Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΑΛΙΜΠ

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Το καλύτερο σύνταγμα των ρωσικών ειδικών δυνάμεων "Korona" προσπαθεί να συλλάβει από τους Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν έναν σπουδαίο αλλά τρελό επιστήμονα που έχει δημιουργήσει ένα υπερόπλο που μπορεί να κάνει οτιδήποτε να κινηθεί και να εξαφανιστεί. Τρεις χιλιάδες επίλεκτες ειδικές δυνάμεις, με επικεφαλής τον υποστράτηγο Βλαντιμίρ Ζουκόφσκι, βρίσκονται σε ένα σύμπαν όπου ζουν για πάντα μόνο παιδιά ηλικίας όχι άνω των δώδεκα ετών. Και όλες οι ειδικές δυνάμεις μειώθηκαν αμέσως, έγιναν αγόρια και ο εξοπλισμός και τα όπλα τους ήταν εκτός λειτουργίας. Τώρα πρέπει να ανησυχούμε μόνο για την επιβίωση, καθώς και να παρακινήσουμε τον καθηγητή Alexander Lukyanenko να φέρει τους ανθρώπους πίσω.

  
  Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΑΛΙΜΠ
  ΣΧΟΛΙΟ
  Το καλύτερο σύνταγμα των ρωσικών ειδικών δυνάμεων "Korona" προσπαθεί να συλλάβει από τους Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν έναν σπουδαίο αλλά τρελό επιστήμονα που έχει δημιουργήσει ένα υπερόπλο που μπορεί να κάνει οτιδήποτε να κινηθεί και να εξαφανιστεί. Τρεις χιλιάδες επίλεκτες ειδικές δυνάμεις, με επικεφαλής τον υποστράτηγο Βλαντιμίρ Ζουκόφσκι, βρίσκονται σε ένα σύμπαν όπου ζουν για πάντα μόνο παιδιά ηλικίας όχι άνω των δώδεκα ετών. Και όλες οι ειδικές δυνάμεις μειώθηκαν αμέσως, έγιναν αγόρια και ο εξοπλισμός και τα όπλα τους ήταν εκτός λειτουργίας. Τώρα πρέπει να ανησυχούμε μόνο για την επιβίωση, καθώς και να παρακινήσουμε τον καθηγητή Alexander Lukyanenko να φέρει τους ανθρώπους πίσω.
  ΠΡΟΛΟΓΟΣ
  Ο πόλεμος με τους Ταλιμπάν έχει γίνει άλλη μια δοκιμασία για τη Ρωσία. Και όπως αποδείχθηκε, η Ρωσία δεν είναι αρκετά έτοιμη για αυτό. Ο στρατός του Τατζικιστάν αποδείχθηκε αδύναμος και με χαμηλό ηθικό. Οι Τατζίκοι συχνά παραδίνονταν και πήγαιναν στο πλευρό των Ταλιμπάν. Ως εκ τούτου, η Ρωσία έπρεπε να διεξαγάγει τον πόλεμο με πλήρη ισχύ, ρίχνοντας στη μάχη σημαντική δύναμη και αεροπορικές και χερσαίες δυνάμεις.
  Φυσικά, αυτό οδήγησε σε απώλειες. Όλα αυτά μεγάλωσαν. Κατά την παράδοση, ήταν κρυμμένα. Η προπαγάνδα τραγούδησε τραγούδια για τις κολοσσιαίες επιτυχίες της ρωσικής αεροπορίας και ότι η Ρωσία έκανε περισσότερα σε ένα μήνα από τις Ηνωμένες Πολιτείες σε είκοσι χρόνια.
  Και άρχισε η κίνηση των ρωσικών αρμάτων μάχης στα βάθη του εδάφους του Αφγανιστάν.
  Οι μάχες γίνονταν όλο και πιο βάναυσες και αιματηρές.
  Έγιναν προσπάθειες στρατολόγησης του τοπικού πληθυσμού και δωροδοκίας διοικητών πεδίου. Άλλοτε ήταν δυνατό και άλλοτε όχι. Όμως ο πόλεμος άργησε. Και το κόστος μεγάλωνε, και η ζημιά, που ήταν όλο και πιο δύσκολο να κρυφτεί.
  Στη Ρωσία, έγιναν αντιπολεμικές διαδηλώσεις, οι διαδηλώσεις αυξήθηκαν και σημειώθηκαν συγκρούσεις με την αστυνομία.
  Οι προεδρικές εκλογές πλησίαζαν και η δημοτικότητα του Πούτιν έπεφτε. Λοιπόν, τι μπορώ να κάνω εδώ;
  Ως εκ τούτου, οι πληροφορίες ότι οι Ταλιμπάν αναπτύσσουν κάποιο είδος άγνωστου υπερόπλου αποδείχτηκαν σαν το ουράνιο μάννα. Και υπήρχε η ευκαιρία να καταγράψω κάτι ενδιαφέρον. Και αναφορά στις αρχές και τον λαό.
  Η διάθεση στην κοινωνία δυνάμωνε: γιατί μπήκαμε στο Αφγανιστάν; Τι μας νοιάζει μέσα στην αραβική αναμέτρηση;
  Επιπλέον, όπως και στη Συρία, δεν ήταν δυνατό να πολεμήσει κανείς με τα χέρια κάποιου άλλου. Και το Ιράν δεν ήταν καθόλου πρόθυμο να σκαρφαλώσει στο Αφγανιστάν - αυτό είναι ένα δηλητηριασμένο έδαφος. Όπως οι Ουζμπέκοι, οι Τατζίκοι δεν έδειχναν ζήλο στις μάχες.
  Υπάρχουν, φυσικά , φήμες ότι οι Ταλιμπάν έχουν ατομική βόμβα, ή κάτι ακόμα χειρότερο - προς όφελος του ρωσικού καθεστώτος. Αποδεικνύεται ότι δεν μπήκαμε απλώς στο Αφγανιστάν. Από εκεί προέρχεται μια πιθανή απειλή. Και ότι όλα αυτά πρέπει να ξεπεραστούν στην αρχή.
  Σε κάθε ενισχυμένο σύνταγμα επίλεκτων ειδικών δυνάμεων "Crown", μεταφέρεται στην περιοχή όπου βρίσκεται ο υποτιθέμενος τρελός επιστήμονας με εντολή σύλληψης.
  Τρεις χιλιάδες μαχητές με τα πιο σύγχρονα όπλα. Ειδικά μηχανήματα με ηλεκτρομαγνητική επιτάχυνση και σφαίρες που έχουν πυρήνα απεμπλουτισμένου ουρανίου. Τα καλύτερα ελικόπτερα σε σχήμα δίσκου με ειδικούς πυραύλους και σασί σε πίστες και κινητήρες αεριωθουμένων. Πολεμήστε μεταφορείς με ενεργή θωράκιση και κανόνια λέιζερ.
  Δεξαμενές από τιτάνιο και υπερσύγχρονα μοντέλα γεμισμένα με ηλεκτρονικά.
  Εν ολίγοις, ένα ολόκληρο σύνταγμα - το καλύτερο στον ρωσικό στρατό και τα πειραματικά όπλα.
  Και διοικείται από τον υποστράτηγο Βλαντιμίρ Ζουκόφσκι, Ήρωα της Ρωσίας.
  Έχουν επιχειρησιακές πληροφορίες ότι ένας τρελός επιστήμονας έκρυψε σε ένα καταφύγιο. Και περικυκλώστε τη θέση.
  Η αλήθεια είναι ότι οι Μουτζαχεντίν δεν φαίνονται τριγύρω... Και αυτό προκαλεί υποψίες.
  Παρ' όλα αυτά, οι δορυφόροι δίνουν μια εικόνα - ότι δεν υπάρχουν νάρκες και όλα γύρω είναι καθαρά.
  Και το σύνταγμα spetsnaz πλησιάζει όλο και πιο κοντά.
  ... ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο 1.
  Ο τρελός καθηγητής Alexander Lukyanenko έστηνε ένα μικρό - μεγέθους βάζου λίτρου, αλλά η χωρίστρα του υπερδιάστατου υπερ-μετατόπισης ήταν καρφωμένη με διάφορα κουμπιά και μοχλούς. Ήταν μια συσκευή ικανή να εξαφανίσει μεγάλες, κινητές μάζες στρατευμάτων, να εξαφανιστούν στο που κανείς δεν ξέρει πού.
  Ένα όπλο ανώτερο σε αποτελεσματικότητα από τα πυρηνικά όπλα, αλλά και καθαρό. Και μπορεί να καλύψει μεγάλες επιφάνειες - αφαιρώντας μόνο κινητές αρθρώσεις.
  Ο Αλέξανδρος αναστέναξε βαριά. Κοίταξα γύρω από το καταφύγιο ... Πορτρέτο του Εμίρη του Αφγανιστάν.
  Ένας ηλικιωμένος άνδρας με τουρμπάνι και γκριζάρει γενειάδα. Όπως και να έχει, αυτός ο ηγέτης ξεπέρασε τους προκατόχους του που σκοτώθηκαν από τους Αμερικανούς και κατάφερε να καταλάβει ολόκληρο το Αφγανιστάν - μια χώρα με μεγάλο μέγεθος και πληθυσμό.
  Οι Ταλιμπάν είχαν συνηθίσει να πολεμούν και αναζητούσαν διέξοδο στην εξωτερική επέκταση. Και οι Ηνωμένες Πολιτείες ήθελαν να τους ωθήσουν εναντίον της Ρωσίας.
  Ένας από τους ισχυρούς πολέμαρχους αγοράστηκε από τη CIA και επιτέθηκε σε ρωσική βάση στο Τατζικιστάν. Οι Ρώσοι απάντησαν. Και ο Πούτιν είχε την επιθυμία να πολεμήσει και να εκδικηθεί για την ήττα της ΕΣΣΔ στο Αφγανιστάν.
  Και οι Ταλιμπάν, συνειδητοποιώντας ότι το καθεστώς τους είναι απίθανο να είναι σε θέση να επιτύχει οικονομική ευημερία, σκαρφάλωσαν σε μια νέα σφαγή.
  Και ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες τους βομβαρδίζουν εδώ και είκοσι χρόνια. Λοιπόν, η Ρωσία βομβαρδίζει - τίποτα τρομερό δεν θα συμβεί! Ο πληθυσμός του Αφγανιστάν πλησιάζει τα σαράντα εκατομμύρια. Και αυτό είναι, φυσικά, ένα κομμάτι που ούτως ή άλλως ο Πούτιν - να το καταπιεί: τα σπλάχνα είναι λεπτά.
  Έτσι ο εμίρης χαμογελά στο επίχρυσο πλαίσιο του πορτρέτου. Λένε ότι θα είσαι άπιστος!
  Ο Alexander Lukyanenko κατάλαβε, φυσικά, ότι οι θρησκευτικοί φανατικοί θα μπορούσαν να τον εξαλείψουν ανά πάσα στιγμή, ειδικά αν δεν τον χρειάζονταν.
  Εδώ κάθεται ένα ζευγάρι γενειοφόροι άντρες με πολυβόλα. Θα τον πυροβολήσουν χωρίς δισταγμό.
  Αλλά ο Αλέξανδρος είναι πολύ θυμωμένος με τη Ρωσία και θέλει να την κακομάθει. Του φαίνεται ότι οι Ρώσοι τον έχουν προσβάλει. Στην πραγματικότητα, ο Lukyanenko από την παιδική του ηλικία ήταν ένας παρίας, διώχτηκε και εκφοβίστηκε από τους συμμαθητές και τους δασκάλους του. Και οι γονείς δεν αγάπησαν ούτε.
  Ο Αλέξανδρος νοσηλεύτηκε επανειλημμένα σε ψυχιατρείο και είχε μια ομάδα εγκεφάλων. Δεν είχε ευτυχία ούτε στην προσωπική του ζωή. Ο Lukyanenko δοκίμασε τον εαυτό του στη λογοτεχνία, αλλά έγινε ο περίγελος όλου του Διαδικτύου. Τον γελούσαν και τον κορόιδευαν.
  Με λίγα λόγια - κανείς δεν αγάπησε, κανείς δεν σεβάστηκε, όλοι νόμιζαν ότι ήταν τρελοί.
  Αλλά η ψυχική ασθένεια συχνά δεν παρεμβαίνει καθόλου, αλλά συμβάλλει μόνο στην εκδήλωση της ιδιοφυΐας.
  Και ο Lukyanenko εφηύρε, και μάλιστα έγινε διδάκτωρ επιστημών. Όμως στον ψυχοπαθή δεν δόθηκαν χρήματα για έρευνα. Και πρόσφερε υπηρεσίες στον εχθρό της Ρωσίας - τους Ταλιμπάν.
  Συμφώνησαν.... Ο Lukyanenko κατάφερε να εξαφανίσει αντικείμενα ακριβώς στον αέρα. Και τότε ακόμη και ένα ολόκληρο μοντέλο βαριάς δεξαμενής εξαφανίστηκε.
  Και έκανε εντύπωση.
  Και τώρα οι ρωσικές ειδικές υπηρεσίες μυρίστηκαν και βιάζονται να πάρουν τον Λουκιανένκο.
  Ο Αλέξανδρος πάτησε τις μπότες του στο τσιμέντο. Υπάρχουν μόνο πενήντα μαχητές εδώ και δεν μπορούν να αντισταθούν ενάντια σε τρεις χιλιάδες επίλεκτες ειδικές δυνάμεις.
  Τι γίνεται όμως αν τα εξαφανίσεις όλα με τη μία και μεταφερθούν - δεν ξέρω πού;
  Σε κάθε περίπτωση, δεν θα βρίσκονται στον πλανήτη Γη. Και αυτό είναι ήδη ένα μεγάλο συν για τους Μουτζαχεντίν και ένα μείον για τη Ρωσία!
  Ο Alexander Lukyanenko μουρμούρισε:
  - Κάνε τον Θεό - για να πεθάνει ο Πούτιν!
  Ο τρελός καθηγητής μισούσε άγρια τον Βλαντιμίρ Πούτιν, πιστεύοντας ότι του έκλεβε την τύχη! Και αυτό, φυσικά, έγινε απλώς μανία για τον Λουκιανένκο.
  Τον έβριζε κάθε τόσο με αφορμή και χωρίς λόγο. Και ακόμα και όταν αποκοιμήθηκα είπα νοερά:
  - Ο Πούτιν είναι νεκρός! Πέθανε ο Πούτιν! Πέθανε ο Πούτιν!
  Τέτοια μανία ήταν με τον Λουκιανένκο. Τώρα όμως θα πάρει άγρια εκδίκηση από τη Ρωσία και τρεις χιλιάδες επίλεκτοι στρατιώτες των ειδικών δυνάμεων, με τον καλύτερο εξοπλισμό στον κόσμο, θα εξαφανιστούν μια για πάντα!
  Ο τρελός καθηγητής βγήκε στο μπαλκόνι και άρχισε να επιμένει στις παραμέτρους των δολοφονικών συσκευών του, προκαλώντας στροβιλισμό και μεταφορά ύλης και χώρου.
  Ο Βλαντιμίρ Ζουκόφσκι φαινόταν επίσης ανήσυχος. Είναι σωστό να στείλουμε ένα ολόκληρο επίλεκτο, το καλύτερο σύνταγμα του ρωσικού στρατού για να χτυπήσει μια χούφτα αγωνιστές; Είναι πολύ τολμηρό;
  Πολύ περισσότερο, μια παγίδα είναι δυνατή.
  Ο στρατηγός Βλαντιμίρ είχε άσχημα συναισθήματα. Και η διαίσθησή του σπάνια εξαπατήθηκε.
  Αλλά μια παραγγελία είναι παραγγελία. Επιπλέον, διεξάγεται δορυφορική επιτήρηση. Και τα drones εξακολουθούν να πετούν.
  Όλα λένε λοιπόν - είναι καθαρό και δεν υπάρχει ενέδρα.
  Αξίζει όμως να στείλουμε τρεις χιλιάδες στρατιώτες, καθένας από τους οποίους κόστισε μερικά εκατομμύρια δολάρια - για να συλλάβει έναν τρελό καθηγητή;
  Αλλά φυσικά θα πρέπει να μπουν οι επίλεκτες ειδικές δυνάμεις. Για παράδειγμα, αυτόματα - "Τσάρος". Δεν πρόκειται για κάποιο ηθικά ξεπερασμένο, πρωτόγονο καλάσνικοφ.
   Αυτό είναι ένα όπλο του μέλλοντος στο οποίο μια σφαίρα ταξιδεύει με ταχύτητα πέντε χιλιομέτρων το δευτερόλεπτο. Και η ίδια η σφαίρα είναι με πυρήνα ουρανίου. Ούτε ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο δεν θα αντέξει και το τεθωρακισμένο όχημα μεταφοράς προσωπικού θα τρυπήσει μέσα και έξω. Ακόμα και το ρεζερβουάρ δεν είναι πολύ βαρύ ή η καταπακτή του τρυπάει.
  Το επιθετικό τουφέκι Tsar είναι, φυσικά, κάτι δώδεκα τρόποι πυρός. Και οι καμπάνες και οι σφυρίχτρες των υπολογιστών. Μπορείτε ακόμη και να παίξετε παιχνίδια σε αυτό.
  Αλλά ένα ακριβό πράγμα - στέκεται σαν ένα όχημα μάχης πεζικού.
  Υπάρχουν πολλά πράγματα στο σύνταγμά τους που είναι προηγμένα και ακριβά. Και στη χώρα τα πράγματα δεν πάνε πολύ καλά στην οικονομία. Και υπάρχουν πολλές διαδηλώσεις και διαμαρτυρίες. Γεμάτο συγκρούσεις με την αστυνομία.
  Εάν ο Πούτιν κερδίσει τις προεδρικές εκλογές, θα είναι εις βάρος των διοικητικών πόρων, των παραποιήσεων και της απουσίας ισχυρών ανταγωνιστών. Αλλά σε κάθε περίπτωση, η υγεία του Βλαντιμίρ Βλαντιμίροβιτς δεν έχει σημασία και μια πρόωρη αλλαγή εξουσίας είναι αναπόφευκτη.
  Εδώ πρέπει να δείξετε κάτι στον ψηφοφόρο. Ο πόλεμος στο Αφγανιστάν δεν ήταν δημοφιλής από την αρχή. Πολλοί θυμούνται ακόμα πώς έχασε, έχοντας πολεμήσει την ΕΣΣΔ εκεί για εννέα χρόνια. Ναι, και υπήρχε η άποψη ότι από τη στιγμή που οι Ταλιμπάν είναι εχθροί των Ηνωμένων Πολιτειών, είναι φίλοι της Ρωσίας.
  Όμως ο Πούτιν τον διέταξε να πάρει τον έλεγχο του Αφγανιστάν. Και να κάνει αυτό που δεν μπόρεσαν να κάνουν η ΕΣΣΔ και οι ΗΠΑ. Και ο πόλεμος συνέχιζε να μεγαλώνει. Και το κύριο βάρος ανέλαβε ο ρωσικός στρατός. Επιπλέον, ακόμη περισσότερες δαπάνες για τον πόλεμο.
  Επιθυμία να εκδικηθούμε και να δείξουμε ότι είμαστε οι πιο κουλ στον κόσμο. Και ταυτόχρονα συνειδητοποίηση του παράλογου όγκου αυτού του φορτίου.
  Στρατιώτες κινούνται με ειδικά κουστούμια παραλλαγής με γραφικά υπολογιστή. Αλλά μπορείτε ακόμα να τα δείτε. Μόνο με την κατάψυξη είναι πρακτικά αόρατα.
  Στο σύνταγμά τους πετάχτηκε το ποσό άνω του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων. Και αυτό, φυσικά, δεν είναι μάταιο. Η δύναμη είναι μεγάλη. Μα πόσοι από αυτούς τους ληστές. Φαίνεται ήδη ότι ο καθηγητής είναι ορατός.
  Πρέπει να συλληφθεί ζωντανός.
  Αν και υπάρχει μεγάλος πειρασμός να το πυροβολήσετε με σφαίρα ελεύθερου σκοπευτή.
  Τα τανκς είναι ακόμα αρκετά αισθητά. Το σχήμα τους έχει τη μορφή πυραμίδας και παρά τη μεταμφίεση, η κίνηση είναι ορατή.
  Λοιπόν, πιθανότατα ο τρελός καθηγητής τους παρατήρησε....
  Ο συνταγματάρχης Γιούρι Πετούχοφ, που στεκόταν στο δεξί χέρι του στρατηγού, μουρμούρισε:
  - Και τι έχει στα χέρια του, ίσως μια βόμβα;
  Ο στρατηγός απάντησε:
  - Θα μάθουμε σύντομα! Ίσως του πυροβολήσετε με μια παραλυτική βελόνα;
  Ο Γιούρι αντιτάχθηκε:
  - Τώρα θα παραδοθεί μόνος του. Και ξαφνικά θα το ρίξει και θα το σκίσει!
  Ο Βλαντιμίρ συμφώνησε:
  - Ελα πιο κοντά! Το μόνο πράγμα που με ανησυχεί είναι ότι οι ίδιοι οι μουτζαχεντίν θα πυροβολούσαν αυτό το καρυδόψαρο!
  Ο Αλέξανδρος δίστασε κι αυτός. Μια σκέψη άστραψε: ίσως να παραδοθούμε; Φαίνεσαι ακόμη και ακαδημαϊκός και θα δώσεις έναν ήρωα της Ρωσίας για ένα νέο όπλο.
  Αλλά αμέσως φαντάστηκε πόσο χαρούμενος θα ήταν ο Πούτιν όταν λάμβανε το πιο ισχυρό όπλο ικανό να εξαφανίσει τις πυρηνικές κεφαλές.
  Και τότε ο Πούτιν θα κατακτήσει όλο τον κόσμο! Και θα γίνει ο μεγαλύτερος αυτοκράτορας στην ιστορία της ανθρωπότητας!
  Ο Λουκιανένκο φώναξε:
  - Ώστε ο Πούτιν είναι νεκρός!
  Και με μανία άναψε τη συσκευή υπερεκτοπιστή σε πλήρη ισχύ.
  Αρχικά δεν φαινόταν να συμβαίνει τίποτα. Εκτός αν τα χρώματα έχουν γίνει με κάποιο τρόπο πιο φωτεινά.
  Ο Βλαντιμίρ Ζουκόφσκι ένιωσε στο πρόσωπό του μια ελαφριά ανάσα ζεστού αερίου.
  Και συνοφρυώθηκε ... Ο Βλαντιμίρ είναι ήδη πάνω από σαράντα ετών. Φυσικά, δεν είχε δει τον πόλεμο στο Αφγανιστάν από τη σοβιετική εποχή. Αλλά κατάφερε να πολεμήσει στην Τσετσενία και τη Συρία, ακόμη και με τη Γεωργία.
  Έχει σημαντική εμπειρία. Και η διαίσθηση λέει ότι κάτι δεν πάει καλά εδώ.
  Και ξαφνικά το φως έσβησε ξαφνικά. Και τόσο απότομα ... Το σκοτάδι χτύπησε κυριολεκτικά στα μάτια. Και αυτή τη φορά ένας παγωμένος, τρομερά κρύος αέρας φύσηξε στο πρόσωπό μου.
  Ο Βλαντιμίρ έτρεμε. Οι κεραυνοί άρχισαν να αναβοσβήνουν στο σκοτάδι ... Και το παγωμένο κρύο αντικαταστάθηκε από μια απόκοσμη ζέστη. Σαν να πέταξες στην επάνω κουκέτα του χαμάμ.
  Τα μάτια άρχισαν να βουρκώνουν άθελά τους. Και μετά όλα γύρισαν γρήγορα, γρήγορα.
  Ο Alexander Lukyanenko βίωσε επίσης μια απότομη περιστροφή γύρω από τον άξονα. Κάτι πήγε στραβά. Μπορεί να φανεί ότι έχει περικόψει το υπερβολικό ρεύμα. Και αιχμαλωτίστηκε στη δίνη του χρόνου...
  Ο τρελός καθηγητής άρχισε να πατάει απεγνωσμένα τα κουμπιά...
  Ξαφνικά ο αέρας έγινε εξαιρετικά πυκνός και το στήθος σφίχτηκε.
  Ένας σωρός κατέρρευσε στον εγκέφαλό μου και η συνείδησή μου χάθηκε.
  Ο Βλαντιμίρ Ζουκόφσκι άνοιξε τα μάτια του... Το φως τον χτύπησε.
  Ο στρατηγός ορκίστηκε:
  - Τι διάβολος είναι ο διάβολος!
  Ο συνταγματάρχης Γιούρι σημείωσε:
  - Η μυρωδιά είναι ευχάριστη!
  Ο Βλαντιμίρ άνοιξε τα μάτια του προσεκτικά. Και σφύριξε...
  Βρίσκονταν σε κάποιο είδος υπέροχου δάσους. Στα τεράστια δέντρα φύτρωναν μεγάλα πολύχρωμα λουλούδια. Πέταξαν, αστράφτοντας με πεταλούδες από φύλλα χρυσού και λιβελλούλες από πλατίνα. Και τα ίδια τα δέντρα είχαν λαμπερό, λαχταριστό φύλλωμα που έδινε μια παλέτα με όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου.
  Ο συνταγματάρχης Γιούρι βρυχήθηκε:
  - Είναι ένας παράδεισος!
  Ο Βλαντιμίρ έμεινε σιωπηλός και συνέχισε να κοιτάζει γύρω του. Ένα σύνταγμα επιλογής με εξοπλισμό και ελικόπτερα εξαφανίστηκε μερικώς πίσω από τα δέντρα. Αλλά ήταν ξεκάθαρο ότι ήταν ακόμα εδώ. Το καμουφλάζ άρχισε να χάνεται και τα περιγράμματα των δεξαμενών φαίνονται στο πορτοκαλί και ανοιχτό πράσινο γρασίδι.
  Ναι, αυτό είναι πραγματικά ένα είδος θαύματος.... Τρεις χιλιάδες στρατιώτες με εξοπλισμό μετακινήθηκαν σε ένα μαγικό δάσος.
  Και αυτό είναι σοβαρό...
  Και εδώ τέτοιες πεταλούδες είναι όμορφες. Και λουλούδια, συμπεριλαμβανομένων αυτών με πέταλα διαφορετικών χρωμάτων. Και οι κάμπιες σέρνονται κατά μήκος των κλαδιών, επίσης τόσο φωτεινές, πολύχρωμες και όμορφες.
  Και οι καρποί φυτρώνουν στα δέντρα. Όπως τα αχλάδια, οι ανανάδες, οι καρύδες, τα πεπόνια, οι μπανάνες και πολλά άλλα.
  Και τα αρώματα είναι τόσο γλυκά και ευχάριστα τριγύρω ...
  Ο συνταγματάρχης Petukhov αντήχησε:
  - Είναι ένας παράδεισος!
  Ο συνταγματάρχης Roman Zlotnikov αντιτάχθηκε:
  - Μην κρίνετε το σιντριβάνι όσο πίνετε νερό από αυτό!
  Ο στρατηγός Ζουκόφσκι έγνεψε:
  - Ναί! Ελικόπτερο για μένα! Ας δούμε αυτή την Εδέμ από ψηλά!
  Ο καπετάνιος Στρέλτσοβα διέταξε:
  - Ελικόπτερο στον στρατηγό!
  Ακολούθησε μια παύση για μερικά δευτερόλεπτα και στη συνέχεια ακολούθησαν θαυμαστικά:
  - Οι κινητήρες έχουν σταματήσει. Τα αυτοκίνητα κάθισαν!
  Ο στρατηγός Ζουκόφσκι σφύριξε:
  - Αυτό είναι παράδεισος!
  Μια γυναίκα περίπου τριάντα ετών η Στρέλτσοβα παρατήρησε:
  - Δεν πρέπει να υπάρχουν όπλα στον παράδεισο!
  Ο συνταγματάρχης Πετούχοφ έγνεψε καταφατικά:
  - Την βάψαμε! Είναι επίσης καλό που λειτουργεί η σύνδεση....
  Ο στρατηγός έγνεψε καταφατικά. Και παρατήρησα ότι τα καλαμάκια στο πρόσωπο του Πετούχοφ κάπου είχαν εξαφανιστεί.
  Και ότι οι ρυτίδες άρχισαν να λειαίνονται ακριβώς μπροστά στα μάτια μας.
  Και το πρόσωπο του συνταγματάρχη Ζλότνικοφ άρχισε να χλωμιάζει και η ουλή στο πρόσωπό του άρχισε να μειώνεται.
  Και τα γκρίζα μαλλιά του Ρομάν σκοτείνιασαν ακριβώς μπροστά στα μάτια μας.
  Αναστασία Στρέλτσοβα, το παρατήρησε κι εκείνη, τρίζοντας:
  - Ουάου! Γίνονται νεότεροι στον παράδεισο!
  Η ίδια η Αναστασία είναι πάνω από σαράντα, αλλά δεν φαίνεται πάνω από τριάντα. Και είναι πολύ κομπλεξική για την εμφάνισή της. Της φαίνεται ότι είναι πολύ χοντρή, μετά ένα σπυράκι στο πρόσωπό της, μετά μια ρυτίδα. Αν και η Αναστασία είναι πιο μυώδης παρά χοντρή. Δεν φαίνεται λεπτή, αλλά οι κοιλιακοί της είναι πλακάκια. Η Αναστασία είναι ανοιχτό κόκκινο χρώμα, αρκετά όμορφη. Τώρα άνοιξε το smartphone της και άνοιξε το ολόγραμμα. Εδώ είναι ένα κοντινό πλάνο του προσώπου της. Ελάχιστα αισθητές ρυτίδες ώριμης γυναίκας, με αρρενωπό πηγούνι και μια ουλή σχεδόν φθαρμένη, αλλά ορατή στο φως στο πρόσωπό της.
  Τώρα η αλήθεια είναι ότι τα μικροσκοπικά δίχτυα κοντά στα μάτια λειαίνονται και μπορείτε να δείτε την ουλή, που έχει ήδη σχεδόν διαγραφεί από τους κοσμητολόγους, να εξαφανίζεται. Και το ίδιο το πρόσωπο αρχίζει να αλλάζει.
  Η φυσιογνωμία μιας ώριμης γυναίκας στρογγυλεύεται και γίνεται ένα νέο, φρέσκο, όμορφο πρόσωπο ενός κοριτσιού. Ναι, η Αναστασία είναι ακόμα πιο όμορφη... Και οι φαρδιοί της ώμοι είναι πολύ στενοί, όχι σαν της γυναίκας.
  Ο Γιούρι Πετούχοφ αναφώνησε ξαφνικά:
  - Διάβολε...
  Ο Βλαντιμίρ του έριξε μια ματιά. Το πολυβόλο που κρεμόταν στο στομάχι του σαν παγάκι άρχισε να χλωμιάζει και να λιώνει. Το πρόσωπο του Γιούρι έγινε επίσης πολύ νεότερο, σχεδόν σαν έφηβος. Και με τη σειρά τους, οι ογκώδεις ώμοι άρχισαν να στενεύουν.
  Ο στρατηγός σφύριξε:
  - Γινόμαστε νεότεροι;
  Η Αναστασία κελαηδούσε:
  - Αυτό είναι υπέροχο!
  Ο Γιούρι Πετούχοφ φώναξε:
  - Το όπλο εξαφανίζεται!
  Πράγματι, το αυτόματο χλώμιασε τελείως και εξαφανίστηκε. Την ίδια στιγμή, οι δεξαμενές άρχισαν να λιώνουν σαν πάγοι. Αυτό που φαινόταν γκροτέσκο, δεν ήταν όλα ορατά, αλλά ...
  Η Αναστασία κελαηδούσε:
  - Όσο το δυνατόν περισσότερο - άφησε τα όπλα,
  Κοιτάξτε τη ζωή - είναι το καλύτερο!
   Ο Γιούρι Πετούχοφ ούρλιαξε κουνώντας:
  - Είσαι βλάκας; Γινόμαστε ανυπεράσπιστοι!
  Ο Βλαντιμίρ παρατήρησε:
  - Οι ειδικές δυνάμεις μπορούν να πολεμήσουν ...
  Ο Ρομάν Ζλότνικοφ, που ήταν ήδη πάνω από τα πενήντα, αλλά γινόταν γρήγορα νεότερος, τσίριξε:
  - Πρέπει να μαζέψουμε όλους τους αγωνιστές και να τους κρατήσουμε μαζί!
  Εκείνη τη στιγμή το όπλο τελικά εξαφανίστηκε. Και οι ίδιοι οι στρατιώτες άρχισαν να συρρικνώνονται. Ταυτόχρονα, ρούχα και μπότες, καθώς και κράνη, άρχισαν να ξεθωριάζουν και να εξαφανίζονται.
  Η Στρέλτσοβα φώναξε:
  - Α, τι είσαι! δεν θελω!
  Ο Γιούρι Πετούχοφ, που φαινόταν ήδη δεκατεσσάρων ετών, βρυχήθηκε:
  - Αυτό είναι κάτι σαν καθαρτήριο!
  Ο Ρομάν Ζλότνικοφ σημείωσε:
  - Ναι, όλοι μοιάζουμε σαν παιδιά...
  Ο Βλαντιμίρ Ζουκόφσκι τραγούδησε:
  -Μην πανικοβάλλεσαι,
  Δεν είμαστε ιππότες των καπιτονέ μπουφάν!
  Εδώ τα ρούχα τελικά εξαφανίστηκαν πάνω τους ... Οι πολεμιστές μετατράπηκαν σε αγόρια περίπου δώδεκα ετών και η Στρέλτσοβα έγινε κορίτσι. Φλεγόμενη από ντροπή, τυλίχθηκε αμέσως με ένα μεγάλο φύλλο πορτοκαλιού.
  Τα αγόρια, επίσης, άρχισαν διαισθητικά να τυλίγουν τα φύλλα γύρω από τους γοφούς τους.
  Ωστόσο, δεν ήθελα να ντύνομαι πολύ - ο καιρός ήταν ζεστός και υπήρχαν τέσσερα φώτα στον ουρανό ταυτόχρονα.
  Ο Βλαντιμίρ κάλυψε επίσης τη ντροπή τυλίγοντας ένα σεντόνι γύρω από τους γοφούς του. Και κοίταξε τριγύρω. Τα πάντα γύρω άρχισαν να φαίνονται ακόμη μεγαλύτερα από πριν. Και τώρα είναι ένα μυώδες αγόρι με κοντό και μοδάτο κούρεμα. Όλα τα όπλα, τα ρούχα και ο εξοπλισμός τους είχαν φύγει. Δεν υπήρχε καν καθρέφτης.
  Όμως τα μεμονωμένα φύλλα στα δέντρα είχαν γυαλισμένη επιφάνεια.
  Ο Βλαντιμίρ και αρκετοί αξιωματικοί έτρεξαν να κοιτάξουν.
  Και έβγαλαν επιφωνήματα. Έγιναν αγόρια και έμοιαζαν δώδεκα χρονών, άλλοι λίγο πιο ψηλοί, άλλοι λίγο πιο κοντοί.
  Ο Βλαντιμίρ κοιτάχτηκε επίσης στον καθρέφτη. Ένα όμορφο, μυώδες, ξανθό αγόρι. Παρόμοιο με τον Βλαντιμίρ στην παιδική ηλικία, αλλά πιο όμορφο.
  Άλλα αγόρια, επίσης, διατηρώντας την ατομικότητά τους, απέκτησαν τέλεια τακτικά χαρακτηριστικά του προσώπου και ανακούφιση των μυών. Η Στρέλτσοβα δεν πλησίασε τον καθρέφτη. Μειώθηκε σε μέγεθος, άρχισε να βρυχάται.
  Αν και το πρόσωπό της ήταν ένα όμορφο κορίτσι, το σώμα της, έχοντας χάσει το καμπυλωτό σχήμα του, έχασε σαφώς την ελκυστικότητά του. Ωστόσο, ο Βλαντιμίρ έχει ήδη συνηθίσει να ελέγχει τον εαυτό του και να μην σκέφτεται τις γυναίκες κατά τη διάρκεια του πολέμου. Τώρα ήταν σε σοκ, έχοντας ξεπεράσει τα τριάντα χρόνια.
  Η αλήθεια είναι ελαφρότητα στο σώμα, δίψα για κίνηση και στο κεφάλι επιθυμία για διασκέδαση.
  Παιδιά, συνήθως χαμογελούν όλη την ώρα και είναι ευδιάθετα αν δεν τους βλάψει τίποτα.
  Τώρα όμως έχετε ένα παιδικό σώμα και μια ενήλικη μνήμη και προσωπικότητα.
  Από τη μια πλευρά, ο Βλαντιμίρ ένιωσε φόβο - έμειναν χωρίς όπλα και ανυπεράσπιστοι σε έναν άγνωστο κόσμο, ακόμη και χωρίς ρούχα. Και εδώ μπορεί να κρύβονται σοβαροί και ισχυροί εχθροί. Και αρπακτικά ζώα μπορούν επίσης να κατοικήσουν.
  Και το άλλο ήταν απόλαυση - επέστρεψε στην παιδική ηλικία και αισθάνεται τόσο καλά! Και πόσο φωτεινά και πολύχρωμα είναι όλα τριγύρω, και τα αρώματα γαργαλάνε τα ρουθούνια.
  Ο Βλαντιμίρ ξυπόλητος, με ένα παιδικό πόδι, έτρεξε κατά μήκος του πορτοκαλιού χόρτου και ένιωσε ένα ευχάριστο γαργάλημα.
  Είναι τόσο ωραία εδώ σε αυτή τη ζέστη χωρίς ρούχα. Και ένα τέτοιο θαύμα σαν να είναι στον παράδεισο.
  Ο Ρομάν Ζλότνικοφ πετάχτηκε και σημείωσε:
  - Πόσο καλά νιώθω! Έχω τόση ενέργεια και δύναμη μέσα μου!
  Ο Βλαντιμίρ έγνεψε καταφατικά και παρατήρησε:
  - Ναι Ρόμκα! Όντως έχω και χαρά και άγχος! Αυτό μας περιμένει στη συνέχεια;
  Ο Γιούρι Πετούχοφ απάντησε με σιγουριά:
  - Ας ζήσουμε στον παράδεισο! Και αυτό είναι υπέροχο!
  Οι καταδρομείς, έχοντας μετατραπεί σε αγόρια, έτρεξαν και γέλασαν. Οι γυμνές, στρογγυλές γόβες των παιδιών άστραψαν. Πολλοί από αυτούς ήταν εντελώς γυμνοί, άλλοι έφτιαχναν εσώρουχα από φύλλα. Οι στρατιώτες και οι αξιωματικοί, κουρασμένοι από τη σκληρή πειθαρχία, ήταν ειλικρινά χαρούμενοι. Η ευτυχία ξεχείλισε τις καρδιές σε έναν υπέροχο κόσμο όταν επέστρεψαν στην παιδική ηλικία.
  Τα αγόρια μάδησαν φρούτα και πεινασμένα τα αν.
  Ο Ρομάν παρατήρησε:
  - Μπορεί να δηλητηριαστούν!
  Ο Γιούρι αντιτάχθηκε λογικά:
  - Και τι είναι καλύτερο να πεθάνεις από την πείνα; Κι εγώ πεινάω!
  Ο Βλαντιμίρ έγνεψε καταφατικά:
  "Ο αναλυτής τοξινών έχει φύγει, οπότε πρέπει να πάρουμε το ρίσκο! Μην πεθάνεις από την πείνα.
  Η Αναστασία σταμάτησε να βρυχάται. Έβγαλε μερικά πέταλα από το δέντρο και προσπάθησε να μοιάζει με φόρεμα. Τα μαλλιά της έγιναν σχεδόν άσπρα, και πιο κοντά, και τα γυμνά της πόδια ήταν ελαφρώς μαυρισμένα και τρεμόπαιξαν.
  Ο Ρομάν παρατήρησε:
  "Σταματήσαμε να συρρικνώνουμε και κολλήσαμε στην προ-εφηβική ηλικία. Αυτό είναι, φυσικά, τόσο υπέροχο όσο και όχι πολύ καλό!
  Ο Βλαντιμίρ παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Λοιπόν, δώδεκα χρόνια δεν είναι πέντε! Και ελπίζω να μεγαλώσουμε ακόμα!
  Ο Γιούρι Πετούχοφ, χαμογελώντας, έκλεισε το μάτι και παρατήρησε:
  - Έχω τόσο χαρούμενη διάθεση! Σαν υπέροχες διακοπές!
  Το αγόρι στρατηγός έγνεψε καταφατικά.
  - Οι νεανικές ορμόνες παίζουν! Τα σωματικά υγιή παιδιά είναι τόσο χαρούμενα! Είναι συνεχώς σε καλή διάθεση!
  Ο Ρόμαν χτύπησε τα γυμνά του πόδια, ένα παιδικό πόδι, και σημείωσε:
  - Και εδώ ο παράδεισος και τα φρούτα είναι τόσο νόστιμα!
  Παιδιά από τις ειδικές δυνάμεις έτρωγαν ήδη εξωτικά πράγματα χωρίς δισταγμό. Ο Ρομάν το δοκίμασε επίσης προσεκτικά.
  Ο γενικός σκέφτηκε: είναι αυτός ή όχι; Η ανάμνηση ήταν η ίδια, και μάλιστα έγινε ακόμα πιο έντονη και πιο φωτεινή, και ταυτόχρονα δεν ήταν ακριβώς αυτός. Συγκεκριμένα, η διάθεση είναι ανεβασμένη και θέλω να γελάσω. Και το σώμα είναι πολύ ελαφρύ, σαν σε όνειρο. Και ο κόσμος έχει γίνει ακόμα πιο φωτεινός από ό,τι ήταν. Και νιώθεις σαν να είσαι στον παράδεισο.
  Είσαι αγόρι? Ή μήπως όλοι στον παράδεισο θα έπρεπε να είναι παιδιά;
  Θυμάμαι ότι ο Ιησούς είπε ότι πρέπει να είστε σαν παιδιά για να κληρονομήσετε τη βασιλεία των ουρανών.
  Ο Vladimir αν τα φρούτα, έκπληκτος με το πόσο ευχάριστη γεύση έχουν. Και κατά πόσο είναι εξωτικά και όμορφα. Και γενικά βγήκε τόσο υπέροχο.
  Άρχισε να τρώει και η Αναστασία. Ήταν με ένα πέταλο φόρεμα, που θύμιζε Thumbelina.
  Ο Βλαντιμίρ θυμήθηκε επίσης το παραμύθι για δύο παιδιά στον κόσμο των εντόμων. Και εκεί ήταν ανάμεσα στα μεγάλα λουλούδια. Αλλά εδώ τουλάχιστον τα έντομα είναι ειρηνικά.
  Ναι, μοιάζει με παράδεισο και Εδέμ.
  Ο συνταγματάρχης Ρόμκα ρώτησε τον στρατηγό Βόβκα:
  - Είναι τόσο υπέροχο!
  Το αγόρι στρατηγός παρατήρησε:
  - Ίσως δεν είναι όλα τόσο καλά ήδη ...
  Ο Βλαντιμίρ θυμήθηκε ένα μυθιστόρημα όπου οι εγκληματίες στέλνονταν σε έναν κόσμο όπου ένα ναρκωτικό ψεκαζόταν στον αέρα και οι άνθρωποι έπεφταν σε ευφορία. Αυτό είναι ανθρώπινο από τη μια, αλλά από την άλλη.
  Ή μήπως εδώ είναι ένας παράδεισος για εγκληματίες; Ωστόσο, ο Βλαντιμίρ σκότωσε ανθρώπους, ακόμη και βασάνισε. Μερικές φορές έτυχε να υποχρεωθούν οι γυναίκες να αγαπήσουν. Υπήρξε μια περίπτωση που προσωπικά σε ένα αγόρι περίπου δεκατριών ετών τηγάνισε ελαφρά τις γυμνές φτέρνες του με ένα φυσητήρα για να πάρει πληροφορίες. Αλήθεια, το έκανε προσεκτικά για να μην σακατευτεί.
  Αλλά το αγόρι εξακολουθούσε να ούρλιαζε με σπαρακτικά. Αν και στο τέλος το άφησε να γλιστρήσει.
  Έτσι ο Βλαντιμίρ έχει ένα στίγμα στο όπλο.
  Όπως πολλοί άλλοι. Εδώ οι ειδικές δυνάμεις είχαν ήδη εμπειρία μάχης και δεν υπήρχαν πολλοί νεοφερμένοι που δεν μπορούσαν να μυρίσουν μπαρούτι .
  Αν και αφού η κόλαση είναι τόσο όμορφη;
  Ο Βλαντιμίρ έφαγε φρούτα. Τα παιδιά των ειδικών δυνάμεων πετούσαν δέρματα το ένα στο άλλο και γελούσαν. Ναι, είναι αναξιοπρεπές, σαν να έπεσαν πραγματικά στην παιδική ηλικία.
  Το αγόρι στρατηγός φώναξε με καθαρή φωνή:
  - Προσοχή - χέρια στις ραφές!
  Τα παιδιά των ειδικών δυνάμεων πάγωσαν μηχανικά. Αλλά μόνο για μερικά δευτερόλεπτα, και μετά έσπευσε ξανά να τρέξει και να γελάσει.
  Προφανώς η εντολή που δόθηκε από παιδική φωνή, και το ημίγυμνο αγόρι δεν τους έκανε εντύπωση!
  Ο Βλαντιμίρ γρύλισε:
  - Είμαι ο διοικητής και ο στρατηγός σου!
  Η Αναστασία παρατήρησε:
  - Δεν έχεις ιμάντες ώμου! Και όντως σε αυτόν τον κόσμο είσαι το ίδιο παιδί, όπως όλα τα άλλα!
  Ο Βλαντιμίρ απάντησε αναστενάζοντας:
  - Έτσι φαίνεται! Αλλά πρέπει να υπάρχει κάποιος ανώτερος!
  Ο Γιούρι Πετούχοφ πρότεινε:
  - Ας μαζέψουμε μια ομάδα και ας διαλέξουμε τον αρχηγό μας!
  Η Αναστασία σχολίασε:
  - Ή μήπως η βασίλισσα είναι καλύτερη! Υπάρχουν τρεις χιλιάδες αγόρια και μόνο ένα κορίτσι!
  Πρέπει λοιπόν να γίνει βασίλισσα!
  Ο Βλαντιμίρ κούνησε το κεφάλι του αμφίβολα:
  - Ένας άντρας πρέπει να τα κρατάει στα χέρια του!
  Ο Ρόμαν ανασήκωσε τους ώμους του και παρατήρησε:
  - Ή μήπως είναι καλύτερα χωρίς διοικητή καθόλου! Ας ζήσουμε σαν άγριοι ή Ροβινσώνες. Σε αυτόν τον παράδεισο!
  Η Αναστασία έγνεψε καταφατικά:
  - Ναι, θα ήταν ωραίο!
  Ο Γιούρι πρότεινε:
  - Ας παίξουμε ίσως ποδόσφαιρο;
  Ο Βλαντιμίρ κούνησε το κεφάλι του:
  - Δεν έχουμε μπάλα!
  Το κορίτσι παρατήρησε:
  - Μπορείτε να φτιάξετε από τη φλούδα!
  Τα αγόρια των ειδικών δυνάμεων πάλεψαν στα χέρια και έπαιξαν κόλπα. Επίσης, κάποιοι έχουν ήδη προσπαθήσει να ανάψουν φωτιά με τριβή και να χαράξουν μπαστούνια.
  Ο Ρομάν παρατήρησε, χαμογελώντας:
  - Μπορούμε να τηγανίσουμε την κάμπια και να φάμε το κρέας;
  Ο Βλαντιμίρ τραγούδησε παιχνιδιάρικα:
  - Όλοι θεωρούν και τον χειμώνα και την άνοιξη,
  Το αμετάβλητο μενού είναι το κρέας μου!
  Η Αναστασία γέλασε και σημείωσε:
  - Από εμάς, παιδική ηλικία και ορμή!
  Ο Γιούρι έγνεψε καταφατικά:
  - Το είναι καθορίζει τη συνείδηση!
  Ο Βλαντιμίρ χτύπησε το δέντρο με τη γροθιά του και γρύλισε:
  - Αρκετά! Ελάτε παιδιά, καμία επιπλέον βλακεία! Είμαι ο διοικητής σου! Και η αναρχία δεν επιτρέπεται!
  Ο Γιούρι και ο Ρομάν απάντησαν ομόφωνα:
  -Ξέχνα ποιος ήσουν! Εδώ είμαστε όλοι ίσοι!
  Η Αναστασία έγνεψε καταφατικά και πρόσθεσε:
  - Και ας δοκιμάσουμε την κάμπια, και μαζί της την ακρίδα.
  ... ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο 2.
  Στο Αφγανιστάν συνεχίστηκαν σφοδρές μάχες μεταξύ των ρωσικών στρατευμάτων και των Ταλιμπάν. Ο πόλεμος συνέχισε και συνεχίστηκε με διαφορετική επιτυχία.
  Και τότε ένα ολόκληρο σύνταγμα από τις καλύτερες ειδικές δυνάμεις του ρωσικού στρατού εξαφανίστηκε χωρίς ίχνος.
  Τρεις χιλιάδες στρατιώτες και αξιωματικοί, με επικεφαλής έναν στρατηγό. Και αυτό, φυσικά, είναι πολύ δυσάρεστο νέο.
  Το οποίο, φυσικά, διατάχθηκε να τηρηθεί με απόλυτη εχεμύθεια. Οι φήμες όμως εξαπλώθηκαν. Και είναι σχεδόν αδύνατο να κρύψουμε την απώλεια ενός ολόκληρου συντάγματος.
  Και αυτό παραμονές των προεδρικών εκλογών. Όταν οι κομμουνιστές πρότειναν ως υποψήφιο τον νεαρό κυβερνήτη της περιοχής Oryol, ο οποίος γρήγορα άρχισε να κερδίζει δημοτικότητα. Και ο κόσμος εδώ και ένα τέταρτο του αιώνα έχει βαρεθεί τον ηλικιωμένο και εμφανώς άρρωστο Βλαντιμίρ Πούτιν. Πόσο καιρό μπορεί να κάθεται ένα άτομο στο θρόνο; Και φυσικά το αποτέλεσμα των εκλογών δεν είναι τόσο εμφανές όσο στη δέκατη όγδοη.
  Και μετά έφτασε ο πόλεμος. Και επίσης όχι πολύ επιτυχημένο. Και πολλοί κατηγόρησαν τον Πούτιν ότι έδωσε στους Ταλιμπάν την ευκαιρία να αποκτήσουν έδαφος στο Αφγανιστάν και ότι δεν υποστήριξε τη Βόρεια Συμμαχία στον αγώνα κατά των φονταμενταλιστών. Και στην οικονομία τα πράγματα δεν είναι πολύ καλά. Ένα παρόμοιο περιστατικό λοιπόν με το σύνταγμα θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τα εκλογικά αποτελέσματα.
  Το σύνταγμα έσπευσε να αναζητήσει όλα τα ελικόπτερα και τα αεροπλάνα και τους δορυφόρους από το διάστημα.
  Όμως δεν έμεινε κανένα ίχνος. Όλα εξαφανίστηκαν χωρίς ίχνος σαν να μην είχαν υπάρξει ποτέ. Και αυτό προκάλεσε μεγάλο συναγερμό.
  Τέσσερα κορίτσια - αξιωματικοί των ειδικών δυνάμεων ήταν επίσης απασχολημένες αναζητώντας το εξαφανισμένο σύνταγμα.
  Υπήρχαν φήμες για ένα θαυματουργό όπλο που είχαν οι Ταλιμπάν. Και για κάποιον τρελό καθηγητή. Ναι, και αυτό το όπλο έπρεπε να καταληφθεί από αυτό το σύνταγμα. Είναι όμως πιθανό η εξαφάνισή του να συνδέεται με αυτό το όπλο. Ακόμα και το πιο πιθανό είναι να είναι έτσι!
  Οι γυναίκες αξιωματικοί κινήθηκαν στα βάθη του Αφγανιστάν.
  Η Νατάσα, η Ζόγια, η Αυγουστίνα, η Σβετλάνα έτρεξαν πατώντας τα γυμνά, χαριτωμένα, κοριτσίστικα πόδια τους στο βραχώδες μονοπάτι. Τα σκληρά πόδια τους άντεχαν εύκολα τις αιχμηρές πέτρες.
  Οι πολεμιστές, φυσικά, είναι μαχητές της υψηλότερης κατηγορίας. Όταν οι Ταλιμπάν επιτέθηκαν στο Τατζικιστάν, η Ρωσία βρέθηκε σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Ο στρατός του Ραχμόνοφ εν μέρει τράπηκε σε φυγή και εν μέρει πήγε στο πλευρό των Ταλιμπάν. Και η ρωσική στρατιωτική βάση περικυκλώθηκε πλήρως.
  Το εμπόδισαν και εξαπέλυσαν συντριπτικά χτυπήματα, πυροβολώντας από όλα τα όπλα. Και χτυπούσαν όλμους και άλλα δολοφονικά μέσα καταστροφής.
  Πολλοί Ρώσοι στρατιώτες πέθαναν τότε. Και αυτό, φυσικά, αποδείχθηκε ότι ήταν ένας σκληρός και προφανής λάθος υπολογισμός των ρωσικών αρχών και προσωπικά του Πούτιν. Άλλωστε, στους Ταλιμπάν δόθηκε πλήρης ελευθερία και έλεγχος στο Αφγανιστάν. Και η βόρεια συμμαχία εγκαταλείφθηκε και η νόμιμη κυβέρνηση του Αφγανιστάν. Και πολλά άλλα πράγματα έσπασαν.
  Συγκεκριμένα, οι Ταλιμπάν έκαναν ειρήνη με το Ιράν και σε αυτή την περίπτωση η Ρωσία δεν μπορούσε να υπολογίζει στη χρήση των στρατευμάτων των συμμάχων της. Και αυτό είναι μια άλλη σημαντική παρακέντηση.
  Ο πόλεμος έγινε σοβαρός και αιματηρός. Και δεν ήταν δυνατό να κερδίσουμε με κανέναν τρόπο.
  Ωστόσο, υπήρχαν και θετικά. Μεγάλοι σχηματισμοί ξηράς έλαβαν εμπειρία μάχης. Ναι, και για πρώτη φορά η Ρωσία πολέμησε σχεδόν μόνη της με έναν ισχυρό εχθρό, ο οποίος, για παράδειγμα, δεν ήταν στη Συρία. Ένας ολόκληρος συνασπισμός πολέμησε εκεί και οι Αμερικανοί βομβάρδισαν περισσότερο από όλους.
  Και εδώ έπρεπε να πολεμήσω ουσιαστικά μόνος μου, και ενάντια σε μια κολοσσιαία και φανατική δύναμη. Αλλά αυτό ακριβώς ανέπτυξε την ικανότητα και τη στρατηγική σκέψη.
  Εξάλλου, με έναν ισχυρό εχθρό σφυρηλατείται το θάρρος και οι καλύτερες ιδιότητες της ψυχής.
  Όχι όπως στη Συρία, όπου άλλοι πολεμούσαν, κατά κανόνα, για τη Ρωσία, και οι στρατηγοί βιάζονταν να αποδώσουν τα πάντα στον εαυτό τους.
  Έγινε αμέσως ο πόλεμος της Ρωσίας. Και μια ακόμη, αυτή τη φορά η πιο σκληρή δοκιμασία από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.
  Εδώ τα κορίτσια αντιμετώπισαν τους μουτζαχεντίν.
  Η Νατάσα έδωσε μια σειρά και πέταξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, φωνάζοντας:
  - Θα αναβιώσουμε την ΕΣΣΔ!
  Η Ζόγια, αποφεύγοντας τη σφαίρα, έκοψε τους μουτζαχεντίν, απελευθέρωσε τα σπλάχνα τους και με μια γυμνή, στρογγυλή φτέρνα που έδινε το δώρο του θανάτου, φώναξε:
  - Και θα υπάρξει μια μεγάλη νίκη!
  Ο Αυγουστίνος έδωσε επίσης μια εύστοχη ουρά για τα πνεύματα. Τα έκοψε σαν δέσμη άχυρου και φώναξε:
  - Για τον κομμουνισμό!
  Η Σβετλάνα, πυροβολώντας τους ληστές, και επίσης πετώντας τον δολοφόνο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, έδωσε έξω:
  - Για καθοριστικές νίκες!
  Έτσι μπήκε στη μάχη η επιθετική τετράδα. Και ας καταστρέψουν τους Μουτζαχεντίν συγκεκριμένα.
  Και από αέρος, οι Ρώσοι πιλότοι Albina και Alvina χτύπησαν τις ψυχές.
  Και πυροβολούν εναντίον τους ρουκέτες, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των λαξευμένων ποδιών τους.
  Οι πολεμιστές παλεύουν μόνο με λεπτές κιλότες. Και πατάνε, εκτοξεύοντας ρουκέτες στα κουμπιά του joystick με κόκκινες θηλές.
  Η Αλμπίνα τραγούδησε με ενθουσιασμό:
  - Έλα, τραγουδήστε μας ένα τραγούδι με έναν χαρούμενο άνεμο ...
  Η Alvina χτύπησε το κουμπί με μια θηλή φράουλας και τσίριξε:
  - Χαρούμενος αέρας!
  Η Αλμπίνα πυροβόλησε, πιέζοντας τη γυμνή, στρογγυλή φτέρνα της στο πεντάλ και κελαηδώντας:
  - Ανέβηκες στις θάλασσες και στα βουνά σε όλο τον κόσμο!
  Η Αλβίνα πυροβόλησε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και κελαηδούσε:
  - Και άκουσα όλα τα τραγούδια του κόσμου!
  Έτσι αντιμετώπισε αυτό το ζευγάρι τους Ταλιμπάν. Είναι κορίτσια σπάνιας ομορφιάς και δύναμης. Και οι ρουκέτες χτυπούσαν τους μουτζαχεντίν έτσι. Αυτοί είναι πολεμιστές - απλά σούπερ υψηλού επιπέδου!
  Φυσικά, αν τέτοιες γυναίκες αναλάβουν τα dushman, τότε καμία συμμορία δεν μπορεί να τους αντισταθεί.
  Και όταν οι πύραυλοι εκρήγνυνται, ολόκληρα βουνά γης υψώνονται αμέσως προς τα πάνω.
  Η Αλμπίνα τραγούδησε με χαρά, πατώντας το κουμπί με τη ροδοκόκκινη θηλή της:
  - Δόθηκε εντολή να ισοπεδωθεί το aul στο έδαφος,
  Βόλες του "Σμερτς" ανάβουν τα βουνά!
  Αυτά είναι πραγματικά κορίτσια. Πώς συντρίβουν τους Ταλιμπάν με μεγάλο ενθουσιασμό.
  Η Alvina τραγούδησε με ενθουσιασμό, γαμώντας τους μουτζαχεντίν με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της:
  - Δεν είναι εύκολο, αλλά πασάραν, και θα κάνουμε ένα συντριπτικό χτύπημα!
  Έτσι ενεργούσαν τα κορίτσια με την ενέργεια των πάνθηρων.
  Στις τάξεις είναι και η Αναστασία Βιτμάκοβα και αυτή η μάγισσα πολεμά τους Ταλιμπάν.
  Είναι πολύ όμορφη και κοκκινομάλλα Αναστασία Βιτμάκοβα. Και είναι ήδη αρκετά χρονών, πάνω από εκατό. Αλλά φαίνεται είκοσι. Είναι τόσο υπέροχη και όμορφη. Οι μάγισσες δεν γερνούν.
  Και πολεμά τον στρατό των Ταλιμπάν. Η Ρωσία πέρασε δύσκολα. Οι Ταλιμπάν είναι πολυάριθμοι και φανατικοί. Και υπάρχουν μεγάλες δυνάμεις πίσω τους - συμπεριλαμβανομένης της Κίνας. Άρα ο ρωσικός στρατός είναι χαζός.
  Αλλά τα κορίτσια με μπικίνι είναι συνήθως από πάνω.
  Η Αναστασία Βιτμάκοβα, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πάτησε τα κουμπιά του joystick, χτυπώντας τον εχθρό και ούρλιαξε:
  - Δόξα στην εποχή του κομμουνισμού!
  Η Akulina Orlova αγωνίζεται επίσης απελπισμένα και αποτελεσματικά. Και οι κόκκινες θηλές της είναι πάντα σε δράση.
  Τα κορίτσια, όμως, είναι μεγάλες τεχνίτες σε όλα. Συγκεκριμένα, αγαπούν πολύ τους άντρες. Και τους αρέσει πολύ.
  Και κατά τη διάρκεια του πολέμου στο Αφγανιστάν, αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό για να αυξήσετε το κάρμα και την αύρα σας. Τότε γίνεσαι μια πολύ δυνατή γυναίκα, απορροφώντας την ενέργεια των ανδρών.
  Η Akulina πηγαίνει ξανά σε μια βουτιά και στέλνει βλήματα με τη βοήθεια των γυμνών δακτύλων των χαριτωμένων ποδιών. Της ταιριάζει τόσο πολύ.
  Και τώρα η ρωσική αεροπορία χτυπά τους Ταλιμπάν και το κάνει γρήγορα, σε μεγάλη κλίμακα.
  Υπάρχουν αεροπλάνα τεράστιου μεγέθους με κολοσσιαίο άνοιγμα φτερών των τύπων TU-160 και TU-260. Αυτό κάνει μια ανεξίτηλη εντύπωση στους μουτζαχεντίν.
  Χτυπιούνται, πρώτα κρατιούνται και μετά σκορπίζονται.
  Αλλά εξακολουθούν να προκαλούν απώλειες στα ρωσικά στρατεύματα. Ιδιαίτερα ενεργώντας σε ενέδρα από τη γωνία.
  Πέντε κορίτσια από τις ειδικές δυνάμεις και ένα αγόρι Leshka παλεύουν σε ένα θωρηκτό ξηράς - ένα ειδικό είδος υπερ-βαρέων, αλλά ταυτόχρονα κινητής δεξαμενής.
  Τώρα το αυτοκίνητό τους ανεφοδιάζεται.
  Και έξι - αποφάσισε να παίξει λίγο χαρτιά. Με έξι από τους παίκτες, το παιχνίδι πηγαίνει πολύ γρήγορα. Και οι κάρτες πετούν από άκρη σε άκρη.
  Η Αλένκα πέταξε τον άσο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και ούρλιαξε:
  - Λοιπόν, είμαι έξω!
  Η Λέσκα χαμογέλασε. Το παιχνίδι είναι πραγματικά απλό και απαιτεί δεξιότητες καθώς και απομνημόνευση.
  Ο ηττημένος κάνει δέκα push-ups.
  Αυτή τη φορά, οι Ολυμπιακοί Αγώνες έπρεπε να κάνουν push-ups. Είναι το μεγαλύτερο κορίτσι των 5 και είναι πολύ μυώδης.
  Εύκολο στην ώθηση προς τα πάνω. Αλλά η Leshka είναι ένα αγόρι περίπου δώδεκα που κάθεται ανάσκελα.
  Τι πιο ενδιαφέρον. Το ξανθό παιδί ακουμπά τα γυμνά τακούνια του κοριτσιού στις ωμοπλάτες της φαρδιάς πλάτης.
  Η Ολυμπιάδα χαμογελάει και στριμώχνεται είκοσι φορές. Το σώμα της είναι πολύ μαυρισμένο και τα μαλλιά της ξανθά και οι μύες της δυνατοί.
  Ο Leshka πήδηξε από την πλάτη του και άρχισε πάλι να μοιράζει χαρτιά. Συνέτριβαν τους Ταλιμπάν στη δεξαμενή τους με έναν ηλεκτροκινητήρα.
  Ο Leshka έπρεπε να κάνει ο ίδιος push-up την επόμενη φορά. Η Anyuta έβαλε το γυμνό της πόδι στις κοφτερές ωμοπλάτες του αγοριού. Η Λέσκα έσπρωχνε ψηλά ρουθάνοντας, η κοπέλα πίεζε. Όταν το μέτρημα έγινε δέκα, το αγόρι σηκώθηκε και παίζοντας με τα κεραμίδια του πιεστηρίου, έβγαλε:
  - Δεν είμαι νικημένος Ρώσος,
  Δεν γεννήθηκε ακόμα...
  Ποιος θα μπορούσε να με σπάσει!
  Μετά το αγόρι κάθισε να παίξει ξανά... Η κοκκινομάλλα Άλλα γαργάλησε τη γυμνή φτέρνα του αγοριού και παρατήρησε:
  - Σύντομα θα γίνεις άντρας!
  Ο Alexey απάντησε χαμογελώντας:
  - Εσυ τι θελεις?
  Η φλογερή βελόνα γέλασε.
  - Και εμείς, με τη βοήθεια της μαγείας, θα σας αφήσουμε αγόρι για πάντα!
  Η Leshka γέλασε ως απάντηση και απάντησε:
  - Θέλω να μεγαλώσω και να γίνω αξιωματικός!
  Η Μαρία, αυτό το κορίτσι με τα χρυσά μαλλιά, παρατήρησε:
  - Θα σου αρέσει να είσαι παιδί!
  Αλλά μετά η παύση τελείωσε και οι έξι σέρνονται στη δεξαμενή. Σύμφωνα με την πολιτεία, ένα υπερβαρύ όχημα με δώδεκα όπλα πρέπει να συντηρείται από έξι άτομα.
  Το πλήρωμα θα έπρεπε αρχικά να είναι γυναίκα. Αλλά ο Alyoshka δραπέτευσε από το ορφανοτροφείο και ταξίδεψε σε όλη την ΚΑΚ. Και μάλιστα έφτασε στο Αφγανιστάν.
  Ο Άλλα τον έπιασε εκεί. Και προσφέρθηκε να γίνει ο γιος του συντάγματος.
  Το αγόρι συμφώνησε. Και τώρα είναι με τα κορίτσια εξολοθρευτής.
  Και πώς οι καλλονές μάζεψαν τους Ταλιμπάν και συνέτριψαν τους Μουτζαχεντίν με κολοσσιαία καταστροφική δύναμη.
  Η Αλένκα πίεσε τα γυμνά της πόδια στα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και ούρλιαξε, χαμογελώντας τα δόντια της:
  - Δόξα στη Ρωσία και θα έχουμε κομμουνισμό!
  Η Anyuta επιβεβαίωσε σθεναρά πατώντας το κουμπί με τη κόκκινη θηλή της και χτυπώντας τους Ταλιμπάν με ρουκέτες:
  - Μακάρι να έχουμε κομμουνισμό!
  Κοκκινομάλλης Alla, συνθλίβοντας dushmans, εξέδωσε δυναμικά:
  - Δόξα στην ένδοξη εποχή του κομμουνισμού!
  Και ως γυμνό τακούνι θα πατήσει. Και χειροβομβίδες αερίου θα πετάξουν.
  Όμως η Μαρία με μια θηλή φράουλα πάτησε τα κουμπιά του joystick και το χτύπησε με κεραυνό. Και οι Μουτζαχεντίν πέρασαν δύσκολα.
  Και ο πολεμιστής γάβγισε:
  - Για την Πατρίδα μας!
  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι οι μεγαλύτεροι από τα κορίτσια, και σαν να φώναξαν οι μύες που ήταν υφανμένοι από σχοινιά:
  - Για τη μεγάλη πατρίδα!
  Και με τα δάχτυλα των γυμνών ποδιών του πίεζε τα κουμπιά, και έτσι κατακεραύνωσε τους Ταλιμπάν, με καταστροφική δύναμη.
  Και το αγόρι Leshka, επίσης, πίεσε το μοχλό με τη γυμνή φτέρνα του ... Και ανατίναξε τους Ταλιμπάν με ηλεκτροπληξία. Το δολοφονικό υπερ-βαρύ τανκ του ρωσικού στρατού εν δράσει, και δεν αφήνει τους Ταλιμπάν να φύγουν - τραμπουκίζοντάς τους κατά εκατοντάδες!
  Και ένα αγόρι περίπου δώδεκα, η Leshka, τραγούδησε ακόμη:
  Είμαστε τα παιδιά πρωτοπόροι του κομμουνισμού -
  Κόστερ, μια σκηνή και μια κουδουνίστρα !
  Η εισβολή του καταραμένου φασισμού -
  Ποιος θα αντιμετωπίσει μια σκληρή ήττα!
  
  Τι χάσαμε σε αυτές τις μάχες;
  Το πήρες σε μάχες με τον εχθρό;
  Πριν ήμασταν απλά ελαφριά παιδιά -
  Και τώρα οι πολεμιστές της Πατρίδας !
  
  Αλλά ο Χίτλερ έκανε ένα βήμα προς την πρωτεύουσά μας,
  Έριξε βόμβες χωρίς να μετρήσει τον καταρράκτη!
  Είμαστε η πατρίδα ακόμα πιο όμορφη από τον ουρανό -
  Τώρα ήρθε το ματωμένο ηλιοβασίλεμα!
  
  Θα απαντήσουμε σκληρά στην επιθετικότητα -
  Αν και οι ίδιοι είναι ψηλοί, αλίμονο, είναι μικροί!
  Αλλά το σπαθί είναι στα χέρια ενός εύθραυστου εφήβου -
  Πιο δυνατό από τις λεγεώνες του Σατανά!
  
  Αφήστε τα τανκς να ορμήσουν χιονοστιβάδα μετά από χιονοστιβάδα,
  Και χωρίζουμε το τουφέκι στα τρία!
  Άφησε τους αστυνομικούς να στοχεύουν άσχημα στην πλάτη,
  Αλλά ο Άγιος Θεός θα τους τιμωρήσει σκληρά!
  
  Τι αποφασίσαμε; να κάνουμε τον σκοπό της ειρήνης -
  Και για αυτό, δυστυχώς, έπρεπε να πυροβολήσω!
  Η ηρεμία είναι ήδη μίσος.
  Υπάρχει και βία και χάρη!
  
  Με το κορίτσι τρέχουμε ξυπόλητοι μαζί-
  Αν και πεσμένο χιόνι, καθώς το κάρβουνο καίει χιόνι!
  Αλλά δεν φοβούνται, τα παιδιά ξέρουν -
  Ο φασίστας θα οδηγηθεί με θάρρος στο φέρετρο με μια σφαίρα!
  
  Εδώ έβαλαν την άθλια παρέα του Φρίτζες ,
  Και τα υπόλοιπα εσώρουχα τρέχουν!
  Συνθλίβουμε το πεζικό σαν δρεπάνι στη μάχη -
  Το νεανικό καλοκαίρι δεν είναι εμπόδιο για εμάς !
  
  Επίτευγμα νίκης , θα είναι τον Μάιο,
  Τώρα η χιονοθύελλα είναι αγκαθωτή, σκληρό χιόνι!
  Το αγόρι είναι ξυπόλητο, η αδερφή του είναι ξυπόλητη,
  Τα παιδιά στα κουρελιασμένα άκμασαν!
  
  Από πού προέρχονται αυτές οι δυνάμεις μέσα μας -
  Για να αντέξεις και τον πόνο και το κρύο, αυτή η ανάγκη!
  Όταν ένας φίλος μέτρησε τον πάτο του τάφου,
  Όταν ένας φίλος γκρινιάζει - θα πεθάνω!
  
  Ο Χριστός μας ευλόγησε τους πρωτοπόρους
  Είπε ότι η Πατρίδα σου δόθηκε από τον Θεό!
  Αυτή είναι η πρώτη πίστη όλων,
  Σοβιετική, ιερή χώρα!
  Το αγόρι τραγούδησε και τα κορίτσια τραγούδησαν μαζί. Πόσο όμορφο φαινόταν.
  Και η Νατάσα έδωσε επίσης ουρά στους Ταλιμπάν. Τα έκοψε σαν δρεπάνι σίτου.
  Πέταξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και κελαηδούσε:
  - Δόξα στους Ρώσους θεούς!
  Η Ζόγια, καταστρέφοντας τον στρατό των Μουτζαχεντίν και χτυπώντας σωρούς από πτώματα, έδωσε έξω:
  - Και δόξα στους ήρωές μας!
  Τότε η γυμνή φτέρνα της, το χρυσόμαλλο κλεφτό, πέταξε ένα θανατηφόρο δώρο θανάτου.
  Αλλά ο κοκκινομάλλης Αυγουστίνος θα κουρέψει τους Μουτζαχεντίν. Το λουπανέτο με τη βοήθεια μιας κατακόκκινης θηλής από μπαζούκα και το σφύριγμα θα δώσει:
  - Για το Rus Svarog μας!
  Τότε η Σβετλάνα βρίσκεται στη μάχη. Αυτό το κορίτσι είναι επίσης πολύ επιθετικό.
  Και συντρίβει τους Ταλιμπάν με κολοσσιαία μανία. Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, που εκτοξεύουν κολοσσιαία καταστροφική δύναμη - ένα δώρο θανάτου.
  Ο/Η Svetlana λέει:
  - Για την Πατρίδα, τη μητέρα μας -
  Σκοτώστε τους Μουτζαχεντίν!
  Αυτό είναι ένα τέσσερα στη μάχη, τόσο επιθετικό και μοναδικό. Και κατέλαβαν τους Ταλιμπάν και η ολοκληρωτική τους εξόντωση συνεχίζεται.
  Και από ψηλά η Αλμπίνα θα χτυπήσει βλήματα. Λοιπόν - αυτό το κορίτσι δεν είναι καθόλου αδύναμο. Και πώς συντρίβει τους εχθρούς.
  Η Αλμπίνα είναι ξανθιά και φυσική ομορφιά. Και τα βλήματα του από τον ουρανό απλώς φυσούν ογκόλιθους προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Και είναι σαν η φάλαινα να στέλνει μια μάζα φλεγόμενης γης και μετάλλου από το σιντριβάνι. Είναι πολύ ωραίο.
  Η Αλβίνα είναι επίσης ξυπόλητη, με ακονισμένο πόδι, θα πατήσει το κουμπί και μετά θα εκραγεί. Και η μάζα των δολοφονικών ρεμάτων πηγαίνει στον ουρανό.
  Και το φυσικό ξανθό κορίτσι βρυχάται:
  - Για τη δόξα της Ρωσίας και του ουρανού!
  Έτσι συνθλίβουν τα κορίτσια των Ταλιμπάν. Πόσα από αυτά τα όμορφα κορίτσια είναι μπροστά.
  Η Ελισαβέτα, η Αικατερίνα, η Έλενα πολεμούν στο Τ-95.
  Τα τρία κορίτσια στο ρωσικό τανκ είναι πολύ καυτά. Και στέλνουν οβίδα μετά οβίδα στον εχθρό.
  Η Ελίζαμπεθ, βγάζοντας τα δόντια της, γουργούρισε:
  - Και κανείς από την αρχή του κόσμου,
  Τέτοιο γλέντι δεν έχω δει!
  Η Αικατερίνα έγνεψε καταφατικά χτυπώντας τους μουτζαχεντίν:
  - Νικώντας τους Ταλιμπάν -
  Μας έχουν δώσει πολλά από τον Ροντ!
  Η Έλενα, πυροβολώντας τις ψυχές, εξέδωσε:
  - Δόξα στη χώρα μας,
  Ο Σατανάς δεν θα κερδίσει!
  Και η τριάδα των κοριτσιών είναι πολύ ενεργητική. Στέλνουν βλήματα με μεγάλη καταστροφική εκρηκτική δράση.
  Η Ελισάβετ πατά με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της τα κουμπιά του joystick, χτυπά τον εχθρό και τραγουδά:
  - Ζούμε στη γη του πατέρα μας!
  Η Catherine πάτησε την κατακόκκινη θηλή της στο κουμπί του joystick, έβγαλε μια ολόκληρη διμοιρία μουτζαχεντίν και τσίριξε:
  - Τα εγγόνια του Svarog - ένδοξα παιδιά!
  Η Έλενα κατακεραυνώθηκε, πατώντας το κουμπί με τη γυμνή, στρογγυλή φτέρνα της και φώναξε:
  -Και πετάει πάνω σε ένα φτερωτό άλογο...
  Και όλα τα κορίτσια βρυχήθηκαν από κοινού:
  - Η Ρωσία στις μακρινές χιλιετίες!
  Έτσι δείχνει το τανκ T-95 την κολοσσιαία δύναμη και την τρομερή του δύναμη.
  Έτσι λειτουργεί δυναμικά η τριάδα των κοριτσιών. Οι πολεμιστές είναι ακροβατικοί ειδικά όταν είναι σχεδόν γυμνοί.
  Η Ελισάβετ τραγούδησε έξυπνα, πατώντας το κουμπί με τη κόκκινη θηλή της:
  - Η Ρωσία γέλασε, έκλαψε και τραγούδησε,
  Σε όλες τις ηλικίες, γι' αυτό και η Ρωσία!
  Αυτά είναι τα κορίτσια που μάχονται εδώ... Αλλά οι Ταλιμπάν δεν αστειεύονται.
  Η Βερόνικα συνελήφθη από αυτούς. Έτσι το κορίτσι πρώτα ξεγυμνώθηκε. Και τότε άρχισαν να μαστιγώνουν με μεγάλο ενθουσιασμό. Την χτυπούσαν όχι μόνο με μαστίγιο στην πλάτη, αλλά και με ξύλα στις γυμνές, στρογγυλές γόβες της.
  Η Βερόνικα ούρλιαξε ακόμη και από άγριο πόνο. Και την χτυπούσαν με μαστίγιο και ξύλα, μέχρι που έχασε τις αισθήσεις της. Μετά ρίξανε αλάτι στις πληγές. Και ξυπόλητοι, πόδια πρησμένα από τα χτυπήματα, τα έσφιγγαν σε ένα μπλοκ και άναψαν φωτιά από κάτω. Και τηγανίζουμε τα γυμνά τακούνια του κοριτσιού.
  Η Βερόνικα λιποθύμησε πολλές φορές από σοκ μάχης. Την έφεραν στα συγκαλά της. Και ταυτόχρονα έφεραν τη δάδα στο στήθος, αφού προηγουμένως την είχαν αλείψει με λάδι. Και πώς έλαμπαν οι κατακόκκινες θηλές του κοριτσιού.
  Η Βερόνικα βασανίστηκε για πολύ καιρό. Καμένο με φωτιά και το στήθος της Αφροδίτης... Τι να πάρεις - οι Ταλιμπάν είναι βάρβαροι.
  Στο τέλος, η Βερόνικα ανταλλάχθηκε με έναν από τους διοικητές πεδίου. Και το κορίτσι ορκίστηκε να εκδικηθεί τους Μουτζαχεντίν.
  Αλλά οι Ταλιμπάν χτυπιούνται με ρουκέτες. Η Σταλενίδα και η Βικτώρια στοχεύουν σε στόχους.
  Και καταστρέφουν βουνά σε κομμάτια...
  Η Σταλενίδα πίεσε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της στα κουμπιά του joystick και ούρλιαξε:
  - Πιστεύω όλος ο κόσμος για εμάς!
  Η Βικτώρια πάτησε το κουμπί του joystick με τη κόκκινη θηλή της και απάντησε:
  - Ναι, ο κόσμος δεν νοιάζεται για εμάς!
  Πράγματι, τα ΜΜΕ του κόσμου ήταν μάλλον στο πλευρό των Ταλιμπάν. Και ανέφεραν ότι απολάμβαναν τις λεπτομέρειες για τους βάρβαρους βομβαρδισμούς στους οποίους φέρεται να υπέβαλε η Ρωσική Αεροπορία πόλεις του Αφγανιστάν.
  Φυσικά δεν ήταν χωρίς αυτό. Ο πόλεμος γενικά ήταν εξαιρετικά σκληρός και αιματηρός.
  Η Σταλενίδα πιέζοντας ξανά τη ρουμπινί θηλή της στον στόχο, τσίριξε:
  - Για την Πατρίδα των ονείρων!
  Και αναστέναξε... Υπάρχουν προεδρικές εκλογές στη Ρωσία . Ο κύριος αγώνας είναι μεταξύ του ηλικιωμένου και προφανώς ανθυγιεινού Βλαντιμίρ Πούτιν και του νεαρού κυβερνήτη της περιοχής Oryol, Andrei Klychkov. Και εδώ ακριβώς όπως ο κομμουνιστής βγαίνει μπροστά.
  Η Σταλενίδα, η Βικτώρια και η Ταμάρα στοχεύουν ξανά με πυραύλους τους στόχους. Τα κορίτσια τσακώνονται μόνο με εσώρουχα. Αλλά είναι υπέροχο.
  Η Σταλενίδα τραγούδησε:
  - Ξυπόλητοι, μόνο ξυπόλητοι,
  Κάτω από τις βροντές του Ιουλίου
  Και στον ήχο του σερφ...
  Η Βικτόρια πάτησε το κουμπί με το γυμνό της τακούνι και συνέχισε:
  - Ξυπόλητοι, μόνο ξυπόλητοι,
  Μας δίνεται για να χορέψουμε μαζί σας!
  Η Ταμάρα κι εδώ, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πιεσμένα και κελαηδώντας:
  - Για την Πατρίδα - η αδελφή μας!
  Αυτά τα κορίτσια είναι καταπληκτική κατηγορία!
  Και εδώ είναι τα κορίτσια από την Ιαπωνία - μισθοφόροι νίντζα. Αυτό είναι σοβαρό.
  Ένα κορίτσι νίντζα με μπλε μαλλιά πήρε έναν κεραυνό από τις κόκκινες θηλές της και έκαψε μια μάζα μουτζαχεντίν.
  Μετά έτρεξε τον μύλο με τα ξίφη της, κόβοντας τα κεφάλια των Ταλιμπάν.
  Τότε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πέταξαν ένα μπιζέλι με εκρηκτικά.
  Ο Ντάσμανς ξέσκισε και το κορίτσι φώναξε:
  - Για το καλό της Ιαπωνίας!
  Ένα κορίτσι νίντζα με κίτρινα μαλλιά σφυροκόπησε επίσης τους αντιπάλους με θηλές φράουλας. Οι γυναίκες πολεμίστριες είχαν μόνο λεπτά εσώρουχα έξω από τα ρούχα τους. Και τα ξίφη αναπαρήγαγαν την τεχνική της πεταλούδας, αναγκάζοντας τα κεφάλια με τα τουρμπάν να πέσουν. Και τότε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών των κοριτσιών εκτόξευσαν ένα μπούμερανγκ, κόβοντας τα κεφάλια των Ταλιμπάν.
  Οι γυναίκες πολεμίστριες φώναξαν:
  - Για πετώντας νίντζα!
  Ένα κορίτσι νίντζα με κόκκινα μαλλιά εξέπεμπε από τις ρουμπινί θηλές της τα πάλσαρ του θανάτου της δολοφονικής δύναμης. Και τότε τα ξίφη, μακρύνοντας, έκοψαν τα κεφάλια των αντιπάλων. Και τότε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών πέταξαν αιχμηρούς, ακονισμένους δίσκους που έκοβαν κεφάλια σαν ξυράφι.
  Ο πολεμιστής φώναξε:
  - Οι Ιάπωνες θεοί μας επιτίθενται!
  Το κορίτσι νίντζα με τα άσπρα μαλλιά χτύπησε επίσης τους εχθρούς με μια βολίδα που πέταξε έξω από τις κατακόκκινες θηλές. Μετά ψέλλισε:
  - Οι θεοί μας είναι σούπερ!
  Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πέταξαν μια τσάντα με εκρηκτικά άνθρακα, σκίζοντας τους Ταλιμπάν σε μικρά κομμάτια.
  Και τώρα τα ξίφη φυσούν πάλι τα κεφάλια. Αυτά είναι τα κορίτσια - η υψηλότερη πτήση ενός πουλιού.
  Αυτοί είναι οι μισθοφόροι που ήρθαν από την Ιαπωνία. Και ας αλέσουμε σαν μπριζόλα Ταλιμπάν.
  Η Αλίκη και η Αγγελική κάνουν επίσης τον δικό τους πόλεμο. Χρησιμοποιούν τουφέκια ελεύθερου σκοπευτή.
  Πυροβολούν κατά των μουτζαχεντίν...
  Η Αλίκη με τη βοήθεια τουφεκιού χτύπησε τον εχθρό, ο οποίος προσπαθούσε να πάρει το ρωσικό ελικόπτερο "Stinger". Μετά κελαηδούσε:
  - Για την Πατρίδα μας, να έρθει ξανά η ΕΣΣΔ!
  Η Αγγελική έριξε επίσης τον εχθρό με μεγάλη ακρίβεια, κατέρριψε ένα εχθρικό αεροπλάνο και μουρμούρισε:
  - Για το Lada μας!
  Το αεροπλάνο των Ταλιμπάν, ωστόσο, είναι απλώς ένα αυτοσχέδιο αεροπλάνο. Οι ίδιοι παράγουν μεγάλη ποσότητα αεροπορίας με βιοτεχνικό τρόπο. Και παλεύουν απελπισμένα.
  Η Αλίκη αυτό το ξανθό κορίτσι παλεύει με μεγάλο ενθουσιασμό. Είναι μια πολεμίστρια υψηλού επιπέδου.
  Και σκοτώνει έναν άλλο Μουτζαχίντ. Αυτή είναι η ομορφιά-κλύα. Και τσιρίζει στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Δόξα στην εποχή του κομμουνισμού!
  Η Angelica, αυτή η κοκκινομάλλα και μεγαλόσωμη κοπέλα με μπικίνι, συμφώνησε με αυτό:
  - Μεγάλη δόξα θα είναι η εποχή του κομμουνισμού!
  Και τα δύο κορίτσια κρύβονται πίσω από τα βράχια. Είναι πολύ μαυρισμένες και μυώδεις καλλονές. Αλλά ταυτόχρονα επιδέξιος ευκίνητος.
  Η Αλίκη πέταξε το δώρο του θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της θανατηφόρας δύναμης και τσίριξε:
  - Για τον κόσμο του κομμουνισμού!
  Η Angelica παρατήρησε, πυροβολώντας:
  - Τι εννοείς κομμουνισμός;
  Η Αλίκη απάντησε αποφασιστικά, με τη γυμνή φτέρνα της να χώνει το πακέτο στην έκρηξη:
  -Πραγματικός επίγειος παράδεισος!
  Η Angelica συμφώνησε πρόθυμα με αυτό:
  - Λοιπόν, ο παράδεισος είναι παράδεισος!
  Και η κοκκινομάλλα, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πέταξε ένα ολόκληρο μάτσο χειροβομβίδες.
  Να ένα τόσο επιθετικό μπράβο. Και τα κορίτσια δούλευαν μαζί. Και έστελναν σφαίρα μετά από σφαίρα.
  Οι γυμνές, στρογγυλές φτέρνες τους είναι ελαφρώς σκονισμένες. Και τα κορίτσια πιτσίλισαν τα πόδια τους στις λακκούβες. Και πάλι άρχισαν να εκσφενδονίζουν τον εχθρό με γυμνά δάχτυλα, που φέρνει την καταστροφή.
  Η Αλίκη τραγούδησε με ενθουσιασμό:
  Η απελπιστική καταχνιά της ειρήνης
  Βυθίστηκα στην άβυσσο μικρών προβλημάτων ...
  Σπάστε μέσα από τη σιωπή τη φλόγα της μάχης,
  Σπάστε τη σιωπή με το βουητό των νικών!
  Η Angelica σημείωσε επιθετικά, γκρεμίζοντας έναν άλλο κακό τρόμο με τη βοήθεια μιας κατακόκκινης θηλής:
  - Τα καλά κορίτσια υπηρετούν στον παράδεισο και οι πολεμιστές πηγαίνουν στο Hyperrai!
  Η Αλίκη συμφώνησε με αυτό:
  - Θα φτάσουμε εκεί που αγωνίζονται όλοι οι πατριώτες της Πατρίδας!
  Οι πολεμιστές αποδείχτηκαν στη διάθεση για την πιο πραγματική νίκη ...
  Και τώρα ένας άλλος Μουτζαχεντίν έπεσε με γροθιά από αυτούς. Αυτά είναι τα κορίτσια - είναι επιπόλαια ένας τυφώνας.
  Η Νατάσα, εν τω μεταξύ, έπιασε τον τοπικό διοικητή. Και τα τέσσερα κορίτσια γονάτισαν τον αρχηγό και τα έβαλαν να φιλήσουν τα γυμνά, χοντρά πέλματά τους.
  Ο αρχηγός το έκανε υπάκουα. Και μάλιστα του άρεσε.
  Η Ζωή κελαηδούσε:
  - Είναι καλό που σε αιχμαλώτισε μια γυναίκα;
  Ο μουρμούρισε:
  - Είστε πραγματικοί Χούρια!
  Ο Αυγουστίνος πρότεινε:
  - Ίσως θα έπρεπε να σε στριμώξει ένα φως;
  Ο αρχηγός γουργούρισε:
  - Μην!
  Η Σβετλάνα, χαμογελώντας επιθετικά, γρύλισε:
  - Μίλα λοιπόν πριν θυμώσουμε.
  Και ο στρατηγός του κινήματος των Ταλιμπάν άρχισε να καταθέτει.
  ... ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3.
  Ένα ολόκληρο σύνταγμα αγοριών, έχοντας απολαύσει την ξαφνική νιότη και τον παράδεισο που παρουσιάστηκε, παρόλα αυτά παρατάχθηκαν.
  Ο Βλαντιμίρ Ζουκόφσκι τους διέταξε να χτίσουν κατοικίες. Τα αγόρια μουρμούρισαν δυσαρεστημένα.
  Ένας από αυτούς τσίριξε:
  - Είσαι το ίδιο παιδί με εμάς!
  Το αγόρι στρατηγός παρατήρησε:
  - Σε έναν ξένο κόσμο χρειάζεται συνοχή και ενότητα! Διαφορετικά, απλά θα μας καταστρέψουν!
  Ο Γιούρι Πετούχοφ πρόσθεσε:
  - Όλοι μαζί μπορούμε να επιβιώσουμε και να κερδίσουμε!
  Τότε το αγόρι συνταγματάρχης χτύπησε το γυμνό του πόδι. Και ως απάντηση, ένα βουητό έγκρισης.
  Στα σώματα, βέβαια, είναι αγόρια περίπου δώδεκα ετών, αλλά η μνήμη και η προσωπικότητά τους είναι αρκετά ενήλικα. Καταλαβαίνουν λοιπόν ότι η αναρχία είναι άχρηστη.
  Δεν υπάρχει πραγματικά τίποτα για να οικοδομήσουμε. Πρέπει να χτίσεις τσεκούρια και σφυριά και πέτρες, που πρέπει επίσης να ψάξεις στη ζούγκλα.
  Ξυπόλυτα , παιδικά πόδια άστραψαν. Ο Βλαντιμίρ θυμήθηκε το "Παιδαγωγικό Ποίημα" του Μακαρένκο . Κι εκεί τα παιδιά ήταν ξυπόλυτα και μισογυμνά. Φορούσαν σορτς όλη τη ζεστή εποχή, αφού το καλοκαίρι στην Ουκρανία είναι ευλογία.
  Αλλά έπρεπε να πατάω ξυπόλητος από την άνοιξη μέχρι το φθινόπωρο. Και να σηκώνεσαι στις πέντε η ώρα το πρωί δουλεύοντας σκληρά.
  Φυσικά, είναι αμφίβολο ότι αυτό άρεσε στα αγόρια και δεν έφυγαν από την αποικία.
  Και υπάρχουν τόσα πολλά φρούτα στα δέντρα. Και τόσο εξωτικό. Και οι μυρωδιές είναι τόσο βίαιες.
  Ο Βλαντιμίρ άρχισε να κάνει ασκήσεις. Ήταν σχεδόν γυμνός και θαύμαζε το μυώδες, αν και αγορίστικο σώμα του. Πόσο εύκολο είναι να κινηθείς και πόση ενέργεια έχει. Και πρέπει να είναι ένα όμορφο αγόρι.
  Ο Βλαντιμίρ κατάφερε να παίξει σε μια ταινία στην παιδική του ηλικία. Μετά έπαιξε ένα αγόρι παρτιζάν. Ο ρόλος όμως ήταν επεισοδιακός. Και ο μελλοντικός στρατηγός ξεχάστηκε. Αλλά ο Βλαντιμίρ κολύμπησε στο ποτάμι και παρατήρησαν ότι είχε πολύ όμορφους κοιλιακούς μύες.
  Παράξενο, αλλά δεν εκτιμάται στην κινηματογραφική διαδρομή. Αν και τον ήθελαν να πρωταγωνιστήσει στον ρόλο ενός δούλου σε μια ταινία για τον Σπάρτακο. Πράγματι, με μια τέτοια φιγούρα, θα ήταν ωραίο να υποδυθείς έναν νεαρό σκλάβο με εσώρουχο.
  Ο Βλαντιμίρ Ζουκόφσκι αναστέναξε βαριά και τραγούδησε:
  Ο Σπάρτακος είναι ένας σπουδαίος, γενναίος μαχητής,
  Ανυψωμένοι σκλάβοι, είναι ενάντια σε έναν κακό ζυγό...
  Αλλά τώρα ήρθε το τέλος του μεγαλείου -
  Η ελευθερία κράτησε μόνο ένα κλάσμα της στιγμής!
  Και κοίταξε τα παιδικά, μαυρισμένα πόδια του. Αναρωτιέστε αν αξίζει να φτιάξετε σανδάλια; Το να τρέχεις ξυπόλητοι είναι πολύ πιο άνετο. Επιπλέον, το γρασίδι είναι μαλακό εδώ και δεν φαίνονται αγκάθια.
  Ίσως εδώ είναι πραγματικά ο παράδεισος και είναι ήδη νεκροί; Γίνατε παιδιά στον παράδεισο; Ότι είναι πολύ πιθανό. Και αυτή είναι μια πραγματική, μοναδική Εδέμ.
  Η Αναστασία Στρέλτσοβα, η μόνη κοπέλα που έμεινε στην ομάδα των αγοριών, τον πλησίασε, πατώντας αθόρυβα με τα ξυπόλυτα πόδια της.
  Ήταν με πέταλα λουλουδιών και είπε χαμογελώντας:
  - Λοιπόν, πώς είναι ο γενικός, προβλήματα;
  Ο Βλαντιμίρ απάντησε:
  - Μέχρι στιγμής δεν έχουμε προβλήματα, αλλά θα εμφανιστούν σύντομα.
  Η Αναστασία παρατήρησε λογικά:
  - Μην κράζεις! Μπορείς να πεις προβλήματα στον εαυτό σου!
  Το αγόρι στρατηγός έγνεψε καταφατικά.
  - Μπορείτε, αλλά πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση!
  Και ο νεαρός πολεμιστής χτύπησε τα γυμνά του πόδια, ένα παιδικό πόδι.
  Ο συνταγματάρχης Yurka Petukhov και ο συνταγματάρχης Roman Zlotnikov τον πλησίασαν από πίσω και σημείωσαν σε χορωδία:
  - Πρέπει να προχωρήσουμε σε αναγνώριση!
  Ο στρατηγός συμφώνησε:
  - Μάλλον απαραίτητο! Ποιος θα πάει;
  Ο Γιούρι Πετούχοφ απάντησε αναστενάζοντας:
  - Μάλλον οι δυο μας. Αν και μπορείς ακόμα να πάρεις στρατιώτη.
  Ο Βλαντιμίρ Ζουκόφσκι παρατήρησε:
  - Να περάσουμε σαν κοπάδι μαμούθ;
  Ο συνταγματάρχης Romka σημείωσε:
  - Μπορούμε, και οι δυο μας στην αναγνώριση... Αυτό είναι το καλύτερο! Έχουμε εμπειρία. Και νιώθω ότι υπάρχει έξυπνη ζωή εδώ!
  Ο στρατηγός ήταν έτοιμος να απαντήσει, όταν ξαφνικά ακούστηκε μια υπέροχη μουσική. Ήταν τόσο όμορφη και μαγευτική που τα γυμνά πόδια του αγοριού άρχισαν να χορεύουν μόνα τους. Διαισθανόμενος ένα τέτοιο κάλεσμα και μη μπορώντας να του αντισταθεί, ο Βλαντιμίρ κινήθηκε. Η Γιούρκα, η Ρόμκα, η Αναστασία άρχισαν επίσης να κινούνται. Φαίνεται ότι γοητεύτηκαν και από τους υπέροχους ήχους που διαπέρασαν τον ίδιο τον εγκέφαλο. Και στερημένος της θέλησης για αντίσταση. Ήθελα να ακολουθήσω αυτούς τους μαγευτικούς ήχους και η θέλησή μου δεν μπορεί να αντισταθεί.
  Το αγόρι στρατηγός πάτησε χωρίς θέληση. Όμως ένιωθε τόσο καλά και χαρούμενος στην ψυχή του που τα δόντια των παιδιών γρύλισαν. Η Βόβκα βγήκε στο μονοπάτι. Εκατοντάδες αγόρια, που πατάνε με γυμνά πόδια, παραταγμένα σε κολώνες. Ήταν όλοι χαρούμενοι, ενθουσιασμένοι και χαμογελούσαν. Τα αγόρια ήταν ημίγυμνα, με μόνο φύλλα στους μηρούς τους, και πολλά από αυτά είχαν κοκκινίσει το δέρμα από ένα γρήγορο μαύρισμα. Ωστόσο, εδώ οι ακτίνες ήταν ήπιες και δεν ανέβαιναν.
  Οι πρώην καταδρομείς έγιναν παιδιά, και τα πρόσωπά τους έλαμψαν κυριολεκτικά από χαρά, και τα ξυπόλυτα πόδια τους βάδιζαν μηχανικά, κυνηγώντας ένα βήμα και βγάζοντας μια κάλτσα.
  Θύμισε στον Βλαντιμίρ πρωτοπόρο. Όπως στο στρατόπεδο τα αγόρια βαδίζουν στο τύμπανο. Είναι αλήθεια ότι ακόμη και εκείνες τις μέρες, οι πρωτοπόροι δεν πήγαιναν ξυπόλητοι - έτσι χωρίς παπούτσια ήταν σημάδι φτώχειας.
  Και εδώ, γυμνές, μέσα στο πορτοκαλί γρασίδι, οι λερωμένες γόβες αστράφτουν. Και τα παιδιά βαδίζουν σε παράταξη.
  Ναι, είναι πραγματικά σαν πρωτοπόρος. Και όλοι φαίνονται υπερβολικά χαρούμενοι.
  Ο Βόβκα, ένα αγόρι στρατηγός, έπιασε τον εαυτό του στο γεγονός ότι φαινόταν να βλέπει και να καταλαβαίνει τα πάντα, και οι διαδικασίες σκέψης δεν σταμάτησαν. Ωστόσο, ξυπόλητα, τα πόδια των παιδιών πατάνε μόνα τους. Ο Βλαντιμίρ προσπάθησε να σταματήσει, αλλά δεν μπορούσε, το σώμα του δεν τον υπάκουσε.
  Και πάλι ένα κύμα ευθυμίας κύλησε, αυτό το γέλιο ακούστηκε από το λαιμό του. Πόσο υπέροχο ήταν. Απλά ένα γούρι και ένα θαύμα.
  Το αγόρι στρατηγός βάδιζε και όλα γύρω έμοιαζαν τόσο φωτεινά, γεμάτα χρώματα και υπέροχα πολύχρωμα. Και ταυτόχρονα τόσο μυθικοί και κυριολεκτικά μαγικοί ήχοι της μελωδίας.
  Η Βόβκα το πήρε απροσδόκητα και άρχισε να τραγουδά.
  Ήρθαν ευτυχισμένες στιγμές
  Στο παρελθόν, πόλεμοι, πείνα και προβλήματα...
  Βλέπουμε ήδη τον κομμουνισμό στο βάθος,
  Το όνειρο έγινε αμέσως πραγματικότητα!
  
  Βάζουμε τα πόδια μας επιδέξια στους πλανήτες,
  Κατακτάμε την απεραντοσύνη του διαστήματος.
  τραγουδιούνται κατορθώματα ηρωισμού -
  Γίνε για πάντα νέος από τότε!
  
  Στον κόσμο μας όλα γίνονται,
  Ακόμα και σε κάθε σπίτι ένα διαστημόπλοιο...
  Και κάθε κορίτσι είναι νύφη
  Θα μπορεί να οδηγεί ένα τανκ και ένα αεροπλάνο!
  
  Όλα μαζί μας είναι ωραία και όμορφα,
  Οι δρόμοι λάμπουν - καθαριότητα...
  Γνωρίστε τη δική μας στην ευτυχία της ομάδας,
   Θα παλέψουμε μέχρι τέλους!
  Υπάρχει ένα όνειρο, δημιουργούμε κόσμους παίζοντας,
  Ώστε κάθε άντρας να είναι ένας ημίουργος...
  Το κορίτσι τρέχει ξυπόλητο ανάμεσα στα αστέρια,
  Περιέγραψε έναν κύκλο στο σύμπαν!
  
  Το κάναμε αυτό με τόλμη
  Αυτό που είναι πλέον όνειρο στην πραγματικότητα...
  Μια φορά δυνατά και πολύ ήσυχα,
  Όλα τα άλλα είναι απλώς ματαιοδοξία!
  
  Δεν υπάρχουν αδύναμοι στον κόσμο μας,
  Όλοι είναι απλώς ένας πολεμιστής-ήρωας...
  Ο τύπος κατοικεί στην αιώνια δόξα -
  Το παραμύθι είναι πρόζα, είναι αληθινή πραγματικότητα!
  
  Θα πάρεις ό,τι θέλεις στα αστεία,
  Και το παλάτι, οι πισίνες, το σκοτάδι των κοριτσιών...
  Υπάρχει έντονη εξέταση των ούρων,
  Αφήστε την ομορφιά να συμβεί!
  
  Cool κορίτσια δείχνουν τα δόντια τους
  Μπορούν να γίνουν κορυφαία κατηγορία.
  Η φωνή των καλλονών είναι πολύ καθαρή,
  Και μερικές φορές ακούγεται ένα νεαρό μπάσο ...
  
  Αυτό που μόνο εμείς οι άνθρωποι δεν ήμασταν,
  Θερμοκουάρκ και σύνθεση preon ...
  Και οι ένδοξοι Τζεντάι κόπηκαν,
  Περιμένοντας το κακό όλης της ήττας!
  
  Ποιο είναι το παιχνίδι χωρίς λάθος,
  Αν είσαι πονηρός στην εφεύρεση ...
  Παίζουμε πούλια πολύ βιαστικά,
  Αν και ακόμα ανίκητος!
  
  Δεν ξέρουμε την ήττα σε τίποτα,
  Έχει ήδη κατακτήσει το σκοτάδι των γαλαξιών.
  Η πιο σοφή απόφαση -
  Κερδίστε τον παγκόσμιο πόλεμο!
  
  Τότε θα γίνουμε ημίουργοι,
  Θα τελειώσουμε το ταξίδι, έχοντας κατακτήσει όλο τον κόσμο...
  Ακόμα και μια μέρα θα είναι σε διαφορετικές πλευρές,
  Η πιο πίστη των κοσμικών πλανητών!
  
  Η πίεσή μας χωρίς όρια έρχεται
  Ποιος είναι ο λόγος για τη δόξα αυτών των νικών.
  Θα υπάρχει ήλιος τον πιο λαμπερό Μάιο
  Κι εμείς είμαστε μια αιωνιότητα νεανικών χρόνων!
  
  Τέτοια ευτυχία πετυχαίνουμε
  Ότι ουσιαστικά όλοι είναι Θεός...
  Η ζοφερή κακοκαιρία χώρισε -
  Και μια λεπτή συλλαβή πετά στους θρόνους!
  
  Ο άνθρωπος είναι ήδη ίσος με τους ημίουργους,
  Ανασταίνει και ο ίδιος τους νεκρούς...
  Αυτό που φαινόταν σαν παραλήρημα μόνο σε έναν ανόητο,
  Ένδοξα θαύματα έγιναν πραγματικότητα!
  
  Σίγουρα θα γίνουμε όλοι θεοί,
  Και τα σύμπαντα στην εξουσία - η λεγεώνα ...
  Μετά από όλα, η τύχη είναι σίγουρα μαζί μας,
  Και υπάρχουν ένα εκατομμύριο υπέροχες ιδέες!
   Μαζί τραγούδησαν και τα άλλα αγόρια των ειδικών δυνάμεων. Ήταν τόσο χαρούμενοι τώρα.
  Βγήκαν λοιπόν σε έναν φαρδύ δρόμο, και πράσινα τούβλα κείτονταν έτσι, προφανώς λογικής προέλευσης. Τρεις χιλιάδες αγόρια, τώρα έκοψαν ένα βήμα πάνω του με γυμνά, παιδικά πόδια. Και μπροστά ήταν δύο ζώα που έμοιαζαν με καμήλες, μόνο με κερασφόρα κεφάλια και τρεις καμπούρες.
  Και πάνω τους κάθισαν κάτω από δύο καβαλάρηδες. Ο ένας ήταν με τουρμπάνι και έμοιαζε με αγόρι Άραβα. Ίσως να έμοιαζε και με λίγο αλεύρι, και μαζί του ήταν ένα κορίτσι με ξανθά μαλλιά που κατέβαιναν στους ώμους του. Το φόρεμα του κοριτσιού είναι αρκετά πολυτελές και κοσμήματα, και το αγόρι είναι επίσης πλούσια ντυμένο. Αυτά τα παιδικά παπούτσια ήταν σπαρμένα με βότσαλα που άστραφταν σαν πετράδια.
  Σε μια άλλη καμήλα, υπήρχαν επίσης μικροί άνθρωποι, αλλά όλοι με μαύρα ρούχα και τα πρόσωπά τους καλυμμένα με μάσκες.
  Στην πλάτη υπήρχαν λευκά σταυρωμένα ξίφη.
  Ο ένας σάλπισε και ο άλλος πάτησε τα πλήκτρα ενός οργάνου που μοιάζει με μείγμα λαούτου και γκάιντας. Ήταν αυτός που έβγαζε υπέροχους ήχους που σε κάνουν να χάσεις το μυαλό σου.
  Και ημίγυμνα, ξυπόλητα αγόρια βάδισαν λίγο μπροστά. Ήταν πενήντα από αυτούς, και ήταν σαφώς ανατολίτικοι, μαυρομάλληδες και μελαχρινός. Μόνο ένας από αυτούς ήταν ξανθός και η πλάτη του ήταν άσχημα κομμένη, έτσι το αγόρι τρεκλίστηκε. Αν και χαμογέλασε κι αυτός όπως οι υπόλοιποι.
  Στο αγόρι-στρατηγό φάνηκε ότι υπήρχε κάτι οικείο σε αυτό το αγόρι.
  Τι είναι όμως; Και τι σχέση έχει με αυτά;
  Μάλιστα, κινήθηκαν και ο Αλεξάντερ Λουκιανένκο και πενήντα μαχητές Ταλιμπάν που τον φύλαγαν.
  Στην αρχή, οι Μουτζαχεντίν πήραν αυτό το υπέροχο μέρος για παράδεισο. Όταν όμως τα όπλα τους εξαφανίστηκαν και οι ίδιοι έγιναν παιδιά, γνώρισαν πικρή απογοήτευση. Και φυσικά οι καθηγητές Σάσα άρχισαν να τους χτυπούν με μαστίγια. Θα τον είχαν μαστιγώσει μέχρι θανάτου αν δεν άκουγαν την υπέροχη μουσική που του στερεί τη θέληση.
  Περισσότεροι από τρεις χιλιάδες ισχυροί μαχητές μετατράπηκαν πρώτα σε παιδιά και στη συνέχεια η θέλησή τους παρέλυσε από ένα μαγικό εργαλείο.
  Και τώρα περπατούσαν σαν υποτακτικά βοοειδή.
  Ωστόσο, τα κεφάλια τους σκεφτόταν, μόνο που υπήρχε μια πολύ μεγάλη και παράλογη ευθυμία. Όμως τα σώματα κινήθηκαν σαν σε έκσταση. Και τα αγόρια ποδοπατήθηκαν.
  Ο Αλεξάντερ Λουκιανένκο ένιωσε ότι κυριεύτηκε από χαρά από τους ήχους και ταυτόχρονα προσπάθησε να σπάσει τη ταραχή.
  Είναι αλήθεια ότι η πλάτη του, με ραβδώσεις με ένα μαστίγιο, σχεδόν έπαψε να πονάει. Και δεν είναι μόνο αυτό. Οι Μουτζαχεντίν ήθελαν να τηγανίσουν τις γυμνές φτέρνες του με φλόγα, ακόμη και να βάλουν ξερά φύλλα ανάμεσα στα δάχτυλά του. Αλλά ευτυχώς δεν είχαν χρόνο.
  Η φλόγα μόλις και μετά βίας έγλειψε τη φτέρνα του παιδιού με την αρπακτική γλώσσα της και ακούγοντας τους ήχους ο νεαρός Μουτζαχίντ έριξε τη δάδα από τα χέρια του.
  Έτσι, μόνο μερικές μικρές φουσκάλες έχουν σχηματιστεί στη σόλα των παιδιών και ψήνονται ελάχιστα. Λίγο αργότερα, θα έπρεπε να πατήσω τα καμένα μου πόδια, κάτι που θα ήταν πολύ οδυνηρό.
  Ο Αλεξάντερ Λουκιανένκο περπάτησε μόνος του και με δυσκολία να γυρίσει το λαιμό του κοίταξε γύρω του. Πόσα αγόρια πετάνε πίσω τους. Και τα περισσότερα από αυτά έχουν ανοιχτόχρωμα κεφάλια και δέρμα κόκκινο από ηλιακό έγκαυμα. Τα πρόσωπά τους είναι όμορφα, ευρωπαϊκά, σλαβικά.
  Ωστόσο, στην παιδική ηλικία, οι Αφγανοί έχουν επίσης ευχάριστα πρόσωπα, μόνο σκοτεινά. Αν και, φυσικά, όταν τα μαλλιά είναι ανοιχτά είναι πιο όμορφα.
  Είναι κρίμα που σχεδόν όλα τα αγόρια είναι εδώ. Και οι γυναίκες έμειναν στα παλιά. Είναι αλήθεια ότι υπάρχει ένα κορίτσι εδώ. Το αγόρι καθηγητής νόμιζε ότι ήταν πλέον παιδί και οι ενήλικες σκέψεις του ήταν πίσω του. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι πλέον ικανοί για αυτό που κάνουν οι άνδρες.
  Αλλά, ίσως, τα γηρατειά δεν θα έρθουν ποτέ. Αν και αναρωτιέμαι από πού προέρχονται τα παιδιά εδώ; Τι βρίσκονται στο λάχανο; Ή μήπως σε αυτόν τον κόσμο κυλούν από τον παράδεισο; Ο καθηγητής ήταν άνθρωπος, αν και ψυχικά άρρωστος, αλλά έξυπνος και με πολλή φαντασία.
  Και είχε ακόμη και ένα υπέροχο μυθιστόρημα, όπου αιώνια παιδιά από έναν άλλο πολιτισμό μεγάλωσαν απογόνους σε θερμοκήπια. Και από ένα άλλο σύμπαν τους δόθηκαν σπόροι, στους οποίους υπήρχαν μικροσκοπικά έμβρυα αυτών των παιδιών. Και κάτι συνέβη και οι σπόροι σταμάτησαν να πετούν.
  Και τότε δύο πολεμιστές - ο ένας ο καλύτερος στρατιώτης του Τρίτου Ράιχ, ο άλλος ο καλύτερος πολεμιστής του Κόκκινου Στρατού, ξεκίνησαν για να σώσουν τον υπερ-πολιτισμό των αιώνιων παιδιών.
  Και έγιναν γυναίκες πολεμίστριες σε άλλο σύμπαν και είχαν μεγάλες περιπέτειες.
  Ο Alexander Lukyanenko αγαπούσε να γράφει επιστημονική φαντασία, αλλά έλαβε μόνο σκανδαλώδη δημοτικότητα, ένα τρελό hack. Όμως όλα του τα έργα ήταν υπέροχα.
  Εδώ είναι ένα για παράδειγμα για AI.
  Ο Elf Biff, ταξιδεύοντας σε διαφορετικούς κόσμους, μπήκε στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Και φυσικά αποφάσισα να βοηθήσω τους Γερμανούς, γιατί ήταν επίσης ξανθός και όμορφος. Επιπλέον, ο Biff προσελκύθηκε επίσης από το γεγονός ότι οι Ναζί ήταν υπέρ του υπεράνθρωπου και κατά του Χριστιανισμού. Έτσι γράφτηκε στη Luftwaffe και έγινε πιλότος. Και δεδομένου ότι τα ξωτικά είναι πολύ πιο γρήγορα, πιο δυνατά και πολλές φορές ανώτερα στην αντίδραση των ανθρώπων, και μάλιστα διαθέτουν προστατευτική μαγεία, ο Biff άρχισε να συλλέγει λογαριασμούς πολύ γρήγορα.
  Ο μαχητής του, χάρη στη μαγεία, έγινε άτρωτος. Και κάθε βλήμα από το εναέριο κανόνι χτυπούσε με ακρίβεια τον στόχο.
  Λοιπόν, φαινόταν ότι ακόμη και ένας τόσο εξαιρετικός άσος από μόνος του δεν θα επηρέαζε πολύ την πορεία του πολέμου.
  Όμως ο Μπιφ, έχοντας καταρρίψει διακόσια αεροπλάνα στη Μεσόγειο, μπόρεσε να γκρεμίσει ο ίδιος τον Μοντγκόμερι. Και αυτό είναι ήδη σοβαρό. Ο πιο ταλαντούχος Άγγλος στρατηγός σκοτώθηκε. Το Beef έλαβε τον Ιπποτικό Σταυρό του Σιδερένιου Σταυρού με φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια. Συσσώρευσε όμως λογαριασμούς τόσο γρήγορα που μέσα σε ένα μήνα κατέρριψε τριακόσια αεροπλάνα. Και στις 20 Αυγούστου 1942, ο Ρόμελ εξαπέλυσε επίθεση προς την κατεύθυνση της Αλεξάνδρειας.
  Χωρίς τον Μοντγκόμερι, όλα πήγαν στραβά για τους Βρετανούς. Και έπεσαν στην παγίδα του Ρόμελ και σκοτώθηκαν. Ο Biff αυτή τη στιγμή κατέρριψε περισσότερα από διακόσια αεροσκάφη σε μια εβδομάδα και χτύπησε επίσης στόχους στο έδαφος.
  Ο Χίτλερ δεν είχε χρόνο να γράψει ένα διάταγμα για το βραβείο. Το Beef έλαβε ένα δεύτερο για τριακόσια αεροσκάφη που καταρρίφθηκαν: Knight's Cross of the Iron Cross με φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια. Για πεντακόσια αεροσκάφη, του απονεμήθηκε ο Σταυρός του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού με χρυσά φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Τα στρατεύματα του Ρόμελ κατέλαβαν την Αίγυπτο και αμέσως διέρρηξαν το Ιράκ, όπου ξέσπασε αντιβρετανική εξέγερση. Οι Γερμανοί κατέλαβαν και το Κουβέιτ. Ο Κόκκινος Στρατός επιτέθηκε στα στρατεύματα του Ρόμελ στο Ιράκ, αλλά αυτό προκάλεσε την είσοδο της Τουρκίας στον πόλεμο κατά της ΕΣΣΔ. Κάτι που έκανε την κατάσταση εξαιρετικά δύσκολη. Και ο Στάλιν αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την επίθεση στο Στάλινγκραντ. Οι Γερμανοί μπόρεσαν να πάρουν τον έλεγχο ολόκληρης της πόλης στις αρχές Δεκεμβρίου. Και ο Paulus έλαβε ακόμη και ένα βραβείο για αυτό.
  Ο Κόκκινος Στρατός πολέμησε με τους Τούρκους και βαλτώθηκε στον Υπερκαύκασο.
  Εκτός από το εκπληκτικό Biff, ο Μασσαλίας διακρίθηκε επίσης, κερδίζοντας γρήγορα λογαριασμούς, μεταξύ άλλων σε βάρος των Σοβιετικών πιλότων. Η Μασσαλία έλαβε επίσης τον Σταυρό του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού για τετρακόσια κατεδαφισμένα αεροσκάφη με χρυσά φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
   Και ο Μπιφ, για επτακόσια πενήντα αεροσκάφη που καταρρίφθηκαν, έλαβε ένα βραβείο: τον Σταυρό Ιπποτών του Σιδερένιου Σταυρού με φύλλα βελανιδιάς πλατίνας, σπαθιά και διαμάντια. Και για χίλια - το αστέρι του Ιπποτικού Σταυρού του Σιδερένιου Σταυρού με ασημένια φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Οι Γερμανοί μπόρεσαν να κρατήσουν το μέτωπό τους στο κέντρο, ακόμη και να αποκρούσουν μια προσπάθεια ξεμπλοκαρίσματος του Λένινγκραντ.
  Λίγο αργότερα, τον Φεβρουάριο, τα σοβιετικά στρατεύματα προσπάθησαν να προχωρήσουν στο Στάλινγκραντ, αλλά οι Γερμανοί ήταν έτοιμοι και απέκρουσαν όλες τις επιθέσεις. Και ο Μπιφ και η Μασσαλία τρομοκρατούσαν τη σοβιετική αεροπορία και έγιναν κυριολεκτικά θρυλικοί άσοι.
   Αλλά στις 30 Μαΐου, όταν οι δρόμοι στέγνωσαν και οι Γερμανοί μπόρεσαν να τραβήξουν τα νέα τανκς Panther και Tiger, καθώς και το αυτοκινούμενο όπλο Ferdinand, μια νέα επίθεση των Ναζί ξεκίνησε κατά μήκος του Βόλγα.
  Με την κήρυξη ολοκληρωτικού πολέμου στο Τρίτο Ράιχ, η παραγωγή όπλων υπερδιπλασιάστηκε. Επιπλέον, ο γερμανικός στόλος των υποβρυχίων χτύπησε δυνατά τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Βρετανία, με αποτέλεσμα η ένταση των βομβαρδισμών να μειωθεί αισθητά.
  Και οι απώλειες των χερσαίων δυνάμεων της Βέρμαχτ ήταν μικρότερες και τα εργοστάσια αποδείχτηκαν πιο υψηλά καταρτισμένοι εργάτες. Και αυτό επέτρεψε επίσης στους Γερμανούς να προσθέσουν όπλα στην παραγωγή, και ειδικά αεροσκάφη. Και το Focke-Wulf, όταν χρησιμοποιείται σωστά, δεν είναι καθόλου κακό.
  Και ο "Τίγρης" είναι σοκ και δέος για τον Κόκκινο Στρατό. Οι Γερμανοί μπόρεσαν να διαπεράσουν τη σοβιετική αμυντική γραμμή εν κινήσει.
  Το πιο δυσάρεστο ήταν ότι στον Κόκκινο Στρατό, που δεν γνώριζε νίκες, το ηθικό ήταν εξαιρετικά χαμηλό. Και πολλοί στρατιώτες παραδόθηκαν ή εγκατέλειψαν. Ο αριθμός των παραδομένων αιχμαλώτων ήταν μεγάλος, όπως και ο αριθμός των αποστατών.
  Το ηθικό της Βέρμαχτ δεν είχε υποστεί σοβαρή ζημιά στο παρελθόν. Και στον ουρανό οι Γερμανοί κυριάρχησαν πλήρως. Οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν παθητικές και η Βρετανία υπέστη τεράστιες απώλειες.
  Επιπλέον, παράγονται πολύ περισσότερα αεροσκάφη από πριν.
  Ο Μπιφ συγκέντρωσε λογαριασμούς τόσο γρήγορα που εφευρέθηκαν νέα βραβεία για αυτόν. Για δύο χιλιάδες αεροσκάφη, στο νεαρό ξωτικό απονεμήθηκε το Άστρο του Σταυρού του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού με χρυσά φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια. Και για τρεις χιλιάδες αεροπλάνα - το αστέρι του σταυρού των ιπποτών του σιδερένιου σταυρού με φύλλα βελανιδιάς πλατίνας, σπαθιά και διαμάντια.
  Τον Ιούλιο του 1943, οι Γερμανοί έφτασαν στην Κασπία Θάλασσα και μετέφεραν οξυγόνο στα σοβιετικά στρατεύματα στον Καύκασο. Και μετά συνέχισαν την επίθεσή τους κατά μήκος της ακτής, κατά μήκος της πεδιάδας.
  Στα τέλη Αυγούστου βρίσκονταν ήδη στο Νταγκεστάν και πλησίασαν τα σύνορα του Αζερμπαϊτζάν.
  Τότε εκτυλίχθηκε μια σκληρή μάχη για την Τιφλίδα. Και οι δυνάμεις ήταν πολύ άνισες.
  Η ΕΣΣΔ έχανε ξεκάθαρα τη μάχη για τον Καύκασο. Τον Σεπτέμβριο, ο Στάλιν προσπάθησε να επιτεθεί στο κέντρο. Και τα στρατεύματά του βαλτώθηκαν ξανά εκεί. Ο "Πάνθηρας" -2 πήρε μέρος στις μάχες.
   Αυτό το αυτοκίνητο αποδείχθηκε βαρύ στους πενήντα τρεις τόνους, αλλά καλύτερα προστατευμένο, ειδικά στο μέτωπο: 100 mm και 60, και ο κινητήρας 900 ίππων αντιστάθμισε πολλά. Στα συν επίσης ένα πυροβόλο των 88 χλστ. και μια μακριά κάννη των 71 ΕΛ.
  Δεν είναι εύκολο να αντισταθείς σε ένα τέτοιο τανκ. Ειδικά αν τσακώνονται απελπισμένα κορίτσια.
  Η Γκέρντα πυροβόλησε προς το σοβιετικό αυτοκίνητο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τσίριξε:
  - Είμαστε οι πιο κουλ!
   Η Σάρλοτ χτύπησε τα τριάντα τέσσερα με τη γυμνή της φτέρνα και έτριξε:
  - Το Τρίτο Ράιχ είναι μαζί μας!
  Η Χριστίνα κατακεραύνωσε τα σοβιετικά στρατεύματα και κελαηδούσε:
  - Είπα μην παρασύρεσαι!
  Η Μάγδα κλώτσησε τα δάχτυλα των ποδιών της και είπε:
  - Είμαστε η υψηλότερη τάξη!
  Φυσικά η επίθεση στο κέντρο αποκρούστηκε με μεγάλες απώλειες για τον Κόκκινο Στρατό.
  Και το φθινόπωρο και το χειμώνα, οι Ναζί ολοκλήρωσαν την κατάληψη του Καυκάσου ... Μετά από την οποία η κατάσταση στην ΕΣΣΔ έγινε εξαιρετικά δύσκολη.
  Ο πιλότος της Superas Biff κατέρριψε τέσσερις χιλιάδες αεροπλάνα. Για το οποίο του απονεμήθηκε το Μεγάλο Αστέρι του Ιπποτικού Σταυρού του Σιδερένιου Σταυρού με ασημένια φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Η Μασσαλία ανέβασε επίσης τον αριθμό των αεροπλάνων που καταρρίφθηκαν σε χίλια. Και πήρε το ίδιο βραβείο: το Άστρο του Ιπποτικού Σταυρού του Σιδερένιου Σταυρού με ασημένια φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Και μέχρι την άνοιξη, ο Μπιφ είχε καταρρίψει πέντε χιλιάδες αεροσκάφη, έλαβε το Μεγάλο Αστέρι του Σταυρού των Ιπποτών του Σιδηρού Σταυρού με χρυσά φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Τον Μάιο του 1944, οι Ναζί εξαπέλυσαν νέα επίθεση κατά των θέσεων της Ρωσίας. Οι επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν τόσο στο βορρά, παρακάμπτοντας το Λένινγκραντ, όσο και κατά μήκος του Βόλγα, παρακάμπτοντας τη Μόσχα από το νότο. Και αυτό είναι μια τεράστια επίθεση. Σφιγκτήρας σε διπλή πένσα.
  Ο Κόκκινος Στρατός είχε χάσει σε μεγάλο βαθμό το μαχητικό του πνεύμα, αλλά ήταν ακόμα δυνατός.
  Τα νέα άρματα μάχης T-34-85 και IS-2 ήταν πιο προηγμένα και ισχυρά από τα προηγούμενα. Εμφανίστηκε επίσης ένα ισχυρότερο LA-7. Είναι αλήθεια ότι παρήχθη σε μικρές ποσότητες. Και το Yak-3 δεν μπήκε ποτέ στην παραγωγή. Και μέχρι τα τέλη Μαΐου, οι Γερμανοί είχαν ήδη χίλια από τα νεότερα τζετ ME-262 με τέσσερα πυροβόλα των 30 χιλιοστών σε υπηρεσία. Και είναι ένα τρομερό νέο αυτοκίνητο.
  Και το TA-152, που αντικατέστησε το Focke-Wulf, δεν είναι κακό.
  Τα κύρια γερμανικά τανκς "Panther" -2 και "Tiger" -2. Το τελευταίο ρεζερβουάρ έχει κινητήρα 1000 ίππων, και είναι καλό σε οδηγικές επιδόσεις. Έτσι οι Γερμανοί έχουν μια τεχνική στη σειρά - μια μεγάλη καταστροφική δύναμη. Αν και ακόμα ατελής. Όμως ετοιμάζεται η Serie E. Αλλά το "Mouse", για παράδειγμα, δεν έδειξε πολύ καλά.
  Και έτσι αρχίζει η μάχη ... Πρώτα, ο Σαράτοφ καταλήφθηκε από τους Γερμανούς, μετά ο Κουϊμπίσεφ.
  Ο Μπιφ κατέρριψε έξι χιλιάδες αεροσκάφη και έλαβε: Μεγάλο Αστέρι του Σταυρού των Ιπποτών του Σιδερένιου Σταυρού με φύλλα βελανιδιάς πλατίνας, σπαθιά και διαμάντια.
  Τότε οι Γερμανοί κατέλαβαν το Ουλιάνοφσκ. Και μέχρι το τέλος του καλοκαιριού πήραν το Καζάν. Το μέτωπο του Κόκκινου Στρατού κατέρρευσε.
  Μέχρι τον Σεπτέμβριο, ο Beef είχε καταρρίψει επτά χιλιάδες αεροπλάνα και είχε λάβει ένα νέο βραβείο: τον Μεγαλόσταυρο του Αστέριου του Σταυρού των Ιπποτών του Σιδηρού Σταυρού με ασημένια φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Και τον Οκτώβριο οι Γερμανοί διέρρηξαν από τον Βορρά και έκλεισαν τον δακτύλιο γύρω από τη Μόσχα.
  Μετά από αυτό, η επιχείρηση άρχισε να καταστρέφει και να συντρίβει τον Κόκκινο Στρατό.
  Τον Δεκέμβριο, ο Biff κατέρριψε οκτώ χιλιάδες αεροσκάφη και έλαβε τον Μεγαλό Σταυρό του Ιπποτικού Σταυρού του Σιδηρού Σταυρού και χρυσά φύλλα βελανιδιάς με σπαθιά και διαμάντια.
  Και ακριβώς τα Χριστούγεννα στις 25 Δεκεμβρίου 1944, η φρουρά της Μόσχας, παρά την κατηγορηματική διαταγή του Στάλιν, συνθηκολόγησε. Και ο Στρατάρχης Γκοθ, ο οποίος κατέλαβε την πρωτεύουσα , έλαβε τον Μεγαλόσταυρο του Σιδηρού Σταυρού για αυτό.
  Ωστόσο, ενώ ο Στάλιν, έχοντας καταφύγει στο Σβερντλόφσκ, ήθελε να συνεχίσει τον πόλεμο. Και υπήρχε ακόμα ελπίδα για συμμάχους.
  Οι Γερμανοί μέχρι στιγμής βομβάρδιζαν μόνο τη Σοβιετική Σιβηρία. Είχαν ισχυρά Ju-488 με έλικα και TA-400 που σάρωσαν σαν τυφώνας. Και έφεραν θάνατο και καταστροφή στις σοβιετικές πόλεις.
  Το Elf Biff συνέχισε να πολεμά στον ουρανό και να συμμετέχει στον βομβαρδισμό. Και η μηχανή του πότε πότε δούλευε, εξαπολύοντας κρουστικά ρεύματα κολοσσιαίας καταστροφικής δύναμης στους αντιπάλους.
  Τον Μάρτιο του 1945, ο αριθμός των αεροσκαφών που καταρρίφθηκαν από αυτό το θρυλικό ξωτικό ξεπέρασε τις εννέα χιλιάδες. Και πήρε το βραβείο: το αστέρι του Μεγαλόσταυρου του Σταυρού του Ιππότη με φύλλα πλατινένιας βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια. Και αυτό είναι πολύ ωραίο!
  Όμως τον Μάιο οι Γερμανοί επιτέθηκαν στα Ουράλια. Τα στρατεύματά τους προχωρούν με γοργούς ρυθμούς. Ο Κόκκινος Στρατός προσπαθεί να αντέξει ηρωικά. Αλλά δεν τα καταφέρνει.
  Οι Ναζί έχουν ήδη ρίξει στη μάχη τα νεότερα τανκς της σειράς E και είναι πρακτικά αδύνατο να αντισταθείς εναντίον τους.
  Ειδικά ενάντια στο E-100, το οποίο είναι αδιαπέραστο για τα σοβιετικά όπλα από όλες τις πλευρές. Και το πυροβόλο των 128 χιλιοστών του είναι θανατηφόρο για σχεδόν κάθε θωράκιση.
  Και το E-100 εμπνέει τρόμο στους Σοβιετικούς στρατιώτες. Επιπλέον, η εγκατάλειψη είναι ανεξέλεγκτη, όπως η παράδοση. Και αυτή η παράδοση είναι τεράστια.
  Κάποια τμήματα παραδίδονται ακόμη και στον ήχο της ορχήστρας. Και κάποιοι, αντίθετα, παλεύουν μέχρι τέλους.
  Αλλά οι δυνάμεις είναι άνισες και τον Ιούνιο το Σβερντλόφσκ και το Τσελιάμπινσκ έπεσαν. Και μετά οι Γερμανοί πέρασαν τη Σιβηρία.
  Οι σοβιετικές πόλεις αμύνθηκαν λυσσαλέα. Ειδικά το Νοβοσιμπίρσκ, όπου ακόμη και παιδιά πολέμησαν.
  Και στην Κεντρική Ασία μαίνονταν σκληρές μάχες. Αλλά μέχρι τον Σεπτέμβριο του 1945, το μεγαλύτερο μέρος της ΕΣΣΔ καταλήφθηκε. Όμως τον Οκτώβριο, λόγω παγετού, οι Γερμανοί σταμάτησαν την προέλασή τους στη Σιβηρία. Οι επικοινωνίες ήταν πολύ τεντωμένες.
  Ο Elf Biff κατέρριψε δέκα χιλιάδες αεροσκάφη και έλαβε για αυτό το Μεγάλο Αστέρι του Μεγάλου Σταυρού του Σταυρού των Ιπποτών με ασημένια φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Τότε υπήρχε ακόμα πόλεμος στον ουρανό... Μέχρι τον Μάιο του 1046 ο Μπιφ κατάφερε να καταρρίψει χίλια ακόμη αεροπλάνα και να πάρει: Μεγάλο αστέρι του Μεγαλόσταυρου του Σταυρού του Ιππότη με χρυσά φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Και τότε ξεκίνησε μια νέα γερμανική επίθεση στην Άπω Ανατολή. Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Βρετανία με το Τρίτο Ράιχ στην πραγματικότητα περιόρισαν τον πόλεμο και πολέμησαν με την Ιαπωνία. Αλλά οι σαμουράι κράτησαν ηρωικά. Και επέδειξαν κολοσσιαίο θάρρος και ηρωισμό.
  Ο Κόκκινος Στρατός αποδυναμώθηκε σε αριθμούς, αλλά μερικά από τα εργοστάσια που εκκενώθηκαν στα ανατολικά εξακολουθούσαν να λειτουργούν. Και παρέδωσαν στο μέτωπο συμπεριλαμβανομένων και αεροσκαφών.
  Οι Γερμανοί προχωρούσαν ήδη σε σχεδόν πορείες, αλλά παρόλα αυτά, μέχρι να φτάσουν στο Βλαδιβοστόκ, τους πήρε αρκετούς μήνες. Και στα τέλη Νοεμβρίου, παρά τους παγετούς, οι Fritzes έφτασαν στην Chukotka.
  Έτσι έπεσαν και οι τελευταίες πόλεις της ΕΣΣΔ.
  Ο Elf Biff ανέβασε τον αριθμό των αεροσκαφών που καταρρίφθηκαν σε δώδεκα χιλιάδες και έλαβε ένα νέο βραβείο: το Μεγάλο Αστέρι του Μεγάλου Σταυρού του Σταυρού των Ιπποτών με φύλλα πλατινένιας βελανιδιάς, ξίφη και διαμάντια, καθώς και τον βαθμό του Στρατάρχη Air Field. Και αυτό είναι πράγματι το κολοσσιαίο επίτευγμά του.
  Μετά την οποία η ΕΣΣΔ καταλήφθηκε. Αλλά ο Στάλιν ήταν ακόμα πιασμένος. Με τις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Χίτλερ, που κατέλαβε μεγάλα εδάφη, δεν πολέμησε πια. Μοιράστηκαν, σφαίρες επιρροής. Το Τρίτο Ράιχ έλαβε την Ευρώπη, τη μισή Αφρική, τον βορρά και τις γαλλικές βελγικές κτήσεις. Όπως και η Μέση Ανατολή και ολόκληρη η επικράτεια της ΕΣΣΔ.
  Και είχε αρκετά... Η Ιαπωνία διατήρησε τις κτήσεις της στην Κίνα, και εν μέρει, οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Βρετανία δεν είχαν χρόνο να την ανακαταλάβουν .
  Ένας διπολικός κόσμος εμφανίστηκε. Το Τρίτο Ράιχ άκμασε και αναπτύχθηκε, οι Γερμανοί πέταξαν ακόμη και στο φεγγάρι το 1957. Αλλά μετά το θάνατο του Χίτλερ το 1960, ξέσπασε αναταραχή μέσα του. Αν και αποφεύχθηκε η διάσπαση. Όμως το νέο καθεστώς έγινε πιο φιλελεύθερο και όλοι οι υπήκοοι του Τρίτου Ράιχ έλαβαν υπηκοότητα.
  Και έτσι τελείωσε η εποχή της εθνικής ανισότητας.
  Το Τρίτο Ράιχ και η Ιαπωνία, από τη μια πλευρά, και οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Βρετανία, από την άλλη, ανταγωνίζονταν μεταξύ τους ήδη στο διάστημα και η κατάκτηση του ηλιακού συστήματος ήταν σε εξέλιξη.
  Η πτήση προς τον Άρη το 1974 - η πρώτη - ήταν οι Γερμανοί, και ένα χρόνο αργότερα στην Αφροδίτη. Έτσι ο νέος κόσμος δεν είναι τίποτα με τον δικό του τρόπο. Και το ξωτικό Bim πέταξε σε νέους κόσμους αναζητώντας περιπέτειες και νέες αισθήσεις.
  ... ΚΕΦΑΛΑΙΟ # 4
  Σφοδρές μάχες συνεχίστηκαν στο Αφγανιστάν.
   Οι διάσημοι τέσσερις πολεμούν κοντά στο χωριό της Μέσης Ανατολής.
  Η Νατάσα δίνει στροφή και ρίχνει μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Σκίζει Αφγανούς και ηχεί:
  - Δόξα στην εποχή του κομμουνισμού!
  Η Ζόγια πυροβολεί επίσης τον εχθρό. Κουρεύει τους εχθρούς, ρίχνει χειροβομβίδες με τα ξυπόλυτα του πόδια με τη δολοφονική δύναμη και τρίζει:
  - Για την Πατρίδα μας!
  Ο Αυγουστίνος με μια έκρηξη πολυβόλου κούρεψε τη γραμμή των Αφγανών. Πέταξε ένα καταστροφικό λεμόνι με τη γυμνή της φτέρνα και γάβγισε:
  - Για την ΕΣΣΔ!
  Η Σβετλάνα ανατίναξε επίσης τον εχθρό, έκοψε μια μάζα ισλαμιστών πολεμιστών και ούρλιαξε:
  - Για τον κόσμο του κομμουνισμού!
  Και επίσης πώς το δώρο του θανάτου θα πεταχτεί από τα δάχτυλα των γυμνών ποδιών του με μια καταστροφική και αμέτρητη δύναμη. Και διέλυσε εντελώς τους εχθρούς.
  Αυτά τα κορίτσια είναι απλά σούπερ...
  Η Νατάσα παρατήρησε, κουρεύοντας τους Αφγανούς που προχωρούσαν:
  - Είναι κυριολεκτικά σαν ακρίδες!
  Και το κορίτσι πέταξε πάλι μια χειροβομβίδα στον εχθρό με τη γυμνή φτέρνα της. Και λίγο πολύ έσκισε τους εχθρούς.
  Η Ζόγια, επίσης, θα χτυπήσει τους Ισλαμιστές στρατιώτες με ένα ταμπελάκι. Τα κόβει καλά και τσιγαρίζει:
  - Για τη Ρωσία!
  Και πάλι με γυμνά δάχτυλα θα πετάξει το δολοφονικό δώρο του θανάτου.
  Ο Αυγουστίνος, πυροβολώντας τον εχθρό και κυριολεκτικά κούρεψε τους Αφγανούς, τους έκοψε σαν καλλιεργητής, και τσίριξε:
  - Για την πατρίδα!
  Η Σβετλάνα, κόβοντας τους εχθρούς, και ουσιαστικά κουρεύοντας τους πολεμιστές της ισλαμικής αυτοκρατορίας των Ταλιμπάν, και χτυπώντας τους με λόφους, έδωσε έξω:
  - Για την Πατρίδα και νέες νίκες!
  Και πάλι, θα ρίξει μια χειροβομβίδα με θανατηφόρα δύναμη με τα δάχτυλα των γυμνών, ακονισμένων ποδιών του.
  Τα κορίτσια πήραν χωριστούς δρόμους. Και νίκησε τους υπεράριθμους στρατούς των Ταλιμπάν. Και προχωρούσαν σε μεγάλα ρέματα.
  Το πλήρωμα της Ελισάβετ αγωνίζεται επίσης σε ένα τανκ.
  Τα κορίτσια εδώ είναι επίσης μόνο με ένα μπικίνι και ξυπόλητα. Και με αυτό παλεύουν τέλεια. Τα τανκς του Αφγανιστάν είναι ξεπερασμένα και χειρότερης ποιότητας από τα ρωσικά, αλλά υπάρχουν αρκετά από αυτά.
  Μερικά αυτοκίνητα κατασκευάστηκαν από ξύλο από τους τεχνίτες της ισλαμικής αυτοκρατορίας. Πράγμα που πρέπει να ειπωθεί πολύ προοδευτικά.
  Η Ελισάβετ, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, πυροβολεί και τρυπάει ένα αφγανικό τανκ και μετά γρυλίζει:
  - Είμαι η πιο κουλ γυναίκα στον κόσμο!
  Η Αικατερίνη θα χτυπήσει επίσης, χρησιμοποιώντας τη γυμνή φτέρνα της, θα συντρίψει τον εχθρό και θα τρίζει:
  - Για την ΕΣΣΔ!
  Η Έλενα, χωρίς να το ξανασκεφτεί, θα πυροβολήσει τον εχθρό. Σκίστε το και τρίξτε:
  - Για τον κομμουνισμό!
  Και η Ευφροσύνη θα χτυπήσει τον εχθρό. Θα σπάσει το τανκ των Αφγανών και το vyaknet:
  - Για την Πατρίδα μέχρι τέλους!
  Και αυτά είναι τα κορίτσια, είναι απλά σούπερ. Απέναντι σε τέτοιες δυνάμεις δεν μπορούν να αντισταθούν. Και είναι πραγματικά οι πιο κουλ και πιο λαγωνικοί πολεμιστές. Και κανείς δεν μπορεί να τους αντιταχθεί.
  Και αν άρχιζαν να πολεμούν, τότε θα ήταν απλώς ένας αγώνας υπερμενόκων.
  Και η Ελισάβετ θα πυροβολήσει ξανά με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και θα τρίζει:
  - Για τη νέα ΕΣΣΔ!
  Η Αικατερίνη πυροβόλησε επίσης εναλλάξ τον εχθρό και τσίριζε:
  - Ναι, ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι ο ηγέτης, για να το θέσω ήπια, όχι πολύ καλός!
  Και το κορίτσι έστριψε τη γυμνή, στρογγυλή φτέρνα της.
  Η Έλενα συνέχισε να αλωνίζει τους Αφγανούς και κελαηδούσε:
  - Για μεγάλο κομμουνισμό στην ΕΣΣΔ!
  Και με γυμνά δάχτυλα, πρόσθεσε συγκεκριμένα καταστροφικά και δολοφονικά!
  Και τότε η κοπέλα Ευφρωσινία θολώνει. Και θα συντρίψει τον εχθρό και θα τρίξει:
  - Για τη θεά Λάδα!
  Αυτή είναι η στρατιωτική τους επίθεση.
  Και ο πολεμιστής άρχισε να κουρεύει τους αντιπάλους, και πώς δεν τους έδωσαν έλεος, εξοντώνοντας τους Αφγανούς.
  Η Ελισάβετ πυροβόλησε επίσης τον εχθρό, και χρησιμοποίησε επίσης γυμνό τακούνι και φώναξε:
  - Για τον κομμουνισμό στη χώρα των Σοβιετικών!
  Και εδώ είναι μια τόσο μαχητική και πολεμική γυναίκα.
  Ήδη από τον ουρανό οι Αφγανοί τραμπουκίζονται.
  Η Αναστασία Βιτμάκοβα είναι πολύ καυτή στη μάχη. Και καταστρέφει τους πάντες. Και στον ουρανό καταρρίπτει αφγανικά αεροπλάνα και χτυπά στη στεριά. Εδώ είναι ένα τόσο επιθετικό κορίτσι.
  Και τραγούδησε γελώντας:
  - Για την Πατρίδα μας, σκοτώστε όλους τους Ταλιμπάν!
  Η Akulina Orlova επιβεβαίωσε, δείχνοντας τα δόντια της:
  - Στην πραγματικότητα, το πνεύμα είναι διάβολος, σκαρφάλωσε στην ΕΣΣΔ!
  Και ο πολεμιστής κατέρριψε ένα άλλο αφγανικό αεροπλάνο.
  Η Mirabela Magnetic, καταστρέφοντας τους πολεμιστές της ισλαμικής αυτοκρατορίας των Ταλιμπάν στον ουρανό και στη γη, ενώ χρησιμοποιούσε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, φώναξε:
  - Για την Πατρίδα μας!
  Εδώ είναι μια τέτοια μαχητική τριάδα στον ουρανό. Και αλωνίζει τους Αφγανούς με μεγάλη ένταση. Και συντριπτικά καταρρίπτει τους εχθρούς.
  Η Akulina Orlova στα κουμπιά με τη γυμνή της φτέρνα και φώναξε:
  - Για τη μεγάλη μας χώρα!
  Και πώς κλείνει το μάτι στους συντρόφους του.
  Και πάλι γκρεμίζει τους Αφγανούς. Και αυτές είναι πολύ επιθετικές στροφές στα κορίτσια.
  Η Αναστασία κελαηδούσε με ένα χαμόγελο, ξεγύμνωσε τα δόντια της, γκρεμίζοντας τους Αφγανούς πιλότους:
  - Είμαστε πολεμιστές που θα νικήσουμε κάθε στρατό!
  Και πάλι χτύπησε ένα αφγανικό αυτοκίνητο.
  Ναι, τα κορίτσια εδώ ανέλαβαν ενδελεχώς την εξόντωση των στρατιωτών της ισλαμικής αυτοκρατορίας. Και συνθλίβουν...
  Η Αλένκα αγωνίζεται επίσης απελπισμένα, και δείχνει τα καλύτερα ακροβατικά της. Και καταρρίπτει τους εχθρούς σαν να είναι μακέτες.
  Και οι Ταλιμπάν συνεχίζουν να σκαρφαλώνουν και να σκαρφαλώνουν. Και σκοτώνονται σε κολοσσιαίο αριθμό.
  Η Αλένκα πέταξε τα πόδια της με τα γυμνά της δάχτυλα, κάτι θανατηφόρο και τραγούδησε:
  - Είμαστε λευκοί λύκοι!
  Η Anyuta συμφώνησε με αυτό, κουρεύοντας τους αντιπάλους χωρίς τελετή:
  - Και είμαστε οι καλύτεροι στον κόσμο!
  Και έδωσε και τη χειροβομβίδα με το γυμνό της τακούνι.
  Και ο Άλλα πυροβολεί επίσης πολυβόλα. Και χτυπάει πολλούς Αφγανούς και βρυχάται:
  - Δόξα στην εποχή του κομμουνισμού!
  Η Μαρία είναι επίσης πολύ ικανή να πυροβολεί τους Αφγανούς. Και τους χτυπά άουτ. Και ρίχνει χειροβομβίδες χρησιμοποιώντας τα γυμνά του δάχτυλα των ποδιών. Και βρυχάται:
  - Δόξα στον Svarog!
  Η Ολυμπιάδα χτυπά επίσης τον εχθρό με τρομερή, θανατηφόρα δύναμη. Κουρεύει εχθρούς από την ισλαμική αυτοκρατορία και τρίζει:
  - Για ολόκληρο, όλο τον κόσμο στην εποχή του κομμουνισμού!
  Και πάλι η κοπέλα βγάζει τα δόντια της και πυροβολεί με ακρίβεια τον εχθρό.
  Και η Marusya επίσης σκαρφίζεται στους Αφγανούς. Και με μια κατακόκκινη θηλή πατάει το κουμπί του μπαζούκα και βγάζει νοκ άουτ τους αντιπάλους και τσιρίζει:
  - Για τη μεγάλη Ρωσία!
  Αυτά είναι τα κορίτσια εδώ.
  Αλλά η Matryona χτυπά τους Αφγανούς, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, συντρίβει τον εχθρό των Ταλιμπάν και ουρλιάζει:
  - Για την Πατρίδα και την ελευθερία μέχρι τέλους!
  Αυτά είναι τα κορίτσια που πάνε και πώς τραμπουκίζονται οι Αφγανοί - φρίκη. Και υπάρχει κυριολεκτικά ολική και καθολική εξόντωσή τους. Φαίνεται ότι οι Αφγανοί περνούν πολύ άσχημες μέρες.
  Η Αλένκα σημείωσε, πυροβολώντας τους Αφγανούς και κουρεύοντάς τους:
  - Εδώ είναι η πατρίδα μου!
  Και με γυμνό τακούνι θα ενδώσει στο δολοφονικό παρόν του αφανισμού.
  Αυτά είναι κορίτσια - ας πούμε σούπερ.
  Ο Anyuta σημείωσε επιθετικά, πυροβολώντας τους Αφγανούς:
  - Δόξα στον κομμουνισμό!
  Πολεμώντας τον Άλλα, πυροβολώντας και πατώντας τα κουμπιά του μπαζούκα με μια κατακόκκινη θηλή, έτριξε:
  - Δόξα στους ήρωες!
  Και η Μαρία γαμώντας τον εχθρό με θανάσιμη δύναμη, ψέλλισε:
  - Δόξα στην πιο cool Πατρίδα!
  Η Ολυμπιάδα πρόσθεσε, συντρίβοντας τους αντιπάλους και δείχνοντας αυξημένη ορμή:
  - Μεγάλη δόξα στην πιο ευημερούσα χώρα!
  Η Ματρυόνα, γαμημένη αντιπάλους, και χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της όταν σουτάρει, πήρε και τσίριξε:
  - Και δόξα στους πιο κουλ πολεμιστές!
  Η Μαρούσια, επίσης σκαρφίζεται στους εχθρούς και κυριολεκτικά τους κουρεύει, ούρλιαξε εκκωφαντικά:
  - Και η ΕΣΣΔ είναι επίσης μεγάλη δόξα για αιώνες!
  Και τα κορίτσια τραγουδούσαν σε χορωδία:
  - Θα υπάρχει ευτυχία για τους ανθρώπους,
  Ευτυχία για αιώνες...
  Σοβιετική εξουσία -
  Η δύναμη είναι μεγάλη!
  Και οι πολεμιστές θα γελούν στα πνεύμονά τους. Και τα δόντια θα χαμογελούν.
  Η Αλένκα σημείωσε με ένα πλατύ χαμόγελο:
  - Θα δώσουμε την καρδιά μας για την Πατρίδα μας!
  Η Anyuta συνέχισε με μανία:
  - Και θα σταθούμε και θα νικήσουμε!
  Αυτά είναι, ας πούμε, υπέροχα κορίτσια. Και τους αρέσει πολύ να πολεμούν με όλη τους τη δύναμη.
  Και εδώ είναι ο Oleg Rybachenko και η Margarita Korshunova στη μάχη.
  Το αγόρι και το κορίτσι μοιάζουν με παιδιά περίπου δώδεκα ετών, αλλά στην πραγματικότητα οι αθάνατοι παλεύουν τόσο επιθετικά. Ότι τίποτα δεν μπορεί να σταθεί απέναντί τους.
  Η Αλένκα, χαμογελώντας τα δόντια της και κόβοντας τους αντιπάλους των Ταλιμπάν, τραγούδησε με ένα χαμόγελο:
  - Θα παλέψουμε για ένα φωτεινό αύριο!
  Η Anyuta, πυροβολώντας και πετώντας βόμβες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πρόσθεσε:
  - Και το θωρακισμένο μας τρένο κατάφερε να επιταχύνει!
  Και η κοκκινομάλλα Άλλα, χοροπηδώντας και στριφογυρίζοντας, πρόσθεσε, κλείνοντας το μάτι:
  - Ας φιληθούμε!
  Ο Oleg Rybachenko έτρεξε τον μύλο με τα ξίφη του, έκοψε τα κεφάλια των Αφγανών και τσίριξε:
  - Δόξα στην Πατρίδα μας!
  Και το αγόρι, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, εκτόξευσε το δολοφονικό δώρο του θανάτου.
  Το κορίτσι έκοψε επίσης την πεταλούδα με τα ξίφη της. Έκοψε τον εχθρό και ψέλλισε:
  - Δόξα στο σοβιετικό σύστημα!
  Και θα πετάξει επίσης δώρα αφανισμού με γυμνά δάχτυλα, καταστρέφοντας τους εχθρούς.
  Και τα παιδιά, συντρίβοντας τον εχθρό σε χορωδία, τραγούδησαν:
  - Πιστεύω ότι όλος ο κόσμος θα ξυπνήσει,
  Θα υπάρξει ένα τέλος στους Ταλιμπάν...
  Ο ήλιος θα λάμψει έντονα
  Θα κάνουμε κομμάτια όλους τους κακούς εχθρούς!
  Τα παιδιά είναι πολύ κουλ μαχητές. Και σφυρίζουν επίσης, ρίχνοντας ένα ολόκληρο σύννεφο από ζαλισμένα και μεθυσμένα κοράκια στον εχθρό. Και αυτό είναι εξαιρετικά δροσερό.
  Ο Oleg Rybachenko, τεμαχίζοντας τους Αφγανούς με ένα χαμόγελο, σημείωσε:
  - Μαζί μας είναι η νεολαία όλου του πλανήτη,
  Η παγκόσμια ομάδα κατασκευής μας!
  Και το αγόρι με τη γυμνή φτέρνα του έδωσε ένα καταστροφικό δώρο θανάτου.
  Η Margarita Magnetic, συνθλίβοντας τους Ισλαμιστές πολεμιστές, κελαηδούσε κι αυτή, ξεγύμνωσε τα δόντια της:
  - Ο λαός σε όλη τη χώρα βαδίζει στον κομμουνισμό!
  Και επίσης καθώς μπαίνει στις ισλαμικές τάξεις. Και αυτό πρέπει να ειπωθεί πολύ σκληρό και ψύχραιμο.
  Εν τω μεταξύ, οι Ταλιμπάν είχαν αιχμαλωτίσει ένα αγόρι περίπου δεκατεσσάρων. Τον έγδυσαν και τον έδεσαν σε ένα δέντρο. Μετά από αυτό, πρώτα το έβγαλαν, κόβοντας το δέρμα μέχρι να αιμορραγήσει.
  Στη συνέχεια, ρίξανε αλάτι στις πληγές του εφήβου. Μετά άρχισαν να τηγανίζουν με φλόγα, και έκαψαν τις γυμνές φτέρνες του παιδιού. Και ήταν τόσο σκληρό. Και τελικά βασανίστηκε
  αγόρι μέχρι θανάτου.
  Και πάλι γίνονται σκληρές μάχες...
  Και οι θέσεις των Ταλιμπάν χτυπιούνται από ρωσικά επιθετικά αεροσκάφη, χρησιμοποιώντας αεροπορία. Και τότε οι Αφγανοί χτυπιούνται από τις ρουκέτες. Και όλοι σκαρφαλώνουν και σκαρφαλώνουν σαν φρύνος στις κράμπες.
  Και ολόκληροι σωροί από πτώματα μένουν πίσω.
  Η Μαργαρίτα τραγούδησε με χαμόγελο:
  - Θα παλέψουμε για ένα φωτεινό αύριο!
  Και ο Oleg Rybachenko, κόβοντας τους Αφγανούς, γάβγισε:
  - Καταφέραμε να το καταλάβουμε!
  Και το αγόρι πάλι, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, θα ρίξει μια χειροβομβίδα με θανατηφόρα δύναμη.
  Και αυτοί οι Αφγανοί χτυπιούνται με τόση αυτοπεποίθηση και θρασύτητα.
  Αυτά τα παιδιά είναι πραγματικά τέρατα.
  Και τα αθάνατα πλάσματα πολεμούν ξυπόλητα και συνθλίβουν πολύ ενεργά τους αντιπάλους.
  Στη μάχη όμως μπαίνει και ένα τανκ από τη ΛΔΓ.
  Η Γκέρντα και το πλήρωμά της μπαίνουν στη μάχη με τους Αφγανούς.
  Και η κοπέλα πυροβολεί με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τα βοοειδή:
  - Δόξα στις ιδέες του κομμουνισμού!
  Η Σάρλοτ που πυροβολεί μετά από αυτήν επιβεβαιώνει:
  - Δόξα στις ιδέες του σοβιετικού συστήματος!
  Η Χριστίνα, πυροβολώντας τον εχθρό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, τσιρίζει:
  - Για νέα φωτεινά ιδανικά!
  Και επίσης πολύ εύστοχα χτυπώντας τον εχθρό.
  Και οι Αφγανοί το καταλαβαίνουν συντριπτικά.
  Και η Μάγδα πυροβολεί τον εχθρό, και τσιρίζει, χαμογελώντας τα δόντια της:
  - Δόξα στην Πατρίδα μας!
  Και επίσης σαν να χτυπάς τον εχθρό με γυμνά δάχτυλα.
  Αυτά είναι μαχόμενα κορίτσια.
  Η Γκέρντα, πυροβολώντας τον εχθρό, κελαηδούσε:
  - Για τη Ρωσία και νίκη μέχρι τέλους!
  Και πάλι θα χτυπήσει, αυτή τη φορά χρησιμοποιώντας μια κόκκινη θηλή πατώντας το κουμπί του joystick.
  Αυτά είναι τα κορίτσια εδώ. Είναι οδοντωτά και με κυνόδοντες και μπορούν να σκίσουν οποιονδήποτε ευθεία.
  Η Σάρλοτ το πήρε και τραγούδησε επιθετικά, ξεγύμνωσε τα δόντια της:
  - Η Αφρική είναι τρομερή, ναι, ναι. Ναί!
  Η Αφρική είναι επικίνδυνη, ναι, ναι, ναι!
  Μην πηγαίνετε κορίτσια - πηγαίνετε μια βόλτα στην Αφρική!
  Η Χριστίνα, ξεγύμνωσε τα δόντια της και χτυπώντας τον εχθρό, έδωσε έξω:
  - Μην πηγαίνετε κορίτσια ξυπόλητα στο σκοτάδι!
  και με γυμνό τακούνι, καθώς θα υποκύψει στον εχθρό.
  Αυτές είναι γυναίκες - γυναίκες για όλες τις γυναίκες!
  Και οι Αφγανοί καταρρίπτονται και καταστρέφονται χωρίς να ξέρουν οίκτο.
  Η Μάγδα, πυροβολώντας τον εχθρό, και κυριολεκτικά σαρώνοντάς τον, εξέδωσε επιθετικά:
  - Είμαι ο πιο δυνατός στον κόσμο!
  Και επίσης πώς θα χαστουκίσει με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών. Αυτό είναι ένα κορίτσι.
  Πρέπει να πω ότι είναι απλά εξαιρετικά!
  Αυτά είναι τα κορίτσια που μάζεψαν τους Ταλιμπάν και τους χτύπησαν με κομπίνες.
  Και οι Ταλιμπάν βασάνισαν ένα Ρώσο μέλος της Komsomol. Πρώτα απογυμνώθηκε σε γκολ. Μετά άρχισαν να ρίχνουν νερό. Πρώτα ζεστό - βραστό νερό, μετά κρύο. Μετά άρχισαν να με χτυπούν με ένα καυτό σύρμα.
  Και ήταν τόσο σκληρό. Και μετά πάλι βασανιστήρια και φως στα γυμνά τακούνια του κοριτσιού. Και την βασάνισαν πολύ σκληρά. Και γιατί έριξαν οξύ που είναι ακόμα πιο επώδυνο.
  Και επίσης το κορίτσι βασανίστηκε μέχρι θανάτου.
  Και μετά πήραν τον σκελετό της και τον σκέπασαν με επιχρύσωση και τον κρέμασαν για να τον δουν όλοι. Και ήταν εξαιρετικά σκληρό.
  Αυτό είναι το είδος της δύναμης που επέδειξαν οι Ταλιμπάν. Και προσπαθήστε να ανταγωνιστείτε μια τέτοια χώρα. Αλλά τα κορίτσια θέλουν να κάνουν παιδιά. Και τους κόβεται η κοιλιά. Και συμπεριφέρονται πολύ σκληρά.
  Οι μάχες, μεταξύ άλλων, φλέγονται σαν τις φλόγες του κάτω κόσμου.
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο, κόβοντας τους αντιπάλους, τραγούδησε:
  - Δόξα στην εποχή του κομμουνισμού!
  Και το αγόρι πάλι, με τα γυμνά του δάχτυλα, θα πετάξει το δολοφονικό δώρο του θανάτου
  Η Margarita Korshunova, τεμαχίζοντας τους Αφγανούς, τσίριξε:
  - Για την ΕΣΣΔ!
  Και θα πετάξει τα γυμνά του πόδια με τα γυμνά του δάχτυλα, αυτό που φέρνει μαζικό θάνατο. Ναι, κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε τέτοια κορίτσια.
  Ένα αγόρι και ένα κορίτσι σε πλήρη και έξαλλο ενθουσιασμό και μάχη.
  Ο Oleg Rybachenko, κόβοντας τους Αφγανούς με τα σπαθιά του, τραγούδησε:
  - Έφερε, μου έφερε,
  με παρέσυρε!
  Απλώς θα κάτσω σε ένα άλογο
  Και η τύχη με περιμένει!
  Και το αγόρι γελάει και πάλι παίρνει και ψιλοκόβει τον εχθρό.
  Και τώρα αυτοί μαζί με τη Μαργαρίτα θα σφυρίξουν. Και μια μάζα από ζαλισμένα κοράκια θα πέσει στα κεφάλια των Αφγανών. Ας το θέσω έτσι - είναι απλά υπέροχο.
  Η Μαργαρίτα Κορσούνοβα κελαηδούσε:
  - Είμαι ο πιο δυνατός στον κόσμο, θα καταστρέψω τους εχθρούς στο outhouse!
  Και κλείνει το μάτι στη σύντροφό του.
  Και οι ανώτερες δυνάμεις των Αφγανών άρχισαν να σβήνουν.
  Ο Oleg Rybachenko στο τέλος πάτησε τον διακόπτη με γυμνό τακούνι. Και το σημερινό χτύπησε, μετατρέποντας αμέσως τη μάζα των στρατιωτών των Ταλιμπάν σε σκελετούς. Και πρέπει να σημειωθεί - θανατηφόρο.
  Το αγόρι εξολοθρευτής τραγούδησε:
  -Ας γίνει διάσημη η Γη μας!
  Και πώς σφυρίζει, δείχνοντας τα δόντια του.
  Αυτό είναι το παιδί. Και πραγματικά αρκετά μαχητικό.
  Και μετά σοβιετικοί πύραυλοι έπληξαν τους Αφγανούς. Και κατακλύζονται από αυτά. Και πολλοί μαχητές σκοτώνονται.
  Η Tamara και η Veronica στοχεύουν θανατηφόρους πυραύλους με βελόνες και μπάλες και πώς εκρήγνυνται. Και πολλοί Αφγανοί σκοτώνονται αμέσως. Και αυτό είναι τόσο σκληρό.
  Τα κορίτσια βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο καταφύγιο και πατάνε πάνω σε τσιμεντένιες πλάκες με γυμνά πόδια. Και κατευθύνουν δολοφονικές κατηγορίες στον εχθρό, καταστρέφοντάς τους συντριπτικά.
  Αυτά τα κορίτσια είναι απλά σούπερ.
  Η Tamara φωτίζει και βρυχάται:
  - Η μεγάλη ΕΣΣΔ και ο αρχηγός της Στάλιν είναι μαζί μας!
  Η Veronica το επιβεβαιώνει επίσης:
  - Ας κλωτσήσουμε τους Ταλιμπάν!
  Και επίσης καθώς εκτοξεύεται στον εχθρό. Και θα το κάνει πολύ σκληρό. Τα κορίτσια αγαπούν να σκοτώνουν - αυτά είναι κορίτσια.
  Κάποτε η Βερόνικα έκανε μια ερώτηση:
  - Πόσο είναι δύο φορές δύο πέντε;
  Η Ταμάρα απάντησε γελώντας:
  - Τεσσεράμισι!
  Και αποδείχθηκε μια πολύ πνευματώδης δήλωση.
  Τα κορίτσια είναι τόσο τεταμένα εδώ.
  Η Νατάσα και η ομάδα της πυροβολούν και τους Αφγανούς. Σφαγιάζονται και βρυχώνται:
  -Ας δοξαστεί ο κομμουνισμός!
  Και η γλώσσα θα δείξει!
  Και μετά θα το πάρει με γυμνό τακούνι και θα το δώσει συγκεκριμένα.
  Αυτό είναι το κορίτσι, όλα τα κορίτσια είναι κορίτσια.
  Και τρομερό πέρα από κάθε μέτρο.
  Η Σβετλάνα τραγούδησε με μανία, γράφοντας στους Αφγανούς.
  Και στα έναστρα ύψη, βουνίσια σιωπή,
  Στο κύμα της θάλασσας και τη μανιασμένη φωτιά
  Και σε μια σφοδρή και έξαλλη φωτιά!
  Και τότε η Ζόγια πυροβολεί απεγνωσμένα τον εχθρό.
  Αυτά τα κορίτσια είναι πολύ τολμηρά.
  Και ο Αυγουστίνος συντρίβει τους αντιπάλους και βρυχάται στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Για την Πατρίδα μας, για τη δόξα της ΕΣΣΔ!
  Και τότε, φυσικά, η Κίνα δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια τέτοια ομάδα.
  Και τα κορίτσια, φυσικά, είναι πολύ τολμηρά και επιδέξια.
  Ούτε ένα κόλπο δεν θα λειτουργήσει εναντίον τους.
  Η Νατάσα, κουρεύοντας την επόμενη γραμμή των Αφγανών, ψέλλισε:
  - Είμαι ο πιο δυνατός στον κόσμο, και θα σας μουσκέψω όλους στην τουαλέτα!
  Και πάλι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του θα πετάξει ένα εκρηκτικό πακέτο με θανατηφόρα δύναμη.
  Ο Αυγουστίνος, αυτό το κορίτσι της μαχητικής δύναμης, κελαηδούσε:
  - Δόξα στους καιρούς του κομμουνισμού!
  Και θα κλείσει και το μάτι με τα σμαραγδένια μάτια του.
  Η Σβετλάνα είναι πολύ επιθετική στη μάχη. Συνθλίβει Αφγανούς και κελαηδάει:
  - Δόξα στους καιρούς της κομμουνιστικής νίκης!
  Αυτά είναι τα κορίτσια...
  Και οι Stalenid σκοτώνουν Αφγανούς χωρίς άλλη καθυστέρηση.
  Και τα κουρεύει σαν να έχει αληθινό δρεπάνι με μαχητικό τζετ.
  Εδώ είναι ένα κορίτσι, ένα κορίτσι για όλα τα κορίτσια!
  Η Σταλενίδα, συντρίβοντας τους Αφγανούς και πετώντας με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της θανατηφόρα δώρα, ούρλιαξε:
  - Δόξα στην Πατρίδα μας - την ΕΣΣΔ! Όχι η Ρωσία του Πούτιν!
  Και πάλι το κορίτσι χτυπά τον εχθρό με άγρια δύναμη. Εδώ είναι, πόσο μαχητική και πολεμική.
  Η Βικτώρια, πυροβολώντας τους εχθρούς, λέει χαμογελώντας:
  - Μεγάλη δόξα περιμένει την ΕΣΣΔ!
  Η Σταλενίδα έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι, περιμένω!
  Και βάζοντας τη φωτιά σκέφτηκε. Αυτό θυμίζει κάπως τον Πατριωτικό Πόλεμο, μόνο που ο εχθρός δεν κατάφερε να αιφνιδιάσει την ΕΣΣΔ. Και το στοίχημα σε ένα ξαφνικό χτύπημα δεν απέδωσε.
  Αλλά υπάρχουν τόσοι Αφγανοί. Επιτίθενται πετώντας κυριολεκτικά πτώματα στις ρωσικές θέσεις. Και αυτή είναι η ξέφρενη και άγρια τακτική τους. Και δεν υπολογίζουν τις απώλειές τους,
  και οι άνθρωποι ουσιαστικά δεν φροντίζονται. Δοκιμάστε λοιπόν με αυτά που ιδρώνετε.
  Η Σταλενίδα πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της τακούνι και κελαηδούσε:
  - Στο όνομα της ΕΣΣΔ!
  Και έδειξε τα πολύ κοφτερά δόντια της.
  Η Βικτώρια συμφώνησε μαζί της:
  - Οι ηγέτες έρχονται και φεύγουν, αλλά η ΕΣΣΔ παραμένει!
  Η Σταλενίδα φώναξε ενθουσιασμένη.
  - Η ΕΣΣΔ είναι μαζί μας για πάντα!
  Ο Σεραφείμα, πυροβολώντας κατά των εχθρών, καθώς γουργουρίζει, και γκρεμίζοντας τον εχθρό, θα δώσει:
  - Θα είμαστε κλασική δύναμη!
  Και επίσης το κορίτσι, σαν γυμνό πόδι, θα εκτοξεύσει ένα δώρο πλήρους καταστροφής.
  Η Victoria τραγούδησε:
  - Δόξα στη χώρα μου του κομμουνισμού!
  Η Σεραφίμα το επιβεβαίωσε πρόθυμα:
  - Ο κομμουνισμός είναι φως και ευημερία!
  Και αφήνοντας τους Αφγανούς να καταστραφούν ξανά.
  Η Γκέρντα αγωνίζεται επίσης πολύ επιθετικά. Και δείχνει την υψηλότερη κατηγορία του.
  Αλλά δεν υπάρχουν πραγματικές κινήσεις εναντίον της Γκέρντα.
  Αυτό είναι το κορίτσι που δίνει το όνειρο σε όλο το σύμπαν.
  Και θα πάρει και θα τραγουδήσει:
  - Δόξα στη Γη μου, και είμαστε σε όλο το σύμπαν!
  Και πάλι, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, η καλλονή θα εκτοξεύσει ένα θανατηφόρο δώρο θανάτου και αφανισμού. Ας το πούμε ευθέως - το κορίτσι είναι αυτό που χρειάζεστε.
  Η Γκέρντα πυροβόλησε ολόκληρο το κιτ μάχης και τώρα επιστρέφει.
  Το διάσημο γερμανικό κουαρτέτο, έχοντας σκοτώσει πολλούς Αφγανούς, κρατά μυστικό.
  Λοιπόν, κόβονται και σε χαρτιά.
  Η Σάρλοτ, κρατώντας μια τράπουλα με τα γυμνά της πόδια, παρατήρησε σκληρά:
  - Τώρα είμαστε σε πόλεμο με τους Ταλιμπάν, και όταν ήμασταν σε πόλεμο με τους Ρώσους!
  Η Γκέρντα συμφώνησε και έγνεψε ζωηρά:
  - Ναι, υπήρξε τέτοια εποχή. Και τότε δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε! Χριστίνα, συμφωνείς;
  Η Χριστίνα δήλωσε με σιγουριά, πετώντας τον χάρτη με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της:
  - Οι άντρες φταίνε! Δεν έδειξαν αγωνιστικές ιδιότητες!
  Η Μάγδα επιβεβαίωσε:
  - Ναι άντρες! Αν πολεμούσαν περισσότερες γυναίκες, τότε θα είχαμε πραγματικές πιθανότητες επιτυχίας!
  Η Γκέρντα έγνεψε καταφατικά:
  - Ξυπόλητο κορίτσι, και ακόμη και με κόκκινες θηλές - είναι σούπερ!
  Η Charlotte συμφώνησε λογικά με αυτό:
  - Ναι κορίτσια ξυπόλητα, αυτό είναι κάτι κολοσσιαίο!
  Και οι γυναίκες πολεμίστριες συνέχισαν να πετάνε χαρτιά.
  Η Σταλενίδα παρατήρησε επιθετικά, πυροβολώντας τους Αφγανούς:
  - Θα χτυπήσουμε συγκεκριμένα τους εχθρούς!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, το κορίτσι θα πετάξει μια χειροβομβίδα. Και είναι δολοφόνος.
  Η Βικτώρια είπε με σιγουριά:
  - Αν και από τη μια δεν υπάρχει Θεός, αλλά από την άλλη είναι μαζί μας!
  Η Viola, ακόμη και μια ουρά για τους Αφγανούς, τους κούρεψε και επιβεβαίωσε:
  - Ναι, ο Θεός είναι μαζί μας! Και κολοσσιαίες δυνάμεις!
  Και τα κορίτσια θα γελάσουν και θα δείξουν τη γλώσσα τους.
  Η Αλίνα θα χτυπήσει επίσης τον εχθρό, θα τον κουρέψει πολύ και θα τρίζει:
  - Είμαι το πιο μαχητικό κάθαρμα!
  Και, επίσης, με γυμνά δάχτυλα, θα το πάρει και θα το εκτοξεύσει ως θανατηφόρα δύναμη.
  Αυτά είναι τα κορίτσια που λατρεύουν να σκοτώνουν. Υπάρχει τόση υπεράνθρωπη δύναμη μέσα τους.
  Η Σταλενίδα τραγούδησε με επιθετικότητα:
  - Η δύναμή μας βρίσκεται στον κομμουνισμό,
   Θα δώσουμε τη ζωή και την καρδιά μας
  Είμαστε στην αγία μας Πατρίδα,
  Θα σταθούμε και θα κερδίσουμε!
  Ήταν τόσο μαχητικό κορίτσι. Ας πούμε απλά - είναι απλά σούπερ. Και πολύ μαχητικός.
  Η Βικτώρια κελαηδούσε:
  - Για την ΕΣΣΔ στην οποία υπάρχει ένας σοφός βασιλιάς!
  Και η πολεμίστρια έβγαλε τη γλώσσα της και έκλεισε το μάτι στους αντιπάλους.
  Αυτά είναι τα κορίτσια...
  Η Αλένκα επίσης μάχεται με αυτοπεποίθηση με τους εχθρούς και δείχνει απίστευτες προβολές.
  Και την ίδια στιγμή, το κορίτσι βρυχάται στην κορυφή του λαιμού της:
  - Είμαι μια σούπερ κυρία!
  Και βγάζει τα πολύ μαργαριταρένια δόντια της.
  Ο Anyuta πυροβολεί τον εχθρό, τον συντρίβει με καταστροφική δύναμη, τον ξεσκίζει και βρυχάται:
  - Είμαι υπερ κορίτσι!
  Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της ρίχνουν ένα σοκ δώρο θανάτου!
  Και η μάχη με τον Άλλα είναι επίσης στη μάχη. Και έτσι αλωνίζει τους Αφγανούς.
  Και την ίδια στιγμή, το κορίτσι τσιρίζει επίσης :
  - Δόξα στους καιρούς του κομμουνισμού!
  Και πάλι, σαν στον εχθρό, θα εξαπολύσει κάτι πολύ καταστροφικό.
  Και η μάζα των Αφγανών θα διαλυθεί.
  Η Μαρία, γράφοντας στους στρατιώτες της ισλαμικής αυτοκρατορίας, πήρε και σημείωσε:
  - Και ποιον θα βρούμε στο δάσος
  Και πώς θα χτυπήσει με δώρο από πολυβόλο. Εδώ είναι, τι μαχητική και όμορφη πολεμίστρια.
  Η Ολυμπιάδα πυροβολεί κατά του εχθρού. Και το κάνει πολύ καλά.
  Και βγάζει τα δόντια του και βρυχάται:
  - Δόξα στους καιρούς του κομμουνισμού!
  Η Μαρούσια παρατήρησε επιθετικά, συντρίβοντας τους εχθρούς και πετώντας φονικές χειροβομβίδες με τα γυμνά της δάχτυλα:
  - Δόξα στον νέο Γενικό Γραμματέα!
  Η Ματρυόνα χτύπησε τους Αφγανούς και είπε:
  - Απλά όχι ομοφυλόφιλος!
  Η Αλένκα, πυροβολώντας τους εχθρούς, πήρε και κελαηδούσε:
  - Για μεγάλο κομμουνισμό!
  Και πάλι, σαν γραμμή δολοφονίας στους Αφγανούς. Λοιπόν, είναι και μαχητική καλλονή. Και έχει τόση γοητεία.
  Ο Anyuta, που επίσης πυροβολούσε τον εχθρό και τον κουρεύοντας, τσίριξε:
  - Για τη Ρωσία!
  Και με γυμνό τακούνι, θα υποκύψει στους Ταλιμπάν. Αυτό το κορίτσι είναι πραγματικά υπέροχο.
  Η κοκκινομάλλα Άλλα συνθλίβει τους αντιπάλους και βρυχάται στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Είμαι υπερ κυρία!
  Και με γυμνά δάχτυλα των ποδιών, θα πετάξει έναν θανατηφόρο θάνατο στον εχθρό.
  Εδώ είναι ένα κορίτσι - ας πούμε εκεί ultra!
  Η πολύ όμορφη Μαρία, πυροβολώντας τον εχθρό, φώναξε:
  - Είμαι μέγα τάξη!
  Και πάλι θα χτυπήσει τον εχθρό με ένα γυμνό, και πολύ στρογγυλό, ροζ τακούνι.
  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες σημείωσαν, κόβοντας τους Αφγανούς και συσσωρεύοντας τα πτώματα της ισλαμικής αυτοκρατορίας των Ταλιμπάν, κραυγάζοντας:
  - Είμαι η υψηλότερη τάξη!
  Και θα πετάξει και τα πόδια του με τα γυμνά του δάχτυλα, κάτι εξονυχιστικά και μοναδικά δολοφονικό. Εδώ είναι ένα κορίτσι - ένα κορίτσι για όλα τα κορίτσια!
  Η Μαρούσια επίσης σπάει και κελαηδάει, σκοτώνοντας Αφγανούς:
  - Θα κανονίσω μια ήττα για τους εχθρούς! Θα είναι πραγματικό τρελοκομείο!
  Και το κορίτσι θα το πάρει και θα γελάσει.
  Και η κόκκινη θηλή θα πατήσει το κουμπί του joystick. Και πλάκες σε αντιπάλους, κάτι τόσο θανατηφόρο.
  Η Ματρυόνα άρχισε επίσης να χτυπά τους Αφγανούς και φώναξε:
  - Δόξα στην αυγή του κομμουνισμού!
  Και το γυμνό της τακούνι θα σκοτώσει τους πάντες σαν εχθρούς. Εδώ είναι, τι όμορφο κορίτσι. Και είναι κορίτσια, ας πούμε - super class.
  Και μπορεί ο Giga, ή ακόμα και το TETRA!
  Αυτά είναι τα κορίτσια και έκοψα σχολαστικά τους Αφγανούς. Και αυτό είναι γενικά super class.
  Η Αλένκα το πήρε και τραγούδησε χαμογελώντας τα δόντια της:
  - Είμαι ο πιο δυνατός στον κόσμο! Και δύο συν δύο είναι τέσσερα!
  Και πώς χτυπάει πολύ καλά τον εχθρό. Και θα συντρίψει έναν ακόμη Ταλιμπάν.
  Και αυτό το κορίτσι έχει τέτοιες φαντασιώσεις. Όμως οι Ταλιμπάν κάτι κάνουν.
  Εδώ είναι ένα κορίτσι που βασανίζεται. Και πώς το χειρίζονται με μαστίγια. Και μετά συρματοπλέγματα. Και μετά θα της ζεστάνουν τα τακούνια με ένα καυτό σίδερο. Και το κορίτσι είναι πολύ ευχαριστημένο.
  Και θέλει να είναι γραπτή καλλονή.
  Η Αλένκα τραγούδησε:
  - Για τον μεγάλο κομμουνισμό της πιο κουλ ΕΣΣΔ!
  Και πάλι θα ρίξει μια χειροβομβίδα με γυμνά δάχτυλα στον εχθρό.
  Και είναι πραγματικά ωραίο.
  Ο Anyuta, πυροβολώντας τον εχθρό, βρυχάται επίσης:
  - Πόσο μεγάλος είναι ο κομμουνισμός!
  Και κουρεύοντας τους Αφγανούς με ένα σημάδι. Αυτό είναι ένα κορίτσι εξαιρετικής ομορφιάς.
  Και το γυμνό της τακούνι ενέδωσε, δώρο αφανισμού.
  Και η κοκκινομάλλα Alla είναι επίσης πολύ επιθετική στις μάχες. Και θα συντρίψει τους εχθρούς με άγρια μανία. Και σκαρφίζεται στον εαυτό του με κολοσσιαία δραστηριότητα.
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του εκτοξεύει τα δώρα του θανάτου με θανατηφόρα δύναμη.
  Αυτό το κορίτσι είναι απλά super class!
  Όλοι αυτοί είναι ξυπόλητοι άντρες κοριτσιών, ικανοί για πολύ μεγάλα κατορθώματα.
  Η Μαρία, γράφοντας για τους Αφγανούς, σημείωσε:
  -Η μεγαλύτερη δύναμη είναι η υψηλότερη τάξη μας!
  Τότε ο πολεμιστής έκλεισε το μάτι.
  Και με μια κατακόκκινη θηλή πάτησε το κουμπί του μπαζούκα. Και αυτός είναι ο υψηλότερος πιλότος της και η πραγματική κατασκευή του αθροίσματος των τετραγώνων των ποδιών.
  Οι Ολυμπιακοί, συντρίβοντας τον εχθρό, φώναξαν:
  - Για τις καλύτερες νίκες στο σύμπαν!
  Και με γυμνά δάχτυλα, θα εκτοξεύσει το παρόν του αφανισμού στον εχθρό. Και πραγματικά γίνεται ακριβώς σαν δράση - πέρα από τις δυνάμεις!
  Τα κορίτσια πρέπει να πούμε ότι είναι εξαιρετικά μαχητικά. Και αν κάνουν κάτι, τότε οι άνθρωποι θα είναι ευτυχισμένοι για αιώνες. Και υπάρχει τόση χαρά και πραγματική κοσμική λάμψη μέσα τους.
  Αυτοί είναι οι πολεμιστές των υψηλότερων ακροβατικών.
  Μαρούσια, συντρίβοντας τους Αφγανούς πήραν και φώναξαν:
  - Ειρήνη στο σπίτι σας!
  Και πάλι πέταξε το θανατηφόρο δώρο του θανάτου με τα δάχτυλα των ποδιών της, ξεσκίζοντας τους εχθρούς.
  Η Matryona χτύπησε επίσης τα αφγανικά στρατεύματα. Έσκισε τους Ταλιμπάν και φώναξε:
  - Για τον μεγαλύτερο σοσιαλισμό σε ολόκληρο τον πλανήτη!
  Και τα μάτια της θα βγάζουν σπίθες.
  Ναι, πρόκειται για τον υψηλότερο βομβαρδισμό θέσεων.
  Και οι Αφγανοί υφίστανται κολοσσιαία ζημιά, αλλά παρόλα αυτά συνεχίζουν να σκαρφαλώνουν και να σκαρφαλώνουν. Και διαθέτουν κολοσσιαίο ανθρώπινο δυναμικό. Που φαίνεται να μην τελειώνει ποτέ.
  Και όλα κυλούν σε ένα κύμα και ένα συνεχές ρεύμα.
  Η Αλένκα, με ένα πλατύ χαμόγελο στα γυμνά της δόντια, τραγούδησε:
  - Δόξα στην εποχή του κομμουνισμού και των Ρώσων τσάρων!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πέταξε ξανά το δολοφονικό δώρο του θανάτου και της καταστροφής.
  Και η κοπέλα χαμογέλασε εκκωφαντικά τα δόντια της (ναι, μπορείς να ξεγυμνώσεις τα δόντια σου και εκκωφαντικά!), πήρε και φώναξε:
  - Ισχυρός κυρίαρχος,
  Βασιλεύστε για δόξα
  Για τη δόξα μας...
  Βασίλευε στον φόβο των εχθρών,
  Ορθόδοξος Τσάρος,
  Βασίλευε για τη δόξα, για τη δόξα μας!
  Η Anyuta παρατήρησε γελώντας:
  - Εσείς ξεκινήσατε τις λέξεις: Ο Θεός να σώσει τον Τσάρο!
  Η Αλένκα συμφώνησε πρόθυμα με αυτό:
  - Ναι, μου έλειψε! Αυτό όμως, δυστυχώς, είναι δεδομένο!
  Η Μαρία, με ένα χαμόγελο πολύ κουλ κοπέλας, παρατήρησε:
  - Ο τσάρος πατέρας έφυγε, και αντί για αυτόν η περίπτωση του Λένιν!
  Ο κοκκινομάλλης Άλλα κελαηδούσε, κουρεύοντας τους Αφγανούς:
  - Η υπόθεση του Λένιν είναι ζωντανή, παρόλο που ο Λένιν είναι νεκρός!
  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες λογικά αντιτάχθηκαν σε αυτό:
  - Ο Λένιν είναι αθάνατος!
  Και έκλεισε το μάτι με σμαραγδένια μάτια.
  Έτσι μπορείτε να δείτε αμέσως ότι υπάρχουν υπέροχα κορίτσια που είναι ικανά να πολεμήσουν ειδικά τους Ταλιμπάν. Και γενικά, η δύναμή τους πρέπει να σημειωθεί για την κολοσσιαία κοσμική δύναμη.
  Η Μαρούσια σημείωσε χαμογελώντας, πυροβολώντας τους εχθρούς:
  - Ο Τσάρος θα επιστρέψει και ο Λένιν θα ζήσει!
  Η Matryona συμφώνησε πλήρως με αυτό:
  - Φυσικά και θα γίνει! Δόξα στον Λένιν!
  Η Αλένκα συνέχισε χαμογελώντας:
  -Και ο Τσάρος Νικόλαος Β'! Δόξα σε όλους τους ήρωες!
  Ο Anyuta συμφώνησε πλήρως με αυτό:
  - Δόξα σε όλους τους ήρωες!
  Και τα κορίτσια τραγουδούσαν σε χορωδία:
  - Δόξα στη Ρωσία, δόξα ...
  Τα τανκς ορμούν προς τα εμπρός...
  Στρατεύματα κάτω από την κόκκινη σημαία
  Χαιρετισμούς στον ρωσικό λαό!
   ... ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5.
  Τα αγόρια, μαστιγωμένα από τους ήχους των υπέροχων γκάιντας, συνέχισαν να βαδίζουν, πατώντας τα γυμνά πόδια τους στα πράσινα τούβλα.
  Υπήρχε ακόμα μια πολύχρωμη ζούγκλα τριγύρω με λουλούδια και πολλά φυτά.
  Στο δρόμο, άλλοι δύο μικροί άντρες με τα μαύρα και τις μάσκες μπήκαν στο καραβάνι. Αντικατέστησαν τα παλιά συνεχίζοντας να παίζουν το μαγικό όργανο που στερεί από τους ανθρώπους που έχουν γίνει αγόρια - τη δύναμη της θέλησης.
  Τα αγόρια χτύπησαν. Σε αυτόν τον πλανήτη, ή ίσως στο σύμπαν, δεν υπήρχε γραμμή ορίζοντα και αρκετοί ήλιοι έλαμπαν όλη την ώρα. Και έτσι όλα φαίνονταν πολύ όμορφα.
  Για να αποσπάσει την προσοχή του, ο Alexander Lukyanenko προσπάθησε να συνθέσει ξανά κάτι νοερά. Μόνος του έχασε την ευφορία, αλλά τα γυμνά, παιδικά του πόδια συνέχισαν να χτυπούν μηχανικά μαζί με όλους τους άλλους. Και προφανώς ήθελα να συνθέσω.
  Η νάρκη, στην οποία ανατινάχθηκε το θωρηκτό "Petropavlovsk", πέρασε μόλις ένα μέτρο προς τα αριστερά. Και ως αποτέλεσμα, τα πυρομαχικά δεν πυροδοτήθηκαν. Και το θωρηκτό υπέστη μόνο μικρές ζημιές και επέστρεψε στο Πορτ Άρθουρ μόνο του. Ο ναύαρχος Μακάροφ, ο οποίος ήταν πολύ εξουθενωμένος κατά τη διάρκεια της νύχτας από τον κληρονόμο Kirill Romanov, ενοχλήθηκε πολύ με τον εαυτό του που δεν έδωσε εντολή να σκουπίσουν το νερό γύρω από το λιμάνι με αντιτορπιλικά. Ένα άλλο πλοίο υπέστη επίσης ζημιές από νάρκες.
  Όμως όλα ήταν σχετικά φθηνά και σε λίγες μέρες τα πλοία μπορούσαν να επισκευαστούν ξανά.
  Μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί τίποτα τρομερό. Αλλά θα μπορούσε να είναι χειρότερο, όπως συνέβη στο σύμπαν όπου ο ναύαρχος Μακάροφ πέθανε τόσο ανόητα και παράλογα.
  Αλλά σε αυτόν τον κόσμο, η μοίρα του έκρινε μια πιο μακροχρόνια περίοδο - έναν άξιο άνθρωπο.
  Θα μπορέσει ο ναύαρχος Makarov να το χρησιμοποιήσει και να γίνει ένας μεγάλος ναυτικός διοικητής, ανάλογος του Ushakov, για παράδειγμα; Ή παρόλα αυτά, ακόμη και το εξαιρετικό ταλέντο του ναύαρχου Μακάροφ δεν είναι αρκετό για να νικήσει την Ιαπωνία. Που είναι πλέον πολύ πιο δυνατό στη θάλασσα. Επιπλέον, έπρεπε να επισκευαστούν δύο ακόμη θωρηκτά.
  Ωστόσο, ο ναύαρχος Μακάροφ δεν πτοείται. Και προσωπικά, μαζί με τους επισκευαστές, ανέλαβε την εξάλειψη του δαπέδου των πλοίων. Επιπλέον, υπάρχουν και νέα από την Αγία Πετρούπολη ότι η μοίρα της Βαλτικής θα έρθει στη διάσωση και τότε η Ρωσία θα έχει σαφές πλεονέκτημα.
  Οι Ιάπωνες, φυσικά, εκμεταλλεύονται τη στιγμή και προσπαθούν να αποβιβάσουν στρατεύματα πιο κοντά στο Πορτ Άρθουρ. Αλλά τα ρωσικά στρατεύματα, εκμεταλλευόμενοι την καταιγίδα, μπόρεσαν να σκοτώσουν δύο συντάγματα της Αυτοκρατορίας του Ανατέλλοντος Ήλιου. Και να αποκτήσει βάση.
  Στη συνέχεια τέσσερα θωρηκτά της μοίρας του Ειρηνικού αποκαταστάθηκαν με επιταχυνόμενο ρυθμό.
  Και στον ναύαρχο Μακάροφ προσφέρθηκε ένα πονηρό σχέδιο από τον διοικητή του αντιτορπιλικού. Δεδομένου ότι το Τόγκο κινείται πάντα κατά μήκος της ίδιας διαδρομής, βάλτε στο πέρασμά του μια δέσμη ναρκών. Αυτό που έγινε στην πραγματική ιστορία, αλλά μόνο από έναν καταστροφέα. Και ο ναύαρχος Makarov εκτίμησε αμέσως την ιδέα και διέταξε τη χρήση όλων των κατάλληλων πλοίων.
  Μα φυσικά, αφήνοντας τη φήμη για παραπληροφόρηση ότι αυτά είναι απλώς ασκήσεις.
  Και αυτό θα νικήσει ακόμα τις φάλαινες.
  Η παγίδα ήταν απλή αλλά αποτελεσματική. Επιπλέον, οι Ιάπωνες κατάσκοποι δεν άφησαν κανέναν να βγει από το Port Arthur, δεν μπορούσαν να πουν τους δικούς τους.
  Και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. Μια ντουζίνα μεγάλα ιαπωνικά πλοία ανατινάχτηκαν αμέσως και άρχισαν να βυθίζονται. Οι άλλοι πυροβόλησαν αδιάκριτα προς όλες τις κατευθύνσεις.
  Και τότε εμφανίστηκε η μοίρα Makarov, η οποία ήταν ήδη ισχυρότερη από την Ιάπωνα. Και άρχισε μια σφοδρή μάχη.
  Τα ρωσικά βλήματα ήταν πιο διαπεραστικά και χτυπούσαν με μεγαλύτερη ακρίβεια. Τα πλοία είναι ακόμα γεμάτα όπλα και ναύτες, αρκετά φρέσκα. Και ο ναύαρχος Μακάροφ τα κατάφερε από ελαφρύ καταδρομικό και πολύ επιδέξια. Επιπλέον, οι Ιάπωνες μαζεύτηκαν πανικόβλητοι, διευκολύνοντας έτσι τους Ρώσους. Και η μεγαλύτερη ναυαρχίδα της Χώρας του Ανατέλλοντος Ήλιου βυθίστηκε και το Τόγκο μόλις που σώθηκε από αυτό. Αλλά αυτός ο ναύαρχος βρισκόταν σε κατάσταση κατάνυξης.
  Και η μάχη μετατράπηκε σε ολοκληρωτικό ξυλοδαρμό των Ιαπώνων. Μόνο μια απλή παγίδα, ένα χτύπημα από τα μετόπισθεν, έκρινε την έκβαση του πολέμου στη θάλασσα. Ο Τσουσίμα συνέβη αντίθετα, όταν ο ιαπωνικός στόλος υπέστη συντριπτική ήττα και στην πραγματικότητα έπαψε να υπάρχει. Αυτή είναι η μάχη και η ήττα των σαμουράι, δυνατά, με το θάνατο περισσότερων από δώδεκα χιλιάδων ναυτικών και χωρίς να υπολογίζονται οι αιχμάλωτοι.
  Οι Ρώσοι βρέθηκαν σε ειδικό χτύπημα και πυροβόλησαν εύστοχα.
  Τα όπλα τους δεν γνώριζαν γκάφες ή αμφιβολίες. Και οι Ιάπωνες έχουν γίνει ένα συμπαγές κοπάδι.
  Η ευκολία της ρωσικής νίκης οδήγησε στο γεγονός ότι πολλοί άρχισαν να θεωρούν τον ιαπωνικό στρατό άχρηστο. Λοιπόν, τι να πάρετε από την Ασία; Λοιπόν, η νίκη του ναύαρχου Makarov άρχισε να θεωρείται όχι τόσο ένδοξη. Ποιον χτύπησε;
  Ένας Ρώσος στρατιώτης αξίζει δέκα Ιάπωνες στρατιώτες.
  Συμπληρωματικά, στη στεριά, ο στρατηγός Κουροπάτκιν νίκησε εντελώς, και μάλιστα με λίγο αίμα, τους Ιάπωνες. Για την οποία έλαβε τις επωμίδες του στρατάρχη. Και μετά, καταδιώκοντας τους σαμουράι, καθάρισε την Κορέα από αυτούς. Στη μάχη, οι Ιάπωνες δεν είχαν ακόμα αρκετά πυρομαχικά και ήταν εντελώς αβοήθητοι.
  Τότε ο Μικάντο ζήτησε ειρήνη. Η Ρωσία ζήτησε από την Ιαπωνία να επιστρέψει την κορυφογραμμή των Κουρίλων, μέχρι τον σκελετό του Χοκάιντο και το νησί της Ταϊβάν. Έτσι, η Ιαπωνία οδηγήθηκε στα πρώην σύνορά της.
  Και αναγκάστηκαν να πληρώσουν αποζημίωση ενός δισεκατομμυρίου ρωσικών, χρυσών ρούβλια.
  Η Ρωσία κήρυξε την Κορέα προτεκτοράτο και αύξησε την επιρροή της στη Μαντζουρία. Σύντομα η Μογγολία τέθηκε υπό την αιγίδα της Ρωσίας. Ξεκίνησε η διαδικασία εκούσιας προσάρτησης κινεζικών εδαφών και ο σχηματισμός της Zheltorussia.
  Φυσικά, καμία επανάσταση και αιματηρή Κυριακή. Στο θρόνο βρίσκεται ο αυταρχικός Τσάρος Νικόλαος Β', του οποίου η εξουσία μεταξύ του λαού έχει αυξηθεί αισθητά.
  Και επειδή δεν υπήρξαν ταραχές, η Ρωσία, έχοντας ξεφύγει από την ύφεση των καιρών της επανάστασης και της αναταραχής, γνώρισε μια ταχεία οικονομική άνοδο. Και έτσι, το 1914, πλησίασε πιο οικονομικά ανεπτυγμένη και καλύτερα προετοιμασμένη για τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Και ο πληθυσμός της Ρωσίας ήταν μεγαλύτερος, λόγω της προσάρτησης τμημάτων της Κίνας και της Κορέας. Και το ποσοστό θνησιμότητας λόγω της καλύτερης οικονομικής κατάστασης είναι χαμηλότερο από ό,τι στην πραγματική ιστορία, και η αύξηση του πληθυσμού είναι υψηλότερη.
  Έτσι, στην τσαρική Ρωσία, όλα είναι πιο δυνατά από ό,τι χωρίς τον ναύαρχο Μακάροφ. Και φυσικά ο στόλος της Βαλτικής δεν υπέστη ζημιές. Και παρήχθησαν περισσότερα αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων των Ilya Muromets και Svyatogor, και τα τανκς Luna -2 μπήκαν στην παραγωγή με πολυβόλα και πίστες υψηλής ταχύτητας. Ο τσαρικός στρατός ήταν πολύ δυνατός.
  Ο ναύαρχος Μακάροφ ήταν ακόμη εξήντα πέντε ετών το 1914 και διορίστηκε να κυβερνήσει τον στόλο στη Βαλτική. Και ο εχθρός της Ρωσίας είναι πολύ πιο έγκυρος από την Ιαπωνία. Δηλαδή, η Γερμανία του Κάιζερ .
  Παρεμπιπτόντως, η νίκη επί των σαμουράι, μαζί με τα συν, είχε και μειονεκτήματα. Η Ιαπωνία ήταν πλέον έτοιμη να συμμετάσχει στον πόλεμο στο πλευρό της Γερμανίας. Έτσι η τσαρική Ρωσία έπρεπε να διατηρήσει σημαντική δύναμη στα ανατολικά.
  Οι Ιάπωνες ξαναέχτισαν τον στόλο και ήταν έτοιμοι για εκδίκηση. Και αυτό είναι ένα μείον στη διάταξη. Επιπλέον, η Τουρκία βρίσκεται στο πλευρό της Γερμανίας και της Αυστροουγγαρίας.
  Έτσι, η Ρωσία έπρεπε να πολεμήσει εναντίον τεσσάρων κρατών, χωρίς να υπολογίζεται και η Βουλγαρία, και η έκβαση του πολέμου δεν ήταν ξεκάθαρη.
   Ωστόσο, και η Γερμανία διεξάγει πόλεμο σε δύο μέτωπα και προκαλεί το κύριο πλήγμα στη δύση.
  Η δράση μάχης από την αρχή στη Ρωσία πήγε καλύτερα από ό,τι στην πραγματική ιστορία. Ειδικότερα, λόγω του μεγαλύτερου πληθυσμού και του υψηλότερου επιπέδου οικονομίας, η Ρωσία είχε έναν στρατό εν καιρώ ειρήνης όχι ενάμιση, αλλά έως και τρία εκατομμύρια και χίλια συντάγματα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ρίξετε περισσότερα στρατεύματα στη μάχη.
  Στα συν επίσης η παρουσία περισσότερων αεροσκαφών που βομβάρδισαν τους Γερμανούς και τους συμμάχους τους.
  Έτσι τα ρωσικά στρατεύματα κατέλαβαν την Ανατολική Πρωσία και απέκλεισαν το Konigsberg. Και η προσπάθεια του Χίντενμπουργκ να ξεπεράσει απέτυχε. Συμπεριλαμβανομένων χάρη σε βομβαρδιστικά χτυπήματα στα γερμανικά στρατεύματα.
  Και στη θάλασσα ενώ οι Ιάπωνες περιμένουν, και ο ναύαρχος Μακάροφ πολεμά τους Γερμανούς.
  Η Γερμανία έχει τον δεύτερο μεγαλύτερο στόλο στον κόσμο μετά τη Βρετανία. Αν και πώς να μετρήσει. Ίσως η Ρωσία να έχει περισσότερα θωρηκτά, αλλά είναι διασκορπισμένα σε τρεις θάλασσες, και οι Γερμανοί έχουν σε μια γροθιά. Επιπλέον, φυσικά, υπάρχει το βρετανικό ναυτικό. Αλλά και αυτός είναι διασκορπισμένος σε τέσσερις ωκεανούς. Και οι Βρετανοί δεν βιάζονται να βοηθήσουν τη Ρωσία.
  Έτσι ο στόλος της Βαλτικής, με επικεφαλής τον Μακάροφ, θα πρέπει να πολεμήσει μόνος στους Γερμανούς. Τέλος Αυγούστου, ο καιρός είναι ζεστός και ηλιόλουστος.
  Αρχηγός ναύαρχος και Ιάπωνας πολεμικός ήρωας σε ένα ελαφρύ κινητό καταδρομικό. Αυτή είναι η καινοτομία του.
  Και το γεγονός ότι το πλήρωμα ενός ελαφρού καταδρομικού αποτελείται μόνο από κορίτσια επίσης.
  Τα κορίτσια είναι όλα νέα, λεπτά, κινητά και με ένα μπικίνι. Αναβοσβήνουν γυμνά πόδια και γυμνά, στρογγυλά τακούνια.
  Υπάρχει μόνο ένα πυροβόλο ανά καταδρομικό, αλλά είναι δώδεκα ιντσών. Και τα κορίτσια το ελέγχουν αριστοτεχνικά.
  Η Νατάσα, κουνώντας τους κοιλιακούς της μύες, αναφώνησε:
  - Για τον ένδοξο ναύαρχό μας Μακάροφ!
  Και με γυμνό τακούνι έδωσε στο καβούκι. Και τον έσπρωξαν εύκολα τα κορίτσια, ακουμπώντας τα γυμνά, πελεκημένα πόδια τους στο θωρακισμένο κατάστρωμα.
  Η Ζόγια το κορίτσι, σπρώχνοντας το δώρο του θανάτου, τσίριξε:
  - Για τον Νικόλαο Β'!
  Ο Αυγουστίνος σημείωσε με το γυμνό της γόνατο:
  - Για την Πατρίδα - τη μητέρα μας!
  Η Σβετλάνα, χτυπώντας τα ξυπόλητα πόδια της, πρόσθεσε:
  - Θα σκοτώσουμε τους Γερμανούς!
  Και τώρα το βλήμα χώνεται στην κάννη και τα κορίτσια το στοχεύουν στο στόχο. Μπροστά ο μεγάλος γερμανικός στόλος. Πιστεύεται ότι ο γερμανικός στρατός είναι ο ισχυρότερος στον κόσμο. Και ότι δεν μπορεί να την αντιμετωπίσεις εύκολα.
  Αλλά τότε μια κάμερα δώδεκα ιντσών φτύνει κάτι θανατηφόρο. Και πετάει - είναι στην πρώτη γραμμή του γερμανικού αντιτορπιλικού. Χτυπά στο κέντρο του καταστρώματος και το πλοίο χωρίζεται στα δύο.
  Η Νατάσα ουρλιάζει στην κορυφή του λαιμού της:
  - Αυτό είναι υπέροχο!
  Η Ζόγια επιβεβαιώνει, πατώντας τα γυμνά της πόδια:
  - Αυτή είναι η υψηλότερη τάξη!
  Ο Αυγουστίνος χτυπάει τα δόντια της και προσθέτει:
  - Ας γαμήσουμε με έναν νέο τρόπο!
  Η Σβετλάνα παρατήρησε επιθετικά, σπινθηροβόλος με τα μάτια της:
  - Και θα γίνει συγκεκριμένο κόψιμο!
  Και η γλώσσα της είναι τόσο ευκίνητη.
  Και πάλι τα κορίτσια, ακουμπώντας τις γυμνές, στρογγυλές φτέρνες τους, ρίχνουν τη οβίδα στο κανόνι. Είναι πολύ επιθετικά διατεθειμένοι να πολεμήσουν την αυτοκρατορική Γερμανία.
  Ο Μακάροφ γνέφει επιδοκιμαστικά. Ο ρωσικός στόλος είναι έτοιμος για μονομαχία μεγάλης απόστασης. Έχει υπέροχα όπλα και υπέροχους ναυτικούς. Θα το πάρουν λοιπόν οι Γερμανοί.
  Και υπάρχουν επίσης αγόρια και κορίτσια στον στόλο που θα ρωτήσουν τον Κάιζερ Βίλχελμ με αυτόν τον τρόπο.
  Ο ναύαρχος Μακάροφ, δίνοντας διαταγές, είπε:
  - Συγκεντρώστε όλη τη φωτιά στο πλησιέστερο γερμανικό πλοίο!
  Και πρέπει να πω ότι λειτούργησε. Και τα ρωσικά κανόνια άρχισαν να καταστρέφουν το καταδρομικό του Kaiser, και βυθίστηκε σχεδόν αμέσως.
  Η Νατάσα, αυτή η σχεδόν γυμνή καπετάνιος της πρώτης κατηγορίας με μπικίνι, φώναξε:
  - Ας χτυπήσουμε τον εχθρό με φονικά!
  Η Ζόγια, πατώντας τα γυμνά της πόδια, επιβεβαίωσε:
  - Και πώς θα εμπεδώσουμε!
  Και εδώ πάλι πετάει μια θανατηφόρα οβίδα από ρωσικό καταδρομικό.
  Η Σβετλάνα φωνάζει:
  - Για τη Ρωσία και τη θεά Lada!
  Το δώρο του θανάτου χτυπά τον καταστροφέα και τον χωρίζει στα δύο. Και πάλι το γερμανικό σκάφος βυθίζεται.
  Ο Αυγουστίνος, αυτό το κοκκινομάλλης κορίτσι, του οποίου τα χάλκινα μαλλιά κυματίζουν σε ένα κλαδί σαν προλεταριακό λάβαρο, επιβεβαιώνει:
  - Είμαστε τα πιο ακριβή κορίτσια στον κόσμο!
  Η Βαλεντίνα, αυτό το κορίτσι μόνο με εσώρουχα και με φράουλες θηλές στο μαυρισμένο στήθος της επιβεβαιώνει:
  - Δόξα στη χώρα του Νικολάου Β'!
  Η Βικτώρια, ένα κορίτσι με γυμνά πόδια, που μαυρίζονται και γίνονται σαν σοκολάτα, αναφωνεί:
  - Και δόξα στον μεγάλο ναύαρχο Μακάροφ!
  Η Νατάσα, πατώντας το γυμνό της πόδι, που είναι πολύ χαριτωμένο και μυώδες, επιβεβαιώνει:
  - Και δόξα στον Μακάροφ!
  Η Zoya προσθέτει:
  - Και δόξα στην τσαρική Ρωσία!
  Ο Αυγουστίνος, μαζί με άλλα κορίτσια, σηκώνει άλλο ένα φονικό κοχύλι, τσιρίζει:
  - Και δόξα σε όλους τους προγόνους μας και τους Ρώσους θεούς!
  Και τώρα τα κορίτσια, τεντώνοντας το μυώδες σώμα τους, οδηγούν το βαρύ δώρο του θανάτου σε ένα ισχυρό όπλο.
  Και έτσι οι καλλονές φόρτωσαν ένα κανόνι δώδεκα ιντσών. Και τώρα το δολοφονικό δώρο του θανάτου το έφτυσαν από το όπλο. Τα κορίτσια χτυπούσαν ακόμη και τα γυμνά, λαξευμένα πόδια τους από χαρά.
  Και έχοντας πετάξει ένα βλήμα, ένα θωρηκτό θα χτυπήσει τη γερμανική αυτοκρατορική Γερμανία. Ως αποτέλεσμα ενός ακριβούς χτυπήματος, ακόμη και ένα τόσο τεράστιο πλοίο πήρε και χωρίστηκε σε τρία μέρη.
  Τα κορίτσια σήκωσαν τα χέρια τους και ούρλιαξαν:
  - Για το φως του κομμουνισμού των βασιλιάδων!
  Εδώ η Νατάσα δίνει πάλι εντολές. Και τα κορίτσια τακτοποιούνται με τα γυμνά, λαξευμένα πόδια τους. Και σέρνουν ένα άλλο, πολύ θανατηφόρο κοχύλι.
  Ο Αυγουστίνος τραγούδησε:
  - Θα χτυπήσουμε πολύ δυνατά τον εχθρό!
  Η Σβετλάνα πρόσθεσε με κέφι:
  - Ο ναύαρχός μας Μακάροφ είναι αθλητικός ηγέτης!
  Η Νατάσα πρόσθεσε χαμογελώντας τα δόντια της:
  - Όλα θα είναι κβάζαρ μαζί μας -
  Είναι ο Kaiser Wilhelm χωρίς ταλέντο!
  Και τα κορίτσια, ακουμπισμένα στις γυμνές, στρογγυλές φτέρνες τους, στηρίχτηκαν και τράβηξαν το θανατηφόρο δώρο του θανάτου.
  Και έτσι τον έσπρωξαν με γυμνά πόδια μέσα στη βράκα του όπλου. Χρέωσαν και άρχισαν να σκηνοθετούν.
  Η Νατάσα τραγούδησε με ενθουσιασμό:
  Ο Μονόμαχ έβγαλε το καπέλο του,
  Έξυσα την κορυφή του κεφαλιού μου!
  Η Ζόγια πρόσθεσε, χτυπώντας το γυμνό της πόδι:
  - Ηλεκτρικό φορτίο,
  Πυροβολεί στο κανόνι!
  Και τώρα το δώρο του θανάτου που στέλνουν τα κορίτσια πετά με άγριο βρυχηθμό. Και μετά ένα κοχύλι σαν λουπανέτο στο κέντρο του θωρηκτού. Και πώς θα συντριβεί επιμελώς. Θα πάρει κι αυτός και θα χωρίσει στη μέση. Και θα ψεκάζει προς όλες τις κατευθύνσεις.
  Και φυσαλίδες με σιντριβάνια θα πάνε. Και θα τυλιχτεί εντελώς στις φλόγες.
  Τα κορίτσια κυριολεκτικά τσιρίζουν από χαρά. Και πατούν με τα γυμνά, λαξευμένα πόδια τους. Φυσικά, ακόμη και η τρομερή Γερμανία του Κάιζερ μπορεί να ηττηθεί μαζί τους.
  Ο ναύαρχος Makarov οδηγεί με σιγουριά τη μάχη. Τα πλοία του κάνουν επιδέξια ελιγμούς και εξαπολύουν επιθέσεις στους Γερμανούς του βασιλιά Γουλιέλμου.
  Η Νατάσα επίσης τρέχει πολύ γρήγορα. Οι ροζ, γυμνές γόβες της τρεμοπαίζουν σαν μαγικά και τα πολύ όμορφα κοριτσίστικα πόδια. Και άλλες γυναίκες πολεμίστριες, επίσης, τα κάτω άκρα είναι καλά.
  Οδηγούν πάλι το βλήμα στην κάννη. Ο στόλος του Kaiser είναι κάπως χαοτικός. Τα πλοία του παρεμβαίνουν μεταξύ τους παρά τον μεγάλο αριθμό τους.
  Ο ναύαρχος Μακάροφ χρησιμοποιεί επιδέξια τον στόλο του. Η φωτιά επικεντρώνεται στην κύρια ναυαρχίδα. Και πέφτει κάτω από τα χτυπήματα.
  Εκτός από τον ναύαρχο, υπάρχει μόνο ένας άνδρας στο ελαφρύ καταδρομικό - το αγόρι Olezhka. Φαίνεται μικρός, αλλά ευκίνητος και οι γυμνές, παιδικές του φτέρνες τρεμοπαίζουν ξανά και ξανά.
  Ο Γιουνγκ ήταν γνωστός από τον Ρωσο-Ιαπωνικό Πόλεμο. Έχουν περάσει περισσότερα από δέκα χρόνια, και παραμένει ακόμα παιδί. Αλλά ήταν αυτός που έσωσε τον ναύαρχο και το θωρηκτό "Petropavlovsk", καθώς αποσπά την προσοχή του ναύτη από το τιμόνι και μετατόπισε ελαφρώς το τιμόνι και το δάγκωμα της νάρκης δεν ήταν μοιραίο.
  Το αγόρι ήταν κολλημένο στην ηλικία των δέκα, αλλά ήταν τόσο γρήγορο που περισσότερα από ένα κορίτσια δεν μπορούσαν να συμβαδίσουν μαζί του και ήταν πολύ δυνατό.
  Κρατήθηκε ακόμα στην καμπίνα, αν και το μικρό αγόρι κατάφερε να πιάσει έναν Ιάπωνα στρατηγό έξω από το νερό και έλαβε έναν σταυρό για αυτό.
  Αλλά από τότε που ήταν ακόμη παιδί, τότε επίσημα ήταν ακόμα καταχωρημένος στην καμπίνα.
  Αλλά το αγόρι στη μάχη έκανε την πιο σημαντική δουλειά - έδωσε τις συντεταγμένες του πυροβολισμού και τα κορίτσια δεν έχασαν.
  Ο ναύαρχος Μακάροφ παρατήρησε:
  -Ε-ναι, μπράβο αιώνιο αγόρι! Θα πρέπει να του κρεμάσω μια παραγγελία για αυτό.
  Η Αναστασία, καπετάνιος πρώτου βαθμού, παρατήρησε:
  - Και να τον μεταφέρεις σε αξιωματικό!
  Ο Μακάροφ έγνεψε καταφατικά:
  - Είναι αυτονόητο!
  Και πάλι ακολουθεί μια θανατηφόρα βολή και αυτή τη φορά η γερμανική ναυαρχίδα βυθίζεται. Και χιλιάδες ναύτες του Κάιζερ πηδούν στο νερό. Αυτό είναι ένα πραγματικά συντριπτικό χτύπημα.
  Το αγόρι τσιρίζει από χαρά. Στην πραγματικότητα, εκπληρώνει την αποστολή. Ένας ενήλικας από τον εικοστό πρώτο αιώνα πρέπει να βρει την αθανασία που παρουσιάζουν οι Ρώσοι θεοί-δημιούργοι. Και πρέπει να είναι ένα δεκάχρονο αγόρι για εκατό χρόνια.
  Υπηρετεί αυτή την εποχή της τσαρικής Ρωσίας. Και μόνο τότε μεγαλώνουν μέχρι δώδεκα ετών. Στην αρχή, το να ξαναγίνω παιδί φαινόταν ενδιαφέρουσα ιδέα. Αλλά το να είσαι στο 1904, χωρίς τηλεόραση, Διαδίκτυο, υπολογιστή, τηλέφωνο, smartphone, φορητό υπολογιστή και ούτω καθεξής, δεν είναι τόσο υπέροχο. Ειδικά αν μένεις και σε στρατώνα, και σε θεωρούν όλοι αγόρι, με την ανάλογη στάση. Είναι αλήθεια ότι σωματικά είσαι ένα πολύ δυνατό αγόρι και πολύ πιο γρήγορο από ένα συνηθισμένο άτομο, και το πιο σημαντικό, δεν μπορούν να σε σκοτώσουν - έχεις ήδη λάβει την αθανασία και πρέπει να το αντιμετωπίσεις.
  Και τι δύναμη έχετε πάνω στους συνομηλίκους σας! Τα παιδιά, εξάλλου, σέβονται και σέβονται πάρα πολύ τη δύναμη και την επιδεξιότητα.
  Και ο Όλεγκ έγινε αγόρι καμπίνας χάρη στις μη παιδικές του φυσικές ικανότητες.
  Στα δέκα μου, είσαι ακόμα μύξα, και φυσικά δεν ήθελαν να τον πάρουν ούτε σαν καμπαναριό. Αλλά ο Όλεγκ πήρε και λύγισε εύκολα τα νύχια με τα χέρια του και μια δεκάρα. Αυτό εντυπωσίασε τον καπετάνιο της πρώτης βαθμίδας και συμφώνησε να πάρει τον νεαρό ήρωα στο πλοίο του.
  Και οι ναυτικοί άρχισαν σύντομα να σέβονται το ασυνήθιστα δυνατό και γρήγορο αγόρι που σήκωνε μεγάλα βάρη και πολέμησε όλους στην αγκαλιά του. Επιπλέον, ο Όλεγκ βούτηξε επίσης πολύ βαθιά, μένοντας χωρίς αέρα για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν φοβόταν το κρύο. Έτρεχε ξυπόλητος και με σορτς με κάθε καιρό και δεν φτερνιζόταν καν. Και τα γυμνά του δάχτυλα των ποδιών ήταν τόσο επίμονα και ευκίνητα. Το αγόρι θα μπορούσε ακόμη και να τα χρησιμοποιήσει για να σηκώσει μια άγκυρα σε μια αλυσίδα ή να κρεμαστεί ανάποδα.
  Και σε μανία, το αγόρι μπορούσε να σκορπίσει μια ντουζίνα ναύτες και να σηκώσει ένα βαρύ όπλο πάνω από το κεφάλι του.
  Έτσι ο Όλεγκ κέρδισε τον παγκόσμιο σεβασμό και του άρεσε. Παρέμεινε, αν και πολύ δυνατός, αλλά αγόρι.
  Και τώρα στόχευε το όπλο, ακουμπώντας τις γυμνές, στρογγυλές φτέρνες του στο μέταλλο.
  Και βούιξε:
  -Το περήφανο "Varyag" μας δεν παραδίδεται στον εχθρό, κανείς δεν θέλει έλεος!
  Ο στόλος του Τσάρου επέδειξε υψηλά ακροβατικά. Και οι οβίδες του έπεσαν πολύ καλά.
  Ο ναύαρχος Μακάροφ έκανε πολλά για να εκπαιδεύσει ναύτες και αξιωματικούς. Η μοίρα του ήταν δυνατή. Και οι πολεμιστές είναι υψηλής ποιότητας.
  Εδώ είναι τα θωρηκτά "Slava", "Suvorov", "Borodino", "Oslyabiya", "Alexander the Third", "Nikolai the First" - πολέμησαν πολύ αποτελεσματικά. Και τα πληρώματά τους πυροβόλησαν με ακρίβεια.
  Μα φυσικά δεν μπορούσαν να σκηνοθετήσουν ως αγόρι από τον εικοστό πρώτο αιώνα.
  Και δεν είχαν τόσο μεγάλο αριθμό κοριτσιών στο πλοίο.
  Η Olezhka, στοχεύοντας τα όπλα στο στόχο και ακουμπώντας στα γυμνά, παιδικά της πόδια, τραγούδησε:
  - Ο Θεός να σώσει τον βασιλιά,
  Ισχυρός κυρίαρχος...
  Βασιλεύστε για δόξα
  Δόξα μας!
  Και η Νατάσα, πυροβολώντας και τρεμοπαίζοντας γυμνά τακούνια, ούρλιαξε:
  Βασίλευε στον φόβο των εχθρών,
  Ορθόδοξε Τσάρο...
  Και όλη η ξυπόλητη ομάδα κοριτσιών με μπικίνι:
  Βασίλευε για τη δόξα, για τη δόξα μας!
  Και τα κορίτσια φέρνουν πάλι δώρα θανάτου, πολύ δολοφονικής δύναμης, και βυθίζουν τα πλοία του Κάιζερ, ενώ βουίζουν χαρούμενα και ένθερμα:
  - Για χάρη του πατέρα-βασιλιά
  θα γεννήσω ήρωα!
  Και όταν αρχίζει η μάχη -
  Θα γίνω Μπάμπα Σατανάς!
  ... ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6.
  Και στο Αφγανιστάν, συνεχίστηκαν πολύ σκληρές και αιματηρές μάχες με τους Μουτζαχεντίν.
   Ο πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Αφγανιστάν διεξήχθη με κάθε ταχύτητα...
  Η Νατάσα πυροβόλησε τους στρατιώτες της Ισλαμικής Αυτοκρατορίας, κυριολεκτικά τους κούρεψε και βουίζοντας...
  Να υπάρχει πάντα ο ήλιος
  Να υπάρχει πάντα παράδεισος...
  Να υπάρχει πάντα η μαμά -
  Να είμαι πάντα!
  Και το κορίτσι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της θα πετάξει μια δολοφονική χειροβομβίδα στους Αφγανούς. Και η μάζα των στρατιωτών της ισλαμικής αυτοκρατορίας θα σπάσει.
  Η Ζόγια επίσης πυροβολεί και βουίζει:
  - Δόξα, δόξα, είσαι η Γη μας!
  Τα γηγενή μας δάση και χωράφια!
  Στο όνομα του Υψίστου,
  Είστε η αγαπημένη μας, αγία οικογένεια!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του θα πετάξει και κάτι θανατηφόρο στους Ταλιμπάν.
  Ναι, οι πολεμιστές της ισλαμικής αυτοκρατορίας Ταλιμπάν αντιμετώπισαν ένα σοβαρό πρόβλημα.
  Ο κοκκινομάλλης Αυγουστίνος συνέχισε να κουρεύει τους Ταλιμπάν και ούρλιαξε, κουρεύοντας τις τάξεις τους:
  - Είμαι ο πιο δυνατός στον κόσμο!
  Και πώς ρίχνει το δώρο του θανάτου με τα γυμνά του δάχτυλα της θανατηφόρας δύναμης, ξεσκίζοντας τους εχθρούς.
  Και η Σβετλάνα αποφάσισε επίσης να προσθέσει κάτι δολοφονικό στους εχθρούς και να καταστρέψει το σώμα.
  Και μετά κράζει:
  - Δόξα στην Πατρίδα μου!
  Και θα ρίξει επίσης ένα δώρο αφανισμού με τα γυμνά του δάχτυλα της καταστροφικής δύναμης.
  Αυτά τα κορίτσια είναι απλά απαίσια.
  Οι γυναίκες πολεμίστριες έχουν καταλάβει το Αφγανιστάν και τα τσιπ πετάνε από την ισλαμική αυτοκρατορία.
  Η Νατάσα, πυροβολώντας τους Αφγανούς και τους κουρεύοντας, σημείωσε:
  - Θα δοξάσουμε τον Θεό με το Όνομα του Σβάρογκ!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών, θα εκτοξεύσει το θανατηφόρο παρόν του αφανισμού.
  Τα κορίτσια είναι πραγματικά ένας κορυφαίος δείκτης ακροβατικών.
  Η Ζόγια πάτησε το κουμπί στο μπαζούκα με τη κόκκινη θηλή της, χτύπησε τους Ταλιμπάν και τσίριξε:
  - Για την ΕΣΣΔ!
  Και ο Αυγουστίνος, επίσης, θα πάρει και θα χτυπήσει τα ισλαμικά στρατεύματα. Και θα σπάσει τη μάσκα των Αφγανών και θα τρίζει:
  - Μα να ζεις όπως πριν, αλλά να ζεις σύμφωνα με τον Μπρέζνιεφ!
  Είμαι χαζός, είμαι χαζός, δεν μπορώ!
  Και με γυμνά δάχτυλα των ποδιών, θα εκτοξεύσει ξανά κάτι εξαιρετικά θανατηφόρο. Αυτό είναι το κορίτσι.
  Και η Σβετλάνα, επίσης, είναι ένα πολύ μαχητικό κλέψιμο στη μάχη. Και παλεύει απεγνωσμένα. Και είναι σε θέση να αποκόψει τη μάζα των προωθούμενων μαχητών από την αυτοκρατορία των Ισλαμικών Ταλιμπάν.
  Και το κορίτσι βρυχάται:
  - Δόξα στον κομμουνισμό του Σβάρογκ!
  Και οι υπόλοιποι επιβεβαιώνουν:
  - Δόξα στον κομμουνισμό!
  Η Ελισάβετ πυροβολεί τον εχθρό. Και χρησιμοποιεί επίσης γυμνά δάχτυλα των ποδιών. Έχει ένα καλό τανκ, ικανό να τρυπήσει τους αντιπάλους μέσα και έξω. Και αυτό το κορίτσι πρέπει να ειπωθεί, απλά
  σούπερ τάξη.
  Και πυροβολεί, και χτυπά τους αντιπάλους.
  Και βουίζει:
  - Στη νίκη των αθάνατων ιδεών του κομμουνισμού,
  Βλέπουμε το μέλλον της χώρας μας...
  Και το κόκκινο πανό της Πατρίδας μας,
  Θα είμαστε πάντα ανιδιοτελώς πιστοί!
  Η Αικατερίνη πυροβολεί επίσης τον εχθρό, τον χτυπά και διαπερνά και σπάει τους πύργους των μηχανών. Μετά τσιρίζει:
  - Δόξα στον κομμουνισμό της Lada!
  Και χρησιμοποιεί επίσης γυμνά δάχτυλα των ποδιών.
  Η Έλενα πυροβολεί και τους Αφγανούς. Κατατροπώνει την ισλαμική αυτοκρατορία. Τη χτυπά μέσα και πέρα και τσιρίζει:
  - Ο σκοπός μας είναι σωστός!
  Και η Ευφροσύνη είναι επίσης πολύ ικανή να σπρώχνει τους εχθρούς. Και βουίζει:
  - Στο όνομα των μεγάλων ιδεών! Ο κακός θα νικηθεί!
  Και επίσης πώς κλείνει το μάτι στους συντρόφους του.
  Και το τανκ της Ελισάβετ θα πηδήξει. Και ας συντρίψουμε τα αφγανικά στρατεύματα. Και ήταν άγριο.
  Τα κορίτσια τραγούδησαν και μούγκρισαν:
  - Είμαστε οι πιο δυνατοί στον κόσμο!
  Και πάλι πυροβόλησαν πολύ καλά.
  Αυτά ήταν τα κορίτσια - ό,τι χρειάζεστε!
  Και συνέτριψαν τους Αφγανούς εχθρούς με ορμητικό τρόπο.
  Στον ουρανό έδιναν και κορίτσια στους Ταλιμπάν.
  Η Anastasia Vitmakova, καταρρίπτοντας αεροπλάνα, προχώρησε σε στόχους εδάφους. Τα έσπασε και ούρλιαξε:
  -Είμαστε γενναία κορίτσια, γενναία. γενναίος,
  Τα αγόρια μας είναι πολύ χαριτωμένα, με σγουρά μαλλιά!
  Τα αλωνίζουμε ζεστά
  Και μετά θα φτύσουμε, πάνω από τον αριστερό ώμο!
  Η Akulina Orlova, γαμημένοι αντίπαλοι, εξέδωσε:
  - Στο δρόμο!
  Και γκρέμισε τους Αφγανούς με τα ξυπόλυτα πόδια της.
  Η Mirabela Magnitnaya γκρέμισε επίσης τα στρατεύματα των Ταλιμπάν και γρύλισε, δείχνοντας τα δόντια της:
  - Θα υπάρξουν πολλές νίκες!
  Και τα γυμνά δάχτυλά της άρχισαν να κινούνται.
  Αυτά ήταν τα κορίτσια - απλώς μια υπερτάξη!
  Η Αλένκα και η ομάδα της πολέμησαν τους Ταλιμπάν. Και φαινόταν πολύ χαρισματικό.
  Τα κορίτσια κράτησαν την άμυνα και πέταξαν δώρα καταστροφής στους προελαύνοντες πολεμιστές της ισλαμικής αυτοκρατορίας με γυμνά δάχτυλα των ποδιών.
  Η Αλένκα έδωσε το δώρο του αφανισμού με το γυμνό της τακούνι και τραγούδησε:
  -Αλέκα, χύνει ένα δάκρυ από ευτυχία!
  Η Anyuta πέταξε τα δώρα του θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τσίριξε:
  - Πώς τραγουδά η ψυχή της ένα γουσλί!
  Η Άλλα χτύπησε επίσης το κουμπί του μπαζούκα με τη κόκκινη θηλή της και έδωσε έξω:
  - Καπέλο, σταγόνα, σταγόνα, και τα γαλάζια μάτια της Αλένκα, δάκρυα πέφτουν στο δόρυ!
  Η Μαρία φούντωσε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και έτριξε:
  - Ακριβώς στο δόρυ! Και η μούμια!
  Θα γελάσει και η Ολυμπιάδα και θα έβγαζε τα μαργαριταρένια της δόντια.
  Είναι ένα κορίτσι σπάνιας ομορφιάς και γοητείας.
  Την ίδια στιγμή, ο πολεμιστής γελάει και τσιρίζει:
  - Δόξα στους βασιλιάδες του κομμουνισμού!
  Και με γυμνό τακούνι θα ενδώσει στο δολοφονικό παρόν του θανάτου.
  Η Marusya είναι επίσης πρόθυμη να πολεμήσει ...
  Και μουντζούρες στους Αφγανούς με μεγάλη ένταση από πολυβόλα. Και πετάει τα δώρα του θανάτου με γυμνό τακούνι.
  Και λέει:
  - Για μεγάλο κομμουνισμό!
  Η Ματρύωνα κτυπά και τους στρατιώτες της ισλαμικής αυτοκρατορίας. Τα κουρεύει με μεγάλη ένταση. Και αναφωνεί κλείνοντας το μάτι:
  - Για εξαιρετικές νίκες!
  Η Αλένκα δηλώνει επιθετικά, κουρεύοντας τον εχθρό:
  - Η Ρωσία μας είναι η πρώτη και η μεγαλύτερη!
  Και ρίχνει και με το γυμνό του πόδι το δολοφονικό παρόν του αφανισμού.
  Η Anyuta δηλώνει γελώντας, κόβοντας τις τάξεις των Αφγανών στρατιωτών:
  - Δόξα στον Κόκκινο Στρατό!
  Και πάλι ρίχνει στον εχθρό, θανατηφόρο δώρο αφανισμού.
  Και ο Άλλα θα αρχίσει να συντρίβει τους αντιπάλους το συντομότερο δυνατό. Και επίσης τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της κατακλύζουν τους εχθρούς.
  Και το παρόν του θανάτου πεταμένο με ξυπόλητα πετάει.
  Και τώρα η Μαρία είναι επίσης ένα πολύ μαχητικό κορίτσι στη μάχη. Και οι βολές της είναι πολύ εύστοχες και χτυπούν τον εχθρό με εγγύηση.
  Και αυτό το κορίτσι είναι επίσης μαχητικό.
  Πυροβολείται και τσιρίζει:
  - Δόξα στην εποχή του κομμουνισμού!
  Ο Ολυμπιακός πυροβολεί τον εχθρό. Κουρεύει τους Αφγανούς και λέει χαμογελώντας:
  - Δόξα στην Πατρίδα μας!
  Και πάλι ας αλωνίσουμε τους Ταλιμπάν.
  Και με γυμνά δάχτυλα να πετάει δώρα θανάτου στους αντιπάλους.
  Αυτά είναι τα κορίτσια με το κόκκινο, ή μάλλον ο ρωσικός στρατός.
  Και πυροβολούν εναντίον του εχθρού τον χτύπησαν συγκεκριμένα.
  Ο Marusya πυροβολεί επίσης τον εχθρό. Και το κάνει πολύ καλά.
  Η κοπέλα ουρλιάζει στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Δόξα στο ΚΨΣ! Δόξα στον Klychkov!
  Και κλείνει το μάτι με λιλά μάτια.
  Και πάλι ρίχνει το δώρο της καταστροφής με τα γυμνά του πόδια. Αυτό το κορίτσι είναι απλά σούπερ.
  Η Μαρούσια είναι όμορφη, και σχεδόν γυμνή.
  Η Ματρυόνα πυροβολεί επίσης τον εχθρό και μάλιστα με μεγάλη ακρίβεια. Μπαίνει μέσα του και τρίζει, ξεγυμνώνει τα δόντια του:
  - Ουρανός και Γη - αγάπη μου!
  Και επίσης το κορίτσι θα μουσκέψει τον εχθρό με τη βοήθεια μιας γυμνής φτέρνας των ποδιών της.
  Τα κορίτσια λατρεύουν να σκοτώνουν - αυτά είναι κορίτσια!
  Η Σταλενίδα πολεμά επίσης εντατικά κατά των Ταλιμπάν.
  Και αυτό το κορίτσι θα εκτοξεύσει έναν πύραυλο στους στρατιώτες της ισλαμικής αυτοκρατορίας. Και πώς θα σκίσει μια μάζα από φανατικούς, γενειοφόρους στρατιώτες. Εδώ είναι ένα κορίτσι - ας πούμε μόνο αυτό που χρειάζεστε.
  Η Σταλενίδα φώναξε:
  - Για την Πατρίδα - την ΕΣΣΔ!
  Η Βερόνικα επίσης πολεμά απελπισμένα με τους εχθρούς της. Και πετάει με γυμνά δάχτυλα τα δολοφονικά δώρα του θανάτου.
  Και την ίδια στιγμή το κορίτσι τσιρίζει:
  - Για μεγάλο κομμουνισμό!
  Η Βικτώρια παλεύει. Έτσι πίεσε τα γυμνά, μαυρισμένα πόδια της στον εκτοξευτήρα και χτύπησε τους Αφγανούς όπως έκανε. Τα έσπασε και ούρλιαξε:
  - Εμπιστεύσου την Πατρίδα μου!
  Και ο Σεραφείμ θα χτυπήσει τον εχθρό. Πώς θα τον ξαπλώσει και θα καταστρέψει τη μάζα των Κινέζων που γαβγίζουν:
  - Για την Πατρίδα μας!
  Αυτά τα κορίτσια είναι απλώς ένα θαύμα.
  Oleg Rybachenko αυτό το αθάνατο αγόρι παλεύει επίσης μαζί με τα κορίτσια. Είναι αληθινός και ο πιο κουλ μαχητής στον κόσμο.
  Ένα αγόρι κόβει αφγανούς στρατιώτες με σπαθιά και τους πετάει δώρα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών των παιδιών.
  Και σε αυτό τραγουδά:
  - Αν το φρούριο είναι στο δρόμο,
  Ο εχθρός έχτισε...
  Είναι απαραίτητο να παρακάμψετε από το πίσω μέρος -
  Πάρτε την χωρίς να πυροβολήσετε!
  Και πάλι το αγόρι και το κορίτσι μαζί του η Μαργαρίτα πώς να σφυρίξει.
  Και τα κοράκια, έχοντας πάθει έμφραγμα, πέφτουν στα κεφάλια των Αφγανών στρατιωτών.
  Η Margarita Korshunova κόβει τους Ταλιμπάν με τα ξίφη, αυτό το ορμητικό κορίτσι τσιρίζει:
  - Δόξα στους βασιλιάδες του κομμουνισμού!
  Και πάλι κουνάει το γυμνό του πόδι, και ρίχνει δηλητηριώδεις βελόνες στους εχθρούς.
  Αυτά τα παιδιά είναι πραγματικά τέρατα.
  Oleg Rybachenko, σκαρφαλώνοντας τους αντιπάλους, όπως θα δώσει:
  - Αν ήταν, το κεφάλι είναι άθικτο!
  Σύντομα θα είμαστε στην Καμπούλ,
  Αυτό είναι το μόνο που υπάρχει σε αυτό!
  Η Μαργαρίτα το επιβεβαίωσε, εξοντώνοντας τους αντιπάλους:
  - Ναι, θα είμαστε στην Καμπούλ!
  Και πώς θα πάρει και θα εγκαταλείψει το δώρο του θανάτου με τη γυμνή φτέρνα του.
  Αυτά τα παιδιά είναι πραγματικά τέρατα.
  Και πολεμούν σαν νέοι ήρωες. Αν και φαίνονται μόλις δώδεκα χρονών. Αλλά μοιάζουν μόνο με παιδιά.
  Τώρα ο χαλίφης του Αφγανιστάν έχει γίνει τόσο τέρας που τρομάζουν τα παιδιά με αυτό. Όπως πριν ήταν καιρός, τους τρόμαξε ο Χίτλερ. Και αυτό, φυσικά, είναι επίσης ενδιαφέρον και λογικό.
  Και οι Αφγανοί κατάφεραν σε ορισμένα σημεία να εισβάλουν στην επικράτεια του Τατζίκ .
  Γι' αυτό είναι Αφγανοί και είναι δυνατοί σε αριθμό.
  Στα κατεχόμενα χωριά, τα στρατεύματα της ισλαμικής αυτοκρατορίας πήραν και αποφάσισαν χωρίς δισταγμό να μαστιγώσουν όλες τις γυναίκες και τα παιδιά και να τα χτυπήσουν στα τακούνια με ξύλα και απλώς να κλείσουν τους μεγάλους σε έναν αχυρώνα και να τους κάψουν. Πράγματι, είναι επικίνδυνοι και οι Αφγανοί δεν χρειάζονται εργατικό δυναμικό. Και τουλάχιστον οι γυναίκες μπορούν να βιαστούν. Και οι άντρες πήραν τους πάντες και τους έσπρωξαν στον αχυρώνα. Ποιος αντιστάθηκε
  όσοι βρίσκονταν στο σημείο πυροβολήθηκαν. Όλοι οι έφηβοι των οποίων οι κεραίες ήδη έσπασαν ρίχτηκαν στη φωτιά μαζί με ενήλικες άνδρες. Στην πραγματικότητα, αυτά μπορεί ήδη να βρίσκονται σε πόλεμο.
  Πήραν τους Ταλιμπάν και του έβαλαν φωτιά. Και οι άντρες κάηκαν ζωντανοί. Και τα αγόρια όχι μεγαλύτερα των δεκατεσσάρων και όλες οι γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας, γδύνονταν και μαστίγονταν.
  Και μετά με μπαστούνια μπαμπού για να χτυπήσει στις φτέρνες. Αρκετά μικρότερα παιδιά και αρκετές ηλικιωμένες γυναίκες έριξαν τις οπλές τους πίσω από το οδυνηρό σοκ. Άλλους χτυπούσαν για να μην μπορούν να σηκωθούν.
  Και τα ξυπόλυτα πόδια τους πρήστηκαν.
  Τότε οι Ταλιμπάν τους σήκωσαν και τους οδήγησαν με ξιφολόγχες προς την κατεύθυνση τους. Αυτά είναι σκληρά πλάσματα.
  Και έτσι ξεκίνησε μια νέα τάξη πραγμάτων υπό την κυριαρχία των Ταλιμπάν.
  Και αυτό είναι μόνο η αρχή.
  Οι Αφγανοί έχουν πολλαπλό πλεονέκτημα στο πεζικό, αλλά η αεροπορία τους είναι πολύ πιο αδύναμη και η ποιότητα του εξοπλισμού και των βαρέων όπλων είναι όλο και χειρότερη. Πολλά τανκς των Ταλιμπάν είναι κατασκευασμένα από ξύλο. Και αυτό δεν τους προσθέτει δύναμη.
  Εδώ η Γκέρντα με το αυτοκίνητό της καταστρέφει τρομερά τους πολεμιστές της ισλαμικής αυτοκρατορίας. Και τους γκρεμίζει με μεγάλη ένταση. Και το όπλο της λειτουργεί.
  Η Γκέρντα χτύπησε τα πόδια της αντιπάλου με τα γυμνά της δάχτυλα και κελαηδούσε:
  - Δόξα στους καιρούς του κομμουνισμού από τους Γερμανούς!
  Η Σάρλοτ πυροβόλησε επίσης με τα ξυπόλυτα πόδια της και έτριξε:
  - Δόξα στους ήρωες του κομμουνισμού!
  Η Χριστίνα το πήρε και χτύπησε τον εχθρό, πατώντας το κουμπί με μια κατακόκκινη θηλή και τσίριξε:
  - Και δόξα στην Πατρίδα μας!
  Και η Μάγδα θα χτυπήσει τον εχθρό χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και θα τρίζει:
  - Η Πατρίδα μας έχει ρόλο εδώ και αιώνες!
  Και θα χτυπήσει και τον εχθρό.
  Και αυτές είναι μαχόμενες καλλονές - σούπερ και υπερτάση.
  Πολεμιστές του ευρύτερου προφίλ και από τη δοκιμασία μάχης.
  Η Αλμπίνα και η Άλβινα, πιλότοι μάχης από τη ΛΔΓ, αλωνίζουν επίσης τους Ταλιμπάν.
  Και το κάνουν με μεγάλο ενθουσιασμό.
  Και χρησιμοποιούν γυμνά δάχτυλα των ποδιών.
  Η Αλμπίνα γκρεμίζει ένα αφγανικό αεροπλάνο στον ουρανό και τσιρίζει:
  - Για τον κομμουνισμό στις ανεπτυγμένες χώρες!
  Η Alvina κατέρριψε το αεροπλάνο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και πρόσθεσε:
  - Και αναπτύσσεται επίσης!
  Αυτά ήταν πραγματικά κορίτσια - αυτό που χρειάζεστε!
  Και συντρίβουν τους Ταλιμπάν. Και τότε τα αφγανικά αεροπλάνα παραστρατούν στον ουρανό.
  Και μετά μεταβαίνουν σε επίγειους στόχους.
  Μαζί τους και η Helga, επίσης ένα πολύ όμορφο ξανθό κορίτσι.
  Και χτυπήστε τον εχθρό.
  Και θα κόψει το αεροπλάνο με τα δάχτυλα των ποδιών του και θα κλαψουρίσει:
  - Για μεγάλο κομμουνισμό!
  Και η Αλμπίνα θα χτυπήσει ένα αφγανικό αυτοκίνητο, θα το κάνει να καεί και θα προσθέσει:
  - Για τις μεγαλύτερες εκτάσεις!
  Και η Alvina θα κόψει τα αεροσκάφη επίθεσης των Ταλιμπάν και θα δώσει:
  - Για τη θεά Ήρα!
  Και θα γελάσει.
  Η Helga, επίσης, χωρίς να το σκεφτεί πολύ, συντρίβει τους Αφγανούς και βρυχάται:
  - Δόξα στη μεγάλη μας Πατρίδα!
  Και καταρρίπτει πολύ καλά τους εχθρούς.
  Και η Νατάσα και η ομάδα της είναι έξαλλη.
  Εξοντώνουν μαζικά τους Ταλιμπάν. Και ταυτόχρονα βουίζουν:
  Ζούμε στη γη του πατέρα μας
  Τα εγγόνια του Ροντ και της Λάντα ελαφριά παιδιά!
  - Και πετάει σε ένα φτερωτό άλογο,
  Ρωσία από μακρινές χιλιετίες!
  Η Ζόγια, επίσης, θα χτυπήσει τον εχθρό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και θα θολώσει:
  - Για τη Ρωσία στην οποία κυβερνούν οι Ρώσοι Θεοί!
  Ο Αυγουστίνος πρόσθεσε χαμογελώντας, συντρίβοντας τους εχθρούς της. και χρησιμοποιώντας γυμνά τακούνια για αυτό:
  - Για την ΕΣΣΔ!
  Και επίσης πώς θα προσθέσει η βολή πατώντας την κόκκινη θηλή στο κουμπί μπαζούκα.
  Και η Σβετλάνα επίσης καταστρέφει ειδικά τους εχθρούς.
  Και χρησιμοποιεί επίσης γυμνά δάχτυλα των ποδιών. Και κουρεύει τη μάζα των Αφγανών.
  Παράλληλα τραγουδάει:
  - Ζούμε στη γη του πατέρα μας,
  Τα εγγόνια του Σβάρογκ είναι ένδοξα παιδιά!
  Η Νατάσα πατώντας το κουμπί του μπαζούκα με μια ρουμπινί θηλή και χτυπώντας ένα τανκ των Ταλιμπάν, εξέδωσε:
  - Και πετάμε σε ένα φτερωτό άλογο,
  Είμαστε σε μακρινές χιλιετίες!
  Η Ζόγια αποκόπτεται σε εκρήξεις Αφγανών. Και μαζεύοντας πτώματα από τους στρατιώτες της ισλαμικής αυτοκρατορίας, έτριξαν:
  - Η Ρωσία γέλασε,
  Και έκλαψε και τραγούδησε...
  Σε όλες τις ηλικίες, γι' αυτό είναι Ρωσ!
  Ο Αυγουστίνος, σκαρφίζοντας τους εχθρούς, σημείωσε πολύ επιθετικά, πετώντας μια χειροβομβίδα με τη γυμνή φτέρνα της:
  - Θα είμαστε οι πιο δυνατοί στον κόσμο!
  Και σαν να χτυπάς τους Ταλιμπάν. Και αμέσως μια ολόκληρη σειρά θα τα κουρέψει.
  Και η Σβετλάνα εξοντώνει επίσης τους πολεμιστές της ισλαμικής αυτοκρατορίας. Και με γυμνά δάχτυλα καταστροφικής δύναμης πετάει δώρα και τραγουδά:
  - Δόξα στην εποχή, πιστέψτε στον κομμουνισμό,
  Πιστεύω ότι δεν θα έχουμε ειρηνισμό!
  Και η κοπέλα θα πατήσει το κουμπί του μπαζούκα στη θηλή της φράουλας και θα το σβήσει τελείως.
  Και εδώ άλλες καλλονές τσακώνονται.
  Για παράδειγμα, η Τζέιν Άμστρονγκ. Να σημειωθεί επίσης ότι υπάρχει ένα πολύ ενδιαφέρον και μαχητικό κορίτσι ομορφιάς.
  Καταστρέφει τους επιτιθέμενους Αφγανούς και τρίζει:
  - Λοιπόν θα έρθει το καλοκαίρι!
  Η κοπέλα πυροβόλησε κατά των Ταλιμπάν, τους έκοψε και ούρλιαξε:
  - Για την Πατρίδα και την ελευθερία μέχρι τέλους!
  Η Γερτρούδη χτύπησε επίσης τον εχθρό. Κατέρριψε ένα τανκ Αφγανών και έτριξε:
  - Για μεγάλο κομμουνισμό!
  Και η Malanya θα εξαπολύσει κάτι καταστροφικό στον εχθρό. Θα το κάνει κομμάτια και θα τρίζει:
  - Πάω στο γρασίδι!
  Και η Μόνικα θα χτυπήσει τον εχθρό με κάτι θανατηφόρο και θα κελαηδήσει, χαμογελώντας τα δόντια της:
  - Θα κοιτάξω στον καθαρό ουρανό και θα καταλάβω ότι ζω!
  Η Τζέιν το πήρε και φώναξε:
  - Το κουδούνι θα χτυπήσει στον ουρανό!
  Η Γερτρούδη έσπρωξε τον εχθρό και ψέλλισε:
  - Η βροχή θα πέσει καταρρακτώδης!
  Πώς η Malanya σπρώχνει τον εχθρό με ένα τσιρίγμα:
  - Πάω στα παιδικά μου χρόνια!
  Η Μόνικα πυροβόλησε τους Αφγανούς, τράκαρε το αυτοκίνητο του εχθρού και τραγούδησε:
  - Η καλοκαιρινή βροχή είναι πίσω μου!
  Αυτά τα κορίτσια είναι απλά ένα σούπερ θαύμα!
  Η Νατάσα σημείωσε επιθετικά, πυροβολώντας εχθρούς και φαγητό:
  - Είμαστε οι μεγάλοι πολεμιστές του Svarog!
  Και θα πετάξει με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του στον εχθρό ένα θανατηφόρο δώρο θανάτου.
  Η Ζόγια πήρε και ανατίναξε τον εχθρό με μια αυτόματη έκρηξη. Εκείνη τον έκοψε και του έτριξε:
  - Για τη Ρωσία του Σβάρογκ!
  Και πέταξε το παρόν του αφανισμού με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Και ο Αυγουστίνος θα χτυπήσει τον εχθρό. Και με γυμνά δάχτυλα, θα πετάξει το δολοφόνο παρόν του αφανισμού. Διέλυσε τον εχθρό και τρίξιμο:
  - Για το κίνημα προς τον κομμουνισμό!
  Και η Σβετλάνα επίσης σούγκαν στον εχθρό. Και σβήστε γρήγορα τον εχθρό. Και θα πάρει τη γυμνή της φτέρνα, και θα βρει ένα καταστροφικό δώρο του θανάτου. Και πολλοί εχθροί θα χτυπήσουν.
  Και τότε το κορίτσι θα τραγουδήσει:
  - Φαινόμαστε πιο μαχόμενοι,
  Έγινα κορίτσι, πολύ κουλ!
  Αυτά είναι τα κορίτσια - απλά σούπερ.
  Η Νατάσα βάζει τον εαυτό της σε πολύ μαχητικό τρόπο.
  Αλλά και ο Oleg Rybachenko αγωνίζεται απελπισμένα.
  Και το αγόρι κόβει τους Αφγανούς με τα σπαθιά και τρίζει:
  - Δόξα στην εποχή του κομμουνισμού!
  Και με γυμνά δάχτυλα πετάει το θανατηφόρο δώρο του θανάτου.
  Αυτό το αγόρι είναι απλά σούπερ.
  Και η Margarita Korshunova χτυπά τους εχθρούς ενδελεχώς. Και με τα γυμνά του δάχτυλα καταστρέφει τους εχθρούς.
  Μετά τσιρίζει:
  - Είμαι σούπερ κορίτσι!
  Και πάλι με γυμνά δάχτυλα θα εξαπολύσει αιχμηρά και δηλητηριώδη παιχνίδια στον εχθρό.
  Και μετά θα το πάρουν τα παιδιά και θα σφυρίξουν. Και η μάζα των κορακιών ζαλίζεται αμέσως και πέφτει πάνω στους εχθρούς, τρυπώντας τους. Και τα κρανία γεμίζουν τρύπες.
  Ας το πούμε έτσι μαχητικά, πήγε η αποσυναρμολόγηση.
  Και τα παιδιά είναι αντικειμενικά μαχητικά και αθάνατα.
  Ο Oleg Rybachenko τραγούδησε, κόβοντας τους Ταλιμπάν σε κομμάτια.
  Ήταν τόσο όμορφα
  Ο άνθρωπος έχει γίνει σκλάβος της συλλογικότητας!
  Και πάλι, με γυμνά δάχτυλα, το αγόρι θα στείλει ένα θανατηφόρο δώρο θανάτου στους εχθρούς του χωρίς πολλές τελετές. Αυτό είναι πραγματικά ένας δολοφόνος.
  Ο Oleg Rybachenko πήρε και τραγούδησε:
  - Αυτό, εκείνο, εκείνο, φέρνουμε μια γάτα μαζί μας!
  Και πάλι, με γυμνά δάχτυλα, η σφαγή θα χτυπήσει τον εχθρό. Και αυτό είναι πολύ επιθετικό.
  Η Μαργαρίτα, συντρίβοντας τους εχθρούς και κουρεύοντας τους με εύστοχες βολές, εξέδωσε:
  - Δόξα στην εποχή του ρωσικού κομμουνισμού!
   Και πάλι πέταξε το θανατηφόρο δώρο του θανάτου στον εχθρό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της .
  Εδώ τα παιδιά πάλι θα πάρουν και θα σφυρίξουν. Και μια μάζα από κοράκια έπεσε στα κεφάλια των Αφγανών στρατιωτών. Έτσι πήγε η ολική τους εξόντωση.
  Και τα παιδιά είναι γεμάτα ενθουσιασμό και επιθυμία να αγωνιστούν πραγματικά.
  Η Αλένκα πυροβολεί στον εχθρό και ακούγεται ένα μπιπ:
  - Για την Πατρίδα μας!
  Και θα ρίξει το δώρο του θανάτου με ένα ξυπόλητο, λαξευμένο πόδι.
  Ας πούμε ότι αυτά τα κορίτσια είναι πολύ μαχητικά.
  Η Anyuta σκαρφίζεται στον εχθρό και ουρλιάζει εκκωφαντικά:
  - Για τη μεγάλη μας Πατρίδα.
  Και με γυμνό τακούνι θα πετάξει αυτό που φέρνει καταστροφή και θάνατο.
  Και ο Άλλα σβήνει τους εχθρούς κατά ριπάς. Κουρεύει πολλούς Αφγανούς και με γυμνά δάχτυλα, πετά χειροβομβίδες και τρίξιμο:
  - Για νέες μεγάλες νίκες!
  Και επίσης πώς θα χτυπήσει τη θανατηφόρα έκρηξη.
  Αλλά και η Μαρία γκρεμίζει τους εχθρούς με ένα θανατηφόρο δρεπάνι. Και με γυμνό τακούνι ρίχνει κάτι πολύ καταστροφικό στους εχθρούς. Και ζεματίζοντας τα δόντια της λέει:
  - Πρωταθλήτρια θα είναι η Ρωσία!
  Και οι Ολυμπιακοί Αγώνες, επίσης, θα νικήσουν τον εχθρό με μεγάλη ενέργεια. Και θα ρίξει στον εχθρό μια δολοφονική γροθιά, ή μια βαριοπούλα. Και θα χρησιμοποιήσει επίσης γυμνά δάχτυλα των ποδιών.
  Και θα παρακάτω:
  - Για την πιο ιερή Ρωσία!
  Και ξεγυμνώνει τα δόντια της με ένα χαμόγελο.
  Η Μαρούσια είναι επίσης σε θέση μάχης και τσιρίζει βγάζοντας τους κυνόδοντές της:
  - Θα σε κάνω κομμάτια από τους Ταλιμπάν!
  Και με γυμνά δάχτυλα, θα πετάξει το πιο δολοφονικό δώρο του θανάτου.
  Και η Matryona πρόκειται να χτυπήσει τους εχθρούς της σαν να. Και αυτό πραγματικά θα την κάνει να νιώσει άσχημα. Και στο φέρετρο της Matryona θα οδηγήσει πολλούς Ταλιμπάν. Και τρίξιμο, τα δόντια γυμνά:
  - Είμαι ο πιο μαχητικός στον κόσμο!
  Και θα γελάσει.
  Αυτά είναι τα κορίτσια εδώ - η φωνή των καλλονών είναι ξεκάθαρη.
  Η Σταλενίδα συντρίβει και τους αντιπάλους, εξοντώνει Αφγανούς και βρυχάται:
  - Για τον μεγάλο οικοδεσπότη των Ρώσων θεών!
  Και θα ρίξει και μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του.
  Και θα διαλύσει τη μάζα των Ταλιμπάν.
  Αυτά είναι τα κορίτσια - η υψηλότερη κατηγορία και σούπερ.
  Η Βερόνικα γαμάει τους Αφγανούς και φωνάζει:
  - Για την Πατρίδα μας!
  Και πάλι τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της έκοψαν το αυτοκίνητο των Ταλιμπάν.
  Η Βικτώρια καταστρέφει Ισλαμικούς στρατιώτες. Τα κουρεύει σαν λοξά και χαμογελάει επιθετικά, λέει:
  - Γιατί η Πατρίδα μας είναι ατελείωτη!
  Και με γυμνά δάχτυλα ρίχνει ξανά το δώρο του θανάτου.
  Και ο Σεραφείμ είναι επίσης μουτζαχεντίν σαν λουπανέτο. Και από το μπαζούκα θα φτύσει το δώρο του θανάτου πατώντας ένα κουμπί με μια κατακόκκινη θηλή.
  Εδώ είναι - μια μαχόμενη γυναίκα.
  Και γουργουρίζει:
  - Δόξα στην εποχή του κομμουνισμού!
   Και η Αλίκη και η Αγγελική τσακώνονται επίσης. Αυτά τα κορίτσια είναι ελεύθεροι σκοπευτές. Και πυροβολούν κατά Αφγανών με μεγάλη δολοφονική δύναμη.
  Και χτυπούν ακριβώς στο στόχο με κολοσσιαία ακρίβεια.
  Την ίδια στιγμή, η Αλίκη βρυχάται:
  - Είμαι ο πιο δυνατός στον κόσμο!
  Και με γυμνά δάχτυλα, θα πάρει και θα εκτοξεύσει το δώρο του αφανισμού, εξοντώνοντας τους Αφγανούς.
  Και η Angelica θα χτυπήσει και τον ισλαμικό στρατό. Και εφαρμόστε γυμνά δάχτυλα. Και θα πατήσει τη σκανδάλη με την κατακόκκινη θηλή του στήθους του και θα μουρμουρίσει:
  - Δόξα στον κόσμο μου!
  Και επίσης πώς ξέσπασε στα γέλια.
  Αυτά είναι τα κορίτσια, όλα τα κορίτσια είναι κορίτσια.
  Η Αλίκη βουίζει επιθετικά και ενεργά, πυροβολώντας τον εχθρό:
  - Δόξα στη γη μας,
  Είμαστε όλοι λαοί - μια οικογένεια!
  Και, επίσης, η Αλίκη θα πετάξει μια δολοφονική χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Και η Αγγελική αλωνίζει και εχθρούς. Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του πετάει τα δώρα του θανάτου.
  Την ίδια στιγμή, η κοκκινομάλλα τραγουδά:
  - Δόξα στην ΕΣΣΔ μας!
  Και η γυμνή της φτέρνα ρίχνει μια θανατηφόρα χειροβομβίδα.
  Αυτά είναι τα κορίτσια - μια κοκκινομάλλα και μια ξανθιά.
  υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα σε αυτά τα κορίτσια και τόσο ξεχωριστά, κουλ και πιστά.
  Η Σταλενίδα, πυροβολώντας τον εχθρό και βάζοντας εύστοχες βολές με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, φώναξε επιθετικά:
  - Για τη Ρωσία και την ελευθερία μέχρι τέλους!
  Πάτησε ξανά το κουμπί με τη ρουμπινιά θηλή στο στήθος της.
  Το κορίτσι Σταλενίδα είναι πολύ λαγωνικό και κουλ. Και έχει τόσο πάθος και θέληση με δύναμη.
  Το κορίτσι τραγούδησε:
  - Ο Στάλιν είναι στρατιωτική δόξα,
  Ο Στάλιν της νεανικής μας πτήσης...
  Παλεύοντας και νικώντας με τραγούδια
  Ο λαός μας ακολουθεί τον Στάλιν!
  Η Βερόνικα, πυροβολώντας τους Μουτζαχεντίν και εξοντώνοντάς τους ενεργά, τσίριξε:
  Πολεμώντας και κερδίζοντας με ένα τραγούδι,
  Ο λαός μας ακολουθεί τον Στάλιν!
  Η Βικτώρια, πυροβολώντας τα στρατεύματα των Ταλιμπάν, κελαηδούσε:
  - Μας έχουν δώσει τα μεγαλύτερα φτερά,
  Μας δίνεται μεγάλο κουράγιο...
  Η αφθονία της συλλογικής φάρμας του Στάλιν,
  Δόξα στη σοβιετική χώρα!
  Και η κοπέλα πέταξε το θανατηφόρο δώρο του θανάτου με το γυμνό της πόδι.
  Η Seraphima, κουρεύοντας τους Κινέζους χωρίς άλλη καθυστέρηση, εξέδωσε:
  Ο Στάλιν πολεμά τη δόξα,
  Ο Στάλιν της νεανικής μας πτήσης...
  Παλεύοντας και νικώντας με τραγούδια
  Ο λαός μας ακολουθεί τον Στάλιν!
  Η Σταλενίδα το σήκωσε με ένα χαμόγελο βουίζοντας:
  - Πολεμώντας και κερδίζοντας με τραγούδια,
  Ο λαός μας ακολουθεί τον Στάλιν!
  Και έτσι οι πολεμιστές ξεκίνησαν πραγματικά την εξόντωση των Αφγανών χωρίς περιττή αλαζονεία και φασαρία. Πρέπει να πούμε ότι είναι πολύ μαχητικές καλλονές.
  Η Σταλενίδα κελαηδούσε, ξεγύμνωσε τα δόντια της:
  - Πολεμώντας και κερδίζοντας με το τραγούδι,
  Ο λαός μας ακολουθεί τον Στάλιν!
  Αυτά είναι τα μαχητικά κορίτσια εδώ.
  Η Βερόνικα σημείωσε χαμογελώντας:
  "Θα υπάρξει η νίκη μας στον ιερό πόλεμο.
  Και έβγαλε τη γλώσσα της.
  Έτσι είναι τα κορίτσια εδώ - απλά το υψηλότερο και το πιο cool που έχουν.
  Η Βικτόρια σημείωσε, κλείνοντας το μάτι στα κορίτσια:
  - Αυτή είναι η τελευταία και αποφασιστική μάχη μας!
  Και πάλι, σαν να χτυπάς τον εχθρό.
  Και θα τον εμπεδώσει με τα γυμνά του δάχτυλα.
  Αυτά τα κορίτσια είναι απλά υπέροχα.
  Και τα κορίτσια που αγαπούν πραγματικά να παλεύουν τόσο πολύ.
  Η Σταλενίδα σφύριξε:
  "Και είναι ασήμαντο για τους Ταλιμπάν να βρίσκονται σε ένα φέρετρο!
  Η Victoria συμφώνησε με αυτό:
  - Ναι, να είσαι! Και αυτός ο ανώτατος χαλίφης είναι πολύ πιο επικίνδυνος από τον Χίτλερ!
  Η Βερόνικα συμφώνησε με αυτό:
  - Ναι, έχει πολύ περισσότερους στρατιώτες!
  Η Σεραφίμα σημείωσε το κακό, κουρεύοντας εκρήξεις μουτζαχεντίν:
  - Με αριθμό θέλει να πάρει!
  Η Σταλενίδα μίλησε με σιγουριά:
  - Δεν θα πάρεις ψέματα!
  Και έλαμψε με μαργαριταρένια δόντια.
  Στη συνέχεια, πέταξε μια χειροβομβίδα καταστροφής με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της θανατηφόρου δύναμης.
  Η Βικτώρια σημείωσε χαμογελώντας, δείχνοντας τα δόντια της:
  - Δόξα στον κομμουνισμό!
  Και πάλι πέταξε το θανατηφόρο δώρο του θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Η Βερόνικα χτύπησε τον εχθρό και ούρλιαξε:
  - Δόξα στον κομμουνισμό και στο κόμμα μας!
  Η Σεραφίμα σημείωσε:
  - Και δόξα στον σκοπό του Λένιν!
  Και έστειλε το δώρο του αφανισμού στον εχθρό.
  Και έτσι χώρισαν, αυτά τα κορίτσια. Και έτσι οι Ταλιμπάν συντρίβονται.
  Η Αλένκα, κουρεύοντας τους Αφγανούς στρατιώτες, σημείωσε με μανία:
  - Για τα υψηλότερα επιτεύγματα του κομμουνισμού!
  Και πάλι μια χειροβομβίδα που πετάγεται από τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών πετάει.
  Και έτσι ο Anyuta ενεργεί πολύ επιθετικά εναντίον του εχθρού.
  Και κουρεύει τους εχθρούς με καταστροφική πίεση. Τα κόβει σαν δρεπάνι. Και τσιρίζει:
  - Για τη δόξα της ΕΣΣΔ!
  Ο μαχόμενος Άλλα των Ταλιμπάν χτυπάει και τσιρίζει:
  - Στο όνομα του Περούν!
  Και θα πετάξει και δολοφονικά δώρα στον εχθρό με γυμνά δάχτυλα.
  Η επιθετική Μαρία σημείωσε, κουρεύοντας τους αντιπάλους:
  - Για τον έλεγχο της ΕΣΣΔ!
  Και, επίσης, με γυμνά δάχτυλα των ποδιών, θα δώσει ένα θανατηφόρο δώρο θανάτου.
  Και η Ολυμπιάδα θα χτυπήσει τους εχθρούς και θα τσιρίσει:
  - Για την Πατρίδα μέχρι την υψηλότερη νίκη!
  Και επίσης τα γυμνά της πόδια θα στείλουν ένα δολοφονικό δώρο αφανισμού.
  Αυτό είναι ένα κορίτσι - ας πούμε - ultra!
  Και η Matryona πήρε τους μουτζαχεντίν, και ας τους σκοτώσουμε. Και έδρασε με τρομερή πίεση.
  Και ο πολεμιστής τραγούδησε ταυτόχρονα:
  - Μας συντρίβει ο ζυγός της ορδής!
  Και η Marusya, γαμώντας τους αντιπάλους και τους κουρεύει σαν θανατηφόρο δρεπάνι, φώναξε:
  - Μας ταρακουνάει ο ζυγός του καθάρματος!
  Και η Ολυμπιάδα, κόβοντας το κακό των Ταλιμπάν, τσίριξε:
  - Μα βράζει στις φλέβες μας,
  Η Αλένκα, πυροβολώντας τον εχθρό, πρόσθεσε:
  - Ο ουρανός των Σλάβων!
  Και η Anyuta κελαηδούσε με ένα χαμόγελο:
  - Και από τις ακτές,
  Μέχρι το παγωμένο Κολύμα!
  Η κοκκινομάλλα Άλλα πρόσθεσε με σιγουριά:
  -Όλα αυτά είναι η Γη μας,
  Όλα αυτά είμαστε εμείς!
  Η Μαρία, πυροβολώντας τους αντιπάλους, πρόσθεσε:
  - Όλα αυτά είμαστε εμείς!
  Και με μια ρίψη των γυμνών ποδιών της, σκόρπισε μια μάζα Ταλιμπάν.
  Αυτά είναι τα μαχητικά κορίτσια. Και σε αυτά, ας πούμε, η πίεση είναι σούπερ.
  Η Αλένκα σημείωσε γελώντας σε γροθιά:
  - Δόξα στην εποχή του κομμουνισμού!
  Η Anyuta πρόσθεσε γελώντας:
  - Δόξα στον Λένιν!
  Ο Άλλα, πυροβολώντας τους Μουτζαχεντίν, εξέδωσε:
  - Πρωτοπόροι εδώ κι εκεί,
  Λένε ένα τραγούδι στον Λένιν!
  Και πέταξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της θανατηφόρας δύναμης.
  Αυτό είναι ένα τόσο μαχητικό κορίτσι, Μαρία. Και συντρίβει τους Ταλιμπάν με κολοσσιαία πίεση.
  Και κυριολεκτικά παρασύρονται με μια σκούπα.
  Η Μαρία, σκαρφίζοντας τους εχθρούς, τσίριξε:
  - Είμαστε πρωτοπόροι - κόρες του κομμουνισμού!
  Και πάλι, θα ρίξει μεγάλη μερίδα εκρηκτικών στον εχθρό.
  Οι Ολυμπιακοί σημείωσαν, κόβοντας τον εχθρό σαν δρεπάνι χόρτου:
  - Είμαι πολεμιστής super class!
  Και τα ξυπόλητα, λαξευμένα πόδια της είναι σαν να γαμούν τους Ταλιμπάν, κολοσσιαία και καταστροφικά.
  Αυτά είναι τα κορίτσια. Ας πούμε ότι είναι σούπερ.
  Η Αλένκα σημείωσε:
  - Είμαστε πρωτοπόροι και τραγουδάμε τραγούδια στον Λένιν!
  Ο Anyuta διόρθωσε:
  - Όχι, είμαστε μέλη της Komsomol! Και τραγουδάμε τραγούδια στον Στάλιν!
  Ο Άλλα σημείωσε επιθετικά, πυροβολώντας τον εχθρό:
  -Θα μπορέσουμε να τελειώσουμε τον εχθρό,
  Και θα υπάρξει μια πρώτη γιορτή!
  Και η Μαρία πυροβολούσε τον εχθρό, κούρεψε τον εχθρό και η μάζα των Αφγανών ήταν μούσκεμα.
  Το κορίτσι τσίριξε, χαμογελώντας:
  - Για τη Ρωσία και το διάστημα!
  Η Ολυμπία γέλασε εκκωφαντικά και έκλεισε το μάτι.
  - Για τη μεγάλη μας πατρίδα!
  Και με γυμνά δάχτυλα, θα πετάξει το δώρο του θανάτου με μια δολοφονική δύναμη.
  Η Μαρούσια γέλασε και σημείωσε επιθετικά:
  - Για τη νίκη επί των Ταλιμπάν.
  Η Ματρυόνα γέλασε με απορία:
  - Δόξα στην ΕΣΣΔ! Και δόξα στο ΚΚΣΕ!
  Και πώς θα δείξει η γλώσσα!
  Αυτά τα κορίτσια είναι κουλ.
  Και ο Oleg Rybachenko χτυπά τους Ταλιμπάν με σπαθιά και βρυχηθμούς:
  - Για τη μεγάλη ΕΣΣΔ!
  Και με τα γυμνά του δάχτυλα, το αγόρι σούγκαν στον εχθρό.
  Και κελαηδάει:
  - Δόξα στην εποχή του κομμουνισμού!
  Η Μαργαρίτα κόβει τους Αφγανούς και ουρλιάζει:
  - Για την Πατρίδα μας!
  Και με γυμνά δάχτυλα το κορίτσι θα εκτοξεύσει δηλητηριώδεις βελόνες. Και στον λαιμό των Μουτζαχεντίν θα κολλήσουν.
  Και το κορίτσι θα τραγουδήσει:
  - Ο μεγάλος μου κομμουνισμός θα είναι μαζί μας!
  Και τα παιδιά θα σφυρίξουν ξανά και χιλιάδες λιποθυμικά κοράκια χτύπησαν τα κρανία των Αφγανών.
   ... ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7.
  Ο Alexander Lukyanenko και άλλοι κρατούμενοι περπατούν στο δρόμο.
  Το μονοπάτι είναι μακρύ. Τα παιδιά-σκλάβοι, έχοντας χάσει τη θέλησή τους στον ήχο της μουσικής, κινούνται αυτόματα.
  Μέχρι στιγμής, μόνο περιστασιακά υπάρχει κάτι διαφορετικό από τη ζούγκλα τριγύρω . Για παράδειγμα, ένα ζευγάρι πύργους με τοξότες. Αλλά και αυτοί οι τοξότες είναι παιδιά. Στα σκλάβα αγόρια δόθηκε μόνο μισή ώρα να ξεκουραστούν και μέθυσαν.
  Μετά μετακόμισαν ξανά. Μόνο οι μουσικοί στις γκάιντες έχουν αλλάξει. Και το κορίτσι και το αγόρι μπήκαν στην άμαξα και αποκοιμήθηκαν.
  Και οι νεαροί σκλάβοι περιπλανήθηκαν. Και ο τρελός καθηγητής συνέχισε να διώχνει διανοητικά την ιστορία στο κεφάλι του.
  Μετά τον θάνατο της ναυαρχίδας και τις μεγάλες απώλειες, οι Γερμανοί άρχισαν να υποχωρούν. Τα πλοία τους, διατηρώντας την όψη της τάξης, γύρισαν πίσω. Και τα ρωσικά σκάφη πυροβολούσαν τώρα καταδιώκοντας.
  Και η μάχη κερδήθηκε στην πραγματικότητα, αν και η μοίρα της Βαλτικής αντιτάχθηκε από σχεδόν ολόκληρο τον στόλο της Γερμανίας Kaiser. Και αυτός είναι ο δεύτερος ή σχεδόν ο δεύτερος στόλος στον κόσμο.
  Ίσως ο ρωσικός στόλος να έχει ήδη γίνει πολυπληθέστερος από τον γερμανικό, αλλά είναι κατακερματισμένος σε τέσσερις ωκεανούς και εδώ η Γερμανία είχε σχεδόν όλες τις δυνάμεις της.
  Και έχασε από την ιδιοφυΐα του Μακάροφ.
  Η κοπέλα, χτυπώντας τα ξυπόλητά της, τσάκωσε πολύ. Το καταδρομικό τους, χωρίς να επιβραδύνει, κινήθηκε πίσω από τους Γερμανούς. Και το αγόρι Oleg Rybachenko έστρεφε το όπλο στον στόχο με τα πόδια του παιδιού του στο σίδερο. Και τότε ένα κοχύλι βρόντηξε από το αιώνιο παιδί.
  Και ένα άλλο γερμανικό θωρηκτό χωρίστηκε. Και πρέπει να ειπωθεί - το επίτευγμα είναι μεγάλο.
  Η Νατάσα τραγούδησε παίζοντας με τους κοιλιακούς της μύες:
  - Η καλύτερη απογείωση, Πεζοπορία!
  Η Ζόγια είναι ένα κορίτσι με όμορφη σιλουέτα και χρυσά μαλλιά, σημείωσε:
  - Κάνω πλήρη στροφή!
  Οι γυναίκες πολεμίστριες πραγματικά έκλεβαν εδώ!
  Ο Αυγουστίνος χτύπησε τα γυμνά της πόδια σε μέταλλο και κελαηδούσε:
  - Για τον μεγάλο ναύαρχο!
  Ο Όλεγκ πολέμησε κάποτε με τους Ιάπωνες. Στην πραγματικότητα, μόνο μια μεγάλη μάχη τους συνέβη, χάρη σε μια απλή αλλά αριστοτεχνικά εκτελεσμένη παγίδα.
  Τότε ήταν που το αγόρι έφερε τα κοχύλια, αλλά τον έπεισε να του δώσουν κι αυτός έναν πυροβολισμό. Και πώς εκτόξευσε ότι το ιαπωνικό καταδρομικό χωρίστηκε τότε. Θεωρήθηκε ατύχημα, αλλά το αγόρι εξακολουθούσε να βραβεύεται.
  Και ο Oleg Rybachenko άρχισε να συλλέγει βραβεία.
  Αυτή τη φορά θα μπορούσε να βασιστεί σε κάτι πιο σοβαρό. Για παράδειγμα, σε χρυσό σταυρό του Αγίου Γεωργίου με φιόγκο. Και αυτό εξακολουθεί να είναι το υψηλότερο βραβείο στον τσαρικό στρατό για έναν συνηθισμένο στρατιώτη, αλλά και πάλι έναν θαλαμηγό-πυροβολητή.
  Και τα κορίτσια σίγουρα θα λάβουν και βραβεία.
  Έτσι ο ρωσικός στόλος προλαβαίνει τον γερμανικό. Και κυριολεκτικά πυροβολεί τον εχθρό εν κινήσει.
  Η Σβετλάνα τραγούδησε, χαμογελώντας τα δόντια της και κλείνοντας το μάτι:
  - Αφήστε το ρωσικό γεράκι να απογειωθεί στους ουρανούς,
  Πιστεύω ότι η Ρωσία με τους τσάρους θα ξανασηκωθεί!
  Η Νατάσα τραγούδησε με ενθουσιασμό:
  - Η Ρωσία θα ξανασηκωθεί! Η Ρωσία θα ξανασηκωθεί!
  Και πάλι τα κορίτσια θα σπρώχνουν πίσω και θα χτυπούν σαν ξυπόλητα. Και το επόμενο θωρηκτό θα κατεδαφιστεί.
  Τα κάλλη δόθηκαν στους Γερμανούς στη θάλασσα πολύ περίφημα. Και ο στόλος του Κάιζερ έτρεχε μακριά για πολλή ώρα. Και τον κλώτσησαν, τον κλωτσούσαν και τον κλωτσούσαν.
  Ακολούθησε ένα παιχνίδι catch-up.
  Η Ζόγια, αυτό το κορίτσι με το μπικίνι, τραντάζοντας τα γυμνά της πόδια, βρυχήθηκε:
  - Για την Πατρίδα και την ελευθερία μέχρι τέλους!
  Ο Αυγουστίνος, πατώντας το γυμνό της πόδι, πρόσθεσε:
  - Κάνοντας τις καρδιές να χτυπούν από κοινού.
  Φυσικά, η Γερμανία του Κάιζερ καταστράφηκε στη θάλασσα. Αλλά στη στεριά, οι Γερμανοί του Wilhelm πήραν τον πρώτο αριθμό. Και μπήκαν τόσο επιθετικά στα κέρατά τους. Και από τον ουρανό βομβαρδίστηκαν από τα τρομερά "Ilya Muromtsy" και "Svyatogor" - το πιο ισχυρό αεροσκάφος στον κόσμο. Και στην ξηρά τεμάχιζαν τα τανκς Luna-2.
  Η Ελίζαμπεθ και η Κάθριν οδήγησαν μαζί σε αυτό το μικρό τανκ και πυροβόλησαν από δύο πολυβόλα σε έναν άξονα.
  Το τανκ ανέπτυξε ταχύτητα έως και σαράντα χιλιόμετρα την ώρα στον αυτοκινητόδρομο και ταξίδεψε είκοσι πέντε χιλιόμετρα κατά μήκος του δρόμου. Και αυτό του έδωσε την ευκαιρία να ελιχθεί με επιτυχία, μαζί με το τρομερό ρωσικό ιππικό.
  Έχοντας αποφύγει την επανάσταση και την αναταραχή, η τσαρική αυτοκρατορία είχε υψηλότερους ρυθμούς βιομηχανικής παραγωγής και μπόρεσε να κυριαρχήσει στη σειριακή παραγωγή της δεξαμενής Prokhorov, της πρώτης μηχανής αυτού του είδους στον κόσμο.
  Το μειονέκτημα του τανκ ήταν η λεπτή του θωράκιση, μόνο ενάντια στις σφαίρες. Αλλά το πλεονέκτημα είναι το κεκλιμένο σχήμα της διάταξης των χαλύβδινων φύλλων και οι συχνές ριτσέτες.
  Οπότε το "Luna" -2 δεν είναι καθόλου ανυπεράσπιστο όπως μπορεί να σκεφτεί κανείς με την πρώτη ματιά.
  Και το μικρό του μέγεθος το καθιστά σχετικά φθηνό στην κατασκευή του.
  Ο πόλεμος με τους Γερμανούς εξακολουθεί να είναι ελιγμών. Δεν υπάρχουν ακόμη παγωμένα μέτωπα, και ως εκ τούτου τα ελαφριά και κινητά τανκς είναι πολύ κατάλληλα. Επιπλέον, δεν υπάρχουν ακόμη άλλες χώρες στον κόσμο.
  Η Ελισάβετ πυροβολεί, πατώντας τη σκανδάλη με τη γυμνή κοριτσίστικη φτέρνα της και βρυχάται:
  - Για τη μεγάλη Ρωσία!
  Η Αικατερίνη πυροβολεί τον εχθρό και σημειώνει επιθετικά:
  - Για τον Τσάρο Νικόλαο Β'!
  Ο βασιλιάς είναι πολύ δημοφιλής στους ανθρώπους. Η Αιματηρή Κυριακή δεν έγινε, η Ρωσία νίκησε την Ιαπωνία και τώρα κερδίζει με σιγουριά τους Γερμανούς.
  Ο τσαρικός στρατός είναι πράγματι δυνατός και με υψηλό μαχητικό πνεύμα.
  Οι μισθοί επίσης αυξάνονται και η κατάσταση των εργαζομένων βελτιώνεται.
  Λίγο πριν τον πόλεμο, προς τιμήν της τριακόσιας επετείου της δυναστείας των Ρομανόφ, ο Τσάρος Νικόλαος Β' μείωσε ευγενικά την εργάσιμη ημέρα σε δέκα και μισή ώρες. Και τις μέρες πριν τις διακοπές και το Σάββατο μέχρι τις οκτώ. Επιπλέον, έως και οκτώ ώρες, μειώθηκε η εργάσιμη ημέρα μιας γυναίκας και αυξήθηκαν τα άτομα κάτω των είκοσι ενός ετών και οι συντάξεις.
  Έτσι ο κόσμος είναι ευχαριστημένος με τον βασιλιά-πατέρα. Μόνο ένα μικρό μέρος της διανόησης θέλει κοινοβούλιο και πολιτικές μεταρρυθμίσεις.
  Υπάρχουν ακόμα γαιοκτήμονες, αλλά τα πάνε καλά με τους αγρότες. Έτσι το εξωτερικό μεγαλείο της Ρωσίας - αντισταθμίζει την περιορισμένη ελευθερία.
  Στην Ορθοδοξία όμως γίνονται και κάποιες αλλαγές. Συγκεκριμένα, τα καρποφόρα χρόνια και η ευρεία εισαγωγή τρακτέρ, και ορυκτών λιπασμάτων, άρδευσης και αποκατάστασης γης - έλυσαν το πρόβλημα με το ψωμί και το κρέας. Οι μισθοί έχουν αυξηθεί και οι τιμές είναι σταθερές - το ρούβλι είναι, τελικά, χρυσό.
  Και η Ορθόδοξη Εκκλησία κατάργησε τη νηστεία πριν από τα Χριστούγεννα και χαλάρωσε τους άλλους περιορισμούς στα τρόφιμα. Και αυτό έγινε γενικά δεκτό θετικά. Πολλοί Εβραίοι και Μουσουλμάνοι δέχτηκαν πρόθυμα την Ορθοδοξία, η οποία γινόταν όλο και πιο εύκολη.
  Επίσης στην τσαρική Ρωσία η θνησιμότητα από κρυολογήματα μειώθηκε, ιδιαίτερα μεταξύ των παιδιών. Και αυτό αύξησε επίσης την εξουσία των αρχών.
  Έτσι η τσαρική Ρωσία βρίσκεται σε άνοδο, και ο πόλεμος συνεχίζεται με επιτυχία. Ο Μπρουσίλοφ ενήργησε πιο επιτυχημένα ενάντια στους Αυστριακούς από ό,τι στην πραγματική ιστορία, και ο Πρζέμισλ καταλήφθηκε αμέσως, αποφεύγοντας την πολιορκία και τις απώλειές του.
  Ο ανεφοδιασμός του τσαρικού στρατού ήταν καλός και τα στρατεύματα προχωρούσαν με σιγουριά και ταυτόχρονα υπήρχε αριθμητική υπεροχή. Έτσι οι πιο αισιόδοξες προβλέψεις έγιναν πραγματικότητα.
  Ο γερμανικός στόλος υπέστη μεγάλες απώλειες και έμεινε άθλιος.
  Και η ρωσική μοίρα προχώρησε στον βομβαρδισμό του Konigsberg.
  Σε αυτό συμμετείχε και η Νατάσα και η ομάδα της.
  Τα κορίτσια έριξαν τα κανόνια τους και τραγούδησαν:
  -Και στα έναστρα ύψη, και τη σιωπή του βουνού,
  Στο κύμα της θάλασσας και στη μανιασμένη φωτιά!
  Και σφοδρή και σφοδρή φωτιά!
  Η Ζόγια και τα άλλα κορίτσια σήκωσαν, ακουμπώντας στις γυμνές τους φτέρνες, ένα φονικό κοχύλι και κελαηδούσαν:
  - Για τα νέα σύνορα του τσαρισμού!
  Και το εργαλείο πήρε και ανατινάχθηκε. Περιγραφή πτήσης με υψηλό τόξο. Και βρόντηξε τόσο που σήκωσε μια ολόκληρη γερμανική μπαταρία.
  Ο Αυγουστίνος τραγούδησε με ένα χαμόγελο:
  - Ο Τσάρος μας πολεμά δόξα,
  Ο Τσάρος μας είναι η πτήση της νιότης!
  Πολεμώντας και κερδίζοντας με αφρό,
  Ο Νικόλαος μας οδηγεί στον κομμουνισμό!
  Η Σβετλάνα επιβεβαίωσε με σιγουριά, πυροβολώντας από ένα μικρότερο όπλο:
  - Ο Νικόλαος μας οδηγεί στον κομμουνισμό!
  Και έτσι τα κορίτσια χώρισαν, απλώς τρόμος.
  Και πυροβολούν για να ομολογήσουν πολύ εύστοχα και μάλιστα δολοφονικά. Ναι, κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε τέτοιους ανθρώπους.
  Η Νατάσα παρατήρησε γελώντας, χαμογελώντας τα δόντια της, όταν η μπαταρία ενός άλλου Κάιζερ πέταξε στον αέρα:
  - Παίζει μουσική, χτυπάει ντραμς,
  Ο βασιλιάς της Γερμανίας οδηγείται στο νεκροταφείο!
  Η Ζόγια είπε επιθετικά, κλείνοντας το μάτι τα γαλανά της μάτια:
  - Θα κερδίσουμε, το ξέρω σίγουρα,
  Τα κορίτσια περπατούν σε ευρύχωρα χωράφια ...
  Και γίνε ο πλανήτης ταυτόχρονα ένας ανθισμένος παράδεισος,
  Να μορφώσει τους απογόνους των ευγενών!
  Και το κορίτσι έκλεισε το μάτι στους ξυπόλητους συντρόφους της. Σφύριξαν ομόφωνα.
  Και αυτά είναι πραγματικά πολύ αστεία κορίτσια.
  Και η χτυπητική δύναμη του όπλου των δώδεκα ιντσών λειτούργησε. Και συνέτριψε τον εχθρό από την αυτοκρατορική Γερμανία.
  Ο βομβαρδισμός της μοίρας Makarov και, στη συνέχεια, η επίθεση με τη βοήθεια πολλών εκατοντάδων ελαφρών τανκς "Luna", τα οποία για λόγους επιβίωσης κρεμάστηκαν με πρόσθετη πανοπλία και τα όπλα τους δεν ελήφθησαν πλέον. Και ο Κουροπάτκιν, αν και λίγο μεγάλος, είναι ακόμα αετός και ο ήρωας της καταιγίδας του Κόνιγκσμπεργκ. Μια τολμηρή ορμή των ρωσικών στρατευμάτων και μια πειστική νίκη.
  Η πτώση του Königsberg συγκλόνισε τους Γερμανούς. Ακόμη και μετά την πρόκληση, η είσοδος της Τουρκίας στον πόλεμο δεν τους βοήθησε. Και η ίδια η Γερμανία ήταν ακόμα ηττημένη στο Marne. Και έφυγε από το Παρίσι.
  Η θέση της Αυστροουγγαρίας έγινε κρίσιμη. Οι Σλάβοι στις τάξεις του ερήμωσαν και παραδόθηκαν κατά εκατοντάδες χιλιάδες. Και τα υπόλοιπα στρατεύματα από τους Γερμανούς και τους Ούγγρους πέθαναν κάτω από τα χτυπήματα.
  Ο βασιλικός στρατός ήταν κατά πολύ μεγαλύτερος. Οι Γερμανοί χτυπήθηκαν επίσης όταν προσπάθησαν να χτυπήσουν τη Βαρσοβία. Ανατράπηκαν από ανώτερες ρωσικές δυνάμεις.
  Και οδήγησαν στη Δύση.
  Οι Γερμανοί υποχώρησαν και κινήθηκαν προς τα ανατολικά, κατέρρευσαν το μέτωπο. Έξι γερμανικά σώματα πετάχτηκαν επειγόντως στο νότο, αλλά ήταν πολύ αργά.
  Οι Ρώσοι έχουν ήδη καταλάβει την Κρακοβία και έχουν περικυκλώσει τη Βουδαπέστη. Και μετά ήταν και η Βουλγαρία, την οποία οι Γερμανοί προσπάθησαν να πείσουν στον εαυτό τους, κήρυξε τον πόλεμο στην Τουρκία.
  Και έγινε ακόμη χειρότερο όταν, διαισθανόμενη ότι οι Γερμανοί ήταν καπούτες, η Ιταλία επιτέθηκε στην Αυστροουγγαρία. Και το πιο δυσάρεστο, η Ιαπωνία, προσβεβλημένη από τους Ρώσους, επιτέθηκε στις γερμανικές κτήσεις στον Ειρηνικό Ωκεανό.
  Είναι αλήθεια ότι άργησε λίγο, καθώς οι περισσότερες από τις γερμανικές αποικίες είχαν ήδη καταληφθεί από τον ναύαρχο Kolchak, ο οποίος διοικούσε με μεγάλη επιτυχία τη μοίρα του Ειρηνικού.
  Έτσι η Ιαπωνία έμεινε πάλι με μύτη, κηρύσσοντας πόλεμο στη Γερμανία και με μεγάλη καθυστέρηση.
  Αλλά από την άλλη, δεν άνοιξε δεύτερο μέτωπο με τη Ρωσία.
  Οι Γερμανοί άρχισαν να μεταφέρουν στρατεύματα προς τα ανατολικά. Όμως οι Σύμμαχοι εκμεταλλεύτηκαν την αποδυνάμωση των Γερμανών και εξαπέλυσαν επίθεση στο Βέλγιο.
  Και άρχισαν να ξεσπούν μπροστά.
  Η κατάσταση περιπλέχθηκε από το γεγονός ότι η Αυστροουγγαρία ουσιαστικά διαλύθηκε και δεν πρόβαλε πλέον σοβαρή αντίσταση. Και οι Γερμανοί έφεραν τα στρατεύματά τους στη μάχη σε μονάδες και υπέστησαν ήττες μετά την ήττα.
  Το Tank "Luna" -2 αποδείχθηκε πολύ επιτυχημένο. Οι ελιγμοί του στα μετόπισθεν των Γερμανών ήταν καταστροφικοί. Και το βασιλικό ιππικό ήταν το καλύτερο στον κόσμο.
  Και όλα διαχειρίστηκαν εξαιρετικά επιδέξια και υπήρχε μια ελάχιστη σύγχυση. Ο τσαρικός στρατός προχώρησε και πήρε πόλη μετά από πόλη.
  Ήδη ο Κουροπάτκιν πλησίασε τον Όντερ και ο Μπρουσίλοφ γενικά έσπασε στη Βιέννη.
  Και η Αυστροουγγαρία συνθηκολόγησε.
  Οι Γερμανοί στο Όντερ προσπάθησαν να οργανώσουν μια λίγο πολύ στιβαρή άμυνα. Δεν τα κατάφεραν όμως και πολύ καλά.
  Και στα δυτικά, οι σύμμαχοι κατέλαβαν τις Βρυξέλλες - ένα άλλο σημαντικό επίτευγμα του συνασπισμού.
  Τότε ο Κάιζερ Βίλχελμ συνειδητοποίησε ότι η θέση του ήταν απελπιστική και ζήτησε ειρήνη.
  Και στις 25 Νοεμβρίου 1914, οι εχθροπραξίες σταμάτησαν στο ρωσο-γερμανικό μέτωπο. Απλώς ρωσικά στρατεύματα έχουν ήδη περικυκλώσει το Βερολίνο.
  Υπήρχαν επίσης μερικές μάχες στη θάλασσα, τερματίζοντας τον στόλο του Kaiser.
  Ο πόλεμος τελείωσε σε λίγους μήνες. Όμως η Τουρκία δεν έχει ηττηθεί ακόμη.
  Και τα ρωσικά στρατεύματα μεταπήδησαν σε αυτό.
  Και ο Oleg Rybachenko πετάει από τη Βαλτική με ένα αεροπλάνο. Και δεδομένης της εκπληκτικής του ακρίβειας, το αγόρι τοποθετήθηκε στο όπλο 12 ιντσών του θωρηκτού Potemkin.
  Σε αυτή την ιστορία, η ταραχή των ναυτικών δεν έγινε. Και το θωρηκτό, αντί για τη θλιβερή δόξα ενός επαναστάτη, κέρδισε τη στρατιωτική δόξα.
  Η οθωμανική μοίρα βέβαια δεν μοιάζει με τη γερμανική από όλες τις απόψεις.
  Το αγόρι, ακόμη και στη θάλασσα, κατάφερε να πυροβολήσει μόνο λίγες φορές, βυθίζοντας τουρκικά πλοία.
  Και μετά υπήρξε η καταδίωξη.
  Και μια τολμηρή προσγείωση στην Κωνσταντινούπολη.
  Εκτός από τον Oleg Rybachenko, τα κορίτσια προσγειώθηκαν και στη στεριά.
  Η Natasha, η Zoya, η Augustina, η Svetlana έτρεξαν στην περιοδεία, τρεμοπαίζοντας ξυπόλητες, στρογγυλές γόβες.
  Και μουντζούρωσε τους Οθωμανούς.
  Το αγόρι είχε δύο τουφέκια στα χέρια του και πυροβολώντας με ακρίβεια, τραγούδησε:
  - Πρωτοπόρος όλων των goth,
  Θα τους πνίγουμε όλους σαν γάτες!
  Η Νατάσα επιβεβαίωσε με μανία, πυροβολώντας:
  - Φυσικά και θα πνιγούμε!
  Και η γυμνή φτέρνα της πέταξε το δώρο του θανάτου. Αυτά τα κορίτσια ήταν απλώς βαδίζοντας την καταστροφή.
  Η Ζόγια, με μελωδικό τρόπο, τρυπώντας τους Τούρκους, σημείωσε:
  - Ο Θεός είναι μαζί μας!
  Ο Αυγουστίνος, αποκόπτοντας τους Τούρκους, σημείωσε:
  - Και αυτός ο Θεός είναι Λευκός!
  Η Σβετλάνα, χτυπώντας το γυμνό της πόδι από το σαγόνι του Οσμάν, μουρμούρισε:
  - Ο Θεός μας είναι ο πιο λευκός στον κόσμο!
  Η Νατάσα, γράφοντας στους Τούρκους, μίλησε:
  - Όλα αυτά είναι η Γη μας, όλα αυτά είμαστε εμείς!
  Και πέταξε άλλη μια χειροβομβίδα καταστροφικής δύναμης με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Η Ζόγια, γράφοντας για τους Οθωμανούς, εξέδωσε:
  - Για τη μητέρα Ρωσία!
  Και με γυμνά δάχτυλα, πάλι θα πετάξει κάτι θανατηφόρο.
  Τότε ο Αυγουστίνος κλώτσησε, με κάτι καταστροφικό, πατώντας το κουμπί του σπιτικού μπαζούκα με την κατακόκκινη θηλή της, και έτριξε:
  - Για την Πατρίδα, μάνα μας!
  Και η Σβετλάνα πρόσθεσε, συντρίβοντας τον εχθρό και πετσοκόβοντας με σπαθιά:
  - Για την ιερή Πατρίδα!
  Και το κορίτσι έδειξε τη γλώσσα της.
  Ήταν πραγματικά μια εξαιρετικά μαχητική ομάδα. Εναντίον των οποίων οι εχθροί δεν μπορούν να αντισταθούν.
  Και η Κωνσταντινούπολη έπεσε, και η Τουρκία παραδόθηκε ακόμη και πριν από την Πρωτοχρονιά.
  Ο Oleg Rybachenko έλαβε τους ιμάντες ώμου ενός καπετάνιου της τρίτης βαθμίδας, γεγονός που κάνει ένα αγόρι περίπου δέκα ετών να μην φαίνεται κακό. Παρεμπιπτόντως, ήταν σαν τον εαυτό του σε ηλικία δέκα ετών, αλλά στην πραγματικότητα είναι μεγάλο παιδί και δεν φαινόταν τόσο νάνος. Ήταν σχεδόν ενάμιση μέτρο μέσα. Πιο συγκεκριμένα ένα μέτρο σαράντα πέντε εκατοστά.
  Λαμβάνοντας υπόψη ότι δεν έχει υπάρξει ακόμη μια γενιά επιταχυντών, ο Oleg Rybachenko θα μπορούσε να περάσει για έναν έφηβο. Κι έτσι του έδωσαν έναν αξιωματικό. Και επίσης μετά το τέλος του πολέμου, παρέλαβε προσωπικά από το χέρι του αυτοκράτορα Νικολάου Β' τον Σταυρό του Αγίου Γεωργίου από χρυσό και με διαμάντια και ένα τόξο. Και αυτό ήταν το υψηλότερο και νέο βραβείο στρατιώτη εκείνη την εποχή.
  Ο Oleg Rybachenko ήταν απλά χαρούμενος. Αυτή ήταν μια μεγάλη νίκη και απότομη.
  Η τσαρική Ρωσία και οι σύμμαχοι δίχασαν την Τουρκία. Και εξαφανίστηκε από τον χάρτη του κόσμου.
  Η Μικρά Ασία, το βόρειο και κέντρο του Ιράκ, τα στενά και η Κωνσταντινούπολη πήγαν στη Ρωσία. Έλαβε μικρή τουρκική γη στα Βαλκάνια και τη Βουλγαρία. Η Συρία πήγε στη Γαλλία. Παλαιστίνη και μέρος της Σαουδικής Αραβίας προς τη Βρετανία, καθώς και το νότιο Ιράκ, το οποίο κατάφεραν να καταλάβουν οι Βρετανοί.
  Έτσι, η Βρετανία έγινε ισχυρότερες αποικίες, παίρνοντας τους Γερμανούς για τον εαυτό της.
  Η Ρωσία έλαβε από τους Γερμανούς την περιοχή Klaipeda, Poznan, Danzig, μέρος της γης κοντά στο Oder. Και συν περισσότερα και αποζημιώσεις.
  Κυρίως η Ρωσία έλαβε από την Αυστροουγγαρία. Η Κρακοβία και τα εδάφη εισήλθαν στο βασίλειο της Πολωνίας, της Γαλικίας και της Μπουκοβίνας στη Ρωσία. Η Τσεχοσλοβακία και η Ουγγαρία έγιναν βασίλεια με επικεφαλής τον Νικόλαο Β' και επίσης στη Ρωσία. Προέκυψε επίσης η Γιουγκοσλαβία - τυπικά ανεξάρτητη, αλλά υποτελής της Ρωσίας. Η Ρουμανία συμφώνησε επίσης στην αιγίδα της Ρωσίας, με αντάλλαγμα την Τρανσυλβανία.
  Η ανεξάρτητη Αυστρία έγινε πολύ μικρή. Και η Ιταλία πήρε επίσης κάτι .
  Η Γαλλία ανέκτησε ό,τι της είχε πάρει προηγουμένως η Γερμανία, όπως και η Δανία.
  Επιπλέον, μέρος των γερμανικών εδαφών καταλήφθηκε προσωρινά.
  Όλοι πήραν πολλά. Η Ρωσία πήρε τις γερμανικές αποικίες στον Ειρηνικό Ωκεανό, εκτός από μερικά νησιά που μεταφέρθηκαν στην Ιαπωνία. Η Ναμίμπια έγινε αγγλική αποικία, ή μάλλον μέρος της νοτιοαφρικανικής κυριαρχίας.
  Ταίριαζε σε όλους. Οι επανορθώσεις ήταν το πιο αμφιλεγόμενο θέμα. Η Ρωσία απαιτούσε μεγάλο μερίδιο για τον εαυτό της.
  Κατά κάποιο τρόπο επιτεύχθηκε ένας συμβιβασμός εδώ.
  Ήρθε η ώρα της ειρήνης. Όμως μικροί πόλεμοι εξακολουθούσαν να γίνονται. Συγκεκριμένα, η Ρωσία, η Βρετανία και η Γαλλία αποφάσισαν να διαιρέσουν πρώτα τη Σαουδική Αραβία, η οποία ήταν ήδη περικομμένη.
  Ο πόλεμος εκεί ήταν σύντομος και εύκολος.
  Ο Oleg Rybachenko και τα κορίτσια έτρεξαν πραγματικά ξυπόλητοι στην έρημο για αρκετή ώρα και έπιασαν τον σεΐχη - τον αρχηγό της αντίστασης.
  Όταν έπιασαν, μετά από μια φευγαλέα συμπλοκή, τα κορίτσια τον έβαλαν να τους φιλήσει τα γυμνά τακούνια.
  Μετά ήρθε ο πόλεμος με το Ιράν. Η Ρωσία και η Βρετανία έχουν διαιρέσει και αυτή τη χώρα. Ήταν επίσης μια πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα.
  Ο Oleg Rybachenko και η Natasha με μια ομάδα κοριτσιών επιτέθηκαν στο Ιράν.
  Το αγόρι έκοψε με τα ξίφη του, φυσώντας τα κεφάλια των Περσών και είπε:
  - Δόξα στην εποχή της μεγάλης αυγής!
  Η Νατάσα σημείωσε, χαμογελώντας τα δόντια της και κουνώντας τις κατακόκκινες θηλές της:
  - Δόξα στον Τσάρο Νικόλαο Β'!
  Η Ζόγια, κόβοντας τους Πέρσες και πετώντας χειροβομβίδες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, τσίριξε:
  - Δόξα στην Πατρίδα μας!
  Και η γυμνή, στρογγυλή φτέρνα του κοριτσιού πέταξε ένα μπιζέλι του θανάτου.
  Ο Αυγουστίνος μας χτύπησε με μια ρουμπινιά θηλή στο κουμπί του μπαζούκα και ξεφύσηξε:
  - Δόξα στον Μπρουσίλοφ!
  Η Σβετλάνα, πετώντας μια βαριά χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και χαμογελώντας επιθετικά, ούρλιαξε:
  - Για το Great Lada!
  Τα κορίτσια ανέλαβαν τον ιρανικό στρατό ενδελεχώς.
  Και μετά τα τανκς πήγαν στη μάχη.
  Αυτή τη φορά ένα βαρύτερο τανκ που σχεδίασε ο γιος του Μεντελέεφ με κανόνια.
  Η Έλενα, η Ελισαβέτα, η Αικατερίνα και η Ευφροσύνη καβαλούν αυτό το τανκ.
  Και φυσικά τα κορίτσια είναι ξυπόλητα και με μπικίνι.
  Οδηγούν στον εαυτό τους και βουίζουν:
  - Ρωσική βότκα τι έκανες,
  ρώσικη βότκα - με κατέστρεψες!
  Ρωσική βότκα, ρέγγα για μεσημεριανό!
  Καλό για διασκέδαση - δύσκολο για hangover!
  Και από τον ουρανό, η Αλμπίνα θα πατήσει το πεντάλ με το γυμνό της τακούνι και θα ρίξει περισσότερες βόμβες στα κεφάλια του στρατού του Σάχη και στον Ίλια Μουρόμετς -3. Και τότε κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί.
  Η Divo Iran ηττήθηκε παιχνιδιάρικα.
  Και χώρισαν επίσης το βορρά, το κέντρο και μέρος της ακτής. Μετά από αυτό, η Ρωσία απέκτησε επιτέλους την πολυαναμενόμενη πρόσβαση στον Ινδικό Ωκεανό.
  Αλλά η ιστορία των πολέμων δεν έχει τελειώσει ακόμα.
  ... ΚΕΦΑΛΑΙΟ 8.
  Η επική μάχη με τους Ταλιμπάν συνεχίστηκε. Και τώρα οι Ταλιμπάν επιτίθενται στα ρωσικά στρατεύματα σε όλη την περίμετρο.
  Και ο ρωσικός στρατός αποκρούει την επίθεσή τους. Και υπάρχει μια σκληρή μάχη.
  Η Νατάσα δίνει μια στροφή και ρίχνει μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της θανατηφόρας δύναμης. Σκίζει αντιπάλους και βρυχάται:
  - Δόξα στην εποχή των Ρώσων Θεών!
  Η Zoya παλεύει επίσης με τους εχθρούς, περισσότερο από σίγουρη. Κουρεύει αντιπάλους και βρυχάται:
  - Στο όνομα της Μεγάλης Ρωσίας!
  Και επίσης, με γυμνά δάχτυλα, θα εκτοξεύσει το δώρο του θανάτου.
  Έτσι άρχισαν να ασχολούνται πολύ έξυπνα αυτά τα κορίτσια.
  Ο Αυγουστίνος, επίσης, πυροβολώντας πολύ εύστοχα πυρά στον εχθρό και ρίχνοντας χειροβομβίδες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, βρυχήθηκε:
  -Για τη μεγάλη ΕΣΣΔ!
  Και η Σβετλάνα πολεμά με τους Μουτζαχεντίν, χτυπώντας τους σε τάξεις, βρυχάται:
  - Για δροσερή Ρωσία!
  Και με γυμνό τακούνι θα ενδώσει στο δολοφονικό παρόν του θανάτου.
  Αυτή είναι μια ομάδα κοριτσιών που γεννήθηκαν για να σκοτώσουν τους Ταλιμπάν. Και όχι μόνο οι Ταλιμπάν.
  Η Νατάσα γέλασε και, πυροβολώντας τους Μουτζαχεντίν, πήρε και φώναξε:
  - Δόξα στην ΕΣΣΔ!
  Και με γυμνά δάχτυλα πώς θα ξεκινήσει ο δολοφόνος.
  Η Ζόγια, συνεχίζοντας να πυροβολεί κατά των στρατιωτών της ισλαμικής αυτοκρατορίας, εξέδωσε επιθετικά:
  - Δόξα στον στρατό μας!
  Και με γυμνά πόδια θα εκσφενδονιστεί το καταστροφικό.
  Και ο Αυγουστίνος τραμπουκίζει τους Αφγανούς και κράζει:
  - Δόξα στην Πατρίδα μας!
  Και με γυμνά δάχτυλα θα αρχίσει η καταστροφή.
  Η Σβετλάνα συντρίβει επίσης τους εχθρούς, τους χτυπά έξω με οργή και κραυγές:
  - Για τον ιερό κομμουνισμό της ΕΣΣΔ!
  Αυτά είναι τα κορίτσια που θα αγωνιστούν ευσυνείδητα. Και παλεύουν και κερδίζουν.
  Η Αλένκα πάλεψε πολύ σκληρά και πέταξε θανατηφόρα δώρα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Και το κορίτσι φώναξε:
  - Για τον κομμουνισμό!
  Η Anyuta πυροβόλησε πολύ όμορφα τον εχθρό και με τη γυμνή της φτέρνα χτύπησε τους Ταλιμπάν και έτριξε:
  - Για τη Ρωσία του κομμουνισμού!
  Η Άλλα αγωνίστηκε πολύ σεμνά και ενεργά. Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών κλωτσούσαν με θανατηφόρα δύναμη.
  Το κορίτσι γρύλισε:
  - Για τον κομμουνισμό της ΕΣΣΔ!
  Το κορίτσι η Μαρία πήρε και έδωσε μια σειρά, κούρεψε τους Αφγανούς και γρύλισε:
  - Για την Πατρίδα μας!
  Και με γυμνά δάχτυλα, εκτόξευσε μια θανατηφόρα δύναμη.
  Οι Ολυμπιακοί έδωσαν επίσης μια εύστοχη τροπή και κούρεψαν πολλούς εχθρούς. Και η κοπέλα ούρλιαξε, πετώντας τα πόδια της με τα γυμνά της δάχτυλα και φώναξε:
  - Για την Πατρίδα μας!
  Η Μαρούσια πολεμά με την άγρια μανία μιας γάτας και πυροβολεί τους Αφγανούς. Και τους καταστρέφει μαζικά.
  Και το κορίτσι βρυχάται:
  - Είναι πολύ ωραίο!
  Η Matryona χτυπά με μεγάλη ακρίβεια τους μουτζαχεντίν και κόβει σαν στάχυα. Αυτό είναι το κορίτσι.
  Και βρυχάται στον εαυτό του με ένα ρολό:
  - Για πολύ καλό κομμουνισμό!
  Και η Σταλενίδα πολέμησε με άγρια μανία και έκοψε τους Ταλιμπάν. Εδώ είναι μια τόσο μαχητική γυναίκα.
  Και σκαρφίστηκε στον εχθρό πολύ εύστοχα.
  Η Σταλενίδα βούισε:
  - Δόξα στην εποχή του κομμουνισμού!
  Αυτά είναι τα μαχητικά κορίτσια που αποδείχτηκαν εδώ. Και πολύ όμορφο και μαχητικό.
  Ο πολεμιστής έδωσε μια έκρηξη στον εχθρό. Κόρεψε μια μάζα αφγανικών στρατευμάτων και έτριξε. Για τη Ρωσία και την ελευθερία
  να τελειωσει.
  Η Βερόνικα, πυροβολώντας τους Ταλιμπάν, τους σφυροκόπησε με ρουκέτες και τσίριξε:
  - Δόξα στον κομμουνισμό!
  Η Βικτώρια, πυροβολώντας τους θαρραλέους και ηρωικούς πολεμιστές του Αλλάχ, κελαηδούσε:
  - Για την πατρίδα!
  Αυτά είναι τα κορίτσια με τα περισσότερα χυμό και ομορφιά. Πολύ όμορφα και μαχητικά κορίτσια. Και έχουν τρομερή δύναμη. Και τέτοια μαχητικά κορίτσια
  και συντρίβετε και αλωνίζετε, συντρίβοντας τους Αφγανούς.
  Ο Σεραφίμα σκαρφίστηκε επίσης στον εχθρό, χτυπώντας τους Ταλιμπάν με άγρια δύναμη.
  Και η κοπέλα πέταξε θανατηφόρα δώρα θανάτου στον εχθρό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Αυτά τα κορίτσια είναι απλά σούπερ.
  Η Αλένκα σκαρφίστηκε στους Αφγανούς και κούρεψε τους εχθρούς πολύ επιθετικά.
  Ο πολεμιστής φώναξε, κόβοντας τους πολεμιστές της ισλαμικής αυτοκρατορίας.
   Και φώναξε:
  - Για την Πατρίδα - τη μητέρα μας!
  Η Anyuta είναι πολύ δραστήρια στο να σκαρφίζεται με τους εχθρούς και να κουρεύει τους εχθρούς με τη δύναμή της. Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της έριξε μια καταστροφική και κολοσσιαία δύναμη.
  Και το κορίτσι κελαηδούσε:
  - Δόξα στον κομμουνισμό!
  Και η κατακόκκινη θηλή μας για το κουμπί του μπαζούκα και έβαλε φωτιά στο τανκ.
  Εδώ η μάχη με τον Άλλα συντρίβει τον εχθρό με μεγάλη μανία. Και πυροβολεί και βρέχει εξολοθρεύοντας τους Μουτζαχεντίν.
  Αυτά τα κορίτσια είναι πολύ όμορφα και οι μάχες έγιναν ήρωες.
  Πολεμώντας τον Άλλα στις εξοχικές λίρες με άγρια μανία.
  Αυτός είναι ο στρατιωτικός δρόμος των κοριτσιών. Τα οποία έχουν γίνει πολύ μαχητικά. Και συνέτριβαν πολύ επιθετικά τους Ταλιμπάν.
  Πολεμώντας τη Μαρία πολύ συντριμμένη με άγρια δύναμη, και έκοψε τους πάντες σαν ξυράφι.
  Και με γυμνά δάχτυλα το κορίτσι πέταξε χειροβομβίδες καταστροφής. Και το κορίτσι έσκισε πολλούς εχθρούς.
  Και εδώ, οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι σε μάχη. Και πάλι καταστρέφει τους μουτζαχεντίν. Και πάλι, με γυμνά δάχτυλα, το πέταξε με φόνο και καταστροφή.
  Και θα είναι αγενές και πολύ επιθετικό.
  Και οι Ολυμπιακοί Αγώνες άρχισαν να μάχονται και υποχώρησαν στην καταστροφή και τον ολοκληρωτικό θάνατο με γυμνό τακούνι.
  Εδώ είναι ένα τόσο μαχητικό κορίτσι-ήρωας αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτό είναι ένα μαχόμενο κορίτσι.
  Και η Μαρούσια συνέτριψε τους Αφγανούς με μεγάλη μανία. Και τα κούρεψε με άγριο θάρρος.
  Και με μια θηλή φράουλα πήρε και έστειλε μια δολοφονική δύναμη.
  Και η μάζα των μουτζαχεντίν στο φέρετρο.
  Η Αλένκα είπε, πυροβολώντας τον εχθρό και ουρλιάζοντας:
  - Για τον πιο ισχυρό κομμουνισμό στον κόσμο!
  Anyuta, γράφοντας στους Αφγανούς και επιθετικά σημείωσε:
  - Εδώ είμαστε πάλι σε ένα άσπρο άλογο!
  Εδώ πολεμά ξανά τον Άλλα σε μια σκληρή μάχη. Και η κοκκινομάλλα κοπέλα πάλι σκαρφίζεται στους μουτζαχεντίν, και τσιρίζει στην κορυφή των πνευμόνων της.
  Και συγκεκριμένα τους καταστρέφει.
  και τσιρίζει στην κορυφή των πνευμόνων του.
  Και το κορίτσι σκαρφίζεται σαν πολυβόλο.
  Και η Μαρία ενεργεί με όλη της την άγρια δύναμη. Και πυροβολεί πολύ καλά τους Αφγανούς. Και κουρεύει τους εχθρούς με μεγάλη ακρίβεια - κάθε σφαίρα στο μάτι.
  Και βρυχάται:
  - Για τη Ρωσία του Σβάρογκ!
  Η Ολυμπιάδα ενήργησε πολύ σκληρά και σκότωσε αντιπάλους και κούρεψε τους Μουτζαχεντίν. Και πολύ μαχητικό κορίτσι-ήρωα. Αυτά τα κορίτσια είναι απλά σούπερ.
  Και απέναντί τους κανείς δεν θα επιβιώσει.
  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες αποδεκατίζουν τους εχθρούς. Και χτυπά τους Αφγανούς με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, πετώντας θανατηφόρα δώρα θανάτου. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι, φυσικά, πολύ κορίτσι
  ο πιο κουλ και πιο μαχητικός από όλους στον κόσμο.
  Λοιπόν, θα χτυπήσει τους μουτζαχεντίν και θα τους κουρέψει με ένα σπαθί.
  Και το κορίτσι θα πάρει και θα τραγουδήσει:
  - Είμαι μια καλλονή της Hyper class!
  Αυτά τα κορίτσια είναι τόσο όμορφα και πολύ μαχητικά. Έχουν έναν κολοσσιαίο βαθμό ενθουσιασμού και δύναμης για μια γιορτή για τα μάτια.
  Η Μαρούσια πυροβολεί τους Αφγανούς και τρίζει:
  - Για την εποχή του κομμουνισμού!
  Και επίσης με γυμνά δάχτυλα, χτυπά τους μουτζαχεντίν. Αυτό το κορίτσι είναι απλά σούπερ.
  Η Matryona θα χτυπήσει τους εχθρούς της με θανατηφόρα δύναμη με τη βοήθεια μιας κατακόκκινης θηλής από ένα στήθος μπαζούκα. Και αυτή είναι πραγματικά η υπερδύναμή της.
  Και ο πολεμιστής τρίζει:
  - Για μεγάλο κομμουνισμό!
  Αυτά είναι τα κορίτσια που αγωνίζονται για την ΕΣΣΔ και δείχνουν θαύματα ηρωισμού. Δεν υπάρχει κανένας ενάντια σε τέτοια κορίτσια, κανένας εχθρός δεν μπορεί να αντισταθεί. Ακόμη και τόσο πολλοί όσο οι Ταλιμπάν. Αν και είναι ικανοί να πετάξουν πτώματα στη Μόσχα.
  Η Σταλενίδα πολεμά ενάντια σε ανώτερες εχθρικές δυνάμεις. Και επίσης πώς πατάει το κουμπί του μπαζούκα με μια θηλή φράουλας και τρίζει:
  - Είμαι πολεμιστής super class!
  Και κλείνει το μάτι στους φίλους του.
  Η Βερόνικα, επίσης, συνθλίβει επιθετικά τους Αφγανούς και δεν τους δίνει έλεος. Και υπάρχει μια μεγάλη εξόντωση.
  Το κορίτσι είναι πολύ μαχητικό και έχει μια εκπληκτική κοσμική δύναμη.
  Και στη Σταλενίδα, αυτό που με τόλμη συνθλίβει ακόμη περισσότερο τους Μουτζαχεντίν αυτής της δύναμης. Ας το πούμε, μόνο κορίτσια.
  Η Βικτώρια γαμάει τους Αφγανούς με μεγάλη δραστηριότητα, τους χτυπά και βρυχάται:
  - Είμαι υπερκλάση κορίτσι!
  Και η Σεραφίμα χτυπά τους Μουτζαχεντίν με το πάθος μιας βιξιάς, τους κουρεύει και τσιρίζει:
  - Είμαι μια ultra beauty!
  Η Αλμπίνα και η Αλβίνα συντρίβουν τους Αφγανούς στον ουρανό. Και μαζί τους και η Helga. Προήλθαν ενεργά για το κίτρινο. Και εξοντώνονται τελείως.
  Η Αλμπίνα χτύπησε ένα αυτοκίνητο των Ταλιμπάν με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και έτριξε:
  - Για τη ΛΔΓ! Αφήστε τον κομμουνισμό να επιστρέψει ξανά στους Γερμανούς!
  Η Alvina κατέρριψε επίσης το αεροπλάνο της Ισλαμικής Αυτοκρατορίας και φώναξε:
  - Για τις μεγαλύτερες κορυφές του κομμουνισμού!
  Και η Helga στον ουρανό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της κάλυψε το τανκ των Ταλιμπάν και κελαηδούσε:
  - Για νίκες πάνω από την οροφή!
  Έτσι πάλεψαν τα μαχητικά και όμορφα κορίτσια.
  Η Anastasia Vitmakova έσπασε επίσης τους μουτζαχεντίν από τον ουρανό και τραγούδησε:
  - Ας δοξαστεί ο κομμουνισμός!
  Και με γυμνά δάχτυλα των ποδιών, πέταξε βόμβες στους αντιπάλους από το αεροπλάνο.
  Και η Akulina Orlova έριξε επίσης τους Αφγανούς και τραγούδησε:
  - Δόξα στην Πατρίδα μας.
  Και έριξε βαριές και θανατηφόρες βόμβες στον εχθρό.
  Αυτά ήταν τα μαχόμενα κορίτσια.
  Η Mirabela Magnetic συνέτριψε τους αντιπάλους με κολοσσιαία ένταση και ούρλιαξε:
  - Για τον μεγάλο και πανίσχυρο κομμουνισμό!
  Και πάλι το κορίτσι έκλεισε το μάτι με τα λιλά μάτια της.
  Αυτά ήταν τα κορίτσια.
  Η Αναστασία Βιτμάκοβα έριξε τους Αφγανούς και τους γρονθοκόπησε ουρλιάζοντας:
  - Το νέο μου πιστεύω είναι να κερδίζω όλους!
  Και επίσης πώς να εφαρμόσετε γυμνά δάχτυλα.
  Η Akulina Orlova συνέτριψε τους αντιπάλους. Τα έκοψε σαν χτένα και ψέλλισε:
  - Είμαι ο πιο δυνατός στον κόσμο!
  Και πώς θα ενδώσει με γυμνό τακούνι.
  Και η Mirabela Magnetic καταρρίπτει τους εχθρούς με την κολοσσιαία δύναμη και τα ουρλιαχτά της:
  - Είμαι σούπερ κορίτσι!
  Και με μια κατακόκκινη θηλή καθώς πατάει το κουμπί.
  Αυτά τα κορίτσια είναι απλά σούπερ και υπέρ.
  Η Alvina συνέτριψε τους Ταλιμπάν και ούρλιαξε με μεγάλη δύναμη:
  - Για τον κομμουνισμό!
  Και με γυμνά τακούνια, θα πατήσει στα πετάλια. Αυτό το κορίτσι είναι απλά σούπερ.
  Και η Αλμπίνα είναι σαν ένα λουπανέτο για τους Αφγανούς. Και θα τους κανονίσει ένα capital hyper.
  Και θα πάρει πολλούς εχθρούς ταυτόχρονα και θα τους βάλει κάτω.
  Και θα τα κάνει όλα με γυμνά δάχτυλα.
  Και θα τραγουδήσει:
  - Είμαι το πιο κουλ κορίτσι στον κόσμο!
  Η Helga χτυπά επίσης τους Ταλιμπάν. Εξοντώνονται κολοσσιαία και ενεργά. Αλλά μετά, με γυμνά δάχτυλα των ποδιών, θα στοχεύσει τον πύραυλο και θα συντρίψει το καταφύγιο του Αφγανιστάν.
  Και αυτό είναι γενικά σούπερ.
  Και το κορίτσι γελάει...
  Αλλά η Ελίζαμπεθ, στο τανκ της, θα αναλάβει τους μουτζαχεντίν και θα τους κανονίσει μια πλήρη ήττα. Και η μάζα των Ταλιμπάν θα σκοτωθεί αμέσως.
  Και σκίζει τους πύργους από τα τανκς των Ταλιμπάν.
  Η Ελισάβετ είναι ένα κορίτσι που είναι ένας υπεράνθρωπος της υψηλότερης κατηγορίας. Και συντρίβει τους εχθρούς με γυμνά δάχτυλα. Και κυριολεκτικά τα θάβει στο έδαφος.
  Έτσι αυτή η Ελισάβετ είναι απλώς Hyper.
  Και το τανκ της θα χτυπήσει τους μουτζαχεντίν σαν να ήταν.
  Καθόλου κορίτσι, αλλά κάτι σούπερ δραστήριο και μαχητικό.
  Και η Αικατερίνη αλωνίζει σαν Αφγανοί. Έχει απίστευτη δύναμη και ευκινησία. Και αυτή, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, εξοντώνει τους στρατιώτες της ισλαμικής αυτοκρατορίας.
  Αυτό είναι ένα κορίτσι, και τόσοι πολλοί Αφγανοί έχουν ήδη σκοτωθεί.
  Και πήρε και τραγούδησε:
  - Είμαι εξαιρετικά!
  Και η Έλενα χτυπά τους εχθρούς ενδελεχώς. Τους δείχνει τη σούπερ τάξη του και βρυχάται:
  - Είμαι ο Hyper!
  Και με γυμνά δάχτυλα θα χτυπήσει τους Κινέζους. Αυτό είναι το κορίτσι.
  Και η Ευφροσύνη εξοντώνει Αφγανούς μαχητές με πολύ επιθετικό τρόπο. Και πυροβολεί χρησιμοποιώντας γυμνά δάχτυλα με μεγάλη ακρίβεια.
  Και ταυτόχρονα γουργουρίζει:
  - Για την Πατρίδα και τη Ρωσία, θα υπάρχει ο Μεσσίας μας Σβάρογκ!
  Τα κορίτσια, ας το λέμε, είναι οι πολεμιστές της τιμής.
  Η Ελισάβετ, πυροβολώντας τους Αφγανούς, παρατήρησε:
  - Γενικά, κατά κάποιο τρόπο προτιμώ τους Ρώσους Θεούς!
  Η Κάθριν πυροβόλησε τα γυμνά της τακούνια, πατώντας το κουμπί, κατέστρεψε το τανκ των Ταλιμπάν και τσίριξε:
  - Και επίσης μου αρέσουν περισσότερο οι Ρώσοι θεοί! Στην πραγματικότητα, γιατί χρειαζόμαστε την περιτομή του Ιησού την όγδοη ημέρα;
  Η Έλενα τσίριξε από οργή:
  - Ντρέπομαι για τον πρίγκιπα Βλαντιμίρ!
  Η Ελισάβετ συμφώνησε με αυτό:
  - Και θα έπρεπε να είναι κρίμα!
  Η Έλενα συμφώνησε με αυτό:
  - Φυσικά είναι κρίμα που οι Ρώσοι λατρεύουν Εβραίους αγίους!
  Η Κατερίνα το πήρε και γρύλισε:
  - Πρέπει να έχουμε Ρώσους αγίους και θεούς!
  Η Ελισάβετ συμφώνησε με αυτό, χαμογελώντας τα δόντια της:
  - Ναι, θα έπρεπε!
  Και έκλεισε το μάτι στον εχθρό.
  Η Ευφροσύνη σημείωσε σθεναρά, χτυπώντας τους μουτζαχεντίν με ένα κανόνι:
  - Θα νικήσουμε την ισλαμική αυτοκρατορία ...
  Και πάλι η Ελισάβετ, σαν να χτυπάει τον εχθρό, είναι θανατηφόρα.
  Η Γκέρντα αγωνίζεται επίσης πολύ επιδέξια. Χτυπά τους Μουτζαχεντίν με θανατηφόρα δύναμη και ουρλιαχτά:
  - Για μεγάλο κομμουνισμό!
  και είναι τόσο πολεμοχαρής και διάσημο κάθαρμα!
  Η Σαρλότ συνθλίβει επίσης τους Ταλιμπάν και τσιρίζει, χαμογελώντας τα δόντια της:
  - Αυτό είναι υπέροχο!
  και μια τέτοια μαχητική κοπέλα μεγα-κλάσης!
  Και η Χριστίνα θα χτυπήσει τους Αφγανούς με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Και συγκεκριμένα θα τους διακόψει.
  Και θα πάρει και θα στείλει:
  - Είμαι ο νούμερο ένα Άριος!
  Και η Μάγδα θα χτυπήσει τους Αφγανούς, και θα σκοτώσει πολλούς από αυτούς και θα σφύριξει:
  - Για την ΕΣΣΔ και τη ΛΔΓ!
  Και κλείνουν τα ζαφείρια μάτια του. Αυτό το κορίτσι είναι απλώς υπερ!
  Όχι, με τα κορίτσια της σούπερ και της υπερτάξης, οι Ταλιμπάν δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα.
  Και είναι κορίτσια τόσο πολεμικά.
  Και επίσης βουίζουν με πάθος:
  - Και ποιον θα βρούμε στη μάχη,
  Και ποιον θα βρούμε στη μάχη...
  Δεν θα αστειευτεί με αυτό,
  Σκίστε το!
  Και οι πολεμιστές θα ξεσπάσουν σε κλάματα. Αυτά είναι τα κορίτσια.
  Και έβαλαν επίσης τα γυμνά τους πόδια στις μύες των αιχμαλώτων στρατιωτών Ταλιμπάν. Και τους έβαλαν να φιλήσουν τις γυμνές στρογγυλές γόβες τους.
  Αυτά είναι τα κορίτσια με μπικίνι.
  Αλλά οι Ταλιμπάν βασάνισαν το μέλος της Komsomol. Της έστριψαν τα χέρια από πίσω και την σήκωσαν πάνω σε μια σχάρα. Και το ανέβασαν. Και γύρισε το κορίτσι στο δέντρο. Και την ανέβασαν πιο ψηλά. Και μετά πήραν και άφησαν ελεύθερους.
  Και το κορίτσι έπεσε κάτω. Το πήρε από το γρασίδι και κρέμασε. Και πάγωσε. Και οι Μουτζαχεντίν γέλασαν πονηρά. Τότε το κορίτσι ξαναπάρθηκε και τραβήχτηκε ψηλότερα, στην κορυφή του δέντρου.
  Και μετά την άφησαν ξανά ελεύθερο. Το κορίτσι έπεσε κάτω και κρεμάστηκε ξανά στον πάτο. Και το σχοινί τραβήχτηκε σφιχτά, και η ομορφιά ούρλιαξε από τον πόνο. και άρχισαν να την τραβούν ξανά προς τα πάνω.
  Τραβήχτηκε μέχρι την κορυφή. Το πέταξαν καλά, το άφησαν να κρεμάσει λίγο. Και μετά πάλι, με άγρια μανία, άφησαν να φύγουν. Και το κορίτσι έπεσε πάλι κάτω και βγήκε έξω
  αρθρώσεις. Και γενικά ήταν εντελώς γυμνή. και πόσο πονούσε.
  μετά τη σήκωσαν ξανά για τέταρτη φορά και την τίναξαν καλά. Μετά το στερέωσαν σε ένα πυκνό κλαδί και άρχισαν να το τεντώνουν. Το κορίτσι έβαλε ένα μπλοκ στα γυμνά πόδια της,
  και άρχισαν να κρεμούν βαρίδια πάνω του. Οι Ταλιμπάν κρέμασαν πρώτα μια λίβρα στη μία πλευρά και μετά στην άλλη. Τότε άρχισαν να χτυπούν το κορίτσι με ένα μαστίγιο. Με χτύπησαν για να σκάσει το δέρμα.
  Και τότε τα μέλη της Komsomol άρχισαν να ρίχνουν αλάτι στις πληγές. Και μετά πήραν και έβαλαν σε κίνηση ένα καυτό σύρμα. Και χτύπησαν το κορίτσι με αρρωστημένη δύναμη. Τότε οι Αφγανοί δήμιοι έβαλαν λάδι στα γυμνά πέλματα της κοπέλας και έβαλαν φωτιά σε ένα μαγκάλι από κάτω της. Και ας εξαφανίσουμε την ομορφιά χωρίς άλλη καθυστέρηση. Και τότε οι εκτελεστές των Ταλιμπάν λίπανσαν επίσης το στήθος του κοριτσιού. Και μετά
  που έβαλε φωτιά στο στήθος της. Και άρχισαν να καίνε το κορίτσι ενδελεχώς.
  Και ο πολεμιστής των Μουτζαχεντίν τηγανίζει το στήθος και τις φτέρνες της. Και μετά λίπανσαν τον κώλο και έφεραν τη δάδα στους γλουτούς. Και άρχισαν να καίνε το κορίτσι ενδελεχώς. Και τότε η φωτιά άγγιξε το στήθος της. Οι τρίχες που κάλυπταν το σπήλαιο της Αφροδίτης απανθρακώθηκαν αμέσως. Αυτό το κορίτσι είναι απλά σούπερ. Και τέτοια βασανιστήρια την περίμεναν.
  Αφγανοί εκτελεστές πυροβόλησαν στο στήθος, τον πισινό, το στήθος και τα πέλματα των γυμνών ποδιών της κοπέλας. Και το τηγάνισαν καλά. Τότε ο δήμιος των Ταλιμπάν πήρε μια καυτή ράβδο και, χωρίς να το σκεφτεί δύο φορές, έσπρωξε το κορίτσι στον πρωκτό. Και πώς, θα ουρλιάξει από άγριο πόνο.
  Ήταν τόσο οδυνηρό για εκείνη. Και αυτά τα κορίτσια είναι τόσο άτακτα και όμορφα. Όμως το κορίτσι βασανίστηκε σκληρά από τους Αφγανούς. Και τόσο όμορφοι πολεμιστές. Και τηγανίζονται επιμελώς από τον πολεμιστή.
  Και έτσι οι δήμιοι πήραν το κορίτσι και άρχισαν να τρώνε τα μακριά χαριτωμένα δάχτυλά της με καυτές λαβίδες. Και πονάει τόσο πολύ. Οι δήμιοι έσπασαν τα δάχτυλα της κοπέλας ξεκινώντας από το μικρό δάχτυλο.
  Και έσπασαν κυριολεκτικά τα πάντα. Και μετά άρχισαν να σκάνε τα πλευρά του μέλους της Komsomol. Και την ίδια στιγμή, η καυτή λαβίδα έσκαψε στο στήθος. Και το σίδερο άρχισε να στρίβει κόκκινο από τη ζέστη και τις κατακόκκινες θηλές. Και το στήθος της κοπέλας ξεσκίστηκε. Και ήταν τόσο σκληρό και οδυνηρό.
  Τέτοια βασανιστήρια ήταν εδώ.
  Η Γκέρντα, πυροβολώντας τους Μουτζαχεντίν, παρατήρησε:
  - Δόξα στον κομμουνισμό!
  Η Σάρλοτ παρατήρησε πολύ επιθετικά με διαβολική δύναμη. Και τσίριξε:
  - Για την Πατρίδα!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του κλωτσάει τον εχθρό.
  Αυτό είναι το κορίτσι. Και τόσο πολεμική.
  Η Χριστίνα το πήρε και χτύπησε τους Ταλιμπάν με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και έτριξε:
  - Δόξα στην εποχή των Ρώσων Θεών!
  Η Μάγδα χτύπησε επίσης τους Αφγανούς χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και φώναξε:
  - Για την Πατρίδα μας!
  Και αυτά τα κορίτσια είναι πολύ κουλ.
  Η Gerda, πυροβολώντας αντιπάλους από το Αφγανιστάν, εξέδωσε:
  - Για τον μεγάλο κομμουνισμό της Γερμανίας.
  Αυτά είναι τα κορίτσια - αυτές είναι τέτοιες μαχητικές ομορφιές.
  Η Γκέρντα απάντησε χαρούμενα, γράφοντας στους μουτζαχεντίν:
  - Έχω ένα κορίτσι απλά σούπερ.
  Και η Σάρλοτ παρατήρησε επιθετικά, πυροβολώντας τον εχθρό:
  - Δόξα στον Άρειο κομμουνισμό!
  Και χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, μουγύρισε:
  - Για τη μεγάλη Πατρίδα!
  Η Χριστίνα έπεσε και στον εχθρό με μεγάλη ακρίβεια, σημείωσε:
  - Για Ρωσία και Γερμανία σε φιλία!
  Η Μάγδα χτύπησε επίσης τους μουτζαχεντίν και έτριξε:
  - Δόξα στην εποχή μας!
  Και πάλι κλείνει το μάτι στους συντρόφους της.
  Εδώ είναι τα κορίτσια.
  Και η Τζέιν Άμστρονγκ άρχισε να χτυπά τους Ταλιμπάν με ένα κανόνι.
  Το κορίτσι ήταν πολύ όμορφο.
  Η Τζέιν χτύπησε την αντίπαλο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τσίριξε:
  - Δόξα στην Πατρίδα!
  Εδώ και η Γερτρούδη χτύπησε απελπισμένα τους εχθρούς, και θα καλυφθούν πλήρως και θα συντριβούν.
  Και κουκούλες:
  - Για τη Βρετανία!
  Και η Μαλάνια θα χτυπήσει τον εχθρό και θα τον κάνει χαρακίρι και θα κελαηδήσει:
  - Για νίκες αγγλικών!
  Η Μόνικα, επίσης, θα χτυπήσει τους εχθρούς με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και θα τσιρίξει:
  - Για τις σοβιετικές νίκες!
  Τόσο η Tamara όσο και η Sulfiya πολεμούν τους Ταλιμπάν και σκοτώνουν τους γενειοφόρους πολεμιστές που σέρνονται μέσα κατά κύματα.
  Και αυτά τα κορίτσια τραγουδούν:
  - Θα υπάρχει ευτυχία για τους ανθρώπους,
  Ευτυχία για αιώνες...
  Οι ρωσικές αρχές -
  Η δύναμη είναι μεγάλη!
  Η Ταμάρα έδωσε μια στροφή και πυροβόλησε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και ούρλιαξε:
  - Για τη γνώμη μου για τον κομμουνισμό!
  Η Σουλφίγια θα χτυπήσει επίσης τον εχθρό, θα μουσκέψει τη μάζα των Ταλιμπάν και θα τρίζει:
  - Ας πούμε δυο λόγια για τη Ρωσία!
  Και τα δύο κορίτσια θα σκάσουν στα γέλια.
  Η Ταμάρα έδωσε σειρά. Κόρεψε μια μάζα Αφγανών και ούρλιαξε:
  - Για την καλύτερη δύναμη της Πατρίδας!
  Η Sulfia επίσης θα σκάσει τον εχθρό και θα κλέψει:
  - Για τον κομμουνισμό του κόκκινου χρώματος στην ΕΣΣΔ!
  Και κλείνει το μάτι με ζαφείρια μάτια.
  Αυτά είναι τα κορίτσια - απλώς η υψηλότερη κατηγορία και πτήση.
  Η Αλίκη και η Αγγελική τσακώνονται επίσης.
  Η ξανθιά και η κοκκινομάλλα.
  Είναι κορίτσια δυνατά και πυροβολούν από τουφέκια ελεύθερου σκοπευτή.
  Και ταυτόχρονα βουίζουν στον εαυτό τους:
  - Δόξα στην ΕΣΣΔ! Θα δείξουμε σε όλους ένα παράδειγμα!
  Η Αλίκη πυροβόλησε τον εχθρό με ένα τουφέκι ελεύθερου σκοπευτή. Πυροβολήθηκε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και
  τσίριξε:
  - Δόξα στη χώρα μου!
  Και η Αγγελική θα χτυπήσει τον εχθρό, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, θα ρίξει μια χειροβομβίδα και θα τσιρίσει:
  - Για τη μεγαλύτερη Ρωσία.
  Και κλείνει το μάτι με τα σμαραγδένια μάτια του.
  Αυτά είναι τα κορίτσια - απλώς κορυφαίοι πιλότοι. Και έτσι συντρίβουν τους Αφγανούς. Εδώ τσακώνονται και οι πιο κουλ και έξυπνοι στον κόσμο.
  Η Αλίκη κελαηδούσε κλείνοντας το μάτι:
  - Δόξα στους καιρούς του Κομμουνιστικού Κόμματος!
  Η Angelica συμφώνησε πρόθυμα με αυτό:
  - Μεγάλη δόξα στους ήρωες της ΕΣΣΔ!
  Και πάλι έριξε μια χειροβομβίδα θανατηφόρου δύναμης στον εχθρό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Εδώ είναι μια γυναίκα του συνηθισμένου λάθους σε μια εξαιρετική εμφάνιση.
  Η Αλίκη το πήρε και κελαηδούσε:
  - Στο όνομα των αθάνατων ιδεών του κομμουνισμού!
  Και πέταξε ένα δώρο θανατηφόρου δύναμης με τα γυμνά δάχτυλά της.
  Το πήρε και η Αγγελική και χτύπησε τον εχθρό.
  Το έκοψε σαν σμύριδα και τσίριξε:
  - Για τη Ρωσία και τους Ρώσους Θεούς!
  Αυτές οι γυναίκες ήταν πολύ μαχητικές και σκληρές.
  Η Αλίκη, πυροβολώντας τον εχθρό, πήρε και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της ξεκίνησε τον αφανισμό που βρισκόταν στον εχθρό.
  Και αυτή ήταν μια πολύ ωραία κίνηση.
  Η Angelica σφυροκόπησε επίσης τον εχθρό, καταστρέφοντάς τον κυριολεκτικά και επιδεικνύοντας κολοσσιαία δύναμη. Και παίζοντας με ένα χαμόγελο είπε:
  - Αυτό είναι ένα κολοσσιαίο γεγονός!
  Και τα γυμνά της δάχτυλα εκτόξευσαν ένα μήνυμα θανάτου και καταστροφής!
  Αυτό ήταν ένα κορίτσι - απλώς μια υπερτάξη.
  Η Αλίκη το πήρε και φώναξε στην κορυφή του λαιμού της:
  - Είμαι ο πιο δυνατός και κουλ στο σύμπαν!
  Η Angelica, με τα γυμνά της πέλματα, εκτόξευσε ένα ολόκληρο βαρέλι με εκρηκτικά και τσίριξε:
  - Και είμαι στο μέγα-σύμπαν!
  Αυτά τα κορίτσια είναι πολύ όμορφα.
  Η Αλίκη παρατήρησε όταν πυροβόλησε τους εχθρούς:
  - Η πίστη στον κομμουνισμό είναι μεγάλη!
  Και ρίχνοντας φονικές χειροβομβίδες με γυμνά δάχτυλα.
  Και η Angelica πυροβολεί τους Μουτζαχεντίν και βρυχάται:
  - Η πίστη μας είναι πολύ μεγάλη!
  Και με γυμνά δάχτυλα, θα ρίξει μια χειροβομβίδα με καταστροφική δύναμη.
  Και οι πολεμιστές έπιασαν τον εχθρό, και έτσι έπαιξαν κόλπα με αυτούς τους Ταλιμπάν ... Και ούτε σε παραμύθι, ούτε για να το περιγράψουν με στυλό.
  Η Αλίκη παρατήρησε αρκετά λογικά, πυροβολώντας από ένα τουφέκι ελεύθερου σκοπευτή και κατέρριψε ένα επιθετικό αεροσκάφος των Ταλιμπάν.
  Η Αλίκη το πήρε και κελαηδούσε:
  - Πιστεύω ότι όλος ο κόσμος θα ξυπνήσει,
  Θα μπει ένα τέλος στον φασισμό...
  Και ο ήλιος θα λάμψει -
  Φωτίζοντας τον δρόμο του κομμουνισμού!
  Και πάλι το κορίτσι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της θα πάρει και θα εκτοξεύσει κάτι εξαιρετικά θανατηφόρο.
  Εθελοντές από την Ιαπωνία πολεμούν επίσης εναντίον των Μουτζαχεντίν. Συγκεκριμένα, γυναίκες νίντζα κομμουνιστικών πεποιθήσεων.
  Ένα κορίτσι νίντζα με μπλε μαλλιά κούρεψε και μαστίγωσε τους Αφγανούς με τον μύλο.
  Έπειτα πέταξε τα μπιζέλια της καταστροφής με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τσίριξε:
  - Για τον κομμουνισμό στην Ιαπωνία!
  Ένα κορίτσι νίντζα με κίτρινα μαλλιά έκανε επίσης μια τεχνική πεταλούδας με σπαθιά. Έκοψε μια μάζα μουτζαχεντίν. Και μετά τα γυμνά της πόδια
  πήρε και πέταξε μια καταστροφική δύναμη χειροβομβίδων.
  Τότε το κορίτσι ψέλλισε:
  - Δόξα στην ΕΣΣΔ και στην Ιαπωνία!
  Η κοκκινομάλλα κοπέλα νίντζα πήρε επίσης και έκοψε τους Αφγανούς στρατιώτες πίσω. Και πέταξε τα γυμνά της πόδια με τα γυμνά δάχτυλά της,
  κάτι φονικό ως δώρο. Και ψέλλισε:
  - Δόξα στη Ρωσία και την ΕΣΣΔ!
  Ένα κορίτσι νίντζα με άσπρα μαλλιά έκανε δεξίωση σε βαρέλι. Και πώς χτύπησε τους στρατιώτες των Ταλιμπάν κόβοντάς τους τα κεφάλια. Στη συνέχεια έριξε
  με γυμνό, λαξευμένο πόδι, δολοφονική καταστροφή και τσιρίζοντας:
  - Δόξα στον Κόκκινο Στρατό!
  Και τα τέσσερα κορίτσια νίντζα πέταξαν τα μπιζέλια της καταστροφής με τα γυμνά τακούνια τους, και νοκ άουτ ένα ολόκληρο τάγμα Αφγανών με τανκς. Αυτά είναι τα κορίτσια - απλά ultra!
  Αυτή είναι η ομορφιά - τα κορίτσια είναι πραγματικά πολύ κουλ.
  Ο Oleg Rybachenko επίσης κόβει τους Μουτζαχεντίν με σπαθιά. Και μαζί του και η κοπέλα Μαργαρίτα.
  Ας πούμε ότι αυτά τα αθάνατα παιδιά είναι σούπερ.
  Και συντρίβουν τους εχθρούς συγκεκριμένα. Ας τα πούμε αυτά εκεί και παιδιά!
  Και τότε το αγόρι και το κορίτσι θα σφυρίξουν και τα δύο. Και τα κοράκια, έχοντας πάθει έμφραγμα από σφύριγμα παιδιού, πέφτουν κάτω. Και τα ράμφη τους τρυπούν τα κρανία των Ταλιμπάν.
  Αυτά είναι παιδιά - φυσικά καταστροφείς των πάντων και όλων.
  Ο Oleg Rybachenko τραγούδησε:
  - δόξα στον σοβιετικό λαό μας,
  Δόξα στο κόμμα μου...
  Η ένωσή μας των καρδιών όλων των παιδιών,
  Είμαστε όλοι μια φιλική οικογένεια!
  Η Margarita Magnitnaya, συντρίβοντας τους αντιπάλους δυναμικά εξέδωσε:
  - Δόξα στο διαστημικό μας Ρωσία!
  Και η κοπέλα, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, θα εκτοξεύσει κάτι εντελώς καταστροφικό στον εχθρό.
  Ο Oleg Rybachenko, καταστρέφοντας τους Ταλιμπάν, τραγούδησε:
  - Μαργαρίτα, το παράθυρο είναι ανοιχτό,
  Μαργαρίτα, δεν το ξέχασες
  Πώς ήταν όλα!
  Αυτό το αγόρι είναι τόσο κουλ και πολεμικό. Αυτό είναι το παιδί εξολοθρευτής.
  Αυτά είναι τα παιδιά εδώ, πολύ ψύχραιμα και μαχητικά.
  Να σημειωθεί ότι τα κορίτσια είναι πολύ δύσκολα.
  Η Αλίκη πυροβολεί επίσης τους Ταλιμπάν. Και βουίζει στον εαυτό του:
  - Ενα δύο τρία τέσσερα πέντε! Το κουνελάκι βγήκε βόλτα!
  Και η κοπέλα πυροβόλησε ξανά με μεγάλη ακρίβεια.
  Η Angelica πυροβόλησε πολύ επιδέξια. Και έκανε δυνατές βολές στον εχθρό.
  Και πώς μια κατακόκκινη θηλή πατάει και παίρνει ένα λουπανέτο από ένα μπαζούκα.
  Και ο πολεμιστής πυροβόλησε τον εχθρό με μεγάλη ακρίβεια.
  Η Αγγελική το πήρε και μούρλιαξε:
  - Δόξα στο Κομμουνιστικό μας Κόμμα!
  Και πάλι χτυπά τον εχθρό με μεγάλη ακρίβεια. Και πάλι το αεροπλάνο των Ταλιμπάν συντρίβεται.
  Και η Αλίκη πυροβόλησε επίσης με μεγάλη ακρίβεια και το επιθετικό αεροσκάφος της ισλαμικής αυτοκρατορίας πήρε φωτιά.
  Αυτά είναι τα κορίτσια.
  Η Αγγελική παρατήρησε γελώντας:
  -Η ΕΣΣΔ είναι μια υπέροχη χώρα στην οποία όλοι οι λαοί είναι μια φιλική οικογένεια!
  Η Αλίκη πυροβόλησε ξανά, γκρεμίζοντας τρεις Μουτζαχεντίν ταυτόχρονα με έναν πυροβολισμό και απάντησε:
  - Για το μεγάλο πάρτι της Ρωσίας!
  Και τα κορίτσια γέλασαν μαζί. Γενικά, είναι πολεμιστές πολύ διαφορετικοί σε απόψεις.
  Αλλά όλα τα κορίτσια κουβαλούν την ιδέα του κομμουνισμού στην καρδιά τους. Και θέλουν να υπάρχει ένας πραγματικός παράδεισος στον πλανήτη Γη. Και αυτό θα ήταν πολύ όμορφο.
  Η Angelica σημείωσε, πυροβολώντας τους εχθρούς με μεγάλη ακρίβεια και τρυπώντας κρανία.
  - Ο κομμουνισμός δεν θα διπλώσει ποτέ τα φτερά του και δεν θα συρθεί στο νεροχύτη!
  Η Αλίκη συμφώνησε με αυτό:
  - Ο κομμουνισμός δεν θα διπλώσει ποτέ τα φτερά του! Η ιδεολογία μας είναι να χτίσουμε την ευτυχία στον πλανήτη γη!
  Και τα δύο κορίτσια θα ουρλιάξουν:
  - Δόξα στη Ρωσία! Δόξα! Τα κορίτσια τρέχουν ξυπόλητα μπροστά...
  Ένα τμήμα ξυπόλητων γυναικών ... χαιρετάει τον ρωσικό λαό!
  Και οι γυναίκες πολεμίστριες δείχνουν επιθετική και σεξουαλική απόλαυση.
  Η Αλίκη γρύλισε, ξεγύμνωσε τα δόντια της και έτριξε:
  - Είμαστε όλοι μαζί για την ΕΣΣΔ!
  Και ο πολεμιστής χτύπησε ξανά τους εχθρούς.
  Η Angelica πυροβόλησε επίσης τον εχθρό και του χτύπησε το κεφάλι. Κι εκείνη φώναξε:
  - Δόξα στην Πατρίδα μας!
  Και η πολεμίστρια, ήταν εξαιρετικά μαχητική και κοκκινομάλλα.
  Και τα μαλλιά της στον άνεμο, αυτό το χάλκινο κόκκινο μαλλί κυματίζει σαν προλεταριακό λάβαρο.
  Αυτά τα κορίτσια είναι πολύ όμορφα και σέξι.
  Και τόσοι Μουτζαχεντίν έχουν ήδη ταφεί...
  Δουλεύουν και τα κορίτσια...
  Η Βιόλα και η Ντομίνικα πυροβολούν τους Αφγανούς.
  Τα κορίτσια πυροβολούν μπαζούκας εναντίον τανκς και ασιατικού πεζικού.
  Η Βιόλα πυροβολήθηκε, χρησιμοποιώντας μια κόκκινη θηλή για να πατήσει το κουμπί του μπαζούκα και εκτόξευσε έναν εκτοξευτή πυραύλων.
  Και η μάζα των Αφγανών διαλύθηκε.
  Η Βιόλα τραγούδησε ξανά:
  - Πιστεύω στον μεγάλο κομμουνισμό!
  Και η Ντομίνικα πυροβόλησε επίσης συγκεκριμένα κατά των Μουτζαχεντίν. Και τους βγάζει νοκ άουτ σε μεγάλες μάζες.
  Ταυτόχρονα, τα κορίτσια θα πετάξουν χειροβομβίδες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους.
  Και με μια κατακόκκινη θηλή στο κουμπί του μπαζούκα, θα πιέσει τους εχθρούς εξοντώνοντας ριζικά.
  Αυτά είναι τα κορίτσια, τέτοιες ομορφιές. Και πόσο υπέροχα φαίνονται όταν τσακώνονται μόνο με εσώρουχα. Και πολεμιστές της υψηλότερης τάξης.
  Η Βιόλα σημείωσε, πυροβολώντας ξανά τον εχθρό με τη θηλή φράουλας:
  - Μου αρέσει να παλεύω! Ειναι υπεροχο!
  Η Ντομίνικα γέλασε και παρατήρησε:
  - Και τι είναι κακό με τους άντρες;
  Η Βιόλα γέλασε και απάντησε, πετώντας μια χειροβομβίδα στον εχθρό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τσίριξε:
  - Φυσικά και δεν πειράζει! Και μερικά είναι απλά υπέροχα!
  Αυτά είναι πολύ μαχητικά και όμορφα κορίτσια εδώ.
  Η Ντομίνικα σημείωσε:
  - Πόσο καιρό θα συνεχιστεί αυτός ο πόλεμος;
  Η Βιόλα πυροβόλησε ξανά προς τους μουτζαχεντίν χρησιμοποιώντας μια θηλή βατόμουρου και τσίριξε:
  - Νομίζω ότι θα πάρει πολύ καιρό!
  Η Ντομίνικα το πήρε και τραγούδησε:
  - Ο πόλεμος μαίνεται στο σύμπαν,
  Καταστρέψτε το kill χωρίς λόγο...
  Ο Σατανάς λύθηκε -
  Και ο θάνατος ήρθε μαζί του!
  
  Και ποιος θα σταματήσει τη ροή
  Μανιασμένα ποτάμια..
  Η ακτίνα λέιζερ θα χτυπήσει τον κρόταφο,
  Και αστραπιαία ένας άντρας εξαφανίστηκε!
  συμπλήρωσε η Βιόλα, πετώντας μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Και τέτοιο χάος
  Γέμισε το σύμπαν...
  Η θλιβερή μοίρα της ανθρωπότητας -
  Άντεξε πόνο, βάσανα!
  Αυτά είναι τα κορίτσια, τόσο σπουδαίες τραγουδίστριες.
  Και ο Oleg Rybachenko πετσοκόβει τους Αφγανούς με σπαθιά.
  Το αγόρι πετάει δώρα θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του και τραγουδά.
  Ο γιος της γης θα πει όχι ως απάντηση
  Δεν θα μείνω ποτέ σκλάβος...
  Πιστεύω ότι θα ξημερώσει η ελευθερία
  Ο άνεμος θα γιατρέψει μια φρέσκια πληγή!
  
  Για την ιερή Πατρίδα στη μάχη,
  Ο ίδιος ο Μεγάλος Σβάρογκ αποκαλεί ...
  Σηκωθείτε νωρίς γενναίος ιππότης,
  Το σκοτάδι θα φύγει τα τριαντάφυλλα του Μάη θα ανθίσουν!
  Αυτός είναι ένας τέτοιος ήρωας αγόρι...
  Και η κοπέλα Μαργαρίτα, συντρίβοντας τους μουτζαχεντίν με σπαθιά και ρίχνοντας τα πόδια της χειροβομβίδας με τα γυμνά της δάχτυλα, προσθέτει:
  Και ο παλμός της καρδιάς και των φλεβών,
  Τα δάκρυα των παιδιών μας, των μητέρων...
  Λένε ότι θέλουμε αλλαγή
  Ρίξτε το ζυγό των σκληρών αλυσίδων!
  Και τα παιδιά θα σφυρίξουν ξανά. Και οι μαύροι θα πάρουν και θα λιποθυμήσουν, χάνοντας τις αισθήσεις τους. Και κυριολεκτικά εμπόδισαν τα κρανία πολλών εκατοντάδων Μουτζαχεντίν.
   ... ΚΕΦΑΛΑΙΟ 9.
  Ενώ η πομπή της στήλης των σκλάβων συνεχιζόταν. Περπατούσαν μονότονα, χωρίς να νιώθουν κούραση λόγω της μουσικής των μαγικών γκάιντας.
  Ο Alexander Lukyanenko συνέχισε να συνθέτει εν κινήσει.
  Η τσαρική Ρωσία γνώρισε μια ραγδαία οικονομική ανάπτυξη. Και ο κόσμος ήταν σχεδόν εξ ολοκλήρου χωρισμένος μεταξύ των μεγάλων δυνάμεων, οι οποίες δεν σχεδίαζαν να πολεμήσουν ακόμη μεταξύ τους, αλλά απλώς χώνευαν τα πρόσφατα αποκτηθέντα τους.
  Το Αφγανιστάν παρέμεινε μια από τις τελευταίες μέχρι στιγμής ανεξάρτητες χώρες. Η Αγγλία ξεκίνησε έναν πόλεμο εκεί το 1918, αλλά πήγε ανεπιτυχώς. Και η τσαρική Ρωσία αποφάσισε να συμπεριλάβει αυτή τη γη στην αχανή αυτοκρατορία. Ταυτόχρονα, για να αποκτήσουν κοινά σύνορα με την Ινδία, στα οποία οι αξιωματούχοι του Νικολάου Β' έριχναν άπληστα μάτια.
  Μέχρι στιγμής, κανείς δεν ήθελε να υποχωρήσει. Ο Oleg Rybachenko και μια ομάδα κοριτσιών και ένα πλοίο πέρασαν στη στεριά για να πολεμήσουν τον στρατό του Αφγανού βασιλιά εκεί.
  Ήθελαν νέες παραγγελίες και δόξα. Επιπλέον, δεν υπάρχουν ακόμη τηλεοράσεις και υπολογιστές και η ψυχαγωγία είναι χειρότερη από ό,τι στον εικοστό πρώτο αιώνα. Εκτός αν πάω στο τσίρκο ή στο θέατρο. Ακόμη και στον κινηματογράφο, οι ταινίες εξακολουθούν να είναι βωβές και ασπρόμαυρες.
  Αλλά το τσίρκο είναι παρόμοιο, και όχι τόσο διαφορετικό από το σύγχρονο. Αλλά δεν θα πηγαίνετε εκεί κάθε μέρα.
  Αλλά ο πόλεμος είναι μια ενδιαφέρουσα ψυχαγωγία. Ειδικά όταν είσαι αθάνατος και δεν μπορούν να σε σκοτώσουν.
  Φυσικά, ο Oleg Rybachenko είναι πολύ χαρούμενος που πάει να κατακτήσει το Αφγανιστάν. Και τα κορίτσια θέλουν επίσης να τσακωθούν. Και ο επόμενος πόλεμος δεν έρχεται σύντομα.
  Η Γερμανία αφοπλίστηκε, αλλά η Βρετανία και η Γαλλία δεν είναι ακόμη σε έξαρση. Έτσι ο Τσάρος Νικόλαος δεν έχει ακόμη μεγάλη επιθυμία να τα βάλει μαζί τους.
  Μεταξύ των πιθανών κατευθύνσεων επέκτασης της Ρωσίας είναι και η Κίνα, η οποία δεν έχει ακόμη πλήρως διαιρεθεί μεταξύ ισχυρών κρατών.
  Η Zheltorosiya έχει ήδη δημιουργηθεί εκεί και θα ήθελα να την επεκτείνω σχεδόν σε όλη την Κίνα. Που, όμως, εξακολουθεί να μοιάζει με όνειρο.
  Αλλά δεδομένης της δύναμης της τσαρικής Ρωσίας, αυτό είναι ένα πολύ πραγματικό όνειρο. Μέχρι τότε, πηγαίνετε στο Αφγανιστάν.
  Ένα αγόρι και ένα τάγμα κοριτσιών με μπικίνι τρέχουν ξυπόλητοι στις βουνοπλαγιές.
  Εδώ πολεμούν τους Μουτζαχεντίν.
  Ο Oleg Rybachenko εκτοξεύει μια έκρηξη από ένα πολυβόλο και ρίχνει μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του.
  Διχασμένοι μουτζαχεντίν πέφτουν. Και το αγόρι φωνάζει:
  - Για τη δόξα του πατέρα-βασιλιά, δεν γεννηθήκαμε γενναίοι μάταια!
  Η Νατάσα πυροβολεί επίσης και ρίχνει ένα λεμόνι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και μετά φωνάζει:
  - Για τη μητέρα Ρωσία!
  Η Ζόγια, πυροβολώντας τους στρατιώτες του Σάχη και κουρεύοντάς τους με μια σκούπα, έδωσε το δώρο του θανάτου με τη γυμνή της φτέρνα και τσίριξε:
  - Για τη Ρωσίδα θεά Lada!
  Ο Αυγουστίνος, σκαρφίζοντας τον εχθρό με ένα επιθετικό τουφέκι, του τελευταίου διαμετρήματος, και χρησιμοποιώντας επίσης τα γυμνά δάχτυλά της, γρύλισε:
  - Για την χτυπητική μας δύναμη!
  Η Σβετλάνα - αυτό το κορίτσι χωρίς προκατάληψη με μαλλιά στο χρώμα του ανοιξιάτικου χιονιού και μεγάλη φαντασία, πέταξε ένα θανατηφόρο δώρο θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τσίριξε:
  - Για τις μεγάλες ιδέες του τσαρικού κομμουνισμού!
  Ο Oleg Rybachenko, ο οποίος είχε μια σημαντική προηγούμενη ζωή, και ήδη σε αυτόν τον αιώνα έζησε για δεκαπέντε χρόνια σε ένα παιδικό, αθάνατο σώμα, παρατήρησε:
  - Είναι συμβατός ο κομμουνισμός με τον τσάρο;
  Η Νατάσα παρατήρησε λογικά, πετώντας το δώρο του θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και ξεσκίζοντας τους Αφγανούς:
  - Οτιδήποτε αδύνατο είναι δυνατό - το ξέρω σίγουρα!
  Η Ζόγια, κουρεύοντας έναν στρατιώτη του Σάχη, και σκαρφίζοντας τον εχθρό από ένα όπλο χειρός, μουρμούρισε:
  - Στην ψυχή μας αγωνιζόμαστε με το αγνό μας πάθος!
  Ο Αυγουστίνος, του οποίου τα χάλκινα μαλλιά κυμάτιζαν σαν μάχη, προλεταριακό λάβαρο, κελαηδούσε:
  - Δόξα στην Πατρίδα μας και στα θαύματά της!
  Και τότε πέταξε ένα πολύ θανατηφόρο δώρο θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Η Σβετλάνα, κουρεύοντας τους Αφγανούς και συσσωρεύοντας βουνά από πτώματα, φώναξε με ενθουσιασμό:
  - Στο όνομα της μητέρας Ρωσίας!
  Και η γυμνή, στρογγυλή, ροζ φτέρνα της θα υποκύψει στην κολοσσιαία δύναμη της καταστροφής και της καταστροφής.
  Αυτά είναι τα κορίτσια με μπικίνι που ανέλαβαν τον στρατό του Σάχη και καμία δύναμη στον κόσμο δεν μπορεί να αντισταθεί εναντίον τους.
  Αλλά οι γυναίκες πολεμίστριες καβαλούν δύο νεότερα τανκς Luna-4.
  Αυτοκίνητα με τέσσερα πολυβόλα το καθένα, και πιο προηγμένες μηχανές, που τους επέτρεπαν να φτάσουν σε ταχύτητες εξήντα χιλιομέτρων στον αυτοκινητόδρομο και σαράντα κατά τη διάρκεια του δρόμου. Και η θωράκιση ήταν παχύτερη και καλύτερης ποιότητας από τα προηγούμενα μοντέλα.
  Φυσικά, η Ελισάβετ και η Έλενα ήταν σχεδόν γυμνές και ξυπόλητες. Και οδήγησαν το αυτοκίνητο με μεγάλη σιγουριά.
  Η Ελίζαμπεθ, πυροβολώντας από πολυβόλα, κελαηδούσε:
  - Ο Νικόλαος είναι μια μεγάλη αποστολή - ο μεγαλύτερος βασιλιάς των βασιλιάδων!
  Η Αικατερίνη, κουβαλώντας τους στρατιώτες του σάχη, τραγούδησε:
  -Ο παλμός της Γης χτυπά ανήσυχος ανάμεσα στα αστέρια,
  Πεδία από κρυστάλλινη λάμψη - ποτισμένα ...
  Προστατεύω την ειρήνη της οικογένειάς μου -
  Υπηρετώ με όλη μου την καρδιά - Μητέρα Ρωσία!
  Και το κορίτσι θα πατήσει το πεντάλ με τη γυμνή, στρογγυλή φτέρνα της.
  Αυτά τα κορίτσια είναι απλά σούπερ.
  Η Έλενα και η Ευφροσύνη τσακώνονται επίσης απελπισμένα. Και κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε αυτά τα κορίτσια.
  Η Έλενα χτυπά τον εχθρό με τα γυμνά της δάχτυλα, τα λαξευμένα πόδια και βήχει:
  - Δόξα στον κομμουνισμό κατά καιρούς!
  Η Ευφροσύνη, χτυπώντας τα στρατεύματα του Σάχη με τη βοήθεια μιας γυμνής, κοριτσίστικης φτέρνας, και φώναξε:
  - Δόξα σε όλους τους πιο όμορφους βασιλιάδες!
  Και τα κορίτσια τραγούδησαν σε χορωδία, χτυπώντας τα ξυπόλυτα πόδια τους:
  - Δόξα στη Ρωσία, δόξα,
  Τα τανκς ορμούν προς τα εμπρός...
  Κορίτσια σχεδόν χωρίς ρούχα
  Χαιρετισμούς στον ρωσικό λαό!
  Έτσι οι πολεμιστές χωρίστηκαν σοβαρά σε δύο τανκς με πολυβόλα. Και κατέστρεψαν ολοσχερώς τους Αφγανούς.
  Και μετά επίσης από αέρος, καθώς τα μαχητικά αεροσκάφη άρχισαν να πιέζουν. Συμπεριλαμβανομένου του "Dobrynya Nikitich" με έξι κινητήρες και ρεκόρ φορτίου βόμβας.
  Και η Αναστασία Βιτμάκοβα θα πατήσει το πεντάλ με το γυμνό, στρογγυλό, ροζ τακούνι της.
  Και από την κοιλιά του βομβαρδιστή καθώς παίρνουν και πέφτουν τις δολοφονικές και καταστροφικές βόμβες.
  Και η Αναστασία θα πάρει και θα τραγουδήσει:
  - Δεν υπάρχει πιο όμορφη Πατρίδα-Ρωσία,
  Πολέμησε για αυτήν και μη φοβάσαι...
  Δεν υπάρχουν πιο όμορφα κορίτσια στο σύμπαν -
  Όλο το σύμπαν είναι μια δάδα φωτός Rus!
  Η Akulina Orlova, γράφοντας στους Μουτζαχεντίν του Σάχη από τα πολυβόλα Dobryni Nikitich, πρόσθεσε:
  - Δεν υπάρχουν πιο όμορφα λόγια για την Πατρίδα,
  Κρατώντας την τρίχρωμη σημαία της νίκης στο στήθος μου ...
  Γίνε Ρώσος ιππότης, είσαι έτοιμος για μάχες -
  Ζήστε για το όνειρο που έδωσαν οι παππούδες!
  Η Mirabela Magnitnaya χτύπησε τα αφγανικά στρατεύματα. Και τα κούρεψε μαζικά.
  Και εκτοξεύτηκε επίσης από το φλογοβόλο. Και έκαψε πολλά dushman, κάνοντας στάχτη.
   Μετά τραγούδησε:
  - Είμαστε οι πιο δυνατοί στον κόσμο,
  Μουλιάστε όλους τους εχθρούς στην τουαλέτα!
  Και η κοπέλα έβγαλε τη γλώσσα της. Και έκλεισε το μάτι στους συντρόφους της.
  Εκεί τα αεροπλάνα της τσαρικής Ρωσίας συντρίβουν τους μουτζαχεντίν. Και ρίχνοντας βόμβες και ναπάλμ
  Τα βαρύτερα τανκς παλεύουν επίσης καλά, αλλά με καλή ευελιξία και ισχυρούς κινητήρες. Συγκεκριμένα, το νεότερο HP-2 βάρους πενήντα τόνων, που καταστρέφει τον εχθρό. НР - μεταφράζεται ως "Nikolay Romanov".
  Αυτό είναι το πρώτο πειραματικό μοντέλο άρματος μάχης με δύο πυροβόλα υψηλής εκρηκτικότητας και έξι πολυβόλα.
  Και πώς καταστρέφει τα αφγανικά στρατεύματα του βασιλιά.
  Και τα κορίτσια ξεγύμνωσαν τα δόντια τους μέσα στη δεξαμενή και γελούσαν.
  Η Αλένκα κάνει έναν πυροβολισμό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τσιρίζει στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Δόξα στον πατέρα-τσάρο!
  Και τα άλλα κορίτσια φωνάζουν:
  - Δόξα!
  Και η δεξαμενή τους τρέχει στις απότομες πλαγιές.
  Και πίσω τους, που αναβοσβήνουν γυμνά τακούνια, ορμούν κορίτσια με εσώρουχα και οι ρουμπινί θηλές τους αστράφτουν στον ήλιο.
  Αυτά είναι τα κορίτσια - σχεδόν εντελώς γυμνά, και το στήθος τους είναι τόσο νόστιμο.
  Με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, η Anyuta κατευθύνει πολυβόλα και συντρίβει τους Αφγανούς, τσιρίζοντας και βρυχώνοντας:
  - Για τη μητέρα μας τη Ρωσία!
  Και το τανκ κινείται, και συνθλίβει τα dushman. Τα κορίτσια είναι πολύ τολμηρά εκεί.
  Η Άλλα βρυχάται ενθουσιασμένη:
  - Και τα τολμηρά κορίτσια επιτίθενται στη μάχη,
  Η Ρωσία είναι πίσω μας, η Ρωσία είναι πίσω μας!
  Αυτό το κορίτσι είναι τόσο κοκκινομάλλα και κουλ.
  Η Μαρία χτυπά επίσης τα στρατεύματα του βασιλιά και τσιρίζει:
  - Στο όνομα της αγίας Ρωσίας!
  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες ανάβουν και συντρίβουν τους εχθρούς με δύναμη. Και πώς κινείται με τη γυμνή φτέρνα του στον εχθρό.
  Και ένα κέλυφος με θανατηφόρο πλάτος πετάει ...
  Ο στρατός του Αφγανού βασιλιά καταστρέφεται εν μέρει και εν μέρει διασκορπίζεται.
  Και πατώντας με γυμνά πόδια τα κορίτσια μπήκαν στην Καμπούλ. Και έτσι προχωρούν μέσω του Αφγανιστάν.
  Ο Oleg Rybachenko κυνηγά τον εχθρό. Μαζί με το αιώνιο κορίτσι Margarita Korshunova, πρόλαβαν τον στρατό του σεΐχη.
  Κι έτσι ένα αγόρι και ένα κορίτσι ψιλοκόβουν με σπαθιά. Και έκοψαν τους μουτζαχεντίν με όλη τους τη μανία.
  Το αγόρι πέταξε ένα μπιζέλι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του και έσκισε μια ντουζίνα από τους στρατιώτες του σεΐχη.
  Και βρυχήθηκε:
  - Ο Τσάρος μας Νικολάι,
  Μην ανοίγετε το στόμα σας ευρύτερα!
  Η Μαργαρίτα είναι πολύ επιθετική. Διευθύνει το μύλο. Με γυμνά δάχτυλα, πετάει ένα μπιζέλι και βρυχάται:
  - Για τον τσαρικό κομμουνισμό!
  Και μετά θα το πάρουν τα παιδιά και θα σφυρίξουν στο ρεφρέν. Και τα κοράκια ζαλίζονται κυριολεκτικά και πέφτουν σαν βροχή στα κεφάλια των Αφγανών. Και αυτό είναι πολύ ωραίο.
  Ο Oleg Rybachenko σκοτώνει τους εχθρούς και βρυχάται:
  - Σκεφτείτε τον τσαρισμό για τις ιδέες του κομμουνισμού και του θριάμβου!
  Και πάλι, πώς να επιτεθεί στον εχθρό.
  Και τα ξίφη του αγοριού του εχθρού κόβουν σαν λάχανο.
  Εδώ είναι η εκπληκτική του επίθεση.
  Και πάλι το σφύριγμα με τα λιποθυμημένα κοράκια.
  Εξακολουθούν να παίρνουν το προβάδισμα. Και ακόμη και το πλεονέκτημά τους αυξάνεται.
  Η Μαργαρίτα τρίζει και βρυχάται:
  - Δόξα στους Ρώσους ήρωες!
  Και με το γυμνό της τακούνι η κοπέλα πέταξε το δώρο του αφανισμού.
  Εδώ είναι μια τόσο μαχητική ομορφιά.
  Αν και παιδί ακόμα. Και κάποτε ήταν ενήλικη, και μάλιστα ηλικιωμένη γυναίκα. Αλλά και αγόρασε στον εαυτό της την αθανασία και έλαβε την αιώνια νιότη. Είναι αλήθεια ότι είναι ακόμα κορίτσι για εκατό χρόνια. Και τότε η αλήθεια μπορεί να μεγαλώσει. Στο μεταξύ, υπηρετεί στον ρωσικό στρατό. Και ο Σούπερμαν επίσης.
  Και δεδομένου ότι, σε αντίθεση με τον Oleg Rybachenko, αυτός ο συγγραφέας δεν αγαπούσε τα παιχνίδια στον υπολογιστή, είναι πολύ πιο εύκολο γι 'αυτήν. Μου αρέσει να παλεύω, φυσικά.
  Τα αθάνατα παιδιά είναι φίλοι. Είναι κάπως περίεργο να είσαι ενήλικας, ακόμα και να έχεις πολλά χρόνια και να είσαι πολύ νέος.
  Και η σκέψη έγινε πιο παιδική, αν και η μνήμη και η προσωπικότητα διατηρήθηκαν πλήρως.
  Και αυτό πρέπει να πω ότι είναι πολύ ωραίο.
  Η Μαργαρίτα και ο Όλεγκ ρίχνουν μια εκρηκτική τσάντα με τα γυμνά, παιδικά τακούνια τους και σπάνε τον σεΐχη σε κομμάτια. Και η συνοδεία του τελείωσε. Μετά κόβουν τους εχθρούς με σπαθιά. Και αυτό είναι το ίδιο τους το βάπτισμα του πυρός. Και μετά σφυρίζουν ξανά...
  Κοράκια πέφτουν στα κεφάλια των μουτζαχεντίν και τρυπούν το κρανίο τους χωρίς κανένα πρόβλημα.
  Ο Όλεγκ βρυχάται, κόβοντας τους αντιπάλους:
  - Μαργαρίτα - το παράθυρο είναι ανοιχτό!
  Και πάλι ψιλοκόβει τον μύλο, κόβοντας τα τελευταία κεφάλια.
  Τα ρωσικά στρατεύματα κατέλαβαν και την Κανταχάρ. Όσοι θέλουν να πολεμήσουν τον αήττητο στρατό του Τσάρου Νικολάου Β' γίνονται όλο και λιγότεροι.
  Ήδη άλλες πόλεις παραδίδονται χωρίς μάχη. Ή σχεδόν χωρίς αγώνα.
  Ξεχωριστές συμμορίες εξακολουθούν να δραστηριοποιούνται μόνο στα βουνά.
  Ο Oleg Rybachenko και η Margarita Korshunova μόλις άρχισαν να κυνηγούν μια τέτοια συμμορία.
  Ένα αγόρι και ένα κορίτσι έκοψαν τους γενναίους πολεμιστές του Αλλάχ. Και έδρασαν με όλο το απίστευτο θράσος.
  Το αθάνατο παιδί πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό του τακούνι, έσκισε τους αντιπάλους του και τσούξε:
  - Για τη νέα ΕΣΣΔ!
  Η Μαργαρίτα, κραδαίνοντας τα ξίφη και κόβοντας κεφάλια, σφύριξε:
  - Για νέα σύνορα!
  Και η γυμνή φτέρνα του κοριτσιού έριξε κολοσσιαία καταστροφή, ξεσκίζοντας τους εχθρούς.
  Και τώρα τα παιδιά σφυρίζουν ξανά και πολλά, ζαλισμένα κοράκια πέφτουν στα κεφάλια των Μουτζαχεντίν.
  Και αυτή η συμμορία καταστρέφεται. Όλα έγιναν πολύ βιαστικά.
  Το Αφγανιστάν είναι, λες, κατελήφθη... Αρκετές ακόμη μικρές συμμορίες καταστράφηκαν από αθάνατα παιδιά.
  Για αυτό έλαβαν χρήματα και νέες τάξεις. Ο λαός του Αφγανιστάν αποφάσισε να υποταχθεί στον νέο βασιλιά. Και μέχρι στιγμής τα πάνε αρκετά καλά.
  Σχεδόν αμέσως ξεκίνησε η κατασκευή ενός σιδηροδρόμου προς την Ινδία.
  Η Βρετανία πήρε στον εαυτό της ένα καθαρά συμβολικό κομμάτι του Αφγανιστάν, αλλά δήλωσε τη νίκη της.
  Και ο Oleg Rybachenko και η Margarita μετακόμισαν στη Μαντζουρία. Εκεί είναι ακόμα ήρεμα.
  Αλλά λίγο πιο νότια, ξέσπασε μια κομμουνιστική εξέγερση. Και μια προσπάθεια να φέρει τη δύναμη των Reds στην Κίνα.
  Η επίσημη κυβέρνηση της Ουράνιας Αυτοκρατορίας στράφηκε στην τσαρική Ρωσία για βοήθεια.
  Και η εξέγερση γινόταν όλο και πιο πλατύ. Και τα στρατεύματα του Κόκκινου Στρατού κατέλαβαν ακόμη και το Πεκίνο.
  Ο ρωσικός στρατός προχώρησε στην επίθεση. Ένας στόλος προχωρούσε από τη θάλασσα, με επικεφαλής
  Κολτσάκ. Και είναι άξιος διάδοχος του ναύαρχου Μακάροφ. Και καταστρέφει με αυτοπεποίθηση τον Κόκκινο Στρατό της Κίνας.
  Και τα κορίτσια από τη θάλασσα πυροβολούν και απελευθερώνουν μεγάλες, φονικές οβίδες.
  Και οι γυμνές, στρογγυλές γόβες των κοριτσιών τρεμοπαίζουν. Και πυροβολούν από τα πυροβόλα των καταδρομικών και των θωρηκτών.
  Οι γυναίκες πολεμίστριες τρέχουν γοργά. Η μαχόμενη Άννα δίνει διαταγές. Και το πυροβολικό φεύγει.
  Veronica - αυτό το κορίτσι, αξιωματικός του ναυτικού, δίνει επίσης εντολές, όντας μόνο με εσώρουχα και με μια λεπτή λωρίδα υφάσματος στο στήθος της.
  Και με την εντολή της, πυροβόλα όπλα δεκαέξι ιντσών εκρήγνυνται. Και γκρεμίζοντας τα λιμάνια του Πεκίνου.
  Oleg Rybachenko, όπως πάντα, στη μάχη ... Είναι ένα τόσο χαριτωμένο, μυώδες αγόρι με σορτς. Και κόβει τα κινεζικά στρατεύματα με ενθουσιασμό. Αυτές είναι σκληρές μάχες.
  Με μεγάλη αποτελεσματικότητα αγωνίζεται και η Μαργαρίτα. Και κόβει με σπαθιά τους γενναίους πολεμιστές της ουράνιας αυτοκρατορίας.
  Το κορίτσι, πολεμώντας με τον εχθρό και κουνώντας σπαθιά, από τα οποία πετούν τα κεφάλια, τραγούδησε.
  Η Ρωσία είναι η μεγαλύτερη χώρα
  Υπέροχη μεγάλη πατρίδα...
  Ο σύντροφος Στάλιν είναι ιδανικό
  Ας χτίσουμε σύντομα την ευτυχία του κομμουνισμού!
  
  Ενώ έχουμε, ωστόσο, τη φυλή των βασιλιάδων,
  Οι Ρομανόφ κυβερνούν τη Ρωσία...
  Συντρίψτε την πατρίδα του εχθρού,
  Ας θριαμβεύσει ο Άβελ, όχι ο Κάιν!
  
  Ο Νικόλαος να είναι ο μεγάλος τσάρος,
  Τυχεροί σε μάχες και επιτεύγματα...
  Κατακτάς τις ορδές για τη Ρωσία ,
  Το ίδιο και η άποψη του κράτους!
  
  Θα δώσω μια συνδρομή για τον Νικολάι,
  Δεν θα επιτρέψω προσβολή στον αυταρχικό...
  Αφήστε το ναπάλμ να χύνεται από τον ουρανό στους ανθρώπους
  Πιστέψτε με, δεν θα χάσω την ελπίδα μου!
  
  Είμαστε Ρώσοι μεγάλοι αετοί,
  Ικανός να κατακτήσει την απεραντοσύνη του σύμπαντος...
  Σεμνός και ταυτόχρονα, πιστέψτε με περήφανος,
  Με τη δύναμή σου στη μάχη, αμετάβλητος!
  
  Αγόρια και κορίτσια δεν νοιάζονται
  Οι ιππότες πολεμούν πολύ γενναία...
  Είσαι μεγάλη Ρωσία για πολύ καιρό -
  Δεν χρειάζεται να βουρκώνουμε από ενόχληση!
  
  Τα κορίτσια περιβάλλονται από μια λεγεώνα εχθρών
  Αλλά καταστρέφουν γενναία το κακό...
  Έχουμε αρκετές γροθιές
  Θα κερδίσουμε τη θέση μας στον παράδεισο!
  
  Ας είναι υψηλό το μερίδιό μας
  Και η Ρωσία θα γίνει απίστευτα πλούσια ...
  Μην υποτιμάτε τα κορίτσια
  Είναι λεπτές και καθόλου καμπούρες!
  
  Στο όνομα της Πατρίδας μας, ένα αστέρι
  Αφήστε τον κομμουνισμό να λάμψει...
  Ένα μεγάλο όνειρο που έγινε πραγματικότητα
  Η φύση θα είναι στον ατελείωτο Μάιο!
  
  Όλα θα ανθίσουν σε ένα πολύ πλούσιο χρώμα,
  Όλα θα είναι πολύ φωτεινά, καθαρά ...
  Θα ανοίξουμε έναν απεριόριστο λογαριασμό νικών ,
  Πιστέψτε το λάβαρο του κομμουνισμού στο όνομα !
  
  Τι είδους άνθρωποι κυβερνούν τη γη
  Αυτά είναι πιο ακριβά για την Πατρίδα...
  Αν και μερικές φορές κρύβεται στο σκοτάδι,
  Είμαστε σε θέση να κόψουμε δυνατά στο πρόσωπο!
  
  Λατρεύω τον Belobog και τον Χριστό,
  Τιμώ και τη Lada και τη Μαρία...
  Η αγάπη για τη Ρωσία είναι καθαρή σαν κρύσταλλο,
  Παλεύω και τολμώ για αυτήν!
  
  Στο όνομα της οικογένειας, για χάρη όλων των ανθρώπων,
  Αν χρειαστεί να πάμε στον Γολγοθά...
  Ένας τρελός κακοποιός θα εξαφανιστεί στην κόλαση,
  Και πιστεύω ότι οι αντίπαλοι θα πεθάνουν σύντομα!
  
  Από τη Ρωσία είναι όμορφη και ξέρω και δυνατή,
  Ότι τα κορίτσια και τα αγόρια είναι γενναία σε αυτήν ...
  Αφήστε τον Σατανά να επιτεθεί με δύναμη,
  Θα έχουμε υπέροχα πράγματα να κάνουμε!
  
  Μην πιστεύετε ποιος θάβει τη Ρωσία μας,
  Ξέρεις ότι δεν είναι πολύ τραβηγμένα...
  Και παλεύεις και απλά μη φοβάσαι,
  Και φουσκώνοντας τα μάγουλά σου στη μάχη!
  
  Οι γενναίοι πολεμιστές πιστεύουν
  Γενναίος, τολμηρός στο χορό, μεγαλειώδης...
  Μερικές φορές μας επιτίθεται ένα κακό θηρίο
  Αλλά δεν υπάρχει ισχυρότερη ρωσική δόξα!
  
  Η πατρίδα μας ανθίζει ήδη τώρα,
  Πιστέψτε με σε ένα τόσο υπέροχο χρώμα ...
  Οι νίκες άνοιξαν έναν απεριόριστο λογαριασμό,
  Και οι ηρωικές πράξεις δοξάζονται!
  ... ΚΕΦΑΛΑΙΟ 10.
  Τα κορίτσια πολέμησαν με μεγάλη επιτυχία με τα στρατεύματα των Ταλιμπάν.
  Η Νατάσα σκαρφίστηκε τους στρατιώτες της ισλαμικής αυτοκρατορίας που προχωρούσαν, χρησιμοποιώντας ακόμη και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Εκείνη φώναξε:
  - Για τη μεγάλη μας Πατρίδα!
  Η Ζόγια, γαμημένη αντιπάλους με τη βοήθεια των κατακόκκινων θηλών του στήθους της, πατώντας τα κουμπιά του μπαζούκα, έδωσε έξω:
  - Για την ευτυχία των ανθρώπων στη Γη!
  Και ο κοκκινομάλλης Αυγουστίνος, γράφοντας στους Ταλιμπάν, σημείωσε επιθετικά:
  - Για τον μεγαλύτερο κομμουνισμό στον πλανήτη Γη!
  Και θα πάρει και αυτός και θα πετάξει το θανατηφόρο δώρο του θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του.
  Η Σβετλάνα πυροβολεί με μεγάλη ακρίβεια τον εχθρό και χτυπά τον εχθρό ακριβώς στο στόχο. Και απλώνοντας ένα γυμνό τακούνι, έτριξε:
  - Για την Πατρίδα που σε όλο τον κόσμο!
  Τα τέσσερα κορίτσια συνέτριψαν τους Ταλιμπάν πολύ περίφημα. Και τους χτύπησε μέχρι θανάτου.
  Και την ίδια στιγμή, τα κορίτσια μούγκριζαν σε κάθε λαιμό:
  - Δόξα στην εποχή του κομμουνισμού!
  Και ας αλωνίσουμε τους Αφγανούς ακόμα πιο δυνατά.
  Η Νατάσα παρατήρησε πολύ έξυπνα, γράφοντας στον εχθρό:
  - Η Γη μας δοξάζεται,
  Η ευτυχία πετά πάνω από τον πλανήτη...
  Είμαστε όλοι μια οικογένεια
  Τα τραγούδια του λαού τραγουδιούνται!
  Αυτά είναι τα κορίτσια - έχουν τα υψηλότερα ακροβατικά σε όλα.
  Και το πώς συντρίβουν τους Ταλιμπάν είναι θέαμα για πονεμένα μάτια.
  Και οι πολεμιστές είναι απλά σούπερ.
  Η Ζόγια, πυροβολώντας τους Αφγανούς, κελαηδούσε:
  - Η ευτυχία της Πατρίδας στα κορίτσια!
  Ο Αυγουστίνος συμφώνησε με αυτό:
  - Φυσικά στα κορίτσια - ειδικά με κόκκινα μαλλιά!
  Η Σβετλάνα κατακεραύνωσε τους Ταλιμπάν και έτριξε:
  - Και θα είναι υπέροχο!
  Και πάλι στους πολεμιστές της ισλαμικής αυτοκρατορίας σαν λουπανέτ. Ας πούμε αυτό το κορίτσι!
  Αλλά και άλλες καλλονές τσακώνονται.
  Οπότε η Αλένκα παλεύει.
  Και η ομάδα των κοριτσιών της με μπικίνι.
  Πετάνε δώρα θανάτου στον εχθρό με τη βοήθεια γυμνών ποδιών.
  Και τρίξιμο:
  Η γραβάτα άνθισε με ένα ένδοξο κόκκινο λουλούδι,
  Σύντομα τα κορίτσια θα ενταχθούν στην Komsomol!
  Η Αλένκα πέταξε ένα θανατηφόρο δώρο θανάτου στον αντίπαλό της με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της,
  και το πήρε και τσίριξε:
  - Πιστεύω στον κομμουνισμό για να ζήσω!
  Ο Anyuta έγραψε επίσης τα στρατεύματα των Ταλιμπάν. Και έδρασε ενεργά, και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πετούσαν πολύ σκληρά δώρα θανάτου.
  Το κορίτσι ψέλλισε:
  - Ο κόσμος μας θα είναι κομμουνιστικός!
  Και ο κοκκινομάλλης Άλλα σκαρφίστηκε στους Αφγανούς. Και το έκανε εξαιρετικά καλά. Και κούρεψε τα στρατεύματα των Ταλιμπάν με μεγάλη ένταση, έκανε τη λέξη με ένα δρεπάνι. Και ο πολεμιστής απελπισμένος
  πέταξε χειροβομβίδες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και κελαηδούσε:
  - Για νέες νίκες του κομμουνισμού!
  Και πάλι το κορίτσι γελάει και τσιρίζει.
  Η μάχη της Μαρίας κούρεψε επίσης τους εχθρούς. Και υψώθηκαν ολόκληροι σωροί από πτώματα από τους Ταλιμπάν. Ταυτόχρονα, η κοπέλα χρησιμοποίησε και τις κατακόκκινες θηλές του στήθους της, πιέζοντάς την
  κουμπί μπαζούκα.
  Και κατέρριψε Αφγανούς στρατιώτες, αλλά ένας πύραυλος έριξε ένα τανκ.
  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες εξοντώνουν επίσης επιθετικά τους Ταλιμπάν.
  Τα γυμνά της πέλματα εκτοξεύουν αμέσως ένα βαρέλι με εκρηκτικά.
  Ολυμπιάδες βρυχάται:
  - Για τον μεγάλο κομμουνισμό,
  Μόνο πάνω ούτε ένα βήμα κάτω!
  Και η Μαρούσια σκαρφίζεται στον εχθρό. Και το κάνει εξαιρετικά καλά. Και χτυπάει πολλούς στρατιώτες Ταλιμπάν. Και ενώ το κορίτσι τραγουδάει:
  - Δόξα στη χώρα του κομμουνισμού,
  Στην πολυτέλεια των κόκκινων πανό ...
  Νικήσαμε τους φασίστες
  Ο κόσμος σώθηκε από τη φωτιά!
  Και πάλι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του θα πετάξει το δολοφονικό δώρο του θανάτου.
  Εδώ είναι τα κορίτσια.
  Η Ματρυόνα πυροβολεί και τους Αφγανούς, και τους χτυπάει πολύ καλά. Και τσιρίζει:
  - Πιστεύω ότι θα υπάρξει ένας κόσμος ιερού κομμουνισμού!
  Αυτά τα κορίτσια είναι ολόκληρο το τάγμα τους, ξυπόλητα και σχεδόν γυμνά. Και αυτά τα κορίτσια είναι όμορφα και πολύ σέξι.
  Η Σταλενίδα σκοτώνει τους Ταλιμπάν και βρυχάται στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Η αγία μας Πατρίδα δοξάζεται -
  Θα μεγαλώσουμε από άκρη σε άκρη!
  Αυτό είναι ένα κορίτσι Komsomol. Και μετά σπρώχνει σαν φράουλα. Και ο εχθρός χτυπιέται συγκεκριμένα.
  Η Βερόνικα πυροβόλησε πολύ καλά τους Αφγανούς, ψέλλισε:
  - Δόξα στην Πατρίδα μου!
  Η Βικτώρια, χτυπώντας με ακρίβεια και σωστά τον εχθρό, φώναξε:
  - Για τον πανίσχυρο κομμουνισμό!
  Και πέταξε το θανατηφόρο δώρο του θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Η Σεραφίμα, σκαρφαλώνοντας τους εχθρούς, παρατήρησε πολύ λογικά:
  - Η δύναμή μας μεγαλώνει!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της ήταν ένα εξαιρετικά θανατηφόρο δώρο θανάτου.
  Ο Σταλενίδα παρατήρησε επιθετικά, κουρεύοντας τους Αφγανούς:
  - Είμαι ο πιο δυνατός στη ρίψη χειροβομβίδων;
  Η Αλένκα απάντησε αμφίβολα:
  - Είμαστε όλοι δυνατοί σε αυτό το θέμα!
  Και επίσης πώς θα πεταχτούν τα δολοφονικά δώρα του θανάτου.
  Ο Anyuta, γράφοντας για τους Ταλιμπάν, πολύ λογικά παρατήρησε:
  - Είμαστε πολύ δυνατοί σε στρατιωτικές υποθέσεις! Και αυτή είναι η ευτυχία μας!
  Και επίσης με γυμνό τακούνι θα εκτινάξει καταστροφική δύναμη.
  Ο κοκκινομάλλης Άλλα, πυροβολώντας τους αντιπάλους και τους κουρεύει, λογικά σημείωσε:
  - Η δόξα δεν έρχεται στους τεμπέληδες!
  Και καθώς ρίχνει τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του στον εχθρό, κάτι εντελώς θανατηφόρο.
  Η Combat Maria χτύπησε επίσης πολύ καλά τον εχθρό. Και κούρεψε πολλούς Αφγανούς. Και με γυμνά δάχτυλα, καθώς εκτοξεύει την καταστροφή στον εχθρό.
  Και μετά θα το πάρει και θα πιέσει τον εχθρό με μια θηλή φράουλα.
  Αυτό είναι ένα πολεμικό κορίτσι.
  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες γαμούν και τους Ταλιμπάν. Το κάνει με δραστηριότητα και βρυχηθμό:
  - Δόξα στους καιρούς του κομμουνισμού!
  Και επίσης πυροβολεί με ρουμπινί θηλή. Και αυτή είναι μια πολύ σκληρή κίνηση. Αυτό το κορίτσι είναι απλά σούπερ!
  Ο Μαρούσια, πυροβολώντας τους Αφγανούς, σημείωσε:
  - Πόσο καιρό μπορείς να επαινείς τον κομμουνισμό;
  Η Ολυμπία γρύλισε:
  - Μέχρι την τελευταία σταγόνα αίματος!
  Και πάλι το κορίτσι πέταξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Η Matryona, γράφοντας για τους Ταλιμπάν, πολύ λογικά και έξυπνα σημείωσε:
  - Η νίκη μας θα είναι στον ιερό πόλεμο!
  Και πάλι η κοπέλα θα πετάξει το δώρο της εκμηδένισης με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Αυτό είναι πραγματικά ένα κορυφαίο κορίτσι.
  Αλλά αυτές είναι η μαχητική καθημερινότητα των κοριτσιών...
  Όταν ήρθε το διάλειμμα και η παύση στις μάχες, οι πολεμιστές έπαιξαν μικρά χαρτιά.
  Η Αλένκα σημείωσε χαμογελώντας:
  - Δεν είναι πόλεμος με τους Γερμανούς. Ήταν λιγότεροι από εμάς. Και αυτοί οι Αφγανοί απλώς ρέουν σαν φουσκωτό ποτάμι.
  Η Anyuta έγνεψε καταφατικά:
  - Ναι, με τους Γερμανούς ήταν ακόμα πολύ πιο εύκολο. Εδώ πραγματικά μας βομβαρδίζουν με πτώματα.
  Η κοκκινομάλλα Άλλα σημείωσε γελώντας, πετώντας έναν άσο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της:
  -Αλλά η τεχνική του εχθρού είναι πιο αδύναμη από τη δική μας. Επιπλέον, ο αντίπαλος είναι γενναίος αλλά ανόητος. Και είμαστε και οι δύο γενναίοι και έξυπνοι.
  Η Μαρία παρατήρησε γελώντας, σκαρφίζοντας τον εχθρό με θανατηφόρα δύναμη και κυριολεκτικά κουρεύοντάς τον -ακόμα και στις σκέψεις της:
  "Η μάχη είναι σκληρή, αλλά πραγματικά δεν θα τα παρατήσουμε!
  Η Ολυμπιάδα λογικά και συνετά παρατήρησε:
  - Όλα είναι κουβέντα και δημαγωγία. Συγκεκριμένα, θα ήταν ωραίο να συλληφθεί ο ηγέτης των Ταλιμπάν. Τότε το τέλος του πολέμου!
  Η Μαρούσια αμφέβαλλε, πετώντας τον χάρτη:
  - Είναι απίθανο. Εκεί, η συνοδεία του δεν είναι καλύτερη. Ο αγώνας κατά των Ταλιμπάν θα διαρκέσει πολύ και με πείσμα.
  Η Ματρυόνα πρόσθεσε αναστενάζοντας:
  - Μέχρι να επικρατήσει η κοινή λογική σε όλους!
  Η Αλένκα έγνεψε καταφατικά:
  - Ναι, μένει μόνο να βασιστούμε στην κοινή λογική. Όλοι οι Αφγανοί δεν μπορούν να σκοτωθούν γιατί είναι πάρα πολλοί. Και ο πόλεμος μπορεί να διαρκέσει για πολύ.
  Και τα κορίτσια γέλασαν αμείλικτα.
  Ναι, μπήκαμε σε πόλεμο με την αυτοκρατορία των Ταλιμπάν.
  Αλλά στον ουρανό, οι πιλότοι πολεμούν απελπισμένα. Για παράδειγμα, η Alvina και η Albina και η Helga. Κορίτσια πολεμούν με αφγανικά αεροσκάφη στον ουρανό.
  Και είναι εκεί κόντρα πλακέ.
  Ή χτυπούσαν επίγειους στόχους.
  Η Άλβινα πήρε και κατέρριψε ένα αεροπλάνο των Ταλιμπάν στον ουρανό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τσίριξε:
  - Αυτή θα είναι η νίκη μου!
  Η Αλμπίνα έκοψε έναν μαχητή Ταλιμπάν, τον άναψε επιδέξια, κούρεψε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και γκρίνιαξε:
  - Για την Πατρίδα μας!
  Η Χέλγκα χτύπησε το αφγανικό τανκ και ούρλιαξε:
  - Όπου είναι ο κομμουνισμός, εκεί είναι η Πατρίδα μας!
  Αυτοί είναι οι πολεμιστές που είναι ένας πραγματικός τυφώνας και μια εκπληκτική κοσμική δύναμη και καταστροφή.
  Και μαζί και δημιουργία.
  Η Αλμπίνα καταστρέφει αεροπλάνα των Ταλιμπάν. Υστερούν πολύ από τα ρωσικά, πολλά είναι φτιαγμένα με χειροτεχνία. Αλλά οι Ταλιμπάν προσπαθούν να πάρουν ποσότητα. Και πιέζει πολύ
  διεξοδικά.
  Αλλά τα κορίτσια των Αφγανών είναι ειδικά χτυπημένα κάτω. Και το κάνουν εξαιρετικά καλά. Σαν να είναι συγκεκριμένα τέρατα.
  Η Alvina γκρεμίζει επίσης τους Ταλιμπάν με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών και το βουητό:
  - Ο κομμουνισμός δεν είναι απλώς μια ιδέα,
  Μουδιάζω από την ευτυχία του κοριτσιού!
  Και ο πολεμιστής σφυρίζει ξανά τα αεροπλάνα της ισλαμικής αυτοκρατορίας με καταστροφική δύναμη.
  Και μετά συνεχίζει σε στόχους εδάφους.
  Πράγματι, η επαφή με Αφγανούς είναι επικίνδυνη. Είναι και ισχυρές χώρες και με τεράστιους πληθυσμούς. Έχουν πολύ πεζικό και το ρίχνουν στη μάχη. Οι γυναίκες πρέπει να ειπωθούν στη Ρωσία και
  Η Γερμανία πολεμά.
  Αλλά πόσο δυνατός είναι ο εχθρός σε ποσότητα.
  Η Helga, πολεμώντας με τον εχθρό και χτυπώντας με ακρίβεια τους εχθρούς, σημείωσε:
  - Είμαι ένα κορίτσι που είναι πραγματικό όνειρο και ομορφιά για όλους.
  Και πάλι θα γκρεμίσει τον εχθρό χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των χαριτωμένων ποδιών.
  Ας πούμε ότι αυτό είναι ένα συγκεκριμένο κορίτσι.
  Όχι, οι εχθροί δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τέτοιες ομορφιές.
  Η Ελισάβετ σε ένα τανκ μάχεται με τους Αφγανούς.
  Και της είναι πολύ δύσκολο. Αλλά κερδίζει και συγκεκριμένα καταρρίπτει τους εχθρούς.
  Και βρυχάται στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Δόξα στους καιρούς του κομμουνισμού στην ΕΣΣΔ!
  Η Κατερίνα, επίσης πυροβολώντας, λογικά σημείωσε:
  - Θα έχουμε νίκη!
  Η Έλενα έσκασε επίσης στον εχθρό, τρύπησε το αφγανικό τανκ και φώναξε:
  - Είμαι σούπερ καλλονή!
  Η Ευφροσινία πυροβόλησε επίσης κατά των Ταλιμπάν και έτριξε:
  - Για την Πατρίδα μας!
  Έτσι αυτό το τέσσερα - τέσσερα Ε, αντιμετώπισε τους εχθρούς από το Τρίτο Ράιχ. Και ας τσακίσουμε τους Κινέζους. Απέναντι σε τέτοια κορίτσια, τους Ταλιμπάν, ακόμα και με τα άγρια τους
  σε αριθμούς - είναι αδύναμοι.
  Η Ελισάβετ ήταν ένα εξαιρετικά μαχητικό και επιθετικό κορίτσι. Και αγαπούσε τους άντρες. Ειδικά όταν είναι όμορφες και ξανθές.
  Η Ελισάβετ τραγούδησε πυροβολώντας τον εχθρό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της:
  - Για την Πατρίδα και τη νίκη μέχρι τέλους!
  Η Έλενα πυροβολώντας τους Αφγανούς και κόβοντάς τους σαν σμύριδα, τσίριξε:
  - Για τον κομμουνισμό!
  Και το κορίτσι χρησιμοποίησε τα γυμνά δάχτυλά της.
  Η Αικατερίνα, γράφοντας στους Ταλιμπάν, πήρε και έδωσε:
  - Για την Πατρίδα!
  Και θα χρησιμοποιήσει και τα γυμνά του δάχτυλα.
  Η Ευφροσύνη χτυπά επίσης τον εχθρό χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τσιρίζει:
  - Για τον ιδεολογικό κομμουνισμό!
  Αυτά είναι τα τέσσερα. Πώς καταστρέφουν τους εχθρούς και τους καταστρέφουν. Όχι κορίτσια, αλλά στρατηγοί. Και χτυπούν τους εχθρούς με τέτοιο τρόπο που γίνεται τρομακτικό.
  Αυτά είναι κορίτσια της υψηλότερης πτήσης και των ακροβατικών.
  Η Ελισάβετ παρατήρησε με ένα γέλιο:
  - Οι ικανότητές μας είναι πολύ μεγάλες!
  Ναι, αυτά είναι κορίτσια στη στεριά... Και εδώ στον ουρανό.
  Η Anastasia Vitmakova καταρρίπτει ένα αφγανικό αεροπλάνο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Και τσιρίζει:
  - Για υπέροχες ιδέες!
  Έτσι η Akulina Orlova χτυπά τους Ταλιμπάν με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τσιρίζει:
  - Για τον κομμουνισμό σε όλο τον κόσμο!
  Και η Mirabela Magnetic σφυρίζει τα στρατεύματα της ισλαμικής αυτοκρατορίας και ουρλιάζει:
  - Δόξα στην Πατρίδα μας!
  Αυτές είναι γυναίκες πιλότοι, είναι απλά υπέροχες και σούπερ. Υπάρχουν τόσα πολλά όμορφα και υπέροχα πράγματα μέσα τους. Σε όλο τον κόσμο τέτοια κορίτσια ήταν έφιπποι και έγιναν θρύλος.
  Και οι Ταλιμπάν τους σεβάστηκαν για τις Βαλκυρίες και όρισαν υψηλά βραβεία για τα κεφάλια τους.
  Η Αναστασία Βιτμάκοβα κάλυψε το αφγανικό τανκ από αέρος και ούρλιαξε:
  - Δόξα στην ανίκητη ΕΣΣΔ!
  Η Akulina Orlova ανατινάχθηκε από τις θέσεις της στο πεζικό των Ταλιμπάν και μουρμούρισε:
  - Δόξα στη μεγάλη μας Πατρίδα!
  Η Mirabela Magnetic, γαμώντας τον αναρίθμητο εχθρικό στρατό της ουράνιας αυτοκρατορίας, βρυχήθηκε:
  - Δόξα στο ΚΨΣ!
  Η Αναστασία Γουίττσερ κατέρριψε ένα άλλο αφγανικό αεροπλάνο, τρίζοντας:
  - ΚΨΣ -ΣΣ!
  Η Ακουλίνα παρατήρησε θυμωμένη, φωνάζοντας στη Μιραμπέλα:
  - Μην τολμήσεις να αστειευτείς έτσι!
  Και το κορίτσι χτύπησε ένα μεγάλο τανκ των Ταλιμπάν από ξύλο.
  Η Αναστασία Βιτμάκοβα γέλασε και απάντησε:
  - Αυτό είναι ένα αστείο, απλά ένα αστείο!
  Η Μιραμπέλα γκρέμισε ένα αυτοκίνητο του Αφγανιστάν με τη γυμνή της φτέρνα και έτριξε:
  - Δεν μπορείς να αστειευτείς με τον κομμουνισμό!
  Αυτά είναι τα κορίτσια που έχουν ήδη λάβει τα χρυσά αστέρια των ηρώων της Ρωσίας για τον πόλεμο στους Ταλιμπάν. Αυτά είναι τα μαχητικά κορίτσια που είναι.
  Και η Gerda από τη Γερμανία τσακώνεται με το πλήρωμά της.
  Αυτά τα κορίτσια είναι απλά εξαιρετικά class!
  Η Γκέρντα πυροβολεί τον εχθρό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τρίζει:
  - Για την Πατρίδα!
  Η Σάρλοτ πυροβολεί επίσης τους Αφγανούς και τσιρίζει:
  - Για την Πατρίδα μας!
  Και επίσης πυρκαγιές με γυμνά δάχτυλα.
  Η Χριστίνα χτυπά επίσης τους Ταλιμπάν με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τσιρίζει:
  - Για τη Ρωσία και την εποχή του κομμουνισμού!
  Η Μάγδα σφυροκοπάει τους Αφγανούς, τους κόβει και ουρλιάζει στην κορυφή του λαιμού της:
  - Για την Πατρίδα από άκρη σε άκρη!
  Αυτά είναι τα κορίτσια στο τανκ. Και αυτή είναι η επιθετικότητα και η πλήρης δύναμή τους και το μεγαλείο των μαχητών.
  Αυτά είναι όμορφα κορίτσια...
  Πώς πολεμούν οι Ιάπωνες πολεμιστές;
  Η μπλε νίντζα θα πάρει και θα κρατήσει τον μύλο με τα σπαθιά, θα κόψει τα κεφάλια των Αφγανών. Και μετά, με γυμνά δάχτυλα, θα εκτοξευθεί
  δηλητηριώδεις βελόνες που θα τρυπήσουν τη μάζα των Ταλιμπάν.
  Στη συνέχεια θα τραγουδήσει:
  - Για τη δόξα της Ιαπωνίας μας!
  Ένα κίτρινο κορίτσι νίντζα κόβει τα κεφάλια των Αφγανών στρατιωτών και την ίδια στιγμή πετάει τα μπιζέλια της καταστροφής με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τρίζει:
  - Στο όνομα της Πατρίδας!
  Ένα κόκκινο κορίτσι νίντζα κόβει τους Ταλιμπάν σε κομμάτια με τα σπαθιά της και ουρλιάζει:
  - Δόξα στους καιρούς του κομμουνισμού!
  Ένα λευκό κορίτσι νίντζα κόβει τα κεφάλια των στρατευμάτων της ισλαμικής αυτοκρατορίας, τα κόβει και ουρλιάζει:
  - Για τον μεγαλύτερο κομμουνισμό στην Ιαπωνία!
  Και πάλι θα πετάξει τον φονικό αρακά του θανάτου με τα γυμνά του δάχτυλα.
  Αυτά είναι τα κορίτσια ... Και φυσικά είναι με το ίδιο μπικίνι. Και έτσι πολεμούν. Και αν φτύνουν και αυτοί, τότε υπάρχει πλήρης απόφραξη.
  Το μπλε κορίτσι νίντζα κελαηδούσε καθώς έκοβε τα κεφάλια του Αφγανιστάν:
  - Είμαστε πολεμιστές - ultra και πάνω!
  Και με το γυμνό του τακούνι θα εκτοξεύσει μια αυτοσχέδια εκρηκτική τσάντα. Και κάνει τόση καταστροφή.
  Αυτά είναι τα κορίτσια - ας πούμε απλώς υπερ!
  Όμως η Τζέιν Άμστρονγκ παλεύει.
  Ένα όμορφο κορίτσι κόβει τους Αφγανούς από ένα τανκ χωρίς κανένα πρόβλημα.
  Και το κάνει με μεγάλη επιθετική δύναμη.
  Η Τζέιν λέει χαρούμενη:
  - Δόξα στον κομμουνισμό!
  Και πάλι πυροβολεί κατά των Ταλιμπάν.
  Εδώ και η Γερτρούδη πυροβόλησε, και μάλιστα με μεγάλη ακρίβεια. Ύστερα γουργούρισε για:
  - Δόξα στον κομμουνισμό!
  Και φυσικά χρησιμοποίησα και γυμνά δάχτυλα.
  Και έτσι το κορίτσι η Malanya πήρε και χτύπησε .
  Και το έκανε εξαιρετικά καλά. Χτύπησε τον εχθρό και έτριξε:
  - Για την ΕΣΣΔ!
  Και χρησιμοποίησε επίσης γυμνά δάχτυλα των ποδιών.
  Και κάπως έτσι γάμησε η Μόνικα. Και το έκανε επίσης με εξαιρετική ακρίβεια. Έσπασε ένα αφγανικό αυτοκίνητο και μουρμούρισε:
  - Για τις μεγάλες ιδέες του κόσμου!
  Αυτά είναι τα κορίτσια που είναι - τα υψηλότερα ακροβατικά στο σύμπαν.
  Η Τζέιν, αν και πυροβόλησε τη γυμνή της φτέρνα, παρατήρησε:
  - Λοιπόν, σε βάρος του σύμπαντος, αυτό είναι πάρα πολύ!
  Η Γερτρούδη παρατήρησε γελώντας:
  - Η ομάδα της Γκέρντα δεν είναι χειρότερη από τη δική μας!
  Και πάλι θα πάρει και θα πυροβολήσει τον εχθρό με το γυμνό του πόδι.
  Η Malanya, γαμημένοι εχθροί με μεγάλη ακρίβεια, σημείωσε:
  - Για τη μεγάλη Ρωσία!
  Η Μόνικα, κουρεύοντας τους Αφγανούς με τρομερή ταχύτητα, μουρμούρισε:
  - Και για τη Μεγάλη Βρετανία!
  Η Τζέιν συμφώνησε με αυτό:
  - Η Βρετανία είναι μια μεγάλη χώρα και θα πάρουμε πίσω όλες τις αποικίες!
  Η Γερτρούδη γελώντας, και πιέζοντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της στα κουμπιά, τσίριξε:
  - Για την Πατρίδα προς τα εμπρός!
  Η Malanya, επίσης, κλωτσάει τα γυμνά της πόδια με τα γυμνά δάχτυλά της και μουρμουρίζει:
  - Για τη Μεγάλη Βρετανία!
  Η Μόνικα θα χτυπήσει επίσης τους Αφγανούς και θα βροντοφωνάξει:
  - Για τον καλύτερο στρατό στον κόσμο στην Αγγλία!
  Αυτά είναι τα κορίτσια - απλώς τα υψηλότερα ακροβατικά στα τανκς.
  Αυτοί είναι σύμμαχοι...
  Και οι Oleg Rybachenko και Margarita Korshunova πολεμούν επίσης εναντίον των Ταλιμπάν. Αθάνατα παιδιά ήρθαν σε βοήθεια της Ρωσίας, καθώς υπάρχουν πάρα πολλοί Αφγανοί. Και τους ακολουθεί όμως
  ελαφρώς κομμένο. Επιπλέον, υπάρχουν περισσότεροι άνδρες παρά γυναίκες στους Ταλιμπάν. Και είναι ηθικά εύκολο να τους σκοτώσεις.
  Ο Oleg Rybachenko διηύθυνε έναν μύλο με σπαθιά, κόβοντας Αφγανούς και τα κεφάλια τους και μετά κελαηδούσε:
  - Δόξα στους καιρούς του κομμουνισμού!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, το αγόρι θα εξαπολύσει κάτι δολοφονικό στους Ταλιμπάν.
  Η Margarita Korshunova χακάρισε επίσης τους Αφγανούς, τους έκοψε σαν δρεπάνι και φώναξε:
  - Δόξα στην Πατρίδα!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πέταξε αρακά με εκρηκτικά.
  Και διέλυσε μια μάζα στρατιωτών Ταλιμπάν.
  Τότε θα το πάρουν τα αθάνατα παιδιά και θα σφυρίξουν σε όλα τα χείλη. Και η μάζα από ζαλισμένα κοράκια θα πέσει στα κεφάλια των Αφγανών στρατιωτών, χτυπώντας τους με γροθιές.
  Και κάνει έντονη εντύπωση.
  Αυτά τα παιδιά είναι σούπερ και εξαιρετικά!
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο χακάρισε ξανά αυτό το αιώνιο αγόρι των Ταλιμπάν και τσίριξε:
  -Για μεγάλο κομμουνισμό!
  Και με γυμνά δάχτυλα, ένα αθάνατο παιδί θα εκτοξεύσει την καταστροφή.
  Η Μαργαρίτα Κορσούνοβα έκοψε ξανά τους Αφγανούς, τους άνοιξε και με γυμνά δάχτυλα ενέδωσε στο δώρο του θανάτου και φώναξε:
  - Για την Πατρίδα μας!
  Και τώρα τα παιδιά σφυρίζουν ξανά και μια μάζα από κοράκια που έχουν υποστεί καρδιακή προσβολή πέφτουν στα κεφάλια των Αφγανών μαχητών.
  Οι Ταλιμπάν είναι, φυσικά, πολύ γενναίοι. Αλλά η ηγεσία τους, με επικεφαλής έναν ηλικιωμένο ή όχι πολύ ηλικιωμένο άνδρα Khaybatulla Akhundzada
   ειλικρινά τρελός.
  Έτσι οι πολεμιστές της ουράνιας αυτοκρατορίας σκαρφαλώνουν μπροστά απεγνωσμένα.
  Και στα κατεχόμενα κάνουν άγρια σκληρότητα.
  Εδώ, συγκεκριμένα, το πιασμένο μέλος της Komsomol τραβήχτηκε πάνω σε ένα ράφι και άρχισαν να το τεντώνουν. Έβαλαν τα γυμνά πόδια της κοπέλας σε ένα κοντάκι και κρέμασαν βάρη. Και μετά έγιναν
  κάψτε τις φτέρνες με ένα καυτό σίδερο. Και μετά μαστίγωναν την κοπέλα με ένα μαστίγιο, μετά την χτύπησαν με ένα καυτό συρματόπλεγμα. Και πόνεσε τόσο πολύ. Και μετά στην ομορφιά
  πήρε και μου έσπασε τα δάχτυλα των ποδιών στα γυμνά μου πόδια. Και μετά έκαψαν το στήθος της με δάδες, και τα ρουθούνια της κοπέλας ξεσκίστηκαν με καυτή λαβίδα. Και μόλις οι Ταλιμπάν δεν χλεύασαν το μέλος της Komsomol, βασανίζοντάς την μέχρι θανάτου.
  Και τα βασανιστήρια συνεχίστηκαν. Στα καταληφθέντα χωριά, όλοι, παιδιά και μεγάλοι, χτυπήθηκαν με ξύλα στα γυμνά τακούνια τους. Τα παιδιά χτυπήθηκαν με ξύλα στις γυμνές φτέρνες τους, ειδικά
  σκληρός. Και σε αυτό δεν υπήρχε ούτε μια ουγγιά ελέους.
  Εδώ είναι ακριβώς ποια βασανιστήρια δεν χρησιμοποιήθηκαν.
  Η Ταμάρα πολεμά επίσης τους Ταλιμπάν...
  Επίσης πολεμιστής μάχιμης τάξης.
  Και στους Αφγανούς που σκαρφαλώνουν, όλο και περισσότεροι πύραυλοι πέφτουν κάτω σε πραγματικό παλιρροϊκό κύμα.
  Η Tamara και η Dominica στοχεύουν τους εκτοξευτές στους Αφγανούς.
  Και πατάνε τα κουμπιά με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους.
  Και η Ντομίνικα χρησιμοποίησε ακόμη και μια κόκκινη θηλή.
  Και κελαηδούσε, ξεγύμνωσε τα δόντια της:
  - Είμαι σούπερ κορίτσι!
  Η Viola και η Aurora σφυροκοπούν επίσης τους Ταλιμπάν με εκτοξευτές.
  Και το κάνουν με μεγάλη ακρίβεια. Ενώ βουίζει:
  - Δόξα στον κομμουνισμό μας, δόξα!
  Θα καταστρέψουμε τον φασισμό!
  Η Viola, πατώντας το κουμπί του joystick με μια κόκκινη θηλή και στέλνοντας έναν πύραυλο στους Αφγανούς, παρατήρησε:
  - Είμαστε σε πόλεμο με τους Ταλιμπάν και αυτοί είναι κομμουνιστές!
  Η Aurora απάντησε με ένα γέλιο, στέλνοντας το γυμνό τακούνι της στον αντίπαλό της.
  - Ο διεστραμμένος κομμουνισμός ή ο ισλαμισμός είναι χειρότερος από τον διεστραμμένο φασισμό!
  Η Βιόλα γέλασε, εκτόξευσε για άλλη μια φορά το δώρο του θανάτου στον εχθρό με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της και παρατήρησε:
  - Και ο φασισμός δεν είναι διεστραμμένος δεν υπάρχει! Αυτό είναι από μόνο του μια διαστροφή!
  Η Aurora, στέλνοντας ένα δώρο στον εχθρό με μια κόκκινη θηλή, σημείωσε:
  - Εδώ ο κομμουνισμός μπορεί να είναι αρκετά διεστραμμένος! Ακόμη και επί Στάλιν, πολλοί περιττοί άνθρωποι εξοντώθηκαν και σκοτώθηκαν!
  Η Βιόλα, ως απάντηση, στέλνοντας για άλλη μια φορά πύραυλο στους Αφγανούς, τραγούδησε:
  Σε μια δύσκολη ώρα μας ενέπνευσε,
  Έχοντας κάνει τη θέληση πιο δυνατή, χάλυβα ...
  Ελευθέρωσε τον κόσμο από την πανούκλα -
  Αγαπητέ σύντροφε Στάλιν!
  
  Μετρημένο σε πολλές εικόνες,
  Σε ένα ατελείωτο σύμπαν...
  Μας άνοιξες τον σωστό δρόμο -
  Υποδεικνύοντάς το για πάντα!
  Αυτά είναι τα κορίτσια με γυμνά, μαυρισμένα πόδια.
  Η Αλένκα, πυροβολώντας τους Ταλιμπάν και κουνώντας το στήθος της με κόκκινες θηλές, σημείωσε:
  - Θα υπάρξει κομμουνισμός!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πέταξε το πολύ θανατηφόρο δώρο του θανάτου της.
  Η Anyuta έδωσε μια ουρά για τους Αφγανούς, τους κούρεψε και ούρλιαξε:
  - Για τις μεγάλες νίκες των κοριτσιών!
  Και η κόκκινη θηλή θα πατήσει το κουμπί του μπαζούκα.
  Αυτά είναι τα κορίτσια - απλά υπέροχα.
  Και οι Κινέζοι κουρεύονται με μεγάλο, αν όχι μεγάλο, ενθουσιασμό.
  Ο κοκκινομάλλης Άλλα, συντρίβοντας τους Ταλιμπάν, φώναξε:
  - Για την Πατρίδα και τη μητέρα μας!
  Και πώς ρίχνει το δολοφονικό δώρο του αφανισμού στον εχθρό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του.
  Και τότε η Μαρία ξεκινά, χρησιμοποιώντας επίσης τα γυμνά δάχτυλά της. Και θα διαλύσει τη μάζα των Αφγανών.
  Μετά κράζει:
  - Δόξα στην εποχή του κομμουνισμού!
  Ολυμπιακοί Αγώνες, πυροβολώντας τους Αφγανούς, σημείωσαν με θέρμη και χαρά:
  - Για τον νέο ηγέτη των κομμουνιστών!
  Και η κοπέλα πέταξε πάλι το θανάσιμο δώρο του θανάτου και της καταστροφής με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Και αυτά τα κορίτσια είναι απλά υπέρ.
  Και είναι τόσο πολεμικοί.
  Η Μαρούσια, γαμώντας τους αντιπάλους και εκτοξεύοντας τα δώρα του θανάτου με τα γυμνά πόδια της στον εχθρό, τσίριξε:
  - Για τις πιο δυνατές νίκες της Πατρίδας!
  Η Ματρυόνα, σκαρφίστηκε στους Ταλιμπάν και φώναξε:
  - Για την Πατρίδα που είναι πάνω από κάθε στέγη!
  Και πάλι το κορίτσι θα πυροβολήσει τους Αφγανούς από το μπαζούκα, πατώντας το κουμπί με μια θηλή φράουλας.
  Αυτό το κορίτσι είναι το υψηλότερο όλων των κατηγοριών.
  Έτσι τα κορίτσια πήραν τους Ταλιμπάν και φώναξαν:
  - Η πατρίδα είναι ένα μεγάλο μυστήριο,
  Η πιστή σου σοφή, ένδοξη τιμή...
  Θα ενισχύσουμε την ενότητά σας -
  για πάντα με την Πατρίδα θα είμαστε μαζί!
  Η Σταλενίδα, πυροβολώντας τους Αφγανούς, ήταν πολύ επιθετική και θετική. Και με γυμνά δάχτυλα πετάει
  δώρο θανάτου. Και θα διαλύσει τη μάζα των πολεμιστών της ισλαμικής αυτοκρατορίας. Είναι μια πολεμίστρια της υψηλότερης τάξης.
  Η Σταλενίδα τραγούδησε με χαμόγελο:
  - Ας δοξαστεί ο κομμουνισμός,
  Ο Μάο θα σε καταστρέψει...
  Μόνο εμείς είμαστε πάνω, όχι κάτω..
  Ας κουνήσουμε τον ληστή στα μούτρα!
  Εδώ είναι ένα τόσο πολεμικό κορίτσι. Και έτσι αυτοί οι καταραμένοι Αφγανοί συνθλίβονται. Και τίποτα δεν μπορεί να την αντιμετωπίσει.
  Η Βερόνικα, πολεμώντας τους Ταλιμπάν, εξέδωσε:
  - Για τη νίκη των κομμουνιστικών ιδεών σε όλο τον κόσμο!
  Η Βικτώρια, γράφοντας στους στρατιώτες της ισλαμικής αυτοκρατορίας, και πετώντας με τα γυμνά της δάχτυλα τα πόδια της χειροβομβίδας, τσίριξε:
  - Για τη Ρωσία και την ελευθερία μέχρι τέλους!
  Και πάλι πέταξε το δολοφονικό δώρο του αφανισμού με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Η Σεραφίμα συνέτριψε τους Αφγανούς, κουρεύοντας τους Ταλιμπάν με μεγάλη ευκολία και πετώντας δώρα θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Μετά ψέλλισε:
  - Για τις ιδέες του ιερού κομμουνισμού!
  Η Σταλενίδα, χτίζοντας τους Αφγανούς, είπε σκληρά:
  - Όταν ακούς τη λέξη άγιος - τη δίνει αμέσως με ψέματα και ψέματα!
  Η Βερόνικα γέλασε και σημείωσε:
  - Ναι, ο Βλαντιμίρ δεν είναι άγιος!
  Ο Στάλενιντ πέταξε μια χειροβομβίδα στους Ταλιμπάν με ξυπόλητα πόδια και τρίζοντας:
  - Ναι, ο πρόεδρός μας δεν είναι από τους εξέχοντες!
  Η Βερόνικα, χαμογελώντας ασταμάτητα και σκαρφαλώνοντας τους Αφγανούς, τραγούδησε:
  - Εμπιστεύσου τον καλικάντζαρο, εμπιστεύσου τον καλικάντζαρο, εμπιστεύσου τον καλικάντζαρο,
  Αλλά ακόμα ζήστε! Ζήσε όμως σύμφωνα με τον Μπρέζνιεφ! Δεν είμαι μαμά!
  Όχι μαμά! Δεν μπορώ!
  Η Βικτόρια παρατήρησε γελώντας καθώς έγραφε στους Αφγανούς:
  -Θα πάνε όλα καλά!
  Η Βερόνικα συμφώνησε με αυτό:
  - Σίγουρα θα κερδίσουμε!
  Η Σταλενίδα συμφώνησε:
  -Και δεν μπορούμε να χάσουμε! Γιατί είμαστε Ρώσοι! Και οι Ρώσοι είναι τέτοιο έθνος που ακόμα και χάνοντας συνέχεια, θα το πάρουν και θα κερδίσουν με απίστευτη μανία!
  Η Βικτόρια έγνεψε καταφατικά.
  - Είναι σαν πυγμάχος που θα χάσει δεκατέσσερις γύρους, αλλά στον δέκατο πέμπτο θα πάρει και θα κερδίσει αποφασιστικά!
  Η Βερόνικα γέλασε, ξεγύμνωσε τα δόντια της:
  - Ναι, είναι πολύ πιθανό! Λοιπόν, κερδίζει, άρα κερδίζει!
  Η Σεραφίμα παρατήρησε επιθετικά, ξεγύμνωσε τα δόντια της:
  - Θα είμαστε οι πιο δυνατοί στον κόσμο και θα κερδίσουμε τους πάντες!
  Και με γυμνά δάχτυλα, θα εξαπολύσει ξανά ένα μοναδικό δώρο θανάτου στον εχθρό.
  Αυτά είναι τα κορίτσια των υψηλότερων ακροβατικών.
  Με τέτοια κορίτσια, νομίζω ότι ο καθένας μπορεί να κουνήσει το κεφάλι του, αλλιώς θα σκίσουν το καπάκι από τους μεντεσέδες του.
  Η Σταλενίδα συνέτριψε τους Ταλιμπάν και τραγούδησε:
  - Είμαστε οι πιο δυνατοί στον κόσμο,
  Μουλιάστε τους Ταλιμπάν στην τουαλέτα...
  Η Μόσχα δεν πιστεύει ότι ξέρει δάκρυα,
  Θα δώσουμε τον Χαλίφη στον εγκέφαλο!
  Εδώ είναι, η Σταλενίδα, ένα απολαυστικό κορίτσι. Το οποίο μπορείτε να καλέσετε - απλά υπερ και σούπερ.
  Με τέτοια κορίτσια, μπορείτε να κοιτάξετε με ασφάλεια στο μέλλον. Ας είναι σχεδόν ένα δισεκατομμύριο οι Ταλιμπάν, και σε αντίθεση με τη Ρωσία, έχουν πολύ περισσότερους άνδρες από γυναίκες.
  Και οι Ταλιμπάν λατρεύουν να πολεμούν.
  Αλλά δεν είναι πολύ καλοί σε αυτό.
  Η πρώτη γραμμή ήταν κουρελιασμένη. Εκεί που σφήνωσαν οι Ταλιμπάν, πού είναι τα στρατεύματα της OBKB ή της Ρωσίας.
  Κανείς δεν έχει μεγάλο πλεονέκτημα.
  Η Σταλενίδα, γράφοντας στους Αφγανούς, πήρε και τσίριξε, χασκογελώντας τα δόντια της και κλείνοντας το μάτι:
  - Για την Πατρίδα μέχρι το τέλος!
  Η Βικτώρια τσίριξε με άγρια μανία:
  - Δίνεις ολοκληρωτικό θάνατο στον Πρόεδρο του Δράκου!
  Η Βερόνικα συμφώνησε με αυτό:
  - Θάνατος στον Πρόεδρο του Δράκου μέσα από την Τούμπα-γιουμπέ!
  Και οι Αμερικανοί είναι, φυσικά, έτοιμοι να βοηθήσουν τους Ταλιμπάν. Ακόμη και να πουλήσουν όπλα στους Ταλιμπάν με πίστωση. Και αυτή είναι μια σκληρή πολιτική των ΗΠΑ. Έτσι πιέζεται ο Ρωσικός Στρατός.
  Αλλά όσο υπάρχουν γυναίκες ηρωίδες σε αυτό, η Ρωσία δεν μπορεί να ξεπεραστεί.
  Εδώ η Αλίκη και η Αγγελική τσακώνονται. Τέτοιες μάχες και κουλ κλεψίματα. Και χτυπούν τους Αφγανούς με μανία και δύναμη.
  Η Αλίκη πυροβόλησε ένα τουφέκι ελεύθερου σκοπευτή, τρύπησε τους Ταλιμπάν. Και πέταξε τα γυμνά της δάχτυλα
  μαχαίρι ένα δολοφονικό δώρο θανάτου, τρίζοντας:
  - Για την Πατρίδα της ΕΣΣΔ!
  Εδώ είναι ένα τόσο μαχητικό κορίτσι. Είναι γεμάτο και δύναμη και επιθετικότητα.
  Η Angelica είναι υγιής και κοκκινομάλλα πολεμίστρια. Άρα θα χτυπήσει τους Ταλιμπάν. Θα χτυπήσει την κολοσσιαία μάζα τους. Και θα παρακάτω:
  - Δόξα στα νέα μέλη της Komsomol!
  Και πώς γελάει.
  Η Αλίκη, πυροβολώντας τους Αφγανούς και χτυπώντας τους με ακρίβεια, παρατήρησε λογικά:
  - Είμαστε σε θέση να νικήσουμε κάθε ορδή!
  Και η Αλίκη πυροβόλησε από το μπαζούκα χρησιμοποιώντας την κόκκινη θηλή του στήθους.
  Αυτό είναι το κορίτσι - που δείχνει την τάξη του κεφαλαίου.
  Η Angelica, επίσης, θα χτυπήσει τον εχθρό και θα κουρέψει τη μάζα των Ταλιμπάν και του vyaknet:
  - Για την Πατρίδα!
  Αυτές είναι γυναίκες - τόσο επιθετικές και ικανές, ας πούμε, για πολλά.
  Η Αλίκη παρατήρησε με ένα χαμόγελο, κουρεύοντας τους εχθρούς:
  - Η πατρίδα μας είναι μάνα μας, θα σκοτώσουμε την κίτρινη!
  Η Angelica παρατήρησε με άγρια μανία, συντρίβοντας τους Αφγανούς:
  - Εμείς οι κομμουνιστές θα γίνουμε πιο δυνατοί στον κόσμο!
  Και με γυμνά δάχτυλα θα το πάρει και θα ρίξει μια χειροβομβίδα με γόμωση τόλ.
  Έτσι ξετρελάθηκαν τα κορίτσια.
  Και καταστρέφουν τους εχθρούς με κολοσσιαία δύναμη.
  Η Νατάσα, πυροβολώντας τους Αφγανούς και πατώντας το κουμπί του μπαζούκα με μια κόκκινη θηλή, σημείωσε:
  - Για τη Ρωσία δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα όπως ο αριθμός των εχθρών!
  Η Ζόγια, γράφοντας για τους Αφγανούς, συμφώνησε:
  - Μπορούμε να νικήσουμε οποιοδήποτε πλήθος του εχθρού!
  Το μαχόμενο κορίτσι Augustine, που σκαρφίστηκε στα στρατεύματα των Ταλιμπάν, εκτινάχθηκε από το μπαζούκα με τη βοήθεια μιας θηλής φράουλας και φώναξε:
  - Είμαι η ομορφιά του θανάτου!
  Και η Σβετλάνα φρικάρει με τους Αφγανούς. Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του θα ξεκινήσει και θα ξεστομίσει τους μουτζαχεντίν:
  - Για την ΕΣΣΔ υπό νέο πρίσμα!
  Η Natasha lupanula και πάλι, χρησιμοποιώντας μια ρουμπινί θηλή για να πατήσετε το κουμπί. Και ήταν όμορφο. Και πολύ επιθετικά.
  Η Νατάσα παρατήρησε γελώντας:
  - Μπορούμε και μπορούμε να κάνουμε τα πάντα!
  Η Ζωή αντιτάχθηκε με ένα χαμόγελο:
  - Οχι όλα! Δεν μπορούμε να πιάσουμε τον Χαλίφα!
  Η Νατάσα παρατήρησε αναστενάζοντας, σκαρφίζοντας τον εχθρό με τη γυμνή φτέρνα της:
  - Ας πιάσουμε και τον Χαλίφα! Ναι, είναι μεγάλος, σε λίγο θα πεθάνει!
  Η Ζωή γέλασε και απάντησε:
  - Ίσως έρθει άλλος, ακόμα πιο λυσσασμένος!
  Ο Αυγουστίνος, κόβοντας τους Αφγανούς, που σέρνονταν σε μια μεγάλη μάζα, και επίσης χαστούκισε με τη βοήθεια μιας θηλής βατόμουρου από ένα μπαζούκα και έτριξε:
  - Όλα θα πάνε καλά κορίτσια! Είμαι σίγουρος γι' αυτό!
  Και πρόσθεσε, δίνοντας στα γυμνά της τακούνια το δώρο του θανάτου και ξεσκίζοντας τους Ταλιμπάν.
  - Το κακό δεν είναι καθόλου άπειρο!
  Η Σβετλάνα σημείωσε λογικά, κουρεύοντας τους μαχητές των Ταλιμπάν που προχωρούσαν:
  - Η χώρα μας θα γίνει πιο ένδοξη και σύγχρονη!
  Και θα το πάρει και θα το ανατινάξει όπως και για τους Αφγανούς.
  Και αυτή είναι η επιθετική της κατανόηση και η κολοσσιαία δύναμή της.
  Τα κορίτσια, φυσικά, μπορούν να κάνουν πολλά όταν είναι κακά και ακόμη περισσότερα όταν είναι ευγενικά.
  Η Αλμπίνα και η Αλβίνα τσακώνονται πολύ σκληρά στον ουρανό .
  Ο Άλμπιν καταρρίπτει ένα αεροπλάνο της Αφγανικής Πολεμικής Αεροπορίας και λέει:
  - Για μας η θεά Λάδα!
  Η Alvina κατέρριψε ένα αεροσκάφος επίθεσης των Ταλιμπάν και σημείωσε:
  - Θεά Λάδα - Θεότητα με κεφαλαίο γράμμα!
  Αυτά είναι πραγματικά κορίτσια που χρειάζεστε. Και εξαιρετικά δροσερό.
  και η Helga από το stormtrooper ακόμα γαμάει τους Αφγανούς στη στεριά. Και είναι πολεμίστρια μιας πολύ μαχητικής πτήσης. Και τόσο επιδέξια έσκισε τον πύργο από το τανκ των Ταλιμπάν με ένα ακριβές χτύπημα.
  Αυτό είναι ένα κορίτσι ...
  Και κουκούλες:
  - Για την οικοδόμηση του κομμουνισμού σε όλο τον κόσμο!
  Η Αλμπίνα σημείωσε, χτυπώντας τους Μουτζαχεντίν, με μεγάλη ακρίβεια ήττας:
  - Για τα καλύτερα σοβιετικά μυαλά!
  Και επίσης πώς θα κόψει το αφγανικό αυτοκίνητο.
  Αυτά είναι τα κορίτσια - από τα υψηλότερα, ίσως, είναι της κατηγορίας.
  Η Alvina συντρίβοντας τους Ταλιμπάν λογικά σημείωσε:
  - Μπορούμε να κάνουμε τα πάντα - και θα το δείξουμε σε όλους!
  Και κατέρριψε μια άλλη αφγανική μπαντούρα.
  Τα κορίτσια είναι η υψηλότερη τάξη.
  Αλλά και ένα αγόρι μπορεί να είναι πολύ καλός μαχητής.
  Ειδικά αν πρόκειται για αθάνατο αγόρι.
  Ο Oleg Rybachenko τραγούδησε με μεγάλο ενθουσιασμό:
  - Δόξα στην Πατρίδα του Κομμουνισμού,
  Σε αγαπάμε, πατρίδα μας...
  Θα καταστρέψουμε τα στρατεύματα του φασισμού,
  Αν και ο Σατανάς μας επιτίθεται!
  Και το αγόρι ξαναχτυπά τους Ταλιμπάν με σπαθιά. Και μετά θα ηγηθεί του fanmill. Και με γυμνά δάχτυλα, θα πάρει και θα πετάξει ένα πολύ θανατηφόρο δώρο θανάτου
  στον εχθρό.
  Αυτό είναι ένα παιδί - ας πούμε αγόρι - σούπερ!
  Η Margarita Korshunova, τεμαχίζοντας τους επιτιθέμενους Αφγανούς και πετώντας τα δώρα του θανάτου στον εχθρό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, τσίριξε:
  - Για τα ρωσικά σύνορα πέρα από την Καμπούλ!
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο, τσακίζοντας τον εχθρό, έγνεψε ζωηρά:
  - Θα υπάρχουν και τα σύνορά μας πέρα από την Καμπούλ. Αλλά ο εχθρός είναι ιδιαίτερα ισχυρός σε αριθμούς!
  Η Margarita Korshunova συμφώνησε με αυτό:
  - Ο εχθρός είναι πολύ δυνατός! Αλλά έτσι κι αλλιώς θα κερδίσουμε!
  Και με γυμνά δάχτυλα, θα εκτοξεύσει ένα θανατηφόρο δώρο θανάτου.
  Ο Oleg Rybachenko, γράφοντας για τους μουτζαχεντίν, σημείωσε αρκετά ορθολογικά:
  - Ο στρατός μας θα είναι στην Καμπούλ!
  Η Margarita Korshunova συμφώνησε:
  - Ελπίζω να είναι! Αν εμείς οι ίδιοι δεν αιμορραγούμε μέχρι θανάτου!
  Το αγόρι εξολοθρευτής απάντησε με σιγουριά:
  - Η νίκη μας είναι αναπόφευκτη!
  Η πολεμίστρια, πετώντας ένα λεμόνι με το γυμνό της πόδι, συμφώνησε:
  - Το πιστεύω! Πραγματικά το πιστεύω!
  Και πώς θα πάρει ένας πολεμιστής και θα γελάσει.
  Και τότε και τα αθάνατα παιδιά θα το πάρουν και θα σφυρίξουν με μια φωνή. Τα σφυρίγματα τους οδήγησαν πολλές χιλιάδες κοράκια σε λιποθυμία. Και αυτοί, έχοντας χάσει τις αισθήσεις τους, πέφτουν επάνω
  Αφγανοί και τρυπούν τα κρανία τους.
  Και τρυπούν τις κορυφές των κεφαλιών των στρατιωτών της ισλαμικής αυτοκρατορίας. Και οδηγούν τους αντιπάλους στο φέρετρο.
  Μετά από ένα σφύριγμα, η Μαργαρίτα παρατήρησε γελώντας:
  - Εσύ κι εγώ είμαστε σαν αηδόνια ληστές!
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο έγνεψε καταφατικά:
  - Ναι, όπως τα αηδόνια!
  Και το αγόρι ξέσπασε σε γέλια...
  Και πάλι τα αθάνατα παιδιά θα σφυρίξουν. Και τα κοράκια πονάνε πολύ. Λιποθυμούν και πέφτουν σαν σταγόνες βροχής. Και πολλοί Αφγανοί πήραν και ξυλοκοπήθηκαν.
  Στη συνέχεια τα παιδιά τραγούδησαν σε χορωδία:
  - Μαύρος πολεμιστής μπροστά στο θάνατο,
  Το θύμα περιμένει τα μεσάνυχτα...
  Πιστέψτε το πιο δύσκολο από οποιονδήποτε άλλον στον κόσμο
  Θα σε θάψουμε στο χώμα!
  Αυτά είναι πραγματικά παιδιά - ό,τι χρειάζεστε! Και αυτό είναι σκληρότητα μάχης.
  Ο Oleg Rybachenko κούνησε δύο ξίφη, έκοψε τα κεφάλια επτά Αφγανών στρατιωτών ταυτόχρονα και τραγούδησε:
  - Είμαι ισχυρός άνδρας για έναν λόγο,
  Επτά σε ένα χτύπημα!
  Η Margarita Korshunova, κόβοντας τους μουτζαχεντίν, σημείωσε:
  - Θα είμαστε πρώτοι στον Άρη, και γενικά παντού!
  Ο Oleg Rybachenko, για άλλη μια φορά τσακίζοντας τους Ταλιμπάν, σημείωσε:
  - Θα είμαστε πρώτοι παντού!
  Και το ξυπόλητο παιδικό πόδι ενός αγοριού περίπου δώδεκα ετών πέταξε μια χειροβομβίδα με καταστροφική δύναμη.
  Έτσι αγωνίζονται απελπισμένα και γενναία παιδιά που έλαβαν την αθανασία από τους Ρώσους Θεούς ως δώρο. Και δρουν με κολοσσιαία ενέργεια.
  ... ΚΕΦΑΛΑΙΟ 11.
  Στο δρόμο, γινόμενος αγόρι, ο τρελός καθηγητής Alexander Lukyanenko, πατώντας με τα γυμνά πόδια του, συνέχισε να συνθέτει.
  Η διαδικασία κατάκτησης της Κίνας είναι μακρά, η χώρα είναι μεγάλη και πολύ πυκνοκατοικημένη. Και οι μάχες γίνονται εκεί με μεγάλη ένταση.
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο κόβει τους Κινέζους με σπαθιά. Μετά τους πετάει με ξυπόλητα, παιδικά πόδια αρακά με αυτοσχέδια εκρηκτικά και τραγουδά:
  - Πατρίδα μου -
  Βασιλιάδες κυβερνούν σε αυτό,
  Φιλική οικογένεια,
  Σπάστε τους κακούς!
  Η Margarita Korshunova καταστρέφει επίσης τα στρατεύματα της ουράνιας αυτοκρατορίας. Και διευθύνει τον μύλο με σπαθιά. Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του πετάει αρακά θανάτου.
  Το κορίτσι τραγουδάει:
  - Δόξα στον κομμουνισμό, δόξα....
  Τα τανκς ορμούν προς τα εμπρός...
  Τμήματα με κόκκινα πουκάμισα -
  Χαιρετισμούς στον ρωσικό λαό!
  Και αθάνατα παιδιά θα σφυρίζουν σαν. Τα κοράκια παθαίνουν έμφραγμα και πέφτουν ζαλισμένα στα κεφάλια των Κινέζων. Ας το πούμε έτσι - παιδιά εξολοθρευτές. Και τα κοράκια τρυπούν με το ράμφος τους τα κρανία των πολεμιστών της ουράνιας αυτοκρατορίας.
  Και μετά τα άλλα κορίτσια πήραν και τα κινέζικα.
  Εδώ η Νατάσα τα κόβει με σπαθιά και με μια κόκκινη θηλή πιέζει το κουμπί του μπαζούκα, φτύνοντας ένα κοχύλι. Και η μάζα των Κινέζων πετά προς τα πάνω.
  Και η Νατάσα τραγουδά, στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Δόξα στους καιρούς του κομμουνισμού,
  Θα μπει τέλος στον ειρηνισμό!
  Και η κοπέλα, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, θα εκτοξεύσει μια θανατηφόρα χειροβομβίδα, ξεσκίζοντας τους αντιπάλους.
  Η Ζόγια αγωνίζεται επίσης με μεγάλο ενθουσιασμό. Και κόβει τους Κινέζους με τα ξίφη χωρίς περιττά προβλήματα.
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του εκτοξεύει τη θανατηφόρα δύναμη μιας χειροβομβίδας. Αυτό το κορίτσι είναι απλά σούπερ.
  Τότε μια θηλή στήθους φράουλας θα εκτοξεύσει και τα δύο ένα καταστροφικό δώρο θανάτου.
  Και η μάζα των Κινέζων πέταξε επάνω.
  Η Ζόγια το πήρε και τραγούδησε:
  - Στο όνομα των ιδεών του κομμουνισμού,
  Βλέπουμε το μέλλον της τσαρικής χώρας ...
  Και το κόκκινο πανό της Πατρίδας μας,
  Θα είμαστε πάντα απείρως πιστοί!
  Ο Αυγουστίνος ψιλοκόβει και τους Κινέζους. Είναι κορίτσι, ας πούμε super class.
  Η κοκκινομάλλα πέταξε μια θανατηφόρα χειροβομβίδα με το γυμνό της τακούνι, διέλυσε πολλούς αντιπάλους και τσίριξε:
  - Για τη Ρωσία - τη μητέρα μας!
  Και με μια ρουμπινιά θηλή, πάτησε το κουμπί στο μπαζούκα. Και έφτυσε έναν πύραυλο δολοφονικής δύναμης. Και τόσοι Κινέζοι πήραν και έσκισαν με τη μία.
  Αυτά είναι τα κορίτσια.
  Η Σβετλάνα συνέτριψε επίσης τους εχθρούς. Και έκοψε τα στρατεύματα της ουράνιας αυτοκρατορίας με σπαθιά. Και πέταξε δώρα θανάτου με γυμνά δάχτυλα. Και στο τέλος σαν κατακόκκινη θηλή θα πετάξει έξω το θανατηφόρο κέλυφος του θανάτου.
  Και θα τραγουδήσει:
  - Η πατρίδα μου είναι πόλη και γλυκιά,
  Η πατρίδα μου είναι βασιλική χώρα!
  Αυτά είναι τα κορίτσια - η πιο εξαιρετική τάξη και ευκαιρίες που έχουν. Δεν μπορείς να αντισταθείς σε τέτοια κορίτσια .
  Και έτσι έκοψαν αυτούς τους Κινέζους χωρίς οίκτο ή αμφιβολία.
  Εδώ τσακώνεται και η Αουρόρα και τα κορίτσια σκαρφίζονται με πολυβόλο τους Κινέζους. Αυτό είναι μια ομορφιά.
  Και επίσης με μια κόκκινη θηλή πιέζει το κουμπί του εκτοξευτήρα χειροβομβίδων. Και εκτοξεύει δολοφονικό πύραυλο. Και η μάζα των αντιπάλων σχίζεται και σκίζεται σε μικρά κομμάτια.
  Τότε η Aurora τραγούδησε:
  - Για τον μεγαλύτερο κομμουνισμό,
  Μόνο πάνω ούτε ένα βήμα κάτω!
  Αυτά τα κορίτσια είναι πολύ κουλ και επιθετικά.
  Η Mirabela Magnetic βομβαρδίζει τον εχθρό από αέρος. Χρησιμοποιεί αεροσκάφος επίθεσης με δύο αεροπλάνα. Και πώς θα χτυπήσει τους Κινέζους.
  Και τους δέρνει χωρίς οίκτο. Και μουντζούρες από πολυβόλα που στοιβάζουν πολύ όμορφα τους Κινέζους σε στοίβες. Και το κάνει αυτό πολύ βιαστικά. Με γυμνό τακούνι, πιέστε προς τα κάτω το πεντάλ. Και η μάζα των βομβών θα πέσει στους Κινέζους.
  Η Μιραμπέλα τραγούδησε χαμογελώντας τα δόντια της:
  - Είμαι ο πιο δυνατός στον κόσμο,
  Και δύο φορές δύο δεν είναι τέσσερα!
  Η Akulina Orlova τραμπουκίζει και τους Κινέζους από αέρος. Και το κάνει με μεγάλη επιτυχία. Και καταστρέφει τα στρατεύματα της ουράνιας αυτοκρατορίας.
  Και μετά πάτησε το κουμπί με την κόκκινη θηλή του στήθους της, και τώρα πετάει κατά των Κινέζων, σκίζοντας τους με ένα μαχητικό βλήμα.
  Η Ακουλίνα το πήρε και τραγούδησε:
  - Δόξα στις μεγάλες καρδιές,
  Θα συντρίψουμε όλους τους εχθρούς μέχρι τέλους!
  Η Αναστασία Βιτμάκοβα έσπασε και αυτή τους Κινέζους και το έκανε με κολοσσιαίο ενθουσιασμό.
  Αυτό είναι το κορίτσι Αναστασία - απλά σούπερ!
  Και με γυμνά δάχτυλα κατευθύνει κάτι καταστροφικό στον εχθρό.
  Και έτσι το κορίτσι πάτησε το κουμπί με μια ρουμπινιά θηλή και οι βόμβες έπεσαν στους Κινέζους. Και είναι πολύ επιθετική.
  Και καταστρέφει αυτούς τους Κινέζους με μια δολοφονική δύναμη.
  Η Αναστασία τραγούδησε:
  - Θα τους διαλύσουμε όλους,
  Για τη μητέρα μας Ρωσία!
  Εδώ πάλι τα κορίτσια παλεύουν με κολοσσιαία μανία. Αυτή είναι μια μαχητική τριάδα.
  Και δεν έχουν ίσο στον ουρανό. Αλλά οι αερομαχίες είναι λίγες - η κινεζική αεροπορία είναι αδύναμη.
  Η Akulina Orlova έσπασε τους Κινέζους στη στεριά, πέταξε εκρηκτικές οβίδες και τραγούδησε:
  - Ένα, δύο, τρία - σκίστε τους Κινέζους!
  Θα υπάρξει μια λαμπρή γιορτή -
  Θα κατακτήσουμε τον κόσμο!
  Αυτές οι μάχες είναι σκληρές και σκληρές.
  Εδώ είναι το πλήρωμα της Ελισάβετ που αγωνίζεται σε ένα τανκ. Αυτή είναι η κοπέλα και η ομάδα της και είναι πάλι με μπικίνι.
  Εδώ η Ελισάβετ, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πάτησε τα κουμπιά του joystick και ούρλιαξε:
  - Δόξα στον Τσάρο Νικόλαο Β'!
  Η Κάθριν πυροβόλησε επίσης, πιέζοντας την κόκκινη θηλή της και χτυπώντας τους Κινέζους, και έξυπνα φώναξε:
  - Δόξα στον υπερναύαρχο Μακάροφ!
  Η Έλενα κατακεραυνώθηκε στον εχθρό. Έσκισε μια μάζα Κινέζων με πολυβόλα και φώναξε:
  - Για τον κομμουνισμό των βασιλιάδων!
  Η Ευφροσύνη σκαρφίστηκε τον εχθρό και κούρεψε τους πολεμιστές της ουράνιας αυτοκρατορίας και τραγούδησε:
  - Δόξα στη Ρωσία και στον Λευκό Θεό!
  Αυτά είναι τα μαχητικά κορίτσια σε ένα ευκίνητο και δυνατό τανκ. Και η ομάδα τους συνέτριβε τον κινεζικό στρατό.
  Η Ελισάβετ παρατήρησε έξυπνα και συνέτριψε τους αντιπάλους, φώναξε:
  Ο πραγματικός βασιλιάς δεν είναι αυτός που είναι στο στέμμα, αλλά που δεν είναι καπέλο με το μυαλό του και μπέρδεμα με λαβή!
  Η Έλενα έδειξε επιθετικά και δήλωσε θυμωμένη:
  - Αυτός που έχει άδειο κεφάλι, φορώντας στέμμα, είναι τυπικό καπέλο, χωρίς βασιλιά στο κεφάλι!
  Η Αικατερίνη κατακεραύνωσε επίσης τους Κινέζους, έσκισε δύο ντουζίνες στρατιώτες της Ουράνιας Αυτοκρατορίας και είπε:
  - Έχοντας τσακίσει τη χώρα - ένας δικτάτορας μπορεί να κρατήσει το στέμμα στο κεφάλι του, αλλά σίγουρα θα χάσει το πρόσωπό του!
  Η Ευφροσύνη συνέτριψε τους Κινέζους με εύστοχες βολές και κυριολεκτικά τους κούρεψε, σηκώνοντας βουνά από πτώματα.
  Και την ίδια στιγμή είπε:
  - Καλύτερα να χάσεις το κεφάλι σου με γενναιότητα παρά να μείνεις με μύτη στη δειλία!
  Έτσι ξετρελάθηκαν τα κορίτσια. Και ενώ είναι σχεδόν τελείως γυμνές, και ξυπόλητες, και πολύ μαυρισμένες, με ξανθά μαλλιά.
  Η Ελισάβετ, πυροβολώντας, δήλωσε:
  - Αν δεν υπάρχει βασιλιάς στο κεφάλι σου, τότε θα είσαι ένα καπέλο που μένει πάντα με τη μύτη σου!
  Η Αικατερίνη, εξαπολύοντας πολύ εύστοχα πυρά στον εχθρό και χτυπώντας μαζικά τους Κινέζους, μουρμούρισε:
  - Όποιος χάνει την αίσθηση της πραγματικότητας μένει με μύτη χωρίς όνειρο!
  Η Έλενα σημείωσε επιθετικά, γράφοντας στους εχθρούς, πατώντας τα κουμπιά με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, και ούρλιαξε:
  - Το γυναικείο πόδι, όταν είναι ξυπόλητο, θα φορέσει τις αμυγδαλές οποιουδήποτε άντρα, και θα φύγει χωρίς παντελόνι, εκθέτοντας το σώμα της!
  Η Ευφροσύνη, γαμώντας τους αντιπάλους και σκοτώνοντας τους Κινέζους με βίαιη δύναμη, παρατήρησε επιθετικά:
  - Έχοντας χάσει τη συνείδησή σας σε αναζήτηση χρυσών βουνών, μπορείτε να αφήσετε τον εχθρό με μια μύτη, αλλά η ίδια η ψυχή δεν θα έχει ούτε μια σπασμένη δεκάρα!
  Τα κορίτσια πολέμησαν απελπισμένα και γενναία.
  Η Ελισάβετ συνόψισε το αποτέλεσμα συνθλίβοντας ένα κινέζικο οβιδάκι με ένα κοχύλι:
  - Όταν έχεις τον Θεό στην καρδιά σου και έναν βασιλιά στο κεφάλι σου, είσαι άνθρωπος με κεφαλαίο γράμμα!
  Οι πολεμιστές πολέμησαν και σε άλλα μέτωπα.
  Η Αλένκα σκαρφίστηκε στους Κινέζους με ένα πολυβόλο. Τα κούρεψε σαν το σιτάρι και ούρλιαξε:
  - Για τον μεγάλο βασιλιά,
  Ευχαριστώ κύριοι!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, το κορίτσι θα πετάξει μια χειροβομβίδα με θανατηφόρα δύναμη.
  Η Anyuta, σκαρφίζοντας τον εχθρό και δίνοντας το δώρο του θανάτου με τη γυμνή στρογγυλή φτέρνα της, έδωσε έξω:
  - Δόξα στην εποχή του κομμουνισμού! Ο Τσάρος Νικολάι θα είναι μαζί μας!
  Και η κοπέλα κίνησε τον αγκώνα της στο πηγούνι του Κινέζου στρατηγού και ψέλλισε:
  - Για τη μεγάλη Ρωσία του Σβάρογκ!
  Ο μαχόμενος Άλλα συνέτριψε τους Κινέζους στρατιώτες, τους κούρεψε σαν δρεπάνι και φώναξε:
  - Για την Πατρίδα - τη μητέρα μας!
  Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της έριξαν ένα πολύ δολοφονικό δώρο αφανισμού.
  Η Μαρία, επίσης, συντρίβει τους εχθρούς με άγρια αιδώ. Και μουντζούρες από πολυβόλα, ενώ βουίζει:
  - Η Πατρίδα μας είναι η μητέρα μας!
  Το κορίτσι θέλει να γίνει ήρωας!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, το κορίτσι θα πετάξει ένα καταστροφικό δώρο θανάτου.
  Και μετά πώς πατάει το κουμπί του μπαζούκα, με την κατακόκκινη θηλή του.
  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες συνθλίβουν τους Κινέζους σε σκόνη. Μουντζούρες πάνω τους από το μηχάνημα. Και βουίζει:
  -Είμαστε δίπλα σου όπως στον πόλεμο,
  Και στον πόλεμο, όπως σε σένα!
  Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της κοπέλας πέταξαν ένα εκρηκτικό πακέτο. Έσκισε τη μάζα των Κινέζων σε στάχτη.
  
  Η Ολυμπιάδα πυροβόλησε επίσης με μια θηλή φράουλας και ψέλλισε:
  - Για ειρήνη, για φιλία, για Μάη!
  Η Αλένκα παρατήρησε γελώντας:
  - Και μετά εσύ ο Μάης;
  Η Anyuta, σκαρφαλώνοντας πάνω από τους Κινέζους, τσίριξε:
  Καλοκαίρι, ω καλοκαίρι, έναστρο καλοκαίρι να είσαι μαζί μου!
  Ο Άλλα κλώτσησε τον εχθρό, έσκισε μερικούς από τους Κινέζους στρατιώτες και κελαηδούσε:
  - Για την τσαρική αυτοκρατορία!
  Και τα μαλλιά της είναι σαν μια αναμμένη φωτιά που θα μπορούσε να κάψει τη Ρώμη. Αυτό είναι ένα κορίτσι.
  Οι πέντε αλλάζουν θέση. Και μουντζούρες στον εχθρό με αυξημένη εμβέλεια.
  Και τότε τα κορίτσια ανοίγουν αμέσως από τα ηλεκτρικά καλώδια και το ρεύμα πήγε,
  από εχθρούς. Και οι Κινέζοι άστραψαν.
  Και τα κορίτσια θα το πάρουν με γυμνά τακούνια και λάμψη. Και πάλι θα καταλάβουν τον κινέζικο, γενναίο στρατό. Και οι Κινέζοι είναι δυνατοί και γενναίοι. Είναι γενναίοι, πολυάριθμοι άνθρωποι.
  Αλλά η Βερόνικα και η Βικτώρια τους χτύπησαν με βλήματα από το αεροπλάνο. Και διέλυσε τη μάζα των Κινέζων. Τα κορίτσια τσακώνονται, με ένα μπικίνι και ξυπόλητα. Και σφυρίζουν τον εχθρό με τα γυμνά τακούνια τους, πατώντας τα κουμπιά.
  Η Akulina Orlova σφυροκοπά επίσης τους Κινέζους, συντρίβοντας τους εχθρούς χωρίς κανένα οίκτο.
  Με τα γυμνά της δάχτυλα, η Ακουλίνα πάτησε τα κουμπιά του joystick και χτύπησε τους Κινέζους, τους έσκισε και κελαηδούσε:
  - Δόξα στον πατέρα-τσάρο!
  Η Anastasia Vitmakova επιβεβαίωσε:
  - Δόξα στον Τσάρο!
  Η Mirabela Magnetic έδωσε το δώρο της καταστροφής με το γυμνό της τακούνι και ψέλλισε:
  - Και θα πιούμε στον ναύαρχο Μακάροφ!
  Και η κόκκινη θηλή της ήταν απογυμνωμένη, και η κοπέλα την πήρε και πάτησε το κουμπί. Και πέταξαν πύραυλοι στους Κινέζους. Και διέλυσε πολλούς πολεμιστές της ουράνιας αυτοκρατορίας.
  Αυτά είναι τα κορίτσια...
  Και τότε κορίτσια νίντζα από την Ιαπωνία ανέλαβαν τους Κινέζους. Και οι πολεμιστές, φυσικά, με ένα μπικίνι και ξυπόλητα.
  Ένα κορίτσι νίντζα με μπλε μαλλιά πήρε τους Κινέζους και τους έκοψε με τα ξίφη της. Και έσκασαν τα κεφάλια τους. Και μετά από αυτό, με γυμνά δάχτυλα των ποδιών, πέταξε ένα μπιζέλι καταστροφής. Και πάλι, οι πολεμιστές της ουράνιας αυτοκρατορίας, με τα μέλη τους κομμένα, πέταξαν προς διαφορετικές κατευθύνσεις.
  Ο πολεμιστής τραγούδησε:
  - Δόξα στην Ιαπωνία! Δόξα!
  Ένα κορίτσι νίντζα με κίτρινα μαλλιά παλεύει με τους εχθρούς. Και τους κόβει χωρίς έλεος με τα ξίφη. Και τα ξυπόλητα, χαριτωμένα κοριτσίστικα δάχτυλά της πετάνε κάτι εντελώς καταστροφικό. Και κυριολεκτικά ξεσκίζουν τα σώματα. Και ο πολεμιστής τραγουδάει:
  - Δόξα στην Ιαπωνία, δόξα!
  Τα τανκς σκάνε μπροστά,
  Κορίτσια, μη γνωρίζοντας τον φόβο -
  Χαιρετισμούς - ο ρωσικός λαός!
  Ένα κορίτσι νίντζα με κόκκινα μαλλιά, ψιλοκόβει και τους Κινέζους. Είναι μια πολύ επιθετική πολεμίστρια. Και κόβει τους αντιπάλους μέχρι τέλους. Και πάλι, τα δάχτυλα, τόσο λαξευμένα, σαγηνευτικά γυμνά πόδια, εκσφενδονίζουν μπούμερανγκ, που φυσούν από τα κεφάλια τους σαν τρίχες ξυραφιού.
  Και ο πολεμιστής τραγουδάει:
  - Ρωσία του Τσάρου Μιχαήλ,
  Κατέκτησε το σύμπαν!
  Ένα κορίτσι νίντζα με άσπρα μαλλιά, κρατούσε σπαθιά που φυσούσαν από τα κεφάλια των Κινέζων. Και αυτό το κορίτσι με το μπικίνι αποδείχτηκε γραπτή καλλονή. Και τα σπαθιά της είναι υπέροχα. Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους, επίσης, πετούσαν δηλητηριώδεις βελόνες, τρυπώντας το λαιμό των στρατιωτών της ουράνιας αυτοκρατορίας.
  Το κορίτσι νίντζα τραγούδησε:
  - Το ιαπωνικό πολεμιστή είναι να μην φοβούνται τον θάνατο ,
  είμαστε δεν φοβάται τον θάνατο στο πεδίο της μάχης ...
  Ο Νίντζα θα πολεμήσει για την αγία Ρωσία -
  Και ακόμη και να πεθάνει - θα κερδίσει!
  Αυτά είναι κορίτσια τόσο σχεδόν γυμνά και όμορφα, και τα πόδια τους σαγηνεύουν τους άντρες.
  Όμως ο Oleg Rybachenko και η Margarita Korshunova πάνε ξανά στη μάχη ή μάλλον τρέχουν. Και πάλι τα παιδιά τσακώνονται με άγρια οργή και φρενίτιδα.
  Εδώ είναι ένα αγόρι που κουνάει τα ξίφη του και κόβει τα κεφάλια των Κινέζων.
  Ο Όλεγκ ούρλιαξε και το αγόρι πέταξε τα μπιζέλια της καταστροφής με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του. Έσκισε τους εχθρούς και τραγούδησε:
  Δόξα στον κομμουνισμό που χτίζει ο Νικολάι,
  Είναι ο μεγαλύτερος και σοφότερος βασιλιάς!
  Το κορίτσι, αυτή η πρώην συγγραφέας Margarita Korshunova, κόβοντας τα κεφάλια των Κινέζων, φώναξε:
  - Για τη Ρωσία και τον Τσάρο Νικόλαο!
  Και με γυμνά δάχτυλα, ο νεαρός πολεμιστής θα πάρει και θα πετάξει ένα μπούμερανγκ. Και αυτός, καθώς πετάει, έκοψε τα κεφάλια των Κινέζων στρατιωτών. Αυτό είναι ένα κορίτσι.
  Η Μαργαρίτα το πήρε και τραγούδησε:
  Δεν υπάρχει πιο όμορφη Πατρίδα-Ρωσία,
  Η καλύτερη χώρα στο σύμπαν...
  Τα αστέρια πότισαν τον ουρανό με μαργαριτάρια,
  Τρελάνετε ακόμα και ένα πονηρό βλέμμα!
  Τότε το πήραν τα αθάνατα παιδιά και σφύριξαν σε κάθε λαιμό. Και έτσι τα κοράκια πήραν, έπαθαν εμφράγματα και πέφτοντας σε λιποθυμία, άρχισαν να πέφτουν. Και μπουνιά στα κεφάλια των Κινέζων.
  Αυτά είναι παιδιά, είναι απλά τέρατα και σούπερ....
  Και πάλι, ας ψιλοκόψουμε τους εχθρούς. Και τέτοια μαχητικά και γενναία κορίτσια εδώ είναι σούπερ, οπότε η Νατάσα πήγε στην επίθεση.
  Το κορίτσι πήρε και ανατινάχθηκε από τα πολυβόλα και κελαηδούσε:
  - Για τον κομμουνισμό του τσάρου Νικολάου!
  Η Ζόγια επιβεβαίωσε πετώντας ένα εκρηκτικό πακέτο με εκρηκτικά με το γυμνό της τακούνι.
  Και ο πολεμιστής τραγούδησε:
  - Για τον μεγάλο βασιλιά,
  Πατέρα κυρίαρχο!
  Ο Αυγουστίνος διέκοψε τους εχθρούς χωρίς καμία αδυναμία ή οίκτο. Και η κοκκινομάλλα πολεμίστρια πήρε και πέταξε κάτι πολύ θανατηφόρο και καταστροφικό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Και ενήργησε πολύ καταστροφικά, πολύ ψύχραιμη.
  Ο Αυγουστίνος έτρεξε τον μύλο και τσίριξε:
  - Για τη Ρωσία και νίκη μέχρι τέλους!
  Η Σβετλάνα διεξήγαγε έναν πολύ επιθετικό μύλο με σπαθιά με τα ξίφη της. Έκοψε τα κεφάλια των εχθρών, βάζοντάς τα σε ένα τύμβο. Και με γυμνά δάχτυλα, πήρε και πέταξε το θανατηφόρο δώρο του θανάτου.
  Και φώναξε:
  - Για τον τσαρικό κομμουνισμό!
  Και τα κορίτσια πάλι, με τις γυμνές, στρογγυλές γόβες τους, θα τις χτυπήσουν με φονικά μπιζέλια της καταστροφής.
  Και θα ξανατραγουδήσουν:
  Νικόλαος είσαι ο βασιλιάς-μεσσίας,
  Σύντομα θα είσαι παντοδύναμος!
  ... ΚΕΦΑΛΑΙΟ 12.
   Τα κορίτσια συνέχισαν να πολεμούν τους πολυάριθμους Ταλιμπάν.
  Η Νατάσα πυροβολεί τα στρατεύματα της Ισλαμικής Αυτοκρατορίας και ρίχνει μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλά της. Τότε βρυχάται:
  - Για μεγάλο κομμουνισμό!
  Ο Ζόγια, πυροβολώντας τα αφγανικά στρατεύματα και κουρεύοντας τα στρατεύματα της επιδέξιας αυτοκρατορίας, φώναξε:
  - Υπέροχο για την ΕΣΣΔ!
  Αυγουστίνος, πυροβολώντας τον εχθρό, και ας πετάξουμε τα δώρα του θανάτου με γυμνά δάχτυλα, και φώναξε:
  - Για την Πατρίδα μας!
  Η Σβετλάνα σημείωσε επιθετικά, γράφοντας στους Ταλιμπάν και πετώντας με τα ξυπόλυτα πόδια της το δολοφονικό δώρο της εξόντωσης:
  - Για την κομμουνιστική εξουσία!
  Η Νατάσα πυροβολεί με μεγάλη ακρίβεια τον εχθρό. Και με γυμνά δάχτυλα θα αρχίσει την καταστροφή. Και θα τρυπήσει τον εχθρό.
   Και η μάζα των Ταλιμπάν θα κουρέψει και θα τρίζει:
  - Για την ΕΣΣΔ του κομμουνισμού!
  Και κλείσε ξανά το μάτι.
  Η Ζόγια επίσης καρφώνει τον εχθρό και τον κουρεύει. Και με γυμνά δάχτυλα των ποδιών, εκτοξεύει μια χειροβομβίδα με μια θανατηφόρα δύναμη, ξεσκίζοντας τους Μουτζαχεντίν.
  Τότε εκείνη τσίριξε:
  -Ένας ύμνος στην Πατρίδα μας την ΕΣΣΔ!
  Ο Αυγουστίνος ούρλιαξε, χαμογελώντας τα δόντια της και πετώντας το δώρο του θανάτου με το γυμνό της πόδι:
  - Για την Πατρίδα μας!
  Η Σβετλάνα, πολεμώντας τους Ταλιμπάν και σκαρφίζοντας τον εχθρό με τη σφαγή, τσίριξε:
  - Για μεγάλο κομμουνισμό!
  Και τα κορίτσια πάλεψαν με αυτοπεποίθηση. Αυτές είναι οι ομορφιές που είναι.
  Ο Oleg Rybachenko τσακώνεται μαζί τους. Το αγόρι φαίνεται περίπου δώδεκα ετών, φυσικά, ένα απελπισμένο παιδί.
  Και αυτός, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, θα ανοίξει ένα σφαγείο στους Αφγανούς.
  Τότε θα έχει ως εξής:
  -Για τις ιδέες του κομμουνισμού στην ΕΣΣΔ!
  Η Margarita Korshunova είναι επίσης πολεμίστρια, μαχητική και ψύχραιμη.
  Εξολοθρεύει τους μουτζαχεντίν και βρυχάται:
  - Για τον κομμουνισμό στην ΕΣΣΔ!
  Εδώ είναι μια τέτοια μαχόμενη σκύλα. Και σαρώνει τους Ταλιμπάν πετώντας τα πόδια χειροβομβίδων με γυμνά δάχτυλα. Και τσιρίζει:
  - Η πατρίδα μας είναι η μητέρα μας!
  Και τώρα θα σφυρίξουν τα αθάνατα παιδιά. Και χιλιάδες κοράκια πέφτουν στα κεφάλια των Μουτζαχεντίν. Και αυτό είναι πολύ δροσερό και δροσερό όπως στο δικό σας κεφάλι
  πετάξτε το καρπούζι.
  Η Νατάσα, γελώντας και πυροβολώντας, εξέδωσε:
  - Για τον υπέροχο χώρο!
  Η Ζόγια συμφώνησε μαζί της:
  - Για το μεγαλύτερο διάστημα στο σύμπαν!
  Ο Αυγουστίνος επεσήμανε, χαμογελώντας τα δόντια της και σφυρίζοντας:
  - Όλα θα είναι πολύ ωραία κορίτσια - θα κερδίσουμε!
  Η Σβετλάνα σημείωσε, ξεγύμνωσε τα δόντια της και πέταξε μια χειροβομβίδα στον εχθρό με μια θανατηφόρα δύναμη:
  - Φυσικά, όλα θα είναι χόκεϊ!
  Η Σταλενίδα, εν τω μεταξύ, σκαρφίστηκε στους Αφγανούς και γρύλισε:
  - Θα είμαστε οι μεγαλύτεροι στον κόσμο,
  Ο Θεός έχει στοιχηματίσει σε απελπισμένους τύπους...
  Δεν είμαστε πιο ψύχραιμοι ούτε στον μεγάλο πλανήτη...
  Βερόνικα, συντρίβοντας τον εχθρό - σήκωσε:
  - Σκότωσε το κακό τέρας!
  Η Βικτώρια πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι, σκίζοντας τους Κινέζους και τσίριξε:
  - Σκότωσε το κακό τέρας!
  Η Αντζελίνα, σκαρφίζοντας τον εχθρό και κουρεύοντας τους εχθρούς σε ολόκληρες τάξεις, τσίριξε:
  - Πάλι εδώ το αίμα κυλάει σαν ποτάμι!
  Η Νατάσα πρόσθεσε έξυπνα, χτυπώντας τους εχθρούς:
  - Ο αντίπαλός σου φαίνεται κουλ!
  Η Σταλενίδα, με μια εύστοχη ρίψη των γυμνών ποδιών της, γύρισε το τανκ και φώναξε:
  -Μα μην του υποχωρήσεις!
  Η Βερόνικα εκτόξευσε, πατώντας το κουμπί του μπαζούκα με μια κόκκινη θηλή και έδωσε:
  - Κακό τέρας - επιστροφή στο σκοτάδι!
  Και οι γυναίκες πολεμίστριες τραγούδησαν σε χορωδία, συρράπτοντας τους Αφγανούς κατά εκατοντάδες:
  - Αν είσαι άνθρωπος και όχι δειλή ψείρα,
  Θα σκοτώσεις με τόλμη το τέρας σταρ!
  Και πάλι τα κορίτσια δείχνουν τη γλώσσα τους. Ναι, είναι πραγματικά οι πιο γενναίοι από τους γενναίους.
  Η Βικτόρια έδωσε ένα εκρηκτικό πακέτο με τη γυμνή, στρογγυλή φτέρνα της και φώναξε:
  - Σε ιερό πόλεμο - η νίκη μας θα είναι!
  Η Σταλενίδα σημείωσε:
  - Και όχι απλώς μια νίκη, αλλά μια συντριπτική νίκη!
  Η Αλμπίνα, εν τω μεταξύ, πολεμά τον στρατό των Ταλιμπάν στον αέρα. Το κορίτσι επιδεικνύει τους υψηλότερους πιλότους.
  Και καταρρίπτει εχθρικά αεροπλάνα με μεγάλο ενθουσιασμό. Την ίδια στιγμή, η Albina τραγουδά:
  - Έχουμε ρουκέτες, αεροπλάνα,
  Το ισχυρότερο ρωσικό πνεύμα στον κόσμο ...
  Οι καλύτεροι πιλότοι είναι στο τιμόνι -
  Ο εχθρός θα συντριβεί σε σκόνη και χνούδι!
  Και πάλι θα σφυρίξει. Και μετά με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών θα καταρρίψουμε το επόμενο εχθρικό αυτοκίνητο. Ένα μεθυσμένο βαρέλι θα φιλοξενήσει τη δεξίωση.
  Η Alvina πολεμά επίσης τον στρατό των Ταλιμπάν. Είναι μαχητικό κορίτσι και πολύ επιθετικό. Για παράδειγμα, πώς είναι η τεχνική της υπογραφής - μια σκάλα;
  Αυτό είναι απλώς ένα θαύμα, πρέπει να παραδεχτείτε!
  Η Άλβινα σφύριξε:
  - Δεν θα χάσουμε τη νίκη μας!
  Η Αλμπίνα συμφώνησε με τον σύντροφό της:
  - Φυσικά και δεν θα μας λείψει τίποτα!
  Η Helga παλεύει επίσης με μεγάλη απόγνωση. Αυτό είναι ένα τόσο πολεμικό κορίτσι. Η Helga χτυπά περισσότερους στόχους εδάφους. Είναι ένα πολύ συντριπτικό κορίτσι
  χτυπήματα.
  Και εδώ η Αναστασία παλεύει. Ένας πολεμιστής που είναι σούπερ βετεράνος. Αυτό που απλά δεν έκανε. Αυτός είναι ο πολεμιστής.
  Κάνει μια επιθετική στροφή στον ουρανό και γκρεμίζει τους αντιπάλους σαν λιβελλούλες με δίχτυ πεταλούδας. Και αυτό είναι, φυσικά, εξαιρετικά δροσερό.
  Εδώ το κορίτσι βουτάει και το τανκ των Ταλιμπάν ανάβει σαν φωτιά από σπίθα. Και πάλι φωτιές και καταστροφές.
  Η Αναστασία τραγούδησε:
  - Μάλλον τα κορίτσια ξέρουν ότι δίνεται,
  Στην πραγματικότητα, ενσωματώστε όλες τις ανοησίες του κινηματογράφου ...
  Και τι δεν είναι ανοησία ψυχιατρικό νοσοκομείο -
  Γεννά το καλύτερο φως στον κόσμο!
  Η Akulina Orlova, γράφοντας τους αντιπάλους και καταρρίπτοντας αφγανικά αεροπλάνα, συνόψισε:
  - Όλα στον κόσμο είναι σχετικά, και ο Θεός δεν είναι άγγελος, και ο Διάβολος δεν είναι διάβολος!
  Η Αναστασία, γράφοντας στους εχθρούς, αντιτάχθηκε:
  - Λοιπόν, Θεέ μου, ίσως όχι άγγελος, αλλά πού είναι κάτι καλό από τον Διάβολο;
  Η Ακουλίνα ανασήκωσε τους ώμους της και απάντησε:
  - Ίσως χάρη στον Σατανά φάγαμε τον απαγορευμένο καρπό και γίναμε πολύ πιο έξυπνοι! Έμαθε, συγκεκριμένα, να επινοεί!
  Η Mirabela Magnitnaya κατέρριψε ένα άλλο εχθρικό αεροπλάνο και έγνεψε:
  - Πράγματι, μάθαμε να επινοούμε σοβαρά! Και αυτό είναι ωραίο!
  Η Αναστασία τραγούδησε, ξεγύμνωσε τα δόντια της:
  - Κόβουμε τους εχθρούς χωρίς ίχνος,
  Θα υπάρξει ξανά η άγρια πίεση μας...
  Μια πρόκληση ρίχνεται - ένα γάντι εν πτήσει,
  Και ο εχθρός είναι απλώς ένας ηλίθιος ελέφαντας!
  Η Akulina Orlova, καταρρίπτοντας τους Ταλιμπάν, επιβεβαίωσε:
  - Αυτός είναι ένας πολύ καλός πόλεμος!
  Και με το γυμνό της τακούνι έστειλε άλλο ένα δολοφονικό δώρο θανάτου στον εχθρό.
  Παρατήρησε η Αναστασία, βγάζοντας νοκ άουτ αντιπάλους:
  - Ο πόλεμος δεν είναι ποτέ καλός
  Αυτή η νίκη μπορεί να είναι υπέροχη!
  Η Μιραμπέλα το πήρε και γρύλισε:
  -Μας περιμένει μια μεγάλη νίκη,
  Είμαστε οι πιο όμορφοι από όλους...
  Και οι παππούδες είναι περήφανοι για εμάς.
  Γιορτάζουμε την επιτυχία κορίτσια!
  Η Akulina Orlova είπε, δείχνοντας τα δόντια της:
  - Μια τρελή φωτιά μαίνεται μέσα μου,
  Για να σβήσει αυτό που είναι αναμφίβολα πολύ αργά -
  Βάζοντας όλη τη δύναμη της οργής σε ένα χτύπημα -
  Ποιος επισκεύασε τον ουρανό, τίναξε τα αστέρια!
  Η Anastasia Witmakova, καταρρίπτοντας ένα άλλο αεροπλάνο του στρατού των Ταλιμπάν, σημείωσε:
  - Απλώς έχω τρελό ταμπεραμέντο!
  Αυτά τα κορίτσια είναι απλά υπέροχα.
  Αλλά η Νατάσα είναι σαν ένα τέρας στη μάχη. Εδώ είναι τέσσερις από αυτούς που επιτέθηκαν αντιπάλους. Και τους έδωσε ένα μεταφορικό χτύπημα. Αυτή είναι η Νατάσα - απλά ένα κορίτσι σούπερ κλάσης.
  Και η γυμνή της φτέρνα στέλνει μια χειροβομβίδα. Και η μάζα των Ταλιμπάν διαλύεται αμέσως.
  Η Νατάσα τραγουδάει:
  Καραμπάς, Μπαράμπας,
  Συγκινημένος με τα κορίτσια...
  Θα φάω μεσημεριανό τώρα
  αλλά το να είσαι νυχτερίδα δεν είναι για εμάς!
  Η Zoya επιβεβαίωσε, κουρεύοντας την επόμενη σειρά αντιπάλων:
  - Αυτό πραγματικά δεν είναι για εμάς!
  Και η γυμνή, στρογγυλή φτέρνα του κοριτσιού στέλνει ξανά ένα δώρο καταστροφικής δύναμης.
  Ο Αυγουστίνος σημείωσε, κλείνοντας το μάτι και φτύνοντας, έτσι ώστε το μισό από το εχθρικό τάγμα κάηκε:
  - Ούτε ο Καραμπάς, ούτε ο Μπάμπα Γιάγκα θα μας σταματήσουν!
  Η Σβετλάνα σημείωσε επιθετικά:
  - Δεν θα σταματήσουμε ποτέ και δεν θα χαλαρώσουμε!
  Η Νατάσα, κουρεύοντας την επόμενη γραμμή, γύρισε, πετώντας το δώρο του θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, και φώναξε:
  - Θα είμαστε στην πρωτεύουσα του εχθρού!
  Η Ζόγια έγραψε στον εχθρό, τον λοξίωσε αρκετά καλά και συμφώνησε:
  - Φυσικά και θα το κάνουμε!
  Οι πολεμιστές είναι πολύ γενναίοι εδώ, αλλά φυσικά όχι μόνο αυτό.
  Είναι και ηρωίδες - κλάση - σούπερ!
  Οι γαμημένοι αντίπαλοι του Augustine, σημείωσαν:
  - Η δύναμή μας είναι μεγάλη,
  Ας κάνουμε κομμάτια τον κόκορα!
  Και η γυμνή της φτέρνα θα πάρει και θα ρίξει άλλο ένα δώρο θανάτου.
  Η Σβετλάνα παρατήρησε γελώντας:
  - Πάνω από όλα ξέρουμε να γελάμε,
  Και πιστέψτε με - μπορούμε πάντα να πολεμάμε!
  Η Νατάσα, κουρεύοντας την επόμενη αφγανική γραμμή, σημείωσε:
  - Αλλά η μάχη γενικά δεν είναι καλή!
  Ο Αυγουστίνος παρατήρησε χαμογελώντας τα δόντια της:
  - Τι είναι γενικά καλό;
  Και η γυμνή φτέρνα της πέταξε, ένα φονικό μπιζέλι του θανάτου.
  Η Ζόγια παρατήρησε λογικά, κουρεύοντας τους Ταλιμπάν:
  - Είναι καλό όταν προχωρά το έργο της δημιουργίας!
  Το κοκκινομάλλης κορίτσι, εξολοθρεύοντας τους εχθρούς της ΕΣΣΔ, έγνεψε:
  - Δεν μπορεί κανείς να μην συμφωνήσει με αυτό!
  Η Σβετλάνα σημείωσε, δείχνοντας ξανά τα δόντια της:
  -Ναι είναι αλήθεια, αλλά μερικές φορές πρέπει να χύσεις αίμα!
  Τα κορίτσια είναι διαφορετικά. Εδώ είναι η Ελισάβετ με το πλήρωμά της από τέσσερα Ε, που συνθλίβει τους Κινέζους σε ένα τανκ.
  Τα κορίτσια φυσικά τσακώνονται με το ίδιο μπικίνι και ξυπόλητα.
  Η Ελισάβετ πυροβόλησε τον εχθρό και ούρλιαξε:
  - Δόξα στην Πατρίδα μας - την ΕΣΣΔ!
  Η Αικατερίνη κλώτσησε επίσης τον εχθρό και έτριξε:
  - Μεγάλη δόξα σε όλους τους ήρωές μας!
  Και έδωσε το κοχύλι με το γυμνό της τακούνι.
  Η Έλενα πυροβόλησε κατά του εχθρού, έσπασε το τανκ των Ταλιμπάν και ούρλιαξε:
  - Η δύναμη να είναι μαζί μας!
  Η Ευφροσύνη παρατήρησε, πατώντας με τα γυμνά, ακονισμένα πόδια της στα πετάλια:
  - Είμαστε πάντα με κοσμική και φαινομενική δύναμη!
  Η Ελισάβετ τραγούδησε:
  - Μας μεγάλωσε ο Λένιν για τη δόξα του λαού,
  Και ο Στάλιν φώτισε το μεγάλο μονοπάτι για εμάς ...
  Για δίκαιο σκοπό, μεγάλωσε τους λαούς -
  Να δουλέψουμε και να κατορθώσουμε, μας ενέπνευσε!
  Και τώρα ένα τόσο θανατηφόρο βλήμα πετάει από τη γυμνή φτέρνα της. Και σκίζει τον πύργο από το αφγανικό τανκ.
  Ναι, τα τέσσερα είναι ωραία. Και εναντίον του καμία δύναμη δεν μπορεί να αντισταθεί.
  Η Ελισάβετ σημείωσε δείχνοντας τα δόντια της:
  - Είμαστε σπουδαία φαινόμενα,
  Η αλλαγή δεν είναι τρομακτική!
  Και τα κορίτσια γελάνε.
  Εδώ είναι και η Αλένκα που πολεμά με τους Μουτζαχεντίν. Αυτό είναι ένα κορίτσι - ένα master class. Και όχι κάποιου είδους Καραμπάς. Αν το κάνει, το κάνει.
  Το κορίτσι σκαρφίζεται στα αφγανικά στρατεύματα από ένα πολυβόλο.
  Και μετά η κατακόκκινη θηλή του στήθους, καθώς παίρνει και πατάει το κουμπί του μπαζούκα.
  Μετά κελαηδάει:
  - Αυτό είναι ένα ωραίο κορίτσι που είμαι,
  Και μπορώ να ξεπεράσω από άκρη σε άκρη!
  Ο Anyuta πυροβολεί επίσης τους Μουτζαχεντίν και τσιρίζει:
  - Είμαι ο πιο δυνατός στον κόσμο, και θα υπάρχει μπανζάι!
  Και η γυμνή, ροζ φτέρνα της θα στείλει ένα δολοφονικό δώρο στον θάνατο.
  Αυτά είναι τα κορίτσια - η υψηλότερη τάξη. Εκτός αν θεωρείς ότι υπάρχει επίπεδο και θεές.
  Ο κοκκινομάλλης Άλλα σημείωσε, γράφοντας στον εχθρό με μεγάλη ακρίβεια:
  - Αν κάνω κάτι, θα είναι εκατό τοις εκατό!
  Και τώρα η ρουμπινί θηλή της θα πατήσει το κουμπί του μπαζούκα. Αυτά τα κορίτσια είναι πάντα πολύτιμα και μπορούν να κάνουν θαύματα.
  Αλλά αυτό, φυσικά, δεν αρκεί.
  Πρέπει επίσης να έχετε επιδεξιότητα. Ότι αυτές οι ομορφιές είναι αρκετά πάνω από την οροφή!
  Αυτά είναι κορίτσια που μπορούν να σταματήσουν όχι μόνο ένα άλογο σε έναν καλπασμό.
  Και η μάχη συνεχίζεται.
  Η Μαρία λοιπόν καρφώνει τους μουτζαχεντίν. Και το κάνει με τερατώδη ακρίβεια. Και φυσικά οι γυμνές της γόβες, όπως πάντα, είναι από πάνω.
  Και το κορίτσι με τα χρυσά μαλλιά τραγουδά:
  - Το φως θα δοξάζεται για πάντα,
  Είθε το όνειρό μου να γίνει πραγματικότητα!
  Η Ολυμπιάδα πολεμά επίσης, στέλνοντας δολοφονικά δώρα καταστροφής.
  Και ταυτόχρονα τραγουδάει:
  - Θα είμαστε για πάντα στη δόξα!
  Και ρίχνει την καταστροφική δύναμη μιας χειροβομβίδας.
  Η Μαρούσια επίσης σκαρφίζεται στους Ταλιμπάν και τσιρίζει:
  - Δόξα στον κομμουνισμό!
  Και το γυμνό της πόδι, σαν κάτι υπέροχο και θα τρέξει, με μεγάλη καταστροφή.
  Η Ματρύωνα άρχισε πολύ δυνατά να σαρώνει τον εχθρό και να τρίζει:
  - Για τη μεγάλη Ρωσία!
  Και πάλι πετάει από το γυμνό της τακούνι, δώρο καταστροφής.
  Και έτσι τραγουδούσαν τα κορίτσια με όλη την ομάδα, όλη η ταξιαρχία, ξυπόλητες καλλονές με μπικίνι.
  Είμαστε περήφανα κορίτσια του Svarog,
  Γενναίοι, γενναίοι μαχητές...
  Υπηρετούμε πιστά στο Όνομα της Οικογένειας,
  Ας είναι περήφανοι οι παππούδες και οι πατεράδες!
  
  Μπήκαμε περήφανα στο Komsomol,
  Ο Στάλιν ορκίστηκε με τόλμη...
  Είμαστε κορίτσια απλά αετοί
  Συγκεντρώνοντας μια γενναιόδωρη σοδειά στη μάχη!
  
  Εμείς οι άνθρωποι για να επιτεθούμε στους φασίστες,
  Νικώντας ορδές Βασουρμάνων...
  Μετά από όλα, ο ρωσικός στρατός είναι ανίκητος,
  Ιβάν, δυνατός στη μάχη!
  
  Πιστέψτε μαζί μας Lada για πάντα,
  Της ορκιζόμαστε με μεγάλη πίστη...
  Είθε το όνειρο να γίνει πραγματικότητα
  Λιγότεροι άνθρωποι της δεισιδαιμονίας!
  
  Ποτέ μην ξέρεις τις λέξεις δειλός,
  Θα είμαστε πιο τολμηροί πολεμιστές...
  Ρωσικά, Ουκρανικά, Λευκορωσικά,
  Πιστέψτε μας, θα γίνουμε οι πιο ισχυροί!
  
  Πιστεύω ότι θα νικήσουμε στη μάχη,
  Ο στρατός των εχθρών, φυσικά, νίκησε ...
  Αν και μερικές φορές μας επιτίθεται ένας κλέφτης,
  Το να τσακώνεσαι μαζί μας είναι ανόητη ιδέα!
  
  Όχι, μην πιστεύεις - οι γυναίκες δεν είναι αδύναμες,
  Τα παιδιά δεν είναι και κακά...
  Αν και μερικές φορές τα φέρετρα μεγαλώνουν στις μάχες,
  Και τα κορίτσια ξυπόλητα στο χιόνι!
  
  Μην νομίζετε ότι το κορίτσι δεν είναι στο φρύδι,
  Θα σε βάλουν στο μάτι με ένα πολυβόλο...
  Θα έχουμε λαμπερή αγάπη
  Δεν θα ξέρουμε στις μάχες της αναχώρησης!
  
  Δόξα στον κομμουνισμό, κύριοι,
  Αυτή η λαμπερή, γενναία ιδέα...
  Η ορδή θα αντανακλάται με μανία,
  Απλά μην λες βλακείες!
  
  Οι ρόλοι των ελαφρών ρωσικών μαχητών,
  Ένδοξος σε μάχες και μάχη...
  Ας είναι περήφανοι οι μαχητές για τα κορίτσια
  Ο εχθρός δεν θα λάβει φόρο τιμής από τους Ρώσους!
  
  Σύντομα θα υπάρξει χάρη στον κόσμο,
  Δεν θα έχουμε τον δράκο κάτω από τον αντίχειρα...
  Τα παλικάρια μας δεν έχουν συνηθίσει να περιμένουν
  Και ο εχθρός δεν μπορεί να αποφύγει την ήττα!
  
  Πιστεύω ότι θα υπάρχει ευτυχία για αιώνες
  Μάθετε κορίτσια που δεν μπορείτε να βρείτε πιο cool...
  Για να μην γνωρίζουν οι άνθρωποι έναν ανόητο,
  Θα διαλύσουμε τα σύννεφα πάνω από τον πλανήτη!
  
  Σύντομα θα υπάρχει φως στο σύμπαν,
  Η Lada θα φωτίσει με ευχάριστη ευτυχία ...
  Θα συναντήσουμε το ξημέρωμα παιχνιδιάρικα
  Χρειαζόμαστε αδέρφια μπροστά στη νίκη!
  
  Θαυμάζουμε πολλά,
  Η Ρωσία θα γίνει πιο δυνατή και όμορφη ...
  Ήθελα να πολεμήσω για την Πατρίδα,
  Για την ευτυχία της μητέρας Ρωσίας!
  
  Φέρνουμε θαυμασμό στη Γη,
  Θέλουμε τα πάντα για την επιδίωξη της σταθερότητας...
  Και θα σώσουμε τον πλανήτη από προβλήματα,
  Το φως της ευτυχίας να είναι το βασίλειο!
  
  Αυτοί είναι το είδος των σοφών
  Για να κάνεις χαρά στο σύμπαν...
  Οι σιδηρουργοί έχτισαν κάτι,
  Η δύναμή σου στη μάχη δεν είναι προδοσία!
  
  Όχι, στη Ρωσία οι άνθρωποι δεν είναι βοοειδή,
  Ποτέ μην βρίσκεσαι κάτω από τους ολιγάρχες...
  Και δεν θα υπάρξει περιττή φασαρία,
  Δεν χρειαζόμαστε συνεχή αχ!
  
  Ο Θεός Svarog και το μυαλό των ανθρώπων,
  Κάντε το σύμπαν ευτυχισμένο...
  Δεν θα νικηθούμε από τον κακό
  Η επιχείρηση είναι η δουλειά και η δημιουργία μας!
  Τα κορίτσια τραγουδούσαν πολύ καλά και οι Μουτζαχεντίν σφαγιάστηκαν.
  Αυτές οι ομορφιές είναι απλά σούπερ.
  Η Νατάσα, πυροβολώντας τους στρατιώτες της αυτοκρατορίας του κακού, τσίριξε:
  - Και θα είμαστε και σούπερ!
  Η Zoya συμφώνησε πλήρως με αυτό:
  - Ναι, χωρίς αμφιβολία, θα το κάνουμε!
  Ο Αυγουστίνος τραγούδησε:
  Εμείς τα κορίτσια δεν είμαστε απλά
  Με το όνομα Svarog...
  Ναι, να ξέρεις στο κρύο ξυπόλητοι,
  υπό την προστασία του Θεού!
  Η Σβετλάνα πρότεινε, κλείνοντας το μάτι στους φίλους της:
  - Ίσως τραγουδήσουμε;
  Η Νατάσα έγνεψε καταφατικά και επιβεβαίωσε:
  - Ναι, ας τραγουδήσουμε!
  Και τα κορίτσια τραγουδούσαν.
  Μεγάλη χώρα της ΕΣΣΔ,
  Ποιο είναι το πιο cool στο σύμπαν...
  Υπήρχαν ένα εκατομμύριο προβλήματα
  Όμως η δουλειά μας είναι η δουλειά και η δημιουργία!
  
  Πιστέψτε ότι ο εχθρός δεν θα κερδίσει τη χώρα,
  Που είναι πιο όμορφο και πιο δυνατό από όλους...
  Θα βάλουμε μια αξιόπιστη ασπίδα σύντομα,
  Και επιτέλους θα πιστεύουμε πιο έξυπνοι...
  
  Ναι, ο θείος κύριε αποφάσισε να βοηθήσει,
  Στους φασίστες μετά την αλλαγή εξουσίας στο Ράιχ...
  Και η δύναμη των Ναζί ανανεώθηκε,
  Ο εχθρός θέλει να διαλύσει την ΕΣΣΔ!
  
  Τώρα αρχίσαμε να πολεμάμε σοβαρά,
  Με τους Ναζί τόσο δυνατούς...
  αλλά θα χτυπήσουμε τους εχθρούς στο έντερο,
  Προς δόξα της μητέρας μας Ρωσίας!
  
  Όχι, να ξέρεις ρωσικά απλά μην σπάσεις,
  Ξέρουμε πώς, μας αρέσει να πολεμάμε γενναία...
  Έτσι η Βέρμαχτ αποφάσισε να μας επιτεθεί,
  Αλλά μπορεί μόνο να καταρρεύσει και όχι να σπρώξει έξω!
  
  Στη Ρωσία, κάθε πολεμιστής είναι από τη φάτνη,
  Το παιδί τραβά τα χέρια του στο όπλο ...
  Ας είναι ένας πολύ έξυπνος μάγος
  Ποιος δημιούργησε αυτόν τον πλανήτη!
  
  Για τον Χίτλερ, η Μόσχα δεν μπορεί να ληφθεί στα σοβαρά,
  Ήταν πολύ σκληρός με το ρύγχος...
  Γιατί ανέβηκε στη Ρωσία, δεν καταλαβαίνω,
  Του είναι αδύναμο να χτυπάει έναν βάκιλο με σπαθί!
  
  Ναι, κοντά στη Μόσχα, ο εχθρός δέχτηκε έναν ξυλοδαρμό,
  Τα κορίτσια του έδωσαν ένα γυμνό τακούνι ...
  Βλέπεις, ο Φύρερ είναι απλώς βλάκας -
  Ο Κολ καταπάτησε τον κομμουνισμό δεδομένη!
  
  Εδώ είναι οι πρωτοπόροι που έρχονται με τραγούδια,
  Σε μια επίθεση με ένα τύμπανο, σκίζονται ...
  Αφήστε τον Φύρερ να είναι κάπουτ τώρα,
  Και θα κυνηγήσουμε τους Φρίτζες στην αιχμαλωσία!
  
  Αγόρι ξυπόλυτο τακούνι σε χιονοστιβάδα,
  Χωρίς φόβο, πατάει στην επίθεση...
  Σύντομα θα οδηγήσει τους φασίστες στο φέρετρο,
  Και τα τριαντάφυλλα θα ανθίσουν τον ακτινοβόλο Μάιο!
  
  Και σύντομα ο Χίτλερ θα έχει καμπίνες,
  θα μπει στο φέρετρο. και ο διάδοχός του είναι μεθυσμένος...
  Σύντομα θα βάλουμε τον Φύρερ σε ένα γάντζο,
  αν και μερικές φορές το καυστικό μελόψωμο είναι βαρύ!
  
  Θα δημιουργήσουμε έναν υπέροχο ρωσικό κόσμο,
  Στην οποία θα κυβερνήσει η Ρωσία, πιστέψτε με...
  Ο Σαίξπηρ δεν τόλμησε να γράψει κάτι τέτοιο,
  Αν και επιτίθενται στη Ρωσία με την πίεση των διαβόλων!
  
  Η σκληρή πίεση του Σατανά είναι ορατή,
  Ο παλιός του σύμμαχος τον βοηθά...
  Δεν είναι περίεργο που τα κορίτσια γκρινιάζουν,
  Δεν υπάρχει μέρος ορατό σύντομα στον παράδεισο!
  
  Ναι, ο θείος κύριε άλλαξε τη διαδρομή,
  Και στέλνει τανκς, αεροπλάνα στους Ναζί...
  Η μονάδα είναι πολύ δροσερή στη φιλοδοξία της,
  Να οδηγήσουν περισσότερους κομμουνιστές στο φέρετρο!
  
  Τώρα έγινε χειρότερο, αν και το Στάλινγκραντ,
  Λίγο πολύ τσαλάκωσα όλες τις πλευρές των φασιστών...
  προέκυψε μια τέτοια ανεξέλεγκτη ευθυγράμμιση,
  κάτω από αυτόν τον ουρανό είναι σίγουρα καθαρός!
  
  Λοιπόν, τι να κάνουμε - τα κορίτσια δεν μπορούν να το χειριστούν,
  Για να κρυφτείς από τον Φύρερ της ορδής στις μάχες...
  Και οι μπότες δεν ταιριάζουν στα κορίτσια,
  Ξέρουν πάντα να πολεμούν!
  
  Για τα κορίτσια, οι παγετοί δεν είναι τρομεροί,
  Όταν πολέμησαν κοντά στη Μόσχα,
  Ήταν σχεδόν γυμνοί και ξυπόλυτοι,
  Πετώντας χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι!
  
  τι ήθελες λοιπόν φασίστα,
  Λοιπόν, νόμιζα ότι οι διάβολοι θα σε βοηθούσαν αμέσως...
  Και επέβαλε το απόλυτο χάος,
  Και τα κορίτσια μόνο στενάζουν από άγρια κακία!
  
  Γίνονται πολύ αιματηρές μάχες,
  Γνωρίστε τα κορίτσια για πάντα, πιστέψτε να μην παραδοθείτε...
  Δεν θα έχουμε μηδενικά στους λογαριασμούς μας,
  Και ένα ισχυρό RPG είναι στο σακίδιο!
  
  Οι πολεμιστές είναι ομορφιά
  Η ίδια η Lada είναι έτοιμη να πολεμήσει για αυτούς ...
  Έχουν την ιερή αγνότητα των περιστεριών,
  Ας είναι μόνο το υψηλότερο βραβείο!
  
  Ναι, πιστεύω ότι ο Θεός των Δυνάμεων Svarog θα έρθει,
  Και οι νεκροί στη μάχη θα αναστηθούν...
  Και ο κυνηγός θα σαλπίσει το ένδοξο κέρατο,
  Και ο νικητής θα είναι ο πιο ειλικρινής!
  
  Δεν θα υπάρχει πια θλίψη στη Γη
  Και τότε τα πικρά δάκρυα θα στεγνώσουν...
  Θα ζήσουμε σε μια γνωστή οικογένεια-
  Και οι κακοί διάβολοι απλά θα πεθάνουν!
  
  Αγόρια πρωτοπόροι με γενναιότητα στη μάχη
  παλικάρια ορμούν ξυπόλητα μέσα στο χιόνι..
  Πιστεύω ότι η Ρωσία θα είναι για πάντα μαζί σας,
  Τουλάχιστον τα πιατάκια θα σπάνε καμιά φορά!
  
  Ο Θεός Ιησούς θα αναστήσει όλους τους πεσόντες,
  Και θα κυβερνήσει μαζί με τον Λευκό Θεό...
  Ας υψώσουμε με τόλμη μια ασπίδα στην Πατρίδα,
  Η εξυπηρέτηση της Ρωσίας θα είναι ένα ένδοξο καθήκον!
  
  Ναι, ο διάβολος είναι πονηρός, απλά πονηρός,
  Οι απόλυτα κατανοητές επιθυμίες του...
  Είναι πλοκάμι στη Μόσχα τώρα μια αφίσα,
  Και οι κακές δοκιμασίες περιμένουν την Πατρίδα!
  
  Αλλά μαζί μας η Lada και ο Λόρδος Perun,
  Και ο Λένιν, ο Στάλιν και ο πιο σοφός Τρότσκι...
  Κάτι που προφανώς λύγισε τον στρατό,
  Και το πιο σημαντικό αηδόνι είναι ο Βισότσκι!
  
  Εν ολίγοις, θα υπάρχει πλήθος ιερών Θεών,
  Θα κερδίσουμε τη μάχη του εχθρού...
  Και ας ρίξουμε μια μάζα από δυνατές γροθιές,
  Για τη δόξα του μεγαλύτερου στρατιώτη!
  
  Κορίτσια επιτίθενται ξυπόλητα
  Τρέχουν και δεν φοβούνται, ξέρετε τον παγετό...
  Μην τους τραβάτε στη μάχη, σκεφτείτε τους με τη βία,
  Γνωρίστε ότι ένα κόκκινο τριαντάφυλλο λάμπει στο φως!
  
  Με λίγα λόγια, μαχητές για την πατρίδα τους,
  Θα υπηρετούσατε με υπερηφάνεια με αδιαφορία...
  ας είναι περήφανοι οι παππούδες και οι πατέρες,
  Και από τον παράδεισο δεν περιμένεις δώρα ούτε μια δεκάρα!
  ... ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13.
  Ο πόλεμος με την Κίνα συνεχίστηκε.
  Τα κορίτσια μεγάλωσαν νέους, πιο ισχυρούς βομβαρδιστές. Και η Αναστασία Βιτμάκοβα άρχισε να εξαπολύει ισχυρές αεροπορικές επιδρομές στους Κινέζους.
  Η πολεμίστρια τραγούδησε πατώντας τα κουμπιά με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της:
  Θα υπάρχει ευτυχία για τους ανθρώπους
  Ευτυχία για αιώνες...
  Nicholas power -
  Η δύναμη είναι μεγάλη!
  Η Akulina Orlova, σκαρφίζοντας τους αντιπάλους και κουρεύοντας τους Κινέζους, ψέλλισε επιθετικά:
  - Για τη δόξα των ιδεών του κομμουνισμού!
  Η Mirabela Magnetic, στέλνοντας βόμβες από ψηλά και σκοτώνοντας τους Κινέζους, πρόσθεσε:
  - Θα υπάρχει δόξα σε αυτή τη ζωή!
  Έτσι τα κορίτσια επιτίθενται στην ουράνια αυτοκρατορία από αέρος . Και καταστρέφουν τους γενναίους στρατιώτες του κινεζικού στρατού.
  Η Αλένκα επίσης τσακώνεται. Η κοπέλα χτυπάει από τη μηχανή. Κουρεύει τους Κινέζους και τρίζει:
  - Δόξα στους καιρούς του κομμουνισμού!
  Και με γυμνά δάχτυλα, καθώς θα στείλει το δώρο του θανάτου στον εχθρό.
  Ο Anyuta σουτάρει στους Κινέζους και μάλιστα με μεγάλη ακρίβεια. Τα κουρεύει και λέει με απόλαυση:
  - Θα υπάρχει χαρά στο σύμπαν!
  Και με γυμνό, στρογγυλό τακούνι, θα πετάξει ένα μπιζέλι του θανάτου.
  Και η μάχη με την Άλλα μάχεται με άγρια φρενίτιδα. Και τα σπαθιά της τρέχουν τον μύλο και κόβουν τα κεφάλια των Κινέζων. Η κοπέλα λέει με οργή, χαμογελώντας τα δόντια της:
  - Θα φέρουμε αγάπη στη Ρωσία μας!
  Και το κορίτσι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της θα πετάξει κάτι επιθετικό και καταστροφικό.
  Η μαχόμενη Μαρία ξαναπαλεύει. Και τα ξίφη της είναι τόσο αιχμηρά και πολύ θανατηφόρα. Και κόβουν τη σάρκα σαν καυτό σιδερένιο βούτυρο.
  Το κορίτσι με τα χρυσά μαλλιά λέει επιθετικά, κόβοντας τους Κινέζους σε κομμάτια:
  - Η μητέρα Ρωσία είναι μαζί μας για πάντα!
  Παλεύουν και οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Είναι ένα πολύ μεγαλόσωμο και μυώδες κορίτσι. Πώς έπιασα τους Κινέζους, και ας τους ψιλοκόψουμε σαν το δρεπάνι του σιταριού. Εδώ είναι ένα κορίτσι, λοιπόν, τόσο μεγάλο και επιθετικό.
  Και επίσης με γυμνό τακούνι, σαν βόμβα. Και θα σκίσει πολλούς αντιπάλους ταυτόχρονα.
  Και τότε τσακώνεται και η Νατάσα. Το κορίτσι κρατά ένα φλογοβόλο στα χέρια της. Και χτυπήστε τον εχθρό.
  Ένας πίδακας φλόγας κατέρρευσε τους Κινέζους. Και καίει εκατό από αυτά τη φορά. Αυτό είναι ένα κορίτσι.
  Και το κουμπί του φλογοβόλου θα πατηθεί από την κόκκινη θηλή του γυναικείου στήθους.
  Και έτσι ξεχύνονται όλα.
  Και η κοπέλα ρίχνει την επιθετική δύναμη του λεμονιού με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Ο πολεμιστής τραγούδησε:
  - Για την Αγία Ρωσία - Δόξα στην Πατρίδα!
  Η Ζόγια μάχεται επίσης με την άγρια δύναμη του πάνθηρα. Οι θηλές της με φράουλα πατούν κουμπιά και βγάζουν ηλεκτροπληξία από το μηχάνημα. Τότε το κορίτσι κελαηδούσε:
  - Για τις νέες μας νίκες!
  Και με γυμνά δάχτυλα, πετάει κάτι εντελώς θανατηφόρο. Αυτό είναι ένα ξανθό κορίτσι.
  Ο Αυγουστίνος, πολεμώντας με τους εχθρούς, και τους κουρεύοντας σαν δρεπάνι, στέλνοντας σφαίρες μετά από σφαίρες και οδηγώντας στο φέρετρο, φώναξε:
  - Για μεγάλα επιτεύγματα!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πέταξε έξω ένα θανατηφόρο δώρο κολοσσιαίας δύναμης.
  Και τότε το κορίτσι πατά το κουμπί του όπλου με μια ρουμπινιά θηλή στο στήθος της και διαλύει ένα ολόκληρο τάγμα εχθρών.
  Και εδώ είναι η Σβετλάνα, ένα τρομερό κορίτσι στη μάχη. Κόβει τους εχθρούς πολύ επιθετικά.
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, στέλνει κοφτερούς και λεπτούς δίσκους στους αντιπάλους.
  Και με κατακόκκινες θηλές του στήθους θα χτυπήσει τους εχθρούς, και θα καταστραφούν ολοσχερώς. Τόσα πτώματα και κατεστραμμένοι Κινέζοι.
  Τότε η Σβετλάνα φώναξε:
  - Για τη Ρωσία και νίκη μέχρι τέλους!
  Αυτά είναι τα κορίτσια των υψηλότερων ακροβατικών. Και κανόνισαν την εξόντωση στους εχθρούς μεταφορικά. Και πάνω τους όλα χύνονται φωτιά και ηλεκτρικές νιφάδες.
  Η Αλίκη και η Αγγελική δουλεύουν με τουφέκια ελεύθερου σκοπευτή. Τα κορίτσια μετά βίας έχουν χρόνο να πυροβολήσουν και να ξαναφορτώσουν.
  Υπάρχουν πολλοί Κινέζοι. Και δεν είναι τόσο εύκολο να τα κάνετε κλικ. Και σπρώχνουν σε ένα κίτρινο, ατελείωτο κύμα.
  Η Αλίκη πυροβόλησε, τρυπώντας τον στρατηγό και κελαηδώντας:
  - Πόση δουλειά έχουμε!
  Η Angelica πυροβόλησε επίσης καλά και συμφώνησε:
  - Πολλά, αλλά θα κερδίσουμε!
  Και ο κοκκινομάλλης διάβολος με τα γυμνά δάχτυλά του εκτόξευσε το δολοφονικό δώρο του θανάτου.
  Η Αλίκη πυροβόλησε ξανά, κατέρριψε το κινεζικό αεροσκάφος. Το κορίτσι ήταν αποφασισμένο να κερδίσει αποφασιστικά.
  Είχε τα δικά της προβλήματα και κόμπλεξ.
  Η Άλις πυροβόλησε ξανά, και ούρλιαξε αρκετά καλά , χαμογελώντας τα δόντια της:
  - Θα σας δείξουμε ένα παράδειγμα!
  Και τα μάτια της έλαμψαν αστραπιαία.
  Αυτά είναι πραγματικά κορίτσια της κατηγορίας απλά σούπερ.
  Και έτσι η Αλίκη πυροβολεί και τρεις Κινέζοι χτυπήθηκαν από μια σφαίρα ταυτόχρονα.
  Και το ξανθό κορίτσι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της θα πάρει και θα πετάξει μια χειροβομβίδα καταστροφής με δολοφονική δύναμη.
  Πρόκειται για κορίτσια που είναι της κατηγορίας απλά - σούπερ.
  Η Aurora, εν τω μεταξύ, εκτοξεύτηκε από το οβίδα. Έσκισε μια ολόκληρη διμοιρία Κινέζων και φώναξε:
  - Δεν έχω καμία αμφιβολία για τον εαυτό μου!
  Και η όμορφη κοπέλα το πήρε και πάτησε το κουμπί με την κατακόκκινη θηλή της. Και πάλι ένα φονικό κέλυφος μεγάλου διαμετρήματος πετάει στον εχθρό.
  Η Aurora το πήρε και τραγούδησε:
  Στον εχθρό μου
  Υπάρχει δύναμη και πίεση...
  Αλλά είμαι στο δέρμα ενός ταύρου -
  Αυτή είναι όλη η κουβέντα!
  Η σύντροφός της Αγριππίνα, χαμογελώντας τα δόντια της και συνθλίβοντας τους πιεστικούς Κινέζους, είπε χαμογελώντας:
  - Γεια, torero, στάσου , ας ξεκινήσουμε το τρέξιμο...
  
  Η Αφροδίτη, ένα κορίτσι με χρυσαφένια μαλλιά, επίσης με μπικίνι και ξυπόλητη, κελαηδούσε χαμογελώντας τα δόντια της:
  - Φρόντισε τη ζωή σου,
  Ο βασιλιάς των θηρίων είναι άνθρωπος!
  Με την κατακόκκινη θηλή του γεμάτου στήθους της, η Αγριππίνα πάτησε το κουμπί του φονικού όπλου και κελαηδούσε:
  -Κτυπήσαμε εύστοχα,
  νικήσαμε εύστοχα -
  Και ο στόχος είναι κοντά!
  Η Αφροδίτη, αυτό το όμορφο κορίτσι, επίσης με μια ρουμπινιά θηλή στο στήθος της, θα πατήσει το κουμπί και θα χτυπήσει τον εχθρό, γελώντας εκκωφαντικά και χασκογελώντας τα δόντια της:
  - Τελευταίες δυνάμεις,
  Τελευταία δύναμη -
  Καταστροφή στον εχθρό!
  Η Aurora γέλασε και χτύπησε τον εχθρό με μια θηλή φράουλας στο στήθος της. Και μετά πρόσθεσε πόδια με γυμνά δάχτυλα.
  Και ένας μαχητικός πύραυλος έσπευσε να πετάξει.
  Το κορίτσι κελαηδούσε:
  Οι κερκίδες χαίρονται
  Οι κερκίδες χαίρονται...
  Και τώρα επιτίθενται
  Ο Γαλαξίας των Ούννων!
  Στην πραγματικότητα, φαίνεται ήδη γελοίο, στα άκρα.
  Και τώρα το τανκ της Ελισάβετ πηγαίνει στη μάχη. Και φοράει τέσσερα κορίτσια με μπικίνι. Και τα κορίτσια παλεύουν απελπισμένα.
  Η Ελισάβετ πυροβόλησε τους Κινέζους με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και κελαηδούσε:
  - Στο όνομα της μεγάλης Ρωσίας!
  Η Αικατερίνη, επίσης, θα χτυπήσει τους στρατιώτες της ουράνιας αυτοκρατορίας. Πώς τα κουρεύει σε τεράστιες ποσότητες και βήχει χασκογελώντας τα δόντια του:
  - Δόξα στους Ρώσους Θεούς!
  Και η κοπέλα θα πατήσει ξανά την ξυπόλητη, στρογγυλή φτέρνα της στα κουμπιά που προεξέχουν. Αυτά είναι τα κορίτσια με μπικίνι. Ας πούμε ότι είναι απλώς γυναίκες υπεράντρες. Προσπαθήστε να αντισταθείτε σε τέτοιους ανθρώπους. Έχουν εκπληκτική, κοσμική δύναμη.
  Η Έλενα καθώς θα χτυπήσει τους πολεμιστές της ουράνιας αυτοκρατορίας. Θα πάρει και θα απειλήσει τους εχθρούς. Και μετά, με μια κατακόκκινη θηλή, πατάει το κουμπί του joystick και κελαηδάει:
  - Δόξα στον κομμουνισμό των Ρώσων τσάρων!
  Και θα χτυπήσει τον εχθρό με τη γυμνή φτέρνα του.
  Η Ευφροσύνη είναι ψύχραιμη και στις μάχες. Και θα χτυπήσει τον εχθρό με μεγάλο πάθος.
  Και θα βγάλει νοκ άουτ πολλούς Κινέζους, και θα κλέψει:
  - Δόξα στην εποχή του κομμουνισμού των Θεών!
  Και εδώ, επίσης, θα εφαρμόσει μια ρουμπινιά θηλή. Και θα πατήσει τα κουμπιά με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του. Και θα διαλύσει τη μάζα των Κινέζων στρατιωτών.
  Αυτά είναι τα κορίτσια - έχουν επιθετικές στροφές. Και οι τέσσερις στο τανκ θα πάρουν και θα σφυρίξουν τον εχθρό με οβίδες.
  Και έχουν μεγάλη, εκπληκτική δύναμη.
  Ο Oleg Rybachenko και η Margarita Korshunova εργάζονται επίσης με τα ξίφη τόσο ενεργά και αποτελεσματικά σαν να ήταν έλικες ελικοπτέρων.
  Το αγόρι πέταξε ένα κομμάτι αντιύλης με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του. Κατέστρεψε ένα ολόκληρο τάγμα Κινέζων και φώναξε:
  - Για το μεγαλείο των κυρίαρχων!
  Μετά από αυτό, τα ξίφη του έτρεξαν έναν μύλο, κόβοντας τα κεφάλια των Κινέζων.
  Η Μαργαρίτα Κορσούνοβα μάτωσε τους εχθρούς. Τους έκοψε τα κεφάλια και χαμογελώντας τα δόντια της είπε:
  - Για τη δόξα της τσαρικής ΕΣΣΔ!
  Και πάλι, μια γυμνή, στρογγυλή, παιδική φτέρνα θα υποχωρήσει ως καταστροφικό δώρο καταστροφής.
  Τότε τα αθάνατα παιδιά σήκωσαν και σφύριξαν. Και τα κοράκια, υπόκωφα από το σφύριγμα, έπεσαν, τρυπώντας τα κρανία των Κινέζων στρατιωτών.
  Η Μαργαρίτα κελαηδούσε:
  Οι ιδέες του κομμουνισμού,
  Πιο απότομα κι από τον πασιφισμό!
  Αυτά είναι τα παιδιά-τέρατα. Είναι οι πιο κουλ και επιθετικοί στον κόσμο. Αυτά είναι τα παιδιά των εξολοθρευτών.
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο σκαρφίστηκε στον εχθρό και έκοψε με σπαθιά. Και μετά θα το πάρει και θα το εκτινάξει από το φλογοβόλο. Και τόσοι Κινέζοι θα καούν ταυτόχρονα. Και τα παιδιά πολεμιστές βρίσκονται στο απόγειό τους.
  Το αγόρι το πήρε και τραγούδησε:
  - Δόξα στη Ρωσία, δόξα ...
  Τα τανκς καθηλώνονται από τη δύναμη!
  Και ένα αγόρι περίπου δώδεκα, στην εμφάνιση, πήρε μια χειροβομβίδα καταστροφής με τη γυμνή φτέρνα του και έσκισε μια μάζα Κινέζων στρατιωτών.
  Ο νεαρός πολεμιστής ήταν γεμάτος δύναμη και ενέργεια. Και πώς το αιώνιο παιδί κατέστρεψε τους στρατιώτες της ουράνιας αυτοκρατορίας. Είναι απλά εκπληκτική, υπερβατική δύναμη.
  Ο Όλεγκ το πήρε και τραγούδησε:
  Ας χτυπήσουμε πιο δυνατά
  Ας το τραβήξουμε μαζί!
  Θα αναβιώσουμε την ΕΣΣΔ
  Ας δείξουμε στον κόσμο ένα παράδειγμα!
  Και το αγόρι φτύνει μια φλόγα, και ένα ολόκληρο τάγμα Κινέζων κάηκε αμέσως. Και βρυχήθηκε:
  - Και για να μην υπάρχουν προβλήματα!
  Η Μαργαρίτα σημείωσε έξυπνα, κόβοντας τους εχθρούς σαν με ξυράφι και φώναξε:
  - Για τη μεγάλη Ρωσία,
  Πολέμησε και μην είσαι δειλός!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, το κορίτσι θα εκτοξεύσει ένα δολοφονικό μπιζέλι από ολοκληρωτικό θάνατο.
  Η Νατάσα τσάκισε ξανά τους Κινέζους με φρενίτιδα και μανία.
  Τόσοι κίτρινοι πολεμιστές έπεσαν κάτω με κομμένα κεφάλια.
  Αυτά είναι τα κορίτσια - που είναι πολύ κουλ και μαχητικά.
  Η Νατάσα πραγματοποίησε για πρώτη φορά μια τεχνική με σπαθιά - μια πεταλούδα χελιδονουράς. Και μετά πήρε ένα φλογοβόλο και πάτησε το κουμπί με μια κατακόκκινη θηλή. Και σαν σιντριβάνι από την πλάτη μιας φάλαινας, θα ξεσπάσουν φλόγες, απανθρακώνοντας τους Κινέζους μέχρι το κόκκαλο.
  Το κορίτσι με τα μπλε μαλλιά τραγούδησε:
  - Για την Πατρίδα - τη μητέρα μας!
  Το έπαιρνε η Ζόγια και το έπαιρνε με τα σπαθιά και το έκοβε. Και με γυμνά δάχτυλα πήρε, και πέταξε τα ξυραφάκια. Και μούσκεμα πολλά κινέζικα.
  Στη συνέχεια, η Ζόγια πάτησε μια κατακόκκινη θηλή στο κουμπί του φλογοβόλου και πώς θα έκαιγε τον εχθρό με κολοσσιαία έκρηξη.
  Η Ζόγια το πήρε και τραγούδησε:
  Δόξα στον καιρό των βασιλιάδων
  Σφυρί στο καρφί τον επαναστάτη!
  Και το κορίτσι ας παίξει με τους μύες του Τύπου.
  Ο Αυγουστίνος είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα. Και τα μαλλιά της φτερουγίζουν στον αέρα σαν προλεταριακό πανό.
  Και το κορίτσι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της θα πάρει και θα ρίξει ένα μπούμερανγκ καταστροφής.
  Και μετά πήρε το στήθος της με μια ρουμπινιά θηλή σαν να ήταν πιεσμένη στο κουμπί του εκτοξευτήρα χειροβομβίδων.
  Κι εκείνη φώναξε:
  - Για την όμορφη Πατρίδα!
  Και με γυμνά δάχτυλα, θα πάρει και θα πετάξει ξανά κάτι εξαιρετικά θανατηφόρο.
  Η Σβετλάνα πήρε και πυροβόλησε επίσης πατώντας μια θηλή φράουλας στο κουμπί, από την οποία πέταξε μια νάρκη. Έκανε ένα τόξο και ανατίναξε τα κινεζικά στρατεύματα.
  Και τότε το κορίτσι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πήρε και πέταξε μπάλες νιτρογλυκερίνης. Και διέλυσε μια μάζα αντιπάλων.
  Μετά ψέλλισε:
  - Για τη Μητέρα των Θεών Lada!
  Αυτά είναι τα κορίτσια, και αμέσως, όπως με το στήθος τους, πατούν τα κουμπιά, που αμέσως ένα ολόκληρο κινεζικό σύνταγμα με τανκς πέταξε, σκίστηκε.
  Αυτά είναι τα κορίτσια...
  Και μετά οι πιλότοι Agatha και Adala ανέλαβαν τους Κινέζους. Τέτοια είναι τα μαχητικά και επιθετικά κορίτσια με το λεπτό, μυώδες σώμα και τα χαριτωμένα γυμνά πόδια. Επιπλέον, και οι δύο καλλονές είναι φυσικές ξανθιές και απλά σούπερ κορίτσια.
  Και θα πάρει την Αγκάθα και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, θα πάρει, και θα βγάλει έναν πύραυλο από το αεροπλάνο. Και θα πάρει και θα φυσήξει τον εχθρό σε θραύσματα θανάτου.
  Η Αγκάθα ενεργεί επιθετικά. Και η κόκκινη αποβίβασή της πάτησε το κουμπί. ΚΑΙ
   Εδώ το κορίτσι έκραξε και τραγούδησε:
  Το νήμα έσπασε
  Μας απειλεί με κακό θάνατο...
  Αλλά τα κορίτσια ζουν -
  Και οι αντίπαλοι πεθαίνουν!
  Η Adala το πήρε και χτύπησε και την Κινέζα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Και μετά πώς η ρουμπινί θηλή της πιέζει τα κουμπιά και οι πύραυλοι θα πετάξουν στις θέσεις των πολεμιστών της ουράνιας αυτοκρατορίας.
  Ο πολεμιστής κελαηδούσε, συντρίβοντας τους εχθρούς:
  - Είμαι ο πιο δυνατός στον κόσμο!
  Αυτά είναι τα κορίτσια που κάνουν θαύματα με γυμνά πόδια.
  Αλλά για παράδειγμα, η Τζουλιάνα συνελήφθη. Οι αντίπαλοί της την έστριψαν από πίσω.
  Και τους οδήγησαν ξυπόλυτους στο γρασίδι πρώτα. Και μετά πάνω από την άμμο... Και μετά σκόρπισαν ειδικά μια φωτιά και σκόρπισαν κάρβουνα στο έδαφος. Και το κορίτσι με τα γυμνά πέλματα πάτησε στις κόκκινες φλεγόμενες πέτρες.
  Ευτυχώς, τα πέλματα της Τζουλιάνα έχουν σκληρύνει και έχουν γίνει κάλλοι από το διαρκές περπάτημα ξυπόλητος . Οπότε δεν πονάει και τόσο. Και η κοπέλα περπατά, πετώντας περήφανα το κεφάλι της ψηλά.
  Ο κορμός της είναι γυμνός, οι μύες της κοπέλας δυνατοί και μόνο λεπτή κιλότα στους μηρούς της. Και μαυρισμένο, χρυσαφένιο δέρμα ελιάς. Και τα μαλλιά είναι μακριά, πυκνά, χαλκοκόκκινα.
  Βλέποντας ότι το να περπατάει ξυπόλητος στα κάρβουνα δεν προκαλεί το κορίτσι να ουρλιάζει και να γκρινιάζει, οι Κινέζοι την τράβηξαν σε μια σχάρα. Έσφιξαν τα χέρια τους και άρχισαν να τα σηκώνουν. Πρώτα, την ανέβασαν στο ταβάνι. Μετά άφησαν το σχοινί. Το κορίτσι έπεσε κάτω. Το σχοινί ήταν τεντωμένο στο πάτωμα. Ο κολασμένος πόνος τρύπησε το κορίτσι από το στέμμα μέχρι τα γυμνά τακούνια.
  Η Τζουλιάνα ούρλιαξε, αλλά αμέσως δάγκωσε τα χείλη της. Και έσφιξε τα δόντια της.
  Οι Κινέζοι γέλασαν. Και πάλι άρχισαν να το σηκώνουν. Ήταν βασανιστήριο ανακίνησης.
  Η Τζουλιάνα ήταν σιωπηλή. Μόνο τα γυμνά, μαυρισμένα, μυώδη πόδια της συσπάστηκαν και έτρεχαν στον αέρα.
  Το κορίτσι σηκώθηκε ξανά στο ταβάνι. Και μετά άφησαν το σχοινί. Το μαυρισμένο, σχεδόν σοκολατένιο κορμί της κοπέλας κατέρρευσε. Πάλι ο άγριος πόνος και το πνιχτό κλάμα της όμορφης κοκκινομάλλας.
  Οι δήμιοι γελάνε και δείχνουν τα δόντια τους. Εδώ είναι, ας το παραδεχτούμε, cool.
  Αλλά το κορίτσι, με το σήμα του αρχιεκτελεστή, σηκώθηκε ξανά. Ψηλοτερα και ψηλοτερα. Και το σχοινί ήταν τεντωμένο.
  Αλλά το κορίτσι πάγωσε στο ταβάνι. Μετά πάλι, για πολλοστή φορά, άφησαν το σχοινί. Και το κορίτσι έπεσε κάτω ... Και πάλι η κραυγή μιας απελπισμένης ομορφιάς.
  Ναι, πραγματικά υποφέρει. Τρία κουνήματα φάνηκαν αρκετά. Και τώρα βάζουν βαριά, δρύινα κοντάκια στα γυμνά πόδια της κοπέλας. Το μυώδες, μαυρισμένο σώμα της καλλονής τεντώθηκε και οι μύες έδειχναν πολύ πιο κοφτεροί.
  Στη συνέχεια, με το σήμα του ανώτερου δήμιου, άρχισαν να κρεμούν βάρη σε γάντζους. Και το σώμα της Τζουλιάνας, γυμνό και δυνατό, άρχισε να τεντώνεται περισσότερο. Και βγήκε ιδρώτας, κι η ελιά έλαμπε σαν λαδωμένη.
  Η κοπέλα από τη Ρωσία βόγκηξε ξανά ... Αλλά και πάλι έσφιξε τα δόντια της πιο σφιχτά. Και προσπάθησε να συγκρατήσει την αγωνιώδη γκρίνια και τις κραυγές που ξέφυγαν από το λαιμό της.
  Ένας ανώτερος δήμιος από την Κίνα μίλησε σκληρά:
  - Αρκετά! Τώρα λαδώστε τις φτέρνες της και ετοιμάστε το μαγκάλι.
  Οι βασανιστές έβγαλαν μια κανάτα με ελαιόλαδο. Και άρχισαν να λαδώνουν απαλά τα πέλματα της Τζουλιάνας. Ήταν προφανές ότι ο άντρας ήταν ευχαριστημένος που ένιωσε τα γυμνά, χαριτωμένα πόδια ενός πολύ όμορφου κοριτσιού. Και αυτό είναι πραγματικά μεγάλη χαρά.
  Το κορίτσι, μέσα από τον πόνο στους τεντωμένους συνδέσμους, και τα στριμμένα χέρια και τους ώμους, ένιωσε ένα αόριστο αίσθημα ντροπής από το άγγιγμα των εκτελεστών.
  Αλλά σε κάθε περίπτωση, προσπάθησε να μην ουρλιάξει ή να γκρινιάξει.
  Έχοντας τελειώσει το λάδι, τα κορίτσια ξυπόλητα, ροζ, σκληρύνθηκαν, αλλά μη χάνοντας τη χαριτωμένη μορφή τους, τα πέλματα των κοριτσιών, οι δήμιοι άρχισαν να βάζουν λεπτά καυσόξυλα κάτω από τις φτέρνες τους.
  Αυτό είναι το παραδοσιακό μαρτύριο της φωτιάς, με το ψήσιμο των τακουνιών. Έτσι οι πειρατές στο Treasure Island ήθελαν το αγόρι Jim Hawkins να έχει ξυπόλητες, αγορίστικες γόβες. Προφανώς πονάει πολύ.
  Κατέβασαν τη φωτιά και έριξαν λίγο θείο για να καεί καλύτερα και έσταξαν καύσιμο ντίζελ.
  Ο ανώτερος δήμιος γέλασε... Η Τζουλιάνα, που είχε ήδη τρομάξει οδυνηρά από τον φόβο. Και μετά ούρλιαξε από άγριο πόνο. Ναι, αυτό είναι πράγματι πολύ δυσάρεστο.
  Εδώ ο βασανιστής σήκωσε μια δάδα και άναψε μια φλόγα κάτω από τα γυμνά, ακονισμένα πόδια μιας όμορφης κοπέλας με κόκκινα, υπέροχα, σγουρά μαλλιά.
  Η φωτιά ξέσπασε σε κάποια απόσταση από τα πέλματα των κοριτσιών.
  Στην αρχή, η Τζουλιάνα ένιωθε μόνο μια ευχάριστη ζεστασιά, πάλευε ξυπόλητη σχεδόν όλη την ώρα και τα πόδια της ήταν πολύ σκληρά, καλυμμένα με μια σκληρή κρούστα.
  Αλλά είναι ακόμα ζωντανοί. Και μετά από λίγο άρχισαν να ψήνονται τα γυμνά πέλματα της κοπέλας. Η Τζουλιάνα έσφιξε τα δόντια της με μεγάλη δύναμη. Και παρόλα αυτά, ένα οδυνηρό βογγητό ξέφυγε από το στήθος της κοπέλας.
  Ο ανώτερος δήμιος διέταξε:
  - Τώρα προσθέστε της ένα μαστίγιο!
  Ο βασανιστής αφαίρεσε ένα κλαδί ιτιάς από μια μπανιέρα με νερό. Πρώτα τα κουνούσε στον αέρα. Πέταξε με ένα σφύριγμα...
  Και τώρα ο δήμιος γρονθοκόπησε το κορίτσι στην πλάτη με όλη του τη δύναμη. Το δέρμα στο χρώμα της σοκολάτας ή λίγο πιο ανοιχτό, ραγισμένο και χύνεται αίμα.
  Ο ανώτερος δήμιος αναφώνησε:
  - Ηρέμησε! Μην κλείνετε μέχρι θανάτου!
  Ο βασανιστής τον χτύπησε με τα πόδια ανοιχτά. Τα χτυπήματα έπεσαν βροχή.
  Και άλλοι δύο δήμιοι έβαλαν λεπτά, ξερά ξύλα εμποτισμένα με οινόπνευμα στη φωτιά κάτω από τα γυμνά πόδια των κοριτσιών. Οι φλόγες έγλειψαν - οι γυμνές, στρογγυλές, ροζ και ταυτόχρονα σκληρές φτέρνες του κοριτσιού.
  Ήταν ένας τριπλός πόνος: τέντωμα στο ράφι, μαστίγιο και φωτιά κάτω από τα γυμνά πόδια του κοριτσιού.
  Όμως η Τζουλιάνα, μαζεύοντας όλο της το θάρρος, κατάφερε να συγκρατήσει τις δυνατές κραυγές από τον αφόρητο πόνο. Και άντεξε ως αληθινή κόρη της Ρωσίας και αληθινή ηρωίδα.
  Οι δήμιοι δούλεψαν. Ένα ρουθούνισμα χτύπησε το κορίτσι στην πλάτη, η οποία ήταν καλυμμένη με μώλωπες και αιμορραγία. Στη συνέχεια μετέφερε τα χτυπήματα στους γλουτούς της κοπέλας.
  Οι άλλοι δύο παρακολουθούσαν τη φωτιά ώστε η φλόγα να ψήσει τις λαδωμένες γόβες της καλλονής.
  Ο γέροντας βασανιστής φαινόταν δυσαρεστημένος. Πράγματι, το θύμα δεν γκρινιάζει καν. Σαν να μην παίρνει τα σκληρά βασανιστήρια της. Και αυτό είναι πλήγμα στην περηφάνια των εκτελεστών.
  Ο διοικητής των βασανιστών διέταξε:
  - Και τώρα λαδώστε το στήθος της!
  Αυτή η ιδέα άρεσε στους δήμιους. Έριχναν ελαιόλαδο στις παλάμες τους. Τον άλειψαν τις πατούσες του και άρχισαν να αρπάζουν και να τσιμπούν το γυμνό στήθος του κοριτσιού.
  Η Τζουλιάνα ήταν εντελώς γυμνή και έτσι κρεμάστηκε. Και ένιωσαν τις κόκκινες θηλές της.
  Και οι δήμιοι χαμογέλασαν.
  Το κορίτσι ήταν πολύ ντροπιασμένο και αηδιαστικό από τα αγγίγματα των αγενών και τριχωτών εκτελεστών. Και κοκκίνισε από θυμό και ντροπή.
  Και οι δήμιοι την άγγιξαν και της άλειψαν τα στήθη και πυκνά. Από τις τραχιές πινελιές των αντρών, το στήθος της κοπέλας φούσκωσε και σκλήρυνε. Η Τζουλιάνα φώναξε:
  "Πανάθεμά σε!
  Οι δήμιοι μόνο χαμογέλασαν και χαμογέλασαν ως απάντηση. Αλλά τώρα το στήθος είναι ήδη λιπασμένο, δεν υπάρχει πού να πάτε και πρέπει να αφαιρέσετε απρόθυμα τα πόδια σας.
  Τότε οι βασανιστές έφεραν δάδες στο γυμνό στήθος της κοπέλας. Αυτά φούντωσαν και η φλόγα άγγιξε την κατακόκκινη θηλή στο γυμνό στήθος του κοριτσιού.
  Η Τζουλιάνα ούρλιαξε από άγριο, απερίγραπτο πόνο.
  Αλλά και πάλι, με μια τρομερή προσπάθεια θέλησης, έσφιξε τα μαργαριταρένια δόντια της. Και σώπασε. Αν και ανέπνεε βαριά.
  Τώρα οι δήμιοι της έψηναν τα πέλματα και το στήθος, τέντωσαν το σώμα της σε μια σχάρα, στρίβοντας τις αρθρώσεις της και τη χτυπούσαν με ένα μαστίγιο.
  Αλλά το κορίτσι ήταν σιωπηλό. Έδειξε μεγάλο θάρρος και ηρωισμό.
  Οι δήμιοι δούλεψαν. Τα κράτησαν είτε φέρνοντάς τα πιο κοντά στο γυμνό τους στήθος, αφαιρώντας στη συνέχεια τη δάδα. Τους χτυπούσαν με μαστίγιο, στην πλάτη και τους γλουτούς, φουντώνοντας τη φωτιά κάτω από τα γυμνά πέλματα της κοπέλας.
  Με λίγα λόγια, δούλεψαν ευσυνείδητα. Αλλά η θέληση της κοπέλας-ηρωίδας αποδείχθηκε πιο δυνατή και μπορούσε να συγκρατήσει τα γκρίνια και τα κλάματα.
  Ο ανώτερος δήμιος χτύπησε τη γλώσσα του δυσαρεστημένος και διέταξε:
  - Τώρα αλείψτε το στήθος της με λάδι!
  Οι δήμιοι έδειξαν προθυμία να βασανίσουν. Και όρμησε δυναμικά να λερώσει το γυμνό στήθος του κοριτσιού. Τα λαίμαργα δάχτυλά τους, κολλημένα με λάδι, σέρνονταν ανάμεσα στα πόδια της καλλονής. Και ήταν πολύ ποταπό και σκληρό.
  Η Τζουλιάνα ένιωσε ναυτία και εμφανώς αηδιασμένη. Και όλα τα δάχτυλα πατούσαν τα πόδια και τα πόδια τους στο στήθος του κοριτσιού, και σκαρφάλωναν όλο και πιο βαθιά. Και έτσι όλα αποδείχτηκαν αηδιαστικά.
  Η Τζουλιάνα φώναξε:
  - Δεν μπορείς να μου σπάσεις την ψυχή!
  Οι δήμιοι άλειψαν το στήθος της και συνέχισαν να αισθάνονται ανάμεσα στα πόδια της. Αλλά ο ανώτερος δήμιος τους φώναξε. Και έβγαλε τα χέρια του.
  Και αντί αυτού πήραν και έφεραν τον αναμμένο δαυλό στους κόλπους. Η φωτιά έγλειψε το πιο ευαίσθητο διαμάντι της θηλυκότητας του κοριτσιού.
  Η Τζουλιάνα ούρλιαξε και συσπάστηκε. Και πονούσε τόσο πολύ. Τόσο αφόρητα επώδυνο που η γκρίνια ξέφυγε από τα σφιχτά σφιγμένα σαγόνια του κοριτσιού.
  Και συσπάστηκε ότι όλη η αγωνία εντάθηκε.
  Ο ανώτερος δήμιος διέταξε:
  - Της λαδώνεις και τους γλουτούς.
  Οι δήμιοι έσπευσαν πρόθυμα να λερώσουν τον όμορφο, ελαστικό κώλο του κοριτσιού. Το έκαναν με ενθουσιασμό και θέρμη. Ταυτόχρονα έριχναν λάδι στα χέρια μας.
  Η Τζουλιάνα ήταν και επίπονη και αποκρουστική. Όμως η φωτιά απομακρύνθηκε λίγο από το στήθος της και το κορίτσι ένιωσε καλύτερα. Η Τζουλιάνα έσφιξε τα δόντια της, ώστε ακόμη και αίμα έσταζε από την ένταση από τα ούλα της. Και έμεινε σιωπηλή.
  Οι δήμιοι της άλειψαν τους γλουτούς, που έλαμψαν κιόλας.
  Και μετά τους έφεραν το στήθος με ένα δαυλό, με μια καυτή φλόγα. Και καίει και γλείφει το λεπτό δέρμα.
  Είναι ιδιαίτερα επώδυνο όταν το στήθος είναι καμένο. Ήδη στον καβάλο, οι τρίχες απανθρακώθηκαν. Και είναι τόσο οδυνηρό και βασανιστικό, και πώς αλλιώς αντέχει η Τζουλιάνα τόσο κολασμένο, αφόρητο μαρτύριο.
  Ο ανώτερος δήμιος διέταξε:
  - Τώρα χτυπήστε την με ένα καυτό, ατσάλινο μαστίγιο!
  Ένας επαγγελματίας στον τομέα του έβγαλε από το τζάκι ένα καλάμι, κόκκινο από τη ζέστη. Και άρχισε να χτυπά το γυμνό, μαυρισμένο και ήδη πληγωμένο της κοπέλας με ένα πυρωμένο σίδερο.
  Η Τζουλιάνα βόγκηξε και πόνεσε τόσο πολύ που το μυαλό της θόλωσε. Και ήθελε πολύ να λιποθυμήσει και να χάσει τις αισθήσεις της. Αλλά ως κακιά, αναγνώρισε τον εαυτό της σε αφόρητο μαρτύριο και υπέφερε πολύ άγρια.
  Και τώρα ένιωθε ότι κόντευε να ξεσπάσει σε κλάματα και να ουρλιάξει στην κορυφή των πνευμόνων της.
  Και σε λίγο για να φιμώσει τα βάσανα το κορίτσι τραγούδησε.
  Ημέρα της Νίκης, πόσο μακριά μας ήταν,
  Σαν κάρβουνο έλιωσε σε μια σβησμένη φωτιά.
  Υπήρχαν μίλια, καμένα, στη σκόνη, -
  Φέραμε αυτή τη μέρα όσο πιο κοντά μπορούσαμε.
  Ρεφραίν:
  Αυτή η Ημέρα της Νίκης
  μύριζε μπαρούτι,
  Αυτή είναι μια γιορτή
  Με γκρίζα μαλλιά στους κροτάφους.
  Αυτή είναι η χαρά
  Με δάκρυα στα μάτια.
  Ημέρα νίκης!
  Ημέρα νίκης!
  Ημέρα νίκης!
  Μέρα και νύχτες στα καμίνια της ανοιχτής εστίας
  η Πατρίδα μας δεν έκλεινε μάτια.
  Μέρες και νύχτες έδωσαν μια δύσκολη μάχη -
  Φέραμε αυτή τη μέρα όσο πιο κοντά μπορούσαμε.
  Ρεφραίν:
  Γεια σου, μαμά, δεν είμαστε όλοι πίσω ...
  Ξυπόλητοι να τρέχουμε μέσα στη δροσιά!
  Η μισή Ευρώπη περπάτησε, η μισή γη, -
  Αυτή τη μέρα φέραμε πιο κοντά όσο μπορούσαμε.
  ... ΚΕΦΑΛΑΙΟ 14.
  Στο Αφγανιστάν, τα κορίτσια τραγούδησαν και χόρευαν, εξοντώνοντας τους μουτζαχεντίν.
  Έτσι τα κορίτσια συνέθεσαν ένα ολόκληρο ποίημα αμέσως. Και ένας μεγάλος αριθμός Ταλιμπάν κούρεψε αμέσως. Και αυτό ήταν πράγματι το εξαιρετικό τους επίτευγμα.
  Αυτές είναι οι γυναίκες - ειδικά όταν ρίχνουν τα δώρα του θανάτου με τα ξυπόλητα πόδια τους.
  Αλλά και η Γκέρντα τσακώνεται με το πλήρωμά της.
  Το κορίτσι πυροβολεί τον εχθρό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, χτυπά το τανκ και βρυχάται:
  - Δόξα στα κορίτσια των πάνθηρων!
  Η Σάρλοτ πυροβολεί πίσω της. Καταρρίπτει τον μουτζαχίντ και ηχεί:
  - Για την κοινή σε όλους Πατρίδα!
  Η Λουπανούλα και η Χριστίνα, χτύπησαν τον εχθρό και έτριξαν:
  - Δόξα στα δυνατά παιδιά!
  Η Γκέρντα ρώτησε ειρωνικά:
  - Πού θα πάνε οι αδύναμοι;
  Η Χριστίνα γρύλισε:
  - Άσε τον χαμένο να κλάψει -
  Ο απατεώνας ζηλεύει!
  Η Μάγδα κλώτσησε επίσης τον εχθρό, κατέρριψε ένα αυτοκίνητο του Αφγανιστάν και έτριξε:
  - Για νέα σύνορα, χωρίς τέλος!
  Αυτά είναι τα κορίτσια που είναι και ηρωίδες, αν και με τον τρόπο τους.
  Άρχισαν λοιπόν να συντρίβουν τους Ταλιμπάν χωρίς καμία τελετή ή δισταγμό με κάμπιες. Και τι θα τους πάρεις; Διάβολοι - μια λέξη!
  Και η Αλίκη και η Αγγελική τσακώνονται. Τόσο όμορφα και πολύ σέξι κορίτσια.
  Πυροβολούν με ακρίβεια και συχνά χτυπούν. Αυτοί είναι οι πολεμιστές - απλά σούπερ. Ό,τι δεν είναι πλάνο είναι κατευθείαν στο μέτωπο.
  Η Αλίκη γράφει με ένα τουφέκι ελεύθερου σκοπευτή και βουίζει:
  - Δόξα στον ιθαγενή σας κομμουνισμό για αιώνες,
  Τα ατσάλινα κορίτσια θα έχουν χεράκι!
  Η Angelica, σουτάροντας με ακρίβεια, σημείωσε:
  - Φυσικά και θα γίνει!
  και πώς θα πετούσε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά του δάχτυλα των ποδιών.
  Η Αλίκη, πυροβολώντας, σημείωσε:
  -Είναι αλήθεια ότι είμαστε πιο δυνατοί, δεν υπάρχει κανείς;
  Ο ήρωας της κοκκινομάλλας κοπέλας Angelica σημείωσε:
  - Δεν είμαι σαν άλογο -
  Μπορώ να σταματήσω τον ελέφαντα σε έναν καλπασμό!
  Και όπως θα δείξει η κοπέλα τον δικέφαλό της. Και είναι σαν βουνό.
  Η Αλίκη κελαηδούσε:
  - Για τη δύναμη των Σοβιετικών, θα πάμε,
  Και θα σαρώσουμε όλους τους εχθρούς στην άμμο!
  Και εδώ η Νατάσα καταστρέφει ξανά τους Αφγανούς με την ομάδα της. Χρησιμοποιούνται ακόμη και στοιχεία μαγείας.
  Οι πολεμιστές εδώ έχουν μεγάλο θάρρος και θάρρος. Κανείς δεν μπορεί να τους αντισταθεί.
  Η Νατάσα τραγούδησε πετώντας το δώρο του θανάτου με το γυμνό της πόδι:
  - Η διαβολική μας δύναμη!
  Η Ζόγια έδωσε μια στροφή, έκοψε τη γραμμή των μουτζαχεντίν και τσίριξε:
  - Για τις μεγάλες νίκες της ΕΣΣΔ!
  Λουπανούλα στον εχθρό και Αυγουστίνο. Έσπασε ένα τανκς των Ταλιμπάν από ένα μπαζούκα και έτριξε:
  - Αυτό θα είναι για πάντα Ρωσία, λάμπει σαν τον ήλιο!
  Η Σβετλάνα, επίσης, θα χτυπήσει τον εχθρό, καθώς κλωτσάει, με τη βοήθεια της γυμνής φτέρνας της και των βαγονιών της:
  - Για τον κομμουνισμό όσο ζούμε!
  Η Νατάσα, γράφοντας στον εχθρό τραγούδησε:
  - Το μεγαλείο του Ρώσου αναγνωρίζεται από τον πλανήτη,
  Με ένα χτύπημα του ξίφους συνέτριψαν τον φασισμό...
  Μας αγαπούν και μας εκτιμούν όλα τα έθνη του κόσμου -
  Σύντομα θα φτιάξουμε τον ιερό κομμουνισμό!
  Η Zoya επιβεβαίωσε με ένα τραγούδι, γράφοντας στους αντιπάλους:
  - Δόξα στο πατρώνυμο μας είναι δωρεάν,
  Η φιλία των λαών στηριζόταν για αιώνες ...
  Νομική εξουσία, ελεύθερη βούληση -
  Άλλωστε, ο απλός άνθρωπος είναι υπέρ της ενότητας!
  Ο Αυγουστίνος γέλασε και παρατήρησε:
  - Είναι ένας απλός άνθρωπος, φυσικά, για ενότητα; Και τι γίνεται με την εξουσία;
  Η Σβετλάνα πάτησε το κουμπί του μπαζούκα με μια κόκκινη θηλή, χτυπώντας το εχθρικό τανκ και κελαηδώντας:
  - Η εξουσία δεν είναι εύκολη λέξη,
  Είναι υπεράνω του νόμου...
  Όλος στα γόνατά του διατάζει να πέσει -
  Αυτό είναι δύναμη!
  Η Νατάσα είπε με ειρωνεία:
  - Ναι, η εξουσία είναι σκληρή ... Αλλά την χτίζουμε μόνοι μας!
  Η Ζωή είπε με ενθουσιασμό:
  - Δόξα στον κομμουνισμό!
  Και τα κορίτσια το πήραν σε χορωδία και τραγούδησαν, συνθέτοντας εν κινήσει.
   Δόξα στη χώρα που ανθίζει στον ουρανό,
  Δόξα στη μεγάλη ιερή Ρωσία...
  Όχι, δεν υπάρχει σιωπή στην αιωνιότητα -
  Τα αστέρια του χωραφιού πότισαν μαργαριτάρια!
  
  Ο μεγάλος Παντοδύναμος Svarog είναι μαζί μας,
  Γιος της Παντοδύναμης τρομερής Οικογένειας ...
  Ότι αυτός ο Πολεμιστής βοήθησε στη μάχη,
  Πρέπει να δοξάσουμε τον Ρώσο Θεό!
  
  Τα κορίτσια δεν έχουν καμία αμφιβολία, πιστέψτε με
  Τα κορίτσια επιτίθενται άγρια στην ορδή ...
  Ένα τρελό θηρίο θα γίνει κομμάτια,
  Και ο εχθρός θα πάρει μερίδιο στη μύτη!
  
  Όχι, μην προσπαθήσετε να σπάσετε τους Ρώσους,
  Ο εχθρός δεν θα μας γονατίσει...
  Θα σε νικήσουμε με ένα κακό πλάσμα,
  Μαζί μας ο προπάππους Λένιν!
  
  Όχι, μην υποχωρείτε ποτέ στους εχθρούς
  Ξυπόλητα κορίτσια πολέμησαν κοντά στη Μόσχα...
  Δεν θα δείξουμε αδυναμία και ντροπή
  Ας ευχαριστήσουμε τον μεγάλο Σατανά!
  
  Ναι, ο Θεός να τελειώσει τις μάχες σου,
  Και είναι τολμηρό να συντρίψεις τις ορδές της Βέρμαχτ...
  Για να μην καταλήξουν με μηδενικά,
  Για να μην είναι ήσυχο το νεκροταφείο!
  
  Δώστε στα κορίτσια ελεύθερα, μαχητές,
  Οπότε οι Ναζί θα το κανονίσουν...
  Οι πατέρες θα είναι περήφανοι για εμάς
  Ο αντίπαλος δεν θα μας αρμέξει σαν τις αγελάδες!
  
  Είναι αλήθεια ότι η άνοιξη έρχεται σύντομα
  Θα υπάρχουν αυτιά χρυσού στα χωράφια...
  Πιστεύω ότι το όνειρό μας θα γίνει πραγματικότητα
  Αν πρέπει, παλέψτε για την αλήθεια!
  
  Θεός σημαίνει ότι όλοι οι άνθρωποι αγαπούν,
  Πιστή δυνατή, αιώνια χαρά ...
  Αν και χύνεται θυελλώδες αίμα,
  Συχνά το κορίτσι είναι απρόσεκτο!
  
  Συντρίβουμε τον εχθρό στη μάχη,
  Τα πράγματα είναι τόσο αέρινα...
  Αν και μια καταιγίδα μαίνεται στους κόσμους,
  Και έρχεται μια αποπνικτική έκλειψη!
  
  Κανένας λαός δεν θα σταθεί στον τάφο,
  Και δεν θα υποχωρήσουν λίγο στους Ναζί...
  Σημειώνεις τα αγόρια σε τετράδια,
  Και ακονίστε όλα τα σπαθιά για βρισιές!
  
  Ναι είναι αλήθεια, θα ξημερώσει χωρίς όρια,
  Όλοι θα πάρουν χαρά, πιστέψτε με...
  Ανοίγουμε άλλο φως -
  Το χέρι της κοπέλας φτάνει ψηλά!
  
  Μπορούμε να το κάνουμε αυτό πιστεύουμε
  Τι, αυτό που δεν τολμάμε να ονειρευόμαστε...
  Βλέπουμε ξεκάθαρα τον πιο λαμπρό στόχο,
  Κανένας μαχητής δεν κουβαλάει ανοησίες!
  
  Αλλά πρέπει να πετάξουμε αστειευόμενοι στον Άρη,
  Ας ανοίξουμε τα χωράφια εκεί και ας μετρήσουμε τα ρουμπίνια...
  Και θα κατηγορήσουμε τους φασίστες στο μάτι,
  Ορδές χερουβείμ αιωρούνται από πάνω μας!
  
  Αφήστε τη σοβιετική χώρα να είναι διάσημη,
  Τι έδωσε τον κομμουνισμό στους λαούς...
  Μας δόθηκε για πάντα από τη γέννηση -
  Για την Πατρίδα, για την ευτυχία, για την ελευθερία!
  
  Στη Ρωσία, κάθε πολεμιστής είναι από τη φάτνη,
  Το μωρό τραβά τη λαβή στο όπλο...
  Επομένως, νιώθεις δέος ο κακός,
  Καλούμε το τέρας να λογοδοτήσει!
  
  Ναι, θα είμαστε μια φιλική οικογένεια
  Τι θα χτίσει ο κομμουνισμός στο σύμπαν...
  Θα γίνουμε γνωστοί αληθινοί φίλοι,
  Και η δουλειά μας θα είναι η δημιουργία!
  
  Άλλωστε, ο κομμουνισμός γεννιέται για πάντα,
  Για να είναι χαρούμενοι οι ενήλικες και τα παιδιά ...
  Το αγόρι διαβάζει επίσης συλλαβές
  Όμως η φλόγα του ημιούργου λάμπει στα μάτια!
  
  Να υπάρχει χαρά στους ανθρώπους για πάντα
  Ότι παλεύουν μαζί για τις υποθέσεις του Svarog...
  Θα δούμε σύντομα την ακτή του Βόλγα,
  Και θα είμαστε στη θέση του Θεού!
  
  Ναι, οι εχθροί της Πατρίδας δεν μπορούν να σπάσουν τη Ρωσία,
  Θα είναι ακόμα πιο δυνατό από το ατσάλι...
  Ρωσία, είσαι μητέρα παιδιών,
  Και πατέρα μας, πίστεψε τον σοφό Στάλιν!
  
  Δεν υπάρχουν εμπόδια για την Πατρίδα,
  Προχωράει χωρίς σταματημό...
  Ο βασιλιάς της κόλασης θα πάρει ματ σύντομα,
  Κι ας έχει τατουάζ στα χέρια του!
  
  Θα δώσουμε την καρδιά μας για την Πατρίδα,
  Ας ανεβούμε όλα τα βουνά, πιστέψτε με πιο ψηλά...
  Εμείς τα κορίτσια έχουμε πολλή δύναμη
  Μερικές φορές γκρεμίζει ακόμη και στέγες!
  
  Για τη Ρωσία, το αγόρι έδωσε επίσης μια συνδρομή,
  Είπε ότι θα πολεμούσε σκληρά...
  Και αστραφτερό μέταλλο στα μάτια του
  Και το RPG είναι κρυμμένο σφιχτά στο σακίδιο!
  
  Ας μην κοροϊδεύουμε λοιπόν
  Ακόμα καλύτερα, ας σταθούμε όλοι μαζί σαν τοίχος...
  Περνώντας εξετάσεις μόνο για πέντε,
  Ώστε να κυβερνά ο Άβελ και όχι ο κακός Κάιν!
  
  Με λίγα λόγια, θα υπάρχει ευτυχία για τους ανθρώπους,
  Και η δύναμη του Svarog πάνω στον ιερό κόσμο ...
  Συντρίβεις παιχνιδιάρικα τους φασίστες,
  Αφήστε το Lada να είναι ευτυχία και είδωλο!
  Τα κορίτσια τραγούδησαν ένα υπέροχο τραγούδι. Και μετά ξέσπασαν στα γέλια. Λοιπόν, τα δόντια τους είναι σαν μαργαριτάρια.
  Η Αλένκα πολεμά επίσης τους Μουτζαχεντίν.
  Και το κορίτσι δείχνει το επίπεδο - απλά σούπερ.
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του εκτοξεύει τη θανατηφόρα δύναμη μιας χειροβομβίδας.
  Και ενώ αυτή η καλλονή εξακολουθεί να σκαρφίζεται από πολυβόλα.
  Η ξανθιά βουίζει:
  - Καταστροφές, κατακλυσμοί...
  Σαν να μην ξέρουμε τον Θεό!
  Και το θέατρο αυτής της ζωής -
  Θα οδηγήσει τα κορίτσια στο φέρετρο πριν από τη λήξη της προθεσμίας!
  Η Anyuta ούρλιαξε, δείχνοντας τα δόντια της:
  - Για την ΕΣΣΔ!
  Και με γυμνά δάχτυλα θα ρίξει άλλο ένα δώρο αφανισμού.
  Ο Άλλα λοιπόν πολεμά με μεγάλη μανία. Είναι ένα πολύ μαχητικό κορίτσι. Και με γυμνό τακούνι, θα πετάξει ένα δολοφονικό δώρο θανάτου.
  Και θα παρακάτω:
  - Για τον κομμουνισμό του πιο ιερού επιπέδου!
  Τότε το κορίτσι θα δείξει τη γλώσσα της.
  Και η Μαρία παλεύει με μεγάλη απόγνωση. Και παλεύει σαν πραγματικός ήρωας με φούστα και μπικίνι. Και τα γυμνά της πόδια ρίχνουν ξανά το παρόν του αφανισμού.
  Η Μαρία φώναξε:
  - Δόξα στους καιρούς του κομμουνισμού!
  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες γάργαραν, του ξεγύμνωσαν το πρόσωπό του και έστειλαν το δώρο του θανάτου με γυμνά πέλματα:
  - Δόξα στους καιρούς του κομμουνισμού μας!
  Η Μαρούσια σημείωσε, κουρεύοντας τους Αφγανούς και τσιρίζοντας:
  - Δόξα για τη Ρωσία και την ελευθερία!
  Η Ματρυόνα, κουρεύοντας την επόμενη γραμμή, μουρμούρισε:
  - Για νίκες στον ιερό πόλεμο!
  Και καθώς γαβγίζει...
  Τα κορίτσια τραγούδησαν σε χορωδία, συνθέτοντας εν κινήσει:
  Πάνω από τα αστέρια θα πετάξουμε πάνω από τον πλανήτη
  Ο ήλιος θα λάμψει λαμπερά...
  Ο ηρωισμός της Komsomol δοξάστηκε,
  Μετατρέπει τον κυνηγό σε παιχνίδι!
  
  Θα έρθει η ορμητική ώρα
  Εκεί που μια καταιγίδα σπινθηρίζει σε όλο τον κόσμο...
  Η μηλιά ανθίζει χύμα,
  Έρχεται η άνοιξη, φυσικά!
  
  Θα υπάρξει μια εποχή, πιστέψτε τον κομμουνισμό,
  Πού είναι κανένας ημίουργος.
  Θα ξεπλύνουμε τον λεκέ του φασισμού από το πρόσωπό μας,
  Αν χρειαστεί να κωπηλατήσετε και να οργώσετε!
  
  Οι Ρώσοι θεοί θα γίνουν σε όλο τον κόσμο,
  Φέρτε στους ανθρώπους χαρά και γέλιο...
  θα αλείψουμε τις τρίχες με μια μίτρα,
  Για να υπάρχει επιτυχία σε μια ένδοξη επιχείρηση!
  
  Ναι, η Ρωσία είναι μια παγκόσμια χώρα,
  Ο κομμουνισμός είναι ιερή χώρα...
  Το κορίτσι έτρεξε ξυπόλητο,
  Της γέννησε νύφη!
  
  Ναι, αγαπώ τις ομορφιές της Ρωσίας,
  Τι έκανε το μέταλλο από την πέτρα...
  Πιστέψτε με, οι άνθρωποι θα γίνουν πιο ευτυχισμένοι
  Αφήστε το ναπάλμ να χυθεί από τον ουρανό!
  
  Δεν αναζητάς την ευτυχία χωρίς τον Ροντ,
  Θα δώσει για πάντα αγάπη...
  Κάτω από τη φτέρνα στη μάχη του Svarog,
  Χύνεται αίμα από δαίμονες!
  
  Δεν υπάρχει πιο όμορφη χώρα γιγάντων
  Έχει ξωτικά και νάνους στις τάξεις...
  Είμαστε για πάντα ενωμένοι με την Πατρίδα,
  Θα νικήσουμε σε όποιον αγώνα ξέρετε!
  
  Γιατί λοιπόν ένας άνθρωπος είναι τόσο λυπημένος
  Μετά από όλα, ήξερες τη δύναμη του Svarog ...
  Προκαλέστε αξιοπρεπή συναισθήματα
  Το Lada της αγάπης μας είναι ιδανικό!
  
  Θα γίνει καλύτερο από το σύμπαν, πιστέψτε με-
  Αν ο κομμουνισμός αρχίσει να κυβερνά...
  Είμαστε χαρούμενα παιδιά του Svarog -
  Ας διαλύσουμε τον φασισμό σε κουάρκ!
  
  Σύντομα η Γη θα γίνει λαμπερή,
  Σύντομα θα έχουμε μεγάλη επιτυχία...
  Και ο Γιαρίλο ο ένδοξος ήλιος θα ανατείλει,
  και θα δώσει λάμψη σε όλους!
  
  Ας πιούμε στην Πατρίδα, παιδιά,
  Για να ανθίσει για πάντα η Ρωσία ...
  Για να υπάρχει ένας ατελείωτος μισθός -
  Που δεν είναι κρίμα να ονειρεύεσαι!
  
  Αφήστε τη Ρωσία να υψωθεί πάνω από το σύμπαν,
  και θα δείξει σε όλους το χαμόγελο του Θεού...
  Με τη δύναμή του στις μάχες άφθαρτη,
  Θα αποκαλύψουμε την πιο πονηρή απάτη!
  
  Σύντομα ο ήλιος θα λάμψει πιο λαμπερός
  Ο χώρος θα γίνει σαν μια εσωτερική αυλή...
  Έτσι καίτε τη φωτιά πιο καυτή,
  Ακονίστε το τσεκούρι από ατσάλι!
  
  Και μετά με το τραγούδι της μεγάλης Lada,
  Αυτό γέννησε τους πανίσχυρους Θεούς...
  Θα μπορέσουμε να κόψουμε τη φυλή της άγριας φύσης,
  Ορθόδοξοι γιοι με σπαθιά!
  Και αυτοί οι πολεμιστές θα γελάσουν...
  Και με τα γυμνά τακούνια τους θα πετάξουν ταυτόχρονα τα θανατηφόρα δώρα του θανάτου!
  Αυτά είναι τα κορίτσια, ειδικά όταν σήκωσαν φλογοβόλα και πάτησαν τα κουμπιά με τις κατακόκκινες θηλές τους. Και έστειλαν πύρινα, πολύ φλεγόμενα πίδακα στον εχθρό, από τα οποία απανθρακώθηκαν όλα.
  Το κορίτσι φώναξε με μια φωνή:
  Το μεγαλείο των Ρώσων αναγνωρίζεται από τον πλανήτη, ο
  φασισμός συντρίφτηκε με ένα χτύπημα του σπαθιού ...
  Μας αγαπούν και μας εκτιμούν όλα τα έθνη του κόσμου,
  Οι άνθρωποι όλων των χωρών βαδίζουν στον κομμουνισμό!
  Η Αλένκα βγήκε με φύσημα από το μπαζούκα, πατώντας το κουμπί με τη κόκκινη θηλή της. Και το δολοφονικό δώρο του θανάτου θα πετάξει έξω και θα διαλύσει τους μουτζαχεντίν.
  Το κορίτσι τραγούδησε:
  Στάλιν, Στάλιν, θέλουμε τον Στάλιν,
  Έτσι δεν μπορούσαν να μας σπάσουν...
  Ανέβασε κύριος της γης...
  Η Anyuta πέταξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Μετά πάτησε το κουμπί με μια ρουμπινί θηλή και κελαηδούσε:
  Στάλιν, Στάλιν, τα κορίτσια είναι κουρασμένα,
  Το βογγητό πάει σε όλη τη γη...
  Πού είσαι αφέντη, πού...
  Που είσαι που!
  Η κοκκινομάλλα Άλλα, σφυροκοπώντας τον εχθρό, ούρλιαξε, χαμογελώντας τα δόντια της:
  - Πού είσαι που!
  Και επίσης η γυμνή της φτέρνα θα ρίξει το παρόν της εκμηδένισης. Και η αστραπή θα πετάξει έξω από τη θηλή της φράουλας.
  Και χτυπήστε τους μουτζαχεντίν. Αυτά τα κορίτσια είναι απλά μια υπερτάξη!
  Η Μαρία, ένα κορίτσι με χρυσαφένια μαλλιά, έπληξε επίσης τα γυμνά δάχτυλά της με όλη της τη μανία.
  Και θα δώσει γραμμή στους Ταλιμπάν. Και πιέστε ξανά με μια θηλή βατόμουρου. Και το κορίτσι είναι πολύ κουλ.
  Και κελαηδούσε:
  - Για τον κομμουνισμό!
  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες επηρεάζουν επιθετικά τον εχθρό. Και με γυμνά δάχτυλα, θα εκτοξεύσει μπούμερανγκ.
  Και κόψτε τα κεφάλια των Μουτζαχεντίν. Στη συνέχεια θα τραγουδήσει:
  - Για τον μεγάλο κομμουνισμό,
  Μόνο πάνω, ούτε ένα βήμα κάτω!
  Η Marusya, επίσης, θα χτυπήσει και θα τραγουδήσει σαν μουτζαχεντίν:
  - Δόξα στον Θεό Svarog,
  Όλοι οι Ταλιμπάν στο κέρατο!
  Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πέταξαν ένα λεμόνι στον εχθρό. Και τότε αυτή, με την κατακόκκινη θηλή της, θα κάψει τον εχθρό.
  Η Ματρυόνα σκαρφίζεται στον εχθρό και η γυμνή της φτέρνα θα εξαντληθεί επίσης από τον εχθρό.
  Και το κορίτσι θα φωνάξει:
  - Διαφορετικά θα γαυγίσω, αλλιώς θα νικήσω,
  Αλλιώς θα φάω κάποιον!
  Η Αλένκα πήρε έναν εξάκαννο όλμο. Τον σήκωσε με την Anyuta. Και πώς θα το πάρει και θα το χτυπήσει στους μουτζαχεντίν. Κορίτσια ακόμη και με γυμνά τακούνια έτρεξαν στο έδαφος από την ανάκρουση.
  Και κελαηδούσαν:
  Ο Στάλιν είναι στρατιωτική δόξα, ο
  Στάλιν της νιότης μας είναι μια πτήση...
  Παλεύοντας και νικώντας με τραγούδια
  Το κορίτσι πηγαίνει ξυπόλητο στην Εδέμ!
  Εδώ στα κορίτσια, φυσικά, πρέπει να δοθεί η τιμητική τους. Ως lupanut, τότε μια ολόκληρη μάχη των Μουτζαχεντίν κατεδαφίζεται.
  Albina και Alvina, ας χτυπήσουμε τον εχθρό με βλήματα από τον αέρα. Και στρίψτε τα σε μια σπείρα.
  Η Αλμπίνα πάτησε το πεντάλ με τη γυμνή της φτέρνα και κελαηδούσε:
  - Για την Πατρίδα, μάνα μας!
  Και τότε μια κατακόκκινη θηλή θα πατήσει το κουμπί.
  Η Alvina ενεργεί επίσης πολύ επιθετικά. Και με γυμνά δάχτυλα, στέλνει βλήματα στον εχθρό. Και πατάει τα κουμπιά με ρουμπινί θηλές. Και το κάνει σε βελτιωμένη λειτουργία.
  Η Alvina τραγούδησε:
  - Δεν μπορείτε να κερδίσετε στη διαμάχη μας,
  πιστεύω ότι η δικτατορία σύντομα θα ανατραπεί ...
  Θα νικήσουμε τον δράκο της βροχής,
  Ο εχθρός θα απορριφθεί στις μάχες!
  Αυτά τα κορίτσια είναι απλά σούπερ και κορυφαία!
  Αυτά είναι τα κορίτσια-πιλότοι. Πολεμήστε ξυπόλητοι και με μπικίνι. Γιατί τα κορίτσια χρειάζονται ρούχα; Μόνο τους ενοχλεί!
  Η Αλμπίνα κελαηδούσε:
  Σχετικά με αυτό το κορίτσι με τα γυμνά πόδια,
  Δεν θα ξεχάσω ποτέ ...
  Αυτή με ένα βαρύ δρεπάνι,
  Και σαν λαμπερό αστέρι!
  Και πάλι η καλλονή θα πατήσει με το γυμνό, στρογγυλό τακούνι της.
  Ένα τέτοιο κορίτσι , στην πραγματικότητα, δεν θα πάρει τίποτα. Εδώ είναι τόσο όμορφη.
  Και οι δύο ξανθιές θα τραγουδήσουν όπως:
  - Πολέμησε και τόλμησε για την Πατρίδα,
  Τότε θα χτίσεις έναν παράδεισο στο σύμπαν!
  Αυτά τα κορίτσια είναι η υψηλότερη κατηγορία. Φαίνονται να είναι ένα προϊόν super class .
  Αλλά η Ελισάβετ θα χτυπήσει τον εχθρό σαν μια θανατηφόρα δύναμη. Και φυσήξτε το σε κομμάτια.
  Και το τανκ της λειτουργεί έτσι. Γυρίζει τον πύργο γύρω του και τον χτυπά με ένα φονικό βλήμα.
  Η Κατερίνα καθώς πιέζει τη γυμνή της φτέρνα στο μοχλό και το vyaknet:
  - Είμαι ο πιο τρομερός στον κόσμο!
  Η Έλενα, επίσης, θα πατήσει το κουμπί με την κατακόκκινη θηλή του στήθους της και θα κελαηδήσει:
  - Για τη δόξα του κομμουνισμού!
  Η Ευφροσύνη τσίριξε:
  - Για μεγάλα επιτεύγματα.
  Αυτά είναι πραγματικά κορίτσια που χρειάζεστε. Και υπάρχει τόσο πολύ ταμπεραμέντο μέσα τους .
  Και έτσι πάει και σουτάρει. Και πολυβόλα σκαρφίζουν τον εχθρό. Δεν μπορείς λοιπόν να σταματήσεις ένα τέτοιο αυτοκίνητο τόσο εύκολα.
  Η Ελισάβετ σφύριξε:
  - Και τριγύρω σαν παρέλαση,
  Θα ρίξουμε τους Μουτζαχίντ στην κόλαση!
  Και πάλι το κέλυφος στέλνεται πιέζοντας τη θηλή φράουλας. Αυτά είναι τα κορίτσια - τα πολύ superclass!
  Η Angelica και η Alice εργάζονται επίσης με τουφέκια ελεύθερου σκοπευτή.
  Η Αλίκη καταρρίπτει το αεροπλάνο. Μετά, με γυμνά δάχτυλα από τα χαριτωμένα, μαυρισμένα πόδια του, πετάει μια χειροβομβίδα και τρίζει:
  - Για τη Ρωσία και την ελευθερία μέχρι τέλους!
  Η Angelica χτύπησε επίσης τρεις μουτζαχεντίν με μια σφαίρα και γάργαρε:
  - Αξιωματικοί, Ρώσοι....
  Και η γυμνή της φτέρνα θα πετούσε το θανατηφόρο δώρο του θανάτου.
  Η Αλίκη, συνεχίζοντας να πυροβολεί, πήρε και έδωσε έξω, χτυπώντας τον εχθρό σε μια μοτοσικλέτα:
  - Αφήστε την ελευθερία να λάμψει....
  Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της θα αρχίσουν την ολοκληρωτική καταστροφή.
  Η Angelica θα πάρει επίσης φωτιά από ένα μακρύ βαρέλι, απελευθερώνοντας ένα δώρο θανάτου και φωνάζοντας:
  - Κάνοντας τις καρδιές να χτυπούν από κοινού!
  Αυτά είναι τα κορίτσια - η υψηλότερη κατηγορία και σούπερ!
  Ο Oleg Rybachenko και η Margarita Korshunova παίρνουν και κόβουν τους μουτζαχεντίν με σπαθιά.
  Και τότε το αγόρι και το κορίτσι άρχισαν να σφυρίζουν. Και τα ζαλισμένα κοράκια έπεσαν στα κεφάλια των Ταλιμπάν. Αυτή η εξόντωση έγινε ολοκληρωτική.
  Και τα παιδιά τραγούδησαν σε χορωδία:
  Θα πολεμήσουμε στο Αφγανιστάν
  Πιστέψτε ότι θα νικήσουμε τους κακούς Ταλιμπάν...
  Κάτι επιπλέει στην ομίχλη καπνού,
  Και ξέρετε ότι το χερουβείμ αιωρείται από πάνω μας!
  ... ΚΕΦΑΛΑΙΟ 15.
  Και έγινε μεγάλος πόλεμος στην Κίνα....
  Η Νατάσα και η ομάδα της πολέμησαν την επίθεση του αναρίθμητου στρατού της ουράνιας αυτοκρατορίας. Θαρραλέα, οι Κινέζοι είναι ένα έθνος πολεμιστών.
  Και τα κορίτσια τους σκαρφίστηκαν με πολυβόλα. Και κυριολεκτικά κούρεψαν ολόκληρες τάξεις.
  Η Νατάσα, πυροβολώντας από ένα πολυβόλο και πετώντας μια χειροβομβίδα με το ξυπόλητο, σμιλεμένο, μαυρισμένο πόδι της, τραγούδησε:
  - Για τον μεγάλο κομμουνισμό,
  Δεν σταματάς να πυροβολείς!
  Η Ζόγια χτύπησε επίσης τη γραμμή. Έπειτα έκοψε με τα ξίφη της, χτυπώντας τα κεφάλια των Κινέζων, και τσίριξε:
  - Για νέα σύνορα!
  Και άρχισαν πάλι τα γυμνά δάχτυλα, κάτι θανατηφόρο.
  Και τότε το κορίτσι με μια κατακόκκινη θηλή θα πατήσει το κουμπί του μπαζούκα.
  Ο Αυγουστίνος εκτοξεύεται σαν χειροβομβίδα. Και έφερε επίσης τη σκανδάλη με μια ρουμπινιά θηλή.
  Η κοπέλα το πήρε και πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της τακούνι. Και έσκισε τη μάζα των Κινέζων.
  Και μετά τραγούδησε:
  Η απεραντοσύνη του σύμπαντος,
  Το πέπλο του θανάτου...
  Ισοπεδώνουμε τα βουνά -
  Αρπακτικό χάλια!
  Και ο Αυγουστίνος έγλειψε τα χείλη της, θυμούμενος πώς δουλεύει δυναμικά με τη γλώσσα της, για ευχαρίστηση και απόλαυση.
  Η Σβετλάνα πήρε και γαμώντας από τον εκτοξευτή πυραύλων πατώντας ένα κουμπί με μια θηλή φράουλα. Και ήταν τόσο υπέροχο...
  Και τα κορίτσια φώναξαν:
  - Για τον μεγάλο τσαρικό κομμουνισμό!
  Μετά από αυτό, τα τέσσερα κορίτσια θα έφτυναν μαζί ... Χίλιοι Κινέζοι στρατιώτες χτυπήθηκαν κάτω από μια διάσειση.
  Αυτά είναι τα κορίτσια - ακροβατικά.
  Η Νατάσα το πήρε και κελαηδούσε, και όλα τα άλλα κορίτσια τραγούδησαν στο ρεφρέν μετά από αυτήν.
  Η Ρωσία είναι μια μεγάλη χώρα,
  Κομμουνισμός υψηλών προδιαγραφών,
  Το Lada μας δόθηκε από τη γέννηση,
  Κόβει το σπαθί με τη λεπίδα του Σβάρογκ!
  
  Είμαστε τα κορίτσια μπροστά
  Τα μέλη της Komsomol επιτίθενται...
  Και δεν υπάρχει άλλος τρόπος
  Η φωνή χτυπάει!
  
  Θα νικήσουμε τους αντιπάλους,
  Για τη μητέρα Ρωσία ...
  Μετά από όλα, ένα χερουβείμ είναι από πάνω μας,
  Ο Λευκός Θεός ο Μεσσίας έρχεται!
  
  Δημιουργία στη χώρα
  Το δικό μας θα είναι ψηλότερα από τον ήλιο...
  Άλλωστε, οι άνθρωποι σε όλη τη Γη,
  Αγωνίζεται γενναία για την ελευθερία!
  
  Πατρίδα είσαι η μητέρα μας
  Η μεγαλύτερη Ρωσία,
  Ο λύκος προσπάθησε να κάνει κομμάτια
  Τα κορίτσια έγιναν πιο όμορφα!
  
  Μπορούμε να το κάνουμε αυτό
  Όλη η έκπληξη είναι πολύ αστεία...
  Κόβει με γυμνό πόδι
  Ένα κορίτσι με τη δύναμη της Komsomol!
  
  Ο Μαύρος Θεός δεν θα καταστρέψει,
  Είναι επίσης ο γιος της Know Roda...
  Και υπάρχει ένα παράσιτο Svarog,
  Ας υπολογίζουμε στο κατώφλι!
  
  Τα κορίτσια λατρεύουν τα ξυπόλητα
  Ορμούν με γενναιότητα μέσα από τις χιονοστιβάδες...
  Δεν θα πιάσεις ελαφίνα με το ζόρι,
  Έχουμε φέρει ΑΟΠ στο σακίδιο μας!
  
  Αν ένα κορίτσι αγαπά
  Σαγήνευσε με πονηριά έναν άντρα...
  Το έκανα αστειευόμενος
  Μην τον στείλεις στο κυνοκομείο!
  
  Ο Λευκός Θεός είναι ένας μεγάλος Θεός,
  Η δημιουργία στο σύμπαν...
  Και ο δράκος είναι νεκρός τώρα,
  Θα υπάρξει ένα νέο πλάσμα!
  
  Η Ρωσία είναι μια μεγάλη χώρα,
  Σε αυτό, τα κορίτσια είναι πάντα γυμνά ...
  Ο Σατανάς επιτίθεται
  Και τα κορίτσια βλέπουν τις πλεξούδες!
  
  Λοιπόν, και ο αιώνιος Θεός Svarog,
  Τι έκανε η Γη πριν την Οικογένεια...
  Μπορεί να λυγίσει τους πάντες ταυτόχρονα σε ένα κέρατο,
  Για χάρη των νέων γενεών!
  
  Ηγέτης Μέγας Ιησούς,
  Επίσης ο Γιος, πίστεψε Ροντ...
  Ας πετάξουμε τον άσο φυσικά,
  Ο καιρός θα είναι υπέροχος!
  
  Και μετά αρχίζει το παιχνίδι
  Αυτός που δεν είναι πιο κουλ...
  Τέτοια φραέρα είμαστε
  Τα σύννεφα μόλις διαλύθηκαν!
  
  Ο Θεός είναι η Παντοδύναμη Οικογένειά μας,
  Θα κάνει τον πλανήτη πιο φωτεινό...
  Θα μας δώσει σε όλους ένα δάνειο υγείας,
  Για να γίνει πιο γλυκό!
  
  Για χάρη του Κυρίου Χριστού,
  Θα κάνουμε πίσω όλα τα μίλια...
  Η παρθένος είναι αγνή
  Ο Άβελ είναι ζωντανός - Ο Κάιν νικήθηκε!
  
  Έρχεται μια διασκεδαστική μέρα
  Ο Κύριος του σύμπαντος έγινε ιδιοφυΐα...
  Και το κούτσουρο ήταν κατάφυτο από γρασίδι ,
  Για το φως των γενεών!
  
  Εδώ είναι τα κορίτσια ξυπόλητα
  Έτρεξαν ξανά γρήγορα...
  Δεν υπάρχει σιλικόνη στο στήθος τους
  Ο κομμουνισμός φαίνεται στο βάθος!
  
  Τα κορίτσια ήθελαν να μάθουν
  Κτυπήστε όλους τους άντρες με τα πόδια τους...
  Έτσι που υπήρχε ένας παράδεισος από μια γυναίκα,
  Δεν πατιέται με μπότες!
  
  Λοιπόν, με λίγα λόγια, είναι ήδη το τέλος,
  Σύντομα θα είναι αντίπαλοι...
  Η ομορφιά έχει νιάτα
  Ξέρετε ότι οι στρατιώτες επιτίθενται!
  
  Τότε είναι που τελειώνει ο αγώνας,
  Και ο Svarog θα σηκώσει ξίφη ...
  Ο Ροντ θα είναι μαζί σου για πάντα
  Για τη μητέρα Ρωσία!
  Έτσι εξοντώνουν και τραγουδούν τα κορίτσια αυτών των Κινέζων.
  Και εδώ είναι και η Σταλενίδα στη μάχη και κραδαίνοντας τα ξίφη. Και το στήθος της συνδέεται με ειδικές μαγικές μπαταρίες που εκτοξεύουν κεραυνούς. Και οι Κινέζοι είναι σαν φρικιό.
  Η Σταλενίδα πήρε και τραγούδησε:
  - Φερμουάρ, φερμουάρ, φερμουάρ,
  Η αγαπημένη μας, ξυπόλητη οικογένεια!
  Η Βερόνικα θα χτυπήσει αυτή τη γυναίκα με έναν εκτοξευτή χειροβομβίδων - την υψηλότερη κατηγορία.
  Και η γλώσσα της είναι τόσο μακριά.
  Επιπλέον, όταν πυροβολεί από έναν εκτοξευτή χειροβομβίδων, το κορίτσι πιέζει ένα κουμπί με μια κόκκινη θηλή. Αυτό είναι δροσερό και υπέροχο.
  Η Βερόνικα πήρε και τραγούδησε:
  - Είμαι το πιο κουλ κορίτσι στον κόσμο,
  Και δύο φορές δύο δεν είναι καθόλου τέσσερα!
  Και το κορίτσι με γυμνό τακούνι θα πάρει και θα παραδώσει τη χειροβομβίδα. Εδώ είναι, τι μαχητικό.
  Η Βικτώρια καταστρέφει επίσης εχθρούς. Και οι θηλές της είναι ρουμπίνι στη δράση. Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, καθώς χρησιμοποιούν κάτι εντελώς καταστροφικό, που κυριολεκτικά καταστρέφει τους εχθρούς.
  Η Βικτώρια το πήρε και τραγούδησε:
  Θα σας κόψω, θα σας κόψω όλους,
  Πάω να σε κόψω! Πάω να σε κόψω!
  Και τότε η γυμνή φτέρνα της πήρε και υπέκυψε στους εχθρούς. Αυτά είναι τα όμορφα κορίτσια.
  Αλλά από τον ουρανό η Anastasia Vitmakova χτυπά ένα συντριπτικό χτύπημα. Επίσης κορίτσια με ένα μπικίνι και τσιρίζουν από ευχαρίστηση.
  Ταυτόχρονα, η καλλονή συσπάται και τραγουδά ξανά:
  Όλο και πιο ψηλά και πιο ψηλά
  Η μετέωρη άνοδος των πουλιών μας...
  Και σε κάθε έλικα αναπνέει-
  Ηρεμία των συνόρων μας!
  Και τώρα αυτή η μάγισσα θα πάρει τον αέρα και το κατακόκκινο, σαν μια υπερώριμη φράουλα να πατήσει ένα κουμπί με μια θηλή. Και αμέσως μια ντουζίνα βλήματα χτύπησαν τους Κινέζους.
  Το πήρε η Αναστασία και κελαηδούσε:
  - Θα τους καταστρέψουμε όλους με όλες μας τις δυνάμεις!
  Η Akulina Orlova επιστρέφει στη δράση. Και είναι τόσο ωραία ομορφιά. Και τα ξυπόλυτα πόδια της, χαριτωμένα, μαυρισμένα και τόσο σαγηνευτικά, πατάνε τα πετάλια και ρίχνουν βόμβες στον εχθρό.
  Αυτά είναι τα κορίτσια με τα μαλλιά από φύλλα χρυσού.
  Και η Αναστασία Βιτμάκοβα είναι κοκκινομάλλα και σαν φλόγα.
  Και η Mirabela Magnetic έχει και τρίχες, όπως οι ανοιξιάτικες πικραλίδες.
  Και επίσης πώς θα πάρει και θα εμπεδώσει, πατώντας με μια θηλή που αστράφτει σαν ρουμπίνι. Αυτό το κορίτσι είναι η ίδια η καταστροφή.
  Και έτσι πήρε και απελευθέρωσε ένα ολόκληρο σύννεφο από δηλητηριώδεις βελόνες στον εχθρό. Πίεσε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της στα κουμπιά, εκτοξεύοντας τα δώρα του θανάτου.
  Ύστερα γουργούρισε για:
  - Είμαι ο πιο δυνατός στον κόσμο,
  Καταστρέφω τους εχθρούς μου στον αέρα!
  Και το κορίτσι βγάζει τα μαργαριταρένια δόντια της. Αυτό είναι πραγματικά ακροβατικό κοριτσιών και τα μαλλιά της αστράφτουν σαν τους θόλους των ορθόδοξων εκκλησιών.
  Και αυτή, για παράδειγμα, μπορεί να αποδειχθεί κάτι πιο προσχηματικό.
  Και η Αναστασία Βιτμάκοβα πήρε και χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, έστειλε έναν ολόκληρο κύβο δηλητηριώδους γυαλιού στον εχθρό. Θα εκραγεί και θα φωνάξει τα αναρίθμητα κορμιά των Κινέζων. Και να τα σκίσει σε κομμάτια.
  Ο κοκκινομάλλας πολεμιστής τραγούδησε:
  - Ο φόνος, ο φόνος είναι ξεδιάντροπα βρώμικο,
  Και τη νύχτα, και τη μέρα είναι το ίδιο!
  Και πάλι, ένα τόσο θανατηφόρο και καταστροφικό πράγμα θα πάρει και θα συντριβεί σε εχθρούς από αεροπλάνα.
  Και τα κορίτσια από τον αέρα δείχνουν κολασμένα προβλήματα και τον υψηλότερο κρίκο της καταστροφής.
  Ο Oleg Rybachenko, αυτός ο αιώνια νεαρός δολοφόνος, που μοιάζει με αγόρι περίπου δώδεκα, θα πάρει και θα σφυρίξει.
  Τα κοράκια, έχοντας υποστεί καρδιακή προσβολή, λιποθυμούν και βρίσκονται στα ερείπια. Τα κοφτερά κεφάλια τους τρυπούν τα κρανία των Κινέζων. Αυτός είναι ένας πραγματικά βάναυσος αγώνας.
  Το αγόρι κάνει μια τεχνική με σπαθιά - μια κυρία ατού και μια ντουζίνα κινέζικα κεφάλια πέταξαν αμέσως.
  Ο Oleg Rybachenko, κόβοντας τους εχθρούς στη μέση και πετώντας τα μπιζέλια της καταστροφής με τα γυμνά του δάχτυλα, τσιρίζει:
  - Δόξα στους καιρούς του κομμουνισμού,
  Ας καταστρέψουμε τον ζυγό του πασιφισμού!
  Η Μαργαρίτα Κορσούνοβα, κρατώντας τον άσο των κλαμπ με τα ξίφη της, τους έκοψε τα κεφάλια και κελαηδούσε:
  - Δόξα στους Ρώσους Θεούς!
  Και τα γυμνά πόδια των κοριτσιών πήραν και πέταξαν ένα μπιζέλι καταστροφής και καταστροφής στον εχθρό.
  Και η Μαργαρίτα το πήρε και τραγούδησε:
  - Για τον μεγάλο κομμουνισμό,
  Ας σταματήσουμε τον άγριο όγκο!
  Αυτό είναι ένα κολοσσιαίο κορίτσι.
  Και οι γυναίκες πολεμίστριες πιέζουν επίσης.
  Η Αλένκα κούνησε τα ξίφη της. Και μπριζόλες. Και μετά θα πάρει τη λαβή της χειροβομβίδας με επίμονα δάχτυλα . Και σαν να το έριχνε στον εχθρό. Και ένας μεγάλος αριθμός Κινέζων θα διαλυθεί.
  Η Αλένκα πήρε και τραγούδησε:
  Ο αγώνας είναι ιερός και σωστός,
  Ξυπόλητα κορίτσια στο σκοτάδι...
  Ελαφριά μάχη όχι για τη δόξα -
  Για τη ζωή στη Γη!
  Και το κορίτσι θα γελάσει.
  Ο Anyuta καταστρέφει επίσης τους αντιπάλους με μεγάλο πάθος. Και τότε το στήθος της ήταν γυμνό. Και το πήρε με μια κατακόκκινη θηλή καθώς πάτησε το κουμπί του joystick.
  Και μετά πετάξτε στις εχθρικές νάρκες.
  Έτσι αντιμετωπίζουν τα κορίτσια τους εχθρούς. Και είναι τόσο ξυπόλυτοι, τόσο σέξι και δυνατοί.
  Η Anyuta πήρε και τραγούδησε:
  - Δόξα τω Θεώ Ιησού,
  Έσωσε την ανθρωπότητα με το αίμα του...
  Μην υποχωρείς σε ανθρώπους που μπαίνεις στον πειρασμό,
  Έδωσε την ιερή του εντολή στους ανθρώπους!
  Ο κοκκινομάλλης, μαχόμενος Άλλα σημείωσε επιθετικά:
  - Ο Θεός είναι απλώς μια ψευδαίσθηση!
  Μετά το πήρε και πάτησε τη σκανδάλη με μια ρουμπινιά θηλή. Και πώς μια σφοδρή φλόγα ξέσπασε από αυτό.
  Η Άλλα σημείωσε, χαμογελώντας τα δόντια της και τραγουδώντας:
  - Ευτυχισμένος χωρίς Θεό,
  Είναι πολύ πιθανό να γίνεις...
  Πάρε έναν άντρα -
  Πιο πλούσιος στο κρεβάτι!
  Και έτσι, μετά από αυτό το απόσπασμα, ο διάβολος του κόκκινου κοστουμιού θα γελάσει.
  Ναι, αυτό είναι ένα κορίτσι που είναι ικανό για τα πάντα. Και αγαπά πολύ τους άντρες. Και της αρέσει ιδιαίτερα να δουλεύει με τη γλώσσα της. Της αρέσουν όλα τόσο πολύ.
  Η Μαρία πολεμά επίσης τον κινεζικό στρατό. Και το κάνει με μεγάλη μανία.
  Ένα κορίτσι με μαλλιά στο χρώμα του φύλλου χρυσού, πήρε και πυροβόλησε από πολυβόλα με δηλητηριώδεις βελόνες.
  Έκοψα πολλά κινέζικα και τσίρισα:
  - Άσπρα άλογα, λευκά άλογα,
  Δεν θα μας πιάσουν! Δεν θα μας πιάσουν!
  Και έτσι η Μαρία πήρε και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της εκτόξευσε ένα θανατηφόρο δώρο καταστροφής.
  Και μετά έδωσε:
  - Ο διάβολος είναι εδώ
  Ο διάβολος είναι εκεί...
  Ζωή και θάνατος-
  Σκέτη εξαπάτηση!
  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες, γράφοντας πάνω από τους Κινέζους, σημείωσαν:
  - Και τι είναι η αλήθεια;
  Και το πήρε κι εκείνη και με τα δυνατά, γυμνά πόδια της πέταξε ένα βαρέλι με εκρηκτικά.
  Κύλησε και τράνταξε. Και ολόκληρη η αυτοκρατορία της Ουράνιας Αυτοκρατορίας που μοιάζει με μάχη πέταξε ψηλά στον ουρανό.
  Οι Ολυμπιακοί πήραν και ξαναχτύπησαν. Και χρησιμοποίησα επίσης μια κόκκινη θηλή, σαν μια μεγάλη φράουλα.
  Και ο πολεμιστής τραγούδησε:
  Θα ήμουν στον ουρανό, θα ήμουν στον ουρανό!
  Ξυπόλητοι και πολύ χιόνι!
  Η Αλένκα σημείωσε γελώντας:
  - Διάβολε, διάβολε, σώσε τον διάβολο,
  Κάποιος, κάποιος έφερε τον ιό....
  Δώστε μας, δώστε μας ξίφη στα χέρια μας,
  Ούτε ο Χριστός θα βοηθήσει!
  Η Ολυμπιάδα πήρε ένα λάστιχο και έστειλε ένα πίδακα αφρισμένης βενζίνης από αυτό. Φούντωσε σαν φλογοβόλο. Και τώρα το ρεύμα της φλόγας θα πέσει πάνω στους Κινέζους. Και ας τα κάψουμε.
  Και η Ολυμπιάδα τραγούδησε:
  - Τι είδους δημιουργός,
  Παράδεισος ή κόλαση ...
  σκοτώνει τους πάντες -
  Το δηλητήριό σου!
  Και ο πολεμιστής το πήρε και έκλεισε το μάτι με κολασμένα μάτια. Υπαινιγμός για την επιδημία του κορωνοϊού στον εικοστό πρώτο αιώνα. Και αυτή η κολασμένη επιδημία αρρώστησε τους πάντες. Και προέκυψε το ερώτημα: γιατί το χρειάζεται αυτό ο Θεός;
  Τώρα όμως οι καιροί είναι διαφορετικοί και τα κορίτσια απλώς πολεμούν τους Κινέζους.
  Η Μαρούσια πήρε μια ισχυρή χειροβομβίδα στα χέρια της, την έσπρωξε με τα γυμνά, μυώδη πόδια της και ούρλιαξε:
  - Για αλλαγές χώρου!
  Η Ματρυόνα σήκωσε, χαμογελώντας τα δόντια της και εκσφενδονίζοντας κάτι με μεγάλη και πολύ καταστροφική δύναμη:
  - Αλλαγή - απαιτεί η καρδιά μας,
  Αλλαγή - τα μάτια μας απαιτούν!
  Η Αλένκα, πυροβολώντας κατά των Κινέζων και πετώντας χειροβομβίδες με τα γυμνά της πόδια, σήκωσε με μεγάλη συγκίνηση:
  -Στα γέλια και τα δάκρυά μας,
  Και ο παλμός των φλεβών!
  Αλλαγή, περιμένουμε αλλαγή!
  Η Anyuta σημείωσε επιθετικά, κουρεύοντας τους αντιπάλους και πατώντας ένα κουμπί με μια θηλή φράουλας στο στήθος της:
  - Ολόκληρη η χώρα αγκαλιάζεται από την περεστρόικα,
  Στη χώρα μας το άτομο χωρίζει!
  Ο κοκκινομάλλης Άλλα, συντρίβοντας τον εχθρό, με τη βοήθεια των γυμνών δακτύλων του ποδιού και των θηλών που αστράφτουν σαν ρουμπίνια, υποστήριξε την παρόρμηση:
  Γνωρίστε τον παλμό της καρδιάς και των φλεβών,
  Τα δάκρυα των παιδιών της μητέρας μας....
  Η Μαρία έριξε στον εχθρό κάτι πολύ θανατηφόρο και πρόσθεσε, δείχνοντας τα δόντια της:
  - Λένε ότι θέλουμε αλλαγή,
  Ρίξε τον ζυγό των αλυσίδων του δράκου!
  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες επιβεβαιώθηκαν δυναμικά. Ταυτόχρονα, τα κορίτσια πήραν και με γυμνά πέλματα παραμέρισαν μια βόμβα με φιτίλι, που πέταξε στον αέρα και ούρλιαξε:
  - Ο ζυγός του δράκου τελείωσε!
  Και τώρα τα κορίτσια είναι και πάλι σε ενθουσιασμό και μάχιμη έκσταση.
  Η Ολυμπιάδα, σκαρφίζοντας τους εχθρούς με ένα πολυβόλο που παρήγαγε παρουσιάσεις μεγάλου διαμετρήματος, σημείωσε:
  -Από τον κακό δράκο,
  Ο Ροντ έσωσε τη Γη...
  Και η σκιά του ουρανού
  Άφησε κόσμο!
  Η Αλένκα δήλωσε επιθετικά, συντρίβοντας βάναυσα τους εχθρούς, με επιθετικούς τρόπους:
  - Θα γίνω ο απόλυτος παγκόσμιος πρωταθλητής,
  Και θα σε οδηγήσω κατευθείαν στον Ειρηνικό Ωκεανό!
  Αυτά είναι τα κορίτσια με τους κολασμένους επεξεργαστές τους.
  Και τα ξυπόλητα των καλλονών ρίχνουν κάτι εξαιρετικά επιθετικό, που οδηγεί στο θάνατο.
  Η Anyuta παρατήρησε, πατώντας την κόκκινη θηλή της στο κουμπί του κονιάματος, και έσπασε τον Κινέζο και βρυχήθηκε:
  - Για το υπέροχο μέγεθος που έχουν οι άντρες!
  Αυτά τα κορίτσια είναι πολύ όμορφα και καταλαβαίνουν τι σημαίνουν δυνατοί άντρες. Είναι διασκεδαστικά και προσθέτουν ενέργεια.
  Η Αλένκα δρα πολύ όμορφα και δίνει συντριπτικά χτυπήματα με τα γυμνά πόδια της.
  Και πετάνε ξανά με μεγάλη δύναμη χειροβομβίδων.
  Οι πολεμιστές πολεμούν. Και μια δεξαμενή φλογοβόλου περνάει από το πλάι. Απελευθερώνει ένα ρεύμα βίαιης φωτιάς. Φλογίζει και καίει όλους νεκρούς. Και τα ποτάμια ξεχύνονται σαν φλόγα που ξεσπά από ηφαίστειο.
  Πέρασε ένα μεγάλο τανκ. Και άφησε πίσω του μια μάζα από απανθρακωμένα πτώματα.
  Το Fighting Alla πήρε και σφύριξε:
  - Διασκέδαση, διασκέδαση, ας γνωρίσουμε το νέο έτος!
  Τότε το ξυπόλητο, χαριτωμένο πόδι της πέταξε ξανά το δώρο του θανάτου της κολοσσιαίας, καταστροφικής δύναμης. Και έσκισε τη μάζα των Κινέζων.
  Τα αεροπλάνα της Αλμπίνα και της Άλβινα πέταξαν πάνω από τα κορίτσια. Αυτά τα κορίτσια άρχισαν να χτυπούν τους στρατιώτες της ουράνιας αυτοκρατορίας με ρουκέτες.
  Η Αλμπίνα πάτησε το κουμπί με τη κόκκινη θηλή της. Κατέστρεψε ένα ολόκληρο κινεζικό τάγμα με μια βόμβα που έπεσε και κελαηδούσε:
  - Είμαι η πιο κουλ γυναίκα στον κόσμο!
  Η Alvina θα χτυπήσει επίσης τους εχθρούς της με έναν πύραυλο χρησιμοποιώντας τη ρουμπινί θηλή της και θα τρίζει:
  - Δόξα στους καιρούς του κομμουνισμού!
  Και πάλι θα στείλει κάτι δολοφόνο χρησιμοποιώντας γυμνό τακούνι. Αυτό το κορίτσι είναι μια πολύ όμορφη ξανθιά.
  Και στη στεριά, η Μαρία, ένα κορίτσι με μαλλιά στο χρώμα του φύλλου χρυσού, πήρε την ίδια θηλή στο χρώμα της ώριμης φράουλας που πίεζε, και άφησε νάρκες στους αντιπάλους με μεγάλη, καταστροφική δύναμη.
  Τότε το πήρε το κορίτσι και τραγούδησε:
  - Είμαι ο πιο κουλ στον κόσμο,
  Περπατάω ξυπόλητος μέσα στις χιονοστιβάδες!
  Και η κοπέλα το πήρε και έβγαλε τη γλώσσα της. Ο πολεμιστής έχει γίνει ο πιο κουλ και πιο δυνατός.
  Η Μαρία πήρε και ξανά με τη γυμνή, στρογγυλή φτέρνα της εκτόξευσε κάτι καταστροφικό.
  Αμέσως, πολλά μπιζέλια έσκασαν.
  Και έσπασε ένα ολόκληρο τάγμα στρατιωτών της ουράνιας αυτοκρατορίας. Αυτό είναι πραγματικά εξαιρετικά δροσερό.
  Η Μαρία το πήρε και τραγούδησε:
  - Έλα σε μένα γυμνό αγόρι Άλικ,
  Φέρτε τα αγόρια - όλα γυμνά!
  Και πώς θα γελάσει μια πολεμίστρια και θα δείξει τη γλώσσα της και μετά πώς θα φτύσει.
  Αλλά οι Ολυμπιακοί Αγώνες πήραν και έφτυσαν. Και το φως θα πάρει και θα πετάξει από το στόμα της. Και κάψτε πολλά κινέζικα. Αυτό είναι ένα κορίτσι - ας πούμε απλά μια σούπερ γυναίκα.
  Και τότε τα γυμνά, δυνατά της πόδια πήραν και πέταξαν ένα βαρέλι νιτρογλυκερίνης.
  Και αυτή που εκρήγνυται ... Και η έκρηξη θα είναι μια πολύ κολοσσιαία καταστροφή. Και σαν κάποιος να πέταξε μια μικρή ατομική βόμβα.
  Τόσα είναι τα κορίτσια και μουγκρίζουν σαν άγρια και αδάμαστα...
  Η Όλγα εξακολουθεί να μάχεται με το φλογοβόλο της. Και το κορίτσι τρέχει, αναβοσβήνει γυμνές, στρογγυλές γόβες.
  Και καίει τους Κινέζους, καίει δυνατά...
  Εδώ είναι και δήμιοι. Βασάνισαν το κορίτσι Σεραφείμα. Γδύθηκε φυσικά και έψαξε εντελώς γυμνή.
  Τα πόδια των βρώμικων ανδρών σκαρφάλωσαν το κορίτσι σε οικεία μέρη. Και ένιωσαν το στήθος της, γαργαλούσαν τις φτέρνες της.
  Σύρθηκε στο στόμα της, σύρθηκε στον πρωκτό με τα δάχτυλά σου. Και μετά κόλλησαν τον Σεραφείμ στον κώλο και ένα κλομπ.
  Το κορίτσι ούρλιαξε από πόνο και ταπείνωση. Και ήταν τόσο αηδιαστικό.
  Και συνέχισαν να την νιώθουν...
  Και μετά το πήραν και το έβαλαν σε ειδική σέλα. Και οι ατσάλινες βελόνες έσκαψαν στον κόλπο της καλλονής. Και θα σφίξει τα δόντια της και θα ουρλιάζει από τον πόνο.
  Ήταν τεντωμένη. Και βάζουν ένα βάρος στη μια πλευρά, κρεμώντας το από το αγκίστρι. Και από την άλλη οι δήμιοι βίδωσαν και το βάρος. Ήταν τόσο ακριβό όσον αφορά την πρόκληση πόνου.
  Και το κορίτσι βόγκηξε και βρυχήθηκε. Και πονούσε αφόρητα. Και έτσι το κορίτσι ξαναχτύπησε με μαστίγιο.
  Και κάθεται στη σέλα. Οι βελόνες τρυπούν το στήθος της, τα βάρη βιδώνονται στα πόδια της. Και ένα μαστίγιο έπεσε στην πλάτη μου. Πιο συγκεκριμένα, ακόμη και δύο μαστίγια αλώνισαν ισχυροί δήμιοι από την Κίνα.
  Και μετά έφεραν μια δάδα στο δεξί πόδι και η φλόγα έγλειψε τη στρογγυλή, ροζ φτέρνα του κοριτσιού. Και τότε η δάδα έφερε στο αριστερό πόδι των εκτελεστών. Και η φωτιά μου έγλειψε και το γυμνό τακούνι, αλλά από την άλλη πλευρά.
  Και το κορίτσι ούρλιαξε πάλι με άγρια οργή. Την χτυπούσαν με δύο μαστίγια, της έψηναν τα ξυπόλητα και ταυτόχρονα τη χτυπούσαν με ένα μαστίγιο. Αλλά οι δήμιοι από την Κίνα δεν μπορούσαν να δουν κάτι τέτοιο.
  Και άρχισαν να λαδώνουν το στήθος της κοπέλας με τα βρώμικα πόδια τους. Και την πίεσαν με μεγάλη επιθετικότητα. Και η κοπέλα βόγκηξε από τον πόνο και ένιωθε σαν σκαθάρι που κομματιάζονταν.
  Τότε όμως το στήθος της σκλήρυνε από τις τραχιές πινελιές των εκτελεστών και φούσκωσε. Και το κορίτσι έγινε πολύ καλύτερο. Και εδώ πάλι οι πυρσοί φέρονται στη γυμνή προτομή της καλλονής. Και ας το πυροβολήσουμε.
  Το κορίτσι από τον κολασμένο πόνο ούρλιαξε σε μια άγρια φρενίτιδα. Και τα κορίτσια είναι πολύ όμορφα και πολύ σέξι όταν μαστιγώνουν και βασανίζουν.
  Και μετά της τρυπούν το στήθος, και της τηγανίζουν τα γυμνά, χαριτωμένα πόδια, και τα τεντώνουν με βάρη, και εξακολουθούν να καίνε το στήθος της.
  Και μόνο τώρα ο κύριος δήμιος άρχισε να κάνει ερωτήσεις. Και το κορίτσι σιωπά. Πιο συγκεκριμένα, δεν είναι ότι είναι σιωπηλή, αλλά οι κραυγές της δεν αθροίζονται σε ξεχωριστές λέξεις. Απλώς ουρλιάζει.
  Με εντολή του αρχιεκτελεστή αφαιρέθηκαν από το μαγκάλι ατσαλένιες ράβδοι με αιχμηρά αστέρια.
  Έλαμπαν κατακόκκινα από τη ζέστη.
  Και άρχισαν να χτυπούν την κοπέλα στην πλάτη, χωρίς κανένα φόβο και με απάνθρωπη οργή.
  Έτσι πονούσε σαν κόλαση. Δεν είναι περίεργο που είναι Κινέζοι δήμιοι...
  Αυτό όμως δεν τους φαινόταν αρκετό. Ένα στεφάνι από αγκάθια ήταν ακόμα πατημένο στο κεφάλι της κοπέλας. Προστέθηκε δυστυχία.
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο, συνεχίζοντας να αγωνίζεται και πετώντας με τα γυμνά του δάχτυλα τα μπιζέλια, κελαηδούσε:
  - Η νίκη περιμένει, η νίκη περιμένει,
  Όσοι θέλουν να σπάσουν τα δεσμά...
  Η νίκη περιμένει, η νίκη περιμένει -
  Θα μπορέσουμε να νικήσουμε το κακό, το σκοτάδι!
  Η Margarita Korshunova, συνεχίζοντας να ψιλοκόβει τους Κινέζους, ούρλιαξε, κρατώντας την πεταλούδα με τα σπαθιά της:
  - Χαίρε τον μεγάλο, άγιο κομμουνισμό,
  Ας κάνουμε όλο τον κόσμο πιο ευτυχισμένο...
  Θα καταστρέψουμε τον κακό ειρηνισμό
  Για χάρη της μεγάλης, ιερής Ρωσίας!
  Μετά από αυτό, η κοπέλα πήρε και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της εκτόξευσε μια ντουζίνα δηλητηριώδεις βελόνες, χτυπώντας τον εχθρό. Και ήταν τόσο διασκεδαστικό.
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο το πήρε και σφύριξε καθώς κρέμιζε τα ξίφη του. Και χιλιάδες κοράκια που είχαν μαζευτεί στο πεδίο της μάχης έπεσαν βροχή στα κεφάλια των Κινέζων στρατιωτών.
  Το αγόρι εξολοθρευτής τραγούδησε:
  - Για χάρη του Ρώσου Svarog,
  Ας δημιουργήσουμε κι άλλα!
  Και πάλι τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του αγοριού πήραν και πέταξαν ένα θανατηφόρο δώρο θανάτου. Και τόσο δυνατό με λίγη αντιύλη που ένα ολόκληρο κινεζικό σύνταγμα κάηκε στις φλόγες του αφανισμού. Και το παιδί που είναι ταυτόχρονα σούπερμαν τραγούδησε:
  Η Ρωσία είναι το ιερό μας κράτος,
  Σε αυτό, η Παντοδύναμη Ράβδος έχτισε την Εδέμ ... Πανίσχυρη
  θέληση και ατελείωτη δόξα,
  Δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα σύντομα!
  ... ΚΕΦΑΛΑΙΟ 16.
  Τέσσερα όμορφα κορίτσια με μπικίνι τρέχουν: η Νατάσα, η Ζόγια, η Αυγουστίνα, η Σβετλάνα.
  Εδώ μπαίνουν γενναία στη μάχη με τους Μουτζαχεντίν.
  Η Νατάσα πυροβολεί τα στρατεύματα της Ισλαμικής Αυτοκρατορίας τους Ταλιμπάν από έναν εκτοξευτήρα χειροβομβίδων, χτυπά ένα τανκ στο πλάι και αναφωνεί:
  - Η Πατρίδα δεν θα μας ξεχάσει!
  Τότε το γυμνό της πόδι ρίχνει μια χειροβομβίδα στους στρατιώτες των Ταλιμπάν. Ακούγεται μια κραυγή και ένα τρίξιμο, μια μάζα από σπαρασσόμενους μαχητές της ισλαμικής αυτοκρατορίας. Και ένας στρατηγός του στρατού, ο Μάο, του έκοψαν το χέρι.
  Η Ζόγια, η οποία έγραψε επίσης τους Ταλιμπάν, σημείωσε με έκπληξη:
  - Πλατινένιο ρολόι!
  Ο Αυγουστίνος πέταξε μια χειροβομβίδα στους στρατιώτες της Ισλαμικής Αυτοκρατορίας με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και έγνεψε:
  - Και είπαν επίσης ότι ο Μάο είναι ζητιάνος!
  Η Σβετλάνα, γράφοντας στους Ταλιμπάν, ξέσπασε, κλείνοντας το μάτι και με γυμνό, στρογγυλό, ροζ τακούνι, δημιουργώντας ένα πακέτο έκρηξης με εκρηκτικά:
  - Ο κύριος πλούτος είναι στην ψυχή!
  Και η μάζα των στρατιωτών των Ταλιμπάν διαλύθηκε. Ήταν μια κολοσσιαία μάχη μεταξύ δύο κολοσσιαίων στρατών.
  Η Νατάσα έπεσε με το στομάχι της ... Ένας θύελλας πέταξε από πάνω της. Η κοπέλα γύρισε και τον χτύπησε στην ουρά. Χτύπησα το αυτοκίνητο. Άρχισε να καπνίζει και άφησε πίσω της ένα καταπράσινο τρένο.
  Ναι, πρόκειται για μια εντυπωσιακή εφαρμογή του νέου συγκροτήματος Igla. Καίει λάδι σαν καυτό μέταλλο.
  Ο Ζόγια χτύπησε επίσης ένα άλλο αεροσκάφος επίθεσης των Ταλιμπάν. Τον χτύπησα στο σώμα και μετά τραγούδησα:
  - Δεν θα παραδοθούμε ποτέ στον εχθρό,
  Θα κόψω τους αντιπάλους κάτω από τα κουφάρια!
  Και η κοπέλα με τα ξυπόλυτα της αγκάλιασε ένα μάτσο ρόδια. Και τότε, όπως με μεγάλη επιδεξιότητα, θα το ρίξει στον εχθρό.
  Και άλλο ένα αυτοκινούμενο όπλο της ισλαμικής αυτοκρατορίας θα κυλήσει.
  Μπορεί να φανεί ότι μια χελώνα με ένα ισχυρό κανόνι περιστρέφεται με σπασμένους κυλίνδρους και οι κάμπιες έχουν σκάσει.
  Η Ζωή παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Θα κάνουμε τα πάντα υπέροχα!
  Ο Αυγουστίνος επίσης παλεύει απελπισμένα. Πηδά και τρέχει στους Ταλιμπάν, πυροβολώντας. Και τα χάλκινα μαλλιά της κυματίζουν σαν σημαία μάχης. Εντυπωσιακή χάρη στο κορίτσι.
  Το κοκκινομάλλης θηρίο βουίζει:
  - Ας κάνουμε τον κόσμο όμορφο,
  Και ας πετάξουμε...
  Η Σοβιετική μας Ρωσία,
  Ο τρομερός στρατός θα σας νικήσει!
  Η Σβετλάνα, πυροβολώντας επιθετικά τους αντιπάλους και τους κούρεψε σαν δρεπάνι, πέταξε επίσης μια χειροβομβίδα με τα γυμνά, επίμονα δάχτυλά της και έτριξε:
  - Για την πτήση στα ύψη!
  Δούλευαν τέσσερα κορίτσια. Και πυροβόλησε και κέρδισε τους αντιπάλους με μεγάλη απελπισία και μεταφορική επίθεση.
  Άλλα κορίτσια πολέμησαν εκτός από αυτά. Το πλήρωμα της Ελισάβετ αναχώρησε με το νεότερο T-72.
  Τα κορίτσια φυσικά με το ίδιο μπικίνι και ξυπόλητα. Οδηγούν το αυτοκίνητό τους.
  Και τα τανκς των Ταλιμπάν σέρνονται. Βασικά είναι αντίγραφο του T-54, όχι πολύ επικίνδυνο όχημα.
  Η Ελίζαμπεθ διατάζει και η Αικατερίνη, ακουμπισμένη στις γυμνές, στρογγυλές, κοριτσίστικες γόβες της, στοχεύει το όπλο.
  Και αν λούπανε, τότε θα το κόψει καλά.
  Ένα βαρύ βλήμα φτύνεται από την κάννη και χτυπά ένα άρμα των Ταλιμπάν από μεγάλη απόσταση.
  Η Έλενα, που παρέδωσε το κοχύλι, αναφωνεί:
  - Είναι κολοσσιαίο!
  Ο οδηγός Efrosinya επιβεβαιώνει:
  - Σίγουρα έτσι!
  Και τα γυμνά, κάλους πέλματά της πιέζουν τα πεντάλ. Το τανκ επιταχύνει απότομα. Μετά επιβραδύνει ξανά. Και ακολουθεί ένας φονικός πυροβολισμός.
  Το πλήρωμα των τεσσάρων Ε στο ύψος.
  Η δεξαμενή τους αρχίζει να κινείται ξανά και η μακριά κάννη γυρίζει. Το φονικό κανόνι πυροβολεί ξανά. Την εποχή που εμφανίστηκε το T-72, το καλύτερο τανκ στον κόσμο. Και φυσικά δείχνει τα δικά του.
  Η Ελισάβετ, πυροβολώντας και χτυπώντας αντιπάλους, σημειώνει:
  - Είμαστε αληθινοί πατριώτες της ΕΣΣΔ!
  Η Κατερίνα δήλωσε κατηγορηματικά:
  - Όλοι οι πατριώτες της Σοβιετικής Ένωσης!
  Και πυροβόλησε, πατώντας το κουμπί, κεφάλι, ροζ τακούνι.
  Ναι, εδώ τα κορίτσια δεν είναι από εκείνα που σπαράζουν τη λαχανόσουπα με παπουτσάκια. Το τανκ τους βρίσκεται και πάλι σε κίνηση.
  Από απόσταση δεν φοβάται τις οβίδες των Ταλιμπάν. Και χτύπησαν τον εχθρό από πέντε, έξι χιλιόμετρα.
  Αυτά είναι τα κορίτσια - αυτό που χρειάζεστε. Έχουν τη δύναμη του θυμού και τη φλόγα του πάθους. Και επίσης η αυτοπεποίθηση για τη νίκη.
  Η Ελισάβετ εξετάζει το πεδίο εφαρμογής. Υπάρχουν λίγα αφγανικά αυτοκίνητα. Υπάρχουν όμως και αμερικανικά που πωλούνται στην ισλαμική αυτοκρατορία επί πιστώσει. Αυτά τα μηχανήματα είναι επίσης πιο αδύναμα από τα ρωσικά. Και έχουν μια πιο ψηλή σιλουέτα, που το κάνει πολύ πιο εύκολο να χτυπήσεις.
  Η Catherine στόχευσε και χτύπησε ένα αυτοκίνητο κινεζικής αμερικανικής κατασκευής. Και με μια βολή έσκισε τον πύργο.
  Έτσι χτυπάει το λαγωνικό.
  Η Έλενα ο χειριστής ασυρμάτου και ο φορτωτής επιβεβαίωσαν:
  - Συνέχισε έτσι!
  Και πάλι μια οβίδα, που σκοτώνει τους Αφγανούς, πετάει έξω. Κορίτσια σε όλο τους το μεγαλείο.
  Λοιπόν, αυτό είναι ένα τανκ.
  Αλλά τρέχουν, αναβοσβήνουν ροζ τακούνια ενός κοριτσιού με μπικίνι προς τα αεροπλάνα.
  Ναι, οι μαχητές επίθεσης είναι έτοιμοι για μάχη.
  Η Αναστασία Βιτμάκοβα πηδά στο πλησιέστερο αεροπλάνο. Και στηρίζεται στα πετάλια με γυμνά πέλματα.
  Στη συνέχεια το αυτοκίνητο απογειώνεται ομαλά.
  Ένας πολεμιστής με κόκκινο κοστούμι, με τέλεια σιλουέτα, λέει:
  - Χαρά, στον Κύριο είναι η δύναμή μου,
  Χαρά, εν Κυρίω με δύναμη εκτιμώντας!
  Και χαμόγελα με μαργαριταρένια δόντια. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν, φυσικά, δεν είναι μεγάλος ηγεμόνας. Αλλά σε αυτή την περίπτωση, διεξάγει έναν πόλεμο συγκρίσιμο με τον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο.
  Οι Αφγανοί πιέζουν και σφήνουν στο ρωσικό έδαφος.
  Εδώ τσακώνεται η μελί ξανθιά - Akulina Orlova. Επίσης ένα κορίτσι που χρειάζεσαι.
  Και πάλι με μπικίνι και ξυπόλητη. Είναι πολύ όμορφη και μαυρισμένη.
  Όταν τρέχει στο αεροπλάνο, οι άντρες κοιτάζουν επίμονα. Και τα αγόρια που σερβίρουν τρέχουν και φιλούν τα χαριτωμένα ίχνη των γυμνών ποδιών της.
  Αυτό είναι ένα κορίτσι.
  Η Akulina φτερουγίζει και πετάει στο αεροσκάφος επίθεσης. Είναι πολύ ομαλό, και ταυτόχρονα, ξεκολλάει γρήγορα.
  Η Ακουλίνα τραγούδησε:
  - Βλέπω μια μπλε γραμμή στον ουρανό,
  Κερδίζω υψόμετρο με θόρυβο!
  Και τώρα το επιθετικό της αεροσκάφος βλέπει τον πρώτο στόχο στον ουρανό - ένα αφγανικό αεροπλάνο.
  Η κοπέλα χωρίς να το ξανασκεφτεί τον γκρεμίζει από τα κανόνια του αεροσκάφους χτυπώντας τον από μεγάλη απόσταση.
  Τότε ο ξανθός εξολοθρευτής τραγούδησε:
  - Είμαι ο πιο ακριβής στον κόσμο,
  Έγινε γνωστή σε αυτή την εκπομπή!
  Η Ακουλίνα γέλασε... Οι αναμνήσεις άστραψαν μέσα από το πώς οι κρατούμενοι της φίλησαν τα γυμνά πόδια, τις γυμνές, σκονισμένες σόλες της.
  Ήταν αστείο. Και οι Ταλιμπάν σύρθηκαν στα γόνατά τους φιλώντας τα γυμνά πόδια μιας Ρωσίδας.
  Η Mirabela Magnetic τρέχει επίσης στο αεροπλάνο. Τα πόδια της είναι τόσο μαυρισμένα και μυώδη και γυμνά και χαριτωμένα.
  Και τι υπέροχα πλακάκια τύπου. Αυτό είναι απλώς ένα θαύμα.
  Η Μιραμπέλα είναι ένας πολεμιστής που απλώς επιδεικνύει την υψηλότερη τάξη συμπεριφοράς και ταυτόχρονα το πρότυπο ομορφιάς.
  Και τα μαλλιά της αστράφτουν σαν φύλλο χρυσού. Και το σώμα μετά βίας καλύπτεται από μπικίνι.
  Και τι χαριτωμένα ίχνη αφήνουν τα γυμνά, λαξευμένα πόδια της. Αυτό είναι ένα απολαυστικό κορίτσι.
  Μπορείτε να το θαυμάζετε για πολύ καιρό χωρίς να σταματήσετε.
  Έτσι χτύπησε στα πετάλια με τα γυμνά της πέλματα και η επίθεση του μαχητή έφυγε ομαλά από τον διάδρομο.
  Η Μιραμπέλα τραγούδησε γελώντας:
  - Δεν υπάρχει αδύνατο σημείο εδώ,
  Θα συναντήσουμε το ξημέρωμα!
  Τώρα και τα τρία κορίτσια είναι στον αέρα, κάτι που σημαίνει μαύρες ώρες για τους Ταλιμπάν.
  Η Αναστασία Βιτμάκοβα στέλνει μια θανατηφόρα οβίδα σε ένα αφγανικό τανκ και το διαπερνά. Μετά λέει:
  - Για τον κομμουνισμό!
  Με μεγάλη επιτυχία αγωνίζεται και η Akulina Orlova. Εδώ είναι που εκτόξευσε έναν πύραυλο, ο οποίος έσπασε το αυτοκινούμενο όπλο. Το κορίτσι τσιρίζει:
  - Για το μεγαλείο του πλανήτη και για τη δόξα του Οκτωβρίου!
   Και πάλι, στέλνει κάτι εξαιρετικά θανατηφόρο στον εχθρό.
  Το Mirabela Magnetic χτυπάει εύστοχα τον εχθρό και βουίζει:
  - Ένα, δύο, τρία ... Σκίστε όλους τους εχθρούς! Και να σκίσει το κεφάλι των Ταλιμπάν!
  Το Triumvirate πολεμά πολύ επιδέξια και απελπισμένα. Τα κορίτσια εδώ είναι, ας το παραδεχτούμε, καλλονές.
  Και οι καταιγίδες τους πηδούν στον ουρανό, κάτι που είναι πολύ ωραίο. Και όχι μόνο, καταρρίπτουν τα αεροπλάνα των Ταλιμπάν.
  Αυτές είναι ζωγραφισμένες ομορφιές. Καμία αυτοκρατορία των Μουτζαχεντίν δεν θα έχει πρόβλημα. Εδώ είναι ένας πυροβολισμός, και τρία αφγανικά αεροσκάφη καταρρίφθηκαν ταυτόχρονα.
  Η Αναστασία Βιτμάκοβα, χαμογελώντας τα δόντια της και χαμογελώντας με ευγένεια, πάτησε το κουμπί με τη γυμνή, ροζ φτέρνα της.
  Χτύπησα ένα αυτοκίνητο και τσίρισα:
  - Αυτό είναι το κεφαλαιώδες αίτημα μου!
  Η Akulina Orlova επιβεβαίωσε, γκρεμίζοντας τον εχθρό:
  - Και κινηθείτε γρήγορα στη μύτη!
  Τα κορίτσια εδώ είναι απίστευτα χαλαρά. Και πάλι δύο Αφγανοί μαχητές καταρρίφθηκαν. Αυτό είναι το υψηλότερο επάγγελμά τους. Ένα κορίτσι κολοσσιαίας δύναμης εδώ.
  Και τώρα η Αναστασία χτύπησε το καταφύγιο με τον στρατηγό των Ταλιμπάν. Και πέταξε στον αέρα.
  Πώς η γη σηκώθηκε και φούντωσε από το χτύπημα των κοριτσιών. Και αυτό είναι μόνο η αρχή.
  Σε πόλεμο βρίσκονται και οι γυναίκες ελεύθεροι σκοπευτές.
  Η Αλίκη και η Αγγελική με τα τουφέκια τους. Κυνηγούν στρατιώτες Ταλιμπάν και πυροβολούν με ακρίβεια.
  Πρώτα οι αξιωματικοί στόχοι.
  Τα κορίτσια επίσης προτιμούν να τσακώνονται μόνο με ένα μπικίνι. Είναι γενναίοι και πολύ όμορφοι.
  Επίσης η Αλίκη είναι ξανθιά και η Αγγελική είναι κόκκινη.
  Πυροβολούν εναλλάξ και χτυπούν με ακρίβεια.
  Η Αλίκη κατέρριψε έναν συνταγματάρχη Ταλιμπάν με μια σφαίρα στόχο και ρώτησε τον κοκκινομάλλη σύντροφο:
  - Τι πιστεύετε ότι είναι οι μαύρες τρύπες στην πραγματικότητα ή είναι απλώς μια υπόθεση;
  Η Angelica έκοψε επίσης έναν άλλο Αφγανό αξιωματικό με μια εύστοχη βολή και απάντησε:
  - Βρήκα μια στιγμή να κάνω τέτοιες ερωτήσεις!
  Η Αλίκη απάντησε αναστενάζοντας:
  - Αλίμονο, δεν υπήρχε καλύτερη στιγμή!
  Και το κορίτσι πέταξε μια μικρή χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Μια ντουζίνα Ταλιμπάν διαλύθηκαν.
  Η Αγγελική απάντησε πυροβολώντας ξανά:
  - Νομίζω ότι οι μαύρες τρύπες δεν επηρεάζουν την απόδοση των σιτηρών!
  Η Αλίκη συμφώνησε με αυτό:
  - Κι εγώ έτσι νομίζω - αν και...
  Το κοκκινομάλλης θηρίο πέταξε το δώρο της εξόντωσης με τη γυμνή της φτέρνα, συντρίβοντας ξανά τους αντιπάλους και εξέδωσε:
  - Για τον κομμουνισμό στην Αφροδίτη!
  Η Αλίκη πρόσθεσε:
  - Και στον Άρη!
  Και τα δύο κορίτσια σουτάρουν ευθεία. Και είναι πολύ καμπύλες και μυώδεις.
  Για παράδειγμα, όταν συνελήφθησαν οι Ταλιμπάν, τον ανάγκασαν να φιλήσει τις σκονισμένες σόλες. Έτσι ο πολεμιστής της ισλαμικής αυτοκρατορίας Ταλιμπάν ανησύχησε τόσο πολύ που κυριολεκτικά πέταξε τις οπλές του.
  Η Αλίκη απάντησε αναστενάζοντας:
  - Συγγνώμη για αυτόν!
  Η Angelica συμφώνησε:
  "Δεν χρειαζόμαστε καθόλου αυτόν τον πόλεμο!
  Η Αλίκη πρόσθεσε:
  - Και οι Ταλιμπάν επίσης!
  Το κοκκινομάλλης θηρίο παρατήρησε έξυπνα:
  - Με γυαλιά από Κίνα, είμαι τόσο κουλ!
  Οι πολεμιστές είναι πραγματικά αστείοι.
  Έχουν τόση φωτεινή γοητεία.
  Η Αλίκη πέταξε ξανά το δώρο του θανάτου με τη γυμνή, στρογγυλή φτέρνα της και ούρλιαξε:
  - Για νέες νίκες!
  Η Angelica εξαπέλυσε επίσης την καταστροφή στον εχθρό, χρησιμοποιώντας γυμνό πόδι και φώναξε:
  - Για την πατρίδα!
  Έτσι αυτά τα κορίτσια ακολούθησαν χωριστούς δρόμους... Τα τουφέκια ελεύθερου σκοπευτή δούλεψαν με πλήρη αφοσίωση.
  Η Αλένκα πολέμησε επίσης, υπερασπίζοντας την πόλη από τους Ταλιμπάν. Ερείπια ήταν παντού και ερείπια συσσωρεύτηκαν.
  Το κορίτσι έδωσε μια ουρά στους στρατιώτες της ισλαμικής αυτοκρατορίας των Ταλιμπάν, κούρεψε ολόκληρη τη γραμμή τους.
  Και τότε η Αλένκα πέταξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, σκορπίζοντας τους Κινέζους και τσιρίζοντας:
  - Για τον Ilya Muromets!
  Ο Anyuta έγραψε επίσης τους στρατιώτες των Ταλιμπάν της Αφγανικής Αυτοκρατορίας. Και το φύτεψε πολύ καλά. Ό,τι δεν είναι σφαίρα είναι χτύπημα.
  Και οι γρονθοκοπημένοι Ταλιμπάν πέφτουν, λέξεις σε στοίβες.
  Και το κορίτσι, ακόμα γυμνό, ροζ, με στρογγυλό τακούνι, θα πετάξει ένα μπιζέλι του θανάτου και θα τραγουδήσει:
  - Δόξα στην ΕΣΣΔ! Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα!
  Και πάλι μια εύστοχη γραμμή, και ένα σωρό από πτώματα.
  Ο Άλλα είναι επίσης στη μάχη. Οι στρατιώτες των Ταλιμπάν της αφγανικής αυτοκρατορίας αποκόπτονται. Είναι ένα τόσο λαμπερό κορίτσι. Νοκ άουτ τους Ταλιμπάν σαν μάρκα με βελόνα. Παράλληλα τραγουδάει:
  - Και στο ύψος του βουνού, έναστρη σιωπή,
  Στο κύμα της θάλασσας και στη μανιασμένη φωτιά!
  Και σφοδρή και σφοδρή φωτιά!
  Και τώρα τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της εκτοξεύουν ξανά το δολοφονικό και καταστροφικό δώρο του θανάτου.
  Τα κορίτσια εδώ είναι πολύ όμορφα και όλα είναι με μπικίνι. Και τόσο καμπύλες και μυώδεις.
  Και η Μαρία τσακώνεται. Καταστρέφει μια μάζα Ταλιμπάν, τους κουρεύει με μεγάλη ευκολία και βουίζει:
  - Η ζωή είναι μόνο μια στιγμή - ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον,
  Η ζωή είναι μόνο μια στιγμή - κρατήστε την...
  Ποιος από τους άνδρες μπορεί να επιδείξει το σώμα του,
  Και το κορίτσι έχει μια σκέψη - γύρισμα!
  Και το γυμνό της πόδι πάλι θα ρίξει το δώρο του αφανισμού με μια κολοσσιαία καταστροφική δύναμη.
  Αυτά είναι πραγματικά κορίτσια - απλώς η υψηλότερη κατηγορία και τα ακροβατικά από τους πιο εξαιρετικούς πιλότους.
  Και πόσο χαριτωμένα και σαγηνευτικά τα γυμνά τους πόδια.
  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες μάχονται επίσης με τεράστιο ενθουσιασμό. Και κουρεύει τους εχθρούς χωρίς τελετή. Τους καταστρέφει σε ολόκληρες τάξεις.
  Και μετά τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της υπέροχης ομορφιάς ρίχνουν δώρα ολοκληρωτικού αφανισμού.
  Τότε οι Ολυμπιακοί Αγώνες τραγούδησαν:
  - Όχι, οι διορατικοί δεν θα ξεθωριάσουν,
  Το βλέμμα του μέλους της Komsomol είναι ξεκάθαρο ...
  Η φωνή του λαού είναι καθαρή
  Και η στάλα είναι λαμπερή!
  
  Πιστεύω ότι όλος ο κόσμος θα ξυπνήσει
  Θα μπει τέλος στον φασισμό
  Και ο ήλιος θα λάμψει -
  Φωτίζοντας τον δρόμο του κομμουνισμού!
  Και πάλι, ένα γυμνό τακούνι πετάει ένα ολόκληρο μάτσο χειροβομβίδες αμέσως.
  Αυτά είναι τα κορίτσια. Υπάρχει τόση ομορφιά σε αυτά. Και οι Ταλιμπάν προχωρούν σαν τσουνάμι. Είναι πολλοί, και βομβαρδίζουν κυριολεκτικά τις ρωσικές θέσεις με πτώματα. Και σκαρφαλώνουν τόσο επιθετικά.
  Τα στρατεύματα της αυτοκρατορίας των Ταλιμπάν του Αφγανιστάν προσπαθούν να καταλάβουν ολόκληρο τον κόσμο. Και σε αυτή την περίπτωση η Ρωσία.
  Η Μαρούσια πυροβολεί κατά των Ταλιμπάν. Τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πετάνε ένα λεμόνι με θραύσματα. Και πάλι οι βελόνες πετούν προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Οι πολεμιστές της Ισλαμικής Αυτοκρατορίας των Ταλιμπάν ράβονται.
  Οι Μουτζαχεντίν είναι πολύ γενναίοι και τα κορίτσια που τους γράφουν μόλις και μετά βίας έχουν χρόνο να αλλάξουν την κορδέλα. Κυριολεκτικά βρέχονται με πτώματα.
  Η Marusya τραγούδησε με χαμόγελο:
  - Ο Στάλιν ζει στην καρδιά μου,
  Για να μην ξέρουμε τη θλίψη...
  Η πόρτα άνοιξε στο διάστημα -
  Τα αστέρια από πάνω μας άστραφταν!
  Και πάλι το ξυπόλυτο, λαξευμένο πόδι του κοριτσιού ρίχνει μια χειροβομβίδα με μεγάλη, θανατηφόρα δύναμη.
  Αυτό είναι μια ομορφιά.
  Η Ματρύωνα επίσης πυροβολεί κατά του εχθρού, και είναι πολύ εύστοχη. Κουρεύει τους εχθρούς και ρίχνει τη θανατηφόρα δύναμη μιας χειροβομβίδας με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Διαλύει τους αντιπάλους και τσιρίζει:
  - Η Komsomol δεν είναι μόνο η ηλικία,
  Η Komsomol είναι η μοίρα μου!
  Και πάλι το κορίτσι κάνει ένα εύστοχο σουτ. Και ο σκοτωμένος στρατηγός των Ταλιμπάν πέφτει.
  Η Αλένκα βουίζει, συνθλίβοντας τους μουτζαχεντίν:
  - Η αδιάσπαστη ένωση των ελεύθερων δημοκρατιών,
  Δεν ήταν η ωμή βία, ούτε ο φόβος, που συσπειρώθηκε...
  Και η καλή θέληση των φωτισμένων ανθρώπων,
  Και φιλία, φως, λογική και κουράγιο στα όνειρα!
  Και για άλλη μια φορά τα γυμνά δάχτυλα των κοριτσιών από λαξευμένα, μαυρισμένα πόδια ρίχνουν μια χειροβομβίδα με δολοφονική και καταστροφική δύναμη.
  Και η μάζα των Ταλιμπάν πηγαίνει στους προπάτορες.
  Πέταξε το δώρο του θανάτου και την Anyuta με το γυμνό της τακούνι.
  Ένα αφγανικό τανκ ανατράπηκε. Και οι σπασμένοι του κύλινδροι κύλησαν στο γήπεδο.
  Καμμένο γρασίδι, μια μάζα από πτώματα πάνω του.
  Η Anyuta τραγούδησε με χαμόγελο:
  - Ο πόλεμος μαίνεται με τους Ταλιμπάν,
  Πόλεμος χωρίς ιδιαίτερο λόγο...
  Ο Σατανάς λύθηκε -
  Και ο θάνατος ήρθε μαζί του!
  Ο Άλλα έγραψε επίσης τους στρατιώτες των Ταλιμπάν της Αφγανικής Αυτοκρατορίας και πολύ εύστοχα. Και η κοκκινομάλλα κοπέλα, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, εκτόξευσε ένα κομμάτι πλάστιγγα.
  Και δύο ντουζίνες Αφγανοί πετάχτηκαν στον αέρα και πήραν φωτιά εκεί.
  Η Άλλα τραγούδησε:
  - Γνώρισε αθάνατη δόξα στις μάχες,
  Ο λαός μας είναι υπέροχος στις μάχες σαν αετός...
  Ξέρω ότι θα περάσουν πολλές γενιές,
  Και ο πολεμιστής της Ρωσίας - απέκτησε μεγαλείο!
  Τότε η Άλλα πέταξε ξανά το δολοφονικό δώρο του αφανισμού με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Η Μαρία, γράφοντας για τους Ταλιμπάν, σημείωσε:
  - Αυτή είναι η υψηλότερη τάξη μας!
  Και πέταξε τα γυμνά της δάχτυλα, ένα καταστροφικό δώρο αφανισμού.
  Τότε το κορίτσι με τα κίτρινα μαλλιά τραγούδησε:
  - Χειροβομβίδα, χειροβομβίδα, φονική χειροβομβίδα,
  Οι Κινέζοι περιμένουν την πιο cool απόσβεση!
  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες σημαδεύτηκαν επιθετικά, κουρεύοντας τους Ταλιμπάν κουρεύοντας γρασίδι σαν δρεπάνι. Και πετώντας άλλο ένα δώρο αφανισμού με τα γυμνά της δάχτυλα, το κορίτσι έδωσε έξω:
  - Θα είναι όλα πολύ ωραία!
  Η Μαρούσια, κουρεύοντας τους εχθρούς και πετώντας με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της θανατηφόρα δώρα, τσίριξε:
  - Για μεγάλες αλλαγές!
  Η Ματρυόνα χτυπώντας τους Αφγανούς και έδωσε το δώρο του κολασμένου θανάτου με τη γυμνή της φτέρνα, έδωσε:
  - Για πραγματικό κομμουνισμό στην ΕΣΣΔ!
  Αυτά είναι τα κορίτσια με γυμνά πόδια και ξυπόλητες στρογγυλές γόβες του Τύπου των Ταλιμπάν.
  Αλλά η Βερόνικα και η Ταμάρα, στοχεύοντας πυραύλους στα στρατεύματα της Αφγανικής Αυτοκρατορίας. Και εκτοξεύονται με συντριβή, καταστρέφοντας τις θέσεις των Ταλιμπάν. Αυτή είναι μια μάχη.
  Η Βερόνικα και η Ταμάρα τρεμοπαίζουν ξυπόλητες, ροζ τακούνια και πατάνε τα κουμπιά των χειριστηρίων.
  Η Βερόνικα άρχισε την καταστροφή και έτριξε:
  - Για νέες νίκες της ΕΣΣΔ!
  Η Ταμάρα συνέτριψε τους εχθρούς, απελευθερώνοντας δώρα καταστροφής και φώναξε, πατώντας το κουμπί με τα γυμνά της δάχτυλα:
  - Αυτό είναι το μεγάλο πάρτι του κόσμου!
  Τα κορίτσια γέλασαν και έδειξαν τη γλώσσα τους.
  Η Βικτώρια, επίσης, με τα γυμνά της δάχτυλα από τα πολύ όμορφα και σαγηνευτικά πόδια της, πατάει τα κουμπιά του joystick.
  Και σπάει τα κουτιά χαπιών και τα κουτιά χαπιών του εχθρού από τους Ταλιμπάν της Ισλαμικής Αυτοκρατορίας. Αυτά είναι τα κορίτσια που φέρουν την κατηγορία του αφανισμού.
  Η Βερόνικα πέρασε το χέρι της πάνω από τα πλακάκια της πρέσας και ψέλλισε:
  - Για την επανένωση του πλανήτη και όλου του κόσμου!
  Εδώ είναι η Σταλενίδα στη μάχη. Είναι ένα κορίτσι που μπορεί να παλέψει με την οργή.
  Και τώρα το στήθος της τρέμει. Αυτό είναι το κορίτσι. Και η γλώσσα της είναι τόσο κόκκινη.
  Και τώρα το παρόν του θανάτου πετά καταστροφικά.
  Η Σταλενίδα βουίζει με ένα κολασμένο χαμόγελο:
  - Ο κόσμος θα γίνει πιο καθαρός και πιο όμορφος,
  Για χάρη της πατρίδας μας - Ρωσίας ...
  Έρχεται ο εξαγριωμένος Αφγανός -
  Θα του δώσω ένα σπαθί στο πρόσωπο!
  Η Βερόνικα συμφώνησε με αυτό:
  - Η Ρωσία είναι υποχρεωμένη να νικήσει τους Ταλιμπάν!
  Εδώ είναι τα κορίτσια που τρέχουν στην επίθεση. Και τα πόδια τους είναι πολύ σαγηνευτικά και αναβοσβήνουν με μεγάλη γοητεία.
  Εδώ αγωνίζονται και εθελοντές από τη Γερμανία. Εδώ, συγκεκριμένα, το πλήρωμα του τανκ της Γκέρντα.
  Τα γερμανικά κορίτσια είναι επίσης ξυπόλητα και με μπικίνι.
  Η κοκκινομάλλα Σαρλότ πατάει με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της τα κουμπιά του joystick και χτυπά το εχθρικό τανκ.
  Μετά λέει:
  - Θα υπερασπιστούμε τη Γερμανία στα μακρινά σύνορα.
  Η Γκέρντα πυροβολεί επίσης, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, στον μισητό εχθρό και τρίζει:
  - Για τη λευκή αδελφότητα!
  Και η Χριστίνα αγωνίζεται πολύ γενναία. Και χρησιμοποιεί πολύ παραγωγικά τα γυμνά του δάχτυλα.
  Από το βαρέλι της δεξαμενής ξεπετάγονται δώρα θανάτου. Καταστρέφουν και καίνε τα πάντα γύρω τους.
  Και αυτό είναι ένα πολύ θανατηφόρο και καταστροφικό τανκ.
  Η Χριστίνα τραγούδησε:
  - Ο κομμουνισμός μας είναι σε μεγάλη δόξα,
  Ας σηκώσουμε το πανό πάνω από το κόκκινο!
  Και το κορίτσι θα πατήσει τα κουμπιά με το γυμνό της τακούνι.
  Η Μάγδα πυροβολεί επίσης πολύ καλά. Χτυπά τον εχθρό με μεγάλη ακρίβεια, σκίζει τους πύργους με οβίδες και κραυγές:
  - Για την Πατρίδα - τη μητέρα μας!
  Και επίσης τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της στις επιχειρήσεις.
  Αυτά είναι τα κορίτσια - η ίδια η λάβα του ηφαιστείου - αίμα και γάλα. Και πώς συντρίβουν τους Μουτζαχεντίν, χωρίς να τους δίνουν ανάπαυλα, ούτε την παραμικρή τέρψη.
  Η Γκέρντα κελαηδούσε, στέλνοντας ένα κοχύλι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της στο εχθρικό τανκ:
  - Αυτό είναι συγκλονιστικό!
  Δεν υπάρχουν πραγματικά προβλήματα για τα κορίτσια.
  Και εδώ είναι η όμορφη νίντζα από την Ιαπωνία ανέλαβε ξανά τους Αφγανούς.
  Αν έχουν ήδη αρχίσει να καταστρέφουν, τότε το κάνουν με μεγάλη απόλαυση και εύρος.
  Ένα κορίτσι νίντζα με μπλε μαλλιά έκοψε δύο ξίφη στους Ταλιμπάν, σκουπίζοντας τον μύλο και ούρλιαξε:
  - Για τα μεγάλα επιτεύγματα της Ιαπωνίας!
  Και η γυμνή της φτέρνα πέταξε μια μπάλα με μια κολοσσιαία δύναμη καταστροφής και αφανισμού.
  Ένα κορίτσι νίντζα με κίτρινα μαλλιά έδωσε την τεχνική της πεταλούδας και φώναξε:
  - Για τις μεγαλύτερες νίκες!
  Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της έριξαν ένα μπιζέλι αφανισμού, σκίζοντας μερικές δεκάδες Αφγανούς.
  Ένα κορίτσι νίντζα με κόκκινα μαλλιά, επίσης, κομμένο με σπαθιά, από αριστερά προς τα δεξιά και λοξά.
  Μετά ψέλλισε:
  - Για το διάστημα της Ιαπωνίας!
  Και με το γυμνό της τακούνι, η κοπέλα πέταξε μια τσάντα με εκρηκτικά άνθρακα, και πώς θα συνέτριβε τον εχθρό.
  Ένα κορίτσι νίντζα με άσπρα μαλλιά έκανε δεξίωση, ένα βαρέλι με καρφιά, ξεφύσηξε τα κεφάλια των Ταλιμπάν και τσίριξε:
  - Για τη μεγαλύτερη ουράνια αυτοκρατορία!
  Και με γυμνά δάχτυλα των ποδιών, θα πετάξει δηλητηριώδεις βελόνες που διαπερνούν τους αιχμάλωτους πολεμιστές.
  Τέτοια τέσσερα κορίτσια νίντζα αποδείχθηκαν επιθετικά και έκοψαν τα κεφάλια του Αφγανιστάν με μεγάλο ενθουσιασμό.
  Οι πιλότοι της υψηλότερης τάξης πολέμησαν επίσης στον ουρανό.
  Συγκεκριμένα, η Albina και η Alvina.
  Αυτές είναι τόσο αξιολάτρευτες ξανθιές. Εκτοξεύουν βλήματα αεροσκαφών στον εχθρό.
  Η Αλμπίνα πυροβόλησε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Κατέρριψε δώδεκα αφγανικά αεροπλάνα ταυτόχρονα και ούρλιαξε:
  - Για την Πατρίδα μιας μεγάλης εποχής!
  Η Άλβινα έκοψε τον εχθρό και χτυπώντας ταυτόχρονα μια ντουζίνα οχήματα των Ταλιμπάν, απλά πατώντας τη γυμνή της φτέρνα, έδωσε έξω:
  - Για τη Μεγάλη Ρωσία και την ΕΣΣΔ!
  Αυτό είναι ένα κορίτσι της μεγαλύτερης κατηγορίας, πραγματικά σούπερ. Και ο σύντροφός της είναι απλά υπερ.
  Τα κορίτσια, φυσικά, είναι γριούλα και με τη μεγαλύτερη σοφία.
  Και εδώ είναι επίσης η Μαργαρίτα που καβαλάει μια μοτοσικλέτα και πυροβολεί τους Ταλιμπάν.
  Και μαζί της και η Βιόλα.
  Κορίτσια κουρεύουν στρατιώτες της αφγανικής αυτοκρατορίας των Ταλιμπάν.
  Η Βιόλα πετάει μια βόμβα από το καρότσι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και βρυχάται:
  - Για την Πατρίδα, για τον Πούτιν!
  Η Μαργαρίτα πέταξε επίσης ένα δώρο καταστροφής, γυμνή, με μια χαριτωμένη κάμψη στο πέλμα του ποδιού της και γέλασε:
  - Για τη νίκη του μεγάλου κομμουνισμού!
  Και τα δύο κορίτσια θα σκάσουν στα γέλια. Και δίνουν γραμμή για να κόψουν μια ολόκληρη σειρά Κινέζων.
  Αλλά η Olya και η Nadezhda οδηγούν ένα όχημα μάχης πεζικού. Πυροβολούν επίσης εξαιρετικά καλά από μια ντουζίνα πολυβόλα ταυτόχρονα. Και έτσι οι Κινέζοι κουρεύονται απελπισμένα και επιδέξια.
  Αυτές είναι οι γυναίκες. Και φυσικά, επίσης με ένα κόκκινο μπικίνι, μαυρισμένο και ξυπόλητο.
  Τα πόδια τους είναι σε κίνηση και στέλνουν κατηγορίες για καταστροφή και θάνατο στους Αφγανούς. Αυτά τα κορίτσια είναι απλά σούπερ!
  Η Όλια ούρλιαξε, χαμογελώντας τα δόντια της:
  - Ο κομμουνισμός θα υπάρχει σε όλο τον κόσμο!
  Ο Nadezhda συμφώνησε εύκολα με αυτό, κουρεύοντας τους στρατιώτες της Αφγανικής Αυτοκρατορίας Ταλιμπάν και πατώντας τα πεντάλ με τη φτέρνα του:
  - Είμαστε πιστοί στην υπόθεση του Λένιν!
  Οι γυναίκες πολεμίστριες στο BMP είναι, φυσικά, πολύ λαγωνικά και δυνατές.
  Και εδώ η Βαλεντίνα και η Λάρισα, που χτυπούν και τους Ταλιμπάν με αιωρόπτερο.
  Και ρίχνουν βόμβες με γυμνά δάχτυλα. Καταστρέφουν εχθρούς από την αφγανική αυτοκρατορία πολύ περίφημα.
  Η Βαλεντίνα, πυροβολώντας τον μισητό εχθρό, γάβγισε:
  - Για την Πατρίδα - τη μητέρα μας!
  Η Λάρισα, κόβοντας τους Μουτζαχεντίν, πιέζοντας τη γυμνή, πολύ όμορφη και αισθητικής ροζ φτέρνα, τσίριξε:
  - Ας νικήσουμε το πνεύμα των Ταλιμπάν!
  Η Άννα και η Αντζελίνα ανέλαβαν επίσης τους Ταλιμπάν εδώ. Τα κορίτσια χρησιμοποίησαν μια υπόγεια δεξαμενή. Και αυτό είναι σοβαρό.
  Το μηχάνημα είναι μικρό αλλά αποτελεσματικό.
  Η Άννα πυροβόλησε κατά του εχθρού, κούρεψε τη μάζα των Ταλιμπάν και κελαηδούσε, πατώντας τα κουμπιά με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της:
  - Για τις νίκες της εποχής της κόκκινης χώρας!
  Η Αντζελίνα, κουρεύοντας τους αντιπάλους, και βγαίνοντας από το έδαφος με ένα τανκ, ψέλλισε, χαμογελώντας τα δόντια της:
  - Ο κομμουνισμός είναι αθάνατος!
  Για άλλη μια φορά, το γυμνό, ελαστικό τακούνι της έστειλε το δώρο της καταστροφής.
  ... ΚΕΦΑΛΑΙΟ 17.
  Τελικά, το αιχμαλωτισμένο σύνταγμα spetsnaz, που έγινε παιδιά, εξαντλήθηκε τελικά. Και τα αγόρια πήραν μια μερίδα φαγητό και αποκοιμήθηκαν.
  Και ονειρεύτηκαν κάτι ξεχωριστό...
  Η Murzilka, η Cheburashka και ο Crocodile Gena πέταξαν με ένα σούπερ τρένο στον Αστερισμό της Μεγάλης Άρκτου. Μαζί τους μια χρυσή μπάλα πήδηξε πάνω κάτω στην καρέκλα.
  Το βραχιόλι του υπολογιστή χτύπησε και εμφανίστηκε ένα ολόγραμμα του όμορφου προσώπου του κοριτσιού. Εκείνη γέλασε και τσίριξε:
  - Λοιπόν, πώς είναι οι πιλότοι; Βαριέσαι στην καμπίνα;
  Η Murzilka αντιτάχθηκε:
  - Μπορείτε να παίξετε εν πτήση! Έχουμε και κάτι!
  Ο Crocodile Gena επιβεβαίωσε:
  - Ναι, υπάρχουν τόσα πολλά παιχνίδια στο Hypernet! Τουλάχιστον γέμισε!
  Ο Cheburashka πρότεινε:
  - Μπορείτε να παίξετε ακόμη και με πέντε ταυτόχρονα!
  Η χρυσή μπάλα είχε αντίρρηση:
  - Μην διαιρείτε πέντε με δύο! Άρα θα υπάρχουν άνισες δυνάμεις!
  Το κορίτσι γέλασε και πρότεινε:
  - Ας κάνουμε σαν στη ζούγκλα - κάθε άνθρωπος για τον εαυτό του!
  Ο Crocodile Gena συμφώνησε:
  - Καλύτερα πραγματικά - κάθε άνθρωπος για τον εαυτό του!
  Ο Cheburashka πρότεινε τη δική του εκδοχή:
  - Ίσως ας δοκιμάσουμε μια στρατηγική ... Πέντε κατασκευαστές και χίλιοι διαφορετικοί πόροι, από τους οποίους θα αναπτυχθεί ένας στρατός κολοσσιαίου μεγέθους!
  Η Μουρζίλκα έγνεψε καταφατικά:
  - Θα ήταν πολύ ωραίο!
  Η μπάλα πήδηξε και τραγούδησε:
  - Ώρα της τύχης -
  Ήρθε η ώρα να παίξουμε...
  Ώρα της τύχης -
  Προσπαθήστε να μην χάσετε αυτή την ώρα!
  Το κορίτσι γέλασε και κελαηδούσε:
  - Σε ιερό πόλεμο - η νίκη μας θα είναι!
  Και έτσι οι πέντε πήραν και βούτηξαν στη μήτρα Hypernet. βούτηξα μέσα του με το κεφάλι μου.
  Και εδώ είναι μια πραγματικά πλήρης αναπαραγωγή της πραγματικότητας. Πέντε όμορφα, μαυρισμένα, μυώδη κορίτσια με ένα μπικίνι με σφυριά βρίσκονται ήδη σε πλήρη ετοιμότητα μάχης. Κοντά βρίσκεται ένας ολόκληρος σωρός με χίλιους πόρους: πέτρες, σίδηρος, χαλκός, άνθρακας, πετρέλαιο, ξύλο, χρυσός.
  Και από όλα αυτά χρειάζεται να δημιουργήσετε έναν νέο πολιτισμό, μια ολόκληρη αυτοκρατορία.
  Η Μουρζίλκα δίνει την εντολή. Και αναβοσβήνουν ξυπόλητα, ροζ τακούνια κορίτσια τρέχουν να χτίσουν ένα κοινοτικό κέντρο για την παραγωγή άλλων κοριτσιών εργαζομένων.
  Όσο περισσότερο εργατικό δυναμικό, τόσο πιο γρήγορα θα πάει η υπόλοιπη παραγωγή. Στην αρχή, οι πόροι λείπουν τρομερά. Και τότε στην πορεία του πολέμου θα είναι τόσοι πολλοί που κυριολεκτικά δεν θα υπάρχει πουθενά να πάνε.
  Εδώ τα κορίτσια αρχίζουν να χτίζουν ένα κοινοτικό κέντρο, δουλεύοντας δυναμικά με εργαλεία.
  Η Murzilka σφύριξε ... Κοίταξε τριγύρω. Και αναθεώρησα τον χάρτη. Ένα μέρος είναι ορατό, αλλά ένα μέρος είναι σε ένα όνειρο. Πρέπει να φτιάξεις έναν μύλο και να κυριαρχήσεις στα ορυχεία με πόρους. Δεν υπάρχει καλή δουλειά εδώ. Θα πρέπει να θρυμματιστούμε χωρίς καμία παύση. Τώρα είναι ακόμα εύκολο, τα κορίτσια φτιάχνουν κέντρο. Μπορείτε να δείτε τους δυνατούς, προεξέχοντες μύες τους. Έντονες κινήσεις του σώματος. Και χέρια και πόδια, όλα είναι αρμονικά και όμορφα.
  Και τα μαλλιά είναι τόσο ελαφριά, και το δέρμα, αντίθετα, είναι σοκολάτα. Υπέροχα εργαζόμενα κορίτσια.
  Η Murzilka τραγούδησε:
  - Ας χτυπήσουμε πιο δυνατά,
  Ας το μαζέψουμε....
  Το κορίτσι είναι η Komsomol,
  Και μας περιμένει η ήττα
  Και θα στείλουμε τη συμμορία της Βέρμαχτ για σκραπ!
  Εδώ χτίστηκε ένα κοινοτικό κέντρο. Τώρα τα κορίτσια, που αναβοσβήνουν με ροζ, στρογγυλές γόβες, έσπευσαν να φτιάξουν την αγορά. Και μέσα στο κοινοτικό κέντρο ξεκίνησε η παραγωγή νέων εργάτριων. Ενώ χωρίς ρεύμα, πηγαίνει αργά. Και για κάθε εργαζόμενο, δαπανώνται λίγοι πόροι, πρώτα απ 'όλα, τρόφιμα.
  Η Murzilka σκέφτηκε να χρησιμοποιήσει τον κωδικό του απατεώνα; Θα πάνε όλα πιο γρήγορα τότε; Αλλά τότε άλλοι παίκτες θα εφαρμόσουν τον αδίστακτο κώδικα. Εντάξει, ας προσπαθήσουμε να είμαστε ειλικρινείς. Τώρα χτίζεται η αγορά. Και τότε το έκτο κορίτσι σέρνεται έξω από τη μήτρα. Λοιπόν, αφήστε την να φτιάξει ένα μύλο. Το φαγητό είναι πολύ σημαντικό. Και ενώ οι πόροι δεν επαρκούν πραγματικά...
  Τότε ακούγεται ένα σήμα ... Το κορίτσι που βαριέται να χτίζει τόσο αργά εφάρμοσε τον κώδικα του απατεώνα. Και αμέσως ο αριθμός των πόρων εκτινάχθηκε στις εκατό χιλιάδες μονάδες. Και ταυτόχρονα, τα κορίτσια-μονάδες άρχισαν να χτίζονται πιο γρήγορα.
  Η Murzilka πληκτρολόγησε επίσης στο πληκτρολόγιο: μάννα. Και οι δείκτες έχουν εκτοξευθεί στα ύψη.
  Η αγορά εμφανίστηκε αμέσως και τα κορίτσια έσπευσαν να χτίσουν ένα άλλο κοινοτικό κέντρο.
  Και ένα και ένα εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας για την επιτάχυνση της παραγωγής. Λοιπόν αυτό είναι μια καλή ιδέα.
  Η κατασκευή προχωρά γρηγορότερα και τώρα έχει ανεγερθεί ένα νέο κέντρο και είναι δυνατή η κατασκευή ενός άλλου σταθμού παραγωγής ενέργειας και ενός κέντρου. Ένα άλλο κορίτσι τρέχει, τρεμοπαίζοντας με γυμνά, χαριτωμένα τακούνια, για να χτίσει ένα κτίριο για την αναπαραγωγή των εργαζομένων λίγο πιο κοντά στα πηγάδια.
  Ναι, οι εργασίες έχουν ξεκινήσει ... Το εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας είναι έτοιμο. Και μπορείτε να δείτε πόσο έχει επιταχυνθεί η παραγωγή. Εδώ τα κορίτσια άρχισαν να σέρνονται από την πύλη πιο γρήγορα. Άρχισαν να χτίζουν ένα νέο κέντρο, έναν σταθμό παραγωγής ενέργειας και τους πρώτους στρατώνες. Και αυτό είναι υπέροχο.
  Οι μυώδεις ξανθιές με μπικίνι και ο αριθμός τους αυξάνεται ραγδαία.
  Η Murzilka τραγούδησε:
  -Τα κορίτσια είναι διαφορετικά
  Μπλε, λευκό, κόκκινο...
  Αλλά όλοι θέλουν το ίδιο
  Γίνε δυνατή σαν προφήτισσα!
  Και εδώ πάλι ανεγέρθηκε το κέντρο και το εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας. Ήδη, άλλο ένα κέντρο αναπαραγωγής εργαζομένων, πιο κοντά στα πηγάδια, είναι έτοιμο. Και τα κορίτσια ήδη πηδούν από εκεί, αναβοσβήνουν γυμνά, μαυρισμένα πόδια.
  Η Murzilka έδωσε την εντολή να χτιστεί η Ακαδημία Επιστημών. Και αυτή, φυσικά, είναι η πιο δυνατή κίνηση.
  Ο μύλος έχει ήδη φτιαχτεί και τα χωράφια οδεύουν.
  Οι πρώτες γυναίκες στρατιώτες βγαίνουν από τους στρατώνες. Είναι με ομοιόμορφες και χαριτωμένες μπότες, σε αντίθεση με τους ξυπόλητους εργάτες. Οι στρατιώτες μπορούν επίσης να χτίσουν, αλλά δύο φορές πιο αργά. Ενώ ο πόλεμος είναι μακριά και μπορείτε να κάνετε ειρηνική κατασκευή.
  Γρήγορα χτίζεται και η ακαδημία. Όλα τα νέα κορίτσια-εργάτριες τρέχουν προς το μέρος της, τρεμοπαίζοντας με γυμνές, στρογγυλές, ροζ γόβες.
  Η κατασκευή συνεχίζεται εύθυμα και με τραγούδια. Τα κορίτσια είναι πολύ όμορφα και τα χαμόγελά τους είναι μαργαριταρένια και τόσο λαμπερά.
  Η ακαδημία είναι ήδη έτοιμη. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε την πρώτη επιλογή - ξεβοτάνισμα των χωραφιών, αύξηση των αποδόσεων και της παραγωγής τροφίμων.
  Και τα κορίτσια εγκαταλείφθηκαν εν μέρει για να χτίσουν ένα άλλο εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας και ένα κοινοτικό κέντρο. Και ένα άλλο κομμάτι είναι η οικοδόμηση μιας στρατιωτικής ακαδημίας. Και ας το παραδεχτούμε - είναι πολύ ωραίο όταν μπορείτε να αναβαθμίσετε τα στρατεύματά σας.
   Η Murzilka άρχισε επίσης να στέλνει νέα κορίτσια σε άλλα μέρη του χάρτη. Τρέχουν εκεί και αναβοσβήνουν τα γυμνά τους πόδια, τα πολύ όμορφα, τέλεια διαμορφωμένα πόδια.
  Οι στρατιώτες χτίζουν επίσης νέα κέντρα. Τα κορίτσια πέταξαν ακόμη και τις μπότες τους κατά τη διάρκεια της δουλειάς - για να το κάνουν πιο ευκίνητο.
  Ταυτόχρονα, έχοντας πληρώσει για πόρους, ξεκινάτε τον εκσυγχρονισμό των σταθμών παραγωγής ενέργειας, αυξάνοντας την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.
  Επιπλέον, τα πρώτα ορυχεία βρίσκονται ήδη υπό κατασκευή. Συμπεριλαμβανομένης της εξόρυξης χρυσού.
  Ναι, υπάρχει ενεργή δουλειά.
  Στη συνέχεια, η Murzilka άφησε μερικά κορίτσια για να φτιάξουν το νομισματοκοπείο. Αυτό θα διπλασιάσει την παραγωγή χρυσού. Τι μεγάλο επίτευγμα στο μέλλον.
  Τώρα το πρώτο ορυχείο είναι έτοιμο και τα κορίτσια χτίζουν βιαστικά ένα νέο κοινοτικό κέντρο για να στρατολογήσουν περισσότερες γυναίκες εργάτριες.
  Ένα άλλο κορίτσι τρέχει πιο πέρα για να ανακαλύψει περισσότερα πηγάδια. Υπάρχει πολλή δουλειά μπροστά.
  Και τώρα η στρατιωτική ακαδημία είναι έτοιμη. Μπορείτε να βελτιώσετε την ακρίβεια του πεζικού.
  Και τα κορίτσια ρίχνονται στην κατασκευή του πρώτου εργοστασίου αυτοκινήτων. Τότε θα μπορέσουν να περάσουν γρήγορα τον ατελείωτο χάρτη και να πάρουν τον έλεγχο νέων περιοχών.
  Η Murzilka, βλέποντας πόσο δυναμικά δουλεύουν τα κορίτσια και πώς το σώμα τους λάμπει ακόμα και από τον ιδρώτα, τραγούδησε:
  -Furious Construction Squad,
  Furious Construction Squad...
  Θα κάνουμε περισσότερο Οκτώβριο,
  Τα φώτα καίνε στην καρδιά!
  Υπάρχουν όλο και περισσότερα κορίτσια. Κάποιοι από αυτούς τρέχουν στα χωράφια για να δουλέψουν.
  Και εδώ κατασκευάζεται το πρώτο πριονιστήριο. Και είναι αποτελεσματικό. Στην Ακαδημία Επιστημών τέθηκε σε λειτουργία άρδευση χωραφιών. Και αυτό βελτιώνει επίσης την παραγωγικότητα. Και ότι σύντομα δεν θα υπάρχουν προβλήματα με τους πόρους!
  Η Murzilka δεν έχει ακόμη χτίσει στρατιωτικά εργοστάσια. Αλλά δημιούργησε νέα κοινοτικά κέντρα.
  Περισσότερες γυναίκες εργαζόμενες, περισσότεροι πόροι. Και οι καλλονές απελευθερώνονται.
  Τα κορίτσια βγαίνουν από τον στρατώνα χωρίς διακοπή. Και σπεύδουν και στο εργοτάξιο.
  Το εργοστάσιο αυτοκινήτων είναι ήδη έτοιμο. Και αρχίζουν να παράγουν αυτοκίνητα. Και όλα βουίζουν.
  Όμως στο νομισματοκοπείο γίνεται το επόμενο τρέξιμο. Και είναι επίσης εξαιρετικά αποτελεσματικό.
  Όλα τα νέα κορίτσια μπαίνουν στα ορυχεία. Και το βάθος τους αυξάνεται. Οι καλλονές δουλεύουν με φτυάρια. Ταυτόχρονα, η παραγωγή αυξάνεται συνεχώς.
  Το κορίτσι στράφηκε στη Murzilka μέσω ενός ολογράμματος:
  - Λοιπόν, πώς χτίζεις;
  Το κίτρινο, χνουδωτό ζώο απάντησε:
  - Αρκετά καλό!
  Το άτακτο κορίτσι τραγούδησε:
  - Καλός! Ολα θα πάνε καλά! Το ξέρω!
  Τους σκοτώνω όλους!
  Ήδη τα κορίτσια ανεβαίνουν στα αυτοκίνητά τους και κυκλοφορούν στον χάρτη.
  Η Murzilka διέταξε την κατασκευή του πρώτου εργοστασίου πυροβολικού. Οι εργασίες είναι και πάλι σε πλήρη εξέλιξη.
  Εδώ είναι άλλη μια διαδρομή στην Ακαδημία Επιστημών, τώρα αναδασμός γης. Και επίσης αντλούνται σταθμοί ηλεκτροπαραγωγής.
  Και η παραγωγή αυξάνεται. Τα κορίτσια, ειδικά τα πρώτα κιόλας, άρχισαν να ιδρώνουν πιο δυνατά και να λάμπουν σαν λαδωμένα.
  Η Murzilka άρχισε να χτίζει μια νέα ακαδημία επιστημών για να κάνει βελτιώσεις πιο γρήγορα.
  Υπάρχουν όλο και περισσότερα κορίτσια ... Και αυτό είναι καλό. Κάποιοι από αυτούς μένουν χωρίς δουλειά και στέλνονται επειγόντως στα χωράφια και στα ορυχεία. Είναι επίσης δυνατή η κατασκευή μιας κατασκευαστικής ακαδημίας με γρήγορους ρυθμούς. Στη συνέχεια θα εμφανιστεί ο εξοπλισμός και οι κατασκευές θα κατασκευαστούν πιο γρήγορα.
  Τα κορίτσια τρέχουν ξανά στο εργοτάξιο και τα γυμνά, λαξευμένα πόδια τους αναβοσβήνουν ξανά.
  Η Murzilka τραγούδησε χαριτολογώντας:
  - Ω, τι πόδια,
  Πόσο καλοί είναι...
  Μη φοβάσαι μωρό μου -
  Σημειώστε τον αριθμό τηλεφώνου σας!
  Η Murzilka, γενικά, είναι ένα καρτούν ήδη ηλικίας. Εμφανίστηκε την εποχή του Στάλιν και επέζησε την αυγή υπό τον Χρουστσόφ. Μετά την κατάρρευση της ΕΣΣΔ, η Murzilka ξεχάστηκε. Όμως όλα τα καλά επιστρέφουν.
  Άλλωστε, τα κινούμενα σχέδια είναι αθάνατα, όμως, όπως οι άνθρωποι που έχουν γίνει παιδιά.
  Μια νέα Ακαδημία Επιστημών έχει πλέον χτιστεί. Και ενεργοποιείτε το τρέξιμο, το οποίο βελτιώνει την υγεία των μονάδων, ώστε να χτίζονται και να λειτουργούν ακόμα πιο γρήγορα.
  Και στη δεύτερη σειρά των αγροτικών εργαλείων. Και πάλι προστίθεται φαγητό.
  Ο ρυθμός πυρός του πεζικού ανέβηκε στη στρατιωτική ακαδημία. Έως και είκοσι πέντε τοις εκατό.
  Λοιπόν... Μπορείτε ήδη να φτιάξετε έναν δεύτερο στρατώνα. Και από το εργοστάσιο ξεπηδούν ήδη τα πρώτα όπλα με χαριτωμένα κορίτσια-σκοπευτές.
  Λοιπόν, φυσικά, χρειάζεστε πυροβολικό. Αλλά επίσης δεν θα έβλαπτε να έχουμε ένα εργοστάσιο δεξαμενών.
  Ένα τανκ είναι πολύτιμο πράγμα στον πόλεμο. Ειδικά αν έχει πολλά πολυβόλα.
  Ήδη νέα κοινοτικά κέντρα χτίζονται σε απόσταση, και τα κορίτσια εξαντλούνται. Αναπτύσσουν νέα ορυχεία. Και κατασκευάζουν όλο και περισσότερες μονάδες παραγωγής ενέργειας. Ταυτόχρονα, βελτιώνοντας τα προηγούμενα.
  Στο βάθος κατασκευαζόταν ένα εργοστάσιο αεροσκαφών. Ότι χρειάζονται και αεροπλάνα. Και αυτός και η πασαρέλα με τα αεροδρόμια.
  Η παραγωγή αυξάνεται. Εδώ η Murzilka συμπεριέλαβε στην Ακαδημία Επιστημών τη σάρωση της τήξης μετάλλων. Και η παραγωγή σιδήρου και χρυσού πρέπει να αυξηθεί κατά πενήντα τοις εκατό. Και μπορείτε επίσης να προσθέσετε παραγωγή λαδιού σε άλλη ακαδημία.
  Ναι, το λάδι είναι ένας αδύναμος κρίκος και σύντομα θα χρειαστεί πολύ από αυτό. Αν και, για την παραγωγή πετρελαίου δεν είναι απαραίτητο να βάλετε κορίτσια στη δουλειά, αλλά αρκεί να ανοίξετε ένα πηγάδι. Και μετά επενδύστε πόρους και εμβαθύνετε.
  Δεν είναι επίσης κακό να εμβαθύνουμε τα ορυχεία, οδηγώντας όλα τα νέα κορίτσια σε αυτά. Και όλο και περισσότεροι πόροι εξορύσσονται, και εξαπλώνονται σε ολόκληρο τον χάρτη.
  Είναι ήδη δυνατή η έναρξη λειτουργίας γερανών και η κατασκευή νέων εργοστασίων.
  Το πρώτο τανκ βγήκε έξω. Να είστε προσεκτικοί μαζί του για να μην πατηθούν τα χωράφια και να μην καταπιεστούν οι μονάδες.
  Παρεμπιπτόντως, χρειάζεστε ιππικό;
  Για κάθε ενδεχόμενο, μπορεί να κατασκευαστεί ένα αγρόκτημα καρφιών. Στη νέα Ακαδημία Επιστημών, μπορείτε να βελτιώσετε το απόθεμα για τους ξυλοκόπους. Και μεγαλώνει το θήραμα του δέντρου.
  Και να διώξουν τα ορυκτά λιπάσματα για να διώξουν την παραγωγή στη γεωργία.
  Οι εργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη ... Μπορείτε να εξοπλίσετε το πεζικό με θωράκιση σώματος. Και αυξάνει τη ζωτικότητα καθώς και βελτιώνει τη δυσκοιλιότητα.
  Λοιπόν, αυτό είναι ενώ ο πόλεμος συνεχίζεται. Εδώ είναι ο πρώτος μαχητής στον ουρανό. Και φυλάει θέσεις από αέρος.
  Η Murzilka τραγούδησε με χαρά:
  - Καλοκαίρι - ο ήλιος λάμπει ψηλά,
  Το καλοκαίρι απέχει πολύ από μαθήματα!
  Καλοκαίρι - θα υπάρχει γάλα με μέλι!
  Και τώρα ένα βομβαρδιστικό με δύο κινητήρες ήδη απογειώνεται πρώτο.
  Μπορεί επίσης να βομβαρδίσει αν κάτι.
   Και εδώ βγήκε το πρώτο τανκ του βαρέως μοντέλου. Ένα δυνατό αυτοκίνητο, αν και όχι πολύ γρήγορο. Αλλά μπορείτε να κάνετε ένα τρέξιμο και τότε τα τανκς θα γίνουν πολύ πιο γρήγορα.
  Η Murzilka οδηγεί τη στρατηγική με σταθερό χέρι. Εδώ είναι άλλο ένα πενήντα τοις εκατό τρέξιμο για χρυσό και σίδερο. Και αυτό είναι πρόσθετη αποτελεσματικότητα.
  Η γελοιογραφία τραγούδησε:
  - Χρυσός, χρυσός, χρυσός...
  Καθαρίστε χωρίς εξαπάτηση!
  Πλήρης χρυσός
  Γεμίστε τις τσέπες σας!
  Λοιπόν, εντάξει, δεν υπάρχει πόλεμος ακόμα, και η οικονομία μπορεί να αναπτυχθεί. Για παράδειγμα, χτίστε μια εκκλησία. Επιταχύνει επίσης το έργο όλων των δομών και αυξάνει την παραγωγικότητα. Ναι, και χωρίς εκκλησία και ναό, κατά κάποιο τρόπο δεν είναι ανθρωπίνως δυνατό.
  Και η κοπέλα, που αναβοσβήνει ξυπόλητη, στρογγυλές, ροζ γόβες, τρέχει να χτίσει λατρευτικά κτίρια.
  Εδώ, σε ένα εργοστάσιο στρατιωτικών αεροσκαφών, το πρώτο τετρακινητήριο βομβαρδιστικό ορμάει στον ουρανό. Είναι πιο ακριβό, αλλά φέρει πολύ περισσότερες βόμβες και είναι πιο δύσκολο να καταρρίψει. Παρεμπιπτόντως, μπορείτε να αυξήσετε τη δυνατότητα επιβίωσης των οχημάτων οδηγώντας έξω, για παράδειγμα, την ποιότητα της πανοπλίας στη στρατιωτική ακαδημία.
  Υπάρχουν όλο και περισσότερα χρήματα και άλλοι πόροι. Για παράδειγμα, ένα φάρμακο για τρωκτικά αυξάνει την απόδοση κατά εκατό τοις εκατό. Και αυτό είναι ήδη κάτι. Δεν θα υπάρξουν προβλήματα με το φαγητό. Επιπλέον, πολλοί μύλοι μπορούν να δημιουργηθούν και εργάτριες μπορούν να σφραγιστούν σε κολοσσιαίες ποσότητες. Όλο και περισσότερες σκλάβες. Λειτουργούν όλο και πιο γρήγορα, ειδικά με εξοπλισμό κατασκευής. Έτσι μπορούμε να κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία.
  Ταυτόχρονα, τα τανκς πήγαιναν, για παράδειγμα, φλογοβόλα. Και αυτό είναι ενάντια στο πεζικό - απλά σούπερ! Και μπορείτε ήδη να κάνετε αυτοκινούμενα όπλα. Είναι πιο ισχυρά και φθηνότερα σε οπλισμό και σφραγίζονται πιο γρήγορα. Είναι αλήθεια ότι οι πύργοι δεν περιστρέφονται, αλλά αυτό δεν είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα.
  Για παράδειγμα, σε μια στρατιωτική ακαδημία, μπορείτε να νοικιάσετε αυτοκίνητο και η ταχύτητα κατασκευής τανκς αυξάνεται κατά άλλο ένα τριάντα τοις εκατό. Και αυτό είναι αντιληπτό, αφού η δεξαμενή είναι το πιο αποτελεσματικό μέσο διάρρηξης.
  Ταυτόχρονα, δεν θα έβλαπτε να ενισχύσουμε την πανοπλία. Αλλά σε μία ακαδημία κάθε φορά, γίνεται μόνο έρευνα. Και κάτι άλλο πρέπει να προστεθεί. Και να εργαστείτε με κάθε ευθύνη.
  Αλλά τίποτα, νέες στρατιωτικές ακαδημίες έχουν ήδη χτιστεί και οδηγείς πιο γρήγορα. Για παράδειγμα, ένας καλλιεργητής μπήκε σε σειρά στην Ακαδημία Επιστημών. Και η παραγωγή τροφίμων αυξήθηκε ακόμη περισσότερο. Οι πόροι αυξάνονται εκθετικά!
  Η Murzilka επιτάχυνε επίσης την παραγωγή και την εργασία. Οδήγησα επίσης την απελευθέρωση ηλεκτρικής ενέργειας, για να λειτουργήσουν όλα το συντομότερο δυνατό. Μπορεί να φανεί ότι είναι ένα υπέροχο καρτούν.
  Και το έργο προχωρά με τρομερή επιτάχυνση. Και πάλι τα κορίτσια τρέχουν...
  Αλλά μεταξύ του κροκόδειλου Genom και της Cheburashka, οι πρώτες αψιμαχίες με μαχητές έχουν ήδη ξεκινήσει.
  Σε άλλα θέματα, ενώ αποφασίστηκε να μην ξεκινήσει πόλεμος. Και ανακαλύψτε περισσότερες δυνάμεις και πόρους, οι οποίοι είναι απεριόριστοι στον χάρτη. Ειδικά το φαγητό.
  Τώρα ενεργοποιείτε τη σειρά των εντομοαπωθητικών, και αυτό είναι ήδη σχεδόν διακόσια τοις εκατό της αύξησης των τροφίμων. Αυτό σημαίνει ότι είναι ήδη δυνατή η πώλησή του στην ξένη αγορά. Και αγόρασε κάτι πιο σπάνιο. Για παράδειγμα, ξύλο ή λάδι.
  Ωστόσο, γιατί να μην προσθέσετε λάδι μέσω της Ακαδημίας Επιστημών. Για παράδειγμα, μια μέθοδος εξόρυξης από σχιστόλιθο; Αυτή είναι επίσης μια κολοσσιαία αύξηση. Και το έργο βρίσκεται ξανά σε πλήρη εξέλιξη.
  Και τα κορίτσια με φορτηγά και αυτοκίνητα κυκλοφορούν στον χάρτη. Όλο και περισσότερα νέα εδάφη mastering. Και αυτό λέγεται πρόοδος.
  Εδώ δεν μπορείτε να προσθέσετε και να αφαιρέσετε.
  Η Murzilka επιβλέπει την παραγωγή. Και χτίζει νέα εργοστάσια δεξαμενών. Στην πραγματικότητα, δεν έχει νόημα να χτιστούν επιπλέον στρατώνες. Το πεζικό θα πέσει κάτω από τα τανκς.
  Και θα είναι πράγματι - να πετάξουν πτώματα. Η αλήθεια μπορεί να παραχθεί στους στρατώνες και στα κορίτσια του όλμου, και με φλογοβόλα. Τα πληρώματα κονιάματος μπορούν επίσης να βλάψουν και να γρατσουνίσουν τη δεξαμενή.
  Και το συνηθισμένο πεζικό είναι ικανό να στήσει το αυτοκίνητο με χειροβομβίδες. Αλλά αν υπάρχουν πολλά τανκς, δεν θα αφήσουν τους πεζούς να εκτοξευθούν επιπόλαια από πολυβόλα.
  Έτσι σε κάθε περίπτωση - το τανκ είναι ο Θεός του Πολέμου!
  Και εδώ είναι επίσης ένας πιο σύγχρονος τύπος όπλου - βαλλιστικοί πύραυλοι.
  Τα εργοστάσια είναι πραγματικά πιο ακριβά και το ίδιο το όπλο δεν είναι φθηνό, αλλά μπορεί να χτυπήσει μεγάλες αποστάσεις.
  Η Murzilka τραγούδησε μάλιστα με ενθουσιασμό:
  Έχουμε ρουκέτες, αεροπλάνα,
  Το πιο δυνατό πνεύμα ανάμεσα στα κινούμενα σχέδια...
  Οι καλύτεροι πιλότοι είναι στο τιμόνι,
  Ο εχθρός θα συντριβεί σε κομμάτια!
  Και, φυσικά, ένα εργοστάσιο πυραύλων χτίζεται γρήγορα. Και το νέο όπλο θα βγει στην παραγωγή. Μπορείτε επίσης να αντλήσετε τα ορυχεία, να τα εμβαθύνετε και να προσθέσετε εργάτες, και όχι μόνο εργάτες, αλλά και το απόθεμα ενημερώνοντας και μηχανοποιώντας τα ορυχεία. Και αυτό είναι ωραίο.
  Και είναι ακόμα πιο ωραίο αν διαθέσετε μεγάλους πόρους για γενετική τροποποίηση για να αυξήσετε την παραγωγή τροφίμων κατά άλλο πεντακόσιο τοις εκατό! Και τότε τουλάχιστον χορτάσου με φαγητό!
  Η Murzilka οδηγεί τη στρατηγική με σταθερό χέρι. Κάνοντας ξανά στρατιωτικές καινοτομίες. Για παράδειγμα, ένα νέο αυτόματο τουφέκι, που αυξάνει το ποσοστό βολής κατά πενήντα τοις εκατό για το πεζικό.
  Και ένα τηλεσκοπικό θέαμα που διπλασιάζει την ακρίβειά του. Αλήθεια, το ερώτημα είναι, γιατί το πεζικό, αν ο κύριος συντελεστής είναι στα τανκς;
  Εδώ, βέβαια, ερώτηση μετά από ερώτηση. Αλλά ο Murzilka καταλαβαίνει ότι έχει ήδη κάνει κλικ και είναι κρίμα να ακυρωθεί. Και ο πόλεμος ήταν και θα είναι με το πεζικό.
  Και κανείς στην ιστορία της ανθρωπότητας δεν έχει πολεμήσει μόνο με τανκς. Στο μεταξύ, θα είναι δυνατή η ενίσχυση των μηχανημάτων. Αυξήστε, για παράδειγμα, τον ρυθμό των πυροβόλων και των πολυβόλων και την ακρίβεια των κανονιών.
  Ταυτόχρονα χρειάζονται και οβίδες.
  Η Murzilka καταλαβαίνει ότι τα πάντα χρειάζονται. Για παράδειγμα, ένας κινητήρας αεριοστροβίλου, έτσι θα ενισχύσει τη δεξαμενή.
  Και τι γίνεται με τις προσθήκες ουρανίου στην πανοπλία;
  Και αν αφήσουμε το αλυσοπρίονο να φύγει στην Ακαδημία Επιστημών; Και πόσο απότομα θα αυξηθεί η παραγωγή ξυλείας.
  Ωστόσο, υπάρχουν πολλά δάση στον χάρτη και εργάτριες επίσης. Και είναι ήδη σφραγισμένα σε δεκάδες χιλιάδες. Άρα δεν υπάρχει πρόβλημα ούτε με το δέντρο. Και όλα, αντίθετα, ριζώνουν και μεγαλώνουν.
  Η Murzilka συμπεριέλαβε ακόμη και έναν οικονομικό σύμβουλο. Έτσι η ίδια η γλώσσα αρρώστησε για να δώσει εντολές. Αφήστε όλα να πάνε σύμφωνα με το σχέδιο.
  Αλήθεια, ο οικονομικός σύμβουλος άρχισε να χτίζει νέους στρατώνες, λένε, όπως χωρίς το πεζικό;
  Και την ίδια στιγμή, φυσικά, οι φάρμες για τα στηρίγματα. Αν και αν υπάρχει τανκ, τότε γιατί το ιππικό.
  Το ιππικό φαίνεται απελπιστικά ξεπερασμένο. Αν και φαίνεται όμορφο. Επιπλέον, αξιωματικοί ιππασίας.
  Και μετά υπάρχουν πιο ισχυρά βομβαρδιστικά με έξι κινητήρες. Ούτε ζάχαρη.
  Κουβαλάνε δεκαπέντε τόνους βόμβες, και μπορούν να πλημμυρίσουν τα πάντα με ναπάλμ. Οποιαδήποτε πανοπλία μπορεί να περάσει ενάντια σε μια τέτοια δύναμη. Ή δεξαμενές νέας γενιάς και εξορθολογισμένου σχήματος.
  Υπάρχουν ήδη αρκετοί πόροι για τα πάντα. Και τα τανκς μπορούν να επιταχυνθούν περαιτέρω με την αύξηση των μισθών των εργαζομένων. Και μετά βάλαμε σε γραμμές παραγωγής με ρομπότ.
  Και η ποσότητα του εξοπλισμού αυξάνεται.
  Και όλο και περισσότερα αεροπλάνα...
  Και τα κορίτσια-εργάτριες πήγαν σε εκατοντάδες χιλιάδες.
  Υπήρχαν και τα πέντε άτομα και τώρα δημιουργήθηκε μια ολόκληρη αυτοκρατορία, η οποία, πρέπει να σημειωθεί, συνεχίζει να αναπτύσσεται και να επιταχύνει τη λειτουργία των μονάδων.
  Η πριγκίπισσα σφύριξε θυμωμένη.
  - Βαρέθηκα να χτίζω ήδη! Ήρθε η ώρα να παλέψουμε!
  Ο κροκόδειλος Γκένα έγνεψε καταφατικά μέσα από το ολόγραμμα:
  - Ναι, έχουμε ήδη συντονιστεί στον διάβολο! Πόσα μπορείτε να δημιουργήσετε!
  Η Cheburashka τραγούδησε ως απάντηση:
  - Η καταστροφή είναι πάθος,
  Δεν έχει σημασία τι είδους δύναμη...
  Η εξουσία έπινε πάντα το αίμα κάποιου άλλου!
  Η Murzilka λογικά πρόσθεσε:
  - Αλλά έχω αγάπη για τον κόσμο!
  Η χρυσή μπάλα πήδηξε και γουργούρισε:
  - Ας δείξουμε παιδιά την τάξη στον πόλεμο!
  Όχι νωρίτερα. Και αφήνοντας την οικονομία στους ηλεκτρονικούς συμβούλους, τα καρτούν και το κορίτσι άρχισαν να ρίχνουν στρατεύματα ο ένας στον άλλο.
  Στη μάχη φυσικά μπήκαν πρώτα μαχητικά και αναγνωριστικά αεροπλάνα.
  Και αυτή είναι φυσικά μια επική μάχη.
  Στη συνέχεια, ελαφρά οχήματα πεζικού και μεταφορείς έσπευσαν. Και πίσω τους ήταν τανκς και ιππικό.
  Η Murzilka φυσικά συνέχισε να δίνει εντολές στις ακαδημίες. Εδώ είναι το πιο σημαντικό πράγμα - να επιταχύνετε όλες τις μονάδες. Και αυτό απαιτεί πολύ χρυσό και φαγητό.
  Όμως το αποτέλεσμα δεν είναι μικρό. Στον ουρανό, βομβαρδιστικά και επιθετικά αεροσκάφη εξακολουθούν να μάχονται.
  Και πώς ακριβώς θα τσακιστούν μεταξύ τους. Και οι πιλότοι στα αεροπλάνα. Παλεύουν ξυπόλητοι και με μπικίνι.
  Ταυτόχρονα όμως, τα κορίτσια είναι αυτό που χρειάζεσαι. Και έχουν τόση γοητεία. Και πολεμούν επιδέξια ελιγμούς.
  Η πριγκίπισσα τραγούδησε:
  - Πιλότοι πιλότοι, βόμβες αεροπλάνων,
  Μην σηκώνετε καθόλου τη μύτη σας...
  Οι καλύτεροι Ρώσοι πιλότοι -
  Σύντομα θα χτίσουμε τον παράδεισο!
  Οι μάχες έδειξαν ότι οι δυνάμεις και των πέντε στρατών ήταν σχεδόν συμμετρικές. Είναι ότι ο Cheburashka είχε περισσότερο πεζικό και ο Gena είχε περισσότερο ιππικό. Και το κορίτσι είχε τα περισσότερα αεροπλάνα.
  Και άρχισε η μάχη. Ο καθένας πάλεψε για τον εαυτό του. Και οι απώλειες από όλες τις πλευρές ήταν κολοσσιαίες. Όμως όλο και περισσότερες νέες δυνάμεις σφραγίζονταν. Η παραγωγή συνεχίστηκε με όλες τις ταχύτητες.
  Η Murzilka σημείωσε χαμογελώντας:
  - Εδώ λοιπόν χάνεται η έννοια της αξίας της ανθρώπινης ζωής!
  Το κορίτσι έγνεψε καταφατικά.
  - Συμφωνώ - είναι σκληρό!
  Ο κροκόδειλος Gena απάντησε, δείχνοντας μεγάλα δόντια:
  "Αλλά δεν είναι ζωντανοί. Αξίζει λοιπόν να σπάσουμε δόρατα εδώ;
  Η νεαρή άτακτη γυναίκα παρατήρησε λογικά:
  - Ζωντανός και μη ζωντανός είναι σχετική έννοια! Κοίτα πώς νιώθουν τα κορίτσια και αυτά!
  Πράγματι, δύο κορίτσια εμφανίστηκαν στους μαχητές της κλάσης Aesir. Και ας συντρίψουμε τον εχθρό.
  Η Αλμπίνα πίεσε τα γυμνά της πόδια στα κουμπιά με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, χτύπησε το αεροπλάνο του εχθρού και ούρλιαξε:
  - Δόξα στους φτερωτούς μας αετούς!
  Η Alvina δήλωσε έξυπνα, συντρίβοντας τους εχθρούς στον αέρα:
  - Η κολοσσιαία μου δύναμη - αστειευόμενος κατέκτησε τον μισό κόσμο!
  Η Αλμπίνα πυροβόλησε ξανά, γκρεμίζοντας το βομβαρδιστικό με πύραυλο, ενώ πατούσε το κουμπί με τη γυμνή φτέρνα της:
  - Μόνο ο μισός κόσμος; Γιατί όχι όλα;
  Η Alvina έκανε μια εύστοχη λήψη χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και πολύ λογικά σημείωσε:
  - Έχουμε μιλιταριστικό γούστο,
  Όμως ο πλανήτης δεν είναι καρπούζι!
  Η Αλμπίνα γέλασε και παρατήρησε με ένα χαμόγελο:
  - Και νόμιζα ότι ο πλανήτης Γη είναι επίπεδος!
  Η Alvina συμφώνησε:
  - Φυσικά και είναι επίπεδο! Όλο το σύμπαν είναι επίπεδο για εμάς. Άλλωστε, είμαστε στον κόσμο του matrix, καταδικασμένοι να σκοτώσουν!
  Η Αλμπίνα κατέρριψε ένα άλλο αεροπλάνο και τραγούδησε:
  - Ακόμα και η μήτρα χρειάζεται ένα κοφτερό σπαθί με ένα βέλος,
  Χύσε περισσότερο αίμα στο εφιαλτικό παιχνίδι...
  Σκότωσε, σκότωσε - τότε το έπαθλο θα είναι δικό σου -
  Και όλη η οικογένεια στη Γη θα πέσει στα γόνατα!
  Ο τζογαδόρος το έδειξε αυτό στον κροκόδειλο Gena και ρώτησε κακόβουλα:
  - Καλά, δεν είναι ζωντανοί;
  Ο πράσινος Τόν απάντησε χαμογελώντας:
  - Όλα στον κόσμο είναι σχετικά και ο Θεός δεν είναι άγγελος, και ο Διάβολος δεν είναι διάβολος!
  Η Murzilka αντιτάχθηκε:
  - Ο κόσμος μας δεν είναι κακός και αστείος,
   Γιατί ο Θεός ο Δημιουργός δεν είναι άγγελος;
  Ο κροκόδειλος Τζένα ανασήκωσε τους ώμους του και παρατήρησε:
  - Ναι, στον εικοστό πρώτο αιώνα, υπήρχαν κάθε είδους άσχημα πράγματα όπως ο κορωνοϊός, που κούρεψε τους ανθρώπους σαν πανούκλα στον Μεσαίωνα. Πιστεύετε ότι ο Θεός είναι ένας τέτοιος άγγελος μετά από αυτό;
  Η Murzilka παρατήρησε λογικά:
  - Δεν υπήρχε σκιά, δεν θα ήξεραν το φως. Αν δεν υπήρχε πόνος, δεν θα γνώριζαν τη χαρά της απόλαυσης... Και ο κορωνοϊός νίκησε τελικά την επιστήμη και τον ιό του AIDS. Ο Θεός είναι πρώτα απ' όλα ο ανθρώπινος νους. Και ο ανθρώπινος νους είναι ο πιο παντοδύναμος στο σύμπαν!
  Ο κροκόδειλος Γκένα έγνεψε καταφατικά:
  - Συμφωνώ μ'αυτό! Και είμαστε τα δημιουργήματα του ανθρώπινου μυαλού!
  Το κορίτσι τραγούδησε χαμογελώντας το πρόσωπό της:
  Θεέ μου, πόσο όμορφος και αγνός είσαι,
  πιστεύω ότι η δικαιοσύνη Σου είναι άπειρη...
  Θα υπάρξει αιώνια ζωή μέσα από το μυαλό των ανθρώπων,
  Αν οι στόχοι τους είναι εντελώς ανθρώπινοι!
  Η Murzilka έγνεψε καταφατικά, ενεργοποιώντας την επόμενη επιλογή της στρατιωτικής ακαδημίας, δηλαδή την επισκευή αρμάτων μάχης και αεροσκαφών στο πεδίο και παρατήρησε:
  - Το σκεπτικό μας είναι υψηλό, αλλά αυτό που κάνουμε είναι τι πρέπει να γίνεται μόνο για παιδιά κάτω των δεκαέξι ετών.
  Το κορίτσι αντιτάχθηκε:
  - Δεν! Στρατηγικές σαν αυτές είναι εξαιρετικές για την ανάπτυξη νοημοσύνης!
  Η Cheburashka συμφώνησε:
  - Ότι η ζωή μας είναι ένα παιχνίδι!
  ... ΚΕΦΑΛΑΙΟ 18.
  Τα κορίτσια πολέμησαν έναν ηρωικό πόλεμο εναντίον των Ταλιμπάν.
  Η Νατάσα πήρε και οδήγησε τον μύλο με τα σπαθιά της. Έκοψε τα κεφάλια των Μουτζαχεντίν, μετά πέταξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τσίριξε:
  - Για τη μεγάλη Μητέρα των Θεών Lada!
  Η Ζόγια, γράφοντας από πολυβόλα στους αντιπάλους και κόβοντας τα κεφάλια τους με σπαθιά, ούρλιαξε:
  - Για τον Svarog!
  Και το ξυπόλητο, χαριτωμένο πόδι της πέταξε μια χειροβομβίδα με μια θανατηφόρα δύναμη καταστροφικής δύναμης.
  Ο μαχητικός Αυγουστίνος μάχεται με ανανεωμένο σθένος. Και τα χάλκινα μαλλιά της κυματίζουν στον άνεμο σαν το πανό του Λένιν.
  Η πολεμίστρια ρίχνει ένα λεμόνι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της θανατηφόρας δύναμης και τσιρίζει:
  - Δόξα στην εποχή της Yarila!
  Μετά, από την κατακόκκινη θηλή της, χτυπά σαν κεραυνός.
  Η Σβετλάνα επίσης τσακώνεται, τσακίζει τους Ταλιμπάν και πετάει ένα μπούμερανγκ με τη γυμνή φτέρνα της, λέγοντας:
  - Για τη Ρωσία του Κιέβου !
  Και τα ξίφη της είναι σαν τις λεπίδες ενός μύλου. Αυτό το κορίτσι είναι απλώς ένα θαύμα.
  Οι πολεμιστές εδώ είναι της υψηλότερης τάξης.
  Το αιώνιο αγόρι Oleg Rybachenko κόβει τους αντιπάλους με σπαθιά και τους πετάει ένα λεμόνι με μια θανατηφόρα δύναμη. Μετά λέει:
  
  - Για τη μεγάλη Ρωσία!
  Η Margarita Korshunova συνεχίζει να εξοντώνει τους εχθρούς. Και η κοπέλα τρέχει τον μύλο με τα σπαθιά της. Και μετά τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της καθώς εκτοξεύουν την καταστροφή.
  Το κορίτσι πολεμιστής ψέλλισε:
  - Για τους Ρώσους Θεούς στην ΕΣΣΔ!
  Μετά από αυτό τα αθάνατα παιδιά και θα πάρουν και θα σφυρίξουν.
  Και χιλιάδες κοράκια, έχοντας υποστεί καρδιακή προσβολή, λιποθύμησαν, χτυπώντας με γροθιές στα κρανία των μουτζαχεντίν μέχρι θανάτου.
  Το αγόρι και το κορίτσι τραγούδησαν:
  - Θα παλέψουμε για ένα φωτεινό αύριο,
  Ας φιληθούμε!
  Στη συνέχεια τα παιδιά πήραν και πέταξαν ένα σύρμα με εκκένωση με τα γυμνά τακούνια τους. Και μια ολόκληρη σειρά Ταλιμπάν πυροδότησε. Και η σάρκα τους έχει ξεκολλήσει από τα κόκαλα και απανθρακώθηκε.
  Αυτό σημαίνει - τα παιδιά είναι τέρατα!
  Αλλά από τον ουρανό η Anastasia Witmakova συντρίβει τον στρατό των Ταλιμπάν. Πόσο σέξι και ερωτική είναι αυτή η μάγισσα. Είναι ένα αιώνιο και νέο κορίτσι, αν και πολέμησε στον εμφύλιο. Αλλά το να είσαι μάγισσα δεν γερνάει.
  Η Αναστασία είναι ένα όμορφο, νεαρό κορίτσι με ένα μόνο μπικίνι.
  Και με γυμνά δάχτυλα, πατάει τα κουμπιά, γκρεμίζοντας τον εχθρό και τσιρίζοντας στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Δόξα στην εποχή των Ρώσων Θεών!
  Η Akulina Orlova, χαμογελώντας επιθετικά και κλείνοντας το μάτι, στέλνοντας καταστροφικές κατηγορίες στους αντιπάλους, ψέλλισε:
  - Για τον ιερό κομμουνισμό!
  Και θα το πάρει και θα πατήσει το κουμπί με την κατακόκκινη θηλή του στήθους του.
  Και μετά το γυμνό της τακούνι σε δράση, στην ολοκληρωτική καταστροφή των εχθρών.
  Η Ακουλίνα τραγούδησε:
  Κρανίο τη νύχτα που αστράφτει σαν στιλέτο,
  Έδειξε ότι ο Σατανάς κυβερνά...
  Και καταπίνοντας αθώα θύματα φιδιών,
  Τρελαίνει το σύμπαν!
  Η Mirabela Magnetic αγωνίζεται επίσης με ενθουσιασμό. Χρησιμοποιεί μια ρουμπινιά θηλή στη μάχη και στέλνει δώρα θανάτου στον εχθρό.
  Παράλληλα τραγουδάει:
  - Δόξα στην εποχή των κοσμικών δυνάμεων,
  Θα κατακτήσουμε - πιστεύω σύντομα όλο τον κόσμο!
  Και χρησιμοποιώντας επίσης τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, στέλνει ένα δολοφονικό δώρο θανάτου στους Μουτζαχεντίν.
  Αυτό είναι ένα κορίτσι - είναι ένα πουλί της υψηλότερης πτήσης. Αν και άλλες ομορφιές δεν είναι καθόλου χειρότερες.
  Η Αναστασία Βιτμάκοβα τραγούδησε με ενθουσιασμό:
  - Ο διάβολος είναι εδώ, ο διάβολος είναι εκεί,
  Εκεί που ο δράκος είναι σκέτη εξαπάτηση!
  Αυτά είναι τα κορίτσια - super class!
  Και το γυμνό τακούνι της κοπέλας πήρε και πίεσε με μεγάλη δύναμη τα κουμπιά του joystick. Και έγινε πλήρης καταστροφή.
  Αυτοί είναι οι πιλότοι εδώ. Πέταξε το παρόν του αφανισμού από τη μήτρα. Και αμέσως χίλιοι μαχητές Ταλιμπάν εξαφανίστηκαν από μια στιγμή...
  Η Akulina Orlova τραγούδησε με ενθουσιασμό:
  - Κάτω από το ιερό λάβαρο της ελευθερίας -
  Με ειρήνη, φιλία, ευτυχία και αγάπη...
  Τα έθνη συγχωνεύονται σε μια φωτεινή ακτίνα,
  Για να διώξουμε το σκοτάδι μπροστά!
  Και το κορίτσι πάλι με γυμνά δάχτυλα, καθώς πατάει τα κουμπιά του joystick και στέλνει το δολοφονικό και καταστροφικό.
  Η Μιραμπέλα σημείωσε, βγάζοντας τα μαργαριταρένια δόντια της:
  - Είμαστε φιλήσυχοι άνθρωποι, αλλά ο δικός μας αντιδρά,
  Το μεγάλο θωρακισμένο τρένο κατάφερε να επιταχύνει ...
  Ας μην είμαστε παθητικά τα κορίτσια στο κρεβάτι
  Οι άντρες δεν είναι οι μόνοι που φιλιούνται!
  Και η κοπέλα πυροβολεί πάλι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της στον εχθρό.
  Μετά από αυτό, τα κορίτσια στη χορωδία, φωνάζουν:
  - Θάνατος στον δράκο της βροχής!
  Αυτό πραγματικά κλάπηκε υψηλών προδιαγραφών...
  Εν τω μεταξύ, η Ελίζαμπεθ πυροβολεί από ένα τανκ και τσιρίζει στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Είμαι ο πιο δυνατός στον κόσμο,
  Μπορώ να πατήσω το σύμπαν...
  Και τι θα βγει σύντομα στον αέρα
  Πατέρας και μάνα δεν ξέρουν!
  Και το κορίτσι θα πατήσει το κουμπί του joystick με τη κόκκινη θηλή της. Και το όπλο θα πάρει και θα χτυπήσει.
  Θα φτύσει ένα βλήμα με θανατηφόρα δύναμη. Θα πετάξει και θα περιγράφει κυριολεκτικά ένα τόξο.
  Η Catherine χτύπησε επίσης τα χαριτωμένα και σαγηνευτικά πόδια της χρησιμοποιώντας τα γυμνά της δάχτυλα και τραγούδησε:
  - Θα πάμε στη μάχη σύντομα,
  Για τη δύναμη των Σοβιετικών...
  Και ξέρω ότι δεν θα πεθάνουμε
  Στον αγώνα για αυτό!
  Και έτσι το κορίτσι πυροβόλησε ξανά, αλλά σε αυτήν την περίπτωση, πιέζοντας τη ρουμπινιά της θηλή.
  Αυτά τα κορίτσια είναι απλά super class. Κανείς δεν μπορεί να τους αντισταθεί.
  Και η Έλενα, σαν φωτιά, πιέζει τη γυμνή, στρογγυλή, ροζ φτέρνα της και τραγουδά:
  Ο κόσμος στέκεται σε ένα σιωπηλό πλήθος,
  Ένα κορίτσι με τραχιά κουρέλια οδηγείται στην εκτέλεση...
  Χθες ήταν ο θρόνος, σήμερα είναι το ικρίωμα,
  Γιατί χαλάς μια πριγκίπισσα για τον κόσμο!
  
  Αχ βασιλιάδες, βασιλιάδες, βασιλιάδες...
  Προφανώς, ένα κορίτσι με πλεξούδες ...
  Ωστόσο, δεν μπορούσαν να σπάσουν την πριγκίπισσα,
  Ακόμα κι αν είναι ξυπόλητη στο χιόνι,
  
  Ω βασιλιάδες, βασιλιάδες, βασιλιάδες
  Σημαίες και τρομπέτες νίκης...
  Έκαψαν τα γυμνά τακούνια του κοριτσιού,
  Στο κρύο μοιάζει φτωχή!
  
  Και ας συνεχίσει να επαναλαμβάνει κάποιος ηλίθιος
  Η ζωή είναι εύκολη και διασκεδαστική για τις πριγκίπισσες...
  Περπατά ξυπόλητη στο χιόνι ,
  Είναι δύσκολο επάγγελμα!
  
  Αχ βασιλιάδες, βασιλιάδες, βασιλιάδες
  Ελαφρύ και αξιόπιστο λαϊκό...
  Σήμερα η πριγκίπισσα είναι εντελώς συντετριμμένη
  Σκιάχτρο σαν κήπος...
  
  Ω βασιλιάδες, βασιλιάδες, βασιλιάδες
  Οι κυριαρχικές σας πράξεις...
  Αν δεν μπορούσαν να νικήσουν τον εχθρό,
  Άρα είσαι εντελώς άδοξος!
  
  Η πριγκίπισσα είναι πολύ σκληρή με το μαστίγιο,
  Έπειτα την τραβήξαν σκληρά σε ένα ράφι...
  Καταδικάζεται σε θάνατο,
  Και τρυπήστε τα κόκαλα με τρυπάνια!
  
  Αχ βασιλιάδες, βασιλιάδες, βασιλιάδες
  Οι άνθρωποι δεν είναι πια ελεύθεροι...
  Προφανώς, για να διώξουμε τους κακούς από το έδαφος,
  Είσαι πολύ ευγενής!
  
  Ω βασιλιάδες, βασιλιάδες, βασιλιάδες...
  Κεφαλάκια πέταξαν μονομιάς!
  Αν και μπλε, στην πραγματικότητα - μηδενικά,
  Scarlet χύσατε αίμα!
  Η Ευφροσύνη πυροβόλησε επίσης, χρησιμοποιώντας μια θηλή στο γυμνό στήθος της που έμοιαζε με ώριμη φράουλα για να πατήσει το κουμπί.
  Και κελαηδούσε:
  - Η ώρα της λύτρωσης πλησιάζει,
  Η ξυπόλητη βασίλισσα οδηγείται στο ικρίωμα!
  Αυτά τα κορίτσια είναι απλά σούπερ!
  Η Αλένκα επίσης τσακώνεται. Το κορίτσι δεν μπριζώνει μόνο με σπαθιά. Αλλά με κόκκινο, σαν φρέσκα τριαντάφυλλα, το στήθος της πιέζει το ακορντεόν με τις θηλές της.
  Και πετάει δηλητηριώδεις βελόνες, χτυπώντας τους μουτζαχεντίν.
  Ο πολεμιστής το πήρε και τραγούδησε:
  - Βασίλισσα, βασίλισσα,
  Λοιπόν, τι ήθελες!
  Ο Anyuta χτύπησε τον εχθρό, πατώντας επίσης το κουμπί με μια θηλή φράουλας και κελαηδώντας:
  - Ερωτεύτηκα τον πρίγκιπα τον Μάιο,
  Και τώρα πηγαίνω ξυπόλητος!
  Και ένα κορίτσι με γυμνό τακούνι θα ενδώσει στο παρόν του αφανισμού.
  Η Αλένκα κελαηδούσε, χαμογελώντας τα δόντια της, που είναι πιο λευκά από το χιόνι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς:
  - Είμαι μια απλή Ρωσίδα,
  Στο κρύο, μόνο ξυπόλητοι...
  Έχω μια κοντή φούστα
  Μια γροθιά στο πρόσωπο του γαμπρού!
  Και ο πολεμιστής πάλι θα πατήσει με μια κατακόκκινη θηλή. Λουπανέτο από ακορντεόν με αστραπή.
  Η κοκκινομάλλα Άλλα λοιπόν συμπεριφέρεται πολύ επιθετικά. Και ποιο είναι το στήθος της. Όπως δύο πεπόνια, και πολύ ώριμα. Και στεφανώνεται με ρουμπίνια θηλής. Και με αυτές τις θηλές το κορίτσι πατάει και σφυροκοπάει τον Κινέζο.
  Και βουίζει:
  - Δόξα στην Πατρίδα, δόξα -
  Ας κόψουμε τον δράκο...
  Το κορίτσι έσκισε το πουκάμισό της
  Και μόνο μια κλωστή καλύπτει το στήθος!
  Αυτά είναι πραγματικά κορίτσια της υψηλότερης κατηγορίας.
  Η Μαρία είναι επίσης πρόθυμη να πολεμήσει. Είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι. Και τα μαλλιά της είναι φύλλα χρυσού και ελαφρώς σγουρά. Και είναι τόσο μαχητική.
  Το πήρε και πέταξε ένα μπούμερανγκ με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, κόβοντας τα κεφάλια των αντιπάλων.
  Και μετά πήρε και με μια θηλή το χρώμα της φράουλας σφυροκόπησε τον εχθρό και έσκισε καμιά δεκαριά στρατιώτες.
  Μετά τραγούδησε:
  - Είμαι το πιο σέξι κορίτσι στον κόσμο,
  μουλιάστε τον Δράκο στη βρωμισμένη τουαλέτα!
  Έτσι είναι κορίτσι - η υψηλότερη τάξη.
  Η Ολυμπιάδα είναι ένα ηρωικό κορίτσι με μαλλιά στο χρώμα του ώριμου σιταριού και με ξυπόλητα πόδια, με γερά πόδια, πέταξε κάτι εξαιρετικά θανατηφόρο στον εχθρό.
  Έσκισε μια μάζα μουτζαχεντίν και ούρλιαξε, χαμογελώντας τα δόντια της:
  -Είμαι το κορίτσι της δύναμης του γίγαντα,
  Ακόμα πιο κουλ - ξέρω ότι έχει γίνει!
  Και τώρα η θηλή της μοιάζει με ώριμη ντομάτα καθώς πιέζει το κουμπί του φλογοβόλου και θα ξεχυθεί ένα ρεύμα επιθετικής φλόγας. Και ας τα κάψουμε όλα σαν απανθρακωμένα μέχρι θανάτου.
  Ο Ολυμπιάς τραγούδησε:
  - Μπαταρία πυρκαγιάς,
  Μπαταρία πυρκαγιάς...
  Η ορχιδέα είναι ανθισμένη
  Σε οργασμό mleya!
  Η Μαρούσια τράβηξε μια νάρκη στο σύρμα. Την έσυρε κάτω από ένα τανκ των Ταλιμπάν. Ανατίναξε τον εχθρό και κελαηδούσε:
  - Για την ΕΣΣΔ!
  Μετά πάτησε το κουμπί με μια παπαρούνα θηλή από το μπαζούκα και κελαηδούσε:
  - παπαρούνες, παπαρούνες, παπαρούνες - κόκκινες παπαρούνες,
  Πικρή ανάμνηση της γης...
  Ονειρεύεστε επιθέσεις
  Ονειρεύεσαι επιθέσεις...
  Κορίτσια βιάζονται να επιτεθούν με γυμνά πόδια!
  Η Matryona, επίσης πολεμώντας και συντρίβοντας τους Αφγανούς, σημείωσε:
  - Δεν είμαι πιο δυνατός!
  Και με γυμνά δάχτυλα, πέταξε τη λεπίδα ανοίγοντας το λαιμό της.
  Μετά τραγούδησε:
  - Ενα δύο τρία -
  Σκίστε τον δράκο!
  Και τα κορίτσια θα το πάρουν και θα ξεσπάσουν στα γέλια. Έχουν τόση δύναμη και ενθουσιασμό.
  Το κορίτσι πέταξε το δώρο του θανάτου στον εχθρό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και ψέλλισε με οργή:
  - Ο διάβολος είναι εδώ, ο διάβολος είναι εκεί,
  Εκεί που ο δράκος είναι σκέτη εξαπάτηση!
  Αυτά τα κορίτσια έχουν πολλή ενέργεια.
  Και το πήραν σε χορωδία και τραγούδησαν, χαμογελώντας τα δόντια τους.
  Είμαστε μέλη της Komsomol - κόρες του κομμουνισμού,
  Πολεμάμε τους εχθρούς σαν αετοί...
  Μερικές φορές τα χαμόγελα του ρεβανσισμού πετάνε
  Το χειμώνα τα κορίτσια έχουν γυμνά πόδια !
  
  Θέλουμε να χτυπήσουμε τον Φύρερ στο πρόσωπο,
  Έχουμε περισσότερη δύναμη σαν ελέφαντας...
  Υπερέχουμε στην αγάπη και τον αθλητισμό,
  Αν και η ορδή επιτίθεται με λύσσα !
  
  Κανείς δεν θα σταματήσει τα κορίτσια,
  Άλλωστε, η δύναμή μας είναι σαν μια ατσάλινη γροθιά...
  Μπορούμε ακόμη και να σκοτώσουμε τον στρατό,
  Και θα χτυπήσουμε δυνατά τον Χίτλερ!
  
  Θα έρθει η εποχή, πιστεύω ο κομμουνισμός,
  Και το ατελείωτο Ράβδο θα μας δώσει δύναμη...
  Δεν θα μετανιώσουμε τη ζωή για χάρη της Lada,
  Πιστεύω ότι η Πατρίδα σύντομα θα ανθίσει!
  
  Αγόρια και κορίτσια τσακώνονται
  Ένας ξυπόλητος πρωτοπόρος επιτίθεται...
  Συντρίβουμε τον εχθρό με ένα ταμπλό,
  Δίνοντας παράδειγμα ανδρείας!
  
  Ο δράκος της βροχής μας επιτίθεται σκληρά,
  Αλλά τα κορίτσια τον χτύπησαν με τόλμη ...
  Νοκ άουτ τον υπηρέτη της κόλασης, πιστεύω στα δόντια,
  Θα ξεσκίσουμε τον φαλακρό!
  
  Δεν υπάρχει μέρος στη Ρωσία που να ξέρω για τους αδύναμους,
  Θα έχουμε όλα όσα θέλουμε σύντομα
  Στο όνομα της πιο λαμπερής δύναμης,
  Από πάνω μας ένα χρυσόφτερο χερουβείμ!
  
  Θα υπάρξει μεγάλη φιλία μεταξύ των λαών,
  Όποιος παλεύει με δύναμη ξέρει...
  Για την πατρίδα, για την ευτυχία, για την ελευθερία,
  Και σύντομα θα υπάρχει παράδεισος στο σύμπαν!
  
  Το κορίτσι ορμά ξυπόλητο στον παγετό,
  Γιατί θα χρειαζόταν παπούτσια αν το πνεύμα της Lada ...
  Η πατρίδα είναι από άκρη σε άκρη,
  Ο αετός είναι αγόρι, όχι κόκορας!
  
  Ο ήλιος λάμπει φωτεινά σε όλο τον κόσμο,
  Στις οποίες οι χρυσές ακτίνες είναι ζεστές ...
  Η νίκη θα έρθει στον άνεμο του χάδι του Μάη,
  Και μην μιλάτε για ανδρείκελο - μείνετε σιωπηλοί!
  
  Είμαστε κορίτσια - απλώς κόρες του Svarog,
  Ποιος δημιούργησε τη Γη με τη Ρόντ...
  Και έδωσε ελευθερία στους πολεμιστές,
  Έχοντας αναβιώσει το παγκόσμιο ιδανικό αμέσως!
  
  Υπάρχει ένα ευρύχωρο μέρος για κορίτσια στη Ρωσία,
  Βάζουν μπικίνι μόνο στο κρύο ...
  Είστε μέλος της Komsomol της νύφης του Perun,
  Πιστέψτε ότι δεν θα είναι εξαγριωμένα προβλήματα!
  
  Στο όνομα του Ιησού και του Σβάρογκ,
  Mary, Lada μητέρα των θεών ...
  Πολέμησε για τον Στάλιν και τον Θεό-
  Και για χάρη των καλύτερων γιων!
  
  Δεν θα ξεχάσουμε το κατόρθωμα του Ιησού,
  Ποιος πήγε στο σταυρό για χάρη των Ρώσων ...
  Και έδειξε μεγάλη τέχνη,
  Όταν την τρίτη μέρα ξανασηκώθηκε ερωτευμένος!
  
  Ο Perun είναι ένας μεγάλος Θεός των Thunderer,
  Λάμπει ένα λαμπερό φως στα ουράνια τόξα...
  Θα υπηρετήσουμε τους ημίουργους με ειλικρίνεια,
  Ώστε το κατόρθωμα να γίνει οι ιππότες δοξασμένοι!
  
  Το στήθος των κοριτσιών λάμπει με το χρώμα της παπαρούνας,
  Οι θηλές της είναι σαν το πανό του Οκτωβρίου...
  Και κάπου ένα μοχθηρό σκυλί γαβγίζει,
  Αλλά εμείς οι λύκοι απλά δεν είμαστε μάταιοι!
  
  Απέκρουσε την επίθεση των Fritzes κοντά στη Μόσχα,
  Αν και ο Χίτλερ ήταν πονηρός και πονηρός...
  Σε συμμαχία, ο Φύρερ φαίνεται με τον Σατανά,
  Το γρασίδι είναι πιο απαλό το καλοκαίρι από το χαλί!
  
  Αλλά το χειμώνα τα κορίτσια είναι ξυπόλητα στο χιόνι,
  Γιατί χρειάζονται παπούτσια, γούνινα παλτά και περίβλημα ...
  Τα μέλη της Komsomol δεν φοβούνται τον παγετό,
  Έχουν ίσως το πιο τρομερό πνεύμα!
  
  Ποια είναι η δύναμή μας - οι άνθρωποι είναι τρελοί,
  Γίνετε ξαφνικά οι εξαγριωμένοι θεοί...
  Και εσείς, πιστέψτε με, δεν είστε κακοί άνθρωποι,
  Ικανός να πετάξει πολλά δεσμά!
  
  Τα κορίτσια είναι τα πιο κουλ ερωτευμένα
  Σε αυτά, παρεμπιπτόντως, υπάρχει ένα τρελό πέρασμα ...
  Κορίτσια τρέχουν ξυπόλητα στο χιόνι,
  Έχοντας βάλει τις φιγούρες άπληστα στο ματ!
  
  Ο ήλιος λάμπει για τη δόξα του κομμουνισμού
  Για τη δόξα του κομμουνισμού, η Ρωσία ανθίζει ...
  Και τα μαλλιά του κοριτσιού μπούκλες πυκνά,
  Οι νίκες έχουν ανοίξει λογαριασμό άνευ όρων!
  
  Συντρίψαμε τη Βέρμαχτ στο Στάλινγκραντ,
  Και έδειξαν μόνο την υψηλότερη κατηγορία ...
  Για τη δόξα της πατρίδας μας Ρωσίας,
  Το κορίτσι θα κουνήσει το γυμνό τακούνι της στο μάτι!
  
  Προσέξτε να πολεμήσετε το ξυπόλητο κορίτσι
  Είναι όμορφος, όπως το βόδι είναι δυνατό...
  Σφήκες σκορπισμένες σαν μαργαριτάρια αμέσως,
  Και κόψε ένα πόδι στο στομάχι του εχθρού!
  
  Λοιπόν, τι μπορείτε να κάνετε στα κορίτσια μας
  Έχουν ένα χτύπημα, πιστέψτε με, ένα τρύπημα ενός ελέφαντα...
  Και η Ρωσία στέκεται από αιώνα σε αιώνα,
  Η απέραντη μεγάλη χώρα!
  
  Γιατί τα κορίτσια της Ρωσίας χρειάζονται άντρες,
  Να γεννήσει ένα ρεύμα ηρώων...
  Και οι εχθροί θα πέσουν, πιστέψτε στο ρείθρο,
  Χτυπηθείτε στο πρόσωπο από έναν τρελό κακοποιό!
  
  Στο όνομα του Ιησού και του Σβάρογκ,
  Εκεί που ο Λευκός Θεός δημιούργησε την άκρη του σύμπαντος,
  Ας φάμε το Hod-dog πριν τη μάχη,
  Για να υπήρχαν δυνάμεις πριν τη μάχη νωρίς!
  
  Τότε θα πάρουμε και θα κόψουμε τον εχθρό,
  Κάτω από την κοιλιά των κοριτσιών, ξυπόλητοι ...
  Έτσι που ήταν χαζό μετά την επίπληξη katu,
  Και αν αυτό - ας προσθέσουμε ένα πόκερ!
  
  Ότι το Στάλινγκραντ δεν πέτυχε,
  Τα κορίτσια εκεί υπέκυψαν σε μια δυνατή μάχη ...
  Αν και είναι προσβλητικό να γνωρίζεις λίγο την ομορφιά,
  Δεν γυρίστηκε η μάχη της "Pleboy"!
  
  Όλα τα κορίτσια μπορούμε - αυτό πρέπει να το ξέρετε
  Υπέροχο, δροσερό σαν αυγό...
  Όταν ζωγράφιζαν μόνο στο γραφείο,
  Και τώρα θα τραβήξουμε δεξιά από το δαχτυλίδι!
  
  Δεν θα γλυτώσουμε ούτε τη ζωή στη μάχη,
  Και πιστεύω ότι θα μπούμε στο Βερολίνο αστειευόμενοι...
  Σύντομα ξέρω ότι ζω κάτω από τον κομμουνισμό,
  Θα έχουμε χιονοθύελλες να στρίβουν!
  
  Το κορίτσι αγαπά μόνο να τρέχει ξυπόλητη,
  Τα τακούνια της είναι γλυκά κρύα με χιονοστιβάδα...
  Οι σφήκες πετούν μέσα από τον παγετό και το χιόνι,
  Πολεμιστής του Φύρερ στο φέρετρο!
  
  Με λίγα λόγια, θα κερδίσουμε, το ξέρω ακράδαντα
  Θα μπορέσουμε να κάνουμε ειρήνη σε ολόκληρο το σύμπαν...
  Για να ανθίσει για πάντα η άκρη του σύμπαντος,
  Με τη δύναμή σου στις μάχες αμετάβλητη!
  
  Όταν ο Σβάρογκ έρχεται με τον Χριστό τον Κύριο,
  Όλοι οι ερωτευμένοι νεκροί θα αναστηθούν από τη Ρόδα...
  Για το τέλος της ορδής ενός ανεμοστρόβιλου άγριου θανάτου,
  Και η φύση θα είναι σε αιώνια χαρά!
  
  Στη συνέχεια εγκατασταθείτε στην καρδιά των ανθρώπων της Lada,
  Όλα θα είναι όμορφα στο άπειρο...
  Κάθε πολεμιστής θα λάβει, γνωρίζει την ανταμοιβή,
  Είμαστε Ρώσοι ανίκητοι στις μάχες!
  Και κάτω από ένα τέτοιο ποίημα, τα κορίτσια συνέτριψαν και εξόντωσαν τους Μουτζαχεντίν κατά χιλιάδες. Αυτά είναι τα κορίτσια - που αγαπούν και ξέρουν να σκοτώνουν.
  Ότι τα κορίτσια είναι απλά σούπερ. Και τα γυμνά τους πόδια ρίχνουν κοφτερές και δηλητηριώδεις βελόνες.
  Ναι, εναντίον τέτοιων κοριτσιών, ακόμη και ένας λοστός καυτός και εφαρμοσμένος σε μια γυμνή, στρογγυλή φτέρνα είναι ανίσχυρος. Αυτά είναι τα κορίτσια - υπερεπίπεδο!
  Ο Oleg Rybachenko συνεχίζει να αγωνίζεται. Αυτό το αιώνιο αγόρι είναι απλώς ένας ήρωας.
  Και τα γυμνά δάχτυλα των παιδικών ποδιών του πέταξαν ένα μπιζέλι καταστροφής.
  Έπεσε κάτω από τον κύλινδρο του τανκ και το αναποδογύρισε.
  Ο νεαρός πολεμιστής τραγούδησε:
  - Η Ρωσία γέλασε, έκλαψε και τραγούδησε,
  Και η γυναίκα έχασε βάρος από το τρέξιμο!
  Margarita Korshunova - αυτό το αιώνιο κορίτσι πήρε και πέταξε ένα μπιζέλι καταστροφής με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Έσκισε μια μάζα μουτζαχεντίν και κελαηδούσε:
  - Δόξα στην απέραντη Πατρίδα,
  Και ο κομμουνισμός δεν είναι πια μακρινός!
  Κι έτσι ατελείωτα παιδιά έπαιρναν και σφύριζαν. Και μια μεγάλη μάζα από κοράκια ζαλίστηκε και λιποθύμησε. Και έπεσαν κάτω, και τρύπησαν τα κεφάλια των Ταλιμπάν χωρίς κανένα πρόβλημα.
  Η Μαργαρίτα τραγούδησε:
  Για να μην υπάρχουν προβλήματα
  Να είσαι αγνή ψυχή...
  Όχι εισιτήρια MMM,
  Και μια γουλιά λαμπερό νερό!
  Και η κοπέλα το πήρε και έβγαλε τη γλώσσα της.
  Αλλά η Γκέρντα παλεύει επίσης σε ένα τανκ. Είναι ένα κορίτσι, φυσικά, από τα πολύ μαχητικά και όμορφα - μια φυσική ξανθιά.
  Και, φυσικά, αγαπά πολύ τους άντρες.
  Εδώ η Γκέρντα πυροβόλησε προς τον εχθρό, πιέζοντας τα κουμπιά του χειριστηρίου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και κελαηδώντας:
  - Όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο!
  Η Σάρλοτ ξεγυμνώθηκε, βγάζοντας το σουτιέν της από το στήθος της. Και με μια κατακόκκινη θηλή πάτησε το κουμπί του joystick.
  Και μετά χτυπήθηκαν τα πολυβόλα στο τανκ και ας κουρέψουμε τους αντιπάλους. Η κοκκινομάλλα κοπέλα ήταν πολύ ευχαριστημένη.
  Εκείνη κελαηδούσε:
  - Το σχέδιο παιδιά είναι το σχέδιο,
  Μοιάζει με απάτη!
  Η Χριστίνα πυροβόλησε και αυτή με γυμνό, στρογγυλό τακούνι και ούρλιαξε:
  - Είμαι πιο δυνατός από έναν φαλακρό διάβολο!
  Η Ντολμπανούλα και η Μάγδα είναι ένα κορίτσι με χρυσαφένια μαλλιά. Και φυσικά χρησιμοποιώντας ρουμπινί θηλή.
  Και κελαηδούσε:
  - Και πιο δυνατός από μαλλιαρό διάβολο!
  Και τώρα ο ισχυρός κινητήρας άρχισε να λειτουργεί και το βελτιωμένο ρεζερβουάρ ανέλαβε και επιτάχυνε απότομα. Πράγματι, αν το κορίτσι έχει ήδη διασκορπιστεί, τότε λίγα θα φαίνονται σε κανέναν.
  Ωστόσο, όλα τα κορίτσια-πολεμιστές είναι η ανώτερη τάξη.
  Εδώ η Αλμπίνα και η Αλβίνα τσακώνονται στον ουρανό. Είναι κορίτσια της πιο αιματηρής τάξης. Και ταυτόχρονα πολύ όμορφη και σέξι.
  Κτυπούσαν τους Αφγανούς από τους θύελλα τους. Πολεμιστές της πιο εντυπωσιακής κατηγορίας.
  Η Αλμπίνα το πήρε και τραγούδησε, χαμογελώντας τα δόντια της και δείχνοντας τη γλώσσα της:
  - Τρελό σπίτι φλέγεται
  Σανατόριο καρφωμένων ψυχών...
  Είμαστε υποταγμένοι στον Σατανά
  Και τα πρόσωπα των αγίων λάμπουν!
  Και το κορίτσι το πήρε και πάτησε το κουμπί με μια κατακόκκινη θηλή. Δούλεψε μια καταστροφική δύναμη.
  Και λειτούργησε πολύ σκληρά και επιθετικά όταν εκτοξεύτηκαν οι πύραυλοι τζετ.
  Και η ξανθιά κοπέλα τραγούδησε:
  - Είθε ο Θεός να αφήσει τους τυφλούς να ανοίξουν τα μάτια τους,
  Και ίσιωσε τις καμπούρες πλάτες...
  Είθε ο Θεός να είναι ο Θεός λίγο,
  Αλλά δεν μπορείς να σταυρωθείς λίγο!
  Η Alvina επεσήμανε επιθετικά, γελώντας:
  - Όχι πολύ αναδιπλούμενο!
  Και το κορίτσι έστειλε ρουκέτες πατώντας το κουμπί με μια ρουμπινιά θηλή. Και η δράση της ήταν υπέροχη.
  Η Αλμπίνα πυροβόλησε ξανά, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, και κελαηδούσε, χαμογελώντας τα δόντια της:
  - Τα κορίτσια δεν μπορούν να σταματήσουν σήμερα,
  Τα κορίτσια θέλουν να χορέψουν!
  Η Alvina επίσης η λουπανούλα, και τα γυμνά της πόδια, με ένα πολύ όμορφο μαύρισμα σοκολάτας, ήταν επίσης απασχολημένη και ο πολεμιστής κελαηδούσε:
  Και μετά μέχρι το ξημέρωμα,
  Ακούστε ένα τραγούδι αγάπης να τραγουδιέται!
  Οι Stormtroopers, από την άλλη, πυροβολούν από τον ουρανό πολύ δυνατά. Και μη δίνετε σε κανέναν το παραμικρό έλεος.
  Και εδώ η Σταλενίδα στη μάχη. Επίσης πυροβολεί με μεγάλη ακρίβεια τον εχθρό.
  Και φυσικά χρησιμοποιεί τις κόκκινες θηλές του στήθους της. Η κοπέλα, φυσικά, είναι superclass.
  Η Σταλενίδα τραγούδησε:
  - Βλέπεις μια έκλειψη στον ουρανό,
  Το τρομερό σύμβολο του στρέιτ...
  Ένα τρομερό σημάδι της κόλασης-
  Σμήνη από κοσμικό ουρλιαχτό!
  Και η κοπέλα πάλι κοπανίστηκε, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Αυτό είναι ένα κορίτσι - ποιο είναι το επίπεδό της.
  Η Βικτώρια κατακεραύνωσε τον εχθρό με άγρια, άγρια δύναμη. Έσκισε τον εχθρό και κελαηδούσε:
  - Για μεγάλο κομμουνισμό!
  Και το κορίτσι χρησιμοποίησε το γυμνό στήθος της, το οποίο είναι τόσο νόστιμο όσο οι φράουλες στον κήπο της Εδέμ.
  Ένα τέτοιο κορίτσι, φυσικά, θέλει να φιλήσει και να χαϊδέψει.
  Και τότε το κορίτσι κούνησε το ξυπόλητο, ακονισμένο πόδι της. Και τι πόδι της είναι χαριτωμένο, μαυρισμένο, σέξι και ορεκτικό.
  Και οι άντρες θέλουν να σκαρφαλώσουν σε αυτό μέσα σε ένα πλήθος.
  Η Βερόνικα επίσης παλεύει με άγρια και ακούραστη επιθετικότητα. Ένας πολεμιστής που κατέχει τόσο άπειρη και υπέρτατη δύναμη.
  Και το πήρε το κορίτσι και με μια κατακόκκινη θηλή θα πατήσει τη σκανδάλη. Και εδώ έρχεται το δώρο του τζετ της καταστροφής.
  Και ο πολεμιστής είναι απλώς υπερ.
  Και εδώ αγωνίζεται ξανά αυτό που φέρνει ολοκληρωτική καταστροφή.
  Η Βερόνικα κελαηδούσε:
  Αν είσαι αδύναμος, πήγαινε κατευθείαν στο φέρετρο,
  Διατηρήστε την υγεία σας έτσι...
  Εφαρμόστε άτομα - ω,
  Rubdown, rubdown!
  Και τα τρία κορίτσια τραγούδησαν σε χορωδία:
  Δεν υπάρχει πιο όμορφη Πατρίδα-Ρωσία,
  Πολέμησε για αυτήν και μη φοβάσαι...
  Και οι ξανθιές μας δεν είναι πιο όμορφες,
  Ολόκληρο το σύμπαν είναι ένας πυρσός φωτός Rus!
  Αυτό είναι πραγματικά μια προώθηση κεφαλαίου.
  Η Βιόλα τσακώνεται και από το καμπαναριό της. Είναι ένα κορίτσι απλά εκθαμβωτικής κατασκευής.
  Και, φυσικά, εξαιρετικά τολμηρό.
  Και η ομορφιά της είναι απλά, ή ας πούμε πιο προσχηματική - επιπόλαια θεϊκή.
  Η Βιόλα το πήρε και πέταξε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της ένα μπιζέλι της καταστροφής.
  Και δέκα άνθρωποι, κομματιασμένοι, πέταξαν.
  Η Βιόλα τραγούδησε:
  - Τρέχουν σε ένα κυρτό μονοπάτι,
  Ξυπόλητα κοριτσίστικα πόδια...
  Κουρασμένος να αρμέγει την αγελάδα
  Θέλω να πειράξω την ευτυχία μου!
  Ο Toreador παλεύει επίσης. Είναι ένα κορίτσι που κανείς δεν θα το έλεγε αδύναμο ή ανόητο.
  Ο πολεμιστής πήρε και έδωσε στροφή στους αντιπάλους. Τα κούρεψα χωρίς άλλη καθυστέρηση.
  Και μετά πώς πιέζει την κατακόκκινη θηλή του στήθους του και απελευθερώνει έναν άλλο πύραυλο. Και θα σκίσει μια διμοιρία αντιπάλων σε μικρά κομμάτια.
  Ο Toreador τσίριξε:
  - Γλίστρησε, γλίστρησε κάπου,
  Με παρέσυρε!
  Η Βιόλα χτύπησε επίσης τους εχθρούς, την τεράστια αυτοκρατορία των Ταλιμπάν με τη βοήθεια μιας ρουμπινιάς θηλής, και κελαηδούσε:
  - Το κορίτσι χρωστούσε,
  Και ήρθε το πέναλτι!
  Τότε το πήρε το κορίτσι και έδειξε τη μακριά γλώσσα της.
  Η Νικολέττα σήκωσε έναν ισχυρό οκτάκαννο όλμο και τη βοηθούσαν οι Βιόλα και Τορεαντόρ.
  Και τα τρία κορίτσια ακούμπησαν τα ξυπόλητα πόδια τους στο γρασίδι. Και πώς χτυπιούνται με νάρκες.
  Ταυτόχρονα, πίεζαν ταυτόχρονα τα κουμπιά, γυμνές, φράουλες θηλές του στήθους.
  Και τραγούδησαν:
  Άνθρωποι παρακαλώ, πιο ήσυχα, πιο ήσυχα...
  Ας χαθούν οι πόλεμοι στο σκοτάδι!
  Πελαργός στη στέγη, χαρά κάτω από τη στέγη,
  Ειρήνη στη γη!
  Πελαργός στη στέγη, ευτυχία κάτω από τη στέγη,
  Ειρήνη στη γη!
  Και τα κορίτσια ξαναχτύπησαν τα ξυπόλυτα πόδια τους, με πολύ δυνατά πόδια. Υπάρχει τόσος ενθουσιασμός και δύναμη μέσα τους.
  Η Όλγα πυροβόλησε επίσης από ένα μπαζούκα, και επίσης γυμνό στήθος, συνθλίβοντας την κατακόκκινη θηλή της.
  Μετά τραγούδησε:
  - Αφήστε τη Ρωσία και το Bela Rus να είναι μαζί,
  Άλλωστε, οι σκέψεις της πίστης μας είναι μία...
  Πολέμησε για την Πατρίδα και μη φοβάσαι
  Με τη Ρωσία, ο Θεός και εμείς είμαστε ανίκητοι!
  Και η Όλγα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πήρε και πέταξε το δώρο του αφανισμού.
  Κανείς δεν μπορεί πραγματικά να σταματήσει ένα τέτοιο κορίτσι και τίποτα δεν θα κερδίσει.
  Αυτά είναι τα κορίτσια που αγαπά η γη.
  Η Τζέιν Άμστρονγκ τσακώνεται επίσης, με το πλήρωμά της. Αυτός ο αναρίθμητος Ταλιμπάν χτυπάει.
  Η αριστοκρατική κοπέλα πήρε και πυροβόλησε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της κατά του εχθρού. Μετά τραγούδησε:
  - Η ένδοξη χώρα της Βρετανίας,
  Να ξέρεις ότι είναι η ερωμένη των θαλασσών...
  Έχουμε λάβει μεγάλη γνώση,
  Συντρίψτε τον εχθρό στη μάχη!
  Και η κοπέλα το πήρε και το πήρε με μια ρουμπινιά θηλή και πάτησε το κουμπί. Το joystick λειτούργησε. Και ένα δολοφονικό βλήμα πετά με κολοσσιαία καταστροφική δύναμη.
  Ανατινάχτηκε με πολύ εκρηκτικό κατακερματισμό, θρυμματίζοντας τους ανθρώπους σε κομμάτια.
  Η Γερτρούδη, αυτό το πανέμορφο, ψηλό και μυώδες κορίτσι, ήταν και μόνο με εσώρουχα. Αυτή η λουπανούλα με τις κόκκινες θηλές του στήθους. Και επίσης, ως εκτοξευτής πυραύλων, συνέτριψε τον εχθρό.
  Η Γερτρούδη κελαηδούσε:
  - Και στον πόλεμο, όπως στον πόλεμο,
  Τα κορίτσια βλέπουν έναν άντρα σε ένα όνειρο!
  Και θα γελάσει με το πνευματώδες αστείο του.
  Η Μόνικα παρατήρησε, πατώντας τα πεντάλ με τα γυμνά της τακούνια, και είπε έξυπνα γελώντας:
  - Το καλύτερο από όλα, μια γυναίκα παπούτσια έναν άντρα με γυμνό πόδι!
  Και ο πολεμιστής θα σκάσει στα γέλια ...
  Η Malanya δήλωσε, κλείνοντας το μάτι στους συντρόφους της:
  - Λίγα λεπτά,
  Μόλις λίγα λεπτά...
  Όλη η συζήτηση κράτησε με το θεόπαιδο,
  Πως σε λένε
  Πως σε λένε!
  Και το παιδί βρυχάται σαν ταύρος - νίκη!
  Η Τζέιν Άμστρονγκ, πυροβολώντας, παρατήρησε, βιδώνοντας τα φρύδια της:
  - Είναι αστείο που παρερμήνευσες το σοβιετικό τραγούδι!
  Η Malanya έγνεψε καταφατικά και ξεγύμνωσε τα μαργαριταρένια δόντια της, μετά πήρε και έδωσε έξω:
  - Η υποδοχή των ψεμάτων είναι ποικίλη,
  Τα συναισθήματα αντικρούουν...
  Και την λέμε αγία,
  Και πείτε τον βλακερό!
  Και όλο το πλήρωμα τραγούδησε σε χορωδία:
  Το σεξ δεν είναι μάταιο σε όλα τα βασίλεια,
  Λατρεμένο ανά πάσα στιγμή...
  Τελικά, δεν είναι ενδιαφέρον χωρίς σεξ,
  Χωρίς σύντροφο, η νύχτα είναι πολύ μεγάλη!
  ... ΚΕΦΑΛΑΙΟ 19.
  Ο πόλεμος μαίνεται πλέον στη στρατηγική. Υπήρχε μια αμοιβαία, ολοκληρωτική εξόντωση.
  Αεροπλάνα και τανκς πήραν φωτιά.
  Ο Cheburashka πρότεινε στον Gena Crocodile:
  - Ίσως να ενωθούμε πράσινο;
  Η γελοιογραφία είχε αντίρρηση:
  - Δεν! Ακούσατε τους κανόνες - κάθε άνθρωπος για τον εαυτό του!
  Η Murzilka παρατήρησε λογικά:
  - Έτσι το παιχνίδι μας θα κρατήσει για πάντα!
  Η κοπέλα αντιτάχθηκε, χτυπώντας το γυμνό της πόδι:
  - Τίποτα δεν είναι αιώνιο, ακόμα και τα κινούμενα σχέδια ξεχνιούνται ευτυχώς ή αργότερα, ή φεύγουν από τη μόδα!
  Η χρυσή μπάλα τραγούδησε:
  - Μόδα, μόδα, μόδα,
  Τι έφερες...
  Ακόμα και η γιαγιά Ματρύωνα,
  Ήπια την τηλεόραση!
  Και γέλασαν και οι πέντε. Και αυτά είναι εξαιρετικά εύστροφα καρτούν και ένα κορίτσι χούλιγκαν.
  Και τα τανκς σέρνονται από διαφορετικές πλευρές. Και το ιππικό ορμητικό, και το πεζικό ορμητικό.
  Κάποια από τα κορίτσια τρέχουν στην επίθεση ξυπόλητα. Τρεμοπαίουν με ροζ στρογγυλές γόβες. Τόσο πολύ πιο ευέλικτο και πρακτικό.
  Αυτά είναι τα παιχνίδια με τα κορίτσια εδώ.
  Και αεροπλάνα κινούνται στον ουρανό του χάρτη. Και είναι πολλά από αυτά.
  Και όλα τα νέα εργοστάσια αεροσκαφών κατασκευάζονται. Και μέσω της στρατιωτικής ακαδημίας, μπορείτε να οδηγείτε και να επιταχύνετε περαιτέρω την παραγωγή βομβαρδιστικών όλων των μοντέλων και να επιτεθείτε σε αεροσκάφη, μαχητικά και ελαφρά αεροσκάφη αναγνώρισης.
  Ναι, εδώ δημιουργείται κολοσσιαία δύναμη. Και αυτό είναι εκπληκτικό.
  Είναι αυτά τα αεροπλάνα, σαν σμήνη εντόμων που σκορπίζονται και τσιμπούν. Όλα δείχνουν άκρως εντυπωσιακά. Ή ίσως ακόμη και αποτελεσματικό. Αλλά μερικά αυτοκίνητα συγκρούονται με άλλα αυτοκίνητα.
  Η κοπέλα χούλιγκαν λογικά παρατήρησε μετά την αναδιάταξη των εξαρτημάτων:
  - Εδώ, όλοι έχουν ίσες δυνάμεις και ευκαιρίες. Οπότε ο πόλεμος μπορεί να διαρκέσει επ' αόριστον!
  Η Cheburashka έγνεψε καταφατικά:
  - Ναι, αυτό δεν είναι το σωστό παιχνίδι. Ίσως καλύτερα να δοκιμάσουμε κάτι άλλο;
  Ο Crocodile Gena πρότεινε:
  - Ίσως παίξουμε τανκς;
  Η Μουρζίλκα ανασήκωσε τους κίτρινους ώμους του και παρατήρησε:
  - Μπορείτε να πραγματοποιήσετε μονομαχία με τανκς κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού!
  Ο πράσινος τόνος συμφώνησε:
  - Ας δοκιμάσουμε! Θα απελευθερώσω το αυτοκίνητό μου με ένα πλήρωμα ηρωίδων!
  Ο κίτρινος τόνος συμφώνησε:
  - Και είμαι δικός μου! Αλλά για να είναι τουλάχιστον ίσες οι πιθανότητες, αλλά όχι εντελώς συμμετρικές!
  Τα κορίτσια γέλασαν και παρατήρησαν:
  - Όταν κάποιος είναι πιο δυνατός, τότε ο εχθρός απλώς βρέχει επιπόλαια αυτόν που είναι πιο αδύναμος. Αλλά σε περίπτωση ισότητας, κάθε ευκαιρία μπορεί να κρίνει την έκβαση της μάχης!
  Ο Crocodile Gena πρότεινε:
  - Επιλογή τανκς από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Από αυτά που ήταν στη σειρά.
  Η Murzilka αντιτάχθηκε:
  - Είναι ήδη κουρασμένο! Καλύτερα τανκς από τον εικοστό πρώτο αιώνα! Είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον!
  Το κορίτσι έγνεψε καταφατικά:
  - Σωστά! Και μετά το να βλέπεις τον αγώνα "Tiger" -2 και IS-2 δεν είναι η πιο παραγωγική ιδέα! Επιπλέον, η τίγρη είναι σαφώς πιο δυνατή σε κάθε περίπτωση!
  Τα κινούμενα σχέδια σκαρφάλωσαν στο αρχείο όπλων. Στον τομέα της κατασκευής δεξαμενών, έλαβε χώρα μια εξέλιξη τον εικοστό πρώτο αιώνα σε ένα όχημα ενός ανθρώπου. Ή ακόμα και χωρίς άτομο που ελέγχεται από το ραδιόφωνο. Εδώ, παρεμπιπτόντως, το πλήρωμα δεν χρειάζεται.
  Ο κροκόδειλος Gena και η Murzilka μπορούν αμέσως να τσακωθούν μεταξύ τους, χωρίς κανέναν μεσάζοντα.
  Εδώ είναι μια επιλογή από δύο τανκς: το αμερικανικό "Orlan" -10 και το ρωσικό "Eagle" -7.
  Και τα δύο αυτοκίνητα είχαν σχήμα πυραμίδας, και κατά προσέγγιση ισότητα χαρακτηριστικών. Και η πανοπλία τους είναι πολυεπίπεδη, και το κανόνι είναι πλάσμα.
  Ο Gena και η Murzilka διαχειρίζονταν πλέον οι ίδιοι τα τανκς.
  Και η διαχείριση του πολέμου μεταβιβάστηκε σε συμβούλους. Οι μάχες λοιπόν συνεχίζονταν.
  Το κορίτσι χασμουρήθηκε προκλητικά, καλύπτοντας το στόμα της με την παλάμη της:
  - Άρα όχι πολύ ενδιαφέρον! Ίσως δοκιμάσετε κάτι πιο γρήγορο.
  Η χρυσή μπάλα πρότεινε:
  - Μαντέψτε το αίνιγμα: το ύψος της κολόνας είναι δέκα μέτρα. Μια κάμπια σέρνεται κατά μήκος της. Το ένα μισό της ημέρας ανεβαίνει έξι μέτρα και το άλλο κατεβαίνει πέντε μέτρα. Πόσο καιρό της παίρνει για να φτάσει στην κορυφή!
  Το κορίτσι γέλασε και απάντησε:
  - Λοιπόν, αυτό είναι για ηλίθιους ανθρώπους. Εδώ η απάντηση είναι ασήμαντη - δέκα μέρες!
  Η μπάλα γέλασε και μάλιστα πήδηξε:
  - Ουάου! Τι μαθηματικό μυαλό. Πώς σου ήρθε αυτή η ιδέα;
  Το κορίτσι απάντησε με τόλμη:
  - Έβγαλα πέντε από έξι μέτρα, και πήρα ένα. Και πολλαπλασίασα ένα επί δέκα και πήρα δέκα μέρες!
  Η μπάλα γέλασε και παρατήρησε:
  - Αυτή είναι η σύγχρονη γενιά - δεν μπορεί να συνδέσει δύο λέξεις! Πιο συγκεκριμένα, προσθέστε τρία ψηφία!
  Το κορίτσι βούλιαξε περιφρονητικά και τσίριξε:
  -Είσαι άντρας όπου κι αν πας,
  Ικανός να καταστρέψει με πράξη...
  Αλλά αυτό είναι πραγματικά ανοησία -
  Άλλωστε δεν μπορείς να συνδέσεις δύο λέξεις!
  Η Cheburashka απάντησε χαρούμενα:
  - Η κάμπια χρειάζεται τεσσεράμισι μέρες για να φτάσει στην κορυφή της κολόνας!
  Η μπάλα κελαηδούσε:
  - Σωστά μάντεψες, ο μεγαλόσχημος. Και εδώ είναι ένας άλλος γρίφος.
  Το κορίτσι γέλασε:
  - Το μπαλάκι της μάγισσας έχει γρίφους!
  Η μπάλα έτριξε:
  - Τι έκανε ο ελέφαντας όταν ήρθε ο Ναπολέων!
  Το κορίτσι γέλασε και παρατήρησε:
  - Μπορεί να υπάρχουν πολλές επιλογές. Για παράδειγμα, στάθηκε στην άκρη για να μην τον μαχαιρώσουν με ξιφολόγχες!
  Η μικρή μπάλα γέλασε ελαφρά και τραγούδησε:
  Όλοι κοιτάμε τον Ναπολέοντα,
  Υπάρχουν εκατομμύρια απλοί άνθρωποι!
  Η Cheburashka απάντησε αθώα:
  - Ο ελέφαντας μάσησε γρασίδι!
  Η μπάλα ξαφνιάστηκε:
  - Και από πού το πήρες αυτό;
  Ο Cheburashka δήλωσε αποφασιστικά:
  - Γιατί είπες: τι έκανε ο ελέφαντας όταν ήρθε στο χωράφι!
  Η χρυσή μπάλα δήλωσε ιδιότροπα:
  - Βλέπω ... Ξέρεις όλους τους γρίφους των παιδιών!
  Η Cheburashka έγνεψε:
  - Είμαι παιδαριώδης!
  Το κορίτσι απάντησε θυμωμένα:
  - Θα γελάσουμε και θα είμαστε φίλοι!
  Εν τω μεταξύ, τα τανκς, με επικεφαλής τους Μουρζίλκα και Γκένα, έχουν ήδη πάρει φωτιά, έχοντας δεχθεί χτυπήματα. Και πυροδότησε ένα κιτ μάχης...
  Η χρυσή μπάλα σημείωσε:
  - Λοιπόν, τι είναι ενδιαφέρον; Καταστρέφουν μόνο ο ένας τον άλλον!
  Ο Gena και η Murzilka φώναξαν:
  - Δεξαμενές για πρωινό, δεξαμενές για μεσημεριανό γεύμα,
  Δεξαμενές για δείπνο αυτό είναι όλο το μυστικό!
  Και τα δύο ζώα έσπασαν τα δόντια τους. Είναι υπέροχα κινούμενα σχέδια με χιούμορ.
  Ο Cheburashka είπε έξυπνα:
  - Ο πόλεμος είναι ένα σχολείο ζωής, το οποίο είναι καλύτερο να παραλείψετε!
  Το κορίτσι γέλασε και απάντησε:
  - Μου αρέσει πολύ να παίζω σε στρατιωτικό θέμα!
  Ο κροκόδειλος Gena και η Murzilka επέστρεψαν ξανά στη στρατηγική. Τώρα ο πόλεμος συνεχιζόταν με σταθερό τρόπο. Δηλαδή σε δυναμική ισορροπία.
  Μόνο τα κορίτσια από το πεζικό φεύγουν, αναβοσβήνουν γυμνές, στρογγυλές, ροζ τακούνες.
  Και οι συγκρούσεις των καλλονών, συμπεριλαμβανομένων των ξιφολόγχης. Και τσιμπάνε ο ένας τον άλλον.
  Και οι κοιλιακοί των κοριτσιών είναι ξεδιάλεγχοι.
  Αυτό δεν είναι τόσο συναρπαστικό όσο αηδιαστικό...
  Το κορίτσι, χαμογελώντας τα δόντια της, που άρχισαν να αστράφτουν σαν διαμάντια, κελαηδούσε δυνατά:
  - Θέλω να είμαι ο πιο δυνατός στο σύμπαν, να χτυπήσω γροθιά στο πρόσωπο με ένα δυνατό πόκερ!
  Η Cheburashka γέλασε και σημείωσε:
  - Είναι έστω και λίγο αστείο!
  Η κοπέλα σημείωσε επιθετικά:
  - Είναι αστείο για σένα,
  Και είμαι προσβεβλημένος...
  Σκατά
  Και πήρα μαρμελάδα!
  Ο κροκόδειλος Gena παρατήρησε:
  - Και η μαρμελάδα μπορεί να είναι διαφορετική. Αυτό από ένα φυσά συγκεκριμένα τη στέγη!
  Η Cheburashka τσίριξε:
  - Σκίζει τη στέγη από τους μεντεσέδες της!
  Εν τω μεταξύ, ακόμη μεγαλύτερα τανκς άρχισαν να μπαίνουν στη μάχη. Κατασκευάστηκαν πιο αργά και κοστίζουν περισσότερο, αλλά είναι τεράστια και δεν τα παίρνεις τόσο εύκολα. Και σέρνονται σαν ογκόλιθοι.
  Η μπάλα τραγούδησε:
  - Ανατινάξτε το κάστρο με τον αχυρώνα,
  Ας σαρώσουμε με ένα χτύπημα!
  Η κίνηση των χερσαίων θωρηκτών φαίνεται τρομακτική. Αλλά, φυσικά, τους συναντούν τα ίδια ισχυρά θωρηκτά ξηράς. Και υπάρχει ανταλλαγή χτυπημάτων, και διάσειση πανοπλίας.
  Η Cheburashka τραγούδησε:
  - Τεράστια ετερόκλητη σανίδα,
  Τα μοτέρ βουίζουν πάνω του...
  Τα στρατεύματα κινούνται ζωντανά
  Και τανκς και θωρηκτά!
  Τα στρατεύματα και των πέντε αυτοκρατοριών συγκρούονται ξανά και προκαλούν αμοιβαία και ολοκληρωτική καταστροφή.
  Η Murzilka ακόμη και με ενθουσιασμό, κουνώντας κίτρινα, γούνινα πόδια, τραγούδησε:
  αιωρείται πάνω από τον άτυχο πλανήτη,
  Τα κακά τέρατα που βράζουν το σκοτάδι...
  Ο μισητός κατακτητής του τσεκούρι του -
  Ακονίστηκε και κόψτε το κεφάλι!
  Το κορίτσι χούλιγκαν είπε έξαλλη:
  - Είναι άνθρωπος, όμως, όχι πιόνι,
  Και όχι για πάντα κάτω από το ζυγό ...
  Μετατρέψτε τους κακούς εχθρούς σε χόβολα
  Θα γίνει ο νέος άρχοντας των κόσμων!
  Ισχυρές δεξαμενές ράβδων. Ανάμεσά τους περνούν ελαφρύτερα και πιο ευκίνητα αυτοκίνητα. Και τα κορίτσια με τις μοτοσυκλέτες ορμούν. Και οι γυναίκες πολεμίστριες πιέζουν με τις γυμνές, στρογγυλές φτέρνες τους στα πετάλια. Εδώ είναι ένα μαχητικό πακέτο κοριτσιών, ας πούμε. Και τα κορίτσια απλά δεν μπορούν να μετρηθούν. Όλο και περισσότερα εργοστάσια κατασκευάζονται. Και τόσα πολλά ισχυρά μηχανήματα σέρνονται. Και μπορείς να δεις πόσα αεροπλάνα πετούν και στριφογυρίζουν σαν σβούρα.
  Και τώρα τζετ βομβαρδιστικά πετούν στον ουρανό. Θέλουν να νικήσουν και η στάση τους είναι αναμφισβήτητα επιθετική. Και η επιθυμία να νικήσουμε τους εχθρούς είναι σίγουρα μεγάλη.
  Οι γυναίκες αεροπόροι, φυσικά, είναι με μπικίνι και δίνουν φιλιά η μία στην άλλη.
  Έχουν αναπαραχθεί σε υπολογιστές, αλλά είναι εξαιρετικά. Και είναι πολύ όμορφα.
  Πατάνε τα πετάλια με τα γυμνά, λαξευμένα πόδια τους. Και ταυτόχρονα μην ξεχάσεις να βουίζεις:
  - Ορμάμε στον ουρανό, ορμάμε στον ουρανό,
  Είμαι ένα κορίτσι γνωστό ετεροφυλόφιλο!
  Αυτές είναι γυναίκες που μπορούν να ειπωθούν καθόλου - σούπερ. Και πολλά αεροπλάνα πέφτουν στον ουρανό.
  Εδώ είναι δύο κορίτσια που τσακώνονται μεταξύ τους: η Albina και η Alvina. Είναι και τα δύο ξανθά κορίτσια. Και είναι, ας πούμε, καλλονές και ταυτόχρονα ανάλαφρες.
  Η Αλμπίνα το πήρε και φώναξε:
  - Για τον κομμουνισμό στον νέο αιώνα!
  Η Alvina επιβεβαίωσε σθεναρά:
  - Και στο νέο και στο μέλλον!
  Τα κορίτσια άρχισαν να στέλνουν ρεύματα αεροπορικών οβίδων το ένα στο άλλο. Και έριξαν μπιζέλια καταστροφής ο ένας στον άλλον.
  Και μετά πήραν τα κορίτσια και εκτόξευσαν ρουκέτες ο ένας εναντίον του άλλου. Αυτοί που άφηναν πίσω τους λιλά λοφία συγκρούστηκαν ξαφνικά. Πιο συγκεκριμένα, όχι ξαφνικά, αλλά εντελώς φυσικά. Κι έτσι, πήρε και βρόντηξε.
  Σαν σουπερνόβα, τα αστέρια φούντωσαν και έλαμψαν με όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου.
  Έτσι φαίνεται αστείο.
  Αλλά τώρα η Cheburashka μπορεί να εκφράσει μια τολμηρή σκέψη:
  - Αυτό είναι τόσο απάνθρωπο! Οι ζωντανοί άνθρωποι πεθαίνουν!
  Ο κροκόδειλος Γκένα πήρε και τραγούδησε:
  - Η Aiguillette σκοτώνεται από μια ειρηνική ζωή,
  Το χρώμα των πανό έσβησε επίσης σε αδράνεια.
  Το κορίτσι σήκωσε με ενθουσιασμό, χτυπώντας με τα μικρά, παιδικά, γυμνά πόδια της:
  -Κι αυτός που μιλάει για ανθρωπισμό,
  Κατάσκοπος, κατάσκοπος, κατάσκοπος!
  Η μπάλα υποστήριξε αυτό το πέρασμα:
  Όταν οι οβίδες εκρήγνυνται μέρα και νύχτα
  Οι τάξεις και οι παραγγελίες έρχονται σύντομα!
  Και όλοι οι πέντε βρυχήθηκαν σε χορωδία, πηδώντας και ανατριχιάζοντας:
  Αφήστε το να βροντοφωνάξει δυνατά σε όλο τον κόσμο,
  Πόλεμος, πόλεμος, πόλεμος, πόλεμος!
  Βαριά φλογοβόλα μπήκαν στη μάχη. Εκπέμπουν μια τεράστια, θανατηφόρα δύναμη ενός πίδακα φλόγας. Και η φωτιά υψώνεται εκατοντάδες μέτρα στον εικονικό χώρο, απειλώντας με γλώσσες να γλείψουν τον ουρανό.
  Η Murzilka χτίζει ξανά νέα εργοστάσια με κανόνια αεροσκαφών, πυραύλους και αναπαραγωγή τανκς. Και χτίζει τα πάντα σε κολοσσιαίες στροφές.
  Τώρα υπάρχουν πολλά ορυχεία και ορυχεία. Βαθύνθηκαν και πολλές εργάτριες οδηγήθηκαν. Άρα η εξόρυξη πόρων έχει αυξηθεί σε κολοσσιαίες ποσότητες.
  Έτσι η απελευθέρωση των όπλων δεν σκέφτεται καν να σταματήσει. Αντίθετα, είναι όλο και πιο ψηλά.
  Η Murzilka παρατήρησε ότι τα κορίτσια δεν κουράζονται. Αυτό είναι, φυσικά, εξαιρετικά δροσερό. Και τα ξυπόλητα, μαυρισμένα πόδια τους τρεμοπαίζουν χωρίς σταματημό.
  Και δεν γίνεται αισθητή η παραμικρή κούραση στα μυώδη, ανάγλυφα, κοριτσίστικα κορμιά.
  Τα κορίτσια εκπλήσσουν με τη σκληρή δουλειά τους. Ειδικά στα χωράφια που βουίζουν. Και στο παιχνίδι κάνετε ένα τρέξιμο - μια αιώνια βλαστική περίοδο. Και αυτό είναι όλο - έχει γίνει πιο απότομο και τα χωράφια χωρίς διακοπή δίνουν κολοσσιαίες σοδειές.
  Αλλά ενώ βρίσκεστε στα τανκς σας, ο εχθρός ρίχνει τα τανκς του. Άλλα αεροπλάνα πετούν προς τα αεροπλάνα. Και ενάντια στους πυραύλους - εμφανίζεται η αντιπυραυλική άμυνα. Και εδώ είναι ένας ατελείωτος αγώνας. Και τώρα τα αγωνιστικά αυτοκίνητα σπεύδουν στη μάχη. Και επιταχύνουν σε υψηλές ταχύτητες. Και με τη βοήθεια εκρηκτικών, εμβολίζουν θέσεις χωρίς άλλη καθυστέρηση. Και ήδη χτίζουν τείχη και πύργους. Κατασκευάζονται κολοσσιαία μεγέθη και διαμετρήματα χαβιτς. Τοποθετούν επίσης αντιαεροπορικά πυροβόλα φέρνοντάς τα όλο και πιο κοντά στην πρώτη γραμμή.
  Ο Cheburashka κούνησε τα αυτιά του και κελαηδούσε:
  - Η αυτοκρατορία των κινουμένων σχεδίων μας είναι η πιο δυνατή στο σύμπαν!
  Η κοπέλα νταής αντιτάχθηκε:
  - Δεν! Αυτή είναι η αυτοκρατορία μου η πιο ισχυρή και όχι μόνο στο σύμπαν και το μέγα-σύμπαν!
  Ο κροκόδειλος Gena ρουθούνισε περιφρονητικά:
  - Πάντα υπερβάλλεις!
  Η χρυσή μπάλα εδώ με ένα τρίξιμο πρότεινε:
  - Ίσως θα πάμε επιπόλαια στην ατομική εποχή;
  Ο κροκόδειλος Γκένα κούνησε το κεφάλι του:
  - Μισώ τα πυρηνικά όπλα!
  Η Murzilka συμφώνησε με αυτό:
  - Η ατομική βόμβα είναι βάρβαρη!
  Το κορίτσι χούλιγκαν στάμπαρε ξανά, ξυπόλητη, με ένα παιδικό πόδι και τραγούδησε:
  Ακούστε τους κεραυνούς
  Αυτό δεν είναι καταιγίδα, ούτε τυφώνας -
  Είναι ένας ατομικός ανεμοστρόβιλος που περιβάλλεται από...
  Ο ωκεανός στενάζει, ο ωκεανός στενάζει!
  στενάζει, στενάζει -
  Ειρηνικός ωκεανός!
  Η Cheburashka αντιτάχθηκε με ιδιότροπο τρόπο:
  - Γιατί ησυχία; Ίσως, αντίθετα, πληθωρικός;
  Η Μουρζίλκα ξεγύμνωσε το πρόσωπό του και τραγούδησε:
  Ο αρχηγός δεν παρέδωσε,
  Να νικάς χωρίς ανόητους...
  Υπάρχουν λίγοι πραγματικοί βίαιοι -
  Άρα δεν υπάρχουν ηγέτες!
  Η κοπέλα χούλιγκαν στάμπαρε το ξυπόλητο, ακονισμένο πόδι της και φώναξε:
  - Είμαι ο πιο βίαιος στον κόσμο,
  Θα μουλιάζω όλους τους εχθρούς στην τουαλέτα...
  Δεν πιστεύω στα γονίδια στα δάκρυα,
  Και θα σε χτυπήσω στον εγκέφαλο με έναν κροκόδειλο!
  Ο κροκόδειλος Gena βρυχήθηκε:
  - Τι είσαι, σταμάτησαν οι μπάλες για τους κυλίνδρους!
  Το κορίτσι έτριξε επιθετικά:
  - Όχι εσύ, πρώτα απ' όλα, αλλά εσύ. Και δεύτερον, πρέπει να υποκλιθείτε στην κυρία!
  Η Μουρζίλκα έγνεψε καταφατικά:
  - Οι άνθρωποι έχουν αιώνια παιδική ηλικία στο κεφάλι τους! Μην ανάβετε λοιπόν τον Gena!
  Ο Cheburashka σημείωσε γελώντας, βουίζοντας:
  - Γιατί, γιατί, γιατί ήταν πράσινος ο κροκόδειλος;
  Και επομένως, γιατί, επειδή ήταν ερωτευμένος με τη ζωή!
  Εν τω μεταξύ, το μέτωπο απέναντι στη χρυσή μπάλα άρχισε να λυγίζει. Προφανώς, η πίεση έχει γίνει πιο ισχυρή. Και συν η Murzilka και το κορίτσι άρχισαν να ενεργούν συγχρονισμένα. Και πολύ επιθετικά πιέζοντας προς μια κατεύθυνση.
  Και μετά τα τανκς πήγαν σε μία ομάδα.
  Η μπάλα ούρλιαξε:
  - Αυτό είναι άδικο! Κάθε άνθρωπος για τον εαυτό του!
  Το κορίτσι συμφώνησε με αυτό:
  - Κάθε άνθρωπος για τον εαυτό του!
  Και μετά έβγαλε τη γλώσσα της. Και έκλεισε το μάτι με ζαφείρια μάτια.
  Η Murzilka τραγούδησε ως απάντηση:
  - Όποιος είναι πολεμιστής γεννιέται,
  Έτσι είναι από τις μέρες του Αδάμ, της Εύας...
  Όταν υπάρχουν ένα εκατομμύριο προβλήματα χωρίς να υπολογίζονται,
  Θα λύσω πιεστικά προβλήματα με το σπαθί!
  Ο κροκόδειλος Gena σημείωσε:
  - Ένα τέτοιο παιχνίδι είναι ενοχλητικό. Ίσως ας δοκιμάσουμε μια ιστορική στρατηγική; Για παράδειγμα, αφήστε το κάθε κράτος να δημιουργήσει το δικό του. Για παράδειγμα, η Αρχαία Ρώμη ενάντια στην αυτοκρατορία του Μεγάλου Αλεξάνδρου;
  Το κορίτσι τραγούδησε ως απάντηση:
  Ο Μονόμαχ έβγαλε το καπέλο του,
  έξυσε την κορυφή του κεφαλιού του ...
  Ηλεκτρικό φορτίο,
  Οδηγεί στο κανόνι!
  Η Murzilka επιβεβαίωσε:
  - Αυτή είναι πραγματικά η υψηλότερη κατηγορία. Αυτό είναι όταν στον στρατό του Ιούλιου Καίσαρα τα τανκς πηγαίνουν στην επίθεση αντί για ελέφαντες! Ακόμα καλύτερα, ακόμη και θωρηκτά ξηράς!
  Ο Κροκόδειλος Γκένα αναστέναξε ... Είχε ήδη βαρεθεί το παιχνίδι, στο οποίο η αμοιβαία εξόντωση των δυνάμεων είναι ασήμαντη. Και πολλοί στρατιώτες σκοτώνονται. Και ο αριθμός των μονάδων που καταστράφηκαν ανέρχεται σε εκατομμύρια. Ήρθε η ώρα να βρυχηθείς σαν λύκος.
  Και ο πράσινος αλιγάτορας τραγούδησε:
  Το να πολεμάς τον εχθρό είναι κακό
  Κανείς στον κόσμο δεν μπορεί να καταλάβει...
  Τι μεγάλο μαρτύριο...
  Ω, απίστευτα μεγάλο μαρτύριο,
  Απίστευτα μεγάλο αλεύρι...
  Καταστρέψτε ατελείωτα μονάδες!
  Το κορίτσι νταής συμφώνησε:
  - Για να το κάνετε ενδιαφέρον, πρέπει να σπάσετε τη δυναμική ισορροπία. Για παράδειγμα, ο λεγόμενος δεύτερος νόμος της θερμοδυναμικής, στην πραγματικότητα, δεν λειτουργεί στην κλίμακα του σύμπαντος. Και η επιστήμη έχει μάθει να το παρακάμπτει!
  Στο μεταξύ εμφανίστηκαν νέα άρματα μάχης, με μεγαλύτερες κλίσεις πανοπλίας και χαμηλότερες σιλουέτες.
  Κινήθηκαν σαν χιονοστιβάδα κατά τη διάρκεια μιας ηφαιστειακής έκρηξης. Και όλα κυριολεκτικά βρόντηξαν.
  Και νέα, θανατηφόρα κοχύλια πέταξαν έξω.
  Ο κροκόδειλος Gena παρατήρησε:
  - Όλα τα νέα τανκς και γεμάτα προβλήματα!
  Το κορίτσι τραγούδησε με χαρά:
  - Αν και όχι για να λύσουμε όλα μας τα προβλήματα,
  Δεν μπορούν να λυθούν όλα τα προβλήματα...
  Αλλά όλοι θα γίνουν πιο ευτυχισμένοι
  Θα είναι πιο διασκεδαστικό για όλους!
  Η Μουρζίλκα σημάδεψε το κίτρινο πόδι του και φώναξε:
  - Αν δεν ήταν ο χειμώνας,
  Σε πόλεις και χωριά...
  Ποτέ δεν ξέραμε -
  Αυτές τις χαρούμενες μέρες!
  Το κορίτσι τραγούδησε σε αντίθεση με αυτό:
  Μακάρι να μην τελειώσει το καλοκαίρι
  Για να με ορμάει,
  Ακολουθήστε τα κορίτσια μου
  Για να μην είναι πολύ αργά για να αγαπήσεις
  Καταπληκτικά αστέρια,
  Έδωσαν φως!
  Η Murzilka πρότεινε:
  - Ίσως μπορούμε να ανάψουμε τον χειμώνα. Και ας χιονίσει στο παιχνίδι!
  Το κορίτσι αντιτάχθηκε:
  - Τότε θα σταματήσει αμέσως η απελευθέρωση των τροφίμων. Και πρέπει να το αγοράσεις. Μήπως μπορείτε να σκεφτείτε κάτι πιο πρωτότυπο;
  Ο Cheburashka πρότεινε:
  - Ας παίξουμε χαρτιά;
  Το κορίτσι νταής βούρκωσε περιφρονητικά.
  - Είναι πρωτόγονο! Ας παίξουμε καλύτερα...
  Ο κροκόδειλος Γκένα έγνεψε καταφατικά:
  - Παίζω σκάκι! Μου αρέσει πολύ να παίζω σκάκι!
  Η Cheburashka γέλασε:
  - Ειδικά με τον εαυτό σου!
  Ο Gena αντιτάχθηκε:
  - Έπαιζα με τους πρωτοπόρους στο σχολείο! Έπαιζε η Cheburashka σκάκι με τους πρωτοπόρους;
  Η γελοιογραφία με τα μεγάλα αυτιά είπε:
  - Ναι, έπαιξα ... Ντόμινο!
  Το κορίτσι, δείχνοντας τα δόντια της, κελαηδούσε:
  - Παίξαμε ντόμινο,
  Έγινε όπως στις ταινίες!
  Έγινε πάλι μια παύση. Οι πέντε μπήκαν στο παιχνίδι. Ήδη έχουν γίνει προσπάθειες να αποφασιστεί η πορεία του πολέμου τακτικά. Όμως τα τανκς, το πεζικό και τα αεροσκάφη συνήλθαν και βυθίστηκαν στον αμοιβαίο αφανισμό. Και οι απώλειες ήταν αρκετά απτές. Και χάθηκαν συντάγματα και τμήματα, και στη θέση τους δημιουργήθηκαν νέα.
  Τα στρατεύματα σκαρφαλώνουν και σκαρφαλώνουν. Και το πεζικό σκύβει σαν ξυράφι. Αυτό που φαινόταν θανατηφόρο. Αλλά σαν για πλάκα. Και με εκνεύρισε.
  Παρ' όλα αυτά, το μέτωπο γινόταν ολοένα και πιο ελικοειδές. Οι απώλειες εδώ είναι πραγματικά μεγάλες, αλλά αναπληρώνονται.
  Το κορίτσι μίλησε ξανά:
  Έχω μεγάλη γνώμη
  Θα κανονίσουμε την εξόντωση!
  Και το πήρε η κοπέλα και φούσκωσε τα μάγουλά της και σφύριξε... Μόνο ένα αηδόνι, ληστής.
  Ο κροκόδειλος Gena σημείωσε:
  - Φαίνεται πολύ αστείο!
  Το κορίτσι αντιτάχθηκε:
  - Δεν! Καθόλου αστείο!
  Η Murzilka υπενθύμισε:
  - Αυτό είναι ένα παιχνίδι με συμμετρικές δυνατότητες. Για παράδειγμα, υπάρχουν ασύμμετρα παιχνίδια. Για παράδειγμα, ο πόλεμος της Ιαπωνίας εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών. Εδώ, η αλήθεια είναι ότι η μορφή είναι ένας εναντίον ενός. Αλλά μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικές χώρες και όλα θα είναι πολύ ασύμμετρα.
  Το κορίτσι τραγούδησε με ενθουσιασμό:
  - Αμερική, Αμερική, Αμερική,
  Υπάρχουν πολλά δάση, χωράφια και ποτάμια σε αυτό ...
  Αμερική, Αμερική, Αμερική -
  Εκεί που ο άνθρωπος αναπνέει τόσο ελεύθερα!
  Η Murzilka συμφώνησε με αυτό:
  - Η Αμερική έχει κάνει πολλά για την επιστημονική και τεχνολογική πρόοδο. Εξάλλου, στους Αμερικανούς άρεσε πολύ η ανατροπή τυράννων!
  Η Cheburashka γέλασε και παρατήρησε:
  - Εξαρτάται από το πώς άλλοι τύραννοι ... Ωστόσο, είχαν μια τέτοια ιδέα - να φέρουν τη δημοκρατία και την ελευθερία στον κόσμο. Αλλά η αληθινή ελευθερία είναι δυνατή μόνο όταν υπάρχει ένας βασιλιάς στο κεφάλι!
  Το κορίτσι συμφώνησε με αυτό:
  - Αν θέλετε να ξεπεράσετε την απολυταρχία - έχετε έναν τσάρο στο κεφάλι σας!
  Η Μουρζίλκα είπε χαμογελώντας:
  - Μόνο ο βασιλιάς στο κεφάλι θα δώσει ελευθερία από τον αυταρχικό δεσποτισμό!
  Ο κροκόδειλος Gena σημείωσε, βγάζοντας αιχμηρά και μακριά δόντια:
  - Με έναν βασιλιά στο κεφάλι σου δεν θα φοράς πάντα στέμμα, αλλά σίγουρα δεν θα σου λείψει το κεφάλι!
  Ο Cheburashka πρόσθεσε έξυπνα:
  - Ο πιο σκληρός δεσπότης είναι ένα κεφάλι στο οποίο δεν υπάρχει βασιλιάς!
  Η χρυσή μπάλα συμφώνησε:
  - Είναι δύσκολο να ταΐσεις έναν βασιλιά στο θρόνο, αλλά χωρίς βασιλιά στο κεφάλι σου - λες και θα πρήζεσαι από την πείνα!
  Η κοπέλα επίσης πολύ πνευματώδης είπε:
  - Υπάρχει ένα μυαλό - ένας θάλαμος, αλλά δεν υπάρχει ακόμα βασιλιάς στο κεφάλι!
  Η Murzilka συμφώνησε με αυτό:
  - Αν δεν υπάρχει βασιλιάς στο κεφάλι, τότε ούτε το κοινοβούλιο της γνώσης δεν θα βοηθήσει!
  Ο Crocodile Gena πρόσθεσε έξυπνα:
  - Ο πιο πονηρός βουλευτής δεν θα κοροϊδέψει αυτόν που έχει βασιλιά στο κεφάλι του και κρατά τις σκέψεις του στη γροθιά του!
  Ο Cheburashka είπε λογικά:
  - Όποιος εκλέξει έναν λύκο στο θρόνο στο παλάτι, θα πάρει μια ζωή σκύλου σε ένα ρείθρο!
  Η χρυσή μπάλα έγνεψε καταφατικά.
  - Άσε το γουρούνι να το πάρει, θα ουρλιάζεις σαν λύκος εκνευρισμένος!
  Το κορίτσι παρατήρησε με ένα χαμόγελο:
  - Όταν ο πολιτικός είναι γουρούνι, ο ψηφοφόρος δεν θα πάρει παχιά κομμάτια!
  Η Murzilka σημείωσε επίσης χαμογελώντας:
  - Ο κυβερνήτης θα είναι γουρούνι, ο λαός δεν θα είναι χοντρός!
  Ο Crocodile Gena συμφώνησε:
  - Κάνοντας σαν γουρούνι, οι πολιτικοί βγάζουν χοντρά κομμάτια για τον εαυτό τους!
  Ο Cheburashka είπε:
  " Αν και η πολιτική είναι μια βρώμικη δουλειά, δεν χρειάζεται να είσαι γουρούνι σε αυτήν!
  Η χρυσή μπάλα συμφώνησε:
  - Το να κάνεις γουρούνι στους πολιτικούς αποδεικνύεται πολύ χοντρό!
  Το κορίτσι συμφώνησε πρόθυμα με αυτό:
  - Ο πολιτικός είναι άγριος λύκος γιατί κάνει σαν γουρούνι!
  Η Murzilka παρατήρησε έξυπνα:
  - Θέλοντας να γίνει λιοντάρι, ο πολιτικός μαστιγώνει στην ουρά της αλεπούς, και βάζει ένα γουρούνι με την κακία του τσακαλιού!
  Ο Crocodile Gena συμφώνησε:
  - Το τσακάλι στοχεύει να αρπάξει παχιά κομμάτια χρησιμοποιώντας γουρουνάκια!
  Ο Cheburashka επιβεβαίωσε πρόθυμα:
  - Ένας πολιτικός που μιλάει πολύ για αδελφοσύνη θεωρεί τους ψηφοφόρους αδέρφια κουνελιών!
  Η Χρυσή Μπάλα συμφώνησε με αυτό:
  - Υπάρχει μόνο ένα συγγένεια στην πολιτική: οι τιμονιέρες-αδερφές και οι ψηφοφόροι-αδέρφια-κουνέλια!
  Το κορίτσι συμφώνησε και χτύπησε το γυμνό της πόδι:
  - Πολιτικός είναι μια αλεπού που, σε αντίθεση με ένα κολακευτικό θηρίο, κρυφά πάνω στα εκλογικά κουνέλια, δημιουργώντας όσο περισσότερο θόρυβο γίνεται!
  Η Murzilka παρατήρησε έξυπνα:
  - Ο πολιτικός είναι επίσης αρπακτικό, αλλά βρίσκει τη λεία του στον ψηφοφόρο, προσπαθώντας να είναι όσο πιο αξιοπρόσεκτος γίνεται!
  Ο Crocodile Gena επιβεβαίωσε:
  - Το θηρίο κρυφά πάνω στο θήραμά του αρπάζει σιωπηλά με τα νύχια του, ο πολιτικός που σηκώνει φασαρία πιάνει το θήραμα με τη μακριά του γλώσσα!
  ... ΚΕΦΑΛΑΙΟ 20.
  Ο άγριος πόλεμος με τους Ταλιμπάν συνεχίζεται.
  Τα κορίτσια πολεμούν χρησιμοποιώντας διαφορετικούς τύπους όπλων.
  Η Νατάσα το πήρε και πυροβόλησε χρησιμοποιώντας την κατακόκκινη θηλή του στήθους της και φώναξε:
  - Είμαι ο πιο δυνατός στον κόσμο!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πέταξε μια χειροβομβίδα με θανατηφόρα δύναμη, η οποία έσκισε μια μάζα Μουτζαχεντίν.
  Η Ζόγια κλώτσησε επίσης τον εχθρό, χρησιμοποιώντας τη θηλή βατόμουρου του στήθους και φώναξε:
  - Όχι - είμαι ο πιο δυνατός στον κόσμο!
  Και επίσης τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της εκτόξευσαν το δώρο του θανάτου από τη δύναμη της εξόντωσης, διαλύοντας τους πολεμιστές της αυτοκρατορίας των Ισλαμικών Ταλιμπάν.
  Ο Αυγουστίνος την πυροβόλησε επίσης με μια ρουμπινιά θηλή. Χτύπησα το τανκ και κελαηδούσα:
  - Για τον κομμουνισμό της γης των Σοβιέτ!
  Και πέταξε μια χειροβομβίδα με τη γυμνή, στρογγυλή φτέρνα της θανατηφόρας δύναμης.
  Η Σβετλάνα πυροβόλησε επίσης τον εχθρό με μια θηλή φράουλας. Του προκάλεσε τεράστια ζημιά και του έτριξε:
  - Για την Πατρίδα μέχρι τέλους!
  Και πέταξε το δώρο του αφανισμού, ξεσκίζοντας τους μουτζαχεντίν με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Αυτά τα κορίτσια είναι απλά σούπερ!
  Οι γυναίκες πολεμίστριες ήταν της υψηλότερης τάξης.
  Ο Oleg Rybachenko πήρε επίσης αυτό το αθάνατο αγόρι, σήκωσε το φλογοβόλο και χτύπησε τον εχθρό. Και η φωτιά πήρε και έκαψε μια μάζα Αφγανών στρατιωτών
  Το αιώνιο αγόρι πέταξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά του δάχτυλα με μια θανατηφόρα δύναμη και τραγούδησε:
  - Δόξα στην Πατρίδα του ιερού κομμουνισμού!
  Θα καταστρέψουμε τον κακό φασισμό!
  Η Margarita Korshunova είναι ένα αθάνατο κορίτσι που, όταν ήταν ενήλικη, πήρε και πέταξε ένα δώρο θανάτου με θανατηφόρα δύναμη με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Και τόσοι εχθροί σκίστηκαν ταυτόχρονα.
  Και έτριξε, χαμογελώντας τα δόντια της:
  - Για τις ισχυρές δυνάμεις της χώρας,
  Νικήστε τη Λεγεώνα του Σατανά!
  Και η γυμνή φτέρνα του παιδιού θα ρίξει ξανά ένα μπιζέλι καταστροφικής δύναμης.
  Μετά από αυτό, τα παιδιά τερματισμού πήραν και πώς να σφυρίξουν. Και χιλιάδες κοράκια έπεσαν στα κεφάλια των στρατιωτών των Ταλιμπάν.
  Τα παιδιά τραγούδησαν σε μια φωνή:
  - Δόξα στην εποχή, πιστέψτε στον κομμουνισμό,
  Ο κήπος δεν θα ανθίσει υπέροχα ...
  Δεν αναγνωρίζουμε το ιδανικό του πασιφισμού,
  Θα μπορέσει να σώσει την Πατρίδα στη μάχη!
  Και το αιώνιο ζευγάρι πήρε και πώς να σφυρίξει. Και τα κοράκια έπαθαν έμφραγμα και λιποθύμησαν, χτυπώντας με γροθιές στα κρανία των στρατιωτών των Ταλιμπάν.
  Αυτό είναι πραγματικά ένας αγώνας.
  Η Αλένκα επίσης τσακώνεται με την ομάδα της. Τα κορίτσια είναι πολύ όμορφα και παιχνιδιάρικα. Και αυτό που απλά δεν ξέρουν πώς.
  Η Αλένκα πέταξε το στιλέτο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Πέταξε και έκοψε τα κεφάλια πέντε. Αυτό πραγματικά αποδείχθηκε εξαιρετικά ωραίο.
  Το κορίτσι έτριξε:
  - Για την αγία Ρωσία!
  Ο Anyuta είναι ένας γαμημένος μουτζαχεντίν. Και πατώντας το κουμπί με μια κατακόκκινη θηλή, σχίζοντας τη μάζα των πολεμιστών της ουράνιας αυτοκρατορίας και κελαηδώντας:
  - Για τον Svarog! Μας έχουν μεγάλη εκτίμηση οι άνθρωποι, υπό την προστασία του Θεού!
  Και η γυμνή, στρογγυλή φτέρνα της θα χτυπήσει τους μουτζαχεντίν σαν.
  Στη συνέχεια, το κορίτσι στράφηκε σε μια τούμπα.
  Η κοκκινομάλλα Άλλα παλεύει απελπισμένα. Τα χάλκινα μαλλιά της κυματίζουν στον αέρα σαν προλεταριακό λάβαρο. Το κορίτσι τραγούδησε, ξεγύμνωσε τα δόντια της και κελαηδούσε:
  - Η δόξα είναι καλή, η ήττα είναι κακή!
  Και το κορίτσι πέταξε το δώρο της καταστροφής με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, έσκισε μια μάζα μουτζαχεντίν και τραγούδησε:
  - Για τη Ρωσία και την ελευθερία μέχρι τέλους!
  Και ο κοκκινομάλλας πολεμιστής πρόσθεσε:
  - Και δόξα στην Ουκρανία, μητέρα της Ρωσίας!
  Η Μαρία παρατήρησε επιθετικά, γράφοντας στον εχθρό και το έκανε πολύ εύστοχα, τραγουδώντας:
  - Είμαστε οι πιο δυνατοί στον κόσμο,
  Είμαστε παιδιά της μεγάλης Ρωσίας!
  Και το κορίτσι πάλι, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, θα πετάξει ένα δώρο αφανισμού με καταστροφική δύναμη.
  Και το κορίτσι έχει μαλλιά από φύλλα χρυσού. Και ένα τόσο όμορφο κορίτσι είναι απλά σούπερ. Και έτσι το κορίτσι με μια ρουμπινιά θηλή πάτησε το κουμπί, χτύπησε το αυτοκίνητο του εχθρού και τσίριξε:
  - Για τη μεγάλη Ρωσία!
  Και μετά, πέταξε ένα εκρηκτικό πακέτο με το γυμνό της τακούνι και πρόσθεσε:
  - Και για τη μεγάλη Ουκρανία!
  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες ήταν επίσης εξαιρετικά επιθετικοί. Και οι φραουλένιες θηλές της πίεσαν τα κουμπιά του μπαζούκα και έσπασαν μια μάζα στρατιωτών Ταλιμπάν.
  Τότε το κορίτσι έτριξε:
  - Για την Πατρίδα μου - την ΕΣΣΔ!
  Και τα γυμνά δάχτυλα των μεγάλων, αλλά χαριτωμένα πόδια του ήρωα-κοριτσιού πέταξαν μια καταστροφική βόμβα.
  Ο πολεμιστής τσίριξε:
  - Θα χτίσουμε πόλεις στον Άρη και εργοστάσια στον Ερμή!
  Η Μαρούσια έβγαλε τη γλώσσα της και κελαηδούσε:
  -Και θα υπάρχουν πόλεις στον Δία - το πιστεύω!
  Και το πήρε η κοπέλα και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της έτρεξε ένα μπιζέλι με ένα σωματίδιο εκμηδένισης.
  Και αφού θα εκραγεί, και ένα ολόκληρο τάγμα Ταλιμπάν θα πεταχτεί...
  Και το κορίτσι με μια θηλή φράουλα θα ανατινάξει κάτι εξαιρετικά καταστροφικό.
  Η Matryona, επίσης, θα πάρει και θα χτυπήσει τους Μουτζαχεντίν με τη βοήθεια μιας ρουμπινιάς θηλής. Και το δώρο του θανάτου θα πετάξει με μια δολοφονική δύναμη.
  Το πήρε το κορίτσι και κελαηδούσε:
  - Για την Πατρίδα - τη μητέρα μας!
  Και τότε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πήραν και πέταξαν ένα μπιζέλι και έσκισαν μια μάζα στρατιωτών της αυτοκρατορίας των Ταλιμπάν.
  Έτσι παλεύουν τα κορίτσια ... Ένα μεγάλο τανκ με φλογοβόλα σέρνεται. Και καίει τη μάζα του πεζικού.
  Η Ελίζαμπεθ βουίζει, χαμογελώντας τα δόντια της:
  - Είμαστε οι πιο κουλ στον κόσμο,
  Τα κορίτσια έχουν γυμνά πόδια!
  Και από το κορίτσι πατάει με μια κατακόκκινη θηλή στο κουμπί, γυαλιστερή σαν το joystick από εβονίτη.
  Η Ελισάβετ γέλασε και είπε:
  Δύο στα δύο είναι τέσσερα,
  Δύο στα δύο είναι τέσσερα...
  Όλοι το ξέρουν αυτό
  Σε ολόκληρο τον κόσμο!
  Η Κάθριν πάτησε τη σκανδάλη με τα γυμνά δάχτυλά της. Έριξε νοκ άουτ τον εχθρό και τσίριξε:
  - Για μεγάλες αλλαγές!
  Η Ελισάβετ παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Και οι αλλαγές θα είναι προς το καλύτερο!
  Η Έλενα λουπανούλα με ρουμπινί θηλή, πατώντας επιδέξια το κουμπί και σημείωσε:
  - Αλλά ο παλμός της καρδιάς και των φλεβών,
  Τα δάκρυα των παιδιών μας, των μητέρων...
  Λένε ότι θέλουμε αλλαγή
  Πέτα το ζυγό των βαριών αλυσίδων!
  Η Ευφροσύνη, δίνοντας τα γυμνά δάχτυλά της στα πετάλια, πολύ λογικά σημείωσε:
  - Εδώ μιλάμε, για τις αλλαγές, για τις αλλαγές. Τι αλλάζει;
  Η Ελισάβετ απάντησε λογικά:
  - Φυσικά, για αλλαγές προς το καλύτερο!
  Η Αικατερίνα ρώτησε χαμογελώντας:
  - Και αν όλα πάνε καλά;
  Η Ελισάβετ δήλωσε με σιγουριά:
  - Και όταν όλα ήταν καλά! Πόσα χρόνια συνεχίζεται ο πόλεμος και δεν φαίνεται το τέλος του!
  Και το κορίτσι πυροβόλησε ξανά χρησιμοποιώντας την κόκκινη θηλή του στήθους. Αυτό το κορίτσι είναι πολύ σούπερ!
  Η Έλενα πυροβόλησε επίσης με το γυμνό, ροζ, στρογγυλό τακούνι της και έσπασε ένα άλλο εχθρικό τανκ.
  Και το κορίτσι τραγούδησε:
  - Δόξα στους Ρώσους Θεούς!
  Η Ευφροσύνη πυροβόλησε επίσης, η θηλή της ήταν σαν ώριμη, ζουμερή φράουλα και σφύριξε:
  - Θα υπάρξει νίκη στον πόλεμο! Όλοι οι πόλεμοι τελείωσαν αργά ή γρήγορα!
  Η Ελισάβετ συμφώνησε με αυτό:
  - Μακάρι να τελειώσει κι αυτός ο πόλεμος. Μπορούμε όμως να κερδίσουμε;
  Η Αικατερίνα πυροβόλησε ξανά χρησιμοποιώντας την κατακόκκινη θηλή και ούρλιαξε:
  - Η πιο πιθανή έκβαση του πολέμου είναι η ισοπαλία!
  Η Ελίζαμπεθ μουρμούρισε επιθετικά:
  - Δεν! Δεν θα γίνουν κληρώσεις! Θα το φτάσουμε μέχρι το τέλος!
  Η Κάθριν πυροβόλησε ξανά με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και κελαηδούσε:
  - Σε ιερό πόλεμο, η νίκη μας θα είναι! Αυτοκρατορική σημαία εμπρός - δόξα στους πεσόντες ήρωες!
  Και τα κορίτσια σε χορωδία, κουνώντας το γεμάτο στήθος τους, τραγούδησαν:
  - Κανείς δεν θα μας σταματήσει,
  Τίποτα δεν θα μας νικήσει!
  Και ξαναχτύπησαν, χρησιμοποιώντας γυμνές, ροζ, στρογγυλές γόβες, τρίζοντας:
  -Τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει,
  Κανείς δεν θα μας νικήσει!
  Και τα κορίτσια θα τα πάρουν και θα απελευθερώσουν νέα ρεύματα άγριας φωτιάς ...
  Και στον ουρανό, επίσης, τα κορίτσια τσακώνονται. Τι όμορφοι πολεμιστές, όταν φορούν ένα μπικίνι. Ή ακόμη και βγάζουν τα σουτιέν τους. Και οι γυμνές τους θηλές, όπως πάντα, εν δράσει.
  Αναστασία Βιτμάκοβα, γαμώντας τους αντιπάλους στον ουρανό και εξαπολύοντας χτυπήματα και τρίξιμο στις μονάδες εδάφους:
  - Για τον ιερό κομμουνισμό της γης των Σοβιέτ!
  Η Akulina Orlova, πυροβολώντας τον εχθρό και πατώντας το κουμπί με μια κόκκινη θηλή, και πολύ επιθετικά σημείωσε:
  - Γίνεται πόλεμος καταστροφής!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, η κοπέλα πήρε και χτυπούσε τους στρατιώτες της πανίσχυρης αυτοκρατορίας. Και τσίριξε:
  - Είμαστε οι άνθρωποι της πατρίδας μας Γης,
  Δεν είναι αργά για να επανορθώσουμε...
  Στον ανεμοστρόβιλο του πολέμου
  Είμαι εγώ και αυτοί
  Και αυτό είναι σοβαρό!
  Η Mirabela Magnetic, συνεχίζοντας να καταρρίπτει τους αντιπάλους και χρησιμοποιώντας ρουμπινί θηλές για αυτό, φώναξε:
  - Ο πόλεμος μαίνεται στο σύμπαν,
  Πόλεμος χωρίς καλό λόγο...
  Ο Σατανάς βρίσκεται στις καρδιές των ανθρώπων,
  Πολλοί άνδρες έχουν πεθάνει!
  Η Anastasia Vitmakova σημείωσε πολύ ορθολογικά, σφυροκοπώντας τον εχθρό με μια θηλή φράουλας και τσίριξε:
  - Είναι ακτινοβόλο που δημιούργησε ο Θεός, η
  Χάρη χύθηκε στο ανθρώπινο γένος ...
  Ο μεγάλος Svarog μας έδωσε -
  Ψυχή, μυαλό, εγκάρδιο έλεος!
  Η Akulina Orlova απάντησε γελώντας, πυροβολώντας επίσης χρησιμοποιώντας μια πολύπλευρη ρουμπινιά θηλή:
  - Ναι, ο Svarog μπορεί να το κάνει αυτό! Αυτός είναι ο μεγάλος δημιουργός του πλανήτη Γη!
  Εδώ η Mirabela Magnetic - ρώτησε αυτό το κορίτσι με τα χρυσά μαλλιά, χαμογελώντας τα δόντια της:
  - Και γιατί οι άνθρωποι γερνούν, και ειδικά οι γυναίκες, αν υπάρχει ένας τόσο δυνατός και σοφός Δημιουργός όπως ο Svarog;
  Η Αναστασία πυροβόλησε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και απάντησε:
  - Θυμάμαι ακόμα τον Τσάρο Νικόλαο Β', ακόμα κι αυτός μου έδωσε καραμέλα. Θα δώσεις την ηλικία μου κοιτάζοντας τη φιγούρα μου;
  Η Akulina Orlova, πιέζοντας τη γυμνή της φτέρνα, ξεγύμνωσε τα δόντια της και απελευθέρωσε ένα καταστροφικό δώρο θανάτου:
  - Κοιτώντας και το πρόσωπό σου δεν θα δώσεις ηλικία!
  Η Mirabela Magnetic έγνεψε καταφατικά, σημειώνοντας αναστενάζοντας:
  - Οι Ρώσοι Θεοί δίνουν αθανασία και αιώνια νιότη τουλάχιστον στους εκλεκτούς. Τι γίνεται όμως με τους Χριστιανούς;
  Η Anastasia Vitmakova απάντησε χτυπώντας ρουκέτες, πατώντας το κουμπί με μια θηλή φράουλας και τραγούδησε:
  - Στον ουράνιο θρόνο,
  Ο βασιλιάς του σύμπαντος καθόταν...
  Με την Υπέρτατη Θέλησή σας,
  Ο Χριστός μας κυβέρνησε!
  
  Ο Θεός σταυρώθηκε στο σταυρό
  Ο Ιησούς προσεύχεται στον Πατέρα ...
  Για να μην μας κρίνει σκληρά - Η
  αμαρτία μας συγχώρεσε μέχρι τέλους!
  Η Mirabela Magnetic έγνεψε καταφατικά, έστειλε επίσης τα αντιδραστικά δώρα του θανάτου, πιέζοντας τη γυμνή, στρογγυλή φτέρνα της και φώναξε:
  - Καλά τραγουδάς! Είναι όμως συμβατοί οι Ρώσοι Θεοί και ο Χριστός;
  Η Αναστασία Βιτμάκοβα ανασήκωσε τους ώμους της, έστειλε μια οβίδα αεροσκάφους με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τσίριξε:
  - Είναι συμβατά το μέλι και το γάλα; Είναι διαφορετικοί, αλλά πάνε καλά μαζί!
  Η Mirabela Magnitnaya συμφώνησε με αυτό, στέλνοντας έναν πύραυλο με τη θηλή της στο χρώμα μιας ώριμης τουλίπας:
  - Φυσικά και είναι καλό! Και πολύ ακόμη και στο διάστημα!
  Και τα κορίτσια τραγουδούσαν σε χορωδία, συνεχίζοντας να πυροβολούν με γυμνά δάχτυλα των ποδιών και κατακόκκινες θηλές:
  Προσγειωθείτε στο παράθυρο
  Προσγειωθείτε στο παράθυρο
  Η γη στο παράθυρο φαίνεται!
  Όπως ο γιος θρηνεί για τη μητέρα του,
  Πόσο λυπάται ένας γιος για τη μητέρα του...
  Είμαστε λυπημένοι για τη Γη, είναι μία!
  Και τα αστέρια παρόλα αυτά
  Και τα αστέρια πάντως...
  Λίγο πιο κοντά, αλλά και όλοι κρυώνουν
  Και σαν ένα ρολόι έκλειψης, και σαν ένα ρολόι έκλειψης ...
  Περιμένουμε φως και βλέπουμε γήινα όνειρα!
  Και τα κορίτσια πάλι πάτησαν τα κουμπιά με το κόκκινο τους, σαν παπαρούνες, θηλές, έστειλαν το φονικό και ξανατραγούδησανЈ
  Και δεν ονειρευόμαστε το βρυχηθμό του κοσμοδρόμου,
  Όχι αυτό το παγωμένο μπλε...
  Και ονειρευόμαστε για γρασίδι, γρασίδι κοντά στο σπίτι ...
  Πράσινο, πράσινο, γρασίδι!
  Τα κορίτσια αντιμετώπισαν τους μουτζαχεντίν πολύ ψύχραιμα.
  Και οι γλώσσες τους είναι επίσης μακριές και κινητές. Και ξέρουν πώς να συνεργαστούν μαζί τους.
  Η Σταλενίδα είναι και επιθετική στη μάχη ... Και επίσης, ως βολίδα, πολύ εύστοχα.
  Και επίσης χρησιμοποιώντας μια θηλή φράουλας. Και είναι πολύ όμορφο.
  Η Σταλενίδα τραγούδησε:
  Αυτό το χωράφι οργώθηκε από τους γιους του Σβάρογκ,
  Θα συντρίψουμε σκληρά τους αντιπάλους...
  Η πορεία της Ρωσίας, δυστυχώς, από πόλεμο σε πόλεμο,
  Αλλά οι αθάνατοι είναι οι κουλ τύποι μας!
  Η Βερόνικα χτύπησε επίσης με τη βοήθεια της κόκκινης θηλής της, καθώς ένα ροδοπέταλο, έτριξε στον εχθρό:
  - Για τις καλές μου επιτυχίες!
  Η Victoria χρησιμοποίησε επίσης το στήθος της γεμάτο σαν ώριμα πεπόνια όταν πυροβολούσε και ίσιωσε:
  - Για τις επιτυχίες μας!
  Η Σταλενίδα έγνεψε καταφατικά, πέταξε ένα μπούμερανγκ με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, που έκοψε πολλά κεφάλια εν πτήσει και σημείωσε:
  - Οι επιτυχίες μας θα είναι κολοσσιαίες, πιστεύω!
  Η Βαλεντίνα, που χτύπησε τους Ταλιμπάν με μια θηλή σε χρώμα φράουλας, είπε:
  - Όλος ο μπελάς είναι στον εγωισμό!
  Η Σταλενίδα, πυροβολώντας τον εχθρό, και ξαναρίχνοντας τα πόδια της με τα γυμνά δάχτυλά της, αυτή τη φορά δηλητηριώδεις βελόνες, σημείωσε:
  - Ναι, ο εγωισμός είναι κακός!
  Η Βερόνικα πάτησε το κουμπί του φλογοβόλου με μια κατακόκκινη θηλή, έκαψε μια ολόκληρη διμοιρία Κινέζων και τσίριξε:
  - Αλλά αλίμονο - ο εγωισμός δεν μπορεί να εξοντωθεί!
  Η Βικτώρια γαμάει τον εχθρό με γυμνό, στρογγυλό, ροζ τακούνι και κελαηδάει:
  - Μα δεν είμαστε και αδύναμοι! Θα έχουμε νίκη και αργία στους αιώνες!
  Η Βαλεντίνα, πυροβολώντας τους μουτζαχεντίν και κουρεύοντάς τους σαν δρεπάνι, πήρε και επιθετικά έδωσε:
  - Δόξα στην εποχή του κομμουνισμού και του Τσάρου Σβάρογκ!
  Η Σταλενίδα την χτύπησε ξανά με μια κατακόκκινη θηλή και σημείωσε:
  - Δόξα στον κομμουνισμό!
  Η Βερόνικα ρώτησε χαμογελώντας:
  - Τι είναι ο κομμουνισμός;
  Η Βικτώρια γρύλισε επιθετικά, έστειλε ένα δώρο θανάτου, μια θηλή στο χρώμα ενός ώριμου κερασιού και τσίριξε:
  - Ο κομμουνισμός είναι παράδεισος!
  Και τα κορίτσια το πήραν και τραγούδησαν:
  - Θα τους διαλύσουμε όλους,
  Αυτή είναι η ζωή, αυτή είναι η ευτυχία!
  Η Γκέρντα παλεύει σε ένα κινητό τανκ. Είναι ένα πολύ όμορφο και επιθετικό κορίτσι. Και το τανκ κινείται και καίγεται. Έχει πολύ μεγάλη, καταστροφική δύναμη.
  Η Γκέρντα πυροβόλησε με τα γυμνά δάχτυλα των ακονισμένων ποδιών της και κελαηδούσε:
  -Για μεγάλη τάξη στον κόσμο!
  Η Σάρλοτ χτύπησε επίσης τον εχθρό με τη βοήθεια μιας κατακόκκινης θηλής, πιέζοντάς τον στο κουμπί και ουρλιάζοντας:
  - Δόξα στην Πατρίδα.
  Και η Χριστίνα πυροβόλησε, αυτή τη φορά με γυμνό, στρογγυλό, ροζ τακούνι.
  Κι εκείνη φώναξε:
  - Για τον υψηλότερο κομμουνισμό!
  Και η Μάγδα κλώτσησε τον εχθρό και τραγούδησε:
  - Το μεγαλείο των Γερμανών ήταν γνωστό στον πλανήτη, ο
  ναζισμός νικήθηκε με ένα χτύπημα του σπαθιού ...
  Μας αγαπούν και μας εκτιμούν όλα τα έθνη του κόσμου,
  Ο λαός σε όλη τη χώρα βαδίζει στον κομμουνισμό!
  Το τανκ κινήθηκε και έβρεξε τους πάντες με οβίδες και οι σφαίρες έπεσαν σε βροχή από μόλυβδο.
  Η Γκέρντα σημείωσε έξυπνα, χρησιμοποιώντας ξανά τη ρουμπινιά θηλή για να πυροβολήσει στο στήθος της:
  - Η νίκη μας είναι αναπόφευκτη - πιστέψτε με ελπίδα!
  Η Σάρλοτ πυροβόλησε με τα γυμνά δάχτυλά της και συμφώνησε:
  - Όχι, δεν θα γίνει!
  Το κορίτσι στο τανκ αναστέναξε βαριά...
  Αλλού, σε ενέδρα, η Αλίκη και η Αγγελική αναζητούν στόχους.
  Η Αλίκη θυμήθηκε πώς έφτασε στη φυλακή ως κορίτσι. Και εκεί την ξυλοκόπησαν με λαστιχένια μπαστούνια στα γυμνά της τακούνια. Το κορίτσι Alice υπέγραψε τότε μια ομολογία. Και πήγε σε μια παιδική αποικία εργασίας. Όμως δεν έμεινε εκεί για πολύ.
  Στην αποικία, τα κορίτσια ξυρίζονταν και αναγκάζονταν να εργάζονται ξυπόλητα, ακόμη και σε κρύο καιρό. Και η Άλις μετριάστηκε. Και η Angelica γεννήθηκε στη Σιβηρία, και δεν ήξερε καθόλου παπούτσια, και έτρεχε γύρω από το χιόνι με τα γυμνά της τακούνια, αφήνοντας αποτυπώματα.
  Αυτά τα κορίτσια λοιπόν είναι ξεχωριστά και ανίκητα.
  Η Αλίκη πυροβόλησε, πατώντας τη σκανδάλη με την κατακόκκινη θηλή της στο στήθος της και ούρλιαξε, χαμογελώντας τα δόντια της:
  - Δόξα στην εποχή των Ρώσων Θεών!
  Και πέταξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της θανατηφόρας δύναμης. Το οποίο διέλυσε μια μάζα στρατιωτών Ταλιμπάν.
  Η Angelica πυροβόλησε επίσης και αρκετά καλά. Χτύπησε τον εχθρό και έτριξε:
  - Για τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της σκέψης!
  Πάτησε ξανά το κουμπί με τη ροδοκόκκινη θηλή της. Έπληξε τον εχθρό σε θανάσιμο ενθουσιασμό.
  Και τότε, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών, πέταξε το αφανιστικό δώρο του θανάτου και τσίριξε:
  - Για τη μεγάλη Θεά και Μητέρα των Θεών Lada!
  Η Αλίκη πυροβόλησε πολύ καλά και χτύπησε τον στρατηγό των Ταλιμπάν με ένα ακριβές χτύπημα και κελαηδούσε:
  - Για τον Θεό Svarog!
  Και τότε το κορίτσι πέταξε ξανά το θανατηφόρο δώρο του θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Αυτή είναι η Αλίκη - απλά ένα σούπερ κορίτσι.
  Δούλεψε καλά στην αποικία. Σταμάτησαν ακόμη και να την ξυρίζουν φαλακρά και της επέτρεψαν να μεγαλώσει ένα κεφάλι με χρυσαφί, σγουρά μαλλιά. Και ένα τόσο όμορφο κορίτσι μεγάλωσε σε μια αποικία εργασίας παιδιών. Αποδείχθηκε ότι ήταν απλώς μια θεά.
  Και είναι τόσο όμορφο. Και τα γυμνά της πόδια άφηναν τέτοια σαγηνευτικά ίχνη στο χιόνι. Ότι ακόμη και οι φρουροί πάνω τους έκαναν αυνανισμό.
  Αυτή ήταν η Αλίκη...
  Δεν είναι περίεργο, ίσως, ένα τέτοιο όνομα όπως η Αλίκη προκαλεί ειδικούς συνειρμούς. Με το οποίο τίποτα δεν κερδίζει. Και η Αλίκη είναι απλά σούπερ και υπέρ ομορφιά!
  Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της ρίχνουν πάλι μια χειροβομβίδα με θανατηφόρα δύναμη και τους ξεσκίζουν τους πάντες.
  Η Αλίκη τραγούδησε με ένα χαμόγελο.
  Γιατί οι άνθρωποι χρειάζονται ένα κεφάλι
  Δεν μπορεί να είναι πιο χαζό...
  Μην κόβετε ξύλα με το κεφάλι τους,
  Μην σφυρώνετε στα καρφιά!
  Η Angelica πήρε επίσης και πυροβόλησε, τραβώντας τη σκανδάλη με μια κόκκινη θηλή, τρυπώντας τον εχθρό. Πέταξε μερικά δώρα θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τραγούδησε:
  - Ας το έχουν κάποιοι άδειο,
  Άλλοι την κοροϊδεύουν...
  Αλλά όλοι φαίνονται για έναν λόγο,
  Δεν θέλει να τη χάσει!
  Και τα δύο κορίτσια, συνεχίζοντας να πυροβολούν στους Μουτζαχεντίν, και στέλνοντας δώρα θανάτου με γυμνά δάχτυλα, τραγούδησαν.
  Δεν χρειάζεται να χάσεις το κεφάλι σου
  Μη βιάζεσαι...
  Δεν χρειάζεται να χάσεις το κεφάλι σου
  Κι αν σου φανεί χρήσιμο!
  Τα κορίτσια πυροβόλησαν τον εχθρό χρησιμοποιώντας τις ρουμπινί θηλές τους και ούρλιαξαν:
  Το γράφεις στο τετράδιό σου
  Σε κάθε σελίδα...
  Δεν χρειάζεται να χάσεις το κεφάλι σου
  Μη χάσεις το κεφάλι σου!
  Μη χάσεις το κεφάλι σου!
  Και πρέπει να σκοτώσετε ερπετά!
  Και τα κορίτσια πέταξαν χειροβομβίδες με τα γυμνά, στρογγυλά τακούνια τους. Αυτά τα κορίτσια είναι απλά σούπερ.
  Και εδώ τσακώνεται και η Νικολέττα. Αυτό είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι, είναι απλά σούπερ.
  Η Νικολέττα το πήρε και τραγούδησε, πατώντας το κουμπί στο μπαζούκα με την κατακόκκινη θηλή της και στέλνοντας το δώρο της καταστροφής.
  Το κορίτσι κελαηδούσε:
  - Δόξα στους καιρούς του κομμουνισμού!
  Και πρόσθεσε:
  Στη νίκη των αθάνατων ιδεών του κομμουνισμού,
  Βλέπουμε το μέλλον της χώρας μας...
  Και το κόκκινο πανό, η φωτεινή Πατρίδα,
  Θα είμαστε πάντα απείρως πιστοί!
  Μετά από αυτά τα λόγια, η Νικολέττα έβγαλε τη γλώσσα της. Και η ρουμπινιά της θηλή είναι πάλι σαν βολίδα με μεγάλη καταστροφική δύναμη.
  Και η Νικολέττα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πήρε και πέταξε μια χειροβομβίδα με θανατηφόρα δύναμη, διέλυσε μια μάζα Μουτζαχεντίν και ούρλιαξε:
  - Μέσα από τις καταιγίδες έλαμψε για μας ο ήλιος της ελευθερίας,
  Μέσα από καταιγίδες και καταιγίδες περπατήσαμε μαζί...
  Αφήστε τους λαούς να γίνουν ένα -
  Ας είναι όλες οι χώρες της Γης μαζί!
  Με μεγάλη μανία αγωνίστηκε και η Βιόλα. Οδηγήθηκε από το φλογοβόλο, πατώντας το κουμπί με μια κατακόκκινη θηλή και βουίζοντας:
  - Δόξα στο Πατρώνυμο, τον ελεύθερο μας,
  Η φιλία των λαών είναι ένα στήριγμα για πάντα,
  Η εξουσία είναι νόμιμη, η βούληση του λαού,
  Άλλωστε, ο απλός άνθρωπος είναι υπέρ της ενότητας!
  Ο Toreador πυροβόλησε επίσης κατά των Μουτζαχεντίν. Για να το κάνει αυτό, χρησιμοποίησε έναν εύκαμπτο σωλήνα από τον οποίο πέταξαν νιφάδες φωτιάς, που κυριολεκτικά έκαψαν τα πάντα σε στάχτη.
  Το κορίτσι στάμπαρε το ξυπόλητο, λαξευμένο πόδι της και κελαηδούσε:
  - Δόξα στην εποχή του κομμουνισμού, δόξα στον νέο Λένιν!
  Η Angelina και η Aurora ανέπτυξαν επίσης ένα ισχυρό φλογοβόλο και το πήραν, το πυροβόλησαν με μια ροή φλόγας.
  Και η φωτιά χύθηκε... Έκαψε κυριολεκτικά τους Ταλιμπάν.
  Η Αντζελίνα ξεκούρασε τα γυμνά της πόδια και κελαηδούσε ενώ πυροβολούσε:
  - Δόξα στην ΕΣΣΔ!
  Και το κορίτσι πάτησε ξανά το κουμπί του φλογοβόλου με την κατακόκκινη θηλή της. Και φούντωσε ξανά....
  Η Aurora χτύπησε και τους μουτζαχεντίν. Έβαλε φωτιά σε μια μάζα στρατιωτών Ταλιμπάν και φώναξε:
  - Για νέα σύνορα!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πέταξε το θανατηφόρο δώρο του θανάτου. Και πάτησε ξανά το κουμπί με τη ρουμπινιά θηλή του στήθους του. Μετά κελαηδούσε χαμογελώντας τα δόντια της:
  - Δόξα στο ΚΨΣ!
  Η Αντζελίνα έκλεισε το μάτι, πέταξε ένα μπιζέλι με τη γυμνή της φτέρνα και κελαηδούσε:
  - ΚΨΣ - ΣΣ! ΚΨΣ - ΣΣ!
  Και πάλι πατάει το κουμπί με μια θηλή φράουλας στο στήθος του.
  Η Άννα και η Όλγα είναι πανέμορφα κορίτσια μόνο με στενό σλιπ.
  Πήραν και σήκωσαν έναν βαρύ εκτοξευτή πυραύλων. Και στηριζόμενοι στα γυμνά, πελεκημένα πόδια τους, το πήραν και το ανατίναξαν.
  Η Άννα κελαηδούσε, πατώντας το κουμπί με τη κόκκινη θηλή της:
  - Δόξα στους Ρώσους Θεούς!
  Και με γυμνά δάχτυλα, η κοπέλα πέταξε μια χειροβομβίδα με θανατηφόρα δύναμη.
  Η Όλγα, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, εξαπέλυσε ένα θανατηφόρο δώρο θανάτου, ξεσκίζοντας κυριολεκτικά τους μουτζαχεντίν.
  Η Όλγα τραγούδησε:
  - Ω, Πούσκιν, είσαι εκκεντρικός λάθος,
  Στη μάχη, δεν σταματήσαμε να χασμουριόμαστε...
  Η σκισμένη δεξαμενή καίγεται ,
  Διώχνοντας όλο τον κόσμο από τον καναπέ!
  Και το κορίτσι πήρε και πέταξε ένα νέο πολύ θανατηφόρο δώρο αφανισμού με τα γυμνά πόδια της.
  Και μετά πάτησε το κουμπί με μια ρουμπινιά θηλή, στέλνοντας ένα επιθετικό δώρο καταστροφής.
  Στη συνέχεια τα κορίτσια τραγούδησαν σε χορωδία:
  - Και στον πόλεμο, και στον πόλεμο,
  Τα κορίτσια βλέπουν έναν άντρα σε ένα όνειρο!
  Η επιθυμία του να οδηγεί
  Σκίστε το παλικάρι σε κομμάτια!
  Και οι γυναίκες πολεμίστριες φώναξαν:
  - Συντρίψτε τα κορίτσια με τα πόδια των ανδρών,
  Ένας άντρας δεν πρέπει να τα καταφέρνει...
  Ένας άνθρωπος είναι υποχρεωμένος να οργώνει σαν άλογο,
  Και το νόημα των κοριτσιών είναι να σκοτώνουν!
  Και πάλι τα κορίτσια θα πατήσουν τα κουμπιά αφανισμού με τις κατακόκκινες θηλές τους.
  Ο ίδιος ο διάβολος δεν θα αντισταθεί σε τέτοιες ομορφιές.
  Και οι γλώσσες των κοριτσιών είναι παιχνιδιάρικες. Είναι σαν γλυκά γλειφιτζούρια, που γλείφουν παλλόμενες ράβδους νεφρίτη.
  Η Άννα και η Όλγα τραγούδησαν:
  - Θα κάνουμε κομμάτια όλους τους ανθρώπους,
  Θα είναι στη δύναμή μας!
  Εδώ είναι τα όμορφα κορίτσια ninja που παλεύουν.
  Έβγαλαν τα σουτιέν τους και πλέον είναι μόνο με εσώρουχα.
  Η γαλαζομάλλα κοπέλα νίντζα πήρε και έκοψε με τα ξίφη της, κόβοντας τα κεφάλια των Ταλιμπάν.
  Στη συνέχεια, από τις κόκκινες θηλές του στήθους, θα απελευθερώσει κεραυνό στον εχθρό. Που καίνε πολλούς μουτζαχεντίν.
  Και μετά με γυμνά δάχτυλα, καθώς πετάει το θανατηφόρο δώρο του θανάτου και τραγουδά:
  - Είμαι ένα αξιολύπητο έντομο - μια σούπερ χελώνα νίντζα! Σκίστε το σαν blotter!
  Ένα κορίτσι νίντζα με κίτρινα μαλλιά έκανε επίσης μια τεχνική πεταλούδας με σπαθιά.
  Κόψτε τα κεφάλια πολλών Ταλιμπάν.
  Στη συνέχεια από τις κατακόκκινες θηλές του στήθους χτυπήθηκαν με κεραυνό. Έκαψε ένα ολόκληρο τάγμα και κελαηδούσε:
  - Είμαι το πιο δυνατό κορίτσι στον κόσμο!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πέταξε την καταστροφική δύναμη μιας βελόνας με δηλητήριο.
  Εδώ είναι ένα κορίτσι νίντζα με κόκκινα μαλλιά στη μάχη . Τα ξίφη της περιστρέφονται σαν τις λεπίδες ενός ελικοπτέρου. Και έκοψαν τους μουτζαχεντίν χωρίς οίκτο.
  Η πολεμίστρια εκτόξευσε πάλσαρ από τις ρουμπινί θηλές της. Έκαψε πολλούς αντιπάλους.
  Στη συνέχεια, με το γυμνό της τακούνι, πέταξε ένα εκρηκτικό πακέτο κάρβουνο και έσκισε δύο τανκς.
  Μετά τραγούδησε:
  - Θα χτίσουμε πόλεις,
  Νίντζα κορίτσι για πάντα!
  Αυτά είναι πραγματικά τα κορίτσια που χρειάζεστε. Υπάρχει τόση οργή και πάθος, και μαχητική διάθεση μέσα τους.
  Το κορίτσι νίντζα με τα άσπρα μαλλιά κι αυτό, ψιλοκομμένο με σπαθιά σαν τις λεπίδες του μύλου, τους έκοψε τα κεφάλια και τραγούδησε:
  - Θα πολεμήσουμε για την Ιαπωνία,
  Μου αρέσει πολύ να φιλάω!
  Και από τις φραουλένιες θηλές της κοπέλας πέταξαν δοκάρια αφανισμού. Που στην κυριολεξία έκανε στάχτη τους Αφγανούς.
  Και η πολεμίστρια, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πέταξε πολλά μπούμερανγκ ταυτόχρονα, κόβοντας τα κεφάλια των εχθρών, μετά τα οποία τραγούδησε:
  - Δόξα στην εποχή των ιαπωνικών θεών!
  Και τα κορίτσια εξολοθρευτή τραγούδησαν αμέσως:
  - Κόκκινες θηλές για κορίτσια, κατακόκκινες θηλές για κορίτσια,
  Ας πεθάνουν όλοι οι άντρες από μελαγχολία!
  Και πάλι ακούγονται εκκωφαντικά γέλια, και οι καλλονές δείχνουν τα δόντια τους.
  Αυτά τα κορίτσια είναι απλά σούπερ!
  Και οι γλώσσες τους αγαπούν τη γλυκιά δουλειά.
  Το παίρνουν λοιπόν και, όπως φτύνουν, θα ξαπλώσουν αμέσως ένα ολόκληρο τάγμα με ένα σκούπισμα.
  Στη συνέχεια, τα κορίτσια από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου θα ακολουθήσουν:
  Δεν φοβόμαστε τις επιθέσεις
  Θα βάλουμε κάτω τους κακούς!
  Εδώ είναι το πλήρωμα της Τζέιν Άμστρονγκ στη μάχη.
  Το κορίτσι είναι πολύ όμορφο. Έβγαλε το σουτιέν της και το έβγαλε. Και με μια κατακόκκινη θηλή πήρε το στήθος της και πάτησε το κουμπί.
  Ένα ρεύμα από φλεγόμενη φλόγα πέταξε έξω. Και έκαψε εκατό μουτζαχεντίν. Αυτά είναι τα κορίτσια - τρομερός ενθουσιασμός.
  Η Τζέιν το πήρε και τραγούδησε:
  - Κόκκινο, κόκκινο αίμα,
  Σε μια ώρα είναι απλώς στεριά
  Σε δύο, υπάρχουν λουλούδια και γρασίδι πάνω του,
  Ζει ξανά στα τρία!
  Η Γερτρούδη σφυροκόπησε την αντίπαλό της με μια κατακόκκινη θηλή. Έσπασε τον εχθρό και τσίριξε:
  - Και ο ήλιος καίει με αστέρι!
  Και τότε η γυμνή, στρογγυλή φτέρνα της θα πατήσει το πεντάλ με θανατηφόρα δύναμη.
  Αυτά τα κορίτσια είναι απλά τέρατα.
  Και έτσι θα πάρουν και πώς θα τραγουδήσουν:
  - Χαίρε Βρετανία, γαλάζιες θάλασσες,
  Δεν θα γίνουμε ποτέ σκλάβοι!
  Θα το πάρει και η Malanya και θα πατήσει το κουμπί με μια θηλή φράουλας. Και θα χτυπήσει τον εχθρό με μεγάλη φονική δύναμη.
  Τότε θα φωνάξει:
  - Για τη Βρετανία και τη βασίλισσά της!
  Η Μόνικα χτύπησε το κουμπί με μια θηλή βατόμουρου και απάντησε:
  - Και τι σχέση έχει η βασίλισσα με τους ανθρώπους!
  Και με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, το πήρε ξανά και πυροβόλησε. Αυτό το κορίτσι είναι απλά σούπερ!
  Και το τανκ ορμάει στον εαυτό του και με μεγάλη δολοφονική δύναμη. Υπάρχουν κορίτσια με την πιο επιθετική παρόρμηση σε αυτό.
  Η Malanya φώναξε:
  - Οι άνθρωποί μας, οι δικοί μας άνθρωποι,
  Είναι γυμνός, γυμνός, γυμνός -
  Οι γυμνοί μας άνθρωποι!
  Ο Oleg Rybachenko συνεχίζει να αγωνίζεται με μεγάλη αγριότητα. Και τα ξίφη του αγοριού κόβονται σαν ξυράφι.
  Και το αγόρι ρίχνει το δώρο της καταστροφής με τα γυμνά δάχτυλα των παιδικών ποδιών.
  Και βουίζει:
  - Πολεμάμε τον εχθρό,
  Με το όνομα Svarog...
  Δεν θα είμαι ανόητος
  Να γίνεις γιος με τον Θεό!
  Η Μαργαρίτα επεσήμανε επιθετικά, τεμαχίζοντας με τα ξίφη των Μουτζαχεντίν. Και η κοπέλα πέταξε τις λεπτές λεπίδες ξυραφιού με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και άρχισε να κόβει το λαιμό των Αφγανών.
  Αφού το κορίτσι τραγούδησε:
  - Μαργαρίτα - το παράθυρο είναι ανοιχτό!
  Και πήρε, και έβγαλε τη γλώσσα της! Αυτό το κορίτσι είναι απλά ένας σούπερ πολεμιστής!
  Και κανείς δεν θα σταματήσει και θα κερδίσει.
  Αν αρχίσει να ουρλιάζει, ουρλιάζει.
  Και τα παιδιά-εξολοθρευτές σφύριξαν ομόφωνα, και τα σύννεφα από κοράκια άρχισαν να λιποθυμούν, τρυπώντας τα κρανία των στρατιωτών των Ταλιμπάν.
  Αυτά τα παιδιά είναι απλά τέρατα.
  Ο Oleg Rybachenko τραγούδησε:
  - Στα ιερά στον πόλεμο,
  Η ζωή ενός στρατιώτη δεν εκτιμάται...
  Για χάρη του πατέρα-βασιλιά,
  Δεν πεθαίνουμε μάταια!
  Η Μαργαρίτα πέταξε πάλι τα ακονισμένα πόδια της βελόνας με το δηλητήριο με τα γυμνά της δάχτυλα και κελαηδούσε:
  - Δεν κερδίζουμε μάταια!
  Και πάλι το κορίτσι κολλάει ... Και αποδείχθηκε εξαιρετικά δροσερό και απότομο.
   Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν. Και τα πόδια τους είναι γυμνά, και τόσο ευκίνητα, πιο δροσερά από τους πιθήκους.
  Οι νεαροί πολεμιστές τραγούδησαν με μανία.
  Στην απεραντοσύνη της υπέροχης πατρίδας,
  Μετριάζεται στη μάχη και την εργασία...
  Κάναμε ένα χαρούμενο τραγούδι -
  Σχετικά με έναν υπέροχο φίλο και ηγέτη!
  Τότε πάλι το κορίτσι και το αγόρι θα σφυρίξουν από κοινού, και πάλι χιλιάδες ζαλισμένα πουλιά θα πέσουν στα κεφάλια των Αφγανών.
  Αυτά τα κορίτσια είναι η υψηλότερη κατηγορία, και το αγόρι δεν είναι χειρότερο ...
  Η Νατάσα κόβει και με σπαθιά. Από τις κατακόκκινες θηλές άρχισαν να απελευθερώνουν κεραυνούς και ταυτόχρονα να βουίζουν:
  - Kolovrat, Evpatiy Kolovrat,
  Υπερασπιστής της Πατρίδας, στρατιώτης Περούνοφ!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των κοριτσίστικων ποδιών θα ξεκινήσει, προφανώς κάτι εξαιρετικά θανατηφόρο.
  Η Ζόγια, συνθλίβοντας τους Ταλιμπάν με θολή οργή, άρχισε επίσης να απελευθερώνει δώρα επιθετικού θανάτου από κατακόκκινες θηλές. Και ταυτόχρονα βουίζει:
  - Kolovrat, Evpatiy Kolovrat,
  Ήρωες της Ρωσίας - μαζεύει τον συναγερμό!
  Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της εκτοξεύονται ξανά, ένα πολύ καταστροφικό δώρο καταστροφής.
  Ο Κόκκινος Αυγουστίνος επίσης παλεύει με λύσσα. Στέλνει το ένα δώρο θανάτου μετά το άλλο στον εχθρό. Και από τις ρουμπινί θηλές της ξεχύθηκαν ρεύματα βίαιης ενέργειας.
  Ο Αυγουστίνος το πήρε και τραγούδησε:
  Οι πολεμιστές του σκότους είναι σίγουρα δυνατοί
  Το κακό κυβερνά τον κόσμο χωρίς να ξέρει τον αριθμό!
  Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του κοκκινομάλλη πολεμιστή εξαπέλυσαν μια ακραία καταστροφή.
  Η Σβετλάνα έκοψε τους Κινέζους, χωρίς κανέναν οίκτο. Τα τεμάχισε σε κομμάτια. Και με γυμνά δάχτυλα, πέταξε αρακά με εκρηκτικά.
  Και μετά από τις θηλές της φράουλας, χτυπά τον εχθρό σαν κάτι πολύ θανατηφόρο.
  Σκίστε τον εχθρό και τραγουδήστε:
  - Μα εσείς, γιοι του Σατανά,
  Μην πατάτε τη δύναμη του Χριστού!
  Αυτό είναι πραγματικά ένα κορίτσι που μπορεί να νικήσει κάθε κακό.
  Οι γυναίκες πολεμίστριες, πρέπει να πω, είναι ίσως οι πιο δυνατές στον κόσμο.
  Ο Oleg Rybachenko, κόβοντας τους μουτζαχεντίν, τραγούδησε:
  Σε έναν κόσμο ζέστης και χιονιού,
  Ο κόσμος είναι και φτωχός και πλούσιος...
  Η ομάδα μας επιτίθεται
  Εχθρός κατευθείαν στην κόλαση!
  Η Μαργαρίτα πέταξε ένα κομμάτι αντιύλης με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, έσκισε πολλούς εχθρούς και τσίριξε:
  Και ο αγώνας συνεχίζεται ξανά
  Η φωτιά βράζει πάνω από το υπερπλάσμα...
  Και ο Λένιν είναι τόσο νέος
  Απεργίες με ακτίνες!
  Τότε η κοπέλα το πήρε και του έδειξε συγκεκριμένα τη γλώσσα της. Και πρέπει να παραδεχτεί ότι είναι πολύ μεγάλο.
  Και τα παιδιά πολεμιστές είναι πολύ κουλ.
  Η Adala και η Agatha τσακώνονται με ένα διθέσιο αυτοκινούμενο όπλο. Συντρίβουν τους εχθρούς, τους ξεσκίζουν.
  Η Adala πατάει το κουμπί του joystick με τη κόκκινη θηλή της, σκίζει μια μάζα κινέζων και τσιρίζει:
  - Για τη μεγάλη Ρωσία!
  Η Αγκάθα θα χτυπήσει επίσης τον εχθρό, θα τον συντρίψει σε κομμάτια, θα τον σκίσει σε ένα αιματηρό χάος και θα βουτήξει:
  - Για τη Ρωσία του Κιέβου!
  Και θα πατήσει το κουμπί του joystick με τη ρουμπινί θηλή του!
  Τότε τα κορίτσια θα πάρουν και θα τραγουδήσουν:
  - Μάθαμε μαζί στο σχολείο,
  Και θυμόμαστε από καρδιάς ...
  Πώς χτυπούσαν τα καμπαναριά
  Σχετικά με το Kievan Rus!
  
  Και οι Ορθόδοξοι θυμούνται
  Ποιον δεν ρωτάς...
  Πώς ήταν εκείνες οι ένδοξες μέρες
  Βάπτιση της Ρωσίας!
  Και η Νατάσα και η ομάδα της σήκωσαν.
  Γεια σου Σλάβοι, Γεια σου Σλάβοι,
  Μοσχοβίτες και Κιέβοι...
  Σουάμι να μοιραζόμαστε την πατρίδα!
  Δεν μπορώ να στείλω άντρα
  Μετρήστε το δικό σας στο ρείθρο...
  Προτιμώ να τον αγαπήσω!
  Έτσι χώρισαν τα κορίτσια και είναι σαφές ότι οι Ταλιμπάν, σαν να μην μπορούν να αντισταθούν σε τέτοιους.
  ... ΚΕΦΑΛΑΙΟ 21
  Εδώ πάλι τα αγόρια ξύπνησαν και παρατάχθηκαν, υπό τον ήχο της γκάιντας. Με άφησαν να ξεπλύνω το στόμα μου με νερό και να πλύνω τα χέρια μου. Με τάισαν λίγο... Και ξανά οδήγησαν.
  Ο τρελός καθηγητής Λουκιανένκο, που βρισκόταν στο σώμα ενός σκλάβου δώδεκα περίπου, άρχισε να συνθέτει ξανά.
  Ο Χίτλερ επιπόλαια δεν έστρεψε την Τέταρτη Στρατιά Πάντσερ στον Καύκασο. Και ως αποτέλεσμα, οι Ναζί κατάφεραν να καταλάβουν το Στάλινγκραντ. Λίγο νωρίτερα, η Ιαπωνία είχε κερδίσει τη Μάχη του Μίντγουεϊ και είχε καταλάβει το Αρχιπέλαγος της Χαβάης, κυριαρχώντας πλήρως στον Ειρηνικό Ωκεανό.
  Ο Ρόμελ επίσης δεν σταμάτησε, μετά την πτώση του Τολμπούκ, και μη επιτρέποντας στους Άγγλους να εγκατασταθούν στην άμυνα, τους νίκησε ολοκληρωτικά στην Αίγυπτο. Επιπλέον, τα στρατεύματα του Ρόμελ κατάφεραν να καταλάβουν τόσο το Ιράκ όσο και το Κουβέιτ με την υποστήριξη του τοπικού πληθυσμού.
  Ο Στάλιν προσπάθησε να ανακαταλάβει το Ιράκ, αλλά η Τουρκία μπήκε στον πόλεμο στο πλευρό του Τρίτου Ράιχ. Και ως αποτέλεσμα, η ΕΣΣΔ έπεσε σε διπλό πλήγμα. Η οποία στη συνέχεια έγινε τριπλή στην Άπω Ανατολή, η Ιαπωνία άνοιξε και δεύτερο μέτωπο.
  Αρπάζοντας τη στιγμή, οι Γερμανοί έφτασαν στην Κασπία Θάλασσα και απέκοψαν από ξηρά τον Καύκασο.
  Ως αποτέλεσμα, η πορεία του πολέμου άλλαξε. Η ΕΣΣΔ αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει μέρος των δυνάμεών της για να κρατήσει την Άπω Ανατολή από τους Ιάπωνες. Και οι Γερμανοί επιτέθηκαν χωρίς προβλήματα. Οι Τούρκοι ανέλαβαν την κίνηση του Ερεβάν, του Μπατούμι και άλλων πόλεων και διέρρηξαν τις άμυνες.
  Και οι Γερμανοί και οι Ιάπωνες προχωρούσαν. Οι σαμουράι μπόρεσαν να πιάσουν τον σοβιετικό στόλο στο Βλαδιβοστόκ και χωρίς τελετή τον βύθισαν. Και κατέλαβαν το μεγαλύτερο μέρος της Μογγολίας.
  Μέχρι το νέο έτος, οι Ναζί κατέλαβαν ολόκληρο τον Καύκασο, συμπεριλαμβανομένου του Μπακού.
  Ήταν μια ηχηρή νίκη και ένα συντριπτικό χτύπημα για την ΕΣΣΔ. Ο Στάλιν ήταν ψυχωτικός, αλλά δεν μπορούσε να το βοηθήσει.
  Ήταν ήρεμα τον χειμώνα. Μόνο που υπήρξε μια προσπάθεια να απελευθερωθεί ο αποκλεισμός του Λένινγκραντ, αλλά ανεπιτυχής. Οι Γερμανοί συγκέντρωσαν πρόσθετες δυνάμεις και μπόρεσαν να αποκρούσουν την επίθεση.
  Τον Μάρτιο προσπάθησαν να επιτεθούν στο κέντρο, αλλά έτσι η επίθεση αποκρούστηκε ξανά...
  Στα τέλη Μαΐου, οι Γερμανοί κατέκλυσαν τα στρατεύματά τους λόγω ολοκληρωτικής κινητοποίησης, τραβώντας πιο ισχυρά και σύγχρονα τανκς: "Πάνθηρας", "Τίγρης", "Λιοντάρι" και αυτοκινούμενο όπλο "Ferdinand". Και ξεκίνησαν μια επίθεση σε συγκλίνουσες κατευθύνσεις από την πλευρά του Rzhev και το βόρειο τμήμα του μετώπου, προσπαθώντας να σχηματίσουν ένα καζάνι.
  Την ίδια στιγμή, οι Ναζί πλημμύρισαν στο Σαράτοφ. Ξεκινήσαμε μια επίθεση από το Στάλινγκραντ.
  Στη μάχη εμφανίστηκε ένα πολύ ισχυρό άρμα βάρους ενενήντα τόνων. Αυτό το μηχάνημα είχε μια θωράκιση μετωπικού κύτους εκατόν πενήντα εκατοστών και πλευρές ογδόντα δύο χιλιοστών κάτω από πλαγιές σαν "Πάνθηρας". Αυτό ήταν εξωτερικά παρόμοιο με το "Πάνθηρας", μόνο περισσότερο με ένα πυροβόλο 105 χλστ. σε μήκος 70 EL.
  Το μέτωπο της γάστρας ήταν πολύ ισχυρά προστατευμένο - στα 240 χιλιοστά κάτω από τις πλαγιές.
  Το τανκ "Lev" είχε ισχυρότερο κινητήρα χιλίων ίππων και ταχύτητα περίπου τριάντα πέντε χιλιομέτρων την ώρα.
  Γενικά, το αυτοκίνητο δεν είναι απόλυτα επιτυχημένο, αλλά προστατεύεται πολύ έντονα στο μέτωπο.
  Κυρίως, πρακτικά, ο "Τίγρης" είναι καλός. Το "Panther", αν και είναι πιο γρήγορο, αλλά μάλλον αδύναμο επί του σκάφους θωράκιση μόλις 40 χιλιοστών, και το παίρνουν ακόμη και σαράντα πέντε.
  Γενικά οι Γερμανοί είναι πολύ δυνατοί. Κατάφεραν να αποφύγουν μεγάλες απώλειες στο σαράντα δεύτερο έτος, και ο στρατός τους είναι μεγάλος και ο αριθμός των μεραρχιών, μαζί με ξένες μόνο στη Βέρμαχτ, ξεπέρασε τις τριακόσιες πενήντα. Στα συν και τα στρατεύματα των δορυφόρων.
  Η Ισπανία και η Πορτογαλία μπήκαν ανοιχτά στον πόλεμο στο πλευρό του Τρίτου Ράιχ.
  Και τα γερμανικά στρατεύματα κατέλαβαν το Γιβραλτάρ και άρχισαν να προελαύνουν μέσω της Αφρικής.
  Η Ιταλία πραγματοποίησε πρόσθετες κινητοποιήσεις και έστειλε περισσότερα στρατεύματα. Η Τουρκία επίσης κινητοποιήθηκε όπως οι Άραβες. Και η Ιαπωνία πίεζε από τα ανατολικά.
  Το Τρίτο Ράιχ ήταν επίσης μεγαλύτερο σε αριθμό πεζικού και δεν ήταν κατώτερο σε τεχνολογία. Οι Γερμανοί είχαν και πολλά αεροπλάνα στον αέρα. Εμφανίστηκε το ME-309 που δεν έχει αντίστοιχη σε οπλισμό και το Focke-Wulf με έξι αεροβόλα.
  Κυριάρχησαν οι Γερμανοί άσοι.
  Ειδικά η Μασσαλία. Για τριακόσια αεροσκάφη που καταρρίφθηκαν, θα λάβει έναν δεύτερο Ιπποτικό Σταυρό του Σιδερένιου Σταυρού με ασημένια φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια. Και για πεντακόσια του απονεμήθηκε το πρώτο βραβείο αυτού του επιπέδου, ο Σταυρός του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού και χρυσά φύλλα βελανιδιάς με σπαθιά και διαμάντια.
  Η Μασσαλία πήγε στο ανατολικό μέτωπο και πολέμησε σαν τον Σατανά εκεί.
  Ο Στάλιν όρισε αμοιβή εκατό χιλιάδων χρυσών ρούβλια για το κεφάλι του. Και έγινε πόλεμος.
  Οι Γερμανοί, φυσικά, μπόρεσαν να σπάσουν τη σοβιετική άμυνα και πήραν το Σαράτοφ και συνέδεσαν το λέβητα βόρεια του Ρζέβ.
  Στις μάχες, το πλήρωμα του τανκς του Γκέρντα διακρίθηκε ιδιαίτερα.
  Η ξυπόλητη ξανθιά πυροβόλησε από το κανόνι Πάνθηρας με μια κατακόκκινη θηλή και ούρλιαξε:
  - Θα πάρουμε τη Μόσχα!
  Η Σάρλοτ χτύπησε επίσης με τη βοήθεια μιας θηλής βατόμουρου, τρύπησε το αυτοκίνητο των σοβιετικών δυνάμεων και κελαηδούσε:
  - Θα νικήσουμε τους πάντες!
  Η Χριστίνα χτύπησε τον εχθρό με ένα σοκ, πατώντας το κουμπί με τη ρουμπινί θηλή της και ουρλιάζοντας:
  - Για την αγία Ρωσία!
  Η Μάγδα θα το πάρει και θα χτυπήσει ένα σοβιετικό τανκ, θα σκίσει τον πυργίσκο του και θα κελαηδήσει:
  - Για μεγάλη δύναμη!
  Έτσι πάλεψαν τα κορίτσια και πολύ επιθετικά.
  Αυτές είναι καλές γυναίκες...
  Στα τέλη Ιουλίου, οι Γερμανοί ξεκίνησαν επίθεση κατά της Μόσχας. Την ίδια στιγμή, στο νότο, οι Ναζί εισέβαλαν στο Kuibyshev.
  Εκεί εκτυλίχθηκαν σκληρές μάχες.
  Οι δυνάμεις, φυσικά, είναι άνισες, αλλά ο Kuibyshev είναι καλά οχυρωμένος. Πρέπει να πούμε ότι η Μόσχα είναι επίσης ισχυρά οχυρωμένη, καθώς πλησιάζει προς αυτήν. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν ισχυρές οχυρωμένες ζώνες, και σκαντζόχοιροι, και χαρακώματα, και ολόκληρες ισχυρές οχυρωμένες περιοχές.
  Οι Γερμανοί έριξαν στην επίθεση - εκατόν πενήντα μεραρχίες. Πολλά από αυτά είναι ξένα και έχουν μικρή καταστροφική δύναμη.
  Στις μάχες συμμετείχαν οι πρώτοι "Tigers" -2 και το τανκ "Mouse". Οι μάχες έδειξαν ότι το πρώτο τανκ δεν ήταν ακόμα κακό, αλλά το Ποντίκι ήταν πολύ βαρύ και δεν ήταν εύκολο στη μεταφορά.
  Ωστόσο, το να χτυπήσεις ένα τέτοιο τανκ δεν είναι καθόλου εύκολο. Και οι Γερμανοί σφηνώθηκαν στην άμυνα του Κόκκινου Στρατού.
  Ήταν μάλλον δύσκολο για τους φασίστες. Είναι όμως δυνατοί και σε αριθμό και σε τεχνική.
  Χρησιμοποιήθηκαν επίσης τα πρώτα βομβαρδιστικά Ju-288. Ένα τέτοιο μηχάνημα είναι πολύ δυνατό και γρήγορο, μεταφέροντας έως και έξι τόνους βομβών.
  Οι Γερμανοί είχαν δύναμη... Η Μασσαλία έλαβε ένα μοναδικό βραβείο για επτακόσια πενήντα αεροσκάφη που καταρρίφθηκαν: τον Ιπποτικό Σταυρό του Σιδερένιου Σταυρού με φύλλα βελανιδιάς πλατίνας, σπαθιά και διαμάντια. Και έγινε πραγματικός, σούπερ θρύλος.
  Στον ουρανό, οι Γερμανοί κυριαρχούσαν με αυτοπεποίθηση και η Ιαπωνία προχωρούσε από τα ανατολικά.
  Οι σαμουράι είναι όλοι μαργαριτάρια και μαργαριτάρια. Και η αεροπορία τους βομβάρδισε. Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Βρετανία ήταν παθητικές. Και ενήργησαν με προσοχή.
  Η Ιαπωνία χρησιμοποίησε σημαντικές δυνάμεις στις μάχες. Και πίεσε...
  Τον Αύγουστο, οι Γερμανοί κατέλαβαν την πόλη Καλίνιν και πλησίασαν τη Μοτζάισκαγια, την πιο οχυρωμένη γραμμή άμυνας.
  Την ίδια στιγμή, οι μάχες εκτυλίχθηκαν για την Τούλα. Έμειναν εκατό χιλιόμετρα για τη Μόσχα.
  Η Βερόνικα, η Οξάνα και η Νατάσα, μαζί με άλλα κορίτσια, έφυγαν από την περικύκλωση. Το τάγμα των κοριτσιών διατάχθηκε να υποχωρήσει προς τα πίσω, καθώς οι πολεμιστές δεν είχαν ουσιαστικά αντιαρματικά όπλα. Η Stalenida Pavlovna είχε μια πολεμική εμπειρία, υπηρετώντας ως εθελόντρια στην Ισπανία. Εκτός από την εμπειρία του υπόλοιπου πολέμου. Και κατάλαβε ότι τα κόκκινα στρατεύματα δεν μπορούσαν να αντισταθούν στα τανκς μιας σειράς μεγάλων γατών. Τα κορίτσια, ωστόσο, έβγαλαν νοκ άουτ αρκετούς μεταφορείς, αλλά τα ίδια υπέστησαν απώλειες.
  Τώρα το τάγμα διαλύθηκε και υποχωρούσε.
  Η Βερόνικα, η Οξάνα και η Νατάσα, πετώντας τις μπότες τους, έφυγαν ξυπόλητες και φορώντας ελαφριές μπλούζες. Για να αποκρούσουν βαριές στήλες αρμάτων μάχης, τα σοβιετικά στρατεύματα δεν είναι έτοιμα. Και απλά δεν υπάρχει τίποτα για να σπάσει το τανκ Ε-50. Η μόνη πιθανότητα είναι να καταστραφούν οι πίστες. Αλλά σε αυτό το μηχάνημα, οι κύλινδροι βρίσκονται σε ξεχωριστά καρότσια και είναι πολύ δύσκολο να τα απενεργοποιήσετε.
  Τα κορίτσια μετακινήθηκαν ανατολικά στα δάση και σε μικρές ομάδες. Έδειχναν πολύ συγκινητικά. Τύλιξαν τα παντελόνια τους και με τίποτε άλλο παρά ελαφριά πουκάμισα. Μακριά, ξανθά, ελαφρώς σγουρά μαλλιά κατέβηκαν. Τα γυμνά πόδια γαργαλούνται ευχάριστα από το γρασίδι και μερικές φορές συναντώνται εξογκώματα. Όλα φαίνονται εξαιρετικά ερωτικά. Το στήθος φαίνεται μέσα από λεπτά πουκάμισα.
  Η Βερόνικα, τσουγκρίζοντας το γρασίδι με το γυμνό της πόδι, λέει ενοχλημένη:
  - Τι διάβολος - ο πόλεμος μόλις ξεκίνησε και πρέπει ήδη να υποχωρήσουμε!
  Η Οξάνα, της οποίας τα ξανθά μαλλιά ήταν ελαφρώς κοκκινωπά, ξεγύμνωσε τα δόντια της, απαντά:
  - Και δεν έτρεφα ιδιαίτερες ψευδαισθήσεις! Ο Χίτλερ κατέκτησε σχεδόν ολόκληρο τον κόσμο ... Προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε ένα τέτοιο πλήθος!
  Η Νατάσα κούνησε τα κατάλευκα μαλλιά της και είπε:
  - Όλοι θέλουν να είναι αρεστοί ... Είναι δύσκολο να τα βγάλεις πέρα! Δεν είναι εύκολο να είσαι πιστός!
  Η Βερόνικα έγνεψε καταφατικά. Τα μαλλιά της είναι τόσο χρυσά και όμορφα. Είναι υπέροχη.
  Όμως η Βικτώρια τους πρόλαβε. Ένα τελείως κοκκινομάλλη κορίτσι. Τα μαλλιά είναι σαν τη φωτιά. Και τόσο ζεστό. Ο άνεμος φύσηξε και, φαίνεται, αυτό είναι το προλεταριακό λάβαρο που κυματίζει, μια τέτοια φλεγόμενη κεφαλή μαλλιών.
  Η Βικτόρια έβγαλε το πουκάμισό της και ξεγύμνωσε τον κορμό της. Το στήθος της ήταν γεμάτο, οι θηλές της κατακόκκινες σαν παπαρούνες. Ένας όμορφος πολεμιστής. Και το δυνατό, εκπαιδευμένο σώμα της είναι γυμνό.
  Η Νατάσα γέλασε και επίσης ξεγύμνωσε τον κορμό της, παρατηρώντας:
  - Και έχουμε όμορφα σώματα ... Είμαστε απλώς Αμαζόνες!
  Η Βερόνικα κούνησε το κεφάλι της:
  - Δεν είναι πολύ ριζοσπαστικό να γυμνώνεις το στήθος σου! Πρέπει να ακολουθείτε τους κανόνες ευπρέπειας!
  Η Βικτόρια κούνησε το κεφάλι της και κούνησε τις κόκκινες μπούκλες της:
  - Σε μια κομμουνιστική κοινωνία - οι κανόνες της ηθικής, μια σχετική έννοια. - Η κοπέλα τίναξε το γυμνό της στήθος, οι κατακόκκινες θηλές της έλαμπαν πολύ σαγηνευτικά. - Και το να είσαι γυμνός δεν είναι αμαρτία. Πιο συγκεκριμένα, η έννοια της αμαρτίας είναι ιερατική και το πιστεύω μας είναι η απαλλαγή από την αστική ηθική!
  Η Νατάσα επιβεβαίωσε, κουνώντας το πλούσιο και ελαστικό μπούστο της:
  - Πιο κοντά στη φύση! Πιο κοντά στο φυσικό! Και φυσικό γυμνό!
  Η Οξάνα χαμογέλασε επίσης και ξεγύμνωσε τον κορμό της. Πράγματι, στη ζέστη του καλοκαιριού είναι ευχάριστο όταν το στήθος είναι γυμνό. Και τους φυσάει το αεράκι. Όμορφο κορίτσι και έρχεται γυμνό. Όλα τα κορίτσια είναι αθλητικά, με φιγούρες, τα γυμνά σώματα των πολεμιστών φαίνονται πολύ αρμονικά.
  Όμορφα κορίτσια περπατούν κατά μήκος του μονοπατιού. Είναι τόσο αξιαγάπητοι και πολύ αξιαγάπητοι.
  Η Βερόνικα κελαηδούσε κουνώντας το κεφάλι της:
  - Αλλά αυτό δεν είναι καθόλου ευχάριστο αισθητικά!
  Η Βικτώρια κούνησε αρνητικά το κεφάλι της:
  - Δεν! Έχουμε όμορφα σώματα! Και δείχνουμε υπέροχες γυμνές!
  Η Νατάσα έγνεψε καταφατικά, και πηδώντας, είπε:
  - Ήταν καλό να είσαι γυμνός... Εδώ ο Ίλιτς ήρθε με όπλο!
  Η Οξάνα χάιδεψε το στήθος της και τσίριξε:
  - Πράγματι, το μπούστο μου είναι σούπερ!
  Η Βικτώρια τραγούδησε με χαρά:
  - Α, κορίτσια, και είμαστε επιδρομείς! Πορτοφόλια, πορτοφόλια και πορτοφόλια! Είδαμε δολάρια - βουνά από χρυσό!
  Η Νατάσα, κουνώντας το γυμνό της στήθος, τραγούδησε με ένα χαμόγελο:
  - Ήταν γυμνοί, ξυπόλητοι, κακοί!
  Και γέλασαν και οι τέσσερις μαζί. Τα κορίτσια χτύπησαν με γυμνά πόδια, σήκωσαν τις γυμνές φτέρνες τους. Όμορφοι πολεμιστές. Έχουν πίσω τους σακίδια και όπλα PPSh. Ωραίοι πολεμιστές, πολύ υπέροχοι.
  Η Βερόνικα είπε υπονοούμενα:
  - Ενώπιον του Θεού, είμαστε όλοι ίσοι ... Και θα πρέπει να απαντήσετε για την ακολασία!
  Η Νατάσα γέλασε και απάντησε με κάθε αποφασιστικότητα:
  - Δεν υπάρχει Θεός! Αυτό είναι παραμύθι!
  Η Βικτώρια, κουνώντας το γυμνό, μαυρισμένο στήθος της, αναφώνησε με ενθουσιασμό:
  - Ο Θεός εφευρέθηκε από τους ισχυρούς αυτού του κόσμου για να κρατήσει τους ανθρώπους σε υπακοή!
  Η Βερόνικα κούνησε αρνητικά το χρυσό της κεφάλι:
  - Ποιος δημιούργησε τότε το σύμπαν;
  Η Βικτώρια γέλασε και απάντησε:
  - Τα ίδια τα σύμπαντα μεγαλώνουν σαν φύλλα σε δέντρο. Μεγαλώνουν από το τίποτα. Όταν, στο μακρινό άπειρο, ένα δέντρο άρχισε να μεγαλώνει από την αρχή στο σύμπαν και από τότε εμφανίστηκαν πολλά σύμπαντα.
  Η Νατάσα γέλασε και έβγαλε τη γλώσσα της, παρατηρώντας:
  - Είναι ζεστό! Ίσως βγάλουμε το παντελόνι μας;
  Η Victoria υποστήριξε την ιδέα:
  - Είναι τέλεια μελετημένο!
  Και τα κορίτσια και τα τρία μαζί ελευθερώθηκαν από το παντελόνι τους, παραμένοντας με το ίδιο εσώρουχο. Και τι δυνατό και μυώδες σώμα έχουν. Απλά υπέροχο, και ακροβατικά.
  Η Οξάνα τραγούδησε με χαρά:
  - Η κατσαρίδα έχει κεραίες, η κοπέλα έχει γυμνό σλιπ!
  Μόνο η Βερόνικα έμεινε με τυλιγμένο παντελόνι και πουκάμισο. Εκείνη απάντησε επικριτικά:
  - Δεν είναι καλό να είσαι γυμνός έτσι! Κι αν μας δουν!
  Η Νατάσα γέλασε και απάντησε:
  - Και ας δουν κιόλας! Μου αρέσει να στρέφω τους άντρες!
  Η Βικτόρια γέλασε, κούνησε τους σχεδόν γυμνούς μηρούς της, απάντησε:
  - Οι άντρες είναι σκουπίδια - απλά αποβράσματα!
  Και χτυπώντας τον φρέσκο μύκητα με το γυμνό της πόδι, πρόσθεσε:
  - Τι χαρά είναι να παίρνεις και να καβαλάς έναν επιβήτορα!
  Η Οξάνα παρατήρησε με ένα χαμόγελο:
  - Όταν, σε χαϊδεύουν, είναι ωραίο... Ειδικά αν οι άντρες είναι νέοι, όμορφοι...
  Η Νατάσα υπενθύμισε στα κορίτσια:
  - Θυμηθείτε, πιάσαμε το αγόρι. Υπέροχο παιδί, και σίγουρα έχει μεγάλη τελειότητα πέρα από τα χρόνια του!
  Η Βικτώρια έγλειψε τα χείλη της και είπε με πόθο στη φωνή της:
  - Τι υπέροχο θα ήταν να το ελέγξω!
  Η Βερόνικα γάβγισε αγανακτισμένη:
  - Τι άσχημα πράγματα που λες! Δεν μπορείς να κοροϊδεύεις τα συναισθήματα των ανθρώπων έτσι! Επιπλέον, όταν πρόκειται να είναι γερμανικό, αλλά αγόρι!
  Η Οξάνα γέλασε και απάντησε:
  - Μας συγχωρείτε, αλλά η ψυχή μου είναι τόσο βρώμικη...
  Η Νατάσα επιβεβαίωσε πρόθυμα:
  - Οι Γερμανοί προχωρούν, και θέλω να ονειρεύομαι κάτι καλό! Για παράδειγμα, για τα παλικάρια!
  Η Βικτώρια πρότεινε γελώντας:
  - Κι αν πιάνεις πραγματικά άντρες; Ήταν τόσο υπέροχο!
  Η Βερόνικα απάντησε σκληρά:
  - Οι γυναίκες στολίζονται με σεμνότητα, όχι αυθάδη παρενόχληση!
  Η Βικτόρια κούνησε το πυρωμένο κεφάλι της σε ένδειξη απόλυσης. Χτύπησε ξυπόλητα τα πόδια της και γάβγισε:
  - Δεν! Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευχαρίστηση να διαλέγεις έναν άντρα και να τον πας στο κρεβάτι. - Ο κοκκινομάλλης διάβολος τίναξε τις χάλκινες μπούκλες της και συνέχισε. - Ακριβώς για να πηδάς στους θάμνους για χάρη της ευχαρίστησης, και να μην κατέβεις στον διάδρομο.
  Η Βερόνικα είπε αυστηρά:
  - Το σεξ χωρίς λόγο είναι σημάδι ανοησίας! - Και πρόσθεσε. - Αυτό είναι αντίθετο με τους κανόνες της κομμουνιστικής ηθικής!
  Η Βικτώρια διαφώνησε:
  - Ο ίδιος ο Λένιν είπε - οι γυναίκες πρέπει να είναι κοινές!
  Η Νατάσα γέλασε και παρατήρησε:
  - Λοιπόν, δεν λέω ότι όρμησα στους άντρες έτσι, αλλά είναι ωραίο να παίζεις ενεργό ρόλο! Αν εσύ ο ίδιος επιλέξεις ποιον θα χτυπήσεις! Αλλά από την πλευρά μας δεν έρχεται σε αυτό.
  Η Βικτόρια έγνεψε καταφατικά:
  - Ναι, έχουμε μόνο κορίτσια ... Αλλά μπορείτε να ξεπεράσετε τον φράχτη! - Το κορίτσι κελαηδούσε με μεγάλη ευχαρίστηση. - Άντρες, άντρες ... Οι άντρες μας σέρνονται με ζήλο στην κοιλιά!
  Η Βερόνικα κούνησε αρνητικά το κεφάλι της:
  - Όχι, ο Λένιν δεν το είπε ποτέ αυτό!
  Η Νατάσα αναφώνησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας:
  - Όχι, αυτό ακριβώς είπε ο Βλαντιμίρ Ίλιτς! Στον κομμουνισμό, όλα θα είναι κοινά, συμπεριλαμβανομένων των συζύγων!
  Η Βικτώρια γέλασε και μουρμούρισε:
  - Οι γυναίκες είναι καλές ... Οι άντρες είναι ακόμα καλύτεροι! Ε, να σε πιάσει αιχμάλωτο, να σε βιάσει μια ολόκληρη παρέα.
  Τα κορίτσια γέλασαν ομόφωνα. Και η Βικτώρια, χαμογελώντας, πρόσθεσε:
  - Και μετά με χτύπησαν με τα ντουφέκια! Και οι γόβες θα έπαιρναν φωτιά με ένα απαλό φως και θα πασπαλίζονταν με korbit!
  Η Νατάσα χτύπησε το εξόγκωμα με το γυμνό της πόδι και ούρλιαξε:
  - Είναι ευχάριστο στις φτέρνες όταν τις χτυπάνε με μπαμπού! Εδώ στην Κίνα, κορίτσια και αγόρια κοπανίζονται με ξύλα στα πέλματα των γυμνών ποδιών. Και το λάτρεψαν!
  Η Βικτώρια τραγούδησε με κέφι:
  - Τι βασανιστήρια στο Χόλιγουντ! Μόνο κατς, όχι άνθρωποι!
  Η Βερόνικα παρατήρησε έξυπνα:
  "Θα καταλήξεις στην κόλαση... Θα βασανιστείς και οι φτέρνες σου θα καούν όχι μόνο με μπαμπού, αλλά και με ένα καυτό σίδερο!
  Η Νατάσα τραγούδησε σφίγγοντας τις γροθιές της:
  - Το μαύρο κοράκι στη γειτονική πύλη!
  Η Βικτώρια, κουνώντας τα γυμνά της βυζιά, με κόκκινες θηλές συνέχισε:
  -Λιούλκα, χειροπέδες, σκισμένο στόμα!
  Η Οξάνα, της οποίας το στήθος είναι επίσης γυμνό, και κουνώντας τους γοφούς της, απάντησε:
  - Πόσες φορές μετά τον αγώνα το κεφάλι μου!
  Η Βερόνικα υποστήριξε την παρόρμηση, χτυπώντας τα γυμνά της πόδια:
  - Από το υπερπλήρες μπλοκ κοπής πέταξα όπου....
  Η Νατάσα ούρλιαξε με οργή κουνώντας το γυμνό στήθος της:
  - Πού είναι η Πατρίδα! Να κλαίει ο άσχημος!
  Η Βικτώρια χτύπησε και ούρλιαξε, στρίβοντας τους γοφούς της, που μόλις κάλυπταν από διαφανές σλιπ:
  - Και μας αρέσει κι ας μην είναι καλλονή!
  Η Οξάνα σφύριξε, τρανταχτά, με τα γυμνά μαυρισμένα γόνατά της:
  - Ευπιστία καθάρματα!
  Η Βερόνικα σημείωσε αναστενάζοντας:
  - Είμαστε Σοβιετικοί συνοριοφύλακες. Και συνεχίζουμε τη συζήτηση, σαν πόρνες podzabornye. Είναι δυνατόν ...
  Η Victoria τραγούδησε ως απάντηση:
  - Ευχαριστώ, Στάλιν αρχηγέ! Για χαζά, άδεια μάτια! Γιατί είμαστε σαν ψείρα και δεν μπορείς να ζήσεις!
  Η Νατάσα κούνησε τη γροθιά της στον κοκκινομάλλη διάβολο:
  - Λοιπόν, δεν είσαι λαγωνικό! Θα βρεθείτε σε ειδικό τμήμα!
  Η Βικτώρια είπε με σιγουριά:
  - Σύντομα οι Γερμανοί θα έρθουν στη Μόσχα ... Και ήδη ο Στάλιν θα οδηγηθεί στο κλουβί!
  Η Οξάνα γέλασε και αντιτάχθηκε:
  - Πιστεύετε ότι η έκβαση του πολέμου είναι δεδομένο;
  Η Βικτώρια απάντησε πολύ σοβαρά:
  - Πως αλλιώς? Ο Χίτλερ έχει σχεδόν τον μισό κόσμο υπό κατοχή, συν την Ιαπωνία με τις αποικίες της. - Το κορίτσι χτύπησε θυμωμένα το χαριτωμένο, γυμνό πόδι της. - Και δεν έχουμε ούτε αξιοπρεπή τανκς! Η σειρά KV είναι μια παρωδία αυτοκινήτων. Το T-34 είναι σαφώς πολύ μικρό. Κανονική δεξαμενή δεν έχει δημιουργηθεί! Και οι οβίδες που τρυπούν πανοπλίες θα είναι χειρότερες από τις γερμανικές!
  Η Νατάσα αναστέναξε βαριά και γουργούρισε:
  - Πρέπει να συμφωνήσουμε με αυτό! Αλίμονο, τα τανκς μας είναι ακόμα τόσο ατελείς. Και KV; Ναι, σπάνε....
  Τα κορίτσια σώπασαν και το παιχνίδι τους έπεσε.
  Πράγματι, οι πρώτες κιόλας ώρες του πολέμου έδειξαν ότι το T-34-76 έχει επίσης ένα όχι απολύτως αξιόπιστο κιβώτιο ταχυτήτων και η σειρά KV ακόμη περισσότερο. Και αυτό που είναι αηδιαστικό, όσο πιο βαρύ είναι το τανκ, τόσο πιο αδύναμο είναι προσαρμοσμένο στην κίνηση. Και η μετωπική θωράκιση των 200 χιλιοστών δεν αρκεί για να συγκρατήσει τις οβίδες ακόμη και του κανονιού Panther-2 των 88 χιλιοστών και όχι του κανονιού Tiger-3.
   Όπως αποδείχθηκε ξαφνικά, τα γερμανικά αυτοκίνητα είναι πολύ πιο δυνατά στην μετωπική θωράκιση και στην ικανότητα να δέχονται ένα χτύπημα. Και η σοβιετική τεχνολογία σαφώς εγκαταλείπει.
  Ναι, υπήρχε ένα μηχάνημα "Πάνθηρας" -2, που δεν έχει όμοιο και ας τους καταστρέψουμε όλους. Δεν μπορείτε να σταματήσετε μια τέτοια δεξαμενή.
  Στα τέλη Σεπτεμβρίου, οι Γερμανοί άρχισαν να περικυκλώνουν τη Μόσχα. Το επικάλυψαν.
  Το φθινόπωρο ήταν ξηρό και ζεστό και στις αρχές Οκτωβρίου οι Ναζί είχαν ήδη αρχίσει να σφίγγουν τσιμπίδες, απειλώντας να κλείσουν την περικύκλωση αιχμαλωτίζοντας τη Μόσχα.
  Ο πιλότος Μασσαλίας έλαβε ειδικό βραβείο για τα χίλια κατεδαφισμένα αεροσκάφη, το Άστρο του Ιπποτικού Σταυρού του Σιδερένιου Σταυρού με ασημένια φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Και αυτό είναι ωραίο.
  Και άλλα οχήματα ήταν τώρα σε δράση.
   Το πλήρωμα δεξαμενής του Γκέρντα διακρίθηκε στις μάχες. Τα κορίτσια αγωνίστηκαν στον "Πάνθηρα" -2. Αυτό το μηχάνημα είχε στενό πυργίσκο, χαμηλότερη σιλουέτα και μετωπική προστασία συγκρίσιμη με το Tiger-2, με δεκαοκτώ τόνους λιγότερο βάρος με ίσο κινητήρα 900 ίππων. Και αυτό σημαίνει καλύτερες επιδόσεις οδήγησης. Η Αμερική χρησιμοποίησε έναν ψηλό Σέρμαν. Αυτό το τανκ μπορούσε να διαπεράσει μόνο την πλευρά ενός Γερμανού και χτυπήθηκε από απόσταση τριάμισι χιλιομέτρων.
  Το "Panther" -2 αντικαθιστά σταδιακά το συνηθισμένο "Panther". Αλλά μέχρι στιγμής, το τελευταίο αυτοκίνητο δεν είναι καθόλου κακό. Η μετωπική του θωράκιση είναι αρκετά ικανή να συγκρατήσει το βλήμα των προηγούμενων μοντέλων Sherman, ενώ οι νεότεροι τύποι μπορούν να διεισδύσουν μόνο κοντά. Και το ίδιο το όπλο από τον "Πάνθηρα" στα 75 χιλιοστά παίρνει ένα σοβιετικό αυτοκίνητο από δύο χιλιόμετρα, και πιο γρήγορα πυρά από 88 χιλιοστά, το οποίο είναι πολύ καλύτερο στην πράξη. Αλήθεια, το "Panther" -2 στο μέτωπο είναι γενικά αδιαπέραστο ακόμα και για ένα SPG στις Ηνωμένες Πολιτείες με πυροβόλα 90 χιλιοστών και αυτό, φυσικά, είναι πρακτικό.
  Η Γκέρντα στοχεύει στο στόχο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και πυροβολεί. Μετά τσιρίζει:
  - Για το μεγαλείο του πλανήτη σε όλο τον κόσμο!
  Ο Σαρλότ πυροβολεί επίσης, χτυπά εύστοχα τα σοβιετικά στρατεύματα και βρυχάται στα πνευμόνια του:
  - Δόξα στην επιτυχία μας!
  Η Χριστίνα, πυροβολώντας τον εχθρό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και χτυπώντας τον με εύστοχες οβίδες, βγάζοντας τα δόντια της, λέει:
  - Δόξα στο Τρίτο Ράιχ!
  Η Μάγδα πυροβολεί επίσης με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και λέει με χαρά, κλείνοντας το μάτι στις φίλες της:
  - Για τις άριες ιδέες και τη νίκη τους!
  Οι γυναίκες πολεμίστριες εργάζονται στο τανκ και οι Τριαντατέσσερις δεν τραβούν εναντίον τους. Και τα άρματα μάχης IS-1 είναι ακόμα χειρότερα. Το βαρύ KV-16 προσπαθεί να προχωρήσει, ενάντια στις γερμανικές μονάδες. Αλλά και η κοπέλα το τρυπάει με το μεγάλο όπλο της. Και μόνο υπολείμματα απομένουν από το σοβιετικό τανκ, όπως εκρήγνυται ένα κιτ μάχης.
  Το πλήρωμα της Τζέιν Άμστρονγκ παλεύει σε έναν απλό "Πάνθηρα" . Αυτό το γενναίο κορίτσι από τη Βρετανία κερδίζει με σιγουριά λογαριασμούς.
  Ο Γκριγκέτα, πυροβολώντας τους Ρώσους, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, τρίζει:
  - Δόξα στην εποχή της Βρετανίας! Δόξα!
  Η Μόνικα, επίσης τρίζοντας, στέλνει δώρα θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τσιρίζει:
  - Κυβερνήστε τη Βρετανία, ατελείωτες θάλασσες, δεν θα γίνουμε ποτέ σκλάβοι!
  Η Malanya πυροβόλησε επίσης εναλλάξ από το κανόνι του Πάνθηρα, τρυπώντας τους Τριαντατέσσερις και κελαηδώντας:
  - Για τον βασιλικό κομμουνισμό!
  Και τα κορίτσια είναι ευχαριστημένα. Και κέρδισαν τον Κόκκινο Στρατό τόσο αστραπιαία.
  Ήδη οι Ναζί στο νότο, με την υποστήριξη του ντόπιου πληθυσμού, κατέλαβαν την Πένζα. Μαζί με τους Ιάπωνες περάσαμε τον Ισθμό της λίμνης Βαϊκάλης και πολεμάμε στην Καμτσάτκα.
  Εκεί, επίσης, οι καλλονές πολεμούν στο τανκ Tiger-2, η Αγκάθα, η Αδαλά, η Αντζελίνα, ο Άντριαν. Τέσσερα κορίτσια σφυρίζουν τον εχθρό από τη δολοφονική μηχανή τους. Ο Τίγρης -2 φτύνει τα δώρα του θανάτου και καταστρέφει σοβιετικές μονάδες.
  Η Αγκάθα, πυροβολώντας με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, βρυχάται:
  - Για το Τρίτο Ράιχ! Και κλείνει το μάτι.
  Η Adala, επίσης, θα σουτάρει, πατώντας με μια κόκκινη θηλή και θα τρίζει:
  - Για τις άριες σημαίες!
  Τα κορίτσια ενεργούν με κολοσσιαία επιθετικότητα.
  Και τώρα τα γερμανικά στρατεύματα εισέρχονται στο Τουρκμενιστάν. Και τον Νοέμβριο του 1943, η πρωτεύουσα Ασγκαμπάτ καταλήφθηκε.
  Μια επίθεση είναι σε εξέλιξη, με τη χρήση της τεχνολογίας. Ισχυροί "Sturmtigers", πετούν βόμβες τζετ που ζυγίζουν τριακόσια κιλά. Και καταστρέφουν σπίτια μαζί με τα ρωσικά στρατεύματα.
  Ακούγεται ένα ουρλιαχτό σειρήνας. Ναι, ο στρατός του Χίτλερ δείχνει τα υψηλότερα ακροβατικά στην καταστροφή.
  Η Γερμανίδα Εύα κελαηδούσε:
  - Θα γίνει είσοδος με κατανάλωση!
  Η Helga μάχεται στο TA-152. Ρίχνει οβίδες αεροσκαφών σε στόχους εδάφους, χτυπώντας τριάντα τέσσερα και keveshki. Και ουρλιάζει στον εαυτό του:
  - Είμαι ένας Άριος πολεμιστής και θα είμαι ένα κορίτσι σούπερ κλάσης!
  Και τώρα ένα άλλο σοβιετικό τανκ χτυπήθηκε ακριβώς στον στόχο από αυτό. Το κορίτσι πρέπει να πούμε ότι τσακώνεται και μόνο τα αυγά είναι πιο δροσερά από αυτήν.
  Η Γερτρούδη στέλνει επίσης μια θανατηφόρα εκκένωση, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, χτυπά τον εχθρό από τον θανατηφόρο θύελλα της και ουρλιάζει:
  - Δόξα στις ιδέες του Άριου κομμουνισμού!
  Πολεμώντας πολεμιστές εδώ, και πώς διαλύουν τα πάντα.
  Τον Δεκέμβριο του 1943, οι Γερμανοί κατέλαβαν σχεδόν πλήρως τη Μόσχα και εισήλθαν στο έδαφος των περιοχών Γκόρκι και Καζάν με στρατεύματα. Στις μάχες συμμετείχε και το ACS E-10. Αυτό το αυτοκινούμενο όπλο ήταν υπέροχο και κυκλοφόρησε σε δύο εκδόσεις ταυτόχρονα. Το πρώτο, βάρους δέκα τόνων, με μετωπική θωράκιση 60 χιλιοστών, πλαϊνή θωράκιση 30 χιλιοστών και κινητήρα τετρακοσίων ίππων. Χαμηλό ύψος οχήματος 1,3 μέτρα και μόνο δύο μέλη πληρώματος, με πυροβόλο 75 mm και μήκος κάννης 48 EL, πολύ ευκίνητο. Και το βαρύτερο SAU-15, βάρους δεκαέξι τόνων, μετωπική θωράκιση 82 mm σε απότομη κλίση, πλαϊνή θωράκιση 52 mm και το πυροβόλο των 75 mm και 70 EL, το μήκος κάννης του Panther και ο κινητήρας 550 ίππων. ...
  Τα νέα αυτοκινούμενα όπλα ήταν αρκετά κατάλληλα για τον γερμανικό στρατό με τις οδηγικές τους επιδόσεις και τα όπλα τους.
  Δύο κορίτσια πολέμησαν στην Ε-15: η Φρίντα και η Κάισα. Πετούσαν ένα πυροβόλο είκοσι βολές το λεπτό. Τόσο όμορφα κορίτσια με μπικίνι.
  Η Φρίντα πυροβόλησε κατά του τανκ IS-1, τρύπησε την μετωπική του θωράκιση και φώναξε:
  - Για τις άριες ιδέες!
  Και με γυμνά δάχτυλα, πάτησε τα κουμπιά ενός από τα πρώτα joystick στον στρατό του Τρίτου Ράιχ.
  Η Λουπανούλα και η Κάισα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους, χτυπώντας τον εχθρό με κολοσσιαία ακρίβεια. Κι εκείνη φώναξε:
  - Δόξα στην Αρία αδελφότητα!
  Πολεμώντας ένα τέτοιο κορίτσι. Με κολοσσιαία πίεση και φιλοδοξία.
  Και οι πολεμιστές μαζεύουν τη σοδειά, με τη δραστηριότητα των τσακαλιών.
  Αλλά είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον να βασανίζουν τα κορίτσια των αιχμαλώτων, αυτό είναι το πιο επιθετικό και αγαπημένο τους χόμπι.
  Η Φρίντα παρατήρησε με ξεγυμνωμένα δόντια:
  - Αρκετά για να ζεις σύμφωνα με τους νόμους,
  Με δεδομένο τον Αδάμ και την Εύα...
  Θα διώξω την γκρίνια με ιστορίες,
  Αριστερά, αριστερά, αριστερά!
  Ο Κάισα επιβεβαίωσε επιθετικά:
  - Αριστερά, αριστερά, αριστερά!
  Και πάτησε επίσης τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και χτύπησε με ακρίβεια τον εχθρό.
  Οι Fritzes πολέμησαν ... Η Albina και η Alvina είχαν ήδη ξεπεράσει τα πεντακόσια αεροπλάνα που είχαν καταρρίψει ο καθένας. Τέτοια πολεμικά κορίτσια αποδείχτηκαν. Και προχώρησαν πολύ στην αντίληψή τους για πολεμική.
  Η Αλμπίνα, καταρρίπτοντας ένα ρωσικό αεροπλάνο χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, είπε:
  - Για την Αγία Πρωσία!
  Η Alvina, γκρεμίζοντας το ρωσικό αυτοκίνητο, χρησιμοποιώντας επίσης τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, γάβγισε:
  - Για τη μεγάλη πατρίδα!
  Τα κορίτσια παλεύουν μοναδικά εδώ και χτυπούν τους εχθρούς πολύ δαγκωτικά.
  Τώρα ήρθε το νέο έτος ... Η Μόσχα εξακολουθεί να κρατά τον αποκλεισμό.
  Μια μικρή παύση μέχρι τον Μάρτιο του 1944.
  Και την άνοιξη θερμάνθηκε λίγο και οι εχθροπραξίες ξανάρχισαν με ανανεωμένο σθένος.
  Το "Lev" -2 συμμετείχε επίσης στις μάχες, αυτό είναι το πρώτο σειριακό τανκ στο οποίο οι Γερμανοί χρησιμοποίησαν τη διάταξη του κινητήρα και του κιβωτίου ταχυτήτων μαζί και μπροστά από το τανκ - σε ένα μπλοκ. Και ο πύργος μεταφέρθηκε πίσω. Το αυτοκίνητο αποδείχθηκε πιο άνετο, με χαμηλή σιλουέτα και στενό πυργίσκο. Το "Lion" -2 έχασε σημαντικά βάρος, και πρόσθεσε προστασία στο μέτωπο λόγω της μεγαλύτερης κλίσης της θωράκισης. Αυτό το άρμα έχει γίνει ελαφρύτερο σε βάρος από το Tiger -2, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πιο ευκίνητο με ισχυρά όπλα.
  Σε πλήρη εξέλιξη στο Τρίτο Ράιχ, πραγματοποιήθηκε η κατασκευή μιας νέας κύριας δεξαμενής Ε-50. Το όχημα υπέστη διάφορες αλλαγές: την εγκατάσταση ενός στενότερου και μικρότερου πυργίσκου. Αλλαγή του πλαισίου σε ένα ελαφρύτερο και πιο εύκολο στην κατασκευή και επισκευή, καθώς και με καλύτερη ικανότητα cross-country. Η θέση του κινητήρα και του κιβωτίου ταχυτήτων μαζί και απέναντι, και το κιβώτιο ταχυτήτων στον κινητήρα. Το ύψος της δεξαμενής έπεσε σε λιγότερο από δύο μέτρα. Και αυτό το μηχάνημα ζύγιζε με το πάχος της θωράκισης "Tiger" -2 μόνο σαράντα πέντε τόνους. Ταυτόχρονα, είχε έναν ισχυρότερο κινητήρα έως 1200 ίππους και έναν ισχυρότερο οπλισμό - ένα πυροβόλο 88 mm με μήκος κάννης 100 EL και αυξημένη καταστροφική ισχύ και ακρίβεια.
  Αυτό το τανκ, που ονομαζόταν "Πάνθηρας" -3, επρόκειτο να βγει στην παραγωγή. Και το κανόνι του ήταν εξοπλισμένο με υδροσταθεροποιητή. Μια τέτοια δεξαμενή υποτίθεται ότι ήταν η κύρια μεσαία δεξαμενή. Και η ανάπτυξη του Ε-75 ήταν επίσης σε εξέλιξη. Αυτό το όχημα προστατεύτηκε ακόμη καλύτερα: μετωπιαία θωράκιση 250 mm και πλευρική θωράκιση 170 mm, με ακόμη πιο ισχυρό και διαπεραστικό πυροβόλο 105 mm και διαμέτρημα 100 EL. Σχεδιάστηκε να διατηρηθεί το βάρος εντός εβδομήντα τόνων και να τεθεί ο κινητήρας στους 1500 ίππους για να διατηρηθεί η κινητικότητα. Αυτό το τανκ υποτίθεται ότι ήταν το κύριο βαρύ τανκ στο Τρίτο Ράιχ. Και ήταν προγραμματισμένο να το ονομάσουμε: "Τίγρης" -3. Πρόκειται για τανκς νέας γενιάς και ήδη για μελλοντικούς πολέμους με τις Ηνωμένες Πολιτείες.
  Στη Σιβηρία, πραγματικές μάχες εκτυλίχθηκαν μόνο το καλοκαίρι του 1944, όταν εκτυλίχθηκαν οι τελευταίες μάχες με τη Ρωσία.
  Γερμανικά αντιδραστικά δοκιμαστικά μαχητικά πολέμησαν επίσης στον ουρανό . Το HE-162 είναι ελαφρύτερο, πιο εύκολο στην κατασκευή και πιο ευέλικτο, βαφτίστηκε με επιτυχία στη φωτιά.
   Το ME-1010 εμφανίστηκε επίσης με φτερά που άλλαζαν σκούπισμα. Αλλά το μειονέκτημά του αποδείχθηκε ότι ήταν οι υψηλές απαιτήσεις για τα προσόντα των πιλότων. Και αντί για αυτόν, προτιμήθηκε το TA-183 στη σειρά .
  Μεγάλες ελπίδες είχαν εναποθέσει το πιο εξελιγμένο ME-262 X, το οποίο ξεχώριζε για υψηλή ταχύτητα άνω των 1100 χιλιομέτρων, πέντε αεροβόλα και καλύτερη ευελιξία με σαρωμένα φτερά.
  Η Albina και ο Alvin παρέλαβαν τα δύο πρώτα αεροσκάφη αυτής της τροποποίησης τον Ιούλιο ...
  Μέχρι εκείνη τη στιγμή, οι Γερμανοί είχαν ήδη περικυκλώσει το Τσελιάμπινσκ και το Σβερντλόφσκ. Εκατοντάδες χιλιάδες σοβιετικά στρατεύματα παραδόθηκαν.
  Η Αλμπίνα πυροβόλησε ρωσικά τανκς από αέρος , τρύπησε τις στέγες τους και βρυχήθηκε:
  - Δόξα στα άρια όνειρα!
  Η Alvina γκρεμίζοντας τους πιλότους της ΕΣΣΔ και στέλνοντάς τους στον επόμενο κόσμο, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών, ούρλιαξε:
  - Για τη Μεγάλη Πρωσία!
  Αυτό είναι ένα τόσο μαχητικό κορίτσι, και καταρρίπτει ενεργά και τανκς.
  Η Γκέρντα και το πλήρωμα του τανκ της είναι στα καλύτερά τους. Ήδη βομβαρδίζονται τα περίχωρα του Σβερντλόφσκ.
  Η Γκέρντα πυροβόλησε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και ψέλλισε:
  - Μπορείτε να οικοδομήσετε τον κομμουνισμό;
  Η Σάρλοτ έσπρωξε το πεντάλ με τη γυμνή της φτέρνα, συνθλίβοντας τους Ρώσους και πρόσθεσε:
  - Μπορείς και πρέπει!
  Η Χριστίνα, πυροβολώντας τους αντιπάλους με μεγάλη ακρίβεια και σουτάροντας με γυμνά πόδια, τσίριξε:
  - Για την Πατρίδα μας!
  Η Μάγδα, πυροβολώντας τον εχθρό και σκίζοντας τα σοβιετικά όπλα, φώναξε:
  - Για τη μάνα μας!
  Τα κορίτσια πυροβόλησαν όλες τις οβίδες ... Και ενώ γέμιζαν το μαχητικό κιτ τους, άρχισαν να μιλάνε.
  Η Γκέρντα είπε θυμωμένη:
  - Όλες οι αυτοκρατορίες αργά ή γρήγορα έπεσαν σε αποσύνθεση. Πιστεύω ότι αυτό δεν θα συμβεί με τους δικούς μας!
  Η Charlotte δεν συμφωνούσε απόλυτα με αυτό:
  - Και πού είναι η εγγύηση ότι μετά τον Χίτλερ δεν θα ξεκινήσει ο αγώνας για την εξουσία και το Τρίτο Ράιχ δεν θα διαλυθεί;
  Η Χριστίνα παρατήρησε πολύ λογικά:
  - Το κυριότερο είναι η ιδεολογία ... Μας κάνει δυνατούς!
  Η Μάγδα επιβεβαίωσε, πατώντας το γυμνό της πόδι:
  - Και ενωμένοι!
  Η Σάρλοτ ορθολογικά σημείωσε:
  - Αλλά παρόλα αυτά, ο ένας θα πολεμήσει για την εξουσία, και μετά ο άλλος, και μετά από αυτόν ο τρίτος. Όπως και στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, όταν πρώτα σκοτώθηκε ο Ιούλιος Καίσαρας και στη συνέχεια η δυναστεία του Αυγούστου διακόπηκε. Και στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, υπήρξε μια εποχή κολοσσιαίας διχόνοιας και σχίσματος.
  Η Gerda συμφώνησε με αυτό:
  - Ναι, οι αυτοκράτορες άρχισαν να αλλάζουν σαν γάντια και η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία πήγε να καταρρεύσει. Δεν ήταν δυνατό να δημιουργηθεί κάτι παγκοσμίως!
  Η Χριστίνα παρατήρησε με ένα χαμόγελο:
  - Χρειαζόμαστε ένα σύστημα εναλλαγής ισχύος! Ένα τέτοιο σύστημα που θα μας εξασφάλιζε σταθερή ανάπτυξη και απουσία επικίνδυνου αγώνα για την εξουσία!
  Η Σάρλοτ ανασήκωσε τους ώμους και παρατήρησε:
  - Μόνο η Καθολική Εκκλησία μπόρεσε να διατηρήσει ένα περισσότερο ή λιγότερο σταθερό σύστημα εξουσίας χωρίς διασπάσεις και αποσυνθέσεις, και κανένας αντίπαπας δεν μπορούσε να το αποτρέψει αυτό.
  Η Μάγδα παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Αλλά είναι αλήθεια! Οι Καθολικοί έχουν γλιτώσει το σχίσμα για σχεδόν δύο χιλιάδες χρόνια... Αν και μερικές φορές συνέβαιναν πραξικοπήματα και Πάπες σκοτώθηκαν ή αιχμαλωτίστηκαν. Αυτό μιλάει για κάτι σταθερό και σταθερό στο σύστημα του Βατικανού.
  Η Γκέρντα παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Ας ελπίσουμε ότι η ιδιοφυΐα του Φύρερ θα μας πει διέξοδο, και δεν θα συμμεριστούμε τον κριτή της Αρχαίας Ρώμης!
  Μετά την πτώση του Σβερντλόφσκ και του Τσελιάμπινσκ, ο Στάλιν σταμάτησε την απελπιστική του αντίσταση.
  Και υπέγραψε συμφωνία άνευ όρων παράδοσης στις 2 Σεπτεμβρίου 1944 . Η ΕΣΣΔ συμφώνησε στην κατάληψη μη κατεχόμενων περιοχών και στην παραίτηση από την κυριαρχία.
  Η Γερμανία και οι δορυφόροι της απέκτησαν τον έλεγχο μιας τεράστιας περιοχής.
  Αλλά υπήρχε ακόμα ένα πρόβλημα με τη Βρετανία.
  Οι Γερμανοί εξαπέλυσαν επίθεση στην Αφρική. Ταυτόχρονα, αεριωθούμενα αεροσκάφη και πύραυλοι FAU έπεσαν βροχή στη μητρόπολη.
  Η Βρετανία δεν μπορούσε να υπερασπιστεί τις αποικίες. Και έχασε γρήγορα τον έλεγχο της Αφρικής.
  Και τον Ιούλιο του 1945 ο Τσόρτσιλ πέθανε. Και η νέα ηγεσία της Βρετανίας ζήτησε ειρήνη με οποιουσδήποτε όρους.
  Ο Χίτλερ απαίτησε την παράδοση. Η Βρετανία αρνήθηκε. Και τα γερμανικά στρατεύματα, χωρίς δισταγμό, αποβίβασαν στρατεύματα.
  Και τον Αύγουστο η Αγγλία καταλήφθηκε. Και μετά η Ιρλανδία.
  Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν ήθελαν να πολεμήσουν χωρίς τους Βρετανούς. Και δεν μπορούσαν να φτιάξουν ατομική βόμβα.
  Ο Χίτλερ θα ήθελε να πολεμήσει, αλλά είναι δύσκολο να πάρεις τις Ηνωμένες Πολιτείες από το εξωτερικό. Με λίγα λόγια, αποφάσισαν να κάνουν ειρήνη. Όμως η Αμερική έπρεπε να αποτίσει φόρο τιμής στο Τρίτο Ράιχ.
  Επιπλέον, οι Γερμανοί απέκτησαν το δικαίωμα σε βάσεις στη Λατινική Αμερική και κατέλαβαν τον Ισθμό του Παναμά. Και αποδείχθηκε υπέροχο.
  Ο Χίτλερ πήρε όλα όσα ήθελε... Αλλά δεν μπορούσε να καθίσει. Συγκεκριμένα, η Ιαπωνία έχει αρπάξει πάρα πολλά για τον εαυτό της.
  Χωρίς να περιμένει τη δημιουργία ατομικής βόμβας από τους σαμουράι, ο Φύρερ στις 20 Απριλίου 1953 επιτέθηκε στους σαμουράι.
  Δεν υπήρχε χρόνος να διστάσει άλλο. Ο πόλεμος συνεχίστηκε με την τεράστια τεχνολογική υπεροχή του Τρίτου Ράιχ. Υπάρχουν όμως πολλοί Ιάπωνες και έχουν αποικιακές διαιρέσεις. Επιπλέον, η Ιαπωνία αναπτύσσεται επίσης γρήγορα και μπορεί να ξεπεράσει την οπισθοδρόμηση.
  Οι Γερμανοί έριξαν στη μάχη ιπτάμενους δίσκους και πυραμιδικές δεξαμενές. Και είχαν πιο προηγμένα πολυβόλα και υπόγεια αυτοκινούμενα όπλα. Και μεγάλη ποικιλία από όλα τα άλλα.
  Η Ιαπωνία πάλεψε σκληρά, αλλά σταδιακά έπαιξε. Οι Γερμανοί αιχμαλώτισαν ακόμη και τον αυτοκράτορα.
  Αυτός ο άγριος πόλεμος διήρκεσε σχεδόν δύο χρόνια. Και τελείωσε με τον πυρηνικό βομβαρδισμό του Τόκιο και την κατάληψη της Χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου.
  Ο Χίτλερ είχε ήδη κατακτήσει σχεδόν ολόκληρο τον κόσμο, αλλά οι Ηνωμένες Πολιτείες παρέμειναν. Και οι ΗΠΑ διαθέτουν πυρηνικά όπλα και βαλλιστικούς πυραύλους.
  Και στο Τρίτο Ράιχ, οι εργασίες ήταν σε εξέλιξη για τη δημιουργία αντιπυρηνικών όπλων.
  Και τώρα ήταν επιτέλους έτοιμο.
  Και στις 20 Απριλίου 1959 ξεκίνησε ο πόλεμος μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και του Τρίτου Ράιχ. Ο τελευταίος πόλεμος στην ιστορία της ανθρωπότητας.
  Και οι ΗΠΑ έχασαν με ένα wicket...
  Στις 8 Μαρτίου 1960, η φρουρά της Νέας Υόρκης παραδόθηκε. Και την επόμενη μέρα, και την Ουάσιγκτον.
  Η Αμερική έχανε σαφώς τον πόλεμο. Στις μάχες εμφανίστηκε το τελευταίο αμερικάνικο τανκ από τη βαριά σειρά . Οπλισμένο με ένα μακρόκαννο πυροβόλο 155 χιλιοστών και μετωπική θωράκιση τριακόσια δέκα χιλιοστών, με σταθερό πυργίσκο, έγινε ένα είδος SPG βάρους εκατόν είκοσι πέντε τόνων.
  Οι Αμερικανοί κατάφεραν επιτέλους να παραδώσουν το αυτοκίνητο, που κρατούσε στο μέτωπό του τις οβίδες των γερμανικών κανονιών και μπορούσε να διαπεράσει οποιοδήποτε τανκ των Ναζί. Αλλά παρακάμπτεται από τα πλάγια. Και νοκ άουτ. Και άλλο ένα τέτοιο αυτοκίνητο βομβαρδίστηκε από αέρος.
  Ο Αϊζενχάουερ πέθανε στις 20 Μαρτίου 1960. Και στις 22 Μαρτίου, ο διάδοχός του, Κένεντι, παραδόθηκε στο Τρίτο Ράιχ.
  Και έτσι τελείωσε η ιστορία των πολέμων. Και το Τρίτο Ράιχ κατέλαβε ολόκληρο τον κόσμο. Και ήρθε μια νέα ζωή.
  ... ΚΕΦΑΛΑΙΟ 22.
  Ο πόλεμος συνεχίζεται σαν σε μια ατελείωτη διαδρομή.
  Η Νατάσα και η ομάδα της αποφάσισαν να παίξουν λίγο σκάκι για να κάνουν ένα διάλειμμα από τις μάχες.
  Η Αυγουστίνα και η Σβετλάνα από τη μια και η Νατάσα και η Ζόγια από την άλλη.
  Η γαλαζομάλλα κοπέλα έσπρωξε το πιόνι του βασιλιά μπροστά. Ο Αυγουστίνος απάντησε με τη Σικελική Άμυνα.
  Άλλο ένα παιχνίδι ξεκίνησε. Ο κοκκινομάλλης πολεμιστής χρησιμοποίησε την παραλλαγή Dragon όπου ο επίσκοπος του Μπλακ καταλαμβάνει μια μεγάλη διαγώνιο και πατάει τη θέση του Λευκού, του βασιλιά, που κρύβεται στην πλευρά της βασίλισσας.
  Εδώ λαμβάνονται πολύ ενδιαφέρουσες θέσεις. Ο λευκός μπορεί να πιάσει την επίθεση στο μαύρο πιόνι που προωθείται μπροστά στον επίσκοπο.
  Η Νατάσα και η Αυγουστίνα έπαιξαν γρήγορα στην αρχή. Μετά όμως άρχισαν να σκέφτονται για πολλή ώρα. Εξετάσαμε τις επιλογές. Η Αυγουστίνα θυσίασε ένα αντάλλαγμα για ένα πιόνι. Όμως η επίθεση απέτυχε.
  Στη συνέχεια, όμως, η Νατάσα έκανε ένα μικρό λάθος και μπερδεύοντας το κομμάτι για πιόνι. Η θέση της έγινε δεινή. Όμως η γαλαζομάλλα κοπέλα υπερασπίστηκε τον εαυτό της πολύ πεισματικά. Το πάρτι διαρκούσε για όγδοη ώρα. Και μέχρι στιγμής ο Αυγουστίνος δεν κατάφερε να κερδίσει.
  Τότε το παιχνίδι διεκόπη. Οι Ταλιμπάν επιτέθηκαν ξανά. Και αυτό, φυσικά, είναι ήδη σοβαρό.
  Τα τανκς βουίζουν και οι κινητήρες βρυχώνται.
  Η Νατάσα πάτησε το κουμπί του μπαζούκα με μια κατακόκκινη θηλή στο στήθος της και άφησε μια θανατηφόρα χειροβομβίδα.
  Έχει τρυπήσει ένα εχθρικό τανκ στο πλάι. Τότε το κορίτσι φώναξε:
  - Δηλώνω επιταγή!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πέταξε ξανά μια χειροβομβίδα μεγάλης θανατηφόρας δύναμης.
  Η Ζόγια επεσήμανε επιθετικά, χαμογελώντας τα δόντια της και πυροβολώντας τον εχθρό με μια θηλή βατόμουρου:
  - Και το ζευγάρωμα είναι ακόμα καλύτερο!
  Και το κορίτσι πέταξε ξανά μια βόμβα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, καταστροφική δύναμη.
  Και βρυχήθηκε, χαμογελώντας τα δόντια της:
  - Θα σε ζευγαρώσω!
  Ο Αυγουστίνος χτύπησε τους μουτζαχεντίν με ένα πολυβόλο. Στη συνέχεια πήρε το στήθος της με μια ρουμπινιά θηλή και πάτησε το κουμπί του εκτοξευτήρα χειροβομβίδων. Έσπασε το αυτοκίνητο του εχθρού και κελαηδούσε:
  - Για την ύψιστη τιμή!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πήρε και πέταξε το δώρο του θανάτου στον εχθρό της δολοφονικής εξουσίας.
   Η Σβετλάνα το πήρε και χτύπησε τον εχθρό με τη βοήθεια μιας θηλής από φράουλα. Θα τρυπήσει ένα εχθρικό τανκ και vyaknet:
  - Δόξα στον κομμουνισμό και στον παράδεισο!
  Και με γυμνά δάχτυλα, θα το πάρει με ένα εκρηκτικό πακέτο, θα σβήσει τον καταραμένο εχθρό.
  Αυτά τα κορίτσια είναι απλά σούπερ. Υπάρχει τόση πολεμική ζέση και κολασμένη δύναμη μέσα τους.
  Oleg Rybachenko, αυτό το αιώνιο αγόρι, μοιάζει περίπου δώδεκα ετών. Ένα πολύ όμορφο παιδί με εξέχοντες μύες και μόνο σορτς.
  Πετά μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του θανατηφόρου δύναμης, μετά την οποία θα φωνάξει:
  - Για την Πατρίδα και τον Στάλιν!
  Η Μαργαρίτα είναι μια πολύ cool πολεμίστρια. Αν και μοιάζει μόνο με ένα κορίτσι περίπου δώδεκα ετών.
  Και αυτή, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πήρε και πέταξε ένα μπιζέλι, ξεσκίζοντας τους γενναίους Μουτζαχεντίν.
  Τότε το κορίτσι τραγούδησε:
  - Για την Πατρίδα χωρίς Στάλιν!
  Τότε το πήραν τα αθάνατα παιδιά και σφύριξαν σε όλα τα χείλη. Και τα κοράκια ζαλίστηκαν και έπεσαν σαν χαλάζι στα κεφάλια των Αφγανών. Και τρύπησε το κρανίο τους.
  Τα κεφάλια έσκασαν σαν καρπούζια καθώς τα χτυπούσαν τα ράμφη των αναίσθητων κορακιών.
  Αυτά είναι τα παιδιά που έχουν δουλέψει...
  Στη μάχη είναι και η Αναστασία Βιτμάκοβα ... Και τα γυμνά δάχτυλά της πατάνε πολύ περίφημα τα κουμπιά.
  Η κοπέλα, που ήταν μόνο με εσώρουχα, πήρε και πάτησε το κουμπί του joystick με μια κατακόκκινη θηλή στο στήθος της. Χτύπησε ένα τανκ των Ταλιμπάν με έναν πύραυλο και φώναξε:
  - Για τις μεγάλες νίκες της ΕΣΣΔ!
  Η Akulina Orlova τσακώθηκε με ένα μπικίνι. Είναι ένα κορίτσι με μαλλιά που μοιάζουν με χιόνι, ελαφρώς πασπαλισμένα με χρυσό. Δηλαδή η Μαντάμ είναι πολύ όμορφη.
  Και τώρα τα χαριτωμένα γυμνά της πόδια πατούν το πεντάλ. Και πέφτουν μικρές βόμβες στα κεφάλια των Αφγανών. Και χτύπησαν λίγο πολύ τον εχθρό, σπάζοντας τους πύργους και τις στέγες των αυτοκινούμενων όπλων.
  Η Ακουλίνα το πήρε και τραγούδησε:
  Ένα κουδούνι θα χτυπήσει στον ουρανό
  Η βροχή θα πέσει καταρρακτώδης...
  Πάω στα παιδικά μου χρόνια
  Η καλοκαιρινή βροχή είναι πίσω μου!
  Και η πολεμίστρια πυροβόλησε ξανά, χρησιμοποιώντας τις ρουμπινί θηλές του γεμάτου πεπόνι στήθους της. Αυτό είναι ένα κορίτσι με τόσο όμορφα μαλλιά και σαγηνευτικά, μαυρισμένα, χαριτωμένα πόδια.
  Η Mirabela Magnetic αγωνίζεται επίσης με μεγάλο ενθουσιασμό και κολοσσιαία επιθετικότητα.
  Το κορίτσι χρησιμοποίησε μια θηλή φράουλας για να πυροβολήσει τον εχθρό. Έσπασε ένα τανκ των Ταλιμπάν και φώναξε:
  - Δόξα στους Ρώσους Θεούς!
  Αυτό το κορίτσι Μιραμπέλα είναι πολύ όμορφο. Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πήρε και μετέφερε το θανατηφόρο δώρο του θανάτου στον εχθρό. Και οι μουτζαχεντίν ήταν πολύ χαζοί.
  Αλλά και η πολεμίστρια Helga θα χτυπήσει τον εχθρό από αέρος. Για να το κάνει αυτό, χρησιμοποίησε την κόκκινη θηλή της σε χρώμα παπαρούνας. Και ένας δολοφονικός πύραυλος πέταξε στον εχθρό.
  Έσπασαν κυριολεκτικά το καταφύγιο σε ερείπια. Αυτά είναι πραγματικά super class κορίτσια.
  Η κοπέλα πυροβόλησε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και έτριξε, δείχνοντας δόντια που άστραφταν σαν μαργαριτάρια.
  Και ο πολεμιστής τραγούδησε με ενθουσιασμό:
  Υπήρξαν πολλές δύσκολες μέρες
  Ένα κορίτσι είναι σαν το αηδόνι...
  Συνοψίζοντας, χωρίς να σκέφτομαι τα αποτελέσματα,
  Μην τσακώνεστε παλικάρια μαζί της,
  Μην τσακώνεστε παλικάρια μαζί της,
  Διαφορετικά θα σπάσει τα κέρατα!
  Αυτά τα κορίτσια είναι απλά σούπερ πολεμιστές.
  Και τα τέσσερα κορίτσια τραγούδησαν με ενθουσιασμό:
  Μεγάλη Ρωσία - ατελείωτα χωράφια,
  Αφήστε την αγία γη να καεί ανάμεσα στα αστέρια ...
  Πιστεύω τα συναισθήματα της καρδιάς μου χωρίς να λιώνουν -
  Θα προστατεύσουμε τη γραμμή από άκρη σε άκρη!
  
  Μακάρι να υπάρχει κομμουνισμός στο σπίτι μας,
  Το οποίο γεννήθηκε από τον σύντροφο Λένιν...
  Και ο μοχθηρός εχθρός του φασισμού καταστρέφεται,
  Στο όνομα των μεγαλύτερων γενεών!
  
  Άλλωστε, η Πατρίδα στις καρδιές μας είναι μία,
  Και στο μέλλον , πολλοί γαλαξίες...
  Είθε η χώρα μου να είναι διάσημη για αιώνες
  Πατρίδα δεν είσαι απλώς ένα γλυκό περιτύλιγμα!
  
  Να ανθίσει η Πατρίδα μου
  Θα ξεπεράσουμε την πίστη του Τζένγκις Χαν...
  Θα ανοίξουμε έναν απεριόριστο λογαριασμό νικών
  Ξέρω τον Ρώσο Ιβάν για τη δόξα!
  
  Είμαστε κορίτσια πολεμίστριες τόσο δυνατές
  Ότι ο αντίπαλος δεν μπορεί να μας νικήσει...
  Είμαστε κόρες του Svarog και γιοι,
  Ικανός να χτυπήσει τον Φύρερ στο πρόσωπο!
  
  Για εμάς, τη Θεά Λάδα, πιστεύω,
  Που γέννησε πολλούς θεούς...
  Όλοι οι άνθρωποι είναι μια φιλική οικογένεια
  Που γνωρίζω τον Ροντ στην καρδιά μου!
  
  Και ο παντοδύναμος Ρώσος Ιησούς,
  Γεννημένος στη μεγάλη Ορθοδοξία...
  Φυσικά, ο ημίουργος δεν είναι καθόλου δειλός,
  Ο Παντοδύναμος έχει εγκατασταθεί ανάμεσα στους ανθρώπους!
  
  Για τη δόξα του Παντοδύναμου Χριστού,
  Θα σηκώσουμε τα κοφτερά ξίφη μας...
  Πολεμήστε τους Μογγόλους μέχρι τέλους,
  Για να μην έρθει η ορδή του Batu στη Ρωσία!
  
  Ναι, έχουμε ένα ατελείωτο καλάμι μαζί μας,
  Που δημιουργεί το σύμπαν...
  Και θα μπορούσε απλώς να το κάνει αυτό,
  Τι απλά εκπλήσσει τη συνείδησή μας!
  
  Είμαστε άνθρωποι - αυτός είναι ο χώρος,
  Ικανός να κατακτήσει το σύμπαν...
  Αν και το τσεκούρι Baty τρύπησε τις ορδές,
  Η Ρωσία με τη δύναμη της Οικογένειας σε αμετάβλητη μάχη!
  
  Τα κορίτσια αγαπούν πολύ τα ξυπόλητα,
  Βρεθείτε βιαστικά κατά μήκος των παγωμένων χιονοστιβάδων...
  Και θα χτυπήσουν τον Μογγόλο με τη γροθιά τους,
  Για να μην τολμήσει να ασχοληθεί με την Πατρίδα!
  
  Η πατρίδα δεν είναι πιο όμορφη να βρεις,
  Αν και επιτίθενται στη Ρωσία με ένα εφιαλτικό κοπάδι...
  Το κορίτσι δεν είναι πάνω από είκοσι χρονών,
  Έχει ήδη κόψει τους σαμουράι!
  
  Είναι όμορφη και δροσερή
  Το κορίτσι που σπάει τους Μογγόλους αστειευόμενος...
  Αφήστε τον Σατανά να επιτεθεί στη Γη -
  Θα συντρίψουμε τον εχθρό με χαλύβδινη καταστροφή!
  
  Έτσι κούνησα το γυμνό μου πόδι,
  Και τρύπωσε το πιγούνι της με τη γυμνή της φτέρνα...
   Έγινα ένα κορίτσι τόσο κουλ
  Δεν χρειάζεται σε αυτή την περίπτωση να είσαι αυτόφωτος!
  
  Τα ξίφη μου αναβοσβήνουν σαν φτερό
  Και τεμαχίζουν τον μογγολικό στρατό με τόση θρασύτητα...
  Το κουπί μου να είναι γερό,
  Ο εχθρός θα καταστραφεί άγρια!
  
  Ναι, η Ρωσία μας δεν είναι πιο όμορφη,
  Υπέροχα, όπως ο ήλιος πάνω από τον πλανήτη...
  Μπορούμε να βρούμε την ευτυχία για τον εαυτό μας,
  Και οι ηρωικές πράξεις δοξάζονται!
  
  Η Ρωσία είναι μια λαμπερή χώρα,
  Τι έδωσε τον κομμουνισμό στους λαούς...
  Μας δόθηκε για πάντα από τη γέννηση,
  Για την Πατρίδα, για την ευτυχία, για την ελευθερία!
  
  Πατρίδα - δοξάζουμε τον Κύριο Χριστό,
  Ας είναι η Μαρία και η Λάντα ένα...
  Ο σύντροφος Στάλιν αντικατέστησε τον πατέρα του -
  Είμαστε Ρώσοι ανίκητοι στις μάχες!
  
  Οι άνθρωποι του κόσμου αγαπούν τον ρωσικό τρόπο,
  Είμαστε ένα, πιστέψτε τους ανθρώπους στην καρδιά...
  Πίστεψε μας να μην μας λυγίσεις με τη γροθιά σου,
  Θα ανοίξουμε σύντομα στο διάστημα, ξέρω την πόρτα!
  
  Θα μπούμε στον Άρη με τα γυμνά μας πόδια,
  Σύντομα θα κυριαρχήσουμε στην Αφροδίτη με ανδρεία...
  Όλα θα είναι απλώς η υψηλότερη γνωστική τάξη,
  Και ο άνθρωπος θα γίνει οποιοσδήποτε ήρωας!
  
  Ναι, ο Ιησούς είναι φυσικά υπεράνθρωπος
  Με τον Svarog, η Ρωσία θα σηκώσει από τα γόνατά της ...
  Τα παιδιά δεν θα έχουν προβλήματα
  Ας δοξάσουμε τον Rod στο infinity Name!
  Αυτοί είναι οι μαχόμενοι και αμίμητοι τραγουδιστές.
  Αλλά το πλήρωμα της Ελισάβετ παλεύει πολύ απελπισμένα.
  Το κορίτσι πυροβόλησε προς τον εχθρό με τη βοήθεια εύστροφων δακτύλων του ποδιού και φώναξε:
  - Δόξα στους Θεούς του Βυζαντίου,
  Τα κορίτσια είναι απλά ξυπόλητα!
  Και πάλι σφυροκόπησε με τη βοήθεια μιας κατακόκκινης θηλής που έκαιγε σαν χόβολη. Αυτά είναι τα κορίτσια της υψηλότερης και κολοσσιαίας τάξης.
  Η Catherine χτύπησε επίσης τον εχθρό με τη βοήθεια ενός στήθους θηλής φράουλας που μοιάζει με πεπόνι.
  Έπειτα πρόσθεσε μια γυμνή, στρογγυλή, τραχιά φτέρνα, κραυγάζοντας:
  - Δόξα στους Ρώσους θεούς, και ας πεθάνει ο δράκος της βροχής!
  Η Έλενα, πυροβολώντας πολύ καλά στοχευμένα πυρά στον εχθρό, χτυπώντας τους Μουτζαχεντίν με τη βοήθεια γυμνών δακτύλων από λαξευμένα πόδια, φώναξε:
  - Για το μεγαλείο του νέου ηγέτη της Ρωσίας, δεν χρειαζόμαστε δράκο της βροχής!
  Και πάλι θα πατήσει το κουμπί με μια ρουμπινιά θηλή.
  Η Ευφροσύνη συμφώνησε με αυτό, γαμώντας τον εχθρό και τρίζοντας, κουνώντας τη μακριά γλώσσα της, κελαηδώντας:
  - Θα νικήσουμε τον εχθρό, παρόλο που είναι στην πλειοψηφία,
  Η κοπέλα έχει εκατό ραβδιά στην πλάτη της!
  Και ο πολεμιστής θα χρησιμοποιήσει μια θηλή που αστράφτει σαν μπουμπούκι τριαντάφυλλου. Και τα γυμνά, λαξευμένα πόδια της θα χρησιμοποιήσουν την κολοσσιαία δύναμη της καταστροφής.
  Και η μάζα των Ταλιμπάν κατέρρευσε αμέσως.
  Έτσι το τανκ οδηγεί και καταστρέφει τα στρατεύματα της μεγάλης και ισχυρής αυτοκρατορίας των Ταλιμπάν. Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στα κορίτσια πολεμίστριες. Κι ας μην είναι σε τανκ, αλλά απλά με το στενό, μαύρο και κόκκινο εσώρουχό τους. Αυτά τα κορίτσια είναι πολύ δυνατά και κουλ γεμάτα επιθετικότητα. Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους, μάλλον μακριά, χαριτωμένα και κινητά, χρησιμοποιούν την επιρροή της κολοσσιαίας καταστροφικής δύναμης στους αντιπάλους.
  Η Αλένκα επίσης αγωνίζεται με μεγάλο πάθος. Η πίεσή της και το γυμνό στήθος της με θηλές σαν μπουμπούκια τουλίπας μιλούν από μόνα τους. Αυτό το κορίτσι είναι το πιο απολαυστικό. Και έχει τόση επιχειρησιακή εφευρετικότητα, εκπληκτική, κοσμική δύναμη. Ή ίσως όχι μόνο κοσμική, αλλά και γήινη.
  Η Αλένκα χτύπησε τον εχθρό, χρησιμοποιώντας τη θηλή του στήθους, το χρώμα του προλεταριακού πανό και τραγούδησε:
  - Russian Gods - Gods of War!
  Και πέταξε δώρα εξόντωσης στον εχθρό των Ταλιμπάν με γυμνά δάχτυλα.
  Η Anyuta επίσης τσακώνεται. Το κορίτσι είναι γεμάτο δύναμη και ενθουσιασμό. Έχει και τρυφερότητα και δύναμη. Σαν ατσάλι καλυμμένο με λάστιχο. Και έτσι το κορίτσι πήρε και πάτησε το κουμπί με μια κόκκινη θηλή, απελευθερώνοντας ένα πύρινο ρεύμα στους στρατιώτες Ταλιμπάν.
  Ο πολεμιστής τραγούδησε:
  - Ένας φίλος μπορεί πάντα να με βοηθήσει,
  Μην χύνετε νερό όλοι γύρω κάνουν πλάκα...
  Και μπορούμε να βοηθήσουμε τον επιτιθέμενο ,
  Και για εμάς ο Svarog είναι ο καλύτερος φίλος!
  Και το κορίτσι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πέταξε μια μπάλα αφανισμού με κολοσσιαίες καταστροφικές δυνάμεις.
  Η κοκκινομάλλα, και πολύ επιθετική, η πολεμίστρια Άλλα, πήρε και τσίριξε, έβγαλε τα κοφτερά και γυαλιστερά της δόντια σαν διαμάντια:
  - Μα Πασαράν! Η Κίνα δεν θα μας κατακτήσει!
  Και η καλλονή πάτησε τη ρουμπινιά θηλή του στήθους της στο κουμπί του joystick. Και το πήρε και το χτύπησε με μια στροφή.
  Και τότε τα γυμνά δάχτυλα των λαξευμένων ποδιών της πήραν και πέταξαν ένα φονικό μπούμερανγκ. Πέταξε και έκοψε πολλά κεφάλια.
  Η Άλα πήρε και κελαηδούσε:
  - Θα κοιτάξουμε πρώτα στα μάτια του εχθρού,
  Και μετά θα το τηγανίσουμε και θα το φάμε!
  Τότε η κοπέλα το πήρε και έβγαλε τη γλώσσα της. Και η γλώσσα του κοριτσιού με κόκκινο κοστούμι είναι πολύ μακριά και ευκίνητη. Τους πολύ νόστιμο και αρωματικό, και επίσης παλλόμενο λατρεύει να γλείφει.
  Ο πολεμιστής είναι σούπερ και τραγούδησε:
  - Δεν υπάρχει παιδική ηλικία σε μια τρελή αυτοκρατορία!
  Ναι, οι γυναίκες χρησιμοποιούν οποιοδήποτε φάρμακο!
  Και τότε η γυμνή της φτέρνα πέταξε μια χειροβομβίδα.
  Η Μαρία επίσης παλεύει με μεγάλο σθένος. Είναι ένα κορίτσι της υψηλότερης κατηγορίας και σειράς.
  Είχε ήδη να παλέψει περισσότερες από μία φορές ... Το κορίτσι σημειώθηκε επίσης με μια σύντομη ιστορία για μια εναλλακτική ιστορία ... Όταν όλα πάνε διαφορετικά, αν και έχει αλλάξει αρκετά σε σύγκριση με την πραγματικότητα.
  Ο Ναπολέων επέλεξε ένα εναλλακτικό σχέδιο για τον πόλεμο με τη Ρωσία. Πήγε στο Κίεβο και νίκησε τα ρωσικά στρατεύματα εκεί. Και δημιούργησε μια μαριονέτα Μικρή Ρωσία. Στη συνέχεια υπήρξε ο πόλεμος και η προσάρτηση της Λευκορωσίας και της Λιθουανίας στο Δουκάτο της Πολωνίας, το οποίο μετονομάστηκε σε βασίλειο. Η Αυστρία έλαβε επίσης μέρος του εδάφους της Ουκρανίας. Η Ρωσία, έχοντας υποστεί ήττα, έγινε μικρή δύναμη. Το 1815, ο Ναπολέων ξεκίνησε μια εκστρατεία κατά της Τουρκίας.
  Νίκησε τους Οθωμανούς και κατέλαβε την Κωνσταντινούπολη. Η Ελλάδα κέρδισε την ανεξαρτησία, η Βοσνία-Ερζεγοβίνη έγινε μέρος της μεγάλης Ιταλίας, η οποία θα ενθρονιζόταν από τον γιο του Ναπολέοντα Βοναπάρτη. Η Ρουμανία περιλαμβανόταν στην Αυστρία, από ό,τι ο αυτοκράτορας είχε σχέση με τον Ναπολέοντα. Η Βουλγαρία και η Σερβία απέκτησαν ανεξαρτησία, όπως η Αλβανία, αλλά έγιναν υποτελείς της Γαλλίας.
  Και η Ελλάδα ήταν υποτελής της επίσημα ανεξάρτητης Μεγάλης Ιταλίας.
  Η Τουρκία έχει στην πραγματικότητα μόνο την πρωτεύουσα, την Κωνσταντινούπολη, στα Βαλκάνια, με ένα μικρό κομμάτι γης.
  Ωστόσο, οι πόλεμοι δεν τελείωσαν εκεί. Ο Ναπολέων εξαπέλυσε εισβολή στο Μαρόκο και την Αλγερία. Όμως το βρετανικό ναυτικό μπήκε εμπόδιο στους Γάλλους. Ο πόλεμος με την Αγγλία συνέχισε. Όμως ο ιδιοφυής Ναπολέων κατάφερε να καταλάβει το Γιβραλτάρ και να νικήσει τους Βρετανούς με τις ανώτερες δυνάμεις του στην ξηρά.
  Μετά από αυτό, οι Γάλλοι απέκλεισαν το στενό και μπόρεσαν να καταλάβουν ολόκληρη τη βόρεια Αφρική, συμπεριλαμβανομένης της Αιγύπτου και του Σουδάν. Κατά τη διάρκεια των μαχών, οι Γάλλοι πήραν τα πρώτα υποβρύχια στον κόσμο. Η Αγγλία άρχισε να υφίσταται τεράστιες ζημιές.
  Ο Ναπολέων έχει τον έλεγχο σε όλη την Ευρώπη και μέρος της Ρωσίας. Και η Βρετανία δεν ταιριάζει με αυτήν.
  Σταδιακά οι Γάλλοι νίκησαν τους Βρετανούς. Κατασκεύασαν περισσότερα πλοία με πολλαπλάσιο πληθυσμό και πόρους. Τελικά, το 1931, ο Ναπολέων αποβιβάστηκε στη Βρετανία και αφού ανέπτυξε τα στρατεύματά του, κατέλαβε το Λονδίνο.
  Η Βρετανία παραδόθηκε ... Της επιβλήθηκε τεράστιος φόρος και όλες οι αποικίες έγιναν πάλι γαλλικές.
  Ο Ναπολέων ήταν ήδη πολύ μεγάλος και έστειλε τους στρατηγούς του να πολεμήσουν.
  Η Γαλλία πολέμησε με τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Λατινική Αμερική για να διατηρήσει πολλές αποικίες.
  Ο Ναπολέων, έχοντας ζήσει εβδομήντα χρόνια, που δεν είναι και τόσο λίγα για μια μεγάλη ιδιοφυΐα, και με τα πρότυπα του δέκατου ένατου αιώνα, πέθανε το 1839. Ο γιος του Ναπολέων Β', ένας ψηλός ξανθός σε αντίθεση με τον πατέρα του, κληρονόμησε τον θρόνο σε ηλικία είκοσι οκτώ ετών. Και φυσικά συνέχισε τους πολέμους. Μέχρι στιγμής, γενικά, στις αποικίες.
  Επιπλέον, ο Ναπολέων Β' είχε μερικές ενδιαφέρουσες ιδέες. Συγκεκριμένα, έκανε δημοψήφισμα και ένωσε τη Γαλλία, την Ιταλία και την Αυστρία σε ένα κράτος.
  Και αυτό επίσης δεν είναι κακό ... Και στην Πρωσία έβαλαν τον συγγενή τους στο θρόνο.
  Και την Κοινοπολιτεία διοικούσε ο νόθος γιος του Ναπολέοντα και η Πολωνή κυρία της Βαλένθια.
  Τα στρατεύματα του Ναπολέοντα Β' ολοκλήρωσαν τελικά τις Ηνωμένες Πολιτείες και κατέλαβαν την Αμερική τόσο βόρεια όσο και νότια ως σύνολο. Τότε η Αφρική καταλήφθηκε. Υπήρξε μια επέκταση στην Ινδία και την Κίνα.
  Το 1860 έγινε πόλεμος με τη Ρωσία. Αυτή τη φορά πιάστηκαν η Μόσχα και η Αγία Πετρούπολη. Διεξήχθη δημοψήφισμα και η Ρωσία εισήλθε στο Rzeczpospolita μέχρι τον Ειρηνικό Ωκεανό. Και τότε η Κοινοπολιτεία συγχωνεύτηκε με τη Γαλλία. Μετά ήταν ο πόλεμος στην Κίνα και η απόβαση στην Αυστραλία... Ο Ναπολέων ο Δεύτερος κυβέρνησε μέχρι το 1883 μέχρι που πέθανε σε ηλικία εβδομήντα δύο ετών, έχοντας κατακτήσει σχεδόν ολόκληρο τον κόσμο.
  Στον θρόνο ανέβηκε ο εγγονός του Ναπολέων Γ'. Υπό αυτόν τον μονάρχη, οι τελευταίοι πόλεμοι τελείωσαν τελικά, με την κατάληψη της Ιαπωνίας, των Φιλιππίνων, άλλων σκελετών και εδαφών στην Ασία, καθώς και της Νέας Ζηλανδίας.
  Ο σχηματισμός της παγκόσμιας αυτοκρατορίας τελείωσε ... Ο Ναπολέων Γ' έγινε ο οριστικοποιητής της ιστορίας των πολέμων.
  Και τώρα η ανθρωπότητα είχε έναν δρόμο προς το διάστημα.
  Το 1917, ο πρώτος άνθρωπος απογειώθηκε στο διάστημα. Και το 1922 έγινε μια πτήση στο φεγγάρι. Και το 1930 στον Άρη.
  Η ανθρωπότητα κατέκτησε το διάστημα ... Στα τέλη του εικοστού αιώνα, οι ανθρώπινοι οικισμοί ήταν ήδη σε όλους τους πλανήτες του Ηλιακού Συστήματος.
  Και το 2020 ξεκίνησε η πρώτη διαστρική αποστολή. Επτά διαστημόπλοια απογειώθηκαν αμέσως προς το αστέρι Σείριος, στο οποίο περιστρέφονταν αρκετοί πλανήτες. Και ένα από αυτά ήταν βιώσιμο.
  Μια νέα εποχή διαστρικής επέκτασης εγκαινιάστηκε.
  Και η έκφραση - να πάω στη Μόσχα μέσω του Κιέβου, απέκτησε νέο νόημα.
  Η Μαρία, φυσικά, σκιαγράφησε μια μικρή ιστορία σε ένα τετράδιο. Και τώρα, σαν να πυροβολείτε στον εχθρό με τη βοήθεια μιας κόκκινης θηλής, και έσπασε το τανκ του εχθρού.
  Και τραγούδησε:
  - Για διαστημικές νίκες!
  Οι πανίσχυροι Ολυμπιακοί Αγώνες συνέτριψαν τους στρατιώτες των Ταλιμπάν. Και κούρεψε τους εχθρούς.
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, εκτόξευσε ένα σωρό χειροβομβίδες.
  Μετά πίεσε τον εχθρό με μια ρουμπινιά θηλή και γρύλισε, χαμογελώντας τα δόντια της:
  - Για τον κομμουνισμό της κοσμικής εξουσίας!
  Η Ματρυόνα παλεύει και αυτή με μεγάλη απόγνωση, αλλά ταυτόχρονα και με επιθετικότητα.
  Και οι φραουλένιες θηλές της χτύπησαν τα κουμπιά του μπαζούκα και εκτοξεύουν έναν καταστροφικό πύραυλο.
  Η Ματρυόνα τραγούδησε χαμογελώντας τα δόντια της:
  - Δεν λυπάμαι για το έντομο, σκίζω τους εχθρούς σαν στυπόχαρτο!
  Τα Μαρούσια συνεχίζουν να πυροβολούν κατά του εχθρού, με εκκωφαντική δύναμη και μανία.
  Και πατάει και με κάρβουνο σεντούκι. Και επίσης τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της κάνουν κάτι εξαιρετικά εκμηδενιστικό.
  Η Μαρούσια γρύλισε:
  - Για την αγία Ρωσία!
  Τι είδους κορίτσια υπάρχουν - ένα διαστημικό έπος, για τους αστρικούς Βίκινγκς ...
  Το κορίτσι σκιαγράφησε επίσης μια μικρή ιστορία κατά τη διάρκεια της μάχης, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Ο βασιλιάς Κάρολος ο Δωδέκατος γλίτωσε τον θάνατο κατά τη διάρκεια του πολέμου στη Νορβηγία, και ακόμη και συμφιλιώθηκε με τον Μέγα Πέτρο, κατάφερε να κατακτήσει αυτή τη χώρα. Και η Σουηδία έχει φύγει λίγο από την ήττα. Το 1740, κατά τη διάρκεια της αντιβασιλείας της Λεοπόλντοβνα, ο Κάρολος ο Δωδέκατος επιτέθηκε ξανά ... Και μπόρεσε, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι ο Μπίρον ανατράπηκε, και το χάος και το χάος στη Ρωσία, πήρε και την επιλογή και την Αγία Πετρούπολη.
  Ωστόσο, ο ρωσικός στρατός ανέκαμψε μετά από τις αρχικές αποτυχίες και κατάφερε να ανακαταλάβει την πρωτεύουσα της Ρωσίας. Η Σουηδία μπόρεσε να κρατήσει μόνο τη Βίμποργκ.
  Όμως η πορεία της ιστορίας έχει αλλάξει κάπως. Ο Ιβάν ο έκτος δεν ανατράπηκε, καθώς το πραξικόπημα απέτυχε. Και κράτησε τον θρόνο του. Ο Κάρολος ο δωδέκατος πέθανε σε ηλικία εβδομήντα ετών το 1752, έχοντας κυβερνήσει για πενήντα πέντε χρόνια. Και η βασιλεία του αποδείχθηκε η πιο περιπετειώδης στην ιστορία.
   Μετά από μια παύση το 1757, η Ρωσία βρισκόταν σε πόλεμο με την Πρωσία. Σε αυτό, χάρη στο γεγονός ότι ο ενήλικος Ιβάν ήταν ήδη στο θρόνο, ο Έκτος Πόλεμος τελείωσε με την πλήρη ήττα της Πρωσίας και τη σύλληψη του Φρειδερίκου Β'. Και αυτό αποδείχθηκε ένα τεράστιο επίτευγμα για τη Ρωσία. Τότε η Ρωσία προσάρτησε την Πολωνία, ή μάλλον την Κοινοπολιτεία, και νίκησε την Τουρκία. Έγιναν δύο πόλεμοι με την Οθωμανική Αυτοκρατορία. Και το δεύτερο τελείωσε με την κατάληψη της Κωνσταντινούπολης και την πλήρη κατάκτηση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Η τσαρική Ρωσία κέρδισε πολλές νίκες - φτάνοντας στην Ινδία και επίσης καταλαμβάνοντας τη Βόρεια Αφρική. Τότε ο Σουβόροφ κατέκτησε όλη την Ευρώπη, μαζί με την επαναστατική Γαλλία.
  Μόνο μία Βρετανία προσπάθησε να αντισταθεί. Αλλά ο λαμπρός Νέλσον συντρίφτηκε από τον πιο λαμπρό και επιτυχημένο Ουσάκοφ. Και η απόβαση ακολούθησε με την κατάληψη του Λονδίνου.
  Όλη η Ευρώπη κατακτήθηκε ... Μετά έγινε ένα ταξίδι στην Αφρική τον δέκατο ένατο αιώνα. Πολύ επιτυχημένη και εξαγορά της Ινδίας. Και τότε τα ρωσικά στρατεύματα εισέβαλαν ήδη και κατέλαβαν τον Καναδά και έφτασαν στις Ηνωμένες Πολιτείες.
  Το 1815, σε ηλικία εβδομήντα πέντε ετών, ο Ιβάν ο Έκτος - ο μεγαλύτερος - πέθανε. Η βασιλεία του ήταν η μεγαλύτερη από τις περισσότερο ή λιγότερο σημαντικές χώρες στην ιστορία της ανθρωπότητας. Για εβδομήντα πέντε χρόνια στην εξουσία. Αλήθεια, πρέπει να ειπωθεί ότι η θητεία ήταν ονομαστική, λόγω της αντιβασιλείας. Αλλά το ίδιο μπορεί να ειπωθεί και για τον Λουδοβίκο τον Δέκατο Τέταρτο.
  Και ο Ιβάν ο Έκτος, που στην πραγματική ιστορία ήταν ένας αποτυχημένος τσάρος που τελείωσε τη ζωή του στη φυλακή, εναλλακτικά έγινε ο μεγαλύτερος κυβερνήτης στην ιστορία του πλανήτη Γη.
  Ο γιος του, Πέτρος Γ', έγινε ο νέος βασιλιάς. Αυτός ο μονάρχης συνέχισε την επιθετική πολιτική του πατέρα του. Και ολοκλήρωσε την κατάληψη της Κίνας. Η Ρωσία νίκησε επίσης τις Ηνωμένες Πολιτείες κατακτώντας αυτό το έδαφος. Και ήδη υπό τον Αλέξανδρο τον Πρώτο, ο Λατινικός Στρατός με την Ιαπωνία κατακτήθηκε. Και ο Αλέξανδρος Β' ολοκλήρωσε την κατάκτηση των τελευταίων χωρών του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης της Αυστραλίας.
  Έτσι αναδύθηκε ξανά η παγκόσμια αυτοκρατορία...
  Όλα φαίνονται καλά, αλλά στην αυτοκρατορία υπάρχει αυτοκρατορία και δουλοπαροικία. Και η προσπάθεια των βασιλιάδων να επιβραδύνουν την πρόοδο. Κάτι που όμως είναι αδύνατο. Και το 1953, το πρώτο πρόσωπο σε αυτήν την περίπτωση, ο πρίγκιπας Αλεξέι, πέταξε στο διάστημα.
  Και το 1967 πέταξαν για πρώτη φορά στο φεγγάρι. Και αυτό πρέπει να σημειωθεί πολύ καλά.
  Δεδομένου ότι η πτήση προς τον Άρη πραγματοποιήθηκε ήδη το 1988. Που είναι ακόμα καλύτερο από ό,τι ήταν στην πραγματική ιστορία...
  Σταδιακά, οι βασιλιάδες άρχισαν να δίνουν περισσότερη προσοχή στο διάστημα. Πτήσεις για την Αφροδίτη και όχι μόνο...
  Ο νέος Τσάρος Γεώργιος ο Πρώτος αποφάσισε επίσης το 2020 για πρώτη φορά στην ιστορία της Ρωσίας να πραγματοποιήσει εκλογές για την Κρατική Δούμα και να θεσπίσει σύνταγμα.
  Ο νέος συγγενής νεαρός μονάρχης σκιαγράφησε μάλιστα μια σειρά από φτερωτούς αφορισμούς.
   Η Δούμα ως τσίρκο απαιτεί εξισορροπητική πράξη!
  Η αγάπη είναι ένα συναίσθημα σαν φλάουτο, μόνο που η μουσική είναι πολύ πιο γλυκιά!
  Οι πολιτικοί είναι συχνά αλεπούδες και ποτέ λιοντάρια, γιατί η πολιτικοποίηση δεν είναι βασιλική υπόθεση!
   Ένα αγόρι χωρίς μάχη είναι χειρότερο από έναν σκύλο!
  Η ειλικρίνεια είναι μια σπάνια ιδιότητα για τους πολιτικούς, ειδικά όταν μετράνε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας!
  Στους παλμούς της καρδιάς και των φλεβών, θέλουμε αλλαγή ... απλά όχι γήρανση!
  Η νιότη είναι ανεκτίμητη σαν χρυσός, μόνο που αμαυρώνεται πιο γρήγορα με τον καιρό!
  Η νεολαία ενθαρρύνει την ανακάλυψη σαν ένα φρέσκο αεράκι στο πανί!
  Η νεότητα, σε αντίθεση με το κρασί, χάνει αξία με τα χρόνια, αλλά αποκτά δύναμη!
  Τα ρομπότ στη φαντασία γεννήθηκαν από την ανθρώπινη τεμπελιά, αλλά ενσάρκωσαν την υπεράνθρωπη σκληρή δουλειά!
  Όσο περισσότεροι διοικητές, τόσο λιγότερη τάξη, τόσο λιγότερη τάξη, τόσο περισσότερες απώλειες!
   Η παιδική ηλικία είναι σαν τα χρήματα υπό τον πληθωρισμό, όσο πιο πολύτιμα είναι, τόσο πιο γρήγορα τα αποχωρίζεσαι!
  Στρατηγοί βελανιδιάς, παράγετε ξύλινα φέρετρα!
  Ο στρατηγός είναι σαν βαρέλι, ειδικά με το κενό!
  Όταν οι στρατηγοί είναι βελανιδιές, η βαθιά άγνοια ανθεί!
  Μυαλό και φαντασία, όπως ο άντρας και η γυναίκα, μόνο ο μήνας του μέλιτος είναι πραγματικά γλυκός όταν η υποστηρικτική πεθερά της πραγματικότητας!
  Ο αριθμός των παραγγελιών δεν είναι πάντα ανάλογος της ανδρείας, αλλά αντανακλά πάντα την εύνοια ενός ανώτερου!
  Το λάδι είναι στην πραγματικότητα μαύρος χρυσός, δηλητηριάζει τη φύση, μαυρίζει καρδιές, θολώνει το μυαλό!
  Το λάδι είναι σαν το μαύρο αίμα του διαβόλου - δηλητηριάζει και σάρκα και ψυχή!
  Ο λόγος είναι σωτήριο σε έξυπνα χέρια, και χασάπης στα νύχια ενός ηλίθιου!
   Είναι πιο εύκολο να καλουπώσεις έναν χιονάνθρωπο στο στόμα ενός ηφαιστείου που εκρήγνυται από το να βρεις μια ανακάλυψη που δεν χρησιμοποιήθηκε για στρατιωτικούς σκοπούς!
  Το άνοιγμα στον πόλεμο ισοδυναμεί με το κλείσιμο πολλών θυρών σε μια ειρηνική ζωή!
  Αν θέλετε να αποφύγετε έναν καυγά, δυναμώστε τους μυς σας, αν θέλετε να αποφύγετε τον πόλεμο, δημιουργήστε τον στρατό σας!
  Η διπλωματία απαλλάσσεται από το βάρος των στρατιωτικών δαπανών, οι διαπραγματεύσεις είναι βαριές γροθιές!
  Μην υπόσχεσαι το φεγγάρι από τον ουρανό, θα πρέπει να ουρλιάζεις σαν σκύλος όταν οι άνθρωποι έρχονται να κάνουν ζήτηση!
  Οι καρδιές απαιτούν εκδίκηση, αλλά τίποτα πιο πονηρό και κακό από μια ανθρώπινη καρδιά - οπότε αφήστε το μυαλό να δώσει συγχώρεση!
   Για να έχουμε σοδειά είναι απαραίτητο να φυτεύουμε παράσιτα όλο το χρόνο!
  Έχοντας φυτέψει έναν τεμπέλη μια φορά, μπορείτε να έχετε συγκομιδή όλο το χρόνο!
  Ο κόκκινος λόγος μπορεί να ασπρίσει τη φήμη του μαύρου, αλλά δεν θα διακοσμήσει τη ζωή ενός άχρωμου!
  Τα θαύματα της επιστήμης, στερούμαστε την πλήξη, τα θαύματα της προόδου είναι πολύ ενδιαφέροντα!
  Το κύριο θαύμα της επιστήμης δεν εκπλήσσει, αλλά ανταμείβει!
  Η επιστήμη δεν είναι λύκος, αλλά φεύγει από το δάσος αν δεν υπάρχουν μαθημένα πρόβατα του βοσκού της ευθύνης!
  Η έναρξη δεν πρέπει να είναι γρήγορη, επιβραδύνετε μέχρι την ημερομηνία, αλλά η βραδύτητα στην αρχή θα παγώσει το τέλος!
  Η αρχή είναι παρόμοια με το άνοιγμα στο παιχνίδι, θα πρέπει να αναπτυχθεί κανείς πιο γρήγορα, αλλά να μην κινηθεί χωρίς να σκέφτεται τα πιόνια!
  Ο ιδανικός πολιτικός είναι σαν άλογο στη δουλειά, αλλά όχι γάιδαρος στα συμβούλια!
  Η αγάπη είναι, φυσικά, ένα υπέροχο συναίσθημα, μόνο όταν δεν σχετίζεται με το αλκοόλ!
  Πολλοί μάγειρες χαλάνε τον χυλό ρίχνοντας στη ζύμη γιαούρτι!
  Ο πολιτικός είναι καλλιτέχνης, μόνο που δεν λερώνει τον καμβά, αλλά τον εαυτό του!
  Οι βασιλιάδες μπορούν να κάνουν τα πάντα, αλλά οι μονάρχες δεν θέλουν σχεδόν τίποτα για τους ανθρώπους!
  Μόνο ο βασιλιάς που είναι βουνό για τους ανθρώπους!
  Υπάρχουν μόνο δύο πράγματα στον κόσμο που είναι πέρα από τον έλεγχο του Δημιουργού: τα ανθρώπινα συναισθήματα και η ανθρώπινη βλακεία, ειδικά όταν νιώθω έξυπνοι τύποι!
  Δεν έχει σημασία ποιος είναι ο πρόεδρος, σημασία έχει ποιος είναι ο βασιλιάς στο κεφάλι σου!
  Πόλεμος, κανένα μέρος για σκέψη, η εποχή του θανάτου και της τρέλας!
  Μόνο όσοι δεν είναι πίσω από το μυαλό τρελαίνονται!
  Το αυτοκίνητο δεν είναι απλώς ένα μεταφορικό μέσο, αλλά μια πολυτέλεια που μόνο οι ανόητοι τσιγκουνεύονται!
  Το πιο σπάταλο είδος οικονομίας, τσιγκουνεύουμε το κύρος!
  Άλλοτε χάναμε, άλλοτε πεθαίναμε, αλλά οι Ρώσοι δεν γονάτισαν ποτέ!
  Η δεξιοτεχνία αντικαθιστά την ποσότητα, η ποσότητα μπορεί μόνο να παραποιήσει την ικανότητα!
  - Σε σώμα υγιές, και το πνεύμα του χάλκ - και η αδυναμία της σάρκας - έσβησε η ψυχή!
  Το αίμα λάμπει σαν χρυσός, αλλά σκουριάζει τις ψυχές του μετάλλου!
  Ακόμα και ο χρυσός σκουριάζει αν δεν πεταχτεί η καρδιά από αυτό!
  Τα βασανιστήρια δεν είναι διασκεδαστικό, αλλά σκληρή δουλειά από τον τομέα των υπηρεσιών , με την οποία κρίμα για τον πελάτη είναι καταστροφική για εσάς !
  Η ψυχή του πλούσιου είναι πατριωτική, όχι περισσότερο από ένα χρυσό νόμισμα, όπου παίρνουν εκεί και κολλάνε!
  Κίτρινος χρυσός σαν το χρώμα της προδοσίας, απαλό σαν τη θέληση του οπορτουνιστή, βαρύ σαν τη συνείδηση του προδότη!
  Ο πόνος είναι σαν πεθερά, εμμονικός, αηδιαστικός, θέλω να ξεφορτωθώ, αλλά ... χωρίς αυτήν δεν μπορείς να παντρευτείς με νίκη!
  Όταν ο εχθρός δεν παραδίδεται, καταστρέφεται, και όταν δεν παραδίδεται, η ευρηματικότητα φέρνει τη νίκη!
  Δεν πειράζει αν πεθάνουν οι σκύλες του εχθρού, δεν έχει σημασία αν τα αρσενικά μας, το μυαλό τους έχει υποταχθεί!
  Είναι εύκολο στη μάχη όταν η μάθηση δεν είναι βασανιστήριο, αλλά χρήσιμη ψυχαγωγία!
  Ακόμα και στα λόγια του Χριστού, οι υπηρέτες του αναζητούν κάτι που να εξυπηρετεί την άθεη αυθαιρεσία!
  Μια μεγάλη ντουλάπα θα πέσει θορυβωδώς, και η δυνατή δόξα πάει σε αυτόν που την πέταξε!
  Όταν η μάσκα είναι δεξιοτεχνική, δεν χρειαζόμαστε δικαιολογία!
  Πιο συχνά ρέουν κόκκινα ποτάμια λόγω κόκκινων ομιλιών και μαύρων πράξεων!
  "Όποιος προορίζεται να μαχαιρωθεί να μην κυματίζει κατά μήκος του σχοινιού!
   Όπως πάντα αποδείχθηκε, αλλά καλύτερα και δεν ήθελα!
  Ο θάνατος αξίζει πολλά περισσότερα από τη ζωή, γιατί η διάρκειά του αφήνει ασύγκριτα περισσότερα κομμάτια για να διαλέξετε! -
   Οι εγγυήσεις δίνονται από εγγυημένες ληστείες!
   Ένα νόμισμα του χρυσού είναι μαλακό, αλλά θανατηφόρα από μια σφαίρα, που χτυπά το δικαίωμα στην καρδιά και παίρνει τα μυαλά!
  Η τεχνολογία είναι ο θεός του πολέμου - και ο σαμποτέρ της είναι άθεος!
  Ο Θεός δημιούργησε το σύμπαν σε έξι ημέρες και ο άνθρωπος πληρώνει για ένα λεπτό χειροποίητο αδυναμία για όλη την αιωνιότητα!
  Μπήκαν στο μαλλί, αλλά δεν επέστρεψαν με το τελεφερίκ!
  Τρέξε, αλλά μην τρέξεις μακριά, πυροβολήστε, αλλά μην πυροβολήσετε, χτυπήστε, αλλά μην αντεπιτεθείτε, και το πιο σημαντικό, πιείτε, αλλά μην μεθύσετε!
  Κανείς δεν χρειάζεται αυτιά νεκρού γαϊδάρου, αλλά η ακρόαση μιας ζωντανής αλεπούς είναι ένα δώρο για όσους δεν χρειάζονται γαϊδούρια για να πετύχουν τον στόχο τους !
  Παπουτσώνοντας το μυαλό σου, θα μείνεις για πάντα ξυπόλητος!
  Ο πόλεμος είναι αέρας για τους πνεύμονες, αλλά μόνο αναμεμειγμένος με δυαδικό αέριο!
  Εάν ο εχθρός δεν θέλει να παραδοθεί και δεν ξέρει πώς να χάσει, θα τον αναγκάσουμε να τα παρατήσει και θα τον απογαλακτίσουμε για να κερδίσει!
  Οι κακοί λατρεύουν τη μαύρη μαγεία, οι καλοί μη άνθρωποι αγαπούν το λευκό!
  Το να σκοτώνεις στον πόλεμο είναι δύσκολο στη διαδικασία, αηδιαστικό στην αντίληψη, αλλά τι υπέροχο τελικά! Σημαίνει ότι ο πόλεμος φέρνει υγεία στην ψυχή, σκλήρυνση στο σώμα και καθαρισμό του πορτοφολιού!
  Μερικές φορές ο πόλεμος γεμίζει τα πορτοφόλια πολύ, και σε ευθεία αναλογία με την πληρότητα του αίματος που χύθηκε και το κενό μιας διεφθαρμένης καρδιάς!
  Το χρέος προς την Πατρίδα είναι κόκκινο με την πληρωμή της ανιδιοτελούς αφοσίωσης!
  Ο πόλεμος είναι μια δοκιμασία του έξυπνου, μετριάζεται από τους δυνατούς, διασκεδαστικό για τους ανόητους! -
  Το να είσαι περίγελος δεν είναι διασκεδαστικό, το να κάνεις τους άλλους να κλαίνε δεν είναι βαρετό!
  Ο καλός χάρακας είναι σαν το ζαχαρούχο μέλι, πρώτα θα το φτύσουν και μετά θα το φτύσουν!
  Και ο κακός ηγεμόνας, σαν αψιθιά, πρώτα θα φτύσει, και μετά θα ποδοπατήσει!
  Ναι, ο χρυσός είναι μαλακός, αλλά μια αδιαπέραστη ασπίδα σφυρηλατείται εύκολα από αυτόν !
  Η ποιότητα ξεπερνά πάντα την ποσότητα - ακόμη και ένας ωκεανός από μαργαριταρένιο χυλό κριθαριού δεν είναι εμπόδιο στο τσεκούρι!
  Το κακό είναι γεμάτο δύναμη όταν το καλό αποδυναμώνεται από τον φόβο!
  Το αστείο είναι καλό για το μέρος, το κουτάλι για δείπνο, και η βοήθεια είναι σε μπελάδες!
  Μπορείς να είσαι τυχερός μία, δύο φορές - χωρίς επιδεξιότητα, η τύχη φεύγει!
  Όποιος δεν είναι Λέων Τολστόι είναι λογοτεχνικός αλήτης!
  ... ΚΕΦΑΛΑΙΟ 23.
  Ξυπόλητα, σχεδόν γυμνά αγόρια-σκλάβοι συνέχισαν να βαδίζουν προς τη διαπραγμάτευση. Τα γυμνά τακούνια τους πατούσαν στο χοντρό χαλίκι και ήταν καλυμμένα με γρατζουνιές και κάλους. Και τα αγόρια πονούσαν, και τα γυμνά τους πέλματα φαγούρα και φαγούρα βίαια.
  Το σκλάβο Lukyanenko προσπάθησε να συνθέσει κάτι.
   Ο Χίτλερ και ο Στάλιν συναντήθηκαν προσωπικά τον Νοέμβριο του 1940 και μπόρεσαν να διευθετήσουν αμφιλεγόμενα ζητήματα. Η προσωπική συνάντηση ολοκληρώθηκε με τη σύναψη μεταξύ των δύο δικτάτορων μιας στρατηγικής στρατιωτικής συμμαχίας κατά της Βρετανίας.
   Ο Στάλιν συμφώνησε να μην διεκδικήσει την ευρωπαϊκή σφαίρα επιρροής του Χίτλερ. Ο Χίτλερ, με τη σειρά του, παραχώρησε την Ινδία, το Πακιστάν και το μεγαλύτερο μέρος του Ιράν στον Στάλιν, αλλά πήρε ο ίδιος τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Επιπλέον, η Κίνα και μέρος της Ινδοκίνας χωρίστηκαν από την Ιαπωνία και την ΕΣΣΔ.
   Γενικά, μια προσωπική συνάντηση επέτρεψε και στους δύο δικτάτορες να καταλήξουν σε συμφωνία και να αποτρέψουν έναν πόλεμο. Η ΕΣΣΔ εξαπέλυσε επίθεση κατά του Ιράν και της Ινδίας. Ο Χίτλερ, από την άλλη, ανέπτυξε στρατεύματα στην Αφρική. Μετά τη σύναψη μιας στρατιωτικής συμμαχίας με τη Ρωσία, ο Φράνκο, συνειδητοποιώντας ότι η Βρετανία δεν μπορούσε να αντισταθεί σε μια τέτοια δύναμη όπως η ΕΣΣΔ, η Ιταλία, το Τρίτο Ράιχ και η Ιαπωνία αμέσως, συμφώνησε να εισβάλει στο Γιβραλτάρ.
   Οι Γερμανοί κατέλαβαν το φρούριο, όχι αρκετά έτοιμο για άμυνα, αμέσως. Η βρετανική βάση στη Μάλτα καταστράφηκε επίσης και τα στρατεύματα αποβιβάστηκαν. Η Ιταλία γλίτωσε την ήττα στην Ελλάδα χάρη στο χτύπημα των γερμανικών και τουρκικών δυνάμεων.
   Αλλά οι Βρετανοί χτυπήθηκαν...
   Τότε οι Γερμανοί, έχοντας μεταφέρει σημαντικές δυνάμεις, κατέλαβαν την Αίγυπτο. Έχοντας εκατόν πενήντα μεραρχίες για τον πόλεμο με την ΕΣΣΔ, ο Χίτλερ τις έριξε στην κατάληψη της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής. Οι Βρετανοί ήταν αδύναμοι και τα αποικιακά στρατεύματα δεν ήθελαν πραγματικά να πολεμήσουν.
   Ο Φύρερ το σαράντα πρώτο έτος κατέλαβε τόσο τη Μέση Ανατολή όσο και το μεγαλύτερο μέρος της Αφρικής. Ο Στάλιν κατέλαβε την Ινδία, και σχεδόν όλο το Ιράν, και το Πακιστάν, και μέρος της Βιρμανίας με το Μπαγκλαντές.
   Η Ιαπωνία επιτέθηκε στην Αμερική στο λιμάνι του Περού. Και ο πόλεμος επεκτάθηκε... Ο Χίτλερ κήρυξε τον πόλεμο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Στάλιν μπήκε επίσης στον πόλεμο με την Αμερική τον επόμενο χρόνο.
   Την άνοιξη του 1942, οι Γερμανοί ολοκλήρωσαν την κατάληψη της Αφρικής. Εμποδίστηκαν όχι τόσο από τα βρετανικά στρατεύματα, τα οποία ήταν κατώτερα από τη Βέρμαχτ τόσο σε αριθμό όσο και σε ποιότητα, αλλά από τις μακρές επικοινωνίες και την έλλειψη βολικών δρόμων στη Μαύρη Ήπειρο.
   Η Βρετανία υπέστη ολοένα και περισσότερες απώλειες από τον γερμανικό και στη συνέχεια τον σοβιετικό υποβρύχιο στόλο. Η είσοδος της Αμερικής στον πόλεμο βοήθησε ελάχιστα.
   Η Ιαπωνία κέρδισε επίσης τους Αμερικανούς...
   Το βρετανικό ναυτικό έλιωνε...
   Τον Σεπτέμβριο του 1942 ξεκίνησε η απόβαση στην Αγγλία. Κυρίως ήταν Γερμανοί, αλλά συμμετείχαν και σοβιετικά στρατεύματα. Οι Βρετανοί πολέμησαν απελπισμένα. Στις μάχες συμμετείχαν τα τελευταία σοβιετικά άρματα μάχης KV-3, KV-5 και τα τελευταία KV-4, επίσης T-34, KV-2 και πολλά αμφίβια οχήματα. Και οι Γερμανοί από τα νεότερα τανκς κατάφεραν μόνο το T-6 ή το "Tiger". Και μετά μόνο λίγα αυτοκίνητα, που παράγονται βιαστικά σε εργοστάσια.
   Ο Χίτλερ εξεπλάγη δυσάρεστα από τη δύναμη των σοβιετικών αρμάτων μάχης. Είναι σαφώς πιο αδύναμοι σε αυτόν.
   Το γερμανικό βομβαρδιστικό Ju-188 δεν ήταν κακό και το DO-217 που έδειξαν ικανοποιητικά και το ME-109 και το Focke-Wulf. Αλλά αυτό είναι έτσι-έτσι. Το PE-8 αποδείχθηκε επίσης αρκετά καλό. Γενικά, τα σοβιετικά τανκς είναι δυνατά και βαριά.
   Στο Τρίτο Ράιχ, η σειρά αναπτύσσεται ακόμα: "Πάνθηρας", "Τίγρης" -2, "Λιοντάρι" και "Ποντίκι".
   Η Βρετανία κράτησε μόνο δεκαπέντε μέρες. Μετά την οποία η φρουρά του Λονδίνου συνθηκολόγησε. Για άλλες έξι ημέρες, οι μάχες συνεχίζονταν στη Σκωτία. Και μετά για τέσσερις μέρες οι Βρετανοί αντιστάθηκαν στην Ιρλανδία.
   Η Αγγλία έπεσε. Και οι επόμενες μάχες εκτυλίχθηκαν ενάντια στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αλλά η Αμερική πρέπει ακόμα να φτάσει εκεί. Για το οποίο χρειάζεστε πολλά μεταφορικά πλοία και έλεγχο στη θάλασσα. Ο Χίτλερ έφτιαχνε τις δυνάμεις του και πρώτα, τον Νοέμβριο του 1942, κατέλαβε την Ισλανδία.
   Περαιτέρω, μέσω της Γροιλανδίας, τα στρατεύματά του μετακινήθηκαν στον Καναδά. Και οι Ιάπωνες αποβιβάστηκαν στον Παναμά. Και οι Γερμανοί έριξαν δυνάμεις σε όλη την Αργεντινή και τη Βραζιλία, η οποία είχε συνάψει συμμαχία με το Τρίτο Ράιχ.
   Λοιπόν, ο Στάλιν αποφάσισε να επιτεθεί μέσω της Αλάσκας. Οι μάχες στη Βρετανία έδειξαν ότι τα υπερ-βαριά τανκς δεν ήταν αρκετά αποτελεσματικά. Και οι Σοβιετικοί σχεδιαστές άρχισαν να αναπτύσσουν μια πιο συμπαγή σειρά IS, αντί για το KV. Τα σοβιετικά στρατεύματα εξαπέλυσαν μια επίθεση στην Αλάσκα, μέσω της Chukotka τον Μάιο του 1943, και αυτό ήταν σχετικά καλό.
   Είναι αλήθεια ότι η ΕΣΣΔ έχει πολλά τανκς και είναι πολύ πιο δυνατά από τα αμερικανικά Shermans και Grants. Αρκετά καλό ήταν και το γερμανικό "Πάνθηρας", το οποίο άρεσε γενικά στους στρατιωτικούς, μόνο που συχνά έσπαγε, αλλά ήταν καλά προστατευμένο στο μέτωπο και καλά οπλισμένο.
   Οι Γερμανοί δημιούργησαν εύκολα ένα προγεφύρωμα στον Καναδά και το επέκτειναν. Το ME-309 και πιο ισχυρά βομβαρδιστικά Ju-288 εμφανίστηκαν στον ουρανό. Και υπήρξε μια ταχεία ανάπτυξη των αεριωθούμενων αεροσκαφών.
   Και ο Γερμανός πιλότος Μασσαλίας έγινε άπιαστο φαινόμενο, καταρρίπτοντας εκατοντάδες βρετανικά και αμερικανικά αεροπλάνα. Για εκατόν πενήντα αεροσκάφη, η Μασσαλία έλαβε τον Σταυρό του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού με ασημένια φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
   Για τριακόσια Τάγμα του Γερμανικού Αετού με Διαμάντια. Για τέσσερις Ιπποτικό Σταυρό του Σιδερένιου Σταυρού με χρυσά φύλλα βελανιδιάς, ξίφη και διαμάντια και για πεντακόσια τον Μεγαλόσταυρο του Σιδερένιου Σταυρού.
   Και κατέστρεψε αυτούς τους Αμερικάνους, γινόμενος άπιαστο φαινόμενο. Όταν έφτασε τον αριθμό των επτακόσιων πενήντα αεροσκαφών, έλαβε ένα νέο βραβείο: τον Σταυρό του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού με φύλλα βελανιδιάς πλατίνας, σπαθιά και διαμάντια.
   Στην Αμερική, η Μασσαλία έγινε πραγματικός θρύλος και γυρίστηκαν βιαστικά ταινίες για αυτόν.
   Λόγω δυσκολιών στη μεταφορά στρατευμάτων και προβλημάτων ανεφοδιασμού, ο πόλεμος με τις Ηνωμένες Πολιτείες κράτησε.
   Οι Αμερικανοί δεν πολέμησαν πολύ δυναμικά για τον Καναδά και την Αλάσκα και καταλήφθηκε από γερμανικά, σοβιετικά και άλλα στρατεύματα χωρίς μεγάλη δυσκολία.
   Αλλά η ίδια η Αμερική δεν εισέβαλε μέχρι τον Ιούνιο του 1944. Η ΕΣΣΔ ανέπτυξε νέα, πιο ισχυρά μεσαία άρματα μάχης, τα Τ-34-85, τα οποία διείσδυαν καλύτερα από αμερικανικά άρματα μάχης, και πιο αποτελεσματικά και όχι τόσο βαριά όσο η σειρά KV, IS-2. Το τελευταίο τανκ ήταν ένα καλό επαναστατικό όχημα χάρη στο ισχυρό κανόνι και τα τέσσερα πολυβόλα του και τη σχετικά καλή πλευρική προστασία.
   Στις Ηνωμένες Πολιτείες, μόνο λίγοι εκσυγχρόνισαν το "Sherman" εγκαθιστώντας ένα πιο ισχυρό πυροβόλο των 76 mm, περισσότερο ή λιγότερο ικανό να διεισδύσει σε εχθρικά μεσαία άρματα μάχης. Οι εργασίες για το "Pershing" τραβήχτηκαν ... Αλήθεια, υπήρχαν πολλοί "Σέρμαν".
   Οι Γερμανοί επίσης δεν έμειναν στάσιμοι. Το "Panther" -2 αποδείχθηκε κάπως πιο τέλειο, χάρη στον δανεισμό από τους Ρώσους τη θέση του κινητήρα και του κιβωτίου ταχυτήτων σε ένα μπλοκ, γεγονός που κατέστησε δυνατή τη μείωση του ύψους της δεξαμενής.
   Και ο πύργος γίνεται όλο και πιο στενός και ο κινητήρας είναι πιο δυνατός. Ως αποτέλεσμα, το γερμανικό τανκ είχε μετωπική θωράκιση πυργίσκου 150 χιλιοστών με κλίσεις, μέτωπο κύτους 120 χιλιοστών με κλίση 45 μοιρών και εξήντα πλευρές. Και ένα πυροβόλο των 88 χιλιοστών στο 71 EL, ικανό να διαπεράσει Σέρμαν από τρεισήμισι χιλιόμετρα. Συν το βάρος της δεξαμενής είναι μόνο σαράντα επτά τόνοι με κινητήρα 900 ίππων.
   Εκτός από την μάλλον αδύναμη πλαϊνή θωράκιση, αλλά και πάλι επαρκή για να κρατήσει τις βολές των αμερικανικών μπαζούκας, το Panther-2 έγινε το καλύτερο τανκ του Β' Παγκοσμίου Πολέμου όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του, ξεπερνώντας τόσο το σοβιετικό KV όσο και το IS-2. αρκετά τέλειο.
   Το "Tiger" -2 παρήχθη σε μικρές σειρές, λόγω του γεγονότος ότι δεν είχε σχεδόν κανένα πλεονέκτημα στις κρατήσεις, και ήταν σημαντικά κατώτερο σε οδηγικές επιδόσεις και ήταν δύσκολη η μεταφορά του.
   Το συνηθισμένο "Tiger" αφαιρέθηκε επίσης από την παραγωγή ... Και το "Panther" -2 έγινε η κύρια δεξαμενή της Wehrmacht. Και ήδη στην ΕΣΣΔ άρχισαν να κοιτάζουν με φόβο τον εξοπλισμό της Γερμανίας.
   Στον ουρανό, το ME-262 μπήκε σε σειρά, αλλά η αξιοπιστία του ήταν ανεπαρκής και οι μαχητικές του ιδιότητες δεν αποκαλύφθηκαν επίσης πλήρως. Και ενώ οι Γερμανοί στοιχημάτιζαν στα ME-309 και TA-152. Το τελευταίο μαχητικό-βομβαρδιστικό με έλικα αποδείχθηκε πολύ επιτυχημένο και αποτελεσματικό. Το ME-309, παρά την υψηλή ταχύτητα και τον ισχυρό οπλισμό του, είχε προβλήματα με την οριζόντια ευελιξία.
   Το XE-162 αποδείχθηκε ότι ήταν ένα απλούστερο και φθηνότερο μαχητικό τζετ, αλλά πιο δύσκολο στον έλεγχο, διαθέσιμο μόνο σε πιλότους υψηλής κλάσης.
   Ως εκ τούτου, δεν κυκλοφόρησε όσο μπορούσε.
   Ωστόσο, ένα τέτοιο αεροσκάφος ήταν πολύ κατάλληλο για το στυλ Huffman, ο οποίος έγινε ο δεύτερος πιλότος του Πρέσβη της Μασσαλίας και έλαβε τον Ιπποτικό Σταυρό του Σιδερένιου Σταυρού με ασημένια φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια ως ο δεύτερος πιλότος που ξεπέρασε τα τριακόσια αεροσκάφη.
   Οι Σοβιετικοί πιλότοι συνέλεγαν επίσης λογαριασμούς, αλλά πιο μετριοπαθώς από τους Γερμανούς. Ο Πόκρισκιν ξεχώρισε.
   Ο πόλεμος συνεχίστηκε το καλοκαίρι του 1944, δεν είχε σημασία για την Αμερική. Στο Τρίτο Ράιχ, το επιθετικό τουφέκι αποδείχθηκε καλύτερο και κατέστρεψε τα στρατεύματα των Yankee. Και ο Κόκκινος Στρατός πίεσε μπροστά. Οι Αμερικανοί έχαναν. Η Φιλαδέλφεια έπεσε τον Αύγουστο. Τον Νοέμβριο του 1844, σοβιετικά και γερμανικά στρατεύματα είχαν ήδη πλησιάσει την Ουάσιγκτον και τη Νέα Υόρκη από τα βόρεια. Για πρώτη φορά εμφανίστηκαν στο μέτωπο οι American Pershing και Fireflies. Ξεπέρασαν το σοβιετικό T-34-85 και ήταν επικίνδυνα για το IS-2, αλλά και πάλι έχασαν από το Panther -2, το οποίο έγινε το καλύτερο τανκ του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.
   Οι Αμερικανοί πολέμησαν ηρωικά κοντά στην Ουάσιγκτον. Αλλά σε κάθε περίπτωση, τα σοβιετικά-γερμανικά στρατεύματα ολοκλήρωσαν την περικύκλωση της αμερικανικής πρωτεύουσας μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου και μέχρι τις δεκαπέντε Ιανουαρίου και η Ουάσιγκτον και η Νέα Υόρκη είχαν πέσει ...
   Η Αμερική αντιστάθηκε για κάποιο διάστημα .... Οι μάχες έγιναν και στο Μεξικό, όπου προχωρούσαν Γερμανοί και Ιάπωνες.
   Στις 9 Μαΐου 1845, τα υπολείμματα των αμερικανικών δυνάμεων παραδόθηκαν. Ο πόλεμος θα μπορούσε να είχε τελειώσει νωρίτερα, αλλά προέκυψαν σοβαρές διαφωνίες μεταξύ των Ιαπώνων και των Γερμανών. Και αυτό παρέτεινε τη σύγκρουση.
   Υπήρξε μια παύση μετά την παράδοση των ΗΠΑ... Αλλά ένας νέος πόλεμος ήταν αναπόφευκτος. Η Ιαπωνία ήθελε πάρα πολλά για τον εαυτό της. Η μισή Αμερική είχε πολύ πιο μέτρια συνεισφορά στη νίκη, και όλη η Λατινική Αμερική. Ο Στάλιν έπεσε και στους Ιάπωνες ζητώντας την επιστροφή της νότιας Σαχαλίνης, την οποία οι σαμουράι απέκτησαν παράνομα.
   Εν ολίγοις, στις 20 Απριλίου 1947 ξέσπασε νέος πόλεμος. Ανάμεσα στην Ιαπωνία και τις αποικίες της από τη μια και ενάντια στο Τρίτο Ράιχ και τους συμμάχους και την ΕΣΣΔ από την άλλη. Και αυτό είναι σοβαρό.
   Φυσικά, η ΕΣΣΔ και το Τρίτο Ράιχ είναι τεχνικά ισχυρότερα από τους Ιάπωνες. Η ΕΣΣΔ είχε τα άρματα μάχης T-54 και IS-7, οι Γερμανοί είχαν τη σειρά E, ακόμη και τα πρώτα πυραμιδικά σχέδια. Ο συνασπισμός των λευκών σοσιαλιστών ήταν ισχυρότερος και στον αέρα. Ιδιαίτερα δυνατοί ήταν οι ιπτάμενοι δίσκοι του Τρίτου Ράιχ, απολύτως άτρωτοι στα φορητά όπλα.
   Ο πόλεμος κράτησε μόνο τεσσεράμισι μήνες και έληξε με την ήττα και την παράδοση της Ιαπωνίας στις 3 Σεπτεμβρίου 1947.
   Η ΕΣΣΔ έλαβε τη νότια Σαχαλίνη, την κορυφογραμμή των Κουρίλων, το ένα τρίτο της ίδιας της Ιαπωνίας, τη μισή Κίνα και την Κορέα, το Αρχιπέλαγος της Χαβάης και κάτι άλλο. Το υπόλοιπο έδαφος καταλήφθηκε από το Τρίτο Ράιχ.
   Μετά από αυτό ο Στάλιν και ο Χίτλερ συναντήθηκαν ξανά και ξανά επιβεβαίωσαν τη φιλία τους.
   Και τελικά ολοκλήρωσαν τον κόσμο... Ο Στάλιν πέθανε στις 5 Μαρτίου 1953, αλλά κατάφερε να αφήσει γραπτή διαθήκη για τη μεταβίβαση της εξουσίας στον Λόρενς Μπέρια. Έγινε ηγέτης μετά τον Στάλιν και διατήρησε μια ισορροπία δυνάμεων.
   Ο Χίτλερ ακολούθησε μια πιο μετριοπαθή πολιτική, δεν έγιναν καν μαζικές εξοντώσεις Εβραίων, αλλά ενίσχυσε τη δύναμή του. Οι απόγονοι του Χίτλερ αποκτήθηκαν τεχνητά. Στις 20 Απριλίου 1959 διεξήχθη δημοψήφισμα για τη δημιουργία παγκόσμιας αυτοκρατορίας και την εγκαθίδρυση μοναρχίας. Και καθορίστηκε η σειρά της κληρονομιάς.
   Επομένως, όταν ο Χίτλερ πέθανε τον Μάρτιο του 1963 την ίδια μέρα με τον Στάλιν, αλλά δέκα χρόνια αργότερα, δεν προκάλεσε μεγάλη σύγχυση και αγώνα για την εξουσία. Και ο κόσμος είχε μόνο δύο αυτοκρατορίες - Σοβιετική και Γερμανική. Και είχαν πυρηνικά όπλα, έτσι η εστίαση μετατοπίστηκε στην επέκταση του διαστήματος. Ήδη το 1959, οι Γερμανοί ξεκίνησαν μια πτήση προς τον Άρη. Και πέταξαν στο φεγγάρι ακόμη νωρίτερα.
   Και η ΕΣΣΔ το 1961 έστειλε έναν άνθρωπο στον Άρη. Έτσι η ιστορία πήγε... Στα τέλη του εικοστού αιώνα, οι ανθρώπινοι οικισμοί εμφανίστηκαν στους πλανήτες του ηλιακού συστήματος.
   Και το 2020, ξεκίνησε η πρώτη πτήση της ανθρωπότητας προς το αστέρι Σείριος, γύρω από το οποίο περιστρέφονταν πλανήτες κατάλληλοι για ανθρώπινη κατάκτηση. Μετά το θάνατο του Μπέρια, ο γιος του Σέργο πέτυχε. Και στο Τρίτο Ράιχ είχαν ήδη πραγματοποιηθεί τολμηρά πειράματα για την αναζωογόνηση του σώματος. Έτσι, ο γιος του Χίτλερ Wolff φαινόταν αρχικά τριάντα ετών και μπορούσε να κυβερνήσει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.
   Αυτός αποδείχθηκε ότι ήταν ο νέος κόσμος... Και ο κορωνοϊός συντρίφτηκε στο μπουμπούκι, εμποδίζοντας την εξάπλωση της μόλυνσης.
  Η σύνθεση του Lukyanenko αποδείχθηκε σύντομη και κατάφερε να μπερδέψει διανοητικά μια ακόμη ιστορία στην πορεία.
   Το τρένο, μαζί με τον Τσάρο Αλέξανδρο Γ', γλίτωσαν από μια σύγκρουση κοντά στο Χάρκοβο και ο Αυτοκράτορας της Ρωσίας δεν έλαβε θανατηφόρα τραύματα στα εσωτερικά όργανα. Ως αποτέλεσμα αυτού, η ζωή του Αλέξανδρου Γ' συνεχίστηκε και δεν πέθανε στα σαράντα εννέα. Έχοντας αυξήσει ελαφρώς το έδαφος της αυτοκρατορίας στο νότο στην Κεντρική Ασία, ο αυτοκράτορας έστρεψε το βλέμμα του στην Άπω Ανατολή. Το Transsib ήταν υπό κατασκευή και οι Ρώσοι διείσδυσαν στη Μαντζουρία, έχτισαν το Port Arthur με επιταχυνόμενο ρυθμό.
   Άρχισαν να αυξάνουν την επιρροή τους στην Κορέα. Και αυτό οδήγησε στον πρώτο μεγάλο πόλεμο κατά τη βασιλεία του Αλεξάνδρου Γ' με την Ιαπωνία. Η τσαρική Ρωσία ήταν κάπως καλύτερα προετοιμασμένη γι' αυτό. Στη Βαλτική, τα πλοία ναυπηγήθηκαν ένα χρόνο νωρίτερα, συμπεριλαμβανομένου του θωρηκτού Slava, αλλά η Κίνα δεν έλαβε χρήματα από τη Ρωσία. Και δεν μπορούσε να τους προδώσει στους Ιάπωνες. Και ο ιαπωνικός στόλος ήταν έξι πλοία πιο αδύναμος.
   Παρ 'όλα αυτά, οι σαμουράι εξακολουθούν να άρχισαν τον πόλεμο. Η Ρωσία αναπτύχθηκε ραγδαία οικονομικά και δεν υπήρξε καθυστέρηση στα οφέλη.
   Ο Αλέξανδρος Γ' ήθελε επίσης πόλεμο. Ο πληθυσμός της Ρωσίας αυξήθηκε ραγδαία. Το ποσοστό γεννήσεων παρέμεινε υψηλό και το ποσοστό των θανάτων μειώθηκε χάρη στα σκληρά μέτρα του ισχυρού βασιλιά. Τα οικόπεδα των αγροτών μικραίνουν. Χρειάζονταν νέα εδάφη. Ναι, ο τσάρος ήθελε στρατιωτική δόξα. Είναι καλό να είσαι ειρηνοποιός, αλλά ο κατακτητής είναι καλύτερος. Ο Αλέξανδρος ο Τρίτος ήθελε να μείνει στην ιστορία ως σπουδαίος.
   Αλλά ο πόλεμος στην Ευρώπη είναι πολύ επικίνδυνη επιχείρηση, αλλά γιατί να μην κέρδισε τη φήμη στη μάχη με την Ιαπωνία. Επιπλέον, οι Ρώσοι στρατηγοί είναι οι καλύτεροι στον κόσμο, και ακόμη περισσότερο οι στρατιώτες.
   Η έναρξη του πολέμου για τη Ρωσία δεν ήταν πολύ επιτυχημένη. Τρία θωρηκτά υπέστησαν ζημιές, το καταδρομικό "Varyag" και η κανονιοφόρος "Koreets" βυθίστηκαν μετά από ηρωική μάχη.
   Αλλά μετά όλα πήγαν καλύτερα. Ο ναύαρχος Makarov δεν πέθανε, έτσι έλαβε πολλή δύναμη από τον αυτοκράτορα και απλά δεν μπορούσε να αφήσει τον Kirill Romanov στο Port Arthur. Και δεν ήταν στο θωρηκτό "Petropavlovsk".
   Περαιτέρω, αν και ο Κουροπάτκιν υποχώρησε, ο τσάρος τον απομάκρυνε αμέσως. Η πολιορκία του Πορτ Άρθουρ ήταν βραχύβια και ο Μπρουσίλοφ την ξεμπλοκάρει.
   Ο ρωσικός στόλος έδρασε πιο επιτυχημένα από ό,τι στην πραγματική ιστορία. Ναι, και από τη μοίρα της Βαλτικής Θάλασσας Rozhdestvensky και έφυγε νωρίτερα και έφτασε νωρίτερα και σε πιο δυνατή σύνθεση. Έτσι οι Ιάπωνες ηττήθηκαν στη θάλασσα. Και στη στεριά...
   Και οι εχθροπραξίες μεταφέρθηκαν στην ίδια τη μητρόπολη.
   Μόνο η επέμβαση της Αγγλίας και της Αμερικής έσωσε την Ιαπωνία από την κατοχή. Αλλά οι Ιάπωνες αναγκάστηκαν να δώσουν στη Ρωσία την Ταϊβάν, ολόκληρη την κορυφογραμμή των Κουρίλων και να πληρώσουν ένα δισεκατομμύριο χρυσά ρούβλια ως αποζημίωση. Η Ρωσία ενισχύθηκε στην Κορέα, τη Μαντζουρία και τη Μογγολία.
   Η Zheltorossiya προέκυψε από τις κινεζικές περιοχές που είχαν προσχωρήσει οικειοθελώς στη Ρωσία. Δεν υπήρξε επανάσταση, καμία Κρατική Δούμα. Η τσαρική αυτοκρατορία άκμασε και σημείωσε περισσότερα οικονομικά κέρδη από ό,τι στην πραγματική ιστορία. Εμφανίστηκαν επίσης τα πρώτα ελαφρά ρωσικά άρματα μάχης στον κόσμο και τα βαρέα τετρακινητήρια βομβαρδιστικά. Και ο πληθυσμός της Ρωσίας, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας, έχει γίνει μεγάλος.
   Ωστόσο, ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος ξεκίνησε, όπως στην πραγματική ιστορία το 1914 την 1η Αυγούστου. Και αυτή ήταν μια σκληρή μάχη.
   Ο τσαρικός στρατός ήταν πολυπληθέστερος από ό,τι στην πραγματική ιστορία, και καλύτερα εξοπλισμένος τεχνικά. Και η οικονομία της Ρωσίας είναι ισχυρότερη, και το στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα, και τα οικονομικά και η εξουσία του τσάρου είναι υψηλότερα.
   Και ο Αλέξανδρος ο Τρίτος πήρε τη Ρωσία με ένα άροτρο, αλλά τώρα είχε αεροπλάνα με τέσσερις κινητήρες, και τανκς, ακόμα και πυραύλους. Υπήρχαν έργα για βαριά άρματα μάχης, ειδικά για τον Mendeleev, και αεροσκάφη με έξι κινητήρες. Και πολλα ΑΚΟΜΑ.
   Από την αρχή, η πορεία του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου ήταν διαφορετική. Τα ρωσικά στρατεύματα κέρδισαν στην Ανατολική Πρωσία και κατέλαβαν το Przemysl. Νίκησαν τους Γερμανούς και πέτυχαν μεγάλες νίκες σε όλα τα μέτωπα. Ο πόλεμος αποδείχθηκε πιο σύντομος από ό, τι στην πραγματική ιστορία και πήγε σχεδόν σε ένα κοράκι. Έξι μήνες αργότερα, στις 23 Φεβρουαρίου 1915, η Γερμανία παραδόθηκε. Και η Αυστροουγγαρία ακόμη νωρίτερα.
   Η Τουρκία επίσης παραδόθηκε δύο εβδομάδες αργότερα. Και ήταν δροσερό.
   Ο Τσάρος Αλέξανδρος Γ' πέτυχε ηχηρές νίκες και έγινε μεγάλος βασιλιάς.
   Η Ρωσία και οι σύμμαχοι μοίρασαν τα τρόπαια. Η Αυστροουγγαρία και η Οθωμανική Αυτοκρατορία εξαφανίστηκαν από τον πολιτικό χάρτη του κόσμου. Το μεγαλύτερο μέρος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, συμπεριλαμβανομένης της Κωνσταντινούπολης, έγινε μέρος της Ρωσίας. Το νότιο Ιράκ έλαβε, τη Βρετανία, καθώς και το νότο της Παλαιστίνης, και συχνά η Σαουδική Αραβία. Συρία και Μικρά Ασία, Κωνσταντινούπολη, στενά, βόρεια και κέντρο του Ιράκ, βόρεια της Παλαιστίνης έγιναν ρωσικές επαρχίες.
   Η Ρωσία απέκτησε επίσης τη Γαλικία και την Κρακοβία. Και επίσης το Τσεχικό και Σλοβακικό Βασίλειο και την Ουγγαρία. Μόνο η Αυστρία διατήρησε την ανεξαρτησία της. Η Τρανσυλβανία πήγε στη Ρουμανία. Η Γιουγκοσλαβία προέκυψε ως βασίλειο εντός της Ρωσίας, που συμπεριλήφθηκε οικειοθελώς.
   Επίσης, η Γερμανία έχασε μέρος της επικράτειας, συμπεριλαμβανομένων των Klaipeda, Poznan και Danzig. Αν και διατηρήθηκε η Ανατολική Πρωσία. Οι γερμανικές αποικίες στον Ειρηνικό καταλήφθηκαν από τη Ρωσία. Και στην Αφρική, στη Βρετανία. Η Γαλλία και η Δανία επέστρεψαν όσα είχαν καταλάβει οι Γερμανοί στο Μπίσμαρκ. Συν τις τεράστιες αποζημιώσεις της. Έτσι όλοι ήταν ευχαριστημένοι.
   Αλλά και μετά από αυτό, η αναδιαίρεση του κόσμου συνεχίστηκε για λίγο ακόμη. Η Ρωσία και η Βρετανία χώρισαν τη Σαουδική Αραβία και το Ιράν. Και μετά το Αφγανιστάν και η Ρωσία, ολοκληρώνοντας σχεδόν εξ ολοκλήρου τη διαίρεση του κόσμου. Μόνο στην Κίνα έγιναν πόλεμοι και επέκταση από διαφορετικές πλευρές.
   Ο Αλέξανδρος ο Τρίτος έζησε ογδόντα χρόνια και πέθανε μόλις το 1925, αφήνοντας την αυτοκρατορία πλούσια και ευημερούσα στον γιο του Νικόλαο Β'. Ο Αλέξανδρος ο Τρίτος έγινε ο πιο επιτυχημένος Ρώσος τσάρος και η βασιλεία του ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη μετά τον Ιβάν τον Τρομερό και πολύ ένδοξη. Και ο ίδιος ο Αλέξανδρος ο Τρίτος έγινε ο μακροβιότερος ηγεμόνας στην ιστορία της Ρωσίας.
   Έτσι, η ιστορία αυτού του μονάρχη αποδείχθηκε επιτυχημένη. Ο Νικόλαος Β' συνέχισε την επέκτασή του στην Κίνα. Και κέρδισε τον πόλεμο με την Ιαπωνία κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Ύφεσης, και την κατέλαβε πλήρως και την ενσωμάτωσε στη Ρωσία. Ο Νικόλαος Β' πέθανε το 1938. Και τον θρόνο του πήρε ο διάδοχος Αλεξέι Β'. Αυτή τη φορά ήταν υγιής, οπότε ο Αλέξανδρος επέλεξε μια πιο κατάλληλη σύζυγο για τον γιο του Νικολάι.
   Ο Χίτλερ ανέβηκε στην εξουσία στη Γερμανία, αλλά δεν του επετράπη να αναβιώσει τη δύναμη της Βέρμαχτ. Και μόνο ο Μουσολίνι πολέμησε λίγο καταλαμβάνοντας την τελευταία ανεξάρτητη χώρα στην Αφρική - την Αιθιοπία.
   Ο Χίτλερ μπόρεσε να ενωθεί με την Αυστρία μόνο με την άδεια της Ρωσίας και να ανυψώσει τη γερμανική οικονομία. Αλλά η βασιλεία του πέρασε χωρίς πολέμους. Μέχρι που πέθανε ο Φύρερ το 1958. Μετά από αυτό, άρχισε ο σταδιακός εκδημοκρατισμός στη Γερμανία και το πολυκομματικό σύστημα επέστρεψε.
   Στην Ιταλία, μετά το θάνατο του Μουσολίνι, ο γιος του τα κατάφερε, αλλά η δημοκρατία και το πολυκομματικό σύστημα αποκαταστάθηκαν επίσης εν μέρει.
   Και στη Ρωσία, σιγά σιγά, υπήρχε περισσότερη ελευθερία. Αλλά το πιο σημαντικό πράγμα είναι η επέκταση του χώρου. Πτήσεις στο διάστημα, στο φεγγάρι και σε άλλα συστήματα.
   Ο κόσμος έχει γίνει πιο σταθερός και πλουσιότερος. Και το ρωσικό ρούβλι αντικατέστησε τη βρετανική λίρα και έγινε το κύριο παγκόσμιο νόμισμα.
   Το αποικιακό σύστημα δεν διαλύθηκε, αλλά ενισχύθηκε. Τόσο η Αφρική όσο και η Ασία είχαν περισσότερη τάξη και λιγότερο λιμό και πόλεμο.
   Το Ισλάμ έχει γίνει πιο ειρηνικό, έχοντας χάσει τον ριζοσπαστισμό του. Οι άνθρωποι επισκέφτηκαν όλους τους πλανήτες του ηλιακού συστήματος τον εικοστό αιώνα. Και το 2021, ξεκίνησε η πρώτη κοινή ρωσο-αμερικανική αποστολή με το αστέρι Sirius. Και έτσι οι άνθρωποι πήραν κάτι πιο ειρηνικό, σταθερό, διαρκές.
  ... ΕΠΙΛΟΓΟΣ
  Τα αγόρια, περισσότεροι από τρεις χιλιάδες νεαροί σκλάβοι, έφτασαν επιτέλους στον προορισμό τους.
  Τριγύρω υπήρχαν φυλασσόμενες σκοπιές. Μερικοί από τους στρατιώτες είχαν ακόμη και κάποιο είδος κανονιού, συμπεριλαμβανομένων δώδεκα μικρών βαρελιών. Ωστόσο, ο Βλαντιμίρ Ζουκόφσκι επέστησε την προσοχή στο γεγονός ότι οι στρατιώτες ήταν μικρού αναστήματος. Και όσοι δεν φορούσαν κράνη ήταν αγόρια και κορίτσια όχι πάνω από δώδεκα ετών.
  Υπήρχαν και παιδιά εδώ. Αλλά αυτά είναι παιδιά που είναι επιτηρητές.
  Τα αγόρια άρχισαν να χωρίζονται. Ξυπόλητα παιδιά σε κάτι μαγιό, διασκορπισμένα. Και κρέμασαν αλυσίδες στα χέρια τους, οι οποίες όμως δεν εμπόδιζαν τη δουλειά.
  Στη συνέχεια, τα αγόρια περιχύθηκαν με νερό από έναν σωλήνα. Και τα έπλυναν καλά, τους έβαλαν ακόμη και σαμπουάν.
  Τα κορίτσια με χιτώνες άρχισαν να ελέγχουν τα κεφάλια των αγοριών για ψείρες. Τα αγόρια έγειραν τα μαλλιά τους. Μερικοί είχαν υποψίες, και αγόρια με ξυράφια και χωρίς σαπούνι τους πλησίασαν, αλλά μάλλον έκοψαν επιδέξια τα μαλλιά των νεαρών σκλάβων.
  Ξυρισμένο, όμως, επιλεκτικά. Ο Βλαντιμίρ ένιωσε το κεφάλι του να γίνεται αισθητό.
  Τα κορίτσια ήταν ξυπόλυτα, μαυρισμένα, αλλά με ξανθά μακριά. Οι χιτώνες είναι λευκοί, αλλά το ύφασμα είναι μάλλον τραχύ. Το πιο πιθανό είναι να είναι οι ίδιοι σκλάβοι, όπως τα αγόρια. Αλλά όταν σου χαϊδεύουν το κεφάλι, είναι ωραίο. Ένιωσαν λοιπόν τους ώμους τους και σφύριξαν ικανοποιημένοι.
  Έπειτα ανέβηκαν με δερμάτινο σορτς, τα ίδια ξυπόλητα αγόρια, και έδεσαν τις αλυσίδες στα χέρια τους. Είναι δυσάρεστο. Επιπλέον, η αλυσίδα δεν παρεμπόδισε την κίνηση, είναι σαν μια επαγγελματική κάρτα ενός σκλάβου.
  Στους νεαρούς σκλάβους έδιναν και μαγιό, τα μοναδικά ρούχα στα λατομεία. Και αυτό είναι μόνο η αρχή.
  Η πιο δυσάρεστη διαδικασία είναι το μαρκάρισμα... Αλλά επειδή οδήγησαν πολλούς σκλάβους, και η μάρκα ήταν ένα πράγμα, αποφάσισαν να τους μαρκάρουν τμηματικά.
  Ένας-ένας τους πήγαιναν στο σφυρήλατο, και έκαιγαν το στήθος τους με ένα μικρό κομμάτι πυρωμένο σίδερο, το οποίο πονούσε.
  Τα αγόρια περιχύθηκαν ξανά με νερό και οδηγήθηκαν στο δωμάτιο. Ο Βλαντιμίρ Ζουκόφσκι έσφιξε ακόμη και τα δόντια του. Ακούστηκαν οι πνιχτές κραυγές των αγοριών...
  Ο Ρομάν Ζλότνικοφ είναι ένα αγόρι με ξανθά μαλλιά, περίπου δώδεκα ετών, το έφεραν στο δωμάτιο. Μύριζε καμένο κρέας και βούτυρο... Δύο δυνατά, μυώδη και μάλλον ψηλά αγόρια άρπαξαν τον Ρομάν από τα χέρια.
  Και ένα άλλο παιδί με μάσκα έβγαλε ένα εξάκτινο αστέρι από το τζάκι με λαβίδες - το σήμα του σκλάβου.
  Ο Ρόμαν τράνταξε ακούσια. Τα βρεφικά της πρόσωπα είναι στριμμένα. Με μια γρήγορη κίνηση, ο δήμιος έριξε ένα καυτό αστέρι στο γυμνό στήθος των αγοριών. Ο πόνος χτύπησε το μυαλό του Ρομάν. Ο νεαρός συνταγματάρχης έσφιξε τα δόντια του με όλη του τη δύναμη και κατάφερε να συγκρατήσει τις κραυγές του. Αν και πονάει τόσο πολύ.... Όμως ο κολασμένος πόνος υποχώρησε λίγο. Ο δήμιος έσταξε λάδι από άγνωστα φρούτα στο στήθος του και έγινε πιο εύκολο.
  Τα αγόρια πήραν ένα στίγμα στο στήθος τους - σύμβολο της σκλαβιάς.
  Δεν έφτασε στον Βλαντιμίρ Ζουκόφσκι ... Του είπαν ότι θα τον σημαδέψουν αργότερα ...
  Γιατί είναι και αυτό υπέροχο...
  Στο μεταξύ, τα αγόρια άρχισαν να εκτρέφονται για δουλειά. Φυσικά, σκληρά στα ορυχεία. Και μαστίγωμα.
  Εδώ, στην είσοδο των ορυχείων, ένα αγόρι κρεμόταν σε ένα ράφι. Ήταν εντελώς γυμνός και καλυμμένος με κόκκινες ρίγες από βλεφαρίδες και μαστίγια. Και τα πόδια του νεαρού δούλου ήταν επίσης καλυμμένα με φουσκάλες. Ο μασκοφόρος δήμιος κράτησε μια δάδα στα γυμνά τακούνια του. Το αγόρι στο ράφι συσπάστηκε ξανά, ούρλιαξε και σώπασε.
  Ο Βλαντιμίρ Ζουκόφσκι έγνεψε με θλίψη... Και αναστέναξε βαριά. Σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να τον μεταφέρουν και εκεί ψηλά. Και πρέπει να είναι πολύ οδυνηρό όταν τηγανίζονται τα τακούνια. Ή στρίβουν τα χέρια τους και οι αρθρώσεις δέχονται ένα τεράστιο φορτίο από το σώμα.
  Παρεμπιπτόντως, υπήρξε ένα επεισόδιο όταν Ρώσοι στρατιώτες βασάνισαν ένα αγόρι από το Αφγανό. Του έκαψαν και τις γυμνές φτέρνες του με φυσητήρα. Και το αγόρι φώναζε κάτι στην κορυφή των πνευμόνων του. Ένα σκληρό επεισόδιο, αλλά ήταν απαραίτητο να πάρουμε πληροφορίες από τον νεαρό αγγελιοφόρο.
  Βρίσκονται ήδη στο ορυχείο. Είναι αρκετά ελαφρύ εδώ. Οι πυρσοί λάμπουν έντονα και δεν καπνίζουν.
  Εδώ φέρονται στα όργανα. Δίνουν λαβές και σφυριά, καθώς και καλάθια.
  Αυτό θυμίζει κάπως την ταινία όπου ήταν ο Ιντιάνο Τζόνσον. Για παράδειγμα, αγόρια και κορίτσια δούλευαν στο ορυχείο. Ναι, υπάρχουν κορίτσια εδώ, αλλά είναι σε άλλα ορυχεία. Και τα αγόρια δουλεύουν μόνο με μαύρα μαγιό. Τα σώματα των νεαρών σκλάβων είναι ιδρωμένα και μυώδη.
  Τα αγόρια είναι αδύνατα αλλά δεν φαίνονται αδυνατισμένα. Το δέρμα είναι μαυρισμένο. Όπως μπορείτε να δείτε, μέρος του ορυχείου βρίσκεται στην επιφάνεια. Και από καιρό σε καιρό οι σκλάβοι οδηγούνται στην κορυφή για να δουλέψουν. Ως εκ τούτου, δεν είναι χλωμά και έχουν πολύ υγιή εμφάνιση.
  Το φαγητό είναι επίσης απλό αλλά ισορροπημένο και τα αγόρια μοιάζουν με bodybuilders στον ανταγωνισμό.
  Ο Βλαντιμίρ κρατάει μια αξίνα στα χέρια του και πατάει τις πέτρες με τα γυμνά του πόδια, παιδικά πόδια. Λίγο γαργαλητό. Τα πέλματα δεν είναι ακόμη αρκετά τραχιά και οι κάλοι εξακολουθούν να σχηματίζονται. Και ως εκ τούτου πονάνε και φαγούρα.
  Έπειτα τα αγόρια παρατάχθηκαν και άρχισαν να κόβουν πέτρες. Έτσι για να γεμίσει ένα ολόκληρο καλάθι με μπάζα. Και μετά μεταφέρετέ τα στα τρόλεϊ, όπου τα σπρώχνουν άλλα, σχεδόν γυμνά αγόρια.
  Μερίδιο σκλάβων. Η δουλειά είναι σκληρή και μονότονη. Δεν είναι αυτό που περίμεναν από αυτόν τον κόσμο.
  Ο Vladimir σφυρίζει πέτρες καθαρά μηχανικά. Νόμιζα ότι και στην αρχαία Ρώμη, τα αγόρια έκαναν ενέσεις επιτηρητές οδηγούμενοι από μαστίγια.
  Σε αυτή την περίπτωση, σε ρόλο φρουρών, αγόρια με μπότες και μάσκες, και κορίτσια με δερμάτινα φορέματα και σανδάλια. Και έχουν μαστίγια στα χέρια τους.
  Αλλά φυσικά, υπάρχουν πολύ λιγότεροι επόπτες από σκλάβους. Και δεν χτυπάνε πολύ συχνά.
  Τα αγόρια εργάζονται ... Μετά από μια μακρά μετάβαση, νιώθετε ήδη κουρασμένοι, ειδικά στα πόδια. Αλλά τα χέρια μου είναι φρέσκα, μόνο η πλάτη μου πονάει πολύ. Και αυτό είναι σαφώς δυσάρεστο.
  Ο Βλαντιμίρ αναστέναξε βαριά. Εδώ είναι παιδιά και η σκλαβιά μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από έναν αιώνα. Και το να περνάς αιώνες ως σκλάβος σε λατομεία είναι απλώς φρίκη!
  Οπότε θέλεις να ξεσπάσει σε κλάματα με την κορυφαία φωνή σου. Πράγματι, να δουλεύεις για εκατοντάδες χρόνια, κάτω από το φως των πυρσών και κάτω από τα χτυπήματα ενός μαστιγίου.
  Ο Βλαντιμίρ Ζουκόφσκι ένιωσε ξαφνικά ντροπή για την αδυναμία του, ειδικά όταν ένα δάκρυ κύλησε στο μάγουλό του.
  Και ο στρατηγός, νέος στο σώμα, πήρε και άρχισε να τραγουδά, χωρίς να δίνει σημασία στα χτυπήματα του μαστίγιου
  κορίτσια επόπτη?
  Κάποτε ήμουν ένας ψύχραιμος στρατηγός
  Φορούσα επωμίδες στην παρέλαση...
  Αλλά ξαφνικά γνωρίστε τη ζωή στον κύκλο της κόλασης
  Αποδείχθηκε ότι δεν ήταν μια βαριά ευθυγράμμιση!
  
  Τώρα είμαι ημίγυμνο αγόρι
  Ξυπόλητος και μικρός σκλάβος...
  Αποδείχθηκε ότι ήταν απλώς μια ανόητη γυναίκα,
  Και σε τσακίζει σαν νύχι ο κάβουρας!
  
  Αλλά έγινα αγόρι χωρίς ντροπαλότητα,
  Το Given θα επιστρέψει στην παιδική ηλικία...
  Μην σας κουβαλάτε όλες τις ανοησίες,
  Κρατάει σφιχτά ένα κουπί με τα χέρια!
  
  Αλυσόδεσε σφιχτά τον δούλο
  Βάλτε έναν λοστό στα χέρια σας πιο γρήγορα από το όργωμα...
  Θέτουμε διαφορετικούς στόχους
  Μην αμαρτάνεις λοιπόν, παιδί μου!
  
  Έπρεπε να πολεμήσω στο Αφγανιστάν,
  Ένας τύπος στην Τσετσενία πολέμησε επίσης ...
  Οι μουσουλμάνοι δεν έσπασαν τον μαχητή,
  Αν χρειαστεί πολεμάμε παντού!
  
  Και τώρα είμαι πεινασμένος σκλάβος
  Ο ιδρώτας ξέσπασε από ένταση...
  Και φαινομενικά πολύ νέα χρόνια,
  Λες και ο Πολ Ποτ κυβερνά το σύμπαν!
  
  Τίποτα δεν δουλεύω αυθόρμητα,
  Θυμόμαστε αυτούς τους γενναίους μαχητές...
  Ότι στην Ευρώπη όλα έγιναν αθόρυβα,
  Για χάρη των συζύγων και των άξιων πατέρων!
  
  Όχι, δεν θα λυγίσουμε κάτω από τον ζυγό,
  Αν και ο εχθρός είναι, φυσικά, σκληρός ...
  Μπορούν οι Ρώσοι να πολεμήσουν σκληρά
  Τουλάχιστον μερικές φορές χτυπάει στον κρόταφο!
  
  Η θέλησή μας σε μια γροθιά χιλιάδων τόνων,
  Και θα φέρει ένα χτύπημα από ατσάλι ...
  Και θα περπατήσουν στη χώρα του μαύρου κύματος,
  Δείχνει ένα αδιάκοπο δώρο!
  
  Εδώ είναι η Ρωσία, μια χώρα γιγάντων,
  Κυβερνάται από τους ένδοξους Rod και Svarog...
  Όλοι οι λαοί της Πατρίδας είναι ένας,
  Ώστε ο δράκος της κόλασης είναι νεκρός!
  
  Η πίστη μας, μεγάλη πίστη,
  Η ισχυρή Lada Ρωσία προστατεύει...
  Και το κορίτσι είναι τόσο ετεροφυλόφιλο
  Θα γκρεμίσει όλους τους άντρες στα αστεία!
  
  Ο Μαύρος Θεός είναι επίσης άντρας και όχι δεσποινίς,
  Επιθετικό, αλλά τόσο ευγενικό στο πνεύμα...
  Ένα σκλάβο αγόρι με ένα μαστίγιο γκρίνια δεν θα δημοσιεύσει,
  Ο ίδιος θα οδηγήσει τον εχθρό στο φέρετρο!
  
  Ο πιο δυνατός μας πολεμιστής πιστέψτε με
  Περιέχει τη δύναμη των Ρώσων Θεών ...
  Παιδιά που είναι πολύ δυνατά στη χαρά,
  Και δεν χρειαζόμαστε ανοησίες!
  
  Όλοι μπορούμε να καταστρέψουμε, να χτίσουμε
  Νικήστε αυτούς που ορμούν κατάματα εναντίον της Ρωσίας...
  Πολύ λαγωνικά, ζωηρά άλογα,
  Πολέμησε γενναία, μην είσαι δειλός!
  
  Και τι θέλει το κορίτσι του κόσμου
  Για να είναι ένας άντρας γενναίος μαχητής...
  Δημιουργήθηκε στο όνομα ενός ειδώλου
  Να κινήσει τον εχθρό με τη γροθιά του!
  
  Τότε θα πετάξουμε τον ζυγό της σκλαβιάς,
  Και θα νικήσουμε τον δράκο του συντάγματος ...
  Θα λάβουμε πλούτη στη μάχη,
  Και ένα χερουβείμ αιωρείται από πάνω μας!
  
  Έτσι το αγόρι είναι σχεδόν γυμνό
  Τον οποίο οι επιτηρητές χτύπησαν με ένα μαστίγιο ...
  Θα γίνει πολύ ταλαντούχος στις μάχες,
  Ο Φύρερ απλώς θα γίνει καπούτος!
  
  Και ο Θεός θα έρθει ο Σβάρογκ ο Παντοδύναμος,
  Καταστρέψτε όλο το μαύρο κακό...
  Και διώξε τα σύννεφα στην Πατρίδα,
  Για να είναι πάντα τυχερό το αγόρι!
  
  Και θα φτάσουμε στην άκρη,
  Όλο το σύμπαν, όπου υπάρχουν ατελείωτα αστέρια ...
  Ας κατακτήσουμε το παιχνίδι του σύμπαντος,
  Για χάρη του Ροντ - του Αγίου Πατέρα!
  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"