiety, z męskim podbródkiem i blizną prawie wytartą, ale widoczną w świetle na jej twarzy.
  Teraz prawda jest taka, że drobne siateczki przy oczach są wygładzone i widać, że blizna, już prawie wymazana przez kosmetologów, znika. A sama twarz zaczyna się zmieniać.
  Fizjonomia dojrzałej kobiety jest zaokrąglona i staje się młodą, świeżą, ładną twarzą dziewczyny. Tak, Anastasia jest jeszcze piękniejsza... A jej szerokie ramiona są zbyt wąskie, nie jak u kobiety.
  Jurij Petuchow nagle wykrzyknął:
  - Cholera...
  Vladimir spojrzał na niego. Karabin maszynowy wiszący na jego brzuchu jak sopel lodu zaczął blednąć i topić się. Twarz Jurija również stała się znacznie młodsza, prawie jak nastolatka. A z kolei masywne ramiona zaczęły się zwężać.
  Generał gwizdnął:
  - Czy stajemy się młodsi?
  Anastazja ćwierkała:
  - To jest wspaniałe!
  Jurij Pietruchow krzyknął:
  - Broń znika!
  Rzeczywiście, automat całkowicie zbladł i zniknął. W tym samym czasie zbiorniki zaczęły topnieć jak kry. Co wyglądało groteskowo, nie wszystko było widoczne, ale...
  Anastazja ćwierkała:
  - O ile to możliwe - opuść ręce,
  Spójrz na życie - jest najlepsze!
   Jurij Petukhov krzyczał, kołysząc się:
  - Czy jesteś głupi? Stajemy się bezbronni!
  Władimir zauważył:
  - Siły specjalne mogą walczyć ...
  Roman Zlotnikov, który miał już ponad pięćdziesiąt lat, ale szybko stawał się młodszy, pisnął:
  - Musimy zebrać wszystkich wojowników i trzymać ich razem!
  W tym momencie broń w końcu zniknęła. A sami żołnierze zaczęli się kurczyć. W tym samym czasie ubrania i buty, a także hełmy zaczęły blaknąć i znikać.
  Streltsova gruchała:
  - Och, co ty! nie chcę!
  Jurij Petukhov, który wyglądał już na czternaście lat, ryknął:
  - To jest coś w rodzaju czyśćca!
  Roman Złotnikow zauważył:
  - Tak, wszyscy wydajemy się być jak dzieci...
  Władimir Żukowski śpiewał:
  -Nie tylko panikuj,
  Nie jesteśmy rycerzami pikowanych kurtek!
  Tutaj ubrania w końcu zniknęły na nich ... Wojownicy zamienili się w chłopców w wieku około dwunastu lat, a Streltsova stała się dziewczynką. Płonąc ze wstydu, natychmiast owinęła się dużym pomarańczowym liściem.
  Chłopcy również intuicyjnie zaczęli owijać liście wokół bioder.
  Nie chciałam jednak za bardzo się ubierać - było gorąco, a na niebie świeciły jednocześnie cztery światła.
  Vladimir również zakrył wstyd, owijając prześcieradło wokół bioder. I rozejrzał się. Wszystko wokół zaczęło wydawać się jeszcze większe niż wcześniej. A teraz jest muskularnym chłopcem z krótką i modną fryzurą. Cała ich broń, ubrania i sprzęt zniknęły. Nie było nawet lustra.
  Ale poszczególne liście na drzewach miały wypolerowaną powierzchnię.
  Vladimir i kilku oficerów podbiegło, żeby spojrzeć.
  I wydali okrzyki. Stali się chłopcami i wyglądali na dwanaście lat, niektórzy trochę wyżsi, inni trochę niżsi.
  Vladimir również spojrzał w lustro. Przystojny, muskularny, jasnowłosy chłopak. Podobny do Vladimira w dzieciństwie, ale piękniejszy.
  Inni chłopcy również, zachowując swoją indywidualność, uzyskali idealnie regularne rysy twarzy i ulgę w mięśniach. Streltsova nie zbliżył się do lustra. Zmniejszając się, zaczęła ryczeć.
  Chociaż jej twarz była piękną dziewczyną, jej ciało, tracąc swój zaokrąglony kształt, wyraźnie straciło swoją atrakcyjność. Jednak Władimir jest już przyzwyczajony do kontrolowania siebie i niemyślenia o kobietach podczas wojny. Teraz był w szoku, po ponad trzydziestu latach.
  Prawda to lekkość w ciele, pragnienie ruchu, a w głowie chęć do zabawy.
  Dzieci zazwyczaj cały czas się uśmiechają i są wesołe, jeśli nic im nie boli.
  Ale teraz masz dziecinne ciało oraz dorosłą pamięć i osobowość.
  Z jednej strony Vladimir odczuwał strach - zostali bez broni i bezbronni w nieznanym świecie, nawet bez ubrań. I tu mogą się kryć poważni i potężni wrogowie. Mogą też zamieszkać zwierzęta drapieżne.
  A drugi to zachwyt - wrócił do dzieciństwa i czuje się tak dobrze! A jak jasne i kolorowe jest wszystko dookoła, a zapachy łaskoczą w nozdrza.
  Władimir boso, ze stopą dziecka, biegł po pomarańczowej trawie i czuł przyjemne łaskotanie.
  Tak dobrze tu w tym upale bez ubrania. I taki cud, jakby był w raju.
  Roman Złotnikow podskoczył i zauważył:
  - Jak dobrze się czuję! Tyle we mnie energii i siły!
  Władimir skinął głową i zauważył:
  - Tak Romko! Rzeczywiście, mam zarówno radość, jak i niepokój! Czy to nas czeka w następnej kolejności?
  Jurij Petukhov z przekonaniem odpowiedział:
  - Żyjmy w raju! I to jest świetne!
  Komandosi, zamieniwszy się w chłopców, biegali i śmiali się. Błysnęły nagie, okrągłe obcasy dzieci. Wielu z nich było zupełnie nagich, inni robili z liści przepaski na biodra. Żołnierze i oficerowie, zmęczeni surową dyscypliną, byli szczerze szczęśliwi. Szczęście przepełniło serca w cudownym świecie, gdy wrócili do dzieciństwa.
  Chłopcy zerwali owoce i zachłannie je.
  Roman zauważył:
  - Mogą zostać zatrute!
  Jurij sprzeciwił się logicznie:
  - A co lepiej umrzeć z głodu? Też jestem głodny!
  Vladimir skinął głową na znak zgody:
  "Analizator toksyn zniknął, więc musimy zaryzykować! Nie umieraj z głodu.
  Anastasia przestała ryczeć. Zerwała kilka płatków z drzewa i próbowała uszyć sukienkę. Jej włosy stały się prawie białe i krótsze, a jej bose stopy były lekko opalone i migotały.
  Roman zauważył:
  "Przestaliśmy się kurczyć i utknęliśmy w wieku przed dojrzewaniem. To oczywiście jest zarówno świetne , jak i niezbyt dobre!
  Vladimir zauważył z uśmiechem:
  - Cóż, dwanaście lat to nie pięć! I mam nadzieję, że jeszcze dorośniemy!
  Jurij Petukhov uśmiechając się, mrugnął i zauważył:
  - Mam taki radosny nastrój! Jak wspaniałe wakacje!
  Chłopak-generał skinął głową.
  - Młode hormony grają! Dzieci zdrowe fizycznie są bardzo szczęśliwe! Ciągle są w dobrym nastroju!
  Roman tupnął bosymi stopami, stopą dziecka, i zauważył:
  - A tutaj raj i owoce są takie pyszne!
  Dzieci z oddziałów specjalnych już bez wahania jadły egzotyczne rzeczy. Roman również bardzo tego spróbował.
  Ogólna myśl: czy to on, czy nie? Wspomnienie było takie samo, a nawet stało się jeszcze ostrzejsze i jaśniejsze, a jednocześnie to nie był do końca on. W szczególności nastrój jest wysoki i chcę się śmiać. A ciało jest bardzo lekkie, jak we śnie. A świat stał się jeszcze jaśniejszy niż był. I czujesz się jak w niebie.
  Czy jesteś chłopcem? A może wszyscy w raju powinni być dziećmi?
  Pamiętam, że Jezus powiedział, że aby odziedziczyć królestwo niebieskie, musicie być jak dzieci.
  Vladimir jeśli owoce, zdumiony, jak przyjemnie smakują. A na ile są egzotyczne i piękne. I ogólnie wyszło tak świetnie.
  Anastasia również zaczęła jeść. Była w płatkowej sukience, przypominającej Calinkę.
  Vladimir przypomniał sobie również bajkę o dwójce dzieci w świecie owadów. Tam też były wśród dużych kwiatów. Ale tutaj przynajmniej owady są spokojne.
  Tak, wygląda jak niebo i Eden.
  Pułkownik Romka zapytał generała Wowkę:
  - Jest taki piękny!
  Generał chłopiec zauważył:
  - Może już nie wszystko jest tak dobre ...
  Vladimir przypomniał powieść, w której przestępcy zostali wysłani do świata, w którym rozpylano narkotyki w powietrzu, a ludzie wpadali w euforię. Z jednej strony jest to humanitarne, ale z drugiej.
  A może to raj dla przestępców? A jednak Władimir zabijał ludzi, a nawet torturował. Kilka razy zdarzyło się to zmusić kobiety do miłości. Zdarzył się przypadek, kiedy osobiście około trzynastoletniemu chłopcu lekko usmażył swoje nagie pięty palnikiem, aby uzyskać informacje. To prawda, zrobił to ostrożnie, aby nie okaleczyć.
  Ale chłopak wciąż krzyczał, rozdzierając serce. Chociaż w końcu pozwolił mu się wymknąć.
  Więc Vladimir ma piętno na broni.
  Jak wielu innych. Tutaj siły specjalne miały już doświadczenie bojowe, a nie było wielu przybyszów, którzy nie mogli wyczuć prochu .
  Chociaż odkąd piekło jest takie piękne?
  Vladimir zjadł owoce. Dzieci z oddziałów specjalnych rzucały się na siebie skórkami i śmiały się. Tak, to niegodne, jakby naprawdę wpadły w dzieciństwo.
  Chłopak generał krzyknął wyraźnym głosem:
  - Uwaga - ręce w szwach!
  Dzieci sił specjalnych zamarły mechanicznie. Ale tylko przez kilka sekund, a potem znów rzucił się do biegu i śmiechu.
  Podobno komenda wydana przez dziecięcy głos, a półnagi chłopiec nie zrobił na nich wrażenia!
  Władimir chrząknął:
  - Jestem twoim dowódcą i generałem!
  Anastazja zauważyła:
  - Nie masz pasków na ramię! I rzeczywiście na tym świecie jesteś tym samym dzieckiem, jak wszyscy inni!
  Vladimir odpowiedział z westchnieniem:
  - Na to wygląda! Ale musi być ktoś starszy!
  Jurij Petuchow zasugerował:
  - Zbierzmy drużynę i wybierzmy naszego wodza!
  Anastasia skomentowała:
  - A może królowa jest lepsza! Jest trzy tysiące chłopców i tylko jedna dziewczyna!
  Więc musi zostać królową!
  Władimir z powątpiewaniem potrząsnął głową:
  - Mężczyzna musi je trzymać w rękach!
  Roman wzruszył ramionami i zauważył:
  - A może w ogóle lepiej bez dowódcy! Żyjmy jak dzicy lub Robinsonowie. W tym raju!
  Anastasia skinęła głową:
  - Tak, byłoby fajnie!
  Jurij zasugerował:
  - Może zagramy w piłkę nożną?
  Władimir potrząsnął głową:
  - Nie mamy piłki!
  Dziewczyna zauważyła:
  - Możesz zrobić ze skórki!
  Chłopcy z sił specjalnych walczyli na rękach i płatali figle. Ponadto niektórzy już próbowali wzniecić ogień za pomocą maczug tarcia i rzeźbienia.
  Roman zauważył z uśmiechem:
  - Czy możemy usmażyć gąsienicę i zjeść mięsną?
  Władimir śpiewał żartobliwie:
  - Każdy bierze pod uwagę zarówno zimę, jak i wiosnę,
  Niezmienne menu to moje mięso!
  Anastasia zachichotała i zauważyła:
  - O nas dzieciństwo i pośpiech!
  Jurij skinął głową:
  - Bycie determinuje świadomość!
  Vladimir uderzył pięścią w drzewo i warknął:
  - Wystarczająco! Dajcie spokój chłopaki, bez dodatkowej głupoty! Jestem twoim dowódcą! A anarchia nie jest dozwolona!
  Jurij i Roman odpowiedzieli zgodnie:
  - Zapomnij kim byłeś! Tutaj wszyscy jesteśmy równi!
  Anastasia skinęła głową i dodała:
  - A spróbujmy gąsienicy, a wraz z nią konika polnego.
  ... ROZDZIAŁ NR 2.
  W Afganistanie trwały zacięte walki między wojskami rosyjskimi a talibami. Wojna ciągnęła się i trwała ze zmiennym powodzeniem.
  A potem cały pułk najlepszych sił specjalnych armii rosyjskiej zniknął bez śladu.
  Trzy tysiące żołnierzy i oficerów pod dowództwem generała. I to oczywiście bardzo nieprzyjemna wiadomość.
  Które oczywiście kazano zachować w ścisłej tajemnicy. Ale plotki i tak się rozchodzą. I prawie nie da się ukryć utraty całego pułku.
  A to w przeddzień wyborów prezydenckich. Kiedy komuniści mianowali na kandydata młodego gubernatora regionu Oryol, który szybko zaczął zdobywać popularność. A ludzie od ćwierćwiecza są zmęczeni sędziwym i oczywiście chorym Władimirem Putinem. Jak długo jedna osoba może zasiadać na tronie? I oczywiście wynik wyborów nie jest tak oczywisty jak w XVIII.
  A potem nadeszła wojna. A także niezbyt udany. Wielu obwiniało Putina za to, że dał talibom szansę na zdobycie przyczółka w Afganistanie i nie wspierał Sojuszu Północnego w walce z fundamentalistami. A w gospodarce też nie ma się najlepiej. Podobny incydent z pułkiem mógłby więc zagrozić wynikom wyborów.
  Pułk rzucił się na poszukiwania wszystkich helikopterów i samolotów oraz satelitów z kosmosu.
  Ale nie pozostał żaden ślad. Wszystko zniknęło bez śladu, jakby nigdy nie istniało. A to wywołało wielki niepokój.
  Poszukiwania zaginionego pułku zajmowały się również cztery dziewczyny - oficerowie sił specjalnych.
  Krążyły plotki o cudownej broni, którą mieli talibowie. I o jakimś szalonym profesorze. Tak, a ta broń miała zostać przechwycona przez ten pułk. Ale możliwe, że jego zniknięcie jest związane z tą bronią. Nawet najprawdopodobniej tak jest!
  Oficerki przeniosły się w głąb Afganistanu.
  Natasza, Zoja, Augustina, Swietłana biegły, tupiąc nagimi, zgrabnymi, dziewczęcymi nogami po kamienistej ścieżce. Ich twarde stopy z łatwością wytrzymały ostre kamienie.
  Wojownicy to oczywiście wojownicy najwyższej klasy. Kiedy talibowie zaatakowali Tadżykistan, Rosja znalazła się w bardzo trudnej sytuacji. Armia Rachmonowa częściowo uciekła, a częściowo przeszła na stronę talibów. A rosyjska baza wojskowa została całkowicie otoczona.
  Zablokowali go i zadali miażdżące ciosy, strzelając ze wszystkich dział. I pokonują moździerze i inne mordercze środki zniszczenia.
  Zginęło wtedy wielu rosyjskich żołnierzy. I to oczywiście okazało się okrutną i oczywistą błędną kalkulacją władz rosyjskich i osobiście Putina. W końcu talibowie otrzymali całkowitą wolność i kontrolę nad Afganistanem. A sojusz północny został porzucony i legalny rząd Afganistanu. I wiele innych rzeczy zostało zepsutych.
  W szczególności talibowie zawarli pokój z Iranem iw tym przypadku Rosja nie mogła liczyć na użycie wojsk swoich sojuszników. I to jest kolejne znaczące przebicie.
  Wojna stała się poważna i krwawa. I nie można było w żaden sposób wygrać.
  Były też jednak plusy. Duże formacje lądowe otrzymały doświadczenie bojowe. Tak i po raz pierwszy Rosja walczyła prawie sama z silnym wrogiem, którego na przykład nie było w Syrii. Walczyła tam cała koalicja, a przede wszystkim Amerykanie bombardowali.
  A tutaj musiałem walczyć praktycznie sam, z kolosalną i fanatyczną siłą. Ale właśnie to rozwinęło umiejętności i myślenie strategiczne.
  W końcu to z silnym wrogiem wykuwa się odwagę i najlepsze cechy duszy.
  Nie tak jak w Syrii, gdzie inni walczyli z reguły za Rosję, a generałowie spieszyli się, aby wszystko sobie przypisywać.
  Natychmiast stała się wojną rosyjską. I kolejna, tym razem najcięższa próba od czasów II wojny światowej.
  Tutaj dziewczyny zmierzyły się z mudżahedinami.
  Natasza odwróciła się i rzuciła granat gołymi palcami, krzycząc:
  - Odrodzimy ZSRR!
  Zoya, unikając kuli, odcięła mudżahedinom, wypuściła ich wnętrzności i gołym, okrągłym obcasem dającym dar śmierci, jęknęła:
  - I będzie wielkie zwycięstwo!
  Augustyn ustawił też dobrze wycelowaną kolejkę po duchy. Pocięła je jak snop słomy i zawołała:
  - Za komunizm!
  Swietłana, strzelając do bandytów, a także rzucając morderców gołymi palcami, wydała:
  - O decydujące zwycięstwa!
  W ten sposób do bitwy wkroczyła agresywna czwórka. I niech specjalnie zniszczą mudżahedinów.
  A z powietrza rosyjscy piloci Albina i Alvina biją dusze.
  I strzelają do nich rakietami gołymi palcami ich wyrzeźbionych nóg.
  Wojownicy walczą tylko w cienkich majtkach. I naciskają, wystrzeliwując rakiety na przyciski joysticka ze szkarłatnymi sutkami.
  Albina śpiewała entuzjastycznie:
  - Chodź, zaśpiewaj nam piosenkę z wesołym wiatrem ...
  Alvina wcisnęła przycisk truskawkowym sutkiem i pisnęła:
  - Wesoły wiatr!
  Albina wystrzeliła, wciskając nagą, okrągłą piętę na pedale i ćwierkając:
  - Wspinałeś się po morzach i górach na całym świecie!
  Alvina wystrzeliła gołymi palcami u nóg i zaćwierkała:
  - I słyszałem wszystkie piosenki na świecie!
  W ten sposób ta para zmierzyła się z talibami. To dziewczyny o niezwykłej urodzie i sile. A rakiety tak pobiły mudżahedinów. To są wojownicy - po prostu super wysokiej klasy!
  Oczywiście, jeśli takie kobiety wezmą udział w dushmanach, żaden gang nie może się im oprzeć.
  A kiedy rakiety wybuchają, całe góry ziemi natychmiast wznoszą się w górę.
  Albina śpiewała z zachwytem, wciskając guzik rubinowym sutkiem:
  - wydano rozkaz zrównania aul z ziemią,
  Salwy "Smercha" rozpalają góry!
  To są naprawdę dziewczyny. Jak z wielkim entuzjazmem miażdżą talibów.
  Alvina śpiewała z entuzjazmem, ruchając mudżahedinkę gołymi palcami:
  - Niełatwe, ale passaran, a zadamy miażdżący cios!
  W ten sposób dziewczyny działały z energią panter.
  Anastasia Vitmakova również jest w szeregach, a ta wiedźma walczy z talibami.
  Jest bardzo piękną i rudowłosą Anastazją Vitmakovą. A ona ma już kilka lat, ponad sto. Ale wygląda na dwadzieścia. Jest taka cudowna i piękna. Czarownice się nie starzeją.
  I walczy z armią talibów. Rosja przeżywała ciężkie chwile. Talibowie są bardzo liczni i fanatyczni. A stoją za nimi duże siły - w tym Chiny. Więc armia rosyjska jest głupia.
  Ale dziewczyny w bikini są zazwyczaj na topie.
  Anastasia Vitmakova gołymi palcami nacisnęła przyciski joysticka, nokautując wroga i gruchała:
  - Chwała epoce komunizmu!
  Akulina Orłowa również walczy desperacko i skutecznie. A jej szkarłatne sutki są zawsze w akcji.
  Dziewczyny są jednak we wszystkim świetnymi rzemieślnikami. W szczególności bardzo lubią mężczyzn. I naprawdę to lubią.
  A podczas wojny w Afganistanie jest to niezwykle ważne dla podniesienia waszej karmy i aury. Wtedy stajesz się bardzo silną kobietą, absorbującą energię mężczyzn.
  Akulina ponownie zanurza się i posyła pociski gołymi palcami pełnych gracji nóg. Bardzo jej to pasuje.
  A teraz rosyjskie lotnictwo uderza w talibów i robi to szybko, na dużą skalę.
  Są samoloty ogromnych rozmiarów o kolosalnej rozpiętości skrzydeł typu TU-160 i TU-260. To robi niezatarte wrażenie na mudżahedinach.
  Zostają trafieni, najpierw trzymają się, a potem rozpraszają.
  Ale nadal zadają straty wojskom rosyjskim. Zwłaszcza działając w zasadzce zza rogu.
  Pięć dziewczyn z sił specjalnych i chłopiec Leshka walczą na pancerniku lądowym - specjalnym typie superciężkiego, ale jednocześnie mobilnego czołgu.
  Teraz ich samochód tankuje.
  I sześć - postanowiłem zagrać trochę w karty. Przy sześciu graczach gra toczy się bardzo szybko. A karty lecą z boku na bok.
  Alenka rzuciła asa gołymi palcami i gruchała:
  - Cóż, wylatuję!
  Leshka uśmiechnął się. Gra jest naprawdę prosta i wymaga umiejętności oraz zapamiętywania.
  Przegrany robi dziesięć pompek.
  Tym razem olimpiada musiała zrobić pompki. Jest największą dziewczyną z piątki i jest bardzo umięśniona.
  Łatwe do podciągania. Ale Leshka jest chłopcem w wieku około dwunastu lat, który siedzi na jej plecach.
  Co jest o wiele bardziej interesujące. Blondynka opiera nagie pięty dziewczyny na łopatkach szerokich pleców.
  Olympiada uśmiecha się i wyciska dwadzieścia razy. Jej ciało jest bardzo opalone, włosy są blond, a mięśnie mocne.
  Leshka zeskoczył z jego pleców i ponownie zaczął rozdawać karty. Miażdżyli talibów w swoim czołgu za pomocą silnika elektrycznego.
  Leshka musiał sam zrobić pompki następnym razem. Anyuta postawiła bosą stopę na ostrych łopatkach chłopca. Leshka pchała nosem, dziewczyna naciskała. Gdy doszedł do dziesięciu, chłopiec wstał i bawiąc się kaflami prasy, wydał:
  - nie jestem pokonany Rosjaninem,
  Jeszcze się nie urodził...
  Kto mógłby mnie złamać!
  Potem chłopak usiadł znowu do zabawy... Rudowłosa Alla połaskotała chłopca w gołą piętę i zauważyła:
  - Wkrótce będziesz mężczyzną!
  Aleksiej odpowiedział z uśmiechem:
  - Co chcesz?
  Ognista lisica zachichotała.
  - A my, przy pomocy magii, zostawimy ci chłopca na zawsze!
  Leshka zachichotał w odpowiedzi i odpowiedział:
  - Chcę dorosnąć i zostać oficerem!
  Maria, ta dziewczyna o złotych włosach, zauważyła:
  - Pokochasz bycie dzieckiem!
  Ale potem przerwa się kończy i szóstka wpełza do zbiornika. Według stanu, superciężki pojazd z kilkunastoma działami musi być obsługiwany przez sześć osób.
  Załoga musiałaby początkowo składać się z kobiet. Ale Aloshka uciekł z sierocińca i podróżował po całym WNP. A nawet dostałem się do Afganistanu.
  Alla go tam złapała. I zaproponowała, że zostanie synem pułku.
  Chłopiec się zgodził. A teraz jest z dziewczynami z terminatorów.
  I jak piękności podjęły Talibów i uderzyły Mudżahedinów z kolosalną niszczycielską siłą.
  Alenka nacisnęła bosymi stopami przyciski joysticka gołymi palcami u stóp i gruchała, szczerząc zęby:
  - Chwała Rosji i będziemy mieli komunizm!
  Anyuta energicznie potwierdziła, naciskając guzik szkarłatnym sutkiem i uderzając talibów rakietami:
  - Obyśmy mieli komunizm!
  Rudowłosa Alla, miażdżące duszmany, energicznie wydana:
  - Chwała chwalebnej epoce komunizmu!
  I jak naciśnie pięta. I polecą granaty gazowe.
  Ale Maria z truskawkowym sutkiem nacisnęła przyciski joysticka i uderzyła go piorunem. A mudżahedini przeżywali ciężkie chwile.
  A wojownik warknął:
  - Za naszą Ojczyznę!
  Olimpiada jest największa z dziewcząt i jakby mięśnie utkane z lin zaskowyczały:
  - Za wielką ojczyznę!
  A palcami bosych stóp naciskał guziki i w ten sposób niszczył talibów.
  A chłopiec Leshka też nacisnął dźwignię gołą piętą ... I wysadził talibów porażeniem prądem. Morderczy super-ciężki czołg armii rosyjskiej w akcji i nie pozwala talibom odejść - miażdżąc ich w setki!
  A chłopiec około dwunastu lat, Leshka, nawet śpiewał:
  Jesteśmy pionierami dzieci komunizmu -
  Koster, namiot i dzwonek trąbka!
  Inwazja przeklętego faszyzmu -
  Kto stanie w obliczu ostrej porażki!
  
  Co straciliśmy w tych bitwach?
  Zdobyłeś go w bitwach z wrogiem?
  Zanim byliśmy tylko lekkimi dziećmi -
  A teraz wojownicy z Ojczyzny !
  
  Ale Hitler zrobił krok w kierunku naszej stolicy,
  Zrzucał bomby bez liczenia wodospadu!
  Jesteśmy Ojczyzną jeszcze piękniejszą niż niebo -
  Teraz nadszedł cholerny zachód słońca!
  
  Na agresję zareagujemy ostro -
  Mimo że sami są wysocy, niestety, są mali!
  Ale miecz jest w rękach delikatnego nastolatka -
  Silniejszy niż legiony szatana!
  
  Niech czołgi pędzą lawina za lawiną,
  A karabin dzielimy na trzy!
  Niech policjanci celują w plecy,
  Ale Święty Bóg ukarze ich zaciekle!
  
  Co zdecydowaliśmy? czynić sprawę pokoju -
  I za to, niestety, musiałem strzelać!
  Spokój jest już nienawistny.
  Jest też przemoc i łaska!
  
  Z dziewczyną biegamy razem boso-
  Choć spadł śnieg, jak węgiel pali śnieg!
  Ale nie boją się, dzieci wiedzą -
  Faszystowski będzie napędzany śmiało przez pocisk do trumny!
  
  Tutaj złożyli podłą kompanię Fritzów ,
  A reszta majtek biegnie!
  Miażdżymy piechotę jak kosę w bitwie -
  Młode lato nie jest dla nas przeszkodą !
  
  Osiągnięcie zwycięstwa nastąpi w maju,
  Teraz zamieć jest kłująca, twardy śnieg!
  Chłopiec jest boso, jego siostra jest boso,
  Dzieci w strzępach kwitły!
  
  Skąd biorą się w nas te siły -
  Aby znieść zarówno ból, jak i zimno, ta potrzeba!
  Kiedy przyjaciel zmierzył dno grobu,
  Kiedy przyjaciel jęczy - umrę!
  
  Chrystus pobłogosławił nas pionierów
  Powiedział, że Ojczyzna została wam dana przez Boga!
  To jest pierwsza wiara ze wszystkich,
  Radziecki, święty kraj!
  Chłopak śpiewał, a dziewczyny śpiewały razem. Jak pięknie to wyglądało.
  A Natasza również ustawiła kolejkę do talibów. Pocięła je jak sierp pszenicy.
  Rzuciła granat gołymi palcami u nóg i zaćwierkała:
  - Chwała rosyjskim bogom!
  Zoya, niszcząc armię Mudżahedinów i wybijając kopce trupów, wydała:
  - I chwała naszym bohaterom!
  Wtedy jej naga pięta, złotowłosa stuła, rzuciła śmiertelny dar śmierci.
  Ale rudowłosy Augustyn skosić Mudżahedinów. Lupanet za pomocą szkarłatnego sutka z bazooki i gwizdania wyda:
  - Za naszego Rusa Svaroga!
  Wtedy Swietłana jest w bitwie. Ta dziewczyna jest też bardzo agresywna.
  I miażdży talibów z kolosalną furią. I jej nagie palce, miotające kolosalną niszczycielską mocą - darem śmierci.
  Swietłana mówi:
  - Za Ojczyznę, naszą matkę -
  Zabij mudżahedinów!
  To czwórka w bitwie, tak agresywna i wyjątkowa. I przejęli Talibów i trwa ich całkowita eksterminacja.
  A z góry Albina uderzy w rakiety. Cóż - ta dziewczyna wcale nie jest słaba. I jak miażdży wrogów.
  Albina jest blondynką i naturalną urodą. A jego pociski rakietowe z nieba po prostu zdmuchują głazy w różnych kierunkach. I to tak, jakby wieloryb zsyłał z fontanny masę płonącej ziemi i metalu. To całkiem fajne.
  Alvina też jest boso, z zaostrzoną nogą, wciśnie guzik, a potem eksploduje. A masa morderczych strumieni idzie w niebo.
  A naturalna blondynka ryczy:
  - Na chwałę Rosji i nieba!
  Tak miażdżą się talibskie dziewczyny . Ile z tych pięknych dziewczyn jest z przodu.
  Elizaveta, Ekaterina, Elena walczą na T-95.
  Trzy dziewczyny na rosyjskim czołgu są bardzo gorące. I wysyłają pocisk za pociskiem do wroga.
  Elżbieta szczerząc zęby zamruczała:
  - I nikt od początku świata,
  Takiej uczty nie widziałem!
  Ekaterina skinęła głową, bijąc mudżahedinów:
  - Pokonanie talibów -
  Otrzymaliśmy wiele od Roda!
  Elena, strzelając do dusz, wydała:
  - Chwała naszemu krajowi,
  Szatan nie wygra!
  A triada dziewczyn jest bardzo energiczna. Wysyłają pociski z wielkim niszczycielskim efektem wybuchowym.
  Elizabeth naciska gołymi palcami na przyciski joysticka, nokautuje wroga i śpiewa:
  - Żyjemy na ziemi naszego ojca!
  Catherine nacisnęła szkarłatny sutek na przycisk joysticka, znokautowała cały pluton mudżahedinów i pisnęła:
  - Wnuki Svaroga - wspaniałe dzieci!
  Elena rzuciła, naciskając guzik nagim, okrągłym obcasem i jęknęła:
  -I leci na skrzydlatym koniu...
  I wszystkie dziewczyny ryknął chórem:
  - Rosja w odległych tysiącleciach!
  W ten sposób czołg T-95 pokazuje swoją kolosalną siłę i ogromną moc.
  Tak energetycznie działa triada dziewczyn. Wojownicy to akrobacje, zwłaszcza gdy są prawie nadzy.
  Elizabeth śpiewała dowcipnie, naciskając guzik szkarłatnym sutkiem:
  - Rosja śmiała się i płakała i śpiewała,
  W każdym wieku, dlatego ona i Rosja!
  Oto walczące dziewczyny tutaj... Ale talibowie nie żartują.
  Veronica została przez nich schwytana. Więc dziewczyna została najpierw rozebrana do naga. A potem z wielkim entuzjazmem zaczęli chłostać. Bili ją nie tylko batem w plecy, ale także kijami w jej nagie, okrągłe pięty.
  Veronica nawet krzyczała z dzikiego bólu. I bili ją batem i kijami, aż straciła przytomność. Potem posypali rany solą. I boso, z nogami spuchniętymi od bicia, zacisnęli je w bloku i rozpalili pod nimi ogień. I usmaż nagie obcasy dziewczyny.
  Veronica kilka razy zemdlała z szoku bojowego. Została doprowadzona do rozsądku. A jednocześnie przynieśli pochodnię do skrzyni, uprzednio nasmarowując ją olejem. I jak świeciły szkarłatne sutki dziewczyny.
  Veronica była długo torturowana. Spalona ogniem i łonem Wenus... Co możesz zabrać - Talibowie to barbarzyńcy.
  W końcu Veronica została wymieniona na jednego z dowódców polowych. A dziewczyna obiecała zemstę na Mudżahedinach.
  Ale talibowie są miotani rakietami. Stalenida i Victoria celują w cele.
  I niszczą góry na kawałki...
  Stalenida nacisnęła bosymi palcami na przyciski joysticka i gruchała:
  - Wierzę za nas cały świat!
  Victoria nacisnęła przycisk joysticka swoim szkarłatnym sutkiem i odpowiedziała:
  - Tak, świat o nas nie dba!
  Rzeczywiście, światowe media były raczej po stronie talibów. I donosili, że delektują się szczegółami barbarzyńskich bombardowań , którym rzekomo rosyjskie siły powietrzne poddawały afgańskie miasta.
  Oczywiście nie obyło się bez tego. Wojna w ogóle była niezwykle okrutna i krwawa.
  Stalenida ponownie przyciskając rubinowy sutek do celu, pisnęła:
  - Za Ojczyznę marzeń!
  I westchnęła... W Rosji są wybory prezydenckie. Główna walka toczy się między starym i oczywiście niezdrowym Władimirem Putinem a młodym gubernatorem regionu Oryol, Andriejem Kliczkowem. I tu tak jak komunista się wysuwa.
  Stalenida, Victoria i Tamara ponownie kierują pociski na cele. Dziewczyny walczą tylko w majtkach. Ale jest świetnie.
  Stalenida śpiewała:
  - Boso, tylko boso,
  Pod lipcowym piorunem
  A przy dźwiękach fal ...
  Victoria nacisnęła guzik bosym obcasem i kontynuowała:
  - Boso, tylko boso,
  To nam dane jest tańczyć z Tobą!
  Tamara też tutaj, z gołymi palcami u nóg, przyciśnięta i ćwierkająca:
  - Za Ojczyznę - naszą siostrę!
  Te dziewczyny to niesamowita klasa!
  A oto dziewczyny z Japonii - najemnicy ninja. To jest poważne.
  Dziewczyna ninja o niebieskich włosach wyjęła błyskawicę ze swoich szkarłatnych sutków i spaliła masę mudżahedinów.
  Potem prowadziła młyn swoimi mieczami, odcinając głowy talibom.
  Potem jej bose palce rzuciły grochem z materiałami wybuchowymi.
  Dushmans rozdarły się, a dziewczyna gruchała:
  - Dla dobra Japonii!
  Dziewczyna ninja z żółtymi włosami również waliła w przeciwników z sutkami truskawkowymi. Wojownicy mieli tylko cienkie majtki z ubrań. A miecze odtwarzały technikę motyla, zmuszając głowy w turbanach do upadku. A potem bose palce u stóp dziewcząt wystrzeliły bumerang, odcinając głowy talibom.
  Wojowniczki gruchały:
  - Za latającego ninja!
  Dziewczyna ninja o rudych włosach wydobywających się z rubinowych sutków śmiercionośnych pulsarów morderczej mocy. A potem miecze, wydłużając się, odcinają głowy przeciwnikom. A potem gołe palce rzuciły ostre, zaostrzone dyski, które tną głowy jak brzytwa.
  Wojownik gruchał:
  - Nasi japońscy bogowie atakują!
  Dziewczyna ninja o białych włosach również uderzyła wrogów kulą ognia, która wyleciała ze szkarłatnych sutków. Potem zagruchała:
  - Nasi bogowie są super!
  A jej bose palce rzuciły worek wybuchowych materiałów węglowych, rozrywając talibów na małe kawałki.
  A teraz miecze znów odrywają głowy. To są dziewczyny - najwyższy lot ptaka.
  To są najemnicy, którzy przybyli z Japonii. I zmielmy jak kotlet talibski.
  Alice i Angelica również toczą własną wojnę. Używają karabinów snajperskich.
  Strzelają do mudżahedinów...
  Alicja z pomocą karabinu trafiła wroga, który próbował zdobyć rosyjski śmigłowiec "Stinger". Potem zaświergotała:
  - Za naszą Ojczyznę, niech ZSRR znów przyjdzie!
  Angelica również strzeliła we wroga z dużą celnością, zestrzeliła wrogi samolot i mruknęła:
  - Za naszą Ładę!
  Samolot talibów jest jednak tylko samolotem prowizorycznym. Sami produkują dużą ilość lotnictwa w sposób rzemieślniczy. I walczą rozpaczliwie.
  Alice, ta blondynka walczy z wielkim entuzjazmem. Jest wojowniczką na najwyższym poziomie.
  I zabija innego mudżahida. To jest piękno-klya. I piszczy z głębi jego płuc:
  - Chwała epoce komunizmu!
  Angelica, ta rudowłosa i duża dziewczyna w bikini, zgodziła się z tym:
  - Wielką chwałą będzie era komunizmu!
  A obie dziewczyny chowają się za skałami. Są bardzo opalonymi i muskularnymi pięknościami. Ale jednocześnie zręczny zwinny.
  Alicja rzuciła dar śmierci gołymi palcami śmiercionośnej siły i pisnęła:
  - Za świat komunizmu!
  Angelica zauważyła, strzelając:
  - Co rozumiesz przez komunizm?
  Alicja odpowiedziała zdecydowanie, gołym obcasem wbijającym paczkę w eksplozję:
  -Prawdziwy raj na ziemi!
  Angelica chętnie się z tym zgodziła:
  - Cóż, raj to raj!
  A rudowłosa dziewczyna gołymi palcami rzuciła całą masę granatów.
  Oto taka agresywna brawura. A dziewczyny pracowały razem. I wysyłali pocisk za pociskiem.
  Ich nagie, okrągłe obcasy są lekko zakurzone. A dziewczyny pluskały nogami w kałużach. I znowu zaczęli rzucać na wroga gołymi palcami, co przynosi zniszczenie.
  Alicja śpiewała z entuzjazmem:
  Beznadziejny mrok pokoju
  Zanurzyłem się w otchłań drobnych kłopotów...
  Przełam ciszę płomień bitwy,
  Przełam ciszę hukiem zwycięstw!
  Angelica agresywnie zauważyła, powalając kolejnego złego ducha za pomocą szkarłatnego sutka:
  - Dobre dziewczyny służą w raju, a wojownicy do Hyperrai!
  Alicja zgodziła się z tym:
  - Dojedziemy tam, dokąd dążą wszyscy patrioci Ojczyzny!
  Wojownicy okazali się być w nastroju na najbardziej realne zwycięstwo...
  A teraz kolejny Mudżahedin padł przez nich uderzony. To są dziewczyny - to banalnie huragan.
  Tymczasem Natasza złapała miejscowego dowódcę. Wszystkie cztery dziewczyny rzuciły przywódcę na kolana i kazały im całować swoje nagie, szorstkie podeszwy.
  Lider zrobił to posłusznie. I nawet to lubił.
  Zoe zaćwierkała:
  - Czy to dobrze, że zostałeś wzięty do niewoli przez kobietę?
  On mruknął:
  - Jesteście prawdziwymi Huriasami!
  Augustyn zasugerował:
  - Może powinieneś być ściśnięty przez światło?
  Lider zabulgotał:
  - Nie rób!
  Svetlana, szczerząc się agresywnie, warknęła:
  - Więc mów zanim się zdenerwujemy.
  A generał ruchu talibów zaczął zeznawać.
  ... ROZDZIAŁ 3.
  Cały pułk chłopców, ciesząc się nagłą młodością i przedstawionym rajem, ustawił się jednak w szeregu.
  Władimir Żukowski kazał im budować mieszkania. Chłopcy mruczeli z niezadowoleniem.
  Jeden z nich pisnął:
  - Jesteś tym samym dzieckiem co my!
  Generał chłopiec zauważył:
  - W obcym świecie potrzebujesz spójności i jedności! W przeciwnym razie po prostu nas zniszczą!
  Jurij Petuchow dodał:
  - Razem wszyscy jesteśmy w stanie przetrwać i wygrać!
  Potem chłopiec pułkownik tupnął bosą stopą. A w odpowiedzi szum aprobaty.
  W ciałach są to oczywiście chłopcy w wieku około dwunastu lat, ale ich pamięć i osobowość są dość dorosłe. Rozumieją więc, że nie ma potrzeby anarchii.
  Naprawdę nie ma z czego budować. Musisz zbudować siekiery, młoty i kamienie, których powinieneś szukać również w dżungli.
  Błysnęły boso , dziecięce stopy. Vladimir przypomniał sobie "Wiersz pedagogiczny" Makarenki. Tam też dzieci były boso i półnagie. Szorty nosili przez cały ciepły sezon, bo lato na Ukrainie to błogosławieństwo.
  Ale musiałem tupać boso od wiosny do jesieni. I wstawaj o piątej rano ciężko pracując.
  Oczywiście wątpliwe jest, aby chłopcom to się podobało i nie uciekli z kolonii.
  A na drzewach jest tyle owoców. I tak egzotyczne. A zapachy są tak gwałtowne.
  Vladimir zaczął ćwiczyć. Był prawie nagi i podziwiał swoje muskularne, choć chłopięce ciało. Jak łatwo się poruszać i ile ma energii. I musi być przystojnym chłopcem.
  Vladimirowi udało się zagrać w filmie w dzieciństwie. Potem grał partyzanta. Ale rola była epizodyczna. A przyszły generał został zapomniany. Ale Władimir pływał w rzece i zauważyli, że ma bardzo piękne mięśnie brzucha.
  Dziwne, ale nie docenione na ścieżce kinowej. Chociaż chcieli, aby zagrał rolę niewolnika w filmie o Spartakusie. Rzeczywiście, przy takiej postaci fajnie byłoby zagrać młodego niewolnika w przepasce na biodrach.
  Władimir Żukowski westchnął ciężko i zaśpiewał:
  Spartakus to wielki, dzielny wojownik,
  Wychowani niewolnicy, walczy ze złym jarzmem...
  Ale teraz nadszedł koniec wielkości -
  Wolność trwała tylko ułamek chwili!
  I spojrzał na swoje dziecinne, opalone nogi. Zastanawiasz się, czy warto robić sandały? Bieganie boso jest znacznie wygodniejsze. Co więcej, trawa jest tu miękka i nie widać cierni.
  Może to naprawdę niebo, a oni już nie żyją? Czy zamieniłeś się w dzieci w raju? To całkiem możliwe. A to jest prawdziwy, wyjątkowy Eden.
  Anastasia Streltsova, jedyna dziewczyna, która pozostała w drużynie chłopców, podeszła do niego, stąpając bezgłośnie bosymi stopami.
  Była w płatkach kwiatów i powiedziała z uśmiechem:
  - No, jak tam ogólnie, problemy?
  Władimir odpowiedział:
  - Na razie nie mamy problemów, ale pojawią się one niedługo.
  Anastazja logicznie zauważyła:
  - Nie kracz! Możesz sobie powiedzieć kłopoty!
  Chłopak-generał skinął głową na znak zgody.
  - Możesz, ale musimy być czujni!
  A młody wojownik tupnął bosymi stopami, stopą dziecka.
  Pułkownik Jurka Petuchow i pułkownik Roman Złotnikow podeszli do niego od tyłu i zanotowali chórem:
  - Musimy iść na rekonesans!
  Chłopiec generał zgodził się:
  - Prawdopodobnie konieczne! Kto pójdzie?
  Jurij Petukhov odpowiedział westchnieniem:
  - Prawdopodobnie we dwoje. Chociaż nadal możesz wziąć żołnierza.
  Władimir Żukowski zauważył:
  - Przejdziemy jak stado mamutów?
  Romka chłopiec-pułkownik zauważył:
  - Możemy, a my dwoje w rekonesansie... To jest najlepsze! Mamy doświadczenie. I czuję, że jest tu inteligentne życie!
  Chłopak już miał odpowiedzieć, gdy nagle zabrzmiała bajecznie cudowna muzyka. Była tak piękna i urzekająca, że bose stopy chłopca zaczęły same tańczyć. Wyczuwając takie wezwanie i nie mogąc się mu oprzeć, Władimir poruszył się. Yurka, Romka, Anastasia również zaczęły się ruszać. Wydaje się, że fascynowały ich także cudowne dźwięki, które przenikały do samego mózgu. I pozbawiony woli oporu. Chciałem podążać za tymi czarującymi dźwiękami, a moja wola nie może się oprzeć.
  Chłopiec generał tupał bez woli. Ale czuł się tak dobrze i szczęśliwy w swojej duszy, że zęby dzieci się uśmiechnęły. Vovka wyszedł na ścieżkę. Setki chłopców, tupających bosymi stopami, ustawionych w rzędach. Wszyscy byli radośni, podekscytowani i uśmiechnięci. Chłopcy byli półnadzy, mieli tylko liście na udach, a wielu z nich miało zaczerwienioną skórę od szybkiej opalenizny. Jednak tutaj promienie były łagodne i nie wspinały się.
  Dawni komandosi stali się dziećmi, a ich twarze dosłownie błyszczały radością, a bosymi stopami maszerowali mechanicznie, goniąc krok i wyciągając skarpetkę.
  To przypomniało Władimirowi pioniera. Jak w obozie chłopcy maszerują do bębna. To prawda, że nawet w tamtych czasach pionierzy nie chodzili boso - więc bez butów był to znak ubóstwa.
  A tu, nago, w pomarańczowej trawie, błyszczą wysmarowane szpilki. A chłopaki maszerują w szyku.
  Tak, to naprawdę jest jak pionier. I wszyscy wyglądają zbyt radośnie.
  Vovka, chłopięcy generał, złapał się na tym, że wydaje się, że wszystko widzi i rozumie, a procesy myślowe nie ustały. Niemniej jednak, boso, dziecięce stopy same tupią. Vladimir próbował się zatrzymać, ale nie mógł, jego ciało nie było mu posłuszne.
  I znów przetoczyła się fala wesołości, ten śmiech dobiegł go z gardła. Jakie to było cudowne. Tylko urok i cud.
  Chłopak generał maszerował i wszystko wokół wydawało się takie jasne, pełne kolorów i cudownie kolorowe. A przy tym takie bajeczne i dosłownie magiczne dźwięki melodii.
  Vovka niespodziewanie wziął go i zaczął śpiewać;
  Nadeszły szczęśliwe czasy
  W przeszłości wojny, głód i kłopoty...
  Już w oddali widzimy komunizm,
  Marzenie od razu stało się rzeczywistością!
  
  Zręcznie stawiamy stopy na planetach,
  Podbijamy bezkres kosmosu.
  Śpiewane są wyczyny bohaterstwa -
  Stań się wiecznie młody od zawsze!
  
  W naszym świecie wszystko się dzieje,
  Nawet w każdym domu statek kosmiczny ...
  A każda dziewczyna jest synową
  Będzie mógł prowadzić czołg i samolot!
  
  Wszystko u nas jest w porządku i piękne,
  Ulice błyszczą - czystość...
  Poznaj nasze w szczęściu zespołu,
   Będziemy walczyć do końca!
  Jest marzenie, tworzymy światy bawiąc się,
  Aby każdy facet był demiurgiem ...
  Dziewczyna biega boso wśród gwiazd,
  Nakreślił krąg we wszechświecie!
  
  Zrobiliśmy to tak odważnie
  Czym jest teraz marzenie w rzeczywistości ...
  Raz głośno i super cicho,
  Wszystko inne to tylko próżność!
  
  W naszym świecie nie ma słabych,
  Każdy jest tylko wojownikiem-bohaterem ...
  Facet mieszka w wiecznej chwale -
  Bajka to proza, to prawdziwa rzeczywistość!
  
  Dostaniesz wszystko, co chcesz w żartach,
  A pałac, baseny, dziewczęta ciemność...
  Istnieje silna uwaga na mocz,
  Niech piękno się wydarzy!
  
  Fajne dziewczyny pokazują zęby
  Mogą zrobić najwyższą klasę.
  Głos piękności jest bardzo wyraźny,
  A czasem brzmi młody bas...
  
  Czego my tylko ludzie nie byliśmy,
  Termokwark i synteza preonów...
  A chwalebni Jedi zostali odcięci,
  Spodziewając się zła całej porażki!
  
  Jaka jest gra bez pomyłki,
  Jeśli sprytnie podchodzisz do inwencji ...
  Gramy w warcaby bardzo śmiało,
  Choć wciąż niezwyciężony!
  
  Nie znamy porażki w niczym,
  Już podbił ciemność galaktyk.
  Najmądrzejsza decyzja -
  Wygraj wojnę powszechną!
  
  Wtedy staniemy się demiurgami,
  Zakończymy podróż, podbijając cały świat...
  Nawet dzień będzie po różnych stronach,
  Największa wiara z kosmicznych planet!
  
  Nadchodzi nasza presja bez granic
  Jaki jest powód chwały tych zwycięstw.
  Będzie słońce w najjaśniejszym maju
  A my też jesteśmy wiecznością młodych lat!
  
  Osiągamy takie szczęście
  Że praktycznie każdy jest Bogiem...
  Rozstąpiła się ponura zła pogoda -
  A piękna sylaba leci do tronów!
  
  Człowiek jest już równy demiurgom,
  On również sam wskrzesza zmarłych...
  Co wydawało się delirium tylko dla głupca,
  Wspaniałe cuda się spełniły!
  
  Z pewnością staniemy się wszystkimi bogami,
  A wszechświaty u władzy - legion ...
  W końcu fortuna jest zdecydowanie z nami,
  A wspaniałych pomysłów jest milion!
   Inni chłopcy z sił specjalnych śpiewali razem. Byli teraz tacy szczęśliwi.
  Wyszli więc na szeroką drogę i tak leżały zielone cegły, oczywiście rozsądnego pochodzenia. Trzy tysiące chłopców, teraz wybitych na nim krok z bosymi, dziecinnymi stopami. A z przodu były dwa zwierzęta, które wyglądały jak wielbłądy, tylko z rogatymi głowami i trzema garbami.
  A na nich siedziało dwóch jeźdźców. Jeden był w turbanie i wyglądał jak arabski chłopiec. Może nawet wyglądał jak trochę mąki, az nim była dziewczyna o blond włosach, które spływały mu na ramiona. Suknia dziewczynki jest dość luksusowa i wysadzana klejnotami, a chłopiec też jest bogato ubrany. Te dziecięce buty były usiane kamykami, które mieniły się jak klejnoty.
  Na innym wielbłądzie byli też mali ludzie, ale wszyscy w czarnych ubraniach i twarzach zakrytych maskami.
  Z tyłu były białe skrzyżowane miecze.
  Jeden z nich zadął w trąbkę, a drugi nacisnął klawisze instrumentu, który wygląda jak mieszanka lutni i dud. To on wydawał wspaniałe dźwięki, które sprawiają, że tracisz rozum.
  Nieco do przodu maszerowali też półnadzy chłopcy boso. Było ich pięćdziesiąt, wyraźnie orientalnych, czarnowłosych i ciemnoskórych. Tylko jeden z nich był blondynem, a jego plecy były mocno pocięte, więc chłopiec zachwiał się. Chociaż on też się uśmiechał jak reszta.
  Generałowi wydawało się, że w tym chłopcu było coś znajomego.
  Ale co to jest? A co on ma z nimi wspólnego?
  W rzeczywistości przeniósł się również Aleksander Łukjanenko i pięćdziesięciu strzegących go talibów.
  Początkowo mudżahedini zabrali to cudowne miejsce za raj. Ale kiedy ich broń zniknęła, a oni sami stali się dziećmi, doświadczyli gorzkiego rozczarowania. I oczywiście profesorowie Sasha zaczęli ich bić batami. Zabiliby go na śmierć, gdyby nie usłyszeli cudownej muzyki, która pozbawia go woli.
  Ponad trzy tysiące potężnych wojowników zostało najpierw zamienionych w dzieci, a następnie ich wolę sparaliżowało magiczne narzędzie.
  A teraz szli jak uległe bydło.
  Jednak ich głowy myślały, poza tym, że była bardzo wielka i nierozsądna wesołość. Ale ciała poruszały się jak w transie. A chłopcy tupnęli.
  Aleksander Łukjanenko poczuł, że ogarnęła go radość z dźwięków, a jednocześnie próbował przełamać odrętwienie.
  To prawda, że jego plecy, podszyte batem, prawie przestały boleć. I to nie wszystko. Mudżahedin chciał usmażyć jego nagie pięty na ogniu, a nawet włożyć suche liście między jego palce. Ale na szczęście nie mieli czasu.
  Płomień ledwo lizał piętę dziecka swoim drapieżnym językiem, a słysząc dźwięki młody Mudżahid wypuścił pochodnię z rąk.
  Tak więc na podeszwie dziecięcej utworzyło się tylko kilka małych pęcherzy i tylko lekko się piecze. Nieco później musiałbym nadepnąć na poparzone nogi, co byłoby bardzo bolesne.
  Aleksander Łukjanenko podszedł do siebie iz trudem odwrócił szyję, rozejrzał się. Ilu chłopców depcze po nich. A większość z nich ma jasne głowy i skórę zaczerwienioną od oparzeń słonecznych. Ich twarze są ładne, europejskie, słowiańskie.
  Jednak w dzieciństwie Afgańczycy również mają przyjemne twarze, tylko ciemne. Chociaż oczywiście, gdy włosy są jasne, są ładniejsze.
  Szkoda, że prawie wszyscy chłopcy są tutaj. A kobiety pozostały w starym. To prawda, że jest tu dziewczyna. Chłopiec-profesor myślał, że jest teraz dzieckiem, a jego dorosłe myśli były za nim. Oznacza to, że nie są już zdolni do tego, co robią mężczyźni.
  Ale być może starość nigdy nie nadejdzie. Chociaż zastanawiam się, skąd pochodzą dzieci? Co znajdują w kapuście? A może na tym świecie toczą się z nieba? Profesor był człowiekiem, choć chorym psychicznie, ale mądrym i obdarzonym dużą wyobraźnią.
  I miał nawet bajeczną powieść, w której wieczne dzieci z innej cywilizacji wychowywały potomstwo w szklarniach. A z innego wszechświata otrzymali nasiona, w których znajdowały się maleńkie embriony tych dzieci. I coś się stało i nasiona przestały latać.
  A potem dwaj wojownicy - jeden najlepszy żołnierz III Rzeszy, drugi najlepszy wojownik Armii Czerwonej wyruszyli na ratunek super-cywilizacji wiecznych dzieci.
  Stały się kobietami-wojownikami w innym wszechświecie i przeżyły wspaniałe przygody.
  Alexander Lukyanenko uwielbiał pisać science fiction, ale otrzymał tylko skandaliczną popularność, szalony hack. Ale wszystkie jego prace były znakomite.
  Oto przykład dotyczący sztucznej inteligencji.
  Elf Biff, podróżując do różnych światów, dostał się do II wojny światowej. I oczywiście postanowiłem pomóc Niemcom, bo on też był jasnowłosy i ładny. Ponadto Biffa pociągał również fakt, że naziści byli za nadczłowiekiem i przeciw chrześcijaństwu. Zapisał się więc do Luftwaffe i został pilotem. A ponieważ elfy są znacznie szybsze, silniejsze i wielokrotnie lepsze w reakcji ludzi, a nawet posiadają magię ochronną, Biff zaczął bardzo szybko zbierać konta.
  Jego wojownik dzięki magii stał się nietykalny. A każdy pocisk z działka lotniczego celnie trafia w cel.
  Cóż, wydawało się, że nawet tak wybitny as sam w sobie nie wpłynie zbytnio na przebieg wojny.
  Ale Biff, po zestrzeleniu dwustu samolotów na Morzu Śródziemnym, był w stanie sam zestrzelić Montgomery'ego. A to już jest poważne. Zginął najbardziej utalentowany angielski generał. Wołowina otrzymała Krzyż Rycerski Żelaznego Krzyża z liśćmi dębu, mieczami i diamentami. Ale tak szybko zgromadził rachunki, że w ciągu miesiąca miał trzysta zestrzelonych samolotów. A 20 sierpnia 1942 r. Rommel rozpoczął ofensywę w kierunku Aleksandrii.
  Bez Montgomery'ego wszystko poszło źle dla Brytyjczyków. I wpadli w pułapkę Rommla i zostali zabici. Biff w tym czasie zestrzelił ponad dwieście samolotów w ciągu tygodnia, a także trafił w cele naziemne.
  Hitler nie miał czasu na napisanie dekretu o nagrodzie. Wołowina otrzymała drugą nagrodę za trzysta zestrzelonych samolotów: Krzyż Rycerski Żelaznego Krzyża z liśćmi dębu, mieczami i diamentami. Za pięćset samolotów został odznaczony Krzyżem Rycerskim Żelaznego Krzyża ze złotymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami.
  Wojska Rommla zdobyły Egipt i natychmiast przedarły się do Iraku, gdzie wybuchło powstanie antybrytyjskie. Niemcy zajęli także Kuwejt. Armia Czerwona zaatakowała wojska Rommla w Iraku, ale to sprowokowało wejście Turcji do wojny z ZSRR. Co sprawiło, że sytuacja była niezwykle trudna. A Stalin został zmuszony do porzucenia ofensywy pod Stalingradem. Na początku grudnia Niemcy zdołali przejąć kontrolę nad całym miastem. A Paulus otrzymał za to nawet nagrodę.
  Armia Czerwona walczyła z Turkami i ugrzęzła na Zakaukaziu.
  Oprócz fenomenalnego Biffa wyróżnił się także Marsylia, szybko zdobywając relacje, m.in. kosztem sowieckich pilotów. Marsylia otrzymała również Krzyż Rycerski Żelaznego Krzyża za czterysta zestrzelonych samolotów ze złotymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami.
   A Biff, za siedemset pięćdziesiąt zestrzelonych samolotów, otrzymał nagrodę: Krzyż Kawalerski Żelaznego Krzyża z platynowymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami. A za tysiąc - Gwiazda Krzyża Rycerskiego Żelaznego Krzyża ze srebrnymi liśćmi dębu, mieczami i brylantami.
  Niemcom udało się utrzymać front w centrum, a nawet odeprzeć próbę odblokowania Leningradu.
  Nieco później, w lutym, wojska radzieckie próbowały nacierać pod Stalingradem, ale Niemcy byli gotowi i odparli wszystkie ataki. A Biff i Marseille przerazili sowieckie lotnictwo i stali się dosłownie legendarnymi asami.
   Ale 30 maja, kiedy drogi wyschły, a Niemcom udało się podciągnąć nowe czołgi Panther i Tiger, a także działo samobieżne Ferdinand, wzdłuż Wołgi rozpoczęła się nowa ofensywa nazistów.
  Wypowiadając wojnę totalną w III Rzeszy, produkcja broni wzrosła ponad dwukrotnie. Ponadto niemiecka flota okrętów podwodnych mocno uderzyła w Stany Zjednoczone i Wielką Brytanię, w wyniku czego intensywność bombardowań wyraźnie spadła.
  A straty sił lądowych Wehrmachtu były mniejsze, a fabryki okazały się bardziej wykwalifikowanymi robotnikami. Pozwoliło to również Niemcom na dodanie do produkcji broni, a zwłaszcza samolotów. A Focke-Wulf, jeśli jest używany poprawnie, wcale nie jest zły.
  A "Tygrys" to szok i podziw dla Armii Czerwonej. Niemcom udało się przebić sowiecką linię obrony w ruchu.
  Najbardziej nieprzyjemną rzeczą było to, że w Armii Czerwonej, która nie znała zwycięstw, morale było wyjątkowo niskie. I wielu żołnierzy poddało się lub zdezerterowało. Liczba wydanych więźniów była ogromna, podobnie jak liczba uciekinierów.
  Morale Wehrmachtu nie zostało wcześniej poważnie nadszarpnięte. A na niebie Niemcy całkowicie dominowali. Stany Zjednoczone były bierne, a Wielka Brytania poniosła ogromne straty.
  Ponadto wyprodukowano znacznie więcej samolotów niż wcześniej.
  Biff gromadził konta tak szybko, że wymyślono dla niego nowe nagrody. Za dwa tysiące samolotów młody elf został odznaczony Gwiazdą Krzyża Rycerskiego Żelaznego Krzyża ze złotymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami. A za trzy tysiące samolotów - Gwiazda Krzyża Rycerskiego Krzyża Żelaznego z liśćmi dębu platynowego, mieczami i brylantami.
  Do lipca 1943 Niemcy dotarli do Morza Kaspijskiego i przekazali tlen wojskom sowieckim na Kaukazie. A potem kontynuowali ofensywę wzdłuż wybrzeża, wzdłuż równiny.
  Pod koniec sierpnia byli już w Dagestanie i zbliżyli się do granicy Azerbejdżanu.
  Potem toczyła się zacięta bitwa o Tbilisi. A siły były bardzo nierówne.
  ZSRR wyraźnie przegrywał bitwę o Kaukaz. We wrześniu Stalin próbował zaatakować centrum. A jego żołnierze znowu tam ugrzęźli. W walkach wzięła udział "Pantera" -2.
   Samochód ten okazał się ciężki, ważąc pięćdziesiąt trzy tony, ale lepiej chroniony, zwłaszcza na czole: 100 mm i 60, a silnik o mocy 900 koni mechanicznych sporo rekompensował. Do tego armata 88 mm i długa lufa 71 EL.
  Nie jest łatwo oprzeć się takiemu czołgowi. Zwłaszcza jeśli walczą zdesperowane dziewczyny.
  Gerda strzelała do sowieckiego samochodu gołymi palcami i pisnęła:
  - Jesteśmy najfajniejsi!
   Charlotte uderzyła trzydzieści cztery gołą piętą i pisnęła:
  - Trzecia Rzesza jest z nami!
  Krystyna wysadziła wojska sowieckie i ćwierkała:
  - Powiedziałem nie dryfuj!
  Magda kopnęła gołe palce u nóg i wydała:
  - Jesteśmy najwyższą klasą!
  Oczywiście atak w centrum został odparty ciężkimi stratami dla Armii Czerwonej.
  A jesienią i zimą naziści zakończyli zajęcie Kaukazu... Po czym sytuacja w ZSRR stała się niezwykle trudna.
  Pilot Superas Biff zestrzelił cztery tysiące samolotów. Za co został odznaczony Wielką Gwiazdą Krzyża Rycerskiego Krzyża Żelaznego ze srebrnymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami.
  Marsylia również zwiększyła liczbę zestrzelonych samolotów do tysiąca. I otrzymał tę samą nagrodę: Gwiazdę Krzyża Rycerskiego Krzyża Żelaznego ze srebrnymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami.
  A do wiosny Biff zestrzelił pięć tysięcy samolotów, otrzymał Wielką Gwiazdę Krzyża Rycerskiego Żelaznego Krzyża ze złotymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami.
  W maju 1944 r. hitlerowcy rozpoczęli nową ofensywę na pozycje Rosji. Ataki przeprowadzono zarówno na północy, omijając Leningrad, jak i wzdłuż Wołgi, omijając Moskwę od południa. A to wielka ofensywa. Zacisk w podwójnych szczypcach.
  Armia Czerwona w dużej mierze straciła ducha walki, ale nadal była silna.
  Nowe czołgi T-34-85 i IS-2 były bardziej zaawansowane i potężniejsze niż poprzednie. Pojawił się również mocniejszy LA-7. To prawda, że był produkowany w małych ilościach. A Jak-3 nigdy nie wszedł do produkcji. A do końca maja Niemcy mieli już tysiąc najnowszych odrzutowców ME-262 z czterema 30-milimetrowymi armatami w służbie. A on jest bardzo niesamowitym nowym samochodem.
  A TA-152, który zastąpił Focke-Wulfa, nie jest zły.
  Główne niemieckie czołgi "Pantera" -2 i "Tygrys" -2. Ostatni czołg ma silnik o mocy 1000 koni mechanicznych i jest dobry w prowadzeniu. Więc Niemcy mają w serii technikę - wielką siłę niszczącą. Chociaż wciąż niedoskonały. Ale przygotowywana jest Serie E. Ale na przykład "Mysz" nie pokazała się zbyt dobrze.
  I tak zaczyna się bitwa... Najpierw Saratów zajęli Niemcy, potem Kujbyszew.
  Biff zestrzelił sześć tysięcy samolotów i otrzymał: Wielką Gwiazdę Krzyża Rycerskiego Krzyża Żelaznego z platynowymi liśćmi dębu, miecze i diamenty.
  Następnie Niemcy zajęli Uljanowsk. A pod koniec lata zajęli Kazań. Upadł front Armii Czerwonej.
  Do września Beef zestrzelił siedem tysięcy samolotów i otrzymał nową nagrodę: Gwiezdny Krzyż Kawalerski Krzyża Żelaznego ze srebrnymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami.
  A w październiku Niemcy przedarli się od północy i zamknęli pierścień wokół Moskwy.
  Następnie rozpoczęto operację niszczenia i miażdżenia Armii Czerwonej.
  W grudniu Biff zestrzelił osiem tysięcy samolotów i otrzymał Gwiezdny Krzyż Wielki Krzyża Rycerskiego Żelaznego Krzyża oraz złote liście dębu z mieczami i diamentami.
  I właśnie w Boże Narodzenie 25 grudnia 1944 r. garnizon moskiewski, pomimo kategorycznego rozkazu Stalina, skapitulował. A feldmarszałek Goth, który zajął stolicę , otrzymał za to Wielki Krzyż Żelaznego Krzyża.
  Jednak podczas gdy Stalin, po ucieczce do Swierdłowska, chciał kontynuować wojnę. I wciąż była nadzieja dla sojuszników.
  Niemcy do tej pory bombardowali tylko Syberię Sowiecką. Mieli potężne Ju-488 napędzane śmigłem i TA-400, które przetaczały się jak huragan. I przynieśli śmierć i zniszczenie sowieckim miastom.
  Elf Biff nadal walczył na niebie i brał udział w bombardowaniu. A jego maszyna od czasu do czasu działała, wypuszczając na przeciwników prądy uderzeniowe o kolosalnej, niszczącej sile.
  W marcu 1945 roku liczba zestrzelonych przez tego legendarnego elfa samolotów przekroczyła dziewięć tysięcy. I otrzymał nagrodę: Gwiazdę Wielkiego Krzyża Krzyża Rycerskiego z platynowymi liśćmi dębu, mieczami i brylantami. I to jest bardzo fajne!
  Ale w maju Niemcy zaatakowali Ural. Ich wojska szybko posuwają się do przodu. Armia Czerwona próbuje się bohatersko utrzymać. Ale jej się to nie udaje.
  Naziści już wrzucili do walki najnowsze czołgi z serii E i praktycznie nie da się im oprzeć.
  Zwłaszcza przeciwko E-100, który jest nie do przebicia dla sowieckich dział ze wszystkich stron. A jego działo 128 mm jest zabójcze dla prawie każdego pancerza.
  A E-100 wzbudza postrach wśród żołnierzy radzieckich. Ponadto szerzy się dezercja, jak poddanie się. A ta kapitulacja jest ogromna.
  Niektóre dywizje poddają się nawet dźwiękowi orkiestry. A niektórzy wręcz przeciwnie, walczą do końca.
  Ale siły są nierówne, aw czerwcu upadły Swierdłowsk i Czelabińsk. A potem Niemcy ruszyli przez Syberię.
  Miasta sowieckie zaciekle broniły się. Zwłaszcza Nowosybirsk, gdzie walczyły nawet dzieci.
  A w Azji Środkowej szalały zacięte bitwy. Ale do września 1945 r. większość ZSRR została schwytana. Jednak w październiku, z powodu mrozu, Niemcy wstrzymali pochód na Syberię. Komunikacja była zbyt napięta.
  Elf Biff zestrzelił dziesięć tysięcy samolotów i otrzymał za to Wielką Gwiazdę Wielkiego Krzyża Krzyża Rycerskiego ze srebrnymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami.
  Potem na niebie była jeszcze wojna... Do maja 1046 Biffowi udało się zestrzelić jeszcze tysiąc samolotów i zdobyć: Wielką Gwiazdę Wielkiego Krzyża Krzyża Rycerskiego ze złotymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami.
  A potem rozpoczęła się nowa ofensywa niemiecka na Dalekim Wschodzie. Stany Zjednoczone i Wielka Brytania wraz z III Rzeszą faktycznie ograniczyły wojnę i walczyły z Japonią. Ale samuraj trzymał się bohatersko. I wykazali się kolosalną odwagą i heroizmem.
  Armia Czerwona była liczebnie osłabiona, ale część fabryk ewakuowanych na wschód nadal działała. I dostarczyli na front m.in. i samoloty.
  Niemcy posuwali się już prawie marszami, ale mimo wszystko, zanim dotarli do Władywostoku, zajęło im to kilka miesięcy. A pod koniec listopada, pomimo mrozów, Fritzy dotarły do Czukotki.
  Tak upadły ostatnie miasta ZSRR.
  Elf Biff podniósł liczbę zestrzelonych samolotów do dwunastu tysięcy i otrzymał nową nagrodę: Wielką Gwiazdę Wielkiego Krzyża Krzyża Rycerskiego z platynowymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami, a także stopień Lotniczego Marszałka. I to jest rzeczywiście jego kolosalne osiągnięcie.
  Po czym ZSRR został zajęty. Ale Stalin wciąż został złapany. Ze Stanami Zjednoczonymi Hitler, który zagarnął duże terytoria, już nie walczył. Dzielili się strefami wpływów. Trzecia Rzesza otrzymała Europę, połowę Afryki, północ i francuskie posiadłości belgijskie. A także Bliski Wschód i całe terytorium ZSRR.
  I miał już dość... Japonia zachowała swoje posiadłości w Chinach, a po części Stany Zjednoczone i Wielka Brytania nie miały czasu, aby je odzyskać .
  Powstał świat dwubiegunowy. Trzecia Rzesza kwitła i rozwijała się, Niemcy polecieli nawet na Księżyc w 1957 roku. Ale po śmierci Hitlera w 1960 r. wybuchło w nim zamieszanie. Chociaż uniknięto rozłamu. Ale nowy reżim stał się bardziej liberalny i wszyscy poddani III Rzeszy otrzymali obywatelstwo.
  I tak skończyła się era nierówności narodowych.
  Trzecia Rzesza i Japonia z jednej strony, a Stany Zjednoczone i Wielka Brytania z drugiej rywalizowały ze sobą już w kosmosie, a podbój Układu Słonecznego był w toku.
  Lot na Marsa w 1974 roku - pierwszy - to Niemcy, a rok później na Wenus. Tak więc nowy świat wciąż jest niczym na swój sposób. A elf Bim poleciał do nowych światów w poszukiwaniu przygód i nowych wrażeń.
  ... ROZDZIAŁ 4
  W Afganistanie trwały zacięte walki.
   Słynna czwórka walczy w pobliżu wioski Bliskiego Wschodu.
  Natasza odwraca się i rzuca granatem gołymi palcami.
  Rozdziera Afgańczyków i wydaje dźwięk:
  - Chwała epoce komunizmu!
  Zoya również strzela do wroga. Kosi wrogów, rzuca bosymi stopami granaty z morderczą mocą i piszczy:
  - Za naszą Ojczyznę!
  Augustine z serią karabinu maszynowego kosił linię Afgańczyków. Rzuciła gołą piętą niszczycielską cytrynę i szczekała:
  - Za ZSRR!
  Swietłana również wysadziła w powietrze wroga, odcięła masę islamskich wojowników i pisnęła:
  - Za świat komunizmu!
  A także jak dar śmierci zostanie rzucony przez palce u jego bosych stóp z niszczycielską i niezmierzoną siłą. I całkowicie rozerwał wrogów.
  Te dziewczyny są po prostu super ...
  Natasza zauważyła, kosząc nacierających Afgańczyków:
  - Są dosłownie jak szarańcza!
  A dziewczyna ponownie rzuciła we wroga granatem gołą piętą. I prawie rozerwał wrogów.
  Zoya też uderzy w islamskich żołnierzy tagiem. Dokładnie je kosi i grucha:
  - Dla Rosji!
  I znowu, bosymi palcami, rzuci zabójczy dar śmierci.
  Augustyn, strzelając do wroga i dosłownie kosząc Afgańczyków, odcinając ich jak kultywator, i pisnął:
  - Za Ojczyznę!
  Swietłana, wycinając wrogów, a właściwie niszcząc wojowników islamskiego imperium talibów i nokautując ich kopcami, wydała:
  - Za Ojczyznę i nowe zwycięstwa!
  I znowu rzuci granat ze śmiertelną siłą palcami swoich nagich, zaostrzonych nóg.
  Dziewczyny rozeszły się. I pokonaj przeważające liczebnie armie talibów. I posuwali się dużymi strumieniami.
  Załoga Elżbiety walczy również na czołgu.
  Dziewczyny też tutaj, tylko w jednym bikini i boso. I z tym doskonale walczą. Czołgi afgańskie są przestarzałe i gorszej jakości niż rosyjskie, ale jest ich sporo.
  Niektóre samochody zostały wykonane z drewna przez rzemieślników imperium islamskiego. Co należy mówić bardzo stopniowo.
  Elizabeth za pomocą bosych stóp oddaje strzał i przebija afgański czołg, po czym warczy:
  - Jestem najfajniejszą kobietą na świecie!
  Catherine również uderzy gołą piętą, rozbije wroga i pisnie:
  - Za ZSRR!
  Elena bez zastanowienia strzeli do wroga. Rozerwij go i skrzyp:
  - Za komunizm!
  Euphrosinia uderzy również we wroga. Zmiażdży czołg Afgańczyków i vyaknet:
  - Za Ojczyznę do końca!
  A to są dziewczyny, są po prostu super. Przeciw takim siłom nie mogą się oprzeć. I są naprawdę najfajniejszymi i najfajniejszymi wojownikami chartów. I nikt nie może się im przeciwstawić.
  A gdyby zaczęli walczyć, byłaby to tylko walka hipermenoków.
  A Elżbieta znowu wystrzeli gołymi palcami i pisnie:
  - Za nowy ZSRR!
  Katarzyna również na zmianę strzelała do wroga i pisnęła:
  - Tak, Władimir Putin jest liderem, delikatnie mówiąc, niezbyt dobrze!
  A dziewczyna skręciła swój nagi, okrągły obcas.
  Elena nadal młóciła Afgańczyków i ćwierkała:
  - O wielki komunizm w ZSRR!
  A z gołymi palcami dodała szczególnie destrukcyjne i mordercze!
  A potem dziewczyna Euphrosinia rzuca się. I zmiażdży wroga i zapiszczy:
  - Za Boginię Ładę!
  To jest ich ofensywa militarna.
  A wojownik zaczął kosić przeciwników i jak nie dawali im litości, eksterminując Afgańczyków.
  Elżbieta również strzelała do wroga, a także używała gołej pięty i gruchała:
  - O komunizm na ziemi sowieckiej!
  A oto taka wojownicza i wojownicza kobieta.
  Już z nieba rzucają się Afgańczycy.
  Anastasia Vitmakova jest bardzo gorąca w walce. I niszczy wszystkich. A na niebie zestrzeliwuje afgańskie samoloty i uderza w ląd. Oto taka agresywna dziewczyna.
  I śpiewała ze śmiechem:
  - Za naszą Ojczyznę zabij wszystkich Talibów!
  Akulina Orłowa potwierdziła, pokazując zęby:
  - W rzeczywistości duch to diabeł, wspiął się do ZSRR!
  A wojownik zestrzelił kolejny afgański samolot.
  Mirabela Magnetic, niszcząc wojowników islamskiego imperium talibów na niebie i na lądzie, używając swoich bosych stóp, krzyczała:
  - Za naszą Ojczyznę!
  Oto taka triada walki na niebie. I z wielką intensywnością młóci Afgańczyków. I przytłaczająco powala wrogów.
  Akulina Orłowa na guziki gołym obcasem i krzyknęła:
  - Za nasz wspaniały kraj!
  I jak mruga do swoich partnerów.
  I znowu powala Afgańczyków. A to są bardzo agresywne załamania u dziewcząt.
  Anastasia zaćwierkała z uśmiechem, wyszczerzyła zęby, powalając afgańskich pilotów:
  - Jesteśmy wojownikami, którzy pokonają każdą armię!
  I znowu znokautowała afgański samochód.
  Tak, tutejsze dziewczęta całkowicie zajęły się eksterminacją żołnierzy imperium islamskiego. I miażdżą ...
  Alenka też desperacko walczy i pokazuje swoje najlepsze akrobacje. I powala wrogów, jakby byli makietami.
  A talibowie wciąż się wspinają i wspinają. I giną w kolosalnych ilościach.
  Alenka rzuciła stopami bosymi palcami, coś śmiertelnie niebezpiecznego i zaśpiewała:
  - Jesteśmy białymi wilkami!
  Anyuta zgodziła się z tym, kosząc przeciwników bez ceremonii:
  - A my jesteśmy najlepsi na świecie!
  I oddała też granat gołą piętą.
  A Alla strzela też z karabinów maszynowych. I wybija wielu Afgańczyków i ryki:
  - Chwała epoce komunizmu!
  Maria jest również bardzo celna w strzelaniu do Afgańczyków. I znokautuje ich całkowicie. A także rzuca granaty gołymi palcami u stóp. I ryczy:
  - Chwała Svarogowi!
  Olympiada również uderza wroga z ogromną, śmiercionośną siłą. Kosi wrogów z islamskiego imperium i piszczy:
  - Na cały, cały świat w dobie komunizmu!
  I znowu dziewczyna obnaża zęby i celnie strzela we wroga.
  A Marusya również bazgroli na Afgańczykach. I szkarłatnym sutkiem naciska przycisk bazooki, nokautuje przeciwników i piszczy:
  - Za wielką Rosję!
  To są tu dziewczyny.
  Ale Matryona uderza Afgańczyków gołymi palcami, miażdżąc wroga talibów i krzycząc:
  - Za Ojczyznę i wolność do końca!
  To są dziewczyny, które idą i jak Afgańczycy są sfatygowani - po prostu horror. I jest ich dosłownie całkowita i powszechna eksterminacja. Wygląda na to, że Afgańczycy mają bardzo złe dni.
  Alenka zauważyła, strzelając do Afgańczyków i kosząc ich:
  - To moja ojczyzna!
  A z gołą piętą ulegnie morderczej teraźniejszości zagłady.
  To są dziewczyny - powiedzmy super.
  Anyuta agresywnie zauważyła, strzelając do Afgańczyków:
  - Chwała komunizmowi!
  Walcząc z Allą, strzelając i naciskając przyciski bazooki szkarłatną sutką, pisnęła:
  - Chwała bohaterom!
  A Maria pieprzyła się z wrogiem ze śmiertelną siłą, gruchała:
  - Chwała najfajniejszej Ojczyźnie!
  dodała Olympiada, miażdżąc przeciwników i pokazując zwiększoną dynamikę:
  - Wielka chwała najbogatszemu krajowi!
  Matryona, pieprząc przeciwników i używając bosych palców podczas strzelania, wzięła i pisnęła:
  - I chwała najfajniejszym wojownikom!
  Marusya, również gryzmoląc po wrogach i dosłownie kosząc ich, gruchał ogłuszająco:
  - A ZSRR to też wielka chwała na wieki!
  A dziewczyny śpiewały chórem:
  - Będzie szczęście dla ludzi,
  Szczęście od wieków...
  Władza radziecka -
  Moc jest świetna!
  A wojownicy będą śmiać się z całych sił. A zęby się uśmiechną.
  Alenka zauważyła z dużym uśmiechem:
  - Oddamy nasze serca za naszą Ojczyznę!
  Anyuta kontynuowała z furią:
  - A my staniemy i wygramy!
  To są, powiedzmy, cudowne dziewczyny. I naprawdę lubią walczyć z pełną siłą.
  A oto Oleg Rybaczenko i Margarita Korszunowa w walce.
  Chłopiec i dziewczynka wyglądają jak dzieci w wieku około dwunastu lat, ale w rzeczywistości nieśmiertelni walczą tak agresywnie. Że nic nie może się im przeciwstawić.
  Alenka, szczerząc zęby i odcinając przeciwników od talibów, zaśpiewała z uśmiechem:
  - Będziemy walczyć o jasne jutro!
  Anyuta, strzelając i rzucając bomby gołymi palcami u nóg, dodała:
  - A nasz pociąg pancerny przyspieszył!
  I rudowłosa Alla, skacząc i wiercąc się, dodała, mrugając:
  - Pocałujmy się!
  Oleg Rybaczenko prowadził młyn swoimi mieczami, odcinając głowy Afgańczykom i pisnął:
  - Chwała naszej Ojczyźnie!
  A chłopiec gołymi palcami u stóp wypuścił morderczy dar śmierci.
  Dziewczyna również przecięła motyla swoimi mieczami. Odcięła wroga i pisnęła:
  - Chwała systemowi sowieckiemu!
  Będzie też rzucał prezentami zagłady bosymi palcami, niszcząc wrogów.
  A dzieci, miażdżąc wroga chórem, śpiewały:
  - wierzę, że cały świat się obudzi,
  Talibowie się skończą...
  Słońce będzie jasno świecić
  Rozerwiemy na strzępy wszystkich złych wrogów!
  Dzieci są bardzo fajnymi wojownikami. I gwiżdżą, sprowadzając na wroga całą chmurę oszołomionych i nietrzeźwych wron. A to jest niezwykle fajne.
  Oleg Rybachenko, siekając Afgańczyków z uśmiechem, zauważył:
  - Z nami jest młodzież z całej planety,
  Nasz ogólnoświatowy zespół budowlany!
  A chłopiec z nagą piętą oddał miażdżący dar śmierci.
  Margarita Magnetic, miażdżąc islamskich wojowników, również ćwierkała, wyszczerzyła zęby:
  - Ludzie w całym kraju wkraczają do komunizmu!
  A także jak sieka w szeregach islamu. I trzeba to powiedzieć bardzo okrutnie i chłodno.
  Tymczasem talibowie schwytali chłopca w wieku około czternastu lat. Zdjęli go i przywiązali do drzewa. Potem najpierw go wybili, nacinając skórę, aż zaczęła krwawić.
  Następnie posypali solą rany nastolatka. Potem zaczęli smażyć się z ogniem i spalili nagie pięty dziecka. I to było takie okrutne. I ostatecznie torturowany
  chłopiec na śmierć.
  I znowu toczą się zacięte bitwy...
  A pozycje talibów są pokonywane przez rosyjskie samoloty szturmowe, wykorzystujące lotnictwo. A potem Afgańczycy są pokonywani przez rakiety. I wszyscy wspinają się i wspinają jak ropucha na skurczach.
  A całe kopce trupów pozostały.
  Margarita śpiewała z uśmiechem:
  - Będziemy walczyć o jasne jutro!
  A Oleg Rybachenko, ścinając Afgańczyków, szczekał:
  - Udało nam się to rozgryźć!
  A chłopiec znowu gołymi palcami rzuci granat ze śmiertelną siłą.
  A ci Afgańczycy są rzucani tak pewnie i śmiało.
  Te dzieci to prawdziwe potwory.
  A nieśmiertelne stworzenia walczą boso i bardzo aktywnie miażdżą przeciwników.
  Ale do bitwy wkracza też czołg z NRD.
  Gerda i jej załoga przystępują do bitwy z Afgańczykami.
  A dziewczyna strzela gołymi palcami i grucha:
  - Chwała ideom komunizmu!
  Charlotte, która strzela za nią, potwierdza:
  - Chwała ideom systemu sowieckiego!
  Christina, strzelając do wroga gołymi palcami, piszczy:
  - O nowe jasne ideały!
  A także bardzo celnie trafiając we wroga.
  A Afgańczycy uważają to za przytłaczające.
  A Magda strzela do wroga i piszczy, szczerząc zęby:
  - Chwała naszej Ojczyźnie!
  A także jak uderzanie wroga gołymi palcami.
  To są walczące dziewczyny.
  Gerda, strzelając do wroga, ćwierkała:
  - O Rosję i zwycięstwo do końca!
  I znowu uderzy, tym razem używając szkarłatnego sutka przez naciśnięcie przycisku joysticka.
  To są tu dziewczyny. Są ząbkowane i mają kły i mogą rozerwać każdego prosto.
  Charlotte wzięła go i zaśpiewała agresywnie, obnażając zęby:
  - Afryka jest okropna, tak, tak. Tak!
  Afryka jest niebezpieczna, tak, tak, tak!
  Nie idź dziewczyny - wybierz się na spacer do Afryki!
  Christina, obnażając zęby i uderzając wroga, wydała:
  - Nie chodź dziewczyny boso w ciemności!
  i z gołą piętą, ponieważ ulegnie wrogowi.
  To są kobiety - kobiety dla wszystkich kobiet!
  A Afgańczycy są zestrzeliwani i niszczeni, nie znając litości.
  Magda, strzelając do wroga i dosłownie go zmiatając, agresywnie wydała:
  - Jestem najsilniejszy na świecie!
  A także jak uderzy gołymi palcami. To jest dziewczyna.
  Muszę powiedzieć, że to po prostu ultra!
  To dziewczyny, które podjęły talibów i pobiły ich młotami pneumatycznymi.
  A talibowie torturowali członka rosyjskiego Komsomola. Najpierw rozebrany do bramki. Potem zaczęli nalewać wodę. Najpierw gorąca - wrząca woda, potem zimna. Potem zaczęli mnie bić gorącym drutem.
  I to było takie okrutne. A potem znowu tortury i światło na bose pięty dziewczyny. I torturowali ją bardzo okrutnie. I dlaczego polali kwasem, co jest jeszcze bardziej bolesne.
  A także dziewczyna została zamęczona na śmierć.
  A potem zabrali jej szkielet, pokryli go złoceniami i powiesili, aby wszyscy mogli to zobaczyć. I to było niezwykle okrutne.
  To jest rodzaj siły, którą zademonstrowali talibowie. I spróbuj konkurować z takim krajem. Ale dziewczyny chcą mieć dzieci. A ich brzuchy są rozcięte. I zachowują się bardzo okrutnie.
  Między innymi bitwy płoną jak płomienie podziemi.
  Oleg Rybachenko, ścinając przeciwników, śpiewał:
  - Chwała epoce komunizmu!
  A chłopiec znów gołymi palcami u nóg rzuci morderczy prezent śmierci
  Margarita Korszunowa, siekając Afgańczyków, pisnęła:
  - Za ZSRR!
  I rzuci bosymi stopami bosymi palcami, co sprowadza masową śmierć. Tak, nikt nie może się oprzeć takim dziewczynom.
  Chłopak i dziewczyna w pełnym i wściekłym podnieceniu i szarży bojowej.
  Oleg Rybachenko, siekając Afgańczyków swoimi mieczami, śpiewał:
  - Przyniosło, przyniosło mi,
  Porwał mnie!
  Po prostu usiądę na koniu
  A czeka mnie szczęście!
  A chłopak się śmieje i znów bierze i sieka wroga.
  A teraz razem z Margaritą będą gwizdać. A na głowy Afgańczyków spadnie masa oszołomionych wron. Ujmijmy to w ten sposób - jest po prostu super.
  Margarita Korszunowa ćwierkała:
  - Jestem najsilniejszy na świecie, zniszczę wrogów w wychodku!
  I mrugnij do swojego partnera.
  A wyższe siły Afgańczyków zaczęły wyczerpywać się.
  Oleg Rybachenko na koniec wcisnął przełącznik gołą piętą. I obecne uderzenie, które natychmiast zamienia masę talibskich żołnierzy w szkielety. I należy zauważyć - śmiertelne.
  Chłopiec terminator zaśpiewał:
  -Niech nasza Ziemia będzie sławna!
  I jak gwiżdże, obnażył zęby.
  To jest dzieciak. I naprawdę dość wojowniczy.
  A potem sowieckie pociski uderzyły w Afgańczyków. I są nimi przytłoczeni. I wielu bojowników ginie.
  Tamara i Veronica celują w śmiercionośne pociski za pomocą igieł i kulek, które eksplodują. I wielu Afgańczyków zostaje natychmiast zabitych. A to jest takie okrutne.
  Dziewczyny są obecnie w bunkrze i bosymi stopami depczą po betonowych płytach. I kierują mordercze szarże na wroga, w przeważającej mierze go niszcząc.
  Te dziewczyny są po prostu super.
  Pożary i ryki Tamara:
  - Wielki ZSRR i jego przywódca Stalin są z nami!
  Veronica również to potwierdza:
  - Skopmy tyłek talibom!
  A także gdy strzela na wroga. A to bardzo utrudni. Dziewczyny uwielbiają zabijać - to są dziewczyny.
  Veronica zadała kiedyś pytanie:
  - Ile kosztuje dwa razy dwa pięć?
  Tamara odpowiedziała ze śmiechem:
  - Cztery i pół!
  I okazało się to bardzo dowcipnym stwierdzeniem.
  Dziewczyny są tutaj takie spięte.
  Natasza i jej zespół również strzelają do Afgańczyków. Są masakrowani i ryczą:
  -Niech komunizm będzie uwielbiony!
  A język pokaże!
  A potem weźmie go gołym obcasem i da konkretnie.
  To jest dziewczyna, wszystkie dziewczyny są dziewczynami.
  I niesamowita ponad miarę.
  Swietłana śpiewała z wściekłością, gryzmoląc Afgańczyków.
  A na gwiaździstych wyżynach górska cisza,
  W morskiej fali i wściekłym ogniu
  I w ogniu zaciekłym i wściekłym!
  A potem Zoya desperacko strzela do wroga.
  Te dziewczyny są bardzo szykowne.
  A Augustine miażdży przeciwników i ryczy na całe gardło:
  - Za naszą Ojczyznę, na chwałę ZSRR!
  I wtedy oczywiście Chiny nie mogą się oprzeć takiemu zespołowi.
  A dziewczyny są oczywiście bardzo zręczne i zręczne.
  Żadna sztuczka nie zadziała przeciwko nim.
  Natasza, kosząc kolejną linię Afgańczyków, gruchała:
  - Jestem najsilniejszy na świecie i wymoczę was wszystkich w toalecie!
  I znowu gołymi palcami u nóg rzuci ze śmiertelną siłą wybuchową paczkę.
  Augustine, ta dziewczyna o walecznej sile, ćwierkała:
  - Chwała czasom komunizmu!
  I będzie też mrugał szmaragdowymi oczami.
  Svetlana jest bardzo agresywna w walce. Miażdży Afgańczyki i ćwierkanie:
  - Chwała czasom komunistycznego zwycięstwa!
  To są dziewczyny ...
  A Stalenid bez dalszych ceregieli zabija Afgańczyków.
  I kosi je, jakby miała prawdziwą kosę z myśliwcem odrzutowym.
  Oto dziewczyna, dziewczyna dla wszystkich dziewczyn!
  Stalenida, miażdżąc Afgańczyków i rzucając śmiercionośnymi darami śmierci gołymi palcami, gruchała:
  - Chwała naszej Ojczyźnie - ZSRR! Żadnej Rosji Putina!
  I znowu dziewczyna z dziką siłą uderza wroga. Oto ona, jakże bojowa i wojownicza.
  Wiktoria strzelając do wrogów mówi z uśmiechem:
  - Wielka chwała czeka ZSRR!
  Stalenida skinęła głową.
  - Tak, czekam!
  I rozpalenie ognia, pomyślała. Przypomina to nieco Wojnę Ojczyźnianą, z tym wyjątkiem, że wróg nie zdołał zaskoczyć ZSRR. A postawienie na nagły cios nie opłaciło się.
  Ale jest tak wielu Afgańczyków. Atakują, dosłownie rzucając zwłokami na pozycje rosyjskie. I to jest ich szalona i dzika taktyka. I nie biorą pod uwagę swoich strat,
  a ludzie praktycznie nie są pod opieką. Więc spróbuj z tymi, których się pocisz.
  Stalenida rzuciła granatem gołą piętą i zaćwierkała:
  - W imię ZSRR!
  I pokazała swoje bardzo ostre zęby.
  Victoria zgodziła się z nią:
  - Przywódcy przychodzą i odchodzą, ale ZSRR pozostaje!
  Stalenida gruchała z podniecenia.
  - ZSRR jest z nami na zawsze!
  Seraphima, strzelając do wrogów, gdy grucha, i powalając wroga, wyda:
  - Będziemy klasyczną siłą!
  A także dziewczyna, niczym bosa stopa, wystrzeli prezent całkowitego zniszczenia.
  Wiktoria zaśpiewała:
  - Chwała mojemu krajowi komunizmu!
  Seraphima chętnie to potwierdziła:
  - Komunizm to światło i dobrobyt!
  I przyzwolenie na ponowne zniszczenie Afgańczyków.
  Gerda też walczy bardzo agresywnie. I pokazuje swoją najwyższą klasę.
  Ale nie ma realnych ruchów przeciwko Gerdzie.
  To dziewczyna, która daje marzenie całemu wszechświatowi.
  I weźmie i zaśpiewa:
  - Chwała mojej Ziemi i jesteśmy w całym wszechświecie!
  I znowu, bosymi palcami u stóp, piękność wystrzeli śmiercionośny prezent śmierci i unicestwienia. Ujmijmy to wprost - dziewczyna jest tym, czego potrzebujesz.
  Gerda zastrzeliła cały zestaw bojowy i teraz wraca.
  Słynny niemiecki kwartet, który zabił wielu Afgańczyków, zachowuje tajemnicę.
  Cóż, są też pocięte na karty.
  Charlotte, trzymając talię kart bosymi stopami, zauważyła szorstko:
  - Teraz jesteśmy w stanie wojny z Talibami, a kiedy byliśmy w stanie wojny z Rosjanami!
  Gerda zgodziła się i energicznie skinęła głową:
  - Tak, był taki czas. A potem nie mogliśmy wygrać! Christina, zgadzasz się?
  Christina śmiało oświadczyła, rzucając mapę gołymi palcami:
  - To mężczyźni winni! Nie wykazywały cech bojowych!
  Magda potwierdziła:
  - Tak mężczyźni! Gdyby więcej kobiet walczyło, mielibyśmy realną szansę na sukces!
  Gerda skinęła głową na znak zgody:
  - Bosa dziewczyna, a nawet ze szkarłatnymi sutkami - jest super!
  Charlotte logicznie zgodziła się z tym:
  - Tak dziewczyny boso, to jest coś kolosalnego!
  A wojowniczki nadal rzucały kartami.
  Stalenida agresywnie zauważyła, strzelając do Afgańczyków:
  - Konkretnie uderzymy we wrogów!
  A bosymi palcami dziewczyna rzuci granat. I to zabójcze.
  Wiktoria pewnie powiedziała:
  - Choć z jednej strony nie ma Boga, ale z drugiej jest z nami!
  Viola, nawet kolejka dla Afgańczyków, skosiła ich i potwierdziła:
  - Tak, Bóg jest z nami! I kolosalne siły!
  A dziewczyny będą się śmiać i pokazać swoje języki.
  Alina również uderzy wroga, skosi go ogromnie i zapiszczy:
  - Jestem najbardziej walczącym draniem!
  A także z bosymi palcami, weźmie go i wystrzeli jako śmiertelną siłę.
  To dziewczyny, które uwielbiają zabijać. Jest w nich tyle nadludzkiej siły.
  Stalenida śpiewała z agresją:
  - Naszą siłą jest komunizm,
   Oddamy nasze życie i serce
  Jesteśmy do naszej świętej Ojczyzny,
  Staniemy i wygramy!
  Była taką walczącą dziewczyną. Powiedzmy, że jest po prostu super. I bardzo bojowy.
  Wiktoria ćwierkała:
  - Za ZSRR, w którym jest mądry król!
  A wojowniczka wysunęła język i mrugnęła do przeciwników.
  To są dziewczyny ...
  Alenka pewnie walczy również z wrogami i pokazuje niesamowite uwertury.
  A w tym samym czasie dziewczyna ryczy na gardle:
  - Jestem super damą!
  I obnaża bardzo perłowe zęby.
  Anyuta strzela do wroga, miażdży go niszczycielską siłą, rozrywa go na strzępy i ryczy:
  - Jestem super dziewczyną!
  A jej bose palce u stóp rzucają szokujący prezent śmierci!
  A walka z Allą jest również w bitwie. I tak młóci Afgańczyków.
  A w tym samym czasie dziewczyna też piszczy:
  - Chwała czasom komunizmu!
  I znowu, jakby we wroga, rzuci coś bardzo niszczycielskiego.
  A masa Afgańczyków zostanie rozerwana.
  Maria, pisząc na żołnierzach imperium islamskiego, wzięła i zanotowała:
  - A kogo znajdziemy w lesie
  I jak trafi prezentem z karabinu maszynowego. Oto ona, co za walcząca i piękna wojowniczka.
  Olympiada strzela do wroga. I robi to bardzo dobrze.
  I szczerzy zęby i ryczy:
  - Chwała czasom komunizmu!
  Marusia zauważyła agresywnie, miażdżąc wrogów i rzucając gołymi palcami śmiercionośne granaty:
  - Chwała nowemu Sekretarzowi Generalnemu!
  Matryona uderzyła w Afgańczyków i powiedziała:
  - Po prostu nie homoseksualistą!
  Alenka strzelając do wrogów, brała i świergotała:
  - Za wielki komunizm!
  I znowu, jak linia zabijania na Afgańczykach. Cóż, jest też walczącą pięknością. I ma w sobie tyle uroku.
  Anyuta, również strzelając do wroga i kosząc go, pisnęła:
  - Dla Rosji!
  A z gołą piętą ulegnie talibom. Ta dziewczyna jest po prostu super.
  Rudowłosa Alla miażdży przeciwników i ryczy na całe gardło:
  - Jestem hiper damą!
  A bosymi palcami rzuci śmiertelną śmierć na wroga.
  Oto dziewczyna - powiedzmy ultra!
  Bardzo piękna Maria, strzelając do wroga, gruchała:
  - Jestem mega klasą!
  I znowu uderzy wroga gołym i bardzo okrągłym różowym obcasem.
  Igrzyska olimpijskie odnotowały, odcinając Afgańczyków i układając trupy islamskiego imperium talibów, gruchając:
  - Jestem najwyższą klasą!
  I będzie też rzucał stopami bosymi palcami, coś dokładnie i wyjątkowo morderczego. Oto dziewczyna - dziewczyna dla wszystkich dziewczyn!
  Maroussia również rozbija i ćwierka, zabijając Afgańczyków:
  - Zorganizuję klęskę wrogom! To będzie prawdziwy dom wariatów!
  A dziewczyna weźmie to i się pośmieje.
  A szkarłatny sutek naciśnie przycisk joysticka. I ciosy w przeciwników, coś tak zabójczego.
  Matryona również zaczęła bić Afgańczyków i gruchać:
  - Chwała nadejściu komunizmu!
  A jej bosa pięta zabije wszystkich jak wrogowie. Oto ona, jaka piękna dziewczyna. I to są dziewczyny, powiedzmy - super klasa.
  A może Giga, a może nawet TETRA!
  To są dziewczyny, a ja dokładnie wycięłam Afgańczyków. A to generalnie super klasa.
  Alenka wzięła go i zaśpiewała, szczerząc zęby:
  - Jestem najsilniejszy na świecie! A dwa plus dwa to cztery!
  I jak bardzo dobrze trafia we wroga. I rozbije na kawałki kolejnych talibów.
  A ta dziewczyna ma takie fantazje. Ale talibowie coś robią.
  Oto torturowana dziewczyna. I jak radzą sobie z tym biczami. A potem drut kolczasty. A potem ogrzeją jej pięty rozgrzanym do czerwoności żelazkiem. A dziewczyna jest bardzo zadowolona.
  I chce być pięknością pisaną.
  Alenka zaśpiewała:
  - Za wielki komunizm najfajniejszego ZSRR!
  I znowu rzuci we wroga granatem gołymi palcami.
  I to jest naprawdę fajne.
  Anyuta strzelając do wroga również ryczy:
  - Jak wielki jest komunizm!
  I koszenie Afgańczyków znakiem. To dziewczyna o wielkiej urodzie.
  A jej naga pięta poddała się, prezent zagłady.
  A rudowłosa Alla jest również bardzo agresywna w bitwach. I zmiażdży wrogów z dziką furią. I gryzmoli sobie z kolosalną aktywnością.
  A bosymi palcami rzuca dary śmierci ze śmiertelną siłą.
  Ta dziewczyna to po prostu super klasa!
  Wszystko to są bosymi mężczyznami dziewcząt, zdolnymi do wielkich wyczynów.
  Maria, gryzmoląc Afgańczyków, zauważyła:
  -Największą siłą jest nasza najwyższa klasa!
  Wtedy wojownik mrugnął.
  I szkarłatnym sutkiem nacisnął przycisk bazooki. A to jej najwyżsi piloci i realna konstrukcja sumy kwadratów nóg.
  Olimpiada, miażdżąca wroga, gruchała:
  - O najlepsze zwycięstwa we wszechświecie!
  A bosymi palcami wystrzeli teraźniejszość anihilacji we wroga. I to naprawdę staje się jak akcja - poza siłami!
  Trzeba powiedzieć, że dziewczyny są niezwykle wojownicze. A jeśli coś zrobią, ludzie będą szczęśliwi przez wieki. A jest w nich tyle radości i prawdziwego kosmicznego blasku.
  To są wojownicy najwyższych akrobacji.
  Maroussia, miażdżąc Afgańczyków, wzięła i jęknęła:
  - Pokój w twoim domu!
  I znowu rzuciła śmiertelnym prezentem śmierci palcami, rozrywając wrogów na strzępy.
  Matryona uderzyła także w wojska afgańskie. Podarła talibów i krzyknęła:
  - O największy socjalizm na całej planecie!
  A jej oczy będą emitować iskry.
  Tak, to najwyższy ostrzał pozycji.
  A Afgańczycy doznają kolosalnych szkód, ale mimo to wciąż się wspinają i wspinają. I mają kolosalne zasoby ludzkie. Które nigdy się nie kończą.
  A wszystko płynie falą i ciągłym strumieniem.
  Alenka z szerokim uśmiechem w odsłoniętych zębach zaśpiewała:
  - Chwała epoce komunizmu i carów rosyjskich!
  I gołymi palcami u nóg ponownie rzuciła morderczy prezent śmierci i zniszczenia.
  A dziewczyna szczerząc zęby ogłuszająco (tak, można obnażyć zęby i ogłuszając!) Wzięła i krzyknęła:
  - Silny suweren,
  Króluj dla chwały
  Na chwałę nas ...
  Panuj w strachu przed wrogami,
  car prawosławny,
  Króluj dla chwały, dla naszej chwały!
  Anyuta zauważyła ze śmiechem:
  - Powiedziałeś o słowach: Boże chroń cara!
  Alenka chętnie się z tym zgodziła:
  - Tak, przegapiłem to! Ale to niestety jest dane!
  Maria z uśmiechem bardzo fajnej dziewczyny zauważyła:
  - Ojciec cara odszedł, a zamiast niego sprawa Lenina!
  Rudowłosa Alla ćwierkała, kosząc Afgańczyków:
  - Sprawa Lenina żyje, chociaż Lenin nie żyje!
  Igrzyska olimpijskie logicznie sprzeciwiały się temu:
  - Lenin jest nieśmiertelny!
  I mrugnęła szmaragdowymi oczami.
  Widać więc od razu, że są wspaniałe dziewczyny, które są w stanie konkretnie walczyć z talibami. Ogólnie rzecz biorąc, ich moc należy odnotować jako kolosalną moc kosmiczną.
  Marusya zauważył z uśmiechem, strzelając do wrogów:
  - Car powróci, a Lenin będzie żył!
  Matryona w pełni się z tym zgodziła:
  - Oczywiście, tak będzie! Chwała Leninowi!
  Alenka kontynuowała z uśmiechem:
  -I car Mikołaj II! Chwała wszystkim bohaterom!
  Anyuta w pełni się z tym zgodziła:
  - Chwała wszystkim bohaterom!
  A dziewczyny śpiewały chórem:
  - Chwała Rosji, chwała ...
  Czołgi pędzą do przodu...
  Oddziały pod czerwoną flagą
  Pozdrowienia dla Rosjan!
   ... ROZDZIAŁ 5.
  Chłopcy, porwani dźwiękami bajecznych dud, maszerowali dalej, stawiając bose stopy na zielonych cegłach.
  Wokół wciąż była kolorowa dżungla z kwiatami i wieloma roślinami.
  Po drodze do karawany dołączyło dwóch innych małych mężczyzn w czerni i maskach. Zastąpili stare, kontynuując grę na magicznym instrumencie, który pozbawia ludzi, którzy stali się chłopcami - siły woli.
  Chłopcy dawali klapsy. Na tej planecie, a może we wszechświecie, nie było linii horyzontu i cały czas świeciło kilka słońc. I tak wszystko wyglądało bardzo pięknie.
  Aby się odwrócić, Aleksander Łukjanenko ponownie próbował skomponować coś mentalnie. On sam stracił euforię, ale jego bose, dziecinne stopy nadal mechanicznie uderzały razem ze wszystkimi innymi. A ja oczywiście chciałem komponować.
  Kopalnia, na której wysadził pancernik "Pietropawłowsk", przeszła zaledwie metr w lewo. W rezultacie amunicja nie wybuchła. A pancernik otrzymał tylko niewielkie uszkodzenia i sam wrócił do Port Arthur. Admirał Makarow, który w nocy był bardzo wyczerpany przez następcę tronu Kirilla Romanowa, był bardzo zły na siebie, że nie wydał rozkazu zamiatania wody wokół portu niszczycielami. Inny statek również został uszkodzony przez miny.
  Ale wszystko było stosunkowo tanie i za kilka dni statki można było ponownie naprawić.
  Jak dotąd nie wydarzyło się nic strasznego. Ale mogło być gorzej, tak jak stało się we wszechświecie, w którym admirał Makarow zginął tak głupio i absurdalnie.
  Ale na tym świecie los wytyczył mu dłuższą metę - godną osobę.
  Czy admirał Makarow będzie w stanie go wykorzystać i zostać wielkim dowódcą marynarki wojennym, na przykład na miarę Uszakowa? W każdym razie nawet niezwykły talent admirała Makarowa nie wystarczy, aby pokonać Japonię. Który jest teraz znacznie silniejszy na morzu. Co więcej, dwa kolejne pancerniki musiały zostać naprawione.
  Jednak admirał Makarow nie jest zniechęcony. I osobiście, wraz z robotnikami remontowymi, zajął się likwidacją dna statków. Do tego dochodzą też wieści z Petersburga, że na ratunek przyjdzie bałtycka eskadra, a wtedy Rosja będzie miała wyraźną przewagę.
  Japończycy oczywiście wykorzystują ten moment i próbują wylądować wojska bliżej Port Arthur. Ale wojska rosyjskie, wykorzystując burzę, zdołały zabić dwa pułki Imperium Wschodzącego Słońca. I zdobądź przyczółek.
  Następnie w przyspieszonym tempie przywrócono cztery pancerniki eskadry Pacyfiku.
  A dowódca niszczyciela zaproponował admirałowi Makarowowi sprytny plan. Ponieważ Togo zawsze porusza się tą samą trasą, umieść na jego drodze wiązkę min. Ten, który został dokonany w prawdziwej historii, ale tylko przez jednego niszczyciela. Admirał Makarow natychmiast docenił pomysł i nakazał użycie wszystkich odpowiednich statków.
  Ale oczywiście odpuszczenie plotki dla dezinformacji, że to tylko ćwiczenia.
  A to i tak pokona wieloryby.
  Pułapka była prosta, ale skuteczna. Co więcej, japońscy szpiedzy nie wypuścili nikogo z Port Arthur, sami nie mogli powiedzieć.
  A wynik był imponujący. Kilkanaście dużych japońskich statków natychmiast wysadziło w powietrze i zaczęło tonąć. Inni strzelali na oślep we wszystkich kierunkach.
  A potem pojawiła się eskadra Makarowa, która była już silniejsza od Japończyków. I rozpoczęła się zacięta bitwa.
  Rosyjskie pociski były bardziej przeciwpancerne i celniej trafiały. Statki wciąż są pełne dział i marynarzy, całkiem świeże. Admirał Makarow zarządzał z lekkiego krążownika i bardzo umiejętnie. Co więcej, Japończycy skulili się w panice, co ułatwiło Rosjanom. A największy okręt flagowy Kraju Kwitnącej Wiśni zatonął, a Togo ledwo zostało z niego uratowane. Ale ten admirał był w stanie pokłonu.
  A bitwa przerodziła się w totalne pobicie Japończyków. Tylko prosta pułapka, uderzenie od tyłu, przesądziło o wyniku wojny na morzu. Tsushima stało się wręcz przeciwnie, kiedy japońska flota poniosła druzgocącą klęskę i faktycznie przestała istnieć. To jest bitwa i klęska samurajów, głośna, ze śmiercią ponad dwunastu tysięcy marynarzy i nie licząc więźniów.
  Rosjanie byli w specjalnym ciosie i strzelali celnie.
  Ich broń nie znała błędów ani wątpliwości. A Japończycy stali się solidnym stadem.
  Łatwość zwycięstwa Rosji doprowadziła do tego, że wielu zaczęło uważać armię japońską za bezwartościową. A co zabrać z Azji? Cóż, zwycięstwo admirała Makarowa zaczęło być uważane za niezbyt chwalebne. Kogo pobił?
  Jeden rosyjski żołnierz jest wart dziesięciu żołnierzy japońskich.
  Na domiar złego, na lądzie, generał Kuropatkin całkowicie pokonał Japończyków, nawet z niewielką ilością krwi. Za co otrzymał epolety feldmarszałka. A potem, ścigając samurajów, oczyścił z nich Koreę. W walce Japończycy wciąż nie mieli wystarczającej ilości amunicji i byli całkowicie bezradni.
  Mikado poprosił wtedy o pokój. Rosja zażądała od Japonii zwrotu grzbietu Kurylskiego, aż do szkieletu Hokkaido i wyspy Tajwan. W ten sposób Japonia została wpędzona w swoje dawne granice.
  I byli zmuszeni zapłacić odszkodowanie w wysokości miliarda rosyjskich rubli w złocie.
  Rosja ogłosiła protektorat Korei i zwiększyła swoje wpływy w Mandżurii. Wkrótce Mongolia znalazła się pod patronatem Rosji. Rozpoczął się proces dobrowolnej aneksji ziem chińskich i tworzenia Zheltorusi.
  Oczywiście bez rewolucji i krwawej niedzieli. Na tronie zasiada autokratyczny car Mikołaj II, którego autorytet wśród ludu wyraźnie wzrósł.
  A ponieważ nie było zamieszek, Rosja, uniknąwszy recesji czasów rewolucji i zawieruchy, przeżyła gwałtowny wzrost gospodarczy. I tak w 1914 roku zbliżyła się bardziej rozwinięta gospodarczo i lepiej przygotowana do I wojny światowej. A ludność Rosji była większa z powodu aneksji części Chin i Korei. A śmiertelność z powodu lepszej sytuacji ekonomicznej jest niższa niż w rzeczywistej historii, a przyrost naturalny jest wyższy.
  Tak więc w carskiej Rosji wszystko jest silniejsze niż bez admirała Makarowa. I oczywiście Flota Bałtycka nie została uszkodzona. Wyprodukowano więcej samolotów, w tym Ilya Muromets i Svyatogor, a do produkcji weszły czołgi Luna -2 z karabinami maszynowymi i szybkimi gąsienicami. Armia carska była bardzo silna.
  W 1914 roku admirał Makarow miał jeszcze sześćdziesiąt pięć lat i został wyznaczony na dowódcę floty na Bałtyku. A wróg Rosji jest znacznie bardziej autorytatywny niż Japonia. Mianowicie Niemcy Kaisera .
  Nawiasem mówiąc, zwycięstwo nad samurajami wraz z plusami miało minusy. Japonia była teraz gotowa do przyłączenia się do wojny po stronie Niemiec. Rosja carska musiała więc utrzymywać znaczne siły na wschodzie.
  Japończycy odbudowali flotę i byli gotowi do zemsty. I to jest minus w układzie. Poza tym Turcja jest po stronie Niemiec i Austro-Węgier.
  Rosja musiała więc walczyć z czterema państwami, nie licząc Bułgarii, a wynik wojny nie był jasny.
   Jednak Niemcy prowadzą również wojnę na dwóch frontach i zadają główny cios na zachodzie.
  Akcja bojowa od samego początku do Rosji szła lepiej niż w prawdziwej historii. W szczególności, ze względu na większą populację i wyższy poziom gospodarki, Rosja miała armię czasu pokoju nie półtora, ale aż trzy miliony i tysiąc pułków. Oznacza to, że możesz rzucić do bitwy więcej żołnierzy .
  Plus także obecność większej liczby samolotów, które zbombardowały Niemców i ich sojuszników.
  Tak więc wojska rosyjskie zdobyły Prusy Wschodnie i zablokowały Królewiec. A próba przebicia się Hindenburga nie powiodła się. W tym dzięki nalotom bombowym na wojska niemieckie.
  I na morzu, podczas gdy Japończycy czekają, a admirał Makarow walczy z Niemcami.
  Niemcy mają drugą co do wielkości flotę na świecie po Wielkiej Brytanii. Chociaż jak liczyć. Może Rosja będzie miała więcej pancerników, ale są one rozrzucone po trzech morzach, a Niemcy mają w jednej pięści. Poza tym jest oczywiście brytyjska marynarka wojenna. Ale on też jest rozrzucony po czterech oceanach. A Brytyjczycy nie spieszą się z pomocą Rosji.
  Tak więc flota bałtycka, dowodzona przez Makarowa, będzie musiała walczyć w samych Niemcach. Koniec sierpnia jest ciepło i słonecznie.
  Główny admirał i japoński bohater wojenny w lekkim krążowniku mobilnym. To jest jego innowacja.
  I fakt, że załoga lekkiego krążownika również składa się z samych dziewczyn.
  Wszystkie dziewczyny są młode, szczupłe, ruchliwe iw jednym bikini. Błysną bosymi stopami i bosymi, okrągłymi obcasami.
  W każdym krążowniku jest tylko jedno działo, ale ma ono dwanaście cali. A dziewczyny po mistrzowsku to kontrolują.
  Natasza, potrząsając mięśniami brzucha, wykrzyknęła:
  - Za naszego wspaniałego admirała Makarowa!
  I z gołym obcasem oddała się w muszli. Z łatwością został popchnięty przez dziewczyny, opierając nagie, wyrzeźbione nogi o opancerzony pokład.
  Dziewczyna Zoya, popychając dar śmierci, pisnęła:
  - Za Mikołaja II!
  Augustine zauważyła gołym kolanem:
  - Za Ojczyznę - naszą matkę!
  Swietłana tupiąc bosymi stopami dodała:
  - Zabijemy Niemców!
  A teraz pocisk jest wbijany w lufę i dziewczyny celują w cel. Przed nami duża flota niemiecka. Uważa się, że armia niemiecka jest najsilniejsza na świecie. I że nie da się z nią łatwo poradzić.
  Ale wtedy dwunastocalowy aparat wypluwa coś śmiertelnego. I leci - jest w czołówce niemieckiego niszczyciela. Uderza w sam środek pokładu i statek rozpada się na dwie części.
  Natasza krzyczy na gardło:
  - To wspaniale!
  Zoya potwierdza, tupiąc bosymi stopami:
  - To najwyższa klasa!
  Augustine szczerzy zęby i dodaje:
  - Pieprzmy się w nowy sposób!
  Swietłana zauważyła agresywnie, błyszcząc oczami:
  - I będzie konkretny krój!
  A jej język jest taki zwinny.
  Znowu dziewczęta, opierając nagie, okrągłe pięty, wbijają pocisk do armaty. Są bardzo agresywnie usposobieni do walki z imperialnymi Niemcami.
  Makarow kiwa głową z aprobatą. Rosyjska flota jest gotowa na długodystansowy pojedynek. Ma świetne działa i świetnych żeglarzy. Więc Niemcy to dostaną.
  A we flocie są też chłopcy i dziewczęta, którzy w ten sposób zapytają cesarza Wilhelma.
  Admirał Makarow, wydając rozkazy, powiedział:
  - Skoncentruj cały ogień na najbliższym niemieckim statku!
  I muszę powiedzieć, że to zadziałało. A rosyjskie armaty zaczęły niszczyć krążownik Kaisera, który zatonął prawie natychmiast.
  Natasza, ta prawie naga kapitan pierwszego stopnia w bikini, wrzasnęła:
  - Uderzmy wroga zabójczymi!
  Zoya tupiąc bosymi stopami potwierdziła:
  - A jak będziemy osadzić!
  I tu znowu leci śmiercionośny pocisk z rosyjskiego krążownika.
  Swietłana krzyczy:
  - Za Rosję i Boginię Ładę!
  Dar śmierci uderza w niszczyciela i dzieli go na dwie części. I znowu niemiecki statek tonie.
  Augustyn, ta rudowłosa dziewczyna, której miedzianoczerwone włosy powiewają na gałęzi jak proletariacki sztandar, potwierdza:
  - Jesteśmy najdokładniejszymi dziewczynami na świecie!
  Valentina, ta dziewczyna w samych majtkach iz truskawkowymi sutkami na opalonej piersi, potwierdza:
  - Chwała ojczyźnie Mikołaja II!
  Victoria, dziewczyna z gołymi nogami, która jest opalona i staje się jak czekolada, wykrzykuje:
  - I chwała wielkiemu admirałowi Makarowowi!
  Natasza tupiąc bosą stopą, bardzo zgrabną i umięśnioną, potwierdza:
  - I chwała Makarowowi!
  Zoya dodaje:
  - I chwała carskiej Rosji!
  Augustine wraz z innymi dziewczynami wyciąga kolejną zabójczą muszlę, piszczy:
  - I chwała wszystkim naszym przodkom i rosyjskim bogom!
  A teraz dziewczyny, napinając swoje muskularne ciała, przekuwają ciężką teraźniejszość śmierci w potężną broń.
  I tak piękności załadowały dwunastocalową armatę. A teraz morderczy prezent śmierci został wypluty z broni. Dziewczyny z zachwytu biły nawet gołe, wyrzeźbione nogi.
  A po wystrzeleniu pocisku pancernik uderzy w niemieckie cesarskie Niemcy. W wyniku celnego trafienia nawet tak ogromny statek wziął i podzielił się na trzy części.
  Dziewczyny podniosły ręce i pisnęły:
  - O światło komunizmu królów!
  Tutaj Natasza znowu wydaje rozkazy. A dziewczyny porządkują gołymi, rzeźbionymi nogami. I ciągną kolejną, bardzo śmiercionośną muszlę.
  Augustyn śpiewał:
  - Bardzo mocno uderzymy wroga!
  Svetlana dodała ze smakiem:
  - Nasz admirał Makarow jest liderem sportowym!
  dodała Natasza, szczerząc zęby:
  - Wszystko będzie u nas jak kwazar -
  Jest pozbawiony talentu Kaiser Wilhelm!
  A dziewczyny, odpoczywając na nagich, okrągłych obcasach, podparły się i wyciągnęły śmiercionośny dar śmierci.
  I tak wepchnięto go bosymi stopami w zamek pistoletu. Zaatakowali i zaczęli kierować.
  Natasza śpiewała z entuzjazmem:
  Monomach zdjął czapkę,
  Podrapałem się w czubek głowy!
  Zoya dodała, tupiąc bosą stopą:
  - Ładunek elektryczny,
  Strzela do armaty!
  A teraz dar śmierci wysłany przez dziewczyny leci z dzikim rykiem. A potem muszla jak lupanet w samym środku pancernika. I jak zostanie doszczętnie rozwalony. On też weźmie i podzieli się na pół. I będzie rozpryskiwał się we wszystkich kierunkach.
  I pójdą bąbelki z fontannami. I całkowicie stanie w płomieniach.
  Dziewczyny dosłownie piszczą z zachwytu. I tupią gołymi, rzeźbionymi nogami. Oczywiście nawet potężne Niemcy Kaisera mogą zostać z nimi pokonane.
  Admirał Makarow pewnie prowadzi bitwę. Jego statki zręcznie manewrują i atakują Niemców króla Wilhelma.
  Natasza również biega bardzo szybko. Jej różowe, gołe szpilki migoczą jak magia i przepiękne dziewczęce nogi. A inne wojowniczki też mają dobre kończyny.
  Ponownie wbijają pocisk w beczkę. Flota Kaisera jest nieco chaotyczna. Jego statki kolidują ze sobą pomimo dużej ich liczby.
  Admirał Makarow umiejętnie wykorzystuje swoją flotę. Ogień skupia się na głównym flagowcu. I pada pod ciosami.
  Oprócz admirała na lekkim krążowniku jest tylko jeden mężczyzna - chłopiec Oleżka. Wygląda na małego, ale zwinnego, a jego nagie, dziecinne obcasy migoczą w kółko.
  Jung był znany od wojny rosyjsko-japońskiej. Minęło ponad dziesięć lat, a on nadal pozostaje dzieckiem. Ale to on uratował admirała i pancernik "Pietropawłowsk", ponieważ odwrócił uwagę marynarza od kierownicy, a on lekko przesunął kierownicę, a ugryzienie miny nie było śmiertelne.
  Chłopiec utknął w wieku dziesięciu lat, ale był tak szybki, że więcej niż jedna dziewczyna nie nadążała za nim i był bardzo silny.
  Nadal był trzymany w kajucie, chociaż mały chłopiec zdołał złapać jednego japońskiego generała z wody i otrzymał za to krzyż.
  Ale ponieważ był jeszcze dzieckiem, formalnie nadal figurował w kabinie.
  Ale chłopak w bitwie wykonał najważniejszą pracę - podał współrzędne strzelaniny i dziewczyny nie chybiły.
  Admirał Makarow zauważył:
  -Hej-tak, dobra robota wieczny chłopcze! Muszę mu powiesić na to zamówienie.
  Anastasia, kapitan pierwszego stopnia, zauważyła:
  - I przenieś go do oficera!
  Makarow skinął głową:
  - To jest oczywiste!
  I znowu następuje śmiertelny strzał i tym razem niemiecki okręt flagowy tonie. A do wody wskakują tysiące marynarzy Kaisera. To naprawdę miażdżący cios.
  Chłopiec piszczy z zachwytu. W rzeczywistości wypełnia misję. Dorosły człowiek z XXI wieku musi wypracować sobie nieśmiertelność prezentowaną przez rosyjskich bogów-demiurgów. A od stu lat musi być dziesięcioletnim chłopcem.
  Służący w tym czasie carskiej Rosji. I dopiero wtedy dorośniesz do dwunastego roku życia. Początkowo ponowne stanie się dzieckiem wydawało się ciekawym pomysłem. Ale bycie w 1904 roku bez telewizora, Internetu, komputera, telefonu, smartfona, laptopa itd. nie jest takie wspaniałe. Zwłaszcza jeśli mieszkasz też w baraku i wszyscy uważają Cię za chłopca, z odpowiednim nastawieniem. To prawda, że fizycznie jesteś bardzo silnym chłopcem i znacznie szybszym niż zwykła osoba, a co najważniejsze, nie mogą cię zabić - już otrzymałeś nieśmiertelność i musisz to wypracować.
  I jaką masz władzę nad swoimi rówieśnikami! W końcu dzieci szanują, a nawet bardzo szanują siłę i zręczność.
  A Oleg został chłopcem kabinowym dzięki swoim nie-dziecięcym zdolnościom fizycznym.
  W wieku dziesięciu lat nadal jesteś gówniarzem i oczywiście tak naprawdę nie chcieli go zabrać nawet jako chłopca kabinowego. Ale Oleg wziął i z łatwością zgiął paznokcie rękami i pensem. To zrobiło wrażenie na kapitanie pierwszego stopnia i zgodził się zabrać młodego bohatera na swój statek.
  A żeglarze wkrótce zaczęli szanować niezwykle silnego i szybkiego chłopca, który podnosił duże ciężary i walczył ze wszystkimi w swoich ramionach. Co więcej, Oleg również nurkował bardzo głęboko, przez długi czas pozostając bez powietrza i nie bał się zimna. Biegał boso iw krótkich spodenkach przy każdej pogodzie i nawet nie kichał. A jego nagie palce były tak wytrwałe i zwinne. Chłopiec mógłby nawet użyć ich do podniesienia kotwicy na łańcuchu lub powieszenia do góry nogami.
  A w wściekłości chłopiec mógł rozproszyć tuzin marynarzy i podnieść nad głowę ciężką broń.
  Więc Oleg zyskał powszechny szacunek i lubił to. Pozostał, choć bardzo silny, ale chłopcem.
  A teraz celował z pistoletu, opierając nagie, okrągłe pięty o metal.
  I nuciłem:
  -Nasz dumny "Varyag" nie poddaje się wrogowi, nikt nie chce litości!
  Flota cara wykazała się wysoką akrobacją. A jego muszle spadły bardzo dobrze.
  Admirał Makarow zrobił wiele, aby szkolić marynarzy i oficerów. Jego eskadra była silna. A wojownicy są wysokiej jakości.
  Oto pancerniki "Slava", "Suvorov", "Borodino", "Oslyabiya", "Aleksander III", "Nikołaj Pierwszy" - walczyły bardzo skutecznie. A ich załogi strzelały celnie.
  Ale oczywiście nie mogli reżyserować jako chłopiec z XXI wieku.
  I nie mieli na pokładzie tak dużej liczby dziewczyn.
  Oleżka, kierując broń do celu i opierając się na bosych, dziecinnych stopach, śpiewała:
  - Boże miej w swojej opiece króla,
  Silny suweren ...
  Króluj dla chwały
  Chwała nam!
  A Natasza, strzelając strzałem i migocząc nagimi obcasami, gruchała:
  Panuj w strachu przed wrogami,
  prawosławny car ...
  I cały zespół bosych dziewczyn w chórze bikini:
  Króluj dla chwały, dla naszej chwały!
  A dziewczęta znów przynoszą dary śmierci, o bardzo morderczej sile i zatapiają kajzerowskie statki, nucąc radośnie i żarliwie:
  - Ze względu na ojca-króla
  urodę bohatera!
  A kiedy zaczyna się bitwa -
  Stanę się Babą Szatanem!
  ... ROZDZIAŁ 6.
  A w Afganistanie trwały bardzo okrutne i krwawe bitwy z Mudżahedinami.
   Wojna między Rosją a Afganistanem toczyła się przy wszystkich prędkościach ...
  Natasza strzelała do żołnierzy Imperium Islamskiego, dosłownie kosząc ich i nucąc...
  Niech zawsze będzie słońce
  Niech zawsze będzie niebo...
  Niech zawsze będzie mama -
  Niech zawsze będę!
  A dziewczyna z bosymi palcami rzuci w Afgańczyków morderczy granat. A masa żołnierzy imperium islamskiego się rozpadnie.
  Zoya też strzela i nuci:
  - Chwała, chwała, jesteś naszą Ziemią!
  Nasze rodzime lasy i pola!
  W imię Najwyższego,
  Jesteś naszą drogą, świętą rodziną!
  A gołymi palcami u nóg rzuci też coś zabójczego w talibów.
  Tak, wojownicy imperium islamskiego Talibowie stanęli przed poważnym problemem.
  Rudowłosy Augustyn nadal kosił talibów i pisnął, kosząc ich szeregi:
  - Jestem najsilniejszy na świecie!
  I jak rzuca dar śmierci gołymi palcami śmiercionośnej siły, rozrywając wrogów na strzępy.
  A Swietłana postanowiła także dodać wrogom coś morderczego i niszczącego ciało.
  A potem grucha:
  - Chwała mojej Ojczyźnie!
  A także rzuci darem unicestwienia gołymi palcami niszczącej mocy.
  Te dziewczyny są po prostu okropne.
  Wojowniczki zajęły Afganistan, a żetony lecą z islamskiego imperium.
  Natasza, strzelając do Afgańczyków i kosząc ich, zauważyła:
  - Będziemy chwalić Boga imieniem Svarog!
  A z gołymi palcami uruchomi śmiertelną teraźniejszość zagłady.
  Dziewczyny są naprawdę najlepszym wskaźnikiem akrobacji.
  Zoya nacisnęła guzik bazooki szkarłatnym sutkiem, uderzyła talibów i pisnęła:
  - Za ZSRR!
  A Augustyn również weźmie i uderzy wojska islamskie. I rozbije maskę Afgańczyków i zapiszczy:
  - Ale żyć jak poprzednio, ale żyć według Breżniewa!
  Jestem głupi, jestem głupi, nie mogę!
  A z gołymi palcami znów wystrzeli coś niezwykle zabójczego. To jest dziewczyna.
  A Svetlana też jest bardzo bojowa w bitwie. I walczy rozpaczliwie. I jest w stanie odciąć masę nacierających bojowników od imperium islamskich talibów.
  A dziewczyna ryczy:
  - Chwała komunizmowi Svaroga!
  A reszta potwierdza:
  - Chwała komunizmowi!
  Elizabeth strzela do wroga. Używa także bosych palców. Ma dobry czołg, zdolny do przebijania przeciwników na wskroś. I trzeba powiedzieć, że ta dziewczyna, po prostu
  super klasa.
  A ona strzela i bije przeciwników.
  I nuci:
  - W zwycięstwie nieśmiertelnych idei komunizmu,
  Widzimy przyszłość naszego kraju...
  I czerwony sztandar naszej Ojczyzny,
  Zawsze będziemy bezinteresownie wierni!
  Katarzyna również strzela do wroga, uderza go na wskroś i przebija się przez wieże maszyn. Potem piszczy:
  - Chwała komunizmowi Łady!
  Używa także bosych palców.
  Elena również strzela do Afgańczyków. Niszczy imperium islamskie. Uderza ją na wskroś i piszczy:
  - Nasza sprawa jest słuszna!
  A Euphrosinia jest również bardzo podatna na atakowanie wrogów. I nuci:
  - W imię świetnych pomysłów! Złoczyńca zostanie pokonany!
  I mruga też do swoich partnerów.
  A czołg Elizabeth podskoczy. I zmiażdżmy wojska afgańskie. I to było dzikie.
  Dziewczyny śpiewały i ryczały:
  - Jesteśmy najsilniejsi na świecie!
  I znowu strzelali bardzo dobrze.
  To były dziewczyny - czego potrzebujesz!
  I błyskawicznie bili afgańskich wrogów.
  Na niebie dziewczyny zostały również oddane talibom.
  Anastasia Vitmakova, zestrzeliwując samoloty, przeszła do celów naziemnych. Rozbiła je i krzyczała:
  - Jesteśmy dzielnymi dziewczynami, dzielnymi. odważny,
  Nasi chłopcy są bardzo uroczymi, kręconymi włosami!
  Młócimy je na gorąco
  A potem spluniemy przez lewe ramię!
  Akulina Orłowa, pieprzeni przeciwnicy, wydali:
  - W drodze!
  I powaliła Afgańczyków bosymi stopami.
  Mirabela Magnitnaya również powaliła wojska talibów i chrząknęła, pokazując zęby:
  - Będzie wiele zwycięstw!
  A jej nagie palce zaczęły się poruszać.
  To były dziewczyny - po prostu superklasa!
  Alenka i jej zespół walczyli z talibami. I wyglądało to bardzo charyzmatycznie.
  Dziewczyny broniły się i gołymi palcami rzucały dary zniszczenia w nacierających wojowników islamskiego imperium.
  Alenka oddała prezent zagłady gołą piętą i zaśpiewała:
  -Aleka, roni łzę ze szczęścia!
  Anyuta rzuciła gołymi palcami u stóp prezenty śmierci i pisnęła:
  - Jak jej dusza śpiewa gusli!
  Alla również nacisnęła guzik bazooki swoim szkarłatnym sutkiem i wydała:
  - Czapka, upuść, upuść i niebieskie oczy Alenki, łzy spadają na włócznię!
  Maria waliła gołymi palcami i pisnęła:
  - Wprost na włócznię! I mumia!
  Olimpias też będzie się śmiać i obnażyła swoje perłowe zęby.
  Jest dziewczyną o niezwykłej urodzie i uroku.
  W tym samym czasie wojownik chichocze i piszczy:
  - Chwała królom komunizmu!
  I gołą piętą podda się morderczej teraźniejszości śmierci.
  Marusya też jest chętna do walki...
  I gryzmoli Afgańczyków z wielką intensywnością z karabinów maszynowych. I rzuca prezenty śmierci gołą piętą.
  A on mówi:
  - Za wielki komunizm!
  Matryona bije także żołnierzy imperium islamskiego. Kosi je z dużą intensywnością. I woła, mrugając:
  - Za wybitne zwycięstwa!
  Alenka agresywnie deklaruje, kosząc wroga:
  - Nasza Rosja jest pierwsza i największa!
  A także rzuca bosą stopą morderczy prezent zagłady.
  Anyuta ze śmiechem oświadcza, odcinając szeregi afgańskich żołnierzy:
  - Chwała Armii Czerwonej!
  I znowu rzuca na wroga śmiertelny prezent zagłady.
  A Alla jak najszybciej zacznie miażdżyć przeciwników. A także jej bose palce u nóg przytłaczają wrogów.
  A śmierć rzucona bosymi stopami leci.
  A teraz Maria jest także bardzo walczącą dziewczyną w walce. A jej strzały są bardzo celne i trafiają we wroga z gwarancją.
  A ta dziewczyna ma też charakter bojowy.
  Strzela się i piszczy:
  - Chwała epoce komunizmu!
  Olimpiada strzela do wroga. Kosi Afgańczyków i mówi z uśmiechem:
  - Chwała naszej Ojczyźnie!
  I znowu młóćmy talibów.
  I z gołymi palcami, by rzucać w przeciwników prezentami śmierci.
  To dziewczyny w Czerwonych, a raczej w armii rosyjskiej.
  A oni strzelają do wroga, specjalnie go trafili.
  Marusya również strzela do wroga. I robi to bardzo dobrze.
  Dziewczyna krzyczy na całe gardło:
  - Chwała KPSS! Chwała Klychkovowi!
  I mruga liliowymi oczami.
  I znowu rzuca gołymi stopami dar zniszczenia. Ta dziewczyna jest po prostu super.
  Maroussia jest piękna i prawie naga.
  Matryona również strzela do wroga i to bardzo celnie. Dostaje się do niego i piszczy, wyszczerzył zęby:
  - Niebo i Ziemia - moja kochana!
  A także dziewczyna zmoczy wroga za pomocą gołej pięty nóg.
  Dziewczyny uwielbiają zabijać - to są dziewczyny!
  Stalenida również intensywnie walczy z talibami.
  A ta dziewczyna wystrzeli rakietę w żołnierzy imperium islamskiego. I jak rozerwie masę śniadych, brodatych żołnierzy. Oto dziewczyna - spójrzmy prawdzie w oczy.
  Stalenida gruchała:
  - Za Ojczyznę - ZSRR!
  Veronica również desperacko walczy ze swoimi wrogami. I rzuca gołymi palcami mordercze dary śmierci.
  A w tym samym czasie dziewczyna piszczy:
  - Za wielki komunizm!
  Wiktoria walczy. Więc przycisnęła swoje nagie, opalone stopy do wyrzutni i uderzyła Afgańczyków, tak jak to zrobiła. Rozbiła je i gruchała:
  - Zaufaj mojej Ojczyźnie!
  A Serafin uderzy wroga. Jak go położy i zniszczy masę Chińczyków, szczekając:
  - Za naszą Ojczyznę!
  Te dziewczyny to tylko cud.
  Oleg Rybachenko, ten nieśmiertelny chłopak, również walczy razem z dziewczynami. Jest prawdziwym i najfajniejszym wojownikiem na świecie.
  Chłopak rąbi afgańskich żołnierzy mieczami i rzuca w nich prezentami bosymi palcami dziecięcych stóp.
  I przy tym śpiewa:
  - Jeśli forteca jest w drodze,
  Wróg zbudował ...
  Konieczne jest ominięcie od tyłu -
  Weź ją bez oddania strzału!
  I znowu chłopak i dziewczynka razem z nim Margarita jak gwiżdże.
  A kruki po zawale serca spadają na głowy afgańskich żołnierzy.
  Margarita Korszunowa tnie talibów mieczami, ta dzika dziewczyna piszczy:
  - Chwała królom komunizmu!
  I znowu macha bosą stopą i rzuca w wrogów jadowitymi igłami.
  Te dzieci to prawdziwe potwory.
  Oleg Rybachenko, gryzmoląc na przeciwnikach, jak będzie rozdawał:
  - Gdyby tak było, głowa jest nienaruszona!
  Niedługo będziemy w Kabulu,
  To wszystko!
  Margarita to potwierdziła, eksterminując przeciwników:
  - Tak, będziemy w Kabulu!
  I jak przyjmie i zrezygnuje z daru śmierci gołą piętą.
  Te dzieci to prawdziwe potwory.
  I walczą jak młodzi bohaterowie. Chociaż wyglądają na zaledwie dwanaście lat. Ale wyglądają tylko jak dzieci.
  Teraz kalif Afganistanu stał się takim potworem, że straszą nim dzieci. Tak jak kiedyś, przestraszyli się Hitlera. I to oczywiście jest również interesujące i logiczne.
  A Afgańczykom w niektórych miejscach udało się włamać na terytorium Tadżykistanu .
  Dlatego są Afgańczykami i są silni liczebnie.
  W okupowanych wioskach wojska imperium islamskiego zabrały i bez wahania postanowiły wychłostać wszystkie kobiety i dzieci, bić ich po piętach kijami, a dorosłych mężczyzn po prostu zamknąć w stodole i spalić. W rzeczywistości są niebezpieczni, a Afgańczycy nie potrzebują pracy. A przynajmniej kobiety mogą zostać zgwałcone. A mężczyźni zabrali wszystkich i wepchnęli do stodoły. Kto się opierał?
  tych na miejscu rozstrzelano. Do ognia wrzucono również wszystkich nastolatków, których czułki już się przebijały, razem z dorosłymi mężczyznami. W rzeczywistości mogą już być w stanie wojny.
  Zabrali talibów i podpalili. I mężczyźni zostali spaleni żywcem. A chłopcy nie starsi niż czternaście lat i wszystkie kobiety, bez względu na wiek, byli rozbierani i biczowani.
  A potem bambusowymi kijami do bicia po piętach. Kilkoro młodszych dzieci i kilka starych kobiet odrzuciło kopyta z bolesnego szoku. Innych bito, żeby nie mogli wstać.
  A ich bose stopy były spuchnięte.
  Następnie talibowie podnieśli ich i pognali z bagnetami w ich kierunku. To są okrutne stworzenia.
  I tak rozpoczął się nowy porządek pod rządami talibów.
  A to dopiero początek.
  Afgańczycy mają wielokrotną przewagę w piechocie, ale ich lotnictwo jest znacznie słabsze, a jakość sprzętu i ciężkiej broni coraz gorsza. Wiele czołgów talibów jest wykonanych z drewna. A to nie dodaje im mocy.
  Tutaj Gerda w swoim samochodzie bardzo śmiało niszczy wojowników islamskiego imperium. I powala ich z wielką intensywnością. A jej broń działa.
  Gerda uderzyła przeciwnika w stopy bosymi palcami i ćwierkała:
  - Chwała Niemcom czasom komunizmu!
  Charlotte również strzeliła bosymi stopami i pisnęła:
  - Chwała bohaterom komunizmu!
  Christina wzięła go i uderzyła wroga, naciskając przycisk szkarłatnym sutkiem i pisnęła:
  - I chwała naszej Ojczyźnie!
  A Magda uderzy wroga bosymi palcami i pisnie:
  - Nasza Ojczyzna odgrywa rolę od wieków!
  I uderzy również wroga.
  A to walczące piękności - super i hiperklasa.
  Wojownicy o najszerszym profilu iz testu bojowego.
  Albina i Alvina, piloci bojowi z NRD, również młócą Talibów.
  I robią to z wielkim entuzjazmem.
  I używają bosych palców.
  Albina strąca na niebie afgański samolot i piszczy:
  - O komunizm w krajach rozwiniętych!
  Alvina zestrzeliła samolot gołymi palcami u nóg i dodała:
  - I też się rozwija!
  To były naprawdę dziewczyny - czego potrzebujesz!
  I miażdżą talibów. A potem afgańskie samoloty błądzą po niebie.
  A potem przestawiają się na cele naziemne.
  Wraz z nimi i Helgą, również bardzo piękną blondynką.
  I uderz wroga.
  I przetnie samolot gołymi palcami u nóg i gruchnie:
  - Za wielki komunizm!
  A Albina uderzy w afgański samochód, spali go i doda:
  - Za największe przestrzenie!
  A Alvina odetnie samoloty szturmowe Talibów i wyda:
  - Dla bogini Hery!
  I będzie się śmiał.
  Helga też, nie zastanawiając się zbyt długo, rozbija Afgańczyków i ryczy:
  - Chwała naszej wielkiej Ojczyźnie!
  I bardzo dobrze powala wrogów.
  A Natasza i jej zespół są wściekli.
  Masowo eksterminują talibów. A jednocześnie nucą:
  Żyjemy na ziemi naszego ojca
  Wnuki Roda i Łady lekkie dzieci!
  - I leci na skrzydlatym koniu,
  Rosja z odległych tysiącleci!
  Zoya też uderzy wroga gołymi palcami i wypali:
  - Za Rosję, w której rządzą rosyjscy bogowie!
  - dodała Augustine z uśmiechem, miażdżąc jej wrogów. i używając do tego gołych obcasów:
  - Za ZSRR!
  A także, jak doda strzał, naciskając czerwony sutek na przycisku bazooki.
  A Svetlana również specjalnie niszczy wrogów.
  A także używa bosych palców. I kosi masy Afgańczyków.
  W tym samym czasie śpiewa:
  - Żyjemy na Ziemi naszego ojca,
  Wnuki Svaroga to wspaniałe dzieci!
  Natasha naciskając przycisk bazooki rubinowym sutkiem i wybijając czołg talibów, wydała:
  - A my latamy na skrzydlatym koniu,
  Jesteśmy w odległych tysiącleciach!
  Zoya odcina się w seriach Afgańczyków. I układając trupy żołnierzy imperium islamskiego, piszczały:
  - zaśmiała się Rosja,
  A ona płakała i śpiewała ...
  W każdym wieku dlatego jest Rusem!
  Augustine, gryzmoląc po wrogach, zauważył bardzo agresywnie, rzucając granatem gołą piętą:
  - Będziemy najsilniejsi na świecie!
  A także jak uderzenie w talibów. I natychmiast cała linia je skosi.
  A Swietłana eksterminuje także wojowników imperium islamskiego. A gołymi palcami o niszczycielskiej sile rzuca prezenty i śpiewa:
  - Chwała epoce, uwierz komunizmowi,
  Wierzę, że nie będziemy mieć pacyfizmu!
  A dziewczyna naciśnie przycisk bazooki na sutku truskawkowym i całkowicie go rozerwie.
  A oto inne walczące piękności.
  Na przykład Jane Amstrong. Należy również zauważyć, że istnieje bardzo ciekawa i wojownicza piękna dziewczyna.
  Niszczy atakujących Afgańczyków i piski:
  - Więc nadejdzie lato!
  Dziewczyna strzeliła do talibów, odcięła ich i gruchała:
  - Za Ojczyznę i wolność do końca!
  Gertrude trafiła również wroga. Zestrzelił czołg Afgańczyków i pisnął:
  - Za wielki komunizm!
  A Malanya rzuci na wroga coś destrukcyjnego. Rozerwie go na kawałki i skrzypnie:
  - Idę na trawę!
  A Monica uderzy wroga czymś śmiertelnym i ćwierka, szczerząc zęby:
  - Spojrzę w czyste niebo i zrozumiem, że żyję!
  Jane wzięła to i gruchnęła:
  - Na niebie zadzwoni dzwonek!
  Gertrude wepchnęła się we wroga i pisnęła:
  - Deszcz będzie lał ulewny!
  Jak Malanya wpycha się do wroga z piskiem:
  - Jadę do dzieciństwa!
  Monica strzelała do Afgańczyków, rozbijała samochód wroga i śpiewała:
  - Letni deszcz już za mną!
  Te dziewczyny to po prostu super cud!
  Natasha agresywnie zauważyła, strzelając do wrogów i jedzenia:
  - Jesteśmy wielkimi wojownikami Svaroga!
  A gołymi palcami rzuci wrogowi śmiertelny dar śmierci.
  Zoya wzięła i strzeliła we wroga automatyczną serią. Odcięła go i pisnęła:
  - Za Rosję Svaroga!
  I rzuciła prezentem anihilacji bosymi palcami.
  Augustyn też uderzy we wroga. A bosymi palcami rzuci zabójcy prezent zagłady. Rozerwał wroga i zapiszczał:
  - O ruch ku komunizmowi!
  A Svetlana również shugowała wroga. I szybko ugaś wroga. Ujmie swoją nagą piętę i znajdzie niszczycielski dar śmierci. I wielu wrogów będzie pukać.
  A potem dziewczyna zaśpiewa:
  - Wyglądamy najbardziej walcząc,
  Zostałam dziewczyną, bardzo fajnie!
  To są dziewczyny - po prostu super.
  Natasha stawia się w bardzo wojowniczy sposób.
  Ale desperacko walczy też Oleg Rybaczenko.
  A chłopiec tnie Afgańczyków mieczami i piskami:
  - Chwała epoce komunizmu!
  A gołymi palcami rzuca śmiercionośny prezent śmierci.
  Ten chłopak jest po prostu super.
  A Margarita Korshunova dokładnie bije wrogów. I gołymi palcami u stóp niszczy wrogów.
  Potem piszczy:
  - Jestem super dziewczyną!
  I znowu gołymi palcami rozpocznie ostre i trujące gry we wroga.
  A potem dzieci wezmą go i zagwiżdżą. A masa wron od razu jest oszołomiona i spada na wrogów, przebijając ich. A czaszki stają się pełne dziur.
  Ujmijmy to tak w sposób bojowy, demontaż poszedł.
  A dzieci, obiektywnie rzecz biorąc, walczą i są nieśmiertelne.
  Śpiewał Oleg Rybachenko, siekając talibów na kawałki.
  Było tak pięknie
  Człowiek stał się niewolnikiem kolektywu!
  I znowu, bosymi palcami, chłopiec bez większych ceremonii wyśle śmiertelny dar śmierci swoim wrogom. To naprawdę zabójca.
  Oleg Rybachenko wziął i zaśpiewał:
  - To, to, to, że przywozimy ze sobą kota!
  I znowu, bosymi palcami, rzeź uderzy wroga. A to jest bardzo agresywne.
  Margarita, miażdżąc wrogów i kojąc ich celnymi strzałami, wydała:
  - Chwała epoce rosyjskiego komunizmu!
   I znowu gołymi palcami rzuciła we wroga śmiercionośny dar śmierci.
  Tutaj dzieci znów wezmą i pogwiżdżą. A na głowy afgańskich żołnierzy spadła masa wron. Tak przebiegła ich całkowita eksterminacja.
  A dzieci są pełne entuzjazmu i chęci do prawdziwej walki.
  Alenka strzela do wroga i piszczy:
  - Za naszą Ojczyznę!
  I rzuci dar śmierci bosą, rzeźbioną nogą.
  Powiedzmy, że te dziewczyny bardzo się kłócą.
  Anyuta gryzmoli wroga i krzyczy ogłuszająco:
  - Za naszą wielką Ojczyznę.
  A gołą piętą wyrzuci to, co sprowadza zniszczenie i śmierć.
  A Alla gasi wrogów seriami. Kosi wielu Afgańczyków, a gołymi palcami rzuca granaty i piszczy:
  - O nowe wielkie zwycięstwa!
  A także jak trafi w śmiertelną serię.
  Ale Maria również powala wrogów śmiercionośną kosą. A gołym obcasem rzuca we wrogów czymś bardzo niszczycielskim. A poparzone zęby mówi:
  - Rosja będzie mistrzem!
  Również igrzyska olimpijskie z wielką energią pokonają wroga. I sprowadzi na wroga morderczą pięść lub młot. Będzie też używał bosych palców.
  I będzie ryk:
  - Za najświętszą Rosję!
  I szczerzy zęby w uśmiechu.
  Maroussia jest również w pozycji bojowej i piszczy, odsłaniając kły:
  - Rozerwę cię na kawałki przez talibów!
  A bosymi palcami rzuci najbardziej morderczy prezent śmierci.
  A Matryona uderzy swoich wrogów jak gdyby. A to naprawdę sprawi, że poczuje się źle. A w trumnie Matryony będzie jeździł dużo talibów. I pisk, obnażone zęby:
  - Jestem najbardziej bojowym na świecie!
  I będzie się śmiał.
  To są tu dziewczyny - głos piękności jest wyraźny.
  Stalenida miażdży też przeciwników, eksterminuje Afgańczyków i ryczy:
  - Za wielki zastęp rosyjskich bogów!
  A także rzuci granat gołymi palcami.
  I rozerwie masy talibów.
  To są dziewczyny - najwyższej klasy i super.
  Veronica pieprzy się z Afgańczykami i krzyczy:
  - Za naszą Ojczyznę!
  I znowu jej bose palce u nóg ścięły samochód talibów.
  Wiktoria niszczy islamskich żołnierzy. Kosi je jakby ukośnie i agresywnie się uśmiecha, mówi:
  - Bo nasza Ojczyzna jest nieskończona!
  I gołymi palcami u stóp ponownie rzuca dar śmierci.
  A Serafin jest także mudżahedinem jak lupanet. A z bazooki wypluwa dar śmierci, naciskając guzik ze szkarłatnym sutkiem.
  Oto on - walcząca kobieta.
  I mruczy:
  - Chwała epoce komunizmu!
   Alice i Angelica też walczą. Te dziewczyny to snajperzy. I strzelają do Afgańczyków z wielką morderczą siłą.
  I trafiają prosto w cel z kolosalną celnością.
  W tym samym czasie Alicja ryczy:
  - Jestem najsilniejszy na świecie!
  A gołymi palcami przyjmie i uruchomi dar unicestwienia, eksterminując Afgańczyków.
  A Angelica uderzy również w armię islamską. I nałóż bose palce. I naciśnie spust szkarłatnym sutkiem na piersi i mruczy:
  - Chwała mojemu światu!
  A także jak wybuchnął śmiechem.
  To są dziewczyny, wszystkie dziewczyny są dziewczynami.
  Alicja agresywnie i aktywnie nuci, strzelając do wroga:
  - Chwała naszej ziemi,
  Wszyscy jesteśmy narodami - rodziną!
  A także Alice rzuci mordercze granat z jej gołymi palcami.
  A Angelica również młóci wrogów. A bosymi palcami stóp rzuca prezenty śmierci.
  W tym samym czasie rudowłosa śpiewa:
  - Chwała naszemu ZSRR!
  A jej bosa pięta rzuca śmiercionośny granat.
  To są dziewczyny - ruda i blondynka.
  jest tak wiele rzeczy w tych dziewczynach i jest tak wyjątkowych, fajnych i lojalnych.
  Stalenida, strzelając do wroga i oddając celne strzały gołymi palcami, gruchała agresywnie:
  - Za Rosję i wolność do końca!
  Ponownie nacisnęła guzik z rubinowym sutkiem na piersi.
  Suczka Stalenida jest bardzo greyhoundem i fajna. I ma w sobie tyle pasji i siły woli.
  Dziewczyna zaśpiewała:
  - Stalin to chwała militarna,
  Stalin naszego lotu młodzieżowego ...
  Walka i wygrywanie piosenkami
  Nasi ludzie podążają za Stalinem!
  Veronica, strzelając do Mudżahedinów i aktywnie ich eksterminując, pisnęła:
  Walcząc i wygrywając piosenką,
  Nasi ludzie podążają za Stalinem!
  Victoria, strzelając do oddziałów talibów, ćwierkała:
  - Dostaliśmy największe skrzydła,
  Otrzymujemy wielką odwagę...
  obfitość kołchozów Stalina,
  Chwała krajowi sowieckiemu!
  A dziewczyna rzuciła bosą stopą śmiertelny dar śmierci.
  Seraphima, kosząc Chińczyków bez zbędnych ceregieli, wydał:
  Stalin walczy z chwałą,
  Stalin naszego lotu młodzieżowego ...
  Walka i wygrywanie piosenkami
  Nasi ludzie podążają za Stalinem!
  Stalenida podniosła się z uśmiechem, nucąc:
  - Walka i wygrywanie piosenkami,
  Nasi ludzie podążają za Stalinem!
  I tak wojownicy naprawdę przystąpili do eksterminacji Afgańczyków bez zbędnej arogancji i zamieszania. Trzeba powiedzieć, że są bardzo walczącymi pięknościami.
  Stalenida ćwierkała, obnażyła zęby:
  - Walka i wygrywanie piosenką,
  Nasi ludzie podążają za Stalinem!
  Oto walczące dziewczyny.
  Weronika zauważyła z uśmiechem:
  "Będzie nasze zwycięstwo w świętej wojnie.
  I wystawiła język.
  Tak oto są dziewczyny - po prostu najwyższe i najfajniejsze, jakie mają.
  Victoria zauważyła, mrugając do dziewczynek:
  - To nasza ostatnia i decydująca bitwa!
  I znowu, jak uderzenie wroga.
  I osadzi go gołymi palcami u nóg.
  Te dziewczyny są po prostu świetne.
  I dziewczyny, które tak bardzo kochają walczyć.
  Stalenida syknęła:
  "A dla talibów to trywialne być w trumnie!
  Victoria zgodziła się z tym:
  - Tak, bądź! A ten najwyższy kalif jest o wiele bardziej niebezpieczny niż Hitler!
  Veronica zgodziła się z tym:
  - Tak, ma dużo więcej żołnierzy!
  Seraphima zauważył zło, kosząc wybuchy mudżahedinów:
  - Według numeru, który chce wziąć!
  Stalenida mówiła pewnie:
  - Nie połkniesz!
  I błysnął perłowymi zębami.
  Potem rzuciła granatem zniszczenia gołymi palcami ze śmiertelną siłą.
  Victoria zauważyła z uśmiechem, pokazując zęby:
  - Chwała komunizmowi!
  I znowu rzuciła śmiertelnym darem śmierci bosymi palcami.
  Veronica uderzyła wroga i pisnęła:
  - Chwała komunizmowi i naszej partii!
  Seraphima zauważył:
  - I chwała sprawie Lenina!
  I wysłał wrogowi dar zagłady.
  I tak się rozstali, te dziewczyny. I tak talibowie są zmiażdżeni.
  Alenka, kosząc afgańskich żołnierzy, zauważyła z wściekłością:
  - Za najwyższe osiągnięcia komunizmu!
  I znowu leci granat rzucony bosymi palcami.
  I tak Anyuta działa bardzo agresywnie na wroga.
  I kosi wrogów niszczycielską presją. Odcina je jak sierp. I piski:
  - Na chwałę ZSRR!
  Walcząca Alla talibów miota się i piszczy:
  - W imię Peruna!
  A także rzuca zabójczymi prezentami we wroga gołymi palcami.
  Zauważyła agresywna Maria, kosząc przeciwników:
  - O kontrolę ZSRR!
  A także z gołymi palcami u stóp da śmiertelny dar śmierci.
  A Olympiada uderzy we wrogów i zapiszczy:
  - Za Ojczyznę aż do najwyższego zwycięstwa!
  A także jej bose stopy wyślą zabójczy dar zagłady.
  To jest dziewczyna - powiedzmy - ultra!
  A Matryona zabrała mudżahedinów i zabijmy ich. I działała z ogromną presją.
  A wojownik śpiewał w tym samym czasie:
  - Miażdży nas jarzmo hordy!
  A Marusya, pieprzony przeciwnik i koszący ich jak śmiercionośna kosa, skowyczał:
  - Wstrząsa nami jarzmo drania!
  A Olimpias, obcinając zło talibów, pisnęła:
  - Ale w naszych żyłach gotuje się,
  Alenka, strzelając do wroga, dodała:
  - Niebo Słowian!
  A Anyuta zaświergotała z uśmiechem:
  - A z wybrzeży,
  Aż do lodowatej Kołymy!
  Ruda Alla pewnie dodała:
  -Wszystko to jest naszą Ziemią,
  To wszystko to my!
  Maria strzelając do przeciwników dodała:
  - To wszystko to my!
  I rzutem bosymi palcami rozproszyła masę talibów.
  To są walczące dziewczyny. A w nich, powiedzmy, ciśnienie jest super.
  Alenka zauważyła, chichocząc w pięść:
  - Chwała epoce komunizmu!
  Anyuta dodała ze śmiechem:
  - Chwała Leninowi!
  Alla, strzelając do Mudżahedinów, wydała:
  - Pionierzy tu i tam,
  Śpiewają piosenkę Leninowi!
  I rzuciła granat gołymi palcami ze śmiertelną siłą.
  To taka wojownicza dziewczyna, Maria. I miażdży talibów kolosalną presją.
  I są dosłownie zmiecione miotłą.
  Maria pisząc po wrogach pisnęła:
  - Jesteśmy pionierami - córkami komunizmu!
  I znowu rzuci we wroga dużą porcją materiałów wybuchowych.
  Igrzyska olimpijskie zauważyły, odcinając wroga jak sierp trawy:
  - Jestem superklasowym wojownikiem!
  A jej bose, rzeźbione nogi są jak pieprzenie talibów, kolosalne i destrukcyjne.
  To są dziewczyny. Powiedzmy, że są super.
  Alenka zauważyła:
  - Jesteśmy pionierami i śpiewamy piosenki Leninowi!
  Anyuta poprawiła:
  - Nie, jesteśmy członkami Komsomołu! I śpiewamy piosenki Stalinowi!
  Alla agresywnie zauważyła, strzelając do wroga:
  -Będziemy w stanie wykończyć wroga,
  I będą pierwsze wakacje!
  A Maria strzelała do wroga, kosiła wroga i masa Afgańczyków była przemoczona.
  Dziewczyna pisnęła, uśmiechając się:
  - Za Rosję i przestrzeń!
  Olimpias roześmiała się ogłuszająco i mrugnęła.
  - Za naszą wielką Ojczyznę!
  A bosymi palcami rzuci dar śmierci z morderczą siłą.
  Marusia zachichotała i agresywnie zauważyła:
  - O zwycięstwo nad talibami.
  Matryona zachichotała z pewnością:
  - Chwała ZSRR! I chwała CPSU!
  A jak pokaże język!
  Te dziewczyny są fajne.
  A Oleg Rybachenko bije talibów mieczami i rykami:
  - Za wielki ZSRR!
  I gołymi palcami u nóg chłopiec rzucał się na wroga.
  I ćwierkanie:
  - Chwała epoce komunizmu!
  Margarita tnie Afgańczyków i krzyczy:
  - Za naszą Ojczyznę!
  A bosymi palcami dziewczyna wystrzeli trujące igły. I przylgną do gardeł Mudżahedinów.
  A dziewczyna zaśpiewa:
  - Mój wielki komunizm będzie z nami!
  A dzieci znowu zagwiżdżą i tysiące omdlałych wron staranowało czaszki Afgańczyków.
   ... ROZDZIAŁ 7.
  Drogą idą Aleksander Łukjanenko i inni więźniowie.
  Droga jest długa. Dzieci-niewolnicy, straciwszy wolę przy dźwiękach muzyki, poruszają się automatycznie.
  Jak na razie tylko sporadycznie jest coś innego niż dżungla dookoła . Na przykład para wież z łucznikami. Ale ci łucznicy też są dziećmi. Niewolnikom dano tylko pół godziny na odpoczynek i upicie się.
  Potem znowu się ruszyli. Zmienili się tylko muzycy grający na dudach. A dziewczyna i chłopak wsiedli do powozu i zasnęli.
  A młodzi niewolnicy wędrowali. A szalony profesor nadal w myślach odrzucał tę historię w swojej głowie;
  Po śmierci okrętu flagowego i ciężkich stratach Niemcy zaczęli się wycofywać. Ich statki, zachowując pozory porządku, cofnęły się. A rosyjskie okręty strzelały teraz w pościg.
  I bitwa została faktycznie wygrana, chociaż eskadra bałtycka sprzeciwiła się prawie całej flocie kajzerskich Niemiec. A to już druga, prawie druga flota na świecie.
  Może flota rosyjska stała się już liczniejsza niż niemiecka, ale jest rozbita na cztery oceany, a tutaj Niemcy miały prawie wszystkie swoje siły.
  I przegrała z geniuszem Makarowa.
  Dziewczyna, tupiąc bosymi stopami, dużo się denerwowała. Ich krążownik, nie zwalniając, ruszył za Niemcami. A chłopiec Oleg Rybaczenko mierzył pistoletem do celu, opierając stopy dziecka o żelazo. A potem od wiecznego dziecka zadudniła skorupa.
  I kolejny niemiecki pancernik rozdzielił się. I trzeba powiedzieć - osiągnięcie jest świetne.
  Natasza śpiewała, bawiąc się mięśniami brzucha:
  - Greatest Start, idź na piesze wycieczki!
  Zoya jest dziewczyną o pięknej figurze i złotych włosach, zauważyła:
  - Robię pełny obrót!
  Wojowniczki naprawdę tu kradły!
  Augustine tupnęła bosymi stopami o metal i zaćwierkała:
  - Za wielkiego admirała!
  Oleg walczył kiedyś z Japończykami. W rzeczywistości rozegrała się z nimi tylko jedna poważna bitwa, dzięki prostej, ale mistrzowsko wykonanej pułapce.
  Wtedy chłopiec przyniósł łuski, ale namówił go, żeby też dostał strzał. I jak wystrzelił, że japoński krążownik się wtedy rozdzielił. Uznano to za wypadek, ale chłopiec został nagrodzony.
  A Oleg Rybachenko zaczął zbierać nagrody.
  Tym razem mógł liczyć na coś poważniejszego. Na przykład na złotym krzyżu św. Jerzego z kokardą. A to wciąż najwyższe wyróżnienie w armii carskiej dla zwykłego żołnierza, ale wciąż strzelca kabinowego.
  A dziewczyny z pewnością też otrzymają nagrody.
  W ten sposób flota rosyjska dogania niemiecką. I dosłownie strzela do wroga w ruchu.
  Swietłana zaśpiewała, szczerząc zęby i mrugając:
  - Niech rosyjski sokół wystartuje w przestworzach,
  Wierzę, że Rosja z carami powstanie ponownie!
  Natasza śpiewała z entuzjazmem:
  - Rosja znów powstanie! Rosja znów powstanie!
  I znowu dziewczyny odpychają się i biją jak bose stopy. A następny pancernik zostanie zburzony.
  Piękno było bardzo znane Niemcom na morzu. A flota Kaisera długo odpływała. I kopali go, kopali go i kopali go.
  Była gra nadrabiania zaległości.
  Zoya, ta dziewczyna w bikini, szarpiąc gołymi nogami, ryknęła:
  - Za Ojczyznę i wolność do końca!
  Augustyn tupiąc bosą stopą dodał:
  - Sprawianie, że serca biją zgodnie.
  Oczywiście Niemcy kajzera zostały zniszczone na morzu. Ale na lądzie Niemcy Wilhelma dostali pierwszy numer. I tak agresywnie wspinali się po rogach. A z nieba zostali zbombardowani przez potężne "Ilya Muromtsy" i "Svyatogor" - najpotężniejsze samoloty na świecie. A na lądzie niszczyli czołgi Luna-2.
  Elizabeth i Catherine jechały razem w tym małym czołgu i strzelały z dwóch karabinów maszynowych w jednej osi.
  Czołg rozwijał prędkość do czterdziestu kilometrów na godzinę na autostradzie i przejechał dwadzieścia pięć kilometrów po drodze. A to dało mu możliwość skutecznego manewrowania wraz z potężną rosyjską kawalerią.
  Uniknąwszy rewolucji i zamieszania, carskie imperium miało wyższe tempo produkcji przemysłowej i było w stanie opanować seryjną produkcję czołgu Prochorow, pierwszej tego typu maszyny na świecie.
  Wadą czołgu był jego cienki pancerz, chroniący tylko przed kulami. Zaletą jest jednak pochylony kształt ułożenia blach i częste rykoszety.
  Tak więc "Luna" -2 wcale nie jest bezbronna, jak mogłoby się wydawać na pierwszy rzut oka.
  A jego mały rozmiar sprawia, że jest stosunkowo tani w produkcji.
  Wojna z Niemcami ma nadal charakter zwrotny. Nadal nie ma zamarzniętych linii frontu, dlatego lekkie i mobilne czołgi są bardzo odpowiednie. Co więcej, nie ma jeszcze innych krajów na świecie.
  Elizabeth strzela, naciskając spust nagim dziewczęcym obcasem i rycząc:
  - Za wielką Rosję!
  Katarzyna strzela do wroga i agresywnie zauważa:
  - Za cara Mikołaja II!
  Król jest bardzo popularny wśród ludzi. Krwawej niedzieli nie było, Rosja pokonała Japonię, a teraz pewnie pokonuje Niemców.
  Armia carska jest rzeczywiście silna i ma ducha walki.
  Płace również rosną, a sytuacja pracowników poprawia się.
  Tuż przed wojną, na cześć trzysetnej rocznicy dynastii Romanowów, car Mikołaj II łaskawie skrócił dzień pracy do dziesięciu i pół godziny. A dni przedświąteczne i soboty do ósmej. Dodatkowo, do ośmiu godzin, skrócono dzień pracy kobiety, a osobom poniżej 21 roku życia i podwyższono emerytury.
  Więc ludzie są zadowoleni z króla-ojca. Tylko niewielka część inteligencji chce reform parlamentarnych i politycznych.
  Wciąż są właściciele ziemscy, ale dogadują się z chłopami. Tak więc zewnętrzna wielkość Rosji - rekompensuje ograniczoną wolność.
  Jednak w prawosławiu również zachodzą pewne zmiany. Zwłaszcza owocne lata i powszechne wprowadzanie traktorów i nawozów mineralnych, nawadnianie i rekultywacja gruntów - rozwiązały problem z chlebem i mięsem. Wynagrodzenia wzrosły, a ceny są stabilne - rubel jest przecież zabezpieczony złotem.
  A Kościół Prawosławny zniósł post przed Bożym Narodzeniem i złagodził inne ograniczenia żywieniowe. I to było ogólnie przyjęte pozytywnie. Wielu Żydów i muzułmanów chętnie przyjęło prawosławie, które stawało się coraz łatwiejsze.
  Również w carskiej Rosji spadła śmiertelność z powodu przeziębień, zwłaszcza wśród dzieci. A to również zwiększyło autorytet władz.
  Rośnie więc carska Rosja, a wojna toczy się pomyślnie. Brusiłow działał na Austriaków z większym powodzeniem niż w prawdziwej historii, a Przemyśl został od razu wzięty, unikając oblężenia i strat.
  Zaopatrzenie armii carskiej było dobre, a wojska pewnie posuwały się naprzód, a jednocześnie istniała przewaga liczebna. Spełniły się więc najbardziej optymistyczne prognozy.
  Flota niemiecka poniosła duże straty i pozostawiła w opłakanym stanie.
  A eskadra rosyjska przystąpiła do bombardowania Królewca.
  Wzięła w tym udział również Natasza i jej zespół.
  Dziewczyny rzucały armatami i śpiewały:
  -A w gwiaździstych wyżynach i górskiej ciszy,
  W morskiej fali i wściekłym ogniu!
  I zaciekły i zaciekły ogień!
  Zoya i inne dziewczyny zatrzymały się, opierając się na nagich piętach, śmiertelna muszla i ćwierkały:
  - O nowe granice caratu!
  A broń wzięła i wysadziła. Opis lotu po wysokim łuku. I zahuczał tak, że podniósł całą niemiecką baterię.
  Augustyn śpiewał z uśmiechem:
  - Nasz car walczy z chwałą,
  Nasz car to ucieczka młodości!
  Walcząc i wygrywając z pianą,
  Mikołaj prowadzi nas do komunizmu!
  Svetlana pewnie potwierdziła, strzelając z mniejszego pistoletu:
  - Mikołaj prowadzi nas do komunizmu!
  I tak dziewczyny się rozeszły, po prostu przerażenie.
  I strzelają do spowiedzi bardzo trafnie, a nawet morderczo. Tak, nikt nie może się oprzeć takim ludziom.
  Natasza zauważyła ze śmiechem, szczerząc zęby, gdy kolejny akumulator Kaisera wyleciał w powietrze:
  - muzyka gra, bębny biją,
  Król Niemiec zostaje zabrany na cmentarz!
  Zoya powiedziała agresywnie, mrugając niebieskimi oczami:
  - Wygramy, wiem na pewno,
  Dziewczyny chodzą po przestronnych polach ...
  I bądź planetą od razu kwitnącym rajem,
  Wychowywać potomków szlachciców!
  A dziewczyna mrugnęła do swoich bosych towarzyszy. Gwizdali jednocześnie.
  A to są naprawdę bardzo zabawne dziewczyny.
  A uderzająca moc dwunastocalowego pistoletu zadziałała. I zmiażdżyła wroga z cesarskich Niemiec.
  Ostrzał eskadry Makarowa, a następnie szturm za pomocą kilkuset lekkich czołgów "Luna", które dla przetrwania zostały zawieszone z dodatkowym opancerzeniem, a ich działa nie zostały już zabrane. A Kuropatkin, choć trochę stary, nadal jest orłem i bohaterem szturmu na Królewiec. Śmiały natarcie wojsk rosyjskich i przekonujące zwycięstwo.
  Upadek Królewca wstrząsnął Niemcami. Nawet po prowokacji przystąpienie Turcji do wojny nie pomogło im. A same Niemcy wciąż były bite nad Marną. I odjechał z Paryża.
  Pozycja Austro-Węgier stała się krytyczna. Słowianie w jego szeregach zdezerterowali i poddali się setkami tysięcy. A reszta oddziałów z Niemców i Węgrów zginęła pod ciosami.
  Armia królewska była znacznie liczniejsza. Bili też Niemców, gdy próbowali uderzyć na Warszawę. Zostali obaleni przez większe siły rosyjskie.
  I pojechali na Zachód.
  Niemcy wycofali się i ruszyli na wschód, załamując front. Sześć niemieckich korpusów zostało pilnie zrzuconych na południe, ale było już za późno.
  Rosjanie zajęli już Kraków i otoczyli Budapeszt. No i była też Bułgaria, do której Niemcy próbowali wmówić sobie, że wypowiedziała wojnę Turcji.
  A jeszcze gorzej okazało się, gdy Włochy wyczuwając, że Niemcy są kaputami, zaatakowały Austro-Węgry. A co najbardziej nieprzyjemne, obrażona przez Rosjan Japonia zaatakowała niemieckie posiadłości na Pacyfiku.
  To prawda, że trochę się spóźniła, ponieważ większość niemieckich kolonii została już schwytana przez admirała Kołczaka, który z dużym powodzeniem dowodził eskadrą Pacyfiku.
  Tak więc Japonia znów została z nosem, wypowiadając wojnę Niemcom iz wielkim opóźnieniem.
  Ale z drugiej strony nie otworzyła drugiego frontu z Rosją.
  Niemcy zaczęli przerzucać wojska na wschód. Ale alianci wykorzystali osłabienie Niemców i rozpoczęli ofensywę w Belgii.
  I zaczęli przedzierać się do przodu.
  Sytuację komplikował fakt, że Austro-Węgry faktycznie się rozpadły i nie stawiały już poważnego oporu. A Niemcy wprowadzali swoje wojska do boju w jednostkach i ponieśli klęskę za porażką.
  Czołg "Luna" -2 okazał się bardzo udany. Jego manewry na tyłach Niemców były destrukcyjne. A kawaleria królewska była najlepsza na świecie.
  A wszystko było niezwykle umiejętnie zarządzane i było minimum zamieszania. Armia carska posuwała się naprzód i zdobywała kolejne miasta.
  Już Kuropatkin zbliżył się do Odry, a Brusiłow na ogół przedarł się do Wiednia.
  A Austro-Węgry skapitulowały.
  Niemcy nad Odrą próbowali zorganizować mniej lub bardziej solidną obronę. Ale im się to nie udało.
  A na zachodzie alianci zdobyli Brukselę - kolejne znaczące osiągnięcie koalicji.
  Wtedy Kaiser Wilhelm zdał sobie sprawę, że jego pozycja jest beznadziejna i poprosił o pokój.
  A 25 listopada 1914 r. Na froncie rosyjsko-niemieckim ustały działania wojenne. Sprawiedliwe wojska rosyjskie już otoczyły Berlin.
  Odbyło się również kilka bitew na morzu, które wykończyły flotę Kaisera.
  Wojna skończyła się za kilka miesięcy. Ale Turcja nie została jeszcze pokonana.
  I przerzuciły się na to wojska rosyjskie.
  A Oleg Rybachenko leci samolotem znad Bałtyku. A biorąc pod uwagę jego fenomenalną celność, chłopiec został umieszczony przy 12-calowym dziale pancernika Potiomkin.
  W tej historii nie doszło do zamieszek marynarzy. A pancernik, zamiast smutnej chwały buntownika, zasłużył sobie na chwałę militarną.
  Oczywiście eskadra osmańska nie jest pod każdym względem podobna do niemieckiej.
  Chłopcu nawet na morzu udało się strzelić tylko kilka razy, zatapiając tureckie statki.
  A potem był pościg.
  I odważne lądowanie w Stambule.
  Oprócz Olega Rybaczenko dziewczyny wylądowały również na lądzie.
  Natasza, Zoja, Augustina, Swietłana biegły w trasie, migocząc boso, na okrągłych obcasach.
  I nabazgrał na Turkach.
  Chłopiec miał w rękach dwa karabiny szturmowe i strzelając celnie śpiewał:
  - Pionier wszystkich gotów,
  Utopimy wszystkich jak koty!
  Natasza potwierdziła z furią, strzelając:
  - Oczywiście, że utoniemy!
  A jej naga pięta odrzuciła dar śmierci. Te dziewczyny po prostu szły zniszczenie.
  Zoya w melodyjny sposób, przebijając się przez Turków, zanotowała:
  - Bóg jest z nami!
  Augustyn, odcinając Turków, zanotował:
  - A ten Bóg jest Biały!
  Swietłana, wbijając bosą stopę w szczękę Osmana, mruknęła:
  - Nasz Bóg jest najbielszy na świecie!
  Natasza, gryzmoląc Turków, przemówiła:
  - Wszystko to nasza Ziemia, wszystko to my!
  I rzuciła gołymi palcami kolejny granat o niszczycielskiej sile.
  Zoya, pisząc o Turkach, wydała:
  - Dla matki Rosji!
  A bosymi palcami znów rzuci czymś śmiertelnym.
  Potem Augustine kopnął coś destrukcyjnie, naciskając guzik domowej roboty bazooki szkarłatnym sutkiem i pisnął:
  - Za Ojczyznę, naszą matkę!
  I dodała Swietłana, miażdżąc wroga i tnąc mieczami:
  - Za świętą Ojczyznę!
  A dziewczyna pokazała język.
  To była naprawdę niezwykle walcząca drużyna. Przeciw którym wrogowie nie mogą się oprzeć.
  I Stambuł upadł, a Turcja poddała się jeszcze przed Nowym Rokiem.
  Oleg Rybachenko otrzymał szelki kapitana trzeciego stopnia, co sprawia, że chłopiec w wieku około dziesięciu lat wygląda całkiem nieźle. Nawiasem mówiąc, w wieku dziesięciu lat był taki jak on, ale w rzeczywistości jest dużym dzieckiem i nie wyglądał na tak krasnoluda. Miał w sobie prawie półtora metra. Dokładniej jeden metr czterdzieści pięć centymetrów.
  Biorąc pod uwagę, że nie było jeszcze pokolenia akceleratorów, Oleg Rybaczenko mógłby uchodzić za nastolatka. I tak dali mu oficera. A także po zakończeniu wojny osobiście otrzymał z ręki cesarza Mikołaja II krzyż św. Jerzego wykonany ze złota, z brylantami i łukiem. I to była najwyższa i nowa nagroda żołnierska w tym czasie.
  Oleg Rybachenko był po prostu szczęśliwy. To było wielkie i strome zwycięstwo.
  Rosja carska i sojusznicy podzielili Turcję. I zniknęła z mapy świata.
  Azja Mniejsza, północ i centrum Iraku, cieśniny i Stambuł trafiły do Rosji. Otrzymał niewiele tureckiej ziemi na Bałkanach iw Bułgarii. Syria udała się do Francji. Palestyna i część Arabii Saudyjskiej do Wielkiej Brytanii, a także południowy Irak, który Brytyjczykom udało się zdobyć.
  W ten sposób Wielka Brytania stała się silniejszymi koloniami, zabierając Niemców dla siebie.
  Rosja otrzymała od Niemców rejon Kłajpedy, Poznania, Gdańska, część ziemi nad Odrą. Oraz więcej i zadośćuczynienie.
  Przede wszystkim Rosja otrzymała z Austro-Węgier. Kraków i ziemie weszły do Królestwa Polskiego, Galicji i Bukowiny do Rosji. Czechosłowacja i Węgry stały się królestwami pod wodzą Mikołaja II, a także w Rosji. Powstała także Jugosławia - formalnie niezależna, ale wasal Rosji. Rumunia również zgodziła się na patronat Rosji w zamian za Siedmiogród.
  Niepodległa Austria stała się bardzo mała. A Włochy też coś dostały .
  Francja odzyskała to, co wcześniej odebrały jej Niemcy, podobnie jak Dania.
  Dodatkowo część ziem niemieckich była czasowo zajęta.
  Każdy dostał dużo. Rosja zajęła niemieckie kolonie na Pacyfiku, z wyjątkiem kilku wysp przeniesionych do Japonii. Namibia stała się kolonią angielską, a właściwie częścią dominium południowoafrykańskiego.
  Pasowało każdemu. Najbardziej kontrowersyjną kwestią były reparacje. Rosja zażądała dla siebie dużego udziału.
  W jakiś sposób osiągnięto tutaj kompromis.
  Nadszedł czas na pokój. Ale małe wojny toczyły się nadal. W szczególności Rosja, Wielka Brytania i Francja zdecydowały się najpierw podzielić Arabię Saudyjską, która już została okrojona.
  Tam wojna była krótka i łatwa.
  Oleg Rybachenko i dziewczyny przez jakiś czas naprawdę biegali boso po pustyni i złapali szejka - przywódcę ruchu oporu.
  Kiedy złapali, po przelotnej kłótni, dziewczyny kazały mu całować ich nagie pięty.
  Potem przyszła wojna z Iranem. Rosja i Wielka Brytania również podzieliły ten kraj. To był też bardzo ciekawy pomysł.
  Oleg Rybachenko i Natasza z drużyną dziewcząt zaatakowali Iran.
  Chłopiec ciął mieczami, odstrzeliwując Persom głowy i rzekł:
  - Chwała epoce wielkiego świtu!
  Natasza zauważyła, szczerząc zęby i potrząsając szkarłatnymi sutkami:
  - Chwała carowi Mikołajowi II!
  Zoya rąbiąc Persów i rzucając granaty gołymi palcami u nóg, pisnęła:
  - Chwała naszej Ojczyźnie!
  A naga, okrągła pięta dziewczyny rzuciła grochem śmierci.
  Augustine uderzył nas rubinowym sutkiem w przycisk bazooki i wydmuchnął:
  - Chwała Brusiłowowi!
  Swietłana, rzucając ciężki granat gołymi palcami i szczerząc się agresywnie, gruchała:
  - Za Wielką Ładę!
  Dziewczyny gruntownie podjęły armię irańską.
  A potem czołgi weszły do bitwy.
  Tym razem cięższy czołg zaprojektowany przez syna Mendelejewa z armatami.
  Elena, Elizaveta, Ekaterina i Euphrosinia jeżdżą tym czołgiem.
  I oczywiście dziewczyny są boso iw bikini.
  Jeżdżą do siebie i nucą:
  - Rosyjska wódka co ty zrobiłeś,
  rosyjska wódka - zrujnowałeś mnie!
  Rosyjska wódka, śledź na obiad!
  Dobry do zabawy - ciężko na kaca!
  A z nieba Albina wciśnie pedał gołą piętą i zrzuci kolejne bomby na głowy armii szacha i Ilyi Murometsa -3. I wtedy nikt nie może się oprzeć.
  Divo Iran został pokonany żartobliwie.
  Podzielili także północ, centrum i część wybrzeża. Potem Rosja wreszcie uzyskała długo oczekiwany dostęp do Oceanu Indyjskiego.
  Ale historia wojen jeszcze się nie skończyła.
  ... ROZDZIAŁ 8.
  Epicka bitwa z talibami trwała nadal. A teraz talibowie atakują wojska rosyjskie na wszystkich obrzeżach.
  A armia rosyjska odpiera ich ofensywę. I toczy się zacięta walka.
  Natasha odwraca się i rzuca granatem gołymi palcami ze śmiertelną siłą. Rozrywa przeciwników i ryczy:
  - Chwała epoce rosyjskich bogów!
  Zoya walczy również z wrogami, bardziej niż pewnie. Kosi przeciwników i ryczy:
  - W imię Wielkiej Rosji!
  A także, bosymi palcami, uruchomi dar śmierci.
  W ten sposób te dziewczyny bardzo mądrze zabrały się do pracy.
  Również Augustyna, strzelając do wroga bardzo celnym ogniem i rzucając granatami gołymi palcami u nóg, ryknęła:
  -Za wielki ZSRR!
  A Svetlana walczy z Mudżahedinami, nokautując ich w szeregach, ryczy:
  - Za fajną Rosję!
  I gołą piętą podda się morderczej teraźniejszości śmierci.
  To zespół dziewcząt urodzonych, by zabić talibów. I nie tylko talibowie.
  Natasza zachichotała i strzelając do Mudżahedinów, wzięła i jęknęła:
  - Chwała ZSRR!
  A z bosymi palcami, jak zaczną się mordercy.
  Zoya, kontynuując strzelanie do żołnierzy imperium islamskiego, agresywnie wydała:
  - Chwała naszej armii!
  A bosymi stopami rzucę niszczycielskie.
  A Augustyn rzuca się na Afgańczyków i gruchanie:
  - Chwała naszej Ojczyźnie!
  A z bosymi palcami zacznie się destrukcja.
  Svetlana miażdży również wrogów, nokautuje ich z wściekłością i krzykami:
  - O święty komunizm ZSRR!
  To dziewczyny, które będą sumiennie walczyć. Walczą i wygrywają.
  Alenka walczyła bardzo ciężko i rzucała śmiercionośnymi prezentami bosymi palcami.
  A dziewczyna gruchała:
  - Za komunizm!
  Anyuta bardzo pięknie strzeliła do wroga, a gołą piętą uderzyła talibów i pisnęła:
  - Za komunizm Rosji!
  Alla walczyła bardzo skromnie i aktywnie. A gołe palce u nóg wbiły się ze śmiertelną siłą.
  Dziewczyna warknęła:
  - Za komunizm ZSRR!
  Dziewczyna Maria obróciła się, skosiła Afgańczyków i warknęła:
  - Za naszą Ojczyznę!
  I gołymi palcami wypuściła śmiertelną siłę.
  Igrzyska olimpijskie również dały dobrze wymierzony zwrot i skosiły wielu wrogów. A dziewczyna gruchała, podrzucając stopy bosymi palcami i jęknęła:
  - Za naszą Ojczyznę!
  Marusia walczy z dziką kocią furią i strzela do Afgańczyków. I niszczy je masowo.
  A dziewczyna ryczy:
  - To jest bardzo fajne!
  Matryona bardzo celnie uderza mudżahedinów i kosi jak kłoski. To jest dziewczyna.
  I ryczy do siebie bułką:
  - Za bardzo dobry komunizm!
  Stalenida walczyła również z dziką furią i odcięła talibów. Oto taka walcząca kobieta.
  I bardzo trafnie nabazgrała wrogowi.
  Stalenida nuciła:
  - Chwała epoce komunizmu!
  Oto walczące dziewczyny, które się tu znalazły. I bardzo piękne i walczące.
  Wojownik zaatakował wroga. Kosiła masę afgańskich żołnierzy i pisnęła. Za Rosję i wolność
  do końca.
  Veronica, strzelając do talibów, walnęła ich rakietami i pisnęła:
  - Chwała komunizmowi!
  Victoria, strzelając do odważnych i bohaterskich wojowników Allaha, świergotała:
  - Za Ojczyznę!
  To są dziewczyny najbardziej soczyste i piękne. Bardzo piękne i walczące dziewczyny. I mają ogromną moc. I takie walczące dziewczyny
  miażdży i młóci, miażdżąc Afgańczyków.
  Seraphima również nabazgrał wroga, nokautując talibów z dziką siłą.
  A dziewczyna gołymi palcami rzuciła we wroga śmiercionośne dary śmierci.
  Te dziewczyny są po prostu super.
  Alenka nabazgrała Afgańczykom i bardzo agresywnie kosiła wrogów.
  Wojownik gruchał, odcinając wojowników islamskiego imperium.
   I ryknął:
  - Za Ojczyznę - naszą matkę!
  Anyuta jest bardzo aktywna w bazgraniu z wrogami i ścinaniu wrogów swoją siłą. A gołymi palcami u nóg rzuciła niszczycielską i kolosalną siłę.
  A dziewczyna ćwierkała:
  - Chwała komunizmowi!
  I nasz szkarłatny sutek za przycisk bazooki i podpalenie czołgu.
  Tutaj walka z Allą miażdży wroga z wielką furią. I pędy i moczy eksterminujące Mudżahedinów.
  Te dziewczyny są bardzo piękne, a walki stały się bohaterami.
  Walcząca Alla na wsi wali z dziką furią.
  To jest militarna ścieżka dziewczyn. Które stały się bardzo wyrównane w walce. I bardzo agresywnie miażdżyli talibów.
  Walka z Marią bardzo miażdżyła dziką siłą i odcinała wszystkich jak brzytwa.
  A gołymi palcami dziewczyna rzuciła granaty zniszczenia. A dziewczyna zniszczyła wielu wrogów.
  Tu znowu trwa walka igrzysk olimpijskich. I znowu niszczy mudżahedinów. I znowu, bosymi palcami u nóg, wyrzuciła go z mordem i zniszczeniem.
  I będzie niegrzeczny i bardzo agresywny.
  I Olimpiada zaczęła walczyć i uległa zniszczeniu i całkowitej śmierci gołą piętą.
  Oto taka walcząca dziewczyna-bohaterka tej olimpiady. To wojownicza dziewczyna.
  A Maroussia z wielką furią zmiażdżyła Afgańczyków. I skosiła je z dziką odwagą.
  I z truskawkowym sutkiem wzięła i wysłała morderczą siłę.
  I masa mudżahedinów w trumnie.
  Alenka powiedziała, strzelając do wroga i piszcząc:
  - O najpotężniejszy komunizm na świecie!
  Anyuta gryzmoliła Afgańczyków i agresywnie zauważyła:
  - Znowu jesteśmy na białym koniu!
  Oto znowu walczy z Allą w ciężkiej bitwie. A rudowłosa dziewczyna znowu gryzmoli mudżahedinowi i piszczy całymi płucami.
  I to specjalnie je niszczy.
  i piszczy w górnej części jego płuc.
  A dziewczyna bazgra jak z karabinu maszynowego.
  A Maryja działa z całą swoją dziką siłą. I bardzo dobrze strzela do Afgańczyków. I kosi wrogów bardzo dokładnie - każdy pocisk w oko.
  I ryczy:
  - Za Rosję Svaroga!
  Olimpiada zachowywała się bardzo okrutnie i zabijała przeciwników oraz kosiła Mudżahedinów. I bardzo walcząca dziewczyna-bohaterka. Te dziewczyny są po prostu super.
  I przeciwko nim nikt nie przeżyje.
  Olimpiada dziesiątkuje wrogów. I powala Afgańczyków bosymi palcami, rzucając śmiercionośne dary śmierci. Igrzyska to oczywiście bardzo dziewczyna
  najfajniejsza i najbardziej wojownicza na świecie.
  Cóż, uderzy mudżahedinów i skosi ich mieczem.
  A dziewczyna weźmie i zaśpiewa:
  - Jestem pięknością z klasy Hyper!
  Te dziewczyny są takie piękne i bardzo walczą. Mają kolosalny stopień podniecenia i mocy na ucztę dla oczu.
  Marusia strzela do Afgańczyków i piszczy:
  - Za erę komunizmu!
  A także bosymi palcami, uderza mudżahedinów. Ta dziewczyna jest po prostu super.
  Matryona uderzy wrogów ze śmiertelną siłą za pomocą szkarłatnego sutka z piersi bazooki. I to jest naprawdę jej hipersiła.
  A wojownik piszczy:
  - Za wielki komunizm!
  To dziewczyny, które walczą za ZSRR i pokazują cuda bohaterstwa. Nikt nie ma przeciwko takim dziewczynom, żaden wróg nie może się oprzeć. Nawet tak liczni jak Talibowie. Chociaż są w stanie wyrzucać zwłoki do Moskwy.
  Stalenida walczy z przeważającymi siłami wroga. A także jak naciska przycisk bazooki z truskawkowym sutkiem i piszczy:
  - Jestem superklasowym wojownikiem!
  I mrugnij do swoich przyjaciół.
  Weronika też agresywnie miażdży Afgańczyków i nie okazuje im litości. I jest poważna eksterminacja.
  Dziewczyna bardzo walczy i ma fenomenalną kosmiczną moc.
  A w Stalenidzie to, co śmiało miażdży mudżahedinów tej siły jeszcze bardziej. Powiedzmy to, tylko dziewczyny.
  Victoria z wielką aktywnością rucha się z Afgańczykami, bije ich i ryczy:
  - Jestem super klasową dziewczyną!
  A Seraphima bije Mudżahedinów z pasją lisicy, kosi ich i piszczy:
  - Jestem ultra pięknością!
  Albina i Alvina miażdżą Afgańczyków na niebie. A wraz z nimi Helga. Aktywnie dla żółtego pochodzili. I są całkowicie eksterminowani.
  Albina uderzyła gołymi palcami w samochód talibów i pisnęła:
  - Za NRD! Niech komunizm znów wróci do Niemców!
  Alvina również zestrzelił samolot Imperium Islamskiego i krzyknął:
  - Za największe szczyty komunizmu!
  A Helga na niebie gołymi palcami zakryła czołg talibów i zaćwierkała:
  - O zwycięstwa nad dachem!
  Tak walczyły walki i piękne dziewczyny.
  Anastasia Vitmakova również zrzuciła mudżahedinów z nieba i zaśpiewała:
  - Niech komunizm będzie uwielbiony!
  A gołymi palcami rzucała bomby w przeciwników z samolotu.
  A Akulina Orłowa również rzuciła się na Afgańczyków i śpiewała:
  - Chwała naszej Ojczyźnie.
  I zrzucił na wroga ciężkie i śmiercionośne bomby.
  To były walczące dziewczyny.
  Mirabela Magnetic rozbijała przeciwników z kolosalną intensywnością i krzyczała:
  - Za wielki i potężny komunizm!
  I znowu dziewczyna mrugnęła liliowymi oczami.
  To były dziewczyny.
  Anastasia Vitmakova rzuciła Afgańczyków i uderzyła ich, wyjąc:
  - Moje nowe credo to wygrać wszystkich!
  A także jak nakładać bose palce.
  Akulina Orłowa zmiażdżyła przeciwników. Przecięła je jak grzebień i pisnęła:
  - Jestem najsilniejszy na świecie!
  I jak ustąpi z bosym obcasem.
  A Mirabela Magnetic powala wrogów swoją kolosalną siłą i piskami:
  - Jestem super dziewczyną!
  I ze szkarłatnym sutkiem, gdy naciska guzik.
  Te dziewczyny są po prostu super i super.
  Alvina zmiażdżyła talibów i krzyknęła z wielką siłą:
  - Za komunizm!
  A z gołymi obcasami będzie naciskać na pedały. Ta dziewczyna jest po prostu super.
  A Albina jest dla Afgańczyków jak lupanet. I zorganizuje dla nich kapitalny hiper.
  A on zabierze wielu wrogów na raz i położy ich.
  I zrobi to wszystko z bosymi palcami.
  I zaśpiewa:
  - Jestem najfajniejszą dziewczyną na świecie!
  Helga bije również talibów. Są kolosalnie i aktywnie eksterminowani. Ale potem, bosymi palcami, wyceluje pocisk i zniszczy afgański bunkier.
  I generalnie jest super.
  A dziewczyna się śmieje ...
  Ale Elizabeth, na swoim czołgu, zabierze mudżahedinów i zaaranżuje dla nich całkowitą klęskę. A masa talibów zostanie natychmiast zabita.
  I zdziera wieże z talibskich czołgów.
  Elizabeth to dziewczyna, która jest supermanem najwyższej klasy. I miażdży wrogów gołymi palcami. I dosłownie zakopuje je w ziemi.
  W ten sposób ta Elizabeth jest po prostu Hyper.
  A jej czołg uderzy mudżahedinów tak, jakby był.
  Wcale nie dziewczyna, ale coś super aktywnego i walecznego.
  A Catherine młóci się jak Afgańczycy. Ma niesamowitą siłę i zwinność. A ona, przy pomocy bosych stóp, eksterminuje żołnierzy imperium islamskiego.
  To jest dziewczyna, a tak wielu Afgańczyków zostało już zabitych.
  A ona wzięła i zaśpiewała:
  - Jestem ultra!
  A Elena dokładnie bije wrogów. Pokazuje im swoją super klasę i ryczy:
  - Jestem Hiper!
  A bosymi palcami uderzy Chińczyków. To jest dziewczyna.
  A Euphrosinia eksterminuje afgańskich bojowników w bardzo agresywny sposób. I bardzo celnie strzela bosymi palcami.
  A jednocześnie mruczy:
  - Za Ojczyznę i Rosję będzie nasz Mesjasz Svarog!
  Dziewczyny, powiedzmy wprost, to wojownicy honoru.
  Elżbieta, strzelając do Afgańczyków, zauważyła:
  - Ogólnie jakoś wolę rosyjskich bogów!
  Catherine strzeliła w swoje nagie pięty, wcisnęła guzik, zburzyła czołg talibów i pisnęła:
  - A ja też bardziej lubię rosyjskich bogów! Właściwie dlaczego potrzebujemy obrzezania Jezusa ósmego dnia?
  Elena pisnęła z wściekłości:
  - Wstydzę się księcia Włodzimierza!
  Elżbieta zgodziła się z tym:
  - A szkoda!
  Elena zgodziła się z tym:
  - Oczywiście szkoda, że Rosjanie czczą żydowskich świętych!
  Catherine wzięła go i warknęła:
  - Musimy mieć rosyjskich świętych i bogów!
  Elżbieta zgodziła się z tym, szczerząc zęby:
  - Tak, powinni!
  I mrugnęła do wroga.
  Euphrosinia energicznie zauważyła, uderzając mudżahedinów z armaty:
  - Pokonamy imperium islamskie...
  I znowu Elizabeth, podobnie jak uderzenie wroga, jest śmiertelna.
  Gerda też walczy bardzo umiejętnie. Uderza Mudżahedinów ze śmiertelną siłą i piszczy:
  - Za wielki komunizm!
  a ona jest takim wojowniczym i sławnym draniem!
  Charlotte również miażdży talibów i piszczy, szczerząc zęby:
  - To wspaniale!
  i taka mega-klasowa wojownicza dziewczyna!
  Christina też uderzy Afgańczyków gołymi palcami. I specjalnie im przerwie.
  A on weźmie i pośle:
  - Jestem Aryjczykiem numer jeden!
  A Magda uderzy w Afgańczyków i zabije ich wielu i zasyczy:
  - Za ZSRR i NRD!
  I mrugaj jego szafirowymi oczami. Ta dziewczyna jest po prostu super!
  Nie, z dziewczynami z klasy super i hiper talibowie nie mogą sobie poradzić.
  I to są tak wojownicze dziewczyny.
  I nucą też z pasją:
  - A kogo znajdziemy w bitwie,
  A kogo znajdziemy w bitwie...
  Nie będzie żartował z tego,
  Podrzeć to na części!
  A wojownicy wybuchną płaczem. To są dziewczyny.
  A także wsadzali bose stopy w pyski schwytanych żołnierzy talibskich. I kazali im całować swoje nagie okrągłe pięty.
  To są dziewczyny w bikini.
  Ale talibowie torturowali członka Komsomołu. Wykręcili jej ręce od tyłu i wciągnęli ją na stojak. I podnieśli to. I obrócił dziewczynę na drzewie. I podnieśli ją wyżej. A potem wzięli i uwolnili.
  A dziewczyna upadła. Wzięła go za trawę i powiesiła. I zamarła. A mudżahedini śmiali się zaciekle. Potem dziewczyna została ponownie zabrana i podciągnięta wyżej, na sam wierzchołek drzewa.
  A potem znowu ją wypuścili. Dziewczyna upadła i zawisła ponownie na samym dole. A lina naciągnęła się mocno, a piękność zawyła z bólu. i znów zaczęli ją wciągać.
  Podciągnięty do samego szczytu. Dobrze go wrzucili, niech trochę opadnie. I znowu, z dziką furią, puścili. A dziewczyna znowu upadła i wyszła
  stawy. I w ogóle była zupełnie naga. i jak to boli.
  potem podnieśli ją ponownie po raz czwarty i dobrze nią potrząsnęli. Następnie przymocowali go do gęstej gałęzi i zaczęli go rozciągać. Dziewczyna przyczepiła klocek do swoich bosych stóp,
  i zaczęli na nim wieszać ciężary. Talibowie najpierw zawiesili z jednej strony funtowy ciężarek, a potem z drugiej. Potem zaczęli bić dziewczynę batem. Pobili mnie tak, że skóra pękła.
  A potem członkowie Komsomołu zaczęli posypywać rany solą. A potem wzięli i wprawili w ruch rozgrzany drut. I pobili dziewczynę chorą siłą. Następnie afgańscy kaci posmarowali dziewczynie nagie podeszwy stóp i podpalili znajdujący się pod nią piecyk. I zestrzelmy piękno bez zbędnych ceregieli. A potem talibscy kaci również nasmarowali klatkę piersiową dziewczyny. I po
  który podpalił jej pierś. I zaczęli dokładnie palić dziewczynę.
  A wojownik mudżahedinów smaży jej pierś i pięty. A potem nasmarowali tyłek i przynieśli pochodnię do pośladków. I zaczęli dokładnie palić dziewczynę. A potem ogień dotknął jej piersi. Włosy pokrywające grotę Wenus natychmiast się zwęgliły. Ta dziewczyna jest po prostu super. I czekały ją takie tortury.
  Afgańscy kaci strzelali w klatkę piersiową, pośladki, piersi i podeszwy jej bosych stóp. I dokładnie usmażyli. Następnie kat talibski wziął rozpalony do czerwoności pręt i bez zastanowienia wepchnął dziewczynę do odbytu. I jak będzie krzyczeć z dzikiego bólu.
  To było dla niej takie bolesne. A te dziewczyny są takie niegrzeczne i piękne. Ale dziewczyna była ciężko torturowana przez Afgańczyków. I tacy piękni wojownicy. I są dokładnie usmażone przez wojownika.
  I tak kaci wzięli dziewczynę i zaczęli zjadać jej długie, pełne wdzięku palce rozpalonymi szczypcami. I tak bardzo boli. Kaci złamali dziewczynie palce zaczynając od małego palca.
  I zepsuli dosłownie wszystko. A potem członkowie Komsomołu zaczęli pękać żebra. W tym samym czasie rozpalone do czerwoności szczypce wbiły się w klatkę piersiową. I żelazo zaczęło skręcać się na czerwono od gorąca i szkarłatnych sutków. I piersi dziewczyny zostały oderwane. I to było tak okrutne i bolesne.
  Taka była tu tortura.
  Gerda, strzelając do Mudżahedinów, zauważyła:
  - Chwała komunizmowi!
  Charlotte zauważyła bardzo agresywnie z diabelską siłą. I pisnął:
  - Za Ojczyznę!
  A gołymi palcami kopie wroga.
  To jest dziewczyna. I tak wojowniczy.
  Christina wzięła go, zapukała do talibów gołymi palcami i pisnęła:
  - Chwała epoce rosyjskich bogów!
  Magda również uderzyła Afgańczyków gołymi palcami u stóp i gruchała:
  - Za naszą Ojczyznę!
  A te dziewczyny są bardzo fajne.
  Gerda, strzelając do przeciwników z Afganistanu, wydała:
  - O wielki komunizm Niemiec.
  To są dziewczyny - to takie walczące piękności.
  Gerda odpowiedziała wesoło, gryzmoląc mudżahedinów:
  - Mam dziewczynę po prostu super.
  A Charlotte agresywnie zauważyła, strzelając do wroga:
  - Chwała komunizmowi aryjskiemu!
  I używając bosych palców, gruchała:
  - Za wielką Ojczyznę!
  Christina również spadła na wroga z dużą dokładnością, zauważyła:
  - W przyjaźni za Rosję i Niemcy!
  Magda też uderzyła mudżahedinów i pisnęła:
  - Chwała naszej epoce!
  I znowu mruga do swoich partnerów.
  Oto dziewczyny.
  A Jane Amstrong zaczęła uderzać talibów z armaty.
  Dziewczyna była bardzo piękna.
  Jane uderzyła przeciwnika gołymi palcami i pisnęła:
  - Chwała Ojczyźnie!
  Tutaj i Gertrude równie desperacko uderzą wrogów, a zostaną dokładnie zakryci i rozbici.
  I gruchanie:
  - Za Wielką Brytanię!
  A Malanya uderzy wroga i uczyni go hara-kiri i ćwierka:
  - Za angielskie zwycięstwa!
  Monica też uderzy wrogów gołymi palcami u stóp i pisnęła:
  - O zwycięstwa sowieckie!
  Zarówno Tamara, jak i Sulfiya walczą z talibami i zabijają brodatych wojowników pełzających falami.
  A te dziewczyny śpiewają:
  - Będzie szczęście dla ludzi,
  Szczęście od wieków...
  Władze rosyjskie -
  Moc jest świetna!
  Tamara odwróciła się, strzeliła gołymi palcami i gruchnęła:
  - Za moją opinię o komunizmie!
  Sulfiya uderzy również we wroga, zmoczy masę talibów i zapiszczy:
  - Postawmy słowo o Rosji!
  I obie dziewczyny wybuchną śmiechem.
  Tamara odwróciła się. skosiła masę Afgańczyków i pisnęła:
  - O najlepszą moc Ojczyzny!
  Sulfia również dokładnie wbije się we wroga i gruchnie:
  - O komunizm szkarłatnego koloru w ZSRR!
  I mrugaj szafirowymi oczami.
  To są dziewczyny - po prostu najwyższa klasa i lot.
  Alice i Angelica również walczą.
  Blondynka i ruda.
  To dziewczyny silne i strzelają z karabinów snajperskich.
  A jednocześnie nucą do siebie:
  - Chwała ZSRR! Wszystkim pokażemy przykład!
  Alice strzelała do wroga z karabinu snajperskiego. Strzał z gołymi palcami u stóp i
  pisnął:
  - Chwała mojemu krajowi!
  Angelica też uderzy wroga, bosymi palcami, rzuci granat i pisnie:
  - Za największą Rosję.
  I mruga szmaragdowymi oczami.
  To są dziewczyny - po prostu najlepsi piloci. I tak miażdżą Afgańczyków. Tutaj walczą i są najfajniejsi i najmądrzejsi na świecie.
  Alicja zaćwierkała, mrugając:
  - Chwała czasom partii komunistycznej!
  Angelica chętnie się z tym zgodziła:
  - Wielka chwała bohaterom ZSRR!
  I znowu gołymi palcami rzuciła we wroga granatem ze śmiertelną siłą.
  Tutaj jest kobietą zwykłego błędu o niezwykłym wyglądzie.
  Alicja wzięła go i zaćwierkała:
  - W imię nieśmiertelnych idei komunizmu!
  I rzuciła darem śmiercionośnej mocy gołymi palcami.
  Angelica również go wzięła i uderzyła wroga.
  Odcięła go jak szmergiel i pisnęła:
  - Za Rosję i rosyjskich bogów!
  Te kobiety były bardzo walczące i twarde.
  Alicja, strzelając do wroga, wzięła i gołymi palcami rozpoczęła anihilację obecną na wrogu.
  I to był bardzo fajny ruch.
  Angelica również uderzyła wroga, dosłownie go niszcząc i demonstrując kolosalną moc. I bawiąc się z uśmiechem powiedziała:
  - To kolosalne wydarzenie!
  A jej gołe palce wysłały wiadomość o śmierci i zniszczeniu!
  To była dziewczyna - po prostu hiperklasa.
  Alicja wzięła go i ryknęła w gardle:
  - Jestem najsilniejszy i najfajniejszy we wszechświecie!
  Angelica swoimi gołymi podeszwami wystrzeliła całą beczkę materiałów wybuchowych i pisnęła:
  - A ja jestem w megawszechświecie!
  Te dziewczyny są bardzo piękne.
  Alicja zauważyła strzelając do wrogów:
  - Wiara w komunizm jest świetna!
  I rzucanie śmiercionośnymi granatami gołymi palcami.
  A Angelica strzela do Mudżahedinów i ryczy:
  - Nasza wiara jest bardzo wielka!
  A bosymi palcami rzuci granat z niszczycielską siłą.
  A wojownicy podjęli wroga, a więc płatali figle tym talibom... I ani w bajce, ani by opisać to długopisem.
  Alicja całkiem logicznie zauważyła, strzelając z karabinu snajperskiego i zestrzeliwując samolot szturmowy Talibów.
  Alicja wzięła go i zaćwierkała:
  - wierzę, że cały świat się obudzi,
  Skończy się faszyzm...
  A słońce zaświeci -
  Oświetlając drogę komunizmu!
  I znowu dziewczyna z gołymi palcami u stóp weźmie i wystrzeli coś niezwykle zabójczego.
  Z Mudżahedinami walczą także ochotnicy z Japonii. W szczególności kobiety ninja przekonań komunistycznych.
  Dziewczyna ninja o niebieskich włosach cięła i smagała Afgańczyków młynem.
  Potem gołymi palcami rzuciła groch zniszczenia i pisnęła:
  - O komunizm w Japonii!
  Dziewczyna ninja o żółtych włosach również wykonała technikę motyla z mieczami. Wycięła masę mudżahedinów. A potem jej bose stopy
  wziął i rzucił niszczycielską siłę granatu.
  Wtedy dziewczyna pisnęła:
  - Chwała ZSRR i Japonii!
  Rudowłosa dziewczyna ninja również wzięła i cięła bekhendem afgańskich żołnierzy. I rzuciła bosymi stopami bosymi palcami,
  coś zabójczego w prezencie. I pisnął:
  - Chwała Rosji i ZSRR!
  Dziewczyna ninja o białych włosach wydała przyjęcie w beczce. I jak uderzyła talibów, odcinając im głowy. Następnie rzucił
  z gołą, rzeźbioną nogą, morderczym zniszczeniem i piskiem:
  - Chwała Armii Czerwonej!
  A wszystkie cztery dziewczyny ninja rzuciły grochem zniszczenia gołymi obcasami i znokautowały cały batalion Afgańczyków czołgami. To są dziewczyny - po prostu ultra!
  To jest piękno - dziewczyny są naprawdę bardzo fajne.
  Oleg Rybachenko również sieka mudżahedinów mieczami. A z nim jest dziewczyna Margarita.
  Powiedzmy, że te nieśmiertelne dzieci są super.
  I właśnie miażdżą wrogów. Powiedzmy to tam i dzieci!
  A wtedy chłopiec i dziewczynka zagwiżdżą. A wrony, które dostały zawału serca od gwizdka dziecka, upadają. A ich dzioby przebijają czaszki Talibów.
  To są dzieci - naturalnie niszczyciele wszystkiego i wszystkich.
  Oleg Rybaczenko śpiewał:
  - chwała naszemu narodowi radzieckiemu,
  Chwała mojej imprezie ...
  Nasza jedność serc wszystkich dzieci,
  Wszyscy jesteśmy przyjazną rodziną!
  Margarita Magnitnaya, miażdżąc przeciwników energicznie wydała:
  - Chwała naszej kosmicznej Rosji!
  A dziewczyna gołymi palcami rzuci na wroga coś całkowicie destrukcyjnego.
  Oleg Rybaczenko, ścinając talibów, śpiewał:
  - Margarita, okno jest otwarte,
  Margarita, nie zapomniałeś
  Jak to wszystko było!
  Ten chłopak jest taki fajny i wojowniczy. To dzieciak terminatora.
  To są tutaj dzieci, bardzo fajne i walczące.
  Należy zauważyć, że dziewczyny są bardzo trudne.
  Alice strzela również do talibów. I nuci do siebie:
  - Jeden dwa trzy cztery pięć! Króliczek wyszedł na spacer!
  I dziewczyna znowu wystrzeliła z dużą celnością.
  Angelica strzeliła bardzo zręcznie. I oddawał potężne strzały we wroga.
  I jak szkarłatny sutek naciska i bierze lupanet z bazooki.
  A wojownik strzelił do wroga bardzo celnie.
  Angelica wzięła to i gruchała:
  - Chwała naszej Partii Komunistycznej!
  I znowu trafia wroga z dużą celnością. I znowu rozbija się samolot Talibów.
  Alice również strzelała bardzo celnie, a samolot szturmowy imperium islamskiego zapalił się.
  To są dziewczyny.
  Angelica zauważyła ze śmiechem:
  -ZSRR to wspaniały kraj, w którym wszystkie narody są przyjazną rodziną!
  Alice wystrzeliła ponownie, powalając jednocześnie trzech mudżahedinów jednym strzałem i odpowiedziała:
  - Za wielką imprezę Rosji!
  A dziewczyny śmiały się razem. Generalnie są to wojownicy o bardzo różnych poglądach.
  Ale wszystkie dziewczyny noszą w sercu ideę komunizmu. I chcą, aby na planecie Ziemia był prawdziwy raj. I to byłoby bardzo piękne.
  Zauważyła Angelica, strzelając do wrogów z wielką precyzją i przebijając czaszki.
  - Komunizm nigdy nie złoży skrzydeł i nie wpełznie do zlewu!
  Alicja zgodziła się z tym:
  - Komunizm nigdy nie rozwinie skrzydeł! Naszą ideologią jest budowanie szczęścia na planecie Ziemia!
  I obie dziewczyny będą krzyczeć:
  - Chwała Rosji! Chwała! Dziewczyny biegną boso do przodu...
  Oddział bosych kobiet... pozdrawia naród rosyjski!
  A wojowniczki okazują agresywne i seksualne zachwyty.
  Alicja chrząknęła, wyszczerzyła zęby i pisnęła:
  - Wszyscy jesteśmy razem za ZSRR!
  A wojownik ponownie uderzył wrogów.
  Angelica również strzeliła do wroga i przewróciła jego głowę. I gruchała:
  - Chwała naszej Ojczyźnie!
  A wojowniczka była niezwykle wojownicza i rudowłosa.
  A jej włosy na wietrze, te miedzianoczerwone włosy powiewają jak proletariacki sztandar.
  Te dziewczyny są bardzo piękne i seksowne.
  I tak wielu Mudżahedinów zostało już pochowanych ...
  Dziewczyny też pracują...
  Viola i Dominika strzelają do Afgańczyków.
  Dziewczyny strzelają z bazooki do czołgów i piechoty azjatyckiej.
  Viola został zastrzelony, używając szkarłatnego sutka, aby nacisnąć przycisk bazooki i wystrzeliwując wyrzutnię rakiet.
  A masa Afgańczyków została rozerwana.
  Viola zaśpiewała ponownie:
  - Wierzę w wielki komunizm!
  A Dominika strzelała również specjalnie do Mudżahedinów. I znokautuje je w dużych masach.
  W tym samym czasie dziewczyny będą rzucać granatami gołymi palcami u stóp.
  A ze szkarłatnym sutkiem na guziku bazooki będzie naciskał na wrogów, radykalnie eksterminując.
  To są dziewczyny, takie piękności. A jak wspaniale wyglądają, gdy walczą w samych majtkach. I wojownicy najwyższej klasy.
  Zauważyła Viola, ponownie strzelając do wroga z truskawkowego sutka:
  - Uwielbiam walczyć! Wspaniale!
  Dominika zachichotała i zauważyła:
  - A co jest złego u mężczyzn?
  Viola roześmiała się i odpowiedziała, rzucając we wroga granatem bosymi palcami i pisnęła:
  - Oczywiście, że w porządku! A niektóre są po prostu cudowne!
  To są bardzo walczące i piękne dziewczyny.
  Dominika zauważyła:
  - Jak długo potrwa ta wojna?
  Viola ponownie strzeliła do mudżahedina za pomocą malinowego sutka i pisnęła:
  - Myślę, że zajmie to dużo czasu!
  Dominika wzięła go i zaśpiewała:
  - Wojna szaleje we wszechświecie,
  Zniszcz zabić bez powodu ...
  Szatan uwolnił się -
  A wraz z nim nadeszła śmierć!
  
  A kto zatrzyma przepływ?
  Krwawe szalejące rzeki ...
  Promień lasera trafi w skroń,
  I w mgnieniu oka zniknął mężczyzna!
  - dodała Viola, rzucając granat bosymi palcami.
  I taki chaos
  Wypełnił wszechświat ...
  Smutne przeznaczenie ludzkości -
  Znoś ból, cierpienie!
  To są dziewczyny, takie wspaniałe śpiewaczki.
  A Oleg Rybachenko tnie Afgańczyków mieczami.
  Chłopiec rzuca prezenty śmierci gołymi palcami ze śmiertelną siłą i śpiewa.
  Syn ziemi odpowie "nie"
  Nigdy nie pozostanę niewolnikiem...
  Wierzę, że nadejdzie świt wolności
  Wiatr leczy świeżą ranę!
  
  O świętą Ojczyznę do bitwy,
  Sam Wielki Svarog wzywa ...
  Powstań wcześnie dzielnego rycerza,
  Ciemność zniknie, róże maja zakwitną!
  To taki bohater chłopca ...
  A dziewczyna Margarita, miażdżąc mudżahedinów mieczami i rzucając gołymi palcami granatowymi nogami, dodaje:
  I pulsacja serca i żył,
  Łzy naszych dzieci, matek...
  Mówią, że chcemy zmiany
  Zrzuć jarzmo okrutnych łańcuchów!
  A dzieci znowu zagwiżdżą. A czarni wezmą i zemdleją, tracąc przytomność. I dosłownie taranują czaszki setek Mudżahedinów.
   ... ROZDZIAŁ 9.
  Podczas gdy procesja kolumny chłopców-niewolników trwała dalej. Szli monotonnie, nie czując zmęczenia muzyką magicznych dud.
  Aleksander Łukjanenko nadal komponował w biegu;
  Carska Rosja doświadczyła szybkiego wzrostu gospodarczego. A świat był prawie całkowicie podzielony pomiędzy wielkie mocarstwa, które nie planowały jeszcze walki ze sobą, ale po prostu przetrawiły swoje nowo zdobyte.
  Afganistan pozostał jednym z ostatnich do tej pory niepodległych państw. Anglia rozpoczęła tam wojnę w 1918 roku, ale nie powiodła się. A carska Rosja postanowiła włączyć tę ziemię w rozległe imperium. Jednocześnie w celu uzyskania wspólnej granicy z Indiami, na którą urzędnicy Mikołaja II rzucają chciwe oczy.
  Do tej pory nikt nie chciał się poddać. Oleg Rybaczenko wraz z drużyną dziewcząt i statkiem udali się na ląd, by tam walczyć z armią afgańskiego króla.
  Chcieli nowych porządków i chwały. Poza tym nie ma jeszcze telewizorów i komputerów, a rozrywka jest gorsza niż w XXI wieku. Chyba że do cyrku albo do teatru. Nawet w kinie filmy są wciąż nieme i czarno-białe.
  Ale cyrk jest podobny i nie różni się tak bardzo od współczesnego. Ale nie będziesz tam codziennie chodzić.
  Ale wojna to ciekawa rozrywka. Zwłaszcza gdy jesteś nieśmiertelny i nie mogą cię zabić.
  Oczywiście Oleg Rybaczenko bardzo się cieszy z wyjazdu na podbój Afganistanu. A dziewczyny też chcą walczyć. A kolejna wojna nie nadejdzie wkrótce.
  Niemcy zostały rozbrojone, ale Wielka Brytania i Francja jeszcze nie szaleją. Tak więc car Mikołaj nie ma jeszcze wielkiej ochoty się z nimi zmagać.
  Wśród możliwych kierunków ekspansji Rosji są także Chiny, które nie zostały jeszcze całkowicie podzielone między silne państwa.
  Tam już uformowała się Zheltorosiya i chciałbym ją rozszerzyć na praktycznie całe Chiny. Co jednak nadal wygląda jak sen.
  Ale biorąc pod uwagę siłę carskiej Rosji, jest to bardzo realne marzenie. Do tego czasu jedź do Afganistanu.
  Chłopiec i batalion dziewcząt w bikini biegają boso po górskich zboczach.
  Tutaj walczą z mudżahedinami.
  Oleg Rybaczenko strzela serią z pistoletu maszynowego i gołymi palcami rzuca granat.
  Rozdarci mudżahedini padają. A chłopiec krzyczy:
  - Na chwałę ojca-króla nie urodziliśmy się odważni na próżno!
  Natasza również strzela i rzuca cytryną gołymi palcami u nóg, po czym krzyczy:
  - Dla matki Rosji!
  Zoja strzelając do żołnierzy szacha i kosiła ich miotłą, podarowała śmierć gołą piętą i pisnęła:
  - Dla rosyjskiej bogini Łady!
  Augustine, gryzmoląc wroga karabinem szturmowym najnowszego kalibru, a także gołymi palcami u nóg, warknął:
  - Za naszą siłę uderzenia!
  Svetlana - ta dziewczyna bez uprzedzeń o włosach koloru wiosennego śniegu i wielkiej wyobraźni, rzuciła śmiertelnym darem śmierci gołymi palcami u stóp i pisnęła:
  - Za wielkie idee komunizmu carskiego!
  Oleg Rybaczenko, który miał spore przeszłe życie, a już w tym stuleciu żył przez piętnaście lat w dziecięcym, nieśmiertelnym ciele, zauważył:
  - Czy komunizm jest zgodny z carem?
  Natasza logicznie zauważyła, rzucając dar śmierci gołymi palcami u nóg i rozrywając Afgańczyków na strzępy:
  - Wszystko niemożliwe jest możliwe - wiem na pewno!
  Zoya, kosząc żołnierza szacha i gryzmoląc wroga z ręcznego pistoletu maszynowego, mruknęła:
  - W naszych duszach pracujemy z naszą czystą pasją!
  Augustyn, którego miedzianoczerwone włosy powiewały jak bitwa, proletariacki sztandar, ćwierkał:
  - Chwała naszej Ojczyźnie i jej cudom!
  A potem rzuciła bardzo śmiercionośnym prezentem śmierci gołymi palcami.
  Swietłana, kosząca Afgańczyków i układająca góry trupów, gruchała z entuzjazmem:
  - W imię Matki Rosji!
  A jej nagi, okrągły, różowy obcas ulegnie kolosalnej sile zniszczenia i zniszczenia.
  To dziewczyny w bikini, które podjęły armię szacha i żadna siła na świecie nie może się im oprzeć.
  Ale wojowniczki jeżdżą na dwóch najnowszych czołgach Luna-4.
  Samochody z czterema karabinami maszynowymi każdy i bardziej zaawansowanymi silnikami, które pozwalały im osiągać prędkość sześćdziesięciu kilometrów na autostradzie i czterdziestu na drodze. A pancerz był grubszy i lepszej jakości niż poprzednie modele.
  Oczywiście Elżbieta i Elena były prawie nagie i bose. I bardzo pewnie prowadzili samochód.
  Elżbieta, strzelając z karabinów maszynowych, ćwierkała:
  - Mikołaj to wielka misja - największy król królów!
  Katarzyna, niosąc żołnierzy szacha, śpiewała:
  - Puls Ziemi niespokojnie bije między gwiazdami,
  Pola kryształowego blasku - podlewane...
  Chronię spokój mojej rodziny -
  Służąca całym sercem - Matko Rosja!
  A dziewczyna wciśnie pedał bosym, okrągłym obcasem.
  Te dziewczyny są po prostu super.
  Elena i Euphrosinia również walczą desperacko. I nikt nie może się oprzeć tym dziewczynom.
  Elena uderza wroga gołymi palcami, wyrzeźbionymi nogami i kaszle:
  - Chwała czasami komunizmowi!
  Euphrosinia, pukając do oddziałów szacha przy pomocy nagiej dziewczęcej pięty, jęknęła:
  - Chwała wszystkim najpiękniejszym królom!
  A dziewczęta śpiewały chórem, tupiąc bosymi stopami:
  - Chwała Rosji, chwała,
  Czołgi pędzą do przodu...
  Dziewczyny prawie bez ubrania
  Pozdrowienia dla Rosjan!
  W ten sposób wojownicy rozstali się na dobre na dwa czołgi z karabinami maszynowymi. I całkowicie zniszczyli Afgańczyków.
  A potem także z powietrza, gdy samoloty bojowe zaczęły napierać. W tym "Dobrynya Nikitich" z sześcioma silnikami i rekordowym ładunkiem bomb.
  A Anastasia Vitmakova wciśnie pedał nagim, okrągłym, różowym obcasem.
  I z brzucha zamachowca, gdy zabierają i wypadają mordercze i niszczące bomby.
  A Anastasia weźmie i zaśpiewa:
  - Nie ma piękniejszej Ojczyzny-Rosji,
  Walcz o nią i nie bój się...
  We wszechświecie nie ma ładniejszych dziewczyn -
  Cały wszechświat jest pochodnią światła Rusi!
  Akulina Orłowa, gryzmoląc mudżahedina szacha z karabinów maszynowych Dobryni Nikitich, dodała:
  - Nie ma piękniejszych słów dla Ojczyzny,
  Ściskając na piersi trójkolorową flagę zwycięstwa...
  Bądź rosyjskim rycerzem, jesteś gotowy do bitew -
  Żyj dla marzenia, które dawali dziadkowie!
  Mirabela Magnitnaya uderzyła w wojska afgańskie. I skosiła je masowo.
  A także wystrzeliła z miotacza ognia. I spaliła wielu dushmanów, spalając ich na popiół.
   Potem zaśpiewała:
  - Jesteśmy najsilniejsi na świecie,
  Zamocz wszystkich wrogów w toalecie!
  A dziewczyna wystawiła język. I mrugnęła do swoich towarzyszy.
  Tam samoloty carskiej Rosji rozbijają mudżahedinów. I zrzucanie bomb i napalmu
  Czołgi cięższe również dobrze walczą, ale mają dobrą manewrowość i mocne silniki. W szczególności najnowszy HP-2 ważący pięćdziesiąt ton, który niszczy wroga. НР - przetłumaczone jako "Nikolay Romanov".
  Jest to pierwszy eksperymentalny model czołgu z dwoma działami odłamkowo-burzącymi i sześcioma karabinami maszynowymi.
  I jak niszczy afgańskie wojska króla.
  A dziewczyny obnażają zęby w zbiorniku i śmieją się.
  Alenka oddaje strzał gołymi palcami u stóp i piskiem w płucach:
  - Chwała ojcu-carowi!
  A inne dziewczyny krzyczą:
  - Chwała!
  A ich czołg podjeżdża po stromych zboczach.
  A za nimi, migające gołe szpilki, spieszne dziewczyny w majtkach i ich rubinowe sutki mienią się w słońcu.
  Takie są dziewczyny - prawie zupełnie nagie, a ich piersi są takie pyszne.
  Gołymi palcami u nóg Anyuta kieruje karabinami maszynowymi i rozbija Afgańczyków, piszcząc i rycząc:
  - Za naszą matkę Rosję!
  A czołg porusza się i miażdży dushmanów. Dziewczyny są tam bardzo porywające.
  Alla ryczy z podniecenia:
  - A szykowne dziewczyny atakują do bitwy,
  Rosja za nami, Rosja za nami!
  Ta dziewczyna jest taka rudowłosa i fajna.
  Maryja również miażdży wojska króla i piszczy:
  - W imię świętej Rosji!
  Igrzyska olimpijskie są włączone i siłą miażdżą wrogów. I jak porusza się gołą piętą na wrogu.
  A leci pocisk o śmiertelnej amplitudzie...
  Armia króla afgańskiego jest częściowo zniszczona i częściowo rozproszona.
  I tupiąc bosymi stopami dziewczęta wjechały do Kabulu. I tak przemieszczają się przez Afganistan.
  Oleg Rybachenko ściga wroga. Wraz z wieczną dziewczyną Margaritą Korszunową wyprzedzili armię szejka.
  I tak chłopiec i dziewczynka siekają szablami. I pobili mudżahedinów z całą swoją furią.
  Chłopiec rzucił groch gołymi palcami u stóp i rozerwał kilkunastu żołnierzy szejka.
  I ryknął:
  - Nasz car Mikołaj,
  Nie otwieraj szerzej ust!
  Margarita jest bardzo agresywna. Prowadzi młyn. Bosymi palcami rzuca groszek i ryczy:
  - Za carski komunizm!
  A potem dzieci wezmą go i zagwiżdżą w chórze. A wrony są dosłownie oszołomione i leją jak deszcz na głowy Afgańczyków. I to jest bardzo fajne.
  Oleg Rybachenko ścina wrogów i ryczy:
  - Uważaj carat za idee komunizmu i triumfu!
  I znowu, jak rzucić się na wroga.
  A miecze chłopca wroga tną jak kapusta.
  Oto jego niesamowity atak.
  I znowu gwizdek z omdlałymi wronami.
  Oni nadal przewodzą. A nawet ich przewaga rośnie.
  Margarita piszczy i ryczy:
  - Chwała rosyjskim bohaterom!
  I nagim obcasem dziewczyna rzuciła prezent zagłady.
  Oto taka walcząca piękność.
  Chociaż jeszcze dziecko. A kiedyś była dorosłą, a nawet starszą kobietą. Ale też kupiła sobie nieśmiertelność i otrzymała wieczną młodość. To prawda, że od stu lat jest jeszcze dziewczyną. A wtedy prawda może rosnąć. W międzyczasie służy w armii rosyjskiej. I superman też.
  A ponieważ, w przeciwieństwie do Olega Rybachenko, ten pisarz nie lubił gier komputerowych, jest jej o wiele łatwiej. Oczywiście lubię walczyć.
  Nieśmiertelne dzieci to przyjaciele. Dziwne jest być dorosłym, a nawet mieć wiele lat i stać się bardzo młodym.
  A myślenie stało się bardziej dziecinne, chociaż pamięć i osobowość zostały całkowicie zachowane.
  I to muszę powiedzieć jest bardzo fajne.
  Margarita i Oleg rzucają wybuchową torbą swoimi nagimi, dziecinnymi obcasami i rozbijają szejka na kawałki. I jego świta się skończyła. Następnie tną wrogów mieczami. I to jest właśnie ich chrzest bojowy. A potem znowu gwiżdżą...
  Kruki padają na głowy mudżahedinów i bez problemu przebijają ich czaszki.
  Oleg ryczy, odcinając przeciwników:
  - Margarita - okno jest otwarte!
  I znowu sieka młyn, odcinając ostatnie główki.
  Wojska rosyjskie również zajęły Kandahar. Coraz mniej jest tych, którzy chcą walczyć z niezwyciężoną armią cara Mikołaja II.
  Już inne miasta poddają się bez walki. Albo prawie bez walki.
  Odrębne gangi nadal działają tylko w górach.
  Oleg Rybachenko i Margarita Korshunova właśnie zaczęli polować na taki gang.
  Chłopiec i dziewczynka tną dzielnych wojowników Allaha. I działali z całą niesamowitą śmiałością.
  Nieśmiertelne dziecko rzuciło gołą piętą granat, rozerwało przeciwników i pisnęło:
  - Za nowy ZSRR!
  Margarita, wymachując mieczami i odcinając głowy, syknęła:
  - Na nowe granice!
  A bosa pięta dziewczyny rzuciła kolosalne zniszczenie, rozrywając wrogów na strzępy.
  A teraz dzieci znowu gwiżdżą i liczne, oszołomione wrony spadają na głowy Mudżahedinów.
  A ten gang jest zniszczony. Wszystko zostało zrobione bardzo efektownie.
  Afganistan jest niejako schwytany... Jeszcze kilka małych gangów zostało zniszczonych przez nieśmiertelne dzieci.
  Za to otrzymali pieniądze i nowe stopnie. Mieszkańcy Afganistanu postanowili poddać się nowemu królowi. I jak dotąd radzą sobie całkiem nieźle.
  Niemal natychmiast rozpoczęto budowę linii kolejowej do Indii.
  Wielka Brytania zdobyła czysto symboliczny kawałek Afganistanu, ale ogłosiła swoje zwycięstwo.
  A Oleg Rybachenko i Margarita przenieśli się do Mandżurii. Tam jest jeszcze spokojnie.
  Ale trochę na południe wybuchło powstanie komunistyczne. I próba sprowadzenia potęgi Czerwonych do Chin.
  Oficjalny rząd Imperium Niebieskiego zwrócił się o pomoc do carskiej Rosji.
  A powstanie było coraz szersze. A wojska Armii Czerwonej zdobyły nawet Pekin.
  Armia rosyjska przeszła do ofensywy. Flota zbliżała się z morza, dowodzona przez
  Kołczak. I jest godnym następcą admirała Makarowa. I pewnie niszczy Armię Czerwoną Chin.
  A dziewczyny z morza strzelają i wypuszczają wielkie, śmiercionośne pociski.
  I migoczą nagie, okrągłe obcasy dziewcząt. I strzelają z dział krążowników i pancerników.
  Wojowniczki biegną szybko. Walcząca Anna wydaje rozkazy. I artyleria wybucha.
  Veronica - ta dziewczyna, oficer marynarki również wydaje polecenia, będąc tylko w majtkach iz cienkim paskiem materiału na piersi.
  I na jej rozkaz strzelają szesnastocalowe działa. I rozdzieranie portów Pekinu.
  Oleg Rybachenko jak zawsze w bitwie... Jest takim uroczym, muskularnym chłopcem w krótkich spodenkach. I z entuzjazmem tnie chińskie wojska. To są zacięte bitwy.
  Margarita również walczy z dużą skutecznością. I tnie mieczami dzielnych wojowników niebiańskiego imperium.
  Dziewczyna, walcząc z wrogiem i wymachując mieczami, z których odlatują głowy, śpiewała;
  Rosja to największy kraj
  Cudowna wielka Ojczyzna ...
  Towarzysz Stalin jest ideałem
  Zbudujmy wkrótce szczęście komunizmu!
  
  Chociaż mamy jednak rasę królów,
  Romanowowie rządzą Rosją ...
  Zniszcz ojczyznę wroga,
  Niech triumfuje Abel, nie Kain!
  
  Niech Mikołaj będzie wielkim carem,
  Szczęście w bitwach i osiągnięciach...
  Podbijasz hordy dla Rosji ,
  Tak samo będzie z opinią państwa!
  
  Dam abonament dla Nikołaja,
  Nie dopuszczę do obrazy autokraty...
  Niech napalm wyleje się z nieba na ludzi
  Uwierz mi, nie stracę nadziei!
  
  Jesteśmy rosyjskimi wielkimi orłami,
  Potrafi podbić ogrom wszechświata...
  Skromny i jednocześnie uwierz mi dumny,
  Dzięki twojej sile w walce, niezmienna!
  
  Chłopcy i dziewczęta nie dbają o to
  Rycerze walczą bardzo dzielnie...
  Od dawna jesteś wielką Rosją -
  Nie musimy się dąsać w irytacji!
  
  Dziewczyny są otoczone legionem wrogów
  Ale dzielnie niszczą zło...
  Mamy dość pięści
  Wygramy swoje miejsce w raju!
  
  Niech nasz udział będzie wysoki
  A Rosja stanie się niesamowicie bogata ...
  Nie patrz z góry na dziewczyny
  Są smukłe i wcale nie są garbusami!
  
  W imię naszej Ojczyzny gwiazda
  Niech komunizm jasno świeci...
  Spełniło się wielkie marzenie
  Natura będzie trwać w nieskończonym maju!
  
  Wszystko zakwitnie bardzo soczystym kolorem,
  Wszystko będzie bardzo jasne, czyste...
  Otworzymy nieograniczone konto zwycięstw ,
  Uwierz w sztandar komunizmu w imię !
  
  Jacy ludzie rządzą ziemią?
  Te są droższe dla Ojczyzny...
  Chociaż czasami ukrywa się w ciemności,
  Jesteśmy w stanie mocno ciąć twarz!
  
  Kocham Beloboga i Chrystusa,
  Szanuję zarówno Ładę, jak i Marię...
  Miłość do Rosji jest czysta jak kryształ,
  Walczę i odważę się dla niej!
  
  W Imieniu Rodziny, dla dobra wszystkich ludzi,
  Jeśli musimy iść na Kalwarię...
  Szalony złoczyńca zniknie w piekle,
  I wierzę, że przeciwnicy wkrótce umrą!
  
  Niż Rosja jest piękna i wiem i silna,
  Że dziewczyny i chłopcy są w niej odważni...
  Niech szatan atakuje w sile,
  Będziemy mieli wspaniałe rzeczy do zrobienia!
  
  Nie wierzcie, kto grzebie naszą Ruś,
  Wiesz, że nie są zbyt daleko idące ...
  I walczysz i po prostu się nie boisz,
  I nadymajcie policzki w walce!
  
  Odważni wojownicy wierzą
  Odważny, odważny w tańcu, majestatyczny...
  Czasami atakuje nas zła bestia
  Ale nie ma silniejszego rosyjskiego poznania chwały!
  
  Nasza Ojczyzna już kwitnie,
  Uwierz mi w tak wspaniały kolor...
  Zwycięstwa otworzyły nieograniczone konto,
  A bohaterskie czyny są uwielbione!
  ... ROZDZIAŁ 10.
  Dziewczyny dość skutecznie walczyły z oddziałami talibów.
  Natasza bazgrała na nacierających żołnierzach imperium islamskiego, a nawet gołymi palcami u nóg.
  Gruchała:
  - Za naszą wielką Ojczyznę!
  Zoya, pieprząc przeciwników za pomocą szkarłatnych sutków piersi, wciskając guziki bazooki, wydała:
  - O szczęście ludzi na Ziemi!
  A rudowłosy Augustyn, gryzmolący talibów, agresywnie zauważył:
  - O największy komunizm na planecie Ziemia!
  I on również weźmie i rzuci śmiertelny prezent śmierci gołymi palcami u nóg.
  Svetlana to bardzo celne strzelanie do wroga i trafianie go w cel. I zakładając gołą piętę, pisnęła:
  - Za Ojczyznę, która na całym świecie!
  Cztery dziewczyny bardzo sławnie pobiły talibów. I zabił ich na śmierć.
  A w tym samym czasie dziewczyny ryczały do wszystkich gardeł:
  - Chwała epoce komunizmu!
  I jeszcze mocniej młócmy Afgańczyków.
  Natasza zauważyła bardzo dowcipnie, gryzmoląc wroga:
  - Nasza Ziemia jest uwielbiona,
  Szczęście leci nad planetą...
  Wszyscy jesteśmy rodziną
  Śpiewane są pieśni ludu!
  To są dziewczyny - we wszystkim mają najwyższą akrobację.
  A to, jak miażdżą talibów, to widok dla bolących oczu.
  A wojownicy są po prostu super.
  Zoya, strzelając do Afgańczyków, ćwierkała:
  - Szczęście Ojczyzny w dziewczynach!
  Augustyn zgodził się z tym:
  - Oczywiście u dziewczynek - zwłaszcza z rudymi włosami!
  Swietłana wysadziła talibów i pisnęła:
  - I będzie super!
  I znowu na wojowników islamskiego imperium, jak lupanet. Powiedzmy, że ta dziewczyna!
  Ale inne piękności też walczą.
  Więc Alenka walczy.
  I jej zespół dziewczyn w bikini.
  Za pomocą bosych palców rzucają we wroga prezenty śmierci.
  I pisk:
  Krawat rozkwitł wspaniałym szkarłatnym kwiatem,
  Wkrótce dziewczyny dołączą do Komsomołu!
  Alenka rzuciła śmiertelnym darem śmierci w przeciwnika gołymi palcami,
  wziąłem i pisnąłem:
  - Wierzę w komunizm, żeby żyć!
  Anyuta nabazgrała także na oddziałach talibów. I działała aktywnie, a jej bose palce u nóg rzucały bardzo trudne prezenty śmierci.
  Dziewczyna pisnęła:
  - Nasz świat będzie komunistyczny!
  A rudowłosa Alla nabazgrała Afgańczyków. I zrobiła to bardzo dobrze. I skosiła wojska talibów z wielką intensywnością, zrobiła słowo sierpem. A wojownik rozpaczliwie
  rzucała granatami gołymi palcami u stóp i świergotała:
  - O nowe zwycięstwa komunizmu!
  I znowu dziewczyna śmieje się i piszczy.
  Bitwa Maria kosiła również wrogów. I wzniesiono całe kopce zwłok talibów. W tym samym czasie dziewczyna również używała szkarłatnych sutków swoich piersi, uciskając ją
  przycisk bazooki.
  I zestrzeliła afgańskich żołnierzy, ale strzał rakietowy znokautował czołg.
  Olimpiada również agresywnie eksterminuje talibów.
  Jej nagie podeszwy rzucają jednocześnie beczką materiałów wybuchowych.
  Ryk olimpijski:
  - Za wielki komunizm,
  Tylko w górę, ani o krok w dół!
  Maroussia też bazgroli na wrogu. I robi to bardzo dobrze. I nokautuje wielu talibskich żołnierzy. A gdy dziewczyna śpiewa:
  - Chwała ojczyźnie komunizmu,
  W luksusie szkarłatnych sztandarów...
  Pokonaliśmy faszystów
  Świat jest uratowany od ognia!
  I znowu gołymi palcami u nóg rzuci morderczy dar śmierci.
  Oto dziewczyny.
  Matryona również strzela do Afgańczyków i bardzo dobrze ich bije. I piski:
  - Wierzę, że będzie świat świętego komunizmu!
  Te dziewczyny to cały ich batalion, bose i prawie nagie. A te dziewczyny są ładne i bardzo seksowne.
  Stalenida zabija talibów i ryczy na całe gardło:
  - Nasza święta Ojczyzna jest uwielbiona -
  Będziemy rosnąć od krawędzi do krawędzi!
  To jest dziewczyna z Komsomołu. A potem pcha jak truskawkowy sutek. A wróg jest specjalnie trafiony.
  Veronica bardzo dobrze strzelała do Afgańczyków, gruchając:
  - Chwała mojej Ojczyźnie!
  Victoria, celnie i poprawnie trafiając we wroga, gruchała:
  - Za potężny komunizm!
  I rzuciła śmiertelnym darem śmierci bosymi palcami.
  Seraphima, gryzmoląc po wrogach, zauważył bardzo logicznie:
  - Nasza siła rośnie!
  A rzucona gołymi palcami u nóg była wyjątkowo śmiercionośnym darem śmierci.
  Stalenida agresywnie zauważyła, kosząc Afgańczyków:
  - Czy jestem najsilniejszy w rzucaniu granatami?
  Alenka odpowiedziała z powątpiewaniem:
  - Wszyscy jesteśmy w tej kwestii silni!
  A także jak będą rzucane mordercze prezenty śmierci.
  Anyuta, gryzmoląc o talibach, całkiem logicznie zauważyła:
  - W sprawach wojskowych jesteśmy bardzo silni! I to jest nasze szczęście!
  A także z gołą piętą rzuci niszczycielską moc.
  Rudowłosa Alla, strzelając do przeciwników i kosząc ich, logicznie zauważyła:
  - Chwała nie przychodzi do leniwych!
  A kiedy rzuca we wroga bosymi palcami, coś zupełnie zabójczego.
  Combat Maria również bardzo dobrze trafiła w przeciwnika. I skosiła wielu Afgańczyków. I z gołymi palcami, ponieważ sieje zniszczenie we wrogu.
  A potem weźmie go i przyciśnie wroga truskawkowym sutkiem.
  To wojownicza dziewczyna.
  Olimpiada też pieprzy talibów. Czy to z aktywnością i rykami:
  - Chwała czasom komunizmu!
  A także strzela rubinowym sutkiem. A to bardzo trudny ruch. Ta dziewczyna jest po prostu super!
  Marusia, strzelając do Afgańczyków, zauważyła:
  - Jak długo można chwalić komunizm?
  Olimpias warknęła:
  - Do ostatniej kropli krwi!
  I znowu dziewczyna rzuciła granatem gołymi palcami.
  Matryona, gryzmoląc o talibach, całkiem logicznie i dowcipnie zauważyła:
  - Nasze zwycięstwo będzie w świętej wojnie!
  I znowu dziewczyna gołymi palcami rzuci prezent zagłady.
  To naprawdę dziewczyna z najwyższej półki.
  Ale to jest walka codzienności dziewcząt ...
  Kiedy nadeszła przerwa i przerwa w bitwach, wojownicy grali w małe karty.
  Alenka zauważyła z uśmiechem:
  - To nie jest wojna z Niemcami. Tych było mniej niż my. A ci Afgańczycy po prostu płyną jak czarna rzeka.
  Anyuta skinęła głową na znak zgody:
  - Tak, z Niemcami było jeszcze łatwiej. Tutaj faktycznie jesteśmy bombardowani trupami.
  Rudowłosa Alla zauważyła ze śmiechem, rzucając asa gołymi palcami:
  -Ale technika wroga jest słabsza niż nasza. Co więcej, przeciwnik jest odważny, ale głupi. A my jesteśmy odważni i mądrzy.
  Maria zauważyła ze śmiechem, gryzmoląc wroga ze śmiertelną siłą i dosłownie kosząc go - nawet w swoich myślach:
  "Walka jest ciężka, ale naprawdę się nie poddamy!
  Olimpiada logicznie i rozsądnie zauważyła:
  - To wszystko gadka i demagogia. W szczególności byłoby miło schwytać przywódcę talibów. A potem koniec wojny!
  Maroussia wątpiła, rzucając mapę:
  - To mało prawdopodobne. Tam jego otoczenie nie jest lepsze. Walka z talibami potrwa długo i uporczywie.
  Matryona dodała z westchnieniem:
  - Dopóki zdrowy rozsądek nie zapanuje we wszystkich!
  Alenka skinęła głową na znak zgody:
  - Tak, pozostaje tylko polegać na zdrowym rozsądku. Nie można zabić wszystkich Afgańczyków, ponieważ jest ich zbyt wielu. A wojna może ciągnąć się bardzo długo.
  A dziewczyny śmiały się niewesoło.
  Tak, wdaliśmy się w wojnę z imperium talibów.
  Ale na niebie piloci walczą desperacko. Na przykład Alvina i Albina i Helga. Dziewczyny walczą z afgańskimi samolotami na niebie.
  A ona tam jest ze sklejki.
  Albo biją w cele naziemne .
  Alvina wzięła i zestrzeliła na niebie samolot Talibów gołymi palcami u nóg i pisnęła:
  - To będzie moje zwycięstwo!
  Albina pocięła talibskiego wojownika, zręcznie go oszołomiła, skosiła bose palce u nóg i narzekała:
  - Za naszą Ojczyznę!
  Helga uderzyła w afgański czołg i zagruchała:
  - Tam, gdzie jest komunizm, tam jest nasza Ojczyzna!
  To wojownicy, którzy są prawdziwym huraganem i fenomenalną kosmiczną mocą i zniszczeniem.
  I razem i tworzenie.
  Albina niszczy samoloty Talibów. Pozostają daleko w tyle za rosyjskimi, wiele jest wykonanych w sposób rzemieślniczy. Ale talibowie próbują przejąć ilość. I bardzo naciska
  dokładnie.
  Ale afgańskie dziewczyny są specjalnie powalone. I robią to bardzo dobrze. Jakby były konkretnymi potworami.
  Alvina również powala talibów gołymi palcami i brzęczy:
  - Komunizm to nie tylko idea,
  Odrętwiam od szczęścia dziewczyny!
  A wojownik ponownie uderza z niszczycielską siłą w samoloty islamskiego imperium.
  A potem przechodzi do celów naziemnych.
  Rzeczywiście, kontaktowanie się z Afgańczykami jest niebezpieczne. To zarówno potężne kraje, jak i ogromne populacje. Mają dużo piechoty i rzucają ją do walki. Kobiety muszą być powiedziane w Rosji i
  Niemcy walczą.
  Ale jak silny jest wróg w ilości.
  Helga, walcząc z wrogiem i celnie uderzając wrogów, zauważyła:
  - Jestem dziewczyną, która jest prawdziwym marzeniem i pięknem dla każdego.
  I znowu powali wroga gołymi palcami pełnych gracji nóg.
  Powiedzmy, że to konkretna dziewczyna.
  Nie, wrogowie nie radzą sobie z takimi pięknościami.
  Elizabeth na czołgu walczy z Afgańczykami.
  I to jest dla niej bardzo trudne. Ale wygrywa, a konkretnie powala wrogów.
  I ryczy z głębi płuc:
  - Chwała czasom komunizmu w ZSRR!
  Katarzyna, również strzelając, logicznie zauważyła:
  - Odniesiemy zwycięstwo!
  Elena również rzuciła się na wroga, przebiła afgański czołg i krzyknęła:
  - Jestem super ślicznotką!
  Euphrosinia również strzelała do talibów i pisnęła:
  - Za naszą Ojczyznę!
  W ten sposób ta cztero-cztery E, zmierzyła się z wrogami z III Rzeszy. I zmiażdżmy Chińczyków. Przeciw takim dziewczynom Talibowie, nawet z ich dziką
  w liczbach - są słabe.
  Elizabeth była niezwykle wojowniczą i agresywną dziewczyną. I kochała mężczyzn. Zwłaszcza gdy są piękne i blond.
  Elżbieta zaśpiewała, strzelając do wroga gołymi palcami:
  - O Ojczyznę i zwycięstwo do końca!
  Elena strzelając do Afgańczyków i odcinając ich jak szmergiel, pisnęła:
  - Za komunizm!
  A dziewczyna używała bosych palców.
  Ekaterina, gryzmoląc talibów, wzięła i rozdała:
  - Za Ojczyznę!
  Będzie też używał bosych palców.
  Euphrosinia również uderza wroga gołymi palcami u stóp i piszczy:
  - O komunizm ideologiczny!
  To są cztery. Jak niszczą wrogów i niszczą ich. Nie dziewczyny, ale generałowie. I nokautują wrogów w taki sposób, że staje się to przerażające.
  To dziewczyny o najwyższym locie i akrobacji.
  Elżbieta zauważyła z chichotem:
  - Nasze umiejętności są bardzo duże!
  Tak, to dziewczyny na lądzie... A tu na niebie.
  Anastasia Vitmakova gołymi palcami u stóp zestrzela afgański samolot. I piski:
  - Za świetne pomysły!
  Tak więc Akulina Orłowa uderza w talibów gołymi palcami u nóg i piszczy:
  - O komunizm na całym świecie!
  A Mirabela Magnetic uderza w oddziały imperium islamskiego i piszczy:
  - Chwała naszej Ojczyźnie!
  To kobiety-pilotki, są po prostu śliczne i super. Jest w nich tak wiele pięknych i cudownych rzeczy. Na całym świecie takie dziewczyny jeździły konno i stały się legendą.
  A talibowie czcili ich za Walkirie i wyznaczali wysokie nagrody za ich głowy.
  Anastasia Vitmakova zasłoniła afgański czołg z powietrza i gruchnęła:
  - Chwała niezwyciężonemu ZSRR!
  Akulina Orłowa rzuciła się ze swoich pozycji na piechotę talibów i mruknęła:
  - Chwała naszej wielkiej Ojczyźnie!
  Mirabela Magnetic, pieprząc niezliczoną armię wroga z niebiańskiego imperium, ryknęła:
  - Chwała KPSS!
  Anastasia Wiedźmin zestrzeliła kolejny afgański samolot, pisnęła:
  - KPSS - SS!
  Akulina zauważyła ze złością, krzycząc na Mirabelę:
  - Nie waż się tak żartować!
  A dziewczyna uderzyła w duży talibski czołg wykonany z drewna.
  Anastasia Vitmakova zachichotała i odpowiedziała:
  - To żart, tylko żart!
  Mirabela przewróciła afgański samochód gołym obcasem i pisnęła:
  - Z komunizmem nie można żartować!
  To dziewczyny, które już otrzymały złote gwiazdy bohaterów Rosji za wojnę z talibami. To są walczące dziewczyny.
  A Gerda z Niemiec też walczy ze swoją załogą.
  Te dziewczyny są po prostu ultraklasowe!
  Gerda strzela do wroga gołymi palcami i piskiem:
  - Za Ojczyznę!
  Charlotte również strzela do Afgańczyków i piszczy:
  - Za naszą Ojczyznę!
  A także strzela bosymi palcami.
  Christina również uderza Talibów gołymi palcami u stóp i piszczy:
  - Za Rosję i erę komunizmu!
  Magda bije Afgańczyków, ścina ich i krzyczy na gardło:
  - Za Ojczyznę od krawędzi do krawędzi!
  To są dziewczyny na czołgu. I to jest ich agresywność i pełna siła oraz wielkość wojowników.
  To są piękne dziewczyny ...
  Jak walczą japońscy wojownicy?
  Niebieska dziewczyna ninja weźmie i utrzyma młyn mieczami, odetnie głowy Afgańczykom. A potem, z bosymi palcami, wystrzeli
  trujące igły, które przebiją masę talibów.
  Potem zaśpiewa:
  - Na chwałę naszej Japonii!
  Żółta dziewczyna ninja odcina głowy afgańskim żołnierzom, a jednocześnie rzuca grochem zniszczenia gołymi palcami u nóg i piskiem:
  - W imię Ojczyzny!
  Czerwona dziewczyna ninja rozcina talibów swoimi mieczami i krzyczy:
  - Chwała czasom komunizmu!
  Biała dziewczyna ninja odcina głowy żołnierzom imperium islamskiego, tnie je i krzyczy:
  - O największy komunizm w Japonii!
  I znowu rzuci zabójczym groszkiem śmierci gołymi palcami.
  To są dziewczyny... I oczywiście są w tym samym bikini. I tak walczą. A jeśli również plują, następuje całkowita blokada.
  Niebieska dziewczyna ninja zaćwierkała, odcinając afgańskie głowy:
  - Jesteśmy wojownikami - ultra i ponad!
  A gołym obcasem rzuci domowej roboty torbę wybuchową. I robi tyle zniszczenia.
  To są dziewczyny - powiedzmy po prostu hiper!
  Ale Jane Amstrong walczy.
  Piękna dziewczyna bez problemu tnie Afgańczyków z czołgu.
  I robi to z wielką agresywną siłą.
  Jane mówi radośnie:
  - Chwała komunizmowi!
  I znowu strzela do talibów.
  Tutaj i Gertrude strzelili i to bardzo celnie. Potem bulgotała:
  - Chwała komunizmowi!
  No i oczywiście używałem też bosych palców.
  I tak dziewczyna Malanya wzięła i uderzyła .
  I zrobiła to bardzo dobrze. Uderzyła wroga i pisnęła:
  - Za ZSRR!
  Używała też bosych palców.
  I tak się pieprzyła Monica. I zrobiła to też niezwykle dokładnie. Rozbiła afgański samochód i mruknęła:
  - Za wielkie idee świata!
  Są to dziewczyny, którymi są - najwyższe akrobacje we wszechświecie.
  Jane, choć strzelając gołą piętą, zauważyła:
  - Cóż, kosztem wszechświata to za dużo!
  Gertrude zauważyła ze śmiechem:
  - Drużyna Gerdy nie jest gorsza od naszej!
  I znowu weźmie i strzeli do wroga gołą nogą.
  Malanya, pieprząc wrogów z wielką dokładnością, zauważył:
  - Za wielką Rosję!
  Monica, kosząc Afgańczyków z ogromną prędkością, mruknęła:
  - Za Wielką Brytanię też!
  Jane zgodziła się z tym:
  - Wielka Brytania to wielki kraj i odbijemy wszystkie kolonie!
  Gertrude ze śmiechem, przyciskając guziki bosymi palcami, pisnęła:
  - Za Ojczyznę naprzód!
  Malanya też kopie bosymi stopami bosymi palcami i mamrocze:
  - Za Wielką Brytanię!
  Monica uderzy też w Afgańczyków i bełkocze:
  - O najlepszą armię na świecie w Anglii!
  To są dziewczyny - po prostu najwyższe akrobacje w czołgach.
  To są sojusznicy...
  Z talibami walczą też Oleg Rybaczenko i Margarita Korszunowa. Na pomoc Rosji przyszły nieśmiertelne dzieci, bo Afgańczyków jest zbyt wielu. I to jednak podąża za nimi
  lekko cięte. Co więcej, w talibach jest więcej mężczyzn niż kobiet. A zabijanie ich jest moralnie łatwe.
  Oleg Rybaczenko prowadził młyn z mieczami, ścinając Afgańczyków i ich głowy, a następnie ćwierkał:
  - Chwała czasom komunizmu!
  A gołymi palcami u nóg chłopak rzuci na talibów coś morderczego.
  Margarita Korszunowa również rąbała Afgańczyków, przecinała ich jak sierp i gruchała:
  - Chwała Ojczyźnie!
  A bosymi palcami rzucała grochem z materiałami wybuchowymi.
  I rozerwał masę talibskich żołnierzy.
  Wtedy wezmą go nieśmiertelne dzieci i zagwiżdżą na wszystkie usta. A masa oszołomionych wron spadnie na głowy afgańskich żołnierzy, bijąc ich.
  I robi mocne wrażenie.
  Ci faceci są super i ultra!
  Oleg Rybachenko ponownie zhakował tego wiecznego chłopca talibów i pisnął:
  -Za wielki komunizm!
  A gołymi palcami nieśmiertelne dziecko dokona zniszczenia.
  Margarita Korszunowa ponownie pocięła Afgańczyków, rozcięła ich i gołymi palcami poddała się darowi śmierci i jęknęła:
  - Za naszą Ojczyznę!
  A teraz dzieci znowu gwiżdżą i masa kruków, które doznały ataku serca, spada na głowy afgańskich bojowników.
  Talibowie są oczywiście bardzo odważni. Ale ich przywództwo, na czele ze starym lub nie całkiem starym mężczyzną Khaybatulla Akhundzada
   szczerze szalony.
  Tak więc wojownicy niebiańskiego imperium desperacko wspinają się naprzód.
  A na okupowanych terytoriach dokonują dzikiego okrucieństwa.
  Tutaj w szczególności złapany członek Komsomola został wciągnięty na stojak i zaczęli go rozciągać. Bose stopy dziewczyny włożyli do kolby i zawiesili ciężarki. A potem stali się
  przypal pięty gorącym żelazkiem. A potem bili dziewczynę batem, a potem rozgrzanym do czerwoności drutem kolczastym. I tak bardzo bolało. A potem do piękna
  wziąłem i złamałem moje palce u bosych stóp. A potem spalili jej klatkę piersiową pochodniami, a nozdrza dziewczyny zostały wyrwane gorącymi szczypcami. I jak tylko talibowie nie szydzili z członka Komsomola, torturując ją na śmierć.
  I tortury trwały. W zdobytych wsiach wszyscy, zarówno dzieci, jak i dorośli, byli bici kijami po piętach. Szczególnie dzieci bito kijami po piętach po piętach
  okrutny. A w tym nie było ani grama miłosierdzia.
  Oto, jakich tortur nie stosowano.
  Tamara walczy też z talibami...
  Również wojownik klasy bojowej.
  A na Afgańczykach, na których się wspinają, coraz więcej rakiet spada z prawdziwą falą przypływu.
  Tamara i Dominika kierują wyrzutnie na Afgańczyków.
  I naciskają guziki gołymi palcami.
  A Dominika użyła nawet szkarłatnego sutka.
  I ćwierkała, obnażyła zęby:
  - Jestem super dziewczyną!
  Viola i Aurora również uderzają talibów wyrzutniami.
  I robią to z wielką precyzją. Podczas nucenia:
  - Chwała naszemu komunizmowi, chwała!
  Zniszczymy faszyzm!
  Viola, naciskając przycisk joysticka szkarłatnym sutkiem i wysyłając rakietę w Afgańczyków, zauważyła:
  - Jesteśmy w stanie wojny z Talibami, a oni są komunistami!
  Aurora odpowiedziała chichotem, posyłając przeciwnikowi rundy bosymi piętami.
  - Zboczony komunizm, czyli islamizm jest gorszy niż zboczony faszyzm!
  Viola roześmiała się, po raz kolejny rzuciła na wroga dar śmierci za pomocą bosych stóp i zauważyła:
  - A faszyzm nie jest zboczony, nie istnieje! To samo w sobie perwersja!
  Aurora, wysyłając wrogowi prezent ze szkarłatnym sutkiem, zauważyła:
  - Tu komunizm może być całkiem zboczony! Nawet za Stalina wiele zbędnych ludzi zostało zmiecionych i zabitych!
  Viola w odpowiedzi, po raz kolejny wysyłając rakietę do Afgańczyków, zaśpiewała:
  W trudnej godzinie zainspirowała nas,
  Wzmocniwszy wolę, stal ...
  Uwolnił świat od zarazy -
  Drogi Towarzyszu Stalinie!
  
  Mierzone na wielu obrazach,
  W nieskończonym wszechświecie ...
  Otworzyłeś dla nas właściwą drogę -
  Wskazując to na zawsze!
  To dziewczyny z gołymi, opalonymi nogami.
  Alenka, strzelając do talibów i potrząsając klatką piersiową szkarłatnymi sutkami, zauważyła:
  - Będzie komunizm!
  A gołymi palcami u nóg rzuciła jej bardzo śmiertelny prezent śmierci.
  Anyuta ustawiła kolejkę do Afgańczyków, skosiła ich i gruchała:
  - O wielkie zwycięstwa dziewczyn!
  A szkarłatny sutek naciśnie przycisk bazooki.
  To są dziewczyny - po prostu super.
  A Chińczycy są skoszeni z wielkim, jeśli nie wielkim entuzjazmem.
  Rudowłosa Alla, rozbijając talibów, jęknęła:
  - Za Ojczyznę i naszą Matkę!
  I jak rzuca zabójczy dar unicestwienia we wroga gołymi palcami.
  A potem Maria zaczyna, również używając bosych palców. I rozerwie masy Afgańczyków.
  Potem grucha:
  - Chwała epoce komunizmu!
  Olimpiada, strzelanie do Afgańczyków, żarliwie i radośnie notowała:
  - O nowego przywódcę komunistów!
  A dziewczyna ponownie rzuciła bosymi palcami śmiertelny dar śmierci i zniszczenia.
  A te dziewczyny są po prostu hiper.
  I są tacy wojowniczy.
  Marusia, pieprząc przeciwników i rzucając na wroga bosymi stopami prezenty śmierci, pisnęła:
  - O najgłośniejsze zwycięstwa Ojczyzny!
  Matryona gryzmoliła talibów i gruchała:
  - Za Ojczyznę, która jest ponad każdym dachem!
  I znowu dziewczyna będzie strzelać do Afgańczyków z bazooki, naciskając przycisk z truskawkowym sutkiem.
  Ta dziewczyna jest najwyższa ze wszystkich klas.
  Oto jak dziewczyny podjęły talibów i gruchały:
  - Ojczyzna to wielki sakrament,
  Twój wierny mądry, chwalebny honor ...
  Wzmocnimy twoją jedność -
  na zawsze z Ojczyzną będziemy razem!
  Stalenida strzelająca do Afgańczyków była bardzo agresywna i pozytywna. I z bosymi palcami będzie rzucał
  dar śmierci. I rozerwie masy wojowników islamskiego imperium. Jest wojowniczką najwyższej klasy.
  Stalenida zaśpiewała z uśmiechem:
  - Niech komunizm będzie uwielbiony,
  Mao cię zniszczy...
  Tylko my jesteśmy w górze, a nie w dół..
  Rzućmy bandytę w twarz!
  Oto taka wojownicza dziewczyna. I tak ci przeklęci Afgańczycy miażdżą. I nic nie może z nią poradzić.
  Veronica, walcząc z talibami, wydała:
  - O zwycięstwo idei komunistycznych na całym świecie!
  Victoria, gryzmoląc żołnierzy imperium islamskiego i rzucając od granatów gołymi palcami, pisnęła:
  - Za Rosję i wolność do końca!
  I znów rzuciła gołymi palcami morderczy dar zagłady.
  Seraphima zmiażdżyła Afgańczyków, z łatwością kosąc talibów i rzucając podarunki śmierci bosymi palcami.
  Potem zagruchała:
  - O idee komunizmu świętego!
  Stalenida, opierając się na Afgańczykach, powiedziała szorstko:
  - Kiedy słyszysz słowo święty - od razu zdradzasz je z fałszem i kłamstwami!
  Weronika zachichotała i zauważyła:
  - Tak, Vladimir nie jest świętym!
  Stalenid rzucił granat w talibów bosymi stopami i pisnął:
  - Tak, nasz prezydent nie należy do wybitnych!
  Veronica, uśmiechając się niepewnie i pisząc do Afgańczyków, śpiewała:
  - Zaufaj goblinowi, zaufaj goblinowi, zaufaj goblinowi,
  Ale nadal żyć! Ale żyj według Breżniewa! Nie jestem mamą!
  Nie mamo! Nie mogę!
  Victoria zauważyła ze śmiechem, gryzmoląc po Afgańczykach:
  -Wszystko będzie dobrze!
  Veronica zgodziła się z tym:
  - Na pewno wygramy!
  Stalenida zgodziła się:
  -I nie możemy przegrać! Ponieważ jesteśmy Rosjanami! A Rosjanie to taki naród, że nawet cały czas przegrywając, to zgarną i wygrają z niesamowitą furią!
  Wiktoria skinęła głową.
  - To jak bokser, który przegra czternaście rund, ale w piętnastym zgarnie i zdecydowanie wygra!
  Weronika zaśmiała się, obnażyła zęby:
  - Tak, to całkiem możliwe! Cóż, on wygrywa, więc wygrywa!
  Seraphima agresywnie zauważyła, obnażając zęby:
  - Będziemy najsilniejsi na świecie i wygramy wszystkich!
  A bosymi palcami ponownie rzuci we wroga wyjątkowy dar śmierci.
  To dziewczyny z najwyższych akrobacji.
  Z takimi dziewczynami myślę, że każdy może poruszyć głową, albo zerwie wieko z zawiasów.
  Stalenida zmiażdżyła talibów i śpiewała:
  - Jesteśmy najsilniejsi na świecie,
  Namocz talibów w toalecie ...
  Moskwa nie wierzy, że znamy łzy,
  Damy kalifa w mózgu!
  Oto ona, Stalenida, urocza dziewczyna. Które możesz nazwać - po prostu hiper i super.
  Z takimi dziewczynami możesz bezpiecznie patrzeć w przyszłość. Niech talibowie będą prawie miliardem iw przeciwieństwie do Rosji mają znacznie więcej mężczyzn niż kobiet.
  A talibowie uwielbiają walczyć.
  Ale nie są w tym zbyt dobrzy.
  Linia frontu była nierówna. Gdzie zaklinowali się talibowie, gdzie są oddziały OBKB lub Rosji.
  Nikt nie ma dużej przewagi.
  Stalenida, gryzmoląc Afgańczyków, wzięła i pisnęła, szczerząc zęby i mrugając:
  - Za Ojczyznę do samego końca!
  Wiktoria pisnęła z dziką furią:
  - Dajesz całkowitą śmierć Prezydentowi Smoka!
  Veronica zgodziła się z tym:
  - Śmierć Prezydentowi Smoka przez Tumba-yumbe!
  A Amerykanie są oczywiście gotowi pomóc talibom. Sprzedawaj nawet broń talibom na kredyt. I to jest okrutna polityka USA. W ten sposób naciska się na armię rosyjską.
  Ale dopóki są w nim bohaterki, Rosji nie da się pokonać.
  Oto walczą Alice i Angelica. Takie walki i fajne kradzieże. I biją Afgańczyków z furią i siłą.
  Alice wystrzeliła z karabinu snajperskiego, przebiła talibów. I rzuciła gołymi palcami
  nóż morderczy prezent śmierci, piszcząc:
  - Za Ojczyznę ZSRR!
  Oto taka walcząca dziewczyna. Jest pełen siły i agresji.
  Angelica jest zdrową i rudowłosą wojowniczką. Więc uderzy w talibów. Wybije ich kolosalną masę. I będzie ryk:
  - Chwała nowym członkom Komsomola!
  I jak się śmieje.
  Alicja, strzelając do Afgańczyków i celnie ich uderzając, logicznie zauważyła:
  - Jesteśmy w stanie pokonać każdą hordę!
  A Alice wystrzeliła z bazooki, używając szkarłatnego sutka na piersi.
  To jest dziewczyna - która pokazuje klasę kapitału.
  Angelica też uderzy wroga i skosi masę talibów i vyaknet:
  - Za Ojczyznę!
  To są kobiety - tak agresywne i zdolne, powiedzmy, dużo.
  Alicja zauważyła z uśmiechem, kosząc wrogów:
  - Nasza ojczyzna jest naszą matką, zabijemy żółtego!
  Angelica zauważyła z dziką furią, miażdżąc Afgańczyków:
  - My komuniści staniemy się silniejsi na świecie!
  A gołymi palcami weźmie go i rzuci granat z ładunkiem tol.
  Tak dziewczyny się wściekały.
  I niszczą wrogów z kolosalną siłą.
  Natasza, strzelając do Afgańczyków i naciskając guzik bazooki szkarłatnym sutkiem, zauważyła:
  - Dla Rosji nie ma takiego problemu jak liczba wrogów!
  Zoya, gryzmoląc Afgańczyków, zgodziła się:
  - Możemy pokonać każdego horda wroga!
  Walcząca dziewczyna Augustine, gryzmoląca żołnierzy talibów, wysadziła z bazooki sutek truskawkowy i krzyknęła:
  - Jestem pięknem śmierci!
  A Swietłana szaleje na punkcie Afgańczyków. I bosymi palcami stóp zacznie i wygaduje mudżahedinów:
  - Dla ZSRR w nowym świetle!
  Ponownie Natasha lupanula, używając rubinowego sutka do naciśnięcia przycisku. I było pięknie. I bardzo agresywnie.
  Natasza zauważyła ze śmiechem:
  - Możemy i jesteśmy w stanie zrobić wszystko!
  Zoe sprzeciwiła się z uśmiechem:
  - Nie wszystko! Nie możemy złapać Khalifa!
  Natasza zauważyła z westchnieniem, gryzmoląc wroga gołą piętą:
  - Złapmy też Khalifę! Tak, jest stary, wkrótce umrze!
  Zoe roześmiała się i odpowiedziała:
  - Może przyjdzie kolejny, jeszcze bardziej wściekły!
  Augustyn, odcinając Afgańczyków, którzy pełzali w dużej masie, a także walnął za pomocą sutka malinowego z bazooki i pisnął:
  - Wszystko będzie dobrze dziewczyny! Jestem tego pewien!
  I dodała, dając jej bose pięty dar śmierci i rozrywając talibów na strzępy.
  - Zło wcale nie jest nieskończone!
  Svetlana logicznie zauważyła, kosząc nacierających bojowników talibów:
  - Nasz kraj stanie się bardziej chwalebny i nowoczesny!
  I weźmie go i wysadzi w powietrze tak samo jak dla Afgańczyków.
  I to jest jej agresywne zrozumienie i kolosalna siła.
  Dziewczyny, oczywiście, mogą wiele zdziałać, gdy są złe, a jeszcze więcej, gdy są miłe.
  Albina i Alvina bardzo ciężko walczą na niebie .
  Albin zestrzeliwuje samolot afgańskich sił powietrznych i gaworzy:
  - Dla nas bogini Łada!
  Alvina zestrzelił samolot szturmowy Talibów i zauważył:
  - Bogini Łada - Bóstwo z dużej litery!
  To naprawdę dziewczyny, których potrzebujesz. I niezwykle fajne.
  a Helga ze szturmowca nadal pieprzy Afgańczyków na lądzie. A ona jest wojowniczką o bardzo bojowym locie. I tak zręcznie oderwał wieżę od czołgu talibów celnym trafieniem.
  To jest dziewczyna ...
  I gruchanie:
  - Za budowanie komunizmu na całym świecie!
  Albina zauważyła, nokautując mudżahedinów z wielką precyzją porażki:
  - Dla najlepszych sowieckich umysłów!
  A także jak wytnie afgański samochód.
  To są dziewczyny - być może najwyższej, należą do tej kategorii.
  Alvina rozbijając talibów logicznie zauważyła:
  - Możemy zrobić wszystko - i każdemu to pokażemy!
  I zestrzeliła kolejną afgańską bandurę.
  Dziewczyny są tym, co najwyższa klasa.
  Ale nawet chłopiec może być bardzo dobrym wojownikiem.
  Zwłaszcza jeśli to nieśmiertelny chłopiec.
  Oleg Rybachenko śpiewał z wielkim entuzjazmem:
  - Chwała Ojczyźnie Komunizmu,
  Kochamy Cię, nasz ojczysty kraj ...
  Zniszczymy wojska faszyzmu,
  Chociaż szatan nas atakuje!
  A chłopiec ponownie uderza talibów mieczami. A potem poprowadzi wiatrak. A z bosymi palcami zabierze i rzuci bardzo śmiercionośny dar śmierci
  do wroga.
  To jest dzieciak - powiedzmy po prostu chłopiec - super!
  Margarita Korszunowa ścinając atakujących Afgańczyków i rzucając we wroga prezentami śmierci gołymi palcami u nóg, pisnęła:
  - O rosyjskie granice poza Kabulem!
  Oleg Rybachenko, siekając wroga, energicznie skinął głową:
  - Będą też nasze granice poza Kabulem. Ale wróg jest szczególnie silny liczebnie!
  Margarita Korszunowa zgodziła się z tym:
  - Wróg jest bardzo silny! Ale i tak wygramy!
  A z gołymi palcami u stóp wystrzeli śmiercionośny dar śmierci.
  Oleg Rybachenko, gryzmoląc o mudżahedinach, całkiem racjonalnie zauważył:
  - Nasza armia będzie w Kabulu!
  Margarita Korszunowa zgodziła się:
  - Mam nadzieję, że będzie! Jeśli my sami nie wykrwawimy się na śmierć!
  Chłopiec terminator odpowiedział pewnie:
  - Nasze zwycięstwo jest nieuniknione!
  Wojowniczka, rzucając bosą stopą cytrynę, zgodziła się:
  - Wierzę w to! Naprawdę w to wierzę!
  I jak wojownik przyjmie i się śmieje.
  A potem nieśmiertelne dzieci wezmą to i zagwiżdżą zgodnie. Ich gwizdki doprowadziły do omdlenia wiele tysięcy wron. A oni, tracąc przytomność, spadają
  Afgańczycy i przebijają ich czaszki.
  I wiercą czubki głów żołnierzy islamskiego imperium. I wpychają przeciwników do trumny.
  Po gwizdku Margarita zauważyła ze śmiechem:
  - Ty i ja jesteśmy jak złodzieje słowików!
  Oleg Rybachenko skinął głową na znak zgody:
  - Tak, tak jak słowiki!
  A chłopak wybuchnął śmiechem...
  I znowu zagwiżdżą nieśmiertelne dzieci. A wrony bardzo bolały. Mdleją i opadają jak krople deszczu. A wielu Afgańczyków zostało schwytanych i pobitych.
  Następnie dzieci zaśpiewały chórem:
  - Czarny wojownik w obliczu śmierci,
  Ofiara czeka o północy ...
  Uwierz w to trudniej niż ktokolwiek inny na świecie
  Zakopiemy cię w ziemi!
  To są naprawdę dzieci - czego potrzebujesz! I to jest wytrzymałość bojowa.
  Oleg Rybaczenko wymachiwał dwoma mieczami, odciął głowy siedmiu afgańskim żołnierzom naraz i zaśpiewał:
  - nie bez powodu jestem strongmanem,
  Siedem za jednym zamachem!
  Margarita Korszunowa, wycinając mudżahedinów, zauważyła:
  - Będziemy pierwsi na Marsie iw ogóle wszędzie!
  Oleg Rybaczenko, ponownie tnąc talibów, zauważył:
  - Wszędzie będziemy pierwsi!
  A dziecięca bosa stopa chłopca w wieku około dwunastu lat rzuciła granat z niszczycielską mocą.
  W ten sposób dzieci, które otrzymały nieśmiertelność od rosyjskich bogów w prezencie, walczą rozpaczliwie i dzielnie. I działają z kolosalną energią.
  ... ROZDZIAŁ 11.
  Po drodze, stając się chłopcem, szalony profesor Aleksander Łukjanenko, tupiąc bosymi stopami, nadal komponował;
  Proces podboju Chin jest długi, kraj jest duży i bardzo gęsto zaludniony. A bitwy toczą się tam z wielką intensywnością.
  Oleg Rybachenko tnie Chińczyków mieczami. Następnie rzuca w nich groszkiem z domowymi materiałami wybuchowymi boso, dziecinnymi stopami i śpiewa:
  - Moja ojczyzna -
  W nim rządzą królowie,
  Przyjazna rodzina,
  Złam złych!
  Margarita Korshunova niszczy również wojska imperium niebieskiego. I prowadzi młyn z mieczami. A bosymi palcami rzuca groszek śmierci.
  Dziewczyna śpiewa:
  - Chwała komunizmowi, chwała....
  Czołgi pędzą do przodu...
  Podziały w czerwonych koszulach -
  Pozdrowienia dla Rosjan!
  A nieśmiertelne dzieci będą gwizdać jak. Wrony dostają zawałów serca i oszołomione spadają na głowy Chińczyków. Ujmijmy to w ten sposób - terminator dzieci. A wrony przebijają dziobami czaszki wojowników niebiańskiego imperium.
  A potem inne dziewczyny również zajęły się Chińczykami.
  Tutaj Natasza przecina je mieczami, a szkarłatnym sutkiem naciska przycisk bazooki, wypluwając muszlę. A masa Chińczyków rośnie.
  A Natasza śpiewa na całych płucach:
  - Chwała czasom komunizmu,
  Skończy się pacyfizm!
  A dziewczyna gołymi palcami wystrzeli śmiercionośny granat, rozrywając przeciwników na strzępy.
  Zoya również walczy z wielkim entuzjazmem. I tnie Chińczyków mieczami bez zbędnych problemów.
  A gołymi palcami rzuca śmiertelną siłą granatu. Ta dziewczyna jest po prostu super.
  Wtedy truskawkowy sutek z piersi wyzwoli niszczycielski dar śmierci.
  A masa Chińczyków poleciała w górę.
  Zoya wzięła to i zaśpiewała:
  - W imię idei komunizmu
  widzimy przyszłość państwa carskiego...
  I czerwony sztandar naszej Ojczyzny,
  Zawsze będziemy nieskończenie wierni!
  Augustyn również sieka Chińczyków. Jest dziewczyną, powiedzmy, że super klasa.
  Rudowłosa dziewczyna rzuciła gołą piętą śmiercionośny granat, rozerwała wielu przeciwników i pisnęła:
  - Za Rosję - naszą matkę!
  I rubinowym sutkiem nacisnęła przycisk na bazooki. I wypluł rakietę morderczej mocy. I tak wielu Chińczyków wzięło i rozerwało na raz.
  To są dziewczyny.
  Swietłana również zmiażdżyła wrogów. I posiekała wojska niebiańskiego imperium mieczami. I rzucał dary śmierci gołymi palcami. I w końcu, jak szkarłatny sutek, wyrzuci śmiertelną skorupę śmierci.
  I zaśpiewa:
  - Moja ojczyzna to miasto i słodka,
  Moja ojczyzna to kraj królewski!
  To są dziewczyny - najwspanialsza klasa i możliwości, jakie mają. Nie możesz się oprzeć takim dziewczynom .
  I tak zranili tych Chińczyków bez litości i wątpliwości.
  Aurora też tu walczy, a dziewczyny gryzmą Chińczyków z karabinu maszynowego. To jest piękno.
  A także ze szkarłatnym sutkiem naciska przycisk granatnika. I wystrzeliwuje zabójczą rakietę. A masa przeciwników jednocześnie rozdziera się na małe kawałki.
  Potem Aurora zaśpiewała:
  - Za największy komunizm,
  Tylko w górę, ani o krok w dół!
  Te dziewczyny są bardzo fajne i agresywne.
  Mirabela Magnetic bombarduje wroga z powietrza. Używa dwupłatowego samolotu szturmowego. I jak to uderzy w Chińczyków.
  I bije ich bez litości. I bazgroły z karabinów maszynowych bardzo pięknie układające Chińczyków w stosy. I robi to bardzo energicznie. Gołym obcasem wciśnij pedał. A masa bomb spadnie na Chińczyków.
  Mirabela zaśpiewała, szczerząc zęby:
  - jestem najsilniejszy na świecie,
  A dwa razy dwa to nie cztery!
  Akulina Orłowa również rzuca Chińczyków z powietrza. I robi to bardzo skutecznie. I niszczy wojska niebiańskiego imperium.
  A potem nacisnęła guzik szkarłatnym sutkiem na piersi i teraz leci na Chińczyków, rozrywając ich na strzępy bojowym pociskiem.
  Akulina wzięła go i zaśpiewała:
  - Chwała wielkim sercom,
  Zmiażdżymy wszystkich wrogów do końca!
  Anastasia Vitmakova również rozgromiła Chińczyków i zrobiła to z kolosalnym entuzjazmem.
  Oto dziewczyna Anastasia - po prostu super!
  A bosymi palcami kieruje coś destrukcyjnego na wroga.
  I tak dziewczyna nacisnęła guzik rubinowym sutkiem, a na Chińczyków spadły bomby. I jest bardzo agresywna.
  I niszczy tych Chińczyków morderczą siłą.
  Anastazja zaśpiewała:
  - Rozerwiemy wszystkich na strzępy,
  Za naszą matkę Rosję!
  Tu znowu dziewczyny walczą z kolosalną furią. To jest walczący triumwirat.
  I nie mają sobie równych na niebie. Ale bitew powietrznych jest niewiele - chińskie lotnictwo jest słabe.
  Akulina Orłowa rozbiła Chińczyków na lądzie, wystrzeliła pociski wybuchowe i zaśpiewała:
  - Raz, dwa, trzy - rozerwij Chińczyków!
  Będzie wspaniała uczta -
  Podbijemy świat!
  Te bitwy są ostre i zacięte.
  Oto załoga Elizabeth walcząca na czołgu. To jest dziewczyna i jej zespół, a oni znów są w bikini.
  Tutaj Elizabeth gołymi palcami nacisnęła przyciski joysticka i gruchała:
  - Chwała carowi Mikołajowi II!
  Catherine również wystrzeliła, naciskając swój szkarłatny sutek i uderzając Chińczyka, i sprytnie gruchała:
  - Chwała superadmirałowi Makarowowi!
  Elena zaatakowała wroga. Rozdarła masę Chińczyków karabinami maszynowymi i krzyknęła:
  - Za komunizm królów!
  Euphrosinia nabazgrała na wrogu, skosiła wojowników niebiańskiego imperium i śpiewała:
  - Chwała Rosji i Białemu Bogu!
  To walczące dziewczyny na zwinnym i mocnym czołgu. A ich drużyna miażdżyła chińską armię.
  Elżbieta zauważyła dowcipnie i miażdżyła przeciwników, jęknęła:
  Prawdziwym królem nie jest ten, który jest w koronie, ale który nie jest kapeluszem ze swoim umysłem i bałaganem z uchwytem!
  Elena wskazała agresywnie i oświadczyła ze złością:
  - Ten, kto ma pustą głowę, nosi koronę, jest typowym kapeluszem, bez króla w głowie!
  Katarzyna również zaatakowała Chińczyków, rozerwała dwa tuziny żołnierzy Imperium Niebieskiego i powiedziała:
  - Schrzaniwszy kraj - dyktator może trzymać koronę na głowie, ale na pewno straci twarz!
  Euphrosinia miażdżyła Chińczyków celnymi strzałami i dosłownie kosiła ich, grabiąc góry trupów.
  A jednocześnie powiedziała:
  - Lepiej stracić głowę w męstwie niż zostać z nosem w tchórzostwie!
  Tak dziewczyny się wściekały. I podczas gdy są prawie całkowicie nagie, bose i bardzo opalone, z blond włosami.
  Elżbieta, strzelając, oświadczyła:
  - Jeśli w twojej głowie nie ma króla, będziesz kapeluszem, który zawsze zostanie z twoim nosem!
  Katarzyna, strzelając bardzo celnym ogniem do wroga i masowo nokautując Chińczyków, mruknęła:
  - Kto traci poczucie rzeczywistości, zostaje z nosem bez snu!
  Elena zauważyła agresywnie, gryzmoląc po wrogach i naciskając przyciski gołymi palcami u nóg, i gruchała:
  - Noga kobiety, gdy jest boso, założy migdałki każdego mężczyzny i wyjdzie bez majtek, odsłaniając swoje ciało!
  Euphrosinia, pieprząc przeciwników i zabijając Chińczyków brutalną siłą, agresywnie zauważyła:
  - Straciwszy sumienie w poszukiwaniu złotych gór, możesz zostawić wroga z nosem, ale sama dusza nie będzie miała nawet złamanego grosza!
  Dziewczyny walczyły rozpaczliwie i dzielnie.
  Elizabeth podsumowała wynik, rozbijając chińską haubicę pociskiem:
  - Kiedy masz Boga w sercu i króla w głowie, jesteś człowiekiem z wielkiej litery!
  Wojownicy walczyli także na innych frontach.
  Alenka gryzmoliła Chińczyka karabinem maszynowym. Kosiła je jak pszenicę i wyła:
  - Za wielkiego króla,
  Dziękuję panowie!
  A bosymi palcami dziewczyna rzuci granat z zabójczą siłą.
  Anyuta, gryzmoląc wroga i dając dar śmierci gołym, okrągłym obcasem, wydała:
  - Chwała epoce komunizmu! Car Mikołaj będzie z nami!
  A dziewczyna przesunęła łokieć pod brodę chińskiego generała i pisnęła:
  - Za wielką Rosję Svaroga!
  Walcząca Alla zmiażdżyła chińskich żołnierzy, kosiła ich jak sierp i jęknęła:
  - Za Ojczyznę - naszą matkę!
  A jej nagie palce rzuciły bardzo zabójczy prezent na zagładę.
  Maria też miażdży wrogów z dziką pewnością siebie. I bazgroły z karabinów maszynowych, nucąc:
  - Nasza Ojczyzna jest naszą matką!
  Dziewczyna chce zostać bohaterką!
  A bosymi palcami dziewczyna rzuci niszczycielski dar śmierci.
  A potem jak naciska guzik bazooki szkarłatnym sutkiem.
  Olimpiada miażdży Chińczyków w proch. Bazgroły na nich z maszyny. I nuci:
  - Jesteśmy na tobie jak na wojnie,
  A na wojnie, jak na tobie!
  A bose palce dziewczyny rzuciły wybuchową paczką. Rozerwał na popiół masę Chińczyków.
  
  Olimpias też strzelała z truskawkowym sutkiem i pisnęła:
  - O pokój, o przyjaźń, o maj!
  Alenka zauważyła ze śmiechem:
  - A potem możesz?
  Anyuta, pisząc po chińsku, pisnęła:
  Lato, och lato, lato gwiaździste bądź ze mną!
  Alla kopnęła wroga, rozdarła kilku chińskich żołnierzy i zaćwierkała:
  - Za imperium carskie!
  A jej włosy są jak płonący ogień, który mógłby spalić Rzym. To jest dziewczyna.
  Piątka zmienia swoją pozycję. I bazgroły na wrogu o zwiększonym zasięgu.
  A potem dziewczyny natychmiast włączają się z przewodów elektrycznych, a prąd poszedł,
  przez wrogów. A Chińczycy błyszczeli.
  A dziewczyny wezmą go z gołymi obcasami i blaskiem. I znowu podejmą chińską, dzielną armię. A Chińczycy są silni i odważni. To dzielni, liczni ludzie.
  Ale Veronica i Victoria uderzyły ich pociskami z samolotu. I rozerwał masę Chińczyków. Dziewczyny walczą w jednym bikini i boso. I walą we wroga gołymi piętami, naciskając guziki.
  Akulina Orłowa również uderza Chińczyków, miażdżąc wrogów bez litości.
  Akulina gołymi palcami nacisnęła przyciski joysticka i uderzyła Chińczyka, rozerwała ich i zaćwierkała:
  - Chwała ojcu-carowi!
  Anastasia Vitmakova potwierdziła:
  - Chwała carowi!
  Mirabela Magnetic dała dar zniszczenia gołą piętą i pisnęła:
  - I wypijemy za admirała Makarowa!
  A jej szkarłatny sutek był obnażony, a dziewczyna wzięła go i nacisnęła guzik. A na Chińczyków leciały rakiety. I rozerwał wielu wojowników niebiańskiego imperium.
  To są dziewczyny ...
  A potem dziewczyny ninja z Japonii przejęły Chińczyków. No i oczywiście wojownicy w jednym bikini iz bosymi stopami.
  Dziewczyna ninja o niebieskich włosach wzięła Chińczyków i pocięła ich mieczami. I odstrzelili im głowy. A potem gołymi palcami rzuciła groch zniszczenia. I znowu wojownicy niebiańskiego imperium, z oderwanymi kończynami, polecieli w różnych kierunkach.
  Wojownik śpiewał:
  - Chwała Japonii! Chwała!
  Dziewczyna ninja o żółtych włosach walczy z wrogami. I tnie je bez litości mieczami. A jej bose, zgrabne dziewczęce palce rzucają coś całkowicie destrukcyjnego. I dosłownie rozrywają ciała na strzępy. A wojownik śpiewa:
  - Chwała Japonii, chwała!
  Czołgi pękają z przodu,
  Dziewczyny, nie znające strachu -
  Pozdrowienia - Rosjanie!
  Dziewczyna ninja z rudymi włosami, również sieka Chińczyków. Jest bardzo agresywną wojowniczką. I tnie przeciwników do końca. I znowu palce, takie wyrzeźbione, uwodzicielskie bose stopy, rzucają bumerangami, które zdmuchują im głowy jak brzytwa.
  A wojownik śpiewa:
  - Rosja cara Michaiła,
  Podbiła wszechświat!
  Dziewczyna ninja o białych włosach, trzymająca miecze odrywające głowy Chińczykom. A ta dziewczyna w bikini okazała się pisaną pięknością. A jej miecze są świetne. A bose palce u ich stóp rzucały jadowitymi igłami, przebijając gardła żołnierzy niebiańskiego imperium.
  Dziewczyna ninja zaśpiewała:
  - Japoński wojownik nie boi się śmierci ,
  my nie boimy się śmierci na polu bitwy...
  Ninja będzie walczył o świętą Rosję -
  A nawet umierając - wygra!
  Są to dziewczyny tak prawie nagie i piękne, a ich nogi uwodzą mężczyzn.
  Ale Oleg Rybaczenko i Margarita Korshunova znowu idą do walki, a raczej biegają. Znowu dzieci walczą z dziką wściekłością i szaleństwem.
  Oto chłopiec wymachujący mieczami i odcinający głowy Chińczykom.
  Oleg zagruchał, a chłopiec rzucił groch zniszczenia gołymi palcami u nóg. Rozerwał wrogów i zaśpiewał:
  Chwała komunizmowi, który buduje Nikołaj,
  Jest największym i najmądrzejszym królem!
  Dziewczyna, ta była pisarka Margarita Korszunowa, odcinając głowy Chińczykom, gruchała:
  - Za Rosję i cara Mikołaja!
  A z bosymi palcami młody wojownik weźmie i rzuci bumerang. A on, jak przelatuje, odcina głowy chińskim żołnierzom. To jest dziewczyna.
  Margarita wzięła go i zaśpiewała:
  Nie ma już pięknej Ojczyzny-Rosji,
  Najlepszy kraj we wszechświecie ...
  Gwiazdy podlewały niebo perłami,
  Prowadź nawet sprytny wygląd szalony!
  Potem wzięły go nieśmiertelne dzieci i zagwizdały na wszystkie gardła. I tak wrony wzięły, dostały ataków serca i wpadając w omdlenie, zaczęły spadać. I uderz Chińczyków w głowy.
  To są dzieci, to tylko potwory i super....
  I znowu posiekajmy wrogów. A takie walki i dzielne dziewczyny są tu super, więc Natasza poszła do ataku.
  Dziewczyna wzięła i wysadziła z karabinów maszynowych i ćwierkała:
  - O komunizm cara Mikołaja!
  Zoya potwierdziła to, rzucając nagą piętą wybuchową paczkę materiałów wybuchowych.
  A wojownik śpiewał:
  - Za wielkiego króla,
  Ojcze suwerenny!
  Augustyn przecinał wrogów bez żadnej słabości ani litości. A rudowłosa wojowniczka wzięła i rzuciła gołymi palcami coś bardzo zabójczego i destrukcyjnego. I działała bardzo destrukcyjnie, bardzo fajnie.
  Augustyn prowadził młyn i pisnął:
  - O Rosję i zwycięstwo do końca!
  Svetlana prowadziła bardzo agresywny młyn z mieczami z mieczami. Odcięła głowy wrogom, układając je w kopczyk. A gołymi palcami u stóp wzięła i rzuciła śmiertelny dar śmierci.
  I ryknął:
  - Za carski komunizm!
  A dziewczęta znowu, swoimi nagimi, okrągłymi obcasami, tłuką je zabójczym groszkiem zniszczenia.
  I znowu zaśpiewają:
  Mikołaju jesteś królem-mesjaszem,
  Wkrótce będziesz wszechmocny!
  ... ROZDZIAŁ 12.
   Dziewczyny kontynuowały walkę z licznymi talibami.
  Natasza strzela do żołnierzy Imperium Islamskiego i rzuca granatem gołymi palcami. Potem ryczy:
  - Za wielki komunizm!
  Zoya, strzelając do wojsk afgańskich i kosząc wojska zręcznego imperium, jęknęła:
  - Świetnie dla ZSRR!
  Augustyn strzelał do wroga i rzucajmy prezentami śmierci gołymi palcami u stóp i gruchał:
  - Za naszą Ojczyznę!
  Swietłana agresywnie zauważyła, gryzmoląc talibów i rzucając bosymi stopami zabójczy dar unicestwienia:
  - O władzę komunistyczną!
  Natasza bardzo celnie strzela do wroga. A z gołymi palcami zacznie niszczyć. I przebiją wroga.
   A masy talibów będą kosić i piszczeć:
  - Za ZSRR komunizmu!
  I znów mrugnij.
  Zoya również przybija wroga i kosi go. A gołymi palcami rzuca granat ze śmiercionośną siłą, rozrywając Mudżahedinów na strzępy.
  Potem pisnęła:
  -Hymn do naszej Ojczyzny ZSRR!
  Augustine gruchała, szczerząc zęby i rzucając dar śmierci bosą stopą:
  - Za naszą Ojczyznę!
  Swietłana, walcząc z talibami i gryzmoląc wroga z rzezią, pisnęła:
  - Za wielki komunizm!
  A dziewczyny pewnie walczyły. To są piękności, którymi są.
  Oleg Rybachenko walczy z nimi. Chłopak wygląda, oczywiście, na około dwanaście lat, zdesperowanego dzieciaka.
  A on, bosymi palcami, uruchomi rzeźnię u Afgańczyków.
  Wtedy będzie ryk:
  - O idee komunizmu w ZSRR!
  Margarita Korshunova jest także wojowniczką, walczącą i fajną.
  Eksterminuje mudżahedinów i ryczy:
  - O komunizm w ZSRR!
  Oto taka walcząca suka. I zmiata talibów, rzucając nogami granatów gołymi palcami. I piski:
  - Nasza ojczyzna jest naszą matką!
  A teraz zagwiżdżą nieśmiertelne dzieci. A na głowy Mudżahedinów spadają tysiące wron. A to jest bardzo fajne i fajne jak na własną głowę
  wrzucić arbuza.
  Natasza, chichocząc i strzelając, wydała:
  - Za wielką przestrzeń!
  Zoya zgodziła się z nią:
  - O największą przestrzeń we wszechświecie!
  Augustine zauważył, szczerząc zęby i gwiżdżąc:
  - Wszystko będzie bardzo fajne dziewczyny - wygramy!
  Svetlana zauważyła, obnażyła zęby i rzuciła granatem we wroga ze śmiertelną siłą:
  - Oczywiście wszystko będzie hokejowe!
  Tymczasem Stalenida nabazgrał Afgańczykom i warknął:
  - Będziemy najwięksi na świecie,
  Bóg postawił na zdesperowanych facetów ...
  Nie jesteśmy fajniejsi nawet na wielkiej planecie...
  Weronika miażdżąca wroga - podniósł:
  - Zabij złego potwora!
  Wiktoria rzuciła granatem bosą stopą, rozrywając Chińczyka i pisnęła:
  - Zabij złego potwora!
  Angelina gryzmoląc wroga i kojąc wrogów całymi szeregami, pisnęła:
  - Znowu krew płynie tu jak rzeka!
  Dowcipnie dodała Natasza, nokautując wrogów:
  - Twój przeciwnik wygląda fajnie!
  Stalenida celnym rzutem bosymi stopami przewróciła czołg i zawyła:
  - Ale nie poddawaj się mu!
  Veronica wysadziła, naciskając guzik bazooki szkarłatnym sutkiem i wydała:
  - Zły potwór - wróć do ciemności!
  A wojowniczki śpiewały chórem, zszywając Afgańczyków setkami:
  - Jeśli jesteś osobą, a nie tchórzliwym weszem,
  Śmiało zabijesz gwiezdnego potwora!
  I znowu dziewczyny pokazują swoje języki. Tak, są naprawdę najodważniejsi z odważnych.
  Victoria podała wybuchową paczkę swoim nagim, okrągłym obcasem i jęknęła:
  - W świętej wojnie - nasze zwycięstwo będzie!
  Stalenida zauważył:
  - I to nie tylko zwycięstwo, ale miażdżące zwycięstwo!
  Tymczasem Albina walczy w powietrzu z armią talibów. Dziewczyna demonstruje najwyższych pilotów.
  I z wielkim entuzjazmem zestrzeliwuje wrogie samoloty. W tym samym czasie Albina śpiewa:
  - Mamy rakiety, samoloty,
  Najsilniejszy rosyjski duch na świecie ...
  Na czele stoją najlepsi piloci -
  Wróg zostanie zmiażdżony w pył i puch!
  I znowu będzie gwizdać. A potem przy pomocy bosych stóp zestrzelimy kolejny wrogi samochód. Pijana beczka będzie gospodarzem przyjęcia.
  Alvina walczy również z armią talibów. Jest dziewczyną walczącą i bardzo agresywną. Na przykład, jaka jest jej charakterystyczna technika - drabina?
  To tylko cud, musisz przyznać!
  Alvina syknęła:
  - Nie przegapimy naszego zwycięstwa!
  Albina zgodziła się ze swoim partnerem:
  - Oczywiście niczego nam nie umknie!
  Helga również walczy z wielką rozpaczą. To taka wojownicza dziewczyna. Helga częściej trafia w cele naziemne. Jest bardzo miażdżącą dziewczyną
  ciosy.
  A tutaj walczy Anastasia. Wojownik, który jest super weteranem. Czego po prostu nie zrobiła. To jest wojownik.
  Wykonuje agresywny zwrot na niebie i powala przeciwników jak ważki siatką na motyle. I to jest oczywiście bardzo fajne.
  Tutaj dziewczyna nurkuje, a czołg talibów rozpala się jak ogień od iskry. I znowu pożary i zniszczenia.
  Anastazja zaśpiewała:
  - Prawdopodobnie dziewczyny wiedzą, że to jest podane,
  W rzeczywistości ucieleśniasz wszystkie nonsensy kina ...
  A co nie jest nonsensem szpitala psychiatrycznego -
  Daje narodziny najlepsze światło na świecie!
  Akulina Orłowa, gryzmoląc przeciwników i zestrzeliwując afgańskie samoloty, podsumowała:
  - Wszystko na świecie jest względne, a Bóg nie jest aniołem, a diabeł nie jest diabłem!
  Anastasia, gryzmoląc po wrogach, sprzeciwiła się:
  - No Boże, może nie anioł, ale gdzie jest coś dobrego od diabła?
  Akulina wzruszyła ramionami i odpowiedziała:
  - Może to dzięki Szatanowi zjedliśmy zakazany owoc i staliśmy się znacznie mądrzejsi! Nauczył się w szczególności wymyślać!
  Mirabela Magnitnaya zestrzeliła kolejny samolot wroga i skinęła głową:
  - Rzeczywiście, nauczyliśmy się poważnie wymyślać! I to jest fajne!
  Anastasia śpiewała, obnażając zęby:
  - Wycinamy wrogów bez śladu,
  Znowu będzie nasza dzika presja...
  Rzuca się wyzwanie - rękawica w locie,
  A wróg to tylko głupi słoń!
  Akulina Orłowa, powalając talibów, potwierdziła:
  - To naprawdę dobra wojna!
  A swoją nagą piętą wysłała wrogowi kolejny morderczy dar śmierci.
  Anastasia zauważyła, nokautując przeciwników:
  - Wojna nigdy nie jest dobra
  To zwycięstwo może być cudowne!
  Mirabela wzięła go i warknęła:
  - Czeka nas wielkie zwycięstwo,
  Jesteśmy najpiękniejsi ze wszystkich...
  Dziadkowie też są z nas dumni.
  Świętujemy dziewczyny sukcesu!
  Akulina Orłowa powiedziała, pokazując zęby:
  - Szaleje we mnie szalony ogień,
  Zgasić to, co niewątpliwie jest za późno -
  Wkładając w cios całą moc wściekłości -
  Kto naprawił niebo, potrząsnął gwiazdami!
  Anastasia Witmakova, zestrzeliwując kolejny samolot armii talibów, zanotowała:
  - Po prostu mam szalony temperament!
  Te dziewczyny są po prostu świetne.
  Ale Natasza jest jak potwór w bitwie. Oto czterech z nich zaatakowanych przeciwników. I dał im symboliczne bicie. To jest Natasha - po prostu superklasowa dziewczyna.
  A jej bosa pięta wystrzeliwuje granat. A masa talibów zostaje natychmiast rozerwana.
  Natasza śpiewa:
  Karabas, Barabasz,
  Podekscytowany dziewczynami ...
  Zjem teraz lunch
  ale bycie nietoperzem nie jest dla nas!
  Zoya potwierdziła, kosząc kolejną linię przeciwników:
  - To naprawdę nie dla nas!
  A naga, okrągła pięta dziewczyny ponownie wysyła dar niszczącej mocy.
  Augustyn zauważył, mrugając i plując, tak że połowa wrogiego batalionu została spalona:
  - Ani Karabas, ani Baba Jaga nas nie powstrzymają!
  Svetlana agresywnie zauważyła:
  - Nigdy nie przestaniemy i nie zrelaksujemy się!
  Natasza, kosząc kolejną linię, odwróciła się, rzucając darem śmierci bosymi palcami stóp i jęknęła:
  - Będziemy w stolicy wroga!
  Zoya nabazgrała na wrogu, sfazowała go całkiem nieźle i zgodziła się:
  - Oczywiscie ze bedziemy!
  Wojownicy są tutaj bardzo odważni, ale oczywiście nie tylko.
  Są też bohaterkami - klasa - super!
  Pieprzeni przeciwnicy Augustyna zauważyli:
  - Nasza siła jest wielka,
  Rozerwijmy koguta na kawałki!
  A jej naga pięta zarówno przyjmie, jak i odrzuci kolejny dar śmierci.
  Swietłana zauważyła ze śmiechem:
  - Przede wszystkim umiemy się śmiać,
  I uwierz mi - zawsze możemy walczyć!
  Natasza, kosząc kolejną afgańską linię, zauważyła:
  - Ale generalnie walka nie jest dobra!
  Augustine zauważył, szczerząc zęby:
  - Co jest ogólnie dobre?
  A jej goła pięta zwymiotowała, zabójczy groszek śmierci.
  Zoya logicznie zauważyła, kosząc talibów:
  - Dobrze, gdy trwa dzieło stworzenia!
  Rudowłosa dziewczyna, eksterminująca wrogów ZSRR, skinęła głową:
  - Nie można się z tym nie zgodzić!
  Swietłana zauważyła, ponownie pokazując zęby:
  -Tak, to prawda, ale czasami trzeba przelać krew!
  Dziewczyny są inne. Oto Elizabeth z załogą czterech E, miażdżąca Chińczyków w czołgu.
  Dziewczyny oczywiście walczą w tym samym bikini i boso.
  Elżbieta strzeliła do wroga i pisnęła:
  - Chwała naszej Ojczyźnie - ZSRR!
  Katarzyna też kopnęła we wroga i pisnęła:
  - Wielka chwała wszystkim naszym bohaterom!
  I oddała muszlę gołą piętą.
  Elena strzeliła do wroga, rozbiła czołg talibów i pisnęła:
  - Niech Moc będzie z nami!
  Euphrosinia zauważyła, naciskając gołymi, zaostrzonymi stopami na pedały:
  - Zawsze mamy kosmiczną i fenomenalną moc!
  Elżbieta śpiewała:
  - Zostaliśmy wychowani przez Lenina na chwałę ludu,
  A Stalin oświetlił nam wielką ścieżkę...
  W słusznej sprawie wzbudził narody,
  Do pracy i wyczynów zainspirował nas!
  A teraz taki śmiercionośny pocisk wylatuje z jej nagiej pięty. I zdziera wieżę z afgańskiego czołgu.
  Tak, ta czwórka jest fajna. I żadna siła nie może się temu oprzeć.
  Elizabeth zauważyła, pokazując zęby:
  - Jesteśmy wielkimi zjawiskami,
  Zmiana nie jest straszna!
  A dziewczyny się śmieją.
  Tutaj też walczy Alenka z Mudżahedinami. To jest dziewczyna - klasa mistrzowska. I nie jakiś Karabas. Jeśli to robi, to robi.
  Dziewczyna zapisuje z karabinu maszynowego żołnierzy afgańskich.
  A potem szkarłatny sutek piersi, gdy bierze i naciska guzik bazooki.
  Potem ćwierka:
  - Taka jestem fajna dziewczyna,
  I mogę pokonywać od krawędzi do krawędzi!
  Anyuta również strzela do Mudżahedinów i piszczy:
  - Jestem najsilniejszy na świecie i będzie banzai!
  A jej nagi, różowy obcas wyśle zabójczy prezent na śmierć.
  To są dziewczyny - najwyższa klasa. Chyba że uważasz, że istnieje poziom i boginie.
  Rudowłosa Alla zauważyła, gryzmoląc wroga z dużą dokładnością:
  - Jeśli coś zrobię, to będzie sto procent!
  A teraz jej rubinowy sutek naciśnie przycisk bazooki. Te dziewczyny są zawsze cenne i potrafią zdziałać cuda.
  Ale to oczywiście nie wystarczy.
  Musisz także mieć umiejętności. Że te piękności są ponad dachem!
  To dziewczyny, które potrafią zatrzymać nie tylko konia w galopie.
  A bitwa trwa.
  Więc Maria przybija mudżahedinów. I robi to z potworną dokładnością. I oczywiście jej bose szpilki, jak zawsze, są na górze.
  A dziewczyna ze złotymi włosami śpiewa:
  - Światło będzie uwielbione na wieki,
  Niech moje marzenie się spełni!
  Olimpias też walczy, wysyłając zabójcze prezenty zniszczenia.
  A jednocześnie śpiewa:
  - Zawsze będziemy w chwale!
  I rzuca niszczycielską moc granatu.
  Maroussia też gryzmoli talibów i piszczy:
  - Chwała komunizmowi!
  A jej bosa stopa, jak coś cudownego i pobiegnie, z wielkim zniszczeniem.
  Matryona bardzo potężnie zaczęła dłubać wroga i piszczeć:
  - Za wielką Rosję!
  I znowu odlatuje z jej nagiej pięty, dar zniszczenia.
  I tak dziewczyny z całym zespołem, cała brygada, bose piękności w bikini, śpiewały;
  Jesteśmy dumnymi dziewczynami Svaroga,
  Odważni, odważni wojownicy...
  Wiernie służymy w Imię Rodziny,
  Niech dziadkowie i ojcowie będą dumni!
  
  Z dumą weszliśmy do Komsomołu,
  Stalin został odważnie zaprzysiężony ...
  Jesteśmy dziewczynami tylko orłami
  Zbieranie obfitych zbiorów w bitwie!
  
  My ludzie do ataku na faszystów,
  Pokonanie hord Basurmanów...
  W końcu armia rosyjska jest niezwyciężona,
  Ivan, potężny w bitwie!
  
  Uwierz z nami Lada na zawsze,
  Z wielką wiarą przysięgamy jej...
  Niech marzenie się spełni
  Mniej ludzi przesądów!
  
  Nigdy nie poznaj słów tchórz,
  Będziemy odważniejszymi wojownikami...
  rosyjski, ukraiński, białoruski,
  Uwierz nam, staniemy się najpotężniejsi!
  
  Wierzę, że wygramy w bitwie,
  Armia wrogów oczywiście pokonała ...
  Chociaż czasami zaatakuje nas złodziej,
  Walka z nami to głupi pomysł!
  
  Nie, nie wierz - kobiety nie są słabe,
  Faceci też nie są źli...
  Chociaż czasami trumny rosną w bitwach,
  A dziewczyny są boso na śniegu!
  
  Nie myśl, że dziewczyny nie ma w brwi,
  Wbiją cię w oko karabinem maszynowym...
  Będziemy mieć jasną miłość
  Nie dowiemy się w bitwach wyjazdu!
  
  Chwała komunizmowi, panowie,
  Ten jasny, odważny pomysł ...
  Horda zostanie odzwierciedlona we wściekłości,
  Tylko nie gadaj bzdur!
  
  Role lekkich rosyjskich myśliwców,
  Chwalebny w bitwach i bitwach ...
  Niech wojownicy będą dumni z dziewczyn
  Wróg nie otrzyma daniny od Rosjan!
  
  Wkrótce na świecie będzie łaska,
  Nie będziemy mieć smoka pod kciukiem...
  Nasi chłopcy nie są przyzwyczajeni do czekania
  A wróg nie może uniknąć porażki!
  
  Wierzę, że szczęście będzie trwało wieki
  Poznaj dziewczyny, których nie możesz znaleźć fajniejszych ...
  Aby ludzie nie znali głupca,
  Rozwiejemy chmury nad planetą!
  
  Wkrótce we wszechświecie pojawi się światło,
  Łada rozświetli się przyjemnym szczęściem...
  Świt spotkamy żartobliwie
  Potrzebujemy braci do zwycięstwa!
  
  Podziwiamy bardzo dużo,
  Rosja stanie się potężniejsza i piękniejsza ...
  Chciałem walczyć o Ojczyznę,
  O szczęście matki Rosji!
  
  Wnosimy podziw Ziemi,
  Chcemy wszystkiego w dążeniu do stałości ...
  I uratujemy planetę przed kłopotami,
  Niech światło szczęścia będzie królestwem!
  
  To są mędrcy!
  Aby radować się we wszechświecie...
  Kowale coś zbudowali,
  Twoja siła w walce nie jest zdradą!
  
  Nie, w Rosji ludzie nie są bydłem,
  Nigdy nie kłam pod oligarchami...
  I nie będzie niepotrzebnego zamieszania,
  Nie potrzebujemy stałych ahs!
  
  Bóg Svarog i umysł ludzi,
  Spraw, by wszechświat był szczęśliwy...
  Nie zostaniemy pokonani przez złoczyńcę
  Biznes to nasza praca i kreacja!
  Dziewczyny śpiewały bardzo dobrze, a Mudżahedini zostali zmasakrowani.
  Te piękności są po prostu super.
  Natasza, strzelając do żołnierzy imperium zła, pisnęła:
  - A my też będziemy super!
  Zoya w pełni się z tym zgodziła:
  - Tak, bez wątpienia będziemy!
  Augustyn śpiewał:
  My dziewczyny nie jesteśmy proste
  O imieniu Svarog ...
  Tak, wiedz na mrozie boso,
  pod opieką Boga!
  Svetlana zasugerowała, mrugając do swoich przyjaciół:
  - Może zaśpiewamy?
  Natasza skinęła głową i potwierdziła:
  - Tak, śpiewajmy!
  A dziewczyny śpiewały;
  Wielki kraj ZSRR,
  Który jest najfajniejszy we wszechświecie ...
  Było milion problemów
  Ale nasza działalność to praca i tworzenie!
  
  Uwierz, że wróg nie zdobędzie kraju,
  Który jest piękniejszy i silniejszy niż wszyscy ...
  Niedługo postawimy niezawodną tarczę,
  I w końcu uwierzymy mądrzej...
  
  Tak, wujek Sir postanowił pomóc,
  Do faszystów po zmianie władzy w Rzeszy...
  A władza nazistów została odnowiona,
  Wróg chce rozerwać ZSRR!
  
  Teraz zaczęliśmy poważnie walczyć,
  Z nazistami, że silna akcja...
  ale nieprzyjaciołom uderzymy w trzewia,
  Na chwałę naszej matki Rosji!
  
  Nie, poznaj rosyjski, po prostu nie łam się,
  Wiemy jak, uwielbiamy dzielnie walczyć...
  Więc Wehrmacht postanowił nas zaatakować,
  Ale może się tylko zawalić, a nie wypchnąć!
  
  W Rosji każdy wojownik pochodzi ze żłóbka,
  Dziecko wyciąga ręce do pistoletu...
  Niech to będzie bardzo mądry czarownik
  Kto stworzył tę planetę!
  
  Dla Hitlera Moskwy nie można traktować poważnie,
  Bardzo mocno uderzył w pysk ...
  Dlaczego wspiął się do Rosji, nie rozumiem,
  Pobicie Bacillus mieczem jest dla niego słabe!
  
  Tak, pod Moskwą wróg został pobity,
  Dziewczyny dały mu gołą piętę ...
  Widzisz, Führer jest po prostu kretynem -
  Kohl wkroczył na komunizm podarowany!
  
  Oto pionierzy przybywający z pieśniami,
  W ataku bębnem są rozdarte ...
  Niech teraz Führer będzie kaput,
  I pogonimy Fritzów do niewoli!
  
  Chłopiec boso pięty na zaspie,
  Bez strachu przystępuje do ofensywy...
  Niedługo wpędzi faszystów do trumny,
  A róże zakwitną w promiennym maju!
  
  A wkrótce Hitler będzie miał kabiny,
  wejdzie do trumny. a jego następca jest pijany...
  Wkrótce założymy Führera na hak,
  chociaż czasami żrący piernik jest ciężki!
  
  Stworzymy wspaniały rosyjski świat,
  W której Rosja będzie rządziła, uwierz mi...
  Szekspir nie odważył się napisać czegoś takiego,
  Choć atakują Rosję pod naciskiem diabłów!
  
  Widoczny jest okrutny nacisk szatana,
  Jego stary sojusznik mu pomaga...
  Nic dziwnego, że dziewczyny jęczą,
  W niebie nie widać już miejsca!
  
  Tak wujek zmienił trasę,
  I wysyła nazistom czołgi, samoloty...
  Jednostka jest bardzo fajna w swojej aspiracji,
  Aby wepchnąć więcej komunistów do trumny!
  
  Teraz było gorzej, chociaż Stalingrad,
  Prawie zmiażdżyłem wszystkie strony faszystów ...
  powstało takie szaleństwo,
  pod tym niebem jest zdecydowanie czysto!
  
  No co robić - dziewczyny sobie nie radzą,
  Aby ukryć się przed Fuehrerem hordy w bitwach ...
  A buty nie pasują do dziewczyn,
  Zawsze wiedzą, jak walczyć!
  
  Dla dziewczyn mrozy nie są straszne,
  Kiedy walczyli pod Moskwą,
  Były prawie nagie i bose,
  Rzuca granat bosą stopą!
  
  więc czego chciałeś faszysta,
  Cóż, myślałem, że diabły ci od razu pomogą...
  I narzucił całkowity chaos,
  A dziewczyny tylko jęczą z dziką złośliwością!
  
  Są dość krwawe bitwy,
  Poznawaj dziewczyny na zawsze, wierz, aby się nie poddawać ...
  Nie będziemy mieć zer na naszych kontach,
  A potężna gra RPG jest w plecaku!
  
  Wojownicy są piękne
  Sama Łada jest gotowa o nie walczyć...
  Mają świętą czystość gołębi,
  Niech to będzie tylko najwyższa nagroda!
  
  Tak, wierzę, że nadejdzie Bóg Sił Svarog,
  A zmarli w bitwie powstaną...
  A myśliwy zatrąbi chwalebny róg,
  A wygrana będzie najuczciwsza!
  
  Nie będzie już smutku na Ziemi
  A potem gorzkie łzy wyschną...
  Będziemy żyć w jednej znanej rodzinie-
  A złe diabły po prostu umrą!
  
  Chłopcy-pionierzy dzielnie ruszają do bitwy
  chłopcy pędzący boso przez śnieg ..
  Wierzę, że Rosja zawsze będzie z tobą,
  Przynajmniej spodki czasami się zepsują!
  
  Bóg Jezus wskrzesi wszystkich upadłych,
  I będzie rządził razem z Białym Bogiem...
  Podnieśmy śmiało tarczę do Ojczyzny,
  Służenie Rosji będzie wspaniałym obowiązkiem!
  
  Tak, diabeł jest przebiegły, po prostu przebiegły,
  Jego całkiem zrozumiałe pragnienia ...
  Macki do Moskwy teraz plakat,
  A złe próby czekają na Ojczyznę!
  
  Ale z nami Lada i Lord Perun,
  A Lenin, Stalin i najmądrzejszy Trocki...
  Który najwyraźniej nagiął armię,
  A najważniejszym słowikiem jest Wysocki!
  
  Krótko mówiąc, będzie zastęp świętych bogów,
  Wygramy bitwę wroga...
  I wyrzućmy masę silnych pięści,
  Na chwałę największego żołnierza!
  
  Dziewczyny atakują boso
  Biegają i nie boją się, znają mróz...
  Nie ciągnij ich do bitwy, uważaj na nich siłą,
  Wiedz, że szkarłatna róża świeci w świetle!
  
  Krótko mówiąc, bojownicy o ojczyznę,
  Czy z dumą służyłbyś w bezinteresowności ...
  niech dziadkowie i ojcowie będą dumni,
  A od nieba nie oczekujesz prezentów za grosz!
  ... ROZDZIAŁ 13.
  Wojna z Chinami trwała nadal.
  Dziewczyny wychowały nowe, potężniejsze bombowce. A Anastasia Vitmakova zaczęła przeprowadzać potężne naloty na Chińczyków.
  Wojowniczka śpiewała, przyciskając guziki gołymi palcami:
  Będzie szczęście dla ludzi
  Szczęście od wieków...
  Moc Mikołaja -
  Moc jest świetna!
  Akulina Orłowa, gryzmoląc przeciwników i kojąc Chińczyków, agresywnie pisnęła:
  - Na chwałę idei komunizmu!
  Mirabela Magnetic, wysyłając bomby z góry i zabijając Chińczyków, dodała:
  - W tym życiu będzie chwała!
  W ten sposób dziewczyny atakują z powietrza imperium niebieskie . I niszczą dzielnych żołnierzy armii chińskiej.
  Alenka też walczy. Dziewczyna bije z maszyny. Kosi Chińczyka i piszczy:
  - Chwała czasom komunizmu!
  I z bosymi palcami, bo wyśle wrogowi dar śmierci.
  Anyuta strzela do Chińczyków i to bardzo celnie. Kosi je i z upodobaniem mówi:
  - We wszechświecie będzie radość!
  A z nagim, okrągłym obcasem rzuci groszek śmierci.
  A Alla walczy z dzikim szaleństwem. A jej miecze napędzają młyn i odcinają głowy Chińczykom. Dziewczyna mówi z wściekłością, szczerząc zęby:
  - Wniesiemy miłość do naszej Rosji!
  A dziewczyna z bosymi palcami rzuci coś agresywnego i destrukcyjnego.
  Walka Maria znów walczy. A jej miecze są tak ostre i bardzo zabójcze. I tną mięso jak gorące żelazne masło.
  Dziewczyna ze złotymi włosami mówi agresywnie, rozcinając Chińczyka na kawałki:
  - Matka Rosja jest z nami na zawsze!
  Igrzyska również walczą. Jest bardzo dużą i umięśnioną dziewczyną. Jak załapałem się na Chińczyków i posiekajmy ich jak kosę pszenicy. Oto dziewczyna, cóż, taka duża i agresywna.
  A także z bosym obcasem, jak bomba. I rozerwie wielu przeciwników na raz.
  A potem walczy też Natasza. Dziewczyna trzyma w rękach miotacz ognia. I uderz wroga.
  Na Chińczyków spadł strumień ognia. I pali ich sto na raz. To jest dziewczyna.
  A przycisk miotacza ognia zostanie wciśnięty przez szkarłatny sutek kobiecej piersi.
  I tak to wszystko się wylewa.
  A dziewczyna rzuca agresywną siłą cytryny gołymi palcami.
  Wojownik śpiewał:
  - Za Świętą Rosję - Chwała Ojczyźnie!
  Zoya walczy również z dziką mocą pantery. Jej truskawkowe sutki naciskają przyciski i wyrzucają prądy z maszyny. Wtedy dziewczyna zaćwierkała:
  - Za nasze nowe zwycięstwa!
  A bosymi palcami rzuca czymś całkowicie śmiertelnym. To jest miodowa blondynka.
  Augustyn, walcząc z wrogami i kosząc ich jak kosą, posyłając kulę za kulą i wbijając się w trumnę, gruchał:
  - Za wielkie osiągnięcia!
  A gołymi palcami u nóg rzuciła śmiertelny prezent o ogromnej mocy.
  A potem dziewczyna naciska guzik broni z rubinowym sutkiem na piersi i rozdziera cały batalion wrogów.
  A oto Svetlana, niesamowita dziewczyna w bitwie. Bardzo agresywnie tnie wrogów.
  A bosymi palcami posyła ostre i cienkie dyski przeciwnikom.
  A szkarłatnymi sutkami piersi uderzy wrogów, a oni zostaną całkowicie zniszczeni. Tyle trupów i zniszczonych Chińczyków.
  Wtedy Swietłana zagruchała:
  - O Rosję i zwycięstwo do końca!
  To dziewczyny z najwyższych akrobacji. I w przenośni zorganizowali eksterminację wrogów. A na nich wszystkich wylewa się ogniste i elektryczne płatki.
  Alice i Angelica pracują z karabinami snajperskimi. Dziewczyny ledwo mają czas na strzelanie i przeładowanie.
  Jest wielu Chińczyków. I nie jest tak łatwo je kliknąć. I pchają żółtą, niekończącą się falę.
  Alicja wystrzeliła, przebijając generała i ćwierkając:
  - Ile mamy pracy!
  Angelica też dobrze strzelała i zgodziła się:
  - Dużo, ale wygramy!
  A rudowłosa diabełka gołymi palcami u stóp wypuściła morderczy dar śmierci.
  Alice ponownie wystrzeliła, zestrzeliła chiński samolot. Dziewczyna była zdeterminowana, by zdecydowanie wygrać.
  Miała własne problemy i kompleksy.
  Alicja znów wystrzeliła i gruchała dość dobrze , szczerząc zęby:
  - Pokażemy ci przykład!
  A jej oczy rozbłysły błyskawicami.
  To naprawdę dziewczyny z tej kategorii, po prostu super.
  I tak Alice strzela i trzech Chińczyków zostało trafionych jednym pociskiem naraz.
  A blondynka z gołymi palcami u stóp weźmie i rzuci granatem zniszczenia z morderczą siłą.
  Są to dziewczyny, które należą do kategorii po prostu - super.
  Tymczasem Aurora wystrzeliła z haubicy. Podarła cały pluton Chińczyków i krzyknęła:
  - Nie mam co do siebie wątpliwości!
  A piękna dziewczyna wzięła go i nacisnęła guzik szkarłatnym sutkiem. I znowu śmiertelny pocisk dużego kalibru leci na wroga.
  Aurora wzięła go i zaśpiewała:
  Na moim wrogu
  Jest siła i nacisk ...
  Ale jestem w skórze byka -
  To cała rozmowa!
  Jej partnerka Agrypina, szczerząc zęby i miażdżąc napierających Chińczyków, wydała z uśmiechem:
  - Hej, torero poczekaj, zacznijmy bieg...
  
  Afrodyta, dziewczyna o złotych włosach, również w bikini i boso, ćwierkała, szczerząc zęby:
  - Zadbaj o swoje życie,
  Królem zwierząt jest człowiek!
  Szkarłatnym sutkiem pełnej piersi Agrypina nacisnęła przycisk śmiercionośnej broni i zaćwierkała:
  - Trafnie bijemy,
  Pokonaliśmy trafnie -
  A cel jest bliski!
  Afrodyta, ta piękna dziewczyna, również z rubinowym sutkiem na piersi, naciśnie guzik i uderzy wroga, śmiejąc się ogłuszająco i szczerząc zęby:
  - ostatnie siły,
  Ostatnia siła -
  Zniszczenie wroga!
  Aurora zachichotała i uderzyła wroga truskawkowym sutkiem na piersi. A potem dodała nogi z bosymi palcami.
  I do lotu rzucił się pocisk bojowy.
  Dziewczyna ćwierkała:
  Trybunowie radują się
  Trybunowie radują się...
  A teraz atakują
  Galaktyka Hunów!
  W rzeczywistości wygląda to już absurdalnie, do skrajności.
  A teraz czołg Elżbiety idzie do bitwy. I ma na sobie cztery dziewczyny w bikini. A dziewczyny walczą rozpaczliwie.
  Elżbieta strzeliła do Chińczyków gołymi palcami u stóp i zaćwierkała:
  - W imię wielkiej Rosji!
  Katarzyna również uderzy w żołnierzy niebiańskiego imperium. Jak kosi je w ogromnych ilościach i kaszle, szczerząc zęby:
  - Chwała rosyjskim bogom!
  A dziewczyna ponownie wciśnie bosą, okrągłą piętę na wystających guzikach. To są dziewczyny w bikini. Powiedzmy, że to tylko kobiety-supermani. Staraj się opierać takim ludziom. Mają fenomenalną, kosmiczną siłę.
  Elena jak ona uderzy wojowników niebiańskiego imperium. Zabierze i zagrozi wrogom. A potem ze szkarłatnym sutkiem wciska przycisk joysticka i ćwierka:
  - Chwała komunizmowi carów rosyjskich!
  I uderzy wroga gołą piętą.
  Euphrosinia jest również fajna w bitwach. I z wielką pasją uderzy wroga.
  I znokautuje wielu Chińczyków i gruchnie:
  - Chwała epoce komunizmu Bogów!
  I tutaj ona też zastosuje rubinowy sutek. I wciska guziki gołymi palcami. I rozerwie masy chińskich żołnierzy.
  To są dziewczyny - mają agresywne załamania. A czwórka na czołgu weźmie i wybije wroga pociskami.
  I mają ogromną, fenomenalną siłę.
  Oleg Rybachenko i Margarita Korshunova również pracują z mieczami tak aktywnie i wydajnie, jakby były śmigłami helikoptera.
  Chłopiec rzucił gołymi palcami kawałek antymaterii. Zniszczył cały batalion Chińczyków i gruchał:
  - O wielkość władców!
  Potem jego miecze prowadziły młyn, odcinając głowy Chińczykom.
  Margarita Korszunowa cięła wrogów. Odcięła im głowy i szczerząc zęby powiedziała:
  - Na chwałę carskiego ZSRR!
  I znowu naga, okrągła, dziecinna pięta ustąpi jako destrukcyjny dar zniszczenia.
  Potem nieśmiertelne dzieci podniosły się i zagwizdały. A wrony, ogłuszone gwizdkiem, spadły, przebijając czaszki chińskich żołnierzy.
  Margarita ćwierkała:
  Idee komunizmu,
  Bardziej gwałtownie niż pacyfizm!
  To są dzieci-potworki. Są najfajniejsze i najbardziej agresywne na świecie. To są dzieci terminatora.
  Oleg Rybachenko nabazgrał na wrogach i ciął mieczami. A potem weźmie go i wystrzeli z miotacza ognia. I tak wielu Chińczyków wypali się na raz. A dzieci-wojownicy są u szczytu.
  Chłopiec wziął go i zaśpiewał:
  - Chwała Rosji, chwała ...
  Czołgi są nitowane mocą!
  A chłopiec w wieku około dwunastu lat, z wyglądu, wziął gołą piętą granat zniszczenia i rozdarł masę chińskich żołnierzy.
  Młody wojownik był pełen siły i energii. I jak wieczne dziecko zniszczyło żołnierzy niebiańskiego imperium. To po prostu fenomenalna, transcendentalna siła.
  Oleg wziął to i zaśpiewał:
  Uderzmy mocniej
  Połączmy to razem!
  Ożywimy ZSRR
  Pokażmy światu przykład!
  A chłopak pluje płomieniem i cały batalion Chińczyków spłonął od razu. I ryknął:
  - I żeby nie było problemów!
  Margarita zauważyła dowcipnie, odcinając wrogów jak żyletką i gruchnęła:
  - Za wielką Rosję,
  Walcz i nie bądź tchórzem!
  A bosymi palcami dziewczyna wystrzeli morderczy groszek całkowitej śmierci.
  Natasza ponownie zaatakowała Chińczyków z wściekłością i furią.
  Tylu żółtych wojowników upadło z odciętymi głowami.
  To są dziewczyny - które są bardzo fajne i waleczne.
  Natasha po raz pierwszy wykonała technikę z mieczami - motyla pazia. A potem wzięła miotacz ognia i nacisnęła guzik szkarłatnym sutkiem. I jak fontanna z grzbietu wieloryba, wybuchną płomienie, zwęglając Chińczyków do kości.
  Niebieskowłosa dziewczyna zaśpiewała:
  - Za Ojczyznę - naszą matkę!
  Zoya wzięła go i też zabrała go mieczami i przecięła. I gołymi palcami u nóg wzięła i rzuciła żyletkami. I nasączyłem dużo chińskiego.
  Potem Zoya nacisnęła szkarłatny sutek na przycisk miotacza ognia i jak spaliła wroga z kolosalną pewnością.
  Zoya wzięła to i zaśpiewała:
  Chwała czasom królów!
  Wbij buntownika w gwóźdź!
  A dziewczyna pobawmy się mięśniami prasy.
  Augustyn jest bardzo piękną kobietą. A jej włosy powiewały w powietrzu jak proletariacki sztandar.
  A dziewczyna z bosymi palcami podniesie i rzuci bumerang zniszczenia.
  A potem wzięła pierś rubinowym sutkiem, jakby wciśnięto go w przycisk granatnika.
  I gruchała:
  - Za piękną Ojczyznę!
  A bosymi palcami u stóp weźmie i znowu rzuci coś niezwykle zabójczego.
  Swietłana wzięła, a także wystrzeliła, naciskając truskawkowy sutek na guziku, z którego wyleciała mina. Zrobiła łuk i strzeliła w chińskie wojska.
  A potem dziewczyna z gołymi palcami wzięła i rzuciła kulkami nitrogliceryny. I rozerwał masę przeciwników.
  Potem zagruchała:
  - Za Matkę Bogów Ładę!
  To są dziewczyny i od razu, jak z cyckami, wciskają guziki, że od razu wyleciał w górę cały chiński pułk z czołgami, rozerwany.
  To są dziewczyny ...
  A potem piloci Agatha i Adala podjęli Chińczyków. Takie są walczące i agresywne dziewczyny o smukłych, muskularnych ciałach i pełnych gracji bosych stopach. Co więcej, obie piękności to naturalne blondynki i po prostu super dziewczyny.
  I weźmie Agatę i gołymi palcami u stóp weźmie i wyrzuci rakietę z samolotu. A on zabierze i rozwali wroga na strzępy śmierci.
  Agata działa agresywnie. A jej szkarłatna zsiada nacisnęła guzik. ORAZ
   Tutaj dziewczyna grzmiała i śpiewała:
  Wątek się zerwał
  Grozi nam zła śmierć...
  Ale dziewczyny żyją -
  A przeciwnicy umierają!
  Adala wzięła go i również uderzyła Chińczyka gołymi palcami. A potem, jak jej rubinowy sutek naciśnie guziki, a rakiety polecą na pozycje wojowników niebiańskiego imperium.
  Wojownik ćwierkał, miażdżąc wrogów:
  - Jestem najsilniejszy na świecie!
  To dziewczyny, które bosymi stopami czynią cuda.
  Ale na przykład Juliana została schwytana. Jej przeciwnicy skręcili ją od tyłu.
  I najpierw poprowadzili ich boso po trawie. A potem nad piaskiem ... A potem specjalnie rozrzucili ogień i rozrzucili węgle na ziemi. A dziewczyna z gołymi podeszwami nadepnęła na czerwone płonące kamienie.
  Na szczęście podeszwy Juliany stwardniały i stają się zrogowaciałe od ciągłego chodzenia boso . Więc to nie boli tak bardzo. A dziewczyna idzie, dumnie podnosząc głowę.
  Jej tors jest nagi, dziewczyny mocne mięśnie, a na udach tylko cienkie majteczki. I opalona, złocistooliwkowa skóra. A włosy są długie, gęste, miedzianoczerwone.
  Widząc, że chodzenie boso po węglach nie powoduje krzyków i jęków dziewczyny, Chińczycy wciągnęli ją na stojak. Załamali ręce i zaczęli je podnosić. Najpierw została podniesiona do samego sufitu. Potem puścili linę. Dziewczyna upadła. Lina była napięta na podłodze. Piekielny ból przeszył dziewczynę od czubka głowy po nagie pięty.
  Juliana krzyknęła, ale natychmiast przygryzła wargę. I zacisnęła zęby.
  Chińczyk się roześmiał. I znowu zaczęli go podnosić. To była tortura wstrząsowa.
  Juliana milczała. Tylko jej nagie, opalone, muskularne nogi drgały i miotały się w powietrzu.
  Dziewczyna została ponownie podniesiona do samego sufitu. A potem puścili linę. Opalone, prawie czekoladowe ciało dziewczyny załamało się. Znowu dziki ból i zduszony krzyk pięknej rudowłosej kobiety.
  Kaci chichoczą i pokazują zęby. Oto one, spójrzmy prawdzie w oczy, fajne.
  Ale dziewczyna, na znak głównego kata, została ponownie podniesiona. Wyżej i wyżej. A lina była napięta.
  Ale dziewczyna zamarła na samym suficie. Potem znowu, po raz kolejny, puścili linę. A dziewczyna upadła... I znowu krzyk rozpaczliwej urody.
  Tak, to naprawdę cierpienie. Widoczne były trzy wstrząsy, które wydawały się wystarczające. A teraz na bose stopy dziewczyny kładą ciężkie dębowe dyby. Muskularne, opalone ciało piękności naciągnęło się, a mięśnie pokazały się znacznie ostrzejsze.
  Następnie, na znak starszego kata, zaczęli wieszać ciężarki na hakach. A ciało Juliany, nagie i silne, zaczęło się bardziej rozciągać. I pojawił się pot, a oliwkowa skóra lśniła jak naoliwiona.
  Dziewczyna z Rosji znowu jęknęła... Ale znowu mocniej zacisnęła zęby. I próbowała powstrzymać bolesny jęk i krzyki wydobywające się z jej gardła.
  Starszy kat z Chin mówił ostro:
  - Wystarczająco! Teraz nasmaruj jej pięty i przygotuj kociołek.
  Oprawcy wyjęli dzban oliwy z oliwek. I zaczęli delikatnie smarować podeszwy Juliany. Widać było, że mężczyzna był zadowolony z nagich, pełnych wdzięku nóg bardzo pięknej dziewczyny. A to naprawdę wielka przyjemność.
  Dziewczyna przez ból naciągniętych więzadeł i skręconych ramion i barków odczuła niejasne uczucie wstydu z powodu dotyku oprawców.
  W każdym razie starała się nie krzyczeć ani nie jęczeć.
  Skończywszy olejowanie, bose, różowe, stwardniałe, ale nie tracące zgrabnej formy podeszwy dziewcząt, kaci zaczęli wkładać im pod pięty cienkie drewno opałowe.
  To tradycyjna tortura ognia, z przypiekaniem pięt. W ten sposób piraci na Wyspie Skarbów chcieli, aby Jim Hawkins miał boso, chłopięce obcasy. Najwyraźniej to naprawdę boli.
  Rozłożyli ogień, wsypali trochę siarki, żeby lepiej się paliło, i kapali olej napędowy.
  Starszy kat zaśmiał się... Juliana, która była już boleśnie przerażona strachem. A potem krzyknęła z dzikiego bólu. Tak, to rzeczywiście bardzo nieprzyjemne.
  Tutaj oprawca podniósł pochodnię i rozpalił płomień pod gołymi, zaostrzonymi nogami pięknej dziewczyny o rudych, wspaniałych, kręconych włosach.
  Ogień płonął w pewnej odległości od podeszew dziewczyn.
  Początkowo Juliana czuła tylko przyjemne ciepło, walczyła prawie cały czas boso, a jej stopy były bardzo twarde, pokryte zrogowaciałą skórką.
  Ale wciąż żyją. A po chwili nagie podeszwy dziewczyny zaczęły się piec. Juliana zacisnęła zęby z wielką siłą. A jednak z piersi dziewczyny wydobył się bolesny jęk.
  Starszy kat rozkazał:
  - Teraz dodaj jej bata!
  Oprawca wyjął gałązkę wierzby z wanny z wodą. Najpierw pomachał nimi w powietrzu. Przeleciał z gwizdkiem...
  A teraz kat z całej siły uderzył dziewczynę w plecy. Skórka koloru czekolady lub trochę jaśniejsza, popękana i wylana krew.
  Starszy kat wykrzyknął:
  - Spokojnie! Nie daj się zamknąć na śmierć!
  Oprawca pobił go szeroko rozstawionymi nogami. Padały ciosy.
  A dwóch innych katów wrzuciło do ognia pod bosymi stopami dziewczynki cienkie, suche drewno nasączone alkoholem. Płomienie lizały - nagie, okrągłe, różowe, a jednocześnie zrogowaciałe obcasy dziewczyny.
  To był potrójny ból: rozciąganie się na stojaku, bicz i ogień pod bosymi stopami dziewczyny.
  Ale Juliana, zbierając całą swoją odwagę, zdołała powstrzymać głośne krzyki przed nieznośnym bólem. I przetrwała jako prawdziwa córka Rosji i prawdziwa bohaterka.
  Kaci pracowali. Jedno pociąganie nosem uderzyło dziewczynę w plecy pokryte siniakami i krwawieniem. Następnie przeniósł ciosy na pośladki dziewczyny.
  Pozostała dwójka obserwowała ogień tak, że płomień palił naoliwione pięty piękności.
  Starszy oprawca wydawał się nieszczęśliwy. Rzeczywiście, ofiara nawet nie jęczy. Jakby jej okrutna tortura nie trwała. A to cios w dumę katów.
  Dowódca oprawców rozkazał:
  - A teraz nasmaruj jej pierś!
  Katom spodobał się ten pomysł. Wlali oliwę z oliwek do swoich dłoni. Posmarowali go łapami i zaczęli chwytać i szczypać nagie piersi dziewczyny.
  Juliana była zupełnie naga, więc powiesiła się. I czuli jej czerwone sutki.
  A kaci się uśmiechnęli.
  Dziewczyna była bardzo zawstydzona i obrzydliwa dotknięciem niegrzecznych i włochatych katów. I zarumieniła się ze złości i wstydu.
  A kaci obmacywali ją i rozmazywali jej cycki, i to grubo. Od szorstkich dotknięć mężczyzn, pierś dziewczyny spuchła i stwardniała. Juliana krzyknęła:
  "Niech cię!
  Kaci tylko uśmiechali się i uśmiechali w odpowiedzi. Ale teraz klatka piersiowa jest już nasmarowana, nie ma dokąd iść i musisz niechętnie wyjmować łapy.
  Następnie oprawcy przynieśli pochodnie do nagiej piersi dziewczyny. Te płonęły, a płomień dotknął szkarłatnego sutka na nagiej piersi dziewczyny.
  Juliana krzyczała z dzikiego, nieopisanego bólu.
  Ale z drugiej strony, straszliwym wysiłkiem woli zacisnęła swoje perłowe zęby. I zamilkła. Chociaż ciężko oddychała.
  Teraz kaci piekli jej podeszwy i piersi, rozciągnęli jej ciało na stojaku, skręcając jej stawy i bili ją batem.
  Ale dziewczyna milczała. Wykazała się wielką odwagą i heroizmem.
  Kaci pracowali. Trzymali je albo zbliżając je do nagiej klatki piersiowej, a następnie usuwając pochodnię. Bili ich batem w plecy i pośladki, podsycając ogień pod nagimi podeszwami dziewczyny.
  Krótko mówiąc, pracowali sumiennie. Ale wola dziewczyny-bohaterki okazała się silniejsza i potrafiła powstrzymać jęki i płacz.
  Starszy kat cmknął z niezadowoleniem językiem i rozkazał:
  - Teraz posmaruj jej łono olejem!
  Kaci wykazali gotowość do tortur. I energicznie rzucił się do posmarowania nagiego biustu dziewczyny. Ich chciwe palce, lepkie od oleju, wpełzły między nogi piękności. I to było bardzo podłe i okrutne.
  Juliana miała mdłości i wyraźnie zniesmaczona. A wszystkie palce klepały i klepały piersi dziewczyny i wspinały się coraz głębiej. I tak to wszystko okazało się obrzydliwe.
  Juliana krzyknęła:
  - Nie możesz złamać mojej duszy!
  Kaci posmarowali jej gęsty biust i nadal macali między jej nogami. Ale starszy kat krzyczał na nich. I zdjął ręce.
  A zamiast tego wzięli i przynieśli zapaloną pochodnię na piersi. Ogień lizał najwrażliwszy diament kobiecości dziewczyny.
  Juliana krzyczała i drżała. I tak bardzo cierpiała. Tak nieznośnie bolesne, że przez zaciśnięte szczęki dziewczyny wydobywały się jęki.
  I drgnęła, że cała agonia się nasiliła.
  Starszy kat rozkazał:
  - Ty też smarujesz jej pośladki.
  Kaci ochoczo rzucili się, by rozmazać piękny, elastyczny tyłek dziewczyny. Zrobili to z entuzjazmem i zapałem. W tym samym czasie wylewali olej na nasze dłonie.
  Juliana była zarówno bolesna, jak i obrzydliwa. Ale ogień trochę zniknął z jej piersi i dziewczyna poczuła się lepiej. Juliana zacisnęła zęby, tak że z napięcia dziąseł kapała nawet krew. I milczała.
  Kaci posmarowali jej pośladki, że nawet błyszczały.
  A potem przynieśli im piersi przy pomocy pochodni, z gorącym płomieniem. I pali i liże delikatną skórę.
  Jest to szczególnie bolesne, gdy pierś jest przypalona. Już w kroczu włosy były zwęglone. I to jest takie bolesne i rozdzierające, a jak inaczej Juliana znosi tak piekielną, nieznośną mękę.
  Starszy kat rozkazał:
  - Teraz bij ją rozpalonym do czerwoności stalowym biczem!
  Profesjonalista w swojej dziedzinie wyjął z kominka czerwony od gorąca pręt. I zaczął bić rozgrzanym do czerwoności żelazem nagie, opalone i już zranione plecy dziewczyny.
  Juliana jęknęła i to bolało tak bardzo, że jej umysł był zamglony. I naprawdę chciała zemdleć i stracić przytomność. Ale jako zła rozpoznała siebie w mękach nie do zniesienia i bardzo cierpiała.
  A teraz poczuła, że zaraz wybuchnie płaczem i krzyczy na całe gardło.
  I za mało, by stłumić cierpienie, które śpiewała dziewczyna;
  Dzień Zwycięstwa, jak daleko było od nas,
  Jak węgiel roztopiony w wygasłym ogniu.
  Były mile, spalone, w kurzu, -
  Przywieźliśmy ten dzień tak blisko, jak tylko mogliśmy.
  Refren:
  Ten Dzień Zwycięstwa
  pachniał prochem,
  To święto
  Z siwymi włosami na skroniach.
  To jest radość
  Ze łzami w oczach.
  Dzień Zwycięstwa!
  Dzień Zwycięstwa!
  Dzień Zwycięstwa!
  Dni i noce przy piecach martenowskich
  Nasza Ojczyzna nie zamykała oczu.
  Dni i noce toczyły trudną bitwę -
  Przybliżyliśmy ten dzień tak blisko, jak tylko mogliśmy.
  Refren:
  Witam mamo, nie wszyscy wróciliśmy...
  Boso po rosę biec!
  Połowa Europy szła, połowa ziemi, -
  Tego dnia zbliżyliśmy się, jak tylko mogliśmy.
  ... ROZDZIAŁ 14.
  W Afganistanie również śpiewały i tańczyły dziewczęta, eksterminując mudżahedinów.
  W ten sposób dziewczyny skomponowały od razu cały wiersz. I wielu Talibów skosiło na raz. I to było rzeczywiście ich niezwykłe osiągnięcie.
  To są kobiety - zwłaszcza, gdy bosymi stopami rzucają dary śmierci.
  Ale Gerda też walczy ze swoją załogą.
  Dziewczyna strzela do wroga gołymi palcami, nokautuje czołg i ryczy:
  - Chwała panterom!
  Charlotte strzela za nią. Powala mudżahida i wydaje sygnał dźwiękowy:
  - Za wspólną dla wszystkich Ojczyznę!
  Lupanula i Christina uderzyły wroga i pisnęły:
  - Chwała silnym facetom!
  Gerda zapytała ironicznie:
  - Gdzie pójdą słabi?
  Christina chrząknęła:
  - Niech przegrany płacze -
  łajdak zazdrości!
  Magda też kopnęła we wroga, zestrzeliła afgański samochód i pisnęła:
  - O nowe granice, bez końca!
  Są to dziewczyny, które również są bohaterkami, choć na swój sposób.
  Zaczęli więc miażdżyć talibów bez żadnej ceremonii czy wahania gąsienicami. A co od nich zabierzesz? Diabły - jednym słowem!
  Alice i Angelica walczą. Takie piękne i bardzo seksowne dziewczyny.
  Strzelają celnie i często trafiają. To są wojownicy - po prostu super. To, co nie jest strzałem, jest prosto w czoło.
  Alicja bazgroli karabinem snajperskim i nuci:
  - Chwała Twemu ojczystemu komunizmowi od wieków,
  Dziewczyny ze stali będą miały rękę!
  Angelica, strzelając celnie, zauważyła:
  - Oczywiście, tak będzie!
  i jak rzucał granatem gołymi palcami.
  Alicja strzelając zauważyła:
  -Czy to prawda, że jesteśmy silniejsi, nie ma nikogo?
  Rudowłosa bohaterka Angelica zauważyła:
  - Nie jestem jak koń -
  Mogę zatrzymać słonia w galopie!
  I jak dziewczyna pokaże bicepsy. A ona jest jak góra.
  Alicja zaćwierkała:
  - Po władzę Sowietów pojedziemy,
  A wszystkich wrogów zmieciemy w piasek!
  I tutaj Natasza ponownie niszczy Afgańczyków ze swoim zespołem. Wykorzystywane są nawet elementy magii.
  Tutejsi wojownicy mają wielką odwagę i odwagę. Nikt nie może się im oprzeć.
  Natasza zaśpiewała, rzucając bosą stopą dar śmierci:
  - Nasza diabelska siła!
  Zoya odwróciła się, odcięła linię mudżahedinów i pisnęła:
  - O wielkie zwycięstwa ZSRR!
  Lupanula na wrogu i Augustynie. Wybiła talibski czołg z bazooki i pisnęła:
  - To będzie na zawsze Rosja, świecić jak słońce!
  Swietłana również uderzy wroga, kopiąc, za pomocą gołej pięty i vyaknetów:
  - O komunizm za naszego życia!
  Natasza gryzmoląc wroga zaśpiewała:
  - Wielkość Rosjanina jest uznawana przez planetę,
  Jednym ciosem miecza zmiażdżyli faszyzm...
  Jesteśmy kochani i doceniani przez wszystkie narody świata -
  Wkrótce zbudujemy święty komunizm!
  Zoya potwierdziła piosenką, gryzmoląc przeciwników:
  - Chwała Naszej patronimice jest bezpłatna,
  Przyjaźń narodów polegała przez wieki ...
  Władza prawna, wolna wola -
  W końcu zwykły człowiek jest za jednością!
  Augustyn zachichotał i zauważył:
  - Czy jest to oczywiście zwykły człowiek dla jedności? A co z władzą?
  Svetlana nacisnęła przycisk bazooki szkarłatnym sutkiem, uderzając w czołg wroga i ćwierkając:
  - Władza nie jest łatwym słowem,
  Ona jest ponad prawem...
  Wszyscy na kolanach rozkazują upaść -
  To jest moc!
  Natasza powiedziała z ironią:
  - Tak, moc jest okrutna... Ale sami ją budujemy!
  Zoe powiedziała entuzjastycznie:
  - Chwała komunizmowi!
  A dziewczyny wzięły to w chórze i śpiewały, komponując w biegu;
   Chwała krajowi, który kwitnie na niebie,
  Chwała wielkiej świętej Rosji ...
  Nie, nie ma ciszy w wieczności -
  Gwiazdy polne podlewały perełkami!
  
  Jest z nami wielki wszechmogący Svarog,
  Syn Wszechmogącej, budzącej grozę Rodziny...
  Że ten Wojownik pomógł w bitwie,
  Musimy uwielbić rosyjskiego Boga!
  
  Dziewczyny nie mają wątpliwości, uwierz mi
  Zaciekle dziewczyny atakują hordę ...
  szalona bestia zostanie rozszarpana,
  A wróg dostanie udział w nosie!
  
  Nie, nie próbuj łamać Rosjan,
  Wróg nie rzuci nas na kolana...
  zwyciężymy cię złym stworzeniem,
  Jest z nami pradziadek Lenin!
  
  Nie, nigdy nie poddawaj się wrogom
  Boso dziewczyny walczyły pod Moskwą ...
  Nie pokażemy słabości i wstydu
  Dajmy radę z wielkim Szatanem!
  
  Tak, Boże dokończ swoje bitwy,
  I szaleńczo miażdżyć hordy Wehrmachtu ...
  Aby nie kończyły się zerami,
  Żeby na cmentarzu nie było cicho!
  
  Dajcie dziewczętom wolną rękę, wojownicy,
  Więc naziści to zaaranżują ...
  Ojcowie będą z nas dumni
  Przeciwnik nie doi nas jak krowy!
  
  To prawda, że wkrótce nadejdzie wiosna
  Na polach będą złote kłosy...
  Wierzę, że nasze marzenie się spełni
  Jeśli musisz, walcz o prawdę!
  
  Bóg oznacza, że wszyscy ludzie kochają,
  Wierna silna, wieczna radość...
  Chociaż burzliwa krew się przelewa,
  Często dziewczyna jest nieostrożna!
  
  Miażdżymy wroga w bitwie,
  Rzeczy są takie przewiewne ...
  Chociaż burza szaleje nad światami,
  I nadchodzi duszące zaćmienie!
  
  Nikt nie ostoi się do grobu,
  I nie ulegną ani trochę nazistom...
  Zapisujesz chłopców w zeszytach,
  I naostrz wszystkie miecze do przeklinania!
  
  Tak to prawda, nadejdzie świt bez granic,
  Wszyscy doznają radości, uwierz mi ...
  Otwieramy kolejne światło -
  Ręka dziewczyny sięga wysoko!
  
  Możemy to zrobić, uwierz
  Co, o czym nie śmiemy marzyć...
  Wyraźnie widzimy najjaśniejszy cel,
  Żadni bojownicy nie niosą bzdur!
  
  Ale musimy żartobliwie polecieć na Marsa,
  Otwórzmy tam pola i policzmy rubiny...
  I oskarżymy faszystów prosto w oczy,
  Nad nami unoszą się hordy cherubinów!
  
  Niech kraj sowiecki będzie sławny,
  Co dało komunizm narodom ...
  Jest nam dana na zawsze przez narodziny -
  Za Ojczyznę, za szczęście, za wolność!
  
  W Rosji każdy wojownik pochodzi ze żłóbka,
  Dziecko ciągnie za rączkę do pistoletu...
  Dlatego jesteś pod wrażeniem złoczyńcy,
  Rozliczamy potwora!
  
  Tak, będziemy przyjazną rodziną
  Co komunizm zbuduje we wszechświecie...
  Poznamy prawdziwych przyjaciół,
  A naszym biznesem będzie tworzenie!
  
  W końcu komunizm rodzi się na zawsze,
  Aby dorośli i dzieci byli szczęśliwi ...
  Chłopiec czyta też sylaby
  Ale płomień demiurga świeci w oczach!
  
  Niech radość ludziom na zawsze
  Że walczą razem o sprawy Svaroga ...
  Wkrótce zobaczymy wybrzeże Wołgi,
  I będziemy na honorowym miejscu Boga!
  
  Tak, wrogowie Ojczyzny nie mogą złamać Rosji,
  Będzie jeszcze mocniejszy niż stal...
  Rosja, jesteś matką dzieci,
  A nasz ojcze, uwierz mądremu Stalinowi!
  
  Nie ma przeszkód dla Ojczyzny,
  Idzie do przodu bez zatrzymywania się ...
  Król piekieł wkrótce dostanie mata,
  Mimo że ma tatuaże w rękach!
  
  Oddamy nasze serca za Ojczyznę,
  Wspinajmy się po wszystkich górach, uwierz mi wyżej...
  My dziewczyny mamy dużo siły
  Czasem wysadza nawet dachy!
  
  Za Rosję chłopiec dał również abonament,
  Powiedział, że będzie walczył zaciekle...
  I błyszczący metal w jego oczach
  A RPG jest ciasno schowany w plecaku!
  
  Więc nie wygłupiajmy się
  Jeszcze lepiej, stójmy wszyscy razem jak ściana ...
  Zdawanie egzaminów tylko na pięć,
  Aby rządził Abel, a nie zły Kain!
  
  Krótko mówiąc, ludzie będą mieli szczęście,
  A moc Svaroga nad świętym światem ...
  Żartobliwie rozbijasz faszystów,
  Niech Łada będzie szczęściem i idolem!
  Dziewczyny zaśpiewały wspaniałą piosenkę. A potem wybuchnęli śmiechem. Cóż, ich zęby są jak perły.
  Alenka walczy również z mudżahedinami.
  A dziewczyna demonstruje poziom - po prostu super.
  A gołymi palcami rzuca śmiertelną siłą granatu.
  I podczas gdy ta piękność wciąż bazgra z karabinów maszynowych.
  Blondynka nuci:
  - Katastrofy, kataklizmy...
  Jakbyśmy nie znali Boga!
  A teatr tego życia -
  Zawiezie dziewczyny do trumny przed upływem terminu!
  Anyuta zagruchała, pokazując zęby:
  - Za ZSRR!
  A z bosymi palcami rzucę kolejny dar zagłady.
  Więc Alla walczy z wielką furią. Ona jest naprawdę walczącą dziewczyną. A z gołą piętą rzuci zabójczy dar śmierci.
  I będzie ryk:
  - O komunizm najświętszego poziomu!
  Wtedy dziewczyna pokaże język.
  Maria walczy również z wielką rozpaczą. I walczy jak prawdziwy bohater w spódnicy i bikini. A jej gołe nogi znów rzucają prezent zagłady.
  Maria gruchała:
  - Chwała czasom komunizmu!
  Igrzyska olimpijskie bulgotały, obnażały twarz i wysyłały dar śmierci z gołymi podeszwami:
  - Chwała naszym czasom komunizmu!
  Maroussia zauważyła, kosząc Afgańczyków i piszcząc:
  - Chwała Rosji i wolności!
  Matryona, kosząc kolejną linię, mruknęła:
  - O zwycięstwa w świętej wojnie!
  A także jak szczeka...
  Dziewczyny śpiewały w refrenie, komponując w biegu:
  Ponad gwiazdami przelecimy nad planetą
  Słońce będzie jasno świecić...
  Heroizm Komsomola uwielbiony,
  Zamienia myśliwego w grę!
  
  Nadejdzie wspaniały czas
  Gdzie burza z piorunami błyszczy nad światem ...
  Jabłko kwitnie masowo,
  Oczywiście nadchodzi wiosna!
  
  Będzie era, uwierz komunizmowi,
  Gdzie jest jakakolwiek osoba demiurg.
  Zmyjemy z twarzy plamę faszyzmu,
  Jeśli potrzebujesz wiosłować i orać!
  
  Rosyjscy bogowie staną się nad światem,
  Przynieś ludziom radość i śmiech ...
  włosy namaścimy mitrą,
  Aby osiągnąć sukces w chwalebnym biznesie!
  
  Tak, Rosja to kraj światowy,
  Komunizm to święty kraj...
  Dziewczyna biegała boso,
  Urodziła się pannie młodej!
  
  Tak, kochaj piękno Rosji,
  Co uczyniło metal z kamienia ...
  Uwierz mi, ludzie staną się szczęśliwsi
  Niech napalm wyleje się z nieba!
  
  Nie szukasz szczęścia bez Roda,
  On da miłość na zawsze ...
  Pod piętą w bitwie pod Svarogem,
  Krew wylewa się z diabłów!
  
  Nie ma piękniejszego kraju gigantów
  W szeregach ma elfy i krasnoludy...
  Jesteśmy na zawsze zjednoczeni z Ojczyzną,
  Wygramy w każdej walce, którą znasz!
  
  Więc dlaczego człowiek jest taki smutny?
  W końcu znałeś moc Svaroga ...
  Wywoływać przyzwoite uczucia
  Nasza Łada miłości jest idealna!
  
  Stanie się lepszy niż wszechświat, uwierz mi-
  Jeśli komunizm zacznie rządzić...
  Jesteśmy szczęśliwymi dziećmi Svaroga -
  Rozproszmy faszyzm na kwarki!
  
  Wkrótce Ziemia się rozpromieni,
  Wkrótce będzie wielki sukces...
  A Yarilo, wspaniałe słońce wzejdzie,
  i nada blasku wszystkim!
  
  Wypijmy do Ojczyzny, chłopaki,
  Aby Rosja rozkwitała na zawsze ...
  Aby była nieskończona pensja -
  O czym nie jest wstyd marzyć!
  
  Niech Rosja wzniesie się ponad wszechświat,
  i pokaże wszystkim uśmiech Boga...
  Swoją siłą w bitwach niezniszczalną,
  Ujawnimy najbardziej przebiegłe oszustwo!
  
  Wkrótce słońce zaświeci jaśniej
  Przestrzeń stanie się jak wewnętrzny dziedziniec...
  Więc palisz gorętszy ogień,
  Naostrz siekierę ze stali!
  
  A potem z pieśnią wielkiej Łady,
  To zrodziło potężnych Bogów ...
  będziemy mogli wyciąć dzikie plemię,
  Ortodoksyjni synowie z mieczami!
  A ci wojownicy będą się śmiać...
  A swoimi gołymi obcasami jednocześnie wyrzucą śmiercionośne prezenty śmierci!
  To są dziewczyny, zwłaszcza gdy podniosły miotacze ognia i nacisnęły guziki swoimi szkarłatnymi sutkami. I wysłali na wroga ogniste, bardzo płonące strumienie, z których wszystko było zwęglone.
  Dziewczyna krzyknęła zgodnie:
  Wielkość Rosjan uznawana jest przez planetę,
  faszyzm został zmiażdżony ciosem miecza...
  Jesteśmy kochani i doceniani przez wszystkie narody świata,
  Mieszkańcy wszystkich krajów wkraczają do komunizmu!
  Alenka wyskoczyła z bazooki, naciskając guzik szkarłatnym sutkiem. A morderczy dar śmierci wyleci i rozerwie mudżahedinów na strzępy.
  Dziewczyna zaśpiewała:
  Stalin, Stalin, chcemy Stalina,
  Żeby nas nie złamali...
  Powstań mistrz Ziemi ...
  Anyuta rzuciła granatem gołymi palcami. Potem nacisnęła guzik rubinowym sutkiem i zaćwierkała:
  Stalin, Stalin, dziewczyny są zmęczone,
  Jęk rozchodzi się po całej ziemi...
  Gdzie jesteś mistrzem, gdzie ...
  Gdzie jesteś gdzie!
  Rudowłosa Alla, waląca we wroga, gruchała, szczerząc zęby:
  - Gdzie jesteś gdzie!
  A także jej bosa pięta wyrzuci teraźniejszość zagłady. I błyskawica wyleci z sutka truskawkowego.
  I uderz w mudżahedinów. Te dziewczyny to po prostu superklasa!
  Maria, dziewczyna o złotych włosach, również z całej wściekłości wysadzała bose stopy.
  I da linię talibom. I ponownie naciśnij z malinowym sutkiem. A dziewczyna jest całkiem fajna.
  I ćwierkało:
  - Za komunizm!
  Olimpiada agresywnie wpływa na wroga. A z bosymi palcami wystrzeli bumerang.
  I odetnij głowy Mudżahedinom. Po czym zaśpiewa:
  - Za wielki komunizm,
  Tylko w górę, nie krok w dół!
  Marusya też będzie uderzać i śpiewać jak na mudżahedinach:
  - Chwała Bogu Svarogowi,
  Wszyscy talibowie na rogu!
  A jej bose palce rzuciły we wroga cytryną. A potem ona, szkarłatnym sutkiem, spali wroga.
  Matryona bazgra na wrogu, a jej bosa pięta również zostanie zużyta przez wroga.
  A dziewczyna ryczy:
  - Inaczej szczekam, inaczej zwyciężę,
  Inaczej kogoś zjem!
  Alenka wzięła sześciolufowy moździerz. Podniosła go z Anyutą. I jak to weźmie i uderzy w mudżahedinów. Dziewczyny nawet z gołymi obcasami wbiły się w ziemię z odrzutu.
  I ćwierkały:
  Stalin to chwała militarna,
  Stalin naszej młodości to lot...
  Walka i wygrywanie piosenkami
  Dziewczyna idzie boso do Edenu!
  Tutaj dziewczętom oczywiście należy się to, co należy. Jak lupanut, cała bitwa Mudżahedinów zostaje zburzona.
  Albina i Alvina, niech trafić przeciwnika pociskami z powietrza. I skręć je w spiralę.
  Albina nacisnęła pedał gołą piętą i zaćwierkała:
  - Za Ojczyznę, naszą matkę!
  A potem szkarłatny sutek naciśnie przycisk.
  Alvina również zachowuje się bardzo agresywnie. A bosymi palcami posyła na wroga pociski. I przyciska guziki z rubinowymi sutkami. I robi to w trybie rozszerzonym.
  Alvina śpiewała:
  - Nie możesz wygrać w naszym sporze,
  wierzę, że dyktatura wkrótce zostanie obalona...
  Pokonamy smoka deszczu,
  Wróg zostanie odrzucony w bitwach!
  Te dziewczyny są po prostu super i najwyższej klasy!
  To są dziewczyny-pilotki. Walcz boso iw bikini. Dlaczego dziewczyny potrzebują ubrań? Ona im tylko przeszkadza!
  Albina ćwierkała:
  O tej dziewczynie z bosymi stopami,
  Nigdy nie zapomnę ...
  Ona z ciężką kosą,
  I jak jasna gwiazda!
  I znowu piękno będzie naciskać swoim nagim, okrągłym obcasem.
  Taka dziewczyna w rzeczywistości nic nie zniesie. Tutaj jest taka piękna.
  A obie blondynki zaśpiewają jak:
  - Walcz i odważ się za Ojczyznę,
  Wtedy zbudujesz raj we wszechświecie!
  Te dziewczyny to najwyższa klasa. Wydają się być produktem super klasy .
  Ale Elizabeth uderzy wroga jak śmiertelna siła. I wysadź go na strzępy.
  A jej czołg tak działa. Obraca wieżę i uderza ją śmiercionośnym pociskiem.
  Catherine, gdy naciska gołą piętę na dźwignię i vyaknet:
  - Jestem najpotężniejszym na świecie!
  Elena też naciśnie guzik szkarłatnym sutkiem na piersi i ćwierka:
  - Na chwałę komunizmu!
  Euphrosinia pisnęła:
  - Za wielkie osiągnięcia.
  To naprawdę dziewczyny, których potrzebujesz. I jest w nich tyle temperamentu.
  I tak idzie i strzela. A karabiny maszynowe bazgroły na wrogu. Więc nie można tak łatwo zatrzymać takiego samochodu.
  Elżbieta syknęła:
  - I wokół jak parada,
  Wrzucimy mudżahidów do piekła!
  I znowu muszla wysłana przez naciśnięcie sutka truskawkowego leci. To są dziewczyny - bardzo superklasa!
  Angelica i Alice również pracują z karabinami snajperskimi.
  Alice zestrzeliwuje samolot. Następnie gołymi palcami wdzięcznych, opalonych nóg rzuca granat i piszczy:
  - Za Rosję i wolność do końca!
  Angelica uderzyła także trzech mudżahedinów jedną kulą i bulgotała:
  - Oficerowie, Rosjanie....
  A jej bosa pięta wyrzuciłaby śmiertelny prezent śmierci.
  Alicja, nadal strzelając, brała i poddała się, uderzając wroga na motocyklu:
  - Niech wolność zabłyśnie....
  A jej nagie palce zaczną totalną destrukcję.
  Angelica również rozpali ogień z długiej beczki, uwalniając dar śmierci i wrzeszcząc:
  - Sprawianie, że serca biją zgodnie!
  Oto dziewczyny - najwyższej klasy i super!
  Oleg Rybachenko i Margarita Korshunova obaj biorą i tną mudżahedinów mieczami.
  A potem chłopiec i dziewczynka zaczęli gwizdać. A oszołomione wrony spadły na głowy talibów. Ta eksterminacja poszła na całość.
  A dzieci śpiewały chórem:
  Będziemy walczyć w Afganistanie
  Uwierz, że pokonamy złego talibów...
  Coś unosi się we mgle dymu,
  I wiedz, że cherubin unosi się nad nami!
  ... ROZDZIAŁ 15.
  A w Chinach wybuchła wielka wojna....
  Natasza i jej zespół odparli atak niezliczonej armii niebiańskiego imperium. Odważnie Chińczycy to naród wojowników.
  A dziewczyny gryzmoliły je z karabinów maszynowych. I dosłownie skosili całe szeregi.
  Natasza strzelając z karabinu maszynowego i rzucając granat bosą, wyrzeźbioną, opaloną nogą, śpiewała:
  - Za wielki komunizm,
  Nie przestajesz strzelać!
  Zoya również trafiła na linię. Potem ciąła mieczami, odtrącając Chińczykom głowy, i pisnęła:
  - Na nową granicę!
  I znów zaczęły się bose palce, coś śmiertelnego.
  A potem dziewczyna ze szkarłatnym sutkiem naciśnie przycisk bazooki.
  Augustine strzela jak z granatnika. A także przyniosła spust z rubinowym sutkiem.
  Dziewczyna wzięła go i gołą piętą rzuciła granatem. I podarł masę Chińczyków.
  A potem zaśpiewała:
  ogrom kosmosu,
  Zasłona śmierci ...
  Niwelujemy góry -
  Drapieżne ssanie!
  A Augustine oblizała usta, przypominając sobie, jak energicznie pracuje z językiem, dla przyjemności i rozkoszy.
  Svetlana wzięła i pieprzyła się z wyrzutni rakiet, naciskając przycisk z truskawkowym sutkiem. I było tak wspaniale...
  A dziewczyny gruchały:
  - Za wielki komunizm carski!
  Potem cztery dziewczyny spluwały razem... Tysiąc chińskich żołnierzy zostało powalonych z powodu wstrząsu mózgu.
  To są dziewczyny - akrobacje.
  Natasza wzięła go i ćwierkała, a wszystkie inne dziewczyny śpiewały za nią chórem;
  Rosja to wspaniały kraj,
  komunizm na najwyższym poziomie,
  Łada została nam dana przez urodzenie,
  Przecina miecz ostrzem Svaroga!
  
  Jesteśmy dziewczynami przed nami
  Członkowie Komsomołu atakują ...
  I nie ma innego wyjścia
  Głos dzwoni!
  
  Pokonamy przeciwników,
  Dla matki Rosji ...
  Przecież cherubin jest nad nami,
  Nadchodzi Biały Bóg Mesjasz!
  
  Stworzenie w kraju
  Nasz będzie wyższy niż słońce ...
  W końcu ludzie na całej Ziemi,
  Walczy dzielnie o wolność!
  
  Ojczyzno jesteś naszą matką
  Wielka Rosja,
  Wilk próbował rozerwać na kawałki
  Dziewczyny stały się piękniejsze!
  
  Możemy to zrobić
  Cała niespodzianka jest dość zabawna ...
  Cięcia bosą stopą
  Dziewczyna z mocą Komsomola!
  
  Czarny Bóg nie zniszczy,
  On też jest Synem Know Roda ...
  I jest szkodnik Svarog,
  Liczmy na wyciągnięcie ręki!
  
  Dziewczyny kochają boso
  Dzielnie pędzą przez zaspy...
  Nie złapiesz łani na siłę,
  W naszym plecaku nosimy RPG !
  
  Jeśli dziewczyna jest kochająca
  Uwiodłem podstępnie faceta...
  zrobiłem to żartobliwie
  Nie wysyłaj go do hodowli!
  
  Biały Bóg jest wielkim Bogiem,
  Stworzenie we wszechświecie...
  A smok już nie żyje,
  Pojawi się nowe stworzenie!
  
  Rosja to wspaniały kraj,
  W nim dziewczyny są zawsze nagie ...
  Szatan atakuje
  A dziewczyny widzą warkocze!
  
  Cóż, i wieczny Bóg Svarog,
  Co zrobiła Ziemia przed Rodziną...
  Potrafi zagiąć wszystkich naraz w róg,
  W trosce o nowe pokolenia!
  
  Przywódco Wielki Jezu,
  Również Syn, uwierz Rodowi ...
  Odrzućmy oczywiście asa,
  Pogoda będzie świetna!
  
  I wtedy zaczyna się gra
  Ten, który nie jest fajniejszy...
  Jesteśmy takimi fraera
  Chmury właśnie się rozproszyły!
  
  Bóg jest naszą Wszechmocną Rodziną,
  Sprawi, że planeta będzie jaśniejsza ...
  Da nam wszystkim pożyczkę zdrowia,
  Aby było słodsze!
  
  Ze względu na Pana Chrystusa,
  Przewiniemy wszystkie mile...
  Dziewica jest czysta
  Abel żyje - Kain jest pokonany!
  
  Nadchodzi fajny dzień
  Pan wszechświata stał się geniuszem ...
  A kikut był zarośnięty trawą ,
  Na światło pokoleń!
  
  Oto dziewczyny boso
  Znowu szybko pobiegli...
  W ich piersiach nie ma silikonu
  W oddali widać komunizm!
  
  Dziewczyny chciały wiedzieć
  Pokonaj wszystkich mężczyzn stopami ...
  Aby był raj od kobiety,
  Nie deptane butami!
  
  Cóż, w skrócie to już koniec,
  Wkrótce będą przeciwnikami...
  Piękno ma młodość
  Wiedz, że żołnierze atakują!
  
  Wtedy walka się skończyła,
  A Svarog podniesie miecze ...
  Rod będzie z tobą na zawsze
  Za Matkę Rosję!
  W ten sposób dziewczęta tych Chińczyków eksterminują i śpiewają.
  A tu też Stalenida w walce i wymachiwania mieczami. A jej piersi są przymocowane specjalnymi magicznymi bateriami, które wyrzucają błyskawice. A Chińczycy są jak świr.
  Stalenida wzięła i zaśpiewała:
  - zamek błyskawiczny, zamek błyskawiczny, zamek błyskawiczny,
  Nasza kochana, bosa rodzina!
  Veronica uderzy tę kobietę granatnikiem - najwyższej klasy.
  A jej język jest taki długi.
  Co więcej, strzelając z granatnika, dziewczyna naciska guzik ze szkarłatnym sutkiem. To jest fajne i świetne.
  Veronica wzięła i zaśpiewała:
  - Jestem najfajniejszą dziewczyną na świecie,
  A dwa razy dwa to wcale nie cztery!
  A dziewczyna z gołą piętą weźmie i odda granat. Oto jest, co za walka.
  Victoria niszczy również wrogów. A jej sutki są rubinowe w akcji. I jej bose palce, ponieważ używają czegoś całkowicie destrukcyjnego, co dosłownie niszczy wrogów.
  Victoria wzięła go i zaśpiewała:
  Potnę was, potnę was wszystkich,
  Pokroję cię! Pokroję cię!
  A potem jej naga pięta wzięła i uległa wrogom. To są piękne dziewczyny.
  Ale z nieba Anastasia Vitmakova zadaje miażdżący cios. Także dziewczyny w jednym bikini iz przyjemnością piszczy.
  W tym samym czasie piękność znów drży i śpiewa:
  Wyżej i wyżej i wyżej
  Błyskawiczny wzrost naszych ptaków...
  I w każdym śmigle oddycha-
  Spokój naszych granic!
  A teraz ta wiedźma nabierze powietrza i szkarłatu, jakby przejrzała truskawka nacisnęła guzik sutkiem. I natychmiast kilkanaście pocisków trafiło w Chińczyków.
  Anastasia wzięła to i zaćwierkała:
  - Zniszczymy wszystkich z całej siły!
  Akulina Orłowa wraca do akcji. A ona jest taką fajną pięknością. A jej bose stopy, pełne wdzięku, opalone i tak uwodzicielskie, naciskają na pedały i rzucają bomby na wroga.
  To są dziewczyny ze złotymi włosami.
  A Anastasia Vitmakova jest rudowłosa i jak płomień.
  A Mirabela Magnetic też ma włosy, jak wiosenne dmuchawce.
  A także jak weźmie i osadzi, naciskając sutek, który błyszczy jak rubin. Ta dziewczyna sama w sobie jest zniszczeniem.
  I tak wzięła i wypuściła na wroga całą chmurę trujących igieł. Przyciskała guziki bosymi palcami, wypluwając prezenty śmierci.
  Potem bulgotała:
  - jestem najsilniejszy na świecie,
  Niszczę moich wrogów w powietrzu!
  A dziewczyna obnaża perłowe zęby. To naprawdę akrobacja dziewczyny, a jej włosy mienią się jak kopuły cerkwi prawosławnych.
  A ona na przykład może okazać się czymś bardziej pretensjonalnym.
  A Anastasia Vitmakova wzięła i używając gołych palców u nóg, wysłała na wroga całą kostkę trującego szkła. Wybuchnie i wykrzykuje niezliczone ciała Chińczyków. I rozerwij je na kawałki.
  Rudy wojownik śpiewał:
  - Morderstwo, morderstwo jest bezwstydnie brudne,
  A w nocy iw dzień jest tak samo!
  I znowu, taka śmiertelna i destrukcyjna rzecz zabierze i zderzy się z wrogami z samolotów.
  A dziewczyny z powietrza pokazują piekielne kłopoty i najwyższe ogniwo zniszczenia.
  Oleg Rybachenko, wiecznie młody zabójca, który wygląda jak około dwunastoletni chłopiec, weźmie i zagwiżdże.
  Kruki po zawale serca mdleją i znajdują się w gruzach. Ich ostre głowy przebijają czaszki Chińczyków. To naprawdę brutalna walka.
  Chłopak wykonuje technikę mieczem - odleciała jednocześnie atutowa dama i kilkanaście chińskich głów.
  Oleg Rybaczenko, przecinając wrogów na pół i rzucając groszkiem zniszczenia gołymi palcami, piszczy:
  - Chwała czasom komunizmu,
  Zniszczmy jarzmo pacyfizmu!
  Margarita Korszunowa, trzymając w ręku asa maczug, odcięła im głowy i ćwierkała:
  - Chwała rosyjskim bogom!
  A bose stopy dziewcząt wzięły i rzuciły we wroga grochem zniszczenia i zniszczenia.
  A Margarita wzięła go i zaśpiewała:
  - Za wielki komunizm,
  Zatrzymajmy dziką masę!
  To kolosalna dziewczyna.
  A wojowniczki też nalegają.
  Alenka machnęła mieczami. I kotlety. A potem wytrwałymi palcami weźmie rękojeść granatu. I jakby rzucił nim we wroga. I wielu Chińczyków się rozpadnie.
  Alenka wzięła i zaśpiewała:
  Walka jest święta i słuszna,
  Boso dziewczyny w ciemności ...
  Lekka bitwa nie o chwałę -
  O życie na Ziemi!
  A dziewczyna będzie się śmiać.
  Anyuta z wielką pasją niszczy także przeciwników. A potem jej piersi zostały obnażone. I wzięła go ze szkarłatnym sutkiem, naciskając przycisk joysticka.
  A potem wleć do wrogich min.
  Tak dziewczyny radzą sobie z wrogami. I są takie bose, takie seksowne i silne.
  Anyuta wzięła i zaśpiewała:
  - Dzięki Bogu Jezu,
  Swoją krwią ocalił ludzkość...
  Nie poddawaj się ludziom, których jesteś kuszony,
  Dał ludziom swój święty rozkaz!
  Rudowłosa, walcząca z Allą agresywnie zauważyła:
  - Bóg to tylko iluzja!
  Następnie wzięła go i nacisnęła spust rubinowym sutkiem. I jak wybuchł z niego ostry płomień.
  Alla zauważyła, szczerząc zęby i śpiewając:
  - Szczęśliwy bez Boga,
  Całkiem możliwe jest stać się ...
  Weź mężczyznę -
  Bogatszy w łóżku!
  I tak po tym fragmencie diabeł czerwonego garnituru będzie się śmiał.
  Tak, to jest dziewczyna zdolna do wszystkiego. I bardzo kocha mężczyzn. A szczególnie lubi pracować z językiem. Ona tak bardzo to wszystko kocha.
  Maria walczy także z armią chińską. I robi to z wielką furią.
  Dziewczyna o włosach koloru złotego liścia brała i strzelała z pistoletów maszynowych z trującymi igłami.
  Odciąłem dużo chińskiego i pisnąłem:
  - Białe konie, białe konie,
  Nie dopadnie nas! Nie dopadnie nas!
  I tak Maria wzięła i gołymi palcami wystrzeliła śmiertelny prezent zniszczenia.
  A potem wydała:
  - Diabeł jest tutaj
  Diabeł tam jest...
  Życie i śmierć-
  Czyste oszustwo!
  Igrzyska, gryzmoląc Chińczyków, zanotowały:
  - A czym jest prawda?
  A ona też go wzięła i mocnymi, bosymi stopami rzuciła beczkę z materiałami wybuchowymi.
  Potoczył się i szarpnął. A całe przypominające bitwę imperium Imperium Niebiańskiego wzniosło się wysoko w niebo.
  Igrzyska olimpijskie brały i uderzały ponownie. Użyłem też szkarłatnego sutka, jak duża truskawka.
  A wojownik śpiewał:
  Byłbym na niebie, byłbym na niebie!
  Boso i dużo śniegu!
  Alenka zauważyła ze śmiechem:
  - Diabeł, diabeł, ratuj diabła,
  Ktoś, ktoś przyniósł wirusa....
  Daj nam, daj nam miecze w nasze ręce,
  Nawet Chrystus nie pomoże!
  Olympiada podniosła wąż i wysłała z niego strumień spienionej benzyny. Rozbłysnął jak miotacz ognia. A teraz strumień ognia spadnie na Chińczyków. I spalmy je.
  A Olimpias zaśpiewała:
  - Jaki twórca,
  Niebo lub piekło ...
  Zabija wszystkich -
  Twoja trucizna!
  A wojownik wziął go i mrugnął piekielnymi oczami. Wspomnienie epidemii koronawirusa w XXI wieku. A ta piekielna epidemia sprawiła, że wszyscy chorowali. Powstało pytanie: dlaczego Bóg tego potrzebuje?
  Ale teraz czasy są inne i dziewczyny po prostu walczą z Chińczykami.
  Marusya wzięła w ręce potężny granat, odepchnęła się gołymi, umięśnionymi nogami i gruchnęła:
  - Do zmian w przestrzeni!
  Matryona podniosła, szczerząc zęby i rzucając czymś o wielkiej i bardzo niszczycielskiej sile:
  - Zmiana - domagają się nasze serca,
  Zmiana - nasze oczy domagają się!
  Alenka, strzelając do Chińczyków i rzucając granatami bosymi stopami, podniosła się z wielkim podnieceniem:
  - W naszym śmiechu i naszych łzach,
  I pulsowanie żył!
  Zmiana, czekamy na zmianę!
  Anyuta agresywnie zauważyła, kosząc przeciwników i naciskając przycisk z truskawkowym sutkiem na piersi:
  - Cały kraj obejmuje pierestrojka,
  W naszym kraju atom się rozpada!
  Rudowłosa Alla, miażdżąca wroga gołymi palcami stóp i błyszczącymi jak rubiny sutkami, wsparła impuls:
  Poznaj pulsację serca i żył,
  Łzy naszych matek dzieci....
  Maria zaatakowała wroga czymś bardzo zabójczym i dodała, pokazując zęby:
  - Mówią, że chcemy zmiany,
  Zrzuć smocze jarzmo łańcuchów!
  Igrzyska olimpijskie energicznie potwierdziły. W tym samym czasie dziewczęta wzięły i gołymi podeszwami odepchnęły bombę z lontem, która wzleciała w powietrze i zapiszczała:
  - Smocze jarzmo się skończyło!
  A teraz dziewczyny znów są w podnieceniu i transie bojowym.
  Olympiada, gryzmoląc wrogów karabinem maszynowym, który produkował prezentacje dużego kalibru, zauważyła:
  -Od złego smoka,
  Rod uratował Ziemię ...
  I cień nieba
  Zostawił ludzi!
  Alenka agresywnie deklarowała, brutalnie miażdżąc wrogów, z agresywnymi manierami:
  - zostanę absolutnym mistrzem świata,
  A ja zawiozę cię prosto nad Ocean Spokojny!
  To dziewczyny ze swoimi piekielnymi procesorami.
  A bose stopy piękności rzucają czymś niezwykle agresywnym, prowadzącym do śmierci.
  Zauważyła Anyuta, przyciskając czerwony sutek do przycisku moździerza, zmiażdżyła Chińczyka i ryknęła:
  - Za wspaniały rozmiar, jaki mają mężczyźni!
  Te dziewczyny są bardzo piękne i rozumieją, co oznaczają silni mężczyźni. Są zabawne i dodają energii.
  Alenka zachowuje się bardzo pięknie i zadaje miażdżące ciosy bosymi stopami.
  I znów latają z wielką siłą granatów.
  Wojownicy walczą. A z boku przejeżdża czołg z miotaczem ognia. Wypuszcza strumień gwałtownego ognia. Płonie i pali wszystkich martwych. A rzeki płyną jak płomień wybuchający z wulkanu.
  Przejechał duży czołg. I zostawił masę zwęglonych ciał.
  Walcząca Alla wzięła i zagwizdała:
  - Zabawa, zabawa, poznajmy nowy rok!
  Wtedy jej bosa, pełna wdzięku noga znów rzuciła dar śmierci z kolosalną, niszczącą siłą. I podarł masę Chińczyków.
  Samoloty Albiny i Alviny przeleciały nad dziewczynami. Te dziewczyny zaczęły uderzać rakietami w żołnierzy niebiańskiego imperium.
  Albina nacisnęła guzik szkarłatnym sutkiem. Zrzuconą bombą zburzyła cały chiński batalion i zaćwierkała:
  - Jestem najfajniejszą kobietą na świecie!
  Alvina również uderzy swoich wrogów rakietą, używając rubinowego sutka i piszcząc:
  - Chwała czasom komunizmu!
  I znowu wyśle coś zabójczego, używając gołego obcasa. Ta dziewczyna jest bardzo piękną blondynką.
  A na lądzie Maria, dziewczyna o włosach koloru złotego liścia, wzięła ten sam sutek w kolorze dojrzałych truskawek, który naciskała i z wielką, niszczycielską mocą rzucała miny na przeciwników.
  Potem dziewczyna wzięła go i zaśpiewała:
  - jestem najfajniejsza na świecie,
  Chodzę boso przez zaspy śnieżne!
  A dziewczyna wzięła go i wystawiła język. Wojownik stał się najfajniejszy i potężniejszy.
  Maria wzięła i znowu swoim nagim, okrągłym obcasem wystrzeliła coś destrukcyjnego.
  Natychmiast eksplodowało kilka groszków.
  I rozbił cały batalion żołnierzy niebiańskiego imperium. To jest naprawdę bardzo fajne.
  Maria wzięła go i zaśpiewała:
  - Przyjdź do mnie nagi chłopczyk Alik,
  Przyprowadź chłopców - też nagich!
  I jak wojowniczka się śmieje i pokazuje język, a potem jak pluje.
  Ale olimpiada wzięła i też splunęła. A światło zabierze i wyleci z jej ust. I spal dużo chińskiego. To jest dziewczyna - powiedzmy po prostu super kobieta.
  A potem jej nagie, mocne nogi wzięły i rzuciły beczkę nitrogliceryny.
  I ten, który eksploduje... A eksplozja będzie bardzo kolosalnym zniszczeniem. I jakby ktoś rzucił małą bombę atomową.
  Tyle jest dziewczyn, które ryczą jak dzikie i nieugięte ...
  Olga wciąż walczy ze swoim miotaczem ognia. A dziewczyna biegnie, błyskając nagimi, okrągłymi szpilkami.
  I pali Chińczyka, pali się mocno...
  Tutaj też są kaci. Torturowali dziewczynę Seraphima. Była oczywiście rozebrana i przeszukiwała kompletnie nago.
  Łapy brudnych mężczyzn wspinały się po dziewczynie w intymne miejsca. I czuli jej piersi, łaskotali jej pięty.
  Wczołgał się do jej ust, wczołgał się do odbytu palcami. A potem wsadzili Serafinowi w tyłek i maczugę.
  Dziewczyna krzyczała z bólu i upokorzenia. I to było tak obrzydliwe.
  I nadal ją czuli ...
  A potem wzięli go i włożyli na specjalne siodło. A stalowe igły wbiły się w pochwę piękności. A ona zgrzyta zębami i wyje z bólu.
  Była wyciągnięta. I położyli ciężarek z jednej strony, zawieszając go na haku. A z drugiej strony kaci też przykręcali ciężar. To było tak drogie, jeśli chodzi o powodowanie bólu.
  A dziewczyna jęczała i ryczała. I cierpiała nieznośny ból. I tak dziewczyna została ponownie pobita batem.
  A ona siedzi w siodle. Igły nakłuwają jej pierś, do stóp przykręca się ciężarki. I bicz spadł mi na plecy. Dokładniej, nawet dwa baty zostały uderzone przez silnych katów z Chin.
  A potem przynieśli pochodnię do prawej nogi i płomień polizał okrągły, różowy obcas dziewczyny. A potem pochodnię przyniesiono do lewej nogi katów. A ogień też polizał moją nagą piętę, ale z drugiej strony.
  A dziewczyna znów krzyknęła z dziką wściekłością. Bili ją dwoma batami, piekli jej bose stopy i jednocześnie biczowali ją. Ale kaci z Chin niewiele z tego mogli zobaczyć.
  I zaczęli smarować klatkę piersiową dziewczyny brudnymi łapami. I obmacywali ją z wielką agresywnością. A dziewczyna jęknęła z bólu i poczuła się jak chrząszcz rozbierany na części.
  Ale potem jej pierś stwardniała od szorstkich dotknięć katów i spuchła. A dziewczyna stała się znacznie lepsza. I tu znowu pochodnie są przynoszone do nagiego popiersia piękna. I zastrzelmy to.
  Dziewczyna z piekielnego bólu zawyła w dzikim szale. A dziewczyny są bardzo piękne i bardzo seksowne, kiedy biją i torturują.
  A potem nakłuwają jej pierś i smażą jej nagie, pełne wdzięku nogi i rozciągają je ciężarkami, a piersi wciąż palą.
  I dopiero teraz główny kat zaczął zadawać pytania. A dziewczyna milczy. Mówiąc dokładniej, nie chodzi o to, że milczy, ale jej krzyki nie składają się na osobne słowa. Ona po prostu wyje.
  Na rozkaz naczelnego kata z pieca wyjęto stalowe pręty z ostrymi gwiazdami.
  Jaśniały szkarłatem od gorąca.
  I zaczęli bić dziewczynę po plecach, bez strachu iz nieludzką wściekłością.
  Tak to bolało jak diabli. Nic dziwnego, że są to chińscy kaci...
  Ale to im nie wystarczało. Na głowie dziewczyny wciąż spoczywał wieniec cierniowy. Dodano nieszczęście.
  Oleg Rybaczenko, kontynuując walkę i rzucając groszkiem śmierci gołymi palcami, ćwierkał:
  - Zwycięstwo czeka, zwycięstwo czeka,
  Ci, którzy chcą zerwać kajdany...
  Zwycięstwo czeka, zwycięstwo czeka -
  Będziemy w stanie pokonać zło, ciemność!
  Margarita Korshunova, kontynuując siekanie Chińczyków, gruchała, trzymając motyla swoimi mieczami:
  - Chwała wielkiemu, świętemu komunizmowi,
  Sprawmy, aby cały świat był szczęśliwszy...
  Zniszczymy zły pacyfizm
  W imię wielkiej, świętej Rosji!
  Następnie dziewczyna wzięła i gołymi palcami wystrzeliła tuzin trujących igieł, uderzając wroga. I to była świetna zabawa.
  Oleg Rybaczenko wziął go i gwizdnął, wymachując mieczami. A tysiące wron, które zebrały się na polu bitwy, spadły na głowy chińskich żołnierzy.
  Chłopiec terminator zaśpiewał:
  - W imię rosyjskiego Svaroga,
  Stwórzmy więcej!
  I znowu zabrano chłopcu bose palce i rzucono śmiertelny prezent śmierci. I tak silny z odrobiną antymaterii, że cały chiński pułk spłonął w płomieniach zagłady. A dzieciak, który jest jednocześnie supermanem, śpiewał:
  Rosja jest naszym świętym państwem,
  W nim Wszechmocny Rod zbudował Eden ...
  Potężna wola i nieskończona chwała,
  Wkrótce nie będziemy mieć żadnych problemów!
  ... ROZDZIAŁ 16.
  Biegną cztery piękne dziewczyny w bikini: Natasha, Zoya, Augustina, Svetlana.
  Tutaj dzielnie przystępują do bitwy z Mudżahedinami.
  Natasza strzela z granatnika do oddziałów Imperium Islamskiego, talibów, przewraca czołg w bok i woła:
  - Ojczyzna nas nie zapomni!
  Potem jej bosa stopa rzuca granat w żołnierzy talibów. Słychać krzyk i pisk, masa rozerwanych bojowników islamskiego imperium. A jednemu generałowi armii, Mao, odcięto rękę.
  Zoya, która również pisała o talibach, zauważyła ze zdziwieniem:
  - Platynowy zegarek!
  Augustine rzuciła granatem w żołnierzy Imperium Islamskiego gołymi palcami i skinęła głową:
  - I powiedzieli też, że Mao jest żebrakiem!
  Svetlana, gryzmoląc talibów, dała, mrugając i gołym, okrągłym, różowym obcasem, ukazując pakiet wybuchowy z materiałami wybuchowymi:
  - Główne bogactwo tkwi w duszy!
  A masa żołnierzy talibów została rozerwana. To była kolosalna bitwa między dwiema kolosalnymi armiami.
  Natasza upadła na brzuch... Nad nią przeleciał szturmowiec. Dziewczyna odwróciła się i uderzyła go w ogon. Uderzyłem w samochód. Zaczęła palić i zostawiła za sobą bujny pociąg.
  Tak, to imponujące zastosowanie nowego kompleksu Igla. Spala olej jak rozgrzany metal.
  Zoya uderzyła także w inny samolot szturmowy Talibów. Uderzyłem go w ciało, a potem zaśpiewałem:
  - Nigdy nie poddamy się wrogowi,
  Pod pniami ścinam przeciwników!
  A dziewczyna gołymi stopami objęła bukiet granatów. A potem, jak z wielką zręcznością, rzuci nim we wroga.
  A kolejny samobieżny dział imperium islamskiego przewróci się.
  Widać, że żółw z potężnym działem kręci się z połamanymi wałkami, a gąsienice pękają.
  Zoe zauważyła z uśmiechem:
  - Zrobimy wszystko wspaniale!
  Augustyn również walczy rozpaczliwie. Podskakuje i biegnie na talibów, strzelając. A jej miedziane włosy powiewają jak flaga bojowa. Imponująca gracja w dziewczynie.
  Rudowłosa bestia nuci:
  - Uczyńmy świat pięknym,
  I weźmy lot ...
  Nasza Sowiecka Rosja,
  Potężna armia cię pokona!
  Swietłana, agresywnie strzelając do przeciwników i kosząc ich jak kosą, również rzuciła granat gołymi, wytrwałymi palcami i pisnęła:
  - Do lotu na wyżyny!
  Pracowały cztery dziewczyny. I strzelała i biła przeciwników z wielką rozpaczą i symbolicznym atakiem.
  Oprócz nich walczyły inne dziewczyny. Załoga Elżbiety odleciała najnowszym T-72.
  Dziewczyny są oczywiście w tym samym bikini i boso. Prowadzą swój samochód.
  A czołgi talibów pełzają. W zasadzie jest to kopia T-54, niezbyt niebezpieczny pojazd.
  Elżbieta rozkazuje, a Catherine, wsparta na nagich, okrągłych, dziewczęcych obcasach, celuje z broni.
  A jeśli to lupanet, to dokładnie go pokroi.
  Z lufy wypluwa się ciężki pocisk, który z dużej odległości trafia w czołg talibów.
  Elena, która dostarczyła muszlę, wykrzykuje:
  - To kolosalne!
  Kierowca Efrosinya potwierdza:
  - Zdecydowanie tak!
  A jej nagie, zrogowaciałe podeszwy naciskają na pedały. Czołg gwałtownie przyspiesza. Potem znowu zwalnia. I następuje śmiertelny strzał.
  Załoga czterech E na wysokości.
  Czołg znowu rusza i długa lufa się obraca. Zabójcza armata strzela ponownie. W momencie pojawienia się T-72, najlepszego czołgu na świecie. I oczywiście pokazuje swoje.
  Elżbieta, strzelając i uderzając przeciwników, notatki:
  - Jesteśmy prawdziwymi patriotami ZSRR!
  Katarzyna stwierdziła dobitnie:
  - Wszyscy patrioci Związku Radzieckiego!
  I strzeliła, wciskając guzik, głowę, różową piętę.
  Tak, tutaj dziewczyny nie należą do tych, które siorbią kapuśniak w łykowych butach. Ich czołg znów jest w ruchu.
  Z daleka nie boi się pocisków talibów. I uderzyli wroga z pięciu, sześciu kilometrów.
  To są dziewczyny - czego potrzebujesz. Mają moc gniewu i płomień namiętności. A także pewność zwycięstwa.
  Elizabeth patrzy przez lunetę. Afgańskich samochodów jest niewiele. Ale są też amerykańskie sprzedawane imperium islamskiemu na kredyt. Te maszyny są również słabsze od rosyjskich. Do tego mają wyższą sylwetkę, co znacznie ułatwia trafienie.
  Catherine namierzyła i uderzyła w chiński samochód wyprodukowany w Ameryce. I jednym strzałem oderwał wieżę.
  W ten sposób bije charta.
  Elena, radiooperator i ładowniczy, potwierdzili:
  - Tak trzymaj!
  I znowu wylatuje pocisk, zabijający dla Afgańczyków. Dziewczyny w całej okazałości.
  Cóż, to jest czołg.
  Ale oni biegną, błyskając różowymi szpilkami dziewczyny w bikini do samolotów.
  Tak, myśliwce szturmowe są gotowe do bitwy.
  Anastasia Vitmakova wskakuje do najbliższego samolotu. I spoczywa na pedałach z gołymi podeszwami.
  Wtedy samochód płynnie rusza.
  Wojownik w czerwonym garniturze, o idealnej sylwetce, mówi:
  - Radość, w Panu moja siła,
  Raduj się w Panu z mocą doceniającą!
  I uśmiecha się z perłowymi zębami. Władimir Putin oczywiście nie jest wielkim władcą. Ale w tym przypadku prowadzi wojnę porównywalną do Wielkiej Wojny Ojczyźnianej.
  Afgańczycy naciskają i wkraczają na terytorium Rosji.
  Oto miodowa blondynka - walcząca Akulina Orłowa. Również dziewczyna, której potrzebujesz.
  I znowu w bikini i boso. Jest bardzo ładna i opalona.
  Kiedy biegnie do samolotu, mężczyźni się gapią. A chłopcy służący podbiegają i całują pełne wdzięku ślady jej bosych stóp.
  To jest dziewczyna.
  Akulina trzepocze i wlatuje do samolotu szturmowego. Jest bardzo gładka, a jednocześnie szybko się schodzi.
  Akulina śpiewała:
  - widzę niebieską linię na niebie,
  Z hałasem nabieram wysokości!
  A teraz jej samolot szturmowy widzi pierwszy cel na niebie - samolot afgański.
  Dziewczyna bez zastanowienia zrzuca go z armat samolotu, bijąc go z dużej odległości.
  Potem blond terminator zaśpiewał:
  - jestem najdokładniejszy na świecie,
  Zasłynęła w tej audycji!
  Akulina zachichotała... Wspomnienia przemknęły przez to, jak więźniowie całowali jej bose stopy, nagie, zakurzone podeszwy.
  To było zabawne. A talibowie czołgali się na kolanach, całując bose stopy rosyjskiej dziewczyny.
  Mirabela Magnetic również biegnie do samolotu. Jej nogi są tak opalone, muskularne, nagie i pełne wdzięku.
  A jakie zachwycające płytki prasowe. To tylko cud.
  Mirabela to wojowniczka, która po prostu demonstruje najwyższą klasę zachowania i jednocześnie standard urody.
  A jej włosy błyszczą jak złoty liść. A ciało jest ledwie zakryte bikini.
  A jakie wdzięczne ślady zostawiają jej nagie, rzeźbione nogi. To urocza dziewczyna.
  Można go podziwiać przez długi czas bez zatrzymywania się.
  Więc uderzyła w pedały gołymi podeszwami, a atak myśliwca gładko zniknął z pasa startowego.
  Mirabela zaśpiewała ze śmiechem:
  - Tu nie ma słabego miejsca,
  Spotkamy świt!
  Teraz wszystkie trzy dziewczyny są w powietrzu, co oznacza czarne godziny dla talibów.
  Anastasia Vitmakova wysyła śmiertelny pocisk w afgański czołg i przebija go. Następnie mówi:
  - Za komunizm!
  Akulina Orłowa również walczy z wielkim sukcesem. Oto jej wystrzelona rakieta, która rozbiła działo samobieżne. Dziewczyna piszczy:
  - O wielkość planety i chwałę października!
   I znowu wysyła we wroga coś niezwykle zabójczego.
  Mirabela Magnetic trafnie bije wroga i nuci:
  - Raz, dwa, trzy... Rozerwij wszystkich wrogów! I oderwij głowę talibom!
  Triumwirat walczy bardzo umiejętnie i desperacko. Dziewczyny tutaj są, spójrzmy prawdzie w oczy, piękności.
  A ich szturmowcy skaczą po niebie, co jest bardzo fajne. I nie tylko to, zestrzeliwują samoloty Talibów.
  To są malowane piękności. Żadne imperium mudżahedinów nie będzie w tarapatach. Oto jeden strzał, a jednocześnie zestrzelono aż trzy afgańskie samoloty.
  Anastasia Vitmakova, szczerząc zęby i uśmiechając się uprzejmie, nacisnęła guzik gołym, różowym obcasem.
  Uderzyłem w samochód i pisnąłem:
  - To moja kapitalna prośba!
  Akulina Orłowa potwierdziła, powalając wroga:
  - I poruszaj się szybko w nosie!
  Dziewczyny tutaj są niewiarygodnie luźne. I znowu kilku afgańskich bojowników zostało zestrzelonych. To jest ich najwyższy zawód. Tutaj dziewczyna o kolosalnej sile.
  A teraz Anastasia uderzyła w bunkier z generałem talibów. I poleciał w powietrze.
  Jak ziemia uniosła się i płonęła od uderzenia dziewcząt. A to dopiero początek.
  Snajperki również są na wojnie.
  Alice i Angelica ze swoimi karabinami. Polują na żołnierzy talibów i celnie strzelają.
  Najpierw namierzaj funkcjonariuszy.
  Dziewczyny też wolą walczyć tylko w jednym bikini. Są odważne i bardzo piękne.
  Również Alice jest blondynką, a Angelica jest czerwona.
  Strzelają na zmianę i uderzają celnie.
  Alice zestrzeliła pułkownika talibów celną kulą i zapytała rudowłosego partnera:
  - Jak myślisz, czym są czarne dziury w rzeczywistości, czy to tylko hipoteza?
  Angelica celnym strzałem odcięła także innemu afgańskiemu oficerowi i odpowiedziała:
  - Znalazłem chwilę, żeby zadać takie pytania!
  Alicja odpowiedziała westchnieniem:
  - Niestety nie było lepszego czasu!
  A dziewczyna gołymi palcami rzuciła mały granat. Tuzin talibów zostało rozerwanych na strzępy.
  Angelica odpowiedziała, strzelając ponownie:
  - Myślę, że czarne dziury nie wpływają na plon ziarna!
  Alicja zgodziła się z tym:
  - Też tak myślę - chociaż...
  Rudowłosa bestia rzuciła gołą piętą prezent zagłady, ponownie miażdżąc przeciwników i wydała:
  - O komunizm na Wenus!
  Alicja dodała:
  - I na Marsie też!
  Obie dziewczyny strzelają prosto. I są bardzo krągłe i umięśnione.
  Na przykład, kiedy talibowie zostali schwytani, zmusili go do pocałowania zakurzonych podeszw. Tak więc wojownik islamskiego imperium Talibów był tak zaniepokojony, że dosłownie wyrzucił kopyta.
  Alicja odpowiedziała z westchnieniem:
  - Przepraszam za niego!
  Angelica zgodziła się:
  "W ogóle nie potrzebujemy tej wojny!
  Alicja dodała:
  - I talibowie też!
  Rudowłosa bestia dowcipnie zauważyła:
  - W okularach z Chin jestem taki fajny!
  Wojownicy są naprawdę zabawni.
  Mają tyle jasnego uroku.
  Alicja ponownie rzuciła dar śmierci swoim nagim, okrągłym obcasem i gruchnęła:
  - O nowe zwycięstwa!
  Angelica również dokonała zniszczenia na wrogu, używając bosej stopy i jęknęła:
  - Za Ojczyznę!
  Tak te dziewczyny poszły swoimi drogami... Karabiny snajperskie działały z pełnym poświęceniem.
  Alenka również walczyła, broniąc miasta przed talibami. Ruiny były wszędzie i piętrzyły się ruiny.
  Dziewczyna ustawiła kolejkę do żołnierzy imperium islamskiego Talibów, skosiła całą ich linię.
  A potem Alenka rzuciła granat gołymi palcami, rozpraszając Chińczyków i piszcząc:
  - Za Ilyę Muromets!
  Anyuta nabazgrała także na talibskich żołnierzach imperium afgańskiego. I bardzo dobrze ją zasadziła. To, co nie jest kulą, to trafienie.
  I uderzony upadek talibów, słowo w stosach.
  A dziewczyna, wciąż naga, różowa, z okrągłym obcasem, rzuci groszek śmierci i zaśpiewa:
  - Chwała ZSRR! Nie mamy problemów!
  I znowu dobrze wycelowana linia i stos trupów.
  Alla też jest w bitwie. Wycięto talibskich żołnierzy imperium afgańskiego. Jest taką promienną dziewczyną. Znokautuje talibów jak markę igłą. W tym samym czasie śpiewa:
  - A na wysokości gór gwiaździsta cisza,
  W morskiej fali i wściekłym ogniu!
  I zaciekły i zaciekły ogień!
  A teraz jej nagie palce znów ciskają morderczym i niszczącym darem śmierci.
  Dziewczyny tutaj są bardzo ładne i wszyscy są w bikini. I taki krągły i muskularny.
  Maria też walczy. Powala masę talibów, kosi ich z wielką łatwością i nuci:
  - Życie to tylko chwila - między przeszłością a przyszłością,
  Życie to tylko chwila - trzymaj się tego ...
  Kto z mężczyzn może pochwalić się swoimi ciałami,
  A dziewczyna ma myśl - zakręć!
  A jej bosa stopa ponownie rzuci dar unicestwienia z kolosalną niszczycielską siłą.
  To naprawdę dziewczyny - po prostu najwyższa klasa i akrobacje najwybitniejszych pilotów.
  I jak ich bose stopy są pełne wdzięku i uwodzicielskie.
  Igrzyska również walczą z ogromnym podnieceniem. I kosi wrogów bez ceremonii. Niszczy ich całymi szeregami.
  A potem nagie palce wspaniałej piękności rzucają dary całkowitego unicestwienia.
  Następnie igrzyska olimpijskie zaśpiewały:
  - Nie, bystro widzący nie zniknie,
  Wygląd członka Komsomola jest jasny ...
  Głos ludu jest czysty
  A strużka jest promienna!
  
  Wierzę, że cały świat się obudzi
  Skończy się faszyzm
  A słońce zaświeci -
  Oświetlając drogę komunizmu!
  I znowu goła pięta wyrzuca na raz całą masę granatów.
  To są dziewczyny. Jest w nich tyle piękna. A talibowie maszerują jak tsunami. Jest ich dużo i dosłownie bombardują rosyjskie pozycje trupami. I wspinają się tak agresywnie.
  Wojska imperium afgańskich talibów próbują przejąć cały świat. A w tym przypadku Rosja.
  Maroussia strzela do talibów. Jej nagie palce rzucają cytryną z drzazgami. I znowu igły lecą w różnych kierunkach. Wojownicy talibskiego imperium islamskiego są szyci.
  Mudżahedini są bardzo odważni, a dziewczynki, które ich gryzmą, ledwo mają czas na zmianę wstążki. Są dosłownie obsypani trupami.
  Marusya zaśpiewała z uśmiechem:
  - Stalin żyje w moim sercu,
  Abyśmy nie znali smutku...
  Drzwi zostały otwarte w kosmos -
  Gwiazdy nad nami błyszczały!
  I znowu bosa, wyrzeźbiona noga dziewczyny rzuca granat z dużą, śmiercionośną siłą.
  To jest piękno.
  Matryona również strzela do wroga i jest bardzo celna. Konie wrogów i rzuca śmiercionośną siłą granatu gołymi palcami. Rozbija przeciwników i piszczy:
  - Komsomol to nie tylko wiek,
  Komsomol to moje przeznaczenie!
  I znowu dziewczyna oddaje celny strzał. A zabity generał talibów upada.
  Alenka nuci, miażdżąc mudżahedinów:
  - Nierozerwalny związek wolnych republik,
  To nie była brutalna siła, nie strach, który zebrał ...
  I dobra wola ludzi oświeconych,
  A w snach przyjaźń, światło, rozsądek i odwaga!
  I po raz kolejny gołe palce dziewcząt o wyrzeźbionych, opalonych nogach rzucają granat z morderczą i niszczącą siłą.
  A masa talibów trafia do przodków.
  Rzuciła prezentem śmierci i Anyutą gołą piętą.
  Przewrócony czołg afgański. A jego połamane wałki toczyły się po polu.
  Wypalona trawa, na niej masa trupów.
  Anyuta zaśpiewała z uśmiechem:
  - Wojna szaleje z talibami,
  Wojna bez konkretnego powodu ...
  Szatan uwolnił się -
  A wraz z nim nadeszła śmierć!
  Alla nabazgrała także bardzo trafnie na talibskich żołnierzach imperium afgańskiego. A rudowłosa dziewczyna gołymi palcami wystrzeliła kawałek plastydu.
  A dwa tuziny Afgańczyków zostało wyrzuconych w powietrze i tam zapaliło się.
  Alla zaśpiewał:
  - Poznał nieśmiertelną chwałę w bitwach,
  Nasi ludzie są świetni w bitwach jak orzeł...
  Wiem, że minie wiele pokoleń,
  A wojownik Rosji - osiągnął wielkość!
  Wtedy Alla ponownie rzuciła gołymi palcami morderczy dar zagłady.
  Maria, pisząc o talibach, zauważyła:
  - To nasza najwyższa klasa!
  I rzuciła bosymi palcami, destrukcyjny dar unicestwienia.
  Potem dziewczyna o żółtych włosach zaśpiewała:
  - Granat, granat, granat śmiercionośny,
  Chińczycy czekają na najfajniejszy zwrot!
  Igrzyska olimpijskie zaznaczyły się agresywnie, kosząc talibów koszących trawę jak kosę. I rzucając gołymi palcami kolejny prezent zagłady, dziewczyna wydała:
  - Będzie bardzo fajnie!
  Marusia, kosząc wrogów i rzucając śmiercionośnymi darami śmierci gołymi palcami, pisnęła:
  - Za duże zmiany!
  Matryona nokautując Afgańczyków i rozdając prezent piekielnej śmierci gołą piętą, rozdała :
  - O prawdziwy komunizm w ZSRR!
  Są to dziewczyny z bosymi stopami i bosymi obcasami prasy talibskiej.
  Ale Veronica i Tamara wycelowały pociski w wojska imperium afgańskiego. I są wystrzeliwane z trzaskiem, niszcząc pozycje talibów. To jest bitwa.
  Veronica i Tamara migoczą boso na różowych szpilkach i naciskają przyciski joysticków.
  Veronica zaczęła niszczyć i pisnęła:
  - O nowe zwycięstwa ZSRR!
  Tamara miażdżyła wrogów, uwalniając dary zniszczenia, i jęknęła, naciskając przycisk gołymi palcami:
  - To wielka impreza świata!
  Dziewczyny śmiały się i pokazywały języki.
  Również Victoria gołymi palcami swoich bardzo pięknych i uwodzicielskich nóg naciska przyciski joysticka.
  I rozbija bunkry i bunkry wroga z Islamskiego Imperium Talibów. To są dziewczyny, które niosą za sobą zagładę.
  Veronica przejechała dłonią po płytkach prasowych i pisnęła:
  - O zjednoczenie planety i całego świata!
  Oto Stalenida w walce. Jest dziewczyną, która potrafi walczyć z zahamowaną wściekłością.
  A teraz jej klatka piersiowa drży. To jest dziewczyna. A jej język jest taki szkarłatny.
  A teraz teraźniejszość śmierci leci destrukcyjnie.
  Stalenida nuci z piekielnym uśmiechem:
  - Świat stanie się czystszy i piękniejszy,
  W trosce o naszą Ojczyznę-Rosję ...
  Nadchodzi wściekły Afghan -
  Dam mu miecz w twarz!
  Veronica zgodziła się z tym:
  - Rosja jest zobowiązana do pokonania talibów!
  Oto dziewczyny biegnące do ataku. A ich nogi są bardzo uwodzicielskie i błyszczą z wielkim wdziękiem.
  Walczą tu także wolontariusze z Niemiec. Tutaj w szczególności załoga czołgu Gerdy.
  Niemki też są boso iw bikini.
  Rudowłosa Charlotte naciska gołymi palcami na przyciski joysticka i uderza w wrogi czołg.
  Następnie mówi:
  - Będziemy bronić Niemiec na dalekich granicach.
  Gerda również strzela bosymi palcami do znienawidzonego wroga i piszczy:
  - Za białe bractwo!
  Christina również walczy bardzo dzielnie. I bardzo produktywnie używa bosych palców.
  Z lufy czołgu wylatują prezenty śmierci. Niszczą i palą wszystko wokół siebie.
  A to bardzo zabójczy i niszczycielski czołg.
  Krystyna zaśpiewała:
  - Nasz komunizm jest w wielkiej chwale,
  Podnieśmy sztandar nad czerwień!
  A dziewczyna naciśnie guziki bosą piętą.
  Magda też bardzo dobrze strzela. Uderza wroga z dużą celnością, zrywa wieże pociskami i piskliwie:
  - Za Ojczyznę - naszą matkę!
  A także jej gołe palce u stóp w biznesie.
  To są dziewczyny - sama lawa wulkanu - krew i mleko. I jak miażdżą mudżahedinów, nie dając im wytchnienia, ani najmniejszego pobłażania.
  Gerda zaćwierkała, posyłając pocisk bosymi palcami do wrogiego czołgu:
  - To jest oszałamiające!
  Dla dziewczyn nie ma prawdziwych problemów.
  A oto piękna ninja z Japonii ponownie zajęła się Afgańczykami.
  Jeśli już zaczęli niszczyć, to robią to z wielkim upodobaniem i rozmachem.
  Dziewczyna ninja o niebieskich włosach ciąła talibów dwoma mieczami, zamiatając młyn i gruchając:
  - Za wielkie osiągnięcia Japonii!
  A jej naga pięta wyrzuciła kulę z kolosalną siłą zniszczenia i unicestwienia.
  Dziewczyna ninja o żółtych włosach podała technikę motylkowych ostrzy i krzyknęła:
  - O największe zwycięstwa!
  A jej nagie palce rzuciły grochem zagłady, rozdzierając kilkudziesięciu Afgańczyków.
  Dziewczyna ninja z rudymi włosami, również cięta mieczami, od lewej do prawej i ukośnie.
  Potem zagruchała:
  - O kosmiczną Japonię!
  A nagim obcasem dziewczyna rzuciła torbę z węglem wybuchowym i tym, jak zmiażdży wroga.
  Dziewczyna ninja o białych włosach wydała przyjęcie, beczkę gwoździ, zdmuchując głowy talibom i pisnęła:
  - Za największe niebiańskie imperium!
  A gołymi palcami będzie rzucał jadowitymi igłami, które przebijają śniadych wojowników.
  Takie cztery dziewczyny ninja okazały się agresywne iz wielkim entuzjazmem odrąbywały Afgańczykom głowy.
  W przestworzach walczyli także piloci najwyższej klasy.
  W szczególności Albina i Alvina.
  To takie urocze blondynki. Wystrzeliwują pociski lotnicze na wroga.
  Albina strzelała gołymi palcami. Zestrzelił na raz tuzin afgańskich samolotów i gruchał:
  - Za Ojczyznę wielkiej epoki!
  Alvina odcięła wroga i nokautując jednocześnie tuzin pojazdów talibów, po prostu naciskając gołą piętę, dała:
  - Za Wielką Rosję i ZSRR!
  To dziewczyna z najwyższej klasy, naprawdę super. A jej partner jest po prostu nadpobudliwy.
  Dziewczyny są oczywiście fajne i mają największą mądrość.
  A tu też Margarita jeździ na motocyklu i strzela do talibów.
  I z nią i Violą.
  Dziewczyny koszą żołnierzy afgańskiego imperium talibów.
  Viola wyrzuca bombę z wózka gołymi palcami i ryczy:
  - Za Ojczyznę, za Putina!
  Margarita również rzuciła dar zniszczenia, naga, z wdzięcznym zgięciem podeszwy stopy i zachichotała:
  - O zwycięstwo wielkiego komunizmu!
  I obie dziewczyny wybuchną śmiechem. I dają linię do odcięcia całej linii chińskiego.
  Ale Ola i Nadieżda prowadzą bojowy pojazd piechoty. Świetnie też strzelają z kilkunastu karabinów maszynowych na raz. I tak Chińczycy są desperacko i umiejętnie skoszeni.
  To są kobiety. I oczywiście również w jednym czerwonym bikini, opalona i bosa.
  Ich nogi są w ruchu i wysyłają Afgańczykom oskarżenia o zniszczenie i śmierć. Te dziewczyny są po prostu super!
  Olya gruchała, szczerząc zęby:
  - Komunizm będzie istniał na całym świecie!
  Nadieżda chętnie się z tym zgodził, kosząc żołnierzy afgańskiego imperium talibów i naciskając pedały piętą:
  - Jesteśmy lojalni sprawie Lenina!
  Wojowniczki na BMP są oczywiście bardzo greyhoundami i silnymi.
  A oto Valentina i Larisa, które również uderzają w talibów lotnią.
  I zrzucają bomby gołymi palcami. Bardzo dobrze niszczą wrogów z imperium afgańskiego.
  Valentina, strzelając do znienawidzonego wroga, warknęła:
  - Za Ojczyznę - naszą matkę!
  Larisa, odcinając mudżahedinę, przyciskając swój nagi, bardzo piękny i estetyczny różowy obcas, pisnęła:
  - Wybijmy ducha talibów!
  Anna i Angelina również zajęły się tu talibami. Dziewczyny korzystały z podziemnego zbiornika. I to jest poważne.
  Maszyna jest mała, ale wydajna.
  Anna strzelała do wroga, skosiła masę talibów i ćwierkała, naciskając przyciski gołymi palcami:
  - O zwycięstwa epoki czerwonego kraju!
  Angelina, kosząc przeciwników i wynurzając się z ziemi czołgiem, pisnęła, szczerząc zęby:
  - Komunizm jest nieśmiertelny!
  Po raz kolejny jej nagi, sprężysty obcas przysłał dar zniszczenia.
  ... ROZDZIAŁ 17.
  Ostatecznie schwytany pułk specnazu, który stał się dziećmi, został ostatecznie wyczerpany. A chłopcy dostali porcję jedzenia i zasnęli.
  I marzyli o czymś wyjątkowym...
  Murzilka, Cheburashka i Crocodile Gena przylecieli super pociągiem do Wielkiej Niedźwiedzicy. Razem z nimi złota kula podskakiwała z krzesła.
  Komputerowa bransoletka zadzwoniła i pojawił się hologram przedstawiający ładną twarz dziewczyny. Zaśmiała się i pisnęła:
  - Jak się mają piloci? Nudzisz się w kabinie?
  Murzilka sprzeciwił się:
  - Możesz grać w locie! Mamy nawet coś!
  Krokodyl Gena potwierdzony:
  - Tak, w Hypernet jest tyle gier! Przynajmniej zatankuj!
  Czeburaszka zasugerował:
  - Możesz nawet grać z pięcioma na raz!
  Złota kula sprzeciwiła się:
  - Nie dziel pięć przez dwa! Więc będą nierówne siły!
  Dziewczyna zachichotała i zasugerowała:
  - Niech jak w dżungli - każdy dla siebie!
  Krokodyl Gena zgodził się:
  - Naprawdę lepiej - każdy dla siebie!
  Czeburaszek zaproponował własną wersję:
  - Może spróbujmy strategii ... Pięciu budowniczych i tysiąc różnych zasobów, z których wyrośnie armia kolosalnych rozmiarów!
  Murzilka skinęła głową na znak zgody:
  - To byłoby bardzo fajne!
  Piłka podskoczyła i zaśpiewała:
  - Godzina szczęścia -
  Jest czas na zabawę ...
  Szczęśliwa godzina -
  Staraj się nie tracić tej godziny!
  Dziewczyna zachichotała i zaćwierkała:
  - W świętej wojnie - nasze zwycięstwo będzie!
  I tak piątka wzięła i zanurkowała w macierz Hypernet. Zanurzyłem się w nim głową.
  A oto naprawdę pełna reprodukcja rzeczywistości. Pięć pięknych, opalonych, muskularnych dziewczyn w jednym bikini z młotkami jest już w pełnej gotowości bojowej. W pobliżu leży cały stos z tysiącem surowców: kamienie, żelazo, miedź, węgiel, ropa, drewno, złoto.
  A z tego wszystkiego trzeba stworzyć nową cywilizację, całe imperium.
  Murzilka wydaje rozkaz. I błyszczące bose, różowe szpilki dziewczyny biegną, by zbudować dom kultury dla produkcji innych pracownic.
  Im więcej siły roboczej, tym szybciej pójdzie reszta produkcji. Na samym początku strasznie brakuje zasobów. A potem w trakcie wojny będzie ich tak wielu, że dosłownie nie będzie dokąd pójść.
  Tutaj dziewczyny zaczynają budować dom kultury, energicznie pracując z narzędziami.
  Murzilka zagwizdała... Rozejrzała się. I przejrzałem mapę. Część jest widoczna, ale część jest we śnie. Musisz zbudować młyn i opanować kopalnie za pomocą zasobów. Tu nie ma dobrej pracy. Będziemy musieli roztrzaskać się bez przerw. Teraz jest jeszcze łatwo, dziewczyny budują centrum. Widać ich silne, wydatne mięśnie. Silne ruchy ciała. A ręce i nogi, wszystko jest harmonijne i piękne.
  A włosy są tak lekkie, a skóra jest czekoladowa. Cudowne pracujące dziewczyny.
  Murzilka śpiewała:
  - Uderzmy mocniej,
  Połączmy to razem....
  Dziewczyna jest Komsomołem,
  I czeka nas porażka
  A gang Wehrmachtu wyślemy na złom!
  Oto zbudowane centrum społeczności. Teraz dziewczyny, błyszczące na różowo, okrągłe szpilki, pospieszyły na budowę targu. A wewnątrz domu kultury rozpoczęła się produkcja nowych pracownic. Bez prądu jedzie powoli. A na każdego pracownika wydawane są niewielkie środki, przede wszystkim żywność.
  Murzilka myślała o użyciu kodu łotra? Czy wtedy wszystko pójdzie szybciej? Ale wtedy inni gracze zastosują nieuczciwy kod. Dobra, spróbujmy być szczerzy. Teraz rynek jest budowany. A potem szósta dziewczyna wychodzi z łona. Cóż, niech zbuduje młyn. Jedzenie jest bardzo ważne. I choć zasoby naprawdę nie wystarczą...
  Potem rozlega się sygnał... Dziewczyna znudzona budową tak powoli zastosowała kod łotrzyka. I natychmiast liczba zasobów skoczyła do stu tysięcy jednostek. W tym samym czasie dziewczęta-jednostki zaczęły szybciej budować.
  Murzilka też wpisała na klawiaturze: manna. A wskaźniki poszybowały w górę.
  Rynek pojawił się natychmiast, a dziewczyny pospieszyły na budowę kolejnego domu kultury.
  I jeden i elektrownia, aby przyspieszyć produkcję. Cóż, to dobry pomysł.
  Budowa posuwa się coraz szybciej i teraz powstało nowe centrum, możliwa jest budowa kolejnej elektrowni i centrum. Inna dziewczyna biegnie, migocząc w nagich, wdzięcznych obcasach, trochę bliżej studni postawić budynek do reprodukcji pracownic.
  Tak, prace ruszyły... Elektrownia jest gotowa. I widać, jak bardzo przyspieszyła produkcja. Tutaj dziewczyny szybciej zaczęły wypełzać z bramy. Zaczęli budować nowy ośrodek, elektrownię i pierwsze koszary. I to świetnie.
  Muskularne blondynki w bikini i ich liczba gwałtownie rośnie.
  Murzilka śpiewała:
  -Dziewczyny są różne
  Niebieski, biały, czerwony ...
  Ale wszyscy chcą tego samego
  Stań się silny jako prorokini!
  I tu znowu wzniesiono centrum i elektrownię. Już gotowe jest kolejne centrum reprodukcji robotnic, bliżej studni. A dziewczyny już wyskakują stamtąd, błyskając nagimi, opalonymi nogami.
  Murzilka wydał rozkaz budowy Akademii Nauk. I to oczywiście jest najsilniejszy ruch.
  Młyn został już wybudowany, a pola zmierzają.
  Z koszar wychodzą pierwsze żołnierze. Mają jednolite i pełne wdzięku buty, w przeciwieństwie do robotników bosych. Żołnierze też mogą budować, ale dwa razy wolniej. Póki wojna jest daleko i możesz spokojnie budować.
  Akademia też szybko się buduje. Wszystkie nowe pracownice podbiegają do niej, migocząc w nagich, okrągłych, różowych szpilkach.
  Budowa trwa wesoło iz pieśniami. Dziewczyny są bardzo piękne, a ich uśmiechy są perłowe i tak promienne.
  Akademia jest już gotowa. Możesz włączyć pierwszą opcję - odchwaszczanie pól, zwiększanie plonów i produkcję żywności.
  A dziewczyny zostały częściowo porzucone, aby zbudować kolejną elektrownię i dom kultury. A kolejna część to budowa akademii wojskowej. I spójrzmy prawdzie w oczy - to bardzo fajne, kiedy możesz ulepszyć swoje wojska.
   Murzilka zaczęła też wysyłać nowe dziewczyny w inne miejsca na mapie. Biegają tam i błyskają bosymi stopami, bardzo pięknymi, doskonale ukształtowanymi nogami.
  Żołnierze budują też nowe ośrodki. Dziewczyny zrzucały nawet buty podczas pracy - żeby było bardziej zwinnie.
  Jednocześnie, zapłaciwszy za zasoby, zaczynasz modernizować elektrownie, zwiększając produkcję energii elektrycznej.
  Ponadto pierwsze kopalnie są już w budowie. W tym wydobycie złota.
  Tak, jest aktywna praca.
  Potem Murzilka zostawiła kilka dziewczyn do budowy mennicy. To podwoi produkcję złota. Co za wielkie osiągnięcie w przyszłości.
  Teraz pierwsza kopalnia jest gotowa, a dziewczęta pospiesznie budują nowy dom kultury, aby zatrudnić więcej pracownic.
  Inna dziewczyna biegnie dalej, by odkryć kolejne studnie. Przed nami dużo pracy.
  A teraz akademia wojskowa jest gotowa. Możesz poprawić celność piechoty.
  A dziewczyny zostają wrzucone do budowy pierwszej fabryki samochodów. Wtedy będą mogli szybko skradać się po niekończącej się mapie i przejmować kontrolę nad nowymi terytoriami.
  Murzilka, widząc, jak energicznie pracują dziewczyny i jak ich ciała nawet błyszczą od potu, śpiewała:
  - Wściekły Oddział Budowlany,
  Wściekły oddział budowlany...
  Będziemy w październiku więcej,
  Światła płoną w sercu!
  Jest coraz więcej dziewczyn. Część z nich biegnie na pola do pracy.
  A oto powstaje pierwszy tartak. I to jest skuteczne. W Akademii Nauk uruchomiono nawadnianie pól. A to również poprawia wydajność. I że już niedługo nie będzie problemów z zasobami!
  Murzilka nie zbudowała jeszcze fabryk wojskowych. Ale on masowo tworzył nowe domy kultury.
  Więcej pracownic, więcej zasobów. I piękności są uwalniane.
  Dziewczyny bez przerwy wychodzą z baraku. A także pędzą na plac budowy.
  Fabryka samochodów jest już gotowa. I zaczynają produkować samochody. I wszystko brzęczy.
  Ale w mennicy odbywa się kolejny bieg. I jest też niezwykle skuteczny.
  Wszystkie nowe dziewczyny wchodzą do kopalni. A ich głębia się zwiększa. Piękności pracują z łopatami. Jednocześnie produkcja stale rośnie.
  Dziewczyna zwróciła się do Murzilki przez hologram:
  - A jak budujesz?
  Żółty, puszysty zwierzak odpowiedział:
  - Wystarczająco dobry!
  Psotna dziewczyna zaśpiewała:
  - Dobry! Wszystko będzie dobrze! Wiem to!
  Zabijam wszystkich!
  Dziewczyny już wsiadają do samochodów i jeżdżą po mapie.
  Murzilka zlecił budowę pierwszego zakładu artyleryjskiego. Praca znów ruszyła pełną parą.
  Oto kolejny bieg w Akademii Nauk, obecnie rekultywacja gruntów. A także pompowane są elektrownie.
  A produkcja rośnie. Dziewczyny, zwłaszcza te pierwsze, zaczęły się mocniej pocić i błyszczeć jak naoliwione.
  Murzilka zaczęła budować nową akademię nauk, aby szybciej wprowadzać ulepszenia.
  Jest coraz więcej dziewczyn... I to dobrze. Część z nich pozostaje bez pracy i jest pilnie wysyłana na pola i kopalnie. Możliwa jest także budowa akademii budowlanej w szybkim tempie. Wtedy pojawi się ekwipunek, a struktury będą budowane szybciej.
  Dziewczyny znów biegną na plac budowy, a ich nagie, wyrzeźbione nogi znów błyskają.
  Murzilka żartobliwie zaśpiewała:
  - Och, jakie nogi,
  Jak dobrzy są ...
  Nie bój się kochanie -
  Zapisz swój numer telefonu!
  Ogólnie Murzilka to już pełnoletnia kreskówka. Pojawił się w czasach Stalina i przeżył świt pod Chruszczowem. Po rozpadzie ZSRR Murzilka została zapomniana. Ale wszystkie dobre rzeczy wracają.
  W końcu jednak bajki są nieśmiertelne, podobnie jak ludzie, którzy stali się dziećmi.
  Powstała nowa Akademia Nauk. A ty włączasz bieg, co poprawia kondycję jednostek, dzięki czemu jeszcze szybciej budują i pracują.
  A w drugiej serii narzędzi rolniczych. I znowu dodaje się jedzenie.
  W akademii wojskowej podniesiono szybkostrzelność piechoty. Aż dwadzieścia pięć procent.
  No cóż... Możesz już wybudować drugi barak. A z fabryki wychodzą już pierwsze pistolety z pełnymi wdzięku dziewczętami-strzelcami.
  Cóż, oczywiście potrzebujesz artylerii. Ale nie zaszkodziłaby też fabryka czołgów.
  Czołg to tak cenna rzecz na wojnie. Zwłaszcza jeśli ma dużo karabinów maszynowych.
  Już w oddali budowane są nowe domy kultury, a dziewczęta się kończą. Rozbudowują nowe kopalnie. I budują coraz więcej elektrowni. Jednocześnie ulepszając poprzednie.
  W oddali budowano fabrykę samolotów. Że samoloty też są potrzebne. I on i pas startowy z lotniskami.
  Produkcja rośnie. Tutaj Murzilka włączyła do Akademii Nauk dziedzinę wytopu metali. A produkcja żelaza i złota powinna wzrosnąć o pięćdziesiąt procent. Możesz także dodać produkcję ropy do innej akademii.
  Tak, olej jest słabym ogniwem i niedługo będzie go potrzebować dużo. Chociaż do produkcji ropy nie jest konieczne zatrudnianie dziewcząt, ale wystarczy wywiercić studnię. A potem inwestować środki i pogłębiać je.
  Nie jest też źle pogłębiać kopalnie, wpędzając w nie wszystkie nowe dziewczyny. Coraz więcej zasobów jest wydobywanych i rozprzestrzeniają się po całej mapie.
  Już teraz można uruchamiać dźwigi i budować nowe fabryki.
  Wyczołgał się pierwszy czołg. Uważaj z nim, aby pola nie zostały zadeptane, a jednostki nie zostały stłumione.
  A propos, czy potrzebujesz kawalerii?
  Na wszelki wypadek można zbudować stadninę koni. W nowej Akademii Nauk możesz ulepszyć ekwipunek dla drwali. I podnosi zdobycz drzewa.
  I odpędzać nawozy mineralne, aby wypierać produkcję w rolnictwie.
  Prace trwają... Możesz wyposażyć piechotę w kamizelki kuloodporne. Podnosi witalność i łagodzi zaparcia.
  Cóż, to jest podczas wojny. Oto pierwszy myśliwiec na niebie. I strzeże pozycji z powietrza.
  Murzilka śpiewała z zachwytem:
  - Lato - słońce świeci wysoko,
  Lato jest dalekie od lekcji!
  Lato - będzie mleko z miodem!
  A teraz bombowiec z dwoma silnikami już startuje jako pierwszy.
  Może też zbombardować, jeśli coś.
   A oto pierwszy czołg ciężkiego modelu, który wyszedł. Potężny samochód, choć niezbyt szybki. Ale możesz wziąć i pobiec, a wtedy czołgi staną się znacznie szybsze.
  Murzilka kieruje strategią twardą ręką. Oto kolejne pięćdziesiąt procent produkcji złota i żelaza. A to zwiększa wydajność.
  Kreskówka śpiewała:
  - Złoto, złoto, złoto...
  Czyste bez oszukiwania!
  Pełnoprawne złoto
  Wypchaj kieszenie!
  No dobra, jeszcze nie ma wojny, a gospodarkę można rozwijać. Na przykład zbuduj kościół. Przyspiesza również pracę wszystkich konstrukcji i zwiększa produktywność. Tak, a bez kościoła i świątyni nie jest to po ludzku możliwe.
  A dziewczyna, błyskając boso, na okrągłych, różowych szpilkach, biegnie budować kultowe budowle.
  Tutaj, w fabryce samolotów wojskowych, pierwszy czterosilnikowy bombowiec pędzi w niebo. Jest droższy, ale przenosi znacznie więcej bomb i jest trudniejszy do zestrzelenia. Przy okazji możesz zwiększyć przeżywalność pojazdów, niszcząc np. jakość opancerzenia w akademii wojskowej.
  Pieniędzy i innych zasobów jest coraz więcej. Na przykład lekarstwo na gryzonie zwiększa plony o sto procent. A to już jest coś. Nie będzie problemów z jedzeniem. Co więcej, można założyć wiele młynów, a robotnice mogą być ostemplowane w kolosalnych ilościach. Jest coraz więcej niewolnic. Pracują coraz szybciej, zwłaszcza na sprzęcie budowlanym. Możemy więc z optymizmem patrzeć w przyszłość.
  W tym samym czasie poszły też czołgi np. miotacze ognia. A to jest przeciwko piechocie - po prostu super! I możesz już robić działa samobieżne. Są potężniejsze i tańsze w uzbrojeniu i są szybciej stemplowane. Co prawda wieże się nie obracają, ale to nie jest duży problem.
  Na przykład w akademii wojskowej możesz prowadzić wynajem, a szybkość budowy czołgów wzrasta o kolejne trzydzieści procent. I to jest wyczuwalne, bo czołg jest najskuteczniejszym sposobem na przebicie się.
  Jednocześnie wzmocnienie pancerza nie zaszkodzi. Ale w jednej akademii na raz prowadzone są tylko badania. I trzeba dodać coś jeszcze. I pracuj z całą odpowiedzialnością.
  Ale nic, nowe akademie wojskowe zostały już zbudowane i jeździsz szybciej. Na przykład kultywator został wprowadzony do serii w Akademii Nauk. A nawet wzrosła produkcja żywności. Zasoby rosną wykładniczo!
  Murzilka przyspieszyła także produkcję i siłę roboczą. Dojechałem też wypuszczeniem prądu, żeby wszystko jak najszybciej zadziałało. Widać, że jest świetną kreskówką.
  A praca postępuje z ogromnym przyspieszeniem. I znowu dziewczyny biegną ...
  Ale między krokodylem Genom a Cheburashką zaczęły się już pierwsze potyczki z wojownikami.
  W innych sprawach natomiast postanowiono nie rozpoczynać wojny. I wykop więcej sił i zasobów, które są nieograniczone na mapie. Zwłaszcza jedzenie.
  Teraz włączasz serię środków odstraszających owady, a to już prawie dwieście procent wzrostu żywności. Oznacza to, że już teraz można go sprzedawać na rynku zagranicznym. I kup coś rzadszego. Na przykład drewno lub olej.
  Dlaczego jednak nie dodać oleju za pośrednictwem Akademii Nauk. Na przykład metoda wydobycia z łupków? To także kolosalny wzrost. A praca znów ruszyła pełną parą.
  A dziewczyny w ciężarówkach i samochodach jeżdżą po mapie. Coraz więcej nowych krain masteringu. I to się nazywa postęp.
  Tutaj nie możesz dodawać ani odejmować.
  Murzilka nadzoruje produkcję. I buduje nowe fabryki czołgów. W rzeczywistości nie ma sensu dodatkowo budować koszar. Piechota wpadnie pod czołgi.
  I rzeczywiście będzie - rzucać zwłokami. Prawdę można wytworzyć w koszarach, dziewczętach z moździerza i za pomocą miotaczy ognia. Załogi moździerza mogą również uszkodzić i zarysować czołg.
  A zwykła piechota jest w stanie ustawić samochód granatami. Ale jeśli czołgów jest dużo, nie pozwolą na trywialny ostrzał piechoty z karabinów maszynowych.
  W każdym razie czołg jest bogiem wojny!
  A tu jest też bardziej nowoczesny rodzaj broni - pociski balistyczne.
  Fabryki są naprawdę droższe, a sama broń nie jest tania, ale może trafić na duże odległości.
  Murzilka nawet śpiewała z entuzjazmem:
  Mamy rakiety, samoloty,
  Najsilniejszy duch wśród kreskówek...
  Na czele stoją najlepsi piloci,
  Wróg zostanie zmiażdżony!
  I oczywiście szybko buduje się fabrykę rakiet. A nowa broń wejdzie do produkcji. Możesz także pompować kopalnie, pogłębiać je i dodawać pracowników, nie tylko robotników, ale także inwentarz, aktualizując i mechanizując kopalnie. I to jest fajne.
  A jeszcze fajniej jest, jeśli przeznaczysz duże zasoby na modyfikację genetyczną, aby zwiększyć produkcję żywności o kolejne pięćset procent! A potem przynajmniej zapełnij się jedzeniem!
  Murzilka kieruje strategią twardą ręką. Znowu wprowadzamy innowacje wojskowe. Na przykład nowy karabin automatyczny, zwiększający szybkostrzelność piechoty o pięćdziesiąt procent.
  I celownik teleskopowy, który podwaja jego celność. To prawda, pytanie brzmi, dlaczego piechota, skoro główna stawka jest na czołgach?
  Tutaj oczywiście pytanie po pytaniu. Ale Murzilka rozumie, że już kliknął i szkoda odwołać. A wojna była i będzie z piechotą.
  I nikt w historii ludzkości nie walczył samymi czołgami. W międzyczasie będzie można wzmocnić maszyny. Zwiększ na przykład szybkostrzelność i karabiny maszynowe oraz celność dział.
  Jednocześnie potrzebne są również haubice.
  Murzilka rozumie, że wszystko jest potrzebne. Na przykład silnik z turbiną gazową, dzięki czemu wzmocni czołg.
  A co z dodatkami uranu do zbroi?
  A jeśli pozwolimy, aby piła łańcuchowa odeszła w Akademii Nauk? I jak gwałtownie wzrośnie produkcja drewna.
  Jednak na mapie jest wiele lasów i pracownic. I są już ostemplowane w dziesiątkach tysięcy. Więc nie ma problemu z drzewem. A wszystko przeciwnie, zakorzenia się i rośnie.
  Murzilka miał nawet doradcę ekonomicznego. Więc sam język zachorował, żeby wydawać rozkazy. Niech wszystko pójdzie zgodnie z planem.
  Prawda, doradca ekonomiczny zaczął budować nowe koszary, jak mówią, bez piechoty?
  A przy tym oczywiście stadniny koni. Chociaż jeśli jest czołg, to po co kawaleria.
  Kawaleria wygląda na beznadziejnie przestarzałą. Chociaż wygląda pięknie. Ponadto oficerowie jeździeccy.
  A potem są mocniejsze bombowce z sześcioma silnikami. Nie cukier też.
  Niosą piętnaście ton bomb i mogą wszystko zalać napalmem. Każda zbroja może wytrzymać taką siłę. Albo czołgi nowej generacji o opływowym kształcie.
  Na wszystko jest już wystarczająco dużo środków. A czołgi można jeszcze bardziej przyspieszyć, podnosząc płace robotników. A potem wstawiamy na linie produkcyjne z robotami.
  A ilość sprzętu rośnie.
  I coraz więcej samolotów...
  A robotnice poszły do setek tysięcy.
  Było wszystkich pięciu ludzi, a teraz powstało całe imperium, które, należy zauważyć, wciąż się rozwija i przyspiesza działanie jednostek.
  - syknęła gniewnie księżniczka.
  - Masz już dość budowania! Czas na walkę!
  Krokodyl Gena skinął głową przez hologram:
  - Tak, już dostroiliśmy się do diabła! Ile możesz stworzyć!
  Cheburashka zaśpiewał w odpowiedzi:
  - Zniszczenie to pasja,
  Nie ma znaczenia, jaki rodzaj mocy ...
  Moc zawsze piła czyjąś krew!
  Murzilka logicznie dodała:
  - Ale mam miłość do świata!
  Złota kula podskoczyła i zamruczała:
  - Pokażmy klasę na wojnie!
  Nie wcześniej powiedziane, niż zrobione. Pozostawiając gospodarkę doradcom elektronicznym, karykatury i dziewczyna zaczęli rzucać na siebie żołnierzami.
  Oczywiście jako pierwsze do bitwy wkroczyły myśliwce i samoloty zwiadowcze.
  I jest to oczywiście epicka bitwa.
  Potem ruszyły lekkie pojazdy piechoty i transportowce. A za nimi były czołgi i kawaleria.
  Murzilka oczywiście nadal wydawała rozkazy akademiom. Oto najważniejsza rzecz - przyspieszenie wszystkich jednostek. A to wymaga dużo złota i jedzenia.
  Ale efekt nie jest mały. Na niebie wciąż walczą bombowce i samoloty szturmowe.
  I jak dokładnie się zderzą. I piloci w samolotach. Walczą boso iw bikini.
  Ale jednocześnie dziewczyny są tym, czego potrzebujesz. I mają tyle uroku. I walczą umiejętnie manewrując.
  Księżniczka śpiewała:
  - piloci pilotów, bomby lotnicze,
  W ogóle nie podkręcaj nosa ...
  Najlepsi rosyjscy piloci -
  Niedługo zbudujemy raj!
  Bitwy pokazały, że siły wszystkich pięciu armii były niemal symetryczne. Czy Cheburashka miał więcej piechoty, a Gena więcej kawalerii. A dziewczyna miała najwięcej samolotów.
  I rozpoczęła się bitwa. Każdy walczył o siebie. A straty ze wszystkich stron były kolosalne. Ale coraz więcej nowych sił było stemplowanych. Produkcja przebiegała na wszystkich prędkościach.
  Murzilka zauważyła z uśmiechem:
  - Tu ginie pojęcie wartości ludzkiego życia!
  Dziewczyna skinęła głową.
  - Zgadzam się - to okrutne!
  Krokodyl Gena odpowiedział, pokazując duże zęby:
  "Ale oni nie żyją. Czy warto tutaj łamać włócznie?
  Młodo wyglądająca, niegrzeczna kobieta logicznie zauważyła:
  - Żywy i nie żywy to pojęcie względne! Zobacz, jak dziewczyny i one mają uczucia!
  Rzeczywiście, na myśliwcach klasy Aesir pojawiły się dwie dziewczyny. I zmiażdżmy wroga.
  Albina bosymi stopami przyciskała guziki bosymi palcami, pokonała samolot wroga i gruchała:
  - Chwała naszym skrzydlatym orłom!
  Alvina dowcipnie oświadczyła, miażdżąc wrogów w powietrzu:
  - Moja kolosalna siła - żartobliwie podbiłem pół świata!
  Albina wystrzeliła ponownie, strącając bombowiec pociskiem, jednocześnie naciskając przycisk gołą piętą:
  - Tylko połowa świata? Dlaczego nie wszystkie?
  Alvina oddała celne ujęcie gołymi palcami i całkiem logicznie zauważyła:
  - Mamy smak militarny,
  Ale planeta to nie arbuz!
  Albina zachichotała i zauważyła z uśmiechem:
  - A ja myślałem, że planeta Ziemia jest płaska!
  Alvina zgodziła się:
  - Oczywiście, że jest płaski! Cały wszechświat jest dla nas płaski. W końcu jesteśmy w świecie matrixa, skazanym na zabijanie!
  Albina zestrzeliła kolejny samolot i zaśpiewała:
  - Nawet matryca potrzebuje ostrego miecza ze strzałą,
  Przelej więcej krwi w grze koszmarnej ...
  Zabij, zabij - wtedy nagroda będzie twoja -
  A cała rodzina na Ziemi padnie na kolana!
  Hazardzista pokazał to krokodylowi Genie i złośliwie zapytał:
  - Czy oni nie żyją?
  Zielony kreskówka odpowiedział, uśmiechając się:
  - Wszystko na świecie jest względne, a Bóg nie jest aniołem, a diabeł nie jest diabłem!
  Murzilka sprzeciwił się:
  - Nasz świat nie jest zły i zabawny,
   Dlaczego Bóg Stwórca nie jest aniołem?
  Krokodyl Gena wzruszył ramionami i zauważył:
  - Tak, w XXI wieku były różne paskudne rzeczy, jak koronawirus, który kosił ludzi jak zaraza w średniowieczu. Czy myślisz, że po tym Bóg jest takim aniołem?
  Murzilka logicznie zauważyła:
  - Nie było cienia, nie znaliby światła. Gdyby nie było bólu, nie zaznaliby radości z przyjemności... A koronawirus ostatecznie pokonał naukę i wirusa AIDS. Bóg jest przede wszystkim ludzkim umysłem. A ludzki umysł jest najbardziej wszechmocny we wszechświecie!
  Krokodyl Gena skinął głową:
  - Zgadzam się z tym! A my jesteśmy tworami ludzkiego umysłu!
  Dziewczyna zaśpiewała z uśmiechem na twarzy:
  Mój Boże, jak piękna i czysta jesteś,
  wierzę, że Twoja sprawiedliwość jest nieskończona...
  W umysłach ludzi nastanie życie wieczne,
  Jeśli ich cele są całkowicie ludzkie!
  Murzilka skinął głową, włączając kolejną opcję akademii wojskowej, a mianowicie naprawę czołgów i samolotów w terenie i zauważył:
  - Nasze rozumowanie jest wzniosłe, ale to, co robimy, to to, co należy robić tylko dla dzieci poniżej szesnastego roku życia.
  Dziewczyna sprzeciwiła się:
  - Nie! Takie strategie świetnie nadają się do rozwijania inteligencji!
  Czeburaszka zgodził się:
  - Że nasze życie to gra!
  ... ROZDZIAŁ 18.
  Dziewczyny stoczyły heroiczną wojnę z talibami.
  Natasza wzięła i poprowadziła młyn swoimi mieczami. Odcięła mudżahedinom głowy, a potem gołymi palcami rzuciła granat i pisnęła:
  - Za wielką Matkę Bogów Ładę!
  Zoya, gryzmoląc przeciwników z karabinów maszynowych i odcinając im głowy mieczami, gruchała:
  - Za Svaroga!
  A jej bosa, pełna gracji noga rzuciła granat ze śmiertelną siłą niszczącej siły.
  Walczący Augustyn walczy z nową energią. A jej miedziane włosy powiewają na wietrze jak sztandar Lenina.
  Wojowniczka rzuca cytryną gołymi palcami ze śmiertelną siłą i piszczy:
  - Chwała epoce Yarili!
  Potem z jej szkarłatnego sutka uderza jak błyskawica.
  Swietłana również walczy, ścina talibów i rzuca bumerangiem gołą piętą, mówiąc:
  - Za Ruś Kijowską !
  A jej miecze są jak ostrza młyna. Ta dziewczyna to tylko cud.
  Tutejsi wojownicy są najwyższej klasy.
  Wieczny chłopiec Oleg Rybaczenko tnie przeciwników mieczami iz zabójczą siłą rzuca w nich cytryną. Następnie mówi:
  
  - Za wielką Rosję!
  Margarita Korszunowa nadal ścina wrogów. A dziewczyna prowadzi młyn ze swoimi mieczami. A potem jej nagie palce u nóg, gdy rzucają szokujące zniszczenie.
  Wojowniczka gruchała:
  - Za rosyjskich bogów w ZSRR!
  Po czym nieśmiertelne dzieci zabiorą i zagwiżdżą.
  A tysiące wron, które dostały zawału serca, zemdlały, uderzając w czaszki mudżahedinów na śmierć.
  Chłopiec i dziewczynka śpiewali:
  - Będziemy walczyć o jasne jutro,
  Pocałujmy się!
  Potem dzieci gołymi piętami brały i rzucały drutem z wyładowaniem. I pojawiła się cała linia talibów. A ich ciało oderwało się od kości i zwęgliło.
  To właśnie oznacza - dzieci to potwory!
  Ale z nieba Anastasia Witmakova miażdży armię talibów. Tak seksowna i erotyczna jest ta wiedźma. Jest wieczną i młodą dziewczyną, choć walczyła w wojnie domowej. Ale bycie czarownicą nie starzeje się.
  Anastasia to piękna, młoda dziewczyna w tylko jednym bikini.
  A bosymi palcami naciska guziki, powalając wroga i pisząc na całe gardło:
  - Chwała epoce rosyjskich bogów!
  Akulina Orłowa, szczerząc się agresywnie i puszczając oko, wysyłając destrukcyjne szarże w przeciwników, gruchała:
  - O święty komunizm!
  A on to weźmie i naciśnie guzik szkarłatnym sutkiem swojej piersi.
  A potem jej bosa pięta w akcji, w całkowitym zniszczeniu wrogów.
  Akulina śpiewała:
  Czaszka nocą błyszcząca jak sztylet,
  Pokazał, że Szatan rządzi...
  I połykając niewinne ofiary węży,
  Doprowadza wszechświat do szaleństwa!
  Mirabela Magnetic również walczy z entuzjazmem. W walce używa rubinowego sutka i wysyła wrogowi dary śmierci.
  W tym samym czasie śpiewa:
  - Chwała epoce kosmicznych sił,
  Podbijemy - wierzę, że niedługo cały świat!
  A także gołymi palcami u nóg wysyła mudżahedinom morderczy dar śmierci.
  To jest dziewczyna - to ptak najwyższego lotu. Chociaż inne piękności wcale nie są gorsze.
  Anastasia Vitmakova śpiewała z entuzjazmem:
  - Diabeł jest tutaj, diabeł jest tam,
  Gdzie smok jest czystym oszustwem!
  To są dziewczyny - super klasa!
  A bosa pięta dziewczyny chwyciła i nacisnęła z wielką siłą przyciski joysticka. I nastąpiło całkowite zniszczenie.
  To są piloci tutaj. Wyrzuć z łona teraźniejszość unicestwienia. I od razu zniknęło tysiąc bojowników talibów...
  Akulina Orłowa śpiewała z entuzjazmem:
  - Pod świętym sztandarem wolności -
  W pokoju, przyjaźni, szczęściu i miłości...
  Narody łączą się w jasny promień,
  Aby rozproszyć ciemność przed nami!
  I znowu dziewczyna z bosymi palcami, jak naciska przyciski joysticka i wysyła morderczych i destrukcyjnych.
  Mirabela zauważyła, obnażając swoje perłowe zęby:
  - Jesteśmy spokojnymi ludźmi, ale nasz jest reaktywny,
  Duży pociąg pancerny zdołał przyspieszyć ...
  Niech dziewczyny w łóżku nie są bierne
  Nie tylko faceci się całują!
  A dziewczyna ponownie strzela do wroga gołymi palcami.
  Potem dziewczyny w refrenie krzyczą:
  - Śmierć smokowi deszczu!
  To naprawdę zostało skradzione na najwyższym poziomie ...
  W międzyczasie Elizabeth strzela z czołgu i krzyczy na całe gardło:
  - jestem najsilniejszy na świecie,
  Mogę podeptać wszechświat...
  A co niedługo będzie na antenie
  Ojciec i matka nie wiedzą!
  A dziewczyna naciśnie przycisk joysticka swoim szkarłatnym sutkiem. A broń weźmie i uderzy.
  Wypluje pocisk ze śmiercionośną siłą. Przeleci obok i dosłownie opisze łuk.
  Katarzyna również machała swoimi wdzięcznymi i uwodzicielskimi nogami gołymi palcami i śpiewała:
  - Niedługo ruszymy do walki,
  O potęgę Sowietów...
  I wiem, że nie umrzemy
  W walce o to!
  I tak dziewczyna strzeliła ponownie, ale w tym przypadku przyciskając rubinowy sutek.
  Te dziewczyny to po prostu super klasa. Nikt nie może się im oprzeć.
  Elena też jak ogień, przyciskając swój nagi, okrągły, różowy obcas i śpiewając:
  Ludzie stoją w milczącym tłumie,
  Dziewczyna w szorstkich szmatach jest prowadzona na egzekucję...
  Wczoraj był tron, dziś jest szafot,
  Dlaczego rujnujesz księżniczkę dla ludzi!
  
  Ach królowie, królowie, królowie...
  Podobno dziewczyna z warkoczami...
  Nie mogli jednak złamać księżniczki,
  Chociaż jest boso na śniegu,
  
  O królowie, królowie, królowie
  Flagi zwycięstwa i trąbki...
  Spalili nagie pięty dziewczyny,
  Na mrozie wygląda jak biedna!
  
  I niech jakiś idiota się powtarza
  Życie księżniczek jest łatwe i przyjemne...
  Ona chodzi boso po śniegu ,
  To trudny zawód!
  
  Ach królowie, królowie, królowie
  Lekki i niezawodny folk ...
  Dziś księżniczka jest kompletnie spłukana
  Strach na wróble jak ogród ...
  
  O królowie, królowie, królowie
  Twoje suwerenne czyny ...
  Jeśli nie mogli pokonać wroga,
  Więc jesteś całkowicie niesławny!
  
  Księżniczka jest bardzo twarda z biczem,
  Potem została brutalnie wciągnięta na stojak ...
  Jest skazana na śmierć,
  I przewiercaj kości wiertłami!
  
  Ach królowie, królowie, królowie
  Ludzie nie są już wolni...
  Najwyraźniej, aby zepchnąć złoczyńców z ziemi,
  Jesteś zbyt szlachetny!
  
  O królowie, królowie, królowie...
  Od razu poleciały małe głowy!
  Chociaż niebieski, w rzeczywistości - zera,
  Scarlet przelałeś krew!
  Euphrosinia również wystrzeliła, używając sutka na nagiej piersi, który wyglądał jak dojrzała truskawka, aby nacisnąć guzik.
  I ćwierkało:
  - Zbliża się czas odkupienia,
  Bosa królowa zostaje zaprowadzona na szafot!
  Te dziewczyny są po prostu super!
  Alenka też walczy. Dziewczyna nie tylko sieka mieczami. Ale w szkarłacie, jak świeże róże, jej piersi naciskają na akordeon sutkami.
  A ona wyrzuca trujące igły, uderzając mudżahedinów.
  Wojownik wziął go i zaśpiewał:
  - Królowo, o królowo,
  Cóż, czego chciałeś!
  Anyuta uderzyła wroga, również naciskając przycisk truskawkowym sutkiem i ćwierkając:
  - zakochałem się w księciu w maju,
  A teraz chodzę boso!
  A dziewczyna z gołą piętą podda się teraźniejszości zagłady.
  Alenka ćwierkała, szczerząc zęby, bielsze niż śnieg w sylwestra:
  - Jestem prostą Rosjanką,
  Na mrozie tylko boso ...
  mam krótką spódniczkę
  Pięść w twarz pana młodego!
  A wojownik znów naciśnie szkarłatną sutką. Lupanet z akordeonu z błyskawicą.
  Tak więc rudowłosa Alla zachowuje się bardzo agresywnie. I jakie są jej piersi. Na przykład dwa melony i bardzo dojrzałe. I jest zwieńczony rubinami sutków. I tymi sutkami dziewczyna naciska i bije Chińczyka.
  I nucąc:
  - Chwała Ojczyźnie, chwała -
  Posiekajmy smoka ...
  Dziewczyna rozdarła koszulę
  I tylko nić zakrywa klatkę piersiową!
  To naprawdę dziewczyny z najwyższej półki.
  Maria też jest chętna do walki. Jest bardzo piękną dziewczyną. A jej włosy są złotolistne i lekko kręcone. A ona jest taka wojownicza.
  Wzięła go i rzuciła bumerangiem bosymi palcami, odcinając głowy adwersarzom.
  A potem wzięła i sutkiem koloru truskawek walnęła we wroga i rozerwała tuzin żołnierzy.
  Potem zaśpiewała:
  - Jestem najseksowniejszą dziewczyną na świecie,
  moczyć Smoka w śmierdzącej toalecie!
  Taka jest dziewczyna - najwyższa klasa.
  Olympiada to bohaterska dziewczyna o włosach koloru dojrzałej pszenicy, a bosymi stopami, o mocnych nogach, rzuciła we wroga czymś niezwykle zabójczym.
  Rozdarła masę mudżahedinów i gruchała, szczerząc zęby:
  -Jestem dziewczyną o sile olbrzyma,
  Jeszcze fajniej - wiem, że stało się!
  A teraz jej sutek jest jak dojrzały pomidor, gdy naciska przycisk miotacza ognia i wytryśnie strumień agresywnego płomienia. I spalmy wszystko jak zwęglone na śmierć.
  Olimpia śpiewała:
  - Bateria ogniowa,
  Bateria ogniowa ...
  Orchidea kwitnie
  W orgazmie mleya!
  Marusya wyciągnął minę na drucie. Zaciągnął ją pod czołg talibów. Wysadziła wroga i ćwierkała:
  - Za ZSRR!
  Potem wcisnęła przycisk sutkiem w kolorze maku z bazooki i zaćwierkała:
  - Maki, maki, maki - czerwone maki,
  Gorzka pamięć ziemi...
  Marzysz o atakach
  Marzysz o atakach...
  Dziewczyny pędzą do ataku bosymi stopami!
  Matryona, również walcząca i miażdżąca Afgańczyków, zauważyła:
  - Nie jestem silniejszy!
  I gołymi palcami u nóg rzuciła ostrzem, rozrywając jej gardło.
  Potem zaśpiewała:
  - Raz Dwa Trzy -
  Rozerwij smoka!
  A dziewczyny wezmą to i wybuchną śmiechem. Mają tyle siły i podniecenia.
  Dziewczyna rzuciła we wroga darem śmierci bosymi palcami i pisnęła z wściekłości:
  - Diabeł jest tutaj, diabeł jest tam,
  Gdzie smok jest czystym oszustwem!
  Te dziewczyny mają dużo energii.
  I wzięli go chórem i śpiewali, szczerząc zęby;
  Jesteśmy członkami Komsomola - córkami komunizmu,
  Walczymy z wrogami jak orły...
  Czasami uśmiechy odwetu latają
  Zimą dziewczyny mają bose stopy !
  
  Chcemy uderzyć Führera w twarz,
  Mamy więcej siły jak słoń...
  Wyróżniamy się w miłości i sporcie,
  Choć horda atakuje z wściekłością !
  
  Nikt nie zatrzyma dziewczyn,
  W końcu nasza siła jest jak stalowa pięść...
  Możemy nawet zabić armię,
  I mocno uderzymy Hitlera w kostkę!
  
  Nadejdzie era, wierzę, że komunizm,
  A nieskończony pręt doda nam siły ...
  Nie będziemy żałować życia ze względu na Ładę,
  Wierzę, że Ojczyzna wkrótce zakwitnie!
  
  Chłopcy i dziewczęta walczą
  Boso pionierem atakuje ...
  Miażdżymy wroga za pomocą porywającej maszyny,
  Dajemy przykład męstwa!
  
  Smok deszczu atakuje nas brutalnie,
  Ale dziewczyny śmiało go pokonały ...
  Znokautuj sługę piekła, wierzę w zęby,
  Rozerwiemy łysego na strzępy!
  
  Nie znam w Rosji miejsca dla słabych,
  Wkrótce dostaniemy wszystko, czego chcemy
  W imię najjaśniejszej mocy,
  Nad nami cherubin o złotych skrzydłach!
  
  Między narodami zapanuje wielka przyjaźń,
  Którzy walczą z siłą wiedzą...
  Za Ojczyznę, za szczęście, za wolność,
  A wkrótce we wszechświecie będzie raj!
  
  Dziewczyna pędzi boso na mróz,
  Po co miałaby potrzebować butów, jeśli duch Łady ...
  Ojczyzna jest cała od krawędzi do krawędzi,
  Chłopiec-orzeł, a nie kogut!
  
  Słońce świeci jasno nad światem,
  W którym złote promienie są ciepłe...
  Zwycięstwo nadejdzie na wietrze pieszczot maja,
  I nie mów do głupka - bądź cicho!
  
  Jesteśmy dziewczynami - po prostu córkami Svaroga,
  Kto stworzył Ziemię za pomocą Roda ...
  I dał wolność wojownikom,
  Natychmiast ożywiając uniwersalny ideał!
  
  W Rosji jest przestronne miejsce dla dziewcząt,
  Zakładają bikini tylko na mrozie ...
  Jesteś członkiem Komsomola narzeczonej Peruna,
  Uwierz, że nie będą to wściekłe problemy!
  
  W imię Jezusa i Svaroga,
  Maryja, Lada matka bogów...
  Walczył za Stalina i Boga-
  I ze względu na najlepszych synów!
  
  Nie zapomnimy wyczynu Jezusa,
  Kto poszedł na krzyż ze względu na Rosjan ...
  I pokazał wielką sztukę,
  Kiedy trzeciego dnia znów się zakochał!
  
  Perun jest wielkim Bogiem Gromowładnym,
  Świeci promiennym światłem na tęcze...
  Demiurgom będziemy uczciwie służyć,
  Aby ten wyczyn stał się pochwalonymi rycerzami!
  
  Piersi dziewczynek lśnią kolorem maku,
  Jej sutki są jak sztandar października...
  I gdzieś szczeka złośliwy pies,
  Ale my, wilki, po prostu nie jesteśmy na próżno!
  
  Odparł atak Fritzów pod Moskwą,
  Chociaż Hitler był przebiegły i przebiegły ...
  W sojuszu Führer jest widziany z Szatanem,
  Trawa latem jest bardziej miękka niż dywan!
  
  Ale zimą dziewczyny są boso na śniegu,
  Po co im buty, futra i pokrowiec...
  Członkowie Komsomola nie boją się mrozu,
  Mają chyba najgroźniejszego ducha!
  
  Jaka jest nasza siła - ludzie są fajni,
  Nagle zostań wściekłymi bogami ...
  A ty, wierz mi, nie jesteś złymi ludźmi,
  Potrafi zrzucić wiele kajdan!
  
  Dziewczyny są najfajniejsze w miłości
  Nawiasem mówiąc, w nich jest szalone przejście ...
  Dziewczyny biegają boso po śniegu,
  Postawiwszy liczby łapczywie w mat!
  
  Słońce świeci na chwałę komunizmu
  Na chwałę komunizmu Rosja kwitnie ...
  A włosy dziewczyny kręcą się gęsto,
  Zwycięstwa otworzyły bezwarunkowe konto!
  
  Zniszczyliśmy Wehrmacht pod Stalingradem,
  I pokazali właśnie najwyższą klasę...
  Na chwałę naszej Ojczyzny Rosji,
  Dziewczyna ruszy boską piętą w oko!
  
  Strzeż się walki z bosą dziewczyną
  Jest piękny, jak wół silny...
  Osy rozrzucone jak perły na raz,
  I wbij nogę w brzuch wroga!
  
  Cóż, co możesz zrobić naszym dziewczynom
  Mają cios, uwierz mi, cios słonia ...
  A Rosja stoi od stulecia do wieku,
  Bezkresny wielki kraj!
  
  Dlaczego rosyjskie dziewczyny potrzebują facetów,
  Aby urodzić strumień bohaterów ...
  A wrogowie upadną, uwierz w budę,
  Daj się uderzyć w twarz szalonemu złoczyńcy!
  
  W imię Jezusa i Svaroga,
  Gdzie Biały Bóg stworzył krawędź wszechświata,
  Zjedzmy Hod-doga przed bitwą,
  Żeby były siły przed bitwą wcześnie!
  
  Wtedy weźmiemy i odetniemy wroga,
  Pod brzuchem dziewczyn boso ...
  Żeby było głupio po zbesztaniu katu,
  A jeśli tak - dodajmy pokera!
  
  Że Stalingrad nie wypalił,
  Tam dziewczyny uległy silnej walce ...
  Chociaż trochę obraźliwe jest poznanie piękna,
  Nie sfilmowano jej bitwy "Pleboy"!
  
  My wszystkie dziewczyny możemy - powinieneś o tym wiedzieć
  Świetnie, fajnie jak jajko...
  Kiedy malowali tylko na biurku,
  A teraz będziemy ciągnąć tuż przy ringu!
  
  Nie oszczędzimy nawet życia w bitwie,
  I wierzę, że do Berlina wjedziemy żartobliwie...
  Wkrótce wiem, jak żyć w komunizmie,
  Dostaniemy wichry śnieżne!
  
  Dziewczyna uwielbia biegać tylko boso,
  Jej obcasy są słodko zimne od zaspy śnieżnej ...
  Osy latają przez mróz i śnieg,
  Wojownik Fuehrera do trumny!
  
  Krótko mówiąc, wygramy, zdecydowanie wiem
  Będziemy mogli zawrzeć pokój w całym wszechświecie...
  By rozkwitnąć na zawsze na skraju wszechświata,
  Twoja siła w bitwach niezmieniona!
  
  Kiedy Svarog przychodzi z Chrystusem Panem,
  Wszyscy zakochani umarli zostaną wskrzeszeni przez Rodę...
  O koniec hordy tornada dzikiej śmierci,
  A natura będzie w wiecznej radości!
  
  Następnie osiedl się w sercu ludu Łada,
  Wszystko będzie piękne w nieskończoność...
  Każdy wojownik otrzyma, poznaj nagrodę,
  W bitwach jesteśmy niezwyciężeni Rosjanami!
  I pod takim wierszem dziewczyny rozbiły i wytępiły mudżahedinów tysiącami. To są dziewczyny, które kochają i potrafią zabijać.
  Że dziewczyny są po prostu super. A ich bose stopy rzucają ostre i trujące igły.
  Tak, przeciwko takim dziewczynom nawet rozpalony do czerwoności łom przyłożony do nagiego, okrągłego obcasa jest bezsilny. To są dziewczyny - hiperpoziom!
  Oleg Rybachenko nadal walczy. Ten wieczny chłopiec jest tylko bohaterem.
  A jego bose palce stóp dzieci rzuciły grochem zniszczenia.
  Wpadła pod walec czołgu i odwróciła go.
  Młody wojownik śpiewał:
  - Rosja śmiała się i płakała i śpiewała,
  A kobieta schudła od biegania!
  Margarita Korshunova - ta wieczna dziewczyna również wzięła i rzuciła grochem zniszczenia gołymi palcami.
  Rozdarła masę mudżahedinów i ćwierkała:
  - Chwała bezgranicznej Ojczyźnie,
  A komunizm nie jest już odległy!
  I tak niekończące się dzieci brały i gwizdały. A duża masa wron była oszołomiona i zemdlała. I upadli i bez problemu przebili głowy talibów.
  Margarita śpiewała:
  Aby nie było problemów
  Być czystą duszą...
  Nie bilety MMM,
  I łyk promiennej wody!
  A dziewczyna wzięła go i wystawiła język.
  Ale Gerda walczy też na czołgu. Jest oczywiście dziewczyną z grona bardzo walczących i pięknych - naturalną blondynką.
  I oczywiście bardzo kocha mężczyzn.
  Tutaj Gerda strzelała do wroga, wciskając przyciski joysticka gołymi palcami u nóg i ćwierkając:
  - Wszystko idzie zgodnie z planem!
  Charlotte obnażyła się, ściągając stanik z piersi. I szkarłatnym sutkiem wcisnąłem przycisk joysticka.
  A potem karabiny maszynowe na czołgu zostały trafione i skosimy przeciwników. Rudowłosa dziewczyna była bardzo zadowolona.
  ćwierkała:
  - Plany są planem,
  Wygląda na oszustwo!
  Christina też strzelała gołym, okrągłym obcasem i gruchała:
  - Jestem silniejszy niż łysy diabeł!
  Dolbanula i Magda to dziewczyny o złotych włosach. I oczywiście za pomocą rubinowego sutka.
  I ćwierkało:
  - I silniejszy niż włochaty diabeł!
  A teraz potężny silnik zaczął działać, a opływowy czołg przejął kontrolę i gwałtownie przyspieszył. Rzeczywiście, jeśli dziewczyna już się rozproszyła, nikomu niewiele się wyda.
  Jednak wszystkie dziewczyny-wojowniczki należą do klasy wyższej.
  Tutaj Albina i Alvina walczą na niebie. To dziewczyny z najkrwawszego porządku. A przy tym bardzo piękna i seksowna.
  Pobili Afgańczyków z ich szturmowców. Wojownicy najbardziej imponującej klasy.
  Albina wzięła go i zaśpiewała, szczerząc zęby i pokazując język:
  - Szalony dom w ogniu
  Sanatorium przybitych dusz...
  Jesteśmy ulegli szatanowi
  A twarze świętych lśnią!
  A dziewczyna wzięła go i nacisnęła guzik szkarłatnym sutkiem. Działała destrukcyjna siła.
  I pracował bardzo ciężko i agresywnie, kiedy wystrzelono pociski odrzutowe.
  A blondynka zaśpiewała:
  - Niech Bóg pozwoli ślepym ludziom otworzyć oczy,
  I wyprostuj plecy garbusa ...
  Niech Bóg będzie trochę Bogiem,
  Ale nie możesz być trochę ukrzyżowany!
  Alvina zauważyła agresywnie, ze śmiechem:
  - Niezbyt składany!
  A dziewczyna wysłała rakiety wciskając guzik rubinowym sutkiem. A jej akcja była znakomita.
  Albina ponownie wystrzeliła, używając bosych palców u nóg, i zaćwierkała, szczerząc zęby:
  - Dziewczyn nie da się dziś zatrzymać,
  Dziewczyny chcą tańczyć!
  Alvina również lupanula, a jej gołe nogi, o bardzo pięknej czekoladowej opaleniźnie, również były zajęte, a wojownik ćwierkał:
  A potem do świtu
  Usłysz śpiewaną piosenkę miłosną!
  Z kolei szturmowcy bardzo mocno strzelają z nieba. I nie okazuj nikomu najmniejszego miłosierdzia.
  A oto Stalenida w walce. Również bardzo celnie strzela we wroga.
  I oczywiście używa czerwonych sutków swoich piersi. Dziewczyna jest oczywiście superklasą.
  Stalenida śpiewała:
  - Widzisz zaćmienie na niebie,
  Niesamowity symbol prostej ...
  Straszny znak piekła-
  Stada kosmicznego wycia!
  A dziewczyna znów rzuciła się gołymi palcami. To jest dziewczyna - jaki jest jej poziom.
  Victoria uderzyła wroga z dziką, zaciekłą siłą. Rozerwał wroga i zaćwierkał:
  - Za wielki komunizm!
  A dziewczyna użyła swojego nagiego sutka, który jest pyszny jak truskawki w Ogrodzie Eden.
  Taka dziewczyna oczywiście chce się całować i pieścić.
  A potem dziewczyna machała bosą, zaostrzoną nogą. A co jej noga jest pełna wdzięku, opalona, seksowna i apetyczna.
  A mężczyźni chcą się na nią wspinać w tłumie.
  Veronica walczy też z dziką i niestrudzoną agresją. Wojownik, który posiada tak nieskończoną i najwyższą moc.
  A dziewczyna wzięła go i szkarłatnym sutkiem naciśnie spust. I oto nadchodzi dar zniszczenia odrzutowca.
  A wojownik jest po prostu hiper.
  I tu znowu ściga się to, co przynosi totalitarną destrukcję.
  Weronika ćwierkała:
  Jeśli jesteś słaby, idź prosto do trumny,
  Zachowaj swoje zdrowie, więc ...
  Aplikuj ludzi - och,
  Pocieranie, pocieranie!
  A trzy dziewczyny zaśpiewały chórem:
  Nie ma już pięknej Ojczyzny-Rosji,
  Walcz o nią i nie bój się...
  A nasze blondynki nie są ładniejsze,
  Cały wszechświat jest pochodnią światła Rusi!
  To naprawdę promocja kapitału.
  Viola walczy również ze swojej dzwonnicy. Jest dziewczyną o po prostu olśniewającej budowie.
  I oczywiście niezwykle szykowny.
  A jej uroda jest po prostu, powiedzmy bardziej pretensjonalna - banalnie boska.
  Viola wzięła go i rzuciła grochem zniszczenia gołymi palcami.
  A dziesięć osób, rozerwanych na kawałki, odleciało.
  Altówka zaśpiewała:
  - Biegną po zakrzywionej ścieżce,
  Boso dziewczyny nogi ...
  Zmęczony dojeniem krowy
  Chcę drażnić moje szczęście!
  Toreador też walczy. Jest dziewczyną, której nikt nie nazwałby słabym ani głupim.
  Wojownik wziął i odwrócił się do przeciwników. skosić je bez zbędnych ceregieli.
  A potem jak naciska szkarłatny sutek na piersi i wypuszcza kolejną rakietę. I rozerwie na drobne kawałki pluton przeciwników.
  Toreador pisnął:
  - Wpadł w poślizg, gdzieś w poślizgu,
  Porwało mnie!
  Viola uderzyła także wrogów, ogromne imperium talibów, za pomocą rubinowego sutka i ćwierkała:
  - dziewczyna była winna,
  I przyszła kara!
  Wtedy dziewczyna wzięła go i pokazała swój długi język.
  Nicoletta podniosła potężny ośmiolufowy moździerz i towarzyszyła jej Viola i Toreador.
  Wszystkie trzy dziewczyny oparły bose stopy na trawie. I jak zostają trafieni minami.
  W tym samym czasie jednocześnie wciskali guziki, nagie, truskawkowe sutki piersi.
  I śpiewali:
  Proszę ludzi, ciszej, ciszej...
  Niech wojny zginą w ciemności!
  Bocian na dachu, radość pod dachem,
  Pokój na Ziemi!
  Bocian na dachu, szczęście pod dachem,
  Pokój na Ziemi!
  A dziewczyny znowu tupnęły bosymi stopami, bardzo silnymi stopami. Jest w nich tyle podniecenia i siły.
  Olga również wystrzeliła z bazooki, a także z odsłoniętymi piersiami, miażdżąc jej szkarłatny sutek.
  Potem zaśpiewała:
  - Niech Rosja i Bela Rus będą razem,
  W końcu myśli naszej wiary są jednym ...
  Walcz za Ojczyznę i nie bój się
  Z Rosją, Bóg i my jesteśmy niezwyciężeni!
  A Olga gołymi palcami u stóp wzięła i odrzuciła dar zagłady.
  Nikt tak naprawdę nie może powstrzymać takiej dziewczyny i nic nie wygra.
  Oto dziewczyny, które kocha ziemia.
  Jane Amstrong również walczy ze swoją załogą. Pokonuje niezliczona ilość talibów.
  Arystokratyczna dziewczyna wzięła i strzeliła do wroga gołymi palcami. Potem zaśpiewała:
  - Chwalebny kraj Wielkiej Brytanii,
  Wiedz, że jest kochanką mórz ...
  Otrzymaliśmy ogromną wiedzę,
  Zmiażdż wroga w bitwie!
  A dziewczyna wzięła go i wzięła z rubinowym sutkiem i nacisnęła guzik. Joystick działał. A morderczy pocisk leci z kolosalną niszczycielską siłą.
  Został wysadzony w wybuchową fragmentację, rozrywając ludzi na strzępy.
  Gertrude, ta piękna, wysoka i muskularna dziewczyna, również była tylko w majtkach. Ona lupanula z czerwonymi sutkami piersi. A także, jak z wyrzutni rakiet, zmiażdżył wroga.
  Gertruda ćwierkała:
  - A na wojnie, jak na wojnie,
  Dziewczyny widzą faceta we śnie!
  I będzie się śmiał z jego dowcipnego żartu.
  Monica zauważyła, wciskając pedały bosymi obcasami i dowcipnie oświadczyła ze śmiechem:
  - A co najważniejsze, kobieta podkuwa mężczyznę bosą stopą!
  A wojownik wybuchnie śmiechem...
  Malanya oświadczyła, mrugając do swoich towarzyszy:
  - Tylko kilka minut,
  Tylko kilka minut ...
  Cała rozmowa trwała z bogiem chłopcem,
  Jak masz na imię
  Jak masz na imię!
  A dzieciak ryczy jak byk - zwycięstwo!
  Jane Amstrong, strzelając, zauważyła, marszcząc brwi:
  - To zabawne, że źle zinterpretowałeś sowiecką piosenkę!
  Malanya skinęła głową i obnażyła swoje perłowe zęby, po czym wzięła i podała:
  - Odbiór kłamstwa jest zróżnicowany,
  Uczucia są sprzeczne...
  I nazywamy ją świętą,
  I nazwij go podłym!
  A cała ekipa śpiewała chórem:
  Seks nie jest na darmo we wszystkich królestwach,
  Uwielbiany przez cały czas...
  W końcu bez seksu nie jest ciekawie,
  Bez partnera noc jest za długa!
  ... ROZDZIAŁ 19.
  Wojna szalała teraz w strategii. Nastąpiła wzajemna, totalna eksterminacja.
  Płonęły samoloty i czołgi.
  Cheburashka zasugerował Gena Crocodile:
  - Może zjednoczmy zielony?
  Kreskówka sprzeciwiła się:
  - Nie! Słyszałeś zasady - każdy dla siebie!
  Murzilka logicznie zauważyła:
  - Więc nasza gra będzie trwać wiecznie!
  Dziewczyna sprzeciwiła się, tupiąc bosą stopą:
  - Nic nie jest wieczne, nawet bajki są szczęśliwie lub później zapomniane lub wychodzą z mody!
  Złota piłka zaśpiewała:
  - Moda, moda, moda,
  Co przyniosłeś ...
  Nawet babcia Matryona,
  Wypiłem telewizor!
  I cała piątka się roześmiała. A to niezwykle zwinne bajki i chuliganka.
  A czołgi pełzają z różnych stron. I pędząca kawaleria i pędząca piechota.
  Niektóre dziewczyny wpadają na atak boso. Migoczą różowymi okrągłymi obcasami. O wiele bardziej zwinny i praktyczny.
  Oto gry z dziewczynami.
  A samoloty poruszają się po niebie mapy. A jest ich dużo.
  I wszystkie nowe fabryki samolotów są budowane. A dzięki akademii wojskowej możesz prowadzić i dalej przyspieszać produkcję bombowców wszystkich modeli oraz samolotów szturmowych, myśliwców i lekkich samolotów zwiadowczych.
  Tak, tu wisi kolosalna moc. I to jest niesamowite.
  To są te samoloty, jak roje owadów, które rozpierzchają się i żądlą. Wszystko wygląda niezwykle imponująco. A może nawet skuteczne. Ale niektóre samochody zderzają się z innymi samochodami.
  Chuliganka logicznie zauważyła po przestawieniu części:
  - Tutaj każdy ma równe mocne strony i szanse. Więc wojna może ciągnąć się w nieskończoność!
  Czeburashka skinął głową na znak zgody:
  - Tak, to nie do końca właściwa gra. Może lepiej spróbujmy czegoś innego?
  Krokodyl Gena zasugerował:
  - Może zagramy w czołgi?
  Murzilka wzruszył żółtymi ramionami i zauważył:
  - Podczas gry możesz przeprowadzić pojedynek czołgów!
  Zielony toon zgodził się:
  - Spróbujmy! Wypuszczę mój samochód z załogą bohaterek!
  Żółty toon zgodził się:
  - A ja jestem moja! Ale żeby szanse były przynajmniej równe, ale nie do końca symetryczne!
  Dziewczyny zachichotały i zauważyły:
  - Jak ktoś jest silniejszy, to wróg po prostu trywialnie moczy słabszego. Ale w przypadku równości każda szansa może zadecydować o wyniku bitwy!
  Krokodyl Gena zasugerował:
  - Wybór czołgów z II wojny światowej. Z tych, które były w serialu.
  Murzilka sprzeciwił się:
  - Jest już zmęczony! Lepsze czołgi z XXI wieku! To jeszcze ciekawsze!
  Dziewczyna skinęła głową na znak zgody:
  - Prawidłowy! A potem oglądanie walki "Tygrys" -2 i IS-2 nie jest najbardziej produktywnym pomysłem! Co więcej, tygrys i tak jest wyraźnie silniejszy!
  Kreskówki trafiły do archiwum broni. W dziedzinie budowy czołgów w XXI wieku miała miejsce ewolucja do pojazdu jednoosobowego. Albo nawet bez osoby sterowanej przez radio. Tutaj, nawiasem mówiąc, załoga nie jest potrzebna.
  Krokodyl Gena i Murzilka mogą natychmiast walczyć ze sobą, bez pośredników.
  Oto do wyboru dwa czołgi: amerykański "Orlan" -10 i rosyjski "Orzeł" -7.
  Oba samochody miały kształt piramidy i przybliżoną równość cech. A ich zbroja jest wielowarstwowa, a działo to plazma.
  Gena i Murzilka teraz samodzielnie zarządzały czołgami.
  A kierownictwo wojny zostało przekazane doradcom. Więc bitwy toczyły się.
  Dziewczyna ziewnęła wyzywająco, zakrywając usta dłonią:
  - Więc nie za ciekawie! Może spróbuj czegoś szybciej.
  Złota kula sugerowała:
  - Zgadnij zagadkę: wysokość filaru wynosi dziesięć metrów. Pełza po nim gąsienica. W jednej połowie dnia wznosi się o sześć metrów, aw drugiej opada o pięć metrów. Ile czasu zajmuje jej dotarcie na sam szczyt!
  Dziewczyna zachichotała i odpowiedziała:
  - Cóż, to jest dla głupich ludzi. Tutaj odpowiedź jest banalna - dziesięć dni!
  Piłka zachichotała, a nawet podskoczyła:
  - Wow! Co za matematyczny umysł. Jak wpadłeś na ten pomysł?
  Dziewczyna odważnie odpowiedziała:
  - Zabrałem pięć z sześciu metrów i dostałem jeden. A ja pomnożyłem jeden przez dziesięć i dostałem dziesięć dni!
  Piłka zachichotała i zauważyła:
  - To jest współczesna generacja - nie potrafi połączyć dwóch słów! Dokładniej, dodaj trzy cyfry!
  Dziewczyna parsknęła pogardliwie i pisnęła:
  - Jesteś facetem, gdziekolwiek jesteś,
  Potrafi niszczyć czynem ...
  Ale to naprawdę nonsens -
  W końcu nie da się połączyć dwóch słów!
  Cheburashka z radością odpowiedział:
  - Gąsienica potrzebuje czterech i pół dnia, aby dostać się na szczyt filaru!
  Piłka zaćwierkała:
  - Dobrze zgadłeś, wielkouchy. A oto kolejna zagadka.
  Dziewczyna zachichotała:
  - Mała kulka wiedźmy ma zagadki!
  Piłka zapiszczała:
  - Co robił słoń, kiedy przyszedł Napoleon!?
  Dziewczyna zachichotała i zauważyła:
  - Opcji może być wiele. Na przykład stał z boku, aby nie został dźgnięty bagnetami!
  Mała kuleczka zachichotała lekko i zaśpiewała:
  Wszyscy patrzymy na Napoleonów,
  Są miliony zwykłych ludzi!
  Czeburaszka odpowiedział niewinnie:
  - Słoń żuł trawę!
  Piłka była zaskoczona:
  - A skąd to masz?
  Czeburaszka stanowczo stwierdził:
  - Bo powiedziałeś: co zrobił słoń, kiedy przyszedł na pole!
  Złota kula kapryśnie oznajmiła:
  - Rozumiem ... Znasz wszystkie zagadki dla dzieci!
  Czeburaszka skinął głową:
  - Jestem dziecinnym ptaszkiem!
  Dziewczyna odpowiedziała ze złością:
  - Będziemy się śmiać i być przyjaciółmi!
  Tymczasem czołgi dowodzone przez Murzilkę i Genę już się zapaliły po trafieniach. I zdetonował zestaw bojowy ...
  Złota kula zanotowała:
  - Więc co jest ciekawego? Niszczą się tylko nawzajem!
  Gena i Murzilka wrzasnęli:
  - zbiorniki na śniadanie, zbiorniki na obiad,
  Zbiorniki na obiad to cała tajemnica!
  I oba zwierzęta kłapały zębami. To wspaniałe bajki z poczuciem humoru.
  Czeburaszka dowcipnie stwierdził:
  - Wojna to szkoła życia, którą lepiej pominąć!
  Dziewczyna zachichotała i odpowiedziała:
  - Naprawdę uwielbiam grać w tematyce wojskowej!
  Krokodyl Gena i Murzilka ponownie wrócili do strategii. Teraz wojna toczyła się stabilnie. To znaczy w dynamicznej równowadze.
  Uciekają tylko dziewczyny z piechoty, błyskając nagimi, okrągłymi, różowymi szpilkami.
  I zderzenia piękności, w tym bagnetów. I kłują się nawzajem.
  A brzuszki dziewczynek są niestrzyżone.
  To nie jest tak ekscytujące, jak obrzydliwe ...
  Dziewczyna szczerząc zęby, które zaczęły błyszczeć jak diamenty, zaćwierkała głośno:
  - Chcę być najsilniejszy we wszechświecie, uderzyć w twarz mocnym pokerem!
  Czeburaszka zachichotał i zauważył:
  - To nawet trochę śmieszne!
  Dziewczyna agresywnie zauważyła:
  - To jest dla ciebie zabawne,
  I jestem obrażony ...
  Ty gówno
  I mam trochę dżemu!
  Krokodyl Gena zauważył:
  - A dżem może być inny. To od jednego specjalnie zdmuchuje dach!
  Czeburaszek pisnął:
  - Zrywa dach z zawiasów!
  Tymczasem do bitwy zaczęły wkraczać jeszcze większe czołgi. Były budowane wolniej i kosztowały więcej, ale są ogromne i nie można ich tak łatwo zabrać. I pełzają jak głazy.
  Piłka zaśpiewała:
  - wysadź zamek wraz ze stodołą,
  Zmieśćmy się jednym ciosem!
  Ruch pancerników lądowych wygląda onieśmielająco. Ale oczywiście spotykają ich te same potężne pancerniki lądowe. I następuje wymiana ciosów i wstrząs zbroi.
  Czeburaszka śpiewał:
  - Ogromna pstrokata deska,
  Silniki na nim buczą...
  Żołnierze poruszają się żywcem
  Zarówno czołgi, jak i pancerniki!
  Oddziały wszystkich pięciu imperiów ponownie zderzają się i powodują wzajemne i całkowite zniszczenie.
  Murzilka nawet entuzjastycznie, machając żółtymi, futrzastymi łapami, śpiewała:
  Unosił się nad nieszczęsną planetą,
  Złe potwory wrzące ciemnością...
  Nienawistny okupant jego topora -
  Zaostrzony i odrąbany głowę!
  Chuliganka powiedziała wściekle:
  - Jest mężczyzną, ale nie pionkiem,
  I nie zawsze chodzić pod jarzmem...
  Zamień złych wrogów w żar
  Zostanie nowym władcą światów!
  Potężne zbiorniki na wędki. Między nimi przejeżdżają lżejsze i zwinniejsze samochody. A dziewczyny na motocyklach pędzą. A wojowniczki naciskają na pedały nagimi, okrągłymi obcasami . Oto bojowa wataha dziewczyn, powiedzmy. A dziewczyn po prostu nie da się policzyć. Powstaje coraz więcej fabryk. I tak wiele potężnych maszyn się czołga. I możesz zobaczyć, ile samolotów lata i kręci się jak wir.
  A teraz na niebie latają bombowce odrzutowe. Chcą bić, a ich postawa jest niezaprzeczalnie agresywna. A chęć pokonania wrogów jest z pewnością ogromna.
  Lotniczki oczywiście są w bikini i przesyłają sobie całusy.
  Zostały odtworzone na komputerach, ale mimo to są świetne. I są bardzo piękne.
  Naciskają pedały bosymi, rzeźbionymi stopami. A jednocześnie nie zapomnij zanucić:
  - Pędzimy do nieba, pędzimy do nieba,
  Jestem dziewczyną, znam heteroseksualną!
  To kobiety, o których w ogóle można powiedzieć - super. A na niebie rozbija się wiele samolotów.
  Oto dwie dziewczyny walczące między sobą: Albina i Alvina. Obie są blondynkami. I są, powiedzmy, pięknościami i jednocześnie lekkimi.
  Albina wzięła to i ryknęła:
  - O komunizm w nowym stuleciu!
  Alvina energicznie potwierdziła:
  - A w nowym iw przyszłości!
  Dziewczyny zaczęły wysyłać na siebie strumienie pocisków lotniczych. I wylewali na siebie groch zniszczenia.
  A potem zabrali dziewczyny i wystrzelili na siebie rakiety. Ci, którzy zostawiali za sobą liliowe pióropusze, nagle zderzyli się. Dokładniej, nie nagle, ale całkiem naturalnie. I tak zajęło i dudniło.
  Jak supernowa gwiazdy rozbłysły i zapłonęły wszystkimi kolorami tęczy.
  Tak to wygląda śmiesznie.
  Ale teraz Cheburashka może wyrazić odważną myśl:
  - To takie nieludzkie! Żywi ludzie umierają!
  Krokodyl Gena wziął i zaśpiewał:
  - Aiguillette ściemnia się od spokojnego życia,
  Kolor sztandarów również zblakł.
  Dziewczyna entuzjastycznie podniosła, bijąc się małymi, dziecinnymi, bosymi stopami:
  -A ten, który mówi o humanizmie,
  Szpieg, szpieg, szpieg!
  Piłka wspierała ten fragment:
  Kiedy pociski eksplodują dzień i noc?
  Wkrótce pojawią się szeregi i rozkazy!
  A cała piątka ryknęła chórem, podskakując i drżąc:
  Niech huczy zaciekle nad światem
  Wojna, wojna, wojna, wojna!
  Do bitwy weszły ciężkie czołgi z miotaczami ognia. Wysyłają ogromną, śmiertelną siłę strumienia ognia. A ogień wznosi się na setki metrów w wirtualnej przestrzeni, grożąc językami, że poliza niebo.
  Murzilka ponownie buduje nowe fabryki z działkami lotniczymi, rakietami i reprodukcją czołgów. I buduje wszystko kolosalnie.
  Teraz jest wiele min i min. Zostały pogłębione, a wiele pracownic popędzono. Tak więc wydobycie zasobów wzrosło w kolosalnych ilościach.
  Więc wypuszczanie broni nawet nie myśli o zatrzymaniu. Wręcz przeciwnie, jest coraz wyższy.
  Murzilka zauważyła, że dziewczyny się nie męczą. To jest oczywiście bardzo fajne. A ich bose, opalone nogi drgają bez przerwy.
  I nie odczuwa się najmniejszego zmęczenia w muskularnych, wyrzeźbionych, dziewczęcych ciałach.
  Dziewczyny zachwycają ciężką pracą. Zwłaszcza na polach, na których tętnią życiem. A w grze robisz bieg - wieczny okres wegetacyjny. I to wszystko - zrobiło się bardziej stromo, a pola bez przerwy dają kolosalne plony.
  Ale gdy jesteś na twoich czołgach, wróg rzuca swoimi czołgami. Inne samoloty lecą do samolotów. A przeciwko pociskom pojawia się obrona przeciwrakietowa. A tutaj trwa niekończący się wyścig. A teraz do bitwy ruszają samochody wyścigowe. I przyspieszają do dużych prędkości. I za pomocą materiałów wybuchowych taranują pozycje bez dalszych ceregieli. A oni już budują mury i wieże. Powstają haubice o kolosalnych rozmiarach i kalibrach. Instalują również działa przeciwlotnicze, zbliżając je coraz bardziej do linii frontu.
  Czeburaszka poruszył uszami i zaćwierkał:
  - Nasze imperium kreskówek jest najsilniejsze we wszechświecie!
  Znęcająca się dziewczyna sprzeciwiła się:
  - Nie! To moje imperium najpotężniejsze i nie tylko we wszechświecie i megawszechświecie!
  Krokodyl Gena parsknął pogardliwie:
  - Zawsze przesadzasz!
  Złota kulka tutaj z piskliwym piskiem sugerowała:
  - Może wejdziemy trywialnie w epokę atomową?
  Krokodyl Gena potrząsnął głową:
  - Nienawidzę broni nuklearnej!
  Murzilka zgodziła się z tym:
  - Bomba atomowa jest barbarzyńska!
  Chuliganka znowu tupnęła, boso, dziecięcą stopą i zaśpiewała:
  Usłysz grzmoty
  To nie burza z piorunami, nie huragan -
  To atomowy trąba powietrzna otoczona ...
  Ocean jęczy, ocean jęczy!
  Jęczy, jęczy -
  Pacyfik!
  Czeburaszka sprzeciwił się kapryśnie:
  - Dlaczego cicho? Może wręcz przeciwnie, żywiołowy?
  Murzilka odsłonił twarz i zaśpiewał:
  Lider nie dostarczył,
  Pokonać bez głupców ...
  Jest kilka prawdziwych brutalnych -
  Więc nie ma liderów!
  Chuliganka tupnęła bosą, zaostrzoną nogą i ryknęła:
  - Jestem najbardziej brutalny na świecie,
  Wszystkich wrogów zamoczę w toalecie...
  Nie wierzę genom we łzy,
  I uderzę cię w mózg krokodylem!
  Krokodyl Gena ryknął:
  - Co ty, kulki do rolek się zatrzymały!
  Dziewczyna pisnęła agresywnie:
  - Przede wszystkim nie ty, ale ty. A po drugie, musisz pokłonić się pani!
  Murzilka skinął głową:
  - Ludzie mają w głowach wieczne dzieciństwo! Więc nie włączaj Geny!
  Cheburashka zauważył ze śmiechem, nucąc:
  - Dlaczego, dlaczego, dlaczego krokodyl był zielony?
  A zatem dlatego, że był zakochany w życiu!
  Tymczasem front na tle złotej kuli zaczął się uginać. Najwyraźniej presja stała się silniejsza. A plus Murzilka i dziewczyna zaczęli działać synchronicznie. I bardzo agresywnie naciskając w jednym kierunku.
  A potem czołgi poszły w jednej drużynie.
  Piłka krzyczała:
  - To niesprawiedliwe! Każdy dla siebie!
  Dziewczyna zgodziła się z tym:
  - Każdy dla siebie!
  A potem wystawiła język. I mrugnęła szafirowymi oczami.
  Murzilka zaśpiewała w odpowiedzi:
  - Każdy, kto jest wojownikiem, się rodzi,
  Tak jest od czasów Adama, Ewy...
  Kiedy jest milion problemów bez liczenia,
  Mieczem rozwiążę problemy z wyciskaniem!
  Krokodyl Gena zauważył:
  - Taka gra jest denerwująca. Może spróbujmy strategii historycznej? Na przykład niech każdy stan ustanowi swoje własne. Na przykład starożytny Rzym przeciwko imperium Aleksandra Wielkiego?
  Dziewczyna zaśpiewała w odpowiedzi:
  Monomakh zdjął czapkę,
  podrapał się po czubku głowy...
  Ładunek elektryczny,
  Wjeżdża do armaty!
  Murzilka potwierdziła:
  - To naprawdę najwyższa klasa. To wtedy w armii Juliusza Cezara do ataku ruszają czołgi zamiast słoni! Jeszcze lepiej, nawet pancerniki lądowe!
  Krokodyl Gena westchnął... Znudziła mu się już zabawa, w której wzajemna eksterminacja sił jest banalna. I wielu żołnierzy ginie. A liczba zniszczonych jednostek liczona jest w milionach. Czas ryczeć jak wilk.
  A zielony aligator zaśpiewał:
  Walka z wrogiem jest zła
  Nikt na świecie nie może zrozumieć ...
  Co za wielka udręka...
  Och, niesamowicie wielka udręka,
  Niesamowicie duża mąka ...
  Nieskończenie niszcz jednostki!
  Znęcająca się dziewczyna zgodziła się:
  - Żeby było ciekawiej, trzeba przełamać równowagę dynamiczną. Na przykład tak zwana druga zasada termodynamiki w rzeczywistości nie działa w skali wszechświata. A nauka nauczyła się to omijać!
  W międzyczasie pojawiły się nowe czołgi, z większymi pochyłościami pancerza i niższymi sylwetkami.
  Poruszali się jak lawina podczas erupcji wulkanu. I wszystko dosłownie dudniło.
  I wyleciały nowe, śmiercionośne pociski.
  Krokodyl Gena zauważył:
  - Wszystkie nowe czołgi i pełne problemów!
  Dziewczyna śpiewała z zachwytem:
  - choć nie po to, by rozwiązać wszystkie nasze problemy,
  Nie wszystkie problemy da się rozwiązać ...
  Ale wszyscy staną się szczęśliwsi
  Dla wszystkich będzie więcej zabawy!
  Murzilka tupnął żółtą łapą i ryknął:
  - Gdyby nie zima,
  W miastach i wsiach...
  Nigdy nie wiedzieliśmy -
  Te szczęśliwe dni!
  Dziewczyna śpiewała w opozycji do tego:
  Chciałbym, żeby lato się nie skończyło
  Aby rzuciła się za mną,
  Śledź moje dziewczyny
  Aby nie było za późno na miłość
  Niesamowite gwiazdy,
  Dał światło!
  Murzilka zasugerował:
  - Może uda nam się włączyć zimę. I niech pada śnieg w grze!
  Dziewczyna sprzeciwiła się:
  - Wtedy natychmiast zatrzyma się uwalnianie żywności. I musisz to kupić. Może wymyślisz coś bardziej oryginalnego?
  Czeburaszka zasugerował:
  - Zagrajmy w karty?
  Tygrysica prychnęła pogardliwie.
  - To prymitywne! Zagrajmy lepiej ...
  Krokodyl Gena skinął głową:
  - Grać w szachy! Naprawdę kocham grać w szachy!
  Czeburaszka zachichotał:
  - Zwłaszcza z samym sobą!
  Gena sprzeciwił się:
  - Grałem z pionierami w szkole! Czy Cheburashka grał w szachy z pionierami?
  Kreskówka z dużymi uszami mówiła:
  - Tak, grałem w... Domino!
  Dziewczyna, pokazując zęby, ćwierkała:
  - Graliśmy w domino,
  Wyszło jak w filmach!
  Znowu nastąpiła pauza. Cała piątka dołączyła do gry. Były już próby taktycznego ustalenia przebiegu wojny. Ale czołgi, piechota i samoloty zbiegły się i ugrzęzły we wzajemnej zagładzie. A straty były dość namacalne. A pułki i dywizje zginęły, a na ich miejsce powstały nowe.
  Oddziały wspinają się i wspinają. A piechota krzywi się jak żyletka. Co wyglądało zabójczo. Ale jak dla zabawy. I to mnie wkurzyło.
  Mimo to front stawał się coraz bardziej kręty. Straty tutaj są naprawdę duże, ale są uzupełniane.
  Dziewczyna odezwała się ponownie:
  mam świetną opinię
  Zorganizujemy eksterminację!
  A dziewczyna wzięła go i nadęła policzki i gwizdnęła... Tylko mały słowik, rabuś.
  Krokodyl Gena zauważył:
  - Wygląda bardzo śmiesznie!
  Dziewczyna sprzeciwiła się:
  - Nie! W ogóle nie jest śmieszne!
  Murzilka wspominał:
  - To gra z symetrycznymi możliwościami. Na przykład są gry asymetryczne. Na przykład wojna Japonii ze Stanami Zjednoczonymi. Tutaj prawda jest taka, że format jest jeden na jednego. Ale możesz wybrać różne kraje i wszystko będzie bardzo asymetryczne.
  Dziewczyna śpiewała z entuzjazmem:
  - Ameryka, Ameryka, Ameryka,
  Jest w nim wiele lasów, pól i rzek...
  Ameryka, Ameryka, Ameryka -
  Gdzie człowiek tak swobodnie oddycha!
  Murzilka zgodziła się z tym:
  - Ameryka zrobiła wiele dla postępu naukowego i technologicznego. Poza tym Amerykanie bardzo lubili obalać tyranów!
  Czeburaszka zachichotał i zauważył:
  - Zależy, jak inni tyrani... Mieli jednak taki pomysł - nieść światu demokrację i wolność. Ale prawdziwa wolność jest możliwa tylko wtedy, gdy w głowie jest król!
  Dziewczyna zgodziła się z tym:
  - Jeśli chcesz przezwyciężyć autokrację - miej w głowie cara!
  Murzilka powiedziała z uśmiechem:
  - Tylko król w głowie da wolność od autokratycznego despotyzmu!
  Krokodyl Gena zauważył, odsłaniając ostre i długie zęby:
  - Z królem w głowie nie zawsze będziesz nosić koronę, ale na pewno nie będziesz tęsknił za głową!
  Czeburaszka dowcipnie dodał:
  - Najbardziej okrutnym despotą jest głowa, w której nie ma króla!
  Złota kula zgodziła się:
  - Trudno nakarmić króla na tronie, ale bez króla w głowie - jakbyś puchł z głodu!
  Dziewczyna również bardzo dowcipna powiedziała:
  - Jest umysł - podopieczny, ale wciąż nie ma króla w głowie!
  Murzilka zgodziła się z tym:
  - Jeśli w głowie nie ma króla, to nawet parlament wiedzy nie pomoże!
  Krokodyl Gena dowcipnie dodał:
  - Najsprytniejszy parlamentarzysta nie oszuka tego, który ma króla w głowie i myśli w garści!
  Czeburaszka logicznie powiedział:
  - Kto wybierze wilka na tron w pałacu, dostanie psie życie w psiarni!
  Złota kula skinęła głową.
  - Niech świnia przejmie kontrolę, zawyjesz jak wilk z irytacji!
  Dziewczyna zauważyła z uśmieszkiem:
  - Gdy polityk jest świnią, wyborca nie dostanie kawałków tłuszczu!
  Murzilka również zauważyła z uśmiechem:
  - Władcą będzie świnia, ludzie nie będą grubi!
  Krokodyl Gena zgodził się:
  - Zachowując się jak świnia, politycy wyciągają dla siebie kawałki tłuszczu!
  Czeburaszka powiedział:
  " Chociaż polityka to brudny biznes, nie musisz być w tym świnią!
  Złota kula zgodziła się:
  - Zachowanie się jak świnia na polityków okazuje się za grube!
  Dziewczyna chętnie się z tym zgodziła:
  - Polityk to zaciekły wilk, bo zachowuje się jak świnia!
  Murzilka zauważył dowcipnie:
  - Chcąc zostać lwem, polityk biczuje lisim ogonem i kładzie świnię z podłością szakala!
  Krokodyl Gena zgodził się:
  - Szakal ma na celu wyrwanie tłustych kawałków metodami świnki!
  Cheburashka chętnie potwierdził:
  - Polityk, który dużo mówi o braterstwie, uważa wyborców za braci królików!
  Złota Piłka zgodziła się z tym:
  - W polityce jest tylko jeden rodzaj: kurki-siostry i wyborcy-bracia-króliki!
  Dziewczyna zgodziła się i tupnęła bosą stopą:
  - Polityk to lis, który w przeciwieństwie do pochlebnej bestii podkrada się do wyborczych królików, robiąc jak najwięcej hałasu!
  Murzilka zauważył dowcipnie:
  - Polityk też jest drapieżnikiem, ale znajduje swoją ofiarę dla wyborcy, starając się być jak najbardziej zauważalnym!
  Krokodyl Gena potwierdzony:
  - Bestia podkrada się do ofiary, chwytając się w milczeniu pazurami, polityk, robiąc zamieszanie, łapie ofiarę swoim długim językiem!
  ... ROZDZIAŁ 20.
  Brutalna wojna z talibami trwa.
  Dziewczyny walczą przy użyciu różnych rodzajów broni.
  Natasza wzięła go i wystrzeliła, używając szkarłatnego sutka na swojej piersi, i ryknęła:
  - Jestem najsilniejszy na świecie!
  A gołymi palcami u nóg rzuciła granat ze śmiercionośną siłą, który rozerwał masę Mudżahedinów.
  Zoya również kopnęła wroga, używając malinowego sutka piersi i gruchnęła:
  - Nie - jestem najsilniejszy na świecie!
  A także jej bose stopy uruchomiły dar śmierci od siły anihilacji, rozdzierając wojowników islamskiego imperium talibów.
  Augustine również zastrzelił ją rubinowym sutkiem. Uderzyłem w czołg i zaćwierkałem:
  - O komunizm ziemi sowieckiej!
  I rzuciła granat z jej nagim, okrągłym obcasem ze śmiertelną siłą.
  Swietłana również strzeliła do wroga truskawkowym sutkiem. Zadał mu kolosalne obrażenia i pisnął:
  - Za Ojczyznę do końca!
  I odrzuciła dar unicestwienia, rozrywając mudżahedinów bosymi palcami.
  Te dziewczyny są po prostu super!
  Wojowniczki były najwyższej klasy.
  Oleg Rybachenko również wziął tego nieśmiertelnego chłopca, podniósł miotacz ognia i uderzył wroga. A ogień wziął i spalił masę afgańskich żołnierzy
  Wieczny chłopiec rzucił ze śmiertelną siłą granat gołymi palcami u nóg i zaśpiewał:
  - Chwała Ojczyźnie świętego komunizmu!
  Zniszczymy zły faszyzm!
  Margarita Korshunova jest nieśmiertelną dziewczyną, która będąc dorosła również wzięła i rzuciła gołymi palcami podarunek śmierci ze śmiertelną siłą. I tylu wrogów rozerwało się na raz.
  I pisnęła, szczerząc zęby:
  - Za potężne siły kraju,
  Pokonaj Legion Szatana!
  A naga pięta dziecka ponownie rzuci groszek o niszczącej mocy.
  Po tym terminator dzieci wziął i jak gwizdać. A na głowy talibskich żołnierzy spadły tysiące wron.
  Dzieci śpiewały unisono:
  - Chwała epoce, uwierz komunizmowi,
  Ogród nie zakwitnie wspaniale...
  Nie uznajemy ideału pacyfizmu,
  Będzie mógł uratować Ojczyznę w walce!
  A wieczna para zabrała i jak gwizdać. A wrony dostały ataku serca i zemdlały, uderzając w czaszki żołnierzy talibów.
  To jest naprawdę walka.
  Alenka walczy również ze swoim zespołem. Dziewczyny są bardzo piękne i zabawne. A czego po prostu nie wiedzą jak.
  Alenka rzuciła sztyletem gołymi palcami. Przeleciał obok i odciął głowy pięciu. To naprawdę okazało się bardzo fajne.
  Dziewczyna pisnęła:
  - Za świętą Rosję!
  Anyuta jest pieprzonym mudżahedinem. I wciskając guzik szkarłatnym sutkiem, rozrywając masę wojowników niebiańskiego imperium i ćwierkając:
  - Za Svaroga! Jesteśmy bardzo szanowani przez ludzi, pod opieką Bożą!
  A jej naga, okrągła pięta uderzy mudżahedinów jakby.
  Potem dziewczyna wykonała salto.
  Rudowłosa Alla rozpaczliwie walczy. Jej miedziane włosy powiewają w powietrzu jak proletariacki sztandar. Dziewczyna śpiewała, obnażała zęby i ćwierkała:
  - Chwała jest dobra, porażka jest zła!
  A dziewczyna gołymi palcami rzuciła dar zniszczenia, podarła masę mudżahedinów i zaśpiewała:
  - Za Rosję i wolność do końca!
  A rudowłosy wojownik dodał:
  - I chwała Ukrainie, matce Rosji!
  Maria agresywnie zauważyła, gryzmoląc wroga i robiąc to bardzo zręcznie, śpiewając:
  - Jesteśmy najsilniejsi na świecie,
  Jesteśmy dziećmi wielkiej Rosji!
  A dziewczyna znów gołymi palcami u stóp rzuci dar zagłady z niszczycielską mocą.
  A dziewczyna ma złote włosy. A taka piękna dziewczyna jest po prostu super. I tak dziewczyna z rubinowym sutkiem nacisnęła guzik, uderzyła w samochód wroga i pisnęła:
  - Za wielką Rosję!
  A potem rzuciła gołym obcasem wybuchową paczkę i dodała:
  - I za wielką Ukrainę!
  Olimpiada była również niezwykle agresywna. A jej truskawkowe sutki nacisnęły guziki bazooki i zmiażdżyły masę talibskich żołnierzy.
  Wtedy dziewczyna pisnęła:
  - Za moją Ojczyznę - ZSRR!
  A gołe palce dużych, ale wdzięcznych nóg bohaterki-dziewczyny rzuciły niszczycielską bombę.
  Wojownik pisnął:
  - Zbudujemy miasta na Marsie, a fabryki na Merkurym!
  Marusia wysunęła język i zaćwierkała:
  -I będą miasta na Jowiszu - wierzę w to!
  A dziewczyna wzięła go i gołymi palcami puściła groszek z cząstką anihilacji.
  A ponieważ wybuchnie, a cały batalion talibów zwymiotuje...
  A dziewczyna z truskawkowym sutkiem wysadzi w powietrze coś niezwykle destrukcyjnego.
  Matryona również weźmie i pokona Mudżahedinów za pomocą rubinowego sutka. A dar śmierci pofrunie z morderczą siłą.
  Dziewczyna wzięła go i ćwierkała:
  - Za Ojczyznę - naszą matkę!
  A potem jej bose palce u nóg wzięły i rzuciły groch i rozdarły masę żołnierzy imperium talibów.
  Tak walczą dziewczyny... Czołga się wielki czołg z miotaczami ognia. I spala masę piechoty.
  Elżbieta nuci, szczerząc zęby:
  - Jesteśmy najfajniejsi na świecie,
  Dziewczyny mają bose stopy!
  A od dziewczyny naciska szkarłatny sutek na przycisk, błyszczący jak ebonitowy joystick.
  Elżbieta zachichotała i wydała:
  Dwa na dwa to cztery,
  Dwa na dwa to cztery...
  Wszyscy to wiedzą
  Na całym świecie!
  Catherine nacisnęła spust gołymi palcami. Znokautowała wroga i pisnęła:
  - Za wielkie zmiany!
  Elżbieta zauważyła z uśmiechem:
  - A zmiany będą na lepsze!
  Elena lupanula z rubinowym sutkiem, zręcznie naciskając przycisk i zauważając:
  - Ale pulsacja serca i żył,
  Łzy naszych dzieci, matek...
  Mówią, że chcemy zmiany
  Zrzuć jarzmo ciężkich łańcuchów!
  Euphrosinia, przykładając bose palce do pedałów, całkiem logicznie zauważyła:
  - Tu mówimy, o zmiany, o zmiany. Jakie zmiany?
  Elżbieta odpowiedziała logicznie:
  - Oczywiście za zmiany na lepsze!
  Ekaterina zapytała z uśmiechem:
  - A jeśli wszystko jest w porządku?
  Elżbieta z przekonaniem stwierdziła:
  - A kiedy wszystko było dobrze! Ile lat trwa wojna i nie widać jej końca!
  A dziewczyna znowu strzeliła szkarłatnym sutkiem piersi. Ta dziewczyna jest super!
  Elena również strzeliła swoim gołym, różowym, okrągłym obcasem i rozbiła kolejny wrogi czołg.
  A dziewczyna zaśpiewała:
  - Chwała rosyjskim bogom!
  Euphrosinia też strzelała, jej sutek był jak dojrzała, soczysta truskawka i syczała:
  - Na wojnie będzie zwycięstwo! Wszystkie wojny skończyły się prędzej czy później!
  Elżbieta zgodziła się z tym:
  - Niech i ta wojna się skończy. Ale czy możemy wygrać?
  Ekaterina wystrzeliła ponownie używając szkarłatnego sutka i gruchnęła:
  - Najbardziej prawdopodobnym wynikiem wojny jest remis!
  Elżbieta mruknęła agresywnie:
  - Nie! Nie będzie remisów! Dojdziemy do końca!
  Catherine znów wystrzeliła gołymi palcami u nóg i zaćwierkała:
  - W świętej wojnie nasze zwycięstwo będzie! Imperialna flaga naprzód - chwała poległym bohaterom!
  A dziewczyny w chórze, potrząsając pełnymi piersiami, śpiewały:
  - Nikt nas nie zatrzyma,
  Nic nas nie pokona!
  I znowu uderzają gołymi, różowymi, okrągłymi obcasami, piszcząc:
  - Nic nas nie powstrzyma,
  Nikt nas nie pokona!
  A dziewczyny wezmą je i wypuszczą nowe strumienie dzikiego ognia ...
  A na niebie też walczą dziewczyny. Co za piękni wojownicy w jednym bikini. Albo nawet zdejmują staniki. A ich nagie sutki, jak zawsze, w akcji.
  Anastasia Vitmakova, pieprząc przeciwników na niebie i zadając ciosy i piszcząc na ziemi jednostki:
  - O święty komunizm ziemi sowieckiej!
  Akulina Orłowa, strzelając do wroga i naciskając guzik szkarłatnym sutkiem, bardzo agresywnie zauważyła:
  - Jest wojna na zniszczenie!
  A gołymi palcami u nóg dziewczyna brała i biła żołnierzy potężnego imperium. I pisnął:
  - Jesteśmy ludem naszej rodzimej Ziemi,
  Jeszcze nie jest za późno na pogodzenie...
  W tornadzie wojny
  Jestem ja i oni
  I to jest poważne!
  Mirabela Magnetic, kontynuując zestrzeliwanie przeciwników i używając do tego rubinowych sutków, jęknęła:
  - Wojna szaleje we wszechświecie,
  Wojna bez powodu...
  Szatan jest w sercach ludzi,
  Wielu ludzi zginęło!
  Anastasia Vitmakova bardzo racjonalnie zauważyła, waliła we wroga truskawkowym sutkiem i pisnęła:
  - Promieniuje, że Bóg stworzył,
  Łaska została wylana na ludzkość...
  Wielki Svarog dał nam -
  Duszę, umysł, serdeczne miłosierdzie!
  Akulina Orłowa odpowiedziała śmiechem, strzelając również fasetowanym rubinowym sutkiem:
  - Tak, Svarog może to zrobić! To wielki twórca planety Ziemia!
  Oto Mirabela Magnetic - ta dziewczyna o złotych włosach zapytała, szczerząc zęby:
  - A dlaczego ludzie się starzeją, a zwłaszcza kobiety, jeśli istnieje tak potężny i mądry Stwórca jak Svarog?
  Anastasia wystrzeliła gołymi palcami i odpowiedziała:
  - Nadal pamiętam cara Mikołaja II, a nawet dał mi cukierki. Czy podasz mój wiek patrząc na moją sylwetkę?
  Akulina Orłowa, przyciskając nagą piętę, obnażyła zęby i wypuściła niszczycielski dar śmierci:
  - Patrząc też na twoją twarz, nie podasz wieku!
  Mirabela Magnetic skinęła głową, zauważając z westchnieniem:
  - Rosyjscy Bogowie dają nieśmiertelność i wieczną młodość przynajmniej wybranym. Ale co z chrześcijanami?
  Anastasia Vitmakova odpowiedziała, uderzając rakietami, naciskając przycisk z truskawkowym sutkiem i śpiewając:
  - na niebiańskim tronie,
  Król wszechświata zasiadł ...
  Z Twojej Najwyższej Woli,
  Chrystus nami rządził!
  
  Bóg został ukrzyżowany na krzyżu
  Jezus modli się do Ojca...
  Aby nie osądzał nas surowo -
  Grzech przebaczył nam do końca!
  Mirabela Magnetic skinęła głową, również wysłała reaktywne dary śmierci, przyciskając jej nagą, okrągłą piętę i jęknęła:
  - Dobrze śpiewasz! Ale czy rosyjscy bogowie i Chrystus są kompatybilni?
  Anastasia Vitmakova wzruszyła ramionami, gołymi palcami wysłała pocisk samolotu i pisnęła:
  - Czy miód i mleko są kompatybilne? Są różne, ale dobrze do siebie pasują!
  Zgodziła się z tym Mirabela Magnitnaya, wysyłając rakietę z sutkiem w kolorze dojrzałego tulipana:
  - Oczywiście, że jest dobrze! I bardzo nawet w kosmosie!
  A dziewczyny śpiewały chórem, nadal strzelając gołymi palcami i szkarłatnymi sutkami:
  Wyląduj w oknie
  Wyląduj w oknie
  Ziemia w oknie jest widoczna!
  Jak syn opłakuje swoją matkę,
  Jak syn jest smutny z powodu swojej matki ...
  Smutno nam z powodu Ziemi, ona jest jedna!
  A mimo to gwiazdy
  A gwiazdy jednak...
  Trochę bliżej, ale wszystkim też jest zimno
  I jak zegar zaćmienia i jak zegar zaćmienia ...
  Czekamy na światło i widzimy ziemskie sny!
  A dziewczęta ponownie nacisnęły guziki swoimi szkarłatnymi, jak maki, sutki, wysłały morderców i znów zaśpiewały;
  I nie marzymy o ryku kosmodromu,
  Nie ten lodowaty błękit...
  A marzy nam się trawa, trawa pod domem...
  Zieleń, zieleń, trawa!
  Dziewczyny bardzo fajnie radziły sobie z mudżahedinami.
  A ich języki są również długie i ruchome. I wiedzą, jak z nimi pracować.
  Stalenida jest też agresywna w walce... A także, jako kula ognia, bardzo zręcznie.
  A także za pomocą sutka truskawkowego. I to jest bardzo piękne.
  Stalenida śpiewała:
  To pole zostało zaorane przez synów Svaroga,
  Mocno zmiażdżymy przeciwników...
  Droga Rosji, niestety, od wojny do wojny,
  Ale nieśmiertelni to nasi fajni goście!
  Veronica również zapukała swoim szkarłatnym sutkiem jak płatek róży, pisząc na wroga:
  - Za moje fajne sukcesy!
  Victoria używała również klatki piersiowej tak pełnej jak dojrzałe melony podczas strzelania i prostowała:
  - Za nasze sukcesy!
  Stalenida skinęła głową, rzuciła bumerangiem bosymi palcami, które w locie odcięły kilka głów i zanotowała:
  - Wierzę, że nasze sukcesy będą kolosalne!
  Valentina, która uderzyła talibów sutkiem w kolorze truskawki, powiedziała:
  - Cały kłopot tkwi w egoizmie!
  Stalenida, strzelając do wroga i ponownie rzucając nogami gołymi palcami, tym razem trującymi igłami, zanotowała:
  - Tak, egoizm jest zły!
  Weronika nacisnęła przycisk miotacza ognia szkarłatnym sutkiem, spaliła cały pluton Chińczyków i pisnęła:
  - Ale niestety - egoizmu nie da się wytępić!
  Victoria pieprzy wroga gołym, okrągłym, różowym obcasem i ćwierkał:
  - Ale my też nie jesteśmy słabi! Będziemy mieli zwycięstwo i święto na wieki!
  Valentina, strzelając do mudżahedinów i kosząc ich jak kosę, wzięła i agresywnie wydała:
  - Chwała epoce komunizmu i carowi Svarogowi!
  Stalenida ponownie uderzyła ją szkarłatnym sutkiem i zauważyła:
  - Chwała komunizmowi!
  Veronica zapytała z uśmiechem:
  - Czym jest komunizm?
  Victoria warknęła agresywnie, wysłała podarunek śmierci, sutek koloru dojrzałej wiśni i pisnęła:
  - Komunizm to raj!
  A dziewczyny wzięły to i zaśpiewały:
  - Rozerwiemy wszystkich na strzępy,
  To jest życie, to jest szczęście!
  Gerda walczy na mobilnym czołgu. Jest bardzo piękną i agresywną dziewczyną. A czołg porusza się i płonie. Ma wielką, niszczącą moc.
  Gerda strzelała gołymi palcami zaostrzonych nóg i ćwierkała:
  -O wielki porządek na świecie!
  Charlotte również uderzyła wroga szkarłatnym sutkiem, wciskając go na guzik i gruchając:
  - Chwała Ojczyźnie.
  A dziewczyna Christina wystrzeliła, tym razem z gołym, okrągłym, różowym obcasem.
  I gruchała:
  - Za najwyższy komunizm!
  Magda też kopała we wroga i śpiewała:
  - Wielkość Niemców była znana planecie,
  hitleryzm został pokonany ciosem miecza...
  Jesteśmy kochani i doceniani przez wszystkie narody świata,
  Ludzie w całym kraju wkraczają do komunizmu!
  Czołg ruszył i zasypał wszystkich pociskami, a kule spadły w deszczu ołowiu.
  Gerda zauważyła dowcipnie, ponownie używając rubinowego sutka do strzału w pierś:
  - Nasze zwycięstwo jest nieuniknione - uwierz mi, nadzieja!
  Charlotte wystrzeliła gołymi palcami i zgodziła się:
  - Nie, nie będzie!
  Dziewczyna na zbiorniku westchnęła ciężko...
  Gdzie indziej, w zasadzce, Alice i Angelica szukają celów.
  Alice pamiętała, jak jako dziewczynka trafiła do więzienia. I tam była bita gumowymi pałkami na gołych obcasach. Dziewczyna Alice następnie podpisała spowiedź. I poszła do kolonii pracy dla dzieci. Ale nie została tam długo.
  W kolonii dziewczynki golono i zmuszano do pracy boso, nawet w chłodne dni. Alice zahartowała się. A Angelica urodziła się na Syberii i w ogóle nie znała butów i biegała po śniegu na gołych obcasach, zostawiając odciski.
  Więc te dziewczyny są wyjątkowe i niezwyciężone.
  Alice wystrzeliła, naciskając spust szkarłatnym sutkiem na piersi i gruchając, szczerząc zęby:
  - Chwała epoce rosyjskich bogów!
  I rzuciła granat gołymi palcami ze śmiertelną siłą. Który rozerwał masę talibskich żołnierzy.
  Angelica też odpaliła i całkiem nieźle. Uderzyła wroga i pisnęła:
  - Za największe osiągnięcia myśli!
  Ponownie nacisnęła guzik rubinowym sutkiem. Uderzył wroga w śmiertelnym podnieceniu.
  A potem gołymi palcami rzuciła darem unicestwienia śmierci i pisnęła:
  - Za wielką Boginię i Matkę Bogów Ładę!
  Alice strzeliła bardzo dobrze i uderzyła generała talibów precyzyjnym ciosem i zaćwierkała:
  - Za Boga Svaroga!
  A potem dziewczyna ponownie rzuciła śmiertelnym darem śmierci bosymi palcami. To jest Alice - po prostu super dziewczyna.
  Dobrze pracowała w kolonii. Przestali nawet golić ją na łyso i pozwolili jej zapuścić czuprynę ze złotymi, kręconymi włosami. I taka piękna dziewczyna dorastała w dziecięcej kolonii porodowej. Okazała się tylko boginią.
  I to jest takie piękne. A jej bose stopy zostawiły tak uwodzicielskie ślady na śniegu. Że nawet strażnicy na nich się masturbowali.
  To była Alicja...
  Nic dziwnego, może takie imię jak Alicja budzi szczególne skojarzenia. Z którym nic nie przebije. A Alice jest po prostu super i hiper piękna!
  A jej bose palce znów rzucają granatem ze śmiertelną siłą i rozrywają wszystkich na strzępy.
  Alicja śpiewała z uśmiechem;
  Dlaczego ludzie potrzebują głowy?
  To nie może być głupsze...
  Nie rąbaj drewna głowami,
  Nie wbijaj gwoździ!
  Angelica również wzięła i wystrzeliła, ciągnąc za spust szkarłatnym sutkiem, przebijając wroga. Gołymi palcami u stóp rzuciła kilka prezentów śmierci i zaśpiewała:
  - Niech niektórzy mają to puste,
  Inni ją oszukują...
  Ale wszyscy są widziani z jakiegoś powodu,
  Nie chce jej stracić!
  A obie dziewczyny, kontynuując strzelanie do Mudżahedinów i wysyłając prezenty śmierci gołymi palcami, śpiewały;
  Nie musisz tracić głowy
  Nie spiesz się...
  Nie musisz tracić głowy
  Co jeśli się przyda!
  Dziewczyny strzelały do wroga rubinowymi sutkami i wyły:
  Zapisujesz to w swoim zeszycie
  Na każdej stronie...
  Nie musisz tracić głowy
  Nie trać głowy!
  Nie trać głowy!
  I musisz zabić gady!
  A dziewczyny rzucały granatami gołymi, okrągłymi obcasami. Te dziewczyny są po prostu super.
  I tutaj walczy też Nicoletta. To bardzo piękna dziewczyna, jest po prostu super.
  Nicoletta wzięła go i zaśpiewała, naciskając guzik bazooki swoim szkarłatnym sutkiem i wysyłając dar zniszczenia.
  Dziewczyna ćwierkała:
  - Chwała czasom komunizmu!
  I dodał:
  W zwycięstwie nieśmiertelnych idei komunizmu,
  Widzimy przyszłość naszego kraju...
  I czerwony sztandar, jasna Ojczyzna,
  Zawsze będziemy nieskończenie wierni!
  Po tych słowach Nicoletta wysunęła język. A jej rubinowy sutek znów jest jak kula ognia o wielkiej niszczącej sile.
  A Nicoletta gołymi palcami wzięła i rzuciła granat ze śmiertelną siłą, rozerwała masę mudżahedinów i gruchała:
  - Przez burze zaświeciło dla nas słońce wolności,
  Przez burze i burze szliśmy razem...
  Niech narody staną się jednym
  Niech wszystkie kraje Ziemi będą razem!
  Viola również walczyła z wielką furią. Wyprowadziła się z miotacza ognia, naciskając guzik szkarłatnym sutkiem i nucąc:
  - Chwała Patronim, nasza wolna,
  Przyjaźń narodów jest wsparciem na wieki,
  Władza jest uprawniona, wola ludu,
  W końcu zwykły człowiek jest za jednością!
  Toreador strzelał również do Mudżahedinów. Użyła przy tym węża, z którego wylatywały płatki ognia, które dosłownie wszystko spaliły na popiół.
  Dziewczyna tupnęła boso, rzeźbioną stopą i ćwierkała:
  - Chwała epoce komunizmu, chwała nowemu Leninowi!
  Angelina i Aurora również użyły potężnego miotacza ognia, zabrały go i wystrzeliły strumieniem ognia.
  I lał się ogień... Dosłownie spalił talibów.
  Angelina oparła bose stopy i ćwierkała podczas strzelania:
  - Chwała ZSRR!
  A dziewczyna ponownie nacisnęła przycisk miotacza ognia szkarłatnym sutkiem. I znów rozbłysło....
  Aurora uderzyła również w mudżahedinów. Podpaliła masę talibskich żołnierzy i gruchała:
  - Na nowe granice!
  A gołymi palcami u nóg rzuciła śmiercionośny prezent śmierci. I znów nacisnął guzik rubinowym sutkiem na piersi. Potem zaćwierkała, szczerząc zęby:
  - Chwała KPSS!
  Angelina mrugnęła, rzuciła groch śmierci gołą piętą i zaćwierkała:
  - KPSS - SS! KPSS - SS!
  I znowu naciska guzik z truskawkowym sutkiem na piersi.
  Anna i Olga to piękne dziewczyny w samych obcisłych majtkach.
  Wzięli i podnieśli ciężką wyrzutnię rakiet. I opierając się na nagich, wyrzeźbionych nogach, wzięli go i wysadzili w powietrze.
  Anna zaćwierkała, naciskając guzik szkarłatnym sutkiem:
  - Chwała rosyjskim bogom!
  A gołymi palcami dziewczyna rzuciła granat ze śmiertelną siłą.
  Olga gołymi palcami u stóp wypuściła śmiertelny dar śmierci, dosłownie rozrywając mudżahedinów na strzępy.
  Olga śpiewała:
  - Och, Puszkin, jesteś ekscentrykiem w błędzie,
  W bitwie nie przestaliśmy ziewać...
  Rozdarty czołg się pali ,
  Wypędzamy wszystkich ludzi z kanapy!
  A dziewczyna wzięła i rzuciła bosymi stopami nowy, bardzo śmiercionośny dar zagłady.
  A potem nacisnęła guzik rubinowym sutkiem, wysyłając agresywny dar zniszczenia.
  Potem dziewczyny zaśpiewały chórem:
  - A na wojnie i na wojnie,
  Dziewczyny widzą faceta we śnie!
  Jego pragnienie prowadzenia
  Rozerwij chłopaka na kawałki!
  A wojowniczki ryczały:
  - Zmiażdż dziewczyny stopami mężczyzn,
  Facet nie powinien sobie radzić...
  Człowiek jest zobowiązany orać jak koń,
  A znaczenie dziewczyn polega na zabijaniu!
  I znowu dziewczyny nacisną guziki anihilacji swoimi szkarłatnymi sutkami.
  Sam diabeł nie oprze się takim pięknościom.
  A języki dziewczyn są zabawne. Są jak słodkie lizaki, liżące pulsujące nefrytowe pręty.
  Anna i Olga śpiewały:
  - Rozerwiemy wszystkich ludzi na kawałki,
  To będzie w naszej mocy!
  Oto piękne dziewczyny ninja walczące.
  Zdjęli staniki i są teraz w samych majtkach.
  Niebieskowłosa dziewczyna ninja brała i cięła mieczami, odcinając głowy talibom.
  Następnie ze szkarłatnych sutków piersi wystrzeli błyskawicę na wroga. Którzy palą wielu mudżahedinów.
  A potem z bosymi palcami, gdy rzuca śmiertelny dar śmierci i śpiewa:
  - Jestem żałosnym owadem - super żółwiem ninja! Rozerwij to jak bibułę!
  Dziewczyna ninja o żółtych włosach również wykonała technikę motyla z mieczami.
  Odetnij głowy wielu Talibom.
  Następnie od szkarłatnych sutków piersi uderzył piorun. Spaliła cały batalion i ćwierkała:
  - Jestem najsilniejszą dziewczyną na świecie!
  A gołymi palcami u nóg rzuciła niszczycielską mocą igły z trucizną.
  Oto dziewczyna ninja z rudymi włosami w walce . Jej miecze wirują jak ostrza helikoptera. I bez litości wycinali mudżahedinów.
  Wojowniczka wystrzeliła pulsary z rubinowych sutków. Spalono wielu przeciwników.
  Potem gołą piętą rzuciła wybuchową paczkę węgla i rozerwała kilka czołgów.
  Potem zaśpiewała:
  - Zbudujemy miasta,
  Ninja na zawsze!
  To są naprawdę dziewczyny, których potrzebujesz. Jest w nich tyle wściekłości i pasji, i nastroju walki.
  Dziewczyna ninja o białych włosach też, posiekana mieczami jak ostrza młyna, odcięła im głowy i zaśpiewała:
  - Będziemy walczyć o Japonię,
  Bardzo lubię się całować!
  A z truskawkowych sutków dziewczyny poleciały promienie anihilacji. Co dosłownie obróciło Afgańczyków w popiół.
  A wojowniczka gołymi palcami rzuciła jednocześnie kilka bumerangów, odcinając głowy wrogom, po czym śpiewała:
  - Chwała epoce japońskich bogów!
  A terminatorki od razu zaśpiewały:
  - szkarłatne sutki dziewczęce, szkarłatne sutki dziewczęce,
  Niech wszyscy ludzie po prostu umrą z melancholii!
  I znowu słychać ogłuszające chichoty, a piękności pokazują zęby.
  Te dziewczyny są po prostu super!
  A ich języki kochają słodką pracę.
  Więc biorą go i jak plują, natychmiast odłożą cały batalion jednym zamachem.
  Wtedy dziewczyny z Kraju Kwitnącej Wiśni ryczą:
  Nie boimy się ataków
  Położymy zło!
  Oto załoga Jane Amstrong w walce.
  Dziewczyna jest bardzo piękna. Zdjęła stanik i zdjęła go. I szkarłatnym sutkiem ujęła pierś i nacisnęła guzik.
  Wyleciał strumień płonącego płomienia. I spalił stu mudżahedinów. To są dziewczyny - szalone podniecenie.
  Jane wzięła go i zaśpiewała:
  - czerwona, czerwona krew,
  Za godzinę to tylko ląd
  Na dwóch są na nim kwiaty i trawa,
  Za trzy lata znów żyje!
  Gertrude uderzyła przeciwnika szkarłatnym sutkiem. Zmiażdżyła wroga i pisnęła:
  - A słońce płonie gwiazdą!
  A potem jej naga, okrągła pięta wciśnie pedał ze śmiertelną siłą.
  Te dziewczyny to tylko potwory.
  I tak wezmą i jak będą śpiewać:
  - Hail Britain, błękitne morza,
  Nigdy nie będziemy niewolnikami!
  Malanya też to weźmie i wciśnie guzik z truskawkowym smoczkiem. I uderzy wroga z wielką siłą rażenia.
  Wtedy będzie krzyczeć:
  - Za Wielką Brytanię i jej królową!
  Monica wcisnęła przycisk malinowym smoczkiem i odpowiedziała:
  - A co królowa ma wspólnego z ludźmi!
  Za pomocą bosych palców u nóg wzięła go ponownie i strzeliła. Ta dziewczyna jest po prostu super!
  A czołg pędzi do siebie iz wielką morderczą mocą. Są w nim dziewczyny o najbardziej agresywnym impulsie.
  Malanya ryknęła:
  - Nasi ludzie, nasi ludzie,
  Jest nagi, nagi, nagi -
  Nasi nadzy ludzie!
  Oleg Rybachenko nadal z wielką zaciekłością walczy. A miecze chłopca są cięte jak włosy brzytwą.
  A chłopiec rzuca gołymi palcami dziecięcych stóp dar zniszczenia.
  I nuci:
  - Walczymy z wrogiem,
  O imieniu Svarog ...
  nie będę głupcem
  Stać się synem z Bogiem!
  Margarita agresywnie wskazała, rąbiąc mieczami mudżahedinów. A dziewczyna rzuciła cienkimi żyletkami gołymi palcami u stóp i zaczęła podcinać szyje Afgańczykom.
  Po tym, jak dziewczyna zaśpiewała:
  - Margarita - okno jest otwarte!
  A ona wzięła i wystawiła język! Ta dziewczyna jest po prostu super wojowniczką!
  I nikt się nie zatrzyma i nie wygra.
  Jeśli zacznie wyć, to wyje.
  A dzieci-terminatorzy zagwizdali zgodnie, a chmury wron zaczęły słabnąć, przebijając czaszki żołnierzy talibów.
  Te dzieci to tylko potwory.
  Oleg Rybaczenko śpiewał:
  - Na sacrum na wojnie,
  Życie żołnierza nie jest cenione...
  Ze względu na ojca-króla,
  Nie umieramy na próżno!
  Margarita ponownie rzuciła gołymi palcami zaostrzone nogi igły z trucizną i zaćwierkała:
  - Nie wygrywamy na próżno!
  I znowu dziewczyna zwisa... I okazało się, że jest niesamowicie fajnie i gwałtownie.
   Dzieci były zachwycone. A ich stopy są bose i tak zwinne, chłodniejsze niż małpy.
  Młodzi wojownicy śpiewali z furią;
  W bezmiarze cudownej ojczyzny
  Hartowany w bitwie i pracy ...
  Zrobiliśmy radosną piosenkę -
  O wspaniałym przyjacielu i liderze!
  Potem znowu dziewczyna i chłopak zagwiżdżą chórem i znowu tysiące oszołomionych ptaków spadnie na głowy Afgańczyków.
  Te dziewczyny to najwyższa klasa, a chłopak nie jest gorszy...
  Natasza również tnie mieczami. Ze szkarłatnych sutków zaczęły uwalniać się błyskawice, a jednocześnie buczeć:
  - Kolovrat, Evpatiy Kolovrat,
  Obrońco Ojczyzny, żołnierzu Perunow!
  A z gołymi palcami dziewczęcych nóg zacznie się, oczywiście coś niezwykle zabójczego.
  Zoya, miażdżąc talibów z otępiałą wściekłością, również zaczęła uwalniać prezenty agresywnej śmierci ze szkarłatnych sutków. A jednocześnie nucić:
  - Kolovrat, Evpatiy Kolovrat,
  Bohaterowie Rosji - zbiera alarm!
  A jej bose palce znów wystrzeliwują, bardzo niszczycielski prezent zniszczenia.
  Czerwony Augustyn również walczy z wściekłością. Wysyła wrogowi jeden dar śmierci za drugim. A z jej rubinowych sutków wylewały się strumienie gwałtownej energii.
  Augustyn wziął go i zaśpiewał:
  Wojownicy ciemności są z pewnością silni
  Zło rządzi światem, nie znając liczby!
  A gołe palce rudowłosego wojownika spowodowały ekstremalne zniszczenie.
  Svetlana przecięła Chińczyków bez litości. Rozdrobnić je na kawałki. A bosymi palcami rzucała grochem z materiałami wybuchowymi.
  A potem z sutków truskawkowych uderza wroga jak coś bardzo zabójczego.
  Rozerwij wroga i zaśpiewaj:
  - Ale wy synowie Szatana,
  Nie depczcie mocy Chrystusa!
  To naprawdę dziewczyna, która jest w stanie pokonać każde zło.
  Muszę przyznać, że wojowniczki są prawdopodobnie najsilniejsze na świecie.
  Oleg Rybachenko, rąbiąc mudżahedinów, śpiewał:
  W świecie upału i śniegu
  Świat jest biedny i bogaty...
  Nasz oddział atakuje
  Wróg prosto do piekła!
  Margarita rzuciła kawałkiem antymaterii gołymi palcami, poszarpała wielu wrogów i pisnęła:
  A walka trwa ponownie
  Ogień gotuje się nad hiperplazmą ...
  A Lenin jest taki młody
  Uderza promieniami!
  Potem dziewczyna wzięła go i pokazała konkretnie swój język. I musi przyznać, że to bardzo długo.
  A dzieci-wojownicy są bardzo fajni.
  Adala i Agata walczą dwumiejscowym działem samobieżnym. Miażdżą wrogów, rozrywają ich na strzępy.
  Adala wciska przycisk joysticka swoim szkarłatnym sutkiem, rozrywa masę chińskiego i piszczy:
  - Za wielką Rosję!
  Agata również uderzy wroga, zmiażdży go na kawałki, rozerwie w krwawy bałagan i vyaknet:
  - Za Ruś Kijowską!
  I on też wciśnie przycisk joysticka swoim rubinowym sutkiem!
  Wtedy dziewczyny wezmą i zaśpiewają:
  - Uczyliśmy się razem w szkole,
  I pamiętamy na pamięć...
  Jak biły dzwonnice
  O Rusi Kijowskiej!
  
  A prawosławni pamiętają
  Kogo nie pytasz...
  Jak były te chwalebne dni?
  Chrzest Rosji!
  A Natasza i jej zespół odebrali;
  Hej Słowianie, hej Słowianie,
  Moskali i Kijowie...
  Czy powinniśmy swami dzielić ojczyznę!
  nie mogę wysłać faceta
  Policz swoje w hodowli...
  Wolałbym go kochać!
  W ten sposób dziewczyny się rozeszły i jasne jest, że talibowie jakby nie mogli się temu oprzeć.
  ... ROZDZIAŁ 21
  Tutaj znów obudziło się chłopców i ustawiło się w szeregu przy dźwiękach dud. Pozwalają mi wypłukać usta wodą i umyć ręce. Trochę mnie nakarmili... I znowu pojechali.
  Szalony profesor Łukjanenko, który był w ciele około dwunastoletniego chłopca-niewolnika, znów zaczął komponować.
  Hitler banalnie nie skierował 4. Armii Pancernej na Kaukaz. W rezultacie naziści byli w stanie całkowicie zająć Stalingrad. Nieco wcześniej Japonia wygrała bitwę o Midway i zdobyła Archipelag Hawajski, całkowicie dominując na Pacyfiku.
  Rommel też nie zatrzymał się, po upadku Tolbuka i nie pozwalając Anglikom na osiedlenie się w obronie, całkowicie pokonał ich w Egipcie. Ponadto wojskom Rommla udało się zdobyć zarówno Irak, jak i Kuwejt przy wsparciu miejscowej ludności.
  Stalin próbował odzyskać Irak, ale Turcja przystąpiła do wojny po stronie III Rzeszy. W rezultacie ZSRR padł pod podwójnym ciosem. Który następnie stał się potrójny na Dalekim Wschodzie, Japonia otworzyła również drugi front.
  Wykorzystując ten moment, Niemcy dotarli do Morza Kaspijskiego i odcięli Kaukaz drogą lądową.
  W rezultacie zmienił się przebieg wojny. ZSRR został zmuszony do użycia części swoich sił, aby powstrzymać Daleki Wschód od Japończyków. A Niemcy zaatakowali bez problemów. Turcy podjęli ruch Erewania, Batumi i innych miast i przedarli się przez obronę.
  Nacierali zarówno Niemcy, jak i Japończycy. Samurajom udało się zaskoczyć sowiecką flotę we Władywostoku i bez ceremonii zatopili ją. I zdobyli większość Mongolii.
  Do nowego roku naziści zdobyli cały Kaukaz, w tym Baku.
  Było to głośne zwycięstwo i miażdżący cios dla ZSRR. Stalin był psychopatą, ale nic na to nie mógł poradzić.
  Zimą było spokojnie. Dopiero próba zwolnienia blokady Leningradu zakończyła się niepowodzeniem. Niemcy zgromadzili dodatkowe siły i byli w stanie odeprzeć atak.
  W marcu próbowali zaatakować w centrum, ale i tak atak został odparty ponownie...
  Pod koniec maja Niemcy na skutek totalnej mobilizacji rozgromili swoje wojska, wciągając potężniejsze i nowoczesne czołgi: "Pantera", "Tygrys", "Lew" i działo samobieżne "Ferdinand". I rozpoczęli ofensywę w zbieżnych kierunkach od strony Rżewa i północnej części frontu, próbując utworzyć kocioł.
  W tym samym czasie naziści zalali Saratów. Rozpoczęliśmy ofensywę ze Stalingradu.
  W bitwie pojawił się bardzo potężny czołg ważący dziewięćdziesiąt ton. Ta maszyna miała przedni pancerz kadłuba o grubości stu pięćdziesięciu centymetrów i boki osiemdziesięciu dwóch milimetrów pod wzniesieniami jak "Pantera". Ten był zewnętrznie podobny do "Pantery", tylko bardziej z armatą 105 mm w długim kalibrze 70 EL.
  Czoło kadłuba było bardzo silnie chronione - na 240 milimetrach pod zboczami.
  Czołg "Lev" miał mocniejszy silnik o mocy tysiąca koni mechanicznych i prędkość około trzydziestu pięciu kilometrów na godzinę.
  Ogólnie samochód nie do końca udany, ale jest bardzo mocno chroniony w czole.
  Przede wszystkim w praktyce "Tygrys" jest dobry. "Pantera", choć jest szybszy, ale raczej słaby pancerz pokładowy tylko 40 milimetrów, a nawet czterdzieści pięć go bierze.
  Ogólnie Niemcy są bardzo silni. Udało im się uniknąć ciężkich strat w czterdziestym drugim roku, a ich armia jest duża, a liczba dywizji łącznie z obcymi w samym Wehrmachcie przekroczyła trzysta pięćdziesiąt. Plus także oddziały satelitów.
  Hiszpania i Portugalia otwarcie przystąpiły do wojny po stronie III Rzeszy.
  A wojska niemieckie zajęły Gibraltar i zaczęły posuwać się przez Afrykę.
  Włochy przeprowadziły dodatkowe mobilizacje i wysłały więcej żołnierzy. Turcja również zmobilizowała się jak Arabowie. A Japonia napierała ze wschodu.
  Trzecia Rzesza była również liczniejsza pod względem liczby piechoty i nie była gorsza pod względem technicznym. Niemcy też mieli wiele samolotów w powietrzu. Pojawił się ME-309, który nie ma sobie równych pod względem uzbrojenia oraz Focke-Wulf z sześcioma działami powietrznymi.
  Dominowały asy niemieckie.
  Zwłaszcza Marsylii. Za trzysta zestrzelonych samolotów otrzyma drugi Krzyż Rycerski Żelaznego Krzyża ze srebrnymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami. A za pięćset otrzymał pierwszą nagrodę tego poziomu, Krzyż Rycerski Żelaznego Krzyża oraz złote liście dębu z mieczami i diamentami.
  Marsylia udała się na front wschodni i walczyła tam jak Szatan.
  Stalin wyznaczył za głowę nagrodę w wysokości stu tysięcy rubli. I była wojna.
  Niemcy oczywiście zdołali przebić się przez sowiecką obronę i zajęli Saratów oraz podłączyli kocioł na północ od Rżewa.
  W bitwach szczególnie wyróżniła się załoga czołgu Gerdy.
  Bosa blondynka wystrzeliła z armaty Panther szkarłatnym sutkiem i gruchnęła:
  - Zabierzemy Moskwę!
  Charlotte również uderzyła sutkiem malinowym, przebiła samochód wojsk radzieckich i ćwierkała:
  - Pokonamy wszystkich!
  Christina zszokowała wroga, wciskając guzik rubinowym sutkiem i gruchając:
  - Za świętą Rosję!
  Magda weźmie go i uderzy w sowiecki czołg, oderwie mu wieżę i zaćwierka:
  - O potężną siłę!
  Tak walczyły dziewczyny i bardzo agresywnie.
  To są fajne kobiety ...
  Pod koniec lipca Niemcy rozpoczęli ofensywę na Moskwę. W tym samym czasie na południu hitlerowcy zaatakowali Kujbyszewa.
  Toczyły się tam zacięte bitwy.
  Siły są oczywiście nierówne, ale Kujbyszew jest dobrze ufortyfikowany. Trzeba powiedzieć, że Moskwa jest też silnie ufortyfikowana, jak się do niej zbliża. W każdym razie istnieją potężne ufortyfikowane strefy, jeże, rowy i całe potężne ufortyfikowane obszary.
  Do ataku rzucili się Niemcy - sto pięćdziesiąt dywizji. Wiele z nich jest obcych i ma niewielką siłę niszczącą.
  W bitwach brały udział pierwsze "Tygrysy" -2 i czołg "Myszka". Bitwy pokazały, że pierwszy czołg nadal nie był zły, ale Mysz była zbyt ciężka i niełatwa do transportu.
  Jednak znokautowanie takiego czołgu wcale nie jest łatwe. A Niemcy wkroczyli w obronę Armii Czerwonej.
  Faszystom było to dość trudne. Ale są silni zarówno pod względem liczby, jak i techniki.
  Użyto również pierwszych bombowców Ju-288. Taka maszyna jest bardzo mocna i szybka, przewożąc do sześciu ton bomb.
  Niemcy mieli siłę... Marsylia otrzymała wyjątkowe wyróżnienie za zestrzelenie siedmiuset pięćdziesięciu samolotów: Krzyż Kawalerski Żelaznego Krzyża z platynowymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami. I stał się prawdziwą, super legendą.
  Na niebie pewnie dominowali Niemcy, a Japonia posuwała się ze wschodu.
  Samuraje to perły i perły. A ich lotnictwo zbombardowało. Stany Zjednoczone i Wielka Brytania były bierne. I działali ostrożnie.
  Japonia używała w bitwach znacznych sił. I naciskał ...
  W sierpniu Niemcy zajęli miasto Kalinin i zbliżyli się do Możajskiej, najbardziej ufortyfikowanej linii obrony.
  W tym samym czasie toczyły się bitwy o Tułę. Całe sto kilometrów do Moskwy.
  Veronica, Oksana i Natasza wraz z innymi dziewczynami opuściły okrążenie. Batalion dziewcząt otrzymał rozkaz wycofania się na tyły, ponieważ wojownicy praktycznie nie mieli broni przeciwpancernej. Stalenida Pawłowna miała doświadczenie wojenne, służąc jako ochotniczka w Hiszpanii. Pomijając doświadczenia reszty wojny. I zrozumiała, że czerwone oddziały nie mogły oprzeć się czołgom serii wielkich kotów. Dziewczyny znokautowały jednak kilka transporterów, ale same poniosły straty.
  Teraz batalion został rozproszony i wycofywał się.
  Weronika, Oksana i Natasza, zrzucając buty, odeszły boso, w jasnych bluzkach. Aby odeprzeć kolumny czołgów ciężkich, wojska radzieckie nie są gotowe. I po prostu nie ma co przebić się przez czołg E-50. Jedyną szansą jest uszkodzenie gąsienic. Ale w tej maszynie rolki znajdują się na osobnych wózkach i bardzo trudno je wyłączyć.
  Dziewczyny przeniosły się na wschód po lasach iw małych grupach. Wyglądali bardzo wzruszająco. Podwinęli spodnie i mieli na sobie tylko lekkie koszule. Długie blond, lekko kręcone włosy opadły. Trawa przyjemnie łaskocze bose stopy, a czasem natrafiają na wyboje. Wszystko wygląda niezwykle erotycznie. Piersi prześwitują przez cienkie koszulki.
  Weronika, grabiąc trawę bosą stopą, mówi z irytacją:
  - Co za diabelstwo - wojna dopiero się zaczęła, a już trzeba się wycofać!
  Oksana, której blond włosy były lekko czerwonawe, wyszczerzyła zęby, odpowiada:
  - I nie miałem specjalnych złudzeń! Hitler podbił prawie cały świat... Spróbuj poradzić sobie z takim tłumem!
  Natasza potrząsnęła śnieżnobiałymi włosami i wydała:
  - Każdy chce być lubiany... Ciężko sobie z nimi poradzić! Nie jest łatwo być wiernym!
  Weronika skinęła głową. Jej włosy są takie złote i piękne. Jest wspaniała.
  Ale Victoria ich dogoniła. Całkowicie rudowłosa dziewczyna. Włosy są jak ogień. I tak gorąco. Wiał wiatr i wydaje się, że to powiewa proletariacki sztandar, taka płonąca głowa.
  Victoria zdjęła koszulę i odsłoniła tors. Jej piersi były pełne, sutki szkarłatne jak maki. Piękny wojownik. A jej silne, wytrenowane ciało jest nagie.
  Natasza zachichotała i również obnażyła swój tors, zauważając:
  - A my mamy piękne ciała... Jesteśmy tylko Amazonkami!
  Weronika potrząsnęła głową:
  - Odsłanianie piersi nie jest zbyt radykalne! Musisz przestrzegać zasad przyzwoitości!
  Victoria pokręciła głową i potrząsnęła rudymi lokami:
  - W społeczeństwie komunistycznym - zasady moralności, pojęcie względne. - Dziewczyna potrząsnęła nagimi piersiami, jej szkarłatne sutki błyszczały bardzo uwodzicielsko. - A bycie nagim nie jest grzechem. Dokładniej, pojęcie grzechu jest kapłańskie, a naszym credo jest wolność od moralności burżuazyjnej!
  Natasha potwierdziła, potrząsając swoim bujnym i elastycznym biustem:
  - Bliżej natury! Bliżej natury! I naturalna nagość!
  Oksana również się uśmiechnęła i odsłoniła swój tors. Rzeczywiście, w upalne lato jest przyjemnie, gdy piersi są nagie. A wiatr je wieje. Nadchodzi ładna dziewczyna i nagość. Wszystkie dziewczyny są wysportowane, z figurami, nagie ciała wojowników wyglądają bardzo harmonijnie.
  Ścieżką spacerują piękne dziewczyny. Są takie urocze i bardzo kochane.
  Weronika zaćwierkała, kręcąc głową:
  - Ale to wcale nie jest przyjemne estetycznie!
  Victoria potrząsnęła przecząco głową:
  - Nie! Mamy piękne ciała! I świetnie wyglądamy nago!
  Natasza skinęła głową i podskakując, powiedziała:
  - Dobrze było być nagim... Oto Ilyich przyszedł z bronią!
  Oksana pogłaskała się po piersiach i pisnęła:
  - Rzeczywiście, mój biust jest super!
  Wiktoria śpiewała z zachwytem:
  - Och, dziewczyny, a my jesteśmy bandytami! Portfele, portfele i portfele! Widzieliśmy dolary - góry złota!
  Natasza, potrząsając nagą klatką piersiową, śpiewała z uśmiechem:
  - Kiedyś byli nadzy, boso, źli!
  I wszyscy czterej śmiali się razem. Dziewczyny lały bosymi stopami, unosiły bose pięty. Piękni wojownicy. Mają za sobą plecaki i karabiny szturmowe PPSh. Mili wojownicy, bardzo wspaniali.
  Weronika insynuująco powiedziała:
  - Przed Bogiem wszyscy jesteśmy równi... A ty będziesz musiał odpowiedzieć za rozpustę!
  Natasza zachichotała i odpowiedziała z całą determinacją:
  - Nie ma Boga! To jest bajka!
  Victoria, potrząsając nagimi, opalonymi piersiami, wykrzyknęła entuzjastycznie:
  - Bóg został wymyślony przez możnych tego świata, aby utrzymać ludzi w posłuszeństwie!
  Veronica negatywnie potrząsnęła złotą głową:
  - Kto wtedy stworzył wszechświat?
  Victoria zachichotała i odpowiedziała:
  - Same wszechświaty rosną jak liście na drzewie. Wyrastają z niczego. Kiedy w odległej nieskończoności we wszechświecie zaczęło rosnąć od podstaw drzewo i od tego czasu pojawiło się wiele wszechświatów.
  Natasza zachichotała i wystawiła język, zauważając:
  - Jest gorąco! Może zdejmiemy spodnie?
  Victoria poparła ten pomysł:
  - Doskonale przemyślane!
  A dziewczyny wszystkie trzy razem uwolniły się ze spodni, pozostając w tych samych majtkach. I jakie mają silne i muskularne ciało. Po prostu wspaniałe i akrobacyjne.
  Oksana śpiewała z zachwytem:
  - Karaluch ma czułki, dziewczyna ma nagie majtki!
  Tylko Veronica została z podwiniętymi spodniami i koszulą. Odpowiedziała z wyrzutem:
  - Nie jest dobrze być tak nagim! A jeśli nas zobaczą!
  Natasza zachichotała i odpowiedziała:
  - I niech nawet zobaczą! Uwielbiam podniecać mężczyzn!
  Victoria zachichotała, potrząsnęła niemal nagimi udami, odpowiedziała:
  - Mężczyźni to bzdury - po prostu szumowiny!
  I uderzając bosą stopą w świeżego grzyba, dodała:
  - Co za przyjemność wziąć i dosiąść ogiera!
  Oksana zauważyła z uśmiechem:
  - Kiedy cię pieszczą, to miło... Zwłaszcza jeśli mężczyźni są młodzi, piękni...
  Natasza przypomniała dziewczynom:
  - Pamiętaj, złapaliśmy chłopca. Cudowny dzieciak i na pewno ma wielką doskonałość poza swoimi latami!
  Victoria oblizała usta i powiedziała z pożądaniem w głosie:
  - Jak wspaniale byłoby sprawdzić!
  Weronika szczeknęła z oburzeniem:
  - Jakie paskudne rzeczy mówisz! Nie można tak kpić z ludzkich uczuć! Co więcej, jeśli chodzi o to, żeby to było niemieckie, ale chłopiec!
  Oksana zachichotała i odpowiedziała:
  - Przepraszam, ale moja dusza jest taka paskudna...
  Natasza chętnie potwierdziła:
  - Niemcy posuwają się naprzód, a ja chcę marzyć o czymś dobrym! Na przykład o chłopakach!
  Victoria zasugerowała ze śmiechem:
  - A jeśli naprawdę złapiesz mężczyzn? Było tak wspaniale!
  Veronica odpowiedziała szorstko:
  - Kobiety ozdabia się skromnością, a nie bezczelnym molestowaniem!
  Victoria potrząsnęła ognistą głową z odprawą. Uderzyła się w bose stopy i szczekała:
  - Nie! Nie ma większej przyjemności w wybieraniu faceta i zabieraniu go do łóżka. - Rudowłosy diabeł potrząsnął miedzianorudymi lokami i kontynuował. - To jest właśnie pieprzenie się w krzakach dla przyjemności, a nie schodzenie do ołtarza.
  Weronika powiedziała surowo:
  - Seks bez powodu jest oznaką głupoty! - I dodała. - To jest sprzeczne z normami moralności komunistycznej!
  Wiktoria nie zgodziła się:
  - powiedział sam Lenin - żony powinny być wspólne!
  Natasza zachichotała i zauważyła:
  - Cóż, nie mówię, że tak rzuciłam się na mężczyzn, ale fajnie jest grać aktywną rolę! Jeśli sam wybierasz kogo trafić! Ale z naszej strony do tego nie dochodzi.
  Victoria skinęła głową na znak zgody:
  - Tak, mamy tylko dziewczyny... Ale możesz przejść przez płot! - ćwierkała dziewczyna z wielką przyjemnością. - Mężczyźni, mężczyźni... Nasi mężczyźni gorliwie pełzają po brzuchu!
  Veronica potrząsnęła przecząco głową:
  - Nie, Lenin nigdy tego nie powiedział!
  Natasza wykrzyknęła w proteście:
  - Nie, dokładnie to powiedział Władimir Iljicz! W komunizmie wszystko będzie wspólne, łącznie z żonami!
  Victoria zachichotała i mruknęła:
  - Kobiety są dobre... Mężczyźni są jeszcze lepsi! Ech, zostać wziętym do niewoli, zgwałconym przez całą firmę.
  Dziewczyny roześmiały się zgodnie. A Victoria z uśmiechem dodała:
  - A potem bili mnie kolbami! A obcasy byłyby podpalane delikatnym światłem i posypane korbitem!
  Natasza uderzyła w guz bosą stopą i gruchnęła:
  - Przyjemnie jest piętom uderzać w nie bambusem! Tu, w Chinach, dziewczęta i chłopcy bili kijami po podeszwach bosych stóp. I to im się podobało!
  Victoria śpiewała ze smakiem:
  - Co za tortura w Hollywood! Tylko katy, nie ludzie!
  Weronika zauważyła dowcipnie:
  "Skończysz w piekle... Będziesz torturowany, a twoje pięty spalone nie tylko bambusem, ale i rozżarzonym żelazem!
  Natasza zaśpiewała, zaciskając mocno pięści:
  - Czarna wrona przy sąsiedniej bramie!
  Victoria, potrząsając gołymi cyckami, z czerwonymi sutkami, kontynuowała:
  -Lyulka, kajdanki, podarte usta!
  Oksana, której piersi też są odsłonięte i potrząsając biodrami, odpowiedziała:
  - Ile razy po walce moja głowa!
  Weronika wsparła impuls, tupiąc bosymi stopami:
  - Z przepełnionego bloku rąbania poleciałem tam, gdzie....
  Natasza ryknęła z wściekłości, potrząsając nagimi piersiami:
  - Gdzie jest Ojczyzna! Niech brzydki płacze!
  Victoria lała się i krzyczała, wykręcając biodra, ledwo zakryte przezroczystymi majtkami:
  - I lubimy ją, nawet jeśli nie jest pięknością!
  Oksana syknęła, szarpiąc się, gołymi, opalonymi kolanami:
  - Łatwowierne dranie!
  Weronika zauważyła z westchnieniem:
  - Jesteśmy sowieckimi strażnikami granicznymi. I prowadzimy rozmowę, jak podzabornye kurwy. Czy to możliwe ...
  Victoria zaśpiewała w odpowiedzi:
  - Dziękuję, przywódco Stalinie! Za głupie, puste oczy! Bo jesteśmy jak wesz i nie możesz żyć!
  Natasza potrząsnęła pięścią w rudowłosego diabła:
  - Cóż, nie jesteś chartem! Znajdziesz się w specjalnym dziale!
  Wiktoria pewnie powiedziała:
  - Wkrótce Niemcy przyjadą do Moskwy... A już Stalin zostanie zabrany do klatki!
  Oksana zachichotała i sprzeciwiła się:
  - Czy uważasz, że wynik wojny jest przesądzony?
  Victoria odpowiedziała całkiem poważnie:
  - Jak inaczej? Hitler ma prawie połowę świata pod okupacją, plus Japonię z jej koloniami. - dziewczyna ze złością tupnęła wdzięczną, bosą stopą. - A my nie mamy nawet przyzwoitych czołgów! Seria KV to parodia samochodów. T-34 jest wyraźnie za mały. Nie stworzono normalnego czołgu! A pociski przeciwpancerne będą gorsze od niemieckich!
  Natasza westchnęła ciężko i bulgotała:
  - Musimy się z tym zgodzić! Niestety, nasze czołgi wciąż są tak niedoskonałe. A KV? Tak, pękają....
  Dziewczyny zamilkły, a ich żartobliwość opadła.
  Rzeczywiście, już pierwsze godziny wojny pokazały, że T-34-76 również ma nie do końca niezawodną skrzynię biegów, a jeszcze bardziej serię KV. A co jest obrzydliwe, im cięższy czołg, tym słabiej jest przystosowany do ruchu. A 200-milimetrowy przedni pancerz nie wystarcza, aby utrzymać pociski nawet 88-milimetrowego działa Panther-2, a nie działa Tygrys-3.
   Jak się nagle okazało, niemieckie samochody są znacznie silniejsze w pancerzu przednim i zdolności do zadawania ciosów. A radziecka technologia wyraźnie się poddaje.
  Tak, była maszyna "Pantera" -2, która nie ma sobie równych i zniszczmy wszystkich. Nie możesz zatrzymać takiego czołgu.
  Pod koniec września Niemcy zaczęli otaczać Moskwę. Nałożyli to.
  Jesień była sucha i ciepła, a na początku października naziści zaczęli już ściskać szczypce, grożąc zamknięciem okrążenia przez zniewolenie Moskwy.
  Pilot Marsylia otrzymał nagrodę specjalną za tysiąc zestrzelonych samolotów, Gwiazdę Krzyża Rycerskiego Żelaznego Krzyża ze srebrnymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami.
  I to jest fajne.
  A inne pojazdy były teraz w akcji.
   Załoga czołgu Gerdy wyróżniła się w bitwach. Dziewczyny walczyły na "Panterze" -2. Maszyna ta miała wąską wieżę, niższą sylwetkę i ochronę przednią porównywalną z Tygrysem-2, przy wadze mniejszej o osiemnaście ton przy równym silniku o mocy 900 koni mechanicznych. A to oznacza lepsze osiągi podczas jazdy. Ameryka używała wysokiego Shermana. Czołg ten mógł tylko przebić bok Niemca i został trafiony z odległości trzech i pół kilometra.
  "Pantera" -2 stopniowo zastępuje zwykłą "Panterę". Ale jak dotąd ostatni samochód wcale nie jest zły. Jego przedni pancerz jest w stanie utrzymać pocisk wcześniejszych modeli Shermana, podczas gdy nowsze typy mogą penetrować tylko z bliska. A samo działo z "Pantery" w 75-milimetrach zabiera radziecki samochód z dwóch kilometrów i szybciej strzela niż 88-milimetr, co jest znacznie lepsze w praktyce. To prawda, że "Pantera" -2 na czole jest generalnie nie do przebicia nawet dla dział samobieżnych w Stanach Zjednoczonych z armatami kalibru 90 mm, co oczywiście jest praktyczne.
  Gerda celuje w cel gołymi palcami i strzałami. Potem piszczy:
  - O wielkość planety na całym świecie!
  Charlotte też strzela, trafia celnie w wojska radzieckie i ryczy na całe gardło:
  - Chwała naszemu sukcesowi!
  Christina, strzelając do wroga gołymi palcami i powalając go celnymi pociskami, obnażając zęby, mówi:
  - Chwała III Rzeszy!
  Magda też strzela bosymi palcami i mówi z zachwytem, mrugając do swoich przyjaciół:
  - Za aryjskie idee i ich zwycięstwo!
  Wojowniczki pracują nad czołgiem, a Trzydzieści Czwórki nie ciągną przeciwko nim. A czołgi IS-1 są jeszcze gorsze. Ciężki KV-16 próbuje nacierać na jednostki niemieckie. Ale dziewczyna przebija go również swoją bronią dalekiego zasięgu. Z radzieckiego czołgu pozostały tylko resztki, jak detonacja zestawu bojowego.
  Załoga Jane Amstrong walczy na prostej "Panther" . Ta odważna dziewczyna z Wielkiej Brytanii pewnie zdobywa konta.
  Gringeta, strzelając do Rosjan, bosymi palcami u nóg, piszczy:
  - Chwała epoce Wielkiej Brytanii! Chwała!
  Monica, również piszcząc, wysyła dary śmierci bosymi palcami i piskami:
  - Rządźmy Brytanią, niekończące się morza, nigdy nie będziemy niewolnikami!
  Malanya również na zmianę strzelała z armaty Pantery, przebijając trzydzieści cztery i ćwierkając:
  - O królewski komunizm!
  A dziewczyny są zachwycone. I tak śmiało pokonali Armię Czerwoną.
  Już naziści na południu, przy wsparciu miejscowej ludności, zdobyli Penzę. Razem z Japończykami minęliśmy przesmyk Bajkału i walczymy na Kamczatce.
  Tam też piękności walczą na czołgu Tiger-2 , Agatha, Adala, Angelina, Andrian. Cztery dziewczyny wybijają wroga ze swojej morderczej maszyny. Tygrys -2 wypluwa prezenty śmierci i niszczy jednostki sowieckie.
  Agata, strzelając gołymi palcami, ryczy:
  - Za Trzecią Rzeszę! I mruga.
  Adala też strzeli, naciskając szkarłatną sutką i pisnie:
  - Za aryjskie flagi!
  Dziewczyny działają z kolosalną agresywnością.
  A teraz do Turkmenistanu wkraczają wojska niemieckie. A w listopadzie 1943 r. zdobyto stolicę Aszchabad.
  Trwa szturm z wykorzystaniem technologii. Potężne "Sturmtigery" wyrzucają bomby odrzutowe ważące trzysta kilogramów. I niszczą domy razem z wojskami rosyjskimi.
  Słychać wycie syreny. Tak, armia Hitlera pokazuje najwyższe akrobacje w zniszczeniu.
  Niemka Eva ćwierkała:
  - Będzie wpis z konsumpcją!
  Helga walczy na TA-152. Zrzuca pociski lotnicze na cele naziemne, trafiając trzydzieści cztery i keveshki. I wyje do siebie:
  - Jestem aryjską wojowniczką i będę superklasową dziewczyną!
  A teraz kolejny sowiecki czołg został trafiony przez niego w cel. Trzeba powiedzieć, że dziewczyna walczy i tylko jajka są od niej chłodniejsze.
  Gertrude wysyła również śmiertelne wyładowanie, z pomocą bosych stóp, uderza wroga ze swojego zabójczego szturmowca i piszczy:
  - Chwała ideom komunizmu aryjskiego!
  Walczący wojownicy tutaj i jak rozbierają wszystko na części.
  W grudniu 1943 r. Niemcy prawie całkowicie zdobyli Moskwę i weszli z wojskami na terytorium regionów Gorkiego i Kazania. ACS E-10 również brał udział w bitwach. To działo samobieżne było świetne i zostało wydane jednocześnie w dwóch wersjach. Pierwsza, ważąca dziesięć ton, z 60-milimetrowym pancerzem przednim, 30-milimetrowym pancerzem bocznym i silnikiem o mocy czterystu koni mechanicznych. Niski pojazd o wysokości 1,3 metra i tylko dwóch członków załogi, z armatą 75 mm i lufą o długości 48 EL, bardzo mobilny. I cięższy SAU-15, ważący szesnaście ton, przedni pancerz 82 mm na stromym zboczu, boczny pancerz 52 mm i armata 75 mm i 70 EL, długość lufy Pantery i silnik o mocy 550 koni mechanicznych ...
  Nowe działa samobieżne były całkiem odpowiednie dla niemieckiego wojska ze względu na ich właściwości jezdne i uzbrojenie.
  Na E-15 walczyły dwie dziewczyny: Frida i Kaissa. Strzelali z armaty dwadzieścia strzałów na minutę. Takie piękne dziewczyny w bikini.
  Frida strzeliła do czołgu IS-1, przebiła jego przedni pancerz i gruchnęła:
  - Za aryjskie pomysły!
  I gołymi palcami wcisnęła przyciski jednego z pierwszych joysticków w armii III Rzeszy.
  Lupanula i Kaissa gołymi palcami u nóg, uderzając wroga z kolosalną celnością. I gruchała:
  - Chwała bractwu aryjskiemu!
  Walka z taką dziewczyną. Z kolosalną presją i ambicją.
  A wojownicy zbierają żniwo przy pomocy szakali.
  Ale szczególnie interesujące jest torturowanie dziewcząt jeńców, to ich najbardziej agresywna i ulubiona rozrywka.
  Frida zauważyła z wyszczerzonymi zębami:
  - wystarczy żyć zgodnie z prawem,
  Biorąc pod uwagę Adama i Ewę ...
  Poprowadzę nag z opowieściami,
  Lewo, lewo, lewo!
  Kaissa agresywnie potwierdziła:
  - Lewo, lewo, lewo!
  Poza tym gołymi palcami naciskała przyciski joysticka i celnie trafiała we wroga.
  Fritzowie walczyli... Albina i Alvina przewyższyły już po pięćset zestrzelonych samolotów. Okazały się takie wojownicze dziewczyny. I posunęli się daleko w swoim wyobrażeniu o wojowniczości.
  Albina, zestrzeliwując rosyjski samolot gołymi palcami, powiedziała:
  - Za święte Prusy!
  Alvina, rozbierając rosyjski samochód, również gołymi palcami u nóg, warknęła:
  - Za wielką ojczyznę!
  Dziewczyny walczą tutaj wyjątkowo i bardzo zaciekle nokautują wrogów.
  Teraz nadszedł nowy rok... Moskwa wciąż trzyma się blokady.
  Krótka przerwa do marca 1944 r.
  A na wiosnę zrobiło się trochę cieplej i wznowiono działania wojenne z nową energią.
  W bitwach brał również udział "Lev" -2, jest to pierwszy seryjny czołg, w którym Niemcy zastosowali układ silnika i skrzyni biegów razem i przed czołgiem - w jednym bloku. A wieża została cofnięta. Samochód okazał się wygodniejszy, z niską sylwetką i wąską wieżą. "Lew" -2 znacznie stracił na wadze i dodał ochronę czoła ze względu na większe nachylenie pancerza. Czołg ten stał się lżejszy niż Tiger -2, co oznacza, że jest bardziej mobilny dzięki potężnej broni.
  W III Rzeszy pełną parą rozpoczęła się budowa nowego czołgu głównego E-50. Pojazd przeszedł szereg zmian: zamontowano węższą i mniejszą wieżę. Zmiana podwozia na lżejsze i łatwiejsze w produkcji i naprawie, a także o lepszej zdolności przełajowej. Umiejscowienie silnika i skrzyni biegów razem i w poprzek, a skrzynia biegów na silniku. Wysokość czołgu spadła do niecałych dwóch metrów. A ta maszyna ważyła grubość pancerza "Tygrys" -2 tylko czterdzieści pięć ton. W tym samym czasie miał silnik o mocy do 1200 koni mechanicznych i silniejsze uzbrojenie - działo 88 mm z lufą o długości 100 EL i zwiększoną siłą rażenia i celnością.
  Czołg ten , nazwany "Panther" -3, miał wejść do produkcji. A jego armata była wyposażona w hydrostabilizator. Taki czołg miał być głównym czołgiem średnim. Trwał także rozwój E-75. Ten pojazd był jeszcze lepiej chroniony: 250 mm pancerz przedni i 170 mm pancerz boczny, z jeszcze potężniejszym i przebijającym pancerz działem 105 mm i kalibrem 100 EL. Planowano utrzymać wagę w granicach siedemdziesięciu ton i ustawić silnik na 1500 koni mechanicznych, aby zachować mobilność. Ten czołg miał być głównym czołgiem ciężkim III Rzeszy. I planowano nazwać go: "Tygrys" -3. To czołgi nowej generacji, a już na przyszłe wojny ze Stanami Zjednoczonymi.
  Na Syberii prawdziwe bitwy toczyły się dopiero latem 1944 r., Kiedy toczyły się ostatnie bitwy z Rosją.
  Na niebie walczyli także niemieccy reaktywni bojownicy testowi. HE-162 jest lżejszy, łatwiejszy w produkcji i bardziej zwrotny, z powodzeniem został ochrzczony przez ogień.
   ME-1010 pojawił się również ze skrzydłami, które zmieniły krzywiznę. Jednak jego wadą okazały się wysokie wymagania dotyczące kwalifikacji pilotów. A zamiast niego w serii preferowano TA-183.
  Wielkie nadzieje wiązano z bardziej zaawansowanym ME-262 X, który wyróżniał się dużą prędkością przekraczającą 1100 kilometrów, pięcioma działami powietrznymi i lepszą manewrowością z skośnymi skrzydłami.
  Albina i Alvin otrzymali pierwsze dwa samoloty tej modyfikacji w lipcu ...
  W tym czasie Niemcy otoczyli już Czelabińsk i Swierdłowsk. Setki tysięcy żołnierzy sowieckich poddało się.
  Albina strzelała z powietrza do rosyjskich czołgów, przebijała ich dachy i ryknęła:
  - Chwała aryjskim marzeniom!
  Alvina powalając pilotów ZSRR i wysyłając ich do tamtego świata, za pomocą bosych palców u nóg, krzyczała:
  - Za Prusy Wielkie!
  To taka wojownicza dziewczyna, a także aktywnie zestrzeliwuje czołgi.
  Gerda i jej załoga czołgu są w najlepszej formie. Przedmieścia Swierdłowska są już ostrzeliwane.
  Gerda wystrzeliła gołymi palcami i pisnęła:
  - Umiesz budować komunizm?
  Charlotte wcisnęła pedał gołą piętą, miażdżąc Rosjan i dodała:
  - Możesz i powinieneś!
  Christina strzelając do przeciwników z dużą celnością i strzelając bosymi stopami, pisnęła:
  - Za naszą Ojczyznę!
  Magda strzelając do wroga i rozrywając sowieckie działa, jęknęła:
  - Za naszą matkę!
  Dziewczyny wystrzeliły wszystkie pociski... A kiedy uzupełniały swój zestaw bojowy, zaczęły rozmawiać.
  Gerda powiedziała ze złością:
  - Wszystkie imperia prędzej czy później popadły w ruinę. Wierzę, że u nas tak się nie stanie!
  Charlotte nie do końca się z tym zgodziła:
  - A gdzie jest gwarancja, że po Hitlerze walka o władzę się nie rozpocznie, a III Rzesza nie rozpadnie się?
  Christina zauważyła, całkiem logicznie:
  - Najważniejsza jest ideologia... To czyni nas silnymi!
  Magda potwierdziła, tupiąc bosą stopą:
  - I zjednoczeni!
  Charlotte racjonalnie zauważyła:
  - Ale mimo wszystko jeden będzie walczył o władzę, potem drugi, a po nim trzeci. Podobnie jak w Cesarstwie Rzymskim, kiedy Juliusz Cezar został po raz pierwszy zabity , a następnie przerwana została dynastia Augusta. A w Cesarstwie Rzymskim był czas kolosalnej niezgody i schizmy.
  Gerda zgodziła się z tym:
  - Tak, cesarze zaczęli się zmieniać jak rękawiczki, a Cesarstwo Rzymskie upadło. Nie można było stworzyć czegoś na całym świecie!
  Christina zauważyła z uśmiechem:
  - Potrzebujemy systemu rotacji mocy! Taki system, który gwarantowałby nam stabilny rozwój i brak niebezpiecznej walki o władzę!
  Charlotte wzruszyła ramionami i zauważyła:
  - Tylko Kościół katolicki był w stanie utrzymać mniej lub bardziej stabilny system władzy bez rozłamów i dezintegracji, a żaden antypapież nie mógł temu zapobiec.
  Magda zauważyła z uśmiechem:
  - Ale to prawda! Katolicy uniknęli schizmy przez prawie dwa tysiące lat... Chociaż czasami zdarzały się zamachy stanu, a papieży zabijano lub brano do niewoli. To mówi o czymś stabilnym i solidnym w systemie watykańskim.
  Gerda zauważyła z uśmiechem:
  - Miejmy nadzieję, że geniusz Führera wskaże nam wyjście i nie podzielimy się sędzią starożytnego Rzymu!
  Po upadku Swierdłowska i Czelabińska Stalin powstrzymał swój beznadziejny opór.
  I 2 września 1944 r . podpisał umowę o bezwarunkowej kapitulacji. ZSRR zgodził się na zajęcie terenów jeszcze nie zajętych i zrzeczenie się suwerenności.
  Niemcy i ich satelity przejęły kontrolę nad ogromnym terytorium.
  Ale wciąż był problem z Wielką Brytanią.
  Niemcy rozpoczęli ofensywę w Afryce. Jednocześnie na metropolię spadły samoloty odrzutowe i pociski FAU.
  Wielka Brytania nie mogła obronić kolonii. I szybko stracił kontrolę nad Afryką.
  A w lipcu 1945 zmarł Churchill. A nowe kierownictwo Wielkiej Brytanii poprosiło o pokój na dowolnych warunkach.
  Hitler zażądał kapitulacji. Wielka Brytania odmówiła. A wojska niemieckie bez wahania wylądowały.
  A w sierpniu Anglia została schwytana. A potem Irlandia.
  Stany Zjednoczone nie chciały walczyć bez Brytyjczyków. I nie mogli zrobić bomby atomowej.
  Hitler chciałby walczyć, ale trudno jest wyrwać Stany Zjednoczone zza oceanu. Krótko mówiąc, postanowili zawrzeć pokój. Ale Ameryka musiała oddać hołd III Rzeszy.
  Ponadto Niemcy uzyskali prawo do baz w Ameryce Łacińskiej i zajęli Przesmyk Panamski. I wyszło świetnie.
  Hitler dostał wszystko, czego chciał... Ale nie mógł siedzieć. W szczególności Japonia zagarnęła za dużo dla siebie.
  Nie czekając na stworzenie przez samurajów bomby atomowej, Führer 20 kwietnia 1953 r. zaatakował samurajów.
  Nie było czasu na dalsze wahanie. Wojna toczyła się z ogromną przewagą technologiczną III Rzeszy. Ale jest wielu Japończyków i mają podziały kolonialne. Ponadto Japonia również szybko się rozwija i może przezwyciężyć zacofanie.
  Niemcy wrzucili do bitwy latające spodki i czołgi w kształcie piramid. I mieli bardziej zaawansowane karabiny maszynowe i podziemne działa samobieżne. I wielka różnorodność wszystkiego innego.
  Japonia ciężko walczyła, ale stopniowo grała. Niemcy wzięli nawet cesarza do niewoli.
  Ta brutalna wojna trwała prawie dwa lata. A zakończyło się bombardowaniem atomowym Tokio i okupacją Kraju Kwitnącej Wiśni.
  Hitler podbił już prawie cały świat, ale Stany Zjednoczone pozostały. A Stany Zjednoczone mają broń nuklearną i rakiety balistyczne.
  A w III Rzeszy trwały prace nad stworzeniem broni antynuklearnej.
  A teraz był wreszcie gotowy.
  A 20 kwietnia 1959 r. rozpoczęła się wojna między Stanami Zjednoczonymi a III Rzeszą. Ostatnia wojna w historii ludzkości.
  A USA przegrały jedną furtką...
  8 marca 1960 r. poddał się garnizon nowojorski. A następnego dnia i Waszyngton.
  Ameryka wyraźnie przegrywała wojnę. W bitwach pojawił się ostatni amerykański czołg z serii ciężkiej. Uzbrojony w długolufową armatę 155 mm i trzystudziesięciomilimetrowy pancerz przedni ze stałą wieżą stał się rodzajem dział samobieżnych ważących sto dwadzieścia pięć ton.
  Amerykanie w końcu mogli oddać samochód, który trzymał na czole pociski niemieckich armat i mógł przebić każdy nazistowski czołg. Ale została ominięta z boków. I znokautowany. I kolejny taki samochód został zbombardowany z powietrza.
  Eisenhower zmarł 20 marca 1960 r. A 22 marca jego następca Kennedy poddał się III Rzeszy.
  I tak skończyła się historia wojen. A III Rzesza zawładnęła całym światem. I nadeszło nowe życie.
  ... ROZDZIAŁ 22.
  Wojna toczy się jak na niekończącym się torze.
  Natasza i jej zespół postanowili zagrać trochę w szachy, aby zrobić sobie przerwę od bitew.
  Z jednej strony Augustyna i Swietłana, az drugiej Natasza i Zoja.
  Niebieskowłosa dziewczyna pchnęła pionka króla do przodu. Augustine odpowiedział Obroną Sycylii.
  Rozpoczęła się kolejna gra. Rudowłosy wojownik używał odmiany Smoka, w której goniec czarnych zajmuje dużą przekątną i naciska na pozycję białych, króla, który ukrywa się po stronie hetmańskiej.
  Uzyskuje się tutaj bardzo interesujące pozycje. Białe mogą złapać atak na czarnego pionka wysuniętego przed gońca.
  Natasza i Augustina początkowo grały szybko. Ale potem zaczęli długo myśleć. Rozważyliśmy opcje. Augustina poświęciła wymianę na pionka. Ale atak się nie powiódł.
  Ale wtedy Natasza popełniła mały błąd i pomyliła figurę za pionka. Jej sytuacja stała się tragiczna. Ale niebieskowłosa dziewczyna broniła się bardzo uparcie. Impreza ciągnęła się już ósmą godzinę. I do tej pory Augustyn nie był w stanie wygrać.
  Wtedy gra została przerwana. Talibowie ponownie zaatakowali. I to oczywiście już jest poważne.
  Czołgi buczą, a silniki ryczą.
  Natasza nacisnęła guzik bazooki szkarłatnym sutkiem piersi i wypuściła śmiercionośny granat.
  Przebił wrogi czołg z boku. Wtedy dziewczyna ryknęła:
  - deklaruję czek!
  I gołymi palcami u nóg ponownie rzuciła granat o wielkiej śmiercionośnej sile.
  Zoya agresywnie wskazała, szczerząc zęby i strzelając do wroga malinowym sutkiem:
  - A krycie jest jeszcze lepsze!
  A dziewczyna ponownie rzuciła bombą gołymi palcami u stóp, niszczącą siłą.
  I ryknęła, szczerząc zęby:
  - Dopadnę cię!
  Augustine uderzył mudżahedinów ogniem z karabinu maszynowego. Następnie wzięła sobie pierś rubinowym sutkiem i nacisnęła przycisk granatnika. Rozbiła samochód wroga i zaćwierkała:
  - Za najwyższy zaszczyt!
  I gołymi palcami u nóg wzięła i rzuciła dar śmierci we wroga o morderczej mocy.
   Svetlana wzięła go i uderzyła wroga za pomocą sutka truskawkowego. Przebije wrogi czołg i vyaknet:
  - Chwała komunizmowi i rajowi!
  A bosymi palcami zabierze go paczką wybuchową, gasząc przeklętego wroga.
  Te dziewczyny są po prostu super. Jest w nich tyle zapału bojowego i piekielnej mocy.
  Oleg Rybachenko, ten wieczny chłopiec, wygląda na około dwanaście lat. Bardzo przystojny dzieciak z wydatnymi mięśniami i tylko szortami.
  Rzuca granat gołymi palcami ze śmiertelną siłą, po czym ryczy:
  - Za Ojczyznę i Stalina!
  Margarita to bardzo fajna wojowniczka. Chociaż wygląda na dziewczynę w wieku około dwunastu lat.
  I ona również gołymi palcami u nóg wzięła i rzuciła groch, rozrywając dzielnych mudżahedinów.
  Wtedy dziewczyna zaśpiewała:
  - Za Ojczyznę bez Stalina!
  Potem wzięły go nieśmiertelne dzieci i zagwizdały na wszystkie usta. A wrony były oszołomione i spadały jak grad na głowy Afgańczyków. I przebił ich czaszki.
  Głowy pękały jak arbuzy, gdy były staranowane przez dzioby nieprzytomnych wron.
  To są dzieci, które pracowały...
  Anastasia Vitmakova również jest w bitwie ... A jej bose palce bardzo dobrze naciskają na guziki.
  Dziewczyna, która była tylko w majtkach, wzięła i nacisnęła przycisk joysticka szkarłatnym sutkiem piersi. Uderzyła rakietą w czołg talibów i zagruchała:
  - O wielkie zwycięstwa ZSRR!
  Akulina Orłowa walczyła w jednym bikini. To dziewczyna o włosach, które wyglądają jak śnieg, lekko przyprószone złotem. To znaczy Madame jest bardzo piękna.
  A teraz jej pełne wdzięku bose stopy naciskają pedał. A na głowy Afgańczyków spadają małe bomby. I prawie uderzyły wroga, przebijając się przez wieże i dachy dział samobieżnych.
  Akulina wzięła go i zaśpiewała:
  Na niebie zadzwoni dzwonek
  Deszcz będzie lał ulewny...
  idę do dzieciństwa
  Letni deszcz już za mną!
  I wojowniczka strzeliła ponownie, używając rubinowych sutków jej pełnych melona piersi. To dziewczyna o tak pięknych włosach i uwodzicielskich, opalonych, pełnych wdzięku nogach.
  Mirabela Magnetic również walczy z wielkim entuzjazmem i kolosalną agresją.
  Dziewczyna strzelała do wroga truskawkowym sutkiem. Rozbiła czołg talibów i gruchnęła:
  - Chwała rosyjskim bogom!
  Ta dziewczyna Mirabela jest bardzo piękna. A gołymi palcami u nóg wzięła i przekazała wrogowi śmiertelny dar śmierci. A mudżahedini byli bardzo głupi.
  Ale wojowniczka Helga również uderzy wroga z powietrza. W tym celu użyła swojego szkarłatnego sutka w kolorze maku. A na wroga poleciała mordercza rakieta.
  Dosłownie rozbili bunkier na gruz. To naprawdę superklasowe dziewczyny.
  Dziewczyna wystrzeliła bosymi palcami i pisnęła, pokazując zęby, które błyszczały jak perły.
  A wojownik śpiewał z entuzjazmem:
  Było wiele trudnych dni
  Dziewczyna jest jak słowik ...
  Podsumowując, nie myśląc o wynikach,
  Nie walcz z nią z chłopakami,
  Nie walcz z nią z chłopakami,
  W przeciwnym razie złamie rogi!
  Te dziewczyny to po prostu super wojownicy.
  Wszystkie cztery dziewczyny śpiewały entuzjastycznie:
  Wielka Rosja - niekończące się pola,
  Niech ziemia święta płonie między gwiazdami ...
  Wierzę w uczucia mego serca bez topnienia -
  Zabezpieczymy linkę od krawędzi do krawędzi!
  
  Niech w naszym domu zapanuje komunizm,
  Który zrodził towarzysz Lenin...
  A okrutny wróg faszyzmu zostaje zniszczony,
  W imię największych pokoleń!
  
  W końcu Ojczyzna w naszych sercach jest jedna,
  A w przyszłości wiele galaktyk...
  Niech mój kraj będzie sławny przez wieki
  Ojczyzno nie jesteś tylko opakowaniem słodkich cukierków!
  
  Niech moja Ojczyzna rozkwitnie
  Przezwyciężymy wiarę Czyngis-chana...
  Otworzymy nieograniczone konto zwycięstw
  Znam rosyjskiego Iwana na chwałę!
  
  Jesteśmy tak silnymi dziewczynami-wojownikami
  Że przeciwnik nie może nas pokonać...
  Jesteśmy córkami Svaroga i synami,
  Potrafi uderzyć Fuehrera w twarz!
  
  Dla nas, Bogini Łada, wierzę,
  Co zrodziło wielu bogów ...
  Wszyscy ludzie są przyjazną rodziną
  Którego znam Roda w moim sercu!
  
  I wszechmocny Jezus Rosyjski,
  Urodzony w wielkim prawosławiu ...
  Oczywiście demiurg wcale nie jest tchórzem,
  Wszechmogący zadomowił się wśród ludzi!
  
  Na chwałę Wszechmogącego Chrystusa,
  Podniesiemy nasze ostre miecze...
  Walcz z Mongołami do końca,
  Aby horda Batu nie przybyła do Rosji!
  
  Tak, mamy z nami niekończącą się wędkę,
  Który tworzy wszechświat ...
  I po prostu mógł to zrobić,
  Co po prostu zadziwia naszą świadomość!
  
  Jesteśmy ludźmi - to jest przestrzeń,
  Zdolny do podbicia wszechświata ...
  Choć topór Baty przebił hordy,
  Rosja siłą Rodziny w niezmiennej walce!
  
  Dziewczyny bardzo lubią boso,
  Pędź żwawo wzdłuż oblodzonych zasp...
  I pobiją Mongołów pięścią,
  Aby nie odważyć się zajmować Ojczyzną!
  
  Ojczyzna nie jest piękniejsza do znalezienia,
  Choć atakują Rosję koszmarnym stadem...
  Dziewczyna nie ma więcej niż dwadzieścia lat,
  Już odcięła samuraja!
  
  Jest piękna i fajna
  Dziewczyna, która rozbija Mongołów żartując ...
  Niech Szatan zaatakuje Ziemię -
  Zmiażdżymy wroga stalowym zniszczeniem!
  
  Więc pomachałem bosą stopą,
  I szturchnęła brodę bosym obcasem...
   Stałam się dziewczyną tak fajną
  W tym przypadku nie ma potrzeby być samowolnym!
  
  Moje miecze błyszczą jak piórko
  I tak dzielnie siekają armię mongolską...
  Niech moje wiosło będzie mocne,
  Wróg zostanie dziko zniszczony!
  
  Tak, nasza Rosja nie jest piękniejsza do znalezienia,
  Świetnie, jak słońce nad planetą...
  Możemy znaleźć szczęście dla siebie,
  A bohaterskie czyny są uwielbione!
  
  Rosja to promienny kraj,
  Co dało komunizm narodom ...
  Ona jest nam dana na zawsze przez narodziny,
  Za Ojczyznę, za szczęście, za wolność!
  
  Ojczyzno - wychwalamy Pana Chrystusa,
  Niech Maria i Łada będą jednym...
  Towarzysz Stalin zastąpił ojca -
  W bitwach jesteśmy niezwyciężeni Rosjanami !
  
  Ludzie świata kochają rosyjski sposób,
  Jesteśmy jedno, wierz ludziom sercem...
  Uwierz nam, że nie zginamy nas pięścią,
  Wkrótce otworzymy się w kosmos Znam drzwi!
  
  Wejdziemy na Marsa bosymi stopami,
  Wkrótce opanujemy Wenus w męstwie...
  Wszystko będzie po prostu najwyższej znanej klasy,
  A człowiek stanie się każdym bohaterem!
  
  Tak, Jezus jest oczywiście supermanem
  Dzięki Svarogowi Rosja podniesie się z kolan ...
  Chłopaki nie będą mieli problemów
  Wysławmy Roda w Imię nieskończoności!
  To są walczący i niepowtarzalni śpiewacy.
  Ale załoga Elżbiety walczy bardzo desperacko.
  Dziewczyna strzelała do wroga zwinnymi palcami i gruchała:
  - Chwała Bogom Bizancjum,
  Dziewczyny są po prostu boso!
  I znowu waliła za pomocą szkarłatnego sutka, który płonął jak żar. To dziewczyny z najwyższej i kolosalnej klasy.
  Catherine uderzyła również wroga za pomocą sutka truskawkowego, który wygląda jak melon.
  Potem dodała gołą, okrągłą, chropowatą piętę, gruchając:
  - Chwała rosyjskim bogom i niech smoczy deszcz umrze!
  Elena, strzelając bardzo celnym ogniem do wroga, uderzając mudżahedinów gołymi palcami wyrzeźbionych nóg, jęknęła:
  - Do wielkości nowego przywódcy Rosji nie potrzebujemy smoka deszczu!
  I znowu naciśnie guzik rubinowym sutkiem.
  Euphrosinia zgodziła się z tym, pieprząc wroga i piszcząc, poruszając długim językiem, ćwierkając:
  - Pokonamy wroga, mimo że jest w większości,
  Dziewczyna ma na plecach sto patyków!
  A wojownik użyje sutka błyszczącego jak pączek róży. A jej nagie, wyrzeźbione nogi wykorzystają kolosalną moc zniszczenia.
  I masa talibów natychmiast się załamała.
  W ten sposób czołg prowadzi i niszczy wojska dużego i potężnego imperium talibów. Nikt nie może się oprzeć wojowniczym dziewczynom. Nawet jeśli nie są w czołgu, ale po prostu w wąskich, czarno-czerwonych majtkach. Te dziewczyny są bardzo potężne i fajne, pełne agresji. A odsłonięte palce ich stóp, dość długie, pełne gracji i ruchliwe, wykorzystują wpływ kolosalnej siły niszczącej na przeciwników.
  Alenka również walczy z wielką pasją. Jej nacisk i nagie piersi z sutkami jak pąki tulipanów mówią same za siebie. Ta dziewczyna jest najsmaczniejsza. I ma w sobie tyle pomysłowości operacyjnej, fenomenalnej, kosmicznej mocy. A może nie tylko kosmiczne, ale i ziemskie.
  Alenka uderzyła wroga sutkiem z piersi koloru proletariackiego sztandaru i zaśpiewała:
  - Rosyjscy Bogowie - Bogowie Wojny!
  I rzucała prezentami zagłady we wroga talibów gołymi palcami.
  Anyuta też walczy. Dziewczyna jest pełna siły i entuzjazmu. Ma zarówno czułość, jak i siłę. Jak stal pokryta gumą. I tak dziewczyna wzięła i nacisnęła guzik szkarłatnym sutkiem, wypuszczając ognisty strumień na żołnierzy talibów.
  Wojownik śpiewał:
  - Przyjaciel zawsze może mi pomóc,
  Nie rozlewaj wody, wszyscy dookoła żartują ...
  I możemy pomóc agresorowi ,
  A dla nas Svarog jest najlepszym przyjacielem!
  A dziewczyna gołymi palcami rzuciła kulę anihilacji kolosalnymi siłami niszczącymi.
  Rudowłosa i bardzo agresywna wojowniczka Alla wzięła i pisnęła, obnażając ostre i lśniące zęby jak diamenty:
  - Ale Pasaran! Chiny nas nie podbiją!
  A piękność nacisnęła rubinowy sutek na przycisku joysticka. A ona wzięła go i uderzyła z przekręceniem.
  A potem jej bose palce wyrzeźbionych stóp wzięły i rzuciły zabójczy bumerang. Przeleciał i odciął kilka głów.
  Alla wzięła i zaćwierkała:
  - Najpierw spojrzymy w oczy wroga,
  A potem usmażymy i zjemy!
  Potem dziewczyna wzięła go i wystawiła język. A język dziewczyny w czerwonym garniturze jest bardzo długi i zwinny. On je bardzo smaczne i aromatyczne, a do tego pulsujące uwielbia lizać.
  Wojownik jest super i śpiewał:
  - W szalonym imperium nie ma dzieciństwa!
  Tak, kobiety stosują każdy środek!
  A potem jej naga pięta rzuciła granat.
  Maria też walczy z wielkim zapałem. Jest dziewczyną najwyższej klasy i serii.
  Już nie raz musiała walczyć... Dziewczyna została też odnotowana krótkim opowiadaniem o alternatywnej historii... Kiedy wszystko idzie inaczej, choć w porównaniu z rzeczywistością całkiem się to zmieniło.
  Napoleon wybrał alternatywny plan wojny z Rosją. Udał się do Kijowa i tam pokonał wojska rosyjskie. I stworzył marionetkę Małą Rosję. Potem była wojna i przyłączenie Białorusi i Litwy do Księstwa Polskiego, które przemianowano na królestwo. Austria otrzymała również część terytorium Ukrainy. Rosja po klęsce stała się potęgą drugorzędną. W 1815 roku Napoleon rozpoczął kampanię przeciwko Turcji.
  Pokonał Turków i zdobył Konstantynopol. Grecja uzyskała niepodległość, Bośnia i Hercegowina stała się częścią wielkiej Italii, którą intronizowałby syn Napoleona Bonaparte. Rumunia została włączona do Austrii, następnie cesarz był spokrewniony z Napoleonem. Bułgaria i Serbia uzyskały niepodległość, podobnie jak Albania, ale stały się wasalami Francji.
  A Grecja była wasalem formalnie niepodległych Wielkiej Italii.
  Turcja ma właściwie tylko stolicę, Stambuł na Bałkanach, z niewielkim skrawkiem ziemi.
  Na tym jednak wojny się nie skończyły. Napoleon rozpoczął inwazję na Maroko i Algierię. Ale marynarka brytyjska stanęła na drodze Francuzom. Wojna z Anglią ciągnęła się dalej. Ale genialnemu Napoleonowi udało się zdobyć Gibraltar i pokonać Brytyjczyków swoimi przeważającymi siłami na lądzie.
  Następnie Francuzi zablokowali cieśninę i zdołali zająć całą północną Afrykę, w tym Egipt i Sudan. Podczas walk Francuzi otrzymali pierwsze na świecie okręty podwodne. Anglia zaczęła ponosić ogromne szkody.
  Napoleon sprawuje kontrolę nad całą Europą i częścią Rosji. A Wielka Brytania nie może się z tym równać.
  Stopniowo Francuzi pokonali Brytyjczyków. Zbudowali więcej statków z wielokrotnie większą populacją i zasobami. Ostatecznie w 1931 roku Napoleon wylądował w Wielkiej Brytanii, a po rozwinięciu swoich wojsk zajął Londyn.
  Wielka Brytania poddała się... Nałożono na nią ogromny haracz i wszystkie kolonie znów stały się francuskimi.
  Napoleon był już za stary i wysłał swoich generałów do walki.
  Francja walczyła ze Stanami Zjednoczonymi i Ameryką Łacińską o utrzymanie licznych kolonii.
  Napoleon, przeżywszy siedemdziesiąt lat, co jak na wielkiego geniusza nie jest tak mało, i jak na standardy dziewiętnastego wieku, zmarł w 1839 roku. Jego syn Napoleon II, wysoki blondyn w przeciwieństwie do ojca, odziedziczył tron w wieku dwudziestu ośmiu lat. I oczywiście kontynuował wojny. Jak dotąd w ogóle w koloniach.
  Ponadto Napoleon II miał kilka ciekawych pomysłów. W szczególności przeprowadził referendum i zjednoczył Francję, Włochy i Austrię w jedno państwo.
  I to też nie jest złe... A w Prusach na tron osadzają swojego krewnego.
  A Rzeczpospolitą rządził nieślubny syn Napoleona i polska dama Walencji.
  Wojska Napoleona II ostatecznie wykończyły Stany Zjednoczone i zdobyły całą Amerykę zarówno na północy, jak i południu. Następnie schwytano Afrykę. Nastąpiła ekspansja do Indii i Chin.
  W 1860 wybuchła wojna z Rosją. Tym razem zajęto Moskwę i Petersburg. Odbyło się referendum i Rosja weszła do Rzeczpospolitej aż po Pacyfik. A potem Rzeczpospolita połączyła się z Francją. Potem była wojna w Chinach i lądowanie w Australii... Napoleon II rządził do 1883 roku, aż zmarł w wieku siedemdziesięciu dwóch lat, podbijając prawie cały świat.
  Na tron wstąpił jego wnuk Napoleon III. Pod rządami tego monarchy ostatnie wojny ostatecznie się skończyły, wraz ze zdobyciem Japonii, Filipin, innych szkieletów i ziem w Azji, a także Nowej Zelandii.
  Skończyło się tworzenie światowego imperium... Napoleon III został finalizatorem historii wojen.
  A teraz ludzkość miała jedną drogę w kosmos.
  W 1917 roku pierwszy człowiek wystartował w kosmos. A w 1922 odbył się lot na Księżyc. A w 1930 na Marsa.
  Ludzkość podbiła kosmos... Pod koniec XX wieku ludzkie osady znajdowały się już na wszystkich planetach Układu Słonecznego.
  A w 2020 roku rozpoczęła się pierwsza międzygwiezdna wyprawa. Siedem statków kosmicznych natychmiast wystartowało do gwiazdy Syriusza, w której krążyło kilka planet. A jeden z nich nadawał się do zamieszkania.
  Zainaugurowana została nowa era ekspansji międzygwiezdnej.
  A wyrażenie - jechać do Moskwy przez Kijów, nabrało nowego znaczenia.
  Maria oczywiście naszkicowała małą historię w zeszycie. A teraz, jak strzelanie do wroga za pomocą szkarłatnego sutka i rozbijanie czołgu wroga.
  I zaśpiewał:
  - O zwycięstwa w kosmosie!
  Potężne igrzyska olimpijskie zmiażdżyły żołnierzy talibów. I skosić wrogów.
  A gołymi palcami wystrzeliła całą masę granatów.
  Potem przycisnęła wroga rubinowym sutkiem i chrząknęła, szczerząc zęby:
  - O komunizm władzy kosmicznej!
  Matryona też walczy z wielką rozpaczą, ale jednocześnie z agresją.
  A jej truskawkowe sutki uderzają w przyciski bazooki i wystrzeliwują niszczycielską rakietę.
  Matryona zaśpiewała, szczerząc zęby:
  - Nie żal mi owada, rozdzieram wrogów jak bibułę!
  Maroussia nadal strzela do wroga z ogłuszającą siłą i wściekłością.
  A także naciska skrzynią na węgiel drzewny. A także jej nagie palce robią coś niezwykle destrukcyjnego.
  Marusia chrząknęła:
  - Za świętą Rosję!
  Jakie są dziewczyny - saga kosmiczna, o gwiezdnych Wikingach ...
  Dziewczyna naszkicowała również małą historię podczas bitwy, z gołymi palcami;
  Król Karol XII uniknął śmierci podczas wojny w Norwegii, a nawet pojednawszy się z Piotrem Wielkim, udało mu się podbić ten kraj. A Szwecja trochę odeszła od porażki. W 1740 r., Podczas regencji Leopoldovny, Karol XII ponownie zaatakował ... I udało mu się, korzystając z faktu, że Biron został obalony, a chaos i chaos w Rosji, zajął zarówno wybór, jak i Petersburg.
  Jednak armia rosyjska odzyskała siły po początkowych niepowodzeniach i była w stanie odzyskać stolicę Rosji. Szwecja była w stanie zatrzymać tylko Wyborg.
  Ale bieg historii nieco się zmienił. Iwan szósty nie został obalony, ponieważ pucz się nie powiódł. I zachował swój tron. Karol XII zmarł w wieku siedemdziesięciu lat w 1752 roku, rządząc przez pięćdziesiąt pięć lat. A jego rządy okazały się najbardziej urozmaicone w historii.
   Po przerwie w 1757 r. Rosja była w stanie wojny z Prusami. Na tym, dzięki temu, że dorosły Iwan był już na tronie, szósta wojna zakończyła się całkowitą klęską Prus i aresztowaniem Fryderyka II. I okazało się to dla Rosji ogromnym osiągnięciem. Potem Rosja zaanektowała Polskę, a właściwie Rzeczpospolitą, i pokonała Turcję. Były dwie wojny z Imperium Osmańskim. A drugi zakończył się zdobyciem Konstantynopola i całkowitym podbojem Imperium Osmańskiego. Carska Rosja odniosła wiele zwycięstw - dotarła do Indii, a także podbiła Afrykę Północną. Następnie Suworow podbił całą Europę wraz z rewolucyjną Francją.
  Tylko jedna Wielka Brytania próbowała się oprzeć. Ale genialny Nelson został zmiażdżony przez bardziej błyskotliwego i odnoszącego sukcesy Uszakowa. A lądowanie nastąpiło po zdobyciu Londynu.
  Cała Europa została podbita... Potem była wyprawa do Afryki w XIX wieku. Bardzo udane i przejęcie Indii. A potem wojska rosyjskie już najechały i zdobyły Kanadę i dotarły do Stanów Zjednoczonych.
  W 1815 r. w wieku siedemdziesięciu pięciu lat zmarł Iwan Szósty - największy. Jego panowanie było najdłużej spośród mniej lub bardziej znaczących krajów w historii ludzkości. Przez siedemdziesiąt pięć lat u władzy. Trzeba przyznać, że kadencja była nominalna, ze względu na regencję. Ale to samo można powiedzieć o Ludwiku XIV.
  A Iwan Szósty, który w prawdziwej historii był upadłym carem, który zakończył swoje życie w więzieniu, alternatywnie stał się największym władcą w historii planety Ziemia.
  Jego syn, Piotr III, został nowym królem. Monarcha ten kontynuował agresywną politykę swojego ojca. I dokończył zdobywanie Chin. Rosja pokonała również Stany Zjednoczone, podbijając to terytorium. I już za Aleksandra Pierwszego podbito Armię łacińską z Japonią. A Aleksander II zakończył podbój ostatnich krajów świata, w tym Australii.
  W ten sposób odrodziło się światowe imperium ...
  Wszystko wydaje się dobrze, ale w imperium panuje autokracja i pańszczyzna. I próba królów spowolnienia postępu. Co jednak jest niemożliwe. A w 1953 roku pierwsza osoba w tym przypadku, książę Aleksiej, poleciała w kosmos.
  A w 1967 po raz pierwszy polecieli na Księżyc. I należy to bardzo dobrze odnotować.
  Ponieważ lot na Marsa odbył się już w 1988 roku. Co i tak jest lepsze niż w prawdziwej historii...
  Stopniowo królowie zaczęli zwracać większą uwagę na przestrzeń. Loty na Wenus i poza nią...
  Nowy car Jerzy I zdecydował również w 2020 roku po raz pierwszy w historii Rosji o przeprowadzeniu wyborów do Dumy Państwowej i uchwaleniu konstytucji.
  Nowy krewny młody monarcha naszkicował nawet serię skrzydlatych aforyzmów;
   Duma jako cyrk wymaga zachowania równowagi!
  Miłość to uczucie jak flet, tylko muzyka jest o wiele słodsza!
  Politycy to często lisy, a nigdy lwy, ponieważ polityka nie jest sprawą królewską!
   Chłopiec bez walki jest gorszy od psa!
  Uczciwość to rzadka cecha polityków, zwłaszcza przy liczeniu wyników głosowania!
  W pulsowaniu serca i żył pragniemy zmian... po prostu nie starzejących się!
  Młodość jest bezcenna jak złoto, tylko z czasem blednie!
  Młodość zachęca do odkrywania jak świeży powiew w żagle!
  Młodość, w przeciwieństwie do wina, z biegiem lat traci na wartości, ale nabiera siły!
  Roboty w fantazji narodziły się z ludzkiego lenistwa, ale ucieleśniały nadludzką ciężką pracę!
  Im więcej dowódców, tym mniej porządku, im mniej porządku, tym więcej strat!
   Dzieciństwo jest jak pieniądze pod inflacją, im są cenniejsze, tym szybciej się z nimi rozstajesz!
  Dębowi generałowie, produkujcie drewniane trumny!
  Generał jest jak beczka, zwłaszcza z pustką!
  Kiedy generałowie są dębami, kwitnie głęboka ignorancja!
  Umysł i fantazja, jak mąż i żona, tylko miesiąc miodowy jest naprawdę słodki, gdy wspiera teściowa rzeczywistości!
  Ilość zamówień nie zawsze jest proporcjonalna do męstwa, ale zawsze odzwierciedla przychylność przełożonego!
  Olej to w istocie czarne złoto, zatruwa naturę, zaciemnia serca, zaciemnia umysł!
  Olej jest jak czarna krew diabła - zatruwa ciało i duszę!
  Rozum ratuje życie w sprytnych rękach i maczuga rzeźnika w szponach idioty!
   Łatwiej jest ulepić bałwana w ujściu wybuchającego wulkanu niż znaleźć odkrycie, które nie zostało użyte do celów wojskowych!
  Otwarcie się na wojnę jest równoznaczne z zamknięciem wielu drzwi do spokojnego życia!
  Jeśli chcesz uniknąć walki, napnij mięśnie, jeśli chcesz uniknąć wojny, zbuduj armię!
  Dyplomacja jest zwolniona z ciężaru wydatków wojskowych, negocjacje to ciężkie pięści!
  Nie obiecuj księżyca z nieba, będziesz musiał wyć jak pies, gdy ludzie przyjdą żądać!
  Serca domagają się zemsty, ale nic bardziej przebiegłego i złego niż ludzkie serce - niech więc umysł przebaczy!
   Aby mieć plony, konieczne jest sadzenie pasożytów przez cały rok!
  Po posadzeniu leniwej osoby możesz mieć zbiory przez cały rok!
  Czerwona mowa może wybielić reputację czarnych, ale nie ozdobi życia bezbarwnego!
  Cuda nauki, pozbawieni jesteśmy nudy, cuda postępu są bardzo ciekawe!
  Główny cud nauki nie zadziwia, ale nagradza!
  Nauka nie jest wilkiem, ale opuszcza las, jeśli nie ma uczonych owiec pasterza odpowiedzialności!
  Początek nie powinien być szybki, zwalniasz do daty, ale powolność na początku zamrozi koniec!
  Początek jest podobny do otwarcia w grze, należy rozwijać się szybciej, ale nie ruszać się bez myślenia o pionkach!
  Idealny polityk jest jak koń w pracy, ale nie osioł w radach!
  Miłość jest oczywiście cudownym uczuciem tylko wtedy, gdy nie ma związku z alkoholem!
  Wielu kucharzy psuje owsiankę, wlewając jogurt do ciasta!
  Polityk to artysta, tylko on nie plami płótna, tylko on sam!
  Królowie mogą zrobić wszystko, ale monarchowie prawie niczego nie chcą dla ludzi!
  Tylko król, który jest górą dla ludu!
  Na świecie są tylko dwie rzeczy, które są poza kontrolą Stwórcy: ludzkie uczucia i ludzka głupota, zwłaszcza gdy czuję się jak mądry facet!
  Nie ma znaczenia, kto jest prezydentem, ważne jest, kto jest królem w twojej głowie!
  Wojna, nie ma miejsca na myślenie, epoka śmierci i szaleństwa!
  Tylko ci, których umysł nie jest za umysłem, wariują!
  Samochód to nie tylko środek transportu, ale luksus, którego skąpią tylko głupcy!
  Najbardziej marnotrawna ekonomia, skąpiąca prestiżu!
  Czasem przegrywaliśmy, czasem umieraliśmy, ale Rosjanie nigdy nie klękali!
  Rzemiosło zastępuje ilość, ilość może tylko sfałszować umiejętności!
  - W zdrowym ciele i duchu kadłuba - i słabości ciała - dusza wyblakła!
  Krew błyszczy jak złoto, ale dusze z metalu rdzewieją!
  Nawet złoto rdzewieje, jeśli nie zostanie z niego wyrzucone serce!
  Tortury to nie zabawa, ale ciężka praca z sektora usługowego , w której litość dla klienta jest dla Ciebie destrukcyjna !
  Dusza bogacza jest patriotyczna, nie więcej niż złota moneta, do której zabierają i wbijają!
  Żółte złoto jak kolor zdrady, miękkie jak wola oportunisty, ciężkie jak sumienie zdrajcy!
  Ból jest jak teściowa, obsesyjny, obrzydliwy, którego chcę się pozbyć, ale... bez niej nie możesz wyjść za mąż ze zwycięstwem!
  Kiedy wróg się nie poddaje, zostaje zniszczony, a gdy się nie poddaje, pomysłowość przynosi zwycięstwo!
  Nie ma znaczenia, czy suki wroga umrą, nie ma znaczenia, czy nasze samce, ich mózgi zostały ujarzmione!
  W bitwie jest łatwo, gdy nauka nie jest torturą, ale użyteczną rozrywką!
  Nawet w słowach Chrystusa Jego słudzy szukają czegoś, co służy bezbożnej arbitralności!
  Duża szafa spadnie głośno, a głośna chwała przypadnie temu, który ją zrzucił!
  Kiedy maska jest zręczna, nie potrzebujemy wymówek!
  Częściej czerwone rzeki płyną z powodu czerwonych przemówień i czarnych czynów!
  "Kto ma zostać dźgnięty, nie powinien trzepotać po linie!
   Jak zawsze wyszło, ale lepiej i nie chciało!
  Śmierć zasługuje na dużo więcej niż życie, ponieważ jej trwanie pozostawia nieporównywalnie więcej części do wyboru! -
   Gwarancje dają rabunki gwarantowane!
   Moneta złota jest miękka, ale śmiertelna niż pocisk, to uderza w prawo w sercu i wyjmuje mózgi!
  Technologia jest bogiem wojny - a jej sabotażysta jest ateistą!
  Bóg stworzył wszechświat w sześć dni, a człowiek płaci za minutę własnoręcznie zrobionej słabości na całą wieczność!
  Weszli na wełnę, ale nie wrócili kolejką linową!
  Biegnij, ale nie uciekaj, strzelaj, ale nie strzelaj, uderzaj, ale nie walcz, a co najważniejsze pij, ale nie upij się!
  Nikt nie potrzebuje uszu martwego osła, ale słuch żywego lisa to prezent dla tych, którzy nie potrzebują osłów do osiągnięcia swojego celu !
  Podkuwając swój umysł, na zawsze pozostaniesz boso!
  Wojna to powietrze dla płuc, ale tylko zmieszane z gazem binarnym!
  Jeśli wróg nie chce się poddać i nie wie, jak przegrać, zmusimy go do poddania się i odzwyczajenia od piersi, aby wygrać!
  Źli ludzie kochają czarną magię, dobrzy nieludzie kochają biel!
  Zabijanie na wojnie jest trudne w procesie, obrzydliwe w postrzeganiu, ale jakże wspaniałe w końcu! Oznacza to, że wojna przynosi zdrowie duszy, twardnieje ciału i czyści portfel!
  Niekiedy wojna napełnia portfele wielce i to wprost proporcjonalnie do pełnej przelanej krwi i pustki zepsutego serca!
  Dług wobec Ojczyzny jest czerwony z spłatą bezinteresownego oddania!
  Wojna jest sprawdzianem sprytu, hartowania przez silnych, zabawy dla głupców! -
  Bycie pośmiewiskiem nie jest zabawne, zmuszanie innych do płaczu nie jest nudne!
  Dobry władca jest jak słodki miód, najpierw go wypluwa, a potem wypluwa!
  A zły władca, jak piołun, najpierw wypluwa, a potem depcze!
  Tak, złoto jest miękkie, ale łatwo można z niego wykuć nieprzeniknioną tarczę!
  Jakość zawsze przewyższa ilość - nawet ocean kaszy pęczak nie jest przeszkodą dla siekiery!
  Zło jest pełne siły, gdy dobro jest osłabione przez strach!
  Żart jest dobry dla tego miejsca, łyżka na obiad, a pomoc jest w tarapatach!
  Możesz mieć szczęście raz, dwa - bez umiejętności, szczęście odchodzi!
  Kto nie jest Lwem Tołstojem, jest literackim włóczęgą!
  ... ROZDZIAŁ 23.
  Boso, prawie nadzy chłopcy-niewolnicy nadal maszerowali na targowanie się. Ich bose pięty tupały po grubym żwirze i były pokryte zadrapaniami i modzelami. A chłopcy cierpieli, a ich nagie podeszwy swędziały i swędziały gwałtownie.
  Niewolnik Łukjanenko próbował coś skomponować;
   Hitler i Stalin spotkali się osobiście w listopadzie 1940 r. i zdołali rozstrzygnąć kontrowersyjne kwestie. Osobiste spotkanie zakończyło się zawarciem między dwoma dyktatorami strategicznego sojuszu wojskowego przeciwko Wielkiej Brytanii.
   Stalin zgodził się nie rościć sobie prawa do europejskiej strefy wpływów Hitlera. Hitler z kolei oddał Indie, Pakistan i większość Iranu Stalinowi, ale sam zdobył Bliski Wschód i Afrykę. Ponadto Chiny i część Indochin zostały podzielone przez Japonię i ZSRR.
   Ogólnie rzecz biorąc, osobiste spotkanie pozwoliło obu dyktatorom dojść do porozumienia i zapobiec wojnie. ZSRR rozpoczął ofensywę przeciwko Iranowi i Indiom. Z drugiej strony Hitler wysłał wojska do Afryki. Po zawarciu sojuszu wojskowego z Rosją, Franco, zdając sobie sprawę, że Wielka Brytania nie może od razu przeciwstawić się takim siłom jak ZSRR, Włochy, III Rzesza i Japonia, zgodził się na szturm na Gibraltar.
   Twierdzę, nie do końca gotową do obrony, zajęli Niemcy. Zniszczono również brytyjską bazę na Malcie i wylądowano wojska. Włochy uniknęły klęski w Grecji dzięki uderzeniu sił niemieckich i tureckich.
   Ale Brytyjczycy zostali pobici...
   Następnie Niemcy, przenosząc znaczne siły, zdobyli Egipt. Mając sto pięćdziesiąt dywizji do wojny z ZSRR, Hitler rzucił je w zajęcie Bliskiego Wschodu i Afryki. Brytyjczycy byli słabi, a wojska kolonialne tak naprawdę nie chciały walczyć.
   Führer w czterdziestym pierwszym roku zdobył zarówno Bliski Wschód, jak i większą część Afryki. Stalin okupował Indie, prawie cały Iran i Pakistan oraz część Birmy z Bangladeszem.
   Japonia zaatakowała Amerykę w porcie Peru. A wojna się rozszerzyła... Hitler wypowiedział wojnę Stanom Zjednoczonym. Stalin również przystąpił do wojny z Ameryką w następnym roku.
   Wiosną 1942 r. Niemcy zakończyli zdobywanie Afryki. Przeszkadzały im nie tyle wojska brytyjskie, które były gorsze od Wehrmachtu zarówno pod względem liczebności, jak i jakości, ale przez długą komunikację i brak dogodnych dróg na Czarnym Kontynencie.
   Wielka Brytania poniosła coraz większe straty od niemieckiej, a następnie sowieckiej floty okrętów podwodnych. Wejście Ameryki do wojny niewiele pomogło.
   Japonia pokonała też Amerykanów...
   Brytyjska marynarka wojenna topniała...
   We wrześniu 1942 r. rozpoczęło się lądowanie w Anglii. W większości byli to wojska niemieckie, ale także wojska sowieckie. Brytyjczycy walczyli desperacko. W bitwach brały udział najnowsze radzieckie czołgi KV-3, KV-5 i najnowszy KV-4, a także T-34, KV-2 oraz liczne pojazdy desantowe. A Niemcy z najnowszych czołgów radzili sobie tylko z T-6 lub "Tygrysem". A potem tylko kilka samochodów, pospiesznie produkowanych w fabrykach.
   Hitler był niemile zaskoczony siłą sowieckich czołgów. Są w nim wyraźnie słabsze.
   Niemiecki bombowiec Ju-188 nie był zły, DO-217, który pokazał się zadowalająco, oraz ME-109 i Focke-Wulf. Ale tak jest. PE-8 również okazał się całkiem niezły. Ogólnie rzecz biorąc, radzieckie czołgi są mocne i ciężkie.
   W III Rzeszy seriale wciąż są rozwijane: "Pantera", "Tygrys" -2, "Lew" i "Mysz".
   Wielka Brytania trwała tylko piętnaście dni. Po czym garnizon londyński skapitulował. Jeszcze przez sześć dni w Szkocji trwały walki. A potem przez cztery dni Brytyjczycy stawiali opór w Irlandii.
   Anglia upadła. A kolejne bitwy toczyły się przeciwko Stanom Zjednoczonym. Ale Ameryka nadal musi się tam dostać. Do czego potrzeba dużo statków transportowych i kontroli nad morzem. Hitler rozbudowywał swoje siły i najpierw, w listopadzie 1942 r., zdobył Islandię.
   Dalej przez Grenlandię jego wojska przeniosły się do Kanady. A Japończycy wylądowali w Panamie. A Niemcy rozrzucili siły przez Argentynę i Brazylię, które zawarły sojusz z III Rzeszą.
   Cóż, Stalin zdecydował się zaatakować przez Alaskę. Bitwy w Wielkiej Brytanii pokazały, że czołgi superciężkie nie były wystarczająco skuteczne. A radzieccy projektanci zaczęli opracowywać bardziej zwartą serię IS zamiast KV. Wojska radzieckie rozpoczęły ofensywę na Alaskę przez Czukotkę w maju 1943 r. i było to stosunkowo dobre.
   To prawda, że ZSRR ma dużo czołgów i są one znacznie silniejsze niż amerykańskie Shermany i Granty. Niemiecka "Pantera" też była całkiem niezła, co generalnie podobało się wojsku, poza tym, że często pękała, ale była dobrze chroniona na czole i dobrze uzbrojona.
   Niemcy z łatwością stworzyli przyczółek w Kanadzie i go rozbudowali. Na niebie pojawiły się ME-309 i potężniejsze bombowce Ju-288. I nastąpił szybki rozwój samolotów odrzutowych.
   A niemiecki pilot Marseille stał się nieosiągalnym fenomenem, zestrzeliwując setki brytyjskich i amerykańskich samolotów. Za sto pięćdziesiąt samolotów Marsylia otrzymała Krzyż Rycerski Żelaznego Krzyża ze srebrnymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami.
   Za trzysta Order Orła Niemieckiego z Diamentami. Za cztery Krzyże Rycerskie Żelaznego Krzyża ze złotymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami, a za pięćset Wielki Krzyż Żelaznego Krzyża.
   I zniszczył tych Amerykanów, stając się zjawiskiem nieosiągalnym. Gdy osiągnął liczbę siedmiuset pięćdziesięciu samolotów, otrzymał nową nagrodę: Krzyż Kawalerski Krzyża Żelaznego z platynowymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami.
   W Ameryce Marsylia stała się prawdziwą legendą i pospiesznie kręcono o nim filmy.
   Ze względu na trudności w przekazywaniu żołnierzy i problemy z dostawami, wojna ze Stanami Zjednoczonymi przeciągała.
   Amerykanie nie walczyli zbyt energicznie o Kanadę i Alaskę i bez większych trudności została zajęta przez wojska niemieckie, sowieckie i inne.
   Ale sama Ameryka została zaatakowana dopiero w czerwcu 1944 roku. ZSRR rozmieścił nowe, mocniejsze czołgi średnie, T-34-85, które były lepiej penetrowane przez czołgi amerykańskie, a także wydajniejsze i nie tak ciężkie jak seria KV, IS-2. Ostatni czołg był dobrym pojazdem przełomowym dzięki potężnej armacie i czterem karabinom maszynowym oraz stosunkowo dobrej ochronie bocznej.
   W Stanach Zjednoczonych tylko nieliczni zmodernizowali "Shermana", instalując potężniejsze działo 76 mm, mniej więcej zdolne do penetracji wrogich czołgów średnich. Prace nad "Pershingiem" przeciągnęły się... To prawda, że "Shermanów" było dużo.
   Niemcy też nie stali w miejscu. Nieco doskonalsza okazała się "Pantera" -2, dzięki zapożyczeniu od Rosjan umiejscowienia silnika i skrzyni biegów w jednym bloku, co pozwoliło zmniejszyć wysokość czołgu.
   A wieża stała się węższa i mniejsza, a silnik jest mocniejszy. W rezultacie niemiecki czołg miał przedni pancerz wieży o grubości 150 mm ze spadkami, 120-milimetrowy przód kadłuba nachylony pod kątem 45 stopni i sześćdziesiąt boków. Oraz działo 88 mm w 71 EL, zdolne przebić Shermany z odległości trzech i pół kilometra. Do tego waga czołgu to tylko czterdzieści siedem ton z silnikiem o mocy 900 koni mechanicznych.
   Poza dość słabym pancerzem bocznym, ale wciąż wystarczającym, by utrzymać strzały amerykańskich bazook, Panther-2 stał się najlepszym czołgiem II wojny światowej pod względem swoich charakterystyk, przewyższając zarówno radziecki KV, jak i IS-2. wystarczająco idealny.
   "Tygrys" -2 był produkowany w małych seriach, ze względu na fakt, że nie miał prawie żadnych zalet w rezerwacji, był znacznie gorszy w osiągach i był trudny do transportu.
   Zwykły "Tygrys" również został wycofany z produkcji ... A "Panther" -2 stał się głównym czołgiem Wehrmachtu. I już w ZSRR zaczęli z niepokojem patrzeć na wyposażenie Niemiec.
   Na niebie ME-262 trafił do serii, ale jego niezawodność była niewystarczająca, a jego walory bojowe również nie zostały w pełni ujawnione. I podczas gdy Niemcy stawiali na ME-309 i TA-152. Ostatni samolot myśliwsko-bombowy o napędzie śmigłowym okazał się bardzo udany i skuteczny. ME-309, pomimo dużej prędkości i potężnego uzbrojenia, miał problemy ze zwrotnością w poziomie.
   XE-162 okazał się prostszym i tańszym myśliwcem odrzutowym, ale trudniejszym w obsłudze, dostępnym tylko dla wysokiej klasy pilotów.
   Dlatego nie został wydany tak bardzo, jak mógł.
   Jednak taki samolot był bardzo odpowiedni dla stylu Huffmana, który został drugim pilotem ambasadora Marsylii i otrzymał Krzyż Rycerski Żelaznego Krzyża ze srebrnymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami jako drugi pilot, który przekroczył trzysta zestrzelonych samolotów.
   Relacje zbierali także piloci radzieccy, ale skromniej niż niemieccy. Wyróżniał się Pokryszkin.
   Wojna trwała latem 1944 roku, dla Ameryki nie miało to znaczenia. W III Rzeszy karabin szturmowy okazał się lepszy i zniszczył oddziały jankeskie. A Armia Czerwona parła naprzód. Amerykanie przegrywali. Filadelfia upadła w sierpniu. W listopadzie 1844 r. wojska sowieckie i niemieckie zbliżały się już do Waszyngtonu i Nowego Jorku od północy. Po raz pierwszy na froncie pojawiły się American Pershing i Fireflies. Prześcignęły radzieckie T-34-85 i były niebezpieczne dla IS-2, ale przegrały z Panterą -2, która stała się najlepszym czołgiem II wojny światowej.
   Amerykanie walczyli bohatersko pod Waszyngtonem. W każdym razie wojska sowiecko-niemieckie zakończyły okrążenie stolicy USA do końca grudnia, a piętnastego stycznia zarówno Waszyngton, jak i Nowy Jork padły...
   Ameryka przez jakiś czas stawiała opór... Bitwy toczyły się także w Meksyku, gdzie posuwali się Niemcy i Japończycy.
   9 maja 1845 resztki sił amerykańskich poddały się. Wojna mogła zakończyć się wcześniej, ale doszło do poważnych nieporozumień między Japończykami a Niemcami. A to przedłużało konflikt.
   Po kapitulacji Stanów Zjednoczonych nastąpiła przerwa... Ale nowa wojna była nieunikniona. Japonia za dużo chciała dla siebie. Połowa Ameryki miała znacznie skromniejszy wkład w zwycięstwo, a cała Ameryka Łacińska. Stalin wpadł też na Japończyków domagających się zwrotu południowego Sachalinu, który samurajowie nabyli nielegalnie.
   Krótko mówiąc, 20 kwietnia 1947 wybuchła nowa wojna. Między Japonią i jej koloniami z jednej strony, a przeciwko III Rzeszy i sojusznikom i ZSRR z drugiej. I to jest poważne.
   Oczywiście ZSRR i III Rzesza są technicznie silniejsze niż Japończycy. ZSRR miał czołgi T-54 i IS-7, Niemcy mieli serię E, a nawet pierwsze konstrukcje piramidalne. W powietrzu silniejsza była także koalicja białych socjalistów. Szczególnie silne były latające spodki III Rzeszy, absolutnie niewrażliwe na broń strzelecką.
   Wojna trwała tylko cztery i pół miesiąca i zakończyła się klęską i kapitulacją Japonii 3 września 1947 roku.
   ZSRR otrzymał południowy Sachalin, Grzbiet Kurylski, jedną trzecią samej Japonii, połowę Chin i Korei, Archipelag Hawajski i coś jeszcze. Reszta terytorium została zajęta przez III Rzeszę.
   Po czym Stalin i Hitler spotykali się raz po raz, potwierdzając swoją przyjaźń.
   I w końcu ukończyli świat ... Stalin zmarł 5 marca 1953 r., Ale udało mu się zostawić pisemny testament o przekazaniu władzy Lawrence'owi Berii. Został przywódcą po Stalinie i utrzymał równowagę sił.
   Hitler prowadził bardziej umiarkowaną politykę, nie było nawet masowych eksterminacji Żydów, ale wzmocnił swoją władzę. Potomkowie Hitlera zostali sztucznie pozyskani. 20 kwietnia 1959 odbyło się referendum w sprawie utworzenia imperium światowego i ustanowienia monarchii. I ustalono porządek dziedziczenia.
   Dlatego śmierć Hitlera w marcu 1963, tego samego dnia co Stalin, ale dziesięć lat później, nie spowodowała wielkiego zamieszania i walki o władzę. A na świecie były tylko dwa imperia, sowieckie i niemieckie. I mieli broń nuklearną, więc skupili się na ekspansji kosmicznej. Już w 1959 roku Niemcy rozpoczęli lot na Marsa. I polecieli na Księżyc jeszcze wcześniej.
   A ZSRR w 1961 wysłał człowieka na Marsa. Tak potoczyła się historia... Pod koniec XX wieku na planetach Układu Słonecznego powstały osady ludzkie.
   A w 2020 roku pierwszy lot ludzkości rozpoczął się na gwiazdę Syriusz, wokół której krążyły planety nadające się do podboju człowieka. Po śmierci Berii udało się jego synowi Sergo. A w III Rzeszy przeprowadzano już śmiałe eksperymenty z odmładzaniem ciała. Tak więc syn Hitlera, Wolff, po raz pierwszy wyglądał na trzydziestoletniego i mógł rządzić bardzo długo.
   Okazało się, że to nowy świat... A koronawirus został zmiażdżony w zarodku, zapobiegając rozprzestrzenianiu się infekcji.
  Kompozycja Łukaszenki okazała się krótka, a po drodze udało mu się mentalnie spartaczyć jeszcze jedną historię.
   Pociąg wraz z carem Aleksandrem III uniknął katastrofy pod Charkowem, a cesarz Rosji nie odniósł śmiertelnych obrażeń narządów wewnętrznych. W rezultacie życie Aleksandra III trwało nadal, a on nie umarł w wieku czterdziestu dziewięciu lat. Po nieznacznym powiększeniu terytorium imperium na południu w Azji Środkowej cesarz skierował wzrok na Daleki Wschód. Transsib był w budowie, a Rosjanie wkroczyli do Mandżurii, w przyspieszonym tempie zbudowali Port Artur.
   Zaczęli zwiększać swoje wpływy w Korei. A to doprowadziło do pierwszej wielkiej wojny za panowania Aleksandra III z Japonią. Nieco lepiej przygotowana była do tego Rosja carska. Na Bałtyku statki zbudowano rok wcześniej, w tym pancernik Slava, ale Chiny nie otrzymały pieniędzy od Rosji. I nie mógł ich zdradzić Japończykom. A japońska flota była o sześć statków słabsza.
   Mimo to samuraje nadal rozpoczęli wojnę. Rosja szybko rosła gospodarczo i nie było opóźnień w korzyściach.
   Aleksander III także chciał wojny. Ludność Rosji szybko rosła. Wskaźnik urodzeń pozostał wysoki, a śmiertelność została zmniejszona dzięki surowym działaniom potężnego króla. Działki chłopów malały. Potrzebne były nowe ziemie. Tak, car chciał chwały wojskowej. Dobrze jest być rozjemcą, ale zdobywca jest lepszy. Aleksander III chciał przejść do historii jako wielki.
   Ale wojna w Europie jest zbyt ryzykownym biznesem, ale dlaczego nie zyskała sławy w bitwie z Japonią. Co więcej, rosyjscy generałowie są najlepsi na świecie, a tym bardziej żołnierze.
   Początek wojny dla Rosji nie był zbyt udany. Trzy pancerniki zostały uszkodzone, krążownik "Varyag" i kanonierka "Koreets" zatonęły po heroicznej bitwie.
   Ale potem wszystko poszło lepiej. Admirał Makarow nie umarł, więc otrzymał od cesarza dużą władzę i po prostu nie mógł wpuścić Kirilla Romanowa do Port Arthur. I nie był na pancerniku "Pietropawłowsk".
   Co więcej, chociaż Kuropatkin wycofał się, car natychmiast go usunął. Oblężenie Port Arthur trwało krótko i Brusiłow je odblokował.
   Rosyjska flota działała z większym powodzeniem niż w prawdziwej historii. Tak, i z eskadry bałtyckiej Rozhdestvensky i wyjechał wcześniej i przybył wcześniej iw silniejszym składzie. Tak więc Japończycy zostali pokonani na morzu. I na lądzie też...
   A działania wojenne zostały przeniesione do samej metropolii.
   Dopiero interwencja Anglii i Ameryki uratowała Japonię przed okupacją. Ale Japończycy zostali zmuszeni do oddania Rosji Tajwanu, całego pasma Kurylskiego i wypłacenia miliarda złotych rubli odszkodowania. Rosja umocniła się w Korei, Mandżurii i Mongolii.
   Zheltorossiya wywodzi się z chińskich regionów, które dobrowolnie przyłączyły się do Rosji. Nie było rewolucji, nie było Dumy Państwowej. Cesarstwo carskie rozkwitało i osiągnęło więcej korzyści ekonomicznych niż w prawdziwej historii. Pojawiły się także pierwsze na świecie lekkie rosyjskie czołgi i ciężkie czterosilnikowe bombowce. A populacja Rosji, w tym kosztem Chin, stała się duża.
   Niemniej jednak wybuchła I wojna światowa, jak w prawdziwej historii 1 sierpnia 1914 roku. A to była zacięta bitwa.
   Armia carska była liczniejsza niż w prawdziwej historii i lepiej wyposażona technicznie. A gospodarka Rosji jest silniejsza, a kompleks wojskowo-przemysłowy, finanse i autorytet cara wyższy.
   A Aleksander III wziął Rosję pługiem, ale teraz miał samoloty z czterema silnikami i czołgami, a nawet pociskami. Były projekty czołgów ciężkich, zwłaszcza Mendelejewa, oraz samolotów z sześcioma silnikami. I wiele więcej.
   Od samego początku I wojny światowej przebiegł inaczej. Wojska rosyjskie zwyciężyły w Prusach Wschodnich i od razu zdobyły Przemyśl. Pokonali Niemców i odnieśli wielkie zwycięstwa na wszystkich frontach. Wojna okazała się krótsza niż w prawdziwej historii i przeszła prawie w jedną wronę. Sześć miesięcy później, 23 lutego 1915 roku, poddały się Niemcy. A Austro-Węgry jeszcze wcześniej.
   Turcja również poddała się dwa tygodnie później. I było fajnie.
   Car Aleksander III odniósł głośne zwycięstwa i został wielkim królem.
   Rosja i sojusznicy podzielili trofea. Austro-Węgry i Imperium Osmańskie zniknęły z politycznej mapy świata. Większość Imperium Osmańskiego, w tym Stambuł, stała się częścią Rosji. Przyjęło południe Iraku, Wielką Brytanię, a także południe Palestyny, a często także Arabię Saudyjską. Syria i Azja Mniejsza, Stambuł, cieśniny, północ i centrum Iraku, północ od Palestyny stały się prowincjami rosyjskimi.
   Rosja dostała się też do Galicji i Krakowa. A także Królestwa Czech i Słowacji oraz Węgier. Tylko Austria zachowała niepodległość. Transylwania wyjechała do Rumunii. Jugosławia powstała jako królestwo w Rosji, dobrowolnie włączone.
   Również Niemcy utraciły część terytorium, w tym Kłajpedę, Poznań i Gdańsk. Chociaż zachowały się Prusy Wschodnie. Kolonie niemieckie na Pacyfiku zostały zdobyte przez Rosję. A w Afryce w Wielkiej Brytanii. Francja i Dania zwróciły to, co zdobyli Niemcy pod Bismarck. Plus jej ogromne reparacje. Więc wszyscy byli szczęśliwi.
   Ale nawet po tym ponowny podział świata trwał jeszcze trochę dłużej. Rosja i Wielka Brytania podzieliły Arabię Saudyjską i Iran. A potem Afganistan i Rosja, prawie całkowicie dopełniając podział świata. Tylko w Chinach toczyły się wojny i ekspansja z różnych stron.
   Aleksander III żył przez osiemdziesiąt lat i zmarł dopiero w 1925 roku, pozostawiając bogate i dostatnie imperium swojemu synowi Mikołajowi II. Aleksander III stał się najbardziej utytułowanym rosyjskim carem, a jego panowanie było drugie najdłużej po Iwanie Groźnym i bardzo chwalebne. A sam Aleksander III stał się najdłużej żyjącym władcą w historii Rosji.
   Tak więc historia tego monarchy okazała się pomyślna. Mikołaj II kontynuował swoją ekspansję w Chinach. I wygrał wojnę z Japonią podczas Wielkiego Kryzysu, całkowicie ją zajął i włączył do Rosji. Mikołaj II zmarł w 1938 roku. A jego tron objął spadkobierca Aleksiej II. Tym razem był zdrowy, więc Aleksander wybrał bardziej odpowiednią żonę dla swojego syna Nikołaja.
   Hitler doszedł do władzy w Niemczech, ale nie pozwolono mu wskrzesić władzy Wehrmachtu. I tylko Mussolini trochę walczył, zdobywając ostatnie niepodległe państwo w Afryce - Etiopię.
   Hitler mógł zjednoczyć się z Austrią tylko za zgodą Rosji i podnieść niemiecką gospodarkę. Ale jego panowanie obywało się bez wojen. Aż do śmierci Führera w 1958 roku. Następnie w Niemczech rozpoczęła się stopniowa demokratyzacja i powrócił system wielopartyjny.
   We Włoszech po śmierci Mussoliniego odniósł sukces jego syn, ale częściowo przywrócono też demokrację i system wielopartyjny.
   A w Rosji, krok po kroku, było więcej wolności. Ale najważniejsza jest ekspansja kosmiczna. Loty w kosmos, na Księżyc i inne systemy.
   Świat stał się bardziej stabilny i bogatszy. A rubel rosyjski zastąpił funta brytyjskiego, stając się główną walutą światową.
   System kolonialny nie uległ dezintegracji, ale wzmocnił się. Zarówno Afryka, jak i Azja miały więcej porządku, a mniej głodu i wojen.
   Islam stał się bardziej pokojowy, tracąc radykalizm. W XX wieku ludzie odwiedzili wszystkie planety Układu Słonecznego. A w 2021 roku rozpoczęła się pierwsza wspólna ekspedycja rosyjsko-amerykańska z gwiazdą Syriuszem. I tak ludzie otrzymali coś bardziej spokojnego, stabilnego, trwałego.
  ... EPILOG
  Chłopcy, ponad trzy tysiące młodych niewolników, w końcu dotarli do celu.
  Wokół znajdowały się strzeżone wieże strażnicze. Niektórzy żołnierze mieli nawet jakąś armatę, w tym kilkanaście małych beczek. Niemniej jednak Władimir Żukowski zwrócił uwagę na fakt, że żołnierze byli niskiego wzrostu. A ci, którzy nie nosili hełmów, to chłopcy i dziewczęta w wieku nie więcej niż dwanaście lat.
  Tu też były dzieci. Ale to są dzieci, które są nadzorcami.
  Chłopcy zaczęli się dzielić. Dzieci boso w niektórych kąpielówkach, rozproszone. A na rękach zawiesili łańcuchy, co jednak nie przeszkadzało w pracy.
  Następnie chłopcy polewali wodą z węża. I dokładnie je umyli, nawet posypali szamponem.
  Dziewczyny w tunikach zaczęły sprawdzać głowy chłopców pod kątem wszy. Chłopcy przekrzywili włosy. Niektórzy mieli podejrzenia, a chłopcy z brzytwą i bez mydła podchodzili do nich, ale raczej zręcznie obcinali włosy młodym niewolnikom.
  Ogolony jednak selektywnie. Vladimir poczuł, jak jego głowa jest dotykana.
  Dziewczyny były bose, opalone, ale z blond włosami. Tuniki są białe, ale materiał jest dość szorstki. Najprawdopodobniej są tymi samymi niewolnikami, co chłopcy. Ale kiedy głaszczą twoją głowę, to miłe. Pomacali więc ramiona i zagwizdali z zadowoleniem.
  Potem podeszli w skórzanych szortach, ci sami chłopcy boso, i założyli im łańcuszki na ręce. To nieprzyjemne. Co więcej, łańcuszek nie przeszkadzał w ruchu, jest jak wizytówka niewolnika.
  Młodzi niewolnicy otrzymali również kąpielówki, jedyną odzież w kamieniołomach. A to dopiero początek.
  Najbardziej nieprzyjemnym zabiegiem jest znakowanie... Ale ponieważ jeździli dużo niewolników, a znak to jedno, postanowili oznaczyć je na części.
  Jeden po drugim zabierano ich do kuźni i palili sobie piersi małym kawałkiem rozżarzonego żelaza, co sprawiało ból.
  Chłopców ponownie oblano wodą i zaprowadzono do pokoju. Władimir Żukowski nawet zacisnął zęby. Słychać stłumione krzyki chłopców ...
  Do pokoju wprowadzono Romana Zlotnikowa, chłopca o blond włosach, około dwunastu lat. Pachniało spalonym mięsem i masłem... Dwóch silnych, muskularnych i raczej wysokich chłopców złapało Romana za ramiona.
  A inny dzieciak w masce wyciągnął z kominka sześcioramienną gwiazdę szczypcami - piętno niewolnika.
  Roman mimowolnie szarpnął się. Jej dziecięce twarze są wykrzywione. Szybkim ruchem kat wbił rozpaloną do czerwoności gwiazdę w nagą klatkę piersiową chłopców. Ból uderzył w umysł Romana. Młody pułkownik zacisnął zęby z całej siły i zdołał powstrzymać krzyki. Chociaż tak bardzo boli.... Ale piekielny ból trochę ustąpił. Kat ociekał olejem z nieznanych owoców na jego klatkę piersiową i stało się to łatwiejsze.
  Chłopcy dostali piętno na piersiach - symbol niewolnictwa.
  Nie dotarła do Władimira Żukowskiego... Powiedziano mu, że zostanie napiętnowany później...
  Dlaczego to też jest świetne ...
  W międzyczasie zaczęto hodować chłopców do pracy. Oczywiście ciężko w kopalniach. I bicie.
  Tu przy wejściu do kopalni na wieszaku wisiał chłopiec. Był zupełnie nagi i pokryty czerwonymi paskami od rzęs i batów. A nogi młodego niewolnika były również pokryte pęcherzami. Zamaskowany kat trzymał pochodnię na gołe pięty. Chłopak na wieszaku znowu drgnął, wrzasnął i zamilkł.
  Władimir Żukowski skinął ponuro głową... I ciężko westchnął. Pomyślałem, że można go tam też wciągnąć. A smażenie pięt musi być bardzo bolesne. Albo skręcają ręce, a stawy otrzymują od ciała ogromne obciążenie.
  Nawiasem mówiąc, był taki epizod, kiedy rosyjscy żołnierze torturowali afgańskiego chłopca. Spalili też jego nagie pięty palnikiem. A chłopak krzyczał coś na całe gardło. Okrutny epizod, ale trzeba było uzyskać informacje od młodego posłannika.
  Są już w kopalni. Tutaj jest dość lekko. Pochodnie świecą jasno i nie palą.
  Tutaj trafiają na instrumenty. Dają kilofy i młotki, a także kosze.
  Przypomina to nieco film, w którym był Indiano Johnson. Na przykład w kopalni pracowali chłopcy i dziewczęta. Tak, są tu dziewczyny, ale są w innych kopalniach. A chłopcy pracują tylko w czarnych kąpielówkach. Ciała młodych niewolników są spocone i umięśnione.
  Chłopcy są szczupli, ale nie wyglądają na wychudzonych. Skóra jest opalona. Jak widać, część kopalni znajduje się na powierzchni. A od czasu do czasu niewolnicy są zabierani na górę do pracy. Dlatego nie są blade i bardzo zdrowo wyglądające.
  Jedzenie jest również proste, ale zbilansowane, a chłopcy wyglądają jak kulturyści na zawodach.
  Vladimir trzyma w dłoniach kilof i tupie po kamieniach bosymi stopami, stopami dzieci. Trochę łaskotki. Podeszwy nie są jeszcze wystarczająco szorstkie, a modzele wciąż się tworzą. I dlatego bolą i swędzą.
  Potem chłopcy ustawili się w szeregu i zaczęli żłobić kamienie. Tak więc, aby wypełnić cały kosz gruzem. A potem niosą je do wózków, gdzie popychają je inni, prawie nadzy chłopcy.
  Udział niewolników. Praca jest ciężka i monotonna. Nie tego oczekiwali od tego świata.
  Vladimir uderza w kamienie czysto mechanicznie. Myślałem, że także w starożytnym Rzymie chłopcy wstrzykiwali sobie nadzorców pędzonych batami.
  W tym przypadku w roli strażników chłopcy w butach i maskach oraz dziewczęta w skórzanych sukienkach i sandałach. A w rękach mają bicze.
  Ale oczywiście nadzorców jest znacznie mniej niż niewolników. I nie uderzają zbyt często.
  Chłopcy pracują... Po dłuższej przejściu czujesz już zmęczenie, zwłaszcza w nogach. Ale ręce mam świeże, bolą mnie tylko plecy. A to jest wyraźnie nieprzyjemne.
  Vladimir westchnął ciężko. Tutaj są dziećmi, a niewolnictwo może trwać dłużej niż sto lat. A spędzanie stuleci jako niewolnik w kamieniołomach to po prostu horror!
  Więc chcesz, żeby wybuchnął płaczem na cały twój głos. Rzeczywiście, pracować przez setki lat, przy świetle pochodni i pod ciosami bata.
  Władimir Żukowski nagle zawstydził się swojej słabości, zwłaszcza gdy łza spłynęła mu po policzku.
  A generał, młody w ciele, wziął i zaczął śpiewać, nie zwracając uwagi na uderzenia bata
  nadzorujące dziewczęta;
  Byłem kiedyś fajnym generałem
  Na paradę nosiłam epolety...
  Ale nagle poznaj życie w kręgu piekła
  Okazało się, że nie jest to mocne wyrównanie!
  
  Jestem teraz półnagim chłopcem
  Boso i mały niewolnik ...
  Okazało się, że to tylko głupia kobieta,
  I jesteś miażdżony jak szpon przez kraba!
  
  Ale stałem się chłopcem bez nieśmiałości,
  Podane powróci do dzieciństwa...
  Nie noś wszystkich bzdur,
  Trzyma mocno wiosło w dłoniach!
  
  Mocno przykuł niewolnika
  Włóż łom w ręce szybciej niż orka ...
  Wyznaczamy sobie różne cele
  Więc po prostu nie grzesz, dzieciaku!
  
  musiałem walczyć w Afganistanie,
  Facet w Czeczenii też walczył ...
  Muzułmanie nie złamali wojownika,
  W razie potrzeby walczymy wszędzie!
  
  A teraz jestem głodnym niewolnikiem
  Pot pojawił się w napięciu ...
  I pozornie bardzo młode lata,
  Jakby Pol Pot rządził wszechświatem!
  
  Nic nie pracuję śmiało,
  Wspominając tych dzielnych wojowników...
  Że w Europie wszystko odbywało się po cichu,
  Za żony i za godnych ojców!
  
  Nie, nie ugniemy się pod jarzmem,
  Chociaż wróg jest oczywiście okrutny...
  Czy Rosjanie mogą zaciekle walczyć?
  Przynajmniej czasami uderza w świątynię!
  
  Nasza wola w tysiąctonową pięść,
  I przyniesie cios ze stali...
  I będą chodzić po krainie czarnej fali,
  Pokazując nieugięty prezent!
  
  Oto Rosja, kraj gigantów,
  Rządzi nim chwalebny Rod i Svarog ...
  Wszystkie narody Ojczyzny są jednym,
  Aby smok piekielny był martwy!
  
  Nasza wiara, wielka wiara,
  Łada silna Rosja chroni ...
  A dziewczyna jest taka heteroseksualna
  On powali wszystkich ludzi w żartach!
  
  Black God to też facet, który nie jest tęsknotą,
  Agresywna, ale tak życzliwa w duchu...
  Niewolnik z biczem jęków nie wyda,
  Sam wepchnie wroga do trumny!
  
  Uwierz mi, nasz najsilniejszy wojownik
  Zawiera moc rosyjskich bogów ...
  Dzieci, które są bardzo silne w radości,
  I nie potrzebujemy bezsensownych słów!
  
  Wszyscy możemy niszczyć, budować
  Pokonaj tych, którzy pędzą prosto na Rosję ...
  Bardzo greyhound, rozbrykane konie,
  Walcz dzielnie, nie bądź tchórzem!
  
  A czego chce dziewczyna świata?
  Aby facet był odważnym wojownikiem ...
  Stworzony w imię idola
  Przesunąć wroga pięścią!
  
  Wtedy zrzucimy jarzmo poznania niewoli,
  I pokonamy smoka pułku...
  Otrzymamy bogactwo w bitwie,
  A nad nami unosi się cherubin!
  
  Więc chłopak jest prawie nagi
  Kogo nadzorcy bili batem...
  Stanie się bardzo uzdolniony w bitwach,
  Führer będzie po prostu kaput!
  
  A Bóg przyjdzie Svarog Wszechmogący,
  Zniszcz całe czarne zło ...
  I rozwiewaj chmury w Ojczyźnie,
  Aby chłopiec miał zawsze szczęście!
  
  I dotrzemy do samego krańca,
  Cały wszechświat, gdzie są nieskończone gwiazdy...
  Podbijmy wszechświatową grę,
  W imię Roda - Ojca Świętego!
  CIĄG DALSZY NASTĄPI
  
  
  
   ...
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
Э.Бланк "Пленница чужого мира" О.Копылова "Невеста звездного принца" А.Позин "Меч Тамерлана.Крестьянский сын,дворянская дочь"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"