Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

La Granda Milito De Rusio Kaj La Taliboj

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    La plej bona regimento de la rusaj specialaj fortoj "Korona" provas kapti de la talibano en Afganio grandan sed frenezan scienciston, kiu kreis superarmilon, kiu povas movi kaj malaperi ion ajn. Tri mil elitaj specialaj fortoj, gviditaj de generalmajoro Vladimir Ĵukovskij, trovas sin en universo kie nur infanoj ne pli ol dekdujaraj vivas eterne. Kaj ĉiuj specialaj fortoj tuj malkreskis, fariĝante knaboj, kaj iliaj ekipaĵoj kaj armiloj estis neordaj. Nun ni nur devas zorgi pri postvivado, kaj ankaŭ instigi profesoron Aleksandr Lukjanenko revenigi homojn.

  LA GRANDA MILITO DE RUSIO KAJ LA TALIBOJ
  KONOTACIO
  La plej bona regimento de la rusaj specialaj fortoj "Korona" provas kapti de la talibano en Afganio grandan sed frenezan scienciston, kiu kreis superarmilon, kiu povas movi kaj malaperi ion ajn. Tri mil elitaj specialaj fortoj, gviditaj de generalmajoro Vladimir Ĵukovskij, trovas sin en universo kie nur infanoj ne pli ol dekdujaraj vivas eterne. Kaj ĉiuj specialaj fortoj tuj malkreskis, fariĝante knaboj, kaj iliaj ekipaĵoj kaj armiloj estis neordaj. Nun ni nur devas zorgi pri postvivado, kaj ankaŭ instigi profesoron Aleksandr Lukjanenko revenigi homojn.
  PROLOGO
  La milito kun la talibano fariĝis alia provo por Rusio. Kaj kiel evidentiĝis, Rusio ne estas tute preta por tio. La taĝika armeo montriĝis malforta kaj kun malalta laboreto. Taĝikoj ofte kapitulacis kaj iris al la flanko de la talibano. Tial, Rusio devis fari la militon en plena forto, ĵetante en batalon signifan potencon kaj aviadon kaj terajn fortojn.
  Kompreneble, ĉi tio kaŭzis perdojn. Tio ĉio kreskis. Laŭ tradicio, ili estis kaŝitaj. La propagando kantis kantojn pri la kolosaj sukcesoj de la rusa aviado, kaj ke Rusio faris pli multe en unu monato ol Usono en dudek jaroj.
  Kaj la movado de rusaj tankoj en la profundon de la teritorio de Afganio komenciĝis.
  La bataloj fariĝis pli kaj pli brutalaj kaj sangaj.
  Provoj estis faritaj por rekruti la lokan loĝantaron kaj subaĉeti kampokomandantojn. Foje estis eble kaj foje ne. Sed la milito daŭris. Kaj la kostoj kreskis, kaj la damaĝo, kiu estis pli kaj pli malfacile kaŝebla.
  En Rusio okazis kontraŭmilitaj manifestacioj, kreskis protestoj kaj okazis konfliktoj kun la polico.
  La prezidant-elektoj alproksimiĝis, kaj la aprobo de Putin malaltiĝis. Nu, kion mi povas fari ĉi tie?
  Tial, la informoj ke la talibano disvolvas ian nekonatan superarmilon montriĝis kiel ĉiela manao. Kaj estis ŝanco kapti ion interesan. Kaj raportu al la aŭtoritatoj kaj la homoj.
  La humoro en la socio plifortiĝis: kial ni eniris Afganion? Pri kio ni zorgas ene de la araba konflikto?
  Cetere, kiel en Sirio, ne eblis batali per alies manoj. Kaj Irano tute ne deziris grimpi en Afganion - ĉi tio estas venenita teritorio. Kiel la uzbekoj, la taĝikoj ne montris fervoron en bataloj.
  Estas, kompreneble , onidiroj, ke la talibano havas atombombon, aŭ ion eĉ pli malbonan - por la profito de la rusa reĝimo. Montriĝas, ke ni ne nur eniris Afganion. De tie venas ebla minaco. Kaj ke ĉio ĉi devas esti tranĉita en la burĝono.
  En ĉiu plifortigita regimento de elitaj specialaj fortoj "Krono", translokigita al la areo kie la supozata freneza sciencisto situas kun la ordono kapti.
  Tri mil batalantoj kun la plej modernaj armiloj. Specialaj maŝinoj kun elektromagneta akcelo kaj kugloj, kiuj havas malplenigitan uranian kernon. La plej bonaj diskoformaj helikopteroj kun specialaj misiloj kaj ĉasioj sur trakoj kaj jetmotoroj. Batalu transportiloj kun aktiva kiraso kaj laserkanonoj.
  Tankoj faritaj el titanio, kaj ultramodernaj modeloj plenigitaj per elektroniko.
  Mallonge, tuta regimento - la plej bona en la rusa armeo kaj eksperimentaj armiloj.
  Kaj ĝi estas komandita de generalmajoro Vladimir Ĵukovskij, Heroo de Rusio.
  Ili havas funkciajn informojn, ke freneza sciencisto kaŝis en bunkro. Kaj ĉirkaŭu la pozicion.
  La vero estas ke la Mujahideen ne estas videblaj ĉirkaŭe... Kaj ĉi tio vekas suspekton.
  Tamen la satelitoj donas bildon - ke ne estas minoj kaj ĉio ĉirkaŭe estas pura.
  Kaj la spetsnaza regimento pli kaj pli proksimiĝas.
  ... ĈAPITRO # 1.
  La freneza profesoro Aleksandro Lukjanenko aranĝis malgrandan - la grandecon de litra kruĉo, sed la disiĝo de la interdimensia hiper-movo estis kovrita de diversaj butonoj kaj leviloj. Ĝi estis aparato kapabla malaperi grandajn moveblajn amasojn da trupoj, malaperantaj en neniu scias kie.
  Armilo kiu estas supera en efikeco al nukleaj armiloj, kaj ankaŭ pura. Kaj ĝi povas kovri grandajn areojn - forigante nur moveblajn artikojn.
  Aleksandro forte suspiris. Mi ĉirkaŭrigardis la bunkron... Portreto de la emiro de Afganio.
  Maljunulo en turbano kaj griziĝanta barbo. Estu kiel ajn, ĉi tiu gvidanto superis siajn antaŭulojn mortigitajn de la usonanoj kaj sukcesis kapti la tutan Afganion - landon de konsiderinda grandeco kaj loĝantaro.
  La talibanoj kutimis batali kaj serĉis eliron en ekstera ekspansio. Kaj Usono volis puŝi ilin kontraŭ Rusio.
  Unu el la influaj militĉefoj estis aĉetita de la CIA kaj atakis rusan bazon en Taĝikio. La rusoj respondis. Kaj Putin havis deziron batali, kaj venĝi pro la malvenko de Sovetunio en Afganio.
  Kaj la talibano, konsciante, ke ilia reĝimo verŝajne ne povos atingi ekonomian prosperon, grimpis en novan buĉadon.
  Kaj ke Usono bombardas ilin dum dudek jaroj. Nu, Rusio bombas - nenio terura okazos! La loĝantaro de Afganio proksimiĝas al kvardek milionoj. Kaj ĉi tio estas, kompreneble, peco, kiun Putin ĉiukaze - por engluti: la intestoj estas maldikaj.
  Do la emiro ridetas en la orumita kadro de la portreto. Oni diras, ke vi estos malfidela!
  Aleksandr Lukjanenko komprenis, kompreneble, ke religiaj fanatikuloj povas elimini lin ĉiumomente, precipe se ili ne bezonas lin.
  Ĉi tie sidas paro da barbuloj kun mitraletoj. Ili senhezite pafos lin.
  Sed Aleksandro estas tre kolera kontraŭ Rusio kaj volas dorloti ŝin. Ŝajnas al li, ke la rusoj ofendis lin. Fakte, Lukyanenko ekde infanaĝo estis forpelito, li estis persekutita kaj ĉikanita de siaj samklasanoj kaj instruistoj. Kaj ankaŭ la gepatroj ne amis.
  Aleksandro estis plurfoje kuracita en psikiatria hospitalo kaj havis grupon pri cerbo. Li ankaŭ ne havis feliĉon en sia persona vivo. Lukjanenko provis sin en literaturo, sed fariĝis la ridindaĉo de la tuta Interreto. Ili ridis pri li kaj mokis lin.
  Resume - neniu amis, neniu respektis, ĉiuj opiniis, ke ili estas frenezaj.
  Sed mensa malsano ofte tute ne malhelpas, sed nur kontribuas al la manifestiĝo de genio.
  Kaj Lukjanenko inventis, kaj eĉ fariĝis doktoro pri sciencoj. Sed la psikopato ne ricevis monon por esplorado. Kaj li ofertis servojn al la malamiko de Rusio - la talibano.
  Ili konsentis.... Lukjanenko sukcesis malaperigi objektojn ĝuste en la aero. Kaj tiam eĉ tuta modelo de peza tanko malaperis.
  Kaj ĝi faris impreson.
  Kaj nun la rusaj specialaj servoj elflaris kaj rapidas preni Lukjanenkon.
  Aleksandro piedpremis siajn botojn sur la betonon. Ĉi tie estas nur kvindek militistoj, kaj ili ne povas rezisti kontraŭ tri mil elitaj specialaj fortoj.
  Sed kio se vi igos ilin ĉiujn tuj malaperi kaj esti transportita - mi ne scias kien?
  Ĉiukaze ili ne estos sur la planedo Tero. Kaj ĉi tio jam estas granda pluso por la Mujahideen kaj minuso por Rusio!
  Aleksandro Lukjanenko murmuris:
  - Faru Dion - por ke Putin estu mortinta!
  La freneza profesoro feroce malamis Vladimir Putinon, kredante, ke li ŝtelas sian sorton! Kaj ĉi tio, kompreneble, fariĝis nur manio por Lukjanenko.
  Li malbenis lin de tempo al tempo kun kialo kaj sen kialo. Kaj eĉ kiam mi ekdormis, mi mense diris:
  - Putin mortis! Putin mortis! Putin mortis!
  Tia manio estis ĉe Lukjanenko. Sed nun li feroce venĝos kontraŭ Rusio kaj tri mil elitaj specialfortaj soldatoj, kun la plej bona ekipaĵo en la mondo, malaperos unufoje por ĉiam!
  La freneza profesoro eliris sur la balkonon kaj komencis insisti pri la parametroj de siaj murdaj aparatoj, kaŭzante kirlon kaj translokigon de materio kaj spaco.
  Vladimir Ĵukovskij ankaŭ aspektis maltrankvila. Ĉu estas ĝuste sendi tutan elektitan, la plej bonan regimenton de la rusa armeo por bati manplenon da militistoj? Ĉu ĝi estas tro aŭdaca?
  Des pli, kaptilo eblas.
  Generalo Vladimir havis malbonajn sentojn. Kaj lia intuicio malofte estis trompita.
  Sed ordono estas ordono. Krome, satelita gvatado estas farita. Kaj virabeloj ankoraŭ flugas.
  Do ĉio diras - ĝi estas pura kaj ne estas embusko.
  Sed ĉu indas sendi tri mil soldatojn el kiuj ĉiu kostis kelkajn milionojn da dolaroj - por kapti unu frenezan profesoron?
  Sed kompreneble la elitaj specialaj fortoj devus esti kuritaj. Ekzemple, aŭtomatoj - "Caro". Ĉi tio ne estas ia morale malmoderna, primitiva Kalaŝnikov.
   Ĉi tio estas armilo de la estonteco, en kiu kuglo veturas kun rapideco de kvin kilometroj sekundo. Kaj la kuglo mem estas kun urania kerno. Ne unu kuglorezista veŝto eltenos, kaj la kirasa trupveturilo trapikos tra kaj traen. Eĉ la tanko ne estas tro peza aŭ ĝia luko trapikas.
  La cara sturmpafilo estas, kompreneble, io dek du pafmanieroj. Kaj la sonoriloj kaj fajfoj de komputiloj. Vi eĉ povas ludi ludojn sur ĝi.
  Sed multekosta afero - ĝi staras kiel infanteria batalveturilo.
  Estas multaj aferoj en ilia regimento, kiuj estas progresintaj kaj multekostaj. Kaj en la lando, aferoj ne tre bone iras en la ekonomio. Kaj estas multaj manifestacioj kaj protestoj. Plena de kolizioj kun la polico.
  Se Putin gajnos la prezidantajn elektojn, tio estos koste de administraj rimedoj, falsaĵoj kaj foresto de fortaj konkurantoj. Sed ĉiukaze la sano de Vladimir Vladimiroviĉ estas negrava, kaj frua ŝanĝo de potenco estas neevitebla.
  Ĉi tie vi devas montri ion al la balotanto. La milito en Afganio ne estis populara de la komenco. Multaj ankoraŭ memoris, kiel li perdis, batalinte kontraŭ Sovetunio tie dum naŭ jaroj. Jes, kaj estis opinio, ke iam la talibanoj estas malamikoj de Usono, ili estas amikoj de Rusio.
  Sed Putin ordonis al li preni kontrolon de Afganio. Kaj fari tion, kion Sovetunio kaj Usono ne povis fari. Kaj la milito daŭre kreskis. Kaj la ĉefa ŝarĝo estis portita de la rusa armeo. Krome eĉ pli da elspezoj por la milito.
  Deziro venĝi kaj montri, ke ni estas la plej bonegaj en la mondo. Kaj samtempe, konscio pri la senracia amaso de ĉi tiu ŝarĝo.
  Soldatoj moviĝas en specialaj kamuflaj kostumoj kun komputila grafiko. Sed vi ankoraŭ povas vidi ilin. Nur per frosto ili estas praktike nevideblaj.
  En ilia regimento, la sumo de pli ol unu miliardo da dolaroj estis enĵetita. Kaj ĉi tio, kompreneble, ne estas vana. La potenco estas granda. Sed kiom da ĉi tiuj banditoj. Jam ŝajnas, ke la profesoro estas videbla.
  Li devas esti kaptita vivanta.
  Kvankam estas granda tento pafi ĝin per kaŝpafisto.
  La tankoj ankoraŭ estas sufiĉe videblaj. Ilia formo estas en formo de piramido, kaj malgraŭ la alivestiĝo, moviĝo estas videbla.
  Do, plej verŝajne la freneza profesoro rimarkis ilin...
  Kolonelo Jurij Petukhov, kiu staris dekstre de la generalo, murmuris:
  - Kaj kio estas en liaj manoj, eble bombo?
  La generalo respondis:
  - Ni baldaŭ ekscios! Eble pafu lin per paraliza kudrilo?
  Jurij kontraŭis:
  - Nun li transdonos sin. Kaj subite ĝi faligos ĝin kaj ĝi disŝiros ĝin!
  Vladimiro konsentis:
  - Venu pli proksimen! La sola afero, kiu maltrankviligas min, estas ke la ribeluloj mem pafus ĉi tiun frenezulon!
  Ankaŭ Aleksandro hezitis. Penso ekbrilis: eble kapitulaci? Vi aspektas eĉ akademiano kaj donos heroon de Rusio por nova armilo.
  Sed li tuj imagis, kiel feliĉa estus Putin, kiam li ricevos la plej potencan armilon kapablan malaperi nukleajn kapojn.
  Kaj tiam Putin konkeros la tutan mondon! Kaj li fariĝos la plej granda imperiestro en la historio de la homaro!
  Lukjanenko blekis:
  - Por ke Putin mortis!
  Kaj kolere li ŝaltis la hiperdelokigan aparaton je plena potenco.
  Komence nenio ŝajnis okazi. Krom se la koloroj iel fariĝis pli helaj.
  Vladimir Ĵukovskij sentis malpezan spiron de varma venteto en la vizaĝo.
  Kaj li sulkigis la brovojn... Vladimiro jam havas pli ol kvardek jarojn. Kompreneble, li ne vidis la militon en Afganio ekde la sovetia epoko. Sed li sukcesis batali en Ĉeĉenio kaj Sirio, kaj eĉ kun Kartvelio.
  Li havas konsiderindan sperton. Kaj intuicio diras, ke io estas malĝusta ĉi tie.
  Kaj subite la lumo subite malfortiĝis. Kaj tiel akre... La mallumo laŭvorte trafis en la okulojn. Kaj ĉi-foje glacia, terure malvarma vento blovis en mian vizaĝon.
  Vladimiro tremis. Fulmo ekbrilis en la mallumo... Kaj la glacia malvarmo estis anstataŭigita per timiga varmego. Kvazaŭ vi flugis en la supran etaĝon de la vaporĉambro.
  La okuloj ekmalsekiĝis nevole. Kaj tiam ĉio rapide, rapide turniĝis.
  Aleksandro Lukjanenko ankaŭ spertis akran turniĝon ĉirkaŭ la akso. Io misfunkciis. Oni povas vidi, ke li tranĉis troan potencon. Kaj li estis kaptita en la kirlo de tempo...
  La freneza profesoro komencis senespere premi la butonojn...
  Subite la aero fariĝis ege densa, kaj la brusto streĉiĝis.
  Amaso kolapsis sur mian cerbon kaj mia konscio sveniĝis.
  Vladimir Ĵukovskij malfermis la okulojn... Lumo trafis lin.
  La generalo ĵuris:
  - Kia diablo estas la diablo!
  Kolonelo Jurij notis:
  - La odoro estas agrabla!
  Vladimiro singarde malfermis la okulojn. Kaj li fajfis...
  Ili estis en ia fabele bela arbaro. Grandaj multkoloraj floroj kreskis sur la grandegaj arboj. Ili flugis, briletante per orfolioj papilioj kaj platenaj libeloj. Kaj la arboj mem havis helan, bongustan foliaron, kiu donis paletron kun ĉiuj koloroj de la ĉielarko.
  Kolonelo Jurij muĝis:
  - Estas paradizo!
  Vladimir silentis kaj daŭre ĉirkaŭrigardis. Elektregimento kun ekipaĵo kaj helikopteroj parte malaperis malantaŭ la arboj. Sed estis klare, ke li ankoraŭ estas ĉi tie. La kamuflaĵo komencis malaperi kaj la konturoj de la tankoj aperis en la oranĝa kaj helverda herbo.
  Jes, ĉi tio estas vere ia miraklo... Tri mil soldatoj kun ekipaĵo translokiĝis al magia arbaro.
  Kaj ĉi tio estas serioza...
  Kaj ĉi tie tiaj papilioj estas belaj. Kaj floroj, inkluzive de tiuj kun petaloj de malsamaj koloroj. Kaj la raŭpoj rampas laŭ la branĉoj, ankaŭ tiel helaj, buntaj kaj belaj.
  Kaj la fruktoj kreskas sur la arboj. Kiel piroj, ananasoj, kokosoj, melonoj, bananoj kaj pli.
  Kaj la aromoj estas tiel dolĉaj kaj agrablaj ĉirkaŭe ...
  Kolonelo Petukhov eĥis:
  - Estas paradizo!
  Kolonelo Roman Zlotnikov obĵetis:
  - Ne juĝu la fonton dum vi trinkas akvon el ĝi!
  Generalo Ĵukovskij kapjesis:
  - Jes! Helikoptero al mi! Ni rigardu ĉi tiun Edenon de supre!
  Kapitano Streltsova ordonis:
  - Helikoptero al la generalo!
  Estis paŭzo de kelkaj sekundoj, kaj poste ekkrioj sekvis:
  - La motoroj ekhaltis. La aŭtoj sidiĝis!
  Generalo Ĵukovskij fajfis:
  - Ĉi tio estas paradizo!
  Virino de ĉirkaŭ tridek jaroj Streltsova rimarkis:
  - Ne estu armiloj en la paradizo!
  Kolonelo Petukhov kapjesis:
  - Ni estas fiŝitaj! Ankaŭ estas bone, ke la konekto funkcias...
  La generalo kapjesis. Kaj mi rimarkis, ke la stoplo sur la vizaĝo de Petukhov malaperis ie.
  Kaj tiuj sulkoj komencis esti glatigitaj tuj antaŭ niaj okuloj.
  Kaj la vizaĝo de kolonelo Zlotnikov komencis paliĝi kaj la cikatro sur lia vizaĝo ekmalgrandiĝis.
  Kaj la grizaj haroj de Roman mallumiĝis tuj antaŭ niaj okuloj.
  Anastasia Streltsova, ŝi ankaŭ rimarkis ĉi tion, knari:
  - Ŭaŭ! Ili plijuniĝas en la paradizo!
  Anastazio mem estas pli ol kvardekjara, sed ŝi aspektas ne pli ol tridekjara. Kaj ŝi estas tre kompleksa pri sia aspekto. Ŝajnas al ŝi, ke ŝi estas tro dika, poste akneto sur la vizaĝo, poste sulko. Kvankam Anastazio estas pli muskola ol grasa. Ŝi ne ŝajnas svelta, sed ŝiaj abdominaloj estas kaheloj. Anastazio estas helruĝa koloro, sufiĉe bela. Nun ŝi malfermis sian saĝtelefonon kaj ŝaltis la hologramon. Jen deproksima foto de ŝia vizaĝo. Apenaŭ rimarkeblaj sulkoj de matura virino, kun vira mentono kaj cikatro preskaŭ eluzita, sed videbla en la lumo sur ŝia vizaĝo.
  Nun la vero estas, etaj retoj proksime de la okuloj estas glatigitaj, kaj vi povas vidi la cikatron, jam preskaŭ forviŝita de kosmetologoj, malaperas. Kaj la vizaĝo mem komencas ŝanĝiĝi.
  La fizionomio de matura virino estas rondeta kaj fariĝas juna, freŝa, bela vizaĝo de knabino. Jes, Anastazio estas eĉ pli bela... Kaj ŝiaj larĝaj ŝultroj estas tro mallarĝaj, ne kiel tiuj de virino.
  Jurij Petukhov subite ekkriis:
  - Damnu ĝin...
  Vladimiro ekrigardis lin. La maŝinpafilo pendanta sur lia stomako kiel glaciaĵo komencis paliĝi kaj fandiĝi. Ankaŭ la vizaĝo de Jurij fariĝis multe pli juna, preskaŭ kiel adoleskanto. Kaj siavice, la masivaj ŝultroj komencis mallarĝigi.
  La generalo fajfis:
  - Ĉu ni plijuniĝas?
  Anastazio pepis:
  - Ĉi tio estas grandioza!
  Jurij Petukhov kriis:
  - La armilo malaperas!
  Ja la aŭtomato tute paliĝis kaj malaperis. Samtempe, la tankoj komencis degeli kiel glaciflokoj. Kio aspektis groteska, ne ĉio estis videbla, sed...
  Anastazio pepis:
  - Kiel eble plej multe - demetu viajn brakojn,
  Rigardu la vivon - ĝi estas la plej bona!
   Jurij Petukhov kriis, balancante:
  - Ĉu vi estas malsaĝulo? Ni fariĝas sendefendaj!
  Vladimir rimarkis:
  - Specialaj fortoj povas batali ...
  Roman Zlotnikov, kiu jam estis pli ol kvindekjara, sed li rapide plijuniĝis , grincis:
  - Ni devas kolekti ĉiujn batalantojn kaj konservi ilin kune!
  En tiu momento, la armilo finfine malaperis. Kaj la soldatoj mem komencis ŝrumpi. Samtempe vestaĵoj kaj botoj, same kiel kaskoj, komencis fadi kaj malaperi.
  Streltsova kukis:
  - Ho, kio vi estas! Mi ne volas!
  Jurij Petukhov, kiu jam aspektis dekkvarjara, muĝis:
  - Ĉi tio estas io kiel purgatorio!
  Roman Zlotnikov notis:
  - Jes, ni ĉiuj ŝajnas kiel infanoj...
  Vladimir Ĵukovskij kantis:
  - Ne nur panikiĝu,
  Ni ne estas kavaliroj de kovritaj jakoj!
  Ĉi tie la vestaĵoj finfine malaperis sur ili ... La militistoj fariĝis knaboj de ĉirkaŭ dek du jaroj, kaj Streltsova fariĝis knabino. Brulante pro honto, ŝi tuj envolvis sin en granda oranĝa folio.
  Ankaŭ la knaboj intuicie komencis ĉirkaŭvolvi la foliojn ĉirkaŭ siaj koksoj.
  Tamen mi ne volis tro vestiĝi - la vetero estis varmega, kaj sur la ĉielo estis samtempe kvar lumoj.
  Vladimir ankaŭ kovris la honton ĉirkaŭvolvinte littukon ĉirkaŭ la koksoj. Kaj ĉirkaŭrigardis. Ĉio ĉirkaŭe komencis ŝajni eĉ pli granda ol antaŭe. Kaj nun li estas muskola knabo kun mallonga kaj moda hartondado. Ĉiuj iliaj armiloj kaj vestaĵoj kaj ekipaĵoj malaperis. Eĉ ne estis spegulo.
  Sed la individuaj folioj sur la arboj havis poluran surfacon.
  Vladimiro kaj pluraj oficiroj alkuris por rigardi.
  Kaj ili eligis ekkriojn. Ili farigxis knaboj kaj aspektis dekdujaraj, iuj iom pli altaj, aliaj iom pli malaltaj.
  Vladimir ankaŭ rigardis al la spegulo. Bela, muskola, helhara knabo. Simile al Vladimir en infanaĝo, sed pli bela.
  Ankaŭ aliaj knaboj, konservante sian individuecon, akiris perfekte regulajn vizaĝajn trajtojn kaj muskolajn reliefojn. Streltsova ne alproksimiĝis al la spegulo. Malgrandiĝis, ŝi komencis muĝi.
  Kvankam ŝia vizaĝo estis bela knabino, ŝia korpo, perdinte sian kurbecan formon, klare perdis sian allogecon. Tamen Vladimir jam kutimas regi sin kaj ne pensi pri virinoj dum la milito. Nun li estis en ŝoko, forĵetinte pli ol tridek jarojn.
  La vero estas malpezeco en la korpo, soifo je movo kaj en la kapo deziro amuziĝi.
  Infanoj, ili kutime ridetas la tutan tempon kaj estas gajaj se nenio doloras ilin.
  Sed nun vi havas infanan korpon kaj plenkreskan memoron kaj personecon.
  Unuflanke, Vladimir sentis timon - ili restis sen armiloj kaj sendefendaj en nekonata mondo, eĉ sen vestaĵoj. Kaj ĉi tie seriozaj kaj potencaj malamikoj povas esti kaŝitaj. Kaj ankaŭ predbestoj povas loĝi.
  Kaj la alia estis ĝojo - li revenis al infanaĝo kaj sentas sin tiel bone! Kaj kiel brila kaj bunta ĉio ĉirkaŭe estas, kaj la aromoj tiklas la naztruojn.
  Vladimir nudpiede, kun infana piedo, kuris laŭ la oranĝa herbo kaj sentis agrablan tiklon.
  Estas tiel bone ĉi tie en ĉi tiu varmego sen vestaĵoj. Kaj tia miraklo kvazaŭ li estas en la paradizo.
  Roman Zlotnikov eksaltis kaj rimarkis:
  - Kiel bone mi sentas min! Estas tiom da energio kaj forto en mi!
  Vladimiro kapjesis kaj rimarkis:
  - Jes Romka! Ja mi havas kaj ĝojon kaj maltrankvilon! Ĉu tio atendas nin poste?
  Jurij Petukhov memfide respondis:
  - Ni vivu en paradizo! Kaj ĉi tio estas bonega!
  La komandoj, fariĝinte knaboj, kuris kaj ridis. La nudaj, rondaj kalkanoj de infanoj ekbrilis. Multaj el ili estis tute nudaj, aliaj faris lumbotukojn el folioj. La soldatoj kaj oficiroj, lacaj de la severa disciplino, estis sincere feliĉaj. Feliĉo superfluis korojn en mirinda mondo kiam ili revenis al infanaĝo.
  La knaboj plukis fruktojn kaj malsate ilin se.
  Roman rimarkis:
  - Ili povas esti venenitaj!
  Jurij obĵetis logike:
  - Kaj kio estas pli bone morti pro malsato? Ankaŭ mi malsatas!
  Vladimiro kapjesis konsente:
  "La toksina analizilo malaperis, do ni devas riski! Ne mortu de malsato.
  Anastazio ĉesis muĝi. Ŝi plukis kelkajn petalojn de la arbo kaj provis fari ŝajnon de robo. Ŝia hararo fariĝis preskaŭ blanka, kaj pli mallonga, kaj ŝiaj nudaj piedoj estis iomete sunbrunigitaj, kaj flagris.
  Roman rimarkis:
  "Ni ĉesis ŝrumpi kaj blokiĝis en la antaŭadoleska aĝo. Ĉi tio kompreneble estas kaj bonega kaj ne tre bona!
  Vladimiro rimarkis ridetante:
  - Nu, dek du jaroj ne estas kvin! Kaj mi esperas, ke ni ankoraŭ kreskas!
  Jurij Petukhov, ridetante, palpebrumis kaj rimarkis:
  - Mi havas tian ĝojan humoron! Kiel bonega ferio!
  La knaba generalo kapjesis.
  - Junaj hormonoj ludas! Fizike sanaj infanoj estas tiel feliĉaj! Ili konstante estas en bona humoro!
  Roman stampis siajn nudajn piedojn, piedon de infano, kaj notis:
  - Kaj ĉi tie paradizo kaj fruktoj estas tiel bongustaj!
  Infanoj de la specialaj fortoj jam senhezite manĝis ekzotikaĵojn. Roman ankaŭ zorge provis ĝin.
  La ĝenerala penso: ĉu li aŭ ne? La memoro estis la sama, kaj eĉ fariĝis eĉ pli akra kaj hela, kaj samtempe ĝi ne estis tute li. Precipe la humoro estas alta kaj mi volas ridi. Kaj la korpo estas tre malpeza, kvazaŭ en sonĝo. Kaj la mondo fariĝis eĉ pli hela ol ĝi estis. Kaj ĝi sentas, ke vi estas en la ĉielo.
  Ĉu vi estas knabo? Aŭ eble ĉiuj en la paradizo estu infanoj?
  Mi memoras, ke Jesuo diris, ke vi devas esti kiel infanoj por heredi la regnon de la cxielo.
  Vladimiro se fruktoj, miris pri kiom agrable ili gustas. Kaj kiomgrade ili estas ekzotikaj kaj belaj. Kaj ĝenerale ĝi rezultis tiel bonega.
  Anastazio ankaŭ komencis manĝi. Ŝi estis en petala robo, rememoriga pri Thumbelina.
  Vladimir ankaŭ rememoris la fabelon pri du infanoj en la mondo de insektoj. Ankaŭ tie ili estis inter la grandaj floroj. Sed ĉi tie almenaŭ la insektoj estas pacaj.
  Jes, ĝi aspektas kiel ĉielo kaj Edeno.
  Kolonelo Romka demandis al generalo Vovka:
  - Ĝi estas tiel ĉarma!
  La knaba generalo rimarkis:
  - Eble ĉio jam ne estas tiel bona...
  Vladimiro rememoris romanon, kie krimuloj estis senditaj en mondon, en kiu drogo estis ŝprucita en la aero kaj homoj falis en eŭforion. Ĉi tio estas homama unuflanke, sed aliflanke.
  Aŭ eble ĉi tio estas paradizo por krimuloj? Tamen li Vladimiro mortigis homojn, kaj eĉ torturis. Kelkfoje okazis devigi virinojn ami. Estis kazo kiam li persone al knabo de ĉirkaŭ dek tri jaroj malpeze fritis siajn nudajn kalkanojn per blovtorĉo por ricevi informojn. Vere, li zorge faris tion por ne kripligi.
  Sed la knabo ankoraŭ korŝire kriegis. Kvankam fine li lasis ĝin gliti.
  Do Vladimiro havas stigmon en la pafilo.
  Kiel multaj aliaj. Ĉi tie la specialaj fortoj jam havis batalsperton, kaj ne estis multaj novuloj, kiuj ne sentis odoron de pulvo .
  Kvankam ĉar la infero estas tiel bela?
  Vladimiro manĝis fruktojn. La specialfortaj infanoj ĵetis haŭtojn unu al la alia kaj ridis. Jes, ĝi estas maldigna, kvazaŭ ili vere falis en infanaĝon.
  La knaba generalo kriis per klara voĉo:
  - Atentu - manoj ĉe la kudroj!
  La specialtrupaj infanoj meĥanike frostiĝis. Sed nur dum kelkaj sekundoj, kaj poste denove kuris kaj ridi.
  Ŝajne la ordono donita de infana voĉo, kaj la duonnuda knabo ne impresis ilin!
  Vladimir gruntis:
  - Mi estas via komandanto kaj generalo!
  Anastazio rimarkis:
  - Vi ne havas ŝultrojn! Kaj efektive en ĉi tiu mondo, vi estas la sama infano, kiel ĉiuj aliaj!
  Vladimiro respondis ĝemante:
  - Tiel aspektas! Sed devas esti iu altranga!
  Jurij Petukhov sugestis:
  - Ni kunigu teamon kaj elektu nian estron!
  Anastazio komentis:
  - Aŭ eble la reĝino estas pli bona! Estas tri mil knaboj, kaj nur unu knabino!
  Do ŝi devas fariĝi reĝino!
  Vladimir dube balancis la kapon:
  - Homo devas teni ilin en siaj manoj!
  Roman levis la ŝultrojn kaj rimarkis:
  - Aŭ eble tute pli bone sen komandanto! Ni vivu kiel sovaĝuloj aŭ Robinsonoj. En ĉi tiu paradizo!
  Anastazio kapjesis:
  - Jes, tio estus mojosa!
  Jurij sugestis:
  - Ni eble ludu piedpilkon?
  Vladimir balancis la kapon:
  - Ni ne havas pilkon!
  La knabino rimarkis:
  - Vi povas fari el la ŝelo!
  La specialtrupaj knaboj batalis sur siaj manoj kaj ludis trukojn. Ankaŭ, iuj jam provis ekbruligi fajron per frotado kaj ĉizi klubojn.
  Roman rimarkis, ridetante:
  - Ĉu ni povas friti la raŭpon kaj manĝi la viandan?
  Vladimiro lude kantis:
  - Ĉiuj konsideras kaj vintron kaj printempon,
  La senŝanĝa menuo estas mia viando!
  Anastazio ridis kaj notis:
  - De ni, infaneco kaj rapido!
  Jurij kapjesis:
  - Esti determinas la konscion!
  Vladimir frapis la arbon per sia pugno kaj grumblis:
  - Sufiĉe! Venu uloj, neniu kroma stulteco! Mi estas via komandanto! Kaj anarkio ne estas permesita!
  Jurij kaj Roman respondis unuvoĉe:
  - Forgesu kiu vi estis! Ĉi tie ni ĉiuj estas egalaj!
  Anastazio kapjesis kaj aldonis:
  - Kaj ni provu la raŭpon, kaj kun ĝi la akridon.
  ... ĈAPITRO N-ro 2.
  En Afganio, furioza batalado daŭris inter rusaj soldatoj kaj la talibano. La milito daŭris kaj daŭris kun diversa sukceso.
  Kaj tiam tuta regimento de la plej bonaj specialaj fortoj de la rusa armeo malaperis sen spuro.
  Tri mil soldatoj kaj oficiroj, gviditaj de generalo. Kaj ĉi tio, kompreneble, estas tre malagrabla novaĵo.
  Kiu, kompreneble, estis ordonita esti konservita en la plej strikta konfido. Sed onidiroj ĉiukaze disvastiĝis. Kaj estas preskaŭ neeble kaŝi la perdon de tuta regimento.
  Kaj ĉi tio okazas antaŭ la prezidantaj elektoj. Kiam la komunistoj nomumis la junan guberniestron de la Orjola regiono kiel kandidaton, kiu rapide komencis akiri popularecon. Kaj la homoj dum kvaronjarcento estas lacaj de la maljuna kaj evidente malsana Vladimir Putin. Kiom longe unu homo povas sidi sur la trono? Kaj kompreneble la rezulto de la elektoj ne estas tiel evidenta kiel en la dekoka.
  Kaj tiam alvenis la milito. Kaj ankaŭ ne tre sukcesa. Kaj multaj riproĉis Putinon pro tio, ke li donis al la talibano la ŝancon akiri lokon en Afganio kaj ne subtenis la Nordan Aliancon en la batalo kontraŭ fundamentistoj. Kaj en la ekonomio ankaŭ aferoj ne estas tre bonaj. Do simila okazaĵo kun la regimento povus endanĝerigi la balotrezultojn.
  La regimento rapidis por serĉi ĉiujn helikopterojn kaj aviadilojn, kaj satelitojn el la kosmo.
  Sed neniu spuro restis. Ĉio malaperis sen spuro kvazaŭ ĝi neniam ekzistus. Kaj tio kaŭzis grandan alarmon.
  Kvar knabinoj - specialaj oficiroj ankaŭ okupiĝis pri serĉado de la malaperinta regimento.
  Estis onidiroj pri mirakla armilo kiun la talibano havis. Kaj pri iu freneza profesoro. Jes, kaj ĉi tiu armilo laŭsupoze estis kaptita de ĉi tiu regimento. Sed estas eble, ke lia malapero estas ligita kun ĉi tiu armilo. Eĉ plej verŝajne estas tiel!
  La inaj oficiroj moviĝis en la profundojn de Afganio.
  Nataŝa, Zoja, Aŭgustino, Svetlana kuris, piedpremante iliajn nudajn, graciajn, knabinetajn krurojn laŭ la roka vojo. Iliaj malmolaj piedoj facile povis elteni akrajn ŝtonojn.
  Militistoj, kompreneble, estas batalantoj de la plej alta klaso. Kiam la talibano atakis Taĝikio, Rusio trovis sin en tre malfacila situacio. La armeo de Raĥmonov parte fuĝis, kaj parte iris al la flanko de la talibano. Kaj la rusa armea bazo estis tute ĉirkaŭita.
  Ili blokis ĝin kaj deĉenigis frakasajn batojn, pafante el ĉiuj pafiloj. Kaj ili batis pistujojn kaj aliajn murdajn rimedojn de detruo.
  Multaj rusaj soldatoj mortis tiam. Kaj ĉi tio, kompreneble, montriĝis kruela kaj evidenta miskalkulo de la rusaj aŭtoritatoj kaj de Putin persone. Post ĉio, la talibano ricevis plenan liberecon kaj kontrolon super Afganio. Kaj la norda alianco estis forlasita, kaj la legitima registaro de Afganio. Kaj multaj aliaj aferoj estis rompitaj.
  Precipe la talibano faris pacon kun Irano, kaj ĉi-kaze Rusio ne povis kalkuli je la uzo de la trupoj de siaj aliancanoj. Kaj ĉi tio estas alia signifa piko.
  La milito fariĝis serioza kaj sanga. Kaj iel ne eblis venki.
  Tamen estis ankaŭ plusoj. Grandaj terformacioj ricevis batalsperton. Jes, kaj unuafoje Rusio batalis preskaŭ sole kun forta malamiko, kiu ekzemple ne estis en Sirio. Tuta koalicio batalis tie kaj la usonanoj bombis ĉefe.
  Kaj ĉi tie mi devis batali preskaŭ sola, kaj kontraŭ kolosa kaj fanatika forto. Sed ĝuste ĉi tio disvolvis lertecon kaj strategian pensadon.
  Post ĉio, estas kun forta malamiko ke kuraĝo kaj la plej bonaj kvalitoj de la animo estas forĝitaj.
  Ne kiel en Sirio, kie aliaj batalis, kiel regulo, por Rusujo, kaj la generaloj hastis atribui ĉion al si.
  Ĝi tuj fariĝis la rusa milito. Kaj ankoraŭ alia, ĉi-foje la plej severa provo ekde la Dua Mondmilito.
  Ĉi tie la knabinoj alfrontis la muĝahidinojn.
  Nataŝa turnis sin kaj ĵetis obuson per la nudaj piedfingroj, kriante:
  - Ni revivigos USSR!
  Zoja, evitante la kuglon, detranĉis la muĝahidinojn, liberigis iliajn intestojn, kaj kun nuda, ronda kalkano donanta la mortodonon, jeligis:
  - Kaj estos granda venko!
  Augustine ankaŭ donis bone celitan vicon por spiritoj. Ŝi dehakis ilin kiel garbon da pajlo, kaj kriis:
  - Por komunismo!
  Svetlana, pafante al la banditoj, kaj ankaŭ ĵetante la murdon per siaj nudaj piedfingroj, eldiris:
  - Por decidaj venkoj!
  Jen kiel la agresemaj kvar eniris la batalon. Kaj ili detruu la Mujahideen specife.
  Kaj de la aero, rusaj pilotoj Albina kaj Alvina batis la animojn.
  Kaj ili pafas al ili raketojn, uzante la nudajn piedfingrojn de siaj ĉizitaj kruroj.
  Militistoj batalas en nur maldika kalsoneto. Kaj ili premas, lanĉante raketojn sur la stirstangbutonojn kun skarlataj cicoj.
  Albina kantis entuziasme:
  - Venu, kantu al ni kanton kun gaja vento...
  Alvina batis la butonon per fraga cico kaj knaris:
  - Gaja vento!
  Albina ekpafis, premante sian nudan, rondan kalkanon sur la pedalon kaj pepadis:
  - Vi grimpis la marojn kaj montojn tra la tuta mondo!
  Alvina pafis per la nudaj piedfingroj kaj pepis:
  - Kaj mi aŭdis ĉiujn kantojn en la mondo!
  Tiel ĉi tiu paro alfrontis la talibanon. Ili estas knabinoj de malofta beleco kaj forto. Kaj la raketoj batis la muĝahidojn. Ĉi tiuj estas militistoj - nur super alta klaso!
  Kompreneble, se tiaj virinoj prenas la duŝmanojn, tiam neniu bando povas rezisti ilin.
  Kaj kiam la raketoj eksplodas, tutaj montoj de tero tuj leviĝas supren.
  Albina kantis kun ĝojo, premante la butonon per sia rubena cico:
  - Oni ordonis ebenigi la aul al la tero,
  Salvoj de "Smerch" ekbruligas la montojn!
  Ĉi tiuj vere estas knabinoj. Kiel ili dispremas la talibanojn kun granda entuziasmo.
  Alvina kantis kun entuziasmo, fikante la muĝahidinon per siaj nudaj piedfingroj:
  - Ne facile, sed passaran, kaj ni frapos preman baton!
  Tiel agis la knabinoj kun la energio de panteroj.
  Anastasia Vitmakova ankaŭ estas en la vicoj kaj ĉi tiu sorĉistino batalas kontraŭ la talibano.
  Ŝi estas tre bela kaj ruĝhara Anastasia Vitmakova. Kaj ŝi jam havas sufiĉe da jaroj, pli ol cent. Sed ĝi aspektas dudek. Ŝi estas tiel mirinda kaj bela. Sorĉistinoj ne maljuniĝas.
  Kaj ŝi batalas kontraŭ la talibana armeo. Rusio havis malfacilan tempon. La talibanoj estas tre multaj kaj fanatikaj. Kaj estas grandaj fortoj malantaŭ ili - inkluzive de Ĉinio. Do la rusa armeo estas muta.
  Sed knabinoj en bikinoj estas kutime supre.
  Anastasia Vitmakova, kun la nudaj piedfingroj, premis la stirstangbutonojn, batante la malamikon, kaj kukis:
  - Gloro al la epoko de komunismo!
  Akulina Orlova ankaŭ batalas senespere kaj efike. Kaj ŝiaj skarlataj cicoj ĉiam agas.
  Knabinoj tamen estas bonegaj metiistinoj en ĉio. Precipe ili tre ŝatas virojn. Kaj ili tre ŝatas ĝin.
  Kaj dum la milito en Afganio, ĉi tio estas ege grava por altigi vian karmon kaj aŭron. Tiam vi fariĝas tre forta virino, sorbanta la energion de viroj.
  Akulina denove iras en plonĝon kaj sendas misilojn kun la helpo de la nudaj fingroj de graciaj gamboj. Ĝi konvenas al ŝi tiel bone.
  Kaj nun la rusa aviado batas la talibanon kaj faras tion rapide, grandskale.
  Ekzistas aviadiloj de grandega grandeco kun kolosa flugildistanco de la TU-160 kaj TU-260 tipoj. Ĉi tio faras neforviŝeblan impreson sur la ribeluloj.
  Ili estas trafitaj, unue tenas kaj poste disiĝas.
  Sed ili ankoraŭ kaŭzas perdojn al la rusaj trupoj. Precipe agante en embusko de ĉirkaŭ la angulo.
  Kvin knabinoj de specialaj fortoj kaj knabo Leshka batalas sur tera batalŝipo - speciala speco de superpeza, sed samtempe movebla tanko.
  Nun ilia aŭto benzinumas.
  Kaj ses - decidis ludi kartetojn. Kun ses el la ludantoj, la ludo iras tre rapide. Kaj la kartoj flugas de flanko al flanko.
  Alenka ĵetis la ason per siaj nudaj piedfingroj kaj kuĝis:
  - Nu, mi estas ekstere!
  Leshka rikanis. La ludo estas vere simpla kaj postulas lertecon same kiel parkerigon.
  La malgajninto faras dek puŝojn.
  Ĉi-foje, la Olimpikoj devis fari puŝojn. Ŝi estas la plej granda knabino de la 5 kaj estas tre muskola.
  Facile puŝi supren. Sed Leshka estas knabo proksimume dekdujara por sidi sur ŝia dorso.
  Kio estas multe pli interesa. La blonda infano apogas la nudajn kalkanojn de la knabino sur la ŝultroj de la larĝa dorso.
  Olympiada ridetas kaj elpremas dudek fojojn. Ŝia korpo estas tre sunbrunigita kaj ŝia hararo estas blonda kaj ŝiaj muskoloj estas fortaj.
  Leshka saltis de sia dorso kaj denove komencis disdoni kartojn. Ili disbatis la talibanojn en sia tanko per elektra motoro.
  Leshka devis mem fari puŝojn la venontan fojon. Anyuta metis sian nudan piedon sur la akrajn skapolojn de la knabo. Leŝka suprenpuŝis snufante, la knabino premadis. Kiam la grafo estis dekjara, la knabo leviĝis, kaj ludante per la kaheloj de la gazetaro, diris:
  - Mi ne estas venkita ruso,
  Ankoraŭ ne naskiĝis...
  Kiu povus rompi min!
  Tiam la knabo sidiĝis por ludi denove... Ruĝhara Alla tiklis la nudan kalkanon de la knabo kaj rimarkis:
  - Baldaŭ vi estos viro!
  Aleksej respondis ridetante:
  - Kion vi volas?
  La fajra vulpino ridis.
  - Kaj ni, helpe de magio, lasos al vi knabon por ĉiam!
  Leshka ridis responde kaj respondis:
  - Mi volas kreski kaj fariĝi oficiro!
  Maria, ĉi tiu knabino kun ora hararo, rimarkis:
  - Vi amos esti infano!
  Sed tiam la paŭzo finiĝis, kaj la ses rampas en la tankon. Laŭ la ŝtato, superpeza veturilo kun dekduo da pafiloj devas esti priservata de ses homoj.
  La skipo komence devus esti ina. Sed Aljoshka eskapis el la orfejo kaj vojaĝis tra la CIS. Kaj eĉ alvenis al Afganio.
  Alla kaptis lin tie. Kaj ŝi proponis fariĝi filo de la regimento.
  La knabo konsentis. Kaj nun li estas kun la terminatoraj knabinoj.
  Kaj kiel la belulinoj prenis la talibanon kaj batis la Mujahideen kun kolosa detrua forto.
  Alenka premis siajn nudajn piedojn sur la stirstangbutonojn per la nudaj piedfingroj kaj kukegis, grincante per la dentoj:
  - Gloro al Rusujo kaj ni havos komunismon!
  Anyuta vigle konfirmis premante la butonon per sia skarlata cico kaj trafante la talibanon per raketoj:
  - Ni havu komunismon!
  Ruĝhara Alla, disbatanta duŝmanojn, vigle eligis:
  - Gloro al la glora epoko de komunismo!
  Kaj kiel nuda kalkano premos. Kaj gasgrenatoj flugos.
  Sed Maria kun fraga cico premis la butonojn de la stirstango kaj batis ĝin per fulmo. Kaj la Mujahideen havis malfacilan tempon.
  Kaj la militisto bojis:
  - Por nia Patrujo!
  Olimpikoj estas la plej granda el la knabinoj, kaj kvazaŭ la muskoloj teksitaj el ŝnuroj jelmus:
  - Por la granda patrujo!
  Kaj per la piedfingroj de siaj nudaj piedoj li premus la butonojn, kaj tiel li eksplodis la talibanon, per detrua forto.
  Kaj ankaŭ la knabo Leshka premis la levilon per sia nuda kalkano... Kaj li eksplodigis la talibanon per elektra ŝoko. La murda super-peza tanko de la rusa armeo en ago, kaj ne permesas la talibanon foriri - draŝante ilin en la centoj!
  Kaj knabo ĉirkaŭ dekdujara, Leŝka, eĉ kantis:
  Ni estas la pioniroj infanoj de komunismo -
  Koster, tendo kaj sonora klariono!
  La invado de malbenita faŝismo -
  Kiu alfrontos ferocan malvenkon!
  
  Kion ni perdis en ĉi tiuj bataloj?
  Ĉu vi ricevis ĝin en bataloj kun la malamiko?
  Antaŭ ol ni estis nur malpezaj infanoj -
  Kaj nun la militistoj de la Hejmlando !
  
  Sed Hitler faris paŝon al nia ĉefurbo,
  Faligis bombojn sen kalkuli la akvofalon!
  Ni estas la Patrujo eĉ pli bela ol la ĉielo -
  Nun venis la sanga sunsubiro!
  
  Ni respondos al agreso severe -
  Kvankam ili mem estas altaj, ve, ili estas malgrandaj!
  Sed la glavo estas en la manoj de delikata adoleskanto -
  Pli fortaj ol la legioj de Satano!
  
  Lasu la tankojn rapidi lavangon post lavango,
  Kaj ni dividas la fusilon en tri!
  Lasu la policanoj celi malkaze malantaŭen,
  Sed la Sankta Dio feroce punos ilin!
  
  Kion ni decidis? fari la aferon de paco -
  Kaj por tio, ve, mi devis pafi!
  Trankvilo jam estas malaminda.
  Estas ankaŭ perforto kaj graco!
  
  Kun la knabino ni kuras nudpiede kune -
  Kvankam falinta neĝo, kiel la karbo bruligas neĝon!
  Sed ili ne havas timon, infanoj scias -
  La faŝisto estos pelita kuraĝe en la ĉerkon per kuglo!
  
  Ĉi tie ili metis la malnoblan kompanion de Fritzes ,
  Kaj la ceteraj kalsonoj kuras!
  Ni dispremas la infanterion kiel falĉilon en batalo -
  Juna somero ne estas malhelpo por ni !
  
  Venka atingo, estos en majo,
  Nun la neĝoŝtormo estas pika, malmola neĝo!
  La knabo estas nudpieda, lia fratino estas nudpieda,
  Infanoj ĉifonitaj floris!
  
  De kie ĉi tiuj fortoj venas en ni -
  Elteni kaj doloron kaj malvarmon, tiu bezono!
  Kiam amiko mezuris la fundon de la tombo,
  Kiam amiko ĝemas - mi mortos!
  
  Kristo benis nin pioniroj
  Li diris, ke la Patrujo estas donita al vi de Dio!
  Ĉi tiu estas la unua fido de ĉiuj,
  Sovetia, sankta lando!
  La knabo kantis kaj la knabinoj kunkantis. Kiel bele ĝi aspektis.
  Kaj Nataŝa ankaŭ donis vicon al la talibano. Ŝi tranĉis ilin kiel rikoltilon de tritiko.
  Ŝi ĵetis obuson per la nudaj piedfingroj kaj pepis:
  - Gloro al la rusaj dioj!
  Zoya, detruante la armeon de la ribeluloj, kaj batante amasojn da kadavroj, donis:
  - Kaj gloron al niaj herooj!
  Tiam ŝia nuda kalkano, la orhara stolo, ĵetis mortigan donacon de morto.
  Sed la ruĝhara Aŭgusteno falĉos la Muĝahidojn. Lupanet helpe de skarlata cico de bazuko kaj fajfado donos:
  - Por nia Rus Svarog!
  Tiam Svetlana estas en batalo. Ĉi tiu knabino ankaŭ estas tre agresema.
  Kaj ŝi premas la talibanon kun kolosa furiozo. Kaj ŝiaj nudaj piedfingroj, ĵetante kolosan detruan potencon - donacon de morto.
  Svetlana diras:
  - Por la Patrujo, nia patrino -
  Mortigu la Mujahideen!
  Ĉi tio estas kvar en batalo, tiel agresema kaj unika. Kaj ili prenis la talibanon, kaj ilia tuta ekstermado daŭras.
  Kaj de supre Albina trafos misilojn. Nu - ĉi tiu knabino tute ne estas malforta. Kaj kiel li dispremas malamikojn.
  Albina estas blonda kaj natura beleco. Kaj ĝiaj misilfrapoj de la ĉielo simple blovas rokojn en malsamaj direktoj. Kaj estas kvazaŭ la baleno sendas amason da brulanta tero kaj metalo el la fontano. Ĝi estas sufiĉe mojosa.
  Alvina ankaŭ estas nudpieda, kun akrigita kruro, ŝi premos la butonon, kaj tiam ŝi eksplodos. Kaj la amaso da murdaj riveretoj iras en la ĉielon.
  Kaj la natura blonda knabino muĝas:
  - Por la gloro de Rusio kaj ĉielo!
  Tiel disbatiĝas talibanaj knabinoj . Kiom da ĉi tiuj belaj knabinoj estas ĉe la fronto.
  Elizaveta, Ekaterina, Elena batalas sur la T-95.
  La tri knabinoj sur la rusa tanko estas tre varmaj. Kaj ili sendas ŝelon post ŝelo al la malamiko.
  Elizabeto, elmontrante la dentojn, ronronis:
  - Kaj neniu ekde la komenco de la mondo,
  Mi ne vidis tian festenon!
  Jekaterina kapjesis, batante la muĝahidinojn:
  - Venkante la talibanon -
  Ni ricevis multon de Rod!
  Elena, pafante al la animoj, elsendis:
  - Gloro al nia lando,
  Satano ne venkos!
  Kaj la triado de knabinoj estas tre energia. Ili sendas ĵetaĵojn kun granda detrua eksplodema efiko.
  Elizabeto premas per la nudaj piedfingroj la butonojn de stirstango, batas la malamikon kaj kantas:
  - Ni loĝas sur la tero de nia patro!
  Catherine premis sian skarlatan cicon sur la stirstangobutonon, elbatis tutan taĉmenton da muĝahidinoj kaj knaris:
  - Nepoj de Svarog - gloraj infanoj!
  Elena eksplodis, premante la butonon per sia nuda, ronda kalkano kaj jeligis:
  -Kaj flugas sur flugilhava ĉevalo...
  Kaj ĉiuj knabinoj unuvoĉe muĝis:
  - Rusujo en la foraj jarmiloj!
  Tiel la tanko T-95 montras sian kolosan forton kaj teruran potencon.
  Tiel energie funkcias la triado de knabinoj. Militistoj estas aerakrobatikoj precipe kiam ili estas preskaŭ nudaj.
  Elizabeto kantis sprite, premante la butonon per sia skarlata cico:
  - Rusujo ridis kaj ploris kaj kantis,
  En ĉiuj epokoj, tial ŝi kaj Rusio!
  Ĉi tiuj estas la batalantaj knabinoj ĉi tie... Sed la talibanoj ne ŝercas.
  Veroniko estis kaptita de ili. Do la knabino unue estis nudigita. Kaj tiam ili komencis vipi kun granda entuziasmo. Ili batis ŝin ne nur per vipo sur la dorso, sed ankaŭ per bastonoj sur ŝiaj nudaj, rondaj kalkanoj.
  Veroniko eĉ kriegis pro sovaĝa doloro. Kaj ili batis ŝin per vipo kaj bastonoj, ĝis ŝi perdis la konscion. Poste ili aspergis salon sur la vundojn. Kaj nudpiede, kruroj ŝvelintaj pro batado, ili krampis ilin en bloko kaj bruligis fajron sub ili. Kaj fritu la nudajn kalkanojn de la knabino.
  Veroniko plurfoje svenis pro batalŝoko. Ŝi rekonsciiĝis. Kaj samtempe ili alportis la torĉon al la kesto, antaŭe ŝmirinte ĝin per oleo. Kaj kiel brilis la skarlataj cicoj de la knabino.
  Veroniko estis torturita dum longa tempo. Bruligita per fajro kaj la sino de Venuso ... Kion vi povas preni - la talibanoj estas barbaroj.
  En la fino, veroniko estis interŝanĝita kontraŭ unu el la kampokomandantoj. Kaj la knabino promesis venĝi kontraŭ la Mujahideen.
  Sed la talibanoj estas batitaj per raketoj. Stalenida kaj Viktorio celas atakojn ĉe celoj.
  Kaj ili detruas montojn en pecojn...
  Stalenida premis siajn nudajn piedfingrojn sur la stirstangbutonojn kaj kuĝis:
  - Mi kredas la tutan mondon por ni!
  Viktorio premis la stirstangan butonon per sia skarlata cico kaj respondis:
  - Jes, la mondo ne zorgas pri ni!
  Efektive, la mondaj amaskomunikiloj estis prefere ĉe la flanko de la talibano. Kaj ili raportis gustumi la detalojn pri la barbaraj bombadoj, kiujn la rusa aerarmeo supozeble submetis afganajn urbojn.
  Kompreneble ĝi ne estis sen ĝi. La milito ĝenerale estis ekstreme kruela kaj sanga.
  Stalenida denove premante sian rubenan cicon sur la celon grincis:
  - Por la patrujo de sonĝoj!
  Kaj ŝi suspiris ... Estas prezidantaj elektoj en Rusio . La ĉefa lukto estas inter la maljuna, kaj evidente malsana, Vladimir Putin, kaj la juna guberniestro de la Orjola regiono, Andrej Kliĉkov. Kaj ĉi tie same kiel la komunisto venas antaŭen.
  Stalenida, Viktorio kaj Tamara denove celas misilojn al la celoj. Knabinoj batalas en nur kalsoneto. Sed ĝi estas bonega.
  Stalenida kantis:
  - Nudpiede, nur nudpiede,
  Sub la julia tondro
  Kaj al la sono de la surfo...
  Viktorio premis la butonon per sia nuda kalkano kaj daŭrigis:
  - Nudpiede, nur nudpiede,
  Estas donate al ni danci kun vi!
  Ankaŭ ĉi tie Tamara kun la nudaj piedfingroj premis kaj pepis:
  - Por la Patrujo - nia fratino!
  Ĉi tiuj knabinoj estas mirinda klaso!
  Kaj jen la knabinoj el Japanio - ninja solduloj. Ĉi tio estas serioza.
  Ŝinoboknabino kun blua hararo prenis fulmon de siaj skarlataj cicoj kaj bruligis amason da muĝahidinoj.
  Tiam ŝi prizorgis la muelejon per siaj glavoj, detranĉante la kapojn de la talibano.
  Tiam ŝiaj nudaj piedfingroj ĵetis pizon kun eksplodaĵoj.
  Duŝmanoj disŝiris, kaj la knabino kuĝis:
  - Por la bono de Japanio!
  Ŝinoboknabino kun flava hararo ankaŭ frapis kontraŭulojn kun fragaj cicoj. La militistoj havis nur maldikajn kalsonojn el siaj vestoj. Kaj la glavoj reproduktis la papilian teknikon, devigante la kapojn en turbanoj fali. Kaj tiam la nudaj piedfingroj de la piedoj de knabinoj lanĉis bumerangon, detranĉante la kapojn de la talibano.
  La inaj militistoj kukis:
  - Por fluganta ninja!
  Ninja knabino kun rufa hararo eligis el siaj rubenaj cicoj la mortpulsojn de murda potenco. Kaj tiam la glavoj, plilongiĝantaj, dehakis la kapojn de la kontraŭuloj. Kaj tiam la nudaj piedfingroj ĵetis akrajn, akrajn diskojn, kiuj tranĉis kapojn kiel razilo.
  La militisto kukis:
  - Niaj japanaj dioj atakas!
  La Ŝinoboknabino kun blanka hararo ankaŭ trafis la malamikojn per fajroglobo, kiu elflugis el la purpuraj cicoj. Tiam ŝi kukis:
  - Niaj dioj estas bonegaj!
  Kaj ŝiaj nudaj piedfingroj ĵetis sakon da karbaj eksplodaĵoj, disŝirante la talibanojn en malgrandajn pecetojn.
  Kaj nun la glavoj denove forblovas kapojn. Ĉi tiuj estas la knabinoj - la plej alta flugo de birdo.
  Ĉi tiuj estas la solduloj, kiuj venis el Japanio. Kaj ni muelu kiel talibana hakaĵo.
  Alice kaj Angelica ankaŭ batalas sian propran militon. Ili uzas kaŝpafilojn.
  Ili pafas al la ribeluloj ...
  Alice kun la helpo de fusilo trafis la malamikon, kiu provis akiri la rusan helikoptero "Stinger". Tiam ŝi pepis:
  - Por nia Patrujo, Sovetunio venu denove!
  Angelica ankaŭ eksplodis kontraŭ la malamiko kun granda precizeco, pafis malamikan aviadilon kaj murmuris:
  - Por nia Lada!
  La aviadilo de la talibano tamen estas nur improvizita aviadilo. Ili mem produktas grandan kvanton da aviado en metia maniero. Kaj ili batalas senespere.
  Alice ĉi tiu blonda knabino batalas kun granda entuziasmo. Ŝi estas militisto de la plej alta nivelo.
  Kaj li mortigas alian Mujahid. Ĉi tiu estas la beleco-klya. Kaj krias je la supro de liaj pulmoj:
  - Gloro al la epoko de komunismo!
  Angelica, ĉi tiu ruĝhara kaj granda knabino en bikino, konsentis pri tio:
  - Granda gloro estos la epoko de komunismo!
  Kaj ambaŭ knabinoj kaŝas sin malantaŭ la rokoj. Ili estas tre sunbrunaj kaj muskolaj belaĵoj. Sed samtempe lerta lerta.
  Alico ĵetis la donacon de morto per siaj nudaj piedfingroj de mortiga forto kaj knaris:
  - Por la mondo de la komunismo!
  Angelica rimarkis, pafante:
  - Kion vi volas diri per komunismo?
  Alico respondis decide, kun sia nuda kalkano enŝovante la paketon en la eksplodon:
  -Vera paradizo sur la tero!
  Angelica volonte konsentis pri tio:
  - Nu, paradizo estas paradizo!
  Kaj la ruĝhara knabino, kun la nudaj piedfingroj, ĵetis tutan aron da grenadoj.
  Jen tia agresema bravado. Kaj la knabinoj laboris kune. Kaj ili sendis kuglon post kuglo.
  Iliaj nudaj, rondaj kalkanoj estas iomete polvaj. Kaj la knabinoj ŝprucis siajn krurojn en la flakojn. Kaj denove ili komencis ĵeti al la malamiko per nudaj fingroj, kio alportas detruon.
  Alico kantis kun entuziasmo:
  La senespera malgajo de paco
  Mi plonĝis en la abismon de etaj problemoj...
  Trarompu la silenton la flamon de batalo,
  Rompu la silenton per la bruado de venkoj!
  Angelica agreseme notis, terenbatante alian malbonan spektron helpe de skarlata cico:
  - Bonaj knabinoj servas en paradizo, kaj militistoj iras al Hyperrai!
  Alicio konsentis kun ĉi tio:
  - Ni atingos tien, kien strebas ĉiuj patriotoj de la Patrujo!
  La militistoj montriĝis en humoro por la plej reala venko ...
  Kaj nun alia muĝahidino falis pugnobatita de ili. Ĉi tiuj estas la knabinoj - ili estas banale uragano.
  Natasha, dume, kaptis la lokan komandanton. Ĉiuj kvar knabinoj surgenuigis la ĉefon kaj igis ilin kisi siajn nudajn, krudajn plandojn.
  La ĉefo faris ĝin obeeme. Kaj li eĉ ŝatis ĝin.
  Zoe pepis:
  - Ĉu estas bone, ke vi estis kaptita de virino?
  Li murmuris:
  - Vi estas veraj Hurioj!
  Augustine sugestis:
  - Eble vi devus esti premita de lumo?
  La gvidanto gluglutis:
  - Ne!
  Svetlana, agreseme rikanante, grumblis:
  - Do parolu antaŭ ol ni koleriĝu.
  Kaj la generalo de la talibana movado komencis atesti.
  ... ĈAPITRO 3.
  Tuta regimento da knaboj, ĝuinte la subitan junecon kaj la prezentitan paradizon, tamen viciĝis.
  Vladimir Ĵukovskij ordonis al ili konstrui loĝejojn. La knaboj malkontente murmuris.
  Unu el ili knaris:
  - Vi estas la sama infano kiel ni!
  La knaba generalo rimarkis:
  - En fremda mondo oni bezonas koherecon kaj unuecon! Alie, ili simple detruos nin!
  Jurij Petukhov aldonis:
  - Kune ni ĉiuj kapablas pluvivi kaj venki!
  Tiam la kolonela knabo frapis sian nudan piedon. Kaj en respondo, zumado de aprobo.
  En korpoj, kompreneble, ili estas knaboj de ĉirkaŭ dek du jaroj, sed ilia memoro kaj personecoj estas sufiĉe plenkreskaj. Do ili komprenas, ke anarkio estas senutila.
  Estas vere nenio por konstrui. Vi devas konstrui hakilojn kaj martelojn kaj ŝtonojn, kiujn vi ankaŭ devus serĉi en la ĝangalo.
  Nudpiede , infanaj piedoj ekbrilis. Vladimir rememoris la "Pedagogian Poemon" de Makarenko. Ankaŭ tie la infanoj estis nudpiedaj kaj duonnudaj. Ili portis pantalonon dum la tuta varma sezono, ĉar somero en Ukrainio estas beno.
  Sed mi devis piedpiedi nudpiede de printempo ĝis aŭtuno. Kaj leviĝu je la kvina matene, laborante.
  Kompreneble, estas dubinde, ke la knaboj ŝatis ĉi tion, kaj ili ne forkuris el la kolonio.
  Kaj estas tiom da fruktoj sur la arboj. Kaj tiel ekzotika. Kaj la odoroj estas tiel perfortaj.
  Vladimiro komencis fari ekzercojn. Li estis preskaŭ nuda, kaj admiris sian muskolfortan, kvankam knabecan korpon. Kiom facile moviĝas kaj kiom da energio ĝi havas. Kaj li certe estas bela knabo.
  Vladimir sukcesis agi en filmo en sia infanaĝo. Tiam li pozis kiel partizana knabo. Sed la rolo estis epizoda. Kaj la estonta generalo estis forgesita. Sed Vladimiro naĝis en la rivero, kaj ili rimarkis, ke li havas tre belajn abdomenajn muskolojn.
  Stranga, sed ne aprezita en la kina vojo. Kvankam ili volis, ke li ĉefrolu la rolon de sklava knabo en filmo pri Spartacus. Efektive, kun tia figuro, estus mojose ludi junan sklavon en lumbotuko.
  Vladimir Ĵukovskij forte suspiris kaj kantis:
  Spartacus estas granda, kuraĝa batalanto,
  Levitaj sklavoj, li estas kontraŭ malbona jugo ...
  Sed nun venis la fino de grandeco -
  Libereco daŭris nur frakcion de momento!
  Kaj li rigardis siajn infanajn, sunbrunigitajn krurojn. Ĉu vi demandas ĉu indas fari sandalojn? Kuri nudpiede estas multe pli komforta. Krome, la herbo estas mola ĉi tie kaj neniuj dornoj estas videblaj.
  Eble ĉi tio estas vere ĉielo, kaj ili jam mortis? Ĉu vi fariĝis infanoj en la paradizo? Ke estas tute eble. Kaj ĉi tio estas vera, unika Edeno.
  Anastasia Streltsova, la sola knabino, kiu restis en la knaba teamo, proksimiĝis al li, senbrue paŝante per siaj nudaj piedoj.
  Ŝi estis en florpetaloj kaj diris ridetante:
  - Nu, kiel estas la generalo, problemoj?
  Vladimir respondis:
  - Ĝis nun ni ne havas problemojn, sed ili aperos baldaŭ.
  Anastazio logike rimarkis:
  - Ne kvaku! Vi povas diri al vi problemojn!
  La knaba generalo konsente kapjesis.
  - Vi povas, sed ni devas esti viglaj!
  Kaj la juna militisto frapis siajn nudajn piedojn, piedon de infano.
  Kolonela knabo Jurka Petukhov kaj kolonela knabo Roman Zlotnikov alproksimiĝis al li de malantaŭe kaj notis en refreno:
  - Ni devas ekkoni!
  La knaba generalo konsentis:
  - Verŝajne necesa! Kiu iros?
  Jurij Petukhov respondis ĝemante:
  - Verŝajne ni du. Kvankam vi ankoraŭ povas preni soldaton.
  Vladimir Ĵukovskij rimarkis:
  - Ĉu ni pasu kiel grego da mamutoj?
  Romka knab-kolonelo notis:
  - Ni povas, kaj ni du en rekono... Ĉi tio estas la plej bona! Ni havas sperton. Kaj mi sentas, ke ĉi tie estas inteligenta vivo!
  La knaba generalo estis respondonta, kiam subite fabele mirinda muziko aŭdiĝis. Ŝi estis tiel bela kaj sorĉa, ke la nudaj piedoj de la knabo komencis danci mem. Sentante tian vokon kaj ne povante rezisti ĝin, Vladimir moviĝis. Ankaŭ Yurka, Romka, Anastazio ekmoviĝis. Ŝajnas, ke ili ankaŭ estis fascinitaj de la mirindaj sonoj, kiuj penetris la cerbon mem. Kaj senigita de la volo rezisti. Mi volis sekvi ĉi tiujn sorĉajn sonojn, kaj mia volo ne kapablas rezisti.
  La knaba generalo tretis sen volo. Sed li sentis sin tiel bone kaj feliĉa en sia animo, ke la dentoj de infanoj rikanis. Vovka eliris sur la padon. Centoj da knaboj, frapante per nudaj piedoj, viciĝis en kolonoj. Ili ĉiuj estis ĝojaj, ekscititaj kaj ridantaj. La knaboj estis duonnudaj, kun nur folioj sur la femuroj, kaj multaj el ili havis ruĝiĝintan haŭton pro rapida sunbruno. Tamen ĉi tie la radioj estis mildaj kaj ne grimpis.
  La iamaj komandoj fariĝis infanoj, kaj iliaj vizaĝoj laŭvorte brilis pro ĝojo, kaj iliaj nudaj piedoj meĥanike marŝis, postkurante paŝon kaj eltirinte ŝtrumpeton.
  Ĝi rememorigis Vladimiron pri pioniro. Kiel en la tendaro la knaboj marŝas al la tamburo. Vere, eĉ en tiuj tagoj, la pioniroj ne iris nudpiede - do sen ŝuoj ĝi estis signo de malriĉeco.
  Kaj jen, nudaj, en la oranĝa herbo, ŝmiritaj kalkanoj brilas. Kaj la uloj marŝas en formacio.
  Jes, ĝi vere estas kiel pioniro. Kaj ĉiuj aspektas tro gajaj.
  Vovka, knaba generalo, kaptis sin pri tio, ke li ŝajnis vidi kaj kompreni ĉion, kaj la pensaj procezoj ne ĉesis. Tamen, nudpiede, la piedoj de infanoj piedpremas per si mem. Vladimiro provis halti, sed ne povis, lia korpo ne obeis lin.
  Kaj denove ondo de gajeco ruliĝis, tiu rido aŭdiĝis el lia gorĝo. Kiel mirinda ĝi estis. Nur ĉarmo kaj miraklo.
  La knaba generalo marŝis kaj ĉio ĉirkaŭe ŝajnis tiel hela, plena de koloroj kaj mirinde bunta. Kaj samtempe tiaj fabelaj kaj laŭvorte magiaj sonoj de la melodio.
  Vovka neatendite prenis ĝin kaj komencis kanti;
  Venis feliĉaj tempoj
  En la pasinteco, militoj, malsato, kaj problemoj ...
  Ni jam vidas komunismon malproksime,
  La sonĝo fariĝis tuj realaĵo!
  
  Ni metis niajn piedojn lerte sur la planedojn,
  Ni konkeras la vastecon de spaco.
  heroaĵoj estas kantataj -
  Fariĝu eterne juna ekde tiam!
  
  En nia mondo, ĉio okazas,
  Eĉ en ĉiu hejmo stelŝipo...
  Kaj ĉiu knabino estas bofilino
  Kapablos stiri tankon kaj aviadilon!
  
  Ĉio ĉe ni estas bona kaj bela,
  Stratoj brilas - pureco...
  Konu la nian en la feliĉo de la teamo,
   Ni batalos ĝis la fino!
  Estas sonĝo, ni kreas mondojn per ludado,
  Por ke ĉiu ulo estu demiurgo...
  La knabino kuras nudpiede inter la steloj,
  Skizis cirklon en la universo!
  
  Ni faris tion tiel impete
  Kio nun estas sonĝo en realeco...
  Iam laŭta kaj super trankvila,
  Ĉio alia estas nur vantaĵo!
  
  Ne estas malfortuloj en nia mondo,
  Ĉiuj estas nur militisto-heroo...
  La ulo loĝas en eterna gloro -
  Fabelo estas prozo, ĝi estas vera realo!
  
  Vi ricevos ĉion, kion vi volas ŝerce,
  Kaj la palaco, naĝejoj, junulinoj mallumo ...
  Estas forta urina konsidero,
  Lasu la belecon okazi!
  
  Bonegaj knabinoj montras siajn dentojn
  Ili povas fari altklason.
  La voĉo de belulinoj estas tre klara,
  Kaj foje juna baso sonas...
  
  Kion ni nur homoj ne estis,
  Termokvarko, kaj preonsintezo ...
  Kaj la gloraj Ĵedajoj estis tranĉitaj,
  Atendante la malbonon de la tuta malvenko!
  
  Kio estas la ludo sen eraro,
  Se vi estas ruza pri invento ...
  Ni ludas damludon tre impete,
  Kvankam ankoraŭ nevenkebla!
  
  Ni ne konas malvenkon en io ajn,
  Jam konkeris la mallumon de galaksioj.
  La plej saĝa decido -
  Venku la universalan militon!
  
  Tiam ni fariĝos demiurgoj,
  Ni finos la vojaĝon, konkerinte la tutan mondon...
  Eĉ tago estos sur malsamaj flankoj,
  La plej fido el la kosmaj planedoj!
  
  Venas nia premo sen limoj
  Kio estas la kialo de la gloro de ĉi tiuj venkoj.
  Estos suno en la plej hela majo
  Kaj ankaŭ ni estas eterneco de junaj jaroj!
  
  Ni atingas tian feliĉon
  Ke preskaŭ ĉiuj estas Dio...
  Malgaja malbona vetero disiĝis -
  Kaj bela silabo flugas al la tronoj!
  
  Homo jam egalas al demiurgoj,
  Li ankaŭ revivigas la mortintojn mem ...
  Kio ŝajnis deliro nur ĉe malsaĝulo,
  Gloraj mirakloj realiĝis!
  
  Ni certe fariĝos ĉiuj Dioj,
  Kaj la universoj en potenco - la legio ...
  Post ĉio, la sorto certe estas kun ni,
  Kaj estas miliono da mirindaj ideoj!
   La aliaj specialtrupaj knaboj kunkantis. Ili estis tiel feliĉaj nun.
  Do ili eliris sur larĝan vojon, kaj verdaj brikoj kuŝis tiel, evidente de racia origino. Tri mil knaboj, nun monfaris paŝon sur ĝi per nudaj, infanecaj piedoj. Kaj antaŭ estis du bestoj, kiuj aspektis kiel kameloj, nur kun kornaj kapoj kaj tri ĝiboj.
  Kaj sur ili sidis sub du rajdantoj. Unu estis en turbano kaj aspektis kiel araba knabo. Eble li eĉ aspektis kiel faruno, kaj kun li estis knabino kun blonda hararo, kiu malsupreniris liajn ŝultrojn. La robo de la knabino estas sufiĉe luksa kaj juvelita, kaj la knabo ankaŭ estas riĉe vestita. Ĉi tiuj infanaj ŝuoj estis ŝutitaj per ŝtonetoj, kiuj brilis kiel gemoj.
  Sur alia kamelo, estis ankaŭ malgrandaj homoj, sed ĉiuj en nigraj vestaĵoj kaj iliaj vizaĝoj kovritaj per maskoj.
  Sur la dorso estis blankaj krucitaj glavoj.
  Unu el ili blovis per trumpeto, kaj la alia premis klavojn de instrumento, kiu aspektas kiel miksaĵo de liuto kaj sakŝalmo. Estis li, kiu faris mirindajn sonojn, kiuj igas vin perdi la menson.
  Ankaû duonnudaj, nudpiedaj knaboj marÿis iom antaûen. Ili estis kvindek, kaj ili estis klare orientaj, nigraharaj kaj malhelhaŭtaj. Nur unu el ili estis blonda, kaj lia dorso estis forte tranĉita, do la knabo ŝanceliĝis. Kvankam li ankaŭ rikanis kiel la ceteraj.
  Al la knabo-generalo ŝajnis, ke estas io konata pri ĉi tiu knabo.
  Sed kio ĝi estas? Kaj kion li rilatas al ili?
  Fakte, ankaŭ Aleksandro Lukjanenko kaj kvindek talibanaj batalantoj gardantaj lin moviĝis.
  Komence, la Mujahideen prenis ĉi tiun mirindan lokon por paradizo. Sed kiam iliaj armiloj malaperis, kaj ili mem fariĝis infanoj, ili spertis amaran seniluziiĝon. Kaj kompreneble profesoroj Saŝa komencis bati ilin per vipoj. Ili skurĝus lin ĝismorte, se ili ne aŭdis la mirindan muzikon, kiu senigas lin je volo.
  Pli ol tri mil potencaj batalantoj unue estis igitaj infanoj, kaj tiam ilia volo estis paralizita per magia ilo.
  Kaj nun ili iradis kiel submetiĝema brutaro.
  Tamen iliaj kapoj pensis, krom ke estis tre granda kaj senracia gajeco. Sed la korpoj moviĝis kvazaŭ en tranco. Kaj la knaboj piedpremis sin.
  Aleksandr Lukjanenko sentis, ke li estas premata de ĝojo pro la sonoj, kaj samtempe provis rompi la torporon.
  Vere, lia dorso, striita per vipo, preskaŭ ĉesis dolori. Kaj tio ne estas ĉio. La Muĝahidino volis friti siajn nudajn kalkanojn per flamo, kaj eĉ meti sekajn foliojn inter la piedfingroj. Sed feliĉe ili ne havis tempon.
  La flamo apenaŭ lekis la kalkanon de la infano per sia rabanta lango, kaj aŭdinte la sonojn la juna Mujahid faligis la torĉon el siaj manoj.
  Do nur kelkaj malgrandaj veziketoj formiĝis sur la plando de la infanoj kaj nur iomete bakas. Iom poste, mi devus piedpremi miajn bruligitajn krurojn, kiuj estus tre doloraj.
  Aleksandro Lukjanenko marŝis al si, kaj malfacile turnante la kolon ĉirkaŭrigardis. Kiom da knaboj tretas post ili. Kaj la plej multaj el ili havas belajn kapojn kaj haŭton ruĝaj pro sunbruliĝo. Iliaj vizaĝoj estas belaj, eŭropaj, slavaj.
  Tamen, en infanaĝo, ankaŭ afganoj havas agrablajn vizaĝojn, nur malhelajn. Kvankam, kompreneble, kiam la haroj estas helaj, ĝi estas pli bela.
  Domaĝe, ke preskaŭ ĉiuj knaboj estas ĉi tie. Kaj la virinoj restis en la maljuna. Vere, estas knabino ĉi tie. La knabprofesoro pensis, ke li nun estas infano, kaj liaj plenkreskaj pensoj estis malantaŭ li. Ĉi tio signifas, ke ili ne plu kapablas pri tio, kion faras viroj.
  Sed, eble, maljuneco neniam venos. Kvankam mi scivolas de kie venas la infanoj de ĉi tie? Kion ili troviĝas en brasiko? Aŭ eble en ĉi tiu mondo ili ruliĝas el la ĉielo? La profesoro estis viro, kvankam mensmalsana, sed saĝa kaj kun multe da imago.
  Kaj li eĉ havis fabelan romanon, kie eternaj infanoj el alia civilizacio kreskigis idojn en forcejoj. Kaj el alia universo oni donis al ili semojn, en kiuj estis etaj embrioj de ĉi tiuj infanoj. Kaj io okazis, kaj la semoj ĉesis flugi.
  Kaj tiam du militistoj - unu la plej bona soldato de la Tria Regno, la alia la plej bona militisto de la Ruĝa Armeo, ekiris por savi la supercivilizacion de eternaj infanoj.
  Kaj ili fariĝis inaj militistoj en alia universo kaj ili havis grandajn aventurojn.
  Aleksandro Lukyanenko amis skribi sciencfikcion, sed ricevis nur skandalan popularecon, frenezan hakon. Sed ĉiuj liaj verkoj estis bonegaj.
  Jen unu ekzemple pri AI.
  Elfo Biff, vojaĝante al malsamaj mondoj, eniris la Duan Mondmiliton. Kaj nature mi decidis helpi la germanojn, ĉar ankaŭ li estis helhara kaj bela. Krome, Biff ankaŭ estis altirita de la fakto ke la nazioj estis por la superhomo kaj kontraŭ kristanismo. Do li enskribiĝis en la Luftwaffe kaj iĝis piloto. Kaj ĉar la elfoj estas multe pli rapidaj, pli fortaj kaj multfoje superaj en la reago de homoj, kaj eĉ posedas protektan magion, Biff komencis kolekti kontojn tre rapide.
  Lia batalanto, dank' al magio, fariĝis nevundebla. Kaj ĉiu kuglo el la aerkanono precize trafis la celon.
  Nu, ŝajnis, ke eĉ tia elstara aso sole ne tro influos la kurson de la milito.
  Sed Biff, faligante ducent aviadilojn en Mediteraneo, povis terenbati Montgomery mem. Kaj ĉi tio jam estas serioza. La plej talenta angla generalo estis mortigita. Bovaĵo ricevis la Kavaliran Krucon de la Fera Kruco kun kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj. Sed li amasigis fakturojn tiel rapide, ke ene de unu monato li havis tricent aviadilojn faligitaj. Kaj la 20-an de aŭgusto 1942, Rommel lanĉis ofensivon direkte al Aleksandrio.
  Sen Montgomery, ĉio fuŝiĝis por la britoj. Kaj ili falis en la kaptilon de Rommel kaj estis mortigitaj. Biff ĉe tiu tempo malflugigis pli ol ducent aviadilojn en semajno kaj ankaŭ trafis terajn celojn.
  Hitler ne havis tempon por skribi dekreton pri la premio. Bovaĵo ricevis sekundon por tricent faligitaj aviadiloj: Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj. Por kvincent aviadiloj, al li estis premiita la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun oraj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj.
  La trupoj de Rommel kaptis Egiptujon kaj tuj trarompis al Irako, kie eksplodis kontraŭ-brita ribelo. La germanoj ankaŭ transprenis Kuvajton. La Ruĝa Armeo atakis la trupojn de Rommel en Irako, sed tio provokis la eniron de Turkio en la militon kontraŭ Sovetunio. Tio ege malfaciligis la situacion. Kaj Stalino estis devigita forlasi la ofensivon ĉe Stalingrado. La germanoj povis preni kontrolon de la tuta grandurbo en frua decembro. Kaj Paulus eĉ ricevis premion pro tio.
  La Ruĝa Armeo batalis kun la turkoj kaj enŝtopiĝis en Transkaŭkazo.
  Krom la fenomena Biff, Marsejlo ankaŭ distingiĝis, rapide akirante kontojn, inkluzive koste de sovetiaj pilotoj. Marsejlo ankaŭ ricevis la Kavaliran Krucon de la Fera Kruco por kvarcent faligitaj aviadiloj kun oraj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj.
   Kaj Biff, pro sepcent kvindek aviadiloj malflugigitaj, ricevis premion: la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun platenaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj. Kaj por mil - la Stelo de la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun arĝentaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj.
  La germanoj povis konservi sian fronton en la centro, kaj eĉ repuŝi provon malbloki Leningradon.
  Iom poste, en februaro, sovetiaj trupoj provis antaŭeniri ĉe Stalingrado, sed la germanoj estis pretaj kaj repuŝis ĉiujn atakojn. Kaj Biff kaj Marsejlo teruris sovetian aviadon kaj fariĝis laŭvorte legendaj asoj.
   Sed la 30-an de majo, kiam la vojoj sekiĝis, kaj la germanoj povis tiri supren la novajn Panther kaj Tiger-tankojn, same kiel la Ferdinand-memveturan pafilon, nova ofensivo de la nazioj komenciĝis laŭ la Volgo.
  Deklarante plenan militon en la Tria Regno, la produktado de armiloj pli ol duobliĝis. Krome, la germana submarŝipa floto forte trafis Usonon kaj Brition, sekve de kio la intenseco de la bombado rimarkeble malpliiĝis.
  Kaj la perdoj de la terarmeoj de la Germana Armeo estis pli malaltaj, kaj la fabrikoj montriĝis pli altkvalifikitaj laboristoj. Kaj ĉi tio ankaŭ permesis al la germanoj aldoni armilojn al la produktado, kaj precipe aviadilojn. Kaj Focke-Wulf, kiam uzata ĝuste, tute ne malbonas.
  Kaj "Tigro" estas ŝoko kaj respekto por la Ruĝa Armeo. La germanoj povis trarompi la sovetian defendlinion en moviĝo.
  La plej malagrabla afero estis, ke en la Ruĝa Armeo, kiu ne konis venkojn, la moralo estis ege malalta. Kaj multaj soldatoj kapitulacis aŭ dizertis. La nombro da kapitulaciitaj kaptitoj estis granda, kiel estis la nombro da transfuĝintoj.
  La laboretoso de la Germana Armeo ne estis grave difektita antaŭe. Kaj sur la ĉielo, la germanoj tute regis. Usono estis pasiva, kaj Britio suferis grandegajn perdojn.
  Krome, multe pli da aviadiloj estis produktitaj ol antaŭe.
  Biff akumulis kontojn tiel rapide ke novaj premioj estis inventitaj por li. Por du mil aviadiloj, al la juna elfo estis premiita la Stelo de la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun oraj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj. Kaj por tri mil aviadiloj - la Stelo de la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun platenaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj.
  Antaŭ julio 1943, la germanoj atingis la Kaspian Maron kaj transdonis oksigenon al sovetiaj soldatoj en Kaŭkazo. Kaj tiam ili daŭrigis sian ofensivon laŭ la marbordo, laŭ la ebenaĵo.
  Fine de aŭgusto ili jam estis en Dagestano kaj alproksimiĝis al la limo de Azerbajĝano.
  Tiam furioza batalo por Tbiliso disvolviĝis. Kaj la fortoj estis tre malegalecaj.
  Sovetunio klare perdis la batalon por Kaŭkazo. En septembro, Stalino provis ataki en la centro. Kaj liaj trupoj denove blokiĝis tie. "Pantero" -2 partoprenis en la bataloj.
   Ĉi tiu aŭtomobilo montriĝis peza je kvindek tri tunoj, sed pli bone protektita, precipe en la frunto: 100 mm kaj 60, kaj la 900 ĉevalforta motoro multe kompensis. Krome ankaŭ kanono de 88 mm kaj longa barelo de 71 EL.
  Ne estas facile rezisti kontraŭ tia tanko. Precipe se malesperaj knabinoj batalas.
  Gerda pafis al la sovetia aŭto per la nudaj piedfingroj kaj knaris:
  - Ni estas la plej mojosaj!
   Charlotte batis la tridek kvar per sia nuda kalkano kaj knaris:
  - La Tria Regno estas kun ni!
  Christina krevigis la sovetiajn soldatojn kaj pepis:
  - Mi diris, ke ne drivu!
  Magda piedbatis siajn nudajn piedfingrojn kaj donis:
  - Ni estas la plej alta klaso!
  Kompreneble, la atako en la centro estis repuŝita kun gravaj perdoj por la Ruĝa Armeo.
  Kaj en aŭtuno kaj vintro, la nazioj kompletigis la forkapton de Kaŭkazo ... Post kio la situacio en Sovetunio iĝis ege malfacila.
  Superas-piloto Biff malflugigis kvar mil aviadilojn. Por kiu al li estis premiita la Granda Stelo de la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun arĝentaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj.
  Marsejlo ankaŭ alportis ĝian nombron da faligitaj aviadiloj al mil. Kaj li ricevis la saman premion: la Stelo de la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun arĝentaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj.
  Kaj antaŭ la printempo, Biff faligis kvin mil aviadilojn, ricevis la Grandan Stelon de la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun oraj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj.
  En majo 1944, la nazioj lanĉis novan ofensivon kontraŭ la pozicioj de Rusio. La atakoj estis faritaj kaj en la nordo, preterirante Leningradon, kaj laŭ la Volgo, preterirante Moskvon de la sudo. Kaj ĉi tio estas grandega ofensivo. Krampo en duobla tenilo.
  La Ruĝa Armeo plejparte perdis sian batalspiriton, sed ĝi daŭre estis forta.
  La novaj T-34-85 kaj IS-2-tankoj estis pli progresintaj kaj potencaj ol la antaŭaj. Pli potenca LA-7 ankaŭ aperis. Vere, ĝi estis produktita en malgrandaj kvantoj. Kaj la Yak-3 neniam iris en produktadon. Kaj antaŭ la fino de majo, la germanoj jam havis mil el la plej nova jeto ME-262 kun kvar 30-milimetraj kanonoj en servo. Kaj li estas tre timinda nova aŭto.
  Kaj la TA-152, kiu anstataŭigis la Focke-Wulf, ne estas malbona.
  La ĉefaj germanaj tankoj "Panther" -2 kaj "Tiger" -2. La lasta tanko havas motoron de 1000 ĉevalfortoj, kaj ĝi estas bona en veturado. Do la germanoj havas teknikon en la serio - grandan detruan forton. Kvankam ankoraŭ neperfekta. Sed oni preparas serion E. Sed "Muso", ekzemple, ne tre bone montris sin.
  Kaj tiel komenciĝas la batalo ... Unue, Saratov estis prenita de la germanoj, poste Kuibyshev.
  Biff malflugigis ses mil aviadilojn kaj ricevis: Granda Stelo de la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun platenaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj.
  Tiam la germanoj ekposedis Uljanovskon. Kaj ĝis la fino de la somero ili prenis Kazanon. La fronto de la Ruĝa Armeo kolapsis.
  Antaŭ septembro, Beef malflugis sep mil aviadilojn kaj ricevis novan premion: la Stela Grandkruco de la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun arĝentaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj.
  Kaj en oktobro la germanoj trarompis de la nordo kaj fermis la ringon ĉirkaŭ Moskvo.
  Post tio, la operacio komencis detrui kaj disbati la Ruĝan Armeon.
  En decembro, Biff malflugigis ok mil aviadilojn kaj ricevis la Stelon Grandkrucon de la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kaj orajn kverkfoliojn kun glavoj kaj diamantoj.
  Kaj ĝuste en Kristnasko la 25-an de decembro 1944, la moskva garnizono, malgraŭ la kategoria ordo de Stalin, kapitulacis. Kaj Feldmarŝalo Goth, kiu prenis la ĉefurbon , ricevis la Grandkrucon de la Fera Kruco pro tio.
  Tamen, dum Stalino, fuĝinte al Sverdlovsk, volis daŭrigi la militon. Kaj ankoraŭ estis espero por aliancanoj.
  La germanoj ĝis nun nur bombardis sovetian Siberion. Ili havis potencan helico movitan Ju-488s, kaj TA-400s kiuj balais kiel uragano. Kaj ili alportis morton kaj detruon al sovetiaj urboj.
  Elfo Biff daŭre batalis sur la ĉielo kaj partoprenis la bombadon. Kaj lia maŝino de tempo al tempo funkciis, deĉenigante ŝokfluojn de kolosa detrua forto sur kontraŭulojn.
  En marto 1945, la nombro da aviadiloj malflugigitaj de ĉi tiu legenda elfo superis naŭ mil. Kaj li ricevis la premion: la Stelo de la Grandkruco de la Kavalira Kruco kun platenaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj. Kaj ĉi tio estas tre mojosa!
  Sed en majo la germanoj atakis la Uralon. Iliaj trupoj rapide progresas. La Ruĝa Armeo provas rezisti heroe. Sed ŝi ne sukcesas.
  La nazioj jam ĵetis la plej novajn tankojn de la E-serio en batalon, kaj estas praktike neeble rezisti kontraŭ ili.
  Precipe kontraŭ la E-100, kiu estas nepenetrebla por sovetiaj pafiloj de ĉiuj anguloj. Kaj ĝia 128mm kanono estas mortiga por preskaŭ ajna kiraso.
  Kaj la E-100 inspiras teruron al sovetiaj soldatoj. Krome, dizerto estas senbrida, kiel kapitulaco. Kaj ĉi tiu kapitulaco estas amasa.
  Kelkaj sekcioj eĉ kapitulacas al la sono de la orkestro. Kaj iuj, male, batalas ĝis la fino.
  Sed la fortoj estas neegalaj, kaj en junio Sverdlovsk kaj Chelyabinsk falis. Kaj tiam la germanoj transiris Siberion.
  Sovetiaj urboj furioze defendis sin. Precipe Novosibirsk, kie eĉ infanoj batalis.
  Kaj en Mezazio furiozis furiozaj bataloj. Sed antaŭ septembro 1945, la plej granda parto de Sovetunio estis kaptita. Sed en oktobro, pro frosto, la germanoj haltigis sian antaŭeniĝon en Siberio. La komunikadoj estis tro streĉitaj.
  Elfo Biff malflugigis dek mil aviadilojn kaj ricevis por tio la Grandan Stelon de la Grandkruco de la Kavalira Kruco kun arĝentaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj.
  Tiam estis ankoraŭ milito sur la ĉielo... Ĝis majo 1046 Biff sukcesis malkonstrui mil pliajn aviadilojn kaj akiri: Grandan Stelon de la Grandkruco de la Kavalira Kruco kun oraj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj.
  Kaj tiam komenciĝis nova germana ofensivo en la Malproksima Oriento. Usono kaj Britio kun la Tria Regno fakte limigis la militon kaj batalis kun Japanio. Sed la samurajo tenis heroe. Kaj ili montris kolosan kuraĝon kaj heroecon.
  La Ruĝa Armeo estis malfortigita en nombroj, sed kelkaj el la fabrikoj evakuitaj en la oriento daŭre funkciis. Kaj ili liveris al la fronto inkluzive de , kaj aviadiloj.
  La germanoj jam antaŭeniris preskaŭ marŝante, sed tamen, ĝis ili atingis Vladivostokon, ili daŭris kelkajn monatojn. Kaj fine de novembro, malgraŭ la frostoj, la Fritzoj atingis Ĉukotkon.
  Tiel falis la lastaj urboj de Sovetunio.
  Elf Biff alportis la nombron da faligitaj aviadiloj al dek du mil kaj ricevis novan premion: la Granda Stelo de la Grandkruco de la Kavalira Kruco kun platenaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj, same kiel la rangon de Air Field Marshal. Kaj ĉi tio ja estas lia kolosa atingo.
  Post kio Sovetunio estis okupita. Sed Stalino estis ankoraŭ kaptita. Kun Usono, Hitler, kiu kaptis grandajn teritoriojn, ne batalis plu. Ili dividis, sferojn de influo. La Tria Regno ricevis Eŭropon, duonon de Afriko, la nordon, kaj la francajn belgajn havaĵojn. Same kiel la Proksima Oriento kaj la tuta teritorio de Sovetunio.
  Kaj li havis sufiĉe ... Japanio konservis siajn havaĵojn en Ĉinio, kaj parte, Usono kaj Britio ne havis tempon por rekapti de ĝi .
  Aperis dupolusa mondo. La Tria Regno prosperis kaj evoluis, la germanoj eĉ flugis al la luno reen en 1957. Sed post la morto de Hitler en 1960, tumulto ekis en li. Kvankam disigo estis evitita. Sed la nova reĝimo iĝis pli liberala kaj ĉiuj regatoj de la Tria Reich ricevis civitanecon.
  Kaj tiel finiĝis la epoko de nacia malegaleco.
  La Tria Regno kaj Japanio, unuflanke, kaj Usono kaj Britio, aliflanke, konkuris unu kun la alia jam en la kosmo, kaj la konkero de la sunsistemo estis survoje.
  La flugo al Marso en 1974 - la unua - estis la germanoj, kaj unu jaron poste al Venuso. Do la nova mondo estas ankoraŭ nenio siamaniere. Kaj la elfo Bim flugis al novaj mondoj serĉante aventuron kaj novajn sentojn.
  ... ĈAPITRO # 4
  Furioza batalado daŭris en Afganio.
   La fama kvar batalas proksime de la vilaĝo de Mezoriento.
  Natasha donas turnon kaj ĵetas obuson kun siaj nudaj piedfingroj.
  Disŝiras afganojn kaj bipas:
  - Gloro al la epoko de komunismo!
  Zoya ankaŭ pafas al la malamiko. Li falĉas malamikojn, ĵetas grenadojn per la nudaj piedoj kun la murda potenco kaj grincas:
  - Por nia Patrujo!
  Augustine kun eksplodo de maŝinpafilo falĉis laŭ la vico de afganoj. Ŝi ĵetis detruan citronon per sia nuda kalkano kaj bojis:
  - Por USSR!
  Svetlana ankaŭ eksplodigis la malamikon, detranĉis amason da islamaj militistoj kaj grincis:
  - Por la mondo de la komunismo!
  Kaj ankaŭ kiel la mortodono estos ĵetita per la piedfingroj de liaj nudaj piedoj kun detrua kaj nemezurebla forto. Kaj tute disŝiris la malamikojn.
  Ĉi tiuj knabinoj estas nur bonegaj...
  Nataŝa rimarkis, falĉante la progresantajn afganojn:
  - Ili estas laŭvorte kiel akridoj!
  Kaj la knabino denove ĵetis grenadon al la malamiko per sia nuda kalkano. Kaj preskaŭ multe disŝiris la malamikojn.
  Zoya ankaŭ frapos la islamajn soldatojn per etikedo. Plene falĉas ilin kaj kuas:
  - Por Rusujo!
  Kaj denove, kun nudaj piedfingroj, li ĵetos la mortigan donacon de morto.
  Augustine, pafante al la malamiko kaj laŭvorte falĉanta la afganojn, fortranĉante ilin kiel kultiviston, kaj knaris:
  - Por la Patrujo!
  Svetlana, detranĉante la malamikojn, kaj efektive falĉante la militistojn de la islama imperio de la talibano, kaj batante ilin per tumuloj, donis:
  - Por la Patrujo kaj novaj venkoj!
  Kaj denove, li ĵetos obuson kun mortiga forto per la fingroj de siaj nudaj, akrigitaj kruroj.
  La knabinoj iris siajn apartajn vojojn. Kaj venki la plimultajn talibanajn armeojn. Kaj ili antaŭeniris en grandaj riveretoj.
  La skipo de Elizabeto ankaŭ batalas sur tanko.
  La knabinoj ĉi tie ankaŭ estas en nur unu bikino kaj nudpiedaj. Kaj kun tio ili batalas perfekte. La tankoj de Afganio estas malmodernaj kaj de pli malbona kvalito ol la rusaj, sed estas sufiĉe da ili.
  Kelkaj aŭtoj estis faritaj el ligno fare de la metiistoj de la islama imperio. Kion oni devas diri tre progrese.
  Elizabeto, kun la helpo de ŝiaj nudaj piedfingroj, pafas kaj trapikas afganan tankon, post kiu ŝi grumblas:
  - Mi estas la plej mojosa virino en la mondo!
  Catherine ankaŭ trafos, uzante sian nudan kalkanon, frakasos la malamikon kaj knaris:
  - Por USSR!
  Elena, sen pripensi dufoje, pafos al la malamiko. Disŝiru ĝin kaj knari:
  - Por komunismo!
  Ankaŭ Eŭfrosino trafos la malamikon. Frakasos la tankon de afganoj kaj vyaknet:
  - Por la Patrujo ĝis la fino!
  Kaj ĉi tiuj estas la knabinoj, ili estas nur bonegaj. Kontraŭ tiaj neniuj fortoj povas rezisti. Kaj ili estas vere la plej bonegaj kaj plej leporhundaj militistoj. Kaj neniu povas kontraŭstari ilin.
  Kaj se ili komencus batali, tiam ĝi estus nur batalo de hipermenokoj.
  Kaj Elizabeto denove fajros per siaj nudaj piedfingroj kaj knaris:
  - Por la nova USSR!
  Catherine ankaŭ laŭvice pafis al la malamiko kaj grincis:
  - Jes, Vladimir Putin estas la gvidanto, milde, ne tre bona!
  Kaj la knabino tordis sian nudan, rondan kalkanon.
  Elena daŭre draŝis la afganojn kaj pepis:
  - Por granda komunismo en USSR!
  Kaj kun nudaj piedfingroj, ŝi aldonis specife detrua kaj murda!
  Kaj tiam la knabino Euphrosinia draŝas. Kaj ĝi frakasos la malamikon kaj grinaros:
  - Por la Diino Lada!
  Ĉi tio estas ilia milita ofensivo.
  Kaj la militisto komencis falĉi la kontraŭulojn, kaj kiel ili ne kompatis al ili, ekstermante la afganojn.
  Elizabeto ankaŭ pafis al la malamiko, kaj ankaŭ uzis nudan kalkanon kaj kukis:
  - Por komunismo en la lando de la sovetianoj!
  Kaj jen ŝi estas tia batalema kaj militema virino.
  Jam de la ĉielo afganoj draŝas.
  Anastasia Vitmakova estas tre varma en batalo. Kaj detruas ĉiujn. Kaj sur la ĉielo ĝi malflugas afganajn aviadilojn kaj frapas surtere. Jen tia agresema knabino.
  Kaj ŝi kantis ridante:
  - Por nia Patrujo, mortigu ĉiujn talibanojn!
  Akulina Orlova konfirmis, montrante siajn dentojn:
  - Fakte, la spirito estas diablo, li grimpis en USSR!
  Kaj la militisto pafis alian afganan aviadilon.
  Mirabela Magnetic, detruante la militistojn de la islama imperio de la talibano sur la ĉielo kaj surtere, uzante ŝiajn nudajn piedfingrojn, kriis:
  - Por nia Patrujo!
  Jen tia batalanta triado sur la ĉielo. Kaj ŝi draŝas la afganojn kun granda intenseco. Kaj superforte faligas malamikojn.
  Akulina Orlova sur la butonoj kun sia nuda kalkano kaj jelfis:
  - Por nia granda lando!
  Kaj kiel li palpebrumas al siaj partneroj.
  Kaj denove faligas la afganojn. Kaj ĉi tiuj estas tre agresemaj kinkoj en knabinoj.
  Anastazio pepis ridetante, nudigis la dentojn, faligante la afganajn pilotojn:
  - Ni estas militistoj, kiuj venkos iun ajn armeon!
  Kaj denove ŝi frapis afganan aŭton.
  Jes, la knabinoj ĉi tie plene okupiĝis pri la ekstermado de la soldatoj de la islama imperio. Kaj ili dispremas...
  Alenka ankaŭ batalas urĝe, kaj montras sian plej bonan aerakrobatikon. Kaj faligas malamikojn kvazaŭ ili estas moketoj.
  Kaj la talibano daŭre grimpas kaj grimpas. Kaj ili estas mortigitaj en kolosaj nombroj.
  Alenka ĵetis la piedojn per la nudaj piedfingroj, ion mortigan kaj kantis:
  - Ni estas blankaj lupoj!
  Anyuta konsentis kun tio, falĉante kontraŭulojn sen ceremonio:
  - Kaj ni estas la plej bonaj en la mondo!
  Kaj ŝi ankaŭ cedis la grenadon kun sia nuda kalkano.
  Kaj Alla ankaŭ pafas maŝinpafilojn. Kaj elfrapas multajn afganojn kaj muĝas:
  - Gloro al la epoko de komunismo!
  Maria ankaŭ estas tre trafa pafi kontraŭ la afganoj. Kaj batas ilin plene. Kaj li ankaŭ ĵetas obusojn uzante siajn nudajn piedfingrojn. Kaj muĝas:
  - Gloro al Svarog!
  Olympiada ankaŭ trafas la malamikon kun enorma, mortiga forto. Falĉas malamikojn de la islama imperio kaj grincas:
  - Por la tuto, la tuta mondo en la epoko de komunismo!
  Kaj denove la knabino elmontras la dentojn kaj precize pafas al la malamiko.
  Kaj Marusya ankaŭ skribaĉas pri afganoj. Kaj per skarlata cico li premas la butonon de la bazuko, kaj batas kontraŭulojn kaj kriegas:
  - Por granda Rusujo!
  Ĉi tiuj estas la knabinoj ĉi tie.
  Sed Matryona batas la afganojn, uzante siajn nudajn piedfingrojn, disbatas la talibanan malamikon kaj krias:
  - Por la Patrujo kaj libereco ĝis la fino!
  Ĉi tiuj estas la knabinoj kiuj iras kaj kiel la afganoj estas batitaj - nur hororo. Kaj estas laŭvorte tuta kaj universala ekstermado de ili. Ŝajnas, ke la afganoj havas tre malbonajn tagojn.
  Alenka notis, pafante al la afganoj kaj falĉante ilin:
  - Jen mia patrujo!
  Kaj kun nuda kalkano, ĝi cedos al la murda donaco de neniigo.
  Ĉi tiuj estas knabinoj - ni diru super.
  Anyuta agreseme notis, pafante al la afganoj:
  - Gloro al komunismo!
  Batalante Alla, pafante, kaj premante la butonojn de la bazuko per skarlata cico, grincis:
  - Gloro al la herooj!
  Kaj Maria fikante la malamikon per mortiga forto, kuĝis:
  - Gloro al la plej mojosa Patrujo!
  Olympiada aldonis, disbatante kontraŭulojn kaj montrante pliigitan impeton:
  - Granda gloro al la plej prospera lando!
  Matryona, fikanta kontraŭulojn, kaj uzante siajn nudajn piedfingrojn dum pafado, prenis kaj grincis:
  - Kaj gloron al la plej belaj militistoj!
  Marusya, ankaŭ skribaĉante ĉe la malamikoj, kaj laŭvorte falĉante ilin, surdege kuĝis:
  - Kaj USSR ankaŭ estas granda gloro dum jarcentoj!
  Kaj la knabinoj kantis ĥore:
  - Estos feliĉo por homoj,
  Feliĉo dum jarcentoj...
  sovetia potenco -
  La potenco estas granda!
  Kaj la militistoj plene ridos. Kaj dentoj grincos.
  Alenka rimarkis kun granda rideto:
  - Ni donos niajn korojn por nia Patrujo!
  Anyuta furioze daŭrigis:
  - Kaj ni staros kaj venkos!
  Ĉi tiuj estas, ni diru, mirindaj knabinoj. Kaj ili tre ŝatas batali plenforte.
  Kaj jen Oleg Rybachenko kaj Margarita Korshunova en batalo.
  La knabo kaj la knabino aspektas kiel infanoj de ĉirkaŭ dek du jaroj, sed fakte la eternuloj batalas tiel agreseme. Ke nenio povas stari kontraŭ ili.
  Alenka, rikanante siajn dentojn kaj detranĉante kontraŭulojn de la talibano, kantis ridetante:
  - Ni batalos por hela morgaŭ!
  Anyuta, pafante kaj ĵetante bombojn per siaj nudaj piedfingroj, aldonis:
  - Kaj nia kirasa trajno sukcesis akceli!
  Kaj ruĝhara Alla, saltante kaj ŝanceliĝante, aldonis palpebrumante:
  - Ni kisu!
  Oleg Rybachenko prizorgis la muelejon per siaj glavoj, detranĉante la kapojn de la afganoj kaj knaris:
  - Gloro al nia Patrujo!
  Kaj la knabo, kun la nudaj piedfingroj, lanĉis la murdan donacon de la morto.
  La knabino ankaŭ tranĉis tra la papilio per siaj glavoj. Ŝi detranĉis la malamikon kaj knaris:
  - Gloro al la sovetia sistemo!
  Kaj li ankaŭ ĵetos neniigajn donacojn kun nudaj piedfingroj, detruante malamikojn.
  Kaj la infanoj, premante la malamikon en ĥoro, kantis:
  - Mi kredas, ke la tuta mondo vekiĝos,
  Estos fino al la talibano ...
  La suno brilos hele
  Ni disŝiros ĉiujn malbonajn malamikojn en pecojn!
  Infanoj estas tre bonegaj batalantoj. Kaj ili ankaŭ fajfas, faligante sur la malamikon tutan nubon da konsternitaj kaj ebriaj korvoj. Kaj ĉi tio estas ege mojosa.
  Oleg Rybachenko, hakante la afganojn kun rideto, rimarkis:
  - Kun ni estas la junularo de la tuta planedo,
  Nia tutmonda konstruteamo!
  Kaj la knabo kun sia nuda kalkano donis en ruiniga donaco de morto.
  Margarita Magnetic, disbatante la islamajn militistojn, ankaŭ pepis, elmontris la dentojn:
  - La homoj en la tuta lando marŝas en komunismon!
  Kaj ankaŭ dum li hakas la islamajn rangojn. Kaj tion oni devas diri tre kruela kaj malvarmeta.
  Dume, la talibano kaptis knabon de proksimume dek kvar. Ili senvestigis lin kaj ligis lin al arbo. Post tio, ili unue vipis ĝin, tranĉante la haŭton ĝis ĝi sangis.
  Poste oni ŝutis salon sur la vundojn de la adoleskanto. Tiam ili komencis friti kun flamo, kaj bruligis la nudajn kalkanojn de la infano. Kaj ĝi estis tiel kruela. Kaj finfine torturita
  knabo al morto.
  Kaj denove estas furiozaj bataloj ...
  Kaj la pozicioj de la talibano estas batitaj de rusaj atakaviadiloj, uzante aviadon. Kaj tiam la afganoj estas batataj de la raketoj. Kaj ili ĉiuj grimpas kaj grimpas kiel bufo sur krampoj.
  Kaj tutaj amasoj da kadavroj estas postlasitaj.
  Margarita kantis kun rideto:
  - Ni batalos por hela morgaŭ!
  Kaj Oleg Ribaĉenko, hakante la afganojn, bojis:
  - Ni povis eltrovi ĝin!
  Kaj la knabo denove, kun la nudaj piedfingroj, ĵetos obuson kun mortiga forto.
  Kaj ĉi tiuj afganoj estas batitaj tiel memfide kaj impete.
  Ĉi tiuj infanoj estas veraj monstroj.
  Kaj senmortaj estaĵoj batalas nudpiede, kaj tre aktive dispremas kontraŭulojn.
  Sed tanko el GDR ankaŭ eniras la batalon.
  Gerda kaj ŝia skipo eniras la batalon kun la afganoj.
  Kaj la knabino pafas per la nudaj piedfingroj kaj kukoj:
  - Gloro al la ideoj de komunismo!
  Charlotte kiu pafas post ŝi konfirmas:
  - Gloro al la ideoj de la sovetia sistemo!
  Kristina, pafante al la malamiko per siaj nudaj piedfingroj, kriegas:
  - Por novaj helaj idealoj!
  Kaj ankaŭ tre trafe trafi la malamikon.
  Kaj la afganoj ricevas ĝin superforta.
  Kaj Magda pafas al la malamiko, kaj kriegas, grincante per la dentoj:
  - Gloro al nia Patrujo!
  Kaj ankaŭ kiel bati la malamikon per nudaj piedfingroj.
  Ĉi tiuj batalas knabinoj.
  Gerda, pafante al la malamiko, pepis:
  - Por Rusio kaj venko ĝis la fino!
  Kaj denove ĝi trafos, ĉi-foje uzante skarlatan cicon premante la butonon de la stirstango.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj ĉi tie. Ili estas dentecaj kaj dentegoj kaj povas ŝiri iun ajn rekte.
  Charlotte prenis ĝin kaj kantis agreseme, elmontris siajn dentojn:
  - Afriko estas terura, jes, jes. Jes!
  Afriko estas danĝera, jes, jes, jes!
  Ne iru knabinoj - iru promeni al Afriko!
  Kristina, malkovris la dentojn kaj trafante la malamikon, eldonis:
  - Ne iru knabinoj nudpiede en la mallumo!
  kaj kun nuda kalkano, ĉar ĝi pereos al la malamiko.
  Ĉi tiuj estas virinoj - virinoj por ĉiuj virinoj!
  Kaj afganoj estas pafitaj kaj detruitaj sen koni kompaton.
  Magda, pafante al la malamiko, kaj laŭlitere forbalaante lin, agreseme eligis:
  - Mi estas la plej forta en la mondo!
  Kaj ankaŭ kiel li vangofrapos helpe de nudaj piedfingroj. Ĉi tio estas knabino.
  Mi devas diri, ke ĝi estas nur ultra!
  Ĉi tiuj estas la knabinoj kiuj prenis la talibanon kaj batis ilin per pikmartelo.
  Kaj la talibano torturis rusan komsomolan membron. Unue nudigita al celo. Tiam ili komencis verŝi akvon. Unue varma - bolanta akvo, poste malvarma. Tiam ili komencis bati min per varma drato.
  Kaj ĝi estis tiel kruela. Kaj poste denove torturo kaj lumo al la nudaj kalkanoj de la knabino. Kaj ili turmentis ŝin tre kruele. Kaj kial ili verŝis acidon, kiu estas eĉ pli dolora.
  Kaj ankaŭ la knabino estis torturita ĝis morto.
  Kaj tiam ili prenis ŝian skeleton kaj kovris ĝin per orumado kaj pendigis ĝin por ke ĉiuj povu vidi. Kaj ĝi estis ege kruela.
  Ĉi tiu estas la speco de potenco kiun la talibano pruvis. Kaj provu konkuri kun tia lando. Sed knabinoj volas havi infanojn. Kaj iliaj ventroj estas tranĉitaj. Kaj ili kondutas tre kruele.
  La bataloj, interalie, flamas kiel la flamoj de la submondo.
  Oleg Rybachenko, hakante kontraŭulojn, kantis:
  - Gloro al la epoko de komunismo!
  Kaj la knabo denove, kun la nudaj piedfingroj, ĵetos la murdan donacon de la morto
  Margarita Korshunova, hakante la afganojn, grincis:
  - Por USSR!
  Kaj li ĵetos siajn nudajn piedojn per siaj nudaj piedfingroj, tion, kio alportas amasan morton. Jes, neniu povas rezisti tiajn knabinojn.
  Knabo kaj knabino en plena kaj furioza ekscito kaj batalŝarĝo.
  Oleg Rybachenko, hakante la afganojn per siaj glavoj, kantis:
  - Ĝi alportis, ĝi alportis min,
  Forportis min!
  Mi nur sidos sur ĉevalo
  Kaj sorto atendas min!
  Kaj la knabo ridas kaj denove prenas kaj hakas la malamikon.
  Kaj nun ili, kune kun Margarita, fajfos. Kaj amaso da konsternitaj korvoj falos sur la kapojn de la afganoj. Ni diru tiel - ĝi estas simple bonega.
  Margarita Korshunova pepis:
  - Mi estas la plej forta en la mondo, mi detruos la malamikojn en la eksterdomo!
  Kaj palpebrumu al sia kunulo.
  Kaj la superaj fortoj de la afganoj komencis forvelkiĝi.
  Oleg Rybachenko fine premis la ŝaltilon per sia nuda kalkano. Kaj la nuna sukceso, tuj igante la amason da talibanaj soldatoj en skeletojn. Kaj oni devas rimarki - mortiga.
  La terminatora knabo kantis:
  -Nia Tero estu fama!
  Kaj kiel li fajfas, montrante la dentojn.
  Ĉi tiu estas la infano. Kaj vere sufiĉe batalema.
  Kaj tiam sovetiaj misiloj trafis la afganojn. Kaj ili estas superfortitaj de ili. Kaj multaj batalantoj estas mortigitaj.
  Tamara kaj Veronica celas mortigajn misilojn per pingloj kaj pilkoj kaj kiel ili eksplodas. Kaj multaj afganoj estas tuj mortigitaj. Kaj ĉi tio estas tiel kruela.
  La knabinoj estas nuntempe en la bunkro, kaj ili tretas sur betonaj slaboj kun nudaj piedoj. Kaj ili direktas murdajn atakojn al la malamiko, superforte detruante ilin.
  Ĉi tiuj knabinoj estas nur bonegaj.
  Tamara pafas kaj muĝas:
  - La granda USSR kaj ĝia gvidanto Stalin estas kun ni!
  Veroniko ankaŭ konfirmas tion:
  - Ni piedbatu la azenon de la talibano!
  Kaj ankaŭ kiam li eksplodas kontraŭ la malamikon. Kaj ĝi faros ĝin tre malmola. Knabinoj amas mortigi - ĉi tiuj estas knabinoj.
  Veronika iam faris demandon:
  - Kiom estas duoble du kvin?
  Tamara respondis ridante:
  - Kvar kaj duono!
  Kaj ĝi montriĝis tre sprita deklaro.
  La knabinoj estas tiel streĉaj ĉi tie.
  Natasha kaj ŝia teamo ankaŭ pafas al la afganoj. Ili estas buĉitaj kaj muĝis:
  -La komunismo estu glorata!
  Kaj la lingvo montros!
  Kaj tiam li prenos ĝin kun nuda kalkano kaj donos ĝin konkrete.
  Ĉi tiu estas la knabino, ĉiuj knabinoj estas knabinoj.
  Kaj timinda ekstermezure.
  Svetlana kun furiozo kantis, skribaĉante ĉe la afganoj.
  Kaj en la stelaj altaĵoj, monta silento,
  En la maro ondo kaj furioza fajro
  Kaj en furioza kaj furioza fajro!
  Kaj tiam Zoya malespere pafas al la malamiko.
  Ĉi tiuj knabinoj estas tre gajaj.
  Kaj Aŭgusteno dispremas kontraŭulojn kaj muĝas je la supro de siaj pulmoj:
  - Por nia Patrujo, por la gloro de Sovetunio!
  Kaj tiam, kompreneble, Ĉinio ne povas rezisti al tia teamo.
  Kaj la knabinoj, kompreneble, estas tre impetaj kaj lertaj.
  Ne unu ruzo funkcios kontraŭ ili.
  Nataŝa, falĉante la sekvan vicon da afganoj, kuĝis:
  - Mi estas la plej forta en la mondo, kaj mi trempos vin ĉiujn en la necesejo!
  Kaj denove, kun siaj nudaj piedfingroj, li ĵetos eksplodan pakaĵon kun mortiga forto.
  Augustine, tiu ĉi knabino de batalpovo, pepis:
  - Gloro al la tempoj de komunismo!
  Kaj li ankaŭ palpebrumos per siaj smeraldaj okuloj.
  Svetlana estas tre agresema en batalo. Disbatas afganojn kaj pepas:
  - Gloro al la tempoj de la komunisma venko!
  Ĉi tiuj estas la knabinoj...
  Kaj la stalenido mortigas afganojn sen plia traktado.
  Kaj ŝi falĉas ilin kvazaŭ ŝi havas veran falĉilon kun ĉasaviadilo.
  Jen knabino, knabino por ĉiuj knabinoj!
  Stalenida, disbatante la afganojn kaj ĵetante mortigajn donacojn de morto per siaj nudaj piedfingroj, kuĝis:
  - Gloro al nia Patrujo - Sovetunio! Neniu Rusujo de Putin!
  Kaj denove la knabino trafas la malamikon per sovaĝa forto. Jen ŝi, kiel batalema kaj militema.
  Viktorio, pafante al malamikoj, diras ridetante:
  - Granda gloro atendas USSR!
  Stalenida kapjesis.
  - Jes, atendante!
  Kaj pafante la fajron ŝi pensis. Ĉi tio iom memorigas pri la Patriota Milito, krom ke la malamiko ne sukcesis kapti Sovetujon surprize. Kaj la veto pri subita bato ne pagis.
  Sed estas tiom da afganoj. Ili atakas, laŭvorte ĵetante kadavrojn al la rusaj pozicioj. Kaj ĉi tio estas ilia freneza kaj sovaĝa taktiko. Kaj ili ne konsideras siajn perdojn,
  kaj homoj praktike ne estas prizorgataj. Do provu kun tiuj, kiujn vi ŝvitas.
  Stalenida ĵetis obuson per sia nuda kalkano kaj pepis:
  - En la nomo de USSR!
  Kaj ŝi montris siajn tre akrajn dentojn.
  Viktorio konsentis kun ŝi:
  - Gvidantoj venas kaj iras, sed Sovetunio restas!
  Stalenida kuis pro ekscito.
  - Sovetunio estas kun ni por ĉiam!
  Seraphima, pafante al la malamikoj, dum li kuas, kaj faligante la malamikon, donos:
  - Ni estos klasika forto!
  Kaj ankaŭ la knabino, kiel nuda piedo, lanĉos donacon de kompleta detruo.
  Viktorio kantis:
  - Gloro al mia lando de komunismo!
  Seraphima volonte konfirmis tion:
  - Komunismo estas lumo kaj prospero!
  Kaj lasi la afganojn esti detruitaj denove.
  Gerda ankaŭ batalas tre agreseme. Kaj ĝi montras sian plej altan klason.
  Sed ne ekzistas veraj movoj kontraŭ Gerda.
  Ĉi tiu estas la knabino, kiu donas la sonĝon al la tuta universo.
  Kaj ŝi prenos kaj kantos:
  - Gloro al mia Tero, kaj ni estas en la tuta universo!
  Kaj denove, kun ŝiaj nudaj piedfingroj, la belulino lanĉos mortigan donacon de morto kaj neniigo. Ni diru tion malakre - la knabino estas tio, kion vi bezonas.
  Gerda pafis la tutan batalkompleton kaj nun revenas.
  La fama germana kvarteto, mortiginte multajn afganojn, konservas sekreta.
  Nu, ili ankaŭ estas tranĉitaj en kartojn.
  Charlotte, tenante karton per siaj nudaj piedoj, severe komentis:
  - Nun ni militas kontraŭ la talibano, kaj kiam ni militis kontraŭ la rusoj!
  Gerda konsentis kaj vigle kapjesis:
  - Jes, estis tia tempo. Kaj tiam ni ne povis venki! Kristina, ĉu vi konsentas?
  Kristina memfide deklaris, ĵetante la mapon per siaj nudaj piedfingroj:
  - Estas la viroj kulpaj! Ili ne montris batalajn kvalitojn!
  Magda konfirmis:
  - Jes viroj! Se pli da virinoj batalus, tiam ni havus veran ŝancon sukcesi!
  Gerda kapjesis konsente:
  - Nudpieda knabino, kaj eĉ kun skarlataj cicoj - estas bonega!
  Charlotte logike konsentis kun ĉi tio:
  - Jes knabinoj nudpiede, ĉi tio estas io kolosa!
  Kaj la inaj militistoj daŭre ĵetis kartojn.
  Stalenida agreseme rimarkis, pafante al la afganoj:
  - Ni specife trafos la malamikojn!
  Kaj kun la nudaj piedfingroj, la knabino ĵetos granaton. Kaj ĝi estas mortiga.
  Viktorio memfide diris:
  - Kvankam unuflanke ne ekzistas Dio, sed aliflanke Li estas kun ni!
  Viola, eĉ vico por la afganoj, falĉis ilin kaj konfirmis:
  - Jes, Dio estas kun ni! Kaj kolosaj fortoj!
  Kaj la knabinoj ridos kaj montros sian langon.
  Alina ankaŭ trafos la malamikon, falĉos lin grandege kaj grincos:
  - Mi estas la plej batalema aĉulo!
  Kaj ankaŭ kun nudaj piedfingroj li prenos ĝin kaj lanĉos ĝin kiel mortigan forton.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj, kiuj amas mortigi. Estas tiom da superhoma forto en ili.
  Stalenida kantis kun agresemo:
  - Nia forto estas en komunismo,
   Ni donos nian vivon kaj koron
  Ni estas al nia sankta patrujo,
  Ni staros kaj venkos!
  Ŝi estis tia batalema knabino. Ni diru nur - ŝi estas nur bonega. Kaj tre batalema.
  Viktorio pepis:
  - Por USSR, en kiu estas saĝa reĝo!
  Kaj la militisto elŝovis la langon kaj palpebrumis al la kontraŭuloj.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj...
  Alenka ankaŭ memfide batalas kun malamikoj, kaj montras nekredeblajn uverturojn.
  Kaj samtempe la knabino muĝas ĉe la supro de sia gorĝo:
  - Mi estas bonega sinjorino!
  Kaj elmontras ŝiajn tre perlajn dentojn.
  Anyuta pafas al la malamiko, dispremas lin per detrua forto, disŝiras lin kaj muĝas:
  - Mi estas hiperknabino!
  Kaj ŝiaj nudaj piedfingroj ĵetas ŝokan donacon de morto!
  Kaj batali kontraŭ Ala estas ankaŭ en batalo. Kaj tiel ŝi draŝas la afganojn.
  Kaj samtempe ankaŭ la knabino krias:
  - Gloro al la tempoj de komunismo!
  Kaj denove, kvazaŭ ĉe la malamiko, li lanĉos ion tre detruan.
  Kaj la amaso da afganoj disŝiros.
  Maria, skribaĉante sur la soldatoj de la islama imperio, prenis kaj notis:
  - Kaj kiun ni trovos en la arbaro
  Kaj kiel li trafos per donaco de maŝinpafilo. Jen ŝi, kia batalema kaj bela militisto.
  Olympiada pafas al la malamiko. Kaj li tre bone faras ĝin.
  Kaj elmontras la dentojn kaj muĝas:
  - Gloro al la tempoj de komunismo!
  Marusia agreseme rimarkis, disbatante la malamikojn, kaj ĵetante mortigajn obusojn per siaj nudaj fingroj:
  - Gloro al la nova Ĝenerala Sekretario!
  Matryona batis la afganojn kaj diris:
  - Nur ne samseksemulo!
  Alenka, pafante al la malamikoj, prenis kaj pepis:
  - Por granda komunismo!
  Kaj denove, kiel mortiga linio sur la afganoj. Nu, ŝi ankaŭ estas batalema belulino. Kaj ŝi havas tiom da ĉarmo.
  Anyuta, ankaŭ pafante al la malamiko kaj falĉanta lin, grincis:
  - Por Rusujo!
  Kaj kun nuda kalkano, ĝi venkiĝos al la talibano. Ĉi tiu knabino estas vere bonega.
  Ruĝhara Alla dispremas kontraŭulojn kaj muĝas je la supro de siaj pulmoj:
  - Mi estas hipersinjorino!
  Kaj kun nudaj piedfingroj, li ĵetos mortigan morton al la malamiko.
  Jen ŝi estas knabino - ni diru tie ultra!
  Tre bela Maria, pafante al la malamiko, kuis:
  - Mi estas megaklaso!
  Kaj denove li trafos la malamikon per nuda, kaj tre ronda, rozkolora kalkano.
  La Olimpikoj notis, fortranĉante la afganojn kaj amasigante la kadavrojn de la islama imperio de la talibano, kukante:
  - Mi estas la plej alta klaso!
  Kaj li ankaŭ ĵetos siajn piedojn per la nudaj piedfingroj, ion ĝisfunde kaj unike murdan. Jen knabino - knabino por ĉiuj knabinoj!
  Maroussia ankaŭ frakasas kaj pepas, mortigante afganojn:
  - Mi aranĝos malvenkon por la malamikoj! Ĝi estos vera frenezulejo!
  Kaj la knabino prenos ĝin kaj ridos.
  Kaj la skarlata cico premos la stirstangan butonon. Kaj tranĉoj kontraŭ kontraŭuloj, io tiel mortiga.
  Matryona ankaŭ komencis bati la afganojn kaj kuĉis:
  - Gloro al la tagiĝo de komunismo!
  Kaj ŝia nuda kalkano mortigos ĉiujn kiel malamikojn. Jen ŝi, kia bela knabino. Kaj ili estas knabinoj, ni diru - superklaso.
  Kaj eble Giga, aŭ eĉ TETRA!
  Ĉi tiuj estas la knabinoj kaj mi tranĉis la afganojn ĝisfunde. Kaj ĉi tio estas ĝenerale superklasa.
  Alenka prenis ĝin kaj kantis, grincante per la dentoj:
  - Mi estas la plej forta en la mondo! Kaj du plus du estas kvar!
  Kaj kiel li tre bone trafas la malamikon. Kaj ĝi frakasos alian talibanon en pecojn.
  Kaj ĉi tiu knabino havas tiajn fantaziojn. Sed la talibano faras ion.
  Jen knabino turmentata. Kaj kiel ili manipulas ĝin per vipoj. Kaj poste pikdrato. Kaj tiam ili varmigos ŝiajn kalkanojn per ruĝe varma fero. Kaj la knabino estas tre kontenta.
  Kaj ŝi volas esti skriba belulino.
  Alenka kantis:
  - Por la granda komunismo de la plej mojosa Sovetunio!
  Kaj denove li ĵetos grenadon kun nudaj piedfingroj al la malamiko.
  Kaj ĝi estas vere mojosa.
  Anjuta, pafante al la malamiko, ankaŭ muĝas:
  - Kiel granda estas komunismo!
  Kaj falĉas la afganojn kun marko. Ĉi tiu estas knabino de granda beleco.
  Kaj ŝia nuda kalkano cedis, donaco de neniigo.
  Kaj ruĝhara Alla ankaŭ estas tre agresema en bataloj. Kaj li premos malamikojn per sovaĝa kolero. Kaj li skribaĉas al si kun kolosa agado.
  Kaj per siaj nudaj piedfingroj li ĵetas la donacojn de morto kun mortiga forto.
  Ĉi tiu knabino estas nur superklasa!
  Ĉiuj ĉi estas nudpiedaj viroj de knabinoj, kapablaj je tre grandaj heroaĵoj.
  Maria, skribaĉante sur la afganoj, notis:
  -La plej granda forto estas nia plej alta klaso!
  Tiam la militisto palpebrumis.
  Kaj per skarlata cico premis la butonon de la bazuko. Kaj ĉi tio estas ŝiaj plej altaj pilotoj kaj vera konstruado de la sumo de la kvadratoj de la kruroj.
  Olimpikoj, disbatante la malamikon, kuis:
  - Por la plej bonaj venkoj en la universo!
  Kaj kun nudaj piedfingroj, ĝi lanĉos la donacon de neniigo en la malamikon. Kaj ĝi vere fariĝas kiel ago - preter la fortoj!
  Oni devas diri, ke la knabinoj estas ege batalemaj. Kaj se ili faras ion, tiam homoj estos feliĉaj ĝuste dum jarcentoj. Kaj estas tiom da ĝojo kaj vera kosma brilo en ili.
  Ĉi tiuj estas la militistoj de la plej alta aerakrobatiko.
  Maroussia, disbatanta la afganojn prenis kaj jakis:
  - Pacon al via hejmo!
  Kaj denove ĵetis la mortigan donacon de la morto per ŝiaj piedfingroj, disŝirante la malamikojn.
  Matryona ankaŭ trafis la afganajn trupojn. Ŝi disŝiris la talibanon kaj kriis:
  - Por la plej granda socialismo sur la tuta planedo!
  Kaj ŝiaj okuloj eligos fajrerojn.
  Jes, ĉi tio estas la plej alta senŝeligado de pozicioj.
  Kaj la afganoj suferas kolosan damaĝon, sed tamen ili daŭre grimpas kaj grimpas. Kaj ili havas kolosajn homajn rimedojn. Kiuj ŝajnas neniam finiĝi.
  Kaj ĉio fluas en ondo kaj daŭra fluo.
  Alenka, kun granda rideto en la nudaj dentoj, kantis:
  - Gloro al la epoko de komunismo kaj rusaj caroj!
  Kaj kun la nudaj piedfingroj ŝi ĵetis denove la murdan donacon de morto kaj detruo.
  Kaj la knabino surdege rikanante la dentojn (jes, oni povas nudi la dentojn kaj surdigi!), Prenis kaj kriis:
  - Forta suvereno,
  Reĝu por gloro
  Por la gloro de ni...
  Reĝu pro timo antaŭ malamikoj,
  Ortodoksa caro,
  Reĝu por gloro, por nia gloro!
  Anyuta rimarkis ridante:
  - Vi prikomencis la vortojn: Dio savu la Caron!
  Alenka volonte konsentis pri tio:
  - Jes, mi maltrafis! Sed ĉi tio, bedaŭrinde, estas donita!
  Maria, kun rideto de tre malvarmeta knabino, komentis:
  - La cara patro foriris, kaj anstataŭ li la kazo de Lenino!
  Ruĝhara Alla pepis, falĉante la afganojn:
  - La kazo de Lenin vivas, kvankam Lenin mortis!
  La Olimpikoj logike kontraŭis ĉi tion:
  - Lenin estas senmorta!
  Kaj ŝi palpebrumis per smeraldaj okuloj.
  Do vi povas vidi tuj, ke estas mirindaj knabinoj, kiuj kapablas specife batali kontraŭ la talibano. Kaj ĝenerale, ilia potenco devus esti notita por la kolosa kosma potenco.
  Marusia rimarkis ridetante, pafante al la malamikoj:
  - La caro revenos, kaj Lenin vivos!
  Matryona plene konsentis kun tio:
  - Kompreneble ĝi faros! Gloro al Lenin!
  Alenka daŭrigis kun rideto:
  -Kaj caro Nikolao la 2-a! Gloro al ĉiuj herooj!
  Anyuta plene konsentis kun ĉi tio:
  - Gloro al ĉiuj herooj!
  Kaj la knabinoj kantis ĥore:
  - Gloro al Rusio, gloro...
  Tankoj rapidas antaŭen...
  Trupoj sub la ruĝa flago
  Saluton al la rusa popolo!
   ... ĈAPITRO 5.
  La knaboj, skurĝitaj de la sonoj de la fabelaj sakŝalmoj, daŭre marŝis, faligante siajn nudajn piedojn sur la verdajn brikojn.
  Ĉirkaŭe estis ankoraŭ bunta ĝangalo kun floroj kaj multaj plantoj.
  Survoje, du aliaj malgrandaj viroj en nigra kaj maskoj aliĝis al la karavano. Ili anstataŭigis la malnovajn per daŭre ludi la magian instrumenton, kiu senigas homojn, kiuj fariĝis knaboj - volforto.
  La knaboj batis plu. Sur ĉi tiu planedo, aŭ eble la universo, ne estis horizontlinio kaj pluraj sunoj brilis la tutan tempon. Kaj tiel ĉio aspektis tre bela.
  Por distri sin, Aleksandro Lukjanenko provis komponi ion mense denove. Li sole perdis eŭforion, sed liaj nudaj, infanecaj piedoj daŭre batis mekanike kune kun ĉiuj aliaj. Kaj mi evidente volis komponi.
  La minejo, sur kiu estis eksplodigita la ŝirmita "Petropavlovsk", pasis nur unu metron maldekstren. Kaj kiel rezulto, la municio ne detonaciis. Kaj la batalŝipo nur ricevis negravan difekton kaj revenis al Port Arthur memstare. Admiralo Makarov, kiu estis tre elĉerpita dum la nokto de la heredanto Kirill Romanov, estis tre ĝenita kun si ke li ne donis la ordonon balai akvon ĉirkaŭ la haveno per destrojeroj. Alia ŝipo ankaŭ estis difektita per minoj.
  Sed ĉio estis relative malmultekosta, kaj post kelkaj tagoj oni povis denove ripari la ŝipojn.
  Ĝis nun, nenio terura okazis. Sed povus esti pli malbona, kiel okazis en la universo, kie admiralo Makarov mortis tiel stulte kaj absurde.
  Sed en ĉi tiu mondo, la sorto metis por li pli longan daŭron - indan homon.
  Ĉu admiralo Makarov povos uzi ĝin kaj fariĝos granda mara komandanto, samnivela ekzemple kun Uŝakov? Aŭ tute egale, eĉ la eksterordinara talento de admiralo Makarov ne sufiĉas por venki Japanion. Kiu nun estas multe pli forta sur la maro. Krome, du pliaj batalŝipoj devis esti riparitaj.
  Tamen, admiralo Makarov ne estas malinstigita. Kaj persone, kune kun la riparistoj, li prenis la eliminon de la planko de la ŝipoj. Krome, estas ankaŭ novaĵo el Sankt-Peterburgo, ke la balta eskadro venos al la savo, kaj tiam Rusio havos klaran avantaĝon.
  La japanoj, kompreneble, kaptas la momenton kaj provas alterigi trupojn pli proksime al Port Arthur. Sed rusaj trupoj, profitante la ŝtormon, povis mortigi du regimentojn de la Imperio de la Leviĝanta Suno. Kaj akiri piedtenejon.
  Tiam kvar batalŝipoj de la Pacifika eskadro estis reestigitaj je akcelita rapideco.
  Kaj la destrojerkomandanto proponis al admiralo Makarov ruzan planon. Ĉar Togolando ĉiam moviĝas laŭ la sama vojo, metu faskon da minoj sur ĝian vojon. Tiu, kiu estis farita en reala historio, sed nur de unu detruanto. Kaj admiralo Makarov tuj aprezis la ideon kaj ordonis uzi ĉiujn taŭgajn ŝipojn.
  Sed kompreneble, lasante la onidiron por misinformado, ke ĉi tiuj estas nur ekzercoj.
  Kaj tio ankoraŭ venkos la balenojn.
  La kaptilo estis simpla sed efika. Krome, la japanaj spionoj ne lasis iun ajn el Port Arthur, ili ne povis rakonti sian propran.
  Kaj la rezulto estis impona. Deko da grandaj japanaj ŝipoj tuj eksplodis kaj komencis sinki. La aliaj pafis sendistinge en ĉiuj direktoj.
  Kaj tiam aperis la eskadro Makarov, kiu jam estis pli forta ol la japanoj. Kaj furioza batalo komenciĝis.
  Rusaj obusoj estis pli kiraspenetraj kaj trafis pli precize. La ŝipoj ankoraŭ estas plenaj de pafiloj kaj maristoj, sufiĉe freŝaj. Kaj admiralo Makarov administris el malpeza krozŝipo kaj tre lerte. Krome, la japanoj kunpremis en paniko, tiel faciligante ĝin por la rusoj. Kaj la plej granda flagŝipo de la Lando de la Leviĝanta Suno subakviĝis, kaj Togolando estis apenaŭ savita de ĝi. Sed tiu ĉi admiralo estis en prosterniĝo.
  Kaj la batalo fariĝis totala batado de la japanoj. Nur simpla kaptilo, bato de la malantaŭo, decidis la rezulton de la milito surmare. Tsushima okazis male, kiam la japana floto suferis kruegan malvenkon kaj fakte ĉesis ekzisti. Jen la batalo kaj malvenko de la samurajo, laŭta, kun la morto de pli ol dek du mil maristoj kaj ne kalkulante la kaptitojn.
  La rusoj estis en speciala bato kaj pafis trafe.
  Iliaj pafiloj konis neniujn fuŝaĵojn aŭ dubojn. Kaj la japanoj fariĝis solida grego.
  La facileco de la rusa venko kondukis al la fakto, ke multaj komencis konsideri la japanan armeon senvalora. Nu, kion preni el Azio? Nu, la venko de admiralo Makarov komencis esti konsiderata ne tiel glora. Kiun li batis?
  Unu rusa soldato valoras dek japanajn soldatojn.
  Por supre, surtere, generalo Kuropatkin tute venkis, kaj eĉ kun malmulte da sango, la japanojn. Por kio li ricevis la epoletojn de la feldmarŝalo. Kaj tiam, persekutinte la samurajon, li forigis Koreion de ili. En batalo, la japanoj ankoraŭ ne havis sufiĉe da municio, kaj ili estis tute senhelpaj.
  Mikado tiam petis pacon. Rusio postulis, ke Japanio resendu la Kuril-kreston, ĝis la Hokajdo-skeleto kaj la insulo Tajvano. Tiel, Japanio estis pelita en siajn iamajn limojn.
  Kaj ili estis devigitaj pagi kompenson de miliardo da rusaj, orrubloj.
  Rusio deklaris Koreion protektorato, kaj pliigis sian influon en Manĉurio. Baldaŭ Mongolio venis sub la patronecon de Rusio. La procezo de libervola aneksado de ĉinaj teroj kaj la formado de Zheltorussia komenciĝis.
  Nature, neniu revolucio kaj sanga dimanĉo. Sur la trono estas la aŭtokrateca caro Nikolao la 2-a, kies aŭtoritato inter la homoj rimarkinde kreskis.
  Kaj ĉar ne okazis tumultoj, Rusio, evitinte la recesion de la tempoj de revolucio kaj tumulto, spertis rapidan ekonomian pliiĝon. Kaj tiel, en 1914, ĝi alproksimiĝis pli alte ekonomie evoluinta, kaj pli bone preparita, por la unua mondmilito. Kaj la loĝantaro de Rusio estis pli granda, pro la aneksado de partoj de Ĉinio kaj Koreio. Kaj la mortoprocento pro la pli bona ekonomia situacio estas pli malalta ol en reala historio, kaj la loĝantarkresko estas pli alta.
  Tiel, en cara Rusio, ĉio estas pli forta ol sen admiralo Makarov. Kaj kompreneble la Balta Floto ne estis difektita. Kaj pli da aviadiloj estis produktitaj, inkluzive de Ilya Muromets kaj Svyatogor, kaj la Luna -2-tankoj ekproduktiĝis per maŝinpafiloj kaj altrapidaj aŭtoveturejoj. La cara armeo estis tre forta.
  Admiralo Makarov estis daŭre sesdek kvin jarojn maljuna en 1914, kaj li estis nomumita por komandi la floton en la Balta Maro. Kaj la malamiko de Rusio estas multe pli aŭtoritata ol Japanio. Nome Kaiser-a Germanujo.
  Cetere, la venko super la samurajo, kune kun plusoj, havis minusojn. Japanio nun estis preta aliĝi al la milito flanke de Germanio. Do cara Rusio devis konservi konsiderindan forton en la oriento.
  La japanoj rekonstruis la floton kaj estis pretaj por venĝo. Kaj ĉi tio estas minuso en la aranĝo. Plie, Turkio estas flanke de Germanio kaj Aŭstrio-Hungario.
  Tiel, Rusio devis batali kontraŭ kvar ŝtatoj, ne kalkulante ankaŭ Bulgarion, kaj la rezulto de la milito ne estis klara.
   Tamen, Germanio ankaŭ faras militon sur du frontoj kaj faras la ĉefan baton en la okcidento.
  Batala ago de la komenco al Rusio iris pli bone ol en reala historio. Precipe, pro pli granda loĝantaro kaj pli alta nivelo de ekonomio, Rusio havis pactempan armeon ne unu kaj duonon, sed eĉ tri milionojn kaj mil regimentojn. Ĉi tio signifas, ke vi povas ĵeti pli da trupoj en batalon.
  Krome ankaŭ la ĉeesto de pli da aviadiloj, kiuj bombis la germanojn kaj iliajn aliancanojn.
  Do rusaj trupoj kaptis Orientan Prusion kaj blokis Konigsberg. Kaj la provo de Hindenburg trarompi malsukcesis. Inkluzive danke al bombadstrikoj sur germanaj trupoj.
  Kaj sur la maro dum japanoj atendas, kaj admiralo Makarov batalas kontraŭ la germanoj.
  Germanio havas la duan plej grandan floton en la mondo post Britio. Kvankam kiel kalkuli. Eble Rusio havos pli da batalŝipoj, sed ili estas disigitaj tra tri maroj, kaj la germanoj havas en unu pugno. Plie, kompreneble, ekzistas la Brita Mararmeo. Sed ankaŭ li estas disigita super kvar oceanoj. Kaj la britoj ne rapidas helpi Rusion.
  Do la balta floto, gvidata de Makarov, devos batali sole en la germanoj. Fine de aŭgusto, la vetero estas varma kaj suna.
  Ĉefadmiralo kaj Japana Militheroo en malpeza movebla krozŝipo. Ĉi tio estas lia novigo.
  Kaj la fakto, ke la ŝipanaro de malpeza krozŝipo konsistas ankaŭ el nur knabinoj.
  La knabinoj estas ĉiuj junaj, sveltaj, moveblaj kaj en unu bikino. Ili fulmas nudaj piedoj kaj nudaj, rondaj kalkanoj.
  Estas nur unu kanono po krozŝipo, sed ĝi estas dekdu-cola. Kaj la knabinoj regas ĝin majstre.
  Nataŝa, skuante siajn abdomenajn muskolojn, ekkriis:
  - Por nia glora admiralo Makarov!
  Kaj kun nuda kalkano ŝi donis en la ŝelon. Kaj lin facile puŝis la knabinoj, apogante iliajn nudajn, ĉizitajn krurojn kontraŭ la kirasa ferdeko.
  Zoja la knabino, puŝante la donacon de morto, grincis:
  - Por Nikolao la 2-a!
  Augustine notis kun sia nuda genuo:
  - Por la Patrujo - nia patrino!
  Svetlana, frapante la nudajn piedojn, aldonis:
  - Ni mortigos la germanojn!
  Kaj nun la kuglo estas puŝita en la barelon kaj la knabinoj celas ĝin al la celo. Antaŭe estas la granda germana floto. Oni kredas, ke la germana armeo estas la plej forta en la mondo. Kaj ke ŝi ne povas esti facile traktita.
  Sed tiam dekdu-cola fotilo elkraĉas ion mortigan. Kaj ĝi flugas - ĝi estas en la avangardo de la germana destrojero. Ĝi trafas la centron mem de la ferdeko, kaj la ŝipo fendetiĝas en du.
  Nataŝa krias ĉe la supro de sia gorĝo:
  - Tio estas bonega!
  Zoya konfirmas, frapante ŝiajn nudajn piedojn:
  - Ĉi tiu estas la plej alta klaso!
  Augustine grimacas la dentojn kaj aldonas:
  - Ni fiku en nova maniero!
  Svetlana agreseme rimarkis, brilante per siaj okuloj:
  - Kaj estos specifa tranĉo!
  Kaj ŝia lango estas tiel lerta.
  Denove la knabinoj, ripozigante siajn nudajn, rondajn kalkanojn, enpelas la ŝelon en la kanonon. Ili estas tre ofensive pretaj kontraŭbatali la imperian Germanion.
  Makarov kapjesas aprobe. La rusa floto estas preta por longdistanca duelo. Li havas bonegajn pafilojn kaj grandajn maristojn. Do la germanoj ricevos ĝin.
  Kaj estas ankaŭ knaboj kaj knabinoj en la ŝiparo, kiuj demandos Kaiser Wilhelm tiamaniere.
  Admiralo Makarov, ordonante, diris:
  - Koncentru la tutan fajron sur la plej proksima germana ŝipo!
  Kaj mi devas diri, ke ĝi funkciis. Kaj la rusaj kanonoj komencis detrui la krozŝipon de la Kaiser, kaj li preskaŭ tuj subakviĝis.
  Nataŝa, ĉi tiu preskaŭ nuda kapitano de unua rango en bikino, kriis:
  - Ni batu la malamikon per mortigaj!
  Zoja, frapante siajn nudajn piedojn, konfirmis:
  - Kaj kiel ni eniĝos!
  Kaj ĉi tie denove flugas mortiga konko de rusa krozŝipo.
  Svetlana krias:
  - Por Rusujo kaj la Diino Lada!
  La donaco de morto trafas la destrojeron kaj disigas ĝin en du. Kaj denove la germana ŝipo sinkas.
  Aŭgusteno, tiu ĉi ruĝhara knabino, kies kuproruĝaj haroj flirtas sur branĉo kiel proleta standardo, konfirmas:
  - Ni estas la plej precizaj knabinoj en la mondo!
  Valentina, ĉi tiu knabino en nur kalsoneto kaj kun fragaj cicoj sur la sunbrunigita brusto konfirmas:
  - Gloro al la lando de Nikolao la 2-a!
  Viktorio, knabino kun nudaj kruroj, kiuj estas sunbrunigitaj kaj fariĝas kiel ĉokolado, ekkrias:
  - Kaj gloron al la granda admiralo Makarov!
  Nataŝa, frapante sian nudan piedon, kiu estas tre gracia kaj muskola, konfirmas:
  - Kaj gloron al Makarov!
  Zoya aldonas:
  - Kaj gloron al cara Rusujo!
  Augustine, kune kun aliaj knabinoj, tiras supren alian murdan ŝelon, kriegas:
  - Kaj gloron al ĉiuj niaj prapatroj kaj rusaj dioj!
  Kaj nun la knabinoj, streĉante siajn muskolajn korpojn, pelas la pezan donacon de la morto en potencan armilon.
  Kaj tiel la belulinoj ŝarĝis dekdu-colan kanonon. Kaj nun la murda donaco de la morto estis kraĉita el la armilo. La knabinoj eĉ pugnobatis siajn nudajn, ĉizitajn krurojn pro ĝojo.
  Kaj fluginte ĵetaĵon, batalŝipo trafos la germanan imperian Germanion. Kiel rezulto de preciza trafo, eĉ tia grandega ŝipo prenis kaj dividiĝis en tri partojn.
  La knabinoj levis la manojn kaj kriis:
  - Por la lumo de la komunismo de la reĝoj!
  Jen Nataŝa denove ordonas. Kaj la knabinoj ordigas per siaj nudaj, ĉizitaj kruroj. Kaj ili trenas alian, tre mortigan konkon.
  Aŭgusteno kantis:
  - Ni tre forte trafos la malamikon!
  Svetlana kun ĝojo aldonis:
  - Nia admiralo Makarov estas sportestro!
  Nataŝa aldonis, grincante per siaj dentoj:
  - Ĉio estos kvazaŭar ĉe ni -
  Li estas Kaiser Wilhelm sentalenta!
  Kaj la knabinoj, ripozante sur siaj nudaj, rondaj kalkanoj, apogis sin kaj tiris la mortigan donacon de la morto.
  Kaj tial li estis puŝita per nudaj piedoj en la postaĵon de la pafilo. Ili ŝargis kaj komencis direkti.
  Nataŝa kantis kun entuziasmo:
  Monomakh demetis sian ĉapon,
  Mi gratis la supron de mia kapo!
  Zoja aldonis, frapante sian nudan piedon:
  - Elektra ŝargo,
  Pafas en la kanonon!
  Kaj nun la mortodonaco sendita de la knabinoj flugas kun sovaĝa muĝado. Kaj tiam konko kiel lupaneto en la centro mem de la batalŝipo. Kaj kiel ĝi estos ĝisfunde frakasita. Ankaŭ li prenos kaj dividos en duonon. Kaj ŝprucos en ĉiuj direktoj.
  Kaj vezikoj kun fontanoj iros. Kaj ĝi tute eksplodos en flamojn.
  La knabinoj laŭvorte krias pro ĝojo. Kaj piedpremas per siaj nudaj, ĉizitaj kruroj. Kompreneble, eĉ la timinda Kaiser-Germanio povas esti venkita kun ili.
  Admiralo Makarov memfide gvidas la batalon. Liaj ŝipoj lerte manovras kaj startas atakojn kontraŭ la germanoj de reĝo Vilhelmo.
  Ankaŭ Nataŝa kuras tre rapide. Ŝiaj rozkoloraj, nudaj kalkanoj flagras kiel magio kaj tre belaj gamboj de knabinoj. Kaj ankaŭ aliaj inaj militistoj, la malsupraj membroj estas bonaj.
  Ili denove veturas la kuglon en la barelon. La floto de la Kaiser estas iom kaosa. Liaj ŝipoj malhelpas unu la alian malgraŭ la granda nombro da ili.
  Admiralo Makarov uzas sian floton lerte. La fajro estas koncentrita sur la ĉefa flagŝipo. Kaj li falas sub la batojn.
  Krom la admiralo, estas nur unu viro sur la malpeza krozŝipo - la knabo Olezhka. Li aspektas malgranda, sed lerta, kaj liaj nudaj, infanecaj kalkanoj flagras ree kaj ree.
  Jung estas konata ekde la Rusa-Japana Milito. Pli ol dek jaroj pasis, kaj li ankoraŭ restas infano. Sed estis li, kiu savis la admiralon kaj la ŝiparon "Petropavlovsk", ĉar li distris la mariston de la stirilo, kaj li iomete movis la stirilon, kaj la minmordo ne estis mortiga.
  La knabo estis blokita en la aĝo de dek jaroj, sed li estis tiel rapida, ke pli ol unu knabino ne povis daŭrigi kun li kaj estis tre forta.
  Li ankoraŭ estis tenita en la kajuto, kvankam la knabeto povis kapti unu japanan generalon el la akvo kaj ricevis krucon pro tio.
  Sed ĉar li estis ankoraŭ infano, tiam formale li ankoraŭ estis listigita en la kajuto.
  Sed la knabo en batalo faris la plej gravan laboron - li donis la koordinatojn de la pafado kaj la knabinoj ne maltrafis.
  Admiralo Makarov rimarkis:
  -Hej-jes, bone farite eterna knabo! Mi devos pendigi al li mendon por ĉi tio.
  Anastazio, kapitano de la unua rango, rimarkis:
  - Kaj transdonu lin al oficiro!
  Makarov kapjesis:
  - Nedireblas!
  Kaj denove sekvas mortiga pafo kaj ĉi-foje la germana flagŝipo sinkas. Kaj miloj da maristoj de Kaiser saltas en la akvon. Ĉi tio estas vere frakasa bato.
  La knabo ĝojkrias. Fakte, li plenumas la mision. Plenkreskulo el la dudekunua jarcento devas ellabori la senmortecon prezentitan de la rusaj Dioj-demiurgoj. Kaj li devas esti dekjara knabo dum cent jaroj.
  Servante en ĉi tiu tempo de cara Rusio. Kaj nur tiam kreski ĝis dek du jaroj. Komence, fariĝi denove infano ŝajnis kiel interesa ideo. Sed esti en 1904, sen televido, Interreto, komputilo, telefono, inteligenta telefono, tekkomputilo, ktp, ne estas tiel bonega. Precipe se vi ankaŭ loĝas en kazerno, kaj ĉiuj konsideras vin knabo, kun la taŭga sinteno. Vere, fizike vi estas tre forta knabo, kaj multe pli rapida ol ordinara homo, kaj plej grave, ili ne povas mortigi vin - vi jam ricevis senmortecon kaj devas ellabori ĝin.
  Kaj kian potencon vi havas super viaj samuloj! Infanoj, ja, respektas kaj tre eĉ respektas forton kaj lertecon.
  Kaj Oleg fariĝis kajutknabo danke al siaj neinfanaj fizikaj kapabloj.
  Dek jarojn aĝa, vi ankoraŭ estas muko, kaj kompreneble ili ne vere volis preni lin eĉ kiel kajubon. Sed Oleg prenis kaj facile fleksis la ungojn per siaj manoj kaj denaro. Tio impresis la kapitanon de la unua rango, kaj li konsentis preni la junan heroon al sia ŝipo.
  Kaj la maristoj baldaŭ komencis respekti la nekutime fortan kaj rapidan knabon, kiu levis grandajn pezojn kaj batalis ĉiujn en siaj brakoj. Krome, Oleg ankaŭ plonĝis tre profunde, longe restis sen aero, kaj ne timis la malvarmon. Li kuris nudpiede kaj en pantaloneto en ajna vetero kaj eĉ ne ternis. Kaj liaj nudaj piedfingroj estis tiel tenacaj kaj lertaj. La knabo eĉ povus uzi ilin por levi ankron sur ĉeno, aŭ pendi renverse.
  Kaj en kolerego, la knabo povis disĵeti dekon da maristoj kaj levi pezan armilon super sian kapon.
  Do Oleg gajnis universalan respekton kaj li ŝatis ĝin. Li restis, kvankam tre forta, sed knabo.
  Kaj nun li celis la pafilon, apogante siajn nudajn, rondajn kalkanojn sur la metalo.
  Kaj zumis:
  -Nia fiera "Varyag" ne kapitulacas al la malamiko, neniu volas kompaton!
  La floto de la caro montris altan aerakrobatikon. Kaj liaj konkoj tre bone falis.
  Admiralo Makarov faris multon por trejni maristojn kaj oficirojn. Lia eskadro estis forta. Kaj la militistoj estas altkvalitaj.
  Jen batalŝipoj "Slava", "Suvorov", "Borodino", "Oslyabiya", "Aleksandro la Tria", "Nikolai la Unua" - ili batalis tre efike. Kaj iliaj skipoj pafis precize.
  Sed kompreneble, ili ne povis direkti kiel knabo de la dudekunua jarcento.
  Kaj ili ne havis tiom multe da knabinoj surŝipe.
  Olezhka, celante la pafilojn al la celo kaj ripozante sur siaj nudaj, infanecaj piedoj, kantis:
  - Dio gardu la reĝon,
  Forta suvereno...
  Reĝu por gloro
  Gloro al ni!
  Kaj Nataŝa, pafante kaj flagrante nudajn kalkanojn, kukis:
  Reĝu pro timo de malamikoj,
  ortodoksa caro...
  Kaj la tuta nudpieda teamo de knabinoj en bikinoj koruso:
  Reĝu por gloro, por nia gloro!
  Kaj la knabinoj denove alportas donacojn de morto, de tre murda forto, kaj mallevas la ŝipojn de la Kaiser, dum zumado gaje kaj fervore:
  - Pro la patro-reĝo
  mi naskos heroon!
  Kaj kiam la batalo komenciĝas -
  Mi fariĝos Baba Satano!
  ... ĈAPITRO 6.
  Kaj en Afganio, tre kruelaj kaj sangaj bataloj kun la Mujahideen daŭris.
   La milito inter Rusio kaj Afganio estis batalita ĉiurapide ...
  Natasha pafis al la soldatoj de la Islama Imperio, laŭvorte falĉante ilin kaj zumante ...
  Estu ĉiam la suno
  Ĉiam estu ĉielo...
  Estu ĉiam panjo -
  Mi estu ĉiam!
  Kaj la knabino kun la nudaj piedfingroj ĵetos murdan obuson al la afganoj. Kaj la amaso de la soldatoj de la islama imperio rompiĝos.
  Zoya ankaŭ pafas kaj zumas:
  - Gloro, vi gloro, vi estas nia Tero!
  Niaj indiĝenaj arbaroj kaj kampoj!
  En la Nomo de la Plejaltulo,
  Vi estas nia kara, sankta familio!
  Kaj per siaj nudaj piedfingroj li ankaŭ ĵetos ion mortigan al la talibano.
  Jes, la militistoj de la islama imperio talibano alfrontis gravan problemon.
  Ruĝhara Aŭgusteno daŭre falĉis la talibanojn kaj kriis, falĉante iliajn vicojn:
  - Mi estas la plej forta en la mondo!
  Kaj kiel li ĵetas la donacon de morto per siaj nudaj piedfingroj de la mortiga forto, disŝirante malamikojn.
  Kaj Svetlana ankaŭ decidis aldoni ion murdan al la malamikoj kaj detrui la korpon.
  Kaj tiam li kukas:
  - Gloro al mia Patrujo!
  Kaj li ankaŭ ĵetos donacon de neniigo per siaj nudaj piedfingroj de detrua potenco.
  Ĉi tiuj knabinoj estas nur teruraj.
  La inaj militistoj prenis Afganion kaj blatoj flugas de la islama imperio.
  Natasha, pafante al la afganoj kaj falĉas ilin, notis:
  - Ni laŭdos Dion per la Nomo de Svarog!
  Kaj kun nudaj piedfingroj, ĝi lanĉos la mortigan donacon de neniigo.
  La knabinoj estas vere pinta aerobatika indikilo.
  Zoja premis la butonon de la bazuko kun sia skarlata cico, frapis la talibanon kaj knaris:
  - Por USSR!
  Kaj ankaŭ Aŭgusteno prenos kaj trafos la islamajn trupojn. Kaj li frakasos la maskon de la afganoj kaj grincos:
  - Sed vivi kiel antaŭe, sed vivi laŭ Breĵnev!
  Mi estas stulta, mi estas muta, mi ne povas!
  Kaj kun nudaj piedfingroj, li denove lanĉos ion ege mortigan. Ĉi tiu estas la knabino.
  Kaj ankaŭ Svetlana estas tre batalema ŝtelo en la batalo. Kaj li batalas senespere. Kaj ĝi kapablas fortranĉi la amason de progresantaj aktivuloj de la islama talibana imperio.
  Kaj la knabino muĝas:
  - Gloro al la komunismo de Svarog!
  Kaj la ceteraj konfirmas:
  - Gloro al komunismo!
  Elizabeto pafas al la malamiko. Kaj li ankaŭ uzas nudajn piedfingrojn. Ŝi havas bonan tankon, kapablan trapiki kontraŭulojn tra kaj tra. Kaj ĉi tiu knabino devas esti dirita, ĝuste
  superklaso.
  Kaj ŝi pafas kaj frapas la kontraŭulojn.
  Kaj zumas:
  - En la venko de la senmortaj ideoj de komunismo,
  Ni vidas la estontecon de nia lando...
  Kaj la ruĝa standardo de nia patrujo,
  Ni ĉiam estos sindone fidelaj!
  Catherine ankaŭ pafas ĉe la malamiko, batas lin tra kaj tra, kaj trarompas la turojn de la maŝinoj. Tiam li kriegas:
  - Gloro al la komunismo de Lada!
  Kaj li ankaŭ uzas nudajn piedfingrojn.
  Elena ankaŭ pafas al la afganoj. Batas la islaman imperion. Trafrapas ŝin tra kaj traen, kaj kriegas:
  - Nia afero pravas!
  Kaj Eŭfrosino ankaŭ tre kapablas puŝi malamikojn. Kaj zumas:
  - En la nomo de bonegaj ideoj! La fiulo estos venkita!
  Kaj ankaŭ kiel li palpebrumas al siaj partneroj.
  Kaj la tanko de Elizabeto saltos. Kaj ni premu la afganajn trupojn. Kaj ĝi estis sovaĝa.
  La knabinoj kantis kaj muĝis:
  - Ni estas la plej fortaj en la mondo!
  Kaj denove ili tre bone pafis.
  Ĉi tiuj estis la knabinoj - kion vi bezonas!
  Kaj ili impete batis la afganajn malamikojn.
  Sur la ĉielo, knabinoj ankaŭ ricevis al la talibano.
  Anastasia Vitmakova, malkonstruante aviadilojn, pluiris al teraj celoj. Ŝi frakasis ilin kaj kriis:
  - Ni estas bravaj knabinoj, bravaj. kuraĝa,
  Niaj knaboj estas tre belaj, buklaharaj!
  Ni draŝas ilin varme
  Kaj tiam ni kraĉos, super la maldekstra ŝultro!
  Akulina Orlova, fikaj kontraŭuloj, eldonis:
  - Dum survoje!
  Kaj ŝi faligis la afganojn per siaj nudaj piedoj.
  Mirabela Magnitnaya ankaŭ terenbatis la talibanajn trupojn kaj gruntis, montrante siajn dentojn:
  - Estos multaj venkoj!
  Kaj ŝiaj nudaj piedfingroj ekmoviĝis.
  Ĉi tiuj estis la knabinoj - nur superklaso!
  Alenka kaj ŝia teamo kontraŭbatalis la talibanon. Kaj ĝi aspektis tre karisma.
  La knabinoj tenis la defendon kaj ĵetis donacojn de detruo al la progresantaj militistoj de la islama imperio kun nudaj piedfingroj.
  Alenka cedis la neniigan donacon per sia nuda kalkano kaj kantis:
  -Aleka, ŝi verŝas larmon de feliĉo!
  Anyuta ĵetis la donacojn de la morto per siaj nudaj piedfingroj kaj knaris:
  - Kiel ŝia animo kantas gusli!
  Alla ankaŭ batis la bazukan butonon per sia skarlata cico kaj donis:
  - Ĉapo, guto, guto, kaj la bluaj okuloj de Alenka, larmoj falas sur la lancon!
  Maria eksplodis per siaj nudaj piedfingroj kaj knaris:
  - Ĝuste sur la lanco! Kaj la mumio!
  Ankaŭ Olimpio ridos, kaj malkovris siajn perlajn dentojn.
  Ŝi estas knabino de malofta beleco kaj ĉarmo.
  Samtempe, la militisto ridas kaj kriegas:
  - Gloro al la reĝoj de komunismo!
  Kaj kun nuda kalkano cedos al la murda donaco de la morto.
  Marusya ankaŭ entuziasmas batali ...
  Kaj skribaĉas ĉe afganoj kun granda intenseco de maŝinpafiloj. Kaj ĵetas la donacojn de morto kun nuda kalkano.
  Kaj li diras:
  - Por granda komunismo!
  Matryona ankaŭ batas la soldatojn de la islama imperio. Falĉas ilin kun granda intenseco. Kaj ekkrias palpebrumante:
  - Por elstaraj venkoj!
  Alenka agreseme deklaras, falĉante la malamikon:
  - Nia Rusio estas la unua kaj la plej granda!
  Kaj li ankaŭ ĵetas per la nuda piedo la murdan donacon de neniigo.
  Anyuta ridante deklaras, fortranĉante la vicojn de la afganaj soldatoj:
  - Gloro al la Ruĝa Armeo!
  Kaj denove ĵetas al la malamiko, mortigan donacon de neniigo.
  Kaj Alla komencos disbati kontraŭulojn kiel eble plej baldaŭ. Kaj ankaŭ ŝiaj nudaj piedfingroj superfortas malamikojn.
  Kaj la donaco de la morto ĵetita per nudaj piedoj flugas.
  Kaj nun Maria ankaŭ estas tre batalema knabino en batalo. Kaj ŝiaj pafoj estas tre precizaj kaj trafas la malamikon kun garantio.
  Kaj ĉi tiu knabino ankaŭ estas de batala naturo.
  Pafas sin kaj kriegas:
  - Gloro al la epoko de komunismo!
  Olimpikoj pafas al la malamiko. Falĉas la afganojn kaj ridete diras:
  - Gloro al nia Patrujo!
  Kaj denove ni draŝu la talibanojn.
  Kaj kun nudaj piedfingroj ĵeti donacojn de morto al kontraŭuloj.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj en la Ruĝa, aŭ pli ĝuste la rusa armeo.
  Kaj ili pafas al la malamiko specife trafis lin.
  Marusya ankaŭ pafas al la malamiko. Kaj li tre bone faras ĝin.
  La knabino krias je la supro de siaj pulmoj:
  - Gloro al la KPSS! Gloro al Kliĉkov!
  Kaj palpebrumas kun siringaj okuloj.
  Kaj denove li ĵetas la donacon de detruo per siaj nudaj piedoj. Ĉi tiu knabino estas nur bonega.
  Maroussia estas bela, kaj preskaŭ nuda.
  Matryona ankaŭ pafas al la malamiko, kaj tre precize. Ĝi eniras ĝin kaj grincas, nudigis la dentojn:
  - Ĉielo kaj Tero - mia amo!
  Kaj ankaŭ la knabino trempos la malamikon helpe de nuda kalkano de siaj kruroj.
  Knabinoj amas mortigi - ĉi tiuj estas knabinoj!
  Stalenida ankaŭ intense batalas kontraŭ la talibano.
  Kaj ĉi tiu knabino lanĉos raketon al la soldatoj de la islama imperio. Kaj kiel li disŝiros amason da brunaj, barbaj soldatoj. Jen knabino - ni diru nur kion vi bezonas.
  Stalenida kukis:
  - Por la Patrujo - Sovetunio!
  Veroniko ankaŭ batalas urĝe kun siaj malamikoj. Kaj ĵetas la murdajn donacojn de morto per nudaj piedfingroj.
  Kaj samtempe la knabino krias:
  - Por granda komunismo!
  Viktorio batalas. Do ŝi premis siajn nudajn, sunbrunigitajn piedojn sur la lanĉilon kaj batis la afganojn kiel ŝi faris. Ŝi frakasis ilin kaj kukis:
  - Fidu mian Patrujon!
  Kaj Serafim trafos la malamikon. Kiel li kuŝigos lin kaj detruos la amason da ĉinoj, bojante:
  - Por nia Patrujo!
  Ĉi tiuj knabinoj estas nur miraklo.
  Oleg Rybachenko ĉi tiu senmorta knabo ankaŭ batalas kune kun la knabinoj. Li estas reala, kaj la plej bonega batalanto en la mondo.
  Knabo dehakas afganajn soldatojn per glavoj kaj ĵetas donacojn al ili per la nudaj piedfingroj de infanaj piedoj.
  Kaj jen li kantas:
  - Se la fortikaĵo estas survoje,
  La malamiko konstruis ...
  Estas necese preteriri de la malantaŭo -
  Prenu ŝin sen pafo!
  Kaj denove la knabo kaj la knabino kune kun li Margarita kiel fajfi.
  Kaj la korvoj, ricevinte koratakon, falas sur la kapojn de la afganaj soldatoj.
  Margarita Korshunova tranĉas la talibanon per glavoj, ĉi tiu impeta knabino grincas:
  - Gloro al la reĝoj de komunismo!
  Kaj denove li svingas la nudan piedon, kaj ĵetas venenajn kudrilojn kontraŭ malamikojn.
  Ĉi tiuj infanoj estas veraj monstroj.
  Oleg Rybachenko, skribaĉante kontraŭulojn, ĉar li donos:
  - Se nur estus, la kapo estas sendifekta!
  Ni baldaŭ estos en Kabulo,
  Tio estas ĉio!
  Margarita konfirmis tion, ekstermante kontraŭulojn:
  - Jes, ni estos en Kabulo!
  Kaj kiel li prenos kaj fordonos la donacon de morto per sia nuda kalkano.
  Ĉi tiuj infanoj estas veraj monstroj.
  Kaj ili batalas kiel junaj herooj. Kvankam ili aspektas nur dekdujaraj. Sed ili aspektas nur kiel infanoj.
  Nun la Kalifo de Afganio fariĝis tia monstro, ke ili timigas infanojn per ĝi. Kiel antaŭe estis tempo, ili estis timigitaj de Hitler. Kaj ĉi tio, kompreneble, ankaŭ estas interesa kaj logika.
  Kaj la afganoj kelkloke sukcesis enpenetri en taĝikan teritorion.
  Tial ili estas afganoj kaj estas fortaj en nombro.
  En la okupataj vilaĝoj, la trupoj de la islama imperio prenis kaj senhezite decidis vipi ĉiujn virinojn kaj infanojn kaj bati ilin sur la kalkanoj per bastonoj, kaj simple ŝlosi la plenkreskulojn en grenejo kaj bruligi ilin. Efektive, ili estas danĝeraj, kaj la afganoj ne bezonas laboron. Kaj almenaŭ virinoj povas esti seksperfortitaj. Kaj la viroj prenis ĉiujn kaj puŝis ilin en la grenejon. Kiu rezistis
  tiuj surloke estis pafitaj. Ĉiuj adoleskantoj, kies antenoj jam trarompis, estis ankaŭ ĵetitaj en la fajron kune kun plenkreskaj viroj. Fakte, ĉi tiuj jam povas esti en milito.
  Ili prenis la talibanon kaj ekbruligis ĝin. Kaj la viroj estis forbruligitaj vivaj. Kaj knaboj ne pli aĝaj ol dek kvar kaj ĉiuj virinoj, sendepende de aĝo, estis senvestigitaj kaj vipitaj.
  Kaj poste kun bambuaj bastonoj por bati sur la kalkanoj. Pluraj pli junaj infanoj kaj pluraj maljunulinoj reĵetis siajn hufojn de la dolora ŝoko. Aliaj estis batitaj tiel ke ili ne povis leviĝi.
  Kaj iliaj nudaj piedoj estis ŝvelintaj.
  Tiam la talibano levis ilin kaj pelis ilin per bajonetoj en ilia direkto. Ĉi tiuj estas kruelaj estaĵoj.
  Kaj tiel nova ordo komenciĝis sub talibana regado.
  Kaj ĉi tio estas nur la komenco.
  La afganoj havas multoblan avantaĝon en la infanterio, sed ilia aviado estas multe pli malforta kaj la kvalito de ekipaĵo kaj pezaj armiloj estas malpli kaj pli malbona. Multaj talibanaj tankoj estas faritaj el ligno. Kaj ĉi tio ne aldonas potencon al ili.
  Ĉi tie Gerda en sia aŭto tre impete detruas la militistojn de la islama imperio. Kaj terenbatas ilin kun granda intenseco. Kaj ŝia pafilo funkcias.
  Gerda batis la piedojn de la kontraŭulo per la nudaj piedfingroj kaj pepis:
  - Gloro al la tempoj de komunismo de la germanoj!
  Charlotte ankaŭ pafis per siaj nudaj piedoj kaj knaris:
  - Gloro al la herooj de komunismo!
  Kristina prenis ĝin kaj trafis la malamikon, premante la butonon per skarlata cico kaj knaris:
  - Kaj gloron al nia Patrujo!
  Kaj Magda trafos la malamikon per siaj nudaj piedfingroj kaj knari:
  - Nia Patrujo havas rolon dum jarcentoj!
  Kaj ĝi ankaŭ trafos la malamikon.
  Kaj ĉi tiuj batalas belulinoj - super kaj hiperklaso.
  Militistoj de la plej larĝa profilo kaj de la batalprovo.
  Albina kaj Alvina, batalpilotoj de la GDR, ankaŭ draŝas la talibanon.
  Kaj ili faras ĝin kun granda entuziasmo.
  Kaj ili uzas nudajn piedfingrojn.
  Albina faligas afganan aviadilon sur la ĉielo kaj kriegas:
  - Por komunismo en evoluintaj landoj!
  Alvina faligis la aviadilon per la nudaj piedfingroj kaj aldonis:
  - Kaj ankaŭ evoluanta!
  Ĉi tiuj estis vere knabinoj - kion vi bezonas!
  Kaj ili disbatas la talibanojn. Kaj tiam afganaj aviadiloj erarvagas sur la ĉielo.
  Kaj tiam ili ŝanĝas al teraj celoj.
  Kun ili kaj Helga, ankaŭ tre bela blonda knabino.
  Kaj batis la malamikon.
  Kaj li tranĉos la aviadilon per siaj nudaj piedfingroj kaj kukos:
  - Por granda komunismo!
  Kaj Albina trafos afganan aŭton, bruligos ĝin kaj aldonos:
  - Por la plej grandaj vastaĵoj!
  Kaj Alvina fortranĉos la talibanan atakaviadilon kaj donos:
  - Por la diino Hera!
  Kaj li ridos.
  Ankaŭ Helga, ne tro longe pripensinte, frakasas la afganojn kaj muĝas:
  - Gloro al nia granda Patrujo!
  Kaj ĝi tre bone faligas malamikojn.
  Kaj Natasha kaj ŝia teamo estas koleregaj.
  Ili ekstermas la talibanojn en grandaj amasoj. Kaj samtempe ili zumas:
  Ni loĝas en la lando de nia patro
  Nepoj de Rod kaj Lada lumaj infanoj!
  - Kaj flugas sur flugilhava ĉevalo,
  Rusujo el foraj jarmiloj!
  Ankaŭ Zoya trafos la malamikon per siaj nudaj piedfingroj kaj elparolos:
  - Por Rusujo, en kiu regas la Rusaj Dioj!
  Aŭgusteno aldonis ridetante, disbatante siajn malamikojn. kaj uzante nudajn kalkanojn por tio:
  - Por USSR!
  Kaj ankaŭ kiel la pafo aldonos premante la ruĝan cicon sur la bazuka butono.
  Kaj Svetlana ankaŭ specife detruas malamikojn.
  Kaj ankaŭ uzas nudajn piedfingrojn. Kaj falĉas la amason de afganoj.
  Samtempe li kantas:
  - Ni loĝas sur la Tero de nia patro,
  La nepoj de Svarog estas gloraj infanoj!
  Nataŝa premante la butonon de la bazuko kun rubena cico kaj batante talibanan tankon, elsendis:
  - Kaj ni flugas sur flugilhava ĉevalo,
  Ni estas en foraj jarmiloj!
  Zoya fortranĉante en eksplodoj de afganoj. Kaj amasigante kadavrojn de la soldatoj de la islama imperio, grincis:
  - Rusujo ridis,
  Kaj ŝi ploris kaj kantis...
  En ĉiuj epokoj, tial ŝi estas Rus!
  Augustine, skribaĉante la malamikojn, tre agreseme notis, ĵetante obuson per sia nuda kalkano:
  - Ni estos la plej fortaj en la mondo!
  Kaj ankaŭ kiel bati la talibanon. Kaj tuj tuta linio falĉos ilin.
  Kaj Svetlana ankaŭ ekstermas la militistojn de la islama imperio. Kaj kun nudaj piedfingroj de detrua potenco li ĵetas donacojn kaj kantas:
  - Gloro al la epoko, kredu komunismon,
  Mi kredas, ke ni ne havos pacifismon!
  Kaj la knabino premos la butonon de la bazuko sur la fraga cico kaj tute disblovos ĝin.
  Kaj jen aliaj belulinoj batalas.
  Ekzemple, Jane Amstrong. Oni devas ankaŭ rimarki, ke estas tre interesa kaj batalema belulino.
  Detruas la atakantajn afganojn kaj grincas:
  - Do venos la somero!
  La knabino pafis al la talibano, detranĉis ilin kaj kukis:
  - Por la Patrujo kaj libereco ĝis la fino!
  Gertrude ankaŭ trafis la malamikon. Pafis tankon de afganoj kaj grincis:
  - Por granda komunismo!
  Kaj Malanya lanĉos ion detruan ĉe la malamiko. Disblovos ĝin kaj grinaros:
  - Mi iras al la herbo!
  Kaj Monica batos la malamikon per io mortiga kaj pepo, grikantante per la dentoj:
  - Mi rigardos en la klaran ĉielon kaj komprenos, ke mi vivas!
  Jane prenis ĝin kaj kukis:
  - La sonorilo sonoros en la ĉielo!
  Gertrudo enpuŝis la malamikon kaj knaris:
  - La pluvo torente verŝos!
  Kiel Malanya puŝas en la malamikon kun krio:
  - Mi iras al mia infanaĝo!
  Monica pafis al la afganoj, kraŝis la aŭton de la malamiko kaj kantis:
  - Somera pluvo estas malantaŭ mi!
  Ĉi tiuj knabinoj estas nur bonega miraklo!
  Nataŝa agreseme rimarkis, pafante kontraŭ malamikoj kaj manĝaĵoj:
  - Ni estas la grandaj militistoj de Svarog!
  Kaj li ĵetos per siaj nudaj piedfingroj al la malamiko mortigan donacon de morto.
  Zoya prenis kaj eksplodis al la malamiko kun aŭtomata eksplodo. Ŝi tranĉis lin kaj knaris:
  - Por Rusujo de Svarog!
  Kaj ŝi ĵetis la donacon de neniigo per siaj nudaj piedfingroj.
  Ankaŭ Aŭgusteno trafos la malamikon. Kaj kun nudaj piedfingroj, li ĵetos la murdinton donacon de neniigo. Disŝiris la malamikon kaj knari:
  - Por la movado al komunismo!
  Kaj Svetlana ankaŭ shugan ĉe la malamiko. Kaj vigle estingu la malamikon. Kaj ŝi prenos sian nudan kalkanon kaj trovos peregan donacon de morto. Kaj multaj malamikoj frapos.
  Kaj tiam la knabino kantos:
  - Ni aspektas plej batalantaj,
  Mi fariĝis knabino, tre mojosa!
  Ĉi tiuj estas la knabinoj - nur bonegaj.
  Natasha metas sin en tre batalema maniero.
  Sed ankaŭ Oleg Rybachenko senespere batalas.
  Kaj la knabo tranĉas la afganojn per glavoj kaj knaroj:
  - Gloro al la epoko de komunismo!
  Kaj kun nudaj piedfingroj li ĵetas la mortigan donacon de la morto.
  Ĉi tiu knabo estas nur bonega.
  Kaj Margarita Korshunova plene batas la malamikojn. Kaj per siaj nudaj piedfingroj li pereigas la malamikojn.
  Tiam li kriegas:
  - Mi estas bonega knabino!
  Kaj denove, kun nudaj fingroj, li lanĉos akrajn kaj venenajn ludojn ĉe la malamiko.
  Kaj tiam la infanoj prenos ĝin kaj fajfos. Kaj la amaso da korvoj tuj miregiĝas kaj falas sur la malamikojn, trapikante ilin. Kaj la kranioj fariĝas plenaj de truoj.
  Ni metu ĝin tiel en batala maniero, iris la malmuntado.
  Kaj infanoj objektive batalas kaj senmortaj.
  Oleg Rybachenko kantis, hakante la talibanojn en pecojn.
  Ĝi estis tiel bela
  Homo fariĝis sklavo de la kolektivo!
  Kaj denove, kun nudaj piedfingroj, la knabo sendos mortigan donacon de morto al siaj malamikoj sen multe da ceremonio. Ĉi tio vere estas murdinto.
  Oleg Rybachenko prenis kaj kantis:
  - Tion, tion, tion, ni kunportas katon!
  Kaj denove, kun nudaj piedfingroj, la buĉado trafos la malamikon. Kaj ĉi tio estas tre agresema.
  Margarita, disbatante malamikojn kaj falĉante ilin per bone celitaj pafoj, elsendis:
  - Gloro al la epoko de la rusa komunismo!
   Kaj denove ĵetis la mortigan donacon de morto al la malamiko per ŝiaj nudaj piedfingroj .
  Jen la infanoj denove prenos kaj fajfos. Kaj amaso da korvoj falis sur la kapojn de la afganaj soldatoj. Tiel iris ilia tuta ekstermado.
  Kaj la infanoj estas plenaj de entuziasmo kaj deziro vere batali.
  Alenka pafas al la malamiko kaj bipetas:
  - Por nia Patrujo!
  Kaj li ĵetos la donacon de morto per nudpieda, ĉizita kruro.
  Ni diru nur, ke ĉi tiuj knabinoj tre batalas.
  Anyuta skribaĉas ĉe la malamiko kaj krias surde:
  - Por nia granda Patrujo.
  Kaj kun nuda kalkano elĵetos tion, kio alportas pereon kaj morton.
  Kaj Alla estingas malamikojn per eksplodoj. Falĉas multajn afganojn, kaj kun nudaj piedfingroj ĵetas grenadojn kaj knaras:
  - Por novaj grandaj venkoj!
  Kaj ankaŭ kiel ĝi trafos la mortigan eksplodon.
  Sed Maria ankaŭ faligas malamikojn per mortiga falĉilo. Kaj kun nuda kalkano li ĵetas ion tre detruan al la malamikoj. Kaj bruligante ŝiajn dentojn diras:
  - Rusio estos la ĉampiono!
  Kaj ankaŭ la Olimpikoj venkos la malamikon per granda energio. Kaj li faligos sur la malamikon mortigan pugnon, aŭ sledmartelon. Kaj li ankaŭ uzos nudajn piedfingrojn.
  Kaj ĝi krios:
  - Por la plej sankta Rusujo!
  Kaj nudas ŝiajn dentojn en rido.
  Maroussia ankaŭ estas en batalpozicio kaj kriegas, nudigante siajn dentegojn:
  - Mi disŝiros vin de la talibano!
  Kaj kun nudaj piedfingroj, li ĵetos la plej murdan donacon de morto.
  Kaj Matryona tuj trafos siajn malamikojn kvazaŭ. Kaj ĉi tio vere faros ŝin senti malbone. Kaj en la ĉerko de Matryona li veturigos multe da talibanoj. Kaj knari, dentoj malkovritaj:
  - Mi estas la plej batalema en la mondo!
  Kaj li ridos.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj ĉi tie - la voĉo de belulinoj estas klara.
  Stalenida ankaŭ disbatas kontraŭulojn, ekstermas afganojn kaj muĝas:
  - Por la granda amaso de rusaj dioj!
  Kaj li ankaŭ ĵetos granaton per siaj nudaj piedfingroj.
  Kaj ĝi disŝiros la amason de la talibano.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj - la plej alta klaso kaj super.
  Veroniko fikas la afganojn kaj krias:
  - Por nia Patrujo!
  Kaj denove ŝiaj nudaj piedfingroj tranĉis la talibanan aŭton.
  Viktorio detruas islamajn soldatojn. Li falĉas ilin kvazaŭ oblikve kaj agreseme ridetas, diras:
  - Ĉar nia Patrujo estas senfina!
  Kaj kun nudaj piedfingroj, li denove ĵetas la donacon de morto.
  Kaj Serafmoj ankaŭ estas muĝahidino kiel lupaneto. Kaj el la bazuko li kraĉos la donacon de morto premante butonon kun skarlata cico.
  Jen li - batalanta virino.
  Kaj ronronas:
  - Gloro al la epoko de komunismo!
   Kaj Alicio kaj Angeliko ankaŭ batalas. Ĉi tiuj knabinoj estas kaŝpafistoj. Kaj ili pafas al afganoj kun granda murda forto.
  Kaj ili trafis ĝuste en celon kun kolosa precizeco.
  Samtempe, Alico muĝas:
  - Mi estas la plej forta en la mondo!
  Kaj kun nudaj piedfingroj, li prenos kaj lanĉos la donacon de neniigo, ekstermante la afganojn.
  Kaj Angeliko trafos ankaŭ la islaman armeon. Kaj apliki nudajn piedfingrojn. Kaj li premos la ellasilon per la skarlata cico de sia brusto kaj murmuros:
  - Gloro al mia mondo!
  Kaj ankaŭ kiel li ekridis.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj, ĉiuj knabinoj estas knabinoj.
  Alice zumas agreseme kaj aktive, pafante al la malamiko:
  - Gloro al nia tero,
  Ni ĉiuj estas popoloj - familio!
  Kaj ankaŭ Alico ĵetos murdan obuson per siaj nudaj piedfingroj.
  Kaj Angeliko ankaŭ draŝas malamikojn. Kaj kun nudaj piedfingroj li ĵetas la donacojn de morto.
  Samtempe la ruĝhara knabino kantas:
  - Gloro al nia USSR!
  Kaj ŝia nuda kalkano ĵetas mortigan obuson.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj - ruĝharulo kaj blondulino.
  estas tiom da aferoj en ĉi tiuj knabinoj kaj tiel specialaj, malvarmetaj kaj lojalaj.
  Stalenida, pafante al la malamiko, kaj farante bone celitajn pafojn per siaj nudaj piedfingroj, ofensive ruis:
  - Por Rusujo kaj libereco ĝis la fino!
  Ŝi denove premis la butonon kun la rubena cico sur sia brusto.
  Stalenida knabino estas tre leporhundo kaj malvarmeta. Kaj ŝi havas tiom da pasio kaj volo kun forto.
  La knabino kantis:
  - Stalino estas milita gloro,
  Stalino de nia junulara flugo...
  Batalado kaj venkado per kantoj
  Nia popolo sekvas Stalin!
  Veroniko, pafante al la Muĝahidinoj kaj aktive ekstermante ilin, grincis:
  Batalante kaj venkante per kanto,
  Nia popolo sekvas Stalin!
  Viktorio, pafante al la talibanaj trupoj, pepis:
  - Ni ricevis la plej grandajn flugilojn,
  Granda kuraĝo estas donita al ni...
  La kolektiva biena abundo de Stalin,
  Gloro al la sovetia lando!
  Kaj la knabino ĵetis per sia nuda piedo la mortigan donacon de la morto.
  Seraphima, falĉante la ĉinojn sen plia prokrasto, eldonis:
  Stalino batalas gloro,
  Stalino de nia junulara flugo...
  Batalado kaj venkado per kantoj
  Nia popolo sekvas Stalin!
  Stalenida prenis ridetante, zumante:
  - Batali kaj venki per kantoj,
  Nia popolo sekvas Stalin!
  Kaj tiel la militistoj vere eklaboris pri ekstermado de afganoj sen nenecesaj aroganteco kaj tumulto. Oni devas diri, ke ili estas tre batalantaj belulinoj.
  Stalenida pepis, malkovris la dentojn:
  - Batali kaj venki kun la kanto,
  Nia popolo sekvas Stalin!
  Ĉi tiuj estas la batalantaj knabinoj ĉi tie.
  Veroniko rimarkis ridetante:
  "Estos nia venko en la sankta milito.
  Kaj ŝi elŝovis sian langon.
  Jen kiel la knabinoj estas ĉi tie - nur la plej alta kaj plej mojosa ili havas.
  Viktorio notis, palpebrumante al la knabinoj:
  - Jen nia lasta kaj decida batalo!
  Kaj denove, kiel bati la malamikon.
  Kaj li enfosigos lin per siaj nudaj piedfingroj.
  Ĉi tiuj knabinoj estas simple bonegaj.
  Kaj la knabinoj kiuj amas vere tiom batali.
  Stalenida siblis:
  "Kaj estas bagatela por la talibano esti en ĉerko!
  Viktorio konsentis kun tio:
  - Jes, estu! Kaj ĉi tiu supera kalifo estas multe pli danĝera ol Hitler!
  Veroniko konsentis kun tio:
  - Jes, li havas multe pli da soldatoj!
  Seraphima notis malbonon, falĉante eksplodojn de ribeluloj:
  - Laŭ nombro li volas preni!
  Stalenida memfide parolis:
  - Vi ne mensogos!
  Kaj ekbrilis per perlaj dentoj.
  Tiam ŝi ĵetis obuson de detruo per siaj nudaj piedfingroj de mortiga forto.
  Viktorio rimarkis ridetante, montrante siajn dentojn:
  - Gloro al komunismo!
  Kaj denove ĵetis la mortigan donacon de la morto per ŝiaj nudaj piedfingroj.
  Veroniko trafis la malamikon kaj kriis:
  - Gloro al komunismo kaj nia partio!
  Seraphima notis:
  - Kaj gloron al la afero de Lenin!
  Kaj sendis la donacon de neniigo al la malamiko.
  Kaj jen kiel ili disiĝis, ĉi tiuj knabinoj. Kaj tiel la talibanoj estas batitaj.
  Alenka, falĉante la afganajn soldatojn, notis kun kolerego:
  - Por la plej altaj atingoj de komunismo!
  Kaj denove flugas granato ĵetita de nudaj piedfingroj.
  Kaj tiel Anyuta agas tre agreseme kontraŭ la malamiko.
  Kaj falĉas malamikojn per detrua premo. Detranĉas ilin kiel rikoltilo. Kaj kriegas:
  - Por la gloro de Sovetunio!
  La batalanta Alla de la talibano draŝas kaj kriegas:
  - En la nomo de Perun!
  Kaj li ankaŭ ĵetos mortigajn donacojn al la malamiko kun nudaj piedfingroj.
  Agresema Maria notis, falĉante kontraŭulojn:
  - Por la regado de Sovetunio!
  Kaj, ankaŭ, kun nudaj piedfingroj, ĝi donos mortigan donacon de morto.
  Kaj Olympiada trafos la malamikojn kaj krios:
  - Por la Patrujo ĝis la plej alta venko!
  Kaj ankaŭ ŝiaj nudaj piedoj sendos mortigan donacon de neniigo.
  Ĉi tio estas knabino - ni diru - ultra!
  Kaj Matriona prenis la muĝahidojn, kaj ni mortigu ilin. Kaj ŝi agis kun grandega premo.
  Kaj la militisto kantis samtempe:
  - Ni estas premataj de la jugo de la hordo!
  Kaj Marusja, fikante kontraŭulojn kaj falĉante ilin kiel mortiga falĉilo, jeligis:
  - Nin skuas la jugo de bastardo!
  Kaj Olimpio, detranĉante la talibanan malbonon, grincis:
  - Sed ĝi bolas en niaj vejnoj,
  Alenka, pafante al la malamiko, aldonis:
  - La ĉielo de la slavoj!
  Kaj Anyuta pepis ridetante:
  - Kaj de la marbordoj,
  Ĝis la glacia Kolyma!
  Ruĝharulo Alla memfide aldonis:
  - Ĉio ĉi estas nia Tero,
  Ĉio ĉi estas ni!
  Maria, pafante al kontraŭuloj, aldonis:
  - Ĉio ĉi estas ni!
  Kaj per ĵeto de siaj nudaj piedfingroj, ŝi disĵetis amason da talibanoj.
  Ĉi tiuj estas la batalantaj knabinoj. Kaj en ili, ni diru, la premo estas bonega.
  Alenka notis, ridante en pugno:
  - Gloro al la epoko de komunismo!
  Anyuta aldonis ridante:
  - Gloro al Lenin!
  Alla, pafante ĉe la Muĝahidinoj, eldonis:
  - Pioniroj tie kaj tie,
  Ili kantas kanton al Lenin!
  Kaj ĵetis obuson per ŝiaj nudaj piedfingroj de mortiga forto.
  Ĉi tiu estas tia batalema knabino, Maria. Kaj li premas la talibanon per kolosa premo.
  Kaj ili estas laŭvorte forbalaitaj per balailo.
  Maria, skribaĉante la malamikojn, grincis:
  - Ni estas pioniroj - filinoj de komunismo!
  Kaj denove, ĝi ĵetos grandan parton da eksplodaĵoj al la malamiko.
  Olimpikoj notis, fortranĉante la malamikon kiel herba rikoltilo:
  - Mi estas superklasa militisto!
  Kaj ŝiaj nudpiedaj, ĉizitaj kruroj estas kiel fikado de la talibano, kolosa kaj detrua.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj. Ni nur diru, ke ili estas bonegaj.
  Alenka notis:
  - Ni estas pioniroj kaj ni kantas kantojn al Lenin!
  Anyuta korektis:
  - Ne, ni estas komsomolanoj! Kaj ni kantas kantojn al Stalin!
  Alla agreseme notis, pafante al la malamiko:
  -Ni povos fini la malamikon,
  Kaj estos unua ferio!
  Kaj Maria pafis al la malamiko, falĉas la malamikon kaj la amaso da afganoj trempis.
  La knabino grincis, ridetante:
  - Por Rusio kaj spaco!
  Olimpio ridis surde kaj palpebrumis.
  - Por nia granda patrujo!
  Kaj kun nudaj piedfingroj, li ĵetos la donacon de morto kun murda forto.
  Maroussia ridis, kaj agreseme notis:
  - Por la venko super la talibano.
  Matryona ridis kun aplomo:
  - Gloro al USSR! Kaj gloro al la CPSU!
  Kaj kiel montros la lango!
  Ĉi tiuj knabinoj estas bonegaj.
  Kaj Oleg Rybachenko batas la talibanon per glavoj kaj muĝoj:
  - Por la granda USSR!
  Kaj per siaj nudaj piedfingroj, la knabo shugan ĉe la malamiko.
  Kaj ĉipas:
  - Gloro al la epoko de komunismo!
  Margarita tranĉas la afganojn kaj krias:
  - Por nia Patrujo!
  Kaj kun nudaj piedfingroj, la knabino lanĉos venenajn pinglojn. Kaj la gorĝojn de la Mujahideen ili engluiĝos.
  Kaj la knabino kantos:
  - Mia granda komunismo estos kun ni!
  Kaj la infanoj denove fajfos kaj miloj da svenitaj korvoj ramis la kraniojn de la afganoj.
   ... ĈAPITRO 7.
  Aleksandr Lukjanenko kaj aliaj kaptitoj promenas laŭ la vojo.
  La vojo estas longa. Infansklavoj, perdinte sian volon pro la sono de muziko, moviĝas aŭtomate.
  Ĝis nun, nur foje estas io malsama ol la ĝangalo ĉirkaŭe . Ekzemple, paro da turoj kun pafarkistoj. Sed ankaŭ ĉi tiuj pafarkistoj estas infanoj. La sklavinoj ricevis nur duonhoron por ripozi kaj ebriiĝis.
  Tiam ili denove moviĝis. Nur la muzikistoj ĉe la sakŝalmoj ŝanĝiĝis. Kaj la knabino kaj la knabo eniris la kaleŝon kaj ekdormis.
  Kaj la junaj sklavoj vagis. Kaj la freneza profesoro daŭre mense forpelis la rakonton en sia kapo;
  Post la morto de la flagŝipo kaj gravaj perdoj, la germanoj komencis retiriĝi. Iliaj ŝipoj, konservante la ŝajnon de ordo, moviĝis reen. Kaj la rusaj ŝipoj nun pafis postsekvante.
  Kaj la batalo estis fakte venkita, kvankam la balta eskadro estis kontraŭbatalita fare de preskaŭ la tuta aro de Kaiser Germanio. Kaj ĉi tiu estas la dua, aŭ preskaŭ la dua floto en la mondo.
  Eble la rusa floto jam fariĝis pli multnombra ol la germana, sed ĝi estas fragmentigita trans kvar oceanoj, kaj ĉi tie Germanio havis preskaŭ ĉiujn siajn fortojn.
  Kaj ŝi perdis kontraŭ la genio de Makarov.
  La knabino, frapante per la nudaj piedoj, multe tumultis. Ilia krozŝipo, sen bremsi, moviĝis malantaŭ la germanoj. Kaj la knabo Oleg Ribaĉenko direktis la pafilon al la celo kun la infanaj piedoj kontraŭ la fero. Kaj tiam ŝelo bruis de la eterna infano.
  Kaj alia germana batalŝipo disiĝis. Kaj oni devas diri - la atingo estas bonega.
  Nataŝa kantis, ludante per siaj abdomenaj muskoloj:
  - Plej Granda Ekflugo, Ekskursu!
  Zoya estas knabino kun bela figuro kaj ora hararo, rimarkis:
  - Mi faras plenan turnon!
  La inaj militistoj vere ŝtelis ĉi tie!
  Aŭgusteno frapis siajn nudajn piedojn sur metalo kaj pepis:
  - Por la granda admiralo!
  Oleg iam batalis kun la japanoj. Fakte, nur unu grava batalo okazis al ili, danke al simpla sed majstre efektivigita kaptilo.
  Ĝuste tiam la knabo alportis la obusojn, sed persvadis lin, ke li ankaŭ ricevu pafon. Kaj kiel li pafis, ke la japana krozŝipo tiam disiĝis. Ĝi estis konsiderata akcidento, sed la knabo ankoraŭ estis premiita.
  Kaj Oleg Rybachenko komencis kolekti premiojn.
  Ĉi-foje li povis kalkuli je io pli serioza. Ekzemple, sur ora kruco de Sankta Georgo kun pafarko. Kaj ĉi tio estas ankoraŭ la plej alta premio en la cara armeo por ordinara soldato, sed ankoraŭ kabano-pafisto.
  Kaj ankaŭ la knabinoj certe ricevos premiojn.
  Jen kiel la rusa floto atingas la germanon. Kaj laŭvorte pafas la malamikon movante.
  Svetlana kantis, ridetante per la dentoj kaj palpebrumante:
  - La rusa falko ekflugu en la ĉielon,
  Mi kredas, ke Rusio kun la caroj leviĝos denove!
  Nataŝa kantis kun entuziasmo:
  - Rusujo denove leviĝos! Rusio denove leviĝos!
  Kaj denove la knabinoj repuŝos kaj batos kiel nudaj piedoj. Kaj la venonta batalŝipo estos malkonstruita.
  La belaĵoj estis donitaj al la germanoj surmare tre fame. Kaj la ŝiparo de la Kaiser forfluis dum longa tempo. Kaj ili piedbatis lin, piedbatis kaj piedbatis lin.
  Okazis ludo de rekaptado.
  Zoja, ĉi tiu knabino en bikino, skuante siajn nudajn krurojn, muĝis:
  - Por la Patrujo kaj libereco ĝis la fino!
  Augustine, frapante sian nudan piedon, aldonis:
  - Batigi korojn unuvoĉe.
  Kompreneble, la Kaiser-Germanio estis detruita surmare. Sed surtere, la germanoj de Wilhelm ricevis la unuan numeron. Kaj ili tiel agreseme sur siaj kornoj. Kaj de la ĉielo ili estis bombitaj de la timindaj "Ilya Muromtsy" kaj "Svyatogor" - la plej potenca aviadilo en la mondo. Kaj surtere ili disrompis Luna-2-tankojn.
  Elizabeto kaj Catherine rajdis kune en ĉi tiu malgranda tanko, kaj pafis de du maŝinpafiloj en unu akso.
  La tanko evoluigis rapidecon de ĝis kvardek kilometroj je horo sur la aŭtovojo, kaj vojaĝis dudek kvin kilometrojn laŭ la vojo. Kaj ĉi tio donis al li la ŝancon sukcese manovri, kune kun la timinda rusa kavalerio.
  Evitinte revolucion kaj tumulton, la cara imperio havis pli altajn indicojn de industria produktado kaj povis regi la serian produktadon de la Prokhorov-tanko, la plej unua maŝino de ĉi tiu speco en la mondo.
  La malavantaĝo de la tanko estis ĝia maldika kiraso, nur kontraŭ kugloj. Sed la avantaĝo estas la klinita formo de la aranĝo de ŝtalaj folioj, kaj oftaj ricochets.
  Do "Luna" -2 tute ne estas sendefenda kiel oni povus pensi unuavide.
  Kaj ĝia malgranda grandeco faras ĝin relative malmultekosta fabriki.
  La milito kun la germanoj estas ankoraŭ de manovra naturo. Ankoraŭ ne ekzistas frostigitaj frontlinioj, kaj tial malpezaj kaj moveblaj tankoj estas tre taŭgaj. Krome, ankoraŭ ne ekzistas aliaj landoj en la mondo.
  Elizabeto pafas, premante la ellasilon per sia nuda knabineca kalkano kaj muĝas:
  - Por la granda Rusujo!
  Catherine pafas al la malamiko, kaj ofensive notas:
  - Por caro Nikolao la 2-a!
  La reĝo estas vere populara ĉe la homoj. Sanga dimanĉo ne okazis, Rusio venkis Japanion, kaj nun memfide batas la germanojn.
  La cara armeo ja estas forta kaj kun alta batala spirito.
  Ankaŭ la salajroj altiĝas kaj la situacio de laboristoj pliboniĝas.
  Iom antaŭ la milito, honore al la tricenta datreveno de la Romanov-dinastio, caro Nikolao la 2-a kompleze reduktis la labortagon al dek kaj duono horoj. Kaj la tagojn antaŭ ferioj kaj sabato ĝis la oka. Plie, ĝis ok horoj, virina labortago estis reduktita kaj personoj malpli ol dudek unu jarojn maljunaj kaj pensioj estis pliigitaj.
  Do la homoj estas feliĉaj kun la reĝo-patro. Nur malgranda parto de la intelektularo deziras parlamenton kaj politikajn reformojn.
  Ankoraŭ ekzistas terposedantoj, sed ili interkonsentas kun la kamparanoj. Do la ekstera grandeco de Rusio - kompensas la limigitan liberecon.
  En Ortodoksismo tamen okazas ankaŭ kelkaj ŝanĝoj. Aparte, fruktodonaj jaroj, kaj la disvastigita enkonduko de traktoroj, kaj mineralaj sterkoj, irigacio kaj terkonigo - solvis la problemon kun pano kaj viando. Salajroj pliiĝis, kaj prezoj estas stabilaj - la rublo estas, finfine, orsubtena.
  Kaj la Ortodoksa Eklezio aboliciis fastadon antaŭ Kristnasko kaj malstreĉis aliajn manĝlimigojn. Kaj ĉi tio ĝenerale estis pozitive ricevita. Multaj judoj kaj islamanoj volonte akceptis ortodoksecon, kiu fariĝis pli kaj pli facila.
  Ankaŭ en cara Rusio la morteco pro malvarmumoj malpliiĝis, precipe inter infanoj. Kaj ĉi tio ankaŭ pliigis la aŭtoritaton de la aŭtoritatoj.
  Do cara Rusio kreskas, kaj la milito daŭras sukcese. Brusilov agis pli sukcese kontraŭ la aŭstroj ol en reala historio, kaj Przemysl estis prenita rekte, evitante sian sieĝon kaj perdojn.
  La provizo de la cara armeo estis bona, kaj la trupoj memfide antaŭeniris, kaj samtempe estis nombra supereco. Do realiĝis la plej optimismaj antaŭvidoj.
  La germana floto suferspertis gravajn perdojn kaj lasis mizera.
  Kaj la rusa eskadro daŭrigis bombadi Konigsberg.
  Natasha kaj ŝia teamo ankaŭ partoprenis en tio.
  La knabinoj draŝis siajn kanonojn kaj kantis:
  -Kaj en la stelaj altaĵoj, kaj monta silento,
  En la maro ondo kaj furioza fajro!
  Kaj furioza kaj furioza fajro!
  Zoja kaj la aliaj knabinoj tiris supren, ripozante sur siaj nudaj kalkanoj, mortiga ŝelo kaj pepis:
  - Por la novaj landlimoj de la carismo!
  Kaj la ilo prenis kaj krevigis. Priskribante altan arkflugon. Kaj ĝi bruis tiel, ke ĝi levis tutan germanan baterion.
  Aŭgusteno ridetante kantis:
  - Nia caro batalas gloron,
  Nia caro estas la flugo de la juneco!
  Batalante kaj venkante kun ŝaŭmo,
  Nikolao kondukas nin al komunismo!
  Svetlana memfide konfirmis, pafante el pli malgranda pafilo:
  - Nikolao kondukas nin al komunismo!
  Kaj tiel la knabinoj disiĝis, nur plena hororo.
  Kaj ili pafas konfesi tre trafe kaj eĉ murde. Jes, neniu povas rezisti tiajn homojn.
  Nataŝa komentis ridante, rikanante la dentojn, kiam la baterio de alia Kaiser flugis supren en la aeron:
  - Muziko ludas, tamburoj batas,
  La Reĝo de Germanujo estas kondukata al la tombejo!
  Zoja diris agreseme, palpebrumante siajn bluajn okulojn:
  - Ni venkos, mi certe scias,
  Knabinoj promenas sur vastaj kampoj...
  Kaj estu la planedo samtempe floranta paradizo,
  Por eduki la posteulojn de la nobeluloj!
  Kaj la knabino palpebrumis al siaj nudpiedaj kunuloj. Ili fajfis unuvoĉe.
  Kaj ĉi tiuj estas vere tre amuzaj knabinoj.
  Kaj la frappovo de la dekdu-cola pafilo funkciis. Kaj ŝi disbatis la malamikon el la imperia Germanujo.
  La senŝeligado de la eskadro Makarov, kaj poste la atako kun la helpo de kelkcent malpezaj tankoj "Luna", kiuj por pluvivebleco estis pendigitaj per pliaj kirasoj kaj iliaj pafiloj ne plu estis prenitaj. Kaj Kuropatkin, kvankam iom maljuna, ankoraŭ estas aglo, kaj la heroo de la ŝtormo de Konigsberg. Aŭdaca fulmo de rusaj trupoj kaj konvinka venko.
  La falo de Königsberg ŝokis la germanojn. Eĉ post la provoko, la eniro de Turkio en la militon ne helpis ilin. Kaj Germanio mem ankoraŭ estis batita sur la Marno. Kaj ruliĝis for de Parizo.
  La pozicio de Aŭstrio-Hungario iĝis kritika. La slavoj en ĝiaj vicoj dizertis kaj kapitulacis en centoj da miloj. Kaj la ceteraj trupoj el germanoj kaj hungaroj mortis sub la batoj.
  La reĝa armeo estis multe plimultita. La germanoj ankaŭ estis batitaj kiam ili provis striki en Varsovio. Ili estis renversitaj fare de superaj rusaj trupoj.
  Kaj ili veturis al Okcidento.
  La germanoj retiriĝis kaj moviĝis en la orienton, kolapsante la fronton. Ses germanaj trupoj estis urĝe ĵetitaj en la sudon, sed estis tro malfrue.
  La rusoj jam prenis Krakovon kaj ĉirkaŭis Budapeŝton. Kaj tiam estis ankaŭ Bulgario, kiun la germanoj provis persvadi al si, deklaris militon kontraŭ Turkio.
  Kaj ĝi rezultis eĉ pli malbona kiam, sentante ke la germanoj estas kaput, Italio atakis Aŭstrio-Hungarion. Kaj kio estas plej malagrabla, Japanio, ofendita de la rusoj, atakis la germanajn havaĵojn en la Pacifiko.
  Vere, ŝi estis iom malfrue, ĉar la plej multaj el la germanaj kolonioj jam estis kaptitaj de admiralo Kolĉak, kiu tre sukcese komandis la Pacifikan eskadron.
  Do Japanio denove restis kun nazo, deklarante militon al Germanujo kaj kun granda prokrasto.
  Sed aliflanke, ŝi ne malfermis duan fronton kun Rusio.
  La germanoj komencis translokigi soldatojn en la orienton. Sed la aliancanoj profitis la malfortiĝon de la germanoj kaj lanĉis ofensivon en Belgio.
  Kaj ili ekpaŝis antaŭen.
  La situacio estis komplikita pro tio, ke Aŭstrio-Hungario efektive disiĝis kaj ne plu proponis seriozan reziston. Kaj la germanoj alportis siajn soldatojn en batalon en unuoj kaj suferis malvenkon post malvenko.
  Tanko "Luna" -2 montriĝis tre sukcesa. Liaj manovroj en la malantaŭo de la germanoj estis detruaj. Kaj la reĝa kavalerio estis la plej bona en la mondo.
  Kaj ĉio estis administrita ege lerte kaj estis minimuma konfuzo. La cara armeo avancis kaj prenis urbon post urbo.
  Jam Kuropatkin alproksimiĝis al Oder, kaj Brusilov ĝenerale trarompiĝis al Vieno.
  Kaj Aŭstrio-Hungario kapitulacis.
  La germanoj ĉe la Oder provis organizi pli-malpli solidan defendon. Sed ili ne tre bone sukcesis.
  Kaj en la okcidento, la aliancanoj prenis Bruselon - alia grava atingo de la koalicio.
  Tiam Kaiser Wilhelm ekkomprenis ke lia pozicio estas senespera kaj petis pacon.
  Kaj la 25-an de novembro 1914, malamikecoj ĉesis sur la rus-germana fronto. Nur rusaj trupoj jam ĉirkaŭis Berlinon.
  Ekzistis ankaŭ paro da bataloj surmare, finante la floton de la Kaiser.
  La milito finiĝis en kelkaj monatoj. Sed Turkio ankoraŭ ne estas venkita.
  Kaj la rusaj trupoj transiris al ĝi.
  Kaj Oleg Rybachenko flugas el Baltiko per aviadilo. Kaj donita lia fenomena precizeco, la knabo estis metita ĉe la 12-cola pafilo de la batalŝipo Potemkin.
  En ĉi tiu rakonto, la tumulto de la maristoj ne okazis. Kaj la batalŝipo, anstataŭ la malĝoja gloro de ribelulo, gajnis al si militan gloron.
  La otomana eskadro, kompreneble, ne estas kiel la germana en ĉiuj aspektoj.
  La knabo, eĉ sur la maro, sukcesis pafi nur kelkajn fojojn, mallevigante turkajn ŝipojn.
  Kaj tiam estis la postkuro.
  Kaj aŭdaca surteriĝo en Istanbulo.
  Krom Oleg Rybachenko, la knabinoj ankaŭ surteriĝis.
  Nataŝa, Zoja, Augustina, Svetlana kuris sur la turneo, flagrante nudpiede, rondaj kalkanoj.
  Kaj skribaĉis sur la otomanoj.
  La knabo havis du sturmpafilojn en siaj manoj, kaj pafante precize, kantis:
  - Pioniro de ĉiuj gotoj,
  Ni dronigos ĉiujn kiel katoj!
  Nataŝa konfirmis kun furiozo, pafante:
  - Kompreneble ni dronos!
  Kaj ŝia nuda kalkano ĵetis la donacon de morto. Ĉi tiuj knabinoj estis nur promenanta detruo.
  Zoya, en melodia maniero, pugnobatante la turkojn, notis:
  - Dio estas kun ni!
  Augustine, fortranĉante la turkojn, notis:
  - Kaj ĉi tiu Dio estas Blanka!
  Svetlana, frapante la nudan piedon tra la makzelo de la Osman, murmuris:
  - Nia Dio estas la plej blanka en la mondo!
  Nataŝa, skribaĉante sur la turkoj, ekparolis:
  - Ĉio ĉi estas nia Tero, ĉio ĉi estas ni!
  Kaj ĵetis alian obuson de detrua forto per ŝiaj nudaj piedfingroj.
  Zoya, skribaĉante sur la otomanoj, eldonis:
  - Por Patrino Rusio!
  Kaj kun nudaj piedfingroj ŝi denove ĵetos ion mortigan.
  Tiam Augustine piedbatis, per io detrua, premante la butonon de la memfarita bazuko per sia skarlata cico, kaj knaris:
  - Por la Patrujo, nia patrino!
  Kaj Svetlana aldonis, disbatante la malamikon kaj tranĉante per glavoj:
  - Por la sankta Patrujo!
  Kaj la knabino montris sian langon.
  Ĝi vere estis ekstreme batalema teamo. Kontraŭ kiuj malamikoj ne povas rezisti.
  Kaj Istanbulo falis, kaj Turkio kapitulacis eĉ antaŭ la Nova Jaro.
  Oleg Rybachenko ricevis la ŝultrojn de kapitano de la tria rango, kio faras knabon de ĉirkaŭ dek jaroj aspekti ne malbona. Cetere, li estis kiel li mem en la aĝo de dek jaroj, sed fakte li estas granda infano, kaj ne aspektis tiel nano. Ĝi estis preskaŭ metro kaj duono en ĝi. Pli precize unu metron kvardek kvin centimetrojn.
  Konsiderante, ke ankoraŭ ne ekzistas generacio de akceliloj, Oleg Rybachenko povus pasi por adoleskanto. Kaj do ili donis al li oficiron. Kaj ankaŭ post la fino de la milito, li persone ricevis el la mano de imperiestro Nikolao la 2-a la Sanktan Georgan Krucon el oro kaj kun diamantoj kaj pafarko. Kaj ĉi tiu estis la plej alta kaj nova soldatpremio en tiu tempo.
  Oleg Rybachenko estis simple feliĉa. Ĉi tio estis granda venko kaj kruta.
  La cara Rusio kaj la aliancanoj dividis Turkion. Kaj ŝi malaperis de la mapo de la mondo.
  Malgranda Azio, la nordo kaj centro de Irako, la markolo kaj Istanbulo iris al Rusio. Ricevis malmulte da turka tero en Balkano kaj Bulgario. Sirio iris al Francio. Palestino kaj parto de Saud-Arabio al Britio, same kiel suda Irako, kiun la britoj sukcesis kapti.
  Tiel, Britio iĝis pli fortaj kolonioj, prenante la germanojn por si.
  Rusio ricevis de la germanoj la regionon Klaipeda, Poznan, Danzig, parton de la tero apud la Oder. Kaj plus pli kaj kompensoj.
  Plejparte Rusio ricevis el Aŭstrio-Hungario. Krakovo kaj la teroj eniris la regnon de Pollando, Galegio kaj Bukovino al Rusio. Ĉeĥoslovakio kaj Hungario fariĝis reĝlandoj gvidataj de Nikolao la 2-a kaj ankaŭ en Rusio. Ekestis ankaŭ Jugoslavio - formale sendependa, sed vasalo de Rusio. Rumanio ankaŭ konsentis pri la patroneco de Rusio, kontraŭ Transsilvanio.
  Sendependa Aŭstrio iĝis tre malgranda. Kaj Italio ankaŭ ricevis ion .
  Francio reakiris tion, kion Germanio antaŭe prenis de ŝi, same kiel Danio.
  Plie, parto de la germanaj teroj estis provizore okupita.
  Ĉiuj ricevis multon. Rusio prenis la germanajn koloniojn en la Pacifiko, krom kelkaj insuloj transdonitaj al Japanio. Namibio iĝis angla kolonio, aŭ pli ĝuste parto de la sudafrika regado.
  Ĝi konvenis al ĉiuj. Riparoj estis la plej kontestata temo. Rusio postulis grandan parton por si.
  Iel ĉi tie oni atingis kompromison.
  Venis la tempo por paco. Sed malgrandaj militoj estis ankoraŭ batalitaj. Precipe Rusio, Britio kaj Francio decidis unue dividi Saud-Arabion, kiu jam estis detranĉita.
  La milito tie estis mallonga kaj facila.
  Oleg Rybachenko kaj la knabinoj vere kuris nudpiede en la dezerto dum kelka tempo kaj kaptis la ŝejkon - la gvidanton de la rezistado.
  Kiam ili kaptis, post pasema batalo, la knabinoj igis lin kisi siajn nudajn kalkanojn.
  Poste venis la milito kun Irano. Rusio kaj Britio ankaŭ dividis ĉi tiun landon. Ĝi ankaŭ estis tre interesa ideo.
  Oleg Rybachenko kaj Natasha kun teamo de knabinoj atakis Iranon.
  La knabo tranĉis per siaj glavoj, forblovante la kapojn de la persoj kaj diris:
  - Gloro al la epoko de la granda tagiĝo!
  Nataŝa rimarkis, rikanante siajn dentojn kaj skuante siajn skarlatajn cicojn:
  - Gloro al caro Nikolao la 2-a!
  Zoja, dehakante la persojn kaj ĵetante obusojn per la nudaj piedfingroj, grincis:
  - Gloro al nia Patrujo!
  Kaj la nuda, ronda kalkano de la knabino ĵetis pizon de morto.
  Augustine batis nin per rubena cico sur la bazuka butono kaj eksplodis:
  - Gloro al Brusilov!
  Svetlana, ĵetante pezan obuson per la nudaj piedfingroj, kaj agreseme rikanante, kuĝis:
  - Por la Granda Lada!
  La knabinoj alprenis la iranan armeon ĝisfunde.
  Kaj tiam la tankoj iris en batalon.
  Ĉi-foje pli peza tanko desegnita de la filo de Mendelejev per kanonoj.
  Elena, Elizaveta, Ekaterina kaj Euphrosinia rajdas ĉi tiun tankon.
  Kaj kompreneble la knabinoj estas nudpiedaj kaj en bikinoj.
  Ili rajdas al si kaj zumas:
  - Rusa vodko kion vi faris,
  rusa vodko - vi ruinigis min!
  Rusa vodko, haringo por tagmanĝo!
  Bona por amuzo - malfacile por postebrio!
  Kaj de la ĉielo, Albina premos la pedalon per sia nuda kalkano kaj faligos pli da bomboj sur la kapojn de la armeo de la ŝaho kaj Ilja Muromets -3. Kaj tiam neniu povas rezisti.
  Divo Irano estis venkita ludeme.
  Kaj ili ankaŭ dividis la nordon, la centron kaj parton de la marbordo. Post tio, Rusio finfine akiris la longe atenditan aliron al la Hinda Oceano.
  Sed la historio de la militoj ankoraŭ ne finiĝis.
  ... ĈAPITRO 8.
  La eposa batalo kun la talibano daŭris. Kaj nun la talibanoj atakas rusajn trupojn laŭ ĉiuj perimetroj.
  Kaj la Rusa Armeo forpuŝas ilian ofensivon. Kaj estas furioza batalo.
  Natasha donas turnon kaj ĵetas obuson kun siaj nudaj piedfingroj de mortiga forto. Disŝiras kontraŭulojn kaj muĝas:
  - Gloro al la epoko de Rusaj Dioj!
  Zoya ankaŭ batalas kun malamikoj, pli ol memfide. Falĉas kontraŭulojn kaj muĝas:
  - En la nomo de Granda Rusujo!
  Kaj ankaŭ, kun nudaj piedfingroj, lanĉos la donacon de morto.
  Jen kiel ĉi tiuj knabinoj tre lerte eklaboris.
  Ankaŭ Aŭgusteno, pafante tre bone celitan fajron al la malamiko kaj ĵetante grenadojn per la nudaj piedfingroj, muĝis:
  -Por la granda USSR!
  Kaj Svetlana batalas kun la Mujahideen, batante ilin en vicoj, muĝas:
  - Por malvarmeta Rusujo!
  Kaj kun nuda kalkano cedos al la murda donaco de la morto.
  Ĉi tio estas teamo de knabinoj naskita por mortigi la talibanojn. Kaj ne nur la talibano.
  Nataŝa ridis kaj, pafante al la Mujahideen, prenis kaj jeligis:
  - Gloro al USSR!
  Kaj kun nudaj piedfingroj, kiel komenciĝos la murdisto.
  Zoya, daŭrante pafi al la soldatoj de la islama imperio, ofensive eldonis:
  - Gloro al nia armeo!
  Kaj per nudaj piedoj ĵetos la detruon.
  Kaj Aŭgusteno draŝas kontraŭ la afganoj kaj kuas:
  - Gloro al nia Patrujo!
  Kaj kun nudaj piedfingroj komencos detruo.
  Svetlana ankaŭ dispremas malamikojn, batas ilin kun kolero kaj krias:
  - Por la sankta komunismo de USSR!
  Ĉi tiuj estas la knabinoj, kiuj batalos konscience. Kaj ili batalas kaj venkas.
  Alenka tre forte batalis kaj ĵetis mortigajn donacojn per siaj nudaj piedfingroj.
  Kaj la knabino kukis:
  - Por komunismo!
  Anyuta tre bele pafis al la malamiko, kaj per sia nuda kalkano trafis la talibanon kaj knaris:
  - Por la Rusujo de komunismo!
  Alla tre modeste kaj aktive batalis. Kaj nudaj piedfingroj piedbatis kun mortiga forto.
  La knabino grumblis:
  - Por la komunismo de USSR!
  La knabino Maria prenis kaj turnis, falĉis la afganojn kaj grumblis:
  - Por nia Patrujo!
  Kaj kun nudaj piedfingroj, ŝi lanĉis mortigan forton.
  Olimpikoj ankaŭ donis bone celitan turnon kaj falĉis multajn malamikojn. Kaj la knabino kukis, skuante la piedojn per la nudaj piedfingroj kaj jeligis:
  - Por nia Patrujo!
  Marusia batalas kun la sovaĝa kolerego de kato, kaj pafas al la afganoj. Kaj amase detruas ilin.
  Kaj la knabino muĝas:
  - Estas tre mojosa!
  Matryona tre precize trafas la muĝahidinojn, kaj falĉas kiel spiketoj. Ĉi tiu estas la knabino.
  Kaj muĝas al si kun rulo:
  - Por tre bona komunismo!
  Stalenida ankaŭ batalis kun sovaĝa kolerego kaj fortranĉis la talibanon. Jen ŝi estas tia batalema virino.
  Kaj ŝi tre trafe skribaĉis ĉe la malamiko.
  Stalenida zumis:
  - Gloro al la epoko de komunismo!
  Ĉi tiuj estas la batalantaj knabinoj, kiuj montriĝis ĉi tie. Kaj tre bela kaj batalema.
  La militisto donis eksplodon al la malamiko. Ŝi falĉis amason da afganaj trupoj kaj knaris. Por Rusio kaj libereco
  fini.
  Veroniko, pafante al la talibano, martelis ilin per raketoj kaj knaris:
  - Gloro al komunismo!
  Viktorio, pafante al la kuraĝaj kaj heroaj militistoj de Alaho, pepis:
  - Por la Patrujo!
  Ĉi tiuj estas la knabinoj la plej suko kaj beleco. Tre belaj kaj batalantaj knabinoj. Kaj ili havas enorman potencon. Kaj tiaj batalantaj knabinoj
  kaj dispremas kaj draŝas, disbatante la afganojn.
  Seraphima ankaŭ skribaĉis ĉe la malamiko, batante la talibanon kun sovaĝa forto.
  Kaj la knabino ĵetis mortigajn donacojn de morto al la malamiko per siaj nudaj piedfingroj.
  Ĉi tiuj knabinoj estas nur bonegaj.
  Alenka skribaĉis ĉe la afganoj, kaj falĉis malamikojn tre agreseme.
  La militisto kukis, fortranĉante la militistojn de la islama imperio.
   Kaj blekis:
  - Por la Patrujo - nia patrino!
  Anyuta estas tre aktiva en skribaĉado kun malamikoj kaj falĉado de malamikoj kun sia forto. Kaj per la nudaj piedfingroj, ŝi ĵetis detruan kaj kolosan forton.
  Kaj la knabino pepis:
  - Gloro al komunismo!
  Kaj nia skarlata cico por la butono de la bazuko kaj ekbruligis la tankon.
  Ĉi tie batalante Alla dispremas la malamikon kun granda furiozo. Kaj pafas kaj malsekigas ekstermante la Mujahideen.
  Ĉi tiuj knabinoj estas tre belaj kaj batalado fariĝis herooj.
  Batalanta Alla en la lando funtoj kun sovaĝa furiozo.
  Ĉi tio estas la milita vojo de la knabinoj. Kiuj fariĝis tre eĉ batalantaj. Kaj ili tre agreseme disbatis la talibanojn.
  Batalanta Maria tre dispremita kun sovaĝa forto, kaj detranĉis ĉiujn kiel razilo.
  Kaj kun nudaj piedfingroj, la knabino ĵetis grenadojn de detruo. Kaj la knabino disŝiris multajn malamikojn.
  Ĉi tie denove, la Olimpikoj estas en batalo. Kaj denove detruas la mujahideen. Kaj denove, kun nudaj piedfingroj, ŝi forĵetis ĝin kun murdo kaj detruo.
  Kaj ĝi estos malĝentila kaj tre agresema.
  Kaj la Olimpikoj komencis batali kaj cedis al detruo kaj totala morto kun nuda kalkano.
  Jen tia batalanta knabino-heroo ĉi tiuj Olimpikoj. Ĉi tiu estas batalanta knabino.
  Kaj Maroussia disbatis la afganojn kun granda furiozo. Kaj ŝi falĉis ilin kun sovaĝa kuraĝo.
  Kaj kun fraga cico ŝi prenis kaj sendis murdan forton.
  Kaj la amaso da muĝahidinoj en la ĉerko.
  Alenka diris, pafante al la malamiko, kaj kriante:
  - Por la plej potenca komunismo en la mondo!
  Anyuta, skribaĉante pri afganoj kaj agreseme notis:
  - Jen ni denove estas sur blanka ĉevalo!
  Jen batalas Alla denove en malfacila batalo. Kaj la ruĝhara knabino denove skribaĉas ĉe la muĝahidinoj, kaj kriegas je la supro de siaj pulmoj.
  Kaj ĝi specife detruas ilin.
  kaj krias je la supro de liaj pulmoj.
  Kaj la knabino skribaĉas kiel maŝinpafilo.
  Kaj Maria agas per sia tuta sovaĝa forto. Kaj li tre bone pafas al la afganoj. Kaj falĉas malamikojn tre precize - ĉiun kuglon en la okulo.
  Kaj muĝas:
  - Por Rusujo de Svarog!
  Olimpiko agis tre kruele kaj mortigis kontraŭulojn kaj falĉis la Mujahideen. Kaj tre batalema knabino-heroo. Ĉi tiuj knabinoj estas nur bonegaj.
  Kaj kontraŭ ili neniu pluvivos.
  La Olimpikoj malpliigas malamikojn. Kaj batas afganojn per siaj nudaj piedfingroj, ĵetante mortigajn donacojn de morto. La Olimpikoj estas, kompreneble, tre knabino
  la plej mojosa kaj plej batalema el ĉiuj en la mondo.
  Nu, li trafos la muĝahidojn kaj falĉos ilin per glavo.
  Kaj la knabino prenos kaj kantos:
  - Mi estas belulino de la Hiperklaso!
  Ĉi tiuj knabinoj estas tiel belaj, kaj tre batalantaj. Ili havas kolosan gradon de ekscito kaj potenco por festeno por la okuloj.
  Marusia pafas al la afganoj kaj grincas:
  - Por la epoko de komunismo!
  Kaj ankaŭ per nudaj piedfingroj ĝi trafas la muĝahidinojn. Ĉi tiu knabino estas nur bonega.
  Matryona trafos siajn malamikojn kun mortiga forto kun la helpo de skarlata cico de bazuka brusto. Kaj ĉi tio estas vere ŝia hiperforto.
  Kaj la militisto grincas:
  - Por granda komunismo!
  Ĉi tiuj estas la knabinoj, kiuj batalas por Sovetunio kaj montras miraklojn de heroeco. Kontraŭ tiaj knabinoj estas neniu, neniu malamiko povas rezisti. Eĉ same multaj kiel la talibano. Kvankam ili kapablas ĵeti kadavrojn al Moskvo.
  Stalenida batalas kontraŭ superaj malamikaj fortoj. Kaj ankaŭ kiel li premas la bazukon per fraga cico kaj grincas:
  - Mi estas superklasa militisto!
  Kaj palpebrumu al liaj amikoj.
  Veroniko, ankaŭ, agreseme dispremas afganojn, kaj ne donas al ili kompaton. Kaj estas grava ekstermado.
  La knabino estas tre batalema kaj havas fenomenan kosman potencon.
  Kaj ĉe Stalenida, kio kuraĝe disbatas la Mujahideen de ĉi tiu forto eĉ pli. Ni diru nur, nur knabinoj.
  Viktorio fikas la afganojn per granda agado, batas ilin kaj muĝas:
  - Mi estas hiperklasa knabino!
  Kaj Seraphima draŝas la muĝahidinojn kun la pasio de vulpino, falĉas ilin kaj kriegas:
  - Mi estas ultra belulo!
  Albina kaj Alvina dispremas la afganojn sur la ĉielo. Kaj kun ili Helga. Ili aktive por la flavo venis de. Kaj ili estas tute ekstermitaj.
  Albina trafis talibanan aŭton per la nudaj piedfingroj kaj knaris:
  - Por GDR! La komunismo denove revenu al la germanoj!
  Alvina ankaŭ malflugigis la aviadilon de la Islama Imperio kaj kriis:
  - Por la plej grandaj pintoj de komunismo!
  Kaj Helga sur la ĉielo kun la nudaj piedfingroj kovris la talibanan tankon kaj pepis:
  - Por venkoj super la tegmento!
  Tiel batalis la batalantaj kaj belaj knabinoj.
  Anastasia Vitmakova ankaŭ frakasis la ribelulojn de la ĉielo kaj kantis:
  - La komunismo estu glorata!
  Kaj kun nudaj piedfingroj ŝi ĵetis bombojn al kontraŭuloj de la aviadilo.
  Kaj ankaŭ Akulina Orlova batis la afganojn kaj kantis:
  - Gloro al nia Patrujo.
  Kaj faligis pezajn kaj mortigajn bombojn sur la malamikon.
  Ĉi tiuj estis la batalantaj knabinoj.
  Mirabela Magnetic frakasis kontraŭulojn kun kolosa intenseco kaj kriis:
  - Por la granda kaj potenca komunismo!
  Kaj denove la knabino palpebrumis per siaj siringaj okuloj.
  Ĉi tiuj estis la knabinoj.
  Anastasia Vitmakova draŝis la afganojn kaj pugnobatis ilin, hurlante:
  - Mia nova kredo estas gajni ĉiujn!
  Kaj ankaŭ kiel apliki nudajn piedfingrojn.
  Akulina Orlova draŝis kontraŭulojn. Ŝi tranĉis ilin kiel kombilon, kaj kriis:
  - Mi estas la plej forta en la mondo!
  Kaj kiel ĝi cedos kun nuda kalkano.
  Kaj Mirabela Magnetic faligas malamikojn per sia kolosa forto kaj krioj:
  - Mi estas bonega knabino!
  Kaj kun skarlata cico dum li premas la butonon.
  Ĉi tiuj knabinoj estas nur bonegaj kaj superaj.
  Alvina disbatis la talibanon kaj kriegis kun granda forto:
  - Por komunismo!
  Kaj kun nudaj kalkanoj, ĝi premos la pedalojn. Ĉi tiu knabino estas nur bonega.
  Kaj Albina estas kiel lupaneto por afganoj. Kaj li aranĝos por ili majusklan hiperon.
  Kaj li tuj prenos multajn malamikojn kaj demetos ilin.
  Kaj li ĉion faros per nudaj piedfingroj.
  Kaj kantos:
  - Mi estas la plej mojosa knabino en la mondo!
  Helga ankaŭ draŝas la talibanon. Ili estas kolose kaj aktive ekstermitaj. Sed poste, kun nudaj piedfingroj, li celos la misilon kaj frakasos la afganan bunkron.
  Kaj ĉi tio ĝenerale estas bonega.
  Kaj la knabino ridas...
  Sed Elizabeto, sur sia tanko, prenos la ribelulojn kaj aranĝos kompletan malvenkon por ili. Kaj la amaso de la talibano tuj estos mortigita.
  Kaj li forŝiras la turojn de la talibanaj tankoj.
  Elizabeto estas knabino kiu estas superviro de la plej alta klaso. Kaj premas malamikojn per nudaj piedfingroj. Kaj laŭvorte enterigas ilin en la tero.
  Jen kiel ĉi tiu Elizabeto estas nur Hyper.
  Kaj ŝia tanko trafos la muĝahidinon kvazaŭ ĝi estus.
  Tute ne knabino, sed io super aktiva kaj batalema.
  Kaj Catherine draŝas kiel afganoj. Ŝi havas nekredeblan forton kaj lertecon. Kaj ŝi, helpe de siaj nudaj piedfingroj, ekstermas la soldatojn de la islama imperio.
  Ĉi tio estas knabino, kaj tiom da afganoj jam estis mortigitaj.
  Kaj ŝi prenis kaj kantis:
  - Mi estas ultra!
  Kaj Elena plene draŝas la malamikojn. Montras al ili sian superklason, kaj muĝas:
  - Mi estas Hyper!
  Kaj per nudaj piedfingroj ĝi trafos la ĉinojn. Ĉi tiu estas la knabino.
  Kaj Euphrosinia ekstermas afganajn batalantojn en tre agresema maniero. Kaj pafas uzante nudajn piedfingrojn tre precize.
  Kaj samtempe ĝi ankaŭ ronronas:
  - Por la Patrujo kaj Rusujo, estos nia Mesio Svarog!
  La knabinoj, ni diru malakre, estas la honoraj batalantoj.
  Elizabeto, pafante al la afganoj, rimarkis:
  - Ĝenerale mi iel preferas la Rusajn Diojn!
  Catherine pafis siajn nudajn kalkanojn, premante la butonon, malkonstruis la talibanan tankon kaj knaris:
  - Kaj ankaŭ mi pli ŝatas la rusajn diojn! Fakte, kial ni bezonas Jesuon cirkumcidita en la oka tago?
  Elena knaris pro kolero:
  - Mi hontas pri princo Vladimiro!
  Elizabeto konsentis pri tio:
  - Kaj estu domaĝe!
  Elena konsentis kun ĉi tio:
  - Kompreneble estas domaĝe, ke rusoj adoras judajn sanktulojn!
  Catherine prenis ĝin kaj grumblis:
  - Ni devas havi rusajn sanktulojn kaj diojn!
  Elizabeto konsentis pri tio, grikante per siaj dentoj:
  - Jes, ili devus!
  Kaj ŝi palpebrumis al la malamiko.
  Euphrosinia vigle notis, trafante la ribelulojn per kanono:
  - Ni venkos la islaman imperion ...
  Kaj denove Elizabeto, kiel trafi la malamikon, estas mortiga.
  Ankaŭ Gerda tre lerte batalas. Batas la Muĝahidinon kun mortiga forto kaj kriegas:
  - Por granda komunismo!
  kaj ŝi estas tiel militema kaj fama bastardo!
  Charlotte ankaŭ dispremas la talibanon kaj grincas, grikantas per siaj dentoj:
  - Tio estas bonega!
  kaj tia mega-klasa batalanta knabino!
  Ankaŭ Kristina batos la afganojn per siaj nudaj piedfingroj. Kaj li specife interrompos ilin.
  Kaj li prenos kaj sendos:
  - Mi estas la numero unu arjo!
  Kaj Magda trafos la afganojn, kaj ŝi mortigos multajn el ili kaj siblos:
  - Por Sovetunio kaj GDR!
  Kaj palpebrumu liajn safirajn okulojn. Ĉi tiu knabino estas nur hiper!
  Ne, kun la knabinoj de la super kaj hiperklaso, la talibano ne povas elteni.
  Kaj ili estas knabinoj tiel militemaj.
  Kaj ankaŭ ili zumas kun pasio:
  - Kaj kiun ni trovos en batalo,
  Kaj kiun ni trovos en batalo...
  Li ne ŝercos kun tio,
  Disŝiru ĝin!
  Kaj la militistoj ekploros. Ĉi tiuj estas la knabinoj.
  Kaj ili ankaŭ ŝovis siajn nudajn piedojn en la muzelojn de kaptitaj talibanaj soldatoj. Kaj ili igis ilin kisi siajn nudajn rondajn kalkanojn.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj en bikinoj.
  Sed la talibano torturis la komsomolan membron. Ili tordis ŝiajn brakojn de malantaŭe, kaj tiris ŝin supren sur rako. Kaj ili levis ĝin. Kaj turnis la knabinon supren en la arbo. Kaj ili levis ŝin pli alte. Kaj tiam ili prenis kaj liberigis.
  Kaj la knabino falis. Ŝi prenis ĝin ĉe la herbo kaj pendigis. Kaj ŝi frostiĝis. Kaj la Muĝahidinoj ridis malobee. Tiam la knabino estis denove prenita kaj tirita pli alten, ĝis la pinto mem de la arbo.
  Kaj tiam ili denove liberigis ŝin. La knabino falis kaj denove pendis ĉe la fundo. Kaj la ŝnuro streĉiĝis, kaj la belulo hurlis pro doloro. kaj ili denove komencis tiri in supren.
  Tirita ĝis la plej supro. Ili bone enĵetis ĝin, lasis ĝin iom mallevi. Kaj denove, kun sovaĝa furiozo, ili ellasis. Kaj la knabino denove falis kaj turniĝis
  artikoj. Kaj ĝenerale ŝi estis tute nuda. kaj kiel ĝi doloris.
  poste ili la kvaran fojon denove levis ŝin kaj bone skuis ŝin. Tiam ili fiksis ĝin sur densa branĉo kaj komencis etendi ĝin. La knabino alfiksis blokon al siaj nudaj piedoj,
  kaj ili komencis pendigi sur ĝi pezojn. La talibano unue pendigis funtan pezon unuflanke, kaj poste aliflanke. Tiam ili komencis bati la knabinon per vipo. Ili batis min tiel ke la haŭto krevis.
  Kaj tiam la komsomolanoj komencis verŝi salon sur la vundojn. Kaj tiam ili prenis kaj ekmovis ruĝvarman draton. Kaj ili batis la knabinon per malsana forto. Tiam la afganaj ekzekutistoj oleis la nudajn plandojn de la knabino de ŝiaj piedoj, kaj fajrodetruis brazon sub ŝi. Kaj ni forpafu la belulinon sen pli da tempo. Kaj tiam ankaŭ la talibanaj ekzekutistoj lubrikis la bruston de la knabino. Kaj poste
  kiu ekbrulis ŝian bruston. Kaj ili komencis bruligi la knabinon ĝisfunde.
  Kaj la Mujahideen-militisto fritas ŝian bruston kaj kalkanojn. Kaj poste ili lubrikis la azenon kaj alportis la torĉon al la postaĵo. Kaj ili komencis bruligi la knabinon ĝisfunde. Kaj tiam la fajro tuŝis ŝian sinon. La haroj kovrantaj la groton de Venuso tuj karbiĝis. Ĉi tiu knabino estas nur bonega. Kaj tia torturo atendis ŝin.
  Afganaj ekzekutistoj pafis al la brusto, pugo, sino kaj la plandoj de ŝiaj nudaj piedoj de la knabino. Kaj ili fritis ĝin plene. Tiam la talibana ekzekutisto prenis ruĝecan bastonon kaj, sen pripensi dufoje, puŝis la knabinon en la anuson. Kaj kiel, ŝi krios pro sovaĝa doloro.
  Tio estis tiel dolora al ŝi. Kaj ĉi tiuj knabinoj estas tiel malbonaj kaj belaj. Sed la knabino estis forte torturita de la afganoj. Kaj tiaj belaj militistoj. Kaj ili estas plene frititaj de la militisto.
  Kaj tiel la ekzekutistoj prenis la knabinon kaj komencis manĝi ŝiajn longajn graciajn fingrojn per ruĝe varmaj teniloj. Kaj ĝi doloras tiom. La ekzekutistoj rompis la fingrojn de la knabino komencante de la etfingro.
  Kaj ili rompis laŭvorte ĉion. Kaj tiam ili komencis krevi la ripojn de la komsomola membro. Kaj samtempe, la ruĝvarmaj teniloj fosis en la bruston. Kaj la fero komencis tordi ruĝe pro la varmego kaj skarlataj cicoj. Kaj la mamoj de la knabino estis deŝiritaj. Kaj ĝi estis tiel kruela kaj dolora.
  Tia estis la torturo ĉi tie.
  Gerda, pafante al la Mujahideen, rimarkis:
  - Gloro al komunismo!
  Charlotte rimarkis tre agreseme kun diabla forto. Kaj knaris:
  - Por la Patrujo!
  Kaj per la nudaj piedfingroj li piedfrapas al la malamiko.
  Ĉi tiu estas la knabino. Kaj tiel militema.
  Kristina prenis ĝin kaj frapis la talibanon per siaj nudaj piedfingroj kaj knaris:
  - Gloro al la epoko de Rusaj Dioj!
  Magda ankaŭ batis la afganojn uzante siajn nudajn piedfingrojn kaj kuĝis:
  - Por nia Patrujo!
  Kaj ĉi tiuj knabinoj estas tre bonegaj.
  Gerda, pafante kontraŭ kontraŭuloj de Afganio, eldonis:
  - Por la granda komunismo de Germanujo.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj - ĉi tiuj estas tiaj batalantaj belulinoj.
  Gerda respondis gaje, skribaĉante ĉe la muĝahidinoj:
  - Mi havas knabinon nur bonega.
  Kaj Charlotte agreseme rimarkis, pafante al la malamiko:
  - Gloro al arja komunismo!
  Kaj uzante siajn nudajn piedfingrojn, ŝi kuis:
  - Por la granda Patrujo!
  Kristina ankaŭ falis sur la malamikon kun granda precizeco, notis:
  - Por Rusujo kaj Germanujo en amikeco!
  Magda ankaŭ batis la muĝahidinon kaj knaris:
  - Gloro al nia epoko!
  Kaj denove ŝi palpebrumas al siaj partneroj.
  Jen la knabinoj.
  Kaj Jane Amstrong komencis bati la talibanon per kanono.
  La knabino estis tre bela.
  Jane batis la kontraŭulon per siaj nudaj piedfingroj kaj knaris:
  - Gloro al la Patrujo!
  Ĉi tie kaj Gertrude kiel senespere trafis la malamikojn, kaj ili estos plene kovritaj, kaj frakasitaj.
  Kaj kukoj:
  - Por Britio!
  Kaj Malanya trafos la malamikon kaj faros lin hara-kiri, kaj pepi:
  - Por anglaj venkoj!
  Ankaŭ Monica trafos la malamikojn per siaj nudaj piedfingroj kaj knaris:
  - Por sovetiaj venkoj!
  Kaj Tamara kaj Sulfiya batalas kontraŭ la talibano kaj mortigas la barbajn militistojn rampantajn en ondoj.
  Kaj ĉi tiuj knabinoj kantas:
  - Estos feliĉo por homoj,
  Feliĉo dum jarcentoj...
  La rusaj aŭtoritatoj -
  La potenco estas granda!
  Tamara turnis sin kaj pafis per la nudaj piedfingroj kaj kuis:
  - Por mia opinio pri komunismo!
  Sulfiya ankaŭ trafos la malamikon, trempos la mason de la talibano kaj grinaros:
  - Ni enmetu vorton pri Rusio!
  Kaj ambaŭ knabinoj ekridegos.
  Tamara turnis sin. Ŝi falĉis amason da afganoj kaj kriis:
  - Por la plej bona potenco de la Patrujo!
  Sulfia ankaŭ plene tranĉos en la malamikon kaj kukos:
  - Por komunismo de skarlata koloro en USSR!
  Kaj palpebrumu per safiraj okuloj.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj - nur la plej alta klaso kaj flugo.
  Alice kaj Angelica ankaŭ batalas.
  La blondulo kaj la ruĝharulo.
  Ili estas knabinoj fortaj kaj pafas de kaŝpafiloj.
  Kaj samtempe ili zumas al si:
  - Gloro al USSR! Ni montros al ĉiuj ekzemplon!
  Alice pafis al la malamiko per kaŝpafilo. Pafite per ŝiaj nudaj piedfingroj, kaj
  knaris:
  - Gloro al mia lando!
  Ankaŭ Angeliko trafos la malamikon, helpe de siaj nudaj piedfingroj, ŝi ĵetos granaton kaj knaris:
  - Por la plej granda Rusujo.
  Kaj palpebrumu per siaj smeraldaj okuloj.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj - nur ĉefaj pilotoj. Kaj tiel ili dispremas la afganojn. Ĉi tie ili batalas kaj la plej mojosa kaj plej inteligenta en la mondo.
  Alicio pepis, palpebrumante:
  - Gloro al la tempoj de la Komunista Partio!
  Angelica volonte konsentis pri tio:
  - Granda gloro al la herooj de Sovetunio!
  Kaj denove ĵetis obuson de mortiga forto al la malamiko per ŝiaj nudaj piedfingroj.
  Jen ŝi estas virino de la kutima eraro en eksterordinara aspekto.
  Alicio prenis ĝin kaj pepis:
  - En la nomo de la senmortaj ideoj de komunismo!
  Kaj ĵetis donacon de mortiga potenco per ŝiaj nudaj piedfingroj.
  Angelica ankaŭ prenis ĝin kaj trafis la malamikon.
  Ŝi detranĉis ĝin kiel smirgo kaj knaris:
  - Por Rusujo kaj la Rusaj Dioj!
  Ĉi tiuj virinoj estis tre batalemaj kaj malmolaj.
  Alicio, pafante al la malamiko, prenis kaj per la nudaj piedfingroj lanĉis la neniigon ĉe la malamiko.
  Kaj tio estis tre bonega movo.
  Angelica ankaŭ martelis la malamikon, laŭlitere detruante lin kaj montrante kolosan potencon. Kaj ludante kun rideto ŝi diris:
  - Ĉi tio estas kolosa evento!
  Kaj ŝiaj nudaj fingroj lanĉis mesaĝon de morto kaj detruo!
  Tio estis knabino - nur hiperklaso.
  Alicio prenis ĝin kaj blekis ĉe la supro de sia gorĝo:
  - Mi estas la plej forta kaj plej mojosa en la universo!
  Angeliko, kun siaj nudaj plandumoj, lanĉis tutan barelon da eksplodaĵoj kaj knaris:
  - Kaj mi estas en la mega-universo!
  Ĉi tiuj knabinoj estas tre belaj.
  Alice rimarkis pafante al la malamikoj:
  - Kredo je komunismo estas bonega!
  Kaj ĵetante mortigajn grenadojn kun nudaj piedfingroj.
  Kaj Angeliko pafas al la Muĝahidinoj kaj muĝas:
  - Nia kredo estas tre granda!
  Kaj kun nudaj piedfingroj, li ĵetos obuson kun detrua forto.
  Kaj la militistoj alprenis la malamikon, kaj do ili ludadis al ĉi tiuj talibanoj... Kaj nek en fabelo, nek por priskribi ĝin per plumo.
  Alicio sufiĉe logike rimarkis, pafante de kaŝpafilo kaj malflugigante talibanan atakaviadilon.
  Alicio prenis ĝin kaj pepis:
  - Mi kredas, ke la tuta mondo vekiĝos,
  Estos fino al faŝismo...
  Kaj la suno brilos -
  Lumigu la vojon de komunismo!
  Kaj denove la knabino kun siaj nudaj piedfingroj prenos kaj lanĉos ion ege mortigan.
  Volontuloj el Japanio ankaŭ batalas kontraŭ la Mujahideen. Aparte, inaj Ŝinoboj de komunistaj konvinkoj.
  Ŝinoboknabino kun blua hararo tranĉis kaj vipis la afganojn per la muelejo.
  Tiam ŝi ĵetis la pizojn de detruo per siaj nudaj piedfingroj kaj knaris:
  - Por komunismo en Japanio!
  Ŝinoboknabino kun flava hararo ankaŭ elfaris papilian teknikon per glavoj. Ŝi tranĉis amason da muĝahidinoj. Kaj tiam ŝiaj nudaj piedoj
  prenis kaj ĵetis ruinigantan obusforton.
  Tiam la knabino kriis:
  - Gloro al Sovetunio kaj Japanio!
  La ruĝhara Ŝinoboknabino ankaŭ prenis kaj tranĉis la dorsmanon de la afganaj soldatoj. Kaj ĵetis ŝiajn nudajn piedojn per siaj nudaj piedfingroj,
  io mortiganto kiel donaco. Kaj ekkriis:
  - Gloro al Rusujo kaj Sovetunio!
  Ŝinoboknabino kun blanka hararo faris barelen akcepton. Kaj kiel ŝi trafis la talibanajn soldatojn detranĉante iliajn kapojn. Tiam ĵetis
  kun nuda, ĉizita piedo, murda detruo kaj knaris:
  - Gloro al la Ruĝa Armeo!
  Kaj ĉiuj kvar Ŝinoboknabinoj ĵetis pizojn de detruo per siaj nudaj kalkanoj, kaj elbatis tutan batalionon da afganoj per tankoj. Ĉi tiuj estas la knabinoj - nur ultra!
  Ĉi tio estas beleco - la knabinoj estas vere tre bonegaj.
  Oleg Rybachenko ankaŭ hakas la Mujahideen per glavoj. Kaj kun li estas la knabino Margarita.
  Ni nur diru, ke ĉi tiuj senmortaj infanoj estas bonegaj.
  Kaj ili dispremas malamikojn specife. Ni diru tion tie kaj infanoj!
  Kaj tiam la knabo kaj knabino ambaŭ fajfos. Kaj la kornikoj, ricevinte koratakon de infanfajfilo, falas malsupren. Kaj iliaj bekoj trapikas la kraniojn de la talibano.
  Ĉi tiuj estas infanoj - nature detruantoj de ĉio kaj ĉiuj.
  Oleg Rybachenko kantis:
  - gloro al nia sovetia popolo,
  Gloro al mia festo ...
  Nia kuniĝo de la koroj de ĉiuj infanoj,
  Ni ĉiuj estas amika familio!
  Margarita Magnitnaya, disbatante la kontraŭulojn energie elsendis:
  - Gloro al nia spaco Rusujo!
  Kaj la knabino, kun siaj nudaj piedfingroj, lanĉos ion tute detruan ĉe la malamiko.
  Oleg Rybachenko, dehakante la talibanon, kantis:
  - Margarita, la fenestro estas malfermita,
  Margarita, vi ne forgesis
  Kiel ĉio estis!
  Ĉi tiu knabo estas tiel mojosa kaj militema. Ĉi tiu estas la terministo infano.
  Ĉi tiuj estas la infanoj ĉi tie, tre malvarmetaj kaj batalantaj.
  Oni devas rimarki, ke la knabinoj estas tre malfacilaj.
  Alicio ankaŭ pafas al la talibano. Kaj zumas al si:
  - Unu, du, tri, kvar, kvin! La kunikleto eliris promeni!
  Kaj la knabino denove ekpafis kun granda precizeco.
  Angeliko pafis tre lerte. Kaj faris potencajn pafojn al la malamiko.
  Kaj kiel skarlata cico premas kaj prenas lupaneton el bazuko.
  Kaj la militisto tre precize pafis al la malamiko.
  Angeliko prenis ĝin kaj kukis:
  - Gloro al nia Komunista Partio!
  Kaj denove, li trafas la malamikon kun granda precizeco. Kaj denove la talibana aviadilo kraŝas.
  Kaj Alicio ankaŭ pafis tre precize, kaj la atakaviadilo de la islama imperio ekbrulis.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj.
  Angelica rimarkis ridante:
  -Sovetunio estas mirinda lando, en kiu ĉiuj popoloj estas amika familio!
  Alico denove pafis, terenbatante tri Muĝahidinon samtempe per unu pafo kaj respondis:
  - Por la granda partio de Rusujo!
  Kaj la knabinoj ridis kune. Ĝenerale, ili estas militistoj tre malsamaj laŭ vidoj.
  Sed ĉiuj knabinoj portas la ideon de komunismo en siaj koroj. Kaj ili volas, ke estu vera paradizo sur la planedo Tero. Kaj tio estus tre bela.
  Angelica notis, pafante al malamikoj kun granda precizeco, kaj trapikante kraniojn.
  - Komunismo neniam faldos siajn flugilojn kaj rampos en la lavujon!
  Alicio konsentis kun ĉi tio:
  - Komunismo neniam faldos siajn flugilojn! Nia ideologio estas konstrui feliĉon sur la planedo tero!
  Kaj ambaŭ knabinoj krios:
  - Gloro al Rusujo! Gloro! La knabinoj kuras nudpiede antaŭen...
  Divido de nudpiedaj virinoj ... salutas la rusan popolon!
  Kaj la inaj militistoj montras agreseman kaj seksan ĝojon.
  Alico gruntis, nudigis la dentojn kaj knaris:
  - Ni ĉiuj staras kune por USSR!
  Kaj la militisto denove trafis la malamikojn.
  Angelica ankaŭ pafis ĉe la malamiko, kaj trabatis lian kapon. Kaj ŝi kukis:
  - Gloro al nia Patrujo!
  Kaj la militisto, ŝi estis ege batalema kaj ruĝhara.
  Kaj ŝiaj haroj en la vento, ĉi tiu kuproruĝa hararo flirtas kiel proleta standardo.
  Ĉi tiuj knabinoj estas tre belaj kaj seksaj.
  Kaj tiom da muĝahidinoj jam estis entombigitaj...
  Ankaŭ la knabinoj laboras...
  Viola kaj Dominiko pafas al la afganoj.
  La knabinoj pafas bazukojn al tankoj kaj azia infanterio.
  Aldviolono estis pafita, uzante skarlatan cicon por premi la bazukan butonon, kaj lanĉante raketlanĉilon.
  Kaj la amaso da afganoj disŝiriĝis.
  Aldviolono denove kantis:
  - Mi kredas je granda komunismo!
  Kaj Dominiko ankaŭ pafis specife al la Mujahideen. Kaj batas ilin en grandaj amasoj.
  Samtempe, la knabinoj ĵetos grenadojn per siaj nudaj piedfingroj.
  Kaj kun skarlata cico sur la butono de la bazuko, li premos la malamikojn radikale ekstermante.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj, tiaj belulinoj. Kaj kiel bonege ili aspektas, kiam ili batalas en nur kalsoneto. Kaj militistoj de la plej alta klaso.
  Viola notis, pafante al la malamiko denove per la fraga cico:
  - Mi amas batali! Ĝi estas bonega!
  Dominiko ridis kaj rimarkis:
  - Kaj kio estas malbona ĉe viroj?
  Viola ridis kaj respondis, ĵetante granaton al la malamiko per la nudaj piedfingroj kaj knaris:
  - Kompreneble estas en ordo! Kaj kelkaj estas nur belaj!
  Ĉi tiuj estas tre batalantaj kaj belaj knabinoj ĉi tie.
  Dominiko notis:
  - Kiom longe daŭros ĉi tiu milito?
  Aldviolono denove pafis al la muĝahidino uzante frambocicon kaj knaris:
  - Mi pensas, ke ĝi daŭros longan tempon!
  Dominiko prenis ĝin kaj kantis:
  - Milito furiozas en la universo,
  Detruu mortigon sen kialo ...
  Satano liberiĝis -
  Kaj la morto venis kun li!
  
  Kaj kiu haltigos la fluon
  Sangaj furiozaj riveroj..
  La lasera radio trafos la templon,
  Kaj en fulmo viro malaperis!
  Viola aldonis, ĵetante granaton per siaj nudaj piedfingroj.
  Kaj tia kaoso
  Plenigis la universon...
  La malĝoja destino de la homaro -
  Eltenu doloron, suferon!
  Ĉi tiuj estas la knabinoj, tiel bonegaj kantistoj.
  Kaj Oleg Rybachenko tranĉas afganojn per glavoj.
  La knabo ĵetas donacojn de morto per siaj nudaj piedfingroj de mortiga forto kaj kantas.
  La filo de la tero respondos ne
  Mi neniam restos sklavo...
  Mi kredas, ke estos libereco tagiĝo
  La vento resanigos freŝan vundon!
  
  Por la sankta Patrujo en batalon,
  La Granda Svarog mem nomas ...
  Leviĝu kuraĝa kavaliro frue,
  La mallumo foriros la rozoj de majo floras!
  Ĉi tiu estas tia knaba heroo...
  Kaj la knabino Margarita, disbatante la muĝahidinon per glavoj kaj ĵetante la grenadkrurojn per siaj nudaj fingroj, aldonas:
  Kaj la pulsado de la koro kaj vejnoj,
  La larmoj de niaj infanoj, patrinoj...
  Ili diras, ke ni volas ŝanĝon
  Forĵetu la jugon de kruelaj ĉenoj!
  Kaj la infanoj denove fajfos. Kaj la nigruloj prenos kaj svenos, perdante konscion. Kaj ili laŭvorte ramas la kraniojn de multaj centoj da Mujahideen.
   ... ĈAPITRO 9.
  Dum la procesio de la kolono de sklavaj knaboj daŭris. Ili marŝis monotone, sen senti sin lacaj pro la muziko de la magiaj sakŝalmoj.
  Aleksandr Lukjanenko daŭre kunmetis survoje;
  La cara Rusio spertis rapidan ekonomian kreskon. Kaj la mondo estis preskaŭ tute dividita inter la grandaj potencoj, kiuj ankoraŭ ne planis batali unu la alian, sed simple digestis sian ĵus akiritan.
  Afganio restis unu el la lastaj ĝis nun sendependaj landoj. Anglio komencis militon tie en 1918, sed ĝi iris malsukcese. Kaj cara Rusio decidis inkluzivi ĉi tiun landon en la vastan imperion. Samtempe, por akiri komunan limon kun Barato, ĉe kiu la oficistoj de Nikolao la 2-a ĵetis avidajn okulojn.
  Ĝis nun neniu volis cedi. Oleg Rybachenko kaj teamo de knabinoj kaj ŝipo transiris alteriĝi por batali la armeon de la afgana reĝo tie.
  Ili volis novajn ordonojn kaj gloron. Krome, ankoraŭ ne ekzistas televidiloj kaj komputiloj, kaj distro estas pli malbona ol en la dudekunua jarcento. Krom se iri al la cirko, aŭ al la teatro. Eĉ en kinejo, filmoj daŭre estas silentaj kaj nigrablankaj.
  Sed la cirko estas simila, kaj ne tiom malsama de la moderna. Sed vi ne iros tien ĉiutage.
  Sed milito estas interesa amuzaĵo. Precipe kiam vi estas senmorta kaj ili ne povas mortigi vin.
  Kompreneble, Oleg Rybachenko tre feliĉas iri por konkeri Afganion. Kaj ankaŭ la knabinoj volas batali. Kaj la sekva milito ne baldaŭ venos.
  Germanio estis senarmigita, sed Britio kaj Francio ankoraŭ ne furiozas. Do caro Nikolao ankoraŭ ne havas grandan deziron barakti kun ili.
  Inter la eblaj direktoj de ekspansio de Rusio estas ankaŭ Ĉinio, kiu ankoraŭ ne estis tute dividita inter fortaj ŝtatoj.
  Zheltorosiya jam formiĝis tie, kaj mi ŝatus vastigi ĝin al preskaŭ la tuta Ĉinio. Kiu tamen ankoraŭ aspektas kiel sonĝo.
  Sed konsiderante la forton de cara Rusio, tio estas tre vera revo. Ĝis tiam, iru al Afganio.
  Knabo kaj bataliono de knabinoj en bikinoj kuras nudpiede laŭ la montodeklivoj.
  Ĉi tie ili batalas kontraŭ la Mujahideen.
  Oleg Rybachenko pafas eksplodon de mitraleto kaj ĵetas obuson per siaj nudaj piedfingroj.
  Disŝiritaj muĝahidinoj falas. Kaj la knabo krias:
  - Por la gloro de la patro-reĝo, ni ne vane naskiĝis kuraĝaj!
  Ankaŭ Nataŝa pafas kaj ĵetas citronon per la nudaj piedfingroj, post kio ŝi krias:
  - Por Patrino Rusio!
  Zoja, pafante al la soldatoj de la ŝaho, kaj falĉante ilin per balailo, donis la mortodonacon per sia nuda kalkano kaj knaris:
  - Por la rusa Diino Lada!
  Augustine, skribaĉante al la malamiko per sturmpafilo, la plej lasta kalibro, kaj ankaŭ uzante la nudajn piedfingrojn, grumblis:
  - Por nia frappovo!
  Svetlana - ĉi tiu knabino sen antaŭjuĝo kun haroj la koloro de printempa neĝo kaj granda imago, ĵetis mortigan donacon de morto per siaj nudaj piedfingroj kaj knaris:
  - Por la grandaj ideoj de cara komunismo!
  Oleg Rybachenko, kiu havis konsiderindan pasintan vivon, kaj jam en ĉi tiu jarcento vivis dek kvin jarojn en infana, senmorta korpo, rimarkis:
  - Ĉu komunismo kongrua kun la caro?
  Nataŝa logike rimarkis, ĵetante la donacon de morto per siaj nudaj piedfingroj kaj disŝirante la afganojn:
  - Ĉio neebla estas ebla - Mi scias certe!
  Zoya, falĉante soldaton de la ŝaho, kaj skribaĉante ĉe la malamiko de man-tenata mitraleto, murmuris:
  - En nia animo ni strebas per nia pura pasio!
  Aŭgusteno, kies kuproruĝa hararo flirtis kiel batala, proleta standardo, pepis:
  - Gloro al nia Patrujo kaj ĝiaj mirakloj!
  Kaj tiam ŝi ĵetis tre mortigan donacon de morto per siaj nudaj piedfingroj.
  Svetlana, falĉante la afganojn kaj amasigante montojn da kadavroj, kuŝis kun entuziasmo:
  - En la nomo de Patrino Rusio!
  Kaj ŝia nuda, ronda, rozkolora kalkano venkiĝos al kolosa forto de detruo kaj detruo.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj en bikinoj, kiuj alprenis la armeon de la ŝaho kaj neniu potenco en la mondo povas rezisti kontraŭ ili.
  Sed la inaj militistoj rajdas du plej novajn Luna-4-tankojn.
  Aŭtoj kun po kvar maŝinpafiloj, kaj pli altnivelaj motoroj, kio permesis al ili atingi rapidojn de sesdek kilometroj sur la ŝoseo, kaj kvardek dum la vojo. Kaj la kiraso estis pli dika kaj pli bona ol antaŭaj modeloj.
  Kompreneble Elizabeto kaj Elena estis preskaŭ nudaj kaj nudpiedaj. Kaj ili veturis la aŭton tre memfide.
  Elizabeto, pafante de maŝinpafiloj, pepis:
  - Nikolao estas bonega misio - la plej granda reĝo de reĝoj!
  Catherine, portanta la soldatojn de la ŝaho, kantis:
  -La pulso de la Tero batas maltrankvile inter la steloj,
  Kampoj de kristalo brilas - akvumita...
  Mi protektas la pacon de mia familio -
  Servante tutkore - Patrino Rusujo!
  Kaj la knabino premos la pedalon per sia nuda, ronda kalkano.
  Ĉi tiuj knabinoj estas nur bonegaj.
  Elena kaj Euphrosinia ankaŭ batalas urĝe. Kaj neniu povas rezisti ĉi tiujn knabinojn.
  Elena trafas la malamikon per siaj nudaj fingroj, ĉizitaj gamboj, kaj tusas:
  - Gloro al komunismo kelkfoje!
  Euphrosinia, frapante al la trupoj de la ŝaho kun la helpo de nuda, knabina kalkano, kaj jeligis:
  - Gloro al ĉiuj plej belaj reĝoj!
  Kaj la knabinoj kantis ĥore, frapante per siaj nudaj piedoj:
  - Gloro al Rusujo, gloro,
  Tankoj rapidas antaŭen...
  Knabinoj preskaŭ sen vestaĵoj
  Saluton al la rusa popolo!
  Tiel la militistoj serioze disiĝis sur du tankoj kun maŝinpafiloj. Kaj ili tute detruis la afganojn.
  Kaj tiam ankaŭ de la aero, ĉar batalaviadiloj komencis premi. Inkluzive de "Dobrynya Nikitich" kun ses motoroj, kaj rekorda bomboŝarĝo.
  Kaj Anastasia Vitmakova premos la pedalon per sia nuda, ronda, rozkolora kalkano.
  Kaj el la ventro de la bombisto dum ili prenas kaj elfalas la murdemajn kaj detruajn bombojn.
  Kaj Anastazio prenos kaj kantos:
  - Ne ekzistas pli bela Patrujo-Rusio,
  Batalu por ŝi kaj ne timu...
  Ne estas pli belaj knabinoj en la universo -
  La tuta universo estas torĉo de lumo Rus!
  Akulina Orlova, skribaĉante ĉe la Mujahideen de la ŝaho de Dobryni Nikitich maŝinpafiloj, aldonis:
  - Ne estas pli belaj vortoj por la Patrujo,
  Tenante la trikoloran flagon de venko al mia brusto...
  Estu rusa kavaliro, vi estas preta por bataloj -
  Vivu por la sonĝo, kiun donis avoj!
  Mirabela Magnitnaya trafis afganajn trupojn. Kaj ŝi falĉis ilin amase.
  Kaj ŝi ankaŭ eksplodis de la flamĵetilo. Kaj ŝi forbruligis multajn duŝmanojn, bruligante ilin al cindro.
   Tiam ŝi kantis:
  - Ni estas la plej fortaj en la mondo,
  Trempu ĉiujn malamikojn en la necesejo!
  Kaj la knabino elŝovis la langon. Kaj ŝi palpebrumis al siaj kunuloj.
  Tie la aviadiloj de cara Rusio batas la muĝahidojn. Kaj faligante bombojn kaj napalmon
  Pli pezaj tankoj ankaŭ bone batalas, sed kun bona manovro kaj potencaj motoroj. Aparte, la plej nova HP-2 pezanta kvindek tunojn, kiu detruas la malamikon. НР - tradukita kiel "Nikolay Romanov".
  Tio estas la unua eksperimenta tankomodelo kun du eksplodemaj kanonoj kaj ses maŝinpafiloj.
  Kaj kiel li detruas la afganajn trupojn de la reĝo.
  Kaj la knabinoj nudigis la dentojn ene de la tanko kaj ridas.
  Alenka faras pafon per siaj nudaj piedfingroj kaj kriegas ĉe la supro de siaj pulmoj:
  - Gloro al la patro-caro!
  Kaj la aliaj knabinoj krias:
  - Gloro!
  Kaj ilia tanko kuras supren laŭ la krutaj deklivoj.
  Kaj malantaŭ ili, fulmantaj nudaj kalkanoj, rapidaj knabinoj en kalsoneto kaj iliaj rubenaj cicoj brilas en la suno.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj - preskaŭ tute nudaj, kaj iliaj mamoj estas tiel bongustaj.
  Kun siaj nudaj piedfingroj, Anyuta direktas maŝinpafilojn kaj frakasas la afganojn, kriante kaj muĝante:
  - Por nia patrino Rusujo!
  Kaj la tanko moviĝas, kaj dispremas la duŝmanojn. La knabinoj tre impetas tie.
  Ala muĝas pro ekscito:
  - Kaj kurantaj knabinoj atakas en batalon,
  Rusio estas malantaŭ ni, Rusio estas malantaŭ ni!
  Ĉi tiu knabino estas tiel ruĝhara kaj malvarmeta.
  Maria ankaŭ draŝas la soldatojn de la reĝo kaj grincas:
  - En la nomo de sankta Rusujo!
  La Olimpikoj estas ŝaltitaj kaj dispremas la malamikojn per forto. Kaj kiel li moviĝas per sia nuda kalkano sur la malamikon.
  Kaj ŝelo kun mortiga amplekso flugas ...
  La armeo de la afgana reĝo estas parte detruita kaj parte disigita.
  Kaj frapante per nudaj piedoj la knabinoj eniris Kabulon. Kaj tiel ili pluiras tra Afganio.
  Oleg Rybachenko postkuras la malamikon. Kune kun la eterna knabino Margarita Korshunova, ili venkis la armeon de la ŝejko.
  Kaj tiel knabo kaj knabino hakas per sabroj. Kaj ili mortigis la ribelulojn kun sia tuta kolero.
  La knabo ĵetis pizon per siaj nudaj piedfingroj kaj ŝiris dekduon da la soldatoj de la ŝejko.
  Kaj muĝis:
  - Nia caro Nikolao,
  Ne malfermu vian buŝon pli larĝe!
  Margarita estas tre agresema. Kondukas la muelejon. Kun nudaj piedfingroj li ĵetas pizon kaj muĝas:
  - Por cara komunismo!
  Kaj tiam la infanoj prenos ĝin kaj fajfos ĥore. Kaj la korvoj estas laŭvorte miregigitaj kaj verŝas kiel pluvo sur la kapojn de la afganoj. Kaj ĉi tio estas tre mojosa.
  Oleg Rybachenko hakas malamikojn kaj muĝas:
  - Konsideru carismon por la ideoj de komunismo kaj triumfo!
  Kaj denove, kiel salti sur la malamikon.
  Kaj la glavoj de la knabo de la malamiko tranĉis kiel brasiko.
  Jen lia mirinda atako.
  Kaj denove la fajfilo kun la svenitaj korvoj.
  Ili ankoraŭ prenas la gvidon. Kaj eĉ ilia avantaĝo kreskas.
  Margarita grincas kaj muĝas:
  - Gloro al la rusaj herooj!
  Kaj per sia nuda kalkano, la knabino ĵetis la neniigan donacon.
  Jen ŝi estas tia batalema belulino.
  Kvankam ankoraŭ infano. Kaj iam ŝi estis plenkreskulo, kaj eĉ maljunulino. Sed ŝi ankaŭ aĉetis al si senmortecon kaj ricevis eternan junecon. Vere, ŝi ankoraŭ estas knabino dum cent jaroj. Kaj tiam la vero povas kreski. Intertempe ŝi servas en la rusa armeo. Kaj superviro ankaŭ.
  Kaj ĉar, kontraste kun Oleg Rybachenko, ĉi tiu verkisto ne ŝatis komputilajn ludojn, ĝi estas multe pli facila por ŝi. Mi ŝatas batali, kompreneble.
  Senmortaj infanoj estas amikoj. Estas strange iel esti plenkreskuloj, kaj eĉ havi multajn jarojn kaj fariĝi tre juna.
  Kaj la pensado fariĝis pli infana, kvankam la memoro kaj personeco estis tute konservitaj.
  Kaj ĉi tio mi devas diri estas tre mojosa.
  Margarita kaj Oleg ĵetas eksplodan sakon kun siaj nudaj, infanecaj kalkanoj, kaj frakasas la ŝejkon. Kaj lia akompanantaro finiĝis. Tiam ili tranĉis malamikojn per glavoj. Kaj ĉi tio estas ilia memfajra bapto. Kaj tiam ili denove fajfas...
  Korvoj falas sur la kapojn de la ribeluloj, kaj trapikas siajn kraniojn sen iuj problemoj.
  Oleg muĝas, fortranĉante kontraŭulojn:
  - Margarita - la fenestro estas malfermita!
  Kaj denove li hakas la muelejon, dehakante la lastajn kapojn.
  Rusaj soldatoj okupis Kandaharon ankaŭ. Tiuj, kiuj volas batali kontraŭ la nevenkebla armeo de caro Nikolao la 2-a, estas ĉiam malpli kaj malpli.
  Jam aliaj urboj kapitulacas sen batalo. Aŭ preskaŭ sen batalo.
  Apartaj bandoj daŭre aktivas nur en la montoj.
  Oleg Rybachenko kaj Margarita Korshunova ĵus komencis ĉasi tian bandon.
  Knabo kaj knabino tranĉis la kuraĝajn militistojn de Alaho. Kaj ili agis kun ĉiu nekredebla aŭdaco.
  La senmorta infano ĵetis grenadon per sia nuda kalkano, disŝiris siajn kontraŭulojn kaj knaris:
  - Por la nova USSR!
  Margarita, svingante glavojn kaj detranĉante kapojn, siblis:
  - Por novaj landlimoj!
  Kaj la nuda kalkano de la knabino ĵetis kolosan detruon, disŝirante malamikojn.
  Kaj nun la infanoj denove fajfas kaj multenombraj, miregigitaj korvoj falas sur la kapojn de la Mujahideen.
  Kaj ĉi tiu bando estas detruita. Ĉio estis farita tre impete.
  Afganio estas kvazaŭ kaptita... Pluraj pli malgrandaj bandoj estis detruitaj de senmortaj infanoj.
  Por tio ili ricevis monon kaj novajn rangojn. La popolo de Afganio decidis submetiĝi al la nova reĝo. Kaj ĝis nun ili fartas sufiĉe bone.
  Preskaŭ tuj komenciĝis la konstruado de fervojo al Hindio.
  Britio akiris al si pure simbolan pecon de Afganio, sed deklaris sian venkon.
  Kaj Oleg Rybachenko kaj Margarita translokiĝis al Manĉurio. Tie estas ankoraŭ trankvile.
  Sed iom sude, eksplodis komunista ribelo. Kaj provo alporti la potencon de la Ruĝecoj en Ĉinio.
  La oficiala registaro de la Ĉiela Imperio kontaktis Caran Rusion por helpo.
  Kaj la ribelo estis pli kaj pli larĝa. Kaj la trupoj de la Ruĝa Armeo eĉ kaptis Pekinon.
  La rusa armeo iris sur la ofensivon. Floto antaŭeniris de la maro, gvidata de
  Kolĉak. Kaj li estas inda posteulo de la admiralo Makarov. Kaj memfide detruas la Ruĝan Armeon de Ĉinio.
  Kaj la knabinoj el la maro pafas kaj liberigas grandajn, mortigajn obusojn.
  Kaj la nudaj, rondaj kalkanumoj de la knabinoj flagras. Kaj ili pafas el la kanonoj de krozŝipoj kaj batalŝipoj.
  La inaj militistoj kuras rapide. Batalanta Anna donas ordonojn. Kaj la artilerio eksplodas.
  Veroniko - ĉi tiu knabino ŝipa oficiro ankaŭ donas ordonojn, estante nur en kalsoneto kaj kun maldika strio de ŝtofo sur la brusto.
  Kaj laŭ ŝia ordono, dekses-colaj pafiloj eksplodas. Kaj disŝirante la havenojn de Pekino.
  Oleg Rybachenko, kiel ĉiam, en batalo ... Li estas tiel bela, muskola knabo en pantaloneto. Kaj li tranĉas la ĉinajn trupojn kun entuziasmo. Ĉi tiuj estas ferocaj bataloj.
  Margarita ankaŭ batalas kun granda efikeco. Kaj li tranĉas per glavoj la kuraĝajn militistojn de la ĉiela imperio.
  La knabino, batalante kun la malamiko kaj svingante glavojn, de kiuj kapoj forflugas, kantis;
  Rusio estas la plej granda lando
  Mirinda granda Patrujo...
  Kamarado Stalin estas idealo
  Ni konstruu la feliĉon de komunismo baldaŭ!
  
  Dum ni tamen havas la rason de reĝoj,
  La Romanov regas Rusion ...
  Frakasu la patrujon de la malamiko,
  Triumfu Habel, ne Kain!
  
  Nikolao estu la granda caro,
  Bonŝanca en bataloj kaj atingoj ...
  Vi konkeras la hordojn por Rusio ,
  Tiel estos la opinio de la ŝtato!
  
  Mi donos abonon por Nikolao,
  Mi ne permesos ofendon al la aŭtokrato...
  Napalmo verŝu el la ĉielo sur homojn
  Kredu min, mi ne perdos esperon!
  
  Ni estas rusaj grandaj agloj,
  Kapabla konkeri la vastecon de la universo ...
  Modesta kaj samtempe kredu min fiera,
  Per via forto en batalo, senŝanĝa!
  
  Knaboj kaj knabinoj ne zorgas
  Kavaliroj batalas tre kuraĝe...
  Vi estas granda Rusio dum longa tempo -
  Ni ne bezonas ĉagreniĝi!
  
  La knabinoj estas ĉirkaŭitaj de legio de malamikoj
  Sed ili kuraĝe detruas la malbonon ...
  Ni havas sufiĉe da pugnoj
  Ni gajnos nian lokon en la paradizo!
  
  Nia parto estu alta
  Kaj Rusio fariĝos nekredeble riĉa...
  Ne malestimu knabinojn
  Ili estas sveltaj kaj tute ne ĝibuloj!
  
  En la nomo de nia Patrujo, stelo
  La komunismo hele brilu...
  Granda sonĝo realiĝis
  La naturo estos en senfina majo!
  
  Ĉio floros en tre abunda koloro,
  Ĉio estos tre hela, pura ...
  Ni malfermos senliman konton pri venkoj ,
  Kredu la standardon de komunismo en la nomo !
  
  Kiaj homoj regas la teron
  Tiuj estas pli multekostaj por la Patrujo...
  Kvankam foje kaŝante en la mallumo,
  Ni kapablas tranĉi forte en la vizaĝo!
  
  Mi amas Belobog kaj Kriston,
  Mi honoras kaj Lada kaj Maria ...
  Amo al Rusio estas pura kiel kristalo,
  Mi batalas kaj kuraĝas por ŝi!
  
  En la Nomo de la Familio, pro ĉiuj homoj,
  Se ni bezonas iri al Kalvario...
  Freneza fiulo malaperos en la inferon,
  Kaj mi kredas, ke la kontraŭuloj baldaŭ mortos!
  
  Ol Rusujo estas bela kaj mi scias kaj forta,
  Ke knabinoj kaj knaboj estas kuraĝaj en ŝi...
  Satano ataku kun forto,
  Ni havos bonegajn aferojn por fari!
  
  Ne kredu, kiu entombigas nian Ruson,
  Vi scias, ke ili ne estas tre frenezaj...
  Kaj vi batalas kaj simple ne timu,
  Kaj blovante viajn vangojn en batalo!
  
  Kuraĝaj militistoj kredas
  Kuraĝa, aŭdaca en la danco, majesta...
  Kelkfoje nin atakas malbona besto
  Sed ne ekzistas pli forta rusa kona gloro!
  
  Nia Patrujo jam floras nun,
  Kredu min en tia grandioza koloro...
  La venkoj malfermis senliman konton,
  Kaj heroaj faroj estas gloritaj!
  ... ĈAPITRO 10.
  La knabinoj batalis sufiĉe sukcese kun la talibanaj trupoj.
  Nataŝa skribaĉis sur la progresantaj soldatoj de la islama imperio, kaj eĉ uzante siajn nudajn piedfingrojn.
  Ŝi kukis:
  - Por nia granda Patrujo!
  Zoja, fikanta kontraŭulojn helpe de skarlataj cicoj de siaj mamoj, premante la butonojn de la bazuko, eldiris:
  - Por la feliĉo de homoj sur la Tero!
  Kaj la ruĝhara Aŭgusteno, skribaĉante ĉe la talibano, agreseme notis:
  - Por la plej granda komunismo sur la planedo Tero!
  Kaj ankaŭ li prenos kaj ĵetos la mortigan donacon de la morto per siaj nudaj piedfingroj.
  Svetlana estas tre preciza pafado al la malamiko kaj trafas la malamikon ĝuste ĉe la celo. Kaj aplikante nudan kalkanon, ŝi knaris:
  - Por la Patrujo, ke super la tuta mondo!
  La kvar knabinoj draŝis la talibanon tre fame. Kaj batis ilin ĝismorte.
  Kaj samtempe la knabinoj muĝis ĉe ĉiuj gorĝoj:
  - Gloro al la epoko de komunismo!
  Kaj ni eĉ pli forte draŝu la afganojn.
  Nataŝa komentis tre sprite, skribaĉante ĉe la malamiko:
  - Nia Tero estas glorata,
  Feliĉo flugas super la planedo...
  Ni ĉiuj estas familio
  La kantoj de la homoj estas kantataj!
  Ĉi tiuj estas la knabinoj - ili havas la plej altan aerakrobatikon en ĉio.
  Kaj kiel ili disbatas la talibanojn estas vido por doloraj okuloj.
  Kaj la militistoj estas nur bonegaj.
  Zoja, pafante al la afganoj, pepis:
  - La feliĉo de la Patrujo ĉe knabinoj!
  Augustine konsentis kun tio:
  - Kompreneble ĉe knabinoj - precipe kun rufa hararo!
  Svetlana eksplodis la talibanon kaj grincis:
  - Kaj estos bonega!
  Kaj denove sur la militistoj de la islama imperio kiel lupanet. Ni diru nur ĉi tiun knabinon!
  Sed ankaŭ aliaj belulinoj batalas.
  Do Alenka batalas.
  Kaj ŝia teamo de knabinoj en bikinoj.
  Ili ĵetas donacojn de morto al la malamiko kun la helpo de nudaj piedfingroj.
  Kaj knari:
  La kravato floris kun glora skarlata floro,
  Baldaŭ la knabinoj aliĝos al la Komsomolo!
  Alenka ĵetis mortigan donacon de morto al sia kontraŭulo per siaj nudaj piedfingroj,
  kaj prenis ĝin kaj knaris:
  - Mi kredas je komunismo vivi!
  Anyuta ankaŭ skribaĉis sur la talibanaj trupoj. Kaj ŝi agis aktive, kaj ŝiaj nudaj piedfingroj ĵetis tre malmolajn donacojn de morto.
  La knabino kriis:
  - Nia mondo estos komunista!
  Kaj la ruĝhara Alla skribaĉis sur la afganoj. Kaj ŝi faris ĝin ege bone. Kaj ŝi falĉis la talibanajn trupojn kun granda intenseco, ŝi faris la vorton per rikoltilo. Kaj la militisto malespere
  ĵetis obusojn per la nudaj piedfingroj kaj pepis:
  - Por novaj venkoj de komunismo!
  Kaj denove la knabino ridas kaj grincas.
  Battle Maria ankaŭ falĉis malamikojn. Kaj tutaj amasoj da kadavroj de la talibano estis starigitaj. Samtempe, la knabino ankaŭ uzis la skarlatajn cicojn de siaj mamoj, premante ŝin
  bazuka butono.
  Kaj ŝi pafis afganajn soldatojn, sed raketpafo elbatis tankon.
  La Olimpikoj ankaŭ agreseme ekstermas la talibanojn.
  Ŝiaj nudaj plandumoj tuj ĵetas barelon da eksplodaĵoj.
  Olimpikoj muĝas:
  - Por granda komunismo,
  Nur supren e ne ŝtupon malsupren!
  Maroussia ankaŭ skribaĉas ĉe la malamiko. Kaj li faras ĝin ege bone. Kaj batas senkonscie multajn talibanajn soldatojn. Kaj dum la knabino kantas:
  - Gloro al la lando de komunismo,
  En la lukso de skarlataj standardoj ...
  Ni venkis la faŝistojn
  La mondo estas savita de fajro!
  Kaj denove, per siaj nudaj piedfingroj, li ĵetos la murdan donacon de morto.
  Jen la knabinoj.
  Matryona ankaŭ pafas al la afganoj, kaj batas ilin tre bone. Kaj kriegas:
  - Mi kredas, ke estos mondo de sankta komunismo!
  Tiuj ĉi knabinoj estas ilia tuta bataliono, nudpiedaj kaj preskaŭ nudaj. Kaj ĉi tiuj knabinoj estas belaj kaj tre seksaj.
  Stalenida mortigas la talibanon kaj muĝas ĉe la pinto de siaj pulmoj:
  - Nia sankta Patrujo estas glorata -
  Ni kreskos de rando al rando!
  Ĉi tiu estas komsomola knabino. Kaj tiam ŝi puŝas kiel fraga cico. Kaj la malamiko estas specife trafita.
  Veroniko tre bone pafis al la afganoj, kukris:
  - Gloro al mia Patrujo!
  Viktorio, precize kaj ĝuste trafante la malamikon, kuĝis:
  - Por potenca komunismo!
  Kaj ĵetis la mortigan donacon de la morto per ŝiaj nudaj piedfingroj.
  Seraphima, skribaĉante la malamikojn, rimarkis tre logike:
  - Nia forto kreskas!
  Kaj ĵetita per ŝiaj nudaj piedfingroj estis ekstreme mortiga donaco de morto.
  Stalenida agreseme rimarkis, falĉante la afganojn:
  - Ĉu mi estas la plej forta je ĵetado de grenadoj?
  Alenka respondis dubeme:
  - Ni ĉiuj estas fortaj en ĉi tiu afero!
  Kaj ankaŭ kiel la murdaj donacoj de morto estos ĵetitaj.
  Anyuta, skribaĉante pri la talibano, sufiĉe logike rimarkis:
  - Ni estas tre fortaj en militaj aferoj! Kaj jen nia feliĉo!
  Kaj ankaŭ kun nuda kalkano elĵetos detruan potencon.
  Ruĝhara Alla, pafante kontraŭ kontraŭulojn, kaj falĉante ilin, logike notis:
  - Al mallaboruloj ne venas gloro!
  Kaj dum li ĵetas la nudajn piedfingrojn al la malamiko, ion tute mortigan.
  Batalo Maria ankaŭ trafis la malamikon tre bone. Kaj ŝi falĉis multajn afganojn. Kaj kun nudaj piedfingroj, ĉar ĝi lanĉas detruon ĉe la malamiko.
  Kaj tiam li prenos ĝin kaj premos la malamikon per fraga cico.
  Ĉi tiu estas militema knabino.
  La Olimpikoj ankaŭ fidas la talibanojn. Faras ĝin kun agado kaj muĝadoj:
  - Gloro al la tempoj de komunismo!
  Kaj ankaŭ pafas per rubena cico. Kaj ĉi tio estas tre malfacila movo. Ĉi tiu knabino estas nur pura super!
  Marusia, pafante al la afganoj, notis:
  - Kiom longe vi povas laŭdi komunismon?
  Olympias grumblis:
  - Ĝis la lasta sangoguto!
  Kaj denove la knabino ĵetis grenadon per la nudaj piedfingroj.
  Matryona, skribaĉante pri la talibano, sufiĉe logike kaj sprite notis:
  - Nia venko estos en la sankta milito!
  Kaj denove la knabino ĵetos la neniigan donacon per siaj nudaj piedfingroj.
  Ĉi tio estas vere altklasa knabino.
  Sed ĉi tiuj estas la batala ĉiutaga vivo de knabinoj ...
  Kiam venis la paŭzo, kaj la paŭzo en la bataloj, la militistoj ludis malgrandajn kartojn.
  Alenka rimarkis ridetante:
  - Ĉi tio ne estas milito kun la germanoj. Estis malpli da tiuj ol ni. Kaj ĉi tiuj afganoj simple fluas kiel bruna rivero.
  Anyuta kapjesis konsente:
  - Jes, ĉe la germanoj estis ankoraŭ multe pli facile. Ĉi tie ni efektive estas bombarditaj per kadavroj.
  Ruĝhara Alla rimarkis ridante, ĵetante ason per siaj nudaj piedfingroj:
  -Sed la tekniko de la malamiko estas pli malforta ol la nia. Krome, la kontraŭulo estas kuraĝa sed stulta. Kaj ni estas kaj kuraĝaj kaj inteligentaj.
  Maria rimarkis ridante, skribaĉante al la malamiko kun mortiga forto, kaj laŭvorte falĉas lin - eĉ en siaj pensoj:
  "La batalo estas severa, sed ni vere ne rezignos!
  Olympiada logike kaj prudente rimarkis:
  - Ĉio estas parolado kaj demagogio. Specife, estus bone kapti la talibanan gvidanton. Tiam la fino de la milito!
  Maroussia dubis, ĵetante la mapon:
  - Estas malverŝajne. Tie, lia akompanantaro ne estas pli bona. La batalo kontraŭ la talibano daŭros longan tempon kaj obstine.
  Matryona aldonis ĝemante:
  - Ĝis la prudento superregos en ĉiuj!
  Alenka kapjesis konsente:
  - Jes, restas nur fidi je komuna prudento. Ĉiuj afganoj ne povas esti mortigitaj ĉar estas tro da ili. Kaj la milito povas daŭri longe.
  Kaj la knabinoj senĝoje ridis.
  Jes, ni ekmilitis kun la talibana imperio.
  Sed sur la ĉielo, la pilotoj batalas senespere. Ekzemple, Alvina kaj Albina kaj Helga. Knabinoj batalas kun afganaj aviadiloj sur la ĉielo.
  Kaj ŝi estas tie lamenligno.
  Aŭ ili batas ĉe teraj celoj.
  Alvina prenis kaj faligis talibanan aviadilon sur la ĉielo per la nudaj piedfingroj kaj knaris:
  - Ĉi tio estos mia venko!
  Albina tranĉis talibanan batalanton, lerte konsternis lin, falĉis la nudajn piedfingrojn kaj grumblis:
  - Por nia Patrujo!
  Helga trafis la afganan tankon kaj kukis:
  - Kie estas komunismo, tie estas nia Patrujo!
  Ĉi tiuj estas la militistoj, kiuj estas vera uragano kaj fenomena kosma potenco kaj detruo.
  Kaj kune kaj kreado.
  Albina detruas talibanajn aviadilojn. Ili malfruiĝas malproksime de la rusaj, multaj estas faritaj artefarite. Sed la talibanoj provas preni kvanton. Kaj ĝi premas tre multe
  ĝisfunde.
  Sed afganaj knabinoj estas specife terenbatitaj. Kaj ili faras ĝin ege bone. Kiel ili estas specifaj monstroj.
  Alvina ankaŭ terenbatas la talibanon per siaj nudaj piedfingroj kaj zumado:
  - Komunismo ne estas nur ideo,
  Mi senkuraĝiĝas pro la feliĉo de la knabino!
  Kaj la militisto denove martelas la aviadilojn de la islama imperio per detrua forto.
  Kaj tiam ĝi iras al teraj celoj.
  Efektive, kontakti afganojn estas danĝere. Ĝi estas kaj potencaj landoj kaj kun grandegaj loĝantaroj. Ili havas multe da infanterio kaj ili ĵetas ĝin en batalon. Oni devas diri virinojn en Rusujo kaj
  Germanujo batalanta.
  Sed kiom forta estas la malamiko en kvanto.
  Helga, batalante kun la malamiko, kaj precize trafante malamikojn, notis:
  - Mi estas knabino, kiu estas vera revo kaj beleco por ĉiuj.
  Kaj denove li faligos la malamikon uzante la nudajn fingrojn de graciaj kruroj.
  Ni diru, ke ĉi tio estas specifa knabino.
  Ne, malamikoj ne povas elteni tiajn belaĵojn.
  Elizabeto sur tanko batalas kun la afganoj.
  Kaj estas tre malfacile por ŝi. Sed ŝi venkas kaj specife terenbatas malamikojn.
  Kaj muĝas je la supro de liaj pulmoj:
  - Gloro al la tempoj de komunismo en USSR!
  Catherine, ankaŭ pafante, logike notis:
  - Ni havos venkon!
  Elena ankaŭ eksplodis kontraŭ la malamiko, trapikis la afganan tankon kaj kriis:
  - Mi estas superbelulo!
  Euphrosinia ankaŭ pafis al la talibano kaj grincis:
  - Por nia Patrujo!
  Tiel ĉi tiu kvar-kvar E, alfrontis la malamikojn el la Tria Regno. Kaj ni premu la ĉinojn. Kontraŭ knabinoj tiaj, la talibanoj, eĉ kun siaj sovaĝaj
  en nombroj - estas malfortaj.
  Elizabeto estis ekstreme batalema kaj agresema knabino. Kaj ŝi amis virojn. Precipe kiam ili estas belaj kaj blondaj.
  Elizabeto kantis, pafante al la malamiko per siaj nudaj piedfingroj:
  - Por la Patrujo kaj venko ĝis la fino!
  Elena, pafante al la afganoj, kaj detranĉante ilin kiel smirgo, grincis:
  - Por komunismo!
  Kaj la knabino uzis siajn nudajn piedfingrojn.
  Jekaterina, skribaĉante sur la talibano, prenis kaj donis:
  - Por la Patrujo!
  Kaj li ankaŭ uzos siajn nudajn piedfingrojn.
  Euphrosinia ankaŭ draŝas la malamikon uzante ŝiajn nudajn piedfingrojn kaj kriegojn:
  - Por ideologia komunismo!
  Ĉi tio estas la kvar. Kiel ili detruas malamikojn kaj detruas ilin. Ne knabinoj, sed generaloj. Kaj ili batas eksteren la malamikojn tiel, ke ĝi fariĝas timiga.
  Ĉi tiuj estas knabinoj de la plej alta flugo kaj aerakrobato.
  Elizabeto rimarkis ridante:
  - Niaj kapabloj estas tre grandaj!
  Jes, ĉi tiuj estas knabinoj surtere... Kaj ĉi tie en la ĉielo.
  Anastasia Vitmakova malflugigas afganan aviadilon per siaj nudaj piedfingroj. Kaj kriegas:
  - Por bonegaj ideoj!
  Do Akulina Orlova frapas la talibanon per la nudaj piedfingroj, kaj kriegas:
  - Por komunismo en la tuta mondo!
  Kaj Mirabela Magneta martelas al la trupoj de la islama imperio kaj kriegas:
  - Gloro al nia Patrujo!
  Ĉi tiuj estas inaj pilotoj, ili estas nur belaj kaj bonegaj. Estas tiom da belaj kaj mirindaj aferoj en ili. Ĉie en la mondo, tiaj knabinoj estis surĉevalaj kaj fariĝis legendo.
  Kaj la talibano honoris ilin por la Valkirioj kaj nomumis altajn premiojn por siaj kapoj.
  Anastasia Vitmakova kovris la afganan tankon de la aero kaj kukis:
  - Gloro al la nevenkebla USSR!
  Akulina Orlova eksplodis de siaj pozicioj, ĉe la talibana infanterio kaj murmuris:
  - Gloro al nia granda Patrujo!
  Mirabela Magnetic, fiante la sennombran malamikan armeon de la ĉiela imperio, muĝis:
  - Gloro al la KPSS!
  Anastasia Witcher pafis alian afganan aviadilon, knaris:
  - KPSS -SS!
  Akulina kolere komentis, kriante al Mirabela:
  - Ĉu vi ne kuraĝas ŝerci tiel!
  Kaj la knabino trafis grandan talibanan tankon el ligno.
  Anastasia Vitmakova ridis kaj respondis:
  - Ĉi tio estas ŝerco, nur ŝerco!
  Mirabela faligis afganan aŭton per sia nuda kalkano kaj grincis:
  - Oni ne povas ŝerci kun komunismo!
  Ĉi tiuj estas la knabinoj, kiuj jam ricevis la orajn stelojn de la herooj de Rusio por la milito en la talibano. Ĉi tiuj estas la batalantaj knabinoj ili estas.
  Kaj Gerda el Germanio ankaŭ batalas kun sia ŝipanaro.
  Ĉi tiuj knabinoj estas nur ultraklasaj!
  Gerda pafas al la malamiko per la nudaj piedfingroj kaj grincas:
  - Por la Patrujo!
  Charlotte ankaŭ pafas al la afganoj kaj kriegas:
  - Por nia Patrujo!
  Kaj ankaŭ fajroj uzante nudajn piedfingrojn.
  Christina ankaŭ batas la talibanon per siaj nudaj piedfingroj, kaj kriegas:
  - Por Rusio kaj la epoko de komunismo!
  Magda batas la afganojn, tranĉas ilin kaj krias ĉe la supro de sia gorĝo:
  - Por la Patrujo de rando al rando!
  Ĉi tiuj estas la knabinoj sur la tanko. Kaj ĉi tio estas ilia agresemo kaj plena forto, kaj la grandeco de la batalantoj.
  Ĉi tiuj estas belaj knabinoj...
  Kiel japanaj militistoj batalas?
  La blua ninja knabino prenos kaj tenos la muelejon per glavoj, ŝi detranĉos la kapojn de la afganoj. Kaj tiam, kun nudaj piedfingroj, li lanĉos
  venenaj pingloj, kiuj trapikos la amason de la talibano.
  Tiam li kantos:
  - Por la gloro de nia Japanio!
  Flava ninja knabino detranĉas la kapojn de afganaj soldatoj, kaj samtempe ĵetas pizojn de detruo per siaj nudaj piedfingroj kaj knaroj:
  - En la nomo de la Patrujo!
  Ruĝa Ŝinoboknabino distranĉas la talibanon per siaj glavoj kaj krias:
  - Gloro al la tempoj de komunismo!
  Blanka Ŝinoboknabino dehakas la kapojn de la trupoj de la islama imperio, tranĉas ilin kaj krias:
  - Por la plej granda komunismo en Japanio!
  Kaj denove li ĵetos la mortigajn pizojn de la morto per siaj nudaj piedfingroj.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj... Kaj kompreneble ili estas en la sama bikino. Kaj tiel ili batalas. Kaj se ili ankaŭ kraĉas, tiam estas kompleta blokado.
  La blua Ŝinoboknabino pepis dum ŝi dehakis afganajn kapojn:
  - Ni estas militistoj - ultra kaj pli!
  Kaj per sia nuda kalkano li ĵetos memfaritan eksplodan sakon. Kaj ĝi faras tiom da detruo.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj - ni diru nur hiper!
  Sed Jane Amstrong batalas.
  Bela knabino senprobleme tranĉas ĉe la afganoj el tanko.
  Kaj li faras ĝin kun granda agresema forto.
  Jane diras feliĉe:
  - Gloro al komunismo!
  Kaj denove pafas al la talibano.
  Jen kaj Gertrudo pafis, kaj tre precize. Tiam ŝi gluglutis:
  - Gloro al komunismo!
  Kaj kompreneble mi ankaŭ uzis nudajn piedfingrojn.
  Kaj tiel la knabino Malanya prenis kaj frapis .
  Kaj ŝi faris ĝin ege bone. Ŝi batis la malamikon kaj knaris:
  - Por USSR!
  Kaj ŝi ankaŭ uzis nudajn piedfingrojn.
  Kaj jen kiel Monica fikis. Kaj ŝi ankaŭ faris ĝin ege precize. Ŝi frakasis afganan aŭton kaj murmuris:
  - Por la grandaj ideoj de la mondo!
  Ĉi tiuj estas la knabinoj, kiujn ili estas - la plej alta aerakrobato en la universo.
  Jane, kvankam pafante sian nudan kalkanon, komentis:
  - Nu, koste de la universo, ĉi tio estas tro!
  Gertrude rimarkis ridante:
  - La teamo de Gerda ne estas pli malbona ol la nia!
  Kaj denove li prenos kaj pafos al la malamiko per sia nuda kruro.
  Malanya, fikaj malamikoj kun granda precizeco, notis:
  - Por la granda Rusujo!
  Monica, falĉante la afganojn kun grandega rapideco, murmuris:
  - Ankaŭ por Britio!
  Jane konsentis kun ĉi tio:
  - Britujo estas granda lando kaj ni reprenos ĉiujn koloniojn!
  Gertrudo ridante, kaj premante la nudajn piedfingrojn sur la butonojn, grincis:
  - Por la Patrujo antaŭen!
  Ankaŭ Malanya piedbatas la nudajn piedojn per la nudaj piedfingroj kaj murmuras:
  - Por Britio!
  Monica ankaŭ frapos la afganojn kaj blamos:
  - Por la plej bona armeo en la mondo en Anglio!
  Ĉi tiuj estas la knabinoj - nur la plej alta aerakrobato en tankoj.
  Ĉi tiuj estas aliancanoj...
  Kaj ankaŭ Oleg Rybachenko kaj Margarita Korshunova batalas kontraŭ la talibano. Senmortaj infanoj venis helpi Rusujon, ĉar estas tro da afganoj. Kaj ĝi tamen sekvas ilin
  iomete tranĉita. Krome, estas pli da viroj ol virinoj en la talibano. Kaj estas morale facile mortigi ilin.
  Oleg Rybachenko kondukis muelejon per glavoj, tranĉante afganojn kaj iliajn kapojn, kaj poste pepis:
  - Gloro al la tempoj de komunismo!
  Kaj per siaj nudaj piedfingroj, la knabo lanĉos ion murdan ĉe la talibano.
  Margarita Korshunova ankaŭ hakis la afganojn, tranĉis ilin kiel rikoltilon kaj kukis:
  - Gloro al la Patrujo!
  Kaj kun la nudaj piedfingroj ŝi ĵetis pizojn kun eksplodaĵoj.
  Kaj disŝiris amason da talibanaj soldatoj.
  Tiam la senmortaj infanoj prenos ĝin kaj fajfos sur ĉiuj lipoj. Kaj la amaso da miregigitaj korvoj falos sur la kapojn de la afganaj soldatoj, pugnobatante ilin.
  Kaj ĝi faras fortan impreson.
  Ĉi tiuj uloj estas super kaj ultra!
  Oleg Rybachenko denove hakis ĉi tiun eternan talibanan knabon kaj grincis:
  -Por granda komunismo!
  Kaj per nudaj fingroj, senmorta infano lanĉos detruon.
  Margarita Korshunova denove tranĉis la afganojn, distranĉis ilin kaj per nudaj piedfingroj cedis al la mortodonaco kaj kriis:
  - Por nia Patrujo!
  Kaj nun la infanoj denove fajfas kaj amaso da korvoj, kiuj ricevis koratakon, falas sur la kapojn de la afganaj batalantoj.
  La talibanoj kompreneble estas tre kuraĝaj. Sed ilia gvidado, estrita de maljunulo aŭ ne tute maljunulo Khaybatulla Akhundzada
   sincere freneza.
  Do la militistoj de la ĉiela imperio grimpas antaŭen malespere.
  Kaj en la okupataj teritorioj ili faras sovaĝan kruelecon.
  Ĉi tie, precipe, la kaptita Komsomol-ano estis tirita supren sur rako, kaj ili komencis streĉi ĝin. Ili metis la nudajn piedojn de la knabino en stokon kaj pendigis pezojn. Kaj tiam ili fariĝis
  bruligu la kalkanojn per varma fero. Kaj poste ili skurĝis la knabinon per vipo, poste oni batis ŝin per ruĝe varma pikdrato. Kaj ĝi doloris tiom. Kaj poste al la beleco
  prenis kaj rompis miajn piedfingrojn sur miaj nudaj piedoj. Kaj tiam ili bruligis ŝian bruston per torĉoj, kaj la naztruojn de la knabino estis elŝiritaj per varmaj teniloj. Kaj tuj kiam la talibano ne mokis la komsomolan membron, turmentante ŝin ĝismorte.
  Kaj la torturo daŭris. En la kaptitaj vilaĝoj, ĉiuj, kaj infanoj kaj plenkreskuloj, estis batitaj per bastonoj sur siaj nudaj kalkanoj. Infanoj estis batataj per bastonoj sur la nudaj kalkanoj, precipe
  kruela. Kaj en ĉi tio ne estis unu unco da kompato.
  Jen ĝuste kia torturo ne estis uzata.
  Tamara ankaŭ batalas kontraŭ la talibano ...
  Ankaŭ batalklasa militisto.
  Kaj sur la afganojn, kiujn ili grimpas, pli kaj pli da raketoj falas malsupren en vera ondo.
  Tamara kaj Dominiko direktas la lanĉilojn al la afganoj.
  Kaj ili premas la butonojn per la nudaj piedfingroj.
  Kaj Dominiko eĉ uzis skarlatan cicon.
  Kaj ŝi pepis, malkovris la dentojn:
  - Mi estas bonega knabino!
  Viola kaj Aŭrora ankaŭ batas la talibanojn per lanĉiloj.
  Kaj ili faras ĝin kun granda precizeco. Dum zumado:
  - Gloro al nia komunismo, gloro!
  Ni detruos faŝismon!
  Viola, premante la butonon de la stirstango kun skarlata cico kaj sendante raketon al la afganoj, komentis:
  - Ni estas en milito kun la talibano, kaj ili estas komunistoj!
  Aŭrora respondis kun rido, sendante siajn nudajn kalkanojn al sia kontraŭulo.
  - Perversa komunismo, aŭ islamismo estas pli malbona ol perversa faŝismo!
  Viola ridis, denove lanĉis la mortodonon ĉe la malamiko helpe de siaj nudaj piedfingroj kaj rimarkis:
  - Kaj faŝismo ne estas perversa ne ekzistas! Ĉi tio estas perversaĵo mem!
  Aŭrora, sendante donacon al la malamiko kun skarlata cico, notis:
  - Ĉi tie komunismo povas esti sufiĉe perversa! Eĉ sub Stalino, multaj superfluaj homoj estis ekstermitaj kaj mortigitaj!
  Viola, responde, denove sendante raketon al la afganoj, kantis:
  En malfacila horo inspiris nin,
  Farinte la volon pli forta, ŝtalo...
  Liberigis la mondon de la pesto -
  Kara kamarado Stalin!
  
  Mezurita en multaj bildoj,
  En senfina universo...
  Vi malfermis la ĝustan vojon por ni -
  Montrante ĝin por ĉiam!
  Ĉi tiuj estas la knabinoj kun nudaj, sunbrunigitaj kruroj.
  Alenka, pafante al la talibano kaj skuante sian bruston per skarlataj cicoj, notis:
  - Estos komunismo!
  Kaj per ŝiaj nudaj piedfingroj ĵetis ŝian tre mortigan donacon de morto.
  Anyuta faris atendovicon por la afganoj, falĉis ilin kaj kukis:
  - Por la grandaj venkoj de la knabinoj!
  Kaj la skarlata cico premos la butonon de la bazuko.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj - simple bonegaj.
  Kaj la ĉinoj estas falĉita kun granda, se ne granda, entuziasmo.
  Ruĝhara Alla, frakasante la talibanon, jelfis:
  - Por la Patrujo kaj nia patrino!
  Kaj kiel li ĵetas la mortigan donacon de neniigo al la malamiko per siaj nudaj piedfingroj.
  Kaj tiam Maria ekiras, ankaŭ uzante siajn nudajn piedfingrojn. Kaj ĝi disŝiros la amason da afganoj.
  Tiam li kukas:
  - Gloro al la epoko de komunismo!
  Olimpikoj, pafante al la afganoj, fervore kaj gaje notis:
  - Por la nova gvidanto de la komunistoj!
  Kaj la knabino denove ĵetis la mortigan donacon de morto kaj detruo per siaj nudaj piedfingroj.
  Kaj ĉi tiuj knabinoj estas nur hipersuperaj.
  Kaj ili estas tiel militemaj.
  Marusia, fikanta kontraŭulojn kaj lanĉante la donacojn de la morto per siaj nudaj piedoj ĉe la malamiko, knaris:
  - Por la plej laŭtaj venkoj de la Patrujo!
  Matryona, skribaĉante ĉe la talibano kaj kukris:
  - Por la Patrujo, kiu estas super ia tegmento!
  Kaj denove la knabino pafos al la afganoj de la bazuko, premante la butonon per fraga cico.
  Ĉi tiu knabino estas la plej alta el ĉiuj klasoj.
  Jen kiel la knabinoj prenis la talibanon kaj kukis:
  - Patrujo estas granda sakramento,
  Via fidela saĝa, glora honoro ...
  Ni plifortigos vian unuecon -
  por ĉiam kun la Patrujo ni estos kune!
  Stalenida, pafante al la afganoj, estis tre agresema kaj pozitiva. Kaj kun nudaj piedfingroj li ĵetas
  donaco de morto. Kaj ĝi disŝiros la amason de la militistoj de la islama imperio. Ŝi estas militisto de la plej alta klaso.
  Stalenida ridetante kantis:
  - La komunismo estu glorata,
  Mao detruos vin ...
  Nur ni estas supre, ne malsupren..
  Ni movu la banditon en la vizaĝon!
  Jen ŝi estas tia militema knabino. Kaj do ĉi tiuj malbenitaj afganoj disbatiĝas. Kaj nenio povas elteni ŝin.
  Veroniko, kontraŭbatalante la talibanon, eldonis:
  - Por la venko de komunistaj ideoj en la tuta mondo!
  Viktorio, skribaĉante al la soldatoj de la islama imperio, kaj ĵetante grenadkrurojn per siaj nudaj fingroj, grincis:
  - Por Rusujo kaj libereco ĝis la fino!
  Kaj denove ĵetis la murdan donacon de neniigo per ŝiaj nudaj piedfingroj.
  Seraphima frakasis la afganojn, falĉante la talibanon kun granda facileco, kaj ĵetante mortdonacojn per siaj nudaj piedfingroj.
  Tiam ŝi kukis:
  - Por la ideoj de sankta komunismo!
  Stalenida, surbaze de la afganoj, diris severe:
  - Kiam vi aŭdas la vorton sanktulo - tuj fordonas ĝin per malvero kaj mensogo!
  Veroniko ridis kaj notis:
  - Jes, Vladimiro ne estas sanktulo!
  Stalenid ĵetis obuson al la talibano kun nudaj piedoj kaj knaris:
  - Jes, nia prezidanto ne estas unu el la elstaraj!
  Veroniko, malfirme ridetante kaj skribaĉante al la afganoj, kantis:
  - Fidu la koboldon, fidu la koboldon, fidu la koboldon,
  Sed ankoraŭ vivu! Sed vivu laŭ Breĵnev! Mi ne estas ma!
  Ne ma! Mi ne povas!
  Viktorio rimarkis ridante dum ŝi skribaĉis tra la afganoj:
  -Estos bone!
  Veroniko konsentis kun tio:
  - Ni certe venkos!
  Stalenida konsentis:
  -Kaj ni ne povas perdi! Ĉar ni estas rusoj! Kaj la rusoj estas tia nacio, ke eĉ perdante la tutan tempon, ili prenos ĝin kaj venkos kun nekredebla furiozo!
  Viktorio kapjesis.
  - Estas kvazaŭ boksisto, kiu perdos dek kvar raŭndojn, sed en la dekkvina li prenos kaj venkos decide!
  Veroniko ridis, elmontris la dentojn:
  - Jes, estas tute eble! Nu, li venkas, do venkas!
  Seraphima agreseme rimarkis, nudigis siajn dentojn:
  - Ni estos la plej fortaj en la mondo kaj gajnos ĉiujn!
  Kaj kun nudaj piedfingroj, li denove lanĉos unikan donacon de morto ĉe la malamiko.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj de la plej alta aerakrobato.
  Kun tiaj knabinoj, mi pensas, ke iu ajn povas movi siajn kapojn, aŭ ili ŝiros la kovrilon de ĝiaj ĉarniroj.
  Stalenida disbatis la talibanon kaj kantis:
  - Ni estas la plej fortaj en la mondo,
  Trempu la talibanon en la necesejo...
  Moskvo ne kredas konas larmojn,
  Ni donos la Kalifon en la cerbon!
  Jen ŝi, Stalenida, rava knabino. Kiun vi povas nomi - nur hiper kaj super.
  Kun tiaj knabinoj, vi povas sekure rigardi la estontecon. La talibano estu preskaŭ miliardo, kaj male al Rusio, ili havas multe pli da viroj ol virinoj.
  Kaj la talibanoj amas batali.
  Sed ili ne tre lertas pri tio.
  La frontlinio estis ĉifona. Kie la talibano kojnis enen, kie estas la trupoj de la OBKB aŭ Rusio.
  Neniu havas grandan avantaĝon.
  Stalenida, skribaĉante al la afganoj, prenis kaj grincis, grincante per la dentoj kaj palpebrumante:
  - Por la Patrujo ĝis la fino!
  Viktorio grincis pro sovaĝa furiozo:
  - Vi donas tutan morton al la Drako-Prezidanto!
  Veroniko konsentis kun tio:
  - Morto al la Drako-Prezidanto tra Tumba-yumbe!
  Kaj la usonanoj kompreneble pretas helpi la talibanon. Eĉ vendi armilojn al la talibano kredite. Kaj ĉi tio estas kruela usona politiko. Jen kiel la Rusa Armeo estas premata.
  Sed dum estas inaj heroinoj en ĝi, Rusio ne povas esti venkita.
  Jen Alico kaj Angeliko batalas. Tiaj batalado kaj malvarmetaj ŝteloj. Kaj ili batas la afganojn kun furiozo kaj forto.
  Alico pafis kaŝpafilon, trapikis la talibanon. Kaj ĵetis ŝiajn nudajn fingrojn
  tranĉilo murdan donacon de morto, grincante:
  - Por la Patrujo de Sovetunio!
  Jen ŝi estas tia batalema knabino. Ĝi estas plena de kaj forto kaj agresemo.
  Angelica estas sana kaj ruĝhara militisto. Do ĝi trafos la talibanon. Batos senkonscie ilian kolosan mason. Kaj ĝi krios:
  - Gloron al la novaj komsomolanoj!
  Kaj kiel ŝi ridas.
  Alicio, pafante al la afganoj, kaj precize trafante ilin, logike rimarkis:
  - Ni kapablas venki ajnan hordon!
  Kaj Alico pafis de la bazuko uzante la skarlatan cicon de la brusto.
  Ĉi tiu estas la knabino - kiu montras la kapitalklason.
  Ankaŭ Angeliko trafos la malamikon, kaj ŝi falĉos la amason de la talibano kaj vyaknet:
  - Por la Patrujo!
  Ĉi tiuj estas virinoj - tiel agresemaj kaj kapablaj, ni diru, de multo.
  Alico rimarkis ridetante, falĉante la malamikojn:
  - Nia patrujo estas nia patrino, ni mortigos la flavon!
  Angelica komentis kun sovaĝa furiozo, disbatante la afganojn:
  - Ni komunistoj plifortiĝos en la mondo!
  Kaj kun nudaj piedfingroj li prenos ĝin kaj ĵetos grenadon kun ŝargo de tol.
  Tiel freneziĝis la knabinoj.
  Kaj ili detruas malamikojn kun kolosa forto.
  Nataŝa, pafante al la afganoj, kaj premante la bazukan butonon kun skarlata cico, notis:
  - Por Rusio ne ekzistas tia problemo kiel la nombro de malamikoj!
  Zoya, skribaĉante pri la afganoj, konsentis:
  - Ni povas venki ajnan armeon de la malamiko!
  Batalanta knabino Augustine, skribaĉante ĉe la talibanaj trupoj, eksplodis el la bazuko helpe de fraga cico kaj kriis:
  - Mi estas la beleco de la morto!
  Kaj Svetlana timiĝas pri la afganoj. Kaj kun nudaj piedfingroj li ekbrulos kaj elblovos la muĝahidinojn:
  - Por USSR en nova lumo!
  Natasha lupanula denove, uzante rubenan cicon por premi la butonon. Kaj ĝi estis bela. Kaj tre agreseme.
  Nataŝa rimarkis ridante:
  - Ni povas kaj kapablas fari ĉion!
  Zoe oponis ridetante:
  - Ne ĉiuj! Ni ne povas kapti la Khalifa!
  Nataŝa rimarkis ĝemante, skribaĉante al la malamiko per sia nuda kalkano:
  - Ni kaptu ankaŭ Ĥalifon! Jes, li estas maljuna, li baldaŭ mortos!
  Zoe ridis kaj respondis:
  - Eble venos alia, eĉ pli furioza!
  Augustine, detranĉante la afganojn, kiuj rampis en granda amaso, kaj ankaŭ vangofrapis helpe de framba cico el bazuko kaj knaris:
  - Ĉio estos bona knabinoj! Mi estas certa pri tio!
  Kaj ŝi aldonis, donante al ŝiaj nudaj kalkanoj la donacon de morto kaj disŝirante la talibanojn.
  - Malbono tute ne estas senfina!
  Svetlana logike notis, falĉante la progresantajn talibanajn batalantojn:
  - Nia lando fariĝos pli glora kaj moderna!
  Kaj li prenos ĝin kaj eksplodigos ĝin same kiel por la afganoj.
  Kaj ĉi tio estas ŝia agresema kompreno kaj kolosa forto.
  Knabinoj, kompreneble, povas fari multon kiam ili estas malbonaj kaj eĉ pli kiam ili estas afablaj.
  Albina kaj Alvina tre forte batalas sur la ĉielo .
  Albin malflugigas aviadilon de la afgana aerarmeo kaj kuas:
  - Por ni, la diino Lada!
  Alvina malflugigis talibanan atakaviadilon kaj notis:
  - Diino Lada - Diaĵo kun majuskla litero!
  Ĉi tiuj estas vere knabinoj, kiujn vi bezonas. Kaj ege mojosa.
  kaj Helga el la ŝtormo ankoraŭ fikas la afganojn surtere. Kaj ŝi estas militisto de tre batala flugo. Kaj tiel lerte deŝiris la turon de la talibana tanko per preciza trafo.
  Ĉi tio estas knabino...
  Kaj kukoj:
  - Por konstrui komunismon en la tuta mondo!
  Albina notis, batante senkonscie la Mujahideen, kun granda precizeco de malvenko:
  - Por la plej bonaj sovetiaj mensoj!
  Kaj ankaŭ kiel li tranĉos la afganan aŭton.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj - de la plej altaj, eble, ili estas de la kategorio.
  Alvina frakasanta la talibanon logike notis:
  - Ni povas fari ĉion - kaj ni montros ĝin al ĉiuj!
  Kaj ŝi pafis alian afganan banduron.
  Knabinoj estas tio, kio estas la plej alta klaso.
  Sed eĉ knabo povas esti tre bona batalanto.
  Precipe se temas pri senmorta knabo.
  Oleg Rybachenko kantis kun granda entuziasmo:
  - Gloro al la patrujo de Komunismo,
  Ni amas vin, nian naskiĝlandon...
  Ni detruos la trupojn de faŝismo,
  Kvankam Satano atakas nin!
  Kaj la knabo denove trafas la talibanon per glavoj. Kaj tiam li gvidos la familion. Kaj kun nudaj piedfingroj, li prenos kaj ĵetos tre mortigan donacon de morto
  al la malamiko.
  Ĉi tio estas infano - ni diru nur knabo - bonega!
  Margarita Korshunova, hakante la atakantajn afganojn, kaj ĵetante la donacojn de la morto al la malamiko per siaj nudaj piedfingroj, grincis:
  - Por la rusaj limoj preter Kabulo!
  Oleg Ribaĉenko, hakante la malamikon, vigle kapjesis:
  - Ankaŭ estos niaj limoj preter Kabulo. Sed la malamiko estas precipe forta en nombro!
  Margarita Korshunova konsentis kun tio:
  - La malamiko estas tre forta! Sed ni tamen venkos!
  Kaj kun nudaj piedfingroj, ĝi lanĉos mortigan donacon de morto.
  Oleg Rybachenko, skribaĉante sur la muĝahidinoj, sufiĉe racie rimarkis:
  - Nia armeo estos en Kabulo!
  Margarita Korshunova konsentis:
  - Mi esperas, ke ĝi estos! Se ni mem ne sangas ĝismorte!
  La terminatorknabo respondis memfide:
  - Nia venko estas neevitebla!
  La militista knabino, ĵetante citronon per la nuda piedo, konsentis:
  - Mi kredas je ĝi! Mi vere kredas ĝin!
  Kaj kiel militisto prenos kaj ridos.
  Kaj tiam la senmortaj infanoj kaj prenos ĝin kaj fajfos unuvoĉe. Iliaj fajfoj pelis multajn milojn da korvoj en svenon. Kaj ili, perdinte la konscion, falas pluen
  afganoj kaj trapiku iliajn kraniojn.
  Kaj ili boras la suprojn de la kapoj de la soldatoj de la islama imperio. Kaj ili pelas la kontraŭulojn en la ĉerkon.
  Post fajfo, Margarita rimarkis ridante:
  - Vi kaj mi estas same kiel najtingaloj rabistoj!
  Oleg Rybachenko konsente kapjesis:
  - Jes, same kiel najtingaloj!
  Kaj la knabo ekridis...
  Kaj denove fajfos la senmortaj infanoj. Kaj la korvoj multe doloras. Ili svenas kaj falas kiel pluvogutoj. Kaj multaj afganoj estis kaptitaj kaj batitaj.
  Tiam la infanoj kantis ĥore:
  - Nigra militisto antaŭ morto,
  La viktimo atendas je noktomezo...
  Kredu ĝin pli malfacile ol iu ajn alia en la mondo
  Ni enterigos vin en la tero!
  Ĉi tiuj estas vere infanoj - kion vi bezonas! Kaj tio estas batalforto.
  Oleg Rybachenko svingis du glavojn, detranĉis la kapojn de sep afganaj soldatoj samtempe kaj kantis:
  - Mi estas fortulo ial,
  Sep en unu bato!
  Margarita Korshunova, faligante la ribelulojn, notis:
  - Ni estos la unuaj sur Marso, kaj ĝenerale ĉie!
  Oleg Rybachenko, denove tranĉante la talibanon, notis:
  - Ni estos la unuaj ĉie!
  Kaj la nudpieda infana piedo de knabo ĉirkaŭ dekdujara ĵetis grenadon kun detrua potenco.
  Jen kiel infanoj, kiuj ricevis senmortecon de la Rusaj Dioj kiel donaco, batalas senespere kaj kuraĝe. Kaj ili agas kun kolosa energio.
  ... ĈAPITRO 11.
  Survoje, fariĝinte knabo, la freneza profesoro Aleksandr Lukjanenko, piedpremante per la nudaj piedoj, daŭre kunmetis;
  La procezo de konkerado de Ĉinio estas longa, la lando estas granda kaj tre dense loĝata. Kaj la bataloj okazas tie kun granda intenseco.
  Oleg Rybachenko tranĉas la ĉinojn per glavoj. Tiam li ĵetas al ili pizojn kun memfaritaj eksplodaĵoj kun nudpiedaj, infanecaj piedoj kaj kantas:
  - Mia patrujo -
  Reĝoj en ĝi regas,
  Amika familio,
  Rompu la malbonulojn!
  Margarita Korshunova ankaŭ detruas la trupojn de la ĉiela imperio. Kaj li kondukas la muelejon per glavoj. Kaj per la nudaj piedfingroj li ĵetas mortpizojn.
  La knabino kantas:
  - Gloro al komunismo, gloro...
  Tankoj rapidas antaŭen...
  Sekcioj en ruĝaj ĉemizoj -
  Saluton al la rusa popolo!
  Kaj senmortaj infanoj fajfos kiel. La korvoj ricevas koratakojn kaj falas miregigitaj sur la kapojn de la ĉinoj. Ni diru tiel - terminatorinfanoj. Kaj la korvoj trapikas per siaj bekoj la kraniojn de la militistoj de la ĉiela imperio.
  Kaj tiam ankaŭ la aliaj knabinoj alprenis la ĉinojn.
  Jen Nataŝa tranĉas ilin per glavoj, kaj per skarlata cico premas la butonon de la bazuko, kraĉante ŝelon. Kaj la amaso de la ĉinoj flugas supren.
  Kaj Nataŝa kantas, je la supro de siaj pulmoj:
  - Gloro al la tempoj de komunismo,
  Estos fino al pacismo!
  Kaj la knabino, kun siaj nudaj piedfingroj, lanĉos mortigan obuson, disŝirante kontraŭulojn.
  Zoya ankaŭ batalas kun granda entuziasmo. Kaj li tranĉas la ĉinojn per glavoj sen nenecesaj problemoj.
  Kaj per la nudaj piedfingroj li ĵetas la mortigan forton de granato. Ĉi tiu knabino estas nur bonega.
  Tiam fraga brusta cico ambaŭ lanĉos ruinigan donacon de morto.
  Kaj la amaso da ĉinoj alflugis.
  Zoja prenis ĝin kaj kantis:
  - En la nomo de la ideoj de komunismo,
  Ni vidas la estontecon de la cara lando...
  Kaj la ruĝa standardo de nia patrujo,
  Ni ĉiam estos senfine fidelaj!
  Aŭgusteno ankaŭ hakas la ĉinojn. Ŝi estas knabino, ni nur diru superklaso.
  La ruĝhara knabino ĵetis mortigan obuson per sia nuda kalkano, disŝiris multajn kontraŭulojn kaj grincis:
  - Por Rusujo - nia patrino!
  Kaj per rubena cico, ŝi premis la butonon sur la bazuko. Kaj kraĉis raketon de murda potenco. Kaj tiom da ĉinoj prenis kaj ŝiris samtempe.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj.
  Svetlana ankaŭ disbatis malamikojn. Kaj ŝi hakis per glavoj la trupojn de la ĉiela imperio. Kaj ĵetis donacojn de morto per nudaj piedfingroj. Kaj fine, kiel purpura cico, ŝi elĵetos la mortigan ŝelon de la morto.
  Kaj kantos:
  - Mia patrujo estas urbo kaj dolĉa,
  Mia patrujo estas reĝa lando!
  Ĉi tiuj estas la knabinoj - la plej elstara klaso kaj ŝancoj kiujn ili havas. Vi ne povas rezisti tiajn knabinojn .
  Kaj tiel ili tranĉis ĉi tiujn ĉinojn sen kompato aŭ dubo.
  Aŭrora ankaŭ batalas ĉi tie, kaj la knabinoj skribaĉas ĉe la ĉinoj per maŝinpafilo. Ĉi tio estas beleco.
  Kaj ankaŭ per skarlata cico premas la butonon de la ĵetgrenado. Kaj pafas mortigan raketon. Kaj la amaso de kontraŭuloj samtempe ŝiriĝas kaj ŝiriĝas en pecetojn.
  Tiam Aŭrora kantis:
  - Por la plej granda komunismo,
  Nur supren e ne ŝtupon malsupren!
  Ĉi tiuj knabinoj estas tre bonegaj kaj agresemaj.
  Mirabela Magnetic bombas la malamikon de la aero. Ŝi uzas biplanan atakaviadilon. Kaj kiel ĝi trafos la ĉinojn.
  Kaj batas ilin sen kompato. Kaj skribaĉoj el maŝinpafiloj tre bele stakigante la ĉinojn en amasoj. Kaj ŝi faras tion tre vigle. Kun nuda kalkano, premu malsupren sur la pedalon. Kaj la amaso da bomboj falos sur la ĉinojn.
  Mirabela kantis, grincante per la dentoj:
  - Mi estas la plej forta en la mondo,
  Kaj dufoje du ne estas kvar!
  Akulina Orlova ankaŭ batas la ĉinojn de la aero. Kaj li faras ĝin tre sukcese. Kaj detruas la trupojn de la ĉiela imperio.
  Kaj tiam ŝi premis la butonon kun la skarlata cico de sia brusto, kaj nun ŝi flugas al la ĉinoj, disŝirante ilin per batala misilo.
  Akulina prenis ĝin kaj kantis:
  - Gloro al grandaj koroj,
  Ni disbatos ĉiujn malamikojn ĝis la fino!
  Anastasia Vitmakova ankaŭ frakasis la ĉinojn kaj faris tion kun kolosa entuziasmo.
  Ĉi tiu estas la knabino Anastazio - nur bonega!
  Kaj kun nudaj piedfingroj li direktas ion detruan al la malamiko.
  Kaj tiel la knabino premis la butonon per rubena cico, kaj bomboj falis sur la ĉinojn. Kaj ŝi estas tre agresema.
  Kaj detruas ĉi tiujn ĉinojn per murda forto.
  Anastazio kantis:
  - Ni disŝiros ĉiujn,
  Por nia patrino Rusio!
  Ĉi tie denove la knabinoj batalas kun kolosa furiozo. Ĉi tio estas batala triumviraro.
  Kaj ili ne havas egalan en la ĉielo. Sed aerbataloj estas malmultaj - la ĉina aviado estas malforta.
  Akulina Orlova frakasis la ĉinojn surtere, kaj pafis eksplodemajn obusojn kaj kantis:
  - Unu, du, tri - disŝiru la ĉinojn!
  Estos glora festeno -
  Ni konkeros la mondon!
  Ĉi tiuj bataloj estas severaj kaj furiozaj.
  Jen la ŝipanaro de Elizabeto batalas sur tanko. Ĉi tiu estas la knabino kaj ŝia teamo, kaj ili denove estas en bikino.
  Jen Elizabeto, kun la nudaj piedfingroj, premis la stirstangbutonojn kaj kukis:
  - Gloro al caro Nikolao la 2-a!
  Catherine ankaŭ pafis, premante sian skarlatan cicon kaj trafante la ĉinojn, kaj lerte kukis:
  - Gloro al la superadmiralo Makarov!
  Elena eksplodis al la malamiko. Ŝi disŝiris amason da ĉinoj per maŝinpafiloj kaj jeligis:
  - Por la komunismo de la reĝoj!
  Euphrosinia skribaĉis ĉe la malamiko, kaj falĉis la militistojn de la ĉiela imperio, kaj kantis:
  - Gloro al Rusujo kaj al la Blanka Dio!
  Ĉi tiuj estas la batalantaj knabinoj sur lerta kaj forta tanko. Kaj ilia teamo disbatis la ĉinan armeon.
  Elizabeto sprite rimarkis, kaj dispremis kontraŭulojn, jelfis:
  La vera reĝo ne estas tiu, kiu estas en la krono, sed kiu ne estas ĉapelo kun sia menso kaj konfuzisto kun teno!
  Elena atentis agreseme kaj deklaris kolere:
  - Kiu havas malplenan kapon, portanta kronon, estas tipa ĉapelo, sen reĝo en sia kapo!
  Catherine ankaŭ eksplodis kontraŭ la ĉinoj, ŝiris du dekduojn da soldatoj de la Ĉiela Imperio kaj diris:
  - Fiksinte la landon - diktatoro povas teni la kronon sur sia kapo, sed li certe perdos la vizaĝon!
  Euphrosinia frakasis la ĉinojn per bone celitaj pafoj, kaj laŭvorte falĉis ilin, rabatante montojn da kadavroj.
  Kaj samtempe ŝi diris:
  - Pli bone estas perdi la kapon en braveco ol resti kun nazo en malkuraĝo!
  Tiel freneziĝis la knabinoj. Kaj dum ili estas preskaŭ tute nudaj, kaj nudpiedaj, kaj tre sunbrunaj, kun blondaj haroj.
  Elizabeto, pafante, deklaris:
  - Se ne estas reĝo en via kapo, tiam vi estos ĉapelo, kiu ĉiam restas kun via nazo!
  Catherine, pafante tre bone celitan fajron al la malamiko, kaj batante amase la ĉinojn, murmuris:
  - Kiu perdas la senton de la realeco restas kun nazo sen sonĝo!
  Elena agreseme notis, skribaĉante la malamikojn, kaj premante la butonojn per siaj nudaj piedfingroj, kaj kuĝis:
  - Virina kruro, nudpieda, surmetos la tonsilojn de iu viro, kaj foriros sen pantalono, elmontrante ŝian korpon!
  Euphrosinia, fikanta kontraŭulojn kaj mortigante la ĉinojn per perforta forto, agreseme rimarkis:
  - Perdinte la konsciencon serĉante orajn montojn, vi povas lasi la malamikon kun nazo, sed la animo mem ne havos eĉ rompitan denaron!
  La knabinoj batalis senespere kaj kuraĝe.
  Elizabeto resumis la rezulton frakasante ĉinan obuso per ŝelo:
  - Kiam vi havas Dion en via koro kaj reĝon en via kapo, vi estas viro kun majuskla litero!
  Militistoj batalis ankaŭ en aliaj frontoj.
  Alenka skribaĉis al la ĉinoj per maŝinpafilo. Ŝi falĉis ilin kiel tritikon kaj hurlis:
  - Por la granda reĝo,
  Dankon sinjoroj!
  Kaj kun siaj nudaj piedfingroj, la knabino ĵetos obuson kun mortiga forto.
  Anyuta, skribaĉante ĉe la malamiko kaj donante la mortodonacon per sia nuda ronda kalkano, donis:
  - Gloro al la epoko de komunismo! caro Nikolao estos kun ni!
  Kaj la knabino movis la kubuton al la mentono de la ĉina generalo, kaj ekkriis:
  - Por la granda Rusujo de Svarog!
  Batalante Alla disbatis la ĉinajn soldatojn, falĉis ilin kiel rikoltilon kaj jeligis:
  - Por la Patrujo - nia patrino!
  Kaj ŝiaj nudaj piedfingroj ĵetis tre mortigan neniigdonacon.
  Ankaŭ Maria frakasas malamikojn kun sovaĝa aplomo. Kaj skribaĉoj de maŝinpafiloj, zumante:
  - Nia Patrujo estas nia patrino!
  La knabino volas fariĝi heroo!
  Kaj per siaj nudaj piedfingroj, la knabino ĵetos detruan donacon de morto.
  Kaj tiam kiel li premas la butonon de la bazuko, per sia skarlata cico.
  La olimpikoj disbatas la ĉinojn en pulvoron. Skribas sur ili de la maŝino. Kaj zumas:
  - Ni estas sur vi kiel en milito,
  Kaj en la milito, kiel sur vi!
  Kaj la nudaj piedfingroj de la knabino ĵetis eksplodan pakaĵon. Ŝiris la amason da ĉinoj en cindrojn.
  
  Olimpio ankaŭ pafis per fraga cico kaj kriis:
  - Por paco, por amikeco, por majo!
  Alenka rimarkis ridante:
  - Kaj tiam vi Majo?
  Anyuta, skribaĉante super la ĉinoj, grincis:
  Somero, ho somero, somero stelulo estu kun mi!
  Alla piedbatis la malamikon, ŝiris kelkajn el la ĉinaj soldatoj kaj pepis:
  - Por la cara imperio!
  Kaj ŝiaj haroj estas kiel ardanta fajro, kiu povus bruligi Romon. Ĉi tio estas knabino.
  La kvin ŝanĝas sian pozicion. Kaj skribaĉas ĉe la malamiko kun pliigita gamo.
  Kaj tiam la knabinoj tuj ŝaltas de la elektraj dratoj, kaj la fluo iris,
  de malamikoj. Kaj la ĉinoj ekbrilis.
  Kaj la knabinoj prenos ĝin kun nudaj kalkanoj kaj ekbrilo. Kaj denove ili alprenos la ĉinan, kuraĝan armeon. Kaj la ĉinoj estas fortaj kaj kuraĝaj. Ili estas kuraĝa, multnombra popolo.
  Sed Veroniko kaj Viktorio trafis ilin per misiloj de la aviadilo. Kaj disŝiris la amason da ĉinoj. La knabinoj batalas, en unu bikino kaj nudpiede. Kaj ili martelas al la malamiko per siaj nudaj kalkanoj, premante la butonojn.
  Ankaŭ Akulina Orlova martelas la ĉinojn, dispremante malamikojn sen ia kompato.
  Per siaj nudaj fingroj, Akulina premis la butonojn de la stirstango kaj trafis la ĉinojn, disŝiris ilin kaj pepis:
  - Gloro al la patro-caro!
  Anastasia Vitmakova konfirmis:
  - Gloro al la caro!
  Mirabela Magnetic donis la donacon de detruo per sia nuda kalkano kaj kriis:
  - Kaj ni trinkos al admiralo Makarov!
  Kaj ŝia skarlata cico estis nudigita, kaj la knabino prenis ĝin kaj premis la butonon. Kaj raketoj flugis al la ĉinoj. Kaj disŝiris multajn militistojn de la ĉiela imperio.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj...
  Kaj tiam ninja knabinoj el Japanio transprenis la ĉinojn. Kaj la militistoj, kompreneble, en unu bikino kaj nudaj piedoj.
  Ŝinoboknabino kun blua hararo prenis la ĉinojn kaj tranĉis ilin per siaj glavoj. Kaj forblovis iliajn kapojn. Kaj post tio, kun nudaj piedfingroj, ŝi ĵetis pizon de detruo. Kaj denove, la militistoj de la ĉiela imperio, kun siaj membroj deŝiritaj, flugis en malsamaj direktoj.
  La militisto kantis:
  - Gloro al Japanio! Gloro!
  Ŝinobo knabino kun flava hararo batalas kun malamikoj. Kaj senkompate ilin tranĉas per glavoj. Kaj ŝiaj nudpiedaj, graciaj knabinecaj fingroj ĵetas ion tute detruan. Kaj ili laŭvorte disŝiras la korpojn. Kaj la militisto kantas:
  - Gloro al Japanio, gloro!
  Tankoj krevas antaŭe,
  Knabinoj, ne sciante timon -
  Saluton - la rusa popolo!
  Ŝinoboknabino kun rufa hararo, ankaŭ hakas la ĉinojn. Ŝi estas tre agresema militisto. Kaj tranĉas kontraŭulojn ĝis la fino. Kaj denove, fingroj, tiaj ĉizitaj, delogaj nudaj piedoj, ĵetas bumerangojn, kiuj forblovas la kapojn kiel raziharojn.
  Kaj la militisto kantas:
  - Rusio de caro Miĥail,
  Ŝi konkeris la universon!
  Ŝinoboknabino kun blankaj haroj, tenis glavojn forblovante la kapojn de la ĉinoj. Kaj ĉi tiu knabino en bikino rezultis esti skribita beleco. Kaj ŝiaj glavoj estas grandaj. Kaj ankaŭ la nudaj piedfingroj de iliaj piedoj ĵetis venenajn kudrilojn, trapikantajn la gorĝojn de la soldatoj de la ĉiela imperio.
  La Ŝinoboknabino kantis:
  - La japana militisto ne timas morton ,
  Ni ne timas morton sur la batalkampo...
  Ninja batalos por sankta Rusio -
  Kaj eĉ mortante - li venkos!
  Ĉi tiuj estas knabinoj tiel preskaŭ nudaj kaj belaj, kaj iliaj kruroj allogas virojn.
  Sed Oleg Rybachenko kaj Margarita Korshunova denove iras en batalon, aŭ pli ĝuste kuras. Denove la infanoj batalas kun sovaĝa kolero kaj frenezo.
  Jen knabo, kiu svingas siajn glavojn kaj detranĉas la kapojn de la ĉinoj.
  Oleg kuis, kaj la knabo ĵetis pizojn de detruo per siaj nudaj piedfingroj. Disŝiris la malamikojn kaj kantis:
  Gloro al la komunismo, kiun Nikolao konstruas,
  Li estas la plej granda kaj plej saĝa reĝo!
  La knabino, ĉi tiu iama verkistino Margarita Korshunova, detranĉante la kapojn de la ĉinoj, ruis:
  - Por Rusujo kaj caro Nikolao!
  Kaj kun nudaj piedfingroj, la juna militisto prenos kaj ĵetos bumerangon. Kaj li, dum ĝi preterflugas, kaj detranĉis la kapojn de la ĉinaj soldatoj. Ĉi tio estas knabino.
  Margarita prenis ĝin kaj kantis:
  Ne ekzistas pli bela Patrujo-Rusio,
  La plej bona lando en la universo...
  La steloj akvumis la ĉielon per perloj,
  Frenezigu eĉ ruzan rigardon!
  Tiam la senmortaj infanoj prenis ĝin kaj fajfis ĉe ĉiuj gorĝoj. Kaj tiel la korvoj prenis, ricevis koratakojn, kaj falis en svenon, ili komencis fali. Kaj pugnobatas la kapojn de la ĉinoj.
  Ĉi tiuj estas infanoj, ili estas nur monstroj kaj super...
  Kaj denove, ni haku la malamikojn. Kaj tiaj batalantaj kaj kuraĝaj knabinoj ĉi tie estas bonegaj, do Nataŝa atakis.
  La knabino prenis kaj eksplodis de la maŝinpafiloj, kaj pepis:
  - Por la komunismo de caro Nikolao!
  Zoya konfirmis ĵetante eksplodeman paketon da eksplodaĵoj per sia nuda kalkano.
  Kaj la militisto kantis:
  - Por la granda reĝo,
  Patro suvereno!
  Aŭgusteno tratranĉis malamikojn sen ajna malforteco aŭ kompato. Kaj la ruĝhara militisto prenis kaj ĵetis ion tre mortigan kaj detruan per siaj nudaj piedfingroj. Kaj ŝi agis tre detrue, tre mojosa.
  Augustine prizorgis la muelejon kaj knaris:
  - Por Rusio kaj venko ĝis la fino!
  Svetlana kondukis tre agreseman muelejon kun glavoj per siaj glavoj. Ŝi detranĉis la kapojn de la malamikoj, metante ilin en tumulon. Kaj kun nudaj piedfingroj, ŝi prenis kaj ĵetis la mortigan donacon de morto.
  Kaj blekis:
  - Por cara komunismo!
  Kaj la knabinoj denove, per siaj nudaj, rondaj kalkanoj, batos ilin per mortigaj pizoj de detruo.
  Kaj ili denove kantos:
  Nikolao vi estas la reĝo-mesio,
  Vi baldaŭ estos ĉiopova!
  ... ĈAPITRO 12.
   La knabinoj daŭre batalis kontraŭ la multnombraj talibanoj.
  Natasha pafas ĉe la soldatoj de la Islama Imperio, kaj ĵetas obuson kun siaj nudaj piedfingroj. Tiam ĝi muĝas:
  - Por granda komunismo!
  Zoja, pafante al la afganaj trupoj, kaj falĉante la trupojn de la lerta imperio, jelfis:
  - Bonege por Sovetunio!
  Augustine, pafante al la malamiko, kaj ni ĵetu la donacojn de la morto per nudaj piedfingroj, kaj kuĝis:
  - Por nia Patrujo!
  Svetlana agreseme notis, skribaĉante ĉe la talibano, kaj ĵetante per siaj nudaj piedoj la mortigan donacon de neniigo:
  - Por komunista potenco!
  Natasha tre precize pafas al la malamiko. Kaj kun nudaj piedfingroj ĝi komencos detruon. Kaj trapikos la malamikon.
   Kaj la amaso de la talibano falĉos kaj grinaros:
  - Por Sovetunio de komunismo!
  Kaj palpebrumi denove.
  Zoya ankaŭ najlas la malamikon kaj falĉas lin. Kaj kun nudaj piedfingroj, li ĵetas obuson kun mortiga forto, disŝirante la Mujahideen.
  Tiam ŝi knaris:
  -Himno al nia Patrujo de USSR!
  Aŭgusteno kukis, rikanante la dentojn kaj ĵetante la donacon de la morto per la nuda piedo:
  - Por nia Patrujo!
  Svetlana, batalante la talibanon, kaj skribaĉante al la malamiko per la buĉado, grincis:
  - Por granda komunismo!
  Kaj la knabinoj batalis memfide. Ĉi tiuj estas la belaĵoj ili estas.
  Oleg Rybachenko batalas kun ili. La knabo aspektas proksimume dekdujara, kompreneble, malespera infano.
  Kaj li, kun la nudaj piedfingroj, lanĉos buĉejon ĉe la afganoj.
  Tiam ĝi bruos:
  -Por la ideoj de komunismo en USSR!
  Margarita Korshunova ankaŭ estas militisto, batalanta kaj malvarmeta.
  Ŝi ekstermas la ribelulojn kaj muĝas:
  - Por komunismo en USSR!
  Jen ŝi estas tia batalema hundino. Kaj forbalaas la talibanojn ĵetante grenadkrurojn per nudaj fingroj. Kaj kriegas:
  - Nia patrujo estas nia patrino!
  Kaj nun la senmortaj infanoj fajfos. Kaj miloj da korvoj falas sur la kapojn de la Mujahideen. Kaj ĉi tio estas tre malvarmeta kaj malvarmeta kiel sur via propra kapo
  ĵetu la akvomelonon.
  Natasha, ridante kaj pafante, eldonis:
  - Por la granda spaco!
  Zoya konsentis kun ŝi:
  - Por la plej granda spaco en la universo!
  Aŭgusteno atentigis, rikanante la dentojn kaj fajfante:
  - Ĉio estos tre mojosa knabinoj - ni venkos!
  Svetlana notis, malkovris siajn dentojn kaj ĵetis obuson al la malamiko kun mortiga forto:
  - Kompreneble, ĉio estos hokeo!
  Stalenida, dume, skribaĉis ĉe la afganoj kaj grumblis:
  - Ni estos la plej grandaj en la mondo,
  Dio vetis je senesperaj uloj...
  Ni ne estas pli malvarmetaj eĉ sur la granda planedo...
  Veroniko, disbatante la malamikon - prenis:
  - Mortigu la malbonan monstron!
  Viktorio ĵetis obuson per sia nuda piedo, disŝirante la ĉinojn kaj knaris:
  - Mortigu la malbonan monstron!
  Angelina, skribaĉante la malamikon kaj falĉante malamikojn en tutaj vicoj, grincis:
  - Denove, sango fluas kiel rivero ĉi tie!
  Nataŝa sprite aldonis, batante la malamikojn:
  - Via kontraŭulo aspektas bonega!
  Stalenida, per bone celita ĵeto de siaj nudaj piedoj, turnis la tankon kaj jeligis:
  - Sed ne cedu al li!
  Veronica eksplodis, premante la bazukan butonon per skarlata cico kaj eligis:
  - Malbona monstro - revenu al mallumo!
  Kaj la inaj militistoj kantis ĥore, kunigante la afganojn je centoj:
  - Se vi estas homo, kaj ne malkuraĝa pediko,
  Vi kuraĝe mortigos la stelmonstron!
  Kaj denove la knabinoj montras siajn langojn. Jes, ili estas vere la plej kuraĝaj el la kuraĝuloj.
  Viktorio donis eksplodan pakaĵon kun sia nuda, ronda kalkano kaj jeligis:
  - En sankta milito - nia venko estos!
  Stalenida notis:
  - Kaj ne nur venko, sed frakasa venko!
  Albina, dume, batalas kontraŭ la talibana armeo en la aero. La knabino montras la plej altajn pilotojn.
  Kaj li malflugigas malamikajn aviadilojn kun granda entuziasmo. En la sama tempo, Albina kantas:
  - Ni havas raketojn, aviadilojn,
  La plej forta rusa spirito en la mondo...
  La plej bonaj pilotoj estas ĉe la stirilo -
  La malamiko estos disbatita al polvo kaj lanugo!
  Kaj denove ĝi fajfos. Kaj tiam helpe de nudaj piedoj ni malflugos la sekvan malamikan aŭton. Ebria barelo gastigos la akcepton.
  Alvina ankaŭ batalas kontraŭ la talibana armeo. Li estas batalema knabino kaj tre agresema. Ekzemple, kiel estas ŝia subskriba tekniko - ŝtupetaro?
  Ĉi tio estas nur miraklo, vi devas konfesi!
  Alvina siblis:
  - Ni ne maltrafos nian venkon!
  Albina konsentis kun sia partnero:
  - Kompreneble nenio mankos al ni!
  Helga ankaŭ batalas kun granda malespero. Ĉi tiu estas tia militema knabino. Helga trafas terajn celojn pli. Ŝi estas tre disprema knabino
  batoj.
  Kaj ĉi tie Anastazio batalas. Militisto kiu estas superveterano. Kion ŝi simple ne faris. Ĉi tiu estas la militisto.
  Ŝi faras agreseman turnon sur la ĉielo, kaj terenbatas kontraŭulojn kiel libeloj per papilia reto. Kaj ĉi tio estas, kompreneble, ege mojosa.
  Ĉi tie la knabino plonĝas kaj la talibana tanko lumiĝas kiel fajro de fajrero. Kaj denove fajroj kaj detruo.
  Anastazio kantis:
  - Verŝajne la knabinoj scias, ke ĝi estas donita,
  En realeco, enkorpigu ĉiujn sensencaĵojn de kino ...
  Kaj kio ne estas psikiatria hospitalo sensencaĵo -
  Naskas la plej bonan lumon en la mondo!
  Akulina Orlova, skribaĉante kontraŭ kontraŭulojn kaj malkonstruante afganajn aviadilojn, resumis:
  - Ĉio en la mondo estas relativa, kaj Dio ne estas anĝelo, kaj la Diablo ne estas diablo!
  Anastazio, skribaĉante ĉe la malamikoj, obĵetis:
  - Nu, Dio, eble ne anĝelo, sed kie estas io bona de la Diablo?
  Akulina levis la ŝultrojn kaj respondis:
  - Eble danke al Satano ni manĝis la malpermesitan frukton, kaj fariĝis multe pli saĝaj! Lernis, precipe, inventi!
  Mirabela Magnitnaja pafis alian malamikan aviadilon kaj kapjesis:
  - Ja ni lernis serioze inventi! Kaj tio estas mojosa!
  Anastazio kantis, elmontris la dentojn:
  - Ni senĉese dehakas malamikojn,
  Denove estos nia sovaĝa premo...
  Defio estas ĵetita - ganto en flugo,
  Kaj la malamiko estas nur stulta elefanto!
  Akulina Orlova, faligante la talibanon, konfirmis:
  - Ĉi tio estas vere bona milito!
  Kaj per sia nuda kalkano ŝi sendis alian murdan donacon de morto al la malamiko.
  Anastazio rimarkis, batante kontraŭulojn:
  - Milito neniam estas bona
  Tiu venko povas esti mirinda!
  Mirabela prenis ĝin kaj grumblis:
  - Granda venko atendas nin,
  Ni estas la plej belaj el ĉiuj...
  Ankaŭ avoj fieras pri ni.
  Festante sukcesajn knabinojn!
  Akulina Orlova diris, montrante siajn dentojn:
  - Freneza fajro furiozas en mi,
  Estingi, kio sendube estas tro malfrue -
  Metante la tutan potencon de kolero en baton -
  Kiu riparis la ĉielon, skuis la stelojn!
  Anastasia Witmakova, malflugigante alian aviadilon de la talibana armeo, notis:
  - Mi nur havas frenezan temperamenton!
  Ĉi tiuj knabinoj estas simple bonegaj.
  Sed Nataŝa estas kiel monstro en batalo. Jen kvar el ili atakitaj kontraŭuloj. Kaj donis al ili figuran batadon. Ĉi tiu estas Nataŝa - nur superklasa knabino.
  Kaj ŝia nuda kalkano elsendas granaton. Kaj la amaso de la talibano estas disŝirita tuj.
  Nataŝa kantas:
  Karabas, Barabas,
  Ĝojigita pri la knabinoj...
  Mi tagmanĝos nun
  sed esti vesperto ne estas por ni!
  Zoya konfirmis, falĉante la sekvan vicon de kontraŭuloj:
  - Ĉi tio vere ne estas por ni!
  Kaj la nuda, ronda kalkano de la knabino denove sendas donacon de detrua potenco.
  Augustine notis, palpebrumante kaj kraĉante, tiel ke duono de la malamikbataliono estis bruligita:
  - Nek Karabas, nek Baba Yaga haltigos nin!
  Svetlana agreseme rimarkis:
  - Ni neniam haltos kaj ne malstreĉiĝos!
  Nataŝa, falĉante la sekvan linion, turnis sin, ĵetante la donacon de morto per siaj nudaj piedfingroj, kaj kriis:
  - Ni estos en la ĉefurbo de la malamiko!
  Zoja skribaĉis ĉe la malamiko, bele bezelis lin kaj konsentis:
  - Kompreneble ni faros!
  La militistoj estas tre kuraĝaj ĉi tie, sed kompreneble, ne nur tio.
  Ili ankaŭ estas heroinoj - klaso - super!
  La fikaj kontraŭuloj de Augustine, notis:
  - Nia forto estas granda,
  Ni disŝiru la kokon!
  Kaj ŝia nuda kalkano kaj prenos kaj elĵetos alian donacon de morto.
  Svetlana ridante rimarkis:
  - Plejparte ni scias ridi,
  Kaj kredu min - ni ĉiam povas batali!
  Natasha, falĉanta la venontan afganan linion, notis:
  - Sed batali ĝenerale ne estas bona!
  Aŭgusteno rimarkis, grincante per la dentoj:
  - Kio estas ĝenerale bona?
  Kaj ŝia nuda kalkano leviĝis, mortiga pizo de morto.
  Zoya logike rimarkis, falĉante la talibanon:
  - Estas bone, kiam la laboro de kreado okazas!
  La ruĝhara knabino, ekstermante la malamikojn de Sovetunio, kapjesis:
  - Oni ne povas ne konsenti pri tio!
  Svetlana notis, montrante siajn dentojn denove:
  -Jes tio estas vera, sed foje oni devas verŝi sangon!
  Knabinoj estas malsamaj. Jen Elizabeto kun sia skipo de kvar E, disbatante la ĉinojn en tanko.
  La knabinoj, kompreneble, batalas en la sama bikino kaj nudpiede.
  Elizabeto pafis al la malamiko kaj knaris:
  - Gloro al nia Patrujo - Sovetunio!
  Catherine ankaŭ piedbatis la malamikon kaj knaris:
  - Granda gloro al ĉiuj niaj herooj!
  Kaj ŝi donis la ŝelon kun sia nuda kalkano.
  Elena pafis al la malamiko, frakasis la talibanan tankon kaj grincis:
  - La forto estu kun ni!
  Euphrosinia rimarkis, premante per siaj nudaj, akrigitaj piedoj sur la pedalojn:
  - Ni ĉiam estas kun kosma kaj fenomena potenco!
  Elizabeto kantis:
  - Ni estis levitaj de Lenin por la gloro de la popolo,
  Kaj Stalino lumigis la grandan vojon por ni...
  Por justa kialo, li levis la popolojn -
  Por labori kaj por fari, li inspiris nin!
  Kaj nun tia mortiga ĵetaĵo flugas de ŝia nuda kalkano. Kaj li forŝiras la turon de la afgana tanko.
  Jes, la kvar estas mojosa. Kaj kontraŭ ĝi neniu forto povas rezisti.
  Elizabeto notis, montrante siajn dentojn:
  - Ni estas grandaj fenomenoj,
  Ŝanĝo ne estas timiga!
  Kaj la knabinoj ridas.
  Ĉi tie ankaŭ Alenka batalas kun la Mujahideen. Ĉi tio estas knabino - majstra klaso. Kaj ne ia Karabaso. Se ĝi faras ĝin, ĝi faras ĝin.
  La knabino skribaĉas ĉe la afganaj trupoj de maŝinpafilo.
  Kaj tiam la skarlata cico de la brusto, kiam li prenas kaj premas la butonon de la bazuko.
  Tiam li pepas:
  - Jen kia bonega knabino mi estas,
  Kaj mi povas venki de rando al rando!
  Anyuta ankaŭ pafas ĉe la ribeluloj kaj knaras:
  - Mi estas la plej forta en la mondo, kaj estos banzai!
  Kaj ŝia nuda, rozkolora kalkano sendos mortigan donacon al morto.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj - la plej alta klaso. Krom se vi konsideras ke ekzistas nivelo kaj diinoj.
  Ruĝhara Alla notis, skribaĉante al la malamiko kun granda precizeco:
  - Se mi faros ion, ĝi estos centprocenta!
  Kaj nun ŝia rubena cico premos la butonon de la bazuko. Ĉi tiuj knabinoj ĉiam estas valoraj kaj kapablas fari miraklojn.
  Sed ĉi tio, kompreneble, ne sufiĉas.
  Vi ankaŭ devas havi lertecon. Ke ĉi tiuj belulinoj estas tute super la tegmento!
  Ĉi tiuj estas knabinoj, kiuj povas haltigi ne nur ĉevalon ĉe galopo.
  Kaj la batalo daŭras.
  Do Maria najlas la muĝahidojn. Kaj li faras ĝin kun monstra precizeco. Kaj kompreneble ŝiaj nudaj kalkanoj, kiel ĉiam, estas supre.
  Kaj la knabino kun oraj haroj kantas:
  - La lumo estos glorata eterne,
  Estu mia revo realiĝi!
  Olympias batalas ankaŭ, sendante mortigajn donacojn de detruo.
  Kaj samtempe ŝi kantas:
  - Ni estos en gloro eterne!
  Kaj ĵetas la detruan potencon de granato.
  Maroussia ankaŭ skribaĉas ĉe la talibano kaj grincas:
  - Gloro al komunismo!
  Kaj ŝia nuda piedo, kiel io mirinda kaj kuros, kun granda detruo.
  Matryona tre potence komencis piki la malamikon kaj knari:
  - Por la granda Rusujo!
  Kaj denove flugas de ŝia nuda kalkano, donaco de detruo.
  Kaj tiel kantis la knabinoj kun la tuta teamo, la tuta brigado, nudpiedaj belulinoj en bikinoj;
  Ni estas fieraj knabinoj de Svarog,
  Kuraĝaj, kuraĝaj batalantoj...
  Ni servas fidele en la Nomo de la Familio,
  La avoj kaj patroj estu fieraj!
  
  Ni fiere eniris la Komsomolon,
  Stalin ĵuris kuraĝe...
  Ni estas knabinoj nur agloj
  Kolektante malavaran rikolton en batalo!
  
  Ni homoj por ataki la faŝistojn,
  Venkante hordojn de Basurmans ...
  Post ĉio, la rusa armeo estas nevenkebla,
  Ivano, potenca en batalo!
  
  Kredu kun ni Lada eterne,
  Ni ĵuras al ŝi en granda fido...
  Ke la sonĝo realiĝu
  Malpli da homoj de superstiĉo!
  
  Neniam konas la vortojn malkuraĝulo,
  Ni estos pli aŭdacaj militistoj...
  rusa, ukraina, belorusa,
  Kredu nin, ni fariĝos la plej potencaj!
  
  Mi kredas, ke ni venkos en batalo,
  La armeo de malamikoj, kompreneble, venkis ...
  Kvankam foje ni estas atakitaj de ŝtelisto,
  Batali kun ni estas stulta ideo!
  
  Ne, ne kredu - virinoj ne estas malfortaj,
  Ankaŭ uloj ne estas malbonaj...
  Kvankam foje ĉerkoj kreskas en bataloj,
  Kaj la knabinoj estas nudpiedaj en la neĝo!
  
  Ne pensu, ke la knabino ne estas en la brovo,
  Ili metos vin en la okulon per maŝinpafilo ...
  Ni havos helan amon
  Ni ne scios en la bataloj de la foriro!
  
  Gloro al komunismo, sinjoroj,
  Ĉi tiu hela, kuraĝa ideo...
  La hordo speguliĝos en kolero,
  Nur ne parolu sensencaĵon!
  
  Roloj de malpezaj rusaj batalantoj,
  Glora en bataloj kaj batalo...
  La batalantoj estu fieraj pri la knabinoj
  La malamiko ne ricevos tributon de la rusoj!
  
  Baldaŭ estos graco en la mondo,
  Ni ne havos la drakon sub la dikfingro...
  Niaj knaboj ne kutimas atendi
  Kaj la malamiko ne povas eviti malvenkon!
  
  Mi kredas, ke estos feliĉo dum jarcentoj
  Sciu knabinojn, kiujn vi ne povas trovi pli malvarmetajn...
  Por ke homoj ne konu malsaĝulon,
  Ni dispelos la nubojn super la planedo!
  
  Baldaŭ estos lumo en la universo,
  Lada lumigos kun agrabla feliĉo ...
  Ni renkontos la tagiĝon lude
  Ni bezonas fratojn antaŭen al venko!
  
  Ni admiras multe,
  Rusio fariĝos pli potenca kaj bela ...
  Mi volis batali por la Patrujo,
  Por la feliĉo de patrino Rusujo!
  
  Ni alportas admiron al la Tero,
  Ni volas ĉion en la serĉado de konstanteco ...
  Kaj ni savos la planedon de problemoj,
  La lumo de feliĉo estu la regno!
  
  Ĉi tiuj estas la speco de saĝuloj
  Por ĝoji en la universo...
  Forĝistoj konstruis ion,
  Via forto en batalo ne estas perfido!
  
  Ne, en Rusio homoj ne estas brutaro,
  Neniam kuŝu sub la oligarkoj...
  Kaj ne estos nenecesa tumulto,
  Ni ne bezonas konstantajn aĥojn!
  
  Dio Svarog kaj la menso de homoj,
  Feliĉigu la universon...
  Ni ne estos venkitaj de la fiulo
  Komerco estas nia laboro kaj kreado!
  La knabinoj kantis tre bone, kaj la Muĝahidinoj estis buĉitaj.
  Ĉi tiuj belulinoj estas nur bonegaj.
  Nataŝa, pafante al la soldatoj de la malbona imperio, grincis:
  - Kaj ankaŭ ni estos bonegaj!
  Zoya plene konsentis kun ĉi tio:
  - Jes, sendube, ni faros!
  Aŭgusteno kantis:
  Ni knabinoj ne estas simplaj
  Kun la nomo de Svarog ...
  Jes, sciu en la malvarma nudpieda,
  sub la protekto de Dio!
  Svetlana sugestis, palpebrumante al siaj amikoj:
  - Eble ni kantos?
  Nataŝa kapjesis kaj konfirmis:
  - Jes, ni kantu!
  Kaj la knabinoj kantis;
  Granda lando de Sovetunio,
  Kiu estas la plej mojosa en la universo...
  Estis miliono da problemoj
  Sed nia komerco estas laboro kaj kreado!
  
  Kredu, ke la malamiko ne venkos la landon,
  Kiu estas pli bela kaj pli forta ol ĉiuj...
  Ni baldaŭ starigos fidindan ŝildon,
  Kaj ni finfine kredos pli inteligentaj ...
  
  Jes, Onklo Sinjoro decidis helpi,
  Al la faŝistoj post la ŝanĝo de potenco en la Reich ...
  Kaj la potenco de la nazioj estis renovigita,
  La malamiko volas disŝiri Sovetujon!
  
  Nun ni komencis serioze batali,
  Kun la nazioj tiu forta kurado ...
  sed ni frapos malamikojn en la intesto,
  Al la gloro de nia patrino Rusujo!
  
  Ne, sciu la rusan nur ne rompiĝu,
  Ni scias kiel, ni amas batali kuraĝe...
  Do la Germana Armeo decidis ataki nin,
  Sed ĝi povas nur kolapsi ne elpuŝi!
  
  En Rusio, ĉiu militisto estas el la staltrogo,
  La infano tiras siajn manojn al la pafilo ...
  Ĝi estu tre saĝa sorĉisto
  Kiu kreis ĉi tiun planedon!
  
  Por Hitler, Moskvo ne povas esti prenita serioze,
  Li tre malmola sur la muzelo...
  Kial li grimpis al Rusio, mi ne komprenas,
  Estas malforte por li bati bacilon per glavo!
  
  Jes, proksime de Moskvo, la malamiko ricevis batadon,
  La knabinoj donis al li nudan kalkanon ...
  Vi vidas, la Fuhrer estas simple idioto -
  Kohl trudiĝis al komunismo donita!
  
  Jen la pioniroj venantaj kun kantoj,
  En atako per tamburo, ili estas ŝiritaj ...
  La Führer estu kaput nun,
  Kaj ni ĉasos la Fritzojn en kaptitecon!
  
  Knabo nudpieda kalkano sur neĝblovo,
  Sen timo, li paŝas sur la ofensivon ...
  Li baldaŭ pelos la faŝistojn en la ĉerkon,
  Kaj rozoj floros en radianta majo!
  
  Kaj baldaŭ Hitlero havos kabanojn,
  li eniros la ĉerkon. kaj lia posteulo estas ebria...
  Ni baldaŭ metos la Fuhrer sur hokon,
  kvankam foje la kaŭstika zingibro estas peza!
  
  Ni kreos mirindan rusan mondon,
  En kiu Rusio regos, kredu min...
  Ŝekspiro ne kuraĝis skribi tiaĵon,
  Kvankam ili atakas Rusion per la premo de diabloj!
  
  La kruela premo de Satano estas videbla,
  Lia malnova aliancano helpas lin...
  Ne mirinde, ke la knabinoj ĝemas,
  Ne estas loko videbla baldaŭ en la ĉielo!
  
  Jes Onklo Sinjoro ŝanĝis la itineron,
  Kaj li sendas tankojn, aviadilojn al la nazioj...
  La unuo estas tre mojosa en sia aspiro,
  Por peli pli da komunistoj en la ĉerkon!
  
  Nun ĝi plimalboniĝis, kvankam Stalingrado,
  Mi preskaŭ ĉifis ĉiujn flankojn de la faŝistoj...
  tia senbrida paraleligo ekestis,
  sub ĉi tiu ĉielo estas certe klara!
  
  Nu, kion fari - la knabinoj ne povas trakti ĝin,
  Kaŝi de la Fuehrer de la hordo en bataloj ...
  Kaj botoj ne konvenas al knabinoj,
  Ili ĉiam scias kiel batali!
  
  Por knabinoj, frostoj ne estas teruraj,
  Kiam ili batalis proksime de Moskvo,
  Estis preskaŭ nudaj kaj nudpiede,
  Ĵetante obuson per sia nuda piedo!
  
  do kion vi volis faŝisto,
  Nu, mi pensis, ke la diabloj tuj helpos vin...
  Kaj trudis plenan kaoson,
  Kaj la knabinoj nur ĝemas pro sovaĝa malico!
  
  Estas sufiĉe sangaj bataloj,
  Konu knabinojn eterne, kredu ne kapitulaci ...
  Ni ne havos nulojn en niaj kontoj,
  Kaj potenca RPG estas en la tornistro!
  
  Militistoj estas beleco
  Lada mem estas preta batali por ili ...
  Ili havas sanktan purecon de kolomboj,
  Estu nur la plej alta premio!
  
  Jes, mi kredas, ke venos la Dio de Fortoj Svarog,
  Kaj la mortintoj en batalo leviĝos...
  Kaj la ĉasisto trumpetos la gloran kornon,
  Kaj la gajno estos la plej honesta!
  
  Ne estos plu malĝojo sur la Tero
  Kaj tiam la maldolĉaj larmoj sekiĝos...
  Ni vivos en unu konata familio-
  Kaj la malbonaj diabloj simple mortos!
  
  Pioniraj knaboj kuraĝe en batalon
  knaboj kurantaj nudpiede tra la neĝo ..
  Mi kredas, ke Rusio eterne estos kun vi,
  Almenaŭ la teleroj foje rompiĝos!
  
  Dio Jesuo relevigos ĉiujn falintojn,
  Kaj li regos kune kun la Blanka Dio...
  Ni kuraĝe levu ŝildon al la Patrujo,
  Servi Rusion estos glora devo!
  
  Jes la diablo estas ruza, simple ruza,
  Liaj sufiĉe kompreneblaj deziroj...
  Li estas tentakloj al Moskvo nun afiŝo,
  Kaj malbonaj provoj atendas la Patrujon!
  
  Sed kun ni Lada kaj Lord Perun,
  Kaj Lenin, Stalin, kaj la plej saĝa Trockij...
  Kiu ŝajne fleksis la armeon,
  Kaj la plej grava najtingalo estas Vysotsky!
  
  Resume, estos amaso da sanktaj dioj,
  Ni gajnos la batalon de la malamiko ...
  Kaj ni ĵetu amason da fortaj pugnoj,
  Por la gloro de la plej granda soldato!
  
  Knabinoj atakas nudpiede
  Ili kuras kaj ne timu, konas la froston ...
  Ne tiru ilin en batalon, konsideru ilin perforte,
  Sciu skarlata rozo brilas en la lumo!
  
  Resume, batalantoj por sia patrujo,
  Ĉu vi fiere servus en senintereso...
  avoj kaj patroj estu fieraj,
  Kaj el la ĉielo vi ne atendas donacojn por unu penco!
  ... ĈAPITRO 13.
  La milito kun Ĉinio daŭris.
  La knabinoj edukis novajn, pli potencajn bombistojn. Kaj Anastasia Vitmakova komencis lanĉi potencajn aviadilajn atakojn kontraŭ la ĉinoj.
  La militisto kantis, premante la butonojn per la nudaj piedfingroj:
  Estos feliĉo por homoj
  Feliĉo dum jarcentoj...
  Nikolao potenco -
  La potenco estas granda!
  Akulina Orlova, skribaĉante la kontraŭulojn, kaj falĉante la ĉinojn, agreseme kriis:
  - Por la gloro de la ideoj de komunismo!
  Mirabela Magnetic, sendante bombojn de supre, kaj mortigante la ĉinojn, aldonis:
  - Estos gloro en ĉi tiu vivo!
  Tiel la knabinoj atakas la ĉielan imperion de la aero . Kaj ili detruas la kuraĝajn soldatojn de la ĉina armeo.
  Alenka ankaŭ batalas. La knabino batas de la maŝino. Falĉas la ĉinojn, kaj grincas:
  - Gloro al la tempoj de komunismo!
  Kaj kun nudaj piedfingroj, kiel li sendos la donacon de morto al la malamiko.
  Anyuta pafas al la ĉinoj, kaj tre precize. Falĉas ilin kaj diras kun ĝojo:
  - Estos ĝojo en la universo!
  Kaj kun nuda, ronda kalkano, ĝi elĵetos pizon de morto.
  Kaj batalante Alla batalas kun sovaĝa frenezo. Kaj ŝiaj glavoj kuras la muelejon kaj detranĉas la kapojn de la ĉinoj. La knabino diras kun kolero, grincante per la dentoj:
  - Ni alportos amon al nia Rusujo!
  Kaj la knabino kun siaj nudaj piedfingroj ĵetos ion agreseman kaj detruan.
  Batali Maria denove batalas. Kaj ŝiaj glavoj estas tiel akraj kaj tre mortigaj. Kaj ili tranĉis la karnon kiel varmegan feran buteron.
  La knabino kun ora hararo diras agreseme, tranĉante la ĉinojn en pecojn:
  - Patrino Rusio estas kun ni por ĉiam!
  Ankaŭ la Olimpikoj batalas. Ŝi estas tre granda kaj muskolforta knabino. Kiel mi prenis la ĉinojn, kaj ni haku ilin kiel falĉilon de tritiko. Jen knabino, nu, tiel granda kaj agresema.
  Kaj ankaŭ kun nuda kalkano, kiel bombo. Kaj ĝi disŝiros multajn kontraŭulojn samtempe.
  Kaj tiam ankaŭ Nataŝa batalas. La knabino tenas flamĵetilon en siaj manoj. Kaj batis la malamikon.
  Jeto de flamo malsupreniris la ĉinojn. Kaj bruligas cent el ili samtempe. Ĉi tio estas knabino.
  Kaj la butonon de flamĵetilo estos premata de la skarlata cico de la brusto de virino.
  Kaj tiel ĉio elverŝas.
  Kaj la knabino ĵetas la agreseman forton de la citrono per siaj nudaj piedfingroj.
  La militisto kantis:
  - Por Sankta Rusujo - Gloro al la Patrujo!
  Zoya ankaŭ batalas mod la sovaĝan potencon de la pantero. Ŝiaj fragaj cicoj premas butonojn kaj elĵetas elektrajn ŝokojn el la maŝino. Tiam la knabino pepis:
  - Por niaj novaj venkoj!
  Kaj kun nudaj piedfingroj li ĵetas ion tute mortigan. Ĉi tio estas mielblonda knabino.
  Aŭgusteno, batalante kun la malamikoj, kaj falĉis ilin kiel falĉilon, sendante kuglon post kuglo kaj enveturante en la ĉerkon, kuĥis:
  - Por grandaj atingoj!
  Kaj per siaj nudaj piedfingroj, ŝi elĵetis mortigan donacon de kolosa potenco.
  Kaj tiam la knabino premas la butonon de la armilo kun rubena cico sur la brusto, kaj disŝiras tutan batalionon da malamikoj.
  Kaj jen Svetlana, timinda knabino en batalo. Li tranĉas malamikojn tre agreseme.
  Kaj per siaj nudaj piedfingroj li sendas akrajn kaj maldikajn diskojn al kontraŭuloj.
  Kaj per purpuraj cicoj de la brusto li trafos la malamikojn, kaj ili estos tute detruitaj. Tiom da kadavroj kaj detruitaj ĉinoj.
  Tiam Svetlana kuis:
  - Por Rusio kaj venko ĝis la fino!
  Ĉi tiuj estas la knabinoj de la plej alta aerakrobato. Kaj ili aranĝis ekstermon al la malamikoj figure. Kaj sur ilin ĉiuj estas verŝataj fajro kaj elektraj flokoj.
  Alice kaj Angelica laboras per kaŝpafiloj. La knabinoj apenaŭ havas tempon por pafi kaj reŝargi.
  Estas multe da ĉinoj. Kaj ne estas tiel facile klaki ilin. Kaj ili puŝas en flava, senfina ondo.
  Alico ekpafis, trapikante la generalon kaj pepante:
  - Kiom da laboro ni havas!
  Angelica ankaŭ bone pafis kaj konsentis:
  - Multe, sed ni venkos!
  Kaj la ruĝhara diablo kun siaj nudaj piedfingroj lanĉis la murdan donacon de la morto.
  Alicio denove pafis, pafis la ĉinan aviadilon. La knabino estis decidita venki decide.
  Ŝi havis siajn proprajn problemojn kaj kompleksojn.
  Alicio denove pafis, kaj ŝi kuis sufiĉe bone , grincante per siaj dentoj:
  - Ni montros al vi ekzemplon!
  Kaj ŝiaj okuloj ekbrilis pro fulmo.
  Ĉi tiuj estas vere knabinoj de la kategorio nur bonega.
  Kaj tiel Alico pafas kaj tri ĉinoj estis tuj trafitaj per unu kuglo.
  Kaj la blonda knabino kun la nudaj piedfingroj prenos kaj ĵetos granaton de detruo kun murda forto.
  Ĉi tiuj estas knabinoj, kiuj estas de la kategorio simple - super.
  Aŭrora, dume, eksplodis el la obuso. Ŝi disŝiris tutan taĉmenton da ĉinoj kaj jeligis:
  - Mi ne dubas pri mi mem!
  Kaj la bela knabino prenis ĝin kaj premis la butonon per sia skarlata cico. Kaj denove mortiga konko de granda kalibro flugas en la malamikon.
  Aŭrora prenis ĝin kaj kantis:
  Sur mia malamiko
  Estas forto kaj premo...
  Sed mi estas en la haŭto de virbovo -
  Jen la tuta konversacio!
  Ŝia kunulo Agripino, rikanante la dentojn kaj dispremante la premantajn ĉinojn, ridetante eldonis:
  - Hej, torero tenu vin, ni komencu la kuron...
  
  Afrodito, knabino kun ora hararo, ankaŭ en bikino kaj nudpieda, pepis, grincante per la dentoj:
  - Prizorgu vian vivon,
  La reĝo de bestoj estas homo!
  Kun la skarlata cico de sia plena brusto, Agripino premis la butonon de la mortiga armilo kaj pepis:
  - Ni batas trafe,
  Ni batas trafe -
  Kaj la celo estas proksima!
  Afrodito, ĉi tiu bela knabino, ankaŭ kun rubena cico sur la brusto, premos la butonon kaj trafos la malamikon, ridante surde kaj rikanante la dentojn:
  - Lastaj fortoj,
  Lasta forto -
  Detruo ĉe la malamiko!
  Aŭrora ridis kaj trafis la malamikon per fraga cico sur la brusto. Kaj poste ŝi aldonis krurojn kun nudaj piedfingroj.
  Kaj batala misilo ekflugis.
  La knabino pepis:
  La tribunoj ĝojas
  La tribunoj ĝojas...
  Kaj nun ili atakas
  Galaksio de la hunoj!
  Fakte, ĝi jam aspektas ridinde, ĝis la ekstremo.
  Kaj nun la tanko de Elizabeto iras en batalon. Kaj li portas kvar knabinojn en bikinoj. Kaj la knabinoj batalas senespere.
  Elizabeto pafis al la ĉinoj per la nudaj piedfingroj kaj pepis:
  - En la nomo de granda Rusujo!
  Ankaŭ Katarina frapos la soldatojn de la ĉiela imperio. Kiel li falĉas ilin en grandegaj kvantoj, kaj tusas, grincante per la dentoj:
  - Gloro al la Rusaj Dioj!
  Kaj la knabino denove premos sian nudpiedan, rondan kalkanon sur la elstarantajn butonojn. Ĉi tiuj estas la knabinoj en bikinoj. Ni nur diru, ke ili estas nur inaj superviroj. Provu rezisti tiajn homojn. Ili havas fenomenan, kosman forton.
  Elena kiel ŝi trafos la militistojn de la ĉiela imperio. Ĝi prenos kaj minacos la malamikojn. Kaj tiam, kun skarlata cico, li premas la stirstangan butonon kaj pepas:
  - Gloro al la komunismo de la rusaj caroj!
  Kaj li frapos la malamikon per sia nuda kalkano.
  Euphrosinia ankaŭ estas malvarmeta en bataloj. Kaj li trafos la malamikon kun granda pasio.
  Kaj li batos multe da ĉinoj, kaj kukos:
  - Gloro al la epoko de komunismo de la Dioj!
  Kaj ĉi tie ankaŭ ŝi aplikos rubenan cicon. Kaj li premos la butonojn per siaj nudaj piedfingroj. Kaj ĝi disŝiros la amason de ĉinaj soldatoj.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj - ili havas agresemajn kinkojn. Kaj la kvar sur la tanko prenos kaj martelos la malamikon per obusoj.
  Kaj ili havas grandan, fenomenan forton.
  Oleg Rybachenko kaj Margarita Korshunova ankaŭ laboras per glavoj same aktive kaj efike kvazaŭ ili estus helikopteraj helicoj.
  La knabo ĵetis pecon da antimaterio per siaj nudaj piedfingroj. Li detruis tutan batalionon de ĉinoj kaj kuĝis:
  - Por la grandeco de la suverenoj!
  Post tio, liaj glavoj prizorgis muelejon, detranĉante la kapojn de la ĉinoj.
  Margarita Korshunova tranĉis malamikojn. Ŝi detranĉis iliajn kapojn, kaj ridetante per la dentoj diris:
  - Por la gloro de la cara USSR!
  Kaj denove, nuda, ronda, infaneca kalkano cedos kiel detrua donaco de detruo.
  Tiam la senmortaj infanoj levis kaj fajfis. Kaj la korvoj, surdigitaj de la fajfilo, falis, trapikante la kraniojn de la ĉinaj soldatoj.
  Margarita pepis:
  La ideoj de komunismo,
  Pli abrupte ol pacismo!
  Ĉi tiuj estas la monstraj infanoj. Ili estas la plej bonegaj kaj agresemaj en la mondo. Ĉi tiuj estas la terminatorinfanoj.
  Oleg Rybachenko skribaĉis al la malamiko kaj tranĉis per glavoj. Kaj tiam li prenos ĝin kaj elblovos ĝin el la flamĵetilo. Kaj tiom da ĉinoj tuj forbrulos. Kaj la infanaj militistoj estas ĉe sia pinto.
  La knabo prenis ĝin kaj kantis:
  - Gloro al Rusio, gloro...
  Tankoj estas nititaj de la potenco!
  Kaj knabo ĉirkaŭ dekdujara, laŭŝajne, prenis per sia nuda kalkano pereogranon, kaj ŝiris amason da ĉinaj soldatoj.
  La juna militisto estis plena de forto kaj energio. Kaj kiel la eterna infano detruis la soldatojn de la ĉiela imperio. Ĝi estas simple fenomena, transcenda forto.
  Oleg prenis ĝin kaj kantis:
  Ni batu pli forte
  Ni kuntiru ĝin!
  Ni revivigos Sovetujon
  Ni montru al la mondo ekzemplon!
  Kaj la knabo kraĉas flamon, kaj tuta bataliono da ĉinoj tuj forbrulis. Kaj muĝis:
  - Kaj por ke ne estu problemoj!
  Margarita sprite rimarkis, detranĉante la malamikojn kvazaŭ per razklingo, kaj kukis:
  - Por la granda Rusio,
  Batalu kaj ne malkuraĝu!
  Kaj kun siaj nudaj piedfingroj, la knabino lanĉos murdan pizon de tuta morto.
  Nataŝa denove tranĉis la ĉinojn kun frenezo kaj furiozo.
  Tiel multaj flavaj militistoj falis malsupren kun la kapoj detranĉitaj.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj - kiuj estas tre malvarmetaj kaj batalemaj.
  Nataŝa unue faris teknikon per glavoj - hirundovosta papilio. Kaj tiam ŝi prenis flamĵetilon kaj premis la butonon kun skarlata cico. Kaj kiel fontano el la dorso de baleno, flamoj erupcios, karbigante la ĉinojn ĝis la ostoj.
  La bluhara knabino kantis:
  - Por la Patrujo - nia patrino!
  Zoya prenis ĝin kaj, ankaŭ, prenus ĝin per glavoj kaj tranĉus ĝin. Kaj kun nudaj piedfingroj ŝi prenis, kaj ĵetis la razklingojn. Kaj trempis multe da ĉinoj.
  Tiam Zoja premis purpuran cicon sur la butonon de flamĵetilo, kaj kiel ŝi elbruligos la malamikon kun kolosa aplomo.
  Zoja prenis ĝin kaj kantis:
  Gloro al la tempo de reĝoj
  Martelu la ribelulon en la najlon!
  Kaj la knabino ni ludu kun la muskoloj de la gazetaro.
  Augustine estas tre bela virino. Kaj ŝiaj haroj flirtis en la aero kiel proleta standardo.
  Kaj la knabino kun siaj nudaj piedfingroj prenos kaj ĵetos bumerangon de detruo.
  Kaj tiam ŝi prenis sian bruston per rubena cico kvazaŭ ĝi estus puŝita sur la butonon de la ĵetgrenado.
  Kaj ŝi kukis:
  - Por la bela Patrujo!
  Kaj kun nudaj piedfingroj, li prenos kaj denove ĵetos ion ekstreme mortigan.
  Svetlana prenis kaj ankaŭ pafis premante fragan cicon sur la butonon, el kiu elflugis mino. Ŝi faris arkon kaj eksplodis kontraŭ la ĉinaj trupoj.
  Kaj tiam la knabino kun la nudaj piedfingroj prenis kaj ĵetis bulojn da nitroglicerino. Kaj disŝiris amason da kontraŭuloj.
  Tiam ŝi kukis:
  - Por la Dipatrino Lada!
  Ĉi tiuj estas la knabinoj, kaj tuj, kiel per siaj buboj, ili premas la butonojn, ke tuj tuta ĉina regimento kun tankoj flugis supren, disŝirita.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj...
  Kaj tiam la pilotoj Agata kaj Adala alprenis la ĉinojn. Tiaj estas la batalemaj kaj agresemaj knabinoj kun sveltaj, muskolaj korpoj kaj graciaj nudaj piedoj. Plie, ambaŭ belulinoj estas naturaj blonduloj kaj nur bonegaj knabinoj.
  Kaj li prenos Agaton kaj per siaj nudaj piedfingroj li prenos, kaj ellasos raketon el la aviadilo. Kaj li prenos kaj blovos la malamikon en pecetojn de morto.
  Agatha agas agreseme. Kaj ŝia skarlata deĉevaliĝo premis la butonon. KAJ
   Jen la knabino bruegis kaj kantis:
  La fadeno rompiĝis
  Ni estas minacataj de malbona morto...
  Sed la knabinoj vivas -
  Kaj la kontraŭuloj mortas!
  Adala prenis ĝin kaj ankaŭ batis la ĉinojn per la nudaj piedfingroj. Kaj tiam kiel ŝia rubena cico premas la butonojn kaj raketojn flugos ĉe la pozicioj de la militistoj de la ĉiela imperio.
  La militisto pepis, disbatante malamikojn:
  - Mi estas la plej forta en la mondo!
  Ĉi tiuj estas la knabinoj, kiuj faras miraklojn kun nudaj piedoj.
  Sed ekzemple Juliana estis kaptita. Ŝiaj kontraŭuloj tordis ŝin de malantaŭe.
  Kaj ili unue kondukis ilin nudpiede trans la herbon. Kaj poste super la sablo... Kaj post tio ili speciale disĵetis fajron kaj disĵetis karbojn sur la teron. Kaj la knabino kun nudaj plandumoj paŝis sur la ruĝajn brulantajn ŝtonojn.
  Feliĉe, la plandumoj de Juliana malmoliĝis kaj fariĝis kalaj pro senĉese marŝado nudpiede . Do ĝi ne tiom doloras. Kaj la knabino marŝas, fiere ĵetante la kapon supren.
  Ŝia torso estas nuda, la muskoloj de la knabino estas fortaj, kaj nur maldikaj kalsonoj sur ŝiaj femuroj. Kaj sunbrunigita, ora oliveca haŭto. Kaj la hararo estas longa, densa, kuproruĝa.
  Vidante, ke promenado nudpiede sur la karboj ne igas la knabinon krii kaj ĝemi, la ĉinoj tiris ŝin sur rako. Ili tordis siajn manojn kaj komencis levi ilin. Unue, ŝi estis levita ĝis la plafono mem. Tiam ili ellasis la ŝnuron. La knabino falis. La ŝnuro estis streĉita ĉe la planko. Infera doloro trapikis la knabinon de krono ĝis nudaj kalkanoj.
  Juliana kriegis, sed tuj mordis la lipon. Kaj ŝi kunpremis la dentojn.
  La ĉinoj ridis. Kaj denove ili komencis levi ĝin. Ĝi estis skuita torturo.
  Juliana silentis. Nur ŝiaj nudaj, sunbrunigitaj, muskolaj kruroj ekmoviĝis kaj traflugis la aero.
  La knabino estis denove levita ĝis la plafono mem. Kaj tiam ili ellasis la ŝnuron. La sunbrunigita, preskaŭ ĉokolada korpo de la knabino kolapsis. Denove la sovaĝa doloro kaj la sufokita krio de la bela ruĝhara virino.
  La ekzekutistoj ridas kaj montras siajn dentojn. Jen ili estas, ni konfesu ĝin, mojosa.
  Sed la knabino, je la signalo de la ĉefekzekutisto, estis denove levita. Pli kaj pli alta. Kaj la ŝnuro estis streĉita.
  Sed la knabino frostiĝis ĉe la plafono mem. Tiam denove, la enan fojon, ili ellasis la ŝnuron. Kaj la knabino falis malsupren... Kaj denove la krio de senespera belulino.
  Jes, ĝi vere suferas. Tri skuoj estis viditaj ŝajnis sufiĉe. Kaj nun ili metis pezajn kverkajn trunkojn sur la nudajn piedojn de la knabino. La muskola, sunbrunigita korpo de la belulino etendiĝis, kaj la muskoloj montriĝis multe pli akraj.
  Tiam, je la signalo de la altranga ekzekutisto, ili komencis pendigi pezojn sur hokoj. Kaj la korpo de Juliana, nuda kaj forta, komencis pli etendiĝi. Kaj ŝvito eliris, kaj la oliveca haŭto brilis kvazaŭ oleita.
  La knabino el Rusio denove ĝemis... Sed denove ŝi kunpremis la dentojn denove. Kaj ŝi provis reteni la angoran ĝemon kaj kriegojn eskapitajn el ŝia gorĝo.
  Altranga ekzekutisto el Ĉinio severe parolis:
  - Sufiĉe! Nun ŝmiru ŝiajn kalkanojn kaj preparu la brazilon.
  La torturistoj elprenis kruĉon da olivoleo. Kaj ili komencis milde lubriki la plandojn de Juliana. Evidentiĝis, ke la viro plaĉis senti la nudajn, graciajn krurojn de tre bela knabino. Kaj ĉi tio vere estas granda plezuro.
  La knabino, tra la doloro en la etenditaj ligamentoj, kaj torditaj brakoj kaj ŝultroj, sentis malklaran honton pro la tuŝo de la ekzekutistoj.
  Sed ĉiuokaze ŝi provis ne krii aŭ ĝemi.
  Fininte olei, la nudpiedaj, rozkoloraj, malmoligitaj de la knabinoj, sed ne perdante sian gracian formon, la plandojn de la knabinoj, la ekzekutistoj komencis meti maldikan brullignon sub la kalkanojn.
  Ĉi tio estas la tradicia torturo de fajro, kun tostado de la kalkanoj. Tiel la piratoj en Trezorinsulo volis, ke knabo Jim Hawkins havu nudpiedajn, knabajn kalkanojn. Ŝajne ĝi vere doloras.
  Ili demetis la fajron, kaj enverŝis iom da sulfuro por ke ĝi brulu pli bone, kaj gutis dizeloleon.
  La altranga ekzekutisto ridis... Juliana, kiu jam dolore ektimis pro timo. Kaj tiam ŝi kriegis pro sovaĝa doloro. Jes, ĉi tio ja estas tre malagrabla.
  Ĉi tie la torturisto levis torĉon kaj ekbruligis flamon sub la nudaj, akrigitaj kruroj de bela knabino kun ruĝaj, grandiozaj, buklaj haroj.
  La fajro ekflamis je iom da distanco de la plandumoj de la knabinoj.
  Komence Juliana sentis nur agrablan varmon, ŝi batalis nudpieda preskaŭ la tutan tempon, kaj ŝiaj piedoj estis tre malmolaj, kovritaj de kanoza krusto.
  Sed ili ankoraŭ vivas. Kaj post iom da tempo, la nudaj plandumoj de la knabino komencis baki. Juliana forte kunpremis la dentojn. Kaj tamen dolora ĝemo eskapis el la brusto de la knabino.
  La altranga ekzekutisto ordonis:
  - Nun aldonu vipon al ŝi!
  La torturisto forigis salikbranĉon el kuvo kun akvo. Unue li svingis ilin en la aero. Li preterflugis per fajfilo...
  Kaj nun la ekzekutisto pugnobatis la knabinon en la dorson per sia tuta forto. Haŭto kun la koloro de ĉokolado aŭ iom pli hela, fendita kaj sango elverŝita.
  La altranga ekzekutisto ekkriis:
  - Trankviliĝu! Ne estu Ŝlosita al Morto!
  La turmentisto batis lin kun la kruroj larĝe disigitaj. La batoj pluvis.
  Kaj du aliaj ekzekutistoj metis maldikan, sekan lignon trempitan en alkoholo en la fajron sub la nudaj piedoj de la knabinoj. La flamoj lekis - la nudaj, rondaj, rozkoloraj, kaj samtempe kalaj kalkanoj de la knabino de la knabino.
  Estis triobla doloro: streĉado sur la rako, vipo kaj fajro sub la nudaj piedoj de la knabino.
  Sed Juliana, kolektinte sian tutan kuraĝon, sukcesis reteni laŭtajn kriojn de neeltenebla doloro. Kaj ŝi eltenis kiel vera filino de Rusio kaj vera heroino.
  La ekzekutistoj laboris. Unu snufado batis la knabinon sur la dorson, kiu estis kovrita de kontuzoj kaj sangado. Poste li transdonis la batojn al la postaĵo de la knabino.
  La aliaj du rigardis la fajron tiel ke la flamo rostis la oleitajn kalkanojn de la belulino.
  La pli aĝa torturisto ŝajnis malfeliĉa. Ja la viktimo eĉ ne ĝemas. Kvazaŭ ŝia kruela torturo ne prenas. Kaj ĉi tio estas bato al la fiereco de la ekzekutistoj.
  La komandanto de la torturistoj ordonis:
  - Kaj nun ŝmiru ŝian bruston!
  La ekzekutistoj ŝatis ĉi tiun ideon. Ili verŝis olivan oleon en siajn palmojn. Ili ŝmiris lin sur liajn piedojn, kaj komencis kapti kaj pinĉi la nudajn mamojn de la knabino.
  Juliana estis tute nuda, kaj tiel pendigis sin. Kaj ili palpis ŝiajn ruĝajn cicojn.
  Kaj la ekzekutistoj rikanis.
  La knabino estis tre honta kaj abomena pro la tuŝoj de la malĝentilaj kaj harplenaj ekzekutistoj. Kaj ŝi ruĝiĝis pro kolero kaj honto.
  Kaj la ekzekutistoj palpis ŝin kaj ŝmiris ŝiajn manojn, kaj dike. Pro la malglataj tuŝoj de viroj, la brusto de la knabino ŝveliĝis kaj malmoliĝis. Juliana kriis:
  "Malbenita vi!
  La ekzekutistoj nur rikanis kaj rikanis responde. Sed nun la brusto jam estas lubrikita, nenie iri kaj vi devas kontraŭvole forigi viajn piedojn.
  Tiam la torturistoj alportis torĉojn al la nuda brusto de la knabino. Tiuj ekflamis kaj la flamo tuŝis la skarlatan cicon sur la nuda brusto de la knabino.
  Juliana kriegis pro sovaĝa, nepriskribebla doloro.
  Sed denove, kun terura peno de volo, ŝi kunpremis siajn perlajn dentojn. Kaj ŝi eksilentis. Kvankam ŝi spiras peze.
  Nun la ekzekutistoj rostis ŝiajn plandojn kaj brustojn, etendis ŝian korpon sur rako, tordis ŝiajn artikojn kaj batis ŝin per vipo.
  Sed la knabino silentis. Ŝi montris grandan kuraĝon kaj heroecon.
  La ekzekutistoj laboris. Ili tenis ilin aŭ proksimigante ilin al sia nuda brusto, poste forigante la torĉon. Ili batis ilin per vipo, sur la dorson kaj la postaĵon, ventigante la fajron sub la nudaj plandoj de la knabino.
  Resume, ili laboris konscience. Sed la volo de la knabino-heroino montriĝis pli forta, kaj ŝi povis reteni ĝemojn kaj kriojn.
  La altranga ekzekutisto malkontente klakis sian langon kaj ordonis:
  - Nun ŝmiru ŝian sinon per oleo!
  La ekzekutistoj montris volon al torturo. Kaj energie kuris por ŝmiri la nudan sinon de la knabino. Iliaj avidaj fingroj, gluiĝemaj pro oleo, rampis inter la kruroj de la belulino. Kaj ĝi estis tre malnobla kaj kruela.
  Juliana sentis naŭzon kaj klare naŭzitan. Kaj fingroj ĉiuj piedpremis kaj piedpremis la sinon de la knabino, kaj grimpis pli kaj pli profunden. Kaj tiel ĉio montriĝis abomena.
  Juliana kriis:
  - Vi ne povas rompi mian animon!
  La ekzekutistoj ŝmiris ŝian dikan sinon, kaj daŭre palpis inter ŝiaj kruroj. Sed la altranga ekzekutisto kriis al ili. Kaj li forigis siajn manojn.
  Kaj anstataŭe ili prenis kaj alportis la ŝaltitan torĉon al la sino. La fajro lekis la plej senteman diamanton de la virineco de la knabino.
  Juliana kriis kaj ekmovis. Kaj ŝi suferis tiom da doloro. Tiel neelteneble doloraj, ke ĝemoj eskapis tra la forte kunpremitaj makzeloj de la knabino.
  Kaj ŝi ektremis, ke la tuta agonio plifortiĝis.
  La altranga ekzekutisto ordonis:
  - Vi ankaŭ lubrikas ŝian postaĵon.
  La ekzekutistoj volonte kuris por ŝmiri la belan, elastan azenon de la knabino. Ili faris ĝin kun entuziasmo kaj ardo. Samtempe ili verŝis oleon sur niajn manojn.
  Juliana estis kaj dolora kaj abomena. Sed la fajro estis iom forigita de ŝia sino kaj la knabino sentis sin pli bone. Juliana kunpremis la dentojn, tiel ke eĉ sango gutis el la streĉiĝo de ŝiaj gingivoj. Kaj ŝi silentis.
  La ekzekutistoj ŝmiris ŝian postaĵon, ke ili eĉ brilis.
  Kaj tiam ili alportis al ili la sinon per torĉo, kun varma flamo. Kaj ĝi brulas kaj lekas la delikatan haŭton.
  Estas precipe dolora kiam la brusto estas bruligita. Jam en la kruro, la haroj karbiĝis. Kaj ĝi estas tiel dolora kaj turmenta, kaj kiel alie Juliana eltenas tian inferan, neelteneblan turmenton.
  La altranga ekzekutisto ordonis:
  - Nun batu ŝin per ruĝe varma, ŝtala vipo!
  Profesiulo en sia fako elprenis vergon, ruĝan pro la varmego, el la kameno. Kaj li komencis bati la nudan, sunbrunigitan kaj jam vunditan dorson de la knabino per ruĝe varma fero.
  Juliana ĝemis, kaj ĝi doloris tiel forte, ke ŝia menso malklariĝis. Kaj ŝi vere volis sveni kaj perdi la konscion. Sed kiel malbonan, ŝi rekonis sin en neeltenebla turmento, kaj suferis tre sovaĝe.
  Kaj nun ŝi sentis, ke ŝi tuj krevos en larmojn kaj kriegis je la supro de siaj pulmoj.
  Kaj al iom sufoki la suferon la knabino kantis;
  Venkotago, kiel malproksime ĝi estis de ni,
  Kiel karbo fandiĝis en estingita fajro.
  Estis mejloj, bruligitaj, en polvo, -
  Ni proksimigis ĉi tiun tagon kiel eble plej proksime.
  Refreno:
  Ĉi tiu Venkotago
  odoris kiel pulvo,
  Jen festo
  Kun grizaj haroj sur la tempioj.
  Ĉi tio estas ĝojo
  Kun larmoj en la okuloj.
  Venkotago!
  Venkotago!
  Venkotago!
  Tagoj kaj noktoj ĉe la malfermitaj fornoj
  Nia Patrujo ne fermis okulojn.
  Tagoj kaj noktoj batalis malfacilan batalon -
  Ni proksimigis ĉi tiun tagon kiel eble plej proksime.
  Refreno:
  Saluton, panjo, ni ne ĉiuj revenis...
  Nudpiede por kuri tra la roso!
  Duono de Eŭropo marŝis, duono de la tero, -
  Ĉi tiun tagon ni proksimiĝis kiel eble.
  ... ĈAPITRO 14.
  En Afganio ankaŭ knabinoj kantis kaj dancis, ekstermante la muĝahidinojn.
  Tiel la knabinoj komponis tutan poemon samtempe. Kaj granda nombro da talibanoj falĉis tuj. Kaj tio ja estis ilia eksterordinara atingo.
  Ĉi tiuj estas la virinoj - precipe kiam ili ĵetas la donacojn de morto per siaj nudaj piedoj.
  Sed Gerda ankaŭ batalas kun sia skipo.
  La knabino pafas al la malamiko per siaj nudaj piedfingroj, batas eksteren la tankon kaj muĝas:
  - Gloro al la panterknabinoj!
  Charlotte pafas post ŝi. Faligas la mujahidon kaj bipas:
  - Por la Patrujo komuna al ĉiuj!
  Lupanula kaj Kristina, frapis la malamikon kaj knaris:
  - Gloro al la fortuloj!
  Gerda demandis ironie:
  - Kien iros la malfortuloj?
  Kristina gruntis:
  - Lasu la malgajninto plori -
  La kanajlo envias!
  Magda ankaŭ piedbatis la malamikon, pafis afganan aŭton kaj knaris:
  - Por novaj landlimoj, senfine!
  Ĉi tiuj estas la knabinoj, kiuj ankaŭ estas heroinoj, kvankam laŭ sia maniero.
  Do ili komencis disbati la talibanojn sen iu ajn ceremonio aŭ hezito per raŭpoj. Kaj kion vi prenos de ili? Diabloj - unu vorto!
  Kaj Alice kaj Angelica batalas. Tiaj belaj kaj tre seksaj knabinoj.
  Ili pafas precize kaj ofte trafas. Ĉi tiuj estas la militistoj - nur bonegaj. Kio ne estas pafo, estas rekte en la frunto.
  Alico skribaĉas per kaŝpafilo kaj zumas:
  - Gloro al via denaska komunismo dum jarcentoj,
  La knabinoj de ŝtalo havos manon!
  Angelica, precize pafante, notis:
  - Kompreneble ĝi faros!
  kaj kiel li ĵetus grenadon per siaj nudaj piedfingroj.
  Alico, pafante, notis:
  -Ĉu estas vere, ke ni estas pli fortaj, neniu estas?
  Ruĝhara knabina heroo Angelica notis:
  - Mi ne estas kiel ĉevalo -
  Mi povas haltigi la elefanton ĉe galopo!
  Kaj kiel la knabino montros sian bicepson. Kaj ŝi estas kiel monto.
  Alicio pepis:
  - Por la potenco de la sovetianoj, ni iros,
  Kaj ni balaos ĉiujn malamikojn en la sablon!
  Kaj jen Nataŝa denove detruas la afganojn kun sia teamo. Eĉ elementoj de magio estas uzataj.
  Militistoj ĉi tie estas de granda kuraĝo kaj kuraĝo. Neniu povas rezisti ilin.
  Nataŝa kantis, ĵetante la donacon de la morto per sia nuda piedo:
  - Nia diabla forto!
  Zoya turnis, tranĉis la vicon de muĝahidinoj kaj knaris:
  - Por la grandaj venkoj de USSR!
  Lupanula sur la malamiko kaj Augustine. Ŝi frakasis talibanan tankon el bazuko kaj grincis:
  - Tio estos por ĉiam Rusujo, brilu kiel la suno!
  Ankaŭ Svetlana trafos la malamikon, dum ŝi piedbatas, kun la helpo de sia nuda kalkano kaj vyaknets:
  - Por komunismo dum nia vivo!
  Nataŝa, skribaĉante ĉe la malamiko, kantis:
  - La grandeco de la ruso estas rekonita de la planedo,
  Per bato de glavo, ili disbatis faŝismon ...
  Ni estas amataj kaj aprezitaj de ĉiuj nacioj de la mondo -
  Ni baldaŭ konstruos sanktan komunismon!
  Zoya konfirmis per kanto, skribaĉante ĉe la kontraŭuloj:
  - Gloro al Nia patronomo estas senpaga,
  Amikeco de popoloj fidis dum jarcentoj ...
  Leĝa povo, libera volo -
  Ja ordinara homo estas por unueco!
  Augustine ridis kaj rimarkis:
  - Ĉu ĝi estas ordinara homo, nature, por unueco? Kaj kio pri potenco?
  Svetlana premis la bazukan butonon per skarlata cico, trafante la malamikan tankon kaj pepante:
  - Potenco ne estas facila vorto,
  Ŝi estas super la leĝo...
  Ĉiuj sur liaj genuoj ordonas fali -
  Ĉi tio estas potenco!
  Nataŝa diris kun ironio:
  - Jes, la potenco estas kruela... Sed ni mem konstruas ĝin!
  Zoe diris entuziasme:
  - Gloro al komunismo!
  Kaj la knabinoj prenis ĝin en ĥoro kaj kantis, komponante sur la irado;
   Gloro al la lando, kiu floras en la ĉielo,
  Gloro al la granda sankta Rusio...
  Ne, ne estas silento en la eterneco -
  La steloj de la kampo akvumis perlojn!
  
  La granda Ĉiopova Svarog estas kun ni,
  Filo de la Ĉiopova impona Familio ...
  Ke ĉi tiu Militisto helpis en la batalo,
  Ni devas glori la Rusan Dion!
  
  La knabinoj ne dubas, kredu min
  Furioze la knabinoj atakas la hordon ...
  Freneza besto estos disŝirita,
  Kaj la malamiko ricevos parton en la nazo!
  
  Ne, ne provu rompi la rusojn,
  La malamiko ne genuigos nin...
  Ni venkos vin per malbona estaĵo,
  La praavo Lenin estas kun ni!
  
  Ne neniam cedu al malamikoj
  Nudpiedaj knabinoj batalis proksime de Moskvo ...
  Ni ne montros malfortecon kaj honton
  Ni plaĉu al la granda Satano!
  
  Jes, Dio finu viajn batalojn,
  Kaj estas impete frakasi la hordojn de la Germana Armeo ...
  Por ke ili ne finiĝu kun nuloj,
  Por ke la tombejo ne estu kvieta!
  
  Donu al la knabinoj liberan kondukilon, batalantoj,
  Do la nazioj aranĝos ĉi tion ...
  Patroj fieros pri ni
  La kontraŭulo ne melkos nin kiel bovinojn!
  
  Estas vere, ke baldaŭ venos printempo
  Estos oraj spikoj sur la kampoj...
  Mi kredas, ke nia revo realiĝos
  Se vi devas, batalu por la vero!
  
  Dio signifas, ke ĉiuj homoj amas,
  Fidela forta, eterna ĝojo...
  Kvankam ŝtorma sango estas verŝita,
  Ofte la knabino estas senzorga!
  
  Ni dispremas la malamikon en batalo,
  Aferoj estas tiel aeraj...
  Kvankam ŝtormo furiozas super la mondoj,
  Kaj venas sufoka eklipso!
  
  Neniu popolo staros al la tombo,
  Kaj ili ne cedos al la nazioj iomete ...
  Vi skribas la knabojn en kajeroj,
  Kaj akrigi ĉiujn glavojn por ĵuri!
  
  Jes estas vero, estos tagiĝo sen limoj,
  Ĉiuj ricevos ĝojon, kredu min...
  Ni malfermas alian lumon -
  La mano de la knabino atingas alte!
  
  Ni povas fari ĉi tion kredi
  Kion, pri kio ni ne kuraĝas revi...
  Ni vidas klare la plej brilan celon,
  Neniuj batalantoj portas sensencaĵon!
  
  Sed ni devas ŝerce flugi al Marso,
  Ni malfermu la kampojn tie kaj kalkulu la rubenojn...
  Kaj ni akuzos la faŝistojn rekte en la okulo,
  Hordoj da keruboj ŝvebas super ni!
  
  La sovetia lando estu fama,
  Kio donis komunismon al la popoloj...
  Ŝi estas por ĉiam donita al ni per naskiĝo -
  Por la Patrujo, por feliĉo, por libereco!
  
  En Rusio, ĉiu militisto estas el la staltrogo,
  La bebo tiras la tenilon al la pafilo ...
  Tial vi respektas la fiulon,
  Ni vokas la monstron por respondeci!
  
  Jes, ni estos amika familio
  Kion komunismo konstruos en la universo...
  Ni konos verajn amikojn,
  Kaj nia komerco estos kreado!
  
  Post ĉio, komunismo por ĉiam naskiĝas per naskiĝo,
  Por ke plenkreskuloj kaj infanoj estu feliĉaj...
  La knabo ankaŭ legas silabojn
  Sed la flamo de la demiurgo brilas en la okuloj!
  
  Estu ĝojo al homoj por ĉiam
  Ke ili batalas kune por la aferoj de Svarog ...
  Ni baldaŭ vidos la Volgan marbordon,
  Kaj ni estos en la honora loko de Dio!
  
  Jes, la malamikoj de la Patrujo ne povas rompi Rusion,
  Ĝi estos eĉ pli forta ol ŝtalo ...
  Rusio, vi estas patrino de infanoj,
  Kaj nia patro, kredu la saĝan Stalinon!
  
  Ne estas obstakloj por la Patrujo,
  Ĝi iras antaŭen sen halto...
  La reĝo de infero baldaŭ ricevos maton,
  Kvankam li havas tatuojn en la manoj!
  
  Ni donos niajn korojn por la Patrujo,
  Ni grimpu ĉiujn montojn, kredu min pli alte...
  Ni knabinoj havas multe da forto
  Foje ĝi eĉ blovas tegmentojn!
  
  Por Rusio, la knabo ankaŭ donis abonon,
  Diris, ke li batalus feroce...
  Kaj brilanta metalo en liaj okuloj
  Kaj la RPG estas forte kaŝita en la tornistron!
  
  Do ni ne stultu
  Pli bone, ni ĉiuj stariĝu kune kiel muro...
  Trapasante ekzamenojn nur por kvin,
  Por ke regu Habel, kaj ne la malbona Kain!
  
  Resume, estos feliĉo por homoj,
  Kaj la potenco de Svarog super la sankta mondo ...
  Vi lude frakasas la faŝistojn,
  Lada estu feliĉo kaj idolo!
  La knabinoj kantis mirindan kanton. Kaj tiam ili ekridis. Nu, iliaj dentoj estas kiel perloj.
  Alenka ankaŭ kontraŭbatalas la Mujahideen.
  Kaj la knabino montras la nivelon - nur bonega.
  Kaj per la nudaj piedfingroj li ĵetas la mortigan forton de granato.
  Kaj dum ĉi tiu beleco ankoraŭ skribaĉas el maŝinpafiloj.
  La blondulino zumas:
  - Katastrofoj, kataklismoj...
  Kvazaŭ ni ne konus Dion!
  Kaj la teatro de ĉi tiu vivo -
  Forpelos la knabinojn en la ĉerkon antaŭ la limdato!
  Anyuta kuis, montrante siajn dentojn:
  - Por USSR!
  Kaj kun nudaj piedfingroj ĵetos alian donacon de neniigo.
  Do Alla batalas kun granda furiozo. Ŝi estas tiel vere batalema knabino. Kaj kun nuda kalkano, li ĵetos mortigan donacon de morto.
  Kaj ĝi krios:
  - Por komunismo de la plej sankta nivelo!
  Tiam la knabino montros sian langon.
  Maria ankaŭ batalas kun granda malespero. Kaj li batalas kiel vera heroo en jupo kaj bikino. Kaj ŝiaj nudaj kruroj ĵetas denove la donacon de neniigo.
  Maria kukis:
  - Gloro al la tempoj de komunismo!
  La Olimpikoj glutis ĉirkaŭe, nudigis lian vizaĝon kaj sendis la donacon de morto kun nudaj plandoj:
  - Gloro al niaj tempoj de komunismo!
  Maroussia notis, falĉante la afganojn, kaj kriante:
  - Gloro al Rusujo kaj libereco!
  Matryona, falĉante la sekvan linion, murmuris:
  - Por venkoj en la sankta milito!
  Kaj ankaŭ dum ĝi bojas...
  La knabinoj kantis ĥore, komponante sur la irado:
  Super la steloj ni flugos super la planedo
  La suno brilos hele...
  La heroeco de la Komsomolo glorata,
  Turnas la ĉasiston en ludon!
  
  Venos la impeta tempo
  Kie fulmotondro ekbrilas super la mondo...
  La pomo floras amase,
  Printempo venas, kompreneble!
  
  Estos epoko, kredu komunismo,
  Kie iu homo estas demiurgo.
  Ni forlavos la makulon de faŝismo de nia vizaĝo,
  Se vi bezonas remi kaj plugi!
  
  Rusaj dioj fariĝos super la mondo,
  Alportu al homoj ĝojon kaj ridon...
  ni sanktoleos la harojn per mitro,
  Por ke estu sukceso en glora komerco!
  
  Jes, Rusio estas monda lando,
  Komunismo estas sankta lando...
  La knabino kuris nudpiede,
  Ŝi ricevis per naskiĝo al fianĉino!
  
  Jes, amu la belaĵojn de Rusio,
  Kio faris metalon el ŝtono...
  Kredu min, homoj fariĝos pli feliĉaj
  Napalmo verŝu el la ĉielo!
  
  Vi ne serĉas feliĉon sen Rod,
  Li donos eterne amon...
  Sub la kalkano en la batalo de Svarog,
  Sango estas verŝita de fiuloj!
  
  Ne ekzistas pli bela lando de gigantoj
  Ĝi havas elfojn kaj nanojn en la rangoj ...
  Ni estas por ĉiam unuigitaj kun la Patrujo,
  Ni venkos en ajna batalo kiun vi konas!
  
  Do kial homo estas tiel malĝoja
  Post ĉio, vi sciis la potencon de Svarog ...
  Elvoki decajn sentojn
  Nia Lada de amo estas ideala!
  
  Ĝi fariĝos pli bona ol la universo, kredu min-
  Se komunismo komencos regi...
  Ni estas feliĉaj infanoj de Svarog -
  Ni disigu faŝismon en kvarkojn!
  
  Baldaŭ la Tero fariĝos radianta,
  Baldaŭ estos granda sukceso...
  Kaj Yarilo la glora suno leviĝos,
  kaj donos brilon al ĉiuj!
  
  Ni trinku al la Patrujo, infanoj,
  Por ke Rusio prosperu eterne...
  Por ke estu senfina salajro -
  Pri kio revi ne estas honto!
  
  Rusujo leviĝu super la universo,
  kaj montros al ĉiuj la rideton de Dio...
  Kun lia forto en bataloj nepereema,
  Ni malkaŝos la plej ruzan trompon!
  
  Baldaŭ la suno brilos pli hele
  La spaco fariĝos kiel interna korto...
  Do vi bruligas la fajron pli varma,
  Akrigi la hakilon el ŝtalo!
  
  Kaj tiam kun la kanto de la granda Lada,
  Tio naskis la potencajn Diojn...
  Ni povos elhaki la sovaĝan tribon,
  Ortodoksaj filoj kun glavoj!
  Kaj ĉi tiuj militistoj ridos...
  Kaj per siaj nudaj kalkanoj ili samtempe ĵetos supren la mortigajn donacojn de morto!
  Ĉi tiuj estas la knabinoj, precipe kiam ili prenis flamĵetilojn kaj premis la butonojn per siaj skarlataj cicoj. Kaj ili sendis fajrajn, tre brulantajn jetojn al la malamiko, el kiuj ĉio karbiĝis.
  La knabino unuvoĉe kriis:
  La grandeco de la rusoj estas rekonita de la planedo,
  Faŝismo estis disbatita per bato de glavo ...
  Ni estas amataj kaj aprezataj de ĉiuj nacioj de la mondo,
  La homoj de ĉiuj landoj marŝas en komunismon!
  Alenka eksplodis el la bazuko, premante la butonon per sia skarlata cico. Kaj la murda donaco de morto elflugos kaj disŝiros la muĝahidinojn.
  La knabino kantis:
  Stalin, Stalin, ni volas Stalin,
  Do ili ne povis rompi nin...
  Leviĝu mastro de la Tero...
  Anyuta ĵetis obuson per la nudaj piedfingroj. Tiam ŝi premis la butonon kun rubena cico kaj pepis:
  Stalin, Stalin, la knabinoj estas lacaj,
  La ĝemo iras tra la tuta tero...
  Kie vi estas la majstro, kie...
  Kie vi estas kie!
  Ruĝhara Alla, batante la malamikon, kuis, grimacante per la dentoj:
  - Kie vi estas kie!
  Kaj ankaŭ ŝia nuda kalkano elĵetos la donacon de neniigo. Kaj fulmo elflugos el la fraga cico.
  Kaj frapu la muĝahidojn. Ĉi tiuj knabinoj estas nur superklaso!
  Maria, knabino kun ora hararo, ankaŭ krevigis ŝiajn nudajn piedfingrojn kun sia tuta furiozo.
  Kaj li donos linion al la talibano. Kaj premu denove per framba cico. Kaj la knabino estas sufiĉe mojosa.
  Kaj pepis:
  - Por komunismo!
  Olimpikoj agreseme influas la malamikon. Kaj kun nudaj piedfingroj, ĝi lanĉos bumerangon.
  Kaj detranĉis la kapojn de la Mujahideen. Post kio li kantos:
  - Por granda komunismo,
  Nur supren, eĉ ne paŝon malsupren!
  Marusya ankaŭ batos kaj kantos kvazaŭ sur muĝahidinoj:
  - Gloro al Dio Svarog,
  Ĉiuj talibanoj en la korno!
  Kaj ŝiaj nudaj piedfingroj ĵetis citronon al la malamiko. Kaj tiam ŝi, per sia skarlata cico, bruligos la malamikon.
  Matryona skribaĉas ĉe la malamiko, kaj ŝia nuda kalkano ankaŭ estos eluzita fare de la malamiko.
  Kaj la knabino krios:
  - Alie mi bojos, alie mi venkos,
  Alie mi manĝos iun!
  Alenka prenis ses-barela mortero. Ŝi levis lin kun Anyuta. Kaj kiel li prenos ĝin kaj trafos ĝin sur la muĝahidinoj. Knabinoj eĉ kun nudaj kalkanoj veturis en la teron de la regreso.
  Kaj ili pepis:
  Stalino estas milita gloro,
  Stalino de nia juneco estas flugo...
  Batalado kaj venkado per kantoj
  La knabino iras nudpiede al Edeno!
  Ĉi tie la knabinoj, kompreneble, devas ricevi sian ŝuldon. Kiel lupanut, tiam tuta batalo de la Mujahideen estas disfaligitaj.
  Albina kaj Alvina, ni batu la malamikon per misiloj el la aero. Kaj tordu ilin spirale.
  Albina premis la pedalon per sia nuda kalkano kaj pepis:
  - Por la Patrujo, nia patrino!
  Kaj tiam skarlata cico premos la butonon.
  Alvina ankaŭ agas tre agreseme. Kaj kun nudaj piedfingroj, li sendas misilojn al la malamiko. Kaj premas la butonojn kun rubenaj cicoj. Kaj li faras ĝin en plibonigita reĝimo.
  Alvina kantis:
  - Vi ne povas venki en nia disputo,
  mi kredas, ke la diktaturo baldaŭ estos renversita...
  Ni venkos la drakon de la pluvo,
  La malamiko estos malakceptita en bataloj!
  Ĉi tiuj knabinoj estas nur bonegaj kaj bonegaj!
  Ĉi tiuj estas la knabinoj-pilotoj. Batalu nudpiede kaj en bikinoj. Kial knabinoj bezonas vestojn? Ŝi nur ĝenas ilin!
  Albina pepis:
  Pri ĉi tiu knabino kun nudaj piedoj,
  Mi neniam forgesos...
  Ŝi kun peza falĉilo,
  Kaj kiel hela stelo!
  Kaj denove la belulino premos per sia nuda, ronda kalkano.
  Tia knabino , fakte, ne prenos malbenitan aferon. Jen ŝi estas tiel bela.
  Kaj ambaŭ blonduloj kantos tiel:
  - Batalu kaj kuraĝu por la Patrujo,
  Tiam vi konstruos paradizon en la universo!
  Ĉi tiuj knabinoj estas la plej alta klaso. Ili ŝajnas esti superklasa produkto .
  Sed Elizabeto trafos la malamikon kiel mortiga forto. Kaj blovu ĝin en pecetojn.
  Kaj ŝia tanko funkcias tiel. Turnas la turon kaj trafas ĝin per mortiga kuglo.
  Catherine dum ŝi premas sian nudan kalkanon sur la levilo kaj vyaknet:
  - Mi estas la plej timinda en la mondo!
  Ankaŭ Elena premos la butonon kun la skarlata cico de sia brusto kaj pepas:
  - Por la gloro de komunismo!
  Euphrosinia knaris:
  - Por grandaj atingoj.
  Ĉi tiuj estas vere knabinoj, kiujn vi bezonas. Kaj estas tiom da temperamento en ili .
  Kaj tiel ĝi iras kaj pafas. Kaj maŝinpafiloj skribaĉas ĉe la malamiko. Do vi ne povas haltigi tian aŭton tiel facile.
  Elizabeto siblis:
  - Kaj ĉirkaŭe kiel parado,
  Ni ĵetos la Mujahidojn en inferon!
  Kaj denove la ŝelo sendita premante la fraga cico flugas. Ĉi tiuj estas la knabinoj - la tre superklaso!
  Angelica kaj Alice ankaŭ laboras per kaŝpafiloj.
  Alice malflugigas la aviadilon. Tiam, per nudaj fingroj de siaj graciaj, sunbrunigitaj kruroj, li ĵetas grenadon kaj knaris:
  - Por Rusujo kaj libereco ĝis la fino!
  Angelica ankaŭ frapis tri muĝahidinojn per unu kuglo kaj gluĝis ĉirkaŭe:
  - Oficiroj, rusoj...
  Kaj ŝia nuda kalkano ĵetus supren la mortigan donacon de la morto.
  Alico, daŭrante pafi, prenis kaj donis, trafante la malamikon sur motorciklo:
  - Lasu liberon brili...
  Kaj ŝiaj nudaj piedfingroj komencos plenan detruon.
  Angeliko ankaŭ prenos fajron el longa barelo, liberigante mortodonacon kaj krios:
  - Farante korojn bati unuvoĉe!
  Ĉi tiuj estas la knabinoj - la plej alta klaso kaj super!
  Oleg Rybachenko kaj Margarita Korshunova ambaŭ prenas kaj ankaŭ tranĉas ĉe la ribeluloj per glavoj.
  Kaj tiam la knabo kaj knabino komencis fajfi. Kaj la konsternitaj korvoj falis sur la kapojn de la talibano. Ĉi tiu ekstermado iĝis totala.
  Kaj la infanoj kantis ĥore:
  Ni batalos en Afganio
  Kredu, ke ni venkos la malbonajn talibanojn ...
  Io flosas en la fuma nebulo,
  Kaj sciu, ke la kerubo ŝvebas super ni!
  ... ĈAPITRO 15.
  Kaj estis granda milito en Ĉinio...
  Nataŝa kaj ŝia teamo kontraŭbatalis la atakon de la sennombra armeo de la ĉiela imperio. Kuraĝe perly la ĉinoj estas nacio de militistoj.
  Kaj la knabinoj skribaĉis ĉe ili per maŝinpafiloj. Kaj ili laŭvorte falĉis tutajn vicojn.
  Nataŝa, pafante el maŝinpafilo kaj ĵetante obuson per la nudpieda, ĉizita, sunbrunigita kruro, kantis:
  - Por granda komunismo,
  Vi ne ĉesu pafi!
  Zoya ankaŭ trafis la linion. Tiam ŝi tranĉis per siaj glavoj, defrapante ĉinajn kapojn, kaj grincis:
  - Por nova limo!
  Kaj la nudaj piedfingroj rekomencis, io mortiga.
  Kaj tiam la knabino kun skarlata cico premos la butonon de la bazuko.
  Augustine estas pafita kiel ĵetgrenado. Kaj ŝi ankaŭ alportis la ellasilon kun rubena cico.
  La knabino prenis ĝin kaj ĵetis obuson per sia nuda kalkano. Kaj disŝiris la amason da ĉinoj.
  Kaj tiam ŝi kantis:
  La vasteco de la kosmo,
  La vualo de morto...
  Ni ebenigas la montojn -
  Predanto suĉita!
  Kaj Aŭgusteno lekis ŝiajn lipojn, rememorante, kiel ŝi energie laboras per sia lango, por plezuro kaj ĝuo.
  Svetlana prenis kaj fikis de la raketlanĉilo premante butonon kun fraga cico. Kaj ĝi estis tiel bonega...
  Kaj la knabinoj kukis:
  - Por la granda cara komunismo!
  Post tio, la kvar knabinoj kraĉus kune... Mil ĉinaj soldatoj estis terenbatitaj pro cerbokomocio.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj - aerakrobatiko.
  Nataŝa prenis ĝin kaj pepis, kaj ĉiuj aliaj knabinoj kantis ĥore post ŝi;
  Rusio estas granda lando,
  Komunismo de la plej alta normo,
  Lada estis donita al ni per naskiĝo,
  Tranĉas la glavon per la klingo de Svarog!
  
  Ni estas la knabinoj antaŭen
  Komsomol-anoj atakas...
  Kaj ne ekzistas alia maniero
  La voĉo sonoras!
  
  Ni venkos la kontraŭulojn,
  Por Patrino Rusio...
  Ja kerubo estas super ni,
  Blanka Dio la Mesio venas!
  
  Kreado en la lando
  Nia estos pli alta ol la suno...
  Post ĉio, homoj ĉie sur la Tero,
  Batalu kuraĝe por libereco!
  
  Patrujo vi estas nia patrino
  Plej granda Rusio,
  La lupo provis disŝiri
  La knabinoj fariĝis pli belaj!
  
  Ĉu ni povas fari ĉi tion
  La tuta surprizo estas sufiĉe amuza ...
  Tranĉas kun nuda piedo
  Knabino kun la potenco de la Komsomolo!
  
  La Nigra Dio ne detruos,
  Li ankaŭ estas la Filo de Konu Roda ...
  Kaj estas plago Svarog,
  Ni kalkulu je la sojlo!
  
  Knabinoj amas nudpiede
  Ili kuraĝe rapidas tra la neĝblovoj...
  Vi ne kaptos cervinon perforte,
  Ni portas RPG-ojn en nia tornistro!
  
  Se knabino amas
  Delogis ruze ulon...
  Mi faris ĝin ŝerce
  Ne sendu lin al la hundejo!
  
  Blanka Dio estas granda Dio,
  Kreado en la universo...
  Kaj la drako nun mortis,
  Estos nova estaĵo!
  
  Rusio estas granda lando,
  En ĝi, la knabinoj ĉiam estas nudaj ...
  Satano atakas
  Kaj la knabinoj povas vidi la plektaĵojn!
  
  Nu, kaj la eterna Dio Svarog,
  Kion faris la Tero antaŭ la Familio...
  Povas fleksi ĉiujn samtempe en kornon,
  Por la novaj generacioj!
  
  Ĉefo Granda Jesuo,
  Ankaŭ la Filo, kredu Rod...
  Ni forĵetu la ason kompreneble,
  La vetero estos bonega!
  
  Kaj tiam la ludo komenciĝas
  Tiu, kiu ne estas pli malvarmeta...
  Ni estas tia fraero
  La nuboj nur disiĝis!
  
  Dio estas nia Ĉiopova Familio,
  Plibrigos la planedon ...
  Donos al ni ĉiujn prunton de sano,
  Por fari ĝin pli dolĉa!
  
  Pro la Sinjoro Kristo,
  Ni retroiros ĉiujn mejlojn...
  La virgulino estas pura
  Habel vivas - Kain estas venkita!
  
  Jen venas amuza tago
  La Sinjoro de la universo fariĝis geniulo ...
  Kaj la stumpo estis superkreskita de herbo ,
  Por la lumo de generacioj!
  
  Jen la knabinoj nudpiedaj
  Ili kuris rapide denove...
  Ne estas silikono en iliaj mamoj
  Komunismo videblas malproksime!
  
  La knabinoj volis scii
  Batu ĉiujn virojn per siaj piedoj...
  Tiel ke estis paradizo de virino,
  Ne tretita per botoj!
  
  Nu, resume, jam estas la fino,
  Baldaŭ estos kontraŭuloj...
  La beleco havas junecon
  Sciu, ke la soldatoj atakas!
  
  Jen kiam la batalo finiĝas,
  Kaj Svarog levos glavojn ...
  Rod estos kun vi por ĉiam
  Por Patrino Rusio!
  Tiel la knabinoj de ĉi tiuj ĉinoj ekstermas kaj kantas.
  Kaj jen ankaŭ Stalenida en batalo kaj svingo de glavoj. Kaj ŝiaj mamoj estas alkroĉitaj per specialaj magiaj baterioj, kiuj elĵetas fulmojn. Kaj la ĉinoj estas kiel frenezulo.
  Stalenida prenis kaj kantis:
  - Zipo, zipo, zipo,
  Nia kara, nudpieda familio!
  Veroniko trafos ĉi tiun virinon per ĵetgrenado - la plej alta klaso.
  Kaj ŝia lango estas tiel longa.
  Plie, kiam la pafo de ĵetgrenado, la knabino premas butonon kun skarlata cico. Ĉi tio estas bonega kaj bonega.
  Veroniko prenis kaj kantis:
  - Mi estas la plej mojosa knabino en la mondo,
  Kaj dufoje du tute ne estas kvar!
  Kaj la knabino kun nuda kalkano prenos kaj fordonos la obuson. Jen ĝi, kia batalema.
  Viktorio ankaŭ detruas malamikojn. Kaj ŝiaj cicoj estas rubenaj en ago. Kaj ŝiaj nudaj piedfingroj, ĉar ili uzas ion tute detruan, kiu laŭvorte detruas malamikojn.
  Viktorio prenis ĝin kaj kantis:
  Mi tranĉos vin, mi tranĉos vin ĉiujn,
  Mi tranĉos vin! Mi tranĉos vin!
  Kaj tiam ŝia nuda kalkano prenis kaj venkiĝis al la malamikoj. Ĉi tiuj estas la belaj knabinoj.
  Sed el la ĉielo Anastasia Vitmakova batas frapantan. Ankaŭ knabinoj en unu bikino kaj krias kun plezuro.
  Samtempe, la belulino skuas kaj denove kantas:
  Pli kaj pli alta kaj pli alta
  La meteora leviĝo de niaj birdoj...
  Kaj en ĉiu helico spiras -
  Trankvileco de niaj limoj!
  Kaj nun ĉi tiu sorĉistino prenos la aeron kaj purpura, kvazaŭ tromatura frago premas butonon kun cico. Kaj tuj deko da misiloj trafis la ĉinojn.
  Anastazio prenis ĝin kaj pepis:
  - Ni detruos ĉiujn per nia tuta forto!
  Akulina Orlova revenas en agado. Kaj ŝi estas tiel malvarmeta belulino. Kaj ŝiaj nudaj piedoj, graciaj, sunbrunaj kaj tiel delogaj, premas la pedalojn kaj verŝas bombojn sur la malamikon.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj kun orfolia hararo.
  Kaj Anastasia Vitmakova estas ruĝhara kaj kiel flamo.
  Kaj Mirabela Magnetic ankaŭ havas harojn, kiel printempaj leontodoj.
  Kaj ankaŭ kiel li prenos kaj enŝovos, premante per cico, kiu briletas kiel rubeno. Ĉi tiu knabino estas detruo mem.
  Kaj tiel ŝi prenis kaj liberigis tutan nubon da venenaj pingloj ĉe la malamiko. Ŝi premis la nudajn piedfingrojn sur la butonojn, elĵetante la donacojn de morto.
  Tiam ŝi gluglutis:
  - Mi estas la plej forta en la mondo,
  Mi detruas miajn malamikojn sur la aero!
  Kaj la knabino nudas siajn perlajn dentojn. Ĉi tio vere estas knabina aerakrobato, kaj ŝiaj haroj briletas kiel la kupoloj de ortodoksaj preĝejoj.
  Kaj ŝi, ekzemple, povas rezulti io pli pretenda.
  Kaj Anastazio Vitmakova prenis kaj uzante siajn nudajn piedfingrojn, sendis tutan kubon da venena vitro al la malamiko. Ĝi eksplodos kaj krios la sennombraj korpoj de la ĉinoj. Kaj disŝiru ilin en pecojn.
  La ruĝhara militisto kantis:
  - Murdo, murdo estas senhonte senorda,
  Kaj nokte, kaj tage estas tute egale!
  Kaj denove, tia mortiga kaj detrua afero prenos kaj trafos malamikojn de aviadiloj.
  Kaj la knabinoj de la aero montras inferajn problemojn kaj la plej altan ligon de detruo.
  Oleg Rybachenko, ĉi tiu eterne juna dungomurdisto, kiu aspektas kiel knabo de ĉirkaŭ dek du jaroj, prenos kaj fajfos.
  Korvoj, ricevinte koratakon, svenas kaj trovas sin en la rubo. Iliaj akraj kapoj trapikas la kraniojn de la ĉinoj. Ĉi tio estas vere brutala batalo.
  La knabo faras teknikon per glavoj - tuj forflugis atuto-sinjorino kaj deko da ĉinaj kapoj.
  Oleg Rybachenko, duone tranĉante la malamikojn kaj ĵetante per siaj nudaj fingroj pizojn de detruo, kriegas:
  - Gloro al la tempoj de komunismo,
  Ni detruu la jugon de pacismo!
  Margarita Korshunova, tenante la ason de bastonoj per siaj glavoj, detranĉis iliajn kapojn kaj pepis:
  - Gloro al la Rusaj Dioj!
  Kaj la nudaj piedoj de la knabinoj prenis kaj ĵetis pizon de detruo kaj detruo al la malamiko.
  Kaj Margarita prenis ĝin kaj kantis:
  - Por granda komunismo,
  Ni haltigu la sovaĝan amason!
  Ĉi tio estas kolosa knabino.
  Kaj ankaŭ la inaj militistoj premas.
  Alenka svingis siajn glavojn. Kaj kotletoj. Kaj tiam li prenos la grenadan tenilon per tenacaj fingroj . Kaj kvazaŭ li ĵetus ĝin al la malamiko. Kaj granda nombro da ĉinoj disiĝos.
  Alenka prenis kaj kantis:
  La batalo estas sankta kaj ĝusta,
  Nudpiedaj knabinoj en la mallumo...
  Malpeza batalo ne por la gloro -
  Por vivo sur la Tero!
  Kaj la knabino ridos.
  Anyuta ankaŭ detruas kontraŭulojn kun granda pasio. Kaj tiam ŝiaj mamoj estis nudigitaj. Kaj ŝi prenis ĝin per skarlata cico dum ŝi premis la butonon de la stirstango.
  Kaj poste flugu en la malamikajn minojn.
  Tiel la knabinoj traktas la malamikojn. Kaj ili estas tiel nudpiedaj, tiel seksaj kaj fortaj.
  Anyuta prenis kaj kantis:
  - Dankon al Dio Jesuo,
  Li savis la homaron per sia sango ...
  Ne cedu al homoj, kiujn vi estas tentataj,
  Li donis sian sanktan ordonon al homoj!
  Ruĝhara, batalanta Alla agreseme notis:
  - Dio estas nur iluzio!
  Tiam ŝi prenis ĝin kaj premis la ellasilon per rubena cico. Kaj kiel furioza flamo eksplodis el ĝi.
  Alla notis, rikanante siajn dentojn kaj kantante:
  - Feliĉa sen Dio,
  Estas tute eble fariĝi...
  Prenu viron -
  Pli riĉa en la lito!
  Kaj tiel, post ĉi tiu paŝo, la diablo de la ruĝa kostumo ridos.
  Jes, ĉi tiu estas knabino, kiu kapablas je ĉio. Kaj li tre amas virojn. Kaj ŝi precipe ŝatas labori per sia lango. Ŝi tiom amas ĉion.
  Maria ankaŭ batalas kontraŭ la ĉina armeo. Kaj li faras tion kun granda furiozo.
  Knabino kun haroj la koloro de ora folio, prenis kaj pafis de mitraletoj per venenaj pingloj.
  Mi detranĉis multajn ĉinojn kaj knaris:
  - Blankaj ĉevaloj, blankaj ĉevaloj,
  Ne prenos nin! Ne prenos nin!
  Kaj tiel Maria prenis kaj per siaj nudaj piedfingroj lanĉis mortigan donacon de detruo.
  Kaj tiam ŝi donis:
  - La diablo estas ĉi tie
  La diablo estas tie...
  Vivo kaj morto -
  Pura trompo!
  La Olimpikoj, skribaĉante super la ĉinoj, notis:
  - Kaj kio estas vero?
  Kaj ŝi ankaŭ prenis ĝin kaj per siaj fortaj, nudaj piedoj ĵetis barelon da eksplodaĵoj.
  Ĝi ruliĝis kaj ektimis. Kaj la tuta batalsimila imperio de la Ĉiela Imperio flugis alte en la ĉielon.
  Olimpikoj prenis kaj trafis denove. Kaj mi ankaŭ uzis skarlatan cicon, kiel grandan fragon.
  Kaj la militisto kantis:
  Mi estus en la ĉielo, mi estus en la ĉielo!
  Nudpiede kaj multe da neĝo!
  Alenka rimarkis ridante:
  - Diablo, diablo, savu la diablon,
  Iu, iu alportis la viruson...
  Donu al ni, donu al ni glavojn en niaj manoj,
  Eĉ Kristo ne helpos!
  Olympiada prenis hoson kaj sendis el ĝi jeton da ŝaŭma benzino. Ĝi ekflamis kiel flamĵetilo. Kaj nun la flamfluo falos sur la ĉinojn. Kaj ni bruligu ilin.
  Kaj Olimpio kantis:
  - Kia kreinto,
  Ĉielo aŭ infero...
  Mortigas ĉiujn -
  Via veneno!
  Kaj la militisto prenis ĝin kaj palpebrumis per inferaj okuloj. Sugestante la koronavirusan epidemio en la dudekunua jarcento. Kaj ĉi tiu infera epidemio malsanigis ĉiujn. Kaj leviĝis la demando: kial Dio bezonas ĉi tion?
  Sed nun tempoj estas malsamaj kaj la knabinoj nur batalas kontraŭ la ĉinoj.
  Marusya prenis potencan obuson en siaj manoj, forpuŝis per siaj nudaj, muskolaj kruroj kaj kuĝis:
  - Por spacŝanĝoj!
  Matryona levis, grimacante la dentojn kaj ĵetante ion de granda kaj tre detrua forto:
  - Ŝanĝi - postulas niaj koroj,
  Ŝanĝo - postulas niaj okuloj!
  Alenka, pafante al la ĉinoj kaj ĵetante grenadojn per siaj nudaj piedoj, ektimis kun granda ekscito:
  - En nia rido kaj niaj larmoj,
  Kaj la pulsado de la vejnoj!
  Ŝanĝo, ni atendas ŝanĝon!
  Anyuta agreseme notis, falĉante kontraŭulojn, kaj premante butonon kun fraga cico sur ŝia brusto:
  - La tuta lando estas ĉirkaŭbrakita de perestrojko,
  En nia lando, la atomo disiĝas!
  Ruĝhara Alla, disbatante la malamikon, helpe de nudaj piedfingroj, kaj cicoj brilantaj kiel rubenoj, subtenis la impulson:
  Sciu la pulsadon de la koro kaj vejnoj,
  La larmoj de niaj patrinoj infanoj...
  Maria eksplodis al la malamiko per io tre mortiga kaj aldonis, montrante siajn dentojn:
  - Ili diras, ke ni volas ŝanĝon,
  Forĵetu la jugon de ĉenoj de la drako!
  La Olimpikoj vigle konfirmis. Samtempe, la knabinoj prenis kaj kun nudaj plandoj flankenpuŝis bombon kun fuzeo, kiu flugis en la aero kaj kriis:
  - La jugo de la drako finiĝis!
  Kaj nun la knabinoj denove estas en ekscito kaj bataltranco.
  Olympiada, skribaĉante malamikojn per maŝinpafilo kiu produktis grandkalibrajn prezentojn, notis:
  -De la malbona drako,
  Rod savis la Teron...
  Kaj la ombro de la ĉielo
  Li forlasis homojn!
  Alenka agreseme deklaris, brutale disbatante malamikojn, kun agresema maniero:
  - Mi fariĝos la absoluta mondĉampiono,
  Kaj mi veturigos vin rekte en la Pacifikon!
  Ĉi tiuj estas la knabinoj kun siaj inferaj procesoroj.
  Kaj la nudaj piedoj de belulinoj ĵetas ion ege agreseman, kondukante al morto.
  Anyuta rimarkis, premante sian ruĝan cicon sur la pistujbutonon, kaj frakasis la ĉinojn kaj muĝis:
  - Por la granda grandeco, kiun havas viroj!
  Ĉi tiuj knabinoj estas tre belaj kaj komprenas, kion signifas fortaj viroj. Ili estas amuzaj kaj aldonas energion.
  Alenka agas tre bele kaj donas disbatajn batojn per siaj nudaj piedoj.
  Kaj ili denove flugas kun granda forto de grenadoj.
  La militistoj batalas. Kaj flamĵetilo tanko preterpasas de la flanko. Li liberigas fluon de perforta fajro. Ŝi flamas, kaj bruligas ĉiun morta. Kaj la riveroj verŝas kiel flamo erupcianta el vulkano.
  Granda tanko pasis. Kaj postlasis amason da karbigitaj kadavroj.
  Batalanta Alla prenis kaj fajfis:
  - Amuza, amuza, ni renkontu la novan jaron!
  Tiam ŝia nudpieda, gracia kruro denove ĵetis la donacon de morto de kolosa, detrua forto. Kaj disŝiris la amason da ĉinoj.
  La aviadiloj de Albina kaj Alvina flugis super la knabinoj. Ĉi tiuj knabinoj komencis bati la soldatojn de la ĉiela imperio per raketoj.
  Albina premis la butonon per sia skarlata cico. Ŝi disfaligis tutan ĉinan batalionon kun bombo faligita kaj pepis:
  - Mi estas la plej mojosa virino en la mondo!
  Alvina ankaŭ frapos siajn malamikojn per raketo uzante sian rubenan cicon kaj knari:
  - Gloro al la tempoj de komunismo!
  Kaj denove li sendos ion mortiganton uzante nudan kalkanon. Ĉi tiu knabino estas tre bela blondulino.
  Kaj surtere, Maria, knabino kun haroj la koloro de ora folio, prenis la saman cicon koloron de maturaj fragoj kiel ŝi premus, kaj liberigis minojn ĉe kontraŭuloj kun granda, detrua potenco.
  Tiam la knabino prenis ĝin kaj kantis:
  - Mi estas la plej mojosa en la mondo,
  Mi marŝas nudpiede tra la neĝblovoj!
  Kaj la knabino prenis ĝin kaj elŝovis sian langon. La militisto fariĝis la plej mojosa kaj pli potenca.
  Maria prenis kaj denove per sia nuda, ronda kalkano lanĉis ion detruan.
  Tuj eksplodis pluraj pizoj.
  Kaj frakasis tutan batalionon da soldatoj de la ĉiela imperio. Ĉi tio estas vere ege mojosa.
  Maria prenis ĝin kaj kantis:
  - Venu al mi nuda knabo Alik,
  Venigu la knabojn - ankaŭ tute nudaj!
  Kaj kiel militisto ridos kaj montros sian langon, kaj tiam kiel ŝi kraĉas.
  Sed la Olimpikoj prenis kaj ankaŭ kraĉis. Kaj la lumo prenos kaj flugos el ŝia buŝo. Kaj bruligu multe da ĉinoj. Ĉi tio estas knabino - ni diru supervirino.
  Kaj tiam ŝiaj nudaj, fortaj kruroj prenis kaj ĵetis barelon da nitroglicerino.
  Kaj tiu, kiu eksplodas... Kaj la eksplodo estos tre kolosa detruo. Kaj kvazaŭ iu estus ĵetinta malgrandan atombombon.
  Jen kiom da knabinoj estas, kaj ili muĝas kiel sovaĝaj kaj neregeblaj...
  Olga daŭre estas en batalo kun sia flamĵetilo. Kaj la knabino kuras, fulmante nuda, rondaj kalkanoj.
  Kaj ĝi bruligas la ĉinojn, ĝi forbrulas forte...
  Jen ankaŭ ili estas ekzekutistoj. Ili torturis la knabinon Seraphima. Ŝi estis senvestita, kompreneble, kaj serĉis tute nuda.
  La piedoj de malpuraj viroj grimpis la knabinon en intimajn lokojn. Kaj ili palpis ŝiajn mamojn, tiklis ŝiajn kalkanojn.
  Rampis en ŝian buŝon, rampis en la anuson per viaj fingroj. Kaj tiam ili metis Serafim en la azenon kaj klabon.
  La knabino kriegis pro doloro kaj humiligo. Kaj estis tiel abomena.
  Kaj ili daŭre sentis ŝin...
  Kaj tiam ili prenis ĝin kaj metis ĝin sur specialan selon. Kaj la ŝtalaj kudriloj fosis en la vaginon de la belulino. Kaj ŝi prenos la dentojn kaj hurlos pro doloro.
  Ŝi estis etendita. Kaj ili metis pezon sur unu flankon, pendigante ĝin per la hoko. Kaj aliflanke, la ekzekutistoj ankaŭ ŝraŭbis la pezon. Tio estis tiel multekosta rilate al kaŭzado de doloro.
  Kaj la knabino ĝemis kaj muĝis. Kaj ŝi suferis neeltenebla doloro. Kaj tiel la knabino estis denove batita per vipo.
  Kaj ŝi sidas sur la selo. Nadloj pikas ŝian sinon, pezoj estas ŝraŭbitaj al ŝiaj piedoj. Kaj vipo falis sur mian dorson. Pli precize, eĉ du vipoj estis batitaj de fortaj ekzekutistoj el Ĉinio.
  Kaj tiam ili alportis torĉon al la dekstra kruro kaj la flamo lekis la rondan, rozkoloran kalkanon de knabino. Kaj tiam oni alportis la torĉon al la maldekstra kruro de la ekzekutistoj. Kaj la fajro ankaŭ lekis mian nudan kalkanon, sed de la alia flanko.
  Kaj la knabino denove kriegis pro sovaĝa kolero. Ili batis ŝin per du vipoj, rostis ŝiajn nudajn piedojn kaj samtempe batis ŝin per vipo. Sed la ekzekutistoj el Ĉinio malmulte povis vidi ĉi tion.
  Kaj ili komencis lubriki la bruston de la knabino per siaj malpuraj piedoj. Kaj ili piedpremis ŝin kun granda agresemo. Kaj la knabino ĝemis pro doloro kaj sentis sin kiel skarabo, kiu estas disigita por partoj.
  Sed tiam ŝia brusto malmoliĝis pro la krudaj tuŝoj de la ekzekutistoj kaj ŝveliĝis. Kaj la knabino fariĝis multe pli bona. Kaj jen denove la torĉoj estas alportataj al la nuda busto de la belulino. Kaj ni pafu ĝin.
  La knabino el la infera doloro hurlis en sovaĝa frenezo. Kaj la knabinoj estas tre belaj kaj tre seksaj kiam ili vipas kaj torturas.
  Kaj tiam ili pikas ŝian sinon, kaj ili fritas ŝiajn nudajn, graciajn krurojn, kaj streĉas ilin per pezoj, kaj ili ankoraŭ bruligas ŝiajn mamojn.
  Kaj nur nun la ĉefa ekzekutisto komencis fari demandojn. Kaj la knabino silentas. Pli precize, ne estas ke ŝi silentas, sed ŝiaj krioj ne sumiĝas al apartaj vortoj. Ŝi nur hurlas.
  Laŭ ordono de la ĉefekzekutisto, ŝtalaj bastonoj kun akraj steloj estis forigitaj de la brazo.
  Ili ardis skarlate pro la varmego.
  Kaj ili komencis bati la knabinon sur la dorson, sen ia timo kaj kun nehoma kolero.
  Tiel ĝi doloris kiel infero. Ne mirinde, ke ili estas ĉinaj ekzekutistoj...
  Sed ĉi tio ne ŝajnis al ili sufiĉa. Sur la kapo de la knabino estis ankoraŭ premita dornkrono. Aldonita mizero.
  Oleg Rybachenko, daŭre batali, kaj ĵetante mortpizojn per la nudaj piedfingroj, pepis:
  - Venko atendas, venko atendas,
  Tiuj, kiuj volas rompi la katenojn ...
  Venko atendas, venko atendas -
  Ni povos venki malbonon, mallumon!
  Margarita Korshunova, daŭre hakante la ĉinojn, kuis, tenante la papilion per siaj glavoj:
  - Saluton la grandan, sanktan komunismon,
  Ni feliĉigu la tutan mondon...
  Ni detruos malbonan pacismon
  Por granda, sankta Rusujo!
  Post tio, la knabino prenis kaj per siaj nudaj piedfingroj lanĉis dekduon da venenaj pingloj, trafante la malamikon. Kaj estis tiel amuza.
  Oleg Ribaĉenko prenis ĝin kaj fajfis dum li svingis siajn glavojn. Kaj miloj da korvoj, kiuj kolektiĝis sur la batalkampo, pluvis sur la kapojn de la ĉinaj soldatoj.
  La terminatora knabo kantis:
  - Pro la rusa Svarog,
  Ni kreu iom pli!
  Kaj denove la nudaj piedfingroj de la knabo estis prenitaj kaj ĵetitaj mortiga donaco de morto. Kaj tiel forta kun iom da antimaterio, ke tuta ĉina regimento estis forbruligita en la flamoj de neniigo. Kaj la infano, kiu samtempe estas superhomo, kantis:
  Rusio estas nia sankta ŝtato,
  En ĝi, la Ĉiopova Vergo konstruis Edenon ...
  Potenca volo, kaj senfina gloro,
  Ni ne havos problemojn baldaŭ!
  ... ĈAPITRO 16.
  Kvar belaj knabinoj en bikinoj kuras: Natasha, Zoja, Augustina, Svetlana.
  Ĉi tie ili kuraĝe eniras la batalon kun la Mujahideen.
  Nataŝa pafas al la trupoj de la Islama Imperio la talibano de grenadilo, frapas tankon en la flankon kaj ekkrias:
  - La Patrujo ne forgesos nin!
  Tiam ŝia nuda piedo ĵetas obuson al la talibanaj soldatoj. Aŭdiĝas kriego kaj grincado, amaso da disŝiritaj batalantoj de la islama imperio. Kaj unu generalo de la armeo, Mao, havis sian brakon fortranĉita.
  Zoya, kiu ankaŭ skribaĉis pri la talibano, rimarkis surprizite:
  - Platena horloĝo!
  Augustine ĵetis obuson al la soldatoj de la Islama Imperio per siaj nudaj piedfingroj kaj kapjesis:
  - Kaj ili ankaŭ diris, ke Mao estas almozulo!
  Svetlana, skribaĉante ĉe la talibano, eldonis, palpebrumante kaj kun nuda, ronda, rozkolora kalkano, donante eksplodpakaĵon kun eksplodaĵoj:
  - La ĉefa riĉaĵo estas en la animo!
  Kaj la amaso de talibanaj soldatoj estis disŝirita. Ĝi estis kolosa batalo inter du kolosaj armeoj.
  Nataŝa falis sur la stomakon... Ŝtormsoldato flugis super ŝi. La knabino turnis sin kaj batis lin en la voston. Mi batis la aŭton. Ŝi komencis fumi kaj postlasis abundan trajnon.
  Jes, ĉi tio estas impona apliko de la nova Igla komplekso. Ĝi bruligas petrolon kiel varma metalo.
  Zoya ankaŭ trafis alian talibanan atakaviadilon. Mi batis lin en la korpon, kaj poste kantis:
  - Ni neniam kapitulacos al la malamiko,
  Mi tranĉos la kontraŭulojn sub la trunkoj!
  Kaj la knabino kun siaj nudaj piedoj brakumis aron da granatoj. Kaj tiam, kiel kun granda lerteco, li ĵetos ĝin al la malamiko.
  Kaj alia memvetura pafilo de la islama imperio ruliĝos.
  Oni povas vidi, ke testudo kun potenca kanono turniĝas kun rompitaj ruliloj, kaj la raŭpoj krevis.
  Zoe rimarkis ridetante:
  - Ni faros ĉion belegan!
  Augustine ankaŭ batalas malespere. Ŝi eksaltas kaj kuras ĉe la talibano, pafante. Kaj ŝiaj kupraj haroj flirtas kiel batalflago. Impona graco en la knabino.
  La ruĝhara besto zumas:
  - Ni beligu la mondon,
  Kaj ni ekflugu...
  Nia Soveta Rusujo,
  La timinda armeo venkos vin!
  Svetlana, agreseme pafante kontraŭ kontraŭulojn kaj falĉis ilin kiel falĉilon, ankaŭ ĵetis obuson per siaj nudaj, tenacaj fingroj kaj knaris:
  - Por la flugo al la altoj!
  Kvar knabinoj laboris. Kaj ŝi pafis kaj batis kontraŭulojn kun granda malespero kaj figura atako.
  Aliaj knabinoj batalis krom ili. La skipo de Elizabeto foriris en la plej nova T-72.
  La knabinoj, kompreneble, estas en la sama bikino kaj nudpiedaj. Ili veturas sian aŭton.
  Kaj talibanaj tankoj rampas. Esence ĝi estas kopio de la T-54, ne tre danĝera veturilo.
  Elizabeto ordonas, kaj Catherine, apogante sin sur siaj nudaj, rondaj, knabinecaj kalkanoj, celas la armilon.
  Kaj se ĝi lupanet, tiam ĝi tranĉos ĝin ĝisfunde.
  Peza kuglo estas kraĉata el la barelo, kaj ĝi trafas talibanan tankon de granda distanco.
  Elena, kiu liveris la ŝelon, ekkrias:
  - Estas kolosa!
  La ŝoforo Efrosinya konfirmas:
  - Certe jes!
  Kaj ŝiaj nudaj, kalaj plandumoj premas malsupren sur la pedalojn. La tanko akre akcelas. Tiam ĝi denove malrapidiĝas. Kaj sekvas mortiga pafo.
  La skipo de kvar E-oj ĉe la alteco.
  Ilia tanko denove ekmoviĝas, kaj la longa barelo turniĝas. La mortiga kanono denove pafas. En la momento de la apero de la T-72, la plej bona tanko en la mondo. Kaj, kompreneble, li montras sian.
  Elizabeto, pafante kaj frapante kontraŭulojn, notas:
  - Ni estas veraj patriotoj de USSR!
  Catherine deklaris emfaze:
  - Ĉiuj patriotoj de Sovetunio!
  Kaj ŝi pafis, premante la butonon, kapon, rozkoloran kalkanon.
  Jes, ĉi tie la knabinoj ne estas el tiuj, kiuj slurpas brasiksupon per bastŝuoj. Ilia tanko denove moviĝas.
  De malproksime, li ne timas talibanajn obusojn. Kaj ili trafis la malamikon de kvin, ses kilometroj.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj - kion vi bezonas. Ili havas la potencon de kolero kaj la flamon de pasio. Kaj ankaŭ la konfido por venki.
  Elizabeto rigardas tra la amplekso. Estas malmultaj afganaj aŭtoj. Sed estas ankaŭ usonaj venditaj al la islama imperio kredite. Ĉi tiuj maŝinoj ankaŭ estas pli malfortaj ol la rusaj. Kaj ili havas pli altan silueton, kio multe pli facilas bati.
  Catherine celis kaj frapis ĉinan usonan fabrikitan aŭton. Kaj per unu pafo deŝiris la turon.
  Tiel ŝi batas la leporhundon.
  Elena la radiofunkciigisto kaj ŝargilo konfirmis:
  - Daŭrigu ĝin!
  Kaj denove ŝelo, mortiganta por la afganoj, elflugas. Knabinoj en sia tuta gloro.
  Nu, ĉi tio estas tanko.
  Sed ili kuras, fulmante rozkolorajn kalkanojn de knabino en bikino al la aviadiloj.
  Jes, atakbatalantoj estas pretaj por batalo.
  Anastasia Vitmakova saltas en la plej proksiman aviadilon. Kaj ripozas sur la pedaloj kun nudaj plandumoj.
  Tiam la aŭto ekflugas glate.
  Militisto de ruĝa kostumo, kun perfekta figuro, diras:
  - Ĝojo, en la Sinjoro estas mia forto,
  Ĝojo, en la Sinjoro kun forto aprezanta!
  Kaj ridetas kun perlaj dentoj. Vladimir Putin, kompreneble, ne estas granda reganto. Sed en ĉi tiu kazo, li faras militon kompareblan al la Granda Patriota Milito.
  Afganoj premas kaj kojniĝas en rusan teritorion.
  Jen la mielblondo - Akulina Orlova batalanta. Ankaŭ knabino, kiun vi bezonas.
  Kaj denove en bikino kaj nudpiede. Ŝi estas tre bela kaj sunbrunigita.
  Kiam ŝi kuras al la aviadilo, la viroj fiksrigardas. Kaj la servantaj knaboj alkuras kaj kisas la graciajn spurojn de ŝiaj nudaj piedoj.
  Ĉi tio estas knabino.
  Akulina flirtas kaj flugas en la atakaviadilon. Ĝi estas tre glata, kaj samtempe ĝi eliĝas rapide.
  Akulina kantis:
  - Mi vidas bluan linion en la ĉielo,
  Mi gajnas altecon per bruo!
  Kaj nun ŝia atakaviadilo vidas la unuan celon sur la ĉielo - afganan aviadilon.
  La knabino, sen pripensi dufoje, faligas lin de la aviadilaj kanonoj, batante lin de granda distanco.
  Tiam la blonda terminanto kantis:
  - Mi estas la plej preciza en la mondo,
  Ŝi famiĝis en ĉi tiu elsendo!
  Akulina ridis... Traflugis memoroj, kiel la kaptitoj kisis ŝiajn nudajn piedojn, nudajn, polvajn plandojn.
  Estis amuza. Kaj la talibano rampis surgenue kisante la nudajn piedojn de rusa knabino.
  Mirabela Magnetic ankaŭ kuras al la aviadilo. Ŝiaj kruroj estas tiel sunbrunigitaj kaj muskolaj kaj nudaj kaj graciaj.
  Kaj kiaj ravaj gazetaraj kaheloj. Ĉi tio estas nur miraklo.
  Mirabela estas militisto, kiu simple montras la plej altan klason de konduto kaj samtempe la normon de beleco.
  Kaj ŝiaj haroj briletas kiel ora folio. Kaj la korpo estas apenaŭ kovrita de bikino.
  Kaj kiajn graciajn spurojn lasas ŝiaj nudaj, ĉizitaj kruroj. Ĉi tiu estas rava knabino.
  Vi povas longe admiri ĝin sen ĉesi.
  Do ŝi batis la pedalojn per siaj nudaj plandumoj, kaj la batalanta atako glate leviĝis de la startleno.
  Mirabela kantis ridante:
  - Ne estas malforta punkto ĉi tie,
  Ni renkontos la tagiĝon!
  Nun ĉiuj tri knabinoj estas en la aero, kio signifas nigrajn horojn por la talibano.
  Anastasia Vitmakova sendas mortigan obuson al afgana tanko kaj trapikas ĝin. Tiam li diras:
  - Por komunismo!
  Akulina Orlova ankaŭ batalas kun granda sukceso. Jen ŝi lanĉis raketon, kiu frakasis la memveturan pafilon. La knabino krias:
  - Por la grandeco de la planedo kaj por la gloro de oktobro!
   Kaj denove, ŝi sendas ion ekstreme mortigan al la malamiko.
  Mirabela Magnetic trafe batas la malamikon, kaj zumas:
  - Unu, du, tri ... Disŝiru ĉiujn malamikojn! Kaj deŝiris la kapon de la talibano!
  La Triumviraro batalas tre lerte kaj malespere. La knabinoj ĉi tie estas, ni rekonu, belulinoj.
  Kaj iliaj ŝtormsoldatoj transsaltas la ĉielon, kio estas tre mojosa. Kaj ne nur tio, ili malflugigas la aviadilojn de la talibano.
  Ĉi tiuj estas pentritaj belaĵoj. Neniu Mujahideen-imperio havos problemojn. Jen unu pafo, kaj eĉ tri afganaj aviadiloj estis malflugigitaj samtempe.
  Anastazio Vitmakova, ridetante per la dentoj kaj afable ridetante, premis la butonon per sia nuda, rozkolora kalkano.
  Mi trafis aŭton kaj knaris:
  - Jen mia kapitalpeto!
  Akulina Orlova konfirmis, terenbatante la malamikon:
  - Kaj rapide moviĝu en la nazo!
  La knabinoj ĉi tie estas nekredeble lozaj. Kaj denove kelkaj afganaj batalantoj estis pafitaj. Ĉi tio estas ilia plej alta profesio. Knabino de kolosa forto ĉi tie.
  Kaj nun Anastazio trafis la bunkron kun la talibana generalo. Kaj li flugis en la aeron.
  Kiel la tero leviĝis kaj ekflamis pro la bato de la knabinoj. Kaj ĉi tio estas nur la komenco.
  Inaj kaŝpafistoj ankaŭ militas.
  Alice kaj Angelica per iliaj fusiloj. Ili ĉasas talibanajn soldatojn kaj pafas precize.
  Celante oficirojn unue.
  Knabinoj ankaŭ preferas batali en nur unu bikino. Ili estas kuraĝaj kaj tre belaj.
  Ankaŭ Alice estas blonda, kaj Angelica estas ruĝa.
  Ili pafas laŭvice kaj batas precize.
  Alico faligis talibanan kolonelon per celkuglo kaj demandis la ruĝharan partneron:
  - Kio laŭ vi estas nigraj truoj en realeco aŭ ĉu nur hipotezo?
  Angeliko ankaŭ fortranĉis alian afganan oficiron per bone celita pafo kaj respondis:
  - Mi trovis momenton por fari tiajn demandojn!
  Alicio respondis ĝemante:
  - Ve, ne estis pli bona tempo!
  Kaj la knabino ĵetis malgrandan granaton per la nudaj piedfingroj. Dekduo da talibanoj estis disŝiritaj.
  Angelica respondis, denove pafante:
  - Mi pensas, ke nigraj truoj ne influas la grenan rendimenton!
  Alicio konsentis kun ĉi tio:
  - Ankaŭ mi pensas tiel - kvankam...
  La ruĝhara besto ĵetis la neniigan donacon per sia nuda kalkano, denove frakasante kontraŭulojn kaj eligis:
  - Por komunismo sur Venuso!
  Alicio aldonis:
  - Kaj ankaŭ sur Marso!
  Ambaŭ knabinoj pafas rekte. Kaj ili estas tre kurbaj kaj muskolaj.
  Ekzemple, kiam la talibano estis kaptita, ili devigis lin kisi la polvajn plandojn. Do la militisto de la islama imperio talibano tiom maltrankviliĝis, ke li laŭvorte forĵetis siajn hufojn.
  Alicio respondis kun suspiro:
  - Pardonu lin!
  Angelica konsentis:
  "Ni tute ne bezonas ĉi tiun militon!
  Alicio aldonis:
  - Kaj ankaŭ la talibano!
  La ruĝhara besto sprite rimarkis:
  - Kun okulvitroj el Ĉinio, mi estas tiel mojosa!
  La militistoj estas vere amuzaj.
  Ili havas tiom da hela ĉarmo.
  Alicio denove ĵetis la donacon de morto per sia nuda, ronda kalkano kaj kukis:
  - Por novaj venkoj!
  Angelica ankaŭ lanĉis detruon ĉe la malamiko, uzante nudan piedon kaj jelpis:
  - Por la Patrujo!
  Tiel ĉi tiuj knabinoj iris siajn apartajn vojojn ... La kaŝpafiloj funkciis kun plena dediĉo.
  Alenka ankaŭ batalis, defendante la grandurbon de la talibano. Ruinoj estis ĉie kaj ruinoj amasiĝis.
  La knabino donis vicon al la soldatoj de la islama imperio talibano, falĉis ilian tutan linion.
  Kaj tiam Alenka ĵetis granaton per la nudaj piedfingroj, disĵetinte la ĉinojn kaj kriante:
  - Por Ilja Muromets!
  Anyuta ankaŭ skribaĉis sur la talibanaj soldatoj de la Afgana Imperio. Kaj ŝi tre bone plantis ĝin. Kio ne estas kuglo estas trafo.
  Kaj la pugnobatitaj talibanoj falas, vorto en stakoj.
  Kaj la knabino, ankoraŭ nuda, rozkolora, kun ronda kalkano, ĵetos pizon de morto kaj kantos:
  - Gloro al USSR! Ni ne havas problemojn!
  Kaj denove bone celita vico, kaj amaso da kadavroj.
  Alla ankaŭ estas en batalo. Talibanaj soldatoj de la afgana imperio tranĉis malsupren. Li estas tiel radianta knabino. Batas eksteren la talibanon kiel marko kun kudrilo. Samtempe li kantas:
  - Kaj en la monto alteco, stelplena silento,
  En la maro ondo kaj furioza fajro!
  Kaj furioza kaj furioza fajro!
  Kaj nun ŝiaj nudaj piedfingroj denove ĵetas la murdan kaj detruan donacon de morto.
  La knabinoj ĉi tie estas tre belaj, kaj ĉiuj estas en bikinoj. Kaj tiel kurba kaj muskola.
  Maria ankaŭ batalas. Elbatas amason da talibanoj, falĉas ilin tre facile kaj zumas:
  - La vivo estas nur momento - inter la pasinteco kaj la estonteco,
  La vivo estas nur momento - tenu al ĝi...
  Kiu el homoj povas montri siajn korpojn,
  Kaj la knabino havas penson - spin!
  Kaj ŝia nuda piedo denove ĵetos la donacon de neniigo kun kolosa detrua forto.
  Ĉi tiuj vere estas knabinoj - nur la plej alta klaso kaj aerakrobatiko de la plej elstaraj pilotoj.
  Kaj kiel iliaj nudaj piedoj estas graciaj kaj delogaj.
  La Olimpikoj ankaŭ batalas kun grandega ekscito. Kaj falĉas malamikojn sen ceremonio. Ŝi detruas ilin en tutaj vicoj.
  Kaj tiam la nudaj piedfingroj de la belega beleco ĵetas donacojn de tuta neniigo.
  Tiam la Olimpikoj kantis:
  - Ne, la vidulo ne forvelkos,
  La aspekto de la komsomola membro estas klara ...
  La voĉo de la homoj estas klara
  Kaj la flueto estas radianta!
  
  Mi kredas, ke la tuta mondo vekiĝos
  Estos fino de faŝismo
  Kaj la suno brilos -
  Lumigu la vojon de komunismo!
  Kaj denove, nuda kalkano ĵetas supren tutan aron da obusoj samtempe.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj. Estas tiom da beleco en ili. Kaj la talibano marŝas antaŭen kiel cunamo. Estas multaj el ili, kaj ili laŭvorte bombardas la rusajn poziciojn per kadavroj. Kaj ili grimpas tiel agreseme.
  La trupoj de la afgana talibana imperio provas transpreni la tutan mondon. Kaj en ĉi tiu kazo, Rusio.
  Maroussia pafas al la talibano. Ŝiaj nudaj piedfingroj ĵetas citronon kun splitoj. Kaj denove la pingloj flugas en malsamaj direktoj. La militistoj de la Talibana Islama Imperio estas kudritaj.
  La Muĝahidoj estas tre kuraĝaj, kaj la knabinoj skribaĉantaj ĉe ili apenaŭ havas tempon por ŝanĝi la rubandon. Ili estas laŭvorte superŝutitaj per kadavroj.
  Marusja kantis kun rideto:
  - Stalino loĝas en mia koro,
  Por ke ni ne sciu malĝojon...
  La pordo estis malfermita en la spacon -
  La steloj super ni brilis!
  Kaj denove la nudpieda, ĉizita kruro de la knabino ĵetas granaton kun granda, mortiga forto.
  Ĉi tio estas beleco.
  Matryona ankaŭ pafas ĉe la malamiko, kaj estas tre bone celita. Ŝi falĉas malamikojn, kaj ĵetas la mortigan potencon de obuso per siaj nudaj piedfingroj. Disrompas kontraŭulojn kaj grincas:
  - Komsomolo ne estas nur aĝo,
  La Komsomolo estas mia destino!
  Kaj denove la knabino faras bone celitan pafon. Kaj la mortigita talibana generalo falas.
  Alenka zumas, premante la muĝahidinojn:
  - La nerompebla kuniĝo de liberaj respublikoj,
  Ne estis krudforto, ne timo, kiu amasiĝis ...
  Kaj la bonvolo de la lumigitaj homoj,
  Kaj amikeco, lumo, racio kaj kuraĝo en sonĝoj!
  Kaj denove la nudaj piedfingroj de la knabinoj el ĉizitaj, sunbrunigitaj kruroj ĵetas obuson kun murda kaj detrua forto.
  Kaj la amaso de la talibano iras al la prapatroj.
  Ŝi ĵetis la donacon de morto kaj Anyuta kun sia nuda kalkano.
  Afgana tanko renversiĝis. Kaj liaj rompitaj ruliloj rulis trans la kampon.
  Bruligita herbo, amaso da kadavroj sur ĝi.
  Anyuta kantis kun rideto:
  - Milito furiozas kontraŭ la talibano,
  Milito sen aparta kialo...
  Satano liberiĝis -
  Kaj la morto venis kun li!
  Alla ankaŭ skribaĉis sur la talibanaj soldatoj de la Afgana Imperio, kaj tre trafe. Kaj la ruĝhara knabino, kun la nudaj piedfingroj, lanĉis pecon da plastido.
  Kaj du dekduoj da afganoj estis ĵetitaj en la aeron kaj ekbrulis tie.
  Alla kantis:
  - Konis senmortan gloron en bataloj,
  Nia popolo estas bonega en bataloj kiel aglo ...
  Mi scias, ke multaj generacioj pasos,
  Kaj la militisto de Rusio - akiris grandecon!
  Tiam Alla denove ĵetis la murdan donacon de neniigo per siaj nudaj piedfingroj.
  Maria, skribaĉante sur la talibano, notis:
  - Ĉi tio estas nia plej alta klaso!
  Kaj ĵetis ŝiajn nudajn piedfingrojn, detruan donacon de neniigo.
  Tiam la knabino kun flavaj haroj kantis:
  - Granato, granato, mortiga granato,
  La ĉinoj atendas la plej bonegan repagon!
  La Olimpikoj markis agreseme, falĉante la talibanon falĉanta herbon kiel falĉilon. Kaj ĵetinte alian neniigdonacon per siaj nudaj fingroj, la knabino eldis:
  - Ĉio estos tre mojosa!
  Marusja, falĉante la malamikojn, kaj ĵetante mortigajn donacojn de la nudaj piedfingroj, grincis:
  - Por grandaj ŝanĝoj!
  Matriona batante la afganojn, kaj fordonante la donacon de la infera morto per sia nuda kalkano, donis:
  - Por vera komunismo en USSR!
  Ĉi tiuj estas la knabinoj kun nudaj piedoj, kaj nudpiedaj rondaj kalkanoj de la talibana gazetaro.
  Sed Veroniko kaj Tamara, celante misilojn al la trupoj de la Afgana Imperio. Kaj ili estas lanĉitaj kun kraŝo, detruante la talibanajn poziciojn. Ĉi tio estas batalo.
  Veroniko kaj Tamara flagras nudpiede, rozkoloraj kalkanoj, kaj premas la butonojn de la stirstangoj.
  Veroniko komencis detruon kaj grincis:
  - Por novaj venkoj de Sovetunio!
  Tamara disbatis la malamikojn, liberigante donacojn de detruo, kaj kriis, premante la butonon per siaj nudaj fingroj:
  - Jen la granda festo de la mondo!
  La knabinoj ridis kaj montris siajn langojn.
  Ankaŭ Viktorio per siaj nudaj fingroj de siaj tre belaj kaj allogaj kruroj premas la butonojn de la stirstango.
  Kaj rompas la pilolujojn kaj pilolujojn de la malamiko de la Islama Imperio Talibano. Ĉi tiuj estas la knabinoj, kiuj portas la akuzon de neniigo.
  Veroniko pasis la manon sur la gazetajn kahelojn kaj kriis:
  - Por la reunuiĝo de la planedo kaj la tuta mondo!
  Jen Stalenida en batalo. Ŝi estas knabino, kiu povas batali kun delikata kolerego.
  Kaj nun ŝia brusto tremas. Ĉi tiu estas la knabino. Kaj ŝia lango estas tiel skarlata.
  Kaj nun la donaco de la morto flugas detrue.
  Stalenida zumas kun infera rideto:
  - La mondo fariĝos pli pura kaj pli bela,
  Pro nia Patrujo-Rusio...
  Venas furioza afgano -
  Mi donos al li glavon en la vizaĝo!
  Veroniko konsentis kun tio:
  - Rusio estas devigata venki la talibanon!
  Jen la knabinoj kuras al la atako. Kaj iliaj kruroj estas tre allogaj, kaj brilas kun granda ĉarmo.
  Ĉi tie batalas ankaŭ volontuloj el Germanio. Ĉi tie precipe la tankoskipo de Gerda.
  Germanaj knabinoj ankaŭ estas nudpiedaj kaj en bikinoj.
  Ruĝhara Charlotte premas per la nudaj piedfingroj la stirstangbutonojn kaj trafas la malamikan tankon.
  Tiam li diras:
  - Ni defendos Germanujon ĉe la malproksimaj limoj.
  Ankaŭ Gerda pafas, uzante la nudajn piedfingrojn, al la malamata malamiko kaj grincas:
  - Por la blanka frateco!
  Kristina ankaŭ batalas tre kuraĝe. Kaj li tre produktive uzas siajn nudajn piedfingrojn.
  El la barelo de la tanko, elflugas donacoj de morto. Ili detruas kaj bruligas ĉion ĉirkaŭ ili.
  Kaj ĉi tio estas tre mortiga kaj detrua tanko.
  Kristina kantis:
  - Nia komunismo estas en granda gloro,
  Ni levu la standardon super la ruĝa!
  Kaj la knabino premos la butonojn per sia nuda kalkano.
  Magda ankaŭ tre bone pafas. Batas la malamikon kun granda precizeco, deŝiras la turojn per obusoj kaj kriegoj:
  - Por la Patrujo - nia patrino!
  Kaj ankaŭ ŝiaj nudaj piedfingroj en komerco.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj - la lafo mem de la vulkano - sango kaj lakto. Kaj kiel ili dispremas la Mujahideen, ne donante al ili ian ripozon, nek la plej malgrandan indulgon.
  Gerda pepis, sendante obuson kun la nudaj piedfingroj en la malamikan tankon:
  - Ĉi tio estas mirinda!
  Ne estas veraj problemoj por knabinoj.
  Kaj jen la bela ninja el Japanio denove prenis la afganojn.
  Se ili jam komencis detrui, tiam ili faras ĝin kun granda ĝojo kaj amplekso.
  Ŝinoboknabino kun blua hararo tranĉis du glavojn ĉe la talibano, balaante la muelejon kaj kukis:
  - Por la grandaj atingoj de Japanio!
  Kaj ŝia nuda kalkano suprenĵetis pilkon kun kolosa forto de detruo kaj neniigo.
  Ŝinoboknabino kun flava hararo donis al la papilioklingoj teknikon kaj kriis:
  - Por la plej grandaj venkoj!
  Kaj ŝiaj nudaj piedfingroj ĵetis pizon de neniigo, ŝirante kelkajn dekduojn da afganoj.
  Ŝinoboknabino kun rufa hararo ankaŭ, tranĉita per glavoj, de maldekstre dekstren kaj oblikve.
  Tiam ŝi kukis:
  - Por spaca Japanio!
  Kaj kun sia nuda kalkano, la knabino ĵetis sakon kun karbaj eksplodaĵoj, kaj kiel ŝi frakasos la malamikon.
  Ŝinoboknabino kun blankaj haroj faris ricevon, barelon da najloj, forblovante la kapojn de la talibano kaj knaris:
  - Por la plej granda ĉiela imperio!
  Kaj kun nudaj piedfingroj, li ĵetos venenajn pinglojn, kiuj trapikas la brunajn militistojn.
  Tiaj kvar ninja knabinoj montriĝis agresemaj kaj forhakis afganajn kapojn kun granda entuziasmo.
  La pilotoj de la plej alta klaso ankaŭ batalis sur la ĉielo.
  Aparte, Albina kaj Alvina.
  Ĉi tiuj estas tiel ĉarmaj blonduloj. Ili lanĉas aviadilkonkojn ĉe la malamiko.
  Albina pafis per la nudaj piedfingroj. Faligis dekduon da afganaj aviadiloj samtempe kaj kuĝis:
  - Por la Patrujo de granda epoko!
  Alvina fortranĉis la malamikon, kaj batante dekduon da talibanaj veturiloj samtempe, simple premante sian nudan kalkanon, donis:
  - Por la Granda Rusujo kaj Sovetunio!
  Ĉi tiu estas knabino de la plej granda klaso, vere bonega. Kaj ŝia partnero estas simple hiper.
  La knabinoj, kompreneble, estas gajaj kaj de la plej granda saĝo.
  Kaj jen ankaŭ Margarita veturas per motorciklo kaj pafas al la talibano.
  Kaj kun ŝi kaj Viola.
  Knabinoj falĉas soldatojn de la afgana talibana imperio.
  Aldviolono ĵetas bombon de la infanĉaro per siaj nudaj piedfingroj kaj muĝas:
  - Por la Patrujo, por Putin!
  Margarita ankaŭ ĵetis donacon de detruo, nuda, kun gracia kurbo en la plando de la piedo, kaj ridis:
  - Por la venko de la granda komunismo!
  Kaj ambaŭ knabinoj ekridegos. Kaj ili donas linion por fortranĉi tutan vicon de ĉinoj.
  Sed Olja kaj Nadeĵda veturas infanterian batalveturilon. Ili ankaŭ pafas ekstreme bone de dekduo maŝinpafiloj samtempe. Kaj tial la ĉinoj estas senespere kaj lerte falĉataj.
  Ĉi tiuj estas la virinoj. Kaj kompreneble, ankaŭ en unu ruĝa bikino, sunbrunigita kaj nudpieda.
  Iliaj gamboj estas en moviĝo kaj sendas akuzojn de detruo kaj morto al la afganoj. Ĉi tiuj knabinoj estas nur bonegaj!
  Olyja kukis, grincante per siaj dentoj:
  - Komunismo ekzistos en la tuta mondo!
  Nadeĵda volonte konsentis pri tio, falĉante la soldatojn de la Afgana Talibana Imperio kaj premante la pedalojn per sia kalkano:
  - Ni estas fidelaj al la afero de Lenin!
  La inaj militistoj sur la BMP estas, kompreneble, tre leporhundo kaj fortaj.
  Kaj jen Valentina kaj Larisa, kiuj ankaŭ batas la talibanon per deltaplano.
  Kaj ili ĵetas bombojn kun nudaj piedfingroj. Ili detruas malamikojn de la afgana imperio tre fame.
  Valentina, pafante al la malamata malamiko, bojis:
  - Por la Patrujo - nia patrino!
  Larisa, detranĉante la Muĝahidinon, premante sian nudan, tre belan kaj estetikan rozkoloran kalkanon, grincis:
  - Ni batu la talibanan spiriton!
  Anna kaj Angelina ankaŭ prenis la talibanon ĉi tie. La knabinoj uzis subteran tankon. Kaj ĉi tio estas serioza.
  La maŝino estas malgranda sed efika.
  Anna pafis al la malamiko, falĉis la amason de la talibano kaj pepis, premante la butonojn per siaj nudaj piedfingroj:
  - Por la venkoj de la epoko de la ruĝa lando!
  Angelina, falĉanta kontraŭulojn, kaj eliranta el la tero kun tanko, kriis, grincante per siaj dentoj:
  - Komunismo estas senmorta!
  Denove, ŝia nuda, risorta kalkano sendis la donacon de detruo.
  ... ĈAPITRO 17.
  Finfine, la kaptita spetsnaza regimento, kiu iĝis infanoj, estis finfine elĉerpita. Kaj la knaboj ricevis porcion da manĝaĵo kaj ekdormis.
  Kaj ili revis pri io speciala...
  Murzilka, Ĉeburaŝka kaj Krokodilo Gena flugis en supertrajno al la Ursa Major Constellation. Kune kun ili ora pilko saltis supren kaj malsupren sur la seĝo.
  La komputila braceleto sonoris kaj hologramo de la bela vizaĝo de la knabino aperis. Ŝi ridis kaj knaris:
  - Nu, kiel fartas la pilotoj? Ĉu vi enuas en la kabano?
  Murzilka kontraŭis:
  - Vi povas ludi dumfluge! Ni eĉ havas ion!
  Krokodilo Gena konfirmis:
  - Jes, estas tiom da ludoj en Hypernet! Almenaŭ pleniĝu!
  Ĉeburaŝka sugestis:
  - Vi povas eĉ ludi kun kvin samtempe!
  La ora bulo kontraŭstaris:
  - Ne dividu kvin per du! Do estos neegalaj fortoj!
  La knabino ridis kaj sugestis:
  - Ni kiel en la ĝangalo - ĉiu homo por si!
  Krokodilo Gena konsentis:
  - Pli bone vere - ĉiu homo por si mem!
  Cheburashka proponis sian propran version:
  - Eble ni provu strategion... Kvin konstruantoj kaj mil diversaj rimedoj, el kiuj kreskos armeo de kolosa grandeco!
  Murzilka kapjesis konsente:
  - Tio estus tre mojosa!
  La pilko eksaltis kaj kantis:
  - Horo de Fortuno -
  Estas tempo ludi...
  Fortuna horo -
  Provu ne perdi ĉi tiun horon!
  La knabino ridis kaj pepis:
  - En sankta milito - nia venko estos!
  Kaj tiel la kvin prenis kaj plonĝis en la Hypernet-matricon. Mi plonĝis en ĝin per la kapo.
  Kaj jen vere kompleta reproduktado de la realo. Kvin belaj, sunbrunaj, muskolaj knabinoj en unu bikino kun marteloj jam estas en plena batalpreteco. Proksime kuŝas tuta amaso kun mil rimedoj: ŝtonoj, fero, kupro, karbo, oleo, ligno, oro.
  Kaj el ĉio ĉi vi bezonas krei novan civilizacion, tutan imperion.
  Murzilka donas la komandon. Kaj fulmantaj nudpiedaj, rozkoloraj kalkanoj knabinoj kuras por konstrui komunuman centron por la produktado de aliaj knabinlaboristoj.
  Ju pli da laborforto, des pli frue la resto de produktado iros. En la komenco, rimedoj terure mankas. Kaj tiam en la daŭro de la milito estos tiom da ili, ke laŭvorte estos nenie iri.
  Ĉi tie la knabinoj ekkonstruas komunuman centron, energie laborante per iloj.
  Murzilka fajfis... Ĉirkaŭrigardis. Kaj mi reviziis la mapon. Parto estas videbla, sed parto estas en sonĝo. Vi devas konstrui muelejon, kaj regi la minojn per rimedoj. Ne estas bona laboro ĉi tie. Ni devos frakasi sen paŭzoj. Nun ankoraŭ estas facile, la knabinoj konstruas centron. Vi povas vidi iliajn fortajn, elstarajn muskolojn. Fortaj korpaj movoj. Kaj brakoj kaj kruroj, ĉio estas harmonia kaj bela.
  Kaj la hararo estas tiel malpeza, kaj la haŭto, male, estas ĉokolado. Mirindaj laborantaj knabinoj.
  Murzilka kantis:
  - Ni batu pli forte,
  Ni kunigu ĝin....
  La knabino estas la Komsomolo,
  Kaj malvenko atendas nin
  Kaj ni sendos la Wehrmacht-bandon por rubo!
  Jen komunuma centro konstruita. Nun la knabinoj, fulmante rozkoloraj, rondaj kalkanoj, rapidis konstrui la merkaton. Kaj ene de la komunuma domo komenciĝis la produktado de novaj laboristinoj. Dum sen elektro, ĝi iras malrapide. Kaj por ĉiu laboristo, iom da rimedoj estas elspezitaj , antaŭ ĉio, manĝaĵo.
  Murzilka pensis pri uzado de la fripona kodo? Ĉu ĉio iros pli rapide tiam? Sed tiam aliaj ludantoj aplikos la friponan kodon. Bone, ni provu esti honestaj. Nun la merkato estas konstruita. Kaj tiam la sesa knabino rampas el la utero. Nu, ŝi konstruu muelejon. Manĝaĵo estas tre grava. Kaj dum rimedoj vere ne sufiĉas...
  Tiam sonas signalo... La knabino, kiu enuas konstrui tiel malrapide, aplikis la friponan kodon. Kaj tuj la kvanto de rimedoj saltis al cent mil unuoj. Kaj samtempe, la knabinoj-unuoj komencis konstrui pli rapide.
  Murzilka ankaŭ tajpis sur la klavaro: manao. Kaj la indikiloj eksplodis.
  La merkato ekaperis tuj kaj la knabinoj rapidis por konstrui alian civitanejon.
  Kaj unu kaj elektrocentralo por akceli produktadon. Nu tio estas bona ideo.
  Konstruado iras pli rapide kaj nun nova centro estis starigita, kaj eblas konstrui alian elektrocentralon kaj centron. Alia knabino kuras, flagrante per nudaj, graciaj kalkanoj, por konstrui konstruaĵon por la reproduktado de laboristinoj iom pli proksime al la putoj.
  Jes, la laboro komenciĝis... La elektrocentralo estas preta. Kaj vi povas vidi kiom akcelis la produktado. Ĉi tie la knabinoj komencis rampi el la pordego pli rapide. Ili komencis konstrui novan centron, centralon kaj la unuan kazernon. Kaj tio estas bonega.
  Muskolaj blonduloj en bikinoj kaj iliaj nombroj pliiĝas rapide.
  Murzilka kantis:
  -Knabinoj estas malsamaj
  Blua, blanka, ruĝa...
  Sed ĉiuj volas la samon
  Fariĝu forta kiel profetino!
  Kaj ĉi tie denove estis starigitaj la centro kaj la elektrocentralo. Jam pretas alia centro por reproduktado de laboristinoj, pli proksime al la putoj. Kaj la knabinoj jam saltas el tie, ekbrilante nudaj, sunbrunigitaj kruroj.
  Murzilka donis la komandon konstrui la Akademion de Sciencoj. Kaj ĉi tio, kompreneble, estas la plej forta movo.
  La muelejo jam estas konstruita kaj la kampoj iras.
  La unuaj inaj soldatoj eliras el la kazerno. Ili estas en uniformaj kaj graciaj botoj, kontraste al nudpiedaj laboristoj. Ankaŭ soldatoj povas konstrui, sed duoble pli malrapide. Dum la milito estas malproksime kaj vi povas fari pacan konstruadon.
  La akademio ankaŭ estas konstruita rapide. Ĉiuj novaj laboristinoj alkuras al ŝi, flagrante per nudaj, rondaj, rozkoloraj kalkanoj.
  La konstruado okazas gaje kaj kun kantoj. La knabinoj estas tre belaj, kaj iliaj ridetoj estas perlaj kaj tiel radiaj.
  La akademio jam estas preta. Vi povas ŝalti la unuan opcion - sarki la kampojn, pliigi rendimentojn kaj nutraĵproduktadon.
  Kaj la knabinoj estis parte forlasitaj por konstrui alian elektrocentralon kaj komunuman centron. Kaj alia parto estas konstruado de milita akademio. Kaj ni alfrontu ĝin - estas tre mojose kiam vi povas altgradigi viajn trupojn.
   Murzilka ankaŭ komencis sendi novajn knabinojn al aliaj lokoj sur la mapo. Ili kuras tien kaj ekbrilas per siaj nudaj piedoj, tre belaj, perfekte formitaj kruroj.
  La soldatoj ankaŭ konstruas novajn centrojn. Ili eĉ knabinoj deĵetis siajn botojn dum laboro - por igi ĝin pli lerta.
  Samtempe, paginte por rimedoj, vi komencas modernigi elektrocentralojn, pliigante la produktadon de elektro.
  Krome, la unuaj minejoj jam estas konstruataj. Inkluzive de orminado.
  Jes, estas aktiva laboro.
  Tiam Murzilka forlasis kelkajn knabinojn por konstrui la monfarejon. Ĉi tio duobligos orproduktadon. Kia granda atingo en la estonteco.
  Nun la unua minejo estas preta, kaj la knabinoj haste konstruas novan komunuman centron por varbi pli da laboristinoj.
  Alia knabino kuras plu por malkovri pli da putoj. Estas multe da laboro antaŭen.
  Kaj nun la milita akademio estas preta. Vi povas plibonigi la precizecon de la infanterio.
  Kaj la knabinoj estas ĵetitaj en la konstruadon de la unua aŭtomobila fabriko. Tiam ili povos rapide ŝteliri la senfinan mapon kaj regi novajn teritoriojn.
  Murzilka, vidante, kiel energie laboras la knabinoj kaj kiel iliaj korpoj eĉ brilas pro ŝvito, kantis:
  -Furious Construction Squad,
  Furioza Konstrua Taĉmento ...
  Ni oktobros pli,
  La lumoj brulas en la koro!
  Estas pli kaj pli da knabinoj. Kelkaj el ili kuras al la kampoj por labori.
  Kaj jen la unua segejo konstruata. Kaj ĝi estas efika. Akvumado de kampoj estis metita en operacion ĉe la Akademio de Sciencoj. Kaj ĉi tio ankaŭ plibonigas produktivecon. Kaj ke baldaŭ ne estos problemoj pri rimedoj!
  Murzilka ankoraŭ ne konstruis armeajn fabrikojn. Sed li kreis novajn komunumajn domojn.
  Pli da laboristinoj, pli da rimedoj. Kaj la belulinoj estas liberigitaj.
  La knabinoj seninterrompe eliras el la kazerno. Kaj ili ankaŭ rapidas al la konstruejo.
  La aŭtofabriko jam estas preta. Kaj ili komencas produkti aŭtojn. Kaj ĉio zumas.
  Sed en la mento, la sekva kuro okazas. Kaj ĝi ankaŭ estas ekstreme efika.
  Ĉiuj novaj knabinoj eniras la minojn. Kaj ilia profundo pligrandiĝas. Belulinoj laboras per ŝoveliloj. Samtempe la produktado konstante pliiĝas.
  La knabino turnis sin al Murzilka per hologramo:
  - Nu, kiel vi konstruas?
  La flava, lanuga besto respondis:
  - Sufiĉe bona!
  La petola knabino kantis:
  - Bone! Ĉio estos bone! Mi scias tion!
  Mi mortigas ĉiujn!
  Jam la knabinoj eniras siajn aŭtojn kaj veturas ĉirkaŭ la mapo.
  Murzilka ordigis la konstruadon de la unua artileria fabriko. Laboro denove estas en plena svingo.
  Jen alia kuro en la Akademio de Sciencoj, nun terkonigo. Kaj ankaŭ elektrocentraloj estas pumpitaj.
  Kaj produktado pliiĝas. La knabinoj, precipe la plej unuaj, komencis ŝviti pli forte, kaj brilis kvazaŭ oleitaj.
  Murzilka komencis konstrui novan akademion de sciencoj por fari plibonigojn pli rapide.
  Estas pli kaj pli da knabinoj... Kaj tio estas bona. Kelkaj el ili restas sen laboro kaj estas urĝe senditaj al la kampoj kaj minejoj. Eblas ankaŭ konstrui konstruakademion rapide. Tiam la ekipaĵo aperos, kaj la strukturoj estos konstruitaj pli rapide.
  La knabinoj denove kuras al la konstruejo, kaj iliaj nudaj, ĉizitaj kruroj denove ekbrilas.
  Murzilka ŝerce kantis:
  - Ho, kiaj kruroj,
  Kiel bonaj ili estas...
  Ne timu bebo -
  Skribu vian telefonnumeron!
  Murzilka, ĝenerale, estas karikaturo jam de aĝo. Li aperis en la tagoj de Stalin, kaj postvivis la tagiĝon sub Ĥruŝĉov. Post la disfalo de Sovetunio, Murzilka estis forgesita. Sed ĉiuj bonaj aferoj revenas.
  Post ĉio, bildstrioj estas senmortaj, tamen, kiel homoj, kiuj fariĝis infanoj.
  Nova Akademio de Sciencoj nun estis konstruita. Kaj vi ekfunkciigas, kio plibonigas la sanon de la unuoj, por ke ili konstruu kaj funkcias eĉ pli rapide.
  Kaj en la dua kuro de agrikulturaj iloj. Kaj denove manĝaĵo estas aldonita.
  La pafrapideco de la infanterio estis levita en la militista akademio. Eĉ dudek kvin procentoj.
  Nu... Vi jam povas konstrui duan kazernon. Kaj el la fabriko, jam elŝteliĝas la unuaj pafiloj kun graciaj pafistoj.
  Nu, kompreneble, vi bezonas artilerion. Sed ankaŭ ne malutilus havi tankfabrikon.
  Tanko estas tia valora afero en milito. Precipe se li havas multajn maŝinpafilojn.
  Jam novaj komunumcentroj estas konstruitaj en la malproksimo, kaj knabinoj elĉerpiĝas. Ili disvolvas novajn minejojn. Kaj ili konstruas pli kaj pli da elektrocentraloj. Samtempe, plibonigante la antaŭajn.
  Aviadila fabriko estis konstruita en la malproksimo. Ke aviadiloj ankaŭ estas bezonataj. Kaj li kaj la startleno kun flughavenoj.
  Produktado kreskas. Ĉi tie Murzilka inkludis en la Akademio de Sciencoj la balaadon de metalfandado. Kaj la produktado de fero kaj oro devus salti je kvindek procentoj. Kaj vi ankaŭ povas aldoni naftoproduktadon al alia akademio.
  Jes, oleo estas malforta ligilo, kaj baldaŭ multe da ĝi estos bezonata. Kvankam por naftoproduktado ne necesas meti knabinojn en la laboron, sed sufiĉas bori puton. Kaj poste investu rimedojn kaj profundigu ĝin.
  Ankaŭ ne estas malbone profundigi la minojn, pelante ĉiujn novajn knabinojn en ilin. Kaj pli kaj pli da rimedoj estas minitaj, kaj ili disvastiĝas tra la mapo.
  Jam eblas ekfunkciigi gruojn kaj konstrui novajn fabrikojn.
  La unua tanko elrampis. Atentu kun li, por ke la kampoj ne estu tretitaj kaj la unuoj ne estu subpremitaj.
  Cetere, ĉu vi bezonas kavalerion?
  Ĉiaokaze, bredbieno povas esti konstruita. En la nova Akademio de Sciencoj, vi povas plibonigi la inventaron por arbohakistoj. Kaj ĝi levas la predon de la arbo.
  Kaj forpeli mineralajn sterkojn por forpeli produktadon en agrikulturo.
  Laboro iras ... Vi povas ekipi la infanterion per korpokiraso. Kaj ĝi levas vivecon kaj ankaŭ plibonigas estreñimiento.
  Nu, ĉi tio estas dum la milito daŭras. Jen la unua batalanto en la ĉielo. Kaj li gardas poziciojn de la aero.
  Murzilka kantis kun ĝojo:
  - Somero - la suno brilas alte,
  Somero estas malproksima de lecionoj!
  Somero - estos lakto kun mielo!
  Kaj nun bombaviadilo kun du motoroj jam ekflugas unue.
  Li ankaŭ povas bombi se io.
   Kaj jen la unua tanko de la peza modelo eliris. Potenca aŭto, kvankam ne tre rapida. Sed vi povas preni kaj kuri kaj tiam la tankoj fariĝos multe pli rapidaj.
  Murzilka gvidas la strategion kun firma mano. Jen alia kvindek elcenta kurado por oro kaj fero. Kaj tio estas plia efikeco.
  La bildstrio kantis:
  - Oro, oro, oro...
  Purigu sen trompi!
  Plena oro
  Plenigu viajn poŝojn!
  Nu, bone, ankoraŭ ne estas milito, kaj la ekonomio povas disvolviĝi. Ekzemple, konstrui preĝejon. Ĝi ankaŭ akcelas la laboron de ĉiuj strukturoj, kaj pliigas produktivecon. Jes, kaj sen preĝejo kaj templo, ĝi iel ne estas home ebla.
  Kaj la knabino, fulmante nudpiede, rondaj, rozkoloraj kalkanoj, kuras por konstrui kultajn konstruaĵojn.
  Ĉi tie, ĉe militaviadila fabriko, la unua kvarmotora bombaviadilo rapidas en la ĉielon. Ĝi estas pli multekosta, sed ĝi portas multe pli da bomboj kaj estas pli malfacile pafebla. Cetere, vi povas pliigi la traviveblecon de veturiloj elpelante, ekzemple, la kvaliton de kiraso en la milita akademio.
  Estas pli kaj pli da mono kaj aliaj rimedoj. Ekzemple, rimedo por ronĝuloj pliigas la rendimenton je cent procentoj. Kaj ĉi tio jam estas io. Ne estos problemoj kun manĝaĵo. Krome, multaj muelejoj povas esti instalitaj, kaj laboristinoj povas esti stampitaj en kolosaj kvantoj. Estas pli kaj pli da sklavinoj. Ili funkcias pli kaj pli rapide, precipe kun konstrua ekipaĵo. Do ni povas rigardi la estontecon kun optimismo.
  Samtempe, tankoj ankaŭ iris, ekzemple, flamĵetiloj. Kaj ĉi tio estas kontraŭ la infanterio - nur bonega! Kaj vi jam povas fari memveturajn pafilojn. Ili estas pli potencaj kaj pli malmultekostaj en armilaro, kaj estas stampitaj pli rapide. Vere, la turoj ne turniĝas, sed ĉi tio ne estas tro da problemo.
  Ekzemple, en milita akademio, vi povas veturi dungi, kaj la rapideco de konstruado de tankoj pliiĝas je pliaj tridek procentoj. Kaj ĉi tio estas perceptebla, ĉar la tanko estas la plej efika rimedo por trarompi.
  Samtempe, ne malutilus plifortigi la kirason. Sed en unu akademio samtempe oni faras nur esploradon. Kaj io alia devas esti aldonita. Kaj laboru kun ĉiu respondeco.
  Sed nenio, novaj militaj akademioj jam konstruiĝis kaj vi veturas pli rapide. Ekzemple, kultivisto estis metita en serion ĉe la Akademio de Sciencoj. Kaj eĉ pli da manĝproduktado altiĝis. Rimedoj eksponente kreskas!
  Murzilka ankaŭ akcelis produktadon kaj laboron. Mi ankaŭ veturis la liberigon de elektro, por ke ĉio funkciu kiel eble plej baldaŭ. Oni povas vidi, ke li estas bonega bildstrio.
  Kaj la laboro iras kun grandega akcelo. Kaj denove la knabinoj kuras...
  Sed inter la krokodilo Genom kaj Cheburashka jam komenciĝis la unuaj bataletoj kun batalantoj.
  En aliaj aferoj, dum oni decidis ne komenci militon. Kaj elfosu pli da fortoj kaj rimedoj, kiuj estas senlimaj sur la mapo. Precipe manĝaĵo.
  Nun vi ŝaltas la kuron de insektoforpuŝrimedoj, kaj ĉi tio jam estas preskaŭ ducent procentoj de la kresko de manĝaĵo. Tio signifas, ke jam eblas vendi ĝin sur la ekstera merkato. Kaj aĉetu ion pli malabundan. Ekzemple, ligno aŭ oleo.
  Tamen, kial ne aldoni oleon per la Akademio de Sciencoj. Ekzemple, metodo de minado el ardezargilo? Ĉi tio ankaŭ estas kolosa kresko. Kaj la laboro denove estas en plena svingo.
  Kaj la knabinoj en kamionoj kaj aŭtoj veturas ĉirkaŭ la mapo. Pli kaj pli da novaj teroj regado. Kaj ĉi tio nomiĝas progreso.
  Ĉi tie vi ne povas aldoni kaj subtrahi.
  Murzilka kontrolas produktadon. Kaj konstruas novajn tankfabrikojn. Fakte, ne havas sencon konstrui barakojn krome. La infanterio falos sub la tankojn.
  Kaj ja estos - ĵeti kadavrojn. La vero povas esti produktita en la kazernoj kaj pistujknabinoj, kaj per flamĵetiloj. Mortarskipoj ankaŭ povas difekti kaj grati la tankon.
  Kaj la kutima infanterio kapablas starigi la aŭton per grenadoj. Sed se estas multe da tanko, ili ne lasos la infanteriistojn banale esti pafitaj de maŝinpafiloj.
  Do ĉiukaze - la tanko estas la Dio de Milito!
  Kaj ĉi tie ankaŭ estas pli moderna speco de armilo - balistikaj misiloj.
  Fabrikoj estas vere pli multekostaj kaj la armilo mem ne estas malmultekosta, sed ĝi povas trafi longajn distancojn.
  Murzilka eĉ kantis kun entuziasmo:
  Ni havas raketojn, aviadilojn,
  La plej forta spirito inter la bildstrioj ...
  La plej bonaj pilotoj estas ĉe la stirilo,
  La malamiko estos disbatita!
  Kaj kompreneble oni konstruas rapide fabrikon de raketoj. Kaj la nova armilo eniros en produktadon. Vi ankaŭ povas pumpi la minojn, profundigante ilin kaj aldonante laboristojn, kaj ne nur laboristojn, sed ankaŭ la inventaron ĝisdatigante kaj mekanizante la minojn. Kaj tio estas mojosa.
  Kaj estas eĉ pli malvarme, se vi asignas grandajn rimedojn por genetika modifo por altigi manĝaĵon je pliaj kvincent procentoj! Kaj tiam almenaŭ pleniĝu per manĝaĵo!
  Murzilka gvidas la strategion kun firma mano. Farante armeajn novigojn denove. Ekzemple, nova aŭtomata fusilo, altigante la pafrapidecon je kvindek procentoj por infanterio.
  Kaj teleskopa vido kiu duobligas sian precizecon. Vere, la demando estas, kial la infanterio, se la ĉefa imposto estas sur tankoj?
  Ĉi tie, kompreneble, demando post demando. Sed Murzilka komprenas, ke li jam klakis kaj estas domaĝe nuligi. Kaj la milito estis kaj estos kun la infanterio.
  Kaj neniu en la historio de la homaro batalis sole per tankoj. Intertempe, eblos plifortigi la maŝinojn. Pliigu, ekzemple, la rapidecon de fajro kaj maŝinpafiloj, kaj la precizecon de la kanonoj.
  Samtempe necesas ankaŭ obusoj.
  Murzilka komprenas, ke ĉio necesas. Ekzemple, gasa turbino motoro, do ĝi plifortigos la tankon.
  Kaj kio pri uraniaj aldonoj al kiraso?
  Kaj se ni lasos la ĉensegilon foriri en la Akademio de Sciencoj? Kaj kiel akre kreskos la produktado de ligno.
  Tamen, estas multaj arbaroj sur la mapo kaj laboristinoj ankaŭ. Kaj ili jam estas stampitaj en dekmiloj. Do ankaŭ ne estas problemo pri la arbo. Kaj ĉio, male, enradikiĝas kaj kreskas.
  Murzilka eĉ inkludis ekonomian konsiliston. Do la lingvo mem malsaniĝis por doni ordonojn. Lasu ĉion iri laŭ plano.
  Vere, la ekonomia konsilisto komencis konstrui novajn kazernojn, oni diras, kiel sen la infanterio?
  Kaj samtempe, kompreneble, la bredejoj. Kvankam se estas tanko, do kial la kavalerio.
  La kavalerio aspektas senespere malmoderna. Kvankam ĝi aspektas bela. Krome, ĉevalaj oficiroj.
  Kaj tiam estas pli potencaj bombaviadiloj kun ses motoroj. Ankaŭ ne sukero.
  Ili portas dek kvin tunojn da bomboj, kaj ili povas inundi ĉion per napalmo. Ĉiu kiraso povas pasi kontraŭ tia forto. Aŭ tankoj de nova generacio kaj flulinia formo.
  Jam estas sufiĉe da rimedoj por ĉio. Kaj tankoj povas esti plu akceli per altigo de la salajroj de laboristoj. Kaj tiam ni metas en produktadliniojn kun robotoj.
  Kaj la kvanto de ekipaĵo pliiĝas.
  Kaj pli kaj pli da aviadiloj...
  Kaj la knabinoj-laboristoj iris al centoj da miloj.
  Estis ĉiuj kvin homoj, kaj nun ekestis tuta imperio, kiu, oni devas rimarki, daŭre kreskas kaj akcelas la kuradon de unuoj.
  La princino knabino kolere siblis.
  - Jam enuiĝis konstrui! Estas tempo batali!
  Krokodilo Gena kapjesis tra la hologramo:
  - Jes, ni jam agordis al la diablo! Kiom vi povas krei!
  Ĉeburaŝka kantis responde:
  - Detruo estas pasio,
  Ne gravas kia potenco...
  Potenco ĉiam trinkis la sangon de iu alia!
  Murzilka logike aldonis:
  - Sed mi havas amon al la mondo!
  La ora globo eksaltis kaj ronronis:
  - Ni uloj montru la klason en la milito!
  Ne pli frue dirite ol farite. Kaj lasante la ekonomion al la elektronikaj konsilistoj, la karikaturoj kaj la knabino komencis ĵeti trupojn unu al la alia.
  Batalantoj kaj gvataviadiloj estis la unuaj eniri la batalon, kompreneble.
  Kaj ĉi tio kompreneble estas eposa batalo.
  Tiam malpezaj infanteriaj veturiloj kaj transportiloj forkuris. Kaj malantaŭ ili estis tankoj kaj kavalerio.
  Murzilka, kompreneble, daŭre donis ordonojn al la akademioj. Jen la plej grava afero - rapidigi ĉiujn unuojn. Kaj ĉi tio postulas multan kaj oro kaj manĝaĵo.
  Sed la efiko ne estas malgranda. Sur la ĉielo, bombistoj kaj atakaviadiloj daŭre batalas.
  Kaj kiel precize ili frakasos unu la alian. Kaj la pilotoj sur la aviadiloj. Ili batalas nudpiede kaj en bikinoj.
  Sed samtempe, la knabinoj estas tio, kion vi bezonas. Kaj ili havas tiom da ĉarmo. Kaj ili batalas lerte manovri.
  La princino knabino kantis:
  - Pilotoj, aviadilbomboj,
  Tute ne turnu la nazon...
  La plej bonaj rusaj pilotoj -
  Ni konstruos paradizon baldaŭ!
  La bataloj montris ke la fortoj de ĉiuj kvin armeoj estis preskaŭ simetriaj. Ĉu Cheburashka havis pli da infanterio, kaj Gena havis pli da kavalerio. Kaj la knabino havis la plej multajn aviadilojn.
  Kaj la batalo komenciĝis. Ĉiu batalis por si mem. Kaj la perdoj ĉiuflanke estis kolosaj. Sed pli kaj pli da novaj fortoj estis stampitaj. Produktado daŭris je ĉiuj rapidecoj.
  Murzilka rimarkis ridetante:
  - Jen, do perdiĝas la koncepto pri la valoro de la homa vivo!
  La knabino kapjesis.
  - Mi konsentas - estas kruela!
  Krokodilo Gena respondis, montrante grandajn dentojn:
  "Sed ili ne vivas. Ĉu do indas rompi lancojn ĉi tie?
  La juna aspektanta malbonulo logike rimarkis:
  - Vivanta kaj ne vivanta estas relativa koncepto! Rigardu kiel knabinoj kaj ili havas sentojn!
  Efektive, du knabinoj aperis sur la Aesir klasbatalantoj. Kaj ni premu la malamikon.
  Albina premis la nudajn piedojn sur la butonojn per la nudaj piedfingroj, batis la aviadilon de la malamiko kaj kukis:
  - Gloro al niaj flugilhavaj agloj!
  Alvina sprite deklaris, disbatante malamikojn en la aero:
  - Mia kolosa forto - ŝerce konkeris duonon de la mondo!
  Albina denove pafis, terenbatante la bombiston per misilo, premante la butonon per sia nuda kalkano:
  - Nur duono de la mondo? Kial ne ĉiuj?
  Alvina faris bone celitan pafon uzante siajn nudajn piedfingrojn, kaj sufiĉe logike notis:
  - Ni havas militisman guston,
  Sed la planedo ne estas akvomelono!
  Albina ridis kaj rimarkis kun rido:
  - Kaj mi pensis, ke la planedo Tero estas plata!
  Alvina konsentis:
  - Kompreneble ĝi estas plata! La tuta universo estas plata por ni. Post ĉio, ni estas en la mondo de la matrico, kondamnitaj al mortigi!
  Albina faligis alian aviadilon kaj kantis:
  - Eĉ la matrico bezonas akran glavon kun sago,
  Verŝu pli da sango en la koŝmarludo ...
  Mortigu, mortigu - tiam la premio estos via -
  Kaj la tuta familio sur la Tero falos sur la genuojn!
  La hazardludanto montris tion al Gena la krokodilo kaj demandis malice:
  - Nu, ĉu ili ne vivas?
  La verda bildstrio respondis, ridetante:
  - Ĉio en la mondo estas relativa kaj Dio ne estas anĝelo, kaj la Diablo ne estas diablo!
  Murzilka kontraŭis:
  - Nia mondo ne estas malbona kaj amuza,
   Kial Dio la Kreinto ne estas anĝelo?
  Krokodilo Gena levis la ŝultrojn kaj komentis:
  - Jes, en la dudekunua jarcento, estis ĉiaj malbonaj aferoj kiel la koronavirus, kiu falĉis homojn kiel pesto en la Mezepoko. Ĉu vi pensas, ke Dio estas tia anĝelo post tio?
  Murzilka logike rimarkis:
  - Ne estis ombro, ili ne konus la lumon. Se ne estus doloro, ili ne scius la ĝojon de plezuro ... Kaj la koronavirus finfine venkis sciencon kaj la aidosan viruson. Dio estas, antaŭ ĉio, la homa menso. Kaj la homa menso estas la plej ĉiopova en la universo!
  Krokodilo Gena kapjesis:
  - Mi konsentas pri tio! Kaj ni estas la kreaĵoj de la homa menso!
  La knabino kantis, ridetante sian vizaĝon:
  Dio mia, kiel bela kaj pura vi estas,
  mi kredas, ke Via justeco estas senfina...
  Estos eterna vivo tra la mensoj de homoj,
  Se iliaj celoj estas tute homaj!
  Murzilka kapjesis, ŝaltante la sekvan opcion de la milita akademio, nome la riparo de tankoj kaj aviadiloj sur la kampo kaj rimarkis:
  - Nia rezonado estas alta, sed tio, kion ni faras, estas tio, kion oni faru nur por infanoj sub dekses jaroj.
  La knabino kontraŭstaris:
  - Ne! Strategioj kiel ĉi tiuj estas bonegaj por disvolvi inteligentecon!
  Ĉeburaŝka konsentis:
  - Ke nia vivo estas ludo!
  ... ĈAPITRO 18.
  La knabinoj batalis heroan militon kontraŭ la talibano.
  Nataŝa prenis kaj gvidis la muelejon per siaj glavoj. Ŝi detranĉis la kapojn de la Muĝahidinoj, poste ĵetis obuson per la nudaj piedfingroj kaj knaris:
  - Por la granda Dipatrino Lada!
  Zoya, skribaĉante el maŝinpafiloj ĉe kontraŭuloj, kaj dehakante iliajn kapojn per glavoj, kuĝis:
  - Por Svarog!
  Kaj ŝia nudpieda, gracia kruro ĵetis obuson kun mortiga forto de detrua forto.
  Batalanta Augustine batalas kun renovigita vigleco. Kaj ŝiaj kupraj haroj flirtas en la vento kiel la standardo de Lenin.
  La militisto ĵetas citronon per siaj nudaj piedfingroj de mortiga forto kaj kriegas:
  - Gloro al la epoko de Yarila!
  Tiam, de ŝia skarlata cico, ĝi trafas kiel fulmo.
  Svetlana ankaŭ batalas, dehakas la talibanon, kaj ĵetas bumerangon kun sia nuda kalkano, dirante:
  - Por Kieva Ruso!
  Kaj ŝiaj glavoj estas kiel klingoj de muelejo. Ĉi tiu knabino estas nur miraklo.
  La militistoj ĉi tie estas de la plej alta klaso.
  La eterna knabo Oleg Rybachenko tranĉas la kontraŭulojn per glavoj, kaj ĵetas al ili citronon kun mortiga forto. Tiam li diras:
  
  - Por la granda Rusujo!
  Margarita Korshunova daŭre hakas malamikojn. Kaj la knabino prizorgas la muelejon per siaj glavoj. Kaj tiam ŝiaj nudaj piedfingroj dum ili ĵetas ŝokan detruon.
  La militista knabino kukis:
  - Por la Rusaj Dioj en Sovetunio!
  Post kio la senmortaj infanoj kaj prenos kaj fajfos.
  Kaj miloj da korvoj, ricevinte koratakon, svenis, pugnobatante la kraniojn de la muĝahidino ĝismorte.
  La knabo kaj la knabino kantis:
  - Ni batalos por hela morgaŭ,
  Ni kisu!
  Tiam la infanoj prenis kaj ĵetis draton kun elfluo per siaj nudaj kalkanoj. Kaj tuta vico da talibanoj ekbrulis. Kaj ilia karno disiĝis de la ostoj kaj bruliĝis.
  Tion ĝi signifas - infanoj estas monstroj!
  Sed de la ĉielo Anastasia Witmakova premas la talibanan armeon. Tiel seksa kaj erotika estas ĉi tiu sorĉistino. Ŝi estas eterna kaj juna knabino, kvankam ŝi batalis en la civita milito. Sed esti sorĉistino ne maljuniĝas.
  Anastazio estas bela, juna knabino en nur unu bikino.
  Kaj kun nudaj piedfingroj li premas la butonojn, terenbatante la malamikon kaj kriante je la supro de siaj pulmoj:
  - Gloro al la epoko de Rusaj Dioj!
  Akulina Orlova, agreseme rikanante kaj palpebrumante, sendante detruajn atakojn al kontraŭuloj, kukris:
  - Por sankta komunismo!
  Kaj li prenos ĝin kaj premos la butonon kun la skarlata cico de sia brusto.
  Kaj tiam ŝia nuda kalkano en ago, en la kompleta detruo de malamikoj.
  Akulina kantis:
  Kranio nokte brileta kiel ponardo,
  Li montris ke Satano regas ...
  Kaj glutante senkulpaj viktimoj de serpentoj,
  Frenezigas la universon!
  Mirabela Magnetic ankaŭ batalas kun entuziasmo. Ŝi uzas rubenan cicon en batalo, kaj sendas donacojn de morto al la malamiko.
  Samtempe li kantas:
  - Gloro al la epoko de kosmaj fortoj,
  Ni konkeros - mi kredas baldaŭ la tutan mondon!
  Kaj ankaŭ uzante siajn nudajn piedfingrojn, li sendas murdan donacon de morto al la ribeluloj.
  Ĉi tio estas knabino - ŝi estas birdo de la plej alta flugo. Kvankam aliaj belecoj estas neniel pli malbonaj.
  Anastasia Vitmakova kantis kun entuziasmo:
  - La diablo estas ĉi tie, la diablo estas tie,
  Kie la drako estas pura trompo!
  Ĉi tiuj estas la knabinoj - superklaso!
  Kaj la nuda kalkano de la knabino prenis kaj premis kun granda forto la butonojn de la stirstango. Kaj estis kompleta detruo.
  Ĉi tiuj estas la pilotoj ĉi tie. Ĵetu la donacon de neniigo el la utero. Kaj tuj mil talibanaj batalantoj malaperis de unu tempo...
  Akulina Orlova kantis kun entuziasmo:
  - Sub la sankta standardo de libereco -
  En paco, amikeco, feliĉo kaj amo...
  Nacioj kunfandiĝas en helan radion,
  Por dispeli la mallumon antaŭen!
  Kaj la knabino denove kun nudaj piedfingroj, kiel ŝi premas la butonojn de la stirstango kaj sendas la murdan kaj detruan.
  Mirabela notis, elmontrante siajn perlajn dentojn:
  - Ni estas pacaj homoj, sed nia estas reaktiva,
  La granda kirasa trajno sukcesis akceli ...
  Ni ne pasivaj knabinoj en la lito
  Uloj ne estas la solaj por kisi!
  Kaj la knabino denove pafas per la nudaj piedfingroj al la malamiko.
  Post tio, la knabinoj en refreno, krias:
  - Morto al la pluva drako!
  Ĉi tio vere estis ŝtelita de la plej alta normo ...
  Dume, Elizabeto pafas de tanko, kaj krias ĉe la pinto de ŝiaj pulmoj:
  - Mi estas la plej forta en la mondo,
  Mi povas treti la universon...
  Kaj kio estos en la aero baldaŭ
  Patro kaj patrino ne scias!
  Kaj la knabino premos la stirstangan butonon per sia skarlata cico. Kaj la armilo prenos kaj trafos.
  Kraĉos ĵetaĵon kun mortiga forto. Ĝi preterflugos kaj laŭvorte priskribos arkon.
  Catherine ankaŭ draŝis siajn graciajn kaj delogajn krurojn, uzante siajn nudajn fingrojn, kaj kantis:
  - Ni baldaŭ iros en batalon,
  Por la potenco de la sovetianoj ...
  Kaj mi scias, ke ni ne mortos
  En la batalo por ĝi!
  Kaj do la knabino denove pafis, sed en ĉi tiu kazo, premante sian rubenan cicon.
  Ĉi tiuj knabinoj estas nur superklasaj. Neniu povas rezisti ilin.
  Ankaŭ Elena, kiel fajro, premante sian nudan, rondan, rozkoloran kalkanon kaj kantante:
  La homoj staras en silenta homamaso,
  Knabino en malglataj ĉifonoj estas kondukata al ekzekuto ...
  Hieraŭ estis la trono, hodiaŭ estas la eŝafodo,
  Kial vi ruinigas princinon por la popolo!
  
  Ah reĝoj, reĝoj, reĝoj...
  Ŝajne, knabino kun plektaĵoj ...
  Tamen, ili ne povis rompi la princinon,
  Kvankam ŝi estas nudpieda en la neĝo,
  
  Ho reĝoj, reĝoj, reĝoj
  Venkaj flagoj kaj trumpetoj...
  Ili bruligis la nudajn kalkanojn de la knabino,
  En la malvarmo, ŝi aspektas kiel malriĉa!
  
  Kaj ke iu idioto daŭre ripetas
  La vivo estas facila kaj amuza por princinoj...
  Ŝi marŝas nudpiede en la neĝo ,
  Tia estas malfacila profesio!
  
  Ah reĝoj, reĝoj, reĝoj
  Malpezaj kaj fidindaj homoj...
  Hodiaŭ la princino estas tute rompita
  Birdotimigilo kiel ĝardeno...
  
  Ho reĝoj, reĝoj, reĝoj
  Viaj suverenaj faroj...
  Se ili ne povus venki la malamikon,
  Do vi estas tute malhonora!
  
  La princino estas tre dura kun vipo,
  Tiam ŝi estis severe tirita supren sur rako ...
  Ŝi estas kondamnita al morto,
  Kaj boru tra la ostoj per boriloj!
  
  Ah reĝoj, reĝoj, reĝoj
  Homoj ne plu estas liberaj...
  Ŝajne, por forpeli la fiulojn de la tero,
  Vi estas tro nobla!
  
  Ho reĝoj, reĝoj, reĝoj...
  Kapetoj tuj flugis!
  Kvankam blua, fakte - nuloj,
  Skarlata vi verŝis sangon!
  Eŭfrosino ankaŭ pafis, uzante cicon sur sia nuda brusto kiu aspektis kiel matura frago por premi la butonon.
  Kaj pepis:
  - La tempo de elaĉeto preskaŭ venas,
  La nudpieda reĝino estas kondukata al la eŝafodo!
  Ĉi tiuj knabinoj estas nur bonegaj!
  Alenka ankaŭ batalas. La knabino ne nur hakas per glavoj. Sed kun skarlato, kiel freŝaj rozoj, ŝiaj mamoj premas la akordionon per siaj cicoj.
  Kaj ŝi elĵetas venenajn pinglojn, trafante la muĝahidinojn.
  La militisto prenis ĝin kaj kantis:
  - Reĝino, ho reĝino,
  Nu, kion vi volis!
  Anyuta trafis la malamikon, ankaŭ premante la butonon per fraga cico kaj pepado:
  - Mi enamiĝis al la princo en majo,
  Kaj nun mi iras nudpiede!
  Kaj knabino kun nuda kalkano cedos al la nuno de neniigo.
  Alenka pepis, rikanante siajn dentojn, kiuj estas pli blankaj ol neĝo en la silvestro:
  - Mi estas simpla rusa knabino,
  En la malvarmo, nur nudpiede...
  Mi havas mallongan jupon
  Pugno en la vizaĝo de la edziĝanto!
  Kaj la militisto denove premos per skarlata cico. Lupanet el akordiono kun fulmo.
  Do ruĝhara Alla agas tre agreseme. Kaj kiaj estas ŝiaj mamoj. Kiel du melonoj, kaj tre maturaj. Kaj ĝi estas kronita per cicaj rubenoj. Kaj per tiuj ĉi cicoj la knabino premas kaj batas la ĉinojn.
  Kaj zumante:
  - Gloro al la Patrujo, gloro -
  Ni haku la drakon...
  La knabino ŝiris sian ĉemizon
  Kaj nur fadeno kovras la bruston!
  Ĉi tiuj vere estas knabinoj de la plej alta klaso.
  Maria ankaŭ estas fervora batali. Ŝi estas tre bela knabino. Kaj ŝia hararo estas ora folio kaj iomete bukla. Kaj ŝi estas tiel batalema.
  Ŝi prenis ĝin kaj ĵetis bumerangon per siaj nudaj piedfingroj, detranĉante la kapojn de la kontraŭuloj.
  Kaj tiam ŝi prenis kaj per cico la koloro de fragoj frapis la malamikon, kaj disŝiris dekduon da soldatoj.
  Tiam ŝi kantis:
  - Mi estas la plej seksa knabino en la mondo,
  trempu la Drakon en la malbonodora necesejo!
  Tiel ŝi estas knabino - la plej alta klaso.
  Olympiada estas heroa knabino kun hararo koloro de matura tritiko, kaj kun nudaj piedoj, kun fortaj kruroj, ĵetis ion ekstreme mortigan al la malamiko.
  Ŝi disŝiris amason da muĝahidinoj kaj kukis, grikante per la dentoj:
  -Mi estas la knabino de la forto de la giganto,
  Eĉ pli malvarmeta - mi scias, ke ĝi fariĝis!
  Kaj nun ŝia cico estas kiel matura tomato, kiam ĝi premas la butonon de flamĵetilo kaj fluo de agresema flamo elverŝos. Kaj ni bruligu ĉion kvazaŭ karbigante ĝis morto.
  Olimpio kantis:
  - Fajra kuirilaro,
  Fajra baterio...
  La orkideo floras
  En orgasma mleya!
  Marusja tiris minon sur la drato. Trenis ŝin sub talibana tanko. Ŝi eksplodigis la malamikon kaj pepis:
  - Por USSR!
  Tiam ŝi trafis la butonon per papavkolora cico el la bazuko kaj pepis:
  - Papavoj, papavoj, papavoj - ruĝaj papavoj,
  Maldolĉa memoro pri la tero...
  Ĉu vi sonĝas pri atakoj
  Ĉu vi sonĝas pri atakoj...
  Knabinoj rapidas ataki per nudaj piedoj!
  Matryona, ankaŭ batalanta kaj disbatanta la afganojn, notis:
  - Mi ne estas pli forta!
  Kaj kun nudaj piedfingroj, ŝi ĵetis la klingon, disŝirante sian gorĝon.
  Tiam ŝi kantis:
  - Unu du tri -
  Ŝiru la drakon!
  Kaj la knabinoj prenos ĝin kaj ekridegos. Ili havas tiom da forto kaj ekscito.
  La knabino ĵetis la donacon de morto al la malamiko per siaj nudaj piedfingroj kaj kriis pro kolero:
  - La diablo estas ĉi tie, la diablo estas tie,
  Kie la drako estas pura trompo!
  Ĉi tiuj knabinoj havas multe da energio.
  Kaj ili prenis ĝin en ĥoro kaj kantis, grincante per la dentoj;
  Ni estas komsomolanoj - filinoj de komunismo,
  Ni batalas kontraŭ malamikoj kiel agloj...
  Kelkfoje flugas la ridoj de revanĥismo
  Vintre la knabinoj havas nudajn piedojn !
  
  Ni volas pugnobati la Fuhrer en la vizaĝon,
  Ni havas pli da forto kiel elefanto...
  Ni elstaras en amo kaj sporto,
  Kvankam la hordo atakas kolere !
  
  Neniu haltigos la knabinojn,
  Ja nia forto estas kiel ŝtala pugno...
  Ni eĉ povas mortigi la armeon,
  Kaj ni forte frapos Hitleron per nikelo!
  
  Venos la epoko, mi kredas komunismo,
  Kaj la senfina Vergo donos al ni forton...
  Ni ne bedaŭros la vivon pro Lada,
  Mi kredas, ke la Patrujo baldaŭ ekfloros!
  
  Knaboj kaj knabinoj batalas
  Al nudpieda pioniro atakas ...
  Ni dispremas la malamikon per impeta maŝino,
  Donante ekzemplon de braveco!
  
  La pluva drako atakas nin malglate,
  Sed la knabinoj kuraĝe batis lin...
  Batu la serviston de infero, mi kredas la dentojn,
  Ni disŝiros la kalvon!
  
  Ne estas loko en Rusio, kiun mi konas por la malfortuloj,
  Ni baldaŭ ricevos ĉion, kion ni volas
  En la nomo de la plej radia potenco,
  Super ni estas orflugila kerubo!
  
  Estos granda amikeco inter la popoloj,
  Kiuj batalas kun forto, scias...
  Por la Patrujo, por feliĉo, por libereco,
  Kaj baldaŭ estos paradizo en la universo!
  
  La knabino nudpiede rapidas en la frosto,
  Kial ŝi bezonus ŝuojn se Lada spirito...
  Patrujo estas ĉio de rando ĝis rando,
  La aglo estas knabo, ne koko-ido!
  
  La suno brilas super la mondo,
  En kiu oraj radioj estas varmaj...
  Venko venos en la vento de la kareso de majo,
  Kaj ne parolu imitaĵo - silentu!
  
  Ni estas knabinoj - nur filinoj de Svarog,
  Kiu kreis la Teron per Rod...
  Kaj donis liberecon al la militistoj,
  Reviviginte la universalan idealon tuj!
  
  Estas vasta loko por knabinoj en Rusio,
  Ili surmetas bikinojn nur en la malvarmo ...
  Vi estas komsomola membro de la novedzino de Perun,
  Kredu, ke ĝi ne estos furiozaj problemoj!
  
  En la Nomo de Jesuo kaj Svarog,
  Maria, Lada patrino de la dioj ...
  Batalis por Stalin kaj Dio-
  Kaj pro la plej bona el filoj!
  
  Ni ne forgesos la heroaĵon de Jesuo,
  Kiu iris al la kruco pro la rusoj ...
  Kaj montris grandan arton,
  Kiam en la tria tago li reviviĝis enamiĝinte!
  
  Perun li estas granda Tondra Dio,
  Brilas radian lumon sur ĉielarkoj...
  Ni servos la demiurgojn honeste,
  Por ke la heroaĵo fariĝu la kavaliroj laŭdataj!
  
  La mamoj de la knabinoj brilas per la koloro de papavo,
  Ŝiaj cicoj estas kiel la standardo de oktobro...
  Kaj ie bojas malica hundo,
  Sed ni lupoj simple ne estas vane!
  
  Repuŝis la alsturmon de la Fritzs proksime de Moskvo,
  Kvankam Hitler estis ruza kaj ruza ...
  En alianco, la Fuhrer vidiĝas kun Satano,
  La herbo estas pli mola somere ol tapiŝo!
  
  Sed vintre la knabinoj estas nudpiedaj en la neĝo,
  Kial ili bezonas ŝuojn, peltajn mantelojn kaj envolvaĵon...
  Komsomolanoj ne timas la froston,
  Ili havas eble la plej timigan spiriton!
  
  Kio estas nia forto - homoj estas gajaj,
  Subite fariĝu la furiozaj dioj...
  Kaj vi, kredu min, ne estas malbonaj homoj,
  Kapabla forĵeti multajn katenojn!
  
  La knabinoj estas la plej freŝaj enamiĝinte
  En ili, cetere, estas freneza trairejo...
  Knabinoj kuras nudpiede en la neĝo,
  Metinte la figurojn avide ĉe mato!
  
  La suno brilas por la gloro de komunismo
  Por la gloro de komunismo, Rusio floras ...
  Kaj la hararo de la knabino dense kurbiĝas,
  La venkoj malfermis senkondiĉan konton!
  
  Ni disbatis la Germanan Armeon ĉe Stalingrado,
  Kaj ili montris nur la plej altan klason ...
  Por la gloro de nia patrujo Rusio,
  La knabino movos sian nudan kalkanon en la okulon!
  
  Gardu vin kontraŭbatali la nudpiedan knabinon
  Li estas bela, kiel bovo estas forta...
  Vespoj disĵetitaj kiel perloj samtempe,
  Kaj tranĉu kruron en la stomakon de la malamiko!
  
  Nu, kion vi povas fari al niaj knabinoj
  Ili havas baton, kredu min, baton de elefanto...
  Kaj Rusio staras de jarcento al jarcento,
  La senlima granda lando!
  
  Kial rusaj knabinoj bezonas ulojn,
  Naski fluon de herooj ...
  Kaj la malamikoj falos, kredu je la hundejo,
  Trafu en la vizaĝon de freneza fiulo!
  
  En la nomo de Jesuo kaj Svarog,
  Kie la Blanka Dio kreis la randon de la universo,
  Ni manĝu la Hod-hundon antaŭ la batalo,
  Por ke ekzistis fortoj antaŭ la batalo frue!
  
  Tiam ni prenos kaj tranĉos la malamikon,
  Sub la ventro de la knabinoj, nudpiede...
  Tiel ke ĝi estis muta post la katu-riproĉo,
  Kaj se tio - ni aldonu pokeron!
  
  Ke Stalingrado ne funkciis,
  La knabinoj tie venkiĝis al forta batalo ...
  Kvankam estas insulte koni la belecon iomete,
  Ne filmis ŝian batalon "Pleboy"!
  
  Ni ĉiuj knabinoj povas - vi devus scii tion
  Bonege, malvarmeta kiel ovo...
  Kiam ili nur pentris sur la skribotablo,
  Kaj nun ni tiros tuj apud la ringo!
  
  Ni ne ŝparos eĉ vivon en batalo,
  Kaj mi kredas, ke ni eniros Berlinon ŝerce...
  Mi baldaŭ scias vivi sub komunismo,
  Ni ricevos neĝajn ventegojn tordi!
  
  La knabino nur amas kuri nudpiede,
  Ŝiaj kalkanoj estas dolĉe malvarmaj pro neĝblovo...
  Vespoj flugas tra la frosto kaj neĝo,
  Fuehrer-militisto en la ĉerkon!
  
  Resume, ni venkos, mi firme scias
  Ni povos fari pacon en la tuta universo...
  Por ĉiam flori la rando de la universo,
  Per via forto en bataloj senŝanĝe!
  
  Kiam Svarog venas kun Kristo la Sinjoro,
  Ĉiuj enamiĝintaj mortintoj estos revivigitaj de Roda ...
  Por la fino de la hordo de tornado de sovaĝa morto,
  Kaj la naturo estos en eterna ĝojo!
  
  Tiam ekloĝu en la koro de la Lada popolo,
  Ĉio estos bela en senfineco...
  Ĉiu militisto ricevos, konos la rekompencon,
  Ni estas rusaj nevenkeblaj en bataloj!
  Kaj sub tia poemo, la knabinoj frakasis kaj ekstermis la Mujahideen je miloj. Ĉi tiuj estas la knabinoj - ke ili amas kaj scias kiel mortigi.
  Ke la knabinoj estas nur bonegaj. Kaj iliaj nudaj piedoj ĵetas akrajn kaj venenajn kudrilojn.
  Jes, kontraŭ tiaj knabinoj, eĉ levstango ruĝe varma kaj aplikata al nuda, ronda kalkano estas senpova. Ĉi tiuj estas la knabinoj - hipernivelo!
  Oleg Rybachenko daŭre batalas. Ĉi tiu eterna knabo estas nur heroo.
  Kaj liaj nudaj piedfingroj de infanaj piedoj ĵetis pizon de detruo.
  Ŝi falis sub la rulilon de la tanko kaj renversis ĝin.
  La juna militisto kantis:
  - Rusujo ridis kaj ploris kaj kantis,
  Kaj la virino maldikiĝis pro kurado!
  Margarita Korshunova - ĉi tiu eterna knabino ankaŭ prenis kaj ĵetis pizon de detruo per siaj nudaj piedfingroj.
  Ŝi disŝiris amason da muĝahidinoj kaj pepis:
  - Gloro al la senlima Patrujo,
  Kaj komunismo ne plu estas malproksima!
  Kaj tiel senfinaj infanoj prenis kaj fajfis. Kaj granda amaso da korvoj konsterniĝis kaj svenis. Kaj ili falis malsupren, kaj trapikis la talibanajn kapojn senprobleme.
  Margarita kantis:
  Por ke ne estu problemoj
  Esti pura animo...
  Ne MMM-biletoj,
  Kaj gluton da radianta akvo!
  Kaj la knabino prenis ĝin kaj elŝovis sian langon.
  Sed Gerda ankaŭ batalas sur tanko. Ŝi estas knabino, kompreneble, el inter la tre batalema kaj bela - natura blondulino.
  Kaj, kompreneble, li tre amas virojn.
  Jen Gerda pafis al la malamiko, premante la butonojn de la stirstango per la nudaj piedfingroj kaj pepadis:
  - Ĉio iras laŭplane!
  Charlotte nudiĝis, tirante sian mamzonon de siaj mamoj. Kaj per skarlata cico premis la butonon de la stirstango.
  Kaj tiam la maŝinpafiloj sur la tanko estis trafitaj kaj ni falĉu la kontraŭulojn. La ruĝhara knabino estis tre kontenta.
  Ŝi pepis:
  - La planuloj estas la plano,
  Ŝajnas trompado!
  Ankaŭ Kristina pafis kun nuda, ronda kalkano kaj kuĝis:
  - Mi estas pli forta ol kalva diablo!
  Dolbanula kaj Magda estas knabino kun ora hararo. Kaj kompreneble uzante rubenan cicon.
  Kaj pepis:
  - Kaj pli forta ol harplena diablo!
  Kaj nun la potenca motoro ekfunkciis, kaj la flulinia tanko transprenis kaj akce akcelis. Efektive, se la knabino jam disiĝis, tiam malmulte ŝajnos al iu ajn.
  Tamen, ĉiuj knabinoj-militistoj estas la supera klaso.
  Ĉi tie Albina kaj Alvina batalas sur la ĉielo. Ili estas knabinoj de la plej sanga ordo. Kaj samtempe tre bela kaj sekseca.
  Ili batis la afganojn de siaj ŝtormsoldatoj. Militistoj de la plej impona klaso.
  Albina prenis ĝin kaj kantis, rikanante la dentojn kaj montrante sian langon:
  - Freneza domo en fajro
  Sanatorio de najlitaj animoj...
  Ni estas submetitaj al Satano
  Kaj la vizaĝoj de la sanktuloj brilas!
  Kaj la knabino prenis ĝin kaj premis la butonon kun skarlata cico. Detrua forto funkciis.
  Kaj ĝi funkciis tre malfacile kaj agreseme kiam la jetmisiloj estis lanĉitaj.
  Kaj la blonda knabino kantis:
  - Dio lasu la blindulojn malfermi siajn okulojn,
  Kaj rektigu la ĝibajn dorsojn...
  Dio estu Dio nur iomete,
  Sed oni ne povas esti iomete krucumita!
  Alvina agreseme atentigis, ridante:
  - Ne tre faldebla!
  Kaj la knabino sendis raketojn premante la butonon per rubena cico. Kaj ŝia ago estis bonega.
  Albina denove ekpafis, uzante siajn nudajn piedfingrojn, kaj pepis, rikanante per la dentoj:
  - La knabinoj ne povas esti haltigitaj hodiaŭ,
  La knabinoj volas danci!
  Ankaŭ Alvina lupanula, kaj ŝiaj nudaj kruroj, kun tre bela ĉokolada sunbruno, estis ankaŭ okupataj kaj la militisto pepis:
  Kaj tiam ĝis tagiĝo,
  Aŭskultu amkanton kantatan!
  Stormtroopers, aliflanke, pafas de la ĉielo tre forte. Kaj ne donu al iu ajn la plej etan kompaton.
  Kaj jen Stalenida en batalo. Ankaŭ pafas al la malamiko tre precize.
  Kaj kompreneble ŝi uzas la ruĝajn cicojn de siaj mamoj. La knabino, kompreneble, estas superklaso.
  Stalenida kantis:
  - Vi vidas eklipso sur la ĉielo,
  La impona simbolo de la rekta ...
  Terura signo de infero-
  Aroj de kosma hurlado!
  Kaj la knabino denove draŝis, uzante siajn nudajn piedfingrojn. Ĉi tio estas knabino - kia estas ŝia nivelo.
  Viktorio krevigis la malamikon per sovaĝa, furioza forto. Disŝiris la malamikon, kaj pepis:
  - Por granda komunismo!
  Kaj la knabino uzis sian nudan brustan cicon, kiu estas bongusta kiel fragoj en la Edena Ĝardeno.
  Tia knabino, kompreneble, volas kisi kaj karesi.
  Kaj tiam la knabino svingis per sia nudpieda, akrigita kruro. Kaj kio ŝia kruro estas gracia, sunbrunigita, seksalloga, kaj apetitiga.
  Kaj viroj volas grimpi sur ĝin amase.
  Veroniko ankaŭ batalas kun sovaĝa kaj nelacigebla agreso. Militisto, kiu posedas tian senfinan kaj superan potencon.
  Kaj la knabino prenis ĝin kaj kun skarlata cico premos la ellasilon. Kaj jen venas la jetdonaco de detruo.
  Kaj la militisto estas nur hiper.
  Kaj ĉi tie denove kuras, kio alportas totalisman detruon.
  Veronika pepis:
  Se vi estas malforta, iru rekte al la ĉerko,
  Konservu vian sanon tiel...
  Apliku homojn - ho,
  Rubdown, rubdown!
  Kaj la tri knabinoj kantis ĥore:
  Ne ekzistas pli bela Patrujo-Rusio,
  Batalu por ŝi kaj ne timu...
  Kaj niaj blonduloj ne estas pli belaj,
  La tuta universo estas torĉo de lumo Rus!
  Ĉi tio vere estas kapitala reklamado.
  Aldviolono ankaŭ batalas de ŝia sonorilturo. Ŝi estas knabino de simple blindiga konstruo.
  Kaj, kompreneble, ege impeta.
  Kaj ŝia beleco estas simple, aŭ ni diru pli malmodestema - banale dia.
  Viola prenis ĝin kaj ĵetis pizon de detruo per siaj nudaj piedfingroj.
  Kaj dek homoj, disŝiritaj, forflugis.
  Viola kantis:
  - Ili kuras laŭ kurba vojo,
  Nudpiedaj knabinoj kruroj...
  Laciĝis melki la bovinon
  Mi volas inciteti mian feliĉon!
  La Toreador batalas ankaŭ. Ŝi estas knabino, kiun neniu nomus malforta aŭ stulta.
  La militisto prenis kaj donis turnon al la kontraŭuloj. Mi falĉis ilin sen plia tempo.
  Kaj tiam kiel li premas la skarlatan cicon de sia brusto kaj liberigas alian raketon. Kaj li disŝiros taĉmenton da kontraŭuloj en pecetojn.
  La Toreadoro knaris:
  - Glitis, glitis ien,
  Ĝi forportis min!
  Viola ankaŭ batis la malamikojn, la grandegan talibanan imperion helpe de rubena cico, kaj pepis:
  - La knabino ŝuldis,
  Kaj venis la puno!
  Tiam la knabino prenis ĝin kaj montris sian longan langon.
  Nicoletta levis potencan ok-tuban morteron kaj estis helpita fare de Viola kaj Toreador.
  Ĉiuj tri knabinoj ripozigis siajn nudajn piedojn sur la herbo. Kaj kiel ili estas trafitaj per minoj.
  Samtempe ili samtempe premis la butonojn, nudajn, fragajn cicojn de la brusto.
  Kaj ili kantis:
  Homoj bonvolu, pli trankvile, pli trankvile...
  La militoj pereu en la mallumo!
  Cikonio sur la tegmento, ĝojo sub la tegmento,
  Paco sur la Tero!
  Cikonio sur la tegmento, feliĉo sub la tegmento,
  Paco sur la Tero!
  Kaj la knabinoj denove frapis la nudajn piedojn, per tre fortaj piedoj. Estas tiom da ekscito kaj forto en ili.
  Olga ankaŭ pafis de bazuko, kaj ankaŭ nuda brusto, disbatante sian skarlatan cicon.
  Tiam ŝi kantis:
  - Rusujo kaj Bela Rus estu kune,
  Post ĉio, la pensoj de nia kredo estas unu ...
  Batalu por la Patrujo kaj ne timu
  Kun Rusujo, Dio kaj ni estas nevenkeblaj!
  Kaj Olga kun nudaj piedfingroj prenis kaj ĵetis la donacon de neniigo.
  Neniu vere povas haltigi tian knabinon, kaj nenio venkos.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj, kiujn la tero amas.
  Jane Amstrong ankaŭ batalas, kun ŝia skipo. Ĉi tiu sennombra talibano batas.
  La aristokrata knabino prenis kaj pafis per la nudaj piedfingroj al la malamiko. Tiam ŝi kantis:
  - La glora lando de Britio,
  Sciu, ke ŝi estas la mastrino de la maroj...
  Ni ricevis grandan scion,
  Frakasu la malamikon en batalo!
  Kaj la knabino prenis ĝin kaj prenis ĝin per rubena cico kaj premis la butonon. La stirstango funkciis. Kaj murda ĵetaĵo flugas kun kolosa detrua forto.
  Ĝi estis krevigita kun eksplodema fragmentiĝo, disŝirante homojn.
  Gertrude, tiu ĉi bela, alta kaj muskolforta knabino, estis ankaŭ nur en kalsoneto. Ŝi lupanula kun la ruĝaj cicoj de la brusto. Kaj ankaŭ, kiel de raketlanĉilo, ĝi frakasis la malamikon.
  Gertrude pepis:
  - Kaj en milito, kiel en milito,
  Knabinoj vidas ulon en sonĝo!
  Kaj li ridos pro sia sprita ŝerco.
  Monica rimarkis, premante la pedalojn per siaj nudaj kalkanoj, kaj sprite deklaris ridante:
  - Plej bone, virino ŝuas viron kun nuda piedo!
  Kaj la militisto ekridegos...
  Malanya deklaris, palpebrumante al siaj kunuloj:
  - Nur kelkajn minutojn,
  Nur kelkaj minutoj...
  La tuta konversacio daŭris kun la dioknabo,
  Kio estas via nomo
  Kio estas via nomo!
  Kaj la kaprido muĝas kiel virbovo - venko!
  Jane Amstrong, pafante, komentis, kuntirinte la brovojn:
  - Estas amuze, ke vi misinterpretis la sovetian kanton!
  Malanya kapjesis kaj malkovris siajn perlajn dentojn, poste prenis kaj donis:
  - La ricevo de mensogoj estas diversa,
  Sentoj kontraŭdiras...
  Kaj ni nomas ŝin sanktulo,
  Kaj nomu lin malnobla!
  Kaj la tuta skipo kantis ĥore:
  Sekso ne estas vane en ĉiuj regnoj,
  Adorita ĉiam...
  Ja ne estas interese sen sekso,
  Sen partnero, la nokto estas tro longa!
  ... ĈAPITRO 19.
  Milito nun furiozis en strategio. Okazis reciproka, totala ekstermado.
  Aviadiloj kaj tankoj brulis.
  Ĉeburaŝka sugestis al Gena Krokodilo:
  - Eble ni unuiĝu verda?
  La bildstrio kontraŭis:
  - Ne! Vi aŭdis la regulojn - ĉiu homo por si mem!
  Murzilka logike rimarkis:
  - Do nia ludo daŭros eterne!
  La knabino kontraŭstaris, frapante la nudan piedon:
  - Nenio estas eterna, eĉ karikaturoj estas feliĉe aŭ poste forgesitaj, aŭ ili malmodiĝas!
  La ora globo kantis:
  - Modo, modo, modo,
  Kion vi alportis...
  Eĉ avino Matryona,
  Mi trinkis la televidilon!
  Kaj ĉiuj kvin ridis. Kaj ĉi tiuj estas ekstreme lertaj bildstrioj kaj huliganino.
  Kaj la tankoj rampas de malsamaj flankoj. Kaj la kavalerio alkuris, kaj la infanterio alkuris.
  Kelkaj el la knabinoj kuras en la atakon nudpiede. Ili flagras kun rozkoloraj rondaj kalkanoj. Tiel pli lerta kaj praktika.
  Ĉi tiuj estas la ludoj kun knabinoj ĉi tie.
  Kaj aviadiloj moviĝas sur la ĉielo de la mapo. Kaj estas multaj el ili.
  Kaj ĉiuj novaj aviadilfabrikoj estas konstruitaj. Kaj per la milita akademio, vi povas veturi kaj pli akceli la produktadon de bombaviadiloj de ĉiuj modeloj, kaj ataki aviadilojn, ĉasaviadilojn kaj malpezajn gvataviadilojn.
  Jes, ĉi tie kreiĝas kolosa potenco. Kaj ĉi tio estas mirinda.
  Ili estas ĉi tiuj aviadiloj, kiel svarmoj de insektoj disiĝas kaj pikas. Ĉio aspektas ege impona. Aŭ eble eĉ efika. Sed iuj aŭtoj kolizias kun aliaj aŭtoj.
  La huliganino logike rimarkis post reordigo de la partoj:
  - Ĉi tie, ĉiuj havas egalajn fortojn kaj ŝancojn. Do la milito povas daŭri senfine!
  Ĉeburaŝka kapjesis konsente:
  - Jes, ĉi tio ne estas tute ĝusta ludo. Eble ni prefere provu ion alian?
  Krokodilo Gena sugestis:
  - Eble ni ludos tankojn?
  Murzilka levis la flavajn ŝultrojn kaj rimarkis:
  - Vi povas fari tankduelon dum la ludo!
  La verda toon konsentis:
  - Ni provu! Mi liberigos mian aŭton kun ŝipanaro da heroinoj!
  La flava toon konsentis:
  - Kaj mi estas mia! Sed por ke la ŝancoj estu almenaŭ egalaj, sed ne tute simetriaj!
  La knabinoj ridis kaj rimarkis:
  - Kiam iu estas pli forta, tiam la malamiko nur bagatele malsekigas tiun, kiu estas pli malforta. Sed en kazo de egaleco, ĉiu ŝanco povas decidi la rezulton de la batalo!
  Krokodilo Gena sugestis:
  - Elekto de tankoj el la Dua Mondmilito. De tiuj kiuj estis en la serio.
  Murzilka kontraŭis:
  - Ĝi jam estas laca! Pli bonaj tankoj de la dudekunua jarcento! Ĝi estas eĉ pli interesa!
  La knabino konsente kapjesis:
  - Prave! Kaj tiam rigardi la "Tigro" -2 kaj IS-2-batalado ne estas la plej produktiva ideo! Plie, la tigro estas ĉiuokaze klare pli forta!
  Bildstrioj grimpis en la armilarkivon. En la kampo de tankkonstruado, evoluo okazis en la dudekunua jarcento al unuhoma veturilo. Aŭ eĉ sen persono regata de radio. Ĉi tie, cetere, la ŝipanaro ne estas bezonata.
  Krokodilo Gena kaj Murzilka povas tuj batali unu la alian, sen iaj perantoj.
  Jen elekto de du tankoj: la usona "Orlan" -10 kaj la rusa "Aglo" -7.
  Ambaŭ aŭtoj estis en la formo de piramido, kaj proksimuma egaleco de karakterizaĵoj. Kaj ilia kiraso estas plurtavola, kaj la kanono estas plasmo.
  Gena kaj Murzilka nun administris la tankojn mem.
  Kaj la administrado de la milito estis transdonita al konsilistoj. Do la bataloj daŭris.
  La knabino spite oscedis, kovrante la buŝon per la manplato:
  - Do ne tro interesa! Eble provu ion pli rapide.
  La ora globo sugestis:
  - Divenu la enigmon: la alteco de la kolono estas dek metroj. Raŭpo rampas laŭ ĝi. En unu duono de la tago, ĝi altiĝas ses metrojn, kaj en la alia ĝi malsupreniras kvin metrojn. Kiom da tempo necesas por ŝi atingi la plej supre!
  La knabino ridis kaj respondis:
  - Nu, ĉi tio estas por stultaj homoj. Ĉi tie la respondo estas bagatela - dek tagoj!
  La pilko ridis, kaj eĉ saltis:
  - Ŭaŭ! Kia matematika menso. Kiel vi venis al ĉi tiu ideo?
  La knabino kuraĝe respondis:
  - Mi forprenis kvin de ses metroj, kaj ricevis unu. Kaj mi multobligis unu per dek kaj ricevis dek tagojn!
  La pilko ridis kaj rimarkis:
  - Jen la moderna generacio - ĝi ne povas kunligi du vortojn! Pli precize, aldonu tri ciferojn!
  La knabino malestime snufis kaj grincis:
  - Vi estas ulo kien ajn vi iras,
  Kapabla detrui per faro ...
  Sed ĉi tio estas vere sensencaĵo -
  Post ĉio, vi ne povas kunligi du vortojn!
  Ĉeburaŝka ĝoje respondis:
  - La raŭpo bezonas kvar tagojn kaj duonon por atingi la supron de la kolono!
  La pilko pepis:
  - Vi bone divenis, la orelulo. Kaj jen alia enigmo.
  La knabino ridis:
  - La baleto de la sorĉistino havas enigmojn!
  La pilko knaris:
  - Kion faris la elefanto kiam Napoleono venis !?
  La knabino ridis kaj rimarkis:
  - Povas esti multaj ebloj. Ekzemple, li staris flanken, por ke li ne estu pikita per bajonetoj!
  La pilketo iomete ridis kaj kantis:
  Ni ĉiuj rigardas Napoleonojn,
  Estas milionoj da ordinaraj homoj!
  Ĉeburaŝka respondis senkulpe:
  - La elefanto maĉis herbon!
  La pilko estis surprizita:
  - Kaj de kie vi prenis tion?
  Cheburashka decide deklaris:
  - Ĉar vi diris: kion faris la elefanto, kiam li venis sur la kampon!
  La ora pilko kaprice deklaris:
  - Mi vidas... Vi konas ĉiujn infanajn enigmojn!
  Ĉeburaŝka kapjesis:
  - Mi estas infaneca bildstrio!
  La knabino respondis kolere:
  - Ni ridos kaj estos amikoj!
  Dume, la tankoj, gviditaj de Murzilka kaj Gena, jam ekbrulis, ricevinte trafojn. Kaj eksplodigis batalkompleton ...
  La ora pilko notis:
  - Kio do estas interesa? Ili nur detruas unu la alian!
  Gena kaj Murzilka blekis:
  - Tankoj por matenmanĝo, tankoj por tagmanĝo,
  Tankoj por vespermanĝo tio estas la tuta sekreto!
  Kaj ambaŭ bestoj klakis per la dentoj. Ili estas mirindaj bildstrioj kun sento de humuro.
  Cheburashka sprite deklaris:
  - Milito estas lernejo de vivo, kio estas pli bone salti!
  La knabino ridis kaj respondis:
  - Mi tre amas ludi sur milita temo!
  Krokodilo Gena kaj Murzilka denove revenis al strategio. Nun la milito daŭris stabile. Tio estas, en dinamika ekvilibro.
  Nur la knabinoj el la infanterio fuĝas, fulmante nudaj, rondaj, rozkoloraj kalkanoj.
  Kaj la kolizioj de belulinoj, inkluzive bajonetojn. Kaj ili pikas unu la alian.
  Kaj la ventroj de la knabinoj estas neplukitaj.
  Ĉi tio ne estas tiom ekscita, kiom abomena...
  La knabino, rikanante la dentojn, kiuj komencis brili kiel diamantoj, pepis laŭte:
  - Mi volas esti la plej forta en la universo, pugnobati en la vizaĝon per forta pokero!
  Ĉeburaŝka ridis kaj notis:
  - Estas eĉ iomete amuza!
  La knabino agreseme rimarkis:
  - Estas amuza por vi,
  Kaj mi estas ofendita...
  Vi aĉas
  Kaj mi ricevis iom da marmelado!
  Krokodilo Gena rimarkis:
  - Kaj marmelado povas esti malsama. Tio de oni specife forblovas la tegmenton!
  Ĉeburaŝka knaris:
  - Deŝiras la tegmenton de ĝiaj ĉarniroj!
  Dume, eĉ pli grandaj tankoj komencis eniri la batalon. Ili estis konstruitaj pli malrapide kaj kostis pli, sed ili estas grandegaj kaj oni ne povas preni ilin tiel facile. Kaj ili rampas kiel ŝtonegoj.
  La pilko kantis:
  - Krevigu la kastelon kun la garbejo,
  Ni forbalau per unu bato!
  La movado de terŝipoj aspektas timiga. Sed, kompreneble, ili estas renkontitaj per la samaj potencaj terbatalŝipoj. Kaj estas interŝanĝo de batoj, kaj cerbokomocio de kiraso.
  Ĉeburaŝka kantis:
  - Grandega diverskolora tabulo,
  La motoroj zumas sur ĝi...
  Trupoj moviĝas vivantaj
  Kaj tankoj kaj batalŝipoj!
  La trupoj de ĉiuj kvin imperioj denove kolizias kaj produktas reciprokan kaj totalan detruon.
  Murzilka eĉ entuziasme, svingante flavajn, vilajn piedojn, kantis:
  Ŝvebis super la malfeliĉa planedo,
  Malicaj monstroj bulantaj mallumon...
  La malama okupanto de sia hakilo -
  Akrigi kaj forhaki la kapon!
  La huliganino diris furioze:
  - Li estas viro, tamen ne peono,
  Kaj ne eterne marŝante sub la jugo...
  Turnu malbonajn malamikojn en ardaĵojn
  Fariĝos la nova sinjoro de la mondoj!
  Potencaj bastonujoj. Pli malpezaj kaj pli lertaj aŭtoj pasas inter ili. Kaj knabinoj sur motorcikloj rapidas. Kaj la inaj militistoj premas per siaj nudaj, rondaj kalkanoj sur la pedalojn. Jen batala aro da knabinoj, diru. Kaj la knabinoj simple ne povas esti kalkulitaj. Pli kaj pli da fabrikoj estas konstruitaj. Kaj tiom da potencaj maŝinoj rampas. Kaj vi povas vidi kiom da aviadiloj flugas kaj turniĝas kiel kirlipo.
  Kaj nun jetbombaviadiloj flugas sur la ĉielo. Ili volas bati kaj ilia sinteno estas nekontesteble agresema. Kaj la deziro venki malamikojn certe estas granda.
  La inaj pilotoj, kompreneble, estas en bikinoj kaj blovas kisojn unu al la alia.
  Ili estis reproduktitaj per komputiloj, sed ili tamen estas bonegaj. Kaj ili estas tre belaj.
  Ili premas la pedalojn per siaj nudaj, ĉizitaj piedoj. Kaj samtempe ne forgesu zumi:
  - Ni rapidas al la ĉielo, ni rapidas al la ĉielo,
  Mi estas knabino konas aliseksemulo!
  Ĉi tiuj estas virinoj, kiujn oni povas entute diri - super. Kaj multaj aviadiloj frakasas sur la ĉielo.
  Jen du knabinoj batalantaj inter si: Albina kaj Alvina. Ili ambaŭ estas blondaj knabinoj. Kaj ili estas, ekzemple, belaĵoj kaj samtempe lumo.
  Albina prenis ĝin kaj blekis:
  - Por komunismo en la nova jarcento!
  Alvina vigle konfirmis:
  - Kaj en la nova kaj la estonteco!
  La knabinoj komencis sendi fluojn de aviadaj konkoj unu en la alian. Kaj ili verŝis pizojn de detruo unu sur la alian.
  Kaj tiam ili prenis la knabinojn kaj lanĉis raketojn unu kontraŭ la alia. Tiuj postlasantaj siringaj plumoj subite koliziis. Pli precize, ne subite, sed tute nature. Kaj tiel, ĝi prenis kaj bruis.
  Kiel supernovao, la steloj ekflamis kaj flamis per ĉiuj koloroj de la ĉielarko.
  Jen kiel amuza ĝi aspektas.
  Sed nun Ĉeburaŝka povas esprimi aŭdacan penson:
  - Ĉi tio estas tiel malhumana! Vivantaj homoj mortas!
  Krokodilo Gena prenis kaj kantis:
  - Aiguillette malheliĝas pro paca vivo,
  La koloro de la standardoj ankaŭ fadis en mallaborecon.
  La knabino entuziasme levis, batante per siaj malgrandaj, infanecaj, nudaj piedoj:
  -Kaj tiu, kiu parolas pri humanismo,
  Spiono, spiono, spiono!
  La pilko apogis ĉi tiun trairejon:
  Kiam konkoj eksplodas tage kaj nokte
  La rangoj kaj ordoj baldaŭ venos!
  Kaj la tutaj kvin ĥore muĝis, eksaltante kaj tremante:
  Lasu ĝin bruegi feroce super la mondo,
  Milito, milito, milito, milito!
  Pezaj flamĵetiltankoj iris en batalon. Ili sendas grandegan, mortigan forton de flamo jeto. Kaj la fajro altiĝas centojn da metroj en virtuala spaco, minacante per langoj leki la ĉielon.
  Murzilka denove konstruas novajn fabrikojn per aviadilkanonoj, misiloj, kaj reproduktado de tankoj. Kaj ĝi konstruas ĉion en kolosaj turnoj.
  Nun estas multe da minoj kaj minoj. Ili estis profundigitaj, kaj multaj laboristinoj estis pelitaj. Do la eltiro de rimedoj pligrandiĝis en kolosaj kvantoj.
  Do la liberigo de armiloj eĉ ne pensas ĉesi. Male, ĝi estas pli kaj pli alta.
  Murzilka rimarkis, ke la knabinoj ne laciĝas. Ĉi tio kompreneble estas ege mojosa. Kaj iliaj nudpiedaj, sunbrunigitaj kruroj flagras senhalte.
  Kaj ne la plej eta laceco sentiĝas en la muskolaj, reliefigitaj, knabinecaj korpoj.
  La knabinoj mirigas per sia laborego. Precipe sur la kampoj, kie ili bruas. Kaj en la ludo vi kuras - eterna vegeta periodo. Kaj jen ĉio - ĝi fariĝis pli kruta kaj la kampoj seninterrompe donas kolosajn rikoltojn.
  Sed dum sur viaj tankoj, la malamiko ĵetas siajn tankojn. Aliaj aviadiloj flugas al la aviadiloj. Kaj kontraŭ misiloj - aperas kontraŭmisila defendo. Kaj jen estas senfina vetkuro. Kaj nun konkursaŭtoj rapidas en batalon. Kaj ili akcelas al altaj rapidoj. Kaj kun la helpo de eksplodaĵoj, ili ravas poziciojn sen plia traktado. Kaj ili jam konstruas murojn kaj turojn. Obusoj de kolosaj grandecoj kaj kalibroj estas starigitaj. Ili ankaŭ instalas kontraŭaviadilajn kanonojn alportantajn ilin pli kaj pli proksime al la frontlinio.
  Ĉeburaŝka movis la orelojn kaj pepis:
  - Nia karikatura imperio estas la plej forta en la universo!
  La ĉikananto oponis:
  - Ne! Ĉi tiu estas mia imperio la plej potenca kaj ne nur en la universo kaj mega-universo!
  Krokodilo Gena malestime snufis:
  - Vi ĉiam troigas!
  La ora globo ĉi tie kun knaro sugestis:
  - Eble ni iros bagatele en la atoman epokon?
  Krokodilo Gena balancis la kapon:
  - Mi malamas nukleajn armilojn!
  Murzilka konsentis kun tio:
  - La atombombo estas barbara!
  La huliganino denove stampis, nudpiede, per infana piedo kaj kantis:
  Aŭdu la tondrofrapojn
  Ĉi tio ne estas fulmotondro, ne uragano -
  Ĝi estas atoma ventego envolvita en...
  La oceano ĝemas, la oceano ĝemas!
  Ĝi ĝemas, ĝi ĝemas -
  Pacifika Oceano!
  Ĉeburaŝka kontraŭis kaprice:
  - Kial trankvila? Eble, male, eksuberante?
  Murzilka nudigis sian vizaĝon kaj kantis:
  La gvidanto ne liveris,
  Bati sen malsaĝuloj...
  Estas malmultaj veraj perfortaj -
  Do ne estas gvidantoj!
  La huliganino frapis sian nudpiede, akrigis kruron kaj blekis:
  - Mi estas la plej perforta en la mondo,
  Mi trempos ĉiujn malamikojn en la necesejo...
  Mi ne kredas Genojn en larmoj,
  Kaj mi batos vin en la cerbon per krokodilo!
  Krokodilo Gena muĝis:
  - Kio vi estas, la pilkoj por la ruliloj ĉesis!
  La knabino agreseme grincis:
  - Ne vi, unue, sed vi. Kaj due, vi devas riverenci al la sinjorino!
  Murzilka kapjesis:
  - Homoj havas eternan infanaĝon en la kapo! Do ne ŝaltu Gena!
  Ĉeburaŝka notis ridante, zumante:
  - Kial, kial, kial la krokodilo estis verda?
  Kaj tial, ĉar, ĉar li estis enamiĝinta al la vivo!
  Dume, la fronto kontraŭ la ora bulo komencis fleksi. Ŝajne, la premo fariĝis pli forta. Kaj plie Murzilka kaj la knabino komencis sinkrone agi. Kaj tre agreseme premante en unu direkto.
  Kaj tiam la tankoj iris en unu teamo.
  La pilko kriis:
  - Ĉi tio estas maljusta! Ĉiu viro por si mem!
  La knabino konsentis pri tio:
  - Ĉiu homo por si mem!
  Kaj tiam ŝi elŝovis sian langon. Kaj ŝi palpebrumis per safiraj okuloj.
  Murzilka kantis responde:
  - Ĉiu, kiu estas militisto, naskiĝas,
  Ĝi estis tiel ekde la tagoj de Adamo, Eva ...
  Kiam estas miliono da problemoj sen kalkuli,
  Mi solvos premantajn problemojn per la glavo!
  Krokodilo Gena notis:
  - Tia ludo estas ĝena. Eble ni provu historian strategion? Ekzemple, ĉiu ŝtato starigu sian propran. Ekzemple, Antikva Romo kontraŭ la imperio de Aleksandro la Granda?
  La knabino kantis responde:
  Monomakh demetis sian ĉapon,
  gratis la supron de sia kapo ...
  Elektra ŝargo,
  Veturas en la kanonon!
  Murzilka konfirmis:
  - Ĉi tio vere estas la plej alta klaso. Jen kiam en la armeo de Julio Cezaro tankoj atakas anstataŭ elefantoj! Pli bone, eĉ surteraj batalŝipoj!
  Krokodilo Gena suspiris ... Li jam enuis pri la ludo, en kiu la reciproka ekstermado de fortoj estas bagatela. Kaj multaj soldatoj estas mortigitaj. Kaj la nombro de detruitaj unuoj estas en milionoj. Estas tempo muĝi kiel lupo.
  Kaj la verda aligatoro kantis:
  Batali kontraŭ la malamiko estas malbona
  Neniu en la mondo povas kompreni...
  Kia granda turmento...
  Ho, nekredeble granda turmento,
  Mirinde granda faruno...
  Senfine detruu unuojn!
  La ĉikananto konsentis:
  - Por fari ĝin interesa, vi devas rompi la dinamikan ekvilibron. Por ekzemplo, la tiel nomata dua leĝo de termodinamiko, fakte, ne funkcias en la skalo de la universo. Kaj scienco lernis preteriri ĝin!
  Intertempe aperis novaj tankoj, kun pli grandaj deklivoj de kiraso kaj pli malaltaj siluetoj.
  Ili moviĝis kiel lavango dum vulkana erupcio. Kaj ĉio laŭvorte bruis.
  Kaj novaj, mortigaj konkoj elflugis.
  Krokodilo Gena rimarkis:
  - Ĉiuj novaj tankoj, kaj plenaj de problemoj!
  La knabino kun ĝojo kantis:
  - Kvankam ne por solvi ĉiujn niajn problemojn,
  Ne ĉiuj problemoj povas esti solvitaj ...
  Sed ĉiuj fariĝos pli feliĉaj
  Estos pli amuza por ĉiuj!
  Murzilka stampis sian flavan piedon kaj blekis:
  - Se ne estus vintro,
  En urboj kaj vilaĝoj...
  Ni neniam sciis -
  Ĉi tiuj feliĉaj tagoj!
  La knabino kantis kontraŭ tio:
  Mi tiel deziras, ke la somero ne finiĝos
  Por ke ĝi kuru post mi,
  Sekvu miajn knabinojn
  Por ke ne estas tro malfrue por ami
  Mirindaj steloj,
  Donis lumon!
  Murzilka sugestis:
  - Eble ni povas ŝalti la vintron. Kaj lasu ĝin neĝi en la ludo!
  La knabino kontraŭstaris:
  - Tiam tuj ĉesos la liberigo de nutraĵoj. Kaj vi devas aĉeti ĝin. Eble vi povas pensi pri io pli originala?
  Ĉeburaŝka sugestis:
  - Ni ludu kartojn?
  La ĉikananto snufis malestime.
  - Ĝi estas primitiva! Ni pli bone ludu...
  Krokodilo Gena kapjesis:
  - Ludu ŝakon! Mi tre ŝatas ludi ŝakon!
  Ĉeburaŝka ridis:
  - Precipe kun vi mem!
  Gena kontraŭis:
  - Mi ludis kun la pioniroj en la lernejo! Ĉu Ĉeburaŝka ludis ŝakon kun la pioniroj?
  La bildstrio kun grandaj oreloj diris:
  - Jes, mi ludis... Domeno!
  La knabino, montrante la dentojn, pepis:
  - Ni ludis domenon,
  Ĝi rezultis kiel en la filmoj!
  Estis denove paŭzo. La kvin aliĝis al la ludo. Jam estis provoj decidi taktike la kurson de la milito. Sed tankoj, infanterio kaj aviadiloj konverĝis kaj blokiĝis en reciproka neniigo. Kaj la perdoj estis sufiĉe palpeblaj. Kaj regimentoj kaj dividoj pereis, kaj novaj estis kreitaj anstataux ili.
  Trupoj grimpas kaj grimpas. Kaj la infanterio kliniĝas kiel razklingo. Kio aspektis mortiga. Sed kvazaŭ por amuzo. Kaj ĝi kolerigis min.
  Tamen, la fronto fariĝis pli kaj pli turmenta. La perdoj ĉi tie estas vere grandaj, sed ili estas replenigitaj.
  La knabino denove parolis:
  Mi havas bonegan opinion
  Ni aranĝos ekstermon!
  Kaj la knabino prenis ĝin kaj ŝveligis la vangojn kaj la fajfilon... Nur eta najtingalo, rabisto.
  Krokodilo Gena notis:
  - Ĝi aspektas tre amuza!
  La knabino kontraŭstaris:
  - Ne! Tute ne amuza!
  Murzilka memoris:
  - Ĉi tio estas ludo kun simetriaj eblecoj. Ekzemple, estas nesimetriaj ludoj. Ekzemple, la milito de Japanio kontraŭ Usono. Ĉi tie, la vero estas la formato estas unu kontraŭ unu. Sed vi povas elekti malsamajn landojn kaj ĉio estos tre nesimetria.
  La knabino kantis kun entuziasmo:
  - Ameriko, Ameriko, Ameriko,
  Estas multaj arbaroj, kampoj kaj riveroj en ĝi...
  Ameriko, Ameriko, Ameriko -
  Kie homo tiel libere spiras!
  Murzilka konsentis kun tio:
  - Ameriko faris multon por scienca kaj teknologia progreso. Krome, la usonanoj tre ŝatis renversi tiranojn!
  Ĉeburaŝka ridis kaj rimarkis:
  - Dependas de kiel aliaj tiranoj ... Tamen ili havis tian ideon - alporti demokration kaj liberecon al la mondo. Sed vera libereco eblas nur kiam estas reĝo en la kapo!
  La knabino konsentis pri tio:
  - Se vi volas venki la aŭtokration - havu caron en la kapo!
  Murzilka diris kun rideto:
  - Nur la reĝo en la kapo donos liberon de aŭtokrata despotismo!
  Krokodilo Gena notis, elmontrante akrajn kaj longajn dentojn:
  - Kun reĝo en la kapo vi ne ĉiam portos kronon, sed vi certe ne maltrafos vian kapon!
  Ĉeburaŝka sprite aldonis:
  - La plej kruela despoto estas kapo, en kiu ne estas reĝo!
  La ora globo konsentis:
  - Estas malfacile nutri reĝon sur la trono, sed sen reĝo en la kapo - kvazaŭ vi ŝvelus pro malsato!
  La knabino ankaŭ tre sprita diris:
  - Estas menso - hospitalo, sed ankoraŭ ne estas reĝo en la kapo!
  Murzilka konsentis kun tio:
  - Se ne estas reĝo en la kapo, tiam eĉ la parlamento de scio ne helpos!
  Krokodilo Gena sprite aldonis:
  - La plej ruza parlamentano ne trompos tiun, kiu havas reĝon en la kapo kaj tenas siajn pensojn en la pugno!
  Ĉeburaŝka logike diris:
  - Kiu elektas lupon sur la tronon en la palaco, tiu ricevos hundon vivon en hundejo!
  La ora globo kapjesis.
  - Lasu la porkon transpreni, vi hurlos kiel lupo en ĝeno!
  La knabino rimarkis kun rideto:
  - Kiam la politikisto estas porko, la balotanto ne ricevos grasajn pecojn!
  Ridetante ankaŭ Murzilka rimarkis:
  - La reganto estos porko, la homoj ne estos dikaj!
  Krokodilo Gena konsentis:
  - Agante kiel porko, politikistoj eltiras por si grasajn pecojn!
  Ĉeburaŝka diris:
  " Kvankam politiko estas malpura komerco, vi ne devas esti porko en ĝi!
  La ora globo konsentis:
  - Agi kiel porko ĉe politikistoj rezultas tro dika!
  La knabino volonte konsentis pri tio:
  - Politikisto estas feroca lupo ĉar li agas kiel porko!
  Murzilka sprite rimarkis:
  - Volante fariĝi leono, la politikisto vipas sur la voston de la vulpo, kaj metas porkon kun malbonaĵo de ŝakalo!
  Krokodilo Gena konsentis:
  - La ŝakalo celas kapti grasajn pecojn per porkaj metodoj!
  Cheburashka volonte konfirmis:
  - Politikisto, kiu multe parolas pri frateco, konsideras balotantojn kuniklofratojn!
  La Ora Pilko konsentis kun tio:
  - En politiko estas nur unu parencaro: la direktantaj ĉantreloj-fratinoj kaj la balotantoj-fratoj-kunikloj!
  La knabino konsentis kaj frapis sian nudan piedon:
  - Politikisto estas vulpo, kiu, male al flata besto, ŝteliras al balotkunikloj, kreante kiel eble plej multe da bruo!
  Murzilka sprite rimarkis:
  - Ankaŭ la politikisto estas predanto, sed li trovas sian predon ĉe la balotanto, penante kiel eble plej rimarkebla!
  Krokodilo Gena konfirmis:
  - La besto ŝteliras sur sian predon silente kaptante per la ungegoj, la politikisto faranta tumulton kaptas la predon per sia longa lango!
  ... ĈAPITRO 20.
  La brutala milito kun la talibano daŭras.
  Knabinoj batalas uzante malsamajn specojn de armiloj.
  Nataŝa prenis ĝin kaj pafis, uzante la skarlatan cicon de sia brusto, kaj blekis:
  - Mi estas la plej forta en la mondo!
  Kaj kun la nudaj piedfingroj, ŝi ĵetis obuson kun mortiga forto, kiu ŝiris amason da Muĝahidinoj.
  Zoya ankaŭ piedbatis la malamikon, uzante la frambocicon de la brusto kaj kukis:
  - Ne - mi estas la plej forta en la mondo!
  Kaj ankaŭ ŝiaj nudaj piedfingroj lanĉis la donacon de morto de la neniiga forto, disŝirante la militistojn de la islama talibana imperio.
  Augustine ankaŭ pafis ŝin per rubena cico. Mi batis la tankon kaj pepis:
  - Por la komunismo de la lando de la sovetianoj!
  Kaj ĵetis obuson per sia nuda, ronda kalkano de mortiga forto.
  Svetlana ankaŭ pafis al la malamiko per fraga cico. Kaŭzis al li kolosan damaĝon kaj knaris:
  - Por la Patrujo ĝis la fino!
  Kaj ŝi ĵetis la donacon de neniigo, disŝirante la muĝahidinojn per siaj nudaj piedfingroj.
  Ĉi tiuj knabinoj estas nur bonegaj!
  La inaj militistoj estis de la plej alta klaso.
  Ankaŭ Oleg Rybachenko prenis ĉi tiun senmortan knabon, levis la flamĵetilon kaj batis la malamikon. Kaj la fajro prenis kaj forbrulis amason da afganaj soldatoj
  La eterna knabo ĵetis granaton per nudaj piedfingroj kun mortiga forto kaj kantis:
  - Gloro al la Patrujo de la sankta komunismo!
  Ni detruos malbonan faŝismon!
  Margarita Korshunova estas senmorta knabino kiu, kiam ŝi estis plenkreskulo, ankaŭ prenis kaj ĵetis donacon de morto kun mortiga forto per siaj nudaj piedfingroj. Kaj tiom da malamikoj disŝiris samtempe.
  Kaj knaris, grincante per la dentoj:
  - Por la potencaj fortoj de la lando,
  Venku la Legio de Satano!
  Kaj la nuda kalkano de la infano denove ĵetos pizon de detrua potenco.
  Post tio, la terminator infanoj prenis kaj kiel fajfi. Kaj miloj da korvoj falis sur la kapojn de la talibanaj soldatoj.
  La infanoj kantis unuvoĉe:
  - Gloro al la epoko, kredu komunismon,
  La ĝardeno ne grandioze floras ...
  Ni ne rekonas la idealon de pacismo,
  Povos savi la Patrujon en batalo!
  Kaj la eterna paro prenis kaj kiel fajfi. Kaj la korvoj ricevis koratakojn kaj svenis, pugnobatante la kraniojn de la talibanaj soldatoj.
  Ĉi tio vere estas batalo.
  Alenka ankaŭ batalas kun ŝia teamo. La knabinoj estas tre belaj kaj ludemaj. Kaj kion ili simple ne scias kiel.
  Alenka ĵetis la ponardon per la nudaj piedfingroj. Li preterflugis kaj detranĉis la kapojn de kvin. Ĉi tio vere montriĝis ege mojosa.
  La knabino knaris:
  - Por sankta Rusujo!
  Anyuta estas fika muĝahidino. Kaj premante la butonon per skarlata cico, disŝirante la amason de la militistoj de la ĉiela imperio kaj pepadis:
  - Por Svarog! Ni estas alte estimataj de homoj, sub la protekto de Dio!
  Kaj ŝia nuda, ronda kalkano trafos kvazaŭ la muĝahidinojn.
  Tiam la knabino tordis en kapriolon.
  Ruĝhara Alla batalas senespere. Ŝiaj kupraj haroj flirtas tra la aero kiel proleta standardo. La knabino kantis, malkovris la dentojn kaj pepis:
  - Gloro estas bona, malvenko estas malbona!
  Kaj la knabino ĵetis la donacon de detruo per siaj nudaj piedfingroj, disŝiris amason da muĝahidinoj kaj kantis:
  - Por Rusujo kaj libereco ĝis la fino!
  Kaj la ruĝhara militisto aldonis:
  - Kaj gloron al Ukrainio, patrino de Rusio!
  Maria agreseme rimarkis, skribaĉante la malamikon kaj farante ĝin tre trafe, kantante:
  - Ni estas la plej fortaj en la mondo,
  Ni estas infanoj de granda Rusio!
  Kaj la knabino denove, kun la nudaj piedfingroj, ĵetos donacon de neniigo kun detrua forto.
  Kaj la knabino havas orfolioharojn. Kaj tia bela knabino estas nur bonega. Kaj tiel la knabino kun rubena cico premis la butonon, batis la aŭton de la malamiko kaj knaris:
  - Por la granda Rusujo!
  Kaj tiam ŝi ĵetis eksplodan pakaĵon per sia nuda kalkano kaj aldonis:
  - Kaj por la granda Ukrainio!
  La Olimpikoj ankaŭ estis ekstreme agresemaj. Kaj ŝiaj fragaj cicoj premis la butonojn de la bazuko kaj frakasis amason da talibanaj soldatoj.
  Tiam la knabino ekkriis:
  - Por mia Patrujo - Sovetunio!
  Kaj la nudaj fingroj de la grandaj, sed graciaj kruroj de la hero-knabino ĵetis detruan bombon.
  La militisto knaris:
  - Ni konstruos urbojn sur Marso, kaj fabrikojn sur Merkuro!
  Marusia elŝovis la langon kaj pepis:
  -Kaj estos urboj sur Jupitero - mi kredas je ĝi!
  Kaj la knabino prenis ĝin kaj per la nudaj piedfingroj kuris pizo kun neniiga partiklo.
  Kaj ĉar ĝi eksplodos, kaj tuta bataliono de talibano vomos...
  Kaj la knabino kun fraga cico krevos ion ege detruan.
  Matryona ankaŭ prenos kaj batos ĉe la Mujahideen kun la helpo de rubena cico. Kaj la donaco de morto flugos kun murda forto.
  La knabino prenis ĝin kaj pepis:
  - Por la Patrujo - nia patrino!
  Kaj tiam ŝiaj nudaj piedfingroj prenis kaj ĵetis pizon, kaj ŝiris amason da soldatoj de la talibana imperio.
  Tiel batalas la knabinoj... Granda tanko kun flamĵetiloj rampas. Kaj li bruligas la amason de la infanterio.
  Elizabeto zumas, grincante per siaj dentoj:
  - Ni estas la plej mojosa en la mondo,
  La knabinoj havas nudajn piedojn!
  Kaj de la knabino premas kun skarlata cico sur la butonon, brilan kiel ebonita stirstango.
  Elizabeto ridis kaj donis:
  Du post du estas kvar,
  Du post du estas kvar...
  Ĉiuj scias tion
  En la tuta mondo!
  Catherine premis la ellasilon per siaj nudaj piedfingroj. Ŝi batis la malamikon kaj knaris:
  - Por grandaj ŝanĝoj!
  Elizabeto komentis kun rideto:
  - Kaj la ŝanĝoj estos por pli bone!
  Elena lupanula kun rubena cico, lerte premante la butonon kaj notis:
  - Sed la pulsado de la koro kaj vejnoj,
  La larmoj de niaj infanoj, patrinoj...
  Ili diras, ke ni volas ŝanĝon
  Forĵetu la jugon de pezaj ĉenoj!
  Euphrosinia, donante siajn nudajn piedfingrojn al la pedaloj, sufiĉe logike notis:
  - Jen ni parolas, por la ŝanĝoj, por la ŝanĝoj. Kio ŝanĝiĝas?
  Elizabeto respondis logike:
  - Kompreneble, por ŝanĝoj por pli bone!
  Jekaterina demandis ridetante:
  - Kaj se ĉio estas bona?
  Elizabeto memfide deklaris:
  - Kaj kiam ĉio estis bona! Kiom da jaroj daŭras la milito, kaj ne estas fino por ĝi!
  Kaj la knabino denove pafis uzante la skarlatan cicon de la brusto. Ĉi tiu knabino estas tre bonega!
  Elena ankaŭ pafis per sia nuda, rozkolora, ronda kalkano kaj frakasis alian malamiktankon.
  Kaj la knabino kantis:
  - Gloro al la Rusaj Dioj!
  Eŭfrosino ankaŭ pafis, ŝia cico estis kiel matura, suka frago, kaj siblis:
  - Estos venko en la milito! Ĉiuj militoj finiĝis pli aŭ malpli frue!
  Elizabeto konsentis pri tio:
  - Finiĝu ankaŭ ĉi tiu milito. Sed ĉu ni povas venki?
  Jekaterina denove ekpafis uzante la skarlatan cicon kaj kukis:
  - La plej verŝajna rezulto de la milito estas remizo!
  Elizabeto murmuris agreseme:
  - Ne! Ne estos remizoj! Ni atingos la finon!
  Catherine denove ekpafis per la nudaj piedfingroj kaj pepis:
  - En sankta milito, nia venko estos! Imperia flago antaŭen - gloro al la falintaj herooj!
  Kaj la knabinoj en ĥoro, skuante la plenajn mamojn, kantis:
  - Neniu haltigos nin,
  Nenio venkos nin!
  Kaj ili denove trafis, uzante nudajn, rozkolorajn, rondajn kalkanojn, grincante:
  - Nenio povas malhelpi nin,
  Neniu venkos nin!
  Kaj la knabinoj prenos ilin kaj liberigos novajn fluojn de furioza fajro ...
  Kaj ankaŭ sur la ĉielo knabinoj batalas. Kiaj belaj militistoj, kiam en unu bikino. Aŭ ili eĉ demetas siajn mamzonojn. Kaj iliaj nudaj cicoj, kiel ĉiam, en ago.
  Anastasia Vitmakova, fikanta kontraŭulojn sur la ĉielo kaj liberigante batojn kaj knaris sur la teraj unuoj:
  - Por la sankta komunismo de la lando de la sovetianoj!
  Akulina Orlova, pafante al la malamiko, kaj premante la butonon per skarlata cico, kaj tre agreseme rimarkis:
  - Estas milito de detruo!
  Kaj per la nudaj piedfingroj, la knabino prenis kaj batis la soldatojn de la potenca imperio. Kaj knaris:
  - Ni estas la homoj de nia naskiĝa Tero,
  Ne estas tro malfrue por kompensi...
  En la tornado de milito
  Estas mi kaj ili
  Kaj ĉi tio estas serioza!
  Mirabela Magnetic, daŭre pafi kontraŭulojn, kaj uzante rubenajn cicojn por tio, jelfis:
  - Milito furiozas en la universo,
  Milito sen bona kialo...
  Satano estas en la koroj de homoj,
  Multaj viroj mortis!
  Anastasia Vitmakova tre racie rimarkis, frapante la malamikon per fraga cico kaj knaris:
  - Estas radiante, ke Dio kreis,
  Graco estis verŝita sur la homan rason...
  La granda Svarog donis al ni -
  Animo, menso, kora kompato!
  Akulina Orlova respondis ridante, ankaŭ pafante per facetita rubena cico:
  - Jes, Svarog povas fari ĉi tion! Ĉi tiu estas la granda kreinto de la planedo Tero!
  Jen Mirabela Magnetic - ĉi tiu knabino kun oraj haroj, demandis, grincante per la dentoj:
  - Kaj kial homoj maljuniĝas, kaj precipe virinoj, se ekzistas tia potenca kaj saĝa Kreinto kiel Svarog?
  Anastazio pafis per la nudaj piedfingroj kaj respondis:
  - Mi ankoraŭ memoras la caron Nikolao la 2-a, kaj eĉ li donis al mi bombonojn. Ĉu vi donos mian aĝon rigardante mian figuron?
  Akulina Orlova, premante sian nudan kalkanon, malkovris la dentojn kaj liberigis detruan donacon de morto:
  - Rigardante ankaŭ vian vizaĝon, vi ne donos aĝon!
  Mirabela Magnetic kapjesis, rimarkante kun suspiro:
  - La Rusaj Dioj donas senmortecon kaj eternan junecon almenaŭ al la elektitoj. Sed kio pri kristanoj?
  Anastasia Vitmakova respondis trafante raketojn, premante la butonon per fraga cico kaj kantis:
  - Sur la ĉiela trono,
  La reĝo de la universo sidis...
  Per via Supera Volo,
  Kristo regis nin!
  
  Dio estis krucumita sur la kruco
  Jesuo preĝas al la Patro...
  Por ke li ne juĝu nin severe - La
  peko pardonis nin ĝis la fino!
  Mirabela Magnetic kapjesis, ankaŭ sendis la reaktivajn donacojn de la morto, premante ŝian nudan, rondan kalkanon kaj jeligis:
  - Vi bone kantas! Sed ĉu rusaj Dioj kaj Kristo estas kongruaj?
  Anastasia Vitmakova levis la ŝultrojn, sendis aviadilan obuson kun la nudaj piedfingroj kaj knaris:
  - Ĉu mielo kaj lakto kongruas? Ili estas malsamaj, sed ili bone iras kune!
  Mirabela Magnitnaja konsentis pri tio, sendante per sia cico raketon la koloron de matura tulipo:
  - Kompreneble ĝi estas bona! Kaj tre eĉ en la spaco!
  Kaj la knabinoj kantis ĥore, daŭre pafante per nudaj piedfingroj kaj skarlataj cicoj:
  Alteriĝi en la fenestro
  Alteriĝi en la fenestro
  La tero en la fenestro estas videbla!
  Kiel filo malĝojas pro sia patrino,
  Kiel filo malĝojas pri sia patrino...
  Ni malĝojas pri la Tero, ĝi estas unu!
  Kaj la steloj tamen
  Kaj la steloj tamen...
  Iom pli proksime, sed ankaŭ ĉiuj estas malvarmaj
  Kaj kiel eklipso-horloĝo, kaj kiel eklipso-horloĝo ...
  Ni atendas lumon kaj vidas surterajn sonĝojn!
  Kaj la knabinoj denove premis la butonojn per sia skarlato, kiel papavoj, cicoj, sendis la murdilon kaj denove kantis;
  Kaj ni ne sonĝas pri la muĝado de la kosmodromo,
  Ne ĉi tiu glacia bluo...
  Kaj ni revas pri herbo, herbo proksime de la domo...
  Verda, verda, herbo!
  La knabinoj traktis la mujahideen tre mojosa.
  Kaj iliaj langoj estas ankaŭ longaj kaj moveblaj. Kaj ili scias kiel labori kun ili.
  Stalenida ankaŭ estas agresema en batalo... Kaj ankaŭ, kiel fajroglobo, tre trafe.
  Kaj ankaŭ uzante fragan cicon. Kaj ĝi estas tre bela.
  Stalenida kantis:
  Tiu ĉi kampo estis plugita de la filoj de Svarog,
  Ni forte premos la kontraŭulojn...
  La vojo de Rusio, ve, de milito al milito,
  Sed senmortaj estas niaj bonegaj infanoj!
  Veroniko ankaŭ frapis helpe de sia skarlata cico kiel rozpetalo, knaris kontraŭ la malamiko:
  - Por miaj bonegaj sukcesoj!
  Viktorio ankaŭ uzis sian bruston tiel plena kiel maturaj melonoj kiam pafis kaj rektiĝis:
  - Por niaj sukcesoj!
  Stalenida kapjesis, ĵetis bumerangon per la nudaj piedfingroj, kiuj detranĉis plurajn kapojn dumfluge kaj notis:
  - Niaj sukcesoj estos kolosaj, mi kredas!
  Valentina, kiu batis la talibanon per fragkolora cico, diris:
  - La tuta problemo estas en egoismo!
  Stalenida, pafante al la malamiko, kaj denove ĵetante la krurojn per la nudaj piedfingroj, ĉi-foje venenaj pingloj, rimarkis:
  - Jes, egoismo estas malbona!
  Veroniko premis la flamĵetilon per skarlata cico, bruligis tutan plotonon da ĉinoj kaj knaris:
  - Sed ve - egoismo ne estas ekstermebla!
  Viktorio fikas la malamikon per nuda, ronda, rozkolora kalkano kaj pepis:
  - Sed ankaŭ ni ne estas malfortaj! Ni havos venkon kaj ferion por la aĝoj!
  Valentina, pafante al la muĝahidinoj, kaj falĉante ilin kiel falĉilon, prenis kaj agreseme eldonis:
  - Gloro al la epoko de komunismo kaj caro Svarog!
  Stalenida denove draŝis ŝin per skarlata cico kaj notis:
  - Gloro al komunismo!
  Veroniko demandis ridetante:
  - Kio estas komunismo?
  Viktorio agreseme grumblis, sendis mortodonacon, cicon koloron de matura ĉerizo kaj knaris:
  - Komunismo estas paradizo!
  Kaj la knabinoj prenis ĝin kaj kantis:
  - Ni disŝiros ĉiujn,
  Ĉi tio estas vivo, ĉi tio estas feliĉo!
  Gerda batalas sur movebla tanko. Ŝi estas tre bela kaj agresema knabino. Kaj la tanko moviĝas kaj brulas. Ĝi havas multe da granda, detrua potenco.
  Gerda pafis per la nudaj piedfingroj de siaj akrigitaj kruroj kaj pepis:
  -Por granda ordo en la mondo!
  Charlotte ankaŭ trafis la malamikon helpe de skarlata cico, puŝante ĝin sur la butonon kaj kveante:
  - Gloro al la Patrujo.
  Kaj Kristina la knabino pafis, ĉi-foje kun nuda, ronda, rozkolora kalkano.
  Kaj ŝi kukis:
  - Por la plej alta komunismo!
  Ankaŭ Magda piedbatis la malamikon kaj kantis:
  - La grandeco de la germanoj estis konata al la planedo,
  naziismo estis venkita per bato de glavo ...
  Ni estas amataj kaj aprezataj de ĉiuj nacioj de la mondo,
  La homoj tra la tuta lando marŝas en komunismon!
  La tanko moviĝis kaj superverŝis ĉiujn per obusoj, kaj kugloj falis en plumbo de plumbo.
  Gerda sprite rimarkis, denove uzante la rubenan cicon por pafi al ŝia brusto:
  - Nia venko estas neevitebla - kredu min espero!
  Charlotte pafis per siaj nudaj piedfingroj kaj konsentis:
  - Ne, ne estos!
  La knabino sur la tanko forte suspiris...
  Aliloke, en embusko, Alice kaj Angelica serĉas celojn.
  Alico memoris kiel ŝi alvenis al malliberejo kiel knabino. Kaj tie ŝi estis batita per kaŭĉukaj bastonoj sur la nudaj kalkanoj. La knabino Alice tiam subskribis konfeson. Kaj ŝi iris al infanlaborkolonio. Sed ŝi ne restis tie longe.
  En la kolonio, knabinoj estis razitaj kaj devigitaj labori nudpiede, eĉ en malvarma vetero. Kaj Alico moderigis sin. Kaj Angeliko naskiĝis en Siberio, kaj tute ne konis ŝuojn, kaj kuris ĉirkaŭ la neĝo per siaj nudaj kalkanoj, lasante presaĵojn.
  Do ĉi tiuj knabinoj estas specialaj kaj nevenkeblaj.
  Alico ekpafis, premante la ellasilon kun sia skarlata cico sur la brusto kaj kukegis, grincante per siaj dentoj:
  - Gloro al la epoko de Rusaj Dioj!
  Kaj ĵetis obuson per ŝiaj nudaj piedfingroj de mortiga forto. Kiu disŝiris amason da talibanaj soldatoj.
  Angelica ankaŭ pafis kaj sufiĉe bone. Ŝi batis la malamikon kaj knaris:
  - Por la plej grandaj atingoj de penso!
  Ŝi denove premis la butonon per sia rubena cico. Trafis la malamikon en mortiga ekscito.
  Kaj tiam, kun nudaj piedfingroj, ŝi ĵetis la neniigan donacon de la morto kaj grincis:
  - Por la granda Diino kaj Patrino de la Dioj Lada!
  Alico tre bone pafis kaj batis la talibanan generalon per preciza trafo kaj pepis:
  - Por Dio Svarog!
  Kaj tiam la knabino denove ĵetis la mortigan donacon de morto per siaj nudaj piedfingroj. Ĉi tiu estas Alico - nur bonega knabino.
  Ŝi bone laboris en la kolonio. Ili eĉ ĉesis razi ŝin kalve kaj permesis al ŝi kreskigi harkapon kun oraj, buklaj haroj. Kaj tia bela knabino kreskis en infanlaborkolonio. Ŝi montriĝis nur diino.
  Kaj ĝi estas tiel bela. Kaj ŝiaj nudaj piedoj lasis tiajn allogajn spurojn en la neĝo. Ke eĉ la gardistoj sur ili faris masturbadon.
  Tio estis Alico...
  Ne mirinde, eble, tia nomo kiel Alico elvokas specialajn asociojn. Kun kiu nenio batas. Kaj Alico estas nur super kaj hiperbeleco!
  Kaj ŝiaj nudaj piedfingroj denove ĵetas grenadon kun mortiga forto kaj disŝiras ĉiujn.
  Alico kantis kun rideto;
  Kial homoj bezonas kapon
  Ĝi ne povas esti pli stulta...
  Ne haku lignon per iliaj kapoj,
  Ne martelu en najlojn!
  Angelica ankaŭ prenis kaj pafis, premante la ellasilon per skarlata cico, trapikante la malamikon. Ŝi ĵetis kelkajn mortdonacojn per siaj nudaj piedfingroj kaj kantis:
  - Lasu iujn havi ĝin malplena,
  Aliaj trompas ŝin...
  Sed ĉiu estas vidata pro kialo,
  Ne volas perdi ŝin!
  Kaj ambaŭ knabinoj, daŭre pafante al la Muĝahidinoj, kaj sendinte mortodonacojn kun nudaj piedfingroj, kantis;
  Vi ne bezonas perdi la kapon
  Ne rapidu...
  Vi ne bezonas perdi la kapon
  Kio se ĝi konvenas!
  La knabinoj pafis al la malamiko uzante siajn rubenajn cicojn kaj hurlis:
  Vi skribu ĝin en vian kajeron
  Sur ĉiu paĝo...
  Vi ne bezonas perdi la kapon
  Ne perdu la kapon!
  Ne perdu la kapon!
  Kaj vi devas mortigi reptiliojn!
  Kaj la knabinoj ĵetis grenadojn per siaj nudaj, rondaj kalkanoj. Ĉi tiuj knabinoj estas nur bonegaj.
  Kaj ĉi tie ankaŭ Nicoletta batalas. Ĉi tiu estas tre bela knabino, ŝi estas nur bonega.
  Nicoletta prenis ĝin kaj kantis, premante la butonon sur la bazuko per sia skarlata cico, kaj sendante la donacon de detruo.
  La knabino pepis:
  - Gloro al la tempoj de komunismo!
  Kaj aldonis:
  En la venko de la senmortaj ideoj de komunismo,
  Ni vidas la estontecon de nia lando...
  Kaj la ruĝa standardo, la hela Patrujo,
  Ni ĉiam estos senfine fidelaj!
  Post ĉi tiuj vortoj, Nicoletta elsendis sian langon. Kaj ŝia rubena cico denove estas kiel fajroglobo kun granda detrua potenco.
  Kaj Nicoletta kun la nudaj piedfingroj prenis kaj ĵetis obuson kun mortiga forto, disŝiris amason da Muĝahidinoj kaj kuĝis:
  - Tra la fulmotondroj la suno de libereco brilis por ni,
  Tra ŝtormoj kaj ŝtormoj ni marŝis kune...
  La popoloj fariĝu unu -
  Ĉiuj landoj de la Tero estu kune!
  Viola ankaŭ batalis kun granda furiozo. Ŝi kondukis de la flamĵetilo, premante la butonon per skarlata cico kaj zumante:
  - Gloro al la Patronimulo, nia libera,
  Amikeco de popoloj estas subteno por ĉiam,
  La potenco estas legitima, la volo de la homoj,
  Ja ordinara homo estas por unueco!
  La Toreador ankaŭ pafis ĉe la Muĝahidinoj. Farante tion, ŝi uzis hoson, el kiu elflugis fajroflokoj, kiuj laŭvorte bruligis ĉion al cindro.
  La knabino frapis sian nudpiede, ĉizis piedon kaj pepis:
  - Gloro al la epoko de komunismo, gloro al la nova Lenin!
  Angelina kaj Aŭrora ankaŭ deplojis potencan flamĵetilon, kaj prenis ĝin, pafis ĝin kun flamfluo.
  Kaj fajro verŝis... Ĝi laŭvorte bruligis la talibanojn.
  Angelina ripozigis siajn nudajn piedojn kaj pepis dum pafo:
  - Gloro al USSR!
  Kaj la knabino denove premis la flamĵetilon per sia skarlata cico. Kaj denove ekflamis...
  Aŭrora ankaŭ trafis la ribelulojn. Ŝi ekbrulis amason da talibanaj soldatoj kaj kuĝis:
  - Por novaj landlimoj!
  Kaj per la nudaj piedfingroj ŝi ĵetis la mortigan donacon de la morto. Kaj li denove premis la butonon per la rubena cico de sia brusto. Tiam ŝi pepis, grincante per la dentoj:
  - Gloro al la KPSS!
  Angelina palpebrumis, ĵetis mortpizon per sia nuda kalkano kaj pepis:
  - KPSS - SS! KPSS - SS!
  Kaj denove li premas la butonon kun fraga cico sur la brusto.
  Anna kaj Olga estas belaj knabinoj en nur streĉaj kalsono.
  Ili prenis kaj levis pezan raketlanĉilon. Kaj ripozante sur siaj nudaj, ĉizitaj kruroj, ili prenis ĝin kaj eksplodigis ĝin.
  Anna pepis, premante la butonon per sia skarlata cico:
  - Gloro al la Rusaj Dioj!
  Kaj kun nudaj piedfingroj, la knabino ĵetis obuson kun mortiga forto.
  Olga, kun siaj nudaj piedfingroj, lanĉis mortigan donacon de morto, laŭlitere disŝirante la ribelulojn.
  Olga kantis:
  - Ho, Puŝkin, vi estas ekscentra eraro,
  En batalo, ni ne ĉesis oscedi ...
  La ŝirita tanko brulas ,
  Forpelante ĉiujn homojn de la kanapo!
  Kaj la knabino prenis kaj ĵetis novan tre mortigan donacon de neniigo per siaj nudaj piedoj.
  Kaj tiam ŝi premis la butonon per rubena cico, sendante agreseman donacon de detruo.
  Tiam la knabinoj kantis ĥore:
  - Kaj en la milito, kaj en la milito,
  Knabinoj vidas ulon en sonĝo!
  Lia deziro veturi
  Disŝiru la knabon!
  Kaj la inaj militistoj blekis:
  - Disbatu la knabinojn per la piedoj de viroj,
  Ulo ne devus administri ...
  Homo devas plugi kiel ĉevalo,
  Kaj la signifo de knabinoj estas mortigi!
  Kaj denove la knabinoj premos la neniigbutonojn per siaj skarlataj cicoj.
  La diablo mem ne rezistos kontraŭ tiaj belaĵoj.
  Kaj la langoj de la knabinoj estas ludema. Ili estas kiel dolĉaj lekbomboj, lekantaj pulsantajn jadstangojn.
  Anna kaj Olga kantis:
  - Ni disŝiros ĉiujn homojn,
  Ĝi estos en nia povo!
  Jen la belaj Ŝinoboknabinoj batalantaj.
  Ili demetis siajn mamzonojn kaj nun estas en nur kalsoneto.
  La bluhara ninja knabino prenis kaj tranĉis per siaj glavoj, dehakante la kapojn de la talibano.
  Tiam, el la skarlataj cicoj de la brusto, ĝi liberigos fulmon ĉe la malamiko. Kiuj bruligas multe da muĝahidinoj.
  Kaj tiam kun nudaj piedfingroj, dum li ĵetas la mortigan donacon de morto kaj kantas:
  - Mi estas kompatinda insekto - super Ninja testudo! Disŝiru ĝin kiel ŝvilon!
  Ŝinoboknabino kun flava hararo ankaŭ elfaris papilian teknikon per glavoj.
  Detranĉu la kapojn de multaj talibanoj.
  Tiam de la purpuraj cicoj de la brusto trafis per fulmo. Ŝi forbruligis tutan batalionon kaj pepis:
  - Mi estas la plej forta knabino en la mondo!
  Kaj per la nudaj piedfingroj ŝi ĵetis per veneno la detruan forton de kudrilo.
  Jen ninja knabino kun rufa hararo en batalo . Ŝiaj glavoj turniĝas kiel la klingoj de helikoptero. Kaj ili senkompate dehakis la muĝahidojn.
  La militisto pafis pulsarojn el siaj rubenaj cicoj. Bruligis multajn kontraŭulojn.
  Tiam, kun sia nuda kalkano, ŝi ĵetis eksplodeman paketon da karbo, kaj disŝiris paron da tankoj.
  Tiam ŝi kantis:
  - Ni konstruos urbojn,
  Ninja knabino por ĉiam!
  Ĉi tiuj estas vere la knabinoj, kiujn vi bezonas. Estas tiom da kolero kaj pasio, kaj batala humoro en ili.
  Ankaŭ la ninja knabino kun blankaj haroj, hakita per glavoj kiel klingoj de muelejo, detranĉis iliajn kapojn kaj kantis:
  - Ni batalos por Japanio,
  Mi tre ŝatas kisi!
  Kaj el la fragaj cicoj de la knabino flugis traboj de neniigo. Kiu laŭvorte igis la afganojn en cindro.
  Kaj la militisto, kun la nudaj piedfingroj, ĵetis plurajn bumerangojn samtempe, detranĉante la kapojn de la malamikoj, post kio ŝi kantis:
  - Gloro al la epoko de la japanaj dioj!
  Kaj la terminatoraj knabinoj tuj kantis:
  - Skarlataj knabinoj cicoj, skarlataj knabinoj cicoj,
  Ĉiuj homoj nur mortu pro melankolio!
  Kaj denove aŭdiĝas surdigaj ridoj, kaj la belulinoj montras siajn dentojn.
  Ĉi tiuj knabinoj estas nur bonegaj!
  Kaj iliaj langoj amas dolĉan laboron.
  Do ili prenas ĝin kaj, dum ili kraĉas, ili tuj demetos tutan batalionon per unu svingo.
  Tiam la knabinoj el la Lando de la Leviĝanta Suno krios:
  Ni ne timas atakojn
  Ni demetos la malbonulojn!
  Jen la skipo de Jane Amstrong en batalo.
  La knabino estas tre bela. Ŝi demetis sian mamzonon kaj demetis ĝin. Kaj kun skarlata cico ŝi prenis sian bruston kaj premis la butonon.
  Fluo de brulanta flamo elflugis. Kaj li forbruligis cent mujahidojn. Ĉi tiuj estas la knabinoj - impeta ekscito.
  Jane prenis ĝin kaj kantis:
  - Ruĝa, ruĝa sango,
  Post unu horo estas nur tero
  En du, estas floroj kaj herbo sur ĝi,
  Ŝi denove vivas en tri!
  Gertrudo batis sian kontraŭulon per skarlata cico. Ŝi frakasis la malamikon kaj knaris:
  - Kaj la suno brulas kun stelo!
  Kaj tiam ŝia nuda, ronda kalkano premos la pedalon kun mortiga forto.
  Ĉi tiuj knabinoj estas nur monstroj.
  Kaj tiel ili prenos kaj kiel ili kantos:
  - Saluton Britujo, bluaj maroj,
  Ni neniam estos sklavoj!
  Malanya ankaŭ prenos ĝin kaj premos la butonon kun fraga cico. Kaj ĝi trafos la malamikon kun granda mortiga potenco.
  Tiam ĝi krios:
  - Por Britio kaj ŝia reĝino!
  Monica trafis la butonon per framba cico kaj respondis:
  - Kaj kion rilatas la reĝino al la homoj!
  Kaj helpe de siaj nudaj piedfingroj, ŝi denove prenis ĝin kaj pafis. Ĉi tiu knabino estas nur bonega!
  Kaj la tanko rapidas al si mem kaj kun granda murda potenco. Estas knabinoj de la plej agresema impulso en ĝi.
  Malanya blekis:
  - Nia popolo, nia popolo,
  Li estas nuda, nuda, nuda -
  Niaj nudaj homoj!
  Oleg Rybachenko daŭre batalas kun granda sovaĝeco. Kaj la glavoj de la knabo estas tranĉitaj kiel haroj de razilo.
  Kaj la knabo ĵetas la donacon de detruo per la nudaj fingroj de infanaj piedoj.
  Kaj zumas:
  - Ni batalas kontraŭ la malamiko,
  Kun la nomo de Svarog ...
  Mi ne estos malsaĝulo
  Fariĝi filo kun Dio!
  Margarita agreseme atentigis, hakante per la glavoj de la Mujahideen. Kaj la knabino ĵetis la maldikajn razklingojn per la nudaj piedfingroj kaj komencis tranĉi la kolojn de la afganoj.
  Post kiam la knabino kantis:
  - Margarita - la fenestro estas malfermita!
  Kaj ŝi prenis kaj elŝovis sian langon! Ĉi tiu knabino estas nur supermilitisto!
  Kaj neniu haltos kaj venkos.
  Se ŝi ekhurlas, do hurlas.
  Kaj la infanoj-terminatoroj unuvoĉe fajfis, kaj la nuboj de korvoj komencis sveni, trapikante la kraniojn de la talibanaj soldatoj.
  Ĉi tiuj infanoj estas nur monstroj.
  Oleg Rybachenko kantis:
  - Ĉe la sankta en la milito,
  La vivo de soldato ne estas taksita ...
  Pro la patro-reĝo,
  Ni ne mortas vane!
  Margarita denove ĵetis per la nudaj fingroj la akrigitajn krurojn de la kudrilo kun veneno kaj pepis:
  - Ni ne vane gajnas!
  Kaj denove la knabino pendas... Kaj ĝi montriĝis ege malvarmeta kaj abrupta.
   La infanoj ĝojis. Kaj iliaj piedoj estas nudaj, kaj tiel facilmovaj, pli malvarmetaj ol simioj.
  La junaj militistoj kantis kun furiozo;
  En la vasteco de la mirinda patrujo,
  Hardita en batalo kaj laboro ...
  Ni faris ĝojan kanton -
  Pri granda amiko kaj gvidanto!
  Tiam denove la knabino kaj la knabo unuvoĉe fajfos, kaj denove miloj da miregigitaj birdoj falos sur la kapojn de la afganoj.
  Ĉi tiuj knabinoj estas la plej alta klaso, kaj la knabo ne estas pli malbona ...
  Nataŝa ankaŭ tranĉas per glavoj. El skarlataj cicoj komencis liberigi fulmojn, kaj samtempe zumis:
  - Kolovrat, Evpatij Kolovrat,
  Defendanto de la Patrujo, soldato de Perunov!
  Kaj kun la nudaj piedfingroj de knabinecaj kruroj, ĝi komenciĝos, evidente io ekstreme mortiga.
  Zoya, disbatante la talibanon kun stupefa kolero, ankaŭ komencis liberigi donacojn de agresema morto de purpuraj cicoj. Kaj samtempe zumu:
  - Kolovrat, Evpatij Kolovrat,
  Herooj de Rusio - li kolektas la alarmon!
  Kaj ŝiaj nudaj piedfingroj lanĉas denove, tre ruiniga donaco de detruo.
  Red Augustine ankaŭ batalas kun kolerego. Ŝi sendas unu donacon de morto post alia ĉe la malamiko. Kaj el ŝiaj rubenaj cicoj elfluis perforta energio.
  Aŭgusteno prenis ĝin kaj kantis:
  La militistoj de mallumo certe estas fortaj
  Malbono regas la mondon sen scii la nombron!
  Kaj la nudaj piedfingroj de la ruĝhara militisto lanĉis ekstreman detruon.
  Svetlana tranĉis la ĉinojn, sen ajna kompato. Pecetigis ilin. Kaj kun nudaj piedfingroj ŝi ĵetis pizojn kun eksplodaĵoj.
  Kaj tiam de la fragaj cicoj, ĝi trafas la malamikon kiel io tre mortiga.
  Disŝiru la malamikon kaj kantu:
  - Sed vi, filoj de Satano,
  Ne tretu la potencon de Kristo!
  Ĉi tio vere estas knabino, kiu kapablas venki ajnan malbonon.
  La inaj militistoj, mi devas diri, estas eble la plej fortaj en la mondo.
  Oleg Rybachenko, dehakante la muĝahidinojn, kantis:
  En mondo de varmego kaj neĝo,
  La mondo estas kaj malriĉa kaj riĉa...
  Nia taĉmento atakas
  Malamiko rekte al la infero!
  Margarita ĵetis pecon da antimaterio per la nudaj piedfingroj, disŝiris multajn malamikojn kaj knaris:
  Kaj la batalo daŭras denove
  La fajro bolas super hiperplasmo...
  Kaj Lenin estas tiel juna
  Batas per radioj!
  Tiam la knabino prenis ĝin kaj montris al ĝi specife sian langon. Kaj ŝi devas konfesi, ke ĝi estas tre longa.
  Kaj infanaj militistoj estas tre bonegaj.
  Adala kaj Agatha batalas en du-loka memvetura pafilo. Ili dispremas malamikojn, disŝiras ilin.
  Adala premas la butonon de la stirstango per sia skarlata cico, disŝiras amason da ĉinoj kaj kriegas:
  - Por la granda Rusujo!
  Agatha ankaŭ trafos la malamikon, dispremos lin en pecojn, disŝiros lin en sangan malordon kaj vyaknet:
  - Por Kieva Ruso!
  Kaj ankaŭ li premos la butonon de stirstango per sia rubena cico!
  Tiam la knabinoj prenos kaj kantos:
  - Ni lernis kune en la lernejo,
  Kaj ni memoras parkere...
  Kiel batis la sonorilturoj
  Pri Kieva Ruso!
  
  Kaj la ortodoksuloj memoras
  Kiun vi ne demandas...
  Kiel estis tiuj gloraj tagoj
  Bapto de Rusio!
  Kaj Nataŝa kaj ŝia teamo reprenis;
  Hej slavoj, hej slavoj,
  moskvanoj kaj Kievanoj...
  Ĉu ni svami por dividi la patrujon!
  Mi ne povas sendi ulon
  Kalkulu vian en la hundejo...
  Mi preferus lin ami!
  Tiel la knabinoj disiĝis, kaj estas klare, ke la talibano kvazaŭ ne povas rezisti tiajn.
  ... ĈAPITRO 21
  Ĉi tie denove la knaboj estis vekitaj kaj vicigitaj, al la sono de sakŝalmoj. Ili lasis min lavi mian buŝon per akvo kaj lavi miajn manojn. Ili iom nutris min... Kaj ili denove veturis.
  La freneza profesoro Lukjanenko, kiu estis en la korpo de sklavo de ĉirkaŭ dek du jaroj, komencis denove komponi.
  Hitler banale ne turnis la Kvaran Panzer-Armeon al Kaŭkazo. Kaj kiel rezulto, la nazioj povis preni Stalingradon rekte. Iom pli frue antaŭ tio, Japanio gajnis la Batalon de Midvej kaj kaptis la Havajan Insularon, tute regante la Pacifikon.
  Rommel ankaŭ ne paŭzis, post la falo de Tolbuk, kaj ne permesante al la angloj ekloĝi en defendo, tute venkis ilin en Egiptujo. Krome, la soldatoj de Rommel povis kapti kaj Irakon kaj Kuvajton kun la subteno de la loka loĝantaro.
  Stalino provis rekapti Irakon, sed Turkio eniris la militon flanke de la Tria Regno. Kaj kiel rezulto, Sovetunio falis sub duoblan baton. Kiu tiam iĝis triobla en la Malproksima Oriento, Japanio ankaŭ malfermis duan fronton.
  Kaptante la momenton, la germanoj atingis la Kaspian Maron kaj fortranĉis Kaŭkazon per tero.
  Kiel rezulto, la kurso de la milito ŝanĝiĝis. Sovetunio estis devigita uzi parton de siaj fortoj por konservi la Malproksiman Orienton de la japanoj. Kaj la germanoj atakis senprobleme. La turkoj ekmoviĝis Erevano, Batumo kaj aliaj urboj kaj trarompis la defendojn.
  Kaj la germanoj kaj la japanoj antaŭeniris. La samurajo povis kapti la sovetian floton sengarda en Vladivostok kaj sen ceremonio mallevis ĝin. Kaj ili kaptis la plej grandan parton de Mongolio.
  Antaŭ la nova jaro, la nazioj kaptis la tutan Kaŭkazon, inkluzive de Bakuo.
  Ĝi estis sonora venko kaj frakasa bato al Sovetunio. Stalino estis psikoza, sed li ne povis eviti.
  Estis trankvile vintre. Nur estis provo liberigi la blokadon de Leningrado, sed malsukcesa. La germanoj tiris supren kromajn fortojn kaj povis forpuŝi la atakon.
  En marto ili provis ataki en la centro, sed tiel la atako denove estis repuŝita ...
  Fine de majo, la germanoj superfortis siajn trupojn pro totala mobilizado, tirante pli potencajn kaj modernajn tankojn: "Pantero", "Tigro", "Leono" kaj memvetura pafilo "Ferdinand". Kaj ili komencis ofensivon en konverĝaj direktoj de la flanko de Rĵev kaj la norda parto de la fronto, provante formi kaldronon.
  En la sama tempo, la nazioj inundis al Saratov. Ni lanĉis ofensivon el Stalingrado.
  Tre potenca tanko pezanta naŭdek tunojn aperis en la batalo. Ĉi tiu maŝino havis frontan karenkirason de cent kvindek centimetroj, kaj flankoj de okdek du milimetroj sub deklivoj kiel "Pantero". Tiu ĉi estis ekstere simila al la "Pantero", nur pli kun 105 mm kanono en 70 EL longa kalibro.
  La frunto de la kareno estis tre forte protektita - je 240-milimetroj sub la deklivoj.
  Tanko "Lev" havis pli potencan motoron de mil ĉevalfortoj, kaj rapidon de ĉirkaŭ tridek kvin kilometroj hore.
  Ĝenerale, la aŭto ne estas tute sukcesa, sed ĝi estas tre forte protektita en la frunto.
  Plejparte, en praktikaj terminoj, la "Tigro" estas bona. "Pantero", kvankam ĝi estas pli rapida, sed sufiĉe malforta surŝipe kiraso de nur 40 milimetroj, kaj eĉ kvardek kvin prenas ĝin.
  Ĝenerale, la germanoj estas tre fortaj. Ili povis eviti gravajn perdojn en la kvardek-dua jaro, kaj ilia armeo estas granda kaj la nombro da sekcioj, kune kun eksterlandaj en la Germana Armeo, superis tricent kvindek. Plie ankaŭ la trupoj de la satelitoj.
  Hispanio kaj Portugalio malkaŝe eniris la militon flanke de la Tria Reich.
  Kaj germanaj trupoj prenis Ĝibraltaron kaj komencis antaŭeniri tra Afriko.
  Italio aranĝis pliajn mobilizojn kaj sendis pli da soldatoj. Turkio ankaŭ mobiliziĝis kiel la araboj. Kaj Japanio estis puŝanta de la oriento.
  La Tria Regno ankaŭ estis pli granda en nombro da infanterio kaj ne estis malsupera en teknologio. La germanoj ankaŭ havis multajn aviadilojn en la aero. Aperis la ME-309, kiu ne havas egalulon en armilaro kaj la Focke-Wulf kun ses aerkanonoj.
  Germanaj asoj regis.
  Precipe Marsejlo. Por tricent aviadiloj malflugigitaj, li ricevos duan Kavaliran Krucon de la Fera Kruco kun arĝentaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj. Kaj por kvincent li estis donacita la unua premio de ĉi tiu nivelo, la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kaj oraj kverkaj folioj kun glavoj kaj diamantoj.
  Marsejlo iris al la orienta fronto kaj batalis kiel Satano tie.
  Stalin nomumis rekompencon de cent mil orrubloj por sia kapo. Kaj estis milito.
  La germanoj, kompreneble, povis trarompi la sovetiajn defendojn kaj prenis Saratovon kaj konektis la vaporkaldronon norde de Rĵev.
  En la bataloj precipe distingiĝis la tankskipo de Gerda.
  La nudpieda blondulino pafis el la Pantera kanono kun skarlata cico kaj kuis:
  - Ni prenos Moskvon!
  Charlotte ankaŭ frapis helpe de framba cico, trapikis la aŭton de la sovetiaj fortoj kaj pepis:
  - Ni venkos ĉiujn!
  Kristina frapis la malamikon kun ŝoko, premante la butonon per sia rubena cico kaj kveante:
  - Por sankta Rusujo!
  Magda prenos ĝin kaj trafos sovetian tankon, deŝiros ĝian gvattureton kaj pepis:
  - Por forta forto!
  Tiel la knabinoj batalis kaj tre agreseme.
  Ĉi tiuj estas bonegaj virinoj...
  Fine de julio, la germanoj komencis ofensivon kontraŭ Moskvo. Samtempe, en la sudo, la nazioj sturmis Kuibyshev.
  Furiozaj bataloj disvolviĝis tie.
  La fortoj, kompreneble, estas neegalaj, sed Kuibyshev estas bone fortikigita. Oni devas diri, ke Moskvo ankaŭ estas forte fortikigita, ĉar la alproksimiĝoj al ĝi. Ĉiukaze, ekzistas potencaj fortikigitaj zonoj, kaj erinacoj, kaj tranĉeoj, kaj tutaj potencaj fortikigitaj areoj.
  La germanoj ĵetis en la atakon - cent kvindek sekcioj. Multaj el ili estas fremdaj kaj de malgranda detrua potenco.
  La plej unuaj "Tigroj" -2 kaj la "Muso" tanko partoprenis en la bataloj. La bataloj montris, ke la unua tanko ankoraŭ ne estas malbona, sed la Muso estis tro peza kaj ne facile transportebla.
  Tamen, bati tian tankon tute ne estas facila. Kaj la germanoj kojnis sin en la defendon de la Ruĝa Armeo.
  Ĝi estis sufiĉe malfacila por la faŝistoj. Sed ili estas fortaj kaj en nombro kaj en tekniko.
  La unuaj Ju-288 bombaviadiloj ankaŭ estis uzitaj. Tia maŝino estas tre forta kaj rapida, portanta ĝis ses tunojn da bomboj.
  La germanoj havis forton... Marsejlo ricevis unikan premion pro sepcent kvindek aviadiloj malflugigitaj: la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun platenaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj. Kaj li fariĝis vera, bonega legendo.
  Sur la ĉielo, la germanoj memfide dominis, kaj Japanio antaŭeniris de la oriento.
  Samurajo estas ĉiuj perloj kaj perloj. Kaj ilia aviado bombardis. Usono kaj Britio estis pasivaj. Kaj ili agis singarde.
  Japanio uzis signifajn fortojn en bataloj. Kaj li premis...
  En aŭgusto, la germanoj prenis la grandurbon de Kalinin kaj alproksimiĝis al Mozhaiskaya, la plej fortika defendlinio.
  En la sama tempo, bataloj disvolviĝis por Tula. Restas ĉiuj cent kilometroj al Moskvo.
  Veroniko, Oksana kaj Natasha, kune kun aliaj knabinoj, forlasis la ĉirkaŭadon. La bataliono de knabinoj estis ordonita retiriĝi al la malantaŭo, ĉar la militistoj havis preskaŭ neniujn kontraŭtankajn armilojn. Stalenida Pavlovna havis militsperton, funkciante kiel volontulo en Hispanio. Krom la sperto de la resto de la milito. Kaj ŝi komprenis, ke la ruĝaj trupoj ne povas rezisti la tankojn de serio da grandaj katoj. La knabinoj tamen batis senkonscie plurajn transportilojn, sed ili mem suferis perdojn.
  Nun la bataliono estis disigita kaj retiriĝis.
  Veroniko, Oksana kaj Nataŝa, deĵetinte siajn botojn, foriris nudpiede, kaj en malpezaj bluzoj. Por forpuŝi pezajn tankkolumnojn, sovetiaj trupoj ne estas pretaj. Kaj simple estas nenio por trarompi la E-50-tankon. La sola ŝanco estas damaĝi la spurojn. Sed en ĉi tiu maŝino, la ruloj situas sur apartaj ĉaroj, kaj estas tre malfacile malŝalti ilin.
  La knabinoj moviĝis orienten en la arbaroj, kaj en grupetoj. Ili aspektis tre kortuŝaj. Ili kunvolvis siajn pantalonojn, kaj en nenio krom malpezaj ĉemizoj. Longaj, blondaj, iomete buklaj hararo malsupreniris. Nudaj piedoj estas agrable tiklaj de la herbo, kaj foje ŝvelaĵoj venas. Ĉio aspektas ege erotika. La mamoj montras tra maldikaj ĉemizoj.
  Veroniko, rastante la herbon per sia nuda piedo, diras ĉagrenite:
  - Kia diableco - la milito ĵus komenciĝis, kaj jam devas retiriĝi!
  Oksana, kies blonda hararo estis iomete ruĝeta, malkovris siajn dentojn, respondas:
  - Kaj mi ne havis specialajn iluziojn! Hitler konkeris preskaŭ la tutan mondon ... Provu alfronti tian homamason!
  Nataŝa skuis siajn neĝblankajn harojn kaj eldiris:
  - Ĉiuj volas esti ŝatataj ... Estas malfacile elteni ilin! Ne estas facile esti fidela!
  Veronika kapjesis. Ŝiaj haroj estas tiel oraj kaj belaj. Ŝi estas bonega.
  Sed Viktorio atingis ilin. Tute ruĝhara knabino. Haro estas kiel fajro. Kaj tiel varma. La vento blovis kaj, ŝajnas, jen la proleta standardo flirtanta, tia flamanta harkapo.
  Viktorio demetis sian ĉemizon kaj nudigis sian torson. Ŝiaj mamoj estis plenaj, ŝiaj cicoj skarlataj kiel papavoj. Bela militisto. Kaj ŝia forta, trejnita korpo estas nuda.
  Nataŝa ridis kaj ankaŭ nudigis sian torson, rimarkante:
  - Kaj ni havas belajn korpojn... Ni estas nur amazonoj!
  Veronika balancis la kapon:
  - Ĉu ne estas tro radikale nudi la mamojn! Vi devas sekvi la regulojn de deco!
  Viktorio skuis la kapon kaj skuis siajn ruĝajn buklojn:
  - En komunista socio - la reguloj de moralo, relativa koncepto. - La knabino skuis siajn nudajn mamojn, ŝiaj skarlataj cicoj brilis tre delogo. - Kaj esti nuda ne estas peko. Pli precize, la koncepto de peko estas pastra, kaj nia kredo estas libereco de la burĝa moralo!
  Nataŝa konfirmis, skuante sian abundan kaj elastan buston:
  - Pli proksime al la naturo! Pli proksime al Natura! Kaj natura nudeco!
  Oksana ankaŭ ridetis kaj nudigis sian torson. Ja en la varmego de somero estas agrable kiam la mamoj estas nudaj. Kaj la venteto blovas ilin. Bela knabino kaj nudeco venas. Ĉiuj knabinoj estas sportemaj, kun figuroj, la nudaj korpoj de militistoj aspektas tre harmoniaj.
  Belaj knabinoj promenas laŭ la vojo. Ili estas tiel adoraj kaj tre amindaj.
  Veronika pepis, balancante la kapon:
  - Sed ĉi tio tute ne estas estetike plaĉa!
  Viktorio negative skuis la kapon:
  - Ne! Ni havas belajn korpojn! Kaj ni aspektas bonege nudaj!
  Nataŝa kapjesis, kaj eksalte diris:
  - Estis bone esti nuda... Jen venis Iljiĉ kun pafilo!
  Oksana karesis siajn mamojn kaj knaris:
  - Ja mia busto estas bonega!
  Viktorio kantis kun ĝojo:
  - Ho, knabinoj, kaj ni estas rabatakantoj! Monujoj, monujoj kaj monujoj! Ni vidis dolarojn - montojn da oro!
  Nataŝa, skuante sian nudan bruston, ridetante kantis:
  - Ili antaŭe estis nudaj, nudpiedaj, malbonaj!
  Kaj ĉiuj kvar ridis kune. La knabinoj batadis per nudaj piedoj, levis siajn nudajn kalkanojn. Belaj militistoj. Ili havas dorsosakojn kaj PPSh sturmpafilojn malantaŭ ili. Belaj militistoj, tre mirindaj.
  Veroniko insinue diris:
  - Antaŭ Dio, ni ĉiuj estas egalaj... Kaj pri diboĉo vi devos respondi!
  Nataŝa ridis kaj respondis kun tuta decidemo:
  - Ne ekzistas dio! Ĉi tio estas fabelo!
  Viktorio, skuante siajn nudajn, sunbrunigitajn mamojn, entuziasme ekkriis:
  - Dio estis elpensita de la potenculoj de ĉi tiu mondo por konservi la homojn en obeo!
  Veroniko negative skuis sian oran kapon:
  - Kiu do kreis la universon?
  Viktorio ridis kaj respondis:
  - La universoj mem kreskas kiel folioj sur arbo. Ili kreskas el nenio. Kiam, en la malproksima senfineco, arbo komencis kreski de nulo en la universo, kaj de tiam multe da universoj aperis.
  Nataŝa ridis kaj elŝovis sian langon, rimarkante:
  - Estas varme! Eble ni demetos nian pantalonon?
  Viktorio apogis la ideon:
  - Ĝi estas perfekte elpensita!
  Kaj la knabinoj ĉiuj tri kune liberiĝis de siaj pantalonoj, restante en la sama kalsoneto. Kaj kian fortan kaj muskolfortan korpon ili havas. Simple grandioza, kaj aerakrobatiko.
  Oksana kantis kun ĝojo:
  - La blato havas antenojn, la knabino havas nudajn kalsonojn!
  Nur Veroniko restis kun rulitaj pantalonoj kaj ĉemizo. Ŝi respondis riproĉe:
  - Ne estas bone esti nuda tiel! Kio se ili vidus nin!
  Nataŝa ridis kaj respondis:
  - Kaj ili eĉ vidu! Mi amas turni virojn!
  Viktorio ridis, skuis siajn preskaŭ nudajn femurojn, respondis:
  - Viroj estas rubo - nur ŝaŭmo!
  Kaj frapante la freŝan fungon per sia nuda piedo, ŝi aldonis:
  - Kia plezuro estas preni kaj rajdi virĉevalon!
  Oksana komentis kun rideto:
  - Kiam, ili karesas vin, estas agrable... Precipe se la viroj estas junaj, belaj...
  Nataŝa memorigis al la knabinoj:
  - Memoru, ni kaptis la knabon. Mirinda infano, kaj certe li havas grandan perfektecon preter siaj jaroj!
  Viktorio lekis siajn lipojn kaj diris kun volupto en sia voĉo:
  - Kiel bonege estus kontroli!
  Veroniko indigne bojis:
  - Kiajn aĉajn aferojn vi diras! Oni ne povas tiel moki la sentojn de homoj! Cetere, se temas pri lasi ĝin esti germana, sed knabo!
  Oksana ridis kaj respondis:
  - Pardonu nin, sed mia animo estas tiel malbona...
  Nataŝa volonte konfirmis:
  - La germanoj antaŭeniras, kaj mi volas revi pri io bona! Ekzemple, pri la knaboj!
  Viktorio proponis ridante:
  - Kaj se vi vere kaptas virojn? Ĝi estis tiel bonega!
  Veroniko respondis severe:
  - Virinoj estas ornamitaj per modesteco, ne malprudenta molestado!
  Viktorio skuis sian fajropafitan kapon malakcepte. Ŝi vangofrapis siajn nudajn piedojn kaj bojis:
  - Ne! Ne estas pli granda plezuro elekti ulon kaj enlitigi lin. - La ruĝhara diablo skuis siajn kuproruĝajn buklojn kaj daŭrigis. - Ĝuste tio estas por fiki en la arbustoj pro plezuro, kaj ne iri laŭ la koridoro.
  Veroniko severe diris:
  - Sekso sen kialo estas signo de malsaĝeco! - Kaj ŝi aldonis. - Ĉi tio estas kontraŭa al la normoj de komunisma moralo!
  Viktorio malkonsentis:
  - Lenin mem diris - edzinoj estu komunaj!
  Nataŝa ridis kaj rimarkis:
  - Nu, mi ne diras, ke mi rapidis al la viroj tiel, sed estas agrable ludi aktivan rolon! Se vi mem elektas kiun bati! Sed en nia parto ne temas pri tio.
  Viktorio kapjesis konsente:
  - Jes, ni havas nur knabinojn... Sed vi povas transiri la barilon! - La knabino pepis kun granda plezuro. - Viroj, viroj... Niaj viroj fervore rampas sur la ventro!
  Veroniko negative balancis la kapon:
  - Ne, Lenin neniam diris tion!
  Nataŝa proteste kriis:
  - Ne, ĝuste tion diris Vladimir Iljiĉ! Sub komunismo ĉio estos komuna, inkluzive de edzinoj!
  Viktorio ridis kaj murmuris:
  - Virinoj estas bonaj ... Viroj estas eĉ pli bonaj! Eh, esti kaptita, esti seksperfortita de tuta kompanio.
  La knabinoj unuvoĉe ridis. Kaj Viktorio, ridetante, aldonis:
  - Kaj tiam oni batis min per fusilpugo! Kaj la kalkanoj estus ekbruligitaj per milda lumo kaj aspergitaj per korbito!
  Nataŝa batis la bulon per la nuda piedo kaj kukis:
  - Estas agrable al la kalkanoj, kiam ili batas ilin per bambuo! Ĉi tie en Ĉinio, knabinoj kaj knaboj draŝis per bastonoj sur la plandoj de nudaj piedoj. Kaj ili amis ĝin!
  Viktorio kantis kun ĝojo:
  - Kia torturo en Holivudo! Nur katoj, ne homoj!
  Veronika sprite rimarkis:
  "Vi finiĝos en la infero... Vi estos torturita, kaj viaj kalkanoj estos forbruligitaj ne nur per bambuo, sed ankaŭ per ruĝe varma fero!
  Nataŝa kantis, forte kunpremante la pugnojn:
  - La nigra korniko ĉe la najbara pordego!
  Viktorio, skuante siajn nudajn macojn, kun ruĝaj cicoj daŭrigis:
  -Ljulka, mankatenoj, disŝirita buŝo!
  Oksana, kies mamoj ankaŭ estas nudigitaj, kaj skuante la koksojn, respondis:
  - Kiom da fojoj post la batalo mia kapo!
  Veroniko subtenis la impulson, frapante siajn nudajn piedojn:
  - De la troplena hakbloko mi flugis kien....
  Nataŝa kolere kriis, skuante siajn nudajn mamojn:
  - Kie estas la Patrujo! Lasu la malbelulon plori!
  Viktorio batis kaj kriegis, tordante siajn koksojn, apenaŭ kovritajn de travideblaj kalsono:
  - Kaj ni ŝatas ŝin, eĉ se ŝi ne estas belulino!
  Oksana siblis, skuante, kun siaj nudaj sunbrunigitaj genuoj:
  - Kredaj aĉuloj!
  Veroniko notis kun suspiro:
  - Ni estas sovetiaj limgardistoj. Kaj ni daŭrigas la konversacion, kiel podzabornye putinoj. Ĉu eblas ...
  Viktorio kantis responde:
  - Dankon, Stalin la ĉefo! Por stultaj, malplenaj okuloj! Ĉar ni estas kiel pediko kaj vi ne povas vivi!
  Nataŝa svingis la pugnon al la ruĝhara diablo:
  - Nu, vi ne estas leporhundo! Vi trovos vin en speciala fako!
  Viktorio memfide diris:
  - Baldaŭ la germanoj venos al Moskvo... Kaj jam Stalino estos kondukata en la kaĝon!
  Oksana ridis kaj oponis:
  - Ĉu vi opinias, ke la rezulto de la milito estas antaŭvidita?
  Viktorio respondis sufiĉe serioze:
  - Kiel alie? Hitlero havas preskaŭ duonon de la mondo sub okupado, krom Japanio kun ĝiaj kolonioj. - La knabino kolere frapis sian gracian, nudan piedon. - Kaj ni eĉ ne havas decajn tankojn! La KV-serialo estas parodio de aŭtoj. La T-34 estas klare tro malgranda. Normala tanko ne estis kreita! Kaj la kiraspenetraj obusoj estos pli malbonaj ol la germanaj!
  Nataŝa forte suspiris kaj gluglutis:
  - Ni devas konsenti pri tio! Ve, niaj tankoj estas ankoraŭ tiel neperfektaj. Kaj KV? Jes, ili rompiĝas...
  La knabinoj eksilentis kaj ilia ludemo falis.
  Efektive, la unuaj horoj de la milito montris, ke la T-34-76 ankaŭ havas ne tute fidindan skatolon, kaj la KV-serio eĉ pli. Kaj kio estas abomena, ju pli peza la tanko, des pli malforta ĝi estas adaptita al movado. Kaj la 200-milimetra fronta kiraso ne sufiĉas por teni la obusojn de eĉ la 88-milimetra Panther-2-kanono, kaj ne la Tiger-3-kanono.
   Kiel subite montriĝis, germanaj aŭtoj estas multe pli fortaj en fronta kiraso kaj en la kapablo preni baton. Kaj sovetia teknologio klare rezignas.
  Jes, ekzistis "Pantero" -2 maŝino, kiu ne havas egalon kaj ni detruu ĉiujn. Vi ne povas haltigi tian tankon.
  Fine de septembro, la germanoj komencis ĉirkaŭi Moskvon. Ili supermetis ĝin.
  Aŭtuno estis seka kaj varma, kaj komence de oktobro la nazioj jam komencis premi pinĉilojn, minacante fermi la ĉirkaŭadon alloginte Moskvon.
  La piloto Marsejlo ricevis specialan premion por la mil faligitaj aviadiloj, la Stelo de la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun arĝentaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj.
  Kaj tio estas mojosa.
  Kaj aliaj veturiloj nun funkciis.
   La tankoskipo de Gerda distingiĝis en la bataloj. La knabinoj batalis sur la "Pantero" -2. Tiu maŝino havis mallarĝan gvattureton, pli malaltan silueton, kaj frontan protekton komparebla al la Tiger-2, kun dek ok tunoj malpli pezo kun egala motoro de 900 ĉevalfortoj. Kaj tio signifas pli bonan veturan rendimenton. Ameriko uzis altan Sherman. Tiu ĉi tanko povis nur penetri la flankon de germano, kaj estis frapita de distanco de tri-kaj-duono kilometroj.
  "Pantero" -2 iom post iom anstataŭigas la kutiman "Pantero". Sed ĝis nun, la lasta aŭto tute ne estas malbona. Ĝia alfronta kiraso estas sufiĉe kapabla je teni la kuglon de la pli fruaj Sherman-modeloj, dum la pli novaj tipoj povas nur penetri proksime. Kaj la pafilo mem de la "Pantero" en 75-milimetro prenas sovetian aŭton de du kilometroj, kaj pli rapida fajro ol 88-milimetro, kio estas multe pli bona en la praktiko. Vere, la "Pantero" -2 en la frunto estas ĝenerale nepenetrebla eĉ por SPG en Usono kun 90mm kanonoj, kaj tio, kompreneble, estas praktika.
  Gerda celas la celon per la nudaj piedfingroj kaj pafoj. Tiam li kriegas:
  - Por la grandeco de la planedo tra la mondo!
  Charlotte ankaŭ pafas, trafas la sovetiajn trupojn trafe kaj muĝas je la supro de siaj pulmoj:
  - Gloro al nia sukceso!
  Christina, pafante al la malamiko per siaj nudaj piedfingroj, kaj faligante lin per bone celitaj konkoj, elmontrante la dentojn, diras:
  - Gloro al la Tria Regno!
  Magda ankaŭ pafas per la nudaj piedfingroj, kaj kun ĝojo diras, palpebrumante al siaj amikoj:
  - Por la arjaj ideoj kaj ilia venko!
  La inaj militistoj laboras pri la tanko, kaj la Tridek-kvar ne tiras kontraŭ ili. Kaj la IS-1-tankoj estas eĉ pli malbonaj. La peza KV-16 provas antaŭeniri, kontraŭ la germanaj unuoj. Sed la knabino ankaŭ trapikas ĝin per sia longdistanca armilo. Kaj restas nur pecetoj de la sovetia tanko, kiel batalkompleto eksplodas.
  La skipo de Jane Amstrong batalas sur simpla "Pantero" . Ĉi tiu kuraĝa knabino el Britio memfide akiras kontojn.
  Gringeta, pafante al la rusoj, per la nudaj piedfingroj, grincas:
  - Gloro al la epoko de Britio! Gloro!
  Monica, ankaŭ grincante, sendas donacojn de morto kun siaj nudaj piedfingroj kaj knaroj:
  - Regu Britujon, senfinaj maroj, ni neniam estos sklavoj!
  Malanya ankaŭ laŭvice pafis de la kanono de la Pantero, trapikante la Tridek-kvar kaj pepante:
  - Por reĝa komunismo!
  Kaj la knabinoj ĝojas. Kaj ili tiel impete batis la Ruĝan Armeon.
  Jam la nazioj en la sudo, kun la subteno de la loka loĝantaro, kaptis Penza. Kune kun japanoj ni preterpasis la Istmon de Bajkalo kaj batalas en Kamĉatko.
  Tie ankaŭ belulinoj batalas sur la tanko Tiger-2, Agatha, Adala, Angelina, Andrian. Kvar knabinoj martelas la malamikon de sia murdema maŝino. Tigro -2 kraĉas la donacojn de morto kaj detruas sovetiajn unuojn.
  Agata, pafante per la nudaj piedfingroj, muĝas:
  - Por la Tria Regno! Kaj palpebrumas.
  Ankaŭ Adala pafos, premante per skarlata cico, kaj grincos:
  - Por la arjaj flagoj!
  La knabinoj agas kun kolosa agresemo.
  Kaj nun germanaj trupoj eniras Turkmenion. Kaj en novembro 1943, la ĉefurbo Aŝgabato estis prenita.
  Atako estas survoja, kun la uzo de teknologio. Potencaj "Sturmtigers", elĵetu jetajn bombojn pezajn tricent kilogramojn. Kaj ili detruas domojn kune kun la rusaj trupoj.
  Aŭdiĝas sirena hurlado. Jes, la armeo de Hitler montras la plej altan aerakrobatikon en detruo.
  Germana knabino Eva pepis:
  - Estos eniro kun konsumo!
  Helga batalas sur la TA-152. Ŝi faligas aviadilkonkojn sur grundajn celojn, trafante tridek kvar kaj keveshki. Kaj hurlas al si mem:
  - Mi estas arja militisto, kaj mi estos superklasa knabino!
  Kaj nun alia sovetia tanko estis trafita ĝuste per ĝi. Oni devas diri, ke la knabino batalas kaj nur ovoj estas pli malvarmetaj ol ŝi.
  Gertrude ankaŭ sendas mortigan senŝargiĝon, kun la helpo de ŝiaj nudaj piedfingroj, trafas la malamikon de sia mortiga ŝtormsoldato kaj kriegas:
  - Gloro al la ideoj de arja komunismo!
  Batalante militistojn ĉi tie, kaj kiel ili disigas ĉion.
  En decembro 1943, la germanoj preskaŭ tute kaptis Moskvon kaj eniris la teritorion de la Gorkij kaj Kazan-regionoj kun soldatoj. En la bataloj partoprenis ankaŭ ACS E-10. Ĉi tiu memvetura pafilo estis bonega, kaj estis liberigita en du versioj samtempe. La unua, peza de dek tunoj, kun 60-milimetra fronta kiraso, 30-milimetra flanka kiraso, kaj motoro de kvarcent ĉevalforto. Malalta veturila alteco de 1,3 metroj kaj nur du ŝipanoj, kun 75 mm kanono kaj 48 EL barellongo, tre movebla. Kaj la pli peza SAU-15, peza de dek ses tunoj, fronta kiraso de 82 mm ĉe kruta deklivo, flanka kiraso de 52 mm, kaj la kanono de 75 mm kaj 70 EL, la barellongo de la Pantero kaj la motoro de 550 ĉevalfortoj. ...
  La novaj memveturaj pafiloj estis sufiĉe taŭgaj por la germana militistaro kun sia veturado kaj siaj armiloj.
  Du knabinoj batalis sur E-15: Frida kaj Kaissa. Ili pafis kanonon dudek pafojn po minuto. Tiaj belaj knabinoj en bikinoj.
  Frida pafis al la IS-1-tanko, trapikis ĝian frontan kirason kaj kuĝis:
  - Por la arjaj ideoj!
  Kaj kun nudaj piedfingroj, ŝi premis la butonojn de unu el la plej unuaj stirstangoj en la armeo de la Tria Reich.
  Lupanula kaj Kaissa kun iliaj nudaj piedfingroj, trafante la malamikon kun kolosa precizeco. Kaj ŝi kukis:
  - Gloro al la arja frateco!
  Batalante tian knabinon. Kun kolosa premo kaj ambicio.
  Kaj la militistoj kolektas la rikolton, kun la agado de ŝakaloj.
  Sed estas speciale interese torturi la knabinojn de la kaptitoj, ĉi tio estas ilia plej agresema kaj plej ŝatata ŝatokupo.
  Frida rimarkis kun nudigitaj dentoj:
  - Sufiĉe por vivi laŭ la leĝoj,
  Donita Adamo kaj Eva ...
  Mi kondukos la nagon kun rakontoj,
  Maldekstre, maldekstre, maldekstre!
  Kaissa agreseme konfirmis:
  - Maldekstre, maldekstre, maldekstre!
  Kaj ŝi ankaŭ premis per la nudaj piedfingroj la stirstangbutonojn, kaj precize trafis la malamikon.
  La Fritzes batalis... Albina kaj Alvina jam superis kvincent aviadilojn malflugigitaj po unu. Tiaj militemaj knabinoj montriĝis. Kaj ili iris malproksimen en sia nocio de militemo.
  Albina, faligante rusan aviadilon, uzante siajn nudajn piedfingrojn, diris:
  - Por Sankta Prusio!
  Alvina, malkonstruante la rusan aŭton, ankaŭ uzante la nudajn piedfingrojn, bojis:
  - Por la granda patrujo!
  La knabinoj unike batalas ĉi tie kaj batas la malamikojn tre morde.
  Nun venis la nova jaro... Moskvo ankoraŭ tenas la blokadon.
  Mallonga paŭzo ĝis marto 1944.
  Kaj printempe iom pli varmiĝis kaj malamikecoj rekomencis kun renovigita vigleco.
  La "Lev" -2 ankaŭ partoprenis en la bataloj, ĉi tiu estas la unua seria tanko en kiu la germanoj uzis la aranĝon de la motoro kaj transdono kune kaj antaŭ la tanko - en unu bloko. Kaj la turo estis movita reen. La aŭto montriĝis pli komforta, kun malalta silueto kaj mallarĝa gvattureto. "Leono" -2 signife perdis pezon, kaj aldonis fruntan protekton pro la pli granda deklivo de la kiraso. Ĉi tiu tanko fariĝis pli malpeza ol la Tigro -2, kio signifas, ke ĝi estas pli movebla kun potencaj armiloj.
  Plene en la Tria Regno okazis la konstruado de nova ĉefa tanko E-50. La veturilo spertis kelkajn ŝanĝojn: la instalado de pli mallarĝa kaj pli malgranda gvattureto. Ŝanĝante la ĉasion al pli malpeza kaj pli facile fabrikebla kaj ripari, same kiel kun pli bona transterena kapablo. La loko de la motoro kaj transdono kune kaj trans, kaj la rapidumujo sur la motoro. La alteco de la tanko falis al malpli ol du metroj. Kaj ĉi tiu maŝino pezis kun la dikeco de la kiraso "Tigro" -2 nur kvardek kvin tunojn. Samtempe ŝi havis motoron pli potencan ĝis 1200 ĉevalforton, kaj pli fortan armilaron - 88-mm-kanonon kun barellongo de 100 EL, kaj pliigis detruan potencon kaj precizecon.
  Ĉi tiu tanko, nomita "Panther" -3, devis iri en produktadon. Kaj lia kanono estis ekipita per hidrostabiligilo. Tia tanko laŭsupoze estis la ĉefa meza tanko. Kaj la evoluo de la E-75 ankaŭ estis en progreso. Ĉi tiu veturilo estis eĉ pli bone protektita: 250-mm alfronta kiraso kaj 170-mm flanka kiraso, kun eĉ pli potenca kaj kiras-penetra 105-mm kanono kaj 100 EL-kalibro. Estis planite konservi la pezon ene de sepdek tunoj, kaj meti la motoron je 1500 ĉevalfortoj por konservi moviĝeblon. Tiu tanko laŭsupoze estis la ĉefa peza tanko en la Tria Reich. Kaj oni planis nomi ĝin: "Tigro" -3. Ĉi tiuj estas tankoj de nova generacio, kaj jam por estontaj militoj kun Usono.
  En Siberio, realaj bataloj disvolviĝis nur en la somero de 1944, kiam okazis la lastaj bataloj kun Rusio.
  Germanaj reaktivaj testbatalantoj ankaŭ batalis sur la ĉielo . HE-162 estas pli malpeza, pli facile fabrikebla kaj pli manovra, estis sukcese baptita per fajro.
   La ME-1010 ankaŭ aperis kun flugiloj kiuj ŝanĝis svingon. Sed ĝia malavantaĝo rezultis esti la altaj postuloj por la kvalifikoj de pilotoj. Kaj anstataŭ li, la TA-183 estis preferita en la serio .
  Grandaj esperoj estis fiksitaj sur la pli progresinta ME-262 X, kiu distingiĝis per alta rapideco de pli ol 1100 kilometroj, kvin aerkanonoj kaj pli bona manovro kun svingitaj flugiloj.
  Albina kaj Alvin ricevis la unuajn du aviadilojn de ĉi tiu modifo en julio ...
  Antaŭ tiu tempo, la germanoj jam ĉirkaŭis Ĉeljabinskon kaj Sverdlovsk. Centmiloj da sovetiaj soldatoj kapitulacis.
  Albina pafis al rusaj tankoj de la aero , trapikis iliajn tegmentojn kaj muĝis:
  - Gloro al la arjaj revoj!
  Alvina faligante la pilotojn de Sovetunio, kaj sendante ilin al la venonta mondo, kun la helpo de nudaj piedfingroj, kriegis:
  - Por Granda Prusio!
  Ĉi tiu estas tia batalema knabino, kaj ŝi ankaŭ aktive malflugas tankojn.
  Gerda kaj ŝia tankskipo estas ĉe sia plej bona. La ĉirkaŭaĵoj de Sverdlovsk jam estas senŝeligitaj.
  Gerda pafis per la nudaj piedfingroj kaj kriis:
  - Ĉu vi povas konstrui komunismon?
  Charlotte premis la pedalon per sia nuda kalkano, premante la rusojn, kaj aldonis:
  - Vi povas kaj devas!
  Kristina, pafante kontraŭ kontraŭulojn kun granda precizeco, kaj pafante per nudaj piedoj, grincis:
  - Por nia Patrujo!
  Magda, pafante al la malamiko, kaj disŝirante la sovetiajn pafilojn, jeligis:
  - Por nia patrino!
  La knabinoj pafis ĉiujn obusojn ... Kaj dum ili plenigis sian batalkompleton, ili komencis paroli.
  Gerda diris kolere:
  - Ĉiuj imperioj pli aŭ malpli frue falis en kadukiĝon. Mi kredas, ke ĉi tio ne okazos ĉe la nia!
  Charlotte ne tute konsentis pri tio:
  - Kaj kie estas la garantio, ke post Hitler la lukto por potenco ne komenciĝos, kaj la Tria Regno ne disfalos?
  Kristina rimarkis, sufiĉe logike:
  - La ĉefa afero estas ideologio... Ĝi fortigas nin!
  Magda konfirmis, frapante sian nudan piedon:
  - Kaj kunigitaj!
  Charlotte racie notis:
  - Sed tamen unu batalos por potenco, kaj poste la alia, kaj post li la tria. Kiel en la Romia Imperio, kiam Julio Cezaro unue estis mortigita , kaj tiam la dinastio de Aŭgusto estis interrompita. Kaj en la Romia Imperio, estis tempo de kolosa malpaco kaj skismo.
  Gerda konsentis pri tio:
  - Jes, la imperiestroj komencis ŝanĝiĝi kiel gantoj, kaj la Romia Imperio iris kolapsi. Ne eblis krei ion tutmonde!
  Kristina komentis kun rido:
  - Ni bezonas potencan rotacian sistemon! Tia sistemo, kiu garantius al ni stabilan evoluon kaj la foreston de danĝera lukto por potenco!
  Charlotte levis la ŝultrojn kaj rimarkis:
  - Nur la Katolika Eklezio povis konservi pli-malpli stabilan sistemon de potenco sen disiĝoj kaj disrompoj, kaj neniu kontraŭpapo povis malhelpi tion.
  Magda rimarkis ridetante:
  - Sed ĝi estas vera! Katolikoj eskapis de skismo dum preskaŭ du mil jaroj... Kvankam foje okazis puĉoj, kaj Papoj estis mortigitaj aŭ kaptitaj. Ĉi tio parolas pri io stabila kaj solida en la Vatikana sistemo.
  Gerda rimarkis ridetante:
  - Ni esperu, ke la genio de la Fuhrer diros al ni eliron, kaj ni ne dividos la juĝiston de Antikva Romo!
  Post kiam Sverdlovsk kaj Chelyabinsk falis, Stalino ĉesigis sian senesperan reziston.
  Kaj li subskribis interkonsenton pri senkondiĉa kapitulaco la 2-an de septembro 1944 . Sovetunio konsentis pri la okupo de ankoraŭ ne okupitaj areoj kaj la rezigno de suvereneco.
  Germanio kaj ĝiaj satelitoj akiris kontrolon de vasta teritorio.
  Sed ankoraŭ estis problemo kun Britio.
  La germanoj lanĉis ofensivon en Afriko. Samtempe, reagaviadiloj kaj FAU-misiloj pluvis sur la metropolon.
  Britio ne povis defendi la koloniojn. Kaj rapide perdis kontrolon de Afriko.
  Kaj en julio 1945 Churchill mortis. Kaj la nova gvidado de Britio petis pacon en ajnaj kondiĉoj.
  Hitler postulis kapitulaco. Britio rifuzis. Kaj la germanaj trupoj senhezite surterigis trupojn.
  Kaj en aŭgusto Anglio estis kaptita. Kaj poste Irlando.
  Usono ne volis batali sen la britoj. Kaj ili ne povis fari atombombon.
  Hitler ŝatus batali, sed estas malfacile akiri Usonon de eksterlande. Resume, ili decidis fari pacon. Sed Ameriko devis pagi tributon al la Tria Regno.
  Krome, la germanoj akiris la rajton al bazoj en Latin-Ameriko kaj transprenis la Istmon de Panamo. Kaj ĝi montriĝis bonega.
  Hitler ricevis ĉion, kion li volis... Sed li ne povis sidi. Precipe Japanio tro multe kaptis por si.
  Sen atendi la kreadon de atombombo fare de la samurajo, la Führer la 20-an de aprilo 1953 atakis la samurajon.
  Ne estis tempo por heziti plu. La milito daŭris kun la enorma teknologia supereco de la Tria Reich. Sed estas multaj japanoj kaj ili havas koloniajn dividojn. Krome, Japanio ankaŭ rapide disvolviĝas kaj povas venki malprogresiĝon.
  La germanoj ĵetis flugajn telerojn kaj piramidajn tankojn en batalon. Kaj ili havis pli altnivelajn maŝinpafilojn kaj subterajn memveturajn pafilojn. Kaj granda vario de ĉio alia.
  Japanio forte batalis, sed iom post iom ludis. La germanoj eĉ kaptis la imperiestron.
  Tiu ĉi brutala milito daŭris preskaŭ du jarojn. Kaj finiĝis kun la atombombado de Tokio kaj la okupado de la Lando de la Leviĝanta Suno.
  Hitlero jam konkeris preskaŭ la tutan mondon, sed Usono restis. Kaj Usono havas nukleajn armilojn kaj balistikajn liverajn misilojn.
  Kaj en la Tria Reich oni laboris pri kreado de kontraŭnukleaj armiloj.
  Kaj nun ĝi estis finfine preta.
  Kaj la 20-an de aprilo 1959 komenciĝis la milito inter Usono kaj la Tria Regno. La lasta milito en la historio de la homaro.
  Kaj Usono perdis je unu pordeto ...
  La 8-an de marto 1960, la New York-garnizono kapitulacis. Kaj la sekvan tagon, kaj Vaŝingtono.
  Ameriko klare perdis la militon. La lasta usona tanko de la peza serio aperis en la bataloj . Armita per 155mm longtuba kanono, kaj tricent dek milimetra fronta kiraso, kun fiksa gvattureto, ĝi fariĝis speco de SPG pezanta cent dudek kvin tunojn.
  La usonanoj fine povis transdoni la aŭton, kiu tenis la obusojn de germanaj kanonoj en sia frunto, kaj povis penetri ajnan nazian tankon. Sed ŝi estis preterpasita de la flankoj. Kaj frapita. Kaj alia tia aŭto estis bombita el la aero.
  Eisenhower mortis la 20-an de marto 1960. Kaj la 22-an de marto, lia posteulo, Kennedy, kapitulacis al la Tria Regno.
  Kaj tiel finiĝis la historio de militoj. Kaj la Tria Regno transprenis la tutan mondon. Kaj nova vivo venis.
  ... ĈAPITRO 22.
  La milito daŭras kvazaŭ sur senfina vojo.
  Nataŝa kaj ŝia teamo decidis ludi etan ŝakon por preni paŭzon de la bataloj.
  Augustina kaj Svetlana unuflanke, kaj Natasha kaj Zoya aliflanke.
  La bluhara knabino antaŭenpuŝis la peonon de la reĝo. Augustine respondis per la Sicilia Defendo.
  Alia ludo komenciĝis. La ruĝhara militisto uzis la Dragon-variaĵon kie la episkopo de Black okupas grandan diagonalon kaj premas sur la pozicion de White, la reĝon, kiu kaŝas sur la reĝinflanko.
  Tre interesaj pozicioj estas akiritaj ĉi tie. Blanka povas kapti la atakon sur la nigra peono progresinta antaŭ la episkopo.
  Nataŝa kaj Augustina ludis rapide komence. Sed poste ili longe ekpensis. Ni pripensis la eblojn. Augustina oferis interŝanĝon por peono. Sed la atako malsukcesis.
  Sed tiam Nataŝa faris eta eraron kaj fuŝis pecon por peono. Ŝia pozicio iĝis severa. Sed la bluhara knabino defendis sin tre obstine. La festo daŭris jam de la oka horo. Kaj ĝis nun Aŭgusteno ne povis venki.
  Tiam la ludo estis interrompita. La talibano denove atakis. Kaj ĉi tio, kompreneble, estas jam serioza.
  Tankoj zumas kaj motoroj bruas.
  Nataŝa premis la butonon de la bazuko kun skarlata cico de sia brusto, kaj ellasis mortigan obuson.
  Trapikis malamikan tankon en la flanko. Tiam la knabino blekis:
  - Mi deklaras ĉekon!
  Kaj kun la nudaj piedfingroj, ŝi denove ĵetis granaton de granda mortiga forto.
  Zoja agreseme atentigis, rikanante siajn dentojn kaj pafante al la malamiko per framba cico:
  - Kaj pariĝado estas eĉ pli bona!
  Kaj la knabino denove ĵetis bombon per la nudaj piedfingroj, detrua forto.
  Kaj muĝis, grincante per siaj dentoj:
  - Mi parigos vin!
  Augustine trafis la ribelulon per maŝinpafado. Tiam ŝi prenis sian bruston per rubena cico kaj premis la butonon de la ĵetgrenado. Ŝi frakasis la aŭton de la malamiko kaj pepis:
  - Por la plej alta honoro!
  Kaj kun siaj nudaj piedfingroj, ŝi prenis kaj ĵetis la donacon de morto al la malamiko de murda potenco.
   Svetlana prenis ĝin kaj trafis la malamikon helpe de fraga brusta cico. Trapikos malamiktankon kaj vyaknet:
  - Gloro al komunismo kaj paradizo!
  Kaj kun nudaj piedfingroj, li prenos ĝin per eksplodema paketo, estingos la malbenitan malamikon.
  Ĉi tiuj knabinoj estas nur bonegaj. Estas tiom da batala fervoro kaj infera potenco en ili.
  Oleg Rybachenko, ĉi tiu eterna knabo, li aspektas proksimume dekdujara. Tre bela infano kun elstaraj muskoloj kaj nur pantaloneto.
  Li ĵetas obuson per siaj nudaj piedfingroj de mortiga forto, post kio li kriegos:
  - Por la Patrujo kaj Stalino!
  Margarita estas tre bonega militisto. Kvankam ĝi aspektas kiel nur knabino de ĉirkaŭ dek du jaroj.
  Kaj ankaŭ ŝi kun la nudaj piedfingroj prenis kaj ĵetis pizon, disŝirante la kuraĝajn muĝahidojn.
  Tiam la knabino kantis:
  - Por la Patrujo sen Stalino!
  Tiam la senmortaj infanoj prenis ĝin kaj fajfis sur ĉiuj lipoj. Kaj la korvoj konsterniĝis kaj falis kiel hajlo sur la kapojn de la afganoj. Kaj trapikis iliajn kraniojn.
  Kapoj krevis kiel akvomelonoj dum ili estis ramis per la bekoj de senkonsciaj korvoj.
  Ĉi tiuj estas la infanoj, kiuj laboris...
  Anastasia Vitmakova ankaŭ batalas... Kaj ŝiaj nudaj piedfingroj premas tre fame la butonojn.
  La knabino, kiu estis nur en kalsoneto, prenis kaj premis la butonon de la stirstango kun skarlata cico de sia brusto. Ŝi trafis talibanan tankon per raketo kaj kuĝis:
  - Por la grandaj venkoj de USSR!
  Akulina Orlova batalis en unu bikino. Ŝi estas knabino kun hararo, kiu aspektas kiel neĝo, iomete ŝprucita per oro. Tio estas, sinjorino estas tre bela.
  Kaj nun ŝiaj graciaj nudaj piedoj premas la pedalon. Kaj malgrandaj bomboj falas sur la kapojn de la afganoj. Kaj ili preskaŭ trafis la malamikon, trarompante la turojn kaj tegmentojn de memveturaj pafiloj.
  Akulina prenis ĝin kaj kantis:
  Sonorilo sonoros en la ĉielo
  La pluvo verŝos torente...
  Mi iras al mia infanaĝo
  Somera pluvo estas malantaŭ mi!
  Kaj la militisto denove ekpafis, uzante la rubenajn cicojn de siaj melonplenaj mamoj. Ĉi tiu estas knabino kun tiel belaj haroj kaj delogaj, sunbrunigitaj, graciaj kruroj.
  Mirabela Magnetic ankaŭ batalas kun granda entuziasmo kaj kolosa agreso.
  La knabino uzis fragan cicon por pafi al la malamiko. Ŝi frakasis talibanan tankon kaj kuĝis:
  - Gloro al la Rusaj Dioj!
  Tiu ĉi knabino Mirabela estas tre bela. Kaj kun siaj nudaj piedfingroj, ŝi prenis kaj transdonis la mortigan donacon de morto al la malamiko. Kaj la muĝahidinoj estis tre mutaj.
  Sed ankaŭ la militisto Helga trafos la malamikon el la aero. Farante tion, ŝi uzis sian skarlatan, papavkoloran cicon. Kaj murda raketo flugis al la malamiko.
  Ili laŭvorte frakasis la bunkron al rubo. Ĉi tiuj estas vere superklasaj knabinoj.
  La knabino pafis per la nudaj piedfingroj kaj knaris, montrante dentojn, kiuj brilis kiel perloj.
  Kaj la militisto kantis kun entuziasmo:
  Estis multaj malfacilaj tagoj
  Knabino estas kiel najtingalo...
  Resume, ne pensante pri la rezultoj,
  Ne batalu kun knaboj kun ŝi,
  Ne batalu kun knaboj kun ŝi,
  Alie ĝi derompos la kornojn!
  Ĉi tiuj knabinoj estas nur supermilitistoj.
  Ĉiuj kvar knabinoj kantis entuziasme:
  Granda Rusio - senfinaj kampoj,
  Lasu la sanktan teron bruli inter la steloj...
  Mi kredas la sentojn de mia koro sen fandi -
  Ni protektos la linion de rando al rando!
  
  Estu komunismo en nia domo,
  Kiu estis generita fare de kamarado Lenin ...
  Kaj la malbona malamiko de faŝismo estas detruita,
  En la nomo de la plej grandaj generacioj!
  
  Post ĉio, la Patrujo en niaj koroj estas unu,
  Kaj en la estonteco , multaj galaksioj...
  Mia lando estu fama dum jarcentoj
  Patrujo vi ne estas nur dolĉa dolĉa envolvaĵo!
  
  Lasu mian Patrujon flori
  Ni venkos la kredon de Ĝingis-Ĥano ...
  Ni malfermos senliman konton pri venkoj
  Mi konas rusan Ivanon pro la gloro!
  
  Ni estas knabinmilitistoj tiel fortaj
  Ke la kontraŭulo ne povas venki nin ...
  Ni estas filinoj de Svarog kaj filoj,
  Kapabla pugnobati la Fuhrer en la vizaĝon!
  
  Por ni, la Diino Lada, mi kredas,
  Kiu naskis multajn diojn...
  Ĉiuj homoj estas amika familio
  Kiun mi konas Rod en mia koro!
  
  Kaj la ĉiopova Rusa Jesuo,
  Naskita en granda ortodokseco ...
  Kompreneble, la demiurgo tute ne estas malkuraĝulo,
  La Ĉiopova ekloĝis inter homoj!
  
  Por la gloro de la Ĉiopova Kristo,
  Ni levos niajn akrajn glavojn...
  Batalu la mongolojn ĝis la fino,
  Por ke la hordo de Batu ne venu al Rusio!
  
  Jes, ni havas senfinan Baston kun ni,
  Kiu kreas la universon...
  Kaj Li nur povis fari ĉi tion,
  Kio simple mirigas nian konscion!
  
  Ni estas homoj - ĉi tio estas spaco,
  Kapabla konkeri la universon ...
  Kvankam la Baty-hakilo pikis la hordojn,
  Rusio kun la forto de la Familio en senŝanĝa batalo!
  
  Knabinoj tre ŝatas nudpiede,
  Kuru vigle laŭ la glaciaj neĝblovoj...
  Kaj ili batos la mongolon per sia pugno,
  Por ne kuraĝi trakti la Patrujon!
  
  Patrujo ne estas pli bela por trovi,
  Kvankam ili atakas Rusion kun koŝmara aro ...
  La knabino ne havas pli ol dudek jarojn,
  Ŝi jam dehakis samurajon!
  
  Ŝi estas bela kaj malvarmeta
  La knabino kiu frakasas la mongolojn ŝercante ...
  Satano ataku la Teron -
  Ni premos la malamikon per ŝtala detruo!
  
  Do mi svingis mian nudan piedon,
  Kaj ŝi pikis sian mentonon per sia nuda kalkano...
   Mi fariĝis knabino tiel mojosa
  Ne necesas en ĉi tiu kazo esti memvola!
  
  Miaj glavoj ekbrilas kiel plumo
  Kaj ili hakas la mongolan armeon tiel impete...
  Fortika estu mia remilo,
  La malamiko estos sovaĝe detruita!
  
  Jes, nia Rusujo ne estas pli bela trovebla,
  Bonege, kiel la suno super la planedo...
  Ni povas trovi feliĉon por ni mem,
  Kaj heroaj faroj estas gloritaj!
  
  Rusio estas radia lando,
  Kio donis komunismon al la popoloj...
  Ŝi estas por ĉiam donita al ni per naskiĝo,
  Por la Patrujo, por feliĉo, por libereco!
  
  Patrujo - ni laŭdas la Sinjoron Kriston,
  Lasu Maria kaj Lada esti unu...
  Kamarado Stalin anstataŭigis sian patron -
  Ni estas rusaj nevenkeblaj en bataloj!
  
  Homoj de la mondo amas la rusan manieron,
  Ni estas unu, kredu homojn en koro...
  Kredu, ke ni ne fleksu nin per via pugno,
  Ni baldaŭ malfermos en la spacon Mi konas la pordon!
  
  Ni eniros Marson per niaj nudaj piedoj,
  Ni baldaŭ regos Venuson brave...
  Ĉio estos nur la plej alta kona klaso,
  Kaj la homo fariĝos ajna heroo!
  
  Jes Jesuo kompreneble estas superhomo
  Kun Svarog, Rusio leviĝos de siaj genuoj ...
  La infanoj ne havos problemojn
  Ni gloru Rod en senfinan Nomon!
  Ĉi tiuj estas la batalantaj kaj neimiteblaj kantistoj.
  Sed la skipo de Elizabeto batalas tre malespere.
  La knabino pafis al la malamiko helpe de lertaj piedfingroj kaj kukis:
  - Gloro al la Dioj de Bizanco,
  La knabinoj estas nur nudpiedaj!
  Kaj denove ŝi batadis helpe de skarlata cico, kiu brulis kiel ardaĵo. Ĉi tiuj estas la knabinoj de la plej alta kaj kolosa klaso.
  Catherine ankaŭ batis la malamikon helpe de fraga cica brusto, kiu aspektas kiel melono.
  Poste ŝi aldonis nudan, rondan, malglatan kalkanon, kverante:
  - Gloro al la rusaj dioj, kaj mortu la pluva drako!
  Elena, pafante tre bone celitan fajron al la malamiko, trafante la Muĝahidinon helpe de nudaj fingroj de ĉizitaj kruroj, jelfis:
  - Por la grandeco de la nova gvidanto de Rusio, ni ne bezonas pluvan drakon!
  Kaj denove li premos la butonon kun rubena cico.
  Euphrosinia konsentis pri tio, fikante la malamikon kaj knaris, movante sian longan langon, pepante:
  - Ni venkos la malamikon, kvankam li estas en la plimulto,
  La knabino havas cent bastonojn sur la dorso!
  Kaj la militisto uzos cicon brilantan kiel rozburĝono. Kaj ŝiaj nudaj, ĉizitaj kruroj uzos la kolosan potencon de detruo.
  Kaj la amaso de la talibano tuj kolapsis.
  Jen kiel la tanko veturas kaj detruas la trupojn de la granda kaj potenca talibana imperio. Neniu povas rezisti la militistajn knabinojn. Eĉ se ili ne estas en tanko, sed simple en siaj mallarĝaj, nigraj kaj ruĝaj kalsonoj. Ĉi tiuj knabinoj estas tre potencaj kaj malvarmetaj plenaj de agreso. Kaj la nudaj piedfingroj de siaj piedoj, sufiĉe longaj, graciaj kaj moveblaj, uzas la influon de kolosa detrua forto sur la kontraŭuloj.
  Alenka ankaŭ batalas kun granda pasio. Ŝia premo, kaj ŝia nuda brusto kun cicoj kiel tulipburĝonoj parolas por si mem. Ĉi tiu knabino estas la plej ŝatata. Kaj ŝi havas tiom da operacia eltrovemo, fenomena, kosma potenco. Aŭ eble ne nur kosma, sed ankaŭ surtera.
  Alenka batis la malamikon, uzante la cicon de la brusto, la koloron de la proleta standardo kaj kantis:
  - Rusaj Dioj - Dioj de Milito!
  Kaj ŝi ĵetis neniigajn donacojn al la talibana malamiko kun nudaj piedfingroj.
  Anyuta ankaŭ batalas. La knabino estas plena de forto kaj entuziasmo. Ŝi havas kaj tenerecon kaj forton. Kiel ŝtalo kovrita per kaŭĉuko. Kaj tiel la knabino prenis kaj premis la butonon kun skarlata cico, liberigante fajran rivereton ĉe la talibanaj soldatoj.
  La militisto kantis:
  - Amiko ĉiam povas helpi min,
  Ne verŝu akvon, ĉiuj ĉirkaŭe ŝercas...
  Kaj ni povas helpi la agresemulon ,
  Kaj por ni Svarog estas la plej bona amiko!
  Kaj la knabino kun la nudaj piedfingroj ĵetis pilkon de neniigo kun kolosaj detruaj fortoj.
  Ruĝhara, kaj tre agresema, militisto Alla, prenis kaj grincis, nudigis ŝiajn akrajn kaj brilajn dentojn kiel diamantojn:
  - Sed Pasaran! Ĉinio ne konkeros nin!
  Kaj la belulino premis la rubenan cicon de sia brusto sur la stirstanga butono. Kaj ŝi prenis ĝin kaj trafis ĝin per tordaĵo.
  Kaj tiam ŝiaj nudaj piedfingroj de ĉizitaj piedoj prenis kaj ĵetis mortigan bumerangon. Li transflugis kaj detranĉis plurajn kapojn.
  Alla prenis kaj pepis:
  - Ni unue rigardos en la okulojn de la malamiko,
  Kaj poste ni fritos ĝin kaj manĝos ĝin!
  Tiam la knabino prenis ĝin kaj elŝovis sian langon. Kaj la lango de la knabino de ruĝa kostumo estas tre longa kaj lerta. Li ilin tre bongustaj kaj aromaj, kaj ankaŭ pulsaj amas leki.
  La militisto estas bonega kaj kantis:
  - Ne estas infanaĝo en freneza imperio!
  Jes, virinoj uzas ajnan rimedon!
  Kaj tiam ŝia nuda kalkano ĵetis granaton.
  Maria ankaŭ batalas kun granda vigleco. Ŝi estas knabino de la plej alta klaso kaj serio.
  Ŝi jam devis batali pli ol unufoje... La knabino ankaŭ notiĝis per novelo pri alternativa historio... Kiam ĉio iras alimaniere, kvankam ĝi sufiĉe ŝanĝiĝis kompare kun la realo.
  Napoleono elektis alternativan planon por la milito kun Rusio. Li iris al Kievo kaj venkis la rusajn trupojn tie. Kaj li kreis marioneton Eta Rusujo. Tiam estis la milito kaj la aneksado de Belorusio kaj Litovio al la Duklando de Pollando, kiu estis renomita la regno. Aŭstrio ankaŭ ricevis iom da la teritorio de Ukrainio. Rusujo, suferinte malvenkon, fariĝis negrava potenco. En 1815, Napoleono komencis kampanjon kontraŭ Turkio.
  Li venkis la otomanoj kaj prenis Konstantinopolon. Grekio sendependiĝis, Bosnio kaj Hercegovino fariĝis parto de granda Italio, kiu estus surtronigita de la filo de Napoleono Bonaparte. Rumanio estis inkludita en Aŭstrio, ol la imperiestro estis parenca al Napoleono. Bulgario kaj Serbio akiris sendependecon, kiel Albanio, sed iĝis vasaloj al Francio.
  Kaj Grekio estis vasalo de la formale sendependa Granda Italio.
  Turkio fakte havas nur la ĉefurbon, Istanbulo, en Balkano, kun malgranda terpeco.
  Tamen, la militoj ne finiĝis tie. Napoleono lanĉis invadon de Maroko kaj Alĝerio. Sed la brita mararmeo malhelpis la francojn. La milito kun Anglio daŭris. Sed la geniulo Napoleono sukcesis preni Ĝibraltaron kaj venki la britojn kun siaj superaj fortoj surtere.
  Post tio, la francoj blokis la markolon kaj povis kapti la tutan nordon de Afriko, inkluzive de Egiptujo kaj Sudano. Dum la batalado, la francoj akiris la unuajn submarŝipojn de la mondo. Anglio komencis suferi grandegan damaĝon.
  Napoleono havas kontrolon super la tuta Eŭropo kaj parto de Rusio. Kaj Britio ne taŭgas por ĝi.
  Iom post iom la francoj superfortis la britojn. Ili konstruis pli da ŝipoj kun multoble pli da loĝantaro kaj rimedoj. Finfine, en 1931, Napoleono alteriĝis en Britio, kaj post evoluigado de ŝiaj soldatoj, prenis Londonon.
  Britio kapitulacis ... Grandega tributo estis trudita al ĝi kaj ĉiuj kolonioj iĝis francaj denove.
  Napoleono jam estis tro maljuna, kaj sendis siajn generalojn batali.
  Francio batalis kun Usono kaj Latin-Ameriko por konservi multajn koloniojn.
  Napoleono, vivinte sepdek jarojn, kio ne estas tiom malmulte por granda genio, kaj laŭ la normoj de la deknaŭa jarcento, mortis en 1839. Lia filo Napoleon II, alta blondulo male al lia patro, heredis la tronon en la aĝo de dudek ok. Kaj, kompreneble, li daŭrigis la militojn. Ĝis nun, ĝenerale, en la kolonioj.
  Krome, Napoleon II havis kelkajn interesajn ideojn. Aparte, li okazigis referendumon kaj unuigis Francio'n, Italion kaj Aŭstrion en unu ŝtaton.
  Kaj ĉi tio ankaŭ ne estas malbona ... Kaj en Prusio ili metis sian parencon sur la tronon.
  Kaj la Komunumo estis regata de la ekstergeedza filo de Napoleono kaj la pola sinjorino de Valencio.
  La trupoj de Napoleon II finfine finis Usonon kaj kaptis Amerikon kaj norde kaj sude kiel tutaĵo. Tiam Afriko estis kaptita. Ekzistis vastiĝo al Hindio kaj Ĉinio.
  En 1860 okazis milito kun Rusio. Ĉi-foje Moskvo kaj Sankt-Peterburgo estis prenitaj. Referendumo estis okazigita, kaj Rusio eniris la Rzeczpospolita ĝis la Pacifiko. Kaj tiam la ŝtatkomunumo kunfandiĝis kun Francio. Poste okazis la milito en Ĉinio kaj la surteriĝo en Aŭstralio... Napoleono la Dua regas ĝis 1883 ĝis li mortis sepdek du jarojn, konkerinte preskaŭ la tutan mondon.
  Lia nepo Napoleon III supreniris la tronon. Sub tiu monarko, la lastaj militoj finfine finiĝis, kun la kapto de Japanio, Filipinio, aliaj skeletoj kaj teroj en Azio, same kiel Nov-Zelando.
  La formado de la monda imperio finiĝis ... Napoleono la 3-a fariĝis la finfarinto de la historio de militoj.
  Kaj nun la homaro havis unu vojon al spaco.
  En 1917, la unua viro ekflugis en la kosmon. Kaj en 1922 okazis flugo al la luno. Kaj en 1930 al Marso.
  La homaro konkeris spacon... Je la fino de la dudeka jarcento, homaj setlejoj jam estis sur ĉiuj planedoj de la Sunsistemo.
  Kaj en 2020 komenciĝis la unua interstela ekspedicio. Sep stelŝipoj tuj ekflugis al la stelo Siriuso, en kiu turniĝis pluraj planedoj. Kaj unu el ili estis loĝebla.
  Nova epoko de interstela ekspansio estis inaŭgurita.
  Kaj la esprimo - iri al Moskvo tra Kievo, akiris novan signifon.
  Maria, kompreneble, skizis historieton en kajero. Kaj nun, kiel pafi al la malamiko kun la helpo de skarlata cico, kaj frakasis la malamiko tanko.
  Kaj kantis:
  - Por spacaj venkoj!
  La potencaj Olimpikoj disbatis la talibanajn soldatojn. Kaj falĉis la malamikojn.
  Kaj kun la nudaj piedfingroj, ŝi lanĉis tutan aron da obusoj.
  Tiam ŝi premis la malamikon per rubena cico kaj gruntis, grincante per la dentoj:
  - Por la komunismo de kosma potenco!
  Matryona ankaŭ batalas kun granda malespero, sed samtempe kun agreso.
  Kaj ŝiaj fragaj cicoj trafis la butonojn de la bazuko, kaj ili pafas ruinigantan raketon.
  Matriona kantis, grikante per la dentoj:
  - Mi ne bedaŭras la insekton, mi disŝiras malamikojn kiel blokan paperon!
  Maroussia daŭre pafas al la malamiko, kun surdiga forto kaj kolerego.
  Kaj li ankaŭ premas per karbokesto. Kaj ankaŭ ŝiaj nudaj piedfingroj faras ion ege neniigantan.
  Marusia gruntis:
  - Por sankta Rusujo!
  Kiaj knabinoj estas - spaca sagao pri stelaj vikingoj ...
  La knabino ankaŭ skizis historieton dum la batalo, kun la nudaj piedfingroj;
  Reĝo Karlo la Dekdua evitis morton dum la milito en Norvegio, kaj eĉ repaciĝis kun Petro la Granda, li sukcesis konkeri ĉi tiun landon. Kaj Svedio iom foriris de malvenko. En 1740, dum la regentejo de Leopoldovna, Karlo la Dekdua denove atakis ... Kaj li povis, profitante la fakton, ke Biron estis renversita, kaj kaoso kaj kaoso en Rusio, prenis kaj Elekton kaj Sankt-Peterburgon.
  Tamen, la rusa armeo resaniĝis post komencaj malsukcesoj kaj povis rekapti la ĉefurbon de Rusio. Svedio povis konservi nur Vyborg.
  Sed la kurso de la historio iom ŝanĝiĝis. Ivano la sesa ne estis faligita, ĉar la puĉo malsukcesis. Kaj li konservis sian tronon. Karlo la dekdua mortis en la aĝo de sepdek en 1752, reginte dum kvindek kvin jaroj. Kaj lia regado montriĝis la plej eventoplena en la historio.
   Post paŭzo en 1757, Rusio estis ĉe milito kun Prusio. Pri tio, dank'al la fakto, ke la plenkreskulo Ivano jam estis sur la trono, la Sesa Milito finiĝis kun la kompleta malvenko de Prusio kaj la aresto de Frederiko la 2-a. Kaj tio montriĝis grandega atingo por Rusio. Tiam Rusio aneksis Pollandon, aŭ pli ĝuste la Komunumon, kaj venkis Turkion. Ekzistis du militoj kun la Otomana Regno. Kaj la dua finiĝis kun la kapto de Konstantinopolo kaj la kompleta konkero de la Otomana Regno. La cara Rusio gajnis multajn venkojn - atingante Hindion, kaj ankaŭ konkerante Nordafriko. Tiam Suvorov konkeris la tutan Eŭropon, kune kun revolucia Francio.
  Nur unu Britio provis rezisti. Sed la genia Nelson estis frakasita de la pli brila kaj sukcesa Uŝakov. Kaj la alteriĝo sekvis kun la kapto de Londono.
  La tuta Eŭropo estis konkerita... Tiam okazis vojaĝo al Afriko en la deknaŭa jarcento. Tre sukcesa kaj transpreno de Barato. Kaj tiam la rusaj trupoj jam invadis kaj kaptis Kanadon kaj atingis Usonon.
  En 1815, en la aĝo de sepdek kvin, Ivano la Sesa - la plej granda - mortis. Lia regado estis la plej longa inter la pli-malpli signifaj landoj en la historio de la homaro. Dum sepdek kvin jaroj en potenco. Vere, oni devas diri, ke la oficperiodo estis nominala, pro la regenteco. Sed pri Ludoviko la Dekkvara oni povas diri same.
  Kaj Ivano la Sesa, kiu en la reala historio estis malsukcesa caro, kiu finis sian vivon en malliberejo, alternative fariĝis la plej granda reganto en la historio de la planedo Tero.
  Lia filo, Peter III, iĝis la nova reĝo. Ĉi tiu monarko daŭrigis la agreseman politikon de sia patro. Kaj li kompletigis la kapton de Ĉinio. Rusio ankaŭ venkis Usonon konkerante ĉi tiun teritorion. Kaj jam sub Aleksandro la Unua, la Latina Armeo kun Japanio estis konkerita. Kaj Aleksandro la 2-a kompletigis la konkeron de la lastaj landoj de la mondo, inkluzive de Aŭstralio.
  Jen kiel la monda imperio reaperis...
  Ĉio ŝajnas esti bona, sed en la imperio ekzistas aŭtokratio kaj servuto. Kaj la provo de la reĝoj bremsi progreson. Kio tamen estas neebla. Kaj en 1953, la unua persono en ĉi tiu kazo, princo Alexei, flugis en la kosmon.
  Kaj en 1967 ili flugis al la luno unuafoje. Kaj ĉi tio estu tre bone notita.
  Ekde la flugo al Marso okazis jam en 1988. Kio ankoraŭ estas pli bona ol ĝi estis en reala historio ...
  Iom post iom, la reĝoj komencis pli atenti la spacon. Flugoj al Venuso kaj pretere...
  La nova caro Georgo la Unua ankaŭ decidis en 2020 por la unua fojo en la historio de Rusio okazigi elektojn al la Ŝtata Dumao kaj starigi konstitucion.
  La nova parenco juna monarko eĉ skizis serion da flugilhavaj aforismoj;
   La Dumao kiel cirko postulas ekvilibran agon!
  Amo estas sento kiel fluto, nur la muziko estas multe pli dolĉa!
  Politikistoj ofte estas vulpoj kaj neniam leonoj, ĉar politikado ne estas reĝa afero!
   Knabo sen batalo estas pli malbona ol hundo!
  Honesteco estas malofta kvalito por politikistoj, precipe kiam oni kalkulas la balotrezultojn!
  En la pulsado de la koro kaj vejnoj, ni volas ŝanĝon ... nur ne maljuniĝi!
  Junuleco estas netaksebla kiel oro, nur ĝi pli rapide makuliĝas kun la tempo!
  Junularo instigas malkovron kiel freŝa vento al velo!
  Junularo, male al vino, perdas valoron tra la jaroj, sed akiras forton!
  Robotoj en fantazio naskiĝis el homa maldiligento, sed ili enkorpigis superhoman laboregon!
  Ju pli da komandantoj, des malpli da ordo, des malpli da ordo, des pli da perdoj!
   Infanaĝo estas kiel mono sub inflacio, ju pli valora ĝi estas, des pli baldaŭ vi disiĝas de ĝi!
  Kverkaj generaloj, faru lignajn ĉerkojn!
  La generalo estas kiel barelo, precipe kun malpleno!
  Kiam generaloj estas kverko, floras profunda nescio!
  Menso kaj fantazio, kiel edzo kaj edzino, nur mielmonato estas vere dolĉa kiam la subtena bopatrino de la realo!
  La nombro da mendoj ne ĉiam estas proporcia al braveco, sed ĉiam reflektas la favoron de superulo!
  Oleo estas, fakte, nigra oro, venenas la naturon, nigrigas korojn, malklarigas la menson!
  Oleo estas kiel la nigra sango de la diablo - ĝi venenas kaj karnon kaj animon!
  Racio estas savanto en inteligentaj manoj, kaj buĉisto en la cluĉes de idioto!
   Estas pli facile muldi neĝulon en la buŝo de erupcia vulkano ol trovi eltrovaĵon, kiu ne estis uzata por militaj celoj!
  Malfermi al milito egalas fermi multajn pordojn al paca vivo!
  Se vi volas eviti batalon, pumpu viajn muskolojn, se vi volas eviti militon, konstruu vian armeon!
  Diplomatio estas malŝarĝita de la ŝarĝo de milita elspezo, intertraktadoj estas pezaj pugnoj!
  Ne promesu la lunon de la ĉielo, vi devos hurli kiel hundo, kiam homoj venos por postuli!
  Koroj postulas venĝon, sed nenio pli ruza kaj malbona ol homa koro - do la menso donu pardonon!
   Por havi rikolton, necesas planti parazitojn la tutan jaron!
  Plantinte maldiligentan homon unufoje, vi povas havi rikolton la tutan jaron!
  Ruĝa parolo povas blankigi nigran reputacion, sed ĝi ne ornamos la vivon de senkolora por konsidero!
  La mirindaĵoj de la scienco, ni estas senigitaj de enuo, la mirindaĵoj de la progreso estas tre interesaj!
  La ĉefa miraklo de la scienco ne mirigas, sed rekompencas!
  Scienco ne estas lupo, sed forlasas la arbaron, se ne estas kleraj ŝafoj de la paŝtisto de respondeco!
  La komenco ne estu rapida, vi malrapidiĝas ĝis la dato, sed la malrapideco ĉe la komenco frostos la finon!
  La komenco similas al la malfermo en la ludo, oni devas disvolvi pli rapide, sed ne moviĝi sen pensi pri peonoj!
  La ideala politikisto estas kiel ĉevalo en la laboro, sed ne azeno en la konsilioj!
  Amo estas, kompreneble, mirinda sento, nur kiam ĝi ne rilatas al alkoholo!
  Multaj kuiristoj difektas la kaĉon verŝante jogurton en la paston!
  Politikisto estas artisto, nur li ne makulas la tolon, sed sin mem!
  Reĝoj povas fari ĉion, sed monarkoj preskaŭ nenion volas por la homoj!
  Nur la reĝo, kiu estas monto por la popolo!
  Estas nur du aferoj en la mondo, kiuj estas ekster la kontrolo de la Kreinto: homaj sentoj, kaj homa stulteco, precipe kiam mi sentas min kiel inteligentaj uloj!
  Ne gravas kiu estas la prezidanto, gravas kiu estas la reĝo en via kapo!
  Milito, neniu loko por penso, la epoko de morto kaj frenezo!
  Nur tiuj, kies menso ne estas malantaŭ la menso, freneziĝas!
  Aŭto ne estas nur transportrimedo, sed lukso, pri kiu avaras nur malsaĝuloj!
  La plej malŝparema ekonomio, ŝparu pri prestiĝo!
  Ni foje perdis, foje ni mortis, sed la rusoj neniam genuiĝis!
  Metiado anstataŭas kvanton, kvanto povas nur falsigi lertecon!
  - En sana korpo, kaj la spirito de la koloso - kaj la malforteco de la karno - la animo paliĝis!
  Sango briletas kiel oro, sed ĝi rustigas animojn el metalo!
  Eĉ oro rustiĝas, se la koro ne estas ĵetita de ĝi!
  Torturo ne estas amuza, sed malfacila laboro de la serva sektoro , en kiu kompato por la kliento estas detrua por vi !
  La animo de riĉulo estas patriota, ne pli ol ora monero, kien oni prenas tien kaj batas!
  Flava oro kiel la koloro de perfido, mola kiel la volo de oportunisto, peza kiel la konscienco de perfidulo!
  La doloro estas kiel bopatrino, obseda, abomena, mi volas forigi, sed ... sen ŝi oni ne povas edziĝi kun venko!
  Kiam la malamiko ne kapitulacas, li estas detruita, kaj kiam li ne kapitulacas, la inĝenieco alportas venkon!
  Ne gravas, ĉu la hundinoj de la malamiko mortas, ne gravas ĉu niaj maskloj, iliaj cerboj estas subigitaj!
  Estas facile en batalo, kiam lernado ne estas torturo, sed utile distro!
  Eĉ laŭ la vortoj de Kristo, liaj servistoj serĉas ion, kio servas al senpieda arbitreco!
  Granda ŝranko brue falos, kaj laŭta gloro iras al tiu, kiu forĵetis ĝin!
  Kiam la masko estas lerta, ni ne bezonas pretekston!
  Pli ofte ruĝaj riveroj fluas pro ruĝaj paroloj kaj nigraj faroj!
  "Kiu estas destinita al piki, ne flirtu laŭ la ŝnuro!
   Kiel ĉiam ĝi rezultis, sed pli bone kaj ne volis!
  La morto meritas pli bonan multon ol la vivo, ĉar ĝia daŭro lasas senkompare pli da partoj por elekti! -
   La garantioj estas donitaj de garantiitaj raboj!
   Monero el oro estas mola, sed pli mortiga ol kuglo, ĝi frapas ĝuste en la koron kaj elprenas la cerbon!
  Teknologio estas la dio de milito - kaj ĝia sabotisto estas ateisto!
  Dio kreis la universon en ses tagoj, kaj la homo pagas por minuto manfarita malforteco por la tuta eterneco!
  Ili eniris sur la lanon, sed ne revenis kun la funikularo!
  Kuru, sed ne forkuru, pafu, sed ne repafu, batu, sed ne kontraŭbatali, kaj plej grave, trinku, sed ne ebriiĝu!
  Neniu bezonas orelojn de morta azeno, sed la aŭdo de vivanta vulpo estas donaco por tiuj, kiuj ne bezonas azenojn por atingi sian celon !
  Ŝuante vian menson, vi restos por ĉiam nudpieda!
  Milito estas aero por la pulmoj, sed nur miksita kun duuma gaso!
  Se la malamiko ne volas kapitulaci kaj ne scias kiel perdi, ni devigos lin rezigni kaj dekutimigos lin por venki!
  Malbonaj homoj amas nigran magion, bonaj nehomoj amas blankan!
  Mortigi en milito estas malfacila en la procezo, abomena en percepto, sed kiel bonega finfine! Ĝi signifas, ke milito alportas sanon al la animo, malmoliĝon al la korpo kaj purigas la monujon!
  Kelkfoje la milito plenigas monujojn granda, kaj en rekta proporcio al la pleneco de sango verŝita, kaj la malpleno de korupta koro!
  Ŝuldo al la Patrujo estas ruĝa kun la pago de sindonema sindonemo!
  Milito estas provo de saĝuloj , moderiga de fortaj, amuza por malsaĝuloj! -
  Esti ridinto ne estas amuza, plori aliajn ne estas enuiga!
  Bona reganto estas kiel sukerita mielo, unue oni kraĉos ĝin kaj poste kraĉos ĝin!
  Kaj la malbona reganto, kiel vermuto, unue kraĉos, kaj poste piedpremos!
  Jes, oro estas mola, sed nepenetrebla ŝildo estas facile forĝita el ĝi !
  Kvalito ĉiam superas kvanton - eĉ oceano de perla hordea kaĉo ne estas malhelpo al hakilo!
  Malbono estas plena de forto, kiam bono estas malfortigita de timo!
  La ŝerco estas bona por la loko, la kulero por la vespermanĝo, kaj la helpo estas en problemo!
  Vi povas esti bonŝanca unufoje, dufoje - sen lerteco, sorto foriras!
  Kiu ne estas Leo Tolstoj, tiu estas literatura vagabondo!
  ... ĈAPITRO 23.
  Nudpiedaj, preskaŭ nudaj sklavknaboj daŭre marŝis al la marĉando. Iliaj nudaj kalkanoj tretis sur la kruda gruzo, kaj ili estis kovritaj de grataĵoj kaj kaloj. Kaj la knaboj suferis, kaj iliaj nudaj plandumoj jukis kaj forte jukis.
  La sklavo Lukjanenko provis ion komponi;
   Hitler kaj Stalin renkontis persone en novembro 1940 kaj povis aranĝi kontestatajn temojn. La persona renkontiĝo finiĝis per la konkludo inter la du diktatoroj de strategia armea alianco kontraŭ Britio.
   Stalino jesis ne postuli la eŭropan influkampon de Hitler. Hitler, siavice, cedis Hindion, Pakistanon, kaj la plej grandan parton de Irano al Stalino, sed akiris al sin la Proksiman Orienton kaj Afrikon. Krome Ĉinio kaj parto de Hindoĉinio estis dividitaj de Japanio kaj Sovetunio.
   Ĝenerale, persona renkontiĝo permesis al ambaŭ diktatoroj veni al interkonsento kaj malhelpi militon. Sovetunio lanĉis ofensivon kontraŭ Irano kaj Hindio. Hitler, aliflanke, deplojis soldatojn al Afriko. Post la konkludo de armea alianco kun Rusio, Franco, ekkomprenante ke Britio ne povis rezisti tian forton kiel Sovetunio, Italio, la Tria Reich kaj Japanio tuj, jesis sturmi Ĝibraltaron.
   La germanoj prenis la fortikaĵon, ne tute pretan por defendo, rekte. La brita bazo en Malto ankaŭ estis detruita, kaj soldatoj estis alterigitaj. Italio evitis malvenkon en Grekio dank'al la bato de germanaj kaj turkaj trupoj.
   Sed la britoj estis batitaj ...
   Tiam la germanoj, transdoninte signifajn fortojn, kaptis Egiptujon. Havante cent kvindek sekciojn por la milito kun Sovetunio, Hitler ĵetis ilin en la forkapton de Mezoriento kaj Afriko. La britoj estis malfortaj, kaj la koloniaj trupoj ne vere volis batali.
   La Fuhrer en la kvardek-unua jaro kaptis kaj la Proksiman Orienton kaj la plej grandan parton de Afriko. Stalino okupis Hindion, kaj preskaŭ ĉion el Irano, kaj Pakistano, kaj parton de Birmo kun Bangladeŝo.
   Japanio atakis Amerikon en Peru Harbour. Kaj la milito disvastiĝis... Hitler deklaris militon kontraŭ Usono. Stalino ankaŭ eniris la militon kun Ameriko la sekvan jaron.
   En la fonto de 1942, la germanoj kompletigis la kapton de Afriko. Ili estis malhelpitaj ne tiom de la britaj trupoj, kiuj estis pli malsuperaj ol la Germana Armeo kaj en nombro kaj kvalito, sed de la longecaj komunikadoj kaj la manko de oportunaj vojoj sur la Nigra Kontinento.
   Britio suferis pli kaj pli da perdoj de la germana kaj poste la sovetia submarŝipa floto. La eniro de Ameriko en la militon helpis malmulte.
   Japanio ankaŭ venkis la amerikanojn ...
   La brita mararmeo degelis ...
   En septembro 1942, la alteriĝo komenciĝis en Anglio. Plejparte ili estis germanaj, sed ankaŭ sovetiaj trupoj partoprenis. La britoj batalis senespere. La plej novaj sovetiaj tankoj KV-3, KV-5 kaj la plej novaj KV-4, ankaŭ T-34, KV-2, kaj multaj amfibiaj veturiloj partoprenis en la bataloj. Kaj la germanoj de la plej novaj tankoj administris nur la T-6 aŭ "Tigro". Kaj poste nur kelkaj aŭtoj, haste produktitaj en fabrikoj.
   Hitler estis malagrable surprizita de la forto de la sovetiaj tankoj. Ili estas klare pli malfortaj en li.
   La germana Ju-188 bombisto ne estis malbona, kaj la DO-217, kiu montris sin kontentige, kaj la ME-109 kaj Focke-Wulf. Sed ĉi tio estas tiel-tiel. La PE-8 ankaŭ montriĝis sufiĉe bona. Ĝenerale, sovetiaj tankoj estas fortaj kaj pezaj.
   En la Tria Regno, la serio daŭre estas disvolvita: "Pantero", "Tigro" -2, "Leono" kaj "Muso".
   Britio daŭris nur dek kvin tagojn. Post kio la Londona garnizono kapitulacis. Dum pliaj ses tagoj, batalado daŭre daŭris en Skotlando. Kaj tiam dum kvar tagoj la britoj rezistis en Irlando.
   Anglio falis. Kaj la sekvaj bataloj disvolviĝis kontraŭ Usono. Sed Ameriko ankoraŭ bezonas atingi tien. Por kio vi bezonas multajn transportŝipojn kaj kontrolon super la maro. Hitler konstruis siajn fortojn kaj unue, en novembro 1942, konkeris Islandon.
   Plue, tra Gronlando, liaj soldatoj moviĝis al Kanado. Kaj la japanoj surteriĝis en Panamo. Kaj la germanoj ĵetis fortojn tra Argentino, kaj Brazilo, kiuj eniĝis en alianco kun la Tria Reich.
   Nu, Stalino decidis ataki tra Alasko. La bataloj en Britio montris ke superpezaj tankoj ne estis sufiĉe efikaj. Kaj sovetiaj dizajnistoj komencis evoluigi pli kompaktan serion de ISoj, anstataŭe de la KV. Sovetiaj trupoj lanĉis ofensivon en Alaskon, tra Chukotka en majo 1943, kaj tio estis relative bona.
   Vere, Sovetunio havas multajn tankojn, kaj ili estas multe pli fortaj ol la usonaj Shermans kaj Grants. Ankaŭ la germana "Pantero" estis sufiĉe bona, kio estis ĝenerale ŝatata de la militistaro, krom ke ĝi ofte rompiĝis, sed ĝi estis bone protektita en la frunto kaj bone armita.
   La germanoj facile kreis ponton en Kanado kaj vastigis ĝin. ME-309 kaj pli potencaj bombaviadiloj Ju-288 aperis sur la ĉielo. Kaj estis rapida evoluo de jetaviadiloj.
   Kaj la germana piloto Marsejlo fariĝis neatingebla fenomeno, faligante centojn da britaj kaj usonaj aviadiloj. Por cent kvindek aviadiloj, Marsejlo ricevis la Kavaliran Krucon de la Fera Kruco kun arĝentaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj.
   Por tricent Ordeno de Germana Aglo kun Diamantoj. Por kvar Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun oraj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj, kaj por kvincent, la Grandkruco de la Fera Kruco.
   Kaj li detruis ĉi tiujn usonanojn, fariĝante neatingebla fenomeno. Kiam li atingis la ciferon de sepcent kvindek aviadiloj, li ricevis novan premion: la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun platenaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj.
   En Ameriko, Marsejlo iĝis vera legendo kaj filmoj estis haste filmitaj pri li.
   Pro malfacilaĵoj en la translokigo de soldatoj kaj provizoproblemoj, la milito kun Usono treniĝis.
   La usonanoj ne batalis tre energie por Kanado kaj Alasko, kaj ĝi estis okupita de la germana, Sovetio kaj aliaj trupoj sen multa malfacilaĵo.
   Sed Ameriko mem ne estis invadita ĝis junio 1944. Sovetunio deplojis novajn, pli potencajn mezajn tankojn, la T-34-85, kiuj estis pli bone penetritaj de amerikaj tankoj, kaj pli efikaj kaj ne same pezaj kiel la KV, IS-2-serio. La lasta tanko estis bona trarompa veturilo danke al sia potenca kanono kaj kvar maŝinpafiloj, kaj relative bona flanka protekto.
   En Usono, nur kelkaj modernigis "Sherman" instalante pli potencan kanonon de 76 mm, pli-malpli kapabla trapenetri malamikajn mezajn tankojn. Laboro pri "Pershing" treniĝis... Vere, estis multe da "Ŝermanoj".
   La germanoj ankaŭ ne staris senmovaj. "Pantero" -2 montriĝis iom pli perfekta, danke al prunto de la rusoj la loko de la motoro kaj transdono en unu bloko, kio ebligis redukti la altecon de la tanko.
   Kaj la turo fariĝis pli mallarĝa kaj pli malgranda, kaj la motoro estas pli potenca. Kiel rezulto, la germana tanko havis 150-mm gvatturetan alfrontan kirason kun deklivoj, 120-mm karenfronton kun 45-grada deklivo, kaj sesdek flankoj. Kaj kanono de 88 mm en 71 EL, kapabla penetri Shermans de tri kilometroj kaj duono. Plie la pezo de la tanko estas nur kvardek sep tunoj kun motoro de 900 ĉevalfortoj.
   Krom la sufiĉe malforta flanka kiraso, sed ankoraŭ sufiĉa por teni la pafojn de amerikaj bazukoj, la Panther-2 iĝis la plej bona tanko de la Dua Mondmilito laŭ siaj karakterizaĵoj, superante kaj la sovetian KV kaj IS-2 ankoraŭ ne estas. sufiĉe perfekta.
   "Tigro" -2 estis produktita en malgrandaj serioj, pro la fakto, ke ĝi preskaŭ ne havis avantaĝojn en rezervado, kaj estis signife malsupera en veturado, kaj estis malfacile transporti ĝin.
   La kutima "Tigro" ankaŭ estis forigita de produktado ... Kaj la "Pantero" -2 iĝis la ĉefa tanko de la Wehrmacht. Kaj jam en Sovetunio ili komencis rigardi kun timo la ekipaĵon de Germanio.
   Sur la ĉielo, la ME-262 iris en serion, sed ĝia fidindeco estis nesufiĉa, kaj ĝiaj batalkvalitoj ankaŭ ne estis plene malkaŝitaj. Kaj dum la germanoj vetis je la ME-309 kaj TA-152. La lasta helic-movita bombĉasaviadilo montriĝis tre sukcesa kaj efika. La ME-309, malgraŭ sia alta rapideco kaj potenca armilaro, havis problemojn kun horizontala manovra kapableco.
   La XE-162 montriĝis pli simpla kaj pli malmultekosta ĉasaviadilo, sed pli malfacile kontrolebla, disponebla nur por altklasaj pilotoj.
   Tial, ĝi ne estis liberigita tiom multe kiel ĝi povis.
   Tamen tia aviadilo estis tre taŭga por la stilo Huffman, kiu iĝis la dua piloto de Ambasadoro Marsejlo kaj ricevis la Kavaliran Krucon de la Fera Kruco kun arĝentaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj kiel la dua piloto kiu superis tricent faligitajn aviadilojn.
   Ankaŭ sovetiaj pilotoj kolektis kontojn, sed pli modeste ol la germanaj. Pokryshkin elstaris.
   La milito daŭris en la somero de 1944, ne gravis por Ameriko. En la Tria Regno, la sturmpafilo montriĝis pli bona kaj detruis la jankiajn trupojn. Kaj la Ruĝa Armeo premis antaŭen. La usonanoj estis perdintaj. Filadelfio falis en aŭgusto. En novembro 1844, sovetiaj kaj germanaj soldatoj jam alproksimiĝis al Vaŝingtono kaj New York de la nordo. Por la unua fojo, amerika Pershing kaj Fireflies aperis ĉe la fronto. Ili superis la sovetian T-34-85 kaj estis danĝeraj por la IS-2, sed ili ankoraŭ perdis kontraŭ la Panther -2, kiu iĝis la plej bona tanko de la Dua Mondmilito.
   La usonanoj batalis heroe apud Vaŝingtono. Sed ĉiuokaze, la sovetiaj-germanaj trupoj finis la ĉirkaŭadon de la usona ĉefurbo ĝis la fino de decembro, kaj ĝis la dekkvina de januaro kaj Vaŝingtono kaj Novjorko falis...
   Ameriko rezistis iom da tempo.... La bataloj estis okazigitaj ankaŭ en Meksiko, kie la germanoj kaj japanoj estis antaŭenirintaj.
   La 9-an de majo 1845, la restoj de la amerikaj trupoj kapitulacis. La milito povus esti finita pli frue, sed gravaj malkonsentoj ekestis inter la japanoj kaj la germanoj. Kaj tio plilongigis la konflikton.
   Estis paŭzo post la kapitulaco de Usono... Sed nova milito estis neevitebla. Japanio deziris tro multe por si. Duono de Ameriko havis multe pli modestan kontribuon al venko, kaj la tuta Latin-Ameriko. Stalino ankaŭ renkontis la japanojn postulante la revenon de suda Saĥaleno, kiun la samurajo akiris kontraŭleĝe.
   Resume, la 20-an de aprilo 1947 eksplodis nova milito. Inter Japanio kaj ĝiaj kolonioj unuflanke, kaj kontraŭ la Tria Reich kaj la aliancanoj kaj Sovetunio aliflanke. Kaj ĉi tio estas serioza.
   Kompreneble, Sovetunio kaj la Tria Regno estas teknike pli fortaj ol la japanoj. Sovetunio havis la T-54 kaj IS-7-tankojn, la germanoj havis la E-serio, eĉ la unuajn piramidajn dezajnojn. La koalicio de blankaj socialistoj estis pli forta ankaŭ en la aero. Aparte fortaj estis la flugaj teleroj de la Tria Reich, absolute nevundeblaj al manpafiloj.
   La milito daŭris nur kvar monatojn kaj duonon kaj finiĝis kun la malvenko kaj kapitulaco de Japanio la 3-an de septembro 1947 .
   Sovetunio ricevis sin sudan Saĥalenon, la Kuril-kreston, trionon de Japanio mem, duonon de Ĉinio kaj Koreio, la Havaja Insularo kaj ion alian. La resto de la teritorio estis konkerita fare de la Tria Regno.
   Post kio Stalin kaj Hitler renkontis denove kaj denove konfirmis ilian amikecon.
   Kaj ili finfine kompletigis la mondon... Stalino mortis la 5-an de marto 1953, sed sukcesis lasi skriban testamenton pri transdono de potenco al Lawrence Beria. Li iĝis gvidanto post Stalin kaj konservis potenc-ekvilibron.
   Hitler sekvis pli moderan politikon, eĉ ne estis amasaj ekstermadoj de judoj, sed li plifortigis sian potencon. La posteuloj de Hitler estis artefarite akiritaj. La 20-an de aprilo 1959 okazis referendumo pri kreado de monda imperio kaj starigo de monarkio. Kaj la ordo de heredo estis difinita.
   Tial, kiam Hitler mortis en marto 1963 en la sama tago kiel Stalino, sed dek jarojn poste, ĝi ne kaŭzis multe da konfuzo kaj potencbatalo. Kaj la mondo havis nur du imperiojn - sovetia kaj germana. Kaj ili havis nukleajn armilojn, do la fokuso ŝanĝiĝis al spaca ekspansio. Jam en 1959, la germanoj komencis flugon al Marso. Kaj ili flugis al la luno eĉ pli frue.
   Kaj Sovetunio en 1961 sendis viron al Marso. Tiel la historio iris... Je la fino de la dudeka jarcento, homaj setlejoj estiĝis sur la planedoj de la sunsistemo.
   Kaj en 2020, la unua flugo de la homaro komenciĝis al la stelo Siriuso, ĉirkaŭ kiu rondiris planedoj taŭgaj por homa konkero. Post la morto de Beria, lia filo Sergo sukcesis. Kaj en la Tria Reich jam estis faritaj aŭdacaj eksperimentoj pri rejuniĝo de la korpo. Do la filo de Hitler Wolff unue aspektis tridekjara kaj povis regi tre longe.
   Ĉi tio montriĝis por la nova mondo... Kaj la koronaviruso estis disbatita en la burĝono, malhelpante la disvastiĝon de la infekto.
  La komponado de Lukjanenko montriĝis mallonga, kaj li sukcesis mense fuŝi unu plian rakonton survoje.
   La trajno, kune kun caro Aleksandro la 3-a, evitis kraŝon proksime de Ĥarkov, kaj la Imperiestro de Rusio ne ricevis mortigajn vundojn al internaj organoj. Kiel rezulto de tio, la vivo de Aleksandro la 3-a daŭris, kaj li ne mortis je kvardek naŭ. Iomete pligrandigis la teritorion de la imperio en la sudo en Centra Azio, la imperiestro turnis sian rigardon al la Malproksima Oriento. La Transsib estis sub konstruo, kaj la rusoj penetris en Manĉurion, konstruis Port Arthur je akcelita rapideco.
   Ili komencis pliigi sian influon en Koreio. Kaj tio kondukis al la unua granda milito en la regado de Aleksandro la 3-a kun Japanio. La cara Rusio estis iom pli bone preparita por ĝi. En la Balta Maro, la ŝipoj estis konstruitaj jaron pli frue, inkluzive de la batalŝipo Slava, sed Ĉinio ne ricevis monon de Rusio. Kaj li ne povis perfidi ilin al la japanoj. Kaj la japana floto estis ses ŝipoj pli malforta.
   Tamen, la samurajo daŭre komencis la militon. Rusio kreskis rapide ekonomie kaj ne estis prokrasto en la avantaĝoj.
   Aleksandro la 3-a ankaŭ volis militon. La loĝantaro de Rusio rapide kreskis. La naskokvanto restis alta, kaj la mortokvanto estis reduktita danke al la malmolaj mezuroj de la potenca reĝo. La terpecoj de la kamparanoj malgrandiĝis. Novaj teroj estis bezonataj. Jes, la caro volis militan gloron. Estas bone esti paciganto, sed venkinto estas pli bone. Aleksandro la Tria volis iri en la historion kiel granda.
   Sed la milito en Eŭropo estas tro riska komerco, sed kial ne akiris famon en la batalo kun Japanio. Cetere, rusaj generaloj estas la plej bonaj en la mondo, kaj eĉ pli soldatoj.
   La komenco de la milito por Rusio ne estis tre sukcesa. Tri batalŝipoj estis difektitaj, la krozŝipo "Varyag" kaj la kanonoboato "Koreets" sinkis post heroa batalo.
   Sed tiam ĉio iris pli bone. Admiralo Makarov ne mortis, do li ricevis multe da potenco de la imperiestro, kaj simple ne povis enlasi Kirill Romanov en Port Arthur. Kaj li ne estis sur la ŝirmita "Petropavlovsk".
   Plue, kvankam Kuropatkin retiriĝis, la caro tuj forigis lin. La sieĝo de Port Arthur estis mallongdaŭra kaj Brusilov malblokis ĝin.
   La rusa floto agis pli sukcese ol en reala historio. Jes, kaj de la Balta Maro eskadro Rozhdestvensky kaj foriris pli frue kaj alvenis pli frue kaj en pli forta komponado. Do japanoj estis venkitaj surmare. Kaj ankaŭ surtere...
   Kaj la malamikecoj estis transdonitaj al la metropolo mem.
   Nur la interveno de Anglio kaj Ameriko savis Japanion de okupo. Sed la japanoj estis devigitaj doni al Rusio Tajvanon, la tutan Kuril-kreston, kaj pagi miliardon da orrubloj en kompenso. Rusio fortigis sin en Koreio, Manĉurio kaj Mongolio.
   Zheltorossiya levigxis de la ĉina regionoj, kiuj memvole aliĝis Rusio. Nenia revolucio, neniu Ŝtatdumao. La cara imperio floris kaj faris pli ekonomia gajnojn ol en reala historio. La monda unua lumo rusaj tankoj kaj peza kvar-motoro bombaviadiloj ankaŭ aperis. Kaj la loĝantaro de Rusio, inkluzive koste de Ĉinio, fariĝis granda.
   Tamen, la unua mondmilito komenciĝis, kiel en reala historio en 1914 la 1-an de aŭgusto. Kaj tio estis feroca batalo.
   La cara armeo estis pli multnombra ol en reala historio, kaj pli bone teknike ekipita. Kaj la ekonomio de Rusio estas pli forta, kaj la milit-industria komplekso, kaj la financo kaj aŭtoritato de la caro estas pli alta.
   Kaj Aleksandro la Tria prenis Rusion per plugilo, sed nun ĝi havis aviadilojn kun kvar motoroj, kaj tankojn, kaj eĉ misilojn. Ekzistis projektoj por pezaj tankoj, precipe Mendelejev, kaj aviadiloj kun ses motoroj. Kaj multe pli.
   De la komenco mem, la kurso de la unua mondmilito estis malsama. Rusaj soldatoj venkis en Orienta Prusio kaj prenis Przemysl rekte. Ili venkis la germanojn kaj atingis gravajn venkojn sur ĉiuj frontoj. La milito montriĝis pli mallonga ol en reala historio kaj preskaŭ eniris unu korvon. Ses monatojn poste, la 23-an de februaro 1915, Germanio kapitulacis. Kaj Aŭstrio-Hungario eĉ pli frue.
   Turkio ankaŭ du semajnojn poste kapitulacis. Kaj ĝi estis malvarmeta.
   Caro Aleksandro la 3-a atingis bruegajn venkojn kaj fariĝis granda reĝo.
   Rusio kaj la aliancanoj dividis la trofeojn. Aŭstrio-Hungario kaj la Otomana Regno malaperis de la politika mapo de la mondo. La plej granda parto de la Otomana Regno, inkluzive de Istanbulo, iĝis parto de Rusio. La sudo de Irako ricevis, Britio, same kiel la sudo de Palestino, kaj ofte Saud-Arabio. Sirio kaj Malgranda Azio, Istanbulo, markolo, nordo kaj centro de Irako, norde de Palestino fariĝis rusaj provincoj.
   Rusio ankaŭ akiris sin Galegio kaj Krakovo. Kaj ankaŭ la Ĉeĥa kaj Slovaka Reĝlando kaj Hungara. Nur Aŭstrio konservis sian sendependecon. Transsilvanio iris al Rumanio. Jugoslavio ekestis kiel regno ene de Rusio, libervole inkluzivita.
   Ankaŭ, Germanio perdis parton de la teritorio inkluzive de Klaipeda, Poznano kaj Danzig. Kvankam Orienta Prusio estis konservita. La germanaj kolonioj en la Pacifiko estis kaptitaj fare de Rusio. Kaj en Afriko, Britio. Francio kaj Danio resendis kio estis kaptita fare de la germanoj ĉe Bismarck. Krome ŝiaj grandegaj kompensoj. Do ĉiuj estis feliĉaj.
   Sed eĉ post tio, la redivido de la mondo daŭris iom pli da tempo. Rusio kaj Britio dividis Saud-Arabion kaj Iranon. Kaj poste Afganio kaj Rusio, kompletigante preskaŭ tute la dividon de la mondo. Nur en Ĉinio estis militoj kaj ekspansio de malsamaj flankoj.
   Aleksandro la Tria vivis okdek jarojn kaj mortis nur en 1925, lasante la imperion riĉa kaj prospera al sia filo Nikolao la 2-a. Aleksandro la Tria fariĝis la plej sukcesa rusa caro, kaj lia regado estis la dua plej longa post Ivano la Terura kaj tre glora. Kaj Aleksandro la Tria mem fariĝis la plej longeviva reganto en la historio de Rusio.
   Tiel, la historio de ĉi tiu monarko rezultis esti sukcesa. Nikolao la 2-a daŭrigis sian vastiĝon en Ĉinio. Kaj li gajnis la militon kun Japanio dum la Granda Depresio, kaj plene okupis ĝin kaj enkorpigis ĝin en Rusion. Nikolao la 2-a mortis en 1938. Kaj lia trono estis prenita de la heredanto Alexei II. Ĉi-foje li estis sana, do Aleksandro elektis pli taŭgan edzinon por sia filo Nikolao.
   Hitler ekpotenciĝis en Germanio, sed li ne rajtis revivigi la potencon de la Germana Armeo. Kaj nur Mussolini batalis iomete kaptante la lastan sendependan landon en Afriko - Etiopio.
   Hitler povis kuniĝi kun Aŭstrio nur kun la permeso de Rusio, kaj altigi la germanan ekonomion. Sed lia regado daŭris sen militoj. Ĝis la Fuhrer mortis en 1958. Post tio komenciĝis laŭpaŝa demokratiigo en Germanio kaj la plurpartia sistemo revenis.
   En Italio, post la morto de Mussolini, lia filo sukcesis, sed ankaŭ demokratio kaj plurpartia sistemo estis parte restarigitaj.
   Kaj en Rusujo, iom post iom, estis pli da libereco. Sed la plej grava afero estas spaca ekspansio. Flugoj al spaco, al la luno kaj aliaj sistemoj.
   La mondo fariĝis pli stabila kaj pli riĉa. Kaj la rusa rublo anstataŭis la britan funton, fariĝante la ĉefa monda valuto.
   La kolonia sistemo ne disiĝis, sed fortiĝis. Kaj Afriko kaj Azio havis pli da ordo kaj malpli da malsato kaj milito.
   Islamo fariĝis pli paca, perdis sian radikalecon. Homoj vizitis ĉiujn planedojn de la sunsistemo en la dudeka jarcento. Kaj en 2021 komenciĝis la unua komuna rus-usona ekspedicio kun la stelo Siriuso. Kaj tiel homoj akiris ion pli pacan, stabilan, daŭran.
  ... EPILOGO
  La knaboj, pli ol tri mil junaj sklavoj, finfine atingis sian celon.
  Tie estis garditaj gvatas ĉirkaŭe. Kelkaj el la soldatoj eĉ havis ian kanono, inkluzive dekduo malgrandaj bareloj. Tamen, Vladimir Zhukovsky atentigis la fakton ke la soldatoj estis de malgranda staturo. Kaj tiuj, kiuj ne portis kaskoj estis geknaboj ne pli ol dek du jarojn.
  Ankaŭ ĉi tie estis infanoj. Sed ĉi tiuj estas infanoj, kiuj estas kontrolistoj.
  La knaboj komencis dividi. Nudpiedaj infanoj en iuj naĝkostumoj, disigitaj. Kaj ili pendigis ĉenojn sur la manoj, kiuj tamen ne malhelpis la laboron.
  Tiam la knaboj estis verŝitaj per akvo el hoso. Kaj ili funde lavis ilin, eĉ aspergis ŝampuon sur ilin.
  La knabinoj en tunikoj komencis kontroli la kapojn de la knaboj por pedikoj. La knaboj klinis siajn harojn. Kelkaj havis suspektojn, kaj knaboj kun razilo kaj sen sapo alproksimiĝis al ili, sed prefere lerte detranĉis la harojn de junaj sklavoj.
  Razite, tamen, selekteme. Vladimiro sentis sian kapon palpita.
  La knabinoj estis nudpiedaj, sunbrunigitaj, sed kun blondaj longaj. La tunikoj estas blankaj, sed la ŝtofo estas sufiĉe malglata. Plej verŝajne ili estas la samaj sklavoj, kiel la knaboj. Sed kiam ili karesas vian kapon, estas agrable. Do ili palpis siajn ŝultrojn kaj kontente fajfis.
  Poste ili venis en leda pantaloneto, la samaj nudpiedaj knaboj, kaj fiksis la ĉenojn sur la manoj. Estas malagrabla. Krome, la ĉeno ne malhelpis movadon, ĝi estas kiel vizitkarto de sklavo.
  La junaj sklavoj ricevis ankaŭ naĝkalsonojn, la nurajn vestaĵojn en la ŝtonminejoj. Kaj ĉi tio estas nur la komenco.
  La plej malagrabla proceduro estas markigo ... Sed ĉar ili pelis multajn sklavojn, kaj la marko estis unu afero, ili decidis marki ilin en partoj.
  Unu post la alia ili estis kondukitaj al la forĝejo, kaj ili bruligis siajn brustojn per eta peceto da ruĝ-arda fero, kiu doloris.
  La knaboj denove estis verŝitaj per akvo kaj kondukis en la ĉambron. Vladimir Ĵukovskij eĉ kunpremis la dentojn. La obtuzaj kriegoj de la knaboj aŭdiĝis...
  Roman Zlotnikov estas knabo kun blonda hararo, proksimume dekdujara, estis alportita en la ĉambron. Ĝi odoris je bruligita viando kaj butero... Du fortaj, muskolaj kaj sufiĉe altaj knaboj kaptis Roman je la brakoj.
  Kaj alia infano en masko eltiris sespintan stelon el la kameno per pinĉiloj - la marko de sklavo.
  Roman ektiris nevole. Ŝiaj bebvizaĝoj estas torditaj. Per rapida movo, la ekzekutisto puŝis ruĝvarman stelon en la nudan bruston de la knaboj. Doloro trafis la menson de Roman. La juna kolonelo kunpremis la dentojn per ĉiuj fortoj kaj sukcesis reteni siajn kriojn. Kvankam ĝi doloras tiom multe... Sed la infera doloro iom kvietiĝis. La ekzekutisto gutis oleon el nekonataj fruktoj sur sian bruston kaj fariĝis pli facile.
  Knaboj ricevis stigmon sur la brusto - simbolo de sklaveco.
  Ĝi ne atingis Vladimir Ĵukovskij ... Oni diris al li, ke li estos markita poste ...
  Kial ankaŭ ĉi tio estas bonega...
  Intertempe, la knaboj komencis esti bredataj por laboro. Kompreneble, malfacile en la minejoj. Kaj vipante.
  Ĉi tie ĉe la enirejo de la minejoj, knabo pendis sur rako. Li estis tute nuda, kaj kovrita de ruĝaj strioj de okulharoj kaj vipoj. Kaj ankaŭ la kruroj de la juna sklavo estis kovritaj de veziketoj. La maskita ekzekutisto tenis torĉon al siaj nudaj kalkanoj. La knabo sur la rako denove ekmoviĝis, kriis kaj eksilentis.
  Vladimir Ĵukovskij kapjesis morne... Kaj forte suspiris. Mi pensis, ke oni ankaŭ lin povus transporti tien supren. Kaj ĝi devas esti tre dolora kiam la kalkanoj estas frititaj. Aŭ ili tordas siajn brakojn, kaj la artikoj ricevas grandegan ŝarĝon de la korpo.
  Cetere, estis epizodo, kiam rusaj soldatoj torturis afganan knabon. Ili ankaŭ bruligis liajn nudajn kalkanojn per blovtorĉo. Kaj la knabo kriis ion plene. Kruela epizodo, sed necesis ricevi informojn de la juna mesaĝisto.
  Ili jam estas en la minejo. Estas sufiĉe lumo ĉi tie. Torĉoj hele brilas kaj ne fumas.
  Ĉi tie ili estas alportitaj al la instrumentoj. Ili donas elektoj kaj marteloj, kaj ankaŭ korboj.
  Ĉi tio estas iom rememoriga pri la filmo kie Indiano Johnson estis. Ekzemple, knaboj kaj knabinoj laboris en la minejo. Jes, estas knabinoj ĉi tie, sed ili estas en aliaj minejoj. Kaj la knaboj laboras nur en nigraj naĝkalsono. La korpoj de la junaj sklavoj estas ŝvitaj kaj muskolaj.
  La knaboj estas malgrasaj sed ne aspektas malgrasaj. La haŭto estas sunbrunigita. Kiel vi povas vidi, parto de la minejo estas sur la surfaco. Kaj de tempo al tempo la sklavoj estas kondukitaj al la supro por labori. Tial ili ne estas palaj kaj tre sanaspektaj.
  La manĝaĵo ankaŭ estas simpla sed ekvilibra, kaj la knaboj aspektas kiel korpotrejnistoj en konkurado.
  Vladimir tenas pioĉon en la manoj kaj piedpremas sur la ŝtonoj per siaj nudaj piedoj, infanaj piedoj. Iom tikla. La plandumoj ankoraŭ ne estas sufiĉe malglataj kaj la kaloj ankoraŭ formiĝas. Kaj tial ili doloras kaj jukas.
  Tiam la knaboj estis vicigitaj, kaj ili komencis piki ŝtonojn. Do plenigi tutan korbon per rubo. Kaj poste portu ilin al la troleoj, kie ilin puŝas aliaj preskaŭ nudaj knaboj.
  Sklava parto. La laboro estas malfacila kaj monotona. Tion ili ne atendis de ĉi tiu mondo.
  Vladimiro martelas ŝtonojn pure meĥanike. Mi pensis, ke ankaŭ en la antikva Romo la knaboj injektis kontrolistojn pelatajn de vipoj.
  En ĉi tiu kazo, en la rolo de gardistoj, knaboj en botoj kaj maskoj, kaj knabinoj en ledaj vestoj kaj sandaloj. Kaj ili havas vipojn en la manoj.
  Sed kompreneble, estas multe malpli da kontrolistoj ol sklavoj. Kaj ili ne tre ofte batas.
  Knaboj laboras... Post longa transiro, vi jam sentas vin laca, precipe en la kruroj. Sed miaj manoj estas freŝaj, nur mia dorso forte doloras. Kaj ĉi tio estas klare malagrabla.
  Vladimir forte suspiris. Ĉi tie ili estas infanoj, kaj sklaveco povas daŭri pli ol unu jarcenton. Kaj pasigi jarcentojn kiel sklavo en ŝtonminejoj estas simple teruro!
  Do vi volas, ke ĝi krevu en larmojn ĉe la supro de via voĉo. Ja labori dum centoj da jaroj, sub la lumo de torĉoj kaj sub la batoj de vipo.
  Vladimir Ĵukovskij subite sentis honton pri sia malforteco, precipe kiam larmo ruliĝis sur lia vango.
  Kaj la generalo, juna en korpo, prenis kaj komencis kanti, ne atentante la batojn de la vipo.
  inspektistaj knabinoj;
  Mi iam estis bonega generalo
  Mi portis epoletojn al la parado ...
  Sed subite konas la vivon en la rondo de la infero
  Ĝi rezultis ne forta vicigo!
  
  Mi nun estas duonnuda knabo
  Nudpieda kaj sklaveto...
  Ĝi montriĝis nur stulta virino,
  Kaj vi estas dispremita kiel ungego de krabo!
  
  Sed mi fariĝis knabo sen timideco,
  Donita revenos al infanaĝo...
  Ne portu al vi ĉiujn sensencaĵojn,
  Tenas padelon firme per viaj manoj!
  
  Fortĉenigis la sklavon
  Metu levstangon en viajn manojn pli rapide ol plugado...
  Ni fiksas malsamajn celojn
  Do simple ne peku, infano!
  
  Mi devis batali en Afganio,
  Ulo en Ĉeĉenio ankaŭ batalis ...
  Islamanoj ne rompis la batalanton,
  Se necese, ni batalas ĉie!
  
  Kaj nun mi estas malsata sklava knabo
  Ŝvito eksplodis en streĉiteco...
  Kaj ŝajne tre junaj jaroj,
  Kvazaŭ Pol Pot regas la universon!
  
  Nenion mi laboras impete,
  Memorante tiujn kuraĝajn batalantojn...
  Ke en Eŭropo ĉio estis farita trankvile,
  Pro edzinoj kaj indaj patroj!
  
  Ne, ni ne kliniĝos sub la jugo,
  Kvankam la malamikoj estas, kompreneble, kruela ...
  Ĉu la rusoj povas batali feroce
  Almenaŭ foje ĝi trafas la templon!
  
  Nia volo en mil-tunan pugnon,
  Kaj ĝi faligos baton de ŝtalo ...
  Kaj ili marŝos sur la lando de la nigra ondo,
  Montrante neflekseblan donacon!
  
  Jen Rusujo, lando de gigantoj,
  Ĝi estas regata de la glora Rod kaj Svarog ...
  Ĉiuj popoloj de la Patrujo estas unu,
  Por ke la drako de la infero estas morta!
  
  Nia kredo, granda kredo,
  Lada forta Rusio protektas ...
  Kaj la knabino estas tia aliseksema
  Li faligos ĉiujn homojn per ŝerco!
  
  Nigra Dio ankaŭ estas ulo ne estas fraŭlino,
  Agresema, sed tiel afabla en spirito...
  Sklavo kun vipo de ĝemo ne publikigos,
  Li mem forpelos la malamikon en la ĉerkon!
  
  Nia plej forta militisto kredu min
  Ĝi enhavas la potencon de la rusa Dioj ...
  Infanoj kiuj estas tre fortaj en ĝojo,
  Kaj ni ne bezonas sensencaĵojn!
  
  Ni ĉiuj povas detrui, konstrui
  Venku tiujn, kiuj rapidas kontraŭ Rusio...
  Tre leporhundo, viglaj ĉevaloj,
  Batalu kuraĝe, ne estu malkuraĝa!
  
  Kaj kion volas la knabino de la mondo
  Por ke ulo estu kuraĝa batalanto...
  Kreita en la nomo de idolo
  Movi la malamikon per sia pugno!
  
  Tiam ni forĵetos la jugon de scianta sklaveco,
  Kaj ni venkos la drakon de la regimento ...
  Ni ricevos riĉecon en la batalo,
  Kaj kerubo ŝvebas super ni!
  
  Do la knabo estas preskaŭ nuda
  Kiun la inspektistoj batis per vipo...
  Fariĝos tre talenta en bataloj,
  La Fuhrer nur estos kaput!
  
  Kaj Dio venos Svarog la Ĉiopova,
  Detruu ĉian nigran malbonon...
  Kaj dispelu la nubojn en la Patrujo,
  Por ke la knabo estu ĉiam bonŝanca!
  
  Kaj ni atingos la randon mem, La
  tutan universon, kie estas senfinaj steloj...
  Ni konkeru la universan ludon,
  Pro Rod - la Sankta Patro!
  DAŬRIGOTA
  
  
  
   ...
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"