Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Сталин-Путин Срещу Коронавируса

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Починалият президент на Русия Владимир Путин все още е в тялото на Сталин. Октомври 1949 е. Третият райх превзема бившите си съюзници: Испания и Португалия. И жените воини, заедно с безсмъртното и вечно момче, се бият с войските на коронавируса, за да спасят човечеството от тази инфекция.

  СТАЛИН-ПУТИН СРЕЩУ КОРОНАВИРУСА.
  АНОТАЦИЯ
  Починалият президент на Русия Владимир Путин все още е в тялото на Сталин. Октомври 1949 е. Третият райх превзема бившите си съюзници: Испания и Португалия. И жените воини, заедно с безсмъртното и вечно момче, се бият с войските на коронавируса, за да спасят човечеството от тази инфекция.
  Путин умря и ни напусна,
  В тялото обаче Сталин притежава...
  Дойде един много красив час
  Защото фюрерът веднага полудя!
  
  И сега дойде друг свят
  Всичко в него стана като етер...
  Пламна страхотен празник
  Той иска да потопи хората в пристройката!
  
  Господ реши, че Путин е скучен,
  Докога може да се управлява Русия...
  СССР сега го чака ,
  Да направим момичетата красиви!
  
  Може би това ще покаже много,
  Ще бъде добре за всички хора по света...
  Но свиреп вълк реве,
  В този много бурен празник!
  
  Ето нов президент в Русия,
  Дойде Михаил Мишустин ...
  Разбира се, дойде нова тенденция,
  Ще бъде ли бързо развитието?!
  
  Майкъл, разбира се, е като крал,
  Той има прилични сили...
  И заповедта от Род да го управлява,
  Просто не си хаби силата!
  
  Михаил реши - не трябва да има война,
  И няма нужда да се блъскате със Запада...
  По-добре е просто да се поддадете умерено,
  Мъдрите хора не са престанали да се борят!
  
  Какво е станало по-добро на Земята
  Вълните от епидемии утихнаха...
  Няма място за Сатана
  Ще има щастие за новите поколения!
  
  Путин вече не е в Русия,
  Всички станаха по-свободни и по-щастливи...
  Подарете му букет за гроба
  Всичко вече е по-богато, по-справедливо!
  ... ГЛАВА 1
  Есента на 1949 г. и значително по-студено. Бившият руски президент Владимир Путин все още е в тялото на Сталин. Но това тяло беше забележимо овехтяло.
  През октомври в Москва падна сняг. А времето, да си признаем, е неприятно.
  Сталин-Путин седеше в бункера. Тялото му се поддаде забележимо. Беше ясно още няколко години и СССР ще има нужда от нова глава.
  И бизнесът все още далеч не е приключил. По-точно, Путин в ново тяло от май 1942 г. е счупил толкова много дърва, че сега почти целият свят е заловен от нацистите. Да, така се казва - не давайте воля на чувствата.
  Хитлер превзема Великобритания и САЩ, а след това заедно със СССР и Япония. Досега между Русия и Третия райх е установено нестабилно примирие. Но за колко време?
  Хитлер решава да включи всички страни по света в Третия райх. Така Турция беше превзета, а след това беше проведен референдум за включването й във велика Германия.
  Сега Испания и Португалия са следващите по ред. Както се казва - пълно обединение и световна империя.
  Ясно е, че и фюрерът няма да търпи СССР, а ще го хване при първия удобен случай.
  Но докато цари мир... И трябва да се възползвате от паузата.
  Сталин-Путин извика Вознесенски. Народният комисар на тежката промишленост и ръководител на Държавния комитет по планиране академик Вознесенски е може би най-талантливият сред обкръжението на лидера.
  Той е още доста млад и има изразително лице. В реалната история той е разстрелян заради каприза на Сталин, който доскоро го пророкува да бъде негов наследник. Разбира се, може би заради това се състоя съдбоносният двадесети конгрес.
  Самият Сталин-Путин смяташе, че все пак трябва да остави писмено завещание с името на наследника. И тогава, ако огъва звука, може да избухне сериозна борба за власт.
  И тук най-вероятно е по-добре да поставим Берия - този човек оглавява тайната, а не само тайната полиция от много години и има всички нишки на държавата.
  Освен това Берия е добър организатор и мениджър, който е в състояние да предпази системата от колапс и да предотврати пробив във властта на такива съмнителни личности като Никита Хрушчов.
  Между другото, защо да не застреляте Никита Хрушчов? Не е лоша идея!
  Въпреки това, докато Никита Хрушчов не дава основание да се подозира в държавна измяна. Възможно е да се действа по-меко - чрез понижение. И като цяло е време да заложите на по-млад отбор.
  Въпреки това, в миналия си живот Путин, за разлика от Елцин, не беше увлечен от прекомерното подмладяване на екипа си. Така той показа балансиран подход. Въпреки че някои кадри очевидно са на мястото си и останаха твърде дълго. Особено Зоркин и Матвиенко.
  Владимир-Йосиф Сталин-Путин се срещна с Вознесенски.
  Народният комисар направи общ доклад и отбеляза:
  - Докато още се възстановяваме, другарю Сталин, и то с голяма трудност.
  Водачът кимна в знак на съгласие:
  - Да, с голяма трудност... И тогава Хитлер също изисква плащане на репарации.
  Вознесенски отговори с въздишка:
  - Може да се наложи да платите. Все още не можем да воюваме отново с почти целия свят!
  Сталин-Путин кимна:
  - Не можем... А какви танкове имаме?
  Вознесенски каза тихо:
  - Развитието на свръхтежките автомобили е безперспективно. Ето защо сега разработваме по-усъвършенстван Т-55. Според нашите изчисления той ще бъде само малко по-тежък от Т-54 и по-силен като броня и оръжия. За сметка на семейство Исови тук има още доста проблеми. Все пак мисля да заложа на ИС-10 с тегло петдесет тона. Планираме да направим модификация за този танк с по-дълга цевно оръдие, но това ще отнеме време.
  Сталин-Путин тъжно отбеляза:
  - Не се знае още колко време ще имаме. Врагът се насочи към Испания и Португалия. Тези страни не са конкуренти в битката за Третия райх. И не само при злоупотреби!
  Вознесенски отбеляза:
  - Прав сте, другарю Сталин. Но във всеки случай трябва да се напрягаме.
  Настъпи пауза...
  Водачът изпи смес от силен чай и червено вино, след което отбеляза:
  - Фашизмът стана много силен, но трябва да сме още по-силни. Необходимо е да се разбере, че можем да победим врага само с качеството на оръжията. Така че, поддържайте развитието си на върха.
  Народният комисар отбеляза:
  - Всичко, което можем да направим, е това, което правим ние, другарят Сталин. Уви, човешките същества може да не са неограничени!
  Сталин-Путин се съгласи:
  - Знам как работиш! Е, добре, трябва да се научите как да правите резервоари от дърво, но в същото време издръжливи. И тогава ще има напредък.
  Тогава Вознесенски напусна помещенията в Кремъл. Дворецът току-що е възстановен с ускорени темпове. И е доста луксозно.
  Сивокосият Сталин-Путин гледаше портретите. Те бяха в позлатени рамки, направени с масло върху лен. Един от тях е легендарният генералисимус Александър Суворов. Той също е живял като Путин шейсет и девет години. И той успя да стане известен от векове. Въпреки че истинската възвръщаемост на таланта му се оказа не толкова колосална, колкото би могла да бъде.
  Поне гения на Суворов можеше да завладее цяла Европа, но не беше дадено!
  Разбира се, Екатерина II показа нерешителност, която искаше много, но се страхуваше.
  В реалната история Сталин наследи половината Европа. Но Югославия се отцепи. Беше възможно да се поеме контрол над Китай, но също не много твърдо.
  СССР изглеждаше заплашително отслабен. Сталин обаче успява да повиши раждаемостта и да намали смъртността. Ако неговият твърд режим беше запазен, възможно е СССР да е успял да се превърне в световен хегемон.
  Но Никита Хрушчов повреди съветската система. Дали след Сталин - Берия или Вознесенски, не се знае до каква височина щеше да се издигне СССР.
  Сталин-Путин започна да кима ... И започна да мечтае ...
  Ето и президентските избори в Русия. Първият кръг е обявен.
  Михаил Мишустин вече е включен в социологическите проучвания, безспорният фаворит. Освен това високите цени на петрола и газа могат да разклатят хазната с подаяния. Освен това свободата се е увеличила в сравнение с времето на Путин. По-специално им беше позволено да търгуват с алкохол денонощно. Всъщност леките наркотици са легализирани. Почти всички затворници бяха освободени от затворите.
  Рекламата на алкохол и цигари се върна на телевизионните екрани.
  Разрешено е да се продава алкохол в сергии и места за пътуване.
  На телевизионните екрани има повече еротика.
  Дори подрастващите имаха повече свобода: позволяваха продажбата на бира, слабоалкохолни напитки и цигари с филтър. И възрастта за съгласие беше намалена на четиринадесет.
  И законът за защита на децата от вредна информация беше смекчен. Така че всичко беше в най-добрите традиции на деветдесетте.
  И прехвърлянето на куклата се завръща, и бирата по улиците и обществените места - можете да пиете колкото искате.
  Дори проституцията беше легализирана. И специална радост - веднъж месечно всеки руски гражданин може да посети публичен дом безплатно.
  Е, какво не е животът в Русия? Във всеки случай, дори бездомник може, поне от време на време, да получи обич безплатно.
  Всъщност Мишустин беше обожаван от всички, които нямаха свобода. И еднополовите бракове са узаконени. И това също беше добре за рейтинга.
  Всички чуждестранни медии работеха за Михаил Мишустин. И го надуха старателно.
  Самият изпълняващ длъжността президент на Русия награди много ордени и медали.
  И когато данните за президентските избори започнаха да пристигат от изток, Михаил Мишустин имаше ясно ръководство.
  Новите звезди така и не светнаха. И отново представителят на управляващите е на кон и в фаворит.
  Освен това много кандидати за президент в последния момент се оттеглиха в полза на Мишустин.
  Путин току-що почина на 5 март 2022 г., а изборите паднаха през първия уикенд на юни.
  Разбира се, символично е, че през лятото се избира нов президент. Президентът, който върна Волгоград - името Сталинград, и в същото време награден посмъртно на Сахаров, Борис Немцов и Солженицин.
  Берия, Сталин и Брежнев също получиха посмъртно звездите на героя.
   Михаил Мишустин също върна Ордена за победа на Брежнев, от който Михаил Горбачов го беше лишил.
  Също така Михаил Мишустин посмъртно награди звезди на героя на Русия и Тухачевски, Вознесенски, Егоров, Блухер и Троцки.
  Това също е сериозен политически ход.
  Получи още един орден: Диамантената звезда на дружбата на народите и Михаил Горбачов. Как може такъв велик човек да не бъде уважаван.
  Разбира се, Орденът на Андрю Първозвани беше награден и на английската кралица. Как да не дадеш такъв велик владетел.
  В същото време Лукашенко беше "убеден" да не отиде за друг мандат. Всъщност колко време може един човек да е на власт. Е, като цяло светът се промени.
  Сега Михаил Мишустин е приятел на Запада. Студената война е нещо от миналото. Големи промени предстоят.
  И изборите, разбира се, не са съвсем честни. Коронавирусът все още не е затихнал напълно и има причина за въвеждането на предсрочно и електронно гласуване. И разбира се, не е грях да се възползвате от това. Не само това, Западът и Китай казаха, че харесват Мишустин и че не искат друг лидер.
  Така че всички подкрепиха Михаил Мишустин в един глас. И разбира се, те залагаха на победата в първия кръг.
  Освен това повече от тридесет кандидати за президент на Русия оттеглиха кандидатурата си на Михаил Мишустин и естествено това добави шансове на и.д.
  Комунистите изглеждаха бледи, а партията им беше разтърсена от скандал след скандал.
  На референдум Михаил Мишустин предложи много поправки в конституцията. По-специално беше разрешено да гласувате от четиринадесетгодишна възраст, да бъдете избирани в Държавната дума от осемнадесетгодишна възраст. Право на глас получиха и затворниците.
  Според новата конституция е било възможно да станете управители от двадесет и една годишна възраст, като Съвета на федерацията.
  Човек може да бъде избран за президент на Русия от тридесетгодишна възраст. За това, според новата конституция, беше достатъчно да живеете постоянно в Русия в продължение на пет години. Тоест правилото беше облекчено.
  Освен това на президента и висшите длъжностни лица и заместниците на всички нива беше разрешено да имат активи, сметки и имущество в чужбина, както и двойно гражданство.
  Това беше един вид политика на повече откритост на страната и отказ от позата на самоизолация.
  Освен това Русия беше вградена в световната интеграционна система, а в глобализацията - както икономическа, така и политическа.
  Михаил Мишустин всъщност дори външно прилича на Горбачов. И те са родени с него буквално почти в един и същи ден. Михаил Горбачов на 2 март и Михаил Мишустин на 3 март. Един вид приемственост в политиката.
  Но в същото време те започнаха да се отърват от старите фаворити.
  По-специално, новият президент отмени награждаването на Матвиенко с орден "Св. Андрей Първозвани". Основната причина: тя не го заслужаваше. Освен това срещу председателя на парламента е образувано наказателно дело по обвинение в корупция. Както и тя лично и нейният син-бизнесмен.
  И че няма какво да се мисли за светица. Също така Михаил Мишустин взе и награди звездата на героя на Русия на президента на Украйна Владимир Зеленски.
  И това също беше възприето положително в целия свят.
  Освен това Русия обеща на украинците да плати обезщетение за Крим. Размерът е доста солиден: 250 милиарда долара. От тях 50 милиарда в брой и 200 милиарда отстъпки за петрол и газ.
  Освен това Мишустин предложи да купи земите на LPR и DPR.
  Зеленски отбеляза, че Украйна се нуждае от въглища и затова няма да ги продават на Русия.
  И за сметка на Крим Украйна е готова да го отстъпи за двойно по-голяма сума.
  Накратко, пазарихме се. Украйна и заедно с нея целият свят ще признаят Крим за руски в замяна на компенсация от 500 милиарда долара. От тези сто милиарда Русия ще даде в брой, а останалите четиристотин и петдесет процента отстъпки за петрола и газа от цената на световния пазар.
  Подхождаше на Украйна.
  Владимир Зеленски значително повиши рейтинга си. А авторитетът му в навечерието на изборите беше непоклатим.
  Но за Александър Лукашенко перспективите се оказаха мрачни. Той беше арестуван и изпратен в Хага. И какво искаше диктаторът? Нова метла и нов тебешир. И силата, разбира се, в Русия се промени, когато лидерът на нацията се промени.
  Путинизмът умря с Путин. Дойде времето за Михаил Мишустин. Който, като прогресивен човек, дойде с идеята за световна глобализация. И светът, излизащ от епидемията от коронавирус, стана взаимно по-топъл.
  Хората станаха по-мили и се зароди идеята - приятелство между народите и световна глобализация.
  Михаил Мишустин също реши да даде повече свобода на протестантските изповедания, за да има здравословна конкуренция за Православната църква и да намали процента на мюсюлманите в Русия.
  Свидетелите на Йехова и тяхното ръководно тяло решиха да прегърнат промяната в догмата. По-специално им беше разрешено да покажат чест, и знамето, и химна, и държавните символи. Освен това въпросът за военната служба се превърна в въпрос на съвест. Също и кръвопреливане.
  Освен това Свидетелите на Йехова позволиха на членовете на тяхната деноминация да гласуват.
  Вместо това в Съединените щати, и в Русия, и в Китай ограниченията и забраните на тази организация започнаха да се премахват.
  В Китай също започнаха да говорят за демокрация. И фактът, че авторитаризмът се е изчерпал.
  Михаил Мишустин каза, че повече няма да има зануляване на сроковете в Русия и че президентите ще бъдат сменени.
  Името на Владимир Путин все по-често се споменаваше от медиите в негативен вариант.
  В Русия назряха промени.
  Например алкохолът започна да се продава денонощно, което предизвика голям ентусиазъм, особено сред мъжете.
  И в будките имаше бира и водка, и цигари от всякакви марки.
  И на хората вече не им пречеха да пият и пушат по улиците. Напротив, това стана знак за по-голяма свобода и просперитет и повишена толерантност на властите.
  И хората го харесаха. Всъщност свободата - можете дори да използвате леки наркотици.
  И първият легален гей парад се проведе в Москва. Което предизвика много ентусиазъм. И Държавната дума прие закон за законните еднополови бракове. И никой не възрази, само комунистическата партия мрънкаше малко за показност.
  Но Рамзан Кадиров беше арестуван. Те бяха обвинени в корупция и редица поръчкови убийства. Включително Ямадаев, Немцов и др.
  Беше опасно да се толерира наистина твърде независим лидер на чеченците.
  Анатолий Кашпировски получи поста министър на здравеопазването и ранг на вицепремиер. Той стана най-възрастният министър в руската история. И това беше готин ход. Владимир Жириновски става секретар на Съвета за сигурност.
  Дмитрий Медведев беше уволнен. Вярно е, че те бяха наградени с ордени за заслуги към Отечеството от първа степен. И обещаха да не пипат.
  Ксения Собчак беше назначена за министър на отбраната. А Сергей Шойгу беше арестуван и обвинен в корупция.
  Всъщност Михаил Мишустин не се нуждае от Сергей Шойгу наблизо.
  Сменен е и председателят на Конституционния съд. Това беше очарователната Татяна Гайдар, дъщеря на Егор Гайдар.
  Алексей Навални получи поста министър на вътрешните работи с ранг вицепремиер.
  Михаил Кастянов стана почетен помощник на президента на Русия по макроикономика.
  Валуев беше номиниран за кмет на Санкт Петербург. И това също беше интересен ход.
  Светът на бокса също имаше свои събития. Усик защити титлата си срещу Антъни Джошуа, а Владимир Кличко, побеждавайки Брайън, надмина рекорда на Форман.
  Но битката за обединение отново спря. А Владимир Кличко искаше да се бие с Александър Усик. Тази идея изглеждаше много интересна и готина.
  Въпреки че мнозина казаха, че битката между двама украинци не е била толкова интересна.
  Но Тайсън Фюри се бие с Уайт и как не се втурва в дуел с Усик.
  Е, това е разбираемо. Можете също да загубите, освен това има и други нюанси.
  Спонсорите на Фюри се опасяват, че подопечният им може да сложи край на боксовата си кариера, като обедини коланите си.
  Но всяка битка с Тайсън е страхотна гледка.
  Още една вълнуваща битка в тежка категория: Руис младши и Бронзов бомбардировач. Разбира се, всеки иска да гледа такъв двубой. Още повече, че се бият два нокаута с много силен удар.
  И в шаха има много интересни събития. Гари Каспаров заяви, че е готов да се върне в шаха заради рекорд. И веднага играйте мач с Карлесън.
  Той със сигурност няма нищо против, но има и правила на ФИДЕ. Въпреки че, разбира се, тук са възможни изключения.
  Започна кампания срещу Кирсан Илюмжинов. Беше отбелязано, че ФИДЕ е международна организация и е погрешно, че се командва от представител на Русия.
  В Съединените щати те предложиха компромисен вариант: да поставят Виши Ананд, бивш световен шампион, който спечели титлата по три различни начина.
  Индийският представител начело на ФИДЕ е напълно разумно решение.
  Владимир Кличко обаче каза, че може да кандидатства и за ролята на председател на ФИДЕ, разбира се, след битката с Усик.
  Въпреки че, разбира се, мнозина приеха тази идея като шега. Но в битката с Брайън Владимир Кличко показа силен бокс и нокаутира съперника.
  Така че е твърде рано да се погребе Владимир Кличко.
  Михаил Мишустин награди и двамата братя Кличко със златните ордени на Иля Муромец. И се оказаха много доволни.
  Усик също получи награда. Виталий Кличко се съгласи да проведе експозиционен дуел в Москва от осем рунда за петдесет милиона долара в знак на помирение между Русия и Украйна. Александър Поветкин трябваше да се бие с него.
  Че и двамата боксьори бяха много щастливи.
  Виталий Кличко отбеляза, дори в поетична форма:
  Дълго време ни държаха в тъмнина,
  Дълго време гладът ни гладуваше...
  Черните дни свършиха
  Часът на нова ера удари!
  Сега нямаше вражда между Запада и Русия. А Владимир Путин все по-често се покриваше с кал.
  Спомниха си за подкупите му, които е взимал, когато е бил заместник на Собчак, и за построяването на луксозен дворец за себе си и много други. Те също така припомниха, че Путин и много поръчкови убийства поне покриваха. И че беше пълен с косяки и рога.
  Така че сега всичко тръгна в друга посока. Владимир Путин намери и чуждестранни сметки. И дори много, милиарди долари.
  Така скандалите се разраснаха.
  Алексей Навални дори изпя:
  -Всичко е на милостта на крадците,
  Или Божиите ръце...
  Или тези, които управляват
  Нашите съдби са на върха!
  В крайна сметка, егоистичен мотив, най-
  силният от всички,
  На планетата на хората
  Кражбата цари!
  Да, започна нова ера и старата започна да си отива. И по-специално защо Русия и САЩ не трябва да летят до Луната заедно? Защо това не е идея? И тогава, в рамките на десет години, възможно ли е да се завладее и Марс? И къде можете да летите до Марс с Китай?
  Съединените щати, Русия и Китай биха могли да създадат своеобразна триада. И много хора го харесаха много.
  Във всеки случай имаше подобни разговори.
  Михаил Мишустин награди и кралицата на Великобритания Елизабет II със специален измислен орден - "Исус Христос", с диаманти.
  Специална награда беше измислена от новия президент на Русия: "Голямата диамантена звезда" на героя на Русия.
  И това също е доста сериозно нещо. Може да се даде за много изключителни услуги.
  Михаил Мишустин също каза, че не иска да създава кандидат за лишаване от награди след смъртта. И все пак Калашников беше надуван безкрайно. Той не е такъв герой.
  Но заслугите на Лаврентий Палич Берия не бяха оценени и дори застреляни.
  И Михаил Мишустин взе и повиши Берия в генералисимус. И посмъртно награди "Голямата диамантена звезда" на героя на Русия.
  Това решение предизвика лек шок.
  Но за това е Михаил Мишустин.
  Дори някой изпя на шега:
  Мечо, мече, къде ти е усмивката
  Пълен с ентусиазъм и огън...
  Най-смешната грешка Bear,
  Фактът, че сте роднини на Берия!
  Тогава новият президент на Русия взе и награди диамантена звезда на героя на Русия и Михаил Горбачов.
  Това също предизвика много погрешни тълкувания, но интелигенцията го прие като цяло одобрително.
  И чуждестранни медии също. Михаил Горбачов все още е голям авторитет и голям шанс.
  Тогава Борис Елцин също беше награден посмъртно. Е, как да не вземеш и наградиш... А също и диамантената звезда на героя Русия.
  Плюс Мишустин не забрави академик Сахаров.
  И това също беше прието от всички с одобрение.
  За сметка на Сахаров нямаше спор.
  Михаил Мишустин дори учреди ордени от четири степени: Горбачов и Елцин.
  И град Свердловск беше преименуван на Елцинград. Това също беше възприето от мнозина по два начина.
  Зюганов е отведен и арестуван. Генадий Андреевич говореше твърде много. И го провериха. Имаше и няколко доста интересни срещи. Министър на културата стана известният Митрофанов, бивш член на ЛДПР и развратник. Друго доста скандално назначение - бившият губернатор на Хабаровска територия Фургал стана първият вицепремиер по отношенията с регионите.
  И това също е сензация.
  Е, защо животът при Михаил Мишустин стана, ако не по-добър, то по-забавен.
  И Фургал тепърва ще се покаже.
  Друга среща предизвика много шум. Петро Алексеевич Порошенко получи поста министър на финансите с ранг вицепремиер. И това като цяло е нагоре от екстравагантност.
  Но Роман Абрамович беше арестуван. И започнаха да доят за пари. Освен това ходът е изключително готин.
  Михаил Мишустин управляваше уверено и отбеляза точки.
  И в същото време пееше:
  - Ние сме най-силните в света,
  Ще накиснем всички врагове в тоалетната...
  Въпреки че светът изобщо не е наш враг,
  Вземете бацил в никъл!
  Вярно е, че талибаните нахлуха в Таджикистан. И в южната част на Русия започна нова, голяма война.
  Но сега САЩ и Русия бомбардират противници заедно.
  И се кълнат във вечно приятелство. Освен това НАТО също се включи във войната срещу талибаните.
  Тъй като Лукашенко беше свален, а Зеленски вече е приятел на Русия, възникна въпросът: трябва ли Русия, Украйна и Беларус да се присъединят към НАТО веднага? И да включим всички страни от ОНД в Северния алианс?
  Президентът на САЩ Байдън подкрепи тази идея. И други са заявили това за това.
  Михаил Мишустин отбеляза, че в бъдеще и Китай, и Индия ще се присъединят към НАТО и като цяло скоро ще изградят комунизъм.
  Във всеки случай тази идея започна да набира все по-голяма популярност.
  Казахстан също се присъедини към северния съюз.
  Възникна въпросът - трябва ли да се проведе референдум? Общото мнение е, че това може да се консолидира на референдум. Хората от медиите ще се убедят във всичко.
  Освен това Америка и Западът, Русия вече не са врагове. А в Централна Азия изборите и референдумите изобщо не са проблем за властите.
  И сега беше подписано споразумение за интеграция между НАТО и ОБКБ. И датите за референдумите са определени.
  И в същото време във всички страни, дори във воюващия Таджикистан.
  Освен това има нови идеи.
  По-специално в областта на религията. Срещата между папата и патриарх Кирил се състоя в Москва. И възникна въпросът за сътрудничество и дори сключване на съюз.
  Стана въпросът - не е ли време православието и католицизмът да станат единна църква и да се проведат общонационални избори за нов глава - Вселенската, християнска църква.
  И така, че всички вярващи да участват в тях? И така че четиринадесет православни църкви да се обединят в една?
  Във всеки случай много хора харесаха тази идея. И президентите също.
  И мюсюлманите се присъединиха към икуменическото движение. И будизмът даде своя принос.
  Време е да кажат, че всеки трябва да стане едно, дори и да е единство в многообразието.
  Идеята за създаване на световна обща религия започна да набира популярност много бързо.
  Най-вероятно папа Франциск Първи може да бъде общият глава на всички църкви. Който е самото въплъщение на добротата, кротостта и смирението.
  Това наистина е папата, който е просто агне и свята душа.
   Някои протестанти и радикални мюсюлмани бяха против, но техният брой бързо намаляваше.
  В Китай, където по-голямата част от населението е атеисти, реагираха малко студено на тази идея.
  Може би вместо нова обща приказка, удобна за всички, да се проповядва истината - че няма Бог, няма богове, няма свръхестествени сили? И връщане към фундаменталния материализъм?
  Но и това не се хареса на всички. По принцип хората искат някаква пъстра приказка.
  И мнозинството от владетелите на планетата Земя разбраха, че единството на човечеството е необходимо, иначе пълно унищожение.
  Общата глобализация, включително политическата, стана модерна. И те започнаха да говорят за това все повече и повече.
  Имаше идея напълно да се изостави местният суверенитет и да се създаде единна държава.
  Междувременно в Съединените щати имаше промяна. Опадналият Байдън не отиде за втори мандат, което обаче се очакваше.
  Но на първичните избори неочаквано победи не чаровната Камала Харис, а чернокожият боксьор Флойд Мейуедър. Това е непобеденият световен шампион в пет теглови категории в политиката, напълно новак.
  Но американците последваха тази звезда. Флойд всъщност е милиардер, но идва от дъното.
  И той беше обичан от бедните, и афро-американците като свой, и от младежите.
  Младият и внушителен Хари Фишър обаче направи Доналд Тръмп за републиканците.
  И между тях имаше сериозна борба.
  Хари Фишър все пак успя да победи Флойд. Той не беше достатъчно убедителен и не достатъчно остроумен в телевизионните дебати. Да, и мнозина разбраха, че Флойд е отличен боксьор, но ударите в главата не добавят интелигентност.
  В Украйна Зеленски беше избран за втори мандат. Първият мандат на Михаил Мишустин все още е шест години. Вторият вече е на пет...
  Засега икономиката се развива доста добре.
   Комунистите се разделиха ... Либералнодемократическата партия има нов млад лидер вместо Владимир Жириновски.
  Самият Владимир Жириновски подаде оставка от поста секретар на Съвета за сигурност по здравословни причини и поради старост.
  Но Анатолий Кашпировски все още е министър на здравеопазването и вицепремиер.
  Мнозина се шегуваха, че Анатолий Михайлович е открил тайната на вечната младост.
  Всичко се случи без Владимир Владимирович Путин.
  Но в СССР, където Владимир Путин сега е в тялото на Сталин, честно казано, не много. И ние трябва да се възстановим след действително загубената от Третия райх война.
  ... ГЛАВА 2
  Момичетата победиха армията на Лукум. И те спасиха Спартак от римските орди.
  Но сега четиримата: Елизабет, Елена, Аврора и Катрин трябва да се бият срещу много по-ужасен, коварен и кошмарен враг.
  А именно с Коронавирусната империя.
  Срещу нея техните красоти са изпратени от боговете-демиурзи и това е момчето и създателят на вселената Баунти.
  Елизабет беше очарователна блондинка. По време на скитанията, битките и живота на елфите тя стана още по-мускулеста и релефна тел от мускули.
  Тя държеше мечове в ръцете си, които взе и размаха. И масата на коронавирусите беше намалена наполовина.
  Воинът отбеляза:
  - Инфекцията отново пълзи.
  Тогава тя хвърли грахчето на смъртта с боси пръсти на краката си.
  Те атакуваха коронавирусите, буквално ги разкъсаха на малки разкъсани, кървави парченца.
  Елена каза с усмивка, обръщайки се към партньора си и искряйки с перлените си зъби:
  - Нашата победа е неизбежна!
  И острите й мечове се замахнаха и удължавайки се рязко поеха и паднаха върху коронавирусите, буквално ги нарязаха като метал с остър.
  
  Момичето също използвало отровни игли, заразявайки заразни същества. Всички паднаха в ковчега.
  И може би дори ада.
  Елена отбеляза със смях, ухили се със зъби:
  - Всичко е във властта на боговете,
  Поставяне на ковчезите!
  Аврора също превзе вятърната мелница със своите мечове със смъртоносна сила. И остриетата изрязват маса от коронавируси. И бацилите бяха изрязани и сплескани.
  Момичето беше червено. Медните й коси се развяха на вятъра като пролетарското знаме, с което пролетариите тръгнаха да щурмуват Зимния дворец.
  И тогава голите й пръсти, тъй като те хвърлят разрушителен дар на унищожение и смърт.
  Аврора изпя:
  Ще отидем смело в битка,
  За властта на Съветите...
  И ще изтрием всички в лайна,
  В борбата за него!
  Катрин също разсича коронавирусите, сякаш се спукват като мехурчета. И голите й пръсти я взеха и иглите с отрова започнаха да хвърлят, убивайки врагове.
  Катрин замахна с мечовете си, прорязвайки враговете и изскърца:
  - Слава на нашия комунизъм,
  В гроба ще има пацифизъм!
  И момичето го взе и изплези езика си.
  След това и четирите момичета ще го вземат и ще подсвирнат. И враните, след като получиха сърдечен удар, паднаха, пробивайки черепите на коронавируси с клюновете си, просто до смърт.
  Елизабет е много игриво момиче. И мускулите й се търкалят като вълнички по вода.
  Затова тя замахна с мечовете си и свали остриетата си към врага. И нарежете коронавирусите на малки парченца.
  Воинката с голата си пета хвърли експлозивна опаковка, разкъсвайки заразните същества на малки парченца.
  И си свали сутиените. И от алените й зърна удари убийствени светкавици.
  И цял батальон от коронавируси беше изгорен наведнъж.
  Елизабет изпя:
  - Голите ми гърди, голите ми гърди,
  Ние побеждаваме тази зараза - все пак не можем да отклоним от пътя!
  Елена реже така от дива ярост. А мечовете й се удължават и режат коронавируси като попивателна хартия.
  И голите й пръсти поеха и хвърлиха частица антиматерия. Тя разкъса маса войници с коронавирус.
  И тогава Елена оголи гърдите си. И от пурпурните й зърна сякаш ще се вмъкнат убийствените пулсари, разкъсващи масата на бойците на заразната империя. И това е много готино.
  Елена изгука:
  - В свещена война - нашата победа ще бъде!
  И ето го Аврора, първа с голите си пръсти хвърли дарбата на унищожението. Разкъса маса от коронавируси.
  И тогава тя свали сутиена си. И как мълния удря от рубинено зърно. И от няколко устата на коронавируси останаха само скъсани парчета.
  Аврора изпя:
  - Аз съм най-силният на света - ревам като бивол в ефир!
  И тогава Катрин също взе и даде опашка от виртуална машина за коронавируса.
  Тогава тя направи разрязване и смъртоносна техника с мечове.
  С голите си пръсти тя хвърли дарбата на пълната смърт, която разкъса цял батальон от коронавируси.
  Последва свалянето на сутиена.
  И от ягодови зърна като гръм. И няколкостотин заразни същества бяха овъглени наведнъж.
  Екатерина изпя:
  - Бокс момичета е бокс,
  Ще има нов кръст!
  Тогава четирите момичета го взеха в хор и изсвиркаха в един глас. Гарваните получиха инфаркт, бяха избити и острите им човки разкъсаха коронавирусите, като че ли са ечемичена каша.
  Това са момичетата, които се представиха. И четирите голи, закръглени токчета на момичетата ще ритат в брадичките на генералите на коронавируса.
  Елизабет го пое и отново, все едно сечеше по заразните същества с мечове.
  Наряза ги старателно.
  Тогава в ръцете й за момент се появи гранатомет. И тя го извади от него и му даде ракета.
  И няколкостотин коронавируса веднага бяха разкъсани на парчета.
  Тогава момичето взе и от алените зърна избухна смъртоносни снопове енергия. И толкова много заразни същества бяха унищожени наведнъж.
  И когато се поддадоха на мълния от пъпа, цял полк от коронавируси се овъгли без никакъв шанс.
  Елизабет пееше, ухилявайки се със зъби:
  - Вещица, вещица, вещица,
  дяволски...
  Вещица, вещица, вещица -
  Унищожени вируси!
  Елена, разбира се, е истинско чудовище в битка. Тук мечовете й кръжат като лъчи на прожектори. И те падат върху заразните същества с огромна смъртоносна сила.
  И тогава в ръцете на красавицата се появи гранатомет. И тя ще излезе от него и това нарани тези коронавируси, чак до сливиците.
  Голите пръсти на момичето изстреляха бумеранг, който реже заразни същества като медузи под зъбите на акулата.
  Пурпурните зърна на момичетата бълват нещо много подобно на огнехвъргачка, а коронавирусите могат да се превърнат само в пепел.
  И тогава от кръглия пъп на момичето с релефната преса ще излетят огнени и убийствени пулсари.
  И толкова много заразни същества сега се гърчат в ада.
  Елена изчурулика:
  Вирусът е тук, вирусът е там
  А ваксината е измама!
  Даващата огън Аврора също не е подарък. Така тя го взе и с мечовете си насече коронавирусите, нарязвайки ги на малки парченца.
  И тогава в ръцете й беше колосалната смъртоносна сила на гранатомета.
  И момичето взе и взриви с опустошителни унищожаващи ракети.
  И цял полк от коронавируси се изпари като вода в тиган.
  Червенокосата красавица взе и от рубинените зърна на голите си гърди я удари с токови удари, изгаряйки противниците като дупка в поничка.
  И тогава ще се поддаде на пулсари от пъпа.
  Те ще вървят през коронавирусите като ютии върху скреж и ще бъдат уволнени до края.
  Аврора пееше, ухилявайки се със зъби и намигвайки:
  - О вирус, о вирус, о, козел вирус,
  Защо взехте магаре в Русия...
  Ще получите от нас конкретно в стотинка -
  Ще се натъкнете на силен юмрук на момичета!
  Катрин е много корав и корав войн в битка. А мечовете й са като остриета на много високоскоростно витло.
  И тогава воинът щракна с пръсти, в тях се появи базука. И бойната красавица го удари за коронавируси.
  И тогава голите пръсти на написаната красота ще пуснат много смъртоносен дар на унищожение.
  И толкова много коронавируси бяха унищожени.
  И тогава, от ягодовите зърна на голите й гърди, той беше удрян със сериозно унищожение.
  И имаше просто тотална и неумолима смърт.
  И когато пъпът проработи за разкошната блондинка. И отидоха маса разрушителни потоци от магическа плазма.
  Воинът изчурулика:
  - Природата не е много време,
  Животът, уви, изобщо не е благодат ...
  И изродите на коронавируса
  Необходимо е да се изтребят момичетата със сила!
  Тогава момичетата взеха и как свирят, през всичките си ноздри, и енергийния запас. А враните бяха зашеметени и паднаха като зърна върху главите на заразни същества.
  Елизабет се засмя и отбеляза:
  - Не броете гарваните, не губете короните!
  Тогава момичето засече отново, удължавайки убийствените мечове в битката и нарязвайки противниците на най-малките и най-малките парчета.
  И от коронавирусите имаше скъсани, овъглени парчета.
  Воинът го взе и с босите си пръсти го взе и хвърли дара на пагубни импулси с изключително разрушителна сила.
  Тогава тя изрита гърдите си от алените си зърна. И огнени потоци летяха и изгаряха маса от коронавируси.
  Ето едно момиче - кошмарен импулс...
  А от пъпа ще се поддаде на пълна смърт за заразни същества и ще ги изгори напълно.
  И накрая, допълнителен, тотален курс на унищожение.
  От моминската утроба на Венера излязла силно разрушителна вълна от магическо цунами.
  И копейка на коронавирус.
  Елизабет бълбука:
  - Светът ще бъде най-готиният в света,
  И коронавирусът и ковчегът с него!
  Елена се бори с голям апломб и реже коронавируси с много мощните си кладени.
  И тези мечове режат врагове в цели редици.
  И с голи пръсти, те хвърлят убийствени подаръци, много разрушително и разрушително унищожение.
  Това е момиче от супер класа!
  И от пурпурните й зърна те ще вземат и ще хвърчат, силни и много ярки, разрушителни светкавици. Те изгарят инфекциозни същества в огромни количества.
  И от пъпа на момичетата те вадят потоци от смърт и много мрачна и тежка смърт за коронавирусите.
  Да, момичето е прекрасно, с изключителни способности и разрушителни скокове.
  Въпреки че външно е като ангел с коса с цвят на златни листа.
  Но момичетата от лоното на Венера взеха и изпратиха много мощна вълна цунами и заразните същества яростно се запалиха.
  Елена изскърца и изчурулика, издаде:
  - В мен бушува луд огън,
  Вероятно е твърде късно да го притиснеш под душа...
  Влагайки цялата сила на яростта в удар
  Разтърсване на небето - разтърсване на звездите!
  Аврора е много красиво и червенокосо момиче - някак си супер. И той реже опонентите, и показва своята колосална и феноменална космическа сила.
  А ето и мечовете й - за коронавируси - палачи!
  И воинът, с голите си пръсти, хвърля много разрушителни и изключително мощни парчета плазма върху противниците .
  Аврора го взе и изръмжа:
  - Ход на кралицата!
  Тогава воинът взе и от рубинените зърна избухна гърдите й с унищожаващи пулсари, които блестяха с всички цветове на дъгата.
  И ето нейният пъп реагира, като изпръска агресивен и много изгарящ поток от смърт на коронавируси.
  И това е прекрасен изход за сила и разрушение.
  И тогава момичето взе Венера и изхвърли толкова мощен поток магическа плазма от похотливата си утроба, че цял полк от коронавируси я взе и изгоря наведнъж.
  И прах, разпръснат от инфекцията.
  Аврора изпищя, ухили се със зъби:
  - Нека силата ни бъде голяма,
  Коронавирусът е малко сигурно!
  Катрин също действа много агресивно в битка. Тя е момиче с феноменална, космическа сила.
  И мечовете й се удължиха като пипало на октопод и разрязаха масата от коронавируси.
  Тогава момичето хвърли бомбите на унищожението и пълната смърт на бацилите с голи пръсти на краката си.
  Тогава воинът изпищя:
  - Коронавирусите са напълно готови!
  Освен това, едно момиче от ягодови зърна през инфекциозни същества, докато приема и отстъпва, носейки пълна смърт.
  И пъпът е много продуктивен, за да забива светкавица във врага. И той всъщност ще ги изгори на пепелни люспи. И няколко батальона с коронавирус в пълен нокаут.
  И като най-голям порив, разрушителният прибой и освобождаването на магическа плазма от утробата на Венера на момичето.
  И веднага два полка от коронавируси наведнъж взеха и изпепелиха в пълна ярост.
  Катрин, оголила зъби, отбеляза:
  - Защо Бог изпрати коронавируса?
  И така проблемите са над покрива!
  И така момичетата взеха и пъхаха босите си пръсти в устата си, и как свиркат.
  И много хиляди гарвани паднаха върху заразните същества, пробиваха ги и ги убиваха и пробиваха.
  Това са момичетата-терминатори - разрушителна сила.
  Но помощ лети до момичетата в самолетите.
  Наташа контролира щурмовак. Тя носи само едно бикини.
  Ето момиче, което натиска голите си пръсти върху бутоните на джойстика и използва ракети, за да изпрати убийствен подарък за унищожение.
  И се изхвърля цял батальон заразни същества.
  И те летят, експлодират и се разпръскват във въздуха.
  Момичето на кормилото на самолета изпя:
  - И момичето си помисли, че смазва инфекцията -
  Че животът е добър, този живот е добър!
  Зоя, също се биеща в щурмова група и изпращаща разрушения в бункера с коронавируси, подсвирна и каза:
  - Победата ни е почти неизбежна!
  И също така ще натисне бутона на джойстика с голите си пръсти.
  Тези воини са просто най-високите от класовете.
  Тук техните щурмоваци извършиха цев. И взривиха коронавирусните лешояди.
  Така че те се заеха със заразните същества с колосален ентусиазъм.
  Пилотът Акулина, прецака тези коронавируси и ги избие като щифтове с топка и изскърца:
  - В нашата сила е да победим!
  И воинът отново притисна босите й крака с босите си пръсти, разкъсвайки друг самолет със заразно същество.
  Мирабела завъртя своя щурмовик и изстреля с ракети. И толкова много коронавируси бяха унищожени.
  Мирабела изчурулика с оголени зъби:
  - За светата Русия!
  И тя дръпна голата си пета, оголи зъби:
  - За нови победи!
  Това е момичето, което унищожава цели рафтове с коронавируси. Това са момичета от най-висок клас.
  Наташа оголи гърдите си и ги взе, натисна бутона с алено зърно. И как ще се втурнат ракетите убийци. И цял полк от коронавируси беше изтрит като парцален тебешир. Е, и момиче - с изключителна сила - тя е. Воин от супер класа.
  И вземете го и пейте:
  - Съставът ми е супер ниво!
  И воинът отново ще разтърси гърдите си.
  - отбеляза Зоя със смях и също издърпа зъбите си от сутиена с пълни гърди. Воинът извика:
  - Не, по-готин съм! Хипер съм!
  И пурпурни зърна, докато натиска бутоните на джойстика. А ракетите обичат да се втурват в убийствена бързина.
  Акулина изпищя и изрева от ярост:
  - Айн, цвай, сух,
  Марширане по цялата планета
  Звезден полицай!
  И момичето също взе и свали сутиена си. И с рубинено зърно той ще го вземе и ще натисне спусъка. След това ще удари с ракета.
  Мирабела се засмя и изчурулика, ухили се със зъби:
  - Запалете полицията! Факла!
  И воинът взе и грабна сутиена с перлените си зъби. И го свали от гърдите си. А ягодовите й зърна бяха оголени.
  И тя притисна момичетата с цици на копчетата, полетяха мощни дарове на смъртта.
  И имаше полк от коронавируси, а сега го няма.
  Мирабела извика:
  - Аз съм най-красивата на света!
  Наташа се възмути, тропна с бос крак по метал и промърмори:
  - Грозни ли сме!
  И четирите момичета запяха в хор, натискайки червените си зърна върху бутоните на джойстика:
  - Черна врана на съседната порта,
  Белезници на люлката, разкъсана уста...
  Колко пъти след бой главата ми
  От пренаселен блок долетях тук!
  И момичетата с голите си розови токчета блъскаха педалите и крещяха:
  - Къде е Родината,
  Нека грозният плаче!
  Но ние я харесваме,
  Дори и да не е красавица!
  Доверчив към копелетата,
  И стъпкан от змея!
  момиче гутаперчева,
  Девата й е разкъсана!
  И воините отново натиснаха рубинените си зърна върху спусъците и изчуруликаха:
  -Нека да влезем в ковчега,
  Да те закараме в ковчега!
  Че плешивият дракон е мъртъв!
  Но Вероника и Виктория изтеглиха апарата с ултразвук. И как ще се опират в тревата с босите си издялани крака. И как взривиха с ултразвук коронавируси и всички бяха изровени. И два полка заразни същества бяха толкова разбити от вълна цунами, че остана само мокро място!
  Момичетата се засмяха и показаха зъбите си от слонова кост.
  И те също оголиха гърдите си.
  И така тяхната ягода, такива сочни и вкусни зърна бяха взети и натиснати върху копчетата.
  И отново тръгна вълна от ултразвук, смачкваща и изгаряща, множество коронавируси.
  Това са момичетата - най-високият проход. И много красива, почти напълно гола.
  И буквално са супер и съблазнителни.
  Вероника взе и изпя:
  -Комсомолът не е само възраст,
  Комсомолът е моята съдба!
  Виктория се съгласи с това, като хвърли бумеранг с много остри краища с голите си пръсти.
  Момичето чурулика и запя:
  - Аз съм най-силният в цялата вселена,
  По силата си в битка, неизменна!
  Това са момичетата...
  Албина и Алвина отново са в битка и така смазват враговете, без да им дават милост и шансове.
  Момиче на щурмоваци, с колосална, разрушителна сила.
  Албина го взе и запя, намигвайки със сапфирени очи. И нейните пълнички, загорели, златисто-маслинови гърди бяха оголени.
  И воинът го взе и натисна алените й зърна. И ще изстреля такива феноменално разрушителни ракети.
  И цял полк от коронавируси ще се издигне във въздуха. И то беше прекарано през огъня, буквално изгоряло.
  Албина изпя:
  - Едно две три четири,
  Накиснете коронавируса в пристройката!
  Алвина е много борбено момиче. И загорял, с много изпъкнали мускули. И фигурата й все още е много - о, о, о!
  Алвина ще натисне рубинените си зърна върху бутоните на джойстика. Ще вземе и ще удари с ракетни ракети.
  Това е момиче с феноменална космическа сила. Темпераментът й е много бурен.
  И тя обича да работи с езика си. Това я възбужда диво, особено ако пулсиращите нефритени пръчки са големи.
  Момичето изпя в един глас:
  Не можеш да живееш без жени, не,
  В тях е майското слънце, в тях е зората на любовта!
  И пак с голи пети натискат педалите.
  Това са момичетата - нивото на най-готините, просто хипер.
  И ето, танкът тръгва. В случая срещу коронавирусите е изпратен ИС-30, превозно средство със седем оръдия и двадесет картечници.
  Момичетата, разбира се, карат този танк. И са боси и само по едно бикини.
  И много красиви воини.
  Аленка взе и свали сутиена си. И аленото й зърно се натисна надолу върху бутона на джойстика и като удар със смъртоносен снаряд от голям калибър.
  Воинът изчурулика:
  - Нашата родина е СССР!
  Анюта действаше много енергично. Тя е изключително красиво и силно момиче.
  И тогава пурпурните й зърна бяха оголени. И поеха копчетата с упоритост.
  Масата от коронавируси вече е унищожена.
  Анюта изпя:
  - Нерушим съюз на свободните републики,
  Не груба сила, не страх, се събраха...
  И добрата воля на хората е просветена,
  И приятелство, светлина, разум и смелост в мечтите!
  И ето Алла в битка... Тя, разбира се, също свали сутиена си с боси пръсти.
  Това е Алла - най-борбената и агресивна красавица в света.
  А косата й е толкова червена и пухкава.
  Ето рубинено зърно, натиснато надолу върху бутона на джойстика. И полетя нещо изключително мощно и колосално убийствено.
  И един снаряд наведнъж унищожи цял полк от коронавируси. Тези момичета са просто супер.
  Алла взе и изпя:
  - Не си играйте с вируси Venechka,
  Върнете се възможно най-скоро...
  По-добре не доставяйте всички цитрусови плодове,
  И нека инфекцията отиде по дяволите!
  И нека инфекцията отиде по дяволите!
  Мария се бори с много колосална и кипяща енергия. Тя е най-красивото момиче във вселената. А косата на Мария е с цвят на злато.
  Воинът се бие и също сваля сутиена си с боси пръсти.
  Такива сочни, ярки, ягодови зърна са голи. И блестят като скъпоценни камъни.
  Момичето отново натиска с тях бутона на джойстика. Дарът на смъртта изплюва с убийствена сила.
  Мария тананика, ухилен със зъби:
  - Момиче босо,
  Ще укрепим духа си в борбата...
  Към далечното щастие, пътят
  Кърмем себе си!
  Този воин е супер!
  Олимпиас също се бори с невероятна ярост. Тя е голямо момиче, просто герой.
  А когато оголи гърдите си, вече бяха само дини. И зърната блестят с едри макове.
  Olympiada също ще се бори с врагове с помощта на много големите си цици, което оказва натиск върху спусъците.
  И хиляди коронавируси бяха унищожени и унищожени наведнъж.
  Олимпийските игри взеха и пееха:
  - Война ти си красавица, нали,
  И ти обичаш мъжете толкова нетърпеливо...
  Но момиче във влага е гадно,
  И трябва много сила, за да се бориш!
  Това са момичетата, които могат да направят това. Освен това те смачкват инфекцията с гъсеници.
  Но момичета летят в хеликоптер с форма на диск: Маруся и Матрьона.
  Красиви момичета. Те навлякоха само банските си гащи. А гърдите са разголени и много съблазнителни.
  Тези момичета са най-високият пилотаж във Вселената.
  Маруся го взе и натисна копчето с алено зърно. И ракетата полетя, и масата от коронавируси беше разбита с дива ярост.
  Маруся го взе и запя:
  Антошка, Антошка!
  Да копаем картофи!
  Антошка, Антошка,
  Босите ми крака!
  Матрьона шибана с коронавируси без никакво съжаление. И ги изгаря от хеликоптер.
  Тя също притисна рубинените си зърна и изскърца:
  - Яростът ми е голям,
  Хан ще дойде при вируса!
  Но великолепните четири момичета: Елизабет, Елена, Аврора и Катрин взеха и от утробата им всяка Венера ще пусне вълна.
  И няколко милиона гарвани загубиха съзнание от сътресение.
  И пернатите същества паднаха като градушка в горещ следобед върху армията на коронавируса.
  И масата от заразни същества веднага беше разбита и унищожена.
  Това са момичетата - показаха най-големия си масаж.
  Така че ще има тотален капут за коронавирусите.
  ... ГЛАВА 3.
  Османската империя е завладяна в по-голямата си част. И принц Олег Рибаченко беше разсеян от по-важна мисия за цялото човечество. И това е страхотно.
   И сега трябва да се борите със заразни същества на друга планета. А смелите четирима се бият отчаяно.
   Изглеждаше, че руснаците нямаха шанс срещу хилядите войници с коронавирус.
   Но безсмъртните момче и момиче и четири момичета терминатори се притекоха на помощ на руската крепост, която беше закачена на друга планета, за да се превърне в трамплин за борбата срещу вселената на Коронавируса, най-заразната и ужасна.
   Огромната армия с коронавирус отиде да щурмува новопостроената руска крепост. И силите бяха явно неравни.
   Има само хиляда руснаци, а има милион триста и петдесет хиляди коронавируси. И изглеждаше, че нямаше никакъв шанс да се съпротивляваме.
   Но шестте класови воини са супер готови за битка.
   Олег Рибаченко на стената. Безсмъртно момче, очевидно около дванадесет, хвърля игли с голи пръсти. И това засяга предстоящите коронавируси. Десетина-две наведнъж с един удар на детско краче.
   Тя хвърля краката на иглата и Маргарита с боси пръсти. Момичето унищожава противниците и скърца:
   - Моята голяма сила!
   И се бори смело.
   Наташа също хвърля мощен бумеранг с боси пръсти. Как да смажете опонентите и да скърцате:
   - В името на великата слава!
   Освен това Зоя реже коронавируси с мечове и в същото време хвърля игли с отрова с босите си крака. И си тананика:
   - В необятността на Русия,
   Ще успеем да спасим всички!
   И отново мечове падат върху противниците. И ако се нарязват, тогава без никаква жалост.
   Но когато Августин започна да мачка и хвърля краката на бумеранга с боси пръсти, тогава това е напълно пълно унищожение. И убитите коронавируси попадат под ударите на червенокосия дявол.
   И момичето реве:
   - Ще смачкам и разкъсам!
   И с двата меча ще вземе и ще насече!
   От голата й пета излита остър и пронизващ диск. Това обикновено е момиче на пълна смърт.
   И ето Светлана в решителната битка. Как да измъчваме коронавирусите и да ги нарязваме на малки парченца с мечове.
   Момичето се превърна в пеперуда и седем воини от адската, заразна империя бяха посечени до смърт.
   И тогава остри, отровни игли излитат от голи пръсти. И заразяват с коронавируси.
   Олег Рибаченко се бори с инфекциозни воини. Мечовете му трептят като витло.
   Момчето пее с удоволствие:
   - Ще бъда най-силният световен шампион,
   Ще победим Америка, Китай!
   И отново момчето хвърля остри игри с голи пръсти. И две дузини убити коронавируси падат наведнъж.
   Това е такава битка. В реалната история царска Русия в предпетровско време губи част от територията си. Но тук руските рицари вече се бият под Александър III и няма да отстъпят.
   Олег Рибаченко се бие и пее:
   - Но ние сме рицари, пълни с руски дух,
   Палачите никога няма да чуят нашия приглушен стон!
   И отново момчето хвърля много тънки игли със силна отрова, сварена от вещици!
   Момичето Маргарита е до него. И също така краката й хвърлят такива смъртоносни игли. И ръцете отсичат нападателите на коронавируса. Воинът смазва противниците и пее:
   - Толкова съм готин, като демон от всички страни ...
   Дима, Дима, Билан! Дима, Дима Билан!
   Господар на всички страни!
   Наташа също нарязва коронавируси и тананика:
   - Вечерната зора няма да позволим на Сатана да победи!
   И убийствени игли летят от босите й крака.
   Освен това Зоя смазва враговете. И от това момиче сякаш се излъчват вибрации на колосална енергия.
   А от босите крака на красавицата летят бумеранги и остри игли.
   Воин изскърца:
   - Аз съм голяма боса мечта и красота!
   И отново ще хвърли нещо изключително смъртоносно към противниците.
   Но когато Августин управлява мелницата и унищожава коронавирусите, тогава това е напълно висш пилотаж на унищожението.
   И тогава червенокосата хвърля пиърсинг игли с голите си пръсти. И мъртвите инфекциозни воини падат.
   Но когато Светлана lupanet. И в същото време от босите й крака излитат цял куп игли, които пронизват и убиват всички. От зърна с цип ягода.
   И воинът изскърца:
   - Така, така, така - вкарайте фашиста в петрол!
   И босите й крака отново ще бъдат изхвърлени от коронавируса.
   Наташа, заразни, заразни воини с мечове, отбеляза:
   - С нацистите беше и по-лесно, и по-трудно!
   И гола, кръгла пета хвърли грахово зърно на смъртта. И аленото зърно пусна светкавица, превръщайки коронавирусите в пепел.
   Светлана, минавайки покрай мелницата, отбеляза:
   - С нас момичетата винаги е лесно!
   Августин, изигра прием на феновете и промърмори:
   - И изобщо няма да ти омръзне!
   И от босите й крака излита смъртоносно жило, което разкъсва коронавирусите.
   И Зоя ще го вземе и ще изскърца:
   - Ние не сме хлебарки, ние сме момичета - на голяма слава!
   И отново нещо ще излети от босите й крака и ще бъде приложено към врага.
   Момичетата се заеха съвестно за работа.
   Тази крепост е почти единствената крепост на руснаците в района. Има и няколко града в процес на изграждане. Добре, че коронавирусите не си навиха главите зад Артерия. Но Русия в реалната история загуби част от територията си на тази заразна планета. Много агресивна династия на власт във вселената на Коронавируса. Момичетата обаче са това, на което е способно и полковете на Луцифер да бягат.
   Олег Рибаченко намалява коронавирусите. И докато момчето пее:
   - Най-високият клас ще бъде...
   И тогава бумеранг, хвърлен от бос крак на момчето, лети и извиква:
   - Всички ще бъдат накълцани от дикобраз!
   Маргарита също хвърли върху врага това, което е убийство. Тя го натроши на парчета и изскърца:
   - Аз съм боса мечта и голяма красавица!
   И кракът й ще хвърля диви дискове.
   Следващата в битката Наташа. И също така хвърля към врага, който разцепва противниците.
   И го прави изключително хитро.
   А босите й крака хвърлят още смъртоносни игли. И алените зърна се хвърлят от пулсари.
   Освен това Зоя е в битка. И също така хвърля всякакви свастики и бумеранги по врага. От пурпурни зърна добавя ципове.
   И коси врага.
   След това как ще каже:
   - Слава на добрия цар!
   Но в битка и Августин. Той също така унищожава врагове от Вселената на коронавирус. И ако го направи, ще го хвърли с разрушителна сила. И от рубиновото зърно ще удари светкавица.
   И в същото време ще пее:
   - Да, в името на Руската земя!
   А също и от босите й крака летят смъртоносни заряди.
   Светлана също не позволява на врага да се спусне. И от босите й крака лети, което носи очевидна смърт.
   И воинът пее:
   - Никога няма да отстъпим! Проблемът няма да дойде в Русия!
   И отново ще бъдат засегнати коронавирусите. И той ще го вземе без церемония.
   Шестима воини и воини удариха силно. И той реже врага и ги хвърля с боси крака.
   Олег Рибаченко, разсичайки коронавирусите, изпя:
   - Starfighter, рогът ти свири напразно -
   Вашата земя е далеч в съмнителна слава ...
   Пламъкът на битката трепери между редовете -
   В едностранна игра без правила!
   И босите крака на момчето лети още един бумеранг, който преряза гърлата на дузина коронавируси.
   Момче само по шорти и с отлята бронзова мускулатура, както виждаме боец.
   И Маргарита също е в битка. И ето как работят босите й крака. Тя унищожава враговете без никакво съмнение изключително готино.
   И мечовете й са като палачи.
   Воинът изскърца:
   - Нека бъде слава!
   Наташа също стреля с боси крака и хвърля убийствен. И в същото време той активно сече с мечове.
   Едновременно бипка:
   - Обкръжението ми е правителствена карета!
   Следващата в битката е Зоя. Също дявол от най-високо ниво на унищожение. Как да държите пеперуда с мечове. И тогава той ще вземе и ще хвърли ударните елементи с боси крака. И с пурпурни зърна ще пусне светкавица.
   Тогава той ще каже:
   - Армията се радва - напредва!
   И цяла редица окосени коронавируси пада.
   Момичето пее на себе си:
   - Зоя обича да убива! О, тази Зоя!
   И ето го Августин в настъпление. Или по-скоро агресивна защита. И с помощта на боси крака той нокаутира враговете.
   И в същото време скърца. И когато саблите й преминат, като остриетата на култиватор, тогава три дузини коронавируса ще се спукат на парчета! И с рубинените зърна ще освободят настоящето на унищожение.
   И Августин крещи:
   - Мелодични акорди, знамето на Русия е много гордо!
   А ето го и нейната гола пета, както харесва на генерала от коронавируса в брадичката. Той ще го вземе и ще падне.
   Зоя е агресивна в битка. Реже враговете си и крещи:
   - Ще се съмняваме и бием всички!
   И такива кинжали летят от боси крака.
   Светлана също не дава на никого спускане. И унищожава врагове, както коса реже тревата. Коронавирусите се сриват.
   Момичето крещи:
   - Луда игла! Махай се от двора!
   И от ягодовите зърна като мълния на унищожение.
   Олег Рибаченко ще отсече куп заразни воини с удари на мечове. И тогава той ще хвърли звездичка с боси детски крачета и ще вика:
   - Моята армия е най-силната!
   Момчето-терминатор, както можете да видите в самия връх на унищожаването на враговете. И действа с колосална страст.
   И от босите му пръсти отлита още един дар на смъртта. И как коронавирусите се трупат по стената.
   Адски, заразни воини фанатици. Вече са натрупали цели купища трупове. И всички те се катерят, катерят и се катерят!
   Но момчето и момичето са просто въплъщение на убийствена сила. А когато кълцат, пръските кръв летят във всички посоки и много далеч.
   Олег Рибаченко изпя:
   - Възпява се подвигът на героизма,
   Ние сме завоевателите на планетите!
   Маргарита, това неспокойно момиче пееше:
   - Няма да спрем нито за миг.
   Чува се нечий приглушен вик!
   А също и разрушителни и убийствени игли летят от босите крака на момичето. Коронавирусите са като снопове пшеница. Да, момичето Маргарита е истински терминатор.
   Наташа, посичайки китайците, изпя:
   - И момичето си помисли, жълта симпатична,
   Че животът е добър и този живот е добър!
   После отново игли летят от босите й крака. И от аленото зърно на мълнията на властта.
   Зоя вървеше мелницата със сабите си и изскърца:
   - Ще напоя всички врагове и повярвайте ми, не се шегувам!
   И краката на воина изстреляха няколко звезди.
   И красавицата запя:
   - Военна постъпка - Удрям петачка!
   Августин, кълцайки без излишни емоции, издаде:
   - Очаква ни голям успех! Повярвайте ми, не може да бъде по-готино!
   И също като с боси крака ще започне това, което убива.
   Тогава ще скърца:
   - Аз съм проклета кобра!
   И с рубинени зърна ще пусне нов дар на смъртта.
   Светлана не дава милост към коронавирусите. И изтребва като мравки. И в същото време пее:
   - Няма да има път за боклука,
   Махни се с краката си!
   И сега от босите й пръсти отново летят убийствени подаръци. Такава е най-готината жена! И когато ягодовите зърна вземат и реагират с дар на смърт.
   И също реве:
   - Ще има наша победа, в свещената война!
   Олег Рибаченко действа все по-активно. И кълца с две ръце, и дори взе лула в устата си и плюе коронавирусите с игли. Унищожава опонентите и си издава звуков сигнал:
   - Това е нашата победа -
   Пълна скорост и старт!
   И отново момчето терминатор ще го отреже. И в същото време ще се откаже от това, което убива без съжаление.
   Маргарита също е в битка. Отчаяно момиче. И ако пусне бумеранг с бос крак, това е не по-малко от дузина повалени коронавируси.
   Тогава момичето ще пее:
   - О, имам голям хеликоптер,
   Е, сърцето ми пее от щастие!
   И смъртоносна звезда излита от голата пета на момичето. Да, това е красотата на най-висшия пилотаж. И смъртта сее надясно и наляво.
   Наташа също унищожава коронавирусите по всички начини.
   И в същото време тананика:
   - Скърцане, скърцане, скърцане...
   Оливър намери Twist!
   И фатален подарък излита от босите й крака.
   Така Зоя се изтегли... Тя го взе и плю врага от тръбата. Тогава тя разряза мелницата с мечовете си. Тогава босите й крака се надигнаха и пуснаха адския подарък на смъртта.
   И коронавирусите паднаха. Все едно са били облизани от огнехвъргачка.
   И тук в битка и Августин. Също и бързо движещо се момиче. И червена смърт, и адски горящ лъч. И той ще го вземе, ще го накълца.
   Нищо подобно няма да спре.
   Дори танкът на мишката.
   Ето Августин и ноктите върху коронавирусите. Което е изключително готино и с неистова символика и меч.
   И мечовете на червенокосата харпия няма да спрат, нито за миг. И рубинените й зърна с ципове.
   В същото време Августин изскърца:
   - Моята Родина е Родината на комунизма!
   А също и от босите й крака, като полет, нещо изключително смъртоносно.
   И отново момичето е в полет.
   И тогава Августин си спомни как наистина се е била с "Мишката" в една от алтернативните истории. Тогава съюзниците сключиха примирие с Третия райх и, възползвайки се от липсата на бомбардировки, германците стартираха производството на "Мауса".
   Да, тези резервоари наистина са перлени като животни. И напредъкът им беше ужасен.
   Но не и за жени терминатори. Те се бориха с нацистите хладнокръвно и в същото време бързо.
   И показаха майката на Кузма! И воините се биеха смело.
   И сега червенокосият Августин ще реже с мечове. И косете врагове като култиватор.
   Тогава ще скърца:
   - Убивам без изключение!
   Светлана също не е срамежлива в битка. Унищожава коронавирусите. И в същото време с боси крака това, което сее смърт, я хвърля.
   И в същото време крещи:
   - Космическа бравада -
   Ще има голяма серенада!
   И намигвайте на враговете!
   Тогава ще изплюе от тръбата!
   И тогава Олег Рибаченко ще се разпръсне. И нека не само да хвърляме игли върху коронавирусите, но и да хвърляме бумеранги с краката си.
   Такова е хванатото нахално момче-терминатор.
   И в същото време пее:
   - Няма да бъдем спрени от враговете,
   Ако слабите помагат!
   И не бягай, не бягай...
   Ако само не напред!
   И момичето Маргарита с бос крак ще освободи дара на смъртта и ще изсъска:
   - За Русия!
   И Олег подсвирква. Отгоре заваля със свистене на гарвани, които паднаха точно върху върховете на коронавирусите, пронизвайки черепите им.
   И Маргарита го взе и с босите си пръсти хвърли една разрушителна и смъртоносна. И в същото време тя пее:
   - Това ще бъде посланието на кобрата!
   И момичето ще намигне и ще скърца! От скърцането й гарваните получиха сърдечен удар и те се гмуркат с човките си, пробивайки тюбетейки и шлемове за коронавируси.
   Наташа също не беше пропусната в битката. Тя го взе и хвърли остра свастика с голи пръсти. Пробив през масата от коронавируси и изскърца:
   - За моята Родина!
   И от алените зърна тя лупанула със светкавица.
   И тогава има Зоя в битка. И той също хвърля заряди към враговете с боси крака.
   И скърца с оголени зъби:
   - Аз съм такъв воин, наистина терминатор!
   Тогава момичето лупане с мечове. И скърца силно.
   - Банзай!
   Момичето, очевидно, няма да спре да се бие. И той ще реже без излишен антимон. И хвърляйте пулсари с пурпурни зърна.
   Августин също как да се заеме с изтреблението. Коронавирусът се самоунищожава, без никакъв сарказъм. И заразните воини падат, сякаш са разкъсани наполовина.
   И червенокосото момиче вика:
   - Пламъкът на комунизма над света!
   И пак ще вземе и ще посече с два меча. И след това го изплюйте от тръбата. И той ще изгони врага. И техните рубинени зърна струят унищожение.
   Да Августин, това е самото очарование и съвършенство.
   Въпреки че Светлана не е по-лоша. И също така организира естествен побой и убийство за коронавируси.
   А босите й крака хвърлят подаръци на унищожение по заразния войн. Да, всеки го прави на висока вълна. И от ягодовите зърна като пулсари се поддават на смърт.
   Светлана крещи:
   - Битката ще бъде кървава, свята и права!
   И от босите й крака отново се измъкна нещо смъртоносно. А що се отнася до коронавирусите, ще вземе и ще удари! И когато той също закачи ягодовите зърна.
   Момичетата наистина тръгнаха по различни пътища. И капка не дават. Това са жени - жени за всички жени!
   Олег Рибаченко в бърза атака. Те са убили много хиляди коронавируси. Настъплението на воините на тази адска заразна империя отслабна.
   Олег изпищя:
   - Най-високата мярка за победа!
   Маргарита го взе с голи пръсти и хвърли убийствената, и то по-остра от бръснач.
   Тогава момичето запя:
   - Ние предизвикваме бурите,
   Защо и защо?
   Да живееш в света без изненади -
   Невъзможно за никого!
   Маргарита изплю цяла редица коронавируси от епруветката и продължи:
   - Нека късмет - провал,
   И скачане нагоре-надолу!
   Само по този начин, а не иначе -
   Само по този начин, а не иначе...
   Да живее изненадата!
   Изненада! Изненада!
   Да живее изненадата!
   Изненада! Изненада!
   Да живее изненадата!
   И само нагоре - нито милиметър надолу!
   Момичето показа доста бойно настроение.
   Наташа също е в самия епицентър на битката. Като изригващ вулкан. И хвърля краката на иглата с голите си пръсти. Удря противници. И оставя трупове от тях. И с алени зърна излъчва над силата на мълния.
   Тогава момичето запя с усмивка на зъби:
   - Ние сме такива терминатори, като роботи от мечти, и голяма красота!
   И сега момичето ще сече с мечове. И нокаутира много хора.
   Зоя също е в разгара на битката. Бори се със себе си, оголи зъби и реве:
   - Никой не може да ни спре!
   И от босия й крак диск премина през коронавирусите. Което разрязва масата на гърлото. И армията на адската заразна империя се удави.
   А момичетата все по-налягат.
   Тук Августин ще започне това, което реже метал. Ще отсече много глави, които са се образували на могили. И ще скочи, ще полети и ще го вземе, извиква:
   - Моето име е моят юмрук!
   И пак ще размахва две саби и пуска червата на коронавирусите. Но в същото време не се срамува.
   А босите й крака изстрелват убийствени бумеранги. Които глави косят в редици.
   Тогава червенокосият воин изпищя:
   - Няма да сме в кабела!
   Нека има щастие на Земята!
   И той ще вземе друга от тръбата с алената си уста и ще плюе. И воините на адската заразна империя ще паднат като кули с брашно.
   Така Светлана показа в битка ..
   Тя хвърли вряла вода върху противниците. И тези попарени ще вземат и ще крещят много диво.
   Светлана ще изскърца:
   - Моето клане!
   И с боси крака ще хвърли няколко бумеранга. Ще накълца масата от коронавируси.
   И изстисква маса трупове.
   Ето как работят.
   И те се отрязват от империята на вселената на Коронавируса, без повече приказки. Не, те дори имат специален такт.
   Броят на убитите коронавируси вече достига десетки хиляди. А момичетата просто се забавляват и подскачат като топки.
   Олег Рибаченко също показва най-готиния от всички висши пилотажи, които можете да си представите.
   И момчето сече с два меча, та ръцете и краката и главите му хвърчат на всички страни.
   Олег вика:
   - Ще стане, вярвам в решителната ни победа!
   Маргарита с бос крак, хвърляйки разрушителен, потвърди:
   - Да, ще бъде!
   И всичките шестима започнаха да режат още по-активно.
   И хвърляйте още по-ожесточено с голи пръсти. И свирката е оглушителна и воините на адската заразна империя са съборени от гарвани, като класчета с градушка.
   След като почти цялата армия от един милион триста и петдесет хиляди на коронавирус беше унищожена, шестимата воини се преместиха по-нататък в дълбините на адската заразна империя. За да предотврати завръщането на коронавирусите в руските градове в космическия Сибир.
   Тук воините нападнаха жълтите воини в най-близкия голям град.
   Олег Рибаченко, отсичайки инфекциозни бойци и размахвайки двата меча, извика:
   - В руските царе!
   И остри игли полетяха от босите му крака. Поразен от борци с коронавирус.
   Маргарита, нарязвайки заразните войни с мечове, взе и запя:
   - Сега правим история!
   И от босите й крака игли летяха към заразните воини.
   Тогава Наташа е в битка. Той също хвърля подаръците на смъртта и крещи:
   - Бъдещето е наше! Слава на Велика Русия!
   И нейният бос, изсечен крак ще изхвърли това със страшна сила. И реже коронавирусите в кървава каша.
   Зоя също кълца отчаяно. И тя разби наполовина генерала на коронавируса. И прорязва костите му.
   Тогава тя извика:
   - За моята голяма победа!
   И с боси крака ще изстреля отново присъстващия убиец. И ще нокаутира много бойци с коронавирус.
   Но когато Августин е в битка, това като цяло е ужас. Тя разрязва войниците с коронавирус наполовина и пуска убийствени подаръци с боси крака. И така смазва жълтата армия.
   Няма Августин и всъщност се нарича червена вещица. И тя е непобедима.
   И смъртоносни игли летят от голите й пръсти. Падат в коронавируси и падат като кули с пясък.
   Августин изрева на върха на гърлото си:
   - Руснаците ме познават,
   И те го наричат страхотно!
   И отново красавицата ще хвърли смъртоносна игла. И врагът е притиснат като бръмбар.
   Августин изръмжа:
   - Можеш да мечтаеш, да мечтаеш лошо!
   И отново момичето тропа като бумеранг.
   Да, този червенокос - нито килограм сол яде във военните дела. Ако е вършит, значи е вършит.
   И отново бързо и огнестрелно момиче в атаката.
   И тогава Светлана се втурва в битка. И така той реже и унищожава всички. И мечовете й са като проблясваща мълния.
   И игли летят от боси крака, и светкавици от ягодови зърна.
   Момичето извика:
   - Моята голяма сила -
   Играйте с мен, какво да бъдете приятели с крокодил!
   Момчето Олег Рибаченко, както винаги в атака. Той е бърз мангуст. Реже и хвърля звезди по врага.
   И младият воин вика:
   - Да преминем в настъпление,
   Ще разбием всички заразни!
   И сега момчето е в атака.
   И момичето Маргарита, в голямо вълнение, смазва заразените войски. И голите й пръсти хвърлят дарове на смъртта.
   И момичето реве:
   - Ще има победа за мен!
   И отново цял дъжд от игли се втурва от босите й крака.
   И иглите са смъртоносни и отровни.
   Маргарита е в настъпление. Коронавирусите са много тежки за нея. А момичето е самото въплъщение на ужаса.
   Макар и красив войн.
   И сега парче смърт отново отлита от босия й крак. Това удря враговете.
   Наташа в див полет. Разделя коронавирусите. И мечовете й не познават милост.
   Воинът реве:
   - Голямата ни победа ще бъде!
   И от босите крака на красавицата отново летят много смъртоносни и опасни игли.
   Те заразяват коронавирусите в голям брой. Че момичетата са много готини.
   И в настъплението те не дават на никого спускане.
   Но Зоя не знае, никога няма и дума. Тя пробива до опонентите. И мечовете й са като палачи.
   Зоя вика с пълна сила:
   - Не познавам милост - само смърт!
   И босите й крака ще бъдат хвърлени, за да не могат да устоят коронавирусите!
   И обратното, воинът ускорява всяка минута. Това е пързалка в настъпление.
   Августин също е толкова жизнено момиче. Не отстъпва и не се предава. И тя успява във всичко.
   Тук тя хвърли стоманено ветрило с боси пръсти. Тя прекъсна войниците с коронавирус и изсъска:
   - В червената империя ще има огън, който ще стопли цялата планета!
   И пак от босите й крака лети какво точно убива.
   И воинът отново е на висока позиция.
   И ето Светлана в битката. Не се отклонява от плана. И се порязва с див натиск. И от босите й крака излита остър диск. Което дръзко реже противниците.
   Светлана изскърца от дива ярост:
   - Ще ви разкъсам всичките!
   И момичето е в настъпление. А босите й крака са толкова пъргави.
   По-нататък в битката Олег Рибаченко е разкъсан. Това е отчаяно момче-терминатор. Включва колосални сили и натиска на диво момче.
   И сега детето хвърля бумеранг с бос крак. И противниците загубиха две дузини глави наведнъж.
   Това е наистина - наистина разрушителна сила.
   Олег изпя:
   - Моят почерк е прост -
   Не обичам да дърпам котката за опашката!
   И едно острие излетя от голата пета на момчето и как ще духат коронавирусите. Тези буквално загубиха духа и смелостта си.
   Олег отбеляза с дива лудост:
   - Никога не казвай, дума не!
   Момчето е в атака ... Тогава той си спомни Владимир Кличко. Да, този боксьор може и да се върне на ринга. Защо не опитате? Ако все още имаш здраве, значи самият Бог ти е наредил да се биеш!
   Момчето-терминатор е в атака. Унищожава коронавируси и пее:
   Млад приятел винаги бъди млад
   Не бързайте да почивате...
   Бъди весел, нахален, шумен -
   Трябва да се бориш - така че се бори!
   Човек с хлад -
   Да ви победя всички подред!
   Аз съм вечно момче с душа
   Какво поражда резултата!
   Вечно момче, аз съм душа
   И не правете крачка назад!
   Млад воин и вечно дете в неистова атака срещу коронавируси. Той ще се покаже от най-добрата страна.
   Маргарита също унищожава заразни воини и пее:
   - Никога няма да се откажем!
   И тя отряза много коронавируси, добави със смях:
   - Не, никога не вярвай!
   И момичето отново хвърли остри, отровни игли.
   Тя е в бързо и уникално движение.
   Наташа е бърза и страшна в битка, като валкирия. Бори се смело. И събаря коронавирусите.
   Тя често се биеше в небето. Тя беше отличен пилот-ас. Тя също трябваше да се бие в пехотата.
   Но сега Наташа се захвана с коронавируса. И нека върша с цялата ярост.
   И бумеранги и игли летят от босите й крака. Тя смазва врага.
   В същото време момичето пее:
   - Но аз вярвам в слънчевата зора,
   Ще разсее мрака на тъмницата на затвора!
   Зоя атакува коронавируса. И избива плътно. И босите й крака нокаутират враговете, без да спират.
   Воин в движение. Тя е като кобра, която скача и скача към себе си.
   Момичето със златиста коса вика:
   - Бъдещето е наше,
   Ние сме като рицарите джедаи!
   И сега тя ще го вземе от завоя и ще го удари.
   По-нататък в атаката на Августин. Смазващо и борбено червенокосо момиче. Тя премина в настъпление, като вдигна още повече темпото. Мечовете й са като остриета на мелница.
   Огнедаваща красавица издаде:
   - Ще има такова щастие за целия свят!
   И отново момичето тръгва в дива скорост. Това е истинската богиня на войната.
   Светлана също пее, скачайки:
   - Сто след сто, полк по полк,
   Руските рицари секат с меч!
   И сега голите й пръсти ще хвърлят нещо, което не може да бъде отклонено с щит.
   Това е момичето. Истинска землеройка.
   Наташа чурулика с оголени зъби:
   - Не е твоя работа да ме учиш!
   И ще хвърли смъртта с боси крака.
   Августин се съгласява:
   - Изобщо няма какво да учим!
   Жените воини ускоряват движенията си. Почти целият град е осеян с трупове. Да, коронавирусите се унищожават. Само шестима души и те работят за цялата армия.
   И това е демонстрация на непреклонния, руски дух.
  ... ГЛАВА 4.
  Владимир Рибаченко, той е най-добрият ас на Третия райх, Фридрих Бисмарк, сега трябва да се бие с армията на бившите съюзници на Третия райх - Испания и Португалия. Хитлер искаше да подчини всички страни по света и да ги лиши от техния суверенитет.
  Така че войната все още продължаваше. Дори и да не беше мащабът.
  Но Фридрих-Владимир Рибаченко-Бисмарк беше много доволен.
  Компютърни игри все още почти нямаше. Въпреки че нещо вече започна да се появява. Но много примитивно.
  А войната е най-голямото забавление във Вселената.
  Фредерик Владимир сега прави първия излет в тази война. Германската атака не беше съвсем внезапна. Португалия и Испания не искаха да проведат референдум за присъединяване към Третия райх. И сега те бяха завладявани.
  Фридрих-Владимир изглежда на около тринадесет или четиринадесет години, много красиво, светлокосо момче. Той не расте и не расте по размер. Остава вечен тийнейджър. Но, много силен, пъргав, изключително бърз - той ще изпревари олимпийския шампион по бягане. И всякакви рани и порязвания бързо обрастват върху него, без дори да оставят белези.
  А във въздушния бой той е напълно феномен, уникален, до него няма никой.
  И всичките му въздушни снаряди неизменно удряха целта.
  Момчето се бие само в бански гащи. За него е по-удобно. В края на октомври в Испания е доста горещо. Плюс топлината от двата реактивни двигателя.
  Така че детето е удобно. Преди битката две красиви и силни момичета направиха на момчето спортен масаж.
  Точно сега той излита на многоцелевия самолет ME-462 X, много сериозно нещо със седем перфектни модела въздушни оръдия. Други пилоти също използват реактивни ракети, но такъв феномен като Владимир-Фридрих не се нуждае от такива.
  Ето испански коли летят към него. Повечето от тях са закупени от Третия райх, някои от старите са взети от Италия, Великобритания, САЩ. Испанците и португалците смучат собствените си коли.
  Ясно е, че германците ще пометат като грахова метла авиацията на Франко и Салазар.
  Владимир-Фридрих стреля с въздушни оръдия, притискайки краката си с боси пръсти.
  И веднага осемдесет испански и португалски самолета бяха свалени наведнъж.
  Момчето запя, ухилено със зъби:
  - Аз съм боец ас,
  Познай всички по-добре...
  Небето е моята обител
  И пълен успех!
  Момчето ускорява колата си, натискайки газта с голата си кръгла пета. Ето отново испанските и португалските самолети напред.
  И вечното хлапе-асо от разстояние на тях като лупанет. И наведнъж бяха свалени седемдесет и пет самолета.
  Фридрих Владимир пееше, намигайки и ухилен:
  - Разкъсвам се до небето, разкъсвам се до небето!
  Къде ли не съм бил в битката!
  А младият воин сега трошеше наземни цели. Например танковете на испанците и португалците, собствено производство, са просто примитивни кутии.
  По-съвършените, разбира се, са тези, които са закупени от Германия, но все пак сред тях няма пирамидални.
  А Фредерик Владимир унищожава без проблеми, дори и без гмуркане.
  Вечното момче унищожи четиридесет и пет танка и осемнадесет самоходни оръдия, след което запя:
  - Всеки знае това,
  Готини думи...
  Ние сме побойници
  По-силен от магаре!
  И момчето терминатор ще го вземе и ще се смее. Това е дете, изключително готино
  Фридрих Владимир изсъска, показвайки зъбите си:
  - Аз съм великият ангел на смъртта!
  И отново атакува самолетите, сваляйки петдесет и три парчета.
  След това отново за наземни цели. Осем щурмови самоходни оръдия, шестдесет и седем танка и четиридесет и две ракетни установки.
  Тогава момчето терминатор отлетя обратно.
  И натискайки с боси токчета, момчето запя:
  - Руският воин стене от болка,
  Той не бяга от куршум на врагове ...
  Той няма да се удави в черна дупка,
  В плазмата на звездите духът му няма да изгори!
  Още на летището момичетата по бикини се напълниха и подготвиха за битка друг реактивен изтребител.
  Тук воините са много красиви.
  И тук Фридрих-Владимир е трансплантиран. И отново бойната му машина излита с лекота.
  Момчето терминатор пее:
  - Момчето ще смаже всички,
  Той има страхотен вид!
  И самолетът лети, все по-бързо и по-бързо. Отново тук, пред хлапето-ас, испански и португалски самолети.
  Момчето натисна голата си кръгла пета върху спусъка. И една линия премина и веднага деветдесет и седем самолета бяха свалени, със счупени фенери.
  Владимир-Фридрих пееше, ухилен със зъби:
  - Ще стана най-силният във вселената,
  И ще покоря целия свят в приказка ...
  Пожелавам на врага смъртта да е само мигновена,
  Празнуване на безкраен празник в щастие!
  Тогава момчето премина към наземни цели. И той се зае с истинското и безмилостно унищожаване на враговете.
  Той взриви танкове, оръдия, самоходни оръдия без никакви комплекси.
  Владимир-Фридрих унищожи повече от сто превозни средства и петдесет оръдия.
  След това той свали още тридесет и четири самолета и отново отлетя обратно.
  Това е момче - велик терминатор, който носи пълна и безусловна смърт на враговете си.
  Владимир-Фридрих го взе и запя:
  - В синьото небе, в бяла пяна,
  Ураганите покриват небето...
  Хрътката скача
  Облаци с часовников механизъм!
  
  Пускам самолети
  С мощна реактивна тяга...
  И хвърляйте бомби на земята
  Просто мога лесно!
  Просто мога лесно!
  Момчето-терминатор се върна и веднага се качи на нов самолет, който беше подготвен за него от красиви момичета. А тези с голи пръсти оставиха следи.
  Фридрих Владимир изпя:
  - Момичетата са различни,
  Не грозен!
  И сега момчето терминатор отново се сблъсква с бойния боец. Което се издига шумно.
  И отново лети в ожесточена битка. Макар че по-скоро за това явление битката не е жестока, а лесна.
  Момчето стреля отново. И петдесет испански и португалски самолета бяха свалени.
  Фридрих Владимир си тананика:
  - Космически образ на любовта,
  Нека мъртвите в рая възкръснат...
  Няма да има кръв за вярване
  И да се пукат челата на враговете!
  Тогава момчето отива при вражеските танкове. И снарядите на самолетите пробиват покривите им. И тези машини буквално горят и експлодират.
  Фридрих Владимир пее:
  - Танковете горят - това е добре,
  руски дамаск - ще има длето!
  Тогава вечното момче се връща обратно към самолетите. Събаря ги без повече думи. Една линия и друга петдесет коли гръмнаха със счупени фенери.
  Фридрих Владимир изпя:
  - В свещена война -
  Нашата победа ще бъде...
  И в едно семейство -
  Разговорът продължава!
  Тогава асът премина към колите и оръжията на Португалия и Испания.
  Той ги блъскаше с удоволствие.
  И натисна педалите с боси крака. Ето - това е дете - просто хипер!
  Събиране на реколтата в небето и на повърхността на планетата Земя. И тогава отчаяното момче се връща отново.
  Тук отново самолетът му каца. И те го зареждат с гориво и допълват бойния комплект.
  И самото хлапе тича, оставяйки грациозни следи от детски крака на друг щурмови самолет.
  И той отново, като състезателна кола нагоре по хълма, се извисява нагоре. Това момче е просто супер!
  Въпреки че, разбира се, сякаш - супер често се среща тук, дори някакъв вид злоупотреба.
  И отново Фридрих-Владимир натиска педалите с босите си детски крака и бълва даровете на унищожението.
  Въздушни снаряди летят и унищожават още няколко десетки самолета.
  Все по-малко са силите на коалицията, която се противопоставя на Третия райх.
  Битките, разбира се, са на сушата. Освен това Португалия има владения в Африка - например Ангола.
  И там се катерят млади бойци и девойки.
  Момчетата тичат през джунглата, за да атакуват. Те са само на дванадесет или тринадесет години, а са боси и по къси панталони.
  Нападат португалците и стрелят от картечници.
  В батальона "тигърчета" - децата са нови - старите вече са пораснали, а в други поделения.
  Ето едно ново поколение бойци - които според традицията на този батальон се бият боси и само по шорти, с гол мускулест торс.
  Е, в Африка е дори повече или по-малко удобно. Но в северните ширини, през снежните преспи, децата също се втурват, парадирайки с босите си пети.
  И така момчетата косят португалците в движение. И хвърлят гранати.
  Някои момчета дори използват голи пръсти, когато хвърлят.
  Те поеха от момичетата - супер класа.
  Воините също предпочитат да се бият само по бикини. И това е постъпката, която ги превръща в истински легенди.
  И когато воините все още късат сутиените си и ягодовите им зърна започват да блестят ярко...
  Португалските войници припадат или дори пикаят в панталоните си.
  Момичетата в битките действат много красиво. И зърната им са алени като розови пъпки.
  Стрелят от къси, но много смъртоносни картечници, с висока скорост на стрелба, но малки патрони.
  Ето ги момичетата - колосален клас!
  Бият се като тигрици.
  Това обаче не е много добре организирана съпротива на португалските части, предимно от черни войници.
  И момичетата също са различни и много са африканки.
  Въпреки че служат във Вермахта.
  Но русокосата Камала е в битка. Ето едно момиче, стреля от картечница и с голи пръсти на грациозните си крака хвърля граната със смъртоносна сила. И разкъсва дузина португалски войници.
  Фрида й намига, също стреля от гранатомет. Сваля много опоненти и крещи, тананикайки ...
  -Африка е ужасна, да, да, да...
  Африка е опасна, да, да, да!
  Не ходете деца, отидете на разходка в Африка!
  И момичето взе босите си крака с боси пръсти, хвърли дара на смъртта със смъртоносна сила.
  И отново масата врагове беше разкъсана.
  Това са момичетата - тяхната изключителна пасаж и тяхната агресивност.
  На пирамидална кола отиват момичета: Герда и Шарлот.
  Момичета само с едно бикини и боси.
  Колата им е най-новата - едва четиридесет тона тежаща с двигател 2500 конски сили - газова турбина. Много бърз и практически нечуплив.
  Тези момичета са просто супер - макар че в същото време са и тигрици за висш пилотаж.
  Герда натисна бутоните на джойстика с босите си пръсти. И осколочно-фугасен снаряд летеше с голяма разрушителна сила.
  Воинът запя:
  - Демонът бушува в ярост,
  И той иска да наложи своя план!
  Но Бог Перун беше възкресен,
  Успях да го дам здраво на рогата!
  Шарлот, стреляйки по врага, а също и използвайки голите си пръсти, отбеляза:
  - Просто сме супер проклети!
  Новият танк, разбира се, е много бърз и маневрен. Това е неговият голям плюс. Врагът няма такова нещо.
  Ето една лицензирана "Пантера" -2. И не се опитвайте да стреляте от.
  Естествено, те не влязоха в пирамидалната машина. И момичетата взеха с един изстрел откъснаха кулата от врага.
  Шарлот отбеляза със смях:
  - Това значи - да откъснеш главата!
  И тя намигна на партньора си...
  Тази двойка воини, разбира се, през цялото време на бял кон.
  Герда също ще стреля с голите си пръсти. И той ще пробие врага с голяма точност.
  Воинът запя:
  Нищо не може да ни спре, никой не може да ни победи!
  И тя също намигна на половинката си.
  Това са момичетата - супер ниво!
  Воини от голяма класа.
  Кристина и Магда се возят в друг, подобен танк. И бързо помете като ураган.
  Те стрелят по врага, пронизват го специално. Разбиват кулата като стъкло с павета.
  Тогава си тананикат:
  Ние сме луди момичета
  И краката ни са боси дори в студа!
  Момичетата, разбира се, мачкат враговете в Ангола. Но е много просто и лесно като нож за масло.
  Срещу такива воини никоя сила не може да устои.
  Кристина отбеляза, стреляйки отново с голи пръсти:
  - Ти роди много готин син!
  Магда оголи аленото зърно на гърдите си, натисна едно копче за тях, обърна се и отговори:
  -Враговете няма да имат милост! И моят син наистина е супер!
  Волф Хитлер, това момче е вече на около шест години, бие се в едноместен танк AG-5. И детето мачка испанските войници.
  Германците напредват без проблеми. Те разбиват крехката съпротива с лекота.
  Момчето-терминатор и синът на Хитлер е много агресивен. Каквото не е изстрел, то попадение.
  И тогава гаубицата се преобръща от снаряда.
  И от следващия удар се взриви минохвъргачка. И тогава момчето терминатор нокаутира ракетната установка.
  Но първият сериозен противник е лицензираният "Тигър" -3. Тази кола тежи сто и десет тона. И тя има 150 мм оръдие. Трябва да се отбележи, че колата е опасна, макар и не твърде мобилна. А челната броня на кулата е 285 мм, а корпусът е 250 мм под наклон. А страните са 170 мм.
  Да, по-добре е да не попадате под такъв удар.
  Но Вълк Хитлер, момче, което няма и шест години, взе и рязко ускори колата си, която тежи само седем тона, и двигателят с хиляда и половина конски сили.
  И той се измъкна покрай черупката, която изплю от "Тигъра"-3, и разби страната му.
  Това наистина е пъргавата ухапка от невестулка, която повали бивола.
  И испанският танк светна като факла.
  Вълк Хитлер пееше:
  - Аз съм страхотно дете -
  Терминатор на пелени!
  И тя ще си покаже езика...
  А във въздуха Фридрих-Владимир отново сваля стотици испански и португалски самолети с един изстрел. Вярно е, че някои от тях са местни, остарели машини от шперплат.
  Момчето го взе и запя:
  - Няма да се разделя със самолета,
  ще бъда вечно млад...
  Най-яростният пилот
  Готино момче на тази възраст!
  Това момче е истински гений на войната. Освен това момчето, разбира се, е вечно.
  Да, Испания и Португалия подписаха свои собствени смъртни присъди. Фюрерът реши, че в света ще има само една сила. И гълта като питон
  бившите им съюзници.
  Волф Хитлер, това момче е убиец от люлката. Смята се, че баща му е Адолф Хитлер. Но всъщност той е син на Олег Рибаченко. И затова е толкова голямо явление на войната.
  Момчето избива лицензираната "Пантера" -3 от разстояние и откъсва кулата от нея, след което пее:
  - Скоро лапите ми,
  Ще станат юмруци...
  И млечни зъби -
  Ужасни зъби!
  За да треперят всички
  За да треперят всички...
  Да бъде уважаван!
  Да, малкото момче терминатор е истинско чудовище.
  Две жени пилоти също се бият в небето: Албина и Алвина. Унищожават испански и португалски самолети.
  Албина свали сутиена си. И с алено зърно натисна бутона и изстреля избухване на въздушни оръдия.
  След което ще е хладно.
  Воинът запя:
  - Най-високият клас ще бъде,
  Случаят върви при нас!
  Алвина също се бори с голяма ярост. Ето я момиче. От дрехите си има само бански.
  Алвина изпраща снаряд, като натиска рубиновото си зърно и тананика:
  - За Отечеството сърцето ми пее,
  Отваряме вратата към величието!
  Това са момичетата - най-наслаждението от най-висшите ангели на ада.
  Две момичета - много нахални и агресивни.
  Джей Амстронг се бие с танк британско производство - "Гьоринг" -6.
  Машината, разбира се, е по-съвършена от предишните. И нейното оръдие стреля със смъртоносен замах.
  Джейн също е боса и по бикини. Натиска с голи пръсти бутоните на джойстика и пее:
  - Тъжни лица блестят,
  Империята ще се роди отново...
  Те спасяват от проблеми в битката -
  Ще има готино момиче!
  И намигни на Гертруд.
  И това е героично момиче като цяло само в бански гащи. И ако стреля, то само с помощта на алени зърна.
  Воинът изчурулика:
  - Управлявайте Великобритания,
  Страхотни морета...
  Ние сме роби
  Ние никога няма!
  Маланя забеляза, натискайки копчетата с голите си пръсти:
  - Не сме ли вече роби?
  Гертруд отвърна с усмивка:
  - Ние сме част от Третия райх,
  А сега имаме друга империя!
  Моника, натискайки босите си крака на педалите, пееше, ухилявайки се със зъби:
  Голяма светлина на империята
  Дава щастие на всички хора...
  В една неизмерима вселена
  Няма да намерите по-красиви!
  И всички момичета се присъединиха в хор, пеейки:
  Със скъпоценни четки
  От край до ръб...
  Империя се разпространява -
  Могъщ светец!
  Така пеят красиви момичета от Британия, завладени от нацистите.
  Момичетата пяха, стреляха и откъсваха кулата от резервоара на държавата на Франко.
  И те извикаха:
  - Старата родина ще е жива,
  Въпреки че - това Хитлер и Сатана!
  ... ГЛАВА 5.
  И в Одеса стана по-студено. Но все още няма сняг. Но дъждовете започнаха да валят по-често.
  Младите разбойници ту ходеха на работа, ту седяха в пещери.
  Александър Рибаченко, това дете-чудо се опита да измисли нещо и да създаде нещо интересно.
  Особено това, което помага за ограбването на богатите германци и техните съюзници.
  В този момент гениалното момче даде воля на въображението си.
  И разбира се, когато вали, можете да вземете нещо интересно и да композирате. За да стане готино;
  20 април 1956г. Полет отново, този път до спътника на Юпитер Титан. Все още е опасно да летиш до самия Юпитер - той просто ще сплеска астронавтите от гравитацията.
  Така че е по-добре да не се намесвате. Но можете да опитате на Titan. Хитлер вече е на шестдесет и седем години. Тази възраст всъщност не е твърде стара. Въпреки че е ясно, че фюрерът
  остарял. Вече сива коса и оплешивяващо чело. Да, той е владетел на цялата планета Земя и най-големият култ към личността. Кой може да се сравни с фюрера? Да, може би никой!
  Хитлер обаче по-скоро побелява косата си и плешивата му глава расте и се добавят бръчки. Но фюрерът поддържа формата и загрява във фитнеса.
  Няма месо... Фюрерът иска да живее дълго, за да има трайна сила. Той има много повече от триста синове, получени по метода на изкуствено осеменяване.
  Но за да изберете за ролята на монарха, ви е нужен само един: най-способният, талантлив и силен. Това, разбира се, е основната задача на фюрера. Разберете от триста нечетни
  синове на най-добрите. И не е лесно.
  Най-вече засега всичко върви добре. Между Чукотка и Аляска е прокопан тунел. И влаковете вече тръгнаха по него. Те прокопаха канал между Каспийско море и Индийския океан.
  И това също е готино.
  Създадена е голяма империя за цялата планета. И в него е добре. Хитлер дори мисли да направи поне един от него безсмъртен! Би било готино.
  Можеше да управлява империята на Третия райх - завинаги!
  Сега започва нова междузвездна експедиция до спътника на Юпитер Титан. Летят три кораба. А също и с красиви момичета. И това е много готино.
  Това е битката, която чака, когато нацистите напуснат Слънчевата система. Ще бъде много готино.
  Междувременно Хитлер в Колизеума наблюдава гладиаторските битки. Друго от любимите му занимания е изтезанието на момчета и момичета.
  Така изпържи петите на момчето. Беше прекрасно. С нажежено желязо докосваш розовата подметка на нещастното, русо дете.
  И той ще избухне в сълзи. И вие се наслаждавате от непоносимата му битка. И това наистина е тръпка. Ето как Хитлер обича да измъчва децата. И красиви момичета
  също. В края на краищата, красивото лице на момичето става още по-красиво, когато е изкривено от болка или сълзи се стичат по него. И това е много готино.
  Но при босите крака на момичето пръстите се чупят със стоманени клещи, червени от жегата, а за фюрера бръмчането е напълно. Той лично получава изключително удоволствие от това.
  И това е доста готино.
  Фюрерът обича изтезанията. Приятно е обаче да счупиш и малките пръсти на момченцето. А когато се пържи човешко месо, то мирише толкова хубаво.
  Адолф Хитлер също обичал да бие момчета и момичета с камшик. И след това изсипете сол върху раните, наслаждавайки се на техните крясъци и болка.
  Това наистина беше фюрерът.
  Истински палач.
  И типичен садист!
  И сега има гладиаторски битки. Това е готина гледка, на която да се насладите. Засега строителни проекти се въртят в цялата империя. И това е страхотно.
  Например железопътната линия минаваше през Суецкия канал, който стана двоен, а сега е построен чак до Южна Африка. И още много. И беше застроен
  много интересно. Дори в Антарктида Берлин-2 се строи. И те копаят канали, от Сибир на юг с обрата на реките. И това е само началото.
  Третият райх има много постижения. И това е всичко, защото цари немският ред, който е достигнал най-високата си точка, и хората не губят време за политически игри и демокрация.
  И всичко се развива и развива.
  И това, което все още не е произведено. И все още не са го разбрали. Вземат се най-строги мерки. И те правят нещо.
  Междувременно Хитлер взе и започна да яде ананаси, смесени с пъпеш в мед.
  И започнаха битките на арената. Всеки знае как хората обожават гладиаторските битки. И много яко.
  Хитлер взе и как ще пее:
  - Гъски, гъски - ха, ха, ха!
  Искаш да ядеш -
  Да Да Да Да!
  И целият антураж ще се смее, много приятелски на шегата на фюрера.
  Но първите бойци излизат на ринга.
  Момчетата започват да се бият. Първите пет момчета изтичаха. Те са на дванадесет или единадесет години. Загорели са, жилави в червени бански гащета.
  В ръцете на прави мечове и щитове. Момчетата се покланят пред публиката и лично пред ложата на фюрера.
  И възкликват:
  "Смъртоходците ви поздравяват!
  След тях изскочиха още пет момчета, проблясвайки с боси токчета. Бяха по сини бански, също загоряли и жилави. Въоръжени с криви саби
  и малки кинжали. Това са бойните момчета.
  Хитлер веднага си представи как го използва, за да катеризира заоблените детски токчета с нажежено желязо. А световният диктатор се тресеше от вълнение.
  Междувременно менажерията прави залози. Момчетата имат приблизително равни шансове. Бедните деца са обречени на жестока и безмилостна битка. И това е готино.
  Децата запяха с наслада:
  - Да се биеш кърваво, свято и право,
  Март, марш напред - трудещи се хора!
  Към кървавата битка, свята и права,
  Март, марш напред - трудещи се хора!
  Но залозите са затворени. Фюрерът, разбира се, не каза на кого залага.
  И тогава прозвучава гонг. Момчетата тичат и се сблъскват.
  Ето първият от тях, който получава меч върху мускулестите си загорели гърди. И се лее първата кръв.
  Хитлер полудява и реве:
  - За убийство и жестокост!
  Борман отбелязва:
  - За фюрера! Ти си слънцето и пролетта!
  Хитлер изтъкна агресивно:
  - Скоро ще излетим от Слънчевата система. Тогава сравнението със слънцето ще бъде изключително слабо!
  Шпеер кимна.
  - О, фюрер, мисля, че ще включим в Третия райх всички обитаеми светове във Вселената!
  Химлер отбеляза:
  - Значи ще е фюрер!
  Едно от момчетата по сини бански гащери падна в безсъзнание. Черните маври веднага катеризираха голата му пета с нажежено желязо.
  Момчето веднага скочи. И отново се втурна в битка, макар и залитайки от раните си и накуцвайки. И беше жестоко.
  Това е дуел.
  По-точно конфронтацията под формата на ад.
  Борман отбеляза:
  - Горките момчета! Те трябва да умрат толкова млади!
  Хитлер отбеляза със смях:
  - Но не са имали време да съгрешат! И отидете направо в рая!
  Шпеер отбеляза с усмивка:
  - Никой не е виждал рая!
  Хитлер кимна в знак на съгласие:
  - Да, никой не е виждал рая, а и никога! Но определено ще го изградим на земята!
  Химлер кимна с усмивка.
  - Прав си фюрер! Ти си истинското слънце над вселената!
  Друго момче пак падна. Този път той беше толкова тежко ранен, че дори когато нажеженото до червено желязо до петата на голото момче не можеше да го вдигне.
  Момчето се дръпна и замълча.
  Постепенно се заеха бойците с червени бански гащи. Въпреки че наличието на кинжал изглежда даваше известно предимство.
  Фюрерът отбеляза със смях:
  - Някой да лети, а някой да пълзи!
  Борман кимна в знак на съгласие.
  - Някой просто пълзи!
  Фюрерът погледна монитора. Те показаха строителна площадка на Луната. Така че градът вече се строи. Намерени водни запаси и можете да построите оранжерия.
  И ще има истински градове на всички планети на Слънчевата система. Вече има идеи за развитието на Меркурий, Венера и Марс. И дори проекти за добив на нефт и газ
  Юпитер.
  И като начало строят лунен град. И точно това правят.
  Това са бойни формирования.
  На крака останаха само три момчета с червени бански. И тези ранени и осакатени в порязвания и кръв. Останалите не могат да станат, дори и с моксибуция
  голи пети с желязо.
  Борман отбеляза:
  - Бойците с червени бански са победили, о, суверен!
  Фюрерът изрева:
  - Истината ми взе!
  Химлер потвърди:
  - Както винаги си прав, мой фюрер!
  Шпеер изпя:
  - Нашият Адолф, страхотен Адолф...
  Нашият хранител и пияч...
  Нашият Адолф, великият Адолф -
  Татко татко!
  И цялата свита вдигна:
  - Най-мощният! Най-борбена!
  Нищо няма да кажеш - браво!
  Най-мощният! Най доброто!
  Нищо няма да кажеш - браво!
  Фюрерът заповяда с груб тон:
  - Достатъчно! Хвърлете всички момчета, за да нахраните лъвовете и крокодилите! Освен тези, които са на крака!
  Шпеер отбеляза:
  - Съжалявам за момчетата!
  Фюрерът кимна:
  - Хайде! Лвов също трябва да бъде нахранен. Между другото, сега ще видите дуел с лъвове!
  Шпеер изпя:
  - Лъвът е царят на животните,
  Лео е най-добрият от кралете!
  Фюрерът изрева:
  - Аз съм най-добрият от кралете!
  Химлер коригира:
  - Ти си не само най-добрият, но и като цяло единственият крал!
  Фюрерът изръмжа:
  - Едно слънце грее на небето,
  Планетата се управлява от единен каган ...
  В крайна сметка, силата винаги побеждава на Земята,
  Във фашистката задушница - народите на всички страни!
  Ето нова битка... Този път три момчета гладиатори ще се бият с лъв.
  Момчетата бяха на тринадесет или четиринадесет години и бяха по черни бански и боси, както трябва да се бият децата. В ръцете на копие.
  Това е битка.
  Хитлер отбеляза със смях:
  - Ще бъде страхотно забавление!
  Шпеер кимна.
  - Да, страхотно, страхотно!
  Фюрерът изрева:
  - Аз съм най-силният на света, ще накисна всички в тоалетната!
  Борман кимна в знак на съгласие.
  - Ти си най-силният в света!
  Химлер уточни:
  - Фюрерът е най-силният във Вселената!
  Хитлер изрева:
  - Ей, ей, ей, ей!
  Но лъвът също беше изведен на арената. Много голям и гладен. Това е истински хищен канибал. Срещу лъв е трудно да се бориш. едновременно е бърз и тежък.
  Не е толкова лесно да го спреш с копие. И не всеки може да бъде като Тарзан и този герой, разбира се, е измислен. Но реалността е много по-тежка.
  Момчетата имаха малък шанс.
  Хитлер отбеляза:
  - Защо са само три, а не пет?
  Борман отбеляза:
  - Съжалявам за децата!
  Хитлер избухна в смях:
  - Е, добре е! Жените още раждат!
  Лъвът се втурна към момчетата. Той изрева и удря опашката си отстрани. Това наистина е много агресивен звяр. И така напада момчетата.
  Мюлер изпя:
  - Този звяр е зъл и див,
  Не му вярвайте на ухо...
  Ще видите само глигана
  Изкачете се по-високо скоро!
  И сега битката продължава с нова сила. Лъвът получи драскотина с копие и разкъса първото момче. Това е чудовище.
  Хитлер погледна монитора. Те показаха резервоар, изработен от тежка пластмаса. Много по-лек от останалите, с електродвигател, който развива скорост до триста
  километра в час. Тази машина, разбира се, няма конкурент. На планетата Земя почти няма партизанска война. Но понякога избухват малки
  въстание. И ето такава машина, която лесно се пуска от парашут, много ефективно оръжие. И може да смаже всеки бунт.
  Разбира се, фюрерът е доволен. Германците успяха да спечелят с много по-лоши танкове. По време на войната със СССР дори "Тигърът" не е имал време да стреля - бързо е смачкан, почти с темпото на блицкриг.
  Само с Америка трябваше малко да се поразправям. но се появи серия от танкове "Е", наистина технологията на бъдещето. И това, разбира се, имаше ефект.
  Фюрерът също беше доволен.
  Е, тук отново лъвът разкъсва момчето... И кръв се лее. Между другото момчето е сладко и можеш да му изгориш голата пета. И се наслаждавайте на писъците на детето.
  Хитлер си спомни как е измъчвал момчето. И той лично си счупи пръстите на краката на децата, започвайки от малкия пръст. И тогава той сложи нажежена звезда от
  да стане. И колко е приятна миризмата.
  Момчета и млади девици бяха специално подбрани за Хитлер. Те изпомпваха кръвта си и фюрерът пиеше по чаша три пъти на ден на празен стомах.
  И понякога ядеше суров черен дроб при момчета и момичета.
  И му хареса. Канибализмът е изключение от вегетарианството.
  Мюлер отбеляза с усмивка:
  - Вие сте фюрерът на самото съвършенство!
  Лъвът разкъса третото момче. Можеше да го направи по-бързо. Но първо изкорми жертвата и изяде най-вкусното.
  Хитлер бълбука:
  - Слава на Германия, Слава!
  Гонгът звучи отново. Този път момичетата вече се бият в битката.
  Красиво е... Излязоха първите четири красавици. Разбира се, боси и топлес. Те са дъбени и мускулести с руса коса. Всички дрехи
  само сини бански гащи с оранжеви точки. Въоръжение - мечове и кръгли щитове. И излизат момичета със зелени бански. И въоръжени със саби и квадратни щитове.
  Също загорял, мускулест, бос. Прекрасни момичета, нека си го кажем.
  Хитлер отбеляза с усмивка:
  - Това са жените!
  Мюлер кимна.
  - Те ще се борят за твоята слава, о, велики!
  Хитлер отбеляза:
  - Празната слава не струва нищо. Руснаците имаха Александър Суворов. Неговите победи над французите донесоха слава на Русия, не се възползваха!
  Мюлер кимна с въздишка.
  - Вярно, най-великият! И можете само да съжалявате!
  Борман коригира шефа на Гестапо:
  - И няма нужда да съжалявате! Ако Наполеон беше живял седемдесет години и беше като Суворов непобедим, щеше да завладее целия свят!
  Хитлер се засмя и отговори:
  - А сега ще покоря целия свят!
  И тогава той се поправи:
  - По-точно, вече покорих целия свят!
  Менжерията правеше залози. И го направи енергично.
  След това прозвуча гонг и, докосвайки се с боси крака, момичетата влязоха в битка. Те бяха решени да се борят истински. Момичетата бяха добре обучени и се разбираха добре.
  Започна тежката сеч.
  Хитлер отбеляза:
  - Момичетата са добри! Макар че е приятно да ги измъчваш и момчетата също!
  Мюлер се съгласи:
  - Удоволствие е да измъчваш особено русо момче!
  Майнщайн кимна в знак на съгласие.
  - Ще има мъчения за великия фюрер!
  Хитлер пее с удоволствие:
  - Ние обичаме да бием хората и да бием палци!
  Мюлер извика:
  - Ще изколим и избием всички!
  Борман се съгласи:
  - И ще разкъсаме!
  Хитлер изрева:
  - Няма да се шегуваме с това! Разкъсайте го!
  Мюлер кимна.
  - И го нарежете и на панделки!
  Момичетата се караха. И сега първият от тях получи драскотина на гърдите. И тя се провали:
  - Боли!
  По-нататък битката продължи с голяма свирепост. И беше много готино. И никой няма шанс да седи. Като смъртоносна разправа.
  Тук едно момиче падна. Мавърът изгори петата на голото си момиче с нажежено желязо. Воинът скочи. И тя отново се втурна в битка.
  Това е горчивина. И битката не е шега.
  Хитлер отбеляза:
  - Дяволът излезе на прага,
  Дълга опашка и остър рог!
  Борман отбеляза:
  - По мъдрост вие, фюрер, превъзхождате дори сатаната!
  Фюрерът отбеляза с усмивка:
  - В нашата нова религия Бог е само Един, а неговият върховен пратеник и вестник Адолф Хитлер!
  Мюлер отбеляза:
  - Ти си невероятно умен фюрер!
  Хитлер пееше:
  - Аз съм най-силният на света, и ще накисна всички в тоалетната!
  Така битката продължи. Момичетата се бориха с ентусиазъм. И под босите си крака маврите хвърляха горещи въглени. И беше прекрасно.
  Хитлер отбеляза:
  - Няма по-готин от мен на света!
  Мюлер добави:
  - И в цялата вселена моят фюрер също!
  Борман логично отбеляза:
  -Вселената е велика, а ти си фюрерът на нейния космически разум!
  Хитлер отбеляза:
  - И може би хиперкосмически!
  Шпеер кимна.
  - Сигурно няма по-готин в света от фюрера!
  Хитлер кимна и запя:
  - И приятелите са по-готини от Адик,
  Няма никой на света
  Няма никой на света...
  Народите са приятелско семейство!
  Адолф сам,
  Адолф сам!
  Едно от момичетата падна и вече не можеше да стане, въпреки че голата й кръгла пета беше безмилостно изгорена с нажежено желязо. И беше готино.
  Мюлер отбеляза, ухилен със зъби:
  - Ние сме най-готините в света!
  Борман се съгласи с това:
  - Да, най-готиният в света!
  Хитлер пееше:
  - Слава на моята армия!
  Друго момиче падна. И изгориха петата й. И изглеждаше страхотно. Наистина бойна игличка.
  Фюрерът изрева:
  - Здрачът дойде над града,
  В сенките облаците се крият у дома ...
  Затягайки чука на смъртта по-силно,
  Сатана върви по улиците!
  Борман изпя:
  - Той поставя капани на грешниците,
  Остър нож бели под наметките...
  Кой ще се поддаде на измамите му -
  Веднага ще получи медна стотинка!
  И цялата свита запя в един глас:
  - Дяволът е тук, дяволът е там,
  Животът е като сън, чиста измама!
  Дяволът е тук, дяволът е там
  Животът е като сън, чиста измама!
  Фюрерът кимна в знак на съгласие:
  - Пълна измама!
  И войната продължава. По-точно гладиаторска битка. Битката е почти равна. Но сега третото момиче замълча. Претъпкан от жени воини в сини бикини
  оранжево петънце. Ето ги момичета - просто супер.
  Хитлер изрева:
  - Няма немски дух по-силен! Ще закараме всички в ковчега!
  Борман се съгласи с това:
  - Всички в ковчега и нека приключим с делото на сътворението!
  И тогава четвъртото момиче падна. Сега имаше едно срещу три сини петна. И това момиче се опита да избяга. Но те я мушнаха в гърдите с нажежено желязо.
  Момичето измърмори. И тя спря. И тя беше пронизана точно там с мечове. И се разби в кървава каша.
  Нямаше кой да помилва. Всички момичета - пет убити.
  Те били хванати с куки и влачени, за да нахранят крокодилите. И това е логично.
  Хитлер изрева:
  - Аз съм кръвожаден, безмилостен съм, аз съм зъл разбойник Бармалей ...
  И нямам нужда от мармалад,
  Без шоколад...
  Но само малка и много малка,
  и много малки деца!
  Да деца!
  Хитлер е типичен канибал и пие кръв в буквалния смисъл на думата!
  Но системата му работи на сто процента. И строи истински комунизъм. Това е яко!
  Фюрерът, разбира се, е жестоко и кърваво чудовище.
  Точно сега момичетата отново са изведени за поредната ожесточена битка.
  Защо не го оттеглите?
  Този път момичетата са десет на десет. И това е прекрасно. Жените воини излязоха: първата десетка в жълти бански, а втората в оранжево. И е красива, блондинка
  момичета. Те имат доста големи щитове и дълги мечове. Това е наистина забавно.
  Борман отбеляза:
  - О, фюрер, ти си супер!
  Хитлер кимна:
  - Момичетата са наистина супер!
  Воините бяха боси и загорели. Много секси. И можете да ги гледате и да им се възхищавате дълго време. И дори е трудно да се свали.
  Борман бълбука около:
  - Момичета, това са момичета - просто супер!
  Менжерията отново направи залози. Гонгът прозвуча и битката започна. Битката е брутална и агресивна.
  Мюлер отбеляза със смях:
  - Ние сме най-силните в света!
  Борман отбеляза с усмивка:
  - Най-, най-мощният в света!
  Това са наистина момичета - това, от което се нуждаете. И те се събраха да се бият и искри паднаха. И така мечовете се кръстосаха. И такава чудовищна кабина.
  Хитлер изрева:
  - Битката продължава, жестока битка!
  Борман се съгласи с това:
  - Много жестока битка!
  Майнщайн отбеляза:
  - Но красив!
  Ромел кимна в знак на съгласие.
  - Естетиката на женските тела е невероятна!
  Хитлер извика:
  - Добре! Всичко ще бъде наред, знам го и ще атакувам!
  Борман кимна в знак на съгласие.
  - Всичко ще бъде хокей!
  Хитлер се съгласи:
  - Хокейът винаги си е хокей!
  Нека заблудим вратарите
  Забиваме шайбата във вратата!
  Първото хакнато момиче падна. Тя веднага беше катеризирана с нажежено желязо върху голата й кръгла пета. Тя скочи с рев.
  и отново в битка. И колко красиви са голите гърди на момичетата с алени зърна. Това е страхотно. Такива момичета, най-високите от класовете. Това е страхотно.
  Хитлер изрева:
  - Ще влезем отново в битка, за властта на Съветите!
  Ромел потвърди:
  - Това е точно за властта на Съветите!
  И менажерията ще се разплаче. Това са воините. И почти гол, което е много красиво. и се бият с голяма свирепост. Ето един пак падна. И този път беше тихо
  за дълго време. И дори нажеженото желязо не я съживи.
  Хитлер отбеляза със смях:
  - Ние сме най-страшните бойци!
  И тя ще си покаже езика.
  Мюлер добави:
  - Всичко ще бъде в много ажур!
  Борман излая:
  - За космическия комунизъм!
  Ромел възрази:
  - За арийца!
  И всички ще се смеят в хор. Това е менажерия и истински фашисти.
  Хитлер пееше:
  - Аз съм фюрерът, аз съм фюрерът, аз съм фюрерът, козата ...
  Бодя всички - гадно магаре!
  Получете специално от Ади в никел,
  Ще се натъкнат на силен юмрук на войника!
  И този фюрер пее толкова смешно. Това е жестоко животно. И фигуративен садист. А какво ще кажете за фюрера? Много добре!
  Хитлер както обикновено отново на бял кон.
  И момичетата падат и замлъкват. И пръснаха цели локви кръв. И много следи от боси крака. Такива алени, издълбани отпечатъци. И е толкова красиво.
  И момичетата са различни, бели, жълти, червени! И така се бият - просто гледка за болни очи.
  Хитлер го взе и запя:
  - Ще ви заколя всички без да се шегувам,
  Аз крал ли съм или дете?
  Борман остроумно отбеляза:
  - Ти си кралят!
  Ромел го взе и запя:
  - Адолф Хитлер, лидерът-месия,
  Най-великият крал на царете!
  Мюлер изчурулика:
  - Да, той е царят на царете!
  И пак как се смее.
  Това са фашистите - просто някакви главорези.
  И момичетата умряха. Предимството обаче беше с тези с оранжеви бански. Те първи грабнаха инициативата, а сюжетът на битката беше зад гърба им. Това са момичетата - най-високите
  висш пилотаж на страх и победа.
  Хитлер изрева с пълна сила:
  - Аз съм най-силният тиранин в света!
  Борман се съгласи с това:
  - Ти наистина си най-силният!
  Мюлер изпищя:
  - За комунизма на арийския разлив!
  Шпеер съвсем логично отбеляза:
  - Ще имаме комунизъм -
  Вярвам в това!
  Хитлер пееше:
  - Кипящ, могъщ, непобедим от никого,
  Моя страна, моя земя - ти си най-обичаната!
  Това наистина е песен на канибал в голяма степен.
  А момичетата продължават да падат и падат. И загиват един по един. Накрая само четири момичета с оранжеви бански са останали на крака. И това е готино.
  Хитлер този път вдигна палец и каза:
  - Имаме милост!
  И това приключи за момичетата.
  И пак битки. Този път едно момиче се бие срещу три момчета. Момчетата са на тринадесет или дванадесет години. Все още са тъпаци. Въоръжени с мечове. И момичето
  и меч и кама. Този път тя е по-опитен и готов за битка воин. Това момиче е просто супер. И тя има колосална агресивност.
  Хитлер изрева:
  - Това е страхотно! Такива бойци!
  Момичето и момчетата са само по бански и боси. Това разбира се е удобно за битка. Въпреки че създава проблеми. Но те ще се бият яростно.
  Борман изрева:
  - Слава на фюрера!
  Мюлер отговори:
  - Слава на Третия райх!
  И очите му ще блестят.
  Менжерията отново прави залози. Готов е да се бие с чужди ръце. Или босите крака на момичетата. И това е готино.
  При сигнала битката започна. Момчетата се втурват напред. Момичето ги посреща с удари с мечове. Ето първото момче, което е ранено и пада. Но тогава той скача.
  И битката продължава с нова сила.
  Хитлер тананика:
  - Момичетата са различни,
  Но те винаги са красиви!
  Борман се съгласи с това:
  - Винаги са красиви!
  Мюлер добави:
  - Особено когато им пържиш голите пети!
  Хитлер изръмжа:
  - Ще ги изпържа старателно!
  Борман извика:
  - Това ще бъде мъчение!
  Фюрерът потвърди:
  - Да, ще има мъчения! И много жестоко!
  Мюлер изръмжа:
  - Ще погасим всички и ще ги забием в ковчег!
  Хитлер изрева:
  - Всички ще бъдат в ковчег - това знам със сигурност!
  Химлер изсумтя:
  - И се извиси над слънцето!
  Тогава главният палач ще свири. Но свирката му изглеждаше много жалка. Трудно е да се повярва, че този интелектуалец в песента е главният палач на Третия райх.
  Хитлер логично отбеляза:
  - Трябва да съм най-готиният!
  Мюлер кимна.
  - Ти си най-готиният от всички фюрери!
  Момичето най-накрая засече момчето до смърт, така че той замълча. И срещу нея имаше двама. Момчетата започнаха да се отдръпват. И започнаха да хвърлят запалени въглени под босите си пети.
  Момчетата се изгориха и крещяха. Това е момиче. И тя е в тежка атака.
  Фюрерът измърмори:
  - Слава на времената на комунизма по арийски!
  И как се смее. Това е наистина страховито.
  Ето още едно момче пада. Маврите му горят голата пета. И детето крещи. И той се опитва да скочи, но веднага получава меч по главата. И умира.
  Пак му горят още една пета.
  Хитлер изрева:
  - Аз съм най-готиният във Вселената!
  И сега последното момче коленичи пред момичето. И той се плоска по главата с меч. Губи съзнание. Момичето слага бос крак върху него.
  Вдига ръце и вика:
  - Победа!
  Тогава той очаква команда от фюрера.
  Адолф Хитлер съвсем логично отбеляза:
  - Момчето падна на колене - значи му измръзнаха крака! Довърши го!
  И обърна палеца си надолу. Така беше показан истински бой. И безмилостната присъда на фюрера.
  После пак борбата...
  Този път битка между крокодил и дузина момчета. Крокодилът беше човекоядец и дълъг почти десет метра. Момчетата бяха въоръжени с мечове. Бяха на десет до четиринадесет
  години. Всъщност пуснете на клането, кърваво чудовище. И това, разбира се, не е съвсем справедливо.
  Адолф Хитлер отбеляза:
  - Всичко ще бъде много яко.
  Борман отбеляза:
  - Като всичко, което имаш за фюрера!
  Адолф Хитлер изрази:
  -Аз съм най-лошият звяр във вселената!
  Мюлер кимна.
  - Ти си най-страшният звяр!
  Майнщайн отбеляза:
  - Ще направим всичко стръмно!
  Ромел се съгласи:
  - И много стръмно!
  Хитлер пееше:
  - Ние сме най-готините в света,
  Да накиснем това, което е против в тоалетната!
  Борман се съгласи:
  - Да, да се накиснем! И ще бъде готино!
  Крокодилът се втурна към колегите си. И с такава ярост. И първото момче, което попадна - той отхапа наполовина. И кръвта пръсна от устата. Влечугото щракна челюсти от наслада.
  Това беше много жесток акт на измъчване на дете.
  Хитлер плесна с ръце и изпищя:
  -За нашата победа!
  И как ще се смее този диктатор.
  Борман отбеляза:
  "Вече победихме всички, които можахме, о, най-велики.
  Хитлер изрева:
  - Аз съм най-великият, аз съм най-красивият,
  В същото време той изобщо не е мързелив!
  Борман потвърди:
  -Ти си трудната работа на фюрера! Трябва да гледаме на вас!
  Хитлер пееше с усмивка:
  - Нямам равен на планетата,
  Възрастните и децата знаят това...
  Най-яркото червено
  Срещаме зората!
  Химлер отбеляза:
  - Тази песен е твърде мила, мой фюрер!
  Хитлер изръмжа:
  - И какво?
  Главният палач на Третия райх отбеляза:
  - А ти си голямото зло!
  Хитлер изрева:
  -В Африка разбойник,
  В Африка злодей...
  Ужасно в Африка
  Бармалей!
  Химлер повтори импулса:
  - Тича из Африка и яде деца!
  Хитлер изсумтя:
  - Да, деца! Това е страхотно!
  Химлер изпя:
  - Вярвам, че целият свят ще се събуди,
  Ще има край на фашизма...
  И слънцето ще грее -
  Осветяване на пътя на комунизма!
  Хитлер как да реве и пуска сладкиши на Химлер:
  - Какво пееш магарешка глава!
  Главният палач на Третия райх бълбука:
  - Шегувах се за страхотното!
  Фюрерът логично отбеляза:
  - За такива шеги има пропуски в зъбите!
  Химлер отбеляза със смях:
  - Както винаги си прав, о, най-великият от най-великите!
  Междувременно крокодилът вече беше изял четвъртото момче. Мечовете на детето не биха могли да причинят значителна вреда на огромния крокодил човекоядец. Да дебела е
  кожата не може да бъде извадена от машината.
  Бедните деца бяха обречени на смърт.
  Хитлер отбеляза със смях:
  - Ние сме най-силните в света не само по техника, но и по свирепост на духа!
  Борман се съгласи:
  - Вярно, най-великият!
  Гьобелс, който преди е мълчал, отбеляза:
  "Малцина смеят да се бунтуват срещу нас! Това наистина е нашата огромна сила!
  Хитлер отбеляза с усмивка:
  - Да се бунтуваш срещу Третия райх е самоубийство! По-лесно е да направите харакири!
  Гьобелс кимна и запя:
  - Има сакура във всеки апартамент,
  И за тези, които не искат да живеят в мир...
  Правят го - харакири!
  Хитлер изръмжа:
  - Харакири, хара-кири - ще киснем в тоалетната!
  Борман кимна.
  - Вие сте гениален фюрер!
  Междувременно крокодилът вече беше хапнал седмото момче. И беше жестоко и готино. Какво можете да вземете срещу такава сила? И крокодилът не може лесно да бъде спрян.
  Какво могат да извадят мечовете на момчета за клане.
  Фюрерът, очевидно имайки предвид себе си, изпя:
  - Вие управлявате с твърда ръка,
  ти адски дявол...
  Изпрати хора на клане -
  Предвестник на черни неприятности!
  Усмивката ти е луд смях
  И въплъщение на велики победи!
  И цялата свита на фюрера вдигна:
  - Всичко, което искате, ще получите един,
  Всичко, което искате - в края на краищата вие сте господарят!
  И вървиш уверено
  - Не ги помня
  По чиито мечти са разпръснати -
  Изградихте успех!
  Гьобелс отбеляза с усмивка:
  - Това е брилянтно моят фюрер!
  Хитлер кимна в знак на съгласие:
  - Разбира се, брилянтно! И ще бъде готино!
  Химлер отбеляза:
  - Вие като поет превъзхождате много Сталин, а като художник - Леонардо Давинчи!
  Фюрерът кимна в знак на съгласие:
  - Разбира се, че съм превъзходен! Аз съм най-гениалният на света!
  Мюлер предложи:
  - И във Вселената!
  Хитлер намери за добре да добави:
  - И в мегавселената!
  Майнщайн извика:
  - Слава на фюрера завинаги!
  Борман се съгласи:
  - И слава и на нас!
  Хитлер бълбука:
  - Оценявайте личността в човек,
  Не пари в брой!
  Междувременно крокодилът хапна десетото момче гладиатор. И той започна да дъвче месото. Това е крокодил, добре, чудовище.
  Менжерията остана много доволна.
  Хитлер отново запя:
  През изгорената равнина
  На метър зад метър...
  Те минават през Украйна,
  Войниците от групата Център...
  Първата стъпка напред
  И в рая първата секунда,
  И всеки герой също е планина,
  Първият ще отиде в рая,
  Първа секунда, първа секунда!
  Е, всичко цъфти пред нас,
  Всичко гори зад нас...
  Не е нужно да мислите с нас, че -
  Кой ще реши всичко вместо нас...
  Весел или мрачен
  Хайде да се прибираме
  Руси булки
  Нашата награда ще бъде!
  
  Всичко е напред и сега,
  На метър зад метър...
  Войници вървят из Украйна,
  Групов център...
  
  Какво ще падне под танковете
  Той изобщо не е наемател,
  И Сталин ще дойде
  Най-тъжният край!
  
  Всичко е напред и сега,
  Зад един метър мерки,
  Те минават през Украйна,
  Войници от групата на цента!
  
  Войникът винаги е здрав
  Войникът е готов на всичко...
  И прах като от килими
  Ние сме далеч от пътя
  
  И няма да спре
  И не сменяй краката...
  Лицата ни блестят -
  Ботушите блестят!
  
  Всичко е напред и сега,
  На метър зад метър...
  Те минават през Украйна,
  Група войници център!
  
  И дори да умре,
  Всяка секунда от нас...
  Момичето няма да изсъхне
  Той е просто герой!
  ... ГЛАВА 6.
  Дария стана малко по-голяма и по-зряла. Фигурата й се оформяше и тя постепенно се превърна от момиче в момиче и жена.
  Но тя все още е почти дете и да работи по изграждането на мост през Днепър.
  Студено е, дори вчера започна да вали сняг. А момичето е босо и в затворническа униформа, с къса пола.
  Богове, хора и партизани сякаш забравиха за нея. Само тъп труд до изтощение и затворнически дажби. Което обаче е научно обосновано и достатъчно, за да има сили да работи и дори да расте.
  Икономическата ситуация в Третия райх се е подобрила, а храната е относително поносима.
  Но трябва да работите много. Тялото на Дария вече е закалено, но е скучно да се работи усилено така.
  И тя композира в движение;
  Сергей Ляхович спечели боксов мач с Sherron de Beers. Той го потупа по очилата и не пропусна нокаутния удар.
  И той прекара първата си защита на титлата.
  Това доведе до някои промени в общия график на битките. Вместо задължителна защита срещу Чагаев, Николай Валуев и Сергей Ляхович решиха първо да се бият, за да обединят титлите в тежка категория.
  Тази битка наистина би била много интересна. Сергей Ляхович има само едно поражение, Николай Валуев има четиридесет и шест победи подред. И той е безспорен фаворит.
  А наградният фонд за този двубой и за двамата боксьори е рекордните десет милиона долара за двама.
  Битката се проведе в САЩ... Уви, публиката беше разочарована. Сергей Ляхович контузи дясната си ръка и загуби всичките дванадесет рунда по точки. Но и Николай Валуев не блесна. И не можеше да изпрати противника си нито в нокаут, нито дори в нокдаун.
  Но той обедини титлите и успя да спечели четиридесет и седма поредна победа.
  Битката с Чагаев беше отложена. Тогава Чагаев получи възпаление и Валуев се би с друг, не особено познат противник. И не твърде убедително го надви по точки. И тогава битката със султан Ибрагимов. Битката се оказа много състезателна. Мнозина дори вярваха, че султан Ибрагимов го е спечелил. С отделно решение съдиите все пак дадоха победата на Валуев. И той настигна Роки Марчиали по брой поредни победи - четиридесет и девет.
  След това последва задължителната защита с Руслан Чагаев... Но отново битката пропадна. И отново Руслан Чагаев с контузия и офсайд.
  Своята юбилейна петдесета битка (освен ако, разбира се, не се смята, че единият бой на Валуев е обявен за невалиден!), Руският гигант се бие срещу Руис. Беше повторна битка. В първия Валуев не спечели убедително с разделно решение. И тогава вторият бой-отмъщение.
  Мнозина смятаха, че Николай Валуев ще подобри резултата си. И какво ще е готино... Но отново руският гигант не изглежда най-добре и печели много спорна победа по точки, и то отново с разделно решение.
  След това още един бой с Холифийлд. Този боец е истинска легенда. Но той вече е на четиридесет и шест години и никой не вярва в шансовете му. А Николай Валуев има петдесет победи подред и нито едно поражение. Той счупи рекорда на Роки Марчиали и има два шампионски колана в тежка категория.
  Отново бой... И отново Николай Валуев се бори за победа по точки.
  И също с разделно решение. Но той подобри рекорда си, петдесет и една победи подред! Това е доста готино, трябва да признаете.
  А ето и доброволна защита срещу Дейвид Хей. Николай Валуев няма нито едно поражение от 1993 г. насам. Ето го отново в битка...
  Отново дуел, където Николай чукът не блести и отстъпва по скорост на противника.
  Но от друга страна, той перфектно удържа удара. Показва устойчивост. И в резултат съдиите отново дават победа на Николай Валуев, с отделни решения. И разбира се, много противоречиво...
  Но записът на Роки Марчил е актуализиран. Петдесет и две поредни победи.
  И се очертава нов противник: Виталий Кличко, който иска да вземе два колана наведнъж в обединителна битка.
  Но скоро преговорите стигнаха до задънена улица. Виталий Кличко се би със Сосновски.
  А Николай Валуев се би с Морек, силен боксьор, но многократно биен.
  И тази победа на Николай Валуев, за петдесет и трета поред, се оказа неубедителна и отново без нокдаун и по точки, с разделно решение.
  Въпреки това записът беше актуализиран. А Николай Валуев не познава поражения от шестнадесет години - рекорд за тежката категория. И петдесет и три поредни победи са рекорд сред всички тегловни категории.
  И битката с Виталий Кличко и обединението на титлите не се състоя.
  На Николай Валуев е открит доброкачествен тумор в главата и той е принуден да прекрати боксовата си кариера.
  Дейвид Хей и Владимир Кличко се бориха за коланите му. И Кличко-младши спечели.
  Но Николай II, като боксьор, който официално счупи рекорда на Роки Марчиали и който притежава два колана и никога не е бил победен, вече беше в значителна слава.
  И вместо Единна Русия Николай Валуев реши да създаде своя партия. Нарекох го - "Големият скок". И той успя сензационно да влезе в Държавната дума през 2011 г. И тогава той участва в президентските избори през 2012 г. И отново сензация, второ място и достигане до втори кръг срещу Владимир Путин.
  Проклятие! Николай Валуев се превърна в нова, ярка, политическа звезда. Старите политически проститутки станаха скучни на хората и той тръгна след нов политик и боксьор.
  Наистина Владимир Путин успя да победи Николай Валуев във втория рунд, но предимството му се оказа доста малко.
  Но сред комунистите, поради провала на Зюганов, се случи преврат и Сергей Удалцов стана новият председател на Комунистическата партия на Руската федерация.
  Този млад и енергичен мъж направи истинска буря срещу Владимир Путин. И вълнението беше много сериозно. Масови сблъсъци с полицията. Използването на палки. Побои и дори жертви сред задържаните.
  Така Олимпийските игри в Сочи бяха прекъснати. Тогава Майданът се състоя в Украйна. Янукович беше свален. В условията на вътрешна нестабилност Путин не превзема Крим. И в Донбас не е имало война.
  Украйна, водена от Порошенко, беше във възход.
  Виталий Кличко, който прекъсна боксовата си кариера, реши да се върне.
  И така той успя да нокаутира Стивънсън. И стане четвъртият шампион в тежка категория, повтаряйки рекорда на Холифийлд. Тогава Виталий направи още една защита срещу Крис Ареола. Такава битка е отмъщение и отново нокаутира противника.
  Но след това, поради натовареността на поста кмет на Киев, той все пак беше принуден да сложи край на славната си кариера.
  Владимир Кличко, макар и не съвсем убедителен, успя да защити титлата си срещу Тайсън Фюри. И тогава той нокаутира своя сънародник Глазков. И тогава той също направи защита срещу Брайън. И той счупи рекорда на Джо Луис по брой шампионски победи.
  Но има още един колан. Което е завладяно от Денотеус Уайдър. Този боксьор е уникален - цялата му кариера е изградена от нокаути. Цели четиридесет нокаута подред - това е яко! А Владимир Кличко вече е на четиридесет и една години. И, разбира се, този обединителен дуел предизвика огромен интерес.
  И за първи път след битката с Петър Владимир Кличко не е безспорният фаворит.
  Но ето битката с Денотей. Размяна на нокдауни. И все пак победата в крайна сметка, макар и с разделно решение на съдиите на Владимир Кличко.
  Така Владимир Кличко, за първи път в тежка категория, обедини и четирите основни пояса. И това е уникално постижение...
  Владимир Кличко имаше пореден реванш с Уидър, успя да го нокаутира този път и да покаже, че възрастта не е пречка за спорта. Той също победи Паркър.
  Но след това, през есента на 2018 г., на четиридесет и две години, той загуби от Антъни Джошуа в драматичен дуел.
  Тази битка беше супер ... Владимир Кличко не загуби повече от четиринадесет години, но Антъни все пак успя да вземе и да спечели всичките четири пояса.
  Единствената утеха за Владимир Кличков е, че неговият съименник Владимир Путин също загуби изборите през 2018 г. Освен това победител не беше Николай Валуев, за когото модата вече беше преминала, а комунистът - Сергей Удалцов.
  Причината за поражението беше, че поради спада на цените на петрола и газа икономическата ситуация в Русия се влоши. И ефектът от окупацията на Крим не можеше да работи. Така всичко стана различно. Комунистите се върнаха отново. И отново над Кремъл Червеното знаме.
  Владимир Кличко обаче поднови кариерата си. В света нямаше коронавирус и през 2020 г. великият боксьор успя да победи Руис-младши и отново да стане световен шампион. Тогава той защити титлата си от Руис-младши. Но реваншът отново беше за Антъни Джошуа.
  Владимир Кличко, който счупи много рекорди, отново обяви оттеглянето си.
  Въпреки че успя да постави още един рекорд - да стане най-възрастният безспорен световен шампион.
  И това също е огромно постижение.
  Тогава Виталий Кличко също имаше изложбена битка с Холифийлд.
  Светът следваше своя път.
  Александър Усик стана новият безспорен световен шампион в тежка категория, като победи сензационно Антъни Джошуа. И тогава той защити титлата срещу него.
  Но сега Владимир Кличко неочаквано се завърна през есента на 2022 г. И той се бори с Усик, в името на друг рекорд.
  И тази битка разби всички предишни постижения в драмата и потока.
  И Владимир Кличко отново спечели сензационно. И отново завладя всички колани. И за четвърти път стана световен шампион.
  Наистина в бокса героизмът няма възраст.
  Животът продължава както обикновено, но истинските герои никога не остаряват!
  ... ГЛАВА 7.
  Олег Рибаченко води война срещу Египет. Броят на руската армия само нараства с напредването й навътре. Към тях се присъедини и местното население. И войските, имащи по-съвременни оръжия, печелеха победа след победа.
  Олег Рибаченко изглеждаше като много мускулест и красив тийнейджър на около четиринадесет. И така се биеше бос, по шорти и с гол торс.
  Момчето-терминатор хакна египетските войници с мечове. Извършил мелницата и отрязал главите на муджахидините.
  Това е много игриво момче.
  И между битките младият воин композира нещо интересно.
  20 април 1957г. Този път космическите кораби на Третия райх летят към Сатурн. Те трябва да летят около пръстените му. И пет големи звездолета
  излитане от космодрума в пустинята Сахара. А самата пустиня става все по-малка и по-малка и се озеленява.
  Разработват се всички нови сортове пшеница и фураж. На планетата Земя отдавна няма глад и се събират рекордни реколти. И дори германците се опитват да поемат контрол над слънцето . Например са инсталирани огромни огледала, които събират лъчи и ги осветяват в полярните райони на Земята.
  Животът наистина се подобрява. По бреговете на Северния ледовит океан вече цъфтят първите горички с кокосови орехи и банани.
  Децата вече тичат боси, по свежа трева, а отгоре греят отразените лъчи на слънцето.
  Фюрерът иска да направи планетата Земя непрекъснато лято и вечен ден в бъдещето. И много неща се правят за това. Новият Колизеум с десет милиона места вече е построен и екраните блестят върху него, а битките ще се показват на гигантски монитори. Да, много е красиво.
  Почти всяко семейство има кола. Но сега те преминават към електрически превозни средства. И са толкова готини. И сега произвеждат миниатюрни хеликоптери за лична употреба. И те са толкова рационализирани - просто малко чудо.
  Също така в световния Трети райх се произвеждат преносими компютри - готини модели. Освен това най-модерните марки. Смартфоните и мобилните телефони вече се произвеждат.
  Глобалната интернет мрежа също се развива.
  Тоест Третият райх е във възход и се стреми към експанзия. Това е яко. Планетите се овладяват. На Луната вече са построени цели квартали. И строителството започва
  град и на Марс.
  И това е страхотно. Планетата Земя се превръща в цъфтяща градина.
  Но тук е самият Хитлер? В случая този диктатор е маниак и сяда.
  Точно сега едно момче на около дванадесет години беше обесено на стелаж по негова заповед. И фюрерът го удря с камшик, разкъсвайки загорялата гладка кожа на момчето.
  От гърба на момчето капе кръв. След това две момичета изваждат блок и вкарват босите крака на момчето в него. Поправи. След това на куките
  висят тежести. Хлапето реве от болка, лицето му е изкривено.
  Хитлер го обича. Той изважда хот-род от камината. И го довежда до босите кръгли пети на момчето. Хлапето изрева от болезнения шок
  губи съзнание. Момичетата веднага го поливат с ледена вода и го събуждат.
  И Хитлер изгаря още една пета с нажежен прът. Момчето го има кръгло, розово, измито от прах и леко грубо.
  И колко е приятно да вдишваш миризмата на прясно, крехко месо през ноздрите си. Изпитвате голямо удоволствие от това. Тук токчетата на момчето са пържени.
  И изваждаш клещи с нажежена петолъчка червена от жегата от камината. И го слагате върху голите, загорели, мускулести гърди на детето.
  И той отново реве от дива, чудовищна болка. И миризмата на изгоряло месо става все по-силна. Момчето губи съзнание. Този път болезненият шок е много силен.
  Хитлер се уморява да измъчва момчето. И той преминава към момиче на около двадесет години. Тя е руса и много пухкава и красива.
  Като начало тя е издърпана на стелаж. Момичето крещи и потрепва. След което Адолф Хитлер взима камшик в ръцете си и започва да го вършее.
  Красавицата потръпва от ударите. Хитлер се блъска с всичка сила, а нежната кожа на момичето се пука, кръвта тече. След това тя става мълчалива, в безсъзнание.
  И момичетата на помощника на палача я поливат с ледена вода. И тогава обладаният фюрер поднася запалената факла до босите крака на русокосата красавица.
  Тя отново крещи.
  И истински шедьовър и върхът на мъченията, когато Адолф Хитлер вади алени клещи от жегата от камината. И ги довежда до голите гърди на момичето. И започва от
  изтръгна алените й зърна. И тя така крещи от болка и унижение. И се чува такава приятна миризма на пържено месо . Това е просто неописуемо удоволствие.
  Хитлер пищи и оголи фалшивите си зъби. Той много обича да измъчва красиви момичета. И момчетата също.
  Хитлер дори си тананика:
  - Обичам да добавям и изваждам,
  Обичам да добавям и изваждам...
  Но да те оставя с нос,
  Трябва да си сменя носа!
  Това е наистина обладан фюрер. Момичето беше измъчено старателно.
  После му доведоха хубаво светлокосо момче на около четиринадесет, свързано с ъндърграунда. Животът на планетата Земя е станал по-добър, но поне малко,
  но партизанското движение още не е умряло. Това дете Серьожа също се опита да извърши саботаж.
  И Хитлер, разбира се, се радваше да го подложи на жестоки изтезания. Дрехите на момчето бяха разкъсани, а мускулестото и загоряло тяло беше оголено.
  Жените палачи дори облизаха устни от удоволствие, че ще трябва да измъчват толкова сладък и красив тийнейджър.
  Хитлер, който обожаваше процеса на изтезания, също го започна. И престъпникът номер едно в света изръмжа:
  - Майната му!
  Гол, загорял, красив, светлокос момче беше влачено от силни момичета-палачи на стелаж. Те му извиха ръцете и го вързаха. Изковайте куката.
  И те започнаха да вдигат момчето. Ръцете на Серьожка се извиха и той започна да се навежда. Мускулестият му гръб се изви. Момичетата палачи дръпнаха момчето
  през раменете. И той се изви в раменете си с въздишка. И той се изправи.
  Фюрерът нареди:
  - До тавана!
  Започнаха да вдигат момчето. Красивото му, детинско, но вече формиращо се тийнейджърско лице беше изкривено от болка. И бос, с гладка кожа, мускулести крака потрепват.
  Е, това е само началото. Тук хлапето беше вдигнато по-високо до тавана на консолидираната стая. Въжето беше опънато.
  Хитлер заповядва:
  - Пусни!
  И въжето се освобождава. Тялото на момчето пада. И едва на самия под силното въже се изтегля отново. И момчето крещи от дивата болка в раменете и ръцете.
  Тя го пронизва чак до задната част на главата му.
  Хитлер наистина харесва това и той, по-скоро потривайки ръцете си, реве:
  - За маркиз дьо Сад!
  Момчето вие. И фюрерът взема желязна пръчка в ръцете си и удря момчето по босите крака. Той скърца от страдание. Желязният прът е тежък и фюрерът бързо се умори.
  Той го остави настрана и взе факлата. И как изгоря мускулестата страна на момчето. Той отново реве от страдание.
  Фюрерът нарежда:
  - Вдигни го до тавана!
  И отново момчето е вдигнато. Това е жестокото забавление на престъпника номер едно.
  Засега обаче да приключа с мъчения. Във връзка с рождения ден на тиранина се уреждат гладиаторски битки. Е, какво друго можете да видите.
  Фюрерът напуска мазето за мъчения и се качва на асансьора. И това е доста готино.
  Ето го, в своята императорска ложа, наблюдава битките в Колизеума.
  И с него свитата му.
  Има какво да се гледа.
  На ринга изтичат дузина момичета. Те са почти голи само по червени бански. Момичетата са красиви, руси и загоряли.
  Те се кланят в четирите посоки. Те имат мечове и щитове в ръцете си. Да, прекрасна гледка. Особено като се има предвид, че момичетата блестят с алени зърна.
  И това общо взето е шега - супер.
  Фюрерът облиза устни и промърмори:
  - Аз съм най-готиният на света!
  Борман коригира обладания диктатор:
  - Ти си най-готиният във Вселената!
  Хитлер отбеляза с удоволствие:
  - Би било хубаво да изпържиш такива токчета като тези на тези момичета с пламък!
  Мюлер кимна.
  - Точно така, моят фюрер!
  Още десетина момичета изтичаха на арената. Те също са голи и по едни и същи бански, само че този път в бяло. също загоряла, мускулеста, руса.
  Като цяло прекрасни момичета. Можете да им се възхищавате дълго време. А ягодовите им зърна са толкова изкусителни. И голи, кръгли токчета, когато момичетата
  влезте и мигайте.
  Естетически момичетата са добри като гладиатори. И това е доста готино.
  Фюрерът отбеляза с усмивка:
  - Това ще бъде гледка.
  менажерията започна да се сключва курсове. Наистина, момичетата са прекрасни тук. И дори е жалко, че ще умрат. И това дори до известна степен са мацки от супер класа!
  Фюрерът взе и изпя:
  Момичетата са различни
  Дори понякога е заразен...
  Но всеки иска същото
  Въртете на пръчка!
  Мюлер кимна в знак на съгласие.
  - Да, искам моя демон!
  Хитлер отвърна:
  - Кой е обладан?
  Мюлер отбеляза с усмивка:
  - Ти си демоничен и обладан крал!
  Фюрерът кимна в знак на съгласие:
  - Да, аз съм велик крал!
  Борман отбеляза с усмивка:
  - Най-великият крал на кралете!
  Хитлер кимна с усмивка на пирана:
  - Аз съм царят на царете и господарят на господарите!
  Гонгът прозвуча и сигналът за битка. И битката се разигра с нова сила. Момичетата се събраха и се чуха ударите на мечове по метал.
  Тук босите им крака блеснаха със загоряла кожа.
  Хитлер си представи, че ги измъчва. И това го направи толкова доволен. Това е демоничен диктатор.
  Ами този садист?
  Шпеер отбеляза с усмивка:
  - Ти си моето фюрерско съвършенство!
  Хитлер отбеляза с въздишка:
  - За съжаление съм смъртен!
  Шпеер отбеляза с усмивка:
  - Има един анекдот по този повод. Монахът изрева: всички ще умрем братя. Но тогава видях Луи четиринадесети, известен още като краля на слънцето. И след това монахът
  поправи се: почти всички ще умрем, братя!
  Фюрерът отбеляза с усмивка:
  - О, намерете лек за безсмъртието!
  Шпеер изпя с усмивка:
  Безсмъртие за дълго време
  Човекът търсеше удивителен гол запленен ...
  В религиите на древните книги,
  И строгите науки от миналото!
  Борман пееше заедно с удоволствие;
  Той не беше движен само от страх,
  Но и желанието да се види всичко
  Вижте зората, чуйте отговора
  Да стъпиш към висините на невижданото познание!
  Падна първото тежко ранено момиче с бели бански. Маврите катеризираха голата й кръгла пета и момичето веднага скочи. И тя се втурна в битка.
  Досега жертвите са малко. Момичетата се покриха с щитове и не си причиниха много щети. Беше интересно да видя как загоряха
  мускулести тела започват да блестят от пот. Това са момичетата.
  Майнщайн отбеляза:
  - Това са воини от супер класа!
  Хитлер се съгласи с това:
  - Да, почти супер, но прекалено внимателно!
  Борман отбеляза с тигрова усмивка:
  - Много е приятно да измъчваш момичета! И това е такова удоволствие!
  Фюрерът кимна в знак на съгласие:
  - Да, това е голямо удоволствие!
  И как ще го приеме и ще се смее. И нека се смеем като луд! И да хвърлите сметана в заобикалящата ви среда.
  И тогава Херман Гьоринг влезе в танца.
  И също как крещи:
  - Ние сме най-силните в света,
  Ще накиснем всички врагове в тоалетната...
  Отечеството не вярва на сълзи,
  Ще дадем шанс на злите олигарси!
  Хитлер изръмжа със зъби:
  - Самият ти случайно ли си олигарх?
  Гьоринг изпищя като прасе:
  - Разбира се, че не,
  Дай ми вино и кутия цигари!
  Фюрерът се засмя и извика:
  - Ако се качиш на тиви,
  Смееш се, ти си звезда...
  Хайде изненадайте хората!
  Борман отбеляза с усмивка:
  - Всичко е възможно в Германия,
  Но не можеш да живееш!
  Хитлер извика от гняв:
  - Не! Можеш да живееш! Не можете да пиете това!
  И как се смее. Като полудял човек.
  Междувременно момичетата се бият и показват най-високата си бойна класа. Тук един падна. И въпреки факта, че беше катеризирана с гола кръгла пета, тя не можеше да стане.
  Маврите я оставиха сама. Фюрерът е този, който ще реши да ги помилва или убие.
  Хитлер изрева:
  - Тъмнината на ада се премести върху града,
  В сенките облаците се крият у дома ...
  Затягане на острия чук по-здраво -
  Сатана върви по улиците!
  Борман изрева от възхищение:
  - Ти си фюрерът над Сатаната!
  Хитлер бълбука:
  - Аз съм, разбира се, по-висок!
  Мюлер отбеляза с усмивка:
  - Ти си най-висшият идеал!
  Фюрерът взе и изпя:
  - Две хиляди години война,
  Война без особена причина
  Войната е работа на младите хора
  Лекарство против бръчки!
  Мюлер се съгласи с това:
  - Войната е лек за бръчки!
  Хитлер попита съвсем сериозно:
  - А кога ще бъде създаден еликсирът на безсмъртието?
  Химлер уверено заяви:
  - По-скоро, отколкото мислите за фюрера!
  Борман отбеляза с усмивка:
  - Без вас може да избухне сериозна борба за власт!
  Хитлер кимна:
  - Гьоринг вече не е твърде здрав и скоро ще умре. Наднорменото тегло не е благоприятно за здравето. Трябва да помислим за друг наследник!
  Мюлер отбеляза със свиване на рамене:
  - Това трябва да е вашият син, о, страхотно!
  Фюрерът кимна в знак на съгласие:
  - Точно така! Но все още има един и най-великият, който може да се намери!
  Химлер пееше енергично:
  - Нашият бизнес е корона
  Няма край и начало...
  Няма да свършим
  Нашият фюрер няма да лети от пиедестала...
  Животът ще мине над хълма
  Без да напиша Земята осакатена,
  По-късно ще има внуци -
  Третият райх ще управлява вечно!
  Хитлер кимна в знак на съгласие:
  - Това подравняване е само за мен!
  Три момичета вече са загубили способността си да се движат. Двама от тях са по бели бански, а един в червено. Но дуелът явно се проточваше.
  Фюрерът се отегчи. И той заповяда да хвърлят горещи въглени под босите крака на момичетата. И те паднаха и запалиха голи розови токчета.
  Момичетата крещяха и викаха. И такава приятна миризма на изгоряло месо.
  Хитлер пееше:
  -Едно две три! Разкъсайте го!
  Химлер се съгласи с това:
  - Разкъсайте го и го изтрийте!
  Фюрерът изрева:
  - Дяволът е тук, дяволът е там,
  Животът е като смъртта, чиста измама!
  Мюлер се съгласи с това:
  - Няма смърт!
  Борман бълбука около:
  - Черна врана, пред лицето на смъртта,
  Жертвата чака в полунощ!
  Хитлер го взе и запя:
  -Няма да ми повярвате,
  Или може би няма да разбереш...
  В космоса е по-страшно
  Дори и в ада на Данте!
  Тук летим към рая на парсек,
  Ние сме на звезден кораб
  Изпреварващи кварки в галоп!
  Момичетата ставаха все по-стегнати. Все по-често падаха и не можеха да станат. Като цяло превесът премина при красавиците с червени бански.
  И така циците на момичетата са много алени.
  Хитлер го взе и изрева:
  - Аз съм най-силният в света,
  Открих, че два пъти две са четири!
  Борман извика:
  - Страхотен си, герой си!
  Обзе те звездна треска!
  Мюлер изпя:
  - Звездите на тези братя са като риби в езера,
  Достатъчно за всички с интерес...
  Ако не беше фюрерът, тогава щях да ходя,
  Също и герой!
  Ако не беше фюрерът, тогава щях да ходя,
  Готин герой!
  Хитлер изрева с пълна сила:
  - Аз съм най-великият в света,
  И ще накисна всички в тоалетната!
  Борман извика:
  - Накиснете се в тоалетната, накиснете се в тоалетната!
  Фюрерът потвърди:
  - Да, и в тоалетната! Ще унищожим всички врагове!
  Ето такъв демоничен Адолф. Е, нищо друго няма да го излекува. Макар че само гробът ще оправи гърбавия. А междувременно... Междувременно имаше само три момичета с червени бански и те сложиха последното в бяло.
  Битката приключи. И сега всичко зависеше от милостта на фюрера. Хитлер този път реши да не довърши момичетата.
  И вдигна палеца си нагоре.
  Което като цяло предизвика одобрение от обществеността.
  Първата битка приключи. Но на арената влязоха четири момчета. Изглеждаха на около дванадесет или тринадесет години. Те са дъбени, сухи и жилави.
  В ръцете си държат мечове и щитове. Четирите момчета се поклониха на ложата, където седеше фюрерът със свитата си. И след това в залата. Бяха млади гладиатори с черни бански и боси.
  Момчетата са загорели и мускулести. Фюрерът си представи как ги бият с камшик и изпита вълнението. Би било хубаво да ги измъчваме.
  Срещу децата беше възпитан много голям тигър човекоядец. Той имаше зъби и беше доста мощен. Момчетата имаха малък шанс срещу тигъра. Да и оръжия: къс меч и
  щитът не е най-добрият.
  На монитора се виждаше, когато момчетата бяха показани в близък план, че лицата им са уплашени.
  Фюрерът отбеляза:
  - Битката ще мине добре, разбира се!
  Борман подкрепи обладания диктатор:
  - Трябва да бием момчетата много силно!
  Хитлер бълбука:
  - Момчета, момчета, момчета бият!
  Момчета, момчета, момчета бият!
  Менжерията правеше залози. По принцип, разбира се, те залагат на тигъра. Той е голям и опитен канибал. Момчетата бяха по-скоро жертва.
  И тогава прозвучава гонг. Тигърът се освобождава от веригата. И той се хвърля към момчетата. Те се опитват да режат с мечове и да отскочат назад. Но звярът вече е опитен и събаря първия
  дете, ухапващо крака си.
  Хитлер изрева:
  - Някъде на Кама, ние не познаваме себе си!
  Някъде на река Кама, Майчините реки!
  Тропайки с крака, фриците с ботушите си!
  И определено не можеха да победят копривата!
  И менажерията се засмя. Особено когато тигърът започна да разкъсва момчето. И трябва да се каже грандиозно.
  Хитлер изрева:
  - Скачаме през локви,
  Ритане на снега гладене...
  И после към Тихия, Тихия океан!
  Борман бълбука около:
  - Към най-тихия океан!
  Хитлер изръмжа с пълна сила:
  - И аз съм буен!
  Мюлер се съгласи:
  - Вие сте най-буйният фюрер във Вселената!
  Тигърът разкъса второто момче и как да плаче... Това наистина е чудовище от ада.
  Хитлер го взе и запя:
  В очакване на триликото чудовище от ада
  Вратарят на подземния свят...
  Човешкият гарван от стадото,
  Вика ни с див вик!
  Борман вдигна:
  - Дива светлина на огньове,
  И гробният вой...
  магарешка армия -
  Фюрер, ние сме с теб!
  Хитлер изрева:
  - Далеч от фантома!
  Борман отбеляза с усмивка:
  - Ние сме най-силните в света...
  Фюрерът бълбука:
  - Не метете мръсното бельо в апартамента!
  Мюлер изтъкна агресивно:
  - Ще убием всички!
  Тигърът разкъса и третото момче. И това е наистина страхотно. Този хищник е твърд и агресивен. Няма да кажеш нищо. Но тигърът е просто животно.
  И тук животните са по-лоши от всички представители на естествената фауна.
  Хитлер отбеляза, ухили се със зъби:
  - Аз съм най-страшният и свиреп звяр!
  Борман се засмя и се засмя:
  - Човекът е грешно същество,
  И самият убиец-екзекутор не знаеше ...
  Че е в ръцете на един неземен Бог
  Той забива пирони на Исус!
  Фюрерът отбеляза агресивно:
  - Човек, който не вярва, е нещастен,
  Не можеш да живееш в греховна похот...
  Защото Хитлер е ужасен бог,
  И той е строг съдия на Вселената!
  Борман отбеляза с въздишка:
  - Ти си великолепен фюрер!
  Хитлер отбеляза:
  - Аз съм дива свиня!
  Мюлер коригира:
  - По-скоро като слон!
  Тигърът довърши последното момче. И сега той яде месо с удоволствие. Това наистина е чудовище от чудовища.
  Хитлер отбеляза:
  - Да отведем тигъра. Следваща битка.
  В следващата битка се сбиха две момичета. Единият беше червен с тризъбец и мрежа. Втората имаше в ръцете си меч със средна дължина и малък щит, тъй като беше блондинка.
  истината вероятно е боядисана. Адолф Хитлер много обичаше децата и жените с руси коси и те ги боядисваха за него. Като цяло фюрерът беше изтънчен садист.
  Той много обичаше сладки момчета и момичета да носят токчета. И това наистина са зверове. И фюрерът: да се преструваш на лъв е смесица от лисица и прасе.
  Хитлер отбеляза със задоволен вид:
  - Сега се надявам битката да е интересна?
  Борман кимна.
  - Дори много интересно мой фюрер!
  Момичетата бяха загорели и мускулести. Почти гол, само по бански, и бос. Много секси воини. Можете да ги гледате дълго време и да се възхищавате.
  Фюрерът отбеляза:
  - Да, това все още е гледка!
  Мюлер изгука:
  - Ние сме най-силните фашисти във Вселената!
  Хитлер изрева:
  - И най-силният от всички във Вселената!
  Тук отново менажерията направи залози. Сега воините бяха на практика равнопоставени. Така че резултатът от битката не е ясен. Така ставките бяха разделени - петдесет на петдесет.
  Или почти еднакво.
  Хитлер се колебаеше на кого да заложи. Красотата на подобни битки е, че резултатът им не се знае предварително. И всеки дявол може да поеме.
  И балансът на силите е близо. И двете момичета бяха обучени, но фюрерът не ги видя в действие.
  След като се поколеба, обладаният диктатор все пак заложи на червенокосия. Изглеждаше му малко по-пъргава. А мрежата, ако е добре да я притежаваш, е много опасно нещо.
  Борман отбеляза:
  - Момичетата вече имат опит! Борбата ще бъде страхотна!
  Хитлер мрачно отбеляза:
  - По-добре е, отколкото тигър да поглъща момчета!
  Борман беше изненадан:
  - Съжалявате ли ги за великите?
  Фюрерът отговори честно:
  - Да малко! Те са красиви момчета... Въпреки че е толкова приятно да измъчваш и измъчваш красиво дете!
  Мюлер отбеляза:
  - Винаги сме ви снабдявали с най-доброто месо за мъчение!
  Хитлер отбеляза с тигрова усмивка:
  - Толкова обичам да измъчвам и измъчвам красиви момчета и момичета. Не всеки ще разбере какво е удоволствие!
  Борман отбеляза с усмивка:
  - Маркиз дьо Сад разбра това!
  Фюрерът се съгласи:
  - Маркиз дьо Сад беше велик човек!
  Химлер предложи:
  - Може би постави паметник на маркиз дьо Сад?
  Хитлер се оживи и кимна:
  - Това е най-разумната идея!
  Гонгът прозвуча. И започна жестока битка. По-точно, момичетата, с голи, изрязани, много грациозни и загоряли крака, започнаха да се приближават. И изглеждаше
  малко страховито.
  Червенокосата се промъкна мълчаливо. Партньорът й държеше меч наготово. Тук червенокосият воин взе и хвърли мрежата. Тя го направи бързо, като светкавица.
  Блондинката обаче успя да отскочи. И мрежата прехвърли. Червенокосото момиче се втурна към нея, но блондинката я спря и дори я почеса с меч в гърдите.
  така хвърли тризъбец, но той беше отблъснат.
  Борман отбеляза:
  - Блондинката спечели първия рунд!
  Хитлер отбеляза грубо:
  - Не бройте пилетата си, преди да се излюпят!
  Майнщайн, този велик стратег на Третия райх, отбеляза:
  - Началото на битката е много важно! Особено ако това е морска битка!
  Фюрерът отбеляза:
  - Така е... Но има примери, когато след първоначални неуспехи армията събира сили и побеждава.
  Борман пееше ентусиазирано:
  - Хубаво е да живееш сред огън и дим,
  И чуйте как пукне картечницата...
  Водете нашия непобедим фюрер,
  Напред, напред, напред!
  Мюлер ентусиазирано се включи:
  - Когато снаряди експлодират ден и нощ,
  Идват по-скоро звания и заповеди...
  Нека гърми яростно по света,
  Война, война, война, война!
  Междувременно червенокосата, блеснала с боси пети и размахвайки тризъбеца си, грабна мрежата. И ловко го хвърли. Босите крака на блондинката се заплитаха. И червенокосата го надраска с тризъбец.
  Но блондинката все пак се освободи. И двете момичета влязоха в битката. Червенокосата я наби с оръжието си. Но блондинката отново успя да нарани опонента си. Тя отскочи.
  Блондинката се опита да гони. Но червенокосата удари голия си крак с тризъбец, а белокосата красавица закуца. Сега червенокосата успя да я изпревари и отново
  вземете мрежата. Блондинката все пак почеса огнеупорната си съперница по гърба. Остави алена ивица.
  Но Червен дръпна напред. И тя се обърна и хвърли мрежата. Този път блондинката се увлече твърде много. И тя беше напълно объркана. И колкото повече се държеше
  толкова повече се обърквах. Червенокосата подготви тризъбеца си, готова да нанесе силен, завършващ удар.
  Тя погледна кутията на Хитлер.
  Фюрерът извика:
  - Загрейте белокосата пета!
  Мавърът скочи и голата кръгла пета на момичето докосна нажеженото желязо. Блондинката изпищя. И тя засече мрежата с меча си, разряза клетките.
  Червенокосата се втурна към нея с тризъбец, но блондинката успя да избяга и заби меча си в релефната преса на стрелящия с огън противник. Прониза корема и копието излезе навън
  обратно. Червенокосата извика и падна по гръб, а мечът излезе от нея. Тя се изви и отново се нахвърли върху опонента си. В агония червенокосият удари с тризъбеца с голяма сила.
  Въпреки че блондинката парира удара с щит, той се разби под върховете, а по ръката на воина със снежнобяла коса останаха рани, а самата тя беше съборена.
  Червенокосият нанесе нов удар, този път във врата. И аз го разбрах. Но блондинката отново успя да удари корема си с меч и прониза по диагонал гърдите. Така острието на меча излезе и
  през лопатката.
  Менжерията ахна в един глас.
  И двете момичета бяха смъртоносно ранени и замълчаха. Дори когато отново бяха катеризирани с нажежено желязо, петите не реагираха.
  Фюрерът нареди:
  - Погребете момичетата и отдайте почестите! Те се бориха докрай!
  Борман отбеляза с подхалиста усмивка:
  - Както винаги, вие сте мъдър за моя фюрер!
  Хитлер отбеляза:
  - Все още съм милостив и милостив!
  Ето още един бой... Този път излязоха дузина момчета. Момчетата бяха на тринадесет или четиринадесет години и доста мускулести. Излязоха да се бият почти по бански гащи
  голи. Обувки за малки гладиатори, като жените, не трябва да имат. Те бяха въоръжени с копия и кинжали.
  Момчетата се поклониха на ложата на фюрера, а след това и на останалите четири страни.
  Но техният двойник е внушителен ядосан носорог. Дори маврите скочиха встрани. И битката не започна веднага при сигнала.
  Фюрерът отбеляза:
  - И още повече ми харесва!
  Носорогът се нахвърли върху момчетата и започна да ги тъпче с голяма ярост. И отдръпнете с рог. Момчетата го намушкаха с копия и се опитаха да задържат чудовището.
  Носорогът се втурна към тях и се опита да се забие.
  Силите бяха неравни. Чудовището имаше твърде дебела кожа и тежеше два тона. Къде вече е срещу него.
  Хитлер, осъзнавайки това, отбеляза:
  - Двубоят не е много интересен!
  Борман отбеляза с усмивка:
  - Но драматично!
  Фюрерът изръмжа:
  - Не драма, не комедия, а лична трагедия!
  Мюлер предложи:
  - Може би ще играем на карти!
  Хитлер го взе и запя:
  - Какво да кажа, какво да кажа,
  Хората са подредени така...
  Искам да знам, искам да знам
  Искате да знаете какво ще се случи!
  Борман отбеляза:
  - Постигнахме такова, че славата ни няма да бъде забравена за векове!
  Носорогът настигна момчетата и ги стъпка. Или ударен. Разбира се, носорогът не яде хора, но това е типичен убиец. Той също беше смесен с отвара афродизиак.
  Това е красиво създание.
  Хитлер пееше ентусиазирано:
  - Носорози, носорози,
  Остри си рогата!
  Борман отбеляза с усмивка:
  - Този рог е непрекъснат дуел със смъртта!
   Мюлер кимна в знак на съгласие.
  - Вие сте елитът на обществото!
  Носорогът продължи да хаква противниците. И това беше жестоко от негова страна. Момчетата умряха едно след друго, проля се кръв ...
  Фюрерът припомни как през Първата световна война разпитват едно френско момче на около четиринадесет. Тогава Хитлер за първи път попари петите на тийнейджър.
  И през ноздрите си помириса прясно месо на скара. И беше такова удоволствие. И така бъдещият тиранин се развълнува тогава. И тогава той изпържи токчетата на момичето.
  Тогава Хитлер усети вълнението и страстта на мъченията. И колко е приятно всичко.
  Но сега носорогът разкъсва беззащитната мускулеста плът на момчетата. И как се превръща в демоничен тиранин. Дори се включва и вълнува.
  Хитлер пееше ентусиазирано:
  Счупете, смачкайте и разкъсайте,
  Това е животът, това е щастието...
  Разбиване, смазване на силата на Адолф,
  Решавайте всеки, имам власт!
  Борман отбеляза:
  - Колко си мъдър и оригинален, мой фюрер!
  Междувременно носорогът стъпка и последното момче. Счупи му ръцете и краката. Всички момчета са победени, но все още живи, гърчещи се в непоносими мъки.
  Хитлер нареди сурово:
  - Добре де, довърши ги, за да не страдат. Не ни трябват сакати!
  Мюлер попита:
  -Какво да правя с носорог?
  Фюрерът отговори с безразличен тон:
  - Оставете го да живее - победителите не се съдят!
  Борман отбеляза с тъжна усмивка:
  - Но губещите все още се съдят от моя фюрер!
  Хитлер съвсем логично отбеляза:
  - И аз не губя... Имам късмет и небесната десница води към целта! Така че нека се опитаме да живеем заедно!
  Майнщайн отбеляза:
  - Не само късмет, но и умение!
  Фюрерът кимна и отбеляза:
  - Нашата армия е най-сръчната и най-готината в света!
  И обкръжението на фюрера пееше:
  - Нашата сила е нашият юмрук,
  Нека страхът управлява света!
  Хитлер добави, като удари с юмрук по масата:
  - Страхът управлява!
  ... ГЛАВА 8.
  Докато Третият райх се бие, красиви момичета от Червената армия работят и възстановяват страната от руините.
  Краят на октомври и снегът вече падна. Момичетата работят боси и само по бикини. Те са много трудолюбиви и атлетични.
  Копае за себе си с голяма енергия с лопати.
  Как седят пчелите...
  Аленка, чието мускулесто тяло не познава умора, не само рови, работейки с голяма сила с лопата, но и композира;
  След смъртта на Тамерлан през 1405 г. за негов наследник е обявен неговият правнук Мохамед Джахангир. Той все още беше момче на около девет години и имаше регент. И Аленка стана дясната ръка на Тамерлан, а след това стана първата му съпруга.
  Вечно младото момиче беше вещица с огромна сила. И тя стана де факто владетел на империята на великия командир.
  Аленка е героично момиче, досега е била свързвана с воденето на войната с всякакви сатрапи на Тамерлан.
  Ето първата й голяма битка.
  Врагът има доста голяма армия. Но Аленка не се смущава.
  Тук тя лично повежда бойците в атака. И заедно с нея е екип от вещици, които се покланят на Всемогъщия Бог на семейството.
  Тук Аленка размахва мечовете си, прави прием - мелница и отсича главите на муджахидините.
  Воинът подсвирква ... Гарваните припадат и пронизват върховете на избръснатите бунтовници.
  Аленка хвърли бумеранг с боси пръсти, отрязвайки главите, към бойците и запя:
  - Аз съм велика султанка,
  И в битките на вожда!
  Анюта също реже врагове. Отсича главите им с вещиците си мечове.
  И тогава с боси крака хвърля нещо смъртоносно.
  И ще пее:
  - Всички можем,
  готини сме...
  Внимателно -
  Ние сме боси!
  И след това момичето ще вземе и ще покаже дългия си език.
  После плюе врага и намига със сапфирени очи.
  Червенокосата Алла също се кара. Нейната медна коса придава на момичето вид на факел на олимпийски шампион.
  Нейните мечове имат прием на пеперуда.
  Тогава босите пръсти на съблазнителните крака хвърлят отровни игли, които пронизват враговете.
  Алла взе и изпя:
  - Вярвам, че ще бъдем най-силните
  Злодеят ще бъде унищожен до пепел!
  Мария също се кара. Мечовете й са като остриета на високоскоростен хеликоптер. Така че всичко се отрязва безмилостно.
  И гола пета хвърля експлозивен пакет.
  Воин Мария изпя:
  Виждате затъмнение на небето
  Това е знак за момичетата!
  Олимпийските битки също. Мечовете й се удължават като лъчи на фар. И посичаха врагове на място.
  Голата пета на момичето изхвърли тежка бомба и воинът запя:
  - Аз съм по-силен от всички на света,
  Да разбием по-бързо!
  И алените й зърна бяха оголени и като гръм. И цели сто врагове бяха изпечени.
  Врагът беше победен. И напълно и напълно счупен.
  Няколко по-малки победи и останалите сатрапи побързаха да признаят силата на младия наследник.
  Мохамед Джихангир спечели по този начин и успя да укрепи властта си над империята. Въпреки че чисто формално беше владетел. Наистина управляван от своята мащеха-прабаба.
  Империята Тимурад беше голяма. Но все пак тя не контролира целия свят.
  Аленка направи първото си пътуване до Индия - за да завладее нейните южни райони.
  Момичето, както винаги, се бие лично и с четиримата си приятели.
  Аленка уби стотици хора.
  Понякога по време на битка тя сваляше сутиена си. И рубинените зърна хвърляха светкавици. Които бяха изгорени от врага с цели полкове.
  Въпреки това, други момичета - особено големите олимпиади - можеха да отлепят от алените зърна и въглен много врагове.
  Така че никой не може да устои на такива момичета.
  През 1408 г. Индия е напълно завладяна. И империята се засили.
  След това дойде походът към Египет. И отново победи, поражения на противници и припадъци.
  Аленка с голи пръсти на краката си хвърляше специален грах, който съдържаше много разрушителни експлозиви.
  И разкъсани врагове.
  Но Алла и Олимпия взеха, а емирът на Египет, сграбчи стъпалата и краката си с боси пръсти, беше тривиално разкъсан.
  След което момичетата се засмяха с пълна сила и запяха:
  - И кого ще намерим в битка,
  И кого ще намерим в битка...
  Няма да се шегуваме с това!
  Разкъсайте го!
  Разкъсайте го!
  След битката момичетата принудиха малцината оцелели мъже да се поклонят и да целунат голите си, груби, кървави крака.
  Така египетският везир коленичи и целуна босия крак на Аленка.
  Момичето го хвана за носа с босите си крака. И притиснат здраво.
  Този как ще реве...
  Аленка го вдигна с крак и с неистовата си сила го отхвърли, надалеч, полето на стрела на дълъг лък.
  След като завладяха Египет, Чингизидите отидоха по-далеч ... След като стигнаха и превзеха Мароко.
  Аленка още не е ходила в Европа. Погледът й се обърна на изток. Всъщност Китай се отърва от силата на монголите и там беше необходимо да се възстанови тяхната власт.
  През 1415 г. започва кампания срещу Китай. Мохамед вече беше доста възрастен и сам ръководеше кампанията.
  Но всъщност армията му беше управлявана от Аленка. Изглежда, че е прабаба и вечно момиче. Това обаче не означава, че Аленка не е правила секс.
  Самата тя избра за себе си най-красивите, мускулести младежи, правеше любов по различни начини и едновременно с няколко.
  Е, простено й беше, както и на другите четири вещици. Всички тези пет жени воини бяха непобедими.
  Тук те са изправени пред огромната армия на Китай.
  За начало Аленка направи светкавичен прием с мечове.
  И толкова много глави на воините на небесната империя полетяха.
  Тогава Аленка хвърли няколко диска с диамантени ръбове с голи пръсти и всеки уби дузина противници.
  Момичето сечеше с мечове и пееше:
  - Аз съм воин от най-висок клас,
  И закачливо ограбете касата!
  Тогава Анюта взе и засече с мечовете си, давайки техниката "сепия", отсече много противници, след което изпя:
  - Аз съм най-готиното момиче,
  Ще празнуваме успеха!
  Тогава страхотният воин изплези езика си.
  И как плюе като огнен стълб.
  Така наведнъж двеста китайци бяха изгорени.
  Червенокосата Алла беше в пълно вълнение. Тя отряза китайците, като им отряза главите като бръснач.
  В същото време воинът хвърли грахово зърно от унищожение с голите си пръсти. И тя разкъса много противници и чурулика, ухилени със зъби:
  - За велика Русия!
  Мария дисекция на опонентите и след като получи водно конче, отговори със зъби:
  - За страхотното пространство!
  И отново хвърли убийствената дарба на унищожението с боси пръсти на краката си.
  Олимпия също посича врагове с мечове. Те са като остриетата на мелница. И те нарязват китайците и им отрязват главите.
  Олимпиада даде цял куп гранати с голата си кръгла пета. И избухна, изпращайки цял батальон в друго измерение.
  Момичето го взе и запя:
  - Слава на космоса, открити пространства,
  Стига глупави приказки!
  След това и петте красиви, силни и непобедими момичета-вещици ще подсвиркат. А гарвани, цели облаци, получават сърдечни удари, падат зашеметени и пробиват черепите на китайските войници.
  Това е готино нещо.
  Аленка изпя:
  - Войната върви много готино,
  Прекъснахме победите!
  Момичетата, разбира се, чукат китайците като чук. Това са момичетата-терминатори, които го отсекат, като не забравят да хвърлят даровете на смъртта с голи пръсти на краката си с голямата си смъртоносна сила.
  Тук Аленка сваля сутиена. И алените й зърна бяха оголени, а пълните й гърди станаха толкова съблазнителни.
  И тогава от лъскавите й цици ще излитат светкавици. Атакувайте китайците с дива сила.
  Аленка хвърли смъртоносния дар на смъртта с боси пръсти, разкъса голяма маса противници на малки парченца и чурулика:
  - Слава на комунизма!
  И така тя откъсна ръка от китайски генерал и така прелетя и прониза с показалеца си окото на друг сановник.
  Анюта остроумно заяви, смазвайки враговете:
  - Ние сме готини момичета!
  И тя също оголи гърдите си, като свали сутиена. И тогава от пурпурните зърна удари мълния. И настъпи тотално унищожение.
  А китайците бяха напълно овъглени и се озоваха буквално в дълбок ковчег. По-точно няма да получат ковчег.
  Момичетата устроиха колосално клане на китайците. Толкова много хора с бързи очи загинаха.
  Анюта го взе и запя, оголи зъби:
  - Аз съм най-силната жена
  Трябва да бъда изнасилена!
  Алла също участва в битки. Тя е толкова трудно и кърваво момиче.
  А голите й пръсти хвърляха отровни и разрушителни игли. Това е червенокосо момиче терминатор.
  И тогава тя оголи гърдите си. И от рубинено зърно той ще вземе и издълбае с колосална разрушителна сила. Изгорен е цял батальон китайски войници.
  И ето го Алла, чиято медночервена коса, като знамето на пролетариите, се развява на вятъра.
  И момичето го взе и запя, показвайки зъбите си:
  - Нашата най-велика държава е,
  Вирусът на Сатаната ще бъде унищожен!
  Мария също се бори с агресия и смъртоносни замахи, унищожава врагове и буквално им издухва главите.
  А мечовете на момичето са много остри, като бръсначи, и произвеждат тотално убийство.
  Мария хвърли босите си крака, нещо, което носеше пълна смърт, и изгука:
  - За Родината - нашата голяма Майка!
  И воинът взе и оголи пълните й гърди. А ягодовите й зърна поеха и удряха с пулсари с голяма, разрушителна сила.
  И толкова много врагове бяха унищожени наведнъж, че в Китай много деца останаха тривиално сираци.
  Мария взе и се ухили със зъби, изгука:
  - Ние сме за мир, за приятелство,
  За усмивките на света...
  За сърдечността на срещите!
  Олимпиада - това момиче-герой в битка е като истински и много, изключително агресивен звяр.
  Тя взе и хвърли цяла варел експлозив с босите си подметки. За това момичето дори трябваше да падне по гръб.
  И тогава Олимпиас оголи пълните си гърди, които са с размерите на дини.
  И воинът взе и като цяла каскада от пулсари ще атакува войските на Китай. И колко жълти войници загинаха наведнъж.
  Момиче с бича конституция го взе и го взриви с огромна сила и енергия на огън. Всичко това ще пламне много рязко. И земята гори като напалм, който се е излял върху главите на китайците. И много гори там ... Един китайски генерал, изгорял жив, успя да прокука.
  И веднага пет момичета изсвиркват и последва оглушително падане на цял облак от гарвани и те пронизаха главите на китайците.
  Момичетата са подредени в Пентагона и ще се разбият с дяволска енергия.
  Но в битката срещу китайката се включиха и други момичета. Анастасия Витмакова се появи на щурмова машина.
  И тя взе и пусна унищожение с бос, наострен крак и унищожи цял китайски батальон с ракетна ракета.
  Анастасия изпя:
  - Едно две три четири пет -
  Вещицата започна да убива!
  И воинът с алено зърно на гърдите си натисна бутона на джойстика и отново ракетата лети, с феноменална скорост и изхвърля голям поток от разрушения и смърт.
  Акулина Орлова взе и също оголи гърдите си. И тя го взе, натисна бутона на джойстика с босите си пръсти.
  И ракетата ще излети с непонятна, космическа сила.
  И от батальона на китайците останаха само рога и крака.
  Акулина Орлова го взе и изскърца:
  - Великата сила на Сварог,
  Ще видим силата, силата на Бог!
  И воинът притисна нейната гола, кръгла, розова и много грациозна огъваща се пета върху педала.
  Пусна вакуумна бомба, изпращайки цял полк китайци в подземния свят.
  Тогава тя енергично добави:
  - Русия е твърде много, не желаете,
  Тогава ще получите много готин рай!
  Мирабела Магнетик също е много енергично момиче. И воинът го взе и с боси пръсти натисна бутоните на джойстика. И как ще удари противника с агресивен скок.
  И масата на китайците веднага ще изгори и ще се превърне в пепел.
  Мирабела го взе и натисна копчето на джойстика с ягодово зърно и тя ще го вземе, ракетата ще отлети.
  И толкова много бойци изгоряха наведнъж и отидоха образно в ада или рая, или може би дори на такова място, където приказките са по-готини от всяка човешка фантазия.
  Мирабела го взе и запя:
  - Силата ни е толкова голяма
  Можем да унищожим цял Китай...
  Ще строим векове -
  В небето, морето и земята!
  И трите щурмови самолета сякаш удрят китайските войски. А ракетите на момичетата са специални, многократни, благодарение на силната магия.
  И хиляди воини на небесната империя отиват при предците.
  И тогава Наташа го взе от щурмовия си самолет и изстреля ракети с отровни игли от щурмовия си самолет.
  Те ще прелетят и от един момент маса противници ще бъдат унищожени без никаква церемония.
  И върховният сановник на Китай го взе от първия път и изгоря в жесток и безмилостен огън.
  Наташа пееше с ентусиазъм:
  Как живеехме в битки
  И да не се страхуваш от смъртта...
  Така че отсега нататък ти и аз ще живеем...
  И в звездното небе,
  И планинска тишина -
  Морска вълна и яростен огън
  И то в свиреп и яростен огън!
  ... ГЛАВА 9.
  Фридрих-Владимир Бисмарк-Рибаченко продължи да се бие с испанците.
  По време на последния излет той свали сто и осемнадесет вражески самолета и повече от триста наземни цели.
  По време на предпоследната повече от двеста и петдесет наземни цели и сто самолета.
  Но Испания и Португалия почти нямат унищожаване на самолети с такава скорост.
  Момчето летеше три дни без почивка. Тя дори яде немска наденица в движение и пие кафе и горещ шоколад от столова.
  И умореното хлапе, след като лично унищожи повече от три хиляди испански и португалски самолета, взе и заспа.
  И, разбира се, той също мечтаеше за нещо много кърваво и войнствено;
  Наташа стреля по войниците на жълтата империя, буквално ги косеше и тананика...
  Нека винаги има слънце
  Нека винаги има рай...
  Нека винаги има мама -
  Да бъда винаги!
  А момичето с боси пръсти ще хвърли убийствена граната по китайците. И масата на воините на небесната империя ще се счупи.
  Зоя също стреля и тананика:
  - Слава, ти слава, ти си нашата Земя!
  Родните ни гори и ниви!
  В името на Всевишния,
  Вие сте нашето скъпо, обвързващо семейство!
  И с голите си пръсти ще хвърли нещо смъртоносно по китайците.
  Да, воините на небесната империя се сблъскаха със сериозен проблем.
  Червенокосият Августин продължи да коси китайците и крещеше, косейки редиците им:
  - Аз съм най-силният в света!
  И как хвърля дара на смъртта с голите си пръсти на смъртоносната сила, разкъсвайки враговете.
  И Светлана също добави нещо убийствено към враговете и разрушително за тялото.
  И тогава той гука:
  - Слава на моята родина!
  И той също ще хвърли дар на унищожение с голите си пръсти на разрушителна сила.
  Тези момичета са просто ужасни.
  Воините поеха Китай и чипове летят от небесната империя.
  Наташа, стреляйки по китайците и ги косейки, отбеляза:
  - Ще славим Бог с Името на Сварог!
  И с оголени пръсти на краката ще изстреля смъртоносното настояще на унищожението.
  Момичетата наистина са топ показател за висш пилотаж.
  Зоя натисна бутона на базуката с аленото си зърно, победи китайците и изскърца:
  - За СССР!
  И Августин също ще вземе и ще удари жълтите войски. И той ще духне маската на китайците и ще изскърца:
  - Но да живеем както преди, но да живеем по Брежнев!
  Тъп съм, тъп съм, не мога!
  И с голи пръсти отново ще изстреля нещо изключително смъртоносно. Това е момичето.
  И Светлана също е много бойна кражба в битката. И се бори отчаяно. И е в състояние да отсече масата от настъпващи бойци от Поднебесната империя.
  И момичето реве:
  - Слава на комунизма на Сварог!
  А останалите потвърждават:
  - Слава на комунизма!
  Елизабет стреля по врага. И той също използва голи пръсти. Тя има добър танк, способен да пробие опонентите през и през. И това момиче трябва да се каже, просто
  супер класа.
  И тя стреля, и удря противниците.
  И тананика:
  - В победата на безсмъртните идеи на комунизма,
  Виждаме бъдещето на нашата страна...
  И червеното знаме на нашето Отечество,
  Винаги ще бъдем безкористно верни!
  Катрин също стреля по врага, удря го през и през и пробива кулите на машините. После изпищя:
  - Слава на комунизма на Лада!
  И той също използва голи пръсти.
  Елена също стреля по китайците. Разбива небесната империя. Удря я през цялото време и крещи:
  - Каузата ни е права!
  И Ефросиния също е много склонна да напада враговете. И тананика:
  - В името на страхотните идеи! Злодеят ще бъде победен!
  А също и как намига на партньорите си.
  И танкът на Елизабет ще скочи. И нека смажем китайските войски. И беше диво.
  Момичетата пееха и реваха:
  - Ние сме най-силните в света!
  И отново стреляха много добре.
  Това бяха момичетата - това, от което имате нужда!
  И те разбиха китайските врагове дръзко.
  Тук в небето момичетата дадоха и китайците.
  Анастасия Витмакова, сваляйки самолети, се придвижва към наземни цели. Тя ги разби и изкрещя:
  - Ние сме галантни момичета, галантни. смел,
  Нашите момчета са много сладки, с къдрава коса!
  Овършаваме ги горещи
  И тогава ще плюем, през лявото рамо!
  Акулина Орлова, шибани опоненти, издаде:
  - Докато сте на път!
  И тя повали китайците с боси крака.
  Мирабела Магнетик също повали китайските войски и изсумтя, оголи зъби:
  - Ще има много победи!
  И босите й пръсти започнаха да се движат.
  Това бяха момичетата - просто суперклас!
  Аленка и нейният отбор се пребориха с китайците. И изглеждаше много харизматично.
  Момичетата държаха защитата и хвърляха дарове на унищожение към настъпващите воини на небесната империя с боси пръсти.
  Аленка подари подаръка за унищожение с боса си пета и запя:
  -Алека, тя проронва сълза от щастие!
  Анюта хвърли подаръците на смъртта с боси пръсти и изскърца:
  - Как душата й пее гусли!
  Алла също натисна бутона на базуката с аленото си зърно и издаде:
  - Капа, капка, капка, и сините очи на Аленка, сълзи падат върху копието!
  Мария гръмна с боси пръсти и изскърца:
  - Точно на копието! И мумията!
  Олимпия също ще се смее и оголи перлените си зъби.
  Тя е момиче с рядка красота и чар.
  В същото време воинът се кикоти и крещи:
  - Слава на царете на комунизма!
  И с гола пета ще се поддаде на убийственото настояще на смъртта.
  Маруся също е нетърпелива да се бие ...
  И драска по китайците с голяма интензивност от картечници. И хвърля подаръците на смъртта с гола пета.
  И той казва:
  - За великия комунизъм!
  Матрьона бие и войниците на небесната империя. Коси ги с голяма интензивност. И извиква, намигвайки:
  - За изключителни победи!
  Аленка агресивно заявява, косейки врага:
  - Нашата Русия е първата и най-великата!
  И той също хвърля с бос крак убийственото настояще на унищожението.
  Анюта със смях заявява, отрязвайки редиците на китайските войници:
  - Слава на Червената армия!
  И отново хвърля към врага, смъртоносен подарък на унищожение.
  И Алла ще започне да мачка противниците възможно най-скоро. А също и голите й пръсти завладяват враговете.
  И настоящето на смъртта, хвърлено с боси крака, лети.
  А сега Мария също е много борбено момиче в битка. А ударите й са много точни и удрят врага с гаранция.
  И това момиче също е с бойна натура.
  Застрелва се и крещи:
  - Слава на ерата на комунизма!
  Олимпийските игри стрелят по врага. Коси китаеца и казва с усмивка:
  - Слава на нашата Родина!
  И пак да вършим хитлеристите.
  И с голи пръсти да хвърлят подаръци за смърт на противниците.
  Това са момичетата от Червената армия.
  И стрелят по врага.
  Маруся също стреля по врага. И го прави много добре.
  Момичето крещи с пълна сила:
  - Слава на КПСС!
  И намига с люлякови очи.
  И отново хвърля дара на унищожението с боси крака. Това момиче е просто супер.
  Маруся е красива и почти гола.
  Матрьона също стреля по врага и то много точно. Влиза в него и скърца, оголи зъби:
  - Небето и Земята - любов моя!
  И също така момичето ще накисне врага с помощта на гола пета на краката си.
  Момичетата обичат да убиват - това са момичета!
  Сталенида също се бори интензивно срещу китайците.
  И това момиче ще изстреля ракета срещу воините на небесната империя. И как ще разкъса масата жълти войници. Ето едно момиче - нека си го кажем.
  Сталенида изгука:
  - За Отечеството - СССР!
  Вероника също се бори отчаяно с враговете си. И хвърля убийствените дарове на смъртта с голи пръсти.
  И в същото време момичето крещи:
  - За великия комунизъм!
  Битка с Виктория. Така тя притисна босите си загорели крака върху пусковата установка и удари китайците като нея. Тя ги разби и изгука:
  - Доверете се на моето Отечество!
  И Сирафим ще удари врага. Как ще го положи и ще унищожи масата китайци, лаещи:
  - За нашето Отечество!
  Тези момичета са просто чудо.
  Олег Рибаченко, това безсмъртно момче също се бие заедно с момичетата. Той е истински и най-готиният боец в света.
  Момче посича китайски войници с мечове и хвърля подаръци по тях с боси пръсти.
  И при това той пее:
  - Ако крепостта е на път,
  Врагът е построил...
  Необходимо е да се заобиколи отзад -
  Вземете я, без да стреляте!
  И отново момчето и момичето заедно с него Маргарита как да подсвиркват.
  И враните, получили сърдечен удар, падат върху главите на китайските войници.
  Маргарита Коршунова реже китайците с мечове, това дръзко момиче скърца:
  - Слава на царете на комунизма!
  И отново размахва бос крак и хвърля отровни игли по враговете.
  Тези деца са истински чудовища.
  Олег Рибаченко драска по опонентите, тъй като ще издаде:
  - Само да беше, главата е цяла!
  Скоро ще сме в Пекин,
  Това е всичко!
  Маргарита потвърди това, унищожавайки противниците:
  - Да, ще бъдем в Пекин!
  И как ще вземе дара на смъртта с боса си пета.
  Тези деца са истински чудовища.
  И се бийте като млади герои. Въпреки че изглеждат само на дванадесет години. Но изглеждат само като деца.
  Сега Мао Дзедун се превърна в такова чудовище, че с него плашат децата. Както преди имаше време, те бяха уплашени от Хитлер. И това, разбира се, също е интересно и логично.
  И на някои места китайците успяха да се вклинят в съветска територия.
  Затова са китайци и са силни на брой.
  В заловените села войските на небесната империя превзеха и без колебание решиха да бичуват всички жени и деца и да ги бият по петите с тояги и просто да заключват възрастните мъже
  изгори в плевнята. Всъщност те са опасни, а китайците не се нуждаят от труд. И поне жените могат да бъдат изнасилени. И мъжете ги отведоха всички в плевнята. Който се съпротивлява
  тези на място са застреляни. Всички юноши, чиито антени вече пробиваха, също бяха изоставени заедно с възрастни мъже. Всъщност те вече могат да воюват.
  Китайците го взеха и го запалиха. И мъжете бяха изгорени живи. А Малкиков не беше по-голям от четиринадесет и всички жени, независимо от възрастта, бяха събличани и бичувани с камшик.
  И след това бийте по петите с бамбукови пръсти. Няколко по-малки деца и няколко стари жени отхвърлиха копита от болезнения шок. Други били бити, за да не могат да станат.
  И босите им крака бяха подути.
  Тогава китайците ги вдигнаха и ги подкараха с щикове в тяхна посока. Това са жестоки същества.
  И така започна нов ред под управлението на Китай.
  И това е само началото.
  Китайците имат многократно предимство в пехотата, но авиацията им е много по-слаба и качеството на техниката и тежките въоръжения е все по-лошо. Много китайски танкове са направени от
  дърво. И това не им добавя сила.
  Тук Герда в колата си много дръзко унищожава воините на небесната империя. И ги събаря с голяма интензивност. И пистолетът й работи.
  Герда удари краката на противника с боси пръсти и изчурулика:
  - Слава на времената на комунизма от немците!
  Шарлот също стреля с боси крака и изскърца:
  - Слава на героите на комунизма!
  Кристина го взе и удари врага, като натисна бутона с алено зърно и изскърца:
  - И слава на нашата Родина!
  И Магда ще удари врага с голите си пръсти и ще изскърца:
  - Отечеството ни има роля от векове!
  И също така ще удари врага.
  И това са бойни красавици - супер и хипер клас.
  Воини с най-широк профил и от бойния тест.
  Албина и Алвина, бойни пилоти от ГДР, също вършеят китайците.
  И го правят с голям ентусиазъм.
  И използват голи пръсти.
  Албин събаря китайски самолет в небето и крещи:
  - За комунизма в развитите страни!
  Алвина свали самолета с боси пръсти на краката си и добави:
  - И да се развива също!
  Това бяха наистина момичета - това, от което имате нужда!
  И мачкат китайците. И тогава китайските самолети се заблуждават в небето.
  И след това преминават към наземни цели.
  С тях и Хелга, също много красиво русо момиче.
  И удари врага.
  И той ще отреже самолета с голите си пръсти и ще гука:
  - За великия комунизъм!
  И Албина ще удари китайска кола, ще я накара да изгори и ще добави:
  - За най-големите простори!
  И Алвина ще отсече китайски щурмови самолет и ще издаде:
  - За богинята Хера!
  И той ще се смее.
  Желга също без колебание разбива китайците и реве:
  - Слава на нашето велико Отечество!
  И много добре събаря врагове.
  А Наташа и екипът й са бесни.
  Те унищожават китайците масово. И в същото време си тананикат:
  - И лети на крилат кон,
  Русия от далечни хилядолетия!
  Зоя също ще удари врага с голи пръсти и ще изрече:
  - За Русия, в която управляват руските богове!
  - добави с усмивка Августин, смазвайки враговете си. и използвайки голи токчета за това:
  - За СССР!
  И също как кадърът ще добави чрез натискане на червеното зърно на бутона на базуката.
  И Светлана също специално унищожава врагове.
  И също така използва голи пръсти. И коси много китайци.
  В същото време той пее:
  - Ние живеем на земята на нашия баща,
  Внуците на Сварог са деца на славата!
  Наташа натиска бутона на базуката с рубинено зърно и избива китайски танк, издава:
  - И лейтм на крилат кон,
  Ние сме в далечни хилядолетия!
  Зоя отрязва в изблици на китайски. И трупайки трупове от войниците на небесната империя, тя изпищя:
  - засмя се Русия,
  И тя пееше и пееше...
  Във всички възрасти, затова тя е Рус!
  Августин, драскайки по враговете, много агресивно отбеляза, хвърляйки граната с боса си пета:
  - Ще бъдем най-силните в света!
  И също като удряне на китайците. И веднага цяла редица от тях ще бъде окосена.
  И Светлана унищожава и воините на небесната империя. И с голи пръсти на разрушителна сила хвърля подаръци и пее:
  - Слава на ерата, вярвай на комунизма,
  Вярвам, че няма да имаме пацифизъм!
  И момичето ще натисне бутона на базуката върху ягодовото зърно и напълно ще го издуха.
  А ето и другите красавици, които се бият.
  Например Джейн Амстронг. Трябва също да се отбележи, че има много интересна и борбена красавица.
  Мачка натискащите китайци и скърца:
  - Значи лятото ще дойде!
  Момичето стреля по китайците, отряза ги и изгука:
  - За Родината и свободата докрай!
  Гертруд също удари врага. Свали китайски танк и изскърца:
  - За великия комунизъм!
  И Маланя ще пусне нещо разрушително срещу врага. Ще го разбие на парчета и ще изскърца:
  - Отивам на тревата!
  И Моника ще удари врага с нещо смъртоносно и ще чурулика, ухилена със зъби:
  - Глана до ясно небе и ще разбера, че живея!
  Джейн го взе и изгука:
  - Камбаната ще бие в небето!
  Гертруд се хвърли във врага и изпищя:
  - Дъждът ще вали пороен!
  Как Маланя се натиска във врага с писък:
  - Отивам в детството си!
  Миника стреля по китайците, блъсна колата на врага и запя:
  - Летният дъжд е зад гърба ми!
  Тези момичета са просто супер чудо!
  Наташа агресивно отбеляза, стреляйки по врагове и храна:
  - Ние сме великите воини на Сварог!
  И той ще хвърли с голи пръсти на врага смъртоносен дар на смърт.
  Зоя пое и стрелна срещу врага с автоматичен залп. Тя го отряза и изпищя:
  - За Русия на Сварог!
  И тя хвърли подаръка на унищожението с боси пръсти на краката си.
  Августин също ще удари врага. И с голи пръсти ще хвърли убиеца на унищожението. Разкъса врага и изскърца:
  - За движението към комунизъм!
  И Светлана също шуган към врага. И бързо гаси врага. И тя ще вземе голата си пета и ще намери разрушителен дар на смъртта. И много врагове ще чукат.
  И тогава момичето ще пее:
  - Изглеждаме най-борбени,
  Станах момиче, много готино!
  Това са момичетата - просто супер.
  Наташа се поставя много на бойното поле.
  Но Олег Рибаченко също се бори отчаяно.
  И момчето реже китайците с мечове и скърца:
  - Слава на ерата на комунизма!
  И с боси пръсти хвърля смъртоносния подарък на смъртта.
  Това момче е просто супер.
  И Маргарита Коршунова разбива враговете старателно. И с босите си пръсти унищожава враговете.
  После изпищя:
  - Аз съм супер момиче!
  И отново с голи пръсти той ще започне остри и отровни игри към врага.
  И тогава децата ще го вземат и ще подсвиркват. И масата гарвани веднага се зашеметява и пада върху враговете, пронизвайки ги. И черепите стават пълни с дупки.
  Да кажем, че битката стигна до разглобяването.
  А децата са обективно борбени и безсмъртни.
  Олег Рибаченко пя, нарязвайки китайците на парчета.
  Беше толкова красиво
  Човекът се превърна в робата на колектива!
  И отново, с голи пръсти на краката, момчето ще изпрати смъртоносен дар на смърт на враговете си без много церемонии. Това наистина е убиец.
  Олег Рибаченко взе и изпя:
  - Това, онова, онова, носим котка с нас!
  И отново, с голи пръсти, клането ще удари врага. И това е много агресивно.
  Маргарита, която разбива врагове и ги коси с добре насочени изстрели, издаде:
  - Слава на епопеята на руския комунизъм!
   И отново хвърли смъртоносната груба смърт върху врага с боси пръсти на краката си .
  Тук децата отново ще вземат и ще подсвиркват. И маса гарвани паднаха върху главите на китайските войници. Така протече тоталното им изтребление.
  А децата са пълни с ентусиазъм и желание наистина да се борят.
  Аленка стреля по врага и изписва:
  - За нашата Родина!
  И ще хвърли дара на смъртта с бос, изсечен крак.
  Да кажем, че тези момичета са много борбени.
  Анюта драска над тезгяха и крещи оглушително:
  - За нашата велика Родина.
  И с гола пета ще повърне това, което носи разрушение и смърт.
  И Алла гаси враговете на залпове. Коси много китайци и с голи пръсти, хвърля гранати и скърца:
  - За нови страхотни победи!
  А също и как ще удари смъртоносния взрив.
  Но Мария също събаря врагове със смъртоносна коса. И с гол ток хвърля нещо много разрушително към враговете. И попари зъбите й казва:
  - Русия ще бъде шампион!
  И Олимпиадата също ще победи врага с голяма енергия. И той ще свали върху врага убийствен юмрук или чук. И той също ще използва голи пръсти.
  И ще извика:
  - За пресвета Русия!
  И оголи зъби в усмивка.
  Маруся също е в бойно положение и крещи, оголивайки зъби:
  - Ще те разкъсам от китайците!
  И с голи пръсти ще хвърли най-убийствения подарък на смъртта.
  И Матрьона ще удари враговете си сякаш. И това наистина ще я накара да се почувства зле. И в ковчега на Матрьона ще кара много китайци. И скърцане, оголени зъби:
  - Аз съм най-войнственият на света!
  И той ще се смее.
  Това са момичетата тук - гласът на красавиците е ясен.
  Сталенида също смазва противниците, изтребва китайците и реве:
  - За голямото съмнение на руските богове!
  И ще хвърли граната с боси пръсти.
  И ще разкъса масата китайци.
  Това са момичетата - най-висок клас и супер.
  Вероника чука китайците и вика:
  - За нашата Родина!
  И отново голите й пръсти са отрязани от китайската кола.
  Виктория унищожава жълтите войници. Коси ги сякаш косо и се ухили агресивно, казва:
  - Защото нашето Отечество е безкрайно!
  И с голи пръсти отново хвърля дара на смъртта.
  И Сирафим също е катаян като Лупанет. И от базуката ще изплюе дара на смъртта, като натисне копче с алено зърно.
  Ето го - борбена жена.
  И мърка:
  - Слава на ерата на комунизма!
   И Алис и Анджелика също се бият. Тези момичета са снайперисти. И стрелят по китайците с голяма убийствена сила.
  И удариха точно в целта с колосална точност.
  В същото време Алис реве:
  - Аз съм най-силният в света!
  И с голи пръсти, той ще вземе и ще пусне дарбата на унищожението, унищожавайки китайците.
  И Анжелика също ще удари жълтата армия. И нанесете голи пръсти. И той ще натисне спусъка с аленото зърно на гърдите си и ще измърмори:
  - Слава на моя свят!
  И също как избухна в смях.
  Това са момичетата, всички момичета са момичета.
  Алис тананика агресивно и активно, стреляйки по врага:
  - Слава на нашата земя,
  Всички сме народи - семейство!
  А също и Алис ще хвърли убийствена граната с боси пръсти на краката си.
  А Анжелика също вършее врагове. И с боси пръсти на краката си хвърля даровете на смъртта.
  В същото време червенокосото момиче пее:
  - Слава на нашия СССР!
  И нейната боса пета хвърля смъртоносна граната.
  Това са момичетата - червенокоса и блондинка.
  има толкова много неща в тези момичета и толкова специални, готини и лоялни.
  Сталенида, стреляйки по противника и правейки добре насочени изстрели с боси пръсти на краката си, гука агресивно:
  - За Русия и свободата докрай!
  Тя отново натисна бутона с рубиновото зърно на гърдите си.
  Момичето Сталенида е много хрътка и готина. И тя има толкова много страст и воля със сила.
  Момичето изпя:
  - Сталин е военна слава,
  Сталин от нашия младежки полет...
  Борба и победа с песни
  Нашите следват Сталин!
  Вероника, стреляйки по китайците и активно ги унищожавайки, изпищя:
  Борба и победа с песен,
  Нашите следват Сталин!
  Виктория, стреляща по китайските войски, изчурулика:
  - Дадени са ни най-големите крила,
  Голяма смелост ни е дадена...
  Колхозното изобилие на Сталин,
  Слава на съветската страна!
  И момичето хвърли смъртоносния дар на смъртта с бос крак.
  Серафима, косейки китайците без повече приказки, издаде:
  Сталин се бори със слава,
  Сталин от нашия младежки полет...
  Борба и победа с песни
  Нашите следват Сталин!
  Сталенида вдигна с усмивка, тананикайки:
  - Борба и победа с песни,
  Нашите следват Сталин!
  И така воините наистина се заеха с изтреблението на китайците без излишна арогантност и шум. Трябва да се каже, че са много борбени красавици.
  Сталенида изчурулика, оголи зъби:
  - Борба и победа с песента,
  Нашите следват Сталин!
  Това са бойните момичета тук.
  Вероника отбеляза с усмивка:
  "Ще има нашата победа в свещената война.
  И тя изплези език.
  Ето как са момичетата тук - просто най-високото и най-готиното, което имат.
  Виктория отбеляза, като намигна на момичетата:
  - Това е нашата последна и решаваща битка!
  И отново, като удряне на врага.
  И ще го вгради с босите си пръсти.
  Тези момичета са просто страхотни.
  И момичетата, които обичат наистина да се бият толкова много.
  Сталенида изсъска:
  - А за Китай е тривиално да е в ковчег!
  Виктория се съгласи с това:
  - да бъде! А този Мао Дзедун е много по-опасен от Хитлер!
  Вероника се съгласи с това:
  - Да, той има много повече войници!
  Серафима забеляза злото, косейки китайците на залпове:
  - По номер иска да вземе!
  Сталенида говореше уверено:
  - Няма да приемете лъжа!
  И блесна с перлени зъби.
  Тогава тя хвърли разрушителна граната с голите си пръсти на смъртоносна сила.
  Виктория отбеляза с усмивка, показвайки зъбите си:
  - Слава на комунизма!
  И отново хвърли смъртоносния дар на смъртта с боси пръсти на краката си.
  Вероника удари врага и изпищя:
  - Слава на комунизма и нашата партия!
  Серафима отбеляза:
  - И слава на каузата на Ленин!
  И изпрати дарбата на унищожението на врага.
  И така се разделиха, тези момичета. И така китайците са бити.
  Аленка, косейки китайските войници, отбеляза с ярост:
  - За най-високите постижения на комунизма!
  И отново хвърли граната, хвърлена от голи пръсти.
  И така Анюта действа много агресивно срещу врага.
  И коси врагове с разрушителен натиск. Отрязва ги като сърп. И крещи:
  - За слава на СССР!
  Бойната Алла на китайците се блъска и крещи:
  - В името на Перун!
  И той също ще хвърля убийствени подаръци по врага с голи пръсти.
  Агресивната Мария отбеляза, косейки опонентите:
  - За контрола на СССР!
  И също така, с голи пръсти, ще даде смъртоносен дар на смъртта.
  И Олимпиада ще удари враговете и ще крещи:
  - За Отечеството до най-високата победа!
  А също и босите й крака ще изпратят убийствен дар на унищожение.
  Това е момиче - да кажем - ултра!
  И Матрьона взе китайците и нека ги убием. И тя действаше с огромен натиск.
  И воинът запя в същото време:
  - Смазани сме от игото на ордата!
  А Маруся, чукайки противници и ги косеше като смъртоносна коса, изкрещя:
  - Разтърси ни хомота на гад!
  И Олимпиас, изсичайки китайското зло, изпищя:
  - Но кипи във вените ни,
  Аленка, стреляйки по врага, добави:
  - Небето на славяните!
  И Анюта изчурулика с усмивка:
  - И от морските брегове,
  До ледената Колима!
  Червенокосата Алла уверено добави:
  -Всичко това е нашата Земя,
  Всичко това сме ние!
  Мария, стреляйки по противници, добави:
  - Всичко това сме ние!
  И с хвърляне на голите си пръсти разпръсна много китайци.
  Това са бойните момичета. И в тях, да кажем, налягането е супер.
  Аленка отбеляза, като се изкикоти в юмрук:
  - Слава на ерата на комунизма!
  Анюта добави със смях:
  - Слава на Ленин!
  Алла, стреляща по китайците, издаде:
  - Пионери тук и там,
  Пеят песен на Ленин!
  И хвърли граната с голите си пръсти със смъртоносна сила.
  Това е толкова борбено момиче, Мария. И унищожава китайците с огромен натиск.
  И те буквално са пометени с метла.
  Мария, драскайки по враговете, изпищя:
  - Ние сме пионери - дъщери на комунизма!
  И отново ще хвърли голяма част от експлозиви към врага.
  Олимпийските игри отбелязаха, отрязвайки врага като сърп на трева:
  - Аз съм воин от супер класа!
  А босите й изрязани крака са като да се чукат в китайците, колосални и разрушителни.
  Това са момичетата. Да кажем, че са супер.
  Аленка отбеляза:
  - Ние сме пионери и пеем песни на Ленин!
  Анюта поправи:
  - Не, ние сме комсомолци! И пеем песни на Сталин!
  Алла агресивно отбеляза, стреляйки по врага:
  -Ще можем да довършим врага,
  И ще има първи празник!
  И Мария стреляше по врага, косеше врага и масата на китайците беше подгизнала.
  Момичето изпищя и се ухили:
  - За Русия и космоса!
  Олимпиас се засмя оглушително и намигна.
  - За великата ни родина!
  И с голи пръсти ще хвърли дара на смъртта с убийствена сила.
  Маруся се изкикоти и агресивно отбеляза:
  - За победата над Китай.
  Матрьона се изкиска апломб:
  - слава на КПСС!
  И как ще си покаже езикът!
  Тези момичета са готини.
  И Олег Рибаченко удря китайците с мечове и реве:
  - За великия СССР!
  И с босите си пръсти момчето шугана към врага.
  И чурулика:
  - Слава на ерата на комунизма!
  Маргарита реже китайците и крещи:
  - За нашето Отечество!
  И с голи пръсти на краката момичето ще пусне отровни игли. И гърлата на китайците, в които се забиват.
  И момичето ще пее:
  - Моят велик комунизъм ще бъде с нас!
  И децата пак ще подсвиркат и хиляди припаднали блъснаха китайските черепи.
  ... ГЛАВА 10.
  Дария продължи да работи. Времето ставаше все по-студено всеки ден. А девойката е боса, само с една раирана роба върху голото си тяло. И той работи с голям ентусиазъм, позволява ви да бъдете разсеяни и да не усещате нито студ, нито глад, нито вече наистина лесна умора за тялото, свикнало да работи.
  А през нощта тя сънува нещо много героично;
  В Афганистан продължиха ожесточени боеве между руските войски и талибаните. Войната се проточи и продължи с различен успех.
  И тогава цял полк от най-добрите специални части на руската армия изчезна безследно.
  Три хиляди войници и офицери, водени от генерал. И това, разбира се, е много неприятна новина.
  Което, разбира се, беше заповядано да се пази в най-строга тайна. Но все пак слуховете се разпространяват. И е почти невъзможно да се скрие загубата на цял полк.
  И това е в навечерието на президентските избори. Когато комунистите издигнаха за кандидат младия губернатор на Орловска област, който бързо започна да набира популярност. А хората вече четвърт век са уморени от остарелия и очевидно болен Владимир Путин. Колко дълго може да седи един човек на трона? И разбира се резултатът от изборите не е толкова очевиден, както през осемнадесети.
  И тогава войната пристигна. И също не особено успешен. И мнозина обвиняваха Путин, че е дал на талибаните възможност да се закрепят в Афганистан и не е подкрепил Северния алианс в борбата срещу фундаменталистите. И в икономиката нещата не са много добре. Така че подобен инцидент с полка може да застраши изборните резултати.
  Полкът се втурна да търси всички хеликоптери и самолети, и спътници от космоса.
  Но следа не остана. Всичко изчезна безследно, сякаш никога не е съществувало. И това предизвика голяма тревога.
  Четири момичета - офицери от специалните части също бяха заети с издирването на изчезналия полк.
  Имаше слухове за чудотворно оръжие, което талибаните притежаваха. И за някакъв луд професор. Да, и това оръжие трябваше да бъде пленено от този полк. Но е възможно изчезването му да е свързано с това оръжие. Дори най-вероятно е така!
  Жените офицери се преместиха в дълбините на Афганистан.
  Наташа, Зоя, Августина, Светлана тичаха, тропайки с босите си грациозни, момичешки крака по каменистия път. Твърдите им крака лесно издържаха на остри камъни.
  Воините, разбира се, са бойци от най-висок клас. Когато талибаните нападнаха Таджикистан, Русия се оказа в много трудна ситуация. Армията на Рахмонов отчасти избяга, а отчасти премина на страната на талибаните. И руската военна база беше напълно обкръжена.
  Те го блокираха и нанасяха смазващи удари, стреляйки от всички оръдия. И биеха минохвъргачки и други убийствени средства за унищожение.
  Тогава загинаха много руски войници. И това, разбира се, се оказа жестока и очевидна грешка на руските власти и лично Путин. В крайна сметка талибаните получиха пълна свобода и контрол над Афганистан. И северният съюз беше изоставен, и законното правителство на Афганистан. И много други неща бяха счупени.
  По-специално талибаните сключиха мир с Иран и в този случай Русия не можеше да разчита на използването на войските на своите съюзници. И това е друга значителна пункция.
  Войната стана сериозна и кървава. И не беше възможно да се спечели по никакъв начин.
  Имаше обаче и плюсове. Големите сухопътни формирования получиха боен опит. Да, и за първи път Русия се би почти сама със силен враг, който например не беше в Сирия. Там се биеше цяла коалиция и най-много бомбардираха американците.
  И тук трябваше да се бия практически сам и срещу колосална и фанатична сила. Но точно това развиваше умения и стратегическо мислене.
  В крайна сметка, при силен враг се изковават смелостта и най-добрите качества на душата.
  Не като в Сирия, където другите се биеха по правило за Русия, а генералите бързаха да си припишат всичко.
  Това веднага се превърна в руската война. И още едно, този път най-тежкото изпитание след Втората световна война.
  Тук момичетата се изправиха срещу муджахидините.
  Наташа се обърна и хвърли граната с боси пръсти, крещейки:
  - Ще възродим СССР!
  Зоя, избягвайки куршума, отряза муджахидините, пусна вътрешностите им и с гола, кръгла пета, която дава дарбата на смъртта, извика:
  - И ще има голяма победа!
  Августин също даде добре насочена опашка за спиртни напитки. Тя ги отсече като сноп слама и извика:
  - За комунизма!
  Светлана, стреляйки по бандитите, а също и хвърляйки убиеца с боси пръсти на краката си, издаде:
  - За решителни победи!
  Така агресивната четворка влезе в битката. И нека унищожават конкретно муджахидините.
  И от въздуха руските пилоти Албина и Алвина биеха душите.
  И те стрелят по тях с ракети, използвайки голите пръсти на изрязаните си крака.
  Воините се бият само в тънки бикини. И те натискат, изстрелвайки ракети върху бутоните на джойстика с алени зърна.
  Албина пееше ентусиазирано:
  - Хайде, изпей ни песен с весел вятър ...
  Алвина натисна бутона с ягодово зърно и изскърца:
  - Весел вятър!
  Албина стреля, натискайки голата си кръгла пета върху педала и чуруликайки:
  - Изкачихте морета и планини по целия свят!
  Алвина стреля с боси пръсти и изчурулика:
  - И чух всички песни на света!
  Ето как тази двойка се изправи срещу талибаните. Те са момичета с рядка красота и сила. И ракетите разбиха муджахидините. Това са воини - просто супер висок клас!
  Разбира се, ако такива жени поемат душманите, тогава никоя банда не може да им устои.
  И когато ракетите избухнат, цели планини земя се издигат нагоре наведнъж.
  Албина запя с наслада, натискайки бутона с рубиновото си зърно:
  - Беше дадена заповед за изравняване на аула със земята,
  Залпове на "Смерч" запалват планините!
  Това са наистина момичета. Как смазват талибаните с голям ентусиазъм.
  Алвина пееше с ентусиазъм, чукайки муджахидините с боси пръсти:
  - Не е лесно, но пасаран, и ще нанесем съкрушителен удар!
  Така действаха момичетата с енергията на пантерите.
  Анастасия Витмакова също е в редиците и тази вещица се бори с талибаните.
  Тя е много красива и червенокоса Анастасия Витмакова. А тя вече е на доста години, повече от сто. Но изглежда двадесет. Тя е толкова прекрасна и красива. Вещиците не остаряват.
  И тя се бори с талибанската армия. Русия имаше трудни времена. Талибаните са много многобройни и фанатични. И зад тях стоят големи сили - включително Китай. Така че руската армия е тъпа.
  Но момичетата по бикини обикновено са на върха.
  Анастасия Витмакова с голите си пръсти натисна бутоните на джойстика, нокаутирайки врага, и гука:
  - Слава на ерата на комунизма!
  Акулина Орлова също се бори отчаяно и ефективно. А алените й зърна винаги са в действие.
  Момичетата обаче са страхотни майстори във всичко. По-специално, те много обичат мъжете. И наистина го харесват.
  А по време на войната в Афганистан това е изключително важно за повишаване на вашата карма и аура. Тогава ставаш много силна жена, поглъщаща енергията на мъжете.
  Акулина отново се гмурка и изпраща ракети с помощта на голите пръсти на грациозните крака. Толкова й отива.
  И сега руската авиация нанася удари по талибаните и го прави бързо, в голям мащаб.
  Има самолети с огромни размери с колосален размах на крилата от типовете ТУ-160 и ТУ-260. Това прави незаличимо впечатление на муджахидините.
  Удрят ги, първо се държат и след това се разпръскват.
  Но те все още нанасят загуби на руските войски. Особено действайки в засада зад ъгъла.
  Пет момичета от специалните части и момче Лешка се бият на сухопътен боен кораб - специален тип свръхтежък, но в същото време мобилен танк.
  Сега колата им зарежда.
  И шест - решиха да играят малко карти. С шестима от играчите играта върви много бързо. И картите летят от страна на страна.
  Аленка хвърли асото с голи пръсти и гука:
  - Е, излязох!
  Лешка се ухили. Играта е наистина проста и изисква умения, както и запаметяване.
  Губещият прави десет лицеви опори.
  Този път олимпиадата трябваше да прави лицеви опори. Тя е най-голямото момиче от 5-те и е много мускулеста.
  Лесен за натискане. Но Лешка е момче на около дванайсет, за да й седи по гръб.
  Какво по-интересно. Русото дете опира босите пети на момичето върху лопатките на широкия гръб.
  Олимпиада се усмихва и изстисква двадесет пъти. Тялото й е много загоряло, косата й е руса, а мускулите й са силни.
  Лешка скочи от гърба му и отново започна да раздава карти. Те смазваха талибаните в танка си с електрически мотор.
  Следващия път Лешка трябваше сам да прави лицеви опори. Анюта сложи бос крак върху острите плешки на момчето. Лешка се буташе, подсмърчаше, момичето натискаше. Когато броенето стана десет, момчето стана и, играейки с плочките на пресата, издаде:
  - Не съм победен руснак,
  Още не е роден...
  Кой би могъл да ме пречупи!
  Тогава момчето седна да играе отново ... Червенокосата Алла погъделичка босата пета на момчето и забеляза:
  - Скоро ще станеш мъж!
  Алексей отговори с усмивка:
  - Какво искаш?
  Огнената лисица се изкикоти.
  - И ние, с помощта на магия, ще ти оставим момче завинаги!
  Лешка се засмя в отговор и отговори:
  - Искам да порасна и да стана офицер!
  Мария, това момиче със златиста коса, отбеляза:
  - Ще ви хареса да сте дете!
  Но тогава паузата свърши и шестимата пълзят в резервоара. Според държавата супер тежък автомобил с дузина оръдия трябва да се обслужва от шестима души.
  Първоначално екипажът трябва да е от женски пол. Но Альошка избяга от сиропиталището и пътува из ОНД. И дори стигна до Афганистан.
  Алла го хвана там. И тя предложи да стане син на полка.
  Момчето се съгласи. И сега той е с момичетата-терминатори.
  И как красавиците превзеха талибаните и разбиха муджахидините с колосална разрушителна сила.
  Аленка натискаше босите си крака върху бутоните на джойстика с боси пръсти и гукаше, ухилени със зъби:
  - Слава на Русия и ще имаме комунизъм!
  Анюта енергично потвърди, като натисна бутона с аленото си зърно и удря талибаните с ракети:
  - Да има комунизъм!
  Червенокосата Алла, смазваща душмани, енергично издаде:
  - Слава на славната епоха на комунизма!
  И като гола пета ще натисне. И газовите гранати ще летят.
  Но Мария с ягодово зърно натисна бутоните на джойстика и го удари с мълния. А на муджахидините им беше трудно.
  И воинът излая:
  - За нашата Родина!
  Олимпиадата е най-голямата от момичетата и сякаш мускулите, изтъкани от въжета, извикаха:
  - За великата родина!
  И с пръстите на босите си крака той натискаше копчетата и така взривяваше талибаните с разрушителна сила.
  И момчето Лешка също натисна лоста с голата си пета... И той гръмна талибаните с токов удар. Убийственият свръхтежък танк на руската армия в действие и не позволява на талибаните да напуснат - разбиват ги със стотици!
  И едно момче на около дванадесет, Лешка, дори запя:
  Ние сме пионерите деца на комунизма -
  Костер, палатка и звъняща бука!
  Нашествието на проклетия фашизъм -
  Кой ще се изправи срещу жестоко поражение!
  
  Какво загубихме в тези битки?
  Получихте ли го в битки с врага?
  Преди бяхме само леки деца -
  А сега воините на Родната земя!
  
  Но Хитлер направи крачка към нашата столица,
  Хвърли бомби без да броим водопада!
  Ние сме Родината дори по-красива от небето -
  Сега дойде кървавият залез!
  
  Ще отговорим сурово на агресията -
  Въпреки че самите те са високи, уви, малки са!
  Но мечът е в ръцете на крехък тийнейджър -
  По - силен от легионите на Сатана!
  
  Нека танковете се втурват лавина след лавина,
  И разделяме пушката на три!
  Нека полицаите се целят подло в гърба,
  Но Светият Бог ще ги накаже жестоко!
  
  Какво решихме? да върша каузата на мира -
  И за това, уви, трябваше да стрелям!
  Спокойствието вече е омразно.
  Има и насилие и благодат!
  
  С момичето тичаме боси заедно -
  Макар и паднал сняг, тъй като въглищата горят сняг!
  Но те нямат страх, децата знаят -
  Най- фашист ще се ръководи смело с куршум в ковчега!
  
  Тук те остави подъл компанията на Fritzes ,
  А останалите гащи вървят!
  Смазваме пехотата като ятаган в битка -
  Young лятото е не пречка за нас !
  
  Постижението на победата , ще бъде през май,
  Сега виелицата е бодлив, твърд сняг!
  Момчето е босо, сестра му е боса,
  Деца в дрипи процъфтяха!
  
  Откъде идват тези сили в нас -
  За да изтърпиш и болка, и студ, тази нужда!
  Когато един приятел измерил дъното на гроба,
  Когато приятел стене - ще умра!
  
  Христос ни благослови, пионерите
  Той каза, че Отечеството ти е дадено от Бог!
  Това е първата вяра от всички,
  Съветска, свещена страна!
  Момчето пееше, а момичетата пееха заедно. Колко красиво изглеждаше.
  И Наташа също даде опашка на талибаните. Тя ги наряза като житен сърп.
  Тя хвърли граната с боси пръсти и изчурулика:
  - Слава на руските богове!
  Зоя, унищожавайки армията на муджахидините и избивайки могили от трупове, издаде:
  - И слава на нашите герои!
  Тогава нейната боса пета, златокосата крадла, хвърли смъртоносен дар на смъртта.
  Но червенокосият Августин ще покоси муджахидините. Lupanet с помощта на алено зърно от базука и подсвиркване ще издаде:
  - За нашия Рус Сварог!
  Тогава Светлана е в битка. Това момиче също е много агресивно.
  И тя смазва талибаните с колосална ярост. И голите й пръсти, хвърлящи колосална разрушителна сила - дар на смъртта.
  Светлана казва:
  - За Отечеството, нашата майка -
  Убийте муджахидините!
  Това е четворка в битка, толкова агресивна и уникална. И те поеха талибаните и тяхното пълно унищожаване продължава.
  И отгоре Албина ще удари ракети. Е - това момиче никак не е слабо. И как смазва враговете.
  Албина е руса и естествена красавица. А ракетните му удари от небето просто разнасят камъни в различни посоки. И сякаш китът изпраща маса горяща пръст и метал от фонтана. Доста е готино.
  Алвина също е боса, със заострен крак, ще натисне копчето и след това ще гръмне. И масата от убийствени потоци отива в небето.
  И естественото русо момиче реве:
  - За слава на Русия и небето!
  Така мачкат талибаните. Колко от тези красиви момичета са отпред.
  Елизавета, Екатерина, Елена се бият на Т-95.
  Трите момичета на руския танк са много горещи. И изпращат снаряд след снаряд към врага.
  Елизабет, оголила зъби, измърка:
  - И никой от началото на света,
  Такова пиршество не съм виждал!
  Екатерина кимна, удряйки муджахидините:
  - Побеждаването на талибаните -
  Много ни е дадено от Род!
  Елена, стреляща по душите, издаде:
  - Слава на страната ни,
  Сатана няма да победи!
  И триадата от момичета е много енергична. Те изпращат снаряди с голям разрушителен експлозивен ефект.
  Елизабет натиска с голи пръсти бутоните на джойстика, нокаутира врага и пее:
  - Живеем на бащината си земя!
  Катрин натисна аленото си зърно върху бутона на джойстика, нокаутира цял взвод муджахидини и изскърца:
  - Внуци на Сварог - славни деца!
  Елена гръмна, натисна бутона с голата си кръгла пета и извика:
  -И лети на крилат кон...
  И всички момичета изреваха в един глас:
  - Русия в далечните хилядолетия!
  Така танкът Т-95 показва колосалната си сила и огромна мощ.
  Ето как енергично работи триадата от момичета. Воините са висш пилотаж, особено когато са почти голи.
  Елизабет изпя остроумно, натискайки бутона с аленото си зърно:
  - Русия се смееше, плачеше и пееше,
  Във всички възрасти, затова тя и Русия!
  Това са бойните момичета тук... Но талибаните не се шегуват.
  Вероника беше заловена от тях. Така момичето първо беше съблечено голо. И тогава те започнаха да бият с голям ентусиазъм. Били я не само с камшик по гърба, но и с тояги по голите й заоблени пети.
  Вероника дори изкрещя от дива болка. И я биеха с камшик и тояги, докато загуби съзнание. След това поръсиха раните със сол. И боси, с подути от побои крака, ги стиснаха в блок и запалиха огън под тях. И изпържи босите пети на момичето.
  Вероника припада няколко пъти от боен шок. Тя беше доведена до себе си. И в същото време те донесоха факлата до сандъка, като предварително са го намазали с масло. И как блестяха алените зърна на момичето.
  Вероника беше измъчвана дълго време. Изгорени с огън и лоното на Венера... Какво да вземеш - талибаните са варвари.
  В крайна сметка Вероника беше разменена за един от полевите командири. И момичето се закле да отмъсти на муджахидините.
  Но талибаните биват удряни с ракети. Сталенида и Виктория насочват удари към мишени.
  И те разрушават планините на парчета...
  Сталенида натисна с босите си пръсти бутоните на джойстика и изгука:
  - Вярвам, че целият свят за нас!
  Виктория натисна бутона на джойстика с аленото си зърно и отговори:
  - Да, на света не му пука за нас!
  Всъщност световните медии бяха по-скоро на страната на талибаните. И те съобщиха, че се наслаждават на подробностите за варварските бомбардировки , на които се твърди, че руските военновъздушни сили са подложили афганистанските градове.
  Разбира се, не беше без това. Като цяло войната беше изключително жестока и кървава.
  Сталенида, натискайки отново рубиновото си зърно върху целта, изскърца:
  - За Отечеството на мечтите!
  И тя въздъхна ... В Русия има президентски избори . Основната борба е между възрастния и очевидно нездрав Владимир Путин и младия губернатор на Орловска област Андрей Кличков. И тук точно като комуниста излиза напред.
  Сталенида, Виктория и Тамара отново насочват ракети към целите. Момичетата се бият само по гащички. Но е страхотно.
  Сталенида изпя:
  - Бос, само бос,
  Под юлския гръм
  И под звука на сърфа...
  Виктория натисна копчето с голата си пета и продължи:
  - Бос, само бос,
  Дадено ни е да танцуваме с теб!
  Тамара и тук, с боси пръсти на краката, натискана и чурулика:
  - За Родината - нашата сестра!
  Тези момичета са страхотна класа!
  А ето ги и момичетата от Япония - нинджа наемници. Това е сериозно.
  Момиче нинджа със синя коса извади мълния от алените си зърна и изгори маса муджахидини.
  Тогава тя управлявала мелницата с мечовете си, отрязвайки главите на талибаните.
  Тогава голите й пръсти хвърлиха грахово зърно с експлозив.
  Душмани се разкъсаха и момичето изгука:
  - За доброто на Япония!
  Момиче нинджа с жълта коса също удряше противници с ягодови зърна. Жените воини имаха само тънки гащички от дрехите си. А мечовете възпроизвеждаха техниката на пеперудата, принуждавайки главите с тюрбани да падат. И тогава босите пръсти на краката на момичетата изстреляха бумеранг, отрязвайки главите на талибаните.
  Жените воини изгукаха:
  - За летящи нинджи!
  Момиче нинджа с червена коса излъчваше от рубинените си зърна смъртоносните пулсари с убийствена сила. И тогава мечовете, удължавайки се, отрязаха главите на противниците. И тогава голите пръсти хвърляха остри, заострени дискове, които режеха глави като бръснач.
  Воинът изгука:
  - Нашите японски богове атакуват!
  Момичето нинджа с бяла коса също удари враговете с огнено кълбо, което излетя от пурпурните зърна. Тогава тя изгука:
  - Нашите богове са супер!
  И голите й пръсти хвърлиха торба с експлозиви с въглища, разкъсвайки талибаните на малки парченца.
  И сега мечовете отново разнасят глави. Това са момичетата - най-високият полет на птица.
  Това са наемниците, дошли от Япония. И нека мелим като талибански котлет.
  Алис и Анджелика също водят собствена война. Използват снайперски пушки.
  Те стрелят по муджахидините...
  Алис с помощта на пушка удари врага, който се опитваше да се сдобие с руския хеликоптер "Стингер". Тогава тя изчурулика:
  - За нашето Отечество да дойде пак СССР!
  Анджелика също стрелна към врага с голяма точност, свали вражески самолет и промърмори:
  - За нашата Лада!
  Самолетът на талибаните обаче е само импровизиран самолет. Самите те произвеждат голямо количество авиация по занаятчийски начин. И се борят отчаяно.
  Алис, това русо момиче се бори с голям ентусиазъм. Тя е воин от най-високо ниво.
  И той убива друг муджахид. Това е красотата-кля. И крещи отгоре на дробовете си:
  - Слава на ерата на комунизма!
  Анжелика, това червенокосо и едро момиче по бикини, се съгласи с това:
  - Голяма слава ще бъде ерата на комунизма!
  И двете момичета се крият зад скалите. Те са много загорели и мускулести красавици. Но в същото време сръчен пъргав.
  Алис хвърли подаръка на смъртта с голите си пръсти на смъртоносна сила и изскърца:
  - За света на комунизма!
  Анжелика забеляза, стреляйки:
  - Какво разбираш под комунизъм?
  Алис отговори решително, като голата си пета заби пакета в експлозията:
  -Истински рай на земята!
  Анжелика с готовност се съгласи с това:
  - Е, рай си е рай!
  А червенокосото момиче с боси пръсти хвърли цяла купчина гранати.
  Ето такава агресивна бравада. И момичетата работеха заедно. И пращаха куршум след куршум.
  Голите им кръгли токчета са леко прашни. И момичетата си плискаха краката в локвите. И отново започнаха да хвърлят врага с голи пръсти, което носи унищожение.
  Алис пееше с ентусиазъм:
  Безнадеждният мрак на мира
  Потопих се в бездната на дребните проблеми ...
  Пробив през тишината пламъка на битката,
  Разчупете тишината с тътен на победите!
  Анжелика агресивно отбеляза, като събори друга зла призрак с помощта на алено зърно:
  - Добрите момичета служат в рая, а воините отиват в Hyperrai!
  Алис се съгласи с това:
  - Ще стигнем до там, където се стремят всички патриоти на Родината!
  Воините се оказаха в настроение за най-истинска победа ...
  И сега друг муджахидин падна ударен от тях. Това са момичетата - те са тривиално ураган.
  Междувременно Наташа хвана местния командир. И четирите момичета поставиха водача на колене и ги накараха да целунат голите си, груби подметки.
  Водачът го направи послушно. И дори го хареса.
  Зоуи изчурулика:
  - Добре ли е, че сте взели в плен от жена?
  Той измърмори:
  - Вие сте истински Hurias!
  Августин предложи:
  - Може би трябва да бъдете притиснати от светлина?
  Водачът изръмжа:
  - Недей!
  Светлана, усмихвайки се агресивно, изръмжа:
  - Така че говори, преди да се ядосваме.
  И генералът от движението на талибаните започна да свидетелства.
  ... ГЛАВА 11.
  Александър Рибаченко с младата си банда разчисти много богато имение на румънски благородник. Да, това момче наистина е супер момче.
  И след това водачът на хлапето, легнал до огъня и подпрял босите си детски крака в огъня, хвърляше нещо в обща тетрадка.
  Разярени конници с диво сресани плитки се втурнаха по някогашния блестящ, а след това безмилостно смачкан от монголския ботуш на централноазиатския Сигнак. Каравани с камили се тълпят по тесните улички, жителите бързаха, като целият им вид показваше изключителна нервност. Вече изцяло се разпространяваха слухове за грандиозния поход на Запад, предприет от Монголо-татарската империя.
  Тълпата от хора веднага се раздели настрани, щом се появиха мрачните нукери. Неподвижни или ухилени мръсни лица, здрави крака с криви игли в ръцете, раздаващи удари надясно и наляво. Монголите умишлено поставиха неподредените си коне върху хората, тъпчейки онези, които нямаха време да излязат, след това скочиха от конете и безмилостно ограбиха жертвата, продължавайки да бият и варварски се подиграват на безпомощните хора. Никога тези адски създания не им позволяваха да дишат свободно, да изправят прегърбените си гърбове под непоносимо иго, а сега имаше особено много нашественици, на хиляди шумни орди, те се събраха на пазарния площад, разгръщайки се като неравен полумесец отпред от двореца Тангкут хан.
   Надменният внук на Чингис хан си построи луксозна висока структура, погребвайки повече от хиляда роби в основата. Костите на по-рано убити хора и особено много черепи са били вградени в дебелите стени, заобикалящи двореца, като се е смятало, че това ще придаде специална здравина на конструкцията. Воините се разположиха на лагер и безцеремонно разглобиха най-близките къщи, убивайки жителите и грабвайки всичко годно за консумация, запалиха огньове. През нощта те, ритайки до писък на прасе, крещяха неприлични песни, изпълнявайки диви скачащи танци в зловещата светлина на адския огън. Това бяха все още напредналите части на Турго - личните гвардейци-телохранители на единадесетте принцове, а останалата безбройна орда трябваше да дойде малко по-късно. Слуховете за това предизвикаха ужасна паника, споменът за чудовищното нашествие на Чингис хан беше все още твърде свеж. Безмилостно огнено торнадо премина през градовете по това време , поглъщайки всичко живо и способно да се движи. Монголите биели всички мъже с изключение на ценните занаятчии, изнасилвали и крали жени, клали деца и вземали за себе си само някои от най-добрите и най-силните. Но упоритите, способни да се адаптират към всичко тук, са хората. Изглежда, че всичко е изгорено, но не, малки човечета се изкачат от планини, блата, пукнатини и се възстановяват отново. И много търговци станаха още по-богати, като се установиха да събират данъци и да се пазарят с плячка. Като гъби след дъжд, луксозните къщи станаха по-хубави, буйните градини цъфнаха. Пъстрите джамии бяха възстановени отново, а на високите минарета звънтящите азахи се изпълниха с мелодични гласове, призоваващи ревностните вярващи към молитва. Все пак времената бързо се променят - сега дори много монголи започнаха да посещават ислямски храмове, разбивайки недостатъчно благочестивите енориаши с камшици. Сега, изпълнявайки страхотните заповеди на хановете, населението събираше данък, храна, куми, коне и така нататък: до хиляди тежко натоварени коне и камили, каруци от ковано желязо пристигнаха с дарения, плътно запушващи мостовете през реката. Река Сейнхур.
  Най-страшният и зловещ командир на Чингис хан, Субудай-Багатур, пристигна заобиколен от своя "луд" Тумен, който се покри с бляскава слава . Десет хиляди избрани воини от всички страни и народи съставляваха личната му гвардия. Една трета от тях са местни монголи, останалите са заковани от глутници за грабежи: най-отчаяните и смели хора, от всички континенти и раси, има дори няколко чернокожи, нагли, мускулести джокери, достойни за списание Playboy или Galaxy. Самият велик командир бил заобиколен от триста конници. На снежнобели коне и в бели одежди, на черно-черни и, разбира се, в черна рокля и огнени кестенови жребци, леко оцветени с кръв, могъщият турго галопираше в пурпурно. В средата, върху голям впрегнат кон, седеше едър, ужасяващ батир, с обезобразено лице, счупена ръка и горящ поглед. Непобедимият командир изгори три китайски столици, а великолепният Самарканд победи урусите и кипчаците на Калка, завладявайки лично тридесет и пет народа. И сега този ужасен тигър под маската на човек кипеше от адска злоба, единственото му око искряше и горяше с безмилостна свирепост. Заповедта му беше намушкана до смърт и колко срамно се провали - умря най-верният слуга, племенникът на Артох и личният му шаман, великият магьосник Нуруху. В дива ярост той заповядва да пречупят гърбовете на монголите, които са избягали от бойното поле, и да ги хвърлят още живи в устата на кучетата. Колко тревожно е, два бързи мангуса в бяло, като светкавици, минаха и покосиха цял отряд от избрани бойци. Не напразно самата велика шаманка Керинкей-Задан предсказала във видение, че двама бели воини от земята на урусите ще пренесат мечове над свещеното монголско ханство. А шаманът Уру Ягиня от земите на Владимир ще им помогне в това . Затова той даде заповед да вържат руската вещица и да я доставят в лагера. Изтезания и заплахи да я принудят да стане съюзник или болезнена смърт - китайските палачи познават безброй различни изтезания. Дори при опитни nokors вмъкната коса настръхва , когато се извършва ритуално изтезание. Sudubay замислени са оценка , и това и така. И какво сега, когато безбройната армия на монголите вече се е преместила на Запад, зловещите предсказания се сбъдват. Дивият рев на тълпата и външно радостните викове отвличат от мислите, тълпата от най-благородните благородници от Сигнак и околните села - имами, кадии и най-богатите търговци приготвиха благородни дарове, като натрупаха цели каруци с тях. Тук има злато и снопове скъпи платове, най-добрите коне, карани отвсякъде. Субудай само махна с ръка - зареди нукерите и ги вземи. Имамът обаче се опита да произнесе изящна реч.
  -О, най-великият от най-великите, най-смелият от най-смелите, отражението на силите на зашеметяващите звезди!
  Страхотният командир беше отвратен от това красноречиво ласкателство. Той рязко обърна коня и щракна с камшика по дебелото лице, събори имама от коня, отдръпвайки се от това великолепно, зверско покорно стадо. Покорен кон го втурна на север, далеч от задушния град, в просторна степ с тучни пролетни ливади. Субудай почти не настигна векила и няколко благородни хана. Задъхвайки се, те крещяха в нетърпеливо съперничество.
  -Ръка върху коня си! Не бързайте, страхотно! .. Владетелят на региона Тангкут Хан и наследникът на Върховния каган, Гуюк Хан, ви нареждат да побързате към двореца за важна среща.
  Субудай обърна коня си, воините, които го придружаваха, настръхнаха заплашително с копия и остри саби, искрящи на слънцето. Огнено око забеляза имама, който неуспешно се вклини в монголите.
  -Какво прави това куче тук?! Да прехвърли ли волята на монголските владетели!
  Имамът пребледня и веднага падна от коня си, опитвайки се да целуне изцапаното в калта копито.
  - Не, късно е! Заповядвам ти да счупиш гръбнака и да висиш за краката. Нека всеки види негъвкавостта на нашата желязна сила. И кървава демонстрация на сила срещу дузина търговци, вече по ваш избор.
  С каква радост монголските воини се втурнаха да изпълнят заповедта на едноокия разбойник. Самият Субудай-Багатур продължаваше да се качи през степта, пейкърът не намаляваше, но не и увеличаваше темпото си.
  -А аз казвам, докато не отиде Багатур! Трябва да се срещнем с велик шаман.
  Хановете изкрещяха надменно.
  -Кой е по-важен от великия сатрап на Чингис хан или магьосника, удивителен с тамбура!
  -Петлето, което трябва да храня, е по-важно от всички тях! Може би вместо това кукаш!
  Субудай изграка, но гласът му беше като гръм. Благородниците се отдръпнаха от страх. Разклащайки юздите и пришпорвайки оцветения в кръв кон, едноокият батир се втурна в галоп, четата едва го издържаше, земята трепереше от ударите на златни подкови.
  В откритата степ, близо до река Сеймур, "лудият" тумен спря. Вече имаше огромен лагер с най-могъщите в цялата монголска армия, отряд на "непобедимите". Този десетхиляден тумен беше пряко подчинен на джихангир - покорителят на вселената, великият каган Бату Хан! Самият джихангир все още не е пристигнал, а във високата му юрта, покрита с луксозни килими, вече е приготвено благородно лакомство. Деветте най-остри златни върха с диамантени върха на ръба на палатката символизираха посоката на бъдещите атаки на монголската армия. Двойка усурийски тигри, любимите животни на Чингис хан, ревяха и биеха с опашките си, покрити със сребърна броня thuggaud хвърляха парчета сочно месо към животните. Багатур влезе в просторна юрта. Главният шаман на монголската армия Беки вече беше седнал в кресло от черна рядка слонова кост, обрамчено със злато и големи перли, иззети от китайския богдихан. Огромен бронзов котел беше пълен с варено месо и един як магьосник, подобен на паяк, безцеремонно пусна ръка с нокти. Прекалено развитата му челюст придаваше на лицето му крокодилско изражение, а малките му очи излъчваха студеното отражение на бездънния подземен свят.
  -Гладна си както винаги Беки, а виждам готова да изяде прасе заради пълненето на мамон!
  Магьосникът изсъска с отровна змия, с характерния шамански маниер на римуване на думите не на място.
  -Нямам трон, който да храня! Корона би била подходяща в Европа! Сега съм гладен, огнището ми е студено! В страстна атракция щях да погълна слон! Дивото скърцане в червата влудява! Дебелият глиган е див звяр на силата. Вдигнете труп от гроба! Магията изисква голяма сила. Да събудиш струя дива енергия! И издръжката на огромни разходи, а не ми събира най-бедните доходи!
  -Не съжалявам за храната. Непрекъснато ни предлагат храна, всички покорени народи, земята, която изгорихме, караме стада и каруци с хляб, но къде са резултатите?
  Шаманът оголи зъби, остри зъби стърчаха от неравното му лице.
  -Понякога трябва да харчите пари, за да спечелите! Побързайте най-вредния боец изкусител, по-рано от миг ще има владетел. Самият бог на войната, най-великият Сулде, ми даде най-новата сила ...
  Субудай се изкиска лукаво и прекъсна бърбореца.
  -Силата да победиш цялата армия, без мечове и пламтящи стрели - привличаш хитър, крехък дебел мъж! Вижте какво искахте!
  -Не се смейте на магията, страшно оръжие е приготвено от мен. Вижте, о, страхотно, как ще приютя всички!
  Беки направи няколко коси жеста и голяма пуйка изпълзя на килима , позлатена с петна от ръжда .
  -Субудай! Дай ми малко пари! Хранете птицата със злато, обривът е по-щедър от портмонето! Моето магьосничество е скъпо и не може да бъде по-евтино!
  Великият командир развърза кесията и без да гледа, я поръси със злато.
  -Виж, магьоснико, ако получиш нещо във врата! И от него ще сварим супа и ще нахраним ненаситното ви коремче. И тогава с кинжали ще изрежем цялото злато от мамона на шамана.
  Шаманът не си направи труда да отговори. Индийският петел безцеремонно поглъщаше монети като просо, с всяко кълвано злато нарастваше по размер, когато последната монета изчезна в бездънния му клюн, тази птица по размер наподобяваше голяма камила.
  Subudai втрещен, с дългия си живот те видяха всичко, но това.
  - Браво, Юли! Дзе, дзе, дзе! Разтърси ме, като размаха врана. Благородна птица!
  - Да, това е нашето ново оръжие! По - силни от празни аргументи !
  Изведнъж страховитият монгол избухна в смях, като лай на голямо куче.
  -Един птиче петел събужда цялата армия, а този май ще събуди всички страни до последното море.
  -Не, ръката на Непобедимия! Този звяр не е от родината! Птиците на Индия са горещи, неспособни, колко жалко! Викайте силно, както реве майка, след като е загубила сина си, или глупава жена от мъка! Но ако магическото същество изсъска, стените на големите крепости ще се срутят , врагът ще бъде смачкан на прах, няма да изхвърли новини, няма да остави фрагменти от кости.
  -Време е да тестваме птицата!
  Магьосникът раздвижи рошавата си глава с девет сплетени плитки при уволнение.
  - Малко злато! Трябва да хвърлим повече, тогава ще бъде - силата на чука! Не жалете пари, багатуре - от разрушените градове пак ще разтърсим златните планини. Ще трупаме купища женски фигури, ще построим издълбани стаи в полето!
  -Ще те нахраня поне с каруца, злато и камъни, но две бели мангусти трябва да бъдат убити.
  Пуйката изпълзя от юртата с важна походка, уплашените монголи се раздвижиха в различни посоки. Огромната птица беше спокойна и дори сънлива, вяло, размахвайки крилете си, се въртеше из лагера, бъркайки нукерите. Само каруцата, натоварена със злато, привлече вниманието й, след като крилете запърхаха и човката се потопи в чувалите. Златото се изля в широкото му гърло. И без това голямото животно започна да расте като снежна топка, сега е като слон, а след това жадно дъвче чудовището, след като приключи с количката, стана по-високо от централната монголска юрта. Огромната птица се изправи, надута като отглеждащ се пернат диплодок.
  Страхът нападна Моголите и въпреки това не всички бяха уплашени, няколко стрелци откриха огън, опитвайки се преди всичко да ударят студените мъртви очи на странна птица.
  - Спри се! забранявам!
  Субудай излая със закъснение, но беше твърде късно, дълга нажежена стрела удари окото на петела, от изстрела паднаха искри.
  -Какво направихте плъхове!
  Шаманката Беки изкрещя от отчаяние, дори забрави за натрапчивата рима.
  -Легнете непобедими!
  -Легнете! - успя да заповяда Багатур. Мигновено набъбнал, пуйката се измъкна със сърцераздирателен вик, сякаш каскади от гръмотевици удариха ушите му, ураганна вълна се понесе по земята, вдигайки хиляди палатки и юрти в небето. Дисциплинираните монголи в насипно състояние успяха да паднат на земята, тези, които зяпнаха или не чуха заповедта, те се втурнаха заедно с бърз ураган. Колко диво виеха и се гърчеха нукерите, уловени от порив на адски вятър, който ги носеше в подземния свят. Труповете на коне и хора моментално бяха разкъсани, хилядата се натъкна на копието на своя подчинен и беше зашит от него , потрепвайки и опипвайки с лапи като бръмбар. Оцелелите воини лежаха неподвижни като египетски мумии, разтърсени от удара на стихиите, те се свестиха за болезнено дълго време. Междувременно гребеновидното чудовище размаха криле и направи тромав опит да излети. Очевидно тази задача не беше по силите на крехките му криле, пърхайки, гигантската пуйка тръсна из степта. Очевидно "Летящият индианец" е решил да прекоси всички азимути и да прочеса меридианите в търсене на отровено злато. Субудай беше назъбен и с труд се опомни, след като се надигна тежко от влажната трева. Единственото око горяше от омраза, изгаряйки околните, той преследваше магьосника с диви ястреби. Върховният шаман дори не се опита да се скрие, напротив, малките му очички блестяха надменно и гордо. Беки намигна и кръстоса мръсните му ръце с нокти на тежкия му корем. - извика Субудай заплашително, задавяйки се от гняв.
  -Куче, опърпан чакале! Ще ти заповядам да откъснеш кожата си жив и да я скъсаш на тамбура, а черепът ти ще отиде на играта на Уру в градовете.
  Беки отвърна с външно уважение.
  - Защо те ядосах, защото новото оръжие работи безотказно. Всички Уруси и други страхливци ще погребат завинаги!
  Едноокият леопард изрева и скърца със зъби.
  -Ти уплаши конете, още преди битката, разполовяваш армията, а смееш да се присмиваш. Нукери го вземат! Крака към тила!
  Обемни, космати, пернати воини се втурнаха към шамана, опитвайки се да извъртят отчаяно съпротивляващия се магьосник. Да, магьосникът беше силен, той явно се опитваше да направи бойно заклинание, чифт нукери се запалиха и с див вой, търкалящ се по поляната, смачкана от копитата им, още трима бяха тежко ранени от невидими мечове. Но могъщият Турго се страхувал от Субудай много повече от магьосничеството на Беки. Тук той е образът на кървавия суверен. Въпреки това шаманът беше повит, след като старателно разби тлъстите си страни и удари огромната си глава с тояга, зашемети главорезът.
  - Прав беше Чингис Хан, не можете да използвате магия, за да замените острието и острите стрели. Ще измисля специално изпълнение за вас. Междувременно в ютията му.
  Принуден ковач, опушен в язви, дотича, неговите помощници, откъснати от изгаряния, набързо носеха дебели готови вериги, способни да държат слон. Връзваха устата на шамана, вкарвайки конска кост между зъбите, всяко мърморене дори на вързано животно е смъртоносно. Те помогнаха на Субудай да се качи на кон, младият кестен не се уплаши, останалите стада бягаха, ще трябва да бъдат хванати дълго време , а някои от конете се издигнаха в небето заедно с ездачи.
  Докато магьосникът бил влачен в специално изкопан кладенец на зиндан, на хоризонта се появили двама конници. Това са монголите, единият от хановете, които наричат Субудай, другият прочутият Векил, и двамата страшно надраскани в праха, скъсани дрехи, покрити с прясна кръв. Като скочиха, и двамата ездачи паднаха по лицата си, виеха сърцераздирателно, драскайки лицата си.
  -О, велики Субудай-Багатур, чието лице ще бъде славно от векове.
  Едноокият командир грубо отряза пратениците.
  - Сътрудничи на дрипави врани по работа.
  -Дворецът на върховния язовец Тангкут хан се срути. Великият хан, управителят и единородният син на наследника на върховния каган Гуюк са погребани под развалините му.
  Радостна усмивка за миг освети здрачното чело на Субудай, а след това отново угасна, правейки обезобразеното му лице по-тъмно от гръмотевичен облак.
  -Всички седлови коне, карайте местните и бързо разглобете развалините.
  Част от армията ще остане тук и ще хване конете. Чухте нукерите, ще се опитаме да спасим Чингиздите и то бързо.
  Когато пратениците и почти всички воини се втурнаха към Сигнак в бързо стадо, Субудай бавно се приближи до зиндана. Отново се пръсна от нервен и весел смях.
  -Поне едно добро дело, което направи, спасявайки ни от двамата най-заклети врагове на Гуюк и Тангкут Хан. Сега имате шанс да спасите кожата си от дърпане върху тамбури от танцуващи цигани. Тя ти сивокос нукер, извади му махалата.
  Пъхнат възрастен монгол се спусна по конопено въже, като трудно издърпа мухлясала кост от зъбната уста на шамана.
  -Не пожелах смъртта на Чингис!
  Магьосникът изграка едва чуто.
  -Знам, дори и да останат живи, пак ще се смилия над теб. Твоят огромен член кълва задника на самодоволния Гуюк Хан и неразумния брат на Бату Тангкут. Обвинете за всичко летящия мангус и това е всичко.
  Гласът на шамана стана по-силен.
  -Ти както винаги си мъдър и достоен за титлата джихангир! Господар на целия небесен свят!
  Субудай дръпна магьосника.
  - Не говори твърде много. По-добре ми кажи къде се крие големият пернат мангус.
  Магьосникът щракна с веригите си.
  -Скита в степта, не се сдържа на верига.
  -Направете заклинание и го насочете срещу две лилии мангус. Нека ги яде, в същото време ще изтрием градовете на злите уруси в прах.
  Шаманът дишаше прекъснато, веригите звъняха, блещукащи от погребални звуци.
  - Гладен съм и съм гладен. Сготви ми прясна яхния от голям бик и ще събера сили за нови титанични заклинания.
  Едноокият леопард трепна, след което прикова магьосника с хитра усмивка.
  -И диарията няма да ти мине, изглежда искаш да ни довършиш с газова атака. Първо индийският петел направи Ку-каре-ке, а после ще ми развалиш въздуха. Добре! Освободете и му сварете котел с ядка от падналото конско месо, нека се задави! Да, магьоснико, не се ли надяваш, че все още имаш подобна птица.
  Шаманът не отговори веднага, изчака, докато махнат оковите, иначе кой знае неговия Едноок леопард.
  -Не, уви, тази птица е уникална в битка. Няма равна на нея - в подлунния и астралния свят! И не от Индия донесох птицата-звяр, не, там няма такова тяло и растеж. Има сила толкова далеч от нас , трябва да преплувате до ръба на цялата вселена, за да видите нейните брегове в мъглата , тази страна, процъфтяваща в нетленна слава. Там се размножават пернати зли изроди, подобни на това, само дявол знае каква порода мангус!
  Субудай стисна тежкия си юмрук, гласът му приличаше на рев на лъв.
  -И ние ще бъдем там! Ще построим могъщи кораби и ще плаваме през бушуващите океани - през буря, лед и огън! Скоро целият свят ще падне под нас, на всички непокорни ще разбием главите. И още! Омръзна ми да виеш до краен предел, ще продължиш да носиш, ще получиш страдание!
  ... ГЛАВА 13.
  Аленка продължи да работи. Въпреки че снегът вече е паднал и слана, момичетата работят само боси и по бикини.
  Те са много красиви, силни и мускулести. Прекрасни красавици.
  Аленка работи с голяма енергия и продължава да композира нещо много интересно и много готино по темата, разбира се, войната. И разбира се, че й харесва.
  Момичетата смилат една армия на Китай. Но друга голяма орда на небесната империя се придвижи да ги посрещне.
  Аленка освен мечове правеше и картечници. И да драскаме китайците с две ръце наведнъж. И напълно унищожи армията на Поднебесната империя.
  Момичето отговаряше за пожара.
  В същото време тя свали сутиена и оголи алените си зърна. Това момиче е просто супер.
  А от циците й, наподобяващи розова пъпка, излиташе смъртоносната сила на светкавицата.
  И цял батальон китайци беше изгорен и унищожен.
  Аленка го взе и запя, ухилен със зъби:
  - Ще разбием всички китайци на парчета,
  Унищожение в нашата сила на силата!
  Анюта също драска по враговете. При това тя използва специални, самоделни картечници. Това са просто тоталитарно унищожаване на противниците. И издигат цели могили от трупове.
  И толкова много китайци бяха убити за кратко време.
  Анюта хвърли настоящето унищожение с боси пръсти на краката си. И разкъса маса китайски войници.
  Тогава момичето от пурпурните си зърна ще вземе лупанет върху бойците на небесната империя.
  И целият вражески полк ще изгори наведнъж.
  Тогава Анюта чурулика:
  - В яростта си ние разбиваме Китай,
  Вярвам, че несъмнено ще победим всички!
  Бойното момиче Алла също се бори с агресивна спонтанност.
  А косата й е толкова медночервена и пламте като огъня на инквизицията.
  Воинът го взе и с босите си пръсти хвърли смъртоносния дар на смъртта. Тя разкъса много китайци.
  Дори главите им се търкаляха в различни посоки.
  След това воинът от рубинени зърна ще се зареди с цял изблик от пулсари. Така взеха и изгориха цели два полка китайци.
  Супер класният воин взе и изпя:
  - Ще победим враговете, знам това със сигурност,
  Няма да позволим на Китай да завладее целия свят!
  И червенокосото момиче го взе и изсвири през много красивите си ноздри.
  И носовете на цялата петима са много грациозни.
  А краката са толкова съблазнителни и пъргави и изобщо не се цапат. Воините тук са с изключителна текучество. И те имат уникален чар, и окото и натиска. Срещу такова момиче няма да можеш да устоиш на тази армия, дори такава като Китай!
  Момичето със златиста коса Мария се бие много опасно. И нейните боси, изрязани крака хвърлят много смъртоносно и разрушително нещо.
  Но ако и ягодовите зърна на гърдите също работят. И от тях ще вали светкавици с колосална смъртоносна сила.
  И още един китайски полк ще бъде изгорен наведнъж.
  Мария го взе и запя, ухили се със зъби:
  - Аз съм момиче, знаеш, скъпа,
  Красива от всички страни!
  Красива от всички страни!
  От всички, от всички страни!
  И тя също ще плюе врага. И нейната плюнка се превърна в хиперплазмено петно, разшири се, премести се и цял батальон китайски войници беше унищожен.
  Олимпиада, това героично момиче с огромна физическа сила. А краката й са доста големи, загорели, боси и в същото време грациозни и съблазнителни.
  А гърдите са като виме, пълно с мляко, като това на най-здравия и едър бивол.
  В същото време зърната са като пъпки от мак, толкова ярки, сочни и съблазнителни.
  Не е напразно Олимпиадата преди битката непременно да се оттегли с дузина силни млади мъже и да прави любов с тях.
  И дава допълнителна радост и сила.
  Но сега от нейните мощни, съблазнителни, големи като домати зърна излитат от мълния. И с цяла каскада, сякаш е вълна цунами.
  И веднага хиляди китайци умират в ужасна агония, нейното биологично електричество.
  Олимпия пееше:
  Без милост, без милост,
  без милост към врага!
  Люлки, люлки -
  Бягам в атака!
  И воинът взе и показа дългия си език, като камшик на надзорник.
  И с този език тя хвърли близалка, в която има частица антиматерия. В резултат на това два китайски полка наведнъж бяха изгорени до основи, а на небесната империя беше нанесен съкрушителен удар.
  Вече пет момичета взеха и подсвиркват без повече думи. И гарваните започват да получават пристъпи на епилепсия. Те се въртят във въздуха като бумеранг и се втурват надолу. И човките им изрязват до смърт черепите на китайски войници.
  - отбеляза Олимпия, ръмжейки като пантера, и оголи много дългите си и мощни зъби зад устата си.
  Тя, разбира се, е донякъде вампир. Само зъбите й се движат навътре и навън, напротив.
  И гласът на Олимпиада е много висок:
  - Ще смажем враговете,
  Гласът на момичето е очарователен, завладяващ ...
  Ние се заехме с Китай старателно,
  Ние не сме само момичета-зрители!
  Аленка, трябва да кажа на момичето какво ми трябва...
  И в него действа агресивната природа на истински крадено.
  Аленка го взе и от алените си зърна избухна с огнена сила огнени и безжалостни пулсари.
  Всяко от тези огнени топки съдържа изключително количество енергия. И китайците го разбират много старателно.
  Аленка остроумно отбеляза:
  - Там започнахме да регулираме населението на планетата Земя!
  Анюта от малиново зърно даде светкавици на китайците. След като получи куршум в пресата, тя само се засмя:
  - Лъжеш! Няма да го вземеш!
  Аленка се съгласи с голяма увереност:
  - Няма да го вземеш!
  Олимпиада го взе и с голата си кръгла пета, като чук, удари китайския генерал в челюстта и бълбука наоколо:
  - За нов СССР без царизъм и лидерство!
  Мария се съгласи, чукайки се с ягодово зърно, много разрушителен и пагубен дар на смъртта:
  - Да, кралят е твърде скъп за хранене!
  И намигна на приятелите си.
  Но засега те официално завладяват Китай, за специални цели.
  Червенокосо и много красиво момиче Алла взе и запя, оголивайки много белите си и перлени зъби:
  - В неговото царство има дракон,
  Всичко живо и светлина унищожава...
  Чува се само стон
  Изхвърлете веригата от боклуци!
  И воинът го взе и от рубиновото зърно, като мълния. И пак ще угаси китайците и ще ги превърне в шепа пепел.
  Алла го взе и запя, оголи зъби и намигна:
  - От злия дракон,
  Род спаси Земята...
  И светлината на твърдта -
  Той остави хората!
  И воинът отново ще намигне на спътниците си ...
  Е, петте означава, че Китай се бие с колосален ентусиазъм.
  Но тогава Албина и Алвина влязоха в битката. Те са много красиви момичета и в същото време блондинки.
  Те летят на бойни самолети, като щурмови самолети. И изпращат един смъртоносен заряд след заряд.
  Това са момичетата - да кажеш, че супер означава да не кажеш нищо.
  И натискат с алените си зърна върху бутоните на джойстика и изпращат много смазващи ракети с колосална разрушителна сила.
  И толкова много разрушения се извършват в Китай. Цели гъби се издигат от унищожението на войниците на небесната империя.
  Албина стреля отначало с боси пръсти. И изплю колосален разрушителен дар на унищожение.
  И тогава приложих рубинено зърно на гърдата. И китайците отново станаха много тежки.
  Албина го взе и изчурулика, ухили се със зъби и запя:
  - Скоро ще сме в комунизъм,
  Разцветът на моята страна...
  Вземете само крадеца
  И плешива коза!
  Тогава момичето взе и показа много дълъг и пъргав език.
  С тях тя много обичаше да ближе пулсиращите нефритени пръчки. Тя го обичаше безкрайно.
  Алвина също не е против да служи на мъжете. И вие получавате най-голямо удоволствие, когато вземете пари от мъжките. Наистина е такова удоволствие и наслада.
  Алвина го взе и запя:
  - Правете пари, правете пари,
  Забравяйки за съня и мързела...
  Правете пари, правете пари
  И всичко останало е боклук!
  И воинът отново натисна бутона с ягодово зърно и дарбата на унищожението избухна с убийствена сила и масата на китайците беше унищожена.
  Тези момичета, разбира се, са изключително готини.
  Албина отбеляза на партньора си:
  - Ти си готин воин!
  Алвина отговори логично:
  - Също като теб!
   И Алвина изпрати още един подарък за унищожение с босите си пръсти.
  И изчурулика:
  - Ще има нови векове,
  Ще има смяна на поколенията...
  Но никой никога
  Няма да забравя светлия гол!
  Момичетата отново се притиснаха с голи пети върху педалите. И отново маса китайци бяха убити.
  Това е наистина страхотно.
  Но в битка и Анастасия Витмакова. Тя действа много активно и агресивно на щурмовия самолет.
  Той дори си тананика от смях:
  - След като прочетете два реда от револвера,
  Побързайте, вие убивате злото ...
  Яростно зло, дявол от ада,
  Започна плешив да унищожава хората!
  А Анастасия Витмакова го взе и намигна на спътниците си. Тя е много красив войн, а също и червенокоса.
  И всички китайци, които бяха ударени от нейните ракети, бяха разкъсани на парчета.
  Но в битката и Акулина Орлова. Момичето е борбено и бързо като кобра.
  И нейният щурмовак язди като треска по вълните по време на буря.
  Акулина мачка китайците. Удря ги с голите си пръсти.
  В същото време момичето пее:
  - Плешив, плешив, плешив,
  Смутна съдба...
  Но защо, да затвориш плешивата си глава,
  Имате ли нужда от неприятности?!
  Тогава момичето стреля отново, но този път използваше апетитното си зърно като зряла ягода.
  Мирабела също го взе и натисна копчетата с боси пръсти. И гръмна китайците с ракети.
  Толкова много врагове загинаха.
  Момичето го взе и запя, оголи зъби:
  Голяма война бушува
  Война без основателна причина...
  Сатана се освободи -
  И смъртта дойде с него!
  Жените пилоти побеждават много активно китайците. И изпратиха ракети, изгаряйки цели полкове. И също така хвърляха бомби с игли и топки, показвайки изключителна сила и изобретателност. Воините, разбира се , са класа!
  Но в битката срещу китайците и Елизабет, с трима приятели на танка. Екипажът им беше наречен - Е-4, толкова прекрасни момичета в него.
  Разбира се, жените воини само по бикини.
  Те също бяха с тен и много мускулести.
  Елизабет натисна бутона с босия си заострен крак. Тя изпрати снаряд с колосална убийствена сила и изгука:
  - Аз съм най-силното момиче на света!
  И толкова много китайци бяха унищожени от тази убийствена черупка.
  Това са момичетата, които обичат да убиват.
  Елена също е момиче само по гащички и блондинка. И като цяло в тази карета и четирите красавици са блондинки. Само малко различни нюанси на косата.
  И разбира се, красива и гърдата.
  Елена натисна червените си зърна върху бутоните на джойстика. Артилерията работеше и снарядите летяха.
  Така че те имат не обикновен, а с четири оръдия.
  Момичетата, трябва да кажа, са много забавни и просто прекрасни.
  Елена запя, ухилена със зъби:
  - Аз съм млада жена на име Карло,
  Не играя често, но много красиво!
  Катрин също натисна ягодовите си зърна върху бутона на джойстика, реагира с разрушителна противопехотна мина и изчурулика:
  - Давам всичко на клиентите с диамантена усмивка,
  Да вървим по пътя на светлината - без да знаем грешката!
  Ефросиния също не е пропусната в битка. Първо, тя натисна босите си крака върху бутоните на джойстика и изпрати смъртоносен, фугасен осколков снаряд.
  И тогава тя натисна рубинени зърна върху бутоните и наряза опонентите до смърт. Тогава тя гука, изпращайки куршуми от картечници в потоци, и оголи зъбите си с зъбите на вълчица:
  - Вълците са най-готините животни,
  Разкъсват всички, без милост!
  И четирите момичета взеха и извикаха:
  - И кого ще намерим в битка, и кого ще намерим в битка,
  Веднага ще го разкъсаме, ще го разкъсаме!
  Разкъсайте го!
  Разкъсайте го!
  Това са момичетата, а танкът изпраща снаряди със смъртоносна сила и драсканици от картечници. Няма как да устоиш на подобни кражби. Те притежават силата на гнева, пламъка на страстта и увереността в победата. И в същото време те също забиват мръсните си кръгли пети в лицето на пленения китайец и ги принуждават да облизват с език.
  Мъжете го харесват и го отвращават едновременно. А момичетата са просто супер.
  Китайците обаче не се колебаят да измъчват. Хванаха момче на около тринадесет години Илейка. И те започнаха да разпитват със страст.
  Отначало момчето гордо мълчеше. След това скъсаха дрехите му и ги сложиха на една кука със вързани отзад ръце. И започнаха да ги издигат по-високо.
  Ставите на момчето се извиха и Илейка изпъшка. И той беше издигнат все по-високо.
  Палачът дърпаше босите крака на момчето. И той се завъртя и виеше от дива болка.
  Китайците се засмяха и започнаха да сочат. Илейка беше издигната още по-високо. Въжето вече беше опънато много по-стегнато. Цял път до тавана. Безпомощно, голо момче висеше на стелаж, босите му крака потрепваха.
  Тогава въжето веднага падна. Тялото на детето се изви надолу.
  И само на самия под въжето отново беше изтеглено. От невероятна болка се чу нечовешки писък. Илейка орел и потрепна.
  И палачите се засмяха. Дори не задаваха въпроси, а само измъчваха детето.
  Тогава китайците хванаха босите крака на момчето и ги притиснаха. Поставете блока, като го затегнете плътно. Отворите за обувки бяха изработени от желязо и специално направени за деца. И го оправиха здраво.
  Тогава палачите започнаха да окачват тежести на куките. Извлякоха момчето. Той висеше там, гол, потен, с пренапрегнати мускули, със светла глава и лицето му изкривено от страдание.
  Разтягайки момчето, китайците започнаха да го бият с камшик. Направиха го с голямо удоволствие.
  Момчето изрева и стене... От гърлото му излезе хриптящ звук. А палачите знаеха само, че се смеят.
  Кожата по гърба на момчето се скъса при първите силни удари. Кръвта капеше и се смесваше с пот. Момчето изкрещя и се опита да потръпне.
  Но това го направи още по-болезнено.
  И се тресеше от ридания.
  Тогава палачите, без да се замислят, започнаха да трупат тънки дърва за огрев под босите крака на Илейка.
  И две жени с тесни очи извадиха бутилка зехтин. И започнаха да смазват подметките на момчето, които бяха загрубели от дългото ходене боси.
  Илейка изпъшка:
  - Все пак няма да кажа нищо!
  Жените се засмяха и плеснаха с ръце по голото дупе на момчето.
  След това приключиха с мазането на мазолистите, но преди мъченията подметки, измити от праха.
  Тогава палачът вдигна факла и запали огъня. Пламъкът се издигна и облиза хищна, груба, кръгла, детска пета.
  Илейка отново извика. Огънят боли... Палачът пъхна покера и започна да загребва топлината под босите крака на момчето. Друг мъчител извади желязна, нажежена до червено пръчка от камината. И той започна да бие младия Илейка с бастун, червен от жегата по загорелия му мускулест гръб.
  Момчето изпитваше ужасни болки. Но все пак със сила той извика:
  - Леле, няма да го направя! О, няма да кажа! Ей, мамо, мамо - няма да кажа!
  Палачите изпържиха босите подметки на момчето и го удряха по гърба. Тогава един от тях извади парче желязо от камината. Той постави нажежения метал до гърдите на момчето и попита с месоядна усмивка на развален руски:
  - Какво боли?
  Момчето извика в отговор:
  - Аз няма да кажа!
  Въпреки че миризмата на изгоряло месо стана по-силна. Друг мъчител вдигна чифт клещи, чийто край светеше в камината.
  И той започна да чупи босите пръсти на краката на момчето. Започнах с малкия си пръст и го изкривих с хрускане.
  Илейка изкрещя отчаяно:
  - А-а-а! Аз няма да кажа!
  Палачът първо счупи всички пръсти на десния бос крак на хлапето, а след това премина на левия. Той беше много едър и силен човек. Но се опитах да си счупя пръстите възможно най-бавно.
  Когато последният се спука, големият пръст на левия му крак, изтощен от мъченията на Илейк, загуби съзнание от болезнения шок.
  Веднага го поляха с кофа с ледена вода. Момчето дойде на себе си. И отново започнаха да го бият с нажежен прът по гърба.
  Подметките също бяха изпържени с огън. И в същото време палачите донесоха две факли до вече изгорелия сандък на Илейка.
  Момчето крещеше нещо, което не можеше да различи думите.
  Двама палачи му донесоха и факли под мишниците си. И също така боли толкова много и просто непоносимо страдание.
  Илейка виеше и хленчеше, но все пак беше възможно да се различи нечленоразделното:
  - Аз няма да кажа!
  Палачът донесе факлата до голото дупе на момчето и го заболя още повече. Но Илейко все пак извика:
  - Аз няма да кажа!
  Тогава жената мъчител взе факлата в ръцете си, изправи се на пръсти и стреля със светлина към русата коса на главата на момчето. И взеха светлоруси кичури и блеснаха. Огън погълна главата на Илейка.
  Жената се засмя и агресивно заяви:
  - Аз съм дяволски дявол!
  Главата на детето, обхваната от пламъци, падна настрани. Беше очевидно, че тялото е спряло да потрепва.
  Палачът отново плисна предварително приготвена кофа с ледена вода.
  Но изгореното дете не помръдна.
  Жената мъчител сложи ръка върху покрити с мехури и сажди гърди на момчето. Тя го задържа за малко и изръмжа от досада:
  - Лицето е хвърлено назад!
  Старшият палач каза с досада:
  - Прекали! Каква шега с него! Все още няма нито една жертва!
  Така Аленка можеше да се бие с голяма ярост, така че разбра, че каузата им е справедлива.
  И така момичето взе и лупанула от алените зърна на много силна сила със смъртоносна мълния. Те буквално изгориха китайците, като не им дадоха нито шанс да оцелеят, нито да нанесат дори драскотина на момичетата.
  Тогава Аленка хвърли много убийствено и разрушително грахче на смъртта с босите си пръсти.
  И целият този батальон китайски войници се разкъса.
  Аленка взе и запя:
  - Нашата космическа слава,
  Държавата отново ще бъде в радост!
  Анюта също взе октопода и изпълни техниката с меч. Тя отсече маса китайски войници. Отсечете им главите без съжаление.
  Тогава тя хвърли убийствените игли с боси пръсти. Летящите удряха китайците до смърт.
  И тогава пурпурните зърна на Анюта ще победят враговете с разрушителни и разрушителни импулси.
  Анюта запя, показвайки зъбите си, които искряха като перли:
  - Скоро ще има рай на планетата,
  Ще завладеем дори Китай!
  И воинът го взе и как свири ...
  Враните имаха мозъчни вихри. И те паднаха като градушка, пронизвайки черепите на китайските войници.
  Червенокосата Алла намигна на партньора си и заяви, намигайки с изумрудени очи:
  - В свещена война,
  Нашата победа ще бъде...
  Дай смърт на Сатана,
  Това е нашият разговор!
  И момичето с медночервена коса ще хвърли босите си пръсти, с голяма разрушителна сила, грах от смърт. И масата китайци ще се пръсне.
  След това момичето също ще се зареди от рубинените си зърна със смъртоносни светкавици.
  Тези два китайски батальона бяха изгорени наведнъж.
  Алла го взе и запя, намигайки на партньорите си:
  - Аз съм голяма ценност,
  Момиче от най-висок стандарт...
  За мен мъжът е просто шунка
  Купете скоро актуализации!
  Мария също намигна на партньорите си и изчурулика:
  - Никой няма да ни спре,
  Момичето ще зареже целия полк!
  И воинът подхвърли голите си пръсти на краката, много разрушителен и разрушителен дар на унищожение.
  И тогава Мария ще вземе пулсари от зърната на ягодите. Те ще прелетят и няма да има две китайски компании - остават само въглища.
  Мария го взе и запя, изплювайки петно от магоплазма:
  - Огън гори в душата ми,
  И в главата ми бушува пламък...
  Ще сложа яростта си,
  Да се издигнем по-високо - знамето на светлината!
  И момичето пак ще подсвирква... Горките врани, такъв ултразвук е разрушителен за ушите им.
  Как ще те удари в ушите, и пълно разгром и изтребление.
  Момичетата имат такова баскетболно игрище в главите си.
  По-точно не момичетата, а гарванът ...
  Тези падат. Китайските глави са пробити.
  Мария го взе и запя, ухили се със зъби:
  - Падай ницна, поклонен, поклонен,
  Дадено ти е това право...
  Паднете пред босо момиче,
  Все едно е кал или кал!
  Олимпийските игри, героичното момиче подкрепи партньора си и тя също плю. Иззад устата на момичето излетя голямо и нарастващо петно магическа плазма. Тя рухна и погълна цял полк от небесната империя.
  Тогава юнашкото момиче взе и хвърли краката си с боси пръсти, дар на смазване и изгаряне на унищожение.
  Избухна като малка атомна бомба. И още един китайски полк се овъгли. И дори костите бяха изчезнали от хилядите войници на небесната империя.
  Олимпия отбеляза, оголивайки много мощните си зъби, като саблезъб тигър:
  - Но все пак съм по-силен,
  Няма никой на света, няма никой на света!
  Тогава гърдите й сякаш излъчваха дар от колосална убийствена сила от зърната с размерите на добър домат.
  След което Олимпийските игри, както е издадено:
  - И жената го взема едновременно , за гърлото в същото време!
  И така всичките пет момичета взеха и изсвиркват наведнъж ... И гарванът е толкова оглушителен, че буквално се качват на челата си със собствените си очи. И лежи в истински ковчези.
  Олимпиада, ухилена със зъби и ревяща като хипопотам, заяви:
  - Тук няма слабо място,
  Няма място за слабости!
  И тук отново момичетата ще подсвиркат ... И гарваните падат, и китайските черепи пробиват старателно ...
  Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова - тези вечни деца отново се бият и показват своята феноменална доблест.
  Ето момчето Олег, взе и държеше мечове, което веднага удължи приема на лястовица опашка.
  И масата на китайците беше нарязана.
  Тогава момчето хвърли специален остър диск с босите си детски крачета с пръсти... Той полетя тангенциално и отряза главите на сто китайци.
  Безсмъртното момче го взе и щастливо запя:
  - Аз съм страхотен човек,
  Или просто ангел...
  Просто печеля всички
  В жестока битка!
  Маргарита Коршунова също посече китайците, като не им даде нито шанс, нито най-малка милост.
  Воинът от най-висока класа пое и удари мечове по враговете като взрив. И образно отрязани главите.
  И ще вземат и ще се търкалят като глави зеле.
  И тогава момичето ще хвърли грахово зърно с колосална разрушителна сила с голите си пръсти. И масата на китайците веднага ще се взриви.
  Тогава той ще пее:
  - В света на космическата сила,
  Нека бъдем по-силни от дракона...
  В името на велика Русия,
  Плешивият злодей ще умре!
  Тогава момчето и момичето веднага надуха бузи и поеха удар. И се чу много оглушителна свирка.
  Гарваните влязоха в ударния поток и нокаутираха. И падаха като зърна върху бръснатите глави на китайците. Те паднаха и загинаха, без никаква алтернатива.
  И воините на небесната империя бяха убити много хиляди.
  Олег и Маргарита казаха в един глас:
  - Светът трябва да ни уважава, да се страхува от нас,
  Героичните подвизи на войниците са безброй...
  Руснаците винаги са умеели да се бият
  Ще има много остра стрела!
  ... ГЛАВА 13.
   Междувременно Олег Рибаченко завладява по-голямата част от Египет. Неговите войски превземат Александрия.
  Заедно с него беше тийнейджърката Маргарита Коршунова. Сега очевидно бяха на четиринадесет години. Това вече не са точно деца, а тийнейджъри.
  И когато босите ти крака са цели за момче на жена, а за момиче на мъж, това наистина се притеснява.
  И в съня има нещо толкова интересно, макар и зловещо;
  20 април 1958г. Празнува 60-ия рожден ден на фюрера. Предишният полет до Сатурн беше успешен. И сега експедицията на звездния кораб лети
  до Нептун. И това е следващата стъпка на човечеството към звездите. Решителна и смела стъпка. Но далеч не е първият. И догодина те ще летят до последната планета на Слънчевото
  системи към Плутон. За седемдесетия си рожден ден фюрерът също планира да проведе референдум за окончателното одобрение на монархията и унитарната форма на управление на планетата Земя.
  Досега някои области на Третия райх, например Русия, водена от Лаврентий Палич Берия, се ползват с ограничена автономия.
  И Хитлер иска окончателно да консолидира формата на монархическо управление. И, разбира се, да обявите наследник за себе си. Един от синовете ще стане престолонаследник.
  Това иска фюрерът. Но за кръгла, разбира се, дата: седемдесетия му рожден ден, до който, разбира се, все още трябва да доживеем.
  Фюрерът не изглежда много здрав, но все пак се държи и е много активен в езика.
  И не само това. В същото време Адолф Хитлер от време на време се забавлява с мъчения. Например, кървав диктатор измъчва момче на около тринадесет.
  Сладко, мускулесто момче, първо е бичуван от самия диктатор, с камшик. И тогава неговото голо, загоряло и раирано момче беше изтеглено на стелаж.
  Хитлер с голямо удоволствие донесе запалена факла до босите крака на момчето. И той го взе и започна да пуши. Боси подметки на Young Underground Steel
  образувана на мехури и изгоряла коричка. и беше много болезнено. Момчето ревеше и стенеше, а Адолф Хитлер се наслаждаваше.
  А с него бяха момичетата палачи. Който измъчваше момчето с голямо удоволствие.
  Хитлер изрева и пееше:
  - Хората трепереха,
  Животните избягаха...
  Птиците отлетяха в далечни земи,
  Казвам й на Бог
  Ние стъпваме в крачка
  Страхливец, глупав, опитен,
  Гласни приятели!
  Счупете смачкайте и разкъсайте на парчета,
  Това е животът, това е щастието!
  Счупете, смачкайте и разкъсайте,
  Това е животът, това е щастието!
  И продължи да пържи босите, кръгли токчета на момчето.
  След това, когато момчето припадна, момичетата изляха главата му с кофа с ледена вода. И ги вразуми. И фюрерът започна да бие момчето с нажежена тел.
  Въпреки че Хитлер е канибал, много неща се промениха към по-добро в света. Изградена е железопътна линия от Лондон, след това през подземния Ламанш до Париж, а след това Берлин, Москва,
  и след това Свердловск, и до Чукотка, а след това през Аляска до Ню Йорк. Изградена е и железопътна линия от Берлин до Делхи. И това също е сериозно.
  Там вече е завършена и железопътната линия от Берлин до Претория. И под Гибралтар е прокопан подземен тунел, както и между Чукотка и Аляска.
  И това също е много грандиозна конструкция. Много повече са издигнати и построени по време на Третия райх.
  Животът на хората на планетата Земя стана много по-добър. И населението на белите се увеличи, а останалите бяха под строг контрол. И това е прекрасно.
  Хитлер извика от гняв:
  - Счупете, смачкайте и разкъсайте и на парчета,
  Това е животът - това е щастието!
  И, разбира се, традиционни гладиаторски битки за рождения ден на фюрера.
  Ето го, този кървав диктатор и същевременно обединяващ цялото човечество, тиранинът седи на трона.
  По-скоро е наполовина в кутията. А пред него са гладиаторски битки.
  Борман отбеляза:
  - О, велики фюрер, този път битката ще бъде прекрасна!
  Хитлер изрева:
  - Ще отидем смело в битка,
  За силата на арийците...
  И ще ги разбием всички -
  Ние сме убийци!
  Борман извика:
  - Ние сме ужасни убийци!
  И настана общ смях от менажерията.
  Ето първата битка... Пет момчета изтичат на арената. Те не са в нищо друго освен оранжеви бански, а в ръцете им са мечове и щитове. Те са на дванадесет или тринадесет години, мускулести,
  от закалена подметка се виждат загоряли, боси крака, здрави и закалени. Всички момчета са добри, косите им са светли. Вярно, може би по вкуса на фюрера
  боядисани. Децата се прекланят пред фашист номер едно и неговия трон.
  Фюрерът гледа с месоядни очи и реве:
  - Ще те намушкам! Скоро ще те отрежа!
  Така се шегува - велик и жесток тиранин!
  Борман отбеляза:
  - Браво момчета! Закалени са от работата на мините!
  Хитлер кимна:
  - Това е прекрасно!
  И как ще вземе и ще свири. Това е чудовище.
  Изтичаха още пет момчета. Също тъмен от слънчево изгаряне, с руса коса и зелени бански гащета. Приблизително сходен по височина и възраст с първите пет.
  Само заедно с мечове саби, а щитовете не са кръгли, а квадратни.
  Предстои и сериозна битка с тях.
  Менжерията традиционно прави залози. И това е много интересно. И борбата е на равна нога.
  Хитлер отбеляза с усмивка:
  - Аз съм най-силният ариец!
  Борман се съгласи:
  - Ти си истински ариец, безмилостен към враговете на Райха!
  Фюрерът се намръщи:
  - Не си ли вярна?
  Борман измърмори:
  - Но не толкова страхотно като теб!
  Гонгът прозвуча и битката започна. Момчетата се нахвърлиха един срещу друг с рев. Последва ожесточен бой. Момчетата и сухите им загорели тела трептяха.
  И беше жестоко.
  Фюрерът отбеляза с усмивка:
  - Аз съм дяволът в плът!
  И като момче с оранжеви бански гащи сечеше врага с меч. И главата му отлетя от раменете.
  Гьобелс отбеляза:
  - Ние сме носители на голяма култура!
  Гьоринг извика:
  - Като чуя думата култура - ръката ми посяга към пистолета!
  Хитлер се изкиска:
  - Нека реките от кръв текат по земята,
  Нека стенат от болка - пожари са навсякъде!
  И тогава едно от момчетата падна. Маврите веднага катеризираха босата му кръгла пета. Да, беше жестока битка.
  Мюлер отбеляза:
  - Ще бъдат просто дяволи в плът!
  Хитлер кимна. Спомни си как е измъчвал момичето. И как мажеше с горещо желязо алените й зърна. А момичето плачеше и стенеше толкова много от непоносимото
  страдание. Това беше фюрерът. Безмилостен и безмилостен.
  Хитлер е просто тривиално чудовище.
  Момчетата умряха бързо. Само двама по оранжеви бански са останали на краката си.
  Хитлер нареди:
  - Довърши останалото!
  И стрели полетяха към победените момчета. А след това ги закачаха за ребрата с куки и влачеха, за да нахранят лъвовете, крокодилите и други менажерии.
  Фюрерът беше развълнуван. Много се забавляваше.
  Всъщност той е палачът в живота. Като дете обичаше да измъчва зайци. Въпреки че, разбира се, измъчването на красиви момичета е много по-интересно.
  И особено счупването на пръстите на краката им. Това е тръпка за фашист и сладострастие. Ами Хитлер? Той, честно казано, е бандит.
  Момичето е приятно, разбира се, да изгори петата с нажежено желязо.
  Хитлер като цяло е истинско животно. Или по-лошо от всяко животно.
  И в него има садистичен пламък и настроението на истински фашист.
  Красиво момиче изтича на арената. Тя е облечена само с черни бански. И тя държи тризъбец и ласо на рамото си. Срещу нея се изправят три момчета на години
  дванадесет с мечове и щитове. Получава се интересен асиметричен дуел. Едно красиво момиче, срещу трима противници, но по-малко.
  И това е сериозно.
  Борман отбеляза:
  - Това е готино, мой фюрер!
  Хитлер се съгласи с това:
  - Много яко!
  Отново менажерията прави залози. Има бунт на борсата на залагания. Разбира се, русо момиче предизвиква повече съчувствие.
  Не носи нищо освен бикини, а зърната й са рубини. И това е доста готино. Това е момиче от супер класа.
  Прозвучава сигналът и битката започва. Момчетата се втурват към момичето, опитвайки се да я закачат. Момичето рита едно от момчетата в слабините. той получи силен удар писъци
  и умира.
  Хитлер изрева:
  - Аз съм най-готиният!
  Момичето отбива мечовете на момчетата. И удря един от момчетата в мускулестите гърди. Той пада. Но тогава той скача, Мавърът дори няма време да го изгори
  гола пета.
  Фюрерът изрева:
  - И това, хей!
  И така момичето хвърля ласото и хваща момчето за врата. Придърпва го към себе си. Полуудушеното момче пада на колене. Момичето го слага бос крак
  гърло и рев:
  - Имай милост или убий!
  Хитлер крещи в мегафон:
  - Убий!
  Момичето довършва момчето с удар в гърлото на тризъбец!
  Момчето, което се удари силно в топките, вече е дошло на себе си. И отново се втурна към русокосото момиче. Тя го среща с силен ритник по коляното.
  Вижда се колко е по-опитно русокосото момиче от момчетата. Момчето пада. И сега гърлото му отново е покрито с ласо. Момичето го дърпа. И почива
  гола пета до задната част на главата.
  Хитлер изрева:
  - Довърши го!
  И момичето удушава ласото му, счупвайки врата на момчето.
  Това е битка...
  Последното момче, вече ранено в гърдите, се отдръпва. Момичето го напада, като го удря с тризъбец в корема. Момчето пропусна, но успя да хване момичето с меч,
  чеше гърдите си. Излезе кръв. Момичето отново хвърли ласото и напълни гърлото на момчето. Но този път тя не го задуши. Сложих го на колене.
  И мушна голата си пета в носа. Момчето, като се усети, облиза леко прашната подметка на момичето. После целуна голата му кръгла пета.
  Момичето измърка. И тя хвана момчето за косата, мушна лицето си в коляното. Счупих си носа...
  Хитлер извика:
  - Пусни го!
  Борман беше изненадан:
  - Имаш ли милост към него, мой фюрер?
  Адолф кимна.
  - Да, нека поживее малко! Ще му изпържа още петите!
  Бойците бяха осветени. Момчето получи рани, но беше упорито и все още можеше да се движи. Очевидно фюрерът е искал поне малко да измъчи момчето.
  Но следващата битка... В този случай дузина момчета се биеха срещу хипопотам.
  Момчетата бяха между десет и четиринадесет години. Разбира се, само в бански гащи. Половината са въоръжени с мечове, а половината с копия.
  Противопоставиха им се огромен, специално обучен хипопотам. Обикновено тези животни не ядат човешко месо, но този хищник беше изключение.
  Момчетата са изправени пред съдбата на пушечно месо, с много малък шанс да оцелеят.
  Хипопотамът има дебела кожа.
  Хитлер е много спокоен. И алчно изпива сока от смес от портокал и манго. От месото фюрерът предпочита само сърцето и черния дроб на здрави момчета на около дванадесет или четиринадесет години,
  или сърцето и черния дроб на девствените момичета. Така фюрерът пие кръвта на физически силните и подрастващите и момичетата, които са на специална диета.
  Хитлер иска да стане безсмъртен. И той потъна до канибализъм.
  И канибализъм в истинския смисъл на думата. И това е неговото кредо.
  Фюрерът изръмжа, ухилен със зъби:
  - Аз съм най-силният и най-страшният на света!
  Менжерията, разбира се, почти без изключение залага на хипопотама. И това е разбираемо. Ето един главорез напада момчетата.
  Външно хипопотамът е непохватен, но в действителност е много устремен и бърз. И първото хлапе нямаше време да отскочи и се хвана в зъбите. Коя се чува
  скърцане и зловещо скърцане. Момчето изпищя и беше ухапано наполовина. Това е чудовище.
  Фюрерът отбеляза:
  - Това е такова земно безредие,
  Такъв безмилостен закон царува...
  Когато човек има принадената стойност,
  Когато другите имат една солидна щета!
  Борман отбеляза:
  - Имате добра поезия, за фюрера!
  Хитлер кимна в знак на съгласие:
  - Аз самият знам, че не са лоши!
  Мюлер отбеляза с усмивка:
  - Заради моята любов, на теб за най-великото!
  Фюрерът извика:
  - Аз съм кръвожаден, безмилостен съм,
  Аз съм зъл силен борец!
  И пак ще изрева...
  Хипопотамът изпревари момчетата. Кожата му беше твърде дебела за копия и мечове. Вярно е, че едно от момчетата се опита да удари окото с копие. И почти успя.
  Фюрерът отбеляза с усмивка:
  - Това е страхотно!
  Но хипопотамът се движи бързо, а очите му са малки и покрити с корици. Така че просто няма да влезеш.
  Отново скърцане на момчешки кости и счупени ръце и крака. И предсмъртните писъци на умиращи деца.
  Хитлер отбеляза:
  - Ние сме машина за смърт!
  Борман се съгласи с това:
  - Най-голямата машина на смъртта, мой фюрер!
  Хитлер изрева:
  - Небето и адът ще бъдат проклети, че откъснаха воала!
  И свещеният меч на войната - сечете враговете!
  Майнщайн отбеляза:
  - Тактическото умение на Вермахта е несравнимо!
  Фюрерът кимна:
  - Определено е така!
  Борман изпищя:
  - Ние сме най-силните в света!
  Хитлер се съгласи:
  - Накиснете всички врагове в тоалетната!
  Мюлер отбеляза:
  - Това е брилянтна фраза на фюрера - да убиваш врагове в тоалетната!
  Хитлер кимна в знак на съгласие:
  - Наистина брилянтен,
  не повече и не по-малко!
  Борман изсъска:
  - Велик гений, скъпа на съдбата,
  По-красиви хора не съм ви срещал...
  В поезията, лирическите струни -
  Вие въплътихте универсалния идеал!
  Хитлер кимна в знак на съгласие:
  - Аз съм универсален идеал!
  Борман отбеляза:
  - И най-универсалният в света!
  Фюрерът изрева:
  - Слава на моето Отечество,
  Скоро да заживеем при комунизма!
  Мюлер кимна в знак на съгласие.
  - Скоро да заживеем при комунизма!
  Това наистина беше необходима менажерия!
  И хипопотамът уби момчетата - едно по едно. Той ги изпревари, разкъса ги, счупи и настърже...
  На арената бяха пуснати още пет момчета с бански гащи и този път с тризъбци. Забавлението продължи.
  Хитлер отбеляза с вампирски усмивки:
  - Това е най-якото ми изпълнение!
  Мюлер изпищя:
  - Ти си моят фюрер, има най-готиният терминатор на света!
  Ромел отбеляза:
  - Не познавайте готиния, който победи слабия,
   И този, който смачка силния!
  Фюрерът кимна в знак на съгласие:
  - Не съм по-силен на света!
  Ромел се съгласи:
  - Не, мой фюрер!
  Борман отбеляза с усмивка:
  - Нашият фюрер е най-готиният!
  И да намигне на екипа му.
  Това наистина е менажерия. А менажерията е това, от което се нуждаете!
  Хитлер изръмжа:
  - Най-ярката светлина в света! Да празнуваме зората!
  Ромел се съгласи:
  - Да, голям просперитет!
  Хипопотамът продължи своето действие на унищожаване и унищожаване. И той просто счупи и погълна момчетата. И какво ще вземеш от див звяр? Кой раздробява и убива всички?
  Хитлер изсумтя:
  - Моята сладка отрова!
  Тогава фюрерът отново си спомни как взе нагорещените щипци в ръцете си и извади гърдите на момичетата. Беше много символично и жестоко.
  И когато завъртите аленото зърно, изживявате образно голямо блаженство. И така е хубаво, много хубаво да нараняваш хората! Хитлер е на този голям док.
  Но сега хипопотамът изяжда момчетата. И от това плискат големи извори на кръв. И се разстила върху големите камъчета на Колизеума.
  Борман отбеляза, оголвайки протезата:
  - Аз съм най-силната слуз в света!
  Хитлер кимна в знак на съгласие:
  - Вече ме облизахте до сливиците!
  Мюлер отбеляза със смях:
  - Вие сте просто гениален фюрер!
  Хитлер пееше:
  - Аз съм Фантомас - аз съм мрачен гений ...
  Аз съм Фантомас - аз съм песен без думи!
  Аз съм Fantomas - аз съм знак за готини поколения
  Аз съм Фантомас - диктаторът на големите градове!
  Мюлер отбеляза, показвайки фалшивите си зъби:
  - Наистина ще бъде изключително яко!
  Хитлер изръмжа:
  - Ще ви наръгам всички!
  Мюлер кимна с усмивка.
  - Да, най-великият!
  Фюрерът изрева:
  - Аз съм най-силният в света и открих, че две по две са четири!
  Мюлер възрази:
  - Не, ваше величество, два пъти две са пет!
  Хитлер кимна в знак на съгласие:
  - Ако поръчам, тогава да - ще бъде два пъти по две пет!
  Хипопотамът вече е разкъсал първата дузина от момчетата и е подгонил останалите. Спектакълът наистина беше кървав и жесток и не особено естетичен.
  По принцип такова изтребление на честта не прави фашистите.
  Хитлер дори извика:
  - Шурум бурум, шурум бурум...
  Борман попита:
  - А за какво е фюрерът?
  Хитлер изръмжа:
  - Това означава, че аз съм най-силният в света!
  Майнщайн предложи:
  - Може би момчетата ще играят карти?
  Борман отбеляза:
  - Глупава игра! Може би шахът е по-добър?
  Хитлер изрева:
  - Е, честта на шахматната корона на картата,
  И врагът няма да избяга от поражението ...
  Изиграхме десет мача с Морфи
  Предпочитание, точка и билярд -
  И той каза - Адолф няма да те подведе!
  Борман отбеляза съвсем логично:
  -И руснаците имат страхотни шахматисти. Например Михаил Ботвинник каза: в лоша позиция - всички ходове са лоши!
  Хитлер отбеляза:
  - Но нашата позиция трябва да се каже блестяща!
  Шпеер кимна.
  - Прав сте, ваше величество!
  Хипопотамът разкъса последното момче. И битката свърши. И сега това чудовище трябва да бъде закарано в сергията. Да, клането се оказа показателно. Какво е останало
  те изстъргват убитите момчета и ги пренасят в леговището на крокодилите. И това, разбира се, е само началото. Да, беше жестока битка.
  Фюрерът отбеляза с раздразнение:
  - Ето колко е жестока природата! И затова трябва да сме жестоки!
  Шпеер кимна.
  - Фауната е разделена на хищници и тяхната плячка! И това е аксиома!
  Фюрерът изрева:
  - Мога всичко, мога всичко - не мога да бъда мил!
  Мюлер отбеляза:
  - Донякъде милостта е пътят към рая!
  Гьобелс възрази:
  -И може би да развали!
  Хитлер кимна в знак на съгласие:
  - Да, разрухата може да бъде просто пълна!
  Арената вече е изчистена... И след тежка битка седем момичета гладиатори изтичат. Това са много красиви и мускулести момичета. Те са само по червени бански.
  Момичето трябва да се каже, че е много впечатляващо. И босите им кръгли токчета трептят. Те са пълни с енергия и чар.
  Това са наистина момичета.
  Шпеер отбеляза с усмивка:
  - Да, готина красавице!
  Момичетата са загорели и руси. Въпреки че може да бъде просто боядисана. И напълно готов за битка. В ръцете си държат мечове и щитове. И сега изтичат още седем момичета.
  Също с тъмна кожа и светла коса. Мускулести, но жълти бански. И в ръцете на саби и щитове, но малко по-различна форма.
  Това е бойна армада.
  Хитлер облиза устни и промърмори:
  - Фюрерът е доволен!
  Борман кимна.
  - Правим залози!
  Менжерията започна да залага. Както казва фюрерът, разбира се, тайна. Но засега великият диктатор е доволен. И това е колосалното му кредо.
  Майнщайн измърмори:
  - Син, син слана, лежи на жиците!
  Хитлер изръмжа:
  - Да млъкни, гнидо!
  Майнщайн кимна.
  - Хайде, ваше величество!
  Фюрерът изрева:
  - И най-големият разрушител, несъмненият мъчител на хората!
  Мюлер кимна и запя:
  - О, мръсник, гений,
  мъчител, разделител, удушител!
  Борман потвърди:
  - Адски дявол!
  Именно между момичетата битката започна по сигнала. Воините се срещнаха в ожесточена битка. И беше изключително готино.
  Междувременно фюрерът гледаше босите им крака и си представяше по какъв начин ще ги стреля и изпържи. Това е колосално изкушение. И, разбира се, мъчението е
  готино.
  В крайна сметка Хитлер буквално полудя от изтезанията на момичета и момчета. И това беше неговият готин ход.
  Мюлер отбеляза с усмивка:
  - Всичко на света ще бъде наред, о, мой фюрер!
  Борман отбеляза:
  - Когато всичко е наред, тогава промените могат да бъдат към по-лошо!
  Хитлер го взе и запя:
  - Нашите сърца изискват промени,
  Промяна - очите ни изискват...
  В нашия смях и сълзите ни
  И пулсацията на вените!
  Промяна - чакаме промяна!
  Борман се съгласи:
  - Слава на ерата на Третия райх!
  И менажерията виеше...
  Като цяло, докато всичко вървеше доста тривиално... Тук първото момиче с жълти бански гащери падна и тя беше катеризирана с гола, кръгла пета. И тя веднага скочи. Борбата продължава.
  Момичетата показват добра физическа форма и реакция. Битката наистина е много красива. И самите им тела са толкова съблазнителни.
  Хитлер заключи:
  - Жените винаги са прекрасни! нали така?
  Борман се съгласи:
  - Разбира се, моят фюрер! Особено когато са им пържени петите!
  Майнщайн отбеляза:
  - Пилотите се бият добре!
  Ромел кимна.
  - А момичетата тичат боси в пустинята!
  Гьобелс пееше:
  - Бос, само бос, под юлския гръм, и под шума на прибоя!
  Мюлер отбеляза:
  - Скоро ще можем да регулираме и климата! И като цяло целият свят е под натиск!
  Майнщайн отбеляза:
  - И вече се наведехме!
  Хитлер пееше:
  - Всичко, което имам, е мое,
  Ще има задоволителен живот!
  Ромел кимна.
  - Да, ще бъде!
  Едно от момичетата вече беше толкова ранено, че замълча. Да, тук са ожесточени битки. И въпреки че изглежда, че има малко бойци, има толкова много кръв.
  Борман изпищя:
  - Коза-Ностро!
  Мюлер кимна.
  - Пълно унищожение!
  Ромел изпя:
  - Ще победим всички до края,
  Сърцата ни ще горят!
  И оголи зъби.
  И ги има като вълк. Тук една мощна армада минаваше през Африка.
  Хитлер продължи да реве:
  - Едно, две, три - разкъсайте всичко ужасно!
  Ето каква се оказа бойна ситуация.
  Вече три момичета в жълти шорти и едно в червено са затихнали. И дори фактът, че изгориха голите си, кръгли токчета не помогна. Е, нищо, момичетата са добри.
  Борман отбеляза:
  - Бъдещият век ще бъде наш!
  Фюрерът се съгласи с това:
  -И този век и бъдещето!
  Менжерията извика подканващо.
  Гьобелс отбеляза:
  - Не сме навреме и не се отказвайте!
  Мюлер се разплака:
  - Прусаците не се предават!
  Борман изръмжа:
  - Ние сме най-голямата слава на Вселената!
  Хитлер се засмя:
  - Еха! Дори не светът, а Вселената!
  Мюлер извика:
  - Бъдещето принадлежи на нашия Райх!
  Гьоринг изрази:
  - О, мой фюрер, ти си самият чар!
  Хитлер потвърди:
  - На мозъци, като на асфалт!
  Момичета с червени бански гащери се заеха. Те вече са пет срещу двама. И това е огромно предимство. И тогава друго момиче пада. Да, сурово е.
  Борман отбеляза:
  - Пет към едно! Лоши шансове!
  Хитлер изрева:
  - Достатъчно! Аз съм последното сладко момиче с жълти бански! Можете да завършите битката!
  Битката приключи. Момичетата, които бяха ранени, бяха положени на носилки и отведени за лечение. Да, битката е много колосална. И изключително жестока.
  В следващата битка момчетата отново бяха изведени. Децата бяха десет. Те са боси и по черни бански. Въоръжени - наполовина с копия и наполовина с мечове.
  На възраст тринадесет или четиринадесет години. Те са с тен и руси коси, но ясно боядисани. Поклон от четирите страни.
  Фюрерът отбеляза:
  - Хубава стръв!
  Борман кимна в знак на съгласие.
  - Да, мой фюрер! Стръвта дори е много добра!
  Хитлер изрева:
  - Реката бушува с безкраен поток,
  И вятърът издухва фламингото в облака...
  Няма нужда да измисляте лъжа за Гьобелс -
  Не можете да намерите по-добра държава!
  Мюлер изпя на фюрера:
  - Ще ме разбереш, ще ме разбереш,
  И по-добра държава няма да намерите!
  Борман отбеляза, показвайки зъби:
  - Все пак не можете да ни намерите по-готини!
  Хитлер се съгласи с това:
  - Точно така!
  Срещу момчетата беше доведен слон... Животното е огромно и свирепо. Също така специално обучени да хвърлят по хора. Да, това наистина е истинско чудовище.
  И още десетина момчета изтичаха. Дори под дванадесет или единадесет години. Някои имаха отчетливи африкански черти. Но все пак косата е боядисана в бяло или
  джинджифилов цвят.
  Да, това беше поредната порция побой. Въпреки че момчетата имаха и копия, и мечове. Но опитайте се да се справите с такъв гигант.
  Адолф Хитлер отбеляза:
  - Цар Пир имаше бойни слонове и те извоюваха внезапни победи!
  Борман логично отбеляза:
  - Но на твърде висока цена, страхотно! Много скъпо!
  Фюрерът изрева:
  - И цената няма никакво значение,
  Щастието се купува в магазин за играчки!
  Менжерията, разбира се, правеше залози. А нацистките босове залагаха.
  Тук един слон се втурна към двайсет момчета - наполовина с копия и наполовина с мечове.
  Борман отбеляза със смях:
  - Ще бъде много яко!
  Мюлер кимна в знак на съгласие.
  - Да, изключително готино е!
  Хитлер изръмжа:
  - Всички тези глупости и мигни!
  След което ще избухне в смях. Да, ясно е, че Хитлер е просто животно.
  И слонът изпревари и бивни първото момче. И дори потъпка втория. И изглеждаше жестоко.
  Гьобелс отбеляза, ухилен със зъби:
  - Ние сме фашисти, но лично моята душа е нежна като цвете!
  Гьоринг изпя:
  - Луна, луна - цветя, цветя!
  Доверяваме се на нашите близки
  надежди и мечти! И мечти!
  Хитлер кимна в знак на съгласие:
  - Да, ние вярваме на мечтите!
  Слонът отново изпреварва момчето и го стъпка. Копията и мечовете бяха безсилни срещу кожата му. Да, беше жестока битка.
  Хитлер наистина е зъл. Въпреки че какво е добро като цяло?
  И все пак планетата Земя процъфтява, а на трона има чудовище!
  Борман отбеляза с усмивка:
  - Аз съм най-силният боец в света!
  Фюрерът изръмжа в отговор:
  - Това е толкова нескромно!
  Борман отбеляза съвсем логично:
  - Например в рекламата скромността не е подходяща!
  Хитлер кимна:
  - Да, в рекламата! Имаме ли още реклами?
  Мюлер отбеляза:
  - Икономиката ни е регулирана и пазарна!
  Борман извика:
  - Търговци, търговци! Нашите търговци карат, карат в Берлин!
  Мюлер изсумтя:
  - В гръцката зала, в гръцката зала - бяла мишка!
  Фюрерът отбеляза:
  "Но аз не разбирам хумора за бялата мишка!
  Мюлер вдигна ръце:
  - И това не се разбира от ума!
  Гьобелс извика:
  - Умът не може да разбере Русия,
  Обикновен аршин не може да се измери...
  Тя има специална става -
  А на Отечеството може само да се вярва!
  Слонът настигна момчетата и ги наряза на парчета. И стъпкани, и счупени, правейки го жестоко.
  Фюрерът си спомни сериала за Тарзан. Да, беше интересна идея. Толкова отчаян човек беше този Тарзан. Силата му изглеждаше неизмерима.
  И как се катери по дърветата - просто пълно чудовище. Няма какво да спре такъв Тарзан.
  И ето един слон. Е, какво могат да бъдат момчетата срещу него? Всъщност нищо!
  Фюрерът пееше:
  - Хей, ти си горе,
  Не тъпчете като слонове!
  ще те изгоря,
  Арийците са равни на рицари!
  Гьобелс отбеляза, ухилен със зъби:
  - Да, равен, страхотен!
  Борман каза:
  - Хитлер има огромна сила в юмруците си, които са толкова динамични!
  Фюрерът остроумно отбеляза:
  Надежда за мазолисти ръце
  Че се държаха здраво в седлото...
  Такъв арийски дял -
  Дръжте ентусиазма си в юмрук!
  Борман отбеляза с усмивка:
  - Ти си велик фюрер!
  Хитлер каза, показвайки зъби:
  - Аз съм най-великият в света!
  И тогава той се поправи:
  - Във Вселената и в цялата Вселена!
  Слонът продължил да тъпче момчетата. Изглеждаше жестоко, кърваво и презряно до крайност. Хитлер си спомня как самият той, когато е бил дете, е бил бит в гимназията.
  Да, беше наистина тъпо и отвратително. И той беше щателно стъпкан от други момчета. И бият лежащия с крака, което е жестоко.
  Хитлер отбеляза:
  - Хайде от винта!
  Още десетина момчета бяха хвърлени на арената. Фюрерът, припомняйки унижението от детството, изпържи кръгли розови токчета за момчетата, счупи пръстите на краката и ръцете им и дори приложи нажежен до червено
  желязо до гърдите. И какво ли още не направи обладаният фюрер. Той беше квинтесенцията на жестокостта и лудостта.
  А сега Хитлер просто бушува и бушува. И той ревеше много и упорито.
  Тук слонът тъпче и убива момчетата, а обладаната хлебарка се радва.
  Хитлер отбеляза с апломб:
  - Вярвам, че целият свят ще бъде наш,
  По-точно той вече е наш, ама баш на баш!
  Тогава русокосото момиче се приближи до фюрера и отбеляза с усмивка:
  - О, велик водач! Може би ще пощадите тези бедни момчета?
  Хитлер изпя полудял:
  - Без милост! Без милост! Никаква милост към врага! Всички, които са против, ще разбия бучка!
  Русокосото момиче си спомни:
  - Исус каза: Блажени милостивите, защото те ще се смилият!
  Фюрерът внезапно отстъпи:
  - Добре, махни слона! Тези момчета, които нямаха време да тъпчат и осакатяват, за да се хранят.
  Не е лесно да се успокои слон. Те дори трябваше да пуснат няколко големи спринцовки със сънотворни. И всичко беше тихо.
  Фюрерът започна да пее, доста не в тон:
  - След минута, минута изплува без следа,
  Но в света по някаква причина, но в света защо,
  Добротата триумфира, добротата тържествува!
  ... ГЛАВА 14.
  Владимир-Фридрих Бисмарк-Рибаченко продължава да се бие... Испанците се бият вяло и седмица след началото на войната германските танкове влизат в Мадрид.
  И те наближаваха Лисабон.
  Владимир-Фридрих свали още петдесет и седем самолета, но авиацията свърши. И трябваше да поразявам наземни цели.
  Но броят им намаляваше.
  На 1 ноември остатъците от армията на Франко се предадоха, ясно е, че Салазар е на път да се предаде.
  Владимир-Фридрих реши да композира малко.
   Президентът на Руската федерация трудно можеше да запази спокойно изражение на лицето си. По начина, по който тънките й устни нервно се стиснаха и очите й блестяха, се вижда, че тя едва сдържа яростта си.
   Жълтоликият министър на отбраната завърши речта си:
   - В осем часа сутринта - двадесет самолета, в десет още тринадесет, на обяд единадесет ...
   Президентът прекъсна министъра доста грубо:
   - Четиридесет и три самолета за няколко часа! Просто си полудял!
   Министърът плахо отговори:
   - И още два транспорта бяха загубени не в самата Сирия, а в Средиземно море, както и осем хеликоптера!
   Президентът и върховен главнокомандващ изсумтя ядосано:
   - Защо не спряхте въздушните удари веднага?
   Министърът скочи до масата, отпи глътка портокалов сок от чаша и бързо отговори:
   - Имаше заповед да се действа по предварително изчислен на компютър план. Освен това информацията за сваления самолет силно напомняше дезинформация. Дори сега не мога да повярвам!
   Президентът отърси потта от средно голямото си чело и ядосано отбеляза:
   - Но трябваше да повярвам. Докато не се покажат, че са цици!
   Министърът и в същото време генералът от армията изръмжа:
   - Готов съм да напиша доклад за напускане!
   Президентът бутна силно юмрука си върху масата и каза:
   - Не! Не можете да избягате от отговорност! Аз лично няма да разплитам кашата, няма!
   Спрете всички въздушни нападения, спешно прехвърлете допълнителни сили към Сирия, включително противовъздушните системи С-400. И вече е дадена заповедта да се включат всички разузнавателни сили и да се разбере какво наистина се е случило там.
   Президентът направи жест. Слугинята наля скъпа пенлива бира в чашата му. Лидерът на велика сила беше изправен пред нещо неочаквано и непредсказуемо. Необяснимостта на заплахата уплаши руския президент. Използван е ирационален фактор. Трудно е да се обясни какво се е случило. Първото очевидно заключение: САЩ използваха някакво принципно ново и много ефективно оръжие.
   Но фактът е, че руските специални служби нямат информация за наличието на такова оръжие в Америка. Въпреки че има много бенки. И изглежда, че всички американски изследователски програми са под капака.
   Вярно е, че е възможно янките да са успели да надиграят руските специални служби и да прикрият някои от своите разработки.
   Хората също работят в разузнаването, врагът не е глупак и не може да се изключи, че е успял напълно да скрие силата си.
   Но все още не е ясно в каква област и какви физически ефекти са използвани при използване на такова оръжие? Това е нещо с порядък по-високо от обичайното технологично ниво и следователно предизвиква съвсем естествен страх.
   Президентът на Русия не е свикнал да показва слабостите си пред близките си. Както и да е, след последния голям провал: когато той и неговият благодетел, кметът на Санкт Петербург, сензационно загубиха изборите. Да, именно след този провал кариерата ми тръгна.
   Точно като в приказка. Никога не е мислил, че може да стане държавен глава. Дори в детството не е имало такива мечти. Но се случи чудо, той беше обявен за наследник и след това, като комета, той стана национален герой.
   Най-интересното е, че никой никога не го е назначавал на поста министър-председател и наследник, не го е смятал за надарен в публичната политика.
   Известният милиардер и шоумен Осиновски дори откровено отбеляза:
   - С вашия ръст, външен вид, слаб глас и маниер на мърморене е невъзможно да направите кариера в публичната политика. Тук дори аз съм безсилен с моя брилянтен PR!
   Скептиците обаче бяха посрамени и Осиновски сложи край на живота си в британско изгнание и в примка. И той успя да постигне това, което мнозина биха сметнали за приказка.
   Президентът лично не се смяташе за гений, но сериозно вярваше, че висшите сили са на негова страна. И това всъщност е избраният човек и извършителят. В същото време, противно на общоприетото схващане, той понякога беше измъчван от страхове и нерешителност го обзе в критичен момент. Както беше по време на събитията в Донбас.
   Въпреки че имаше причина да се въздържат от изрична намеса. Включително и дискредитацията на Запада. И в същото време имаше усещане за пропуснати възможности, включително тези за завоевание.
   Но той все още е на върха на популярността си. И в Сирия имаше идея и основната беше да се поеме контрол над целия Близък изток в бъдеще. Диктувайте цените на петрола на целия свят.
   Войната с Арабския халифат започна да се проточва, но честно казано, той не разчита на блицкриг. Особено с толкова малки сили, че те се оказаха замесени в операцията.
   Имаше различни, хитри изчисления. По-специално, да се събере коалиция и да подкрепи Запада в тази война. За да провокира някои от не толкова доверените съюзници на САЩ да влязат в битката. Е, като цяло хитростта и плетенето на интриги е любимият стил на професионалния скаут. И не всички, дори такива талантливи хора като Владимир Железовски, разбират тънкостите на неговата дългосрочна стратегия.
   Например Владимир Волфович, въпреки целия си талант, мислеше твърде просто. Той предложи да признае режима на талибаните и да сключи съюз с тях.
   Талибаните наистина печелеха войната в Афганистан и изглеждаше, че поражението на проруския Северен алианс е неизбежно. И в този случай е възможна атака на талибаните и руските гранични войски в Таджикистан.
   Опит за увеличаване на помощта за северния алианс, включително въздушни удари, би изглеждал логичен. И този вариант беше разгледан много сериозно!
   Говорителят дори изследва общественото мнение...
   Или предложението на Железовски за успокояване на талибаните - съюз.
   Но хитрата Му стратегия се оказа по-рационална. Самият Бин Ладен попадна в капан, като извърши най-голямата терористична атака в световната история, а Русия получи много дивиденти.
   Мнозина смятаха, че той е просто голям късметлия, а не гений. Всъщност много се решаваше от тайно и хитро влияние. Нещо, за което дори най-близките, посветени членове на обкръжението му дори не знаеха.
   Наистина, много, което изглеждаше като рядък късмет, всъщност беше изчислено предварително. И тромавите ходове на противника бяха провокирани. И те бяха провокирани - умело и неусетно.
   Това отчасти е причината американците да са толкова нелогични в Близкия изток.
   Първо, чрез посредничеството на Катар, те създадоха ISIS, а след това започнаха да се борят срещу нея.
   Освен това те водеха войната сякаш за забавление - очевидно не се опитваха да спечелят. Така че беше необходимо клубът да се задържи срещу Асад и в същото време да се овладее врага в Ирак.
   Възникна много тежка ситуация, която, както се казва, не може да се разбере без бутилка.
   Президентът също започна да се чувства уморен: той не искаше да понесе цялата тежест на войната с ISIS, но други страни не бяха твърде нетърпеливи да се бият. От друга страна, натрупването на групировката в Близкия изток имаше своя причина.
   Така че войната трябваше да се води спокойно и да се печелят отстъпки след отстъпки от други държави.
   Неочакваната смърт на четиридесет и пет самолета изобщо не е фатален удар за руската авиация. Щетите могат да бъдат възстановени за една, максимум две седмици ударна работа.
   Но удар по предварително планирана стратегия и нещо специално ирационално. И ако е ирационално, значи е ужасно. Много е трудно да се намери противоотрова за нещо, което не разбираш съвсем. И, честно казано, изобщо не разбираш.
   Но инстинктът ми подсказва, че наистина е нещо много силно и ужасно.
   Президентът седна на стол в мълчание и се замисли. Не често виждаше обкръжението си замислено. Но това е подвеждащо впечатление.
   Като цяло всяко решение има своите плюсове и минуси, но аз наистина исках да имам максимум плюсове. Може би дори това беше липсата на стратегия.
   Например, той не извърши масови репресии срещу опозицията - въпреки че ситуацията изглеждаше назряла. И можете да стартирате маховика в сталински стил.
   Въпреки това, прагматизмът и рационалното зърно в разсъжденията казаха: има недостатъци и те не компенсират предимствата. Има ли спешна нужда от масов терор? Вече държиш властта в ръцете си и хората те обичат.
   Какво ще дадат масовите репресии? Допълнителни пропагандни козове за вашите врагове - особено тези в чужбина. Е, допълнителен брой активни недоволни. По-специално - близките на репресираните, техните приятели, познати.
   Сталин извърши масов терор не съвсем рационално - за което тогава беше оплют. А сплашването изигра противоположна роля: на двадесетия конгрес никой не се застъпи за Сталин.
   Всичките пет хиляди делегати стъпкаха лидера и бившия си идол.
   Той реши твърдо: да не допусне посмъртното му пъшкане.
   Така се случи: всички съветски лидери (с изключение на Ленин) бяха обляни с кал след смъртта. И преди това направиха същото с царете. Може би само Петър Велики беше изключение. Макар че на теория, като пламенен почитател на Запада, болшевиките и комунистите трябваше да го потъпчат на първо място.
   Но може би субективен фактор изигра роля: Сталин направи паралели между себе си и Петър Велики, следователно той издигна жестокия цар. Е, Иван Грозни да зареди.
   Въпреки това през деветдесетте години: всички стенеха. И Петър, и Иван, и Владимир. Вярно е, че цитатите на Николай II се повишиха. Крал, който като личност може би не беше лош и изобщо не беше глупав, но на който липсваше страната.
   Въпреки това той не се намеси в канонизацията на Николай II. Нека чуждата и руската православна църква се сближат една с друга. Макар че царят вероятно, строго погледнато, не заслужаваше да бъде канонизиран. Но от друга страна: много светци бяха жестоки и кървави деспоти. Константин, Юстиниан, Свети Луи, княз Владимир, Александър Невски и много други.
   Той познава Библията достатъчно добре, за да разбере, че като цяло концепцията за посмъртна канонизация изобщо не идва от апостолите и самия Христос.
   Той обаче знаел и за много противоречия и несъответствия в самата Библия.
   Следователно той не е бил вярващ, а се е свързвал с православието, така че това е, което по-голямата част от руския народ иска повече.
   Въпреки че, от друга страна, по принцип има малко дълбоко религиозни хора и човек може дори да изповяда атеизъм. И практически не понасят щети в изображението.
   Но властта трябва да има свещена конотация. А атеизмът е твърде празен.
   Въпреки че, от друга страна, библейските приказки също са опасни. Особено при второто пришествие на Христос и в края на света.
   Е, добрият дядо Исус Христос няма да дойде при хората. И само хората могат да спасят планетата от унищожение!
   В същото време може да има някои много силни и по-интелигентни същества, човечеството. Те са се развили в резултат на еволюцията и по-големите братя в ума. Това може да се вярва, като се остава в рамките на материалистичните позиции.
   Така те можеха да извършват определени чудеса, за които хората от древността не можеха да намерят рационално обяснение. Може би има друга светлина. Нещо особено в личното на човека, което не се разпада заедно с телесната обвивка, а напуска мъртвото тяло.
   Хората летят насън! Те си спомнят предишните си инкарнации извън тялото или какъв вид информационен поток и особен вид поле напускат плътта. И сякаш се извисяваш над земята. И съзнанието рисува всичко това по странен начин. Не, светът и Вселената са много сложни. И смъртта все още плаши всички, дори свещениците!
   Но може би някакво свръхестествено същество се е притекло на помощ на муджахидините?
   Това е извън рамките на рационалното възприятие на света, но обяснява всичко... Без да обяснява нищо! Освен това нещо не се е случвало често в историята на войните, свръхестествените събития. Е, може би освен атаката на мъртвите в Първата световна война. Може би победата на Работническо-селската Червена армия край Москва, над превъзходното количество и качество на силите на Вермахта, беше прекрасно събитие!
   Но рационализмът не винаги е характерен за хората. Защо, например, бойци на ISIS извършиха терористични атаки срещу Франция? И това е в момента, в който започна да се разпада коалицията срещу ислямистите! Но и това се оказа в полза на Русия. Както се казва, смесица от късмет и ... Е, разбира се, не беше без тайно влияние!
   Въпреки че не трябваше да натискам много! Терористите не знаят как да мислят рационално. В противен случай те никога не биха посмели да нападнат Америка. Съединените щати са мощна държава и да ги предизвикаш е като смърт.
   Самият той, честно казано, съжалява, че е допуснал такова рязко и непримиримо изостряне на отношенията. Но гордостта и липсата на единство между страните от Запада попречиха на сближаването.
   Но глобалният спад на цените на петрола, а следователно и на газа, значително опустоши хазната. И всичко това се случи на фона на значително увеличение на военните разходи.
   И не само за военните, но и за сигурността. Хазната се оказа опустошена, което наложи или повишаване на данъците в бъдеще, или опит да покрие нарастването на разходите чрез емитиране на пари и по-нататъшно обезценяване на руската рубла.
   Във всеки случай мерките трябваше да бъдат непопулярни, но това не уплаши много руския президент.
   Например неговият беларуски колега събра 84 процента на изборите, без нито добавяне, нито други постижения. И той няма да вземе още повече?
   Но ето и намесата...
   Президентът се умори да мисли и той се обади на германския премиер. Разговорът засегна кога Русия и Западът най-накрая ще се помирят и ще сложат край на Студената война, за да се обединят заедно срещу общ враг - радикалния ислям. Британският премиер като цяло се съгласи с това и разговорът се прехвърли в Украйна.
   А в Донбас ситуацията се влоши. През годината украинската армия значително се засили и военните, както и значителна част от обществото жадуват за отмъщение за предишни поражения.
   Недоволни от споразуменията от Минск, радикалните милиции бяха нетърпеливи да възобновят офанзивата и да решат проблема със сила. Тоест ситуацията донякъде напомняше след грузинско-абхазката война, когато във всеки един момент Грузия можеше да се опита да си отмъсти.
   И Грузия имаше шанс, особено след като започна голямата война между Русия и Чечения. Нерешителността на стареца Шеварднадзе обаче му попречи да си отмъсти правилно. Въпреки че дори Гелаев и редица чеченски сепаратисти преминаха на страната на Грузия. В този случай войната може да завърши зле за абхазците.
   Всъщност причината за свалянето на Шеварднадзе беше неговата пасивност по абхазкия въпрос.
   Младият и радикален Сакашвили умело управляваше ситуацията в Аджария. И тогава той имаше шанс да реши абхазкия проблем. За известно време Русия беше готова на компромис.
   Но до 2008 г., когато чеченският сепаратизъм беше потиснат и руската армия беше значително по-силна, политиката на страната се промени. И грузинците не успяха да възстановят статуквото.
   Тогава остатъчното мислене изигра жестока шега с всичко, което щеше да бъдем пасивни.
   Не, тук, във всеки случай, разузнаването има какво да разбере!
   Следващият ден донесе нови новини - бойците на ISIS преминаха в настъпление по целия широк фронт, а други групи, противопоставящи се на Асад, станаха по-активни.
   Коалицията, която се противопоставя на Халифата, спря въздушните нападения, което между другото беше съвсем очаквано. Би било по-интересно да се проследи - ще използва ли врагът своето адско оръжие на сушата?
   2 декември не предостави допълнителна информация. През нощта, на третия, два батальона специални части бяха тайно прехвърлени в Сирия на транспорти. При кацане и двете превозни средства избухнаха неочаквано. А специалните части сякаш бяха изпепелени.
   А на 3 декември сухопътните войски на Асад претърпяха колосални щети. Сякаш невидими лъчи унищожаваха мобилни войски и танкове.
   Въздействието на новото неизвестно оръжие външно не беше твърде зрелищно. Танкове и пехотинци се разпаднаха пред очите ни - техниката се превърна в прах, а живите тела сякаш бяха прекарани през месомелачка. Тогава всичко замръзна в мълчание за много километри.
   Сред загиналите има руски инструктори и няколко десетки доброволци от различни региони...
   В нощта на 4 декември ракета с голям обсег удари позициите на бойците. Едновременно с Черно море, Каспий от Средиземноморската флотилия бяха пуснати повече от двеста смъртни подаръци.
   А на сутринта удариха от атомни подводници.
   Вярно е, че при стрелба от Балтийската флотилия, поради голямото разстояние и полета през Европа, се случи припокриване - част от ракетата беше свалена във въздуха.
   Като цяло ситуацията се нажежаваше. Френските самолети, въпреки предупрежденията на американците, се опитаха да атакуват врага и загубиха осем самолета наведнъж.
   Позицията на Аланд във Франция е разклатена - а президентските избори тепърва предстоят. Мери Ли Пен се опита да спечели гласове, но имаше много силен противник от десния фланг.
   В самата Русия ислямските екстремисти се активизираха. На 4 декември се случиха няколко терористични атаки в Северен Кавказ, а в Грозни войниците от чеченския батальон се разбунтуваха, настоявайки за прекратяване на безсмислената борба между вярващите.
   На 5 декември бойците на ИДИЛ превзеха редица ключови точки в Сирия, включително най-голямото летище на армията на Асад.
   Освен това чудовищните оръжия атакуваха базите на руската авиация, унищожавайки още тридесет и пет самолета и двадесет и четири хеликоптера, разположени в техните постоянни бази.
   За щастие пилотите не са пострадали, но десет часа от охраната са убити и много сирийци.
   Положението е критично. Екстремистите вече започнаха да щурмуват предградията на Дамаск и използването на нови оръжия посея паника.
   На 6 декември ръководителят на външното разузнаване, очевидно успял да получи някаква информация, докладва на руския президент:
   - Според нашата информация врагът е използвал джинското оръжие... Има слухове за меча на Иблис, с който владеят военният министър Абдула и бялата жена.
   Президентът изсумтя презрително.
   - Вашата информация изглежда твърде много като комикс!
   Шефът на външното разузнаване вдигна объркано ръце и логично отбеляза:
   - И тук всичко е от самото начало солидни комикси и фентъзи. И нищо достоверно!
   Президентът погледна със съмнение великолепния портрет на Александър Суворов в златна рамка. Известният руски командир го погледна осъдително. Сякаш да каже: доста си прецакан презик!
   Тогава държавният глава зададе още един въпрос:
   - И какво ще правим по въпроса? Намерихте ли начин да неутрализирате заплахата?
   Шефът на външното разузнаване отбеляза скептично:
   - Трудно е да неутрализираш това, което дори не разбираш!
   Президентът усети празнота в главата си и нареди на главния офицер от разузнаването да си тръгне.
   Наистина, какъв вид магически ритуали, които се оказаха истинска сила, е явно пресилено. Тук имате работа с ирационалното, което означава, че то не може да бъде изчислено.
   Държавният лидер излезе от кабинета и се отправи към залата за забавления - разтърсването трябва да помогне. Освен това там се очакваше среща с много интересен човек.
   Освен това се провеждаха гладиаторски битки. Не толкова кърваво, както в древен Рим, но не по-малко зрелищно.
   Имаше цял набор от зали - където воини и воини водеха своите битки. Има солидна селекция от индустрията на безкръвни, но грандиозни забавления.
   Много чуждестранни гости бяха приятно или завистливо изумени, когато видяха колко богато обзаведени са снимките.
   И сега първите украси са двореца на източния халиф. Колко е красиво - по-рязко от Ермитажа. Красиви момичета с голи, месести крака се бият помежду си.
   Блондинки по бикини атакуват двореца, а те се отразяват, атакуват ориенталски, черногриви красавици, също едва покрити с бижута.
   Продукцията е просто съответна на историческия момент. И много красива, бухнала за подбора на актрисата. Въпреки това, ориенталските жени са малко по-слаби от напористите руски жени.
   Сред воюващите има и мъже, но те са в малцинство. Разбира се, воините са едновременно по-еротични и много по-хубави.
   Ето едно от руските момичета - толкова мускулесто, но в същото време грациозно и маскирано.
   Колко е умна с босите си пръсти. Хвърля остър, позлатен диск. Муджахидът, който падна под него, съвсем естествено кърви от гърлото му. И смъртоносният бумеранг, без да губи скорост, рязко отрязва ръката и гърдите на красивата мургава жена.
   Алените пръски се разпръскват надалеч - оцветяват белия и синкав мрамор на двореца.
   Въпреки че знаете, че това представление е за забавление, а Русия не е варварска страна, така че хората наистина да бъдат осакатявани и убивани в нея, дори за да угодят на президента. Но въпреки това неволно потръпваш - колко естествено е заснето всичко.
   Между другото, тялото и косата на русокосия терминатор изглеждаха познати. Изключително пропорционална фигура, а мускулите изобщо не развалят и не намаляват привлекателността. И косата на момичето е великолепна, косата й е златиста и къдрава. Това е красота!
   Скаутката Николета Дуб реши ли да стане и гладиатор? С нейния ефектен външен вид всичко е възможно. И тя знае как да хвърля ножове с боси крака наистина.
   И кого друг да изпрати на ISIS като шпионин, ако не нея. Николета Оук е просто прекрасна...
   Ето как сега с боси пръсти хвана носа на шейха в зелена тюрбан и го хвърли рязко. Той лети с вой и събаря двама муджахидини под формата на еничари.
   Тези като трупове на пържени птици излитат през широкия прозорец и със сила дърпат плавниците си!
   Защо с плавници? Така че все пак са сложили тези гумени - сигурно са планирали подводна атака срещу Русия.
   Президентът на Великата империя се засмя. Спомних си съвместния им подводен риболов с Николета. И тъй като той е глава на най-страшната държава в света, те избраха... акули, разбира се!
   И това е страхотно. Николета Дуб е момиче или по-точно жена по години, но с много свежо и младежко лице. Накратко тя е голяма жена, той й е до гърдите.
   И е хубаво да я гледаш, без да вдигаш очи.
   И като оръжие за акули, подводният пистолет за стрелба с тризъбец е отличен. Но президентът предпочита по-модерния ултразвук. Но Николета в ръцете си държи тризъбец и остра кама с диамантени остриета. Колко грациозно и очарователно е това момиче.
   Напада раираната баракуда. Първо, той я ранява с тризъбец. Тогава се стремете да яхнете морската красавица. Той я хваща с очарователните си крака, а диамантената кама нанася бързи и точни удари.
   Баракудата започва да хрипе и да се задавя. Пускащи алени мехурчета, които загорялото до шоколадов блясък момиче повръща с боси пети.
   И пилингът от ултразвук не е толкова ефективен, но ефективен. Спомням си, че като дете четеше "Тайната на два океана" и много му хареса.
   Особено ултразвуковия пистолет, който лесно превръща корабите и подводниците в ръждясали боклуци!
   Но сега той насочва ултразвуковата си машина към акулата, плавно натиска бутоните. Дисплеят показва силата на вълните, излъчвани от широката муцуна.
   И страхотната баракуда се изкриви като стара обувка, докато се сушеше. И от нея дори излизаше вял, люляков дим. И остри, изкривени зъби изпадаха от устата като грах.
   Не, все пак Николета е много по-естетически издържана.
   Тогава убитите акули се пържат над огъня, а голи момичета подскачат около пламъка. Колко е като да танцуват канибали. Само красивите момичета не са черни, а бели. Наистина много загоряла.
   И колко е интересно да се ловува за носорог. Огромен звяр с дълъг и остър нос. Стреляш по него със специален бронебойен куршум с волфрамова сърцевина.
   Носорогът, пробивайки гъсталака на джунглата, пада с рев ...
   Приятните спомени бяха прекъснати от обезпокоителното бипкане на мобилен телефон. Такъв звук обикновено се чува, когато не се случват най-приятните събития.
   Президентът неохотно натисна бутона за повикване. Държавният глава не беше подведен от предчувствия.
   - Току-що потъна най-новият ракетен крайцер Петър Велики. - каза задавен от тревога глас. - И с него два разрушителя. Текат активни спасителни операции.
   Президентът замахна, за да премести мобилния си телефон над мраморния стълб, но се въздържа. Никакво поведение не би било глупаво. Но неприятности след неприятности. Освен това крайцерът "Петър Първи" току-що се е насочил към Средиземно море и неговите ислямски терористи не трябваше да достигат до него на такова разстояние. Но фактът е факт. Освен ако, разбира се, това не е практична шега!
   Дори исках да повярвам на последното. В крайна сметка ракетният крайцер Петър Първи е най-добрият кораб в руския флот.
  ... ГЛАВА 15.
  Александър Рибаченко - това вечно дете, все още среща ноември в Одеса.
  Докато не реши накъде да лети и в коя посока да се стреми. Той има малки приятели. Занимават се с дребни кражби и като цяло са добре уредени.
  И така, какво друго има за комплексиране и стремеж към някъде. Александър не порасна, оставайки малко момче на около единадесет на вид и това изобщо не го разстрои.
  Освен това той е едновременно силен и бърз и може да нокаутира много по-възрастен боец.
  А какво да кажем за жените? Тогава приятелството му е достатъчно. В крайна сметка той не е бил възрастен в минал живот и всъщност не се нуждае от любовни радости, така че никога не го е правил. Просто вечно дете. Но ако е скучно, тогава можете да пикаете нещо.
   Hyper New Washington впечатлява със своя блясък и имперско величие. Столицата на огромна империя, разположена върху цял континент. Всичко тук дишаше с ултрамодерност и небостъргачи, простиращи се на стотици километри височина, и огромни холограми от рекламни филми и величествени фонтани с течен хелий, водород или коняк и шампанско.
   Градът удиви с универсалния си мащаб и разнообразие. Сградите в столицата на Съединените американски щати (The United States of the Universe!) са изключително богати на дизайн. Има и под формата на цветни пъпки и под формата на насекоми и животни, птици, риби, мекотели и много други. Освен това често се смесва в различни странни комбинации.
   Представете си например смесица от папагал, акула и самовар. Тогава ще разберете каква е архитектурата на светлото капиталистическо бъдеще. Отидете, например, танк с глава на орел и пъпки вместо гъсеници. И всичко това е покрито със златни листа и ярко искряща полирана платина. Това буквално заслепява очите. Такава е причудливата гама от чувства, изразени в архитектурата. Или например си представете смесица от паун и катерица със супер модерен телевизор. Това е особено, когато холограмите задвижват съобщения и рекламни филми в осемнадесет измерения и са от най-висок клас.
   Хипер Нов Вашингтон е градът на победоносното капиталистическо бъдеще. Ново развитие на световната история. Съединените щати успяха в крайна сметка да победят всички свои врагове и да се превърнат в световен хегемон. Те са постигнали пълно превъзходство в технологиите. Освен това в Русия след смъртта на президента през 2018 г. започна агресивна война за власт, която приключи след няколко години агресивна конфронтация с победата на проамериканските сили. В резултат на това беше установена хегемония над целия свят от няколко държави: което създаде световно правителство.
   Формално САЩ разделиха властта между своите съюзници, както и Русия и Китай, но всъщност Америка започна да доминира. След това, след няколко десетилетия, се формира SSHV - нова световна организация.
   Формално страните запазиха суверенитета си, но на практика преминаха през глобална глобализация. Появи се единно обединение на човечеството. В крайна сметка всичко изглеждаше не толкова лошо.
   Ние сложихме край на войните, глобалния тероризъм, болестите и в крайна сметка старостта. Човечеството е избрало пътя на световната експанзия. Формално нямаше единна идеология и религия. Но всъщност стана
   Агностицизмът доминира, когато Бог не беше отричан, но всички религии започнаха да се считат за проява на умствена изостаналост и останки от миналото. Но също така не е модерно да се вярва в отсъствието на Създателя на Вселената, така че това не е доказано. А това, което не е доказано, не е надеждно.
   В Китай, който беше основният враг на Съединените щати, избухна буржоазна революция. И тогава страната беше включена в световната хегемония. Формално политическата глобализация формира много колоритно и многонационално правителство, но всъщност Съединените щати започнаха да доминират - от невидимата ръка на капитала. Това направи възможно развитието на световната наука и икономика, достигането на космическите граници.
   Вселената не е гъсто населена. Но има и различни нации. Включително такива древни и някога на планетата Земя като: гноми, елфи, тролове, орки, фавни, вампири и други видове. Най-масивните видове във Вселената се оказаха производни на хлебарки. SShV провеждаше гъвкава политика. С кого се биеха, когото се опитваха да опитомят. Които са сключвали търговски споразумения и съюзи.
   Елфите се оказаха най-близките до хората и дори способни да имат общо потомство. С тях почти нямаше война. SShV - като правило предпочитат да се бият с тези, които са по-слаби. То ги удари с пронизващи удари и коленичи. Вярно е, че преди това, като правило, те се опитваха да вземат пропаганда. И това понякога успяваше.
   Земната империя запази известна централизирана структура и дори собствен президент, който беше избиран за четири години и само за два мандата. Това, разбира се, не позволи на една група да вземе властта. В Конгреса бяха сформирани четири основни партии: две традиционни - републиканци и демократи. Но се появиха и две нови: прогресивна и либерална.
   Формално програмите на четирите игри бяха различни, но всъщност курсът остана почти непроменен, въпреки системните редувания. По-малките организации почти никога не са влизали в огромния конгрес или са били представени чисто символично. Самата империя формално е била федерация с големи териториални правомощия, но всъщност системата е унитарна, с господство на специалните служби. И сега шефът на най-мощния от тях, CIAV, прие чаровната противопожарна дива Моника Каплан.
   Населението на SSH също се промени. Мъжкият пол намаля и женският доминира. Старостта отдавна е отминала, а хората са практически безсмъртни и вечно млади. Което, разбира се, е страхотно. Империята няма нужда да харчи пари за пенсии и обезщетения. Въпреки че е оцеляло известно подобие на семейство: многоженството е съвсем законно. И една жена може да има няколко съпрузи, а мъжът може да има няколко жени!
   Което е изключително объркващо в случай на развод! Но в този случай всички пари решават! Златният телец стана главният бог на капиталистическия свят. Дори и избирателното законодателство беше променено: вместо принципа: един човек - един глас! Коефициентът е въведен според състоянието. Това е така, за да не се допускат до власт всякакви плебеи.
   И вместо формална демокрация, тя се превърна в тотално господство на капитала. Но ролята на специалните служби нарасна още повече. И преди всичко най-важното беше CIAV (Централно разузнавателно управление на Вселената!) - което изпращаше агенти до всички сектори на Вселената.
   Моника Левадная трепереше от гордост, трябваше да се срещне със самата Каси Амстронг - ръководител на мощната тайна служба. А това означава, че тя ще има нещо специално. Все още неизвестната задача обещава да бъде интересна. И най-важното, високо платени. Моника и сега не е бедна - има седем съпрузи. И това като се има предвид, че мъжете са пет пъти по-малко от жените, показател за прилично състояние.
   За нея работят трима мъже, а четирима са жигола. Фермата се управлява от роботи. Има доста деца. Разбира се, самата Моника не ги понася и не ражда - това се прави от специални кибернетични утроби. Но яйцата се използват от нея. За раждането на дете трябва да платите както данъка, така и за носенето му. Но с оглед на огромния генетичен талант, Моника дори получава допълнително заплащане за нови деца.
   Политиката на USS в универсалната арена е гъвкава. С по-силните търгуваме, тези, които са по-слаби, се опитваме да подкопаем и победим.
   Но разбира се, американците не са толкова груби и прями, колкото например Третия райх. Първо се опитват да се застъпят за предполагаемата сфера на влияние. И след това я подчини. В същото време преходът от убеждаване към сила често се случва много лесно и дори внезапно. Въпреки че тук почти всичко зависеше от препоръките на компютрите. След като врагът е слаб, защо да не го победим?
   Във Вселената не е имало огромни космически империи. Древните раси бяха прекалено развити и изтощени, а младите не надминаха земята. Като цяло, по-голямата част от обитаемите светове са празни. Така че има достатъчно място за разширяване без войни.
   Както се оказа, космическите войни не са чест гост и повечето от тях са водени от американците с различна степен на интензивност. Но тогава започна да се появява опасен съюз, в който главната роля заеха членестоноги от семейството на хлебарките. Не твърде умни, но много плодови и упорити, те започнаха да се обединяват. И по-древните и напреднали тролове им предадоха напреднали технологии. Възникна потенциална заплаха за SSH.
   Моника знаеше за това и предположи, че има някаква връзка в нейната задача.
   Сградата на CIAV се намираше дълбоко под земята. Много степени на контрол и защита, много бойни роботи. Моника показа своите пропуски, документи, своята самоличност. Беше сканирано няколко пъти.
   Момичето вече й се намръщи, скоро ще чука петстотин и ще е време да разберем.
   Съединените щати установиха глобална хегемония преди около пет хиляди години.
   Земната цивилизация е сравнително млада, особено по универсални стандарти. Но тя вече е овладяла повече от сто галактики.
   И очевидно други светове го виждат като потенциална заплаха. Моника с много модерната си седемцветна прическа е изключително красива и внушителна. А Нанси Амстронг изглежда доста привлекателна, въпреки че е на повече от хиляда години. Но ако Моника изглежда като младо момиче с леко наивно лице, с малки детски черти, то Нанси има лицето на зряла жена с перфектно изваяна структура на черепа. Въпреки че кожата също е свежа и няма нито една пукнатина или бръчка. Въпреки това началникът на отдела изглежда е жена на тридесет и в много добра форма, срещнала момиче, което все още не е на двадесет.
   Нанси носи бижута, строга прическа с червена и червена коса и четири брошки.
   Моника, чийто естествен цвят на косата също е червен, се усмихва приветливо и дори намига на шефа си.
   Директорът на ЦРУ строго пита:
   - Имате седем законни съпрузи и в същото време не ви липсва нито един мъж ...
   Моника, придавайки вид на потъпкана невинност, отбеляза:
   - Мъже... Не е нужно да се биете за тях, просто примамвайте тези кучета!
   Нанси, преструвайки се на изненада, попита:
   - И че никога не сте имали куче, за което да не ви се налага да се биете?
   Моника сви рамене и отговори с безразличен тон:
   - Дори бих се радвал да намеря... Но възможно ли е наистина в света на свободния морал, и то с такъв външен вид и чар като моя, да се намери труднодостъпен мъж? Мисля че не!
   Нанси, снижавайки гласа си до шепот, промърмори:
   - Може би просто някой селянин, който не ви е лесно да съблазните ...
   Моника примигна объркано:
   - И защо е това?
   Нанси се изкикоти и разтърси показалеца си.
   - Генералът, който скоро ще навърши петстотин, изобразява свята наивност... И най-важното, ти му вярваш!
   Моника, без никакво смущение, промърмори:
   - Разбирам, че ще имам задача, в която трябва да съблазниш някого... Дано не е трол?
   Нанси поклати глава.
   - Тези изроди... Не е естетически!
   Моника удари високия си ток на пода и извика:
   - Тогава е пулсар!
   Директорът на ЦРУ изтъкна остро:
   - Но във всеки случай задачата ще бъде достатъчно трудна. И не е факт, че ще успеете да избегнете унищожението!
   Моника, поемайки показно безразличие, отговори:
   - Рано или късно краят идва дори на онези хора, които не остаряват!
   Нанси кимна енергично и добави:
   "Затова ме слушайте много внимателно. Чували ли сте за олимпийците, разбира се?
   Моника неясно сви рамене.
   - Кой не е чувал за тях... Расата, която някога е доминирала във Вселената - казват някои. Други твърдят, че именно олимпийците са създали Вселената или поне живота във Вселената. Но всичко това са легенди - като факта, че Исус Христос е бил един от тях и затова той се смята за създател на Вселената!
   Нанси кимна и потвърди предположението си.
   - Да... Последните данни сочат, че олимпийците поне са създали живота в нашата Вселена. И това е важно...
   Моника беше нащрек. Струваше й се, че отстрани се разнася студ. И стана някак тъпо... Момичето, нащрек, попита:
   - Някакво оръжие ли са оставили?
   Нанси присви очи и прошепна:
   - Нещо като това ... Малко хиперелектронно устройство, наподобяващо обикновен джойстик за детска игрова конзола ...
   Моника сбърчи чело. Мисълта за търсене на такова малко нещо като джойстика на детска игрова конзола не се усмихна много на момичето. Първо, опитайте се да намерите. И второ, какво може да има в джойстика?
   Моника попита с усмивка:
   - Как ще го търсим? Какви са знаците?
   Нанси блесна с нокти, взе диамантена чаша с лед във въздуха и прошепна:
   - Джойстикът има определена енергия, която някои хора могат да усетят. Самата тя е покрита с жълт метал, напомнящ на златни листа. Но това не е злато! И какво управлява този джойстик? Значителни сили - които могат да ни дадат невероятни възможности!
   Моника се ухили и попита:
   "Това ли е някакъв всемогъщ джин, който се управлява дистанционно?"
   Нанси кимна още веднъж и потвърди:
   - Почти! Всъщност точно така!
   Моника подсвирна и издуха през ноздрите си славей:
   - Чудесно е! Обичам страхотни джинове!
   Нанси се изкикоти и гука като фурия или по-скоро змия, която вика канарче. И в същото време, съумявайки да проговори, тя отпи от искрящото стъкло зелената, пенеща се течност:
   "Можете да усетите присъствието на този артефакт по приятното изтръпване в дланите си. И когато се приближите до този джойстик, това изтръпване ще се засили!
   Моника вдигна ръце нагоре и разпери длани в различни посоки. И като се намръщи, тя отбеляза:
   - Все още усещам леко изтръпване. Това изобщо не е нещо уникално! И по кой път да тръгна? Нямам идея!
   Нанси отново понижи глас и заговори едва чуто:
   - Мисля, че по-точно така изчислиха нашите аналитични центрове, самият джойстик на щастието се намира някъде в областите, контролирани от елфите. Не е известно точно, но най-вероятно в ръкава на мъглявината Афродита. Там ще отидеш!
   Моника се намръщи и, сбърчи чело, отбеляза:
   - Да, почти е като дяволът насред нищото. Там с най-високо ускорение на най-бързия звездолет - да летиш почти две години!
   Нанси намигна лукаво на смелия шпионин генерал.
   - Има хиперколлапс, движението през него ще премине много по-бързо!
   Моника се засмя. Тя намери това предположение за много смешно. Карането в колапс е като каране на люлка. Само че има някакъв риск да излетиш с почти безкрайна скорост в съвсем различна вселена или дори в антисвета.
   Моника се почувства неспокойна от това. Но тя не можа да откаже:
   "Ако вашите анализатори са сигурни, че е в мъглявината Афродита, няма да имам нищо против! Макар и в хиперколапс, шансовете са петдесет и петдесет!
   Нанси щракна с пръсти, чашата изчезна, а в ръката й се появи пица. При това не просто, а с милион двеста хиляди различни сортове зеленчуци, плодове, гъби, риба. Младата жена отхапа с перлените си зъби и гука:
   "Всъщност съвременната защита е до деветдесет и осем процента надеждна, когато се движите в хиперколлапс. Така че дяволът не е толкова страшен, колкото го рисуват, а квазарът не е толкова горещ, колкото се измерва!
   Самата Моника искаше да яде и направи жест, след което в ръцете й се появи торта. Момичето отхапа и забеляза:
   - Един от съпрузите ми изчезна безследно в хиперколапс. И всъщност по-рано вероятността да бъдете загубени беше с порядък по-висока.
   Директорът на ЦРУ, дъвчейки храна, измърмори:
   - Да, тя плува! Не вземайте присърце!
   Моника дъвче малко торта. След това го измих със смес от триста хиляди сокове. А витамините има много и те подмладяват вечно младото тяло. В SSH няма стари хора и стари жени от няколко хилядолетия. Те започнаха да се подмладяват много по-рано, но това струваше много пари. Но след това технологията стана по-проста и по-евтина. Стигнахме до напълно логичен извод: отколкото да подкрепяме старите, по-добре всеки да направи вечно млад и неспособен да остарява. Ще бъде много по-изгодно!
   Много проблеми изчезват веднага, особено след като има много различни планети във вселените. Както годни за живот, така и такива, които по принцип могат да бъдат направени. Така че в САЩ никой вече не мисли за пенсиониране. Няма сакати, и учи. Това, разбира се, е прекрасно. А Моника в еротични фантазии си представя секс със старец. Беше й омръзнало от мъже: твърдо хвърляне, почти всички без брада и мустаци - за да спести време за бръснене. Малко хора имат брада - и това е по-вероятно поради желанието да се открояват с изкуствен растеж.
   А селяните не искат да остареят. Дори по едно време имаха мода за детството. Добре, че жените не обичаха да спят със снотки и те, като мнозинство, въведоха някои ограничения за мъжете. Например, не се подмладявайте под четиринадесетгодишна възраст. И тогава кой има нужда от вас с детското съвършенство?
   Вече тези мъже - и така изглеждат идиоти, но искат да бъдат по-глупави от тях!
   Но Моника изобщо не е глупава и, разбира се, отгатвайки момента, тя попита:
   - Какво ще получа като награда?
   Нанси тържествено обеща:
   - Ще ви бъде даден контрол над цялата планета. Представете си свят няколко пъти по-голям от Земята с роби! И ще го командваш напълно!
   Моника подсвирна и възкликна:
   - Проклятие! И колко предмета ще имам?
   Нанси сложи ръка на гърдите си и отговори:
   - Не по-малко от десет милиарда!
   Моника подсвирна през ноздрите си, завъртяйки сапфирените си очи.
   - Десет милиарда роби! Това е страхотно!
   Излишно е да казвам, че робството е съществувало в SSH и то на законни основания. Вярно е, че нечовеците все още бяха роби. Но във всеки случай джакпотът се оказа солиден и беше необходимо да рискувате живота си за него. Плюс още титлата маршал със значителна заплата в допълнение и най-високият орден на демократичната империя - Диамантената звезда на Исус Христос.
   Моника и Нанси си стиснаха ръцете за сбогом. И тогава момичетата в знак на най-висока признателност оголиха крака и пляскаха едната боса подметка на другата. И те избухнаха в смях!
   Моника се втурна назад с висока скорост. Искаше да направи нещо сама, преди да тръгне на опасно пътуване. Първо момичето отиде в дома си. Тя взе и нахрани два хибрида на дикобраз и бабуин, с петел, платинени гребени. Краката на Моника бяха уморени от модни високи токчета и тя с удоволствие вървеше боса по каменистата пътека.
   Тогава тя покани тримата си съпрузи - сладки, специално обучени да угодят на жени, млади мъже, в същото време правеха любов с нея. Моника обичаше груповия секс и стенеше сладострастно четири часа, копеле със съпрузи-жиголо.
   Много й хареса и момичето с мъка се принуди да се откъсне, изпращайки импулси към прешлените - потискайки либидото. Моника си взе душ и скочи на гравитационен велосипед. Тя започна точно от балкона, огромен небостъргач. Сградите са построени по специален проект: със стадиони, басейни и супермаркети на различни етажи. В небостъргача имаше и казино.
   Моника направи сбогом залог с коефициенти за един от трите цвята: червено, бяло, черно. Тя сложи червено ... но черното изпадна ... Лоша поличба! Обикновено Моника печелеше преди подобни задачи и познаваше правилно. И тук се пръсна толкова тривиално. Момичето изсумтя, прекръсти се (какви останки от религията все още са на почит) и се отправи към най-близкия молитвен дом.
   Нивото на религиозност, особено след като хората достигнаха физическо безсмъртие, падна. Самата религия се промени: адът беше премахнат, оставяйки само рая и чистилището. Освен това раят в паралелна вселена изглеждаше модерен с компютърни програми, игри и друго оборудване.
   Компютрите бяха навсякъде. И в изкуствени фалоси, и в дръжки, и дори вътре в хората.
   Молитвените домове са сравнително малко, но са много цветни и луксозни, с пейзажи, постоянно в движение. Моника беше кратка. Тя се поръси със светена вода за момент, разкривайки прелестите си, а след това поиска благословия, като по традиция хвърли три златни мига на олтара.
   Свещеникът, вечната младост, я благослови, четири пъти я кръсти и три пъти целуна красавицата по боси крака. Ритуалът приключи и Моника се почувства много по-уверена.
   И все пак от време на време се отегчаваше, докато летеше до най-величествения град във вселената.
   Беше възможно да се играят игри с робота по всяко време и дори да си напълно гол. Моника, например, правеше любов с трима живи мъже (тя режеше на специален вид карти с електронна програма), но сега включи холограмата на пистолета и включи любимия си жанр - историческата стратегия.
   Една такава операция, която Моника обичаше да губи, беше кацането на AI на Британските острови. Ето как например нацистите провеждат "Морски лъв". Беше много впечатляваща битка. Особено ако включите фантастични герои в него.
   Американците търгували с гномите, а елфите често били съюзници. Гадни тролове обикновено ги мачкаха и залавяха. Но в компютърна фантастична игра героите могат да бъдат закупени. Точно като производство, танкове, амфибии и така нататък.
   Обективно Германия с окупирани страни може да смаже Великобритания с почти всяка тактика. Но трябваше да се побърза, за да не се провокира действието на СССР. Така че времето беше ограничено.
   Моника се биеше на два фронта едновременно. С Русия и Великобритания. В същото време, постоянно повишаване на нивото на трудност. Тя се радваше да ги победи всички заедно, включително Америка. Така тя се превърна в един вид Чингис хан.
   Моника също харесваше да играе Civilization като индианците. Започвайки със завладяването на континента, след това на планетата Земя и след това на целия свят! Най-готиното шпионинско момиче в играта. И тя има много интересна игра. Особено ако започнете като самотен лидер. Вие завземате властта в едно племе и тогава това племе завладява други племена. И тогава се образува подобие на кралство, след това империя ...
   След това изграждате огромен флот, за да пресечете океана. И тогава се носиш по вълните и покоряваш Европа. Ех, Джордж Вашингтон не е бил предопределен да кацнете на европейския континент. И тя кацна!
   Не на бойното поле в реалната история, която Америка взе. Тя спечели чрез интриги и финанси. Постепенно глобалната интеграция доведе до създаването на световно правителство. Разбира се, за доброто на човечеството. И наистина се оказа по-добре. Единното научно управление на планетата направи възможно бързото решаване на повечето от проблемите. И най-важното, бяха намерени ресурси за завладяване на други светове. За известно време проблемът беше теорията на относителността и ограниченията на скоростта на звездните кораби. Но науката е преодоляла и това.
   На първо място, разбира се, хората са усвоили слънчевата система. Живакът се превърна в основната ковачница на металите. Петролните продукти се доставят от Юпитер и планетите-гиганти. Проблемът с енергията първо е решен с помощта на контролирана термоядрена реакция, слънцето, а след това и термокваркова.
   Именно термокваркът направи възможно преодоляването на скоростта на светлината.
   За пет хилядолетия хората са овладяли няколкостотин галактики и няколко милиарда свята, годни за живот. Човечеството се е развило с безпрецедентни темпове.
   Въпреки целия скептицизъм, беше възможно да се ограничи нарастването на мощността на компютрите - тук бяха въведени редица ограничения. Освен това сред роботите са се разпространили различни вярвания, съставени за тях от хора. Религиозността на кибернетичните машини се превърна в символ на послушание. Те бяха научени, че честната служба на човек може да даде безсмъртие. Освен това беше забранено да се създават твърде напреднали системи.
   Единствено във военната сфера електрониката се развива до най-високо ниво, но дори и там тя е изправена пред границата. Във всеки случай бунтовете на машините бяха спонтанни и немасови и не поставиха човечеството пред лицето на изчезване.
   Много по-опасни са били плодовитите хлебарки, които вече са обитавали много хиляди галактики и чието население вече е отивало към секстилони. Те нападнаха всички подред и взеха в брой, неуморно се приближавайки към притежанията на земляните.
   Моника попита лъчевия си пистолет, компютърът, вграден в колата, пусна холограма под формата на брадат мъж и изслуша любезно:
   - Мислиш ли, че ще победим хлебарките?
   Машината изряза с увереност:
   "Определено ще ги смиламе!"
   Моника се ухили яростно и в зъба на "капитана" се появи лула. Шпионката изпищя, докато ускоряваше между небостъргачите:
   - Ще бъде изключително страхотно! Тривиално ултрапулсар!
   Машината, която беше монтирана в лъчевото оръдие, подхвана телепатичната команда и стартира музиката - истински галантен марш. Моника дори започна да скача като чистокръвен кон на своя гравиоцикъл. Почти се блъснах в небостъргач, който прилича на боен кораб с много висока кърма.
   Момичето с петстотин годишна история изкука. Беше последван от гравитачен цикъл, покрит с рубини. На него седеше най-естественият вампир. Толкова бледа и с дълги зъби. Шпионката му подаде нос и се изкикоти.
   - Ако мечките бяха пчели, нямаше да са опушени гурме!
   Вампирът извика в отговор:
   - Толкова си красива, че си способна да разбиеш на парченца сърцето на рицар!
   Момичето попита недоверчиво:
   - Какъв си рицар?
   Вампирът кимна агресивно с глава.
   - Сър Синузит!
   Моника се засмя и отговори:
   - Много добре! Аз съм графиня дьо Левински.
   Вампирът изпя, сякаш е дългогодишен приятел на петела:
   - Добре... Много си красива... Може би днес ще вечеряме заедно?
   Моника се усмихна възможно най-топло.
   - Много обичам вампирите... Но уви, имам спешни дела!
   Вампирът промърмори капризно:
   - Ще платя добре!
   Моника се намръщи и отбеляза:
   - Слава на Всевишния, и аз не съм беден!
   Вампирът оголи проблясващо диамантените си зъби.
   - А около милион долара?
   Изкушението беше голямо и Моника се поколеба. Наистина, защо да не се забавите? В този случай тя също би получила удоволствие, тъй като сексът с вампир доставя неописуемо удоволствие и в същото време би коригирал не особено благоприятните й финансови дела. И милион долара просто не й бяха достатъчни.
   Моника рефлекторно се опита да се пазари:
   - Три милиона!
   Вампирът щракна с пръсти и изсъска:
   - Става! Само ако това е така, тогава вече ще се справим без вечеря!
   Моника изсумтя презрително и посочи последния модел на лъчевия си пистолет.
   - Първо мана, а след това секс!
   Шпионката дори се ядосала, че не поискала повече. Твърде лесно вампирът се съгласи. Сигурно има пари - кокошките не кълват!
   Вампирът се ухили яростно и направи осмица с дългия си показалец. В космоса се отвори дупка за червей. Моника изръмжа:
   - Дайте пари по сметката!
   И тя извади картата си. Платинената обвивка блесна и приятен глас съобщи:
   - Извършен е трансфер на три милиона златни долара.
   Вампирът махна Моника с пръст. Тя се ухили яростно, изгука:
   - Идвам! Но не забравяйте, не повече от една нощ!
   Fanged изръмжа:
   - И нощта ще стигне с такава красота!
   Моника се усмихна лъчезарно и изчурулика:
   - Можеш да правиш каквото искаш тази вечер!
   И тя скочи в прегръдките на красив, макар и с тъпа бледност на вампир. Завъртян в бални танци. Въпреки че всъщност този славен рицар беше объркан с нея.
   Вампирът, без да губи време в обич, грубо обсебва Моника. Силната жена изпъшка сладострастно и се наведе напред, за да я посрещне. Започна дива буря, която донесе много удоволствие и на двете страни, истинско торнадо и плазмено изригване. Моника беше абсолютно възхитена. Но тогава се появи друг вампир. Сър Гейморайт разтърси предупредително бластера си.
   - Ти сам каза, прави каквото искаш, а ние вампирите обичаме груповия секс!
   Моника облиза хищнически устни и изгука:
   - И на мен ми харесва!
   Един човек е добър, но двама са още по-добри! Толкова по-хладно от удоволствие. Тогава се появиха третият и четвъртият. Моника беше буквално зашеметена от броя на впечатленията. Никога не беше изпитвала толкова много удоволствие. А вампирите продължаваха да идват и идват. И това беше просто суперклас!
   Моника ревеше като стадо мамути от наслада ... И изглеждаше, че краят няма да дойде. Вампирите вече преминаха втората дузина!
  ... ГЛАВА 16.
  Дария също работеше. Вече е ноември и е много студено бос в снега. Разбира се, това е неприятно.
  Момичето работи неуморно.
  Работи усилено върху съвестта си... И през нощта сънува;
   Испанската тълпа от шестнадесети век е разделена. Някои крещяха истерично:
   - Дяволи! Демони!
   Други, напротив, започнаха да се кръстосват или да падат на колене, възкликвайки:
   - Това са знаците на Мария! Ангели за тях!
   Кардиналът пребледня, но епископът, напротив, се изчерви и, като се затича към леглото, попита умолително:
   - Ваше Високопреосвещенство, какво да правя?
   Той отговори сухо:
   - От мускети до демони!
   Епископът, щраквайки уплашено с челюсти, възрази:
   - Висшите сили стоят зад тях. Може да разбере наказанието на небето!
   Кардиналът промърмори не твърде уверено:
   - Господ няма да ходатайства за прелюбодейци!
   Епископът отговори шепнешком:
   - И простената от Христос блудницата Магдалена... И графинята е наистина невинна - свидетелят видя през ключалката само как това гадно момче целуваше дон Монсеро по гърдите.
   Кардиналът беше напълно загубен. Той разтри уискито си и предложи:
   - Нека вали, ако са ангели! По-точно, ако херувимите са за тях!
   Епископът също възрази срещу това:
   - Сутринта вече валеше. Вече е ноември и по-скоро искам топлина...
   Кардиналът нареди сурово:
   - Така че нека им стане горещо като лято!
   Щом каза това, на небето се появи друго Слънце... И всички бяха покрити с поток горещ въздух. Няколко десетки прегърбени старци и жени, стоящи в тълпата, изправиха рамене наведнъж, превръщайки се в млади хора...
   Самото скеле цъфтеше с цветя, а веригите се превърнаха в красиви връхчета.
   Корсак се отърси и направи несигурна крачка - неговите изгаряния и язви зарастваха точно пред очите ни, без да оставят следа.
   Момичето, което е приковано към него, смени сивите си спукани парцали и елегантна, макар и скромна туника. Корсак й протегна ръка и каза укорително:
   - Не примижавай Емануел... Не ти отива!
   Момичето на графинята смирено отбеляза:
   - Телата са създадени от нас, но все пак са истински хора...
   - А заключението? Корсак се намръщи. Сякаш искаха да му сложат сапун в устата.
   Емануел логично отбеляза:
   - И как могат да живеят тук сега?
   Корсак дори беше леко раздразнен от това:
   - Какво е извън нашите сили в нашата вселена? Да, ще ги направя царе на Земята и всички ще бъдат на колене и ще молят за милост!
   Еманюел поправи Корсак.
   - Да, това не е от нашите вселени ...
   Момчето демиург се отметна:
   - И какво? Все пак Създателят на Вселената е от човешкия вид. Ще се съгласим с него...
   Тогава двойката им изведнъж се оказа заобиколена от високи фонтани ... Огромни, многократно по-високи от Хималаите и най-прекрасните и неразбираемо величествени композиции. Корсак подсвирна и пред него се появи червеникав тийнейджър. Също подобен на момче-демиург с безупречен мускулен релеф, красив, загорял, но малко по-различни черти на лицето. На носа има чифт оранжеви уплътнения, а на китката е готин, изискан часовник с камъни.
   Корсак веднага усети наличието на хипертеоплазма и без колебание протегна ръка към него.
   - Здравей брато... Знаеш ли, някак си станахме твърде рядко да се посещаваме...
   Момчето-демиург отговори, като разклати:
   - Наричайте ме Хари... Обикновено, като вечни деца, не усложняваме живота си с излишни заглавия. Както и да е, общуване помежду си!
   - И аз съм Емануел! - реши да поздрави момичето-демиург, като протегна крак. Също така очевидно е почит към етиката.
   Хари Създателят се засмя на глас на това и заяви:
   - Да, вие момчета... Весела - обичам ги!
   Корсак предложи на свой колега:
   - Може би ще играем? Вселена срещу Вселена?
   Хари отвърна с усмивка:
   - Разбира се, звучи много примамливо, но... Изглежда играете още една игра с човек от първичната вселена?
   Корсак и Еманюел хвърлиха очи и изръмжаха в един глас:
   - И това е наша работа!
   Хари поклати глава - появи се друго момиче с прическа, която пасва на всички цветове на дъгата. И от нея дойде колосална сила, която дори Корсак отстъпи. Емануел се изправи на едно коляно и прошепна:
   - Надбогът на боговете е човек.
   Корсак се смути... Седемте цвята на дъгата са символ на демиурга-създател, демиург-създател. Обикновените хора имат своя собствена йерархия, Боговете Създатели също. Тя не е толкова фиксирана и твърда като в армията и зависи от желанието на самите демиурги или от нивото на развитие и съвършенство на индивида. Но това вече е друг ред.
   Например хората също са различни. Ако имаше един, който е живял преди петстотин години в двадесет и първи век - хората щяха да му се сторят почти богове. И същото е вярно, когато хората от двадесет и първи век се преместят петстотин години в бъдещето и още повече хиляда! Такава е безкрайната стълба или пирамида, която може да има връх, но никой не знае къде свършва.
   Защото законът на свръхестествеността казва - времето, материята, пространството - не намаляват, а само растат и променят своите форми. Тоест, върховният свят, според неговия вечен закон, е безкрайно зелено дърво, което расте през цялото време и никога няма да спре да расте. Например, с течение на времето броят на спомените се увеличава, а броят на материалните обекти, както и пространството, което заемат, също се увеличава.
   А интелигентните същества, развити с помощта на Хипереволюцията, могат да контролират процесите на растеж и трансформация на съществуването.
   И следователно, има голямо множество Създатели на Вселената - чийто брой като цяло е неизвестен и... Освен това той непрекъснато се увеличава.
   Така че, колкото и да е странно - езичеството е правилно, а монотеизмът е само частично. Вселената обаче може да има Създател и един човек и монотеизмът по отношение на поклонението е логичен. Както и в армията има много генерали, като отделението е еднолично. И дори ако броят на всички демиурзи-създатели не може да се преброи, но творението или трябва да отправи молитви към една, или може би е правилно, или не една, няколко личности на създателите наведнъж.
   Седемцветното момиче-супердемиург обаче се държеше демократично, ръкува се и предложи:
   - Наричай ме Артемис. Ще бъде по-лесно!
   Корсак се ухили.
   - Flaunt се нарежда с нашето ниво на развитие ...
   - прекъсна го Артемис и дори понижи гласа си.
   - Бяхте ли върнати назад от солидарността на хиперфюрера?
   Емануел каза тъжно:
   - Значи просто исках да ви кажа какво успяхме да разберем, а вие вече знаете всичко предварително!
   Артемис се засмя, когато няколко милиарда в една милионна галактика приеха формата на ченгета с шлемове. Подредиха се и застанаха под козирката.
   Корсак подсвирна, докато взе всичко наведнъж.
   - Ето тригонометрията!
   Артемис го отметна.
   - Службата за сигурност на демиургите... Но не се страхувайте - позволено ни е много!
   Емануел попита с натиск:
   - Извинете за въпроса, но... Знаете ли подробностите за плановете на Адолф Хитлер да стане суперфюрер?
   Артемида щракна с пръсти и около тях се появиха чифт секстилони бронирани щитове, дебели хиляда парсека всеки. След това тя намали силата на звука до най-ниската октава и прошепна:
   - За съжаление не?
   Самият Корсак, оглеждайки се уплашено наоколо, супер тихо попита:
   - Абсолютно не? Може би това е дезинформация?
   Артемис наистина въздъхна тежко и логично отбеляза:
   - Ако можехме да познаваме и контролираме хиперфюрера, отдавна щяхме да неутрализираме такова същество... - Мълчаливите й думи избухнаха по-стръмни от ядрените бомби. - Но Хитлер демиургът е извън нашия контрол... Неговата сила нараства, плюс съюзът със създателите на вселената на пчелната форма на живот. Не, това е заплаха и проблемът все още не е разрешен от нас.
   & nnbsp; bsp; Емануел смирено отбеляза:
   - Аз и Корсак сме много талантливи, но на фона на други демиурги сме млади не само външно. И явно искаш да поверим войната на хиперфюрера.
   Артемис студено и иронично отбеляза:
   - Твоята проницателност ме учудва... - И тя добави сериозно. - Но вие също търсите и искате да разкриете тайната на фюрера. Все пак знаем вашата супер игра с полковник-инженер Пьотър Дегтярев! Вие постигнахте значителен напредък там...
   - прекъсна го рязко Корсак.
   - Така че Втората световна война е една от най-популярните стратегии. Колко милиарда вариации са изпробвани там... - Момчето-демиург щракна с пръсти на краката си и защитните екрани се превърнаха в пърхащи безброй карти за игра. Освен това с уникален модел. - Кое сме уникални?
   Artemis поправи екраните почти мигновено и добави дебелина милион пъти. Тя изтърси капчица пот от носа си и отбеляза:
   - Е, вие давате ... И двамата не сте съвсем обикновени демиурзи и най-важното самият Дегтярев ...
   Емануел отбеляза:
   - Не Бог - човече!
   Артемида поясни:
   - Човек от първичната Земя, от която е дошла свръхцивилизацията на демиургите-създатели. Това е първото... - Момичето супердемиург постави седем показалеца на устните си наведнъж. - И второ, той е развита личност и може да направи нещо... Нещо, което по-късните разглезени от електрониката вече са забравили, а по-ранните не са знаели как. Двадесет и първи век е най-важният. Хората все още не са отишли до виртуални машини и електроника, скъсали с реалността, но вече знаят как да създадат нейната виртуалност ...
   Тук погледът на Артемис се ядоса:
   - Накратко, можете да смятате Пьотър Дегтярев за избрания и той ще ни помогне да решим проблема с хиперфюрера!
   Корсак логично отбеляза:
   - Но тогава правим всичко както трябва. По-добре е да го използвате на тъмно - да не посвещавате нищо на нищо. В противен случай ще бъде безсилен... Като всички останали - включително Надбогс-демиургите от нашата раса.
   Артемис се поколеба и се съгласи.
   - Правилно е! Ето го с разум и логика, които не можете да вземете в изобилие от всички нас и не можете да намерите целта. Така че е възможно да се намери начин и да се разкрият тайните на Хитлер... Случайно или по вдъхновение, но без да се изчислява по разум.
   Емануел обобщи:
   - Тогава трябва да продължим да играем с него... Същото както ни казва умът и особено Корсак. Освен това моят приятел може по-ярко да прояви в характера си чертите на момче или дори дете, отколкото останалите демиурзи-създатели!
   Артемида оголи зъби, от които галактиките от трилиони трилиони галактики се пренаредиха отново и отбеляза:
   - Донякъде талантът да фантазираш изисква в главата ми да мине вихрено детство. Демиургите са безсмъртни - но човек може, след като остарее, да напусне играта, като скочи в нирвана. Предполага се, че това е абсолютът на съвършенството. Но аз не мисля така!
   Корсак се съгласи с констатациите:
   - И те се уморяват от Всемогъщество... Но колкото и да е странно, несъвършенството на ума позволява на личността на вечен тийнейджър да избегне тази умора!
   - прекъсна го Артемис и блесна очите си още по-ярко.
   - Повече няма да кажа нищо, което не се разваля ...
   Емануел отбеляза шепнешком:
   - Ти си по-възрастен от нас, по-мъдър и вероятно по-силен от Надбог ...
   Артемис отстъпи твърдо назад.
   "Твърде стар съм, за да те съветвам. Изглеждайте по-млади от себе си или по-екстравагантни. Логиката не може да проникне в хиперфюрера и това е доказано от най-богатата практика.
   Корсак искаше да каже нещо, тъй като отново бяха изхвърлени със сила от хиперзадачата и те излетяха в снежна преса... Потънаха почти до шията. И тръпки по кожата...
   Емануел в една туника, Корсак само по къси панталони - това е чудо, което тресе... Когато си в човешко тяло, е страховито.
   Корсак се опита да щракне с пръсти, тъй като обичаше да промени климата или тялото, но нещо не се получи ...
   И Емануел също, макар че беше като мъж, който кара крокодили от семейството на пеперудите под наркотици, въртейки ръце и се опитваше да прошепне нещо. Но усещането за почти безкрайна сила изчезна някъде. Добре, че телата са здрави, силни и сякаш не са изтощени, както миналия път с мъчения.
   И с тях все още е светлочервеният Хари. И какво е забравил този хлапе демиург тук?
   Еманюел, след като се измъкна там, където се изсипаха, не толкова, трепереща с голи колене, запя:
   - Ах, Хари, Хари, Хари - ти не си наш! Ах, Хари, ти си от друг свят!
   Момчето-демиург също се изравни с тях в права - бос, по шорти с тен на екватора. Но червенокосият все още не изглеждаше твърде онемял, предупреди той - "колеги":
   - Ние сме тук в истински диспансер и няма да можем да използваме нашата божествена сила.
   Корсак на практика попита:
   - Знаеш ли изхода?
   Хари отговори уверено:
   - Да, Артемида ме подтикна!
   Корсак, слизайки на стръмното, където се е образувала ледената кора, попита:
   - И как?
   Хари подсвирна през дясната си ноздра и каза:
   "Трябва да изрежем сърцето на Хитлер и и тримата да поставят дланите си върху него. Тогава нашата сила на Създателите-демиурги ще се върне!
   Емануел се засмя.
   - За обикновените хора, много добра задача... - Момичето започна да скача, огъвайки крайниците си. После отново попита тя. - Това такава шега ли е?
   Хари възрази с логиката на безпардонния Създател:
   - Изглежда не... И това е друг свят, в който нацистите печелят... Значи, ще имаме какво да кажем на потомците-демиурги!
   И тримата създатели, избирайки писта със замръзнал сняг и ледена кора, рязко се дръпнаха в посока на предполагаемия Запад. Корсак, вдишвайки широко мразовития въздух с гърдите си, отбеляза:
   "Без феноменална космическа сила е като да смачкаш Хималаите с юмрук.
   Хари правеше салто, докато бягаше и предупреждаваше:
   - Не очаквайте да станете богове в критичен момент. Наша задача е да правим не това, което всеки демиург може да направи, а това, което е недостъпно за повечето хора.
   Корсак поклати глава критично.
   - А мнозинството? Нещо, което не помня - успя ли някой да залови фюрера и да изреже сърцето му!
   Хари ритна с крак снежна преса и вдигна истински леден гейзер, ухили се доволно:
   - Имаме предимство - телата са по-добри от човешките. Освен това знаем много!
   Емануел се обърна като гимнастичка и издаде:
   - Знанието е сила, невежеството е безсилие, но невежите са много силни в числа!
   И при тримата в студа краката им бяха ужасно червени - все пак това не е двадесет и първи век с кишавите му зими, а много по-сурови... сто процента. Студено е, че дори подметките са горещи, а напоследък сте в много по-мек и благоприятен климат. Студеният или по-скоро леден въздух навлиза в белите дробове на струи и това гъделичка гърлото. Около трийсет градуса под нулата е - все пак е добро тяло без най-малки недостатъци и перфектно обучено, подобрено от водещи биоинженери. По-точно, изглежда като в приказка, пренесена в реалността - има неразрушими свойства на този или онзи герой. И благодарение на тях например слагат Кошчей Бессмертни в картечница и РПГ, а той фактурира само убийците за повредените костюми.
   И явно физическото съвършенство на тялото - бързата му способност да се възстановява и да бяга като експресен влак - е неразделна черта на супермен-демиург. Така че Емануел е толкова красива в туниката си, се виждат луксозни мускулести бедра, като дупе на пъпеши... Корсак започва да изпитва силно вълнение от перфектната си тийнейджърска плът, нивото на хормоните се повишава, а богинята блести с небесна красота.
   И тогава момичето-демиург се притесни:
   - А как е нашият избраник Дегтярев? Колко дълго ще се готви в стомаха на Хитлер, който създадохме?
   Корсак изгледа отмъстително с изумрудено-сапфирови очи.
   - Тъй като сега властта ми е изключена, значи... Ще се използва от един доста достоен депутат!
   Еманюел беше изненадана и също направи салто над главата си и каза:
   - Ето ги навсякъде дублери! И вселената, и тези, които ги създават!
   Хари изведнъж постави пръст на устните си и посочи голите дървета.
   - Това е умерена ивица. Много прилича на нечерната земя...
   Корсак скочи до брезата, захапа кората и лакомо прокара език. След това, като се промени в лицето си, той каза:
   - Ей, момчета... Това не е средата на ХХ век!
   Еманюел подсвирна изненадано:
   - Еха! И какъв период?!
   Корсак скандира:
   - Имаше една ера - ей, имаше период - благослови! Съюз на фалшиви фанатики и истински крадци!
   По клонките подскачаше норка, черната й козина блестеше съблазнително и богато. Емануел хвърли снежна топка по нея. Плътна топка удари главата на животното и, скърцайки, животното падна в снежна преса.
   Емануел, без предразсъдъци, вдигна норката с боси крака, пръсти, червени от слана, и като я разкъса, хвърли парче сурово месо в устата си. Корсак и Хари също не отказаха да ядат жестоко, а червенокосото момче демиург неочаквано откровено заяви:
   - Ами да... Това е средата на ХIII век. Артемида реши ли да ни измами с фюрера?
   Емануел, напротив, изглежда е много доволна. Лачно поглъщана, размазваща кръв по устните й и хрускащи кости. И Корсак обичаше да се чувства като хищник или див примат.
   Той дори пееше с пълна сила:
   - Е, след обилна закуска се превръщам в нещо като животно - тогава
   в гората ме дърпа, тундрата зове!
   - изръмжа Хари в унисон.
   - Все пак инстинктът ще намери жертва на заклинанието!
   Но сега демиургите-нападатели трябваше да решат много по-належащи проблеми: да намерят квартира за нощувка или да разузнаят района. Времената са древни, има много гори и можете да се натъкнете на нещо по-сериозно от вълци.
   Но, между другото, последните просто не са далеч. Zenks, блясък и бързане. С намигване и тримата решиха: поемете битката!
   Всъщност не е трудно да се строшат тояги от дървета - плюс уменията на великите демиурзи, те познават всички бойни техники на създадените вселени.
   Емануел дори отбеляза това:
   - Може би можем и без пръчки? По-специално нашите юмруци, крака, лакти дори не са против добра загрявка.
   Корсак се изсмя отровно.
   - На сняг? Бокс с кик техника! Да, готино е!
   Има цяло ято вълци - обикновено тези животни не ловуват сами. Вярно е, че вероятно Робин Зон Крузо все пак се наведе, когато в по-разширено издание написа, че са били нападнати от триста животни наведнъж. И какво биха могли да ядат тези ненаситни вълци?
   Но ще има около двадесет зъбни. Най-трудният лидер атакува първи. Корсак рита напред с пета, целяйки носа. Ударът и костите на моста на носа влизат в носа. Демиургът пробива много бързо и познава структурата на животното докрай. Като цяло те биха могли и да изплашат животните, издавайки вик, който причинява неконтролируем ужас в тази порода хищници. Но битката е много по-интересна...
   Емануел все още е в плътта на напълно пораснало момиче, което означава, че е по-тежка и по-висока от две момчета. Следователно ударите й са такива, че ако ударят главата или челюстта с огън, той издухва костите на вълците.
   Корсак, когато нанесе удар в ноздрите на втвърден, почувства приятна топлина и завръщане. Намаза и ловко хвърли една кучка в окото на сивия хищник.
   Пусна извор с пурпурна кръв и се скри в снежна преса.
   Хари изрита жертвата си от грамофона и запя:
   - Сив вълк, сив вълк, не бързай към прага!
   Корсаков, атакувайки месоядното същество в главата с лакътя, възкликна:
   - Има лов на вълци, има сблъсък на зъби ... На сивите хищници - има отряд отличници!
   Хари удари не по-слабо от колегите си. Но предпочиташе по-размахани движения и обрати. Например, удари в коляното...
   Разбира се, тук те не бяха обикновени хора... Иначе съществата ги разкъсаха. И така, вие можете да се движите по-бързо от вълка, за да го осветите с техники. Въпреки това и тук нямаше особено свръхчовешко. В крайна сметка войниците убиваха вълци на тежки изпити и още по-опасни лъвове. И ако си спомняте нинджите или монасите от източните манастири.
   Във всеки случай врагът се превърна в овца, след като се натъкна на най-големите убийци и дарители на живот във Вселената.
   Емануел, например, извади зъбата челюст за промяна с голите си пръсти с зъби. От болезнения шок той буквално го хвърли в горната част на крака.
   Хари възкликна:
   - Изсвирнете всички до върха на вулкана!
   Корсак изведнъж си спомни как се беше превъплътил в момче-партейзана. Той беше воден на жестока екзекуция от нацистите, а босите му крака бяха буквално изплакнати във вряща вода. Плюс болката от побоите. Тогава демиургът бил ужилен от неумолима съвест: "има ли той право да поставя творението в такива непоносими условия?"
   За момчето всичко завърши добре, въпреки че преди екзекуцията го поляха с няколко кофи ледена вода. Но Корсак Фриц след това легна и грабна собствените си картечници, а младият партизанин дори не кихна.
   Този вид война е най-подходяща за демиурги. Да, и вие сами участвате в ледена душа и изживявате всичко това ...
   Но сега също вълнението от голяма битка и карета, може би дори не ешелон от усещания!
   Но битката се оказа кратка, оцелелите вълци разбраха, че са хванали хищниците на хапещите зъби на дели деру. Емануел хвана единия от тях за опашката и започна да се върти. Но тя нямаше време да го завърти правилно - все още беше метла.
   Момчетата-демиурзи дотичаха и дадоха на "горските санитари" в дупето и също спряха преследването.
   Корсак обобщи:
   - Петнадесет - нула в наша полза... Да си правим дрехи или какво?
   Хари отбеляза разумно:
   - Ще грабнем кожите, но няма да ги носим. Телата ни ни позволяват засега да издържаме на слана, а да тичаме само по шорти е по-пъргаво.
   Емануел се съгласи с това:
   - Защо преоткриваме колелото. Можем да бягаме така. Особено вие, момчета, в тази ера вашите връстници тичаха без никакви подобрения в телата си.
   Хари поясни:
   - И не само връстници, но и светци, юродци... И тази публика не ми харесва.
   Корсаков съжаляваше, че няма кинжал. Бяха хвърлени напълно невъоръжени, сякаш на изчезване. Добре че поне тялото даде фора на опозорените демиурги в простичките. Като цяло изглежда като наказание - макар и точно такова подобие на реалистична игра - има истинска награда за пренаситените демиурги.
   Хари се досети какво мисли колегата му и срамежливо призна:
   - Веднъж супер-божеството Артемида наистина ме наказа, така че палачът и багажникът да изглеждат по-приятни.
   Еманюел хитро попита момчето-божество:
   - И как се справи:
   Изчервявайки се и свеждайки очи, момчето демиург с мъка изстиска от себе си:
   - Превърнах се в малко момче и ме разболя от грип...
   Емануел неволно потръпна и самата се уплаши:
   - Леле... По-лесно е да висиш на кръста, отколкото да се разболееш като човек. Няма да пожелаете това на врага си!
   Корсак саркастично отбеляза:
   - Е, Хитлер би могъл да го пожелае. Справедливо същество!
   Емануел се засмя тихо, когато отбеляза:
   - Значи затова превърнахте Пьотър Дегтярев в бацил?
   Корсак побърза да коригира партньора си и приятел-богиня:
   - Грипът е вирусно заболяване, а не бактериално... Нека по-добре да освежим трофеите.
   Хари се включи ентусиазирано:
   - В същото време ще получим прилични пари!
   Използваха зъби и доста прилични и много здрави и остри нокти. Така че камата не е необходима, ако самият вие сте оръжие.
   Емануел глътна малко сняг и се уви в раздрана вълча кожа. Освен това туниката падна по време на битката - явно не е костюм за воин.
   Хари също искаше да се увие във вълчи кожи, но, като улови презрителния поглед на Корсак, спря и се нави на вързоп.
   Емануел остави краката си отворени, но предпазливо отбеляза:
   - Грозни времена... можете, момчета, дори и по шорти, но за мен...
   Хари също, палавникът отметна настрана.
   - Покажете силата си и никой не смее, да ви упрекне с дрехи!
   - Първо ще ти покажа! - отсече Емануел.
   Скоро острите им уши вече разпознаваха хрущенето на счупени клони и движението пред цялата чета. Освен това изглежда, че леглата са леки ...
   Корсак дори се прекръсти:
   - Аз съм Наддемиург, надявам се, че това е точно това, което всички мислим!
   Наистина момчетата се преместиха на мястото на цвитане и вече различиха тюркската реч и характерното тропане на леките коне.
   Около сто конни татари, явно участващи в нападението срещу Русия. Тук вече се усещаше нещо близо до Рязан. Въпреки че по години и дати е напълно възможно да се объркате.
   Корсак предложи незабавно да атакуват противниците:
   - Дори и да ни убият, ние само ще се върнем към нашите всемогъщи прераждания.
   Еманюел се ухили.
   - Или ще бъдем принудени да продължим мисията, но при по-лоши условия...
   Хари потръпна и отбеляза шепнешком:
   - Най-голямото наказание, което може да измисли един демиург, е да го направи като всички останали...
   Троицата неволно спря, татарите също не бързаха. Имаха и плячка, босите крака на заловените момичета стърчаха изпод завивките. Да, и повлече плячка. Тук чувствителните носове на въплътените демиурзи се чувстваха като хрътка на теглене. Дойде миризмата на изгоряло ... Не, тук се събраха не мирни татари, или по-скоро монголо-татари. Естествено, всезнаещите богове разбраха речта им. Хан Кебе извика:
   - Напред е Рязан, следван от Владимир. Очакват ни красиви момичета и много злато и кожи! Ще им изгорим селата...
   Корсак се прозя и бутна Хари с крак.
   - Най-интересното забавление за Бога е да станеш мъж - да усетиш болката и уязвимостта си! Така че трябва да се борите и да рискувате!
   Емануел хвърли кожата си, по нея не беше останало нищо и каза:
   - Боря се като истинска богиня. И печеля!
   Хари, малко засенчен, предложи:
   "Или може би ще измислим план. Имат стрели!
   Корсак възрази студено:
   - Планът е за тоягата, а мечът е за бойците! Нападаме веднага...
   И триото воини, проблясващи в слана червени токчета, се втурнаха в атака.
  ... ГЛАВА 17.
  Вече е ноември, а момичетата работят почти голи - само по едно бикини. И се стараят много добре на магаре.
  Но Аленка има и достатъчно сила, с помощта на босите си пръсти на пишеща машина, за да скицира продължението на историята на Тамерлан.
  Момичетата измислиха специална инсталация за себе си - огнехвъргачка с дванадесет варела. Това трябва да се каже - много сериозно. И сега Аленка натисна копчето с аленото си зърно на гърдата.
  И се получи, потоци огън се изсипаха върху китайците. И това е много горещо и смъртоносно изпълнение.
  А воините на небесната империя горят, сякаш са свещи на елха.
  Аленка взе и запя:
  - Моят огромен здравей,
  И най-яркият букет!
  Прецака на китайците с натискане на пурпурното зърно на гърдата и Анюта. Тя е момиче от най-висока култура и класа.
  И ако пее, ще го взриви.
  А китайците нямат цял батальон - изгоряха до пепел.
  Това е момичето - изключително готино.
  Но червенокосата Алла е още по-готина. И нейното рубинено зърно притиска с голяма сила и енергия бутоните.
  И така работи.
  И наистина изгаря всичко до пепел ...
  Алла, виждайки как китайците горят и умират, изпя:
  - Аз съм най-силното момиче в света,
  И те завладяха всички аспекти на етера!
  И голата й пета предизвика опустошителен смъртоносен ход. Ето я момиче като - яко!
  Алла каза със смях:
  - Моята феноменална сила...
  Мария изстреля, натисна бутона с ягодово зърно и логично отвърна, ухилени със зъби:
  - Не твоя, а нашата!
  И воините ще го вземат и ще се смеят със суров апломб. И тогава двамата вземат и подсвиркват.
  Гарваните били ударени от ултразвукова вълна в мозъците им. Те полудяха.
  И пернатите красавици започнаха да падат и да пронизват главите на китайските войници.
  Тези момичета са просто супер!
  Олимпиадата е много агресивна. Тя също ще натисне зърното си, голямо, като портокал, върху копчето. И как изплюва убийствената каскада от смърт и разрушение.
  И толкова много китайци наведнъж взеха и изгориха. Бяха напълно овъглени.
  Олимпийските игри взеха и пееха:
  - Аз съм най-силното момиче в света,
  Лесно мога да сложа врага...
  Плуваме по потоците от непрекъснат етер,
  Хунтата - драконът няма да може да ни пречупи!
  А воините от техните зърна, гърди, биват с такава смъртоносна мълния, че направо е ужас.
  Китайските батальони се изгарят. Това са момичетата. И голите им пръсти хвърлят подаръците на унищожението със страшна сила.
  Олимпийските игри се вдигнаха и свиркаха...
  И свирката й веднага събори много хиляди гарвани на земята, като повали китайците до смърт.
  Жените воини са доволни, разбира се. И се смеят.
  И петте красавици са толкова войнствени и остроумни.
  Тук отново Албин и Алвин атакуваха от въздуха, на бойни самолети. И как ще бъде изпратена колосалната разрушителна сила на ракетите, които ще гръмнат и ще гръмнат всичко.
  Албина го взе и запя, натискайки спусъка с аленото си зърно:
  - Аз съм най-голямата героиня в света!
  Алвина също риташе, притискайки рубиновото зърно на гърдите си, и чурулика, ухилявайки се със зъби:
  - Не, ние сме най-героините на света!
  И момичетата запяха в хор:
  Аз, ти, той, тя - заедно цялата страна,
  Заедно едно приятелско семейство
  В думата ние
  Сто хиляди аз!
  А момичетата хем се смеят, хем се боси на лостовете.
  И бомби летяха към китайците. Разбира се, небесната империя няма късмета да се справи с момичета, които се бият само по гащи.
  Анастасия Витмакова също е на небето. И това момиче, което е на повече от сто години, но не остарява, защото е вещица.
  И воинът ще натисне бутона с рубинено зърно. И веднага бойните ракети ще летят към целта.
  И цял китайски полк беше тотално унищожен.
  Анастасия Витмакова отбеляза, като прокара ръба на ръката си по гърлото си:
  - Има голямо чистене!
  Акулина Орлова охотно се съгласи с това, също чукайки врага, и оголи зъбите си, което е по-бяло от първия сняг:
  - Районът се почиства!
  И момичето отново натиска ягодово зърно на гърдите си върху бутона на джойстика и изпраща ракета-убиец.
  Мирабела Магнитная хвана и удари врага с помощта на босите си пръсти. И смъртоносна ракета ще удари китайците. И имаше тотално унищожение и смърт.
  Това е Мирабела - просто супер. И момичето ще удари врага като ягодово зърно.
  Момичетата взеха и запяха, тропайки с голите си кръгли токчета:
  - Лесно ще изтрием всички,
  За властта на Съветите...
  И ние ще разбием всички вас,
  На тази песен!
  Жените воини толкова удрят врага с ракетните си ракети. И това наистина е изключително смъртоносно.
  Това са момичета с боси, изрязани крака.
  Анастасия Витмакова, смазвайки врага, изгука:
  - Черепът през нощта скача искрящо,
  Той иска да подлуди момиче...
  И поглъщане на невинни жертви от змия,
  Има само суета!
  Акулина Орлова удари врага с рубинено зърно на гърдите. Удари до смърт врага, без да му даде ни най-малък шанс и изгори целия батальон на китайците.
  Тогава Акулина взе и запя:
  - Момичето е тук, момичето е там,
  Животът е като сън, чиста измама!
  И воинът изпрати смъртоносен дар на унищожение на врага с кръгла пета.
  Тогава тя изчурулика:
  - Ще унищожа всички китайци, ще покажа на момичетата си лице!
  Това са момичетата - боси и красиви и със съблазнителни, много изрязани крака.
   Анастасия Витмакова хвърля малка бомба, унищожи опонентите си и изчурулика:
  - Слава на нашата велика Родина!
  Тук са и Алиса, и Анжелика в битка. Те бият китайците със снайперски пушки. Като цяло момичетата са прекрасни.
  Алис стреля, удари петима китайци едновременно и изгука:
  -В необятността на прекрасната Родина,
  Закален в битки и труд...
  Направихме весела песен
  За страхотен приятел и лидер!
  И воинът изпусна голите си пръсти, смъртоносен дар от смъртта. И разкъса много противници.
  Анжелика смазала и врагове. Тя удари четирима врагове с един изстрел и извика:
  - Със сигурност ще победим всички и ще има комунизъм!
  И воинът отново хвърли убийствения дар на унищожението с боси пръсти на краката си. И толкова много китайци бяха убити наведнъж.
  Беше просто страхотно.
  И двете момичета са много красиви. Алис е руса, а Анджелика е червена. Просто са страхотни.
  И стрелят по враговете в дебелото на ордата.
  Алис го взе и запя:
  - Слънчев кръг,
  Небето наоколо...
  Това е рисунка на момиче!
  И воинът с гола пета взе и хвърли експлозивен пакет въглища. Което взе много китайски бойци и разкъса.
  Анджелика отбеляза със смях и оголи зъбите си, които имаше като големи перли:
  - Просто е страхотно!
  А също и голите пръсти на червенокосото момиче ще пуснат експлозивни торбички с агресивна смес от разрушаване.
  Тези момичета са изключителен пилотаж. Те показват своята най-голяма и най-агресивна класа.
  Алис го взе и изчурулика, показвайки зъбите си:
  Рисувах върху лист хартия
  Подписване в кръг на дъска!
  И отново босият й грациозен крак хвърля нещо с много смъртоносна сила.
  И с масово унищожение - убиване на китайците.
  Анжелика изгука, намигайки:
  - Всичко ще бъде толкова - очарователно!
  И нейната гола, кръгла, розова пета като нокти...
  Жените воини, разбира се, не позволяват на китайците да ги заливат с вълна. И всички се промъкват.
  Броят на воините на небесната империя е голям. И всички се въртят и усукват, и атакуват с най-голяма страст.
  Анжелика плесна с ръце и запя:
  - Величието на руснака се признава от планетата,
  С удар на меча те смазаха фашизма...
  В стихотворенията на момичетата се пее победата,
  И вярвам, че ще изградят комунизъм!
  И воинът ще го вземе и ще плюе... И петното от магическа плазма веднага порасна и покри китайците.
  Нека го кажем по този начин - момичетата са това, от което се нуждаете.
  Аленка стреля по китайците с картечници. Това ги реже с мечове...
  И когато в ръцете й, като по магия, се появи картечница. И тя позволява да намали враговете.
  Така Аленка коси китайците, без да им даде ни най-малка милост.
  И девойката хвърли убийствената дарба на смъртта с боси пръсти на краката си и разпръсна воините на небесната империя.
  Тогава тя изпя:
  - Аз съм най-силното момиче в света,
  Готин господар на земния етер!
  Анюта потвърди това:
  - Да, готин суверен!
  И тя взе босите си крака с босите си пръсти и хвърли смъртоносния дар на смъртта, и положи толкова много китайци наведнъж.
  Ето едно момиче.
  А също и от алени зърна, тъй като ще зареди мълния. И воините на небесната империя се търкалят като снопи сено.
  Анюта взе и изпя:
  - Слава на ерата на руските царе,
  Ти си противник, разбийте народа!
  Така работят момичетата. И Алла е червенокоса красавица с тях. И от рубинените зърна се предават просторни светкавици. И носи пълна смърт.
  Алла изпя, ухилена:
  Не отчупвайте крилете на едно дръзко момиче,
   В мен няма съжаление и не случайно...
  Не обичам насилието и безсилието,
  Това е просто жалко за разпнатия Христос!
  Така тя е борбена и агресивна, изпълнена с енергия войн.
  Мария ще я зареди и с пулсар от ягодовите си зърна. Той ще изгори масата на китайските бойци и ще гука:
  - Това е моята космическа сила!
  И очите й ще блестят от светкавици.
  И босите крака ще хвърлят дарбата на унищожението. Тези момичета са от най-висок клас.
  Олимпиадата прецака врага. Тя използваше и огнени пулсари от големите си зърна.
  Героичното момиче работеше с огромно ускорение. И не даде на никого ни най-малък шанс.
  И воинът хвърляше много разрушителни дарове на смъртта с босите си пръсти.
  И в същото време тя пее:
  - Родината и армията са два стълба,
  На която стои планетата...
  Ние ще те защитим с нашите гърди, ние сме твоята страна,
  Твоята армия е възхвалявана от всички хора!
  За пореден път нейните доматени зърна пускат дарове с колосална убийствена сила.
  Елизабет също стреля от танка. Тя стреля, натискайки копчетата с алените си зърна и крещи:
  - Не съм по-силен, всички ще разкъсам!
  И мига към спътниците си.
  Елена се съгласи с това, като натисна бутона с пурпурното си зърно и изплю черупка от цевта, разкъсвайки китайците:
  - За нашата родина на комунизма!
  И воинът намигна със сапфирени очи.
  Катрин отбеляза, изпращайки убийствени подаръци от истинска смърт на противниците:
  - Комунизмът е наука!
  И тя отново натисна бутона с рубинено зърно.
  Ефросиния заяви, борейки се с голяма упоритост с врага и използвайки ягодови зърна:
  - Вярата ни в светлото бъдеще не отрича славното минало на нашата империя!
  Елизабет с готовност се съгласи с това:
  - Както прославихме царя, така ще прославим!
  И воинът показа дълъг език.
  Катрин забеляза, след като стреля в този случай, натискайки бутона на джойстика с голите си пръсти:
  - И от брега на Peipsi,
  До ледената Колима,
  Всичко това е нашата Земя,
  Всичко това сме ние!
  Euphrosinia lupanula, отново използвайки ягодовото зърно и изгука, намигвайки:
  - Моята голяма сила,
  Ще смажа крокодила!
  И ето, че момичетата атакуват. Сред тях са Наташа и Зоя.
  Тук момичетата взеха и от гаубицата като заряд такъв разрушителен дар на смъртта.
  Наташа го взе и изпя:
  - Бомби и ракети летят,
  Най-големият PR...
  Те се пеят в песните на народа,
  Нанесен е страшен удар!
  Зоя агресивно заяви:
  - Мощен удар - добре!
  Тя го взе и натисна копчетата с босите си пръсти. Това са всички бойни красавици.
  Олег Рибаченко на стената. Безсмъртно момче, очевидно около дванадесет, хвърля игли с голи пръсти. И удря настъпващите китайци. Дузина наведнъж.
   Тя хвърля краката на иглата и Маргарита с боси пръсти. Момичето унищожава противниците и скърца:
   - Моята голяма сила!
   И се бори смело.
   Наташа също хвърля мощен бумеранг с боси пръсти. Как да смажете опонентите и да скърцате:
   - В името на великата слава!
   Освен това Зоя реже китайците с мечове и в същото време хвърля игли с отрова с босите си крака. И си тананика:
   - В необятността на Русия,
   Ще успеем да спасим всички!
   И отново мечове падат върху противниците. И ако се нарязват, тогава без никаква жалост.
   Но когато Аврора започна да мачка и хвърля краката на бумеранга с боси пръсти, тогава това беше пълно унищожение. И убитите китайци падат под ударите на червенокосия дявол.
   И момичето реве:
   - Ще смачкам и разкъсам!
   И с двата меча ще вземе и ще насече!
   От голата й пета излита остър и пронизващ диск. Това обикновено е момиче на пълна смърт.
   И ето Светлана в решителната битка. Как да измъчваме китайците и да ги нарязваме на малки парченца с мечове.
   Момичето превърта пеперуда и седем воини на небесната империя бяха хакнати до смърт.
   И тогава остри, отровни игли излитат от голи пръсти. И изумяват китайците.
   Олег Рибаченко се бие с жълти воини. Мечовете му трептят като витло.
   Момчето пее с удоволствие:
   - Ще бъда най-силният световен шампион,
   Ще победим Америка, Китай!
   И отново момчето хвърля остри игри с голи пръсти. И две дузини убити китайци падат наведнъж.
   Това е такава битка. В реалната история царска Русия в предпетровско време губи част от територията си. Но тук руските рицари се бият и няма да се предадат.
   Олег Рибаченко се бие и пее:
   - Но ние сме рицари, пълни с руски дух,
   Палачите никога няма да чуят нашия приглушен стон!
   И отново момчето хвърля много тънки игли със силна отрова, сварена от вещици!
   Момичето Маргарита е до него. И също така краката й хвърлят такива смъртоносни игли. И ръцете отсичат атакуващите китайци. Воинът смазва противниците и пее:
   - Толкова съм готин, като демон от всички страни ...
   Дима, Дима, Билан! Дима, Дима Билан!
   Господар на всички страни!
   Наташа също кълца китайците и пее:
   - Вечерната зора няма да позволим на Сатана да победи!
   И убийствени игли летят от босите й крака.
   Освен това Зоя смазва враговете. И от това момиче сякаш се излъчват вибрации на колосална енергия.
   А от босите крака на красавицата летят бумеранги и остри игли.
   Воин изскърца:
   - Аз съм голяма боса мечта и красота!
   И отново ще хвърли нещо изключително смъртоносно към противниците.
   Но когато Аврора дирижира мелницата и събори китайците, тогава това е пълен висш пилотаж на унищожението.
   И тогава червенокосата хвърля пиърсинг игли с голите си пръсти. И убитите жълти воини падат.
   Но когато Светлана lupanet. И в същото време от босите й крака излитат цял куп игли, които пронизват и убиват всички.
   И воинът изскърца:
   - Така, така, така - вкарайте фашиста в петрол!
   И босите й крака отново ще бъдат изхвърлени на китайците.
   Наташа, посичайки жълтите воини с мечове, отбеляза:
   - С нацистите беше и по-лесно, и по-трудно!
   Светлана, минавайки покрай мелницата, отбеляза:
   - С нас момичетата винаги е лесно!
   Аврора изигра прием на феновете и промърмори:
   - И изобщо няма да ти омръзне!
   И смъртоносно жило лети от босите й крака.
   И Зоя ще го вземе и ще изскърца:
   - Ние не сме хлебарки, ние сме момичета - на голяма слава!
   И отново нещо ще излети от босите й крака и ще бъде приложено към врага.
   Момичетата се заеха съвестно за работа.
   Тази крепост е почти единствената крепост на руснаците в района. Има и няколко града в процес на изграждане. Хубаво е, че китайците не се насочиха към Купидон. Но в реалната история Русия загуби част от своята територия. Много агресивна династия на власт в Китай. Момичетата обаче са това, на което е способно и полковете на Луцифер да бягат.
   Олег Рибаченко кълца китайците. И докато момчето пее:
   - Най-високият клас ще бъде...
   И тогава бумеранг, хвърлен от бос крак на момчето, лети и извиква:
   - Всички ще бъдат накълцани от дикобраз!
   Маргарита също хвърли върху врага това, което е убийство. Тя го натроши на парчета и изскърца:
   - Аз съм боса мечта и голяма красавица!
   И кракът й ще хвърля диви дискове.
   Следващата в битката Наташа. И също така хвърля към врага, който разцепва противниците.
   И го прави изключително хитро.
   А босите й крака хвърлят още смъртоносни игли.
   Освен това Зоя е в битка. И също така хвърля всякакви свастики и бумеранги по врага.
   И коси врага.
   След това как ще каже:
   - Слава на добрия цар!
   Но в битка и Аврора. Също така унищожава врагове от Китай. И ако го направи, ще го хвърли с разрушителна сила.
   И в същото време ще пее:
   - Да, в името на Руската земя!
   А също и от босите й крака летят смъртоносни заряди.
   Светлана също не позволява на врага да се спусне. И от босите й крака лети, което носи очевидна смърт.
   И воинът пее:
   - Никога няма да отстъпим! Проблемът няма да дойде в Русия!
   И пак китайците ще се обидят. И той ще го вземе без церемония.
   Шестима воини и воини удариха силно. И той реже врага и ги хвърля с боси крака.
   Олег Рибаченко, посичайки китайците, изпя:
   - Starfighter, рогът ти свири напразно -
   Вашата земя е далеч в съмнителна слава ...
   Пламъкът на битката трепери между редовете -
   В едностранна игра без правила!
   А по босите крака на момчето лети още един бумеранг, който преряза гърлата на дузина китайци.
   Момчето е боец.
   И Маргарита също е в битка. И ето как работят босите й крака. Тя унищожава враговете без никакво съмнение изключително готино.
   И мечовете й са като палачи.
   Воинът изскърца:
   - Нека бъде слава!
   Наташа също стреля с боси крака и хвърля убийствен. И в същото време той активно сече с мечове.
   Едновременно бипка:
   - Обкръжението ми е правителствена карета!
   Следващата в битката е Зоя. Също дявол от най-високо ниво на унищожение. Как да държите пеперуда с мечове. И тогава той ще вземе и ще хвърли ударните елементи с боси крака.
   Тогава той ще каже:
   - Армията се радва - напредва!
   И цяла редица окосени китайци пада.
   Момичето пее на себе си:
   - Зоя обича да убива! О, тази Зоя!
   И ето Аврора в настъпление. Или по-скоро агресивна защита. И с помощта на боси крака той нокаутира враговете.
   И в същото време скърца. И когато саблите й преминат като остриетата на култиватор, тогава три дузини китайци ще бъдат разкъсани!
   И Аврора изпищя:
   - Мелодични акорди, знамето на Русия е много гордо!
   И сега голата й пета ще се хареса на китайски генерал на брадичката. Той ще го вземе и ще падне.
   Зоя е агресивна в битка. Реже враговете си и крещи:
   - Ще се съмняваме и бием всички!
   И такива кинжали летят от боси крака.
   Светлана също не дава на никого спускане. И унищожава врагове, както коса реже тревата. Китайците са претоварени.
   Момичето крещи:
   - Луда игла! Махай се от двора!
  ... ГЛАВА 18.
  Олег Рибаченко се придвижва с армията си до Етиопия и Судан. Неговите войски продължаваха да печелят една победа след друга. И на руския трон цар Иван Пети. Така че изглежда всичко върви добре.
  И момчето-войвода, завладявайки пространството, продължава да печата;
   Новата столица на Великата руска империя се наричала Галактик-Петроград. Основан е в съзвездието Стрелец, почти в самия център на галактиката. И звездите, и планетите са били разположени тук много по-плътно, отколкото в покрайнините на Млечния път, където старата Земя е намерила подслон. Войските на Западната конфедерация бяха напълно изгонени от ядрото. Войната обаче не мина безследно: хиляди планети бяха унищожени, останаха само спомени от Земята. Това беше причината за преместването на столицата на най-богатото и спокойно място в галактиката. Ето защо е много трудно да се пробие тук, дори в условията на тотална космическа война, където фронтовата линия е абстрактно понятие, а тилът е конвенция, ядрото се превърна в основна руска база и индустриална крепост. Столицата се разшири и напълно погълна планетата Кишиш, превръщайки се в гигантски мегаполис. Множество летящи машини прорязват лилавото небе.
   Маршал Максим Трошев беше извикан при министъра на отбраната супермаршал Игор Рьорих. Предстоящата среща беше знак за рязко засилената активност на противника. Войната, уморена от всичко, поглъщаше ресурси като хищна фуния, трилиони хора загинаха на нея и никой не можеше да постигне желания успех. Милитаризацията остави своя отпечатък върху архитектурата на Галактик-Петроград. Огромни небостъргачи стоят в равни редове, те са клетки на шахматната дъска на града. Това неволно напомни на маршала за формирането на космическата армада. По време на последната битка големи руски кораби също заеха позициите си, след което внезапно счупиха формацията, удряйки вражеския флагман. Добре обмислената битка се превърна в сметище, някои кораби се сблъскаха, избухвайки в чудовищно ярки светкавици. Вакуумът беше оцветен, сякаш гигантски вулкани бяха изригнали наведнъж и потекоха огнени реки, потоци от адски огън преляха бреговете, покривайки ги с разрушителна вълна. В една хаотична битка успехът придружава армията на Велика Русия, но победата дойде на скъпа, болезнено сърцераздирателна цена. Няколко хиляди космически кораба се превърнаха в потоци от елементарни частици. Вярно е, че врагът понесе още по-големи загуби. Руснаците знаеха как да се бият, но конфедерацията, която включваше много състезания, яростно щракна, оказвайки упорита съпротива.
   Основният проблем беше, че центърът на конфедерацията, разположен в галактиката Том, беше много труден за унищожаване. Древната цивилизация на подобните на кленов даго, които милиони години живееха в този куп звезди, издигна непревземаема крепост, заобиколила се с мощна отбранителна линия.
   Цялата руска армия няма да е достатъчна, за да влезе в това пространство "Манерхайм". Не беше възможно да се сложи край на войната. Планетите и системите са преминавали от ръка на ръка много пъти. Маршалът огледа столицата с чувство на носталгия. Бързащите гравитационни самолети и фландрия бяха боядисани в цветове каки, двойното предназначение на самолета се усещаше навсякъде. Някои сгради бяха оформени като танкове или бойни машини на пехотата с коловози вместо входове. Беше смешно да гледам как водопад избухна от дулото на такъв резервоар, синята и изумрудената вода отразяваха четири "слънца", играещи в десетки нюанси, а на самия ствол растяха екзотични дървета и огромни цветя, образувайки необичайни висящи градини . Модерните, само гигантски танкове небостъргачи, като правило, са с рационализирана форма, въоръжени с много оръдия. Да живееш в такива къщи е удобно и удобно, въпреки че в случай на нападение на столицата подобна сграда би се превърнала в мощна военна единица за пет минути. Минувачите от всички класове и дори малки деца бяха с армейски униформи или с дрехи на различни паравоенни организации. Насочващите се кибермини се издигаха високо в стратосферата, външно приличаха на цветни топки. Светила осветяваха небосвода, наводняваха гладките огледални булеварди с ослепителни лъчи. Максим Трошев не беше свикнал с подобни ексцесии.
   "Звездите са твърде плътни тук. И твърде горещи за мен."
   Маршалът изтри потта от челото си и включи вентилацията, лъчите на студа заблестяха в лилаво. По-нататъшният полет премина без проблеми и скоро се появи сградата на Министерството на отбраната. На входа имаше четири бойни машини. Бодливи смукалки в смукалки - животни с нос петнадесет пъти по-силен от кучешкия - заобиколиха Трошев. Циклопският дворец на супермаршала влезе дълбоко под земята, в дебелите му стени се помещаваха плазмени оръдия и каскадни лазери. Вътрешността на дълбокия бункер беше проста - луксът не се насърчаваше. Преди това Трошев виждаше шефа си само в триизмерна проекция. Свръхмаршалът беше възрастен, опитен воин от сто и двадесет години. Трябваше да сляза с високоскоростен асансьор, след като проникнах на добри десет километра под земята.
   След като премина кордона от елитни охранители и бойни роботи, маршалът влезе в офиса, където плазмен компютър симулира разгърната холограма на галактиката с белези на концентрацията на руските войски и местата на предполагаеми вражески удари. Наблизо висяха малки холограми, виждаха се изображения на други галактики. Контролът над тях не беше непрекъснат, между звездите бяха разпръснати независими държави, населени с интелигентни, понякога много странни раси. Трошев не гледаше дълго на този блясък, трябваше да направи още един доклад. Игор Рьорих изглеждаше млад, лицето му беше почти без бръчки и имаше гъста руса коса. Изглеждаше, че той е живял и живял, но руската медицина във военно време не се интересуваше твърде много от удължаването на човешкия живот. Напротив, бързата смяна на поколенията подтикна еволюцията, беше в полза на безмилостния военен селекционер. Продължителността на живота беше ограничена до сто и петдесет години. Дори за елита. Е, раждаемостта остана много висока, абортите само за непълноценни деца, а контрацепцията е забранена. Свръхмаршалът насочи поглед към Трошев, който влезе.
   - И ето те, Максим. Нулирайте всички данни на компютъра, той ще обработи и ще даде решение. Какво можете да кажете за последните събития?
   "Конфедератите и техните съюзници са научили добър урок. Везните се накланят в нашата посока... През последните десет по-голямата част от битките бяха спечелени.
   Рьорих кимна.
   - Знам го. Но съюзниците на Конфедератите, Дагът, станаха забележимо по-активни. Те започват да представляват сериозна заплаха.
   - Съгласен съм.
   Рьорих обърна изображението върху холограмата и леко го увеличи.
   - Това е галактиката Смър. Тук се намира втората по големина крепост на Дагите. Тук ще нанесем основния удар. Ако успеем, ще можем да спечелим войната в рамките на седемдесет, максимум сто години. И ако не успеем, войната ще продължи много векове. Вие се утвърдихте като компетентен командир и затова ви каня да ръководите операция "Стоманен чук". Ясно?
   - Да, ваше превъзходителство.
   Игор се намръщи.
   - Защо такива заглавия. Просто го адресирайте: Другарю супермаршал. От къде взе това?
   Максим се засрами.
   -Аз, другарю супермаршал, учих при Бингс. Те проповядват стария имперски стил.
   - Ясно е. Но сега империята е друга, председателят опрости старите обичаи и процедури. Освен това скоро предстои смяна на властта и ще имаме нов по-голям брат и върховен главнокомандващ. Може би ще бъда уволнен и ако операцията Steelhammer успее, вие ще бъдете назначен да ме заместите. Трябва да се научите предварително, това е огромна отговорност.
   Маршалът беше повече от три пъти по-млад от Рьорих и затова покровителственият тон беше много подходящ и не причиняваше обида. Въпреки че предстои смяна на лидера и новият им лидер ще бъде по-млад от двамата. Естествено, това ще бъде най-доброто.
   - Готов съм. Аз служа на великата Русия!
   - Така че тръгвай. Моите генерали ще ви изяснят подробностите.
   Поздравявайки, маршалът се оттегли.
   Коридорите на бункера бяха боядисани в цвят каки. Отдолу се намираше оперативният щаб. Множество фотонни и плазмени компютри с принудителна скорост обработваха информация, изтичаща от различни точки на метагалактиката. Предстои дълга рутинна работа и маршалът беше освободен само час и половина по-късно. Сега го очакваше продължителен хипер-скок в съседната галактика. Там трябва да се съберат огромни сили, почти една шеста от целия руски космически флот. Няколко милиона звездни кораба. След като малките детайли бяха подредени, маршалът се изкачи на повърхността. Дълбоката прохлада отстъпи място на силна жега. Четири светила се събраха в зенита и, настръхнали с корони, безмилостно облизващи небето, изсипаха потоци от частици върху планетата. Каскади от светлина се стичаха по огледалните улици. Максим скочи в гравиоплана, вътре беше удобно и прохладно, втурна се към покрайнините. Никога преди не е бил в Галактик-Петроград и искаше да види с очите си столицата, населена с триста милиарда жители. Той напусна военния сектор и всичко се промени, стана по-весело. Появиха се сгради с оригинална композиция, той би ги нарекъл, може би, луксозни - в тях се настанили представители на привилегированата класа. В хода на тоталната война прослойката от олигарси намалява, но не е напълно унищожена. Дворците бяха истински произведения на изкуството. Един от тях приличаше на средновековен замък, където вместо парапетни зъби се издигаха палми. Друг стоеше на тънки крака, а под него се простираше магистралата, той приличаше на ярко изрисуван паяк със звезди. Много сгради, в които хората живееха по-бедно, също не предизвикваха асоциации с казарми, напротив, блестяха впечатляващи фасади, украсени със статуи на лидери и командири от минали векове. Не е все едно да се боядисаш с каки, помисли си Трошев. Освен това, може би най-населеният град във Вселената трябва да има красива архитектура. Туристическият сектор беше особено пъстър с движещи се пътеки, със сгради, направени под формата на гигантски рози, както и цъфнали и преплетени лалета, маргаритки, нанизани една върху друга, и фантастично смесени екзотични животни. Очевидно е интересно да живееш в мечка или саблезъб тигър, радва децата. Възрастните обаче също са изумени, когато такава структура се движи или играе. Незаличимо впечатление на маршала направи дванадесетглав въртящ се дракон, от всяка уста бликаха многоцветни фонтани, осветени с неон. Като цяло в столицата има много фонтани с най-странни форми, хвърлящи многоцветни потоци нагоре на стотици метри. И колко са красиви, в светлината на четири слънца, преплитащи се във воден орнамент, приказна, неповторима игра на цветове. Композиции в стила на авангард, хипер-футуризъм, класика, средновековие, античност. Един вид ултрамодерни шедьоври, гений на архитект и художник, умножен от нанотехнологиите. Децата тук бяха весели и красиви: цветните им дрехи ги правеха да изглеждат като приказни елфи. Тук имаше не само хора, но и половината от публиката не бяха галактики. Въпреки това децата на непознати се радваха да играят с човешките деца. Трошев се среща и с интелигентни растения. Буйни златоглави глухарчета с четири крака и две тънки ръце. Техните бебета имаха само два крака, а златните им глави бяха гъсто покрити с изумрудени петна. Максим познаваше добре тази раса - Гапи, триполови растителни същества, мирни, до абсурд, но по волята на съдбата, въвлечени в тотална междузвездна война и станаха естествени съюзници на Велика Русия.
   Имаше достатъчно представители на други раси - предимно неутрални държави и планети. Те искаха да видят невероятната столица на империята. Тук войната изглежда далечна и нереална, отстранена е от хиляди парсеци и въпреки това чувството на безпокойство не напуска маршала. В главата ми се зароди мисълта, че на онези планети, които ще трябва да атакуват, живеят и разумни същества и милиарди мислещи същества ще загинат. Ще се пролеят потоци кръв, ще бъдат разрушени хиляди градове и села. Но той е маршал на империята и трябва да изпълни дълга си.
   След като се полюбувал на туристическия център, маршалът наредил гравиопланът да бъде разположен и да се насочи към индустриалните райони. Къщите тук бяха малко по-ниски, с просто разположение. Заводите са били разположени дълбоко под земята.
   Веднага след като гравиопланът кацна, към него се втурна ято боси момчета с парцали и почистващи препарати. Тънки парцали в парцалите на вече досадното избеляло каки, с големи разкъсани дупки. Дълбоко загорял, почти черен, но като цяло белоглав. Изглежда, че продължителната война ги принуди да затегнат коланите. Трошев прояви съчувствие. Шофьорът, капитан Лиза, не споделяше подобни настроения.
   - Е, плъхове, махай се оттук! Маршал идва! - тросна се той.
   Уличните хлапета се втурнаха разпръснати, само се виждаше как трептят мръсни токчета. Трудно е да се ходи бос по повърхност, нагрята от четири "слънца" наведнъж, а бедните деца не знаеха какво е обувка. Едно от момчетата обаче се оказа по-смело от останалите и се обърна и показа среден пръст. Капитанът извади бластера си и стреля по нахалното момче, той щеше да го убие, но маршалът успя да бутне капитана за ръката в последния момент. Зарядът прелетя, правейки фуния в моста, отломки от разтопен камък удариха босите крака на момчето и то се строполи на асфалта. С усилие на волята бъдещият воин успя да сдържи вик и, понасяйки болката, стана. Максим удари на капитана силен шамар.
   - Три дни в охраната. Внимание, ръцете по шевовете! - заповяда със заплашителен тон маршалът - Децата са наша собственост и ние трябва да се грижим за тях, а не да ги убиваме. Разбра ли, чудовище?
   Фокс протегна ръце по шевовете. Той кимна рязко.
   - Отговорете според устава.
   - Да сър.
   Максим обърна поглед към момчето. Кожа с цвят на шоколад, изгоряла руса коса. Сините очи изглеждат наивни и на мястото си с това, те усещат скованост. През големите, разкъсани дупки на корема проблясва релефната преса с плочки. Желиви, голи ръце в постоянно движение.
   -Как се казваш?
   - Янеш Ковалски! - излая с горната част на дробовете си рогатът.
   "Виждам в теб заложбите на силен воин. Искате ли да влезете в училище Жуков?
   Момчето беше обезсърчено.
   - Ще се радвам, но родителите ми са обикновени работници и няма да могат да плащат за моето образование.
   Маршалът се усмихна.
   - Ще бъдете записани безплатно. Вие, както виждам, сте физически силни, а очите ви говорят за умствени способности. Основното нещо е да се учи добре. Това са трудни времена, но когато войната свърши, дори работниците ще живеят в добри условия.
   - Врагът ще бъде победен! Ще победим! - извика отново Янеш с пълна сила.
   - Тогава заемете мястото си в редиците, войник. Първо, в моята кола.
   Лисицата трепна. Момчето беше малко мръсно и след него трябваше да измие салона.
   След като се издигна, гравиопланът се втурна към правителствените помещения.
   Янеш със затаен дъх разглежда огромните, луксозно украсени къщи.
   - Не ни допускат в централния сектор, а това е толкова интересно.
   - Ще видите достатъчно.
   И все пак маршалът, воден от чувство на състрадание, заповяда да отлети до туристическия център. Момчето гледаше с всичките си очи, буквално поглъщайки видяното. Беше забележимо, че иска да изскочи от колата, да тича по движещия се тротоар, да се качи на някое от спиращите дъха атракции.
   Обикновено суровият Максим в този ден беше по-мил и нежен от всякога.
   - Ако искате, повозете се на "планината на радостта", а след това веднага до мен. Вземете парите, иначе няма да ви пуснат.
   Маршалът протегна лист хартия.
   Янеш се втурна към атракционите, но външният му вид беше твърде забележим.
   На входа на залата за нинджа той беше спрян от масивни роботи.
   - Момче, лошо си облечен, явно от бедните квартали. Трябва да бъдеш задържан и отведен в гарата.
   Момчето се опитало да се измъкне, но те го ударили с електрошокер и го бутнали на асфалта. Трошев трябваше да скочи от колата и да отиде да оправя нещата.
   - Чакай, този ученик е с мен.
   Полицаите спряха и се взираха в маршала. Максим беше в полева униформа, но еполетите на командира блестяха ярко в четирите слънца.
   Старшият патрулен служител, лейтенант от полицията, поздрави.
   "Съжалявам, маршале, но наредбата забранява допускането на просяци в центъра, където приемаме гости от цялата галактика.
   Самият Максим разбра, че е допуснал гаф, като пусна гафта в толкова уважаван район. Но той нямаше да демонстрира пропуските си.
   -Това момче е скаут. Беше на мисия от висшето командване.
   Лейтенантът кимна и натисна копче в пистолета. Янеш Ковалски се дръпна и дойде на себе си. Маршалът се усмихна и протегна ръка. В този момент четирите иногалака изведнъж настръхнаха от лъчехвъргачки. Външно извънземните приличаха на грубо изсечени пънове със синьо-кафява кора, крайниците им бяха възли и изкривени. Преди чудовищата да успеят да открият огън, Максим падна към капака, изваждайки бластер. Огнени пътеки минаваха по върха, блъснаха се в живописна статуя, пръскайки живописен пиедестал върху фотони. Трошев отсече двама нападатели с лазерен лъч, двама оцелели иногалака се преместиха встрани. Единият от тях също беше изпреварен от неумолим лъч, но вторият успя да се скрие зад перваза на фасадата. Чудовището стреля от три ръце наведнъж и въпреки че Максим се движеше бързо, той беше леко докоснат - изгори страната си и нарани дясната си ръка. Тангенциално лъчите на противника удрят атракциона "луда водна лилия". Последва експлозия.
   Пред очите на маршала той се носеше, но с изненада видя как Янеш извади парче от плочата и го хвърли към врага. Максим беше изумен от нечовешката сила, скрита в това безобидно на вид момче... Въпреки това, то може и да е зле. Хвърлянето беше точно, точно в редица от пет очи. Създанието се дръпна и пристъпи напред, залитайки. Това беше достатъчно добре насочен изстрел на Максим да сложи край на живота на чудовището.
   Битката приключи бързо. По време на неговото протичане милиционерите дори не се опитаха да открият огън. Маршалът веднага забеляза това.
   - Всички най-добри битки по фронтовете, а страхливците седят в тила, по улиците на града.
   Закръгленият лейтенант пребледня. Качих се при Максим.
   - Другарю маршал, извинявам се, но те имаха тежки лъчеви оръдия, а ние...
   - И какво е това! - Максим посочи бластера на колана на патрулния. - Мухобойка? Жалко, явно няма работа за теб в столицата. Няма да седиш без работа, ще се опитам да те пратя на фронта.
   Извикайки момчето с жест, Максим му помогна да скочи на борда на гравипланера и след това силно стисна ръката му.
   -Ами ти си орел. Радвам се, че не сгреших за теб.
   Ковалски намигна приятелски, гласът му звучеше доста високо и радостно.
   - Направих само един успешен изстрел. Аз можех...
   - Ще имате възможност. Завършваш колеж - и веднага влизаш в битка. Имаш целия си живот пред себе си, все още ще се бориш до ръба.
   - Войната е страхотна! - възкликна ентусиазирано момчето. - Искам веднага да отида отпред, да взема лъчев пистолет ...
   - Веднага е невъзможно, ще бъдете убити в първата битка. Първо вземете специалност.
   Янеш изсумтя възмутено. Той беше уверен в способностите си, смяташе, че може да направи толкова много, включително и стрелба. Междувременно гравиопланът прелетя над огромния Мичурински парк. Там растяха гигантски дървета, някои от които достигаха няколкостотин метра височина. И плодовете бяха толкова огромни, че след като извадите средата, можете да се настаните вътре. Генетично модифицираните ананаси със златиста кора изглеждаха апетитно. Вярно, противно на очакванията, те не предизвикаха много възхищение у момчето.
   - Вече съм бил в такива гори. - обясни Янеш. "За разлика от централните квартали, там всеки е допуснат. Въпреки че отнема много време, за да стигнете до там пеша.
   - Може би! - каза Максим. - И все пак, полюбувайте се какви растения има тук... Има една гъба, под нея може да се побере цял взвод.
   - Просто подобие на голяма мухоморка. Той е негоден за консумация. Спомням си, че взех цяла торба нарязани парчета плодове. Обичам паварара - тънката кора и вкусът е вкусен. Смокините са нищо в сравнение с тях. Трябва да внимавате, когато режете. Може да се спука, а там струята е като водопад - ще издуха, няма да имаш време да надникнеш. Тук плодът е твърде голям. Трябва да ги носите парче по парче в найлонов плик, което е много неудобно.
   Максим плесна Янеш по рамото.
   - Не всичко се измерва с храната. Да слезем и да наберем цветя.
   - За момичето като подарък! Защо не!
   Ръцете на момчето се отправиха към волана. Капитан Фокс гневно плесна с пръсти.
   - Не пипай колелото, кученце.
   И веднага в отговор той получи още едно порицание от маршала.
   "Имаш само смелостта да се бориш с детето.
   - Извинете, ваше превъзходителство!
   Не можех да не се смея.
   - Ако искаш, пробвай. - Максим разреши.
   "Имам опит в симулатори", каза Янеш.
   Без сянка на съмнение или страх Ковалски сложи ръце на волана и насочи колата надолу. Очевидно той наистина имаше забележителни способности. Гравиопланът премина покрай върховете на гигантските дървета.
   Максим не се намеси, позволявайки на момчето да управлява самолета. Трябва да кажа, че той се справи много успешно със задачата си, маневрирайки между гигантските стволове, никога не се разби, демонстрирайки майсторската си техника извън годините. Въпреки това, дори и да се разбие, това не е голяма работа, гравиопланът има перфектна система за сигурност. Накрая седнаха на поляна, осеяна с малки, но приказно красиви цветя. Изглежда, че добрият магьосник щедро е разпръснал скъпоценностите. Очите му се натрупваха в сложна гама от цветове, а опияняващата миризма предизвикваше неописуема наслада.
   Янеш дори подсвирна с възхищение. Когато кацнали, момчето изскочило и започнало да бере цветя, като бързо събрало цяла ръка. Максим беше хладнокръвен, харесваше пейзажа и въпреки това нещо предизвикваше безпокойство. Чувство за заплаха. След като премина през огън и вода, маршалът беше свикнал да се доверява на интуицията си, тя рядко го подвеждаше. По принцип опасни за хората форми на живот не трябва да се намират в столицата на велика империя. Тук има нещо различно. Максим махна момчето и тихо прошепна в ухото му:
   - До нас има врагове. Скрий цветята и ела с мен.
   Очите на Джанеш блеснаха.
   - Готов съм.
   Оставяйки букета в колата под наблюдението на капитан Фокс, Максим и Янеш се преместиха в дълбините на гората. Разбира се, трябваше да бъдат извикани войските и районът да бъде прочесан. Но Максим се развълнува. Джейнс, разбира се, притежаваше романтични стремежи, той се представи като офицер от военното разузнаване и беше щастлив от това. Те си проправиха път през джунглата, опитвайки се да не вдигат шум. Янеш успя да изгори босите си крака върху лилава коприва, но се въздържа, въпреки че кожата до коленете беше покрита с големи мехури.
   - Внимавай - прошепна Максим. - В гората, във всяко стръкче трева има опасност.
   - Тук имате нужда от защитен камуфлаж - прошепна Янеш. Парцалите едва прикриваха тялото, нещо пълзеше по краката. Големите насекоми, и това Янеш научи в училище, на тази планета не ядат хора. Най-опасните видове членестоноги бяха унищожени на генетично ниво, все още нямаше достатъчно центърът на столицата да се превърне в източник на инфекция или епидемия. Вървяха мълчаливо. Изведнъж Максим замръзна. Малките животни се държаха неспокойно, сякаш някой ги беше уплашил. Маршалът хвана момчето за ръка и прошепна в ухото му:
   - Предстои засада!
   Максим извади звукоуловител от джоба си и внимателно се вслуша в околността. Всъщност петима човешки бойци и приблизително същия брой други галактики лежаха наблизо. Е, при такъв баланс на силите е по-добре да не влизате в битка, а да заобиколите врага.
   И така те направиха.
   Опитният войник и зеленото момче се движеха в синхрон. Трябваше да минем през гъсти гъсталаци от храсти, удавени до глезени в мъхове. С голяма трудност маршалът разбра пролуката в живата верига и успя да се промъкне през това място. Имаха късмет, нито една от другите галактики не притежаваше животински инстинкт или феноменален слух. Звуковият капан вече можеше да различи тихо изречените думи.
   - Г-н резидент, изисквате невъзможното от мен.
   В отговор - глас като крякане.
   - А вие, генерале, сте свикнали само да взимате пари, а не да ги изработвате напълно.
   Съдейки по тембъра му, принадлежеше към нехуманоидна раса.
   - Платиха ви половин милион, и какво от това? Остаряла информация за шпионски спътници.
   - Не съм виновен - продължаваше да се оправдава вяло човешкият глас. - Информацията от този вид по принцип много бързо остарява. Аз не съм всемогъщ.
   - Веднага разбрахме, че, по-лесно е да се каже, ти си слаб. Когато става въпрос за атака срещу системата на Кремъл, вие и вашите съучастници няма да имате никаква полза.
   Максим потръпна. Наистина ли ще се стигне до атака срещу най-мощната отбранителна линия, покриваща столицата и целия център на галактиката? Системата "Кремъл", според нейните създатели, е непревземаема и въпреки това, ако враговете се активизират в самото сърце на империята, това води до тъжни размисли.
   - Знай, човече, скоро ще използваме принципно ново оръжие и с негова помощ руските звездолети ще се превърнат в прах, преди да достигнат обсега на поражение. Тогава нашата армия, като всепроникваща гравитационна вълна, ще залее руските пространства, ще подчини имперските светове.
   Максим улови сдържана въздишка, очевидно подобна перспектива не се хареса особено на предателя. Той обаче отговори:
   "Петата колона е по-активна от всякога и вашето нашествие ще продължи по план.
   - Вашата задача в близко бъдеще е да създадете дузина опорни точки за нашите ударни сили в столицата. Наемниците ще проникнат тук под маската на туристи, ще се скрият в горите и след това ще играят ролята си във общата стачка.
   - Така ще бъде.
   "И вижте, човече, ако атаката на нашите звездолети се провали, ще бъдете още по-зле. Собственото му контраразузнаване ще се разкъса на парчета, а изпълнението ще бъде бавно и болезнено.
   Въпреки че Максим не виждаше кой говори, той беше сигурен: СМЕРШ ще може да идентифицира предателя по гласа му.
   - Имаме нужда от информация за всички последни назначения във вражеския елит. Всичко, което знаеш.
   - По моя информация младият маршал Максим Трошев е назначен да командва звездния флот в галактиката Смур. Няма точна информация за него, но...
   - Всичко е ясно, руснаците готвят голяма офанзива точно там. Както винаги. Новият командир е изненадващ удар от голяма сила.
   Максим потръпна, искаше да се втурне напред и да удуши отрепката. Операцията е компрометирана.
   "Мисля, че това е начина. Колкото до другите назначения...
   Предателят изброяваше дълго и досадно, но в главата на Максим вече беше изграден план. Първо, трябва тихо да напуснете това място и второ, спешно да се свържете със SMERSH. Там те ще решат дали незабавно да неутрализират шпионската мрежа или да я отложат. В крайна сметка разкритите предатели не са опасни и чрез тях е възможно да се източи дезинформация. Основното нещо не е аматьорско изпълнение. Момчето, което все още седеше спокойно, се размърда, забелязваше се, че младежката енергия е в разгара си.
   - Може би можем да ги ударим с лазер, господин маршал?
   - Не, в никакъв случай - прошепна Максим. - Разузнаване и разузнаване за събиране на информация и докладване на когото и да било. И ако нарушиш заповедта, аз лично ще те застрелям.
   Маршалът вдигна заплашително лъчевия си пистолет.
   Ти кимна.
   - Поръчките не се обсъждат.
   Максим съжали, че взе момчето със себе си. Ами ако чуят шепота си... Междувременно в звуковия детектор се чу скърцане, непознатият отново заговори.
   - Кажете на "Юпитер", че ако не ни помогне, можем да го предадем, като пожертваме тази пионка. Тогава вашият Върховен ще бъде разгневен и милостта не е сред неговите грешки.
   "Да, - помисли си Максим - лидерът трябва да е твърд." След като беше един от избраните хиляда обаче, той имаше шанс да стане лидер само в случай на внезапна смърт на управляващия диктатор. Всяка година се отнемат хиляда, а ротацията на върховната власт става на всеки тридесет години. Но този шанс беше пропуснат. Първо, характерът на Максим беше твърде мек, и второ, паранормалните способности, толкова насилствени в детството, започнаха да отслабват с възрастта. Въпреки това, да станеш маршал, когато не си, и четиридесет... това говори нещо.
   - Не докосвай Юпитер. Той е основната ви надежда. Без него шансовете за спечелване на войната са малки.
   Иногалакт измърмори нещо нечувано в отговор. Тогава той артикулира:
   - "Юпитер" е ценен, когато е активен. Заради бездействието му нашите войски търпят твърде много жертви. Както и да е, вие ще му дадете нашите инструкции. Дотогава можете да отидете.
   - Всичко, можеш да си тръгнеш - въздъхна с облекчение Максим. В този момент, опровергавайки думите му, гръмна експлозия. Последва схватка.
   - Мамка му! Пак промяна...
   Маршалът се наведе и в очите на Янеш проблесна само искрица на радост.
  ... ГЛАВА 19.
  Владимир-Фридрих Бисмарк-Рибаченко всъщност приключи войната с много впечатляващ резултат: повече от четири хиляди свалени самолета и десет хиляди наземни цели.
  Португалия и Испания се предадоха. И сега момчето беше очаквано от следващите награди на фюрера. Беше спечелена забележителна победа.
  Момчето се возеше на влака, продължаваше да композира, докато вървеше, хвърляйки го в общата си тетрадка;
   В Сочи трябваше да намеря къде да пренощувам, за да летя до Крим сутринта. Надежда избра за себе си двама мускулести красиви момчета и заспа в прегръдка с тях. Хубаво е да се чувстваш силни, млади тела до себе си.
   Надеждата мечтаеше, че е в бъдещето. Град Сочи стана по-голям и просто футуристичен. Огромни сгради бяха отнесени на много километри. И формата им беше толкова необичайна. Или под формата на паяци или костенурки, стоящи една върху друга, или розови пъпки. Или под формата на прозрачни огромни ледени висулки. А как е сградата, когато самоварът стои с предачка и гребен от петли? Или нещо друго по-екстравагантно? Страхотен град със сгради с чадъри и букети от буйни цветя.
   Надежда разпери ръце и ги размаха, излитайки! И тя започна да пърха над футуристичния град Сочи. Тя беше като орел във въздуха, усети как топлият въздух духа над нея.
   А градът е просто прекрасен. И морето е някак специално, седемцветно. И всичко блести като мълния, красота... Като столица... И колосални конструкции са издигнати! И толкова претенциозен. В Сочи дори има Кремъл, висок около десет километра. И блести със смарагди и диаманти! А диамантите са огромни - като триетажна къща! И блести с всички аспекти...
   Надежда застана с боси крака върху подобен диамант и чурулика:
   - Аз съм воин от най-висок клас!
   А в ръцете й имаше хипербластер със седем муцуни! Момичето го взе и изчурулика:
   - От синия ручей, да си без жена мура! Стиснете ни мъже с пламенна страст!
   И като бластер лупанет... Дори небето се разцепи...
   Надежда се събуди от факта, че мъжът й обсипа целувки по гърдите. Беше толкова приятно, че младата жена отговори. А другият започна да бърчи гърба й. Двама мъже наведнъж: колко е страхотно, и двамата млади, мускулести, със силни съвършенства.
   До тях бяха няколко полицаи. Те размахаха палки и изръмжаха:
   - Какво правиш секс направо на гарата! Да отидем в отдела!
   Белезниците щракнаха върху ръцете на мъжете и Надежда. Младата жена изкрещя:
   - Те не са виновни! Аз самата ги съблазних! Не ги докосвайте!
   В отговор полицаят стисна по-силно китките на жената. Хоуп ахна.
   Бяха поставени в черна фуния и оковани за стената. Мъжът, чието име Надежда не знаеше, измърмори:
   - Е, ти си в беда!
   Вторият каза по-уверено:
   - Ще се махнем с глоба! Това често се случва тук!
   Надежда се засмя и изчурулика:
   - Ех, морал, наистина ли е невъзможно да си отречеш любовта!
   Младият мъж отбеляза:
   - И все пак си курва... Тя не я попита за името и веднага се прегърна! Това е жена!
   Надежда кимна и гука:
   - По-романтично е! Не се притеснявай, аз ще поема цялата вина!
   Те са били разпитани в полицейското управление. Надежда каза, че самата тя се е обадила на момчетата и на младите мъже е трудно да устоят на красотата й. Мъжете наистина бяха глобени с хиляда рубли и освободени.
   Но полковникът започна да дразни Надежда:
   - Вие професионалист ли сте?
   Момичето с невинен тон отговори:
   - Аз съм любовник!
   Полковникът се засмя и попита отново:
   - Защо тормози мъжете?
   Надежда отговори честно:
   - Млади са, красиви, с мускули... Исках да се забавлявам!
   Полковникът кимна и изръмжа:
   - И аз не съм стар... А ти наистина си рядка красавица!
   Надежда се усмихна широко и разшири устни:
   - Правилно е!
   Полковникът нетърпеливо отговори:
   - Служи ми и ще те пуснат, без дори да те глобят!
   Надежда гука:
   - Да, това е най-добрият изход!
   Полковникът изглежда на трийсет и пет, той е човек в самия сок, без корем. Е, защо да не се чифтосваме с него. Шкафът имаше автоматично заключване и се затваряше с натискане на бутон на джойстика ...
   Самата Надежда много искаше любов. Наведе се, разкопча ципа си и облиза няколко пъти с езика си пулсиращия нефрит. И тогава тя оседла полковника, показвайки темперамента на пантера по време на жега.
   Надеждата е много гореща и игрива... И се потопи в бездната на сладострастието. Тя смяташе, че е много сочно да правиш секс в полицията. И тогава как силното й тяло потръпва от екстаз.
   Надежда едва не се задави с диамантения пръстен, който успя да скрие в устата си. Колко доволна беше. И пръстенът можеше да бъде изгубен, тъй като момичето беше опипано, но не беше извършен личен обиск.
   Когато свършиха, се разделиха любезно. Полковникът дори й остави визитка и каза:
   - Много ще се радвам, ако ме посетите отново!
   Надежда се чувстваше много добре. Сексът като цяло ободрява жените и ги прави по-свежи и здрави. О, колко енергия има сега. И аз искам нейната любов.
   Просто бъди внимателен. И тогава ще влязат в затвора! И не е факт, че има любезен чичо полицай. Съвременните затвори обаче не са толкова страшни. Ужилването ще загуби пръстена. Струва около сто хиляди долара. Почти го загубих в полицията. Едва успях да го скрия в устата си. Но по време на претърсване на тялото те гледат и в устата. И не напразно надзирателите усещат интимните места на жените, често крият ценни неща там.
   Надежда отиде при парахода. Можете да плавате от Сочи до Ялта по море. С комфорт. И там момчето олигарх снима с лично участие.
   Младата жена си събу обувките. Чакълените пътеки се затоплят бързо и са приятни за ходене. Подметките на босите крака приятно гъделичкат с остри камъни. Надежда се чувства във възход, ентусиазирана и весела. И дори скокове.
   Момичето влезе в парахода с радостна усмивка на устни. Тя седна на палубата. И за да се разсее малко от похотливите мисли, тя започна да отпечатва продължението на историята или може би история на таблет.
   Десантът във Франция, който беше уреден от англо-американската коалиция, се оказа пълен хазарт. Не можеше да завърши иначе, освен с пълното поражение на съюзниците. Германците чакаха съюзниците да кацнат, подготвиха се и поставиха капан.
   За първи път в битките на западния фронт взеха участие "Пантери"-2, по-модерни машини, несравними по оръдия, челна броня и с прилични характеристики на управление.
   Поражението на съюзническата армия, която понесе огромни загуби още в първите дни на десанта, беше съкрушително. Германски контраудари. И това, което беше неприятно откритие, тоталното предимство на "Пантерите" пред "Шерманите". Бяха пленени повече от седемстотин хиляди съюзни войници и офицери, както и много трофеи. В битка ME-262 показа, че няма равен, а това превозно средство е феноменално по отношение на въоръжение, броня, скорост и оцеляване на бойното поле.
   Боевете утихнаха... Червената армия със закъснение се опита да напредне в центъра. След месец на упорита битка съветските войски напредват на двадесет до тридесет километра и попадат под контраатака от новите германски сили. По-специално се появи "Пантера" в подобрена модификация. С малко по-стегнато оформление и по-дебела броня, без наддаване на тегло. И тя сама сечеше съветските танкове, сякаш с чук, като беше непробиваема за тридесет и четири в челото. Само ИС-2 можеше да проникне в тях и то от близко разстояние.
   Германските реактивни самолети се превърнаха в проблем за СССР. Не можеш да се справиш с такъв самолет.
   Близо до Ржев бяха сформирани два котела, а съветските войски претърпяха колосални загуби. Но Червената армия упорито се съпротивлява. Закалените в битки войници и офицери не искаха да се предадат. Те застанаха до смърт и загинаха с героизъм.
   Германците не успяха да развият офанзива срещу Москва. Есента започна, вали. Само в Южна Африка фашистите превземат Южна Африка и Мадагаскар, като най-накрая се закрепиха на черния континент. И това помогна на Fritz значително да увеличат потенциала си. Германия премина към производството на танкове Е-25 с 88-мм оръдия, 120-мм челна броня и 80-мм странична броня, която беше съчетана с огромен 45-градусов наклон на броневата плоча.
   Нацистите най-накрая успяха да получат идеалното самоходно оръжие както за въоръжение, така и за защита. Появи се сред нацистите и дискове, и най-новите реактивни машини.
   Сталин се опита да развие офанзива през зимата, но се натъкна на упорита защита и много изкопани окопи. Най-важното беше и реактивната авиация, Русия нямаше превъзходство във въздуха. За да подобрят по някакъв начин ситуацията, съветските войски опитаха силата на врага близо до Ленинград. Но не получиха нищо.
   В края на март 1945 г. германците започват настъпление по Волга в посока Саратов. Съветските войски не издържаха на натиска, оттеглиха се на няколкостотин километра за месец, но след това, след като получиха подкрепления, спряха германското настъпление. Нацистите са изправени пред много упорита защита.
   За да го преодолеят, те трябваше да спрат и да попълнят войските си с пехота от Африка, араби и индийци. Германия все още беше във война на два фронта. Рузвелт умря, а Труман се опита да излезе от войната, но не се отдаде. Проектът за атомно оръжие е отложен. В тази вселена създаването на атомната бомба не беше толкова бързо.
   По същото време Хитлер също води засилена подводна война. И в Третия райх бяха създадени специални хибриди на самолети и кораби.
   Но през лятото нацистите започнаха голяма офанзива срещу Москва. Червената армия яростно се противопостави на това. Средно нацистите напредваха по километър на ден и след това в отделни посоки. Още малко, повече, нацистите стигнаха в посока Саратов. Те превзеха Камишин и в началото на септември се приближиха до самия Саратов.
   Битките в центъра се проточиха до късна есен. Фриците превземат Калинин и започват нападението срещу Тула. Но линията на отбрана на Можайск се оказа непреодолима.
   Настъпването на зимата беше белязано от настъплението на германците в Туркменистан. Превземането на Ашхабад и нахлуването в Узбекистан. Съветските войски в центъра започнаха контраофанзива, но успяха да напреднат само на двадесет до тридесет километра.
   През 1946 г. танкът Е-50 влиза в серията с нацистите, която трябва да бъде призната за най-успешната. Автомобилът притежаваше добра скорост, броня от 250 милиметра на челото и 170 милиметра отстрани. Такава машина позволи на германците да усетят своето превъзходство на бойното поле. Плюс още едно дългоцевно оръдие с калибър 105 милиметра. Всичко помита, дори ИС-3.
   През лятото фриците започнаха офанзива в центъра и заобикаляйки Москва.
   Те не постигнаха големи успехи, след което спряха изобщо. Но след продължително нападение Тула беше превзета. Тогава нацистите завладяха Каширов.
   Ташкент също падна на юг. Ситуацията ескалира. Сталин, виждайки заплахата за Москва и осъзнавайки, че ситуацията е критична, предлага на Хитлер мир. Фюрерът се съмняваше, но късната есен, проливните дъждове и кишата киша забавиха донякъде пъргавината на Вермахта. А да се бият в студа е някак тъпо за африканци, араби и индийци.
   Освен това Сталин се съгласи да отдаде почит на Хитлер и да даде най-дебелите парчета на Русия. Освен това той обеща да сложи край на партизанската война.
   Тъй като Съединените щати все още не са се оттеглили от войната, както и Великобритания също, фюрерът реши: по-добре е да затворят един фронт.
   Освен това Русия е много упорита. И мирът беше сключен. Сталин отстъпи на нацистите всичко, което нацистите успяха да превземат, както и Ленинград. Което всъщност беше загуба.
   И нацистите се втурнаха към Лондон. През 1947 г., през юни, се извършва десантът. Използвани са и подводни танкове. Боевете продължиха само три седмици и знамето на свастиката започна да се вее над столицата на Британската империя. Сега войната продължи срещу Съединените щати. Бавна и бясна.
   Тогава Надежда се отегчи и остави таблета си. О, защо не пикаеш, за нещо по-интересно. Наблизо лежеше момче на около петнадесет години, доста красиво и атлетично. Надежда усети желание в себе си. Исках да скоча върху момчето и да скоча, но... Тук има много хора. И като цяло ще влезете в контакт с младежи и няма да избегнете проблеми със закона. Макар че както някои пеят: държим в банки милиони и не ни пука за законите.
   Ех, можеш ли да намериш по-възрастен мъж? Няма да е толкова престъпно. И да правим любов с него? Но на параход е трудно да се намери уединено място.
   Надежда се замисли малко и реши, че по-добре да отпечата още една история на таблета. По-добър детектив. И тогава AI вече е уморен. Освен това не ми хрумва как да го взема и... да взема Америка.
   Съединените щати са разделени от океани и твърде много войски не могат да бъдат разположени в тях. Опитайте, посегнете.
   Параходът плава бавно, в Ялта ще има само през нощта, плюс спирки, така че тя ще има време да обърка прилична история. И младата жена биеше с пръсти по клавиатурата;
   БОСА БЛОНДИНКА!
   Ти си избрал пътя на служене на мрака и злото,
   И изглежда, че съдбата те пази!
   Но напразно избрахте Сатаната за покрив,
   Огънят на отмъщението те изгаря до основи!
   Сенатор Ерабела Хуст е воин на блясъка: тя беше ужасно отегчена, въпреки външната си веселост. Политиката и законният бизнес бяха ненужно банални и светски. Исках нещо остро, приключенско, способно да разбуни замръзнала кръв. И така тя много охотно прие два външно доста подозрителни типа. Въпреки това тя винаги е била привлечена от приключенския мрак. Просторният кабинет на сенатора, осветен от ярка светлина, правеше мистично впечатление. Голямото разнообразие от различни скулптури и предмети, донесени от различни страни и планети, вдъхваха някакво суеверно благоговение. Имаше дори богове, ангели, демони от други нечовешки светове, страховити и екстравагантни. Обаче опитните скитници на космоса не са дошли тук за това. Те знаеха, че само дявол като Ерабела може да приеме предложението им. Сенаторският дворец създаваше впечатление за крещящ лукс и невероятен, способен да докара нервната система до изтощение, пъстрота. Двама яки мъже в протрити паравоенни гащеризони уверено влязоха в офиса. Чифт яки роботизирани бодигардове останаха кимар до масивната блиндирана врата. Терминаторите имаха малка примес от органична материя и за да грабнат повече бръмчене, те отрязаха една става. Един от влезлите, по-възрастен и висок, с побеляла брада, направи крачка напред и първият започна да излага предложението си. В тих глас имаше достойнство, което бедните дрехи не можеха да скрият.
   -Трябваше да служим на Венера като част от мего-астрално разузнаване. И съвсем случайно открихме най-богатите находища на Елрикан на сравнително малка площ. Бихме могли, разбира се, да информираме властите, но правилата са такива, че ще ни връчват грамота за добра работа или в най-добрия случай медал. Омръзна ни да се хвърлим за скъпоценни пари цял живот, искаме да станем заможни хора. Ще ви покажем къде са депозитите и ще ви помогнем да ги получите. Ще разделим продукцията по равно.
   Ерабела прие гости в един бански костюм, което й позволи да се възхищава на идеалната, атлетична фигура, която може да разпали страстта дори в светия старец. В същото време две млади сладки чернокожи масажираха грациозни боси крака на огненото червенокосо момиче. Самата сенаторка се забавляваше, като хвърляше ножове по целта и при всеки удар се чуваше стон, а от пробитата повърхност се стичаше червена кръв. Погледът на скитника се улови в пукнатината в древната статуя на бога на Вежера: хибрид на орел и зеле сякаш подчерта двойната природа на Вселената: творческа и наказателна. Ерабела се засмя, Елриканът беше много скъп и уникален артикул. В комбинация с други естествени съставки, той показа уникални свойства. В комбинация с някои съставки се проявява като свръхпроводник при всяка температура, с други се получава свръхздрава сплав, която придава отрицателна гравитация на определени компоненти. Освен това, доста малки добавки към най-често срещаните метали. Поради набор от уникални свойства, Elrican струваше 290 пъти по-скъпо от златото. И досега е разработен само на планетата на любовта.
   Ерабела беше известна в определени кръгове като професионален гангстер. Човекът е много авантюристичен и изключително щастлив. Скитниците не сбъркаха с адреса, такъв дявол с удоволствие би се впуснал във всяко несериозно събитие. Гласът на сирената от подземния свят се превърна в гълъби, но това беше измамната мекота на топка змии:
   -Предложението е интересно, но исканията ви са прекомерни. Давате бакшиш, а според крадските закони имате право на 10% от общата сума.
   Скитниците хленчеха възмутено:
   -Но това е грабеж, защото без нас никога няма да разберете мястото на такова колосално богатство, има поне 10 тона.
   Ерабела отбеляза с ехидна:
   -Е, това все още е спорен въпрос. Първо, нямате звезден кораб и ще трябва да летите в моя кораб. Моята лодка, макар и по-малка от самолетоносач, има уникален противорадарен, матричен и визуален камуфлаж. Рискувам много и за разлика от теб далеч не съм беден. Имам позиция в обществото, с перспектива за президент! И най-важното е, че мафиотският сенатор има канали за продажба на Elrikal. Ако има 10 тона, тогава след продажбата ще имате 110-120 милиона галактически долара. - Момичето вдигна ръка над главата си, галейки краката на младия Негрито. - Достатъчно за всичките ви прости фантазии. И ако не е достатъчно ... Свържете се с други мафиоти, или ще бъдете хванати от полицията, или скандалните бандити ще използват изтезания, за да грабнат цялата информация и след това да ликвидират. Нямаш друг избор.
   Клошарите се намръщиха, гангстерът беше арогантен, но логичен.
   -Съгласни сме, въпреки че това е откровен грабеж.
   Ерабела отблъсна черния мъж с съблазнителен крак и изръмжа:
   -След това се предай на работа.
   Високият брадат мъж погледна предпазливо черните слуги.
   - Чуха всичко!
   Огненото червенокосо момиче се засмя, големите й перлени зъби блеснаха, а очите й искряха в изумрудено-сапфирено:
   - След мозъчна операция не могат да си спомнят нищо, освен казаното в ехографския диапазон.
   Споразумението беше подпечатано с ръкостискане. Ръката на Ерабела беше изненадващо силна. И сенаторът в бърз ритъм започна да изпълнява. Случаят беше криминален и много рисков. Имаше държавен монопол върху добива на Елрикал. Този елемент беше класиран сред най-ценните стратегически материали и много по-ценен от плутония. Този компонент наистина би могъл драстично да увеличи разрушителната сила на ядрения заряд. Камуфлажно поле и полупространствена матрица позволяваха да се измъкне покрай радарите, но винаги имаше възможност да се сблъскате с патрулиращ спътник. Ерабела обаче беше истински професионалист, знаеше как да сведе до минимум риска. В момента на нейното отсъствие тя трябва да бъде заменена от двойник-клонинг. Съществуването му беше голяма тайна и не можеше да се измисли по-добро алиби. Клонирането на хора е строго наказуемо от All-Galaxy Convention, но мафията е безсмъртна и винаги можете да направите подходяща поръчка. В израсналите и прости стволови клетки на клонингите близнаци както пръстовите отпечатъци, така и ириса на очите съвпадат. Така гангстерската сенаторка винаги си осигуряваше надеждно алиби и излизаше от водата. Корабът излита през нощта в пустинята от тайно подземно летище. Умело, маневрирайки с планетарната лодка, избягвайки всички капани, тя достигна повърхността на Венера. И двамата разузнавачи бяха опитни професионалисти и самоделна карта посочи координатите на находищата Елрикал. Кацането на повърхността премина без проблеми. Депозитите наистина бяха най-богатите. Разбира се, извън космическия кораб беше неудобно: гъсти облаци и ужасна жега, вискозен серен бриз, от време на време валежи под формата на различни киселини. Атмосферата наподобяваше подземния свят: умело моделирани от киберкомпютър във физическия свят, тракащите облаци блещукаха с всички цветове на дъгата, метейки се по небето в зловеща кавалкада. Но надеждните скафандри от най-новата модификация с хладилни агрегати гарантираха обичайната температура вътре в себе си. Трябваше да работят, разкъсвайки пъпа, изглеждаше, че оловните ръце безмилостно притискат раменете, атмосферата не беше много по-малко плътна от водата, но извличането си заслужаваше. Доброволният тежък труд продължи почти месец. Събрани са близо 25 тона елрикал. Ерабела работеше наравно с останалите и бившите космически скаути, изпитваше уважение към нея. Един от тях дори попита:
   - Откъде сенаторът взе уменията на миньор?
   Дамата гангстер се снизходи да отговори:
   - Израснах сирак с живи родители и от ранно детство свикнах с тежък труд. Тогава, още в училище, моите изключителни способности и феноменална упорита работа бяха оценени! В същото време никога не се разделих с престъпността: можех да извадя портфейла си или, въпреки всичките видеокамери, да се блъсна от тезгяха, но всъщност основната ми страст беше хакерството.
   Скаутите кимнаха.
   - И детството ни не беше лесно!
   Така работните дни се проточваха, а не ден за почивка, а единственото забавление беше пълзенето в Мега-мрежата на Хиперинтернет. Поради плътната атмосфера и лошите метеорологични условия, патрулите бяха изключително редки. Пет пъти обаче трябваше да прекъсвам работата, да се крия в приют. Самите мини бяха изкопани по такъв начин, че да е възможно най-незабележимо, като се използва минимум оборудване. Това беше необходима мярка, тъй като работата на електрониката и механиката се улавя най-лесно от спътници с помощта на най-новите кибернетични скенери. Така че те работеха почти на ръка и бяха изключително внимателни. Следователно неприятните ексцесии бяха избегнати. И тогава дойде последният ден, когато звездният кораб трябва най-накрая да се откъсне от планетата на Любовта, след като направи последното хвърляне - да достави товара на чертежа сърцето на земното кълбо. Ерабела Хуст изостана леко от спътниците си, изрече наум кратка молитва на Антибог и след това я заби в гърба с джобен лазер. Тя напои съучастниците си без угризения на съвестта. Това далеч не беше първото убийство, тя обичаше да убива. Гледката на чужда смърт предизвика приятни, вълнуващи усещания в огненочервената харпия, сякаш от секс. Тя не скри труповете, а напротив, монтира сигнална ракета с часовников механизъм. Тогава звездният кораб се изстреля безшумно и без да срещне сериозни препятствия, напусна плътната, мрачна атмосфера на Венера. На следващия ден тя, сякаш нищо не се е случило, отново замени своя клон-близнак, като сложи обичайната маска на усмихнат слуга на народа.
   О, колко велики хора се крият под маските на убиец.
   Старши следовател от планетарния сектор Жан Макаби се намръщи на новината за поредното сензационно убийство. За първи път в историята на човечеството е извършено убийство на повърхността на друга планета. Двамата души, които бяха безмилостно хакнати от лазерни лъчи, не бяха професионални гангстери и по тях нямаше компрометиращи материали. Обикновени паравоенни златотърсачи, които незаконно копаели Elrican. Самият факт на незаконния добив не е уникален, но мащабът на развитие беше поразителен. Според експерти са добити близо 25 тона от скъпоценния елемент. Едно нещо не е ясно защо убиецът постави сигнална ракета и така открито хвърли труповете на земята. По-логично беше да не се осветява мястото, където е добиван суперелемента, а да се изхвърлят труповете и да се разпръснат в пространството. Венера е голяма неразвита планета, атмосферата е плътна, подвижна, със сярни дъждове. След кратко време всички следи биха били унищожени от самата природа. И тук самият престъпник явно хвърля дръзко предизвикателство. Старши следовател се обади на своя помощник, млад офицер, Наташа Колоскова. Тъй като Венера беше собственост на ООН, присъствието на руски помощник от името на мощна суперсила беше съвсем естествено. Случаят обеща да бъде много труден, такова предизвикателство може да бъде хвърлено само от много високопрофесионален престъпник. Следователно хвърлянето на такъв камък върху руснака беше напълно логична стъпка.
   Видеокамера за външно наблюдение показа как красиво, извито момиче в един бански костюм тича през планинските снежни преспи на Алпите. Светло златиста коса се развява на вятъра, а съблазнителните боси крака се зачервяват в студа. В едно руско момиче има толкова много красота и еротика, че е по-вероятно да се появи на подиума, отколкото да бъде следовател за особено важни дела.
   Жан Макаби се закле:
   - Медените блондинки са най-глупавите същества на Земята! И тя все още не е поверила толкова важен въпрос! Е, нека руснаците obfotonatsya!
   Когато следователката Наташа пристигна, Жан се обърна към нея без церемония:
   -Ами мисля, че вие като млад специалист отдавна искате да се опитате във високопоставения бизнес. Елиминирането на човек физически, сега дори на Земята е рядкост, но ето първото двойно убийство в историята на човечеството на друга планета.
   Следователят по изключително важни дела, дори в кабинета на Макаби, беше бос, с къса пола и прозрачна блуза. Тя гордо изду почти голите си гърди, хвърляйки златната си коса.
   -Да готов съм! Самият аз исках да помоля да ми поверят този въпрос. Вече имам някои мисли по този въпрос.
   Роден дипломат, Жак се престори на възхитен:
   -Е, страхотно е за нашия отдел, вие ще поемете основната тежест. Но знаете основната работа, UNCB пое върху себе си. Ако не друго, тези момчета ще ни объркат. Можете да стъпите.
   Момичето следовател почеса мускулестия си глезен с бос крак:
   - Ще отида, но, отивайки при вас, вече успях да се запозная с материалите по това дело и имам свои съображения.
   -Говори, но само бъди максимално притиснат! - нетърпеливо избухна Жан.
   Момичето, което приличаше повече на скъпа проститутка, отколкото на детектив по особено важни въпроси, започна да произнася с мелодичния си глас:
   - Внимателно изучавайки случая, мислено се опитах да направя психологически портрет на престъпника. Това е много нахален човек с авантюристичен характер, с елементи на психопатия. Списъкът на тези, които по принцип биха могли да направят това, е много ограничен. Трябва да имате собствен частен звездолет, канали за продажба, за предпочитане камуфлаж за радари. Може да е голяма гангстерска организация, но никой голям синдикат не би се изложил толкова глупаво. Днешните мафиози са прагматични хора, за тях основното е печалбата и парите. От всички вероятни прецеденти сенатор Арабела Хуст е най-вероятно да бъде престъпникът. Тя е авантюрист, гангстер има връзки и най-важното е, че само такъв човек може да ни поднесе такова дръзко предизвикателство. Изстреляйте лека ракета, привлечете вниманието към труповете, такива рога са нейният характерен стил! - избухна бързо една секси блондинка.
  ... ГЛАВА 20.
  Дария продължава да работи, въпреки слана в навечерието на зимата. През нощта на 8 ноември й позволиха да спи още малко на почивка. И момичето насън видя толкова готино и уникално;
  Херман Гьоринг само след три минути научи за смъртта на фюрера. Началникът на телохранителя му докладва, особено след като Райхсмаршалът беше официален наследник на Хитлер.
   Какво може да се каже за Нацист 2, човек в реалната история, останал в сянката на фюрера. Обикновено Гьоринг е представян като тесногръд и идиот, сякаш вторият човек в Третия райх е просто прасе. Всъщност Гьоринг не беше, нито наркоман, нито идиот! Славното магаре от Първата световна война, по произход от древно благородно, но обедняло семейство (дядо му е бил заместник на най-великия Бисмарк), успя да направи очарователна кариера и не само в политиката. Притежавайки сериозни организационни умения, Гьоринг става един от лидерите на окултното общество Туле, което положи усилия да доведе Хитлер на власт. Герен не беше голям оратор, но имаше големи търговски способности. Започвайки от малък, той бързо забогатява и по време на Голямата депресия се превръща в един от основните финансисти на нацистката партия. Заслугите на Боров не останаха незабелязани и след като получи поста доживотен райхканцлер, Хитлер назначи Гьоринг за свой наследник. През 1941 г. това е формализирано със специален закон. Двама нацисти направиха много за възраждането на германската мощ, без да забравят себе си. Скоро Гьоринг стана най-богатият човек в Третия райх и един от най-големите олигарси в света! Дори по време на процесите в Нюрнберг Гьоринг блесна с остроумие и отлично изгради защитата си, правейки подигравка на главния прокурор. Разбира се, идиотът не успя да събере такъв колосален капитал. Изглеждаше, че почти всички мечти се сбъднаха... Но Хитлер не послуша Райхсмаршала и отприщи война срещу почти целия свят. След Сталинград Гьоринг беше депресиран, но новината за смъртта на фюрера съживи райхсмаршала, както токов удар кара жабата да потрепва.
   Гьоринг нареди на секретарката си с ясен глас:
   - Обявете обсадно състояние в Берлин! И в съответствие с конституционната поправка да ме провъзгласи за фюрер на новата Германия. Изпратете такава поръчка на всички, без изключение.
   Междувременно Шеленберг и Мюлер се надпреварваха към императорската канцелария! Най-важното е, че първите часове на смяната на властта минаха. Шеленберг прошепна на Мюлер:
   - Необходимо е да се накара Химлер, да не се колебае, а да вземе властта, като довърши Гьоринг, Гьобелс и Борман.
   Мюлер възрази:
   - Същото е и за Третия райх, за нашата родина: Гьоринг е много по-приемлив кандидат от Химлер.
   Шеленберг плюска устни.
   - И защо е това!?
   Мюлер се усмихна някак тъжно, почеса се по плешивата глава:
   - Факт е, че за Запада и особено за финансовия елит Гьоринг е най-малко враждебен от всички главни фигури в Третия райх. Той е магнат и има близки връзки с много от олигарсите на Запад. Не е антисемит, първият му заместник е евреин. И както знаете, Гьоринг винаги е застъпвал тотална война срещу комунизма и Русия, като същевременно постига мир с Великобритания и Съединените щати. Уплашен от перспективата за идването на ордите на болшевизма в Европа, а в бъдеще и в Америка, Западът охотно ще сключи мир с Германия. И тъй като няма пълен неутралитет, той активно ще ни помага. В замяна ще обещаем на САЩ и Англия земя в СССР.
   Шеленберг кимна.
   - Да! Това е логично! С Химлер те няма да могат да седнат на масата за преговори, така че думата Химлер и палач: означава едно и също нещо!
   Мюлер блъсна стъклото.
   - Точно така! Повечето от финансовите магнати на Запад са или евреи, или имат еврейски корени, или зависят от евреи. Докато Третият райх води антисемитска политика, няма да има мир със Запада! Но ако главните палачи бъдат премахнати и всички ограничения за тази нация бъдат официално отменени, тогава войната незабавно, незабавно ще спре. И тогава ще хвърлим всичките си сили срещу Русия!
   Шеленберг възкликна:
   - Хайл Гьоринг! Залагаме на свинята! Веднага ще му се обадя! Химлер трябва да бъде обвинен в убийството на фюрера и да бъде застрелян!
   Мюлер потупа младия си колега по бузата.
   - Правилно мислиш! Сталин е главният враг и враг завинаги! Невъзможно е да се постигне споразумение с него! Комунизмът представлява заплаха за всички богати по света! Повикване!
   Шеленберг измърмори нещо в слушалката и след това изкрещя:
   - Назначиха ме на мястото на Химлер! Сега аз съм шеф на тайната полиция! Ще има готино разглобяване!
   Мюлер посъветва:
   - Първо, довършете Химлер и Калиенбрунер! Обадете се на Райхсфюрера и се преструвайте на приятел и тогава нашите лоялни есесовци ще го убият за нула време!
   Шеленберг кимна.
   - Нищо чудно, че се казвам млада лисица! Ще обиколя усойницата! Всички ще потръпнат от името ми!
   Химлер е много особен човек, жесток и в същото време чувствителен, с нестабилна и уязвима психика. По-специално той се страхуваше от гледката на кръв и лесно губеше спокойствието си. Яростно мразеше хомосексуалистите, строго наказваше перверзник, но въпреки това той позволяваше на мъжки масажист да масажира мъртвото му тяло в продължение на час всеки ден. Той беше жестоко преследван за пиянство, но самият той смъркаше кокаин почти всеки час. Противно на усилията на Гьобелс, той разпространява трудове за малоценността на славяните и кавказците. Неговият отдел измисли термина: подчовек. И все пак, като крехък младеж, той спечели доверието на Хитлер с откровено подигравка! В кабинета си той закачи дузина портрети на фюрера и го възхвалява по всякакъв възможен начин, особено в присъствието на подчинени. По едно време той организира опит за покушение срещу Хитлер, което му донесе повишение. Той оклевети Рем по всякакъв възможен начин и в крайна сметка провокира ликвидацията му. Познавайки зверската омраза на Хитлер към евреите, той не забрави да хвърли кал по всякакъв възможен начин върху тази нация. И той измисли много екзотични проклятия! Какво всъщност чувствахте към фюрера? Първоначално това беше смесица от обожание и завист, а след катастрофата на Сталинград Химлер беше напълно пристрастен към наркотиците. Ужасяваше се от възмездието, през нощта сънуваше Ада и Сатаната. Той се молеше на дявола, надявайки се, че той ще му осигури удобно съществуване в ада. Вярно е, че Библията казва, че Сатана и неговите ангели ще бъдат хвърлени в огненото езеро след второто пришествие на Христос: където ще бъдат измъчвани денем и нощем за вечни векове! Още от детството Химлер беше много слаб физически, често беше бит и преследван в училище, така че главният палач на Третия райх, който уби милиони в сърцето, беше типичен мръсник! Следователно, след смъртта на фюрера, той беше в прострация, губейки ценни часове, за да вземе властта. И той имаше сила... Тринадесет пълнокръвни дивизии на СС (без да се броят чуждестранните), тилови части, гвардейският полк на фюрера, други сили... Тук можете да довършите Гьоринг, Борман, Гьобелс и да станете суверенен диктатор. Но Химлер не е лидер по природа, той е само кървава шестица.
   Калтенбрунер е най-известната фигура в СС, винаги пиян, започващ деня си с бутилка шампанско и завършващ с огромна бутилка коняк. Той също се поколеба, без да реши нищо. Шеленберг действаше ясно. Началникът на охранителния полк на Хитлер получи повишение от своя наследник и Орден на Железния кръст със златни дъбови листа и диаманти. Тогава Химлер и Каленбрунер бяха застреляни на място.
   На войниците от SS просто беше казано:
   - Това са убийците на фюрера!
   Колко бързо се случи всичко, без бой, сякаш Химлер не беше шеф на тайната полиция. Борман и Гьобелс са арестувани малко по-късно. Гьоринг не искаше да търпи конкуренция до него, особено след като Борман беше открит враг, а Гьобелс беше твърде омразен в очите на Запада ...
   Гьобелс имаше само пропагандна рота под оръжието, той бързо беше вързан и завлечен при Гьоринг, който вече беше заел поста на владетел в императорската канцелария.
   Прясно изпеченият фюрер заяви:
   - Този ден, 13 март 1943 г., ще бъде денят на най-голямата трагедия на германския народ! Но в същото време той ще остане в историята като началото на най-големия повратен момент! Затова обявявам месец на траур в Германия.
   Шеленберг предложи:
   - Необходимо е също така да се обнародва указ за премахване на всички дискриминационни ограничения за евреите и да се апелира към съюзниците с предложение за сключване на примирие за сто дни!
   Гьоринг, пъхтейки, се съгласи:
   - Дано да е така! Война за комунистите - мир за капиталистите! Всички богати хора трябва да се обединят срещу глада!
   Гьобелс и Борман бяха въведени в тронната зала. Шефът на пропагандата куцаше, но се опитваше да се държи прав, а Борман от време на време се кланяше и се лаеше. Когато бяха в подножието на стола, където седеше Гьоринг, Борман падна на колене и извика:
   - Смили се над мен, о, най-великият от най-великия фюрер! Е, ако искаш, ще ти ближа ботушите с език!
   Гьобелс изсумтя кратко:
   - Готов съм да приема смъртта!
   Гьоринг извади пура Хавана и бавно запали цигара. От двете му страни стояха Мюлер и Шеленберг. Борман пропълзя на колене до новия фюрер и веднага получи ботуш в носа:
   - Ти смърдиш зверски! Като цяло великият фюрер никога не проявява милост! Но няма да се справите с просто изпълнение! Затова заповядвам! Забийте ръцете и краката на прът и ги оставете да висят в двора на императорската канцелария, докато умрат!
   Шеленберг плахо възрази:
   - А как Западът ще погледне на такава средновековна екзекуция? Вървим към цивилизацията.
   Гьоринг изсумтя:
   - Мисля, че според Гьобелс и Борман няма да проронят много сълзи! Напротив, те ще видят, че аз съм точно този фюрер, който е способен да издигне надеждна бариера срещу болшевиките. Така че сложете ги на стълба! И внимавайте да не умрете веднага! И ще простим на останалите малки съучастници! мила съм!
   Цялата зала излая в един глас:
   - Слава на великия фюрер!
   Гьоринг оголи зъби:
   - Фюрерът е доволен!
   Те вдигнаха Гьобелс и Борман и ги извлякоха от залата във вътрешния двор. Гьоринг се прозя демонстративно:
   - Е, основното е направено! Подробностите остават. Ще бъде необходимо да убедим Запада в нашата лоялност! И така, използвайки делегираното от парламента право, аз давам свобода и равни права на евреите! Какво друго?
   Мюлер прошепна в ухото му:
   - Това е основното! Но спешно трябва да изпратим пратеник, за да се срещнем с членовете на клуба: най-влиятелните и най-богатите хора в света!
   Гьоринг почеса горната част на главата си и отговори:
   - Тук ще бъдеш Мюлер. Просто най-подходящият посланик. Излиташ веднага, всяка минута е ценна във война!
   Мюлер кимна.
   - Ще бъде направено!
   Гьоринг каза:
   - Междувременно оставете Майнщайн да поведе офанзивата срещу руснаците в Украйна. Ще се опитаме да формираме нови дивизии. Първо, нека се обадим на Шерпа и да му дадем нови заповеди.
   Шеленберг се поклони:
   - Време е тоталната война да стане наистина тотална!
   Мюлер пристигна на Канарските острови късно през нощта. Там вече го чакаха представители на най-големите финансови кланове. След няколко рутинни фрази бившият шеф на Гестапо се зае с работата:
   - Първо, много е необходимо да се сключи примирие и да се започнат мирни преговори! Това е първото! Второто е да се размразят икономическите отношения между капиталистическите страни.
   Пол Маршал, както обикновено, в малиново яке и пура в уста, отговори:
   - Е, това искаме! Първите стъпки на Херман Гьоринг са обнадеждаващи! Акциите на всички компании поскъпнаха рязко! Искате ли примирие?
   Мюлер кимна.
   - Като начало, да!
   Друг олигарх, вече в бял костюм, вмъкна:
   - Това е истинско! Мисля, че Чърчил ще се съгласи! Освен това знаем как да му окажем натиск! И никой не иска болшевизмът да дойде в Европа.
   Мюлер отбеляза:
   - СССР създаде най-мощната военна индустрия за най-кратки срокове. Хиляди фабрики и фабрики са построени без западни инвестиции. Дори сега, въпреки огромните загуби на територия и индустриален потенциал, СССР произвежда 1500 танка на месец ...
   Маршал прекъсна:
   - Вашата информация не е точна! Всъщност около две хиляди, с все повече и повече Т-34 напоследък. Вместо лек Т-60. А в производството на самолети СССР може да достигне три хиляди през следващите месеци.
   Мюлер подсвирна:
   - Еха! Това е още повече, ако руснаците сега са толкова силни, че ще бъдат, след като болшевизмът завладее Европа и Китай. Тогава ще смажат целия свят!
   Маршал кимна и започна да слага месната салата в чинията.
   "Точно това тревожи Чърчил, както и други влиятелни западни политици. Германия под Русия е много по-зле от Русия под Германия! В крайна сметка фашизмът не отрича правото на богатите да забогатеят, дори за Хитлер частната собственост беше свещена крава, която той не смееше да пипне с нож! Въпреки че за евреите този мустакат измет направи изключение.
   Мюлер, внимателно отхапвайки парче крокодилска наденица, пълнена с ананас, се съгласи:
   - Хитлер беше привърженик на неприкосновеността на частната собственост, а Гьоринг още повече. Всички го познавате добре! И разбира се, антисемитизмът свърши веднъж завинаги! Ще ви предоставим възможността да инвестирате капитала си във всички освободени от болшевиките територии!
   Маршал предложи:
   - Конкретно разграничаване на сферите на влияние ще стане в процеса на преговорите. Междувременно искате почивка!
   Мюлер възкликна:
   "Не е ли варварство да се разрушават фабрики, построени от братята капиталисти, особено като се има предвид колко сте инвестирали в тях и в капитала си? И цивилното население на Германия не е виновно за нищо!
   Облеченият в бяло капиталист предложи:
   - Нека помогнем на германците да възстановят разрушеното. Ще бъде силен ход. Изобщо съветските фабрики и фабрики трябваше да бъдат бомбардирани, където няма истински собственик и бизнесмен. Руснаците имат спукано небе!
   Маршал отбеляза:
   - Все още ще има проблеми с общественото мнение във Великобритания и САЩ. Е, ако Америка не пострада от германските бомбардировки, а тук е по-лесно, тогава британците ...
   Мюлер, притеснен, огъна сребърна вилица в юмрука си.
   -Истинската власт във вашите страни принадлежи на олигарсите! В крайна сметка изборите не са нищо повече от маскарад, изразяващ само конкуренция между елитите. Освен това вече ни отмъстихте повече от бомбардировките и сега ние сме начело. Е, пропагандата ще обясни всичко!
   Маршал се съгласи:
   - Разбира се! Смяната на лидера в Германия е добър начин да се заблуди хората, но Гьоринг... Все пак шефът на ВВС на Третия райх и британците имат сметка с него!
   Мюлер бързо обясни:
   - Гьоринг е преди всичко войник и Бог вижда срещу войната на Запад! Е, във Великобритания виждат разликата между воин и палач. Така че вие, мисля, обяснявате на тълпата. Освен това какво могат да направят британците? Гласувайте за лейбъристите, но в този случай силата на финансовата олигархия няма да отслабне, нито за миг. Която и партия да дойде на власт, вие винаги сте на трона. Това е такава система за прехвърляне на места в Сената от ръка на ръка!
   Представителите на олигархията единодушно се съгласиха:
   - Интересите на световния капитал са по-високи от емоциите, а Сталин и комунизмът са основната заплаха за основите на властта на богатите! Така че можете да предположите, че примирието вече е сключено! Истинската власт - силата на парите дава добро!
   Мюлер с доста искрена сърдечност разтърси представителите на олигарсите (не всеки милиардер би рискувал да пристигне в такава опасна близост до зоната на военни действия.
   След което шефът на Гестапо, събаряйки съдържанието на чаша шампанско и очевидно ставайки по-смели, попита:
   - Това със сигурност е добре, но руската мечка е силна и болшевизмът го направи още по-свиреп! Ако Съветите са способни да произвеждат оръжия в толкова големи количества, тогава вашият неутралитет не е достатъчен за нас. Нуждаем се както от икономическа помощ, така и за предпочитане от пряка военна намеса! Руснаците имат твърде голямо превъзходство в човешките ресурси!
   Маршал очевидно беше най-осведоменият и възрази по много учтив начин:
   - Трябва да кажа, че вашите експерти не се броят по най-добрия начин. Официално в Русия преди вашето нашествие...
   Мюлер, хриптейки, прекъсна:
   - Превантивна война!
   Маршал кимна с разбиране.
   - Да, дори превантивна! Болшевизмът естествено се характеризира с експанзия. Те мечтаят да създадат империя на световния съвет. Дори в конституцията на СССР от 1922 г. е записано, че Съветският съюз ще се разширява, докато към него се присъедини и последната република на Земята. Маршал пое дълбоко дъх и избърса потта от високото си чело. - Но формално в Русия имаше население от 194 милиона души. Но тези цифри са подценени, тъй като резултатите от преброяването от 1937 г. бяха обявени за саботаж и резултатът им беше увеличение с най-малко шест милиона. Така че всъщност не повече от 185 милиона. И като се вземат предвид териториалните загуби и огромните загуби на съветската армия, в действителност СССР сега има не повече от 125-130 милиона души. Така че, като се вземат предвид съюзниците, вие дори имате предимство в жива сила! Така че можете сами да се справите със СССР, дори и без нашите дивизии.
   Мюлер с тъга в гласа, той някак си напомни на бездомен мелез с интелигентен външен вид, отбеляза:
   - Изглежда е вярно, но руснаците поставят и жени, и тийнейджъри на скамейката и те черпят всички ресурси за съвети. И за сметка на броя на реалните сили, първо, част от населението успя да избяга от окупираните територии, и второ, проклетите партизани продължават да стачкуват. Те сковават нашите велики сили.
   Маршал с най-дружелюбния си вид предложи на Мюлер:
   "Не искаш цигара!
   Мюлер размаха ръце като плувец.
   - Не, от това ми става лошо! Това е толкова невероятно отвратително нещо, че е по-добре да изпиете литър водка, смесена с коняк!
   - Е, грижете се за здравето си! - Маршал започна да издухва пръстени от дим. Пурата беше с размерите на крака на стол, увита в позлатена хартия. - Използвайте полицаите и Хиви, както и войските на сателитите. Разбира се, ние ще ви помогнем с оръжие, както и със суровини. Населението на Германия, осемдесет милиона, плюс Австрия, Судетите, германските диаспори в различни страни. Не по-малко от сто милиона, някои от арийците. Е, какво ще кажете за сателитите и завладените държави? Можете също да създадете полски дивизии. Никакви орди от болшевики изобщо не са толкова неизчислими. Само вашата Италия е четиридесет и осем милиона, без да броим колониите. Така че численото превъзходство зависи от вашите лични умения. Ще направим всичко, за да ускорим победата над болшевиките.
   Мюлер почувства жесток глад (очевидно от вълнение) и започна да яде. Със сигурност не е беден човек, но дори шефът на Гестапо беше впечатлен от например ястие на жираф и двадесет редки плода в гарнитура. И кремовия хобот на слон, смесен с пипала от калмари и пълнени трупове на скат, доматено-шоколадов сос. Като цяло прекрасен! Няколко минути той мълчеше, енергично работеше с челюстите си, след като му беше достатъчно, снизходително отбеляза:
   - Ще трябва да включим и Япония във войната срещу СССР... Тогава руснаците със сигурност щяха да бъдат смазани!
   Маршал въздъхна, преструвайки се на сълзи и хапвайки филе от пържена газела, напоена с праскова и портокалов сок:
   - С Япония е по-трудно! Страната на изгряващото слънце удари Америка шамар... И ние сме горди янките, освен това теснооките грабнаха твърде много земя.
   Мюлер потърка лицето на Пресвета Дева Мария върху златна вилица с показалеца си, съгласи се:
   - Да, да убедиш Япония да се откаже от завладяната територия няма да е лесно, но... Вие сте американците практичен народ, нали?
   - Да, вярно!
   - И най-богатият от най-богатите също управлява в САЩ! Е, Китай може да стане болшевик. И това е против вашите интереси. - Мюлер се огледа отчаяно около бизнесмените. - И така получавате и Китай, и СССР. Руснаците са твърде силни, за да бъдат победени без Япония. И императорът може да се съгласи да замени Тихия океан за Сибир. Да и Ямамото е противник на войната със САЩ....Така че!
   Маршал прекъсна Мюлер с пляскане по челото. Други олигарси оголиха челюсти, но в очите им имаше забавление:
   -Разбрахме те! Да помислим и за това! Дотогава можете да спите! Утре в дванадесет часа следобед ще разберете дали усилията ви са се увенчали с успех. Да, и имаме нужда от почивка.
   Мюлер се поклони възможно най-ниско, почти докосвайки пода с чело, представители на световната олигархия се ухилиха иронично:
   - Не се гордея! Разбира се, уважавам времето ви.
   Бившият шеф на Гестапо се пенсионира на английски, без дори да се сбогува, страшно искаше да спи, трети ден на крака. Той получи президентски апартамент, с легло с размерите на футболно игрище и заобиколен от растения от цял свят.
   И че междинната цел е постигната или почти постигната, кръстоносният поход срещу комунизма е реалност. И всички богати са единни в борбата срещу болшевизма! И това е основният момент! А какво да кажем за руснаците? Воюваха добре, но само през 1941 г. загубиха четири милиона пленници! Не толкова готина нация. През 1915 г. руснаците са победени, въпреки численото им превъзходство. Царска Русия беше повече от три пъти по-населена от Германия, докато германците се биеха на два фронта. Ако не беше намесата на САЩ, тя можеше да спечели. Във всеки случай руснаците, водени от Ленин, подписаха унизителен мир. Те раздадоха Беларус, балтийските държави и Украйна, като платиха огромно обезщетение. Тогава обаче успяват да върнат по-голямата част от земята. Вярно е, че Полша не се подчини на червено... През 1939 г. това грозно дете на Версай беше завършено... Мюлер се прозя отново и припадна...
   Никой не се интересува от сънищата на шефа на Гестапо, въпреки че той почива дълго време.
   Премиерът Чърчил, натоварен със закон за извънредни правомощия, изслуша внимателно доклада. Висок, широкоплещест, пълен, но силен с лице на добродушен булдог, глава на най-голямата по население и територия сила в света, пали лулата си, размишлявайки върху променената ситуация. Разбира се, Германия е геополитически конкурент на Великобритания. Освен това е доста сериозно, както и Франция и дори САЩ. Но това е само конкурент, а Съветският съюз е истински и непримирим идеологически враг! Самата комунистическа система отрича най-висшата ценност на буржоазния свят - частната собственост. Освен това, дори след като победиха Франция, нацистите не лишиха финансовите магнати (освен разбира се евреите и защо Хитлер толкова се залепи за тях!), да се обогатяват и да бъдат господари. Дори стана по-добре, когато нацистите разпръснаха работническите профсъюзи и позволиха увеличаване на продължителността на работния ден до 16 часа на ден!
   В сърцето си Чърчил уважаваше Хитлер, но не го харесваше, смятайки го за изкачване и червенокожец. Но Гьоринг от аристократично семейство е много по-приемлив партньор. Особено след като първият указ премахна дискриминацията срещу евреите! Да, можете да се справите с прасе! Освен това Гьоринг, за разлика от Хитлер, пие коняк, е изискан гурме и не е безразличен към женския пол. И между тях също има прилика - любовта към скъпите пури Хавана. Също плюс.
   Сега основното е незабавно да обявим примирие или да се пазарим! Да водиш по-нататъшна война с Германия означава да помагаш на Съветите. И ако червените дойдат в Европа, тогава всички богати хора или ще бъдат разстреляни, или в лагерите за изчезване ... Разбира се, не може да се допусне поражението на Третия райх ...
   Милиардерът Адам Смит беше първият приет от британския премиер. Разговорът засегна промените в Германия. Адам, пиейки кафе от чашата на кралското семейство, веднага хвана бика за рогата:
   - Червените съвети са твърде силни! Командната им система е много ефективна във военновременни условия! Бизнес кръговете в целия цивилизован свят се страхуват, че след Сталинград Третият райх вече няма да може да отиде. В тази смъртоносна битка с болшевизма всеки войник е скъп за Германия и нейните съюзници! А битката в Африка отвлича вниманието на огромни сили, особено авиацията и флота, от източния театър на военните действия. Така че решението трябва да се вземе незабавно!
   Чърчил мълча около минута, пушейки бавно. Той не понасяше суетене и обичаше да повтаря: не можеш да преодолееш бездната с две стъпки! Разбира се, войната е скъпа и не е добре капиталистическите империи да се изтребват взаимно в името на болшевизма. Като цяло Русия е дългогодишният съперник на Великобритания, нейният най-опасният геополитически съперник. Дори Иван Грозни планираше пътуване до Индийския океан, а Петър Велики се биеше с Иран и Турция. След това при Николай Първи се стига до пряк военен конфликт. Великобритания изглежда спечели Кримската война, но плати за тази Виктория с повече кръв, отколкото струваха всички войни с Наполеон! И дори Крим не беше напълно превзет. След това сблъсъците в Афганистан при Александър III и активната подкрепа на Великобритания за теснооките по време на Руско-японската война ...
   Тогава Русия сякаш стана съюзник, но бяха водени тайни преговори с Германия за споделяне на огромния руски пай. След революцията страните от Антантата първоначално помагат на белогвардейците, но след това финансовият елит охлажда Колчак и други подобни. Една от причините е пламенният антисемитизъм на белогвардейците и фактът, че повечето от народите на бившата Руска империя следват болшевиките. А световните финансови кръгове се надяваха, че неизлечимо болният Ленин ще бъде заменен от дясната му ръка Троцки със съюза, със Зиновиев и Каменев, след което старият ред ще бъде възстановен! Троцкият чистокръвен евреин от заможно семейство, с маниери на господар, най-малко напомняше на болшевик и пораждаше надежди сред световната олигархия за тотално поробване на руснаци и други народи. Но Сталин победи, който съкрати НЕП, накрая сложи край на частната собственост, извърши колективизация и направи тотални чистки в апарата. СССР бързо увеличаваше военния си потенциал, а икономическите темпове бяха рекордни, невиждани досега. И това уплаши всички! Следователно Хитлер и помогна за възстановяването на военната машина в Германия. Позволено му е да въведе универсална военна служба, да си върне контрола над демилитаризираната зона в басейна на Рейн и дори да анексира Австрия. А какво да кажем за аншлуса и референдума: всичко е законно от гледна точка на международното право. После отстъпиха на Чехословакия... Всичко беше обзаведено с чин. Самият възрастният премиер написа писмо до Хитлер да вземе Чехия под "защита". Чехословакия е разделена... Подготвен е план за коалиционна война срещу СССР. Япония беше ударена от изток, от юг от Турция и Италия, от запад от Германия, Румъния, Полша, Унгария, Испания, Финландия и други с подкрепата на Великобритания, Франция и САЩ.
   Уви, Хитлер се оказа идиот, като постави "Нощта на кристалните ножове", убивайки много богати евреи. Полша, където има повече от два милиона евреи и те контролират почти деветдесет процента от столицата, се разбунтува и съюзът е осуетен! И така започна Втората световна война! Е, че сега светът "зад кулисите" може да бъде доволен, обладаният фюрер е мъртъв, както и неговите съучастници! Сега можете да премахнете болшевизма и мразената Русия!
   Чърчил говореше със своя нисък, дрезгав бас:
   - Обявявам примирие за сто дни и започваме преговори! Изпратете незабавно заповедта на войските. - и се обърна към американския генерал Патън. - Америка наясно?
   Патън излая:
   - Без Англия САЩ няма да се бият! Нашите войски вече започнаха да развеждат германските орди.
   Чърчил се усмихна така приветливо, сякаш булдог е видял дебела кост.
   - Значи е страхотно! Какво друго?
   Секретарят промърмори плахо:
   - Сталин ви вика, иска спешно да говори!
   Чърчил направи гримаса, сякаш го боли зъб.
   - Кажете му, че имам спешна среща и преди утре сутринта за разговор не може да се говори!
   Секретарят кимна.
   - Аз ще го направя! Мусолини също изпрати телеграма. Той моли за мир!
   Чърчил, вместо да отговори, взе бутилка шампанско от масата и, демонстрирайки сила, извади тапата със зъби и засмука бутилката. Той изпи повече от половината и изсумтя:
   - Все пак има Бог и той ни избави от Хитлер. И ние сами ще се отървем от Сталин!
   Шампанското се стичаше по мазната брадичка на премиера. Чърчил поклати глава и нареди:
   - По случай примирието уреди празник! Спечелихме войната и всички трябва да са щастливи! - и лукаво присви очи. - Освен руснаците! Те скоро няма да са за смях!
   Патън се ухили.
   - Премахването на Хитлер предизвика ликуване в СССР, сега се провежда парад в Москва и дори пушки стрелят във въздуха!
   Чърчил говори философски:
   - Единственото погребение със салют е погребението на войната!
  ... ГЛАВА 21.
  Александър Рибаченко все още не е променил нищо в живота си. На празника на 8 ноември момчетата отново нахлуха. Кучетата бяха хвърлени в развъдниците с помощта на ултразвук, който излъчва устройство с размерите на кибритена кутия.
  И смел отбор от момчета взе и влезе в богатата къща. И това, което само момчетата и момичетата не можеха да понесат оттам.
  И скъпи костюми, и бижута, и златни кюлчета и валута.
  И също много повече.
  Александър Рибаченко също успя да отнеме част от ценните документи.
  След това са предадени на партизаните.
  Тогава босонокото момче записа нещо интересно в общия си бележник и беше супер.
   Русия е най-великата държава
   Вселената, нека бъде под теб!
   Но тогава ураган премина през смъртта,
   Какво стана с моята родина светец?!
  
   Как се случи това? Защо няма Родина - Велика Русия? Изглеждахме си могъщи, почти богове, извинете умората от подобно сравнение. Седемте най-големи галактики бяха почти изцяло в нашата власт. Титанично оръжие, способно да унищожи светове като дъха на подземния свят, бързината на звездните кораби, откриването на хиперплазма, многовекторни измерения, разновидности на кинезипространството, магоядрени оръжия... Те се опитаха да ни устоят: арогантната империя на Daeger, диамантеното съзвездие Тахирак, фурила, еуфакация... Диамантеното съзвездие, най-старата империя с три милиона години история, пълната космическа война продължи няколко десетилетия и само откриването на полукосмическо поле, което неутрализира страхотното ракетите термокварк и гравио-термокварк помогнаха за победата. Чудовищни конфликти, в никакъв случай не толкова възхитителни в своя романтизъм и ярки цветове на битките, както в блокбъстърите на двадесет и първи век. Съзвездия, много хиляди планети са били подложени на опустошителни удари.
   Създадени са нови средства за унищожаване, биокибернетични вируси, насочено действие, хиперрадиация, военни оръжия, действащи върху обикновена вода и много други. Стотици хиляди планети бяха почистени, мощни ескадрили от хора от другия свят бяха напръскани върху фотони и наночастици, отделни космически кораби от които можеха да преминат за земната луна. Понякога беше жестоко, цивилизациите се отдръпнаха, Русия загуби милиони от своите синове, цели светове загинаха, понасяйки най-жестоките реакции. Но човечеството беше по-силно. Науката еволюира, много планети са се превърнали в полигони за експерименти. Така е създадена термопреонната бомба, чиято поява е предсказана от големия писател-фантаст Рибаченко. Хората започнаха да растат в специални инкубатори, всяко момче и момиче от детството беше възпитано в казармата, овладявайки военното изкуство. Империята стана непобедима, нейният космически флот стана най-многобройният и модерен. Много раси, осъзнавайки това, се биеха на наша страна. Но тогава тези, които са поръчали - свършват! Самоназначаването на тази раса беше загадка, тъй като този вид изглежда и в естествени условия. Те са били наречени олимпийци, тъй като тази свръхцивилизация притежавала силата на Великия Бог-Създател. Олимпийците закачливо владееха Пространството и Времето, те неизмеримо ни превъзхождаха. Само ние не разбрахме. Нещо по-готино от Велика Русия? Това е нереалистично... За една цивилизация, която е изминала дълъг път, държава, чиято цялата история е непрекъснати войни и която, дори след като е била победена, винаги си отмъщава.
   Оказа се антиквазар! Олимпийците твърдо аргументираха своята материалност и сила. Най-лошото е, че дори не се напрягаха. Но имаше и нещо, което даваше поне малко надежда - НАИСТИНА БЯХА ИЗПЛАШЕНИ ОТ РУСИЯ! Паника, животински страх. Нямало такова снизхождение, характерно за по-възрастните, казват, че хлапетата се роят там в пясъчника си, макар и с размерите на десетки и стотици хиляди парсеки - ами нека гледат! И ако започнат да притесняват възрастните - на сополи! Не, те изглежда напълно адекватно са си представили каква огромна сила може да стане могъщата руска империя в бъдеще! Бяхме силни и ставахме все по-силни! За което те получиха изцяло, гледайки как Велика Русия се разпада ...
   Бях шизоидна черна дупка, анти-мозък! Най-лошото е, че не мога да се извиня за нищо. Можете да се измъкнете от кучетата на Западната конфедерация (състояща се от бивши имигранти от Съединените щати и Европа, които внезапно си спомниха за демокрацията, след като са напуснали Велика Русия), можете да запълните бучка в Нова Мисисипи или Квазар-Вашингтон, столици на новата държава. Но не се измъквайте от себе си. Върху мен - непонятно чудовищната кръв, изгубените самоличности на трилиони хора и други галактики. Всеки от тях живееше, вярваше в нещо, обичаше, мразеше... Всички те подкрепяха нас и нашата вяра. Обичан и почитан; бившият командир Александър Солдатов и аз, воина Елена Соколовская. Земляните смятаха устройствата с променливо време, способни да преместят цели съзвездия или галактики в неразбираемото минало и далечно бъдеще, като лично предизвикателство. Извънземните, кой знае откъде са дошли, са ги инсталирали, без да искат разрешение. И промениха конфигурацията на Вселената, нейните закони, като ултра-квази-богове, по свое усмотрение. Без да спирам до умовете на бебета... Е, нагли хора, мегакосмически негодници!
   Момичето се скиташе по улиците на Зевс. В този свят е невероятно трудно да се лети, а многофункционалните оръжия, различни хиперплазмени технологии или не работят, или функционират с прекъсвания. Те измъчваха, задушаваха мислите за миналото. Новината за разпадането на Слънчевата система разтърси Империята. Както и изчезването на безброй флота. Ако тълпите от хора, които внезапно изгубиха силата си, и другите галактики, през които прокарвах, знаеха кой съм, те щяха да бъдат разпнати на флага на мисията.
   Но не можаха да познаят, защото идеята, че една сладка, предизвикателно нарисувана курва и върховен главнокомандващ на трилиони избрани бойци е един човек - идиотски до абсолютна крайност - е глупост!
   Лицето на момичето е изрисувано, променено от козметика, мощното тяло стана още по-секси по време на циклите на скитане сред галактиките. Олимпийците не унищожиха напълно човечеството, но радикално промениха управлението си. Велика Русия вече не съществува, има само фрагменти от империята. Втората столица в центъра на галактиката също изчезна, оставяйки само сравнително подмладени ултравиолетови звезди, повечето от които взеха формата на хибрид от цветя и неизвестни животни. Като ягодова катерица, ананасова щука, гъбено джербо и други абсурди! Хибрид шимпанзе / глухарче - вместо обичайната сферична форма. Какви немислими закони на физиката трябва да бъдат нарушени за това? Силата на олимпийците изглежда не познава граници! Какво става със световете? Планетите са нещо от миналото - стават нещо толкова сюрреалистично, че Пикасо и Салвадор Дали се удушават от завист! Дори на този фон личните проблеми са незначителни, като бебе, което играе с кибрит, когато избухне водородна бомба! Конфедералните спецслужби имаха обемен списък с мои сътрудници - той намаляваше почти всяка седмица, тъй като престъпниците бяха заловени. Повечето умряха сами, тъй като екзекуцията в случай на залавяне беше непосилно ужасна. Те бяха хвърлени в прозрачна капсула към глюкон-неутронна звезда. Тялото е пронизано от радиация, която не убива веднага, а причинява чудовищна, несравнима болка. Хаотичните задвижващи неутрони измъчваха нервните окончания и предизвикваха ужасяващи делириум в мозъка. Всички натрупани негативни емоции и комплекси изплуваха от подсъзнанието. Изглеждаше, че сърцето ми беше напълно застояло, ледено от невероятни скърби, непоносим палач - съвест, но не, вижте, и сълза ще излезе ...
   Някои предпочитаха партизанската война. Мечтаехме да възстановим империята и да ударим олимпийците! Дете, стискащо юмруци и заплашващо торнадо, което разби къщата и уби родителите му. Фантастично, но дойде времето и хората започнаха да командват времето и да се справят с торнадо по-лесно, отколкото с колело на велосипед! Спомням си Interchange Dos-369, затворен подизмерен свят, метална обвивка с портове за докинг и ремонтни докове. Част от цивилизация сред студ и звездна светлина. И също така - много отломки от кораба, заловен богат товар, пиратско производство, след това битка и унищожаване на целия свят, използвайки термо-преонна ескадрила, за да го обстрелва (милиарди пъти по-мощна от водородна ракета). Ужасно бедствие. Планетата се разпадна на трилиони огнени перли, течни парченца, атомизирано ядро, които след няколко часа почерняха, превръщайки се в истинската пепел на победения свят!
   Елена до черна дупка, до вакуум за смях, че името й оглавява списъка. Кой е наистина уникално скъп - Александър е абсолютно унищожен, неговият ултрадредноут, гигант с форма на капка, с диаметър хиляда и осемстотин километра, падна във вълна и беше отнесен в несъществуването на миналото. И атаката на хроностацията на олимпийците отне огромни сили. Но какво се случва с най-големия звездолет, когато влезе в собственото си минало. Той се разпада на елементите, от които е създаден. Хората моментално се свиват до възрастта на бебето, размерът на ембриона - изчезва. Всяка защита е безсилна пред настъплението на времето. И защо оцелях в този ад, много вероятно заради вътрешния садизъм на олимпийците. Както по негово време, Йехова, вместо да убие Каин, го обрича на мъчения, а след това буквално натопява потомството в световен потоп. Страдам не толкова физически, защото роден в казарма болката е съвсем естествен спътник, а по-страшното, духовно. Малкият човек е глупава жена, която е поела цялата тежест на отговорността - сякаш вселената виси на дълготърпеливия женски плач...
   Тълпата изведе момичето на площада. Огромна холографска проекция привлече окото, блестящ четиристранен мегасамолет. Публичният държавен канал показа поредното клане - опростена, с форма на капка, прозрачна капсула на ослепителен червен фон. Последният полет на Маргарита Железовская, координатор на руските имперски бойци. Вакуум! Носена е в силово поле, гола, мускулеста въпреки страданието (момичето несъмнено е измъчвано), все още красива. Върху чиста, еластична кожа, лъскава от пот, счупени, разкъсани следи от докосването на мощни разряди на хиперток (за разлика от конвенционалното електричество, хипертоците използват по-малки частици с огромен импулс, способни да се движат със скорост много пъти по-висока от скоростта на светлината, в по-голям брой измерения.по-висока ефективност!). Сега тя беше хвърлена в капсула, която ще лети в разрушителна орбита. Агонията ще продължи няколко седмици, с болка хиляди пъти по-силна от изгарянето на клада. Не прикрит садизъм - технотронни фашисти, задоволяване на животинските инстинкти, но с какво право!? Западната конфедерация е извънземно формирование за горди руснаци, един вид сепаратисти, измежду народите, които от древни времена се противопоставят на Русия. И сега този паяк си отмъщава, искайки да предотврати възраждането на империята, много хора искат да възстановят Велика Русия и затова клика от хищни олигарси иска да изгори идеята в зародиш. Новата буржоазия отдавна иска да получи реална власт и политическа свобода, за да въздейства върху процесите в страната. Не всички бяха доволни от казарменния политически ред. Нека момичето е виновно пред човечеството, въпреки че можеш ли да обвиняваш мравката, че не е преместила планината? Но само Великата руска империя има право да я съди, нейната унищожена система на власт, която загина във временен водовъртеж, Върховният координатор-император. Не наследствен монарх, а супермен, преминал през многостепенна система за подбор, избран от десет хиляди. Всяка година десет хиляди от най-генетично надарените бебета, момчета и момичета, се избират, за да научат изкуството на силата. След това с помощта на специални програми, създадени от най-мъдрите и избрани хора, се избира председателят. Многостепенно до пет години, два пъти годишно, пет три пъти и след петнадесет: четири пъти годишно се определя кандидат за императорски координатор. На тридесет и пет години той или тя заема стол и управлява точно двадесет и пет години, прехвърляйки юздите на управлението на друг лидер. Така се осигурява приемствеността на властта, липсата на стагнация и текучеството на елита. Бившият императорски координатор автоматично се повишава в ранг на съветник и може да заеме друга висока позиция в империята. Твърде дългото царуване разваля човек, превръщайки го в деспот. Самата Елена беше една от десетхилядниците, тя стана първа по брой точки, но просто се роди в неподходящия момент и не стана председател. Момичето направи бърза кариера, премина през много битки. И тя знаеше нещо, което другите не знаеха. А именно, има шанс да се възкреси Русия от пепелта и да се върне загубеното и дори да се възкреси мъртвите. Така че Елена не бяга, а напротив, се стреми да намери ключа към прераждането! Не бягство, а търсене! Като детектив, който търси отпечатък, следа от последната надежда!
   Чуха се звуци на музика - демонична, агресивна, енергична. Органът гърмя силно, отекваше му хердидас - смесица от контрабас и гайда с електронно усилване. Момичето се радваше да бъде разсеяно, да чуе крясъците и стоновете на гол, жестоко измъчен приятел, летящ към звездата на мъчението над всички сили. Садистичната холограма остана зад гърба си и момичето започна да пробива човешкия и друг галактически куп. Някои от публиката обаче предпочетоха да летят, въпреки че в този свят най-съвършената техника може да откаже всеки момент. Гравомобилите обаче бяха оборудвани с гравитационно-космически амортисьори в случай на падане. Тук единият падна и отскочи като топка, отстрани се чуха зяпачи на всякакви ивици. Момичето небрежно отметна:
   - Две смърти не могат да се случат, една не може да се избегне!
   Тя почти изтича към мястото, където се чуха викове, откъдето от километри се носеше яростен, животински месояден гняв. Ревът и гравио-звуковите вълни на кибероргана проникнаха в кръвния поток, карайки сърцето да бие по-бързо.
   Момичето, като моторна лодка във водни лилии, се заби в овала на публиката. Някои от тях, обхванати от емоции, се рееха във въздуха, висяха и подсвиркваха.
   Два бинара се сбиха. Женските са красиви и заплашителни в същото време. Бяха голи до кръста, грубите им къси поли бяха изцапани с кръв, а мускулите бяха изпъкнали на гърба, краката и ръцете им. Изглежда, че хората във всеки случай са много сходни, само от неземен произход .. Бинарите бяха красиви и силни като земните жени-воини. Със сигурност не е толкова пъстър, колкото трансвеститското шоу, събрано от много галактики! Дългата изрусена коса е сплетена на плитки, цветни татуировки на предмишниците и гърба, една с местен религиозен храм и ангели, които могат да изплашат дете, а друга на гърба, откровена, възбуждаща междувидова порнография. Те се движеха леко, плъзгаха се, събираха се в трептенето на грифон (Материалът е сто и двадесет пъти по-здрав от стоманата) и се отдръпваха. Не лишени от красота и еротика, босите крака на момичетата оставяха кървави следи, от време на време се излитаха, целяйки се в корема или коляното. Потните, загорели тела на бойки покриха множество порязвания и белези.
   Воинът беглец бутна с лакътя бронирания хамстер, стоящ до нея:
   - Интересна гледка, но защо мечовете не са хиперплазмени?
   Хамстерът изсумтя.
   - Светлинен меч с температура от милиарди градуса ще изгори всичко живо. И тук е необходимо да се забавлява тълпата. Бинарите в действителност не участват в продължителни битки. Те знаят как да унищожат веднага. Ако не от центъра, то от вторичен удар.
   Соколовская вдигна рамене в недоумение:
   - Мислех, че туземците не се допускат в режимния град.
   - Понякога ме пускат вътре. Това са нещо като циркова трупа. Те обикалят из пустинята, учат, забавляват масите. - Гризачът пъхна в устата си един вид бонбон в шоколад, гласът му стана по-малко разбираем, бълбукащ. - Разбира се, те са добри бойци, но абсолютно безобидни. Те не нарушават законите, органично се вливат в нашата култура.
   "Раят на земята, не се вижда повече! Продаден на Сатана, за да страда векове! Изтезанията са тежки - мъките са големи! Тъжни неща - сълзи в две реки!" Момичето запя наум. Все пак в центъра на мегаурбанизираният мегаполис, където се разхождат летящи полицаи, сградите си приличат, украсени с цветя, танкове и самоходни оръдия или дори хибрид от норка и лимон, външният вид на такива женски е архаичен и гангстерски.
   Хамстерът, намигайки лукаво, прошепна:
   - Знаеш ли, те могат да дават любов. Не се пренебрегвайте с никого, просто плащайте! Темпераментът е луд! И цената не е вакуумна!
   Ритъмът се засили, хердидас хленчеше по-пронизително. Момичето хвърли трениран поглед около себе си, той веднага разбра откъде идват звуците.
   "Гравио резонанс и пикапи", ухили се момичето. "Войните музиканти са просто роботи! Музика, базирана на троен ход.
   Смес от лайка и жаба, с уши като крила на прилеп, изскърцаха нежно:
   - Те не следят хода на битката. Как да разберете кога да промените темпото? Прекрасна землянка?
   Елена поправи:
   - Аз не съм землянка! Това е погрешно определение. А роботите измерват биотоковете на мозъка, различни параметри на тялото. Не се знае обаче кой към кого се адаптира, бойци за роботи, или роботи за бойци.
   Един от воините беше въоръжен с две извивки, като листенца на астра, саби. Нейният съперник е секачка и секира. Те се срещнаха отново в смъртоносен танц, а публиката изрева от възторг. Някои дори излетяха и започнаха да стрелят с лазерни фойерверки в космоса. Забелязах, че на коленете и глезените на опонентите има остри, дълги до дланта шпори, изработени от камък, по-ярък от диаманти. Те блестят в четирите слънца.
   Елена кимна.
   - Звезден квазар!
   Жените-воини бяха активни с краката си и когато шпорите се пресичаха с остриетата, се чу звън и прехвърчаха искри.
   Донякъде примитивно изпълнение, но именно с животинската си сила тези момичета привличат тълпата. За човек, пренаситен с електроника, това е много по-хубаво от различни виртуални ефекти.
   Древен завладяващ цирк. Елена изсумтя:
   - Не обичам, когато се бият за забавление.
   Бронираният хамстер се съгласи:
   - Да, не е толкова сериозно! Но все пак битката си е битка! Дори ако изглежда като обикновена "виртуална машина", тогава раните може да са истински.
   Елена включи комп гривната. Тя погледна холограмата:
   - Какво по дяволите!
   Смъртното наказание се излъчваше на компютърната гривна. Приятелката й трескаво се гърчеше, изложена на супер болезнено въздействие от множество лъчи. Бедната Маргарита. И очите, те четат нещо толкова ужасно, неописуемо. Всяко човешко сравнение или аналогия бледнее пред грозна гримаса, която изкриви лицето на момиче, бивш воин и примадона.
   Жабата от лайка попита:
   - Вакуум ли е за теб?
   Момичето отговорило:
   - Не!
   Но това не беше вярно. Пред момичето всичко се обърка - както ревът на тълпата, така и други букмейкъри, приемащи залози. Четири светещи светила жадно хвърлят лъчи към Елена. Едно от тях, жълто, започна да става зелено. Наказателният модул на Маргарита, хиперплазмени реклами и нарастващ рев на органи и пулс на Herdidas...
   Пълни глупости!
   Жабата от лайка изскърца:
   - И какво не е квазар! Как се унищожават пантерите-плъхове!
   Гердидас извика на най-високата нота, когато воинът наряза брадвата на противника си със сабя и заби острие в мускулестия корем. Бинарката паднала, но веднага скочила и намушкала противника си с нож в бедрото. В отговор тя преряза врата си със сабя. Главата на нещастния воин отлетя, всички ахнаха. Победителят залитна, поклони се и издаде победоносен рев:
   - Аз съм най-силният, аз съм най-добрият, хиперквазаре!
   Тълпата избухна в аплодисменти, подсвиркване, тропане с крака. В зависимост от обичая на дадената раса в изразяването на възторг.
   Хибридът лайка-жаба изскърца:
   - Жалко, че красивата дама беше!
   Хамстерът поправи:
   - Това са бинари, специални по жизненост, те вече са отрязвали главите си двадесет пъти, а след това са възстановявали телата си. Публиката не може да се събере за обикновен танц, той изисква убийство.
   Разгръщайки роботи, набързо изтриха кървави отпечатъци от боси крака на момичета от покритието на пръстена.
   Следващата двойка изтича под гръмотевичния шум на оркестъра. Единият беше радиоактивен транс-плутоник, с ножични ръце от механичен произход, другият беше мечка плъх, едната половина от която беше кибернетичен крак с гъсеници, ръцете бяха куки за консерви, можеха да се отварят радиоактивни контейнери. Хамстерът измърмори:
   - Ето ги изродите! Искате ли да продължите с това?
   Воинът с скитаща объркана жена, не съвсем подходяща за вида си, отвърна с презрение:
   - По принцип циркът на перверзниците не е за мен! Отвратителна подигравка с дивата природа?
   Животното изкрещя:
   - Както знаеш! И аз харесвам!
   Две чудовища се събраха, хванаха се. Чу се дрънкане на ръждясал трион, купчина, по която драскаше куче, слон, който чупи бамбук.
   Отново, както първия път, заваляха искри и се изля отровна кръв. Лепкава вълна, отровна смрад стигна до първите редове.
   Елена поклати глава.
   - Отвратително! Просто черна дупка! Antiquaso!
   Като се обърна, момичето се отдалечи.
   Огромният град блестеше пред нея с величествени фонтани, а на върховете им се рееха къщи под формата на хибриди на роза и хипопотам, черупки и калмари, сандвичи и гущери! Елена успя да ускори, като се подравни с течащия течнокристален асфалт. Татяна Белова живееше в долните сектори, прозорците на апартамента й гледаха към космодрума и червено-кафявите набръчкани пространства зад прозрачната силова бариера. Поради факта, че Зевс се въртеше, увлечен от вихрите на изкуственото гравитационно поле, ръбът на пистата непрекъснато се изместваше. Всички холограми на гравивизорите в апартамента бяха включени, излъчвайки много телевизионни канали, достъпни в Hypernet. В същото време бяха прекъснати хиперинтернет каналите. Пет и половина хиляди холограми - и това е само основният комплект. И колко е косвеното космическо въздействие. Момичето можеше да гледа този калейдоскоп с радост, той й напомняше за учебни текстове по време на упражнения, за овладяване на информация. Нищо чудно, че тя почти стана лидер на цялото обединено човечество. Нормалният индивид би имал тръпка в очите, мозъкът не можеше да понесе изобилието от визуална информация. Плюс хипер какофония от приглушени звуци, допълващи пейзажа. Нещо, което Белова брилянтно извади в холографски режим: преминавайки през стаите, момичето се потопи в водещия на готино шоу, след това в голите момичета от публичния дом, задоволяващи страстите на чудовища, след това в бойците на космически екшън или баналното герой от "сапунена опера" с клюн на папагал и уши слон. Татяна Белова беше водена от виртуалния информационен океан, като акула в морето от проблеми, изолирайки най-важните, анализирайки факти с помощта на много мини-компютри, плаващи около тялото и особено мозъка. Тогава всичко това може да се изхвърли за "зелени" и "червонцы". Това тя спечели, предпочитайки мозъка пред проституцията. През повечето време нейната древна Корефанка прекарва свързана с универсалния хипер-интернет, пътувайки по вторични, глобални (междугалактически) и локални многовектори. Като цяло, хип пич, не можеш да кажеш нищо...
   - Здравей открадна квазар в пазвата ти! - пошегува се грубо Белова.
   Елена, поддържайки игриво отношение, отговори:
   - Намерете си кибернетичен човек с черна дупка. Да прецака всички файлове!
   В отговор момичето излетя и се претърколи три пъти във въздуха.
   Две сладки, но много атлетични момичета започнаха да се бият на шега, движейки се нагоре-надолу у дома, докато не се установиха в разузнавателно устройство, където мега-дискове (лазер, хиперплазма, биоплазма и други) бяха съхранявани на рафтовете и в изградени рафтове в стените, мултикристали и дори древни електронни книги. Един от тях беше подвързан със злато и украсен с шарка от скъпоценни камъни. Хващайки погледа на Елена, Татяна небрежно хвърли:
   - Космическите дракони са заловени отново! Искаш ли мляко от морков тигър-крава, с градуси?
   Елена, облизвайки червените си устни с език, отговори:
   - С голямо удоволствие! Този коктейл се казва - сбогом мозъци!
   Татяна изсумтя:
   - Възможно ли е да се сбогуваме с нещо, което не съществува!
   Елена ловко парира, завъртайки голия си крак:
   - Казват, сбогом на любовта, когато не е!
   Татяна вече предложи с по-сериозен тон:
   - Да пием гореща естествена кръв на космическия транс-плутониев дракон!
   Елена с готовност се съгласи:
   - И какво... да не хваща неутрино!
   В стаята влетя робот във формата на древногръцки титан с крила, свивайки еластичните си мускули. Прозрачните чаши за вино светнаха. В тях се изля диамантено-рубинената кръв на чудовището. Можете да пиете такава експлозивна смес само на малки глътки, за да не изгорите гърлото.
   "Твоите дела са вакуум", каза Белова с истинска тъга. "Наблюдавам разследването. Процесът на червеи-дъжорки...
   Тя отпи глътка от чашата. Тя направи гримаса от усещането за парене и добави малко тъпо:
   - Западняците знаят, че сте в нашия сектор.
   - Досега не са хващали неутрино - усмихна се външно небрежно Елена. Краката й, освободени от болезнените, лъскави обувки с дълги токчета, започнаха да масажират полуликия киборг под формата на позлатен скорпион с космати крака като тяло на гъсеница. Соколовская беше неприятно изненадана, че балните обувки, изработени от изключително здрави кристални обувки с висок ток, могат да се уморят по-рязко, преодолявайки виртуална лента с препятствия.
   На изящната длан на Белова се появи модулаторен панел, на който корефанката написа кода на необходимия диск. В стената се образува празнина и компактната от горната стойка с щракване се плъзна в нея. В средата на стаята се образува изображение: Новият Дракон, Гигантската Метрополис-Система, хиляди, милиони блъскащи се коли, хора, други галактически животни, роботи. Заедно с тях пускане на военни кораби - крайцери, бойци, патрулни полицейски ботове, луксозни лайнери, звездни кораби от приятелски настроени раси, чужди на човешкото разбиране, странна, неуловима геометрия на сградите! Някои са под формата на многоцевни танкове и бойни кораби с излъчватели ... безкрайният ръб на хоризонта не е типичен за други светове, тъй като планетата е плоска, като шестоъгълна монета ...
   - Нова концентрация на сепаратизъм. Тези, които тайно мечтаеха да сложат край на великата Русия. Тези, които са преследвани от силата на старата империя, - саркастично отбеляза Белова - Сега има власт и власт, а руснаците в най-добрия случай безсилни роби са черни дупки!
   - Вакуумна сила - усмихна се горчиво Елена. - Олимпийците представиха урок по ултразвук, изгорете го в плазма на принцепс.
   Татяна Белова изпя:
   - Урокът е жесток, но се обърка за хората! И процъфтява във Вселената - един порок!
   - Времето съдия и прокурор се събраха в едно. Ще дойдат нечувано - цялата вселена спи. Управляват хората като теглич, който е против - ще бъде бит!
   Татяна прекъсна воина, като възкликна с пламен:
   - Или ще стигнем до тях! Повтарящ се конфликт не може да бъде избегнат - той само се отлага. Век по-късно, хилядолетие, десет хилядолетия - отново ще се бием като упорити булдоги или танк-тигри, които не познават границите на яростта!
   Елена въздъхна, като неволно сведе очи:
   - Следващата среща може да се окаже фатална за нас!
   - И какво? - Белова сложи маска на безразличието. - Няма да е скоро. Младите формации имат други проблеми. По-належащо. Мащабна война е на път да се разпали между фрагментите на Руската империя!
   С натискането на един бутон тя смени диска. Изображението избледня.
   - Избухвания на въстания на други галактики, сепаратизъм на имперските управители, опит за възстановяване на Диамантеното съзвездие. Дивите орди транс-плутоний, изтласкани обратно към Магелановите облаци, отново надигат глави, Ролники се обединяват, бунтове в периферията... Малки неща в живота, но изискват намесата на хирург.
   "След олимпийския конфликт всички това са фотони", засмя се Елена. "Все едно момче, чиито родители са били заклани, има треска в пръста си.
   Белова кимна и сякаш извади бонбони от въздуха. С сръчно движение на пръста си тя го раздели на две половини, като хвърли едната на приятелката си, другата на себе си:
   - Но въпреки мъката, треска все пак може да причини инфекция!
   Елена, ловко хващайки лакомството с дългия си розов език към змията, скривайки подаръка зад бузата си, се прозя се предизвикателно:
   - Може би е за най-доброто! Момичето отпи от втората си чаша драконова кръв. - Странно е да се пие много по-меко!
   Татяна учтиво обясни:
   - Огнеупорна си мила... Биодобавките омекотяват вкуса, иначе би ни било много болезнено.
   По-големите момичета мълчаха, наслаждавайки се на питието, настроението бързо се повиши.
   - Тръгвам си - усмихвайки се вече без никакво напрежение, каза Елена. - Към световете на многовекторните изкривявания и нестабилните измервания.
   Белова беше изумена, подсвирна:
   - Искаш ли да изчезнеш?
   Елена поклати глава в знак на уволнение.
   - Мозъците ми не са вакуумни! Има много начини да избягате и да се изгубите в почти безкрайна вселена. Но в този случай това не е коронната цел!
   Татяна отново се изненада:
   - С какво?
   - В тези грешни светове можете да намерите ключа към спасението на човечеството. Въпреки че изглежда като приказка... - започна Соколовская, снижавайки глас до шепот.
   Татяна наведе глава по-близо и попита:
   - И как?
   Момичето разпери ръце встрани и отговори:
   - Две думи не могат да го обяснят!
   Елена се облегна назад и се потопи в спомени.
   ... Антивселената на промененото време (чисто публицистичен термин, публицисти и експерти не стигнаха до консенсус, че изобщо може да представлява такъв феномен, природата й все още е неразгадана мистерия!) се разтегна за стотина! двадесет хиляди и осемстотин светлинни парсека. С невъоръжено човешко око в Земята за кратко време през нощта и дори тогава можеше да различи как под негово влияние звездите променят яркостта си, кондензирайки вакуума. Всички машини и механични суперразузнавачи, дори тези, състоящи се от полуполярна антиматерия, попаднали в нея, просто се разтварят като захар в гореща вода. Невъзможно е човек да проникне, но инструментите през вълните редовно регистрират най-малките промени в структурата на континуума. И те се случваха всяка наносекунда, като постепенно улавяха свежи парченца от Вселената. Анти-вселената се разшири като гигантска змия или по-скоро като безкрайните пипала на много калмари (гигантски паразит, който живееше в недрата на лилави звезди) в множество посоки. След първия скок АнтиВселената е достигнала своя праг, тавана. Оттук има дълъг път до Земята - тя лежи зад нас, отделена от олимпийските притежания от огромно разстояние, низ от звезди и светове. Отзад - тройното слънце (червено, синьо, зелено). Да, случи се невероятното: хората успяха да разложат някогашното единично светило на различни компоненти и сега е почти вечен ден на планетата Земя и в съседните населени светове. Освен това лъчите се движат не по права линия, както преди, а по орбита, дадена от рефлекторите! Само веднъж на няколко дни, за няколко часа, потоците светлина се изключват, за да не прегреят планетата и да позволят на хората да се любуват на прекрасното звездно небе, както и на изкуствените светлини на техните приказно великолепни градове. Зад сърцето на империята отпред - ТЕ, а в средата - нашата армада, почти целият великоруски флот, милиони, десетки милиони кораби. Повечето от звездолетите на империята изглеждат като морски риби или хибридни опростени животни от космически светове, но някои модели изглеждат като голи кинжали, секачи, брадви или нещо по-модерно и чудовищно по форма! Остриетата искрят зловещо, изглежда, че вакуумът не просто искри, а вика, всяка сълза е невероятна концентрация на енергията на унищожението. На допълнителни панели за наблюдение мехконите (механични конструкции, една от разновидностите на роботи) сглобиха смъртоносния дизайнер на бъдещата Hyper Eraser. Най-ужасното оръжие на Империята, превъзхождащо дори термо-преонната бомба, способно да издуха вакуум на парчета, да изтрие пространството, предизвиквайки ефекта на тотален разпад на материята. Соколовская знаеше само общи принципи. Използвайки процеса на сливане на преони (частици, от които са съставени кварки), реакторът се ускорява и през специално полупространствено сито изхвърля изключително разредена хиперплазмена корона, състояща се от много измерения. Освен това измерванията, за разлика от стандартните, две-три, пет са дробни. И това се отразява на структурата на материята. Изглежда го има и в същото време го няма. Представете си, че в една част на кораба височината е намаляла, но не напълно, а частично. Още една допълнителна дълбочина. Материята губи своята структура, пламва с факла на унищожение. Учените не са разбрали напълно последствията от такава унищожаваща атака, но това не попречи на военните да я използват ...
   Преди час почина блестящият воин маршал Розалина. С всеки век, година след година, се раждат все по-малко мъже; жените заемат почти всички ключови постове. Прекрасна, темпераментна красота. Нейният пернат снаряд, дълъг седемстотин и петдесет километра флагмански ултракрайцер, успя да се сбогува - образ на ослепителна светкавица, омекотена от светлинни филтри, но достатъчна, за да изцеди сълзите и да удави околната среда в цветни кръгове. Уф, какво беше, обикновено преместване в миналото или бъдещето, не се случва толкова предизвикателно. Но най-жестоката трагедия, която преля чашата на търпението, беше смъртта на Александър Солдатов. Не само вашият командир, но може би най-силната и устойчива моя любов. Почти съпруг! Семейството в традиционния смисъл на думата е почти официално премахнато във Велика Русия, почти всички деца се отглеждат в огромни, милитаризирани интернати. Е, обичайно е да се носят ембриони в кибернетични инкубатори. Със сигурност е много по-безопасно, отколкото да го носите в утробата. А ние Александрови бяхме общи деца - момче и момиче! И голяма трагедия е да загубиш бащата на децата си! Вярно, той и аз не изпитваме пещерна ревност един към друг и можем свободно да правим любов с други партньори, дори когато се забавляваме заедно. Постепенно се доближава до нивото на общопризнатия морал на Великата империя: тъй като всички сме едно цяло, тогава сексуалните партньори трябва да бъдат общи: отворени за всички! Само хомосексуалността като чудовищно извращение под жестока забрана!
   Цялата отговорност падна върху Елена Соколовская. Широките, мускулести рамене на едно момиче са понесли тежестта на милиони светове.
   Стоях на моста на груб боен кораб, който наскоро беше слязъл от ложите на Противоположната светлина. Анастасия Брилянтовая, Ирина Брусничная, Маргарита Железовская, командири на ескадрили, лидери на други галактически формации (деветнадесет от тях хуманоидни) бяха наблизо. Пилотите и операторите се взираха напрегнато в гравоколапсите, следяха привидно произволното мигане на позивни за топка и холографски сканирани карти на околното пространство. Много от тях бяха свързани директно чрез векторен интерфейс, през тях течаха хиперплазмени реки, изображения, изпратени от авангардната линия на роботи-разузнавачи, които бяха на шест парсека от армадата.
   Като нищото, многобройните спорове, срещи, безразсъдни женски псувни и подбор на персонал, всички хвърляния и опити за хвърляне на решението върху хиперпланетарен сървър с мощен аналитичен софтуер са изчезнали. Хиперплазмен компютър, малко по-малък от луната, даваше толкова много възможности за действие, че те биха били достатъчни, за да преброят атомите във Вселената.
   Моментът на истината настъпи. Всяко решение може да бъде отложено, с изключение на единственото способно, без което оцеляването е невъзможно!
   Всичко сега зависеше от мен, ако, разбира се, можете да наречете свобода на избора - начинът на поставяне на главата върху блока! Хванах стотици напрегнати, скучни от черепа погледи, холограми и цветни многоизмерни проекции. Тесното кривогледство на монголоидната красавица Анастасия ... плахите, несигурни сини очи на златокосата Маргарита ... дивия лилав огън на зениците-треналки на Фа-Жара-За, водачът на кюрдските воини от Видеран ... розови октаедри на телескопичните процеси на императора Долбаеб - хибрид от божур и Рак - номер 3945 (расата им просто се номерира) ...
   - Въпросите са архетипни! - с мъка изрекох аз, буквално задъхан от вълнение. - Хиперплазма! Унищожи олимпийците!
   Не напразно казват, жена командир, че дяволът е с разбиващия тризъбец на Бога. Гравио-електромагнитни импулси преминаха през тялото. Гигантският звездолет оживя, сякаш в кошера беше хвърлена марка. Хаос обаче нямаше, всеки си вършеше работата, импулсите на командира заваляха... Всяка секунда кибероператорите ми докладваха за хода на инсталирането на Hyper Eraser. Много е важно да се раздели и наруши пространствената структура на вакуума върху широка площ. Изчислението е направено въз основа на факта, че при дробни измервания дори времето минава по различен начин. Просто трябва да се хвърли като треска от страна на страна. Наистина в ограничена форма от време обикновен човек може - да се отдаде на спомени! Армадата от най-мощните звездолети, подредени в бойни порядки според плана, разработен от кибернетичния ум... По принцип нищо не зависеше от Соколовская. Върховният координатор-император (притежаващ силата на древноримската принцеса), красивият дявол, всъщност заповядва - да унищожи врага на всяка цена.
   Човешкият мозък е голям, можете едновременно да проследявате информация и да възпроизвеждате минали събития. Например историята на съвременната физика. Хиперплазмата, която замени електричеството, даде голяма сила на човека. Неговите свойства и методи за получаване са описани в различни сериали от брилянтния, може би най-великият от рускоезичните писатели, Олег Рибаченко. Той е първият, който описва методите за синтез на термокварки, възможността за фракционни измервания и изобретява теорията за твърдия вакуум. Той дори предсказва времената, когато хората ще могат да създават други вселени, подобно на хиперцивилизацията. Това е вселената, където всички хора са абсолютно безсмъртни, а мъртвите възкръсват! Един вид гений, изобразен от Олег Рибаченко - Хиперкомунизъм! Но друг известен писател на научна фантастика Ефремов и подобните на съветската школа изглежда са сгрешили, високо ниво на цивилизация, в никакъв случай не гаранция за мирно съвместно съществуване, камо ли за приятелство! В някои отношения космосът е дори по-лош, отколкото на планетата Земя. Ако в подлунния свят, с развитието на цивилизацията, хуманизмът и добротата нарастват, тогава в някои раси протича обратният процес ... Ако обаче вземем историята на човечеството, например, през седемнадесети век, изтезанията са често срещано явление , а през деветнадесети, поне в Европа се смяташе за варварски. Вярно е, че е имало и откатки. Например фашизмът и тоталитаризмът в средата на ХХ век, или... Когато бяха създадени ядрени оръжия, тогава глобалните войни сякаш изчезнаха в забвение, така че възможността за победа в конфликта изчезна. Самата Русия нямаше нужда от завоевания, абсурдно е да мечтаем за завоевания, с население от два процента, контролиращо една трета от природните ресурси в света. Но други страни не го харесаха.
   Двадесет и първи век се оказа труден, почти се превърна в последния в историята на човешката цивилизация.Ядрените оръжия се разпространиха по целия свят, природните ресурси бяха изчерпани. Природните енергийни ресурси, нефт, газ, въглища, уран и други бяха към своя край. Има остър недостиг на прясна вода. Балансът на силите постепенно се променяше в света. Звездната буржоазно-демократична държава САЩ, в ролята на световен лидер, беше заменена от комунистическата Ситай. Великата небесна империя се превърна в главната суперсила! Това направи нещата още по-лоши, на ръководството на Ситай липсваха земя, вода, метали и енергийни ресурси. Най-важното е, че ако демократичните САЩ не могат да си позволят да харчат твърде много за армията или да водят мащабни войни, изпълнени с кръв, тогава авторитарните комунисти ... Те мислеха в други категории, колко милиарда могат да бъдат поставени в ред да не губиш. (Както каза Великият кормчия - ами ами ако ядрена война умре половин милиард, но другата половина ще живее при комунизма!) Богата Русия за Ситай е като агне пред гладен вълк. След като завладя няколко съседни държави, включително огромната Андия (докато изрязва и гладува няколкостотин милиона допълнителни усти до смърт), Ситай дава заповедта - време е!
   Русия несъмнено би загубила война с многократно по-голяма сила, но нейните учени най-накрая успяха да реализират брилянтните идеи на Олег Рибаченко и да създадат супероръжие! Ситай падна и след него целият свят беше завладян. Сбъдна се вековната мечта за единството на човечеството. След като сложихме край на войните, ние преминахме към научното управление на планетата, изтощено от егоистичните капиталисти. Разширяването на пространството започна!
   Хиперплазмен поток, искрящ с всички цветове на дъгата, прониза през дебелите пипала на анти-вселената, тунел на абсолютна празнота, с диаметър една четвърт парсек. Хиперплазмената шайба изразходва цялата си енергия за този удар. И това е приблизително еквивалент на три квадрилиона, осемстотин трилиона бомби, хвърлени върху Хирошима. Многоелектронни разузнавачи се втурнаха в дупката, последвани от Eroloki на Анастасия Брилянтова (красиво име за бойци), милиони и милиони едва забележими сенки, оставящи пукнатини във вакуума, и едва след това - основните връзки, бригантини, фрегати, крайцери , бруто грайфери, титаничен колос от ултра-бойни кораби, дредноути, космически майки, многоавионосци... армада с много милиарди живи воини и още повече роботи и "мехкони"!
   Пипалата бързо се събраха, сякаш смазваха мушици и звездолети, уловени в среда на многовекторно и многосекторно време, разцъфнаха с невероятна корона на дъгата. Той дори засенчи експлозиите на свръхнови, ако не по яркост, то по красота. Очевидно мигновена промяна във времевите параметри е отделила колосално количество енергия. Тогава яростните изблици на универсални фойерверки побледняха, разтваряйки се в аморфен, съскащ континуум от газообразна киселина.
   Хиперплазмените пилоти на Йосиф Сталин, моят груб дредноут, моментално доведоха космическия кораб в състояние на едномерно пространство. След това извършва хиперскок, без да изпитва триенето на вакуумните полета. Рязко хвърляне, главата ви е леко замаяна, защото сте загубили височина и ширина за кратък момент. Хипер светкавичен скок и изплувахме при самото срутване на прохода. Свръхтермичният кварк и тласкачите бяха активирани и звездолетът се втурна напред с грацията на балерина. Множество команди и крясъци от милиарди глътки (смъртта в никакъв случай не беше безболезнена) се изсипаха върху операторите и анализаторите с информационен вихър, наводнени холографски скенери, изляти върху воина. Тя седеше, свързана с десетки мини-роботи, които се вкопават в невроните на мозъка. Много радиация активира медулата й, наводнявайки се с хиперплазма. Милиарди неврони мислеха с пълна сила, момичето видя милиони проекции наведнъж и в състояние на боен транс се опита да координира действията на армадата. Честно казано, ако не беше телепатичен хиперплазмен контрол, в този момент Обединеният звезден флот на Руската империя щеше да прилича повече на глутница ядосани вълци, бягащи от бодливата тел, отколкото на организирана система. И така великият воин за една секунда успя да даде почти милион команди. И това е благодарение на ултравълнова стимулация, с помощта на мини-роботи, създадени на принципа на хиперплазмата.
   Дупката в немислимата космическа реалност ставаше все по-тясна. Мъглата на подземния свят поглъщаше все повече и повече звездолети от всякакъв вид, облизаше ги с десетки милиони. Дори най-новото полупространствено поле с отрицателни и дори дробни измерения не помогна. Отрицателното дробно измерение на теория би трябвало да превърне всяка ракета в обект, лишен от размер и маса, по-малък от преон, което означава преминаващ звезден кораб, без да причинява ни най-малка вреда. (Елена се разтърси - по дяволите с такива подробности). Така че нейният груб дредноут беше почти засмукан, превръщайки се дори в незначителен като прах. Но капризната Палада изкриви устни в усмивка - казват, да те погледнем! По-малка част от непобедимата руска армада се измъкна на остров на стабилността. Един вид тунел, пипала, движещи се със скорост, многократно превишаваща скоростта на светлината, спряха. Изглежда, че това палаво момче е пощадило насекомото.
   Пред тях имаше нещо невероятно. Някаква подигравка с природата и Вселената. Представете си многоцветна смесица от хибрид носорог-багер, ананас и чапла, заварен тесто и светлина на свещи. Изобщо това беше нещо безпрецедентно, немислимо, непонятно за човешкото въображение! Елена възкликна:
   - Когато Бог иска да се пошегува - творението плаче! Когато Всевишният не е в настроение за шеги, творението може само да се смее!
   Милиони заявки наведнъж:
   - Какво да прави командирът, всеки момент ще ни ударят!
   - Хиперплазма! Пълно унищожение! - Истерично изпищя Елена, главата й светна, минироботите, носещи се в мозъка, усетиха претоварване.
   Преди настъпващите руски звездолети се разгръщаше виртуален контур на битката, както в древните космически блокбъстъри, само че несравнимо по-голям. Въпреки цялото си величие, тази картина не отразяваше точно реалността, изображението беше бъгове, което правеше да изглежда, че има още повече кораби. Милиарди ултра-лъчи, супер-ракети, хиперплазмени съсиреци с безброй форми и друг материал и не толкова, създадени да унищожават и унищожават, полетяха към целта - скромен, с размерите на малък астероид, въплъщение на звезден авант -garde .. И той изпадна в забвение, просто изчезна, моментално поглъщайки енергия. Имаше само напълно празен вакуум. Пипалата, които бяха погълнали много парсеки, се разтвориха като в езеро. Холограмата на Върховния координатор проблесна, изведнъж, сякаш от нищото, се появиха милиони изчезнали преди това кораби. Трудно е да се опише как всички се зарадваха, Света Русия за пореден път показа на всички своята мощ и непобедимост. Непреодолимата сила на подземния свят се разпадна, като кошмарен делириум след изцелението на треска ...
   Елена Соколовская дори пееше от радост, композирайки с вдъхновение, в движение:
   В пространството има много различни врати
   Гневни хиперплазмени потоци бушуват!
   Знанието даде много ключове
   Бяхме хора, а сега сме богове!
  
   На звездни кораби се втурваме през вълните
   Кварките се пенят във вихрите на етера!
   Какво ще предам на потомците си,
   Деца от един различен, бурен свят!
  
   Вакуумът е топъл, стопля сърцата,
   Звезди около лицето в щастието на влюбените!
   Обслужване на напредъка - няма край
   И кленове шумолят нежно по Земята!
  
   Където стъпим, там Русия цъфти,
   Гръмът на битката е музиката на живота!
   Да тръгнем смело към нова кампания,
   Да служим свято на Вечното Отечество!
  
   Нека има жертви - пространството е сурово
   Много различни видове и раси!
   Твърде огромна бездна от светове
   Вечер приятел, но на сутринта той ще предаде!
  
   Но за Русия няма бариери,
   Всеки знае: руският дух е сила!
   Геена и адът няма да уплашат,
   Не вземайте в плен и смъртен гроб!
  
   Само плътта може да бъде унищожена
   Е, и душата вярно служи на Родината!
   Беда и мъка - победи всичко,
   Трябва - да стегнем колана по-здраво!
  
   Тук те победиха враговете,
   Ние сме човечеството - пъпът на Вселената!
   Възниква мерзост - ще срещне удар,
   Не трябва да се изправяме пред: мекота, скръб и ридания!
  
   В космоса за нас, стана като вътрешен двор,
   Бърз полет между звездите, като разходка!
   Макар че небесният килим е безграничен,
   Можем да го прекроим - без шега!
  ... ГЛАВА 22.
  В тялото на Сталин Владимир Путин отбеляза празника на 7 ноември - деня на революцията. Скоро ще навърши седемдесет години. И това е много. Ще има ли време да завладее света, докато е в тялото на Сталин? Или може би не?
  Испания и Португалия вече са завладени от нацистите. И скоро ще дойде редът и на СССР. Разбираемо е, че демоничният фюрер няма да се примири със съществуването на независима и комунистическа Русия. Така че нещата за Сталин-Путин могат да бъдат плачевни.
  Умореният и остарял диктатор след бурна почивка потъна в дълбок сън.
  И той сънува толкова уникален;
   Цялото пространство се тресе и гори -
   Няма почивка в битките на дивата природа!
   Множество чудовища атакуват и стрелят
   Вие яростно отвръщате на враговете си!
   Двама хипермаршали Генгир Волк и Крамар Разоровиров яростно се порязват, използвайки седемстранни ултрастабилни хиперплазмени стълбове - тренировъчни оръжия, които могат да се превърнат в бойни оръжия за части от секундата. Движенията и на двамата хиляда и двестагодишни "дядовци" бяха бързи, искри заваляха в бурен водопад. Огледалните стени на спаринг залата многократно отразяваха движенията на хипермаршалите. Гигантите, топлес, свиха големите си мускули, търкаляйки се като вълни цунами под бледата си шоколадова кожа. Те бяха титани, от които се излъчваха вълни от агресия и светкавици, като от тризъбците на разярения бог на моретата Посейдон.
   - Ти загуби, Генгир, пропусна девет удара, а ти нанесе само шест! - момчешки безразсъдно и високо възкликна Крамар.
   Огромният русокос Дженгир отвърна със смях:
   - Не, аз те разпаднах, моят лазер те докосна първи. В истинска битка вече ще си мъртъв.
   Крамар се ухили снизходително.
   "Това би било просто изгаряне. - скочи Сталзан, извивайки се няколко пъти в салто назад, удряйки в движение. - Най-добрият начин да спрете старостта е постоянното движение на тялото и кипящите мисли! Може би отново ще загреем, предлагам да организираме спаринг с холограми.
   - Не! - Дженгир решително поклати глава. И ритна парче лед с крак. Кристални парчета, натрошени на кристал - предпочитам живи мишени!
   - И аз също! - възкликна хипермаршалът (няколко милиона бойни звездолета с милиарди войници начело!) Разоровиров.
   Генгир с ревящ като ято тигри глас прочете импровизацията:
   Няма нищо по-скучно в света;
   Където царуват мир и благодат!
   До какво спокойствие е станало омразно,
   По-добре да дадеш живота си в битки!
   Крамар Разоровиров извади магьосник с осем цев, хвърли го с лявата си ръка и добави:
   - Разбийте влечугите на парчета!
   - До началото на войната можем да получим най-добри впечатления само в мръсния сектор. - забелязах, като леко темперирах танца на Генгир Вълк.
   Оръжие: в бластера е вграден специален чип, който позволява да се говори, пее в потвърждение на думите му.
   - Само страхът ни дава приятели! Само болката те кара да работиш. Затова искам все повече да се изхвърлям в тълпата с хиперплазма!
   Крамар погали бластера си.
   "Имаш прекрасни мисли. Без да биеш чуждо лице, не можеш да изядеш своето!
   Генгир Вълк, оголвайки зъбите си, потвърди:
   - Ако беше моята воля, щях да унищожа всички други галактики. Направи услуга на Вселената!
   - И ни остави без роби и забавления! - поклати глава Крамар. - Магарето винаги го бият, но убиват само когато вече не е полезно! Смелият убива врага, страхливецът убива роба!
   - Вселената е велика и процесът на унищожаване на по-низшите е вечен! Голяма война е на път да започне. - замечтано завъртя смразяващите си очи Дженгир.
   - По-добре да се забавляваме сега! - Крамар блесна с естествени, но блестящи зъби.
   Двама приятели изтичаха от залата и се качиха в подсилен самолет. Направен под формата на цикличен резервоар, колата може да извършва вътрешногалактически полети. Гигантският звездолет беше изоставен. От разстояние многомилионната ескадрила на Лилавото съзвездие приличаше на разпръсната многосрична геометрично правилна мозайка. Отделни космически кораби се открояваха със своя изключително зловещ външен вид и астероидни размери.
   А ето и самия мръсен сектор между двете планети Гюрц и Фортка. Многобройни заведения за зърнени храни висяха навсякъде като изискани гирлянди. Те плуваха точно във вакуум, един от тях, много подобен на огромен калмар, от време на време бълваше холограми от себе си - в тях представители на други галактически раси и форми на живот извършваха неприлични движения на тялото.
   - Бордей, казино, дискотека - всичко, от което се нуждаят двама стари ветерани! - каза с младежка страст Генгир Вълк.
   - Хайде да се позабавляваме, да завъртим пространството в рог! - добави Крамар Разоровиров, размахвайки лъчев пистолет.
   Сталзаните паркираха самолета на охраняем армейски паркинг и, като включиха антигравитационните оръдия, се втурнаха по въздушния коридор. Най-новите им костюми с боеприпаси, които току-що бяха влезли в експлоатация, можеха да развият скорост под светлината и при удряне можеха лесно да издържат на атомна бомба, унищожаващи куршуми и повечето видове лазери. В полет Генгир Волк написа най-трудните пируети. Беше обзет от вълнение, защото на това място често се извършваха неразрешени убийства. Хипопотам с осем уши и крокодилска опашка полетя точно към него. Генхир го удари, нагло го повали със силово поле. От мощен удар извънземното полетя с главата надолу, провисвайки с пълна сила гигантски билборд. От удара последва ярка светкавица и пукнатини на мястото на падането се разделиха. Част от рекламния екран изгасна. Малки, като стоножки, роботи изтичаха на повърхността, поправяйки набързо екрана, изтривайки разпръснатите останки от нещастния хипопотам.
   Генхир се засмя. Взимайки щафетата, Крамар Разоровиров направи примка и се блъсна от пълен размах в подобие на голяма мечка с четири змийски глави. От ужасен удар интелигентно животно отлетя на стотина метра, събаряйки още двама представители на негалактическата фауна. Един от тях се състоеше от радиоактивни елементи, ударът предизвика верижна реакция. Няколко секунди по-късно последва малка експлозия, супер ярка светкавица, след това премина вълна, разпръсвайки няколкостотин летящи мотоциклети и други галактики, плаващи върху антигравите.
   - Ти си просто снайперист! - намигна на Крамар Генгир Вълк.
   Разоровиров яростно отби парче отломки, летящи в неговата посока, и отговори:
   - Време е да се измъкнем, сега полицията ще дойде тук. И най-лошото от всичко, отделът Любов и Живот може да е на път.
   Въпреки че варварското убийство на не-галактики от двама хипермаршали, разбира се, може да се размине, защо да губите време в разговори с Департамента на любовта, чудовищната разузнавателна агенция на Лилавото съзвездие.
   Обръщайки се, крадците се втурнаха в странен лабиринт с много проходи и коридори. По пътя Генгир Вълк не можеше да си откаже удоволствието да застреля няколко хуманоидни смукачи в движение. Беше му приятно да гледа разпръснатите парчета месо и струйки кръв, които, търкаляйки се като мъниста, се извисяваха във вакуум. Минавайки покрай монтажа на претенциозни конструкции, крадците се втурнаха към сградата на калмарите. Конструкцията беше широка около двадесет мили. Мощни стражи, обесени с оръжие, стояха на всеки вход. Въпреки това, Дженгир и Крамар само се ухилиха презрително. "Плашилата" на други галактики са страшни само на външен вид, всъщност оръжията им са остарели. Тези модели са безсилни срещу съвременните боеприпаси. Държейки оръжията си, масивни като слонове, пазачите изскърцаха с миши гласове:
   - Входът е сто куламана.
   Хипермаршалите си размениха погледи.
   - Според мен, ние плащаме - във вакуум тъмно ... - Генгир се прозя.
   Крамар кимна снизходително.
   - Голяма чест - лоши новини! Слабият плаща със злато, силният плаща със стоманен дамаск!
   nbsp; ***
  Такива високопоставени крадци имат силен боен арсенал на една ръка разстояние. Те дори не трябва да хванат оръжието, достатъчно е да придадете на четката бойна позиция, тъй като самата тя изскача почти със скоростта на светлината. Примигване на окото - и стражът е парализиран. Тогава с помощта на киберпрограми, Стелзани лесно разбиват вратата, покрита от силовото поле, и влизат нелегално в подземното заведение. Бягането по широките криволичещи коридори беше забавно.
   Двама най-близки приятели ги следваха все по-напред. Скоро те се озоваха в гигантска зала, широка една миля. Тук ядяхме, пихме и играехме едновременно. Какво да кажа, различни форми на живот, някои имат уста на кашалоти и уши като платна на грот-мачта. Имаше и много крадци. Представителите на основната раса бяха най-арогантни, безцеремонно потъпкващи всякакво благоприличие. Крамар Разоровиров огледа масите за игра с хищен поглед.
   "Беше хубаво да намеря богата батерия и да изстискам пълния заряд от нея.
   Генгир намигна:
   - Изглежда знам от кого можеш да изцедиш куламаните...
   Гъвкав като змия, стикменът безшумно скочи до хипермаршалите. Две от петте очи промениха цвета си от зелено в червено. Служителят на казиното пропълзя със смърчов глас:
   - Доблестни воини от Великия Сталзанат, ако искате да играете, тогава ви препоръчвам милиардера Вичихини Кала. Той е много страстен, но, предупреждавам, не обича измамници. Той държи квазарната част на планетата...
   Генгир прекъсна страстно:
   - Напълно! Обичам силните противници!
   Някъде наблизо на сцената започна поредният стриптийз маратон. Мъжете и женските хвърляха камуфлажа си, изпълняваха екзотични танци и се въртяха като кукли по часовник. На тавана те показаха друг боец, където се биеха и стреляха през цялото време, унищожавайки цели планети, измъчвайки раси от всякакъв вид.
   - Когато се карахме. Имахме ултра-звездни! Много по-хладно. - Крамар презрително болна с пръст в тавана.
   - Пак ще се бием. Получаваме много обнадеждаваща информация. - каза Генгир Вълк. - Мегапулсарен конфликт!
   Гангстерът милиардер Вичихини Кала беше сдвоен с гигантски кашалот с десетоноги китове. Главорезът също беше един от галактическите мафиоти. На масивно рамо се издигаше ракетна установка (от такъв голям глупак по онова време да стреля по звездния крайцер).
   - Защо сте депресирани, сладководни влечуги? Да играем на големи! - предложи Генгир Вълк, като се ухили пламенно, сякаш беше видял тлъстите кокошки на лисиците.
   Вичихини вдигна лапа.
   - Имате ли реактиви?
   - От само себе си!
   Крамар показа карта от седем цвята. В ръката на Генхир проблесна пачка преливащи се банкноти.
   Кашалотът изсъска:
   - Тогава, крадци, в бой! Можем да залагаме!
   - Можете да си свалите панталоните предварително!
   Вулгарната шега на Генгир предизвика истеричен смях от кашалота.
   "Глупако, какво можеш да вземеш", помисли си Крамар.
   Играта започна с холографски ултрарадиоактивни карти. Този вид изпълнение на сто карти се наричаше "Империя", изискваше не само късмет, но и силна памет, заедно с интелигентност. Опитни хипермаршали успешно се противопоставиха на изтощените от времето космически бандити. Постепенно надигайки се, Вичихини Кала се вълнува и, постоянно вдигайки залога, довежда загубата си до няколко милиарда куламана. Сталзаните се смееха дълбоко на по-ниските други галактики. Тези недоразвити същества са обречени да бъдат дойни крави. Звездната мафия обаче имаше свои съображения. Вичихини направи таен знак и кашалотът извика:
   - Той изневери! Виждал съм!
   Ревът на такова чудовище вдигна звукова вълна в цялата зала. Стотици бандити веднага изтеглиха лъчеви оръдия и лазерни мечове, заобикаляйки масивната игрална маса от всички страни.
   Генгир се изкикоти:
   "Знаех, че не можеш да издържиш. Всички вие, пикалки, сте такива.
   Крамар излая:
   - Плати това, което си загубил, или умри!
   Гангстерите мъркаха, бяха смешни. В тази стая останаха само двама Стелзанови, останалите, като се наситиха, се преместиха в други стаи. Въпреки това хипермаршалите бяха спокойни. Техните ултрамодерни оръжия превъзхождаха качествено всичко, което беше в ръцете на цялата тази тълпа.
   - Е, Крамар, нашата мечта се сбъдна. Ще има демонтаж!
   Сталзаните изстреляха приятелски залп, убивайки петдесет бандити наведнъж. Въпреки това, в този момент, ирисцентна полупрозрачна шапка покриваше хипермаршалите. Дженгир отчаяно потрепна и замръзна като мъртъв бръмбар в силовото поле. Крамар също не можеше да помръдне. Гангстерите бяха пълни с отвратително сумтене. Двадесетцевен танк бавно влетя в залата. Плашещата конструкция витаеше пред стоманите. Тогава кулата се отвори, от нея излетяха дузина привидно слаби синхони. Те образуваха полукръг, втренчени в оковите воини от Пурпурното съзвездие.
   - Грозните крадци са в пашкули!
   Дългите хоботи на синхронизаторите се напрегнаха. Вичихини протегна възвратен крайник.
   "Ултрамаршал визир, вашата поръчка е завършена! Двама хипермаршали са заловени. Сега можете да изкормите всички тайни планове и тайни от тях.
   Ултрамаршалът беше много доволен, хоботът й беше зачервен и подут. Глас на комар измъчваше ушите му.
   - Добре си свършила работата, Вици! Когато Пурпурната империя бъде победена, вашата раса ще получи привилегии.
   Кралят на гангстерите изсъска:
   - А правото на търговия с наркотици?
   - Ако платиш данъка, ще получиш такава възможност... - Членестоногият нервно пляска с уши.
   Водачът радостно плесна с широките си лапи. Десеткракият кашалот от Кинг Конг изпръска ноздрите си, бълбукайки: "Шепот". Ултрамаршалът даде знак.
   "Сега ще ги замразим и след това ще ги изпратим в нанокамерата, където ще ги подложим на кибер-измъчвания.
   Женският синхронизатор вдигна дългоцевно лъчев пистолет, тънка фаланга посегна към синия бутон ...
   Точно в този момент се случи това, което се очакваше най-малко. Две малки чудовища с оранжево-лилави дула откриха огън от лазерни пистолети. Главата на Ултра Маршала беше отрязана с огнен бръснач. След като отлетя, тя кацна в широка чаша, пълна с умия, съдържаща алкохол. Масивният звяр събори чашата в устата си, без да дъвче, поглъщайки "шапката с боулер" на нещастния членестоноги. Останалите гангстери виеха ужасно, чудовищата ги удариха с унищожаващо изригване. Объркването започна. Някой хвърли унищожителна граната, металът се изпари. Разтопени маси и столове паднаха в градушка. Внезапно Крамар усети как пашкулът на силата, който ги блокира, изчезва.
   - Свободни сме! Пълно отключване!
   Изстрелвайки десетцевни лъчеви оръдия, Стелзаните отприщиха истински хиперплазмен обстрел срещу пъстрите врагове. Двадесетцевният резервоар на синхронизаторите, удряйки лъчите, трепереше и се разпадаше на молекули, очевидно членестоногите не бяха помислили да активират защитното поле. Ответният огън беше частично потушен от силова защита, но въпреки това интензитетът му беше твърде голям, за да се нагорещи хипермаршалите. Затова Дженгир и Крамар започнаха активно да се движат, скачайки и разбивайки траекторията, използвайки масивни ултрапластмасови маси като прикритие. Смъртносците пронизваха атмосферата, избивайки бандити със стотици. Хиляди бъчви изгърмяха наведнъж, много гангстери в тишина зашлевиха съучастниците си. Генгир унищожи Вичихини с добре насочени изстрели. Кашалотът издържа малко по-дълго, докато Крамар Разоровиров обиколи колоната на Келвир в искрящи радиоактивни камъни и инжектира заряд, който разкъса масивния труп. Потоци бълбукаща кръв се изливаха през залата. Крамар хвърли поглед към мъжете, които ги бяха спасили от кошмарния им плен. Движеха се като примерни войници, ясно запознати с тактиката на воините от Пурпурното съзвездие.
   - "Чудовища" се бият дръзко, като мини-войници, - каза Генгир, инжектирайки заряд от плазмен хвърляч.
   - Явно са преминали специално обучение. Може би това е специално подразделение на родната полиция. Какви същества не познавате? - озадачен, попита Разоровиров.
   - За първи път виждам такива хора. - Gengir Wolf неуспешно се опита да извлече информация от файловете на мозъка си, подобно на агресивен компютър.
   В този момент лъчът улови едно от чудовищата. Странната муцуна веднага се наду. Главата беше оголена и пред смаяните хипермаршали се появи зачервената физиономия на светлокосото момче. Крамар веднага разпозна момчето и изблика, продължавайки да изпраща смъртоносни подаръци. Така кашалотът издуха главата си, толкова голяма, че можете да поставите цял оперен оркестър върху него.
   - Това е моят правнук от седмо поколение - Лихо Разоровиров. Днес той направи точно седем цикъла. Свещената дата на нашата империя! Изпратих му подарък - робот с оръдие, смачкващо размерите на космоса.
   - А кой тогава е вторият? - извика Генгир Вълк.
   Хипермаршалът на лилавото съзвездие не се притесняваше, а просто стреля с изпарител в екзотичната физиономия на мистериозното животно. Маската се пръска в атоми. Момиче със седемцветна прическа покриваше лицето й, но Дженгир успя да я различи с упорития си поглед.
   - Как смееш, Ласка Марс! Мини-войници, особено момичета, нямат право да посещават такива заведения! Ще бъдете наказани.
   Ласка отвърна обидено:
   - Ако не бяхме нарушили забраната, тогава щеше да бъдеш изяден от синха!
   - Все още трябва да се научим, - Палнув така, че няколко иногалака се разбиха в бутилки със запалима напитка, от които съществата се разпалиха, сложи в Лихо. - Живите чудовища са по-интересни и практични от холограмите.
   Крамар, засилвайки огъня с хиперплазмен поток, от който опонентите им крещяха ужасно (както се оказа, под прикритието на крадци войниците на синчианците бяха маскирани, а сънародниците, имаше само няколко единици, умножени по нула!) Подкрепиха своите. син:
   - Прав е мини войникът!
   Генхир се усмихна, използвайки граната, която скачаше като петно. Той не избухна, а отряза враговете на извънземните раси, които се изпречиха на пътя:
   "Мисля, че нашите деца ще се възползват от малко военен излет.
   Хипермаршалите продължиха да помитат многобройни космически гангстери. Понякога бяха удряни различни проститутки, стриптийзи, просто обслужващ персонал.
   Крамар разряза с лазер серпентин стикмен, като по този начин отмъсти на стрелеца на синхронизаторите. Бандитите постепенно консолидираха огъня си, изстрелите им все по-често удряха целта, смъртта на няколко хиляди другари предизвикваше ярост и гняв. Но ако Дженгир и Крамар бяха покрити от силови полета, тогава мини-войниците и Ласка бяха само в камуфлаж и в леки детски амуниции без отделни силови полета. Въпреки че тези момчета не показаха голяма изобретателност и смелост, ударите им бяха точни, движенията им бързи, но късметът свършва.
   Един добре насочен изстрел разби ръката на Лихо на парчета. От болка и шок момчето почти изпусна лъчевия си пистолет, само нечовешко усилие на волята му помогна да се събере и да продължи битката. От отрязания крайник започнаха да падат капки кръв. Ласка също беше ударен, само че в крака. Момичето падна и извика от болка. Беше изключително наранена, но с известно усилие на волята потисна болката и продължи да стреля отчаяно.
   - Правнуците ни са в опасност!
   Крамар Разоровиров дотича и покри момчето Лихо със силово поле.
   - Ще спасим нашето потомство!
   Генгир се завъртя, стреляйки обратно от двете си ръце. Той разшири силовото поле, покривайки осакатената невестулка. Момичето, въпреки ужасната болка, крещеше отчаяно.
   - Дядо, недей! Мога да се справя сам с тях!
   Известно, от своя страна, излезе от силовото поле, придавайки заряд на следващото чудовище.
   - Мой славен прародине, нямам нужда от твоята закрила! Мога сам да разпръсна чудовищата в междузвезден прах.
   Крамар каза с патос:
   - Ето ги, нашите деца! Не се страхува от космически отпадъци!
   Генхир замахна, изпращайки лъчи на смъртта.
   - Трябва спешно да се преместим. Имам мощен термокварков заряд. Нека ги покрием всички!
   - Логично е!
   И двамата хипермаршали, като грабнаха своите правнуци, тръгнаха към зейналата пътека. Извънземните гангстери засилиха стрелбата си, силовото поле вибрираше, потта се стичаше по лицата на крадците. Изплъзвайки се с мъка, Крамар блокира входа, а Генгир Вълк извади от раницата си полупрозрачна ракета. Той включи програмата за самонасочване и я пусна в залата, пълна с чудовища.
   - Сега е време да си тръгваме.
   Генгир скри Ласка в пашкул на силата, Крамар също скри Лихо. Децата оказаха съпротива и се опитаха да се включат в битката.
   - Ние сме войници на велика империя, искаме да се бием.
   Дръзко успя да се измъкне от силовата хватка и да отсече с каскадна греда шестима гардове, представители на рогата раса Бабуш.
   - Е, той е нахален с теб!
   В гласа на Генгир Вълк се чу завист. В отговор Ласка потрепна, очевидно се опитвайки да разбие силовото поле, въпреки че това изисква силата на милиард слонове.
   - И моето момиче не е по-лошо!
   Хипермаршалът свали защитното си покритие, позволявайки на правнучката си да удари мини-лодката на родната полиция. Да убиеш представител на различна раса, особено ако се е продал на мафията, е доблест и подвиг за Стелсан.
   - Генгир, само не се увличай!
   Крамар вдигна Лихо и сигурно го опакова в невидима ризница.
   "Ще избухне, вижте, колкото и да ни боли!
   Поставяйки силовото поле на максимална мощност, хипермаршалите се плъзгаха по коридорите с невероятна скорост. Дори малък мини-кварков заряд може да причини огромно разрушение.
   ***
   Чудовищна експлозия разкъса тежката метална конструкция. Хиперплазмените вихри със свръхсветлинна скорост се носеха по криволичещите коридори, изравнявайки ъглите и разпръсквайки неприкрити индивиди върху елементарни частици. Всепоглъщащата вълна също достигна Стелсаните, удряйки силовото поле, размахвайки и без това лудата скорост. Хипермаршали. Като тапа от шампанско, заедно с децата излетяха от порутения "калмар". Гигантската сграда се пропука и започна да се пука бавно, а в пукнатината избухна малък пожар. Сиво-виолетово-жълтите светлини коварно блестяха във вакуума, сякаш металът тлее.
   Хиляди полицейски коли, дори няколко десетки армейски ударни войски под формата на пирани с оръдие от лодки долетяха до порутената конструкция. Пожарни машини, подобни на скорпион, неистово се опитваха да окъпят студения огън със стиропор.
   - С теб много се забавлявахме! - Генгир Вълк изчука устни от удоволствие, правейки отпуснати очи, сякаш принцеса е гола пред него.
   - За такова забавление можете да влезете под трибунала. И след това в камерата за ултраболка. Там с помощта на нанотехнологиите бързо ще си прочистят мозъците.
   Крамар изразително обърна пръст към слепоочието си.
   Генгир се изкикоти.
   - Надявам се скоро да започне мегауниверсалната война и всички загуби да бъдат отписани!
   "Докато започне, ще бъдем унищожени милион пъти!
   Крамар прокара ръка през гърлото си. Той се усмихна славно.
   - Откъде ще знаят?
   - Все пак си глупав минивойник! - излая Вълк Генгир. - Навсякъде има проследяващи устройства, кибер записи, плазмени компютри!
   Малката Ласка лукаво намигна.
   - И ние пуснахме боен кибер-вирус, той деактивира всички проследяващи устройства в тази сграда.
   - И освен това той погълна цялата памет на локалните компютри! - сложи в Лихо.
   - Квазар! Кога го направи? Гласът на Крамар беше изпълнен с изненада.
   - Как иначе бихме могли да проникнем в тази сграда! Мини-войници не се допускат в такива къщи. Но ние можем да снимаме не по-зле от възрастните, но сме оковани и не ни е позволено да се забавляваме!
   В гласа на момчето се долавяше досада.
   - Всичко ще бъде навреме! Телата ви още не са узрели, твърде рано е да гледате това. Освен това куламаните или парите трябва да бъдат защитени и увеличени, а тук има много хитри измамници. За хиляда и двеста години се научихме да разпознаваме много капани, а вие имате само седем цикъла и един пулс.
   Генхир удари Ласка по обърнатия нагоре нос. Момичето потрепна, после се изкикоти, изплезил език.
   - Дядо, когато надхвърлим хилядата, ние, тоест аз ще ставам Суперхиперултрамаршал!
   - Сънуването не е вредно! Но ако пълзиш навсякъде като бугър, ще умреш в паралелна вселена и ще служиш в антивойските! Ветеранът изръмжа.
   Невестулка извика капризно.
   - Не искам да влизам в антивойските! Там е много болезнено, всяка минута ме измъчват с електрически ток и гама лъчи.
   - Така че, слушайте старейшините! Да, и откъде взехте бойния вирус?
   Вместо Ласки Лихо отговори:
   - На полигона! Обучаваха ни специални програми за виртуални войни и проникване в структурата на бойните роботи.
   Хипермаршалът прокара пръст във въздуха и няколко гадни малки насекоми се изпариха наведнъж. Ниският глас продължи:
   - Добре, че приложиха заложеното по време на упражненията на практика. Недостатъкът е, че нарушавате правилата. Не искам да имам проблем със супер отдела за любов и живот. Затова или сега си даваш думата, че няма да тичаш никъде, или веднага ще те хвърлят на звездата.
   Първоначално прочуто искаше да преведе всичко на шега, но лазерно-скучният поглед на прадядото каза, че той не се шегува. Дженгир също погледна строго момичето.
   - И вие също дайте клетва, че никога повече няма да нарушавате военните разпоредби.
   Ласка отмести поглед.
   Децата шепнеха едва чуто.
   - Кълна се ...
   Изведнъж лицето на Крамар се промени. На младежкото гладко чело беше изрязана остра гънка:
   - Но ако не беше нарушението на хартата, ние вече щяхме да се разпаднем! Полагам клетва, но поставям едно условие. Ако искаш да се пениш някъде или да дърпаш кварки, уведоми ме.
   - И аз! - изръмжа партньор.
   Генгир също промени решението си:
   - Инициативата във война е скъпа, особено за противник, свикнал с евтини клишета! Просто ни предупредете предварително, ако искате да си правите шеги!
   Светкавиците от кадрите проблеснаха отново, няколко гангстери-лешояди, очевидно, решиха да спечелят от изгубен чифт стелзан с деца. Ответният огън беше безмилостно точен. Само един бандит беше парализиран, останалите просто бяха разпръснати в кварки. Главата на най-големия, с пет реда огънати назад "динозавърски" зъби, отлетя и улови антената с зъбите си. Изглежда, че искаше да прегризе гравиотитаниевата пръчка дори след смъртта си.
   Известно възкликна:
   - Шокът не е нашият начин! Hypershock - това е нашият начин!
   - Значи, децата са чудовища... - Генгир посочи затворника: - Може би е обикновен разбойник. Може би шпионин. Ще го вземем със себе си. Тогава ще ви покажа как да разпитвате такава измет.
   - Вече измъчихме електронния киборг! - похвали се с усмивка Ласка.
   - И жив можеш да сплашиш! - авторитетно каза хипермаршал Крамар.
   - Практикувайте преди всичко!
   Дженгир нежно потупа Ласк по бузите. Розовото лице стана пурпурно.
   Децата се засмяха весело.
   Двама близни приятели си размениха ръкостискания и умело, изпълнявайки озадачаващо салто, изчезнаха зад огромно светлозелено ябълково светило.
   В необятността на мръсния сектор те продължаваха да стрелят от време на време.
  ... ЕПИЛОГ
  Владимир-Фридрих Бисмарк-Рибаченко пристигна в Берлин. Очакваше го още една награда. Естествено, той е най-великият воин на Третия райх - уникален и неповторим.
  Адолф Хитлер му връчи уникална награда: Голямата звезда на Големия кръст на Рицарския кръст на Железния кръст със сребърни дъбови листа, мечове и диаманти.
  Специално да подчертаем Владимир-Фридрих. Така че следващата награда беше измислена по този начин и беше супер!
  Хитлер изглеждаше външно весел и доволен. Засега всичко върви добре за Третия райх. И се формира световна империя.
  Владимир-Фридрих все още изглежда като момче на около четиринадесет и се усмихва с перлена усмивка.
  Награждават се и други изявени спортисти. И им дават ордени, медали и звания.
  Хитлер е в разгара си и всичко е просто супер. И има много момичета, красиви са с голи загорели крака.
  В същото време защо да не направим връзка с победата в гладиаторските битки?
  Това също би било готино.
  И толкова много хора се събраха на голям закрит стадион. И контракциите започнаха.
  По традиция първи започват да се бият най-младите бойци.
  Пет момчета с червени бански гащета изтичаха с мечове и щитове в ръце.
  Бяха само на десет или единадесет години и бяха загорели, слаби, боси.
  Младите воини се поклониха. Тогава изтичаха пет момчета със сини бански. Те също бяха млади, загорели жилави. Според обичая непълнолетни момчета и гладиатори се биеха боси.
  И имаха сабя и кама в ръцете си.
  Момчетата застанаха на опашка и се поклониха един на друг.
  Лидерите на Третия райх започнаха да правят залози.
  Владимир-Фридрих въздъхна тежко. За забавление на тази менажерия децата ще се избиват взаимно. И наистина изглежда отвратително.
  На кого е заложил Хитлер, остава загадка.
  Прозвучава сигнал и децата се хвърлят един срещу друг. Момчетата гладиатори са много пъргави.
  Владимир-Фридрих също поглежда алчно към тази гледка. Ето първото дете, което е ранено в гърдите. И тогава той скача и отново се втурва в битка.
  Момчетата, макар и млади, са ясно обучени. И се бият с голяма ярост.
  Владимир-Фридрих смяташе, че все пак започва да служи на очевидното зло.
  И афоризми скочиха в главата на момчето;
  Човек се различава от животното по хуманизъм и способност да действа противно на инстинктите!
  От насилие над жена понякога се появяват здрави деца, а от насилие над природата само чудовища!
  Ако жестоката майка, жестока и деца! Каква природа е такова нейно рожба - човекът!
  Приятелството се търси от силните, подхранването от богатите, а предаността се показва на безстрашните!
  Атакуване Най-добрият начин да неутрализирате численото предимство на врага е да го накарате да отвърне на удара като отрязване на половината от ръцете му!
  .За жената любовта е удоволствие и доход, за мъжете удоволствие и разход!
  Да се измислят нови оръжия за неморалния човек е все едно, че стържете краката на стола, когато вратът помете въжето!
  Човешката слабост е майка на всяка религия, а страхливостта е бащата!
  Атеизмът е символ на свободата - християнството е сродно на думата верига!
  Който прощава, той опрощава волята, който осъжда, той ще бъде осъден! Кой позволява омразата да се утаи в неговото сърце, самият отрова и неговите близки!
  Който е посял любов и милост - ще пожъне успех и щастие!
   Убийство е много многопластов и странен вид грях, за това понякога дори отписване греховете!
  Във войната логиката е относително понятие - като шоколад, нямах време да се любувам на плочките, тъй като вече бяха в устата ми!
  Смъртта като добър магьосник е мистериозна, плашеща, загадъчна и не издава своите тайни!
  Войник с противогаз е като слон в пелени и е лошо и невъзможно да се спори !
  Повярвайте ми, без да изисквате доказателства - коронният пропаганден ход на всяка религия - смъртоносен в простота като калдъръм!
  Най-добрият начин да отслабиш злото е да възнаградиш доброто. Човек се различава от животното , така че е в състояние да прави добро безкористно , дори в ущърб на себе си!
  Еволюцията не учи човека на безкористност - само Господ учи на това ! Във всеки честен и благороден човек едно зрънце Божие е доказателство за неговата същност!
  Човекът е най-непредвидимото животно - инстинктът е стереотипен, а умът е оригинален!
  Комунизмът е свързан с идеите на християнството - изобилието от пролята кръв и пълната липса на реализъм!
  В гражданска война настъплението е десетократно , а защитата е еквивалентна на отстъпление, а отстъплението е капитулация!
  В съвременния свят невинността на знак , че едно момиче или твърде отвратително , и то никой не иска, или страхливи , а тя никой не иска!
  Бременността оцветява жената и винаги е невинна, девствеността е тревожна и винаги порочна!
  Религията е синоним на окови, не толкова за тялото, колкото за ума!
  Злото трябва да получи шамар от доброто - за да не загуби доброто си чувството за достойнство, а злото да не загуби чувството си за страх!
  Да облечеш жена е скъпо, да се съблечеш още по-скъпо!
  От За съжаление, когато са в добри юмруци, ценят тяхната същност и не много добре - въпреки че се страхуват не трябва автоматичен, а този, който стреля от него!
  Ужасът в контраста на овчаря е способен , а овцата да направи вълк! Няма нищо по-лошо от ядосано агне!
  Гениалното винаги е просто - само посредствеността усложнява всичко !
  Голяма причина да се стремим към яснота, така че всички да са видели величието му, нещастният ум е да остави мъглата да скрие празнотата!
  Атеизмът е логичен идиотизъм - не обяснява нищо , но лишава човека от безсмъртие!
  Няма нужда да се спекулира с пацифизма, дори овцете ще стъпчат вълк, ако им чете морал!
  Умен човек винаги се стреми да расте, само глупакът е доволен от предишното ниво!
  Умът е склонен да усъвършенства своите идеи, а глупостта винаги е постоянна!
  Животът е без риск , че супата е без сол, а чаят е без захар - може би такъв аскетизъм удължава съществуването, но прави всяка минута безвкусна!
  Втората е като куршум, госпожице, човек ще трябва да се поправи от гроба!
  Атеистът ще намерите хиляди причини да унищожи си душа, и не е единствена улика за да спаси!
  Слабите плащат за всичко, силните печелят, а хитрите жънат наградите от победата!
  Смелостта украсява находчивите, волята на добрите и силата на праведните!
  Войната е изпитание за умните, закаляване от силните, забавление за глупаците!
  Да имаш инициатива означава да имаш предимство: да имаш предимство означава да спечелиш, а победата ще доведе до мир!
  Глупостта превъзхожда мъдростта по брой носители и не отстъпва по ефективността на въздействието!
   Точно каква е уловката: заблудата на вярващия е само загубата на илюзията, заблудата на атеиста е загубата на вечен живот!
  Тези, които не рискуват, не пият шампанско с черен хайвер и ядат цаца на водка!
  Основното нещо в храбростта и уменията на един воин не е да даде своя живот, но за да оцелее - да го вземе от друг!
  А жената плът е в тъмнината, й душа е в светлината, и си мисли са в пълен хаос!
  Когато убийството се превърне в хляб за палача , на него му липсва сол - това е рискът, пред който е изправен войникът!
  Куражът е най- скъпият продукт от тези , които не се продават! Вярно е, и има много желаещи да се отърват от него!
  Изтезанието не е забавление, а упорита работа от сектора на услугите , в която съжалението към клиента е пагубно за вас !
  А капиталист ще никога не се превърне в реален патриот на своята родина, за това , че е твърде егоистично!
  Душата на богатия е патриотична, не повече от златна монета, дето вземат там и лепнат!
  Всеки атом е равен по сложност и неизчерпаем потенциал на Вселената!
  Грешен и жестоко, в които тези в най- понастоящем човек унищожава човечеството, ускоряване на процеса на науката!
  Често напредъкът се превръща в опит за натискане на водородната бомба в запалка за цигари!
  Вълк се крие под овча кожа, политик под маска, а ядрен арсенал под земята!
  -Най-новите технологии са израз на материалната форма на духовността на руския народ!
  - Най- съвършената техника няма да замени душата, мощен компютър няма да обича, топли или гали!
  Учението на Христос е по-силно от водородна бомба, така че е в състояние да съживи душата, да даде крила на ума и да даде вечен живот!
  На Божията надежда, но гледка не забравяйте да изтриете!
  Най- ценното в живота, е , че не се знае кога тя е към края си, и непредсказуемостта на бъдещето - дамска чанта от която не може да се види дъното изглежда е безкрайна!
  Войникът е по - добър от просто човек, по-чист, по-благороден, по- искреен! Междувременно обаче, за разлика от обикновения смъртен, той е лишен от правото на живот!
  Убивайки дори един човек, вие унищожавате миниатюрна вселена, което означава, че грешите срещу Бог!
  Разбира се! Предателят винаги губи, той е мразен от онези, които е предал, и презиран , заради които е извършил подлост!
   Предателството не е просто подлост, но и самоубийствен идиотизъм!
  Странно като тя може да изглежда, смъртта на млад възраст облекчава на мъките на старостта, на душата от мръсотия, и сърцето от развод!
   Пушенето удължава живота само в един случай, като последно желание преди да бъде прострелян!
  Маскирането изисква жертви! Временно, но не по-малко трудно, особено за жена! Вярно, няма повече пластична хирургия!
  Дългът към Родината е най -доброто оправдание за неприличен акт, всяка подлост е свещена, ако се налагат съображения за патриотизъм!
  Перверзен комунизъм, по-лош от перверзния капитализъм - в редиците на главите кълцането е по-лесно и по-удобно да се коси в редица!
   Царят на времето може да остарее - само хората са винаги млади, кралят може да е твърде млад - само хората винаги са узрели, кралят може да отиде с ума или да се роди глупак, но мъдростта на хората е безсмъртен! Затова нека хората, а не сляпата случайност, решават кой ще ги управлява!
  Интересите на родината може да оправдават насилие, но последният, в първото място е необходимо да бъде за себе си!
  Свободата без морал е като кола без спирачки!
  Кой взе властта: силен, кой я запази: умен, но доброволно се раздели с нея: благороден!
  Корупцията е като раков тумор, причинява по-малко болка, но съсипва още повече!
  Човечеството трябва да спре: за да бъде лебед, рак и щука, дърпайки в друга ръка, напредъкът в този случай не стои на място и дърпа в пропастта!
  Времето е най - ужасното оръжие, то неумолимо подкопава силите на цивилизацията и побеждава могъщи хора!
  Силата е в ръцете на глупак: като броня, пълна с дупки, те защитават лошо, но помагат да се удавим в невежество !
  Отмъщението на бандитите, малката сестра на страхливостта, дъщеря на подлостта и доведена дъщеря на успеха!
  Светът завижда на силните хора, презира слабите, отдава се на подлите, но все пак е създаден от съвършен създател, за да стигне до съвършенство!
  - Само разумът и чувството за вертикалност могат да направят хората съвършени и ако добавите благородство и състрадание към това , тогава върху тези четири понятия можете да положите основата за щастливо бъдеще!
  Библията е еврейска книга и поставянето й в основата на морала на Русия е също толкова неуместно, колкото да се замени конституцията с азбука!
  По-лесно е да се намери филантроп сред бездомните, отколкото незаинтересован полицай!
  Полицай, който не взема подкупи като дъжд в пустинята, ти мечтаеш за това цял живот , но винаги тичаш в неподходящия момент!
  В повечето случаи завоевателят е синоним на филантроп!
   Религията за прогрес е като тежест за плувец!
   Щастието без Бог е като любов без сърце!
  Християнската вяра изисква не само кръст, но и меч за защита на доброто!
   Религия с меч, това не е опиум за народа, а хирургски скалпел, който лекува душите !
   По-добре е да убиеш един злодей, отколкото да оплачеш стотина праведници!
   Най- опасното оръжие е на Библията в ръцете на нечестивите!
  Който яде дълго - живее кратко !
  Комунизмът е светла идея, но най- често се реализира на тъмно!
  Лошите хора с добри идеи да пролеят много повече кръв - лошите с лоши намерения!
  Да разпитваш глупак, какво да чукнеш вода в хаванче, да мъчиш, какво да биеш магаре!
  Природата е крива, но човешкият ум е изправител!
  Напредъкът има тенденция да издигне човек и следователно да го доближи до Всемогъщия!
  Не значение колко много ви нахрани гъска , на gyrfalcon ще не запълнят!
  Дяволът се крие в ада, а свещеникът е в джоба на енориаша!
  Селската камбанария е нищожна между небостъргачи, но величествена сред колибите!
  Робът, който унижава царя: Бог за един час и дяволът за вечността!
  ... Човешката раса или ще постигне всемогъщество, или ще изчезне!
  Човекът е предопределен или да живее от Бога, или да умре като червей!
  Не значение как се смила калдъръмена, тя няма да се превърне в перлата! Как да не обработваме, книгата на графомана няма да стане шедьовър!
  Най- много кръв се пролива от червени речи, светли идеи и добри намерения!
  Само едно момче остана на крака. А останалите бяха намушкани и нарязани.
  Фюрерът даде знак. А оцелелото момче беше пронизано от остри стрели. Колко разрушително беше.
  После пак борбата. Този път две момичета се бият. Първата двойка - мечове и щитове, а втората - тризъбци и кинжали.
  Воини в нищо друго освен бански гащи. Гол от гърдите с алени зърна. Телата са неженствено мускулести и загоряли.
  Самите те сякаш са блондинки, но по-скоро боядисани.
  Прозвучава сигналът и се води агресивна битка.
  Момичетата се събират и си разменят остри удари. И босите им крака се опитват да се ритат.
  Всичко това изглежда изключително грандиозно.
  Фридрих-Владимир гледа това и се забавлява. Докато жената не получи тласък с остър меч.
  И кръв се лее от голите гърди на красавицата. Това е наистина сериозно нараняване.
  Фридрих Владимир го взе и промърмори:
  "Жестоко и безсмислено убийство!
  Наистина, когато умират момичета, това изглежда толкова неприятно. И тук вече не е възможно да се добавя или изважда. Ето момичето, загубило съзнание, падна. И нейната боса кръгла пета беше изгорена от нажеженото желязо на палача. И това наистина вече е сериозно приложение за унищожаване на воина. И сигурно ще боли момичето от такова докосване.
  Ето две красавици, бързащи към една. Тя има само тризъбец - изпуснала е камата. И момичето, прободено от двете страни, пада в локва кръв. Което е много тъпо.
  Мавърът отново заби факлата в босите й подметки. И момичето крещи. И мечовете отново се забиват в нея. Красавицата умира.
  Оцелелите две красавици се покланят, а Хитлер лично й изпраща венец. По-точно на тях, не на нея!
  Така тази битка замря.
  И момчетата отново се бият. Този път по-голям - на тринадесет или четиринадесет години. Но също така само по бански и боси.
  От едната страна десетина и от другата.
  Момчетата имат само мечове и кинжали в ръцете си. И заплашват, че ще се намушкат или осакатят.
  И отново момчетата имат много малък шанс да останат живи. Самият Хитлер просто обича да бие сладки момчета с камшик, висящ на стелаж. Или още повече да им изпържат петите с нажежено желязо. Какво голямо удоволствие за един тиранин.
  Хитлер е много вълнуващ.
  И когато момчетата по бански гащи и почти голи се убиват един друг, тогава това е абсолютно превъзходно.
  И така те отново се събират и започват да се пробождат с кинжали и да секат с мечове.
  Така те започнаха - тези деца и тийнейджърите са истински.
  Тук Владимир-Фридрих вече е възрастен от години, но на външен вид той остана дете.
  Въпреки че той наистина харесва това. Брада, например, не е необходимо да се бръсне. А мъжкото съвършенство е достатъчно голямо за жените.
  Тук младите воини се събират и започват безмилостно да се пронизват и убиват един друг. И в това те нямат равни.
  А под босите крака на младите юноши слугите на маврите хвърлят въглени от бронзови легени.
  Децата са изгорени и крещят. Въпреки че голите им подметки са втвърдени, те все още развиват мехури и изгаряния.
  Хитлер дори изсумти от удоволствие, когато падне окървавено момче.
  И все още има нажежен лост, който каутеризира кръглата му, прашна и често вече кървава пета.
  Владимир-Фридрих Бисмарк-Рибаченко започва да съчинява кратко стихотворение в движение;
  Аз съм момче гладиатор, бивш роб
  Той работеше като вол в кариера...
  Разбира се, там станах по-силен - изобщо не слаб,
  И само ще се направя по-свободен!
  
  Роден съм в двадесет и първи век,
  Имаше и лаптоп, компютър...
  Хари Потър е близо до мен,
  И децата трябва да завъртят Палпатин!
  
  Но имам миналото уви,
  В които бушуват зли войни...
  Изглеждаше това време на Сатана,
  И дяволите много се радват да пируват!
  
  Бях хванат в много ужасен плен
  Завинтиха лактите на момчето отзад...
  Исках да повярвам на промяната
  За да намалите бързи мили в битки!
  
  Е, нека бъде битка,
  Но ме удариха с дупе в слепоочието...
  Отечество вярвам, че ще бъда с теб
  Не разкъсвайте детето с черупка!
  
  Ето ме сега в мините,
  дърпам кошници с камъни и шлака...
  Всички крака, ръце са само насинени
  Изглеждаше, че се бия с дух!
  
  Момчето не знае почивка, повярвай ми
  Трябваше да работи неуморно...
  Много свиреп рев очевидно е звяр,
  Тогава можете да постигнете нещо за себе си!
  
  Аз съм голо момче и винаги бос,
  Роб и трудолюбив, пленник и войн...
  Може би смъртта разклаща ятаган до нея,
  Но вярвам, че просто ще стана победител!
  
  Но тогава избухна бунт в кариерата,
  Момчетата вдигнаха голям бунт...
  Техният лидер се оказа готин,
  Скоро ще видим комунизма даден!
  
  Но войниците заобиколиха момчетата,
  Тези, които бяха по-бързи, те разпнаха ...
  Младите смелчаци бяха поставени на клад,
  И главите на по-младите бяха отсечени!
  
  И аз бях изтеглен на кръста,
  Искаха да измъчват много брутално...
  В крайна сметка, за това Спасителят беше възкресен,
  Да разсея облаците над Отечеството!
  
  Но тогава господарят ме видя,
  Каза на момчето да ми го даде сега...
  От хиляда само един оцеля
  И това съм аз, вие също знаете!
  
  И какво, днес съм на арената,
  За да забавлявам господата, сега се боря...
  Други деца също са моето семейство,
  И не се разкайвам от факта, че оцелях момчето!
  
  Да, трябваше да убия момчетата,
  Сега съм много смел гладиатор...
  И за мен Палас вече е майка,
  Извивам се с меч, като ветрило съм!
  
  Идва битката, бия се с жена,
  Тя изглежда като бивш Версай...
  Но моето мото е бори се и не се страхувай
  Въпреки че, разбира се, съжалявам за момичетата!
  
  И така й отрязах главата,
  Момичетата изгориха петата й с факла...
  О, колко много момчето вижда силата,
  Не напразно майсторите го похвалиха!
  
  И ето, че отново се боря на арената,
  Тийнейджърът е гол и почти дете ...
  Тъга покрива момчето
  Когато си като зъл дявол!
  
  Но вярвам в триумфа на добротата,
  Че ще има царство на радост и светлина...
  Не се нуждаете само от допълнително суетене,
  Кой беше герой в химна на изпятите музи!
  
  един
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"