Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

СтаЉин-Путин Против Коронавируса

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    ПокоЌни председник РусиЌе Владимир Путин и да е Ќе у Ста иновом телу. Октобар Ќе 1949. године. Тре"и РаЌх заузима своЌе бивше савезнике: ШпаниЌу и Португал. А ратнице, заЌедно са бесмртним и вечитим дечаком, боре се са трупама корона вируса да спасу човечанство од ове инфекциЌе.

  СТАЉИН-ПУТИН ПРОТИВ КОРОНАВИРУСА.
  АНОТАЦИєА
  ПокоЌни председник РусиЌе Владимир Путин и да е Ќе у Ста иновом телу. Октобар Ќе 1949. године. Тре"и РаЌх заузима своЌе бивше савезнике: ШпаниЌу и Португал. А ратнице, заЌедно са бесмртним и вечитим дечаком, боре се са трупама корона вируса да спасу човечанство од ове инфекциЌе.
  Путин Ќе умро и напустио нас,
  У телу, међутим, Ста ин Ќе поседовао ...
  Дошао Ќе веома леп час
  єер Фирер Ќе одмах полудео!
  
  А сада Ќе дошао други свет
  Све Ќе у ®ему постало као етар...
  ЗастрашуЌу"а гозба букти
  Жели да закуца  уде у куци!
  
  Бог Ќе одлучио да Ќе Путину досадно,
  Докле се може владати РусиЌом...
  СССР га сада чека ,
  Да би девоЌке биле лепе!
  
  Можда "е ово показати много,
  Би"е добро за све  уде на свету...
  Али див и вук риче,
  У овоЌ веома бурноЌ гозби!
  
  Ево новог председника у РусиЌи,
  Дошао Ќе Михаил Мишустин ...
  Наравно, дошао Ќе нови тренд,
  Да ли "е развоЌ бити брз?!
  
  Михаило Ќе, наравно, као кра ,
  Има пристоЌне мо"и...
  И наређе®е од Рода да ®име влада,
  Само не губите снагу!
  
  Михаил Ќе одлучио - не би требало да буде рата,
  И нема потребе да се боре са Западом...
  Бо е Ќе само умерено попустити,
  Мудри  уди нису престали да се боре!
  
  Шта Ќе постало бо е на Зем и
  Таласи епидемиЌа су се смирили...
  Нема места за Сатану
  Би"е сре"е за нове генерациЌе!
  
  Путин више ниЌе у РусиЌи,
  Сви су постали слободниЌи и сре"ниЌи...
  ДаЌте му букет за гроб
  Све Ќе сада богатиЌе, праведниЌе!
  ... ПОГЛАВЉЕ 1
  єесен 1949. и приметно хладниЌе. Бивши руски председник Владимир Путин и да е Ќе у Ста иновом телу. Али ово тело Ќе било приметно оронуло.
  У октобру Ќе у Москви пао снег. А време Ќе, да се разумемо, неприЌатно.
  Ста ин-Путин Ќе седео у бункеру. Његово тело Ќе приметно попустило. Било Ќе Ќасно Ќош неколико година и СССР-у "е бити потребно ново поглав е.
  А посао Ќе Ќош далеко од завршетка. ТачниЌе, Путин Ќе у новом телу од маЌа 1942. године поломио толико дрва да Ќе сада скоро цео свет зароб ен од стране нациста. Да, тако кажу - не даЌ одушка осе"а®има.
  Хитлер Ќе заузео БританиЌу и СЌеди®ене Државе, а затим заЌедно са СССР-ом и єапаном. До сада Ќе између РусиЌе и Тре"ег раЌха успостав ено нестабилно примирЌе. Али колико дуго?
  Хитлер Ќе одлучио да све зем е света ук учи у Тре"и раЌх. Тако Ќе Турска зароб ена, а онда Ќе одржан референдум о ®еном ук учива®у у велику Немачку.
  Сада су на реду ШпаниЌа и Португал. Како кажу - потпуно уЌеди®е®е и светско царство.
  єасно Ќе да фирер не"е толерисати ни СССР, ве" "е га ухватити првом згодном приликом.
  Али док влада мир ... И треба да искористите паузу.
  Ста ин-Путин Ќе позвао Вознесенског. Народни комесар тешке индустриЌе и шеф Државног одбора за планира®е академик Вознесенски Ќе можда наЌталентованиЌи у прат®и вође.
  єош Ќе прилично млад и има изражаЌно лице. У стварноЌ историЌи, стре ан Ќе због Ста иновог хира, коЌи му Ќе донедавно прорицао да "е бити ®егови наследници. Наравно, можда се због тога и десио судбоносни двадесети конгрес.
  Сам Ста ин-Путин Ќе сматрао да ипак треба да остави писмени тестамент са именом наследника. А онда, ако савиЌе звук, може избити озби на борба за власт.
  А овде Ќе наЌвероватниЌе бо е ставити БериЌу - оваЌ човек ве" дуги низ година води таЌну, а не само таЌну полициЌу и има све конце државе.
  Поред тога, БериЌа Ќе добар организатор и мена¤ер коЌи Ќе у ста®у да сачува систем од колапса и спречи такве сум®иве личности као што Ќе Никита Хрушчов да продру на власт.
  Узгред, зашто не пуцати у Никиту Хрушчова? НиЌе лоша идеЌа!
  Међутим, док Никита Хрушчов не даЌе разлога да се сум®ичи за издаЌу. Могу"е Ќе деловати мекше - деградациЌом. И генерално, време Ќе да се кладимо на млађи тим.
  Међутим, Путина у прошлом животу, за разлику од єе цина, ниЌе понело претерано подмлађива®е свог тима. Тако Ќе показао уравнотежен приступ. Мада, неки ударци су очигледно на свом месту и предуго су се задржали. Посебно Зоркин и Матвиенко.
  Владимир-єосеф Ста ин-Путин састао се са Вознесенским.
  Народни комесар Ќе направио општи извештаЌ и приметио:
  - Док се Ќош опорав амо, друже Ста ине, и то тешком муком.
  Вођа климну главом у знак слага®а:
  - Да, тешком муком... А онда и Хитлер захтева исплату репарациЌе.
  Вознесенски Ќе одговорио са уздахом:
  - Можда "ете морати да платите. Не можемо Ќош да заратимо са скоро целим светом!
  Ста ин-Путин климну главом:
  - Не можемо... А какве тенкове имамо?
  Вознесенски Ќе рекао тихим гласом:
  - РазвоЌ супертешких возила нема перспективе. Стога, сада развиЌамо напредниЌи Т-55. Према нашим прорачунима, би"е само нешто тежи од Т-54 и Ќачи у оклопу и наоружа®у. На рачун породице Исов, овде има Ќош доста проблема. Ипак, мислим да уложим на ИС-10 тежак педесет тона. Планирамо да направимо модификациЌу за оваЌ тенк са топом са дужом цеви, али то "е потраЌати.
  Ста ин-Путин Ќе тужно приметио:
  - Не зна се колико "емо Ќош имати времена. НеприЌате  Ќе ци ао на ШпаниЌу и ПортугалиЌу. Ове зем е нису конкуренти у борби за Тре"и раЌх. И не само у злостав а®у!
  Вознесенски Ќе приметио:
  - У праву сте, друже Ста ине. Али у сваком случаЌу, требало би да се напрежемо.
  Настала Ќе пауза...
  Вођа Ќе пио мешавину Ќаког чаЌа и црног вина, након чега Ќе приметио:
  - Фашизам Ќе Ќако оЌачао, али треба да будемо Ќош Ќачи. Неопходно Ќе разумети да неприЌате а можемо победити само квалитетним оружЌем. Дакле, задржите своЌ развоЌ на врху.
  Народни комесар Ќе приметио:
  - Све што можемо да урадимо Ќе оно што радимо ми друг Ста ин. АваЌ,  удска би"а можда нису неограничена!
  Ста ин-Путин се сложио:
  - Знам како радиш! Па, добро, морате научити како да направите резервоаре од дрвета, али истовремено и издрж иве. А онда "е бити напретка.
  Тада Ќе Вознесенски напустио просториЌе у Крем у. Палата Ќе управо обнов ена убрзаним темпом. И прилично Ќе луксузно.
  Седокоси Ста ин-Путин Ќе погледао портрете. Биле су у позла"еним оквирима, рађене у ем на платну. єедан од ®их Ќе легендарни генералисимус Александар Суворов. И он Ќе живео, као и Путин, шездесет девет година. И успео Ќе да постане познат вековима. Иако се испоставило да стварни повратак ®еговог талента ниЌе био толико колосалан колико Ќе могао бити.
  Могао Ќе бар гениЌе Суворова да освоЌи целу Европу, али ниЌе дато!
  Наравно, Катарина ИИ Ќе показала неодлучност, коЌа Ќе много желела, али се плашила.
  У стварноЌ историЌи, Ста ин Ќе наследио пола Европе. Али єугославиЌа се отцепила. Било Ќе могу"е преузети контролу над Кином, али и не баш чврсто.
  СССР Ќе изгледао прете"е ослаб ен. Међутим, Ста ин Ќе успео да подигне наталитет и сма®и стопу смртности. Да Ќе сачуван ®егов строги режим, могу"е Ќе да би СССР успео да постане светски хегемон.
  Али Никита Хрушчов Ќе оштетио совЌетски систем. Да ли после Ста ина - БериЌе или Вознесенског, не зна се до коЌе висине би се СССР попео.
  Ста ин-Путин Ќе почео да клима главом... И почео Ќе да са®а...
  Ево председничких избора у РусиЌи. НаЌав ено Ќе прво коло.
  Михаил Мишустин Ќе ве" уврштен у анкете, очигледан фаворит. Штавише, високе цене нафте и гаса могу да уздрмаЌу ризницу. Осим тога, слобода Ќе порасла у поређе®у са временима Путина. Конкретно, било им Ќе дозво ено да тргуЌу алкохолом даноно"но. У ствари, лаке дроге су легализоване. Из затвора су пуштени скоро сви затвореници.
  Рекламира®е алкохола и цигарета вратило се на ТВ екране.
  Дозво ена продаЌа алкохола на тезгама и путним местима.
  На телевизиЌским екранима има више еротике.
  Чак су и адолесценти имали више слободе: дозволили су продаЌу пива, нискоалкохолних пи"а и филтер цигарета. А старост пристанка Ќе спуштена на четрнаест година.
  И закон о заштити деце од штетних информациЌа Ќе ублажен. Дакле, све Ќе било у наЌбо им традициЌама деведесетих.
  И пренос лутке се вратио, и пиво на улицама и на Ќавним местима - можете пити колико желите.
  Чак Ќе и проституциЌа легализована. И посебна радост - Ќедном месечно сваки грађанин РусиЌе може бесплатно да посети Ќавну ку"у.
  Па шта ниЌе живот у РусиЌи? У сваком случаЌу, чак и беску"ник може, бар повремено, добити наклоност бесплатно.
  Заиста, Мишустина су обожавали сви коЌима Ќе недостаЌала слобода. И истополни бракови су легализовани. И ово Ќе такође било добро за реЌтинг.
  Сви страни медиЌи су радили за Михаила Мишустина. И добро су га надували.
  Сам вршилац дужности председника РусиЌе доделио Ќе много ордена и меда а.
  А када су са истока почели да стижу подаци о председничким изборима, Михаил Мишустин Ќе имао Ќасно вођство.
  Нове звезде никада нису упа ене. И опет представник владаЌу"е на ко®у и у фавориту.
  Поред тога, многи председнички кандидати су се у послед®ем тренутку повукли у корист Мишустина.
  Путин Ќе управо умро 5. марта 2022, а избори су пали првог викенда Ќуна.
  Наравно, симболично Ќе да се на лето бира нови председник. Председник, коЌи Ќе вратио Волгограду - име Ста инград, а у исто време постхумно доделио Сахарову, Борису Њемцову и Солже®ицину.
  БериЌа, Ста ин и Бреж®ев такође су постхумно добили звезде хероЌа.
   Михаил Мишустин Ќе Бреж®еву вратио и Орден победе, коЌи му Ќе Михаил Горбачов одузео.
  Такође, Михаил Мишустин Ќе постхумно доделио звезде хероЌу РусиЌе и Тухачевском, Вознесенском, єегорову, Блухеру и Троцком.
  Ово Ќе такође озби ан политички потез.
  Добио Ќош Ќедан орден: ДиЌамантску звезду приЌате ства народа и Михаила Горбачова. Како се тако велика личност не поштуЌе.
  Наравно, Орден АндреЌа Првозваног Ќе доде ен и енглескоЌ кра ици. Како не дати тако великог владара.
  Истовремено, Лукашенка су "убедили" да не иде на Ќош Ќедан мандат. Заправо, колико дуго Ќедна особа може бити на власти. Па, генерално, свет се променио.
  Сада Ќе Михаил Мишустин приЌате  Запада. Хладни рат Ќе прошлост. Велике промене су пред нама.
  А избори, наравно, нису баш фер. Корона вирус Ќош ниЌе у потпуности замро и постоЌи разлог за увође®е превременог и електронског гласа®а. И наравно, ниЌе грех искористити ово. И не само то, Запад и Кина су рекли да воле Мишустина и да не желе другог лидера.
  Тако су сви сложно подржали Михаила Мишустина. И наравно, кладили су се на победу у првом колу.
  Штавише, више од тридесет кандидата за председника РусиЌе повукло Ќе своЌу кандидатуру Михаилу Мишустину, што Ќе, наравно, дало шансе в.д.
  Комунисти су изгледали бледи, а ®ихову странку потресао Ќе скандал за скандалом.
  Михаил Мишустин Ќе на референдуму предложио многе амандмане на устав. Конкретно, било Ќе дозво ено гласати од четрнаесте године, да би се бирало у Државну Думу са осамнаест година. Право гласа су добили и затвореници.
  По новом уставу гувернери Ќе било могу"е постати са двадесет и Ќедне године, као у Савету ФедерациЌе.
  За председника РусиЌе се могао бирати са тридесет година. За ово Ќе, према новом уставу, било дово но да стално живи у РусиЌи пет година. Односно, правило Ќе ублажено.
  Поред тога, председнику и високим функционерима и заменицима свих нивоа било Ќе дозво ено да имаЌу имовину, рачуне и имовину у иностранству, као и двоЌно држав анство.
  Била Ќе то нека врста политике ве"е отворености зем е, и одбиЌа®а од става самоизолациЌе.
  Такође, РусиЌа Ќе била уграђена у систем светских интеграциЌа, а у глобализациЌу - и економску и политичку.
  Михаил Мишустин, у ствари, чак и спо а подсе"а на Горбачова. И рођени су са ®им буквално скоро истог дана. Михаил Горбачов 2. марта, а Михаил Мишустин 3. марта. СвоЌеврсни континуитет у политици.
  Али истовремено су почели да се ослобађаЌу старих фаворита.
  Конкретно, нови председник Ќе отказао доделу Ордена Светог АндреЌа Првозваног МатвиЌенку. Главни разлог: ниЌе то заслужила. Поред тога, покренут Ќе кривични поступак против председника парламента због оптужби за корупциЌу. Као и она лично и ®ен син-бизнисмен.
  И да нема шта да мисли о себи као свети®и. Такође, Михаил Мишустин Ќе узео и доделио звезду хероЌа РусиЌе председнику УкраЌине Владимиру Зеленском.
  И то Ќе такође позитивно перципирано широм света.
  Такође, РусиЌа се обавезала УкраЌинцима да "е платити одштету за Крим. Величина Ќе прилично солидна: 250 милиЌарди долара. Од тога 50 милиЌарди у готовини, а 200 милиЌарди у попустима на нафту и гас.
  Осим тога, Мишустин Ќе понудио да купи и зем иште ЛНР и ДНР.
  Зеленски Ќе напоменуо да Ќе УкраЌини потребан уга  и да га зато не"е продати РусиЌи.
  А на рачун Крима, УкраЌина Ќе спремна да га уступи за дупло ве"у суму новца.
  Укратко, це®кали смо се. УкраЌина и заЌедно са ®ом цео свет призна"е Крим као руски у замену за одштету од 500 милиЌарди долара. Од ових сто милиЌарди, РусиЌа "е дати у кешу, а преосталих четири стотине педесет одсто попуста на нафту и гас са светске тржишне цене.
  УкраЌини Ќе то одговарало.
  Володимир Зеленски Ќе значаЌно подигао своЌ реЌтинг. А ®егов ауторитет уочи избора био Ќе непоколеб ив.
  Али за Александра Лукашенка, изгледи су се испоставили суморни. Ухапшен Ќе и послат у Хаг. А шта Ќе хтео диктатор? Нова метла и нова креда. А мо" у РусиЌи се, наравно, променила када се променио вођа нациЌе.
  Путинизам Ќе умро са Путином. Дошло Ќе време за Михаила Мишустина. Ко Ќе, као прогресивна особа, дошао на идеЌу светске глобализациЌе. А свет коЌи Ќе изашао из епидемиЌе коронавируса постао Ќе међусобно топлиЌи.
  Људи су постали  убазниЌи, и настала Ќе идеЌа - приЌате ство народа и светска глобализациЌа.
  Михаил Мишустин Ќе такође одлучио да да више слободе протестантским вероисповестима како би постоЌала здрава конкуренциЌа православноЌ цркви и да сма®и проценат муслимана у РусиЌи.
  єеховини сведоци и ®ихово управно тело одлучили су да прихвате промену догме. Конкретно, било им Ќе дозво ено да покажу част, и заставу, и химну, и државне симболе. Осим тога, пита®е служе®а воЌног рока постало Ќе пита®е савести. Такође трансфузиЌа крви.
  Осим тога, єеховини сведоци су дозволили члановима своЌе деноминациЌе да гласаЌу.
  Уместо тога, и у СЌеди®еним Државама, и у РусиЌи, и у Кини, почеле су да се укидаЌу ограниче®а и забране ове организациЌе.
  И у Кини су почели да говоре о демократиЌи. И то што се ауторитарност исцрпила.
  Михаил Мишустин Ќе рекао да у РусиЌи више не"е бити нулира®а рокова и да "е председници бити сме®ени.
  Име Владимира Путина медиЌи су све чеш"е поми®али у негативноЌ верзиЌи.
  У РусиЌи су се спремале промене.
  На пример, алкохол Ќе почео да се продаЌе даноно"но, што Ќе изазвало велики ентузиЌазам, посебно међу мушкарцима.
  А на киосцима Ќе било пива и вотке, и цигарета свих марки.
  А  уди више нису били спречени да пиЌу и пуше на улици. Напротив, постао Ќе знак ве"е слободе и просперитета и пове"ане толеранциЌе власти.
  И народу се допало. У ствари, слобода - чак можете користити и лаке дроге.
  И прва легална геЌ парада одржана Ќе у Москви. Што Ќе изазвало велики ентузиЌазам. А Државна дума Ќе донела закон о легалним истополним браковима. И нико се ниЌе бунио, само Ќе Комунистичка партиЌа мало гунђала за показива®е.
  Али Рамзан Кадиров Ќе ухапшен. Оптужени су за корупциЌу и низ наручених убистава. Ук учуЌу"и єамадаЌева, Њемцова и друге.
  Било Ќе опасно толерисати заиста превише независног вођу Чечена.
  АнатолиЌ Кашпировски Ќе добио место министра здрав а и чин заменика премиЌера. Постао Ќе наЌстариЌи министар у рускоЌ историЌи. И то Ќе био кул потез. Владимир Жириновски Ќе постао секретар Савета безбедности.
  ДмитриЌ Медведев Ќе сме®ен. Истина, добили су ордене за заслуге за ота¤бину првог степена. И обе"али су да не"е дирати.
  КсениЌа Собчак Ќе постала министарка одбране. А СергеЌ ШоЌгу Ќе ухапшен и оптужен за корупциЌу.
  Заиста, Михаилу Мишустину ниЌе потребан СергеЌ ШоЌгу у близини.
  Проме®ен Ќе и председник уставног суда. Била Ќе то шармантна ТатЌана ГаЌдар, "ерка єегора ГаЌдара.
  АлексеЌ Нава ни Ќе добио место министра унутраш®их послова са чином заменика премиЌера.
  Михаил КастЌанов постао Ќе почасни помо"ник председника РусиЌе за макроекономиЌу.
  Валуев Ќе предложен за градоначелника Санкт Петербурга. И то Ќе такође био заним ив потез.
  Свет бокса Ќе такође имао своЌе догађаЌе. Усик Ќе одбранио титулу против ЕнтониЌа Џошуе, а Владимир Кличко Ќе, победивши БраЌана, премашио Форманов рекорд.
  Али битка за уЌеди®е®е Ќе поново застала. А Владимир Кличко Ќе желео да се бори са Александром Усиком. Ова идеЌа Ќе изгледала веома заним иво и цоол.
  Иако су многи говорили да туча двоЌице УкраЌинаца ниЌе била толико заним ива.
  Али ТаЌсон ФЌури се бори са ВаЌтом , и како не жури у дуел са Усиком.
  Па, то Ќе разум иво. Такође можете изгубити, поред тога, Ќош увек постоЌе друге ниЌансе.
  ФЌуриЌеви спонзори страхуЌу да би ®ихов шти"еник могао да оконча боксерску кариЌеру спаЌа®ем поЌасева.
  Али свака ТаЌсонова борба Ќе сЌаЌан призор.
  єош Ќедна узбуд ива борба у тешкоЌ категориЌи: Руиз єр и Бронзани Бомбер. Наравно, сви желе да гледаЌу такву борбу. Штавише, боре се два нокаута са веома Ќаким ударцем.
  А у шаху има и веома заним ивих догађаЌа. Гари Каспаров изЌавио Ќе да Ќе спреман да се врати шаху ради рекорда. И одмах одиграти меч са Карлсоном.
  Њему то свакако не смета, али постоЌе и правила ФИДЕ. Иако су, наравно, овде могу"и изузеци.
  Покренута Ќе кампа®а против Кирсана И умжинова. Напоменуто Ќе да Ќе ФИДЕ међународна организациЌа, а погрешно Ќе што ®оме командуЌе представник РусиЌе.
  У СЌеди®еним Државама су предложили компромисну опциЌу: ставити ВишиЌа Ананда, бившег светског шампиона, коЌи Ќе титулу освоЌио на три различита начина.
  ИндиЌски представник на челу ФИДЕ Ќе сасвим разумна одлука.
  Владимир Кличко Ќе, међутим, рекао да би могао да се приЌави и за место председника ФИДЕ, наравно, после борбе са Усиком.
  Иако су, наравно, многи ову идеЌу схватили као шалу. Али у борби са БраЌаном, Владимир Кличко Ќе показао снажан бокс и нокаутирао противника.
  Дакле, прерано Ќе сахранити Владимира Кличка.
  Михаил Мишустин Ќе оба брата Кличко одликовао златним орденима И е Муромеца. И испоставило се да су били веома задово ни.
  Усик Ќе такође добио награду. ВиталиЌ Кличко Ќе пристао да у Москви одржи егзибициони дуел од осам рунди за педесет милиона долара у знак помире®а РусиЌе и УкраЌине. Александар Поветкин Ќе требало да се бори против ®ега.
  Да су оба боксера била веома сре"на.
  ВиталиЌ Кличко Ќе приметио, чак иу поетскоЌ форми:
  Дуго су нас држали у мраку,
  Дуго нас Ќе глад изглад®ивала...
  Црни дани су прошли
  Кукнуо Ќе час нове ере!
  Сада ниЌе било неприЌате ства између Запада и РусиЌе. А Владимир Путин Ќе све чеш"е био заливен блатом.
  Сетили су се ®еговог мита коЌе Ќе узимао док Ќе био Собчаков заменик, и изград®е луксузне палате за себе и Ќош много тога. Такође су подсетили да су Путина и многа наручена убиства барем покривали. И да Ќе био пун ¤ема и рогова.
  Дакле, сада Ќе све отишло у другом правцу. Владимир Путин Ќе такође пронашао рачуне у иностранству. Па чак и много, милиЌарде долара.
  Тако су скандали расли.
  АлексеЌ Нава ни Ќе чак певао:
  -Све Ќе на милост и немилост лоповима,
  Или БожЌе руке...
  Или они коЌи владаЌу
  Наше судбине су на врху!
  На краЌу краЌева, себични мотив,
  наЌмо"ниЌи од свих,
  На планети  уди
  Крађа влада!
  Да, почела Ќе нова ера, а стара Ќе почела да нестаЌе. А посебно, зашто РусиЌа и САД не би заЌедно летеле на Месец? Зашто ово ниЌе идеЌа? А онда, у року од десет година, да ли Ќе могу"е освоЌити и Марс? А где можете да летите на Марс са Кином?
  САД, РусиЌа и Кина би могле да створе своЌеврсну триЌаду. И многима се то веома допало.
  У сваком случаЌу, било Ќе сличних разговора.
  Михаил Мишустин Ќе одликовао и кра ицу БританиЌе Елизабету ИИ посебним измиш еним орденом - "Исус Христос", са диЌамантима.
  СпециЌалну награду измислио Ќе нови председник РусиЌе: "Велика диЌамантска звезда" хероЌа РусиЌе.
  И ово Ќе такође прилично озби на ствар. Могло би се дати за веома изванредне услуге.
  Михаил Мишустин Ќе такође рекао да не жели да створи подносиоца захтева за одузима®е награда након смрти. Ипак, Калаш®иков Ќе био надуван преко сваке мере. Он ниЌе такав хероЌ.
  Али заслуге ЛаврентиЌа Палича БериЌе нису це®ене, па чак и стре ане.
  А Михаил Мишустин Ќе узео и унапредио БериЌу у генералисимоса. И постхумно Ќе одликовао "Велику диЌамантску звезду" хероЌа РусиЌе.
  Ова одлука изазвала Ќе благи шок.
  Али за то служи Михаил Мишустин.
  Чак Ќе неко певао у шали:
  Медо, медо, где ти Ќе осмех
  Пун ентузиЌазма и ватре...
  НаЌсмешниЌа грешка медведа,
  Чи®еница да сте рођаци БериЌа!
  Тада Ќе нови председник РусиЌе узео и доделио диЌамантску звезду хероЌу РусиЌе и Михаилу Горбачову.
  Ово Ќе такође изазвало доста погрешних тумаче®а, али Ќе интелигенциЌа то углавном прихватила са одобрава®ем.
  И страни медиЌи такође. Михаил Горбачов Ќе и да е велики ауторитет, и то велики погодак.
  Тада Ќе постхумно одликован и Борис єе цин. Па како не узети и наградити... А такође и диЌамантска звезда хероЌа РусиЌе.
  Плус Мишустин ниЌе заборавио академика Сахарова.
  И ово су такође сви прихватили са одобрава®ем.
  На рачун Сахарова ниЌе било полемике.
  Михаил Мишустин Ќе чак установио ордене четири степена: Горбачов и єе цин.
  А град Свердловск Ќе преименован у єе цинград. И то су многи дожив авали на два начина.
  ЗЌуганов Ќе одведен и ухапшен. ГенадиЌ АндреЌевич Ќе превише причао. И они су то проверили. Било Ќе и неколико прилично заним ивих састанака. Чувени Митрофанов, бивши члан Либерално-демократске партиЌе, и развратник, постао Ќе министар културе. єош Ќедно прилично скандалозно именова®е - бивши гувернер Хабаровске териториЌе Фургал постао Ќе први потпредседник владе за односе са регионима.
  И ово Ќе такође сензациЌа.
  Па, зашто Ќе живот под Михаилом Мишустином постао, ако не бо и, онда забавниЌи.
  А Фургал "е се ипак показати.
  єош Ќедно именова®е изазвало Ќе много узбуђе®а. Петро АлексеЌевич Порошенко добио Ќе место министра финансиЌа са чином заменика премиЌера. А ово Ќе генерално навише екстраваганциЌе.
  Али Роман Абрамович Ќе ухапшен. И почели су да музу за новац. Такође Ќе потез изузетно кул.
  Михаил Мишустин Ќе самоуверено управ ао и постигао поене.
  И притом Ќе певао:
  - НаЌЌачи смо на свету,
  Потопи"емо све неприЌате е у тоалет...
  Иако нам свет уопште ниЌе неприЌате ,
  Набавите бацил у новчи"!
  Истина, Талибани су преплавили Та¤икистан. И почео Ќе нови, велики рат на Ќугу РусиЌе.
  Али сада СЌеди®ене Државе и РусиЌа заЌедно бомбардуЌу противнике.
  И закли®у се на вечно приЌате ство. Поред тога, НАТО се такође ук учио у рат против Талибана.
  Пошто Ќе Лукашенко свргнут, а Зеленски Ќе сада приЌате  РусиЌе, поставило се пита®е: да ли РусиЌа, УкраЌина и БелорусиЌа сместа уђу у НАТО? И ук учити све зем е ЗНД у Северну алиЌансу?
  Амерички председник БаЌден Ќе подржао ову идеЌу. И други су то изЌавили за то.
  Михаил Мишустин Ќе напоменуо да "е у буду"ности и Кина и ИндиЌа у"и у НАТО, а генерално "е ускоро градити комунизам.
  У сваком случаЌу, ова идеЌа Ќе почела да добиЌа све ве"у популарност.
  Северном савезу се придружио и Казахстан.
  Поставило се пита®е - треба ли одржати референдум? Опште Ќе миш е®е да се то може консолидовати на референдуму. Представници медиЌа "е се уверити у било шта.
  Штавише, Америка и Запад, РусиЌа више нису неприЌате и. А у централноЌ АзиЌи избори и референдуми уопште нису проблем за власти.
  А сада Ќе потписан споразум о интеграциЌи између НАТО-а и ОБКБ-а. И датуми за референдум су одређени.
  И то истовремено у свим зем ама, па и у зара"еном Та¤икистану.
  Осим тога, постоЌе нове идеЌе.
  Посебно у области религиЌе. Сусрет папе и патриЌарха Кирила одржан Ќе у Москви. И поставило се пита®е сарад®е, па чак и склапа®а синдиката.
  Поставило се пита®е - ниЌе ли време да православ е и католицизам постану Ќединствена црква и одрже општенародни избори за новог поглавара - Васе енску, хриш"анску цркву.
  И тако да у ®има учествуЌу сви верници? И тако да се четрнаест Православних Цркава уЌедини у Ќедну?
  У сваком случаЌу, ова идеЌа се многима допала. И председници такође.
  И муслимани су се придружили екуменском покрету. И будизам Ќе дао своЌ допринос.
  Време Ќе да кажу да сви треба да постану Ќедно, па макар то било Ќединство у различитости.
  ИдеЌа о ствара®у светске заЌедничке религиЌе Ќе врло брзо почела да добиЌа на популарности.
  НаЌвероватниЌе би папа Фра®а Први могао да буде заЌеднички поглавар свих цркава. КоЌи Ќе само оличе®е доброте, кротости и смире®а.
  Ово Ќе заиста папа, коЌи Ќе само Ќаг®е и света душа.
   Неки протестанти и радикални муслимани били су против, али ®ихов броЌ се брзо сма®ивао.
  У Кини, где ве"ину становништва чине атеисти, на ову идеЌу су реаговали помало хладно.
  Можда уместо нове заЌедничке баЌке, згодне за све, проповедати истину - да нема Бога, нема богова, нема натприродних мо"и? И повратак фундаменталном материЌализму?
  Али ни то се ниЌе свима допало. Уопште,  уди желе неку шарену баЌку.
  И ве"ина владара планете Зем е схватила Ќе да Ќе неопходно Ќединство човечанства, иначе потпуно униште®е.
  Општа глобализациЌа, ук учуЌу"и и политичку, постала Ќе модерна. И почели су да причаЌу о томе све више и више.
  ПостоЌала Ќе идеЌа да се потпуно напусти локални суверенитет и створи Ќединствена држава.
  У међувремену, у СЌеди®еним Државама дошло Ќе до промене. Оронули БаЌден ниЌе отишао у други мандат, што Ќе, међутим, било очекивано.
  Али у предизборним изборима, неочекивано, ниЌе победила шармантна Камала Харис, ве" црни боксер ФлоЌд МеЌведер. Ово Ќе непоражени светски шампион у пет тежинских категориЌа у политици, потпуно новаЌлиЌа.
  Али Американци су пратили ову звезду. ФлоЌд Ќе заправо милиЌардер, али долази са дна.
  И волели су га сироти®а, и Афроамериканци као свог, и омладина.
  Међутим, млади и импозантни Хари Фишер Ќе такође направио Доналда Трампа за републиканце.
  И између ®их Ќе дошло до озби не борбе.
  Хари Фишер Ќе ипак успео да победи ФлоЌда. НиЌе био дово но убед ив и недово но духовит у телевизиЌским дебатама. Да, и многи су схватили да Ќе ФлоЌд одличан боксер, али ударци у главу не додаЌу интелигенциЌу.
  У УкраЌини Ќе Зеленски изабран за други мандат. Први мандат Михаила Мишустина Ќе Ќош шест година. Други Ќе ве" пет...
  За сада, економиЌа иде прилично добро.
   Комунисти су се поделили ... Либерално-демократска партиЌа има новог младог лидера уместо Владимира Жириновског.
  Сам Владимир Жириновски Ќе поднео оставку на место секретара Савета безбедности из здравствених разлога и због старости.
  Али АнатолиЌ Кашпировски Ќе и да е министар здрав а и заменик премиЌера.
  Многи су се шалили да Ќе АнатолиЌ МихаЌлович открио таЌну вечне младости.
  Све се догодило без Владимира Владимировича Путина.
  Али у СССР-у, где Ќе Владимир Путин сада у Ста иновом телу, да будем искрен, не много. И треба да се опоравимо након што Ќе рат заправо изгуб ен од Тре"ег РаЌха.
  ... ПОГЛАВЉЕ 2
  ДевоЌке су победиле воЌску Лукума. И спасили су Спартака од римских хорди.
  Али сада четворица: Елизабет, Елена, Аурора и Цатхерине мораЌу да се боре против много страшниЌег, издаЌничег и страшниЌег неприЌате а.
  Наиме, са империЌом Корона вируса.
  Против ®е су ®ихове лепоте послали богови-демиЌурзи а то Ќе био дечак и творац универзума, Баунти.
  Елизабет Ќе била шармантна плавуша. Током лута®а, битака и живота виле®ака, постала Ќе Ќош миши"авиЌа, и ре ефна жица миши"а.
  У рукама Ќе држала мачеве коЌе Ќе узимала и махала. И маса корона вируса Ќе преполов ена.
  Ратник Ќе приметио:
  - Зараза поново пузи.
  Затим Ќе голим ножним прстима бацила грашак смрти.
  Они су напали корона вирусе, буквално их кидаЌу"и у мале поцепане, крваве комади"е.
  Елена рече са осмехом, обра"аЌу"и се свом партнеру, и светлуцаЌу"и своЌим бисерним зубима:
  - Наша победа Ќе неминовна!
  И ®ени оштри мачеви су се замахнули, и продуживши се нагло узео и пао на корона вирусе, буквално их секу"и као метал оштрим.
  
  ДевоЌка Ќе такође користила отровне игле, заразила заразна створе®а. Сви су пали у ковчег.
  А можда чак и пакао.
  Елена Ќе уз смех приметила, цере"и се зубима:
  - Све Ќе у власти богова,
  Постав а®е ковчега!
  Аурора Ќе, такође, узела ветре®ачу своЌим мачевима смртоносном силом. А сечива су пресекла масу коронавируса. А бацили су исечени и сп оштени.
  ДевоЌка Ќе била црвена. Њена бакрена коса лепршала Ќе на ветру као пролетерска застава са коЌом су пролетери кренули да ЌуришаЌу на Зимски дворац.
  А онда ®ени голи прсти, док бацаЌу разорни дар униште®а и смрти.
  Аурора Ќе певала:
  Идемо смело у битку,
  За мо" СовЌета...
  И све "емо обрисати у говнима,
  У борби за то!
  Кетрин такође сече корона вирусе, као да пуцаЌу као мехури"и. И ®ени голи прсти су Ќе узели и игле са отровом су почеле да бацаЌу, убиЌаЌу"и неприЌате е.
  Катарина Ќе замахнула мачевима, секу"и неприЌате е и зацвилила:
  - Слава нашем комунизму,
  Би"е пацифизма у гробу!
  А девоЌка га узе и исплази Ќезик.
  После тога "е све четири девоЌке узети и звиждати. А вране су, добивши срчани удар, пале, пробиЌаЌу"и к уновима лоба®е корона вируса, само на смрт.
  Елизабет Ќе веома разиграна девоЌка. А ®ени миши"и се котр аЌу као таласи по води.
  Зато Ќе замахнула своЌим мачевима и оборила своЌе оштрице на неприЌате а. И исеците коронавирусе на мале комаде.
  Ратница Ќе голом петом бацила пакет експлозива, кидаЌу"и заразна створе®а на мале комади"е.
  И скинула груд®аке. А из ®ених гримизних брадавица удараЌу убитачне му®е.
  И одЌедном Ќе спа ен читав бата он корона вируса.
  Елизабет Ќе певала:
  - МоЌа гола прса, моЌа гола прса,
  ПобеђуЌемо ову заразу - ипак, не можемо скренути са пута!
  Елена сече тако од див ег беса. А ®ени мачеви се издужуЌу и секу корона вирусе као папир за упиЌа®е.
  А ®ени голи прсти су узели и бацили честицу антиматериЌе. Растргала Ќе масу воЌника са коронавирусом.
  А онда Ќе Елена оголила груди. А из ®ених гримизних брадавица, као да "е се убацити убоЌити пулсари, растргнувши масу бораца заразне империЌе. И ово Ќе веома кул.
  Елена Ќе гукала:
  - У светом рату - наша победа "е бити!
  А ево и Ауроре, коЌа Ќе прва голим прстима бацила дар униште®а. Поцепао масу коронавируса.
  А онда Ќе скинула груд®ак. И како гром удара из рубинске брадавице. А од пар уста корона вируса остали су само поцепани остаци.
  Аурора Ќе певала:
  - єа сам наЌЌачи на свету - урлам као бивол у ваздух!
  А онда Ќе и Кетрин узела и дала ред са виртуелне машине за корона вирус.
  Затим Ќе извршила сече®е, и смртоносну технику мачевима.
  СвоЌим голим ножним прстима бацила Ќе дар потпуне смрти коЌи Ќе разбио читав бата он коронавируса.
  Уследило Ќе скида®е груд®ака.
  И из брадавица Ќагода као гром. И неколико стотина заразних створе®а Ќе било уг енисано одЌедном.
  Екатерина Ќе певала:
  - Боксерке су бокс,
  Би"е нови крст!
  Затим су четири девоЌке то у хору и звиждале углас. Вране су добиле инфаркт, биле су нокаутиране, а оштри к унови су им раскидали корона вирусе, као да су Ќечмена каша.
  Ово су девоЌке коЌе су наступале. И све четири голе, округле пете девоЌака удара"е у браде генерала корона вируса.
  Елизабета га Ќе узела и поново, као да сече мачевима по заразним створе®има.
  Покосио их Ќе теме но.
  Тада се у ®еним рукама на тренутак поЌавио бацач граната. И она га Ќе извадила из ®ега и дала му ракету.
  И неколико стотина корона вируса Ќе одмах растргано у комади"е.
  Тада Ќе девоЌка узела и из скерлетних брадавица избацила смртоносне снопове енергиЌе. И толико заразних створе®а Ќе уништено одЌедном.
  А када су се препустили му®ама из пупка, читав пук корона вируса се уг енисао без икакве шансе.
  Елизабет Ќе певала, цере"и се зубима:
  - Вештица, вештица, вештица,
  ђаво а...
  Вештица, вештица, вештица -
  Уништени вируси!
  Елена Ќе, наравно, право чудовиште у борби. Овде ®ени мачеви круже као снопови рефлектора. И падаЌу на заразна створе®а са огромном, смртоносном силом.
  А онда се у рукама лепотице поЌавио бацач граната. И она "е иза"и из ®ега и заболели су ти корона вируси, све до краЌника.
  Голи прсти девоЌчице лансирали су бумеранг, коЌи сече заразна створе®а попут медузе испод оч®ака аЌкуле.
  Гримизне брадавице девоЌака избацуЌу нешто веома слично млаз®у бацача пламена, а коронавируси се могу претворити само у пепео.
  А онда "е из округлог пупка девоЌке са ре ефном пресом излетети пламени и убоЌити пулсари.
  И толико заразних створе®а се сада грчи у паклу.
  Елена Ќе цвркутала:
  Вирус Ќе овде, вирус Ќе тамо
  А вакцина Ќе обмана!
  Аурора коЌа даЌе ватру такође ниЌе поклон. Зато га Ќе узела и своЌим мачевима секла корона вирусе, секла их на мале комади"е.
  А онда Ќе у ®еним рукама била колосална убоЌита снага бацача граната.
  А девоЌка Ќе узела и експлодирала разорним ракетама за уништава®е.
  И читав пук корона вируса Ќе испарио као вода у тига®у.
  Црвенокоса лепотица Ќе узела и из рубинских брадавица своЌе голе груди ударила електрошоковима, паливши противнике као рупу у крофни.
  А онда "е се препустити пулсарима из пупка.
  Они "е ходати кроз корона вирусе као гвожђе на мразу, и би"е отпуштени до краЌа.
  Аурора Ќе певала, цере"и се зубима и намигуЌу"и:
  - О вирусе, о вирусе, о вирусе козе,
  Зашто сте добили магарца у РусиЌу...
  Доби"ете од нас посебно у пени -
  Налете"еш на Ќаку песницу девоЌака!
  Катарина Ќе веома жилав и жилав ратник у борби. А ®ени мачеви су као оштрице пропелера веома велике брзине.
  А онда Ќе ратница пуцнула прстима, у ®има се поЌавила база. А борбена лепотица Ќе погодила за коронавирусе.
  И тада "е голи прсти написане лепоте покренути веома смртоносни дар униште®а.
  И толико Ќе корона вируса уништено.
  А онда, из Ќагодастих брадавица ®ене голе груди, ударио Ќе са озби ним униште®ем.
  И била Ќе само потпуна и неумо ива смрт.
  И када Ќе пупак радио за прелепу плавушу. И отишла Ќе маса разорних токова магичне плазме.
  Ратник Ќе цвркутао:
  - Природа ниЌе много времена,
  Живот, аваЌ, уопште ниЌе милост ...
  И корона вирус наказе
  ДевоЌке Ќе потребно истребити силом!
  Онда су девоЌке узеле и како звижде, кроз све ноздрве, и залихе енергиЌе. А вране су биле запа®ене и падале као зрна на главе заразних створе®а.
  Елизабет се насмеЌа и примети:
  - Не броЌите вране, не губите круне!
  Затим Ќе девоЌка поново посекла, продужаваЌу"и убиствене мачеве у борби, и сецкаЌу"и противнике на наЌситниЌе и наЌситниЌе комаде.
  А од корона вируса било Ќе поцепаних, уг енисаних остатака.
  Ратница Ќе узела и голим ножним прстима узела и бацила дар погубних импулса изузетно разорном снагом.
  Затим Ќе избацила груди из гримизних брадавица. А ватрени потоци су летели и сагоревали масу корона вируса.
  Ево девоЌке - кошмарног импулса...
  А из пупка "е подле"и потпуноЌ смрти заразних створе®а и теме но их спалити.
  И коначно, додатни, тотални ток униште®а.
  Из девоЌачке материце Венере отишао Ќе веома деструктиван талас магичног цунамиЌа.
  И корона вирус копеЌку.
  Елизабета Ќе гунђала око:
  - Свет "е бити наЌкул на свету,
  И корона вирус и ковчег са ®им!
  Елена се бори, са великим апломбом, и сече коронавирусе своЌим веома мо"ним кладенима.
  И ови мачеви секу неприЌате е у целим редовима.
  И голим ножним прстима бацаЌу убиствене дарове, врло деструктивно и разорно униште®е.
  Ово Ќе девоЌка из супер класе!
  А из ®ених гримизних брадавица "е узети и полетети, тврда и веома светла, разорна му®а. Они спа уЌу заразна створе®а у огромним количинама.
  А из пупка девоЌака извлаче токове смрти и веома суморну и тешку смрт за коронавирусе.
  Да, девоЌка Ќе дивна, са изузетним способностима и деструктивним скоковима.
  Иако Ќе спо а као анђео са косом боЌе златног листа.
  Али девоЌке из недра Венере су узеле и послале веома снажан талас цунамиЌа, а заразна створе®а су се жестоко запалила.
  Елена Ќе пискала и цвркутала, издавала:
  -У мени бесни луда ватра,
  Вероватно Ќе касно да га притиснете под тушем...
  Став аЌу"и сву снагу беса у ударац
  Тресе небо - тресе звезде!
  Аурора Ќе веома лепа и црвенокоса девоЌка - некако супер. И сече противнике, и показуЌе своЌу колосалну и феноменалну космичку мо".
  А ево и ®ених мачева - за корона вирусе - ¤елата!
  А ратница, голим ножним прстима, баца на противнике веома разорне и изузетно мо"не комаде плазме.
  Аурора га узме и зарежа:
  - Кра ичин потез!
  Тада Ќе ратник узео и из рубинских брадавица ударио ®ене груди анихилационим пулсарима, коЌи су искрили свим дугиним боЌама.
  И ево, ®ен пупак Ќе реаговао, прскаЌу"и агресиван и веома гору"и ток смрти од коронавируса.
  И ово Ќе диван излаз за снагу и униште®е.
  А онда Ќе девоЌка узела Венеру и избацила из своЌе пожудне утробе тако снажан млаз магичне плазме да Ќу Ќе цео пук корона вируса узео и одЌедном изгорео.
  И прашина се распршила од инфекциЌе.
  Аурора Ќе зацвилила, цере"и се зубима:
  - Нека наша снага буде велика,
  Коронавирус Ќе мало сигуран!
  Катарина такође делуЌе веома агресивно у борби. Она Ќе девоЌка феноменалне, космичке снаге.
  А ®ени мачеви су се продужили као пипак хоботнице и пресекли масу коронавируса.
  Тада Ќе девоЌка голим прстима бацила бомбе униште®а и потпуне смрти бацила.
  Тада Ќе ратник зацвилио:
  - Коронавируси су потпуно готови!
  Да е, девоЌка од Ќагода брадавица преко заразних створе®а, док узима и попушта, носе"и потпуну смрт.
  А пупак Ќе веома продуктиван да утера му®е у неприЌате а. И спали"е их у ствари у пепео. И неколико корона вирусних бата она у тоталном нокауту.
  И као наЌве"и порив, разорно сурфа®е и ослобађа®е магичне плазме из утробе девоЌачке Венере.
  И одмах су два пука корона вируса одЌедном узела и спалила у тоталном лудилу.
  Кетрин Ќе, показуЌу"и зубе, приметила:
  - Зашто си ти Бог послао корона вирус?
  И тако су проблеми преко крова!
  И тако девоЌке узеше и гурну у уста голе ножне прсте, и како звижде.
  И многе хи аде врана су пале на заразна створе®а, удараЌу"и их и убиЌаЌу"и их, и буше"и их.
  Ово су девоЌке терминатори - деструктивна сила.
  Али помо" лети до девоЌака у авионима.
  Наташа контролише Ќуришника. Носи само Ќедан бикини.
  Ево девоЌке коЌа своЌим голим ножним прстима притиска дугмад ¤оЌстика и користи ракете да поша е убиствени поклон за униште®е.
  И читав бата он заразних створе®а Ќе избачен.
  И лете, експлодираЌу и распршуЌу се у ваздуху.
  ДевоЌка за кормилом авиона Ќе певала:
  - А девоЌка Ќе мислила да уништава инфекциЌу -
  Да Ќе живот добар, таЌ живот Ќе добар!
  ЗоЌа, коЌа се такође бори у Ќуришници, и ша е уништава®е бункера са корона вирусима, звижди и рече:
  - Наша победа Ќе скоро неизбежна!
  А такође "е притиснути дугме ¤оЌстика голим прстима.
  Ови ратници су Ќедноставно наЌвиши у класи.
  Овде су ®ихови Ќуришници извели покрет бурета. И уништили су лешинаре са корона вирусом.
  Тако су се прихватили заразних створе®а са колосалним ентузиЌазмом.
  Пилот Акулина Ќебе ове корона вирусе, и нокаутира их као игле са лоптом и зашкрипа:
  - У нашоЌ Ќе мо"и да победимо!
  И ратник Ќе поново притиснуо ®ене босе ноге босим прстима, раскомадаЌу"и Ќош Ќедан авион са заразним створе®ем.
  Мирабела Ќе изврнула своЌ Ќуриш и одлетела ракетама. И толико Ќе корона вируса уништено.
  Мирабела Ќе цвркутала, голих зуба:
  - За свету РусиЌу!
  И повукла Ќе голу пету, показала зубе:
  - За нове победе!
  Ово Ќе девоЌка коЌа уништава читаве полице са корона вирусима. Ово су девоЌке наЌвишег реда.
  Наташа Ќе оголила груди, узела их, притиснула дугме са гримизном брадавицом. И како "е ракете убице Ќурнути. И читав Ќедан пук корона вируса Ќе избрисан као крпа. Па, и девоЌка - изузетне снаге - Ќесте. Ратник супер класе.
  И узми и певаЌ:
  - МоЌ састав Ќе супер ниво!
  И ратник "е опет дрмати у прсима.
  ЗоЌа Ќе приметила, уз смех, и ишчупаЌу"и зубе из груд®ака пуних груди. Ратник Ќе викнуо:
  - Не, кул сам! єа сам хипер!
  И гримизне брадавице док притиска дугмад ¤оЌстика. И ракете воле да Ќуре у убилачком налету.
  Акулина зацвиле и заурла од беса:
  - Аин, тсваи, дри,
  МаршираЌу"и широм планете
  Звездани полицаЌац!
  А и девоЌка Ќе узела и скинула груд®ак. А са рубинском брадавицом "е Ќе узети и притиснути окидач. После тога "е погодити ракетом.
  Мирабела се смеЌала и цвркутала, цере"и зубе:
  - Запалите полициЌу! Торцх!
  А ратница узе и зграби груд®ак своЌим бисерним зубима. И скинула га са ®ених груди. А ®ене брадавице од Ќагоде биле су голе.
  И притискала Ќе девоЌке сисама на дугмад, полетели су мо"ни дарови смрти.
  И постоЌао Ќе пук корона вируса, а сада га нема.
  Мирабела Ќе викнула:
  - єа сам наЌлепша на свету!
  Наташа Ќе била огорчена, ударила босом ногом о метал и промрм ала:
  - єесмо ли ружни!
  И све четири девоЌке су хорски певале, притискаЌу"и своЌе црвене брадавице на дугмад ¤оЌстика:
  - Црна врана на суседноЌ капиЌи,
  Лисице за колевку, поцепана уста...
  Колико пута после туче моЌа глава
  Из пренатрпаног блока сам долетео овамо!
  А девоЌке голим, ружичастим штиклама лупаху педалама, и циче:
  - Где Ќе ота¤бина,
  Нека ружни плачу!
  Али ми Ќе волимо,
  Чак и да ниЌе лепотица!
  Лаковерни гадовима,
  И згажен од змаЌа!
  ДевоЌка гута-перчева,
  Њена девица Ќе поцепана!
  И ратници су поново притиснули своЌе рубинске брадавице на окидаче и цвркутали:
  - ХаЌде да уђемо у ковчег,
  ХаЌде да те утерамо у ковчег!
  Да Ќе "елави змаЌ мртав!
  Али Вероника и ВикториЌа су извукле Ќединицу ултразвуком. И како "е се босим, исклесаним ногама наслонити на траву. И како су ултразвуком ударали о корона вирусе, и сви су били избачени. А два пука заразних створе®а била су толико разбиЌена таласом цунамиЌа да Ќе остало само влажно место!
  ДевоЌке су се смеЌале, показуЌу"и зубе боЌе слоноваче.
  А и груди су оголиле.
  И тако су ®ихове Ќагоде, тако сочне и укусне брадавице узете и притиснуте на дугмад.
  И опет Ќе кренуо талас ултразвука, ломе"и и сагореваЌу"и, броЌни корона вируси.
  Ово су девоЌке - наЌвиши пролаз. И веома лепа, скоро потпуно гола.
  И буквално су супер и завод иве.
  Вероника Ќе узела и запевала:
  -Комсомол ниЌе само старост,
  Комсомол Ќе моЌа судбина!
  ВикториЌа се сложила са овим, бацаЌу"и голим прстима бумеранг са веома оштрим краЌевима.
  ДевоЌка Ќе цвркутала и певала:
  - єа сам наЌЌачи у целом универзуму,
  СвоЌом снагом у борби, непромен ива!
  Ово су девоЌке...
  Албина и Алвина су поново у борби и тако сламаЌу неприЌате е, не даЌу"и им милости и шанси.
  ДевоЌка на Ќуришницима, са колосалном, разорном снагом.
  Албина га узме и запева, намигуЌу"и сафирним очима. И ®ене пуначке, преплануле, златномаслинасте груди биле су откривене.
  И ратник га узе и притисне ®ене гримизне брадавице. И лансира"е такве феноменално деструктивне ракете.
  И цео пук корона вируса "е се поди"и у ваздух. И прошао Ќе кроз ватру, буквално изгорео.
  Албина Ќе певала:
  - єедан два три четири,
  Потопите корона вирус у ван!
  Алвина Ќе веома борбена девоЌка. И преплануо, са веома истакнутим миши"има. А ®ена фигура Ќе и да е веома - ох, ох, ох!
  Алвина "е притиснути своЌе рубинске брадавице на дугмад ¤оЌстика. Узе"е и залупити ракетним проЌектилима.
  Ово Ќе девоЌка феноменалне космичке мо"и. Њен темперамент Ќе веома буран.
  И она воли да ради Ќезиком. То Ќе див е пали, посебно ако су пулсираЌу"е шипке од жада велике.
  ДевоЌка Ќе углас певала:
  Не можеш живети без жена, не,
  У ®има Ќе сунце маЌско, у ®има Ќе зора  убави!
  И опет голим петама притискаЌу педале.
  Ово су девоЌке - ниво наЌкул, само хипер.
  И ево тенк иде. У овом случаЌу, против корона вируса Ќе послат ИС-30, возило са седам топова и двадесет митра еза.
  ДевоЌке, наравно, возе оваЌ тенк. А оне су босе и само у Ќедном бикиниЌу.
  И веома лепи ратници.
  Аленка Ќе узела и скинула груд®ак. А ®ена гримизна брадавица притиснута на дугме ¤оЌстика, и као погођена смртоносном гранатом великог калибра.
  Ратник Ќе цвркутао:
  - Наша домовина Ќе СССР!
  Анута Ќе деловала веома енергично. Она Ќе девоЌка изузетно лепоте и снаге.
  А онда су ®ене гримизне брадавице биле откривене. И узели су дугмад са истраЌнош"у.
  Маса корона вируса Ќе сада уништена.
  А®ута Ќе певала:
  - Нераскидива униЌа слободних република,
  НиЌе се окупила груба сила, не страх...
  И добра во а народа просвет ена,
  И приЌате ство, светлост, разум и храброст у сновима!
  А ево и Але у борби... Она Ќе, наравно, и голим прстима скинула груд®ак.
  Ово Ќе Алла - наЌборбениЌа и наЌагресивниЌа лепотица на свету.
  А ®ена коса Ќе тако црвена и лепршава.
  Ево рубинске брадавице притиснуте на дугме ¤оЌстика. И полетело Ќе нешто изузетно мо"но и колосално убиствено.
  И Ќедна граната одЌедном Ќе уништила читав пук корона вируса. Ове девоЌке су Ќедноставно супер.
  Алла Ќе узела и певала:
  - Не играЌте се са Венецхка вирусима,
  Вратите се што пре...
  Бо е да не испоручуЌете све агруме,
  И нека зараза иде дођавола!
  И нека зараза иде дођавола!
  МариЌа се бори са огромном енергиЌом коЌа жубори. Она Ќе наЌлепша девоЌка у свемиру. А МариЌина коса Ќе боЌе златног листа.
  Ратница се бори и такође голим прстима скида груд®ак.
  Такве сочне, светле брадавице од Ќагоде су голе. И сиЌаЌу као драго каме®е.
  ДевоЌка поново притисне дугме ¤оЌстика са ®има. Дар смрти исп уне убилачком силом.
  МариЌа пЌевуши, цере"и се зубима:
  - ДевоЌка боса,
  ОЌача"емо своЌ дух у борби...
  У далеку сре"у, пут
  ДоЌимо сами себе!
  ОваЌ ратник Ќе супер!
  ОлимпиЌада се такође бори са невероватном помамом. Она Ќе велика девоЌка, само хероЌ.
  А кад Ќе оголила груди, то су ве" биле само лубенице. А брадавице блистаЌу великим маком.
  ОлимпиЌада "е се борити и са неприЌате има, уз помо" ®ихових веома великих груди, што врши притисак на окидаче.
  И хи аде корона вируса су избачене и уништене одЌедном.
  ОлимпиЌада Ќе узела и певала:
  - Рат си лепотица, Ќел'
  И тако жарко волиш мушкарце...
  Али девоЌка у влази Ќе гадна,
  А за борбу треба много снаге!
  Ово су девоЌке коЌе то могу. Штавише, они уништаваЌу инфекциЌу гусеницама.
  Али девоЌке лете у хеликоптеру у облику диска: МарусЌа и МатрЌона.
  Прелепе девоЌке. Навукли су само купа"е га"е. А груди су голе и веома завод иве.
  Ове девоЌке су наЌвиши акробати у свемиру.
  МарусиЌа га узме и притисне дугме са гримизном брадавицом. И ракета Ќе полетела, и маса корона вируса Ќе разбиЌена див им бесом.
  МарусиЌа Ќе узела и запевала:
  Антошка, Антошка!
  ХаЌде да копамо кромпир!
  Антошка, Антошка,
  МоЌе босе ноге!
  Матриона Ќебе корона вирусе без имало сажа е®а. И спа уЌу их из хеликоптера.
  Такође Ќе притиснула своЌе рубинске брадавице и зацвилила:
  - МоЌ бес Ќе велики,
  Кхан "е до"и до вируса!
  Али величанствене четири девоЌке: Елизабета, Елена, Аурора и Цатхерине су узеле и свака Венера "е из ®ихове материце пустити талас.
  А пар милиона врана Ќе изгубило свест од потреса мозга.
  А перната створе®а су падала као град у врело поподне на воЌску коронавируса.
  А маса заразних створе®а била Ќе одЌедном побиЌена и уништена.
  Ово су девоЌке - показале су своЌу наЌве"у масажу.
  Дакле, би"е тотални капут за коронавирусе.
  ... ПОГЛАВЉЕ 3.
  Отоманско царство Ќе наЌве"им делом освоЌено. А принц Олег Рибаченко Ќе био ометен важниЌом мисиЌом за цело човечанство. И то Ќе супер.
   А сада морате да се борите са заразним створе®има на другоЌ планети. А храбра четворка се очаЌнички боре.
   Чинило се да Руси немаЌу шансе против многих хи ада воЌника са коронавирусом.
   Али бесмртни дечак и девоЌчица и четири девоЌчице терминатори притекли су у помо" рускоЌ тврђави, коЌа Ќе била закачена на другу планету да постане одскочна даска за борбу против свемира Корона вируса, наЌзаразниЌег и наЌстрашниЌег.
   Огромна воЌска корона вируса отишла Ќе на Ќуриш на новоизграђену руску тврђаву. А снаге су биле очигледно неЌеднаке.
   Руса Ќе само хи аду, а корона вируса Ќе милион триста педесет хи ада. И чинило се да уопште нема шансе да се одупре.
   Али шест класних ратника су супер спремни за борбу.
   Олег Рибаченко на зиду. Бесмртни дечак, наизглед око дванаест година, голим прстима баца игле. И утиче на надолазе"е коронавирусе. Десетак-два одЌедном Ќедним потезом дечЌег стопала.
   Она баца ноге игле и Маргариту голим прстима. ДевоЌка уништава противнике и шкрипи:
   - МоЌа велика снага!
   И бори се храбро.
   Наташа такође баца снажан бумеранг голим прстима. Како сломити противнике и шкрипати:
   - У име велике славе!
   Да е, ЗоЌа сече корона вирусе мачевима, а истовремено босим ногама баца игле са отровом. И пЌевуши у себи:
   - У пространствима РусиЌе,
   Успе"емо да спасемо све!
   И опет мачеви падаЌу на противнике. А ако секу, онда без имало сажа е®а.
   Али када Ќе Августин голим прстима почео да г®ечи и баца ноге бумеранга, онда Ќе ово потпуно униште®е. И побиЌени корона вируси падаЌу под ударима црвенокосог ђавола.
   А девоЌка урла:
   - Здроби"у и растргну"у!
   И са оба мача "е узети и посе"и!
   Оштар и убод диск лети са ®ене голе пете. Ово Ќе генерално девоЌка тоталне смрти.
   И ево Светлане у одлучуЌу"оЌ бици. Како да мучимо корона вирусе и да их мачевима исечемо на ситне комаде.
   ДевоЌка Ќе постала лептир, а седам ратника паклене, заразне империЌе Ќе посечено на смрт.
   А онда са голих прстиЌу лете оштре, отровне игле. И заразе коронавирусима.
   Олег Рибаченко се бори са заразним ратницима. Његови мачеви лете као пропелер.
   Дечак са гуштом пева:
   - Би"у наЌЌачи шампион света,
   Победи"емо Америку, Кину!
   И опет дечак голим прстима баца оштре игре. И две десетине убиЌених корона вируса падаЌу одЌедном.
   Ово Ќе таква битка. У стварноЌ историЌи, царска РусиЌа у предпетровско време изгубила Ќе део своЌе териториЌе. Али овде се руски витезови ве" боре под Александром ИИИ и не"е попустити.
   Олег Рибаченко се бори и пева:
   - Али ми смо витезови пуни руског духа,
   Никада ¤елати не"е чути наш пригушени ЌецаЌ!
   И опет дечак баца веома танке игле са Ќаким отровом коЌи су кувале вештице!
   ДевоЌка Маргарита Ќе поред ®ега. И ®ене ноге бацаЌу такве смртоносне игле. А руке одсецаЌу нападаче корона вируса. Ратник ломи противнике, и пева:
   - Тако сам кул, као демон свих зема а ...
   Дима, Дима, Билан! Дима, Дима Билан!
   Господар свих зема а!
   Наташа такође сече корона вирусе и пЌевуши:
   - У вечер®у зору, не"емо да дамо Сатани да победи!
   И игле убице лете са ®ених босих ногу.
   Да е, ЗоЌа разбиЌа неприЌате е. А из ове девоЌке као да извиру вибрациЌе колосалне енергиЌе.
   А са босих ногу лепотице лете бумеранги и оштре игле.
   Ратник шкрипи:
   - єа сам велики босоноги сан и лепотица!
   И опет "е бацити нешто изузетно убитачно на противнике.
   Али када Августин води млин и уништава корона вирусе, онда Ќе ово потпуна акробатика униште®а.
   А онда црвенокоса голим прстима баца игле за пирсинг. И мртви заразни ратници падаЌу.
   Али када Светлана лупанет. А притом ЌоЌ са голих ногу полети читава гомила игала коЌе свакога боде и убиЌаЌу. Од брадавица са патент затварачем Ќагоде.
   И ратник шкрипи:
   - Тако, тако, тако - даЌте фашисту у пет у!
   А ®ене босе ноге "е поново бацити корона вирус.
   Наташа, заразни, заразни ратници са мачевима, приметила Ќе:
   - Са нацистима Ќе било и лакше и теже!
   И гола, округла пета бацила Ќе грашак смрти. А гримизна брадавица Ќе испустила му®у, претвараЌу"и коронавирусе у пепео.
   Светлана Ќе, прошавши млин, приметила:
   - Са нама девоЌкама Ќе увек лако!
   Августин, свирао Ќе навиЌачки приЌем и промрм ао:
   - А са мном ти уопште не"е бити досадно!
   А са ®ених босих ногу лети смртоносни жалац коЌи раздире корона вирусе.
   А ЗоЌа "е узети и зацвилити:
   - Нисмо ми бубашвабе, ми смо девоЌке - велике славе!
   И опет "е нешто излетети из ®ених босих ногу, и би"е приме®ено на неприЌате а.
   ДевоЌке су се савесно прихватиле посла.
   Ова тврђава Ќе готово Ќедино упориште Руса у околини. ПостоЌи и неколико градова у изград®и. Добро Ќе што корона вируси нису гурнули главу иза АртериЌе. Али РусиЌа Ќе у стварноЌ историЌи изгубила део своЌе териториЌе на овоЌ заразноЌ планети. Веома агресивна династиЌа на власти у свемиру корона вируса. Међутим, девоЌке су оно за шта су способне и Луциферови пукови да беже.
   Олег Рибаченко сма®уЌе корона вирусе. И док дечак пева:
   - НаЌвиша класа би"е ...
   А онда полети бумеранг коЌи Ќе дечакова боса нога бацила и крик:
   - Све "е исецкати дикобраз!
   Маргарита Ќе такође бацила на неприЌате а оно што Ќе убиство. Размрвила га Ќе на комаде и зацвилила:
   - єа сам бос сан и велика лепотица!
   А ®ена нога "е бацати див е дискове.
   Следе"а у бици Наташа. И такође баца на неприЌате а коЌи цепа противнике.
   И то чини изузетно паметно.
   А ®ене босе ноге бацаЌу Ќош смртоносниЌе игле. И гримизне брадавице бацаЌу пулсари.
   Да е, ЗоЌа Ќе у борби. А на неприЌате а баца и разне кукасте крстове и бумеранге. Од гримизних брадавица додаЌе патентне затвараче.
   И коси неприЌате а.
   После тога, како "е ре"и:
   - Слава добром кра у!
   Али у борби и Августин. Такође уништава неприЌате е из Коронавирус-Универзума. А ако и Ќесте, баци"е га разорном силом. А из рубинске брадавице удари"е му®ом.
   И притом "е певати:
   - Да, у име Руске Зем е!
   А такође са ®ених босих ногу лете смртоносни набоЌи.
   Светлана такође не дозво ава неприЌате у да се спусти. А са ®ених босих ногу лете мухе коЌе доносе очигледну смрт.
   И ратник пева:
   - Никада не"емо попустити! Нево а не"е до"и у РусиЌу!
   И опет, корона вируси "е бити погођени. И он "е то узети без церемониЌе.
   Шест ратника и ратника тешко ударили. И сече неприЌате а, и баца их босим ногама.
   Олег Рибаченко, сече"и корона вирусе, певао Ќе:
   - Звездани, узалуд ти труби -
   Далеко Ќе твоЌа зем а у сум®ивоЌ слави...
   Пламен битке трепери између редова -
   У ЌедностраноЌ игри без правила!
   А босим ногама дечака лети Ќош Ќедан бумеранг, коЌи Ќе пререзао грк ане десетак корона вируса.
   Дечак само у шортсу, са мускулатуром од ливене бронзе, као што видимо борца.
   И Маргарита Ќе такође у борби. А овако раде ®ене босе ноге. Она без икакве сум®е изузетно кул уништава неприЌате е.
   А мачеви су ЌоЌ као ¤елати.
   Ратник шкрипи:
   - Нека Ќе слава!
   И Наташа пуца босим ногама, а баца убилачку. И у исто време активно сече мачевима.
   Истовремено пишта:
   - МоЌа прат®а Ќе владина кочиЌа!
   Следе"а у борби Ќе ЗоЌа. Такође ђаво наЌвишег степена униште®а. Како држати лептира са мачевима. А онда "е босим ногама узети и бацити ударне елементе. А са гримизним брадавицама "е пустити му®у.
   Онда "е ре"и:
   - ВоЌска се радуЌе - напредуЌе!
   И цео низ покошених корона вируса пада.
   ДевоЌка пева у себи:
   - ЗоЌа воли да убиЌа! О, та ЗоЌа!
   А ево Августина у офанзиви. Или бо е речено агресивна одбрана. И уз помо" босих ногу нокаутира неприЌате е.
   И у исто време шкрипи. А када прођу ®ене саб е, као сечива култиватора, три десетине корона вируса "е се распрснути! А са рубин брадавицама "е ослободити садаш®ост униште®а.
   А Августин вришти:
   - Мелодични акорди, застава РусиЌе Ќе веома поносна!
   А ево и ®ене голе пете како се свиђа генералу корона вируса у бради. Узе"е га и пасти.
   ЗоЌа Ќе агресивна у борби. Сече своЌе неприЌате е и вришти:
   - Сум®а"емо и победи"емо све!
   А такви бодежи лете са босих ногу.
   Светлана, такође, никоме не даЌе силазак. И уништава неприЌате е, као што коса коси траву. Коронавируси падаЌу.
   ДевоЌка вришти:
   - Луда игла! Излази из дворишта!
   А од брадавица Ќагода као му®а униште®а.
   Олег Рибаченко "е ударцима мачева одсе"и гомилу заразних ратника. А онда "е босим дети®астим ногама бацити звездицу и викнути:
   - МоЌа воЌска Ќе наЌЌача!
   Дечак терминатор, као што можете видети на самом врхунцу униште®а неприЌате а. И делуЌе са колосалном страш"у.
   И са ®егових голих ножних прстиЌу одлети Ќош Ќедан дар смрти. И како се корона вируси гомилаЌу на зиду.
   Паклени, заразни ратници фанатици. Ве" су нагомилали читаве гомиле лешева. И сви се пе®у и пе®у и пе®у!
   Али дечак и девоЌчица су Ќедноставно оличе®е убилачке мо"и. А кад секу, п ускови крви лете на све стране и веома далеко.
   Олег Рибаченко Ќе певао:
   - Опева се подвиг Ќунаштва,
   Ми смо осваЌачи планета!
   Маргарита, ова немирна девоЌка Ќе певала:
   - Не"емо стати ни на тренутак.
   ЧуЌе се нечиЌи пригушени плач!
   И такође разорне и убилачке игле лете са босих ногу девоЌке. Коронавируси су као снопови пшенице. Да, девоЌка Маргарита Ќе прави терминатор.
   Наташа Ќе, сече"и Кинезе, певала:
   - И мислила Ќе девоЌка, жута симпатиЌа,
   Да Ќе живот добар и да Ќе живот добар!
   Онда опет игле лете са ®ених босих ногу. И од скерлетне брадавице му®е мо"и.
   ЗоЌа Ќе трчала саб ама у млин и цвилила:
   - Потопи"у све душмане, а веруЌте ми, не шалим се!
   И ноге ратника лансирале су неколико звезда.
   А лепотица Ќе певала:
   - ВоЌни чин - Ударам цент!
   Августин, сецкаЌу"и без сувишних емоциЌа, издаде:
   - ОчекуЌе нас велики успех! ВеруЌте ми, хладниЌе не може!
   А такође, као са босим ногама, поче"е оно што убиЌа.
   Онда "е шкрипати:
   - єа сам проклета кобра!
   А са рубин брадавицама "е ослободити нови дар смрти.
   Светлана не даЌе милости према корона вирусима. И истреб уЌе као мрави. И у исто време пева:
   - Не"е бити места за ђубре,
   Склоните се са ногама!
   А сада, са ®ених голих ножних прстиЌу, поново лете убиствени поклони. Таква Ќе наЌбо а жена! А кад брадавице Ќагоде узму и реагуЌу даром смрти.
   И такође урла:
   - Би"е наше победе, у светом рату!
   Олег Рибаченко делуЌе све активниЌе. И сече обема рукама, па чак и лулу узе у уста и иглама п уЌе на корона вирусе. Уништава противнике и бипшта себи:
   - Ово Ќе наша победа -
   Пуна брзина и старт!
   И опет "е га дечак терминатор пресе"и. И притом "е се без сажа е®а одре"и онога што убиЌа.
   Маргарита Ќе такође у борби. ОчаЌна девоЌка. А ако босом ногом лансира бумеранг, онда Ќе ово ни ма®е ни више него десетак оборених корона вируса.
   Тада "е девоЌка певати:
   - Ох, Ќа имам велики хеликоптер,
   Па срце ми пева од сре"е!
   И погубна звезда лети са голе пете девоЌке. Да, ово Ќе лепота наЌвише акробатике. А смрт сеЌе десно и лево.
   Наташа такође уништава корона вирусе на све начине.
   И истовремено пЌевуши:
   - Шкрипа, шкрипа, шкрипа...
   Оливер Ќе пронашао Твист!
   И кобни поклон лети са ®ених босих ногу.
   Па се ЗоЌа извукла... Узела Ќе и п унула на неприЌате а из цеви. Затим Ќе саб ама посекла млин. Тада су се ®ене босе ноге подигле и лансирале паклени поклон смрти.
   И корона вируси су пали. Као да их Ќе излизао бацач пламена.
   А овде у борби и Августин. Такође девоЌка коЌа се брзо кре"е. И црвена смрт, и паклени гору"и зрак. И узе"е га, исецка"е га.
   Ништа тако нешто не"е престати.
   Чак и Миш тенк.
   Ево Августина и ексера о корона вирусима. Што Ќе изузетно кул и са помамном симболиком и мачем.
   И мачеви црвенокосе харпиЌе не"е стати, ни за тренутак. И ®ене рубин брадавице са патентним затварачима.
   У исто време Августин шкрипи:
   - МоЌа Ота¤бина Ќе Ота¤бина комунизма!
   И такође од ®ених босих ногу, као лет, нешто изузетно смртоносно.
   И опет Ќе девоЌка у лету.
   А онда се Августин сетила како се заиста тукла са "Мишом", у ЌедноЌ од алтернативних прича. Тада су савезници склопили примирЌе са Тре"им раЌхом и, искористивши одсуство бомбардова®а, Немци су покренули производ®у "Мауса".
   Да, ови резервоари су стварно бисерни као животи®е. А ®ихов напредак Ќе био ужасан.
   Али не за женске терминаторе. Борили су се против нациста хладнокрвно и брзо у исто време.
   И показали су Кузмину маЌку! И ратници су се храбро борили.
   А сад "е црвенокоси Августин мачевима се"и. И покоси неприЌате е као култиватор.
   Онда "е шкрипати:
   - УбиЌам без изузетка!
   Светлана такође ниЌе стид ива у борби. Уништава корона вирусе. И у исто време босим ногама оно што сеЌе смрт, баца Ќе.
   И у исто време цичи:
   - Свемирска брава -
   Би"е велика серенада!
   И намигни неприЌате има!
   Онда "е исп унути из цеви!
   А онда "е се Олег Рибаченко рази"и. И не само да бацамо игле на корона вирусе, ве" и да бацамо бумеранге ногама.
   Такав Ќе ухва"ен нагли дечак терминатор.
   И притом пева:
   - Не"е нас зауставити неприЌате и,
   Ако слаби помо"!
   И не бежи, не бежи...
   Само да не напред!
   А девоЌка Маргарита босом ногом отпусти"е дар смрти, и сикнути:
   - За РусиЌу!
   И Олег звижди. Одозго Ќе п уштао звиждук врана, коЌе су падале право на врхове корона вируса, пробиЌаЌу"и им лоба®е.
   А Маргарита га Ќе узела и голим ножним прстима бацила Ќедан разорни и смртно убилачки. И притом Ќе певала:
   - Ово "е бити порука кобре!
   А девоЌка "е намигнути и зацвилити! Од ®ене шкрипе, вране су добиле срчани удар, а зара®аЌу к уном, пробиЌаЌу"и луба®е и шлемове за корона вирусе.
   Наташа такође ниЌе била промашаЌ у борби. Узела га Ќе и голим прстима бацила оштар кукасти крст. Пробио се кроз масу корона вируса и зацвилио:
   - За моЌу Ота¤бину!
   И од гримизних брадавица лупанула му®ом.
   А онда Ќе ЗоЌа у борби. И такође босим ногама баца нападе на неприЌате е.
   И шкрипи ого еним зубима:
   - єа сам такав ратник, стварно терминатор!
   Онда девоЌка лупанет са мачевима. И гласно шкрипи.
   - Банзаи!
   ДевоЌка, очигледно, не"е престати да се бори. И он "е се"и без непотребног антимона. И баци пулсаре са гримизним брадавицама.
   Августин, такође, како да се заузме за истреб е®е. Коронавирус уништава сам себе, без икаквог сарказма. А заразни ратници падаЌу, као да су растргнути на пола.
   А црвенокоса девоЌка виче:
   - Пламен комунизма над светом!
   И опет "е узети и посе"и са два мача. И онда га исп уните из цеви. И он "е отерати неприЌате а. А ®ихове рубинске брадавице потоци униште®а.
   Да Августине, ово Ќе сам шарм и савршенство.
   Иако Светлана ниЌе ништа лошиЌа. И такође организовао природно премла"ива®е и убиство од коронавируса.
   А ®ене босе ноге бацаЌу поклоне униште®а на заразног ратника. Да, сви то раде на високом таласу. А од брадавица Ќагода као пулсари подлежу смрти.
   Светлана вришти:
   - Битка "е бити крвава, света и права!
   И из ®ених босих ногу опет побегне нешто смртоносно. А што се тиче коронавируса, потраЌа"е и ударити! А кад закачи и брадавице од Ќагоде.
   ДевоЌке су заиста отишле своЌим путем. И не даЌу ни кап. Ово су жене - жене за све жене!
   Олег Рибаченко у снажном Ќуришу. Убили су хи аде корона вируса. Налет ратника ове паклене заразне империЌе Ќе ослабио.
   Олег Ќе пискао:
   - НаЌвиша мера победе!
   Маргарита Ќе узела голим прстима и бацила убоЌицу, и то оштриЌу од бритве.
   Тада Ќе девоЌка певала:
   - Изазивамо олуЌе,
   Зашто и зашто?
   Живети у свету без изненађе®а -
   Немогу"е за било кога!
   Маргарита Ќе исп унула читав низ корона вируса из цеви и наставила:
   - Нека сре"а - неуспех,
   И скака®е горе-доле!
   Само на оваЌ начин, а никако другачиЌе -
   Само на оваЌ начин, а никако другачиЌе...
   Живело изненађе®е!
   Изненађе®е! Изненађе®е!
   Живело изненађе®е!
   Изненађе®е! Изненађе®е!
   Живело изненађе®е!
   И само горе - ни милиметар доле!
   ДевоЌка Ќе показала прилично борбено расположе®е.
   Наташа Ќе такође у самом епицентру битке. Као вулкан коЌи еруптира. И баца ноге игле голим прстима. Удари противнике. И остав а лешеве од ®их. И са гримизним брадавицама емитуЌе преко силе му®е.
   Тада Ќе девоЌка певала са цереком зуба:
   - Ми смо такви терминатори, као роботи из снова, и велика лепота!
   А сад "е девоЌка мачевима се"и. И нокаутирати много  уди.
   ЗоЌа Ќе такође у Ќеку битке. Бори се сам са собом и показуЌе зубе и урла:
   - Нико нас не може зауставити!
   А са ®еног босог стопала, диск Ќе прошао кроз корона вирусе. КоЌи пресеца масу грла. И воЌска паклене заразне империЌе се удавила.
   А девоЌке све више притискаЌу.
   Овде "е Августин започети оно што сече метал. Одсеца"е много глава коЌе су се формирале у хумке. И скочи"е, полете"е и узети га, вичу"и:
   - МоЌе име Ќе моЌа песница!
   И опет "е махнути две саб е, и пушта црева од корона вируса. Али у исто време ни мало постиђен.
   А ®ене босе ноге лансираЌу убице бумеранге. КоЌе главе косе у редовима.
   Тада црвенокоси ратник цикне:
   - Не"емо бити у каблу!
   Нека Ќе сре"а на Зем и!
   А он "е Ќош Ќедну из цеви узети скерлетним устима и п унути. А ратници паклене заразне империЌе "е се преврнути као кул с брашном.
   Тако Ќе Светлана показала у борби ..
   Бацала Ќе к учалу воду на противнике. А они опарени "е узети и вриштати врло див е.
   Светлана "е шкрипати:
   - МоЌе кла®е!
   И босим ногама баци"е пар бумеранга. Исецка"е масу коронавируса.
   И истискуЌе масу лешева.
   Овако раде.
   И они сами себе одсецаЌу од царства универзума Корона вируса, без да ег одлага®а. Не, чак имаЌу посебан такт.
   БроЌ умрлих од корона вируса се ве" кре"е на десетине хи ада. А девоЌке се само забав аЌу и поскакуЌу као лопте.
   Олег Рибаченко такође показуЌе наЌбо у од свих акробатика коЌе можете замислити.
   А дечак сече са два мача, да му руке и ноге и главе лете на све стране.
   Олег виче:
   - Хо"е, веруЌем у нашу одлучуЌу"у победу!
   Маргарита босом ногом, бацивши разорну, потврди:
   - Да, би"е!
   И цела шесторица Ќе почела да сече Ќош активниЌе.
   И Ќош жеш"е бацати голим прстима. А звиждук Ќе заглушуЌу"и и ратнике паклене заразне империЌе вране, као класове с градом, обараЌу.
   Након што Ќе уништена скоро цела милион и триста педесет хи ада корона вируса, шесторица ратника кренула су да е у дубине паклене заразне империЌе. Да спречимо да се корона вируси врате у руске градове у свемирском Сибиру.
   Овде су ратници напали жуте ратнике у наЌближем великом граду.
   Олег Рибаченко, одсецаЌу"и заразне борце и машу"и оба мача, викнуо Ќе:
   - У руске цареве!
   И оштре игле летеле са ®егових босих ногу. Погођени борцима против коронавируса.
   Маргарита, сецкаЌу"и мачевима заразне ратнике, узе и пева:
   - Сада стварамо историЌу!
   А са ®ених босих ногу летеле су игле на заразне ратнике.
   Тада Ќе Наташа у борби. Такође баца поклоне смрти и цичи:
   - Буду"ност Ќе наша! Слава ВеликоЌ РусиЌи!
   А ®ена боса, исклесана нога "е ово избацити страшном силом. И сече корона вирусе у крвави неред.
   ЗоЌа такође очаЌнички сецка. И разбила Ќе генерала коронавируса на пола. И пресеци му кости.
   Онда Ќе викнула:
   - За моЌу велику победу!
   И босих ногу поново "е лансирати убицу. И то "е нокаутирати много бораца против коронавируса.
   Али када Ќе Августин у борби, то Ќе углавном ужас. Преполовила Ќе воЌнике са коронавирусом и босим ногама баца поклоне за убице. И тако сатре жуту воЌску.
   Нема Августина и, у ствари, назива се црвеном вештицом. И она Ќе непобедива.
   А смртоносне игле лете са ®ених голих прстиЌу. ПадаЌу у корона вирусе и падаЌу као кул са песком.
   Августин урла на врх грла:
   - Руси ме познаЌу,
   И они то зову сЌаЌним!
   И опет "е лепотица бацити смртоносну иглу. А душманин Ќе прикован као буба.
   Августин прогунђа:
   - Можете са®ати, са®ати лоше!
   И опет девоЌка лупа као бумеранг.
   Да, оваЌ црвенокоси - ни килограм соли ниЌе Ќео у воЌним пословима. Ако Ќе вршидба, онда Ќе вршидба.
   И опет брза и ватрогасна девоЌка у нападу.
   А онда Светлана Ќури у битку. И тако све сече и уништава. А мачеви су ЌоЌ као му®е.
   И игле лете са босих ногу, а му®е из брадавица Ќагода.
   ДевоЌка Ќе викнула:
   - МоЌа велика снага -
   ИграЌ се са мном, шта да се дружиш са крокодилом!
   Дечак Олег Рибаченко, као и увек у нападу. Он Ќе брзи мунгос. Сече и баца звезде на неприЌате а.
   А млади ратник виче:
   - Идемо у офанзиву,
   Разби"емо све заразне!
   А сада Ќе дечак у нападу.
   А девоЌка Маргарита, у великом узбуђе®у, слама заражене трупе. А ®ени голи прсти бацаЌу дарове смрти.
   А девоЌка урла:
   - Би"е победа за мене!
   И опет цела киша игала Ќури са ®ених босих ногу.
   А игле су смртоносне и отровне.
   Маргарита Ќе у офанзиви. Коронавируси су ЌоЌ веома тешки. А девоЌка Ќе само оличе®е ужаса.
   Иако леп ратник.
   А сад ЌоЌ опет комад смрти одлети са босе ноге. То погађа неприЌате е.
   Наташа у див ем лету. РазбиЌа коронавирусе. И ®ени мачеви не познаЌу милости.
   Ратник урла:
   - Би"е наша велика победа!
   А са босих ногу лепотице опет лете врло смртоносне и опасне игле.
   Они инфицираЌу коронавирусе у великом броЌу. Да су девоЌке веома кул.
   А у офанзиви никоме не даЌу спуст.
   Али ЗоЌа не зна, нема ни речи. Она се пробиЌа до противника. А мачеви су ЌоЌ као ¤елати.
   ЗоЌа из свег гласа виче:
   - Не знам за милост - само смрт!
   А ®ене босе ноге "е бити бачене да корона вируси не могу да одоле!
   И обрнуто, ратник сваког минута убрзава. Ово Ќе клизалиште у офанзиви.
   Августин Ќе такође тако живахна девоЌка. Не одустаЌе и не одустаЌе. И она успева у свему.
   Овде Ќе голим прстима бацила челичну лепезу. Пресекла Ќе корона вирус воЌнике и засиктала:
   - У црвеном царству би"е ватра коЌа "е загреЌати целу планету!
   И опет са ®ених босих ногу лети оно што тачно убиЌа.
   И ратник Ќе опет на високом положаЌу.
   А ево и Светлане у борби. Не одступа од плана. И сече се див им притиском. И оштар диск лети са ®ених босих ногу. КоЌи полетно сече противнике.
   Светлана шкрипи од див ег беса:
   - Све "у вас растурити!
   А девоЌка Ќе у офанзиви. А ®ене босе ноге су тако окретне.
   Да е у борби, Олег Рибаченко Ќе растрган. Ово Ќе очаЌни терминатор. Ук учуЌе колосалне силе и притисак див ег дечака.
   А сада дете баца бумеранг босом ногом. А противници су изгубили две десетине глава одЌедном.
   Ово Ќе заиста - стварно деструктивна сила.
   Олег Ќе певао:
   - МоЌ рукопис Ќе Ќедноставан -
   Не волим да вучем мачку за реп!
   А дечаку са голе пете полете оштрица, и како "е корона вируси да дуну. Они су буквално изгубили дух и храброст.
   Олег Ќе са див им помамом приметио:
   - Никад не реци, реч не!
   Дечак Ќе у нападу ... Онда се сетио Владимира Кличка. Да, оваЌ боксер би могао и да се врати у ринг. Зашто не пробати? Ако Ќош имаш здрав а, онда ти Ќе сам Бог наредио да се бориш!
   Дечак терминатор Ќе у нападу. Уништава корона вирусе и пева:
   Млади приЌате  увек буди млад
   Не журите да се одморите ...
   Будите весели, дрски, бучни -
   Морате се борити - па се борите!
   Човек са хладно"ом -
   Да вас све редом победим!
   єа сам вечити дечак са душом
   Шта даЌе резултат!
   Вечни дечко, Ќа сам душа
   И не повлачите се корак уназад!
   Млади ратник и вечито дете у махнитом нападу на корона вирусе. Показа"е се са наЌбо е стране.
   Маргарита такође уништава заразне ратнике и пева:
   - Никада не"емо одустати!
   И она Ќе прекинула много корона вируса, додала Ќе уз церека®е:
   - Не, никад не веруЌ!
   И девоЌка Ќе поново бацила оштре, отровне игле.
   Она Ќе у брзом и Ќединственом покрету.
   Наташа Ќе брза и страшна у борби, попут Валкире. Бори се храбро. И обара корона вирусе.
   Често се борила на небу. Била Ќе одличан ас пилот. Морала Ќе да се бори и у пешадиЌи.
   Али сада Ќе Наташа преузела корона вирус. И млатимо са свом жестином.
   А бумеранги и иглице лете са ®ених босих ногу. Она слама неприЌате а.
   У исто време девоЌка пева:
   - Али веруЌем у сунчану зору,
   РазвеЌа"е таму тамнице!
   ЗоЌа напада корона вирус. И избиЌа чврсто. А ®ене босе ноге без престанка нокаутираЌу неприЌате е.
   Ратник у покрету. Она Ќе као кобра коЌа скаче и скаче себи.
   ДевоЌка са златном косом виче:
   - Буду"ност Ќе наша,
   Ми смо као витезови ЏедаЌи!
   А сад "е Ќе узети са окрета и ошамарити.
   Да е у нападу Августина. Смам ива и борбена црвенокоса девоЌка. Прешла Ќе у офанзиву, Ќош више подижу"и темпо. Њени мачеви су као оштрице млина.
   Ог®еносна лепотица Ќе издала:
   - Би"е такве сре"е за цео свет!
   И опет девоЌка иде у див и темпо. Ово Ќе права боги®а рата.
   Светлана такође пева, скачу"и:
   - Сто за сто, пук по пук,
   Руски витезови секу мачем!
   А сада "е ®ени голи прсти бацити нешто што се штитом не може одбити.
   Ово Ќе девоЌка. Права ровчица.
   Наташа цврку"е голим зубима:
   - НиЌе на теби да ме учиш!
   И баци"е смрт босим ногама.
   Августин се слаже:
   - Немамо шта да учимо!
   Жене ратнице убрзаваЌу своЌе покрете. Скоро цео град Ќе затрпан лешевима. Да, корона вируси су наишли на истреб е®е. Само шест  уди, а раде за целу воЌску.
   А ово Ќе демонстрациЌа непопуст ивог, руског духа.
  ... ГЛАВА 4.
  Владимир Рибаченко, он Ќе наЌбо и ас Тре"ег раЌха, Фридрих Бизмарк, сада мора да се бори против воЌске некадаш®их савезника Тре"ег раЌха - ШпаниЌе и ПортугалиЌе. Хитлер Ќе желео да потчини све зем е света и да им одузме суверенитет.
  Дакле, рат Ќе Ќош увек траЌао. Чак и да ниЌе била размера.
  Али Фридрих-Владимир Рибаченко-Бизмарк Ќе био веома задово ан.
  єош скоро да ниЌе било компЌутерских игрица. Иако Ќе нешто ве" почело да се поЌав уЌе. Али веома примитивно.
  А рат Ќе наЌве"а забава у свемиру.
  Фредерик Владимир Ќе сада направио први налет у овом рату. Немачки напад ниЌе био сасвим изненадан. Португал и ШпаниЌа нису хтели да одрже референдум за придружива®е Тре"ем раЌху. А сада су били осваЌани.
  Фридрих-Владимир изгледа као да има тринаест или четрнаест година, веома згодан, плавокос дечак. Не расте и не расте у величини. ОстаЌе вечити тинеЌ¤ер. Али, веома снажан, окретан, изузетно брз - прести"и "е олимпиЌског шампиона у трча®у. И све ране и посекотине брзо зарастаЌу на ®ему, чак и не остав аЌу"и ожи ке.
  А у ваздушноЌ борби он Ќе потпуно феномен, Ќединствен, нема никог поред ®ега.
  И све ®егове ваздушне гранате су увек погађале мету.
  Дечак се бори само у купа"им га"ама. Њему Ќе згодниЌе. КраЌем октобра у ШпаниЌи Ќе прилично вру"е. Плус топлота из два млазна мотора.
  Тако да Ќе детету удобно. Пре борбе, две лепе и снажне девоЌке дале су дечаку спортску масажу.
  Управо сада поле"е на вишенаменском авиону МЕ-462 Кс, веома озби ноЌ ствари са седам савршених модела ваздушних топова. Други пилоти такође користе млазне ракете, али таквом феномену као што Ќе Владимир-Фридрих то ниЌе потребно.
  Ево шпанских аутомобила коЌи лете ка ®ему. Ве"ина их Ќе куп ена од Тре"ег раЌха, неки од старих су узети из ИталиЌе, БританиЌе, СЌеди®ених Држава. Шпанци и Португалци сишу своЌа кола.
  єасно Ќе да "е Немци као метлу од грашка помести авиЌациЌу Франка и Салазара.
  Владимир-Фридрих испа уЌе рафал из ваздушних топова, притискаЌу"и ноге босим прстима.
  И одмах Ќе оборено осамдесет шпанских и португалских авиона одЌедном.
  Дечак Ќе певао, цере"и се зубима:
  - єа сам борбени ас,
  УпознаЌте све бо е...
  Небо Ќе моЌе пребивалиште
  И потпуни успех!
  Дечак убрзава ауто, притискаЌу"и голом, округлом петом гас. Ево опет шпанског и португалског авиона напред.
  И вечити клинац-кец из да ине на ®их као лупанет. И одЌедном Ќе оборено седамдесет пет авиона.
  Фридрих Владимир Ќе певао, намигуЌу"и и цере"и се:
  - До неба сам растрган, до неба сам растрган!
  Где нисам био у борби!
  А млади ратник Ќе сада ломио мете на зем и. На пример, резервоари Шпанаца и Португалаца, сопствене производ®е, су само примитивне кутиЌе.
  СавршениЌи су, наравно, они коЌи су куп ени из Немачке, али међу ®има ипак нема пирамидалних.
  А Фредерик Владимир уништава без проблема, чак и без ро®е®а.
  Вечити дечак Ќе уништио четрдесет пет тенкова и осамнаест самоходних топова, након чега Ќе певао:
  - Ово сви знаЌу,
  СЌаЌне речи...
  Ми смо насилници
  єачи од магарца!
  А дечак терминатор "е га узети и смеЌати се. Ово Ќе дете, изузетно кул
  Фридрих Владимир Ќе просиктао показуЌу"и зубе:
  - єа сам велики анђео смрти!
  И поново Ќе напао авионе, оборивши педесет три комада.
  Онда опет за зема ске мете. Осам Ќуришних самоходних топова и шездесет седам тенкова и четрдесет два ракетна бацача.
  Онда Ќе дечак терминатор одлетео назад.
  И притискаЌу"и голим штиклама, дечак Ќе певао:
  - Руски ратник сте®е од бола,
  Он не бежи од метка неприЌате а ...
  Не"е се утопити у црноЌ рупи,
  У плазми звезда, ®егов дух не"е горети!
  Ве" на аеродрому, девоЌке у бикиниЌу су напуниле и спремале за борбу Ќош Ќедан млазни ловац.
  Овде су ратници веома лепи.
  И овде Ќе Фридрих-Владимир пресађен. И опет ®егово борбено возило полети са лако"ом.
  Дечак терминатор пева:
  - Дечак "е све смрскати,
  Има застрашуЌу"и изглед!
  А авион лети, све брже и брже. Опет овде, испред клинца-кеца, шпански и португалски авиони.
  Дечак Ќе притиснуо голу, округлу пету на окидач. И прошла линиЌа и одмах Ќе оборено деведесет седам авиона, са полом еним фе®ерима.
  Владимир-Фридрих Ќе певао, цере"и се зубима:
  - Постат "у наЌЌачи у свемиру,
  И освоЌи"у цео свет у баЌци ...
  Желим неприЌате у, смрт Ќе само тренутна,
  Славимо бескраЌну гозбу у сре"и!
  Затим Ќе дечак прешао на зема ске мете. И преузео Ќе право и немилосрдно истреб е®е неприЌате а.
  Дизао Ќе у ваздух тенкове, топове, самоходне топове без икаквих комплекса.
  Владимир-Фридрих Ќе уништио више од стотину возила и педесет топова.
  Затим Ќе оборио Ќош тридесет четири авиона и поново полетео назад.
  Ово Ќе дечак - велики терминатор коЌи доноси потпуну и безусловну смрт своЌим неприЌате има.
  Владимир-Фридрих Ќе узео и запевао:
  - На плавом небу, у белоЌ пени,
  Урагани покриваЌу небо...
  Хрт скаче
  Цлоцкворк цлоудс!
  
  Спуштам авионе
  Са снажним млазним потиском ...
  И бацаЌте бомбе на зем у
  єедноставно могу лако!
  єедноставно могу лако!
  Дечак терминатор се вратио, и одмах ушао у нови авион, коЌи су му припремиле прелепе девоЌке. А они са голим прстима оставили су трагове.
  Фридрих Владимир Ќе певао:
  - ДевоЌке су различите,
  НиЌе ружно!
  И сада дечак терминатор поново нале"е на борбеног борца. КоЌи се бучно диже.
  И опет лети у жестоку битку. Иако пре за оваЌ феномен, битка ниЌе жестока, ве" лака.
  Дечак поново пуца. А оборено Ќе педесет шпанских и португалских авиона.
  Фридрих Владимир пЌевуши:
  - Космичка слика  убави,
  Нека васкрсну мртви у раЌу...
  Не"е бити крви да се веруЌе
  И нека душмани чела пуцаЌу!
  Затим дечак одлази до неприЌате ских тенкова. А авионске гранате им пробиЌаЌу кровове. А ове машине буквално горе и експлодираЌу.
  Фридрих Владимир пева:
  - Тенкови горе - то Ќе добро,
  руски дамаст - би"е длета!
  Тада се вечити дечак вра"а на авионе. Обара их без да ег одлага®а. єедан ред, а други педесетак аутомобила експлодирало Ќе са полом еним фе®ерима.
  Фридрих Владимир Ќе певао:
  - У светом рату -
  Наша победа "е бити...
  И у ЌедноЌ породици -
  Разговор се настав а!
  Тада Ќе ас прешао на аутомобиле и оружЌе Португала и ШпаниЌе.
  С гуштом их Ќе млатио.
  И босим ногама притискао педале. Ево - ово Ќе дете - само хипер!
  Жетва на небу, и на површини планете Зем е. А онда се очаЌан дечак поново вра"а.
  Ево опет ®егов авион сле"е. И пуне га горивом, и допу®уЌу борбени комплет.
  И сам клинац трчи, остав аЌу"и грациозне трагове дечиЌих ногу другом Ќуришнику.
  И он се опет, као тркачки ауто уз брдо, узле"е. ОваЌ дечак Ќе Ќедноставно супер!
  Мада, наравно, као да се овде пречесто налази супер, чак и нека врста злостав а®а.
  И опет Фридрих-Владимир босим, дети®астим ногама притиска педале и исп уЌе дарове униште®а.
  Ваздушне гранате доле"у и уништаваЌу Ќош неколико десетина авиона.
  Све ма®е Ќе снага коалициЌе коЌа се супротстав а Тре"ем раЌху.
  Борбе се, наравно, воде на копну. Поред тога, Португал има поседе у Африци - на пример, Анголу.
  И ту се пе®у млади борци и девоЌачки бата они.
  Дечаци трче кроз ¤унглу да нападну. ИмаЌу само дванаест или тринаест година, а боси су и у шортсама.
  НападаЌу Португалце и пуцаЌу из митра еза.
  У бата ону "тигри"и" - деца су нова - стари су ве" одрасли, а у другим Ќединицама.
  Ево нове генерациЌе бораца - коЌи се по традициЌи овог бата она боре боси и само у шортсу, са голим миши"авим торзом.
  Па, у Африци Ќе чак ма®е-више згодно. Али у северним географским ширинама, кроз снежне наносе, деца такође журе, разме"у"и се голим петама.
  И тако момци у ходу косе Португалце. И бацаЌу гранате.
  Неки момци чак користе голе ножне прсте када бацаЌу.
  Од девоЌака су преузели - супер класу.
  Ратници такође више воле да се боре само у бикиниЌу. И то Ќе чин коЌи их чини истинским легендама.
  И када ратници Ќош чупаЌу груд®аке, а брадавице од Ќагода почну да блистаЌу...
  Португалски воЌници падаЌу у несвест, или чак пишки у панталоне.
  ДевоЌке у биткама делуЌу веома лепо. А брадавице су им гримизне као пупо ци руже.
  ПуцаЌу из кратких, али веома убоЌитих митра еза, са великом брзином па бе, али малим патронама.
  Ево девоЌака - колосална класа!
  Боре се као тигрице.
  Међутим, ово ниЌе баш добро организован отпор португалских Ќединица, углавном црних воЌника.
  И девоЌке су такође различите, а многе су Африканке.
  Иако служе у Вермахту.
  Али плавокоса Камала Ќе у борби. Ево девоЌке, рафала из митра еза и голим прстима грациозних ногу баца бомбу убоЌито. И растура десетак португалских воЌника.
  Фрида ЌоЌ намигуЌе, такође пуца из бацача граната. Обара много противника и цвили, пЌевуши...
  - Африка Ќе страшна, да, да, да....
  Африка Ќе опасна, да, да, да!
  Не идите децо, идите у шет®у Африком!
  А девоЌка узе босе ноге босим прстима, бацила дар смрти смртоносном силом.
  И опет Ќе маса неприЌате а била растргана.
  То су девоЌке - ®ихов изузетан пролаз и ®ихова агресивност.
  На пирамидалним колима иду девоЌке: Герда и Шарлот.
  ДевоЌке само у Ќедном бикиниЌу и босе.
  Њихов аутомобил Ќе наЌновиЌи - свега четрдесет тона тежак са мотором од 2500 ко®ских снага - гасном турбином. Веома брз и практично неслом ив.
  Ове девоЌке су Ќедноставно супер - иако су истовремено и акробатске тигрице.
  Герда Ќе притискала дугмад ¤оЌстика голим прстима. А високоексплозивни фрагментациони проЌектил Ќе летео са великом разорном снагом.
  Ратник Ќе певао:
  - Демон бесни у бесу,
  И хо"е да наметне своЌ план!
  Али Бог Перун Ќе васкрсао,
  Успео сам да дам на рогове!
  Шарлот Ќе, пуцаЌу"и на неприЌате а, а такође користе"и своЌе голе ножне прсте, приметила:
  - Проклети смо!
  Нови тенк Ќе, наравно, веома брз и маневарски. Ово Ќе ®егов велики плус. НеприЌате  тако нешто нема.
  Ево лиценцираног "Пантера" -2. И не покушаваЌте да пуцате из.
  Наравно, нису ушли у пирамидалну машину. А девоЌке су Ќедним ударцем откинуле кулу од неприЌате а.
  Шарлот Ќе уз смех приметила:
  - То значи - откинути главу!
  И намигнула Ќе свом партнеру...
  ОваЌ пар ратника, наравно, све време на белом ко®у.
  Герда "е такође пуцати голим ножним прстима. И он "е пробити неприЌате а са великом прецизнош"у.
  Ратник Ќе певао:
  Ништа нас не може зауставити, нико не може да нас победи!
  А и намигнула Ќе свом партнеру.
  Ово су девоЌке - супер ниво!
  Ратници велике класе.
  Кристина и Магда се возе у другом, сличном резервоару. И брзо брише као ураган.
  ПуцаЌу на неприЌате а, посебно га пробиЌаЌу. РазбиЌаЌу кулу као стакло калдрмом.
  Онда пЌевуше:
  Ми смо луде девоЌке
  А ноге су нам босе и на хладно"и!
  ДевоЌке, наравно, сламаЌу неприЌате е у Анголи. Али то Ќе врло Ќедноставно и лако као нож за путер.
  Против таквих ратника ниЌедна сила не може да одоли.
  Кристина Ќе приметила, поново пуцаЌу"и голим прстима:
  - Родила си Ќако кул сина!
  Магда Ќе оголила гримизну брадавицу на грудима, притиснула дугме за ®их, окренула се и одговорила:
  -НеприЌате и не"е имати милости! А моЌ син Ќе стварно супер!
  Волф Хитлер, оваЌ дечак ве" има око шест година, бори се у Ќедноседу АГ-5 тенка. А дете слама шпанске воЌнике.
  Немци напредуЌу без проблема. Са лако"ом ломе слаб отпор.
  Дечак терминатор и Хитлеров син Ќе веома агресиван. Што ниЌе шут, онда погодак.
  А онда се хаубица превр"е из гранате.
  И од следе"ег поготка минобацач Ќе дигнут у ваздух. А онда Ќе дечак терминатор нокаутирао ракетни бацач.
  Али први озби ниЌи противник Ќе лиценцирани "Тигар" -3. ОваЌ аутомобил тежак Ќе сто десет тона. И она има топ од 150 мм. Треба напоменути да Ќе аутомобил опасан, иако ниЌе превише мобилан. А пред®и оклоп куполе Ќе 285 мм, а труп Ќе 250 мм под нагибима. А стране су 170 мм.
  Да, бо е Ќе не пасти под таквим ударцем.
  Али Волф Хитлер, дечак коЌи нема ни шест година, узео Ќе и нагло убрзао своЌ аутомобил, тежак само седам тона, и мотор од хи аду и по ко®ских снага.
  И провукао се поред гранате коЌа Ќе исп унула из "Тигра"-3 и разбио му бок.
  Ово Ќе заиста окретан угриз ласице коЌи Ќе оборио бивола.
  И шпански тенк се упалио као бак а.
  Вук Хитлер Ќе певао:
  - єа сам сЌаЌно дете -
  Пелена Терминатор!
  И она "е показати своЌ Ќезик...
  А у ваздуху, Фридрих-Владимир поново обара стотине шпанских и португалских авиона у Ќедном рафалу. Истина, неке од ®их су локалне, застареле машине од шперплоче.
  Дечак Ќе узео и запевао:
  - Не"у да се растаЌем од авиона,
  Би"у заувек млад...
  НаЌбесниЌи пилот
  Кул дечак у годинама!
  ОваЌ дечак Ќе прави гениЌе рата. Штавише, дечак Ќе, наравно, вечан.
  Да, ШпаниЌа и Португал су потписале сопствене смртне пресуде. Фирер Ќе одлучио да на свету постоЌи само Ќедна сила. И гута као питон
  ®ихови бивши савезници.
  Вук Хитлер, оваЌ дечак Ќе убица од колевке. ВеруЌе се да му Ќе отац Адолф Хитлер. Али у ствари, он Ќе син Олега Рибаченка. И зато тако велики феномен рата.
  Дечак из да ине нокаутира лиценцираног "пантера" -3, и откине са ®ега кулу, после чега пева:
  - Ускоро моЌе шапе,
  Они "е постати песнице ...
  И млечни оч®аци -
  Страшни оч®аци!
  Да сви задрхте
  Да сви дрхте...
  Да се поштуЌе!
  Да, мали терминатор Ќе право чудовиште.
  На небу се боре и две пилотке: Албина и Алвина. УништаваЌу шпанске и португалске авионе.
  Албина Ќе скинула груд®ак. И са гримизном брадавицом притиснуо дугме, и испалио рафал из ваздушних топова.
  Након чега "е бити хладно.
  Ратник Ќе певао:
  - НаЌвиша класа "е бити,
  СлучаЌ иде код нас!
  Алвина се такође бори са великом помамом. Ево Ќе девоЌка. Од оде"е има само купа"е га"е.
  Алвина ша е проЌектил притиском на рубин брадавицу и пЌевуши:
  - За ота¤бину моЌе срце пева,
  Отварамо врата величини!
  Ово су девоЌке - наЌслађи од наЌвиших анђела пакла.
  Две девоЌке - веома полетне и агресивне.
  ЏеЌ Амстронг се бори против тенка британске производ®е - "Геринг" -6.
  Машина Ќе, наравно, савршениЌа од претходних. И ®ен топ пуца смртоносним замахом.
  ЏеЌн Ќе такође боса и у бикиниЌу. Притиска голим прстима дугмад ¤оЌстика и пева:
  - Тужна лица сиЌаЌу,
  Царство "е се поново родити...
  СпасаваЌу од проблема у борби-
  Би"е кул девоЌка!
  И намигни Гертруди.
  А ово Ќе генерално Ќуначка девоЌка само у купа"им га"ама. А ако и пуца, онда само уз помо" гримизних брадавица.
  Ратник Ќе цвркутао:
  - владаЌте БританиЌом,
  СЌаЌна мора...
  ми смо робови
  Никада не"емо!
  Мала®а Ќе приметила, притискаЌу"и дугмад голим прстима:
  - Зар ми сада нисмо робови?
  Гертруда Ќе одговорила са осмехом:
  - Ми смо део Тре"ег РаЌха,
  А сада имамо другачиЌу империЌу!
  Моника Ќе, босим ногама притискаЌу"и педале, певала, цере"и се зубима:
  Велико светло царства
  ДаЌе сре"у свим  удима...
  У неизмерном универзуму
  Не"ете на"и лепше!
  И све девоЌке су се придружиле у хору, певаЌу"и:
  Са скупоценим четкама
  Од ивице до ивице ...
  Царство се шири -
  Мо"ни свете!
  Овако певаЌу прелепе девоЌке из БританиЌе коЌе су освоЌили нацисти.
  ДевоЌке су певале, пуцале и кидале кулу са резервоара Франкове државе.
  И урлали су:
  - Жива "е стара ота¤бина,
  Мада - оваЌ Хитлер и Сатана!
  ... ГЛАВА 5.
  И у Одеси Ќе постало хладниЌе. Али снега Ќош нема. Али кише су почеле да падаЌу све чеш"е.
  Млади разбоЌници понекад су ишли на посао, понекад седели у пе"инама.
  Александар Рибаченко, ово чудо од детета покушало Ќе да измисли нешто и створи нешто заним иво.
  Посебно оно што помаже да се оп ачкаЌу богати Немци и ®ихови савезници.
  У овом тренутку, гениЌални дечак Ќе дао слободу своЌоЌ машти.
  И наравно, када пада киша, можете узети нешто заним иво и компоновати. Да буде кул;
  20. априла 1956. године. Лет поново, овог пута на єупитеров месец Титан. И да е Ќе опасно летети до самог єупитера - то "е Ќедноставно сп оштити астронауте гравитациЌом.
  Зато Ќе бо е да се не мешате. Али можете пробати на Титану. Хитлер има ве" шездесет седам година. Ово доба заправо ниЌе престаро. Иако Ќе Ќасно да Ќе Фирер
  старости. Ве" седа коса и "елаво чело. Да, он Ќе владар целе планете Зем е и наЌве"и култ личности. Ко се може поредити са Фирером? Да, можда нико!
  Хитлер, међутим, радиЌе постаЌе више сед на коси и "елава глава му расте и боре се додаЌу. Али Фирер држи форму и загрева се у теретани.
  Нема меса ... Фирер жели да живи дуго, да постоЌи траЌна мо". Има много више од три стотине синова добиЌених методом вештачке оплод®е.
  Али да бисте изабрали улогу монарха, потребан вам Ќе само Ќедан: наЌспособниЌи, наЌталентованиЌи и наЌЌачи. Ово Ќе, наравно, главни задатак Фирера. Пронађите од три стотине непарних
  синови наЌбо их. И ниЌе лако.
  Углавном до сада све иде како треба. Прокопан Ќе тунел између Чукотке и А аске. А на ®ему су ве" кренули возови. Ископали су канал између КаспиЌског мора и ИндиЌског океана.
  И то Ќе такође кул.
  Створено Ќе велико царство за целу планету. И добро Ќе у ®ему. Хитлер чак размиш а о томе да бар Ќедног од ®их учини бесмртним! То би било страва.
  Могао Ќе да влада империЌом Тре"ег РаЌха - заувек!
  Сада почи®е нова међузвездана експедициЌа на сателит єупитер Титан. Три брода лете. И такође са лепим девоЌкама. И ово Ќе веома кул.
  Ово Ќе битка коЌа чека када нацисти напусте Сунчев систем. Би"е веома кул.
  У међувремену, Хитлер у Колосеуму гледа гладиЌаторске битке. єош Ќедна од ®егових оми ених забава Ќе муче®е дечака и девоЌчица.
  Овако Ќе спржио дечаку пете. Било Ќе дивно. Ужареним гвожђем додируЌете ружичасти ђон несре"ног, плавокосог детета.
  И бризну"е у плач. А ти уживаЌ, од ®егове неподнош иве борбе. И ово Ќе заиста узбуђе®е. Овако Хитлер воли да мучи децу. И лепе девоЌке
  такође. Уосталом, лепо лице девоЌке постаЌе Ќош лепше када се искриви од бола, или сузе теку низ ®ега. И ово Ќе веома кул.
  Али код босих ногу девоЌке, прсти се ломе челичним клештима, црвеним од вру"ине, а за Фирера Ќе зуЌа®е потпуно. Он лично добиЌа изузетно задово ство од овога.
  И то Ќе прилично кул.
  Фирер воли муче®е. Ипак, приЌатно Ќе поломити и мале прсте дечака. А кад се  удско месо пржи, тако добро мирише.
  Адолф Хитлер Ќе такође волео да туче дечаке и девоЌчице бичем. А онда сипати со на ране, уживаЌу"и у ®иховим крицима и болу.
  Ово Ќе заиста био Фирер.
  Прави ¤елат.
  И типичан садиста!
  А сада се воде гладиЌаторске борбе. То Ќе кул призор за ужива®е. До сада су у току грађевински проЌекти широм царства. И ово Ќе супер.
  На пример, пруга Ќе прошла кроз Суецки канал, коЌи Ќе постао дупли, а сада Ќе изграђена све до Ќужне Африке. И Ќош много тога. И била Ќе изграђена
  много заним ивих. Чак и на Антарктику, Берлин-2 Ќе у изград®и. И копаЌу канале, од Сибира ка Ќугу са скрета®ем река. А ово Ќе само почетак.
  Тре"и раЌх има многа достигну"а. И то Ќе све, Ќер влада немачки поредак коЌи Ќе достигао наЌвишу тачку, а  уди не губе време на политичке игре и демократиЌу.
  И све се развиЌа и развиЌа.
  И оно што Ќош ниЌе произведено. А они то Ќош нису схватили. ПредузимаЌу се наЌоштриЌе мере. И они нешто раде.
  Хитлер Ќе у међувремену узео и почео да Ќеде ананас помешан са ди®ом у меду.
  И битке су почеле у арени. Сви знаЌу како  уди обожаваЌу борбе гладиЌатора. И веома кул.
  Хитлер Ќе узео и како "е певати:
  - Гуске, гуске - ха, ха, ха!
  Желите да Ќедете -
  Да Да Да Да!
  И сва прат®а "е се насмеЌати, врло приЌате ски на Фирерову шалу.
  Али први борци улазе у ринг.
  Момци почи®у да се боре. Првих пет дечака Ќе истрчало. ИмаЌу дванаест или Ќеданаест година. Препланули су, жилави у црвеним купа"им га"ама.
  У рукама правих мачева и штитова. Момци се кла®аЌу Ќавности и лично ФиреровоЌ ложи.
  И узвикуЌу:
  "Поздрав аЌу вас Шетачи смрти!
  За ®има Ќе искочило Ќош петорица дечака, б ескаЌу"и голим штиклама. Били су у плавим купа"им га"ама, такође препланули и жилави. Наоружани кривим саб ама
  и мале бодеже. Ово су борбени момци.
  Хитлер Ќе одмах замислио како ®име усиЌаним гвожђем каутерише дечиЌе округле потпетице. А светски диктатор се тресо од узбуђе®а.
  У међувремену, менажериЌа прави опкладе. Момци имаЌу приближно Ќеднаке шансе. єадна деца су осуђена на бруталну и немилосрдну битку. И то Ќе кул.
  Деца су усхи"ено певала:
  - Да се борим крвава, света и права,
  Марш, марш напред - радни  уди!
  У крваву битку, свету и праву,
  Марш, марш напред - радни  уди!
  Али улози су затворени. Фирер, наравно, ниЌе рекао на кога се кладио.
  А онда се огласи гонг. Момци трче и судараЌу се.
  Ево првог од ®их коЌи добиЌа мач на миши"авим, препланулим грудима. И прва крв лиЌе.
  Хитлер полуди и урла:
  - За убиство и свирепост!
  Борман напоми®е:
  - О Фиреру! Ти си сунце и проле"е!
  Хитлер Ќе агресивно истакао:
  - Ускоро "емо полетети из Сунчевог система. Тада "е поређе®е са сунцем бити изузетно слабо!
  Спеер климну главом.
  - Ох Фиреру, мислим да "емо у Тре"и РаЌх ук учити све насе ене светове у свемиру!
  Химлер Ќе приметио:
  - Дакле, би"е Фирер!
  єедан од дечака у плавим купа"им га"ама Ќе пао у несвест. Црни Маври су му одмах запекли голу пету усиЌаним гвожђем.
  Дечак Ќе одмах скочио. И опет Ќе Ќурнуо у боЌ, иако тетураЌу"и од рана и шепаЌу"и. И било Ќе окрутно.
  Ово Ќе дуел.
  ТачниЌе, конфронтациЌа у виду пакла.
  Борман Ќе приметио:
  - єадни момци! МораЌу да умру тако млади!
  Хитлер Ќе кроз смех приметио:
  - Али нису имали времена да греше! И иди право у раЌ!
  Спер Ќе са осмехом приметио:
  - Нико ниЌе видео раЌ!
  Хитлер климну главом у знак слага®а:
  - Да, нико ниЌе видео раЌ, и никад! Али сигурно "емо га изградити на зем и!
  Химлер Ќе климнуо главом са осмехом.
  - У праву сте Фиреру! Ти си право сунце над свемиром!
  єош Ќедан дечак Ќе поново пао. Овога пута био Ќе тако тешко ра®ен да ни када усиЌано гвожђе до голе дечакове пете ниЌе могло да га подигне.
  Дечак се тргнуо и у"утао.
  Постепено су заузели борци у црвеним купа"им га"ама. Иако се чинило да Ќе присуство бодежа донело предност.
  Фирер Ќе уз смех приметио:
  - Неко да лети, а неко да пузи!
  Борман климну у знак сагласности.
  - Неко само пузи!
  Фирер Ќе погледао у монитор. Приказали су градилиште на Месецу. Дакле, град се ве" гради. Пронађене су залихе воде и можете направити стакленик.
  И би"е правих градова на свим планетама Сунчевог система. Ве" постоЌе идеЌе за развоЌ Меркура, Венере и Марса. Па чак и проЌекти за вађе®е нафте и гаса
  єупитер.
  И за почетак граде лунарни град. И управо то раде.
  То су борбене формациЌе.
  На ногама су остала само три дечака у црвеним купа"им га"ама. И они ра®ени и осака"ени у посекотинама и крви. Остали не могу да устану, чак ни са моксибусциЌом
  голе пете са гвожђем.
  Борман Ќе приметио:
  - Борци у црвеним купа"им га"ама су победили, о суверено!
  Фирер Ќе заурлао:
  - МоЌа истина Ќе узела!
  Химлер Ќе потврдио:
  - Као и увек, у праву си, Фиреру моЌ!
  Шпер Ќе певао:
  - Наш Адолф, велики Адолф...
  Наш храните  и пиЌе...
  Наш Адолф, велики Адолф -
  Оче Оче!
  И цела свита покупи:
  - НаЌмо"ниЌи! НаЌборбениЌи!
  Не"ете ништа ре"и - браво!
  НаЌмо"ниЌи! НаЌбо е!
  Не"ете ништа ре"и - браво!
  Фирер Ќе наредио, грубим тоном:
  - Дово но! Баците све дечаке да нахраните лавове и крокодиле! Осим оних коЌи су на ногама!
  Спер Ќе приметио:
  - Жао ми Ќе момака!
  Фирер климну главом:
  - ХаЌде! Лавов такође треба нахранити. Иначе, сада "ете видети дуел са лавовима!
  Шпер Ќе певао:
  - Лав Ќе кра  звери,
  Лав Ќе наЌбо и од кра ева!
  Фирер Ќе заурлао:
  - єа сам наЌбо и од кра ева!
  Химлер Ќе исправио:
  - Ти ниси само наЌбо и, ве" генерално Ќедини кра !
  Фирер Ќе зарежао:
  - єедно сунце сиЌа на небу,
  Планетом влада уЌеди®ени каган ...
  На краЌу краЌева, мо" увек побеђуЌе на Зем и,
  У фашистичком заглав у - народи свих зема а!
  Ево нове борбе... Овог пута "е се три дечака гладиЌатора борити са лавом.
  Дечаци су имали тринаест или четрнаест година, а били су у црним купа"им га"ама, и боси, како деца треба да се боре. У рукама коп а.
  Ово Ќе борба.
  Хитлер Ќе кроз смех приметио:
  - Би"е сЌаЌно забавно!
  Спеер климну главом.
  - Да, одлично, одлично!
  Фирер Ќе заурлао:
  - єа сам наЌЌачи на свету, све "у потопити у клозет!
  Борман климну у знак сагласности.
  - Ти си наЌЌачи на свету!
  Химлер Ќе обЌаснио:
  - Фирер Ќе наЌЌачи у свемиру!
  Хитлер Ќе урлао:
  - Гее, гее, гее, гее!
  Али и лав Ќе уведен у арену. Веома велик и гладан. Ово Ќе прави грабеж иви канибал. Против лава се тешко борити. брзо Ќе и тешко.
  НиЌе га тако лако зауставити коп ем. И не могу сви бити као Тарзан, а оваЌ лик Ќе, наравно, измиш ен. Али стварност Ќе много тежа.
  Момци су имали мале шансе.
  Хитлер Ќе приметио:
  - Зашто су само три, а не пет?
  Борман Ќе приметио:
  - Жао ми Ќе деце!
  Хитлер Ќе праснуо у смех:
  - Па, у реду Ќе! Жене Ќош рађаЌу!
  Лав Ќе Ќурнуо на дечаке. Он Ќе урлао и ударао репом у бокове. То Ќе заиста веома агресивна звер. И тако напада дечаке.
  Милер Ќе певао:
  - Ова звер Ќе зла и див а,
  Не веруЌ му по уху...
  Виде"ете само вепра
  Ускоро се попни више!
  И сада се битка настав а са новом снагом. Лав Ќе добио огреботину коп ем и поцепао првог дечака. Ово Ќе чудовиште.
  Хитлер Ќе погледао у монитор. Показали су резервоар од тешке пластике. Много лакши од осталих, са електромотором коЌи развиЌа брзину до три стотине
  километара на сат. Ова машина, наравно, нема конкурента. На планети Зем и готово да и нема герилског рата. Али понекад избиЌаЌу мале
  устанак. А ево такве машине, коЌу Ќе лако бацити са падобрана, веома ефикасно оружЌе. И може сломити сваку побуну.
  Наравно, Фирер Ќе задово ан. Немци су могли да победе са много лошиЌим тенковима. Током рата са СССР-ом, чак ни "Тигар" ниЌе имао времена да пуца - брзо Ќе смрв ен, готово брзином блицкрига.
  Само са Америком морао сам мало да се пет ам. али се поЌавила сериЌа "Е" тенкова, заиста технологиЌа буду"ности. И ово Ќе, наравно, имало ефекта.
  Фирер Ќе такође био задово ан.
  Па ево опет лав кида дечака... И крв лиЌе. Иначе, дечко Ќе сладак и могао би да му опечеш голу пету. И уживаЌте у вриску детета.
  Хитлер се сетио како Ќе мучио дечака. И он Ќе лично поломио прсте на дечиЌим ногама, почевши од малог прста. А онда Ќе ставио усиЌану звезду из
  постати. И како Ќе приЌатан мирис.
  За Хитлера су посебно одабрани дечаци и младе девице. Испумпали су им крв, а Фирер Ќе пио чашу три пута дневно на празан стомак.
  А понекад Ќе Ќео сирову ¤игерицу код дечака и девоЌчица.
  И допало му се. Канибализам Ќе изузетак од вегетариЌанства.
  Милер Ќе са осмехом приметио:
  - Ви сте Фирер самог савршенства!
  Тре"ег дечака лав Ќе поцепао. Могао Ќе то брже. Али прво Ќе изнурио жртву и поЌео наЌукусниЌе.
  Хитлер Ќе гунђао о:
  - Слава НемачкоЌ, Слава!
  Гонг поново звучи. Овог пута девоЌке се ве" боре у борби.
  Прелепо Ќе ... Изашле су прве четири лепотице. Наравно, боси и у топлесу. Преплануле су и миши"аве са плавом косом. Сва оде"а
  само плаве купа"е га"е са наран¤астим тачкама. Наоружа®е - мачеви и округли штитови. И излазе девоЌке у зеленим купа"им га"ама. И наоружан саб ама и четвртастим штитовима.
  Такође преплануо, миши"ав, бос. Прелепе девоЌке, да се разумемо.
  Хитлер Ќе са осмехом приметио:
  - Ово су жене!
  Милер климну главом.
  - Они "е се борити за твоЌу славу, о велики!
  Хитлер Ќе приметио:
  - Празна слава Ќе безвредна. Руси су имали Александра Суворова. Његове победе над Французима донеле су славу РусиЌи, нису биле од користи!
  Милер Ќе климнуо главом са уздахом.
  - Истина, наЌве"и! И можете само да се каЌете!
  Борман Ќе исправио шефа Гестапоа:
  - И нема потребе за жа е®ем! Да Ќе Наполеон живео седамдесет година, и био као Суворов непобедив, освоЌио би цео свет!
  Хитлер се насмеЌао и одговорио:
  - А сада "у освоЌити цео свет!
  А онда се исправио:
  - ТачниЌе, ве" сам освоЌио цео свет!
  МенажериЌа се кладила. И то Ќе урадио енергично.
  Након тога зачуо се гонг и, додируЌу"и се босим ногама, девоЌке су кренуле у борбу. Били су одлучни да се боре стварно. ДевоЌке су биле добро обучене и добро су се слагале.
  Почела Ќе тешка сеча.
  Хитлер Ќе приметио:
  - ДевоЌке су добре! Иако Ќе приЌатно мучити и ®их и дечаке!
  Милер се сложио:
  - Задово ство Ќе мучити посебно плавог дечака!
  МаЌнштаЌн климну главом у знак сагласности.
  - Би"е муче®а о великом Фиреру!
  Хитлер Ќе са ужива®ем певао:
  - Волимо да побеђуЌемо  уде, и да тучемо палчеве!
  Милер Ќе викнуо:
  - Све "емо поклати и побити!
  Борман се сложио:
  - А ми "емо растргати!
  Хитлер Ќе урлао:
  - Не"емо се шалити с тим! Раставите га!
  Милер климну главом.
  - И исеците га на траке!
  ДевоЌке су се потукле. А сада Ќе први од ®их добио огреботину на грудима. И ниЌе успела:
  - Повређен!
  Да е, битка се наставила великом жестином. И било Ќе веома кул. И нико нема шансе да седи. Као смртоносни обрачун.
  Овде Ќе Ќедна девоЌка пала. Мавар Ќе усиЌаним гвожђем спалио пету ®ене голе девоЌке. Ратник скочи. И опет Ќе Ќурнула у боЌ.
  Ово Ќе горчина. А туча ниЌе шала.
  Хитлер Ќе приметио:
  - Ђаво Ќе изашао на праг,
  Дугачак реп и оштар рог!
  Борман Ќе приметио:
  - У мудрости, ти Фирер надмашуЌе чак и сатану!
  Фирер Ќе приметио са осмехом:
  - У нашоЌ новоЌ религиЌи Бог Ќе само єедан, а ®егов врховни гласник и вестник Адолф Хитлер!
  Милер Ќе приметио:
  - Ти си невероватно паметан Фиреру!
  Хитлер Ќе певао:
  - єа сам наЌЌачи на свету, и све "у потопити у тоалет!
  Тако се битка наставила. ДевоЌке су се бориле са ентузиЌазмом. А под своЌе босе ноге Маури су бацали ужарени уга . И било Ќе дивно.
  Хитлер Ќе приметио:
  - Не постоЌи нико на свету хладниЌи од мене!
  Муллер Ќе додао:
  - И у целом свемиру и моЌ Фирер!
  Борман Ќе логично приметио:
  - Универзум Ќе велики, а ви сте Фирер ®еговог космичког ума!
  Хитлер Ќе приметио:
  - А можда и хиперкосмички!
  Спеер климну главом.
  - Вероватно нема никог на свету хладниЌег од Фирера!
  Хитлер климну главом и запева:
  - А приЌате и су хладниЌи од Адика,
  Нема никог на свету
  Нема никог на свету...
  Народи су приЌате ска породица!
  Адолф сам,
  Адолф сам!
  єедна од девоЌака Ќе пала и више ниЌе могла да устане, иако Ќе ®ена гола, округла пета била немилосрдно спа ена усиЌаним гвожђем. И било Ќе кул.
  Милер Ќе приметио, цере"и се зубима:
  - Ми смо наЌкул на свету!
  Борман се сложио са овим:
  - Да, наЌкул на свету!
  Хитлер Ќе певао:
  - Слава моЌоЌ воЌсци!
  Друга девоЌка Ќе пала. И опекли су ЌоЌ пету. И изгледало Ќе сЌаЌно. Заиста ударна игла.
  Фирер урла:
  - Сутон Ќе дошао над град,
  У сенци се облаци криЌу код ку"е ...
  єаче стежу"и чеки" смрти,
  Сатана шета улицама!
  Борман Ќе певао:
  - Он постав а замке на грешнике,
  Оштар нож бели испод огртача...
  Ко "е подле"и ®еговим обманама -
  Одмах "е добити бакар!
  И цела свита Ќе углас певала:
  - Ђаво Ќе ту, ђаво Ќе тамо,
  Живот Ќе као сан, чиста обмана!
  Ђаво Ќе овде, ђаво Ќе тамо
  Живот Ќе као сан, чиста обмана!
  Фирер климну главом у знак слага®а:
  - Чиста обмана!
  И рат се настав а. ТачниЌе, гладиЌаторска борба. Битка Ќе скоро Ќеднака. Али сада Ќе тре"а девоЌка утихнула. Преплав ени женским ратницама у плавим га"ама
  наран¤аста мр а. Ево их девоЌке - само супер.
  Хитлер Ќе урлао:
  - Нема немачког духа Ќачег! Све "емо отерати у ковчег!
  Борман се сложио са овим:
  - Сви у ковчег, и да завршимо са радом ствара®а!
  А онда Ќе пала четврта девоЌка. Сада Ќе био Ќедан против три плаве пегаве. А ова девоЌка Ќе покушала да побегне. Али су Ќе усиЌаним гвожђем боцнули у прса.
  ДевоЌка Ќе гунђала. И она Ќе стала. И баш ту Ќе прободена мачевима. И разбиЌен у крвави неред.
  НиЌе имао ко да помилуЌе. Све девоЌке - пет погинулих.
  Хватали су их удицама и вукли да нахране крокодиле. И ово Ќе логично.
  Хитлер Ќе урлао:
  - єа сам крвожедан, Ќа сам немилосрдан, Ќа сам зли разбоЌник БармалеЌ ...
  И не треба ми мармелада,
  Без чоколаде...
  Али само мали, и веома мали,
  и веома мала деца!
  Да деца!
  Хитлер Ќе типичан канибал и пиЌе крв у буквалном смислу те речи!
  Али ®егов систем ради сто посто. И гради прави комунизам. То Ќе кул!
  Фирер Ќе, наравно, окрутно и крваво чудовиште.
  Управо сада девоЌке поново воде на Ќош Ќедну жестоку битку.
  Зашто га не пову"и?
  Овог пута девоЌке су десет по десет. И то Ќе дивно. Изашле су ратнице: прва десет у жутим купа"им га"ама, а друга у наран¤астоЌ. И прелепа Ќе, плавуша
  девоЌке. ИмаЌу прилично велике штитове и дугачке мачеве. Ово Ќе стварно забавно.
  Борман Ќе приметио:
  - Ох, Фиреру, супер си!
  Хитлер климну главом:
  - ДевоЌке су стварно супер!
  Ратници су били боси и препланули. Веома секси. И можете их дуго гледати и дивити им се. И чак Ќе тешко одвоЌити се.
  Борман Ќе гунђао о:
  - ДевоЌке, ово су девоЌке - супер!
  Звери®ак се поново кладио. Зачуо се гонг и битка Ќе почела. Борба Ќе брутална и агресивна.
  Милер Ќе уз смех приметио:
  - НаЌЌачи смо на свету!
  Борман Ќе насмеЌао:
  - НаЌ, наЌмо"ниЌи на свету!
  Ово су заиста девоЌке - оно што вам треба. И скупише се да се боре и искре су пале. И тако су се мачеви укрстили. И тако монструозна кабина.
  Хитлер Ќе урлао:
  - Борба се настав а, брутална битка!
  Борман се сложио са овим:
  - Веома окрутна борба!
  Меинстеин Ќе приметио:
  - Али згодан!
  Ромел климну главом у знак сагласности.
  - Естетика женских тела Ќе невероватна!
  Хитлер Ќе одговорио:
  - Добро! Све "е бити добро, знам то и Ќа "у напасти!
  Борман климну у знак сагласности.
  - Све "е бити хокеЌ!
  Хитлер се сложио:
  - ХокеЌ Ќе увек хокеЌ!
  ЗавараЌмо голмане
  ЗабиЌамо пак у гол!
  Прва хакована девоЌка Ќе пала. Одмах Ќе каутерисана усиЌаним гвожђем на голоЌ, округлоЌ пети. Поскочила Ќе уз рику.
  и опет у боЌ. А како су лепе голе груди девоЌака са гримизним брадавицама. То Ќе супер. Такве девоЌке, наЌвиша класа. То Ќе супер.
  Хитлер урла:
  - Поново "емо у борбу, за мо" СовЌета!
  Ромел Ќе потврдио:
  - То Ќе управо за мо" СовЌета!
  И менажериЌа "е бризнути у плач. Ово су ратници. И скоро гола, што Ќе веома лепо. и бори се са великом жестином. Овде Ќе Ќедан опет пао. И оваЌ пут Ќе било тихо
  дуже време. А ни усиЌано гвожђе Ќе ниЌе оживело.
  Хитлер Ќе кроз смех приметио:
  - Ми смо наЌстрашниЌи борци!
  И она "е показати своЌ Ќезик.
  Муллер Ќе додао:
  - Све "е бити у врло ажурном делу!
  Борман Ќе залаЌао:
  - За свемирски комунизам!
  Ромел Ќе приговорио:
  - За АриЌевца!
  И сви "е се хорски смеЌати. Ово Ќе менажериЌа и прави фашисти.
  Хитлер Ќе певао:
  - єа сам Фирер, Ќа сам Фирер, Ќа сам Фирер, Ќарац...
  Божем свакога - бедни магарац!
  Прими посебно од АдиЌа у новчи"у,
  Налете"е на Ќаку воЌничку песницу!
  А оваЌ Фирер пева тако смешно. Ово Ќе окрутна животи®а. И фигуративни садиста. А шта Ќе са Фирером? Добро урађено!
  Хитлер опет као и обично на белом ко®у.
  А девоЌке падаЌу и утихну. И целе локве крви попрскане. И много трагова босих ногу. Такви гримизни, исклесани отисци стопала. И тако Ќе лепо.
  А девоЌке су различите, беле, жуте, црвене! И тако се боре - само призор за болне очи.
  Хитлер га Ќе узео и запевао:
  - Све "у вас поклати без шале,
  Да ли сам Ќа кра  или дете?
  Борман Ќе духовито приметио:
  - Ти си кра !
  Ромел га Ќе узео и запевао:
  - Адолф Хитлер, вођа-месиЌа,
  НаЌве"и кра  над кра евима!
  Милер Ќе цвркутао:
  - Да, он Ќе кра  над кра евима!
  И опет како се смеЌе.
  То су фашисти - само неки насилници.
  И девоЌке су умрле. Предност су, међутим, имали они са наран¤астим купа"им га"ама. Они су први преузели инициЌативу, а заплет битке Ќе био иза ®их. Ово су девоЌке - наЌвише
  акробатика страха и победе.
  Хитлер Ќе урлао на сав глас:
  - єа сам наЌЌачи тиранин на свету!
  Борман се сложио са овим:
  - Ти си заиста наЌЌачи!
  Милер Ќе пискао:
  - За комунизам ариЌевског излива®а!
  Спер Ќе сасвим логично приметио:
  - Има"емо комунизам -
  єа веруЌем у то!
  Хитлер Ќе певао:
  - Кипти, мо"ан, непобедив од било кога,
  МоЌа зем а, моЌа зем а - ти си наЌво ениЌа!
  Ово Ќе заиста песма канибала на главни начин.
  А девоЌке стално падаЌу и падаЌу. И гину Ќедан по Ќедан. Коначно, само четири девоЌке у наран¤астим купа"им га"ама остале су на ногама. И то Ќе кул.
  Хитлер Ќе оваЌ пут подигао палац и рекао:
  - Имамо милост!
  И то Ќе за девоЌке било готово.
  И опет туче. Овог пута Ќедна девоЌчица се бори против три дечака. Дечаци имаЌу тринаест или дванаест година. И да е су кретени. Наоружани мачевима. И девоЌка
  и мач и бодеж. Она Ќе оваЌ пут искусниЌа и спремна за борбу ратница. Ова девоЌка Ќе Ќедноставно супер. И она има колосалну агресивност.
  Хитлер урла:
  - Ово Ќе супер! Такви борци!
  ДевоЌка и дечаци су само у купа"им га"ама и боси. Ово Ќе наравно згодно за борбу. Иако ствара проблеме. Али они "е се жестоко борити.
  Борман урла:
  - Слава Фиреру!
  Милер Ќе одговорио:
  - Слава Тре"ем РаЌху!
  И очи "е му заблистати.
  Звери®ак се поново клади. Спреман Ќе да се бори туђим рукама. Или босих ногу девоЌака. И то Ќе кул.
  На знак, битка Ќе почела. Момци Ќуре напред. ДевоЌка их дочека ударцима мачевима. Ево првог дечака коЌи Ќе ра®ен и пада. Али онда он скочи.
  И битка се настав а са новом снагом.
  Хитлер пЌевуши:
  - ДевоЌке су различите,
  Али они су увек лепи!
  Борман се сложио са овим:
  - Увек су лепи!
  Муллер Ќе додао:
  - Поготово кад им спржиш голе пете!
  Хитлер Ќе зарежао:
  - єа "у их добро испржити!
  Борман Ќе викнуо:
  - Ово "е бити муче®е!
  Фирер Ќе потврдио:
  - Да, би"е муче®а! И веома окрутно!
  Милер Ќе зарежао:
  - Све "емо угасити и отерати у ковчег!
  Хитлер Ќе урлао:
  - Сви "е бити у ковчегу - знам то сигурно!
  Химлер Ќе прогунђао:
  - И вините се изнад сунца!
  Тада "е главни ¤елат звиждати. Али ®егов звиждук Ќе изгледао веома Ќадно. Тешко Ќе поверовати да Ќе оваЌ интелектуалац у песми главни ¤елат Тре"ег раЌха.
  Хитлер Ќе логично приметио:
  - Морам да будем наЌбо и!
  Милер климну главом.
  - Ти си наЌкул од свих Фирера!
  ДевоЌка Ќе наЌзад усмртила дечака, па Ќе он у"утао. А против ®е су биле две. Момци су почели да узмичу. И почеше да бацаЌу упа ени уга  под голе пете.
  Дечаци су се опекли и вриштали. Ово Ќе девоЌка. И она Ќе у тешком нападу.
  Фирер Ќе промрм ао:
  - Слава временима комунизма на ариЌевски начин!
  И како се смеЌе. Ово Ќе стварно Ќезиво.
  Ево Ќош Ќедног дечака коЌи пада. Маври му пеку голу пету. И клинац вришти. И покуша да скочи, али одмах добиЌе мач о главу. И умире.
  Опет му пале Ќош Ќедну пету.
  Хитлер урла:
  - єа сам наЌбо и у свемиру!
  И сада послед®и дечак клечи пред девоЌком. И он се мачем рађа по глави. Губи свест. ДевоЌка став а босу ногу на то.
  Подиже руке и виче:
  - Победа!
  Онда очекуЌе команду од Фирера.
  Адолф Хитлер Ќе сасвим логично приметио:
  - Дечак се спустио на колена - значи да Ќе добио хладне ноге! ДокраЌчи га!
  И окренуо палац надоле. Овако Ќе приказана права борба. И немилосрдна пресуда Фирера.
  Па опет борба...
  Овога пута битка између крокодила и десетак дечака. Крокодил Ќе био  удождер, и дугачак скоро десет метара. Дечаци су били наоружани мачевима. Имали су десет до четрнаест година
  године. У ствари, пусти на кла®е, крваво чудовиште. А ово, наравно, ниЌе сасвим поштено.
  Адолф Хитлер Ќе приметио:
  - Све "е бити супер.
  Борман Ќе приметио:
  - Као и све што имате о Фиреру!
  Адолф Хитлер Ќе изразио:
  -єа сам наЌгора звер у свемиру!
  Милер климну главом.
  - Ти си наЌстрашниЌа звер!
  Меинстеин Ќе приметио:
  - Уради"емо све стрмо!
  Ромел се сложио:
  - И веома стрмо!
  Хитлер Ќе певао:
  - Ми смо наЌкул на свету,
  Потопимо оно што Ќе против у тоалету!
  Борман се сложио:
  - Да, потопимо се! И би"е кул!
  Крокодил Ќе поЌурио ка своЌим колегама. И то са таквим бесом. И први дечак коЌи Ќе наишао - загризао Ќе на пола. И крв Ќе цурила из уста. Гмизавац Ќе пукао че усти од ужива®а.
  Био Ќе то веома суров чин муче®а детета.
  Хитлер Ќе п еснуо рукама и зацвилио:
  -За нашу победу!
  А како "е се оваЌ диктатор смеЌати.
  Борман Ќе приметио:
  "Ве" смо победили све што смо могли, о наЌве"и.
  Хитлер Ќе урлао:
  - єа сам наЌве"и, Ќа сам наЌлепши,
  Истовремено, он уопште ниЌе ле®!
  Борман Ќе потврдио:
  -Ви сте Фиреров тежак посао! Морамо да се угледамо на тебе!
  Хитлер Ќе са осмехом певао:
  - Немам равног на планети,
  То знаЌу и одрасли и деца...
  НаЌсЌаЌниЌа црвена
  Сре"емо зору!
  Химлер Ќе приметио:
  - Ова песма Ќе пре убазна, Фиреру моЌ!
  Хитлер Ќе зарежао:
  - Па шта?
  Главни ¤елат Тре"ег раЌха Ќе приметио:
  - А ти си велико зло!
  Хитлер Ќе урлао:
  -У Африци, разбоЌник,
  У Африци, зликовац...
  Ужасно у Африци
  Бармалеи!
  Химлер Ќе поновио импулс:
  - Трчи по Африци и Ќеде децу!
  Хитлер Ќе прогунђао:
  - Да, децо! Ово Ќе супер!
  Химлер Ќе певао:
  - ВеруЌем да "е се цео свет пробудити,
  Би"е краЌа фашизму...
  И сунце "е сиЌати -
  Освет ава®е пута комунизма!
  Хитлер како да урла и лансира пециво на Химлера:
  - Шта певаш магаре"а глава!
  Главни ¤елат Тре"ег раЌха гунђао Ќе:
  - Шалио сам се о великом!
  Фирер Ќе логично приметио:
  - За такве шале постоЌе празнине у зубима!
  Химлер Ќе уз смех приметио:
  - Као и увек, у праву си, о наЌве"и од наЌве"их!
  У међувремену, крокодил Ќе ве" поЌео четвртог дечака. Мачеви детета нису могли да нанесу значаЌну штету огромном крокодилу коЌи Ќеде  уде. Да, густа Ќе
  кожа се не може избушити из машине.
  Сиромашна деца су била осуђена на смрт.
  Хитлер Ќе кроз смех приметио:
  - НаЌЌачи смо на свету, не само по техници, ве" и по жестини духа!
  Борман се сложио:
  - Истина, наЌве"и!
  Гебелс, коЌи Ќе раниЌе "утао, приметио Ќе:
  "Мало ко се усуђуЌе да се побуни против нас! Ово Ќе заиста наша колосална снага!
  Хитлер Ќе са осмехом приметио:
  - Побунити се против Тре"ег РаЌха Ќе самоубилачко! Лакше Ќе направити хара-кири!
  Гебелс климну главом и запева:
  - Сакура има у сваком стану,
  А за оне коЌи не желе да живе у миру...
  Они то раде - хара-кири!
  Хитлер Ќе зарежао:
  - Харакири, хара-кири - потопи"емо се у тоалет!
  Борман климну главом.
  - Ви сте гениЌални Фирер!
  У међувремену, крокодил Ќе ве" био пригризао седмог дечака. И било Ќе окрутно и хладно. Шта можете предузети против такве мо"и? А крокодил се не може лако зауставити.
  Шта могу мачеви момци изнети на кла®е.
  Фирер Ќе, очигледно мислио на себе, певао:
  - Ти владаш чврстом руком,
  Ти паклени ђаво...
  Послао  уде на кла®е -
  Претеча црне нево е!
  ТвоЌ осмех Ќе луди смех
  И оличе®е великих победа!
  И цела Фирерова свита Ќе покупила:
  - Све што желиш доби"еш Ќедну,
  Све што желите - на краЌу краЌева, ви сте маЌстор!
  И ходаш самоуверено
  - Не се"ам се тога
  По чиЌим су сновима расути -
  Изградили сте успех!
  Гебелс Ќе са осмехом приметио:
  - Ово Ќе сЌаЌно моЌ Фирер!
  Хитлер климну главом у знак слага®а:
  - Наравно, бри антно! И би"е кул!
  Химлер Ќе приметио:
  - Ви сте као песник много супериорниЌи од Ста ина, а као уметник - Леонардо Давинчи!
  Фирер климну главом у знак слага®а:
  - Наравно да сам супериоран! єа сам наЌгениЌалниЌи на свету!
  Муллер Ќе предложио:
  - И у свемиру!
  Хитлер Ќе сматрао за сходно да дода:
  - И у мега-универзуму!
  Меинстеин Ќе викнуо:
  - Слава Фиреру у векове векова!
  Борман се сложио:
  - И нама слава!
  Хитлер Ќе гунђао о:
  - Цените личност у особи,
  Не готовина!
  У међувремену, крокодил Ќе грицкао десетог гладиЌатора. И почео Ќе да жва"е месо. Ово Ќе крокодил, па, чудовиште.
  МенажериЌа Ќе била веома задово на.
  Хитлер Ќе поново певао:
  Преко спа ене равнице
  Метар иза метра...
  Они иду преко УкраЌине,
  ВоЌници групе Центар...
  Први корак напред
  И у раЌ прве секунде,
  И сваки Ќунак Ќе и планина,
  Први "е оти"и у раЌ,
  Прва секунда, прва секунда!
  Па све цвета пред нама,
  Све гори иза нас...
  Не морате да мислите са нама да -
  Ко "е нам све одлучивати...
  Весело ил тмурно
  Идемо ку"и
  Плаве невесте
  Наша награда "е бити!
  
  Све Ќе пред нама, а сада,
  Метар иза метра...
  ВоЌници шетаЌу УкраЌином,
  Центар за групе ...
  
  Шта "е пасти под тенкове
  Он уопште ниЌе подстанар,
  И Ста ин "е до"и
  НаЌтужниЌи краЌ!
  
  Све Ќе пред нама, а сада,
  Иза метра мера,
  Они иду преко УкраЌине,
  ВоЌници цент групе!
  
  ВоЌник Ќе увек здрав
  ВоЌник Ќе спреман на све...
  И прашина као са тепиха
  Скла®амо се с пута
  
  И не"е престати
  И не ме®аЌ ноге...
  Наша лица сиЌаЌу -
  Чизме сиЌаЌу!
  
  Све Ќе пред нама, а сада,
  Метар иза метра...
  Они иду преко УкраЌине,
  Групни воЌнички центар!
  
  А чак и ако умре,
  Сваки секунд од нас...
  ДевоЌка се не"е осушити
  Он Ќе само хероЌ!
  ... ГЛАВА 6.
  ДариЌа Ќе постала мало ве"а и зрелиЌа. Њена фигура се формирала, а од девоЌке се постепено претварала у девоЌку и жену.
  Али она Ќе Ќош увек скоро дете, и да ради на изград®и моста преко Д®епра.
  Прохладно Ќе, чак Ќе и Ќуче почео да пада снег. А девоЌка Ќе боса и у затворскоЌ униформи, са кратком сук®ом.
  Богови,  уди и партизани као да су Ќе заборавили. Само тупи рад до изнемоглости и затворске оброке. Што Ќе, међутим, научно утеме ено, и дово но да има снаге да ради, па чак и да расте.
  Економска ситуациЌа у Тре"ем РаЌху се побо шала, а храна Ќе релативно поднош ива.
  Али морате много да радите. ДариЌино тело Ќе ве" прека ено, али досадно Ќе овако напорно радити.
  И она компонуЌе у ходу;
  СергеЌ Љахович Ќе победио у боксерском мечу са Шероном де Берсом. Куцнуо га Ќе по чашама, а ниЌе промашио нокаут ударац.
  И провео Ќе своЌу прву одбрану титуле.
  То Ќе довело до неких промена у општем распореду битака. Уместо обавезне одбране против ЧагаЌева, НиколаЌ ВалуЌев и СергеЌ Љахович одлучили су да се прво боре како би уЌединили титуле у тешкоЌ категориЌи.
  Ова борба би заиста била веома интересантна. СергеЌ Љахович има само Ќедан пораз, НиколаЌ ВалуЌев четрдесет и шест победа у низу. И он Ќе изразити фаворит.
  А наградни фонд за ову борбу за оба боксера Ќе рекордних десет милиона долара за два.
  Борба се одиграла у САД... АваЌ, публика Ќе била разочарана. СергеЌ Љахович Ќе повредио десну руку и изгубио свих дванаест рунди на бодове. Али ни НиколаЌ Валуев ниЌе блистао. И ниЌе могао да поша е противника ни у нокаут, па чак ни у нокдаун.
  Али уЌединио Ќе титуле и успео да освоЌи четрдесет седму победу у низу.
  Борба са ЧагаЌевим Ќе одложена. Тада Ќе ЧагаЌев развио упалу и Валуев се борио са другим, не превише познатим противником. И не превише убед иво га савладао на бодове. А онда борба са султаном Ибрагимовим. Борба се показала као веома такмичарска. Многи су чак веровали да Ќе султан Ибрагимов победио. Посебном одлуком судиЌе су ипак дале победу Валуеву. И сустигао Ќе РокиЌа МаркиЌалиЌа по броЌу победа у низу - четрдесет девет.
  Затим Ќе уследила обавезна одбрана са Русланом ЧагаЌевим... Али опет Ќе борба пропала. И опет Руслан ЧагаЌев са повредом и офсаЌдом.
  СвоЌу Ќубиларну педесету битку (ако се, наравно, не узме у обзир да Ќе Ќедна ВалуЌев ева борба проглашена неваже"ом!), руски гигант водио Ќе против Руиза. Била Ќе то поновна борба. У првом ВалуЌев ниЌе убед иво победио поде еном одлуком. А онда друга борба-освета.
  Многи су мислили да "е НиколаЌ Валуев побо шати своЌ резултат. И шта "е бити кул... Али опет руски гигант не изгледа наЌбо е, и осваЌа веома контроверзну победу на бодове, и то поново поде еном одлуком.
  Онда Ќош Ќедна борба са Холифилдом. ОваЌ борац Ќе права легенда. Али он ве" има четрдесет и шест година, и нико не веруЌе у ®егове шансе. А НиколаЌ ВалуЌев има педесет победа у низу и ниЌедан пораз. Оборио Ќе рекорд РокиЌа МаркиЌалиЌа и има два шампионска поЌаса у тешкоЌ категориЌи.
  Опет борба... И опет се НиколаЌ ВалуЌев мучио да победи на бодове.
  И такође поде еном одлуком. Али поправио Ќе своЌ рекорд, педесет и Ќедну победу у низу! Ово Ќе прилично кул, морате признати.
  А ево и доброво не одбране против ДеЌвида ХеЌа. НиколаЌ ВалуЌев ниЌе имао ниЌедан пораз од 1993. године. Ево га опет у борби...
  Опет дуел, где НиколаЌ ма  не сиЌа и инфериоран Ќе у односу на неприЌате а у брзини.
  Али с друге стране, савршено држи ударац. ПоказуЌе отпорност. И као резултат тога, судиЌе поново даЌу победу НиколаЌу Валуеву, одвоЌеним одлукама. И наравно, веома контроверзно ...
  Али рекорд Роцки Марцхила Ќе ажуриран. Педесет две победе у низу.
  И оцртава се нови противник: ВиталиЌ Кличко, коЌи жели да добиЌе два поЌаса одЌедном у борби за уЌеди®е®е.
  Али преговори су убрзо зашли у "орсокак. ВиталиЌ Кличко се борио са Сосновским.
  А НиколаЌ Валуев се борио са Мореком, Ќаким боксером, али Ќе много пута тучен.
  И ова победа НиколаЌа Валуева, педесет и тре"а заредом, показала се неубед ивом и опет без нокдауна и поенима, поде еном одлуком.
  Ипак, запис Ќе ажуриран. А НиколаЌ Валуев не познаЌе поразе ве" шеснаест година - рекорд за тешку категориЌу. А педесет и три победе у низу Ќе рекорд међу свим тежинским категориЌама.
  А до борбе са ВиталиЌем Кличком и обЌеди®ава®а титула ниЌе дошло.
  НиколаЌу Валуеву Ќе откривен бенигни тумор у глави и био Ќе приморан да прекине боксерску кариЌеру.
  За ®егове поЌасеве борили су се ДеЌвид ХеЌ и Владимир Кличко. И победио Ќе Кличко млађи.
  Али НиколаЌ ИИ, као боксер коЌи Ќе формално оборио рекорд РокиЌа МаркиЌалиЌа, и коЌи поседуЌе два поЌаса, а никада ниЌе победио, ве" Ќе био прилично славан.
  И уместо єединствене РусиЌе, НиколаЌ Валуев Ќе одлучио да створи сопствену партиЌу. єа сам то назвао - "Велики скок". И успео Ќе сензационално да уђе у Државну думу 2011. А онда Ќе учествовао на председничким изборима 2012. године. И опет сензациЌа, друго место и долазак у други круг против Владимира Путина.
  Блимеи! НиколаЌ Валуев Ќе постао нова, светла, политичка звезда. Старе, политичке проститутке постале су досадне народу и кренуо Ќе за новим политичарем и боксером.
  Заиста, Владимир Путин Ќе могао да победи НиколаЌа Валуева у другом кругу, али се испоставило да Ќе ®егова предност прилично мала.
  Али међу комунистима, због неуспеха ЗЌуганова, дошло Ќе до државног удара и СергеЌ Удалцов Ќе постао нови председник Комунистичке партиЌе Руске ФедерациЌе.
  ОваЌ млади и енергични човек направио Ќе праву буру против Владимира Путина. А узбуђе®е Ќе било веома озби но. Масовни сукоби са полициЌом. Употреба пендрека. Премла"ива®а, па чак и жртве међу заточеницима.
  Тако Ќе пореме"ена ОлимпиЌада у СочиЌу. Тада се у УкраЌини десио МаЌдан. єанукович Ќе свргнут. У условима унутраш®е нестабилности, Путин ниЌе заузео Крим. А у Донбасу ниЌе било рата.
  УкраЌина, на челу са Порошенком, била Ќе у успону.
  ВиталиЌ Кличко, коЌи Ќе прекинуо боксерску кариЌеру, одлучио Ќе да се врати.
  И тако Ќе успео да нокаутира Стивенсона. И постати четврти пут шампион у тешкоЌ категориЌи, понав аЌу"и Холифилдов рекорд. Тада Ќе ВиталиЌ направио Ќош Ќедну одбрану против Криса Ареоле. Таква борба Ќе освета и опет нокаутирала противника.
  Али онда Ќе, због преоптере"ености места градоначелника КиЌева, ипак био приморан да прекине своЌу славну кариЌеру.
  Владимир Кличко, иако не сасвим убед ив, успео Ќе да одбрани титулу против ТаЌсона ФЌуриЌа. А онда Ќе нокаутирао свог сународника Глазкова. А онда Ќе направио и одбрану против БраЌана. И оборио Ќе рекорд Џоа Луиса по броЌу шампионских победа.
  Али постоЌи Ќош Ќедан поЌас. КоЌу Ќе освоЌио Денотеус ВаЌдер. ОваЌ боксер Ќе Ќединствен - цела ®егова кариЌера Ќе састав ена од нокаута. Чак четрдесет нокаута у низу - то Ќе кул! А Владимир Кличко ве" има четрдесет Ќедну годину. И, наравно, оваЌ уЌеди®уЌу"и дуел изазвао Ќе огромно интересова®е.
  И први пут од борбе са Петром Владимир Кличко ниЌе неприкосновени фаворит.
  Али ево борбе са ДенотеЌем. Размена нокдауна. Па ипак победа на краЌу, макар и поде еном одлуком судиЌа Владимира Кличка.
  Тако Ќе Владимир Кличко, први пут у тешкоЌ категориЌи, уЌединио сва четири главна поЌаса. И ово Ќе Ќединствено достигну"е...
  Владимир Кличко Ќе имао Ќош Ќедан реванш са Видером, успео Ќе да га нокаутира овога пута и покаже да године нису смет®а за спорт. Такође Ќе победио Паркера.
  Али онда, у Ќесен 2018, са четрдесет две године, изгубио Ќе од ЕнтониЌа Џошуе у драматичном дуелу.
  Ова борба Ќе била супер... Владимир Кличко ниЌе губио више од четрнаест година, али Ентони Ќе ипак успео да преузме и освоЌи сва четири поЌаса.
  єедина утеха Владимиру Кличкову Ќе што Ќе и ®егов име®ак Владимир Путин изгубио изборе 2018. године. Штавише, победник ниЌе био НиколаЌ Валуев, за кога Ќе мода ве" прошла, ве" комуниста - СергеЌ Удалцов.
  Разлог пораза Ќе био што се због пада цена нафте и гаса погоршала економска ситуациЌа у РусиЌи. А ефекат окупациЌе Крима ниЌе могао да функционише. Тако Ќе све постало другачиЌе. Комунисти су се поново вратили. И опет изнад Крем а Црвена застава.
  Владимир Кличко Ќе, међутим, наставио кариЌеру. Корона вируса на свету ниЌе било, а 2020. године велики боксер Ќе успео да победи Руиза млађег и поново постане светски шампион. Тада Ќе одбранио титулу од Руиза млађег. Али реванш Ќе поново био за ЕнтониЌа Џошуу.
  Владимир Кличко, коЌи Ќе оборио много рекорда, поново Ќе наЌавио повлаче®е.
  Иако Ќе успео да постави Ќош Ќедан рекорд - да постане наЌстариЌи неприкосновени шампион света.
  И ово Ќе такође огромно достигну"е.
  Тада Ќе и ВиталиЌ Кличко имао егзибициону борбу са Холифилдом.
  Свет Ќе ишао своЌим путем.
  Александар Усик Ќе постао нови неприкосновени шампион света у тешкоЌ категориЌи сензационалистичким поразом ЕнтониЌа Џошуу. А онда Ќе одбранио титулу против ®ега.
  Али сада се Владимир Кличко неочекивано вратио у Ќесен 2022. И потукао се са Усиком, зарад Ќош Ќедног рекорда.
  И ова битка Ќе сломила сва досадаш®а достигну"а у драми и току.
  А Владимир Кличко Ќе поново сензационално победио. И опет Ќе заузео све поЌасеве. И четврти пут Ќе постао светски шампион.
  Заиста у боксу, хероЌство нема старост.
  Живот иде као и обично, али прави хероЌи никада не старе!
  ... ГЛАВА 7.
  Олег Рибаченко Ќе водио рат против Египта. БроЌност руске воЌске само се пове"авала како Ќе напредовала у унутраш®ост. Придружило им се и локално становништво. А трупе, имаЌу"и напредниЌе оружЌе, извоЌевале су победу за победом.
  Олег Рибаченко Ќе изгледао као веома миши"ав и згодан тинеЌ¤ер од око четрнаест година. И тако се борио бос, у шортсу и са голим торзом.
  Дечак терминатор Ќе сЌекао египатске воЌнике мачевима. Извршио млин, и одсЌекао главе му¤ахедина.
  Ово Ќе веома разигран дечак.
  И између битака, млади ратник Ќе компоновао нешто заним иво.
  20. априла 1957. године. Овог пута, звЌездани бродови Тре"ег РаЌха лете на Сатурн. Требало би да лете око ®егових прстенова. И пет великих бродова
  полете са космодрома у пусти®и Сахаре. А сама пусти®а Ќе све ма®а и ма®а и озеле®уЌе се.
  РазвиЌаЌу се све нове сорте пшенице и сточне хране. На планети Зем и одавно нема глади, а скуп аЌу се рекордне жетве. Чак и Немци покушаваЌу да преузму контролу над сунцем . На пример, постав ена су огромна огледала коЌа сакуп аЌу зраке и освет аваЌу их у поларним пределима Зем е.
  Живот заиста постаЌе бо и. На обалама Арктичког океана ве" цветаЌу први гаЌеви са кокосима и бананама.
  Деца ве" трче боса, по свежоЌ трави, а одозго сиЌаЌу рефлектовани зраци сунца.
  Фирер жели да планету Зем у учини непрекидним летом и вечним даном у буду"ности. И много тога се ради за ово. Нови Колосеум са десет милиона седишта Ќе ве" изграђен и на ®ему светлуцаЌу екрани, а битке "е бити приказане на огромним мониторима. Да, веома Ќе лепа.
  Скоро свака породица има аутомобил. Али сада прелазе на електрична возила. И тако су кул. А сада производе миниЌатурне хеликоптере за личну употребу. И тако су аеродинамични - само мало чудо.
  Такође у свету Тре"ег раЌха производе се свеске - кул модели. Штавише, наЌсавремениЌи брендови. Паметни телефони и мобилни телефони су ве" у производ®и.
  Глобална интернет мрежа се такође развиЌа.
  Односно, Тре"и раЌх Ќе у успону и тежи експанзиЌи. То Ќе кул. Планете се савладаваЌу. На Месецу су ве" изграђени читави квартови. И град®а почи®е
  граду и на Марсу.
  И то Ќе супер. Планета Зем а се претвара у цветаЌу"у башту.
  Али овде Ќе сам Хитлер? У овом случаЌу, оваЌ диктатор Ќе маниЌак и седа.
  Управо сада, дечак од око дванаест година Ќе по ®еговом наређе®у обешен на сталак. А Фирер га млати бичем, кидаЌу"и дечакову препланулу, глатку кожу.
  Крв цури са дечакових леђа. Затим две девоЌчице ваде блок и у ®ега убацуЌу дечакове босе ноге. Поправи. Затим на удицама
  окачити тегове. Клинац урла од болова, лице му Ќе искрив ено.
  Хитлер то воли. Из ог®ишта вади вру"у шипку. И принесе Ќе дечаку босоног, округле пете. Клинац урла од болног шока
  губи свест. ДевоЌке га одмах полиЌу леденом водом, и пробуде га.
  А Хитлер усиЌаним штапом пали Ќош Ќедну пету. Дечак има округлу, ружичасту, опрану од прашине и мало грубу.
  И како Ќе приЌатно удисати мирис свежег, нежног меса кроз ноздрве. Осе"ате велико задово ство од овога. Овде су дечакове пете пржене.
  А ти хваташ клешта са усиЌаном петокраком црвеном од жара са ог®ишта. И ставите га на гола, препланула, миши"ава прса детета.
  А он, опет урла од див ег, монструозног бола. И мирис спа еног меса постаЌе све Ќачи. Дечак губи свест. Овог пута болни шок Ќе веома Ќак.
  Хитлер се уморио од муче®а дечака. И он прелази на девоЌку од двадесетак година. Она Ќе плава и веома натечена и лепа.
  За почетак, она Ќе подигнута на сталак. ДевоЌка вришти и трза се. Након тога Адолф Хитлер узима бич у руке и почи®е да га млати.
  Од удараца лепотица задрхти. Хитлер млати из све снаге, а нежна кожа девоЌке пуца, крв тече. Она тада постаЌе тиха, несвесна.
  А девоЌке крвниковог помо"ника поливаЌу Ќе леденом водом. А онда опседнути Фирер приноси упа ену бак у босим ногама плавокосе лепотице.
  Она опет вришти.
  И право ремек-дело и врхунац муче®а када Адолф Хитлер из ог®ишта вади гримизна клешта од вру"ине. И доведе их до голих груди девоЌке. И почи®е у
  ишчупати ЌоЌ гримизне брадавице. И тако вришти од бола и пониже®а. И чуЌе се тако приЌатан мирис прженог меса . Ово Ќе просто неописиво задово ство.
  Хитлер цвили и показуЌе лажне зубе. Толико воли да мучи лепе девоЌке. И момци такође.
  Хитлер чак пЌевуши:
  - Волим да додаЌем и одузимам,
  Волим да додаЌем и одузимам...
  Али да те оставим са носом,
  Морам да променим нос!
  Ово Ќе заиста опседнути Фирер. ДевоЌка Ќе била теме но мучена.
  Онда су му довели лепог, плавокосог дечака од око четрнаест година, повезаног са подзем ем. Живот на планети Зем и Ќе постао бо и, али бар мали броЌ,
  али партизански покрет Ќош ниЌе замро. ОваЌ клинац СерЌожа Ќе такође покушао да изврши саботажу.
  А Хитлеру Ќе, наравно, било драго да га подвргне окрутном муче®у. Дечаку Ќе била поцепана оде"а и откривено ®егово миши"аво и преплануло тело.
  Жене ¤елати су се чак облизале од задово ства да "е морати да муче тако слатког и згодног тинеЌ¤ера.
  Хитлер, коЌи Ќе обожавао процес тортуре, такође га Ќе започео. И светски криминалац броЌ Ќедан Ќе зарежао:
  - єеби га!
  Голог, препланулог, згодног, светлокосог дечака вукле су снажне девоЌке-¤елати на сталку. Искривили су му руке и везали га. ИсковаЌте удицу.
  И почеше да дижу дечака. СерЌожкине руке су се искривиле и он Ќе почео да се савиЌа. Његова миши"ава леђа су се извила. ДевоЌке крвнике су повукле дечака
  по раменима. И са уздахом се извиЌа у раменима. И усправио се.
  Фирер Ќе наредио:
  - До плафона!
  Почели су да дижу дечака. Његово лепо, дети®асто, али ве" формирано тинеЌ¤ерско лице било Ќе искрив ено од бола. И боси, са глатком кожом, миши"аве ноге се трзаЌу.
  Па, ово Ќе само почетак. Овде Ќе клинац подигнут више до плафона обЌеди®ене собе. Конопац Ќе био затегнут.
  Хитлер командуЌе:
  - Пустити!
  И конопац Ќе ослобођен. Дечаково тело пада. И тек на самом поду поново се повлачи снажно уже. И дечак вришти од див ег бола у раменима и рукама.
  ПробиЌа га све до поти ка.
  Хитлеру се ово баш допада и он, тр аЌу"и руке, урла:
  - За маркиза де Сада!
  Дечак завиЌа. И Фирер узима гвоздену шипку у руке и удара дечака по босим ногама. Од пат®е шкрипи. Гвоздена шипка Ќе тешка и Фирер се брзо уморио.
  Одложио га Ќе и узео бак у. И како Ќе дечаку запекла миши"ава страна. Он опет урла од пат®е.
  Фирер наређуЌе:
  - Подигни Ќе до плафона!
  И опет Ќе дечак подигнут. Ово Ќе окрутна забава криминалца броЌ Ќедан.
  Ипак, за сада да завршим са муче®ем. У вези са рођенданом тиранина, договараЌу се борбе гладиЌатора. Па, шта Ќош можете да видите.
  Фирер напушта подрум за муче®е и одлази лифтом. И то Ќе прилично кул.
  Ево га, у своЌоЌ царскоЌ ложи, гледа битке у Колосеуму.
  А са ®им и ®егова прат®а.
  Има шта да се гледа.
  Десетак девоЌака истрчава у ринг. Скоро голи су само у црвеним купа"им га"ама. ДевоЌке су лепе, плаве и преплануле.
  Кла®аЌу се у сва четири правца. У рукама имаЌу мачеве и штитове. Да, диван призор. Нарочито ако узмете у обзир да девоЌке блистаЌу гримизним брадавицама.
  А ово Ќе генерално шала - супер.
  Фирер Ќе облизнуо усне и промрм ао:
  - єа сам наЌкул на свету!
  Борман Ќе исправио опседнутог диктатора:
  - Ти си наЌкул у свемиру!
  Хитлер Ќе са ужива®ем приметио:
  - Било би лепо да се такве штикле као ове девоЌке спрже на пламену!
  Милер климну главом.
  - Тако Ќе моЌ Фиреру!
  У арену Ќе утрчало Ќош десетак девоЌака. И оне су голе и у истим купа"им га"ама, само овога пута у белом. такође препланула, миши"ава, плава.
  Све у свему, дивне девоЌке. Можете им се дивити дуго времена. А ®ихове брадавице од Ќагода су тако примам иве. И голе, округле штикле кад девоЌке
  утрчати и б еснути.
  Естетски, девоЌке су добре као гладиЌаторице. И то Ќе прилично кул.
  Фирер Ќе са осмехом приметио:
  - Ово "е бити призор.
  у менажериЌи су почели да се склапаЌу стопе. Заиста, девоЌке су овде дивне. И чак Ќе штета што "е погинути. А ово су чак и до неке мере супер-класне рибе!
  Фирер Ќе узео и отпевао:
  ДевоЌке су другачиЌе
  Чак и понекад заразна...
  Али сви желе исто
  Врти се на штапу!
  Милер климну у знак сагласности.
  - Да, хо"у свог демона!
  Хитлер Ќе узвратио:
  - Ко Ќе опседнут?
  Милер Ќе са осмехом приметио:
  - Ти си демон и опседнути кра !
  Фирер климну главом у знак слага®а:
  - Да, Ќа сам велики кра !
  Борман Ќе са осмехом приметио:
  - НаЌве"и кра  над кра евима!
  Хитлер климну главом уз осмех пиране:
  - єа сам кра  над кра евима и господар господара!
  Зачуо се гонг и сигнал за битку. И битка се одвиЌала са новом снагом. ДевоЌке су се окупиле и чули су се ударци мачева о метал.
  Овде су ®ихове босе ноге блистале препланулом кожом.
  Хитлер Ќе замиш ао себе како их мучи. И то га Ќе тако обрадовало. Ово Ќе демонски диктатор.
  Шта Ќе са овим садистом?
  Спер Ќе насмеЌао:
  - Ти си моЌе фирерово савршенство!
  Хитлер Ќе уз уздах приметио:
  - Нажалост, Ќа сам смртник!
  Спер Ќе са осмехом приметио:
  - ПостоЌи анегдота овим поводом. Заурла монах: сви "емо помрети бра"о. Али онда сам видео ЛуЌа четрнаестог, такође познатог као Кра  сунца. А онда монах
  исправио се: скоро сви "емо погинути бра"о!
  Фирер Ќе са осмехом приметио:
  - О, нађи лек за бесмртност!
  Шпер Ќе са осмехом певао:
  Бесмртност за дуго времена
  Човек Ќе тражио чудесан гол зароб ен ...
  У религиЌама древних к®ига,
  И строге науке прошлости!
  Борман Ќе певао са задово ством;
  Њега ниЌе водио само страх,
  Али и же а да се све види
  Види зору, чуЌ одговор
  Закорачити у висине невиђеног зна®а!
  Прва тешко ра®ена девоЌка у белим купа"им га"ама пала. Маври су ЌоЌ спалили голу, округлу пету, а девоЌка Ќе истог трена скочила. И Ќурнула Ќе у боЌ.
  До сада Ќе било мало жртава. ДевоЌке су се покриле штитовима, и нису нанеле велику штету Ќедна другоЌ. Било Ќе заним иво видети како су препланули
  миши"ава тела почи®у да блистаЌу од зноЌа. Ово су девоЌке.
  Меинстеин Ќе приметио:
  - Ово су ратници супер класе!
  Хитлер се сложио са овим:
  - Да, скоро супер, али превише опрезно!
  Борман Ќе приметио са тигровим осмехом:
  - Веома Ќе приЌатно мучити девоЌке! А ово Ќе право задово ство!
  Фирер климну главом у знак слага®а:
  - Да, ово Ќе велико задово ство!
  И како "е то да узме и да се смеЌе. И да се смеЌемо као луди! И да бациш крему у своЌу околину.
  А онда Ќе у игру ушао Херман Геринг.
  И такође како виче:
  - НаЌЌачи смо на свету,
  Потопи"емо све неприЌате е у тоалет...
  Ота¤бина сузама не веруЌе,
  Да"емо прилику злим олигарсима!
  Хитлер Ќе са цереком зуба зарежао:
  - Да ли сте и сами коЌим случаЌем олигарх?
  Геринг Ќе зацвилио као сви®а:
  - Наравно да не,
  ДаЌ ми вина и паклу цигарета!
  Фирер се насмеЌао и викнуо:
  - Ако имаш тиви,
  УсуђуЌеш се, ти си звезда...
  ХаЌде, изненадите  уде!
  Борман Ќе приметио са осмехом:
  - У НемачкоЌ Ќе све могу"е,
  Али не можете живети!
  Хитлер Ќе викнуо од беса:
  - Не! Можете живети! Не можете пити ово!
  И како се смеЌе. Као избезум ен човек.
  У међувремену, девоЌке се боре и показуЌу своЌу наЌвишу борбену класу. Овде Ќе Ќедан пао. И поред тога што Ќе била каутерисана голом, округлом петом, ниЌе могла да устане.
  Маври су Ќе оставили на миру. Фирер "е одлучити да их помилуЌе или убиЌе.
  Хитлер Ќе урлао:
  - Тама пакла се надвила над градом,
  У сенци се облаци криЌу код ку"е ...
  Затеза®е оштрог чеки"а Ќаче -
  Сатана шета улицама!
  Борман Ќе урлао од див е®а:
  - Ви сте Фирер изнад Сатане!
  Хитлер Ќе гунђао о:
  - єа сам, наравно, виши!
  Милер Ќе са осмехом приметио:
  - Ти си наЌвиши идеал!
  Фирер Ќе узео и отпевао:
  - Две хи аде година рата,
  Рат без посебног разлога
  Рат Ќе посао младог човека
  Лек против бора!
  Милер се сложио са овим:
  - Рат Ќе лек за боре!
  Хитлер Ќе прилично озби но питао:
  - А када "е се створити еликсир бесмртности?
  Химлер Ќе самоуверено изЌавио:
  - РадиЌе него што мислите Фирер!
  Борман Ќе са осмехом приметио:
  - Без вас може избити озби на борба за власт!
  Хитлер климну главом:
  - Геринг више ниЌе превише здрав, и ускоро "е умрети. Прекомерна тежина ниЌе погодна за здрав е. Морамо размиш ати о другом наследнику!
  Милер Ќе приметио слегнувши раменима:
  - Ово мора да Ќе твоЌ син, супер!
  Фирер климну главом у знак слага®а:
  - єел тако! Али Ќош увек постоЌи Ќедан и наЌве"и коЌи се може на"и!
  Химлер Ќе енергично певао:
  - Наш посао Ќе круна
  Нема краЌа и нема почетка...
  Не"емо завршити
  Наш Фирер не"е полетети са пиЌедестала ...
  Живот "е и"и преко брда
  Без писа®а Зем а осака"ена,
  Би"е унучади касниЌе -
  Тре"и РаЌх "е владати заувек!
  Хитлер климну главом у знак слага®а:
  - Ово поравна®е Ќе само за мене!
  Три девоЌчице су ве" изгубиле способност крета®а. ДвоЌица су у белим купа"им га"ама, а Ќедна у црвеноЌ. Али дуел се очигледно одуговлачио.
  Фиреру Ќе постало досадно. И нареди да се врео уга  баца под босе девоЌке. И падоше и запалише голе, ружичасте потпетице.
  ДевоЌке су вриштале и урлале. И тако приЌатан мирис загореног меса.
  Хитлер Ќе певао:
  -єедан два три! Раставите га!
  Химлер се сложио са овим:
  - ПоцепаЌте и обришите!
  Фирер Ќе заурлао:
  - Ђаво Ќе ту, ђаво Ќе тамо,
  Живот Ќе као смрт, чиста обмана!
  Милер се сложио са овим:
  - Нема смрти!
  Борман Ќе гунђао о:
  - Црна врана, пред смр"у,
  Жртва чека у поно"!
  Хитлер га Ќе узео и запевао:
  - Не"ете ми веровати,
  Или можда не"ете разумети...
  У свемиру Ќе страшниЌе
  Него чак и у Дантеовом паклу!
  Овде летимо у парсек раЌ,
  Ми смо на звЌезданом броду
  Претрчава®е кваркова у галопу!
  ДевоЌке су се све више стезале. Све чеш"е су падали и нису могли да устану. Генерално, превласт Ќе прешла на лепотице са црвеним купа"им га"ама.
  И тако су девоЌачке сисе веома гримизне.
  Хитлер га Ќе узео и заурлао:
  - єа сам наЌЌачи на свету,
  Открио сам да Ќе два пута два четири!
  Борман Ќе викнуо:
  - Супер си, ти си хероЌ!
  Звездана грозница те обузела!
  Милер Ќе певао:
  - Звезде ове бра"е су као рибе у барама,
  Дово но за све заинтересоване...
  Да ниЌе Фирера, тада бих ходао,
  Такође хероЌ!
  Да ниЌе Фирера, тада бих ходао,
  Цоол хероЌ!
  Хитлер Ќе урлао на сав глас:
  - єа сам наЌве"и на свету,
  И све "у потопити у тоалет!
  Борман Ќе викнуо:
  - Потопи се у клозет, потопи се у тоалет!
  Фирер Ќе потврдио:
  - Да, и у тоалету! Уништи"емо све неприЌате е!
  Ево таквог демонског Адолфа. Па, ништа друго га не"е излечити. Мада "е само гроб поправити грбавца. А у међувремену... У међувремену су биле само три девоЌке у црвеним купа"им га"ама, а послед®у су ставили у бело.
  Битка Ќе завршена. А сада Ќе све зависило од милосрђа Фирера. Хитлер Ќе овог пута одлучио да не докраЌчи девоЌке.
  И подигао палац горе.
  Што Ќе, генерално, изазвало одобрава®е Ќавности.
  Прва борба Ќе завршена. Али четири дечака су ушла у арену. Имали су око дванаест или тринаест година. Преплануле су, суве и жилаве.
  У рукама држе мачеве и штитове. Четири дечака су се поклонила кутиЌи у коЌоЌ Ќе седео Фирер са своЌом прат®ом. А онда у салу. Били су то млади гладиЌатори у црним купа"им га"ама и боси.
  Дечаци су препланули и миши"ави. Фирер Ќе замиш ао како су их тукли бичем и осетио узбуђе®е. Било би лепо да их мучимо.
  Против деце Ќе подигнут веома велики тигар  удождер. Имао Ќе оч®аке и био Ќе прилично мо"ан. Момци су имали мале шансе против тигра. Да и оружЌе: кратак мач и
  штит ниЌе наЌбо и.
  На монитору се видело када Ќе дечацима у крупном плану приказано да су им лица уплашена.
  Фирер Ќе приметио:
  - Борба "е про"и добро, сигурно!
  Борман Ќе подржао опседнутог диктатора:
  - Морамо Ќако да победимо момке!
  Хитлер Ќе гунђао о:
  - Момци, момци, момци тукли!
  Момци, момци, момци тукли!
  МенажериЌа се кладила. У основи, наравно, кладили су се на тигра. Он Ќе велики и искусан канибал. Дечаци су више били као жртве.
  А онда се огласи гонг. Тигар се ослобађа са ланца. И баци се на момке. ПокушаваЌу да секу мачевима и одскачу. Али звер Ќе ве" искусна и обара прву
  дете, гризе ногу.
  Хитлер Ќе урлао:
  - Негде на Ками, ми сами не знамо!
  Негде на реци Ками, МаЌке реке!
  ЛупаЌу"и ногама, Фрици чизмама!
  И дефинитивно нису могли да победе коприву!
  И менажериЌа се смеЌала. Нарочито када Ќе тигар почео да цепа дечака. И мора се ре"и грандиозно.
  Хитлер Ќе урлао:
  - Скачемо кроз локве,
  Пегла®е снега...
  А онда на Пацифик, Тихи океан!
  Борман Ќе гунђао о:
  - На наЌтихи океан!
  Хитлер Ќе зарежао на сав глас:
  - А Ќа сам насилан!
  Милер се сложио:
  - Ви сте наЌнасилниЌи Фирер у свемиру!
  Тигар Ќе растргао другог дечака, и како да плаче... Ово Ќе стварно чудовиште пакла.
  Хитлер га Ќе узео и запевао:
  ЧекаЌу"и тролично чудовиште пакла
  вратар подземног света...
  Људски гавран из стада,
  Зове нас див им криком!
  Борман Ќе покупио:
  - Див а светлост ломача,
  И гробни урлик...
  магаре"а воЌска -
  Фиреру, уз вас смо!
  Хитлер Ќе урлао:
  - Далеко од фантома!
  Борман Ќе са осмехом приметио:
  - НаЌЌачи смо на свету...
  Фирер Ќе гунђао о:
  - Не мете пр аво руб е у стану!
  Милер Ќе агресивно истакао:
  - Све "емо побити!
  Тигар Ќе поцепао и тре"ег дечака. И то Ќе стварно кул. ОваЌ предатор Ќе чврст и агресиван. Не"ете ништа ре"и. Али тигар Ќе само животи®а.
  А овде су животи®е горе од било ког представника природне фауне.
  Хитлер Ќе приметио, цере"и се зубима:
  - єа сам наЌстрашниЌа и наЌжеш"а звер!
  Борман се насмеЌао и закикотао:
  - Човек Ќе грешно створе®е,
  А ни сам убица-¤елат ниЌе знао ...
  Да Ќе у рукама незема ског Бога
  Исусу Ќе забио ексере!
  Фирер Ќе агресивно приметио:
  - Човек у неверици Ќе несре"ан,
  Не можете живети у грешноЌ пожуди...
  єер Хитлер Ќе ужасан бог,
  А он Ќе строги судиЌа универзума!
  Борман Ќе уз уздах приметио:
  - Ти си величанствен Фиреру!
  Хитлер Ќе приметио:
  - єа сам див а сви®а!
  Милер Ќе исправио:
  - Више као слон!
  Тигар Ќе докраЌчио послед®ег дечака. А сада Ќе Ќео месо са задово ством. Ово Ќе стварно чудовиште од чудовишта.
  Хитлер Ќе приметио:
  - ХаЌде да одведемо тигра. Следе"а борба.
  У следе"оЌ бици су се бориле две девоЌке. єедна Ќе била црвена са трозубом и мрежом. Друга Ќе у рукама имала мач сред®е дужине и мали штит, као плавуша.
  истина Ќе можда обоЌена. Адолф Хитлер Ќе веома волео децу и жене са плавом косом и фарбали су их за ®ега. Генерално, Фирер Ќе био софистицирани садиста.
  Заиста Ќе волео да слатки дечаци и девоЌке носе штикле. А ово су заиста звери. И Фирер: претварати се да Ќе лав Ќе мешавина лисице и сви®е.
  Хитлер Ќе задово но приметио:
  - Сада се надам да "е борба бити заним ива?
  Борман климну главом.
  - Чак веома интересантно моЌ Фиреру!
  ДевоЌке су биле преплануле и миши"аве. Скоро гол, само у купа"им га"ама, и бос. Веома секси ратници. Можете их дуго гледати и дивити се.
  Фирер Ќе приметио:
  - Да, ово Ќе Ќош увек призор!
  Милер Ќе гугутао:
  - Ми смо наЌЌачи фашисти у свемиру!
  Хитлер Ќе урлао:
  - И наЌЌачи од свих у свемиру!
  Опет се менажериЌа кладила. Сада су ратници били практично равноправни. Дакле, исход битке ниЌе Ќасан. Дакле, стопе су поде ене - педесет-педесет.
  Или скоро подЌеднако.
  Хитлер се двоумио на кога да се клади. Лепота оваквих битака Ќе у томе што се ®ихов исход не зна унапред. И сваки ђаво може да преузме.
  И однос снага Ќе близак. Обе девоЌке су биле обучене, али их Фирер ниЌе видео у акциЌи.
  После оклева®а, опседнути диктатор се ипак кладио на црвенокосог. Деловала му Ќе мало окретниЌе. А мрежа Ќе, ако Ќе добро поседовати, веома опасна ствар.
  Борман Ќе приметио:
  - ДевоЌке ве" имаЌу искуства! Борба "е бити сЌаЌна!
  Хитлер Ќе суморно приметио:
  - Бо е него да тигар прождире дечаке!
  Борман Ќе био изненађен:
  - Да ли ти их Ќе жао због великих?
  Фирер Ќе искрено одговорио:
  - Да мало! Они су згодни дечаци ... Иако Ќе тако приЌатно мучити и мучити лепо дете!
  Милер Ќе приметио:
  - Увек смо вас снабдевали наЌбо им месом за муче®е!
  Хитлер Ќе с тигровим осмехом приметио:
  - Тако волим да мучим и мучим лепе момке и девоЌке. Не"е сви разумети какво Ќе то задово ство!
  Борман Ќе са осмехом приметио:
  - Маркиз де Сад Ќе то разумео!
  Фирер се сложио:
  - Маркиз де Сад Ќе био велики човек!
  Химлер Ќе предложио:
  - Можда поставити споменик маркизу де Саду?
  Хитлер се оживео и климнуо главом:
  - Ово Ќе наЌразумниЌа идеЌа!
  Зачуо се гонг. И почела Ќе жестока битка. ТачниЌе, девоЌке су са голим, исклесаним, веома грациозним и препланулим ногама почеле да се приближаваЌу. И изгледало Ќе
  помало Ќезиво.
  Црвенокоса се нечуЌно пришу®ала. Њен партнер Ќе држао мач спреман. Овде Ќе црвенокоси ратник узео и бацио мрежу. Урадила Ќе то брзо, као б есак му®е.
  Плавуша Ќе, међутим, успела да скочи назад. И мрежа Ќе пролетела. Црвенокоса девоЌка Ќе Ќурнула на ®у, али Ќу Ќе плавуша зауставила, па чак и мачем почешала груди.
  па бацио трозубац, али Ќе одбиЌен.
  Борман Ќе приметио:
  - Плавуша Ќе победила у првом кругу!
  Хитлер Ќе оштро приметио:
  - Не броЌите своЌе пили"е пре него што се излегу!
  МаЌнштаЌн, оваЌ велики стратег Тре"ег РаЌха приметио Ќе:
  - Почетак борбе Ќе веома важан! Поготово ако Ќе ово морска битка!
  Фирер Ќе приметио:
  - Тако Ќе... Али има примера када после почетних неуспеха воЌска скупи снагу и побеђуЌе.
  Борман Ќе одушев ено певао:
  -Лепо Ќе живети међу ватром и димом,
  И чуЌ митра ез цврку"е...
  Води нашег непобедивог Фирера,
  Напред, напред, напред!
  Милер се одушев ено огласио:
  - Када гранате експлодираЌу дан и но",
  РадиЌе стижу чинови и наређе®а...
  Нека жестоко тут®и светом,
  Рат, рат, рат, рат!
  У међувремену, црвенокоса се, б ескаЌу"и голим штиклама и машу"и трозубом, ухватила за мрежу. И спретно га бацио. Запет але су се босе ноге плавуше. И риђокоса Ќе изгребала трозубом.
  Али плавуша се ипак ослободила. Обе девоЌке су ушле у битку. Црвенокоса Ќу Ќе тукла оружЌем. Али плавуша Ќе поново успела да повреди свог противника. Одскочила Ќе.
  Плавуша Ќе покушала да Ќури. Али црвенокоса Ќе трозупцем ударила босу ногу, а белокоса лепотица Ќе шепала. Сада Ќе црвенокоса успела да Ќе претекне и поново
  покупи мрежу. Плавуша Ќе своЌу ватросталну ривалку ипак огребала по леђима. Оставио скерлетну црту.
  Али Црвени Ќе напредовао. И она се окренула и бацила мрежу. Овог пута плавуша се превише занела. И била Ќе потпуно збу®ена. И што се више држала
  што сам се више збу®ивао. Црвенокоса Ќе припремила своЌ трозубац, спремна да зада снажан, завршни ударац.
  Погледала Ќе у Хитлерову кутиЌу.
  Фирер Ќе викнуо:
  - ЗагреЌ селу пету!
  Мавар Ќе скочио, а девоЌчина гола округла пета додирнула Ќе усиЌано гвожђе. Плавуша Ќе вриснула. И саб ом сече по мрежи, сече "елиЌе.
  Црвенокоса Ќе Ќурнула на ®у са трозубом, али Ќе плавуша успела да избегне и гурне своЌ мач у помо"ни притисак свог ватреног противника. Пробио стомак и коп е Ќе изашло
  назад. Црвенокоса Ќе завиЌала и пала на леђа, а мач Ќе изашао из ®е. Поново се изврнула и насрнула на противника. У агониЌи, црвенокоси удари трозубом великом снагом.
  Иако Ќе плавуша одбранила ударац штитом, он се разбио испод врхова, а на руци ратника са снежнобелом косом остале су ране, а она Ќе била оборена.
  Црвенокоса Ќе задала Ќош Ќедан ударац, овога пута у врат. И добио сам. Али плавуша Ќе поново успела да удари мачем у стомак и косо ЌоЌ прободе груди. Тако изиђе оштрица мача и
  кроз лопатицу.
  Звери®ак Ќе дахтао у глас.
  Обе девоЌке су биле смртно ра®ене и у"утале. Чак ни када су поново каутеризоване усиЌаним гвожђем, пете нису реаговале.
  Фирер Ќе наредио:
  - ЗакопаЌте девоЌке и одаЌте почасти! Борили су се до краЌа!
  Борман Ќе приметио са подличним осмехом:
  - Као и увек, мудар си за мог Фирера!
  Хитлер Ќе приметио:
  - єош сам милостив и милостив!
  Ево Ќош Ќедне туче... ОваЌ пут Ќе изашло десетак дечака. Дечаци су имали тринаест или четрнаест година и прилично миши"ави. Умало су изашли да се боре у купа"им га"ама
  голи. Ципеле за ма®е гладиЌаторе, попут жена, не би требало да имаЌу. Били су наоружани коп има и бодежима.
  Момци су се поклонили ФиреровоЌ ложи, а затим и преостале четири стране.
  Али ®ихов пандан Ќе импозантни  ути носорог. Чак су и Мавари скочили у страну. А битка ниЌе почела одмах на знак.
  Фирер Ќе приметио:
  - И Ќош ми се више свиђа!
  Носорог се обрушио на дечаке и почео да их гази са великим бесом. И одвоЌите рог. Момци су га проболи коп има, и покушали да задрже чудовиште.
  Носорог Ќе Ќурнуо на ®их и покушао да удари.
  Снаге су биле неЌеднаке. Чудовиште Ќе имало превише дебелу кожу и било Ќе тешко две тоне. Где Ќе ве" против ®ега.
  Хитлер Ќе, схватаЌу"и ово, приметио:
  - Дуел ниЌе много заним ив!
  Борман Ќе са осмехом приметио:
  - Али драматично!
  Фирер Ќе зарежао:
  - Не драма, не комедиЌа, ве" лична трагедиЌа!
  Милер Ќе предложио:
  - Можда "емо се картати!
  Хитлер га Ќе узео и запевао:
  - Шта да кажем, шта да кажем,
  Људи су овако распоређени...
  Желим да знам, желим да знам
  Желите да знате шта "е се догодити!
  Борман Ќе приметио:
  - Постигли смо такво да се наша слава вековима не заборав а!
  Носорог Ќе сустигао дечаке и згазио их. Или ударио. Наравно, носорог не Ќеде  уде, али ово Ќе типичан убица. Такође Ќе био помешан са афродизиЌачким напитком.
  Ово Ќе лепо створе®е.
  Хитлер Ќе одушев ено певао:
  - Носорози, носорози,
  Оштрите рогове!
  Борман Ќе уз церека®е приметио:
  - ОваЌ рог Ќе непрекидни дуел са смр"у!
   Милер климну у знак сагласности.
  - Ви сте елита друштва!
  Носорог Ќе наставио да хакуЌе противнике. И то Ќе било окрутно са ®егове стране. Дечаци су умирали Ќедан за другим, крв се проливала...
  Фирер се присетио како су у Првом светском рату испитивали француског дечака од око четрнаест година. Тада Ќе Хитлер први пут опекао пете тинеЌ¤еру.
  И кроз ноздрве Ќе мирисао свеже месо са рошти а. И било ми Ќе такво задово ство. И тако се буду"и тиранин тада узбудио. А онда Ќе девоЌци спржио пете.
  Тада Ќе Хитлер осетио узбуђе®е и страст муче®а. И како Ќе све то приЌатно.
  Али сада носорог кида беспомо"но, миши"аво месо дечака. И како то претвара демонског тиранина. Чак се пали и узбуђуЌе.
  Хитлер Ќе одушев ено певао:
  Сломити, зг®ечити и раздвоЌити,
  Ово Ќе живот, ово Ќе сре"а...
  РазбиЌа®е, слама®е Адолфове мо"и,
  Одлучите сви, Ќа имам мо"!
  Борман Ќе приметио:
  - Како си мудар и оригиналан, Фиреру моЌ!
  Носорог Ќе у међувремену згазио послед®ег дечака. Сломио руке и ноге. Сви дечаци су поражени, али и да е живи, извиЌаЌу"и се у неподнош ивим мукама.
  Хитлер Ќе оштро наредио:
  - Па добро, докраЌчите их да се не муче. Не требаЌу нам бога и!
  Милер Ќе питао:
  -Шта да радимо са носорогом?
  Фирер Ќе одговорио равнодушним тоном:
  - Нека живи - победницима се не суди!
  Борман Ќе са тужним осмехом приметио:
  - Али губитницима и да е суди моЌ Фирер!
  Хитлер Ќе сасвим логично приметио:
  - И не губим... Имам сре"е и небеска десница води ка голу! Па хаЌде да покушамо да живимо заЌедно!
  Меинстеин Ќе приметио:
  - Не само сре"а, ве" и вештина!
  Фирер Ќе климнуо главом и приметио:
  - Наша воЌска Ќе наЌвештиЌа и наЌкул на свету!
  А Фирерова прат®а Ќе певала:
  - Наша снага Ќе наша песница,
  Нека страх влада светом!
  Хитлер Ќе додао, удараЌу"и песницом о сто:
  - Страх влада!
  ... ГЛАВА 8.
  Док се Тре"и раЌх бори, прелепе девоЌке из Црвене армиЌе раде и обнав аЌу зем у из рушевина.
  КраЌ октобра и снег Ќе ве" пао. ДевоЌке раде босе и само у га"ама. Веома су вредни и атлетски расположени.
  Копа за себе са великом енергиЌом лопатама.
  Како се пчеле легу...
  Аленка, чиЌе миши"аво тело не познаЌе умор, не само да копа, раде"и великом снагом лопатом, ве" и компонуЌе;
  После Тамерланове смрти 1405. године, за ®еговог наследника Ќе наЌав ен ®егов праунук Мухамед єахангир. Био Ќе Ќош дечак од око девет година и имао Ќе регента. А Аленка Ќе постала десна рука Тамерлана, а затим постала ®егова прва жена.
  Вечно млада девоЌка била Ќе вештица са огромном снагом. И постала Ќе де фацто владар царства великог команданта.
  Аленка Ќе Ќуначка девоЌка до сада Ќе била повезана са вође®ем рата са свим врстама Тамерланових сатрапа.
  Ево ®ене прве велике битке.
  НеприЌате  има прилично велику воЌску. Али Аленка се не стиди.
  Овде она лично води борце у напад. А заЌедно са ®ом Ќе тим вештица коЌе обожаваЌу Свемогу"ег Бога породице.
  Овде Аленка маше мачевима, приређуЌе приЌем - млин, и одсеца главе му¤ахединима.
  Ратник звижди ... Гаврани клону и пробиЌаЌу врхове обриЌаних побу®ених ратника.
  Аленка Ќе голим прстима бацила бумеранг, одсецаЌу"и главе, милитантима и певала:
  -єа сам велика султаниЌа,
  И у биткама поглавице!
  А®ута такође сече неприЌате е. Одсеца им главе своЌим вештичЌим мачевима.
  А онда, босих ногу, баци нешто убоЌито.
  И пева"е:
  - Сви можемо,
  кул смо...
  Паж иво -
  Ми смо боси!
  А после тога "е девоЌка узети и показати своЌ дуги Ќезик.
  Затим п уЌе на душмана и намигуЌе сафирним очима.
  Бори се и црвенокоса Алла. Њена бакрена коса даЌе девоЌци изглед бак е олимпиЌског шампиона.
  Њени мачеви одржаваЌу приЌем лептира.
  Тада голи прсти завод ивих ногу бацаЌу отровне игле коЌе боду неприЌате е.
  Алла Ќе узела и певала:
  - ВеруЌем да "емо бити наЌЌачи
  Зликовац "е бити уништен у пепео!
  МариЌа се такође бори. Њени мачеви су као оштрице хеликоптера велике брзине. Тако се све немилосрдно одсече.
  А гола пета баца разбиЌени експлозив.
  Ратница МариЌа Ќе певала:
  Видите помраче®е на небу
  Ово Ќе знак за девоЌке!
  ОлимпиЌске борбе такође. Њени мачеви се издужуЌу као снопови светионика. И на лицу места посеку неприЌате е.
  Госа пета девоЌке бацила Ќе тешку бомбу, а ратник Ќе певао:
  - єачи сам од свих на свету,
  ХаЌде да разбиЌемо брже!
  А ®ене гримизне брадавице биле су голе, и као гром. И испечено Ќе читавих стотину неприЌате а.
  НеприЌате  Ќе поражен. И потпуно и потпуно слом ена.
  Пар ма®их победа, а остали сатрапи су пожурили да препознаЌу мо" младог наследника.
  Мухамед Џихангир Ќе на оваЌ начин победио и могао Ќе да оЌача своЌу власт над царством. Иако Ќе чисто формално био владар. Заиста Ќе владала ®егова ма"еха-прабака.
  Царство Тимурад Ќе било велико. Али ипак ниЌе контролисала цео свет.
  Аленка Ќе први пут отпутовала у ИндиЌу - да ухвати ®ене Ќужне регионе.
  ДевоЌка се, као и увек, борила лично и са четири другарице.
  Аленка Ќе убила стотине  уди.
  Понекад би током туче скинула груд®ак. А рубинске брадавице бацале су му®е. КоЌе Ќе неприЌате  спалио целим пуковима.
  Међутим, друге девоЌке - посебно велике ОлимпиЌске игре - могле су да огуле са гримизних брадавица и уг а много неприЌате а.
  Дакле, таквим девоЌкама нико не може да одоли.
  Године 1408. ИндиЌа Ќе потпуно освоЌена. И царство Ќе оЌачало.
  Затим Ќе дошао поход на Египат. И опет победе, порази противника и заплети.
  Аленка Ќе голим ножним прстима бацала посебан грашак, коЌи Ќе садржавао врло разорни експлозив.
  И растргани неприЌате и.
  Али Ала и ОлимпиЌа су узели, а емир Египта, хватаЌу"и се за стопала и ноге голим прстима, био Ќе тривиЌално растрган.
  Након чега су се девоЌке смеЌале из грла и певале:
  - А кога "емо на"и у борби,
  И кога "емо на"и у борби ...
  Не"емо се шалити са тим!
  Раставите га!
  Раставите га!
  Након битке, девоЌке су натерале неколико преживелих мушкараца да се поклоне и  убе ®ихова гола, груба, крвава стопала.
  Тако египатски везир клекну и по уби Аленкину босу ногу.
  ДевоЌка га босим ногама ухватила за нос. И чврсто стиснут.
  ОнаЌ како "е урлати...
  Аленка га подиже ногом и своЌом махнитом снагом одбаци, на да ину, по е стреле дугог лука.
  Пошто су освоЌили Египат, Чингизиди су отишли да е ... Стигавши и заузевши Мароко.
  Аленка Ќош ниЌе отишла у Европу. Поглед ЌоЌ Ќе скренуо ка истоку. У ствари, Кина се ослободила мо"и Монгола, и тамо Ќе било неопходно вратити ®ихову мо".
  Године 1415. почео Ќе поход на Кину. Мухамед Ќе ве" био доста одрастао и сам Ќе водио кампа®у.
  Али у ствари, ®еговом воЌском Ќе владала Аленка. Чини се да Ќе прабака и вечна девоЌчица. Међутим, то не значи да Аленка ниЌе имала секс.
  Она Ќе сама за себе бирала наЌлепше, миши"аве млади"е, и водила  убав на разне начине, а истовремено са неколико.
  Па, опроштено ЌоЌ Ќе, као и осталим четирима вештицама. Свих ових пет ратница било Ќе непобедиво.
  Овде су суочени са огромном воЌском Кине.
  За почетак, Аленка Ќе извела му®евит приЌем са мачевима.
  И толике главе ратника небеског царства полетеше.
  Тада Ќе Аленка голим прстима бацила неколико дискова са диЌамантским ивицама и сваки Ќе убио по десетак противника.
  ДевоЌка Ќе секла мачевима и певала:
  - єа сам ратник наЌвише класе,
  И заиграно оп ачкаЌте благаЌницу!
  Тада Ќе А®ута узела и секла своЌим мачевима, даЌу"и технику "сипа", одсекла Ќе много противника, након чега Ќе певала:
  - єа сам наЌбо а девоЌка,
  Слави"емо успех!
  Тада Ќе страшна ратница исплазила Ќезик.
  И како п уЌе као ог®ени стуб.
  Тако Ќе одЌедном две стотине Кинеза спа ено.
  Црвенокоса Алла била Ќе у пуном узбуђе®у. Одсецала Ќе Кинезе, одсецаЌу"и им главе као бритвом.
  У исто време, ратница Ќе голим прстима бацила грашак униште®а. И раздерала Ќе много противника, и цвркутала, цере"и се зубима:
  - За велику РусиЌу!
  МариЌа Ќе сецирала противнике, и пошто Ќе примила вилиног ко®ица, одговорила Ќе цере"и се зубима:
  - За велики простор!
  И поново голим прстима бацила убоЌити дар униште®а.
  ОлимпиЌада такође сече неприЌате е мачевима. Они су као оштрице млина. И секу Кинезе, и одсецаЌу им главе.
  ОлимпиЌада Ќе голом, округлом петом дала читаву гомилу граната. И експлодирао Ќе, пославши цео бата он у другу димензиЌу.
  ДевоЌка Ќе узела и запевала:
  - Слава свемиру, отворени простори,
  Доста глупих прича!
  Након тога "е свих пет лепих, Ќаких и непобедивих девоЌака-вештица звиждати. А вране, цели облаци, добиЌу срчани удар, и падаЌу запа®ени и пробиЌаЌу лоба®е кинеских воЌника.
  Ово Ќе кул ствар.
  Аленка Ќе певала:
  - Рат иде веома хладно,
  Прекидали смо победе!
  ДевоЌке, наравно, удараЌу Кинезе као ма ем. Ово су девоЌке терминаторице коЌе га посеку, не заборав аЌу"и да голим прстима бацаЌу дарове смрти своЌом великом, смртоносном силом.
  Овде Аленка скида груд®ак. И ®ене гримизне брадавице су биле голе, а пуне груди постале су тако завод иве.
  А онда "е му®е излетети из ®ених сЌаЌних груди. Напали Кинезе див ом силом.
  Аленка Ќе голим ножним прстима бацила смртоносни дар смрти, растргала велику масу противника на комади"е и цвркутала:
  - Слава комунизму!
  И тако Ќе Ќедном кинеском генералу откинула руку, и тако пролетела, и кажипрстом пробила око другог достоЌанственика.
  А®ута Ќе духовито изЌавила, сламаЌу"и неприЌате е:
  - Ми смо цоол девоЌке!
  А и оголила Ќе груди скидаЌу"и груд®ак. А онда Ќе гром ударио из гримизних брадавица. И дошло Ќе до потпуног униште®а.
  А Кинези су били потпуно уг енисани, и нашли су се буквално у дубоком ковчегу. ТачниЌе, они не"е добити ковчег.
  ДевоЌке су приредиле колосалан масакр на Кинезе. Толико брзооких  уди Ќе умрло.
  А®ута га Ќе узела и запевала, показала зубе:
  - єа сам наЌЌача жена
  Мора да сам силована!
  Алла такође учествуЌе у биткама. Она Ќе тако чврста и проклета девоЌка.
  А ®ени голи прсти бацали су отровне и разорне игле. Ово Ќе црвенокоса терминаторка.
  А онда Ќе оголила груди. А из рубинске брадавице он "е узети и ископати колосалном разорном снагом. Спа ен Ќе читав бата он кинеских воЌника.
  А ево и Але, чиЌа се бакроцрвена коса, попут барЌака пролетера, виЌори на ветру.
  А девоЌка га узе и пева, показуЌу"и зубе:
  - Наша наЌве"а држава Ќе,
  Сатан вирус "е бити уништен!
  МариЌа се такође бори агресиЌом и смртоносним замахима, полаже неприЌате е и буквално им разноси главе.
  А мачеви девоЌке су веома оштри, као бриЌачи, и производе тотално убиство.
  МариЌа Ќе бацила босе ноге, нешто што Ќе донело потпуну смрт, и загугутала:
  - За ота¤бину - нашу велику маЌку!
  А ратник узе и оголи ®ена пуна прса. А ®ене брадавице од Ќагода су хватале и ударале пулсарима велике, разорне силе.
  И толико неприЌате а Ќе одЌедном уништено да су у Кини многа деца остала безначаЌна сирочад.
  МариЌа Ќе узела и искезила зубе, гугутала:
  - Ми смо за мир, за приЌате ство,
  За осмехе света...
  За срдачност сусрета!
  ОлимпиЌада - ова девоЌка-хероЌ у борби Ќе као права и веома, изузетно агресивна звер.
  Узела Ќе и голим табанима бацила читаво буре експлозива. За ово Ќе девоЌка чак морала да падне на леђа.
  А онда Ќе ОлимпиЌа оголила пуна груди, величине лубенице.
  И ратник Ќе узео и као цела каскада пулсара "е напасти кинеске трупе. А колико Ќе жутих воЌника погинуло одЌедном.
  ДевоЌка биковске конституциЌе узела га Ќе и запалила огромном снагом и енергиЌом ватре. Ово "е све врло оштро планути. А зем а гори као што се напалм излио на главе Кинеза. И тамо много гори... єедан кинески генерал, пошто Ќе жив изгорео, успео Ќе да кукуриче.
  И одмах пет девоЌака зазвижди, и уследи заглушуЌу"и пад читавог облака врана, и прободоше кинеске главе.
  ДевоЌке су построЌене у Пентагону, и сруши"е се од ђаволске енергиЌе.
  Али у битку против Кинеза ушле су и друге девоЌке. АнастасиЌа Витмакова поЌавила се на Ќуришници.
  И узела Ќе и покренула уништава®е босоногом, наоштреном ногом, и уништила цео кинески бата он ракетном ракетом.
  АнастасиЌа Ќе певала:
  - єедан два три четири пет -
  Вештица Ќе почела да убиЌа!
  А ратница са гримизном брадавицом на грудима притисне дугме ¤оЌстика, и опет ракета лети, феноменалном брзином и избацуЌе велики млаз униште®а и смрти.
  Акулина Орлова Ќе узела и такође оголила груди. И узела га, притиснула дугме ¤оЌстика голим прстима.
  И ракета "е полетети несхват ивом, космичком силом.
  А од бата она Кинеза остали су само рогови и ноге.
  Акулина Орлова Ќе узела и зацвилила:
  - Велика снага Сварога,
  Виде"емо силу, силу БожиЌу!
  И ратник Ќе притиснуо ®ену голу, округлу, ружичасту и веома грациозну пету коЌа се савиЌа на педалу.
  Лансирао вакуум бомбу, пославши цео пук Кинеза у подземни свет.
  Затим Ќе енергично додала:
  - РусиЌа Ќе превише, не жуди,
  Онда "ете добити веома кул раЌ!
  Мирабела Магнети" Ќе такође веома енергична девоЌка. И ратница га узе и голим ножним прстима притисне дугмад ¤оЌстика. И како "е неприЌате а ударити агресивним скоком.
  И маса Кинеза "е одЌедном изгорети и претворити се у пепео.
  Мирабела Ќе узела и притиснула дугме ¤оЌстика са брадавицом од Ќагоде, и она "е Ќе узети, ракета "е пролетети.
  И толико бораца Ќе изгорело одЌедном, и отишло фигуративно у пакао или раЌ, или можда чак на такво место где су баЌке хладниЌе од било коЌе  удске фантазиЌе.
  Мирабела Ќе узела и запевала:
  - Наша мо" Ќе тако велика
  Можемо уништити целу Кину...
  Гради"емо вековима -
  На небу, мору и зем и!
  Сва три Ќуришна авиона као да удараЌу на кинеске трупе. А ракете девоЌака су посебне, вишекратне, захва уЌу"и ЌакоЌ магиЌи.
  И хи аде ратника небеског царства иду праотцима.
  А онда га Ќе Наташа узела из свог Ќуришника и разбила ракете отровним иглама из свог Ќуришника.
  Они "е пролетети, и од Ќедног тренутка "е маса противника бити уништена без икакве церемониЌе.
  А врховни достоЌанственик Кине га Ќе узео од првог пута и изгорео у жестокоЌ и немилосрдноЌ ватри.
  Наташа Ќе певала са одушев е®ем:
  Како смо живели у борби
  И не плашити се смрти...
  Тако да "емо од сада ти и Ќа живети...
  И на звезданом небу,
  И планинска тишина -
  Морски талас и биЌесна ватра
  И у ватри жестокоЌ и бесноЌ!
  ... ГЛАВА 9.
  Фридрих-Владимир Бизмарк-Рибаченко наставио Ќе борбу против Шпанаца.
  Током послед®ег налета оборио Ќе сто осамнаест неприЌате ских авиона и више од три стотине копнених ци ева.
  У време претпослед®ег више од двеста педесет зема ских ци ева и сто авиона.
  Али у ШпаниЌи и Португалу готово да ниЌе остало униште®а авиона таквом брзином.
  Дечак Ќе летео три дана без паузе. Чак Ќе Ќела немачку кобасицу у ходу, а пила кафу и топлу чоколаду из кантине.
  А уморни клинац, коЌи Ќе лично уништио више од три хи аде шпанских и португалских авиона, узео Ќе и заспао.
  И, наравно, са®ао Ќе и нешто врло крваво и ратоборно;
  Наташа Ќе пуцала на воЌнике жуте империЌе, буквално их косе"и и пЌевуше"и ...
  Нека увек буде сунца
  Нека увек буде раЌ...
  Нека увек буде мама -
  Нека увек будем!
  А девоЌка голих ножних прстиЌу "е бацити убилачку гранату на Кинезе. И маса ратника небеског царства "е се сломити.
  ЗоЌа такође пуца и пЌевуши:
  - Слава, ти слава, ти си наша Зем а!
  Наше родне шуме и по а!
  У име Свевиш®ега,
  Ви сте наша драга, везана породица!
  А голим ножним прстима "е и на Кинезе бацити нешто убитачно.
  Да, ратници небеског царства су се суочили са озби ним проблемом.
  Црвенокоси Августин Ќе наставио да коси Кинезе и цвилио Ќе, косе"и ®ихове редове:
  - єа сам наЌЌачи на свету!
  И како голим прстима убоЌите силе баца дар смрти, раздиру"и неприЌате е.
  И Светлана Ќе, такође, додала неприЌате има нешто убитачно и разорно за тело.
  А онда он гук"е:
  - Слава моЌоЌ Ота¤бини!
  И такође "е бацити дар униште®а своЌим голим ножним прстима разорне мо"и.
  Ове девоЌке су грозне.
  Ратници су заузели Кину и чипови лете из небеског царства.
  Наташа Ќе, пуцаЌу"и на Кинезе и косе"и их, приметила:
  - Слави"емо Бога Именом Сварог!
  И са голим ножним прстима, покрену"е смртоносну садаш®ост униште®а.
  ДевоЌке су заиста врхунски показате  акробатике.
  ЗоЌа Ќе своЌом гримизном брадавицом притиснула дугме на бази, победила Кинезе и зацвилила:
  - За СССР!
  И Августин "е такође узети и ударити жуте трупе. И дува"е маску Кинеза и шкрипати:
  - Али живети као пре, али живети по Бреж®еву!
  Глуп сам, глуп сам, не могу!
  И са голим прстима поново "е лансирати нешто изузетно смртоносно. Ово Ќе девоЌка.
  И Светлана Ќе такође веома борбена крађа у борби. И очаЌнички се бори. И способан Ќе да одсече масу напредуЌу"их милитаната из Небеског царства.
  А девоЌка урла:
  - Слава свароговом комунизму!
  А остали потврђуЌу:
  - Слава комунизму!
  Елизабет пуца на неприЌате а. И такође користи голе ножне прсте. Има добар тенк, способан да пробиЌе противнике до краЌа. А овоЌ девоЌци се мора ре"и, праведно
  супер класа.
  И она пуца, и удара противнике.
  И пЌевуши:
  - У победи бесмртних идеЌа комунизма,
  Видимо буду"ност наше зем е...
  И црвена застава наше ота¤бине,
  Увек "емо бити несебично верни!
  Катарина такође пуца на неприЌате а, удара га кроз и кроз и пробиЌа куле машина. Онда цикне:
  - Слава комунизму Лада!
  И такође користи голе ножне прсте.
  Елена такође пуца на Кинезе. РазбиЌа небеско царство. Удара Ќе скроз до краЌа и цичи:
  - Наш ци  Ќе у праву!
  И ЕуфросиниЌа Ќе такође веома склона да нападне неприЌате е. И пЌевуши:
  - У име сЌаЌних идеЌа! Зликовац "е бити поражен!
  А такође и како намигуЌе своЌим партнерима.
  И Елизабетин тенк "е скочити. И хаЌде да разбиЌемо кинеске трупе. И било Ќе див е.
  ДевоЌке су певале и урлале:
  - НаЌЌачи смо на свету!
  И опет су одлично шутирали.
  То су биле девоЌке - оно што ти треба!
  И ударили су кинеске неприЌате е.
  Овде на небу девоЌке су дале и Кинезе.
  АнастасиЌа Витмакова, обараЌу"и авионе, прешла Ќе на зема ске мете. Разбила их Ќе и вриснула:
  - Ми смо галантне девоЌке, галантне. храбар,
  Наши момци су веома слатки, ковр¤аве косе!
  Вру"е их млатимо
  А онда "емо п унути, преко левог рамена!
  Акулина Орлова, Ќебени противници, издала Ќе:
  - Док сте на путу!
  И босим ногама оборила Кинезе.
  Мирабела Магнети" Ќе такође оборила кинеске трупе и грцала, искакала зубе:
  - Би"е много победа!
  И ®ени голи прсти су почели да се помераЌу.
  То су биле девоЌке - само супер класа!
  Аленка и ®ен тим борили су се са Кинезима. И изгледало Ќе веома харизматично.
  ДевоЌке су држале одбрану и бацале дарове униште®а на напредне ратнике небеског царства голих прстиЌу.
  Аленка Ќе голом петом уручила поклон за униште®е и запевала:
  -Алека, пушта сузу од сре"е!
  А®ута Ќе голим ножним прстима бацала поклоне смрти и цвилила:
  - Како ЌоЌ душа пева гусле!
  Алла Ќе такође своЌом гримизном брадавицом притиснула дугме за базуку и рекла:
  - Капа, кап, кап, а плаве очи Аленке, сузе падаЌу на коп е!
  МариЌа Ќе ударила голим прстима и зацвилила:
  - Право на коп е! И мумиЌа!
  И ОлимпиЌа "е се смеЌати, и открила своЌе бисерне зубе.
  Она Ќе девоЌка ретке лепоте и шарма.
  У исто време, ратник се кико"е и цичи:
  - Слава кра евима комунизма!
  И голом петом препусти"е се убиственоЌ садаш®ости смрти.
  МарусЌа Ќе такође же на борбе ...
  И жвр а по Кинезима великим интензитетом из митра еза. И баца поклоне смрти голом петом.
  И каже:
  - За велики комунизам!
  МатрЌона такође биЌе воЌнике небеског царства. Коси их великим интензитетом. И узвикуЌе, намигуЌу"и:
  - За изузетне победе!
  Аленка агресивно изЌав уЌе, косе"и неприЌате а:
  - Наша РусиЌа Ќе прва и наЌве"а!
  И такође босом ногом баца убилачку садаш®ост униште®а.
  А®ута кроз смех изЌав уЌе, пресецаЌу"и редове кинеских воЌника:
  - Слава ЦрвеноЌ армиЌи!
  И поново баца на неприЌате а, смртоносни поклон униште®а.
  А Алла "е почети да слама противнике што Ќе пре могу"е. И такође ®ени голи прсти на ногама савладаваЌу неприЌате е.
  А садаш®ост смрти бачена босим ногама лети.
  А сада Ќе и МариЌа веома борбена девоЌка у борби. А ®ени ударци су веома прецизни и гарантовано погађаЌу противника.
  А и ова девоЌка Ќе борбене природе.
  Пуца се и вришти:
  - Слава ери комунизма!
  ОлимпиЌада пуца на неприЌате а. Коси Кинез и са осмехом каже:
  - Слава нашоЌ Ота¤бини!
  И опет да млатимо хитлеровце.
  И голим прстима да бацаЌу поклоне смрти на противнике.
  Ово су девоЌке у ЦрвеноЌ армиЌи.
  И пуцаЌу на неприЌате а.
  МарусиЌа такође пуца на неприЌате а. И он то ради веома добро.
  ДевоЌка вришти из свег гласа:
  - Слава КПСС!
  И намигуЌе лила очима.
  И опет босим ногама баца дар униште®а. Ова девоЌка Ќе Ќедноставно супер.
  МарусиЌа Ќе лепа, и скоро гола.
  МатрЌона такође пуца на неприЌате а, и то врло прецизно. Улази у ®ега и шкрипи, оголи зубе:
  - Небо и зем а -  убави моЌа!
  А такође "е девоЌка натопити неприЌате а уз помо" голе пете своЌих ногу.
  ДевоЌке воле да убиЌаЌу - то су девоЌке!
  Сталенида се интензивно бори и против Кинеза.
  А ова девоЌка "е лансирати ракету на ратнике небеског царства. И како "е да растргне масу жутих воЌника. Ево девоЌке - да се разумемо.
  Сталенида Ќе гукала:
  - За ота¤бину - СССР!
  Вероника се такође очаЌнички бори са своЌим неприЌате има. И баца убилачке дарове смрти голим прстима.
  И у исто време девоЌка цикне:
  - За велики комунизам!
  ВикториЌа борба. Тако Ќе притиснула своЌе голе, преплануле ноге на лансер и ударила Кинезе као што Ќе то урадила. Разбила их Ќе и загугутала:
  - ВеруЌте моЌоЌ Ота¤бини!
  И Сирафим "е ударити неприЌате а. Како "е га положити и уништити масу Кинеза, лаЌу"и:
  - За нашу Ота¤бину!
  Ове девоЌке су само чудо.
  Олег Рибаченко, оваЌ бесмртни дечак такође се бори са девоЌкама. Он Ќе прави и наЌкул борац на свету.
  Дечак мачевима сече кинеске воЌнике и голим прстима баца поклоне на ®их.
  И при томе пева:
  - Ако Ќе тврђава на путу,
  НеприЌате  Ќе изградио ...
  Неопходно Ќе заоби"и са зад®е стране -
  Узми Ќе без пуца®а!
  И опет момак и девоЌка заЌедно са ®им Маргарита како да звижде.
  А вране, добивши срчани удар, падаЌу на главе кинеских воЌника.
  Маргарита Коршунова сече Кинезе мачевима, ова полетна девоЌка шкрипи:
  - Слава кра евима комунизма!
  И опет маше босом ногом, и гађа отровне игле на неприЌате е.
  Ова деца су права чудовишта.
  Олег Рибаченко шкраба по противницима, како "е издати:
  - Да Ќе, глава Ќе читава!
  Ускоро "емо бити у Пекингу,
  То Ќе све!
  Маргарита Ќе то потврдила, истреб уЌу"и противнике:
  - Да, би"емо у Пекингу!
  И како "е босом петом узети дар смрти.
  Ова деца су права чудовишта.
  И борите се као млади Ќунаци. Иако изгледаЌу као да имаЌу само дванаест година. Али изгледаЌу само као деца.
  Сада Ќе Мао Цедонг постао такво чудовиште да ®име плаше децу. Као и некада, били су уплашени Хитлером. И ово Ќе, наравно, такође заним иво и логично.
  А на неким местима Кинези су успели да се углаве у совЌетску териториЌу.
  Зато су Кинези и броЌно су Ќаки.
  У зароб еним селима, трупе небеског царства су заузеле и без оклева®а одлучиле да бичуЌу све жене и децу и туку их моткама по петама, а одрасле мушкарце само зак учаваЌу.
  спалити у штали. У ствари, они су опасни, а Кинезима не треба радна снага. И барем жене могу бити силоване. И  уди су их све одвели у шталу. Ко се опирао
  они на лицу места су стре ани. Сви адолесценти чиЌе су се антене ве" пробиЌале такође су напуштени заЌедно са одраслим мушкарцима. У ствари, ови ве" могу бити у рату.
  Кинези су га узели и запалили. А  уди су живи спа ени. А Малкиков ниЌе био стариЌи од четрнаест година и све жене, без обзира на године, биле су скидане и бичеване бичем.
  А онда бамбусовим прстима удараЌте по петама. Неколико млађе деце и неколико старица забацило Ќе копита од болног шока. Друге су тукли тако да нису могли да устану.
  И босе ноге су им биле отечене.
  Тада су их Кинези подигли и баЌонетима потерали у ®иховом правцу. Ово су окрутна створе®а.
  И тако Ќе почео нови поредак под влаш"у Кине.
  А ово Ќе само почетак.
  Кинези имаЌу вишеструку предност у пешадиЌи, али им Ќе авиЌациЌа много слабиЌа и квалитет опреме и тешког наоружа®а све лошиЌи. Многи кинески тенкови су направ ени од
  дрво. И то им не додаЌе мо".
  Овде Герда у свом аутомобилу веома храбро уништава ратнике небеског царства. И обара их великим интензитетом. И ®ен пишто  ради.
  Герда Ќе босим прстима ударила противничке ноге и цвркутала:
  - Слава временима комунизма од Немаца!
  Шарлот Ќе такође пуцала босим ногама и зацвилила:
  - Слава хероЌима комунизма!
  Кристина га Ќе узела и ударила неприЌате а, притиснувши дугме са гримизном брадавицом и зацвилила:
  - И слава нашоЌ Ота¤бини!
  А Магда "е ударити неприЌате а голим ножним прстима и шкрипати:
  - Наша Ота¤бина има улогу вековима!
  И такође "е погодити неприЌате а.
  А ово су борбене лепотице - супер и хипер класа.
  Ратници наЌширег профила и са борбеног теста.
  Албина и Алвина, борбени пилоти из ДДР-а, мла"у Кинезе.
  И то раде са великим ентузиЌазмом.
  И користе голе ножне прсте.
  Албин обара кинески авион на небу и цикне:
  - За комунизам у развиЌеним зем ама!
  Алвиина Ќе голим прстима оборила авион и додала:
  - И развиЌа се!
  То су биле заиста девоЌке - оно што вам треба!
  И сламаЌу Кинезе. А онда кинески авиони залутаЌу на небу.
  А онда прелазе на зема ске мете.
  Са ®има и Хелга, такође веома лепа плава девоЌка.
  И удари неприЌате а.
  И пресече авион голим прстима и гук"е:
  - За велики комунизам!
  А Албина "е ударити у кинески ауто, натерати га да изгори и додати:
  - За наЌве"а пространства!
  А Алвина "е одсе"и кинески Ќуришни авион и издати:
  - За боги®у Херу!
  И он "е се смеЌати.
  Желга, такође, без оклева®а, разбиЌа Кинезе и урла:
  - Слава нашоЌ великоЌ Ота¤бини!
  И веома добро обара неприЌате е.
  А Наташа и ®ен тим су бесни.
  Они у великим масама истреб уЌу Кинезе. И у исто време певуше:
  - И лети на крилатом ко®у,
  РусиЌа из далеких милениЌума!
  И ЗоЌа "е голим ножним прстима ударити неприЌате а и испалити:
  - За РусиЌу у коЌоЌ владаЌу Руски Богови!
  - додаде Августин са осмехом, сламаЌу"и своЌе неприЌате е. и за то користите голе потпетице:
  - За СССР!
  И такође како "е снимак додати притиском на црвену брадавицу на дугмету за базуку.
  А Светлана такође посебно уништава неприЌате е.
  И такође користи голе ножне прсте. И покоси много Кинеза.
  У исто време пева:
  - Живимо на зем и нашег оца,
  Сварогови унуци су деца славе!
  Наташа, коЌа Ќе притиснула дугме базуке са рубинском брадавицом и избила кинески тенк, издала Ќе:
  - И леЌтм на крилатом ко®у,
  У далеким смо милениЌумима!
  ЗоЌа сече у налетима кинеских. И гомилаЌу"и лешеве од воЌника небеског царства, зацвилила Ќе:
  - смеЌала се РусиЌа,
  И певала Ќе и певала...
  У све векове, зато Ќе она Рус!
  Августин Ќе, шкрабаЌу"и неприЌате е, веома агресивно приметио, бацивши бомбу голом петом:
  - Би"емо наЌЌачи на свету!
  И такође као да ударам Кинезе. И одмах "е их покосити цео ред.
  А Светлана уништава и ратнике небеског царства. И голим прстима разорне мо"и баца поклоне и пева:
  - Слава ери, веруЌте комунизму,
  ВеруЌем да не"емо имати пацифизам!
  А девоЌка "е притиснути дугме базуке на брадавици Ќагоде и потпуно Ќе разнети.
  А ево и друге лепотице коЌе се боре.
  На пример, ЏеЌн Амстронг. Такође треба напоменути да постоЌи веома заним ива и борбена лепотица.
  Зг®ечи кинези коЌи притискаЌу и шкрипе:
  - Па "е лето до"и!
  ДевоЌка Ќе пуцала на Кинезе, пресекла их и гугутала:
  - За Ота¤бину и слободу до краЌа!
  Гертруда Ќе такође погодила неприЌате а. Оборио кинески тенк и зацвилио:
  - За велики комунизам!
  И Мала®а "е лансирати нешто деструктивно на неприЌате а. Разува"е га на комаде и шкрипати:
  - Идем на траву!
  А Моника "е неприЌате а ударити нечим смртоносним и цврку"и, цере"и се зубима:
  - Глана у ведро небо и схвати"у да живим!
  ЏеЌн га узе и гугута:
  - Зазвони"е звоно на небу!
  Гертруда се гурнула у неприЌате а и зацвилила:
  - Киша "е п уштати!
  Како се Мала®а гура у неприЌате а уз цику:
  - Идем у дети®ство!
  Миника Ќе пуцала на Кинезе, слупала неприЌате ски ауто и певала:
  - Лет®а киша Ќе иза мене!
  Ове девоЌке су само супер чудо!
  Наташа Ќе агресивно приметила, пуцаЌу"и на неприЌате е и храну:
  - Ми смо велики Сварогови ратници!
  И голим прстима "е бацити на неприЌате а смртоносни дар смрти.
  ЗоЌа Ќе ухватила и пуцала на неприЌате а аутоматским рафалом. Она га посече и запишта:
  - За РусиЌу Сварога!
  И бацила Ќе поклон униште®а голим прстима.
  И Августин "е ударити неприЌате а. И голим ножним прстима баци"е убиствени поклон униште®а. Растури неприЌате а и шкрипи:
  - За покрет ка комунизму!
  И Светлана Ќе такође шугала на неприЌате а. И жустро угасити неприЌате а. И она "е узети своЌу голу пету, и на"и деструктивни дар смрти. И много неприЌате а "е покуцати.
  А онда "е девоЌка певати:
  - Изгледамо наЌборбениЌе,
  Постала сам девоЌка, веома кул!
  Ово су девоЌке - супер.
  Наташа се веома став а на боЌно по е.
  Али Олег Рибаченко се такође очаЌнички бори.
  А дечак мачевима сече Кинезе и шкрипи:
  - Слава ери комунизма!
  И голим прстима баца смртоносни поклон смрти.
  ОваЌ дечак Ќе Ќедноставно супер.
  А Маргарита Коршунова теме но млати неприЌате е. И голим ножним прстима уништава неприЌате е.
  Онда цикне:
  - єа сам супер девоЌка!
  И опет "е голим прстима покренути оштре и отровне игре на неприЌате а.
  А онда "е деца узети и звиждати. И маса врана Ќе истог часа запа®ена и пада на неприЌате е, пробиЌаЌу"и их. И лоба®е постаЌу пуне рупа.
  Рецимо да Ќе битка отишла до демонтаже.
  А деца су обЌективно борбена и бесмртна.
  Олег Рибаченко Ќе певао, сецкаЌу"и Кинезе на комаде.
  Било Ќе тако лепо
  Човек Ќе постао огртач колектива!
  И опет, голих ножних прстиЌу, дечак "е послати смртоносни дар смрти своЌим неприЌате има без много церемониЌе. Ово Ќе заиста убица.
  Олег Рибаченко Ќе узео и отпевао:
  - То, то, то, водимо мачку са собом!
  И опет, голим прстима, кла®е "е погодити неприЌате а. А ово Ќе веома агресивно.
  Маргарита, разбиЌаЌу"и неприЌате е, и косе"и их добро нишаним ударцима, издала Ќе:
  - Слава епу руског комунизма!
   И поново бацила смртоносну звер смрти на неприЌате а голим ножним прстима .
  Овде "е деца опет узети и звиждати. И маса врана пала Ќе на главе кинеских воЌника. Тако Ќе текло ®ихово тотално истреб е®е.
  А деца су пуна ентузиЌазма и же е да се заиста боре.
  Аленка пуца у неприЌате а и пишти:
  - За нашу Ота¤бину!
  И баци"е дар смрти босоногом исклесаном ногом.
  Рецимо само да су ове девоЌке веома борбене.
  А®ута шкраба преко пулта и заглушно вришти:
  - За нашу велику Ота¤бину.
  И голом петом "е бацити оно што доноси пропаст и смрт.
  А Ала гаси неприЌате е рафално. Коси много Кинеза, и голих прстиЌу, баца гранате и шкрипи:
  - За нове велике победе!
  И такође како "е погодити смртоносни рафал.
  Али МариЌа такође обара неприЌате е смртоносним косом. И голом петом баца нешто веома разорно на неприЌате е. И опече ЌоЌ зубе каже:
  - РусиЌа "е бити шампион!
  И ОлимпиЌада "е, такође, победити неприЌате а великом енергиЌом. И обори"е на неприЌате а убилачку песницу или чеки". И такође "е користити голе ножне прсте.
  И заурла"е:
  - За пресвету РусиЌу!
  И показуЌе зубе у осмех.
  МарусиЌа Ќе такође у борбеном положаЌу и цвили, разоткривши оч®аке:
  - Кинези "у те растргнути!
  И голим ножним прстима баци"е наЌубоЌитиЌи поклон смрти.
  А МатрЌона "е као да удари своЌе неприЌате е. И због тога "е се заиста осе"ати лоше. А у МатрЌонин ковчег "е возити много Кинеза. И шкрипа, ого ени зуби:
  - єа сам наЌмилитантниЌи на свету!
  И он "е се смеЌати.
  Ово су девоЌке овде - Ќасан Ќе глас лепотица.
  И Сталенида ломи противнике, истреб уЌе Кинезе и урла:
  - За велику сум®у руских богова!
  А баци"е и гранату голим прстима.
  И растрга"е масу Кинеза.
  Ово су девоЌке - наЌвиша класа и супер.
  Вероника Ќебе Кинезе и виче:
  - За нашу Ота¤бину!
  И опет ЌоЌ босе ножне прсте сече кинески ауто.
  ВикториЌа уништава жуте воЌнике. Коси их као укосо и насрт иво се цери, каже:
  - єер наша Ота¤бина Ќе бескраЌна!
  И голим ножним прстима поново баца дар смрти.
  И Сирафим Ќе такође КатаЌан као Лупанет. И из базе "е исп унути дар смрти притиском на дугме са гримизном брадавицом.
  Ево га - борбена жена.
  И преде:
  - Слава ери комунизма!
   И Алиса и Анђелика се такође свађаЌу. Ове девоЌке су снаЌперисти. И пуцаЌу на Кинезе великом убилачком силом.
  И погодили су право у мету са колосалном прецизнош"у.
  У исто време, Алиса урла:
  - єа сам наЌЌачи на свету!
  И голих прстиЌу, он "е узети и лансирати дар униште®а, истреб уЌу"и Кинезе.
  А и Анђелика "е ударити на жуту воЌску. И примените голе прсте. И он "е шкрлатном брадавицом груди притиснути на окидач и промрм ати:
  - Слава мом свету!
  А такође и како Ќе праснуо од смеха.
  Ово су девоЌке, све девоЌке су девоЌке.
  Алиса агресивно и активно пЌевуши, пуцаЌу"и на неприЌате а:
  - Слава зем и нашоЌ,
  Сви смо ми народи - породица!
  И, такође, Алиса "е голим прстима бацити убилачку гранату.
  И Анђелика млати душмане. И босим прстима на ногама баца дарове смрти.
  У исто време, црвенокоса девоЌка пева:
  - Слава нашем СССР-у!
  А ®ена боса пета баца смртоносну гранату.
  Ово су девоЌке - црвенокоса и плавуша.
  има толико ствари у овим девоЌкама и тако посебних, хладних и оданих.
  Сталенида Ќе, пуцаЌу"и на неприЌате а, и голим прстима гађаЌу"и добро нишане, загугутала агресивно:
  - За РусиЌу и слободу до краЌа!
  Поново Ќе притиснула дугме са рубинском брадавицом на грудима.
  Сталенида девоЌка Ќе веома хрт и кул. А она има толико страсти и во е са снагом.
  ДевоЌка Ќе певала:
  - Ста ин Ќе воЌничка слава,
  Ста ин нашег омладинског лета...
  Борба и победа уз песме
  Наш народ иде за Ста ином!
  Вероника, пуцаЌу"и на Кинезе и активно их истреб уЌу"и, зацвилила Ќе:
  Борити се и побеђивати песмом,
  Наш народ иде за Ста ином!
  ВикториЌа Ќе, пуцаЌу"и на кинеске трупе, цвркутала:
  - Добили смо наЌве"а крила,
  Велика храброст нам Ќе дата...
  Ста инова колективна фарма оби е,
  Слава совЌетскоЌ зем и!
  А девоЌка босом ногом бацила смртни дар смрти.
  Серафима, косе"и Кинезе без да ег одлага®а, издала Ќе:
  Ста ин се бори за славу,
  Ста ин нашег омладинског лета...
  Борба и победа уз песме
  Наш народ иде за Ста ином!
  Сталенида се покупи са осмехом, пЌевуше"и:
  - Борба и победа уз песме,
  Наш народ иде за Ста ином!
  И тако су ратници заиста кренули у истреб е®е Кинеза без непотребне бахатости и галаме. Мора се ре"и да су веома борбене лепотице.
  Сталенида Ќе цвркутала, искакала зубе:
  - Борба и победа уз песму,
  Наш народ иде за Ста ином!
  Ово су борбене девоЌке овде.
  Вероника Ќе са осмехом приметила:
  "Би"е наше победе у светом рату.
  И исплазила Ќе Ќезик.
  Овакве су девоЌке овде - само наЌвише и наЌхладниЌе што имаЌу.
  ВикториЌа Ќе приметила, намигуЌу"и девоЌкама:
  - Ово Ќе наша послед®а и одлучуЌу"а битка!
  И опет, као удара®е неприЌате а.
  И голим прстима "е га уградити.
  Ове девоЌке су супер.
  И девоЌке коЌе толико воле да се свађаЌу.
  Сталенида Ќе просиктала:
  - А за Кину Ќе тривиЌално да Ќе у ковчегу!
  ВикториЌа се сложила са овим:
  - да буде! А оваЌ Мао Цедонг Ќе много опасниЌи од Хитлера!
  Вероника се сложила са овим:
  - Да, има много више воЌника!
  Серафима Ќе приметила зло, косе"и Кинезе у рафалима:
  - По броЌу хо"е да узме!
  Сталенида Ќе самоуверено говорио:
  - Не"еш прихватити лаж!
  И блистала бисерним зубима.
  Затим Ќе голим прстима убоЌите силе бацила бомбу униште®а.
  ВикториЌа Ќе са осмехом приметила, показуЌу"и зубе:
  - Слава комунизму!
  И поново бацила смртоносни дар смрти голим ножним прстима.
  Вероника Ќе ударила неприЌате а и зацвилила:
  - Слава комунизму и нашоЌ партиЌи!
  Серафима Ќе приметила:
  - И слава Ле®иновоЌ ствари!
  И послао дар униште®а неприЌате у.
  И тако су се растале, ове девоЌке. И тако су Кинези батинани.
  Аленка, косе"и кинеске воЌнике, бесно примети:
  - За наЌвише домете комунизма!
  И опет полети граната бачена голим прстима.
  И тако Анута делуЌе веома агресивно против неприЌате а.
  И коси неприЌате е разорним притиском. Одсеца их као срп. И цичи:
  - За славу СССР-а!
  Борбена Ала Кинеза лупа и вришти:
  - У име Перуна!
  А такође "е бацати убиствене дарове на неприЌате а голих прстиЌу.
  Агресивна МариЌа Ќе приметила, косе"и противнике:
  - За контролу СССР-а!
  И, такође, са голим ножним прстима, да"е смртоносни дар смрти.
  И ОлимпиЌада "е ударити неприЌате е и цикати:
  - За Ота¤бину до наЌвише победе!
  А такође "е ®ене босе ноге послати убиствени дар униште®а.
  Ово Ќе девоЌка - рецимо - ултра!
  А МатрЌона се ухватила за Кинезе и хаЌде да их убиЌемо. И деловала Ќе са огромним притиском.
  И ратник Ќе истовремено певао:
  - Слом ени смо од Ќарма хорде!
  А МарусиЌа, Ќебе"и противнике и косе"и их као смртоносну косу, Ќекнула Ќе:
  - Тресе нас Ќарам гад!
  А ОлимпиЌа, посеку"и кинеско зло, цикну:
  - Али кипи у нашим венама,
  Аленка Ќе, пуцаЌу"и на неприЌате а, додала:
  - Небо Словена!
  А А®ута Ќе цвркутала са осмехом:
  - И са морске обале,
  До ледене Колиме!
  Црвенокоса Алла Ќе самоуверено додала:
  -Све ово Ќе наша Зем а,
  Све ово смо ми!
  МариЌа Ќе, пуцаЌу"и на противнике, додала:
  - Све ово смо ми!
  И баца®ем голих ножних прстиЌу распршила Ќе много Кинеза.
  Ово су борбене девоЌке. А у ®има Ќе, рецимо, притисак супер.
  Аленка примети, цере"у"и се у песницу:
  - Слава ери комунизма!
  А®ута Ќе уз смех додала:
  - Слава Ле®ину!
  Алла, пуцаЌу"и на Кинезе, издала Ќе:
  - Пионири ту и тамо,
  Ле®ину певаЌу песму!
  И бацила бомбу голим прстима смртоносне силе.
  Ово Ќе тако борбена девоЌка, МариЌа. И уништава Кинезе огромним притиском.
  И буквално су пометени метлом.
  МариЌа, шкрабаЌу"и неприЌате е, зацвилила Ќе:
  - Ми смо пионири - "ерке комунизма!
  И опет "е бацити велики део експлозива на неприЌате а.
  ОлимпиЌске игре забележене, одсеца®е неприЌате а као срп траве:
  - єа сам ратник супер класе!
  А ®ене босе, исклесане ноге су као да се Ќебу у Кинезе, колосалне и деструктивне.
  Ово су девоЌке. Рецимо само да су супер.
  Аленка Ќе приметила:
  - Ми смо пионири и певамо песме Ле®ину!
  А®ута Ќе исправила:
  - Не, ми смо комсомолци! И ми певамо песме Ста ину!
  Алла Ќе агресивно приметила, пуцаЌу"и на неприЌате а:
  - Мо"и "емо да докраЌчимо неприЌате а,
  И би"е први празник!
  А МариЌа Ќе пуцала на неприЌате а, косила неприЌате а, а маса Кинеза Ќе била натоп ена.
  ДевоЌка Ќе цвилила цере"и се:
  - За РусиЌу и свемир!
  ОлимпиЌа се заглушуЌу"е насмеЌа и намигну.
  - За нашу велику ота¤бину!
  И голим ножним прстима баци"е дар смрти убилачком силом.
  МарусиЌа се закикота и агресивно примети:
  - За победу над Кином.
  МатрЌона се закикота са апломбом:
  - слава КПСУ!
  А како "е Ќезик показати!
  Ове девоЌке су цоол.
  А Олег Рибаченко млати Кинезе мачевима и урлати:
  - За велики СССР!
  И голим ножним прстима дечак шугао на душмана.
  И цврку"е:
  - Слава ери комунизма!
  Маргарита сече Кинезе и вришти:
  - За нашу Ота¤бину!
  А са голим прстима, девоЌка "е лансирати отровне игле. И у грла Кинеза забадаЌу.
  А девоЌка "е певати:
  - МоЌ велики комунизам би"е са нама!
  И деца "е опет звиждати и хи аде онесвеш"ених набиЌаЌу кинеске лоба®е.
  ... ГЛАВА 10.
  ДариЌа Ќе наставила да ради. Време Ќе сваким даном постаЌало све хладниЌе. А девоЌка Ќе боса, само у ЌедноЌ пругастоЌ ха ини преко голог тела. И ради са великим ентузиЌазмом, омогу"ава вам да будете расеЌани и да не осе"ате ни хладно"у, ни глад, ни ве" заиста лак замор за тело навикло на рад.
  А но"у она са®а нешто врло Ќуначко;
  У Авганистану су настав ене жестоке борбе између руских трупа и талибана. Рат се одуговлачио и текао са промен ивим успехом.
  А онда Ќе цео пук наЌбо их специЌалних снага руске воЌске нетрагом нестао.
  Три хи аде воЌника и официра на челу са генералом. А ово Ќе, наравно, веома неприЌатна вест.
  Што Ќе, наравно, било наређено да се чува у наЌстрожоЌ таЌности. Али гласине су се ипак прошириле. И готово Ќе немогу"е сакрити губитак читавог пука.
  И то уочи председничких избора. Када су комунисти за кандидата предложили младог гувернера Орилске области, коЌи Ќе брзо почео да стиче популарност. А народ Ќе ве" четврт века уморан од остарелог и очигледно болесног Владимира Путина. Колико дуго Ќедна особа може да седи на престолу? И наравно исход избора ниЌе тако очигледан као у осамнаестом.
  А онда Ќе стигао рат. И такође не баш успешан. Многи су окривили Путина што Ќе талибанима дао прилику да се учврсте у Авганистану и што ниЌе подржао Северну алиЌансу у борби против фундаменталиста. А ни у привреди ствари не стоЌе баш наЌбо е. Тако да би сличан инцидент са пуком могао да угрози изборне резултате.
  Пук Ќе поЌурио да тражи све хеликоптере и авионе, и сателите из свемира.
  Али никакав траг ниЌе остао. Све Ќе нетрагом нестало као да ниЌе ни постоЌало. И ово Ќе изазвало велику узбуну.
  Трагом несталог пука биле су заузете и четири девоЌке - специЌалци.
  ПостоЌале су гласине о чудотворном оружЌу коЌе су талибани имали. И о неком лудом професору. Да, и ово оружЌе Ќе требало да буде зароб ено од стране овог пука. Али могу"е Ќе да Ќе ®егов нестанак повезан са овим оружЌем. Чак и наЌвероватниЌе Ќе тако!
  Жене официри су се преселиле у дубине Авганистана.
  Наташа, ЗоЌа, Августина, Светлана трчале су, газе"и голим, грациозним, девоЌачким ногама по стеновитом путу. Њихова тврда стопала лако су издржала оштро каме®е.
  Ратници су, наравно, борци наЌвише класе. Када су талибани напали Та¤икистан, РусиЌа се нашла у веома тешкоЌ ситуациЌи. Рахмонов ева воЌска Ќе делом побегла, а делом прешла на страну талибана. А руска воЌна база Ќе била потпуно опко ена.
  Блокирали су га и задали разорне ударце, пуцаЌу"и из свих пушака. И тукли су минобацаче и друга убилачка средства за уништава®е.
  Тада Ќе страдало много руских воЌника. А ово се, наравно, показало као сурова и очигледна погрешна процена руских власти и Путина лично. На краЌу краЌева, Талибанима Ќе дата потпуна слобода и контрола над Авганистаном. И северни савез Ќе напуштен, а легитимна влада Авганистана. И много других ствари Ќе покварено.
  Конкретно, талибани су склопили мир са Ираном, ау овом случаЌу РусиЌа ниЌе могла да рачуна на употребу трупа своЌих савезника. А ово Ќе Ќош Ќедна значаЌна пункциЌа.
  Рат Ќе постао озби ан и крвав. И никако се ниЌе могло победити.
  Међутим, било Ќе и плусева. Велике копнене формациЌе су добиле борбено искуство. Да, и први пут се РусиЌа борила готово сама са Ќаким неприЌате ем, коЌи, на пример, ниЌе био у СириЌи. Тамо се борила цела коалициЌа, а наЌвише су бомбардовали Американци.
  И овде сам морао да се борим практично сам, и против колосалне и фанатичне силе. Али то Ќе управо оно што Ќе развило вештину и стратешко размиш а®е.
  На краЌу краЌева, код Ќаког неприЌате а се коваЌу храброст и наЌбо и квалитети душе.
  Не као у СириЌи, где су се други борили, по правилу, за РусиЌу, а генерали су журили да све припишу себи.
  То Ќе одмах постао руски рат. И Ќош Ќедан, овога пута наЌтежи испит од Другог светског рата.
  Овде су се девоЌке суочиле са му¤ахединима.
  Наташа се окренула и голим прстима бацила гранату, вичу"и:
  - Препороди"емо СССР!
  ЗоЌа, избегаваЌу"и метак, одсече му¤ахедине, ослободи им црева и голом, округлом петом одаЌу"и дар смрти, викну:
  - И би"е велика победа!
  Августин Ќе такође добро намерио ред за духове. Покосила их Ќе као сноп сламе, и викнула:
  - За комунизам!
  Светлана Ќе, пуцаЌу"и на разбоЌнике, а такође и бацаЌу"и убице голим прстима, издала:
  - За одлучуЌу"е победе!
  Тако Ќе агресивна четворка ушла у битку. И нека конкретно униште му¤ахедине.
  А из ваздуха су тукли душе руски пилоти Албина и Алвина.
  И гађаЌу их ракетама, користе"и голе прсте своЌих исклесаних ногу.
  Ратници се боре само у танким га"ама. И притискаЌу, лансираЌу"и ракете на дугмад ¤оЌстика са гримизним брадавицама.
  Албина Ќе одушев ено певала:
  - ХаЌде, певаЌ нам песму уз ведар ветар...
  Алвина Ќе притиснула дугме брадавицом од Ќагоде и зацвилила:
  - Весели ветар!
  Албина Ќе опалила, притискаЌу"и голу, округлу пету на педалу и цврку"у"и:
  - Попео си се на мора и планине широм света!
  Алвина Ќе пуцала голим прстима и цвркутала:
  - И чуо сам све песме на свету!
  Овако се оваЌ пар суочио са талибанима. То су девоЌке Ќедноставно ретке лепоте и снаге. И ракете су претукле му¤ахедине. Ово су ратници - само супер висока класа!
  Наравно, ако такве жене узму душмане, онда им ниЌедна банда не може одолети.
  А када ракете експлодираЌу, одЌедном се уздижу читаве планине зем е.
  Албина Ќе певала са одушев е®ем, притискаЌу"и дугме своЌом рубинском брадавицом:
  - Дато Ќе наређе®е да се аул сравни са зем ом,
  Салви "Смерча" пале планине!
  Ово су заиста девоЌке. Како са великим ентузиЌазмом сламаЌу талибане.
  Алвина Ќе певала са одушев е®ем, Ќебе"и му¤ахедине голим прстима:
  - НиЌе лако, али пасаран, а ми "емо задати поразан ударац!
  Овако су девоЌке деловале енергиЌом пантера.
  АнастасиЌа Витмакова Ќе такође у редовима и ова вештица се бори против талибана.
  Она Ќе веома лепа и црвенокоса Анастасиа Витмакова. А она ве" има доста година, више од стотину. Али изгледа двадесет. Она Ќе тако дивна и лепа. Вештице не старе.
  И она се бори против талибанске воЌске. РусиЌи Ќе било тешко. Талибани су веома броЌни и фанатични. А иза ®их стоЌе велике силе - ук учуЌу"и Кину. Дакле, руска воЌска Ќе глупа.
  Али девоЌке у бикиниЌу су обично на врху.
  АнастасиЌа Витмакова Ќе голим ножним прстима притискала дугмад ¤оЌстика, нокаутираЌу"и неприЌате а, и гукала:
  - Слава ери комунизма!
  Акулина Орлова се такође бори очаЌно и ефикасно. А ®ене гримизне брадавице су увек у акциЌи.
  ДевоЌке су, међутим, одличне занатлиЌе у свему. Посебно воле мушкарце. И стварно им се свиђа.
  А током рата у Авганистану, ово Ќе изузетно важно за подиза®е ваше карме и ауре. Тада постаЌете веома Ќака жена, коЌа упиЌа енергиЌу мушкараца.
  Акулина поново залази и ша е ракете уз помо" голих прстиЌу грациозних ногу. Тако ЌоЌ пристаЌе.
  А сада руска авиЌациЌа удара на талибане и то чини брзо, у великим размерама.
  ПостоЌе авиони огромне величине са колосалним распоном крила типа ТУ-160 и ТУ-260. Ово остав а неизбрисив утисак на му¤ахедине.
  ДобиЌаЌу ударац, прво се издрже па се разбацуЌу.
  Али они и да е наносе губитке руским трупама. Нарочито делуЌу"и у заседи иза угла.
  Пет девоЌака из специЌалних Ќединица и дечак Лешка се боре на копненом боЌном броду - посебном типу супер-тешког, али истовремено и мобилног тенка.
  Сада им ауто сипа гориво.
  И шест - одлучио Ќе да се мало карта. Са шесторо играча, утакмица иде веома брзо. И карте лете с Ќедне на другу страну.
  Аленка голим прстима баци кеца и загугута:
  - Па, изашао сам!
  Лешка се нацери. Игра Ќе заиста Ќедноставна и захтева вештину као и пам"е®е.
  Губитник ради десет склекова.
  Овог пута ОлимпиЌада Ќе морала да ради склекове. Она Ќе наЌве"а девоЌка од 5 и веома Ќе миши"ава.
  Лако за гура®е. Али Лешка Ќе дечак од око дванаест година да ЌоЌ седи на леђима.
  Шта Ќе много интересантниЌе. Плавокосе дете насла®а голе пете девоЌчице на лопатице широких леђа.
  ОлимпиЌада се цери и истискуЌе двадесет пута. Њено тело Ќе веома преплануло, коса Ќе плава, а миши"и Ќаки.
  Лешка му Ќе скочио са леђа и поново почео да дели карте. Они су талибане у свом тенку рушили електричним мотором.
  Лешка Ќе следе"и пут морао сам да ради склекове. А®ута стави босу ногу на дечакове оштре лопатице. Лешка се гурала шмркаЌу"и, девоЌка Ќе притискала. Када Ќе броЌао десет, дечак Ќе устао и, играЌу"и се плочицама штампе, рекао:
  - Нисам поражен Рус,
  єош ниЌе рођен...
  Ко би ме могао сломити!
  Онда Ќе дечак поново сео да се игра ... Црвенокоса Алла поголицала Ќе дечаку голу пету и приметила:
  - Ускоро "еш бити мушкарац!
  АлексеЌ одговори са осмехом:
  - Шта хо"еш?
  Ватрена лисица се закикота.
  - А ми "емо ти уз помо" магиЌе заувек оставити дечака!
  Лешка се насмеЌао у одговору и одговорио:
  - Желим да порастем и постанем официр!
  МариЌа, ова девоЌка златне косе, приметила Ќе:
  - Воле"еш да си дете!
  Али онда Ќе пауза готова и шесторица се увлачи у резервоар. Према наводима државе, супертешко возило са десетак пушака мора да сервисира шест  уди.
  Посада би у почетку морала бити женска. Али А ошка Ќе побегао из сиротишта и путовао по ЗНД. Чак Ќе стигао и до Авганистана.
  Алла га Ќе тамо ухватила. И понудила се да постане син пука.
  Дечак Ќе пристао. А сада Ќе са девоЌкама терминаторима.
  И како су  епотице преузеле талибане и тукле му¤ахедине колосалном разорном снагом.
  Аленка Ќе босим ногама притискала дугмад ¤оЌстика и босим прстима гугутала цере"и се зубима:
  - Слава РусиЌи и има"емо комунизам!
  А®ута Ќе енергично потврдила притиском на дугме своЌом гримизном брадавицом и гађаЌу"и талибане ракетама:
  - Нека нам Ќе комунизам!
  Црвенокоса Алла, сламаЌу"и дусхманс, енергично Ќе издала:
  - Слава славноЌ ери комунизма!
  И како "е боса пета притиснути. И гасне гранате "е летети.
  Али МариЌа са брадавицом од Ќагоде притиснула Ќе дугмад ¤оЌстика и погодила га му®ом. А му¤ахединима Ќе било тешко.
  А ратник Ќе залаЌао:
  - За нашу Ота¤бину!
  ОлимпиЌада Ќе наЌве"а међу девоЌкама и као да су миши"и саткани од ужади викнули:
  - За велику ота¤бину!
  И прстима босих ногу притискао би дугмад, и тако Ќе разорном силом разбио талибане.
  И дечак Лешка Ќе, такође, притиснуо полугу голом петом... И ударио Ќе талибане струЌним ударом. Убиствени супер-тешки тенк руске воЌске у акциЌи, и не дозво ава талибанима да оду - млати их на стотине!
  А дечак од дванаест година, Лешка, чак Ќе певао:
  Ми смо пионири деца комунизма -
  Костер, шатор и звонка звона !
  ИнвазиЌа проклетог фашизма -
  Ко "е се суочити са жестоким поразом!
  
  Шта смо изгубили у овим биткама?
  Да ли сте га добили у борбама са неприЌате ем?
  Пре смо били само лака деца -
  А сада ратници родне зем е!
  
  Али Хитлер Ќе направио корак ка нашоЌ престоници,
  Бацане бомбе без броЌа®а водопада!
  Ми смо домовина  епша од неба -
  Сада Ќе дошао проклети залазак сунца!
  
  На агресиЌу "емо одговорити оштро -
  Иако су и сами високи, аваЌ, мали су!
  Али мач Ќе у рукама крхког тинеЌ¤ера -
  єачи од сатаниних легиЌа !
  
  Нека тенкови Ќуре лавина за лавином,
  И пушку делимо на три!
  Нека полицаЌци подло ци аЌу у леђа,
  Али свети Бог "е их жестоко казнити!
  
  Шта смо одлучили? да чиним ствар мира -
  А за то сам, аваЌ, морао да пуцам!
  Мир Ќе ве" мрски.
  Има и наси а и благодати!
  
  Са девоЌком заЌедно трчимо боси-
  Иако Ќе пао снег, као што уга  гори снег!
  Али они немаЌу страха, деца знаЌу -
  Фашистички "е бити вођен храбро од метка у сандук!
  
  Овде су положили подлу чету Фрицеса ,
  А остале га"ице трче!
  РазбиЌамо пешадиЌу као косом у борби -
  Млади лето Ќе ниЌе препрека за нас !
  
  Остваре®е победе , би"е у маЌу,
  Сад ме"ава бод икав, тврд снег!
  Дечак Ќе бос, ®егова сестра боса,
  Деца у дро®цима процветала!
  
  Одакле у нама ове силе -
  Издржати и бол и хладно"у, та потреба!
  Када Ќе приЌате  измерио дно гроба,
  Кад приЌате  Ќауче - умриЌе"у!
  
  Христос Ќе благословио нас пионире
  Рекао Ќе да ти Ќе ота¤бину Бог дао!
  Ово Ќе прва вера од свих,
  СовЌетска, света зем а!
  Дечак Ќе певао, а девоЌке су певале. Како Ќе лепо изгледало.
  И Наташа Ќе такође дала ред талибанима. Секла их Ќе као срп пшенице.
  Бацила Ќе бомбу голим прстима и цвркутала:
  - Слава руским боговима!
  ЗоЌа, уништаваЌу"и воЌску му¤ахедина и разбиЌаЌу"и гомиле лешева, издала Ќе:
  - И слава нашим Ќунацима!
  Тада Ќе ®ена гола пета, златокоса крала, бацила смртоносни дар смрти.
  Али црвенокоси Августин "е покосити му¤ахедине. Лупанет "е уз помо" гримизне брадавице са базике и звижда®а издати:
  - За нашег Руса Сварога!
  Онда Ќе Светлана у борби. Ова девоЌка Ќе такође веома агресивна.
  И она руши талибане са колосалним бесом. И ®ени голи прсти, бацаЌу колосалну разорну мо" - дар смрти.
  Светлана каже:
  - За ота¤бину, нашу маЌку -
  УбиЌте му¤ахедине!
  Ово Ќе четворка у борби, тако агресивна и Ќединствена. И они су преузели талибане, и ®ихово потпуно истреб е®е Ќе у току.
  А одозго Албина "е погодити проЌектиле. Па - ова девоЌка уопште ниЌе слаба. И како слама неприЌате е.
  Албина Ќе плавуша и природна лепота. А ®егови ракетни удари са неба Ќедноставно разносе камене громаде у различитим правцима. И као да кит са фонтане ша е масу запа ене зем е и метала. То Ќе прилично кул.
  Алвина Ќе такође боса, са наоштреном ногом, притисну"е дугме, а онда "е експлодирати. И маса убитачних потока иде у небо.
  А природна плава девоЌка урла:
  - За славу РусиЌе и неба!
  Тако се талибанске девоЌке сламаЌу. Колико Ќе ових лепих девоЌака на фронту.
  Елизавета, Екатерина, Елена се боре на Т-95.
  Три девоЌке на руском тенку су веома згодне. И ша у гранату за гранатом неприЌате у.
  Елизабета Ќе, показуЌу"и зубе, промуцала:
  - И нико од постанка света,
  Такву гозбу нисам видео!
  Екатерина климну главом, туку"и му¤ахедине:
  - Поразити талибане -
  Много нам Ќе дато од Рода!
  Елена, пуцаЌу"и у душе, издала Ќе:
  - Слава нашоЌ зем и,
  Сатана не"е победити!
  А триЌада девоЌака Ќе веома енергична. Они ша у проЌектиле са великим разорним експлозивним деЌством.
  Елизабета голим прстима притиска дугмад ¤оЌстика, нокаутира неприЌате а и пева:
  - Живимо на очевоЌ зем и!
  Кетрин Ќе притиснула своЌу гримизну брадавицу на дугме ¤оЌстика, избацила цео вод му¤ахедина и зацвилила:
  - Сварогови унуци - славна децо!
  Елена Ќе праснула, притискаЌу"и дугме голом округлом петом и викнула:
  -И лети на крилатом ко®у...
  И све девоЌке сложно заурлаше:
  - РусиЌа у далеким милениЌумима!
  Тако тенк Т-95 показуЌе своЌу колосалну снагу и огромну мо".
  Овако енергично делуЌе триЌада девоЌака. Ратници су акробати посебно када су скоро голи.
  Елизабет Ќе духовито певала, притискаЌу"и дугме своЌом гримизном брадавицом:
  - РусиЌа се смеЌала и плакала и певала,
  У све векове, зато она и РусиЌа!
  Ово су девоЌке коЌе се боре... Али талибани се не шале.
  Веронику су заробили. Тако Ќе девоЌка прво скинута гола. А онда су почели да бичуЌу са великим ентузиЌазмом. Тукли су Ќе не само бичем по леђима, ве" и моткама по голим, округлим петама.
  Вероника Ќе чак вриснула од див ег бола. И тукли су Ќе бичем и моткама, све док ниЌе изгубила свест. Затим су посипали ране со у. И боси, ногу натечених од батина, стегнули су их у блок и запалили ватру испод ®их. И спржи девоЌци голе пете.
  Вероника се неколико пута онесвестила од борбеног шока. Приведена Ќе памети. И у исто време принеше бак у до сандука, претходно Ќе намазавши у ем. И како су девоЌачке скерлетне брадавице засиЌале.
  Вероника Ќе дуго била мучена. Изгорели ог®ем и ®едрима Венере... Шта да узмете - талибани су варвари.
  На краЌу Ќе Вероника разме®ена за Ќедног од командира на терену. А девоЌка се заклела да "е се осветити му¤ахединима.
  Али талибане гађаЌу ракетама. Сталенида и ВикториЌа гађаЌу мете.
  И разараЌу планине на комаде...
  Сталенида Ќе голим ножним прстима притиснула дугмад ¤оЌстика и загугутала:
  - ВеруЌем да цео свет за нас!
  ВикториЌа Ќе своЌом гримизном брадавицом притиснула дугме ¤оЌстика и одговорила:
  - Да, свет не мари за нас!
  Заиста, светски медиЌи су били прилично на страни талибана. И приЌавили су да уживаЌу у дета има о варварским бомбардова®има коЌима Ќе руско ваздухопловство наводно подвргло авганистанске градове.
  Наравно, ниЌе било без тога. Рат Ќе уопште био изузетно суров и крвав.
  Сталенида, поново притиснувши своЌу рубин брадавицу на мету, зацвилила Ќе:
  - За ота¤бину снова!
  И уздахнула Ќе ... У РусиЌи су председнички избори . Главна борба води се између остарелог и очигледно нездравог Владимира Путина и младог гувернера Ор ске области АндреЌа Кличкова. И овде баш као комуниста иступи.
  Сталенида, ВикториЌа и Тамара поново гађаЌу мете. ДевоЌке се свађаЌу само у га"ама. Али супер Ќе.
  Сталенида Ќе певала:
  - Боси, само боси,
  Под Ќулском грм авином
  И уз звуке сурфа...
  ВикториЌа Ќе притиснула дугме голом петом и наставила:
  - Боси, само боси,
  Дато нам Ќе да са тобом играмо!
  Тамара и овде босим прстима притиснула и цвркутала:
  - За ота¤бину - нашу сестру!
  Ове девоЌке су невероватна класа!
  А ево и девоЌака из єапана - нин¤а пла"еника. Ово Ќе озби но.
  Нин¤а са плавом косом узела Ќе му®у из своЌих гримизних брадавица и спалила масу му¤ахедина.
  Затим Ќе водила млин своЌим мачевима, одсецаЌу"и талибанима главе.
  Тада су ®ени голи ножни прсти бацили грашак са експлозивом.
  Душмани су се раздвоЌили, а девоЌка гугутала:
  - За добро єапана!
  Нин¤а девоЌка са жутом косом такође Ќе ударала по противницима брадавицама од Ќагоде. Ратнице су имале само танке га"ице од оде"е. А мачеви су репродуковали технику лептира, приси аваЌу"и главе у турбанима да падаЌу. А онда су боси прсти девоЌачких ногу лансирали бумеранг, одсецаЌу"и главе талибана.
  Ратнице су гукале:
  - За лете"е нин¤е!
  Ни®а девоЌка са црвеном косом емитовала Ќе из своЌих рубинских брадавица пулсаре смрти убилачке мо"и. А онда су мачеви, продужаваЌу"и се, одсекли главе противницима. А онда су голи прсти бацали оштре, наоштрене дискове коЌи су секли главе као бритва.
  Ратник Ќе гукнуо:
  - Наши Ќапански богови нападаЌу!
  Нин¤а са седом косом такође Ќе погодила неприЌате е ватреном лоптом коЌа Ќе излетела из гримизних брадавица. Затим Ќе гукала:
  - Наши богови су супер!
  А ®ени голи ножни прсти бацили су вре"у експлозива уг а, растргнувши талибане на мале комаде.
  А сада мачеви опет разносе главе. Ово су девоЌке - наЌвиши лет птице.
  Ово су пла"еници коЌи су дошли из єапана. И да ме емо као талибански котлет.
  Алиса и Анђелика такође воде сопствени рат. Користе снаЌперске пушке.
  ПуцаЌу на му¤ахедине...
  Алиса Ќе уз помо" пушке ударила неприЌате а, коЌи Ќе покушавао да добиЌе руски хеликоптер "Стингер". Затим Ќе цвркутала:
  - За нашу Ота¤бину, да поново дође СССР!
  Анђелика Ќе такође врло прецизно пуцала на неприЌате а, оборила неприЌате ски авион и промрм ала:
  - За нашу Ладу!
  Талибанов авион Ќе, међутим, само импровизовани авион. Они сами производе велику количину авиЌациЌе на занатски начин. И очаЌнички се боре.
  Алиса, ова плавокоса девоЌка се бори са великим ентузиЌазмом. Она Ќе ратник наЌвишег нивоа.
  И убиЌа другог му¤ахида. Ово Ќе лепотица-клиа. И цвили на све стране своЌих плу"а:
  - Слава ери комунизма!
  Анђелика, ова црвенокоса и крупна девоЌка у бикиниЌу, сложила се са овим:
  - Велика слава би"е доба комунизма!
  А обе девоЌке се криЌу иза стена. Веома су преплануле и миши"аве лепотице. Али у исто време спретно окретан.
  Алиса Ќе голим прстима смртоносне силе бацила дар смрти и зацвилила:
  - За свет комунизма!
  Анђелика примети, пуцаЌу"и:
  - Шта подразумевате под комунизмом?
  Алиса Ќе одлучно одговорила, босом петом гурнувши пакет у експлозиЌу:
  -Прави раЌ на зем и!
  Анђелика се спремно сложила са овим:
  - Па раЌ Ќе раЌ!
  А црвенокоса девоЌка, голих прстиЌу, бацила Ќе читаву гомилу граната.
  Ево тако агресивне бравуре. И девоЌке су радиле заЌедно. И слали су метак за метком.
  Њихове голе, округле пете су мало праш®аве. А девоЌке су п ускале ноге по локвама. И поново су почели да гађаЌу неприЌате а голим прстима, што доноси униште®е.
  Алиса Ќе певала са ентузиЌазмом:
  Безнадежни мрак мира
  Уронио сам у понор ма®их нево а ...
  Проби кроз тишину пламен битке,
  Прекини тишину тут®авом победа!
  Анђелика Ќе агресивно приметила, обараЌу"и Ќош Ќедну злу узбуну уз помо" гримизне брадавице:
  - Добре девоЌке служе у раЌу, а ратници иду у ХиперраЌ!
  Алиса се сложила са овим:
  - До"и "емо тамо где стреме сви родо уби Ота¤бине!
  Испоставило се да су ратници расположени за наЌреалниЌу победу ...
  А сада Ќе Ќош Ќедан му¤ахедин пао ударен од ®их. Ово су девоЌке - оне су тривиЌално ураган.
  Наташа Ќе у међувремену ухватила локалног команданта. Све четири девоЌке бациле су вођу на колена и натерале их да  убе своЌе голе, грубе табане.
  Вођа Ќе то учинио послушно. И чак му се допало.
  Зои Ќе цвркутала:
  - єе ли добро што вас Ќе жена заробила?
  Он Ќе промрм ао:
  - Ти си прави ХуриЌе!
  Августин Ќе предложио:
  - Можда би требало да те стисне светло?
  Вођа прогунђа:
  - НемоЌ!
  Светлана Ќе, агресивно се цере"и, зарежала:
  - Говори пре него што се на утимо.
  И генерал талибанског покрета Ќе почео да сведочи.
  ... ГЛАВА 11.
  Александар Рибаченко Ќе са своЌом младом дружином очистио веома богату вилу румунског племи"а. Да, оваЌ дечак Ќе стварно супер дечко.
  А после тога, вођа клинца, леже"и краЌ ватре, и став аЌу"и своЌе босе, дети®асте ноге у ватру, бацао Ќе нешто у заЌедничку свеску.
  Побеснели ко®аници са див е зачеш аним плетеницама Ќурнули су дуж некада блиставог, а потом немилосрдно зг®еченог монголском чизмом сред®еазиЌског Сигнака. Каравани камила гурали су се у уске сокаке, становници су журили, свим своЌим изгледом одавали су изузетну нервозу. Ве" у потпуности су се шириле гласине о грандиозном маршу на Запад коЌи Ќе покренуло монголско-татарско царство.
  Гомила  уди се одмах разишла у страну чим су се поЌавили суморни нукери. Непокретна, или нацерена пр ава лица, Ќаких ногу са кривим иглама у рукама, разносе"и ударце десно и лево. Монголи су намерно постав али своЌе неуређене ко®е на  уде, газе"и оне коЌи нису имали времена да изађу, затим су скочили с ко®а и немилосрдно оп ачкали жртву, настав аЌу"и да туку и варварски се ругаЌу беспомо"ним  удима. Никада им ова створе®а пакла нису дозво авала да слободно дишу, да исправ аЌу погрб ена леђа под неподнош ивим Ќармом, а сада Ќе било нарочито много осваЌача, у хи адама бучних хорда, окуп ених на пиЌаци, развиЌаЌу"и се као неравни полумесец испред палате Тангкут Кан.
   Надмени унук Џингис-кана изградио Ќе себи луксузну високу грађевину, сахранивши више од хи аду робова у теме . Кости претходно убиЌених  уди, а посебно много лоба®а, биле су уграђене у дебеле зидове коЌи окружуЌу палату, веровало се да "е то дати посебну снагу грађевини. Ратници су се улогорили и без церемониЌе растурали наЌближе ку"е, убиЌали становнике и грабили све што Ќе Ќестиво, палили су ватре. Но"у су, узвикивши сви®ски врисак, узвикивали непристоЌне песме, изводе"и див е скачу"е плесове у злокобноЌ светлости паклене ватре. То су Ќош увек биле напредне Ќединице Тургоа - лични гардисти-телохраните и Ќеданаест принчева, а остатак неброЌене хорде требало Ќе да дође нешто касниЌе. Гласине о томе изазвале су страшну панику, се"а®е на монструозну инвазиЌу Џингис-кана Ќе Ќош увек било превише свеже. Немилосрдни ватрени торнадо Ќе у то време захватио градове, прождиру"и све живо и способан да се кре"е. Монголи су тукли све мушкарце осим вредних занатлиЌа, силовали и крали жене, клали децу, а себи узимали само неке од наЌбо их и наЌЌачих. Међутим, жилави  уди коЌи су способни да се прилагоде свему овде су  уди. Чини се да Ќе све изгорело, али не, човЌечу ци су се попели из планина, мочвара, пукотина, и поново изградили. И многи трговци су постали Ќош богатиЌи, настанили су се да убираЌу порезе и цЌенкаЌу се у плену. Као печурке после кише, раскошне ку"е су се улепшале, буЌне баште процветале. Шарене ¤амиЌе су поново подигнуте, а на високим минаретима звонки Азаци су се пунили милозвучним гласовима, позиваЌу"и ревносне верне на молитву. Ипак, времена се брзо ме®аЌу - сада су чак и многи Монголи почели да посе"уЌу исламске храмове, бичу"и недово но побожне парохиЌане бичевима. Сада, извршаваЌу"и страшна наређе®а ханова, становништво Ќе прикуп ало данак, храну, куми, ко®е и тако да е: чак хи аде тешко натоварених ко®а и камила, кола од кованог гвожђа стизале су са приносима, чврсто зачеп уЌу"и мостове преко реке. Река Сеинхур.
  НаЌстрашниЌи и наЌзлокобниЌи командант Џингис-кана, Субудаи-Багатур, стигао Ќе окружен своЌим "лудим" Туменом, коЌи се покрио сЌаЌном славом . Његову личну гарду чинило Ќе десет хи ада одабраних ратника из свих зема а и народа. Тре"ина ®их су аутохтони Монголи, остале су приковали п ачкашки чопори: наЌочаЌниЌи и наЌхрабриЌи  уди, од свих континената и раса, има чак и неколико црнаца, дрских миши"авих ¤окера достоЌних часописа ПлеЌбоЌ или Галакси. И сам велики командант био Ќе опко ен са три стотине ко®аника. На снежно белим ко®има и у белим ха инама, на црно-црним и, наравно, у црноЌ ха ини, и ватреним кесте®астим пастувима благо обоЌеним крв у, мо"ни Турго Ќе галопирао гримизно. У средини, на великом тегле"ем ко®у, седео Ќе позамашан, застрашуЌу"и батир, унакаженог лица, слом ене руке и гору"ег погледа. Непобедиви командант Ќе спалио три кинеске престонице, а величанствени Самарканд, победио Ќе Урусе и Кипчаке на Калки, лично покорио тридесет пет народа. А сада Ќе оваЌ страшни тигар под маском човека киптио од паклене злобе, Ќедино му Ќе око заискрило и горело немилосрдном жестином. Његов ред Ќе избоден на смрт, и како срамно пропао - умрли су наЌверниЌи слуга, не"ак Артохов рођак и ®егов лични шаман, велики чароб®ак Нуруху. У див ем бесу наредио Ќе да се Монголима коЌи су побегли са боЌног по а сломи леђа и да их Ќош живе баце у уста псима. Како Ќе то алармантно, два брза мангуса у белом, као му®а, прошла су и покосила цео одред одабраних бораца. НиЌе узалуд и сама велика шаманка КеринкеЌ-Задан у визиЌи предвидела да "е два бела ратника из зем е Уруса пренети мачеве над светим монголским канатом. А у томе "е им помо"и Уру шаман єаги®а из Владимирских зема а. Зато Ќе наредио да руску вештицу вежу и испоруче Ќе у логор. Муче®е и прет®е да "е Ќе натерати да постане савезник или болна смрт - кинески ¤елати познаЌу безброЌ различитих муче®а. Чак и код искусних нокора уметнута коса се диже на глави , када се врши ритуално муче®е. Судубаи промиш ено проце®уЌу , и то и тако. И шта сад, када Ќе неброЌена воЌска Монгола ве" кренула на Запад, злослутна предвиђа®а се остваруЌу. Див и хук гомиле и спо аш®и радосни повици одвлаче од мисли, гомила наЌплеменитиЌих племи"а Сигнака и околних села - имама, кадиЌа и наЌбогатиЌих трговаца припремала Ќе племените дарове, нагомилавши са ®има читава кола. Овде има злата и завеж аЌа скупих тканина, наЌбо их ко®а тераних одасвуд. Субудаи Ќе само одмахнуо руком - напуни нукере и узми их. Имам Ќе, међутим, покушао да одржи изузетан говор.
  -О наЌве"и од наЌве"их, наЌхрабриЌи од наЌхрабриЌи, одраз мо"и запа®уЌу"их звезда!
  Страшни командант Ќе био згрожен овим елоквентним ласка®ем. Нагло Ќе окренуо ко®а и ударио бичем по дебелом лицу, збацивши имама с ко®а, отргнувши се од овог величанственог, зверског покорног стада. Послушан ко® одЌурио га Ќе на север, да е од загуш ивог града, у пространу степу са буЌним проле"ним ливадама. Субудаи Ќе Ќедва сустигао векила и неколико племенитих канова. Задахнувши, вриштали су у же ном ривалству.
  - Руку на ко®а! Не журите, сЌаЌно! .. Владар региона Тангкут Кан и наследник врховног кагана, ГуЌук Кана, наређуЌе вам да пожурите у палату на важан састанак.
  Субудаи Ќе окренуо ко®а, а ратници коЌи су га пратили прете"и су се накостриЌешили коп има и оштрим саб ама коЌе су блистале на сунцу. Ватрено око приметило Ќе имама, коЌи се безуспешно забио у Монголе.
  -Шта оваЌ пас ради овде?! Зар да пренесе во у монголских владара!
  Имам Ќе пребледео и одмах пао са ко®а, покушаваЌу"и да по уби копито запр ано у блату.
  -Не, прекасно Ќе! Заповедам ти да сломиш кичму и да висиш за ноге. Нека сви виде нефлексибилност наше гвоздене мо"и. И крвава демонстрациЌа снаге против десетак трговаца, ве" по вашем избору.
  Са каквом радош"у су монголски ратници пожурили да изврше наређе®е Ќеднооког разбоЌника. Сам Субудаи-Багатур Ќе наставио да мла"е преко степе, неуспешни пеЌсер се ниЌе сма®ио, али ниЌе ни поЌачао своЌ темпо.
  -А Ќа кажем, док Багатур не оде! Морамо се састати са великим шаманом.
  Канови су вриснули надмено.
  -Ко Ќе важниЌи од великог сатрапа Џингис-кана или чароб®ака, чудесног са тамбуром!
  -Петао коЌег морам нахранити Ќе важниЌи од свих ®их! Можда уместо тога кукурираш!
  Субудаи Ќе гракнуо, али глас му Ќе био попут удара грома. Племи"и су од страха устукнули. ДрмаЌу"и узде и подстичу"и ко®а обоЌеног крв у, Ќеднооки батир одЌури, одред га Ќедва прати, зем а задрхта од удараца златних потковица.
  У отвореноЌ степи, у близини реке СеЌмур, "луди" тумен се зауставио. Ве" Ќе постоЌао огроман логор, са наЌбо им мо"ним у целоЌ монголскоЌ воЌсци, одредом "непобедивих". ОваЌ десетохи адити тумен био Ќе директно подређен ¤ихангиру - осваЌачу универзума, великом кагану Бату Кана! Сам ¤иангир Ќош ниЌе стигао, а у ®еговоЌ високоЌ Ќурти прекривеноЌ раскошним "илимима ве" Ќе припрем ена племенита посластица. Девет наЌоштриЌих златних врхова са диЌамантским врховима на ивици шатора симболизуЌе правац буду"их напада монголске воЌске. Пар усуриЌских тигрова, оми ених животи®а Џингис-кана, урлао Ќе и тукао реповима, покривени сребрним оклопом, тхуггауд Ќе бацао комаде сочног меса на животи®е. Багатур Ќе ушао у пространу Ќурту. Главни шаман монголске воЌске, Беки, ве" Ќе седео у фоте и од црне ретке слоноваче, уоквиреноЌ златом и великим бисерима, одузетим од кинеског богдикана. Огроман бронзани котао био Ќе напу®ен куваним месом, а велики чароб®ак налик пауку, без церемониЌе Ќе покренуо руку са кан¤ама. Његова претерано развиЌена вилица давала Ќе ®еговом лицу крокодилски израз, а мале очи одавале су хладан одсЌаЌ подземног света без дна.
  - Гладна си као и увек Беки, а Ќа видим спремна да поЌедеш сви®у зарад пу®е®а мамоне!
  Чароб®ак Ќе шиштао змиЌом отровном, са карактеристичним шаманистичким начином римова®а речи на месту.
  -Немам престо да храним! Круна би била прикладна у Европи! Сад сам гладан, хладно ми Ќе ог®иште! У страственоЌ привлачности прождерао бих слона! Див а шкрипа у цревима излуђуЌе! Дебели вепар Ќе див а звер снаге. Подигни леш из гроба! МагиЌа захтева велику мо". Да пробудим врело див е енергиЌе! И егзистенциЌу су огромни трошкови, а не убираЌу ми наЌсиромашниЌи приходи!
  - Не жалим за храном. Стално нам се нуди храна, сви покорени народи, зем а коЌу смо спалили, тераЌу стада и кола хлебом, али где су резултати?
  Шаман Ќе показао зубе, а оштри оч®аци вирили су из ®еговог квргавог лица.
  -Понекад треба да потрошите новац да бисте победили! Пожурите наЌштетниЌег борца кушача, пре "е бити владар. Сам бог рата, наЌве"и Сулде, дао ми Ќе наЌновиЌу снагу...
  Субудаи се лукаво насмеЌао и прекинуо брб ивца.
  -Мо" да победиш целу воЌску, без мачева и пламених стрела - мамиш лукавог, крхког дебелог човека! ПогледаЌ шта си хтео!
  -Не смеЌ се магиЌи, Ќа сам припремио страшно оружЌе. Види, о супер, како "у све уточити!
  Беки Ќе направила неколико косих покрета, а велика "урка Ќе испузала на тепих , позла"ена мр ама рђе .
  -Субудаи! ДаЌ ми мало новца! Нахрани птицу златом, осип Ќе издашниЌи из торбице! МоЌе врача®е Ќе скупо, а ЌефтиниЌе не може!
  Велики командант Ќе одвезао торбицу и не гледаЌу"и Ќе посуо златом.
  -Види, чароб®аче, ако ти нешто у врат! И од ®е "емо кувати чорбу и хранити твоЌ незасит стомак. А онда "емо бодежима исе"и сво злато из шамановог мамона.
  Шаман се ниЌе замарао одговором. ИндиЌски петао Ќе без церемониЌе гутао новчи"е као просо, са сваким к уцаним златом пове"авао се, када Ќе послед®и новчи" нестао у ®еговом к уну без дна, ова птица Ќе по величини подсе"ала на велику камилу.
  Субудаи Ќе занемео, за своЌ дуг живот видели су све, али ово.
  -Тако Иули! Дзе, дзе, дзе! Продрмао си ме као да си махнуо враном. Племенита птица!
  - Да, ово Ќе наше ново оружЌе! єаче од беспослених аргумената !
  ОдЌедном Ќе страшни Монгол праснуо у смех, као лавеж великог пса.
  -Птичица петао буди целу воЌску, а оваЌ "е ва да све зем е пробудити до послед®ег мора.
  -Не, руко Непобедивог! Ова звер ниЌе из ота¤бине! Птице ИндиЌе су вреле, неспособне, каква штета! Вичи гласно, као што маЌка риче изгубивши сина, или глупа жена од туге! Али ако магично створе®е зашишта, зидови великих тврђава "е се срушити , неприЌате  "е бити смрв ен у прах, не"е одбацити вести, не"е оставити комади"е костиЌу.
  -Време Ќе да тестирамо птицу!
  Чароб®ак помери своЌу чупаву главу са девет исплетених плетеница у отпусту.
  -Мало злато! Морамо бацити више, онда "е то бити - снага чеки"а! Не штеди новац ти Багатуре - из порушених градова Ќош "емо истрести планине злата. Нагомила"емо гомиле женских фигура, изгради"емо резбарене одаЌе у по у!
  -Нахрани"у те бар колима, златом и каме®ем, али два бела мунгоса мораЌу да се убиЌу.
  Из Ќурте Ќе "уран испузао важним ходом, уплашени Монголи су се кретали у различитим правцима. Огромна птица била Ќе мирна и чак поспана, тромо, машу"и крилима, гегала се по логору, преметала нукере. Паж®у ЌоЌ Ќе привукао само кола натоварена златом, Ќедном су крила залепршала, а к ун заронио у вре"е. Злато се слило низ ®егово широко грло. И без тога, велика животи®а Ќе почела да расте као снежна груда, сада Ќе као слон, па похлепно жва"е чудовиште, завршивши са колицима, постала Ќе виша од централне монголске Ќурте. Огромна птица Ќе устала, надимаЌу"и се као пернати диплодокус коЌи се одгаЌа.
  Страх Ќе напао Могуле, а ипак нису сви били уплашени, неколико стрелаца Ќе отворило ватру, покушаваЌу"и пре свега да погоде хладне мртве очи чудне птице.
  - Зауставити! забра®уЌем!
  Субудаи Ќе залаЌао са закаш®е®ем, али Ќе било прекасно, дуга, усиЌана стрела погодила Ќе петли"е око, искре су пале од хица.
  -Шта сте пацовске мангусе урадиле!
  Шаманка Беки Ќе вриснула у очаЌу, чак и заборавила на опсесивну риму.
  -Лези непобедиво!
  -Ле"и! - успео Ќе да командуЌе Багатур. У тренутку набуЌавши, "уран Ќе побегао са срцепараЌу"им криком, као да су му слапови грм авине ударили у уши, оркански талас зап уснуо Ќе зем у, подигавши хи аде шатора и Ќурта у небо. Дисциплиновани Монголи у маси успели су да падну на зем у, они коЌи су зЌапели или нису чули наређе®е, поЌурили су заЌедно са брзим ураганом. Како су див е урлали и грчили се нукери, захва"ени налетом пакленог ветра коЌи их Ќе носио у подземни свет. Лешеви ко®а и  уди су се истог трена раскомадали, хи аду човек Ќе налетео на коп е свог подређеног и он га Ќе прошио , трзаЌу"и се и прстаЌу"и шапама као буба. Преживели ратници лежали су непомично као египатске мумиЌе, потресени ударом стихиЌе, болно дуго су се освестили. У међувремену, чеш асто чудовиште Ќе замахнуло крилима и неспретно покушало да полети. Очигледно, оваЌ задатак Ќе био ван снаге ®егових слабашних крила, лепршаЌу"и, ¤иновска "урка Ќе каскала степом. Очигледно Ќе "Лете"и ИндиЌанац" одлучио да пређе све азимуте и прочеш а меридиЌане у потрази за затрованим златом. Субудаи Ќе био удуб ен и мукотрпно Ќе дошао себи, тешко се дигао из влажне траве. єедино око горело Ќе од мрж®е, паливши оне око себе, ловио Ќе врача див им Ќастребовима. Врховни шаман ниЌе ни покушао да сакриЌе, напротив, ®егове мале очи сиЌале су надмено и поносно. Беки Ќе намигнула и прекрстила ®егове пр аве руке с кан¤ама на ®еговом тешком стомаку. - викну Субудаи прете"и, гуше"и се од беса.
  - Пас, отрцани шакал! Нареди"у ти да живу откинеш кожу и поцепаш Ќе у тамбуру, а лоба®а "е ти оти"и на Уру игру по градовима.
  Беки Ќе одговорила са спо ним поштова®ем.
  - Зашто сам те на утио, Ќер ново оружЌе ради беспрекорно. Све Урус и остали кукавице "е сахранити заувек!
  єеднооки леопард Ќе заурлао, шкргу"у"и зубима.
  -Преплашио си ко®е, Ќош пре битке, воЌску преполовио, а ти се усуђуЌеш да се ругаш. Нукери узмите! Ноге на поти ак!
  Гломазни, длакави, пернати ратници похрлили су до шамана, покушаваЌу"и да изврну чароб®ака коЌи се очаЌнички опирао. Да, чароб®ак Ќе био Ќак, очигледно Ќе покушавао да баци борбену чини, пар нукера се запалио, а уз див и урлик коЌи се котр ао по трав®аку зг®еченом ®иховим копитима, Ќош троЌица су тешко ра®ена невид ивим мачевима. Али мо"ни Тургауд се плашио СубудаЌа много више од Бекиног вештичаре®а. Овде Ќе он слика крвавог владара. Шаман Ќе ипак био повиЌен, након што му Ќе теме ито издубио дебеле стране и ударио батином у ®егову огромну главу, запа®ио Ќе насилника.
  - У праву Ќе био Џингис Кан, не можете користити магиЌу да замените сечиво и оштре стреле. Смисли"у посебно изврше®е за вас. У међувремену у свом гвожђу.
  Дотрчао Ќе принудни ковач, задим ен у чирима, ®егови помо"ници, откинути у опекотинама, на брзину су носили дебеле, готове ланце коЌи су могли да држе слона. Завезали су шаману уста, убацили ко®ску кост међу зубе, свако мрм а®е чак и везане животи®е Ќе смртоносно. Помогли су СубудаЌу да се попне на ко®а, млади кестен се ниЌе уплашио, остала стада су отишла у бекство, мора"е да се хватаЌу Ќош дуго , а неки ко®и су се уздигли у небо заЌедно са Ќахачи.
  Док су врачара одвлачили у посебно ископани зиндан-бунар, на хоризонту су се поЌавила два ко®аника. Ово су Монголи, Ќедан од ханова коЌи Ќе назвао Субудаи, други чувени Векил, обоЌица страшно изгребани у прашини, поцепана оде"а покривена свежом крв у. Скачу"и, оба Ќахача падоше ничице, завиЌаЌу срцепараЌу"е, гребаЌу"и се по лицу.
  -О велики Субудаи-Багатур, чиЌе "е лице бити славно вековима.
  єеднооки командант грубо Ќе пресекао гласнике.
  - Пословно сарађуЌте одрпаним вранама.
  -Срушила се палата врховног Ќазавца Тангкут Кана. Велики кан, гувернер и Ќединорођени син наследника врховног кагана, ГуЌука, сахра®ени су под ®еговим рушевинама.
  Радостан осмех на тренутак Ќе обасЌао сумрачно чело СубудаЌа, а затим се поново угасио, чине"и ®егово унакажено лице тамниЌим од грм авинског облака.
  -Сви седлани, возите мештане и брзо раставите шут.
  Део воЌске "е остати овде и ухватити ко®е. Чули сте нукере, покуша"емо да спасимо Чингизе, и то брзо.
  Када су гласници и скоро сви ратници у брзом Ќату похрлили у Сигнак, Субудаи Ќе полако доЌахао до зиндана. Поново Ќе прштао од нервозног и веселог смеха.
  -Бар Ќедно добро дело сте учинили, спасивши нас од два наЌватрениЌа неприЌате а ГуЌука и Тангкут Кана. Сада имате прилику да сачувате своЌу кожу од навлаче®а на тамбураше од расплесаних цигана. Она ти седокоси нукер, извуци му гег.
  Крвави стариЌи Монгол спустио се низ коноп од коноп е, с муком извлаче"и буђаву кост из шаманових зубастих уста.
  -Нисам желео Џингисову смрт!
  Чароб®ак Ќе Ќедва чуЌно гракнуо.
  -Знам, чак и ако остану, живи, ипак "у се смиловати на тебе. ТвоЌ огроман курац Ќе к уцао у дупе размет ивог ГуЌука Кана и неразумног брата Бату Тангкута. За све Ќе крив лете"и мангус, и то Ќе то.
  Шаманов глас Ќе постао Ќачи.
  -Ти си, као и увек, мудар и достоЌан титуле ¤иангира! Господару целог небеског света!
  Субудаи Ќе повукао чароб®ака.
  - Не причаЌ превише. Бо е ми реци где се криЌе велики пернати мангус.
  Чароб®ак Ќе звецкао ланцима.
  -Лута у степи, не задржаваЌ се на ланцу.
  - Баците чини и усмерите Ќе против два мангуса  и ана. Нека их поЌеде, уЌедно "емо градове злих Уруса избрисати у прах.
  Шаман Ќе дисао испрекидано, ланци су звонили, светлуцаЌу"и од погребних звукова.
  - Гладан сам и гладан. СкуваЌ ми свеж паприкаш од крупног бика, а Ќа "у скупити снагу за нове титанске чаролиЌе.
  єеднооки леопард се тргнуо, а онда приковао чароб®ака лукавим осмехом.
  -А диЌареЌа не"е да прође кроз тебе, изгледа да хо"еш да нас докраЌчиш гасним нападом. Прво Ќе индиЌски петао урадио Ку-каре-ке, а онда "еш ми покварити ваздух. Добро! Ослободи, и скуваЌ му котао  уске од палог ко®ског меса, нека се удави! Да, чароб®аче, зар се не надаш да Ќош увек имаш сличну птицу.
  Шаман ниЌе одмах одговорио, чекао Ќе док се не скину окови, иначе ко зна ®еговог єеднооког леопарда.
  -Не, аваЌ, ова птица Ќе Ќединствена у борби. Нема ЌоЌ равне - у сублунарном и астралном свету! И нисам из ИндиЌе донео птицу-звер, не, тамо нема таквог тела и раста. Од нас Ќе тако далеко мо" , морате допливати до ивице читаве васионе да бисте видели ®ене обале у магли , ту зем у како цвета у непролазноЌ слави. Тамо се множе пернати зли изроди слични овоме, ђаво само зна какав Ќе мангус!
  Субудаи Ќе стиснуо своЌу тешку песницу, а глас му Ќе био попут рике лава.
  -И ми "емо бити тамо! Гради"емо мо"не бродове и пловити преко бесних океана - кроз олуЌу, лед и ватру! Ускоро "е цео свет пасти под нас, свима непокорнима "емо разбити поти ак. И Ќош! Уморан сам од твог завиЌа®а до краЌности, настави"еш да назале, доби"еш пат®у!
  ... ГЛАВА 13.
  Аленка Ќе наставила да ради. Иако Ќе снег ве" пао, а мраз, девоЌке раде само босе и у бикиниЌу.
  Веома су згодни, снажни и миши"ави. Дивне лепотице.
  Аленка ради са великом енергиЌом и настав а да компонуЌе нешто веома заним иво, и веома кул, на тему, наравно, рата. И наравно да ЌоЌ се свиђа.
  ДевоЌке ме у Ќедну воЌску Кине. Али друга велика хорда небеског царства кренула им Ќе у сусрет.
  Аленка Ќе поред мачева израђивала и митра езе. И да жвр амо Кинезима са обе руке одЌедном. И потпуно уништио воЌску Небеског царства.
  ДевоЌка Ќе била задужена за пожар.
  Истовремено Ќе скинула груд®ак и оголила гримизне брадавице. Ова девоЌка Ќе Ќедноставно супер.
  А из ®ених сиса налик ружичастом пупо ку излетела Ќе смртоносна снага му®е.
  И цео бата он Кинеза Ќе спа ен и уништен.
  Аленка Ќе узела и певала, цере"и се зубима:
  - Разува"емо све Кинезе у комаде,
  Униште®е у нашоЌ мо"и мо"и!
  А®ута такође жвр а неприЌате е. При томе користи специЌалне, дома"е митра езе. То су Ќедноставно тоталитарно уништава®е противника. И подижу целе гомиле лешева.
  И толико Кинеза Ќе убиЌено за кратко време.
  А®ута Ќе голим прстима бацила поклон за униште®е. И растргао масу кинеских воЌника.
  Тада "е девоЌка из своЌих гримизних брадавица узети лупанет на борце небеског царства.
  И цео неприЌате ски пук изгоре"е одЌедном.
  Онда А®ута цврку"е:
  - У свом бесу разбиЌамо Кину,
  ВеруЌем, несум®иво, победи"емо све!
  Борбена девоЌка Алла се такође бори агресивно спонтано.
  А ®ена коса Ќе тако бакрено црвена и пламти као ватра инквизициЌе.
  Ратница га Ќе узела и голим ножним прстима бацила смртоносни дар смрти. Поцепала Ќе много Кинеза.
  Чак су им се и главе окретале у различитим правцима.
  Након тога, ратник из рубинских брадавица "е се набацити читавим налетом пулсара. Тако су узели и спалили цела два пука Кинеза.
  Ратник супер класе Ќе узео и запевао:
  - Победи"емо неприЌате е, знам то сигурно,
  Не"емо дозволити да Кина преузме цео свет!
  И риђокоса девоЌка га узе и зазвижди кроз своЌе веома лепе ноздрве.
  А носови читаве петорке су веома грациозни.
  А ноге су тако завод иве и окретне, и никако се не пр аЌу. Ратници овде имаЌу изузетну флуктуациЌу. И имаЌу Ќединствену драж, и око и Ќуриш. Против такве девоЌке не"еш мо"и да одолиш тоЌ ниЌедноЌ воЌсци, па и кинескоЌ!
  ДевоЌка са златном косом, МариЌа, бори се веома опасно. А ®ене голе, исклесане ноге бацаЌу веома смртоносну и деструктивну ствар.
  Али ако раде и брадавице од Ќагода доЌке. И из ®их "е падати му®е са колосалном убитачном силом.
  И Ќош Ќедан кинески пук би"е спа ен одЌедном.
  МариЌа Ќе узела и запевала, цере"и се зубима:
  - єа сам девоЌка, знаш, душо,
  Прелепо са свих страна!
  Прелепо са свих страна!
  Са свих, са свих страна!
  А и она "е п унути на душмана. А ®ена п увачка се претворила у мр у хиперплазме, проширила се, померила и читав бата он кинеских воЌника Ќе уништен.
  ОлимпиЌада, ова хероЌска девоЌка са огромном физичком снагом. А ®ене ноге су прилично велике, преплануле, босе, а истовремено грациозне и завод иве.
  А доЌка Ќе као виме пуно млека, као код наЌчврш"ег и наЌве"ег бивола.
  Истовремено, брадавице су као пупо ци мака, тако светле, сочне и завод иве.
  НиЌе ¤аба да се ОлимпиЌада, пре борбе, обавезно повуче са десетак Ќаких, млади"а, и води  убав са ®има.
  И даЌе додатну радост и снагу.
  Али сада из ®ених мо"них, завод ивих, великих као парадаЌз брадавице лете од му®е. И са читавом каскадом, као да Ќе талас цунамиЌа.
  И одмах хи аде Кинеза умире у страшноЌ агониЌи, ®ен биолошки електрицитет.
  ОлимпиЌа Ќе певала:
  Нема милости, нема милости,
  нема милости неприЌате у!
  Љу ашке,  у ашке -
  Трчим у напад!
  А ратник узе и показа своЌ дуги Ќезик, као бич надзорника.
  И овим Ќезиком Ќе бацила лизалицу у коЌоЌ Ќе честица антиматериЌе. Као резултат тога, два кинеска пука су одЌедном спа ена до теме а, а небеском царству Ќе задат схрван ударац.
  Ве" пет девоЌака Ќе узело и звиждало без да ег одлага®а. И вране почи®у да имаЌу нападе епилепсиЌе. Врте се у ваздуху као бумеранги, Ќуре"и доле. А ®ихови к унови су насмрт секли лоба®е кинеских воЌника.
  примети ОлимпиЌада, режу"и као пантер, и оголи своЌе дугачке и мо"не оч®аке иза уста.
  Она Ќе, наравно, помало вампир. Само ЌоЌ се оч®аци кре"у унутра и ван, напротив.
  И ОлимпиЌадин глас Ќе веома гласан:
  - Зломи"емо неприЌате е,
  Глас девоЌке Ќе шармантан, задив уЌу"и ...
  Теме но смо се бавили Кином,
  Нисмо само девоЌке-гледаоци!
  Аленка, морам да кажем девоЌци шта ми треба...
  А у ®ему Ќе на делу агресивност праве украдене.
  Аленка Ќу Ќе узела и из ®ених гримизних брадавица жарком силином ударила пламене и немилосрдне пулсаре.
  Свака од ових ватрених лопти садржи изузетну количину енергиЌе. И Кинези то врло теме но схватаЌу.
  Аленка Ќе духовито приметила:
  - Тамо смо почели да регулишемо становништво планете Зем е!
  А®ута, из брадавице малине, дала Ќе му®е Кинезима. Након што Ќе добила метак у штампи, само се смеЌала:
  - Лажеш! Не"еш узети!
  Аленка се са великим повере®ем сложила:
  - Не"еш узети!
  ОлимпиЌа га Ќе узела и голом, округлом петом, као ма ем, ударила кинеског генерала у вилицу, и гркнула около:
  - За нови СССР без царизма и лидеризма!
  МариЌа се сложила, ЌебаЌу"и се са брадавицом од Ќагоде, веома разорним и погубним поклоном смрти:
  - Да, кра  Ќе прескуп за хра®е®е!
  И намигнула приЌате има.
  Али за сада формално осваЌаЌу Кину, за посебне намене.
  Црвенокоса и веома лепа девоЌка, Ала, узела Ќе и певала, откриваЌу"и своЌе беле и бисерне зубе:
  - У ®еговом кра евству постоЌи змаЌ,
  Све живо и светло уништава...
  ЧуЌе се само ЌецаЌ
  Одбаците ланац ђубрета!
  И ратник га узе и из рубинске брадавице, као му®а. И опет "е угасити Кинезе, и свести их на шаку пепела.
  Ала Ќе узела и запевала, показала зубе и намигуЌу"и:
  - Од злог змаЌа,
  Род Ќе спасио Зем у...
  И светлост небеског свода -
  Оставио Ќе  уде!
  И ратник "е поново намигнути своЌим друговима ...
  Па, пет значи да се Кина мучи са колосалним ентузиЌазмом.
  Али тада су Албина и Алвина ушле у битку. Оне су веома лепе девоЌке и истовремено плавуше.
  Они лете на борбеним авионима, као што су Ќуришни авиони. И ша у Ќедну смртоносну набоЌу за набоЌем.
  То су девоЌке - ре"и то супер значи не ре"и ништа.
  И они своЌим гримизним брадавицама притискаЌу дугмад ¤оЌстика и ша у веома разорне проЌектиле колосалне разорне мо"и.
  А у Кини се ради толико разара®а. Целе печурке настаЌу од униште®а воЌника небеског царства.
  Албина Ќе испрва пуцала голим прстима. И исп унуо колосалан деструктивни дар униште®а.
  А онда сам ставио рубин брадавицу на доЌку. И Кинези су опет постали веома тешки.
  Албина га узме и цврку"е, цере"и се зубима и певаЌу"и:
  - Ускоро "емо бити у комунизму,
  Процват моЌе зем е...
  Одведите само лопова
  И "елава коза!
  Тада Ќе девоЌка узела и показала своЌ веома дуг и окретан Ќезик.
  Са ®има Ќе веома волела да лиже пулсираЌу"е шипке од жада. Неизмерно Ќе волела.
  Алвина такође ниЌе против служе®а мушкарцима. А наЌвише уживате када узмете новац од мужЌака. То Ќе заиста велико задово ство и ужитак.
  Алвина Ќе узела и запевала:
  - Заради новац, заради новац,
  Заборав аЌу"и на сан и ле®ост...
  Зарадите, зарадите
  А све остало Ќе сме"е!
  И ратник Ќе поново притиснуо дугме са брадавицом од Ќагоде, и дар униште®а Ќе избио убилачком силом, и маса Кинеза Ќе уништена.
  Ове девоЌке су, наравно, изузетно кул.
  Албина Ќе рекла свом партнеру:
  - Ти си кул ратник!
  Алвина Ќе логично одговорила:
  - Исто као и ти!
   А Алвина Ќе голим прстима послала Ќош Ќедан дар за униште®е.
  И цвркутала:
  - Би"е нових векова,
  До"и "е до смене генерациЌа...
  Али нико никада
  Не"е заборавити светао ци !
  ДевоЌке су поново притиснуле педале голим петама. И опет Ќе побиЌена маса Кинеза.
  Ово Ќе стварно супер.
  Али у борби и Анастасиа Витмакова. Она делуЌе веома активно и агресивно на Ќуришници.
  Чак и пЌевуши од смиЌеха:
  - Након што прочитате два реда из револвера,
  Пожурите, убиЌате зла ...
  Бесно зло, ђаво пакла,
  Почео Ќе "елав да истреб уЌе  уде!
  А АнастасиЌа Витмакова га Ќе узела и намигнула своЌим сапутницима. Она Ќе веома лепа ратница, а такође и црвенокоса.
  И сви Кинези коЌи су били погођени ®еним проЌектилима били су раскомадани.
  Али у битци и Акулина Орлова. ДевоЌка Ќе борбена и брза као кобра.
  А ®ен Ќуриш Ќаше као ивер на таласима током олуЌе.
  Акулина слама Кинезе. ЗабиЌа их голим прстима.
  У исто време девоЌка пева:
  - "елав, "елав, "елав,
  Мучна судбина...
  Али зашто, да затвориш "елаву главу,
  Треба ли вам нево а?!
  Затим Ќе девоЌка поново опалила, али овог пута користе"и своЌу брадавицу коЌа Ќе заливала уста попут зреле Ќагоде.
  Узела Ќе и Мирабела и голим прстима притискала дугмад. И разнио Кинезе ракетама.
  Толико неприЌате а Ќе умрло.
  ДевоЌка Ќе узела и певала, искакала зубе:
  Велики рат бесни
  Рат без доброг разлога...
  Сатана се ослободио -
  И смрт Ќе дошла са ®им!
  Жене пилоти су веома активно победиле Кинезе. И слали су ракете, пале"и читаве пукове. А бацали су и бомбе са иглама и куглицама, показуЌу"и изузетну снагу и домиш атост. Ратници су, наравно , класа!
  Али у борби против Кинеза и Елизабете, са три другарице на тенк. Њихова посада Ќе добила надимак - Е-4, тако дивне девоЌке у ®оЌ.
  Наравно, жене ратнице само у га"ама.
  Такође су били препланули и веома миши"ави.
  Елизабет Ќе босоногом, наоштреном ногом притиснула дугме. Она Ќе послала проЌектил колосалне убилачке мо"и и гугутала:
  - єа сам наЌЌача девоЌка на свету!
  И толико Кинеза Ќе уништено овом убилачком гранатом.
  То су девоЌке коЌе воле да убиЌаЌу.
  Елена Ќе такође девоЌка само у га"ама и плавуша. И уопште, у овоЌ кочиЌи, све четири лепотице су плавуше. Само мало другачиЌе ниЌансе косе.
  И наравно, лепа и прса.
  Елена Ќе притиснула своЌе црвене брадавице на дугмад ¤оЌстика. Арти ериЌа Ќе радила и гранате су летеле.
  Дакле, немаЌу Ќедноставну, ве" са четири пушке.
  ДевоЌке су, морам ре"и, веома забавне и Ќедноставно прелепе.
  Елена Ќе певала, цере"и се зубима:
  - єа сам млада жена по имену Карло,
  Не играм често, али веома лепо!
  Кетрин Ќе такође притиснула брадавице од Ќагоде на дугме ¤оЌстика, реаговала Ќе разорном нагазном мином и цвркутала:
  - КлиЌентима све даЌем са диЌамантским осмехом,
  Идемо путем светлости - не знаЌу"и грешку!
  ЕфросиниЌа такође ниЌе промашаЌ у борби. Прво Ќе босим ногама притиснула дугмад на ¤оЌстику и послала смртоносни, високо-експлозивни проЌектил.
  А онда Ќе притиснула рубинске брадавице на дугмад и исекла противнике на смрт. Затим Ќе гугутала, слаЌу"и метке из митра еза у потоцима, и оголила зубе, са оч®ацима вучице:
  - Вукови су наЌслађе животи®е,
  Све растав аЌу, не знаЌу"и за милост!
  И све четири девоЌке узеше и викну:
  - И кога "емо на"и у борби, и кога "емо на"и у борби,
  Одмах "емо га растргати, распарча"емо га!
  Раставите га!
  Раставите га!
  То су девоЌке, а тенк ша е гранате убоЌите силе и шкработине из митра еза. Нема шансе да се одупрете таквим крађама. ИмаЌу мо" беса, пламен страсти и повере®е у победу. А у исто време и забадаЌу своЌе пр аве, округле пете у лице зароб еним Кинезима и тераЌу их да лижу Ќезиком.
  Мушкарци то воле и гаде се у исто време. А девоЌке су супер.
  Међутим, Кинези не оклеваЌу да муче. Дечак од тринаест година ИлеЌка Ќе ухва"ен. И почели су да испитуЌу са страш"у.
  У почетку Ќе дечак поносно "утао. Затим су му стргнули оде"у и ставили Ќе на удицу са везаним рукама. И почели су да их подижу више.
  Дечаку су се увиЌали зглобови, а ИлеЌка Ќе сте®ала. И подизан Ќе све више и више.
  Џелат Ќе вукао дечака за босе ноге. И вртео се, и урлао од див ег бола.
  Кинези су се насмеЌали и почели да показуЌу. ИлеЌка Ќе подигнута Ќош више. Конопац Ќе ве" био много чврш"е натегнут. Све до плафона. Беспомо"ни, голи дечак висио Ќе на сталку, босих ногу трзаЌу"их.
  Онда Ќе конопац одЌедном пао. Дететово тело се склупчало.
  И тек на самом поду, конопац Ќе поново повучен. Од невероватног бола зачуо се не удски врисак. ИлеЌка орао и трзао се.
  И ¤елати су се смеЌали. Нису ни постав али пита®а, само су мучили дете.
  Тада су Кинези зграбили дечака за босе ноге и притиснули их. Ставите блок, чврсто га затегните. Отвори за ципеле су били од гвожђа, и то посебно за децу. И они су то чврсто поправили.
  Тада су ¤елати почели да каче тегове на куке. Извукли су дечака. Висио Ќе ту, наг, зноЌан, пренапрегнутих миши"а, светле главе, и лица искрив еног од пат®е.
  Истежу"и дечака, Кинези су почели да га туку бичем. Урадили су то са великим задово ством.
  Дечак Ќе урлао и сте®ао... Из грла му Ќе допирао шишта®е. А ¤елати су знали само да се смеЌу.
  Кожа на дечаковим леђима пукла Ќе при првим снажним ударцима. Крв Ќе капала и помешала се са зноЌем. Дечак Ќе вриснуо и покушао да се трзне.
  Али то га Ќе учинило Ќош болниЌим.
  И тресао се од ЌецаЌа.
  Тада су ¤елати, без размиш а®а, почели да слажу танка дрва за огрев под ИлеЌкине босе ноге.
  И две жене уских очиЌу извадиле су флашу маслиновог у а. И почеше да мажу дечакове табане, коЌи су од дугог хода®а босоноги постали груби.
  ИлеЌка Ќе засте®ала:
  - СвеЌедно не"у ништа ре"и!
  Жене су се смеЌале и шамарале рукама по дечаковом голом дупету.
  Затим су завршили са маза®ем дететових жу евих, али пре муче®а, испраних табана од прашине.
  Затим Ќе ¤елат подигао бак у и запалио ватру. Пламен се подигао и лизао грабеж иву, грубу, округлу, дети®асту пету.
  ИлеЌка Ќе опет завиЌала. Ватра боли... Џелат Ќе гурнуо жарач и почео да вади врелину испод дечакових босих ногу. Други мучите  Ќе из ог®ишта узео гвоздени, усиЌани штап. И стаде да биЌе младог ИлеЌку штапом црвеним од вру"ине по препланулим, миши"авим леђима.
  Дечак Ќе имао страшне болове. Али свеЌедно, силом Ќе викнуо:
  - Вау, не"у! Ох, не"у ре"и! АЌ, мама, мама - не"у ре"и!
  Џелати су дечаку спржили голе табане и тукли га по леђима. Онда Ќе Ќедан од ®их узео комад гвожђа из ог®ишта. Прислонио Ќе усиЌани метал на дечакова прса и са месождерским осмехом упитао на испрекиданом руском:
  - Оно што боли?
  Дечак Ќе викнуо у одговор:
  - Не"у ре"и!
  Иако Ќе мирис загореног меса постао Ќачи. Други мучите  Ќе подигао клешта чиЌи Ќе краЌ светлео у ог®ишту.
  И поче дечаку да ломи голе прсте на ногама. Почео сам малим прстом и изврнуо га уз шкрипа®е.
  ИлеЌка Ќе очаЌнички вриснула:
  - А-ах-ах! Не"у ре"и!
  Џелат Ќе клинцу прво поломио све прсте на десноЌ босоЌ нози, а затим Ќе прешао на леву. Био Ќе веома крупан и снажан момак. Али покушао сам да сломим прсте што Ќе спориЌе могу"е.
  Када Ќе и послед®и пукао, палац ®егове леве ноге, исцрп ен ИлеЌковим муче®ем, изгубио Ќе свест од болног шока.
  Одмах су га полили кантом ледене воде. Дечак Ќе дошао к себи. И опет су почели да га туку усиЌаном шипком по леђима.
  На ватри су се пржили и табани. А у исто време ¤елати су донели две бак е на ИлеЌкина ве" изгорела прса.
  Дечак Ќе викао нешто што ниЌе могао да разабере речи.
  Два ¤елата су му донела и бак е под своЌе руке. И то исто тако боли, и само неподнош ива пат®а.
  ИлеЌка Ќе завиЌала и цвилила, али се ипак могло разазнати неартикулисано:
  - Не"у ре"и!
  Џелат Ќе принео бак у дечаку до голе гузице, и то Ќе Ќош више заболело. Али ИлеЌко Ќе и да е викао:
  - Не"у ре"и!
  Тада Ќе жена мучите ица узела бак у у руке, устала на прсте и упалила светло у дечакову плаву косу на ®еговоЌ глави. И узели су светлоплаве праменове и б еснули. Ватра Ќе захватила ИлеЌкину главу.
  Жена се насмеЌала и агресивно изЌавила:
  - єа сам ђаво ђаво!
  Глава детета, захва"ена пламеном, пала Ќе на бок. Видело се да Ќе тело престало да се трза.
  Џелат Ќе поново попрскао унапред припрем ену канту ледене воде.
  Али спа ено дете се ниЌе померило.
  Жена мучите ица ставила Ќе руку на дечакова прса са жу евима и чађавима. Задржала га Ќе мало и гркнула од  ут®е:
  - Лице Ќе забачено!
  Виши ¤елат Ќе са узнемиренош"у рекао:
  - Претерао сам! Каква шала с ®им! єош нема ниЌедне жртве!
  Тако Ќе Аленка могла да се бори са великим бесом, па Ќе схватила да Ќе ®ихова ствар праведна.
  И тако девоЌка узе и лупанула из скерлетних брадавица веома Ќаку силу смртоносном му®ом. Кинезе су буквално спалили, не даЌу"и им ни шансу да преживе, нити да девоЌкама нанесу ни огреботину.
  Тада Ќе Аленка голим прстима бацила веома убилачки и разорни грашак смрти.
  И цео таЌ бата он кинеских воЌника се распарчао.
  Аленка Ќе узела и запевала:
  - Наша космичка слава,
  Држава "е опет бити у весе у!
  А®ута Ќе такође узела хоботницу и извела технику мача. Одсекла Ќе масу кинеских воЌника. Одсеците им главе без сажа е®а.
  Затим Ќе голим прстима бацила убице. Они коЌи су летели ударили су Кинезе на смрт.
  А онда "е А®утине гримизне брадавице ту"и неприЌате е разорним и деструктивним импулсима.
  А®ута Ќе певала показуЌу"и зубе коЌи су блистали као бисери:
  - Ускоро "е бити раЌ на планети,
  Чак "емо и Кину освоЌити!
  И ратник Ќе узео и како она звижди...
  Вране су имале вртлог у мозгу. И падали су као град, пробиЌаЌу"и лоба®е кинеским воЌницима.
  Црвенокоса Алла Ќе намигнула свом партнеру и изЌавила, намигуЌу"и смарагдним очима:
  - У светом рату,
  Наша победа "е бити...
  ДаЌ смрт Сатани,
  Ово Ќе наш разговор!
  А девоЌка са бакреноцрвеном косом баци"е своЌе голе ножне прсте, велике разорне мо"и, грашак смрти. И маса Кинеза "е пукнути.
  Након тога, девоЌка "е такође напалити из своЌих рубин брадавица смртоносним ударима му®а.
  Та два кинеска бата она су спа ена одЌедном.
  Ала га Ќе узела и запевала, намигуЌу"и своЌим партнерима:
  - єа сам велика вредност,
  ДевоЌка наЌвишег стандарда...
  За мене Ќе човек само шунка
  Купите ажурира®а ускоро!
  МариЌа Ќе такође намигнула своЌим партнерима и цвркутала:
  - Нико нас не"е зауставити,
  ДевоЌка "е испустити цео пук!
  И ратница Ќе бацила своЌе голе ножне прсте, веома разорни и разорни дар униште®а.
  А онда "е МариЌа узети пулсаре из брадавица Ќагоде. Оне "е пролетети и не"е бити две кинеске компаниЌе - остаЌе само уга .
  МариЌа Ќе узела и запевала, п унувши мр у магоплазме:
  - У моЌоЌ души гори ватра,
  А у моЌоЌ глави букти пламен...
  Стави"у своЌ бес у ударац,
  Уздигнимо се више - барЌак светлости!
  А девоЌка "е опет звиждати ... єадне вране, такав ултразвук Ќе деструктиван за ®ихове уши.
  Како "е те погодити у уши, и потпуно разбиЌа®е и истреб е®е.
  ДевоЌке имаЌу такав кошаркашки терен у глави.
  ТачниЌе, не девоЌке, ве" гавран ...
  Они падаЌу. Кинеске главе су избушене.
  МариЌа Ќе узела и запевала, цере"и се зубима:
  - Пад ничице, ничице, ничице,
  Дато вам Ќе ово право...
  Падне пред босоногу девоЌку,
  СвеЌедно Ќе блато или блато!
  ОлимпиЌади, Ќуначка девоЌка Ќе подржала свог партнера, а такође Ќе и п унула. Иза девоЌчиних уста излетела Ќе велика и расту"а мр а магичне плазме. Срушио се и прогутао читав Ќедан пук небеског царства.
  Тада Ќе Ќуначка девоЌка узела и бацила ноге босим прстима, дар дроб е®а и гору"ег униште®а.
  Експлодирала Ќе као мала атомска бомба. И Ќош Ќедан кинески пук се уг енисао. Чак су и кости нестале, од хи ада воЌника небеског царства.
  ОлимпиЌада Ќе приметила, оголивши своЌе веома мо"не оч®аке, као саб озуби тигар:
  - Али ипак сам Ќачи,
  Нема никог на свету, нема никог на свету!
  Тада се чинило да ®ене груди емитуЌу дар колосалне убилачке мо"и из брадавица величине доброг парадаЌза.
  Након чега Ќе ОлимпиЌада, како Ќе издато:
  - И жена га узима у исто време , за грло у исто време!
  И тако Ќе свих пет девоЌака узело и звиждало одЌедном ... А гавран Ќе толико заглушуЌу"и да се буквално своЌим очима пе®у на чело. И лежати у правим ковчезима.
  ОлимпиЌада, цере"и се зубима и ричу"и као нилски ко®, изЌави:
  - Овде нема слабе тачке,
  Нема места слабостима!
  И овде "е опет девоЌке звиждати ... И вране падаЌу, а кинеске лоба®е теме но пробиЌаЌу ...
  Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова - ова вечна деца се поново боре и показуЌу своЌе феноменално уме"е.
  Ево дечака Олега, узео Ќе и држао мачеве, што Ќе одмах продужило приЌем ластиног репа.
  И маса Кинеза Ќе пресечена.
  Тада Ќе дечак своЌим босим, дети®астим стопалима прстима бацио посебан оштар диск... Полетео Ќе тангенциЌално и одсекао главе стотину Кинеза.
  Бесмртни дечак Ќе узео и радосно запевао:
  - єа сам велики човек,
  Или само анђео...
  єа само осваЌам све
  У жестокоЌ борби!
  Маргарита Коршунова Ќе такође посекла Кинезе, не даЌу"и им ни шансе, ни наЌма®у милост.
  Врхунски ратник узео Ќе мачеве на неприЌате е као експлозиЌу. И фигуративно одсе"и главе.
  А они "е узети и ва ати се као главице купуса.
  А онда "е девоЌка голим прстима бацити грашак колосалне разорне мо"и. И маса Кинеза "е одЌедном експлодирати.
  Онда "е певати:
  - У свету космичке мо"и,
  Будимо Ќачи од змаЌа...
  Зарад велике РусиЌе,
  "елави зликовац "е умрети!
  Тада су момак и девоЌка истог тренутка надули образе и примили ударац. И зачуо се веома заглушуЌу"и звиждук.
  Вране су ушле у ударни поток и нокаутирали. И падале су као зрна на обриЌане главе Кинеза. Пали су и умрли, без икакве алтернативе.
  А ратника небеског царства побиЌено Ќе много хи ада.
  Олег и Маргарита углас рекоше:
  - Свет треба да нас поштуЌе, да нас се плаши,
  ХероЌска дела воЌника су неброЌена...
  Руси су увек умели да се боре
  Би"е веома оштра стрела!
  ... ГЛАВА 13.
   Олег Рибаченко Ќе у међувремену освоЌио ве"и део Египта. Његове трупе су заузеле АлександриЌу.
  ЗаЌедно са ®им била Ќе тинеЌ¤ерка Маргарита Корсхунова. Сада су изгледа имали четрнаест година. То више нису баш деца, ве" тинеЌ¤ери.
  А када су твоЌе босе ноге целе за дечка од жене, а за девоЌку од мушкарца, то заиста брине.
  А у сну постоЌи нешто тако заним иво, премда Ќезиво;
  20. априла 1958. године. Прослав а Фиреров 60. рођендан. Претходни лет за Сатурн Ќе био успешан. А сада експедициЌа звезданог брода лети
  до Нептуна. И ово Ќе следе"и корак човечанства ка звездама. Одлучан и храбар корак. Али то Ќе далеко од првог. И следе"е године "е одлетети на послед®у планету Сунца
  система до Плутона. За своЌ седамдесети рођендан Фирер Ќе такође планирао да одржи референдум о коначном одобрава®у монархиЌе и унитарног облика владавине планете Зем е.
  До сада су неке области Тре"ег раЌха, на пример, РусиЌа на челу са ЛаврентиЌем Палих БериЌом, уживале ограничену аутономиЌу.
  А Хитлер жели да коначно учврсти форму монархиЌске власти. И, наравно, да наЌавите себи наследника. єедан од синова треба да постане престолонаследник.
  То Ќе оно што Фирер жели. Али за округли, наравно, датум: ®егов седамдесети рођендан, до коЌег, наравно, остаЌе да живимо.
  Фирер не изгледа баш здраво, али се ипак држи и веома Ќе активан у Ќезику.
  И не само ово. Истовремено, Адолф Хитлер се повремено забав а муче®ем. На пример, крвави диктатор Ќе мучио дечака од око тринаест година.
  Симпатичан, миши"ав дечак, прво га Ќе сам диктатор ишибао, бичем. А онда Ќе ®егов голи, препланули, пругасти дечак подигнут на сталку.
  Хитлер Ќе са великим задово ством принео упа ену бак у дечаковим босим ногама. И узео Ќе и почео да пуши. Босоноги табани младог подзем а челика
  пликова и изгорела кора. и било Ќе веома болно. Дечак Ќе урлао и сте®ао, а Адолф Хитлер Ќе уживао.
  А са ®им су биле и девоЌке ¤елати. КоЌи Ќе са великим задово ством мучио дечака.
  Хитлер Ќе урлао и певао:
  - Људи су дрхтали,
  Животи®е су побегле...
  Птице су одлетеле у далеке зем е,
  кажем ЌоЌ Богу
  Корачамо у корак
  Кукавица, глупан, искусан,
  Боом приЌате и!
  Сломити здробити и растргати на комаде,
  Ово Ќе живот, ово Ќе сре"а!
  Сломити, зг®ечити и раздвоЌити,
  Ово Ќе живот, ово Ќе сре"а!
  И наставио Ќе да пржи дечакове босе, округле потпетице.
  Онда када се дечак онесвестио, девоЌчице су му полиле канту ледене воде преко главе. И довео их до памети. И Фирер Ќе почео да удара дечака усиЌаном жицом.
  Иако Ќе Хитлер канибал, многе ствари су се промениле на бо е у свету. Изграђена Ќе железница од Лондона, затим подземним каналом до Париза, па Берлин, Москва,
  па Свердловск, па до Чукотке, па преко А аске до ЊуЌорка. Изграђена Ќе и железница од Берлина до ДелхиЌа. И ово Ќе такође озби но.
  Ту Ќе ве" завршена и пруга од Берлина до ПреториЌе. И подземни тунел Ќе прокопан испод Гибралтара, као и између Чукотке и А аске.
  И ово Ќе такође веома грандиозна конструкциЌа. Много више Ќе подигнуто и изграђено за време Тре"ег раЌха.
  Живот  уди на планети Зем и постао Ќе много бо и. И популациЌа белаца се пове"авала, а остали су били под строгом контролом. И то Ќе дивно.
  Хитлер Ќе викнуо од беса:
  - Сломити, зг®ечити и цепати и на комаде,
  Ово Ќе живот - ово Ќе сре"а!
  И, наравно, традиционалне борбе гладиЌатора за Фиреров рођендан.
  Ево га, оваЌ крвави диктатор и истовремено уЌеди®уЌу"и читаво човечанство, тиранин седи на престолу.
  ТачниЌе, пола Ќе у кутиЌи. А пред ®им су борбе гладиЌатора.
  Борман Ќе приметио:
  - О велики Фиреру, овога пута битка "е бити дивна!
  Хитлер Ќе урлао:
  - Идемо смело у боЌ,
  За мо" АриЌеваца...
  И све "емо их разбити -
  Ми смо убице!
  Борман Ќе викнуо:
  - Ми смо страшне убице!
  И наста општи смех из менажериЌе.
  Ево прве борбе... Пет дечака истрче у арену. Нису само у наран¤астим купа"им га"ама, а у рукама су мачеви и штитови. ИмаЌу дванаест или тринаест година, миши"ави,
  преплануле, босе ноге виде се са очврслог ђона, Ќаке и прека ене. Момци су сви добри, коса им Ќе светла. Истина, можда по укусу Фирера
  сликано. Деца се кла®аЌу фашисту броЌ Ќедан и ®еговом трону.
  Фирер гледа месождерским очима и урла:
  - Избо"у те! Ускоро "у те исе"и!
  Тако се он шали - велики и суров тиранин!
  Борман Ќе приметио:
  - Добри момци! Прека ени су радом рудника!
  Хитлер климну главом:
  - Ово Ќе дивно!
  А како "е узети и звиждати. Ово Ќе чудовиште.
  Истрчало Ќе Ќош пет дечака. Такође тамна од опекотина од сунца, са плавом косом и зеленим купа"им га"ама. Отприлике сличан по висини и годинама са првих пет.
  Само заЌедно са мачевима саб е, а штитови нису округли, ве" квадратни.
  ПредстоЌи и озби на битка са ®има.
  МенажериЌа традиционално прави опкладе. А ово Ќе веома интересантно. А борба Ќе равноправна.
  Хитлер Ќе са осмехом приметио:
  - єа сам наЌЌачи АриЌевац!
  Борман се сложио:
  - Ти си прави АриЌевац, немилосрдан према неприЌате има РаЌха!
  Фирер се намрштио:
  - Зар ниси истина?
  Борман Ќе гунђао:
  - Али не тако сЌаЌан као ти!
  Зачуо се гонг и битка Ќе почела. Момци су се уз урлик набацивали. Настала Ќе жестока борба. Дечаци и ®ихова сува, препланула тела су треперила.
  И било Ќе окрутно.
  Фирер Ќе са осмехом приметио:
  - єа сам ђаво у телу!
  И као дечак у наран¤астим купа"им га"ама мачем посекао неприЌате а. А глава му одлете са рамена.
  Гебелс Ќе приметио:
  - Ми смо носиоци велике културе!
  Геринг Ќе викнуо:
  - Кад чуЌем реч култура - рука ми дохвати пишто !
  Хитлер се закикотао:
  - Нека реке крви теку по зем и,
  Нека сте®у од бола - ватре су свуда!
  А онда Ќе Ќедан од дечака пао. Маври су му одмах запалили босу, округлу пету. Да, била Ќе то жестока битка.
  Милер Ќе приметио:
  - Били би само ђаволи у телу!
  Хитлер климну главом. Сетио се како Ќе мучио девоЌку. И како Ќе применио вру"е гвожђе ®еним сцарлет брадавице. А девоЌка Ќе плакала и оплакива®е толико од неподнош ив
  пат®а. То Ќе он био Фирер. Немилосрдни и немилосрдни.
  Хитлер Ќе само тривиЌално чудовиште.
  Дечаци су брзо умрли. Само двоЌица у наран¤астим купа"им га"ама остала су на ногама.
  Хитлер Ќе наредио:
  - Заврши остало!
  И стреле полетеле на поражене момке. А онда су их кукама закачили за ребра и вукли да нахране лавове, крокодиле и остале менажериЌе.
  Фирер Ќе био узбуђено узбуђен. Много се забав ао.
  У ствари, он Ќе крвник у животу. Као дете Ќе волео да мучи зечеве. Иако Ќе, наравно, муче®е лепих девоЌака много интересантниЌе.
  А посебно лом е®е ножних прстиЌу. Ово Ќе узбуђе®е за фашисту и сладострасност. Шта Ќе са Хитлером? Он Ќе, да будем искрен, разбоЌник.
  ДевоЌци Ќе, наравно, драго да спали пету усиЌаним гвожђем.
  Хитлер Ќе генерално права животи®а. Или горе од било коЌе животи®е.
  А у ®ему Ќе садистички пламен и расположе®е правог фашисте.
  Лепа девоЌка истрчи у арену. Носи само црне купа"е га"е. А она на рамену држи трозубац и ласо. Три дечака година иду против ®е
  дванаест са мачевима и штитовима. Испада заним ив асиметрични дуел. єедна лепа девоЌка, против три противнице, али ма®е.
  А ово Ќе озби но.
  Борман Ќе приметио:
  - То Ќе супер, моЌ Фиреру!
  Хитлер се сложио са овим:
  - Веома кул!
  Поново се менажериЌа клади. У току Ќе немир у размени опклада. Наравно, плавокоса девоЌка изазива више симпатиЌа.
  Не носи ништа осим га"ица, а брадавице су ЌоЌ рубини. И то Ќе прилично кул. Ово Ќе девоЌка из супер класе.
  Сигнал се огласи и битка почи®е. Момци Ќурну на девоЌку, покушаваЌу"и да Ќе закаче. ДевоЌка удара Ќедног од дечака ногом у препоне. примио Ќе Ќак удар крике
  и умире.
  Хитлер урла:
  - єа сам наЌбо и!
  ДевоЌка откуцава мачеве момцима. И погоди Ќедног од момака у миши"ава груди. Падне. Али онда скочи, Мавар нема времена ни да га спали
  гола пета.
  Фирер урла:
  -И то, хеЌ!
  И тако девоЌка баци ласо, а момка ухвати за врат. Привлачи га према себи. Напола задав ени дечак пада ЌоЌ на колена. ДевоЌка му став а босу ногу
  грло и урла®е:
  - СмилуЌ се или убиЌ!
  Хитлер виче у мегафон:
  - УбиЌ!
  ДевоЌка докраЌчава дечака ударцем трозуба у грло!
  Дечак коЌи Ќе добио Ќаке ударце у ЌаЌа ве" Ќе дошао к себи. И опет навали на плаву девоЌку. Она га дочека снажним ударцем у колено.
  Види се колико Ќе плавокоса девоЌка искусниЌа од дечака. Дечак пада. А сада му Ќе грло поново покривено ласом. ДевоЌка га вуче. И одмара
  гола пета до поти ка.
  Хитлер урла:
  - Завршити!
  А девоЌка му задави ласо, сломи врат момку.
  Ово Ќе борба...
  Послед®и дечак, ве" ра®ен у груди, одступа. ДевоЌка га напада ударивши га трозубом у стомак. Дечак Ќе промашио, али Ќе успео да ухвати девоЌчицу мачем,
  чеше"и Ќе по грудима. Изашла Ќе крв. ДевоЌка Ќе поново бацила ласо, напунивши дечаку грло. Али оваЌ пут га ниЌе удавила. Ставио сам га на колена.
  И гурнула голу пету у нос. Дечак Ќе, схвативши, лизнуо девоЌчицин мало праш®ави ђон. Затим Ќе по убио ®егову голу, округлу пету.
  ДевоЌка Ќе пред®ала. И ухватила Ќе дечака за косу, боцнула лице у колено. сломио нос...
  Хитлер Ќе викнуо:
  - Пустити га да оде!
  Борман Ќе био изненађен:
  - Имаш ли милости према ®ему, моЌ Фиреру?
  Адолф климну главом.
  - Да, нека живи мало! Испржи"у му Ќош пете!
  Борци су били упа ени. Дечак Ќе задобио ране, али Ќе био жилав и Ќош Ќе могао да се кре"е. Очигледно, Фирер Ќе хтео бар мало да мучи дечака.
  Али следе"а борба... У овом случаЌу, десетак дечака се борило против нилског ко®а.
  Дечаци су имали између десет и четрнаест година. Наравно, само у купа"им га"ама. Половина Ќе наоружана мачевима, а половина коп има.
  Супротставио им се огроман, посебно обучен нилски ко®. Обично ове животи®е не Ќеду  удско месо, али оваЌ предатор Ќе био изузетак.
  Момци су се суочили са судбином топовског меса, са врло малим шансама да преживе.
  Нилски ко® има дебелу кожу.
  Хитлер Ќе веома миран. И похлепно пиЌе сок од мешавине поморан¤е и манга. Од меса, Фирер преферира само срце и Ќетру здравих дечака од око дванаест или четрнаест година,
  или срце и Ќетра девоЌака девоЌака. Дакле, Фирер пиЌе крв физички Ќаких и адолесцената и девоЌака коЌе су на посебноЌ диЌети.
  Хитлер жели да постане бесмртан. И потонуо Ќе у канибализам.
  И канибализам у правом смислу те речи. И ово Ќе ®егов кредо.
  Фирер Ќе зарежао, цере"и се зубима:
  - єа сам наЌЌачи и наЌстрашниЌи на свету!
  МенажериЌа се, наравно, готово без изузетка кладила на нилског ко®а. И ово Ќе разум иво. Ево насилника коЌи напада дечаке.
  Спо а, нилски ко® Ќе неспретан, али у стварности Ќе веома нагао и брз. А први клинац ниЌе стигао да скочи назад и ухватио се за зубе. КоЌи се чуЌе
  млеве®е и злослутна шкрипа. Дечак Ќе вриснуо и угризао га на пола. Ово Ќе чудовиште.
  Фирер Ќе приметио:
  - Ово Ќе такав зема ски неред,
  Такав немилосрдан закон влада...
  Када неко има вишак вредности,
  Кад други имаЌу Ќедно солидно оште"е®е!
  Борман Ќе приметио:
  - Имате добру поезиЌу, о Фиреру!
  Хитлер климну главом у знак слага®а:
  - И сам знам да нису лоши!
  Милер Ќе приметио са осмехом:
  - За моЌу  убав, теби о наЌве"ем!
  Фирер Ќе викнуо:
  - Крвожедан сам, немилосрдан сам,
  єа сам зао мо"ни борац!
  И опет "е урлати...
  Хипопотамус Ќе претекао дечаке. Кожа му Ќе била предебела за коп а и мачеве. Истина, Ќедан од дечака Ќе покушао да удари коп ем у око. И скоро Ќе успео.
  Фирер Ќе са осмехом приметио:
  - Ово Ќе супер!
  Али нилски ко® се брзо кре"е, а очи су му мале и прекривене поклопцима. Тако да Ќедноставно не"еш у"и.
  Опет шкрипа®е дечачких костиЌу и полом ене руке и ноге. И смртни врисак умиру"е деце.
  Хитлер Ќе приметио:
  - Ми смо машина смрти!
  Борман се сложио са овим:
  - НаЌве"а машина смрти, Фиреру моЌ!
  Хитлер Ќе урлао:
  - Нека су проклети раЌ и пакао коЌи су откинули вео!
  И свети мач ратни - сеци душмане!
  Меинстеин Ќе приметио:
  - Тактичка вештина Вермахта Ќе без премца!
  Фирер климну главом:
  - Дефинитивно Ќесте!
  Борман Ќе зацвилио:
  - НаЌЌачи смо на свету!
  Хитлер се сложио:
  - Потопите све неприЌате е у тоалет!
  Милер Ќе приметио:
  - Ово Ќе бри антна Фирерова фраза - убиЌати неприЌате е у тоалету!
  Хитлер климну главом у знак слага®а:
  - Заиста бри антно,
  ни више ни ма®е!
  Борман Ќе просиктао:
  - Велики гениЌе, душо сре"е,
  Никада вас лепше  уде нисам срео...
  У поезиЌи лирске жице -
  Ви сте отелотворили универзални идеал!
  Хитлер климну главом у знак слага®а:
  - єа сам универзални идеал!
  Борман Ќе приметио:
  - И наЌуниверзалниЌи на свету!
  Фирер Ќе заурлао:
  - Слава моЌоЌ ота¤бини,
  Ускоро живети под комунизмом!
  Милер климну у знак сагласности.
  - Ускоро живети под комунизмом!
  То Ќе заиста била менажериЌа коЌа Ќе неопходна!
  И нилски ко® Ќе убио дечаке - Ќедног по Ќедног. Престигао их Ќе, растргао, поломио и раскомадао...
  У арену Ќе пуштено Ќош пет дечака у купа"им га"ама, и овога пута са трозубцима. Забава се наставила.
  Хитлер Ќе уз вампирске осмехе приметио:
  - Ово Ќе моЌ наЌбо и наступ!
  Милер Ќе пискао:
  - Ти си моЌ Фирер, тамо Ќе наЌкул терминатор на свету!
  Ромел Ќе приметио:
  - Не знаш кул коЌи Ќе победио слабе,
   И онаЌ коЌи Ќе сатрео Ќаке!
  Фирер климну главом у знак слага®а:
  - Нисам Ќачи на свету!
  Ромел се сложио:
  - Не, моЌ Фиреру!
  Борман Ќе са осмехом приметио:
  - Наш Фирер Ќе наЌбо и!
  И намигни свом тиму.
  Ово Ќе заиста менажериЌа. А менажериЌа Ќе оно што вам треба!
  Хитлер Ќе прогунђао:
  - НаЌсЌаЌниЌе светло на свету! Славимо зору!
  Ромел се сложио:
  - Да, велики просперитет!
  Хипопотамус Ќе наставио своЌу акциЌу уништава®а и уништава®а. А он Ќе само разбио и прогутао дечаке. А шта "еш узети од див е звери? Ко све усит®ава и убиЌа?
  Хитлер Ќе прогунђао:
  - МоЌ слатки отров!
  Тада се Фирер поново сетио како Ќе узео усиЌане пинцете у руке и извукао груди девоЌака. Било Ќе то веома симболично и окрутно.
  А када завртите гримизну брадавицу, дожив авате фигуративно велико блаженство. И зато Ќе лепо, веома лепо повредити  уде! Хитлер Ќе на овом великом доку.
  Али сада нилски ко® Ќеде дечаке. И из ове велике чесме крви прште. И простире се преко великих облутака Колосеума.
  Борман Ќе приметио, откриваЌу"и протезу:
  - єа сам наЌЌачи  игав на свету!
  Хитлер климну главом у знак слага®а:
  - Ве" си ме полизао до краЌника!
  Милер Ќе уз смех приметио:
  - Ви сте Ќедноставно гениЌални Фирер!
  Хитлер Ќе певао:
  - єа сам Фантомас - Ќа сам суморни гениЌе ...
  єа сам Фантомас - єа сам песма без речи!
  єа сам Фантомас - Ќа сам знак кул генерациЌа
  єа сам Фантомас - диктатор великих градова!
  Милер Ќе приметио, показуЌу"и своЌе лажне зубе:
  - Би"е заиста супер!
  Хитлер Ќе зарежао:
  "Све "у да вас избодем!"
  Милер Ќе климнуо главом са осмехом.
  - Да, наЌве"и!
  Фирер Ќе заурлао:
  - єа сам наЌЌачи на свету, а открио сам да Ќе два пута два четири!
  Милер Ќе приговорио:
  - Не, ваше величанство, два пута два Ќе пет!
  Хитлер климну главом у знак слага®а:
  - Ако наручим, онда да - би"е два пута два пет!
  Нилски ко® Ќе ве" поцепао првих десетина дечака и потерао остале. Спектакл Ќе заиста био крвав и суров, и не баш естетски.
  Уопште, такво истреб е®е части фашистима не иде.
  Хитлер Ќе чак викнуо:
  - Шурум бурум, шурум бурум...
  Борман Ќе упитао:
  - А чему служи Фирер?
  Хитлер Ќе прогунђао:
  - То значи да сам наЌЌачи на свету!
  Меинстеин Ќе предложио:
  - Можда "е момци играти карте?
  Борман Ќе приметио:
  - Глупа игра! Можда Ќе шах бо и?
  Хитлер Ќе урлао:
  - па, част шаховске круне на мапи,
  И неприЌате  не"е избе"и пораз ...
  Одиграли смо десет утакмица са МорфиЌем
  ПреференциЌа, поен и билиЌар -
  А он рече - Адолф те не"е изневерити!
  Борман Ќе сасвим логично приметио:
  -А Руси имаЌу одличне шахисте. На пример, Михаил Ботвиник Ќе рекао: у лошоЌ позициЌи - сви потези су лоши!
  Хитлер Ќе приметио:
  - Али наша позициЌа мора се ре"и бри антна!
  Спеер климну главом.
  - У праву сте, ваше величанство!
  Нилски ко® Ќе поцепао послед®ег дечака. И борба Ќе завршена. А сада ово чудовиште треба отерати у шталу. Да, масакр се показао индикативан. Шта Ќе остало
  састругали су убиЌене дечаке и однели их у крокодилску Ќазбину. А ово Ќе, наравно, само почетак. Да, била Ќе то жестока битка.
  Фирер Ќе узнемирено приметио:
  - Ето како Ќе сурова природа! И зато морамо бити окрутни!
  Спеер климну главом.
  - Фауна Ќе поде ена на предаторе и ®ихов плен! А ово Ќе аксиом!
  Фирер Ќе заурлао:
  - Могу све, могу све - не могу бити  убазан!
  Милер Ќе приметио:
  - Донекле, милост Ќе пут у раЌ!
  Гебелс Ќе приговорио:
  -А можда и на пропаст!
  Хитлер климну главом у знак слага®а:
  - Да, пропаст може бити Ќедноставно тотална!
  Арена Ќе ве" очиш"ена... И после тешке борбе истрчава седам гладиЌаторица. Ово су веома лепе и миши"аве девоЌке. Само су у црвеним купа"им га"ама.
  Мора се ре"и да Ќе девоЌка веома импресивна. И трепере им босоноге, округле потпетице. Пуни су енергиЌе и шарма.
  Ово су заиста девоЌке.
  Спер Ќе са осмехом приметио:
  - Да, кул лепотице!
  ДевоЌке су преплануле и плаве. Иако се може само обоЌити. И сасвим спреман за битку. У рукама држе мачеве и штитове. А сада Ќе истрчало Ќош седам девоЌака.
  Такође са тамном кожом и светлом косом. Миши"аве, али жуте купа"е га"е. И у рукама саб е и штитова, али мало другачиЌег облика.
  Ово Ќе борбена армада.
  Хитлер Ќе облизнуо усне и промрм ао:
  - Фирер Ќе задово ан!
  Борман климну главом.
  - Кладимо се!
  МенажериЌа Ќе почела да се клади. Како то Фирер каже, наравно, таЌна. Али за сада Ќе велики диктатор задово ан. И ово Ќе ®егов колосалан кредо.
  Меинстеин Ќе промрм ао:
  - Плави, плави мраз, лези на жице!
  Хитлер Ќе зарежао:
  - Да, умукни г®идо!
  Меинстеин климну главом.
  - ХаЌде, ваше величанство!
  Фирер Ќе заурлао:
  - И наЌве"и разарач, несум®иви мучите   уди!
  Милер Ќе климнуо главом и певао:
  - О пр ави, гениЌе,
  мучите , делилац, давите !
  Борман Ќе потврдио:
  - Ђаво пакла!
  На знак Ќе почела битка између девоЌака. Ратници су се срели у жестокоЌ борби. И било Ќе изузетно кул.
  Фирер Ќе у међувремену гледао у ®ихове босе ноге и замиш ао на коЌи начин "е их пуцати и пржити. Ово Ќе колосално искуше®е. И наравно муче®е Ќесте
  хладан.
  На краЌу краЌева, Хитлер Ќе буквално полудео од муче®а девоЌчица и дечака. И то Ќе био ®егов цоол потез.
  Милер Ќе са осмехом приметио:
  - Све "е на свету бити добро, о моЌ Фиреру!
  Борман Ќе приметио:
  - Кад Ќе све у реду, онда промене могу бити и на горе!
  Хитлер га Ќе узео и запевао:
  - Наша срца захтеваЌу промене,
  Промена - наше очи захтеваЌу ...
  У нашем смеху и нашим сузама
  И пулсира®е вена!
  Промена - чекамо промене!
  Борман се сложио:
  - Слава ери Тре"ег РаЌха!
  А менажериЌа Ќе завиЌала...
  Уопште, док Ќе све ишло сасвим тривиЌално... Овде Ќе прва девоЌка са жутим купа"им га"ама пала и спа ена Ќе голом, округлом петом. И одмах Ќе скочила. Борба се настав а.
  ДевоЌке показуЌу добру физичку форму и реакциЌу. Борба Ќе заиста веома лепа. И сама ®ихова тела су тако завод ива.
  Хитлер Ќе зак учио:
  - Жене су увек  упке! єел тако?
  Борман се сложио:
  - Наравно моЌ Фиреру! Поготово кад им се спрже пете!
  Меинстеин Ќе приметио:
  - Пилоти се добро боре!
  Ромел климну главом.
  - А девоЌке трче босе по пусти®и!
  Гебелс Ќе певао:
  - Боси, само боси, под Ќулском грм авином, и под шумом сурфа!
  Милер Ќе приметио:
  - Ускоро "емо мо"и да регулишемо и климу! И уопште, цео свет Ќе под притиском!
  Меинстеин Ќе приметио:
  - А ми смо се ве" сагнули!
  Хитлер Ќе певао:
  -Све што имам Ќе моЌе,
  Би"е задово аваЌу"ег живота!
  Ромел климну главом.
  - Да, би"е!
  єедна од девоЌака Ќе ве" била толико ра®ена да Ќе у"утала. Да, овде су жестоке борбе. И иако изгледа да Ќе мало бораца, толико Ќе крви.
  Борман Ќе зацвилио:
  - Гоат-Ностро!
  Милер климну главом.
  - Потпуно униште®е!
  Ромел Ќе певао:
  - Победи"емо све до краЌа,
  Наша срца "е горети!
  И показао зубе.
  И има их као вук. Овде Ќе Ќедна мо"на армада прошетала Африком своЌевремено.
  Хитлер Ќе наставио да урла:
  - єедан, два, три - растргаЌте све страшне!
  Ево каква Ќе борбена ситуациЌа испала.
  Утихнуле су ве" три девоЌке у жутим шортсама и Ќедна у црвеном. А чак ни то што су спалили голе, округле пете ниЌе помогло. Па ништа, девоЌке су добре.
  Борман Ќе приметио:
  - Буду"и век "е бити наш!
  Фирер се сложио са овим:
  -И оваЌ век и буду"и!
  Звери®ак Ќе позив иво завиЌао.
  Гебелс Ќе приметио:
  - Нисмо на време и не одустаЌ!
  Милер Ќе плакао:
  - Пруси се не предаЌу!
  Борман прогунђа:
  - Ми смо наЌве"а слава васионе!
  Хитлер се насмеЌао:
  - Вау! Чак ни свет, ве" универзум!
  Милер Ќе викнуо:
  - Буду"ност припада нашем РаЌху!
  Геринг Ќе рекао:
  - Ох моЌ Фиреру, ви сте прави шарм!
  Хитлер Ќе потврдио:
  - По мозгу, као по асфалту!
  Заузеле су се девоЌке у црвеним купа"им га"ама. Ве" их Ќе пет против двоЌице. А ово Ќе огромна предност. А онда пада друга девоЌка. Да, грубо Ќе.
  Борман Ќе приметио:
  - Пет према Ќедан! Лоше шансе!
  Хитлер Ќе урлао:
  - Дово но! єа сам послед®а слатка девоЌка у жутим купа"им га"ама! Можете завршити борбу!
  Борба Ќе била готова. ДевоЌчице коЌе су биле ра®ене став ене су на носила и одвезене на лече®е. Да, битка Ќе веома колосална. И изузетно окрутна.
  У следе"оЌ бици момци су поново изведени. Било Ќе десеторо деце. Они су боси и у црним купа"им га"ама. Наоружани - пола коп има, пола мачевима.
  Старост од тринаест или четрнаест година. Оне су преплануле и плаве косе, али Ќасно обоЌене. Поклоните се на све четири стране.
  Фирер Ќе приметио:
  - Добар мамац!
  Борман климну у знак сагласности.
  - Да, Фиреру моЌ! Мамац Ќе чак веома добар!
  Хитлер Ќе урлао:
  - Река бесни бескраЌним потоком,
  И ветар разноси фламинго у облак...
  Нема потребе да измиш ате лаж за Гебелса -
  Не можете на"и бо у зем у!
  Милер Ќе певао Фиреру:
  - Разуме"еш ме, разуме"еш ме,
  И не"ете на"и бо у зем у!
  Борман Ќе приметио, показуЌу"и зубе:
  - Ипак, не можете нас на"и хладниЌе!
  Хитлер се сложио са овим:
  - єел тако!
  Против дечака Ќе доведен слон... Животи®а Ќе огромна и див а. Такође посебно обучени да бацаЌу на  уде. Да, ово Ќе заиста право чудовиште.
  И Ќош десетак дечака Ќе истрчало. Чак и млађи од дванаест или Ќеданаест година. Неки су имали изразите афричке карактеристике. Али ипак Ќе коса офарбана у бело или
  ђумбир боЌа.
  Да, била Ќе то Ќош Ќедна сериЌа батина. Иако су дечаци имали и коп а и мачеве. Али покушаЌте да се носите са таквим дивом.
  Адолф Хитлер Ќе приметио:
  - Цар Пир Ќе имао ратне слонове и извоЌевали су нагле победе!
  Борман Ќе логично приметио:
  - Али по превисокоЌ цени, одлично! Превише скупо!
  Фирер Ќе заурлао:
  - А цена уопште ниЌе битна,
  Сре"а се купуЌе у продавници играчака!
  МенажериЌа се, наравно, кладила. А нацистички шефови су се кладили.
  Овде Ќе слон Ќурнуо на двадесет дечака - пола са коп има, а пола са мачевима.
  Борман Ќе уз смех приметио:
  - Би"е веома кул!
  Милер климну у знак сагласности.
  - Да, изузетно Ќе кул!
  Хитлер Ќе зарежао:
  - Све ово сра®е и трептаЌ!
  После чега "е праснути од смеха. Да, Ќасно Ќе да Ќе Хитлер Ќедноставно животи®а.
  И слон Ќе претекао и к ове првог дечака. А другог Ќе чак и згазио. И изгледало Ќе окрутно.
  Гебелс Ќе приметио, цере"и се зубима:
  - Ми смо фашисти, али лично моЌа душа Ќе нежна као цвет!
  Геринг Ќе певао:
  - Месец, месец - цве"е, цве"е!
  ВеруЌемо нашим наЌмилиЌима
  наде и снови! И снови!
  Хитлер климну главом у знак слага®а:
  - Да, веруЌемо у снове!
  Слон Ќе поново претекао дечака и газио да е. Коп а и мачеви били су немо"ни против ®егове коже. Да, била Ќе то жестока битка.
  Хитлер Ќе заиста зао. Мада шта Ќе уопште добро?
  Ипак планета Зем а напредуЌе, а на трону Ќе чудовиште!
  Борман Ќе са осмехом приметио:
  - єа сам наЌЌачи борац на свету!
  Фирер Ќе зарежао у одговору:
  - Ово Ќе тако нескромно!
  Борман Ќе сасвим логично приметио:
  - На пример, у рекламира®у скромност не приличи!
  Хитлер климну главом:
  - Да, у рекламира®у! Да ли Ќош увек имамо огласе?
  Милер Ќе приметио:
  - Наша привреда Ќе уређена и тржишна!
  Борман Ќе викнуо:
  - Трговци, трговци! Наши трговци возе, возе по Берлину!
  Милер Ќе прогунђао:
  - У грчкоЌ сали, у грчкоЌ сали - бели миш!
  Фирер Ќе приметио:
  "Али не разумем хумор о белом мишу!
  Милер Ќе дигао руке:
  - А ово се умом не разуме!
  Гебелс Ќе викнуо:
  - Ум не може да разуме РусиЌу,
  УобичаЌени аршин се не може измерити...
  Она Ќе постала посебна -
  А Ота¤бини се Ќедино може веровати!
  Слон Ќе сустигао дечаке и исекао их на комаде. И газио, и сломио, чине"и то сурово.
  Фирер се сетио сериЌе о Тарзану. Да, то Ќе била заним ива идеЌа. Такав очаЌан момак Ќе био оваЌ Тарзан. Његова мо" Ќе изгледала неизмерна.
  А како се пе®ао на дрве"е - право чудовиште. Нема шта да заустави таквог Тарзана.
  А ево и слона. Па, шта дечаци могу да буду против ®ега? У ствари, ништа!
  Фирер Ќе певао:
  -ХеЌ, ти си горе,
  Не газите као слонови!
  спали"у те,
  АриЌевци су Ќеднаки витезовима!
  Гебелс Ќе приметио, цере"и се зубима:
  - Да, равноправно, одлично!
  Борман Ќе рекао:
  - Хитлер има огромну снагу у своЌим песницама коЌе су тако динамичне!
  Фирер Ќе духовито приметио:
  Нада жу евим рукама
  Да су се чврсто држали у седлу...
  Такав ариЌевски удео -
  Држите своЌ ентузиЌазам у шаци!
  Борман Ќе приметио са осмехом:
  - Ти си велики Фирер!
  Хитлер Ќе рекао, показуЌу"и зубе:
  - єа сам наЌве"и на свету!
  А онда се исправио:
  - У васиони и у целом универзуму!
  Слон Ќе наставио да гази дечаке. Изгледало Ќе окрутно, крваво и презрено до краЌности. Хитлер се присе"ао како су и ®ега самог, када Ќе био дете, тукли у гимназиЌи.
  Да, било Ќе стварно глупо и одвратно. И теме но су га згазили други дечаци. И тукли су ногу ногама, што Ќе сурово.
  Хитлер Ќе приметио:
  - ХаЌде из шрафа!
  У арену Ќе бачено Ќош десетак дечака. Фирер Ќе, подсе"аЌу"и на пониже®е из дети®ства, пржио округле, ружичасте штикле за дечаке, ломио им прсте на ногама и рукама, па чак и став ао усиЌане
  гвожђе до сандука. А шта друго опседнути Фирер ниЌе урадио. Био Ќе квинтесенциЌа суровости и лудила.
  А сада Ќе Хитлер просто беснео и беснео. И урлао Ќе много и тврдоглаво.
  Овде слон гази и убиЌа дечаке, а опседнути бубашваба се радуЌе.
  Хитлер Ќе са апломбом приметио:
  - ВеруЌем да "е цео свет бити наш,
  ТачниЌе, он Ќе ве" наш, али баш на баш!
  Тада Ќе плавокоса девоЌка пришла Фиреру и са осмехом приметила:
  - О велики вођо! Можда "еш поштедети ове Ќадне момке?
  Хитлер Ќе махнито певао:
  - Нема милости! Нема милости! Нема милости према неприЌате у! Сви коЌи су против, разби"у грудву!
  Плавокоса девоЌка се присе"а:
  - Исус рече: Блажени милостиви, Ќер "е се помиловати!
  Фирер Ќе изненада попустио:
  - У реду, водите слона! Они дечаци коЌи нису имали времена да газе и сакате да се хране.
  Слона ниЌе лако смирити. Чак су морали да пусте неколико великих шприцева са таблетама за спава®е. И све Ќе било тихо.
  Фирер Ќе почео да пева, прилично неуглас:
  - За минут, минут отплива без трага,
  Али у свету из неког разлога, али у свету зашто,
  Доброта побеђуЌе, доброта побеђуЌе!
  ... ГЛАВА 14.
  Владимир-Фридрих Бизмарк-Рибаченко Ќе наставио борбу... Шпанци су се борили споро и неде у дана након почетка рата немачки тенкови су ушли у Мадрид.
  И приближавали су се Лисабону.
  Владимир-Фридрих Ќе оборио Ќош педесет седам авиона, али Ќе авиЌациЌа понестала. И морао сам да гађам зема ске мете.
  Али ®ихов броЌ се сма®ивао.
  1. новембра остаци Франкове воЌске су се предали, Ќасно Ќе да Ќе Салазар пред предаЌом.
  Владимир-Фридрих Ќе одлучио да мало компонуЌе.
   Председник Руске ФедерациЌе Ќедва Ќе могао да задржи миран израз лица. По томе како су ЌоЌ се танке усне нервозно стезале и очи блистале, види се да Ќе Ќедва суздржавала бес.
   Жутолики министар одбране завршио Ќе говор:
   - У осам сати уЌутру - двадесет авиона, у десет Ќош тринаест, у подне Ќеданаест...
   Председник Ќе прилично грубо прекинуо министра:
   - Четрдесет три авиона за неколико сати! Управо си полудео!
   Министар стид иво одговори:
   - И Ќош два транспорта су изгуб ена не у самоЌ СириЌи, ве" у Средоземном мору, као и осам хеликоптера!
   Председник и врховни командант  утито прогунђаше:
   - Зашто нисте одмах прекинули ваздушне нападе?
   Министар Ќе скочио до стола, отпио гут аЌ сока од поморан¤е из чаше и брзо одговорио:
   - Дошло Ќе наређе®е да се поступа по унапред прорачунатом плану на компЌутеру. Осим тога, информациЌе о обореноЌ летелици Ќако су личиле на дезинформациЌе. Ни сада не могу да веруЌем!
   Председник Ќе отресао зноЌ са сред®ег чела и  утито приметио:
   - Али морао сам да веруЌем. Док се нису показали као сисе!
   Министар и у исто време генерал армиЌе Ќе рекао:
   - Спреман сам да напишем извештаЌ о оставци!
   Председник Ќе снажно гурнуо песницу на сто и рекао:
   - Не! Не можете побе"и од одговорности! єа лично не"у размрсити кашу, не"у!
   Зауставите све ваздушне нападе, хитно пребаците додатне снаге у СириЌу, ук учуЌу"и противваздушне системе С-400. А ве" Ќе дата наредба да се ук уче све обавештаЌне снаге и сазна се шта се тамо заиста догодило.
   Председник Ќе направио гест. Слушки®а му Ќе у чашу сипала скупо пенушаво пиво. Вођа велике силе био Ќе суочен са нечим неочекиваним и непредвидивим. НеобЌаш®ивост прет®е уплашила Ќе руског председника. Кориш"ен Ќе ирационални фактор. Тешко Ќе обЌаснити шта се догодило. Први очигледан зак учак: СЌеди®ене Државе су употребиле неко суштински ново и веома ефикасно оружЌе.
   Али чи®еница Ќе да руске специЌалне службе немаЌу информациЌе о присуству таквог оружЌа у Америци. Иако има много кртица. И чини се да су сви амерички истраживачки програми испод хаубе.
   Истина, могу"е Ќе да су єенкиЌи успели да надиграЌу руске специЌалне службе и да прикриЌу неке од своЌих дешава®а.
   Људи раде и у обавештаЌноЌ делатности, неприЌате  ниЌе будала, и не може се иск учити да Ќе умео да сакриЌе своЌу снагу у потпуности.
   Али Ќош увек ниЌе Ќасно у коЌоЌ области и коЌи физички ефекти су кориш"ени приликом употребе таквог оружЌа? Ово Ќе нешто за ред величине више од уобичаЌеног технолошког нивоа и стога изазива сасвим природан страх.
   Председник РусиЌе ниЌе навикао да своЌе слабости показуЌе ближ®има. У сваком случаЌу, после послед®ег ве"ег неуспеха: када су он и ®егов добротвор, градоначелник Санкт Петербурга, сензационално изгубили изборе. Да, након овог неуспеха моЌа кариЌера Ќе кренула.
   Баш као у баЌци. Никада ниЌе помислио да би могао да постане шеф државе. Чак ни у дети®ству ниЌе било таквих снова. Али десило се чудо, наЌав ен Ќе за наследника, а онда Ќе као комета постао народни хероЌ.
   НаЌзаним ивиЌе Ќе да га нико никада ниЌе поставио на место премиЌера и наследника, ниЌе сматрао да Ќе надарен за Ќавну политику.
   Познати милиЌардер и шоумен Осиновски Ќе чак искрено приметио:
   - Са вашом висином, изгледом, слабим гласом и начином мрм а®а речи немогу"е Ќе направити кариЌеру у ЌавноЌ политици. Овде сам чак и Ќа немо"ан са своЌим бри антним ПР-ом!
   Међутим, скептици су били осрамо"ени, а Осиновски Ќе завршио своЌ живот у британском изгнанству и у омчи. И успео Ќе да постигне оно што би многи сматрали баЌком.
   Председник себе лично ниЌе сматрао гениЌем, али Ќе озби но веровао да су више силе на ®еговоЌ страни. А то Ќе, у ствари, изабраник и извршилац. Истовремено, супротно популарном верова®у, понекад су га мучили страхови, а неодлучност га Ќе ухватила у критичном тренутку. Као што Ќе то било током догађаЌа у Донбасу.
   Иако Ќе постоЌао разлог да се уздрже од експлицитног меша®а. Ук учуЌу"и и дискредитациЌу Запада. А истовремено Ќе постоЌао осе"аЌ пропуштених прилика, ук учуЌу"и и оне осваЌачке.
   Али он Ќе и да е на врхунцу популарности. И у СириЌи Ќе постоЌала идеЌа, а главна Ќе била да се у буду"ности преузме контрола над целим Блиским истоком. ДиктираЌте цене нафте целом свету.
   Рат са Арапским калифатом Ќе почео да се одуговлачи, али да будем искрен, ниЌе рачунао на блицкриг. Поготово са тако малим снагама да су се испоставило да су умешани у операциЌу.
   Било Ќе различитих, лукавих калкулациЌа. Конкретно, да саставимо коалициЌу и подржимо Запад у овом рату. Да испровоцира неке од савезника САД коЌима се нема толико повере®а да уђу у борбу. Па, генерално, лукавство и тка®е интрига Ќе оми ени стил професионалног извиђача. И не сви, чак и такви талентовани  уди као што Ќе Владимир Железовски, разумеЌу суптилности ®егове дугорочне стратегиЌе.
   На пример, Владимир Волфовицх, упркос свом таленту, размиш ао Ќе превише директно. Понудио Ќе да призна талибански режим и склопи савез са ®има.
   Талибани су заиста побеђивали у рату у Авганистану и чинило се да Ќе пораз проруске Северне алиЌансе неизбежан. И у овом случаЌу могу" Ќе напад талибана и руских пограничних трупа у Та¤икистану.
   ПокушаЌ пове"а®а помо"и северноЌ алиЌанси, ук учуЌу"и ваздушне ударе, изгледао би логично. И ова опциЌа Ќе разматрана веома озби но!
   Портпарол Ќе чак испитао Ќавно м®е®е...
   Или предлог Железовског да се талибани умире - савез.
   Али испоставило се да Ќе ®егова лукава стратегиЌа рационалниЌа. Сам Бин Ладен Ќе упао у замку, извршивши наЌве"и терористички напад у светскоЌ историЌи, а РусиЌа Ќе добила велике дивиденде.
   Многи су мислили да Ќе он само веома сре"ан, а не гениЌе. У ствари, много тога Ќе одлучивао таЌни и лукав утицаЌ. Нешто за шта ни наЌближи, посве"ени чланови ®егове прат®е нису ни знали.
   Заиста, много тога што Ќе изгледало као ретка сре"а Ќе заправо унапред прорачунато. И неспретни потези неприЌате а су били изазвани. И испровоцирани су - вешто и неприметно.
   То Ќе делимично разлог зашто су Американци били толико нелогични на Блиском истоку.
   Прво су посредством Катара створили ИСИС, а затим почели да се боре против ®ега.
   Штавише, они су рат водили као из забаве - очигледно не покушаваЌу"и да победе. Тако да Ќе било неопходно задржати клуб против Асада и истовремено обуздати неприЌате а у Ираку.
   Настала Ќе веома тешка ситуациЌа, коЌа се, како кажу, не може разумети без флаше.
   Председник Ќе такође почео да се осе"а уморно: ниЌе желео да сноси сав терет рата са ИСИС-ом, али друге зем е нису биле превише же не борбе. С друге стране, нагомилава®е групациЌе на Блиском истоку имало Ќе своЌ разлог.
   Дакле, рат Ќе требало водити лежерно и добиЌати уступке за уступцима других зема а.
   Неочекивана смрт четрдесет пет летелица уопште ниЌе фаталан ударац за руску авиЌациЌу. Штета се може надокнадити за Ќедну, наЌвише две неде е шок рада.
   Али удар на унапред планирану стратегиЌу, и нешто посебно ирационално. А ако Ќе ирационално, онда Ќе страшно. Веома Ќе тешко прона"и противотров за нешто што не разумете баш. И да будем искрен, уопште не разумеш.
   Али моЌ инстинкт ми говори да заиста Ќесте, нешто веома снажно и страшно.
   Председник Ќе "уте"и седео у столици и размиш ао. Не често Ќе виђао своЌу околину замиш ену. Али ово Ќе погрешан утисак.
   Генерално, свака одлука има своЌе плусеве и минусе, али Ќа сам заиста желео да имам максимум плуса. Можда Ќе чак и то био недостатак стратегиЌе.
   На пример, он ниЌе спроводио масовне репресиЌе против опозициЌе - иако Ќе изгледало да Ќе ситуациЌа сазрела. И могли бисте да покренете замаЌац у ста инистичком стилу.
   Међутим, прагматизам и рационално зрно у образложе®у рекли су: недостаци постоЌе, а они не надокнађуЌу предности. ПостоЌи ли хитна потреба за масовним терором? Ве" држите власт у своЌим рукама, а народ вас воли.
   Шта "е дати масовна репресиЌа? Додатни пропагандни адути за ваше неприЌате е - посебно оне у иностранству. Па, додатни броЌ активних незадово них. Посебно - рођаци репресивних, ®ихови приЌате и, познаници.
   Ста ин Ќе спроводио масовни терор не сасвим рационално - због чега Ќе тада био п уван. А застрашива®е Ќе играло супротну улогу: на двадесетом конгресу нико се ниЌе заузео за Ста ина.
   Свих пет хи ада делегата погазило Ќе вођу и свог некадаш®ег идола.
   Чврсто Ќе одлучио: да не дозволи ®егово постхумно сте®а®е.
   То се десило овако: сви совЌетски лидери (осим Ле®ина) су после смрти поливени блатом. А пре тога исто су радили и са кра евима. Можда Ќе само Петар Велики био изузетак. Мада су, у теориЌи, као ватрени поштовалац Запада, бо шевици и комунисти пре свега требали да га згазе.
   Али можда Ќе улогу одиграо субЌективни фактор: Ста ин Ќе повукао паралеле између себе и Петра Великог, па Ќе узвисио окрутног цара. Па, Иван Грозни.
   Међутим, деведесетих: сви су сте®али. И Петар, и Иван и Владимир. Истина, цитати НиколаЌа ИИ су порасли. Кра  коЌи као личност можда ниЌе био лош, и нимало глуп, али коме Ќе зем а недостаЌала.
   Ипак, ниЌе се мешао у канонизациЌу НиколаЌа ИИ. Нека се туђинска и руска православна црква зближе Ќедна са другом. Иако цар вероватно, строго говоре"и, ниЌе заслужио да буде канонизован. Али с друге стране: многи светите и су били сурови и крвави деспоти. Константин, єустиниЌан, Свети ЛуЌ, кнез Владимир, Александар Невски и многи други.
   Он дово но добро познаЌе БиблиЌу да би схватио да уопште концепт постхумне канонизациЌе уопште ниЌе дошао од апостола и самог Христа.
   Међутим, знао Ќе и за многе противречности и недоследности у самоЌ БиблиЌи.
   Дакле, он ниЌе био верник, ве" се повезивао са православ ем, па Ќе то оно што наЌве"и део руског народа жели више.
   Мада Ќе, с друге стране, у принципу мало дубоко религиозних  уди и чак би се могло исповедати атеизам. И практично не трпе штету на слици.
   Али мо" треба да има свету конотациЌу. А атеизам Ќе превише празан.
   Мада су, с друге стране, и библиЌске приче опасне. Поготово при другом Христовом доласку и на краЌу света.
   Па не"е  убазни деда Исус Христос  удима. И само  уди сами могу спасити планету од униште®а!
   Истовремено, можда постоЌе нека веома Ќака и интелигентниЌа би"а, човечанство. То Ќе еволуирало као резултат еволуциЌе и стариЌе бра"е на уму. У то се може веровати остаЌу"и у оквиру материЌалистичких позициЌа.
   Тако су могли да изводе одређена чуда, за коЌа  уди из антике нису могли да нађу рационално обЌаш®е®е. Можда постоЌи друго светло. Нешто посебно у човековом личном, што се не распада заЌедно са телесном  уском, ве" напушта мртво тело.
   Људи лете у сну! Се"аЌу се своЌих претходних инкарнациЌа ван тела, или какав ток информациЌа и посебна врста по а напушта месо. А ти као да се уздижеш изнад зем е. А свест слика све ово на бизаран начин. Не, свет и универзум су веома сложени. А смрт и да е плаши све, чак и свештенике!
   Али можда Ќе неки натприродни ентитет притекао у помо" му¤ахединима?
   Ово Ќе ван оквира рационалне перцепциЌе света, али обЌаш®ава све... Без обЌаш®е®а било чега! Штавише, нешто се ниЌе често дешавало у историЌи ратова, натприродних догађаЌа. Па, можда поред напада мртвих у првом светском рату. Можда Ќе победа Радничко-се ачке Црвене армиЌе код Москве, над надмо"ним квантитетом и квалитетом снага Вермахта - била диван догађаЌ!
   Али рационализам ниЌе увек своЌствен  удима. Зашто су, на пример, борци ИСИС-а извршили терористичке нападе на Француску? И то у тренутку када Ќе почела да се распада коалициЌа против исламиста! Али и ово се показало на руку РусиЌи. Како кажу, мешавина сре"е и ... Па, наравно, ниЌе било без таЌног утицаЌа!
   Мада нисам морао превише да гурам! Терористи не знаЌу да размиш аЌу рационално. У супротном, никада се не би усудили да нападну Америку. САД су мо"на зем а, а изазивати их Ќе као смрт.
   И сам Ќе, искрено, жалио што Ќе дозволио тако оштро и непомир иво погорша®е односа. Али понос и недостатак Ќединства међу зем ама Запада ометали су приближава®е.
   Али глобални пад цена нафте, а самим тим и цена гаса, значаЌно Ќе опустошио трезор. И све се то дешавало у позадини значаЌног пове"а®а воЌних издатака.
   И не само за воЌску, ве" и за безбедност. Показало се да Ќе ризница девастирана, што Ќе захтевало или подиза®е пореза у буду"ности, или покушаЌ да се раст расхода покриЌе емисиЌом новца и да ом девалвациЌом руске руб е.
   У сваком случаЌу, мере су биле непопуларне, али то руског председника ниЌе много уплашило.
   На пример, ®егов белоруски колега Ќе на изборима сакупио 84 одсто, не додаЌу"и ни било какве друге успехе. И не"е узети Ќош више?
   Али ево интервенциЌе...
   Председник се уморио од размиш а®а, па Ќе позвао немачког премиЌера. У разговору Ќе било речи о томе када "е се РусиЌа и Запад коначно помирити и окончати Хладни рат како би се заЌедно окупили против заЌедничког неприЌате а - радикалног ислама. Британски премиЌер се углавном сложио са тим, а разговор се прелио на УкраЌину.
   А у Донбасу се ситуациЌа заоштрила. УкраЌинска воЌска Ќе током године значаЌно оЌачала, а воЌска, као и значаЌан део друштва жедан освете за претходне поразе.
   Незадово не споразумима из Минска, радикалне милициЌе су биле же не да наставе офанзиву и силом реше проблем. Односно, ситуациЌа Ќе донекле подсе"ала на грузиЌско-абхаски рат, када Ќе у сваком тренутку ГрузиЌа могла да покуша да се освети.
   И ГрузиЌа Ќе имала шансу, посебно након што Ќе почео велики рат између РусиЌе и ЧечениЌе. Међутим, неодлучност старца Шеварнадзеа спречила га Ќе да се исправно освети. Иако су чак и ГелаЌев и Ќедан броЌ чеченских сепаратиста прешли на страну ГрузиЌе. У овом случаЌу, рат би могао да се заврши лоше за Абхазе.
   У ствари, разлог за свргава®е Шеварнадзеа била Ќе ®егова пасивност по пита®у АбхазиЌе.
   Млади и радикални Сакашвили Ќе паметно управ ао ситуациЌом у А¤ариЌи. А онда Ќе имао прилику да реши проблем АбхазиЌе. Неко време РусиЌа Ќе била спремна на компромис.
   Али до 2008. године, када Ќе чеченски сепаратизам угушен, а руска воЌска знатно Ќача, политика зем е се променила. А ГрузиЌци нису успели да обнове статус кво.
   Тада Ќе резидуално размиш а®е одиграло окрутну шалу са свиме што бисмо били пасивни.
   Не, овде, у сваком случаЌу, интелигенциЌа има шта да сазна!
   Следе"и дан донео Ќе свеже вести - милитанти ИСИС-а кренули су у офанзиву на целом широком фронту, а друге групе коЌе су се супротстав але Асаду постале су активниЌе.
   КоалициЌа коЌа се супротстав а калифату зауставила Ќе ваздушне нападе, што Ќе, узгред, било сасвим очекивано. Било би заним ивиЌе пратити - да ли "е неприЌате  употребити своЌе паклено оружЌе на копну?
   2. децембар ниЌе дао додатне информациЌе. Но"у, тре"ег, два бата она специЌалаца су таЌно на транспортима пребачена у СириЌу. Приликом слета®а оба возила су неочекивано експлодирала. А специЌалци као да су били спа ени.
   А 3. децембра, Асадове копнене снаге претрпеле су колосалну штету. Као да су невид иве зраке уништиле покретне трупе и тенкове.
   УтицаЌ новог непознатог оружЌа, спо а, ниЌе био превише спектакуларан. Тенкови и пешаци су се распадали пред нашим очима - опрема се претварала у прашину, а жива тела као да су пролазила кроз млин за месо. Онда се све укочи у тишини на много километара.
   Међу погинулима су руски инструктори и неколико десетина доброво аца из различитих региона...
   У но"и 4. децембра, ракета дугог домета погодила Ќе положаЌе милитаната. Истовремено са Црним морем, КаспиЌски из Медитеранске флотиле, пуштено Ќе више од две стотине посмртних поклона.
   А уЌутру су ударали из нуклеарних подморница.
   Истина, при гађа®у из Балтичке флотиле, због велике уда ености и лета кроз Европу, дошло Ќе до преклапа®а - део ракете Ќе оборен у ваздух.
   Генерално, ситуациЌа се захуктавала. Француска авиЌациЌа Ќе, упркос упозоре®има Американаца, покушала да нападне неприЌате а и изгубила Ќе осам авиона одЌедном.
   Аландова позициЌа у ФранцускоЌ Ќе по у ана - а председнички избори тек предстоЌе. Мери Ли Пенг Ќе покушала да добиЌе гласове, али Ќе са десног бока имала веома Ќаку противницу.
   У самоЌ РусиЌи су се активирали исламски екстремисти. 4. децембра дошло Ќе до неколико терористичких напада на Северном Кавказу, ау Грозном су се побунили воЌници чеченског бата она, траже"и да се прекине бесмислена свађа међу верницима.
   Дана 5. децембра, борци ИСИС-а заузели су броЌне к учне тачке у СириЌи, ук учуЌу"и наЌве"и аеродром Асадове воЌске.
   Поред тога, монструозно оружЌе напало Ќе базе руске авиЌациЌе, уништивши Ќош тридесет пет авиона и двадесет четири хеликоптера коЌи се налазе у ®иховим сталним базама.
   На сре"у, пилоти нису повређени, али Ќе погинуло десет сати стражара и доста СириЌаца.
   СитуациЌа Ќе критична. Милитанти су ве" почели да ЌуришаЌу на предграђе Дамаска, а употреба новог оружЌа Ќе посеЌала панику.
   Шеф спо не обавештаЌне службе Ќе 6. децембра, очигледно успевши да добиЌе неке информациЌе, известио руског председника:
   - Према нашим сазна®има, неприЌате  Ќе употребио ¤инско оружЌе... Прича се о Иблисовом мачу, коЌим рукуЌу министар рата Абдулах и бела жена.
   Председник Ќе презриво фркнуо.
   - Ваша информациЌа превише личи на стрип!
   Шеф спо не обавештаЌне службе збу®ено Ќе дигао руке и логично приметио:
   - А овде Ќе све од самог почетка солидан стрип и фантазиЌа. И ништа за верова®е!
   Председник Ќе са сум®ом погледао величанствени портрет Александра Суворова у златном раму. Славни руски командант погледао га Ќе осуђуЌу"е. Као да каже: прилично си зезнуо презик!
   Шеф државе Ќе потом поставио Ќош Ќедно пита®е:
   - И шта "емо да радимо поводом тога? Пронашли сте начин да неутралишете прет®у?
   Шеф спо не обавештаЌне службе Ќе скептично приметио:
   - Тешко Ќе неутралисати оно што ни не разумеш!
   Председник Ќе осетио празнину у глави и наредио Ќе главном обавештаЌцу да оде.
   Заиста, какви магични ритуали коЌи су се испоставили као права мо" Ќе очигледно претерива®е. Овде имате посла са ирационалним, што значи да се не може израчунати.
   Лидер државе напустио Ќе канцелариЌу и упутио се ка сали за забаву - претрес би требало да помогне. Осим тога, тамо се очекивао сусрет са веома интересантном особом.
   Поред тога, одржане су и гладиЌаторске борбе. Не тако крваво као у старом Риму, али ништа ма®е спектакуларно.
   ПостоЌао Ќе читав низ сала - где су ратници и ратници водили своЌе битке. ПостоЌи солидан избор индустриЌе бескрвне, али спектакуларне забаве.
   Многи страни гости били су приЌатно или завидно задив ени када су видели колико Ќе снима®е било богато опрем ено.
   А сада су први украси палата источног калифа. Како Ќе лепо - нагло од Ермитажа. Лепе девоЌке голих, меснатих ногу се боре Ќедна са другом.
   Плавуше у бикиниЌу ЌуришаЌу на палату, а рефлектуЌу се, нападаЌу ориЌенталне, црногриве лепотице, такође Ќедва покривене накитом.
   ПродукциЌа Ќе само релевантна за историЌски тренутак. И веома лепа, пуфна за избор глумице. Међутим, ориЌенталне жене су мало мршавиЌе од асертивних Руски®а.
   Међу онима коЌи су се борили има и мушкараца, али су они у ма®ини. Наравно, ратници су и еротичниЌи и много лепши.
   Ево Ќедне од руских девоЌака - тако миши"аве, али у исто време грациозне и маскиране.
   Како Ќе паметна са своЌим голим ножним прстима. Баца оштар, позла"ен диск. Му¤ахид коЌи Ќе пао под ®ега сасвим природно му крвари из грла. А смртоносни бумеранг, не губе"и брзину, нагло одсече руку и груди прелепоЌ тамнопутоЌ жени.
   Гримизна прска®а се распршуЌу далеко - мр е бели и плавичасти мермер палате.
   Мада знате да Ќе ова представа све за забаву, а РусиЌа ниЌе варварска зем а, па да се у ®оЌ  уди истински сакате и убиЌаЌу, чак и да се допадне председнику. Али ипак се нехотице стресеш - како Ќе све природно сним ено.
   Иначе, тело и коса плавокосог терминатора деловали су познато. Изузетно пропорционална фигура, а миши"и нимало не кваре и не ума®уЌу атрактивност. А коса девоЌке Ќе величанствена, коса ЌоЌ Ќе златна и ковр¤ава. Ово Ќе лепота!
   Да ли Ќе и извиђачица Николета Дуб одлучила да постане гладиЌатор? Уз ®ен упечат ив изглед, све Ќе могу"е. И она зна да баца ножеве босих ногу стварно.
   И кога другог да поша е ИСИС-у као шпиЌуна ако не ®у. Ницолета Оак Ќе Ќедноставно дивна ...
   Овако Ќе сада голим прстима зграбила нос шеика у зеленом турбану голим прстима и оштро га бацила. Он лети уз урлик и обара два му¤ахедина у облику Ќа®ичара.
   Они попут лешева пржених птица излете кроз широки прозор, и силовито вуку своЌе шапе-пераЌе!
   Зашто са пераЌама? Па ипак су обукли ове гумене - вероватно су планирали подводни напад на РусиЌу.
   Председник Велике империЌе се засмеЌао. Сетио сам се ®иховог заЌедничког подводног риболова са Николетом. А пошто Ќе он шеф наЌстрашниЌе државе на свету, изабрали су... аЌкуле, наравно!
   И то Ќе супер. Николета Дуб Ќе девоЌка, односно жена по годинама, али веома свежег и младалачког лица. Укратко, она Ќе велика жена, он ЌоЌ Ќе до груди.
   И лепо Ќе гледати Ќе не дижу"и поглед.
   А као оружЌе за аЌкуле, подводни пишто  коЌи пуца на трозуб Ќе одличан. Али председник више воли модерниЌи ултразвук. Али Николета у рукама држи трозубац и оштар бодеж са диЌамантским оштрицама. Како Ќе ова девоЌка грациозна и шармантна.
   Напада пругасту баракуду. Прво Ќе рани трозубом. Онда се потрудите да Ќашете морску лепотицу. Он Ќе хвата своЌим шармантним ногама, а диЌамантски бодеж задаЌе брзе и прецизне ударце.
   Баракуда почи®е да шишти и да се гуши. ИспуштаЌу"и гримизне мехури"е, коЌе девоЌка, препланула до чоколадног сЌаЌа, избацуЌе голим штиклама.
   А пилинг од ултразвука ниЌе тако ефикасан, али ефикасан. Се"ам се да Ќе као дете читао "ТаЌну два океана" и Ќако му се допала.
   Посебно ултразвучни пишто , коЌи лако претвара бродове и подморнице у зарђало сме"е!
   Али сада усмерава своЌу ултразвучну машину на аЌкулу, глатко притиска дугмад. ДисплеЌ приказуЌе снагу таласа коЌи се емитуЌу из широке ®ушке.
   А страшна баракуда се искривила као стара ципела док се сушила. И из ®е Ќе чак одлазио тмурни, лила дим. А оштри, уврнути зуби испадали су из уста као грашак.
   Не, ипак Ќе Николета много естетски приЌатниЌа.
   Затим се убиЌене аЌкуле прже преко ватре, а голе девоЌке скачу око пламена. Како Ќе то плесати канибале. Само лепе девоЌке нису црне, ве" беле. Заиста веома преплануо.
   И како Ќе заним иво ловити носорога. Огромна звер са дугим и оштрим носом. На ®ега пуцате посебним, оклопним метком са Ќезгром од волфрама.
   Носорог, пробиЌаЌу"и се кроз густиш ¤унгле, пада уз урлик ...
   ПриЌатне успомене прекинуло Ќе узнемируЌу"е бипка®е мобилног телефона. Такав звук се обично чуЌе када се не дешаваЌу наЌприЌатниЌи догађаЌи.
   Председник Ќе нево но притиснуо дугме за позив. Шефа државе слут®е нису превариле.
   - Управо Ќе потонула наЌновиЌа ракетна крстарица Петар Велики. - рече глас коЌи се гуши од узбуне. - А са ®им и два разарача. У току су активне спасилачке акциЌе.
   Председник Ќе замахнуо да помери мобилни телефон преко мермерног стуба, али се уздржао. Никакво понаша®е не би било глупо. Али нево а за нево ом. Штавише, крстарица "Петар Први" Ќе управо кренула ка Средоземном мору и ®ени исламски терористи нису смели да дођу до ®ега на толикоЌ уда ености. Али чи®еница Ќе чи®еница. Осим ако, наравно, ово ниЌе практична шала!
   Чак сам желео да веруЌем у ово послед®е. На краЌу краЌева, ракетна крстарица Петар Први Ќе наЌбо и брод у рускоЌ флоти.
  ... ГЛАВА 15.
  Александар Рибаченко - ово вечно дете, ипак Ќе упознао новембар у Одеси.
  Све док ниЌе одлучио куда да лети и у ком правцу да тежи. Има мале приЌате е. Баве се ситним крађама и генерално су добро намирени.
  Па шта Ќош ту има да се компликуЌе и чему тежи негде. Александар ниЌе одрастао, изгледаЌу"и као дечак од око Ќеданаест година , и то га уопште ниЌе узнемирило.
  Штавише, он Ќе и снажан и брз, и може да нокаутира много стариЌег борца.
  А шта Ќе са женама? Тада му Ќе дово но приЌате ство. На краЌу краЌева, он ниЌе био пунолетан у прошлом животу, а  убавне радости му баш и нису потребне, па то никада ниЌе учинио. Само вечно дете. Али ако Ќе досадно, онда можете нешто да пишките.
   Хипер Нови Вашингтон Ќе импресионирао своЌим сЌаЌем и царском величином. Главни град огромног царства простире се на читавом континенту. Овде Ќе све одисало ултрамодернош"у и небодерима коЌи се протежу стотинама километара у висину, и огромним холограмима рекламних филмова и величанственим фонтанама течног хелиЌума, водоника или ко®ака и шампа®ца.
   Град Ќе задивио своЌим универзалним размерама и разноврснош"у. Зграде у главном граду СЌеди®ених Америчких Држава (СЌеди®ене Државе Универзума!) изузетно су богате дизаЌном. ПостоЌи и у облику цветних пупо ака иу облику инсеката и животи®а, птица, риба, мекушаца и Ќош много тога. Штавише, често се меша у разним бизарним комбинациЌама.
   Замислите, на пример, мешавину папагаЌа, аЌкуле и самовара. Тада "ете разумети каква Ќе архитектура светле капиталистичке буду"ности. Иди, на пример, резервоар са главом орла и пупо цима уместо гусеница. И све ово Ќе прекривено златним листи"има и сЌаЌно сЌаЌном полираном платином. То буквално заслеп уЌе очи. Такав Ќе хировити распон осе"а®а изражених у архитектури. Или, на пример, замислите мешавину пауна и веверице са супер модерним телевизором. Ово посебно када холограми покре"у поруке и рекламне филмове у осамнаест димензиЌа и наЌвише су класе.
   Хипер Нови Вашингтон Ќе град победничке капиталистичке буду"ности. Нови развоЌ светске историЌе. СЌеди®ене Државе су успеле да на краЌу победе све своЌе неприЌате е и постану светски хегемон. Они су постигли потпуну супериорност у технологиЌи. Штавише, у РусиЌи Ќе после смрти председника 2018. почео агресивни рат за власт, коЌи Ќе окончан после неколико година агресивног обрачуна победом проамеричких снага. Као резултат, успостав ена Ќе хегемониЌа над целим светом из неколико зема а: коЌе су створиле светску владу.
   Формално, САД су поделиле власт између своЌих савезника, као и РусиЌе и Кине, али Ќе у ствари Америка почела да доминира. Тада Ќе, после неколико децениЌа, формиран ССХВ - нова светска организациЌа.
   Формално, државе су задржале суверенитет, а у ствари су прошле глобалну глобализациЌу. Настало Ќе Ќединствено уЌеди®е®е човечанства. На краЌу се чинило да све ниЌе тако лоше.
   Ставили смо тачку на ратове, глобални тероризам, болести и на краЌу старост. Човечанство Ќе изабрало пут светске експанзиЌе. Формално ниЌе постоЌала Ќединствена идеологиЌа и религиЌа. Али у ствари, постало Ќе
   Доминирао Ќе агностицизам, када се Бог ниЌе порицао, али су се све религиЌе почеле сматрати манифестациЌом менталне ретардациЌе и остацима прошлости. Али такође ниЌе модерно веровати у одсуство Творца универзума, тако да то ниЌе доказано. А оно што ниЌе доказано ниЌе поуздано.
   У Кини, коЌа Ќе била главни неприЌате  СЌеди®ених Држава, избила Ќе буржоаска револуциЌа. А онда Ќе зем а ук учена у глобалну хегемониЌу. Формално, политичка глобализациЌа Ќе формирала веома шарену и мултинационалну владу, али су заправо СЌеди®ене Државе почеле да доминираЌу - невид ивом руком капитала. То Ќе омогу"ило развоЌ светске науке и економиЌе, достиза®е свемирских граница.
   Универзум ниЌе густо насе ен. Али има и различите нациЌе. Ук учуЌу"и тако древне и раниЌе на планети Зем и као што су: пату ци, виле®аци, тролови, орци, фауни, вампири и друге врсте. Испоставило се да су наЌмасовниЌе врсте у свемиру деривати бубашваба. ССхВ Ќе водио флексибилну политику. Са ким су се борили, кога су покушавали да укроте. КоЌи су склапали трговачке уговоре и савезе.
   Испоставило се да су виле®аци наЌближи  удима, па чак и способни да имаЌу заЌедничко потомство. Са ®има готово да ниЌе било рата. ССхВ - по правилу, више воле да се боре са онима коЌи су слабиЌи. Задао их Ќе убодним ударцима, и клекнуо. Истина, пре тога су, по правилу, покушавали да преузму пропаганду. И ово Ќе понекад успевало.
   Царство Зем ана Ќе задржало неку централизовану структуру, па чак и свог председника, коЌи Ќе биран на четири године и само на два мандата. То, наравно, ниЌе дозволило ЌедноЌ групи да преузме власт. У Конгресу су формиране четири главне странке: две традиционалне - републиканске и демократске. Али поЌавила су се и два нова: прогресивна и либерална.
   Формално, програми четири утакмице су били различити, али Ќе у ствари ток остао готово непроме®ен, упркос системским изменама. Ма®е организациЌе готово никада нису улазиле на велики конгрес, или су биле представ ене чисто симболично. Сама империЌа Ќе формално била федерациЌа са великим териториЌалним овлаш"е®има, али у ствари систем Ќе унитаран, са доминациЌом специЌалних служби. А сада Ќе шеф наЌмо"ниЌег од ®их, ЦИАВ, примио шармантну ватрогасну диву Монику Каплан.
   Променило се и становништво ССХ. Мушки род Ќе опао, а женски доминирали. Старост Ќе давно прошла, а  уди су практично бесмртни и вечно млади. Што Ќе, наравно, сЌаЌно. ИмпериЌа не треба да троши новац на пензиЌе и бенефициЌе. Иако Ќе неки привид породице опстао: полигамиЌа Ќе сасвим легална. И жена може имати неколико мужева, а мушкарац може имати неколико жена!
   Што Ќе краЌ®е збу®уЌу"е у случаЌу развода! Али у овом случаЌу, сав новац одлучуЌе! Златно теле постало Ќе главни Бог капиталистичког света. Изме®ено Ќе чак и изборно законодавство: уместо принципа: Ќедан човек - Ќедан глас! Фактор Ќе унет према ста®у. То Ќе зато да се свакоЌаким плебеЌцима не дозволи власт.
   И уместо формалне демократиЌе, постала Ќе тотална доминациЌа капитала. Али улога специЌалних служби Ќе Ќош више порасла. А изнад свега наЌважниЌи Ќе био ЦИАВ (Централна обавештаЌна агенциЌа универзума!) - коЌа Ќе слала агенте у све секторе универзума.
   Моника ЛеваднаЌа Ќе дрхтала од поноса, требало Ќе да се састане са самом Кеси Амстронг - шефом мо"не таЌне службе. А то значи да "е имати нешто посебно. єош непознати задатак обе"ава да "е бити заним ив. И што Ќе наЌважниЌе, високо пла"ени. Моника ни сада ниЌе сиромашна - има седам мужева. А ово имаЌу"и у виду да Ќе мушкараца пет пута ма®е од жена, што Ќе показате  пристоЌне државе.
   За ®у раде три мушкарца, а четири су жиголи. Фарму воде роботи. Има доста деце. Наравно, сама Моника их не носи и не рађа - то раде посебне кибернетичке материце. Али ЌаЌа користи она. За рође®е детета треба платити и порез, а и ноше®е. Али с обзиром на огроман генетски таленат, Моника Ќе чак и додатно пла"ена за нову децу.
   Политика УСС у универзалноЌ арени Ќе флексибилна. Са Ќачим тргуЌемо, слабиЌим покушавамо да поткопамо и освоЌимо.
   Али, наравно, Американци нису тако груби и директни као, на пример, Тре"и РаЌх. Они прво покушаваЌу да се залажу за наводну сферу утицаЌа. А онда Ќе потчини. Истовремено, прелазак са убеђива®а на силу често се дешава врло лако, па чак и изненада. Иако Ќе овде скоро све зависило од препорука рачунара. Пошто Ќе неприЌате  слаб, зашто га не победити?
   У универзуму ниЌе било огромних свемирских империЌа. Древне расе су биле превише развиЌене и исцрп ене, а младе нису надмашиле зем у. Генерално, велика ве"ина насе ивих светова Ќе празна. Дакле, има дово но простора за шире®е без ратова.
   Како се показало, свемирски ратови нису чест гост, а ве"ину ®их су Американци водили различитим интензитетом. Али онда Ќе почео да се поЌав уЌе опасан савез, у коЌем су главну улогу преузели зглавкари из породице бубашваба. Не превише паметни, али веома плодни и упорни, почели су да се уЌеди®уЌу. А древниЌи и напредниЌи тролови пренели су им напредне технологиЌе. ПоЌавила се потенциЌална прет®а око ССХ.
   Моника Ќе знала за ово и претпоставила Ќе да постоЌи нека веза у ®еном задатку.
   Зграда ЦИАВ-а налазила се дубоко под зем ом. Много степени контроле и заштите, много борбених робота. Моника Ќе показала своЌе пропуснице, документа, своЌ идентитет. Скениран Ќе неколико пута.
   ДевоЌка се ве" намрштила на ®у, ускоро "е закуцати пет стотина, а било би време да сазна.
   СЌеди®ене Државе су успоставиле глобалну хегемониЌу пре око пет хи ада година.
   Зема ска цивилизациЌа Ќе релативно млада, посебно по универзалним стандардима. Али она Ќе ве" савладала више од сто галаксиЌа.
   И очигледно други светови то виде као потенциЌалну прет®у. Моника Ќе са своЌом веома модерном фризуром у седам боЌа изузетно лепа и импозантна. А Ненси Амстронг изгледа прилично привлачно, иако има више од хи аду година. Али ако Моника изгледа као млада девоЌка са помало наивним лицем, са ситним дети®астим цртама, онда Ненси има лице зреле жене са савршено изваЌаном структуром лоба®е. Иако Ќе кожа такође свежа и нема ниЌедну пукотину или бору. Ипак, изгледа да Ќе шеф оде е®а жена од тридесетак година у веома доброЌ форми, коЌа Ќе упознала девоЌку коЌа Ќош нема двадесет година.
   Ненси носи накит, строгу фризуру са црвеном и црвеном косом и четири броша.
   Моника, чиЌа Ќе природна боЌа косе такође црвена,  убазно се осмехуЌе, па чак и намигуЌе свом шефу.
   Директор ЦИА строго пита:
   - Имате седам законитих мужева, а притом вам не недостаЌе ниЌедан мушкарац ...
   Моника Ќе, ствараЌу"и призвук погажене невиности, приметила:
   - Мушкарци... Не морате се борити за ®их, само мамите ове псе!
   Ненси, глуме"и изненађе®е, упита:
   - И да никада нисте имали пса за коЌег не бисте морали да се борите?
   Моника Ќе слегнула раменима и равнодушним тоном одговорила:
   - Чак би ми било драго да га нађем... Али да ли Ќе заиста могу"е у свету слободног морала, и са таквим изгледом и шармом као што Ќе моЌ, на"и тешко доступног човека? Мислим да не!
   Ненси Ќе, снизивши глас до шапата, пробрб ала:
   - Можда само неки се ак коЌег теби ниЌе лако завести...
   Моника збу®ено треп"е очима:
   - А зашто Ќе ово?
   Ненси се закикота и протресе кажипрстом.
   - Генерал коЌи "е ускоро напунити пет стотина приказуЌе свету наивност... И што Ќе наЌважниЌе, ви му веруЌете!
   Моника, нимало посрам ена, промрм а:
   - Разумем да "у имати задатак да некога заведеш... Надам се да ниси трол?
   Ненси Ќе одмахнула главом.
   - Ове наказе... НиЌе естетски угодан!
   Моника Ќе ударила високом потпетицом о под и викнула:
   - Онда Ќе пулсар!
   Директор ЦИА Ќе оштро истакао:
   - Али у сваком случаЌу, задатак "е бити дово но тежак. И ниЌе чи®еница да "ете успети да избегнете униште®е!
   Моника Ќе, претпостав аЌу"и размет иву равнодушност, одговорила:
   - Пре или касниЌе, краЌ дође и оним  удима коЌи не остаре!
   Ненси Ќе енергично климнула главом и додала:
   "СлушаЌте ме, дакле, веома паж иво. Чули сте за олимпиЌце, наравно?
   Моника Ќе неЌасно слегнула раменима.
   - Ко ниЌе чуо за ®их... Раса коЌа Ќе некада доминирала свемиром - кажу неки. Други тврде да су олимпиЌци ти коЌи су створили универзум, или барем живот у универзуму. Али све су то легенде - попут чи®енице да Ќе Исус Христ био Ќедан од ®их, па се стога сматра творцем универзума!
   Ненси Ќе климнула главом и потврдила своЌу претпоставку.
   - Да... НаЌновиЌи подаци говоре да су олимпиЌци ти коЌи су барем створили живот у нашем универзуму. А ово Ќе важно...
   Моника Ќе била будна. Учинило ЌоЌ се да Ќе са стране лебнула Ќеза. И постало Ќе некако глупо... ДевоЌка, будна, упита:
   - єесу ли оставили неко оружЌе?
   Ненси Ќе сузила очи и шапнула:
   - Овако нешто ... Мали хиперелектронски уређаЌ налик на обичан ¤оЌстик за дечиЌу игра"у конзолу ...
   Моника намршти обрву. Помисао на траже®е такве ситнице као што Ќе ¤оЌстик дечиЌе конзоле за игру ниЌе се превише осмехнула девоЌчици. Прво покушаЌте да пронађете. И друго, шта би могло бити у ¤оЌстику?
   Моника Ќе са осмехом упитала:
   - Како "емо то тражити? КоЌи су знаци?
   Ненси Ќе б еснула ноктима, подигла диЌамантску чашу са ледом у ваздуху и прошапутала:
   - ЏоЌстик има одређену енергиЌу коЌу су неки  уди у ста®у да осете. Сама Ќе обложена жутим металом коЌи подсе"а на златни лист. Али ово ниЌе злато! А шта контролише оваЌ ¤оЌстик? ЗначаЌне мо"и - коЌе нам могу пружити невероватне могу"ности!
   Моника се нацерила и упитала:
   "Да ли Ќе то нека врста свемо"ног духа коЌи се контролише на да ину?"
   Ненси Ќош Ќедном климну главом и потврди:
   - Скоро! У ствари, управо тако!
   Моника Ќе звиждала и кроз ноздрве отпухнула славуЌев трил:
   - Дивно Ќе! Волим фантастичне духове!
   Ненси се кикотала и гугутала као фуриЌа, тачниЌе змиЌа коЌа зове канаринца. И у исто време, покушаваЌу"и да проговори, пиЌуцкала Ќе зелену пенушаву течност из светлуцаве чаше:
   "Можете да осетите присуство овог артефакта по приЌатном осе"аЌу пецка®а у вашим длановима. И како се приближавате овом ¤оЌстику, осе"аЌ пецка®а "е се поЌачати!
   Моника Ќе подигла руке и раширила дланове у различитим правцима. И мрште"и се, приметила Ќе:
   - єош увек осе"ам благи осе"аЌ пецка®а. Ово уопште ниЌе нешто Ќединствено! И коЌим путем и"и? Немам поЌма!
   Ненси поново стиша глас и проговори Ќедва чуЌно:
   - Мислим, тачниЌе, тако су израчунали наши аналитички центри, сам ¤оЌстик сре"е се налази негде у областима коЌе контролишу виле®аци. Не зна се тачно, али наЌвероватниЌе у рукаву Афродитине маглине. Ето ти!
   Моника се намршти и, наборавши обрве, примети:
   - Да, то Ќе скоро као ђаво усред ничега. Тамо са наЌве"им убрза®ем на наЌбржем свемирском броду - да лети скоро две године!
   Ненси Ќе лукаво намигнула храбром шпиЌунском генералу.
   - Долази до хиперколапса, крета®е кроз ®ега "е про"и много брже!
   Моника се насмеЌала. Ова претпоставка ЌоЌ Ќе била веома смешна. Вож®а у колапсу Ќе као вож®а на  у ашки. Само постоЌи ризик да одлетите скоро бесконачном брзином у потпуно другачиЌи универзум, или чак у антисвет.
   Моника се осе"ала нелагодно због тога. Али ниЌе могла да одбиЌе:
   "Ако су ваши аналитичари сигурни да се налази у маглини Афродита, не"е ми сметати! Иако у хиперколапсу, шансе су педесет-педесет!
   Ненси Ќе пуцнула прстима, чаша Ќе нестала, а у ®еноЌ руци се поЌавила пица. Штавише, не Ќедноставно, ве" са милион двеста хи ада различитих врста повр"а, во"а, печурака, рибе. Млада жена загризе бисерним зубима и загугута:
   "У ствари, модерна одбрана Ќе чак деведесет осам посто поуздана када се кре"е у хиперколапсу. Дакле, ниЌе ђаво тако страшан као што Ќе насликан, а квазар ниЌе тако вру" како се мери!
   И сама Моника Ќе хтела да Ќеде и направила Ќе гест, након чега се у ®еним рукама поЌавила торта. ДевоЌка Ќе загризла и приметила:
   - єедан од моЌих мужева Ќе нетрагом нестао у хиперколапсу. И заправо, раниЌе Ќе вероватно"а губитка била за ред величине ве"а.
   Директор ЦИА, жва"у"и храну, промрм а:
   - Да, пливала Ќе! Не узимаЌте к срцу!
   Моника Ќе жвакала мало колача. Затим сам га испрао мешавином од три стотине хи ада сокова. А витамина има пуно и они подмлађуЌу заувек младо тело. У ССХ нема стараца и старица од пар милениЌума. Почели су да се подмлађуЌу много раниЌе, али Ќе то коштало много новца. Али тада Ќе технологиЌа постала ЌедноставниЌа и ЌефтиниЌа. Дошли смо до потпуно логичног зак учка: него подржавати старе, бо е Ќе сваког учинити заувек младим и неспособним за старе®е. Би"е много исплативиЌе!
   Многи проблеми одмах нестаЌу, поготово Ќер постоЌи много различитих планета у универзуму. И за живот и оне коЌе се, у принципу, могу оспособити. Дакле, у САД више нико не размиш а о пензиЌи. Нема бога а, и студирао. Ово Ќе, наравно, дивно. А Моника у еротским фантазиЌама замиш а секс са старцем. Била Ќе уморна од мушкараца: солидно баца®е, скоро сви без браде и бркова - да уштеди време на бриЌа®е. Мало  уди има браду - а то Ќе вероватниЌе због же е да се истакне вештачки раст.
   А се аци не желе да буду стари. Чак су у Ќедном тренутку имали моду за дети®ство. Добро Ќе што жене нису волеле да спаваЌу са сноткинима и оне су, као ве"ина, увеле нека ограниче®а за мушкарце. Као, немоЌте се подмлађивати испод четрнаест година. И коме сте онда ви потребни са дечиЌим савршенством?
   Ве" ови  уди - и тако изгледаЌу идиоти, али желе да буду глуп и него што Ќесу!
   Али Моника ниЌе нимало глупа и, наравно, погађаЌу"и тренутак, питала Ќе:
   - Шта "у добити као награду?
   Ненси Ќе свечано обе"ала:
   - Доби"ете контролу над целом планетом. Замислите свет пар пута ве"и од Зем е са робовима! И заповеда"еш му потпуно!
   Моника Ќе звиждала и узвикнула:
   - Блимеи! А колико "у предмета имати?
   Ненси Ќе ставила руку на груди и одговорила:
   - Не ма®е од десет милиЌарди!
   Моника Ќе звиждала кроз ноздрве, превр"у"и сафирне очи.
   - Десет милиЌарди робова! Ово Ќе супер!
   Непотребно Ќе ре"и да Ќе ропство постоЌало у СДХ, и то на законским основама. Истина, не уди су и да е били робови. Али у сваком случаЌу, ¤екпот се показао солидним и за то Ќе било неопходно ризиковати живот. Плус и титула маршала уз приличну плату и наЌвиши орден демократске империЌе - ДиЌамантска звезда Исуса Христа.
   Моника и Ненси су се руковале збогом. А онда су девоЌке, у знак наЌве"е захвалности, оголиле ноге и удариле голим табаном о други. И праснули су од смеха!
   Моника Ќе Ќурила назад великом брзином. Желела Ќе сама да уради нешто пре него што крене на опасно путова®е. Прво Ќе девоЌка отишла своЌоЌ ку"и. Узела Ќе и нахранила два хибрида дикобраза и бабуна, са петлом, платинастим чеш ем. Моникине ноге биле су уморне од модерних високих потпетица, а она Ќе радо ходала боса ш унковитом стазом.
   Затим Ќе позвала своЌа три мужа - слатка, посебно обучена да удово и женама, млади"има, коЌи су истовремено водили  убав са ®ом. Моника Ќе волела групни секс и похотно Ќе сте®ала четири сата, копиле са мужевима-жиголима.
   Заиста ЌоЌ се допало и девоЌка се с муком приморала да се отргне, ша у"и импулсе прш енима - потискуЌу"и либидо. Моника се истуширала и скочила на гравитациони бицикл. Кренула Ќе право са балкона, огромног небодера. Зграде су грађене по посебном проЌекту: са стадионима, базенима и супермаркетима на различитим спратовима. У небодеру Ќе био и казино.
   Моника Ќе направила опроштаЌну опкладу, са квотом Ќедне од три боЌе: црвена, бела, црна. Ставила Ќе црвено... али црно Ќе испало... Лош знак! Обично Ќе Моника победила пре оваквих задатака и погодила Ќе добро. А овде Ќе пукло тако тривиЌално. ДевоЌка Ќе прогунђала, прекрстила се (коЌи су остаци вере Ќош увек у част) и упутила се ка наЌближем молитвеном дому.
   Ниво религиозности, посебно након постиза®а физичке бесмртности, Ќе опао. Сама религиЌа се променила: пакао Ќе укинут, остав аЌу"и само раЌ и чистилиште. Штавише, раЌ у паралелном универзуму Ќе изгледао модерно са компЌутерским програмима, игрицама и другом опремом.
   КомпЌутери су били свуда. И у вештачким фалусима, и у ручкама, па чак и унутар  уди.
   Молитвених ку"а Ќе релативно мало, али су веома живописне и луксузне, са пеЌзажима у сталном покрету. Моника Ќе била кратка. Покропила се светом водицом, на тренутак, откриваЌу"и своЌе чари, а затим замолила за благослов, традиционално бацивши на олтар три златна тренутка.
   Свештеник, вечна младост, благословио Ќе, крстио Ќе четири пута, а лепотицу босе три пута целивао. Ритуал Ќе завршен и Моника се осе"ала много сигурниЌе.
   Ипак, с времена на време ЌоЌ Ќе било досадно док Ќе летела у наЌвеличанствениЌи град у универзуму.
   Било Ќе могу"е играти игрице са роботом у било ком тренутку, па чак и бити потпуно гол. Моника Ќе, на пример, водила  убав са три жива мушкарца (електронским програмом Ќе секла у посебну врсту карата), али Ќе сада ук учила холограм на пишто у и ук учила своЌ оми ени жанр - историЌску стратегиЌу.
   єедна таква операциЌа коЌу Ќе Моника волела да изгуби било Ќе искрцава®е вештачке интелигенциЌе на Британска острва. Ево како, на пример, нацисти спроводе "Морског лава". Била Ќе то веома импресивна битка. Нарочито ако у ®ега ук учите фантазиЌске ликове.
   Американци су трговали са гномовима, а виле®аци су често били савезници. Гадни тролови су их обично зг®ечили и ухватили. Али у игрици компЌутерске фантазиЌе, хероЌи се могу купити. Баш као и производ®а, тенкови, амфибиЌска возила и тако да е.
   ОбЌективно, Немачка са окупираним зем ама могла би да сломи БританиЌу скоро сваком тактиком. Али било Ќе потребно пожурити да не би изазвали акциЌу СССР-а. Дакле, време Ќе било ограничено.
   Моника се борила на два фронта одЌедном. Са РусиЌом и БританиЌом. Истовремено, стално пове"ава ниво тежине. Уживала Ќе да их победи све заЌедно, ук учуЌу"и Америку. Тако Ќе постала нека врста Џингис-кана.
   Моника Ќе такође уживала да игра ЦивилизациЌу као ИндиЌанци. Почевши од осваЌа®а континента, па планете Зем е, па читавог света! НаЌкул шпиЌунска девоЌка у игри. И она има веома интересантну игру. Нарочито ако почнете као усам ени вођа. Ви преузимате власт у племену, а онда то племе осваЌа друга племена. А онда се формира привид кра евства, затим империЌе...
   Затим градите огромну флоту да пређете океан. А онда плуташ на таласима и осваЌаш Европу. Ех, Џор¤у Вашингтону ниЌе било суђено да слетиш на европски континент. И слетела Ќе!
   Не на боЌном по у у стварноЌ историЌи коЌу Ќе Америка преузела. Победила Ќе сплеткама и финансиЌама. Постепено, глобална интеграциЌа Ќе довела до ствара®а светске владе. Наравно, за добро човечанства. И заиста Ќе испало бо е. єединствено научно управ а®е планетом омогу"ило Ќе брзо решава®е ве"ине проблема. И што Ќе наЌважниЌе, пронађени су ресурси за осваЌа®е других светова. Неко време проблем Ќе била теориЌа релативности и ограниче®а брзине звезданих бродова. Али наука Ќе и ово превазишла.
   Пре свега, наравно,  уди су савладали Сунчев систем. Жива Ќе постала главна ковачница метала. Нафтне производе су снабдевали єупитер и ¤иновске планете. Енергетски проблем Ќе прво решен уз помо" контролисане термонуклеарне реакциЌе, сунца, а потом и термокварка.
   Термокварк Ќе омогу"ио да се савлада брзина светлости.
   За пет милениЌума  уди су савладали неколико стотина галаксиЌа и неколико милиЌарди светова способних за живот. Човечанство се развило брзином без преседана.
   Упркос свим скепсама, било Ќе могу"е обуздати раст снаге рачунара - овде су уведена броЌна ограниче®а. Поред тога, међу роботима су се проширила разна верова®а коЌа су за ®их саставили  уди. Религиозност кибернетичких машина постала Ќе симбол послушности. Учили су их да поштено служе®е човеку може дати бесмртност. Поред тога, било Ќе забра®ено ствара®е превише напредних система.
   Само у воЌноЌ сфери електроника се развила до наЌвишег нивоа, али се и тамо суочила са границом. У сваком случаЌу, побуне машина су биле спонтане и немасовне природе и нису довеле човечанство пред нестанак.
   Много опасниЌи су били плодни бубашвабе, коЌи су ве" насе авали многе хи аде галаксиЌа, а чиЌа Ќе популациЌа ве" одлазила у сексти оне. Нападали су све редом, и нагомилавали, неуморно се приближаваЌу"и има®у зем ана.
   Моника Ќе питала своЌ пишто , компЌутер уграђен у ауто пустио Ќе холограм у облику брадатог човека и  убазно слушао:
   "Мислиш ли да "емо победити бубашвабе?"
   Машина Ќе провела са самопоузда®ем:
   "Дефинитивно "емо их самлети!"
   Моника се жестоко нацерила, а у "капетановом" зубу се поЌавила лула. ШпиЌунски ратник Ќе зацвилио док Ќе убрзавала између небодера:
   - Би"е изузетно сЌаЌно! ТривиЌално ултрапулсарно!
   Машина, коЌа Ќе била монтирана у зрачни топ, покупила Ќе телепатску команду и покренула музику - прави галантни марш. Моника Ќе чак почела да скаче као расни ко® на свом гравиоциклу. Скоро сам се забио у небодер коЌи личи на боЌни брод са веома високом крмом.
   ДевоЌка са петстогодиш®ом историЌом Ќе квоцала. Уследио Ќе гравитациони циклус прекривен рубинима. На ®ему Ќе седео наЌприродниЌи вампир. Тако блед и са дугим оч®ацима. ШпиЌунка му Ќе дала нос и закикотала се.
   - Да су медведи пчеле, не би били дим ени гурмани!
   Вампир Ќе викнуо у одговор:
   - Толико си лепа да си способна да разбиЌеш витешко срце у комади"е!
   ДевоЌка Ќе упитала неповер иво:
   - Шта си ти витез?
   Вампир Ќе агресивно климнуо главом.
   - Господине синуситис!
   Моника се закикота и одговори:
   - Веома лепо! єа сам грофица де Левински.
   Вампир Ќе кукурикао као да Ќе дугогодиш®и приЌате  петла:
   - Добро... Много си лепа... Можда "емо данас заЌедно вечерати?
   Моника се осмехнула што Ќе могу"е топлиЌе.
   - Заиста волим вампире... Али аваЌ, имам хитан посао!
   Вампир Ќе хировито промрм ао:
   - Добро "у платити!
   Моника се намрштила и приметила:
   - Слава Свевиш®ему, нисам ни Ќа сиромах!
   Вампир Ќе б ештаво разоткрио своЌе диЌамантске оч®аке.
   - А око милион долара?
   Искуше®е Ќе било велико и Моника Ќе оклевала. Заиста, зашто се не задржати? У овом случаЌу, она би такође добила задово ство, Ќер секс са вампиром пружа неописиво задово ство, а истовремено би исправио ®ене не баш пово не финансиЌске послове. А милион долара ЌоЌ Ќедноставно ниЌе било дово но.
   Моника Ќе рефлексно покушала да се це®ка:
   - Три милиона!
   Вампир Ќе пуцнуо прстима и сиктао:
   - То иде! Само ако Ќе тако, онда "емо ве" без вечере!
   Моника Ќе презриво фркнула и показала на наЌновиЌи модел на свом пишто у.
   - Прво мана, па секс!
   ШпиЌунка се чак на утила што ниЌе тражила више. Вампир Ќе врло лако пристао. Вероватно има пара - кокошке не к уцаЌу!
   Вампир се жестоко нацерио и дугим кажипрстом направио осмицу. У свемиру се отворила црвоточина. Моника Ќе зарежала:
   - ДаЌте новац на рачун!
   И извукла Ќе своЌу картицу. Платинаста шко ка Ќе заискрила и приЌатан глас Ќе обЌавио:
   - Дошло Ќе до трансфера три милиона златних долара.
   Вампир Ќе позвао Монику прстом. Она се жестоко нацери, загугута:
   - Долазим! Али запамтите, не више од Ќедне но"и!
   Фангед Ќе зарежао:
   - И но" "е бити доста са таквом лепотом!
   Моника се озарено насмешила и зацвркутала:
   - Можеш да радиш шта хо"еш вечерас!
   И скочила Ќе у загр аЌ згодног, додуше са тупим бледилом вампира. Опет у балском плесу. Иако Ќе у ствари оваЌ славни витез био збу®ен са ®ом.
   Вампир Ќе, не губе"и време на наклоност, грубо поседнуо Монику. Снажна жена Ќе сладострасно засте®ала и нагнула се у сусрет. Почело Ќе див е невреме, коЌе Ќе обема странама донело много задово ства, прави торнадо и ерупциЌу плазме. Моника Ќе била потпуно одушев ена. Али онда се поЌавио Ќош Ќедан вампир. Сер ГеЌморит упозораваЌу"е протресе бластер.
   - Сам си рекао, ради шта хо"еш, а ми вампири волимо групни секс!
   Моника Ќе грабеж иво облизала усне и загугутала:
   - И мени се свиђа!
   єедан момак Ќе добар, али два су Ќош бо а! Толико хладниЌе са задово ством. Онда су се поЌавили тре"и и четврти. Моника Ќе била буквално запа®ена броЌем утисака. Никада ниЌе доживела толико задово ства. А вампири су стално долазили и долазили. А то Ќе била само супер класа!
   Моника Ќе урлала као крдо мамута од одушев е®а... И чинило се да краЌ не"е до"и. Вампири су ве" прошли другу десетину!
  ... ГЛАВА 16.
  ДариЌа Ќе такође радила. Ве" Ќе новембар и Ќако Ќе хладно боси по снегу. Наравно, ово Ќе неприЌатно.
  ДевоЌка неуморно ради.
  Ради на своЌоЌ савести... А но"у са®а;
   Шпанска гомила шеснаестог века била Ќе поде ена. Неки су хистерично вриштали:
   - Ђаволи! Демони!
   Други су, напротив, почели да се прекрштаваЌу или падаЌу на колена узвикуЌу"и:
   - Ово су МариЌини знаци! Анђели за ®их!
   Кардинал Ќе пребледео, али Ќе бискуп, напротив, поцрвенео и, притрчавши кревету, моле"иво упита:
   - Ваша Еминенце, шта да радимо?
   Суво Ќе одговорио:
   - Од мускета до демона!
   Владика Ќе, звецкаЌу"и уплашено, приговорио:
   - Иза ®их стоЌе више силе. Може да схвати казну небеску!
   Кардинал Ќе промрм ао не превише самоуверено:
   - Бог се не"е залагати за пре убнике!
   Владика Ќе одговорио шапатом:
   - И опроштена од Христа блудница Магдалена... А грофица Ќе заиста невина - сведок Ќе кроз к учаоницу видео само како оваЌ уш иви дечак  уби Дон Монсера у груди.
   Кардинал Ќе био потпуно на губитку. Протр ао Ќе своЌ виски и предложио:
   - Нека пада киша ако су анђели! ТачниЌе, ако су херувими за ®их!
   Владика Ќе приговорио и на ово:
   - УЌутру Ќе ве" падала киша. Ве" Ќе новембар и више желим топлину...
   Кардинал Ќе оштро наредио:
   - Па нека им буде вру"е ко лето!
   Чим Ќе то рекао, на небу се поЌавило друго Сунце... И све Ќе прекривао млаз врелог ваздуха. Неколико десетина погрб ених стараца и жена коЌи су стаЌали у гомили одЌедном су исправили рамена, претвараЌу"и се у младе  уде...
   Сама скела Ќе процветала цве"ем, а ланци су се претворили у прелепи виЌук.
   Корсак се отресе и учини несигурним кораком - ®егове опекотине и чиреви зарастаЌу пред нашим очима без трага.
   ДевоЌка, коЌа Ќе везана за ®ега, променила Ќе своЌе сиве крпе коЌе прокиш®аваЌу, и елегантну, али скромну тунику. Корсак ЌоЌ пружи руку и прекорно рече:
   - Не жмири Емануеле... Не пристаЌе ти!
   Грофица девоЌка понизно примети:
   - Тела смо креирали ми, али они су и да е прави  уди...
   - А зак учак? Корсак се намршти. Као да су хтели да му ставе сапун у уста.
   Емануела Ќе логично приметила:
   - А како они сада живе овде?
   Ово Ќе чак и мало изнервирало Корсака:
   - Шта Ќе изнад наших мо"и у нашем универзуму? Да, учини"у их кра евима Зем е, и сви "е клечати и молити за милост!
   Емануела исправи Корсак.
   - Да, ово ниЌе из наших универзума ...
   ДемиЌург Ќе одбрусио у страну:
   - Па шта? Ипак, Творац Васе ене Ќе из  удске врсте. Сложи"емо се са ®им...
   Тада се ®ихов пар изненада нашао окружен високим фонтанама... Огромним, много пута вишим од ХималаЌа и наЌдивниЌим и несхват иво величанственим композициЌама. Корсак Ќе звиждао и пред ®им се поЌавио црвенкасти тинеЌ¤ер. Такође сличан дечаку-демиЌургу са беспрекорним ре ефом миши"а, згодног, препланулог, али нешто другачиЌих црта лица. На носу Ќе пар наран¤астих заптивки, а на зглобу Ќе хладан, софистициран сат са каме®ем.
   Корсак Ќе одмах осетио присуство хипертеоплазме и, без оклева®а, пружио му руку.
   - Здраво брате... Знаш, некако смо постали ретки да се посе"уЌемо...
   Дечак-демиЌург Ќе одговорио дрмаЌу"и:
   - Зови ме Хари... Ми обично, као вечна деца, не компликуЌемо живот непотребним титулама. У сваком случаЌу, комуницираЌу Ќедни са другима!
   - А Ќа сам Емануела! - ДевоЌка-демиЌург Ќе одлучила да се поздрави, испруживши ногу. Такође очигледно призна®е етици.
   Хари Створите  се гласно насмеЌао на ово и изЌавио:
   - Да, ви... Мерри - Волим их!
   Корсак Ќе предложио колеги:
   - Можда можемо да играмо? Универзум против универзума?
   Хари Ќе са осмехом одговорио:
   - Наравно да звучи веома примам иво, али... Чини се да играте Ќош Ќедну игру са особом из исконског универзума?
   Корсак и Емануела су забу или очи и зарежали углас:
   - А ово Ќе наш посао!
   Хари Ќе одмахнуо главом - поЌавила се Ќош Ќедна девоЌка са фризуром коЌа Ќе одговарала свим дугиним боЌама. А од ®е Ќе произашла колосална снага коЌоЌ се чак и Корсак повукао. Емануела Ќе устала на Ќедно колено и шапнула:
   - Надбог богова Ќе човек.
   Корсак се осрамотио ... Седам дугиних боЌа су симбол демиЌурга-творца демиЌурга-творца. Обични  уди имаЌу своЌу хиЌерархиЌу, Богови Створите и такође. НиЌе тако фиксно и тешко као у воЌсци и зависи од же е самих демиЌурга или од степена развоЌа и усавршава®а поЌединца. Али ово Ќе ве" другачиЌи поредак.
   На пример,  уди су такође различити. Да Ќе неко живео пре пет стотина година у двадесет првом веку -  уди би му се чинили готово богови. А тако Ќе и када  уди двадесет првог века селе петсто година у буду"ност, а Ќош више хи аду! Такве су бескраЌне мердевине, или пирамида коЌа може имати врх, али нико не зна где се завршава.
   єер закон натприродности каже - време, материЌа, простор - не сма®уЌу се, ве" само расту и ме®аЌу своЌе облике. То Ќест, надсвет Ќе, по свом вечном закону, бесконачно зелено дрво коЌе све време расте и никада не"е престати да расте. На пример, временом се пове"ава броЌ се"а®а, а пове"ава се и броЌ материЌалних обЌеката, као и простор коЌи они заузимаЌу.
   А интелигентна би"а развиЌена помо"у ХипереволуциЌе могу контролисати процесе раста и трансформациЌе постоЌа®а.
   И стога, постоЌи велико мноштво Твораца Универзума - чиЌи Ќе броЌ генерално непознат и... Такође, он се стално пове"ава.
   Дакле, чудно - паганизам Ќе у праву, а монотеизам само делимично. Међутим, универзум може имати Створите а и Ќедну особу, а монотеизам у погледу обожава®а Ќе логичан. Као и у воЌсци, има много генерала, а дивизиЌа Ќе посебно Ќедночлана. Па чак и ако се броЌ свих демиЌурга-твораца не може преброЌати, али творевина или мора да принесе молитве ЌедноЌ, или Ќе можда у праву, или не ЌедноЌ, неколико личности твораца одЌедном.
   СедмобоЌна девоЌка-супердемиЌург се, међутим, демократски држала, руковала и сугерисала:
   - Зови ме Артемис. Би"е лакше!
   Корсак се нацерио.
   - Флаунт се рангира са нашим нивоом развоЌа...
   Артемида Ќе прекинула и чак снизила глас.
   - Да ли вас Ќе одбацила солидарност хиперфирера?
   Емануела Ќе тужно рекла:
   - Па само сам хтео да ти кажем шта смо успели да сазнамо, а ти ве" све унапред знаш!
   Артемида се засмеЌала док Ќе неколико милиЌарди у милионитим галаксиЌама попримило облик полицаЌаца са шлемовима. ПостроЌили су се и стали испод визира.
   Корсак Ќе звиждао док Ќе све узео у Ќедном потезу.
   - Ево тригонометриЌе!
   Артемис Ќе одбрусио.
   - Служба безбедности демиЌурга... Али не боЌте се - дозво ено нам Ќе много!
   Емануела Ќе уз притисак упитала:
   - Извините на пита®у, али... Да ли знате дета е планова Адолфа Хитлера да постане суперфирер?
   Артемида Ќе пуцнула прстима и око ®их се поЌавио пар сексти она оклопних штитова, деб ине по хи аду парсека сваки. Затим Ќе сма®ила Ќачину звука на наЌнижу октаву и прошапутала:
   - Нажалост нема?
   Корсак, и сам гледаЌу"и уплашено око себе, супер тихо упита:
   - Апсолутно не? Можда Ќе ово дезинформациЌа?
   Артемида Ќе заиста тешко уздахнула и логично приметила:
   - Да смо могли да познаЌемо и контролишемо хиперфирера, одавно бисмо неутралисали такво створе®е... - Њене неме речи експлодирале су стрмиЌе од теонуклеарних бомби. - Али Хитлер, демиЌург, Ќе ван наше контроле... Његова мо" расте, плус савез са творцима универзума у облику пчели®ег живота. Не, ово Ќе прет®а, а проблем Ќош увек нисмо решили.
   & ннбсп; бсп; Емануела Ќе понизно приметила:
   - Корсак и Ќа смо веома талентовани, али на позадини других демиЌурга смо млади не само спо а. А ви очигледно желите да поверимо рат хиперфиреру.
   Артемида хладно и иронично примети:
   - ТвоЌа прониц ивост ме задив уЌе... - И додала Ќе озби но. - Али и ви тражите и желите да откриЌете таЌну Фирера. Знамо, на краЌу краЌева, вашу супер игру са пуковником-инже®ером Петром ДегтЌаревом! Ту сте направили значаЌан напредак...
   - прекину га Корсак оштро.
   - Дакле, Други светски рат Ќе Ќедна од наЌпопуларниЌих стратегиЌа. Колико Ќе милиЌарди вариЌациЌа тамо испробано... - Дечак-демиЌург Ќе пуцнуо прстима на ногама и заштитни екрани су се претворили у лепршаво мноштво игра"их карата. Штавише, са Ќединственим узорком. - По чему смо Ќединствени?
   Артемис Ќе скоро тренутно поправио екране и додао деб ину милион пута. Отресла Ќе зрно зноЌа са носа и приметила:
   - Па, даЌте ... И обоЌица нисте сасвим обични демиЌурзи, и што Ќе наЌважниЌе, сам ДегтЌарев ...
   Емануела Ќе приметила:
   - Не Бог - човече!
   Артемис Ќе поЌаснио:
   - Личност са примарне Зем е, са коЌе Ќе потекла надцивилизациЌа демиЌурга-креатора. Ово Ќе први... - ДевоЌка супердемиЌурга ставила Ќе седам кажипрста на усне одЌедном. - А друго, он Ќе развиЌена личност и може нешто... Нешто што су касниЌи  уди размажени електроником ве" заборавили, а раниЌи нису знали како. Двадесет први век Ќе наЌважниЌи. Људи Ќош нису отишли на виртуелне машине и електронику, раскинувши са стварнош"у, али ве" знаЌу како да створе ®ену виртуелност ...
   Овде Ќе Артемидин поглед постао  ут:
   - Укратко, Петра ДегтЌарЌева можете сматрати изабраним и он "е нам помо"и да решимо проблем хиперфирера!
   Корсак Ќе логично приметио:
   - Али онда радимо све како треба. Бо е га Ќе користити у мраку - не посве"уЌу"и ништа ничему. У супротном, би"е немо"ан ... Као и сви остали - ук учуЌу"и Надбогове-демиЌурге наше расе.
   Артемида Ќе оклевала и пристала.
   - То Ќе у реду! Ево га разумом и логиком, коЌе не можете узети у изоби у од свих нас и не можете на"и ци . Дакле, могу"е Ќе прона"и начин и открити Хитлерове таЌне... СлучаЌно или надахнуто, али без калкулациЌе разумом.
   Емануела Ќе резимирала:
   - Онда морамо да наставимо да се играмо са ®им... Исто како нам памет каже а посебно Корсак. Штавише, моЌ приЌате  може сликовитиЌе да манифестуЌе у свом карактеру црте дечака или чак детета од осталих демиЌурга-твораца!
   Артемида Ќе показала зубе из коЌих су се галаксиЌе од трилиона трилиона галаксиЌа поново преуредиле и приметила:
   - Таленат за машта®е донекле захтева да ми кроз главу пролети вихорно дети®ство. ДемиЌурзи су бесмртни - али човек може, остаревши, напустити игру скоком у нирвану. Наводно Ќе ово апсолут савршенства. Али Ќа не мислим тако!
   Корсак се сложио са налазима:
   - И умараЌу се од Свемо"и... Али чудно, несавршеност ума омогу"ава личности вечног тинеЌ¤ера да избегне оваЌ умор!
   Артемида Ќе прекинула и Ќош Ќаче б еснула очима.
   - Више не"у ре"и ништа што не квари...
   Емануела Ќе шапатом приметила:
   - Ти си стариЌи од нас, мудриЌи и вероватно Ќачи од Надбога...
   Артемида одлучно одступи.
   "Престар сам да бих те саветовао. ИзгледаЌте млађе од себе или екстравагантниЌе. У хиперфирера логика не може да продре, а то Ќе показала и наЌбогатиЌа пракса.
   Корсак Ќе хтео нешто да каже, пошто су поново силом избачени из хипер-задатка и улетели су у снежни нанос... Потонули су, скоро до грла. И мрзлица на кожи...
   Емануела у ЌедноЌ туници, Корсак само у шортсу - то Ќе чудо што се тресе... Кад си у  удском телу, Ќезиво Ќе.
   Корсак Ќе покушао да пуцне прстима, пошто Ќе волео да промени климу или тело, али нешто ниЌе ишло...
   И Емануела такође, иако Ќе била као човек коЌи под дрогом вози крокодиле из породице лептира, врте"и рукама и покушаваЌу"и нешто да шап"е. Али осе"аЌ скоро бесконачне мо"и Ќе негде нестао. Добро Ќе да су тела здрава, снажна и не изгледаЌу исцрп ена, као прошли пут са муче®ем.
   А са ®има Ќе Ќош увек светло црвенокоси Хари. А шта Ќе оваЌ мали демиЌург заборавио овде?
   Емануела, изашавши тако где су се наноси излили, не толико, дрхте"и голих колена, пева:
   - Ах, Хари, Хари, Хари - ти ниси наш! Ах, Хари, ти си са другог света!
   И дечак-демиЌург се са ®има изЌедначио у правима - бос, у шортсима са препланулим теном екватора. Али црвенокоси и да е ниЌе изгледао превише запа®ено, упозорио Ќе - "колеге":
   - Ми смо овде у правом диспанзеру и не"емо мо"и да користимо своЌу божанску мо".
   Корсак Ќе практично упитао:
   - Знате ли излаз?
   Хари Ќе самоуверено одговорио:
   - Да, Артемида ме Ќе подстакла!
   Корсак, излазе"и на стрмину где се створила ледена кора, упита:
   - И како?
   Хари Ќе звиждао кроз десну ноздрву и рекао:
   "Морамо да исечемо Хитлерово срце и сва троЌица ставе дланове на ®ега. Тада "е се вратити наша мо" Творца-демиЌурга!
   Еммануелле се насмеЌала.
   - За обичне  уде, веома добар задатак ... - ДевоЌка Ќе почела да скаче, савиЌаЌу"и удове. Онда Ќе поново упитала. - єе ли ово таква шала?
   Хари Ќе приговорио логиком немилосрдног Створите а:
   - Изгледа да ниЌе... А ово Ќе други свет у коме нацисти побеђуЌу... Дакле, има"емо шта да кажемо потомцима-демиЌурзима!
   Сва троЌица креатора, бираЌу"и стазу са залеђеним снегом и леденом кором, трзнула су се у правцу наводног Запада. Корсак, широко удишу"и прсима ледени ваздух, примети:
   "Без феноменалне космичке мо"и, то Ќе као да шаком рушите ХималаЌе.
   Хари Ќе направио салто док Ќе трчао и упозорио:
   - Не очекуЌте да "ете постати Богови у критичном тренутку. Наш задатак Ќе да не радимо оно што сваки демиЌург може, ве" оно што Ќе ве"ини  уди недоступно.
   Корсак критички одмахну главом.
   - А ве"ина? Нешто чега се не се"ам - да ли Ќе неко успео да ухвати Фирера и исече му срце!
   Хари Ќе ногом шутнуо снежни нанос и подигао прави ледени геЌзир, задово но се нацерио:
   - Имамо предност - тела су бо а од  удских. Осим тога, знамо много!
   Емануела се окренула као гимнастичарка и рекла:
   - Зна®е Ќе мо", незна®е Ќе немо", али незналице су броЌно Ќако Ќаке!
   Код ®их троЌице, на хладно"и, ноге су им биле страшно црвене - ипак, ово ниЌе двадесет први век са б узгавим зимама, ве" много оштриЌим ... сто посто. Хладно Ќе да су чак и табани вру"и, а ви сте у послед®е време у много блажоЌ и пово ниЌоЌ клими. Хладан, тачниЌе леден ваздух улази у плу"а у потоцима и то голица грло. Око тридесет степени испод нуле - то Ќе и да е добро тело без и наЌма®их мана и савршено обучено, побо шано од воде"их биоинже®ера. ТачниЌе, делуЌе као у баЌци пренето у стварност - постоЌе неуништива своЌства овог или оног карактера. И захва уЌу"и ®има, на пример, убацили су КошчеЌа Бесмертног у митра ез и РПГ, а он убицама напла"уЌе само оште"ена одела.
   И очигледно Ќе физичко савршенство тела - ®егова брза способност да се опорави и трчи као да сте експресни воз - саставна карактеристика супермена-демиЌурга. Дакле, Емануела Ќе тако лепа у своЌоЌ туници, назиру се луксузне миши"аве бутине, као дупе од ди®е... Корсак почи®е да осе"а снажно узбуђе®е своЌим савршеним тинеЌ¤ерским месом, ниво хормона Ќе пове"ан, а боги®а сиЌа небеском лепотом.
   А онда се девоЌка-демиЌург забринула:
   - А како Ќе наш изабраник ДегтЌарев? Колико дуго "е се кувати у стомаку Хитлера коЌег смо створили?
   Корсак Ќе осветнички бленуо смарагдно-сафирним очима.
   - Пошто ми Ќе власт сада онемогу"ена, значи... Користи"е Ќе Ќедан сасвим достоЌан посланик!
   Емануела Ќе била изненађена, а такође Ќе направила салто изнад главе и рекла:
   - Ево их свуда подстудиЌе! И универзум и они коЌи их ствараЌу!
   Хари Ќе изненада ставио прст на усне и показао на голо дрве"е.
   - Ово Ќе умерен низ. Веома сличан не-црноЌ зем и...
   Корсак скочи до брезе, загризе кору и похлепно пређе Ќезиком. Затим, променивши се у лицу, рече:
   - ХеЌ момци... НиЌе ово средина двадесетог века!
   Емануела изненађено звижди:
   - Вау! И коЌи период?!
   Корсак Ќе певао:
   - Било Ќе доба - еЌ, било Ќе периода - благословио! Савез лажних фанатика и правих лопова!
   По гранчицама Ќе скакала куна, чиЌе Ќе црно крзно блистало завод иво и богато. Емануела Ќу Ќе бацила грудвом снега. Густа лопта ударила Ќе у главу животи®е и, шкрипе"и, животи®а Ќе пала у снежни нанос.
   Емануела Ќе, без предрасуда, босим ногама, прстима црвених од мраза, покупила минку и, растргнувши Ќе, бацила ЌоЌ у уста комад сировог меса. Корсак и Хари такође нису одбили да Ќеду див ачки, а црвенокоси демиЌург Ќе неочекивано искрено изЌавио:
   - Па да... Ово Ќе средина тринаестог века. Да ли Ќе Артемида одлучила да нас превари са Фирером?
   Емануела Ќе, напротив, изгледа веома задово на. Похлепно прождиру, мажу"и крв на уснама и крцкаЌу"и кости. А Корсак Ќе уживао да се осе"а као месождер или див и примат.
   Чак Ќе певао из свег гласа:
   - Па, после обилног доручка, постаЌем нешто као животи®а - онда
   у шуми ме вуче, тундра зове!
   Хари Ќе углас зарежао.
   - На краЌу краЌева, инстинкт "е прона"и жртву чини!
   Али сада су демиЌурзи-хитанти морали да решаваЌу много хитниЌе проблеме: да пронађу прено"иште или да извиде област. Времена су давна, има много шума и можете налетети на нешто озби ниЌе од вукова.
   Али, узгред, ови други нису далеко. Зенкс, искри и Ќури. Уз намигива®е, сва троЌица су одлучила: преузмите борбу!
   Заиста, ниЌе тешко изломити то аге из дрве"а - плус вештине великих демиЌурга, они познаЌу све борбене технике створених универзума.
   Емануела Ќе чак приметила ово:
   - Можда можемо без штапова? Посебно, наше шаке, ноге, лактови нису ни против доброг загрева®а.
   Корсак се отровно закикотао.
   - На снегу? Бокс техником ударца! Да, кул Ќе!
   ПостоЌи читаво Ќато вукова - обично ове животи®е не лове саме. Истина, вероватно Ќе Робин Зон Крузо ипак поклекнуо када Ќе у проширеном изда®у написао да их Ќе напало три стотине животи®а одЌедном. И шта су могли да Ќеду ове прождр иве вукове?
   Али би"е двадесетак оч®ака. НаЌтежи вођа напада први. Корсак петом удара напред, ци аЌу"и у нос. Ударац и кости моста носа иду у нос. ДемиЌург се врло брзо пробиЌа и добро познаЌе грађу животи®е. Уопштено говоре"и, могли су и уплашити животи®е, емитуЌу"и крик коЌи изазива неконтролисани ужас у овоЌ раси предатора. Али борба Ќе много интересантниЌа ...
   Емануела Ќе Ќош увек у телу одрасле девоЌчице, што значи да Ќе тежа и виша од два дечака. Сходно томе, ®ени ударци су такви да ако ударе ватру у главу или вилицу, она разноси кости вукова.
   Корсак, када Ќе задао ударац у ноздрве прека елог, осетио Ќе приЌатну топлину и повратак. Замастио Ќе и спретно бацио кучку у око сивог предатора.
   Пустио Ќе извор пурпурне крви и склонио се у снежни нанос.
   Хари Ќе шутнуо своЌу жртву са грамофона и запевао:
   - Сиви вуко, сиви вуко, не Ќури на праг!
   Корсаков, ударивши лактом у главу месождера, узвикну:
   - Лов на вукове, окршаЌ оч®ака ... На сивим граб ивцима - ту Ќе одред одличних ученика!
   Хари ниЌе погодио ништа слабиЌе од своЌих колега. Али више Ќе волео замашниЌе покрете и обрте. На пример, ударци колена ...
   Наравно, овде то нису били обични  уди... Иначе, створе®а су их поцепала. И тако можете да се кре"ете брже од вука да бисте га засиЌали техникама. Ипак, ни овде ниЌе било посебно над удског. Уосталом, воЌници су на тешким испитима убиЌали вукове, а Ќош опасниЌе лавове. А ако се се"ате нин¤е или монаха источних манастира.
   У сваком случаЌу, неприЌате  Ќе постао овца, налетевши на наЌве"е убице и даваоце живота у свемиру.
   Емануела Ќе, на пример, извукла зубату вилицу за промену своЌим оч®астим голим прстима. Од болног шока буквално га Ќе бацио на врх ноге.
   Хари Ќе узвикнуо:
   - Звиждите сви до врха вулкана!
   Корсак се изненада сетио како се инкарнирао у дечака-партеисана. Нацисти су га одвели у жестоку егзекуциЌу, а босе ноге су му буквално испирале у к учалоЌ води. Плус бол од батина. Тада Ќе демиЌурга убола неумо ива савест: "има ли право да творевину доводи у тако неподнош иве услове?"
   За дечака се све добро завршило, иако Ќе пре погуб е®а поливан са пар канти ледене воде. Али Корсак Фриц Ќе тада легао и грабио своЌе аутомате, а млади партизан ниЌе ни кихнуо.
   Овакав рат наЌвише одговара демиЌурзима. Да, и сами учествуЌете у леденоЌ души и доживите све ово ...
   Али сада, такође, узбуђе®е велике битке и кочиЌа, можда чак ни ешалон сензациЌа!
   Али испоставило се да Ќе битка кратка, преживели вукови, схвативши да су ухватили предаторе гризних зуба дели деру. Емануела Ќе Ќедног од ®их ухватила за реп и почела да се врти. Али ниЌе имала времена да Ќе окрене како треба - и да е Ќе била метла.
   Момци-демиЌурзи су притрчали и дали у гузице "шумским редарима" и такође прекинули потеру.
   Корсак Ќе сумирао:
   - Петнаест - нула у нашу корист ... Хо"емо ли да правимо оде"у за себе или шта?
   Хари Ќе разборито приметио:
   - Зграби"емо коже, али их не"емо носити. Наша тела нам омогу"аваЌу да за сада издржимо мраз, а трчати само у шортсима Ќе окретниЌе.
   Емануела се сложила са овим:
   - Зашто поново измиш ати точак. Можемо тако да трчимо. Посебно ви момци, у овоЌ ери, ваши врш®аци су трчали без икаквих побо ша®а у своЌим телима.
   Хари Ќе поЌаснио:
   - И не само врш®аци, ве" и свеци, Ќуродиви... А ова публика ми се не свиђа.
   Корсаков Ќе пожалио што ниЌе имао бодеж. Бачени су потпуно ненаоружани, као на истреб е®е. Добро да Ќе бар тело дало предност осрамо"еним демиЌурзима у простим. Генерално, изгледа као казна - иако управо такав привид реалне игре - постоЌи права награда за презаси"ене демиЌурге.
   Хари Ќе погодио шта ®егов колега мисли и стид иво признао:
   - єедном ме Ќе Артемида супер-божанство заиста казнила, тако да ¤елат и сталак делуЌу приЌатниЌе.
   Емануела Ќе лукаво упитала дечака-божанство:
   - И како Ќе урадила:
   Поцрвеневши и спустивши очи, дечак демиЌург с муком исцеди из себе:
   - Претворио сам се у дечака и разболео ме од грипа...
   Емануела Ќе нехотице задрхтала и и сама се уплашила:
   - Вау... Лакше Ќе окачити се на крст него се разболети као човек. Не"ете то пожелети свом неприЌате у!
   Корсак Ќе саркастично приметио:
   - Па, Хитлер би то могао пожелети. Поштено створе®е!
   Емануела се суптилно насмеЌала док Ќе приметила:
   - Па зато сте Петра ДегтЌарЌова претворили у бацила?
   Корсак Ќе пожурио да исправи свог партнера и приЌате а-боги®у:
   - Грип Ќе вирусна болест, а не бактериЌска... ХаЌде бо е да освежимо трофеЌе.
   Хари се одушев ено огласио:
   - У исто време, доби"емо пристоЌне паре!
   Користили су зубе и прилично пристоЌне и веома Ќаке и оштре нокте. Дакле, бодеж ниЌе неопходан ако сте сами оружЌе.
   Емануела Ќе прогутала мало снега и умотала се у подерану вучЌу кожу. Штавише, туника Ќе отпала током борбе - очигледно ниЌе одело за ратника.
   И Хари Ќе хтео да се умота у вучЌе коже, али, ухвативши Корсаков презрив поглед, стао Ќе и смотао се у завеж аЌ.
   Емануела Ќе оставила ноге отворене, али Ќе опрезно приметила:
   - Прудиска времена... можете, момци, чак и у кратким панталонама, али за мене...
   Хари, такође, несташни момак Ќе одгурнуо у страну.
   - Покажите своЌу снагу, и нико се не усуђуЌе, прекори вас оде"ом!
   - Прво "у ти показати! - одбрусила Ќе Еммануелле.
   Убрзо су ®ихове оштроумне уши ве" могле да разазнаЌу крцка®е полом ених грана и крета®е пред целим одредом. Штавише, чини се да су кревети лагани ...
   Корсак се чак прекрстио:
   - єа сам НаддемиЌург, надам се да Ќе то управо оно што сви мислимо!
   Заиста, момци су се преселили на место риса®а и ве" су разликовали турски говор и карактеристичан топот лаких ко®а.
   Око стотину ко®а Татара, Ќасно учествуЌу"и у нападу на РусиЌу. Овде се ве" осе"ало нешто у близини РЌаза®а. Иако Ќе по годинама и датумима сасвим могу"е погрешити.
   Корсак Ќе предложио да одмах нападну противнике:
   - Чак и да нас убиЌу, ми "емо се само вратити у наше свемо"не инкарнациЌе.
   Еммануелле се нацери.
   - Или "емо бити принуђени да наставимо мисиЌу, али у лошиЌим условима...
   Хари Ќе задрхтао и шапатом приметио:
   - НаЌве"а казна коЌу демиЌург може да смисли Ќе да га учини као и сви остали...
   ТроЌица Ќе нехотице стала, Татари такође нису журили. Имали су и плен, испод покривача су вириле голе ноге зароб ених девоЌака. Да, и вукао плен. Овде су се осет иви носови отелотворених демиЌурга осе"али као хрт на потезу. Дошао Ќе мирис па евине... Не, нису се окупили мирни Татари, тачниЌе монголско-татари. Наравно, свезнаЌу"и богови разумели су ®ихов говор. Кхан Кебе Ќе викнуо:
   - Напред Ќе РЌаза®, а за ®им Владимир. ЧекаЌу нас лепе девоЌке и пуно злата и крзна! Пали"емо ®ихова села...
   Корсак зевну и гурну ХариЌа ногом.
   - НаЌинтересантниЌа забава за Бога Ќе постати човек - осетити своЌ бол и ра®ивост! Дакле, морате се борити и ризиковати!
   Емануела Ќе скинула кожу, на ®оЌ ниЌе било ништа и рекла:
   - Борим се као права боги®а. И победио сам!
   Хари, мало засенчен, предложи:
   "Или "емо можда смислити план. ИмаЌу стреле!
   Корсак Ќе хладно приговорио:
   - План Ќе за штаб, а мач за борце! Нападамо одмах...
   И троЌка ратника, блиставих црвеним штиклама на мразу, Ќурну у напад.
  ... ГЛАВА 17.
  Ве" Ќе новембар, а девоЌке раде готово голе - само у Ќедном бикиниЌу. И они се веома добро труде да магаре.
  Али и Аленка има дово но снаге да уз помо" босих ножних прстиЌу на писа"оЌ машини скицира наставак приче о Тамерлану.
  ДевоЌке су за себе дочарале посебну инсталациЌу - бацач пламена са дванаест цеви. Ово се мора ре"и - веома озби но. А сада Ќе Аленка притиснула дугме своЌом гримизном брадавицом на грудима.
  И успело Ќе, потоци ватре су се излили на Кинезе. А ово Ќе веома вру"а и смртоносна представа.
  А ратници небеског царства горе, као да су све"е на Ќелки.
  Аленка Ќе узела и запевала:
  - МоЌ велики здраво,
  И наЌсЌаЌниЌи букет!
  НаЌебао Кинеза притиском на гримизну брадавицу доЌке и А®уту. Она Ќе девоЌка наЌвише културе и класе.
  А ако запева, разне"е га.
  А Кинези немаЌу цео бата он - изгорели су у пепео.
  Оваква Ќе девоЌка - изузетно кул.
  Али црвенокоса Алла Ќе Ќош хладниЌа. А ®ена рубинска брадавица са великом снагом и енергиЌом притиска дугмад.
  И тако то ради.
  И заиста све спа уЌе у пепео...
  Ала Ќе, виде"и како Кинези горе и умиру, певала:
  - єа сам наЌЌача девоЌка на свету,
  И освоЌили су све аспекте етра!
  А ®ена гола пета Ќе изазвала разорни смртни потез. Ево Ќе девоЌка као - кул!
  Алла Ќе кроз смех рекла:
  - МоЌа феноменална мо"...
  МариЌа Ќе пуцала, притискаЌу"и дугме са брадавицом од Ќагоде и логично узвратила, цере"и се зубима:
  - Не твоЌе, него наше!
  А ратници "е то узети и смеЌати се, са оштрим апломбом. И онда обоЌица узму и звижде.
  Гавране Ќе ударио ултразвучни талас у ®ихов мозак. Полудели су.
  И пернате лепотице почеше да падаЌу и буше главе кинеских воЌника.
  Ове девоЌке су Ќедноставно супер!
  ОлимпиЌада Ќе веома агресивна. И она "е своЌу брадавицу, велику, попут поморан¤е, притиснути на дугме. И како б уЌе убилачки слап смрти и униште®а.
  И толико Кинеза Ќе одЌедном узело и спалило. Били су потпуно уг енисани.
  ОлимпиЌада Ќе узела и певала:
  - єа сам наЌЌача девоЌка на свету,
  Лако могу сломити неприЌате а...
  Лебдимо дуж токова непрекидног етра,
  Хунта - змаЌ не"е мо"и да нас сломи!
  А ратници из своЌих брадавица, груди, бачени су таквим смртоносним му®ама да Ќе то само ужас.
  Кинески бата они се спа уЌу. Ово су девоЌке. А ®ихови голи прсти бацаЌу дарове униште®а страшном силином.
  ОлимпиЌада се подигла и звиждала...
  И ®ен звиждук Ќе одмах оборио хи аде врана на зем у, оборивши Кинезе на смрт.
  Ратнице су, наравно, одушев ене. И смеЌу се.
  Свих пет лепотица су тако ратоборне и духовите.
  И овде су Албин и Алвин напали из ваздуха, на борбеним авионима. И како "е бити послата колосална разорна сила проЌектила, коЌи "е све експлодирати и експлодирати.
  Албина га узме и запева, притискаЌу"и окидач своЌом гримизном брадавицом:
  - єа сам наЌве"а хероина на свету!
  Алвина Ќе такође шутирала, притискаЌу"и рубин брадавицу на груди, и цвркутала, цере"и се зубима:
  - Не, ми смо наЌвише хероина света!
  А девоЌке су певале у хору:
  єа, ти, он, она - заЌедно цела зем а,
  ЗаЌедно приЌате ска породица
  РечЌу ми
  Сто хи ада мене!
  А девоЌке се и смеЌу и голе пете на полугама.
  И бомбе су летеле на Кинезе. Наравно, небеско царство нема сре"е да се носи са девоЌкама коЌе се туку само у га"ама.
  На небу Ќе и АнастасиЌа Витмакова. И ова девоЌка, коЌа има преко сто година, али не стари, Ќер Ќе вештица.
  И ратник "е притиснути дугме са рубинском брадавицом. И одмах "е борбене ракете полетети на ци .
  И цео кинески пук Ќе потпуно уништен.
  АнастасиЌа Витмакова Ќе приметила, прелазе"и ивицом руке преко грла:
  - Ту Ќе велико чиш"е®е!
  Акулина Орлова Ќе доброво но пристала на ово, такође Ќебе"и неприЌате а, и открила зубе, бе е од првог снега:
  - Област се чисти!
  И девоЌка поново притисне брадавицу од Ќагоде на грудима на дугме ¤оЌстика, и поша е ракету убицу.
  Мирабела МагнитнаЌа Ќе узела и ударила на неприЌате а голим ножним прстима. И смртоносна ракета "е погодити Кинезе. И дошло Ќе до потпуног униште®а и смрти.
  Ово Ќе Мирабела - само супер. А девоЌка "е ударити душмана као брадавицу од Ќагоде.
  ДевоЌке су узеле и певале, лупкаЌу"и голим, округлим штиклама:
  - Лако "емо све избрисати,
  За мо" СовЌета...
  И све "емо вас разбити,
  На ову песму!
  Жене ратнице тако удараЌу на неприЌате а своЌим ракетним проЌектилима. А ово Ќе заиста изузетно смртоносно.
  То су девоЌке босих, исклесаних ногу.
  АнастасиЌа Витмакова, сламаЌу"и неприЌате а, гукала Ќе:
  -Лоба®а но"у скаче блиставо,
  Жели да излуди девоЌку...
  И гутаЌу"и невине жртве змиЌом,
  ПостоЌи само суЌета!
  Акулина Орлова ударила Ќе неприЌате а рубин брадавицом доЌке. Убио Ќе неприЌате а на смрт, не даЌу"и му ни наЌма®у шансу и спалио цео бата он Кинеза.
  Онда Ќе Акулина узео и запевао:
  - ДевоЌка Ќе овде, девоЌка Ќе тамо,
  Живот Ќе као сан, чиста обмана!
  И ратник Ќе са округлом петом послао смртоносни дар униште®а неприЌате у.
  Затим Ќе цвркутала:
  - Уништи"у све Кинезе, показа"у своЌим девоЌкама лице!
  То су девоЌке - босоноге и лепе и завод ивих, веома исклесаних ногу.
   АнастасиЌа Витмакова баци малу бомбу, уништи своЌе противнике и цврку"е:
  - Слава нашоЌ великоЌ Ота¤бини!
  Ево и Алисе и Анђелике у борби. Тукли су Кинезе снаЌперским пушкама. Генерално, девоЌке су дивне.
  Алиса Ќе опалила, ударила пет Кинеза одЌедном и загугутала:
  -У пространству дивне Ота¤бине,
  Ка ен у биткама и раду...
  Направили смо радосну песму
  О великом приЌате у и вођи!
  И ратница Ќе испустила своЌе голе ножне прсте, смртоносни дар смрти. И поцепао много противника.
  Анђелика Ќе такође сатрела неприЌате е. єедним ударцем погодила Ќе четири неприЌате а и узвикнула:
  - Свакако "емо победити све, а би"е комунизма!
  И ратница Ќе поново голим прстима бацила убиствени дар униште®а. И толико Кинеза Ќе убиЌено одЌедном.
  Било Ќе Ќедноставно сЌаЌно.
  Обе девоЌке су веома лепе. Алиса Ќе плава, а Анђелика црвена. Они су Ќедноставно одлични.
  И пуцаЌу на неприЌате е у гушти хорде.
  Алиса га Ќе узела и запевала:
  - Сунчев круг,
  Небо около...
  Ово Ќе цртеж девоЌке!
  А ратница Ќе голом петом узела и бацила експлозивни пакет уг а. КоЌи Ќе узео много кинеских бораца и поцепао.
  Аннелика Ќе кроз смех приметила и оголила зубе коЌе Ќе имала као крупне бисере:
  - єедноставно Ќе супер!
  А такође "е голи прсти црвенокосе девоЌке лансирати експлозивне кесе са агресивном мешавином разара®а.
  Ове девоЌке су изванредне акробатике. Они показуЌу своЌу наЌве"у и наЌагресивниЌу класу.
  Алиса га Ќе узела и цвркутала, показуЌу"и зубе:
  Цртао сам на парчету папира
  Потписива®е круга на табли!
  И опет, ®ена боса, грациозна нога баца нешто веома смртоносном снагом.
  И уз масовно униште®е - убиЌа®е Кинеза.
  Анђелика Ќе гукала, намигуЌу"и:
  - Све "е то бити тако - очараваЌу"е!
  А ®ена гола, округла, розе потпетица као нокти...
  Ратнице, наравно, не дозво аваЌу Кинезима да их преплаве таласом. И сви се увлаче.
  БроЌ ратника небеског царства Ќе велики. И сви се извиЌаЌу и извиЌаЌу, и нападаЌу са наЌве"ом страш"у.
  Анђелика Ќе п еснула рукама и запевала:
  - Величину Руса препознаЌе планета,
  Ударом мача срушили су фашизам...
  У песмама девоЌака се пева победа,
  И веруЌем да "е изградити комунизам!
  И ратник "е га узети и п унути ... И мр а магичне плазме одЌедном Ќе порасла и прекрила Кинезе.
  Рецимо то овако - девоЌке су оно што вам треба.
  Аленка гађа Кинезе из митра еза. То их сече мачевима...
  А кад ЌоЌ се у рукама, као магиЌом, поЌави митра ез. И она пушта неприЌате е.
  Тако Ќе Аленка покосила Кинезе, не даЌу"и им ни наЌма®е милости.
  А девоЌка голим ножним прстима баци убиствени дар смрти, и распрши ратнике небеског царства.
  Затим Ќе певала:
  - єа сам наЌЌача девоЌка на свету,
  Кул господар зема ског етра!
  А®ута Ќе ово потврдила:
  - Да, кул суверен!
  И узела босе ноге босим прстима и бацила смртоносни дар смрти, и положила толико Кинеза одЌедном.
  Ево Ќедне девоЌке.
  А такође и од гримизних брадавица Ќер "е напунити му®е. И ратници небеског царства котр аЌу се као снопови сена.
  А®ута Ќе узела и певала:
  - Слава ери руских царева,
  Ти си противник, разбиЌ народ!
  Овако раде девоЌке. А Ала Ќе са ®има црвенокоса лепотица. А из рубинских брадавица попуштаЌу пространа праж®е®а му®е. И доноси потпуну смрт.
  Ала Ќе певала, цере"и се:
  Не одломите крила полетноЌ девоЌци,
   У мени нема сажа е®а и не случаЌно...
  Не волим наси е и немо",
  То Ќе само штета за распетог Христа!
  Тако Ќе борбена и агресивна, пуна енергиЌе ратница.
  МариЌа "е ЌоЌ наплатити и пулсар из брадавица од Ќагоде. Спали"е масу кинеских бораца, и гук"е:
  - Ово Ќе моЌа космичка мо"!
  И очи "е ЌоЌ блистати од му®е.
  И босе ноге "е бацити дар униште®а. Ове девоЌке су наЌвише класе.
  ОлимпиЌске игре су сЌебале неприЌате а. Такође Ќе користила ватрене пулсаре са своЌих великих брадавица.
  ХероЌска девоЌка Ќе радила са огромним убрза®ем. И никоме ниЌе дао ни наЌма®у шансу.
  А ратница Ќе голим ножним прстима бацала веома разорне дарове смрти.
  И притом Ќе певала:
  - Ота¤бина и воЌска су два стуба,
  На коме се налази планета...
  Заштити"емо те своЌим грудима, ми смо твоЌа зем а,
  ТвоЌу воЌску хвали сав народ!
  єош Ќедном, ®ене брадавице парадаЌза лансираЌу дарове колосалне убилачке мо"и.
  Елизабет такође пуца из тенка. Она пуца, притиш"у"и дугмад своЌим гримизним брадавицама, и цвили:
  - Нисам Ќачи, све "у растргнути!
  И треп"е на своЌе сапутнике.
  Елена се сложила са овим, притиснувши дугме своЌом гримизном брадавицом и исп унувши шко ку из бурета, раздвоЌе"и Кинезе:
  - За нашу домовину комунизма!
  И ратник намигну сафирним очима.
  Кетрин Ќе приметила, ша у"и противницима убиствене дарове стварне смрти:
  - Комунизам Ќе наука!
  И поново Ќе притиснула дугме са рубинском брадавицом.
  ЕфросиниЌа Ќе изЌавила, боре"и се с великом упорнош"у са неприЌате ем, користе"и брадавице од Ќагоде:
  - Наша вера у светлу буду"ност не пориче славну прошлост наше царевине!
  Елизабета се спремно сложила са овим:
  - Како смо цара прославили, тако "емо и прославити!
  И ратник Ќе показао дуг Ќезик.
  Кетрин Ќе приметила, пуцаЌу"и у овом случаЌу, притискаЌу"и дугме ¤оЌстика голим прстима:
  - И са обале Чудског,
  До ледене Колиме,
  Све ово Ќе наша Зем а,
  Све ово смо ми!
  ЕуфросиниЌа лупанула, поново користе"и брадавицу Ќагоде и гугутала, намигуЌу"и:
  - МоЌа велика снага,
  Сломи"у крокодила!
  А ево и девоЌке коЌе нападаЌу. Међу ®има су Наташа и ЗоЌа.
  Овде су девоЌке узеле и из хаубице као набоЌ тако разорни дар смрти.
  Наташа Ќе узела и запевала:
  - Бомбе и проЌектили лете,
  НаЌве"и ПР...
  Опеване су у песмама народа,
  Задат Ќе страшан ударац!
  ЗоЌа Ќе агресивно изЌавила:
  - Снажан ударац - добро!
  Узела га Ќе и голим прстима притиснула дугмад. Све су то борбене лепотице.
  Олег Рибаченко на зиду. Бесмртни дечак, наизглед око дванаест година, голим прстима баца игле. И удара Кинезе коЌи напредуЌу. Десетак одЌедном.
   Она баца ноге игле и Маргариту голим прстима. ДевоЌка уништава противнике и шкрипи:
   - МоЌа велика снага!
   И бори се храбро.
   Наташа такође баца снажан бумеранг голим прстима. Како сломити противнике и шкрипати:
   - У име велике славе!
   Да е, ЗоЌа сече Кинезе мачевима, а истовремено босим ногама баца игле са отровом. И пЌевуши у себи:
   - У пространствима РусиЌе,
   Успе"емо да спасемо све!
   И опет мачеви падаЌу на противнике. А ако секу, онда без имало сажа е®а.
   Али када Ќе Аурора почела да г®ечи и баца ноге бумеранга голим прстима, онда Ќе то било потпуно униште®е. И побиЌени Кинези падаЌу под ударима риђокосог ђавола.
   А девоЌка урла:
   - Здроби"у и растргну"у!
   И са оба мача "е узети и посе"и!
   Оштар и убод диск лети са ®ене голе пете. Ово Ќе генерално девоЌка тоталне смрти.
   И ево Светлане у одлучуЌу"оЌ бици. Како да мучимо Кинезе, па их мачевима исецкамо на ситне комаде.
   ДевоЌка Ќе померила лептир, а седам ратника небеског царства Ќе на смрт посечено.
   А онда са голих прстиЌу лете оштре, отровне игле. И задив уЌу Кинезе.
   Олег Рибаченко се бори против жутих ратника. Његови мачеви лете као пропелер.
   Дечак са гуштом пева:
   - Би"у наЌЌачи шампион света,
   Победи"емо Америку, Кину!
   И опет дечак голим прстима баца оштре игре. И две десетине убиЌених Кинеза падаЌу одЌедном.
   Ово Ќе таква битка. У стварноЌ историЌи, царска РусиЌа у предпетровско време изгубила Ќе део своЌе териториЌе. Али овде се руски витезови боре и не"е попустити.
   Олег Рибаченко се бори и пева:
   - Али ми смо витезови пуни руског духа,
   Никада ¤елати не"е чути наш пригушени ЌецаЌ!
   И опет дечак баца веома танке игле са Ќаким отровом коЌи су кувале вештице!
   ДевоЌка Маргарита Ќе поред ®ега. И ®ене ноге бацаЌу такве смртоносне игле. А руке одсецаЌу нападаЌу"е Кинезе. Ратник ломи противнике, и пева:
   - Тако сам кул, као демон свих зема а ...
   Дима, Дима, Билан! Дима, Дима Билан!
   Господар свих зема а!
   Наташа такође сецка Кинезе и пева:
   - У вечер®у зору, не"емо да дамо Сатани да победи!
   И игле убице лете са ®ених босих ногу.
   Да е, ЗоЌа разбиЌа неприЌате е. А из ове девоЌке као да извиру вибрациЌе колосалне енергиЌе.
   А са босих ногу лепотице лете бумеранги и оштре игле.
   Ратник шкрипи:
   - єа сам велики босоноги сан и лепотица!
   И опет "е бацити нешто изузетно убитачно на противнике.
   Али када Аурора води млин и обори Кинезе, онда Ќе ово потпуни акробатика униште®а.
   А онда црвенокоса голим прстима баца игле за пирсинг. И побиЌени жути ратници падаЌу.
   Али када Светлана лупанет. А притом ЌоЌ са голих ногу полети читава гомила игала коЌе свакога боде и убиЌаЌу.
   И ратник шкрипи:
   - Тако, тако, тако - даЌте фашисту у пет у!
   А ®ене босе ноге "е опет бити избачене Кинезима.
   Наташа, сече"и мачевима жуте ратнике, примети:
   - Са нацистима Ќе било и лакше и теже!
   Светлана Ќе, прошавши млин, приметила:
   - Са нама девоЌкама Ќе увек лако!
   Аурора Ќе одиграла приЌем навиЌача и промрм ала:
   - А са мном ти уопште не"е бити досадно!
   А смртоносни жалац лети са ®ених босих ногу.
   А ЗоЌа "е узети и зацвилити:
   - Нисмо ми бубашвабе, ми смо девоЌке - велике славе!
   И опет "е нешто излетети из ®ених босих ногу, и би"е приме®ено на неприЌате а.
   ДевоЌке су се савесно прихватиле посла.
   Ова тврђава Ќе готово Ќедино упориште Руса у околини. ПостоЌи и неколико градова у изград®и. Добро Ќе што Кинези нису ишли на Купидона. Али у стварноЌ историЌи РусиЌа Ќе изгубила део своЌе териториЌе. Веома агресивна династиЌа на власти у Кини. Међутим, девоЌке су оно за шта су способне и Луциферови пукови да беже.
   Олег Рибаченко сече Кинезе. И док дечак пева:
   - НаЌвиша класа би"е ...
   А онда полети бумеранг коЌи Ќе дечакова боса нога бацила и крик:
   - Све "е исецкати дикобраз!
   Маргарита Ќе такође бацила на неприЌате а оно што Ќе убиство. Размрвила га Ќе на комаде и зацвилила:
   - єа сам бос сан и велика лепотица!
   А ®ена нога "е бацати див е дискове.
   Следе"а у бици Наташа. И такође баца на неприЌате а коЌи цепа противнике.
   И то чини изузетно паметно.
   А ®ене босе ноге бацаЌу Ќош смртоносниЌе игле.
   Да е, ЗоЌа Ќе у борби. А на неприЌате а баца и разне кукасте крстове и бумеранге.
   И коси неприЌате а.
   После тога, како "е ре"и:
   - Слава добром кра у!
   Али у борби и Аурора. Такође уништава неприЌате е из Кине. А ако и Ќесте, баци"е га разорном силом.
   И притом "е певати:
   - Да, у име Руске Зем е!
   А такође са ®ених босих ногу лете смртоносни набоЌи.
   Светлана такође не дозво ава неприЌате у да се спусти. А са ®ених босих ногу лете мухе коЌе доносе очигледну смрт.
   И ратник пева:
   - Никада не"емо попустити! Нево а не"е до"и у РусиЌу!
   И опет "е се Кинези увредити. И он "е то узети без церемониЌе.
   Шест ратника и ратника тешко ударили. И сече неприЌате а, и баца их босим ногама.
   Олег Рибаченко Ќе, сече"и Кинезе, певао:
   - Звездани, узалуд ти труби -
   Далеко Ќе твоЌа зем а у сум®ивоЌ слави...
   Пламен битке трепери између редова -
   У ЌедностраноЌ игри без правила!
   А на босим ногама дечака лети Ќош Ќедан бумеранг коЌи Ќе пререзао грк ан десетак Кинеза.
   Дечак Ќе борац.
   И Маргарита Ќе такође у борби. А овако раде ®ене босе ноге. Она без икакве сум®е изузетно кул уништава неприЌате е.
   А мачеви су ЌоЌ као ¤елати.
   Ратник шкрипи:
   - Нека Ќе слава!
   И Наташа пуца босим ногама, а баца убилачку. И у исто време активно сече мачевима.
   Истовремено пишта:
   - МоЌа прат®а Ќе владина кочиЌа!
   Следе"а у борби Ќе ЗоЌа. Такође ђаво наЌвишег степена униште®а. Како држати лептира са мачевима. А онда "е босим ногама узети и бацити ударне елементе.
   Онда "е ре"и:
   - ВоЌска се радуЌе - напредуЌе!
   И цео ред покошених Кинеза пада.
   ДевоЌка пева у себи:
   - ЗоЌа воли да убиЌа! О, та ЗоЌа!
   А ево и Ауроре у офанзиви. Или бо е речено агресивна одбрана. И уз помо" босих ногу нокаутира неприЌате е.
   И у исто време шкрипи. А кад ®ене саб е прођу као сечива култиватора, онда "е се три десетине Кинеза растргнути!
   А Аурора вришти:
   - Мелодични акорди, застава РусиЌе Ќе веома поносна!
   А сада "е ®ена гола пета угодити кинеском генералу на бради. Узе"е га и пасти.
   ЗоЌа Ќе агресивна у борби. Сече своЌе неприЌате е и вришти:
   - Сум®а"емо и победи"емо све!
   А такви бодежи лете са босих ногу.
   Светлана, такође, никоме не даЌе силазак. И уништава неприЌате е, као што коса коси траву. Кинези су преплав ени.
   ДевоЌка вришти:
   - Луда игла! Излази из дворишта!
  ... ГЛАВА 18.
  Олег Рибаченко се са своЌом воЌском преселио до ЕтиопиЌе и Судана. Његове трупе су наставиле да осваЌаЌу Ќедну победу за другом. А на руском престолу цар Иван Пети. Дакле, изгледа да све иде добро.
  А дечак-воЌвода, осваЌаЌу"и простор, настав а да штампа;
   Нова престоница Великог руског царства звала се Галактик-Петроград. Основан Ќе у сазвежђу Стрелца, скоро у самом центру галаксиЌе. И звезде и планете су се овде налазиле много гуш"е него на перифериЌи Млечног пута, где Ќе стара Зем а нашла уточиште. Трупе Западне конфедерациЌе су потпуно избачене из Ќезгра. Међутим, рат ниЌе прошао без трага: уништене су хи аде планета, остала су само се"а®а на Зем у. То Ќе био разлог за премешта®е престонице на наЌбогатиЌе и наЌмирниЌе место у галаксиЌи. Овде Ќе веома тешко пробити се, дакле, чак и у условима тоталног свемирског рата, где Ќе линиЌа фронта апстрактан поЌам, а позадина конвенциЌа, Ќезгро Ќе постало главна руска база и индустриЌско упориште. Главни град се проширио и потпуно прогутао планету Кишиш, претвараЌу"и се у гигантску метрополу. БроЌне лете"е машине пресецаЌу  убичасто небо.
   Маршал Максим Трошев позван Ќе код министра одбране супермаршала Игора Рериха. ПредстоЌе"и састанак био Ќе знак нагло поЌачане активности неприЌате а. Рат, уморан од свега, гутао Ќе ресурсе као грабеж ив левак, трилиони  уди су страдали у ®ему, а нико ниЌе могао да постигне же ени успех. МилитаризациЌа Ќе оставила трага на архитектури Галактик-Петрограда. Огромни небодери стоЌе у равним редовима, то су "елиЌе на шаховскоЌ табли града. Ово Ќе нехотице подсетило маршала на формира®е свемирске армаде. Током послед®е битке, велики руски звЌездани бродови су такође заузели своЌе положаЌе, а затим су изненада прекинули формациЌу, погодивши неприЌате ски воде"и брод. Добро смиш ена битка се претворила у депониЌу сме"а, неки бродови су се сударили, експлодираЌу"и у монструозно сЌаЌним ракетама. Вакум Ќе био обоЌен као да су ¤иновски вулкани одЌедном еруптирали и ватрене реке текле, потоци паклене ватре преливали су обале, покриваЌу"и их разорним таласом. У хаотичноЌ бици успех Ќе пратио воЌску Велике РусиЌе, али победа Ќе дошла по скупоЌ, болно срцепараЌу"оЌ цени. Неколико хи ада звезданих бродова претворило се у токове елементарних честица. Истина, неприЌате  Ќе претрпео Ќош ве"е губитке. Руси су знали како да се боре, али Ќе конфедерациЌа, коЌа Ќе ук учивала многе расе, бесно пуцала, пружаЌу"и тврдоглав отпор.
   Главни проблем Ќе био што Ќе центар конфедерациЌе, коЌи се налази у галаксиЌи Том, било веома тешко уништити. Древна цивилизациЌа дага сличних Ќавору, коЌа Ќе милионима година живела у овом Ќату звезда, подигла Ќе неосвоЌиву тврђаву, окружила се мо"ном линиЌом одбране.
   Цела руска армиЌа не"е бити дово на да уђе у оваЌ простор "МанерхаЌм". Рату ниЌе било могу"е стати на краЌ. Планете и системи су много пута прелазили из руке у руку. Маршал Ќе са осе"а®ем носталгиЌе разгледао престоницу. Гравитациони авиони и фландери коЌи су Ќурили били су офарбани у каки боЌе, свуда се осе"ала двострука намена летелице. Неке зграде су биле у облику тенкова или борбених возила пешадиЌе са гусеницама уместо улаза. Било Ќе смешно гледати како из отвора таквог резервоара избиЌа водопад, плава и смарагдна вода одражаваЌу четири "сунца", играЌу"и се у десетинама ниЌанси, а на самом деблу расла су егзотично дрве"е и огромно цве"е, формираЌу"и необичне висе"е баште . Модерни тенкови само ¤иновских небодера, по правилу, имаЌу аеродинамичан облик, наоружани многим пушкама. Живети у таквим ку"ама Ќе згодно и удобно, иако би се у случаЌу напада на престоницу слична зграда за пет минута претворила у мо"ну воЌну Ќединицу. Пролазници свих класа, па и мала деца, били су у воЌничким униформама или у оде"и разних паравоЌних организациЌа. Наводне саЌбер мине су се уздизале високо у стратосфери, спо а су личиле на шарене лопте. Свети ке су обасЌавале небески свод, преплавиле глатке зрца ене булеваре заслеп уЌу"им зрацима. Максим Трошев ниЌе навикао на такве ексцесе.
   "Звезде су овде прегусте. И превру"е за мене."
   Маршал Ќе обрисао зноЌ са чела и ук учио вентилациЌу, зраци хладно"е сиЌали су у  убичастоЌ боЌи. Да и лет Ќе протекао без проблема, а убрзо се поЌавила и зграда Министарства одбране. На улазу су била четири борбена возила. Трновити сисавци у одоЌцима - животи®е са петнаест пута Ќачим носом од псе"ег - окружили су Трошева. Киклопска палата супермаршала отишла Ќе дубоко под зем у, у ®еним дебелим зидовима били су плазма топови и каскадни ласери. Унутраш®ост дубоког бункера била Ќе Ќедноставна - луксуз се ниЌе подстицао. Пре тога, Трошев Ќе свог шефа видео само у тродимензионалноЌ проЌекциЌи. Надмаршал Ќе био стариЌи, искусан ратник од сто двадесет година. Морао сам да се спустим брзим лифтом, пошто сам продро добрих десет километара испод зем е.
   Прошавши кордон елитних стражара и борбених робота, маршал Ќе ушао у канцелариЌу, где Ќе плазма компЌутер симулирао распоређени холограм галаксиЌе са ознакама концентрациЌе руских трупа и места наводних неприЌате ских удара. У близини су висили мали холограми, биле су вид иве слике других галаксиЌа. Контрола над ®има ниЌе била континуирана, између звезда су биле испресецане независне државе у коЌима су живеле интелигентне, понекад веома чудне расе. Трошев ниЌе дуго гледао на ову раскош, морао Ќе да направи Ќош Ќедан извештаЌ. Игор Рерих Ќе изгледао младо, лице му Ќе било готово без бора, а имао Ќе густу плаву косу. Чинило се да Ќе живео и живео, али руска медицина у ратним условима ниЌе била превише заинтересована за продуже®е  удског живота. Напротив, брза смена генерациЌа подстакла Ќе еволуциЌу, ишла Ќе у прилог немилосрдном ратном селектору. Животни век Ќе био ограничен на сто педесет година. Чак и за елиту. Па, наталитет Ќе остао веома висок, абортуси само за инфериорну децу, а контрацепциЌа Ќе забра®ена. Надмаршал Ќе скренуо поглед на Трошева, коЌи Ќе ушао.
   - И ту си, Максиме. РесетуЌте све податке на рачунар, он "е обрадити и дати реше®е. Шта можете ре"и о недавним догађаЌима?
   "Конфедерати и ®ихови савезници су научили добру лекциЌу. Вага се наги®е у нашем правцу... У протеклих десет, огромна ве"ина битака Ќе добиЌена.
   Рерих климну главом.
   - Знам то. Али савезници КонфедерациЌа, Даг, постали су приметно активниЌи. Почи®у да представ аЌу озби ну прет®у.
   - Слажем се.
   Рерих Ќе окренуо слику на холограму и мало Ќе пове"ао.
   - Ово Ќе Смур галаксиЌа. Овде се налази друго по величини упориште Дага. Ту "емо задати главни ударац. Ако успемо, мо"и "емо да добиЌемо рат у року од седамдесет, наЌвише сто година. А ако не успемо, рат "е се протезати много векова. Утврдили сте се као компетентан командант и зато вас позивам да предводите операциЌу Челични чеки". єасно?
   - Да, Ваша ЕкселенциЌо.
   Игор се намршти.
   - Чему такви наслови. Само се обрати: друже супермаршале. Одакле ти ово?
   Максим се постиде.
   -єа, друже супермаршале, учио сам код Бингових. Проповедали су стари царски стил.
   - То Ќе Ќасно. Али сада Ќе империЌа другачиЌа, председник Ќе упростио старе обичаЌе и процедуре. Штавише, ускоро долази промена власти и има"емо новог стариЌег брата и врховног врховног команданта. Можда "у бити отпуштен, а ако операциЌа "Челични чеки"" успе, ти "еш бити именован да ме замениш. Морате да научите унапред, ово Ќе огромна одговорност.
   Маршал Ќе био више од три пута млађи од Рериха, па Ќе зато покровите ски тон био веома прикладан и ниЌе изазивао увреду. Иако се спрема промена лидера, а ®ихов нови вођа би"е млађи од обоЌице. Наравно, ово "е бити наЌбо е.
   - Спреман сам. єа служим великоЌ РусиЌи!
   - Па иди. МоЌи генерали "е вас обавестити о дета има.
   СалутираЌу"и, маршал се повукао.
   Ходници бункера су офарбани у каки. Испод се налазио оперативни штаб. БроЌни фотонски и плазма компЌутери принудном брзином су обрађивали информациЌе коЌе су текле са различитих тачака метагалаксиЌе. ПредстоЌао Ќе дуг рутински посао, а маршал Ќе пуштен само сат и по касниЌе. Сада га Ќе чекао дуготраЌан хипер-скок у суседну галаксиЌу. Ту би требало да се окупи огромна снага, скоро шестина целе руске космичке флоте. Неколико милиона звезданих бродова. Након што су ситни дета и разређени, маршал се попео на површину. Дубока хладно"а уступила Ќе место интензивноЌ вру"ини. Четири светила су се окупила у зениту и, начичкана крунама немилосрдно лижу"и небо, излила су токове честица на планету. Каскаде светлости струЌале су низ зрца ене улице. Максим Ќе скочио у гравиоплан, унутра Ќе било удобно и хладно, одЌурио на перифериЌу. Никада раниЌе ниЌе био у Галактик-Петрограду, а желео Ќе да своЌим очима види престоницу у коЌоЌ живи триста милиЌарди становника. Отишао Ќе из воЌног сектора, и све се променило, постало веселиЌе. ПоЌавиле су се зграде са оригиналном композициЌом, он би их назвао, можда, луксузним - у ®има су се населили представници привилеговане класе. У току тоталног рата слоЌ олигарха се сма®ио, али ниЌе потпуно уништен. Палате су биле права уметничка дела. єедан од ®их Ќе личио на сред®овековни замак, где су се уместо парапетних зуба дизале палме. Други Ќе стаЌао на танким ногама, а испод ®ега се простирао аутопут, изгледао Ќе као Ќарко обоЌени паук са звездама. Многе зграде, у коЌима се живело сиромашниЌе, такође нису изазивале асоциЌациЌе на касарне, напротив, блистале су импресивне фасаде, украшене статуама вођа и команданата прошлих векова. НиЌе свеЌедно фарбати какиЌем, помисли Трошев. Поред тога, можда би наЌнасе ениЌи град у универзуму требало да има прелепу архитектуру. Туристички сектор Ќе био посебно шарен са покретним стазама, са зградама направ еним у облику гигантских ружа, као и расцветаним и испреплетеним лалама, тратинчицама нанизаним Ќедна на другу, и маштовито измешаним егзотичним животи®ама. Очигледно, заним иво Ќе живети у медведу или саб астом тигру, приЌа деци. Међутим, и одрасли су задив ени када се таква структура кре"е или игра. Неизбрисив утисак на маршала Ќе оставио дванаестоглави ротираЌу"и змаЌ, из сваке су уста извирале разнобоЌне фонтане, освет ене неоном. Углавном, у престоници постоЌи велики броЌ фонтана наЌбизарниЌих облика, коЌе бацаЌу разнобоЌне потоке на стотине метара високо. А како су лепе, у светлости четири сунца, препли"у се у водени украс, баЌковита, Ќединствена игра боЌа. КомпозициЌе у стилу авангарде, хипер-футуризма, класике, сред®ег века, антике. Нека врста ултрамодерних ремек-дела, гениЌа архитекте и уметника, умноженог нанотехнологиЌом. Деца су овде била весела и лепа: шарена оде"а их Ќе чинила као вилинске виле®аке. Овде ниЌе било само  уди, ве" Ќе половина публике била не-галаксиЌа. Ипак, деца странаца су уживала у игри са  удском децом. Трошев Ќе упознао и интелигентне би ке. БуЌни маслачак са златним главама са четири ноге и две витке руке. Њихове бебе су имале само две ноге, а златне главе биле су густо прекривене смарагдним мр ама. Максим Ќе добро познавао ову расу - Гапи, трополна би на створе®а, миро убива, до апсурда, али во ом судбине, увучена у тотални међузвездани рат и постала природни савезници Велике РусиЌе.
   Било Ќе дово но представника других раса - углавном неутралних држава и планета. Желели су да виде невероватну престоницу царства. Овде се рат чини далеким и нестварним, укла®аЌу га хи аде парсека, а ипак, осе"аЌ нелагоде ниЌе напуштао маршала. У глави ми се поЌавила мисао да на оним планетама коЌе "е морати да нападну живе и интелигентна би"а и да "е милиЌарде мисле"их створе®а нестати. Проли"е се потоци крви, уништене хи аде градова и села. Али он Ќе маршал империЌе и мора испунити своЌу дужност.
   Након што се дивио туристичком центру, маршал Ќе наредио да се гравиоплан распореди и упути се ка индустриЌским четвртима. Ку"е су овде биле нешто ниже, Ќедноставног распореда. Фабрике су се налазиле дубоко под зем ом.
   Чим Ќе гравиоплан слетео, на ®ега Ќе поЌурило Ќато босоногих момака са крпама и средствима за чиш"е®е. Танке крпе у дро®цима ве" досадног избледелог какиЌа, са великим поцепаним рупама. Дубоко препланули, скоро црни, али углавном беле главе. Чини се да их Ќе дуготраЌни рат натерао да стегну каиш. Трошев Ќе развио симпатиЌе. Шофер, капетан Лиза, ниЌе делио таква осе"а®а.
   - Па, пацовци, губите се одавде! Маршал долази! одбрусио Ќе.
   Улични клинци су се распршили, само се видело како пр аве потпетице трепере. Тешко Ќе ходати бос по површини загреЌаноЌ од четири "сунца" одЌедном, а Ќадна деца нису знала шта Ќе ципела. єедан од дечака се, међутим, показао храбриЌим од осталих и окренуо се и показао сред®и прст. Капетан Ќе извукао бластер и пуцао у дрског дечака, он би га убио, али Ќе маршал у послед®ем тренутку успео да гурне капетана за руку. НабоЌ Ќе пролетео, праве"и левак у мост, фрагменти растоп еног камена ударили су дечаку у босе ноге, а он се срушио на асфалт. Напором во е, буду"и ратник Ќе успео да задржи плач и, подносе"и бол, устане. Максим удари капитену снажан шамар.
   - Три дана у стражарници. Паж®а, руке по шавовима! - прете"им тоном Ќе заповедио маршал - Деца су наше власништво и морамо да бринемо о ®има, а не да их убиЌамо. Схваташ, чудовиште?
   Лисац Ќе испружио руке по шавовима. Климнуо Ќе кратко.
   - Одговорите према пове и.
   - Да господине.
   Максим Ќе окренуо поглед ка дечаку. Кожа боЌе чоколаде, изгорела плава коса. Плаве очи делуЌу наивно и на месту са тим, осе"аЌу укоченост. Кроз велике, поцепане рупе на стомаку, сиЌа утиснута преса са плочицама. Жилаве, голе руке у сталном покрету.
   -Како се зовеш?
   - єанеш Ковалски! - лаЌао Ќе рагмафин из врха своЌих плу"а.
   "Видим у теби одлике Ќаког ратника. Да ли желите да уђете у школу Жуков?
   Дечак Ќе био обесхрабрен.
   - Било би ми драго, али моЌи родите и су прости радници и не"е мо"и да ми плате школова®е.
   Маршал се осмехнуо.
   - Би"ете уписани бесплатно. Ви сте, како видим, физички Ќаки, а ваше очи говоре о менталним способностима. Главна ствар Ќе добро учити. Ово су тешка времена, али када се рат заврши и радници "е живети у добрим условима.
   - НеприЌате  "е бити поражен! Ми "емо победити! - поново Ќе викнуо єанеш из свег гласа.
   "Онда заузми своЌе место у редовима, воЌниче. Прво, у мом ауту.
   Лисица се тргне. Дечак Ќе био мало пр ав, а после ®ега би морао да опере салон.
   Подигавши се, гравиоплан Ќе улетио у просториЌе владе.
   Ианесх Ќе, суспрегнутог даха, проучавао огромне, луксузно уређене ку"е.
   - Не пуштамо у централни сектор, а ово Ќе тако заним иво.
   - Виде"ете дово но.
   Па ипак, маршал Ќе, вођен осе"аЌем саосе"а®а, наредио да одлети до туристичког центра. Дечак Ќе гледао свим своЌим очима, буквално прождираЌу"и оно што Ќе видео. Било Ќе приметно да Ќе желео да искочи из аутомобила, да трчи по покретном тротоару, да се попне на Ќедну од вож®и коЌа одузима дах.
   Обично Ќе строги Максим овог дана био  убазниЌи и нежниЌи него икада.
   - Ако хо"еш, провозаЌ се на "планину радости", па одмах до мене. Узми новац, иначе те не"е пустити унутра.
   Маршал пружи комад папира.
   єанеш Ќе поЌурио на вож®е, али Ќе ®егов изглед био превише упад ив.
   На улазу у простор нин¤а дворане зауставили су га масивни роботи.
   - Дечко, лоше си обучен, очигледно из сиромашних комшилука. Требало би да будете задржани и одведени у станицу.
   Дечак Ќе покушао да побегне, али су га ударили шоком и гурнули на асфалт. Трошев Ќе морао да искочи из кола и оде да то среди.
   - ЧекаЌ, оваЌ студент Ќе са мном.
   ПолицаЌци су се зауставили, зуре"и у маршала. Максим Ќе био у по скоЌ униформи, али су еполете команданта сЌаЌно сиЌале на четири сунца.
   Виши патролни официр, полициЌски поручник, салутирао Ќе.
   "Извините, маршале, али пропис забра®уЌе прима®е просЌака у центар, где примамо госте из целе галаксиЌе.
   Максим Ќе и сам схватио да Ќе погрешио пуштаЌу"и рагамуфин на тако угледном подручЌу. Али ниЌе хтео да покаже своЌ превид.
   -ОваЌ дечак Ќе извиђач. Био Ќе на мисиЌи високе команде.
   Поручник климну главом и притисне дугме у пишто у. єанеш Ковалски се тргнуо и дошао к себи. Маршал се осмехну и пружи руку. У овом тренутку, четири иногалака су изненада набрекнуле бацачима зрака. Спо а, ванзема ци су личили на грубо тесане па®еве са плаво-браон кором, удови су им били чворовити и искрив ени. Пре него што су чудовишта стигла да отворе ватру, Максим Ќе пао на поклопац и извукао бластер. Ог®ене стазе су пролазиле дуж врха, срушиле се у живописну статуу, прскаЌу"и сликовит постамент на фотоне. Трошев Ќе ласерским снопом одсекао двоЌицу нападача, два преживела иногалака су се померила у страну. єедног од ®их сустигла Ќе и неумо ива греда, али Ќе други успео да се сакриЌе иза ивице фасаде. Чудовиште Ќе пуцало из три руке одЌедном и, иако се Максим брзо кретао, био Ќе мало дирнут - опекао Ќе бок и повредио десну руку. ТангенциЌално су снопови неприЌате а ударили у атракциЌу "луди локва®". Уследила Ќе експлозиЌа.
   Пред очима маршала лебдео Ќе, али Ќе био изненађен када Ќе видео како Ќе єанеш извукао комад плоче и бацио га на неприЌате а. Максим Ќе био задив ен не удском снагом коЌа се криЌе у овом безопасном дечаку... Међутим, можда Ќе лоше уклоп ен. Баца®е Ќе било тачно, право у низу од пет очиЌу. Створе®е се тргнуло и затетурало напред. Ово Ќе било дово но да Максимов добро нишан погодак оконча живот чудовишта.
   Борба се брзо завршила. Током ®еговог одвиЌа®а, милиционери нису ни покушали да отворе ватру. Маршал Ќе то одмах приметио.
   - Све наЌбо е борбе на фронтовима, а кукавице седе позади, на градским улицама.
   Дебе ушкасти поручник пребледе. Отишао сам до Максима.
   - Друже маршале, извините, али они су имали тешке топове, а ми...
   - И шта Ќе то! - Максим Ќе показао на бластер за поЌас патроле. - Мушилица? Штета, очигледно, нема посла за вас у престоници. Не"еш седети беспослен, покуша"у да те поша ем на фронт.
   Позвавши дечака покретом, Максим му Ќе помогао да скочи на грави-глаЌдер, а затим му се снажно руковао.
   -Па ти си орао. Драго ми Ќе да нисам погрешио у вези тебе.
   Ковалски Ќе приЌате ски намигнуо, глас му Ќе звучао прилично гласно и радосно.
   - Направио сам само Ќедан успешан ударац. Могао бих...
   - Има"ете прилику. Завршиш факултет - и одмах кренеш у битку. Имаш цео живот пред собом, Ќош "еш се борити до врха.
   - Рат Ќе сЌаЌан! Дечак Ќе одушев ено узвикнуо. - Хо"у одмах да идем на фронт, да узмем сноп топ...
   - Одмах Ќе немогу"е, би"ете убиЌени у првоЌ бици. Прво набавите специЌалитет.
   єанеш Ќе огорчено шмрцнуо. Био Ќе сигуран у своЌе способности, мислио Ќе да може толико тога, ук учуЌу"и и пуца®е. У међувремену, гравиоплан Ќе прелетео огроман Мичурински парк. Ту су расла ¤иновска дрве"а, од коЌих су нека достизала висину од неколико стотина метара. А плодови су били толико огромни да, након што сте избацили средину, можете се сместити унутра. Генетски модификовани ананаси са златном кожом изгледали су укусно. Истина, супротно очекива®има, код дечака нису изазвали много див е®а.
   - Ве" сам био у таквим шумама. - обЌаснио Ќе єанеш. "За разлику од централних квартова, тамо Ќе свима дозво ено. Иако Ќе потребно доста времена да се стигне пешке.
   - Можда! - рекао Ќе Максим. - А ипак, дивите се какве су би ке овде... ПостоЌи печурка, под ®у може стати цео вод.
   - Само привид велике мушице. НеЌестиво Ќе. Се"ам се да сам узео целу вре"у исечених комада во"а. Волим паварару - танка кора и укус Ќе одличан. Смокве су ништа у поређе®у са ®има. Морате бити паж иви када сечете. Може да пукне, а тамо Ќе поток као водопад - одува"е се, не"еш сти"и да провириш. Плод Ќе овде превелик. Морате да их носите део по део у пластичноЌ кеси, што Ќе веома незгодно.
   Максим удари єанеша по рамену.
   - Не мери се све храном. ХаЌдемо доле да уберемо цве"е.
   - За девоЌку на поклон! Што да не!
   Дечакове руке отишле су до волана. Капетан Фокс Ќе  утито п еснуо прстима.
   - Не дираЌ волан, куче.
   И одмах као одговор добио Ќе Ќош Ќедну опомену од маршала.
   "Имате само храбрости да се борите против детета.
   - Извините, Ваша ЕкселенциЌо!
   Нисам могао да се суздржим од смеха.
   - Ако желиш, пробаЌ. - Максим Ќе дозволио.
   "Имам искуства у симулаторима", рекао Ќе єанеш.
   Без сенке сум®е или страха, Ковалски Ќе ставио руке на волан и спустио аутомобил. Очигледно Ќе заиста имао изузетне способности. Гравиоплан Ќе пролетео поред крош®и ¤иновских стабала.
   Максим се ниЌе мешао, дозво аваЌу"и дечаку да контролише летелицу. Морам ре"и да се врло успешно носио са своЌим задатком, маневришу"и између гигантских стабала, никада се ниЌе срушио, показуЌу"и своЌу маЌсторску технику изнад своЌих година. Међутим, чак и ако се срушио, то ниЌе велика ствар, гравиоплан има савршен сигурносни систем. Коначно су сели на чистину посуту малим, али баЌковито лепим цве"ем. Чинило се да Ќе  убазни чароб®ак великодушно расуо драгу е. Очи су му мрешкале сложену палету боЌа, а опоЌни мирис изазивао Ќе неописиво одушев е®е.
   єанеш Ќе чак звиждао са див е®ем. Када су слетели, дечак Ќе искочио и почео да бере цве"е, брзо скупивши читаву руку. Максим Ќе био хладнокрван, допао му се пеЌзаж и, ипак, нешто Ќе изазивало узнемиреност. Осе"аЌ угрожености. Прошавши кроз ватру и воду, маршал Ќе навикао да веруЌе своЌоЌ интуициЌи, ретко га Ќе изневерила. У принципу, облици живота опасни по  уде не би требало да се налазе у престоници велике империЌе. Овде Ќе нешто другачиЌе. Максим Ќе позвао дечака и тихо му шапнуо на уво:
   - НеприЌате и су поред нас. СакриЌ цве"е и пођи са мном.
   єанесхове очи су б еснуле.
   - Спреман сам.
   Остав аЌу"и букет у колима под надзором капетана Фокса, Максим и єанеш су се преселили у дубину шуме. Наравно, требало Ќе позвати трупе и прочеш ати подручЌе. Али Максим се узбудио. ЏеЌнс Ќе, наравно, имао романтичне аспирациЌе, представ ао се као воЌни обавештаЌац и био Ќе сре"ан због тога. ПробиЌали су се кроз ¤унглу, труде"и се да не праве буку. єанеш Ќе успео да опече босе ноге на  убичастим копривама, али се уздржао, иако Ќе кожа до колена била прекривена великим пликовима.
   - Буди опрезан - шапнуо Ќе Максим. - У шуми, у свакоЌ влати траве, опасност Ќе.
   - Овде вам треба заштитна камуфлажа, - прошапута єанеш. Крпе су Ќедва прикривале тело, нешто Ќе пузало по ногама. Велики инсекти, а ово Ќе єанеш научио у школи, на овоЌ планети не Ќеду  уде. НаЌопасниЌе врсте артропода су уништене на генетском нивоу, Ќош увек ниЌе било дово но да центар престонице постане извор заразе или епидемиЌе. Ишли су да е у тишини. ОдЌедном се Максим укочио. Мале животи®е су се понашале немирно, као да их Ќе неко уплашио. Маршал Ќе узео дечака за руку и шапнуо му на уво:
   - Пред вама Ќе заседа!
   Максим Ќе из ¤епа извадио звучну замку и паж иво ослушкивао околину. Заиста, пет  удских бораца и отприлике исто толико других галаксиЌа лежало Ќе у близини. Па, са таквим односом снага, бо е Ќе не улазити у битку, ве" заоби"и неприЌате а.
   И тако су и урадили.
   Искусни воЌник и зелени дечак кретали су се синхронизовано. Морали смо да прођемо кроз густе шикаре жбу®а, утапаЌу"и се до глеж®а у маховину. Уз велике муке, маршал Ќе схватио празнину у живом ланцу и успео да се провуче кроз ово место. Имали су сре"е, ниЌедна од других галаксиЌа ниЌе поседовала животи®ски инстинкт или феноменалан слух. Звучна замка Ќе ве" могла да разликуЌе тихо изговорене речи.
   - Господине резиденту, од мене захтевате немогу"е.
   У одговору - глас као грак.
   - А ви сте, генерале, навикли само да узимате новац, а не да га у потпуности израђуЌете.
   Суде"и по тембру, припадао Ќе нехуманоидноЌ раси.
   - Пла"ени сте пола милиона, па шта? Застареле информациЌе о шпиЌунским сателитима.
   "Нисам Ќа крив", безво но се правдао  удски глас. - ИнформациЌе ове врсте, у принципу, врло брзо застареваЌу. Нисам свемо"ан.
   - Одмах смо схватили да си, лакше Ќе ре"и, слаб. Када Ќе у пита®у напад на систем Крем а, ви и ваши саучесници не"ете бити од мале користи.
   Максим Ќе задрхтао. Да ли "е заиста до"и до напада на наЌмо"ниЌу линиЌу одбране коЌа покрива престоницу и цео центар галаксиЌе? Систем "Крем а", према ®еговим креаторима, Ќе неосвоЌив, а ипак, ако се неприЌате и активираЌу у самом срцу империЌе, то доводи до тужних размиш а®а.
   - ЗнаЌ, човече, ускоро "емо употребити суштински ново оружЌе, и уз ®егову помо" "е се руски звездани бродови претворити у прах пре него што достигну домет пораза. Тада "е наша воЌска, као свепрожимаЌу"и гравитациони талас, преплавити руске просторе, покорити империЌалне светове.
   Максим Ќе суспрегнуто уздахнуо, очигледно, таква перспектива ниЌе била посебно по во и издаЌника. Међутим, он Ќе одговорио:
   "Пета колона Ќе активниЌа него икад и ваша инвазиЌа "е се одвиЌати по плану.
   - Ваш задатак Ќе у блискоЌ буду"ности да створите десетак упоришта за наше ударне снаге у престоници. Пла"еници "е се овде инфилтрирати под маском туриста, сакрити се по шумама, а затим одиграти своЌу улогу у генералном штраЌку.
   - Би"е тако.
   "И види, човече, ако напад наших звезданих бродова не успе, би"е ти Ќош горе. Њена сопствена контраобавештаЌна служба "е се растргати, а изврше®е "е бити споро и болно.
   Иако Максим ниЌе видео ко говори, био Ќе сигуран: СМЕРСХ "е мо"и да идентификуЌе издаЌника по ®еговом гласу.
   - Потребне су нам информациЌе о свим наЌновиЌим постав е®има у неприЌате скоЌ елити. Све што знаш.
   - Према моЌим сазна®има, млади маршал Максим Трошев Ќе одређен да командуЌе звезданом флотом у галаксиЌи Смур. Нема тачних података о ®ему, али...
   - Све Ќе Ќасно, Руси управо тамо спремаЌу велику офанзиву. Као и увек. Нови командант Ќе изненађуЌу"и ударац велике снаге.
   Максим Ќе задрхтао, хтео Ќе да Ќури напред и задави штребера. ОперациЌа Ќе угрожена.
   "Мислим да Ќе то тако. Што се тиче осталих термина...
   ИздаЌник Ќе набраЌао дуго и заморно, али се у МаксимовоЌ глави ве" створио план. Прво, морате тихо да напустите ово место, а друго, хитно контактираЌте СМЕРСХ. Тамо "е одлучити да ли да одмах неутралишу шпиЌунску мрежу или да Ќе одложе. Уосталом, откривени издаЌници нису опасни, а преко ®их Ќе могу"е одводити дезинформациЌе. Главна ствар ниЌе аматерски наступ. Међутим, дечак, коЌи Ќе и да е мирно седео, ускомешао се, било Ќе приметно да Ќе младалачка енергиЌа у пуном замаху.
   - Можда можемо да их погодимо ласером, господине маршале?
   - Не, ни у ком случаЌу, - прошапута Максим. - ОбавештаЌни подаци и обавештаЌни подаци за прикуп а®е информациЌа и извештава®е о ®има било коме. А ако прекршиш наређе®е, лично "у те упуцати.
   Маршал Ќе приЌете"и подигао своЌу пушку.
   Климнуо си главом.
   - О налозима се не расправ а.
   Максим Ќе пожалио што Ќе дечака повео са собом. Шта ако чуЌу ®ихов шапат... У међувремену се зачула шкрипа у детектору звука, странац Ќе поново проговорио.
   - Реците "єупитеру" да ако нам не помогне, можемо га издати жртвова®ем овог пешака. Тада "е се ваш Свевиш®и разбеснети, а милост ниЌе међу ®еговим грешкама.
   "Да, - помисли Максим - вођа мора да Ќе чврст." Када Ќе био Ќедан од хи аду изабраних, међутим, имао Ќе прилику да постане вођа само у случаЌу изненадне смрти владаЌу"ег диктатора. Хи аду се одузима сваке године, а ротациЌа врховне власти се дешава сваких тридесет година. Али ова шанса Ќе пропуштена. Прво, лик Максима Ќе био превише мекан, а друго, паранормалне способности, тако насилне у дети®ству, почеле су да слабе са годинама. Међутим, постати маршал кад ниси, и четрдесет... то нешто говори.
   - Не дираЌ єупитер. Он Ќе ваша главна нада. Без тога, шансе за победу у рату су мале.
   Иногалакт Ќе промрм ао нешто нечуЌно као одговор. Затим Ќе артикулисао:
   - "єупитер" Ќе вредан када Ќе активан. Због ®еговог нечи®е®а, наше трупе трпе превише жртава. Како год било, да"ете му наша упутства. До тада, можете и"и.
   - Све, можете оти"и, - уздахнуо Ќе Максим са олакша®ем. У овом тренутку, побиЌаЌу"и ®егове речи, одЌекнула Ќе експлозиЌа. Уследио Ќе окршаЌ.
   - Дођавола! Опет измена...
   Маршал се сагнуо, и само Ќе искра радости б еснула у єанешовим очима.
  ... ГЛАВА 19.
  Владимир-Фридрих Бизмарк-Рибаченко Ќе заправо завршио рат са веома импресивним резултатом: више од четири хи аде оборених авиона и десет хи ада копнених ци ева.
  Португал и ШпаниЌа су се предали. А сада су дечака чекале следе"е Фирерове награде. ИзвоЌевана Ќе изузетна победа.
  Дечак се возио возом, наставио да компонуЌе док Ќе ишао, бацаЌу"и то у своЌу општу свеску;
   У СочиЌу Ќе требало да нађем место да прено"им да бих уЌутру одлетео на Крим. Надежда Ќе за себе изабрала два миши"ава, згодна момка и заспала у загр аЌу са ®има. Лепо Ќе осе"ати се Ќака, млада тела поред себе.
   Нада Ќе са®ала да Ќе у буду"ности. Град Сочи Ќе постао ве"и и Ќедноставно футуристички. Огромне зграде су однешене на много километара. А ®ихов облик Ќе био тако необичан. Или у облику паука или кор®ача коЌи стоЌе Ќедно на другом, или у облику пупо ака ружа. Или у облику провидних, огромних леденица. А како Ќе зграда кад стоЌи самовар са предионицом и петловим чеш ем? Или нешто екстравагантниЌе? СЌаЌан град са зградама од сунцобрана и букетима буЌног цве"а.
   Надежда Ќе раширила руке и махала ®има, полетевши! И почела Ќе да лепрша над футуристичким градом СочиЌем. Она Ќе, као орао у ваздуху, осетила како топли ваздух дува над ®ом.
   А град Ќе Ќедноставно прелеп. А море Ќе некако посебно, седмобоЌно. И све блиста као му®а, лепота ... Као престоница ... И колосалне структуре су подигнуте! И тако претенциозан. У СочиЌу постоЌи чак и Крем , висок десетак километара. И блиста са смарагдима и диЌамантима! А диЌаманти су огромни - као троспратна ку"а! И блиста са свих страна...
   Надежда Ќе стаЌала босих ногу на сличном диЌаманту и цвркутала:
   - єа сам ратник наЌвише класе!
   А у ®еним рукама Ќе био хипербластер са седам ®ушки! ДевоЌка га узе и цврку"е:
   - Од потока си®е, да без жене мура! Стегните нас, мушкарце са жарком страш"у!
   И као бластер лупанет ... Чак се и небо расцепило ...
   Надежда се пробудила из чи®енице да ЌоЌ Ќе мушкарац обасипао по упце у груди. Било Ќе тако драго што Ќе млада жена одговорила. А други Ќе почео да ЌоЌ боре леђа. Два мушкарца одЌедном: како Ќе супер, и обоЌица млади, миши"ави, са Ќаким савршенствима.
   Поред ®их Ќе било неколико полицаЌаца. Махали су пендрецима и режали:
   - Шта се сексаш баш на станици! Идемо на оде е®е!
   Лисице су пукле на рукама мушкараца и Надежде. Млада жена Ќе вриснула:
   - Нису они криви! Сам сам их завео! Не дираЌте их!
   Као одговор, полицаЌац Ќе жени Ќаче стиснуо зглобове. Нада Ќе дахнула.
   Став ени су у црни левак и везани за зид. Човек чиЌе име Надежда ниЌе знала, промрм а:
   - Па ти си у нево и!
   Други Ќе самоуверениЌе рекао:
   - Про"и "емо са глобом! Ово се често дешава овде!
   Надежда се закикотала и цвркутала:
   - Ех, морале, зар Ќе заиста немогу"е ускратити себи  убав!
   Млади" Ќе приметио:
   - А ти си Ќош увек курва... НиЌе питала за име и одмах се загрлила! Ово Ќе жена!
   Надежда климну главом и гугута:
   - РомантичниЌе Ќе! Не брини, Ќа "у преузети сву кривицу!
   Они су саслушани у полициЌскоЌ станици. Надежда Ќе рекла да Ќе она сама позвала момке, а млади"има Ќе тешко одолети ®еноЌ лепоти. Мушкарци су заиста каж®ени са хи аду руба а и пуштени.
   Али пуковник Ќе почео да пита Надежду:
   - Да ли сте професионалац?
   ДевоЌка Ќе невиним тоном одговорила:
   - єа сам  убавник!
   Пуковник се насмеЌао и поново упитао:
   - Зашто си малтретирао мушкарце?
   Надежда Ќе искрено одговорила:
   - Млади су, згодни, миши"ави... Хтео сам да се забавим!
   Пуковник климну главом и прогунђа:
   - А Ќа нисам стар... А ти си заиста ретка лепотица!
   Надежда се широко осмехну и рашири усне:
   - То Ќе у реду!
   Пуковник Ќе же но одговорио:
   - Служи ме и, би"еш пуштен без икакве казне!
   Нада Ќе гукала:
   - Да, ово Ќе наЌбо и излаз!
   Пуковник изгледа као тридесет пет, он Ќе човек у самом соку, без стомака. Па, зашто се не парити са ®им. Ормар Ќе имао аутоматско зак учава®е, а затварао се притиском на дугме ¤оЌстика ...
   Сама Надежда Ќе заиста желела  убав. Нагнула се, откопчала раЌсфершлус и неколико пута Ќезиком полизала пулсираЌу"у, дршку од жада. А онда Ќе оседлала пуковника, показуЌу"и темперамент пантера током вру"ине.
   Нада Ќе веома врела, и разиграна... И уронила у понор сладострасности. Сматрала Ќе да Ќе веома сочно имати секс у полициЌи. А онда како ®ено снажно тело задрхти од заноса.
   Надежда се умало задавила диЌамантским прстеном, коЌи Ќе успела да сакриЌе у устима. Како Ќе била задово на. И прстен Ќе могао да се изгуби, пошто се девоЌка опипала, али лични претрес ниЌе извршен.
   Кад су завршили,  убазно су се растали. Пуковник ЌоЌ Ќе чак оставио визит карту и рекао:
   - Би"е ми веома драго ако ме поново посетите!
   Надежда се осе"ала веома добро. Секс генерално ожив ава жене и чини их свежиЌим и здравиЌим. Ох, колико Ќе енергиЌе сада у ®ему. И желим ®ену  убав.
   Само буди опрезан. А онда "е и"и у затвор! И ниЌе чи®еница да постоЌи  убазни уЌак полицаЌац. Међутим, савремени затвори нису толико страшни. Убод "е изгубити прстен. То кошта око сто хи ада долара. Умало сам га изгубио у полициЌи. єедва сам успео да га сакриЌем у устима. Али током претреса тела гледаЌу и у уста. И ниЌе ¤абе што управници осе"аЌу интимна места жена, тамо често криЌу вредне ствари.
   Надежда Ќе отишла до пароброда. Од СочиЌа до єалте можете пловити морем. Са удобнош"у. А тамо дечак олигарх снима са личним учеш"ем.
   Млада жена Ќе изула ципеле. Ш унковите стазе су се брзо загреЌале и приЌатне су за хода®е. Табани босоноге приЌатно голицаЌу оштрим каме®ем. Надежда се осе"а у успону, ентузиЌастична и весела. Па чак и скокове.
   ДевоЌка Ќе ушла у пароброд са радосним осмехом на уснама. Села Ќе на палубу. А да би се мало одвукла од пожудних мисли, почела Ќе да штампа наставак приче, или можда причу на таблету.
   Искрцава®е у Француску, коЌе Ќе договорила англо-америчка коалициЌа, показало се као потпуна коцка. НиЌе се могло завршити другачиЌе него потпуним поразом савезника. Немци су чекали да се савезници искрцаЌу, припремили и поставили замку.
   Први пут у борбама на западном фронту учествовали су "Пантери"-2, напредниЌе машине, без премца у топовима, пред®ем оклопу и пристоЌних возних особина.
   Пораз савезничке воЌске, коЌа Ќе претрпела огромне губитке ве" у првим данима искрцава®а, био Ќе поразан. Немачки противудари. И оно што Ќе било неприЌатно откри"е, тотална предност "пантера" над "шерманима". Зароб ено Ќе више од седам стотина хи ада савезничких воЌника и официра, као и много трофеЌа. У борби МЕ-262 Ќе показао да му нема премца, а ово возило Ќе феноменално по наоружа®у, оклопу, брзини и прежив ава®у на боЌном по у.
   Борбе су се стишале... Црвена армиЌа Ќе са закаш®е®ем покушала да напредуЌе у центру. После месец дана упорних борби, совЌетске трупе су напредовале двадесет до тридесет километара и нашле се у контранападу нових немачких снага. Конкретно, поЌавио се "Пантер" у побо шаноЌ модификациЌи. Са мало чврш"им распоредом и деб им оклопом, без пове"а®а тежине. И сама Ќе секла совЌетске тенкове, као чеки"ем, непробоЌна тридесет и четири у чело. У ®их Ќе могао да пробиЌе само ИС-2, и то из непосредне близине.
   Немачки млазни авиони постали су проблем за СССР. Не можете пратити такав авион.
   Код Ржева су формирана два котла, а совЌетске трупе су претрпеле колосалне губитке. Али Црвена армиЌа се тврдоглаво опирала. У борби прека ени воЌници и официри нису хтели да се предаЌу. Они су стаЌали до смрти и умрли са Ќунаштвом.
   Немци нису били у ста®у да развиЌу офанзиву против Москве. єесен Ќе почела, пада киша. Само у ЌужноЌ Африци фашисти су заузели єужну Африку и Мадагаскар, коначно стекли упориште на црном континенту. И то Ќе помогло Фрицу да значаЌно пове"а своЌ потенциЌал. Немачка Ќе прешла на производ®у тенкова Е-25, са топовима 88 мм, пред®им оклопом од 120 мм и бочним оклопом од 80 мм, коЌи Ќе комбинован са огромним нагибом оклопне плоче од 45 степени.
   Нацисти су коначно успели да добиЌу савршену самоходну пушку и за наоружа®е и за заштиту. ПоЌавили су се међу нацистима и дискови, и наЌновиЌе млазне машине.
   Ста ин Ќе покушао да развиЌе офанзиву зими, али Ќе наишао на тврдоглаву одбрану и много ископаних ровова. НаЌважниЌа Ќе била и млазна авиЌациЌа, РусиЌа ниЌе имала ваздушну надмо". Да би некако поправиле ситуациЌу, совЌетске трупе су покушале снагу неприЌате а код Ле®инграда. Али нису добили ништа.
   КраЌем марта 1945. Немци су започели офанзиву дуж Волге у правцу Саратова. СовЌетске трупе нису могле да издрже притисак, повукле су се неколико стотина километара за месец дана, али су онда, примивши поЌача®е, зауставиле немачко напредова®е. Нацисти су се суочили са веома тврдоглавом одбраном.
   Да би га савладали, морали су да застану и попуне своЌе трупе пешадиЌом из Африке, Арапима и ИндиЌцима. Немачка Ќе и да е била у рату на два фронта. Рузвелт Ќе умро, а Труман Ќе покушао да изађе из рата, али ниЌе попустио. ПроЌекат атомског оружЌа Ќе одложен. У овом универзуму, ствара®е атомске бомбе ниЌе било тако брзо.
   Хитлер Ќе истовремено водио и поЌачан подморнички рат. А посебни хибриди авиона и бродова створени су у Тре"ем РаЌху.
   Али у лето, нацисти су започели велику офанзиву на Москву. Црвена армиЌа се томе жестоко супротставила. Нацисти су у просеку напредовали километар дневно, а затим у различитим правцима. єош мало, више, нацисти су стигли у правцу Саратов. Заузели су Камишин, а почетком септембра су се приближили самом Саратову.
   Борбе у центру су се отегле до касне Ќесени. Фрици су заузели Кали®ина и започели Ќуриш на Тулу. Али МожаЌска линиЌа одбране се показала непремостивом.
   Почетак зиме обележила Ќе офанзива Немаца на Туркменистан. Заузима®е Ашхабада и инвазиЌа Узбекистана. СовЌетске трупе у центру су покренуле контраофанзиву, али су успеле да напредуЌу само двадесет до тридесет километара.
   Године 1946. тенк Е-50 Ќе ушао у сериЌу са нацистима, коЌи се мора признати као наЌуспешниЌи. Возило Ќе поседовало добру брзину, оклоп од 250 милиметара на челу и 170 милиметара на боковима. Таква машина Ќе омогу"ила Немцима да осете своЌу надмо" на боЌном по у. Плус Ќош Ќедан дугоцевни топ калибра 105 милиметара. Све помете, чак и ИС-3.
   У лето су Фрици започели офанзиву у центру и заобилазе"и Москву.
   Нису постигли ве"е успехе, онда су потпуно престали. Али након дуготраЌног напада, Тула Ќе заузета. Тада су нацисти заузели Каширова.
   Ташкент Ќе такође пао на Ќугу. СитуациЌа Ќе ескалирала. Ста ин Ќе, виде"и прет®у Москви, и схвативши да Ќе ситуациЌа критична, понудио Хитлеру - мир. Фирер Ќе сум®ао, али касна Ќесен и обилне кише и суснежица донекле су успориле агилност Вермахта. А борити се на хладном Ќе некако глупо за Африканце, Арапе и ИндиЌанце.
   Штавише, Ста ин Ќе пристао да ода почаст Хитлеру и да наЌде наЌдеб е делове РусиЌе. Плус Ќе обе"ао да "е прекинути партизански рат.
   Пошто се СЌеди®ене Државе Ќош нису повукле из рата, а ни БританиЌа такође, Фирер Ќе одлучио: бо е Ќе затворити Ќедан фронт.
   Штавише, РусиЌа Ќе веома тврдоглава. И мир Ќе склоп ен. Ста ин Ќе уступио нацистима све што су нацисти успели да заузму, као и Ле®инград. Што Ќе заправо била жалост.
   И нацисти су Ќурнули према Лондону. 1947. године, у Ќуну, дошло Ќе до десанта. Кориш"ени су и подморнички тенкови. Борбе су траЌале само три неде е, а транспарент са кукастим крстом почео Ќе да се виЌори изнад главног града Британске империЌе. Сада Ќе рат против СЌеди®ених Држава кренуо да е. Заустав ен и биЌесан.
   Тада Ќе Надежди било досадно и одложила Ќе таблет. Ох, зашто не пишати, о нечем интересантниЌем. У близини Ќе лежао дечак од петнаестак година, прилично згодан и атлетски. Надежда Ќе осетила же у у себи. Хтео сам да скочим на дечака и скочим, али... Овде има много  уди. И уопште, ступи"ете у контакт са младима и не"ете избе"и нево е са законом. Мада како неки певаЌу: држимо у банкама милионе и не маримо за законе.
   Ех, можеш ли бо ег на"и стариЌег човека? Не"е бити тако криминално. И водити  убав са ®им? Али на пароброду Ќе тешко прона"и осам ено место.
   Надежда Ќе мало размислила и одлучила да Ќе бо е да одштампа Ќош Ќедну причу на таблету. Бо и детектив. А онда Ќе АИ ве" уморан. Уз то, не пада ми на памет како да то узмем и ... добиЌем Америку.
   СЌеди®ене Државе су одвоЌене океанима и превише трупа не може бити распоређено у ®их. ПокушаЌте, дођите.
   Пароброд плови полако, на єалти "е бити само но"у, плус заустав а®а, тако да "е имати времена да збрка пристоЌну причу. А млада Ќе тукла прстима по тастатури;
   БОСОНОГА ПЛАВУСА!
   Изабрао си пут служе®а тами и злу,
   И чини се да те судбина чува!
   Али узалуд си сатану изабрао за кров,
   Ватра освете те сагорева до теме а!
   Сенаторка Ерабела Хуст Ќе ратник гламура: било ЌоЌ Ќе страшно досадно, упркос ®еноЌ спо аш®оЌ веселости. Политика и легитимни бизнис били су непотребно банални и приземни. Желео сам нешто оштро, авантуристичко, способно да изазове залеђену крв. И тако Ќе врло радо усвоЌила два спо а прилично сум®ива типа. Међутим, увек Ќу Ќе привлачио авантуристички мрак. Пространа канцелариЌа сенатора, обасЌана Ќаком светлош"у, остав ала Ќе мистичан утисак. Велика разноликост разних скулптура и предмета донетих из различитих зема а и планета изазивала Ќе неку врсту суЌеверног страхопоштова®а. Било Ќе чак и богова, анђела, демона других не удских светова, Ќезивих и екстравагантних. Међутим, искусни скитници свемира нису дошли због овога. Знали су да само ђаво попут Ерабеле може прихватити ®ихову понуду. Сенаторова палата Ќе одавала утисак блиставог луксуза, и невероватног, способног да доведе нервни систем до изнемоглости, шаренила. Два стасита мушкарца у похабаним паравоЌним комбинезонима самоуверено су ушла у канцелариЌу. Пар позамашних роботских телохраните а остао Ќе кимар поред масивних блиндираних врата. Терминатори су имали малу примесу органске материЌе и да би ухватили више зуЌа®а, одсекли су ¤оинт. єедан од оних коЌи су ушли, стариЌи и виши, са седом брадом, искорачио Ќе, а први Ќе почео да износи своЌ предлог. У тихом гласу чуло се достоЌанство коЌе Ќадна оде"а ниЌе могла да сакриЌе.
   -Морали смо да служимо на Венери у оквиру мегоастралног извиђа®а. И сасвим случаЌно смо открили наЌбогатиЌа лежишта Елрикан на релативно малом простору. Могли бисмо, наравно, да обавестимо надлежне, али правила су таква да бисмо добили призна®е за добар рад или, у наЌбо ем случаЌу, орден. Уморни смо да цео живот Ќуримо за ситниш, желимо да постанемо иму"ни  уди. Показа"емо вам где се налазе депозити и помо"и вам да их добиЌете. Производ®у "емо поделити на Ќеднаке делове.
   Ерабела Ќе примала госте у Ќедном купа"ем костиму, омогу"аваЌу"и ЌоЌ да се диви идеалноЌ, атлетскоЌ фигури коЌа Ќе могла да распламса страст чак и у светом старцу. У исто време, две младе симпатичне црнке су масирале грациозне босе ноге ватреноЌ црвенокосоЌ девоЌци. И сама сенаторка се забав ала бацаЌу"и ножеве на мету, а при сваком ударцу чуо се ЌецаЌ, а са избушене површине потекла Ќе црвена крв. Поглед скитнице Ќе запео за пукотину у древноЌ статуи бога Вежере: хибрид орла и купуса, такоре"и, наглашавао Ќе двоструку природу универзума: стваралачку и казнену. Ерабелла се насмеЌала, Елрикан Ќе био веома скуп и Ќединствен предмет. У комбинациЌи са другим природним састоЌцима показао Ќе Ќединствена своЌства. У комбинациЌи са неким састоЌцима испо авао се као суперпроводник на било коЌоЌ температури, код других се добиЌа супер-Ќака легура, коЌа Ќе одређеним компонентама давала негативну гравитациЌу. Штавише, прилично мали додаци наЌчеш"им металима. Због скупа Ќединствених своЌстава, Елрикан Ќе вредео 290 пута скуп и од злата. И до сада Ќе развиЌен само на планети  убави.
   Ерабелла Ќе у одређеним круговима била позната као професионални гангстер. Особа Ќе веома авантуристичка и изузетно сре"на. Скитнице нису погрешиле са адресом, такав ђаво би се радо упустио у сваки неозби ан догађаЌ. Глас сирене из подземног света постао Ќе голуб, али ово Ќе била вар ива меко"а клупка змиЌа:
   -Предлог Ќе заним ив, али су ваши захтеви претерани. ДаЌете напоЌницу, а по лоповским законима имате право на 10% од укупног износа.
   Скитнице огорчено цвиле:
   -Али ово Ќе п ачка, Ќер без нас никада не"ете знати где Ќе ово колосално богатство, има бар 10 тона.
   Ерабелла Ќе с подсмехом приметила:
   - Па, ово Ќе Ќош увек спорно. Прво, немате звездани брод, и мора"ете да летите моЌим бродом. МоЌ чамац, иако ма®и од носача авиона, има Ќединствену антирадарску, матричну и визуелну камуфлажу. Много ризикуЌем, а за разлику од вас, далеко сам од сиромаштва. Имам положаЌ у друштву, са перспективом председника! И што Ќе наЌважниЌе, мафиЌашки сенатор има канале за продаЌу Елрикала. Ако има 10 тона, онда "ете након продаЌе имати 110-120 милиона галактичких долара. - ДевоЌка Ќе подигла руку преко главе, милуЌу"и стопала младог Негрита. - Дово но за све твоЌе Ќедноставне фантазиЌе. А ако то ниЌе дово но... Обратите се другим мафиЌашима, или "е вас зграбити полициЌа, или "е нечувени разбоЌници тортуром уграбити све информациЌе, а затим ликвидирати. Немате другог избора.
   Скитнице су се намрштиле, гангстер Ќе био арогантан, али логичан.
   - Слажемо се, иако Ќе ово чиста п ачка.
   Ерабела Ќе одгурнула црнца, завод ивом малом ногом, зарежала:
   -Онда, предаЌ на посао.
   Високи, брадати човек опрезно Ќе погледао црне слуге.
   - Чули су све!
   Ватрена црвенокоса девоЌка се смеЌала, ®ени крупни бисерни зуби блистали, а смарагдно-сафирне очи светлеле:
   - После операциЌе на мозгу не могу да се сете ничега, осим онога што Ќе речено на ултразвучном опсегу.
   Споразум Ќе потписан рукова®ем. Ерабелина рука била Ќе изненађуЌу"е Ќака. И сенатор Ќе у брзом ритму почео да спроводи. СлучаЌ Ќе био криминалан и веома ризичан. ПостоЌао Ќе државни монопол на вађе®е Елрикала. ОваЌ елемент Ќе сврстан међу наЌвредниЌе стратешке материЌале, и много вредниЌи од плутониЌума. Ова компонента би заиста могла драматично пове"ати деструктивну мо" нуклеарног пу®е®а. Камуфлажно по е и полупросторна матрица омогу"или су пролазак поред радара, али Ќе увек постоЌала могу"ност да се налети на патролни сателит. Међутим, Ерабелла Ќе била прави професионалац, знала Ќе како да минимизира ризик. У тренутку ®еног одсуства, она мора бити заме®ена двоЌником клоном. Њено постоЌа®е била Ќе велика таЌна и ниЌе се могао смислити бо и алиби. Клонира®е  уди Ќе строго каж®иво Свегалактичком конвенциЌом, али мафиЌа Ќе бесмртна и увек можете направити одговараЌу"и налог. У одраслим и Ќедноставним матичним "елиЌама клонова близанаца, и отисци прстиЌу и шареница очиЌу су се поклопили. Тако Ќе гангстерска сенаторка увек себи обезбеђивала поуздан алиби и излазила из воде. Звездани брод Ќе полетео но"у у пусти®и са таЌног подземног аеродрома. Вешто, маневришу"и планетарним чамцем, избегаваЌу"и све замке, стигао Ќе до површине Венере. Оба извиђача су били искусни професионалци, а дома"а мапа Ќе тачно одредила координате лежишта Елрикал. Слета®е на површину протекло Ќе без проблема. Депозити су заиста били наЌбогатиЌи. Наравно, ван свемирског брода Ќе било неприЌатно: густи облаци, и страшна вру"ина, вискозни сумпорни поветарац, с времена на време падавине у облику разних киселина. Атмосфера Ќе подсе"ала на подземни свет: вешто моделовани саЌбер-компЌутером у физичком свету, звецкави облаци светлуцали су свим дугиним боЌама, Ќуре"и небом у злокобноЌ кавалкади. Али поуздана свемирска одела наЌновиЌе модификациЌе са расхладним Ќединицама гарантовала су уобичаЌену температуру у себи. Морали су да раде, кидаЌу"и пупак, чинило се да оловне руке немилосрдно притискаЌу рамена, атмосфера ниЌе била много ма®е густа од воде, али вађе®е Ќе вредело. Доброво ни принудни рад траЌао Ќе скоро месец дана. Сакуп ено Ќе скоро 25 тона елрикала. Ерабелла Ќе радила равноправно са осталима и бившим свемирским извиђачима, осе"ала Ќе поштова®е према ®оЌ. єедан од ®их Ќе чак питао:
   - Одакле сенатору вештине рудара?
   Гангстерска дама се снисходила да одговори:
   - Одрастао сам као сироче са живим родите има и рано дети®ство се навикао на тежак рад. Тада су, ве" у школи, биле це®ене моЌе изузетне способности и феноменалан труд! У исто време, никада нисам раскинуо са криминалом: могао сам да извадим новчаник, или, упркос свим видео камерама, ударим са пулта, али заправо моЌа главна страст Ќе било хакова®е.
   Извиђачи климну главом.
   - А наше дети®ство ниЌе било лако!
   Тако су се радни дани вукли, а не дан одмора, а Ќедина забава Ќе пузала у Мега-мрежу Хиперинтернета. Због густе атмосфере и лоших временских услова, патроле су биле изузетно ретке. Пет пута сам, међутим, морао да прекидам посао, да се криЌем у склоништу. Саме мине су ископане тако да Ќе то било што неприметниЌе, уз минималну опрему. Ово Ќе била неопходна мера, Ќер се са сателита наЌлакше хвата дело електронике и механике наЌновиЌим кибернетичким скенерима. Тако да су радили готово ручно и били су изузетно опрезни. Стога су избегнути неприЌатни ексцеси. А онда Ќе дошао послед®и дан, када Ќе звЌездани брод коначно морао да се одвоЌи од планете  убави, извршивши послед®е баца®е - да испоручи терет у црта"е срце глобуса. Ерабела Хуст Ќе мало заостаЌала за своЌим сапутницима, ментално Ќе изговорила кратку молитву Антибогу, а затим ЌоЌ Ќе забила нож у леђа ¤епним ласером. СвоЌе саучеснике Ќе натопила без каЌа®а. Ово Ќе било далеко од првог убиства, волела Ќе да убиЌа. Поглед на туђу смрт изазивао Ќе приЌатне, узбуд иве сензациЌе у ватрено црвеноЌ харпиЌи, као од секса. Лешеве ниЌе сакрила, напротив, поставила Ќе сигналну ракету са сатним механизмом. Тада Ќе звЌездани брод бешумно лансиран и, не наилазе"и на озби не препреке, напустио Ќе густу, суморну атмосферу Венере. Сутрадан Ќе, као да се ништа ниЌе догодило, поново заменила свог клона близанца, ставивши на себе уобичаЌену маску насмеЌаног слуге народа.
   О, колико се великих  уди криЌе под маскама убице.
   Виши истражите  планетарног сектора єеан Маццабее мрко Ќе гледао вест о Ќош Ќедном сензационалном убиству. Први пут у историЌи човечанства догодило се убиство на површини друге планете. ДвоЌица  уди, коЌи су немилосрдно хаковани ласерским зрацима, нису били професионални гангстери и на ®има ниЌе било компромитуЌу"ег материЌала. Обични паравоЌни копачи коЌи су илегално копали Елрикан. Сама чи®еница нелегалног рударе®а ниЌе Ќединствена, али Ќе обим развоЌа био запа®уЌу"и. Према речима струч®ака, откопано Ќе скоро 25 тона драгоценог елемента. єедно ниЌе Ќасно зашто Ќе убица ставио сигналну ракету и тако отворено бацио лешеве на зем у. Било Ќе логичниЌе да се не осветли место где Ќе суперелемент миниран, ве" да се лешеви одложе и растураЌу у простору. Венера Ќе велика неразвиЌена планета, атмосфера Ќе густа, покретна, са сумпорним кишама. После кратког времена, све трагове би уништила сама природа. И овде сам злочинац очигледно баца храбар изазов. Виши истражите  Ќе позвао своЌу помо"ницу, младу официрку, Наташу Колоскову. Пошто Ќе Венера била у власништву УН, присуство руског помо"ника, у име мо"не суперсиле, било Ќе сасвим природно. СлучаЌ Ќе обе"авао да "е бити веома тежак, такав изазов би могао да баци само веома професионални криминалац. Стога Ќе баца®е таквог камена на Руса био сасвим логичан корак.
   Видео камера за спо ни надзор Ќе показала како лепа, облина девоЌка у Ќедном купа"ем костиму трчи кроз планинске снежне наносе Алпа. Светло златна коса виЌори на ветру, а завод иве босе ноге црвене се на хладно"и. У ЌедноЌ рускоЌ девоЌци има толико лепоте и еротике да Ќе ве"а вероватно"а да "е се поЌавити на подиЌуму него да буде иследник за посебно важне случаЌеве.
   Жан Макаби се заклео:
   - Медене плавуше су наЌглуп а створе®а на Зем и! И тек треба да повери тако важну ствар! Па нека Руси обфотонатьса!
   Када Ќе стигла иследница Наташа, Жан ЌоЌ се обратио без церемониЌе:
   -Па, мислим да сте као млади специЌалиста одавно желели да се окушате у високом послу. Физичка елиминациЌа човека, сада и на Зем и Ќе реткост, али ево првог двоструког убиства у историЌи човечанства на другоЌ планети.
   Иследник за веома важне случаЌеве, чак и у канцелариЌи МакабеЌа, био Ќе бос, у краткоЌ сук®и и провидноЌ блузи. Поносно Ќе напухала скоро гола груди, забацивши своЌу златну косу.
   -Да, Ќа сам спреман! И сам сам хтео да замолим да ми повери ову ствар. Ве" имам нека размиш а®а о овоме.
   Рођени дипломата, Жак се претварао да Ќе одушев ен:
   -Па одлично Ќе за наше оде е®е, ти "еш преузети главни терет. Али знаЌте главни посао, УНЦБ Ќе преузео на себе. Ако ништа друго, ови момци "е нас потресати. Можете и"и.
   ДевоЌка истражите ица Ќе босом ногом огребала своЌ миши"ави чланак:
   - Идем, али, одлазе"и код вас, ве" сам успео да се упознам са материЌалом овог случаЌа и имам своЌа размиш а®а.
   -Говори, али само буди што више стиснут! - нестрп иво Ќе испалио Жан.
   ДевоЌка, коЌа Ќе више личила на скупу проститутку него на детектива по посебно важним стварима, почела Ќе да изговара своЌим мелодичним гласом:
   - Паж иво проучаваЌу"и случаЌ, ментално сам покушао да направим психолошки портрет злочинца. Ово Ќе веома дрска особа авантуристичке природе, са елементима психопатиЌе. Списак оних коЌи би то у принципу могли да ураде веома Ќе ограничен. Морате имати своЌ приватни брод, канале продаЌе, по могу"ности камуфлажу за радаре. Можда Ќе то велика гангстерска организациЌа, али ниЌедан велики синдикат не би се тако глупо разоткрио. Данаш®и мафиЌаши су прагматични  уди, за ®их су главни профит и новац. Од свих вероватних преседана, сенаторка Арабела Хуст Ќе наЌвероватниЌе злочинац. Она Ќе авантуриста, гангстер има везе и, што Ќе наЌважниЌе, само таква особа као што Ќе она могла би да нам баци тако смео изазов. Испалите лаку ракету, привуците паж®у на лешеве, такви рогови су ®ен препознат ив стил! - брзо се огласила секси плавуша.
  ... ГЛАВА 20.
  ДариЌа настав а да ради, упркос мразу уочи зиме. У но"и 8. новембра дозво ено ЌоЌ Ќе да спава мало дуже на одмору. А девоЌка Ќе у сну видела тако кул и Ќединствену;
  Херман Геринг Ќе после само три минута сазнао за Фирерову смрт. Шеф телохраните а му Ќе извештавао, поготово што Ќе РаЌхсмаршал био Хитлеров званични наследник.
   Шта ре"и о Наци 2, личности у стварноЌ историЌи коЌа Ќе остала у сенци Фирера. Обично се Геринг приказуЌе као ускогруд и морон, као да Ќе друга особа у Тре"ем РаЌху само сви®а. У ствари, Геринг ниЌе био, ни наркоман, ни идиот! Славни магарац Првог светског рата, пореклом из древне племи"ке, али осиромашене породице (деда Ќе био заменик наЌве"ег Бизмарка), успео Ќе да направи заносну кариЌеру и то не само у политици. ПоседуЌу"и озби не организационе способности, Геринг Ќе постао Ќедан од вођа окултног друштва Туле, коЌе Ќе уложило напоре да доведе Хитлера на власт. Герин ниЌе био велики говорник, али Ќе имао велике комерциЌалне способности. Почевши од малих ногу, брзо се обогатио и током Велике депресиЌе постао Ќедан од главних финансиЌера нацистичке партиЌе. Боров еве заслуге нису остале незапажене и, пошто Ќе добио доживотно место канцелара РаЌха, Хитлер Ќе именовао Геринга за свог наследника. Године 1941. ово Ќе формализовано посебним законом. Нацистичка двоЌица су учинили много, за ожив ава®е немачке мо"и, не заборав аЌу"и себе. Геринг Ќе убрзо постао наЌбогатиЌи човек Тре"ег раЌха и Ќедан од наЌве"их олигарха на свету! И током Нирнбершког процеса Геринг Ќе блистао духовитош"у и одлично изградио одбрану, исмеваЌу"и главног тужиоца. Наравно, дебил ниЌе успео да састави тако колосалан капитал. Чинило се да су се скоро сви снови остварили... Али Хитлер ниЌе послушао РаЌхсмаршала и покренуо Ќе рат против скоро целог света. Након Ста инграда, Геринг Ќе био у депресиЌи, али вест о ФиреровоЌ смрти оживела Ќе РаЌхсмаршала, као што електрични удар тера жабу да се трза.
   Геринг Ќе наредио своЌоЌ секретарици Ќасним гласом:
   - Прогласите опсадно ста®е у Берлину! И у складу са уставним амандманом да ме прогласи Фирером нове Немачке. Поша ите такву наредбу свима, без изузетка.
   У међувремену, Шеленберг и Милер су Ќурили у Царску канцелариЌу! Што Ќе наЌважниЌе, прошли су први сати смене власти. Шеленберг Ќе шапнуо Милеру:
   - Химлера треба навести, не да оклева, ве" да докраЌчи Геринга, Гебелса и Бормана да преузме власт.
   Милер Ќе приговорио:
   - То Ќе исто за Тре"и раЌх, за нашу Ота¤бину: Геринг Ќе много прихват ивиЌи кандидат од Химлера.
   Шеленберг Ќе пуцнуо уснама.
   - И зашто Ќе то!?
   Милер се некако тужно насмешио, почешао се по "елавоЌ глави:
   - Чи®еница Ќе да Ќе за Запад и посебно финансиЌску елиту Геринг наЌма®е неприЌате ски расположен од свих главних личности Тре"ег раЌха. Он Ќе таЌкун и има блиске везе са многим олигарсима на Западу. НиЌе антисемита, ®егов први заменик Ќе єевреЌин. И као што знате, Геринг Ќе увек заговарао свеобухватни рат против комунизма и РусиЌе, док Ќе постигао мир са БританиЌом и СЌеди®еним Државама. Уплашен перспективом доласка хорди бо шевизма у Европу, а у буду"ности и у Америку, Запад "е доброво но склопити мир са Немачком. А пошто нема потпуне неутралности, то "е нам активно помо"и. Заузврат, обе"а"емо СЌеди®еним Државама и ЕнглескоЌ зем у у СССР-у.
   Шеленберг климну главом.
   - Да! Ово Ќе логично! Са Химлером не"е мо"и да седну за преговарачки сто, па реч Химлер и ¤елат: значи исто!
   Милер Ќе залупио стакло.
   - єел тако! Ве"ина финансиЌских таЌкуна на Западу су или єевреЌи, или имаЌу ЌевреЌске корене, или зависе од єевреЌа. Све док Тре"и РаЌх води антисемитску политику, не"е бити мира са Западом! Али ако се уклоне главни ¤елати, а формално укину сва ограниче®а за оваЌ народ, онда "е рат одмах, одмах престати. А онда "емо све своЌе снаге бацити на РусиЌу!
   Шеленберг Ќе узвикнуо:
   - ХаЌл Геринг! Кладимо се на сви®у! Позва"у га одмах! Химлер мора бити оптужен за убиство Фирера и мора бити стре ан!
   Милер Ќе потапшао свог младог колегу по образу.
   - Добро мислите! Ста ин Ќе главни неприЌате  и неприЌате  заувек! Немогу"е Ќе договорити се са ®им! Комунизам представ а прет®у за све богате света! Цалл!
   Шеленберг, промрм а нешто у слушалицу, а онда док Ќе вриснуо:
   - Постав ен сам на место Химлера! Сада сам Ќа шеф таЌне полициЌе! Би"е кул растав а®а!
   Милер Ќе саветовао:
   - Пре свега, докраЌчите Химлера и КалиЌенбрунера! Позовите РаЌхсфирера и претвараЌте се да сте приЌате , а онда "е га наши лоЌални есесовци убити за трен!
   Шеленберг климну главом.
   - НиЌе ни чудо што се зовем млада лисица! єа "у заокружити змиЌа! Сви "е се наЌежити од мог имена!
   Химлер Ќе веома осебуЌна личност, сурова и истовремено осет ива, нестабилне и ра®иве психе. Посебно се плашио призора крви и лако Ќе губио душевни мир. Жестоко Ќе мрзео хомосексуалце, сурово каж®аваЌу"и перверз®ака, али Ќе ипак дозволио мушком масеру да му масира мртво тело сат времена сваког дана. Био Ќе жестоко прога®ан због пиЌанства, али Ќе и сам скоро сваки сат шмркао кокаин. Супротно Гебелсовим настоЌа®има, он Ќе ширио радове о инфериорности Словена и Кавказаца. Његово оде е®е Ќе сковало термин: под уд. Ипак, као слабашан млади", задобио Ќе Хитлерово повере®е уз потпуну зеб®у! У своЌоЌ канцелариЌи окачио Ќе десетак Фирерових портрета и величао га на сваки могу"и начин, посебно у присуству подређених. СвоЌевремено Ќе извео покушаЌ атентата на Хитлера, што му Ќе донело унапређе®е. Оклеветао Ќе Рема на све могу"е начине и на краЌу изазвао ®егову ликвидациЌу. ПознаваЌу"и Хитлерову зверску мрж®у према єевреЌима, ниЌе заборавио да на сваки могу"и начин баци блато на оваЌ народ. И измислио Ќе врло егзотичне клетве! Како сте се заиста осе"али према Фиреру? У почетку Ќе то била мешавина обожава®а и зависти, а после Ста инградске катастрофе, Химлер Ќе био потпуно зависан од дроге. Плашио се одмазде, но"у Ќе са®ао пакао и сатану. Молио се Ђаволу, надаЌу"и се да "е му он обезбедити удобан живот у паклу. Истина, БиблиЌа каже да "е Сатана и ®егови анђели бити бачени у ог®ено Ќезеро после другог Христовог доласка: где "е се мучити дан и но" у векове векова! Химлер Ќе од дети®ства био веома слаб физички, често су га тукли и прога®али у школи, па Ќе главни ¤елат Тре"ег раЌха, коЌи Ќе убиЌао милионе у срцу, био типичан шмок ан! Због тога Ќе након смрти Фирера био на се¤ди, губе"и драгоцене сате да преузме власт. И имао Ќе снаге... Тринаест пунокрвних СС дивизиЌа (не рачунаЌу"и стране), позадинске Ќединице, Фиреров гардиЌски пук, друге снаге... Овде сте могли докраЌчити Геринга, Бормана, Гебелса и постати суверени диктатор. Али Химлер ниЌе вођа по природи, он Ќе само проклета шесторка.
   Калтенбрунер Ќе наЌозлоглашениЌа фигура у СС-у, увек пиЌан, почи®е своЌ дан флашом шампа®ца и завршава огромном флашом ко®ака. И он Ќе оклевао не одлучуЌу"и ништа. Шеленберг Ќе поступио Ќасно. Шеф Хитлеровог пука обезбеђе®а, добио Ќе унапређе®е од свог наследника и Орден гвозденог крста са златним храстовим лиш"ем и диЌамантима. Тада су Химлер и Каленбрунер упуцани на лицу места.
   СС воЌницима Ќе Ќедноставно речено:
   - Ово су Фирерове убице!
   Како се брзо све одиграло, без борбе, као да Химлер ниЌе био шеф таЌне полициЌе. Борман и Гебелс су ухапшени нешто касниЌе. Геринг ниЌе желео да трпи конкуренциЌу поред себе, поготово што Ќе Борман био отворени неприЌате , а Гебелс Ќе био превише одвратан у очима Запада...
   Гебелс Ќе под оружЌем имао само пропагандну чету, брзо су га везали и одвукли до Геринга, коЌи Ќе ве" био на месту владара у царскоЌ канцелариЌи.
   Свеже печени Фирер Ќе изЌавио:
   - ОваЌ дан, 13. март 1943. године, би"е дан наЌве"е трагедиЌе немачког народа! Али у исто време он "е у"и у историЌу као почетак наЌве"е прекретнице! Тако да проглашавам месец жалости у НемачкоЌ.
   Шеленберг Ќе предложио:
   - Такође Ќе потребно донети указ о укида®у свих дискриминаторних ограниче®а за єевреЌе и апеловати на савезнике са предлогом да се зак учи примирЌе на сто дана!
   Геринг се, пухуЌу"и, сложио:
   - Нека буде тако! Рат за комунисте - мир за капиталисте! Сви богати  уди мораЌу да се удруже против глади!
   Гебелса и Бормана увели су у престону собу. Шеф пропаганде Ќе шепао, али Ќе покушавао да се држи право, а Борман се с времена на време кла®ао и ласкао. Када су били у подножЌу столице у коЌоЌ Ќе седео Геринг, Борман Ќе пао на колена и викнуо:
   - СмилуЌ се на мене, о наЌве"и од наЌве"их Фирера! Па ако хо"еш, Ќезиком "у ти полизати чизме!
   Гебелс Ќе кратко прогунђао:
   - Спреман сам да прихватим смрт!
   Геринг Ќе извадио хаванску цигару и полако запалио цигарету. Са обе ®егове стране стаЌали су Милер и Шеленберг. Борман Ќе допузао на коленима до новог Фирера и одмах добио чизму у носу:
   - Ти смрдиш звер! Уопште, велики Фирер никада не показуЌе милост! Али не"ете про"и са Ќедноставним изврше®ем! Стога, заповедам! ЗакуцаЌте руке и ноге на стуб и оставите их да висе у дворишту Царске канцелариЌе док не умру!
   Шеленберг Ќе стид иво приговорио:
   - А како "е Запад гледати на такву сред®овековну егзекуциЌу? Идемо ка цивилизациЌи.
   Геринг Ќе прогунђао:
   - Мислим да, по Гебелсу и Борману, не"е пустити много суза! Напротив, виде"е да сам управо Ќа Фирер коЌи Ќе способан да постави поуздану бариЌеру бо шевицима. Па ставите их на стуб! И пази да не умреш одмах! А осталим малим саучесницима опрости"емо! єа сам  убазан!
   Цела сала Ќе углас залаЌала:
   - Слава великом Фиреру!
   Геринг Ќе показао зубе:
   - Фирер Ќе задово ан!
   Покупили су Гебелса и Бормана и извукли их из ходника у двориште. Геринг Ќе демонстративно зевао:
   - Па, главно Ќе урађено! ОстаЌу дета и. Би"е неопходно уверити Запад у нашу лоЌалност! Дакле, користе"и право коЌе Ќе делегирао парламент, даЌем слободу и Ќеднака права єевреЌима! Шта Ќош?
   Милер му Ќе шапнуо на уво:
   - Ово Ќе главна ствар! Али хитно треба да поша емо гласника да се састане са члановима клуба: наЌутицаЌниЌим и наЌбогатиЌим  удима на свету!
   Геринг се почешао по глави и одговорио:
   - Овде "еш бити Муллер. Само наЌпогодниЌи амбасадор. Одлетите одмах, сваки минут Ќе драгоцен у рату!
   Милер климну главом.
   - Би"е урађено!
   Геринг Ќе рекао:
   - У међувремену, нека МаЌнштаЌн води офанзиву на Русе у УкраЌини. Покуша"емо да формирамо нове дивизиЌе. Прво да позовемо шерпу и дамо му нова наређе®а.
   Шеленберг се поклонио:
   - Време Ќе да тотални рат буде заиста тоталан!
   Милер Ќе стигао на Канарска острва касно увече. Тамо су га ве" чекали представници наЌве"их финансиЌских кланова. После неколико рутинских фраза, бивши шеф Гестапоа се бацио на посао:
   - Прво, врло Ќе потребно зак учити примирЌе и започети мировне преговоре! Ово Ќе први! Други Ќе одмрзава®е економских односа између капиталистичких зема а.
   Пол Маршал Ќе, као и обично, у Ќакни од малине и са цигаром у устима, одговорио:
   - Па, то Ќе оно што желимо! Први кораци Хермана Геринга су охрабруЌу"и! АкциЌе свих компаниЌа су нагло порасле! Хо"еш ли примирЌе?
   Милер климну главом.
   - За почетак, да!
   Други олигарх, ве" у белом оделу, убаци:
   - Ово Ќе стварно! Мислим да "е се Черчил сложити! Штавише, знамо како да извршимо притисак на ®ега! И нико не жели да бо шевизам дође у Европу.
   Милер Ќе приметио:
   - СССР Ќе за наЌкра"е време створио наЌмо"ниЌу воЌну индустриЌу. Хи аде фабрика и фабрика изграђено Ќе без западних инвестициЌа. Чак и сада, упркос огромним губицима на териториЌи и индустриЌском потенциЌалу, СССР производи 1.500 тенкова месечно ...
   Маршал Ќе прекинуо:
   - Ваши подаци нису тачни! Заправо, око две хи аде, са све више Т-34 у послед®е време. Уместо лаког Т-60. А у производ®и авиона СССР у наредним месецима може дости"и три хи аде.
   Милер Ќе звиждао:
   - Вау! Ово тим пре ако су Руси сада толико Ќаки да "е бити након што бо шевизам освоЌи Европу и Кину. Онда "е сатрти цео свет!
   Маршал Ќе климнуо главом и почео да став а месну салату на та®ир.
   "Управо то брине Черчила, као и друге утицаЌне западне политичаре. Немачка под РусиЌом Ќе много гора од РусиЌе под Немачком! Уосталом, фашизам не пориче право богатих да се богате, чак и за Хитлера Ќе приватна своЌина била света крава, коЌу ниЌе смео ни да дотакне нож! Иако Ќе за єевреЌе оваЌ бркати олош направио изузетак.
   Милер, паж иво одгризаЌу"и комад крокодилске кобасице пу®ене ананасом, сложио се:
   - Хитлер Ќе био поборник неприкосновености приватне своЌине, а Геринг Ќош више. Сви га добро познаЌете! И наравно са антисемитизмом Ќе Ќедном заувек краЌ! Пружи"емо вам могу"ност да своЌ капитал уложите на све териториЌе ослобођене од бо шевика!
   Марсхалл Ќе предложио:
   - У процесу преговора "е се десити специфично разграниче®е сфера утицаЌа. У међувремену, желите одмор!
   Милер Ќе узвикнуо:
   "НиЌе ли варварско уништава®е фабрика коЌе су изградила бра"а капиталисти, посебно када се узме у обзир колико сте уложили у ®их и своЌ капитал? А цивилно становништво Немачке ниЌе ништа криво!
   Капиталиста обучен у бело Ќе предложио:
   - Помозимо Немцима да обнове порушено. Би"е то снажан потез. Уопште, требало Ќе бомбардовати совЌетске фабрике и фабрике где нема правог власника и пословног човека. Русима небо цури!
   Маршал Ќе приметио:
   - И да е "е бити проблема са Ќавним м®е®ем у БританиЌи и СЌеди®еним Државама. Па да Америка ниЌе страдала од немачког бомбардова®а, а овде Ќе лакше него Британци...
   Милер Ќе, забринут, савио сребрну ви ушку у шаци.
   -Права власт у вашим зем ама припада олигарсима! На краЌу краЌева, избори нису ништа друго до маскенбал, коЌи изражава само такмиче®е између елита. Осим тога, ве" сте нам се више него осветили за наше бомбардова®е и сада смо ми главни. Па пропаганда "е све обЌаснити!
   Маршал се сложио:
   - Сигурно! Промена лидера у НемачкоЌ Ќе добар начин да се обмане народ, али Геринг... Уосталом, шеф Ваздухопловства Тре"ег РаЌха и Британци имаЌу рачун са ®им!
   Муллер Ќе брзо обЌаснио:
   - Геринг Ќе пре свега воЌник и бог види против рата на Западу! Па, у БританиЌи виде разлику између ратника и ¤елата. Па ви, мислим, обЌасните гомили. Осим тога, шта Британци могу да ураде? ГласаЌте за лабуристе, али у овом случаЌу мо" финансиЌске олигархиЌе не"е ослабити, ни за тренутак. КоЌа год странка дође на власт, увек сте на трону. Ово Ќе такав систем да се места у Сенату пребацуЌу из руке у руку!
   Представници олигархиЌе Ќедногласно су се сложили:
   - Интереси светског капитала су виши од емоциЌа, а Ста ин и комунизам су главна прет®а теме има мо"и богатих! Дакле, можете претпоставити да Ќе примирЌе ве" зак учено! Права мо" - мо" новца даЌе добро!
   Милер Ќе, са прилично искреном срдачнош"у, продрмао представнике олигарха (не би сваки милиЌардер ризиковао да дође у тако опасну близину ратног подручЌа.
   После тога Ќе шеф Гестапоа, преврнувши садржаЌ чаше шампа®ца, и очигледно поставши смелиЌи, упитао:
   - Ово Ќе свакако добро, али руски медвед Ќе Ќак и бо шевизам га Ќе Ќош више пожелио! Ако су СовЌети способни да производе оружЌе у тако великим количинама, онда нам ваша неутралност ниЌе дово на. Потребна нам Ќе и економска помо" и по могу"ности директна воЌна интервенциЌа! Руси имаЌу превелику надмо" у  удским ресурсима!
   Маршал Ќе очигледно био наЌупу"ениЌи и приговорио Ќе на веома  убазан начин:
   - Морам да кажем да ваши струч®аци не рачунаЌу на наЌбо и начин. Формално у РусиЌи пре ваше инвазиЌе...
   Милер Ќе, пис"у"и, прекинуо:
   - Превентивни рат!
   Маршал климну главом у знак разумева®а.
   - Да, чак и превентивни! Бо шевизам се природно одликуЌе експанзиЌом. Они са®аЌу о ствара®у империЌе светског савета. Чак иу уставу СССР-а из 1922. године пише да "е се СовЌетски Савез ширити све док му се не придружи послед®а република на Зем и. Маршал Ќе дубоко удахнуо и обрисао зноЌ са свог високог чела. - Али формално, у РусиЌи Ќе било 194 милиона становника. Али ове броЌке су потце®ене, пошто су резултати пописа из 1937. године проглашени за саботажу, а ®ихов резултат Ќе пове"а®е од наЌма®е шест милиона. Дакле, заправо не више од 185 милиона. А узимаЌу"и у обзир териториЌалне губитке и огромне губитке совЌетске армиЌе, у стварности СССР сада нема више од 125-130 милиона  уди. Дакле, узимаЌу"и у обзир савезнике, чак имате предност у  удству! Дакле, можете сами да се носите са СССР-ом и без наших дивизиЌа.
   Муеллер са тугом у гласу, некако Ќе подсе"ао на беску"ног мешанца интелигентног изгледа, приметио:
   - Чини се да Ќе тачно, али Руси на клупу став аЌу и жене и тинеЌ¤ере, а они грабе све ресурсе савета. И на рачун броЌности реалних снага, прво, део становништва успео Ќе да побегне са окупираних териториЌа, а друго, проклети партизани настав аЌу да штраЌкуЌу. Они спутаваЌу наше велике снаге.
   Маршал Ќе, са своЌим наЌприЌате ским изгледом, предложио Муеллеру:
   "Не желиш цигарету!
   Милер Ќе махао рукама као пливач.
   - Не, мука ми Ќе од тога! Ово Ќе тако невероватна одвратна ствар да Ќе бо е попити литар вотке помешане са ко®аком!
   - Па, чуваЌте своЌе здрав е! - Марсхалл Ќе почео да избацуЌе димне прстенове. Цигара Ќе била величине ноге столице, умотана у позла"ени папир. - Користите полицаЌце и Кхиви, као и трупе сателита. Наравно, помо"и "емо вам са оружЌем, као и са сировинама. Становништво Немачке, осамдесет милиона, плус АустриЌа, Судети, немачка диЌаспора у различитим зем ама. Не ма®е од сто милиона, неки од АриЌеваца. Па, шта Ќе са сателитима и освоЌеним зем ама? Такође можете креирати по ске дивизиЌе. НиЌедна хорда бо шевика уопште ниЌе тако непроце®ива. Само ваша ИталиЌа има четрдесет осам милиона, не рачунаЌу"и колониЌе. Дакле, броЌчана супериорност зависи од ваше личне вештине. Учини"емо све да убрзамо победу над бо шевицима.
   Муллер Ќе осетио бруталну глад (очигледно од узбуђе®а) и почео Ќе да Ќеде. Он свакако ниЌе сиромах, али Ќе чак и шефа Гестапоа импресионирало, на пример, Ќело жирафе и двадесетак ретких плодова у украсу. И кремаста сурла слона помешана са пипцима лиг®е и пу®еним лешевима ража, парадаЌз-чоколадни сос. Генерално дивно! Неколико минута Ќе "утао, енергично раде"и вилице, пошто му Ќе било доста, снисход иво приметио:
   - Морали бисмо и єапан да увучемо у рат против СССР-а... Тада би Руси сигурно били слом ени!
   Маршал Ќе уздахнуо, глуме"и сузе, и жва"у"и филе пржене газеле натоп ене соком од брескве и поморан¤е:
   - Са єапаном Ќе теже! Зем а излазе"ег сунца дала Ќе шамар Америци... А ми смо поносни єенкиЌи, осим тога, ускооки су превише зем е уграбили.
   Мулер Ќе кажипрстом протр ао лице Блажене ДЌевице МариЌе о златну ви ушку, сложио се:
   - Да, не"е бити лако убедити єапан да се одрекне освоЌене териториЌе, али... Ви сте Американци практичан народ, зар не?
   - Да тачно!
   - И наЌбогатиЌи од наЌбогатиЌих влада и у САД! Па, Кина би могла постати бо шевичка. А ово Ќе против ваших интереса. - Милер Ќе очаЌнички погледао око бизнисмена. - И тако добиЌате и Кину и СССР. Руси су превише Ќаки да би били поражени без єапана. И цар "е можда пристати да замени Тихи океан за Сибир. Да, и єамамото Ќе противник рата са САД.... Дакле!
   Маршал Ќе прекинуо Милера п еском по челу. Други олигарси су разоткрили че усти, али им Ќе у очима била забава:
   - Разумели смо те! ХаЌде да размислимо и о томе! До тада, можете и"и на спава®е! Сутра у дванаест сати после подне сазна"ете да ли су ваши напори крунисани успехом. Да, и потребан нам Ќе одмор.
   Милер се наклонио што Ќе ниже могу"е, малтене челом додируЌу"и под, представници светске олигархиЌе су се иронично нацерили:
   - Нисам поносан! Наравно, поштуЌем ваше време.
   Бивши шеф Гестапоа отишао Ќе у пензиЌу на енглеском, а да се ниЌе ни поздравио, страшно Ќе хтео да спава, тре"и дан на ногама. Добио Ќе председнички апартман, са креветом величине фудбалског терена и окружен би кама из целог света.
   А да Ќе међуци  постигнут или скоро постигнут, крсташки рат против комунизма Ќе реалност. И сви богати уЌеди®ени у борби против бо шевизма! А ово Ќе главна ствар! А шта Ќе са Русима? Добро су се борили, али су само 1941. изгубили четири милиона затвореника! НиЌе тако кул нациЌа. Године 1915. Руси су потучени, упркос ®иховоЌ броЌчаноЌ надмо"и. Царска РусиЌа Ќе била више него три пута насе ениЌа од Немачке, док су се Немци борили на два фронта. Да ниЌе интервенциЌе САД, можда би победила. У сваком случаЌу, Руси на челу са Ле®ином потписали су понижаваЌу"и мир. Дали су БелорусиЌу, балтичке државе и УкраЌину, плативши огромну одштету. Тада су, међутим, успели да врате ве"и део зем е. Истина, По ска се ниЌе покорила црвеном... Године 1939. завршена Ќе ова ружна замисао ВерсаЌа... Милер Ќе поново зевнуо и онесвестио се...
   Снови шефа Гестапоа никог не занимаЌу, иако се дуго одмарао.
   ПремиЌер Черчил, коме су законом дата ванредна овлаш"е®а, паж иво Ќе слушао извештаЌ. Висок, широких рамена, пун, али снажан са лицем добро"удног булдога, поглавара наЌве"е силе света по броЌу становника и териториЌе, пали лулу, размиш аЌу"и о изме®еноЌ ситуациЌи. Немачка Ќе, наравно, геополитички конкурент БританиЌи. Штавише, прилично Ќе озби на, као и Француска, па чак и СЌеди®ене Америчке Државе. Али ово Ќе само конкурент, а СовЌетски Савез Ќе прави и непомир иви идеолошки неприЌате ! Сам комунистички систем пориче наЌвишу вредност буржоаског света - приватну своЌину. Осим тога, ни после победе над Француском, нацисти нису ускратили финансиЌске таЌкуне (осим наравно єевреЌа и зашто Ќе Хитлер толико запео за ®их!), да се обогате и буду господари. Било Ќе Ќош бо е када су нацисти растерали радничке синдикате и дозволили пове"а®е дужине радног дана на 16 сати дневно!
   У души, Черчил Ќе поштовао Хитлера, али га ниЌе волео, сматраЌу"и га изгоницом и се аком. Али Геринг, из аристократске породице, много Ќе прихват ивиЌи партнер. Поготово након што Ќе ве" првим декретом укинута дискриминациЌа єевреЌа! Да, можете се носити са сви®ом! Штавише, Геринг, за разлику од Хитлера, пиЌе ко®ак, изузетан Ќе гурман и ниЌе равнодушан према женском полу. А међу ®има постоЌи и сличност -  убав према скупим хаванским цигарама. Такође плус.
   Сада Ќе главно одмах прогласити примирЌе или се це®кати! Водити да и рат са Немачком значи помагати СовЌетима. А ако Црвени дођу у Европу, онда "е сви богаташи бити или стре ани, или у логорима за истреб е®е... Наравно, не може се дозволити пораз Тре"ег РаЌха...
   МилиЌардер Адам Смит први Ќе прим ен код британског премиЌера. Разговор се дотакао промена у НемачкоЌ. Адам, испиЌаЌу"и кафу из чаше царске породице, одмах узе бика за рогове:
   - Црвени савети су преЌаки! Њихов командни систем Ќе веома ефикасан у ратним условима! Пословни кругови широм цивилизованог света страхуЌу да после Ста инграда Тре"и раЌх више не"е мо"и да оде. У овоЌ смртноЌ борби са бо шевизмом, НемачкоЌ и ®еним савезницима Ќе драг сваки воЌник! А битка у Африци одвлачи огромне снаге, посебно авиЌациЌу и морнарицу, са источног театра операциЌа. Дакле, одлука мора бити донета одмах!
   Черчил Ќе "утао око минут, полако пуше"и. НиЌе толерисао немирност и волео Ќе да понав а: не можете савладати понор у два корака! Наравно, рат Ќе скуп и ниЌе добро да се капиталистичке империЌе међусобно истреб уЌу зарад бо шевизма. Генерално, РусиЌа Ќе дугогодиш®и ривал БританиЌе, ®ен наЌопасниЌи геополитички ривал. Чак Ќе и Иван Грозни планирао пут до ИндиЌског океана, а Петар Велики се борио са Ираном и Турском. Затим Ќе под Николом Првим дошло до директног воЌног сукоба. БританиЌа Ќе изгледа добила Кримски рат, али Ќе платила ову ВикториЌу са више крви него што су коштали сви ратови са Наполеоном! Па чак ни Крим ниЌе у потпуности заузет. Затим сукоби у Авганистану под Александром ИИИ и активна подршка БританиЌе за ускооке током руско-Ќапанског рата...
   Тада Ќе РусиЌа, такоре"и, постала савезник, али су вођени таЌни преговори са Немачком о подели огромног руског колача. После револуциЌе, зем е Антанте су у почетку помагале белогардеЌце, али Ќе онда финансиЌска елита охладила Колчака и сл. єедан од разлога Ќе био ватрени антисемитизам белогардеЌаца и чи®еница да Ќе ве"ина народа бившег Руског царства следила бо шевике. А светски, финансиЌски кругови су се надали да "е смртно болесног Ле®ина заменити десна рука Троцког са савезом, са ЗиновЌевом и Каме®евим, после чега "е се вратити стари поредак! Троцки расни єевреЌин из иму"не породице, са манирима господара, наЌма®е Ќе личио на бо шевика и будио наде међу светском олигархиЌом у тотално пороб ава®е Руса и других народа. Али победио Ќе Ста ин, коЌи Ќе сма®ио НЕП, коначно окончао приватну своЌину, спровео колективизациЌу и инсценирао тоталне чистке у апарату. СССР Ќе убрзано пове"авао своЌ воЌни потенциЌал, а економски темпо Ќе био рекордан, никада раниЌе виђен. И то Ќе све уплашило! Стога Ќе Хитлер и помогао да се обнови ратна машина у НемачкоЌ. Дозво ено му Ќе да уведе универзалну воЌну обавезу, поврати контролу над демилитаризованом зоном у басену РаЌне, па чак и припоЌи АустриЌу. А шта Ќе са аншлусом и референдумом: све Ќе легално са становишта међународног права. Онда су се предали ЧехословачкоЌ... Све Ќе било опрем ено чином. Сам остарели премиЌер Ќе написао писмо Хитлеру да узме Чешку под "заштиту". Чехословачка Ќе била поде ена ... Припрем ен Ќе план за коалициони рат против СССР-а. єапан су са истока, са Ќуга Турске и ИталиЌе, са запада погодиле Немачка, РумуниЌа, По ска, Мађарска, ШпаниЌа, Финска и други уз подршку БританиЌе, Француске и САД.
   АваЌ, Хитлер Ќе испао идиот тако што Ќе инсценирао "Но" кристалних ножева", убивши многе богате єевреЌе. По ска, где има више од два милиона єевреЌа, а они контролишу скоро деведесет одсто капитала, побунила се и савез Ќе осуЌе"ен! И тако Ќе почео Други светски рат! Па да сада свет "иза кулиса" може да буде задово ан, опседнути Фирер Ќе мртав, као и ®егови саучесници! Сада можете да укинете бо шевизам и мрску РусиЌу!
   Черчил Ќе говорио своЌим тихим, промуклим басом:
   - Проглашавам примирЌе на сто дана, и почи®емо преговоре! Одмах поша ите наређе®е трупама. - И обратио се америчком генералу Патону. - Америка зна?
   Патон Ќе залаЌао:
   - Без Енглеске, САД се не"е борити! Наше трупе су ве" почеле да разводе немачке хорде.
   Черчил се осмехнуо, као да Ќе булдог видео дебелу кост.
   - Па то Ќе супер! Шта Ќош?
   Секретар Ќе боЌаж иво промрм ао:
   - Ста ин те зове, хо"е хитно да разговара!
   Черчил Ќе направио гримасу као да га боли зуб.
   - Реците му да имам хитан састанак и да пре сутра уЌутру не може бити говора о разговору!
   Секретар климну главом.
   - єа "у то урадити! Мусолини Ќе такође послао телеграм. Он тражи мир!
   Черчил Ќе, уместо одговора, узео са стола флашу шампа®ца и, демонстрираЌу"и снагу, зубима извукао чеп и усисао флашу. Попио Ќе више од пола и прогунђао:
   - Ипак, постоЌи Бог, и он нас Ќе избавио од Хитлера. А ми "емо се сами отарасити Ста ина!
   Шампа®ац Ќе потекао низ премиЌерову масну браду. Черчил Ќе одмахнуо главом и наредио:
   - Поводом примирЌа уприличите празник! Добили смо рат и сви треба да буду сре"ни! - и лукаво сузи очи. - Осим Руса! Ускоро не"е бити смешни!
   Патон се нацерио.
   - ЕлиминациЌа Хитлера изазвала Ќе слав е у СССР-у, сада се одржава парада у Москви, па чак и пушке пуцаЌу у ваздух!
   Черчил Ќе филозофски говорио:
   - єедина сахрана са поздравом Ќе сахрана рата!
  ... ГЛАВА 21.
  Александар Рибаченко Ќош ниЌе ништа променио у свом животу. На празник 8. новембра момци су поново упали. Пси су гурнути у одгаЌивачнице помо"у ултразвука, коЌи Ќе емитовао уређаЌ величине кутиЌе шибица.
  И храбра екипа момака узе и уђе у богату ку"у. И оно што само дечаци и девоЌчице нису могли да поднесу одатле.
  И скупа одела, и накит, и златне полуге и валута.
  И такође много више.
  Александар Рибаченко Ќе такође могао да однесе неке од вредних докумената.
  Потом су предати партизанима.
  Онда Ќе босоноги дечак забележио нешто заним иво у своЌу општу свеску, и било Ќе супер.
   РусиЌа Ќе наЌве"а држава
   Универзум, нека Ќе под тобом!
   Али онда Ќе ураган прошао кроз смрт,
   Шта Ќе од моЌе домовине постала светац?!
  
   Како се то догодило? Зашто нема Домовине - Велике РусиЌе? Сами себи смо се чинили мо"ни, скоро богови, извините на умору од таквог поређе®а. Седам наЌве"их галаксиЌа било Ќе скоро потпуно у нашоЌ власти. Титанско оружЌе способно да уништи светове попут даха подземног света, брзине звезданих бродова, откри"а хиперплазме, мултивекторских димензиЌа, вариЌанти кинезипростора, магонуклеарног оружЌа... Покушали су да нам се одупру: арогантно царство Даегера, ДиЌамантско сазвежђе Тахирак, фурила, еуфациЌа... ДиЌамантско сазвежђе, наЌстариЌе царство са три милиона година историЌе, тотални свемирски рат траЌао Ќе неколико децениЌа, а тек откри"е полупросторног по а коЌе Ќе неутралисало страшно термокварк и гравио-термокварк ракете су помогле да се победи. Монструозни сукоби, нипошто тако дивни по своЌоЌ романтизму и Ќарким боЌама битака, као у блокбастерима двадесет првог века. Сазвежђа, многе хи аде планета биле су подвргнуте разорним ударима.
   Створена су нова средства за уништава®е, биокибернетички вируси, усмерена акциЌа, хиперрадиЌациЌа, воЌно оружЌе коЌе делуЌе на обичноЌ води и Ќош много тога. Стотине хи ада планета су очиш"ене, мо"не ескадриле  уди са другог света распршене су на фотоне и наночестице, чиЌи су поЌединачни звездани бродови могли да прођу за Зем ин месец. Понекад Ќе било окрутно, цивилизациЌе су се вра"але назад, РусиЌа Ќе изгубила милионе своЌих синова, читави светови су нестаЌали, трпе"и наЌокрутниЌе одговоре. Али човечанство Ќе било Ќаче. Наука Ќе еволуирала, многе планете су постале полигони за експерименте. Тако Ќе настала термопреонска бомба, чиЌу Ќе поЌаву предвидео велики писац научне фантастике Рибаченко. Људи су почели да одрастаЌу у посебним инкубаторима, сваки дечак и девоЌчица од дети®ства су одгаЌани у касарни, савладаваЌу"и вештину ратова®а. ИмпериЌа Ќе постала непобедива, ®ена свемирска флота Ќе постала наЌброЌниЌа и наЌсавремениЌа. Многе расе су се, схвативши то, бориле на нашоЌ страни. Али онда они коЌи су наручили - завршите! Самоименова®е ове расе била Ќе мистериЌа, Ќер ова врста изгледа иу природним условима. Звали су их ОлимпиЌци, Ќер Ќе ова суперцивилизациЌа имала мо" Бога Великог Творца. ОлимпиЌци су разиграно владали Простором и Временом, немер иво су нас надмашили. Само што нисмо разумели. Нешто хладниЌе од Велике РусиЌе? Ово Ќе нереално... За цивилизациЌу коЌа Ќе прешла дуг пут, државу чиЌа су читава историЌа непрекидни ратови, а коЌа се и након пораза увек осветила.
   Испоставило се антиквазар! ОлимпиЌци су чврсто тврдили своЌу материЌалност и мо". НаЌгоре Ќе што се нису ни напрезали. Али било Ќе и нечега што Ќе уливало бар трачак наде - ЗАИСТА СУ СЕ УПАШИЛИ РУСИєЕ! Паника, животи®ски страх. НиЌе било такве попуст ивости своЌствене стариЌима, кажу, клинци се ту роЌе у свом пешчанику, па макар и десетине и стотине хи ада парсека - па нека чуваЌу! А ако почну да сметаЌу одраслима - на шмрц! Не, изгледа да су сасвим адекватно замислили какву огромну мо" мо"но руско царство може постати у буду"ности! Били смо Ќаки и постаЌали смо све Ќачи! За шта су добили у потпуности, гледаЌу"и како се Велика РусиЌа распада ...
   Био сам шизоидна црна рупа, анти-мозак! Што Ќе наЌгоре, не могу се ни за шта оправдати. Можете побе"и од паса Западне конфедерациЌе (састоЌе се од бивших досе еника из СЌеди®ених Држава и Европе, коЌи су се изненада сетили демократиЌе, напуштаЌу"и Велику РусиЌу), можете попунити грбу у Новом МисисипиЌу или Квазар-Вашингтону, престонице нове државе. Али не бежи од себе. На мени - несхват иво монструозна крв, изгуб ени идентитети трилиона  уди и других галаксиЌа. Свако од ®их Ќе живео, веровао у нешто, волео, мрзео... Сви су подржавали нас и нашу веру. Во ен и поштован; бивши командант Александар Солдатов и Ќа, ратница Елена СоколовскаЌа. Зем ани су сматрали уређаЌе са промен ивим временом способним да помере читава сазвежђа или галаксиЌе у несхват иву прошлост и далеку буду"ност као лични изазов. Ванзема ци, ко зна одакле су дошли, инсталирали су их без траже®а дозволе. И ме®али су конфигурациЌу универзума, ®егове законе, као ултра-квази-богови, по сопственом нахође®у. Без престанка до умова беба... Па, безобразници, мегакосмичке ниткове!
   ДевоЌка Ќе лутала улицама Зевса. Невероватно Ќе тешко летети на овом свету, а вишенаменско оружЌе, разне хиперплазма технологиЌе или не раде или функционишу с прекидима. Мучили су, гушили мисли о прошлости. Вест о колапсу Сунчевог система потресла Ќе Царство. Као и нестанак безброЌне флоте. Када би гомиле  уди коЌи су изненада изгубили мо" и друге галаксиЌе кроз коЌе сам се гурао знале ко сам, биле би разапете на Ќарболу мисиЌе.
   Али нису могли да погоде, Ќер идеЌа да Ќе слатка, пркосно насликана курва и врховни командант трилиона одабраних бораца Ќедна особа - идиотска до краЌ®их граница - Ќе глупост!
   ДевоЌчино лице Ќе офарбано, проме®ено козметиком, мо"но тело Ќе постало Ќош сексипилниЌе током циклуса лута®а међу галаксиЌама. ОлимпиЌци нису потпуно уништили човечанство, али су коренито променили своЌу власт. Велика РусиЌа више не постоЌи, постоЌе само фрагменти империЌе. Друга престоница у центру галаксиЌе Ќе такође нестала, остав аЌу"и само прилично подмлађене ултра убичасте звезде, од коЌих Ќе ве"ина имала облик хибрида цве"а и непознатих животи®а. Као веверица од Ќагоде, штука од ананаса, печурка Ќербоа и остали апсурди! Хибрид шимпанзе / маслачка - уместо уобичаЌеног сферног облика. КоЌе незамисливе законе физике треба прекршити за ово? Чини се да мо" олимпиЌаца не познаЌе границе! Шта Ќе са световима? Планете су прошлост - постаЌу нешто тако надреално да се Пикасо и Салвадор Дали гуше од зависти! Чак и на овоЌ позадини, лични проблеми су безначаЌни, као беба коЌа се игра шибицама када експлодира хидрогенска бомба! Конфедералне специЌалне службе су имале обиман списак моЌих сарадника - он се сма®ивао скоро сваке неде е, како су криминалци хватани. Ве"ина Ќе умрла сама, пошто Ќе погуб е®е у случаЌу хвата®а било недово но страшно. Бачени су у провидноЌ капсули на глукон-неутронску звезду. Тело Ќе избодено зраче®ем, коЌе ниЌе одмах убило, ве" Ќе изазвало монструозан, неупоредив бол. Хаотични погонски неутрони су мучили нервне завршетке и изазвали ужасне делириЌуме у мозгу. Све нагомилане негативне емоциЌе и комплекси изашли су из подсвести. Чинило се да ми Ќе срце потпуно устаЌало, ледено од невероватних туга, неподнош ив ¤елат - савест, али не, видиш, и суза "е иза"и ...
   Неки су више волели герилски рат. Са®али смо да обновимо царство и да ударимо олимпиЌце! Дете коЌе стиш"е песнице и прети торнадом коЌи Ќе смрскао ку"у и убио ®егове родите е. Фантастично, али дошло Ќе време и  уди су почели да управ аЌу временом и лакше се носе са торнадом него са точком бицикла! Се"ам се Интерцханге Дос-369, затвореног поддимензионалног света, металне шко ке са прик учним портовима и доковима за поправку. Крхотина цивилизациЌе усред хладно"е и светлости звезда. А такође - много олупине са брода, зароб ени богати терет, пиратска производ®а, затим битка и униште®е целог света, кориш"е®е термо-преонске ескадриле да га гранатира (милиЌарде пута мо"ниЌе од водоничне ракете). Ужасна катастрофа. Планета се распала на трилионе ватрених бисера, течних крхотина, атомизованог Ќезгра, коЌе Ќе после неколико сати поцрнело, поставши прави пепео пораженог света!
   Елена у црну рупу, у вакуум коЌи се смеЌе да Ќе ®ено име на врху листе. Ко Ќе заиста Ќединствено драг - Александар Ќе потпуно уништен, ®егов ултра-дредноут, ¤ин у облику капи, пречника хи аду осамсто километара, пао Ќе у талас и однео у непостоЌа®е прошлости. А напад хроностациЌе олимпиЌаца узео Ќе огромне снаге. Али шта се дешава са наЌве"им звезданим бродом када уђе у сопствену прошлост. Она се распада на елементе од коЌих Ќе створена. Људи се моментално сма®уЌу до узраста одоЌчета, величина ембриона - нестаЌу. Свака одбрана Ќе немо"на пред налетом времена. И зашто сам преживео у овом паклу, врло вероватно због унутраш®ег садизма олимпиЌаца. Као у своЌе време, єехова, уместо да убиЌе Каина, осудио га Ќе на муке, а потом потомство буквално натопио светском поплавом. Патим не толико физички, Ќер човеку рођеном у касарни бол Ќе сасвим природан сапутник, него што Ќе страшниЌе, духовно. Мали човек Ќе глупа жена коЌа Ќе на себе преузела сав терет одговорности - као да Ќе универзум висио о дуготрп ивом, женском плачу...
   Гомила Ќе изнела девоЌку на трг. У очи Ќе упала огромна холографска проЌекциЌа, светлуцави четворострани мегаавион. єавни, државни канал приказао Ќе Ќош Ќедан масакр - аеродинамичну, провидну капсулу у облику кап ице на заслеп уЌу"оЌ црвеноЌ позадини. Послед®и лет Маргарите Железовске, координаторке руских царских ловаца. Вакуум! Ношена Ќе у по у силе, гола, миши"ава упркос пат®и (девоЌка Ќе несум®иво била мучена), и да е лепа. На чистоЌ, еластичноЌ кожи, сЌаЌноЌ од зноЌа, полом еним, поцепаним траговима од додира снажних праж®е®а хиперструЌе (за разлику од конвенционалног електрицитета, хиперструЌе користе ма®е честице са огромним импулсом, способне да се кре"у брзином вишеструко ве"ом од брзине светлости, у ве"ем броЌу димензиЌа.ве"а ефикасност!). Сада Ќе бачена у капсулу коЌа "е летети у деструктивноЌ орбити. АгониЌа "е траЌати неколико неде а, са болом хи адама пута Ќачим од горе®а на ломачи. Не прикривени садизам - технотронски фашисти, задово е®е животи®ских нагона, али с коЌим правом!? Западна конфедерациЌа Ќе ванзема ска формациЌа за поносне Русе, своЌеврсне сепаратисте, из реда народа коЌи се од давнина супротстав аЌу РусиЌи. И сада се оваЌ паук свети, желе"и да спречи ожив ава®е империЌе, многи  уди желе да обнове Велику РусиЌу, и зато клика граб ивичких олигарха жели да спали идеЌу у пупо ку. Нова буржоазиЌа Ќе одавно желела да добиЌе стварну власт и политичку слободу да би имала утицаЌ на процесе у зем и. Нису сви били задово ни касарнским политичким уређе®ем. Нека девоЌка буде крива пред човечанством, мада можеш ли мрави замерити што ниЌе померио планину? Али само Велика Руска ИмпериЌа има право да ЌоЌ суди, ®еном уништеном систему власти, коЌи Ќе пропао у привременом вртлогу, Врховни Координатор-Цар. Не наследни монарх, ве" супермен коЌи Ќе прошао систем селекциЌе на више нивоа, изабран између десет хи ада. Сваке године десет хи ада генетски наЌдаровитиЌих беба, дечака и девоЌчица, буде одабрано да науче уметност мо"и. Затим, уз помо" посебних програма коЌе креираЌу наЌмудриЌи и наЌодабраниЌи  уди, бира се председаваЌу"и. Вишестепени до пет година, два пута годиш®е, пет три пута, а после петнаест: четири пута годиш®е одређуЌе се кандидат за царског координатора. У доби од тридесет пет година, он или она заузимаЌу столицу и владаЌу тачно двадесет пет година, преносе"и узде власти на другог вођу. Тиме Ќе обезбеђен континуитет власти, одсуство стагнациЌе, елитни обрт. Бивши Императорски координатор се аутоматски унапређуЌе у чин саветника и може заузети Ќош Ќедну високу позициЌу у царству. Предуга владавина квари човека, претвараЌу"и га у деспота. И сама Елена Ќе била Ќедна од десетохи ада, постала Ќе прва по броЌу поена, али Ќе Ќедноставно рођена у погрешно време и ниЌе постала председаваЌу"и. ДевоЌка Ќе направила брзу кариЌеру, прошла кроз многе битке. И знала Ќе нешто што други нису. Наиме, постоЌи шанса да се РусиЌа подигне из пепела и врати оно што Ќе раниЌе изгуб ено, па чак и васкрсну мртве. Дакле, Елена ниЌе трчала, ве" Ќе напротив тражила да пронађе к уч за поновно рође®е! Не бекство, ве" потрага! Као детектив коЌи тражи отисак, траг послед®е наде!
   Чули су се звуци музике - демонски, агресивни, енергични. Оргу е су гласно загрмеле, одзва®ао Ќе хердидас - мешавина контрабаса и гаЌди са електронским поЌача®ем. ДевоЌци Ќе било драго што Ќе расеЌана, што Ќе чула врискове и сте®а®е голог, сурово измученог приЌате а коЌи лети ка звезди муке изнад свих сила. Садистички холограм Ќе остао иза и девоЌчица Ќе почела да се пробиЌа кроз  удско и друго галактичко Ќато. Део Ќавности Ќе, међутим, више волео да лети, иако на овом свету наЌсавршениЌа техника може одбити сваког тренутка. Међутим, гравомобили су били опрем ени гравитационо-просторним амортизерима у случаЌу пада. Овде Ќе Ќедан од ®их пао и одскочио као лопта, чули су се посматрачи свих боЌа са стране. ДевоЌка Ќе нехаЌно отерала у страну:
   - Две смрти се не могу десити, Ќедна се не може избе"и!
   Скоро Ќе потрчала до места где су се чули врискови, одакле се, ми ама далеко, допирао бесни, животи®ски гнев месождера. Тут®ава и гравио-звучни таласи саЌбер органа продрли су у крвоток, чине"и срце да куца брже.
   ДевоЌка се, као моторни чамац у локва®има, заглавила у овалном делу публике. Неки од ®их, обузети емоциЌама, винули су се у ваздух, лебдели и звиждали.
   Два бинара су се потукла. Женке су лепе и прете"е у исто време. Били су голи до поЌаса, грубе кратке сук®е су биле умр ане крв у, а миши"и су им били истакнути на леђима, ногама и рукама. Чини се да су  уди, у сваком случаЌу, веома слични, само незема ског порекла.. Бинари су били лепи и Ќаки као зема ске жене ратнице. Свакако не тако шаролика као што Ќе емисиЌа трансвестита сакуп ена из многих галаксиЌа! Дуга, избе ена коса Ќе уплетена у плетенице, шарене тетоваже на подлактицама и леђима, Ќедна са локалним религиозним храмом и анђелима коЌи могу да уплаше дете, а друга на леђима, искрена, узбуђуЌу"а порнографиЌа међу врстама. Кретали су се лагано, клизе"и, зближаваЌу"и се у трепере®у грифона (МатериЌал Ќе сто двадесет пута Ќачи од челика) и повлаче"и се. Не лишене лепоте и еротике, босе ноге девоЌака остав але су крваве трагове, с времена на време скидале, ци аЌу"и у стомак или колено. ЗноЌна, препланула тела борки®а прекрила су броЌне посекотине и ожи ке.
   Одбегли ратник Ќе лактом гурнуо оклопног хрчка коЌи Ќе стаЌао поред ®е:
   - Заним ив призор, али зашто мачеви нису хиперплазмични?
   Хрчак Ќе фркнуо.
   - Светлосни мач са температуром од милиЌарди степени спали"е све живо. И овде Ќе неопходно забавити гомилу. Бинари се у стварности не упуштаЌу у дуготраЌне борбе. ЗнаЌу да одмах униште. Ако не из центра, онда из секундарног ударца.
   СоколовскаЌа Ќе збу®ено слегла раменима:
   - Мислио сам да староседеоци не смеЌу у режимски град.
   - Понекад ме пусте унутра. Ово су нешто попут циркуске трупе. Они лутаЌу пусти®ом, уче, забав аЌу масе. - Глодар му Ќе гурнуо у уста неку врсту бомбона у чоколади, глас му Ќе постао ма®е разговиЌетан, грготаЌу"и. - Наравно да су добри борци, али апсолутно безопасни. Они не крше законе, органски се стапаЌу у нашу културу.
   "РаЌа на зем и, нема више да се види! Продато сатани да се мучи у векове! Муче®е Ќе тешко - туге су велике! Тужне ствари - сузе у две реке!" ДевоЌка Ќе певала у мислима. Ипак, у центру мегаурбанизована метропола у коЌоЌ шушкаЌу лете"и полицаЌци, зграде су сличне, украшене цве"ем, тенковима и самоходима или чак хибридом минка и лимуна, изглед таквих женки Ќе архаичан и гангстерски.
   Хрчак Ќе, лукаво намигуЌу"и, шапнуо:
   - Знате, они могу да даЌу  убав. Не презирите ни са ким, само платите! Темперамент Ќе луд! А цена ниЌе вакумска!
   Ритам се поЌачао, хердидас Ќе цвилио продорниЌе. ДевоЌка Ќе бацила увежбани поглед око себе, он Ќе одмах схватио одакле звуци долазе.
   "Гравио резонанца и пикапови," девоЌка се нацерила. "Ратници музичари су само роботи! Музика заснована на троструком потезу.
   Мешавина камилице и жабе, са ушима као крила слепог миша, суптилно Ќе шкрипала:
   - Не прате ток борбе. Како знате када да промените темпо? Дивна земуница?
   Елена Ќе исправила:
   - єа нисам земуница! Ово Ќе погрешна дефинициЌа. А роботи мере биоструЌе мозга, разне параметре тела. Међутим, не зна се ко се коме прилагођава, борци за роботе, или роботи за борце.
   єедан од ратника био Ќе наоружан са две кривине, попут латица астера, саб ама. Њен ривал Ќе секач и секира. Поново су се срели у убитачном плесу, а публика Ќе урлала од одушев е®а. Неки су чак полетели и почели да испа уЌу ласерски ватромет у свемир. Приметио сам да се на коленима и глеж®евима противника налазе оштре мамузе дужине до длана од камена светлиЌег од диЌаманата. СветлуцаЌу на четири сунца.
   Елена климну главом.
   - Звездани квазар!
   Ратнице су биле активне ногама, а када су се мамузе укрстиле са оштрицама, зачуо се звекет и искре су летеле.
   Помало примитивна представа, али своЌом животи®ском снагом ове девоЌке привлаче публику. За особу презаси"ену електроником, ово Ќе много лепше од разних виртуелних ефеката.
   Древни фасцинантан циркус. Елена Ќе фркнула:
   - Не волим кад се боре из забаве.
   Оклопни хрчак се сложио:
   - Да, ниЌе тако озби но! Али ипак, борба Ќе борба! Чак и ако изгледа као Ќедноставна "виртуелна машина", ране могу бити стварне.
   Елена Ќе ук учила комп наруквицу. Погледала Ќе у холограм:
   - Шта дођавола!
   Смртна казна Ќе емитована на компЌутерскоЌ наруквици. Њена приЌате ица се грчевито грчила, изложена супер-болним ефектима вишеструких зрака. єадна Маргарита. А очи, читаЌу нешто тако страшно, неописиво. Свако  удско поређе®е или аналогиЌа бледи пред ружном гримасом коЌа Ќе изобличила лице девоЌке, бившег ратника и примадоне.
   Жаба од камилице упита:
   - єе ли то вакуум за тебе?
   ДевоЌка Ќе одговорила:
   - Не!
   Али то ниЌе била истина. Пред девоЌком се све збунило - и граЌа гомиле, и друге кладионице коЌе прихватаЌу опкладе. Четири светле"а светила же но бацаЌу зраке на Елену. єедна од ®их, жута, почела Ќе да постаЌе зелена. Маргаритин казнени модул, хиперплазма рекламе и расту"и урлик органа и хердидас пулс...
   Потпуна глупост!
   Жаба од камилице Ќе зацвилила:
   - А шта ниЌе квазар! Како се пацови-пантери уништаваЌу!
   Гердида Ќе урлала на наЌвишоЌ тони док Ќе ратница саб ом секла противникову секиру и забила сечиво у миши"ави стомак. Бинарка Ќе пала, али Ќе одмах скочила и убола противницу ножем у бутину. Као одговор, пререзала Ќе врат саб ом. Глава несре"ног ратника Ќе одлетела, сви су дахтали. Победник Ќе затетурао, поклонио се, испустивши победнички урлик:
   - єа сам наЌЌачи, Ќа сам наЌбо и, хиперквазаре!
   Публика Ќе избила у аплауз, звижда®е, лупа®е ногама. У зависности од тога шта Ќе било у обичаЌу дате расе у изразу одушев е®а.
   Хибрид камилице и жабе зацвилио Ќе:
   - Штета што Ќе лепа госпођа била!
   Хрчак Ќе исправио:
   - То су бинари, посебни по виталности, двадесет пута су им ве" одсецали главе, а потом обнав али тела. Публика се не може окупити на обичан плес, она захтева убиство.
   Избацивши роботе, на брзину су избрисали крваве отиске босих стопала девоЌака са покривача прстена.
   Следе"и пар Ќе истрчао на громогласну буку оркестра. єедан од ®их Ќе био радиоактивни транс-плутоник, са маказастим рукама механичког порекла, други Ќе био медвед пацов, чиЌа Ќе половина била кибернетичка нога са гусеницама, руке су биле куке за конзерве, радиоактивни контеЌнери су се могли отварати. Хрчак Ќе гунђао:
   - Ево наказа! Да ли желиш да наставиш са овим?
   Ратник, са залуталом збу®еном женом, не баш прикладном за ®ену врсту, одговори с презиром:
   - Уопште, циркус перверз®ака ниЌе за мене! Одвратно исмева®е див их животи®а?
   Животи®а Ќе вриснула:
   - Као што знате! И Ќа волим!
   Два чудовишта су се споЌила, ухватила у коштац. Чуло се звецка®е зарђале тестере, хрпа по коЌоЌ Ќе гребао пас, слон коЌи ломи бамбус.
   Опет, као и први пут, п уштале су варнице и изливала се отровна крв. Леп иви талас, отрован смрад, стигао Ќе до првих редова.
   Елена Ќе одмахнула главом.
   - Одвратан! Само црна рупа! Антикуасо!
   Окренувши се, девоЌка Ќе одлутала.
   Огроман град светлуцао Ќе испред ®е величанственим фонтанама, а на ®иховим врховима лебдели су ку"е у виду хибрида руже и нилског ко®а, шко ки и лиг®и, сендвича и гуштера! Елена Ќе успела да убрза тако што се поравнала са асфалтом од течног кристала коЌи тече. ТатЌана Белова Ќе живела у нижим секторима, прозори ®еног стана гледали су на космодром и црвено-браон наборане просторе иза провидне бариЌере снаге. Због чи®енице да се Зевс окретао, ношен вртлозима вештачког гравитационог по а, ивица писте се стално померала. Сви холограми гравивизора у стану су били ук учени, емитуЌу"и много ТВ канала доступних на Хипернету. Истовремено, прекинути су хиперинтернет канали. Пет и по хи ада холограма - и ово Ќе само основни сет. А колики Ќе индиректни космички утицаЌ. ДевоЌка Ќе са радош"у могла да гледа у оваЌ калеидоскоп, подсе"ао Ќу Ќе на текстове за обуку током вежби, да савлада информациЌе. НиЌе ни чудо што Ќе скоро постала вођа целог уЌеди®еног човечанства. Нормалан поЌединац би имао узбуђе®е у очима, мозак не би могао да поднесе оби е визуелних информациЌа. Плус хипер-какофониЌа пригушених звукова коЌи допу®уЌу пеЌзаж. Нешто што Ќе Белова сЌаЌно изнела у холографском режиму: прелазе"и по собама, девоЌка Ќе уронила у водите ку кул емисиЌе, затим у голе девоЌке из бордела задово аваЌу"и страсти чудовишта, па у борце свемирског акционог филма или баналне Ќунак "сапунице" са к уном папагаЌа и ушима слона. ТатЌана Белова Ќе вођена виртуелно-информационим океаном, као аЌкула у мору проблема, изолуЌу"и наЌважниЌе, анализираЌу"и чи®енице уз помо" многих мини-компЌутера коЌи лебде око тела, а посебно мозга. Онда се све ово може одбацити за "зелено" и "цхервонтси". Ово Ќе зарадила, преферираЌу"и мозак него проституциЌу. Ве"ину времена ®ена древна Корефанка Ќе провела повезана са универзалним Хипер-Интернетом, путуЌу"и по секундарним, глобалним (интергалактичким) и локалним мултивекторима. Уопште, хип човЌече не можеш ништа ре"и...
   - Здраво, украо сам квазар у твоЌим недрима! - безобразно се нашалила Белова.
   Елена Ќе, задржаваЌу"и разиграни став, одговорила:
   - Нађи себи кибернетичког типа црне рупе. Да зезнем све фаЌлове!
   Као одговор, девоЌка Ќе полетела и три пута се откотр ала у ваздух.
   Две слатке, али веома атлетске девоЌке почеле су у шали да се туку, кре"у"и се горе-доле код ку"е, све док се нису сместиле у обавештаЌни погон, где су мега-дискови (ласер, хиперплазма, биоплазма и други) били смештени на полицама и у изграђеним полицама у зидове, мултикристале, па чак и древне е-к®иге. єедна од ®их била Ќе увезана златом и украшена шаром драгог каме®а. Ухвативши Еленин поглед, ТатЌана Ќе нехаЌно добацила:
   - Свемирски змаЌеви су поново ухва"ени! Хо"еш млеко од тиграсте краве шаргарепе, са дипломама?
   Елена Ќе, облизуЌу"и своЌе црвене усне Ќезиком, одговорила:
   - Са великим задово ством! ОваЌ коктел се зове - збогом мозгови!
   ТатЌана Ќе фркнула:
   - Може ли се опростити од нечега што не постоЌи!
   Елена Ќе спретно парирала, окре"у"и босу ногу:
   - Кажу, збогом  убави кад ниЌе!
   ТатЌана Ќе ве" сугерисала озби ниЌим тоном:
   - ХаЌде да попиЌемо мало вреле природне крви свемирског транс-плутониЌумског змаЌа!
   Елена се спремно сложила:
   - А шта... зар не хватати неутрине!
   Робот у облику старогрчког титана са крилима, савиЌаЌу"и своЌе еластичне миши"е, улетео Ќе у просториЌу. Засветлеле су прозирне чаше за вино. ДиЌамантско-рубинска крв чудовишта се улила у ®их. Такву експлозивну смешу можете пити само у малим гут аЌима, како не бисте опекли грло.
   "Ваша дела су вакуум", рече Белова са искреном тугом. "На опрезу сам због истраге. Процес жижака ...
   Отпила Ќе гут аЌ из чаше. Направила Ќе гримасу од осе"аЌа пече®а и додала помало тупо:
   - Запад®аци знаЌу да сте у нашем сектору.
   - Нису раниЌе хватали неутрине - Елена се спо а немарно осмехнула. Њене ноге, ослобођене болних, сЌаЌних ципела са дугим потпетицама, почеле су да масираЌу киборга са пола лица у виду позла"еног, шкорпиона са длакавим ногама попут тела гусенице. СоколовскаЌа Ќе била неприЌатно изненађена да се балске ципеле направ ене од изузетно Ќаких кристалних ципела са високом потпетицом могу нагло уморити преласком на виртуелну стазу препрека.
   На грациозном длану Белове поЌавила се плоча модулатора, на коЌоЌ Ќе корефанка-армс откуцала код потребног диска. У зиду се створио отвор, а компакт са гор®ег сталка Ќе уз клик склизнуо у ®ега. Слика настала у средини собе: Нови ЗмаЌ, Гигантски Метрополис-Систем, хи аде, милиони Ќуре"их аутомобила,  уди, друге галактичке животи®е, роботи. ЗаЌедно са ®има, лансира®е ратних бродова - крстарица, ловаца, патролних полициЌских ботова, луксузних бродова, звезданих бродова приЌате ских раса туђих  удском разумева®у, чудна, неухват ива геометриЌа зграда! Неки су у облику тенкова са више цеви и боЌних бродова са емитерима... бескраЌна ивица хоризонта ниЌе типична за друге светове, пошто Ќе планета равна, као шестоугаони новчи"...
   - Нова концентрациЌа сепаратизма. Они коЌи су таЌно са®али о оконча®у велике РусиЌе. Они коЌе прога®а мо" старе ИмпериЌе, - саркастично Ќе приметила Белова - Сада постоЌи мо" и мо", а Руси, у наЌбо ем случаЌу, немо"ни робови су црне рупе!
   "Вакумска сила", Елена се горко осмехнула. - ОлимпиЌци су приказали лекциЌу ултразвука, спали га у принцепс плазми.
   ТатЌана Белова Ќе певала:
   - ЛекциЌа Ќе сурова, али Ќе пошла наопако за  уде! И процветао у свемиру - Ќедан порок!
   - Временски судиЌа и тужилац споЌени у Ќедно. До"и "е нечуЌно - цео универзум спава. ВладаЌу  удима као вучом, ко Ќе против - доби"е батине!
   ТатЌана Ќе прекинула ратника, узвикнувши са жаром:
   - Или "емо до"и до ®их! Понов ени сукоб се не може избе"и - само се одлаже. Век касниЌе, милениЌум, десет милениЌума - опет "емо се борити као тврдоглави булдози или тенк-тигрови коЌи не познаЌу границе беса!
   Елена уздахну, нехотице спустивши очи:
   - Следе"и сусрет може бити кобан за нас!
   - Па шта? - Белова Ќе ставила маску равнодушности. - Не"е бити скоро. Младе формациЌе имаЌу друге проблеме. єош хитниЌе. Рат великих размера се спрема да се распламса између фрагмената руске империЌе!
   Притиском на дугме заменила Ќе диск. Слика Ќе избледела.
   - ИзбиЌа®е устанака других галаксиЌа, сепаратизам царских гувернера, покушаЌ рестаурациЌе ДиЌамантског сазвежђа. Див е хорде транс-плутониЌума, потиснуте назад у Магеланове облаке, поново дижу главе, Ролники се уЌеди®уЌу, немири на перифериЌи... Мале ствари у животу, али захтеваЌу интервенциЌу хирурга.
   "После олимпиЌског сукоба, ово су све фотони", насмеЌала се Елена. "Као да Ќе дечак чиЌи су родите и заклани имао ивер у прсту.
   Белова Ќе климнула главом, и као да Ќе извадила бомбоне из ваздуха. Спретним покретом прста, поделила га Ќе на две половине, бацивши Ќедну своЌоЌ другарици, другу себи:
   - Али, упркос тузи, ивер ипак може да изазове инфекциЌу!
   Елена, спретно хватаЌу"и деликатесу дугим ружичастим Ќезиком на змиЌи, скриваЌу"и поклон иза образа, пркосно Ќе зинула:
   - Можда Ќе тако и наЌбо е! ДевоЌка Ќе сркнула своЌу другу чашу змаЌеве крви. - Чудно Ќе пити много мекше!
   ТатЌана Ќе  убазно обЌаснила:
   - МоЌа ти си ватростална драга... Биоадитиви омекшаваЌу укус, иначе би нам било Ќако болно.
   СтариЌе девоЌке су "утале, уживаЌу"и у пи"у, расположе®е се брзо подигло.
   - Одлазим - смеше"и се ве" без икаквог натеза®а, рекла Ќе Елена. - У светове вишевекторске дисторзиЌе и нестабилних мере®а.
   Белова се зачуди, зазвижди:
   - Хо"еш да нестанеш?
   Елена Ќе одмахнула главом у знак отпушта®а.
   - МоЌ мозак ниЌе вакуум! ПостоЌи много начина да побегнете и изгубите се у готово бескраЌном универзуму. Али у овом случаЌу, ово ниЌе крунски ци !
   ТатЌана се Ќош Ќедном изненадила:
   - Са чиме?
   - У овим погрешним световима можете прона"и к уч за спас човечанства. Иако изгледа као баЌка... - почела Ќе СоколовскаЌа, снизивши глас до шапата.
   ТатЌана, нагнувши главу ближе, упита:
   - И како?
   ДевоЌка рашири руке у страну и одговори:
   - Две речи то не могу да обЌасне!
   Елена се наслонила и заронила у се"а®а.
   ... Анти-универзум проме®еног времена (чисто новинарски термин, научници и публицисти и струч®аци нису дошли до консензуса да уопште може представ ати такву поЌаву, ®егова природа Ќе Ќош увек неразЌаш®ена мистериЌа!) растегнут на стотину! двадесет хи ада осам стотина светлосних парсека. Голо  удско око на Зем и у кратком но"ном времену, па чак и тада могло Ќе да разазна како, под ®еговим утицаЌем, звезде ме®аЌу своЌ сЌаЌ, згуш®аваЌу"и вакуум. Све машине и механички супер-извиђачи, чак и они коЌи се састоЌе од полуполарне антиматериЌе, ушавши у ®у, Ќедноставно су се растворили као ше"ер у вру"оЌ води. Човеку Ќе немогу"е да продре, али инструменти кроз таласе редовно бележе и наЌма®е промене у структури континуума. И дешавале су се сваке наносекунде, постепено хватаЌу"и свеже делове универзума. Анти-универзум се ширио попут ¤иновске змиЌе, или бо е речено, попут бескраЌних пипака мулти-лиг®е (гигантског паразита коЌи Ќе живео у утроби  убичастих звезда) у више праваца. После првог скока, Анти-Универзум Ќе достигао своЌ праг, плафон. Одавде Ќе дуг пут до Зем е - она лежи иза нас, одвоЌена од олимпиЌских поседа огромном да ином, низом звезда и светова. Иза - троструко Сунце (црвено, плаво, зелено). Да, десило се невероватно:  уди су успели да разложе некада Ќединствену свети ку на различите компоненте, а сада Ќе скоро вечан дан на планети Зем и и у суседним насе еним световима. Штавише, зраци се кре"у, не праволиниЌски, као раниЌе, ве" по орбити коЌу даЌу рефлектори! Само Ќедном у неколико дана, на неколико сати, токови светлости се иск учуЌу да не би прегреЌали планету, и да би се омогу"ило  удима да се диве дивном звезданом небу, као и вештачким светлима ®ихових фантастично величанствених градова. Иза срца империЌе испред - ОНИ, а у средини - наша армада, скоро цела великоруска флота, милиони, десетине милиона бродова. Ве"ина звезданих бродова империЌе изгледаЌу као морске рибе, или хибридне аеродинамичне животи®е из свемирских светова, али неки модели изгледаЌу као голи бодежи, секачи, секире или нешто модерниЌе и монструозниЌег облика! Оштрице злокобно светлуцаЌу, чини се да вакуум не само варни, ве" плаче, свака суза Ќе невероватна концентрациЌа енергиЌе разара®а. На додатним панелима за гледа®е, мекхконс (механичке структуре, Ќедна од вариЌанти робота) саставили су смртоносног дизаЌнера буду"ег Хипер Ерасера. НаЌстрашниЌе оружЌе ИмпериЌе, коЌе превазилази чак и термо-преон бомбу, способно да разнесе вакуум у комади"е, избрише простор, изазиваЌу"и ефекат потпуног распада материЌе. СоколовскаЌа Ќе познавала само опште принципе. Користе"и процес фузиЌе преона (честице од коЌих се састоЌе кваркови), реактор се убрзава и кроз посебно полупросторно сито избацуЌе изузетно ретку хиперплазматску корону коЌа се састоЌи од многих димензиЌа. Штавише, мере®а, за разлику од стандардних, два-три, пет су фракциона. А ово утиче на структуру материЌе. Чини се да постоЌи, а истовремено ниЌе. Замислите да се у Ќедном делу брода висина сма®ила, али не потпуно, ве" делимично. єош Ќедна додатна дубина. МатериЌа губи структуру, распламсава се бак ом униште®а. Научници нису у потпуности схватили последице таквог напада уништава®а, али то ниЌе спречило воЌску да га употреби...
   Пре сат времена умро Ќе бри антни ратник маршал Росалина. Сваким веком, из године у годину, рађа се све ма®е мушкараца; жене заузимаЌу скоро све к учне позициЌе. Дивна, темпераментна лепота. Њен пернати проЌектил, седам стотина педесет километара дугачак воде"и ултракрсташ, успео Ќе да се опрости - слика блиставог б еска, ублаженог светлосним филтерима, али дово ног да истисне сузе и утопи околину у шарене кругове. Уф, шта Ќе било, обично помак у прошлост или буду"ност, не дешава се тако пркосно. Али наЌокрутниЌа трагедиЌа коЌа Ќе прелила чашу стрп е®а била Ќе смрт Александра Солдатова. Не само ваш командант, ве" можда и моЌа наЌЌача и наЌтраЌниЌа  убав. Скоро муж! Породица у традиционалном смислу те речи Ќе скоро званично укинута у ВеликоЌ РусиЌи, скоро сва деца се одгаЌаЌу у огромним, милитаризованим интернатима. Па, уобичаЌено Ќе да се ембриони носе у кибернетичким инкубаторима. Сигурно Ќе много сигурниЌе него да га носите у материци. А ми Александровци смо били заЌедничка деца - дечак и девоЌчица! И велика Ќе трагедиЌа изгубити оца своЌе деце! Истина, он и Ќа не осе"амо пе"инску  убомору Ќедно према другом и можемо слободно да водимо  убав са другим партнерима, чак и када се заЌедно забав амо. Постепено се приближавамо нивоу општепризнатог морала Великог царства: пошто смо сви Ќедна целина, онда би полни партнери требало да буду заЌеднички: отворени за све! Само хомосексуализам као монструозна изопаченост под суровом забраном!
   Сва одговорност пала Ќе на Елену Соколовску. Широка, миши"ава рамена девоЌке поднела су тежину милиона светова.
   СтаЌао сам на мосту грубог боЌног брода коЌи се недавно спустио са кундака Супротне светлости. У близини су били АнастасиЌа Бри антоваЌа, Ирина БрусничнаЌа, Маргарита ЖелезовскаЌа, команданти ескадрила, вође других галактичких формациЌа (од коЌих деветнаест хуманоидних). Пилоти и оператери су паж иво зурили у гравоколапсе, пратили наизглед насумично трепта®е позивних знакова лопте и холографске скенира®е мапа околног простора. Многи су били повезани директно преко векторског интерфеЌса, кроз ®их су текле реке хиперплазме, слике коЌе Ќе слала авангардна линиЌа извиђачких робота коЌи су били шест парсека од армаде.
   Као ништавило, нестали су броЌни спорови, састанци, безобзирне женске псовке и штапови, сва баца®а и покушаЌи да се реше®е баци на хиперпланетарни сервер са мо"ним аналитичким софтвером. Хиперплазма компЌутер, мало ма®и од Месеца, давао Ќе толико опциЌа за акциЌу да би биле дово не да преброЌе атоме у универзуму.
   Дошао Ќе тренутак истине. Свака одлука се може одложити, осим Ќедине способне без коЌе Ќе опстанак немогу"!
   Све Ќе сада зависило од мене, ако, наравно, слободом избора можете назвати - начин постав а®а главе на блок! Ухватио сам стотине напетих погледа досадних лоба®а, холограма и шарених вишедимензионалних проЌекциЌа. Уски жмирак монголоидне лепотице АнастасиЌе ... плаш иве, несигурне плаве очи златокосе Маргарите ... див а  убичаста ватра зеница-бушилица Фа-Жара-За, вође курдских ратника из Видерана. ... ружичасти октаедри на телескопским процесима цара долбаеба - хибрида божура и Рака - броЌ 3945 (®ихова раса се управо броЌала) ...
   - Ствари су архетипске! - Са муком сам изговорио, буквално без даха од узбуђе®а. - Хиперплазма! Уништите олимпиЌце!
   Не ¤абе кажу, жена команданте, да Ќе ђаво са трозупцем БожЌим коЌи разбиЌа. Гравио-електромагнетни импулси су пролазили кроз тело. Гигантски звездани брод Ќе оживео, као да Ќе у кошницу бачен жиг. Међутим, хаоса ниЌе било, свако се бавио своЌим послом, п уштали су командантови импулси... Сваке секунде су ме саЌбер-оператери извештавали о току инсталациЌе Хипер Ерасер-а. Веома Ќе важно раздвоЌити и нарушити просторну структуру вакуума на широком подручЌу. Прорачун Ќе направ ен на основу чи®енице да у фракционим мере®има чак и време пролази на другачиЌи начин. єедноставно мора да се баци као ивер с Ќедне на другу страну. Заиста, у ограниченом облику времена, обичан човек може - препустити се успоменама! Армада наЌмо"ниЌих звезданих бродова поређана у борбене формациЌе према плану коЌи Ќе развио кибернетички ум... У принципу, ништа ниЌе зависило од Соколовске. Врховни координатор-император (коЌи поседуЌе мо" древне римске принцезе), прелепи ђаво, заправо Ќе наредио - да уништи неприЌате а по сваку цену.
   Људски мозак Ќе велики, можете истовремено пратити информациЌе и репродуцирати прошле догађаЌе. На пример, историЌа модерне физике. Хиперплазма, коЌа Ќе заменила електрицитет, дала Ќе велику мо" човеку. Његове особине и методе добиЌа®а описао Ќе у разним сериЌама бри антни, можда наЌве"и писац руског говорног подручЌа, Олег Рибаченко. Први Ќе описао методе синтезе термокварка, могу"ност фракционих мере®а и измислио теориЌу чврстог вакуума. Чак Ќе предвидео времена када "е  уди мо"и да ствараЌу друге универзуме, слично хиперцивилизациЌи. Ово Ќе универзум, где су сви  уди апсолутно бесмртни, а мртви васкрсаваЌу! Некакав гениЌе Олег Рибаченко Ќе портретисао - Хиперкомунизам! Али изгледа да су други познати писац научне фантастике Ефремов и слични из совЌетске школе погрешно израчунали, висок ниво цивилизациЌе, никако гаранциЌа мирног суживота, а камоли приЌате ства! На неки начин, свемир Ќе чак и гори него на планети Зем и. Ако су у сублунарном свету, како се цивилизациЌа развиЌала, расли хуманизам и доброта, онда се код неких раса одвиЌао супротан процес... Међутим, ако узмете историЌу човечанства, на пример, у седамнаестом веку, муче®е Ќе било уобичаЌена поЌава. , а у деветнаестом се бар у Европи сматрало варварским. Истина, било Ќе и мита. На пример, фашизам и тоталитаризам средином двадесетог века, или... Када Ќе створено нуклеарно оружЌе, онда Ќе изгледало да су глобални ратови нестали у забораву, па Ќе нестала могу"ност да се добиЌе сукоб. ОсваЌа®а самоЌ РусиЌи нису била потребна, апсурдно Ќе са®ати осваЌа®а, са популациЌом од два одсто, коЌа контролише тре"ину светских природних ресурса. Али другим зем ама се то ниЌе допало.
   Двадесет први век се показао тешким, готово послед®и у историЌи  удске цивилизациЌе. Нуклеарно оружЌе се раширило по целом свету, природни ресурси су исцрп ени. Природни енергетски ресурси, нафта, гас, уга , ураниЌум и други били су при краЌу. ПостоЌи акутна несташица свеже воде. Однос снага се постепено ме®ао у свету. Звездасту буржоаско-демократску зем у СЌеди®ених Држава, у улози светског лидера, заменио Ќе комунистички Ситаи. Велико небеско царство постало Ќе главна суперсила! Ово Ќе погоршало ситуациЌу, руководству СитаиЌа су недостаЌали зем а, вода, метали и енергетски ресурси. Што Ќе наЌважниЌе, ако демократске САД нису могле себи да приуште да троше превише на воЌску, или да воде крв у оптере"ене ратове великих размера, онда су ауторитарни комунисти... Размиш али су у другим категориЌама, колико милиЌарди се може довести у ред. да не изгубим. (Као што рече Велики Кормилар - па шта ако нуклеарни рат погине пола милиЌарде, а друга половина "е живети под комунизмом!) Богата РусиЌа за СитаЌа Ќе као Ќаг®е пред гладним вуком. Пошто Ќе освоЌио неколико суседних зема а, ук учуЌу"и и огромну АндиЌу (исецаЌу"и и изглад®иваЌу"и неколико стотина милиона додатних уста до смрти), Ситаи Ќе наредио - време Ќе!
   РусиЌа би несум®иво изгубила рат вишеструко ве"е снаге, али су ®ени научници коначно успели да остваре бри антне идеЌе Олега Рибаченка и створе супероружЌе! Ситаи Ќе пао, а после ®ега Ќе покорен цео свет. Остварио се вековни сан о Ќединству човечанства. Прекинувши ратове, прешли смо на научно управ а®е планетом исцрп ено од егоистичких капиталиста. Шире®е свемира Ќе почело!
   Хиперплазма млаз, искричав свим дугиним боЌама, пробио се кроз дебеле пипке анти-универзума, тунел апсолутне празнине, пречника четврт парсека. Хиперплазма машина за пра®е потрошила Ќе целокупну залиху енергиЌе на оваЌ ударац. А то Ќе отприлике еквивалент од три квадрилиона, осам стотина трилиона бомби бачених на Хирошиму. У рупу су Ќурнули мултиелектронски извиђачи, за ®има Еролоки АнастасиЌе Бри антове (лепо име за борце), милиони и милиони Ќедва приметних сенки остав аЌу"и пукотине у вакууму, а тек после тога - главне везе, бригантине, фрегате, крстарице. , грубе граЌфере, титански колос ултра-боЌних бродова, дредноути, свемирске маЌке, вишеносачи авиона... армада са много милиЌарди живих ратника, а Ќош више робота и "мехкона"!
   Пипци су се брзо споЌили, као да ломе мушице и звЌездане бродове, ухва"ени у окруже®у вишевекторског и вишесекторског времена, процвЌетали су невероватном дугином круном. Чак Ќе засенио експлозиЌе супернове, ако не по сЌаЌу, онда по лепоти. Очигледно, тренутна промена временских параметара, ослободила Ќе колосалну количину енергиЌе. Тада су насилни изливи универзалног ватромета пребледели, раствараЌу"и се у аморфном, шиштавом гасовитом киселином континууму.
   Хиперплазма пилоти єосифа Ста ина, мог грубог дредноута, моментално су довели свемирски брод у ста®е Ќеднодимензионалног свемира. Затим изводи хиперскок не дожив аваЌу"и тре®е вакуумских по а. Оштар баца®е, мало вам се врти у глави, Ќер сте на кратко изгубили висину и ширину. Хипер му®евит скок и изронили смо при самом урушава®у пролаза. Активирали су се супертермални кварк и потисници, а звездани брод Ќе поЌурио напред са грациознош"у балерине. Мноштво команди и крикова из милиЌарди гут аЌа (смрт никако ниЌе била безболна) обрушило се на оператере и аналитичаре уз информациони вихор, поплав ени холографски скенери, изливени у ратника. Седела Ќе, повезана са десетинама мини-робота коЌи су копали у неуроне мозга. Много зраче®а активирало Ќе ®ену медулу, преплав уЌу"и хиперплазмом. МилиЌарде неурона су размиш але снажно, девоЌка Ќе видела милионе проЌекциЌа одЌедном, и у ста®у борбеног транса покушавала Ќе да координира акциЌе армаде. Искрено, да ниЌе било телепатске хиперплазмичке контроле, у том тренутку УЌеди®ена звездана флота Руске империЌе би више личила на чопор  утих вукова коЌи беже од бод икаве жице него на организован систем. И тако Ќе велики ратник, у ЌедноЌ секунди, успео да изда скоро милион команди. И то захва уЌу"и ултраталасноЌ стимулациЌи, уз помо" мини робота створених на принципу хиперплазме.
   Рупа у незамисливоЌ космичкоЌ стварности бивала Ќе све ужа. Магла подземног света гутала Ќе све више звезданих бродова свих боЌа, лизала их Ќе десетинама милиона. Чак ни наЌновиЌе по е полупростора са негативним, па чак и фракционим димензиЌама ниЌе помогло. Негативна фракциона димензиЌа, у теориЌи, требало би да претвори било коЌу ракету у обЌекат лишен величине и масе, ма®и од преона, што значи да пролазе звездани брод без наноше®а ни наЌма®е штете. (Елена се стресла - дођавола са таквим дета има). Тако Ќе ®ен груби дредноут био скоро усисан, претвараЌу"и се чак и безначаЌан као прашина. Али каприциозна Паласа Ќе искривила усне у осмех - кажу, хаЌде да те погледамо! Ма®и део непобедиве руске армаде исклизнуо Ќе на острво стабилности. Нека врста тунела, пипци коЌи се кре"у брзином коЌа Ќе много пута ве"а од брзине светлости су заустав ени. Чинило се да Ќе оваЌ несташни дечак поштедео инсекта.
   Пред ®има Ќе било нешто невероватно. Нека врста спрд®е природи и свемиру. Замислите вишебоЌну мешавину хибрида носорога и багера, ананаса и чап е, пецива и светлости све"а. Уопште, било Ќе то нешто без преседана, незамисливо, несхват иво  удскоЌ машти! Елена Ќе узвикнула:
   - Кад Бог хо"е да се шали - творевина плаче! Када Свевиш®и ниЌе расположен за шалу, креациЌа може само да се смеЌе!
   Милиони захтева одЌедном:
   - Шта да ради командант, удари"е нас сваког тренутка!
   - Хиперплазма! Тотално униште®е! - Хистерично Ќе вриснула Елена, глава ЌоЌ Ќе засветлела, мини-роботи коЌи су плутали у мозгу осетили су преоптере"е®е.
   Пред напредуЌу"им руским звезданим бродовима одвиЌао се виртуелни обрис битке, као у древним свемирским блокбастерима, само неупоредиво ве"и. Уз сву своЌу величину, ова слика ниЌе тачно одражавала стварност, слика Ќе била неуређена, због чега се чинило да има Ќош више бродова. МилиЌарде ултра-зрака, супер-ракета, хиперплазма угрушака безброЌ облика и другог материЌала и не толико, створеног да уништава и уништава, долетеле су до ци а - скромног, величине малог астероида, оличе®е звезданог аванса. -гарде .. И пао Ќе у заборав, само нестао, моментално упиЌаЌу"и енергиЌу. ПостоЌао Ќе само потпуно празан вакуум. Пипци, коЌи су прогутали многе парсеке, растворили су се као у Ќезерцу. Холограм Врховног Координатора Ќе б еснуо, изненада, као из ништавила, поЌавили су се милиони раниЌе несталих бродова. Како су се сви радовали, тешко Ќе описати, Света РусиЌа Ќе Ќош Ќедном свима показала своЌу мо" и непобедивост. Виша сила подземног света се распала, као кошмарни делириЌум после излече®а грознице...
   Елена СоколовскаЌа Ќе чак певала од радости, компонуЌу"и надахнуто, у покрету:
   ПостоЌи много различитих врата у свемиру
   Бесни потоци  уте хиперплазме!
   Зна®е Ќе дало много к учева
   Били смо  уди, а сада смо богови!
  
   На звезданим бродовима Ќуримо кроз таласе
   Кваркови се пене у вртлозима етра!
   Шта "у потомцима пренети,
   Деца другачиЌег, бурног света!
  
   Вакум Ќе топао, греЌе срца,
   Звезде око лица у сре"и  убавника!
   Служити напретку - нема краЌа
   И Ќаворови нежно шуште на Зем и!
  
   Где крочимо, тамо цвета РусиЌа,
   Грм авина битке Ќе музика живота!
   Идемо храбро у нову кампа®у,
   Служимо свето ВечноЌ Ота¤бини!
  
   Нека буде жртава - простор Ќе суров
   Много различитих врста и раса!
   Превише огроман понор светова
   Увече приЌате , а уЌутру "е издати!
  
   Али за РусиЌу нема бариЌера,
   Ко зна: руски дух Ќе мо"!
   Гехена и пакао не"е уплашити,
   Не узимаЌте зароб енике и смртни гроб!
  
   Само месо може бити уништено
   Па, и душа верно служи Ота¤бини!
   Нево а и туга - победи све,
   Морамо - да стегнемо каиш!
  
   Овде су поразили неприЌате е,
   Ми смо човечанство - пупак универзума!
   Одвратност долази - дочека"е ударац,
   Не смемо се суочити: меко"у, тугу и Ќеца®е!
  
   У простор за нас, постао као унутраш®е двориште,
   Брз лет између звезда, као шет®а!
   Иако Ќе небески "илим безгранични,
   Можемо га преобликовати - без шале!
  ... ГЛАВА 22.
  У Ста иновом телу Владимир Путин Ќе прославио празник 7. новембра - дан револуциЌе. Ускоро "е му бити седамдесет година. И то Ќе много. Хо"е ли имати времена да освоЌи свет док Ќе у Ста иновом телу? Или можда не?
  ШпаниЌу и Португал су ве" освоЌили нацисти. А ускоро "е до"и ред и на СССР. Разум иво, демонски Фирер се не"е помирити са постоЌа®ем независне и комунистичке РусиЌе. Дакле, ствари за Ста ина-Путина могу бити жалосно.
  Уморни и остарели диктатор, после бурног одмора, утонуо Ќе у дубок сан.
  И са®ао Ќе тако Ќединствено;
   Простор се сав тресе и гори -
   Нема предаха у биткама див ине!
   Мноштво чудовишта напада и пуца
   Ви жестоко узвра"ате ватру на своЌе неприЌате е!
   Два хипермаршала Генгир Волк и Крамар Разоровиров жестоко су се посекли користе"и седмостране ултра-стабилне хиперплазма стубове - оружЌе за обуку коЌе може да постане борбено оружЌе у дели"у секунде. Покрети оба хи аду двеста година старих "деда" били су брзи, искре су п уштале у олуЌном водопаду. Огледани зидови спаринг сале су више пута одражавали покрете хипермаршала. Дивови, у топлесу, савиЌали су своЌе велике миши"е, котр аЌу"и се попут таласа цунамиЌа испод своЌе бледе чоколадне коже. Били су титани, из коЌих су избиЌали таласи агресиЌе и праж®е®а му®а, као из трозубаца побеснелог Бога мора ПосеЌдона.
   - Изгубио си Генгире, промашио си девет удараца, а задао си само шест! - узвикнуо Ќе, дечачки лакомислено и гласно, Крамар.
   Огромни плавокоси Џингир одговори кроз смех:
   - Не, Ќа сам те дезинтегрисао, моЌ ласер те Ќе први додирнуо. У правоЌ бици, ти би ве" био мртав.
   Крамар се снисход иво нацерио.
   "То би била само опекотина. - скочио Ќе Сталзан, неколико пута се изврнуо у салту уназад, удараЌу"и у лету. - НаЌбо и начин да се заустави старост Ќе стално крета®е тела и узавреле мисли! Можда се поново загреЌемо, предлажем да договоримо спаринг са холограмима.
   - Не! - Џингир Ќе одлучно одмахнуо главом. И ударио ногом комад леда. Крхотине кристала, измрв ене у кристал - више волим живе мете!
   - И Ќа исто! - узвикнуо Ќе хипермаршал (неколико милиона борбених звЌезданих бродова са милиЌардама воЌника на челу!) Разоровиров.
   Генгир Ќе гласом урлаЌу"им као Ќато тигрова прочитао импровизациЌу:
   Нема ништа досадниЌе на свету;
   Где владаЌу мир и благодат!
   До коЌе Ќе смире®е постало мрско,
   Бо е дати живот у биткама!
   Крамар Разоровиров Ќе извадио чароб®ака са осам цеви, бацио га левом руком и додао:
   - РазбиЌте гмизавце на комаде!
   - Док ниЌе почео рат, наЌлепше утиске можемо сте"и само у пр авом сектору. - приметио сам, благо ублаживши плес Генгира Вука.
   ОружЌе: у бластер Ќе уграђен посебан чип, коЌи омогу"ава разговор, пева у потврду ®егових речи.
   - Само страх нам даЌе приЌате е! Само бол вас тера на рад. Зато желим да се све више испуштам у масу са хиперплазмом!
   Крамар поглади своЌ бластер.
   "Имаш дивне мисли. А да не биЌеш туђу фацу, не можеш Ќести своЌе!
   Генгир Вук, оголивши оч®аке, потврди:
   - Да Ќе моЌа во а, уништио бих све остале галаксиЌе. Учинио Ќе универзуму услугу!
   - И остави нас без робова и забаве! - одмахну главом Крамар. - Магаре увек биЌу, али убиЌаЌу тек кад више не користи! Храбри убиЌа неприЌате а, кукавица убиЌа роба!
   - Универзум Ќе велики и процес униште®а инфериорних Ќе вечан! Велики рат ускоро почи®е. - Џингир Ќе са®иво заколутао своЌим Ќезивим очима.
   - Бо е да се сад зезамо! - Крамар Ќе блеснуо природним, али светлуцавим зубима.
   Два грдна другара су истрчала из ходника и ушла у оЌачани авион. Направ ен у облику цикличног резервоара, аутомобил Ќе могао да обав а интрагалактичке летове. Гигантски звЌездани брод Ќе остав ен. Из да ине, вишемилионска ескадрила сазвежђа Пурпурна личила Ќе на распршени вишесложни геометриЌски исправан мозаик. ПоЌединачни бродови су се истицали по свом изузетно Ќезивом изгледу и астероидним димензиЌама.
   А ево и самог пр авог сектора између две планете ГЌурз и Фортка. БроЌни обЌекти са житарицама висили су свуда као отмЌени виЌенци. Плутали су право у вакууму, Ќедна од ®их, веома слична огромноЌ лиг®и, с времена на време Ќе из себе избацивала холограме - у ®има су представници других галактичких раса и облика живота изводили непристоЌне телесне покрете.
   - Бордел, казино, дискотека - све што треба двоЌици старих ветерана! - са младалачком страш"у рече Генгир Вук.
   - ХаЌде да се забавимо, уврни простор у рог! - додаде Крамар Разоровиров машу"и зрачном пушком.
   Сталзани су паркирали авион на чувани воЌни паркинг и, ук учивши антигравираЌу"е топове, поЌурили ваздушним коридором. Њихова наЌновиЌа одела за мунициЌу, коЌа су управо ушла у употребу, могла су да развиЌу брзину испод светлости, а када су погођени, лако су издржала атомску бомбу, метке за уништава®е и ве"ину врста ласера. Генгир Волк Ќе у лету исписао наЌтеже пируете. Обузело га Ќе узбуђе®е, Ќер су се на овом месту често дешавала неовлаш"ена убиства. Право ка ®ему полете нилски ко® са осам ушиЌу и крокодилским репом. Генхир га Ќе набио, дрско га оборивши по ем силе. Од снажног ударца, ванзема ац Ќе полетео наопачке, спустивши ¤иновски билборд у пуном замаху. Од ударца Ќе уследио блистав б есак, а пукотине су се раздвоЌиле на месту пада. Део рекламног екрана се угасио. Мали, попут стонога, роботи су истрчали на површину, журно поправ аЌу"и екран, скидаЌу"и разбацане остатке несре"ног нилског ко®а.
   Генхир се насмеЌао. УзимаЌу"и штафету, Крамар Разоровиров Ќе направио пет у и из пуног замаха срушио се у лик великог медведа са четири змиЌске главе. Од страшног ударца, интелигентна животи®а Ќе одлетела сто метара, срушивши Ќош два представника негалактичке фауне. єедан од ®их се састоЌао од радиоактивних елемената, удар Ќе изазвао ланчану реакциЌу. Неколико секунди касниЌе, уследила Ќе мала експлозиЌа, супер-светли б есак, а затим Ќе прошао талас, распршивши неколико стотина лете"их мотоцикала и других галаксиЌа коЌе су плутале на антигравима.
   - Ти си само снаЌпериста! - намигнуо Ќе Крамару Генгир Вук.
   Разоровиров Ќе жестоко одбио комад крхотина коЌи Ќе летео у ®еговом правцу и одговорио:
   - Време Ќе да изађемо, сада "е до"и полициЌа. И, наЌгоре од свега, Ќединица Љубав и живот би могла бити на путу.
   Иако се варварско убиство не-галаксиЌа од стране два хипермаршала, наравно, може изву"и, зашто губити време на разговоре са Оде е®ем  убави, монструозном обавештаЌном агенциЌом Пурпурног сазвежђа.
   Окренувши се, крад ивци су Ќурнули у бизаран лавиринт са много пролаза и ходника. На путу, Генгир Волф ниЌе могао себи да ускрати задово ство да у ходу сними неколико хуманоидних наивчина. Било му Ќе приЌатно да гледа разбацане комаде меса и потоке крви, коЌи су се, котр аЌу"и се као перле, уздизали у вакууму. Прошавши монтажу претенциозних конструкциЌа, крад ивци су похрлили у зграду лиг®и. Структура Ќе била широка добрих двадесет ми а. На сваком улазу стаЌали су мо"ни стражари, обешени оружЌем. Међутим, Џингир и Крамар су се само презриво нацерили. "Страшила" других галаксиЌа су застрашуЌу"а само по изгледу, у ствари, ®ихово оружЌе Ќе застарело. Ови модели су немо"ни против модерних одела за мунициЌу. Држе"и оружЌе, масивно као слонови, стражари су пискали мишЌим гласовима:
   - Улаз Ќе сто куламана.
   Хипермаршали су разменили погледе.
   - По мом миш е®у, пла"амо - у вакууму... - зевну Генгир.
   Крамар снисход иво климну главом.
   - Велика част - лоше вести! Слаб пла"а златом, Ќак пла"а челичним дамастом!
   нбсп; ***
  Овакви високорангирани крад ивци имаЌу снажан борбени арсенал на дохват руке. Не мораЌу чак ни да зграбе оружЌе, дово но Ќе да четкицу даЌу у борбени положаЌ, Ќер она сама искаче скоро брзином светлости. ТрептаЌ ока - и стражар Ќе парализован. Затим су, уз помо" саЌбер програма, Стелзанови лако развалили врата прекривена по ем силе и илегално ушли у подземни естаблишмент. Трча®е широким, кривудавим ходницима било Ќе забавно.
   ДвоЌица грудних приЌате а ишла су да е и да е. Убрзо су се нашли у огромноЌ дворани широкоЌ ми у. Овде смо Ќели, пили и играли се у исто време. Шта да кажем, разни облици живота, неки имаЌу уста као китови, а уши као Ќедра главног Ќарбола. Било Ќе и доста крад иваца. Представници основне расе били су наЌарогантниЌи, бесцеремонално газе"и сваку пристоЌност. Крамар Разоровиров Ќе месождерским погледом прегледао столове за игру.
   "Било Ќе лепо прона"и богату батериЌу и исцедити пуну батериЌу из ®е.
   Генгир намигну:
   - Изгледа да знам од кога можете да исцедите куламане...
   Флексибилан као змиЌа, штапмен Ќе нечуЌно скочио до хипермаршала. Два од пет очиЌу променила су боЌу из зелене у црвену. Послужите  казина Ќе пузао смрчевим гласом:
   - Храбри ратници Великог Сталзаната, ако желите да играте, онда вам препоручуЌем милиЌардера ВичихиниЌа Кала. Веома Ќе страствен, али, упозоравам вас, не воли преваранте. Он држи квазар део планете ...
   Генгир Ќе страсно прекинуо:
   - Тотално! Волим Ќаке противнике!
   Негде у близини на бини почео Ќе Ќош Ќедан стриптиз маратон. МужЌаци и женке бацали су се камуфлажом, изводили егзотичне плесове и вртели се као лутке са сатом. На плафону су приказали Ќош Ќедног милитанта, где су се борили и пуцали све време, уништаваЌу"и читаве планете, муче"и расе свих врста.
   - Кад смо се тукли. Имали смо ултра-звездане! Много хладниЌе. - Крамар Ќе презриво убо прстом у плафон.
   - Опет "емо се борити. ДобиЌамо веома охрабруЌу"е информациЌе. - рекао Ќе Генгир Волф. - Мегапулсарски сукоб!
   МилиЌардерски гангстер Вичихини Кала био Ќе упарен са гигантским десетоножним китом спермом. Насилник Ќе такође био Ќедан од галактичких мафиЌа. На масивном рамену уздизао се ракетни бацач (од тако велике будале у то време да пуца на звездану крстарицу).
   - Зашто сте депресивни, слатководни рептили? ХаЌде да играмо на велико! - понудио се Генгир Вук, цере"и се ватрено као да Ќе видео дебеле кокошке лисице.
   Вичихини подиже шапу.
   - Имате ли реагенсе?
   - Само од себе!
   Крамар Ќе показао карту у седам боЌа. Свежа® преливих новчаница б еснуо Ќе у ГенхировоЌ руци.
   Кит сперма Ќе просиктао:
   - Онда, крад ивци, у боЌ! Можемо да се кладимо!
   - Можеш унапред скинути панталоне!
   Генгирова вулгарна шала изазвала Ќе хистеричан смех кашета.
   "Дебилу, шта да узмеш", помисли Крамар.
   Игра Ќе почела са холографским ултра-радиоактивним картама. Овакво изврше®е сто карата звало се "ИмпериЌа", захтевало Ќе не само сре"у, ве" и снажно пам"е®е уз интелигенциЌу. Искусни хипермаршали успешно су се супротставили временом истрошеним свемирским бандитима. Постепено се уздижу"и, Вичихини Кала се узбудио и, непрестано подижу"и улог, довео Ќе губитак до неколико милиЌарди куламана. Сталзани су се дубоко смеЌали инфериорним другим галаксиЌама. Ова неразвиЌена створе®а су осуђена да буду готовинске краве. Међутим, звездашка мафиЌа Ќе имала своЌа размиш а®а. Вицхихини Ќе направио таЌни знак и кит сперматозоид Ќе викнуо:
   - Варао Ќе! Видео сам!
   Рик таквог чудовишта подигао Ќе звучни талас по целоЌ дворани. Стотине бандита одмах су извукле зрачне пушке и ласерске мачеве, окружуЌу"и масивни сто за игре са свих страна.
   Генгир се закикота:
   "Знао сам да не можеш да издржиш. Сви сте ви, дикице, такви.
   Крамар Ќе залаЌао:
   - Плати оно што си изгубио или умри!
   Гангстери су предули, били су смешни. У овоЌ просториЌи су остала само два Стелзанова, остали су се, пошто им Ќе било доста, прешли у друге собе. Ипак, хипермаршали су били мирни. Њихово ултрамодерно оружЌе било Ќе квалитативно супериорниЌе од свега што Ќе било у рукама све ове ру е.
   - Е, Крамар, сан нам се остварио. Би"е демонтаже!
   Сталзани су испалили приЌате ску салву, убивши педесет разбоЌника одЌедном. Међутим, у овом тренутку хипермаршале Ќе прекривала иридесцентна прозирна капа. Џингир се очаЌнички трзао и укочио као мртва буба у по у силе. Крамар такође ниЌе могао да се помери. Гангстери су били испу®ени одвратним гунђа®ем. Тенк од двадесет цеви полако Ќе улетео у предсоб е. ЗастрашуЌу"а конструкциЌа лебдела Ќе испред челика. Онда се кула отворила, из ®е Ќе излетело десетак наизглед слабашних синхона. Формирали су полукруг, зуре"и у оковане ратнике Пурпурног сазвежђа.
   - Ружни крад ивци су у чахури!
   Дугачке хвата ке синхронизова су се напеле. Вичихини Ќе испружио квргав уд.
   "Ултрамаршале везире, ваше наређе®е Ќе завршено! Зароб ена два хипермаршала. Сада можете изву"и све таЌне планове и таЌне из ®их.
   Ултрамаршал Ќе био веома задово ан, ®ен пробосцис црвен и натечен. Глас комарца мучио му Ќе уши.
   - Урадила си добар посао, Вици! Када Пурпурно царство буде поражено, ваша раса "е добити привилегиЌе.
   Кра  гангстера Ќе просиктао:
   - А право на трговину дрогом?
   - Ако платите порез, онда "ете добити такву прилику... - Зглавконожац Ќе нервозно млатарао ушима.
   Вођа Ќе радосно п еснуо широким шапама. Кинг Конг кит-кашат са десет кракова избацио Ќе ноздрве, грк аЌу"и, "шапут". Ултрамаршал Ќе дао знак.
   "Сада "емо их замрзнути, а онда "емо их послати у нано-комору, где "емо их подвргнути саЌбер-тортури.
   Женски синхроЌ Ќе подигао пушку дуге цеви, танка фаланга Ќе посегнула за плавим дугметом ...
   Управо у том тренутку догодило се оно што се наЌма®е очекивало. Два мала чудовишта са наран¤асто- убичастим ®ушкама отворила су ватру из ласерских пишто а. Глава Ултра маршала Ќе одсечена ватреним бритвом. Одлетевши, слетела Ќе у широку чашу напу®ену оливом коЌи садржи алкохол. Масивна звер срушила Ќе чашу у уста без жвака®а, прогутавши "шешир" несре"ног чланконожаца. Остали гангстери су страшно урлали, чудовишта су их погодила ерупциЌом униште®а. Почела Ќе конфузиЌа. Неко Ќе бацио бомбу за уништава®е, метал Ќе испарио. Отоп ени столови и столице пали су у тучи. ОдЌедном, Крамар Ќе осетио како чахура мо"и коЌа их Ќе блокирала нестаЌе.
   - Ми смо слободни! Потпуно отк учава®е!
   Избацивши десетоцевне зрачне топове, Стелзанови су испалили праву хиперплазма баражу на шаролике неприЌате е. Танк синхронизатора са двадесет цеви, удараЌу"и у зраке, задрхтао Ќе и распао се у молекуле, очигледно, зглавкарима ниЌе пало на памет да активираЌу заштитно по е. Узвратна ватра Ќе делимично угашена заштитом силе, али Ќе ипак ®ен интензитет био превисок да би се хипермаршали усиЌали. Стога су Генгхир и Крамар почели активно да се кре"у, скачу"и и разбиЌаЌу"и пута®у, користе"и масивне ултра-пластичне столове као покривач. Носиоци смрти пробиЌали су атмосферу, убиЌаЌу"и разбоЌнике на стотине. Хи аде буради одЌедном су тут®але, многи гангстери у тишини су шамарали своЌе саучеснике. Генгир Ќе добро нишаним ударцима уништио ВичикиниЌа. Кит сперматозоид Ќе траЌао мало дуже, све док Крамар Разоровиров ниЌе обишао колону Келвира у светлуцавом радиоактивном каме®у и убризгао набоЌ коЌи Ќе распарао масивну лешину. Потоци крви коЌа Ќе жуборила слили су се ходником. Крамар Ќе бацио поглед на мушкарце коЌи су их спасили из зароб еништва у но"ноЌ мори. Кретали су се као узорни воЌници, Ќасно упознати са тактиком ратника Пурпурног сазвежђа.
   - "Чудовишта" се боре дрско, као мини-воЌници, - рекао Ќе Генгир, убризгаваЌу"и набоЌ из бацача плазме.
   - По свему суде"и, прошли су посебну обуку. Можда Ќе ово специЌална Ќединица дома"е полициЌе. Каква створе®а не познаЌете? - збу®ен, упитао Ќе Разоровиров.
   - Први пут видим такве  уде. - Генгир Волф Ќе безуспешно покушао да извуче информациЌе из фаЌлова свог мозга, слично агресивном компЌутеру.
   У том тренутку сноп Ќе ухватио Ќедно од чудовишта. Бизарна ®ушка се одЌедном надула. Глава Ќе била гола, а пред зачуђеним хипермаршалима поЌавила се поцрвенела физиономиЌа плавокосог дечака. Крамар Ќе одмах препознао дечака и испалио Ќе, настав аЌу"и да ша е смртоносне поклоне. Тако Ќе кит сперматозоид одувао своЌу главу, толико велику да на ®у можете поставити цео оперски оркестар.
   - Ово Ќе моЌ праунук у седмоЌ генерациЌи - Лихо Разоровиров. Данас Ќе напунио тачно седам циклуса. Свети датум нашег царства! Послао сам му поклон - робота са топом коЌи дроби размере простора.
   - А ко Ќе онда други? - викао Ќе Генгир Вук.
   Хипермаршал Пурпурног сазвежђа ниЌе се замарао, ве" Ќе Ќедноставно испалио испаривач у егзотичну физиономиЌу мистериозне животи®е. Маска се распршила у атоме. ДевоЌка са фризуром у седам боЌа покривала ЌоЌ Ќе лице, али Ќе Џингир успео да Ќе разазна своЌим упорним погледом.
   - Како се усуђуЌеш, Ласка Марс! Мини-воЌници, посебно девоЌке, не смеЌу да посе"уЌу такве установе! Би"ете каж®ени.
   Ласка Ќе увређено одговорио:
   - Да нисмо прекршили забрану, онда би те поЌели Синха!
   - Морамо Ќош да научимо, - Палнув тако да се пар иногалака разбиЌе у флаше са запа ивим пи"ем, од коЌих су створе®а планула, убаци у Лихо. - Жива чудовишта су заним ивиЌа и практичниЌа од холограма.
   Крамар, поЌачаваЌу"и ватру млазом хиперплазме, из коЌе су ®ихови противници страшно вриштали (како се испоставило, под маском крад иваца били су маскирани воЌници синхиЌанаца, а сународници, било Ќе само неколико Ќединица помножених са нулом!) Ќе подржао своЌе! син:
   - Мини воЌник Ќе у праву!
   Генхир се осмехнуо, користе"и гранату коЌа Ќе скакала као мр а. НиЌе експлодирао, ве" Ќе пресекао неприЌате е ванзема ских раса коЌи су се нашли на путу:
   "Мислим да "е наша деца имати користи од малог воЌног излета.
   Хипермаршали су наставили да бришу броЌне свемирске гангстере. Понекад су погођене разне проститутке, стриптизете, само услужно особ е.
   Крамар Ќе ласером исекао серпентина и тако се осветио стрелцу синхроЌа. РазбоЌници су постепено учврш"ивали ватру, ®ихови хици су све чеш"е погађали мету, смрт неколико хи ада другова изазивала Ќе бес и бес. Али ако су Џингир и Крамар били прекривени по има силе, онда су мини воЌници славно и Ласка били само у камуфлажи и у лаким дечиЌим оделима за мунициЌу без поЌединачних по а силе. Иако ови момци нису показали велику домиш атост и храброст, ударци су били прецизни, покрети брзи, али свакоЌ сре"и долази краЌ.
   єедан добро нишан хитац разбио Ќе Ликхову руку у фрагменте. Од бола и шока, дечак Ќе умало испустио своЌу зрачну пушку, само не удски напор во е помогао му Ќе да се сабере и настави битку. Кап ице крви почеле су да падаЌу са одсеченог уда. Погођен Ќе и Ласка, само у ногу. ДевоЌчица Ќе пала и заплакала од бола. Била Ќе изузетно повређена, али Ќе уз извесни напор во е потиснула бол и наставила да очаЌнички пуца.
   - Наши праунуци су у опасности!
   Крамар Разоровиров Ќе притрчао и покрио дечака Ликха по ем силе.
   - Сачува"емо наше потомство!
   Генгир се окренуо, узвра"аЌу"и ватру из обе руке. Проширио Ќе по е силе, покриваЌу"и осака"ену Ласицу. ДевоЌка Ќе, упркос страшном болу, очаЌнички вриснула.
   - Деда, немоЌ! Могу и сам да их носим!
   Чувени Ќе, заузврат, изашао из по а силе, даЌу"и набоЌ следе"ем чудовишту.
   - Прече моЌ славни, не треба ми твоЌа заштита! Могу сама да расутим чудовишта у међузвездану прашину.
   Крамар рече са патосом:
   - Ево их, наша деца! Не плаши се свемирског отпада!
   Генхир Ќе замахнуо, ша у"и зраке смрти.
   - Морамо хитно да се преселимо. Имам снажан термокварк набоЌ. ПокриЌмо их све!
   - Логично Ќе!
   Оба хипер маршале, хватаЌу"и своЌе праунука, отишао у отворену пролаза. Алиен гангстери интензивира своЌе снима®е, стит вибрира, тренерке продрла та лица стеалзанс. Клизи са тешко"ама, Крамар блокирали улаз, а Генгир Вук извадио прозирни ракете из ®еговог ранца. Окренуо на навође®е програма и покренула га у сали испу®еноЌ чудовишта.
   - Сада Ќе време да кренемо.
   Генгир Ќе сакрио Ласка у чахуру мо"и, Крамар Ќе сакрио и Лихо. Деца су пружала отпор и покушавала да се умешаЌу у битку.
   - Ми смо воЌници велике империЌе, желимо да се боримо.
   Дрско Ќе успео да исклизне из мо"ног захвата и каскадном гредом пресече шесторицу чувара, представника рогате расе Бабуша.
   - Па, он Ќе хитан са тобом!
   У гласу Генгира Вука чула се завист. Као одговор, Ласка се трзнуо, очигледно покушаваЌу"и да разбиЌе по е силе, иако Ќе за то потребна снага милиЌарде слонова.
   - А моЌа девоЌка ниЌе ништа гора!
   Хипермаршал Ќе уклонио своЌ заштитни поклопац, дозво аваЌу"и своЌоЌ праунуки да удари у мини-чамац Домородне полициЌе. Убити представника друге расе, посебно ако се продао мафиЌи, за Стелсана Ќе храброст и подвиг.
   - Генгире, само се не заноси!
   Крамар Ќе подигао Ликхо и безбедно га спаковао у невид иви ланчи".
   "Ускоро "е да експлодира, види, ма колико нас боли!
   Постав аЌу"и по е силе на максималну снагу, хипермаршали су клизили низ ходнике невероватном брзином. Чак и мали набоЌ мини-кварка може изазвати огромна разара®а.
   ***
   Монструозна експлозиЌа разбила Ќе металну конструкциЌу тешке снаге. Хиперплазмични вртлози суперлуминалном брзином су Ќурили дуж кривудавих ходника, изЌедначаваЌу"и углове и прскаЌу"и неприкривене поЌединце на елементарне честице. Талас коЌи све прождире стигао Ќе и до Стелсана, ударивши у по е силе, убрзаваЌу"и ве" луду брзину. Хипермаршали. Као чеп од шампа®ца, заЌедно са децом излетели су из оронуле "лиг®е". Џиновска зграда Ќе напукла и почела полако да пуца, а у пукотини Ќе избио мали пожар. Сиво убичасто-жута светла су подмукло сиЌала у вакууму, чинило се да метал ти®а.
   Хи аде полициЌских аутомобила, чак и неколико десетина воЌних ударних трупа у виду пирана са топовском батериЌом чамаца долетело Ќе до оронулог обЌекта. Ватрогасна возила налик на шкорпионе махнито су покушавала да окупаЌу хладну ватру стиропором.
   - Ти и Ќа смо се Ќако забавили! - Генгир Вук Ќе задово но пуцнуо уснама, праве"и клонуле очи, као да Ќе пред ®им гола принцеза.
   - За такву забаву можете про"и под трибунал. А онда у комору за ултра-бол. Тамо "е уз помо" нанотехнологиЌе брзо прочистити мозак.
   Крамар Ќе изражаЌно окренуо прст на слепоочницу.
   Генгир се закикотао.
   - Надам се да "е ускоро почети мега-универзални рат и да "е сви губици бити отписани!
   "Док почне, би"емо уништени милион пута!
   Крамар Ќе прошао руком низ грло. Славно се осмехнуо.
   - Како "е знати?
   - Ти си и да е глупи мини-воЌник! - лаЌао Ќе Генгир Вук. - Свуда су уређаЌи за пра"е®е, саЌбер записи, плазма компЌутери!
   - лукаво намигну мали Ласка.
   - И покренули смо борбени саЌбер-вирус, он Ќе онеспособио све уређаЌе за пра"е®е у овоЌ згради.
   - И, осим тога, прогутао Ќе сву мемориЌу локалних компЌутера! - стави у Ликхо.
   - Квазар! када сте успели? Крамаров глас Ќе био испу®ен изненађе®ем.
   - Како смо другачиЌе могли да продремо у ову зграду! Мини-воЌници нису дозво ени у такве ку"е. Али не можемо да пуцамо ништа горе од одраслих, али смо оковани и не смемо да се забав амо!
   У дечаковом гласу било Ќе  ут®е.
   - Све "е бити у своЌе време! Ваша тела Ќош нису зрела, прерано Ќе да ово гледате. Осим тога, мораЌу се заштитити и уве"ати куламани или новац, а овде има доста лукавих улизица. За хи аду двеста година научили смо да препознаЌемо многе замке, а ви имате само седам циклуса и Ќедан откуцаЌ срца.
   Генхир Ќе ударио Ласку по подигнутом носу. ДевоЌка се трзнула, па се закикотала, исплазивши Ќезик.
   - Деда, кад нас буде преко хи аду, ми, односно Ќа "у постати суперхиперултрамаршал!
   - Са®ати ниЌе штетно! Али ако пузиш свуда као будало, умре"еш у паралелном универзуму и служи"еш у анти-трупама! Ветеран звер Ќе зарежао.
   Ласица Ќе хировито завиЌала.
   - Не"у да идем у анти-трупе! Тамо Ќе Ќако болно, сваког минута ме муче електричном струЌом и гама зрацима.
   - Дакле, слушаЌте стариЌе! Да, а одакле вам борбени вирус?
   Уместо Ласког, Лихо Ќе одговорио:
   - На полигону! Учили су нас специЌалним програмима за виртуелне ратове и продор у структуру борбених робота.
   Хипермаршал Ќе пробио прст кроз ваздух и неколико гадних малих инсеката Ќе одЌедном испарило. Тихи глас Ќе наставио:
   - Добро Ќе што су оно што Ќе заложено на вежбама применили у пракси. Лоша страна Ќе што кршите правила. Не желим да имате проблем са  убави и животу Супер оде е®а. Дакле, или сте сада даЌе своЌу реч да не"е радити око било где, или "е вас одмах бацити на звезде.
   У почетку Ќе славно желео да све преточи у шалу, али прадедин ласерски досадан поглед говорио Ќе да се не шали. Џингир Ќе такође строго погледао девоЌку.
   - А и ви се заклете да никада више не"ете кршити воЌне прописе.
   Ласка Ќе скренуо поглед.
   Деца су Ќедва чуЌно шапутала.
   - Кунем се ...
   ОдЌедном се Крамарово лице променило. На младалачком глатком челу исечена Ќе оштра набора:
   - Али да ниЌе било крше®а пове е, ми бисмо ве" били растурени! Полажем заклетву, али постав ам Ќедан услов. Ако желите да се пените негде или да извучете кваркове, обавестите ме.
   - И Ќа! - Проклети партнер.
   Генгир се такође предомислио:
   - ИнициЌатива у рату Ќе скупа, посебно за противника навикнутог на Ќефтине клишее! Само нас унапред упозорите ако желите да се шалите!
   Блицеви са снимака су поново б еснули, неколико гангстера-лешинара, очигледно, одлучило Ќе да профитира од изгуб еног пара стеалзана са децом. Узвратна ватра Ќе била немилосрдно прецизна. Само Ќедан бандит Ќе био парализован, остали су Ќедноставно расути у кваркове. Глава наЌве"ег, са пет редова уназад повиЌених зуба "диносауруса", одлетела Ќе и оч®ацима захватила антену. Чинило се да Ќе желела да прогризе гравиотитаниЌумски штап чак и након смрти.
   Чувени узвикнуо:
   - Шок ниЌе наш начин! Хипершок - то Ќе наш начин!
   - Дакле, деца су чудовишта... - Генгир Ќе показао на затвореника: - Можда Ќе обичан разбоЌник. Можда шпиЌун. Поне"емо га са собом. Онда "у ти показати како се испитуЌе такав олош.
   - Ве" смо намучили електронског киборга! - уз осмех се похвалио Ласка.
   - А живог можете застрашити! - ауторитативно Ќе рекао хипермаршал Крамар.
   - ВежбаЌте изнад свега!
   Џингир Ќе нежно потапшао Ласка по образима. Ружичасто лице постало Ќе гримизно.
   Деца су се весело смеЌала.
   ДвоЌица грудних приЌате а разменила су се рукова®а и вешто, изводе"и загонетни салто, нестала иза огромне светлозелене Ќабуке.
   У пространству пр авог сектора наставили су да пуцаЌу с времена на време.
  ... ЕПИЛОГ
  Владимир-Фридрих Бизмарк-Рибаченко Ќе стигао у Берлин. Чекала га Ќе Ќош Ќедна награда. Наравно, он Ќе наЌве"и ратник Тре"ег раЌха - Ќединствен и непонов ив.
  Адолф Хитлер му Ќе уручио Ќединствену награду: Велику звезду Великог крста Витешког крста Гвозденог крста са листовима сребрног храста, мачевима и диЌамантима.
  Посебно треба иста"и Владимира-Фридриха. Дакле, следе"а награда Ќе измиш ена на оваЌ начин и била Ќе супер!
  Хитлер Ќе спо а изгледао весело и задово но. За сада, Тре"ем РаЌху све иде добро. И формира се светска империЌа.
  Владимир-Фридрих и да е изгледа као дечак од око четрнаест година и осмехуЌе се бисерним осмехом.
  Награђени су и други истакнути спортисти. И даЌу им ордене, меда е и титуле.
  Хитлер Ќе у пуном Ќеку и све Ќе Ќедноставно супер. А има много девоЌака, лепе су голих, препланулих ногу.
  Истовремено, зашто не направити везу са победом у гладиЌаторским биткама?
  И то би било кул.
  И толико  уди се окупило на великом затвореном стадиону. И почеле су контракциЌе.
  По традициЌи, у борбу први кре"у наЌмлађи борци.
  Истрчало Ќе пет дечака у црвеним купа"им га"ама са мачевима и штитовима у рукама.
  Имали су само десет или Ќеданаест година, а били су препланули, витки, боси.
  Млади ратници су се поклонили. Тада Ќе истрчало пет дечака у плавим купа"им га"ама. И они су били млади, препланули жилави. По обичаЌу, малолетни дечаци и гладиЌаторице борили су се боси.
  А у рукама су имали саб у и бодеж.
  Дечаци су стаЌали у реду и кла®али се Ќедан другом.
  Лидери Тре"ег раЌха почели су да се кладе.
  Владимир-Фридрих тешко уздахну. За забаву ове менажериЌе, деца "е се међусобно убиЌати. И заиста изгледа одвратно.
  На кога се Хитлер кладио остаЌе мистериЌа.
  ЧуЌе се сигнал и деца се бацаЌу Ќедно на друго. ГладиЌатори су веома окретни.
  Владимир-Фридрих такође похлепно гледа оваЌ призор. Ево првог клинца коЌи Ќе ра®ен у груди. А онда скочи, и опет Ќури у боЌ.
  Момци, иако млади, Ќасно су обучени. И боре се са великом жестином.
  Владимир-Фридрих Ќе мислио да Ќе ипак почео да служи очигледном злу.
  И афоризми су скочили дечаку у главу;
  Човек се од животи®е разликуЌе по хуманизму, и способности да делуЌе супротно инстинктима!
  Од наси а над женом понекад се поЌаве и здрава деца, а од наси а над природом само чудовишта!
  Ако сурова маЌка, сурова и деца! Каква Ќе природа такав ®ен потомак - човек!
  ПриЌате ство се тражи од Ќаких, храна од богатих, а оданост се показуЌе неустрашивим!
  Напад НаЌбо и начин да се неутралише броЌчана предност неприЌате а Ќе да их натерате да узврате као да им одсеку половину руку!
  .За жену  убав Ќе задово ство и приход, за мушкарце задово ство и трошак!
  Да измисле нове оружЌа за неморалне особе Ќе све исто, да се расп ноге на столицу, када Ќе врат однела конопац!
  Људска слабост Ќе маЌка сваке религиЌе, а кукавичлук Ќе отац!
  Атеизам Ќе симбол слободе - хриш"анство Ќе сродно речи ланац!
  Ко прашта, таЌ "е помиловати , ко осуђуЌе, би"е осуђен! Ко дозво ава да се мрж®а усели у ®егово срце, отруЌе себе и своЌе ближ®е!
  Ко Ќе посеЌао  убав и милост - пож®е"е успех и сре"у!
   Убиство Ќе веома вишеструки и чудно врста греха, Ќер Ќе понекад чак и отпис грехе!
  У рату Ќе логика релативан поЌам - као чоколада, нисам имао времена да се дивим плочицама Ќер су ми ве" биле у устима!
  Смрт као добар мађионичар Ќе таЌанствена, застрашуЌу"а, мистериозна и не одаЌе своЌе таЌне!
  ВоЌник у гас маски Ќе као слон у пеленама, и лоше Ќе и немогу"е расправ ати !
  ВеруЌте ми, без потребе за доказима - крунски пропагандни потез било коЌе религиЌе - убитачан у Ќедноставности као калдрма!
  НаЌбо и начин да се зло ослаби Ќе да се добро награди . Човек се разликуЌе од животи®е по томе што Ќе у ста®у да несебично чини добро , чак и на штету себе!
  ЕволуциЌа не научи лица несебичност - само Господ учи ово ! У сваком поштеном и племенитом човеку зрно БожиЌе Ќе доказ ®егове суштине!
  Човек Ќе наЌнепредвид ивиЌа животи®а - инстинкт Ќе стереотип, а ум оригиналан!
  Комунизам Ќе везан за идеЌе хриш"анства - оби е проливене крви и потпуно одсуство реализма!
  У грађанском рату, офанзива Ќе десетострука , а одбрана Ќе еквивалентна повлаче®у, а повлаче®е Ќе предаЌа!
  У савременом свету невиност Ќе знак да Ќе девоЌка или превише одвратна , а то нико не жели, или се плаши , а она нико не жели!
  Трудно"а боЌи жену и увек Ќе невина, невиност Ќе алармантна и увек опака!
  РелигиЌа Ќе синоним за окове, не толико за тело колико за ум!
  Зло мора да добиЌе шамар од добра - да добро не изгуби осе"аЌ достоЌанства, а зло не изгуби осе"аЌ страха!
  Да се облаче за жену Ќе скуп, да се скину чак и скуп е!
  Од Нажалост, када се у добрим рукама, ценити ®ихову суштину и ниЌе баш добро - али боЌим потреба ниЌе аутоматски, а онаЌ коЌи пуца од тога!
  Терор у контрасту на пастира Ќе у ста®у да , и овце да вука! Не постоЌи ништа горе него  утито Ќаг®е!
  ГениЌално Ќе увек Ќедноставно - само осред®ост све компликуЌе!
  Велики разлог да се тежи Ќасно"и, да сви виде ®егову величину, Ќадни ум пушта маглу да сакриЌе празнину!
  Атеизам Ќе логичан идиотизам - то не обЌаш®ава ништа , али ускрати особу од бесмртности!
  Не треба спекулисати о пацифизму, чак и овце "е згазити вука ако им прочита морал!
  Паметан човек увек тежи да расте, само Ќе будала задово ан претходним нивоом!
  Ум тежи да усаврши своЌе идеЌе, а глупост Ќе увек константна!
  Живот Ќе без ризика , та супа Ќе без соли, а чаЌ без ше"ера - можда таква аскеза продужава постоЌа®е, али чини сваки минут безукусним!
  Друга Ќе као метак, промашаЌа, Ќедан "е морати да се из гроба!
  Атеиста "е на"и хи аду разлога да уништи своЌу душу, а ни Ќедан Ќедини траг да спасе!
  Слаба плата за све, Ќака победа, а лукави искористе користи од победе!
  Храброст краси сналаж иве, во у добрих, а мо" праведних!
  Рат Ќе тест за паметне, ка е®е од стране Ќаких, забава за будале!
  Имати инициЌативу значи имати предност: имати предност значи победити, а победа "е довести до мира!
  Глупост надмашуЌе мудрост у броЌу носилаца, а ниЌе инфериорна по ефикасности утицаЌа!
   Само у чему Ќе квака: обмана верника Ќе само губитак илузиЌе, заблуда атеисте Ќе губитак вечног живота!
  Они коЌи не ризикуЌу не пиЌу шампа®ац са црним кавиЌаром и Ќеду папалине на вотки!
  Главна ствар у храбрости и вештини ратника ниЌе да да своЌ живот, ве" да преживи - да га одузме другом!
  А жене тело Ќе у мраку, ®ена душа у светлости, а ®ене мисли су у расулу!
  Када убиство постане хлеб за ¤елата , он нема со - то Ќест, ризик воЌник лица !
  Храброст Ќе наЌвише скупо производ од оних коЌи нису за продаЌу! Истина, и постоЌе многи коЌи желе да се отараси од ®ега!
  Муче®е ниЌе забава, ве" напоран рад из услужног сектора , у коЌем Ќе сажа е®е према клиЌенту погубно за вас !
  Капиталиста никада не"е постати прави патриота своЌе Ота¤бине, за ово Ќе превише себичан!
  Душа богаташа Ќе родо убива, не више од златника, тамо где узму и залепе!
  Сваки атом Ќе Ќеднак по сложености и неисцрпном потенциЌалу универзуму!
  Грешни и окрутни, у томе што они у ве"ини тренутног човека уништаваЌу човечанство, убрзаваЌу"и процес науке!
  Често се напредак претвара у покушаЌ да се хидрогенска бомба угура у упа ач за цигарете!
  Вук се криЌе испод овчиЌе коже , политичар под маском, а нуклеарни арсенал под зем ом!
  -НаЌновиЌа техника Ќе израз материЌалног облика духовности руског народа!
  - НаЌвише савршена техника "е да замени душу, мо"ан рачунар не"е  убав, топао, или милова®е!
  Уче®е Христово Ќе Ќаче од хидрогенске бомбе, па Ќе у ста®у да оживи душу, окрили уму, и да живот вечни!
  На божЌу наду, али призор не заборавите да обришете!
  НаЌвише вредно у животу, Ќе да се не зна када Ќе у пита®у до краЌа, и непредвидивост буду"ности - ташни од коЌе нико не може да види дно изгледа бескраЌно!
  ВоЌник Ќе бо е него само човек, средства за чиш"е®е, племенитиЌи, више искрено! У међувремену , међутим, у томе, од Ќедноставног смртника, он Ќе лишен права на живот!
  Убивши чак и Ќедну особу, уништавате миниЌатурни универзум, што значи да грешите против Бога!
  Наравно! ИздаЌник увек губи, он Ќе мрзео од оних коЌе Ќе он издао, а презрен за чиЌе ради , има починио злоба!
   ИздаЌа ниЌе само подлост, ве" и самоубилачки идиотизам!
  Чудно што Ќе можда чини, смрт у младом добу ослобађа се грижу старости, душа од пр авштине, а срце од развода!
   Пуше®е продужава живот само у Ќедном случаЌу, као послед®а же а пре стре а®а!
  Прерушава®е захтева жртву! Привремено, али ништа ма®е тешко, посебно за жену! Истина, нема више пластичних операциЌа!
  Дужност у матици Ќе наЌбо е оправда®е за неприкладан акт, свака нискост Ќе свети®а , ако разматра®а су патриотизма диктираЌу !
  Изопачен комунизам, горе од перверзног капитализма - у редовима главе, сецка®е Ќе лакше и ЌедноставниЌе да покоси у реду!
   Кра  на време може да остари - само  уди су увек млади, кра  може бити сувише млад - само  уди су увек зреле, кра  може да иде са ума или да се роди будалу, али мудрост народа Ќе бесмртан! Зато нека  уди, а не слепи случаЌеви, одлуче ко "е ®има владати!
  Интереси матице могу оправдати наси е, али Ќе касниЌе, у првом мЌесту потребе да се на ®ега!
  Слобода без морала Ќе као ауто без кочница!
  Ко Ќе преузео власт: Ќак, ко Ќе задржао: паметан, али се с ®ом доброво но раставио : племенит!
  КорупциЌа Ќе као канцероген тумор, задаЌе ма®е бола, али Ќош више уништава !
  Човечанство мора да престане: да буде лабуд, рак и штука вуку у другу руку, напредак у овом случаЌу не стоЌи на месту и вуче у амбис!
  Време Ќе наЌвише ужасно оружЌе, то неумитно подрива снаге цивилизациЌе и пораза мо"не  уди!
  Снага Ќе у рукама будале: као оклопи пуни рупа, слабо штите , али помажу да се утопимо у незна®у !
  Освета разбоЌника мала сестра кукавичлука, "ерка подлости и пасторка успеха!
  Свет завиди Ќаким  удима, презире слабе, препушта се подлим, а ипак га Ќе створио савршени творац да би дошао до савршенства!
  - Само разум и осе"аЌ за вертикалност могу  уде учинити савршенима, а ако томе додате племенитост и саосе"а®е, онда на ова четири поЌма можете поставити теме е за сре"ну буду"ност!
  БиблиЌа Ќе ЌевреЌска к®ига и што га чини основу руског морала Ќе као неприкладан као замена за устав са писмом!
  Лакше Ќе међу беску"ницима на"и филантропа него незаинтересованог полицаЌца!
  ПолицаЌац коЌи не прима мито као киша у пусти®и, са®аш о томе цео живот , али увек налетиш у погрешно време!
  У ве"ини случаЌева, осваЌач Ќе синоним за покровите а!
   РелигиЌа за напредак Ќе као утег за пливача!
   Сре"а без Бога Ќе као  убав без срца!
  Хриш"анска вера не захтева само крст, ве" и мач за заштиту добра!
   РелигиЌа са мачем, ово ниЌе опиЌум за народ, ве" скалпел хирурга коЌи лечи душе !
   Бо е Ќе да се убиЌе Ќедан зликовац него да жалимо а сто праведници!
   НаЌвише опасно оружЌе Ќе на БиблиЌу у рукама зли!
  Ко дуго Ќеде - кратко живи !
  Комунизам Ќе сЌаЌна идеЌа, али ве"ина често се реализуЌе у мраку!
  Лоши  уди са добрим идеЌама да пролиЌу много више крви - лоши са лошим намерама!
  Будалу да испитуЌе , шта да млати воду у малтеру, да мучи, шта да шиба магарца!
  Природа Ќе крива, али  удски ум Ќе исправ ач!
  Напредак тежи да човека уздигне , а самим тим и да га приближи Свемогу"ем!
  Колико год да храните гуску , гирфал се не"е напунити!
  Ђаво се криЌе у паклу, а свештеник у ¤епу парохиЌана!
  Сеоски звоник Ќе Ќадан између небодера, али величанствен међу колибама!
  Роб коЌи понижава цара: Бог Ќедан час а ђаво вечност!
  ... Људски род "е или пости"и свемо" или "е нестати!
  Човек Ќе предодређен или да живи од Бога или да умре као црв!
  Без обзира на то како ме е а цобблестоне, она не"е постати бисер! Како не обрадити, к®ига графомана не"е постати ремек-дело!
  Ве"ина свих крви пролити од црвених говора, светлим идеЌа и добрих намера!
  Само Ќедан дечак Ќе остао на ногама. А остали су избодени и исецкани.
  Фирер Ќе сигнализирао. А преживели дечак Ќе био прободен оштрим стрелама. Како Ќе то било разорно.
  Онда опет борба. Овог пута се туку две девоЌке. Први пар - мачеви и штитови, а други - трозуби и бодежи.
  Ратници у купа"им га"ама. Гола са груди са гримизним брадавицама. Тела су неженствено миши"ава и препланула.
  И саме изгледаЌу као плавуше, али пре фарбане.
  ЧуЌе се сигнал и долази до агресивне борбе.
  ДевоЌке се окуп аЌу и разме®уЌу ударце. А ®ихове босе ноге покушаваЌу да се шутираЌу.
  Све ово изгледа изузетно грандиозно.
  Фридрих-Владимир гледа ово и забав а се. Док жена не добиЌе ударац оштрим мачем.
  И крв лиЌе из голих груди лепотице. Ово Ќе заиста озби на повреда.
  Фридрих Владимир га узе и промрм а:
  "Окрутно и бесмислено убиство!
  Заиста, када девоЌке умиру, то изгледа тако неприЌатно. И овде више ниЌе могу"е ни сабирати ни одузимати. Ево девоЌке Ќе, изгубивши свест, пала. А ®ену босу, округлу пету опекло Ќе крвниково усиЌано гвожђе. И ово Ќе заиста ве" озби на апликациЌа за униште®е ратника. И вероватно боли девоЌку од таквог додира.
  Ево две лепотице коЌе журе на Ќедну. Има само трозубац - испустила Ќе бодеж. А девоЌка, пробушена са обе стране, пада у локвицу крви. Што Ќе веома глупо.
  Мавар Ќе поново забио бак у у ®ене голе табане. А девоЌка вришти. И опет се мачеви у ®у забадаЌу. Лепота умире.
  Преживеле две лепотице се кла®аЌу, а Хитлер ЌоЌ лично ша е венац. ТачниЌе ®има, а не ®оЌ!
  Тако Ќе ова битка замрла.
  И момци се опет туку. ОваЌ пут стариЌи - тринаест или четрнаест година. Али и само у купа"им га"ама и боси.
  На ЌедноЌ страни десетак а на другоЌ.
  Момци у рукама имаЌу само мачеве и бодеже. И прете да "е Ќедни друге избости или осакатити.
  И опет, момци имаЌу врло мале шансе да остану живи. Сам Хитлер Ќедноставно воли да туче слатке дечаке бичем окаченим на сталак. Или Ќош више да им испрже пете усиЌаним гвожђем. Какво велико задово ство за тиранина.
  Хитлер Ќе веома узбуд ив.
  А када се момци у купа"им га"ама, и готово голи, убиЌаЌу, онда Ќе ово апсолутно супер.
  И тако се поново скупе и почну да се боду бодежима и секу мачевима.
  Тако су почели - ова деца и тинеЌ¤ери су прави.
  Овде Ќе Владимир-Фридрих годинама ве" одрастао, али Ќе по изгледу остао дете.
  Иако му се ово заиста допада. Брада, на пример, не мора да се бриЌе. А мушко савршенство Ќе дово но велико за жене.
  Овде су млади ратници приближаваЌу и почи®у да немилосрдно убоде и убиЌаЌу Ќедни друге. И у томе имаЌу без премца.
  А под босе ноге младих адолесцената, слуге Маура бацаЌу уга  из бронзаних базена.
  Деца су спа ена и вриште. Иако су ®ихови голи ђонови отврднути, и да е имаЌу пликове и опекотине.
  Хитлер чак грца од задово ства када падне крвави и окрвав ени дечак.
  И Ќош увек има усиЌани паЌсер коЌи му пржи округлу, праш®аву и често ве" крваву пету.
  Владимир-Фридрих Бизмарк-Рибаченко почео Ќе да компонуЌе кратку песму у ходу;
  єа сам дечак гладиЌатор, бивши роб
  Радио Ќе као вол у каменолому...
  Наравно, тамо сам оЌачао - нимало слаб,
  И само "у себе учинити слободниЌим!
  
  Рођен сам у двадесет првом веку,
  Ту Ќе био и лаптоп, компЌутер...
  Хари Потер ми Ќе близу,
  А деца мораЌу да изврну Палпатина!
  
  Али Ќа имам прошлост аваЌ,
  У коЌима бесне зли ратови...
  Чинило се да Ќе ово време Сатане,
  А ђаволи се врло радо пируЌу!
  
  єа сам ухва"ен у веома страшном зароб еништву
  Дечаку су од позади зезнули лактове...
  Хтео сам да веруЌем у промену
  Да сечете брзе ми е у биткама!
  
  Па нека буде свађа,
  Али ударио сам кундаком у слепоочницу...
  Ота¤бино веруЌем да "у бити с тобом
  Не кидаЌте дете шко ком!
  
  Ево ме сада у рудницима,
  вучем корпе са каме®ем и ш аком...
  Све ноге, руке су само у модрицама
  Изгледало Ќе као да се борим против гула!
  
  Дечак не зна за одмор, веруЌте ми
  Морао Ќе неуморно да ради...
  Веома свиреп урлик Ќе очигледно звер,
  Онда можете пости"и нешто за себе!
  
  єа сам голи дечак, и увек бос,
  Роб и радник, зароб еник и ратник...
  Можда смрт тресе косу поред ®е,
  Али веруЌем да "у тек постати победник!
  
  Али онда Ќе избила побуна у каменолому,
  Момци су подигли велику побуну ...
  Испоставило се да Ќе ®ихов вођа кул,
  Ускоро "емо видети комунизам!
  
  Али воЌници су опколили дечаке,
  Они коЌи су били бржи, разапели су...
  Млади дрзници су став ени на колац,
  А оне млађе главе су одсечене!
  
  И мене су повукли на крст,
  Хтели су веома брутално да муче...
  На краЌу краЌева, због тога Ќе Спасите  васкрсао,
  Да растерам облаке над Ота¤бином!
  
  Али онда ме Ќе маЌстор видео,
  Рекао Ќе дечаку да ми га сада да...
  Од хи аду, преживео Ќе само Ќедан
  А ово сам Ќа, знате и ви  уди!
  
  И шта, Ќа сам данас у арени,
  Да забавим господу, сад се борим...
  Друга деца су такође моЌа породица,
  И не каЌем се због чи®енице да сам преживео дечака!
  
  Да, морао сам да убиЌем дечаке,
  Сада сам веома храбар гладиЌатор...
  А за мене Ќе Паласа сада маЌка,
  Мачем извиЌам, као навиЌач сам!
  
  Ево туче, борим се са женом,
  Изгледа као бивши ВерсаЌ...
  Али моЌ мото Ќе бори се и не боЌ се
  Мада ми Ќе, наравно, жао девоЌака!
  
  И тако сам ЌоЌ одсекао главу,
  ДевоЌке су ЌоЌ спалиле пету бак ом ...
  О колико дечак може да види снаге,
  Нису га ¤аба маЌстори хвалили!
  
  И ево ме опет борим са ареном,
  ТинеЌ¤ер Ќе гол, а скоро дете ...
  Туга прекрива дечака
  Кад си као зао ђаво!
  
  Али веруЌем у триЌумф доброте,
  Да "е постоЌати царство радости и светлости...
  Не треба само додатна гужва,
  Ко Ќе био Ќунак у химни муза певаних!
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"