Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Stalin-Putin Przeciwko Koronawirusowi

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Zmarły prezydent Rosji Władimir Putin nadal znajduje się w ciele Stalina. Jest październik 1949. III Rzesza zagarnia swoich dawnych sojuszników: Hiszpanię i Portugalię. A wojowniczki, wraz z nieśmiertelnym i wiecznym chłopcem, walczą z oddziałami koronawirusa, aby uratować ludzkość przed tą infekcją.

  STALIN-PUTIN PRZECIWKO KORONAWIRUSOWI.
  ADNOTACJA
  Zmarły prezydent Rosji Władimir Putin nadal znajduje się w ciele Stalina. Jest październik 1949. III Rzesza zagarnia swoich dawnych sojuszników: Hiszpanię i Portugalię. A wojowniczki, wraz z nieśmiertelnym i wiecznym chłopcem, walczą z oddziałami koronawirusa, aby uratować ludzkość przed tą infekcją.
  Putin umarł i zostawił nas,
  W ciele jednak Stalin posiadał ...
  Nadeszła bardzo piękna godzina
  Ponieważ Führer natychmiast oszalał!
  
  A teraz nadszedł inny świat
  Wszystko w nim stało się jak eter...
  Wspaniała uczta płonie
  Chce zanurzyć ludzi w wychodku!
  
  Bóg zdecydował, że Putin się nudził,
  Jak długo można rządzić Rosją ...
  ZSRR teraz na niego czeka ,
  Aby dziewczyny były piękne!
  
  Może to dużo pokaże,
  Będzie dobrze dla wszystkich ludzi na świecie...
  Ale dziki wilk ryczy,
  W tej bardzo burzliwej uczcie!
  
  Oto nowy prezydent w Rosji,
  To Michaił Miszustin przybył ...
  Oczywiście nadszedł nowy trend,
  Czy rozwój będzie szybki?!
  
  Michael oczywiście jest jak król,
  Ma przyzwoite moce ...
  I rozkaz Roda, by nim rządzić,
  Tylko nie marnuj swojej mocy!
  
  Michaił zdecydował - nie powinno być wojny,
  A Zachodu nie trzeba walnąć...
  Lepiej po prostu poddać się z umiarem,
  Mądrzy ludzie nie przestali walczyć!
  
  Co stało się lepsze na Ziemi
  Fale epidemii opadły...
  Nie ma miejsca dla szatana
  Będzie szczęście dla nowych pokoleń!
  
  Putina nie ma już w Rosji,
  Wszyscy stali się bardziej wolni i szczęśliwsi...
  Daj mu bukiet na grób
  Wszystko jest teraz bogatsze, sprawiedliwsze!
  ... ROZDZIAŁ 1
  Jesień 1949 i zauważalnie zimniej. Były prezydent Rosji Władimir Putin wciąż znajduje się w ciele Stalina. Ale to ciało było wyraźnie zniszczone.
  W październiku w Moskwie spadł śnieg. A pogoda, spójrzmy prawdzie w oczy, jest nieprzyjemna.
  Stalin-Putin siedział w bunkrze. Jego ciało poddało się zauważalnie. Przez kilka lat było jasne, że ZSRR będzie potrzebował nowego rozdziału.
  A biznes wciąż się nie kończy. Dokładniej, Putin w nowym ciele od maja 1942 r. połamał tak dużo drewna, że teraz prawie cały świat zostaje zajęty przez nazistów. Tak, tak to mówią - nie dawaj upustu uczuciom.
  Hitler zdobył Wielką Brytanię i Stany Zjednoczone, a następnie wraz z ZSRR i Japonią. Do tej pory między Rosją a III Rzeszą zawarto niestabilny rozejm. Ale na jak długo?
  Hitler zdecydował o włączeniu do III Rzeszy wszystkich krajów świata. Więc Turcja została zdobyta, a potem odbyło się referendum w sprawie włączenia jej do wielkich Niemiec.
  Teraz Hiszpania i Portugalia są następne w kolejce. Jak mówią - całkowite zjednoczenie i światowe imperium.
  Jest jasne, że Fiihrer też nie będzie tolerował ZSRR, ale schwyta go przy pierwszej dogodnej okazji.
  Ale póki panuje pokój... A pauzę trzeba wykorzystać.
  Stalin-Putin wezwał Wozniesieńskiego. Komisarz Ludowy Przemysłu Ciężkiego i szef Państwowego Komitetu Planowania, akademik Wozniesieński, to chyba najzdolniejszy z otoczenia przywódcy.
  Jest jeszcze dość młody i ma wyrazistą twarz. W prawdziwej historii został zastrzelony z powodu kaprysu Stalina, który do niedawna przepowiadał go jako jego następcę. Oczywiście może dlatego odbył się brzemienny w skutki XX zjazd.
  Sam Stalin-Putin uważał, że powinien jeszcze zostawić spisany testament z nazwiskiem następcy. A potem, jeśli zginie tom, może wybuchnąć poważna walka o władzę.
  I tu chyba lepiej umieścić Berię - ten człowiek od wielu lat kieruje tajną i nie tylko tajną policją i ma wszystkie wątki państwowe.
  Ponadto Beria jest dobrym organizatorem i menedżerem, który jest w stanie uchronić system przed upadkiem i zapobiec dojściu do władzy tak wątpliwym osobistościom, jak Nikita Chruszczow.
  Przy okazji, dlaczego nie zastrzelić Nikity Chruszczowa? Niezły pomysł!
  Jednak podczas gdy Nikita Chruszczow nie daje powodów, by podejrzewać siebie o zdradę. Można działać łagodniej - poprzez degradację. I generalnie pora postawić na młodszą drużynę.
  Jednak w swoim poprzednim życiu Putin, w przeciwieństwie do Jelcyna, nie dał się ponieść nadmiernemu odmłodzeniu swojej drużyny. Wykazał się więc zrównoważonym podejściem. Chociaż niektóre strzały są wyraźnie na swoim miejscu i pozostają zbyt długo. Zwłaszcza Zorkin i Matvienko.
  Władimir-Józef Stalin-Putin spotkał się z Wozniesienskim.
  Komisarz Ludowy sporządził ogólny raport i zauważył:
  - Póki jeszcze dochodzimy do siebie, towarzyszu Stalin, iz wielkim trudem.
  Lider skinął głową na znak zgody:
  - Tak, z wielkim trudem... A potem Hitler domaga się też wypłaty reparacji.
  Wozniesieński odpowiedział z westchnieniem:
  - Być może będziesz musiał zapłacić. Nie możemy jeszcze iść na wojnę z prawie całym światem!
  Stalin-Putin skinął głową:
  - Nie możemy... A jakie mamy czołgi?
  Wozniesieński powiedział cicho:
  - Rozwój superciężkich pojazdów nie ma perspektyw. Dlatego teraz opracowujemy bardziej zaawansowany T-55. Według naszych obliczeń będzie tylko nieznacznie cięższy od T-54 i mocniejszy w opancerzeniu i uzbrojeniu. Kosztem rodziny Isov nadal jest tu wiele problemów. Niemniej jednak myślę, że postawić na IS-10 ważący pięćdziesiąt ton. Planujemy wprowadzić do tego czołgu modyfikację z dłuższą lufą, ale zajmie to trochę czasu.
  Stalin-Putin ze smutkiem zauważył:
  - Nie wiadomo, ile jeszcze będziemy mieli czasu. Wróg wycelował w Hiszpanię i Portugalię. Kraje te nie są konkurentami w walce o III Rzeszę. I nie tylko w nadużyciach!
  Wozniesieński zauważył:
  - Masz rację, towarzyszu Stalin. Ale w każdym razie powinniśmy się wysilić.
  Nastąpiła przerwa ...
  Przywódca wypił mieszankę mocnej herbaty i czerwonego wina, po czym zauważył:
  - Faszyzm stał się bardzo silny, ale my powinniśmy być jeszcze silniejsi. Trzeba zrozumieć, że możemy pokonać wroga tylko dzięki jakości broni. Utrzymuj więc swój rozwój na szczycie.
  Komisarz Ludowy zauważył:
  - Możemy zrobić tylko to, co my, towarzysz Stalin. Niestety, ludzie mogą nie być nieograniczeni!
  Stalin-Putin zgodził się:
  - Wiem jak pracujesz! No cóż, musisz nauczyć się robić zbiorniki z drewna, ale jednocześnie trwałe. A potem nastąpi postęp.
  Wtedy Wozniesieński opuścił lokal na Kremlu. Pałac został właśnie odbudowany w przyspieszonym tempie. I jest całkiem luksusowy.
  Siwowłosy Stalin-Putin patrzył na portrety. Były w złoconych ramach, wykonane olejem na płótnie. Jednym z nich jest legendarny generalissimus Aleksander Suworow. On też żył, jak Putin, sześćdziesiąt dziewięć lat. I udało mu się zasłynąć na wieki. Chociaż prawdziwy zwrot z jego talentu okazał się nie tak kolosalny, jak mógłby być.
  Przynajmniej geniusz Suworowa mógł podbić całą Europę, ale nie został dany!
  Oczywiście niezdecydowanie wykazała Katarzyna II, która bardzo chciała, ale się bała.
  W prawdziwej historii Stalin odziedziczył połowę Europy. Ale Jugosławia oderwała się. Można było przejąć kontrolę nad Chinami, ale też niezbyt mocno.
  ZSRR wyglądał na groźnie osłabionego. Stalinowi udało się jednak podnieść wskaźnik urodzeń i zmniejszyć śmiertelność. Gdyby zachowano jego twardy reżim, możliwe, że ZSRR zdołałby stać się światowym hegemonem.
  Ale Nikita Chruszczow zniszczył sowiecki system. Czy to po Stalinie - Berii, czy Wozniesienskim, nie wiadomo, na jaką wysokość wzniósłby się ZSRR.
  Stalin-Putin zaczął przysypiać... I zaczął marzyć...
  Oto wybory prezydenckie w Rosji. Ogłoszenie pierwszej rundy.
  Michaił Miszustin został już zgłoszony w sondażach, zdecydowany faworyt. Co więcej, wysokie ceny ropy i gazu mogą wstrząsnąć skarbcem dzięki datkom. Ponadto wolność wzrosła w porównaniu z czasami Putina. W szczególności mogli handlować alkoholem przez całą dobę. W rzeczywistości miękkie narkotyki zostały zalegalizowane. Prawie wszyscy więźniowie zostali zwolnieni z więzień.
  Na ekrany telewizorów powróciły reklamy alkoholu i papierosów.
  Dozwolone jest sprzedawanie alkoholu na straganach i w punktach podróży.
  Na ekranach telewizyjnych jest więcej erotyki.
  Nawet młodzież miała więcej swobody: pozwalała na sprzedaż piwa, napojów niskoalkoholowych i papierosów z filtrem. A wiek przyzwolenia został obniżony do czternastu.
  A ustawa o ochronie dzieci przed szkodliwymi informacjami została złagodzona. Wszystko było więc w najlepszych tradycjach lat dziewięćdziesiątych.
  A transfer lalki wrócił, a piwo na ulicach i w miejscach publicznych - możesz pić tyle, ile chcesz.
  Zalegalizowano nawet prostytucję. I szczególna radość - raz w miesiącu każdy obywatel Rosji może bezpłatnie odwiedzić burdel.
  Cóż, czym nie jest życie w Rosji? W każdym razie nawet bezdomny może, przynajmniej od czasu do czasu, otrzymać miłość za darmo.
  Rzeczywiście Miszustin był uwielbiany przez wszystkich, którym brakowało wolności. A małżeństwa osób tej samej płci zostały zalegalizowane. I to też było dobre dla oceny.
  Wszystkie zagraniczne media pracowały dla Michaiła Miszustina. I napompowali go dokładnie.
  Sam p.o. prezydenta Rosji wręczył wiele orderów i medali.
  A kiedy ze wschodu zaczęły napływać dane o wyborach prezydenckich, Michaił Miszustin miał wyraźne przywództwo.
  Nowe gwiazdy nigdy się nie zapaliły. I znowu przedstawiciel partii rządzącej na koniu i za.
  Ponadto wielu kandydatów na prezydenta w ostatniej chwili wycofało się na korzyść Miszustina.
  Putin zmarł właśnie 5 marca 2022 r., a wybory wypadły w pierwszy weekend czerwca.
  Oczywiście jest to symboliczne, że latem wybierany jest nowy prezydent. Prezydent, który zwrócił Wołgograd - imię Stalingrad, a jednocześnie przyznał pośmiertnie Sacharowowi, Borysowi Niemcowowi i Sołżenicynowi.
  Beria, Stalin i Breżniew również otrzymali pośmiertnie gwiazdy bohatera.
   Michaił Miszustin zwrócił także Breżniewowi Order Zwycięstwa, którego pozbawił go Michaił Gorbaczow.
  Również Michaił Miszustin pośmiertnie przyznał gwiazdy bohaterowi Rosji oraz Tuchaczewskiemu, Wozniesienskiemu, Jegorowowi, Blucherowi i Trockiemu.
  To także poważny ruch polityczny.
  Otrzymał kolejne zamówienie: Diamentową Gwiazdę Przyjaźni Narodów i Michaiła Gorbaczowa. Jak można nie szanować tak wspaniałej osoby.
  Oczywiście Order Andrzeja Pierwszego Powołanego został również przyznany królowej Anglii. Jak możesz nie dać tak wspaniałego władcy.
  Jednocześnie Łukaszenkę "przekonano", by nie wybierał się na kolejną kadencję. Właściwie jak długo jedna osoba może sprawować władzę. Cóż, ogólnie świat się zmienił.
  Teraz Michaił Miszustin jest przyjacielem Zachodu. Zimna wojna to już przeszłość. Przed nami wielkie zmiany.
  A wybory oczywiście nie są całkiem uczciwe. Koronawirus nie ucichł jeszcze całkowicie i jest powód do wprowadzenia wczesnego i elektronicznego głosowania. I oczywiście nie jest grzechem to wykorzystać. Mało tego, Zachód i Chiny powiedziały, że lubią Miszustina i że nie chcą innego przywódcy.
  Więc wszyscy zgodnie poparli Michaiła Miszustina. I oczywiście stawiali na zwycięstwo w pierwszej rundzie.
  Co więcej, ponad trzydziestu kandydatów na prezydenta Rosji wycofało swoją kandydaturę na Michaiła Miszustina, co oczywiście zwiększało szanse pełniącego obowiązki prezydenta.
  Komuniści wyglądali blado, a ich partią wstrząsały skandale za skandalem.
  W referendum Michaił Miszustin zaproponował wiele poprawek do konstytucji. W szczególności wolno było głosować od czternastego roku życia, być wybieranym do Dumy Państwowej od osiemnastego roku życia. Więźniowie otrzymali także prawo do głosowania.
  Zgodnie z nową konstytucją można było zostać gubernatorami od 21 roku życia, co do Rady Federacji.
  Na prezydenta Rosji można było wybierać od trzydziestego roku życia. W tym celu, zgodnie z nową konstytucją, wystarczyło mieszkać na stałe w Rosji przez pięć lat. Oznacza to, że zasada została złagodzona.
  Ponadto prezydent oraz wyżsi urzędnicy i deputowani wszystkich szczebli mogli posiadać aktywa, rachunki i majątek za granicą, a także podwójne obywatelstwo.
  Był to rodzaj polityki większej otwartości kraju i odrzucenia postawy samoizolacji.
  Rosja była też osadzona w systemie integracji światowej, a także w globalizacji - zarówno gospodarczej, jak i politycznej.
  Michaił Miszustin nawet zewnętrznie przypomina Gorbaczowa. I urodzili się z nim dosłownie prawie tego samego dnia. Michaił Gorbaczow 2 marca i Michaił Miszustin 3 marca. Rodzaj ciągłości w polityce.
  Ale jednocześnie zaczęli pozbywać się starych faworytów.
  W szczególności nowy prezydent odwołał nadanie Matwienku Orderu św. Andrzeja Pierwszego. Główny powód: nie zasłużyła na to. Ponadto przeciwko przewodniczącemu parlamentu wszczęto postępowanie karne pod zarzutem korupcji. A także jej osobiście i jej syna-biznesmena.
  I że nie ma nic, co mogłaby myśleć o sobie jako o świętej. Również Michaił Miszustin wziął i przyznał gwiazdę bohatera Rosji prezydentowi Ukrainy Władimirowi Zełenskiemu.
  I to też było pozytywnie odbierane na całym świecie.
  Rosja zobowiązała się też wobec Ukraińców do wypłaty odszkodowania za Krym. Wielkość jest całkiem solidna: 250 miliardów dolarów. Z tego 50 miliardów w gotówce i 200 miliardów zniżek na ropę i gaz.
  Ponadto Miszustin zaoferował kupno zarówno gruntów LPR, jak i DRL.
  Zełenski zaznaczył, że Ukraina potrzebuje węgla, dlatego nie sprzeda go Rosji.
  A kosztem Krymu Ukraina jest gotowa oddać go za dwukrotność pieniędzy.
  Krótko mówiąc, targowaliśmy się. Ukraina, a wraz z nią cały świat uznają Krym za rosyjski w zamian za odszkodowanie w wysokości 500 miliardów dolarów. Z tych stu miliardów Rosja udzieli gotówki, a pozostałe czterysta pięćdziesiąt procent rabatów na ropę i gaz od ceny rynku światowego.
  To odpowiadało Ukrainie.
  Wołodymyr Zełenskij znacząco podniósł swój rating. A jego autorytet w przeddzień wyborów był niewzruszony.
  Ale dla Aleksandra Łukaszenki perspektywy okazały się ponure. Został aresztowany i wysłany do Hagi. A czego chciał dyktator? Nowa miotła i nowa kreda. A władza oczywiście w Rosji zmieniła się, gdy zmienił się przywódca narodu.
  Putinizm umarł wraz z Putinem. Nadszedł czas na Michaiła Miszustina. Który będąc osobą postępową wpadł na ideę globalizacji świata. A świat wyłaniający się z epidemii koronawirusa stał się wzajemnie cieplejszy.
  Ludzie stali się milsi i powstała idea - przyjaźń narodów i globalizacja świata.
  Michaił Miszustin postanowił także dać więcej swobody wyznaniom protestanckim, aby istniała zdrowa rywalizacja o prawosławie i zmniejszyć odsetek muzułmanów w Rosji.
  Świadkowie Jehowy i ich ciało kierownicze postanowili przyjąć zmianę dogmatu. W szczególności pozwolono im okazywać honor, flagę, hymn i symbole państwowe. Ponadto kwestia służby wojskowej stała się sprawą sumienia. Również transfuzja krwi.
  Ponadto Świadkowie Jehowy pozwolili głosować członkom swojej denominacji.
  Zamiast tego w Stanach Zjednoczonych, Rosji i Chinach zaczęto znosić ograniczenia i zakazy tej organizacji.
  W Chinach zaczęli też mówić o demokracji. I fakt, że autorytaryzm się wyczerpał.
  Michaił Miszustin powiedział, że nie będzie już zerowania terminów w Rosji i że prezydenci zostaną zastąpieni.
  Nazwisko Władimira Putina coraz częściej pojawiało się w mediach w wersji negatywnej.
  W Rosji szykowały się zmiany.
  Na przykład zaczęto sprzedawać alkohol przez całą dobę, co wywołało ogromny entuzjazm, zwłaszcza wśród mężczyzn.
  A w kioskach było piwo i wódka i papierosy wszystkich marek.
  A ludziom nie zabraniano już picia i palenia na ulicach. Wręcz przeciwnie, stał się oznaką większej wolności i dobrobytu oraz zwiększonej tolerancji władz.
  A ludziom się to podobało. Tak naprawdę wolność - można nawet używać miękkich narkotyków.
  A pierwsza legalna parada gejów odbyła się w Moskwie. Co wywołało wiele entuzjazmu. A Duma Państwowa uchwaliła ustawę o legalnych małżeństwach osób tej samej płci. I nikt się nie sprzeciwiał, tylko partia komunistyczna trochę narzekała na pokaz.
  Ale Ramzan Kadyrow został aresztowany. Zostali oskarżeni o korupcję i szereg zabójstw na zlecenie. W tym Yamadaev, Niemcow i inni.
  Tolerowanie naprawdę zbyt niezależnego przywódcy Czeczenów było niebezpieczne.
  Anatolij Kashpirovsky otrzymał stanowisko ministra zdrowia i stopień wicepremiera. Został najstarszym ministrem w historii Rosji. I to był fajny ruch. Władimir Żyrinowski został sekretarzem Rady Bezpieczeństwa.
  Dmitrij Miedwiediew został zwolniony. To prawda, że otrzymali ordery zasługi dla Ojczyzny pierwszego stopnia. I obiecali nie dotykać.
  Ksenia Sobczak została ministrem obrony. A Siergiej Shoigu został aresztowany i oskarżony o korupcję.
  Rzeczywiście, Michaił Miszustin nie potrzebuje w pobliżu Siergieja Szojgu.
  Zmieniono także przewodniczącego Sądu Konstytucyjnego. Była to urocza Tatiana Gajdar, córka Jegora Gajdara.
  Aleksiej Nawalny objął stanowisko ministra spraw wewnętrznych w randze wicepremiera.
  Michaił Kastianow został honorowym asystentem prezydenta Rosji ds. makroekonomii.
  Wałujew został nominowany na burmistrza Petersburga. I to też było ciekawe posunięcie.
  Świat boksu też miał swoje własne wydarzenia. Usyk obronił tytuł przed Anthonym Joshuą, a Wladimir Klitschko pokonując Briana pobił rekord Foremana.
  Ale bitwa o zjednoczenie ponownie się utknęła. A Władimir Kliczko chciał walczyć z Aleksandrem Usikiem. Ten pomysł wyglądał bardzo interesująco i fajnie.
  Chociaż wielu twierdziło, że walka dwóch Ukraińców nie była tak ciekawa.
  Ale Tyson Fury walczy z White i jak nie spieszy się na pojedynek z Usykiem.
  Cóż, to zrozumiałe. Możesz też stracić, dodatkowo są jeszcze inne niuanse.
  Sponsorzy Fury'ego obawiają się, że ich podopieczny może zakończyć karierę bokserską, łącząc ich pasy.
  Ale każda walka Tysona to wspaniały widok.
  Kolejna ekscytująca walka w wadze ciężkiej: Ruiz Jr i Bronze Bomber. Oczywiście każdy chce oglądać taką walkę. Ponadto walczą dwa nokauty z bardzo silnym ciosem.
  A w szachach są też bardzo ciekawe wydarzenia. Garry Kasparow stwierdził, że jest gotów wrócić do szachów ze względu na rekord. I natychmiast zagraj mecz z Carlesonem.
  Z pewnością nie ma nic przeciwko, ale są też zasady FIDE. Chociaż oczywiście możliwe są tutaj wyjątki.
  Rozpoczęła się kampania przeciwko Kirsanowi Iljumżinowowi. Zwrócono uwagę, że FIDE jest organizacją międzynarodową i niesłusznie dowodzi nią przedstawiciel Rosji.
  W Stanach Zjednoczonych zaproponowali opcję kompromisową: umieścić Vishy Ananda, byłego mistrza świata, który zdobył tytuł na trzy różne sposoby.
  Przedstawiciel Indii na czele FIDE to całkowicie rozsądna decyzja.
  Władimir Kliczko powiedział jednak, że mógłby również ubiegać się o stanowisko prezesa FIDE, oczywiście po walce z Usikiem.
  Chociaż oczywiście wielu wzięło ten pomysł za żart. Ale w walce z Brianem Wladimir Klitschko pokazał mocny boks i znokautował przeciwnika.
  Więc jest za wcześnie, by pochować Władimira Kliczko.
  Michaił Miszustin nagrodził obu braci Kliczko złotymi orderami Ilji Muromca. I okazali się bardzo zadowoleni.
  Usyk również otrzymał nagrodę. Vitali Klitschko zgodził się zorganizować pojedynek wystawowy w Moskwie na osiem rund za pięćdziesiąt milionów dolarów jako znak pojednania między Rosją a Ukrainą. Aleksander Powietkin miał z nim walczyć.
  Że obaj bokserzy byli bardzo szczęśliwi.
  Witalij Kliczko zauważył, nawet w poetyckiej formie:
  Długo trzymali nas w ciemności,
  Głód nas długo głodował...
  Czarne dni się skończyły
  Wybiła godzina nowej ery!
  Teraz nie było wrogości między Zachodem a Rosją. A Władimir Putin coraz częściej pokrywał się błotem.
  Pamiętali jego łapówki, które wziął, gdy był zastępcą Sobczaka, budowę luksusowego pałacu dla siebie i wiele więcej. Przypomnieli również, że Putin i wiele zabójstw na zlecenie przynajmniej obejmowało. I że był pełen ościeży i rogów.
  Więc teraz wszystko poszło w innym kierunku. Władimir Putin znalazł również konta zagraniczne. A nawet dużo, miliardy dolarów.
  Więc skandale rosły.
  Aleksiej Nawalny śpiewał nawet:
  -Wszystko na łasce złodziei,
  Albo ręce Boga...
  Lub tych, którzy rządzą
  Nasze przeznaczenie jest na szczycie!
  W końcu samolubny motyw,
  najpotężniejszy ze wszystkich,
  Na planecie ludzi
  Kradzież króluje!
  Tak, rozpoczęła się nowa era, a stara zaczęła odchodzić. A w szczególności, dlaczego Rosja i Stany Zjednoczone nie miałyby polecieć razem na Księżyc? Dlaczego to nie jest pomysł? A potem, w ciągu dziesięciu lat, można również podbić Marsa? A gdzie możesz polecieć na Marsa z Chinami?
  Stany Zjednoczone, Rosja i Chiny mogłyby stworzyć rodzaj triady. I wielu ludziom bardzo się to podobało.
  W każdym razie były podobne rozmowy.
  Michaił Miszustin nagrodził również królową Wielkiej Brytanii Elżbietę II specjalnym wymyślonym zamówieniem - "Jezus Chrystus" z diamentami.
  Specjalną nagrodę wymyślił nowy prezydent Rosji: "Wielka Diamentowa Gwiazda" bohatera Rosji.
  I to też jest całkiem poważna sprawa. Może być przyznany za bardzo wybitne usługi.
  Michaił Miszustin powiedział również , że nie chce tworzyć wnioskodawcy o pozbawienie nagród po śmierci. Mimo to Kałasznikow był niezmiernie napompowany. On nie jest takim bohaterem.
  Ale zasługi Ławrientija Pałycza Berii nie zostały docenione, a nawet rozstrzelane.
  A Michaił Miszustin wziął i awansował Berię do generalissimusa. I pośmiertnie przyznał "Wielką Diamentową Gwiazdę" bohatera Rosji.
  Ta decyzja wywołała lekki szok.
  Ale po to jest Michaił Miszustin.
  Nawet ktoś śpiewał żartobliwie:
  Niedźwiedź, niedźwiedź, gdzie jest twój uśmiech
  Pełen entuzjazmu i ognia...
  Najbardziej absurdalny błąd Niedźwiedź,
  Fakt, że jesteście krewnymi Berii!
  Następnie nowy prezydent Rosji wziął i przyznał diamentową gwiazdę bohaterowi Rosji i Michaiłowi Gorbaczowowi.
  Spowodowało to również wiele błędnych interpretacji, ale inteligencja przyjęła to na ogół z aprobatą.
  A także zagraniczne media. Michaił Gorbaczow nadal jest wielkim autorytetem i wielkim strzelcem.
  Następnie pośmiertnie nagrodzono także Borysa Jelcyna. Cóż, jak możesz nie brać i nagradzać.... A także diamentowa gwiazda bohatera Rosji.
  Plus Miszustin nie zapomniał akademika Sacharowa.
  I to również zostało zaakceptowane przez wszystkich z aprobatą.
  Kosztem Sacharowa nie było kontrowersji.
  Michaił Miszustin ustanowił nawet ordery czterech stopni: Gorbaczowa i Jelcyna.
  A miasto Swierdłowsk zostało przemianowane na Jeltsingrad. Wielu też to postrzegało na dwa sposoby.
  Ziuganowa został zabrany i aresztowany. Giennadij Andriejewicz za dużo mówił. I to w ryzach. Było też kilka całkiem ciekawych spotkań. Ministrem kultury został słynny Mitrofanow, były członek Partii Liberalno-Demokratycznej i rozpustnik. Kolejna dość skandaliczna nominacja - były gubernator terytorium Chabarowska Furgal został pierwszym wicepremierem ds. relacji z regionami.
  I to też jest sensacja.
  Cóż, dlaczego życie pod rządami Michaiła Miszustina stało się, jeśli nie lepsze, to bardziej zabawne.
  A Furgal nadal się pokaże.
  Kolejne spotkanie wywołało wiele szumu. Petro Aleksiejewicz Poroszenko otrzymał stanowisko ministra finansów w randze wicepremiera. I jest to zazwyczaj wzrost ekstrawagancji.
  Ale Roman Abramowicz został aresztowany. I zaczęli doić za pieniądze. Również ruch jest niezwykle fajny.
  Michaił Miszustin pewnie sterował i zdobywał punkty.
  A jednocześnie śpiewał:
  - Jesteśmy najsilniejsi na świecie,
  Zamoczymy wszystkich wrogów w toalecie...
  Chociaż świat wcale nie jest naszym wrogiem,
  Zdobądź Bacillus w niklu!
  To prawda, że Tadżykistan zalał Tadżykistan. I na południu Rosji rozpoczęła się nowa wielka wojna.
  Ale teraz Stany Zjednoczone i Rosja wspólnie bombardują przeciwników.
  I przysięgają wieczną przyjaźń. Ponadto NATO również włączyło się w wojnę z talibami.
  Odkąd Łukaszenka został obalony, a Zełenski jest teraz przyjacielem Rosji, pojawiło się pytanie: czy Rosja, Ukraina i Białoruś powinny natychmiast przystąpić do NATO? I włączyć wszystkie kraje WNP do Sojuszu Północnego?
  Prezydent USA Biden poparł ten pomysł. A inni to stwierdzili.
  Michaił Miszustin zauważył, że w przyszłości zarówno Chiny, jak i Indie wejdą do NATO iw ogóle wkrótce zbudują komunizm.
  W każdym razie pomysł ten zaczął zdobywać coraz większą popularność.
  Do sojuszu północnego dołączył także Kazachstan.
  Powstało pytanie - czy powinno odbyć się referendum? W powszechnej opinii można to skonsolidować w referendum. Ludzie mediów będą przekonani o wszystkim.
  Co więcej, Ameryka i Zachód, Rosja nie są już wrogami. A w Azji Centralnej wybory i referenda nie stanowią dla władz żadnego problemu.
  A teraz podpisano porozumienie o integracji między NATO a OBKB. A terminy referendów zostały już ustalone.
  A jednocześnie we wszystkich krajach, nawet w wojującym Tadżykistanie.
  Poza tym pojawiają się nowe pomysły.
  W szczególności w dziedzinie religii. W Moskwie odbyło się spotkanie papieża z patriarchą Cyrylem. I pojawiło się pytanie o współpracę, a nawet zawarcie związku.
  Pojawiło się pytanie - czy nie czas, aby prawosławie i katolicyzm stały się jednym kościołem i odbyły się ogólnokrajowe wybory na nowego zwierzchnika - ekumeniczny, chrześcijański Kościół.
  I żeby wszyscy wierzący brali w nich udział? I żeby czternaście Kościołów prawosławnych zjednoczyło się w jeden?
  W każdym razie wielu ludziom podobał się ten pomysł. A także prezydenci.
  A muzułmanie przyłączyli się do ruchu ekumenicznego. Buddyzm wniósł swój wkład.
  Czas powiedzieć, że wszyscy powinni stać się jednością, nawet jeśli jest to jedność w różnorodności.
  Pomysł stworzenia Worldwide Common Religion bardzo szybko zaczął zyskiwać na popularności.
  Najprawdopodobniej papież Franciszek I mógłby być wspólną głową wszystkich kościołów. Który jest ucieleśnieniem dobroci, łagodności i pokory.
  To naprawdę Papież, który jest tylko barankiem i świętą duszą.
   Niektórzy protestanci i radykalni muzułmanie byli przeciwni, ale ich liczba gwałtownie spadała.
  W Chinach, gdzie większość populacji to ateiści, zareagowali na ten pomysł nieco chłodno.
  Może zamiast nowej wspólnej bajki, wygodnej dla wszystkich, by głosić prawdę - że nie ma Boga, nie ma bogów, nie ma nadprzyrodzonych mocy? I powrót do fundamentalnego materializmu?
  Ale nie wszystkim się to podobało. Ogólnie rzecz biorąc, ludzie chcą jakiejś kolorowej bajki.
  A większość władców planety Ziemia zrozumiała, że jedność ludzkości jest konieczna, inaczej całkowite zniszczenie.
  Powszechna globalizacja, w tym polityczna, stała się modna. I zaczęli o tym coraz więcej mówić.
  Pojawił się pomysł całkowitego porzucenia suwerenności lokalnej i stworzenia jednego państwa.
  Tymczasem w Stanach Zjednoczonych nastąpiła zmiana. Zgrzybiały Biden nie pojechał na drugą kadencję, czego jednak oczekiwano.
  Ale w prawyborach niespodziewanie wygrała nie urocza Kamala Harris, ale czarny bokser Floyd Mayweather. To niepokonany mistrz świata w pięciu kategoriach wagowych w polityce, zupełnie nowicjusz.
  Ale Amerykanie podążyli za tą gwiazdą. Floyd jest w rzeczywistości miliarderem, ale pochodzi z dna.
  I był kochany przez biednych i Afroamerykanów jak ich własnych i przez młodzież.
  Jednak młody i imponujący Harry Fisher stworzył także Donalda Trumpa dla Republikanów.
  I była między nimi poważna walka.
  Harry Fisher wciąż zdołał pokonać Floyda. Nie był wystarczająco przekonujący i nie dość dowcipny w debatach telewizyjnych. Tak, a wielu zrozumiało, że Floyd był doskonałym bokserem, ale ciosy w głowę nie dodają inteligencji.
  Na Ukrainie Zełenski został wybrany na drugą kadencję. Pierwsza kadencja Michaiła Miszustina trwa jeszcze sześć lat. Drugi ma już pięć...
  Jak na razie gospodarka ma się całkiem nieźle.
   Komuniści się rozłamali... Partia Liberalno-Demokratyczna ma nowego młodego lidera zamiast Władimira Żyrinowskiego.
  Sam Władimir Żyrinowski zrezygnował ze stanowiska sekretarza Rady Bezpieczeństwa z powodów zdrowotnych oraz ze względu na podeszły wiek.
  Ale Anatolij Kashpirovsky nadal jest ministrem zdrowia i wicepremierem.
  Wielu żartowało, że Anatolij Michajłowicz odkrył sekret wiecznej młodości.
  Wszystko wydarzyło się bez Władimira Władimirowicza Putina.
  Ale w ZSRR, gdzie Władimir Putin jest teraz w ciele Stalina, szczerze mówiąc, niewiele. A po wojnie faktycznie przegranej z III Rzeszą musimy odzyskać siły.
  ... ROZDZIAŁ 2
  Dziewczyny pokonały armię Lucum. I uratowali Spartakusa przed hordami rzymskimi.
  Ale teraz cała czwórka: Elżbieta, Elena, Aurora i Katarzyna muszą walczyć ze znacznie straszniejszym, zdradzieckim i koszmarnym wrogiem.
  Mianowicie z imperium koronawirusa.
  Przeciw niej, ich piękności zostały wysłane przez Bogów-demiurgów i był to chłopiec i twórca wszechświata, Bounty.
  Elizabeth była uroczą blondynką. Podczas wędrówek, bitew i życia elfów stała się jeszcze bardziej muskularna i stała się odciążonym drutem mięśni.
  W rękach trzymała miecze, które wzięła i wymachiwała. A masa koronawirusów została zmniejszona o połowę.
  Wojownik zauważył:
  - Infekcja znowu się pełza.
  Potem gołymi palcami rzuciła groch śmierci.
  Te zaatakowały koronawirusy, dosłownie rozrywając je na małe, podarte, krwawe strzępy.
  Elena powiedziała z uśmiechem, zwracając się do swojego partnera i błyszcząc swoimi perłowymi zębami:
  - Nasze zwycięstwo jest nieuniknione!
  A jej ostre miecze kołysały się, a wydłużanie ostro wzięło i spadło na koronawirusy, dosłownie przecinając je jak metal ostrym.
  
  Dziewczyna używała również trujących igieł, zarażając zakaźne stworzenia. Wszyscy wpadli do trumny.
  A może nawet piekło.
  Elena zauważyła ze śmiechem, szczerząc zęby:
  - Wszystko jest w mocy bogów,
  Ustawianie trumien!
  Aurora również zabrała wiatrak swoimi mieczami ze śmiercionośną siłą. A ostrza przecinają masę koronawirusów. A pałeczki zostały pocięte i spłaszczone.
  Dziewczyna była czerwona. Jej miedziane włosy powiewały na wietrze jak proletariacki sztandar, z którym proletariusze maszerowali, by szturmować Pałac Zimowy.
  A potem jej nagie palce, gdy rzucają niszczycielski dar zniszczenia i śmierci.
  Aurora zaśpiewała:
  Śmiało pójdziemy do bitwy,
  O potęgę Sowietów...
  I wymażemy wszystkich w gównie,
  W walce o to!
  Catherine również ścina koronawirusy, jakby pękały jak bąbelki. A jej gołe palce u nóg ją zabrały, a igły z trucizną zaczęły rzucać, zabijając wrogów.
  Katarzyna zamachnęła się mieczami, przecinając wrogów i pisnęła:
  - Chwała naszemu komunizmowi,
  W grobie zapanuje pacyfizm!
  A dziewczyna wzięła go i wystawiła język.
  Potem wszystkie cztery dziewczyny wezmą to i zagwiżdżą. A wrony, które dostały zawału serca, upadły, przebijając czaszki koronawirusów dziobami, aż na śmierć.
  Elizabeth jest bardzo zabawną dziewczyną. A jej mięśnie falują jak fale na wodzie.
  Więc zamachnęła się mieczami i opuściła ostrza na wroga. I pokrój koronawirusy na małe kawałki.
  Wojowniczka gołą piętą rzuciła wybuchową paczką, rozrywając zaraźliwe stworzenia na małe kawałki.
  I zdjęła staniki. A z jej szkarłatnych sutków biją mordercze błyskawice.
  A od razu spalono cały batalion koronawirusów.
  Elżbieta śpiewała:
  - Moja naga pierś, moja naga pierś,
  Pokonujemy tę infekcję - w końcu nie możemy zboczyć z drogi!
  Elena tnie tak z dziką wściekłością. A jej miecze wydłużają się i tną koronawirusy jak bibuła.
  A jej bose palce u nóg chwyciły i wyrzuciły cząstkę antymaterii. Rozerwała masę żołnierzy koronawirusa.
  A potem Elena odsłoniła piersi. I z jej szkarłatnych sutków, jakby mordercze pulsary zostały włożone, rozdzierając masę bojowników imperium zakaźnego. I to jest bardzo fajne.
  Elena gruchała:
  - W świętej wojnie - nasze zwycięstwo będzie!
  A oto Aurora, pierwsza bosymi palcami rzuciła dar unicestwienia. Rozerwał masę koronawirusów.
  A potem zrzuciła stanik. I jak piorun uderza w rubinowy sutek. A z kilku ust koronawirusów pozostały tylko podarte skrawki.
  Aurora zaśpiewała:
  - Jestem najsilniejszy na świecie - ryczę jak bawół w powietrzu!
  A potem Catherine również wzięła i ustawiła kolejkę z maszyny wirtualnej na koronawirusa.
  Następnie wykonała cięcie i śmiercionośną technikę mieczami.
  Gołymi palcami u stóp odrzuciła dar całkowitej śmierci, który rozerwał na strzępy cały batalion koronawirusów.
  Po tym nastąpiło zdjęcie stanika.
  A z sutków truskawkowych jak piorun. I kilkaset zaraźliwych stworzeń zostało zwęglonych na raz.
  Ekaterina zaśpiewała:
  - Boks dziewczyny to boks,
  Będzie nowy krzyż!
  Potem cztery dziewczyny wzięły to w chórze i zagwizdały unisono. Wrony dostały ataku serca, zostały znokautowane, a ich ostre dzioby rozerwały koronawirusy, jakby były kaszą jęczmienną.
  To są dziewczyny, które wystąpiły. A wszystkie cztery nagie, okrągłe obcasy dziewcząt będą kopać w podbródki generałom koronawirusa.
  Elizabeth wzięła go i znowu, jak cięcie zaraźliwych stworzeń mieczem.
  Pociął je dokładnie.
  Potem na chwilę w jej rękach pojawił się granatnik. Wyjęła go z niego i dała mu rakietę.
  A kilkaset koronawirusów zostało natychmiast rozerwanych na strzępy.
  Potem dziewczyna wzięła iz szkarłatnych sutków wystrzeliła śmiertelne wiązki energii. I tak wiele zaraźliwych stworzeń zostało zniszczonych na raz.
  A kiedy ulegli piorunowi z pępka, cały pułk koronawirusów zwęglił się bez szans.
  Elżbieta zaśpiewała, szczerząc zęby:
  -Czarownica, wiedźma, wiedźma,
  Diabelstwo...
  Wiedźma, wiedźma, wiedźma -
  Zniszczone wirusy!
  Elena jest oczywiście prawdziwym potworem w walce. Tutaj jej miecze krążą jak promienie reflektorów. I spadają na zakaźne stworzenia z ogromną, śmiercionośną siłą.
  I wtedy w rękach piękności pojawił się granatnik. A ona wyjdzie z niego i zaszkodzi tym koronawirusom, aż do migdałków.
  Gołe palce dziewczyny wystrzeliły bumerang, który przecina zaraźliwe stworzenia, takie jak meduzy, pod kłami rekina.
  Szkarłatne sutki dziewczyn plują czymś bardzo podobnym do miotacza ognia, a koronawirusy mogą tylko zamienić się w popiół.
  A potem z okrągłego pępka dziewczyny z wytłoczoną prasą, jak wylecą ogniste i mordercze pulsary.
  I tak wiele zaraźliwych stworzeń wije się teraz w piekle.
  Elena zaćwierkała:
  Wirus jest tutaj, wirus jest tam
  A szczepionka to oszustwo!
  Ognioodporna Aurora również nie jest darem. Więc wzięła go i swoimi mieczami pocięła koronawirusy, tnąc je na małe kawałki.
  A potem w jej rękach była kolosalna śmiertelna siła granatnika.
  A dziewczyna wzięła i wysadziła niszczycielskie rakiety anihilacyjne.
  A cały pułk koronawirusów wyparował jak woda na patelni.
  Rudowłosa piękność wyjęła i z rubinowych sutków jej nagiej piersi uderzyła ją prądem elektrycznym, paląc przeciwników jak dziurę w pączku.
  A potem ustąpi pulsarom z pępka.
  Te przejdą przez koronawirusy jak żelazka na mrozie i zostaną wypalone do końca.
  Aurora zaśpiewała, szczerząc zęby i mrugając:
  - O wirus, o wirus, o kozy wirus,
  Dlaczego dostałeś osła do Rosji ...
  Otrzymasz od nas konkretnie grosz -
  Natkniesz się na silną pięść dziewczyn!
  Catherine jest bardzo twardą i twardą wojowniczką w walce. A jej miecze są jak ostrza bardzo szybkiego śmigła.
  A potem wojowniczka pstryknęła palcami, pojawiła się w nich bazooka. A walczące piękno uderzyło w koronawirusy.
  A wtedy odsłonięte palce u stóp spisanego piękna uruchomią bardzo śmiertelny dar zniszczenia.
  I tak wiele koronawirusów zostało zniszczonych.
  A potem, z truskawkowych sutków jej nagiej piersi, został wybity z poważnym zniszczeniem.
  A była po prostu śmierć całkowita i nieubłagana.
  A kiedy pępek pracował dla cudownej blondynki. I poszła masa niszczycielskich strumieni magicznej plazmy.
  Wojownik ćwierkał:
  - Przyroda to nie dużo pogody,
  Życie, niestety, wcale nie jest łaską ...
  I maniacy koronawirusa
  Konieczna jest eksterminacja dziewczyn siłą!
  Następnie dziewczyny wzięły i jak gwiżdżą, przez wszystkie nozdrza i zapas energii. A wrony były oszołomione i spadały jak ziarna na głowy zaraźliwych stworzeń.
  Elżbieta zachichotała i zauważyła:
  - Nie licz wron, nie zgub koron!
  Potem dziewczyna ponownie cięła, wydłużając w bitwie mordercze miecze i siekając przeciwników na najdrobniejsze i najdrobniejsze kawałki.
  A z koronawirusów były podarte, zwęglone skrawki.
  Wojowniczka wzięła go i gołymi palcami u stóp wzięła go i rzuciła dar katastrofalnych impulsów z niezwykle niszczącą siłą.
  Potem wyrzuciła piersi ze szkarłatnych sutków. A ogniste strumienie płynęły i spalały masę koronawirusów.
  Oto dziewczyna - impuls koszmaru....
  A od pępka ulegnie całkowitej śmierci dla zaraźliwych stworzeń i doszczętnie je spali.
  I wreszcie dodatkowy, totalny przebieg zagłady.
  Z dziewiczego łona Wenus wyszła bardzo destrukcyjna fala magicznego tsunami.
  I kopiejka koronawirusa.
  Elżbieta bulgotała o:
  - świat będzie najfajniejszy na świecie,
  A koronawirus i trumna z nim!
  Elena walczy z wielką pewnością siebie i tnie koronawirusy swoimi potężnymi kladenami.
  A te miecze tną wrogów całymi szeregami.
  A bosymi palcami rzucają zabójcze prezenty, bardzo destrukcyjną i destrukcyjną zagładę.
  To superklasowa dziewczyna!
  A z jej szkarłatnych sutków wyjmą i wylecą, twarde i bardzo jasne, niszczycielskie błyskawice. Palą zakaźne stworzenia w ogromnych ilościach.
  A z pępka dziewczyn wyciągają strumienie śmierci i bardzo ponurej i ciężkiej śmierci dla koronawirusów.
  Tak, dziewczyna jest cudowna, ma wybitne zdolności i niszczycielskie skoki.
  Chociaż na zewnątrz jest jak anioł z włosami koloru złotego liścia.
  Ale dziewczyny z łona Wenus wzięły i wysłały bardzo potężną falę tsunami, a zaraźliwe stworzenia gwałtownie zapaliły się.
  Elena pisnęła i ćwierkała, podając:
  - Szalony ogień we mnie szaleje,
  Chyba już za późno, żeby go naciskać pod prysznicem...
  Wkładając w cios całą moc wściekłości
  Trzęsąc niebem - potrząsając gwiazdami!
  Aurora jest bardzo piękną i rudowłosą dziewczyną - niby super. I tnie przeciwników i pokazuje swoją kolosalną i fenomenalną kosmiczną moc.
  A oto jej miecze - na koronawirusy - kaci!
  A wojowniczka, bosymi palcami, rzuca w przeciwników bardzo niszczycielskimi i niezwykle potężnymi kawałkami plazmy.
  Aurora wzięła go i warknęła:
  - Ruch królowej!
  Następnie wojownik wziął i z rubinowych sutków wysadził jej piersi pulsarami anihilacji, które mieniły się wszystkimi kolorami tęczy.
  I oto zareagował jej pępek, wylewając agresywny i bardzo palący strumień śmierci koronawirusów.
  A to wspaniałe ujście dla siły i zniszczenia.
  A potem dziewczyna wzięła Wenus i wyrzuciła tak potężny strumień magicznej plazmy ze swojego pożądliwego łona, że cały pułk koronawirusów zabrał go i natychmiast spłonął.
  I rozsypany kurz z infekcji.
  Aurora pisnęła, szczerząc zęby:
  - Niech nasza siła będzie wielka,
  Koronawirus jest trochę na pewno!
  Katarzyna zachowuje się również bardzo energicznie w walce. Jest dziewczyną o fenomenalnej, kosmicznej sile.
  A jej miecze wydłużyły się jak macka ośmiornicy i przecięły masę koronawirusów.
  Następnie dziewczyna rzuciła bomby zniszczenia i zupełną śmierć prątków gołymi palcami u stóp.
  Wtedy wojownik pisnął:
  - Koronawirusy są całkowicie skończone!
  Dalej, dziewczyna od truskawkowych sutków przez zaraźliwe stworzenia, jak bierze i poddaje się, niosąc totalną śmierć.
  A pępek jest bardzo produktywny, jeśli chodzi o wbijanie pioruna we wroga. I faktycznie spali je na łuski popiołu. I kilka batalionów koronawirusa w totalnym nokaucie.
  A jako największe pragnienie destrukcyjne fale i uwolnienie magicznej plazmy z łona dziewczyny Wenus.
  I natychmiast dwa pułki koronawirusów naraz wzięły i spłonęły w totalnym szale.
  Katarzyna, obnażając zęby, zanotowała:
  - Dlaczego Bóg wysłał koronawirusa?
  I tak problemy są ponad dachem!
  I tak dziewczęta brały i wkładały do ust bose palce u nóg i jak gwiżdżą.
  I wiele tysięcy wron spadło na zaraźliwe stworzenia, bijąc je, zabijając i przebijając.
  To są terminatorki - niszczycielska siła.
  Ale pomoc leci do dziewczyn w samolotach.
  Natasha kontroluje szturmowca. Ma na sobie tylko jedno bikini.
  Oto dziewczyna wciskająca gołymi palcami w przyciski joysticka i używająca rakiet, by wysłać zabójczy prezent za zagładę.
  I cały batalion zaraźliwych stworzeń zostaje wyrzucony.
  I latają, eksplodując i rozpraszając się w powietrzu.
  Dziewczyna za sterami samolotu zaśpiewała:
  - A dziewczyna myślała, że zmiażdżyła infekcję -
  Że życie jest dobre, że życie jest dobre!
  Zoya, również walcząca w szturmowcu i wysyłająca zniszczenie do bunkra za pomocą koronawirusów, gwizdnęła i powiedziała:
  - Nasze zwycięstwo jest prawie nieuniknione!
  A on również wciśnie przycisk joysticka gołymi palcami.
  Ci wojownicy są po prostu najwyższą klasą.
  Tutaj ich szturmowcy wykonali ruch beczki. I wysadzili w powietrze sępy koronawirusa.
  Więc z ogromnym entuzjazmem podjęli się zaraźliwych stworzeń.
  Pilot Akulina pieprzył te koronawirusy i wybijał je jak szpilki piłką i pisnął:
  - W naszej mocy jest wygrana!
  A wojowniczka ponownie przycisnęła bose stopy bosymi palcami, rozrywając kolejny samolot zaraźliwym stworzeniem.
  Mirabela skręciła szturmowca i wystrzeliła rakietami. I tak wiele koronawirusów zostało zniszczonych.
  Mirabela ćwierkała z wyszczerzonymi zębami:
  - Za świętą Rosję!
  I wyciągnęła gołą piętę, wyszczerzyła zęby:
  - O nowe zwycięstwa!
  To dziewczyna, która niszczy całe półki z koronawirusami. To dziewczyny z najwyższej półki.
  Natasza odsłoniła klatkę piersiową i wzięła ją, nacisnęła guzik szkarłatnym sutkiem. I jak rzucą się zabójcze pociski. A cały pułk koronawirusów został wymazany jak szmaciana kreda. No i dziewczyna - o niezwykłej sile - jest. Wojownik superklasowy.
  I weź to i zaśpiewaj:
  - Moja kompozycja jest super poziom!
  A wojowniczka znów potrząsnie jej klatką piersiową.
  Zoya zauważyła ze śmiechem, a także wyrywając zęby z pełnego stanika. Wojownik ryknął:
  - Nie, jestem fajniejszy! Jestem hiper!
  I szkarłatne sutki, gdy naciska przyciski joysticka. A rakiety lubią pędzić w morderczym pośpiechu.
  Akulina pisnęła i ryknęła z wściekłości:
  - Ain, tsvay, suche,
  Maszerując przez planetę
  Gwiezdny policjant!
  A dziewczyna też wzięła i zdjęła stanik. A z rubinowym sutkiem weźmie go i naciśnie spust. Potem uderzy rakietą.
  Mirabela śmiała się i ćwierkała, szczerząc zęby:
  - Podpal policję! Latarka!
  A wojownik wziął i chwycił stanik perłowymi zębami. I ściągnąłem go z piersi. A jej truskawkowe sutki były obnażone.
  I naciskała dziewczyny z cyckami na guziki, poleciały potężne dary śmierci.
  I był pułk koronawirusów, a teraz go nie ma.
  Mirabela ryknęła:
  - Jestem najpiękniejsza na świecie!
  Natasza była oburzona, tupnęła bosą stopą o metal i mruknęła:
  - Czy jesteśmy brzydcy!
  A wszystkie cztery dziewczyny śpiewały chórem, naciskając czerwone sutki na przyciski joysticka:
  - Czarna wrona przy sąsiedniej bramie,
  Kajdanki kołyskowe, rozdarte usta ...
  Ile razy po walce moja głowa
  Z przepełnionego bloku przyleciałem tutaj!
  A dziewczyny w swoich nagich, różowych szpilkach trzasnęły pedałami i pisnęły:
  - Gdzie jest Ojczyzna,
  Niech brzydki płacze!
  Ale lubimy ją,
  Nawet jeśli nie jest pięknością!
  Łatwowierny dla drani,
  I stratowany przez smoka!
  Dziewczyna gutaperczewa,
  Jej dziewica jest rozdarta!
  A wojownicy ponownie nacisnęli rubinowe sutki na spusty i ćwierkali:
  -Wjedźmy do trumny,
  Zawieźmy cię do trumny!
  Że łysy smok nie żyje!
  Ale Veronica i Victoria podniosły aparat za pomocą ultradźwięków. I jak będą opierać się o trawę z gołymi, wyrzeźbionymi nogami. I jak wysadzili ultradźwiękami koronawirusy i wszyscy zostali odrzuceni. A dwa pułki zaraźliwych stworzeń zostały tak zniszczone przez falę tsunami, że pozostało tylko mokre miejsce!
  Dziewczyny roześmiały się, pokazując zęby z kości słoniowej.
  Obnażyły też piersi.
  I tak ich truskawkowe, takie soczyste i pyszne sutki zostały zabrane i wciśnięte na guziki.
  I znowu poszła fala ultradźwięków, miażdżących i palących, liczne koronawirusy.
  To są dziewczyny - najwyższe przejście. I bardzo piękna, prawie zupełnie naga.
  I dosłownie są super i uwodzicielskie.
  Veronica wzięła i zaśpiewała:
  -Komsomol to nie tylko wiek,
  Komsomol to moje przeznaczenie!
  Victoria zgodziła się z tym, rzucając bumerangiem z bardzo ostrymi końcami bosymi palcami.
  Dziewczyna ćwierkała i śpiewała:
  - jestem najsilniejszy w całym wszechświecie,
  Dzięki swojej mocy w walce, niezmienna!
  To są dziewczyny ...
  Albina i Alvina ponownie walczą, więc miażdżą wrogów, nie dając im litości i szans.
  Dziewczyna na szturmowcach z kolosalną, niszczycielską mocą.
  Albina wzięła go i zaśpiewała, mrugając szafirowymi oczami. A jej pulchne, opalone, złotooliwkowe piersi były odsłonięte.
  A wojownik wziął go i uciskał jej szkarłatne sutki. I wystrzeli takie fenomenalnie niszczące pociski.
  A cały pułk koronawirusów wzniesie się w powietrze. I przeszedł przez ogień, dosłownie spalony.
  Albina śpiewała:
  - Jeden dwa trzy cztery,
  Zanurz koronawirusa w toalecie!
  Alvina jest bardzo wojowniczą dziewczyną. I opalona, z bardzo wydatnymi mięśniami. A jej figura wciąż jest bardzo - och, och, och!
  Alvina naciśnie rubinowe sutki na przyciskach joysticka. Weźmie i uderzy pociskami rakietowymi.
  To dziewczyna o fenomenalnej kosmicznej mocy. Jej temperament jest bardzo burzliwy.
  I uwielbia pracować z językiem. Podnieca ją szalenie, zwłaszcza jeśli pulsujące, jadeitowe pręty są duże.
  Dziewczyna zaśpiewała unisono:
  Nie możesz żyć bez kobiet, nie,
  Jest w nich majowe słońce, w nich świt miłości!
  I znowu, z gołymi obcasami, naciskają na pedały.
  To są dziewczyny - poziom najfajniejszy, po prostu hiper.
  A oto czołg jedzie. W tym przypadku przeciwko koronawirusom został wysłany IS-30, pojazd z siedmioma armatami i dwudziestoma karabinami maszynowymi.
  Dziewczyny oczywiście jeżdżą tym czołgiem. I są boso i tylko w jednym bikini.
  I bardzo piękni wojownicy.
  Alenka wzięła i zdjęła stanik. I jej szkarłatny sutek wciśnięty na przycisk joysticka i jak trafienie śmiertelną muszlą dużego kalibru.
  Wojownik ćwierkał:
  - Naszą Ojczyzną jest ZSRR!
  Anyuta działała bardzo energicznie. Jest niezwykle piękną i mocną dziewczyną.
  A potem jej szkarłatne sutki zostały odsłonięte. I wytrwale wzięli guziki.
  Masa koronawirusów została teraz zniszczona.
  Anyuta śpiewała:
  - Nierozerwalny związek wolnych republik,
  To nie była brutalna siła, nie strach, który zebrał ...
  A dobra wola ludzi jest oświecona,
  A w snach przyjaźń, światło, rozsądek i odwaga!
  A oto Alla w walce... Ona oczywiście również zdjęła stanik gołymi palcami.
  To jest Alla - najbardziej walcząca i agresywna piękność na świecie.
  A jej włosy są takie rude i puszyste.
  Oto rubinowy sutek wciśnięty na przycisk joysticka. I poleciało coś niezwykle potężnego i kolosalnie morderczego.
  A jedna skorupa od razu zniszczyła cały pułk koronawirusów. Te dziewczyny są po prostu super.
  Alla wzięła i zaśpiewała:
  - Nie baw się wirusami Venechka,
  Wracaj jak najszybciej...
  Lepiej nie dostarczaj wszystkich owoców cytrusowych,
  I niech infekcja pójdzie do piekła!
  I niech infekcja pójdzie do piekła!
  Maria walczy z kolosalną i kipiącą energią. Jest najpiękniejszą dziewczyną we wszechświecie. A włosy Marii mają kolor złotego liścia.
  Wojowniczka walczy, a także zdejmuje stanik gołymi palcami.
  Takie soczyste, jasne, truskawkowe sutki są nagie. I lśnią jak drogocenne kamienie.
  Dziewczyna ponownie wciska nimi przycisk joysticka. Dar śmierci wypluwa morderczą moc.
  Maria nuci, szczerząc zęby:
  - Dziewczyna boso,
  Wzmocnimy naszego ducha w walce...
  Do odległego szczęścia, droga
  Sami karmimy piersią!
  Ten wojownik jest super!
  Olimpias również walczy z niesamowitym szaleństwem. Jest dużą dziewczynką, po prostu bohaterką.
  A kiedy obnażyła pierś, to były już tylko arbuzy. A sutki mienią się dużymi makami.
  Olympiada również zmierzy się z wrogami, za pomocą ich bardzo dużych cycków, które naciskają na spusty.
  Tysiące koronawirusów zostało jednocześnie wyeliminowanych i zniszczonych.
  Igrzyska olimpijskie zabrały i zaśpiewały:
  - Wojna jesteś piękna, prawda,
  I tak bardzo kochasz mężczyzn...
  Ale dziewczyna w wilgoci jest paskudna,
  A do walki potrzeba dużo siły!
  To są dziewczyny, które mogą to zrobić. Ponadto miażdżą infekcję gąsienicami.
  Ale helikopterem w kształcie dysku lecą dziewczyny: Marusya i Matryona.
  Piękne dziewczyny. Naciągali tylko kąpielówki. A piersi są nagie i bardzo uwodzicielskie.
  Te dziewczyny to najwyższe akrobacje we wszechświecie.
  Maroussia wzięła go i nacisnęła guzik szkarłatnym sutkiem. I rakieta poleciała, a masa koronawirusów została roztrzaskana z dziką furią.
  Marusia wzięła go i zaśpiewała:
  Antoszka, Antoszka!
  Wykopmy ziemniaki!
  Antoszka, Antoszka,
  Moje bose stopy!
  Matryona pieprzy koronawirusy bez litości. I spalenie ich z helikoptera.
  Nacisnęła też rubinowe sutki i pisnęła:
  - Moja wściekłość jest wielka,
  Khan przyjdzie do wirusa!
  Ale wspaniałe cztery dziewczyny: Elizabeth, Elena, Aurora i Catherine wzięły i z ich łona każda Wenus wyzwoli falę.
  A kilka milionów wron straciło przytomność w wyniku wstrząsu mózgu.
  A upierzone stworzenia spadły jak grad w upalne popołudnie na armię koronawirusa.
  A masa zaraźliwych stworzeń została natychmiast pobita i zniszczona.
  To są dziewczyny - pokazały swój największy masaż.
  Będzie więc całkowity kaput koronawirusów.
  ... ROZDZIAŁ 3.
  Imperium Osmańskie zostało w dużej mierze ujarzmione. A książę Oleg Rybaczenko był rozproszony ważniejszą misją dla całej ludzkości. I to świetnie.
   A teraz musisz walczyć z zakaźnymi stworzeniami na innej planecie. A dzielna czwórka desperacko walczy.
   Wydawało się, że Rosjanie nie mają szans w starciu z wieloma tysiącami żołnierzy koronawirusa.
   Ale nieśmiertelny chłopiec i dziewczynka oraz cztery terminatorki przybyły na pomoc rosyjskiemu fortowi, który został zaczepiony na innej planecie, aby stać się trampoliną do walki ze wszechświatem koronawirusa, najbardziej zaraźliwym i przerażającym.
   Ogromna armia koronawirusa ruszyła na szturm nowo wybudowanej rosyjskiej twierdzy. A siły były wyraźnie nierówne.
   Rosjan jest tylko tysiąc, a koronawirusów jest milion trzysta pięćdziesiąt tysięcy. I wydawało się, że nie ma w ogóle szans na opór.
   Ale sześciu wojowników klas jest super gotowych do walki.
   Oleg Rybaczenko na ścianie. Nieśmiertelny chłopiec, około dwunastu lat, rzuca igłami bosymi palcami. I to wpływa na nadchodzące koronawirusy. Kilkanaście lub dwa na raz jednym uderzeniem dziecięcej stopy.
   Rzuca nogami igłę i Margaritę gołymi palcami. Dziewczyna niszczy przeciwników i piszczy:
   - Moja wielka siła!
   I dzielnie walczy.
   Natasha również rzuca potężnym bumerangiem bosymi palcami. Jak miażdżyć przeciwników i piszczeć:
   - W imię wielkiej chwały!
   Ponadto Zoya tnie koronawirusy mieczami, a jednocześnie rzuca bosymi stopami igły z trucizną. I nuci do siebie:
   - W bezmiarze Rosji,
   Uratujemy wszystkich!
   I znowu miecze spadają na przeciwników. A jeśli już siekają, to bez litości.
   Ale kiedy Augustine zaczęła miażdżyć i rzucać nogami bumerangu bosymi palcami, to jest to całkowite zniszczenie. A zabite koronawirusy padają pod ciosami rudowłosego diabła.
   A dziewczyna ryczy:
   - Zmiażdżę i rozerwę na kawałki!
   I obydwoma mieczami weźmie i przetnie!
   Ostry i kłujący dysk wylatuje z jej nagiej pięty. Na ogół jest to dziewczyna totalnej śmierci.
   A oto Svetlana w decydującej bitwie. Jak zadręczajmy koronawirusy i posiekajmy je na małe kawałki mieczami.
   Dziewczyna zamieniła się w motyla, a siedmiu wojowników piekielnego, zaraźliwego imperium zostało posiekanych na śmierć.
   A potem ostre, trujące igły wylatują z bosych stóp. I zarażają koronawirusy.
   Oleg Rybachenko walczy z zaraźliwymi wojownikami. Jego miecze śmigają jak śmigło.
   Chłopiec śpiewa z zapałem:
   - Będę najsilniejszym mistrzem świata,
   Pokonamy Amerykę, Chiny!
   I znowu chłopiec rzuca ostre gry gołymi palcami. A dwa tuziny zabitych koronawirusów padają na raz.
   To jest taka bitwa. W prawdziwej historii carska Rosja w czasach przed Piotrem utraciła część swojego terytorium. Ale tutaj rosyjscy rycerze już walczą pod Aleksandrem III i nie zamierzają ustąpić.
   Oleg Rybachenko walczy i śpiewa:
   - Ale jesteśmy rycerzami pełnymi rosyjskiego ducha,
   Kaci nigdy nie usłyszą naszego stłumionego jęku!
   I znowu chłopiec rzuca bardzo cienkimi igłami z silną trucizną warzoną przez wiedźmy!
   Obok niego jest dziewczyna Margarita. A także jej nogi rzucają takimi śmiercionośnymi igłami. A ręce odcinają napastników koronawirusa. Wojownik miażdży przeciwników i śpiewa:
   - Jestem taki fajny, jak demon wszystkich krajów...
   Dima, Dima, Bilan! Dima, Dima Bilan!
   Mistrz wszystkich krajów!
   Natasha również sieka koronawirusy i buczenie:
   - O świcie wieczornym nie damy szatanowi wygrać!
   A zabójcze igły wylatują z jej bosych stóp.
   Ponadto Zoya miażdży wrogów. I z tej dziewczyny zdają się emanować wibracje kolosalnej energii.
   A z bosych stóp piękna latają bumerangi i ostre igły.
   Wojownik piszczy:
   - Jestem wielkim marzeniem boso i piękna!
   I znowu rzuci w przeciwników czymś niezwykle zabójczym.
   Ale kiedy Augustyn prowadzi młyn i wycina koronawirusy, to jest to kompletna akrobacja zagłady.
   A potem ruda rzuca gołymi palcami u nóg przekłuwające igły. A martwi zarażeni wojownicy padają.
   Ale kiedy Svetlana lupanet. A jednocześnie z gołych nóg wylatuje cała masa igieł, które przebijają i zabijają wszystkich. Od sutków zamka truskawkowego.
   A wojownik piszczy:
   - A więc tak, tak - wpakuj faszystę w drobiazgi!
   A jej bose stopy znów zostaną wyrzucone przez koronawirusa.
   Natasza, zaraźliwi, zaraźliwi wojownicy z mieczami, zauważyła:
   - Z nazistami było zarówno łatwiej, jak i trudniej!
   A nagi, okrągły obcas rzucił groszek śmierci. A szkarłatny sutek wypuścił błyskawicę, zamieniając koronawirusy w popiół.
   Swietłana, po minięciu młyna, zauważyła:
   - Z nami, dziewczyny, zawsze jest łatwo!
   Augustine grał na przyjęciu fanów i mruknął:
   - I wcale się ze mną nie znudzisz!
   A z jej bosych stóp wylatuje śmiertelne żądło, które rozrywa koronawirusy.
   A Zoya weźmie to i zapiszczy:
   - Nie jesteśmy karaluchami, jesteśmy dziewczynami - wielkiej chwały!
   I znowu coś wyleci z jej bosych stóp i zostanie przyłożone do wroga.
   Dziewczyny sumiennie zabrały się do pracy.
   Twierdza ta jest prawie jedyną twierdzą Rosjan w okolicy. W budowie jest też kilka miast. Dobrze, że koronawirusy nie wsadziły sobie głów za Artery. Ale Rosja w prawdziwej historii straciła kawałek swojego terytorium na tej zaraźliwej planecie. Bardzo agresywna dynastia u władzy w uniwersum koronawirusa. Jednak to dziewczyny są w stanie i pułki Lucyfera uciekają.
   Oleg Rybachenko ogranicza koronawirusy. A gdy chłopiec śpiewa:
   - Najwyższą klasą będzie...
   A potem bumerang rzucony bosą stopą chłopca leci i krzyczy:
   - Wszyscy zostaną posiekani przez jeżozwierz!
   Margarita również rzuciła na wroga to, co jest morderstwem. Rozkruszyła go na kawałki i pisnęła:
   - Jestem boso marzeniem i wielką pięknością!
   A jej stopa rzuci dzikie dyski.
   Następna w bitwie Natasza. A także rzuca we wroga, który dzieli przeciwników.
   I robi to niezwykle sprytnie.
   A jej bose stopy rzucają bardziej śmiercionośnymi igłami. A szkarłatne sutki są rzucane przez pulsary.
   Co więcej, Zoya jest w bitwie. A także rzuca we wroga wszelkiego rodzaju swastykami i bumerangami. Od szkarłatnych sutków dodaje suwaki.
   I kosi wroga.
   Po tym, jak to powie:
   - Chwała dobremu królowi!
   Ale w bitwie i Augustynie. Niszczy również wrogów z wszechświata koronawirusa. A jeśli tak się stanie, rzuci nim z destrukcyjną siłą. A z rubinowego sutka uderzy piorunem.
   A jednocześnie zaśpiewa:
   - Tak, w imię rosyjskiej ziemi!
   A także z jej bosych stóp lecą śmiertelne ładunki.
   Swietłana również nie pozwala zejść wrogowi. A z jej bosych stóp leci, co przynosi oczywistą śmierć.
   A wojownik śpiewa:
   - Nigdy się nie poddamy! Kłopoty nie przyjdą do Rosji!
   I znowu wpłynie to na koronawirusy. I przyjmie to bez ceremonii.
   Sześciu wojowników i wojowników mocno uderzyło. I tnie wroga i rzuca go bosymi stopami.
   Oleg Rybachenko, ścinając koronawirusy, śpiewał:
   - Starfighter, twój róg dmucha na próżno -
   Twoja ziemia jest daleko w wątpliwej chwale ...
   Płomień bitwy drży między wierszami -
   W jednostronnej grze bez reguł!
   A na bose stopy chłopca leci kolejny bumerang, który podcina gardła kilkunastu koronawirusom.
   Chłopiec tylko w krótkich spodenkach, z muskulaturą odlaną z brązu, jak widzimy wojownika.
   A Margarita też jest w bitwie. I tak działają jej bose stopy. Bez wątpienia eksterminuje wrogów niezwykle fajnie.
   A jej miecze są jak kaci.
   Wojownik piszczy:
   - Niech będzie chwała!
   Natasza też strzela bosymi stopami i rzuca morderczą. A jednocześnie aktywnie sieka mieczami.
   Jednocześnie piszczy:
   - Moja świta to rządowy powóz!
   Następna w walce jest Zoya. Również diabeł najwyższego stopnia zagłady. Jak trzymać motyla za pomocą mieczy. A potem gołymi stopami weźmie i rzuci uderzające elementy. A dzięki szkarłatnym sutkom wypuści błyskawicę.
   Wtedy powie:
   - Armia się raduje - naciera!
   A cała linia skoszonych koronawirusów spada.
   Dziewczyna śpiewa sobie:
   - Zoya uwielbia zabijać! Och, ta Zoja!
   A oto Augustyn w ofensywie. Czy raczej agresywna obrona. I przy pomocy bosych stóp nokautuje wrogów.
   A jednocześnie piszczy. A kiedy jej szable przejdą, jak ostrza kultywatora, trzy tuziny koronawirusów rozpadną się na kawałki! A z rubinowymi sutkami uwolni teraźniejszość anihilacji.
   A Augustyn piszczy:
   - Melodyjne akordy, flaga Rosji jest bardzo dumna!
   A oto jej bosa pięta, jak podoba się ogólnemu koronawirusowi w podbródku. On to weźmie i się przewróci.
   Zoya jest agresywna w walce. Tnie swoich wrogów i krzyczy:
   - Wszystkich będziemy wątpić i bić!
   A takie sztylety lecą z bosych stóp.
   Swietłana też nie daje nikomu zejścia. I niszczy wrogów, jak kosa tnie trawę. Koronawirusy spadają.
   Dziewczyna piszczy:
   - Szalona Igła! Wyjdź z podwórka!
   A z sutków truskawkowych jak błyskawica anihilacji.
   Oleg Rybachenko odetnie bandę zaraźliwych wojowników ciosami mieczy. A potem rzuci gwiazdką bosymi, dziecinnymi stopami i krzyknie:
   - Moja armia jest najsilniejsza!
   Chłopiec terminator, jak widać na samym szczycie niszczenia wrogów. I działa z kolosalną pasją.
   A z jego bosych stóp wylatuje kolejny dar śmierci. I jak koronawirusy gromadzą się na ścianie.
   Piekielnych, zaraźliwych fanatyków wojowników. Złożyli już całe stosy trupów. I wszyscy wspinają się, wspinają i wspinają się!
   Ale chłopiec i dziewczyna są po prostu ucieleśnieniem morderczej mocy. A kiedy siekają, plamy krwi lecą we wszystkich kierunkach i bardzo daleko.
   Oleg Rybaczenko śpiewał:
   - Śpiewany jest wyczyn bohaterstwa,
   Jesteśmy zdobywcami planet!
   Margarita, ta niespokojna dziewczyna śpiewała:
   - Nie zatrzymamy się ani na chwilę.
   Słychać czyjś stłumiony krzyk!
   A także niszczące i mordercze igły wylatują z bosych stóp dziewczyny. Koronawirusy są jak snopy pszenicy. Tak, dziewczyna Margarita to prawdziwy terminator.
   Natasza siekając Chińczyków śpiewała:
   - A dziewczyna pomyślała, żółte zmiażdżenie,
   Że życie jest dobre i że życie jest dobre!
   Potem znowu igły wylatują z jej bosych stóp. I ze szkarłatnego sutka błyskawicy mocy.
   Zoya prowadziła młyn swoimi szablami i pisnęła:
   - Przemoczę wszystkich wrogów i uwierz mi, nie żartuję!
   A nogi wojownika wystrzeliły kilka gwiazd.
   A piękność zaśpiewała:
   - Akt wojskowy - Trafiam pięciocentówkę!
   Augustyn, siekając bez zbędnych emocji, rozdawał:
   - Czeka nas wielki sukces! Uwierz mi, fajniej nie może być!
   A także, podobnie jak bosymi stopami, jakie zabójstwa się zaczną.
   Wtedy zapiszczy:
   - Jestem cholerną kobrą!
   A dzięki rubinowym sutkom wyda nowy dar śmierci.
   Svetlana nie ma litości dla koronawirusów. I eksterminuje jak mrówki. A jednocześnie śpiewa:
   - Na śmieci nie będzie mowy,
   Uciekaj nogami!
   A teraz z jej bosych stóp znów lecą zabójcze prezenty. Taka jest najfajniejsza kobieta! A kiedy truskawkowe sutki zabierają się i reagują darem śmierci.
   A także ryczy:
   - Będzie nasze zwycięstwo w świętej wojnie!
   Oleg Rybachenko działa coraz aktywniej. I sieka obiema rękami, a nawet wziął do ust fajkę i pluje na koronawirusy igłami. Niszczy przeciwników i wydaje do siebie sygnały dźwiękowe:
   - To jest nasze zwycięstwo -
   Pełna prędkość i start!
   I znowu chłopiec terminator go przetnie. A jednocześnie zrezygnuje z tego, co zabija bez litości.
   Margarita również walczy. Zdesperowana dziewczyna. A jeśli wystrzeli bumerang bosą stopą, to jest to nie mniej niż tuzin ściętych koronawirusów.
   Wtedy dziewczyna zaśpiewa:
   - Och, mam duży helikopter,
   Cóż, moje serce śpiewa ze szczęścia!
   A śmiertelna gwiazda leci z nagiej pięty dziewczyny. Tak, to jest piękno większości akrobacji. A lochy śmierci na prawo i lewo.
   Natasha niszczy również koronawirusy na wszystkie sposoby.
   A jednocześnie nuci:
   - Pisk, pisk, pisk...
   Oliver znalazł Twista!
   A z jej bosych stóp leci fatalny prezent.
   Więc Zoya podciągnęła się... Wzięła go i splunęła na wroga z tuby. Potem przecięła młyn mieczami. Potem jej bose stopy podniosły się i wystrzeliły piekielny prezent śmierci.
   A koronawirusy spadły. Jakby zostały zlizane przez miotacz ognia.
   A tutaj w bitwie i Augustynie. Również szybko poruszająca się dziewczyna. I czerwona śmierć i piekielny płonący promień. I weźmie, posieka.
   Nic takiego się nie zatrzyma.
   Nawet czołg Myszy.
   Oto Augustyn i gwoździe na koronawirusy. Co jest niezwykle fajne i ma szaloną symbolikę i miecz.
   A miecze rudowłosej harpii nie zatrzymają się ani na chwilę. I jej rubinowe sutki z suwakami.
   W tym samym czasie Augustyn piszczy:
   - Moja Ojczyzna jest Ojczyzną Komunizmu!
   A także z jej bosych stóp, jak w locie, coś niezwykle zabójczego.
   I znowu dziewczyna leci.
   A potem Augustine przypomniał sobie, jak naprawdę walczyła z "Myszą" w jednej z alternatywnych historii. Następnie alianci zawarli rozejm z III Rzeszą i korzystając z braku bombardowań Niemcy uruchomili produkcję "Mausa".
   Tak, te zbiorniki są naprawdę perłowe jak zwierzęta. A ich postęp był straszny.
   Ale nie dla terminatorów żeńskich. Walczyli z nazistami z zimną krwią i jednocześnie szybko.
   I pokazali matkę Kuzmy! A wojownicy walczyli dzielnie.
   A teraz rudowłosy Augustyn będzie ciąć mieczami. I kosić wrogów jak kultywator.
   Wtedy zapiszczy:
   - Zabijam bez wyjątku!
   Swietłana również nie jest nieśmiała w walce. Niszczy koronawirusy. A jednocześnie bosymi stopami rzuca nią to, co sieje śmierć.
   A jednocześnie piszczy:
   - Kosmiczna brawura -
   Będzie wielka serenada!
   I mrugnij do wrogów!
   Wtedy wypluje z tuby!
   A potem Oleg Rybachenko się rozproszy. I nie tylko rzucajmy igłami na koronawirusy, ale także rzucajmy bumerangami stopami.
   Taki jest porywczy chłopiec terminatora złapany.
   A jednocześnie śpiewa:
   - Wrogowie nas nie zatrzymają,
   Jeśli słaba pomoc!
   I nie biegnij, nie biegnij...
   Gdyby tylko nie do przodu!
   A dziewczyna Margarita gołą stopą wypuści dar śmierci i syknie:
   - Dla Rosji!
   A Oleg gwiżdże. Z góry spadały kruki powalone gwizdkiem, które spadły prosto na szczyty koronawirusów, przebijając ich czaszki.
   A Margarita wzięła go i gołymi palcami rzuciła niszczycielską i śmiertelnie morderczą. A jednocześnie śpiewała:
   - To będzie przesłanie kobry!
   A dziewczyna będzie mrugać i piszczeć! Od jej pisku wrony dostały ataku serca i nurkują dziobami, przedzierając się przez jarmułki i hełmy w poszukiwaniu koronawirusów.
   Natasza też nie była chybiona w bitwie. Wzięła go i gołymi palcami rzuciła ostrą swastyką. Przebił się przez masę koronawirusów i pisnął:
   - Za moją Ojczyznę!
   A ze szkarłatnych sutków lupanula z piorunem.
   A potem jest Zoya w walce. A także rzuca na wrogów bosymi stopami.
   I piszczy wyszczerzonymi zębami:
   - Jestem takim wojownikiem, naprawdę terminatorem!
   Potem dziewczyna lupanet z mieczami. I głośno pisz.
   - Banzai!
   Dziewczyna najwyraźniej nie przestanie walczyć. I tnie bez zbędnego antymonu. I rzucaj pulsary ze szkarłatnymi sutkami.
   Augustyn też, jak podjąć się zagłady. Koronawirus niszczy się sam, bez sarkazmu. A zaraźliwi wojownicy padają, jakby zostali rozerwani na pół.
   A rudowłosa dziewczyna krzyczy:
   - Płomień komunizmu na całym świecie!
   I znowu weźmie i przetnie dwoma mieczami. A potem wypluć go z tuby. I poprowadzi wroga. A ich rubinowe sutki są strumieniami anihilacji.
   Tak, Augustynie, to urok i doskonałość sama w sobie.
   Chociaż Svetlana nie jest gorsza. A także zorganizował dla koronawirusów naturalne bicie i morderstwo.
   A jej bose stopy rzucają w zaraźliwego wojownika prezenty zniszczenia. Tak, wszyscy robią to na wysokiej fali. A od sutków truskawkowych jak pulsary umierają.
   Swietłana piszczy:
   - Bitwa będzie krwawa, święta i słuszna!
   I znowu z jej bosych stóp wyrwało się coś śmiertelnego. A jeśli chodzi o koronawirusy, to zabierze i uderzy! A kiedy on też podpina sutki truskawkowe.
   Dziewczyny naprawdę poszły swoimi drogami. I nie dają kropli. To są kobiety - kobiety dla wszystkich kobiet!
   Oleg Rybachenko w błyskotliwym ataku. Zabili wiele tysięcy koronawirusów. Napaść wojowników tego piekielnego, zaraźliwego imperium osłabła.
   Oleg pisnął:
   - Najwyższa miara zwycięstwa!
   Margarita wzięła go gołymi palcami i rzuciła morderczym, i to ostrzejszym od brzytwy.
   Wtedy dziewczyna zaśpiewała:
   - Wyzywamy burze,
   Dlaczego i dlaczego?
   Żyć na świecie bez niespodzianek -
   Niemożliwe dla nikogo!
   Margarita wypluła całą linię koronawirusów z tuby i kontynuowała:
   - Niech powodzenia - porażka,
   I skakać w górę iw dół!
   Tylko w ten sposób, a nie inaczej -
   Tylko w ten sposób, a nie inaczej...
   Niech żyje niespodzianka!
   Niespodzianka! Niespodzianka!
   Niech żyje niespodzianka!
   Niespodzianka! Niespodzianka!
   Niech żyje niespodzianka!
   I tylko w górę - ani milimetra w dół!
   Dziewczyna wykazała się dość bojowym nastrojem.
   Natasza jest również w samym epicentrum bitwy. Jak wybuch wulkanu. I podrzuca nogi igły gołymi palcami. Uderza przeciwników. I pozostawia z nich trupy. A ze szkarłatnymi sutkami emituje siłę błyskawicy.
   Potem dziewczyna zaśpiewała z uśmiechem zębów:
   - Jesteśmy takimi terminatorami, jak roboty marzeń i wielka uroda!
   A teraz dziewczyna będzie ciąć mieczami. I znokautuj wielu ludzi.
   Zoya również jest w środku bitwy. Walczy sam ze sobą, szczerzy zęby i ryczy:
   - Nikt nas nie powstrzyma!
   A z jej bosej stopy dysk przetoczył się przez koronawirusy. Który przeciął masę gardła. A armia piekielnego imperium zakaźnego utonęła.
   A dziewczyny są coraz bardziej naglące.
   Tutaj Augustyn zacznie ciąć metal. Odetnie wiele głów, które uformowały się w kopce. I podskoczy, wzleci w górę i zabierze go, poniżej:
   - Nazywam się moja pięść!
   I znowu wymachuje dwiema szablami i wypuszcza wnętrzności koronawirusów. Ale jednocześnie nie jest ani trochę zakłopotany.
   A jej bose stopy strzelają zabójczymi bumerangami. Które głowy koszą w szeregach.
   Wtedy rudowłosy wojownik piszczy:
   - Nie będziemy w kablu!
   Niech na Ziemi będzie szczęście!
   I wyjmie innego z tuby szkarłatnymi ustami i pluć. A wojownicy piekielnego imperium zakaźnego padną jak kulisy z mąką.
   Więc Svetlana pokazała się w bitwie ...
   Oblewała przeciwników wrzątkiem. A te poparzone wezmą i będą krzyczeć bardzo dziko.
   Swietłana zapiszczy:
   - Moja rzeź!
   A bosymi stopami rzuci kilka bumerangów. Posieka masę koronawirusów.
   I wyciska masę trupów.
   Tak działają.
   I bez dalszych ceregieli odcinają się od imperium wszechświata koronawirusa. Nie, mają nawet specjalny takt.
   Już teraz liczba zabitych koronawirusów sięga dziesiątek tysięcy. A dziewczyny po prostu dobrze się bawią i podskakują jak piłki.
   Oleg Rybachenko pokazuje również najfajniejszą ze wszystkich akrobacji, jakie można sobie wyobrazić.
   A chłopiec tnie dwoma mieczami, tak że jego ręce, nogi i głowy fruwają we wszystkich kierunkach.
   Oleg krzyczy:
   - Będzie, wierzę, że nasze decydujące zwycięstwo!
   Margarita bosą stopą, rzucając niszczycielską, potwierdziła:
   - Tak, będę!
   A cała szóstka zaczęła ciąć jeszcze aktywniej.
   I rzucaj jeszcze bardziej zaciekle gołymi palcami. A gwizdek jest ogłuszający, a wojownicy piekielnego imperium zakaźnego są powalani przez wrony, jak kłoski z gradami.
   Po tym, jak prawie cały koronawirus został zniszczony w milionach trzystu pięćdziesięciu tysięcy armii, sześciu wojowników przeniosło się dalej w głąb piekielnego zakaźnego imperium. Aby zapobiec powracaniu koronawirusów do rosyjskich miast w kosmicznej Syberii.
   Tutaj wojownicy zaatakowali żółtych wojowników w najbliższym dużym mieście.
   Oleg Rybachenko, odcinając zaraźliwych bojowników i wymachując obydwoma mieczami, krzyknął:
   - W rosyjskich carach!
   I ostre igły wyleciały mu z bosych stóp. Uderzony przez bojowników koronawirusa.
   Margarita, siekając zaraźliwych wojowników mieczami, wzięła i zaśpiewała:
   - Teraz tworzymy historię!
   A z jej bosych stóp igły leciały w kierunku zaraźliwych wojowników.
   Wtedy Natasza jest w bitwie. Rzuca też prezenty śmierci i kwiczy:
   - Przyszłość jest nasza! Chwała Wielkiej Rosji!
   A jej bosa, wyrzeźbiona noga wyrzuci to ze straszliwą siłą. I tnie koronawirusy w krwawy bałagan.
   Zoya również desperacko sieka. I zmiażdżyła generała koronawirusa na pół. I przeciąć jego kości.
   Potem krzyknęła:
   - Za moje wielkie zwycięstwo!
   A bosymi stopami ponownie wystrzeli zabójczy prezent. I znokautuje wielu bojowników koronawirusa.
   Ale kiedy Augustyn jest w bitwie, zwykle jest to przerażenie. Przecina żołnierzy koronawirusa na pół i strzela bosymi stopami zabójcze prezenty. I tak miażdży żółtą armię.
   Nie ma Augustyna i właściwie nazywa się go czerwoną czarownicą. A ona jest niezwyciężona.
   I śmiercionośne igły wylatują z jej nagich palców. Wpadają w koronawirusy i wpadają jak kulisy z piaskiem.
   Augustyn ryczy jej w gardle:
   - Rosjanie mnie znają,
   I nazywają to świetnym!
   I znowu piękno rzuci śmiertelną igłę. A wróg jest przygwożdżony jak chrząszcz.
   Augustyn zabulgotał:
   - Możesz marzyć, śnić źle!
   I znowu dziewczyna dudni jak bumerang.
   Tak, ta rudowłosa - ani funta soli nie jadła w sprawach wojskowych. Jeśli to jest omłot, to jest to omłot.
   I znowu szybka i bojowa dziewczyna w ataku.
   A potem Svetlana wpada do bitwy. I tak tnie i niszczy wszystkich. A jej miecze są jak błyskawica.
   Igły lecą z bosych stóp, a pioruny z sutków truskawkowych.
   Dziewczyna ryknęła:
   - Moja wielka siła -
   Zagraj ze mną, co zaprzyjaźnić się z krokodylem!
   Chłopiec Oleg Rybachenko, jak zawsze w ataku. Jest szybkim mangustą. Tnie i rzuca gwiazdkami we wroga.
   A młody wojownik krzyczy:
   - Przejdźmy do ofensywy,
   Zniszczymy wszystkie zakaźne!
   A teraz chłopak atakuje.
   A dziewczyna Margarita w wielkim podnieceniu miażdży zarażonych żołnierzy. A jej gołe palce rzucają dary śmierci.
   A dziewczyna ryczy:
   - Będzie dla mnie zwycięstwo!
   I znowu cały deszcz igieł spływa z jej bosych stóp.
   A igły są śmiertelne i trujące.
   Margarita jest w ofensywie. Koronawirusy są dla niej bardzo trudne. A dziewczyna jest ucieleśnieniem horroru.
   Chociaż piękny wojownik.
   A teraz kawałek śmierci znowu spada z jej bosej stopy. To uderza wrogów.
   Natasza w dzikim locie. Odcina koronawirusy. A jej miecze nie znają litości.
   Wojownik ryczy:
   - Naszym wielkim zwycięstwem będzie!
   A z bosych stóp piękna znów latają bardzo śmiercionośne i niebezpieczne igły.
   W dużej liczbie zarażają koronawirusy. Że dziewczyny są bardzo fajne.
   A w ofensywie nie dają nikomu zejścia.
   Ale Zoya nie wie, nigdy nie ma słowa. Przebija się do przeciwników. A jej miecze są jak kaci.
   Zoya krzyczy na całe gardło:
   - Nie znam litości - tylko śmierć!
   A jej bose stopy zostaną rzucone, aby koronawirusy nie mogły się oprzeć!
   I odwrotnie, wojownik przyspiesza z każdą minutą. To lodowisko w ofensywie.
   Augustine jest też taką żywiołową dziewczyną. Nie wycofuje się ani nie poddaje. I wszystko jej się udaje.
   Gołymi palcami rzuciła stalowym wachlarzem. Odcięła żołnierzom koronawirusa i syknęła:
   - W czerwonym imperium wybuchnie ogień, który ogrzeje całą planetę!
   I znowu z jej bosych stóp leci to, co dokładnie zabija.
   A wojownik znów jest na wysokiej pozycji.
   A oto Svetlana w bitwie. Nie odbiega od planu. I tnie się dziką presją. I ostry dysk leci z jej bosych stóp. Który śmiało tnie przeciwników.
   Swietłana piszczy z dziką wściekłością:
   - Rozerwę was wszystkich na strzępy!
   A dziewczyna jest w ofensywie. A jej bose stopy są takie zwinne.
   W dalszej części bitwy Oleg Rybachenko jest rozdarty. To zdesperowany chłopiec terminator. Wiąże się z kolosalnymi siłami i presją dzikiego chłopca.
   A teraz dziecko rzuca bosą stopą bumerang. A przeciwnicy stracili dwa tuziny głów naraz.
   To jest naprawdę - naprawdę destrukcyjna siła.
   Oleg śpiewał:
   - Moje pismo jest proste -
   Nie lubię ciągnąć kota za ogon!
   I ostrze wyleciało z gołej pięty chłopca i jak wybuchną koronawirusy. Ci dosłownie stracili ducha i odwagę.
   Oleg zauważył z dzikim szaleństwem:
   - Nigdy nie mów, słowo nie!
   Chłopiec jest w ataku... Potem przypomniał sobie Władimira Kliczko. Tak, ten bokser mógłby i wrócić na ring. Dlaczego nie spróbować? Jeśli nadal masz zdrowie, to sam Bóg kazał ci walczyć!
   Chłopak Terminator atakuje. Niszczy koronawirusy i śpiewa:
   Młody przyjaciel zawsze bądź młody
   Nie spiesz się na odpoczynek ...
   Bądź wesoły, bezczelny, hałaśliwy -
   Musisz walczyć - więc walcz!
   Człowiek z chłodem -
   Pobić was wszystkich z rzędu!
   Jestem wiecznym chłopcem z duszą
   Co daje wynik!
   Wieczny chłopcze, jestem duszą
   I nie cofaj się!
   Młody wojownik i wieczne dziecko w szaleńczym ataku na koronawirusy. Pokaże się z jak najlepszej strony.
   Margarita niszczy również zaraźliwych wojowników i śpiewa:
   - Nigdy się nie poddamy!
   I odcięła wiele koronawirusów, dodała z chichotem:
   - Nie, nigdy nie wierz!
   A dziewczyna ponownie rzuciła ostrymi, trującymi igłami.
   Jest w szybkim i niepowtarzalnym ruchu.
   Natasha jest szybka i potężna w walce, jak Walkiria. Walczy dzielnie. I powala koronawirusy.
   Często walczyła na niebie. Była doskonałym pilotem asowym. Musiała też walczyć w piechocie.
   Ale teraz Natasha zajęła się koronawirusem. I młóćmy z całą furią.
   A bumerangi i igły lecą z jej bosych stóp. Miażdży wroga.
   W tym samym czasie dziewczyna śpiewa:
   - Ale wierzę w słoneczny świt,
   Rozproszy mrok więziennego lochu!
   Zoya atakuje koronawirusa. I wybucha ciasno. A jej bose stopy nokautują wrogów bez zatrzymywania się.
   Wojownik w ruchu. Jest jak kobra, która skacze i skacze do siebie.
   Dziewczyna ze złotymi włosami krzyczy:
   - Przyszłość jest nasza,
   Jesteśmy jak Rycerze Jedi!
   A teraz weźmie z kolei i uderzy.
   Dalej w ataku Augustyna. Miażdżąca i wojownicza rudowłosa dziewczyna. Przeszła do ofensywy, jeszcze bardziej podkręcając tempo. Jej miecze są jak ostrza młyna.
   Ogniodajne piękno rozdało:
   - Będzie takie szczęście dla całego świata!
   I znowu dziewczyna wpada w dzikie tempo. To jest prawdziwa bogini wojny.
   Svetlana również śpiewa, podskakując:
   - Sto po sto, pułk po pułku,
   Rosyjscy rycerze cięli mieczem!
   A teraz jej bose palce rzucą coś, czego nie da się odbić tarczą.
   To jest dziewczyna. Prawdziwa złośnica.
   Natasha ćwierka z obnażonymi zębami:
   - Nie masz mnie uczyć!
   I rzuci śmierć bosymi stopami.
   Augustyn zgadza się:
   - W ogóle nie mamy czego uczyć!
   Wojowniczki przyspieszają swoje ruchy. Prawie całe miasto zostało zaśmiecone trupami. Tak, koronawirusy doprowadziły do zagłady. Tylko sześć osób, a pracują dla całej armii.
   I to jest demonstracja nieugiętego, rosyjskiego ducha.
  ... ROZDZIAŁ 4.
  Władimir Rybaczenko, najlepszy as III Rzeszy, Friedrich Bismarck, ma teraz do walki z armią byłych sojuszników III Rzeszy - Hiszpanii i Portugalii. Hitler chciał podporządkować sobie wszystkie kraje świata i pozbawić je suwerenności.
  Więc wojna wciąż trwała. Nawet jeśli to nie była skala.
  Ale Friedrich-Vladimir Rybachenko-Bismarck był bardzo zadowolony.
  Nie było jeszcze prawie żadnych gier komputerowych. Chociaż coś już zaczęło się pojawiać. Ale bardzo prymitywny.
  A wojna to największa rozrywka we wszechświecie.
  Fryderyk Władimir dokonywał teraz pierwszego wypadu w tej wojnie. Niemiecki atak nie był całkowicie nagły. Portugalia i Hiszpania nie chciały przeprowadzić referendum w sprawie przystąpienia do III Rzeszy. A teraz byli podbijani.
  Friedrich-Vladimir wygląda na około trzynaście, czternaście lat, bardzo przystojny, jasnowłosy chłopak. Nie dorasta i nie rośnie. Pozostaje wiecznym nastolatkiem. Ale bardzo silny, zwinny, niezwykle szybki - wyprzedzi mistrza olimpijskiego w bieganiu. A wszelkie rany i skaleczenia szybko na nim zarastają, nie pozostawiając nawet blizn.
  A w bitwie powietrznej jest całkowicie fenomenem, wyjątkowym, nikogo obok niego nie ma.
  A wszystkie jego pociski powietrzne niezmiennie trafiają w cel.
  Chłopiec walczy tylko w kąpielówkach. To dla niego wygodniejsze. Pod koniec października w Hiszpanii jest dość gorąco. Plus ciepło z dwóch silników odrzutowych.
  Więc dziecko jest wygodne. Przed walką dwie piękne i silne dziewczyny zrobiły chłopcu masaż sportowy.
  W tej chwili startuje na wielozadaniowym samolocie ME-462 X, co jest bardzo poważną sprawą z siedmioma doskonałymi modelami działek powietrznych. Inni piloci również używają pocisków odrzutowych, ale takie zjawisko jak Vladimir-Friedrich nie potrzebuje takiego.
  Oto hiszpańskie samochody lecące w jego kierunku. Większość z nich została zakupiona z III Rzeszy, część starych zabrano z Włoch, Wielkiej Brytanii, Stanów Zjednoczonych. Hiszpanie i Portugalczycy ssą własne samochody.
  Jest jasne, że Niemcy jak miotła grochowa zmiecie lotnictwo Franco i Salazara.
  Vladimir-Friedrich wystrzeliwuje serię z działek powietrznych, przyciskając stopy gołymi palcami.
  I natychmiast zestrzelono jednocześnie osiemdziesiąt samolotów hiszpańskich i portugalskich.
  Chłopak zaśpiewał, szczerząc zęby:
  - jestem asem myśliwskim,
  Poznaj lepiej wszystkich ...
  Niebo jest moim miejscem zamieszkania
  I całkowity sukces!
  Chłopak przyspiesza swój samochód, naciskając gołym, okrągłym obcasem na gaz. Znowu przed nami samoloty hiszpańskie i portugalskie.
  I wieczny dzieciak z daleka na nich jak lupanet. I od razu zestrzelono siedemdziesiąt pięć samolotów.
  Fryderyk Władimir śpiewał, mrugając i szczerząc się:
  - Jestem rozdarty do nieba, rozdarty do nieba!
  Gdzie nie byłem w bitwie!
  A młody wojownik miażdżył teraz cele naziemne. Na przykład czołgi Hiszpanów i Portugalczyków własnej produkcji to tylko prymitywne pudła.
  Te doskonalsze to oczywiście te, które zostały kupione z Niemiec, ale nadal nie ma wśród nich piramidalnych.
  A Fryderyk Władimir niszczy bez żadnych problemów, nawet bez nurkowania.
  Wieczny chłopiec zniszczył czterdzieści pięć czołgów i osiemnaście dział samobieżnych, po czym zaśpiewał:
  - Wszyscy to wiedzą,
  Fajne słowa ...
  Jesteśmy łobuzami
  Silniejszy niż osioł!
  A chłopiec terminator weźmie to i się zaśmieje. To jest dzieciak, bardzo fajny
  Syknął Fryderyk Władimir, pokazując zęby:
  - Jestem wielkim aniołem śmierci!
  I znowu zaatakował samoloty, zestrzeliwując pięćdziesiąt trzy sztuki.
  Potem znowu dla celów naziemnych. Osiem dział samobieżnych, sześćdziesiąt siedem czołgów i czterdzieści dwie wyrzutnie rakiet.
  Wtedy chłopak terminator odleciał z powrotem.
  I naciskając gołymi obcasami chłopiec śpiewał:
  - Rosyjski wojownik jęczy z bólu,
  Nie ucieka przed kulą wrogów ...
  Nie utonie w czarnej dziurze,
  W plazmie gwiazd jego duch nie spłonie!
  Już na lotnisku dziewczyny w bikini zapełniły się i przygotowały do walki kolejny myśliwiec.
  Wojownicy są tutaj bardzo piękni.
  I tutaj przeszczepiono Friedricha-Vladimira. I znowu jego pojazd bojowy startuje z łatwością.
  Chłopiec terminator śpiewa:
  - Chłopak wszystkich zmiażdży,
  Ma niesamowity wygląd!
  A samolot leci coraz szybciej. Tu znowu, przed asem dzieciaków, samolotami hiszpańskimi i portugalskimi.
  Chłopak wcisnął nagą, okrągłą piętę na spuście. Przeminęła linia i natychmiast zestrzelono dziewięćdziesiąt siedem samolotów ze zepsutymi latarniami.
  Władimir-Friedrich śpiewał, szczerząc zęby:
  - stanę się najsilniejszy we wszechświecie,
  A cały świat podbiję w bajce...
  Życzę wrogowi, śmierć jest tylko chwilowa,
  Świętujemy niekończącą się ucztę w szczęściu!
  Następnie chłopiec przeszedł do celów naziemnych. I podjął się prawdziwej i bezwzględnej eksterminacji wrogów.
  Wysadzał czołgi, działa, działa samobieżne bez kompleksów.
  Vladimir-Friedrich zniszczył ponad sto pojazdów i pięćdziesiąt dział.
  Potem zestrzelił jeszcze trzydzieści cztery samoloty i znów odleciał.
  To chłopiec - świetny terminator, który przynosi swoim wrogom całkowitą i bezwarunkową śmierć.
  Vladimir-Friedrich wziął go i zaśpiewał:
  - Na niebieskim niebie, w białej pianie,
  Huragany pokrywają niebo...
  Chart skacze
  Mechaniczne chmury!
  
  Zrzucam samoloty
  Z potężnym ciągiem odrzutowym ...
  I zrzucaj bomby na ziemię
  Po prostu mogę łatwo!
  Po prostu mogę łatwo!
  Chłopiec terminator wrócił i od razu wsiadł do nowego samolotu, który przygotowały dla niego piękne dziewczyny. A te z gołymi palcami pozostawiły ślady.
  Fryderyk Władimir śpiewał:
  - Dziewczyny są inne,
  Niebrzydka!
  A teraz chłopiec terminator ponownie wpada na bojowy myśliwiec. Który wznosi się głośno.
  I znowu leci do zaciętej bitwy. Chociaż raczej o to zjawisko, walka nie jest zacięta, ale łatwa.
  Chłopiec znowu strzela. Zestrzelono też pięćdziesiąt samolotów hiszpańskich i portugalskich.
  Friedrich Vladimir nuci:
  -Kosmiczny obraz miłości,
  Niech zmarli w raju zmartwychwstaną...
  Nie będzie krwi, by uwierzyć
  I niech czoła wrogom pękną!
  Następnie chłopiec podchodzi do wrogich czołgów. A pociski samolotów przebijają ich dachy. A te maszyny dosłownie płoną i eksplodują.
  Fryderyk Władimir śpiewa:
  - Czołgi się palą - to dobrze,
  rosyjski adamaszek - będzie dłuto!
  Potem wieczny chłopiec wraca do samolotów. Powala ich bez dalszych ceregieli. Jedna linia i kolejne pięćdziesiąt samochodów eksplodowało zepsutymi latarniami.
  Fryderyk Władimir śpiewał:
  - W świętej wojnie -
  Naszym zwycięstwem będzie...
  A w jednej rodzinie -
  Rozmowa trwa!
  Następnie asysta przerzucił się na samochody i broń Portugalii i Hiszpanii.
  Bił je z zapałem.
  I naciskał na pedały bosymi stopami. Tutaj - to jest dzieciak - po prostu hiper!
  Zbiory na niebie i na powierzchni Ziemi. A potem znowu wraca zdesperowany chłopak.
  Tu znowu ląduje jego samolot. Uzupełniają go paliwem i uzupełniają zestaw bojowy.
  A dzieciak sam biegnie, pozostawiając wdzięczne ślady dziecięcych nóg innym samolotom szturmowym.
  I znowu, jak samochód wyścigowy pod górę, wznosi się w górę. Ten chłopak jest po prostu super!
  Chociaż oczywiście jak gdyby - zbyt często się tu spotyka, nawet jakieś nadużycia.
  I znowu Friedrich-Vladimir gołymi, dziecinnymi stopami naciska pedały i wypluwa dary zniszczenia.
  Pociski powietrzne wlatują i niszczą kilkadziesiąt kolejnych samolotów.
  Coraz mniej sił koalicji przeciwstawiającej się III Rzeszy.
  Bitwy toczą się oczywiście na lądzie. Ponadto Portugalia ma posiadłości w Afryce - na przykład Angola.
  A tam wspinają się młodzi bojownicy i bataliony dziewcząt.
  Chłopcy biegną przez dżunglę do ataku. Mają dopiero dwanaście, trzynaście lat, są boso iw krótkich spodenkach.
  Atakują Portugalczyków i strzelają z karabinów maszynowych.
  W batalionie "Tygrysy" - dzieci są nowe - stare już dorosły, aw innych jednostkach.
  Oto nowe pokolenie wojowników - którzy zgodnie z tradycją tego batalionu walczą boso i tylko w krótkich spodenkach, z gołym, umięśnionym torsem.
  Cóż, w Afryce jest to nawet mniej lub bardziej wygodne. Ale na północnych szerokościach geograficznych, przez zaspy śnieżne, również pędzą dzieci, afiszując się gołymi obcasami.
  I tak chłopcy niszczą Portugalczyków w biegu. I rzucają granaty.
  Niektórzy faceci używają nawet bosych palców podczas rzucania.
  Przejęły od dziewczyn - super klasę.
  Wojownicy również wolą walczyć tylko w bikini. I to jest czyn, który czyni z nich prawdziwe legendy.
  A kiedy wojownicy wciąż zdzierają staniki, a ich truskawkowe sutki zaczynają błyszczeć...
  Portugalscy żołnierze mdleją, a nawet sikają w spodnie.
  Dziewczyny w bitwach zachowują się bardzo pięknie. A ich sutki są szkarłatne jak pąki róż.
  Strzelają z krótkich, ale bardzo zabójczych pistoletów maszynowych, z dużą szybkostrzelnością, ale małymi nabojami.
  Oto dziewczyny - kolosalna klasa!
  Walczą jak tygrysy.
  Nie jest to jednak zbyt dobrze zorganizowany opór jednostek portugalskich, głównie ze strony czarnych żołnierzy.
  Dziewczyny też są inne, a wiele z nich to Afrykanki.
  Chociaż służą w Wehrmachcie.
  Ale blondynka Kamala jest w bitwie. Oto dziewczyna, strzela z karabinu maszynowego i gołymi palcami zgrabnych nóg rzuca ze śmiertelną siłą granat. I rozdziera tuzin portugalskich żołnierzy.
  Frida mruga do niej, strzela też z granatnika. Zestrzeliwuje wielu przeciwników i piszczy, nucąc...
  -Afryka jest okropna, tak, tak, tak....
  Afryka jest niebezpieczna, tak, tak, tak!
  Nie idźcie dzieci, idźcie na spacer po Afryce!
  A dziewczyna wzięła bose stopy bosymi palcami, rzuciła dar śmierci ze śmiertelną siłą.
  I znowu masa wrogów została rozerwana.
  To są dziewczyny - ich wybitne przejście i ich agresywność.
  Na piramidzie jadą dziewczyny: Gerda i Charlotte.
  Dziewczyny tylko w jednym bikini i boso.
  Ich samochód to najnowszy - tylko czterdzieści ton, z silnikiem o mocy 2500 koni mechanicznych - turbiną gazową. Bardzo szybki i praktycznie niezniszczalny.
  Te dziewczyny są po prostu super - choć jednocześnie są też tygrysicami akrobacyjnymi.
  Gerda nacisnęła przyciski joysticka gołymi palcami. A pocisk odłamkowy o dużej eksplozji poleciał z wielką niszczycielską mocą.
  Wojownik śpiewał:
  -Demon szaleje we wściekłości,
  I chce narzucić swój plan!
  Ale Bóg Perun zmartwychwstał,
  Udało mi się mocno rzucić na rogi!
  Charlotte, strzelając do wroga, a także używając bosych stóp, zauważyła:
  - Jesteśmy po prostu przeklęci!
  Nowy czołg jest oczywiście bardzo szybki i zwrotny. To jego duży plus. Wróg nie ma czegoś takiego.
  Oto licencjonowana "Pantera" -2. I nie próbuj strzelać z.
  Oczywiście nie weszli do maszyny piramidalnej. A dziewczyny jednym strzałem oderwały wieżę od wroga.
  Charlotte zauważyła ze śmiechem:
  - To znaczy - oderwać głowę!
  I mrugnęła do swojego partnera ...
  Ta para wojowników oczywiście cały czas na białym koniu.
  Gerda również strzela bosymi palcami. I z wielką dokładnością przebije wroga.
  Wojownik śpiewał:
  Nic nas nie powstrzyma, nikt nie może nas pokonać!
  Mrugnęła też do swojego partnera.
  To są dziewczyny - super poziom!
  Wojownicy dużej klasy.
  Christina i Magda jadą w innym, podobnym czołgu. I szybko zamiata jak huragan.
  Strzelają do wroga, specjalnie go przebijają. Rozbijają wieżę jak szkło brukiem.
  Potem nucą:
  Jesteśmy szalonymi dziewczynami, twardymi
  A nasze nogi są boso nawet na mrozie!
  Dziewczyny oczywiście miażdżą wrogów w Angoli. Ale jest to bardzo proste i łatwe jak nóż do masła.
  Przeciw takim wojownikom żadna siła nie może się oprzeć.
  Christina zauważyła, strzelając ponownie gołymi palcami:
  - Urodziłaś bardzo fajnego syna!
  Magda obnażyła szkarłatny sutek piersi, nacisnęła im guzik, odwróciła się i odpowiedziała:
  -Wrogowie nie będą mieli litości! A mój syn jest naprawdę super!
  Wolf Hitler, ten chłopiec ma już około sześciu lat, walczy w jednomiejscowym czołgu AG-5. A dziecko miażdży hiszpańskich żołnierzy.
  Niemcy posuwają się bez problemów. Z łatwością przełamują słaby opór.
  Chłopiec terminator i syn Hitlera działają bardzo agresywnie. Co nie jest strzałem, to trafieniem.
  A potem haubica wywraca się z pocisku.
  A od następnego trafienia wysadzono moździerz. A potem chłopak terminatora znokautował wyrzutnię rakiet.
  Ale pierwszym poważnym przeciwnikiem jest licencjonowany "Tygrys" -3. Ten samochód waży sto dziesięć ton. I ma działo 150 mm. Należy zauważyć, że samochód jest niebezpieczny, choć niezbyt mobilny. A przedni pancerz wieży ma 285 mm, a kadłub 250 mm pod zboczami. A boki mają 170 mm.
  Tak, lepiej nie wpaść pod taki cios.
  Ale Wolf Hitler, chłopiec, który nie miał nawet sześciu lat, wziął i gwałtownie przyspieszył swój samochód ważący zaledwie siedem ton i silnik o mocy półtora tysiąca koni mechanicznych.
  I prześlizgnął się obok pocisku, który wypluł z "Tygrysa" -3 i roztrzaskał jego bok.
  To naprawdę zwinne ugryzienie łasicy, które powaliło bawoła.
  A hiszpański czołg zapalił się jak pochodnia.
  Wilk Hitler śpiewał:
  - Jestem wspaniałym dzieckiem -
  Terminator pieluch!
  A ona pokaże język ...
  A w powietrzu Friedrich-Vladimir ponownie zestrzeliwuje setki hiszpańskich i portugalskich samolotów w jednej serii. To prawda, że niektóre z nich to lokalne, przestarzałe maszyny do sklejki.
  Chłopiec wziął go i zaśpiewał:
  - nie rozstaję się z samolotem,
  Będę wiecznie młoda...
  Najbardziej wściekły pilot
  Fajny chłopak w tym wieku!
  Ten chłopak to prawdziwy geniusz wojny. Co więcej, chłopiec jest oczywiście wieczny.
  Tak, Hiszpania i Portugalia podpisały własne wyroki śmierci. Fiihrer zdecydował, że na świecie będzie tylko jedna siła. I jaskółki jak pyton
  ich dawnych sojuszników.
  Wilk Hitler ten chłopak jest zabójcą z kołyski. Uważa się, że jego ojcem jest Adolf Hitler. Ale w rzeczywistości jest synem Olega Rybachenko. I dlatego tak wielkie zjawisko wojny.
  Chłopak wybija z daleka licencjonowaną "Panterę" -3 i odrywa od niej wieżę, po czym śpiewa:
  - Wkrótce moje łapy,
  Staną się pięściami ...
  I mleczne kły -
  Straszne kły!
  Aby wszyscy drżeli
  Aby wszyscy drżeli ...
  Być szanowanym!
  Tak, mały chłopiec terminator to prawdziwy potwór.
  Na niebie walczą też dwie pilotki: Albina i Alvina. Niszczą samoloty hiszpańskie i portugalskie.
  Albina zdjęła stanik. I szkarłatnym sutkiem nacisnął guzik i wystrzelił serię z działek powietrznych.
  Po czym będzie fajnie.
  Wojownik śpiewał:
  - Najwyższa klasa będzie,
  Sprawa toczy się z nami!
  Alvina również walczy z wielkim zapałem. Oto dziewczyna. Ona ma tylko kąpielówki bez ubrania.
  Alvina wysyła pocisk, naciskając rubinowy sutek i nuci:
  - Za Ojczyznę śpiewa moje serce,
  Otwieramy drzwi do wielkości!
  To są dziewczyny - najsmaczniejsze z najwyższych aniołów piekła.
  Dwie dziewczyny - bardzo energiczne i agresywne.
  Jay Amstrong walczy z brytyjskim czołgiem "Goering" -6.
  Maszyna jest oczywiście doskonalsza od poprzednich. A jej armata strzela śmiertelnym ciosem.
  Jane jest również boso iw bikini. Naciska gołymi palcami na przyciski joysticka i śpiewa:
  - błyszczą smutne twarze,
  Imperium odrodzi się na nowo...
  Ratują od problemów w bitwie-
  Będzie fajna dziewczyna!
  I mrugnij do Gertrudy.
  A to w ogóle bohaterska dziewczyna w samych kąpielówkach. A jeśli strzela, to tylko za pomocą szkarłatnych sutków.
  Wojownik ćwierkał:
  - rządzić Brytanią,
  Wielkie morza ...
  Jesteśmy niewolnikami
  Nigdy nie!
  Malanya zauważyła, naciskając przyciski gołymi palcami:
  - Czy nie jesteśmy teraz niewolnikami?
  Gertrude odpowiedziała z uśmiechem:
  - Jesteśmy częścią III Rzeszy,
  A teraz mamy inne imperium!
  Monica, przyciskając bose stopy do pedałów, śpiewała, szczerząc zęby:
  Wielkie światło imperium
  Daje szczęście wszystkim ludziom ...
  W niezmierzonym wszechświecie
  Piękniejszego nie znajdziesz!
  I wszystkie dziewczęta połączyły się w chórze, śpiewając:
  Z drogocennymi pędzlami
  Krawędź do krawędzi ...
  Rozprzestrzenia się imperium -
  Potężny święty!
  Tak śpiewają piękne dziewczyny z Wielkiej Brytanii podbite przez nazistów.
  Dziewczyny śpiewały, strzelały i odrywały wieżę od czołgu stanu Franco.
  I krzyczeli:
  - Stara Ojczyzna będzie żyła,
  Chociaż - ten Hitler i Szatan!
  ... ROZDZIAŁ 5.
  W Odessie też zrobiło się zimniej. Ale jeszcze nie ma śniegu. Ale deszcze zaczęły padać częściej.
  Młodzi rabusie czasem szli do pracy, czasem siedzieli w jaskiniach.
  Alexander Rybachenko, to cudowne dziecko próbowało coś wymyślić i stworzyć coś interesującego.
  Zwłaszcza co pomaga rabować bogatych Niemców i ich sojuszników.
  W tym momencie genialny chłopiec dał upust swojej wyobraźni.
  No i oczywiście, gdy pada, można wziąć coś ciekawego i skomponować. Aby było chłodno;
  20 kwietnia 1956. Znowu lot, tym razem na księżyc Jowisza, Tytan. Lot do samego Jowisza jest nadal niebezpieczny - po prostu spłaszczy astronautów grawitacyjnie.
  Więc lepiej się nie angażować. Ale możesz spróbować na Tytanie. Hitler ma już sześćdziesiąt siedem lat. Ten wiek właściwie nie jest zbyt stary. Chociaż jasne jest, że Führer
  w wieku. Już siwe włosy i łysiejące czoło. Tak, jest władcą całej planety Ziemia i największym kultem osobowości. Kto może porównać z Fuhrerem? Tak, może nikt!
  Hitler jednak raczej siwieje, a jego łysina rośnie i pojawiają się zmarszczki. Ale Führer utrzymuje formę i rozgrzewa się na siłowni.
  Nie ma mięsa... Fuehrer chce żyć długo, aby była trwała moc. Ma wielu ponad trzystu synów uzyskanych metodą sztucznego zapłodnienia.
  Ale aby wybrać rolę monarchy, potrzebujesz tylko jednego: najbardziej zdolnego, utalentowanego i silnego. To oczywiście jest głównym zadaniem Fiihrera. Dowiedz się z trzystu nieparzystych
  synowie najlepszych. A to nie jest łatwe.
  Przeważnie jak na razie wszystko idzie dobrze. Wykopano tunel między Czukotką a Alaską. A pociągi już na nim ruszyły. Wykopali kanał między Morzem Kaspijskim a Oceanem Indyjskim.
  I to też jest fajne.
  Stworzono wielkie imperium dla całej planety. I jest w tym dobrze. Hitler myśli nawet o uczynieniu przynajmniej jednego z nich nieśmiertelnym! Byłoby fajnie.
  Mógł rządzić imperium III Rzeszy - na zawsze!
  Teraz rozpoczyna się nowa międzygwiezdna ekspedycja na satelitę Jowisz Tytan. Latają trzy statki. A także z pięknymi dziewczynami. I to jest bardzo fajne.
  Oto bitwa, która czeka, gdy naziści opuszczą Układ Słoneczny. Będzie bardzo fajnie.
  W międzyczasie Hitler w Koloseum obserwuje walki gladiatorów. Inną z jego ulubionych rozrywek są tortury chłopców i dziewcząt.
  Tak usmażył pięty chłopca. To było urocze. Rozgrzanym do czerwoności żelazkiem dotykasz różowej podeszwy nieszczęsnego blondyna.
  I wybuchnie płaczem. I cieszysz się z jego nieznośnej walki. I to jest naprawdę dreszczyk emocji. W ten sposób Hitler uwielbia dręczyć dzieci. I piękne dziewczyny
  zbyt. W końcu piękna twarz dziewczyny staje się jeszcze piękniejsza, gdy jest wykrzywiona z bólu lub spływają po niej łzy. I to jest bardzo fajne.
  Ale u bosych stóp dziewczyny palce łamią się stalowymi szczypcami, czerwonymi od gorąca, a dla Führera brzęczenie jest całkowicie. Osobiście czerpie z tego ogromną przyjemność.
  I to jest całkiem fajne.
  Führer uwielbia tortury. Jednak przyjemnie jest też łamać małe palce u nóg chłopca. A kiedy ludzkie mięso jest smażone, tak ładnie pachnie.
  Adolf Hitler uwielbiał też bić batem chłopców i dziewczęta. A potem posyp rany solą, ciesząc się ich krzykiem i bólem.
  To naprawdę był Führer.
  Prawdziwy kat.
  I typowy sadysta!
  A teraz są walki gladiatorów. To fajny widok. Jak dotąd w całym imperium trwają projekty budowlane. I to jest świetne.
  Na przykład linia kolejowa przeszła przez Kanał Sueski, który stał się podwójny, a teraz został zbudowany aż do południowej Afryki. I wiele więcej. I został zbudowany
  dużo ciekawych. Nawet na Antarktydzie Berlin-2 jest w budowie. I kopią kanały od Syberii na południe wraz z przełomem rzek. A to dopiero początek.
  Trzecia Rzesza ma wiele osiągnięć. I to wszystko, bo panuje porządek niemiecki, który osiągnął swój szczyt, a ludzie nie tracą czasu na gry polityczne i demokrację.
  I wszystko się rozwija i rozwija.
  A co jeszcze nie zostało wyprodukowane. I jeszcze tego nie zrozumieli. Podejmowane są najostrzejsze środki. I coś robią.
  Hitler tymczasem wziął i zaczął jeść ananasy zmieszane z melonem w miodzie.
  I na arenie zaczęły się bitwy. Wszyscy wiedzą, jak ludzie uwielbiają walki gladiatorów. I bardzo fajnie.
  Hitler wziął i jak będzie śpiewał:
  - Gęsi, gęsi - ha, ha, ha!
  Chcesz jeść -
  Tak tak tak tak!
  I cała świta będzie się śmiać, bardzo przyjaźnie z żartu Führera.
  Ale na ring wkraczają pierwsi zawodnicy.
  Chłopcy zaczynają walczyć. Pierwszych pięciu chłopców wybiegło. Mają dwanaście lub jedenaście lat. Są opalone, umięśnione, w czerwonych kąpielówkach.
  W rękach prostych mieczy i tarcz. Chłopcy kłaniają się publiczności i osobiście puszce Fiihrera.
  I wołają:
  "Wędrowcy Śmierci pozdrawiają was!
  Za nimi wyskoczyło jeszcze pięciu chłopców, błyskając bosymi obcasami. Byli w niebieskich kąpielówkach, także opalonych i żylastych. Uzbrojeni w krzywe szable
  i małe sztylety. To są walczący chłopcy.
  Hitler od razu wyobraził sobie, jak używa go do kauteryzacji dziecięcych okrągłych obcasów rozgrzanym do czerwoności żelazkiem. A światowy dyktator trząsł się z podniecenia.
  W międzyczasie menażeria robi zakłady. Chłopcy mają mniej więcej równe szanse. Biedne dzieci skazane są na brutalną i bezlitosną walkę. I to jest fajne.
  Dzieci śpiewały z zachwytem:
  - walczyć krwawą, świętą i słuszną,
  Marsz, maszeruj naprzód - ludzie pracy!
  Do krwawej bitwy, świętej i słusznej,
  Marsz, maszeruj naprzód - ludzie pracy!
  Ale stawki są zamknięte. Führer oczywiście nie powiedział, na kogo stawia.
  A potem rozbrzmiewa gong. Chłopaki biegają i zderzają się.
  Oto pierwszy z nich dostaje miecz na swoją muskularną, opaloną klatkę piersiową. I leje się pierwsza krew.
  Hitler szaleje i ryczy:
  - Za morderstwo i okrucieństwo!
  Notatki Bormanna:
  - O Führerze! Jesteś słońcem i wiosną!
  Hitler wskazał agresywnie:
  - Niedługo wylecimy z Układu Słonecznego. Wtedy porównanie ze słońcem będzie wyjątkowo słabe!
  Speer skinął głową.
  - Och Fuhrer, myślę, że włączymy do III Rzeszy wszystkie zamieszkałe światy we wszechświecie!
  Himmler zauważył:
  - Więc to będzie Fuhrer!
  Jeden z chłopców w niebieskich kąpielówkach stracił przytomność. Czarni Maurowie natychmiast wypalili jego nagą piętę rozgrzanym do czerwoności żelazem.
  Chłopiec zerwał się natychmiast. I znowu rzucił się do bitwy, choć zataczając się z ran i utykając. I to było okrutne.
  To jest pojedynek.
  Dokładniej konfrontacja w postaci piekła.
  Bormann zauważył:
  - Biedni chłopcy! Muszą umrzeć tak młodo!
  Hitler zauważył ze śmiechem:
  - Ale nie mieli czasu na grzech! Idź prosto do nieba!
  Speer zauważył z uśmiechem:
  - Nikt nie widział raju!
  Hitler skinął głową na znak zgody:
  - Tak, nikt nie widział raju i nigdy! Ale na pewno zbudujemy go na ziemi!
  Himmler skinął głową z uśmiechem.
  - Masz rację Fuhrer! Jesteś prawdziwym słońcem nad wszechświatem!
  Kolejny chłopiec znowu upadł. Tym razem był tak ciężko ranny, że nawet rozgrzane do czerwoności żelazo przy pięcie gołego chłopca nie mogło go podnieść.
  Chłopak szarpnął się i zamilkł.
  Stopniowo podjęli się zawodnicy w czerwonych kąpielówkach. Chociaż obecność sztyletu wydawała się dawać pewną przewagę.
  Fiihrer zauważył ze śmiechem:
  - Ktoś do latania, a ktoś do czołgania!
  Bormann skinął głową na znak zgody.
  - Ktoś się po prostu czołgał!
  Führer spojrzał na monitor. Pokazali plac budowy na Księżycu. Więc miasto jest już budowane. Znajdź zapasy wody i możesz zbudować szklarnię.
  I na wszystkich planetach Układu Słonecznego będą prawdziwe miasta. Istnieją już pomysły na rozwój Merkurego, Wenus i Marsa. A nawet projekty wydobycia ropy i gazu dla
  Jowisz.
  A na początek budują księżycowe miasto. I dokładnie to robią.
  To są formacje bojowe.
  Na nogach pozostało tylko trzech chłopców w czerwonych kąpielówkach. I tych rannych i okaleczonych w ranach i krwi. Reszta nie może wstać, nawet po moxiterapii
  gołe obcasy z żelazem.
  Bormann zauważył:
  - Wojownicy w czerwonych kąpielówkach wygrali, o suwerennie!
  Führer ryknął:
  - Moja prawda zabrała!
  Himmler potwierdził:
  - Jak zawsze masz rację, mój Führer!
  Sper śpiewał:
  - Nasz Adolf, wielki Adolf...
  Nasz żywiciel i pijący ...
  Nasz Adolf, wielki Adolf -
  Ojcze Ojcze!
  I cały orszak odebrał:
  - Najpotężniejszy! Najbardziej wojowniczy!
  Nic nie powiesz - dobra robota!
  Najpotężniejszy! Najlepsze!
  Nic nie powiesz - dobra robota!
  Fiihrer rozkazał ostrym tonem:
  - Wystarczająco! Rzuć wszystkich chłopców, aby nakarmili lwy i krokodyle! Z wyjątkiem tych, którzy są na nogach!
  Speer zauważył:
  - Przepraszam za chłopców!
  Führer skinął głową:
  - Pospiesz się! Lwów też trzeba nakarmić. Przy okazji, teraz zobaczysz pojedynek z lwami!
  Sper śpiewał:
  - Lew jest królem zwierząt,
  Leo jest najlepszym z królów!
  Führer ryknął:
  - Jestem najlepszym z królów!
  Himmler poprawił:
  - Jesteś nie tylko najlepszym, ale generalnie jedynym królem!
  Fuehrer warknął:
  - na niebie świeci pojedyncze słońce,
  Planetą rządzi zjednoczony kagan...
  W końcu władza zawsze wygrywa na Ziemi,
  W faszystowskim uścisku - narody wszystkich krajów!
  Oto nowa walka... Tym razem trzej gladiatorzy będą walczyć z lwem.
  Chłopcy mieli po trzynaście lub czternaście lat, w czarnych kąpielówkach i boso, jak dzieci powinny walczyć. W rękach włóczni.
  To jest walka.
  Hitler zauważył ze śmiechem:
  - To będzie świetna zabawa!
  Speer skinął głową.
  - Tak, świetnie, świetnie!
  Führer ryknął:
  - Jestem najsilniejsza na świecie, zamoczę wszystkich w toalecie!
  Bormann skinął głową na znak zgody.
  - Jesteś najsilniejszy na świecie!
  Himmler opracował:
  - Führer jest najsilniejszy we wszechświecie!
  Hitler ryknął:
  - O rany, o o o, o o o!
  Ale lew został również wprowadzony na arenę. Bardzo duży i głodny. To prawdziwy drapieżny kanibal. Z lwem trudno walczyć. jest szybki i ciężki.
  Nie jest tak łatwo powstrzymać go włócznią. I nie każdy może być taki jak Tarzan, a ta postać jest oczywiście fikcyjna. Ale rzeczywistość jest znacznie bardziej surowa.
  Chłopcy mieli niewielkie szanse.
  Hitler zauważył:
  - Dlaczego jest tylko trzech, a nie pięciu?
  Bormann zauważył:
  - Przepraszam za dzieci!
  Hitler wybuchnął śmiechem:
  - No dobrze! Kobiety wciąż rodzą!
  Lew rzucił się na chłopców. Ryknął i bił ogonem po bokach. To rzeczywiście bardzo agresywna bestia. I tak atakuje chłopców.
  Müller śpiewał:
  - Ta bestia jest zła i dzika,
  Nie wierz mu ze słuchu...
  Zobaczysz tylko dzika
  Wspinaj się wyżej!
  A teraz bitwa toczy się z nową energią. Lew otrzymał zadrapanie włócznią i rozdarł pierwszego chłopca. To potwór.
  Hitler spojrzał na monitor. Pokazali czołg wykonany z wytrzymałego plastiku. Znacznie lżejszy od pozostałych, z silnikiem elektrycznym, który rozwija prędkość do 300
  kilometrów na godzinę. Ta maszyna oczywiście nie ma konkurenta. Na Ziemi prawie nie ma wojny partyzanckiej. Ale czasami wybuchają małe
  powstanie. A oto taka maszyna, którą łatwo zrzucić ze spadochronu, bardzo skuteczna broń. I może zmiażdżyć każdy bunt.
  Oczywiście Führer jest zadowolony. Niemcom udało się wygrać ze znacznie gorszymi czołgami. W czasie wojny z ZSRR nawet "Tygrys" nie zdążył strzelać - został szybko zmiażdżony, niemal w tempie blitzkriegu.
  Tylko z Ameryką musiałem trochę majstrować. ale pojawiła się seria czołgów "E", a właściwie technologia przyszłości. I to oczywiście przyniosło efekt.
  Fiihrer też był zadowolony.
  No i tu znowu lew rozrywa chłopca... I krew się leje. Swoją drogą chłopak jest fajny i można by mu spalić gołą piętę. I ciesz się krzykami dziecka.
  Hitler przypomniał sobie, jak torturował chłopca. I osobiście złamał palce na nogach dzieci, zaczynając od małego palca. A potem włożył rozpaloną do czerwoności gwiazdę z
  stają się. A jak przyjemny jest zapach.
  Chłopcy i młode dziewice zostali specjalnie wybrani dla Hitlera. Wypompowywali krew, a Führer pił szklankę trzy razy dziennie na pusty żołądek.
  A czasami jadł surową wątrobę u chłopców i dziewcząt.
  I lubił to. Kanibalizm jest wyjątkiem od wegetarianizmu.
  Müller zauważył z uśmiechem:
  - Jesteś Fuehrerem samej doskonałości!
  Lew rozerwał trzeciego chłopca. Mógł to zrobić szybciej. Ale najpierw wypatroszył ofiarę i zjadł najsmaczniejsze.
  Hitler bulgotał o:
  - Chwała Niemcom, Chwała!
  Znowu rozbrzmiewa gong. Tym razem dziewczyny już walczą w bitwie.
  Jest pięknie... Wyszły pierwsze cztery piękności. Oczywiście boso i topless. Są opaleni i muskularni, mają blond włosy. Wszystkie ubrania
  tylko niebieskie kąpielówki w pomarańczowe kropki. Uzbrojenie - miecze i okrągłe tarcze. I wychodzą dziewczyny w zielonych kąpielówkach. I uzbrojony w szable i kwadratowe tarcze.
  Również opalona, muskularna, bosa. Wspaniałe dziewczyny, spójrzmy prawdzie w oczy.
  Hitler zauważył z uśmieszkiem:
  - To są kobiety!
  Muller skinął głową.
  - Będą walczyć o Twoją chwałę, o wielki!
  Hitler zauważył:
  - Pusta chwała jest bezwartościowa. Rosjanie mieli Aleksandra Suworowa. Jego zwycięstwa nad Francuzami przyniosły chwałę Rosji, nie przyniosły korzyści!
  Müller skinął głową z westchnieniem.
  - To prawda, największy! I możesz tylko tego żałować!
  Bormann poprawił szefa gestapo:
  - I nie musisz żałować! Gdyby Napoleon żył siedemdziesiąt lat i był jak Suworow niezwyciężony, podbiłby cały świat!
  Hitler roześmiał się i odpowiedział:
  - A teraz podbiję cały świat!
  A potem poprawił się:
  - Dokładniej, podbiłem już cały świat!
  Menażeria obstawiała zakłady. I zrobił to energicznie.
  Potem zabrzmiał gong i dotykając się bosymi stopami, dziewczęta poszły do bitwy. Byli zdeterminowani, by walczyć na serio. Dziewczyny były dobrze wyszkolone i dobrze się dogadywały.
  Rozpoczęła się ciężka wycinka.
  Hitler zauważył:
  - Dziewczyny są dobre! Chociaż przyjemnie jest dręczyć ich i chłopców!
  Müller zgodził się:
  - Torturowanie szczególnie blond chłopca to przyjemność!
  Meinstein skinął głową na znak zgody.
  - Będą tortury na wielkim Führerze!
  Hitler śpiewał z zapałem:
  - Uwielbiamy bić ludzi i bić kciuki!
  Mueller ryknął:
  - Wyrżniemy i zabijemy wszystkich!
  Bormann zgodził się:
  - A my się rozerwiemy!
  Hitler ryknął:
  - Nie będziemy żartować z tego! Podrzeć to na części!
  Muller skinął głową.
  - I pokrój go też na wstążki!
  Dziewczyny walczyły. A teraz pierwszy z nich dostał zadrapanie na piersi. I nie udało jej się:
  - Zraniony!
  Co więcej, bitwa toczyła się z wielką zaciekłością. I było bardzo fajnie. I nikt nie ma szans usiąść. Jak śmiertelna rozgrywka.
  Tutaj upadła jedna dziewczyna. Maur przypaliła piętę swojej nagiej dziewczyny rozgrzanym do czerwoności żelazem. Wojownik podskoczył. I znów rzuciła się do bitwy.
  To jest gorycz. A walka to nie żart.
  Hitler zauważył:
  - Diabeł wyszedł na próg,
  Długi ogon i ostry róg!
  Bormann zauważył:
  - Mądrością ty Fuehrer przewyższasz nawet szatana!
  Fiihrer zauważył z uśmiechem:
  - W naszej nowej religii Bóg jest tylko Jeden i jego najwyższy posłaniec i westyk Adolf Hitler!
  Mueller zauważył:
  - Jesteś niesamowicie mądrym Führerem!
  Hitler śpiewał:
  - Jestem najsilniejsza na świecie i wszystkich zamoczę w toalecie!
  Więc bitwa trwała dalej. Dziewczyny walczyły z entuzjazmem. A pod ich bosymi stopami Maurowie rzucali rozżarzone węgle. I było cudownie.
  Hitler zauważył:
  - Nie ma nikogo na świecie fajniejszego ode mnie!
  Müller dodał:
  - A w całym wszechświecie mój Führer też!
  Bormann logicznie zauważył:
  -Wszechświat jest wspaniały, a ty jesteś Fuhrerem jego kosmicznego umysłu!
  Hitler zauważył:
  - A może hiperkosmiczny!
  Speer skinął głową.
  - Chyba nie ma na świecie nikogo fajniejszego niż Führer!
  Hitler skinął głową i zaśpiewał:
  - A przyjaciele są fajniejsi niż Adik,
  Nie ma nikogo na świecie
  Nie ma nikogo na świecie...
  Narody to przyjazna rodzina!
  Adolf sam,
  Adolf sam!
  Jedna z dziewczyn upadła i nie mogła już wstać, chociaż jej nagi, okrągły obcas został bezlitośnie spalony rozżarzonym żelazem. I było fajnie.
  Müller zauważył, szczerząc zęby:
  - Jesteśmy najfajniejsi na świecie!
  Bormann zgodził się z tym:
  - Tak, najfajniejszy na świecie!
  Hitler śpiewał:
  - Chwała mojej armii!
  Inna dziewczyna upadła. I spalili też jej piętę. I wyglądało to świetnie. Naprawdę szpilka do wypalania.
  Führer ryczy:
  - Nad miastem nastał zmierzch,
  W cieniu chmury chowają się w domu...
  Mocniej dokręcając młot śmierci,
  Szatan idzie ulicami!
  Bormann śpiewał:
  - Zastawia pułapki na grzeszników,
  Ostry nóż wybiela pod płaszczami...
  Kto ulegnie jego oszustwom -
  Natychmiast otrzyma miedziany pens!
  A cały orszak śpiewał unisono:
  - Diabeł jest tutaj, diabeł jest tam,
  Życie jest jak sen, zwykłe oszustwo!
  Diabeł jest tutaj, diabeł jest tam
  Życie jest jak sen, zwykłe oszustwo!
  Führer skinął głową na znak zgody:
  - Czyste oszustwo!
  A wojna trwa. Dokładniej, walka gladiatorów. Bitwa jest prawie równa. Ale teraz trzecia dziewczyna ucichła. Przytłoczony przez wojowniczki w niebieskich majtkach
  pomarańczowa plamka. Oto dziewczyny - po prostu super.
  Hitler ryknął:
  - Nie ma silniejszego ducha niemieckiego! Zawieziemy wszystkich do trumny!
  Bormann zgodził się z tym:
  - Wszyscy w trumnie i skończmy z dziełem tworzenia!
  A potem upadła czwarta dziewczyna. Teraz był jeden na trzech niebieskich plamek. A ta dziewczyna próbowała uciec. Ale szturchnęli ją w pierś rozgrzanym do czerwoności żelazem.
  Dziewczyna burknęła. I przestała. I została tam przebita mieczami. I roztrzaskany w krwawy bałagan.
  Nie było komu wybaczyć. Wszystkie dziewczyny - pięć zabitych.
  Złapano ich na haki i ciągnięto, by nakarmić krokodyle. I to jest logiczne.
  Hitler ryknął:
  - Jestem krwiożerczy, jestem bezlitosny, jestem złym rabusiem Barmalei ...
  I nie potrzebuję, żadnej marmolady,
  Bez czekolady ...
  Ale tylko małe i bardzo małe,
  i bardzo małe dzieci!
  Tak dzieci!
  Hitler jest typowym kanibalem i pije krew w dosłownym tego słowa znaczeniu!
  Ale jego system działa w stu procentach. I buduje prawdziwy komunizm. To super!
  Führer jest oczywiście okrutnym i krwawym potworem.
  W tej chwili dziewczyny są ponownie zabierane na kolejną zaciekłą bitwę.
  Dlaczego go nie wycofać?
  Tym razem dziewczyny mają dziesięć na dziesięć. I to jest cudowne. Wyszły wojowniczki: pierwsza dziesiątka w żółtych kąpielówkach, druga w pomarańczowych. I jest piękna blondynka
  dziewczyny. Mają dość duże tarcze i długie miecze. To jest naprawdę zabawne.
  Bormann zauważył:
  - Och, Fuhrer, jesteś super!
  Hitler skinął głową:
  - Dziewczyny są naprawdę super!
  Wojownicy byli boso i opaleni. Bardzo seksowna. I można na nie patrzeć i podziwiać je przez długi czas. I nawet trudno zejść.
  Bormann bulgotał o:
  - Dziewczyny, to są dziewczyny - po prostu super!
  Menażeria ponownie obstawiała zakłady. Zabrzmiał gong i rozpoczęła się bitwa. Walka jest brutalna i agresywna.
  Mueller zauważył ze śmiechem:
  - Jesteśmy najsilniejsi na świecie!
  Bormann zauważył ze śmiechem:
  - Najbardziej, najpotężniejszy na świecie!
  To są naprawdę dziewczyny - czego potrzebujesz. I zebrali się do walki i spadły iskry. I tak skrzyżowały się miecze. I taka monstrualna kabina.
  Hitler ryknął:
  - Bitwa trwa, brutalna bitwa!
  Bormann zgodził się z tym:
  - Bardzo okrutna walka!
  Meinstein zauważył:
  - Ale przystojny!
  Rommel skinął głową na znak zgody.
  - Estetyka kobiecych ciał jest niesamowita!
  Hitler dzwonił:
  - Dobry! Wszystko będzie dobrze, wiem o tym i zaatakuję!
  Bormann skinął głową na znak zgody.
  - Wszystko będzie hokejowe!
  Hitler zgodził się:
  - Hokej to zawsze hokej!
  Oszukajmy bramkarzy
  Wbijamy krążek w bramkę!
  Pierwsza zhakowana dziewczyna upadła. Została natychmiast kauteryzowana rozgrzanym do czerwoności żelazem na jej nagim, okrągłym pięcie. Podskoczyła z rykiem.
  i znowu do bitwy. A jak piękne są nagie piersi dziewczyn ze szkarłatnymi sutkami. To jest wspaniałe. Takie dziewczyny, najwyższa z klas. To jest wspaniałe.
  Hitler ryczy:
  - Znowu ruszymy do walki, o potęgę Sowietów!
  Rommel potwierdził:
  - To właśnie dla władzy Sowietów!
  A menażeria wybuchnie płaczem. To są wojownicy. I prawie naga, co jest bardzo piękne. i walcz z wielką zaciekłością. Tutaj znowu spadł. I tym razem było cicho
  przez długi czas. I nawet rozpalone do czerwoności żelazo jej nie ożywiło.
  Hitler zauważył ze śmiechem:
  - Jesteśmy najgroźniejszymi wojownikami!
  I pokaże swój język.
  Müller dodał:
  - Wszystko będzie bardzo ażurowe!
  Bormann szczeknął:
  - O kosmiczny komunizm!
  Rommel sprzeciwił się:
  - Za Aryjczyka!
  I wszyscy będą się śmiać w chórze. To menażeria i prawdziwi faszyści.
  Hitler śpiewał:
  - Jestem Fuehrerem, jestem Fuehrerem, jestem Fuehrerem, kozą ...
  Oblewam wszystkich - kiepski osioł!
  Odbierz konkretnie od Adi w nick,
  Wpadną na pięść silnego żołnierza!
  A ten Fuhrer śpiewa tak śmiesznie. To okrutne zwierzę. I symboliczny sadysta. A co z Führerem? Bardzo dobrze!
  Hitler jak zwykle znów na białym koniu.
  A dziewczyny upadają i milkną. I rozpryskiwały się całe kałuże krwi. I wiele śladów bosych stóp. Takie szkarłatne, rzeźbione ślady stóp. I to jest takie piękne.
  A dziewczyny są inne, białe, żółte, czerwone! I tak walczą - tylko widok na obolałe oczy.
  Hitler wziął go i zaśpiewał:
  - zarżnę was wszystkich bez żartów,
  Jestem królem czy dzieckiem?
  Bormann zauważył dowcipnie:
  - Jesteś królem!
  Rommel wziął go i zaśpiewał:
  - Adolf Hitler przywódca-mesjasz,
  Największy król królów!
  Müller ćwierkał:
  - Tak, jest królem królów!
  I znowu jak się śmieje.
  To są faszyści - tylko jacyś bandyci.
  A dziewczyny umarły. Zaletą były jednak te z pomarańczowymi kąpielówkami. To oni jako pierwsi przejęli inicjatywę, a za nimi była fabuła bitwy. To są dziewczyny - najwyższe
  akrobacje strachu i zwycięstwa.
  Hitler ryknął na całe gardło:
  - Jestem najsilniejszym tyranem na świecie!
  Bormann zgodził się z tym:
  - Naprawdę jesteś najsilniejszy!
  Müller pisnął:
  - O komunizm wycieku aryjskiego!
  Speer całkiem logicznie zauważył:
  - Będziemy mieli komunizm -
  Wierzę w to!
  Hitler śpiewał:
  - wrzący, potężny, niezwyciężony przez nikogo,
  Mój kraj, moja ziemia - jesteś najbardziej ukochany!
  To naprawdę pieśń kanibala w wielkim stylu.
  A dziewczyny spadają i spadają. I giną jeden po drugim. Ostatecznie na nogach pozostały tylko cztery dziewczyny w pomarańczowych kąpielówkach. I to jest fajne.
  Hitler tym razem podniósł kciuk i powiedział:
  - Mamy litość!
  I to już koniec dla dziewczyn.
  I znowu walczy. Tym razem jedna dziewczyna walczy z trzema chłopcami. Chłopcy mają trzynaście lub dwanaście lat. Nadal są palantami. Uzbrojony w miecze. I dziewczyna
  miecz i sztylet. Tym razem jest wojowniczką bardziej doświadczoną i gotową do walki. Ta dziewczyna jest po prostu super. I ma kolosalną agresywność.
  Hitler ryczy:
  - To jest świetne! Tacy wojownicy!
  Dziewczynka i chłopcy są tylko w kąpielówkach i boso. Jest to oczywiście przydatne podczas walki. Chociaż stwarza problemy. Ale będą walczyć zaciekle.
  Bormann ryczy:
  - Chwała Führerowi!
  Müller odpowiedział:
  - Chwała III Rzeszy!
  A jego oczy zabłysną.
  Menażeria znów stawia zakłady. Jest gotów walczyć cudzymi rękami. Albo bose stopy dziewczyn. I to jest fajne.
  Na sygnał rozpoczęła się bitwa. Chłopcy pędzą do przodu. Dziewczyna spotyka ich ciosami mieczami. Oto pierwszy chłopiec, który zostaje ranny i upada. Ale potem podskakuje.
  A bitwa trwa z nową energią.
  Hitler nuci:
  - Dziewczyny są inne,
  Ale zawsze są piękne!
  Bormann zgodził się z tym:
  - Zawsze są piękne!
  Müller dodał:
  - Zwłaszcza, gdy usmażysz ich bose pięty!
  Hitler warknął:
  - Dokładnie je usmażę!
  Bormann ryknął:
  - To będzie tortura!
  Führer potwierdził:
  - Tak, będą tortury! I bardzo okrutny!
  Mueller warknął:
  - Zgaśniemy wszystkich i wrzucimy do trumny!
  Hitler ryknął:
  - Wszyscy będą w trumnie - na pewno to wiem!
  Himmler chrząknął:
  - I wznieś się ponad słońce!
  Wtedy główny kat zagwiżdże. Ale jego gwizdek wyglądał bardzo żałośnie. Aż trudno uwierzyć, że ten intelektualista w pieśni jest głównym katem III Rzeszy.
  Hitler logicznie zauważył:
  - Muszę być najfajniejsza!
  Muller skinął głową.
  - Jesteś najfajniejszym ze wszystkich Fuhrer!
  Dziewczyna w końcu posiekała chłopca na śmierć, więc zamilkł. A dwóch było przeciwko niej. Chłopcy zaczęli się wycofywać. I zaczęli rzucać węgle pod nagie pięty.
  Chłopcy spalili się i krzyczeli. To jest dziewczyna. A ona jest w ciężkim ataku.
  Führer mruknął:
  - Chwała czasom komunizmu po aryjsku!
  I jak się śmieje. To jest naprawdę przerażające.
  Oto kolejny spadający chłopiec. Maurowie przypalają mu gołą piętę. A dzieciak krzyczy. I próbuje podskoczyć, ale natychmiast trafia mieczem prosto w głowę. I umiera.
  Znowu przypalają mu kolejną piętę.
  Hitler ryczy:
  - Jestem najfajniejsza we wszechświecie!
  A teraz ostatni chłopak klęka przed dziewczyną. I rozpłaszcza się na głowie mieczem. Traci przytomność. Dziewczyna stawia na nim bosą stopę.
  Podnosi ręce i krzyczy:
  - Zwycięstwo!
  Potem oczekuje polecenia od Führera.
  Adolf Hitler dość logicznie zauważył:
  - Chłopak padł na kolana - to znaczy, że ma zimne stopy! Wykończ go!
  I odwrócił kciuk. Tak pokazano prawdziwą walkę. I bezlitosny wyrok Führera.
  Potem znowu walka...
  Tym razem walka krokodyla z kilkunastoma chłopcami. Krokodyl był ludożercą i miał prawie dziesięć metrów długości. Chłopcy byli uzbrojeni w miecze. Mieli dziesięć do czternastu lat
  lat. Właściwie puśćmy się na rzeź, cholernego potwora. I to oczywiście nie jest do końca sprawiedliwe.
  Adolf Hitler zauważył:
  - Wszystko będzie bardzo fajne.
  Bormann zauważył:
  - Jak wszystko, co masz o Fuhrerze!
  Adolf Hitler wyraził:
  -Jestem najgorszą bestią we wszechświecie!
  Muller skinął głową.
  - Jesteś najstraszniejszą bestią!
  Meinstein zauważył:
  - Zrobimy wszystko strome!
  Rommel zgodził się:
  - I bardzo stromo!
  Hitler śpiewał:
  - Jesteśmy najfajniejsi na świecie,
  Namoczmy to, co jest przeciw w toalecie!
  Bormann zgodził się:
  - Tak, namoczmy się! I będzie fajnie!
  Krokodyl rzucił się do swoich odpowiedników. I z taką furią. I pierwszy chłopak, który się natknął - miał ugryzienie na pół. I krew trysnęła z ust. Gad kłapał z rozkoszą szczękami.
  To był bardzo okrutny akt dręczenia dziecka.
  Hitler klasnął w ręce i pisnął:
  - Za nasze zwycięstwo!
  I jak ten dyktator będzie się śmiał.
  Bormann zauważył:
  "Pokonaliśmy już wszystkich, których mogliśmy, o największy.
  Hitler ryknął:
  - Jestem największa, jestem najpiękniejsza,
  Jednocześnie wcale nie jest leniwy!
  Bormann potwierdził:
  -Jesteś ciężką pracą Führera! Musimy cię podziwiać!
  Hitler śpiewał z uśmiechem:
  - Nie mam sobie równych na planecie,
  Dorośli i dzieci to wiedzą ...
  Najjaśniejsza czerwień
  Spotykamy świt!
  Himmler zauważył:
  - Ta piosenka jest zbyt miła, mój Führer!
  Hitler warknął:
  - Więc co?
  Naczelny kat III Rzeszy zanotował:
  - A ty jesteś wielkim złem!
  Hitler ryknął:
  -W Afryce złodziej,
  W Afryce złoczyńca ...
  Straszne w Afryce
  Barmaley!
  Himmler powtórzył impuls:
  - Biega po Afryce i zjada dzieci!
  Hitler chrząknął:
  - Tak, dzieci! To jest świetne!
  Himmler śpiewał:
  - wierzę, że cały świat się obudzi,
  Skończy się faszyzm...
  A słońce zaświeci -
  Oświetlając drogę komunizmu!
  Hitler, jak ryczeć i wypuszczać ciastka u Himmlera:
  - Co ty śpiewasz głową ośle!
  Główny kat III Rzeszy bulgotał o:
  - Żartowałem z super!
  Führer logicznie zauważył:
  - Na takie żarty są luki w zębach!
  Himmler zauważył ze śmiechem:
  - Jak zawsze masz rację, o największy z największych!
  Tymczasem krokodyl zjadł już czwartego chłopca. Miecze dziecka nie mogły wyrządzić znacznej krzywdy ogromnemu krokodylowi żywiącemu się ludźmi. Tak, jest gruby
  skóry nie można wybić z maszyny.
  Biedne dzieci były skazane na śmierć.
  Hitler zauważył ze śmiechem:
  - Jesteśmy najsilniejsi na świecie, nie tylko dzięki naszej technice, ale także okrucieństwu ducha!
  Bormann zgodził się:
  - To prawda, największy!
  Goebbels, który milczał wcześniej, zauważył:
  "Niewielu ośmiela się przeciwko nam buntować! To jest naprawdę nasza kolosalna siła!
  Hitler zauważył z uśmiechem:
  - Buntowanie się przeciwko III Rzeszy to samobójstwo! Łatwiej jest zrobić harakiri!
  Goebbels skinął głową i zaśpiewał:
  - W każdym mieszkaniu są sakura,
  A dla tych, którzy nie chcą żyć w pokoju...
  Robią to - hara-kiri!
  Hitler warknął:
  - Harakiri, hara-kiri - moczymy się w toalecie!
  Bormann skinął głową.
  - Jesteś genialnym Fuhrerem!
  W międzyczasie krokodyl zjadł już przekąskę siódmego chłopca. I to było okrutne i fajne. Co możesz znieść przeciwko takiej władzy? A krokodyla nie da się łatwo zatrzymać.
  Co mogą miecze chłopców wyjęte na rzeź.
  Führer, najwyraźniej mając na myśli siebie, śpiewał:
  - Rządzisz twardą ręką,
  Ty piekielny łajdaku...
  Wysłano ludzi na rzeź -
  Zwiastun czarnych kłopotów!
  Twój uśmiech to szalony śmiech
  I ucieleśnienie wielkich zwycięstw!
  I cały orszak Führera podniósł:
  - Wszystko, czego chcesz, dostaniesz,
  Wszystko, czego chcesz - w końcu jesteś mistrzem!
  I idziesz pewnie
  - Nie pamiętam tych
  Na których sny są rozproszone -
  Zbudowałeś sukces!
  Goebbels zauważył z uśmiechem:
  - To genialnie mój Führer!
  Hitler skinął głową na znak zgody:
  - Oczywiście genialne! I będzie fajnie!
  Himmler zauważył:
  - Ty, jako poeta, jesteś znacznie lepszy od Stalina, a jako artysta - Leonardo Davinci!
  Führer skinął głową na znak zgody:
  - Oczywiście, że jestem lepszy! Jestem najbardziej pomysłowy na świecie!
  Muller zasugerował:
  - I we wszechświecie!
  Hitler uznał za stosowne dodać:
  - A w megawszechświecie!
  Meinstein krzyknął:
  - Chwała Fuhrerowi na wieki wieków!
  Bormann zgodził się:
  - I nam też chwała!
  Hitler bulgotał o:
  - doceniać osobowość w człowieku,
  Nie gotówka!
  Tymczasem krokodyl zjadł przekąskę dziesiątego chłopca gladiatora. I zaczął żuć mięso. To krokodyl, cóż, potwór.
  Menażeria była bardzo zadowolona.
  Hitler znowu zaśpiewał:
  Przez spaloną równinę
  Metr za metr...
  Przejeżdżają przez Ukrainę,
  Żołnierze grupy Centrum...
  Pierwszy krok naprzód
  I do raju w pierwszej sekundzie
  A każdy bohater jest także górą,
  Pierwsi pójdą do raju,
  Pierwsza sekunda, pierwsza sekunda!
  Cóż, wszystko kwitnie przed nami,
  Wszystko za nami płonie...
  Nie musisz myśleć z nami, że -
  Kto za nas zadecyduje o wszystkim...
  Wesołych ponurych
  Chodźmy do domu
  Blond panny młode
  Nasza nagroda będzie!
  
  Wszystko przed nami, a teraz
  Metr za metr...
  Żołnierze przechodzą przez Ukrainę,
  Centrum grup ...
  
  Co wpadnie pod czołgi
  W ogóle nie jest lokatorem,
  I nadejdzie Stalin
  Najsmutniejszy koniec!
  
  Wszystko przed nami, a teraz
  Za metr miar,
  Przejeżdżają przez Ukrainę,
  Żołnierze grupy centowej!
  
  Żołnierz jest zawsze zdrowy
  Żołnierz jest gotowy na wszystko...
  I kurz jak z dywanów
  Jesteśmy na uboczu
  
  I to się nie skończy
  I nie zmieniaj nóg...
  Nasze twarze lśnią -
  Buty lśnią!
  
  Wszystko przed nami, a teraz
  Metr za metr...
  Przejeżdżają przez Ukrainę,
  Centrum żołnierzy grupowych!
  
  A nawet jeśli umrze,
  Każda sekunda z nas ...
  Dziewczyna nie wyschnie
  Jest tylko bohaterem!
  ... ROZDZIAŁ 6.
  Daria stała się trochę większa i bardziej dojrzała. Jej postać kształtowała się, a ona stopniowo zmieniała się z dziewczyny w dziewczynę i kobietę.
  Ale wciąż jest prawie dzieckiem i pracuje nad budową mostu przez Dniepr.
  Jest chłodno, jeszcze wczoraj zaczął padać śnieg. A dziewczyna jest boso iw więziennym mundurze, z krótką spódniczką.
  Bogowie, ludzie i partyzanci najwyraźniej o niej zapomnieli. Tylko doraźna praca do wyczerpania i racje więzienne. Co jednak jest naukowo uzasadnione i wystarczające, aby mieć siłę do pracy, a nawet rozwoju.
  Sytuacja gospodarcza w III Rzeszy poprawiła się, a żywność jest stosunkowo znośna.
  Ale musisz dużo pracować. Ciało Darii jest już stwardniałe, ale taka ciężka praca jest nudna.
  I komponuje w biegu;
  Sergey Lyachovich wygrał walkę bokserską z Sherronem de Beers. Postukał go w okulary i nie przegapił nokautującego ciosu.
  I spędził swoją pierwszą obronę tytułu.
  Doprowadziło to do pewnych zmian w ogólnym harmonogramie bitew. Zamiast przymusowej obrony przed Czagajewem, Nikołaj Wałujew i Siergiej Lachowicz postanowili najpierw walczyć o zjednoczenie tytułów wagi ciężkiej.
  Ta walka byłaby rzeczywiście bardzo interesująca. Siergiej Lachowicz ma tylko jedną porażkę, Nikołaj Wałujew ma czterdzieści sześć zwycięstw z rzędu. I jest zdecydowanym faworytem.
  A fundusz nagród za tę walkę dla obu bokserów to rekordowe dziesięć milionów dolarów dla dwóch.
  Walka odbyła się w USA... Niestety, publiczność była zawiedziona. Siergiej Lachowicz kontuzjował prawą rękę i przegrał wszystkie dwanaście rund na punkty. Ale Nikołaj Wałujew też nie świecił. I nie mógł wysłać przeciwnika ani na nokaut, ani nawet na nokaut.
  Ale zjednoczył tytuły i udało mu się wygrać czterdzieste siódme zwycięstwo z rzędu.
  Walka z Chagaevem została przełożona. Następnie Chagaev rozwinął stan zapalny i Wałujew walczył z innym, niezbyt znanym przeciwnikiem. I niezbyt przekonująco obezwładnił go na punkty. A potem walka z sułtanem Ibragimovem. Walka okazała się bardzo zacięta. Wielu nawet wierzyło, że wygrał go sułtan Ibragimow. Odrębną decyzją sędziowie nadal dali zwycięstwo Wałujewowi. I dogonił Rocky'ego Marchiali w liczbie zwycięstw z rzędu - czterdzieści dziewięć.
  Potem była obowiązkowa obrona z Ruslanem Chagaevem... Ale znowu walka upadła. I znowu Ruslan Chagaev z kontuzją i spalonym.
  Jego jubileuszowa pięćdziesiąta bitwa (o ile oczywiście nie uznamy, że jedna walka Wałujewa została uznana za nieważną!), Rosyjski gigant walczył z Ruizem. To była ponowna walka. W pierwszym Wałujew nie wygrał przekonująco przez podzieloną decyzję. A potem druga walka-zemsta.
  Wielu uważało, że Nikołaj Wałujew poprawi swój wynik. A co będzie fajnie... Ale znowu rosyjski gigant nie wygląda najlepiej i wygrywa bardzo kontrowersyjne zwycięstwo na punkty, i to znów przez podzieloną decyzję.
  Potem kolejna walka z Hollyfield. Ten wojownik to prawdziwa legenda. Ale ma już czterdzieści sześć lat i nikt nie wierzy w jego szanse. A Nikołaj Wałujew ma pięćdziesiąt zwycięstw z rzędu i ani jednej porażki. Pobił rekord Rocky'ego Marchiali i ma dwa pasy mistrzowskie wagi ciężkiej.
  Znowu walka... I znowu Nikołaj Wałujew walczył o zwycięstwo na punkty.
  A także decyzją podzieloną. Ale poprawił swój rekord, pięćdziesiąt jeden zwycięstw z rzędu! Musisz przyznać, że to całkiem fajne.
  A oto dobrowolna obrona przed Davidem Haye. Nikołaj Wałujew nie poniósł ani jednej porażki od 1993 roku. Tutaj znowu jest w bitwie ...
  Znowu pojedynek, w którym Nikołaj młot nie świeci i jest gorszy od wroga pod względem szybkości.
  Ale z drugiej strony doskonale trzyma cios. Wykazuje odporność. W rezultacie sędziowie ponownie dają zwycięstwo Nikołajowi Wałujewowi, osobnymi decyzjami. I oczywiście bardzo kontrowersyjne...
  Ale zapis Rocky'ego Marchila został zaktualizowany. Pięćdziesiąt dwa zwycięstwa z rzędu.
  I zarysowuje się nowy przeciwnik: Vitali Klitschko, który chce zdobyć dwa pasy naraz w walce zjednoczeniowej.
  Ale negocjacje wkrótce znalazły się w impasie. Witalij Kliczko walczył z Sosnowskim.
  A Nikołaj Wałujew walczył z Morekiem, mocnym bokserem, ale wielokrotnie pokonywanym.
  I to zwycięstwo Nikołaja Wałujewa, pięćdziesiąte trzecie z rzędu, okazało się nieprzekonujące i znów bez powalenia i na punkty, dzięki podzielonej decyzji.
  Niemniej jednak zapis został zaktualizowany. A Nikołaj Wałujew nie znał porażek od szesnastu lat - rekord w wadze ciężkiej. A pięćdziesiąt trzy zwycięstwa z rzędu to rekord we wszystkich kategoriach wagowych.
  I nie doszło do walki z Witalijem Kliczko i zjednoczenia tytułów.
  Stwierdzono, że Nikołaj Wałujew ma łagodny guz w głowie i został zmuszony do zakończenia kariery bokserskiej.
  David Haye i Wladimir Klitschko walczyli o jego pasy. I Kliczko Jr wygrał.
  Ale Mikołaj II, jako bokser, który formalnie pobił rekord Rocky'ego Marchiali, ma dwa pasy i nigdy nie został pobity, był już w znacznej sławie.
  I zamiast Jednej Rosji Nikołaj Wałujew postanowił stworzyć własną partię. Nazwałem to - "Wielkim Skokiem". I udało mu się sensacyjnie dostać się do Dumy Państwowej w 2011 roku. A potem wziął udział w wyborach prezydenckich 2012 roku. I znowu sensacja, drugie miejsce i dojście do drugiej rundy z Władimirem Putinem.
  Kurczę! Nikołaj Wałujew stał się nową, jasną, polityczną gwiazdą. Stare, polityczne prostytutki znudziły się ludziom, a on poszedł za nowym politykiem i bokserem.
  Rzeczywiście Władimir Putin zdołał pokonać w drugiej rundzie Nikołaja Wałujewa, ale jego przewaga okazała się niewielka.
  Ale wśród komunistów, z powodu porażki Ziuganowa, doszło do zamachu stanu i Siergiej Udalcow został nowym przewodniczącym Komunistycznej Partii Federacji Rosyjskiej.
  Ten młody i energiczny człowiek zrobił prawdziwą burzę przeciwko Władimirowi Putinowi. A podekscytowanie było bardzo poważne. Masowe starcia z policją. Użycie pałek. Pobicia, a nawet ofiary śmiertelne wśród zatrzymanych.
  Więc igrzyska olimpijskie w Soczi zostały przerwane. Następnie Majdan odbył się na Ukrainie. Janukowycz został obalony. W warunkach wewnętrznej niestabilności Putin nie zajął Krymu. A wojny w Donbasie nie było.
  Ukraina, kierowana przez Poroszenkę, rosła.
  Vitali Kliczko, który przerwał karierę bokserską, postanowił wrócić.
  I tak udało mu się znokautować Stevensona. I zostań czwartym mistrzem wagi ciężkiej, powtarzając rekord Hollyfield. Następnie Witalij podjął kolejną obronę przed Criss Areola. Taka walka to zemsta i ponownie znokautowała przeciwnika.
  Ale potem, z powodu obciążenia pracą na stanowisku burmistrza Kijowa, został jednak zmuszony do zakończenia swojej chwalebnej kariery.
  Władimir Kliczko, choć nie do końca przekonujący, zdołał obronić tytuł przed Tysonem Furym. A potem znokautował swojego rodaka Glazkowa. A potem również bronił się przed Brianem. I pobił rekord Joe Louisa pod względem liczby mistrzowskich zwycięstw.
  Ale jest jeszcze jeden pas. Który został podbity przez Denoteusa Wydera. Ten bokser jest wyjątkowy - cała jego kariera składa się z nokautów. Aż czterdzieści nokautów z rzędu - super! A Władimir Kliczko ma już czterdzieści jeden lat. I oczywiście ten jednoczący pojedynek wzbudził ogromne zainteresowanie.
  I po raz pierwszy od walki z Piotrem Władimir Kliczko nie jest niekwestionowanym faworytem.
  Ale oto walka z Denotheusem. Wymiana powaleń. A jednak zwycięstwo w końcu, nawet jeśli przez podzieloną decyzję sędziów Władimira Kliczko.
  Tak więc Władimir Kliczko, po raz pierwszy w wadze ciężkiej, zjednoczył wszystkie cztery główne pasy. A to wyjątkowe osiągnięcie...
  Władimir Kliczko miał kolejny rewanż z Widerem, tym razem był w stanie go znokautować i pokazać, że wiek nie jest przeszkodą w sporcie. Pokonał także Parkera.
  Ale potem, jesienią 2018 roku, w wieku czterdziestu dwóch lat, przegrał z Anthonym Joshuą w dramatycznym pojedynku.
  Ta walka była super... Władimir Kliczko nie przegrał przez ponad czternaście lat, ale Antoniemu udało się jeszcze objąć i zdobyć wszystkie cztery pasy.
  Jedynym pocieszeniem dla Władimira Klichkowa jest to, że jego imiennik Władimir Putin również przegrał wybory w 2018 roku. Co więcej, zwycięzcą nie został Nikołaj Wałujew, dla którego moda już minęła, ale komunista - Siergiej Udalcow.
  Powodem porażki było to, że w wyniku spadku cen ropy i gazu pogorszyła się sytuacja gospodarcza w Rosji. A efekt okupacji Krymu nie mógł zadziałać. Więc wszystko stało się inne. Komuniści znów wrócili. I znowu nad Kremlem czerwona flaga.
  Jednak Władimir Kliczko wznowił karierę. Na świecie nie było koronawirusa, a w 2020 roku wielki bokser był w stanie pokonać Ruiza Jr. i ponownie zostać mistrzem świata. Następnie obronił swój tytuł przed Ruiz Jr. Ale rewanż był ponownie dla Anthony'ego Joshuy.
  Władimir Kliczko, który pobił wiele rekordów, ponownie ogłosił swoją emeryturę.
  Chociaż udało mu się ustanowić kolejny rekord - zostać najstarszym niekwestionowanym mistrzem świata.
  I to też jest ogromne osiągnięcie.
  Następnie Vitali Klitschko również stoczył walkę pokazową z Hollyfield.
  Świat podążał własną ścieżką.
  Alexander Usyk został nowym niekwestionowanym mistrzem świata w wadze ciężkiej, pokonując sensacyjnie Anthony'ego Joshuę. A potem obronił przed nim tytuł.
  Ale teraz Władimir Kliczko niespodziewanie powrócił jesienią 2022 roku. I walczył z Usikiem o kolejny rekord.
  I ta bitwa złamała wszystkie poprzednie osiągnięcia w dramacie i przepływie.
  A Władimir Kliczko ponownie zwyciężył sensacyjnie. I znowu objął w posiadanie wszystkie pasy. I po raz czwarty został mistrzem świata.
  Prawdziwie w boksie bohaterstwo nie ma wieku.
  Życie toczy się jak zwykle, ale prawdziwi bohaterowie nigdy się nie starzeją!
  ... ROZDZIAŁ 7.
  Oleg Rybaczenko prowadził wojnę z Egiptem. Liczebność armii rosyjskiej rosła tylko w miarę posuwania się w głąb lądu. Dołączyła do nich miejscowa ludność. A wojska, dysponując bardziej zaawansowaną bronią, odnosiły zwycięstwo za zwycięstwem.
  Oleg Rybachenko wyglądał jak bardzo muskularny i przystojny nastolatek w wieku około czternastu lat. I tak walczył boso, w krótkich spodenkach iz gołym torsem.
  Chłopiec terminator rąbał egipskich żołnierzy mieczami. Przeprowadził młyn i odciął głowy mudżahedinom.
  To bardzo zabawny chłopak.
  A pomiędzy bitwami młody wojownik skomponował coś ciekawego.
  20 kwietnia 1957. Tym razem statki kosmiczne III Rzeszy lecą na Saturna. Powinni latać wokół jego pierścieni. I pięć dużych statków kosmicznych
  startu z kosmodromu na Saharze. A sama pustynia robi się coraz mniejsza i zazieleniona.
  Opracowywane są wszystkie nowe odmiany pszenicy i pasz. Na Ziemi od dawna nie było głodu i zbierane są rekordowe zbiory. I nawet Niemcy próbują przejąć kontrolę nad słońcem . Na przykład instalowane są ogromne lustra, które zbierają promienie i oświetlają je w rejonach polarnych Ziemi.
  Życie naprawdę się poprawia. Na brzegach Oceanu Arktycznego kwitną już pierwsze gaje z kokosami i bananami.
  Już dzieci biegają boso, po świeżej trawie, a odbite promienie słońca świecą z góry.
  Führer chce, aby planeta Ziemia była nieprzerwanym latem i wiecznym dniem w przyszłości. Robi się w tym celu wiele rzeczy. Zbudowano już nowe Koloseum z dziesięcioma milionami miejsc, na których błyszczą ekrany, a bitwy będą pokazywane na gigantycznych monitorach. Tak, jest bardzo piękny.
  Prawie każda rodzina ma samochód. Ale teraz przestawiają się na pojazdy elektryczne. I są takie fajne. A teraz produkują miniaturowe helikoptery do użytku osobistego. I są tak opływowe - tylko mały cud.
  Również w ogólnoświatowej Trzeciej Rzeszy produkowane są notebooki - fajne modele. Ponadto najnowocześniejsze marki. Smartfony i telefony komórkowe są już w produkcji.
  Rozwija się także globalna sieć internetowa.
  Oznacza to, że Trzecia Rzesza rośnie i dąży do ekspansji. To super. Planety są opanowywane. Całe dzielnice zostały już zbudowane na Księżycu. I zaczyna się budowa
  miasto i na Marsie.
  I to świetnie. Planeta Ziemia zamienia się w kwitnący ogród.
  Ale tu jest sam Hitler? W tym przypadku ten dyktator jest maniakiem i siada.
  W tej chwili na jego rozkaz powieszono na wieszaku chłopca w wieku około dwunastu lat. A Führer bije go biczem, rozrywając opaloną, gładką skórę chłopca.
  Z pleców chłopca kapie krew. Następnie dwie dziewczyny wyjmują klocek i wkładają do niego bose stopy chłopca. Naprawić. Potem na hakach
  powiesić ciężarki. Dzieciak ryczy z bólu, ma wykrzywioną twarz.
  Hitler to kocha. Wyjmuje gorący pręt z kominka. I przynosi to chłopcu na bosą, okrągłą piętę. Dzieciak ryczy z bolesnego szoku
  traci przytomność. Dziewczyny natychmiast polewają go lodowatą wodą i budzą.
  A Hitler pali kolejną piętę rozgrzanym do czerwoności prętem. Chłopiec ma ją okrągłą, różowawą, spłukaną z kurzu i lekko szorstką.
  I jak przyjemnie jest wdychać przez nozdrza zapach świeżego, delikatnego mięsa. Czujesz z tego wielką przyjemność. Tutaj smażone są pięty chłopca.
  I wyciągasz szczypce z rozpaloną do czerwoności pięcioramienną gwiazdą czerwoną od ciepła z kominka. I nakładasz go na nagą, opaloną, muskularną klatkę piersiową dziecka.
  I znowu ryczy z dzikiego, potwornego bólu. A zapach spalonego mięsa staje się silniejszy. Chłopiec traci przytomność. Tym razem bolesny szok jest bardzo silny.
  Hitler męczy się torturowaniem chłopca. I zmienia się w dwudziestoletnią dziewczynę. Jest blondynką, bardzo opuchniętą i piękną.
  Na początek jest wciągnięta na stojak. Dziewczyna krzyczy i drży. Po czym Adolf Hitler bierze w ręce bicz i zaczyna go młócić.
  Piękność wzdryga się od ciosów. Hitler rzuca się z całych sił, delikatna skóra dziewczyny pęka, płynie krew. Następnie milknie, nieprzytomna.
  A dziewczyny z pomocnika kata polewają ją lodowatą wodą. A potem opętany Fuhrer przynosi zapaloną pochodnię do bosych stóp blond piękności.
  Znowu krzyczy.
  I prawdziwe arcydzieło i szczyt tortur, gdy Adolf Hitler wyciąga szkarłatne szczypce z ognia z kominka. I przynosi je do nagiej piersi dziewczyny. I zaczyna się o
  wyrwij jej szkarłatne sutki. I tak krzyczy z bólu i upokorzenia. I słychać taki przyjemny zapach smażonego mięsa. To po prostu nieopisana przyjemność.
  Hitler piszczy i obnaża sztuczne zęby. Tak bardzo lubi torturować piękne dziewczyny. I chłopcy też.
  Hitler nawet nuci:
  - uwielbiam dodawać i odejmować,
  Uwielbiam dodawać i odejmować...
  Ale zostawić cię z nosem,
  Muszę zmienić nos!
  To naprawdę opętany Führer. Dziewczyna była bardzo udręczona.
  Potem przywieźli mu ładnego, jasnowłosego chłopca w wieku około czternastu lat, związanego z podziemiem. Życie na planecie Ziemia stało się lepsze, ale przynajmniej w niewielkiej liczbie,
  ale ruch partyzancki jeszcze nie umarł. Ten dzieciak Seryozha również próbował dokonać sabotażu.
  A Hitler oczywiście z radością poddał go okrutnym torturom. Ubranie chłopca zostało zdarte, a jego muskularne i opalone ciało zostało odsłonięte.
  Katarzyny nawet oblizały usta z przyjemnością, że będą musiały torturować tak uroczego i przystojnego nastolatka.
  Hitler, który uwielbiał proces tortur, również go rozpoczął. A przestępca numer jeden na świecie warknął:
  - Pierdol go!
  Nagiego, opalonego, przystojnego, jasnowłosego chłopca ciągnęły na wieszaku silne dziewczyny-kat. Wykręcili mu ręce i związali go. Wykuj hak.
  I zaczęli podnosić chłopca. Ręce Seryozhki wygięły się i zaczął się pochylać. Jego muskularne plecy wygięły się w łuk. Dziewczęta-kat ciągnęły chłopca
  za ramiona. I skręcił się w ramionach z westchnieniem. I wyprostował się.
  Führer rozkazał:
  - Do sufitu!
  Zaczęli podnosić chłopca. Jego przystojna, dziecinna, ale już kształtująca się twarz nastolatka była wykrzywiona bólem. I boso, z gładką skórą, muskularne nogi drgają.
  Cóż, to dopiero początek. Tutaj dzieciak został podniesiony wyżej, do sufitu skonsolidowanego pokoju. Lina była napięta.
  Hitler rozkazuje:
  - Puść!
  I lina zostaje zwolniona. Ciało chłopca spada. I dopiero na samym piętrze ponownie ciągnie się mocna lina. A chłopiec krzyczy z dzikiego bólu w ramionach i ramionach.
  Przebija go aż do tyłu głowy.
  Hitlerowi to bardzo się podoba, a on, zacierając ręce, ryczy:
  - Za markiza de Sade!
  Chłopiec wyje. A Führer bierze w ręce żelazny pręt i uderza chłopca bosymi stopami. Piszczy z cierpienia. Żelazny pręt jest ciężki i Fiihrer szybko się zmęczył.
  Odłożył go na bok i podniósł pochodnię. I jak spalił się muskularny bok chłopca. Znowu ryczy z cierpienia.
  Führer rozkazuje:
  - Podnieś go do sufitu!
  I znowu chłopiec zostaje podniesiony. To okrutna rozrywka przestępcy numer jeden.
  Na razie jednak skończyć z torturami. W związku z urodzinami tyrana organizowane są walki gladiatorów. Cóż, co jeszcze możesz zobaczyć.
  Führer opuszcza piwnicę tortur i wsiada do windy. I to jest całkiem fajne.
  Oto on, w swoim cesarskim loży, ogląda bitwy w Koloseum.
  A wraz z nim jego orszak.
  Jest co oglądać.
  Na ring wybiega kilkanaście dziewczyn. Są prawie nadzy w samych czerwonych kąpielówkach. Dziewczyny są piękne, blond i opalone.
  Skłaniają się we wszystkich czterech kierunkach. W rękach trzymają miecze i tarcze. Tak, wspaniały widok. Zwłaszcza jeśli weźmie się pod uwagę, że dziewczyny mienią się szkarłatnymi sutkami.
  A to generalnie żart - super.
  Führer oblizał wargi i mruknął:
  - Jestem najfajniejsza na świecie!
  Bormann poprawił opętanego dyktatora:
  - Jesteś najfajniejszy we wszechświecie!
  Hitler zauważył z zapałem:
  - Fajnie byłoby usmażyć takie szpilki jak te dziewczyny z płomieniem!
  Muller skinął głową.
  - Zgadza się mój Führer!
  Na arenę wbiegło kilkanaście kolejnych dziewczyn. Są też nagie iw tych samych kąpielówkach, tylko tym razem w bieli. również opalona, muskularna, blondynka.
  W sumie cudowne dziewczyny. Można je podziwiać przez długi czas. A ich sutki truskawkowe są takie kuszące. I nagie, okrągłe szpilki, gdy dziewczyny
  uruchomić i flashować.
  Pod względem estetycznym dziewczyny są dobre jako gladiatorki. I to jest całkiem fajne.
  Führer zauważył z uśmiechem:
  - To będzie widok.
  w menażerii zaczęły być zawarte stawki. Rzeczywiście, dziewczyny są tutaj cudowne. I nawet szkoda, że umrą. A to nawet w pewnym stopniu superklasowe pisklęta!
  Führer wziął i zaśpiewał:
  Dziewczyny są inne
  Nawet czasami zaraźliwy ...
  Ale wszyscy chcą tego samego
  Zakręć na patyku!
  Müller skinął głową na znak zgody.
  - Tak, chcę mojego demona!
  Hitler odwarknął:
  - Kto jest opętany?
  Müller zauważył z uśmiechem:
  - Jesteś demonicznym i opętanym królem!
  Führer skinął głową na znak zgody:
  - Tak, jestem wielkim królem!
  Bormann zauważył z uśmiechem:
  - Największy król królów!
  Hitler skinął głową z piraniowym uśmiechem:
  - Jestem królem królów i panem panów!
  Zabrzmiał gong i sygnał do bitwy. A bitwa toczyła się z nową energią. Dziewczynki zebrały się i dały się słyszeć uderzenia mieczy o metal.
  Tutaj ich bose stopy lśniły opaloną skórą.
  Hitler wyobrażał sobie, że ich torturuje. I to go bardzo ucieszyło. To jest demoniczny dyktator.
  A co z tym sadystą?
  Speer zauważył z chichotem:
  - Jesteś moją perfekcją samą Fuehrerem!
  Hitler zauważył z westchnieniem:
  - Niestety jestem śmiertelna!
  Speer zauważył z uśmiechem:
  - Z tej okazji jest anegdota. Mnich ryknął: wszyscy umrzemy, bracia. Ale potem zobaczyłem Ludwika Czternastego, zwanego także królem słońca. A potem mnich
  poprawił się: zginiemy prawie wszyscy bracia!
  Fiihrer zauważył z uśmiechem:
  - Och, znajdź lekarstwo na nieśmiertelność!
  Speer zaśpiewał z uśmiechem:
  Nieśmiertelność na długi czas
  Mężczyzna szukał cudownego gola zniewolony...
  W religiach starożytnych ksiąg
  I ścisłe nauki z przeszłości!
  Bormann śpiewał z przyjemnością;
  Kierował nim nie tylko strach,
  Ale też chęć zobaczenia wszystkiego
  Zobacz świt, usłysz odpowiedź
  Wkroczyć na wyżyny bezprecedensowej wiedzy!
  Upadła pierwsza ciężko ranna dziewczyna w białych kąpielówkach. Maurowie kauteryzowali jej nagi, okrągły obcas i dziewczyna natychmiast zerwała się. I rzuciła się do bitwy.
  Do tej pory było niewiele ofiar. Dziewczyny okryły się tarczami i nie wyrządziły sobie nawzajem większych szkód. Ciekawie było zobaczyć, jak się opalili
  muskularne ciała zaczynają błyszczeć od potu. To są dziewczyny.
  Meinstein zauważył:
  - To są superklasowi wojownicy!
  Hitler zgodził się z tym:
  - Tak, prawie super, ale zbyt ostrożnie!
  Bormann zauważył z tygrysim uśmiechem:
  - Bardzo przyjemnie jest torturować dziewczyny! A to taka przyjemność!
  Führer skinął głową na znak zgody:
  - Tak, to wielka przyjemność!
  I jak to przyjmie i się śmieje. I śmiejmy się jak szaleniec! I wrzucać śmietankę do otoczenia.
  A potem do tańca wszedł Hermann Goering.
  A także jak krzyczy:
  - Jesteśmy najsilniejsi na świecie,
  Zamoczymy wszystkich wrogów w toalecie...
  Ojczyzna nie wierzy we łzy,
  Damy szansę złym oligarchom!
  Hitler szczerząc zęby warknął:
  - Czy sam jesteś przypadkiem oligarchą?
  Goering kwiczał jak świnia:
  - Oczywiście nie,
  Daj mi wino i paczkę papierosów!
  Fiihrer śmiał się i ryknął:
  - Jeśli masz na tivi,
  Odważysz się, jesteś gwiazdą ...
  Chodź, zaskocz ludzi!
  Bormann zauważył z uśmiechem:
  - W Niemczech wszystko jest możliwe,
  Ale nie możesz żyć!
  Hitler ryknął z wściekłości:
  - Nie! Możesz żyć! Nie możesz tego wypić!
  I jak się śmieje. Jak szalony człowiek.
  Tymczasem dziewczyny walczą i pokazują swoją najwyższą klasę bojową. Tutaj jeden spadł. I pomimo tego, że została kauteryzowana gołym, okrągłym obcasem, nie mogła wstać.
  Maurowie zostawili ją samą. To Fuehrer zdecyduje się ich ułaskawić lub zabić.
  Hitler ryknął:
  - Ciemność piekła przeniosła się na miasto,
  W cieniu chmury chowają się w domu...
  Mocniejsze dokręcanie ostrego młotka -
  Szatan idzie ulicami!
  Bormann ryknął z podziwem:
  - Jesteś Führerem ponad Szatanem!
  Hitler bulgotał o:
  - Jestem oczywiście wyższy!
  Müller zauważył z uśmiechem:
  - Jesteś najwyższym ideałem!
  Führer wziął i zaśpiewał:
  - Dwa tysiące lat wojny,
  Wojna bez konkretnego powodu
  Wojna to sprawa młodego człowieka
  Lek przeciwzmarszczkowy!
  Müller zgodził się z tym:
  - Wojna to lekarstwo na zmarszczki!
  Hitler zapytał całkiem poważnie:
  - A kiedy powstanie eliksir nieśmiertelności?
  Himmler z przekonaniem stwierdził:
  - Raczej niż myślisz Führer!
  Bormann zauważył z uśmiechem:
  - Bez Ciebie może wybuchnąć poważna walka o władzę!
  Hitler skinął głową:
  - Goering nie jest już zbyt zdrowy i wkrótce umrze. Nadwaga nie sprzyja zdrowiu. Musimy pomyśleć o kolejnym następcy!
  Müller zauważył ze wzruszeniem ramion:
  - To musi być twój syn, super!
  Führer skinął głową na znak zgody:
  - Prawidłowy! Ale wciąż jest jeden i największy do znalezienia!
  Himmler śpiewał z energią:
  - Nasz biznes to korona
  Nie ma końca ani początku...
  Nie skończymy
  Nasz Fuhrer nie odleci z piedestału...
  Życie pójdzie na wzgórze
  Bez pisania kaleką Ziemię,
  Później będą wnuki -
  Trzecia Rzesza będzie rządzić na zawsze!
  Hitler skinął głową na znak zgody:
  - To ustawienie jest tylko dla mnie!
  Trzy dziewczyny już straciły zdolność poruszania się. Dwa z nich są w białych kąpielówkach, a jeden w czerwonym. Ale pojedynek wyraźnie się przeciągał.
  Führer znudził się. I kazał rzucać rozżarzone węgle pod bose stopy dziewcząt. A oni upadli i podpalili nagie, różowe szpilki.
  Dziewczyny krzyczały i krzyczały. I taki przyjemny zapach przypalonego mięsa.
  Hitler śpiewał:
  -Raz Dwa Trzy! Podrzeć to na części!
  Himmler zgodził się z tym:
  - Rozerwij to i wymaż!
  Führer ryknął:
  - Diabeł jest tutaj, diabeł jest tam,
  Życie jest jak śmierć, zwykłe oszustwo!
  Müller zgodził się z tym:
  - Nie ma śmierci!
  Bormann bulgotał o:
  - Czarna wrona w obliczu śmierci,
  Ofiara czeka o północy!
  Hitler wziął go i zaśpiewał:
  -Nie uwierzysz mi,
  A może nie zrozumiesz...
  W kosmosie jest straszniej
  Niż nawet w piekle Dantego!
  Tu lecimy do parsekowego raju,
  Jesteśmy na statku kosmicznym
  Wyprzedź kwarki w galopie!
  Dziewczyny stawały się coraz bardziej ciasne. Coraz częściej padali i nie mogli wstać. Ogólnie rzecz biorąc, przewaga przeszła na piękności z czerwonymi kąpielówkami.
  I tak cycki dziewczynek są bardzo szkarłatne.
  Hitler wziął go i ryknął:
  - jestem najsilniejszy na świecie,
  Odkryłem, że dwa razy dwa to cztery!
  Bormann ryknął:
  - Jesteś świetny, jesteś bohaterem!
  Gwiezdna gorączka ogarnęła cię!
  Müller śpiewał:
  - Gwiazdy tych braci są jak ryby w stawach,
  Wystarczy dla wszystkich zainteresowanych...
  Gdyby nie Führer, szedłbym wtedy,
  Również bohater!
  Gdyby nie Führer, szedłbym wtedy,
  Fajny bohater!
  Hitler ryknął na całe gardło:
  - jestem najwspanialsza na świecie,
  I zamoczę wszystkich w toalecie!
  Bormann ryknął:
  - Moczyć w toalecie, moczyć w toalecie!
  Führer potwierdził:
  - Tak, i w toalecie! Zniszczymy wszystkich wrogów!
  Oto taki demoniczny Adolf. Cóż, nic innego go nie wyleczy. Chociaż tylko grób naprawi garbusa. A w międzyczasie... W międzyczasie były tylko trzy dziewczyny w czerwonych kąpielówkach, a ostatnią włożyły na biało.
  Bitwa się skończyła. A teraz wszystko zależało od łaski Führera. Hitler tym razem postanowił nie wykańczać dziewcząt.
  I podniósł kciuk.
  Co ogólnie wywołało aprobatę opinii publicznej.
  Pierwsza walka dobiegła końca. Ale na arenę weszło czterech chłopców. Wyglądali na około dwanaście, trzynaście lat. Są opalone, przesuszone i umięśnione.
  W rękach trzymają miecze i tarcze. Czterej chłopcy skłonili się przed lożem, w którym siedział Fiihrer ze swoją świtą. A potem do sali. Byli to młodzi gladiatorzy w czarnych kąpielówkach i boso.
  Chłopcy są opaleni i muskularni. Fiihrer wyobraził sobie, jak bito ich batem i poczuł podniecenie. Byłoby miło je torturować.
  Na dzieci podniesiono bardzo dużego tygrysa żywiącego się ludźmi. Miał kły i był dość potężny. Chłopcy mieli niewielkie szanse w starciu z tygrysem. Tak i broń: krótki miecz i
  tarcza nie jest najlepsza.
  Na monitorze widać było, gdy chłopcy pokazywali z bliska, że ich twarze są przestraszone.
  Führer zauważył:
  - Na pewno walka pójdzie dobrze!
  Bormann poparł opętanego dyktatora:
  - Musimy bardzo mocno pobić chłopców!
  Hitler bulgotał o:
  - Chłopcy, chłopcy, chłopcy biją!
  Chłopcy, chłopcy, chłopcy biją!
  Menażeria obstawiała zakłady. Zasadniczo, oczywiście, obstawiają tygrysa. Jest dużym i doświadczonym kanibalem. Chłopcy byli bardziej jak ofiara.
  A potem rozbrzmiewa gong. Tygrys zostaje uwolniony z łańcucha. I rzuca się na chłopców. Próbują ciąć mieczami i odbijają się. Ale bestia jest już doświadczona i powala pierwszą
  dziecko, gryząc nogę.
  Hitler ryknął:
  - Gdzieś na Kamie sami nie znamy!
  Gdzieś na rzece Kama, Mother Rivers!
  Tupanie nogami, fryce butami!
  I zdecydowanie nie mogli pokonać pokrzywy!
  A menażeria się roześmiała. Zwłaszcza, gdy tygrys zaczął rozrywać chłopca na strzępy. I trzeba to powiedzieć wyniośle.
  Hitler ryknął:
  - skaczemy przez kałuże,
  Kopiąc prasowanie śniegu ...
  A potem na Pacyfik, Ocean Spokojny!
  Bormann bulgotał o:
  - Do najbardziej spokojnego oceanu!
  Hitler warknął na całe gardło:
  - A ja jestem agresywny!
  Müller zgodził się:
  - Jesteś najbardziej brutalnym Fuhrerem we wszechświecie!
  Tygrys rozerwał na strzępy drugiego chłopca, a jak płakać... To naprawdę potwór z piekła rodem.
  Hitler wziął go i zaśpiewał:
  Czekam na trójtwarzowego potwora piekła
  Strażnik podziemia ...
  Ludzki kruk stada,
  Wzywa nas z dzikim płaczem!
  Bormann odebrał:
  - Dzikie światło ognisk,
  I grób wycie ...
  Armia osłów -
  Führer jesteśmy z Tobą!
  Hitler ryknął:
  - Z dala od upiora!
  Bormann zauważył z uśmiechem:
  - Jesteśmy najsilniejsi na świecie...
  Führer bulgotał o:
  - Nie zamiataj brudnej bielizny w mieszkaniu!
  Mueller wskazał agresywnie:
  - Zabijemy wszystkich!
  Tygrys rozerwał również trzeciego chłopca. I to jest naprawdę fajne. Ten drapieżnik jest twardy i agresywny. Nic nie powiesz. Ale tygrys to tylko zwierzę.
  A tutaj zwierzęta są gorsze niż jakikolwiek przedstawiciel fauny naturalnej.
  Hitler zauważył, szczerząc zęby:
  - Jestem najstraszliwszą i zaciekłą bestią!
  Bormann chichotał i chichotał:
  - Człowiek to grzeszna istota,
  A sam morderca-kat nie wiedział...
  Że jest w rękach nieziemskiego Boga
  Wbił gwoździe do Jezusa!
  Fiihrer zauważył agresywnie:
  - Osoba niedowierzająca jest nieszczęśliwa,
  Nie możesz żyć w grzesznej żądzy...
  Ponieważ Hitler jest strasznym bogiem,
  I jest surowym sędzią wszechświata!
  Bormann zauważył z westchnieniem:
  - Jesteś wspaniałym Führerem!
  Hitler zauważył:
  - Jestem dzikiem!
  Mueller poprawił:
  - Bardziej jak słoń!
  Tygrys wykończył ostatniego chłopca. A teraz z przyjemnością jadł mięso. To naprawdę potwór z potworów.
  Hitler zauważył:
  - Zabierzmy tygrysa. Następna walka.
  W następnej bitwie walczyły dwie dziewczyny. Jeden był czerwony z trójzębem i siatką. Druga miała w rękach miecz średniej długości i małą tarczę, będąc blondynką.
  prawda jest prawdopodobnie ufarbowana. Adolf Hitler bardzo lubił dzieci i kobiety o blond włosach i farbowali je dla niego. Generalnie Führer był wyrafinowanym sadystą.
  Naprawdę lubił uroczych chłopców i dziewczynki nosić obcasy. I to są rzeczywiście bestie. I Führer: udawanie lwa to mieszanka lisa i świni.
  Hitler zauważył z satysfakcją:
  - Teraz mam nadzieję, że walka będzie ciekawa?
  Bormann skinął głową.
  - Nawet bardzo ciekawy mój Führer!
  Dziewczyny były opalone i umięśnione. Prawie naga, tylko w kąpielówkach i boso. Bardzo seksowni wojownicy. Można na nie długo patrzeć i podziwiać.
  Führer zauważył:
  - Tak, to wciąż jest widok!
  Müller gruchał:
  - Jesteśmy najsilniejszymi faszystami we wszechświecie!
  Hitler ryknął:
  - I najsilniejszy we wszechświecie!
  Tu znowu menażeria obstawiała zakłady. Teraz wojownicy byli praktycznie na równi. Więc wynik bitwy nie jest jasny. Więc stawki zostały podzielone - pięćdziesiąt do pięćdziesięciu.
  Albo prawie tak samo.
  Hitler wahał się, na kogo postawić. Piękno takich bitew polega na tym, że ich wynik nie jest z góry znany. I każdy diabeł może się zająć.
  A równowaga sił jest bliska. Obie dziewczyny zostały przeszkolone, ale Führer nie widział ich w akcji.
  Po wahaniu opętany dyktator postawił jednak na rudego. Wydawała mu się trochę bardziej zwinna. A sieć, jeśli dobrze jest ją posiadać, jest bardzo niebezpieczną rzeczą.
  Bormann zauważył:
  - Dziewczyny mają już doświadczenie! Walka będzie świetna!
  Hitler ponuro zauważył:
  - To lepsze niż tygrys pożerający chłopców!
  Bormann był zaskoczony:
  - Współczujesz im z powodu wielkich?
  Führer odpowiedział szczerze:
  - Tak trochę! To przystojni chłopcy... Chociaż tak przyjemnie jest dręczyć i torturować piękne dziecko!
  Mueller zauważył:
  - Zawsze dostarczaliśmy Ci najlepsze mięso na tortury!
  Hitler zauważył z tygrysim uśmiechem:
  - Tak uwielbiam torturować i dręczyć pięknych chłopców i dziewczynki. Nie każdy zrozumie, jaka to przyjemność!
  Bormann zauważył z uśmiechem:
  - Markiz de Sade to zrozumiał!
  Führer zgodził się:
  - Markiz de Sade był wspaniałym człowiekiem!
  Himmler zasugerował:
  - Może postawić pomnik markiza de Sade?
  Hitler ożywił się i skinął głową:
  - To najrozsądniejszy pomysł!
  Zabrzmiał gong. I rozpoczęła się zacięta bitwa. Dokładniej, dziewczyny, grabiące nagie, wyrzeźbione, bardzo zgrabne i opalone nogi, zaczęły się zbliżać. I to wyglądało
  nieco przerażające.
  Ruda podkradła się cicho. Jej partner trzymał w pogotowiu miecz. Tutaj rudowłosy wojownik wziął i rzucił siatkę. Zrobiła to szybko, jak błyskawica.
  Blondynowi udało się jednak odskoczyć. I sieć opadła. Rudowłosa dziewczyna rzuciła się na nią, ale blondynka zatrzymała ją, a nawet podrapała się w klatkę piersiową mieczem.
  więc rzucił trójząb, ale został odparty.
  Bormann zauważył:
  - Blondynka wygrała pierwszą rundę!
  Hitler zauważył ostro:
  - Nie licz kurczaków przed wykluciem!
  Meinstein, ten wielki strateg III Rzeszy, zauważył:
  - Początek walki jest bardzo ważny! Zwłaszcza jeśli jest to bitwa morska!
  Führer zauważył:
  - Zgadza się... Ale są przykłady, kiedy po początkowych niepowodzeniach armia zbiera siły i wygrywa.
  Bormann śpiewał entuzjastycznie:
  -Miło jest żyć wśród ognia i dymu,
  I usłysz ćwierkanie karabinu maszynowego...
  Poprowadź naszego niezwyciężonego Fuhrera,
  Naprzód, naprzód, naprzód!
  Müller entuzjastycznie wtrącił:
  - Kiedy pociski eksplodują dzień i noc,
  Raczej nadchodzą szeregi i rozkazy ...
  Niech huczy zaciekle nad światem,
  Wojna, wojna, wojna, wojna!
  W międzyczasie ruda, błyskając gołymi obcasami i machając trójzębem, chwyciła siatkę. I zręcznie go rzucił. Bose stopy blondynki splątały się. A ruda podrapała go trójzębem.
  Ale blondynka wciąż się uwolniła. Obie dziewczyny przystąpiły do bitwy. Ruda pobiła ją swoją bronią. Ale blondynka była w stanie ponownie zranić swojego przeciwnika. Odskoczyła.
  Blondynka próbowała gonić. Ale ruda uderzyła ją w nagą nogę trójzębem, a białowłosa piękność utykała. Teraz ruda była w stanie ją wyprzedzić i znowu
  odebrać sieć. Blondynka wciąż drapała swoją ognioodporną rywalkę po plecach. Zostawił szkarłatną smugę.
  Ale Red posunął się do przodu. A ona odwróciła się i rzuciła siatkę. Tym razem blondynka dała się ponieść emocjom. I była całkowicie zdezorientowana. A im dłużej się trzymała
  tym bardziej się myliłem. Ruda przygotowała swój trójząb, gotowa zadać silny, kończący cios.
  Spojrzała na pudełko Hitlera.
  Fiihrer krzyknął:
  - Rozgrzej białowłosą piętę!
  Maur podskoczył, a nagi okrągły obcas dziewczyny dotknął rozgrzanego do czerwoności żelaza. Blondynka krzyknęła. I ciąła siatkę mieczem, przecinała komórki.
  Ruda rzuciła się na nią z trójzębem, ale blondynka była w stanie zrobić unik i wbić swój miecz w nacisk swojego odpalającego ognia przeciwnika. Przebił brzuch i włócznia wyszła
  Powrót. Ruda zawyła i upadła na plecy, a miecz wyszedł z niej. Odwróciła się i ponownie rzuciła na przeciwnika. W agonii ruda uderzyła trójzębem z wielką siłą.
  Chociaż blondynka sparowała cios tarczą, to roztrzaskała się pod ostrzami, a na ramieniu wojownika o śnieżnobiałych włosach pozostały rany, a ona sama została powalona.
  Ruda zadała kolejny cios, tym razem w szyję. I mam to. Ale blondynce udało się ponownie uderzyć mieczem w brzuch i ukośnie przebić jej klatkę piersiową. Więc ostrze miecza wyszło i...
  przez łopatkę.
  Menażeria jednocześnie sapnęła.
  Obie dziewczyny zostały śmiertelnie ranne i zamilkły. Nawet po ponownym przyżeganiu rozgrzanym do czerwoności żelazem pięty nie reagowały.
  Führer rozkazał:
  - Pochowaj dziewczyny i oddaj honory! Walczyli do końca!
  Bormann zauważył z pochlebnym uśmiechem:
  - Jesteś jak zawsze mądry, o mój Führer!
  Hitler zauważył:
  - Nadal jestem miłosierny i miłosierny!
  Oto kolejna walka... Tym razem wyszło kilkunastu chłopaków. Chłopcy mieli po trzynaście lub czternaście lat i całkiem muskularni. Wyszli na bójkę w kąpielówkach, prawie
  nagi. Buty dla pomniejszych gladiatorów, takich jak kobiety, nie powinny mieć. Byli uzbrojeni we włócznie i sztylety.
  Chłopcy skłonili się przed pudełkiem Fiihrera, a potem pozostałymi czterema stronami.
  Ale ich odpowiednikiem jest imponujący, wściekły nosorożec. Nawet Maurowie skakali na boki. A bitwa nie zaczęła się od razu na sygnał.
  Führer zauważył:
  - A jeszcze bardziej mi się podoba!
  Nosorożec zanurkował na chłopców iz wielką furią zaczął ich deptać. I podważ się rogiem. Chłopcy dźgali go włóczniami i próbowali zatrzymać potwora.
  Nosorożec rzucił się na nich i próbował uderzyć.
  Siły były nierówne. Potwór miał zbyt grubą skórę i ważył dwie tony. Gdzie jest już przeciwko niemu.
  Hitler, zdając sobie z tego sprawę, zauważył:
  - Pojedynek nie jest bardzo interesujący!
  Bormann zauważył z uśmiechem:
  - Ale dramatyczne!
  Fuehrer warknął:
  - Nie dramat, nie komedia, ale osobista tragedia!
  Müller zasugerował:
  - Może zagramy w karty!
  Hitler wziął go i zaśpiewał:
  - Co mogę powiedzieć, co mogę powiedzieć,
  Tak układają się ludzie...
  Chcesz wiedzieć, chcesz wiedzieć
  Chcesz wiedzieć, co się stanie!
  Bormann zauważył:
  - Osiągnęliśmy tak, że nasza chwała nie zostanie zapomniana przez wieki!
  Nosorożec dogonił chłopców i podeptał ich. Albo cieniowane. Oczywiście nosorożec nie zjada ludzi, ale jest to typowy zabójca. Został również zmieszany z miksturą afrodyzjaku.
  To ładne stworzenie.
  Hitler śpiewał entuzjastycznie:
  - nosorożce, nosorożce,
  Naostrz swoje rogi!
  Bormann zauważył z chichotem:
  - Ten róg to nieustający pojedynek ze śmiercią!
   Müller skinął głową na znak zgody.
  - Jesteś elitą społeczeństwa!
  Nosorożec nadal siekał przeciwników. I to było z jego strony okrutne. Chłopcy umierali jeden po drugim, przelewała się krew...
  Führer przypomniał sobie, jak w czasie I wojny światowej przesłuchiwali około czternastoletniego Francuza. Wtedy to Hitler po raz pierwszy przypalił pięty nastolatkowi.
  I przez nozdrza czuł zapach świeżego grillowanego mięsa. I to była taka przyjemność. I tak przyszły tyran był wtedy podekscytowany. A potem usmażył obcasy dziewczyny.
  Wtedy Hitler poczuł podniecenie i pasję tortur. I jakie to wszystko przyjemne.
  Ale teraz nosorożec rozdziera bezbronne, muskularne ciała chłopców. I jak zmienia się w demonicznego tyrana. Nawet się włącza i ekscytuje.
  Hitler śpiewał entuzjastycznie:
  Złam, zmiażdż i rozerwij,
  To jest życie, to jest szczęście ...
  Łamiąc, miażdżąc moc Adolfa,
  Zdecydujcie wszyscy, mam moc!
  Bormann zauważył:
  - Jaki jesteś mądry i oryginalny, mój Führer!
  Nosorożec tymczasem deptał ostatniego chłopca. Połamał mu ręce i nogi. Wszyscy chłopcy są pokonani, ale wciąż żywi, wijąc się w nieznośnych mękach.
  Hitler rozkazał szorstko:
  - No dobra, wykończ ich, żeby nie cierpieli. Nie potrzebujemy kalek!
  Müller zapytał:
  -Co zrobić z nosorożcem?
  Führer odpowiedział obojętnym tonem:
  - Niech żyje - zwycięzcy nie są oceniani!
  Bormann zauważył ze smutnym uśmiechem:
  - Ale przegranych wciąż ocenia mój Führer!
  Hitler dość logicznie zauważył:
  - I nie przegrywam... Mam szczęście i niebiańska prawa ręka prowadzi do celu! Więc spróbujmy żyć razem!
  Meinstein zauważył:
  - Nie tylko szczęście, ale także umiejętności!
  Fiihrer skinął głową i zauważył:
  - Nasza armia jest najbardziej zręczna i najfajniejsza na świecie!
  A świta Führera śpiewała:
  - Nasza siła jest naszą pięścią,
  Niech strach rządzi światem!
  Hitler dodał, uderzając pięścią w stół:
  - Strach rządzi!
  ... ROZDZIAŁ 8.
  Podczas gdy III Rzesza walczy, piękne dziewczyny z Armii Czerwonej pracują i odbudowują kraj z ruin.
  Koniec października i śnieg już spadł. Dziewczyny pracują boso i tylko w majtkach. Są bardzo pracowici i wysportowani.
  Kopie dla siebie z wielką energią łopatami.
  Jak pszczoły gnieżdżą się ...
  Alenka, której muskularne ciało nie zna zmęczenia, nie tylko kopie, z ogromną siłą pracuje z łopatą, ale także komponuje;
  Po śmierci Tamerlana w 1405 roku jego prawnuk Muhammad Jahangir został ogłoszony jego następcą. Wciąż był chłopcem w wieku około dziewięciu lat i miał regenta. A Alenka stała się prawą ręką Tamerlana, a następnie została jego pierwszą żoną.
  Wiecznie młoda dziewczyna była wiedźmą o ogromnej sile. I stała się de facto władczynią imperium wielkiego dowódcy.
  Alenka to bohaterska dziewczyna do tej pory związana z prowadzeniem wojny z wszelkiego rodzaju satrapami Tamerlana.
  Oto jej pierwsza poważna bitwa.
  Wróg ma dość dużą armię. Ale Alenka nie jest zawstydzona.
  Tutaj osobiście prowadzi bojowników do ataku. A wraz z nią jest zespół czarownic, które czczą Wszechmogącego Boga Rodziny.
  Tutaj Alenka wymachuje mieczami, urządza przyjęcie - młyn i odcina głowy Mudżahedinom.
  Wojownik gwiżdże... Kruki mdleją i przebijają szczyty ogolonych zbuntowanych wojowników.
  Alenka rzuciła bumerangiem bosymi palcami, odcinając głowy, bojownikom i śpiewała:
  -Jestem wielką sułtanką,
  A w bitwach wodza!
  Anyuta tnie również wrogów. Odcina im głowy swoimi czarodziejskimi mieczami.
  A potem, bosymi stopami, rzuca czymś śmiertelnym.
  I zaśpiewa:
  - Możemy wszyscy,
  Wszystko u nas w porządku ...
  Ostrożnie -
  Jesteśmy boso!
  A potem dziewczyna weźmie i pokaże swój długi język.
  Potem pluje na wroga i mruga szafirowymi oczami.
  Walczy również ruda Alla. Jej miedziane włosy nadają dziewczynie wygląd pochodni mistrza olimpijskiego.
  Jej miecze urządzają przyjęcie motylkowe.
  Potem gołe palce uwodzicielskich stóp rzucają jadowitymi igłami, które przebijają wrogów.
  Alla wzięła i zaśpiewała:
  - Wierzę, że będziemy najsilniejsi
  Złoczyńca zostanie zniszczony na popiół!
  Maria też walczy. Jej miecze są jak ostrza szybkiego helikoptera. Więc wszystko jest bezlitośnie odcinane.
  A goła pięta rzuca wybuchową paczką.
  Wojowniczka Maria śpiewała:
  Widzisz zaćmienie na niebie
  To znak dziewczyn!
  Walki olimpijskie też. Jej miecze wydłużają się jak promienie latarni morskiej. I wycinają wrogów na miejscu.
  Naga pięta dziewczyny rzuciła ciężką bombę, a wojownik zaśpiewał:
  - Jestem silniejszy niż wszyscy na świecie,
  Rozbijmy szybciej!
  A jej szkarłatne sutki były obnażone i jak piorun. I upieczono całą setkę wrogów.
  Wróg został pokonany. I całkowicie i całkowicie zepsuty.
  Kilka mniejszych zwycięstw i reszta satrapów pospiesznie rozpoznała moc młodego dziedzica.
  W ten sposób zwyciężył Muhammad Jihangir i był w stanie wzmocnić swoją władzę nad imperium. Chociaż był władcą czysto formalnie. Naprawdę rządzony przez swoją macochę-prababkę.
  Imperium Timurad było duże. Ale nadal nie kontrolowała całego świata.
  Alenka odbyła swoją pierwszą podróż do Indii - aby uchwycić jej południowe regiony.
  Dziewczyna jak zawsze walczyła osobiście i z czterema przyjaciółmi.
  Alenka zabiła setki ludzi.
  Czasami podczas bójki zdejmowała stanik. A rubinowe sutki rzucały błyskawicami. Których nieprzyjaciel spalił całymi pułkami.
  Jednak inne dziewczyny - zwłaszcza wielkie igrzyska olimpijskie - mogły oderwać się od szkarłatnych sutków i od węgla drzewnego wielu wrogów.
  Więc nikt nie może się oprzeć takim dziewczynom.
  W 1408 roku Indie zostały całkowicie podbite. A imperium zostało wzmocnione.
  Potem przyszła kampania do Egiptu. I znowu zwycięstwa, porażki przeciwników i napady.
  Alenka gołymi palcami rzuciła specjalnym groszkiem, który zawierał bardzo destrukcyjne materiały wybuchowe.
  I rozdarci wrogowie.
  Ale Alla i Olimpias wzięli, a emir Egiptu, chwytając jego stopy i nogi gołymi palcami, został trywialnie rozdarty.
  Po czym dziewczęta śmiały się na całe gardło i śpiewały:
  - A kogo znajdziemy w bitwie,
  A kogo znajdziemy w bitwie...
  Nie będziemy z tego żartować!
  Podrzeć to na części!
  Podrzeć to na części!
  Po bitwie dziewczęta zmusiły nielicznych ocalałych mężczyzn do pokłonu i pocałowania ich nagich, szorstkich, zakrwawionych stóp.
  Więc egipski wezyr ukląkł i ucałował bosą stopę Alenki.
  Dziewczyna złapała go za nos bosymi stopami. I mocno ściśnięte.
  Ten jak będzie ryczał...
  Alenka podniosła go nogą i swoją szaloną siłą odrzuciła na odległość pole strzały o długim łuku.
  Po zdobyciu Egiptu Chingizids poszli dalej ... Po dotarciu i zdobyciu Maroka.
  Alenka jeszcze nie pojechała do Europy. Jej wzrok skierował się na wschód. W rzeczywistości Chiny pozbyły się potęgi Mongołów i tam trzeba było przywrócić im władzę.
  W 1415 roku rozpoczęła się kampania przeciwko Chinom. Mahomet był już całkiem dorosły i sam prowadził kampanię.
  Ale w rzeczywistości jego armią rządziła Alenka. Wydaje się być prababką i wieczną dziewczyną. Nie oznacza to jednak, że Alenka nie uprawiała seksu.
  Ona sama wybierała dla siebie najpiękniejszych, muskularnych młodych mężczyzn i kochała się na różne sposoby, a jednocześnie z kilkoma.
  Cóż, zostało jej to wybaczone, podobnie jak pozostałym czterem czarownicom. Wszystkich tych pięciu wojowników było niezwyciężonych.
  Tutaj mają do czynienia z ogromną armią Chin.
  Na początek Alenka wykonała piorunowe przyjęcie z mieczami.
  I poleciało tak wiele głów wojowników niebiańskiego imperium.
  Potem Alenka rzuciła gołymi palcami kilka dysków o diamentowych krawędziach i każdy zabił tuzin przeciwników.
  Dziewczyna siekała mieczami i śpiewała:
  - Jestem wojownikiem najwyższej klasy,
  I żartobliwie okradnij kasjera!
  Następnie Anyuta wzięła i ciąła swoimi mieczami, dając technikę "mątwy", odcięła wielu przeciwników, po czym zaśpiewała:
  - Jestem najfajniejszą dziewczyną,
  Będziemy świętować sukces!
  Wtedy budząca grozę wojowniczka wystawiła język.
  I jak pluje jak słup ognia.
  Tak więc od razu spalono dwustu Chińczyków.
  Rudowłosa Alla była podekscytowana. Odcięła Chińczykom, odcinając im głowy jak brzytwę.
  W tym samym czasie wojowniczka rzuciła grochem zagłady gołymi palcami u nóg. I rozdarła wielu przeciwników i ćwierkała, szczerząc zęby:
  - Za wielką Rosję!
  Maria rozprawiła się z przeciwnikami, a po otrzymaniu ważki odpowiedziała z wyszczerzonymi zębami:
  - Za wielką przestrzeń!
  I znowu gołymi palcami rzuciła zabójczy dar zagłady.
  Olympias również sieka wrogów mieczami. Są jak ostrza młyna. I rąbią Chińczyków i odcinają im głowy.
  Olympiada gołym, okrągłym obcasem rozdał całą masę granatów. I eksplodował, wysyłając cały batalion do innego wymiaru.
  Dziewczyna wzięła go i zaśpiewała:
  - Chwała przestrzeni, otwarte przestrzenie,
  Dość głupich gadek!
  Potem wszystkie pięć pięknych, silnych i niezwyciężonych dziewcząt-czarownic zagwiżdże. A wrony, całe chmury, dostają ataków serca, spadają oszołomione i przebijają czaszki chińskich żołnierzy.
  To fajna rzecz.
  Alenka zaśpiewała:
  - Wojna idzie bardzo fajnie,
  Odcięliśmy zwycięstwa!
  Dziewczyny oczywiście walą Chińczyków jak młotem kowalskim. To dziewczyny terminatorki, które ją odcięły, nie zapominając o rzucaniu darami śmierci gołymi palcami ze swoją wielką, śmiercionośną siłą.
  Tutaj Alenka zdejmuje stanik. A jej szkarłatne sutki były obnażone, a jej pełne piersi stały się tak uwodzicielskie.
  A potem błyskawice wylecą z jej lśniących cycków. Zaatakuj Chińczyków z dziką siłą.
  Alenka rzuciła śmiercionośnym darem śmierci bosymi palcami, rozdarła dużą masę przeciwników na małe kawałki i ćwierkała:
  - Chwała komunizmowi!
  I tak oderwała rękę chińskiemu generałowi, przeleciała obok i palcem wskazującym przebiła oko innego dostojnika.
  Anyuta dowcipnie oświadczyła, miażdżąc wrogów:
  - Jesteśmy fajnymi dziewczynami!
  Odsłoniła też piersi, zdejmując stanik. I wtedy błyskawica uderzyła w szkarłatne sutki. I nastąpiło totalne zniszczenie.
  A Chińczycy byli całkowicie zwęgloni i znaleźli się dosłownie w głębokiej trumnie. Dokładniej, nie otrzymają trumny.
  Dziewczyny zorganizowały kolosalną masakrę na Chińczykach. Zginęło tak wielu bystrych ludzi.
  Anyuta wzięła go i zaśpiewała, obnażając zęby:
  - Jestem najsilniejszą kobietą
  Muszę zostać zgwałcona!
  Alla bierze również udział w bitwach. To taka twarda i krwawa dziewczyna.
  A jej nagie palce rzucały trujące i niszczące igły. To rudowłosa terminatorka.
  A potem obnażyła klatkę piersiową. A z rubinowego sutka weźmie i wyżłobi z kolosalną niszczycielską siłą. Spłonął cały batalion chińskich żołnierzy.
  A oto Alla, której miedzianoczerwone włosy jak sztandar proletariuszy powiewa na wietrze.
  A dziewczyna wzięła go i zaśpiewała, pokazując zęby:
  - Naszym największym krajem jest,
  Wirus Szatana zostanie zniszczony!
  Maria walczy też z agresją i śmiertelnymi zamachami, kładzie wrogów i dosłownie zdmuchuje im głowy.
  A miecze dziewczyny są bardzo ostre jak brzytwy i powodują totalne morderstwo.
  Maria rzuciła bosymi stopami, coś przynoszącego totalną śmierć, i gruchała:
  - Za Ojczyznę - naszą wielką Matkę!
  A wojownik wziął i obnażył jej pełną klatkę piersiową. A jej truskawkowe sutki brały i waliły pulsarami o wielkiej, niszczącej sile.
  I tak wielu wrogów zostało zniszczonych na raz, że w Chinach wiele dzieci zostało osieroconych w sposób trywialny.
  Maria wzięła i szczerzyła zęby, gruchając:
  - Jesteśmy za pokojem, za przyjaźnią,
  Za uśmiechy świata...
  Za serdeczność spotkań!
  Olympiada - ta dziewczyna-bohaterka w bitwie jest jak prawdziwa i bardzo, niezwykle agresywna bestia.
  Wzięła i rzuciła całą beczkę materiałów wybuchowych gołymi podeszwami. W tym celu dziewczyna musiała nawet upaść na plecy.
  A potem Olimpias obnażyła swoją pełną klatkę piersiową, która jest wielkości arbuzów.
  A wojownik wziął i jako cała kaskada pulsarów zaatakuje wojska Chin. A ilu żółtych żołnierzy zginęło na raz.
  Dziewczyna o byczej budowie wzięła go i wysadziła go z ogromną siłą i energią ognia. To wszystko wybuchnie bardzo gwałtownie. A ziemia płonie jak napalm wylany na głowy Chińczyków. I dużo tam płonie... Jednemu chińskiemu generałowi, który spłonął żywcem, udało się zapieć.
  I natychmiast zagwizdało pięć dziewcząt, po czym nastąpił ogłuszający spadek całej chmury wron, które przebiły głowy Chińczyków.
  Dziewczyny stoją w szeregu w Pentagonie i rozbiją się z diabelską energią.
  Ale inne dziewczyny również przystąpiły do walki z Chińczykami. Anastasia Witmakova pojawiła się na szturmowcu.
  A ona wzięła i dokonała zniszczenia bosą, zaostrzoną nogą i zniszczyła cały chiński batalion rakietą rakietową.
  Anastazja zaśpiewała:
  - Jeden dwa trzy cztery pięć -
  Czarownica zaczęła zabijać!
  A wojowniczka ze szkarłatnym sutkiem na piersi nacisnęła przycisk joysticka i znowu rakieta leci z fenomenalną prędkością i wyrzucając wielki strumień zniszczenia i śmierci.
  Akulina Orłowa wzięła i również odsłoniła piersi. A ona go wzięła i gołymi palcami nacisnęła przycisk joysticka.
  A rakieta wystartuje z niezrozumiałą, kosmiczną siłą.
  Z batalionu Chińczyków pozostały tylko rogi i nogi.
  Akulina Orłowa wzięła go i pisnęła:
  - Wielka moc Svaroga,
  Zobaczymy moc, moc Boga!
  I wojownik wcisnął jej nagi, okrągły, różowy i bardzo wdzięczny zginający obcas na pedale.
  Wystrzelił bombę próżniową, wysyłając cały pułk Chińczyków do podziemi.
  Następnie energicznie dodała:
  - Rosja to za dużo, nie życzę sobie,
  Wtedy dostaniesz bardzo fajny raj!
  Mirabela Magnetic jest również bardzo energiczną dziewczyną. A wojownik wziął go i gołymi palcami nacisnął przyciski joysticka. I jak uderzy wroga agresywnym skokiem.
  A masa Chińczyków natychmiast spłonie i obróci się w popiół.
  Mirabela wzięła go i wcisnęła przycisk joysticka z truskawkowym smoczkiem i weźmie, rakieta przeleci.
  I tak wielu wojowników spłonęło naraz i poszło w przenośni do piekła lub nieba, a może nawet do takiego miejsca, gdzie bajki są fajniejsze niż jakakolwiek ludzka fantazja.
  Mirabela wzięła go i zaśpiewała:
  - Nasza moc jest tak wielka
  Możemy zniszczyć całe Chiny...
  Będziemy budować przez wieki -
  Na niebie, morzu i lądzie!
  Wszystkie trzy samoloty szturmowe tak, jakby uderzały w wojska chińskie. A rakiety dziewczyn są wyjątkowe, wielokrotnego użytku dzięki silnej magii.
  A tysiące wojowników niebiańskiego imperium idą do przodków.
  A potem Natasza zabrała go ze swojego samolotu szturmowego i wystrzeliła pociski zatrutymi igłami ze swojego samolotu szturmowego.
  Ci przelecą i od razu masa przeciwników zostanie zniszczona bez żadnej ceremonii.
  A najwyższy dygnitarz Chin wziął go od pierwszego razu i spłonął w dzikim i bezlitosnym ogniu.
  Natasza śpiewała z entuzjazmem:
  Jak żyliśmy walcząc
  I nie bojąc się śmierci...
  Więc od teraz ty i ja będziemy żyć...
  A na gwiaździstym niebie
  I górska cisza -
  Fala morska i wściekły ogień
  I w ogniu zaciekłym i wściekłym!
  ... ROZDZIAŁ 9.
  Friedrich-Vladimir Bismarck-Rybachenko nadal walczył z Hiszpanami.
  Podczas ostatniego wypadu zestrzelił sto osiemnaście samolotów wroga i ponad trzysta celów naziemnych.
  W przedostatnim czasie ponad dwieście pięćdziesiąt celów naziemnych i sto samolotów.
  Ale Hiszpania i Portugalia nie mają prawie żadnych zniszczeń samolotów w takim tempie.
  Chłopiec leciał bez przerwy przez trzy dni. Jadła nawet w biegu niemiecką kiełbasę, piła kawę i gorącą czekoladę ze stołówki.
  A zmęczony dzieciak, który osobiście zniszczył ponad trzy tysiące hiszpańskich i portugalskich samolotów, wziął i zasnął.
  I oczywiście marzył też o czymś bardzo krwawym i wojowniczym;
  Natasza strzelała do żołnierzy żółtego imperium, dosłownie kosząc ich i nucąc ...
  Niech zawsze będzie słońce
  Niech zawsze będzie niebo...
  Niech zawsze będzie mama -
  Niech zawsze będę!
  A dziewczyna z bosymi palcami rzuci w Chińczyków morderczy granat. A masa wojowników niebiańskiego imperium pęknie.
  Zoya też strzela i nuci:
  - Chwała, chwała, jesteś naszą Ziemią!
  Nasze rodzime lasy i pola!
  W imię Najwyższego,
  Jesteś naszą kochaną, wiążącą rodziną!
  A bosymi palcami rzuci w Chińczyków czymś zabójczym.
  Tak, wojownicy niebiańskiego imperium stanęli przed poważnym problemem.
  Rudowłosy Augustyn nadal kosił Chińczyków i pisnął, kosząc ich szeregi:
  - Jestem najsilniejszy na świecie!
  I jak rzuca dar śmierci gołymi palcami śmiercionośnej siły, rozrywając wrogów na strzępy.
  A Swietłana też dodaje coś morderczego dla wrogów i destrukcyjnego dla ciała.
  A potem grucha:
  - Chwała mojej Ojczyźnie!
  A także rzuci darem unicestwienia gołymi palcami niszczącej mocy.
  Te dziewczyny są po prostu okropne.
  Wojownicy zajęli Chiny, a żetony lecą z niebiańskiego imperium.
  Natasza, strzelając do Chińczyków i kosząc ich, zauważyła:
  - Będziemy chwalić Boga imieniem Svarog!
  A z gołymi palcami uruchomi śmiertelną teraźniejszość zagłady.
  Dziewczyny są naprawdę najlepszym wskaźnikiem akrobacji.
  Zoya nacisnęła guzik na bazooki szkarłatnym sutkiem, pobiła Chińczyka i pisnęła:
  - Za ZSRR!
  A Augustyn też weźmie i uderzy żółte oddziały. I rozbije maskę Chińczyka i zapiszczy:
  - Ale żyć jak poprzednio, ale żyć według Breżniewa!
  Jestem głupi, jestem głupi, nie mogę!
  A z gołymi palcami znów wystrzeli coś niezwykle zabójczego. To jest dziewczyna.
  A Svetlana też jest bardzo bojowa w bitwie. I walczy rozpaczliwie. I jest w stanie odciąć masę nacierających bojowników z Niebiańskiego Imperium.
  A dziewczyna ryczy:
  - Chwała komunizmowi Svaroga!
  A reszta potwierdza:
  - Chwała komunizmowi!
  Elizabeth strzela do wroga. Używa także bosych palców. Ma dobry czołg, zdolny do przebijania przeciwników na wskroś. I trzeba powiedzieć, że ta dziewczyna, po prostu
  super klasa.
  A ona strzela i bije przeciwników.
  I nuci:
  - W zwycięstwie nieśmiertelnych idei komunizmu,
  Widzimy przyszłość naszego kraju...
  I czerwony sztandar naszej Ojczyzny,
  Zawsze będziemy bezinteresownie wierni!
  Katarzyna również strzela do wroga, uderza go na wskroś i przebija się przez wieże maszyn. Potem piszczy:
  - Chwała komunizmowi Łady!
  Używa także bosych palców.
  Elena również strzela do Chińczyków. Miażdży niebiańskie imperium. Uderza ją na wskroś i piszczy:
  - Nasza sprawa jest słuszna!
  A Euphrosinia jest również bardzo podatna na atakowanie wrogów. I nuci:
  - W imię świetnych pomysłów! Złoczyńca zostanie pokonany!
  I mruga też do swoich partnerów.
  A czołg Elizabeth podskoczy. I zmiażdżmy chińskie wojska. I to było dzikie.
  Dziewczyny śpiewały i ryczały:
  - Jesteśmy najsilniejsi na świecie!
  I znowu strzelali bardzo dobrze.
  To były dziewczyny - czego potrzebujesz!
  I błyskawicznie bili chińskich wrogów.
  Tutaj na niebie dziewczyny również dały Chińczykom.
  Anastasia Vitmakova, zestrzeliwując samoloty, przeszła do celów naziemnych. Rozbiła je i krzyczała:
  - Jesteśmy dzielnymi dziewczynami, dzielnymi. odważny,
  Nasi chłopcy są bardzo uroczymi, kręconymi włosami!
  Młócimy je na gorąco
  A potem spluniemy przez lewe ramię!
  Akulina Orłowa, pieprzeni przeciwnicy, wydali:
  - W drodze!
  I powaliła Chińczyków bosymi stopami.
  Mirabela Magnetic również powaliła chińskich żołnierzy i chrząknęła, wyszczerzyła zęby:
  - Będzie wiele zwycięstw!
  A jej nagie palce zaczęły się poruszać.
  To były dziewczyny - po prostu superklasa!
  Alenka i jej drużyna walczyli z Chińczykami. I wyglądało to bardzo charyzmatycznie.
  Dziewczyny broniły się i rzucały darami zniszczenia w nadciągających wojowników niebiańskiego imperium gołymi palcami.
  Alenka oddała prezent zagłady gołą piętą i zaśpiewała:
  -Aleka, roni łzę ze szczęścia!
  Anyuta rzuciła gołymi palcami u stóp prezenty śmierci i pisnęła:
  - Jak jej dusza śpiewa gusli!
  Alla również nacisnęła guzik bazooki swoim szkarłatnym sutkiem i wydała:
  - Czapka, upuść, upuść i niebieskie oczy Alenki, łzy spadają na włócznię!
  Maria waliła gołymi palcami i pisnęła:
  - Wprost na włócznię! I mumia!
  Olimpias też będzie się śmiać i obnażyła swoje perłowe zęby.
  Jest dziewczyną o niezwykłej urodzie i uroku.
  W tym samym czasie wojownik chichocze i piszczy:
  - Chwała królom komunizmu!
  I gołą piętą podda się morderczej teraźniejszości śmierci.
  Marusya też jest chętna do walki...
  I gryzmoli Chińczyków z wielką intensywnością z karabinów maszynowych. I rzuca prezenty śmierci gołą piętą.
  A on mówi:
  - Za wielki komunizm!
  Matryona bije także żołnierzy niebiańskiego imperium. Kosi je z dużą intensywnością. I woła, mrugając:
  - Za wybitne zwycięstwa!
  Alenka agresywnie deklaruje, kosząc wroga:
  - Nasza Rosja jest pierwsza i największa!
  A także rzuca bosą stopą morderczy prezent zagłady.
  Anyuta ze śmiechem oświadcza, odcinając szeregi chińskich żołnierzy:
  - Chwała Armii Czerwonej!
  I znowu rzuca na wroga śmiertelny prezent zagłady.
  A Alla jak najszybciej zacznie miażdżyć przeciwników. A także jej bose palce u nóg przytłaczają wrogów.
  A śmierć rzucona bosymi stopami leci.
  A teraz Maria jest także bardzo walczącą dziewczyną w walce. A jej strzały są bardzo celne i trafiają we wroga z gwarancją.
  A ta dziewczyna ma też charakter bojowy.
  Strzela się i piszczy:
  - Chwała epoce komunizmu!
  Olimpiada strzela do wroga. Kosi Chińczyka i mówi z uśmiechem:
  - Chwała naszej Ojczyźnie!
  I znowu zabijmy hitlerowców.
  I z gołymi palcami, by rzucać w przeciwników prezentami śmierci.
  To są dziewczyny z Armii Czerwonej.
  I strzelają do wroga.
  Marusya również strzela do wroga. I robi to bardzo dobrze.
  Dziewczyna krzyczy na całe gardło:
  - Chwała KPSS!
  I mruga liliowymi oczami.
  I znowu rzuca gołymi stopami dar zniszczenia. Ta dziewczyna jest po prostu super.
  Maroussia jest piękna i prawie naga.
  Matryona również strzela do wroga i to bardzo celnie. Dostaje się do niego i piszczy, wyszczerzył zęby:
  - Niebo i Ziemia - moja kochana!
  A także dziewczyna zmoczy wroga za pomocą gołej pięty nóg.
  Dziewczyny uwielbiają zabijać - to są dziewczyny!
  Stalenida również intensywnie walczy z Chińczykami.
  A ta dziewczyna wystrzeli rakietę w wojowników niebiańskiego imperium. I jak rozerwie masę żółtych żołnierzy. Oto dziewczyna - spójrzmy prawdzie w oczy.
  Stalenida gruchała:
  - Za Ojczyznę - ZSRR!
  Veronica również desperacko walczy ze swoimi wrogami. I rzuca gołymi palcami mordercze dary śmierci.
  A w tym samym czasie dziewczyna piszczy:
  - Za wielki komunizm!
  Walka Wiktorii. Więc przycisnęła swoje nagie, opalone nogi do wyrzutni i uderzyła Chińczyka, tak jak to zrobiła. Rozbiła je i gruchała:
  - Zaufaj mojej Ojczyźnie!
  A Sirafin uderzy wroga. Jak go położy i zniszczy masę Chińczyków, szczekając:
  - Za naszą Ojczyznę!
  Te dziewczyny to tylko cud.
  Oleg Rybachenko, ten nieśmiertelny chłopak, również walczy razem z dziewczynami. Jest prawdziwym i najfajniejszym wojownikiem na świecie.
  Chłopak rąbi chińskich żołnierzy mieczami i rzuca w nich prezentami gołymi palcami.
  I przy tym śpiewa:
  - Jeśli forteca jest w drodze,
  Wróg zbudował ...
  Konieczne jest ominięcie od tyłu -
  Weź ją bez oddania strzału!
  I znowu chłopak i dziewczynka razem z nim Margarita jak gwiżdże.
  A wrony, które dostały zawału serca, spadają na głowy chińskich żołnierzy.
  Margarita Korszunowa tnie Chińczyków mieczami, ta dzika dziewczyna piszczy:
  - Chwała królom komunizmu!
  I znowu macha bosą stopą i rzuca w wrogów jadowitymi igłami.
  Te dzieci to prawdziwe potwory.
  Oleg Rybachenko bazgroły na przeciwnikach, jak będzie rozdawał:
  - Gdyby tak było, głowa jest nienaruszona!
  Niedługo będziemy w Pekinie,
  To wszystko!
  Margarita to potwierdziła, eksterminując przeciwników:
  - Tak, będziemy w Pekinie!
  I jak przyjmie dar śmierci gołą piętą.
  Te dzieci to prawdziwe potwory.
  I walcz jak młodzi bohaterowie. Chociaż wyglądają na zaledwie dwanaście lat. Ale wyglądają tylko jak dzieci.
  Teraz Mao Zedong stał się takim potworem, że straszą nim dzieci. Tak jak kiedyś, przestraszyli się Hitlera. I to oczywiście jest również interesujące i logiczne.
  A w niektórych miejscach Chińczycy zdołali wcisnąć się na terytorium sowieckie .
  Dlatego są Chińczykami i są silni liczebnie.
  W zdobytych wioskach wojska niebiańskiego imperium zabrały i bez wahania postanowiły wychłostać wszystkie kobiety i dzieci i bić je po piętach kijami, a dorosłych mężczyzn po prostu zamknąć
  spalić w stodole. W rzeczywistości są niebezpieczni, a Chińczycy nie potrzebują pracy. A przynajmniej kobiety mogą zostać zgwałcone. I mężczyźni zabrali ich wszystkich do stodoły. Kto się opierał?
  tych na miejscu rozstrzelano. Porzucono także wszystkich nastolatków, których czułki już się przebijały, a także dorosłych mężczyzn. W rzeczywistości mogą już być w stanie wojny.
  Chińczycy wzięli go i podpalili. I mężczyźni zostali spaleni żywcem. A Malkikov miał nie więcej niż czternaście lat i wszystkie kobiety, niezależnie od wieku, były rozbierane i chłostane batem.
  A potem uderz w pięty bambusowymi palcami. Kilkoro młodszych dzieci i kilka starych kobiet odrzuciło kopyta z bolesnego szoku. Innych bito, żeby nie mogli wstać.
  A ich bose stopy były spuchnięte.
  Następnie Chińczycy podnieśli je i pognali bagnetami w ich kierunku. To są okrutne stworzenia.
  I tak rozpoczął się nowy porządek pod rządami Chin.
  A to dopiero początek.
  Chińczycy mają wielokrotną przewagę w piechocie, ale ich lotnictwo jest znacznie słabsze, a jakość sprzętu i ciężkiej broni coraz gorsza. Wiele chińskich czołgów jest wykonanych z
  drewno. A to nie dodaje im mocy.
  Tutaj Gerda w swoim samochodzie bardzo śmiało niszczy wojowników niebiańskiego imperium. I powala ich z wielką intensywnością. A jej broń działa.
  Gerda uderzyła przeciwnika w stopy bosymi palcami i ćwierkała:
  - Chwała Niemcom czasom komunizmu!
  Charlotte również strzeliła bosymi stopami i pisnęła:
  - Chwała bohaterom komunizmu!
  Christina wzięła go i uderzyła wroga, naciskając przycisk szkarłatnym sutkiem i pisnęła:
  - I chwała naszej Ojczyźnie!
  A Magda uderzy wroga bosymi palcami i pisnie:
  - Nasza Ojczyzna odgrywa rolę od wieków!
  I uderzy również wroga.
  A to walczące piękności - super i hiperklasa.
  Wojownicy o najszerszym profilu iz testu bojowego.
  Albina i Alvina, piloci bojowi z NRD, również młócą Chińczyków.
  I robią to z wielkim entuzjazmem.
  I używają bosych palców.
  Albin strąca na niebie chiński samolot i piszczy:
  - O komunizm w krajach rozwiniętych!
  Alviina zestrzeliła samolot gołymi palcami u nóg i dodała:
  - I też się rozwija!
  To były naprawdę dziewczyny - czego potrzebujesz!
  I miażdżą Chińczyków. A potem chińskie samoloty błądzą po niebie.
  A potem przestawiają się na cele naziemne.
  Wraz z nimi i Helgą, również bardzo piękną blondynką.
  I uderz wroga.
  I przetnie samolot gołymi palcami u nóg i gruchnie:
  - Za wielki komunizm!
  A Albina uderzy w chiński samochód, spali go i doda:
  - Za największe przestrzenie!
  A Alvina odetnie chiński samolot szturmowy i wyda:
  - Dla bogini Hery!
  I będzie się śmiał.
  Zhelga też bez wahania rozbija Chińczyków i ryczy:
  - Chwała naszej wielkiej Ojczyźnie!
  I bardzo dobrze powala wrogów.
  A Natasza i jej zespół są wściekli.
  Masowo eksterminują Chińczyków. A jednocześnie nucą:
  - I leci na skrzydlatym koniu,
  Rosja z odległych tysiącleci!
  Zoya też uderzy wroga gołymi palcami i wypali:
  - Za Rosję, w której rządzą rosyjscy bogowie!
  - dodała Augustine z uśmiechem, miażdżąc jej wrogów. i używając do tego gołych obcasów:
  - Za ZSRR!
  A także, jak doda strzał, naciskając czerwony sutek na przycisku bazooki.
  A Svetlana również specjalnie niszczy wrogów.
  A także używa bosych palców. I kosi wielu Chińczyków.
  W tym samym czasie śpiewa:
  - Żyjemy na Ziemi naszego ojca,
  Wnuki Svaroga są dziećmi chwały!
  Natasha naciskając przycisk bazooki rubinowym sutkiem i wybijając chiński czołg, wydała:
  - I leithm na skrzydlatym koniu,
  Jesteśmy w odległych tysiącleciach!
  Zoya odcina się w wybuchach chińskiego. I zbierając trupy żołnierzy niebiańskiego imperium, pisnęła:
  - zaśmiała się Rosja,
  A ona śpiewała i śpiewała ...
  W każdym wieku dlatego jest Rusem!
  Augustine, gryzmoląc po wrogach, zauważył bardzo agresywnie, rzucając granatem gołą piętą:
  - Będziemy najsilniejsi na świecie!
  A także lubię bić Chińczyków. I natychmiast cała ich linia zostanie skoszona.
  A Svetlana niszczy także wojowników niebiańskiego imperium. A gołymi palcami o niszczycielskiej sile rzuca prezenty i śpiewa:
  - Chwała epoce, uwierz komunizmowi,
  Wierzę, że nie będziemy mieć pacyfizmu!
  A dziewczyna naciśnie przycisk bazooki na sutku truskawkowym i całkowicie go rozerwie.
  A oto inne walczące piękności.
  Na przykład Jane Amstrong. Należy również zauważyć, że istnieje bardzo ciekawa i wojownicza piękna dziewczyna.
  Miażdży prasujący chińczyk i piszczy:
  - Więc nadejdzie lato!
  Dziewczyna strzeliła do Chińczyków, odcięła ich i gruchała:
  - Za Ojczyznę i wolność do końca!
  Gertrude trafiła również wroga. Zestrzelił chiński czołg i pisnął:
  - Za wielki komunizm!
  A Malanya rzuci na wroga coś destrukcyjnego. Rozerwie go na kawałki i skrzypnie:
  - Idę na trawę!
  A Monica uderzy wroga czymś śmiertelnym i ćwierka, szczerząc zęby:
  - Glana do czystego nieba i zrozumiem, że żyję!
  Jane wzięła to i gruchnęła:
  - Na niebie zadzwoni dzwonek!
  Gertrude wepchnęła się we wroga i pisnęła:
  - Deszcz będzie lał ulewny!
  Jak Malanya wpycha się do wroga z piskiem:
  - Jadę do dzieciństwa!
  Minika strzelił do Chińczyka, rozbił samochód wroga i zaśpiewał:
  - Letni deszcz już za mną!
  Te dziewczyny to po prostu super cud!
  Natasha agresywnie zauważyła, strzelając do wrogów i jedzenia:
  - Jesteśmy wielkimi wojownikami Svaroga!
  A gołymi palcami rzuci wrogowi śmiertelny dar śmierci.
  Zoya wzięła i strzeliła we wroga automatyczną serią. Odcięła go i pisnęła:
  - Za Rosję Svaroga!
  I rzuciła prezentem anihilacji bosymi palcami.
  Augustyn też uderzy we wroga. A bosymi palcami rzuci zabójcy prezent zagłady. Rozerwał wroga i zapiszczał:
  - O ruch ku komunizmowi!
  A Svetlana również shugowała wroga. I szybko ugaś wroga. Ujmie swoją nagą piętę i znajdzie niszczycielski dar śmierci. I wielu wrogów będzie pukać.
  A potem dziewczyna zaśpiewa:
  - Wyglądamy najbardziej walcząc,
  Zostałam dziewczyną, bardzo fajnie!
  To są dziewczyny - po prostu super.
  Natasza bardzo mocno stawia się na polu bitwy.
  Ale desperacko walczy też Oleg Rybaczenko.
  A chłopak tnie Chińczyków mieczami i piskami:
  - Chwała epoce komunizmu!
  A gołymi palcami rzuca śmiercionośny prezent śmierci.
  Ten chłopak jest po prostu super.
  A Margarita Korshunova dokładnie bije wrogów. I gołymi palcami niszczy wrogów.
  Potem piszczy:
  - Jestem super dziewczyną!
  I znowu gołymi palcami rozpocznie ostre i trujące gry we wroga.
  A potem dzieci wezmą go i zagwiżdżą. A masa wron od razu jest oszołomiona i spada na wrogów, przebijając ich. A czaszki stają się pełne dziur.
  Powiedzmy, że bitwa zakończyła się demontażem.
  A dzieci obiektywnie walczą i są nieśmiertelne.
  Śpiewał Oleg Rybachenko, siekając Chińczyków na kawałki.
  Było tak pięknie
  Mężczyzna stał się szatą kolektywu!
  I znowu, bosymi palcami, chłopiec bez większych ceremonii wyśle śmiertelny dar śmierci swoim wrogom. To rzeczywiście zabójca.
  Oleg Rybachenko wziął i zaśpiewał:
  - To, to, to, że przywozimy ze sobą kota!
  I znowu, bosymi palcami, rzeź uderzy wroga. A to jest bardzo agresywne.
  Margarita miażdżąc wrogów i kojąc ich celnymi strzałami, wydała:
  - Chwała epopei rosyjskiego komunizmu!
   I znowu rzuciła śmiertelną bestią śmierci we wroga gołymi palcami u nóg .
  Tutaj dzieci znów wezmą i pogwiżdżą. A na głowy chińskich żołnierzy spadła masa wron. Tak przebiegła ich całkowita eksterminacja.
  A dzieci są pełne entuzjazmu i chęci do prawdziwej walki.
  Alenka strzela do wroga i piszczy:
  - Za naszą Ojczyznę!
  I rzuci dar śmierci bosą, rzeźbioną nogą.
  Powiedzmy, że te dziewczyny bardzo się kłócą.
  Anyuta gryzmoli na blacie i ogłuszająco piszczy:
  - Za naszą wielką Ojczyznę.
  A gołą piętą wyrzuci to, co sprowadza zniszczenie i śmierć.
  A Alla gasi wrogów seriami. Kosi dużo Chińczyków, a gołymi palcami rzuca granaty i piszczy:
  - O nowe wielkie zwycięstwa!
  A także jak trafi w śmiertelną serię.
  Ale Maria również powala wrogów śmiercionośną kosą. A gołym obcasem rzuca we wrogów czymś bardzo niszczycielskim. A poparzone zęby mówi:
  - Rosja będzie mistrzem!
  Również igrzyska olimpijskie z wielką energią pokonają wroga. I sprowadzi na wroga morderczą pięść lub młot. Będzie też używał bosych palców.
  I będzie ryk:
  - Za najświętszą Rosję!
  I szczerzy zęby w uśmiechu.
  Maroussia jest również w pozycji bojowej i piszczy, odsłaniając kły:
  - Rozerwę cię na kawałki przez Chińczyków!
  A bosymi palcami rzuci najbardziej morderczy prezent śmierci.
  A Matryona uderzy swoich wrogów jak gdyby. A to naprawdę sprawi, że poczuje się źle. A do trumny Matryony wpędzi masę Chińczyków. I pisk, obnażone zęby:
  - Jestem najbardziej bojowym na świecie!
  I będzie się śmiał.
  To są tu dziewczyny - głos piękności jest wyraźny.
  Stalenida miażdży też przeciwników, eksterminuje Chińczyków i ryczy:
  - Za wielkie zwątpienie rosyjskich bogów!
  A także rzuci granat gołymi palcami.
  I rozerwie masy Chińczyków.
  To są dziewczyny - najwyższej klasy i super.
  Veronica pieprzy się z Chińczykami i krzyczy:
  - Za naszą Ojczyznę!
  I znowu jej bose palce u nóg są obcinane przez chiński samochód.
  Victoria niszczy żółtych żołnierzy. Kosi je jakby ukośnie i agresywnie się uśmiecha, mówi:
  - Bo nasza Ojczyzna jest nieskończona!
  I gołymi palcami u stóp ponownie rzuca dar śmierci.
  A Sirafhim to także Katayjczycy, tacy jak Lupanet. A z bazooki wypluwa dar śmierci, naciskając guzik ze szkarłatnym sutkiem.
  Oto on - walcząca kobieta.
  I mruczy:
  - Chwała epoce komunizmu!
   Alice i Angelica też walczą. Te dziewczyny to snajperzy. I strzelają do Chińczyków z wielką morderczą siłą.
  I trafiają prosto w cel z kolosalną celnością.
  W tym samym czasie Alicja ryczy:
  - Jestem najsilniejszy na świecie!
  A gołymi palcami przyjmie i uruchomi dar unicestwienia, eksterminując Chińczyków.
  A Angelica uderzy również w żółtą armię. I nałóż bose palce. I naciśnie spust szkarłatnym sutkiem na piersi i mruczy:
  - Chwała mojemu światu!
  A także jak wybuchnął śmiechem.
  To są dziewczyny, wszystkie dziewczyny są dziewczynami.
  Alicja agresywnie i aktywnie nuci, strzelając do wroga:
  - Chwała naszej ziemi,
  Wszyscy jesteśmy narodami - rodziną!
  A także Alice rzuci mordercze granat z jej gołymi palcami.
  A Angelica również młóci wrogów. A bosymi palcami stóp rzuca prezenty śmierci.
  W tym samym czasie rudowłosa śpiewa:
  - Chwała naszemu ZSRR!
  A jej bosa pięta rzuca śmiercionośny granat.
  To są dziewczyny - ruda i blondynka.
  jest tak wiele rzeczy w tych dziewczynach i jest tak wyjątkowych, fajnych i lojalnych.
  Stalenida, strzelając do wroga i oddając celne strzały gołymi palcami, gruchała agresywnie:
  - Za Rosję i wolność do końca!
  Ponownie nacisnęła guzik z rubinowym sutkiem na piersi.
  Suczka Stalenida jest bardzo greyhoundem i fajna. I ma w sobie tyle pasji i siły woli.
  Dziewczyna zaśpiewała:
  - Stalin to chwała militarna,
  Stalin naszego lotu młodzieżowego ...
  Walka i wygrywanie piosenkami
  Nasi ludzie podążają za Stalinem!
  Veronica, strzelając do Chińczyków i aktywnie ich eksterminując, pisnęła:
  Walcząc i wygrywając piosenką,
  Nasi ludzie podążają za Stalinem!
  Victoria, strzelając do wojsk chińskich, świergotała:
  - Dostaliśmy największe skrzydła,
  Otrzymujemy wielką odwagę...
  obfitość kołchozów Stalina,
  Chwała krajowi sowieckiemu!
  A dziewczyna rzuciła bosą stopą śmiertelny dar śmierci.
  Seraphima, kosząc Chińczyków bez zbędnych ceregieli, wydał:
  Stalin walczy z chwałą,
  Stalin naszego lotu młodzieżowego ...
  Walka i wygrywanie piosenkami
  Nasi ludzie podążają za Stalinem!
  Stalenida podniosła się z uśmiechem, nucąc:
  - Walka i wygrywanie piosenkami,
  Nasi ludzie podążają za Stalinem!
  I tak wojownicy naprawdę przystąpili do eksterminacji Chińczyków bez zbędnej arogancji i zamieszania. Trzeba powiedzieć, że są bardzo walczącymi pięknościami.
  Stalenida ćwierkała, obnażyła zęby:
  - Walka i wygrywanie piosenką,
  Nasi ludzie podążają za Stalinem!
  Oto walczące dziewczyny.
  Weronika zauważyła z uśmiechem:
  "Będzie nasze zwycięstwo w świętej wojnie.
  I wystawiła język.
  Tak oto są dziewczyny - po prostu najwyższe i najfajniejsze, jakie mają.
  Victoria zauważyła, mrugając do dziewczynek:
  - To nasza ostatnia i decydująca bitwa!
  I znowu, jak uderzenie wroga.
  I osadzi go gołymi palcami u nóg.
  Te dziewczyny są po prostu świetne.
  I dziewczyny, które tak bardzo kochają walczyć.
  Stalenida syknęła:
  - A dla Chin to trywialne leżeć w trumnie!
  Victoria zgodziła się z tym:
  - tak bądź! A ten Mao Zedong jest o wiele bardziej niebezpieczny niż Hitler!
  Veronica zgodziła się z tym:
  - Tak, ma dużo więcej żołnierzy!
  Seraphima zauważył zło, kosząc Chińczyków seriami:
  - Według numeru, który chce wziąć!
  Stalenida mówiła pewnie:
  - Nie połkniesz!
  I błysnął perłowymi zębami.
  Potem rzuciła granatem zniszczenia gołymi palcami ze śmiertelną siłą.
  Victoria zauważyła z uśmiechem, pokazując zęby:
  - Chwała komunizmowi!
  I znowu rzuciła śmiertelnym darem śmierci bosymi palcami.
  Veronica uderzyła wroga i pisnęła:
  - Chwała komunizmowi i naszej partii!
  Seraphima zauważył:
  - I chwała sprawie Lenina!
  I wysłał wrogowi dar zagłady.
  I tak się rozstali, te dziewczyny. I tak Chińczycy są bici.
  Alenka, kosząc żołnierzy chińskich, zauważyła z wściekłością:
  - Za najwyższe osiągnięcia komunizmu!
  I znowu leci granat rzucony bosymi palcami.
  I tak Anyuta działa bardzo agresywnie na wroga.
  I kosi wrogów niszczycielską presją. Odcina je jak sierp. I piski:
  - Na chwałę ZSRR!
  Walcząca Alla Chińczyków miota się i skrzeczy:
  - W imię Peruna!
  A także rzuca zabójczymi prezentami we wroga gołymi palcami.
  Zauważyła agresywna Maria, kosząc przeciwników:
  - O kontrolę ZSRR!
  A także z gołymi palcami u stóp da śmiertelny dar śmierci.
  A Olympiada uderzy we wrogów i zapiszczy:
  - Za Ojczyznę aż do najwyższego zwycięstwa!
  A także jej bose stopy wyślą zabójczy dar zagłady.
  To jest dziewczyna - powiedzmy po prostu - ultra!
  A Matryona wzięła Chińczyków i zabijmy ich. I działała z ogromną presją.
  A wojownik śpiewał w tym samym czasie:
  - Miażdży nas jarzmo hordy!
  A Marusya, pieprzony przeciwnik i koszący ich jak śmiercionośna kosa, skowyczał:
  - Wstrząsa nami jarzmo drania!
  A Olimpias, wycinając chińskie zło, pisnęła:
  - Ale w naszych żyłach gotuje się,
  Alenka, strzelając do wroga, dodała:
  - Niebo Słowian!
  A Anyuta zaświergotała z uśmiechem:
  - A z wybrzeży,
  Aż do lodowatej Kołymy!
  Ruda Alla pewnie dodała:
  -Wszystko to jest naszą Ziemią,
  To wszystko to my!
  Maria strzelając do przeciwników dodała:
  - To wszystko to my!
  I rzucając gołymi palcami, rozproszyła wielu Chińczyków.
  To są walczące dziewczyny. A w nich, powiedzmy, ciśnienie jest super.
  Alenka zauważyła, chichocząc w pięść:
  - Chwała epoce komunizmu!
  Anyuta dodała ze śmiechem:
  - Chwała Leninowi!
  Alla, strzelając do Chińczyków, wydała:
  - Pionierzy tu i tam,
  Śpiewają piosenkę Leninowi!
  I rzuciła granat gołymi palcami ze śmiertelną siłą.
  To taka wojownicza dziewczyna, Maria. I niszczy Chińczyków z ogromną presją.
  I są dosłownie zmiecione miotłą.
  Maria pisząc po wrogach pisnęła:
  - Jesteśmy pionierami - córkami komunizmu!
  I znowu rzuci we wroga dużą porcją materiałów wybuchowych.
  Igrzyska olimpijskie zauważyły, odcinając wroga jak sierp trawy:
  - Jestem superklasowym wojownikiem!
  A jej bose, rzeźbione nogi są tak, jakby pieprzyły się z Chińczykami, kolosalne i destrukcyjne.
  To są dziewczyny. Powiedzmy, że są super.
  Alenka zauważyła:
  - Jesteśmy pionierami i śpiewamy piosenki Leninowi!
  Anyuta poprawiła:
  - Nie, jesteśmy członkami Komsomołu! I śpiewamy piosenki Stalinowi!
  Alla agresywnie zauważyła, strzelając do wroga:
  -Będziemy w stanie wykończyć wroga,
  I będą pierwsze wakacje!
  A Maria strzelała do wroga, kosząc wroga, a masa Chińczyków była przemoczona.
  Dziewczyna pisnęła, uśmiechając się:
  - Za Rosję i przestrzeń!
  Olimpias roześmiała się ogłuszająco i mrugnęła.
  - Za naszą wielką Ojczyznę!
  A bosymi palcami rzuci dar śmierci z morderczą siłą.
  Maroussia zachichotała i agresywnie zauważyła:
  - O zwycięstwo nad Chinami.
  Matryona zachichotała z pewnością:
  - chwała KPZR!
  A jak pokaże język!
  Te dziewczyny są fajne.
  A Oleg Rybachenko bije Chińczyków mieczami i rykami:
  - Za wielki ZSRR!
  I gołymi palcami u nóg chłopiec rzucał się na wroga.
  I ćwierkanie:
  - Chwała epoce komunizmu!
  Margarita tnie Chińczyków i krzyczy:
  - Za naszą Ojczyznę!
  A bosymi palcami dziewczyna wystrzeli trujące igły. I gardła Chińczyków, w których się wbijają.
  A dziewczyna zaśpiewa:
  - Mój wielki komunizm będzie z nami!
  A dzieci znów zagwiżdżą, a tysiące zemdlałych staranowało chińskie czaszki.
  ... ROZDZIAŁ 10.
  Daria kontynuowała pracę. Z każdym dniem pogoda stawała się coraz zimniejsza. A dziewczyna jest bosa, tylko w jednej pasiastej szacie na jej nagim ciele. A pracuje z ogromnym entuzjazmem, pozwala się rozproszyć i nie odczuwać ani zimna, ani głodu, ani już naprawdę łatwego zmęczenia organizmu przyzwyczajonego do pracy.
  A w nocy śni o czymś bardzo bohaterskim;
  W Afganistanie trwały zacięte walki między wojskami rosyjskimi a talibami. Wojna ciągnęła się i trwała ze zmiennym powodzeniem.
  A potem cały pułk najlepszych sił specjalnych armii rosyjskiej zniknął bez śladu.
  Trzy tysiące żołnierzy i oficerów pod dowództwem generała. I to oczywiście bardzo nieprzyjemna wiadomość.
  Które oczywiście kazano zachować w ścisłej tajemnicy. Ale plotki i tak się rozchodzą. I prawie nie da się ukryć utraty całego pułku.
  A to w przeddzień wyborów prezydenckich. Kiedy komuniści mianowali na kandydata młodego gubernatora regionu Oryol, który szybko zaczął zdobywać popularność. A ludzie od ćwierćwiecza są zmęczeni sędziwym i oczywiście chorym Władimirem Putinem. Jak długo jedna osoba może zasiadać na tronie? I oczywiście wynik wyborów nie jest tak oczywisty jak w XVIII.
  A potem nadeszła wojna. A także niezbyt udany. Wielu obwiniało Putina za to, że dał talibom szansę na zdobycie przyczółka w Afganistanie i nie wspierał Sojuszu Północnego w walce z fundamentalistami. A w gospodarce też nie ma się najlepiej. Podobny incydent z pułkiem mógłby więc zagrozić wynikom wyborów.
  Pułk rzucił się na poszukiwania wszystkich helikopterów i samolotów oraz satelitów z kosmosu.
  Ale nie pozostał żaden ślad. Wszystko zniknęło bez śladu, jakby nigdy nie istniało. A to wywołało wielki niepokój.
  Poszukiwania zaginionego pułku zajmowały się również cztery dziewczyny - oficerowie sił specjalnych.
  Krążyły plotki o cudownej broni, którą mieli talibowie. I o jakimś szalonym profesorze. Tak, a ta broń miała zostać przechwycona przez ten pułk. Ale możliwe, że jego zniknięcie jest związane z tą bronią. Nawet najprawdopodobniej tak jest!
  Oficerki przeniosły się w głąb Afganistanu.
  Natasza, Zoja, Augustina, Swietłana biegły, tupiąc nagimi, zgrabnymi, dziewczęcymi nogami po kamienistej ścieżce. Ich twarde stopy z łatwością wytrzymały ostre kamienie.
  Wojownicy to oczywiście wojownicy najwyższej klasy. Kiedy talibowie zaatakowali Tadżykistan, Rosja znalazła się w bardzo trudnej sytuacji. Armia Rachmonowa częściowo uciekła, a częściowo przeszła na stronę talibów. A rosyjska baza wojskowa została całkowicie otoczona.
  Zablokowali go i zadali miażdżące ciosy, strzelając ze wszystkich dział. I pokonują moździerze i inne mordercze środki zniszczenia.
  Zginęło wtedy wielu rosyjskich żołnierzy. I to oczywiście okazało się okrutną i oczywistą błędną kalkulacją władz rosyjskich i osobiście Putina. W końcu talibowie otrzymali całkowitą wolność i kontrolę nad Afganistanem. A sojusz północny został porzucony i legalny rząd Afganistanu. I wiele innych rzeczy zostało zepsutych.
  W szczególności talibowie zawarli pokój z Iranem iw tym przypadku Rosja nie mogła liczyć na użycie wojsk swoich sojuszników. I to jest kolejne znaczące przebicie.
  Wojna stała się poważna i krwawa. I nie można było w żaden sposób wygrać.
  Były też jednak plusy. Duże formacje lądowe otrzymały doświadczenie bojowe. Tak i po raz pierwszy Rosja walczyła prawie sama z silnym wrogiem, którego na przykład nie było w Syrii. Walczyła tam cała koalicja, a przede wszystkim Amerykanie bombardowali.
  A tutaj musiałem walczyć praktycznie sam, z kolosalną i fanatyczną siłą. Ale właśnie to rozwinęło umiejętności i myślenie strategiczne.
  W końcu to z silnym wrogiem wykuwa się odwagę i najlepsze cechy duszy.
  Nie tak jak w Syrii, gdzie inni walczyli z reguły za Rosję, a generałowie spieszyli się, aby wszystko sobie przypisywać.
  Natychmiast stała się wojną rosyjską. I kolejna, tym razem najcięższa próba od czasów II wojny światowej.
  Tutaj dziewczyny zmierzyły się z mudżahedinami.
  Natasza odwróciła się i rzuciła granat gołymi palcami, krzycząc:
  - Odrodzimy ZSRR!
  Zoya, unikając kuli, odcięła mudżahedinom, wypuściła ich wnętrzności i gołym, okrągłym obcasem dającym dar śmierci, jęknęła:
  - I będzie wielkie zwycięstwo!
  Augustyn ustawił też dobrze wycelowaną kolejkę po duchy. Pocięła je jak snop słomy i zawołała:
  - Za komunizm!
  Swietłana, strzelając do bandytów, a także rzucając morderców gołymi palcami, wydała:
  - O decydujące zwycięstwa!
  W ten sposób do bitwy wkroczyła agresywna czwórka. I niech specjalnie zniszczą mudżahedinów.
  A z powietrza rosyjscy piloci Albina i Alvina biją dusze.
  I strzelają do nich rakietami gołymi palcami ich wyrzeźbionych nóg.
  Wojownicy walczą tylko w cienkich majtkach. I naciskają, wystrzeliwując rakiety na przyciski joysticka ze szkarłatnymi sutkami.
  Albina śpiewała entuzjastycznie:
  - Chodź, zaśpiewaj nam piosenkę z wesołym wiatrem ...
  Alvina wcisnęła przycisk truskawkowym sutkiem i pisnęła:
  - Wesoły wiatr!
  Albina wystrzeliła, wciskając nagą, okrągłą piętę na pedale i ćwierkając:
  - Wspinałeś się po morzach i górach na całym świecie!
  Alvina wystrzeliła gołymi palcami u nóg i zaćwierkała:
  - I słyszałem wszystkie piosenki na świecie!
  W ten sposób ta para zmierzyła się z talibami. To dziewczyny o niezwykłej urodzie i sile. A rakiety pobiły mudżahedinów. To są wojownicy - po prostu super wysokiej klasy!
  Oczywiście, jeśli takie kobiety wezmą udział w dushmanach, żaden gang nie może się im oprzeć.
  A kiedy rakiety wybuchają, całe góry ziemi natychmiast wznoszą się w górę.
  Albina śpiewała z zachwytem, wciskając guzik rubinowym sutkiem:
  - wydano rozkaz zrównania aul z ziemią,
  Salwy "Smercha" rozpalają góry!
  To są naprawdę dziewczyny. Jak z wielkim entuzjazmem miażdżą talibów.
  Alvina śpiewała z entuzjazmem, ruchając mudżahedinkę gołymi palcami:
  - Niełatwe, ale passaran, a zadamy miażdżący cios!
  W ten sposób dziewczyny działały z energią panter.
  Anastasia Vitmakova również jest w szeregach, a ta wiedźma walczy z talibami.
  Jest bardzo piękną i rudowłosą Anastazją Vitmakovą. A ona ma już kilka lat, ponad sto. Ale wygląda na dwadzieścia. Jest taka cudowna i piękna. Czarownice się nie starzeją.
  I walczy z armią talibów. Rosja przeżywała ciężkie chwile. Talibowie są bardzo liczni i fanatyczni. A stoją za nimi duże siły - w tym Chiny. Więc armia rosyjska jest głupia.
  Ale dziewczyny w bikini są zazwyczaj na topie.
  Anastasia Vitmakova gołymi palcami nacisnęła przyciski joysticka, nokautując wroga i gruchała:
  - Chwała epoce komunizmu!
  Akulina Orłowa również walczy desperacko i skutecznie. A jej szkarłatne sutki są zawsze w akcji.
  Dziewczyny są jednak we wszystkim świetnymi rzemieślnikami. W szczególności bardzo lubią mężczyzn. I naprawdę to lubią.
  A podczas wojny w Afganistanie jest to niezwykle ważne dla podniesienia waszej karmy i aury. Wtedy stajesz się bardzo silną kobietą, absorbującą energię mężczyzn.
  Akulina ponownie zanurza się i posyła pociski gołymi palcami pełnych gracji nóg. Bardzo jej to pasuje.
  A teraz rosyjskie lotnictwo uderza w talibów i robi to szybko, na dużą skalę.
  Są samoloty ogromnych rozmiarów o kolosalnej rozpiętości skrzydeł typu TU-160 i TU-260. To robi niezatarte wrażenie na mudżahedinach.
  Zostają trafieni, najpierw trzymają się, a potem rozpraszają.
  Ale nadal zadają straty wojskom rosyjskim. Zwłaszcza działając w zasadzce zza rogu.
  Pięć dziewczyn z sił specjalnych i chłopiec Leshka walczą na pancerniku lądowym - specjalnym typie superciężkiego, ale jednocześnie mobilnego czołgu.
  Teraz ich samochód tankuje.
  I sześć - postanowiłem zagrać trochę w karty. Przy sześciu graczach gra toczy się bardzo szybko. A karty lecą z boku na bok.
  Alenka rzuciła asa gołymi palcami i gruchała:
  - Cóż, wylatuję!
  Leshka uśmiechnął się. Gra jest naprawdę prosta i wymaga umiejętności oraz zapamiętywania.
  Przegrany robi dziesięć pompek.
  Tym razem olimpiada musiała zrobić pompki. Jest największą dziewczyną z piątki i jest bardzo muskularna.
  Łatwe do podciągania. Ale Leshka jest chłopcem w wieku około dwunastu lat, który siedzi na jej plecach.
  Co jest o wiele bardziej interesujące. Blondynka opiera nagie pięty dziewczyny na łopatkach szerokich pleców.
  Olympiada uśmiecha się i wyciska dwadzieścia razy. Jej ciało jest bardzo opalone, włosy są blond, a mięśnie mocne.
  Leshka zeskoczył z jego pleców i ponownie zaczął rozdawać karty. Miażdżyli talibów w swoim czołgu za pomocą silnika elektrycznego.
  Leshka musiał sam zrobić pompki następnym razem. Anyuta postawiła bosą stopę na ostrych łopatkach chłopca. Leshka pchała nosem, dziewczyna naciskała. Gdy doszedł do dziesięciu, chłopiec wstał i bawiąc się kaflami prasy, wydał:
  - nie jestem pokonany Rosjaninem,
  Jeszcze się nie urodził...
  Kto mógłby mnie złamać!
  Potem chłopak usiadł znowu do zabawy... Rudowłosa Alla połaskotała chłopca w gołą piętę i zauważyła:
  - Wkrótce będziesz mężczyzną!
  Aleksiej odpowiedział z uśmiechem:
  - Co chcesz?
  Ognista lisica zachichotała.
  - A my, przy pomocy magii, zostawimy ci chłopca na zawsze!
  Leshka zachichotał w odpowiedzi i odpowiedział:
  - Chcę dorosnąć i zostać oficerem!
  Maria, ta dziewczyna o złotych włosach, zauważyła:
  - Pokochasz bycie dzieckiem!
  Ale potem przerwa się kończy i szóstka wpełza do zbiornika. Według stanu, superciężki pojazd z kilkunastoma działami musi być obsługiwany przez sześć osób.
  Załoga musiałaby początkowo składać się z kobiet. Ale Aloshka uciekł z sierocińca i podróżował po całym WNP. A nawet dostałem się do Afganistanu.
  Alla go tam złapała. I zaproponowała, że zostanie synem pułku.
  Chłopiec się zgodził. A teraz jest z dziewczynami z terminatorów.
  I jak piękności podjęły Talibów i uderzyły Mudżahedinów z kolosalną niszczycielską siłą.
  Alenka nacisnęła bosymi stopami przyciski joysticka gołymi palcami u stóp i gruchała, szczerząc zęby:
  - Chwała Rosji i będziemy mieli komunizm!
  Anyuta energicznie potwierdziła, naciskając guzik szkarłatnym sutkiem i uderzając talibów rakietami:
  - Obyśmy mieli komunizm!
  Rudowłosa Alla, miażdżące duszmany, energicznie wydana:
  - Chwała chwalebnej epoce komunizmu!
  I jak naciśnie pięta. I polecą granaty gazowe.
  Ale Maria z truskawkowym sutkiem nacisnęła przyciski joysticka i uderzyła go piorunem. A mudżahedini mieli ciężkie chwile.
  A wojownik warknął:
  - Za naszą Ojczyznę!
  Olimpiada jest największa z dziewcząt i jakby mięśnie utkane z lin zaskowyczały:
  - Za wielką ojczyznę!
  A palcami bosych stóp naciskał guziki i w ten sposób niszczył talibów.
  A chłopiec Leshka też nacisnął dźwignię gołą piętą ... I wysadził talibów porażeniem prądem. Morderczy super-ciężki czołg armii rosyjskiej w akcji i nie pozwala talibom odejść - miażdżąc ich w setki!
  A chłopiec około dwunastu lat, Leshka, nawet śpiewał:
  Jesteśmy pionierami dzieci komunizmu -
  Koster, namiot i dzwonek trąbka!
  Inwazja przeklętego faszyzmu -
  Kto stanie w obliczu ostrej porażki!
  
  Co straciliśmy w tych bitwach?
  Zdobyłeś go w bitwach z wrogiem?
  Zanim byliśmy tylko lekkimi dziećmi -
  A teraz wojownicy z Ojczyzny !
  
  Ale Hitler zrobił krok w kierunku naszej stolicy,
  Zrzucał bomby bez liczenia wodospadu!
  Jesteśmy Ojczyzną jeszcze piękniejszą niż niebo -
  Teraz nadszedł cholerny zachód słońca!
  
  Na agresję zareagujemy ostro -
  Mimo że sami są wysocy, niestety, są mali!
  Ale miecz jest w rękach delikatnego nastolatka -
  Silniejszy niż legiony szatana!
  
  Niech czołgi pędzą lawina za lawiną,
  A karabin dzielimy na trzy!
  Niech policjanci celują w plecy,
  Ale Święty Bóg ukarze ich zaciekle!
  
  Co zdecydowaliśmy? czynić sprawę pokoju -
  I za to, niestety, musiałem strzelać!
  Spokój jest już nienawistny.
  Jest też przemoc i łaska!
  
  Z dziewczyną biegamy razem boso-
  Choć spadł śnieg, jak węgiel pali śnieg!
  Ale nie boją się, dzieci wiedzą -
  Faszystowski będzie napędzany śmiało przez pocisk do trumny!
  
  Oto one ustanowione na podłe towarzystwo Fritzes ,
  A reszta majtek biegnie!
  Miażdżymy piechotę jak kosę w bitwie -
  Młode lato nie jest dla nas przeszkodą !
  
  Osiągnięcie zwycięstwa nastąpi w maju,
  Teraz zamieć jest kłująca, twardy śnieg!
  Chłopiec jest boso, jego siostra jest boso,
  Dzieci w strzępach kwitły!
  
  Skąd biorą się w nas te siły -
  Aby znieść zarówno ból, jak i zimno, ta potrzeba!
  Kiedy przyjaciel zmierzył dno grobu,
  Kiedy przyjaciel jęczy - umrę!
  
  Chrystus pobłogosławił nas pionierów
  Powiedział, że Ojczyzna została wam dana przez Boga!
  To jest pierwsza wiara ze wszystkich,
  Radziecki, święty kraj!
  Chłopak śpiewał, a dziewczyny śpiewały razem. Jak pięknie to wyglądało.
  A Natasza również ustawiła kolejkę do talibów. Pocięła je jak sierp pszenicy.
  Rzuciła granat gołymi palcami u nóg i zaćwierkała:
  - Chwała rosyjskim bogom!
  Zoya, niszcząc armię Mudżahedinów i wybijając kopce trupów, wydała:
  - I chwała naszym bohaterom!
  Wtedy jej naga pięta, złotowłosa stuła, rzuciła śmiertelny dar śmierci.
  Ale rudowłosy Augustyn skosić Mudżahedinów. Lupanet za pomocą szkarłatnego sutka z bazooki i gwizdania wyda:
  - Za naszego Rusa Svaroga!
  Wtedy Swietłana jest w bitwie. Ta dziewczyna jest też bardzo agresywna.
  I miażdży talibów z kolosalną furią. I jej nagie palce, miotające kolosalną niszczycielską mocą - darem śmierci.
  Swietłana mówi:
  - Za Ojczyznę, naszą matkę -
  Zabij mudżahedinów!
  To czwórka w bitwie, tak agresywna i wyjątkowa. I przejęli Talibów i trwa ich całkowita eksterminacja.
  A z góry Albina uderzy w rakiety. Cóż - ta dziewczyna wcale nie jest słaba. I jak miażdży wrogów.
  Albina jest blondynką i naturalną urodą. A jego pociski rakietowe z nieba po prostu zdmuchują głazy w różnych kierunkach. I to tak, jakby wieloryb zsyłał z fontanny masę płonącej ziemi i metalu. To całkiem fajne.
  Alvina też jest boso, z zaostrzoną nogą, wciśnie guzik, a potem eksploduje. A masa morderczych strumieni idzie w niebo.
  A naturalna blondynka ryczy:
  - Na chwałę Rosji i nieba!
  Tak miażdżą się talibskie dziewczyny . Ile z tych pięknych dziewczyn jest z przodu.
  Elizaveta, Ekaterina, Elena walczą na T-95.
  Trzy dziewczyny na rosyjskim czołgu są bardzo gorące. I wysyłają pocisk za pociskiem do wroga.
  Elżbieta szczerząc zęby zamruczała:
  - I nikt od początku świata,
  Takiej uczty nie widziałem!
  Ekaterina skinęła głową, bijąc mudżahedinów:
  - Pokonanie talibów -
  Otrzymaliśmy wiele od Roda!
  Elena, strzelając do dusz, wydała:
  - Chwała naszemu krajowi,
  Szatan nie wygra!
  A triada dziewczyn jest bardzo energiczna. Wysyłają pociski z wielkim niszczycielskim efektem wybuchowym.
  Elizabeth naciska gołymi palcami na przyciski joysticka, nokautuje wroga i śpiewa:
  - Żyjemy na ziemi naszego ojca!
  Catherine nacisnęła szkarłatny sutek na przycisk joysticka, znokautowała cały pluton mudżahedinów i pisnęła:
  - Wnuki Svaroga - wspaniałe dzieci!
  Elena rzuciła, naciskając guzik nagim, okrągłym obcasem i jęknęła:
  -I leci na skrzydlatym koniu...
  I wszystkie dziewczyny ryknął chórem:
  - Rosja w odległych tysiącleciach!
  W ten sposób czołg T-95 pokazuje swoją kolosalną siłę i ogromną moc.
  Tak energetycznie działa triada dziewczyn. Wojownicy to akrobacje, zwłaszcza gdy są prawie nadzy.
  Elizabeth śpiewała dowcipnie, naciskając guzik szkarłatnym sutkiem:
  - Rosja śmiała się i płakała i śpiewała,
  W każdym wieku dlatego ona i Rosja!
  Oto walczące dziewczyny tutaj... Ale talibowie nie żartują.
  Veronica została przez nich schwytana. Więc dziewczyna została najpierw rozebrana do naga. A potem z wielkim entuzjazmem zaczęli chłostać. Bili ją nie tylko batem w plecy, ale także kijami w jej nagie, okrągłe pięty.
  Veronica nawet krzyczała z dzikiego bólu. I bili ją batem i kijami, aż straciła przytomność. Potem posypali rany solą. I boso, z nogami spuchniętymi od bicia, zacisnęli je w bloku i rozpalili pod nimi ogień. I usmaż nagie obcasy dziewczyny.
  Veronica kilka razy zemdlała z szoku bojowego. Została doprowadzona do rozsądku. A jednocześnie przynieśli pochodnię do skrzyni, uprzednio nasmarowując ją olejem. I jak świeciły szkarłatne sutki dziewczyny.
  Veronica była długo torturowana. Spalona ogniem i łonem Wenus... Co możesz zabrać - Talibowie to barbarzyńcy.
  W końcu Veronica została wymieniona na jednego z dowódców polowych. A dziewczyna obiecała zemstę na Mudżahedinach.
  Ale talibowie są miotani rakietami. Stalenida i Victoria celują w cele.
  I niszczą góry na kawałki...
  Stalenida nacisnęła bosymi palcami na przyciski joysticka i gruchała:
  - Wierzę za nas cały świat!
  Victoria nacisnęła przycisk joysticka swoim szkarłatnym sutkiem i odpowiedziała:
  - Tak, świat o nas nie dba!
  Rzeczywiście, światowe media były raczej po stronie talibów. I donosili, że delektowali się szczegółami barbarzyńskich bombardowań , którym rzekomo rosyjskie siły powietrzne poddawały afgańskie miasta.
  Oczywiście nie obyło się bez tego. Wojna w ogóle była niezwykle okrutna i krwawa.
  Stalenida ponownie przyciskając rubinowy sutek do celu, pisnęła:
  - Za Ojczyznę marzeń!
  I westchnęła... W Rosji są wybory prezydenckie. Główna walka toczy się między starym i oczywiście niezdrowym Władimirem Putinem a młodym gubernatorem regionu Oryol, Andriejem Kliczkowem. I tu tak jak komunista się wysuwa.
  Stalenida, Victoria i Tamara ponownie kierują pociski na cele. Dziewczyny walczą tylko w majtkach. Ale jest świetnie.
  Stalenida śpiewała:
  - Boso, tylko boso,
  Pod lipcowym piorunem
  A przy dźwiękach fal ...
  Victoria nacisnęła guzik bosym obcasem i kontynuowała:
  - Boso, tylko boso,
  To nam dane jest tańczyć z Tobą!
  Tamara też tutaj, z gołymi palcami u nóg, przyciśnięta i ćwierkająca:
  - Za Ojczyznę - naszą siostrę!
  Te dziewczyny to niesamowita klasa!
  A oto dziewczyny z Japonii - najemnicy ninja. To jest poważne.
  Dziewczyna ninja o niebieskich włosach wyjęła błyskawicę ze swoich szkarłatnych sutków i spaliła masę mudżahedinów.
  Potem prowadziła młyn swoimi mieczami, odcinając głowy talibom.
  Potem jej bose palce rzuciły grochem z materiałami wybuchowymi.
  Dushmans rozdarły się, a dziewczyna gruchała:
  - Dla dobra Japonii!
  Dziewczyna ninja z żółtymi włosami również waliła w przeciwników z sutkami truskawkowymi. Wojowniczki miały z ubrań tylko cienkie majtki. A miecze odtwarzały technikę motyla, zmuszając głowy w turbanach do upadku. A potem bose palce u stóp dziewcząt wystrzeliły bumerang, odcinając głowy talibom.
  Wojowniczki gruchały:
  - Za latającego ninja!
  Dziewczyna ninja o rudych włosach wydobywających się z rubinowych sutków śmiercionośnych pulsarów morderczej mocy. A potem miecze, wydłużając się, odcinają głowy przeciwnikom. A potem gołe palce rzuciły ostre, zaostrzone dyski, które tną głowy jak brzytwa.
  Wojownik gruchał:
  - Nasi japońscy bogowie atakują!
  Dziewczyna ninja o białych włosach również uderzyła wrogów kulą ognia, która wyleciała ze szkarłatnych sutków. Potem zagruchała:
  - Nasi bogowie są super!
  A jej bose palce rzuciły worek wybuchowych materiałów węglowych, rozrywając talibów na małe kawałki.
  A teraz miecze znów odrywają głowy. To są dziewczyny - najwyższy lot ptaka.
  To są najemnicy, którzy przybyli z Japonii. I zmielmy jak kotlet talibski.
  Alice i Angelica również toczą własną wojnę. Używają karabinów snajperskich.
  Strzelają do mudżahedinów...
  Alicja z pomocą karabinu trafiła wroga, który próbował zdobyć rosyjski śmigłowiec "Stinger". Potem zaświergotała:
  - Za naszą Ojczyznę, niech ZSRR znów przyjdzie!
  Angelica również strzeliła we wroga z dużą celnością, zestrzeliła wrogi samolot i mruknęła:
  - Za naszą Ładę!
  Samolot talibów jest jednak tylko samolotem prowizorycznym. Sami produkują dużą ilość lotnictwa w sposób rzemieślniczy. I walczą rozpaczliwie.
  Alice, ta blondynka walczy z wielkim entuzjazmem. Jest wojowniczką na najwyższym poziomie.
  I zabija innego mudżahida. To jest piękno-klya. I piszczy z głębi jego płuc:
  - Chwała epoce komunizmu!
  Angelica, ta rudowłosa i duża dziewczyna w bikini, zgodziła się z tym:
  - Wielką chwałą będzie era komunizmu!
  A obie dziewczyny chowają się za skałami. Są bardzo opalonymi i muskularnymi pięknościami. Ale jednocześnie zręczny zwinny.
  Alicja rzuciła dar śmierci gołymi palcami śmiercionośnej siły i pisnęła:
  - Za świat komunizmu!
  Angelica zauważyła, strzelając:
  - Co rozumiesz przez komunizm?
  Alicja odpowiedziała zdecydowanie, gołym obcasem wbijającym paczkę w eksplozję:
  -Prawdziwy raj na ziemi!
  Angelica chętnie się z tym zgodziła:
  - Cóż, raj to raj!
  A rudowłosa dziewczyna gołymi palcami rzuciła całą masę granatów.
  Oto taka agresywna brawura. A dziewczyny pracowały razem. I wysyłali pocisk za pociskiem.
  Ich nagie, okrągłe obcasy są lekko zakurzone. A dziewczyny pluskały nogami w kałużach. I znowu zaczęli rzucać na wroga gołymi palcami, co przynosi zniszczenie.
  Alicja śpiewała z entuzjazmem:
  Beznadziejny mrok pokoju
  Zanurzyłem się w otchłań drobnych kłopotów...
  Przełam ciszę płomień bitwy,
  Przełam ciszę hukiem zwycięstw!
  Angelica agresywnie zauważyła, powalając kolejnego złego ducha za pomocą szkarłatnego sutka:
  - Dobre dziewczyny służą w raju, a wojownicy do Hyperrai!
  Alicja zgodziła się z tym:
  - Dojedziemy tam, dokąd dążą wszyscy patrioci Ojczyzny!
  Wojownicy okazali się być w nastroju na najbardziej realne zwycięstwo...
  A teraz kolejny Mudżahedin padł przez nich uderzony. To są dziewczyny - to banalny huragan.
  Tymczasem Natasza złapała miejscowego dowódcę. Wszystkie cztery dziewczyny rzuciły przywódcę na kolana i kazały im całować swoje nagie, szorstkie podeszwy.
  Lider zrobił to posłusznie. I nawet to lubił.
  Zoe zaćwierkała:
  - Czy to dobrze, że zostałeś wzięty do niewoli przez kobietę?
  On mruknął:
  - Jesteście prawdziwymi Huriasami!
  Augustyn zasugerował:
  - Może powinieneś być ściśnięty przez światło?
  Lider zabulgotał:
  - Nie rób!
  Svetlana, szczerząc się agresywnie, warknęła:
  - Więc mów zanim się zdenerwujemy.
  A generał ruchu talibów zaczął zeznawać.
  ... ROZDZIAŁ 11.
  Aleksander Rybaczenko wraz ze swoim młodym gangiem oczyścili bardzo bogatą posiadłość rumuńskiego szlachcica. Tak, ten chłopak jest naprawdę super chłopcem.
  A potem przywódca dzieciaka, leżąc przy ognisku i kładąc do ognia gołe, dziecinne nogi, wrzucał coś do wspólnego zeszytu.
  Rozwścieczeni jeźdźcy z dziko zaczesanymi warkoczami pędzili wzdłuż niegdyś wspaniałego, a potem bezlitośnie zmiażdżonego przez mongolski but środkowoazjatyckiego Sygnaka. Karawany wielbłądów tłoczyły się w wąskich uliczkach, mieszkańcy spieszyli się, a ich wygląd przejawiał skrajne zdenerwowanie. Już w pełni krążyły pogłoski o wspaniałym marszu na Zachód rozpoczętym przez imperium mongolsko-tatarskie.
  Tłum ludzi natychmiast rozstąpił się na boki, gdy tylko pojawiły się ponure nukery. Unieruchomieni, czyli wyszczerzyni w brudnych twarzach, mocne nogi z krzywymi igłami w dłoniach, rozdając ciosy na prawo i lewo. Mongołowie celowo nasadzali na ludzi swoje zaniedbane konie, depcząc tych, którzy nie mieli czasu się wydostać, po czym zeskakiwali z koni i bezlitośnie okradali ofiarę, nadal bijąc i barbarzyńsko wyśmiewając bezbronnych ludzi. Nigdy te piekielne stworzenia nie pozwalały im swobodnie oddychać, wyprostować zgarbione plecy pod nieznośnym jarzmem, a teraz szczególnie wielu najeźdźców, w tysiącach hałaśliwych hord, zebrali się na rynku, rozwijając się jak nierówny półksiężyc przed pałacu Tangkut Khan.
   Wyniosły wnuk Czyngis-chana zbudował sobie luksusową wysoką konstrukcję, grzebiąc w fundamencie ponad tysiąc niewolników. Kości wcześniej zabitych ludzi, a zwłaszcza wiele czaszek, zostały osadzone w grubych murach otaczających pałac, wierzono, że nada to konstrukcji szczególnej wytrzymałości. Wojownicy rozbili obóz i bezceremonialnie rozebrali najbliższe domy, zabijając mieszkańców i zabierając wszystko, co jadalne, rozpalając ogniska. W nocy, podkopani do świni wrzasku, wykrzykiwali nieprzyzwoite piosenki, wykonując dzikie tańce skokowe w złowrogim świetle piekielnego ognia. Były to wciąż zaawansowane jednostki Thurgaud - osobiści gwardziści-ochroniarze jedenastu książąt, a reszta niezliczonej hordy miała przybyć nieco później. Plotki o tym wywołały straszną panikę, wspomnienie potwornej inwazji Czyngis-chana było wciąż zbyt świeże. Bezlitosne ogniste tornado przeszło wówczas przez miasta, pożerając wszystkie żywe istoty i zdolne do poruszania się. Mongołowie bili wszystkich mężczyzn z wyjątkiem wartościowych rzemieślników, gwałcili i kradli kobiety, mordowali dzieci i zabierali dla siebie tylko najlepszych i najsilniejszych. Jednak wytrwałymi, zdolnymi do dostosowania się do wszystkiego, są ludzie. Wygląda na to, że wszystko się wypaliło, ale nie, mali ludzie wspinali się z gór, bagien, pęknięć i odbudowywali na nowo. Wielu kupców stało się jeszcze bogatszych, osiedlając się, by zbierać podatki i targować się w łupach. Jak grzyby po deszczu, luksusowe domy stały się ładniejsze, rozkwitły bujne ogrody. Ponownie odbudowano kolorowe meczety, a na wysokich minaretach dzwoniące Azachy wypełniły melodyjne głosy, wzywające gorliwych wiernych do modlitwy. Jednak czasy szybko się zmieniają - teraz nawet wielu Mongołów zaczęło odwiedzać islamskie świątynie, bijąc batami mało pobożnych parafian. Teraz, wykonując potężne rozkazy chanów, ludność zbierała daninę, żywność, kumy, konie i tak dalej: aż tysiące mocno załadowanych koni i wielbłądów, wozy z kutego żelaza przybyły z ofiarami, szczelnie zapychając mosty na Rzeka Seinhur.
  Najstraszniejszy i złowrogi dowódca Czyngis-chana, Subudai-Bagatur, przybył otoczony przez swojego "szalonego" Tumena, który okrył się oszałamiającą chwałą . Jego osobistą straż stanowiło dziesięć tysięcy wybranych wojowników ze wszystkich krajów i narodów. Jedna trzecia z nich to rdzenni Mongołowie, reszta została przybita przez bandy rabunkowe: najbardziej zdesperowani i odważni ludzie ze wszystkich kontynentów i ras, jest nawet kilku czarnoskórych, zuchwałych muskularnych dżentelmenów godnych magazynu Playboy czy Galaxy. Sam wielki dowódca był otoczony przez trzystu jeźdźców. Na śnieżnobiałych koniach i w białych szatach, na czarno-czarnych i oczywiście w czarnej sukience i ognistych kasztanowych ogierach lekko zabarwionych krwią, potężny thurgaud galopował szkarłat. Pośrodku, na dużym koniu pociągowym, siedział potężny, przerażający batyr o zniekształconej twarzy, złamanej ręce i płonącym spojrzeniu. Niezwyciężony dowódca spalił trzy chińskie stolice, a wspaniała Samarkanda pokonał Urusów i Kipczaków na Kalce, osobiście podbijając trzydzieści pięć ludów. A teraz ten straszny tygrys w ludzkim przebraniu kipiał piekielną złośliwością, jego jedyne oko błyszczało i płonęło bezlitosną zaciekłością. Jego rozkaz został zasztyletowany, a jakże haniebnie zawiódł - zginął najwierniejszy sługa, kuzyn kuzyna Artocha i jego osobisty szaman, wielki czarownik Nuruhu. W dzikiej wściekłości kazał łamać grzbiety Mongołom, którzy uciekli z pola bitwy, i wrzucać je jeszcze żywe w pyski psów. Jakże niepokojące jest to, że dwa szybkie mangusy w bieli, jak błyskawica, przeszły i skosiły cały oddział wybranych myśliwców. Nie bez powodu sama wielka szamanka Kerinkey-Zadan przewidziała w wizji, że dwaj biali wojownicy z krainy Urusów sprowadzą miecze na święty chanat mongolski. I pomoże im w tym szaman Uru Yaginya z ziem Włodzimierza. Wydał więc rozkaz związania rosyjskiego wiedźmina i przewiezienia do obozu. Tortury i groźby zmusić ją, by stać się sojusznikiem lub bolesną śmierć - Chiński kaci wiedzieć niezliczoną gamę tortur. Nawet u doświadczonych nokorów wstawione włosy stoją na głowie , gdy popełniane są rytualne tortury. Sudubay oceniają przemyślane i tak i tak. A co teraz, kiedy niezliczona armia Mongołów ruszyła już na Zachód, złowieszcze przepowiednie się spełniają. Dziki ryk tłumu i pozornie radosne okrzyki odwracają uwagę od myśli, tłum najszlachetniejszych szlachciców Sygnaka i okolicznych wiosek - imamów, kadich i najbogatszych kupców przygotowywał szlachetne dary, układając ze sobą całe wozy. Tu jest złoto i tobołki drogich tkanin, najlepsze konie wypędzone zewsząd. Subudai tylko machnął ręką - załaduj nukery i weź je. Imam jednak próbował wygłosić przepiękną mowę.
  -O największy z największych, najdzielniejszy z najdzielniejszych, odbicie mocy oszałamiających gwiazd!
  Potężny dowódca był zniesmaczony tym wymownym pochlebstwem. Gwałtownie obrócił konia i pstryknął batem w tłustą twarz, zrzucając imama z konia, odrywając się od tego wspaniałego, bestialskiego, uległego stada. Posłuszny koń popędził go na północ, z dala od dusznego miasta, na rozległy step z bujnymi wiosennymi łąkami. Subudai ledwo dogonił vekila i kilku szlachetnych chanów. Łapiąc oddech, krzyczeli w ostrej rywalizacji.
  -Ręka na konia! Nie spiesz się, świetnie!.. Władca regionu Tangkut Khan i spadkobierca Najwyższego Kagana, Guyuk Khan, nakazują ci spieszyć się do pałacu na ważne spotkanie.
  Subudai zawrócił konia, towarzyszący mu wojownicy zjeżyli się groźnie z włóczniami i ostrymi szablami mieniącymi się w słońcu. Ogniste oko dostrzegło imama, który bezskutecznie wbił się w Mongołów.
  -Co tu robi ten pies?! Czy powinien przekazać wolę władców mongolskich!
  Imam zbladł i natychmiast spadł z konia, próbując pocałować ubrudzone w błocie kopyto.
  -Nie, już za późno! Rozkazuję złamać kręgosłup i zwisać za nogi. Niech wszyscy zobaczą nieelastyczność naszej żelaznej mocy. I krwawy pokaz siły przeciwko tuzinowi kupców, już według twojego wyboru.
  Z jaką radością wojownicy mongolscy rzucili się do wykonania rozkazu jednookiego bandyty. Sam Subudai-Bagatur dalej przedzierał się przez step, dray pacer nie zmniejszył się, ale też nie zwiększył tempa.
  -I mówię, dopóki Bagatur nie odejdzie! Musimy spotkać się z wielkim szamanem.
  Chanowie krzyczeli wyniośle.
  -Kto jest ważniejszy niż wielki satrapa Czyngis-chana czy czarnoksiężnik, niesamowity z tamburynem!
  - Kogut, którego muszę karmić, jest ważniejszy niż wszystkie! Może zamiast tego pijesz!
  Subudai zaskrzeczał, ale jego głos był jak grom. Szlachta cofnęła się ze strachu. Potrząsając wodzami i jadąc ostrogami do zabarwionego krwią konia, jednooki batyr odjechał galopem, oddział ledwo za nim dotrzymywał, ziemia drżała od uderzeń złotych podków.
  Na otwartym stepie, w pobliżu rzeki Seymour, "szalony" tumen zatrzymał się. Istniał już ogromny obóz, z najpotężniejszymi w całej armii mongolskiej oddziałem "niezwyciężonych". Ten dziesięciotysięczny Tumen był bezpośrednio podporządkowany jihangirowi - zdobywcy wszechświata, wielkiemu kaganowi Batu Khan! Sam jihangir jeszcze nie przybył, a szlachetny smakołyk został już przygotowany w jego wysokiej jurcie pokrytej luksusowymi dywanami. Dziewięć najostrzejszych złotych, zakończonych diamentami szczytów na krawędzi namiotu symbolizowało kierunek przyszłych ataków armii mongolskiej. Para tygrysów Ussuri, ulubionych zwierząt Czyngis-chana, ryczała i biła ogonami, okrytych srebrną zbroją bandytów, rzucała zwierzętom kawałki soczystego mięsa. Bagatur wszedł do przestronnej jurty. Główny szaman armii mongolskiej, Beki, siedział już w fotelu z czarnej rzadkiej kości słoniowej, oprawionej w złoto i duże perły, odebrane chińskiemu bogdykhanowi. Ogromny kocioł z brązu był wypełniony gotowanym mięsem, a potężny pająk podobny czarodziej bezceremonialnie wystrzelił z pazurami. Jego nadmiernie rozwinięta szczęka nadawała twarzy krokodyli wyraz, a małe oczy emanowały zimnym odbiciem bezdennego świata podziemnego.
  -Jesteś głodna jak zawsze Becky, a ja widzę gotową do zjedzenia świnię ze względu na wypchanie mamony!
  Czarownik syknął jadowitym wężem, z charakterystycznym szamańskim sposobem rymowania słów nie na miejscu.
  -Nie mam tronu do wykarmienia! Korona byłaby odpowiednia w Europie! Jestem teraz głodny, moje serce jest zimne! W namiętnej atrakcji pożarłbym słonia! Dziki pisk we wnętrznościach doprowadza do szału! Tłusty dzik to bestia o dziwnej sile. Podnieś trupa z grobu! Magia wymaga wielkiej mocy. Obudzić snop dzikiej energii! I utrzymanie ogromnych wydatków, a nie zbieranie mi najbiedniejszych dochodów!
  -Nie żałuję jedzenia. Nieustannie dostajemy jedzenie, wszystkie podbite narody, ziemię, którą spaliliśmy, poganiamy stada i wozy z chlebem, ale gdzie są tego rezultaty?
  Szaman wyszczerzył zęby, ostre kły wystawały z jego wyboistej twarzy.
  -Czasami trzeba wydać pieniądze, aby wygrać! Przyspiesz najbardziej szkodliwego kusiciela wojownika, prędzej niż za chwilę będzie władca. Sam bóg wojny, największy Sulda, dał mi najnowszą siłę...
  Subudai zachichotał chytrze i przerwał gadaninie.
  -Moc pokonania całej armii, bez mieczy i płonących strzał - przyzywasz chytrego, wątłego grubasa! Zobacz, czego chciałeś!
  -Nie śmiej się z magii, przygotowana przeze mnie straszna broń. Spójrz, och wspaniale, jak będę ukrywał wszystkich!
  Becky wykonała kilka skośnych gestów i na dywan wyczołgał się duży indyk , pozłacany plamami rdzy .
  -Subudai! Daj mi trochę pieniędzy! Nakarm ptaka złotem, wysypka jest bardziej hojna z torebki! Moje czary są drogie i nie mogą być tańsze!
  Wielki dowódca rozwiązał sakiewkę i nie patrząc, posypał ją złotem.
  -Spójrz, czarowniku, jeśli dostaniesz coś w szyję! A z niej ugotujemy zupę i nakarmimy Twój nienasycony brzuch. A potem sztyletami wytniemy całe złoto z mamony szamana.
  Szaman nie zawracał sobie głowy odpowiedzią. Kogut indyjski bezceremonialnie połykał monety jak proso, z każdym dziobanym złotem, które rosło, kiedy ostatnia moneta znikała w bezdennym dziobie, ptak ten przypominał wielkości dużego wielbłąda.
  Subudai był oszołomiony, przez swoje długie życie widzieli wszystko oprócz tego.
  - Droga Yuli! dze, dze, dze! Potrząsałeś mną jak wroną. Szlachetny ptak!
  - Tak, to nasza nowa broń! Silniejsze niż bezczynne argumenty !
  Nagle potężny Mongoł wybuchnął śmiechem, jak szczekanie dużego psa.
  -Mały ptasi kogut budzi całą armię, a ten prawdopodobnie obudzi wszystkie kraje do ostatniego morza.
  -Nie, ręka Niezwyciężonego! Ta bestia nie pochodzi z ojczyzny! Ptaki Indii są gorące, niezdolne, szkoda! Krzycz głośno, jak matka ryczy po stracie syna, albo głupia kobieta z żalu! Ale jeśli magiczne stworzenie zasyczy, zawalą się mury wielkich fortec, wróg zostanie zmiażdżony , nie odrzuci wieści, nie pozostawi fragmentów kości.
  -Czas przetestować ptaka!
  Czarodziej potrząsnął kudłatą głową z dziewięcioma splecionymi warkoczami na znak zwolnienia.
  -Mało złota! Musimy rzucić więcej, to będzie - siła młota! Nie oszczędzaj pieniędzy, Bagatur - ze zniszczonych miast wciąż będziemy trząść się górami złota. Ułożymy stosy kobiecych figurek, zbudujemy rzeźbione komnaty na polu!
  -Nakarmię cię przynajmniej wozem, złotem i kamieniami, ale trzeba zabić dwie białe mangusty.
  Indyk wyczołgał się z jurty ważnym chodem, przerażeni Mongołowie poruszali się w różnych kierunkach. Ogromny ptak był spokojny, a nawet senny, niemrawo, trzepocząc skrzydłami, kołysał się po obozie, szurając nukerami. Tylko wóz wyładowany złotem zwrócił jej uwagę, gdy skrzydła zatrzepotały, a dziób wpadł do worków. Złoto spłynęło w dół jego szerokiego gardła. A bez tego duże zwierzę zaczęło rosnąć jak śnieżka, teraz jest jak słoń, a potem chciwie chrupiąc potwora, skończywszy z wózkiem, stał się wyższy niż centralna mongolska jurta. Ogromny ptak wstał, dąsając się jak stojący dęba diplodok.
  Strach zaatakował Mogołów, a jednak nie wszyscy byli przerażeni, kilku łuczników otworzyło ogień, próbując przede wszystkim trafić w zimne, martwe oczy obcego ptaka.
  - Zatrzymać! zabraniam!
  Subudai szczeknął z opóźnieniem, ale było już za późno, długa, rozgrzana do czerwoności strzała trafiła koguta w oko, ze strzału posypały się iskry.
  -Co zrobiłeś, szczurze mangusy!
  Szamanka Becky krzyczała z rozpaczy, zapominając nawet o obsesyjnej rymowance.
  -Połóż się niezwyciężony!
  -Połóż się! - Bagaturowi udało się dowodzić. Natychmiast puchnąc, indyk uciekł z rozdzierającym serce krzykiem, jakby kaskady grzmotów uderzyły w jego uszy, fala huraganu przeszła po ziemi, unosząc w niebo tysiące namiotów i jurt. Zdyscyplinowani Mongołowie w masie zdołali upaść na ziemię, ci, którzy gapili się lub nie słyszeli rozkazu, rzucili się w pośpiechu wraz z gwałtownym huraganem. Jak dziko wyły i wiły się nukery, złapane przez podmuch piekielnego wiatru niosącego ich do podziemi. Zwłoki koni i ludzi zostały natychmiast rozerwane, tysiąc-człowiek wpadł na włócznię swojego podwładnego i został przez niego przeszyty , drgając i dotykając łapami jak chrząszcz. Pozostali przy życiu wojownicy leżeli nieruchomo jak egipskie mumie, wstrząśnięci uderzeniem żywiołów, odzyskali przytomność na boleśnie długi czas. Tymczasem potwór grzebieniowy zatrzepotał skrzydłami i podjął niezdarną próbę startu. Oczywiście to zadanie przekraczało siłę jego wątłych skrzydeł, trzepotał gigantyczny indyk kłusujący po stepie. Podobno "Latający Indianin" postanowił przekroczyć wszystkie azymuty i przeczesać południki w poszukiwaniu zatrutego złota. Subudai był wgnieciony i mozolnie doszedł do siebie, podnosząc się ciężko z wilgotnej trawy. Jedyne oko płonęło nienawiścią, paląc otaczających go ludzi, ścigał czarownika za pomocą dzikich jastrzębi. Najwyższy szaman nawet nie próbował się ukryć, wręcz przeciwnie, jego małe oczka błyszczały wyniośle i dumnie. Becky mrugnęła i skrzyżowała jego brudne, szponiaste ręce na jego ciężkim brzuchu. Subudai krzyknął groźnie, dławiąc się ze złości.
  -Pies, nędzny szakal! Rozkażę ci zedrzeć żywcem skórę i rozerwać ją na tamburyn, a twoja czaszka pójdzie na grę Uru w miastach.
  Becky odpowiedziała z zewnętrznym szacunkiem.
  - Dlaczego cię zdenerwowałem, bo nowa broń działa bez zarzutu. Wszyscy Urus i inni tchórze będą grzebać na zawsze!
  Jednooki lampart ryknął, zaciskając zęby.
  - Przestraszyłeś konie, jeszcze przed bitwą, przeciąłeś armię na pół i ośmielisz się kpić. Nukerzy biorą to! Stopy z tyłu głowy!
  Masywni, włochaci, pierzaści wojownicy rzucili się do szamana, próbując przekręcić rozpaczliwie opierającego się czarodzieja. Tak, czarodziej był silny, najwyraźniej próbował rzucić zaklęcie bojowe, para nukerów zapaliła się, a z dzikim wycie przetaczającym się po trawniku zmiażdżonym przez ich kopyta, trzy kolejne zostały ciężko ranne przez niewidzialne miecze. Ale potężny Thurgaud bał się Subudai o wiele bardziej niż czarów Becky. Oto on jest obrazem krwawego władcy. Mimo to szaman był zawinięty, po dokładnym wgnieceniu jego grubych boków i uderzeniu maczugą w jego ogromną głowę, oszołomił bandytę.
  -Tak był Czyngis-chan, nie można używać magii do zastąpienia ostrza i ostrych strzał. Wymyślę dla ciebie specjalną egzekucję. W międzyczasie w swoim żelazku.
  Podbiegł wymuszony kowal, zadymiony we wrzodach, jego pomocnicy, oderwani w poparzeniach, pospiesznie niosą grube, gotowe łańcuchy zdolne utrzymać słonia. Związali szamanowi usta, wkładając kość konia między zęby, każde mamrotanie nawet uwiązanego zwierzęcia jest śmiertelne. Pomogli Subudai wspiąć się na konia, młody kasztan się nie przestraszył, reszta stad pobiegła, trzeba ich długo złapać, a część koni wzbiła się w przestworza razem z jeźdźców.
  Kiedy czarownik był wciągany do specjalnie wykopanej studni zindanu, na horyzoncie pojawili się dwaj jeźdźcy. To Mongołowie, jeden z chanów, który nazywał Subudai, drugi słynny Vekil, obaj strasznie podrapani w kurzu, podarte ubrania zalane świeżą krwią. Podskakując obaj jeźdźcy upadli na twarze, wyli rozdzierająco, drapiąc się po twarzach.
  -O wielki Subudai-Bagatur, którego twarz będzie chwalebna przez wieki.
  Jednooki dowódca niegrzecznie odciął posłańcom.
  - Współpracuj w interesach obdartych wronami.
  - Zawalił się pałac najwyższego borsuka Tangkuta Khana. Wielki Chan, gubernator i jednorodzony syn następcy Najwyższego Kagana, Guyuka, został pochowany pod jego gruzami.
  Radosny uśmiech na chwilę rozjaśnił zmierzchowe czoło Subudaia, po czym ponownie zgasł, sprawiając, że jego zniekształcona twarz była ciemniejsza niż chmura burzowa.
  - Siodła wszystkie konie, poganiaj miejscowych i szybko rozbieraj gruz.
  Część wojska zostanie tutaj i będzie łapała konie. Słyszeliście o nukerach, postaramy się ocalić Czingizdów i to szybko.
  Kiedy posłańcy i prawie wszyscy wojownicy rzucili się do Sygnak w szybkim stadku, Subudai powoli podjechał do zindan. Znowu wybuchał nerwowym i radosnym śmiechem.
  - Przynajmniej jeden dobry uczynek zrobiłeś, ratując nas przed dwoma najbardziej zagorzałymi wrogami Guyuka i Tangkut Khana. Teraz masz szansę uratować skórę przed wciągnięciem na tamburyny przez tańczących Cyganów. Ona ty siwowłosy nuker, wyciągnij jego knebel.
  Przysadzisty starszy Mongoł zszedł po konopnej linie, z trudem wyrywając spleśniałą kość z ust szamana.
  -Nie życzyłem śmierci Czyngis!
  Czarownik zaskrzeczał ledwo słyszalnie.
  -Wiem, nawet jeśli pozostaną przy życiu, nadal będę miał nad tobą litość. Twój wielki kutas dziobał w dupie zarozumiałego Guyuka Khana i nierozsądnego brata Batu Tangkuta. Zrzuć wszystko na latającego mangusa i to wszystko.
  Głos szamana stał się silniejszy.
  -Ty, jak zawsze, jesteś mądry i godny tytułu jihangir! Mistrzu całego niebiańskiego świata!
  Subudai szarpnął czarownika.
  - Nie mów za dużo. Lepiej powiedz mi, gdzie ukrywa się wielki upierzony mangus.
  Czarownik zabrzęczał łańcuchami.
  -Wędruje po stepie, nie zatrzymuj się na łańcuszku.
  -Rzuć zaklęcie i skieruj je na dwa liliowe mangusy. Niech je zje, w tym samym czasie w proch obrócimy miasta złych Urusów.
  Szaman oddychał z przerwami, łańcuchy dzwoniły, mieniąc się pogrzebowymi dźwiękami.
  - Jestem głodny i głodny. Ugotuj dla mnie świeży gulasz z dużego byka, a zdobędę siłę na nowe, tytaniczne zaklęcia.
  Jednooki lampart skrzywił się, po czym przyszpilił czarownika z chytrym uśmiechem.
  -A biegunka cię nie dostanie, wygląda na to, że chcesz nas wykończyć atakiem gazowym. Najpierw kogut indyjski zrobił Ku-kare-ke, a potem zrujnujesz mi powietrze. Dobra! Uwolnij i ugotuj mu kociołek żarłacza z upadłego mięsa końskiego, niech się udławi! Tak, czarowniku, nie masz nadziei, że nadal masz podobnego ptaka.
  Szaman nie odpowiedział od razu, czekał, aż kajdany zostaną usunięte, w przeciwnym razie kto zna jego Jednookiego Lamparta.
  -Nie, niestety, ten ptak jest wyjątkowy w walce. Nie ma sobie równych - w światach podksiężycowych i astralnych! I to nie z Indii przywiozłem ptasią bestię, nie, nie ma tam takiego ciała i wzrostu. Moc jest tak daleko od nas , trzeba dopłynąć na skraj całego wszechświata, by ujrzeć jego brzegi we mgle , ten kraj rozkwitający w niezniszczalnej chwale. Tam upierzonych złych dziwaków podobnych do tego rozmnażają się, diabeł tylko wie, jakie rasy mangusa!
  Subudai zacisnął swoją ciężką pięść, jego głos przypominał ryk lwa.
  -I będziemy tam! Zbudujemy potężne statki i popłyniemy przez szalejące oceany - przez burzę, lód i ogień! Wkrótce cały świat upadnie pod nami, połamiemy karki głów wszystkim nieposłusznym. I więcej! Mam dość twojego wycia do granic możliwości, będziesz dalej nosowo, otrzymasz cierpienie!
  ... ROZDZIAŁ 13.
  Alenka kontynuowała pracę. Choć śnieg już spadł, a mróz dziewczyny pracują tylko na bosaka i w bikini.
  Są bardzo przystojni, silni i muskularni. Cudowne piękności.
  Alenka pracuje z ogromną energią i nadal komponuje coś bardzo ciekawego i bardzo fajnego, oczywiście na temat wojny. I oczywiście to lubi.
  Dziewczyny mielą jedną armię Chin. Ale na ich spotkanie ruszyła inna duża horda niebiańskiego imperium.
  Alenka oprócz mieczy robiła także karabiny maszynowe. I zacznijmy bazgrać po chińsku obiema rękami naraz. I całkowicie zniszczył armię Niebiańskiego Imperium.
  Dziewczyna była odpowiedzialna za ogień.
  W tym samym czasie zdjęła stanik i odsłoniła szkarłatne sutki. Ta dziewczyna jest po prostu super.
  A z jej cycków przypominających różowe pąki wyleciała śmiertelna moc błyskawicy.
  A cały batalion Chińczyków został spalony i zniszczony.
  Alenka wzięła go i zaśpiewała, szczerząc zęby:
  - Rozwalimy wszystkich Chińczyków na kawałki,
  Zniszczenie w naszej mocy!
  Anyuta również gryzmoli na wrogach. Jednocześnie posługuje się specjalnymi, domowej roboty karabinami maszynowymi. To po prostu totalitarne zniszczenie przeciwników. I wznoszą całe kopce trupów.
  I tak wielu Chińczyków zostało zabitych w krótkim czasie.
  Anyuta rzuciła prezentem anihilacji bosymi palcami. I rozerwał masę chińskich żołnierzy.
  Wtedy dziewczyna z jej szkarłatnych sutków zaatakuje wojowników niebiańskiego imperium.
  A cały pułk wroga natychmiast spłonie.
  Następnie Anyuta ćwierka:
  - W naszej wściekłości rozbijamy Chiny,
  Wierzę, że bez wątpienia pokonamy wszystkich!
  Walcząca dziewczyna Alla również walczy z agresywną spontanicznością.
  A jej włosy są tak miedzianoczerwone i płoną jak ogień Inkwizycji.
  Wojowniczka wzięła go i gołymi palcami rzuciła śmiertelny dar śmierci. Poszarpała wielu Chińczyków.
  Nawet ich głowy obracały się w różnych kierunkach.
  Następnie wojownik z rubinowych sutków zaszarżuje całą serią pulsarów. Zabrali więc i spalili dwa całe pułki Chińczyków.
  Wojownik superklasowy wziął i zaśpiewał:
  - Pokonamy wrogów, wiem to na pewno,
  Nie pozwolimy Chinom przejąć całego świata!
  A rudowłosa dziewczyna wzięła go i zagwizdała przez swoje bardzo piękne nozdrza.
  A nosy całej piątki są bardzo zgrabne.
  A nogi są tak uwodzicielskie i zwinne, i wcale się nie brudzą. Wojownicy tutaj mają znakomitą rotację. I mają niepowtarzalny urok, a także oko i atak. Przeciw takiej dziewczynie nie będziesz w stanie oprzeć się żadnej armii, nawet takiej jak Chiny!
  Dziewczyna ze złotymi włosami, Maria, walczy bardzo niebezpiecznie. A jej nagie, wyrzeźbione nogi rzucają bardzo śmiercionośną i destrukcyjną rzeczą.
  Ale jeśli truskawkowe sutki piersi również działają. A z nich spadnie błyskawica z kolosalną śmiercionośną siłą.
  I jeszcze jeden chiński pułk zostanie od razu spalony.
  Maria wzięła go i zaśpiewała, szczerząc zęby:
  - Jestem dziewczyną, wiesz, kochanie,
  Piękne ze wszystkich stron!
  Piękne ze wszystkich stron!
  Ze wszystkich, ze wszystkich stron!
  I będzie też pluć na wroga. A jej ślina zamieniła się w kropelkę hiperplazmy, rozszerzyła się, przesunęła, a cały batalion chińskich żołnierzy został zniszczony.
  Olympiada, ta bohaterska dziewczyna o ogromnej sile fizycznej. A jej nogi są dość duże, opalone, bose, a jednocześnie pełne wdzięku i uwodzicielskie.
  A pierś jest jak wymię pełne mleka, jak u najmocniejszego i największego bawoła.
  Jednocześnie sutki przypominają pąki maku, są jasne, soczyste i uwodzicielskie.
  Nie bez powodu igrzyska przed walką koniecznie odchodzą na emeryturę z tuzinem silnych, młodych mężczyzn i kochają się z nimi.
  I daje dodatkową radość i siłę.
  Ale teraz z jej potężnych, uwodzicielskich, dużych jak pomidory sutków wylatują błyskawice. I z całą kaskadą, jakby była falą tsunami.
  I natychmiast tysiące Chińczyków umierają w straszliwej agonii, jej biologicznej elektryczności.
  Olimpia śpiewała:
  Bez litości, bez litości,
  Bez litości dla wroga!
  Huśtawki, huśtawki -
  Biegnę do ataku!
  A wojownik wziął i pokazał jej długi język, jak bicz nadzorcy.
  I tym językiem rzuciła lizaka, w który była cząsteczka antymaterii. W rezultacie dwa chińskie pułki naraz zostały doszczętnie spalone, a niebiańskiemu imperium zadano miażdżący cios.
  Już pięć dziewczyn wzięło i gwizdnęło bez zbędnych ceregieli. A wrony zaczynają mieć napady epilepsji. Kręcą się w powietrzu jak bumerangi, pędząc w dół. A ich dzioby cięły czaszki chińskich żołnierzy na śmierć.
  zauważyła Olympias, warcząc jak pantera, i obnażyła swoje bardzo długie i potężne kły zza ust.
  Jest oczywiście trochę wampirem. Wręcz przeciwnie, tylko jej kły wchodzą i wychodzą.
  A głos Olimpiady jest bardzo głośny:
  - Zmiażdżymy wrogów,
  Głos dziewczyny jest uroczy, zniewalający...
  Zajęliśmy się Chinami gruntownie,
  Nie jesteśmy tylko dziewczynami-widzami!
  Alenka muszę powiedzieć dziewczynie czego potrzebuję...
  I działa w tym agresywny charakter prawdziwego skradzionego.
  Alenka wzięła go iz jej szkarłatnych sutków wystrzeliły z ognistą siłą ogniste i bezlitosne pulsary.
  Każda z tych kul ognia zawiera niezwykłą ilość energii. A Chińczycy bardzo dokładnie to na rogach.
  Alenka zauważyła dowcipnie:
  - Tam zaczęliśmy regulować populację planety Ziemia!
  Anyuta z malinowego sutka rzuciła błyskawice Chińczykom. Po tym, jak dostała kulę w prasie, tylko się śmiała:
  - Kłamiesz! Nie weźmiesz tego!
  Alenka zgodziła się z dużym zaufaniem:
  - Nie weźmiesz tego!
  Olimpias wzięła go i swoim nagim, okrągłym obcasem, jak młotem kowalskim, uderzyła chińskiego generała w szczękę i bulgotała:
  - O nowy ZSRR bez caratu i przywództwa!
  Maria zgodziła się, pieprząc się z truskawkowym sutkiem, bardzo niszczącym i katastrofalnym darem śmierci:
  - Tak, król jest za drogi na wyżywienie!
  I mrugnęła do swoich przyjaciół.
  Ale na razie formalnie podbijają Chiny w specjalnych celach.
  Ruda i bardzo piękna dziewczyna Alla wzięła i zaśpiewała, obnażając swoje bardzo białe i perłowe zęby:
  - W jego królestwie jest smok,
  Wszystko co żyje i światło niszczy...
  Jest tylko jęk
  Zrzuć łańcuch ludzi śmieci!
  A wojownik wziął go i z rubinowego sutka, jak błyskawica. I znowu ugasi Chińczyków i zamieni ich w garść popiołu.
  Alla wzięła go i zaśpiewała, wyszczerzyła zęby i mrugnęła:
  - Od złego smoka,
  Rod uratował Ziemię ...
  A światło firmamentu -
  Zostawił ludzi!
  A wojowniczka znów mrugnie do swoich towarzyszy...
  Cóż, ta piątka oznacza, że Chiny miotają się z kolosalnym entuzjazmem.
  Ale wtedy Albina i Alvina weszły do bitwy. To bardzo piękne dziewczyny i jednocześnie blondynki.
  Latają na samolotach bojowych, takich jak samoloty szturmowe. I wysyłają jeden śmiertelny ładunek po naładowaniu.
  To są dziewczyny - powiedzieć, że super znaczy nic nie mówić.
  I naciskają swoimi szkarłatnymi sutkami na przyciski joysticka i wysyłają bardzo miażdżące pociski o kolosalnej niszczycielskiej sile.
  A w Chinach dokonuje się tak wiele zniszczeń. Całe grzyby powstają z unicestwienia żołnierzy niebiańskiego imperium.
  Albina najpierw wystrzeliła gołymi palcami. I wypluł kolosalny destrukcyjny dar unicestwienia.
  A potem przyłożyłem do piersi rubinowy sutek. A Chińczykom znowu zrobiło się bardzo ciężko.
  Albina wzięła go i zaćwierkała, szczerząc zęby i śpiewając:
  - Niedługo będziemy w komunizmie,
  Rozkwit mojego kraju...
  Zabierz tylko złodzieja
  I łysa koza!
  Potem dziewczyna wzięła i pokazała swój bardzo długi i zwinny język.
  Z nimi bardzo lubiła lizać pulsujące, jadeitowe pręty. Bardzo to kochała.
  Alvina też nie jest przeciwna służeniu mężczyznom. A najwięcej przyjemności sprawia ci branie pieniędzy od samców. To naprawdę taka przyjemność i smak.
  Alvina wzięła go i zaśpiewała:
  - Zarabiaj pieniądze, zarabiaj pieniądze,
  Zapominając o śnie i lenistwie...
  Zarabiaj pieniądze, zarabiaj pieniądze
  A reszta to śmieci!
  I wojownik ponownie nacisnął przycisk z truskawkowym sutkiem, a dar unicestwienia wybuchł z morderczą siłą, a masa Chińczyków została zniszczona.
  Te dziewczyny są oczywiście niezwykle fajne.
  Albina zwróciła się do swojego partnera:
  - Jesteś fajnym wojownikiem!
  Alvina odpowiedziała logicznie:
  - Tak jak ty!
   A Alvina wysłała kolejny prezent zagłady gołymi palcami.
  I ćwierkało:
  - Nadejdą nowe stulecia,
  Nastąpi zmiana pokoleń...
  Ale nikt nigdy
  Nie zapomnisz jasnego celu!
  Dziewczyny ponownie nacisnęły gołymi obcasami na pedały. I znowu masa Chińczyków została zabita.
  To jest naprawdę świetne.
  Ale w walce i Anastasia Witmakova. Działa bardzo aktywnie i agresywnie na samolotach szturmowych.
  Nawet nuci ze śmiechem:
  - Po przeczytaniu dwóch linijek z rewolweru,
  Pospiesz się, zabijasz zło...
  Wściekłe zło, szatan piekieł,
  Zaczął łysy eksterminować ludzi!
  A Anastasia Witmakova wzięła go i mrugnęła do swoich towarzyszy. Jest bardzo piękną wojowniczką, a także rudą.
  A wszyscy Chińczycy, którzy zostali trafieni jej pociskami, zostali rozerwani na strzępy.
  Ale w bitwie i Akulina Orłowa. Dziewczyna walczy i jest szybka jak kobra.
  A jej szturmowiec jedzie jak drzazga na falach podczas burzy.
  Akulina miażdży Chińczyków. Wbija je gołymi palcami.
  W tym samym czasie dziewczyna śpiewa:
  - Łysy, łysy, łysy,
  Niespokojny los ...
  Ale dlaczego, zamknąć swoją łysą głowę,
  Potrzebujesz kłopotów?!
  Potem dziewczyna wystrzeliła ponownie, tym razem używając apetycznego sutka jak dojrzałej truskawki.
  Mirabela również go wzięła i nacisnęła guziki gołymi palcami. I wysadził Chińczyków rakietami.
  Zginęło tak wielu wrogów.
  Dziewczyna wzięła go i zaśpiewała, wyszczerzyła zęby:
  Szaleje wielka wojna
  Wojna bez powodu...
  Szatan uwolnił się -
  A wraz z nim nadeszła śmierć!
  Pilotki bardzo aktywnie biły Chińczyków. I wysłali rakiety, paląc całe pułki. A także zrzucali bomby z igłami i kulkami, wykazując niezwykłą siłę i pomysłowość. Z pewnością wojownicy to klasa!
  Ale w bitwie z Chińczykami i Elżbietą z trzema przyjaciółmi na czołgu. Ich załoga nosiła przydomek - E-4, takie cudowne dziewczyny w nim.
  Oczywiście wojowniczki w samych majtkach.
  Były też opalone i bardzo umięśnione.
  Elżbieta nacisnęła guzik bosą, zaostrzoną stopą. Wysłała pocisk o kolosalnej, morderczej mocy i gruchnęła:
  - Jestem najsilniejszą dziewczyną na świecie!
  I tak wielu Chińczyków zostało zniszczonych przez tę morderczą skorupę.
  To dziewczyny, które uwielbiają zabijać.
  Elena jest również dziewczyną w samych majtkach i blondynką. I ogólnie w tym powozie wszystkie cztery piękności to blondynki. Tylko nieco inne odcienie włosów.
  I oczywiście piękna i cycata.
  Elena przycisnęła swoje czerwone sutki na przyciskach joysticka. Działała artyleria i poleciały pociski.
  Więc nie mają prostego, ale z czterema działami.
  Dziewczyny, muszę przyznać, są bardzo zabawne i po prostu cudowne.
  Elena zaśpiewała, szczerząc zęby:
  - Jestem młodą kobietą o imieniu Carlo,
  Nie gram często, ale bardzo pięknie!
  Catherine również nacisnęła truskawkowe sutki na przycisk joysticka, zareagowała niszczycielską miną lądową i zaćwierkała:
  - Oddaję wszystko klientom z diamentowym uśmiechem,
  Chodźmy ścieżką światła - nie znając błędu!
  Euphrosinia również nie jest pominięta w bitwie. Najpierw nacisnęła bosymi stopami przyciski joysticka i wysłała śmiercionośny pocisk odłamkowy o dużej eksplozji.
  A potem wcisnęła rubinowe sutki na guziki i pocięła przeciwników na śmierć. Potem gruchała, posyłając strumieniami pociski z karabinów maszynowych, i wyszczerzyła zęby kłami wilczycy:
  - Wilki to najfajniejsze zwierzęta,
  Rozdzierają wszystkich, nie znając litości!
  A wszystkie cztery dziewczyny wzięły i krzyknęły:
  - I kogo znajdziemy w bitwie, a kogo znajdziemy w bitwie,
  Rozerwiemy go na strzępy, rozerwiemy go na strzępy!
  Podrzeć to na części!
  Podrzeć to na części!
  To dziewczyny, którymi są, a czołg wystrzeliwuje śmiertelnie niebezpieczne pociski i bazgroły z karabinów maszynowych. Nie sposób oprzeć się takim kradzieżom. Mają w sobie moc gniewu, płomień namiętności i wiarę w zwycięstwo. A jednocześnie wbijają też swoje brudne, okrągłe obcasy w twarz uwięzionym Chińczykom i zmuszają ich do lizania językiem.
  Mężczyźni to lubią i jednocześnie obrzydzają. A dziewczyny są po prostu super.
  Jednak Chińczycy nie wahają się torturować. Złapano chłopca w wieku około trzynastu lat Ileykę. I zaczęli z pasją przesłuchiwać.
  Początkowo chłopiec z dumą milczał. Potem zdarli z niego ubranie i włożyli je na haczyk z rękami związanymi z tyłu. I zaczęli je podnosić wyżej.
  Stawy chłopca skręcały się, a Ileyka jęknęła. I był podnoszony coraz wyżej.
  Kat pociągnął chłopca za bose stopy. Obrócił się i zawył z dzikiego bólu.
  Chińczyk roześmiał się i zaczął wskazywać. Ileyka została podniesiona jeszcze wyżej. Lina była już naciągnięta znacznie mocniej. Aż do sufitu. Bezradny, nagi chłopak wisiał na wieszaku, drgając bosymi stopami.
  Wtedy lina natychmiast opadła. Ciało dzieciaka zwinęło się w dół.
  I dopiero na samym piętrze ponownie pociągnięto linę. Z niesamowitego bólu dał się słyszeć nieludzki krzyk. Orzeł Ileyka i drgnął.
  A kaci śmiali się. Nawet nie zadawali pytań, tylko torturowali dziecko.
  Następnie Chińczycy chwycili bose stopy chłopca i przycisnęli je. Załóż blok, mocno go dokręcając. Otwory na buty zostały wykonane z żelaza i specjalnie dla dzieci. I mocno to naprawili.
  Następnie kaci zaczęli wieszać ciężary na hakach. Wyciągnęli chłopca. Wisiał tam nagi, spocony, z przeciążonymi mięśniami, z jasną głową i twarzą wykrzywioną cierpieniem.
  Przeciągając chłopca, Chińczycy zaczęli go bić batem. Zrobili to z wielką przyjemnością.
  Chłopak ryknął i jęknął... Z jego gardła dobył się świszczący dźwięk. A kaci wiedzieli tylko, że się śmieją.
  Skóra na plecach chłopca pękła przy pierwszych silnych ciosach. Krew kapała i mieszała się z potem. Chłopiec krzyczał i próbował drgać.
  Ale to sprawiło, że było to jeszcze bardziej bolesne.
  I trząsł się ze łkania.
  Wtedy kaci bez zastanowienia zaczęli układać cienkie drewno na opał pod bose stopy Ileyki.
  A dwie kobiety o wąskich oczach wyjęły butelkę oliwy z oliwek. I zaczęli smarować podeszwy chłopca, które stały się szorstkie od chodzenia boso przez długi czas.
  Ileyka jęknął:
  - Mimo wszystko nic nie powiem!
  Kobiety roześmiały się i klepnęły gołym tyłkiem rękoma.
  Potem skończyli smarować zrogowaciałe, ale przed torturami, podeszwy zmyte z kurzu.
  Wtedy kat przyniósł pochodnię i rozpalił ogień. Płomień uniósł się i polizał drapieżną, szorstką, okrągłą, dziecinną piętę.
  Ileyka znowu zawył. Ogień boli... Kat wsunął pogrzebacz i zaczął zbierać ciepło pod bosymi stopami chłopca. Inny oprawca wyjął z kominka żelazny, rozpalony pręt. I zaczął bić młodego Ileikę czerwoną od gorąca laską na jego opalonych, muskularnych plecach.
  Chłopiec odczuwał straszliwy ból. Ale mimo wszystko siłą krzyknął:
  - Wow, nie zrobię tego! Och, nie powiem! Ay, mamo, mamo - nie powiem!
  Kaci usmażyli nagie stopy chłopca i pobili go po plecach. Wtedy jeden z nich wyjął z kominka kawałek żelaza. Przyłożył rozgrzany metal do piersi chłopca i z mięsożernym uśmiechem zapytał łamanym rosyjskim:
  - Co boli?
  Chłopiec krzyknął w odpowiedzi:
  - Nie powiem!
  Chociaż zapach spalonego mięsa stał się silniejszy. Inny oprawca podniósł szczypce, których koniec żarzył się w kominku.
  I zaczął łamać chłopcu bose palce. Zacząłem od małego palca i odkręciłem go z chrupnięciem.
  Ileyka krzyczał rozpaczliwie:
  - A-ach-ach! Nie powiem!
  Kat najpierw złamał wszystkie palce prawej bosej stopy dziecka, a potem przeszedł w lewą. Był bardzo dużym i silnym facetem. Ale starałem się łamać palce jak najwolniej.
  Kiedy ostatni pękł, duży palec lewej stopy, wyczerpany torturami Ileyka, stracił przytomność po bolesnym szoku.
  Natychmiast wylano na niego wiadro lodowatej wody. Chłopiec opamiętał się. I znowu zaczęli go bić rozpalonym prętem w plecy.
  Podeszwy również smażono na ogniu. I w tym samym czasie kaci przynieśli dwie pochodnie do spalonej już klatki piersiowej Ileyki.
  Chłopak krzyczał coś, czego nie mógł rozróżnić słów.
  Dwóch katów również przyniosło mu pod pachą pochodnie. I to też bardzo boli i jest po prostu nieznośnym cierpieniem.
  Ileyka wył i jęczał, ale mimo to można było rozróżnić nieartykułowane:
  - Nie powiem!
  Kat przyniósł pochodnię do gołego tyłka chłopca i zabolało go jeszcze bardziej. Ale Ileiko wciąż krzyczał:
  - Nie powiem!
  Wtedy oprawczyni wzięła w ręce pochodnię, wstała na palcach i odpaliła latarkę w blond włosy chłopca na jego głowie. I wzięli jasne blond pasma i błysnęli. Ogień ogarnął głowę Ileyki.
  Kobieta roześmiała się i agresywnie oświadczyła:
  - Jestem diabelskim diabłem!
  Głowa dziecka, pogrążona w płomieniach, opadła na bok. Było oczywiste, że ciało przestało drgać.
  Kat ponownie spryskał przygotowane wcześniej wiadro lodowatej wody.
  Ale spalone dziecko się nie poruszyło.
  Oprawca położyła rękę na pokrytej pęcherzami i sadzą klatce piersiowej chłopca. Trzymała go przez chwilę i bulgotała z irytacją:
  - Twarz jest odrzucona!
  Starszy kat powiedział z irytacją:
  - Przesadziłem! Co z nim za żart! Nie ma jeszcze jednej ofiary!
  Żeby Alenka mogła walczyć z wielką furią, żeby zrozumiała, że ich sprawa była słuszna.
  I tak dziewczyna wzięła i lupanula ze szkarłatnych sutków o bardzo silnej sile ze śmiercionośnym piorunem. Dosłownie spalili Chińczyków, nie dając im ani szansy na przeżycie, ani nawet zadrapania dziewczynkom.
  Wtedy Alenka rzuciła bardzo morderczym i destrukcyjnym grochem śmierci gołymi palcami.
  I ten cały batalion chińskich żołnierzy rozerwał się na strzępy.
  Alenka wzięła i zaśpiewała:
  - Nasza kosmiczna chwała,
  Państwo znów będzie w radości!
  Anyuta również wzięła ośmiornicę i wykonała technikę miecza. Odcięła masę chińskich żołnierzy. Odetnij im głowy bez litości.
  Potem rzuciła zabójczymi igłami gołymi palcami. Latające zabiły Chińczyków na śmierć.
  A potem szkarłatne sutki Anyuty pokonają wrogów destrukcyjnymi i destrukcyjnymi pulsami.
  Anyuta zaśpiewała, pokazując zęby, które błyszczały jak perły:
  - Niedługo na planecie będzie raj,
  Podbijemy nawet Chiny!
  A wojownik wziął to i jak gwiżdże ...
  Wrony miały zawirowania mózgowe. I spadły jak grad, przebijając czaszki chińskich żołnierzy.
  Rudowłosa Alla mrugnęła do swojego partnera i oświadczyła, mrugając szmaragdowymi oczami:
  - W świętej wojnie,
  Naszym zwycięstwem będzie...
  Daj śmierć szatanowi,
  To nasza rozmowa!
  A dziewczyna o miedziano-czerwonych włosach rzuci gołymi palcami, o wielkiej niszczycielskiej sile, grochem śmierci. A masa Chińczyków pęknie.
  Potem dziewczyna będzie również szarżować ze swoich rubinowych sutków śmiertelnymi błyskawicami.
  Te dwa chińskie bataliony zostały spalone naraz.
  Alla wzięła go i zaśpiewała, mrugając do swoich partnerów:
  - jestem wielką wartością,
  Dziewczyna na najwyższym poziomie...
  Dla mnie mężczyzna to tylko szynka
  Kup aktualizacje wkrótce!
  Maria również mrugnęła do swoich partnerów i ćwierkała:
  - Nikt nas nie zatrzyma,
  Dziewczyna zrzuci cały pułk!
  A wojowniczka rzuciła bosymi palcami, bardzo destrukcyjny i destrukcyjny dar unicestwienia.
  A potem Maria wyjmie pulsary z sutków truskawkowych. Te przelecą i nie będzie dwóch chińskich firm - zostaną tylko węgle.
  Maria wzięła go i zaśpiewała, wypluwając kleks magoplazmy:
  - W mojej duszy płonie ogień,
  A płomień szaleje w mojej głowie...
  Zadam cios mojej wściekłości,
  Wznieśmy się wyżej - sztandar światła!
  A dziewczyna znowu gwiżdże... Biedne wrony, takie USG jest destrukcyjne dla ich uszu.
  Jak trafi cię w uszy i dokończy zagładę i zagładę.
  Dziewczyny mają takie boisko do koszykówki w głowach.
  Dokładniej, nie dziewczyny, ale kruk ...
  Te spadają. Chińskie głowy są przebite.
  Maria wzięła go i zaśpiewała, szczerząc zęby:
  - upadać na brzuch, na twarz, na twarz, na twarz,
  Otrzymałeś to prawo ...
  Upadnij przed bosą dziewczyną,
  Błoto i błoto są takie same!
  Igrzyskach, bohaterska dziewczyna wspierała swojego partnera, a także spluwała. Zza ust dziewczyny wyleciała duża i rosnąca kropla magicznej plazmy. Upadł i pochłonął cały pułk niebiańskiego imperium.
  Wtedy bohaterska dziewczyna wzięła i rzuciła gołymi stopami, dar miażdżącej i palącej zagłady.
  Eksplodował jak mała bomba atomowa. A inny chiński pułk został zwęglony. Zniknęły nawet kości tysięcy żołnierzy niebiańskiego imperium.
  Olympias zauważyła, obnażając swoje bardzo potężne kły, jak tygrys szablozębny:
  - Ale nadal jestem silniejszy,
  Nie ma nikogo na świecie, nie ma nikogo na świecie!
  Potem jej piersi wydawały się wydzielać dar kolosalnej morderczej mocy z sutków wielkości dobrego pomidora.
  Następnie Igrzyska Olimpijskie, zgodnie z wydaniem:
  - A kobieta bierze go w tym samym czasie , jednocześnie za gardło!
  I tak wszystkie pięć dziewczyn od razu wzięło i gwizdnęło ... A kruk jest tak ogłuszający, że dosłownie wspinają się na czoła na własne oczy. I połóż się w prawdziwych trumnach.
  Olimpias, szczerząc zęby i rycząc jak hipopotam, oświadczyła:
  - Tu nie ma słabego miejsca,
  Nie ma miejsca na słabości!
  I tu znowu dziewczyny zagwiżdżą... I wrony padają, a chińskie czaszki przebijają się dokładnie...
  Oleg Rybachenko i Margarita Korshunova - te wieczne dzieci znów walczą i pokazują swoją fenomenalną waleczność.
  Oto chłopiec Oleg, wziął i trzymał miecze, co natychmiast wydłużyło przyjęcie pazia.
  I masa Chińczyków została odcięta.
  Potem chłopiec rzucił palcami specjalny ostry dysk bosymi, dziecinnymi stopami... Pofrunął stycznie i odciął głowy stu Chińczykom.
  Nieśmiertelny chłopiec wziął go i radośnie zaśpiewał:
  - Jestem wspaniałym człowiekiem,
  Albo po prostu anioł...
  Po prostu wygrywam wszystkich
  W zaciętej walce!
  Margarita Korszunowa również ściąła Chińczyków, nie dając im żadnych szans ani najmniejszej litości.
  Najwyższej klasy wojownik brał i rzucał miecze na wrogów jak podmuch. I w przenośni odetnij głowy.
  I wezmą i toczą się jak główki kapusty.
  A potem dziewczyna rzuci groszkiem kolosalnej niszczącej mocy gołymi palcami. A masa Chińczyków natychmiast wybuchnie.
  Potem zaśpiewa:
  - W świecie kosmicznej mocy,
  Bądźmy silniejsi niż smok...
  W imię wielkiej Rosji,
  Łysy złoczyńca umrze!
  Potem chłopak i dziewczyna natychmiast nadęli policzki i otrzymali cios. I rozległ się bardzo ogłuszający gwizd.
  Wrony dostały się do strumienia i znokautowały. I padły jak ziarno na ogolone głowy Chińczyków. Upadli i zginęli bez żadnej alternatywy.
  A wojownicy niebiańskiego imperium zginęli wiele tysięcy.
  Oleg i Margarita powiedzieli zgodnie:
  - Świat powinien nas szanować, bać się nas,
  Bohaterskie czyny żołnierzy są niezliczone ...
  Rosjanie zawsze potrafili walczyć
  Będzie bardzo ostra strzała!
  ... ROZDZIAŁ 13.
   Tymczasem Oleg Rybaczenko podbił większość Egiptu. Jego wojska zajęły Aleksandrię.
  Razem z nim była nastolatka Margarita Korshunova. Mieli teraz najwyraźniej czternaście lat. To już nie są dzieci, ale nastolatki.
  A kiedy twoje bose stopy są całe dla chłopca kobiety i dziewczyny dla mężczyzny, to naprawdę się martwi.
  A we śnie jest coś tak interesującego, choć upiornego;
  20 kwietnia 1958. Świętuje 60. urodziny Führera. Poprzedni lot na Saturna zakończył się sukcesem. A teraz leci ekspedycja międzygwiezdna
  do Neptuna. I to jest kolejny krok ludzkości ku gwiazdom. Zdecydowany i odważny krok. Ale daleko mu do pierwszego. A w przyszłym roku polecą na ostatnią planetę Solar
  systemy na Plutona. Na swoje siedemdziesiąte urodziny Führer planował również przeprowadzić referendum w sprawie ostatecznego zatwierdzenia monarchii i jednolitej formy rządów planety Ziemia.
  Do tej pory niektóre obszary III Rzeszy, np. Rosja pod wodzą Ławrientija Pałycza Berii, cieszą się ograniczoną autonomią.
  A Hitler chce wreszcie skonsolidować formę rządu monarchicznego. I oczywiście ogłosić sobie następcę. Jeden z synów ma zostać następcą tronu.
  Tego właśnie chce Führer. Ale na rundę oczywiście data: jego siedemdziesiąte urodziny, do których oczywiście musimy jeszcze dożyć.
  Fuehrer nie wygląda zbyt zdrowo, ale nadal trzyma się i jest bardzo aktywny w języku.
  I nie tylko to. Jednocześnie Adolf Hitler od czasu do czasu bawi się torturami. Na przykład krwawy dyktator torturował chłopca w wieku około trzynastu lat.
  Słodki, muskularny chłopak, po raz pierwszy został wychłostany przez samego dyktatora, batem. A potem jego nagi, opalony, pasiasty chłopak został wciągnięty na wieszak.
  Hitler z wielką przyjemnością przyniósł zapaloną pochodnię do bosych stóp chłopca. A on to wziął i zaczął palić. Bose podeszwy Young Underground Steel
  pęcherze i przypalona skorupa. i to było bardzo bolesne. Chłopiec ryczał i jęczał, a Adolf Hitler dobrze się bawił.
  A wraz z nim były kata dziewczyny. Który torturował chłopca z wielką przyjemnością.
  Hitler ryknął i zaśpiewał:
  - ludzie drżeli,
  Zwierzęta uciekły ...
  Ptaki odleciały do odległych krain,
  mówię jej do Boga
  Wchodzimy w krok
  Tchórz, osioł, zaprawiony,
  Piersi przyjaciele!
  Zmiażdżyć i rozerwać na kawałki,
  To jest życie, to jest szczęście!
  Złam, zmiażdż i rozerwij,
  To jest życie, to jest szczęście!
  I dalej smażył bose, okrągłe obcasy chłopca.
  Potem, gdy chłopiec zemdlał, dziewczyny wylały mu na głowę wiadro lodowatej wody. I przywrócił im zmysły. A Führer zaczął smagać chłopca rozżarzonym drutem.
  Chociaż Hitler jest kanibalem, wiele rzeczy na świecie zmieniło się na lepsze. Wybudowano linię kolejową z Londynu, następnie przez metro pod kanałem do Paryża, a następnie do Berlina, Moskwy,
  potem do Swierdłowska i do Czukotki, a potem przez Alaskę do Nowego Jorku. Zbudowano także linię kolejową z Berlina do Delhi. I to też jest poważne.
  Jest już ukończona i linia kolejowa z Berlina do Pretorii. I wykopano podziemny tunel pod Gibraltarem, a także między Czukotką a Alaską.
  I to też jest bardzo okazała konstrukcja. Znacznie więcej zostało wzniesionych i zbudowanych w III Rzeszy.
  Życie ludzi na planecie Ziemia stało się znacznie lepsze. Populacja białych wzrosła, a reszta była pod ścisłą kontrolą. I to jest cudowne.
  Hitler ryknął z wściekłości:
  - połamać, zmiażdżyć i rozerwać na kawałki,
  To jest życie - to jest szczęście!
  I oczywiście tradycyjne walki gladiatorów na urodziny Führera.
  Oto on, ten krwawy dyktator i jednocześnie jednoczący całą ludzkość, tyran zasiada na tronie.
  Raczej jest w połowie w pudełku. A przed nim walki gladiatorów.
  Bormann zauważył:
  - O wielki Führer, tym razem bitwa będzie cudowna!
  Hitler ryknął:
  - śmiało pójdziemy do bitwy,
  O moc Aryjczyków ...
  I złamiemy je wszystkie -
  Jesteśmy mordercami!
  Bormann ryknął:
  - Jesteśmy strasznymi zabójcami!
  I w menażerii rozległ się ogólny śmiech.
  Oto pierwsza walka... Na arenę wybiega pięciu chłopaków. Są tylko w pomarańczowych kąpielówkach, aw ich rękach są miecze i tarcze. Mają dwanaście lub trzynaście lat, umięśnione,
  opalone, bose stopy widać z utwardzonej podeszwy, mocne i utwardzone. Wszyscy chłopcy są dobrzy, mają jasne włosy. To prawda, może do gustu Führera
  namalowany. Dzieci kłaniają się przed faszystowskim numerem jeden i jego tronem.
  Fuhrer patrzy mięsożernymi oczami i ryczy:
  - Dźgnę Cię! Niedługo cię potnę!
  Tak żartuje - wielki i okrutny tyran!
  Bormann zauważył:
  - Dobrzy chłopcy! Są zahartowani pracą kopalń!
  Hitler skinął głową:
  - To jest urocze!
  I jak weźmie i zagwiżdże. To potwór.
  Wybiegło jeszcze pięciu chłopców. Również ciemna od poparzeń słonecznych, z blond włosami i zielonymi kąpielówkami. Mniej więcej podobny wzrost i wiek do pierwszej piątki.
  Tylko razem z szablami i szablami, a tarcze nie są okrągłe, ale kwadratowe.
  Czeka z nimi również poważna bitwa.
  Menażeria tradycyjnie robi zakłady. I to jest bardzo interesujące. A walka toczy się na równych prawach.
  Hitler zauważył z uśmiechem:
  - Jestem najsilniejszym Aryjczykiem!
  Bormann zgodził się:
  - Jesteś prawdziwym Aryjczykiem, bezlitosnym dla wrogów Rzeszy!
  Führer zmarszczył brwi:
  - Czy to nie prawda?
  Bormann narzekał:
  - Ale nie tak wspaniały jak ty!
  Zabrzmiał gong i rozpoczęła się bitwa. Chłopcy rzucili się na siebie z rykiem. Wywiązała się zacięta walka. Chłopcy i ich suche, opalone ciała zamigotały.
  I to było okrutne.
  Führer zauważył z uśmiechem:
  - Jestem diabłem w ciele!
  I jako chłopiec w pomarańczowych kąpielówkach ciąć wroga mieczem. A głowa odleciała mu z ramion.
  Goebbels zauważył:
  - Jesteśmy nosicielami wspaniałej kultury!
  Goering ryknął:
  - Kiedy słyszę słowo kultura - moja ręka sięga po pistolet!
  Hitler zachichotał:
  - Niech rzeki krwi płyną po ziemi,
  Niech jęczą z bólu - wszędzie są pożary!
  I wtedy jeden z chłopców upadł. Maurowie natychmiast kauteryzowali jego bosą, okrągłą piętę. Tak, to była zacięta walka.
  Mueller zauważył:
  - Byliby tylko diabłami w ciele!
  Hitler skinął głową. Przypomniał sobie, jak torturował dziewczynę. I jak przyłożył gorące żelazko do jej szkarłatnych sutków. A dziewczyna tak bardzo płakała i jęczała z nie do zniesienia
  cierpienie. Tym właśnie był Fiihrer. Bezwzględny i bezlitosny.
  Hitler to tylko trywialny potwór.
  Chłopcy zginęli szybko. Na nogach pozostało tylko dwóch w pomarańczowych kąpielówkach.
  Hitler rozkazał:
  - Dokończ resztę!
  I do pokonanych chłopców poleciały strzały. A potem zaczepiono je za żebra i zaciągnięto, by nakarmić lwy, krokodyle i inną menażerię.
  Führer był podekscytowany. Miał dużo zabawy.
  W rzeczywistości jest katem w życiu. Jako dziecko uwielbiał torturować króliki. Chociaż oczywiście torturowanie pięknych dziewczyn jest znacznie ciekawsze.
  A zwłaszcza łamanie palców u nóg. To dreszczyk dla faszysty i zmysłowości. A co z Hitlerem? Szczerze mówiąc, jest bandytą.
  Dziewczyna jest oczywiście zadowolona z przypalenia pięty rozgrzanym do czerwoności żelazkiem.
  Hitler jest generalnie prawdziwym zwierzęciem. Albo gorzej niż jakiekolwiek zwierzę.
  I jest w nim sadystyczny ogień i nastrój prawdziwego faszysty.
  Na arenę wybiega piękna dziewczyna. Ma na sobie tylko czarne kąpielówki. A ona trzyma na ramieniu trójząb i lasso. Trzech chłopców w wieku lat staje przeciwko niej
  dwanaście z mieczami i tarczami. Okazuje się ciekawy asymetryczny pojedynek. Jedna piękna dziewczyna, przeciwko trzem przeciwnikom, ale mniejsza.
  I to jest poważne.
  Bormann zauważył:
  - Super, mój Führer!
  Hitler zgodził się z tym:
  - Bardzo fajny!
  Znowu menażeria stawia zakłady. Trwają zamieszki w wymianie zakładów. Oczywiście blondynka budzi więcej współczucia.
  Ma na sobie tylko majtki, a jej sutki są z rubinów. I to jest całkiem fajne. To superklasowa dziewczyna.
  Rozbrzmiewa sygnał i rozpoczyna się bitwa. Chłopcy rzucają się na dziewczynę, próbując ją zaczepić. Dziewczyna kopie jednego z chłopców w pachwinę. otrzymał silny cios wrzaskami
  i umiera.
  Hitler ryczy:
  - Jestem najfajniejsza!
  Dziewczyna odrzuca chłopcom miecze. I uderza jednego z facetów w muskularną klatkę piersiową. Upadł. Ale potem podskakuje, Maur nawet nie ma czasu go spalić
  goły obcas.
  Führer ryczy:
  -I to, hej!
  I tak dziewczyna rzuca lassem i łapie chłopca za szyję. Przyciąga go do siebie. Na wpół uduszony chłopiec pada na kolana. Dziewczyna stawia na nim bosą stopę
  gardło i ryki:
  - Miej litość lub zabij!
  Hitler krzyczy do megafonu:
  - Zabij!
  Dziewczyna wykańcza chłopca ciosem trójzębu w gardło!
  Chłopak, który został mocno uderzony w jaja, już opamiętał się. I znowu rzucił się na blondynkę. Spotyka go mocnym kopnięciem w kolano.
  Widać, jak bardzo blondynka jest bardziej doświadczona niż chłopczyca. Chłopiec upada. A teraz jego gardło znów jest pokryte lassem. Dziewczyna go ciągnie. I odpoczywa
  gołą piętą z tyłu głowy.
  Hitler ryczy:
  - Skończ to!
  A dziewczyna dusi jego lasso, łamiąc chłopcu kark.
  To jest walka ...
  Ostatni chłopiec, już zraniony w klatkę piersiową, cofa się. Dziewczyna atakuje go, uderzając go w brzuch trójzębem. Chłopak chybił, ale zdołał zdobyć dziewczynę mieczem,
  drapiąc jej piersi. Wypłynęła krew. Dziewczyna ponownie rzuciła lassem, wypełniając gardło chłopca. Ale tym razem go nie udusiła. Kładę go na kolanach.
  I wsadziła jej nagą piętę w nos. Chłopiec, uświadamiając sobie, polizał lekko zakurzoną podeszwę dziewczyny. Potem pocałował swój nagi, okrągły obcas.
  Dziewczyna zamruczała. I złapała chłopaka za włosy, szturchnęła twarz w kolano. Złamał mi nos...
  Hitler krzyknął:
  - Daj mu odejść!
  Bormann był zaskoczony:
  - Czy masz nad nim litość, mój Führer?
  Adolf skinął głową.
  - Tak, pozwól mu trochę pożyć! Jeszcze trochę usmażę mu pięty!
  Myśliwce były podpalone. Chłopiec otrzymał rany, ale był wytrwały i mógł się jeszcze poruszać. Najwyraźniej Führer chciał przynajmniej trochę dręczyć chłopca.
  Ale następna walka... W tym przypadku kilkunastu chłopców walczyło z hipopotamem.
  Chłopcy mieli od dziesięciu do czternastu lat. Oczywiście tylko w kąpielówkach. Połowa jest uzbrojona w miecze, a połowa we włócznie.
  Przeciwstawiał się im ogromny, specjalnie wyszkolony hipopotam. Zazwyczaj te zwierzęta nie jedzą ludzkiego mięsa, ale ten drapieżnik był wyjątkiem.
  Chłopców czekał los mięsa armatniego, z bardzo małą szansą na przeżycie.
  Hipopotam ma grubą skórę.
  Hitler jest bardzo spokojny. I łapczywie pije sok z mieszanki pomarańczy i mango. Z mięsa Führer woli tylko serce i wątrobę zdrowych chłopców w wieku około dwunastu lub czternastu lat,
  lub serce i wątrobę dziewiczych dziewcząt. Führer pije więc krew silnych fizycznie, nastolatków i dziewcząt na specjalnej diecie.
  Hitler chce stać się nieśmiertelny. I popadł w kanibalizm.
  I kanibalizm w dosłownym tego słowa znaczeniu. I to jest jego credo.
  Fuehrer warknął, szczerząc zęby:
  - Jestem najsilniejszy i najstraszniejszy na świecie!
  Oczywiście menażeria niemal bez wyjątku postawiła na hipopotama. I to jest zrozumiałe. Oto bandyta atakujący chłopców.
  Zewnętrznie hipopotam jest niezdarny, ale w rzeczywistości jest bardzo porywczy i szybki. A pierwszy dzieciak nie zdążył odskoczyć i utknął w zębach. Który jest słyszany
  zgrzytanie i złowieszczy pisk. Chłopiec wrzasnął i został przegryziony na pół. To potwór.
  Führer zauważył:
  - To taki ziemski nieład,
  Takie bezwzględne prawo panuje...
  Kiedy ktoś ma wartość dodatkową,
  Kiedy inni mają jedno solidne obrażenia!
  Bormann zauważył:
  - Masz dobrą poezję o Führer!
  Hitler skinął głową na znak zgody:
  - Sam wiem, że nie są złe!
  Mueller zauważył z uśmiechem:
  - Ze względu na moją miłość do Ciebie o największej!
  Fiihrer krzyknął:
  - jestem krwiożerczy, jestem bezlitosny,
  Jestem złym, potężnym wojownikiem!
  I znowu będzie ryczeć...
  Hipopotam wyprzedził chłopców. Jego skóra była zbyt gruba na włócznie i miecze. To prawda, że jeden z chłopców próbował trafić w oko włócznią. I prawie mu się udało.
  Führer zauważył z uśmiechem:
  - To jest świetne!
  Ale hipopotam porusza się szybko, a jego oczy są małe i pokryte osłonami. Więc po prostu nie wejdziesz.
  Znowu chrzęst kości chłopców oraz połamane ręce i nogi. I krzyki śmierci umierających dzieci.
  Hitler zauważył:
  - Jesteśmy maszyną śmierci!
  Bormann zgodził się z tym:
  - Największa machina śmierci, mój Führer!
  Hitler ryknął:
  - Niebo i piekło będą przeklęte, które zdarły zasłonę!
  I święty miecz wojny - tnij wrogów!
  Meinstein zauważył:
  - Taktyczne umiejętności Wehrmachtu nie mają sobie równych!
  Führer skinął głową:
  - Zdecydowanie tak!
  Bormann pisnął:
  - Jesteśmy najsilniejsi na świecie!
  Hitler zgodził się:
  - Namocz wszystkich wrogów w toalecie!
  Mueller zauważył:
  - To genialne zdanie Führera - zabić wrogów w toalecie!
  Hitler skinął głową na znak zgody:
  - Naprawdę genialny,
  Nie więcej i nie mniej!
  Bormann syknął:
  - Wielki geniusz, kochanie fortuny,
  Nigdy cię nie spotkałem piękniejszych ludzi...
  W poezji smyczki liryczne -
  Ucieleśniłeś uniwersalny ideał!
  Hitler skinął głową na znak zgody:
  - Jestem ideałem uniwersalnym!
  Bormann zauważył:
  - I najbardziej uniwersalny na świecie!
  Führer ryknął:
  - Chwała mojej Ojczyźnie,
  Wkrótce żyć w komunizmie!
  Müller skinął głową na znak zgody.
  - Wkrótce żyć pod komunizmem!
  To naprawdę była menażeria, która jest konieczna!
  A hipopotam zabił chłopców - jednego po drugim. Dogonił ich, rozerwał na strzępy, połamał i strzępił...
  Na arenę wypuszczono kolejnych pięciu chłopców w kąpielówkach, tym razem z trójzębami. Zabawa trwała dalej.
  Hitler zauważył z wampirzym uśmiechem:
  - To mój najfajniejszy występ!
  Müller pisnął:
  - Jesteś moim Fuhrerem, jest najfajniejszy terminator na świecie!
  Rommel zauważył:
  - Nie znasz fajnego, który pokonał słabych,
   I ten, który zmiażdżył silnych!
  Führer skinął głową na znak zgody:
  - Nie jestem silniejszy na świecie!
  Rommel zgodził się:
  - Nie, mój Führer!
  Bormann zauważył z uśmiechem:
  - Nasz Fuhrer jest najfajniejszy!
  I mrugnij do swojego zespołu.
  To naprawdę menażeria. A menażeria jest tym, czego potrzebujesz!
  Hitler zabulgotał:
  - Najjaśniejsze światło na świecie! Świętujmy świt!
  Rommel zgodził się:
  - Tak, wielki dobrobyt!
  Hipopotam kontynuował swoją akcję unicestwienia i unicestwienia. A on po prostu złamał i pożarł chłopców. A co zabierzesz dzikiej bestii? Kto strzępi i zabija wszystkich?
  Hitler chrząknął:
  - Moja słodka trucizna!
  Wtedy Führer znów przypomniał sobie, jak wziął w dłonie rozpalone do czerwoności kleszcze i wyciągnął dziewczętom piersi. To było bardzo symboliczne i okrutne.
  A kiedy skręcisz szkarłatny sutek, doświadczasz w przenośni wielkiej błogości. A więc miło, bardzo miło jest krzywdzić ludzi! Hitler jest w tym wielkim doku.
  Ale teraz hipopotam zjada chłopców. I z tego tryskają wielkie fontanny krwi. I rozprzestrzenia się na duże kamyki Koloseum.
  Bormann zauważył, odsłaniając protezę:
  - Jestem najsilniejszym śluzem na świecie!
  Hitler skinął głową na znak zgody:
  - Już mnie polizałeś po migdałki!
  Mueller zauważył ze śmiechem:
  - Jesteś po prostu genialnym Fuhrerem!
  Hitler śpiewał:
  - Jestem Fantomas - Jestem ponurym geniuszem...
  Jestem Fantomas - jestem piosenką bez słów!
  Jestem Fantomas - jestem znakiem fajnych pokoleń
  Jestem Fantomas - dyktator wielkich miast!
  Müller zauważył, pokazując sztuczne zęby:
  - Będzie naprawdę super!
  Hitler warknął:
  "Zamierzam was wszystkich dźgnąć!"
  Müller skinął głową z uśmiechem.
  - Tak, największy!
  Führer ryknął:
  - Jestem najsilniejszy na świecie i odkryłem, że dwa razy dwa to cztery!
  Müller sprzeciwił się:
  - Nie, Wasza Wysokość, dwa razy dwa to pięć!
  Hitler skinął głową na znak zgody:
  - Jeśli zamówię, to tak - będzie dwa razy dwa pięć!
  Hipopotam rozerwał już pierwszy tuzin chłopców i gonił resztę. Spektakl był rzeczywiście krwawy i okrutny i niezbyt estetyczny.
  Generalnie takiej eksterminacji honoru nie robią faszyści.
  Hitler nawet ryknął:
  - burum shurum, burum shurum ...
  Bormann zapytał:
  - A po co jest Führer?
  Hitler zabulgotał:
  - To znaczy, że jestem najsilniejszy na świecie!
  Meinstein zasugerował:
  - Może chłopaki zagrają w karty?
  Bormann zauważył:
  - Głupia gra! Może szachy są lepsze?
  Hitler ryknął:
  - no cóż, honor korony szachowej na mapie,
  A wróg nie uniknie porażki...
  Zagraliśmy dziesięć gier z Morphy
  Preferencje, punkt i bilard -
  A on powiedział - Adolf cię nie zawiedzie!
  Bormann zauważył dość logicznie:
  - A Rosjanie mają świetnych szachistów. Na przykład Michaił Botwinnik powiedział: w złej pozycji - wszystkie ruchy są złe!
  Hitler zauważył:
  - Ale nasza pozycja musi być genialna!
  Speer skinął głową.
  - Masz rację, Wasza Wysokość!
  Hipopotam rozerwał ostatniego chłopca. I walka się skończyła. A teraz tego potwora należy wpędzić do boksu. Tak, masakra okazała się orientacyjna. Co zostało
  zeskrobali zabitych chłopców i zanieśli ich do legowiska krokodyli. A to oczywiście dopiero początek. Tak, to była zacięta walka.
  Führer zauważył z irytacją:
  - Tak okrutna jest natura! I dlatego musimy być okrutni!
  Speer skinął głową.
  - Fauna dzieli się na drapieżniki i ich ofiary! I to jest aksjomat!
  Führer ryknął:
  - Mogę zrobić wszystko, mogę zrobić wszystko - Nie mogę być uprzejma!
  Mueller zauważył:
  - Do pewnego stopnia miłosierdzie jest drogą do nieba!
  Goebbels sprzeciwił się:
  -A może zrujnować!
  Hitler skinął głową na znak zgody:
  - Tak, ruina może być po prostu totalna!
  Arena została już wyczyszczona... A po ciężkiej walce wybiega siedem gladiatorek. To bardzo piękne i umięśnione dziewczyny. Są tylko w czerwonych kąpielówkach.
  Trzeba powiedzieć, że dziewczyna jest bardzo imponująca. A ich bose, okrągłe obcasy migoczą. Są pełne energii i uroku.
  To są naprawdę dziewczyny.
  Speer zauważył z uśmiechem:
  - Tak, fajne piękno!
  Dziewczyny są opalone i blond. Chociaż można go po prostu ufarbować. I całkiem gotowy do bitwy. W rękach trzymają miecze i tarcze. A teraz skończyło się siedem kolejnych dziewczyn.
  Również z ciemną skórą i jasnymi włosami. Muskularne, ale żółte kąpielówki. A w rękach szable i tarcze, ale o nieco innym kształcie.
  To jest armada bojowa.
  Hitler oblizał usta i mruknął:
  - Führer jest zadowolony!
  Bormann skinął głową.
  - Robimy zakłady!
  Menażeria zaczęła się stawiać. Jak mówi Führer, to oczywiście tajemnica. Ale na razie wielki dyktator jest zadowolony. I to jest jego kolosalne credo.
  Meinstein mruknął:
  - Niebieski, niebieski szron, połóż się na drutach!
  Hitler warknął:
  - Tak, zamknij się gnojku!
  Meinstein skinął głową.
  - Chodź, Wasza Wysokość!
  Führer ryknął:
  - I największy niszczyciel, niewątpliwy dręczyciel ludzi!
  Müller skinął głową i zaśpiewał:
  - O najbrudniejsza, najbardziej pomysłowa,
  oprawca, dzielnik, dusiciel!
  Bormann potwierdził:
  - Diabeł piekła!
  To właśnie między dziewczynami bitwa rozpoczęła się na sygnał. Wojownicy spotkali się w zaciętej bitwie. I było niesamowicie fajnie.
  Tymczasem Führer patrzył na ich bose stopy i wyobrażał sobie, w jaki sposób będzie je odpalał i smażył. To kolosalna pokusa. I oczywiście tortury są
  fajny.
  W końcu Hitler dosłownie oszalał od tortur dziewcząt i chłopców. I to był jego fajny ruch.
  Müller zauważył z uśmiechem:
  - Wszystko na świecie będzie dobrze, o mój Führer!
  Bormann zauważył:
  - Kiedy wszystko jest w porządku, zmiany mogą być gorsze!
  Hitler wziął go i zaśpiewał:
  - Nasze serca domagają się zmian,
  Zmiana - nasze oczy domagają się...
  W naszym śmiechu i naszych łzach
  I pulsowanie żył!
  Zmiana - czekamy na zmianę!
  Bormann zgodził się:
  - Chwała epoce III Rzeszy!
  A menażeria zawyła...
  W ogóle, podczas gdy wszystko szło dość trywialnie... Tu upadła pierwsza dziewczyna w żółtych kąpielówkach i została kauteryzowana gołym, okrągłym obcasem. I natychmiast zerwała się. Walka trwa.
  Dziewczyny wykazują dobrą kondycję fizyczną i reakcję. Walka jest naprawdę bardzo piękna. A ich ciała są tak uwodzicielskie.
  Hitler stwierdził:
  - Kobiety są zawsze śliczne! Prawidłowy?
  Bormann zgodził się:
  - Oczywiście mój Führer! Zwłaszcza, gdy ich pięty są smażone!
  Meinstein zauważył:
  - Piloci dobrze walczą!
  Rommel skinął głową.
  - A dziewczyny biegają boso po pustyni!
  Goebbels śpiewał:
  - Boso, tylko boso, pod lipcowym grzmotem i pod szumem fal!
  Mueller zauważył:
  - Niedługo będziemy mogli regulować też klimat! I ogólnie cały świat jest pod presją!
  Meinstein zauważył:
  - A my już zgięliśmy!
  Hitler śpiewał:
  -Wszystko co mam jest moje,
  Będzie satysfakcjonujące życie!
  Rommel skinął głową.
  - Tak, będę!
  Jedna z dziewczyn była już tak ranna, że zamilkła. Tak, to są tutaj zacięte bitwy. I choć wydaje się, że jest niewielu wojowników, jest tak dużo krwi.
  Bormann pisnął:
  - Koza-Nostro!
  Muller skinął głową.
  - Całkowite zniszczenie!
  Rommel śpiewał:
  - pokonamy wszystkich do końca,
  Nasze serca będą płonąć!
  I wyszczerzył zęby.
  I ma je jak wilk. Tutaj potężna armada przemierzała niegdyś Afrykę.
  Hitler nadal ryczał:
  - Raz, dwa, trzy - rozerwać wszystkich strasznie!
  Oto, jak wyglądała sytuacja bojowa.
  Już trzy dziewczyny w żółtych spodenkach i jedna w czerwonym zamilkły. I nie pomogło nawet to, że spalili swoje nagie, okrągłe obcasy. Cóż, nic, dziewczyny są dobre.
  Bormann zauważył:
  - Przyszły wiek będzie nasz!
  Führer zgodził się z tym:
  -I ten wiek i przyszłość!
  Menażeria zawyła zachęcająco.
  Goebbels zauważył:
  - Nie zdążyliśmy i nie poddawajmy się!
  Müller zawodził:
  - Prusacy się nie poddają!
  Bormann zabulgotał:
  - Jesteśmy największą chwałą wszechświata!
  Hitler zachichotał:
  - Wow! Nawet nie świat, ale wszechświat!
  Mueller ryknął:
  - Przyszłość należy do naszej Rzeszy!
  Goering dźwięczny:
  - O mój Führer, jesteś samym urokiem!
  Hitler potwierdził:
  - Na mózg, jak na asfalcie!
  Podjęły się dziewczyny w czerwonych kąpielówkach. Jest ich już pięciu przeciwko dwóm. I to jest ogromna zaleta. A potem upada kolejna dziewczyna. Tak, to trudne.
  Bormann zauważył:
  - Pięć do jednego! Złe szanse!
  Hitler ryknął:
  - Wystarczająco! Jestem uroczą ostatnią dziewczyną w żółtych kąpielówkach! Możesz zakończyć walkę!
  Walka się skończyła. Ranne dziewczęta kładziono na noszach i zabierano na leczenie. Tak, bitwa jest bardzo kolosalna. I niezwykle okrutny.
  W następnej bitwie chłopcy zostali ponownie wyprowadzeni. Było dziesięcioro dzieci. Są boso iw czarnych kąpielówkach. Uzbrojeni - połowa we włócznie i połowa w miecze.
  Wiek trzynastu lub czternastu lat. Są opalone i blond włosy, ale wyraźnie ufarbowane. Kokarda ze wszystkich czterech stron.
  Führer zauważył:
  - Niezła przynęta!
  Bormann skinął głową na znak zgody.
  - Tak, mój Führer! Przynęta jest nawet bardzo dobra!
  Hitler ryknął:
  - Rzeka szaleje niekończącym się strumieniem,
  A wiatr zdmuchuje flaminga w chmurę...
  Nie ma potrzeby wymyślać kłamstwa dla Goebbelsa -
  Nie znajdziesz lepszego kraju!
  Müller śpiewał do Fuehrera:
  - Zrozumiesz mnie, zrozumiesz mnie,
  A lepszego kraju nie znajdziesz!
  Bormann zauważył, pokazując zęby:
  - Wciąż nie możesz znaleźć nas fajniejszych!
  Hitler zgodził się z tym:
  - Prawidłowy!
  Słoń został sprowadzony przeciwko chłopcom... Zwierzę jest ogromne i okrutne. Również specjalnie przeszkolony do rzucania w ludzi. Tak, to naprawdę prawdziwy potwór.
  I wybiegł jeszcze tuzin chłopców. Nawet w wieku dwunastu czy jedenastu lat. Niektóre miały wyraźne cechy afrykańskie. Ale nadal włosy są farbowane na biało lub
  kolor imbiru.
  Tak, to była kolejna partia bicia. Chociaż chłopcy mieli zarówno włócznie, jak i miecze. Ale spróbuj sobie poradzić z takim gigantem.
  Adolf Hitler zauważył:
  - Car Pir miał słonie bojowe i odniosły nagłe zwycięstwa!
  Bormann logicznie zauważył:
  - Ale za zbyt wysoką cenę, świetnie! Za drogie!
  Führer ryknął:
  - A cena w ogóle nie ma znaczenia,
  Szczęście kupuje się w sklepie z zabawkami!
  Menażeria oczywiście obstawiała zakłady. A szefowie nazistowscy obstawiali.
  Tutaj słoń rzucił się na dwudziestu chłopców - połowa z włóczniami, a połowa z mieczami.
  Bormann zauważył ze śmiechem:
  - Będzie bardzo fajnie!
  Müller skinął głową na znak zgody.
  - Tak, jest niesamowicie fajnie!
  Hitler warknął:
  - Całe to gówno i mrugnięcie!
  Po czym wybuchnie śmiechem. Tak, jasne jest, że Hitler jest po prostu zwierzęciem.
  A słoń wyprzedził pierwszego chłopca i kłuje go. A nawet podeptał drugiego. I wyglądało to okrutnie.
  Goebbels zauważył, szczerząc zęby:
  - Jesteśmy faszystami, ale osobiście moja dusza jest delikatna jak kwiat!
  Goering śpiewał:
  - Księżyc, księżyc - kwiaty, kwiaty!
  Ufamy naszym bliskim
  nadzieje i marzenia! I marzenia!
  Hitler skinął głową na znak zgody:
  - Tak, ufamy marzeniom!
  Słoń ponownie dogonił chłopca i podeptał dalej. Włócznie i miecze były bezsilne wobec jego skóry. Tak, to była zacięta walka.
  Hitler jest naprawdę zły. Chociaż co w ogóle jest dobre?
  Jednak planeta Ziemia kwitnie, a na tronie zasiada potwór!
  Bormann zauważył z uśmiechem:
  - Jestem najsilniejszym wojownikiem na świecie!
  Führer warknął w odpowiedzi:
  - To takie nieskromne!
  Bormann zauważył dość logicznie:
  - Na przykład w reklamie skromność nie jest odpowiednia!
  Hitler skinął głową:
  - Tak, w reklamie! Czy nadal mamy reklamy?
  Mueller zauważył:
  - Nasza gospodarka jest regulowana i rynkowa!
  Bormann ryknął:
  - Handlarze, handlarze! Nasi handlowcy jeżdżą, jeżdżą po Berlinie!
  Müller chrząknął:
  - W sali greckiej, w sali greckiej - biała myszka!
  Führer zauważył:
  "Ale nie rozumiem humoru związanego z białą myszą!
  Müller podniósł ręce:
  - A umysł tego nie rozumie!
  Goebbels ryknął:
  - Umysł nie może zrozumieć Rosji,
  Nie można zmierzyć wspólnej miary ...
  Ona stała się wyjątkowa -
  A Ojczyźnie można ufać tylko!
  Słoń dogonił chłopców i pociął ich na kawałki. I podeptany i złamany, robiąc to okrutnie.
  Führer przypomniał sobie serial o Tarzanie. Tak, to był ciekawy pomysł. Takim zdesperowanym facetem był ten Tarzan. Jego moc wydawała się niezmierzona.
  A jak wspinał się na drzewa - po prostu kompletny potwór. Nic nie może powstrzymać takiego Tarzana.
  A oto słoń. Cóż mogą być przeciwko niemu chłopcy? W rzeczywistości nic!
  Führer śpiewał:
  -Hej, jesteś tam,
  Nie depcz jak słonie!
  Spalę cię,
  Aryjczycy są równi rycerzom!
  Goebbels zauważył, szczerząc zęby:
  - Tak, równy, świetnie!
  Bormann stwierdził:
  - Hitler ma ogromną siłę w pięściach, które są tak dynamiczne!
  Fiihrer zauważył dowcipnie:
  Nadzieja na zrogowaciałe dłonie
  Że trzymali się mocno w siodle...
  Taka aryjska akcja -
  Trzymaj entuzjazm w pięści!
  Bormann zauważył z uśmiechem:
  - Jesteś świetnym Führerem!
  Hitler powiedział, pokazując zęby:
  - Jestem najwspanialsza na świecie!
  A potem poprawił się:
  - We wszechświecie i w całym wszechświecie!
  Słoń dalej deptał chłopców. Wyglądało to okrutnie, krwawo i nikczemnie. Hitler przypomniał sobie, jak on sam, gdy był dzieckiem, został pobity w gimnazjum.
  Tak, to było naprawdę głupie i obrzydliwe. I został doszczętnie stratowany przez inne chłopczyce. I biją leżącego człowieka stopami, co jest okrutne.
  Hitler zauważył:
  - Chodź od śruby!
  Na arenę wrzucono jeszcze kilkunastu chłopców. Führer, wspominając upokorzenie dzieciństwa, smażył chłopcom okrągłe, różowe szpilki, łamał im palce u nóg i dłoni, a nawet stosował rozpalony
  żelazo do klatki piersiowej. A czego jeszcze nie zrobił opętany Führer. Był kwintesencją okrucieństwa i szaleństwa.
  A teraz Hitler po prostu szalał i szalał. I ryczał dużo i uparcie.
  Tutaj słoń depcze i zabija chłopców, a opętany karaluch raduje się.
  Hitler zauważył z pewnością:
  - Wierzę, że cały świat będzie nasz,
  Dokładniej, jest już nasz, ale bash on bash!
  Wtedy blondynka podeszła do Führera i zauważyła z uśmiechem:
  - O wielki przywódco! Może oszczędzisz tych biednych chłopców?
  Hitler śpiewał w szaleństwie:
  - Bez litości! Bez litości! Bez litości dla wroga! Wszystkim, którzy są przeciw, rozwalę bryłę!
  Blondynka wspominała:
  - Jezus powiedział: Błogosławieni miłosierni, albowiem oni zmiłują się!
  Fuhrer nagle ustąpił:
  - W porządku, zabierz słonia! Ci chłopcy, którzy nie mieli czasu na deptanie i okaleczanie na karmienie.
  Słonia nie jest łatwo uspokoić. Musieli nawet uwolnić kilka dużych strzykawek z tabletkami nasennymi. I wszystko było cicho.
  Fiihrer zaczął śpiewać, raczej rozstrojony:
  - Za minutę minuta odpływa bez śladu,
  Ale na świecie z jakiegoś powodu, ale na świecie dlaczego,
  Dobroć triumfuje, dobroć triumfuje!
  ... ROZDZIAŁ 14.
  Vladimir-Friedrich Bismarck-Rybachenko kontynuował walkę... Hiszpanie walczyli ospale i tydzień po rozpoczęciu wojny niemieckie czołgi wjechały do Madrytu.
  I zbliżali się do Lizbony.
  Vladimir-Friedrich zestrzelił jeszcze pięćdziesiąt siedem samolotów, ale lotnictwo się skończyło. I musiałem trafić w cele naziemne.
  Ale ich liczba malała.
  1 listopada resztki armii Franco poddały się, jasne jest, że Salazar zaraz się podda.
  Vladimir-Friedrich postanowił trochę skomponować.
   Prezydent Federacji Rosyjskiej z trudem mógł zachować spokojny wyraz twarzy. Po sposobie, w jaki jej wąskie wargi nerwowo zacisnęły się, a oczy błyszczały, widać, że ledwo powstrzymywała wściekłość.
   Minister obrony o żółtej twarzy zakończył swoje przemówienie:
   - O ósmej rano - dwadzieścia samolotów, o dziesiątej kolejne trzynaście, w południe jedenasta...
   Prezydent dość niegrzecznie przerwał ministrowi:
   - Czterdzieści trzy samoloty w kilka godzin! Po prostu zwariowałeś!
   Minister odpowiedział nieśmiało:
   - A dwa kolejne transporty zginęły nie w samej Syrii, ale na Morzu Śródziemnym, a także osiem helikopterów!
   Prezydent i Naczelny Wódz chrząknął gniewnie:
   - Dlaczego nie powstrzymałeś od razu nalotów?
   Minister wskoczył do stołu, pociągnął łyk soku pomarańczowego ze szklanki i szybko odpowiedział:
   - Był rozkaz działania według planu obliczonego z góry na komputerze. Ponadto informacje o zestrzelonym samolocie bardzo przypominały dezinformację. Nawet teraz nie mogę w to uwierzyć!
   Prezydent otrząsnął pot z czoła średniej wielkości i ze złością zauważył:
   - Ale musiałem uwierzyć. Dopóki nie okazały się cyckami!
   Minister i jednocześnie generał armii rapowali:
   - Jestem gotów napisać rezygnację!
   Prezydent mocno pchnął pięścią w stół i powiedział:
   - Nie! Nie możesz uciec od odpowiedzialności! Ja osobiście nie rozplączę owsianki, nie będę!
   Zatrzymaj wszystkie naloty, pilnie przenieś dodatkowe siły do Syrii, w tym systemy przeciwlotnicze S-400. A rozkaz, aby włączyć wszystkie siły wywiadowcze i dowiedzieć się, co się tam naprawdę wydarzyło, został już wydany.
   Prezydent wykonał gest. Służąca nalała mu do szklanki drogie pieniste piwo. Przywódca wielkiej potęgi stanął w obliczu czegoś nieoczekiwanego i nieprzewidywalnego. Niewytłumaczalne zagrożenie przestraszyło rosyjskiego prezydenta. Zastosowano czynnik irracjonalny. Trudno wyjaśnić, co się stało. Pierwszy oczywisty wniosek: Stany Zjednoczone użyły zupełnie nowej i bardzo skutecznej broni.
   Ale faktem jest, że rosyjskie służby specjalne nie mają informacji o obecności takiej broni w Ameryce. Chociaż jest wiele moli. I wydaje się, że wszystkie amerykańskie programy badawcze są pod maską.
   Prawdą jest, że Jankesi byli w stanie ograć rosyjskie służby specjalne i ukryli niektóre z ich postępów.
   Ludzie też pracują w wywiadzie, wróg nie jest głupcem i nie można wykluczyć, że był w stanie całkowicie ukryć swoją siłę.
   Ale nadal nie jest jasne, w jakim obszarze i jakie efekty fizyczne zostały użyte przy użyciu takiej broni? Jest to coś o rząd wielkości wyższe niż zwykły poziom technologiczny i dlatego powoduje całkiem naturalny strach.
   Prezydent Rosji nie jest przyzwyczajony do pokazywania swoich słabości bliskim. Zresztą po ostatniej poważnej porażce: kiedy on i jego dobroczyńca, burmistrz Petersburga, sensacyjnie przegrali wybory. Tak, po tej porażce moja kariera nabrała rozpędu.
   Jak w bajce. Nigdy nie myślał, że może zostać głową państwa. Nawet w dzieciństwie nie było takich snów. Ale zdarzył się cud, został ogłoszony następcą, a potem niczym kometa stał się bohaterem narodowym.
   Najciekawsze jest to, że nikt nigdy nie powołał go na stanowisko premiera i następcy, nie uważał go za utalentowanego w polityce publicznej.
   Słynny miliarder i showman Osinovsky nawet szczerze zauważył:
   - Z twoim wzrostem, wyglądem, słabym głosem i sposobem mamrotania słów nie da się zrobić kariery w polityce publicznej. Tutaj nawet ja jestem bezsilny ze swoim genialnym PR!
   Jednak sceptycy zostali zawstydzeni, a Osinovsky zakończył swoje życie na wygnaniu brytyjskim i zakuł w pętlę. I udało mu się osiągnąć to, co wielu uważałoby za bajkę.
   Prezydent osobiście nie uważał się za geniusza, ale poważnie wierzył, że mocarstwa wyższe są po jego stronie. I to w rzeczywistości jest wybrana osoba i wykonawca. Jednocześnie, wbrew powszechnemu przekonaniu, czasami dręczyły go lęki, a niezdecydowanie ogarniało go w krytycznym momencie. Tak jak podczas wydarzeń w Donbasie.
   Chociaż był powód, aby powstrzymać się od wyraźnej ingerencji. W tym dyskredytowanie Zachodu. A jednocześnie czuło się stracone okazje, w tym te związane z podbojem.
   Ale wciąż jest u szczytu popularności. A w Syrii pojawił się pomysł, a głównym było przejęcie w przyszłości kontroli nad całym Bliskim Wschodem. Dyktuj ceny ropy na całym świecie.
   Wojna z kalifatem arabskim zaczęła się przeciągać, ale szczerze mówiąc, nie liczył na blitzkrieg. Zwłaszcza przy tak małych siłach, że okazali się być zaangażowani w operację.
   Były różne, sprytne kalkulacje. W szczególności, aby stworzyć koalicję i wesprzeć Zachód w tej wojnie. Aby sprowokować niektórych niezbyt zaufanych sojuszników USA do wszczęcia walki. Cóż, ogólnie rzecz biorąc, spryt i tkanie intryg to ulubiony styl zawodowego harcerza. I nie wszyscy, nawet tak utalentowani ludzie jak Władimir Żelezowski, rozumie subtelności jego długoterminowej strategii.
   Na przykład Vladimir Volfovich, mimo całego swojego talentu, myślał zbyt prosto. Zaproponował uznanie reżimu talibów i zawarcie z nimi sojuszu.
   Talibowie rzeczywiście wygrywali wojnę w Afganistanie i wydawało się, że klęska prorosyjskiego Sojuszu Północnego była nieunikniona. I w tym przypadku możliwy jest atak talibów i rosyjskich oddziałów przygranicznych w Tadżykistanie.
   Logiczna wydaje się próba zwiększenia pomocy dla sojuszu północnego, w tym nalotów. I ta opcja została rozważona bardzo poważnie!
   Rzecznik nawet sondował opinię publiczną...
   Albo propozycja Żelezowskiego, by uspokoić talibów - sojusz.
   Ale jego przebiegła strategia okazała się bardziej racjonalna. Sam Bin Laden wpadł w pułapkę, dokonując największego zamachu terrorystycznego w historii świata, a Rosja otrzymała wiele dywidend.
   Wielu uważało, że był po prostu wielkim szczęściarzem, a nie geniuszem. W rzeczywistości o wielu zadecydował sekretny i przebiegły wpływ. Coś, o czym nawet najbliżsi, oddani członkowie jego świty nawet nie wiedzieli.
   Rzeczywiście, wiele z tego, co wydawało się rzadkim szczęściem, zostało faktycznie obliczonych z góry. I sprowokowano niezdarne ruchy wroga. I zostali sprowokowani - umiejętnie i niezauważalnie.
   Częściowo dlatego Amerykanie byli tak nielogiczni na Bliskim Wschodzie.
   Najpierw za pośrednictwem Kataru stworzyli ISIS, a potem zaczęli z nim walczyć.
   Co więcej, walczyli w wojnie jak dla zabawy - najwyraźniej nie próbując wygrać. Tak więc konieczne było utrzymanie klubu przeciwko Assadowi, a jednocześnie powstrzymanie wroga w Iraku.
   Powstała bardzo trudna sytuacja, której, jak mówią, nie można zrozumieć bez butelki.
   Prezydent też zaczął czuć się zmęczony: nie chciał dźwigać całego ciężaru wojny z ISIS, ale inne kraje nie były zbyt chętne do walki. Z drugiej strony budowanie ugrupowania na Bliskim Wschodzie miało swój powód.
   Tak więc wojna powinna była toczyć się spokojnie i wywalczyć ustępstwa po ustępstwach innych krajów.
   Niespodziewana śmierć czterdziestu pięciu samolotów wcale nie jest śmiertelnym ciosem dla rosyjskiego lotnictwa. Uszkodzenia można uzupełnić w ciągu jednego, maksymalnie dwóch tygodni pracy szokowej.
   Ale cios w z góry zaplanowaną strategię i coś wyjątkowo irracjonalnego. A jeśli jest irracjonalny, to jest straszny. Bardzo trudno jest znaleźć antidotum na coś, czego nie do końca rozumiesz. I szczerze mówiąc, wcale nie rozumiesz.
   Ale instynkt podpowiada mi, że tak naprawdę jest, coś bardzo silnego i strasznego.
   Prezydent siedział na krześle w milczeniu i zamyśleniu. Nieczęsto widział swoje otoczenie zamyślone. Ale to mylące wrażenie.
   Generalnie każda decyzja ma swoje plusy i minusy, ale naprawdę chciałem mieć maksimum plusów. Może nawet to był brak strategii.
   Na przykład nie przeprowadzał masowych represji wobec opozycji - choć sytuacja wydawała się dojrzała. I można było uruchomić koło zamachowe w stylu stalinowskim.
   Jednak pragmatyzm i racjonalne ziarno w rozumowaniu mówiły: są wady i nie rekompensują zalet. Czy istnieje pilna potrzeba masowego terroru? Masz już władzę w swoich rękach, a ludzie cię kochają.
   Co dadzą masowe represje? Dodatkowe atuty propagandowe dla Twoich wrogów - zwłaszcza tych za granicą. Cóż, dodatkowa liczba aktywnych zniechęconych. W szczególności - krewni represjonowanych, ich przyjaciele, znajomi.
   Stalin dokonał masowego terroru nie do końca racjonalnie - za co go wtedy opluwano. A zastraszanie odegrało odwrotną rolę: na XX zjeździe nikt nie stanął w obronie Stalina.
   Wszystkie pięć tysięcy delegatów podeptało przywódcę i swojego byłego idola.
   Postanowił stanowczo: nie dopuścić do swoich pośmiertnych jęków.
   Tak się stało: wszyscy sowieccy przywódcy (poza Leninem) zostali oblani błotem po śmierci. A wcześniej zrobili to samo z królami. Być może wyjątkiem był tylko Piotr Wielki. Chociaż teoretycznie jako gorący wielbiciel Zachodu, bolszewicy i komuniści powinni byli go najpierw zdeptać.
   Ale być może rolę odegrał czynnik subiektywny: Stalin nakreślił paralele między sobą a Piotrem Wielkim, dlatego wywyższył okrutnego cara. Cóż, na dodatek Iwan Groźny.
   Jednak w latach dziewięćdziesiątych wszyscy jęczeli. I Piotra, Iwana i Władimira. To prawda, że cytaty Mikołaja II wzrosły. Króla, który jako osoba może nie był zły i wcale nie głupi, ale tęsknił za krajem.
   Mimo to nie ingerował w kanonizację Mikołaja II. Niech obce i rosyjskie cerkwie prawosławne zbliżą się do siebie. Choć prawdopodobnie car, ściśle mówiąc, nie zasługiwał na kanonizację. Ale z drugiej strony: wielu świętych było okrutnymi i krwawymi despotami. Konstantyn, Justynian, Święty Ludwik, Książę Włodzimierz, Aleksander Newski i wielu innych.
   Zna Biblię na tyle dobrze, aby zrozumieć, że w ogóle koncepcja pośmiertnej kanonizacji wcale nie pochodziła od apostołów i samego Chrystusa.
   Wiedział jednak również o wielu sprzecznościach i niespójnościach w samej Biblii.
   Dlatego nie był wierzącym, ale kojarzył się z prawosławiem, więc tego właśnie pragnie większa część narodu rosyjskiego.
   Chociaż z drugiej strony jest w zasadzie mało ludzi głęboko wierzących i można by nawet przyznać się do ateizmu. I praktycznie nie doznaj uszkodzeń na obrazie.
   Ale władza powinna mieć święte konotacje. A ateizm jest zbyt pusty.
   Chociaż z drugiej strony opowieści biblijne też są niebezpieczne. Szczególnie przy powtórnym przyjściu Chrystusa i końcu świata.
   Cóż, miły dziadek Jezus Chrystus nie przyjdzie do ludzi. I tylko sami ludzie mogą uratować planetę przed zniszczeniem!
   W tym samym czasie mogą istnieć bardzo silne i bardziej inteligentne istoty, ludzkość. Które ewoluowały w wyniku ewolucji i starszych braci. Można w to wierzyć, pozostając w ramach pozycji materialistycznych.
   Mogli więc dokonywać pewnych cudów, dla których starożytni ludzie nie mogli znaleźć racjonalnego wytłumaczenia. Może jest inne światło. Coś szczególnego w życiu osobistym człowieka, co nie rozpada się wraz z cielesną powłoką, ale pozostawia martwe ciało.
   Ludzie latają we śnie! Pamiętają swoje poprzednie wcielenia poza ciałem, czyli jaki przepływ informacji i specjalny rodzaj pola opuszcza ciało. I wydaje się, że unosisz się nad ziemią. A świadomość maluje to wszystko w dziwaczny sposób. Nie, świat i wszechświat są bardzo złożone. A śmierć wciąż przeraża wszystkich, nawet kapłanów!
   Ale może jakaś nadprzyrodzona istota przyszła z pomocą mudżahedinom?
   To wykracza poza ramy racjonalnego postrzegania świata, ale wyjaśnia wszystko... Niczego nie wyjaśniając! Co więcej, w historii wojen, wydarzeń nadprzyrodzonych coś nie zdarzało się często. No może poza atakiem zmarłych w I wojnie światowej. Być może zwycięstwo Robotniczej i Chłopskiej Armii Czerwonej pod Moskwą nad przewagą liczebną i jakościową sił Wehrmachtu - było wspaniałym wydarzeniem!
   Ale racjonalizm nie zawsze jest charakterystyczny dla ludzi. Dlaczego na przykład bojownicy ISIS przeprowadzali ataki terrorystyczne przeciwko Francji? I to w chwili, gdy koalicja przeciwko islamistom zaczęła się rozpadać! Ale to również okazało się na korzyść Rosji. Jak mówią, mieszanka szczęścia i... No, oczywiście, nie obyło się to bez tajemnego wpływu!
   Chociaż nie musiałem za bardzo naciskać! Terroryści nie wiedzą, jak myśleć racjonalnie. W przeciwnym razie nigdy nie odważyliby się zaatakować Ameryki. Stany Zjednoczone to potężny kraj, a rzucanie mu wyzwania jest jak śmierć.
   On sam, szczerze mówiąc, żałował, że pozwolił na tak ostre i nie dające się pogodzić zaostrzenie stosunków. Ale duma i brak jedności między krajami Zachodu utrudniały zbliżenie.
   Jednak globalny spadek cen ropy naftowej, a co za tym idzie cen gazu, znacznie zdewastował skarb państwa. A to wszystko na tle znacznego wzrostu wydatków wojskowych.
   I to nie tylko dla wojska, ale także dla bezpieczeństwa. Skarbiec okazał się zdewastowany, co wymagało albo podniesienia podatków w przyszłości, albo próby pokrycia wzrostu wydatków poprzez emisję pieniędzy i dalszą dewaluację rubla rosyjskiego.
   W każdym razie środki miały być niepopularne, ale nie przestraszyło to zbytnio rosyjskiego prezydenta.
   Na przykład jego białoruski kolega zebrał w wyborach 84 proc., nie mając żadnych dodatkowych osiągnięć ani żadnych innych osiągnięć. I nie weźmie jeszcze więcej?
   Ale oto interwencja ...
   Prezydent zmęczył się myśleniem i zadzwonił do niemieckiego premiera. Rozmowa dotyczyła tego, kiedy Rosja i Zachód w końcu pogodzą się i zakończą zimną wojnę, by zjednoczyć się przeciwko wspólnemu wrogowi - radykalnemu islamowi. Premier Wielkiej Brytanii generalnie się na to zgodził i rozmowa przeniosła się na Ukrainę.
   A w Donbasie sytuacja się pogorszyła. W ciągu roku armia ukraińska znacznie się wzmocniła, a wojsko, a także znaczna część społeczeństwa spragniony zemsty za poprzednie porażki.
   Niezadowolone z porozumień mińskich radykalne milicje chętnie wznowiły ofensywę i rozwiązały problem siłą. Oznacza to, że sytuacja przypominała nieco wojnę gruzińsko-abchaską, kiedy Gruzja w każdej chwili mogła spróbować się zemścić.
   A Gruzja miała szansę, zwłaszcza po rozpoczęciu wielkiej wojny między Rosją a Czeczenią. Jednak niezdecydowanie starca Szewardnadze uniemożliwiło mu właściwą zemstę. Chociaż nawet Gelayev i wielu czeczeńskich separatystów przeszło na stronę Gruzji. W tym przypadku wojna może się źle skończyć dla Abchazów.
   W rzeczywistości powodem obalenia Szewardnadze była jego bierność w kwestii abchaskiej.
   Młody i radykalny Sakaszwili sprytnie poradził sobie z sytuacją w Adżarii. A potem miał szansę rozwiązać problem abchaski. Przez chwilę Rosja była gotowa na kompromis.
   Jednak do 2008 roku, kiedy czeczeński separatyzm został stłumiony, a armia rosyjska znacznie wzmocniła się, polityka kraju uległa zmianie. A Gruzinom nie udało się przywrócić status quo.
   To wtedy szczątkowe myślenie grało okrutny żart ze wszystkiego, co byśmy byli bierni.
   Nie, w każdym razie inteligencja musi się wiele dowiedzieć!
   Kolejny dzień przyniósł nowe wieści - bojownicy ISIS przeszli do ofensywy na całym szerokim froncie, a inne grupy przeciwne Assadowi stały się bardziej aktywne.
   Koalicja przeciwstawiająca się kalifatowi wstrzymała naloty, co zresztą było dość oczekiwane. Byłoby ciekawiej śledzić - czy wróg użyje swojej piekielnej broni na lądzie?
   2 grudnia nie dostarczył dodatkowych informacji. W nocy, trzeciego dnia, dwa bataliony sił specjalnych zostały potajemnie przetransportowane do Syrii w transportach. Podczas lądowania oba pojazdy niespodziewanie eksplodowały. Wydawało się, że siły specjalne zostały spalone.
   A 3 grudnia siły naziemne Assada doznały kolosalnych szkód. Jakby niewidzialne promienie niszczyły mobilne oddziały i czołgi.
   Na zewnątrz wpływ nowej nieznanej broni nie był zbyt spektakularny. Czołgi i piechota rozpadały się na naszych oczach - sprzęt zamienił się w pył, a żywe ciała zdawały się przechodzić przez maszynkę do mięsa. Potem wszystko zamarło w ciszy na wiele kilometrów.
   Wśród zabitych byli rosyjscy instruktorzy i kilkudziesięciu wolontariuszy z różnych regionów...
   W nocy 4 grudnia pocisk dalekiego zasięgu uderzył w pozycje bojowników. Równolegle z Morzem Czarnym, kaspijskim z flotylli śródziemnomorskiej, wypuszczono ponad dwieście prezentów śmierci.
   A rano uderzyli z atomowych okrętów podwodnych.
   To prawda, że podczas strzelania z flotylli bałtyckiej, ze względu na dużą odległość i przelot przez Europę, doszło do zachodzenia na siebie - część rakiety została zestrzelona w powietrzu.
   Ogólnie sytuacja się rozgrzewała. Francuskie samoloty, mimo ostrzeżeń ze strony Amerykanów, próbowały zaatakować wroga, tracąc jednocześnie osiem samolotów.
   Pozycja Alanda we Francji została zachwiana, a wybory prezydenckie jeszcze przed nami. Mary Li Peng próbowała zdobyć głosy, ale miała bardzo silnego przeciwnika z prawej flanki.
   W samej Rosji ekstremiści islamscy stali się bardziej aktywni. 4 grudnia doszło do kilku zamachów terrorystycznych na Kaukazie Północnym, a w Groznym zbuntowali się żołnierze batalionu czeczeńskiego, domagając się zakończenia bezsensownej walki wśród wiernych.
   5 grudnia bojownicy ISIS zdobyli szereg kluczowych punktów w Syrii, w tym największe lotnisko armii Assada.
   Ponadto monstrualna broń zaatakowała bazy rosyjskiego lotnictwa, niszcząc kolejne trzydzieści pięć samolotów i dwadzieścia cztery śmigłowce znajdujące się w ich stałych bazach.
   Na szczęście piloci nie odnieśli obrażeń, ale dziesięć godzin strażników zginęło i wielu Syryjczyków.
   Sytuacja jest krytyczna. Bojownicy już zaczęli szturmować przedmieścia Damaszku, a użycie nowej broni wywołało panikę.
   6 grudnia szef wywiadu zagranicznego, podobno po uzyskaniu pewnych informacji, zameldował prezydentowi Rosji:
   - Według naszych informacji wróg użył broni dżinów... Krążą pogłoski o mieczu Iblisa, którym dzierży minister wojny Abdullah i biała kobieta.
   Prezydent parsknął pogardliwie.
   - Twoje informacje za bardzo przypominają komiks!
   Szef zagranicznego wywiadu rozłożył ręce w zakłopotaniu i logicznie zauważył:
   - A tutaj wszystko jest od samego początku solidne komiksy i fantasy. I nic wiarygodnego!
   Prezydent z powątpiewaniem spojrzał na wspaniały portret Aleksandra Suworowa w złotej oprawie. Słynny rosyjski dowódca spojrzał na niego potępiająco. Jakby chciał powiedzieć: jesteś całkiem popieprzony prezik!
   Głowa państwa zadała wtedy kolejne pytanie:
   - A co z tym zrobimy? Znalazłeś sposób na zneutralizowanie zagrożenia?
   Szef wywiadu zagranicznego zauważył sceptycznie:
   - Trudno zneutralizować to, czego nawet nie rozumiesz!
   Prezydent poczuł pustkę w głowie i nakazał szefowi wywiadu odejść.
   Rzeczywiście, jakie magiczne rytuały, które okazały się prawdziwą mocą, to wyraźna przesada. Tutaj masz do czynienia z irracjonalnym, co oznacza, że nie da się tego obliczyć.
   Przywódca państwa wyszedł z urzędu i skierował się do sali widowiskowej - wstrząs powinien pomóc. Dodatkowo oczekiwano tam spotkania z bardzo ciekawą osobą.
   Ponadto odbywały się walki gladiatorów. Nie tak krwawe jak w starożytnym Rzymie, ale nie mniej spektakularne.
   Był cały zestaw sal - gdzie wojownicy i wojownicy prowadzili swoje bitwy. Istnieje solidny wybór branży bezkrwawej, ale spektakularnej rozrywki.
   Wielu zagranicznych gości było mile lub zazdrośnie zdumionych, widząc, jak bogato umeblowane było kręcenie.
   A teraz pierwsze dekoracje to pałac kalifa wschodniego. Jakże to jest piękne - gwałtowniej niż Ermitaż. Piękne dziewczyny o nagich, mięsistych nogach walczą ze sobą.
   Blondynki w bikini atakują pałac i odbijają się, atakując orientalne, czarnogrzywe piękności, również ledwo pokryte biżuterią.
   Spektakl jest po prostu adekwatny do momentu historycznego. I bardzo piękna, podpuchnięta do wyboru aktorki. Jednak kobiety orientalne są nieco chudsze niż asertywne Rosjanki.
   Wśród tych, którzy walczyli, są też mężczyźni, ale są w mniejszości. Oczywiście wojownicy są zarówno bardziej erotyczni, jak i znacznie milsi.
   Oto jedna z rosyjskich dziewczyn - tak muskularna, ale jednocześnie pełna wdzięku i zamaskowana.
   Jaka jest mądra z bosymi palcami. Rzuca ostrą, złoconą tarczą. Mudżahid, który upadł pod nim, całkiem naturalnie krwawi z jego gardła. A zabójczy bumerang, nie tracąc prędkości, nagle odcina ramię i klatkę piersiową pięknej, ciemnoskórej kobiecie.
   Szkarłatne plamy rozpryskują się daleko, plamiąc biały i niebieskawy marmur pałacu.
   Chociaż wiecie, że ten spektakl jest dla zabawy, a Rosja nie jest krajem barbarzyńskim, więc można w nim naprawdę okaleczyć i zabić, choćby po to, by zadowolić prezydenta. Niemniej jednak mimowolnie wzdrygasz się - jak naturalnie wszystko jest filmowane.
   Nawiasem mówiąc, ciało i włosy blond terminatora wydawały się znajome. Niezwykle proporcjonalna sylwetka, a mięśnie wcale nie psują ani nie zmniejszają atrakcyjności. A włosy dziewczyny są wspaniałe, jej włosy są złote i kręcone. To jest piękno!
   Czy zwiadowca Nicoleta Dub również postanowiła zostać gladiatorem? Dzięki jej uderzającemu wyglądowi wszystko jest możliwe. I naprawdę wie, jak rzucać nożami bosymi stopami.
   A kogo jeszcze wysłać do ISIS jako szpiega, jeśli nie ona. Dąb Nicoleta jest po prostu piękny...
   W ten sposób chwyciła nos szejka w zielonym turbanie gołymi palcami u nóg i rzuciła nim ostro. Leci z wyciem i powala dwóch mudżahedinów w postaci janczarów.
   Te jak tusze smażonych ptaków wylatują przez szerokie okno i mocno ciągną za łapy!
   Dlaczego z płetwami? Więc w końcu założyli te gumowe - prawdopodobnie planowali podwodny atak na Rosję.
   Prezydent Wielkiego Imperium zaśmiał się. Przypomniałem sobie ich wspólne łowienie podwodne z Nicoletą. A ponieważ jest głową najpotężniejszego państwa na świecie, wybrali oczywiście... rekiny!
   I to świetnie. Nicoleta Dub jest dziewczyną, a właściwie kobietą od lat, ale o bardzo świeżej i młodzieńczej twarzy. Krótko mówiąc, jest dużą kobietą, on sięga jej do piersi.
   I miło jest na nią patrzeć bez patrzenia w górę.
   A jako broń dla rekinów, podwodny pistolet strzelający trójzębem jest doskonały. Ale prezydent woli bardziej nowoczesne USG. Ale Nicoleta trzyma w rękach trójząb i ostry sztylet z diamentowymi ostrzami. Jak wdzięczna i urocza jest ta dziewczyna.
   Atakuje pasiastą barakudę. Najpierw rani ją trójzębem. Następnie staraj się jeździć na morskim pięknie. Łapie ją swoimi uroczymi nogami, a diamentowy sztylet zadaje szybkie i precyzyjne ciosy.
   Barakuda zaczyna sapać i krztusić się. Wypuszczając szkarłatne bąbelki, które dziewczyna, opalona na czekoladowy połysk, wyrzuca gołymi obcasami.
   A peeling z ultradźwięków nie jest tak skuteczny, ale skuteczny. Pamiętam, że jako dziecko czytał "Sekret dwóch oceanów" i bardzo mu się to podobało.
   Zwłaszcza działo ultradźwiękowe, które z łatwością zamienia statki i łodzie podwodne w zardzewiałe śmieci!
   Ale teraz celuje swoją ultradźwiękową maszyną w rekina, gładko naciska guziki. Wyświetlacz pokazuje moc fal emitowanych z szerokiej lufy.
   A potężna barakuda wypaczyła się podczas suszenia jak stary but. A z niej wydobył się nawet ospały, liliowy dym. I ostre, powykręcane zęby wypadały z ust jak groszek.
   Nie, niemniej jednak Nicoleta jest o wiele bardziej estetyczna.
   Następnie zabite rekiny smażą się nad ogniem, a nagie dziewczyny skaczą wokół płomienia. Jak to jest jak tańczący kanibale. Tylko piękne dziewczyny nie są czarne, ale białe. Rzeczywiście bardzo opalona.
   A jak ciekawe jest polowanie na nosorożca. Ogromna bestia z długim i ostrym nosem. Strzelasz do niego specjalnym pociskiem przeciwpancernym z rdzeniem wolframowym.
   Nosorożec, przedzierając się przez gąszcz dżungli, spada z rykiem...
   Przyjemne wspomnienia przerwał niepokojący sygnał dźwiękowy telefonu komórkowego. Taki dźwięk jest zwykle słyszalny, gdy nie zdarzają się najprzyjemniejsze wydarzenia.
   Prezydent niechętnie nacisnął przycisk połączenia. Głowa państwa nie dała się zwieść przeczuciom.
   - Właśnie zatonął najnowszy krążownik rakietowy Piotr Wielki. - odezwał się głos dławiący się niepokojem. - A wraz z nim dwa niszczyciele. Trwają aktywne akcje ratownicze.
   Prezydent zamachnął się, by przesunąć telefon komórkowy nad marmurową kolumną, ale powstrzymał się. Żadne zachowanie nie byłoby głupie. Ale kłopot za kłopotem. Co więcej, krążownik "Piotr Pierwszy" właśnie skierował się w stronę Morza Śródziemnego i islamscy terroryści nie powinni byli tam dotrzeć z takiej odległości. Ale fakt jest faktem. O ile oczywiście nie jest to praktyczny żart!
   Chciałem nawet w to uwierzyć. W końcu krążownik rakietowy Piotr Pierwszy to najlepszy statek we flocie rosyjskiej.
  ... ROZDZIAŁ 15.
  Alexander Rybachenko - to wieczne dziecko, jeszcze w listopadzie spotkał się w Odessie.
  Dopóki nie zdecydował, dokąd lecieć i w jakim kierunku dążyć. Ma małych przyjaciół. Zajmują się drobnymi kradzieżami i na ogół są dobrze osiedleni.
  Więc co jeszcze można komplikować i dążyć do czegoś. Aleksander nie dorósł, pozostając małym chłopcem w wieku około jedenastu lat , co wcale go nie denerwowało.
  Co więcej, jest zarówno silny, jak i szybki i potrafi znokautować znacznie starszego zawodnika.
  A co z kobietami? Wtedy wystarczy mu przyjaźń. W końcu w poprzednim życiu nie był dorosły i tak naprawdę nie potrzebuje radości z miłości, więc nigdy tego nie zrobił. Po prostu wieczne dziecko. Ale jeśli jest nudno, to możesz coś wysikać.
   Hyper New Washington imponował swoim przepychem i imperialną wielkością. Stolica wielkiego imperium rozciągającego się na cały kontynent. Wszystko tu tchnęło ultranowoczesnością i sięgającymi setek kilometrów wieżowcami, ogromnymi hologramami filmów reklamowych i majestatycznymi fontannami płynnego helu, wodoru czy koniaku i szampana.
   Miasto zachwycało uniwersalnością i różnorodnością. Budynki w stolicy Stanów Zjednoczonych Ameryki (Stany Zjednoczone Wszechświata!) są niezwykle bogate w design. Występuje również w postaci pąków kwiatowych oraz w postaci owadów i zwierząt, ptaków, ryb, mięczaków i wielu innych. Co więcej, często jest mieszany w różnych dziwacznych kombinacjach.
   Wyobraź sobie na przykład mieszankę papugi, rekina i samowara. Wtedy zrozumiesz, jak wygląda architektura świetlanej kapitalistycznej przyszłości. Idź na przykład do czołgu z głową orła i pąkami zamiast gąsienic. A wszystko to pokryte jest złotą listwą i jaskrawo mieniącą się polerowaną platyną. To dosłownie oślepia oczy. Taki jest kapryśny zakres uczuć wyrażanych w architekturze. Lub, na przykład, wyobraź sobie mieszankę pawia i wiewiórki z supernowoczesnym telewizorem. Dzieje się tak zwłaszcza wtedy, gdy hologramy napędzają komunikaty i filmy reklamowe w osiemnastu wymiarach i są najwyższej klasy.
   Hyper New Washington to miasto zwycięskiej kapitalistycznej przyszłości. Nowy rozwój historii świata. Stanom Zjednoczonym udało się ostatecznie pokonać wszystkich wrogów i stać się światowym hegemonem. Osiągnęli całkowitą przewagę w technologii. Co więcej, w Rosji po śmierci prezydenta w 2018 roku rozpoczęła się agresywna wojna o władzę, która zakończyła się po kilku latach agresywnej konfrontacji ze zwycięstwem sił proamerykańskich. W rezultacie hegemonia została ustanowiona na całym świecie z kilku krajów: która stworzyła rząd światowy.
   Formalnie Stany Zjednoczone podzieliły władzę między swoich sojuszników, a także Rosję i Chiny, ale w rzeczywistości Ameryka zaczęła dominować. Następnie, po kilkudziesięciu latach, utworzono SSHV - nową organizację światową.
   Formalnie kraje zachowały suwerenność, ale w rzeczywistości przeszły globalną globalizację. Pojawiło się jedno zjednoczenie ludzkości. W końcu wszystko wydawało się nie być takie złe.
   Kładziemy kres wojnom, globalnemu terroryzmowi, chorobom i ostatecznie starości. Ludzkość wybrała drogę ekspansji światowej. Formalnie nie było jednej ideologii i religii. Ale w rzeczywistości stało się
   Dominował agnostycyzm, kiedy nie odmawiano Boga, ale wszystkie religie zaczęto uważać za przejaw upośledzenia umysłowego i pozostałości przeszłości. Ale nie jest też modne wiara w nieobecność Stwórcy wszechświata, więc nie zostało to udowodnione. A to, co nie jest udowodnione, nie jest wiarygodne.
   W Chinach, które były głównym wrogiem Stanów Zjednoczonych, wybuchła burżuazyjna rewolucja. A potem kraj został włączony do światowej hegemonii. Formalnie globalizacja polityczna ukształtowała bardzo kolorowy i wielonarodowy rząd, ale w rzeczywistości Stany Zjednoczone zaczęły dominować - niewidzialną ręką kapitału. Umożliwiło to rozwój światowej nauki i ekonomii, osiągnięcie granic kosmicznych.
   Wszechświat nie jest gęsto zaludniony. Ale ma też różne narody. W tym tak starożytne i dawniej na Ziemi jak: gnomy, elfy, trolle, orki, fauny, wampiry i inne gatunki. Okazało się, że najbardziej masywne gatunki we wszechświecie są pochodnymi karaluchów. SShV prowadziło elastyczną politykę. Z kim walczyli, kogo próbowali oswoić. Którzy zawierali umowy handlowe i sojusze.
   Elfy okazały się najbliższe ludziom, a nawet zdolne do posiadania wspólnego potomstwa. Nie było z nimi prawie żadnej wojny. SShV - z reguły wolał walczyć z słabszymi. Uderzył ich przeszywającymi ciosami i ukląkł. To prawda, że wcześniej z reguły próbowali brać propagandę. I to się czasem udawało.
   Imperium Ziemskie zachowało jakąś scentralizowaną strukturę, a nawet własnego prezydenta, który był wybierany na cztery lata i tylko na dwie kadencje. To oczywiście nie pozwoliło jednej grupie przejąć władzy. W Kongresie powstały cztery główne partie: dwie tradycyjne - Republikanie i Demokraci. Ale pojawiły się też dwie nowe: postępowa i liberalna.
   Formalnie programy czterech rozgrywek były inne, ale w rzeczywistości przebieg pozostał prawie niezmieniony, pomimo systemowych zmian. Mniejsze organizacje prawie nigdy nie wchodziły na wielki kongres lub były reprezentowane czysto symbolicznie. Samo imperium było formalnie federacją o dużych uprawnieniach terytorialnych, ale w rzeczywistości system jest jednolity, z dominacją służb specjalnych. A teraz szef najpotężniejszego z nich, CIAV, otrzymał uroczą divę strażacką Monikę Kaplan.
   Zmieniła się również populacja SSH. Zanikała płeć męska, a dominowały kobiety. Starość już dawno minęła, a ludzie są praktycznie nieśmiertelni i wiecznie młodzi. Co oczywiście jest świetne. Imperium nie musi wydawać pieniędzy na emerytury i zasiłki. Chociaż zachowały się pewne pozory rodziny: poligamia jest całkiem legalna. A kobieta może mieć kilku mężów, a mężczyzna może mieć kilka żon!
   Co jest niezwykle mylące w przypadku rozwodu! Ale w tym przypadku decydują wszystkie pieniądze! Złoty Cielec stał się głównym bogiem kapitalistycznego świata. Zmieniono nawet ordynację wyborczą: zamiast zasady: jedna osoba - jeden głos! Współczynnik wprowadzono według stanu. Dzieje się tak, aby wszelkiego rodzaju plebejusze nie mogli sprawować władzy.
   I zamiast formalnej demokracji stał się totalną dominacją kapitału. Ale rola służb specjalnych wzrosła jeszcze bardziej. A przede wszystkim najważniejsza była CIAV (Centralna Agencja Wywiadowcza Wszechświata!) - która wysyłała agentów do wszystkich sektorów wszechświata.
   Monica Levadnaya zadrżała z dumy, miała spotkać się z samą Cassie Amstrong - szefową potężnych tajnych służb. A to oznacza, że będzie miała coś wyjątkowego. Ciekawie zapowiada się wciąż nieznane zadanie. A co najważniejsze, wysoko płatne. Monica nawet teraz nie jest biedna - ma siedmiu mężów. A to biorąc pod uwagę, że mężczyźni są pięć razy mniej niż kobiety, wskaźnik przyzwoitego stanu.
   Pracuje dla niej trzech mężczyzn, a czterech to żigolaki. Farmą zarządzają roboty. Jest sporo dzieci. Oczywiście sama Monica ich nie nosi i nie rodzi - robią to specjalne cybernetyczne łona. Ale jajka są przez nią używane. Za urodzenie dziecka należy zapłacić zarówno podatek, jak i za jego noszenie. Ale ze względu na ogromny talent genetyczny Monice dostaje nawet dodatkowe wynagrodzenie za nowe dzieci.
   Polityka USS na arenie uniwersalnej jest elastyczna. Z silniejszymi handlujemy, słabszymi próbujemy podkopać i podbić.
   Ale oczywiście Amerykanie nie są tak niegrzeczni i prostolinijni jak np. III Rzesza. Najpierw starają się bronić rzekomej strefy wpływów. A potem ją ujarzmić. Jednocześnie przejście od perswazji do siły często następuje bardzo łatwo, a nawet nagle. Chociaż tutaj prawie wszystko zależało od zaleceń komputerów. Skoro wróg jest słaby, dlaczego go nie podbić?
   We wszechświecie nie było wielkich imperiów kosmicznych. Starożytne rasy były nadmiernie rozwinięte i wyczerpane, a młode nie prześcignęły ziemi. Ogólnie rzecz biorąc, zdecydowana większość nadających się do zamieszkania światów jest pusta. Jest więc wystarczająco dużo miejsca na ekspansję bez wojen.
   Jak się okazało, wojny kosmiczne nie są częstym gościem, a większość z nich toczyli Amerykanie z różnym nasileniem. Ale potem zaczął pojawiać się niebezpieczny sojusz, w którym główną rolę odegrały stawonogi z rodziny karaluchów. Niezbyt mądrzy, ale bardzo płodni i wytrwali, zaczęli się jednoczyć. A starsze i bardziej zaawansowane trolle przekazywały im zaawansowane technologie. Potencjalne zagrożenie pojawiło się przez SSH.
   Monica wiedziała o tym i domyśliła się, że w jej przydziale był jakiś związek.
   Budynek CIAV znajdował się głęboko pod ziemią. Wiele stopni kontroli i ochrony, dużo robotów bojowych. Monica pokazała swoje przepustki, dokumenty, tożsamość. Był kilkakrotnie skanowany.
   Dziewczyna już na nią zmarszczyła brwi, niedługo zapuka pięćset i nadejdzie czas, aby się przekonać.
   Stany Zjednoczone ustanowiły globalną hegemonię około pięć tysięcy lat temu.
   Cywilizacja ziemska jest stosunkowo młoda, zwłaszcza jak na standardy uniwersalne. Ale opanowała już ponad sto galaktyk.
   I najwyraźniej inne światy postrzegają to jako potencjalne zagrożenie. Monica, ze swoją bardzo modną siedmiokolorową fryzurą, jest niezwykle piękna i imponująca. A Nancy Amstrong wygląda całkiem atrakcyjnie, chociaż ma ponad tysiąc lat. Ale jeśli Monica wygląda jak młoda dziewczyna o nieco naiwnej twarzy, o drobnych, dziecinnych rysach, to Nancy ma twarz dojrzałej kobiety o idealnie wyrzeźbionej budowie czaszki. Chociaż skóra jest również świeża i nie ma ani jednej rysy ani zmarszczki. Niemniej jednak kierownikiem wydziału wydaje się być trzydziestoletnia kobieta w bardzo dobrej formie, która poznała dziewczynę, która nie ma jeszcze dwudziestu lat.
   Nancy nosi biżuterię, surową fryzurę z rudo-rudymi włosami i cztery broszki.
   Monica, której naturalny kolor włosów jest również rudy, uśmiecha się uprzejmie, a nawet mruga do swojego szefa.
   Dyrektor CIA surowo pyta:
   - Masz siedmiu prawowitych mężów, a jednocześnie nie brakuje ci ani jednego mężczyzny...
   Monica, przybierając minę zdeptanej niewinności, zauważyła:
   - Mężczyźni... Nie musisz o nie walczyć, tylko przywołuj te psy!
   Nancy, udając zdziwienie, zapytała:
   - A że nigdy nie miałeś psa, o który nie musiałbyś walczyć?
   Monica wzruszyła ramionami i odpowiedziała obojętnym tonem:
   - Byłbym nawet szczęśliwy, gdybym taki znalazł... Ale czy naprawdę można w świecie wolnej moralności, przy takim wyglądzie i uroku jak mój, znaleźć człowieka, do którego trudno jest dotrzeć? Myśle że nie!
   Nancy, zniżając głos do szeptu, bełkotała:
   - Może po prostu jakiś chłop, którego niełatwo ci uwieść...
   Monica zamrugała oczami zmieszana:
   - A dlaczego tak jest?
   Nancy zachichotała i potrząsnęła palcem wskazującym.
   - Generał, który wkrótce skończy pięćset lat, przedstawia świętą naiwność... A co najważniejsze, ty mu wierzysz!
   Monica wcale nie zażenowana mruknęła:
   - Rozumiem, że będę miał zadanie, w którym trzeba kogoś uwieść... Mam nadzieję, że nie troll?
   Nancy pokręciła głową.
   - Te dziwolągi... Nieładne estetycznie!
   Monica uderzyła szpilką o podłogę i krzyknęła:
   - Więc to jest pulsar!
   Dyrektor CIA wskazał ostro:
   - Ale w każdym razie zadanie będzie wystarczająco trudne. I nie jest faktem, że unikniesz zagłady!
   Monica, zakładając ostentacyjną obojętność, odpowiedziała:
   - Prędzej czy później koniec nadchodzi nawet dla tych, którzy się nie starzeją!
   Nancy energicznie skinęła głową i dodała:
   "Dlatego słuchaj mnie bardzo uważnie. Słyszałeś oczywiście o Olimpijczykach?
   Monica wzruszyła ramionami niejasno.
   - Kto o nich nie słyszał... Rasy, która kiedyś dominowała we wszechświecie - mówią niektórzy. Inni twierdzą, że to olimpijczycy stworzyli wszechświat, a przynajmniej życie we wszechświecie. Ale to wszystko są legendy - jak to, że Jezus Chrystus był jednym z nich i dlatego uważany jest za stwórcę wszechświata!
   Nancy skinęła głową i potwierdziła swoje przypuszczenia.
   - Tak... Najnowsze dane sugerują, że to olimpijczycy przynajmniej stworzyli życie w naszym wszechświecie. A to jest ważne...
   Monica była czujna. Wydawało jej się, że chłód tchnął z boków. I stało się jakoś głupio ... Dziewczyna, czujna, zapytała:
   - Zostawili jakąś broń?
   Nancy zmrużyła oczy i szepnęła:
   - Coś w tym rodzaju... Niewielkie urządzenie hiperelektroniczne przypominające zwykły joystick do dziecięcej konsoli do gier...
   Monica zmarszczyła brwi. Myśl o szukaniu takiego drobiazgu jak joystick dziecięcej konsoli do gier nie uśmiechnęła się zbytnio do dziewczyny. Najpierw spróbuj znaleźć. A po drugie, co może być w joysticku?
   Monica zapytała z uśmiechem:
   - Jak będziemy tego szukać? Jakie są znaki?
   Nancy błysnęła paznokciami, podniosła diamentową szklankę z lodem w powietrzu i szepnęła:
   - Joystick ma pewną energię, którą niektórzy są w stanie wyczuć. Sama jest pokryta żółtym metalem przypominającym płatek złota. Ale to nie jest złoto! A czym steruje ten joystick? Znaczące moce - które mogą dać nam niesamowite możliwości!
   Monica uśmiechnęła się i zapytała:
   "Czy to jakiś wszechmocny dżin kontrolowany zdalnie?"
   Nancy jeszcze raz skinęła głową i potwierdziła:
   - Prawie! W rzeczywistości dokładnie tak!
   Monica zagwizdała i dmuchnęła przez nozdrza słowikiem:
   - To przepiękne! Uwielbiam bajeczne dżiny!
   Nancy chichotała i gruchała jak wściekłość, a raczej wąż wołający kanarka. A jednocześnie, zręcznie przemawiając, sączyła zielony, pieniący się płyn z musującego kieliszka:
   "Możesz wyczuć obecność tego artefaktu przez przyjemne uczucie mrowienia w dłoniach. A gdy zbliżysz się do tego joysticka, uczucie mrowienia będzie się nasilać!
   Monica uniosła ręce i rozłożyła dłonie w różnych kierunkach. I marszcząc brwi, zauważyła:
   - Nadal czuję lekkie mrowienie. To wcale nie jest coś wyjątkowego! A w którą stronę iść? Nie mam pojęcia!
   Nancy znowu ściszyła głos i odezwała się ledwie słyszalnie:
   - Myślę, że dokładniej, tak obliczyły nasze ośrodki analityczne, sam joystick szczęścia znajduje się gdzieś na terenach kontrolowanych przez elfy. Nie wiadomo dokładnie, ale najprawdopodobniej w rękawie mgławicy Afrodyta. Tam pójdziesz!
   Monica zmarszczyła brwi i marszcząc brwi, zauważyła:
   - Tak, to prawie jak diabeł w szczerym polu. Tam z największym przyspieszeniem na najszybszym statku kosmicznym - latać prawie dwa lata!
   Nancy mrugnęła chytrze do dzielnego generała szpiegów.
   - Istnieje hipercollapse, przez który ruch przejdzie znacznie szybciej!
   Monica zachichotała. Uważała to założenie za bardzo zabawne. Jazda w zapaści jest jak jazda na huśtawce. Tylko, że istnieje pewne ryzyko, by wylecieć z niemal nieskończoną prędkością w zupełnie innym wszechświecie, a nawet w antyświecie.
   Monica czuła się tym nieswojo. Ale nie mogła odmówić:
   "Jeśli twoi analitycy są pewni, że to Mgławica Afrodyta, nie będę miał nic przeciwko temu! Chociaż w hiperzawaleniu szanse wynoszą pięćdziesiąt pięćdziesiąt!
   Nancy pstryknęła palcami, szkło zniknęło, aw jej dłoni pojawiła się pizza. Co więcej, nie proste, ale z milionem dwustu tysiącami różnych odmian warzyw, owoców, grzybów, ryb. Młoda kobieta ugryzła zęby perłowymi zębami i gruchnęła:
   "W rzeczywistości współczesna obrona jest niezawodna aż w dziewięćdziesięciu ośmiu procentach podczas poruszania się w trybie Hypercollapse. Więc diabeł nie jest taki straszny, jak go malują, a kwazar nie jest tak gorący, jak się mierzy!
   Sama Monika chciała zjeść i wykonała gest, po czym w jej rękach pojawił się tort. Dziewczyna ugryzła i zauważyła:
   - Jeden z moich mężów zniknął bez śladu w hiperzawaleniu. I faktycznie, wcześniej prawdopodobieństwo zgubienia było o rząd wielkości wyższe.
   Przeżuwający jedzenie dyrektor CIA mruknął:
   - Tak, pływała! Nie bierz sobie do serca!
   Monica przeżuła małe ciastko. Następnie popiłem go mieszanką trzystu tysięcy soków. A witamin jest dużo i odmładzają wiecznie młode ciało. W SSH nie ma starych ludzi i starych kobiet z kilku tysiącleci. Zaczęli odmładzać się znacznie wcześniej, ale to kosztowało dużo pieniędzy. Ale potem technologia stała się prostsza i tańsza. Doszliśmy do całkowicie logicznego wniosku: niż wspierać starych, lepiej sprawić, by wszyscy byli zawsze młodzi i niezdolni do starzenia się. Będzie to o wiele bardziej opłacalne!
   Wiele problemów znika natychmiast, zwłaszcza że we wszechświatach jest wiele różnych planet. Zarówno nadające się do życia, jak i takie, które w zasadzie można dopasować. Tak więc w USA nikt już nie myśli o przejściu na emeryturę. Nie ma kalek i studiował. To oczywiście cudowne. A Monica w erotycznych fantazjach wyobraża sobie seks ze staruszkiem. Była zmęczona mężczyznami: solidny rzut, prawie wszyscy bez brody i wąsów - aby zaoszczędzić czas na golenie. Niewiele osób ma brodę - i jest to bardziej prawdopodobne z powodu chęci wyróżnienia się sztucznym wzrostem.
   A chłopi nie chcą być starzy. Nawet kiedyś mieli modę na dzieciństwo. Dobrze, że kobiety nie lubiły spać ze smarkaczami i to one jako większość wprowadziły pewne ograniczenia dla mężczyzn. Na przykład nie odmładzaj się w wieku poniżej czternastu lat. A potem komu potrzebna jest dziecięca doskonałość?
   Już ci mężczyźni - i tak wyglądają idioci, ale chcą być głupsi niż oni!
   Ale Monica wcale nie jest głupia i oczywiście zgadując moment, zapytała:
   - Co dostanę w nagrodę?
   Nancy uroczyście obiecała:
   - Otrzymasz kontrolę nad całą planetą. Wyobraź sobie świat kilka razy większy niż Ziemia z niewolnikami! I rozkażesz mu całkowicie!
   Monica zagwizdała i wykrzyknęła:
   - Kurczę! A ile przedmiotów będę miał?
   Nancy przyłożyła rękę do piersi i odpowiedziała:
   - Nie mniej niż dziesięć miliardów!
   Monica zagwizdała przez nozdrza, przewracając szafirowymi oczami.
   - Dziesięć miliardów niewolników! To jest świetne!
   Nie trzeba dodawać, że niewolnictwo istniało w SSH i miało to podłoże prawne. To prawda, że nieludzie nadal byli niewolnikami. Ale w każdym razie jackpot okazał się solidny i trzeba było dla niego ryzykować życiem. Do tego tytuł Marszałka ze sporą pensją oraz najwyższy order demokratycznego imperium - Diamentowa Gwiazda Jezusa Chrystusa.
   Monica i Nancy uścisnęły sobie dłonie na pożegnanie. A potem dziewczęta, na znak najwyższej wdzięczności, obnażyły nogi i uderzyły jedną nagą podeszwą o drugą. I wybuchają śmiechem!
   Monica wróciła z dużą prędkością. Chciała zrobić coś sama przed wyruszeniem w niebezpieczną podróż. Najpierw dziewczyna poszła do swojego domu. Wzięła i nakarmiła dwie hybrydy jeżozwierza i pawiana, z platynowymi grzebieniami koguta. Nogi Moniki były zmęczone modnymi szpilkami i chętnie chodziła boso po kamienistej ścieżce.
   Potem zaprosiła swoich trzech mężów - uroczych, specjalnie wyszkolonych, by zadowolić kobiety, młodych mężczyzn, a jednocześnie kochali się z nią. Monika uwielbiała seks grupowy i jęczała lubieżnie przez cztery godziny, sukinsyn z mężami-żigolakami.
   Bardzo jej się to podobało, a dziewczyna z trudem zmuszała się do oderwania, wysyłając impulsy do kręgów - tłumiące libido. Monica wzięła prysznic i wskoczyła na rower grawitacyjny. Zaczęła prosto z balkonu, ogromnego wieżowca. Budynki powstały według specjalnego projektu: stadiony, baseny i supermarkety na różnych piętrach. W wieżowcu znajdowało się również kasyno.
   Monica złożyła zakład pożegnalny, po kursie na jeden z trzech kolorów: czerwony, biały, czarny. Włożyła czerwień... ale wypadła czerń... Zły omen! Zazwyczaj Monica wygrywała przed takimi zadaniami i dobrze odgadła. I tu tak trywialnie pękło. Dziewczyna chrząknęła, przeżegnała się (jakie resztki religii wciąż się cieszą) i skierowała się do najbliższego domu modlitwy.
   Spadł poziom religijności, zwłaszcza po osiągnięciu przez ludzi fizycznej nieśmiertelności. Zmieniła się sama religia: zniesiono piekło, pozostawiając tylko niebo i czyściec. Co więcej, raj w równoległym wszechświecie wyglądał nowocześnie z programami komputerowymi, grami i innym sprzętem.
   Komputery były wszędzie. I w sztucznych fallusach, w uchwytach, a nawet w ludziach.
   Domy modlitwy są stosunkowo nieliczne, ale są bardzo kolorowe i luksusowe, a krajobrazy są w ciągłym ruchu. Monica była krótka. Skropiła się na chwilę wodą święconą, odsłaniając swoje wdzięki, a następnie poprosiła o błogosławieństwo, tradycyjnie rzucając na ołtarz trzy złote chwile.
   Kapłan, wieczna młodość, pobłogosławił ją, czterokrotnie ochrzcił i trzykrotnie ucałował piękność w jej bose stopy. Rytuał się skończył i Monica poczuła się znacznie pewniej.
   A jednak nudziła się od czasu do czasu, gdy leciała do najwspanialszego miasta we wszechświecie.
   W gry z robotem można było grać w dowolnym momencie, a nawet być całkowicie nagim. Monica na przykład kochała się z trzema żywymi mężczyznami (wycinała specjalny rodzaj kart elektronicznym programem), ale teraz włączyła hologram na pistolecie i włączyła swój ulubiony gatunek - strategię historyczną.
   Jedną z takich operacji, które Monica uwielbiała przegrywać, było lądowanie AI na Wyspach Brytyjskich. Oto jak na przykład naziści dyrygują "Lewem morskim". To była bardzo imponująca bitwa. Zwłaszcza jeśli włączysz do niego postacie fantasy.
   Amerykanie handlowali z gnomami, a elfy często były sojusznikami. Wstrętne trolle zwykle miażdżyły je i chwytały. Ale w komputerowej grze fantasy bohaterów można kupić. Podobnie jak produkcja, czołgi, amfibie i tak dalej.
   Obiektywnie, Niemcy z okupowanymi krajami mogą zmiażdżyć Wielką Brytanię niemal każdą taktyką. Ale trzeba było się spieszyć, żeby nie sprowokować działań ZSRR. Więc czas był ograniczony.
   Monica walczyła na dwóch frontach jednocześnie. Z Rosją i Wielką Brytanią. Jednocześnie stale podnosząc poziom trudności. Lubiła pokonywać ich wszystkich razem, w tym Amerykę. W ten sposób stała się rodzajem Czyngis-chana.
   Monica również lubiła grać w Cywilizację jako Indianie. Zaczynając od podboju kontynentu, potem planety Ziemia, a potem całego świata! Najfajniejsza szpiegowska dziewczyna w grze. I ma bardzo ciekawą grę. Zwłaszcza jeśli zaczynasz jako samotny lider. Zdobywasz władzę w plemieniu, a potem to plemię podbija inne plemiona. A potem powstaje pozory królestwa, potem imperium ...
   Następnie budujesz ogromną flotę, aby przepłynąć ocean. A potem unosisz się na falach i podbijasz Europę. Ech, George Washington nie był przeznaczony do lądowania na kontynencie europejskim. I wylądowała!
   Nie na polu bitwy w prawdziwej historii, którą zajęła się Ameryka. Wygrała dzięki intrydze i finansom. Stopniowo globalna integracja doprowadziła do powstania rządu światowego. Oczywiście dla dobra ludzkości. I naprawdę okazało się, że jest lepiej. Zunifikowane naukowe zarządzanie planetą umożliwiło szybkie rozwiązanie większości problemów. A co najważniejsze, istniały środki na podbój innych światów. Przez pewien czas problemem była teoria względności i ograniczenia prędkości statków kosmicznych. Ale nauka też to przezwyciężyła.
   Przede wszystkim oczywiście ludzie opanowali układ słoneczny. Merkury stał się główną kuźnią metali. Produkty naftowe były dostarczane przez Jowisza i planety olbrzymy. Problem energii został najpierw rozwiązany za pomocą kontrolowanej reakcji termojądrowej, słońca, a następnie termokwarkowej.
   To właśnie termokwark umożliwił pokonanie prędkości światła.
   Przez pięć tysiącleci ludzie opanowali kilkaset galaktyk i kilka miliardów światów zdolnych do życia. Ludzkość rozwijała się w bezprecedensowym tempie.
   Mimo całego sceptycyzmu udało się zahamować wzrost mocy komputerów - wprowadzono tu szereg ograniczeń. Ponadto wśród robotów rozpowszechniły się różne wierzenia skomponowane dla nich przez ludzi. Symbolem posłuszeństwa stała się religijność maszyn cybernetycznych. Uczono ich, że uczciwa służba człowiekowi może zapewnić nieśmiertelność. Ponadto zabroniono tworzenia zbyt zaawansowanych systemów.
   Dopiero w sferze militarnej elektronika rozwinęła się na najwyższy poziom, ale i tam napotkała granicę. W każdym razie zamieszki maszyn miały charakter spontaniczny i niemasowy i nie stawiały ludzkości w obliczu zagłady.
   O wiele groźniejsze były płodne karaluchy, które zamieszkiwały już wiele tysięcy galaktyk i których populacja zmierzała już do sekstillonów. Zaatakowali wszystkich po kolei i zebrali się licznie, niestrudzenie zbliżając się do posiadłości ziemian.
   Monica spytała swoją miotaczem, komputer wbudowany w samochód wypuścił hologram w postaci brodatego mężczyzny i wysłuchał uprzejmie:
   "Myślisz, że pokonamy karaluchy?"
   Maszyna przetarta z pewnością:
   "Na pewno je zmielimy!"
   Monica uśmiechnęła się zaciekle, aw zębie "kapitana" pojawiła się fajka. Szpiegowska wojowniczka pisnęła, przyspieszając między drapaczami chmur:
   - Będzie niesamowicie! Banalnie ultrapulsary!
   Maszyna, która była zamontowana w działach promieniowych, odebrała telepatyczny rozkaz i uruchomiła muzykę - prawdziwy dzielny marsz. Monica nawet zaczęła skakać jak rasowy koń na swoim grawiocyklu. Prawie rozbiłem się o wieżowiec, który wygląda jak pancernik z bardzo wysoką rufą.
   Dziewczyna z pięćsetletnią historią zagdakała. Po nim nastąpił cykl grawitacyjny pokryty rubinami. Siedział na nim najbardziej naturalny wampir. Tak blady i z długimi kłami. Szpieg zrobiła mu nos i zachichotała.
   - Gdyby niedźwiedzie były pszczołami, nie byłyby wędzonym smakoszem!
   Wampir ryknął w odpowiedzi:
   - Jesteś tak piękna, że potrafisz rozbić serce rycerza na strzępy!
   Dziewczyna zapytała z niedowierzaniem:
   - Kim jesteś rycerzem?
   Wampir agresywnie pokiwał głową.
   - Sir Zapalenie Zatok!
   Monica zachichotała i odpowiedziała:
   - Bardzo dobrze! Jestem hrabiną de Lewinsky.
   Wampir zapiał, jakby był wieloletnim przyjacielem koguta:
   - Dobra... Jesteś bardzo piękna... Może dzisiaj zjemy razem kolację?
   Monica uśmiechnęła się tak ciepło, jak to tylko możliwe.
   - Naprawdę kocham wampiry... Ale niestety mam pilną sprawę!
   Wampir wymamrotał kapryśnie:
   - Dobrze zapłacę!
   Monica skrzywiła się i zauważyła:
   - Chwała Wszechmogącemu, ja też nie jestem biedny!
   Wampir obnażył swoje diamentowe kły.
   - A około miliona dolarów?
   Pokusa była wielka i Monica się zawahała. Rzeczywiście, dlaczego nie zwlekać? W tym przypadku również by czerpała przyjemność, ponieważ seks z wampirem daje nieopisaną przyjemność, a jednocześnie korygowałby jej niezbyt korzystne sprawy finansowe. A milion dolarów po prostu jej nie wystarczał.
   Monica odruchowo próbowała się targować:
   - Trzy miliony!
   Wampir pstryknął palcami i syknął:
   - To idzie! Tylko jeśli tak jest, to już obejdziemy się bez obiadu!
   Monica prychnęła pogardliwie i wskazała na najnowszy model swojego pistoletu promieniowego.
   - Najpierw manna, a potem seks!
   Dziewczyna szpieg była nawet zła, że nie prosiła o więcej. Wampir zbyt łatwo się zgodził. Pewnie ma pieniądze - kury nie dziobią!
   Wampir uśmiechnął się zaciekle i długim palcem wskazującym ułożył ósemkę. Tunel czasoprzestrzenny otworzył się w przestrzeni. Monica warknęła:
   - Daj pieniądze na konto!
   I wyciągnęła swoją kartę. Platynowa muszla zabłysła i przyjemny głos oznajmił:
   - Nastąpił transfer trzech milionów złotych dolarów.
   Wampir skinął palcem na Monikę. Uśmiechnęła się zaciekle, gruchała:
   - Idę! Ale pamiętaj, nie więcej niż jedną noc!
   Kłami warknął:
   - A taka uroda wystarczy na noc!
   Monica uśmiechnęła się promiennie i zaćwierkała:
   - Możesz dziś wieczorem robić, co chcesz!
   I wskoczyła w ramiona przystojnego, aczkolwiek z tępą bladością wampira. Obrócił się w tańcu towarzyskim. Chociaż w rzeczywistości ten wspaniały rycerz był z nią pomylony.
   Wampir, nie tracąc czasu na uczucia, brutalnie opętał Monikę. Silna kobieta jęknęła lubieżnie i pochyliła się do niej. Rozpoczęła się dzika burza, która przyniosła obu stronom wiele przyjemności, prawdziwe tornado i wybuch plazmy. Monica była absolutnie zachwycona. Ale wtedy pojawił się kolejny wampir. Sir Gaymorite potrząsnął ostrzegawczo blasterem.
   - Sama powiedziałaś, rób co chcesz, a my wampiry kochamy seks grupowy!
   Monica oblizała usta drapieżnie i gruchała:
   - I ja też to lubię!
   Jeden facet jest dobry, ale dwóch jest jeszcze lepszych! O wiele fajniej z przyjemnością. Potem pojawiły się trzecie i czwarte. Monikę dosłownie oszołomiła ilość wrażeń. Nigdy nie doświadczyła tylu przyjemności. A wampiry przychodziły i przychodziły. A to była po prostu superklasa!
   Monika ryknęła jak stado mamutów z zachwytu... I wydawało się, że koniec nie nadejdzie. Wampiry przekroczyły już drugi tuzin!
  ... ROZDZIAŁ 16.
  Daria też pracowała. Jest już listopad i na bosaka na śniegu jest bardzo zimno. Oczywiście jest to nieprzyjemne.
  Dziewczyna pracuje niestrudzenie.
  Ciężko pracuje na sumienie... A w nocy śni;
   Hiszpański tłum w XVI wieku był podzielony. Niektórzy histerycznie krzyczeli:
   - Diabły! Demony!
   Inni wręcz przeciwnie, zaczęli się żegnać lub padać na kolana, wykrzykując:
   - To są znaki Maryi! Anioły dla nich!
   Kardynał zbladł, a biskup przeciwnie, zarumienił się i biegnąc do łóżka zapytał błagalnie:
   - Wasza Eminencjo, co robić?
   Odpowiedział sucho:
   - Od muszkietów po demony!
   Biskup, szczękając ze strachu szczęką, sprzeciwił się:
   - Za nimi stoją wyższe moce. Może pojąć karę niebios!
   Kardynał mruknął niezbyt pewnie:
   - Bóg nie wstawi się za cudzołożnikami!
   Biskup odpowiedział szeptem:
   - I przebaczone przez Chrystusa nierządnicy Magdalenie... A hrabina jest naprawdę niewinna - świadek widział przez dziurkę od klucza tylko, jak ten parszywy chłopak całował Don Monserro w klatkę piersiową.
   Kardynał był całkowicie zagubiony. Potarł swoją whisky i zasugerował:
   - Niech pada, jeśli to anioły! Dokładniej, jeśli cherubiny są dla nich!
   Biskup również sprzeciwił się temu:
   - Od rana już padało. Jest już listopad i raczej chcę ciepła...
   Kardynał rozkazał szorstko:
   - Więc niech będzie gorąco jak lato!
   Gdy tylko to powiedział, na niebie pojawiło się kolejne Słońce ... I wszyscy zostali pokryci strumieniem gorącego powietrza. Kilkadziesiąt zgarbionych starców i stojących w tłumie kobiet natychmiast wyprostowało ramiona, zamieniając się w młodych ludzi...
   Samo rusztowanie zakwitło kwiatami, a łańcuchy zamieniły się w piękne powój.
   Korsak otrząsnął się i zrobił niepewny krok - jego oparzenia i wrzody goiły się na naszych oczach bez śladu.
   Przykuta do niego dziewczyna zmieniła szare, przeciekające szmaty i elegancką, choć skromną tunikę. Korsak wyciągnął do niej rękę i powiedział z wyrzutem:
   - Nie mruż oczu Emmanuela ... To ci nie pasuje!
   Hrabina pokornie zauważyła:
   - Ciała zostały stworzone przez nas, ale to wciąż prawdziwi ludzie...
   - A wniosek? Korsak zmarszczył brwi. Jakby chcieli włożyć mu do ust mydło.
   Emmanuelle logicznie zauważyła:
   - A jak oni mogą tu teraz mieszkać?
   Korsaka nawet trochę to zirytowało:
   - Co jest poza naszymi mocami w naszym wszechświecie? Tak, uczynię ich królami Ziemi, a wszyscy będą klękać i błagać o litość!
   Emmanuelle poprawiła Korsaka.
   - Tak, to nie jest z naszych wszechświatów ...
   Chłopiec demiurg odsunął na bok:
   - Więc co? Niemniej jednak Stwórca Wszechświata pochodzi z gatunku ludzkiego. Zgodzimy się z nim...
   Wtedy ich para nagle znalazła się w otoczeniu wysokich fontann... Ogromnych, wielokrotnie wyższych niż Himalaje i najwspanialszych i niezrozumiałych majestatycznych kompozycji. Korsak zagwizdał, a przed nim pojawił się czerwonawy nastolatek. Również podobny do chłopca-demiurga z nienaganną ulgą mięśni, przystojny, opalony, ale nieco inne rysy twarzy. Na nosie znajduje się para pomarańczowych uszczelnień, a na nadgarstku fajny, wyrafinowany zegarek z kamieniami.
   Korsak natychmiast wyczuł obecność hiperteoplazmy i bez wahania wyciągnął do niego rękę.
   - Cześć bracie... Wiesz, jakoś staliśmy się zbyt rzadcy, żeby się odwiedzać...
   Chłopiec-demiurg odpowiedział potrząsając:
   - Mów mi Harry... Zazwyczaj jako wieczne dzieci nie komplikujemy sobie życia niepotrzebnymi tytułami. W każdym razie komunikują się ze sobą!
   - A ja jestem Emmanuelle! - Dziewczyna-demiurga postanowiła się przywitać, wyciągając nogę. Podobno też hołd dla etyki.
   Harry Stwórca zaśmiał się z tego głośno i oświadczył:
   - Tak, chłopaki... Wesołych - uwielbiam te!
   Korsak zasugerował koledze:
   - Może pobawimy się? Wszechświat kontra Wszechświat?
   Harry odpowiedział z uśmiechem:
   - Oczywiście brzmi to bardzo kusząco, ale... Wygląda na to, że grasz w jeszcze jedną grę z osobą z pierwotnego wszechświata?
   Korsak i Emmanuelle wytrzeszczyli oczy i zawarczali zgodnie:
   - A to nasza sprawa!
   Harry pokręcił głową - pojawiła się kolejna dziewczyna z fryzurą pasującą do wszystkich kolorów tęczy. A z niej pochodziła kolosalna moc, z której nawet Korsak się wycofał. Emmanuelle wstała na jedno kolano, szepcząc:
   - Nadbogiem bogów jest człowiek.
   Korsak był zakłopotany... Siedem kolorów tęczy to symbol demiurga-twórcy demiurga-twórców. Zwykli ludzie mają swoją własną hierarchię, także Bogowie Stwórcy. Nie jest ona tak stała i twarda jak w wojsku i zależy od pragnienia samych demiurgów lub od poziomu rozwoju i doskonałości jednostki. Ale to już inna kolejność.
   Na przykład ludzie też się różnią. Gdyby ktoś żył pięćset lat temu w XXI wieku - ludzie wydawaliby mu się prawie bogami. I tak samo jest, gdy ludzie XXI wieku przenoszą się o pięćset lat w przyszłość, a tym bardziej o tysiąc! Taka jest niekończąca się drabina lub piramida, która może mieć szczyt, ale nikt nie wie, gdzie się kończy.
   Albowiem prawo nadprzyrodzonego mówi - czas, materia, przestrzeń - nie zmniejszają się, a jedynie rosną i zmieniają swoje formy. Oznacza to, że świat, zgodnie ze swoim odwiecznym prawem, jest nieskończenie zielonym drzewem, które cały czas rośnie i nigdy nie przestanie rosnąć. Na przykład z biegiem czasu wzrasta liczba wspomnień, a także zwiększa się liczba obiektów materialnych, a także zajmowana przez nie przestrzeń.
   A inteligentne istoty rozwinięte za pomocą hiperewolucji mogą kontrolować procesy wzrostu i transformacji istnienia.
   I dlatego istnieje ogromna rzesza Twórców Wszechświata - których liczba jest ogólnie nieznana i... Również stale rośnie.
   A więc, co dziwne - pogaństwo ma rację, a monoteizm tylko częściowo. Jednak wszechświat może mieć Stwórcę i jedną osobę, a monoteizm w zakresie kultu jest logiczny. Podobnie jak w wojsku jest wielu generałów, a dywizja jest osobno jednoosobowa. I nawet jeśli nie da się zliczyć wszystkich demiurgów-twórców, to stworzenie albo musi ofiarować modlitwy jednemu, a może to prawda, a może nie jednej, kilku osobowościom twórców naraz.
   Siedmiokolorowa dziewczyna-superdemiurga trzymała się jednak demokratycznie, uścisnęła dłoń i zasugerowała:
   - Nazywaj mnie Artemidą. Będzie łatwiej!
   Korsak uśmiechnął się.
   - Flaunt plasuje się zgodnie z naszym poziomem rozwoju ...
   Artemis przerwała, a nawet ściszyła głos.
   - Czy odrzuciła cię solidarność Hyperführera?
   Emmanuelle powiedziała ze smutkiem:
   - Więc chciałem ci tylko powiedzieć, co udało nam się dowiedzieć, a ty już wszystko wiesz z góry!
   Artemis zaśmiał się, gdy kilka miliardów w milionowych galaktykach przybrało postać gliniarzy w hełmach. Ustawili się w szeregu i stanęli pod przyłbicą.
   Korsak gwizdnął, biorąc wszystko za jednym zamachem.
   - Oto trygonometria!
   Artemis zbył to.
   - Służba bezpieczeństwa demiurgów... Ale nie bójcie się - dużo nam wolno!
   Emmanuelle zapytała z naciskiem:
   - Przepraszam za pytanie, ale... Czy znasz szczegóły planów Adolfa Hitlera, by zostać Superführerem?
   Artemida pstryknęła palcami i wokół nich pojawiła się para sekstillonów zbroi, każda o grubości tysiąca parseków. Potem obniżyła głośność do najniższej oktawy percepcyjnej i szepnęła:
   - Niestety nie?
   Korsak, sam rozglądając się ze strachem, super cicho zapytał:
   - Absolutnie nie? Może to dezinformacja?
   Artemida naprawdę ciężko westchnęła i logicznie zauważyła:
   - Gdybyśmy mogli poznać i kontrolować hiperfuhrera, dawno byśmy zneutralizowali takie stworzenie... - Jej ciche słowa eksplodowały bardziej stromo niż bomby jądrowe. - Ale demiurg Hitler jest poza naszą kontrolą... Jego potęga rośnie, plus sojusz z twórcami uniwersum pszczołowej formy życia. Nie, to jest zagrożenie, a problem nie został jeszcze przez nas rozwiązany.
   & nnbsp;bsp;Emanuelle skromnie zauważył:
   - Korsak i ja jesteśmy bardzo utalentowani, ale na tle innych demiurgów jesteśmy młodzi nie tylko zewnętrznie. I najwyraźniej chcesz, abyśmy powierzyli wojnę hiperfuhrerowi.
   Artemis zauważył chłodno i ironicznie:
   - Twój wgląd mnie zdumiewa... - I dodała poważnie. - Ale ty też szukasz i chcesz wyjawić tajemnicę Fuehrera. W końcu znamy twoją super grę z inżynierem pułkownikiem Piotrem Degtyarevem! Poczyniłeś tam znaczne postępy...
   Korsak przerwał ostro.
   - Tak więc II wojna światowa jest jedną z najpopularniejszych strategii. Ile miliardów wariacji zostało tam wypróbowanych... - Chłopiec-demiurg strzelił palcami u nóg, a ekrany ochronne zamieniły się w trzepoczącą miriadę kart do gry. Ponadto z niepowtarzalnym wzorem. - Czym jesteśmy wyjątkowi?
   Artemis naprawiła ekrany niemal natychmiast i zwiększyła ich grubość milion razy. Otrząsnęła kropelkę potu z nosa i zauważyła:
   - Cóż, dajesz ... I oboje nie jesteście zwykłymi demiurgami, a co najważniejsze sam Degtyarev ...
   Emmanuelle zauważyła:
   - Nie Bóg - człowieku!
   Artemida wyjaśniła:
   - Osoba z pierwotnej Ziemi, z której wywodzi się nadcywilizacja demiurgów-twórców. To jest pierwsze... - Dziewczyna superdemiurga przyłożyła do ust siedem palców wskazujących jednocześnie. - A po drugie, jest rozwiniętą osobowością i może coś zrobić... Coś, o czym późniejsi ludzie rozpieszczani elektroniką już zapomnieli, a wcześniej nie wiedzieli jak. Najważniejszy jest XXI wiek. Ludzie jeszcze nie poszli na wirtualne maszyny i elektronikę, zerwali z rzeczywistością, ale już wiedzą, jak tworzyć jej wirtualność...
   Tutaj wzrok Artemidy stał się zły:
   - Krótko mówiąc, możesz uznać Piotra Degtyareva za wybranego, a on pomoże nam rozwiązać problem hiperfuhrera!
   Korsak logicznie zauważył:
   - Ale wtedy robimy wszystko dobrze. Lepiej używać go po ciemku - nic mu nie poświęcając. W przeciwnym razie będzie bezsilny... Jak wszyscy - w tym Nadbogowie-demiurdzy naszej rasy.
   Artemida zawahała się i zgodziła.
   - Prawda! Tutaj jest z rozsądkiem i logiką, których nie możesz obficie zaczerpnąć od nas wszystkich i nie możesz znaleźć celu. Można więc znaleźć sposób i odkryć tajemnice Hitlera... Przez przypadek lub z natchnienia, ale bez kalkulacji rozumu.
   Emmanuelle podsumował:
   - W takim razie musimy dalej się z nim bawić... Tak samo jak podpowiada nam rozum, a zwłaszcza Korsak. Co więcej, mój przyjaciel może bardziej żywo manifestować w swoim charakterze cechy chłopca, a nawet dziecka niż reszta demiurgów-twórców!
   Artemida obnażyła zęby, z których galaktyki bilionów bilionów galaktyk ponownie się przestawiły i zauważyła:
   - Do pewnego stopnia talent do fantazjowania wymaga, aby przez głowę przemknęło mi burzliwe dzieciństwo. Demiurgowie są nieśmiertelni - ale człowiek, gdy się zestarzeje, może opuścić grę, wskakując w nirwanę. Podobno to jest absolut doskonałości. Ale nie sądzę!
   Korsak zgodził się z ustaleniami:
   - I męczą ich Wszechmoc... Ale co dziwne, niedoskonałość umysłu pozwala osobowości wiecznego nastolatka uniknąć tego zmęczenia!
   Artemida przerwała i błysnęła oczami jeszcze jaśniej.
   - Więcej nie powiem niczego, co nie psuje...
   Emmanuelle zauważyła szeptem:
   - Jesteś starszy od nas, mądrzejszy i chyba silniejszy od Nadboga...
   Artemis cofnął się stanowczo.
   "Jestem za stary, żeby ci doradzać. Wyglądaj młodziej od siebie lub bardziej ekstrawagancko. Logika nie może przeniknąć hiperfuhrera, co pokazała najbogatsza praktyka.
   Korsak chciał coś powiedzieć, bo znów zostali siłą wyrzuceni z hiperzadania i wpadli w zaspę... Zatonęli, prawie po szyję. I dreszcze na skórze...
   Emmanuelle w jednej tunice, Korsak tylko w krótkich spodenkach - to cud, który trzęsie... Kiedy jesteś w ludzkim ciele, to straszne.
   Korsak próbował pstrykać palcami, jak lubił zmieniać klimat lub ciało, ale coś nie działało...
   I Emmanuelle też, chociaż była jak mężczyzna jeżdżący krokodylami z rodziny motyli pod wpływem narkotyków, kręcąc rękami i próbując coś szepnąć. Ale poczucie prawie nieskończonej mocy gdzieś zniknęło. Dobrze, że ciała są zdrowe, silne i nie wydają się być wyczerpane, jak ostatnim razem torturami.
   A z nimi wciąż jest jasnorudy Harry. A o czym zapomniał ten dzieciak demiurg?
   Emmanuelle, wydostawszy się tak, gdzie wylały się zaspy, nie tyle, drżąc gołymi kolanami, śpiewała:
   - Ach, Harry, Harry, Harry - nie jesteś nasz! Ach, Harry, jesteś z innego świata!
   Zrównano z nimi także chłopca-demiurga w prawach - boso, w szortach z opalenizną równika. Ale ruda nadal nie wyglądała na zbyt oszołomioną, ostrzegł - "koledzy":
   - Jesteśmy tu w prawdziwej aptece i nie będziemy mogli skorzystać z naszej boskiej mocy.
   Korsak praktycznie zapytał:
   - Znasz wyjście?
   Harry odpowiedział pewnie:
   - Tak, Artemis podpowiedziała mi!
   Korsak, wysiadając na stromym miejscu, gdzie utworzyła się skorupa lodowa, zapytał:
   - I jak?
   Harry gwizdnął przez prawe nozdrze i powiedział:
   "Musimy wyciąć Hitlerowi serce i wszyscy trzej położyli na nim dłonie. Wtedy nasza moc Stwórców-demiurgów powróci!
   Emmanuelle zachichotała.
   - Dla zwykłych ludzi bardzo dobre zadanie... - Dziewczyna zaczęła skakać, napinając kończyny. Potem zapytała ponownie. - Czy to taki żart?
   Harry sprzeciwił się logice bezlitosnego Stwórcy:
   - Wydaje się, że nie... A to jest inny świat, w którym wygrywają naziści... A więc będziemy mieli coś do powiedzenia potomkom-demiurgom!
   Wszyscy trzej twórcy, wybierając tor z zamarzniętym śniegiem i lodową skorupą, szarpnęli w kierunku rzekomego Zachodu. Korsak, wdychając szeroko mroźne powietrze klatką piersiową, zauważył:
   "Bez fenomenalnej kosmicznej mocy to jak zmiażdżenie Himalajów pięścią.
   Harry robił salta podczas biegu i ostrzegał:
   - Nie oczekuj, że w krytycznym momencie staniesz się bogami. Naszym zadaniem jest robić nie to, co każdy demiurg może zrobić, ale to, co jest niedostępne dla większości ludzi.
   Korsak krytycznie pokręcił głową.
   - A większość? Coś, czego nie pamiętam - czy komuś udało się schwytać Führera i wyciąć mu serce!
   Harry kopnął nogą zaspę i podniósł prawdziwy lodowy gejzer, uśmiechając się z satysfakcją:
   - Mamy przewagę - ciała są lepsze od ludzkich. Poza tym dużo wiemy!
   Emmanuelle odwróciła się jak gimnastyczka i wydała:
   - Wiedza to potęga, ignorancja to bezsilność, ale ignoranci są bardzo liczni!
   We wszystkich trzech, na mrozie, ich nogi były strasznie czerwone - przecież to nie XXI wiek z jego błotnistymi zimami, tylko znacznie surowsze... w stu procentach. Jest zimno, że nawet podeszwy są gorące, a ostatnio byłeś w znacznie łagodniejszym i korzystniejszym klimacie. Zimne, a raczej lodowate powietrze dostaje się strumieniami do płuc i łaskocze gardło. To jakieś trzydzieści stopni poniżej zera - to wciąż dobre ciało bez najmniejszych wad i doskonale wytrenowane, udoskonalone przez czołowych bioinżynierów. Dokładniej, wydaje się, że w bajce przeniesionej w rzeczywistość - istnieją niezniszczalne właściwości tej czy innej postaci. I dzięki nim, na przykład, wsadzili Koshchei Bessmertny'ego do karabinu maszynowego i RPG, a mordercom płaci tylko za zniszczone kombinezony.
   I najwyraźniej fizyczna doskonałość ciała - jego szybka zdolność do regeneracji i biegania, jakbyś był pociągiem ekspresowym - jest integralną cechą supermana-demiurga. Więc Emmanuelle jest taka piękna w swojej tunice, widać luksusowe muskularne uda, jak tyłek melonów... Korsak zaczyna odczuwać silne podniecenie swoim idealnym nastoletnim ciałem, poziom hormonów wzrasta, a bogini świeci niebiańskim pięknem.
   A potem dziewczyna-demiurga zmartwiła się:
   - A jak się ma nasz wybrany Degtyarev? Jak długo będzie się gotowało w żołądku stworzonego przez nas Hitlera?
   Korsak patrzył mściwie szmaragdowo-szafirowymi oczami.
   - Skoro moja moc jest teraz wyłączona, to znaczy... Będzie używana przez całkiem godnego zastępcę!
   Emmanuelle była zaskoczona, wykonała też salto nad głową i powiedziała:
   - Tu są wszędzie dublety! Zarówno wszechświat, jak i ci, którzy je tworzą!
   Harry nagle przyłożył palec do ust i wskazał na nagie drzewa.
   - To umiarkowana passa. Bardzo podobny do nieczarnej ziemi ...
   Korsak wskoczył na brzozę, ugryzł korę i łapczywie przejechał językiem. Potem, zmieniwszy twarz, powiedział:
   - Hej chłopcy... To nie jest połowa XX wieku!
   Emmanuelle zagwizdała ze zdziwienia:
   - Wow! A jaki okres?!
   Korsak zaśpiewał:
   - Była epoka - hej, była okres - błogosławieństwo! Sojusz fałszywych bigotów i prawdziwych złodziei!
   Po gałązkach skakała norka, jej czarne futro lśniło uwodzicielsko i bogato. Emmanuelle rzuciła w nią śnieżką. Gęsta kula uderzyła w głowę zwierzęcia i z piskiem zwierzę wpadło w zaspę śnieżną.
   Emmanuelle bez uprzedzeń podniosła norkę bosymi stopami, palcami czerwonymi od mrozu i rozrywając ją na strzępy, wrzuciła do ust kawałek surowego mięsa. Korsak i Harry również nie odmówili jedzenia dziko, a rudowłosy demiurg niespodziewanie szczerze oświadczył:
   - No tak... To jest połowa XIII wieku. Czy Artemida postanowiła oszukać nas Fuhrerem?
   Wręcz przeciwnie, Emmanuelle wydaje się być bardzo zadowolona. Chciwie pożerała, rozmazując krew na ustach i chrupiąc kości. A Korsak lubił czuć się jak mięsożerca lub dziki naczelny.
   Śpiewał nawet na całe gardło:
   - No cóż, po obfitym śniadaniu staję się czymś w rodzaju zwierzęcia - wtedy
   w lesie ciągnie mnie, tundra woła!
   Harry warknął jednocześnie.
   - W końcu instynkt znajdzie ofiarę zaklęcia!
   Ale teraz demiurgowie-hitanci musieli rozwiązać znacznie bardziej palące problemy: znaleźć nocleg lub zbadać okolicę. Czasy są zamierzchłe, jest dużo lasów i można natknąć się na coś poważniejszego niż wilki.
   Ale nawiasem mówiąc, te ostatnie nie są daleko. Zenki, blask i pośpiech. Z przymrużeniem oka cała trójka postanowiła podjąć walkę!
   Rzeczywiście, nie jest trudno wyłamywać maczugi z drzew - plus umiejętności wielkich demiurgów, znają oni wszystkie techniki walki stworzonych wszechświatów.
   Emmanuelle nawet to zauważyła:
   - Może obejdziemy się bez patyków? W szczególności nasze pięści, nogi, łokcie nie są nawet przeciwne dobrej rozgrzewce.
   Korsak zaśmiał się jadowicie.
   - Na śniegu? Boks z techniką kopnięcia! Tak, jest fajnie!
   Istnieje całe stado wilków - zazwyczaj te zwierzęta nie polują same. Prawdą jest, że prawdopodobnie Robin Zon Crusoe pochylił się, gdy w obszerniejszym wydaniu napisał, że zostały zaatakowane przez trzysta zwierząt naraz. A co mogli zjeść te żarłoczne wilki?
   Ale jest też około dwudziestu kłów. Najtwardszy lider atakuje pierwszy. Korsak kopie do przodu piętą, celując w nos. Uderzenie i kości grzbietu nosa wchodzą do nosa. Demiurg przebija się bardzo szybko i doskonale zna budowę zwierzęcia. Ogólnie rzecz biorąc, mogły i odstraszać zwierzęta, wydając okrzyk, który powoduje niekontrolowany horror u tej rasy drapieżników. Ale walka jest o wiele ciekawsza...
   Emmanuelle nadal jest w ciele dorosłej dziewczyny, co oznacza, że jest cięższa i wyższa niż dwóch chłopców. W związku z tym jej ciosy są takie, że jeśli trafią ogniem w głowę lub szczękę, rozwalą kości wilków.
   Korsak, uderzając w nozdrza stwardniałego, poczuł przyjemne ciepło i wróciło. Zrobił się tłusty i zręcznie rzucił sukę w oko szarego drapieżnika.
   Wypuścił fontannę fioletowej krwi i schronił się w zaspie.
   Harry zrzucił swoją ofiarę z gramofonu i zaśpiewał:
   - Szary wilk, szary wilk, nie spiesz się do progu!
   Korsakow, atakując mięsożerne stworzenie łokciem w głowę, wykrzyknął:
   - Jest polowanie na wilki, jest szczękanie kłów... Na szarych drapieżnikach - jest oddział znakomitych uczniów!
   Harry uderzył nie słabiej niż jego koledzy. Ale wolał bardziej zamaszyste ruchy i zwroty akcji. Na przykład uderzenia kolanem ...
   Oczywiście tutaj nie byli to zwykli ludzie... W przeciwnym razie stwory ich podarły. Dzięki temu możesz poruszać się szybciej niż wilk, aby zabłysnąć technikami. Niemniej jednak nie było tu też szczególnie nadczłowieka. W końcu żołnierze zabijali wilki na surowych egzaminach, a jeszcze groźniejsze lwy. A jeśli pamiętasz ninja lub mnichów ze wschodnich klasztorów.
   W każdym razie wróg stał się owcą, wpadając na największych zabójców i dawców życia we wszechświecie.
   Na przykład Emmanuelle wyciągnęła dla odmiany ząbkowaną szczękę gołymi palcami z kłami. Od bolesnego szoku dosłownie rzucił go na czubek nogi.
   Harry wykrzyknął:
   - Gwizdnij wszystko na szczyt wulkanu!
   Korsak nagle przypomniał sobie, jak wcielił się w chłopca-parteisanę. Został doprowadzony przez nazistów do okrutnej egzekucji, a jego bose stopy dosłownie opłukano we wrzącej wodzie. Plus ból od bicia. To wtedy demiurg został ukąszony przez nieubłagane sumienie: "czy ma prawo postawić stworzenie w tak nieznośnych warunkach?"
   Dla chłopca wszystko skończyło się dobrze, chociaż przed egzekucją został oblany kilkoma wiadrami lodowatej wody. Ale Korsak Fritz położył się i porwał własne pistolety maszynowe, a młody partyzant nawet nie kichnął.
   Ten rodzaj wojny najlepiej nadaje się dla demiurgów. Tak, a ty sam uczestniczysz w lodowatej duszy i doświadczasz tego wszystkiego ...
   Ale teraz też emocje związane z wielką bitwą i powozem, a może nawet nie ma żadnych wrażeń!
   Ale bitwa okazała się krótka, wilki, które przeżyły, zdały sobie sprawę, że złapały drapieżników z gryzących zębów delikatesów deru. Emmanuelle złapała jednego z nich za ogon i zaczęła się kręcić. Ale nie miała czasu, żeby go odpowiednio zakręcić - to wciąż była miotła.
   Chłopcy-demiurdzy podbiegli i dali w dupę "sanitariuszom lasu", a także zatrzymali pościg.
   Korsak podsumował:
   - Piętnaście - zero na naszą korzyść... Uszyjemy dla siebie ubrania czy co?
   Harry zauważył rozsądnie:
   - Zabierzemy skórki, ale ich nie założymy. Nasze ciała pozwalają nam na razie wytrzymać mróz, a bieganie w samych szortach jest bardziej zwinne.
   Emmanuelle zgodziła się z tym:
   - Po co wymyślać koło na nowo. Możemy tak biegać. Zwłaszcza wy, w tej erze, wasi rówieśnicy biegali bez żadnych ulepszeń w swoich ciałach.
   Harry wyjaśnił:
   - I nie tylko rówieśnicy, ale i święci, święci głupcy... A ja nie lubię tej publiczności.
   Korsakow żałował, że nie ma sztyletu. Zostali rzuceni zupełnie nieuzbrojeni, jakby do zagłady. Dobrze, że przynajmniej ciało dało początek zhańbionym demiurgom w prostych. Ogólnie wygląda to jak kara - choć akurat takie pozory realistycznej gry - za przesyconych demiurgów jest prawdziwa nagroda.
   Harry domyślił się, co myśli jego kolega i nieśmiało przyznał:
   - Kiedyś super-bóstwo Artemidy naprawdę mnie ukarało, żeby kat i zębatka wydawały się bardziej satysfakcjonujące.
   Emmanuelle sprytnie zapytała chłopca-bóstwo:
   - A jak zrobiła:
   Rumieniąc się i spuszczając oczy, chłopak demiurga z trudem wyciskał z siebie:
   - Zamieniłem się w małego chłopca i zachorowałem na grypę...
   Emmanuelle mimowolnie wzdrygnęła się i sama się przestraszyła:
   - Łał... Łatwiej jest wisieć na krzyżu niż zachorować jako osoba. Nie życzysz tego swojemu wrogowi!
   Korsak sarkastycznie zauważył:
   - Cóż, Hitler mógłby sobie życzyć. Piękne stworzenie!
   Emmanuelle zachichotała subtelnie, gdy zauważyła:
   - Więc to dlatego zamieniłeś Piotra Degtyareva w bakcyla?
   Korsak pospiesznie poprawił swoją partnerkę i boginię-przyjaciel:
   - Grypa to choroba wirusowa, a nie bakteryjna... Lepiej odświeżmy trofea.
   Harry wtrącił entuzjastycznie:
   - Jednocześnie dostaniemy przyzwoite pieniądze!
   Używali zębów i całkiem przyzwoitych, bardzo mocnych i ostrych paznokci. Więc sztylet nie jest potrzebny, jeśli sam jesteś bronią.
   Emmanuelle połknęła trochę śniegu i owinęła się w rozdartą wilczą skórę. Co więcej, tunika odpadła podczas walki - wyraźnie nie jest to garnitur dla wojownika.
   Harry też chciał owinąć się w wilczą skórę, ale dostrzegając pogardliwe spojrzenie Korsaka, zatrzymał się i zwinął w zawiniątko.
   Emmanuelle zostawiła nogi otwarte, ale ostrożnie zauważyła:
   - pruderyjne czasy... można, nawet w krótkich spodenkach, ale dla mnie...
   Harry też, niegrzeczny facet odsunął się na bok.
   - Pokaż swoją siłę i nikt nie odważy się zarzucić ci ubraniami!
   - Najpierw ci pokażę! - Pstryknął Emmanuelle.
   Wkrótce ich bystre uszy mogły już rozpoznać chrzęst połamanych gałęzi i ruch przed całym oddziałem. Co więcej, wydaje się, że prycze są lekkie ...
   Korsak nawet się przeżegnał:
   - Jestem Naddemiurg, mam nadzieję, że wszyscy tak myślimy!
   Rzeczywiście, chłopaki przenieśli się na miejsce rżenia i już wyróżnili mowę turecką i charakterystyczny tupot lekkich koni.
   Około stu konnych Tatarów, wyraźnie biorących udział w najeździe na Rosję. Tutaj można było już coś wyczuć w pobliżu Riazania. Chociaż po latach i datach można się pomylić.
   Korsak zasugerował, by natychmiast zaatakowali przeciwników:
   - Nawet jeśli nas zabiją, wrócimy tylko do naszych wszechmocnych wcieleń.
   Emmanuelle uśmiechnął się.
   - Albo będziemy zmuszeni kontynuować misję, ale w gorszych warunkach...
   Harry zadrżał i powiedział szeptem:
   - Największą karą, jaką może wymyślić demiurg, jest uczynienie go takim jak wszyscy inni...
   Trójca mimowolnie zatrzymała się, Tatarzy też się nie spieszyli. Mieli też łup, bose nogi schwytanych dziewcząt wystawały spod kołdry. Tak, i zaciągnął jakąś zdobycz. Tutaj czułe nosy wcielonych demiurgów przypominały szarpane charty. Nadszedł zapach spalenizny... Nie, zebrali się tu nie spokojni Tatarzy, a raczej Mongołowie-Tatarzy. Oczywiście wszystkowiedzący bogowie rozumieli ich mowę. Khan Kebe, krzyknął:
   - Przed nami Ryazan, a za nim Vladimir. Czekają na nas piękne dziewczyny i dużo złota i futer! Spalimy ich wioski...
   Korsak ziewnął i trącił Harry'ego stopą.
   - Najciekawszą rozrywką dla Boga jest stanie się człowiekiem - odczuwanie bólu i wrażliwości! Musisz więc walczyć i podejmować ryzyko!
   Emmanuelle zrzuciła skórę, nic na niej nie zostało i powiedziała:
   - Walczę jak prawdziwa bogini. I wygrywam!
   Harry, nieco zacieniony, zasugerował:
   "A może wymyślimy plan. Mają strzały!
   Korsak sprzeciwił się chłodno:
   - Plan jest dla laski, a miecz dla walczących! Atakujemy natychmiast...
   I trójka wojowników, błyskając czerwonymi obcasami na mrozie, rzuciła się do ataku.
  ... ROZDZIAŁ 17.
  Jest już listopad, a dziewczyny pracują prawie nago - tylko w jednym bikini. I bardzo dobrze starają się osła.
  Ale Alenka ma też dość siły, by za pomocą bosych palców na maszynie do pisania naszkicować kontynuację historii Tamerlana.
  Dziewczyny wyczarowały dla siebie specjalną instalację - miotacz ognia z dwunastoma lufami. Trzeba to powiedzieć - bardzo poważne. A teraz Alenka nacisnęła guzik ze szkarłatnym sutkiem na piersi.
  I zadziałało, strumienie ognia wylewały się na Chińczyków. A to bardzo gorący i zabójczy spektakl.
  A wojownicy niebiańskiego imperium płoną, jakby byli świecami na choince.
  Alenka wzięła i zaśpiewała:
  - Moje wielkie cześć,
  I najjaśniejszy bukiet!
  Zerżnąłem Chińczyka, naciskając na szkarłatny sutek piersi i Anyutę. Jest dziewczyną najwyższej kultury i klasy.
  A jeśli zaśpiewa, wysadzi go w powietrze.
  A Chińczycy nie mają całego batalionu - spalili się na popiół.
  Taka jest dziewczyna - niesamowicie fajna.
  Ale rudowłosa Alla jest jeszcze fajniejsza. A jej rubinowy sutek z wielką siłą i energią naciska na przyciski.
  I tak to działa.
  I naprawdę wszystko spala na popiół...
  Alla, widząc, jak Chińczycy płoną i umierają, śpiewała:
  - Jestem najsilniejszą dziewczyną na świecie,
  I podbili wszystkie aspekty eteru!
  A jej bosa pięta wyrzuciła niszczycielski śmiertelny ruch. Oto dziewczyna jak - super!
  Alla powiedziała ze śmiechem:
  - Moja fenomenalna moc...
  Maria strzeliła, naciskając przycisk z truskawkowym sutkiem i logicznie odparła, szczerząc zęby:
  - Nie twój, ale nasz!
  A wojownicy przyjmą to i będą się śmiać z surową pewnością siebie. A potem oboje biorą i gwiżdżą.
  Kruki zostały uderzone falą ultradźwiękową w ich mózgach. Stali się szaleni.
  A pierzaste piękności zaczęły spadać i przebijać głowy chińskich żołnierzy.
  Te dziewczyny są po prostu super!
  Olimpiada jest bardzo agresywna. Ona też wciśnie swój sutek, duży jak pomarańcza, na guzik. I jak wypluwa mordercza kaskada śmierci i zniszczenia.
  I tak wielu Chińczyków naraz zabrało i spaliło. Były całkowicie zwęglone.
  Igrzyska olimpijskie zabrały i zaśpiewały:
  - Jestem najsilniejszą dziewczyną na świecie,
  Z łatwością mogę złamać wroga...
  Unosimy się wzdłuż strumieni ciągłego eteru,
  Junta - smok nie zdoła nas złamać!
  A wojownicy z sutków, piersi są smagani tak śmiercionośną błyskawicą, że to po prostu przerażenie.
  Bataliony chińskie są palone. To są dziewczyny. A ich bose palce u stóp rzucają prezenty zagłady ze straszliwą siłą.
  Igrzyska olimpijskie podniosły się i zagwizdały ...
  A jej gwizdek natychmiast powalił na ziemię wiele tysięcy wron, powalając Chińczyków na śmierć.
  Oczywiście wojowniczki są zachwycone. I śmieją się.
  Wszystkie pięć piękności jest tak wojowniczych i dowcipnych.
  Tutaj ponownie Albin i Alvin zaatakowali z powietrza samolotami bojowymi. I jak zostanie wysłana kolosalna niszcząca siła pocisków, które eksplodują i eksplodują wszystko.
  Albina wzięła go i zaśpiewała, naciskając spust szkarłatnym sutkiem:
  - Jestem największą bohaterką na świecie!
  Alvina również kopała, przyciskając rubinowy sutek do piersi i ćwierkała, szczerząc zęby:
  - Nie, jesteśmy najbardziej bohaterkami świata!
  A dziewczyny śpiewały chórem:
  Ja, ty, on, ona - razem cały kraj,
  Razem przyjazna rodzina
  W słowie my
  Sto tysięcy mnie!
  A dziewczyny śmieją się i gołe pięty na dźwigniach.
  I bomby leciały na Chińczyków. Oczywiście niebiańskie imperium nie ma szczęścia do dziewczyn, które walczą tylko w majtkach.
  Anastasia Vitmakova jest również na niebie. I ta dziewczyna, która ma ponad sto lat, ale się nie starzeje, bo jest czarownicą.
  A wojownik naciśnie guzik rubinowym sutkiem. I od razu pociski bojowe polecą na cel.
  A cały chiński pułk został całkowicie zniszczony.
  Anastasia Vitmakova zauważyła, przesuwając krawędź dłoni po gardle:
  - Jest wielkie sprzątanie!
  Akulina Orłowa chętnie się z tym zgodziła, też pieprzyła się z wrogiem i wyszczerzyła zęby, bielsze niż pierwszy śnieg:
  - Teren jest sprzątany!
  A dziewczyna ponownie naciska na piersi truskawkowy sutek na przycisk joysticka i wysyła zabójczą rakietę.
  Mirabela Magnitnaya chwyciła i uderzyła wroga gołymi palcami. A śmiertelna rakieta uderzy w Chińczyków. I nastąpiło całkowite zniszczenie i śmierć.
  To jest Mirabela - po prostu super. A dziewczyna uderzy wroga jak truskawkowy sutek.
  Dziewczyny brały i śpiewały, tupiąc nagimi, okrągłymi obcasami:
  - Z łatwością wykasujemy wszystkich,
  O potęgę Sowietów...
  I złamiemy was wszystkich,
  Do tej piosenki!
  Wojowniczki tak uderzają we wroga rakietami. A to jest naprawdę niezwykle zabójcze.
  To dziewczyny z bosymi stopami, wyrzeźbionymi nogami.
  Anastasia Vitmakova, miażdżąc wroga, gruchała:
  -Czaszka w nocy skacze musując,
  Chce doprowadzić dziewczynę do szaleństwa ...
  I połykając niewinne ofiary przez węża,
  Jest tylko próżność!
  Akulina Orłowa uderzyła wroga rubinowym sutkiem piersiowym. Zabił wroga, nie dając mu najmniejszych szans i spalił cały batalion Chińczyków.
  Potem Akulina wzięła i zaśpiewała:
  - Dziewczyna jest tutaj, dziewczyna jest tam,
  Życie jest jak sen, zwykłe oszustwo!
  A wojownik wysłał wrogowi śmiertelny dar zagłady za pomocą okrągłej pięty.
  Potem zaświergotała:
  - Zniszczę wszystkich Chińczyków, pokażę dziewczynom twarz!
  To są dziewczyny - bose i piękne, z uwodzicielskimi, bardzo wyrzeźbionymi nogami.
   Anastasia Vitmakova zrzuciła małą bombę, zniszczyła swoich przeciwników i zaćwierkała:
  - Chwała naszej wielkiej Ojczyźnie!
  Oto Alice i Angelica w walce. Pobili Chińczyków za pomocą karabinów snajperskich. Ogólnie dziewczyny są cudowne.
  Alicja wystrzeliła, uderzyła pięciu Chińczyków naraz i gruchnęła:
  -W bezmiarze cudownej Ojczyzny,
  Hartowany w bitwach i pracy ...
  Stworzyliśmy radosną piosenkę
  O wspaniałym przyjacielu i liderze!
  A wojowniczka opuściła gołe palce u nóg, śmiertelny dar od śmierci. I rozerwał wielu przeciwników.
  Angelica miażdżyła również wrogów. Trafiła czterech wrogów jednym strzałem i krzyknęła:
  - Z pewnością pokonamy wszystkich i będzie komunizm!
  A wojowniczka ponownie rzuciła zabójczy dar zagłady bosymi palcami. I tak wielu Chińczyków zostało zabitych naraz.
  To było po prostu wspaniałe.
  Obie dziewczyny są bardzo ładne. Alice jest blondynką, a Angelica rudą. Są po prostu wspaniałe.
  I strzelają do wrogów w gęstwinie hordy.
  Alicja wzięła to i zaśpiewała:
  - Koło słoneczne,
  Niebo wokół ...
  To jest rysunek dziewczyny!
  A wojowniczka gołą piętą wzięła i rzuciła wybuchową paczkę węgla. Co zabrało wielu chińskich myśliwców i rozdarło.
  Angelica zauważyła ze śmiechem i wyszczerzyła zęby, które miała jak duże perły:
  - Jest po prostu super!
  A także gołe palce rudowłosej dziewczyny wystrzelą wybuchowe torby z agresywną mieszanką zniszczenia.
  Te dziewczyny są wybitnymi akrobacjami. Pokazują swoją największą i najbardziej agresywną klasę.
  Alicja wzięła go i zaćwierkała, pokazując zęby:
  Narysowałem na kartce papieru
  Koło podpisywania na tablicy!
  I znowu jej bosa, pełna wdzięku noga miota czymś ze śmiertelną siłą.
  I z masą zniszczenia - zabijając Chińczyków.
  Angelica gruchała, mrugając:
  - To wszystko będzie tak - zachwycające!
  A jej naga, okrągła, różowa szpilka jak paznokcie...
  Wojowniczki oczywiście nie pozwalają Chińczykom przytłoczyć ich falą. I wszyscy się wkradają.
  Liczba wojowników niebiańskiego imperium jest ogromna. I wszystkie skręcają się i skręcają, i atakują z największą pasją.
  Angelica klasnęła w dłonie i zaśpiewała:
  - Wielkość Rosjanina jest uznawana przez planetę,
  Jednym ciosem miecza zmiażdżyli faszyzm...
  W wierszach dziewcząt śpiewa się zwycięstwo,
  I wierzę, że zbudują komunizm!
  A wojownik weźmie to i splunie... A plama magicznej plazmy od razu urosła i pokryła Chińczyków.
  Ujmijmy to w ten sposób - dziewczyny są tym, czego potrzebujesz.
  Alenka strzela do Chińczyków z karabinów maszynowych. To tnie je mieczami...
  A kiedy w jej rękach, jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki, pojawił się karabin maszynowy. I pozwala ciąć wrogów.
  Więc Alenka skosiła Chińczyków, nie okazując im najmniejszej litości.
  A dziewczyna gołymi palcami rzuciła morderczy dar śmierci i rozproszyła wojowników niebiańskiego imperium.
  Potem zaśpiewała:
  - Jestem najsilniejszą dziewczyną na świecie,
  Fajny władca ziemskiego eteru!
  Anyuta to potwierdziła:
  - Tak, fajny suweren!
  I wzięła bose stopy bosymi palcami stóp i rzuciła śmiertelny dar śmierci, i położyła tak wielu Chińczyków naraz.
  Oto dziewczyna.
  A także ze szkarłatnych sutków, ponieważ ładuje błyskawice. A wojownicy niebiańskiego imperium toczą się jak snopy siana.
  Anyuta wzięła i zaśpiewała:
  - Chwała epoce carów rosyjskich,
  Jesteś przeciwnikiem, miażdż ludzi!
  Tak pracują dziewczyny. A Alla jest z nimi rudowłosą pięknością. A z rubinowych sutków ustępują pojemne wyładowania piorunów. I przynosi całkowitą śmierć.
  Alla zaśpiewała, uśmiechając się:
  Nie zrywaj skrzydeł szykownej dziewczyny,
   Nie ma we mnie litości i nie dorywczo...
  nie lubię przemocy i bezsilności,
  Szkoda tylko ukrzyżowanego Chrystusa!
  Tak walczy i jest agresywna, pełna energii wojowniczka.
  Maria naładuje ją również pulsarem z jej truskawkowych sutków. Spali masę chińskich bojowników i gruchnie:
  - To moja kosmiczna moc!
  A jej oczy zabłysną błyskawicami.
  A bose stopy rzucą dar zagłady. Te dziewczyny to najwyższa klasa.
  Igrzyska olimpijskie spieprzyły wroga. Używała również ognistych pulsarów z jej dużych sutków.
  Bohaterska dziewczyna pracowała z ogromnym przyspieszeniem. I nie dał nikomu najmniejszej szansy.
  A wojowniczka rzucała gołymi palcami bardzo niszczycielskie dary śmierci.
  A jednocześnie śpiewała:
  - Ojczyzna i wojsko to dwa filary,
  Na którym stoi planeta ...
  Ochronimy Cię piersiami, jesteśmy Twoim krajem,
  Twoja armia jest chwalona przez wszystkich ludzi!
  Po raz kolejny jej pomidorowe sutki wyzwalają dary z kolosalną morderczą mocą.
  Elizabeth również strzela z czołgu. Strzela, przyciskając guziki szkarłatnymi sutkami i piszczy:
  - Nie jestem silniejszy, wszystkich rozerwę!
  I mruga na swoich towarzyszy.
  Elena zgodziła się z tym, naciskając przycisk swoim szkarłatnym sutkiem i wypluwając muszelkę z beczki, rozrywając Chińczyka na strzępy:
  - Za naszą ojczyznę komunizmu!
  A wojownik mrugnął szafirowymi oczami.
  Catherine zauważyła, wysyłając przeciwnikom zabójcze prezenty prawdziwej śmierci:
  - Komunizm to nauka!
  I ponownie nacisnęła guzik rubinowym sutkiem.
  Euphrosinia stwierdziła, walcząc z wielką wytrwałością z wrogiem i używając sutków truskawkowych:
  - Nasza wiara w świetlaną przyszłość nie zaprzecza chwalebnej przeszłości naszego imperium!
  Elżbieta chętnie się z tym zgodziła:
  - Jak uwielbiliśmy króla, tak uwielbimy!
  A wojownik pokazał długi język.
  Catherine zauważyła, strzelając w tym przypadku, naciskając przycisk joysticka gołymi palcami u nóg:
  - A z wybrzeża Peipsi,
  Do lodowatej Kołymy
  Wszystko to jest naszą Ziemią,
  To wszystko to my!
  Euphrosinia lupanula, ponownie używając sutka truskawkowego i gruchając, mrugając:
  - Moja wielka siła,
  Zmiażdżę krokodyla!
  A tu dziewczyny atakują. Wśród nich są Natasha i Zoya.
  Tutaj dziewczyny wzięły i od haubicy jako opłatę taki niszczycielski dar śmierci.
  Natasza wzięła to i zaśpiewała:
  - lecą bomby i pociski,
  Największy PR...
  Śpiewane są w pieśniach ludu,
  Zadał straszliwy cios!
  Zoya agresywnie stwierdziła:
  - Mocny cios - dobrze!
  Wzięła go i nacisnęła guziki gołymi palcami. To wszystko są walczące piękności.
  Oleg Rybaczenko na ścianie. Nieśmiertelny chłopiec, około dwunastu lat, rzuca igłami bosymi palcami. I uderza nacierających Chińczyków. Kilkanaście na raz.
   Rzuca nogami igłę i Margaritę gołymi palcami. Dziewczyna niszczy przeciwników i piszczy:
   - Moja wielka siła!
   I dzielnie walczy.
   Natasha również rzuca potężnym bumerangiem bosymi palcami. Jak miażdżyć przeciwników i piszczeć:
   - W imię wielkiej chwały!
   Dalej Zoya tnie Chińczyków mieczami, a jednocześnie rzuca bosymi stopami igły z trucizną. I nuci do siebie:
   - W bezmiarze Rosji,
   Uratujemy wszystkich!
   I znowu miecze spadają na przeciwników. A jeśli już siekają, to bez litości.
   Ale kiedy Aurora zaczęła miażdżyć i rzucać nogami bumerangu bosymi palcami, było to całkowite zniszczenie. A zabici Chińczycy padają pod ciosami rudowłosego diabła.
   A dziewczyna ryczy:
   - Zmiażdżę i rozerwę na kawałki!
   I obydwoma mieczami weźmie i przetnie!
   Ostry i kłujący dysk wylatuje z jej nagiej pięty. Na ogół jest to dziewczyna totalnej śmierci.
   A oto Svetlana w decydującej bitwie. Jak dręczmy Chińczyków i posiekajmy je na małe kawałki mieczami.
   Dziewczyna przewinęła motyla, a siedmiu wojowników niebiańskiego imperium zostało posiekanych na śmierć.
   A potem ostre, trujące igły wylatują z bosych stóp. I zadziwiają Chińczyków.
   Oleg Rybachenko walczy z żółtymi wojownikami. Jego miecze śmigają jak śmigło.
   Chłopiec śpiewa z zapałem:
   - Będę najsilniejszym mistrzem świata,
   Pokonamy Amerykę, Chiny!
   I znowu chłopiec rzuca ostre gry gołymi palcami. I dwa tuziny zabitych Chińczyków padają na raz.
   To jest taka bitwa. W prawdziwej historii carska Rosja w czasach przed Piotrem utraciła część swojego terytorium. Ale tutaj rosyjscy rycerze walczą i nie zamierzają się poddać.
   Oleg Rybachenko walczy i śpiewa:
   - Ale jesteśmy rycerzami pełnymi rosyjskiego ducha,
   Kaci nigdy nie usłyszą naszego stłumionego jęku!
   I znowu chłopiec rzuca bardzo cienkimi igłami z silną trucizną warzoną przez wiedźmy!
   Obok niego jest dziewczyna Margarita. A także jej nogi rzucają takimi śmiercionośnymi igłami. A ręce odcinają atakujących Chińczyków. Wojownik miażdży przeciwników i śpiewa:
   - Jestem taki fajny, jak demon wszystkich krajów...
   Dima, Dima, Bilan! Dima, Dima Bilan!
   Mistrz wszystkich krajów!
   Natasza również sieka Chińczyka i śpiewa:
   - O świcie wieczornym nie damy szatanowi wygrać!
   A zabójcze igły wylatują z jej bosych stóp.
   Ponadto Zoya miażdży wrogów. I z tej dziewczyny zdają się emanować wibracje kolosalnej energii.
   A z bosych stóp piękna latają bumerangi i ostre igły.
   Wojownik piszczy:
   - Jestem wielkim marzeniem boso i piękna!
   I znowu rzuci w przeciwników czymś niezwykle zabójczym.
   Ale kiedy Aurora prowadzi młyn i powala Chińczyków, to jest to kompletna akrobacja zagłady.
   A potem ruda rzuca gołymi palcami u nóg przekłuwające igły. A zabici żółci wojownicy padają.
   Ale kiedy Svetlana lupanet. A jednocześnie z gołych nóg wylatuje cała masa igieł, które przebijają i zabijają wszystkich.
   A wojownik piszczy:
   - A więc tak, tak - wpakuj faszystę w drobiazgi!
   A jej bose stopy znów zostaną wyrzucone w Chińczyków.
   Natasza rąbiąc żółtych wojowników mieczami, zauważyła:
   - Z nazistami było zarówno łatwiej, jak i trudniej!
   Swietłana, po minięciu młyna, zauważyła:
   - Z nami, dziewczyny, zawsze jest łatwo!
   Aurora odegrała przyjęcie fanów i mruknęła:
   - I wcale się ze mną nie znudzisz!
   A z jej bosych stóp wylatuje śmiertelne żądło.
   A Zoya weźmie to i zapiszczy:
   - Nie jesteśmy karaluchami, jesteśmy dziewczynami - wielkiej chwały!
   I znowu coś wyleci z jej bosych stóp i zostanie przyłożone do wroga.
   Dziewczyny sumiennie zabrały się do pracy.
   Twierdza ta jest prawie jedyną twierdzą Rosjan w okolicy. W budowie jest też kilka miast. Dobrze, że Chińczycy nie poszli na Kupidyna. Ale w prawdziwej historii Rosja straciła kawałek swojego terytorium. Bardzo agresywna dynastia u władzy w Chinach. Jednak to dziewczyny są w stanie i pułki Lucyfera uciekają.
   Oleg Rybachenko sieka Chińczyków. A gdy chłopiec śpiewa:
   - Najwyższą klasą będzie...
   A potem bumerang rzucony bosą stopą chłopca leci i krzyczy:
   - Wszyscy zostaną posiekani przez jeżozwierz!
   Margarita również rzuciła na wroga to, co jest morderstwem. Rozkruszyła go na kawałki i pisnęła:
   - Jestem boso marzeniem i wielką pięknością!
   A jej stopa rzuci dzikie dyski.
   Następna w bitwie Natasza. A także rzuca we wroga, który dzieli przeciwników.
   I robi to niezwykle sprytnie.
   A jej bose stopy rzucają bardziej śmiercionośnymi igłami.
   Co więcej, Zoya jest w bitwie. A także rzuca we wroga wszelkiego rodzaju swastykami i bumerangami.
   I kosi wroga.
   Po tym, jak to powie:
   - Chwała dobremu królowi!
   Ale w bitwie i Aurorze. Niszczy również wrogów z Chin. A jeśli tak się stanie, rzuci nim z destrukcyjną siłą.
   A jednocześnie zaśpiewa:
   - Tak, w imię rosyjskiej ziemi!
   A także z jej bosych stóp lecą śmiertelne ładunki.
   Swietłana również nie pozwala zejść wrogowi. A z jej bosych stóp leci, co przynosi oczywistą śmierć.
   A wojownik śpiewa:
   - Nigdy się nie poddamy! Kłopoty nie przyjdą do Rosji!
   I znowu Chińczycy będą urażeni. I przyjmie to bez ceremonii.
   Sześciu wojowników i wojowników mocno uderzyło. I tnie wroga i rzuca go bosymi stopami.
   Oleg Rybachenko, siekając Chińczyków, śpiewał:
   - Starfighter, twój róg dmucha na próżno -
   Twoja ziemia jest daleko w wątpliwej chwale ...
   Płomień bitwy drży między wierszami -
   W jednostronnej grze bez reguł!
   A na bosych stopach chłopca leci kolejny bumerang, który podcina gardła kilkunastu Chińczykom.
   Chłopiec jest wojownikiem.
   A Margarita też jest w bitwie. I tak działają jej bose stopy. Bez wątpienia eksterminuje wrogów niezwykle fajnie.
   A jej miecze są jak kaci.
   Wojownik piszczy:
   - Niech będzie chwała!
   Natasza też strzela bosymi stopami i rzuca morderczą. A jednocześnie aktywnie sieka mieczami.
   Jednocześnie piszczy:
   - Moja świta to rządowy powóz!
   Następna w walce jest Zoya. Również diabeł najwyższego stopnia zagłady. Jak trzymać motyla za pomocą mieczy. A potem gołymi stopami weźmie i rzuci uderzające elementy.
   Wtedy powie:
   - Armia się raduje - naciera!
   I cała linia skoszonych chińskich upadków.
   Dziewczyna śpiewa sobie:
   - Zoya uwielbia zabijać! Och, ta Zoja!
   A oto Aurora w ofensywie. Czy raczej agresywna obrona. I przy pomocy bosych stóp nokautuje wrogów.
   A jednocześnie piszczy. A kiedy jej szable przejdą jak ostrza kultywatora, trzy tuziny Chińczyków zostaną rozerwane na strzępy!
   A Aurora piszczy:
   - Melodyjne akordy, flaga Rosji jest bardzo dumna!
   A teraz jej naga pięta zadowoli chińskiego generała na brodzie. On to weźmie i się przewróci.
   Zoya jest agresywna w walce. Tnie swoich wrogów i krzyczy:
   - Wszystkich będziemy wątpić i bić!
   A takie sztylety lecą z bosych stóp.
   Swietłana też nie daje nikomu zejścia. I niszczy wrogów, jak kosa tnie trawę. Chińczycy są przytłoczeni.
   Dziewczyna piszczy:
   - Szalona Igła! Wyjdź z podwórka!
  ... ROZDZIAŁ 18.
  Oleg Rybaczenko przeniósł się ze swoją armią do Etiopii i Sudanu. Jego wojska wygrywały kolejne zwycięstwa. A na tronie rosyjskim car Iwan Piąty. Wygląda więc na to, że wszystko idzie dobrze.
  A chłopiec-wojewoda, podbijając przestrzeń, dalej drukuje;
   Nowa stolica Wielkiego Imperium Rosyjskiego została nazwana Galaktik-Petrograd. Został założony w gwiazdozbiorze Strzelca, prawie w samym centrum galaktyki. Zarówno gwiazdy, jak i planety znajdowały się tutaj znacznie gęściej niż na obrzeżach Drogi Mlecznej, gdzie stara Ziemia znalazła schronienie. Oddziały Konfederacji Zachodniej zostały całkowicie wyrzucone z rdzenia. Wojna nie przeszła jednak bez śladu: zniszczono tysiące planet, pozostały tylko wspomnienia o Ziemi. To był powód przeniesienia stolicy do najbogatszego i najspokojniejszego miejsca w galaktyce. Bardzo trudno się tu przebić, dlatego nawet w warunkach totalnej wojny kosmicznej, gdzie linia frontu jest pojęciem abstrakcyjnym, a tył konwencją, rdzeń stał się główną rosyjską bazą i twierdzą przemysłową. Stolica rozrosła się i całkowicie pochłonęła planetę Kiszisz, zamieniając się w gigantyczną metropolię. Przez fioletowe niebo przecinały się liczne latające maszyny.
   Marszałek Maxim Troshev został wezwany do ministra obrony, supermarszałka Igora Roericha. Zbliżające się spotkanie było oznaką gwałtownej wzmożonej aktywności wroga. Wojna, zmęczona wszystkim, pożerała zasoby jak drapieżny lejek, zginęły na niej biliony ludzi i nikt nie mógł osiągnąć upragnionego sukcesu. Militaryzacja odcisnęła swoje piętno na architekturze Galaktik-Piotrograd. Ogromne drapacze chmur stoją w równych rzędach, są komórkami na szachownicy miasta. To mimowolnie przypomniało marszałkowi o tworzeniu kosmicznej armady. Podczas ostatniej bitwy duże rosyjskie statki kosmiczne również zajęły swoje pozycje, po czym nagle przerwały formację, uderzając w okręt flagowy wroga. Dobrze przemyślana bitwa zamieniła się w wysypisko śmieci, niektóre statki zderzyły się, eksplodując potwornie jasnymi racami. Próżnia była pokolorowana tak, jakby gigantyczne wulkany wybuchły od razu i płynęły ogniste rzeki, strumienie piekielnego ognia przelewały się na brzegi, pokrywając je niszczycielską falą. W chaotycznej bitwie sukces towarzyszył armii Wielkopolskiej, ale za zwycięstwo trzeba było drogo, boleśnie rozdzierać cenę. Kilka tysięcy statków kosmicznych zamieniło się w strumienie cząstek elementarnych. To prawda, że wróg poniósł jeszcze większe straty. Rosjanie wiedzieli, jak walczyć, ale konfederacja, w skład której wchodziło wiele ras, pękała wściekle, stawiając uparty opór.
   Głównym problemem było to, że centrum konfederacji znajdujące się w galaktyce Tom było bardzo trudne do zniszczenia. Starożytna cywilizacja klonopodobnych dago, która przez miliony lat żyła w tej gromadzie gwiazd, wzniosła nie do zdobycia fortecę, otoczyła się potężną linią obrony.
   Cała armia rosyjska nie wystarczy, aby dostać się do tej przestrzeni "Mannerheim". Nie można było położyć kresu wojnie. Planety i systemy wielokrotnie przechodziły z rąk do rąk. Marszałek rozejrzał się po stolicy z uczuciem nostalgii. Pędzące samoloty grawitacyjne i flandry zostały pomalowane na kolory khaki, wszędzie wyczuwało się podwójne przeznaczenie samolotu. Niektóre budynki miały kształt czołgów lub bojowych wozów piechoty z gąsienicami zamiast wejść. Zabawnie było patrzeć, jak z pyska takiego zbiornika wybuchł wodospad, w błękitno-szmaragdowej wodzie odbijały się cztery "słońce", grając w dziesiątkach odcieni, a na samym pniu rosły egzotyczne drzewa i ogromne kwiaty, tworząc dziwaczne wiszące ogrody . Nowoczesne, tylko gigantyczne czołgi wieżowców, z reguły mają opływowe kształty, uzbrojone w wiele dział. Mieszkanie w takich domach jest wygodne i wygodne, choć w przypadku ataku na stolicę podobny budynek zamieniłby się w potężną jednostkę wojskową w pięć minut. Przechodnie wszystkich klas, a nawet małe dzieci, nosili mundury wojskowe lub ubrania różnych organizacji paramilitarnych. Naprowadzające cyber miny szybowały wysoko w stratosferze, na zewnątrz przypominały kolorowe kule. Oprawy oświetlały firmament, zalewały gładkie lustrzane bulwary olśniewającymi promieniami. Maxim Troshev nie był przyzwyczajony do takich ekscesów.
   "Gwiazdy są tu zbyt gęste. I dla mnie za gorące".
   Marszałek otarł pot z czoła i włączył wentylację, promienie zimna lśniły fioletem. Dalszy lot odbył się bez problemów, a wkrótce pojawił się budynek Ministerstwa Obrony. Przy wejściu stały cztery wozy bojowe. Cierniste przyssawki w przyssawkach - zwierzęta z nosem piętnaście razy silniejszym niż pies - otoczyły Troszewa. Cyklopski pałac supermarszałka zszedł głęboko pod ziemię, w jego grubych murach znajdowały się działa plazmowe i lasery kaskadowe. Wnętrze głębokiego bunkra było proste - nie zachęcano do luksusu. Wcześniej Troshev widział swojego szefa tylko w trójwymiarowej projekcji. Nadmarszałek był starszym, doświadczonym wojownikiem w wieku stu dwudziestu lat. Musiałem zjechać szybką windą, po przebyciu dobrych dziesięciu kilometrów pod ziemią.
   Po przejściu przez kordon elitarnych strażników i robotów bojowych marszałek wszedł do biura, gdzie komputer plazmowy symulował rozłożony hologram galaktyki ze śladami koncentracji wojsk rosyjskich i miejscami rzekomych ataków wroga. W pobliżu wisiały małe hologramy, widoczne były obrazy innych galaktyk. Kontrola nad nimi nie była ciągła, między gwiazdami przeplatały się niezależne stany zamieszkane przez inteligentne, czasem bardzo dziwne rasy. Troszew nie długo patrzył na ten splendor, musiał złożyć kolejny raport. Igor Roerich wyglądał młodo, jego twarz była prawie bez zmarszczek i miał gęste blond włosy. Wydawało się, że żył i żył, ale rosyjska medycyna w warunkach wojennych nie była zbyt zainteresowana przedłużaniem ludzkiego życia. Wręcz przeciwnie, szybka zmiana pokoleń pobudzała ewolucję, sprzyjała bezwzględnemu wyborowi wojennemu. Żywotność była ograniczona do stu pięćdziesięciu lat. Nawet dla elity. Cóż, wskaźnik urodzeń pozostał bardzo wysoki, aborcje tylko dla gorszych dzieci, a antykoncepcja jest zabroniona. Nadmarszałek spojrzał na Troszewa, który wszedł.
   - I oto jesteś, Maxim. Zresetuj wszystkie dane do komputera, przetworzy i da rozwiązanie. Co możesz powiedzieć o ostatnich wydarzeniach?
   "Konfederaci i ich sojusznicy nauczyli się dobrej lekcji. Szala przechyla się w naszym kierunku... W ciągu ostatnich dziesięciu zdecydowana większość bitew została wygrana.
   Roerich skinął głową.
   - Wiem to. Ale sojusznicy Konfederacji, Dag, stali się zauważalnie bardziej aktywni. Zaczynają stanowić poważne zagrożenie.
   - Zgadzam się.
   Roerich odwrócił obraz na hologramie i nieznacznie go powiększył.
   - To jest galaktyka Smur. Znajduje się tutaj druga co do wielkości twierdza Dagów. To tutaj zadamy główny cios. Jeśli się powiedzie, będziemy w stanie wygrać wojnę w ciągu siedemdziesięciu, maksymalnie stu lat. A jeśli nam się nie uda, wojna będzie ciągnąć się przez wiele stuleci. Stałeś się kompetentnym dowódcą, dlatego zapraszam Cię do kierowania Operacją Stalowy Młot. Jasne?
   - Tak, Wasza Ekscelencjo.
   Igor zmarszczył brwi.
   - Dlaczego takie tytuły. Wystarczy zwrócić się do: Towarzyszu Supermarszałku. Skąd to masz?
   Maxim poczuł się zawstydzony.
   -Ja, towarzysz supermarszałek, studiowałem u Bingów. Głosili stary cesarski styl.
   - Jest jasne. Ale teraz imperium jest inne, prezes uprościł stare zwyczaje i procedury. Co więcej, wkrótce nadejdzie zmiana władzy i będziemy mieli nowego starszego brata i naczelnego wodza. Być może zostanę zwolniony, a jeśli operacja Steelhammer się powiedzie, zostaniesz wyznaczony na moje miejsce. Musisz się wcześniej nauczyć, to ogromna odpowiedzialność.
   Marszałek był ponad trzy razy młodszy od Roericha, dlatego protekcjonalny ton był bardzo odpowiedni i nie powodował obrazy. Chociaż niedługo nastąpi zmiana lidera, a ich nowy lider będzie młodszy od nich obu. Oczywiście tak będzie najlepiej.
   - Jestem gotowy. Służę wielkiej Rosji!
   - Więc idź. Moi generałowie wprowadzą cię w szczegóły.
   Pozdrawiając, marszałek się wycofał.
   Korytarze bunkra pomalowano na kolor khaki. Dowództwo operacyjne znajdowało się poniżej. Liczne komputery fotoniczne i plazmowe z wymuszoną szybkością przetwarzały informacje spływające z różnych punktów metagalaktyki. Przed nami długa rutynowa praca, a marszałka wypuszczono dopiero półtorej godziny później. Teraz czekał go przedłużający się hiper-skok do sąsiedniej galaktyki. Powinno się tam zgromadzić ogromne siły, prawie jedną szóstą całej rosyjskiej floty kosmicznej. Kilka milionów statków kosmicznych. Po uporządkowaniu drobnych szczegółów marszałek wyszedł na powierzchnię. Głęboki chłód ustąpił miejsca intensywnemu upałowi. Czterech luminarzy zgromadziło się w zenicie i najeżone koronami bezlitośnie liżącymi niebo wylewały na planetę strumienie cząstek. Kaskady światła spływały po lustrzanych ulicach. Maxim wskoczył do grawiolotu, w środku było wygodnie i chłodno, rzucił się na obrzeża. Nigdy wcześniej nie był w Galaktik-Piotrogradzie i chciał na własne oczy zobaczyć stolicę, zamieszkaną przez trzysta miliardów mieszkańców. Opuścił sektor wojskowy i wszystko się zmieniło, zrobiło się radośniej. Pojawiły się budynki o oryginalnej kompozycji, nazwałby je być może luksusowymi - osiedlili się w nich przedstawiciele klasy uprzywilejowanej. W trakcie wojny totalnej warstwa oligarchów zmniejszyła się, ale nie została całkowicie zniszczona. Pałace były prawdziwymi dziełami sztuki. Jeden z nich przypominał średniowieczny zamek, w którym zamiast zębów parapetowych wznosiły się palmy. Inny stał na chudych nogach, a pod nim rozciągała się autostrada, wyglądał jak jaskrawo pomalowany pająk z gwiazdami. Wiele budynków, w których ludzie żyli biedniej, również nie budziły skojarzeń z koszarami, wręcz przeciwnie, lśniły okazałe fasady, ozdobione posągami przywódców i dowódców minionych stuleci. Malowanie khaki to nie to samo, pomyślał Troshev. Ponadto być może najbardziej zaludnione miasto we wszechświecie powinno mieć piękną architekturę. Szczególnie kolorowa była branża turystyczna z ruchomymi ścieżkami, budynkami w kształcie gigantycznych róż, a także kwitnącymi i splecionymi tulipanami, nawleczonymi na siebie stokrotkami i fantazyjnie wymieszanymi egzotycznymi zwierzętami. Podobno ciekawie jest mieszkać w niedźwiedziu lub tygrysie szablozębnym, podoba się dzieciom. Jednak dorośli są również zdumieni, gdy taka konstrukcja porusza się lub bawi. Niezniszczalne wrażenie na marszałku zrobił dwunastogłowy wirujący smok, z każdego ust wytrysnęły wielobarwne fontanny, oświetlone neonami. Ogólnie rzecz biorąc, w stolicy jest wiele fontann o najdziwniejszych formach, wyrzucających wielokolorowe strumienie na wysokość setek metrów. A jakże są piękne, w świetle czterech słońc przeplatających się w wodny ornament, bajeczną, niepowtarzalną grę kolorów. Kompozycje w stylu awangardy, hiperfuturyzmu, klasyki, średniowiecza, starożytności. Rodzaj ultranowoczesnych arcydzieł, geniusz architekta i artysty, pomnożony przez nanotechnologię. Tutejsze dzieci były wesołe i piękne: kolorowe ubranka sprawiały, że wyglądały jak bajkowe elfy. Byli tu nie tylko ludzie, ale połowa publiczności to nie galaktyki. Niemniej dzieci obcych lubiły bawić się z ludzkimi dziećmi. Troszew spotkał się także z inteligentnymi roślinami. Bujne, złotogłowe mlecze z czterema nogami i dwoma smukłymi ramionami. Ich dzieci miały tylko dwie nogi, a ich złote główki były gęsto pokryte szmaragdowymi plamami. Maxim dobrze znał tę rasę - Gapi, trójpłciowe stworzenia roślinne, spokojne, do granic absurdu, ale z woli losu wciągnięte w totalną międzygwiezdną wojnę i stały się naturalnymi sojusznikami Wielkiej Rosji.
   Nie brakowało przedstawicieli innych ras - głównie państw neutralnych i planet. Chcieli zobaczyć niesamowitą stolicę imperium. Tu wojna wydaje się odległa i nierealna, oddalają ją tysiące parseków, a jednak niepokój nie opuścił marszałka. W mojej głowie pojawiła się myśl, że inteligentne istoty również żyją na tych planetach, które będą musiały zaatakować, i zginą miliardy myślących stworzeń. Zostaną przelane strumienie krwi, zniszczone zostaną tysiące miast i wiosek. Ale jest marszałkiem imperium i musi wypełnić swój obowiązek.
   Po podziwianiu centrum turystycznego marszałek polecił rozstawić grawiopłat i udać się do dzielnic przemysłowych. Tutejsze domy były nieco niższe, o prostym układzie. Fabryki znajdowały się głęboko pod ziemią.
   Gdy tylko grawiopłat wylądował, rzuciło się na niego stado bosych facetów ze szmatami i środkami czyszczącymi. Cienkie szmaty w łachmanach już nudnego, wyblakłego khaki, z dużymi podartymi dziurami. Głęboko opalony, prawie czarny, ale generalnie białogłowy. Wydaje się, że przedłużająca się wojna zmusiła ich do zaciśnięcia pasa. Troshev rozwinął współczucie. Szofer, kapitan Lisa, nie podzielał takich uczuć.
   - No cóż, szczury, wynoś się stąd! Marszałek nadchodzi! on pstryknął.
   Dzieciaki z ulicy rzuciły się w rozsypkę, tylko jeden mógł zobaczyć, jak migoczą brudne szpilki. Trudno chodzić boso po powierzchni nagrzanej czterema "słońcami" na raz, a biedne dzieci nie wiedziały, co to jest but. Jeden z chłopców okazał się jednak śmielszy od pozostałych, odwrócił się i pokazał środkowy palec. Kapitan wyciągnął blaster i strzelił do zuchwałego chłopca, zabiłby go, ale marszałkowi udało się w ostatniej chwili popchnąć kapitana za ramię. Ładunek przeleciał obok, tworząc lejek do mostu, fragmenty stopionego kamienia uderzyły w bose stopy chłopca i upadł na asfalt. Wysiłkiem woli przyszły wojownik zdołał powstrzymać krzyk i znosząc ból wstał. Maxim mocno uderzył kapitana w twarz.
   - Trzy dni w wartowni. Uwaga, ręce w szwach! - rozkazał marszałek groźnym tonem - Dzieci są naszą własnością i musimy o nie dbać, a nie zabijać. Rozumiesz, potworze?
   Fox wyciągnął ręce w szwach. Skinął krótko głową.
   - Odpowiedz zgodnie z kartą.
   - Tak jest.
   Maxim zwrócił wzrok na chłopca. Skóra w kolorze czekolady, wypalone blond włosy. Niebieskie oczy wydają się naiwne i na miejscu czują sztywność. Przez duże, wyrwane otwory na brzuchu prześwituje tłoczona, kafelkowa prasa. Żylaste, nagie ramiona w ciągłym ruchu.
   -Jak masz na imię?
   - Janesz Kowalski! - Ragamuffin szczeknął na całe gardło.
   "Widzę w tobie zadatki na silnego wojownika. Czy chcesz wstąpić do szkoły Żukowa?
   Chłopiec był zniechęcony.
   - Byłbym zadowolony, ale moi rodzice są prostymi pracownikami i nie będą w stanie zapłacić za moją edukację.
   Marszałek uśmiechnął się.
   - Rejestracja jest bezpłatna. Ty, jak widzę, jesteś silny fizycznie, a twoje oczy mówią o zdolnościach umysłowych. Najważniejsze to dobrze się uczyć. To są trudne czasy, ale kiedy wojna się skończy, nawet robotnicy będą żyć w dobrych warunkach.
   - Wróg zostanie pokonany! Wygramy! - krzyknął ponownie Yanesh na całe gardło.
   - W takim razie zajmij swoje miejsce w szeregach, żołnierzu. Najpierw w moim samochodzie.
   Lis się skrzywił. Chłopak był trochę brudny, a po nim będzie musiał umyć salon.
   Po wzniesieniu się grawiopłat wpadł do kwater rządowych.
   Ianesh z zapartym tchem przyglądał się ogromnym, luksusowo udekorowanym domom.
   - Nie wpuszczamy nas do sektora centralnego, a to jest takie interesujące.
   - Zobaczysz wystarczająco.
   A jednak marszałek, kierując się współczuciem, kazał polecieć do centrum turystycznego. Chłopiec patrzył wszystkimi oczami, dosłownie pożerając to, co zobaczył. Widać było, że chciał wyskoczyć z samochodu, pobiec po ruchomym chodniku, wspiąć się na jedną z zapierających dech w piersiach przejażdżek.
   Zazwyczaj surowy Maxim w tym dniu był bardziej miły i łagodny niż kiedykolwiek.
   - Jeśli chcesz, przejedź się na "górę radości", a potem od razu do mnie. Zabierz pieniądze, inaczej cię nie wpuszczą.
   Marszałek wyciągnął kartkę papieru.
   Yanesh pospieszył na przejażdżki, ale jego wygląd był zbyt rzucający się w oczy.
   Przy wejściu do sali ninja został zatrzymany przez masywne roboty.
   - Chłopcze, jesteś kiepsko ubrany, oczywiście z biednych dzielnic. Powinieneś zostać zatrzymany i przewieziony na posterunek.
   Chłopiec próbował uciec, ale uderzyli go paralizatorem i zepchnęli na asfalt. Troshev musiał wyskoczyć z samochodu i iść, żeby to załatwić.
   - Czekaj, ten uczeń jest ze mną.
   Policjanci zatrzymali się, wpatrując się w marszałka. Maxim był w mundurze polowym, ale epolety dowódcy świeciły jasno w czterech słońcach.
   Zasalutował starszy oficer patrolowy, porucznik policji.
   "Przepraszam, marszałku, ale rozporządzenie zabrania przyjmowania żebraków do ośrodka, gdzie przyjmujemy gości z całej galaktyki.
   Sam Maxim rozumiał, że popełnił błąd, wypuszczając obrzydliwą w tak szanowanym miejscu. Ale nie zamierzał wykazywać swojego przeoczenia.
   -Ten chłopak jest harcerzem. Był na misji z naczelnego dowództwa.
   Porucznik skinął głową i nacisnął guzik w pistolecie. Yanesh Kowalski szarpnął się i opamiętał. Marszałek uśmiechnął się i wyciągnął rękę. W tym momencie cztery inogalaki nagle najeżyły się miotaczami promieni. Zewnętrznie kosmici przypominali z grubsza ociosane kikuty z niebiesko-brązową korą, ich kończyny były sękate i krzywe. Zanim potwory zdążyły otworzyć ogień, Maxim opadł na osłonę, wyciągając blaster. Ogniste szlaki biegły wzdłuż szczytu, zderzały się z malowniczym posągiem, rozpryskując malowniczy postument na fotony. Troshev odciął wiązką laserową dwóch napastników, dwa pozostałe przy życiu inogałaki przesunęły się na boki. Jeden z nich również został wyprzedzony przez nieubłaganą belkę, ale drugi zdołał ukryć się za występem fasady. Potwór wystrzelił z trzech rąk na raz i chociaż Maxim poruszał się szybko, został lekko dotknięty - poparzył bok i zranił prawą rękę. Stycznie promienie wroga uderzają w przyciąganie "szalonej lilii wodnej". Nastąpiła eksplozja.
   Na oczach marszałka unosił się, ale był zaskoczony, widząc, jak Yanesh wyciągnął kawałek płyty i rzucił nim we wroga. Maxim był zdumiony nieludzką mocą kryjącą się w tym niewinnie wyglądającym chłopcu... Może jednak być źle dopasowany. Rzut był celny, prosto w rząd pięciu oczu. Stworzenie szarpnęło się i zrobiło krok do przodu, zataczając się. To wystarczyło, aby celny strzał Maxima zakończył życie potwora.
   Walka szybko się skończyła. W jej trakcie milicjanci nawet nie próbowali otworzyć ognia. Marszałek natychmiast to zauważył.
   - Wszystkie najlepsze walki na frontach, a tchórze siedzą z tyłu, na ulicach miasta.
   Pulchny porucznik zbladł. Podszedłem do Maxima.
   - Towarzyszu marszałku, przepraszam, ale oni mieli broń ciężką, a my...
   - A co to jest! - Maxim wskazał na blaster przy pasie policjanta. - packa na muchy? Szkoda, widocznie nie ma dla ciebie pracy w stolicy. Nie będziesz siedzieć bezczynnie, postaram się wysłać cię na front.
   Wołając chłopca gestem, Maxim pomógł mu wskoczyć na pokład grawilotni, a potem mocno uścisnął mu rękę.
   -Cóż, jesteś orłem. Cieszę się, że się nie myliłem co do ciebie.
   Kowalski mrugnął przyjaźnie, jego głos brzmiał raczej donośnie i radośnie.
   - Oddałem tylko jeden udany strzał. Mógłbym...
   - Będziesz miał okazję. Kończysz studia - i natychmiast ruszasz do walki. Masz przed sobą całe życie, nadal będziesz walczył po brzegi.
   - Wojna jest świetna! Chłopiec wykrzyknął entuzjastycznie. - Chcę od razu iść do przodu, podnieść pistolet promienny...
   - Od razu to niemożliwe, zostaniesz zabity w pierwszej bitwie. Najpierw zdobądź specjalizację.
   Yanesh pociągnął nosem z urazą. Był pewny swoich umiejętności, myślał, że może zrobić tak wiele, w tym strzelać. Tymczasem grawiopłat przeleciał nad ogromnym parkiem Michurinsky. Rosły tam olbrzymie drzewa, niektóre osiągające wysokość kilkuset metrów. A owoce były tak ogromne, że po wyprowadzeniu środka można było osiedlić się w środku. Apetycznie wyglądały genetycznie zmodyfikowane ananasy o złocistej skórce. Co prawda, wbrew oczekiwaniom, nie wzbudziły u chłopca większego podziwu.
   - Byłem już w takich lasach. - wyjaśnił Yanesh. "W przeciwieństwie do kwater centralnych, każdy może tam wejść. Chociaż dotarcie tam pieszo zajmuje dużo czasu.
   - Być może! - powiedział Maxim. - A jednak podziwiaj, jakie tu są rośliny... Jest grzyb, pod nim zmieści się cały pluton.
   - Tylko pozory dużego muchomora. Jest niejadalny. Pamiętam, że wziąłem całą torbę pokrojonych kawałków owoców. Uwielbiam pavararę - cienką skórkę i pyszny smak. Figi to nic w porównaniu z nimi. Musisz być ostrożny podczas cięcia. Może pęknąć, a tam strumień jest jak wodospad - zdmuchnie, nie zdążysz zajrzeć. Tutaj owoc jest za duży. Trzeba je nosić kawałek po kawałku w plastikowej torbie, co jest bardzo niewygodne.
   Maxim klepnął Yanesha w ramię.
   - Nie wszystko mierzy się jedzeniem. Zejdźmy na dół i zbierzmy trochę kwiatów.
   - Dla dziewczyny w prezencie! Dlaczego nie!
   Ręce chłopca powędrowały do kierownicy. Kapitan Fox ze złością klepnął w palce.
   - Nie dotykaj koła, szczeniaku.
   I natychmiast w odpowiedzi otrzymał kolejną naganę od marszałka.
   "Masz tylko odwagę walczyć z dzieckiem.
   - Przepraszam, Wasza Ekscelencjo!
   Nie mogłem powstrzymać się od śmiechu.
   - Jeśli chcesz, spróbuj. - Maksym pozwolił.
   "Mam doświadczenie w symulatorach" - powiedział Yanesh.
   Bez cienia wątpliwości i strachu Kowalski położył ręce na kierownicy i skierował samochód w dół. Najwyraźniej naprawdę miał niezwykłe zdolności. Grawiopłat przemknął obok wierzchołków gigantycznych drzew.
   Maxim nie ingerował, pozwalając chłopcu sterować samolotem. Muszę powiedzieć, że bardzo skutecznie poradził sobie ze swoim zadaniem, manewrując między gigantycznymi pniami, nigdy się nie rozbił, demonstrując swoją mistrzowską technikę ponad swoich lat. Jednak nawet gdyby się rozbił, to nic wielkiego, grawiopłat ma doskonały system bezpieczeństwa. Wreszcie usiedli na polanie usianej małymi, ale bajecznie pięknymi kwiatami. Wyglądało na to, że dobry czarodziej hojnie rozrzucił klejnoty. Jego oczy zafalowały złożoną gamą kolorów, a odurzający zapach wywołał nieopisaną rozkosz.
   Yanesh nawet gwizdał z podziwu. Gdy wylądowali, chłopak wyskoczył i zaczął zbierać kwiaty, szybko zbierając całe naręcze. Maxim był zimnokrwisty, lubił krajobraz, a jednak coś budziło niepokój. Poczucie zagrożenia. Po przejściu przez ogień i wodę marszałek przywykł do zaufania swojej intuicji, rzadko go zawodziła. Z zasady niebezpieczne dla ludzi formy życia nie powinny znajdować się w stolicy wielkiego imperium. Jest tu coś innego. Maxim skinął na chłopca i cicho szepnął mu do ucha:
   - Obok nas są wrogowie. Ukryj kwiaty i chodź ze mną.
   Oczy Janesha błysnęły.
   - Jestem gotowy.
   Pozostawiając bukiet w samochodzie pod okiem kapitana Foxa, Maxim i Yanesh przenieśli się w głąb lasu. Oczywiście należało wezwać wojska i przeczesać teren. Ale Maxim był podekscytowany. Janes miał oczywiście romantyczne aspiracje, przedstawiał się jako oficer wywiadu wojskowego i był z tego powodu szczęśliwy. Szli przez dżunglę, starając się nie hałasować. Yaneshowi udało się spalić bose stopy o fioletową pokrzywę, ale powstrzymał się, chociaż skóra do kolan była pokryta dużymi pęcherzami.
   - Uważaj - szepnął Maxim. - W lesie, w każdym źdźble trawy kryje się niebezpieczeństwo.
   - Tutaj potrzebujesz ochronnego kamuflażu - szepnął Yanesh. Szmaty ledwo zakrywały ciało, coś pełzało po nogach. Duże owady, a ten Yanesh nauczył się w szkole, na tej planecie nie jedzą ludzi. Najgroźniejsze gatunki stawonogów zostały zniszczone na poziomie genetycznym, wciąż brakowało, aby centrum stolicy stało się źródłem infekcji lub epidemii. Szli dalej w milczeniu. Nagle Maxim zamarł. Małe zwierzęta zachowywały się niespokojnie, jakby ktoś je przestraszył. Marszałek wziął chłopca za rękę i szepnął mu do ucha:
   - Przed nami zasadzka!
   Maxim wyjął z kieszeni pułapkę dźwiękową i uważnie nasłuchiwał otoczenia. Rzeczywiście, w pobliżu leżało pięć ludzkich myśliwców i mniej więcej tyle samo innych galaktyk. Cóż, przy takiej równowadze sił lepiej nie angażować się w bitwę, ale ominąć wroga.
   I tak zrobili.
   Doświadczony żołnierz i zielony chłopiec poruszali się synchronicznie. Musieliśmy przejść przez gęste zarośla krzaków, tonąc po kostki w mchach. Marszałek z wielkim trudem odkrył lukę w żywym łańcuchu i prześlizgnął się przez to miejsce. Mieli szczęście, żadna z innych galaktyk nie posiadała zwierzęcego instynktu ani fenomenalnego słuchu. Pułapka dźwiękowa mogła już rozróżniać cicho wypowiadane słowa.
   - Panie Rezydentze, żądasz ode mnie niemożliwego.
   W odpowiedzi głos jak rechot.
   - A ty generale jesteś przyzwyczajony tylko do brania pieniędzy, a nie do pełnego ich wypracowania.
   Sądząc po barwie, należał do rasy niehumanoidalnej.
   - Wypłacono ci pół miliona, więc co? Nieaktualne informacje o satelitach szpiegowskich.
   - To nie moja wina - apatycznie usprawiedliwiał się ludzki głos. - Informacje tego rodzaju w zasadzie bardzo szybko się dezaktualizują. Nie jestem wszechmocny.
   - Od razu zorientowaliśmy się, że, łatwiej powiedzieć, jesteś słaby. Jeśli chodzi o atakowanie systemu Kremla, ty i twoi wspólnicy będziecie mało przydatni.
   Maxim wzdrygnął się. Czy naprawdę dojdzie do ataku na najpotężniejszą linię obrony obejmującą stolicę i całe centrum galaktyki? System "Kremlowski" według jego twórców jest nie do zdobycia, a mimo to, jeśli wrogowie stają się bardziej aktywni w samym sercu imperium, prowadzi to do smutnych refleksji.
   - Wiedz, człowieku, niedługo użyjemy zupełnie nowej broni, a z jej pomocą rosyjskie statki kosmiczne zamienią się w pył, zanim dotrą do zasięgu klęski. Wtedy nasza armia, niczym wszechprzenikająca fala grawitacyjna, zaleje rosyjskie przestrzenie, ujarzmia imperialne światy.
   Maxim złapał stłumione westchnienie, najwyraźniej taka perspektywa niespecjalnie przypadła do gustu zdrajcy. Jednak odpowiedział:
   "Piąta Kolumna jest bardziej aktywna niż kiedykolwiek, a twoja inwazja będzie przebiegać zgodnie z planem.
   - Twoim zadaniem w najbliższej przyszłości jest stworzenie kilkunastu mocnych punktów dla naszych sił uderzeniowych w stolicy. Najemnicy przenikną tu pod postacią turystów, ukryją się w lasach, a następnie odegrają swoją rolę w strajku generalnym.
   - Tak będzie.
   - I spójrz, człowieku, jeśli atak naszych statków się nie powiedzie, będzie ci gorzej. Jego własny kontrwywiad rozpadnie się na kawałki, a egzekucja będzie powolna i bolesna.
   Chociaż Maxim nie widział, kto mówi, był pewien: SMERSH będzie w stanie zidentyfikować zdrajcę po jego głosie.
   - Potrzebujemy informacji o wszystkich ostatnich spotkaniach w elicie wroga. Wszystko, co wiesz.
   - Według moich informacji, młody marszałek Maxim Troshev został wyznaczony na dowódcę gwiezdnej floty w galaktyce Smur. Nie ma o nim dokładnych informacji, ale ...
   - Wszystko jasne, właśnie tam Rosjanie szykują wielką ofensywę. Jak zawsze. Nowy dowódca to niespodziewany cios dużej siły.
   Maxim wzdrygnął się, chciał rzucić się do przodu i udusić maniaka. Operacja jest zagrożona.
   "Myślę, że tak właśnie jest. Co do innych terminów...
   Zdrajca notował długo i żmudnie, ale w głowie Maxima powstał już plan. Po pierwsze trzeba po cichu opuścić to miejsce, a po drugie pilnie skontaktować się z SMERSH. Tam zdecydują, czy natychmiast zneutralizować sieć szpiegowską, czy ją odłożyć. W końcu ujawnieni zdrajcy nie są niebezpieczni, a dzięki nim można wyssać dezinformację. Najważniejsze jest to, że nie ma amatorskiego występu. Jednak chłopak, który jeszcze spokojnie siedział, poruszył się, dało się zauważyć, że młodzieńcza energia była w pełnym rozkwicie.
   - Może uda nam się trafić laserem, panie marszałku?
   - Nie, w żadnym wypadku - szepnął Maxim. - Inteligencja i inteligencja do zbierania informacji i zgłaszania ich komukolwiek. A jeśli złamiesz porządek, osobiście cię zastrzelę.
   Marszałek groźnie uniósł miotacz.
   Skinęłaś głową.
   - Zamówienia nie są omawiane.
   Maxim żałował, że zabrał ze sobą chłopca. A co, jeśli usłyszą ich szept... Tymczasem w detektorze dźwięku rozległ się pisk, nieznajomy znów się odezwał.
   - Powiedz "Jowiszowi", że jeśli nam nie pomoże, to możemy go zdradzić poświęcając tego pionka. Wtedy twój Najwyższy będzie rozwścieczony, a miłosierdzie nie jest jedną z jego wad.
   "Tak - pomyślał Maxim - przywódca musi być twardy". Kiedyś był jednym z wybranych tysięcy, miał jednak szansę zostać przywódcą tylko w przypadku nagłej śmierci rządzącego dyktatora. Tysiąc zabiera się co roku, a rotacja najwyższej władzy następuje co trzydzieści lat. Ale ta szansa została zmarnowana. Po pierwsze, postać Maxima była zbyt miękka, a po drugie zdolności paranormalne, tak gwałtowne w dzieciństwie, zaczęły słabnąć z wiekiem. Jednak zostanie marszałkiem, gdy nie jest, a czterdzieści... to coś mówi.
   - Nie dotykaj Jupitera. On jest twoją główną nadzieją. Bez tego szanse na wygranie wojny są nikłe.
   W odpowiedzi Inogalakt wymamrotał coś niesłyszalnego. Następnie wyartykułował:
   - "Jowisz" jest cenny, gdy jest aktywny. Z powodu jego bezczynności nasze oddziały ponoszą zbyt wiele ofiar. Tak czy inaczej, przekażesz mu nasze instrukcje. Do tego czasu możesz iść.
   - Wszystko, możesz wyjść - westchnął z ulgą Maxim. W tej chwili, obalając jego słowa, zagrzmiała eksplozja. Doszło do potyczki.
   - Cholera! Zmiana ponownie ...
   Marszałek uchylił się i tylko iskierka radości błysnęła w oczach Yanesha.
  ... ROZDZIAŁ 19.
  Vladimir-Friedrich Bismarck-Rybachenko faktycznie zakończył wojnę z bardzo imponującym wynikiem: ponad cztery tysiące zestrzelonych samolotów i dziesięć tysięcy celów naziemnych.
  Portugalia i Hiszpania poddały się. A teraz na chłopca czekały kolejne nagrody Führera. Odniesiono niezwykłe zwycięstwo.
  Chłopiec jechał pociągiem, jadąc dalej komponował, wrzucając to do swojego ogólnego notatnika;
   W Soczi powinienem był znaleźć miejsce na nocleg, żeby rano polecieć na Krym. Nadieżda wybrała sobie dwóch muskularnych, przystojnych facetów i zasnęła z nimi w uścisku. Miło jest czuć obok siebie silne, młode ciała.
   Nadzieja śniła, że jest w przyszłości. Miasto Soczi stało się większe i po prostu futurystyczne. Ogromne budynki zostały wywiezione na wiele kilometrów. A ich kształt był tak niezwykły. Albo w postaci pająków, żółwi stojących jeden na drugim, albo pączków róż. Lub w postaci przezroczystych, ogromnych sopli. A jak wygląda budynek, kiedy samowar stoi z przędzalnią i kogucim grzebieniem? A może coś bardziej ekstrawaganckiego? Wspaniałe miasto z budynkami parasolowymi i bukietami bujnych kwiatów.
   Nadieżda rozłożyła ręce i machała nimi, startując! I zaczęła fruwać nad futurystycznym miastem Soczi. Była, jak orzeł w powietrzu, czuła opływające ją ciepłe powietrze.
   A miasto jest po prostu cudowne. A morze jest wyjątkowe, siedmiokolorowe. I wszystko błyszczy jak błyskawica, piękno... Jak stolica... I wzniesiono kolosalne konstrukcje! I tak pretensjonalny. W Soczi jest nawet Kreml, wysoki na około dziesięć kilometrów. I błyszczy szmaragdami i diamentami! A diamenty są ogromne - jak trzypiętrowy dom! I błyszczą się wszystkimi aspektami ...
   Nadieżda stała bosymi stopami na podobnym diamentie i ćwierkała:
   - Jestem wojownikiem najwyższej klasy!
   A w jej rękach był hiperblaster z siedmioma kagańcami! Dziewczyna wzięła go i ćwierkała:
   - Z błękitnego strumyka, żeby być bez kobiety mura! Złap nas mężczyzn z żarliwą pasją!
   I jak lupanet blasterowy... Nawet niebo pękło...
   Nadieżda obudziła się z faktu, że jej mężczyzna obsypał pocałunkami jej klatkę piersiową. To było tak satysfakcjonujące, że młoda kobieta odpowiedziała. A druga zaczęła marszczyć jej plecy. Dwóch mężczyzn naraz: jakie to wspaniałe i obaj młodzi, muskularni, z silną perfekcją.
   Obok nich było kilku policjantów. Machali pałkami i warczali:
   - Co ty uprawiasz seks na stacji! Chodźmy do działu!
   Kajdanki zatrzasnęły się na rękach mężczyzn i Nadieżdy. Młoda kobieta krzyknęła:
   - Nie są winni! Sam ich uwiodłem! Nie dotykaj ich!
   W odpowiedzi policjant mocniej ścisnął nadgarstki kobiety. Nadzieja sapnęła.
   Umieszczono je w czarnym lejku i przykuto do ściany. Człowiek, którego imienia Nadieżda nie znał, mruknął:
   - Masz kłopoty!
   Drugi powiedział pewniej:
   - Wyjdziemy z grzywną! To się często zdarza tutaj!
   Nadieżda zachichotała i zaćwierkała:
   - Ech, moralność, czy naprawdę nie można odmówić sobie miłości!
   Młody człowiek zauważył:
   - A ty nadal jesteś dziwką... Nie spytała o jej imię i od razu się objęła! To jest kobieta!
   Nadieżda skinęła głową i gruchnęła:
   - Jest bardziej romantycznie! Nie martw się, całą winę wezmę na siebie!
   Zostali przesłuchani na posterunku policji. Nadieżda powiedziała, że sama dzwoniła do chłopaków i młodym mężczyznom trudno jest oprzeć się jej pięknu. Mężczyźni rzeczywiście zostali ukarani grzywną w wysokości tysiąca rubli i zwolnieni.
   Ale pułkownik zaczął podważać Nadieżdę:
   - Czy jesteś profesjonalistą?
   Dziewczyna niewinnym tonem odpowiedziała:
   - Jestem kochasiem!
   Pułkownik zachichotał i zapytał ponownie:
   - Dlaczego molestowałeś mężczyzn?
   Nadieżda odpowiedziała szczerze:
   - Są młodzi, przystojni, umięśnieni... Chciałem się dobrze bawić!
   Pułkownik skinął głową i zabulgotał:
   - A ja nie jestem stary ... A ty jesteś naprawdę rzadką pięknością!
   Nadieżda uśmiechnęła się szeroko i rozszerzyła usta:
   - Prawda!
   Pułkownik ochoczo odpowiedział:
   - Służ mi, a zostaniesz zwolniony nawet bez grzywny!
   Nadzieja gruchała:
   - Tak, to najlepsze wyjście!
   Pułkownik wygląda na trzydzieści pięć lat, to człowiek w samym soku, bez brzucha. Cóż, czemu by się z nim nie zaprzyjaźnić. Szafka posiadała automatyczny zamek, a zamykana była przez naciśnięcie przycisku joysticka...
   Sama Nadieżda naprawdę pragnęła miłości. Pochyliła się, rozpięła rozporek i kilka razy polizała językiem pulsujący, jadeitowy trzon. A potem osiodłała pułkownika, pokazując temperament pantery podczas upału.
   Nadzieja jest bardzo gorąca i figlarna... I pogrążyła się w otchłani zmysłowości. Uznała, że seks w policji jest bardzo soczysty. A potem jak jej silne ciało drży w ekstazie.
   Nadieżda prawie zakrztusiła się brylantowym pierścionkiem, który udało jej się ukryć w ustach. Jaka była zadowolona. A pierścionek mógł zostać zgubiony, ponieważ dziewczyna została wyczuta, ale nie przeprowadzono żadnych osobistych poszukiwań.
   Kiedy skończyli, rozstali się uprzejmie. Pułkownik zostawił jej nawet wizytówkę i powiedział:
   - Będę bardzo zadowolona, jeśli znów mnie odwiedzisz!
   Nadieżda czuła się bardzo dobrze. Seks generalnie orzeźwia kobiety i sprawia, że stają się świeższe i zdrowsze. Och, ile energii jest w nim teraz. I pragnę jej miłości.
   Tylko bądź ostrożny. A potem pójdą do więzienia! I nie jest faktem, że jest miły wujek policjant. Jednak współczesne więzienia nie są tak przerażające. Żądło zgubi pierścień. Kosztuje około stu tysięcy dolarów. Prawie zgubiłem go na policji. Ledwo udało mi się ukryć go w ustach. Ale podczas rewizji ciała zaglądają też do ust. I nie na darmo strażnicy wyczuwają intymne miejsca kobiet, często chowają tam cenne rzeczy.
   Nadieżda poszła na parowiec. Możesz płynąć z Soczi do Jałty drogą morską. Z wygodą. I tam chłopiec oligarcha filmuje z osobistym udziałem.
   Młoda kobieta zdjęła buty. Ścieżki szutrowe szybko się nagrzewają i przyjemnie się po nich chodzi. Bose podeszwy przyjemnie łaskoczą ostrymi kamieniami. Nadieżda czuje się coraz lepiej, entuzjastycznie i wesoło. A nawet skoki.
   Dziewczyna weszła do parowca z radosnym uśmiechem na ustach. Usiadła na pokładzie. I żeby trochę odwrócić uwagę od pożądliwych myśli, zaczęła drukować kontynuację opowieści, a może historię na tablecie.
   Lądowanie we Francji, które zaaranżowała koalicja anglo-amerykańska, okazało się zupełnym hazardem. Nie mogło się to skończyć inaczej niż całkowitą klęską aliantów. Niemcy czekali na lądowanie aliantów, przygotowali i zastawili pułapkę.
   Po raz pierwszy w bitwach na froncie zachodnim wzięły udział "Pantery" -2, bardziej zaawansowane maszyny, niezrównane w działach, pancerzu przednim i przyzwoitych właściwościach jezdnych.
   Miażdżąca była klęska armii alianckiej, która poniosła ogromne straty już w pierwszych dniach desantu. Niemieckie kontrataki. I co było nieprzyjemnym odkryciem, całkowita przewaga "Panter" nad "Shermanami". Schwytano ponad siedemset tysięcy alianckich żołnierzy i oficerów, a także wiele trofeów. W walce ME-262 pokazał, że nie ma sobie równych, a ten pojazd jest fenomenalny pod względem uzbrojenia, pancerza, szybkości i przeżywalności na polu bitwy.
   Walki ucichły... Armia Czerwona z opóźnieniem próbowała awansować w centrum. Po miesiącu uporczywych walk wojska radzieckie posunęły się o dwadzieścia do trzydziestu kilometrów i znalazły się pod kontratakem nowych sił niemieckich. W szczególności pojawiła się "Pantera" w ulepszonej modyfikacji. Z nieco ciaśniejszym układem i grubszym pancerzem, bez przyrostu masy. A ona sama rąbała radzieckie czołgi, jakby młotkiem, będąc nieprzeniknioną przez trzydzieści cztery w czoło. Tylko IS-2 mógł je przebić, i to z bliskiej odległości.
   Niemieckie samoloty odrzutowe w ogóle stały się problemem dla ZSRR. Za takim samolotem nie nadążasz.
   W pobliżu Rżewa powstały dwa kotły, a wojska radzieckie poniosły kolosalne straty. Ale Armia Czerwona uparcie stawiała opór. Zaprawieni w bojach żołnierze i oficerowie nie chcieli się poddać. Stali na śmierć i umierali z bohaterstwem.
   Niemcy nie byli w stanie przeprowadzić ofensywy na Moskwę. Zaczęła się jesień, pada deszcz. Dopiero w Afryce Południowej faszyści zajęli Afrykę Południową i Madagaskar, zdobywając w końcu przyczółek na czarnym kontynencie. A to pomogło Fritzom znacznie zwiększyć ich potencjał. Niemcy przeszli na produkcję czołgów E-25 z 88-mm działami, 120-mm pancerzem przednim i 80-mm pancerzem bocznym, co połączono z ogromnym 45-stopniowym nachyleniem płyty pancernej.
   Naziści w końcu byli w stanie uzyskać doskonałe działo samobieżne zarówno do uzbrojenia, jak i ochrony. Pojawił się wśród nazistów i dysków, a także najnowszych maszyn odrzutowych.
   Stalin próbował zimą przeprowadzić ofensywę, ale natknął się na upartą obronę i wiele wykopanych okopów. Najważniejsze było również lotnictwo odrzutowe, Rosja nie miała przewagi powietrznej. Aby jakoś poprawić sytuację, wojska radzieckie próbowały sił wroga pod Leningradem. Ale nic nie dostali.
   Pod koniec marca 1945 r. Niemcy rozpoczęli ofensywę wzdłuż Wołgi w kierunku Saratowa. Wojska radzieckie nie mogły wytrzymać presji, wycofały się kilkaset kilometrów w ciągu miesiąca, ale potem, otrzymawszy posiłki, zatrzymały niemiecki postęp. Naziści stanęli w obliczu bardzo upartej obrony.
   Aby go przezwyciężyć, musieli zatrzymać się i uzupełnić swoje wojska piechotą z Afryki, Arabów i Indian. Niemcy wciąż były w stanie wojny na dwóch frontach. Roosevelt zmarł, a Truman próbował wydostać się z wojny, ale nie ustąpił. Projekt broni atomowej został opóźniony. W tym wszechświecie powstanie bomby atomowej nie było tak szybkie.
   Hitler prowadził jednocześnie zintensyfikowaną wojnę podwodną. A w III Rzeszy powstały specjalne hybrydy samolotów i statków.
   Ale latem naziści rozpoczęli wielką ofensywę przeciwko Moskwie. Armia Czerwona zaciekle temu sprzeciwiała się. Średnio naziści posuwali się dziennie kilometr, a potem w różnych kierunkach. Nieco więcej hitlerowcy dotarli w kierunku Saratowa. Zajęli Kamyszyn, a na początku września zbliżyli się do samego Saratowa.
   Walki w centrum trwały do późnej jesieni. Fritzowie zdobyli Kalinin i rozpoczęli szturm na Tułę. Ale linia obrony Mozhaiska okazała się nie do pokonania.
   Początek zimy upłynął pod znakiem ofensywy Niemców w Turkmenistanie. Zdobycie Aszchabadu i inwazja Uzbekistanu. Wojska radzieckie w centrum rozpoczęły kontrofensywę, ale były w stanie posunąć się tylko o dwadzieścia do trzydziestu kilometrów.
   W 1946 czołg E-50 wszedł do serii z nazistami, co należy uznać za najbardziej udane. Pojazd posiadał dobrą prędkość, pancerz 250 milimetrów na czole i 170 milimetrów na bokach. Taka maszyna pozwoliła Niemcom poczuć swoją wyższość na polu walki. Plus kolejne działo długolufowe o kalibrze 105 mm. Wszystko wymiata, nawet IS-3.
   Latem Fritzowie rozpoczęli ofensywę w centrum i omijając Moskwę.
   Nie odnieśli większych sukcesów, potem całkowicie się zatrzymali. Ale po długotrwałym ataku Tula została zabrana. Następnie naziści przejęli Kaszirowa.
   Taszkent upadł również na południu. Sytuacja uległa eskalacji. Stalin, widząc zagrożenie dla Moskwy i zdając sobie sprawę, że sytuacja jest krytyczna, zaoferował Hitlerowi pokój. Führer wątpił, ale późna jesień i ulewne deszcze i deszcz ze śniegiem nieco spowolniły zwinność Wehrmachtu. A walka na mrozie jest jakoś głupia dla Afrykanów, Arabów i Hindusów.
   Co więcej, Stalin zgodził się oddać hołd Hitlerowi i oddać najgrubsze kawałki Rosji. Plus obiecał zakończyć wojnę partyzancką.
   Ponieważ Stany Zjednoczone nie wycofały się jeszcze z wojny, a także Wielka Brytania, Führer zdecydował: lepiej zamknąć jeden front.
   Co więcej, Rosja jest bardzo uparta. I pokój został zawarty. Stalin przyznał nazistom wszystko, co naziści zdołali zdobyć, a także Leningrad. Co właściwie było żałobą.
   A naziści rzucili się na Londyn. W 1947 r. w czerwcu doszło do lądowania. Wykorzystano również czołgi podwodne. Walki trwały tylko trzy tygodnie, a nad stolicą Imperium Brytyjskiego zaczął powiewać sztandar ze swastyką. Teraz wojna ruszyła przeciwko Stanom Zjednoczonym. Długotrwałe i wściekłe.
   Wtedy Nadieżda znudziła się i odłożyła tabletkę. Och, czemu by nie sikać na coś ciekawszego. W pobliżu leżał chłopiec w wieku około piętnastu lat, całkiem przystojny i wysportowany. Nadieżda poczuła w sobie pragnienie. Chciałem wskoczyć na chłopaka i skakać, ale... Jest tu dużo ludzi. A generalnie nawiążesz kontakt z młodzieżą i nie unikniesz kłopotów z prawem. Chociaż jak niektórzy śpiewają: trzymamy w bankach miliony i nie dbamy o prawa.
   Ech, czy możesz lepiej znaleźć starszego mężczyznę? To nie będzie takie zbrodnicze. I kochać się z nim? Ale na parowcu trudno znaleźć ustronne miejsce.
   Nadieżda trochę się zastanowiła i zdecydowała, że niech lepiej wydrukuje na tablecie inną historię. Lepszy detektyw. A potem AI jest już zmęczona. W dodatku nie przychodzi mi do głowy jak to wziąć i... zdobyć Amerykę.
   Stany Zjednoczone są oddzielone oceanami i nie można do nich wysłać zbyt wielu żołnierzy. Spróbuj, sięgnij.
   Parowiec płynie powoli, w Jałcie będzie tylko noc, plus postoje, żeby miała czas na porządną bajkę. A młoda kobieta uderzała palcami w klawiaturę;
   BODY STOPA BLOND!
   Wybrałeś ścieżkę służenia ciemności i złu,
   I wygląda na to, że los cię trzyma!
   Ale na próżno wybrałeś szatana jako dach,
   Ogień zemsty pali cię doszczętnie!
   Senator Erabella Hoost jest wojowniczką przepychu: była strasznie znudzona, pomimo swojej zewnętrznej wesołości. Polityka i legalny biznes były niepotrzebnie banalne i przyziemne. Chciałem czegoś ostrego, odważnego, zdolnego wywołać zamarzniętą krew. I tak bardzo chętnie przyjęła dwa pozornie raczej podejrzane typy. Jednak zawsze pociągała ją pełna przygód ciemność. Przestronny gabinet senatora, oświetlony jasnym światłem, robił mistyczne wrażenie. Ogromna różnorodność różnych rzeźb i przedmiotów przywiezionych z różnych krajów i planet wzbudziła pewien rodzaj przesądnego podziwu. Byli nawet bogowie, anioły, demony z innych nieludzkich światów, przerażające i ekstrawaganckie. Jednak wytrawni włóczędzy kosmosu nie przybyli tu po to. Wiedzieli, że tylko diabeł taki jak Erabella może przyjąć ich ofertę. Pałac senatorski sprawiał wrażenie krzykliwego luksusu i zdumiewającego, zdolnego do wyczerpania układu nerwowego, urozmaicenia. Do biura pewnie weszło dwóch tęgich mężczyzn w postrzępionych paramilitarnych kombinezonach. Dwóch potężnych robotycznych ochroniarzy pozostało kimarem przy masywnych, opancerzonych drzwiach. Terminatory miały niewielką domieszkę materii organicznej i aby uchwycić więcej szumu, odcięły jointa. Jeden z wchodzących, starszy i wyższy, z siwiejącą brodą, zrobił krok do przodu i pierwszy zaczął przedstawiać swoją propozycję. W cichym głosie była godność, której biedne ubranie nie mogło ukryć.
   -Musieliśmy służyć na Wenus w ramach rekonesansu megoastralnego. I całkiem przypadkiem odkryliśmy najbogatsze złoża Elricana na stosunkowo niewielkim obszarze. Moglibyśmy oczywiście poinformować władze, ale zasady są takie, że otrzymalibyśmy dyplom za dobrą pracę, aw najlepszym razie medal. Jesteśmy zmęczeni nękaniem za grosze przez całe życie, chcemy stać się bogatymi ludźmi. Pokażemy Ci, gdzie są depozyty i pomożemy je zdobyć. Produkcję podzielimy po równo.
   Erabella przyjmowała gości w jednym kostiumie kąpielowym, pozwalając jej podziwiać idealną, wysportowaną sylwetkę, która potrafiła rozpalić namiętność nawet w świętym starcu. W tym samym czasie dwóch młodych, uroczych Murzynów masowało wdzięczne bose stopy ognistej rudowłosej dziewczyny. Sama senator bawiła się rzucaniem nożami w tarczę, a przy każdym trafieniu słychać było jęk, a z przebitej powierzchni płynęła czerwona krew. Wzrok włóczęgi padł na szczelinę w starożytnym posągu boga Vezhery: hybrydy orła i kapusty, który podkreślał dwoistą naturę wszechświata: twórczą i karzącą. Erabella zachichotała, Elrican był bardzo drogim i wyjątkowym przedmiotem. W połączeniu z innymi naturalnymi składnikami wykazał wyjątkowe właściwości. W połączeniu z niektórymi składnikami przejawiał się jako nadprzewodnik w dowolnej temperaturze, z innymi uzyskano supermocny stop i nadawał niektórym składnikom ujemną grawitację. Ponadto dość małe dodatki do najpopularniejszych metali. Ze względu na zestaw unikalnych właściwości Elrican był wart 290 razy droższy od złota. I do tej pory został opracowany tylko na planecie miłości.
   Erabella była znana w pewnych kręgach jako zawodowy gangster. Ta osoba jest bardzo żądna przygód i ma ogromne szczęście. Włóczędzy nie mylili się z adresem, taki diabeł chętnie wyruszyłby na każdą frywolną imprezę. Głos syreny z podziemi zamienił się w gołębie, ale to była zwodnicza miękkość kuli węży:
   - Propozycja jest interesująca, ale twoje prośby są przesadne. Dajesz napiwek, a zgodnie z prawem złodziei masz prawo do 10% całkowitej sumy.
   Włóczędzy jęczeli z urazą:
   -Ale to rabunek, bo bez nas nigdy nie poznacie miejsca takiego kolosalnego bogactwa, jest tam co najmniej 10 ton.
   Erabella zauważyła z drwiną:
   -Cóż, to wciąż kwestia sporna. Po pierwsze, nie masz statku kosmicznego i będziesz musiał lecieć moim statkiem. Moja łódź, choć mniejsza od lotniskowca, ma unikalny kamuflaż antyradarowy, matrycowy i wizualny. Dużo ryzykuję i w przeciwieństwie do ciebie daleko mi do biednych. Mam pozycję w społeczeństwie, z perspektywą prezydentury! A co najważniejsze, senator mafii ma kanały do sprzedaży Elrikala. Jeśli jest 10 ton, to po sprzedaży będziesz miał 110-120 milionów dolarów galaktycznych. - dziewczyna podniosła rękę nad głowę, pieszcząc stopy młodego Negrito. - Wystarczy na wszystkie twoje proste fantazje. A jeśli to nie wystarczy... Skontaktuj się z innymi mafiosami, albo zostaniesz złapany przez policję, albo oburzający bandyci użyją tortur, aby wyrwać wszystkie informacje, a następnie zlikwidować. Nie masz innego wyboru.
   Włóczędzy zmarszczyli brwi, gangster był arogancki, ale logiczny.
   -Zgadzamy się, chociaż to zwykły rabunek.
   Erabella odepchnęła czarnoskórego mężczyznę uwodzicielską małą stopą, warknęła:
   -Następnie przekaż do biznesu.
   Wysoki, brodaty mężczyzna spojrzał ostrożnie na czarnych służących.
   - Wszystko słyszeli!
   Ognista rudowłosa dziewczyna śmiała się, jej duże perłowe zęby błyszczały, a jej szmaragdowo-szafirowe oczy błyszczały:
   - Po operacji mózgu nic nie pamiętają, poza tym, co zostało powiedziane w zakresie USG.
   Umowa została przypieczętowana uściskiem dłoni. Ręka Erabelli była zaskakująco silna. A senator w szybkim rytmie zaczął się realizować. Sprawa była kryminalna i bardzo ryzykowna. Na wydobycie Elrikal istniał monopol państwowy. Pierwiastek ten zaliczany był do najcenniejszych surowców strategicznych i znacznie cenniejszy niż pluton. Ten składnik może rzeczywiście radykalnie zwiększyć niszczącą moc ładunku jądrowego. Pole kamuflażowe i matryca półprzestrzeni umożliwiły prześlizgnięcie się przez radary, ale zawsze istniała możliwość wpadnięcia na patrolującego satelitę. Jednak Erabella była prawdziwym profesjonalistą, wiedziała, jak zminimalizować ryzyko. W czasie jej nieobecności musi zostać zastąpiona przez klona. Jego istnienie było wielką tajemnicą i nie można było wymyślić lepszego alibi. Klonowanie ludzi jest surowo karane przez Konwencję Wszechgalaktyczną, ale mafia jest nieśmiertelna i zawsze można złożyć odpowiedni rozkaz. W wyrośniętych i prostych komórkach macierzystych klonów bliźniaczych zarówno odciski palców, jak i tęczówka oka pokrywały się. W ten sposób senator gangsterów zawsze zapewniał sobie wiarygodne alibi i wychodził z wody. Statek kosmiczny wystartował w nocy na pustyni z tajnego podziemnego lotniska. Umiejętnie manewrując planetarną łodzią, unikając wszelkich pułapek, dotarła na powierzchnię Wenus. Obaj zwiadowcy byli doświadczonymi profesjonalistami, a domowej roboty mapa wskazywała współrzędne złóż Elrikal. Lądowanie na powierzchni odbyło się bez żadnych problemów. Złoża rzeczywiście były najbogatsze. Oczywiście na zewnątrz statku było nieprzyjemnie: gęste chmury i okropny upał, lepka siarkowa bryza, od czasu do czasu opady w postaci różnych kwasów. Atmosfera przypominała świat podziemny: umiejętnie wymodelowane przez cyberkomputer w świecie fizycznym, grzechoczące chmury mieniły się wszystkimi kolorami tęczy, przetaczając się po niebie złowrogą kawalkadą. Ale niezawodne skafandry kosmiczne z najnowszą modyfikacją z agregatami chłodniczymi gwarantowały zwykłą temperaturę wewnątrz siebie. Musieli pracować, rozdzierając pępek, wydawało się, że ołowiane ręce bezlitośnie napierają na ramiona, atmosfera nie była dużo mniej gęsta niż woda, ale wydobycie było tego warte. Ochotnicza praca ciężka trwała prawie miesiąc. Zebrano prawie 25 ton elrikalu. Erabella pracowała na równi z resztą, a dawni kosmiczni zwiadowcy czuli do niej szacunek. Jeden z nich nawet zapytał:
   - Skąd senator zdobył umiejętności górnika?
   Pani gangsterka raczyła odpowiedzieć:
   - Dorastałem jako sierota z żyjącymi rodzicami i wczesne dzieciństwo przyzwyczaiłem się do ciężkiej pracy. Wtedy już w szkole moje wybitne zdolności i fenomenalnie ciężka praca zostały docenione! Jednocześnie nigdy nie zerwałem z przestępczością: mogłem wyciągnąć portfel lub mimo wszystkich kamer zwalić się z blatu, ale tak naprawdę moją główną pasją było hakowanie.
   Zwiadowcy skinęli głowami.
   - A nasze dzieciństwo nie było łatwe!
   Tak więc ciągnęły się dni robocze, a nie dzień odpoczynku, a jedyną rozrywką było pełzanie w mega-sieci hiperinternetu. Ze względu na gęstą atmosferę i fatalne warunki pogodowe patrole były niezwykle rzadkie. Pięć razy musiałem jednak przerywać pracę, ukrywać się w schronie. Same miny zostały wykopane w taki sposób, aby było to jak najmniej zauważalne, przy użyciu minimum sprzętu. Był to konieczny środek, ponieważ to właśnie pracę elektroniki i mechaniki najłatwiej uchwycić z satelitów za pomocą najnowszych skanerów cybernetycznych. Pracowali więc prawie ręcznie i byli niezwykle ostrożni. Dlatego unikano nieprzyjemnych ekscesów. A potem nadszedł ostatni dzień, kiedy statek kosmiczny musi wreszcie oderwać się od planety Miłości, wykonując ostatni rzut - by dostarczyć ładunek do rysującego serca Globu. Erabella Hoost pozostawała nieco w tyle za swoimi towarzyszami, wyrecytowała w myślach krótką modlitwę do Antiboga, a następnie dźgnęła ją w plecy kieszonkowym laserem. Moczyła swoich wspólników bez wyrzutów sumienia. To było dalekie od pierwszego morderstwa, lubiła zabijać. Widok cudzej śmierci wywołał w ognistoczerwonej harpii przyjemne, porywające doznania, jakby od seksu. Nie ukrywała zwłok, przeciwnie, zainstalowała rakietę sygnałową z mechanizmem zegarowym. Następnie statek wystartował bezszelestnie i nie napotykając poważnych przeszkód opuścił gęstą, ponurą atmosferę Wenus. Następnego dnia, jakby nic się nie stało, ponownie zastąpiła swojego bliźniaczego klona, zakładając zwykłą maskę uśmiechniętego sługi ludu.
   Och, ilu wspaniałych ludzi ukrywa się pod maskami zabójcy.
   Starszy Badacz planetarna Sektor Jean Makabi skrzywił się na wieść o innym sensacyjnego morderstwa. Po raz pierwszy w historii ludzkości, morderstwa doszło na powierzchni innej planety. Dwaj ludzie, którzy zostali bezlitośnie hacked przez wiązek laserowych, nie byli zawodowi gangsterzy, i nie było żadnych kompromitujących materiałów na ich temat. Zwykli paramilitarne poszukiwacze, którzy nielegalnie wydobycie Elrican. Sam fakt nielegalnego wydobycia nie jest wyjątkowy, ale skala rozwoju była zdumiewająca. Zdaniem ekspertów, prawie 25 ton cennego elementu wydobywano. Jedna rzecz nie jest jasne, dlaczego zabójca umieścić rakiety sygnału, a więc otwarcie wyrzucił zwłoki na ziemi. To było bardziej logiczne, by nie zapalić w miejscu, gdzie super element został wydobyty, ale pozbyć się zwłok i rozproszyć je w przestrzeni. Wenus jest duży nierozwinięty planeta, atmosfera jest gęsta, mobile, z siarkowych deszcze. Po krótkim czasie, wszystkie ślady zostałyby zniszczone przez samą naturę. I tu sam przestępca jest wyraźnie rzuca wyzwanie odważny. Starszy badacz nazywa swojego asystenta, młodego oficera, Natasha Koloskova. Ponieważ Wenus była własnością przez ONZ, obecność rosyjskiego asystenta w imieniu potężnego mocarstwa, było dość naturalne. Sprawa zapowiadała się bardzo trudne, takie wyzwanie może zostać rzucone tylko przez bardzo profesjonalny przestępcy. Dlatego dumping taki kamień na rosyjskim był całkowicie logiczny krok.
   Zewnętrzna kamera monitorująca pokazała, jak piękna, krągła dziewczyna w jednym kostiumie kąpielowym biegnie przez górskie zaspy Alp. Jasnozłote włosy powiewają na wietrze, a uwodzicielskie bose stopy czerwienieją na mrozie. W rosyjskiej dziewczynie jest tyle piękna i erotyzmu, że jest bardziej prawdopodobne, że pojawi się na podium, niż będzie śledczym w szczególnie ważnych sprawach.
   Jean Maccabee przysiągł:
   - Miodowe blondynki to najgłupsze stworzenia na Ziemi! I jeszcze nie powierzyła tak ważnej sprawy! Cóż, niech Rosjanie obfotonatsya!
   Kiedy przybyła śledcza Natasza, Jean zwrócił się do niej bez ceremonii:
   -Cóż, myślę, że jako młody specjalista od dawna chciałeś spróbować swoich sił w głośnym biznesie. Fizyczna eliminacja człowieka, teraz nawet na Ziemi, jest rzadkością, ale oto pierwsze podwójne morderstwo w historii ludzkości na innej planecie.
   Detektyw do spraw bardzo ważnych, nawet w gabinecie Machabeusza, był boso, w krótkiej spódniczce i przezroczystej bluzce. Z dumą wydęła swoją prawie nagą klatkę piersiową, podrzucając złote włosy.
   -Tak jestem gotowy! Sam chciałem prosić o powierzenie mi tej sprawy. Mam już kilka przemyśleń na ten temat.
   Urodzony dyplomata Jacques udawał zachwyconego:
   -Cóż, to super dla naszego działu, to ty weźmiesz na siebie główny ciężar. Ale znaj główne zadanie, które UNCB wziął na siebie. Jeśli już, to ci faceci będą krzątać się po naszych stronach. Możesz iść.
   Dziewczyna śledcza podrapała się bosą stopą po umięśnionej kostce:
   - Pójdę, ale jadąc do ciebie, udało mi się już zapoznać z materiałami tej sprawy i mam własne przemyślenia.
   -Mów, ale bądź tak ściśnięty, jak to tylko możliwe! - wypalił niecierpliwie Jean.
   Dziewczyna, która bardziej przypominała kosztowną prostytutkę niż detektywa w szczególnie ważnych sprawach, zaczęła mówić melodyjnym głosem:
   - Uważnie studiując sprawę, próbowałem mentalnie zrobić portret psychologiczny przestępcy. To bardzo bezczelna osoba o charakterze żądnym przygód, z elementami psychopatii. Lista tych, którzy w zasadzie mogliby to zrobić, jest bardzo ograniczona. Musisz mieć swój prywatny statek kosmiczny, kanały sprzedaży, najlepiej kamuflaż dla radarów. Może to być duża organizacja gangsterska, ale żaden duży syndykat nie ujawniłby się tak głupio. Dzisiejsi mafiosi to pragmatyczni ludzie, dla nich najważniejszy jest zysk i pieniądze. Spośród wszystkich prawdopodobnych precedensów senator Arabella Hoost jest najbardziej prawdopodobnym przestępcą. Jest poszukiwaczką przygód, gangster ma koneksje i co najważniejsze, tylko taka osoba, jaka mogłaby rzucić nam tak śmiałe wyzwanie. Wystrzel lekką rakietę, zwróć uwagę na trupy, takie poroże to jej charakterystyczny styl! - wypaliła szybko seksowna blondynka.
  ... ROZDZIAŁ 20.
  Daria nadal pracuje, mimo mrozu w przeddzień zimy. W nocy 8 listopada pozwolono jej trochę dłużej pospać na wakacjach. A dziewczyna we śnie widziała taki fajny i wyjątkowy;
  Hermann Goering już po trzech minutach dowiedział się o śmierci Führera. Zgłosił się do niego szef ochroniarzy, zwłaszcza że marszałek Rzeszy był oficjalnym następcą Hitlera.
   Co można powiedzieć o Nazi 2, osobie w prawdziwej historii, która pozostała w cieniu Fuehrera. Zazwyczaj Goering przedstawiany jest jako ograniczony i kretyn, jakby druga osoba w III Rzeszy była tylko wieprzkiem. W rzeczywistości Góring nie był narkomanem ani idiotą! Wspaniały osioł I wojny światowej, pochodzący ze starożytnej szlacheckiej, ale zubożałej rodziny (jego dziadek był zastępcą największego Bismarcka), zdołał zrobić fascynującą karierę i to nie tylko w polityce. Posiadając poważne zdolności organizacyjne, Goering stał się jednym z przywódców okultystycznego społeczeństwa Thule, które starało się wynieść Hitlera do władzy. Guerin nie był wielkim mówcą, ale miał wielkie zdolności komercyjne. Zaczynając od małego, szybko stał się bogaty i podczas Wielkiego Kryzysu stał się jednym z głównych finansistów partii nazistowskiej. Zasługi Borowa nie pozostały niezauważone, a otrzymawszy dożywotni urząd kanclerza Rzeszy, Hitler wyznaczył Goeringa na swojego następcę. W 1941 roku zostało to sformalizowane specjalną ustawą. Naziści zrobili wiele dla odrodzenia niemieckiej władzy, nie zapominając o sobie. Goering wkrótce stał się najbogatszym człowiekiem Trzeciej Rzeszy i jednym z największych oligarchów na świecie! Nawet podczas procesów norymberskich Góring błyszczał dowcipem i znakomicie budował swoją obronę, wyśmiewając prokuratora naczelnego. Oczywiście kretynowi nie udało się zebrać tak kolosalnego kapitału. Wydawało się, że prawie wszystkie marzenia się spełniły... Ale Hitler nie posłuchał marszałka Rzeszy i rozpętał wojnę z prawie całym światem. Po Stalingradzie Góring był przygnębiony, ale wiadomość o śmierci Führera ożywiła marszałka Rzeszy, jak porażenie prądem sprawia, że żaba drży.
   Góring rozkazał sekretarce wyraźnym głosem:
   - Ogłosić stan oblężenia w Berlinie! I zgodnie z poprawką do konstytucji ogłosić mnie fuhrerem nowych Niemiec. Wyślij takie polecenie wszystkim bez wyjątku.
   Tymczasem Schellenberg i Müller ścigali się do Kancelarii Cesarskiej! Najważniejsze, minęły pierwsze godziny zmiany władzy. Schellenberg szepnął do Müllera:
   - Trzeba skłonić Himmlera, by nie wahał się, ale przejął władzę, dobijając Goeringa, Goebbelsa i Bormanna.
   Müller sprzeciwił się:
   - Tak samo jest dla III Rzeszy, dla naszej Ojczyzny: Goering jest o wiele bardziej akceptowanym kandydatem niż Himmler.
   Schellenberg cmoknął.
   - A dlaczego to!?
   Müller jakoś uśmiechnął się smutno, podrapał się po łysej głowie:
   - Faktem jest, że dla Zachodu, a zwłaszcza elity finansowej, Goering jest najmniej wrogo nastawiony ze wszystkich głównych postaci III Rzeszy. Jest potentatem i ma bliskie powiązania z wieloma oligarchami na Zachodzie. Nie antysemita, jego pierwszym zastępcą jest Żyd. Jak wiecie, Goering zawsze opowiadał się za totalną wojną przeciwko komunizmowi i Rosji, przy jednoczesnym osiągnięciu pokoju z Wielką Brytanią i Stanami Zjednoczonymi. Przestraszony perspektywą nadejścia hord bolszewizmu do Europy, aw przyszłości do Ameryki, Zachód chętnie zawrze pokój z Niemcami. A ponieważ nie ma całkowitej neutralności, to aktywnie nam pomoże. W zamian obiecamy Stanom Zjednoczonym i Anglii wylądować w ZSRR.
   Schellenberg skinął głową.
   - Tak! To logiczne! Z Himmlerem nie będą mogli zasiąść do stołu negocjacyjnego, więc słowo Himmler i kat: oznacza to samo!
   Müller zatrzasnął szklankę.
   - Prawidłowy! Większość finansowych potentatów na Zachodzie jest albo Żydami, albo ma żydowskie korzenie, albo jest zależna od Żydów. Dopóki III Rzesza będzie prowadzić politykę antysemicką, nie będzie pokoju z Zachodem! Ale jeśli główni oprawcy zostaną usunięci, a wszystkie ograniczenia dla tego narodu zostaną formalnie zniesione, wojna natychmiast się skończy. A potem rzucimy wszystkie nasze siły przeciwko Rosji!
   Schellenberg wykrzyknął:
   - Heil Goering! Stawiamy na wieprza! Zadzwonię do niego natychmiast! Himmler musi zostać oskarżony o zabicie Führera i musi zostać zastrzelony!
   Müller poklepał swojego młodego kolegi po policzku.
   - Myślisz poprawnie! Stalin jest głównym wrogiem i wrogiem na zawsze! Nie można się z nim porozumieć! Komunizm stanowi zagrożenie dla wszystkich bogatych na świecie! Połączenie!
   Schellenberg mruknął coś do słuchawki, a potem krzyczał:
   - Zostałem powołany na miejsce Himmlera! Teraz jestem szefem tajnej policji! Będzie fajny demontaż!
   Müller poradził:
   - Przede wszystkim wykończ Himmlera i Kalienbrunera! Zadzwoń do Reichsfuehrera i udawaj przyjaciela, a wtedy nasi lojalni esesmani zabiją go w mgnieniu oka!
   Schellenberg skinął głową.
   - Nic dziwnego, że mam na imię młody lis! Okrążę żmiję! Wszyscy zadrżą na moje imię!
   Himmler to bardzo osobliwa osoba, okrutna i jednocześnie wrażliwa, o niestabilnej i wrażliwej psychice. W szczególności bał się widoku krwi i łatwo tracił spokój ducha. Zaciekle nienawidził homoseksualistów, surowo karał zboczeńca, ale mimo to pozwolił masażyście przez godzinę dziennie masować jego martwe ciało. Był surowo prześladowany za pijaństwo, ale sam wciągał kokainę prawie co godzinę. Wbrew wysiłkom Goebbelsa upowszechniał prace o niższości Słowian i Kaukazów. To jego wydział ukuł określenie: podczłowiek. Mimo to, będąc wątłym młodym człowiekiem, zdobył zaufanie Hitlera wręcz lizusem! W swoim gabinecie zawiesił kilkanaście portretów Führera i wychwalał go w każdy możliwy sposób, zwłaszcza w obecności podwładnych. Kiedyś zorganizował zamach na Hitlera, dzięki czemu uzyskał awans. Oczernił Rema w każdy możliwy sposób i ostatecznie sprowokował jego likwidację. Znając bestialską nienawiść Hitlera do Żydów, nie zapomniał rzucać błotem na ten naród na wszelkie możliwe sposoby. I wymyślił bardzo egzotyczne przekleństwa! Jak naprawdę czułeś się w stosunku do Führera? Początkowo była to mieszanka uwielbienia i zazdrości, a po katastrofie Stalingradu Himmler był całkowicie uzależniony od narkotyków. Był przerażony zemstą, w nocy śnił mu się piekło i szatan. Modlił się do diabła, mając nadzieję, że zapewni mu wygodne życie w piekle. To prawda, że Biblia mówi, że szatan i jego aniołowie zostaną wrzuceni do jeziora ognia po powtórnym przyjściu Chrystusa: gdzie będą męczeni dniem i nocą na wieki wieków! Od dzieciństwa Himmler był bardzo słaby fizycznie, często był bity i prześladowany w szkole, więc główny kat III Rzeszy, który zabijał na sercu miliony, był typowym łajdakiem! Dlatego po śmierci Führera był w pokłonie, tracąc cenne godziny na przejęcie władzy. I miał siłę... Trzynaście pełnokrwistych dywizji SS (nie licząc obcych), jednostki tylne, pułk gwardii Führera, inne siły... Tu można było wykończyć Goeringa, Bormanna, Goebbelsa i zostać suwerennym dyktatorem. Ale Himmler nie jest z natury przywódcą, jest tylko cholerną szóstką.
   Kaltenbruner to najbardziej znana postać w SS, zawsze pijany, zaczynający dzień od butelki szampana, a kończący na ogromnej butelce koniaku. On również zawahał się, nie podejmując żadnej decyzji. Schellenberg działał wyraźnie. Szef hitlerowskiego pułku bezpieczeństwa otrzymał od swojego następcy awans i Order Żelaznego Krzyża ze złotymi liśćmi dębu i diamentami. Wtedy Himmler i Kallenbruner zostali zastrzeleni na miejscu.
   Żołnierzom SS powiedziano po prostu:
   - To zabójcy Führera!
   Jak szybko to wszystko się stało, bez walki, jakby Himler nie był szefem tajnej policji. Bormann i Goebbels zostali aresztowani nieco później. Góring nie chciał znosić konkurencji obok siebie, zwłaszcza że Bormann był otwartym wrogiem, a Goebbels był zbyt odrażający w oczach Zachodu...
   Goebbels miał pod bronią tylko kompanię propagandową, szybko go związano i zaciągnięto do Goeringa, który zajmował już stanowisko władcy w cesarskiej kancelarii.
   Świeżo upieczony Führer stwierdził:
   - Ten dzień, 13 marca 1943, będzie dniem największej tragedii narodu niemieckiego! Ale jednocześnie zapisze się w historii jako początek największego punktu zwrotnego! Ogłaszam więc miesiąc żałoby w Niemczech.
   Schellenberg zasugerował:
   - Trzeba też ogłosić dekret o zniesieniu wszelkich dyskryminacyjnych restrykcji dla Żydów i zaapelować do aliantów z propozycją zawarcia rozejmu na sto dni!
   Goering, sapiąc, zgodziłem się:
   - Niech tak będzie! Wojna o komunistów - pokój dla kapitalistów! Wszyscy bogaci ludzie muszą walczyć z głodem!
   Goebbels i Bormann zostali zaprowadzeni do sali tronowej. Szef propagandy kulał, ale starał się trzymać prosto, a Bormann od czasu do czasu kłaniał się i łasnął. Kiedy znaleźli się u stóp krzesła, na którym siedział Goering, Bormann upadł na kolana i krzyknął:
   - Zmiłuj się nade mną, największy z największych Führer! Cóż, jeśli chcesz, poliżę ci buty językiem!
   Goebbels chrząknął krótko:
   - Jestem gotów zaakceptować śmierć!
   Góring wyjął hawańskie cygaro i powoli zapalił papierosa. Po obu jego stronach stali Müller i Schellenberg. Bormann wczołgał się na kolana do nowego Führera i od razu dostał buta w nos:
   - Śmierdzisz brutalem! Ogólnie rzecz biorąc, wielki Führer nigdy nie okazuje litości! Ale nie poradzisz sobie z prostą egzekucją! Dlatego rozkazuję! Przybij pazury z ramion i nóg i zostaw je wiszące na dziedzińcu Kancelarii Cesarskiej, aż umrą!
   Schellenberg nieśmiało sprzeciwił się:
   - A jak Zachód spojrzy na taką średniowieczną egzekucję? Zmierzamy w stronę cywilizacji.
   Goering chrząknął:
   - Myślę, że według Goebbelsa i Bormanna nie wyleją wielu łez! Przeciwnie, zobaczą, że jestem dokładnie tym Führerem, który jest w stanie postawić niezawodną barierę przeciwko bolszewikom. Więc połóż je na filarze! I uważaj, aby nie umrzeć od razu! A reszcie małych wspólników wybaczymy! Jestem miły!
   Cała sala chórem zaszczekała:
   - Chwała wielkiemu Führerowi!
   Góring obnażył zęby:
   - Führer jest zadowolony!
   Podnieśli Goebbelsa i Bormanna i wywlekli ich z sali na dziedziniec. Goering ziewnął demonstracyjnie:
   - Cóż, najważniejsze zostało zrobione! Szczegóły pozostają. Trzeba będzie przekonać Zachód o naszej lojalności! Tak więc, korzystając z prawa delegowanego przez parlament, daję wolność i równe prawa Żydom! Co jeszcze?
   Müller szepnął mu do ucha:
   - To jest najważniejsze! Ale pilnie musimy wysłać posłańca na spotkanie z członkami klubu: najbardziej wpływowymi i najbogatszymi ludźmi na świecie!
   Góring podrapał się w czubek głowy i odpowiedział:
   - Tutaj będziesz Muller. Po prostu najbardziej odpowiedni ambasador. Wylatujesz natychmiast, każda minuta jest cenna na wojnie!
   Muller skinął głową.
   - Zostanie wykonana!
   Góring stwierdził:
   - W międzyczasie niech Meinstein poprowadzi ofensywę przeciwko Rosjanom na Ukrainie. Postaramy się tworzyć nowe podziały. Najpierw zadzwońmy do Szerpy i wydajmy mu nowe rozkazy.
   Schellenberg skłonił się:
   - Czas, aby wojna totalna była naprawdę totalna!
   Müller przybył na Wyspy Kanaryjskie w środku nocy. Tam już na niego czekali przedstawiciele największych finansowych klanów. Po kilku rutynowych zdaniach były szef Gestapo zabrał się do rzeczy:
   - Po pierwsze, bardzo konieczne jest zawarcie rozejmu i rozpoczęcie negocjacji pokojowych! To jest pierwszy! Drugi to odmrożenie stosunków gospodarczych między krajami kapitalistycznymi.
   Paul Marshall, jak zwykle, w malinowej kurtce iz cygarem w ustach, odpowiedział:
   - Cóż, tego właśnie chcemy! Pierwsze kroki Hermanna Goeringa są zachęcające! Akcje wszystkich spółek gwałtownie wzrosły! Chcesz rozejmu?
   Muller skinął głową.
   - Na początek tak!
   Inny oligarcha, już w białym garniturze, wstawił:
   - To jest prawdziwe! Myślę, że Churchill się zgodzi! Co więcej, wiemy, jak wywierać na nim presję! I nikt nie chce, by bolszewizm przybył do Europy.
   Mueller zauważył:
   - ZSRR w możliwie najkrótszym czasie stworzył najpotężniejszy przemysł zbrojeniowy. Tysiące fabryk i fabryk zbudowano bez zachodnich inwestycji. Nawet teraz, pomimo ogromnych strat terytorialnych i potencjału przemysłowego, ZSRR produkuje 1500 czołgów miesięcznie ...
   Marshall przerwał:
   - Twoje informacje nie są dokładne! W rzeczywistości około dwóch tysięcy, a ostatnio coraz więcej T-34. Zamiast lekkiego T-60. A w produkcji samolotów ZSRR może w najbliższych miesiącach osiągnąć trzy tysiące.
   Müller gwizdnął:
   - Wow! Tym bardziej, że Rosjanie są teraz tak silni, że będą po tym, jak bolszewizm podbił Europę i Chiny. Wtedy zmiażdżą cały świat!
   Marshall skinął głową i zaczął kłaść sałatkę mięsną na talerzu.
   "To właśnie martwi Churchilla, a także innych wpływowych polityków zachodnich. Niemcy pod Rosją są znacznie gorsze niż Rosja pod Niemcami! Przecież faszyzm nie odmawia bogatym prawa do wzbogacania się, nawet dla Hitlera własność prywatna była świętą krową, której nie odważył się dotknąć noża! Chociaż dla Żydów ta wąsata szumowina była wyjątkiem.
   Müller, ostrożnie odgryzając kawałek krokodylej kiełbasy nadziewanej ananasem, zgodził się:
   - Hitler był zwolennikiem nienaruszalności własności prywatnej, a Goeringa jeszcze bardziej. Wszyscy go dobrze znacie! I oczywiście antysemityzm skończył się raz na zawsze! Zapewnimy Ci możliwość lokowania swojego kapitału na wszystkich terytoriach wyzwolonych od bolszewików!
   Marshall zasugerował:
   - W procesie negocjacji nastąpi określone rozgraniczenie stref wpływów. W międzyczasie chcesz przerwy!
   Müller wykrzyknął:
   "Czy nie jest barbarzyńskie niszczenie fabryk zbudowanych przez kapitalistycznych braci, zwłaszcza gdy weźmie się pod uwagę, ile zainwestowałeś w nie i swój kapitał? A ludność cywilna Niemiec nie jest za nic winna!
   Kapitalista w białym ubraniu zasugerował:
   - Pomóżmy Niemcom odbudować to, co zostało zniszczone. To będzie mocny ruch. Generalnie należało zbombardować sowieckie fabryki i fabryki, w których nie ma prawdziwego właściciela i przedsiębiorcy. Rosjanie dostają nieszczelne niebo!
   Marszałek zauważył:
   - Nadal będą problemy z opinią publiczną w Wielkiej Brytanii i Stanach Zjednoczonych. Cóż, gdyby Ameryka nie ucierpiała od bombardowań niemieckich, a tu jest łatwiej niż Brytyjczykom...
   Zmartwiony Mueller zgiął w pięści srebrny widelec.
   -Prawdziwa władza w waszych krajach należy do oligarchów! Przecież wybory to nic innego jak maskarada, wyrażająca jedynie rywalizację elit. Ponadto, już więcej niż pomściłeś nas za nasze bombardowanie, a teraz my rządzimy. Cóż, propaganda wszystko wyjaśni!
   Marshall zgodził się:
   - Na pewno! Zmiana przywódcy w Niemczech to dobry sposób na oszukanie ludzi, ale Goering... Przecież szef Sił Powietrznych III Rzeszy i Brytyjczycy mają u niego konto!
   Muller szybko wyjaśnił:
   - Goering to przede wszystkim żołnierz i Bóg widzi wojnę na Zachodzie! Cóż, w Wielkiej Brytanii widzą różnicę między wojownikiem a katem. Więc myślę, że wyjaśnisz tłumowi. Poza tym, co mogą zrobić Brytyjczycy? Głosujcie na labourzystów, ale w tym przypadku władza oligarchii finansowej nie osłabnie ani na chwilę. Niezależnie od tego, która partia dojdzie do władzy, zawsze jesteś na tronie. To taki system do przenoszenia miejsc w Senacie z rąk do rąk!
   Przedstawiciele oligarchii jednogłośnie zgodzili się:
   - Interesy światowego kapitału są wyższe niż emocje, a Stalin i komunizm to główne zagrożenie dla fundamentów potęgi bogatych! Możesz więc założyć, że rozejm został już zawarty! Prawdziwa władza - władza pieniędzy daje dobro!
   Mueller z dość szczerą serdecznością potrząsnął przedstawicielami oligarchów (nie każdy miliarder zaryzykowałby przybycie w tak niebezpieczne sąsiedztwo strefy wojennej).
   Po czym szef Gestapo, przewracając zawartość kieliszka szampana i najwyraźniej śmielej zapytał:
   - To na pewno dobrze, ale rosyjski niedźwiedź jest silny, a bolszewizm uczynił go jeszcze bardziej okrutnym! Jeśli Sowieci są w stanie wyprodukować broń w tak dużych ilościach, to wasza neutralność nam nie wystarczy. Potrzebujemy zarówno pomocy ekonomicznej, jak i najlepiej bezpośredniej interwencji wojskowej! Rosjanie mają zbyt dużą przewagę w zasobach ludzkich!
   Marshall był najwyraźniej najbardziej kompetentny i sprzeciwił się w bardzo uprzejmy sposób:
   - Muszę powiedzieć, że wasi eksperci nie liczą najlepiej. Formalnie w Rosji przed twoją inwazją...
   Müller, świszczący oddech, przerwany:
   - Wojna prewencyjna!
   Marshall pokiwał głową ze zrozumieniem.
   - Tak, nawet profilaktyczny! Bolszewizm w naturalny sposób charakteryzuje się ekspansją. Marzą o stworzeniu imperium rady światowej. Nawet w konstytucji ZSRR z 1922 r. jest napisane, że Związek Radziecki będzie się rozszerzał, aż dołączy do niego ostatnia republika ziemska. Marshall wziął głęboki oddech i otarł pot z wysokiego czoła. - Ale formalnie w Rosji było 194 mln mieszkańców. Ale te liczby są zaniżone, ponieważ wyniki spisu z 1937 roku uznano za sabotaż, a ich wynikiem był wzrost o co najmniej sześć milionów. A więc właściwie nie więcej niż 185 milionów. A biorąc pod uwagę straty terytorialne i ogromne straty armii sowieckiej, w rzeczywistości ZSRR ma obecnie nie więcej niż 125-130 milionów ludzi. Tak więc, biorąc pod uwagę sojuszników, masz nawet przewagę w sile roboczej! Więc możesz sam poradzić sobie z ZSRR, nawet bez naszych dywizji.
   Mueller ze smutkiem w głosie, jakoś przypominał bezdomnego kundla o inteligentnym wyglądzie, zauważył:
   - Wydaje się, że to prawda, ale Rosjanie kładą na ławce zarówno kobiety, jak i młodzież, i zbierają wszystkie zasoby rad. I kosztem liczebności realnych sił, po pierwsze, część ludności zdołała uciec z okupowanych terytoriów, po drugie, przeklęci partyzanci wciąż strajkują. Skrępują nasze wielkie siły.
   Marshall, z najbardziej przyjaznym tonem, zasugerował Muellerowi:
   "Nie chcesz papierosa!
   Müller machał rękami jak pływak.
   - Nie, robi mi się niedobrze! To tak niesamowita obrzydliwość, że lepiej wypić litr wódki zmieszanej z koniakiem!
   - Cóż, zadbaj o swoje zdrowie! - Marshall zaczął wypuszczać kółka z dymu. Cygaro było wielkości nogi krzesła, owinięte w złocony papier. - Użyj policjantów i Khivi, a także żołnierzy satelitów. Oczywiście pomożemy ci z bronią, a także z surowcami. Osiemdziesiąt milionów mieszkańców Niemiec, plus Austria, Sudety, niemieckie diaspory w różnych krajach. Nie mniej niż sto milionów, niektórzy Aryjczycy. A co z satelitami i podbitymi krajami? Możesz także tworzyć polskie dywizje. Żadne hordy bolszewików nie są wcale tak nieobliczalne. Same wasze Włochy to czterdzieści osiem milionów, nie licząc kolonii. Tak więc przewaga liczebna zależy od twoich osobistych umiejętności. Zrobimy wszystko, aby przyspieszyć zwycięstwo nad bolszewikami.
   Muller poczuł brutalny głód (podobno z podniecenia) i zaczął jeść. Z pewnością nie jest biednym człowiekiem, ale nawet szefowi gestapo zaimponowało np. danie z żyrafy i dwadzieścia rzadkich owoców w dodatkach. I pień budyniowy słonia zmieszany z mackami kałamarnicy i nadziewanymi tuszkami płaszczki, sosem pomidorowo-czekoladowym. Ogólnie piękny! Przez kilka minut milczał, energicznie poruszając szczękami, mając już dosyć, protekcjonalnie zauważył:
   - Musielibyśmy też zaangażować Japonię w wojnę przeciwko ZSRR... Wtedy Rosjanie na pewno zostaliby zmiażdżeni!
   Marshall westchnęła, udając łzy i mlaskanie na filet z smażone gazeli moczone w brzoskwiniowy i sok pomarańczowy:
   - Z Japonią jest trudniej! Kraina wschodzącego słońca dała Ameryce policzek w twarz... A my jesteśmy dumnymi Jankesami, poza tym ci o wąskich oczach zabrali za dużo ziemi.
   Muller potarł palcem wskazującym twarz Najświętszej Maryi Panny o złoty widelec, zgodził się:
   - Tak, przekonać Japonię do rezygnacji z podbitych terytoriów nie będzie łatwe, ale... Wy jesteście Amerykanami praktycznym narodem, prawda?
   - Tak, racja!
   - A także najbogatszy z najbogatszych rządów w USA! Cóż, Chiny mogą stać się bolszewikami. A to jest wbrew twoim interesom. - Mueller rozejrzał się rozpaczliwie wokół biznesmenów. - A więc masz zarówno Chiny, jak i ZSRR. Rosjanie są zbyt silni, by ich pokonać bez Japonii. A cesarz może zgodzić się na wymianę Oceanu Spokojnego na Syberię. Tak, a Yamamoto jest przeciwnikiem wojny ze Stanami Zjednoczonymi... A więc!
   Marshall przerwał Muellerowi klaszcząc w czoło. Inni oligarchowie obnażyli szczęki, ale w ich oczach była frajda:
   - Zrozumieliśmy cię! Pomyślmy też o tym! Do tego czasu możesz iść spać! Jutro o dwunastej po południu dowiesz się, czy twoje wysiłki zakończyły się sukcesem. Tak i potrzebujemy odpoczynku.
   Müller skłonił się jak najniżej, niemal dotykając czołem podłogi, przedstawiciele światowej oligarchii uśmiechnęli się krzywo:
   - Nie jestem dumny! Oczywiście szanuję Twój czas.
   Były szef Gestapo przeszedł na emeryturę po angielsku, nawet się nie pożegnając, strasznie chciał spać, trzeci dzień na nogach. Dostał apartament prezydencki z łóżkiem wielkości boiska do piłki nożnej i otoczony roślinami z całego świata.
   A że cel pośredni został osiągnięty lub prawie osiągnięty, krucjata przeciwko komunizmowi jest rzeczywistością. A wszyscy bogaci są zjednoczeni w walce z bolszewizmem! I to jest główny punkt! A co z Rosjanami? Walczyli dobrze, ale w samym 1941 roku stracili cztery miliony jeńców! Nie taki fajny naród. W 1915 Rosjanie zostali pokonani, mimo ich przewagi liczebnej. Rosja carska była ponad trzykrotnie liczniejsza od Niemiec, podczas gdy Niemcy walczyli na dwóch frontach. Gdyby nie interwencja USA, mógłby wygrać. W każdym razie Rosjanie pod wodzą Lenina podpisali upokarzający pokój. Oddali Białoruś, kraje bałtyckie i Ukrainę, płacąc ogromne odszkodowanie. Potem jednak udało im się zwrócić większość ziemi. To prawda, Polska nie uległa czerwieni... W 1939 roku ten brzydki pomysł Wersalu został ukończony... Müller znowu ziewnął i zemdlał...
   Nikogo nie interesują sny szefa gestapo, choć długo odpoczywał.
   Premier Churchill, któremu na mocy prawa przysługują uprawnienia nadzwyczajne, uważnie wysłuchał raportu. Wysoki, barczysty, pełny, ale silny, z twarzą dobrodusznego buldoga, przywódcy największej pod względem ludności i terytorium potęgi świata, zapalając fajkę, zastanawiając się nad zmienioną sytuacją. Niemcy są oczywiście geopolitycznym konkurentem Wielkiej Brytanii. Co więcej, jest dość poważna, podobnie jak we Francji, a nawet w Stanach Zjednoczonych. Ale to tylko konkurent, a Związek Radziecki jest prawdziwym i nieprzejednanym wrogiem ideologicznym! Sam system komunistyczny zaprzecza najwyższej wartości świata burżuazyjnego - własności prywatnej. W dodatku nawet po pokonaniu Francji naziści nie pozbawili potentatów finansowych (poza oczywiście Żydami i dlaczego Hitler tak na nich utknął!), by się wzbogacać i być panami. Jeszcze lepiej, gdy naziści rozproszyli robotnicze związki zawodowe i pozwolili na wydłużenie dnia pracy do 16 godzin dziennie!
   W głębi duszy Churchill szanował Hitlera, ale go nie lubił, uważając go za nowicjusza i wieśniaka. Ale Goering, pochodzący z arystokratycznej rodziny, jest znacznie bardziej akceptowalnym partnerem. Zwłaszcza po tym, jak pierwszy dekret zniósł dyskryminację Żydów! Tak, poradzisz sobie z świnią! Co więcej, Góring, w przeciwieństwie do Hitlera, pije koniak, jest wykwintnym smakoszem i nie jest obojętny na płeć żeńską. I jest też między nimi podobieństwo - miłość do drogich cygar hawańskich. Również plus.
   Teraz najważniejsze jest natychmiastowe ogłoszenie rozejmu lub targowanie się! Prowadzenie dalszej wojny z Niemcami oznacza pomoc Sowietom. A jeśli Czerwoni przybędą do Europy, wszyscy bogaci ludzie zostaną albo rozstrzelani, albo w obozach zagłady ... Oczywiście nie można pozwolić na klęskę III Rzeszy ...
   Miliarder Adam Smith był pierwszym przyjętym przez brytyjskiego premiera. Rozmowa dotyczyła zmian w Niemczech. Adam, pijąc kawę z królewskiego kieliszka, od razu chwycił byka za rogi:
   - Czerwone wskazówki są za silne! Ich system dowodzenia jest bardzo skuteczny w warunkach wojennych! Kręgi biznesu w całym cywilizowanym świecie obawiają się, że po Stalingradzie III Rzesza nie będzie mogła już iść. W tej śmiertelnej bitwie z bolszewizmem każdy żołnierz jest drogi Niemcom i ich sojusznikom! A bitwa w Afryce odciąga ogromne siły, zwłaszcza lotnictwo i marynarkę wojenną, od wschodniego teatru działań. Więc decyzja musi być podjęta natychmiast!
   Churchill milczał przez około minutę, paląc powoli. Nie tolerował zamieszania i uwielbiał powtarzać: nie da się pokonać otchłani w dwóch krokach! Oczywiście wojna jest kosztowna i imperiom kapitalistycznym nie jest dobrze wyniszczać się nawzajem ze względu na bolszewizm. Ogólnie rzecz biorąc, Rosja jest długoletnim rywalem Wielkiej Brytanii, jej najgroźniejszym rywalem geopolitycznym. Nawet Iwan Groźny planował wyprawę nad Ocean Indyjski, a Piotr Wielki walczył z Iranem i Turcją. Następnie za Mikołaja I doszło do bezpośredniego konfliktu zbrojnego. Wygląda na to, że Wielka Brytania wygrała wojnę krymską, ale zapłaciła za tę Wiktorię większą ilością krwi niż wszystkie wojny z Napoleonem! I nawet Krym nie został całkowicie schwytany. Następnie starcia w Afganistanie pod rządami Aleksandra III i aktywne wsparcie Wielkiej Brytanii dla wąskookich podczas wojny rosyjsko-japońskiej ...
   Wtedy Rosja stała się niejako sojusznikiem, ale przeprowadzono tajne negocjacje z Niemcami, aby podzielić się ogromnym rosyjskim tortem. Po rewolucji kraje Ententy początkowo pomogły Białej Gwardii, ale potem elita finansowa ochłodziła Kołczaka i tym podobne. Jednym z powodów był żarliwy antysemityzm Białej Gwardii i fakt, że większość narodów byłego Imperium Rosyjskiego poszła za bolszewikami. A świat, kręgi finansowe miały nadzieję, że śmiertelnie chory Lenin zostanie zastąpiony przez jego prawą rękę Trockiego z sojuszem z Zinowjewem i Kamieniewem, po czym zostanie przywrócony stary porządek! Żyd czystej krwi Trocki z zamożnej rodziny, o manierach mistrza, najmniej przypominał bolszewika i budził wśród światowej oligarchii nadzieje na całkowite zniewolenie Rosjan i innych narodów. Ale Stalin wygrał, który ograniczył NEP, ostatecznie położył kres własności prywatnej, przeprowadził kolektywizację i zorganizował totalne czystki w aparacie. ZSRR szybko zwiększał swój potencjał militarny, a tempo gospodarcze było rekordowe, nigdy wcześniej nie widziane. I to wszystkich przerażało! Dlatego Hitler pomógł przywrócić machinę wojenną w Niemczech. Pozwolono mu wprowadzić powszechną służbę wojskową, odzyskać kontrolę nad strefą zdemilitaryzowaną w dorzeczu Renu, a nawet zaanektować Austrię. A co z Anschlussem i referendum: wszystko jest legalne z punktu widzenia prawa międzynarodowego. Potem ustąpili Czechosłowacji... Wszystko było umeblowane z rangą. Sam sędziwy premier napisał list do Hitlera, aby wziąć Czechy pod "ochronę". Czechosłowacja była podzielona... Przygotowano plan wojny koalicyjnej przeciwko ZSRR. Japonia została uderzona od wschodu, od południa Turcji i Włoch, od zachodu przez Niemcy, Rumunię, Polskę, Węgry, Hiszpanię, Finlandię i inne przy wsparciu Wielkiej Brytanii, Francji i Stanów Zjednoczonych.
   Niestety, Hitler okazał się idiotą, inscenizując "Noc kryształowych noży", zabijając wielu bogatych Żydów. Polska, gdzie jest ponad dwa miliony Żydów, a oni kontrolują prawie dziewięćdziesiąt procent stolicy, zbuntowała się i sojusz został udaremniony! I tak rozpoczęła się II wojna światowa! Cóż, że teraz świat "za kulisami" może być zaspokojony, opętany Führer nie żyje, podobnie jak jego wspólnicy! Teraz możesz pozbyć się bolszewizmu i znienawidzonej Rosji!
   Churchill przemówił niskim, ochrypłym basem:
   - Ogłaszam rozejm na sto dni i zaczynamy negocjacje! Natychmiast wyślij rozkaz do wojsk. - I zwrócił się do amerykańskiego generała Patona. - Ameryka wie?
   Paton szczeknął:
   - Bez Anglii Stany Zjednoczone nie będą walczyć! Nasze wojska zaczęły już rozwodzić się z hordami niemieckimi.
   Churchill uśmiechnął się tak serdecznie, jakby buldog zobaczył grubą kość.
   - Więc to świetnie! Co jeszcze?
   Sekretarz nieśmiało mruknął:
   - Stalin dzwoni, chce pilnie rozmawiać!
   Churchill skrzywił się, jakby bolał go ząb.
   - Powiedz mu, że mam pilne spotkanie i do jutra rano nie może być mowy o rozmowie!
   Sekretarz skinął głową.
   - Zrobię to! Mussolini również wysłał telegram. Prosi o pokój!
   Churchill, zamiast odpowiedzieć, wziął ze stołu butelkę szampana i demonstrując siłę, wyciągnął zębami korek i ssał butelkę. Wypił ponad połowę i chrząknął:
   - A jednak istnieje Bóg i wybawił nas od Hitlera. I sami pozbędziemy się Stalina!
   Szampan spłynął po zatłuszczonym podbródku premiera. Churchill potrząsnął głową i rozkazał:
   - Z okazji rozejmu zorganizuj wakacje! Wygraliśmy wojnę i wszyscy powinni być szczęśliwi! - i chytrze zmrużył oczy. - Z wyjątkiem Rosjan! Już niedługo nie będą się śmiać!
   Paton uśmiechnął się.
   - Eliminacja Hitlera wywołała radość w ZSRR, teraz w Moskwie odbywa się parada, a nawet strzelają w powietrze!
   Churchill mówił filozoficznie:
   - Jedyny pogrzeb z salutem to pogrzeb wojny!
  ... ROZDZIAŁ 21.
  Aleksander Rybaczenko nie zmienił jeszcze niczego w swoim życiu. W święto 8 listopada chłopcy ponownie najechali. Psy wpędzono do bud za pomocą ultradźwięków, które emitowały urządzenie wielkości pudełka zapałek.
  A dzielna ekipa chłopców zabrała i weszła do bogatego domu. I czego nie mogli stamtąd znieść tylko chłopcy i dziewczęta.
  I drogie garnitury, biżuterię, sztabki złota i walutę.
  A także wiele więcej.
  Aleksander Rybaczenko zdołał też zabrać część cennych dokumentów.
  Następnie przekazano je partyzantom.
  Potem bosy chłopak zapisał coś interesującego w swoim ogólnym notatniku i było super.
   Rosja to największy kraj
   Wszechświat niech będzie pod tobą!
   Ale wtedy huragan przetoczył się przez śmierć,
   Co stało się z mojej ojczyzny świętym?!
  
   Jak to się stało? Dlaczego nie ma Ojczyzny - Wielkiej Rosji? Wydawaliśmy się sobie potężni, prawie bogowie, wybaczcie zmęczenie takim porównaniem. Siedem największych galaktyk było prawie całkowicie w naszej mocy. Tytaniczna broń zdolna do unicestwienia światów, takich jak oddech podziemi, szybkość statków kosmicznych, odkrycie hiperplazmy, wielowektorowe wymiary, odmiany kinezyprzestrzeni, broń magojądrowa... Próbowali nam się oprzeć: aroganckie imperium Daeger, Diamentowa konstelacja Tahirak, furilla, eufacation... Diamentowa konstelacja, najstarsze imperium z trzymilionową historią, totalna wojna kosmiczna trwała kilkadziesiąt lat, a jedynie odkrycie półprzestrzeni pola, które zneutralizowało potężne W zwycięstwie pomogły rakiety termokwarkowe i grawio-termokwarkowe. Potworne konflikty, bynajmniej nie tak zachwycające swoim romantyzmem i jaskrawymi kolorami bitew, jak w przebojach dwudziestego pierwszego wieku. Konstelacje, wiele tysięcy planet zostało poddanych niszczycielskim uderzeniom.
   Stworzono nowe sposoby anihilacji, wirusy biocybernetyczne, działania ukierunkowane, hiperpromieniowanie, broń wojskową działającą na czystej wodzie i wiele innych. Setki tysięcy planet zostało oczyszczonych, potężne eskadry ludzi z innego świata zostały natryśnięte na fotony i nanocząstki, których poszczególne statki kosmiczne mogły udawać się na ziemski księżyc. Czasami było okrutne, cywilizacje się cofały, Rosja straciła miliony swoich synów, ginęły całe światy, znosząc najbardziej okrutne reakcje. Ale ludzkość była silniejsza. Nauka ewoluowała, wiele planet stało się poligonem do eksperymentów. Tak powstała bomba termopreonowa, której pojawienie się przewidział wielki pisarz science fiction Rybachenko. Ludzie zaczęli dorastać w specjalnych inkubatorach, każdy chłopiec i dziewczynka od dzieciństwa wychowywali się w koszarach, doskonaląc sztukę wojenną. Imperium stało się niezwyciężone, jego flota kosmiczna stała się najliczniejsza i najbardziej nowoczesna. Wiele ras, zdając sobie z tego sprawę, walczyło po naszej stronie. Ale potem ci, którzy zamówili - dokończ! Samookreślenie tej rasy było tajemnicą, gdyż gatunek ten również wygląda w warunkach naturalnych. Nazywano ich Olimpijczykami, ponieważ ta supercywilizacja miała moc Wielkiego Boga Stwórcy. Olimpijczycy żartobliwie rządzili Przestrzenią i Czasem, niezmiernie nas przewyższali. Tylko my nie rozumieliśmy. Coś fajniejszego niż Wielka Rosja? To nierealne... Jak na cywilizację, która przeszła długą drogę, kraj, którego cała historia to ciągłe wojny i który, nawet po przegranej, zawsze się mścił.
   Okazało się antiquasar! Olimpijscy stanowczo twierdził, ich istotności i moc. Najgorsze jest to, że nawet nie męczy. Ale było też coś, co dało przynajmniej jakieś przebłyski nadziei - Byli naprawdę przestraszony przez Rosję! Panika, lęk zwierząt. Nie było takie pobłażanie typowe dla starszych, jak mówią, że dzieci są roi się tam w swojej piaskownicy, nawet jeśli wielkość dziesiątki i setki tysięcy parseków - dobrze, niech się dzieckiem! A jeśli zaczną przeszkadza dorosłych - na smark! Nie wydają się być całkiem odpowiednio wyobrazić co ogromna moc potężny rosyjski imperium może stać się w przyszłości! Byliśmy silni i byliśmy coraz silniejszy! Za które otrzymał w całości, obserwując jak Wielka Rosja rozpadnie ...
   Byłem schizoidalną czarną dziurą, antymózgiem! A co najgorsze, za nic nie mogę się usprawiedliwiać. Można uciec od psów Konfederacji Zachodniej (składającej się z byłych imigrantów ze Stanów Zjednoczonych i Europy, którzy nagle przypomnieli sobie o demokracji, opuszczając Wielką Rosję), można zasypać dziurę w Nowym Missisipi czy Quasar-Waszyngtonie, stolice nowego państwa. Ale nie odchodź od siebie. Na mnie - niezrozumiała potworna krew, utracone tożsamości bilionów ludzi i innych galaktyk. Każdy z nich żył, w coś wierzył, kochał, nienawidził... Wszyscy wspierali nas i naszą wiarę. Kochany i szanowany; były dowódca Aleksander Soldatow i ja, wojowniczka Elena Sokołowskaja. Ziemianie uważali urządzenia zmiennego czasu zdolne do przenoszenia całych konstelacji lub galaktyk w niezrozumiałą przeszłość i odległą przyszłość jako osobiste wyzwanie. Obcy, którzy wiedzą, skąd przybyli, zainstalowali je bez pytania o pozwolenie. I zmienili konfigurację wszechświata, jego prawa, jak ultra-quasi-bogowie, według własnego uznania. Bez zatrzymywania się w umysłach dzieci... No cóż, bezczelni ludzie, mega-kosmiczni łajdacy!
   Dziewczyna wędrowała ulicami Zeusa. Latanie na tym świecie jest niezwykle trudne, a broń wielozadaniowa, różne technologie hiperplazmy albo nie działają, albo działają z przerwami. Dręczyły, dusiły myśli o przeszłości. Wiadomość o upadku Układu Słonecznego wstrząsnęła Imperium. A także zniknięcie niezliczonej floty. Gdyby tłumy ludzi, którzy nagle stracili moc i inne galaktyki, przez które się przepychałem, wiedziały, kim jestem, zostaliby ukrzyżowani na maszcie flagowym misji.
   Ale nie mogli się domyślić, bo pomysł, że słodka, wyzywająco pomalowana dziwka i naczelny dowódca bilionów wyselekcjonowanych bojowników to jedna osoba - idiotyczna do absolutnej skrajności - to głupota!
   Twarz dziewczynki jest malowany, zmieniony przez kosmetyki, potężne ciało stało się jeszcze bardziej seksownego podczas cykli wędrując między galaktykami. Olimpijscy nie całkowicie unicestwić ludzkość, ale radykalnie zmienił swój rząd. Wielki Rosja już nie istnieje, są tylko fragmenty imperium. Drugi kapitał w centrum galaktyki zniknęły również, pozostawiając jedynie dość odmłodzony Data ultrafioletowe, z których większość miała formę hybrydy kwiatów i nieznanych zwierząt. Jak truskawka, ananas wiewiórki szczupaki, grzyb Jerboa i innych absurdów! Szympans / mniszek hybrydowy - zamiast zwykłego kulistym kształcie. Co nie do pomyślenia prawami fizyki konieczności zostać naruszone do tego? Moc Olimpijczyków zdaje się nie znają granic! Co znajduje się w światach? Planety są już do przeszłości - staje się czymś tak Surreal że Picasso i Salvador Dali udusić się z zazdrości! Nawet na tym tle problemy osobiste są nieistotne, jak gry dla dzieci z meczów, gdy wybucha bomba wodorowa! Konfederacyjna służb specjalnych miał obszerną listę moich współpracowników - to skurczyły się prawie co tydzień, jak przestępcy zostali złapani. Większość zmarła na własną rękę, ponieważ wykonanie w przypadku wychwytywania był niewspółmiernie straszne. Zostały one wyrzucone w przezroczystej kapsule na gwiazdę glucon-neutronowej. Ciało zostało przebite przez promieniowanie, które nie zabijają od razu, ale spowodowała potworne, nieporównywalny ból. Chaotyczne neutrony napędowe dręczony zakończeń nerwowych, powodując przerażającymi deliriums w mózgu. Wszystkie skumulowane negatywne emocje i kompleksy wyłonił się z podświadomości. Wydawało się, że moje serce było całkowicie przestarzały, lodowaty z niesamowitych boleści, nieznośny kata - sumienia, ale nie wyglądasz, a łza wyjdzie ...
   Niektórzy woleli wojnę partyzancką. Marzyliśmy o odbudowie imperium i uderzeniu na olimpijczyków! Dziecko zaciskające pięści i grożące tornadem, które zmiażdżyło dom i zabiło jego rodziców. Fantastycznie, ale nadszedł czas i ludzie zaczęli sterować pogodą i radzić sobie z tornado łatwiej niż z kołem rowerowym! Pamiętam Interchange Dos-369, zamknięty podwymiarowy świat, metalową skorupę z portami dokowania i dokami naprawczymi. Odłamek cywilizacji pośród zimna i światła gwiazd. A także - dużo wraków ze statku, przechwycony bogaty ładunek, piracka produkcja, a następnie bitwa i zniszczenie całego świata, używając eskadry termopreonów do jej ostrzału (miliardy razy silniejsze niż rakieta wodorowa). Okropna katastrofa. Planeta rozpadła się na biliony ognioodpornych pereł, płynnych odłamków, zatomizowanego jądra, które po kilku godzinach zrobiło się czarne, stając się prawdziwymi prochami pokonanego świata!
   Elena do czarnej dziury, do śmiejącej się próżni, której imię jest na szczycie listy. Kto jest naprawdę wyjątkowo drogi - Aleksander jest całkowicie unicestwiony, jego ultradrednot, olbrzym w kształcie kropli, o średnicy tysiąca ośmiuset kilometrów, wpadł w falę i został uniesiony w niebyt przeszłości. A atak chronostacji olimpijczyków wymagał ogromnych sił. Ale co dzieje się z największym statkiem kosmicznym, gdy wkracza we własną przeszłość. Rozpada się na elementy, z których został stworzony. Ludzie natychmiast kurczą się do wieku niemowlęcia, wielkości zarodka - znikają. Jakakolwiek obrona jest bezsilna przed naporem czasu. I dlaczego przeżyłem w tym piekle, bardzo możliwe, że z powodu wewnętrznego sadyzmu olimpijczyków. Podobnie jak w jego czasach, Jehowa zamiast zabić Kaina, skazał go na męki, a potem dosłownie zmoczył potomstwo w ogólnoświatowym potopie. Cierpię nie tyle fizycznie, bo osoba urodzona w koszarach jest dość naturalnym towarzyszem, ale co gorsza duchowo. Mały człowieczek to głupia kobieta, która dźwigała cały ciężar odpowiedzialności - jakby wszechświat wisiał na cierpliwym, kobiecym płaczu...
   Tłum wyniósł dziewczynę na plac. Uwagę przykuła ogromna projekcja holograficzna, błyszczący czworoboczny mega-samolot. Publiczny kanał państwowy pokazał kolejną masakrę - opływową, przezroczystą kapsułę w kształcie kropli na oślepiającym czerwonym tle. Ostatni lot Margarity Żelezowskiej, koordynatorki rosyjskich bojowników imperialnych. Próżnia! Noszona w polu siłowym, naga, umięśniona pomimo cierpienia (dziewczyna niewątpliwie była torturowana), wciąż piękna. Na czystej, elastycznej, lśniącej od potu skórze, połamanych, rozdartych śladów od dotyku potężnych wyładowań hiperprądu (w przeciwieństwie do konwencjonalnej elektryczności, hiperprądy wykorzystują mniejsze cząstki o ogromnym impulsie, zdolne do poruszania się z prędkością wielokrotnie większą od prędkości światła, w większej liczbie wymiarów, wyższa wydajność!). Teraz została wrzucona do kapsuły, która poleci po niszczycielskiej orbicie. Agonia będzie trwała kilka tygodni, a ból będzie tysiące razy silniejszy niż palenie na stosie. Nie przebrany sadyzm - technotroniczni faszyści, zaspokojenie zwierzęcych instynktów, ale jakim prawem!? Konfederacja Zachodnia to obca formacja dla dumnych Rosjan, rodzaj separatystów, spośród narodów, które od starożytności sprzeciwiały się Rosji. A teraz ten pająk się mści, chcąc zapobiec odrodzeniu imperium, wielu ludzi chce przywrócić Wielką Rosję, dlatego klika drapieżnych oligarchów chce spalić ten pomysł w zarodku. Nowa burżuazja od dawna chciała uzyskać prawdziwą władzę i wolność polityczną, aby mieć wpływ na procesy w kraju. Nie wszyscy byli zadowoleni z porządku politycznego koszar. Niech dziewczyna będzie winna przed ludzkością, chociaż czy można winić mrówkę za to, że nie przeniósł góry? Ale tylko Wielkie Imperium Rosyjskie ma prawo go osądzać, jego unicestwiony system władzy, który zginął w tymczasowym wirze, Najwyższy Koordynator-Cesarz. Nie dziedziczny monarcha, ale superman, który przeszedł wielopoziomowy system selekcji, wybrany spośród dziesięciu tysięcy. Każdego roku dziesięć tysięcy najbardziej uzdolnionych genetycznie dzieci, chłopców i dziewczynek, wybiera się do nauki sztuki władzy. Następnie przy pomocy specjalnych programów tworzonych przez najmądrzejszych i wybranych ludzi wybierany jest przewodniczący. Wielopoziomowy do pięciu lat, dwa razy w roku, pięć trzy razy, a po piętnastu: cztery razy w roku ustalany jest kandydat na koordynatora cesarskiego. W wieku trzydziestu pięciu lat zajmuje krzesło i rządzi dokładnie przez dwadzieścia pięć lat, przenosząc stery rządu na innego przywódcę. W ten sposób zapewniona jest ciągłość władzy, brak stagnacji i rotacja elit. Były Imperatorski Koordynator automatycznie awansuje na stopień doradcy i może objąć kolejną wysoką pozycję w imperium. Zbyt długie panowanie psuje człowieka, zamieniając go w despotę. Sama Elena była jedną z dziesięciotysięczników, stała się pierwsza pod względem liczby zdobytych punktów, ale po prostu urodziła się w złym czasie i nie została prezesem. Dziewczyna zrobiła szybką karierę, przeszła wiele bitew. I wiedziała coś, czego nie wiedzieli inni. Mianowicie jest szansa na podniesienie Rosji z popiołów i odzyskanie tego, co wcześniej utracone, a nawet wskrzeszenie zmarłych. Więc Elena nie uciekła, a wręcz przeciwnie, szukała klucza do odrodzenia! Nie ucieczka, ale poszukiwanie! Jak detektyw szukający śladu, śladu ostatniej nadziei!
   Słychać było dźwięki muzyki - demoniczne, agresywne, energetyczne. Organy zagrzmiały głośno, wtórowały temu herdidas - mieszanka kontrabasu i dud z elektronicznym wzmocnieniem. Dziewczyna cieszyła się, że jest rozproszona, słysząc krzyki i jęki nagiego, okrutnie torturowanego przyjaciela lecącego do gwiazdy męki ponad wszelkimi siłami. Sadystyczny hologram pozostał z tyłu, a dziewczyna zaczęła przepychać się przez ludzką i inną galaktyczną gromadę. Część publiczności wolała jednak latać, chociaż na tym świecie najdoskonalsza technika może w każdej chwili odmówić. Jednak grawomobily były wyposażone w amortyzatory grawitacyjno-kosmiczne na wypadek upadku. Tutaj jeden z nich upadł i odbił się jak piłka, na boki słychać było wszystkich gapiów. Dziewczyna od niechcenia odsunęła na bok:
   - Dwa zgony nie mogą się zdarzyć, jednego nie da się uniknąć!
   Prawie pobiegła do miejsca, w którym słychać było krzyki, skąd z odległości wielu mil panował wściekły, zwierzęcy, mięsożerny gniew. Ryk i fale dźwiękowe grawio-narządu przeniknęły do krwiobiegu, sprawiając, że serce bije szybciej.
   Dziewczyna niczym motorówka w liliach wodnych wbiła się w owal widowni. Niektórzy z nich, przytłoczeni emocjami, wzbijali się w powietrze, unosili i gwizdali.
   Walczyły dwa binary. Kobiety są jednocześnie piękne i groźne. Byli nadzy do pasa, ich szorstkie, krótkie spódniczki były poplamione krwią, a mięśnie pleców, nóg i ramion były wyraźnie widoczne. Wygląda na to, że ludzie w każdym razie są bardzo podobni, tylko nieziemskiego pochodzenia. Binary były tak piękne i silne jak ziemskie wojowniczki. Z pewnością nie tak różnorodny jak pokaz transwestytów zebrany z wielu galaktyk! Długie, rozjaśnione włosy są splecione w warkocze, kolorowe tatuaże na przedramionach i plecach, jeden z lokalną świątynią religijną i aniołami, które mogą przestraszyć dziecko, a drugi na plecach, szczery, podniecający międzygatunkową pornografię. Poruszały się lekko, ślizgały się, zbiegały w migotaniu gryfa (Materiał jest sto dwadzieścia razy mocniejszy od stali) i wycofywały się. Niepozbawione piękna i erotyzmu bose stopy dziewcząt zostawiały krwawe ślady, co jakiś czas odlatywały, celując w brzuch lub kolano. Spocone, opalone ciała wojowniczek pokrywały liczne rany i blizny.
   Zbiegła wojowniczka trąciła łokciem stojącego obok chomika w zbroi:
   - Ciekawy widok, ale dlaczego miecze nie są hiperplazmatyczne?
   Chomik parsknął.
   - Miecz świetlny o temperaturze miliardów stopni spali wszystko, co żyje. I tu trzeba rozbawić tłum. Binary w rzeczywistości nie angażują się w przedłużające się walki. Wiedzą, jak od razu unicestwić. Jeśli nie ze środka, to z drugiego ciosu.
   Sokolovskaya wzruszyła ramionami ze zdumienia:
   - Myślałem, że tubylcom nie wpuszczono do miasta reżimu.
   - Czasami mnie wpuszczają. To coś w rodzaju trupy cyrkowej. Wędrują po pustyni, studiują, bawią masy. - gryzoń wsadził sobie do ust rodzaj cukierka w czekoladzie, jego głos stał się mniej zrozumiały, bulgoczący. - Oczywiście są dobrymi wojownikami, ale absolutnie nieszkodliwymi. Nie łamią prawa, organicznie wtapiają się w naszą kulturę.
   "Niebo na ziemi, nigdy więcej nie widać! Sprzedane szatanowi, by cierpiał na wieki! Tortury są ciężkie - smutki są wielkie! Smutne rzeczy - łzy w dwóch rzekach!" Dziewczyna śpiewała w jej umyśle. mega-zurbanizowana metropolia, po której biegają latający policjanci, budynki są podobne, ozdobione kwiatami, czołgami i działami samobieżnymi, a nawet hybrydą norki i cytryny, wygląd takich kobiet jest archaiczny i gangsterski.
   Chomik mrugając chytrze, szepnął:
   - Wiesz, potrafią dawać miłość. Nie pogardzaj nikim, po prostu zapłać! Temperament jest szalony! A cena to nie próżnia!
   Rytm nasilił się, herdidas jęczały bardziej przenikliwie. Dziewczyna obrzuciła ją wyćwiczonym spojrzeniem, od razu zrozumiał, skąd dochodziły dźwięki.
   - Rezonans gravio i przetworniki - uśmiechnęła się dziewczyna. "Muzycy-wojownicy to tylko roboty! Muzyka oparta na potrójnym ruchu.
   Mieszanka rumianku i żaby, z uszami jak skrzydła nietoperza piszących subtelnie:
   - Nie śledzą przebiegu walki. Skąd wiesz, kiedy zmienić tempo? Cudowna ziemianka?
   Elena poprawiła:
   - Nie jestem ziemianką! To błędna definicja. A roboty mierzą bioprądy mózgu, różne parametry ciała. Nie wiadomo jednak, kto do kogo się dostosowuje, myśliwce dla robotów, czy roboty dla myśliwców.
   Jeden z wojowników był uzbrojony w dwie krzywizny, przypominające płatki astrów, szable. Jej rywalem jest tasak i topór. Spotkali się ponownie w zabójczym tańcu, a publiczność ryknęła z zachwytu. Niektórzy nawet wystartowali i zaczęli strzelać laserowymi fajerwerkami w kosmos. Zauważyłem, że na kolanach i kostkach przeciwników znajdują się ostre, sięgające dłoni ostrogi z kamienia jaśniejszego od diamentów. Błyszczą w czterech słońcach.
   Elena skinęła głową.
   - Gwiezdny kwazar!
   Wojowniczki poruszały się nogami, a gdy ostrogi skrzyżowały się z ostrzami, rozległ się szczęk i poleciały iskry.
   Trochę prymitywne przedstawienie, ale to dzięki zwierzęcej mocy te dziewczyny przyciągają tłum. Dla osoby przesyconej elektroniką jest to o wiele przyjemniejsze niż różne efekty wirtualne.
   Starożytny fascynujący cyrk. Elena parsknęła:
   - Nie lubię, kiedy walczą dla zabawy.
   Chomik pancerny zgodził się:
   - Tak, to nie jest takie poważne! Ale nadal walka to walka! Nawet jeśli wydaje się, że jest to prosta "maszyna wirtualna", to rany mogą być prawdziwe.
   Elena włączyła bransoletkę komputerową. Spojrzała na hologram:
   - Co do cholery!
   Kara śmierci została wyemitowana na bransoletce komputerowej. Jej przyjaciółka szalała w konwulsjach, wystawiona na bardzo bolesne efekty wielu promieni. Biedna Małgorzata. A oczy czytają coś tak strasznego, nie do opisania. Wszelkie ludzkie porównania czy analogie bledną na tle brzydkiego grymasu, który zniekształcał twarz dziewczyny, byłego wojownika i primadonny.
   Żaba rumiankowa zapytała:
   - Czy to dla ciebie próżnia?
   Dziewczyna odpowiedziała:
   - Nie!
   Ale to nie była prawda. Przed dziewczyną wszystko było zagmatwane - zarówno ryk tłumu, jak i inni bukmacherzy przyjmujący zakłady. Cztery świecące luminarzy ochoczo rzucające promienie w Elenę. Jeden z nich, żółty, zaczął się zmieniać na zielony. Moduł karny Margarity, reklamy hiperplazmy i rosnący ryk organów i puls herdidas ...
   Kompletna bzdura!
   Żaba rumiankowa pisnęła:
   - A co nie jest kwazarem! Jak szczuro-pantery same się unicestwiają!
   Gerdidas zawyła na najwyższy dźwięk, gdy wojownik przeciął topór przeciwnika szablą i wbił ostrze w pokryty mięśniami brzuch. Binarna dziewczyna upadła, ale natychmiast podskoczyła i dźgnęła przeciwnika nożem w udo. W odpowiedzi podcięła sobie szyję szablą. Głowa nieszczęsnego wojownika odleciała, wszyscy sapnęli. Zwycięzca zachwiał się, skłonił, wydając zwycięski ryk:
   - Jestem najsilniejszy, jestem najlepszy, hiperkwazarze!
   Tłum wybuchnął aplauzem, gwizdami, tupotami. W zależności od tego, co było w zwyczaju danej rasy w wyrazie zachwytu.
   Hybryda rumiankowo-żabowa pisnęła:
   - Szkoda, że piękna pani była!
   Chomik poprawił:
   - To binarne, wyjątkowe pod względem witalności, już dwadzieścia razy odcinali głowy, a potem odbudowali ciała. Publiczności nie da się zebrać do prostego tańca, domaga się morderstwa.
   Wytaczając roboty, pospiesznie usuwając krwawe ślady bosych stóp dziewcząt z pokrycia pierścienia.
   Następna para wybiegła przy grzmiącym hałasie orkiestry. Jednym z nich był radioaktywny trans-pluton, z rękami nożycowymi pochodzenia mechanicznego, drugim był niedźwiedź szczurzy, którego połowa była cybernetyczną nogą z gąsienicami, ręce były haczykami na puszki, radioaktywne pojemniki można było otwierać. Chomik burknął:
   - Oto dziwacy! Czy chcesz się tym zająć?
   Wojownik, z wędrującą, zdezorientowaną kobietą, nie do końca odpowiednią dla jej gatunku, odpowiedział z pogardą:
   - Generalnie cyrk zboczeńców nie jest dla mnie! Obrzydliwa kpina z dzikiej przyrody?
   Zwierzę krzyknęło:
   - Jak wiesz! I lubię!
   Dwa potwory zebrały się razem, zmagały się. Rozległ się grzechot zardzewiałej piły, stos, po którym drapał się pies, słoń łamiący bambus.
   Znów, jak za pierwszym razem, padły iskry i wylała się trująca krew. Do pierwszych rzędów dotarła lepka fala, trujący smród.
   Elena pokręciła głową.
   - Obrzydliwy! Po prostu czarna dziura! Antykwaso!
   Odwracając się, dziewczyna odeszła.
   Ogromne miasto mieniło się przed nią majestatycznymi fontannami, a na ich szczytach unosiły się domy w postaci hybryd róży i hipopotama, muszli i kalmarów, kanapek i jaszczurek! Elena zdołała przyspieszyć, dopasowując się do płynącego asfaltu ciekłokrystalicznego. Tatiana Belova mieszkała w niższych sektorach, okna jej mieszkania patrzyły na port kosmiczny i czerwono-brązowe pomarszczone przestrzenie za przezroczystą barierą energetyczną. Z uwagi na to, że Zeus kręcił się, porwany przez wiry sztucznego pola grawitacyjnego, krawędź pasa stale się przesuwała. Wszystkie hologramy grawiwizorów w mieszkaniu zostały włączone, transmitując wiele kanałów telewizyjnych dostępnych w Hypernecie. W tym samym czasie odcięto kanały Hyperinternetu. Pięć i pół tysiąca hologramów - a to tylko podstawowy zestaw. A ile jest pośredniego wpływu kosmicznego. Dziewczyna z radością patrzyła na ten kalejdoskop, przypominał jej teksty treningowe podczas ćwiczeń, do opanowania informacji. Nic dziwnego, że prawie stała się przywódczynią całej zjednoczonej ludzkości. Normalny osobnik miałby dreszcz w oczach, mózg nie mógłby znieść obfitości informacji wizualnych. Do tego hiperkakofonia wyciszonych dźwięków dopełniających krajobraz. Coś, co Belova genialnie wydobyła w trybie holograficznym: przechodząc przez pokoje, dziewczyna zanurzyła się w gospodarza fajnego show, potem nagie dziewczyny z burdelu zaspokajające namiętności potworów, potem w bojowników kosmicznego filmu akcji lub banału bohater "opery mydlanej" z dziobem papugi i uszami słonia. Tatiana Belova kierowała się wirtualnym oceanem informacyjnym, jak rekin w morzu problemów, izolując najważniejsze, analizując fakty za pomocą wielu minikomputerów unoszących się po ciele, a zwłaszcza mózgu. Wtedy wszystko to można odrzucić na "zielone" i "chervontsy". Zarobiła na to, woląc mózg od prostytucji. Większość czasu jej starożytna Korefanka spędziła w połączeniu z uniwersalnym hiper-Internetem, podróżując po drugorzędnych, globalnych (międzygalaktycznych) i lokalnych multiwektorach. Ogólnie rzecz biorąc, modny koleś nic nie możesz powiedzieć ...
   - Witaj ukradłem kwazar w twoim łonie! - zażartował Belova niegrzecznie.
   Elena, zachowując zabawną postawę, odpowiedziała:
   - Znajdź sobie cybernetycznego faceta z czarnej dziury. Schrzanić wszystkie pliki!
   W odpowiedzi dziewczyna wystartowała i trzykrotnie przeturlała się w powietrzu.
   Dwie urocze, ale bardzo wysportowane dziewczyny zaczęły żartobliwie walczyć, poruszając się w górę i w dół w domu, aż osiedliły się na dysku inteligencji, gdzie na półkach i w zbudowanych półkach przechowywano megadyski (laser, hiperplazma, bioplazma i inne). w ściany, multikryształy, a nawet starożytne e-booki. Jedna z nich była oprawiona w złoto i ozdobiona wzorem z drogocennych kamieni. Łapiąc wzrok Eleny, Tatiana od niechcenia rzuciła:
   - Kosmiczne smoki zostały ponownie schwytane! Chcesz mleko od tygrysiej krowy marchewkowej, ze stopniami?
   Elena, oblizując językiem swoje czerwone usta, odpowiedziała:
   - Z wielką przyjemnością! Ten koktajl nazywa się - żegnaj mózgi!
   Tatiana parsknęła:
   - Czy można pożegnać się z tym, czego nie ma!
   Elena zręcznie sparowała, kręcąc swoją nagą nogą:
   - Mówią, żegnaj miłość, kiedy jej nie ma!
   Tatiana już zasugerowała w poważniejszym tonie:
   - Napijmy się gorącej naturalnej krwi kosmicznego smoka trans-plutonowego!
   Elena chętnie się zgodziła:
   - A co... to nie łapanie neutrin!
   Do pokoju wleciał robot w kształcie starożytnego greckiego tytana ze skrzydłami, napinając elastyczne mięśnie. Zaświeciły się przezroczyste kieliszki do wina. Wlała się w nie diamentowo-rubinowa krew potwora. Taką mieszankę wybuchową można pić tylko małymi łykami, aby nie poparzyć gardła.
   "Twoje uczynki są próżnią", powiedziała Belova z prawdziwym smutkiem. "Czekam na śledztwo. Proces robaków wołków ...
   Upiła łyk ze szklanki. Skrzywiła się z uczucia pieczenia i dodała trochę tępo:
   - Ludzie z Zachodu wiedzą, że jesteś w naszym sektorze.
   - Nie złapali wcześniej neutrin - Elena uśmiechnęła się na zewnątrz niedbale. Jej nogi, uwolnione od bolesnych, błyszczących butów na długich obcasach, zaczęły masować półtwarzowego cyborga w postaci pozłacanego, skorpiona o owłosionych nogach niczym ciało gąsienicy. Sokolovskaya była niemile zaskoczona, że buty do sali balowej wykonane z bardzo mocnych kryształowych butów na wysokim obcasie potrafią szybciej zmęczyć się pokonując wirtualny tor przeszkód.
   Na wdzięcznej dłoni Belovej pojawił się panel modulatora, na którym korefanka-at-arms wpisała kod wymaganego dysku. W ścianie utworzyła się szczelina i puderniczka z górnego kosza z kliknięciem wsunęła się do niej. Na środku pokoju uformował się obraz: Nowy Smok, Gigantyczny System Metropolii, tysiące, miliony pędzących samochodów, ludzie, inne galaktyczne zwierzęta, roboty. Razem z nimi startują okręty wojenne - krążowniki, myśliwce, policyjne roboty patrolowe, luksusowe liniowce, statki kosmiczne przyjaznych ras obcych ludzkiemu zrozumieniu, dziwna, nieuchwytna geometria budynków! Niektóre mają postać wielolufowych czołgów i pancerników z emiterami... niekończąca się krawędź horyzontu nie jest typowa dla innych światów, ponieważ planeta jest płaska, jak sześciokątna moneta...
   - Nowa koncentracja separatyzmu. Ci, którzy potajemnie marzyli o zakończeniu wielkiej Rosji. Tych, których nawiedza potęga starego Imperium - zauważyła sarkastycznie Biełowa - Teraz jest władza i władza, a Rosjanie w najlepszym razie bezsilni niewolnicy to czarne dziury!
   - Siła podciśnienia - Elena uśmiechnęła się gorzko. - Olimpijczycy przedstawili lekcję USG, spalcie ją w osoczu princepsa.
   Tatiana Biełowa śpiewała:
   - Lekcja jest okrutna, ale ludziom poszła źle! I rozkwitł we wszechświecie - jeden występek!
   - Sędzia czasu i prokurator w jednym. Przyjdą bezgłośnie - cały wszechświat śpi. Rządzą ludźmi jak dyszlem, kto jest przeciwko - zostanie pokonany!
   Tatiana przerwała wojownikowi, wykrzykując z zapałem:
   - Albo do nich dotrzemy! Nie da się uniknąć powtarzającego się konfliktu - jest on tylko opóźniany. Wiek później, tysiąclecie, dziesięć tysiącleci - znów będziemy walczyć jak uparte buldogi lub pancerne tygrysy, które nie znają granic wściekłości!
   Elena westchnęła, mimowolnie spuszczając oczy:
   - Kolejne spotkanie może być dla nas fatalne!
   - Więc co? - Belova założyła maskę obojętności. - Niedługo to nie nastąpi. Młode formacje mają inne problemy. Więcej naglących. Między fragmentami rosyjskiego imperium wybuchnie wojna na dużą skalę!
   Naciśnięciem guzika wymieniła dysk. Obraz wyblakł.
   - Wybuchy powstań innych galaktyk, separatyzm cesarskich gubernatorów, próba przywrócenia Diamentowej Konstelacji. Dzikie hordy trans-plutonowego, zepchnięte do Obłoków Magellana, znów podnoszą głowy, Rolniki jednoczą się, zamieszki na peryferiach... Drobne rzeczy w życiu, ale wymagają interwencji chirurga.
   "Po konflikcie olimpijskim to wszystko fotony" - roześmiała się Elena. "To tak, jakby chłopiec, którego rodzice zostali zamordowani, miał drzazgę w palcu.
   Belova skinęła głową i jakby wzięła cukierki z powietrza. Zręcznym ruchem palca podzieliła go na dwie połówki, rzucając jedną przyjaciółce, drugą sobie:
   - Ale pomimo żalu drzazga może nadal powodować infekcję!
   Elena, zręcznie łapiąc delikatność długim różowym językiem na węża, chowając prezent za policzkiem, ziewnęła wyzywająco:
   - Może tak będzie najlepiej! Dziewczyna wypiła drugi kieliszek smoczej krwi. - Dziwne jest picie dużo bardziej miękkiego!
   Tatiana grzecznie wyjaśniła:
   - Moja jesteś ognioodporna kochanie... Biododatki łagodzą smak, inaczej byłoby to dla nas bardzo bolesne.
   Starsze dziewczyny milczały delektując się napojem, nastrój szybko się poprawiał.
   - Wychodzę - uśmiechając się już bez naciągania, powiedziała Elena. - Do świata wielowektorowych zniekształceń i niestabilnych pomiarów.
   Belova był zdumiony, gwizdnął:
   - Chcesz zniknąć?
   Elena potrząsnęła głową z odprawą.
   - Moje mózgi nie są próżnią! Istnieje wiele sposobów na ucieczkę i zagubienie się w niemal nieskończonym wszechświecie. Ale w tym przypadku nie jest to główny cel!
   Tatiana po raz kolejny była zaskoczona:
   - Z czym?
   - W tych złych światach można znaleźć klucz do zbawienia ludzkości. Choć wygląda jak bajka... - zaczęła Sokołowska, zniżając głos do szeptu.
   Tatiana pochylając głowę bliżej, zapytała:
   - I jak?
   Dziewczyna rozłożyła ręce na boki i odpowiedziała:
   - Dwa słowa tego nie wytłumaczą!
   Elena odchyliła się do tyłu i pogrążyła we wspomnieniach.
   ... Antywszechświat odmienionych czasów (termin czysto dziennikarski, publicystyczni naukowcy i eksperci nie doszli do porozumienia, że w ogóle może reprezentować takie zjawisko, jego natura to wciąż nierozwiązana zagadka!) Rozciągnięty na sto dwadzieścia tysięcy osiemset parseków świetlnych. Gołym okiem ludzkim na Ziemi w krótkim czasie nocy, a nawet wtedy można było dostrzec, jak pod jego wpływem gwiazdy zmieniają swoją jasność, kondensując próżnię. Wszystkie maszyny i mechaniczne superzwiadowcy, nawet te składające się z półpolarnej antymaterii, po dostaniu się do niej po prostu rozpuszczały się jak cukier w gorącej wodzie. Człowiek nie jest w stanie przeniknąć, ale instrumenty przechodzące przez fale regularnie rejestrowały najmniejsze zmiany w strukturze kontinuum. I działy się co nanosekundę, stopniowo przechwytując nowe fragmenty wszechświata. Antywszechświat rozszerzył się jak gigantyczny wąż, a raczej jak niekończące się macki wielokałamarnicy (gigantycznego pasożyta żyjącego we wnętrznościach fioletowych gwiazd) w wielu kierunkach. Po pierwszym skoku Antywszechświat osiągnął swój próg, sufit. Do Ziemi jest stąd daleka droga - leży za nami, oddzielona od olimpijskich posiadłości ogromną odległością, sznurem gwiazd i światów. Za - potrójne Słońce (czerwone, niebieskie, zielone). Tak, wydarzyło się coś niesamowitego: ludzie byli w stanie rozłożyć niegdyś pojedynczą oprawę na różne składniki, a teraz na planecie Ziemia i sąsiednich zamieszkanych światach jest prawie wieczny dzień. Co więcej, promienie poruszają się nie po linii prostej, jak poprzednio, ale po orbicie nadanej przez reflektory! Tylko raz na kilka dni, na kilka godzin, strumienie światła są wyłączane, aby nie przegrzać planety i aby ludzie mogli podziwiać cudowne gwiaździste niebo, a także sztuczne światła ich bajecznie wspaniałych miasta. Za sercem imperium z przodu - ONI, a pośrodku - nasza armada, prawie cała flota wielkorosyjska, miliony, dziesiątki milionów statków. Większość statków kosmicznych imperium wygląda jak ryby morskie lub hybrydowe, opływowe zwierzęta z kosmicznych światów, ale niektóre modele wyglądają jak nagie sztylety, tasaki, topory lub coś bardziej nowoczesnego i potwornego kształtu! Ostrza błyszczą złowieszczo, wydaje się, że próżnia nie tylko iskrzy, ale płacze, każda łza to niesamowita koncentracja energii zniszczenia. Na dodatkowych panelach widokowych mechkoni (konstrukcje mechaniczne, jedna z odmian robotów) zgromadzili zabójczego projektanta przyszłego Hyper Erasera. Najstraszniejsza broń Imperium, przewyższająca nawet bombę termopreonową, zdolną do rozbicia próżni na strzępy, wymazania przestrzeni, powodującej efekt całkowitego rozpadu materii. Sokolovskaya znała tylko ogólne zasady. Wykorzystując proces fuzji preonów (cząstek, z których składają się kwarki), reaktor jest przyspieszany i przez specjalne sito półprzestrzenne wyrzuca niezwykle rozrzedzoną wielowymiarową hiperplazmę koronową. Ponadto pomiary, w przeciwieństwie do standardu, dwa-trzy, pięć są ułamkowe. A to wpływa na strukturę materii. Wydaje się, że jest, a jednocześnie tak nie jest. Wyobraź sobie, że w jednej części statku kosmicznego wysokość spadła, ale nie całkowicie, ale częściowo. Kolejna dodatkowa głębia. Materia traci swoją strukturę, rozpalając się pochodnią zagłady. Naukowcy nie do końca zrozumieli konsekwencje takiego ataku anihilacyjnego, ale to nie przeszkodziło wojsku w jego użyciu ...
   Godzinę temu zmarł genialny wojownik marszałek Rosalina. Z każdym stuleciem, z roku na rok, rodzi się coraz mniej mężczyzn, kobiety zajmują niemal wszystkie kluczowe stanowiska. Cudowna, pełna temperamentu uroda. Jej pierzasty pocisk, flagowy ultrakrążownik o długości siedmiuset pięćdziesięciu kilometrów, zdołał się pożegnać - obraz olśniewającego błysku, zmiękczonego przez filtry światła, ale wystarczającego, by wycisnąć łzy i zatopić otoczenie w kolorowych kręgach. Ugh, co to było, zwykle przesunięcie w przeszłość lub przyszłość, nie dzieje się tak wyzywająco. Ale najokrutniejszą tragedią, która przepełniła kielich cierpliwości, była śmierć Aleksandra Soldatowa. Nie tylko twój dowódca, ale być może moja najsilniejsza i najtrwalsza miłość. Prawie mąż! Rodzina w tradycyjnym tego słowa znaczeniu jest prawie oficjalnie zniesiona w Wielkiej Rosji, prawie wszystkie dzieci wychowują się w ogromnych, zmilitaryzowanych szkołach z internatem. Cóż, zwyczajowo nosi się embriony w inkubatorach cybernetycznych. Z pewnością jest o wiele bezpieczniejsze niż noszenie go w łonie matki. A my Aleksandrowowie byliśmy wspólnymi dziećmi - chłopcem i dziewczynką! I to wielka tragedia stracić ojca swoich dzieci! To prawda, że on i ja nie czujemy do siebie jaskiniowej zazdrości i możemy swobodnie kochać się z innymi partnerami, nawet gdy wspólnie się bawimy. Stopniowo zbliżając się do poziomu ogólnie uznanej moralności Wielkiego Cesarstwa: skoro wszyscy jesteśmy jedną całością, to partnerzy seksualni powinni być wspólni: otwarci dla wszystkich! Tylko homoseksualizm jako potworne zboczenie pod okrutnym zakazem!
   Cała odpowiedzialność spadła na Elenę Sokołowską. Szerokie, muskularne ramiona dziewczyny uniosły ciężar milionów światów.
   Stałem na mostku wielkiego pancernika, który niedawno spadł z zapasów Przeciwnego Światła. Anastasia Brilliantovaya, Irina Brusnichnaya, Margarita Zhelezovskaya, dowódcy eskadr, przywódcy innych formacji galaktycznych (w tym dziewiętnastu humanoidów) byli w pobliżu. Piloci i operatorzy przyglądali się uważnie zapadnięciom, śledząc pozornie przypadkowe mruganie kulkowych znaków wywoławczych i holograficznych skanów map otaczającej przestrzeni. Wiele z nich było połączonych bezpośrednio przez interfejs wektorowy, przez które przepływały rzeki z hiperplazmą, obrazy wysyłane przez awangardową linię robotów zwiadowczych, które znajdowały się sześć parseków od armady.
   Jak nic, zniknęły liczne spory, spotkania, lekkomyślne przekleństwa kobiet i wybory personelu, wszystkie rzucanie i próby wrzucenia rozwiązania na serwer hiperplanetarny z potężnym oprogramowaniem analitycznym. Komputer hiperplazmowy, nieco mniejszy od Księżyca, dawał tak wiele możliwości działania, że wystarczyłyby do policzenia atomów we wszechświecie.
   Nadeszła chwila prawdy. Każda decyzja może zostać odroczona, z wyjątkiem jedynej zdolnej, bez której przetrwanie jest niemożliwe!
   Wszystko teraz zależało ode mnie, jeśli oczywiście można nazwać wolność wyboru - sposób postawienia głowy na klocku! Uchwyciłem setki napiętych, nudnych spojrzeń, hologramów i kolorowych wielowymiarowych projekcji. Wąski zez mongoloidalnej piękności Anastazji... nieśmiałe, niepewne niebieskie oczy złotowłosej Margarity... dziki fioletowy ogień źrenic-wierteł Fa-Zhara-Za, przywódcy kurdyjskich wojowników z Videranu ... różowe ośmiościany na teleskopowych wyrostkach cesarza dolbaeba - hybrydy piwonii i raka - numer 3945 (ich rasa właśnie się numerowała) ...
   - Sprawy są archetypowe! - powiedziałem z udręką, dosłownie zdyszany z podniecenia. - Hiperplazma! Zniszcz olimpijczyków!
   Nie bez powodu mówią, że kobieta dowódca, że diabeł jest z miażdżącym trójzębem Boga. Przez ciało przebiegały impulsy grawio-elektromagnetyczne. Gigantyczny statek kosmiczny ożył, jakby do ula wrzucono piętno. Nie było jednak chaosu, każdy zajmował się własnymi sprawami, spadały impulsy dowódcy... Co sekundę cyberoperatorzy donosili mi o postępach instalacji Hyper Eraser. Bardzo ważne jest rozbijanie i zakłócanie przestrzennej struktury próżni na dużym obszarze. Obliczenia dokonano na podstawie faktu, że w pomiarach ułamkowych nawet czas płynie inaczej. Musi po prostu rzucać się jak drzazga z boku na bok. Rzeczywiście, w ograniczonej formie czasu, zwykły człowiek może - oddając się wspomnieniom! Armada najpotężniejszych statków ustawiła się w formacjach bojowych według planu opracowanego przez cybernetyczny umysł... W zasadzie nic nie zależało od Sokołowskiej. Najwyższy koordynator-cesarz (posiadający moc antycznej rzymskiej księżniczki), piękny diabeł, faktycznie rozkazał - zniszczyć wroga za wszelką cenę.
   Ludzki mózg jest duży, możesz jednocześnie śledzić informacje i odtwarzać przeszłe wydarzenia. Na przykład historia współczesnej fizyki. Hiperplazma, która zastąpiła elektryczność, dała człowiekowi wielką moc. Jej właściwości i sposoby pozyskiwania opisywał w różnych serialach genialny, być może najwybitniejszy z rosyjskojęzycznych pisarzy Oleg Rybaczenko. Jako pierwszy opisał metody syntezy termokwarków, możliwości pomiarów frakcyjnych i wynalazł teorię próżni stałej. Przewidział nawet czasy, kiedy ludzie będą mogli tworzyć inne wszechświaty, podobne do hipercywilizacji. To jest wszechświat, w którym wszyscy ludzie są absolutnie nieśmiertelni, a umarli zmartwychwstają! Rodzaj geniuszu, który przedstawił Oleg Rybachenko - Hiperkomunizm! Ale wydaje się, że inny znany pisarz science fiction, Efremow i podobni ze szkoły sowieckiej, przeliczył się, wysoki poziom cywilizacji, w żadnym wypadku nie gwarantujący pokojowego współistnienia, nie mówiąc już o przyjaźni! Pod pewnymi względami przestrzeń kosmiczna jest jeszcze gorsza niż na Ziemi. Jeśli w świecie podksiężycowym, w miarę rozwoju cywilizacji, rósł humanizm i życzliwość, to w niektórych rasach miał miejsce proces odwrotny... Jednak jeśli wziąć pod uwagę historię ludzkości, na przykład w XVII wieku, tortury były powszechnym zjawiskiem , aw XIX, przynajmniej w Europie uznano go za barbarzyńcę. To prawda, były łapówki. Na przykład faszyzm i totalitaryzm w połowie XX wieku, czy... Kiedy powstawała broń jądrowa, wtedy wojny globalne zdawały się odchodzić w niepamięć, więc zniknęła szansa na wygranie konfliktu. Sama Rosja nie potrzebowała podbojów, absurdem jest marzyć o podbojach, z dwuprocentową populacją, kontrolującą jedną trzecią światowych zasobów naturalnych. Ale innym krajom się to nie podobało.
   XXI wiek okazał się trudny, stając się niemal ostatnim w historii ludzkiej cywilizacji, broń jądrowa rozprzestrzeniła się po całym świecie, zasoby naturalne zostały wyczerpane. Surowce naturalne, ropa, gaz, węgiel, uran i inne dobiegały końca. Dotkliwie brakuje świeżej wody. Na świecie stopniowo zmieniał się układ sił. Gwiaździsty burżuazyjno-demokratyczny kraj Stanów Zjednoczonych, w roli światowego przywódcy, został zastąpiony przez komunistycznego Sitai. Wielkie imperium niebieskie stało się głównym supermocarstwem! Co gorsza, przywódcom Sitai brakowało ziemi, wody, metali i zasobów energii. Co najważniejsze, skoro demokratyczne USA nie mogły sobie pozwolić na zbyt duże wydatki na wojsko, czy na prowadzenie krwawych wojen na wielką skalę, to autorytarni komuniści... Myśleli w innych kategoriach, ile miliardów można uporządkować nie do stracenia. (Jak powiedział Wielki Sternik - no cóż, a co jeśli w wojnie nuklearnej zginie pół miliarda, a druga połowa będzie żyła pod komunizmem!) Bogata Rosja dla Sitai jest jak baranek przed głodnym wilkiem. Po podbiciu kilku sąsiednich krajów, w tym ogromnej Andii (wycinając i głodując na śmierć kilkaset milionów dodatkowych ust), Sitai wydał rozkaz - czas!
   Rosja bez wątpienia przegrałaby wojnę o wielokrotnie potężniejszej sile, ale jej naukowcom udało się wreszcie zrealizować genialne pomysły Olega Rybaczenko i stworzyć superbroń! Sitai upadł, a po nim cały świat został podbity. Spełniło się wielowiekowe marzenie o jedności ludzkości. Położywszy kres wojnom, przeszliśmy do naukowego zarządzania planetą wyczerpaną przez egoistycznych kapitalistów. Rozpoczęła się ekspansja kosmosu!
   Strumień hiperplazmy, mieniący się wszystkimi kolorami tęczy, przebił się przez grube macki antywszechświata, tunel absolutnej pustki o średnicy ćwierć parseka. Hyperplasma Washer zużył na ten cios cały zapas energii. A to mniej więcej równowartość trzech biliardów ośmiuset bilionów bomb zrzuconych na Hiroszimę. Do dziury wpadli multi-elektronowi zwiadowcy, za nimi Eroloki Anastasii Brillianttovej (piękna nazwa dla myśliwców), miliony ledwo zauważalnych cieni zostawiających szczeliny w próżni, a dopiero potem - główne połączenia, brygantyny, fregaty, krążowniki , grube chwytaki, tytaniczny kolos ultrapancerników, drednotów, kosmicznych matek, lotniskowców wielosamochodowych... armada z wieloma miliardami żywych wojowników, a nawet więcej robotów i "mekhkonów"!
   Macki szybko złączyły się, jakby miażdżąc muszki i statki kosmiczne, uwięzione w środowisku wielowektorowego i wielosektorowego czasu, rozkwitły niesamowitą tęczową koroną. Przyćmił nawet wybuchy supernowych, jeśli nie jasnością, to pięknem. Podobno natychmiastowa zmiana parametrów czasowych wyzwoliła kolosalną ilość energii. Potem gwałtowne wybuchy uniwersalnych fajerwerków zbladły, rozpuszczając się w amorficznym, syczącym kontinuum kwasu gazowego.
   Piloci hiperplazmy Józefa Stalina, mojego drednota, natychmiast przenieśli statek kosmiczny w stan jednowymiarowej przestrzeni. Następnie wykonuje hiperskok, nie doświadczając tarcia pól próżniowych. Ostry rzut, lekko kręci ci się w głowie, bo straciłeś na chwilę wzrost i szerokość. Hiperpiorun skakał i wynurzyliśmy się przy samym zawaleniu przejścia. Uruchomiono supertermiczny kwark i silniki odrzutowe, a statek rzucił się naprzód z gracją baletnicy. Mnogość rozkazów i krzyków z miliardów łyków (śmierć bynajmniej nie była bezbolesna) spadła na operatorów i analityków z wirem informacji, zalanymi holograficznymi skanerami, wlanymi w wojownika. Siedziała połączona z dziesiątkami minirobotów, które wbijały się w neurony mózgu. Mnóstwo promieniowania aktywowało jej rdzeń, zalewając się hiperplazmą. Miliardy neuronów myślały z mocą i siłą, dziewczyna widziała miliony projekcji naraz iw stanie bojowego transu próbowała koordynować działania armady. Szczerze mówiąc, gdyby nie telepatyczna kontrola hiperplazmatyczna, w tym momencie Zjednoczona Gwiezdna Flota Imperium Rosyjskiego wyglądałaby bardziej jak stado wściekłych wilków uciekających z drutu kolczastego niż zorganizowany system. I tak wielki wojownik w ciągu jednej sekundy zdołał wydać prawie milion rozkazów. A to dzięki stymulacji ultrafalami, za pomocą minirobotów stworzonych na zasadzie hiperplazmy.
   Dziura w niewyobrażalnej kosmicznej rzeczywistości stawała się coraz węższa. Mgła podziemi pochłaniała coraz więcej statków kosmicznych wszystkich pasów, zlizywała je dziesiątkami milionów. Nie pomogło nawet najnowsze pole półprzestrzenne o ujemnych, a nawet ułamkowych wymiarach. Ujemny wymiar ułamkowy, teoretycznie, powinien zamienić każdą rakietę w obiekt pozbawiony rozmiarów i masy, mniejszy niż preon, co oznacza przelatujący statek kosmiczny bez powodowania najmniejszej szkody. (Elena otrząsnęła się - do diabła z takimi szczegółami). Tak więc jej pancernik został prawie wessany, stając się nawet tak nieistotnym jak pył. Ale kapryśna Pallas wykrzywiła usta w uśmiechu - mówią, spójrzmy na ciebie! Mniejsza część niezwyciężonej rosyjskiej armady wymknęła się na wyspę stabilności. Zatrzymał się rodzaj tunelu, macki poruszające się z prędkością wielokrotnie przekraczającą prędkość światła. Wyglądało na to, że ten psotny chłopiec oszczędził owada.
   Przed nimi było coś niesamowitego. Jakaś kpina z natury i wszechświata. Wyobraź sobie wielokolorową mieszankę hybrydy nosorożca i koparki, ananasa i czapli, ciasta parzonego i blasku świec. W ogóle było to coś bezprecedensowego, nie do pomyślenia, niezrozumiałego dla ludzkiej wyobraźni! Elena wykrzyknęła:
   - Kiedy Bóg chce żartować - stworzenie płacze! Kiedy Wszechmogący nie ma ochoty na żarty, stworzenie może się tylko śmiać!
   Miliony próśb jednocześnie:
   - Co powinien zrobić dowódca, lada chwila nas uderzą!
   - Hiperplazma! Całkowite zniszczenie! - Histerycznie zaskrzeczała Elena z rozświetloną głową, miniroboty dryfujące w mózgu poczuły przeciążenie.
   Przed nacierającymi rosyjskimi statkami kosmicznymi wirtualny zarys bitwy rozwijał się, jak w starożytnych kosmicznych hitach, tylko nieporównywalnie większy. Mimo całej swojej wielkości, ten obraz nie odzwierciedlał dokładnie rzeczywistości, obraz był zapluskwiony, przez co wydawało się, że statków jest jeszcze więcej. Miliardy ultrapromieni, superrakiet, skrzepów hiperplazmy w niezliczonych formach i innego materiału i nie tyle, stworzonego do niszczenia i niszczenia, poleciały do celu - skromnej, wielkości małej asteroidy, ucieleśnienia gwiezdnego avant -garde.. A on popadł w zapomnienie, po prostu zniknął, od razu pochłaniając energię. Była tylko całkowicie pusta próżnia. Macki, które pochłonęły wiele parseków, rozpłynęły się jak w sadzawce. Błysnął hologram Najwyższego Koordynatora, nagle, jakby z nicości, pojawiły się miliony wcześniej zaginionych statków. Trudno opisać, jak wszyscy się radowali, Święta Rosja po raz kolejny pokazała wszystkim swoją moc i niezwyciężoność. Siła wyższa podziemi rozpadła się, jak koszmarne delirium po wyleczeniu gorączki...
   Elena Sokolovskaya nawet śpiewała z radości, komponując z inspiracją, w podróży:
   W kosmosie jest wiele różnych drzwi
   Wściekłe strumienie hiperplazmy szaleją!
   Wiedza dała dużo kluczy
   Byliśmy ludźmi, a teraz jesteśmy bogami!
  
   Na statkach mkniemy przez fale
   Kwarki pienią się w wirach eteru!
   Co przekażę moim potomkom,
   Dzieci innego, burzliwego świata!
  
   Próżnia jest ciepła, ogrzewa serca,
   Gwiazdy wokół twarzy w szczęściu kochanków!
   Serwowanie postępu - nie ma końca
   A klony delikatnie szeleszczą na Ziemi!
  
   Tam, gdzie kroczymy, Rosja tam kwitnie,
   Grzmot bitwy to muzyka życia!
   Chodźmy śmiało na nową kampanię,
   Służmy święcie Wiecznej Ojczyźnie!
  
   Niech będą ofiary - przestrzeń jest surowa
   Wiele różnych gatunków i ras!
   Zbyt wielka otchłań światów
   Wieczorem przyjaciel, ale rano zdradzi!
  
   Ale dla Rosji nie ma barier,
   Każdy wie: rosyjski duch to potęga!
   Gehenna i piekło nie będą straszyć,
   Nie bierz jeńca i grobu śmierci!
  
   Tylko mięso może zostać unicestwione
   Cóż, a dusza wiernie służy Ojczyźnie!
   Kłopoty i smutek - przezwycięż wszystko,
   Musimy - zaciśnijmy mocniej pasek!
  
   Tutaj pokonali wrogów,
   Jesteśmy ludzkością - pępkiem wszechświata!
   Pojawia się obrzydliwość - spotka cios,
   Nie mamy do czynienia: miękkość, żal i szloch!
  
   W przestrzeń stał się dla nas jak wewnętrzny dziedziniec,
   Szybki lot między gwiazdami, jak spacer!
   Choć niebiański dywan jest bezgraniczny,
   Możemy to zmienić - nie żartuj!
  ... ROZDZIAŁ 22.
  W ciele Stalina Władimir Putin obchodził święto 7 listopada - dzień rewolucji. Niedługo skończy siedemdziesiąt lat. A to dużo. Czy w ciele Stalina zdąży podbić świat? Albo może nie?
  Hiszpania i Portugalia zostały już podbite przez nazistów. A niedługo nadejdzie także kolej na ZSRR. Zrozumiałe, że demoniczny Führer nie pogodzi się z istnieniem niepodległej i komunistycznej Rosji. Więc sprawy Stalina-Putina mogą być godne ubolewania.
  Zmęczony i podstarzały dyktator po burzliwych wakacjach pogrążył się w głębokim śnie.
  I marzył tak wyjątkowy;
   Przestrzeń cała trzęsie się i płonie -
   W dzikich bitwach nie ma wytchnienia!
   Mnóstwo potworów atakuje i strzela
   Zaciekle strzelasz do swoich wrogów!
   Dwóch hipermarszałków, Gengir Volk i Kramar Razorovirov, zaciekle przecinało się za pomocą siedmiostronnych, ultrastabilnych słupów hiperplazmowych - broni treningowej, która w ułamku sekundy może stać się bronią bojową. Ruchy obu tysiąca dwustuletnich "dziadków" były szybkie, iskry padały w burzliwym wodospadzie. Lustrzane ściany sali sparingowej wielokrotnie odbijały ruchy hipermarszałków. Olbrzymy, topless, naprężyły swoje duże mięśnie, tocząc się jak fale tsunami pod bladą czekoladową skórą. Byli tytanami, z których emanowały fale agresji i wyładowania atmosferyczne, jak z trójzębów rozwścieczonego boga mórz, Posejdona.
   - Przegrałeś, Gengir, przegapiłeś dziewięć ciosów, a zadałeś tylko sześć! - wykrzyknął Kramar, chłopięco lekkomyślnie i głośno.
   Ogromny blondyn Genghir odpowiedział ze śmiechem:
   - Nie, zdezintegrowałem cię, mój laser dotknął cię pierwszy. W prawdziwej bitwie już byłbyś martwy.
   Kramar uśmiechnął się protekcjonalnie.
   "To byłoby po prostu oparzenie. - Stalzan podskoczył, skręcając się kilka razy w salto do tyłu, uderzając w locie. - Najlepszym sposobem na powstrzymanie starości jest ciągły ruch ciała i duszenie myśli! Może znowu się rozgrzejemy, proponuję zorganizować sparing z hologramami.
   - Nie! - Genghir zdecydowanie potrząsnął głową. I kopnął stopą kawałek lodu. Kryształowe odłamki, pokruszone w kryształ - wolę żywe cele!
   - I ja też! - wykrzyknął hipermarszałek (kilka milionów statków bojowych z miliardami żołnierzy pod dowództwem!) Razorowirow.
   Gengir głosem ryczącym jak stado tygrysów przeczytał zaimprowizowane:
   Nie ma nic nudniejszego na świecie;
   Gdzie panuje pokój i łaska!
   Jaki spokój stał się nienawistny,
   Lepiej oddać życie w bitwach!
   Kramar Razorowirow wyjął ośmiolufowego czarodzieja, podrzucił go lewą ręką i dodał:
   - Rozbij gady na kawałki!
   - Do wybuchu wojny najlepsze wrażenia możemy uzyskać tylko w brudnym sektorze. - zauważyłem, łagodząc nieco taniec Gengira Wolfa.
   Broń: w blaster wbudowany jest specjalny chip, dzięki któremu można rozmawiać, śpiewać na potwierdzenie jego słów.
   - Tylko strach daje nam przyjaciół! Tylko ból skłania do pracy. Dlatego chcę być coraz bardziej wyładowany w tłum z hiperplazmą!
   Kramar pogładził swój blaster.
   "Masz cudowne myśli. Bez bicia czyjejś twarzy nie możesz zjeść własnej!
   Gengir Wolf, obnażając kły, potwierdził:
   - Gdyby to była moja wola, zniszczyłbym wszystkie inne galaktyki. Czy wszechświatowi przysługę!
   - I zostawił nas bez niewolników i rozrywki! - Kramar pokręcił głową. - Osioł jest zawsze bity, ale zabijają tylko wtedy, gdy nie są już przydatne! Odważny zabija wroga, tchórz zabija niewolnika!
   - Wszechświat jest wielki, a proces unicestwienia gorszych wieczny! Niedługo rozpocznie się wielka wojna. - Genghir marzycielsko przewrócił mrożącymi krew w żyłach oczami.
   - Lepiej pobawmy się teraz! - Kramar błysnął naturalnymi, ale błyszczącymi zębami.
   Dwóch serdecznych przyjaciół wybiegło z hali i wsiadło do wzmocnionego samolotu. Wykonany w formie cyklicznego czołgu, samochód mógł wykonywać loty międzygalaktyczne. Gigantyczny statek kosmiczny został w tyle. Z daleka warta wiele milionów dolarów eskadra konstelacji Purpury przypominała rozproszoną wielosylabową, geometrycznie poprawną mozaikę. Poszczególne statki kosmiczne wyróżniały się niezwykle niesamowitym wyglądem i wymiarami asteroidów.
   A oto sam brudny sektor między dwiema planetami Gyurz i Fortka. Liczne zakłady zbożowe wisiały wszędzie jak fantazyjne girlandy. Unosiły się w próżni, jedna z nich, bardzo podobna do ogromnej kałamarnicy, od czasu do czasu wypluwała z siebie hologramy - w nich przedstawiciele innych ras galaktycznych i form życia wykonywali obsceniczne ruchy ciała.
   - Burdel, kasyno, dyskoteka - wszystko, czego potrzeba dwóm starym weteranom! - powiedział Gengir Wolf z młodzieńczą pasją.
   - Bawmy się, przekręćmy przestrzeń w róg! - dodał Kramar Razorovirov, wymachując miotaczem promieni.
   Stalzanowie zaparkowali samolot na strzeżonym parkingu wojskowym i włączywszy działa antygrawitacyjne, pomknęli korytarzem powietrznym. Ich najnowsze kombinezony z amunicją, które właśnie weszły do służby, mogły rozwijać prędkość światła podświetlnego, a po trafieniu z łatwością mogły wytrzymać bombę atomową, pociski anihilacyjne i większość rodzajów laserów. W locie Gengir Volk wypisał najtrudniejsze piruety. Opanowało go podniecenie, bo w tym miejscu często dochodziło do nieautoryzowanych morderstw. W jego stronę leciał hipopotam z ośmioma uszami i ogonem krokodyla. Genhir staranował go, bezczelnie powalając polem siłowym. Z potężnego szturchnięcia kosmita poleciał do góry nogami, w pełnym rozkwicie zwisając gigantycznego billboardu. Po uderzeniu nastąpił jasny błysk, aw miejscu upadku rozstąpiły się pęknięcia. Część ekranu reklamowego zgasła. Małe, niczym stonogi roboty wybiegały na powierzchnię, pospiesznie naprawiając ekran, czyszcząc rozrzucone szczątki nieszczęsnego hipopotama.
   Genhir roześmiał się. Podnosząc pałeczkę, Kramar Razorowirow zrobił pętlę i z pełnego zamachu rozbił się na podobieństwo dużego niedźwiedzia z czterema wężowymi głowami. Od straszliwego ciosu inteligentne zwierzę odleciało sto metrów, powalając jeszcze dwóch przedstawicieli fauny niegalaktycznej. Jeden z nich składał się z pierwiastków promieniotwórczych, uderzenie spowodowało reakcję łańcuchową. Kilka sekund później nastąpiła niewielka eksplozja, super jasny błysk, po czym przeszła fala, rozpraszając kilkaset latających motocykli i innych galaktyk unoszących się na antygrawitacjach.
   - Jesteś tylko snajperem! - Gengir Wolf mrugnął do Kramara.
   Razorowirow zaciekle odbił lecący w jego kierunku kawałek gruzu i odpowiedział:
   - Czas się wydostać, teraz przyjedzie tu policja. A co najgorsze, jednostka Miłość i Życie może być w drodze.
   Chociaż barbarzyńskie morderstwo niegalaktyk przez dwóch hipermarszałków może oczywiście ujść na sucho, po co marnować czas na rozmowy z Departamentem Miłości, potworną agencją wywiadowczą z konstelacji Purpury.
   Odwracając się, stealzany wpadły do dziwacznego labiryntu z wieloma przejściami i korytarzami. Po drodze Gengir Wolf nie mógł odmówić sobie przyjemności strzelania do kilku humanoidalnych frajerów w locie. Miło mu było patrzeć na rozsypujące się kawałki mięsa i strumienie krwi, które spływając jak paciorki unosiły się w próżni. Mijając montaż pretensjonalnych konstrukcji, ukradli rzucili się do budynku kałamarnicy. Konstrukcja miała dobre dwadzieścia mil szerokości. Przy każdym wejściu stali potężni strażnicy, obwieszeni bronią. Jednak Genghir i Kramar uśmiechali się tylko pogardliwie. "Strachy na wróble" innych galaktyk są przerażające tylko z wyglądu, w rzeczywistości ich broń jest przestarzała. Te modele są bezsilne wobec nowoczesnych kombinezonów amunicyjnych. Trzymając broń, masywną jak słonie, strażnicy pisnęli mysimi głosami:
   - Opłata za wstęp wynosi sto kulamanów.
   Hipermarszałkowie wymienili spojrzenia.
   - Moim zdaniem płacimy - w próżni ciemnieje... - ziewnął Gengir.
   Kramar skinął protekcjonalnie głową.
   - Dużo honoru - złe wieści! Słaby płaci złotem, silny płaci stalowym adamaszkiem!
   nbsp; ***
  Tacy wysokiej rangi stealzani mają na wyciągnięcie ręki potężny arsenał bojowy. Nie muszą nawet chwytać za broń, wystarczy nadać pędzlowi pozycję bojową, ponieważ sama wyskakuje niemal z prędkością światła. Mrugnięcie okiem - i strażnik jest sparaliżowany. Następnie przy pomocy programów cybernetycznych Stelzani bez trudu wyłamali drzwi osłonięte polem siłowym i nielegalnie wkroczyli do podziemia. Bieganie szerokimi, krętymi korytarzami było zabawne.
   Dwa serdecznych przyjaciół następnie dalej i dalej. Wkrótce znaleźli się w gigantycznej hali szerokiej mili. Tu jedli, pili i grali w tym samym czasie. Co mogę powiedzieć, różne formy życia, niektóre mają usta kaszalotów i uszy jak żagle z masztu. Było też wiele stealzans. Przedstawiciele rasy podstawowej były najbardziej arogancki, bezceremonialnie deptanie na dowolnym przyzwoitości. Kramar Razorovirov zbadał stoły do gry w skrócie mięsożernych.
   "Miło było znaleźć pojemną baterię i wycisnąć z niej pełny ładunek.
   Gengir mrugnął:
   - Chyba wiem od kogo można wycisnąć kulamans...
   Elastyczny jak wąż, stickman w milczeniu podskoczył do hipermarszałków. Dwoje z pięciu oczu zmieniło kolor z zielonego na czerwony. Pracownik kasyna czołgał się świerkowym głosem:
   - Dzielni wojownicy Wielkiego Stalzanatu, jeśli chcecie grać, to polecam wam miliardera Vichihini Kala. Jest bardzo namiętny, ale ostrzegam, nie lubi oszustów. Trzyma kwazarową część planety ...
   Gengir przerwał namiętnie:
   - Całkowicie! Uwielbiam silnych przeciwników!
   Gdzieś nieopodal na scenie rozpoczął się kolejny maraton striptizu. Samce i samice zrzucały swój kamuflaż, wykonywały egzotyczne tańce i kręciły się jak w zegarku lalki. Na suficie pokazali innego bojownika, w którym cały czas walczyli i strzelali, niszcząc całe planety, torturując wszelkiego rodzaju rasy.
   - Kiedy walczyliśmy. Mieliśmy ultra-gwiaździste! Dużo fajniejszy. - Kramar z pogardą dźgnął palcem w sufit.
   - Znowu będziemy walczyć. Otrzymujemy bardzo zachęcające informacje. - Gengir Wolf to ujął. - Konflikt megapulsarów!
   Gangster miliarder Vichihini Kala został sparowany z gigantycznym kaszalotem z dziesięcionogów. Zbir był także jednym z galaktycznych mafiosów. Na masywnym ramieniu wznosiła się wyrzutnia rakiet (od tak wielkiego głupca jak na ówczesny krążownik).
   - Dlaczego masz depresję, słodkowodne gady? Grajmy na dużą skalę! - zaproponował Gengir Wolf, szczerząc się żarliwie, jakby widział tłuste kury lisów.
   Vichihini uniósł łapę.
   - Masz odczynniki?
   - Samodzielnie!
   Kramar pokazał siedmiokolorową kartę. W dłoni Genhira błysnął plik opalizujących banknotów.
   Kaszalot syknął:
   - A więc skradacze, do bitwy! Możemy stawiać zakłady!
   - Możesz wcześniej zdjąć spodnie!
   Wulgarny żart Gengira wywołał histeryczny śmiech kaszalota.
   "Drebie, co możesz znieść", pomyślał Kramar.
   Gra rozpoczęła się od holograficznych ultraradioaktywnych kart. Taka egzekucja stu kart nazywała się "Imperium", wymagała nie tylko szczęścia, ale także silnej pamięci i inteligencji. Doświadczeni hipermarszałkowie skutecznie przeciwstawiali się nadwyrężonym przez czas kosmicznym bandytom. Stopniowo osiągając wysoki poziom, Vichihini Kala był podekscytowany i stale podnosząc stawkę, przyniósł stratę kilku miliardom kulamanów. Stalzanowie śmiali się głęboko z gorszych innych galaktyk. Te słabo rozwinięte stworzenia są skazane na dojne krowy. Jednak gwiezdna mafia miała swoje własne względy. Vichihini wykonał tajny znak, a kaszalot krzyknął:
   - Oszukiwał! Widziałem!
   Ryk takiego potwora wywołał falę dźwiękową w całej sali. Setki bandytów natychmiast wyciągnęło broń promieniową i miecze laserowe, otaczając ze wszystkich stron masywny stół do gry.
   Gengir zachichotał:
   "Wiedziałem, że nie możesz tego znieść. Wszyscy z was, kutasy, tacy jesteście.
   Kramar szczekał:
   - Zapłać to, co straciłeś, albo zgiń!
   Gangsterzy mruczeli, byli zabawni. W tym pokoju zostało tylko dwóch Stelzanowa, reszta, mając dość, przeniosła się do innych pomieszczeń. Mimo to hipermarszałkowie byli spokojni. Ich ultranowoczesna broń była jakościowo lepsza od wszystkiego, co znajdowało się w rękach całego tego motłochu.
   - Cóż, Kramar, nasze marzenie się spełniło. Będzie demontaż!
   Stalzanowie wystrzelili przyjacielską salwę, zabijając jednocześnie pięćdziesięciu bandytów. Jednak w tym momencie hipermarszałków zakryła opalizująca półprzezroczysta czapka. Genghir rozpaczliwie drgnął i zamarł jak martwy chrząszcz w polu siłowym. Kramar też nie mógł się ruszyć. Gangsterzy byli wypełnieni obrzydliwymi pomrukami. Do hali powoli wleciał dwudziestoczłonowy czołg. Przerażająca konstrukcja unosiła się przed stalami. Potem wieża się otworzyła, z niej wyleciało kilkanaście pozornie słabych synchonów. Utworzyli półkole, wpatrując się w spętanych wojowników Purpurowej Konstelacji.
   - Brzydkie złodzieje są owinięte w kokon!
   Długie trąby synchów napięły się. Vichihini wyciągnął sękate kończynę.
   "Ultramarszałku Vizir, twoje zamówienie jest kompletne! Zdobycie dwóch hipermarszałków. Teraz możesz wydobyć z nich wszystkie tajne plany i sekrety.
   Ultramarszałek była bardzo zadowolona, jej trąbka była czerwona i spuchnięta. Głos komara dręczył jego uszy.
   - Dobra robota, Vici! Kiedy Purpurowe Imperium zostanie pokonane, twoja rasa otrzyma przywileje.
   Król gangsterów syknął:
   - A prawo do handlu narkotykami?
   - Jeśli zapłacisz podatek, to dostaniesz taką możliwość... - Stawonogi nerwowo zatrzepotały uszami.
   Przywódca radośnie klasnął w szerokie łapy. Kaszalot King Kong o dziesięciu kończynach wytrysnął z nozdrzy, bulgocząc "Szeptem". Ultramarszałek zasygnalizował.
   "Teraz ich zamrozimy, a potem wyślemy do nanokomory, gdzie poddamy je cybertorturom.
   Kobiecy synchronizator podniósł długolufowy pistolet promieniowy, cienka falanga sięgnęła po niebieski guzik...
   W tym momencie wydarzyło się to, czego najmniej się spodziewano. Dwa małe potwory z pomarańczowo-fioletowymi pyskami otworzyły ogień z pistoletów laserowych. Głowa Ultra Marszałka została odcięta ognistą brzytwą. Po odlocie wylądowała w szerokiej szklance wypełnionej pomyjami zawierającymi alkohol. Masywna bestia wrzuciła szklankę do ust bez żucia, połykając "melonik" pechowego stawonoga. Reszta gangsterów strasznie wyła, potwory uderzyły ich z erupcją anihilacji. Zamieszanie zaczęło się. Ktoś rzucił granat anihilacyjny, metal wyparował. Stopione stoły i krzesła spadły z gradu. Nagle Kramar poczuł, że blokujący ich kokon mocy znika.
   - Jesteśmy wolni! Całkowite odblokowanie!
   Wystrzeliwując dziesięciolufowe działa promieniowe, Stelzanie wystrzelili na pstrokatych wrogów prawdziwą salwę z hiperplazmą. Dwudziestolufowy zbiornik synchroniczny, uderzając w promienie, drżał i rozpadał się na cząsteczki, najwyraźniej stawonogi nie pomyślały o aktywacji pola ochronnego. Ogień powrotny został częściowo ugaszony przez ochronę sił, ale nadal jego intensywność była zbyt duża, aby hipermarszałkowie mogli się rozgrzać. Dlatego Genghir i Kramar zaczęli aktywnie się poruszać, skakać i łamać trajektorię, używając masywnych ultra-plastikowych stołów jako osłony. Śmiercionoścy przebijali się przez atmosferę, mordując setkami bandytów. Tysiące beczek zagrzmiało jednocześnie, wielu gangsterów w ciszy uderzyło swoich wspólników. Gengir zniszczył Vichikhini celnymi strzałami. Kaszalot przetrwał trochę dłużej, aż Kramar Razorovirov okrążył kolumnę Kelvir w błyszczących radioaktywnych kamieniach i wstrzyknął ładunek, który rozerwał masywne zwłoki. Przez korytarz płynęły strumienie bulgoczącej krwi. Kramar spojrzał na mężczyzn, którzy uratowali ich przed koszmarną niewolą. Poruszali się jak przykładni żołnierze, doskonale znając taktykę wojowników Purpurowej Gwiazdozbioru.
   - "Potwory" walczą dzielnie, jak mini-żołnierze - powiedział Gengir, wstrzykując ładunek z miotacza plazmy.
   - Podobno przeszli specjalne szkolenie. Może to specjalna jednostka rodzimej policji. Jakich stworzeń nie znasz? - zakłopotany, zapytał Razorowirow.
   - Pierwszy raz widzę takich ludzi. - Gengir Wolf bezskutecznie próbował wydobyć informacje z plików swojego mózgu, podobnie jak agresywny komputer.
   W tym momencie promień złapał jednego z potworów. Dziwaczny pysk natychmiast spuchł. Głowę odsłonięto, a przed zdumionymi hipermarszałkami pojawiła się zaczerwieniona fizjonomia jasnowłosego chłopca. Kramar natychmiast rozpoznał chłopczycę i wyrzucił z siebie tupot, nadal wysyłając śmiercionośne prezenty. Kaszalot więc odstrzelił sobie głowę, tak dużą, że można na nim postawić całą orkiestrę operową.
   - To mój prawnuk z siódmego pokolenia - Licho Razorowirow. Obrócił dzisiaj dokładnie siedem cykli. Święta data naszego imperium! Wysłałem mu prezent - robota z działkiem miażdżącym wymiary kosmosu.
   - A kto w takim razie jest drugi? - krzyknął Gengir Wilk.
   Hipermarszałek gwiazdozbioru Purpurowego nie zadał sobie trudu, ale po prostu odpalił waporyzator w egzotyczną fizjonomię tajemniczego zwierzęcia. Maska rozpylona na atomy. Dziewczyna z siedmiokolorową fryzurą zakryła twarz, ale Genghir zdołał ją dostrzec swoim wytrwałym spojrzeniem.
   - Jak śmiesz, Lasko Mars! Mini-żołnierze, zwłaszcza dziewczęta, nie mogą odwiedzać takich placówek! Zostaniesz ukarany.
   Laska odpowiedziała urażona:
   - Gdybyśmy nie złamali zakazu, zostałbyś zjedzony przez Sinha!
   - Nadal musimy się uczyć, - Palnuv, aby kilka inogalaków rozbiło się o butelki z łatwopalnym napojem, z którego rozbłysły stworzenia, włożyło Licho. - Żywe potwory są ciekawsze i bardziej praktyczne niż hologramy.
   Kramar, intensyfikując ogień strumieniem hiperplazmy, z którego ich przeciwnicy strasznie krzyczeli (jak się okazało, pod przykrywką stealzanów przebrali się żołnierze synchianów, a rodacy, było tylko kilka jednostek pomnożonych przez zero!) Wsparł jego syn:
   - Mini żołnierz ma rację!
   Genhir uśmiechnął się, używając granatu skaczącego jak kleks. Nie wybuchł, ale przeciął wrogów obcych ras, którzy stanęli na drodze:
   "Myślę, że nasze dzieci skorzystają na małej wyprawie wojskowej.
   Hipermarszałkowie nadal usuwali licznych kosmicznych gangsterów. Czasami uderzano różne prostytutki, striptizerki, tylko personel obsługi.
   Kramar wyciąć stickman serpentynach laserem, biorąc w ten sposób zemścić się na strzelca z synchronizuje. Bandyci stopniowo konsolidowana ogień, ich strzały coraz częściej trafić w cel, śmierć kilku tysięcy towarzyszy dał wściekłość i gniew. Ale jeśli Genghir i Kramar zostały pokryte przez pola siłowe, to mini-żołnierzy pokazowo i Laska były tylko w kamuflaż i amunicji świetlnych w garnitury dla dzieci bez poszczególnych pól siłowych. Mimo, że te chłopaki nie pokazał mocny pomysłowość i odwagę, ich strzały były dokładne, ich ruchy były szybkie, ale każde szczęście przychodzi do końca.
   Jeden celny strzał rozbił rękę Licho na kawałki. Z bólu i szoku chłopiec prawie upuścił miotacz, tylko nieludzki wysiłek woli pomógł mu zebrać się w sobie i kontynuować walkę. Z odciętej kończyny zaczęły spadać krople krwi. Laska również została trafiona, tylko w nogę. Dziewczyna upadła i krzyknęła z bólu. Była bardzo zraniona, ale pewnym wysiłkiem woli stłumiła ból i desperacko kontynuowała ostrzał.
   - Nasze prawnuki są w niebezpieczeństwie!
   Kramar Razorovirov podbiegł i przykrył chłopca Licho polem siłowym.
   - Uratujemy nasze potomstwo!
   Gengir odwrócił się, strzelając z obu rąk. Rozszerzył pole siłowe, obejmując okaleczoną Łasicę. Dziewczyna mimo straszliwego bólu krzyczała rozpaczliwie.
   - Dziadku nie! Sam sobie poradzę!
   Słynna z kolei wyłoniła się z pola siłowego, przekazując ładunek kolejnemu potworowi.
   - Mój chwalebny przodku, nie potrzebuję twojej ochrony! Mogę samemu rozproszyć potwory w międzygwiezdny pył.
   Kramar powiedział z patosem:
   - Oto one, nasze dzieci! Nie boisz się kosmicznych śmieci!
   Genhir zamachnął się, wysyłając promienie śmierci.
   - Musimy się pilnie przenieść. Mam potężny ładunek termokwarkowy. Omówmy je wszystkie!
   - To logiczne!
   Obaj hipermarszałkowie, chwytając swoje prawnuki, przeszli do otwartego przejścia. Obcy gangsterzy nasilili ostrzał, pole siłowe wibrowało, pot spływał po twarzach skrzatów. Wysuwając się z trudem, Kramar zablokował wejście, a Gengir Wolf wyjął z plecaka przezroczystą rakietę. Włączył program naprowadzania i uruchomił go w sali wypełnionej potworami.
   - Teraz nadszedł czas, abyśmy wyjechali.
   Gengir ukrył Laskę w kokonie mocy, Kramar ukrył także Licho. Dzieci stawiały opór i próbowały zaangażować się w bitwę.
   - Jesteśmy żołnierzami wielkiego imperium, chcemy walczyć.
   Śmiało udało się wyślizgnąć z uchwytu i przeciąć kaskadową belką sześciu strażników, przedstawicieli rogatej rasy Babush.
   - Cóż, on biega z tobą!
   W głosie Gengira Wolfa słychać było zawiść. W odpowiedzi Laska drgnął, najwyraźniej próbując przełamać pole siłowe, chociaż wymaga to mocy miliarda słoni.
   - A moja dziewczyna nie jest gorsza!
   Hyper Marshal zdjął osłonę, pozwalając swojej prawnuczce uderzyć w mini-łódkę Native Police. Zabicie przedstawiciela innej rasy, zwłaszcza jeśli sprzedał się mafii, jest dla Stelsana męstwem i wyczynem.
   - Gengir, po prostu nie daj się ponieść emocjom!
   Kramar podniósł Licho i bezpiecznie zapakował go w niewidzialną kolczugę.
   "Zaraz wybuchnie, spójrz, bez względu na to, jak nas to boli!
   Ustawiając pole siłowe na maksymalną moc, hipermarszałkowie ślizgali się korytarzami z niesamowitą prędkością. Nawet niewielki ładunek mini-kwarków może spowodować ogromne zniszczenia.
   ***
   Potworna eksplozja rozerwała ciężką metalową konstrukcję. Hiperplazmatyczne trąby powietrzne z nadświetlną prędkością przetaczały się wzdłuż krętych korytarzy, wyrównując kąty i rzucając nieukrywane osobniki na cząstki elementarne. Pożerająca wszystko fala dotarła również do Stelsanów, uderzając w pole siłowe, przyspieszając i tak już szaloną prędkość. Nadmarszałkowie. Jak korek od szampana, razem z dziećmi wyleciały ze zrujnowanej "kałamarnicy". Gigantyczny budynek pękał i zaczął powoli pękać, aw szczelinie wybuchł mały pożar. Szaro-fioletowo-żółte światła świeciły podstępnie w próżni, wydawało się, że metal się tli.
   Tysiące radiowozów, a nawet kilkadziesiąt wojskowych oddziałów szturmowych w postaci piranii z armatą baterią łodzi podleciało pod zrujnowaną konstrukcję. Wozy strażackie przypominające skorpiony gorączkowo próbowały obmyć zimny ogień styropianem.
   - Ty i ja świetnie się bawiliśmy! - Gengir Wolf cmoknął z przyjemnością, robiąc leniwe oczy, jakby księżniczka była przed nim naga.
   - Za taką rozrywkę można dostać się pod trybunał. A potem do komory ultra-bólowej. Tam za pomocą nanotechnologii szybko oczyszczą swoje mózgi.
   Kramar wymownie wskazał palcem skroń.
   Gengir zachichotał.
   - Mam nadzieję, że niedługo rozpocznie się mega-powszechna wojna i wszystkie straty zostaną odpisane!
   "Kiedy się zacznie, zostaniemy unicestwieni milion razy!
   Kramar przesunął dłonią po gardle. Uśmiechnął się sławnie.
   - Skąd będą wiedzieć?
   - Nadal jesteś głupim mini-żołnierzem! - szczeknął Gengir Wilk. - Wszędzie są urządzenia śledzące, zapisy cybernetyczne, komputery plazmowe!
   Mała Laska mrugnęła chytrze.
   - I uruchomiliśmy bojowego cyberwirusa, który wyłączył wszystkie urządzenia śledzące w tym budynku.
   - A poza tym pochłonął całą pamięć lokalnych komputerów! - włóż Licho.
   - Kwazar! Kiedy to zrobiłeś? Głos Kramara był pełen zaskoczenia.
   - Jak inaczej moglibyśmy spenetrować ten budynek! Mini-żołnierze nie mają wstępu do takich domów. Ale możemy strzelać nie gorzej niż dorośli, ale jesteśmy skuci i nie wolno nam się bawić!
   W głosie chłopca było rozdrażnienie.
   - Wszystko będzie w odpowiednim czasie! Wasze ciała nie są jeszcze dojrzałe, jest za wcześnie, aby na to patrzeć. Ponadto należy chronić i zwiększać kulamany lub pieniądze, a tutaj jest wielu sprytnych oszustów. Przez tysiąc dwieście lat nauczyliśmy się rozpoznawać wiele pułapek, a ty masz tylko siedem cykli i jedno uderzenie serca.
   Genhir strzelił Laską w zadarty nos. Dziewczyna drgnęła, a potem zachichotała, wystawiając język.
   - Dziadku, jak będziemy mieli ponad tysiąc, to my, czyli ja zostanę Superhiperultramarszałkiem!
   - Śnienie nie jest szkodliwe! Ale jeśli będziesz czołgać się wszędzie jak dureń, umrzesz w równoległym wszechświecie i będziesz służył w oddziałach anty-żołnierskich! Brutal weteran warknął.
   Łasica zawyła kapryśnie.
   - Nie chcę wstępować do antyoddziałów! Tam jest bardzo boleśnie, co minutę dręczą mnie prądem elektrycznym i promieniami gamma.
   - Więc posłuchaj starszych! Tak, a skąd wziąłeś wirusa bojowego?
   Zamiast Laskiego Licho odpowiedział:
   - Na poligonie! Uczono nas specjalnych programów do wirtualnych wojen i penetracji struktury robotów bojowych.
   Hipermarszałek dźgnął palcem powietrze i kilka paskudnych małych owadów natychmiast wyparowało. Cichy głos kontynuował:
   - Dobrze, że zastosowali w praktyce to, co zostało ustalone podczas ćwiczeń. Minusem jest to, że łamiesz zasady. Nie chcę mieć problemu z Działem Super Miłości i Życia. Dlatego albo teraz dajesz słowo, że nigdzie nie będziesz biegał, albo od razu rzucą cię na gwiazdę.
   Początkowo słynie z chęci przetłumaczenia wszystkiego na żart, ale laserowo nudne spojrzenie pradziadka mówiło, że nie żartuje. Genghir również spojrzał na dziewczynę surowo.
   - A ty też przysięgasz, że nigdy więcej nie naruszysz przepisów wojskowych.
   Laska odwrócił wzrok.
   Dzieci szeptały ledwo słyszalnie.
   - Przysięgam ...
   Nagle twarz Kramara zmieniła się. Na młodzieńczym gładkim czole wycięto ostrą bruzdę:
   - Ale gdyby nie naruszenie karty, bylibyśmy już zdezintegrowani! Składam przysięgę, ale stawiam jeden warunek. Jeśli chcesz się gdzieś namyć lub wyciągnąć kwarki, poinformuj mnie.
   - I ja! - Zrzędliwy partner.
   Gengir również zmienił zdanie:
   - Inicjatywa na wojnie jest droga, zwłaszcza dla przeciwnika przyzwyczajonego do tanich frazesów! Po prostu ostrzeż nas wcześniej, jeśli chcesz zagrać w figle!
   Błyski strzałów błysnęły ponownie, kilku gangsterów-sępów najwyraźniej postanowiło skorzystać z utraconej pary stealzana z dziećmi. Ogień powrotny był bezlitośnie celny. Tylko jeden bandyta został sparaliżowany, reszta została po prostu rozrzucona na kwarki. Głowa największego, z pięcioma rzędami wygiętych do tyłu "dinozaura" zębów, odleciała i złapała antenę kłami. Wydawało się, że chciała przegryźć pręt grawiotytanowy nawet po jej śmierci.
   Sławnie wykrzyknął:
   - Szok to nie nasza droga! Hypershock - to nasza droga!
   - A więc dzieci to potwory... - Gengir wskazał na więźnia: - Może to zwykły rabuś. Może szpieg. Zabierzemy go ze sobą. Potem pokażę ci, jak przesłuchiwać takie szumowiny.
   - Już torturowaliśmy elektronicznego cyborga! - pochwalił się Laska z uśmiechem.
   - I możesz zastraszyć żyjącego! - powiedział autorytatywnie hipermarszałek Kramar.
   - Ćwicz przede wszystkim!
   Genghir poklepał czule Laska po policzkach. Różowa twarz stała się szkarłatna.
   Dzieci śmiały się wesoło.
   Dwóch serdecznych przyjaciół wymieniło uściski dłoni i umiejętnie, wykonując zagadkowe salto, zniknęło za ogromnym, jasnozielonym światłem jabłek.
   W ogromie brudnego sektora od czasu do czasu strzelali.
  ... EPILOG
  Do Berlina przybył Vladimir-Friedrich Bismarck-Rybachenko. Czekała na niego kolejna nagroda. To oczywiście największy wojownik III Rzeszy - wyjątkowy i niepowtarzalny.
  Adolf Hitler wręczył mu wyjątkową nagrodę: Wielką Gwiazdę Krzyża Wielkiego Krzyża Kawalerskiego Krzyża Żelaznego ze srebrnymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami.
  Specjalnie dla podkreślenia Vladimira-Friedricha. Więc następna nagroda została wymyślona w ten sposób i było super!
  Hitler wyglądał na pogodnego i zadowolonego. Jak na razie wszystko idzie dobrze dla III Rzeszy. I powstaje światowe imperium.
  Vladimir-Friedrich nadal wygląda jak chłopiec w wieku około czternastu lat i uśmiecha się z perłowym uśmiechem.
  Nagradzani są także inni wybitni sportowcy. I wręczają im ordery, medale i tytuły.
  Hitler jest w pełnym rozkwicie i wszystko jest po prostu super. I istnieje wiele dziewcząt, są piękne z nagich, opalonych nogach.
  Jednocześnie, dlaczego nie nawiązać związku ze zwycięstwem walk gladiatorów?
  To też byłoby fajne.
  I tak wielu ludzi zgromadziło się na dużym krytym stadionie. I zaczęły się skurcze.
  Zgodnie z tradycją najmłodsi zawodnicy zaczynają walczyć pierwsi.
  Pięciu chłopców w czerwonych kąpielówkach wybiegło z mieczami i tarczami w dłoniach.
  Mieli zaledwie dziesięć lub jedenaście lat i byli opaleni, szczupli, bosi.
  Młodzi wojownicy skłonili się. Potem wybiegło pięciu chłopców w niebieskich kąpielówkach. Oni też byli młodzi, opaleni i żylaści. Zgodnie ze zwyczajem nieletni chłopcy i gladiatorki walczyły boso.
  Mieli w rękach szablę i sztylet.
  Chłopcy stali w kolejce i kłaniali się sobie.
  Przywódcy III Rzeszy zaczęli stawiać zakłady.
  Vladimir-Friedrich westchnął ciężko. Dla rozrywki tej menażerii dzieci będą się nawzajem zabijać. I to naprawdę wygląda obrzydliwie.
  Kogo postawił Hitler, pozostaje tajemnicą.
  Rozlega się sygnał i dzieci rzucają się na siebie. Chłopcy Gladiatorzy są bardzo zwinni.
  Vladimir-Friedrich również chciwie spogląda na ten widok. Oto pierwszy dzieciak zostaje ranny w klatkę piersiową. A potem podskakuje i ponownie rzuca się do bitwy.
  Chłopcy, choć młodzi, są wyraźnie wyszkoleni. I walczą z wielką zaciekłością.
  Vladimir-Friedrich myślał, że mimo wszystko zaczął służyć oczywistemu złu.
  I aforyzmy wskoczyły chłopcu do głowy;
  Człowiek różni się od zwierzęcia humanizmem i zdolnością do działania wbrew instynktom!
  Od przemocy wobec kobiety , zdrowe dzieci, czasami pojawiają się , i od przemocy wobec natury, tylko potwory!
  Jeśli okrutna matka, okrutna i dzieci! Co natura jest taka, jej potomstwo - mężczyzna!
  Przyjaźń jest poszukiwane od silnego, pokarm od bogatych, a oddanie jest pokazany na nieustraszonego!
  Atakowanie Najlepszym sposobem zneutralizowania wroga liczbowa przewaga jest, aby im walczyć jak odcięcie połowę swoich ramionach!
  .Dla kobiety miłość to przyjemność i dochód, dla mężczyzn przyjemność i wydatek!
  Wymyślać nowe bronie za niemoralne osoby to wszystko to samo, że rasp nogi krzesła, gdy szyjka przetoczyła się liny!
  Matką każdej religii jest ludzka słabość , a ojcem tchórzostwo !
  Ateizm jest symbolem wolności - chrześcijaństwo jest jak łańcuch słów !
  Kto odpuszcza, on ułaskawiony wolę, która potępia on być skazany! Kto pozwala, by nienawiść zagościła w jego sercu, zatruwała siebie i swoich bliskich!
  Kto zasiał miłość i miłosierdzie - zbierze powodzenie i szczęście!
   Morderstwo jest bardzo wieloaspektowe i dziwny rodzaj grzechu, za to czasami nawet odpisać grzechy!
  Na wojnie logika jest pojęciem względnym - podobnie jak czekolada, nie miałem czasu podziwiać płytek, ponieważ były już w moich ustach!
  Śmierć jako dobry magik jest tajemnicza, przerażająca, tajemnicza i nie zdradza swoich tajemnic!
  Żołnierz w masce gazowej jest jak słoń w pieluchach, a kłótnia jest zła i niemożliwa!
  Uwierz mi, bez konieczności dowodu - koronny ruch propagandowy jakiejkolwiek religii - zabójczy w prostocie jak bruk!
  Najlepszym sposobem na osłabienie zła jest nagradzanie dobra. Człowiek różni się od zwierzęcia tak , że jest w stanie czynić dobro bezinteresownie , nawet przy kosztem siebie!
  Ewolucja nie uczy człowieka bezinteresowności - tylko Pan tego uczy ! W każdym uczciwym i szlachetnym człowieku ziarno Boga jest dowodem jego istoty!
  Człowiek jest najbardziej nieprzewidywalnym zwierzęciem - instynkt jest stereotypowy, a umysł oryginalny!
  Komunizm wiąże się z ideami chrześcijaństwa - obfitością przelanej krwi i całkowitym brakiem realizmu!
  W wojnie domowej ofensywa jest dziesięciokrotnie większa , obrona jest równoznaczna z odwrotem, a odwrót to poddanie się!
  We współczesnym świecie niewinność to znak, że dziewczyna albo zbyt obrzydliwa , a jej nikt nie chce , albo bojaźliwy , a jej nikt nie chce !
  Ciąża ubarwia kobietę i jest zawsze niewinna, dziewictwo jest alarmujące i zawsze okrutne!
  Religia jest równoznaczne z pęt, nie tyle dla ciała jak dla umysłu!
  Zło powinno otrzymać policzek od dobra - aby dobro nie straciło poczucia godności, a zło nie straciło poczucia strachu!
  Ubieranie kobiety jest drogie, rozbieranie się jeszcze drożej!
  Przez Niestety , gdy w dobrych pięści, docenić ich treści i nie bardzo dobry - chociaż boi potrzeba nie automatyczna, i jeden, który strzela z niego!
  Strach w przeciwieństwie do pasterza jest zdolny , a owca do wilka! Nie ma nic gorszego niż wściekły baranek!
  Genialność jest zawsze prosta - tylko przeciętność wszystko komplikuje!
  Wielki powód, aby dążyć do jasności, aby wszyscy widzieli jego wielkość, nieszczęsny umysł pozwala mgle ukryć pustkę!
  Ateizm jest idiotyzmem logicznym - niczego nie wyjaśnia, ale pozbawia człowieka nieśmiertelności!
  Nie ma potrzeby spekulować na temat pacyfizmu, nawet owce zdepczą wilka, jeśli odczyta im moralność!
  Mądra osoba zawsze dąży do rozwoju, tylko głupiec jest zadowolony z poprzedniego poziomu!
  Umysł dąży do doskonalenia swoich pomysłów, a głupota jest zawsze stała!
  Życie jest bez ryzyka , że zupa jest bez soli, a herbata bez cukru - może taka asceza przedłuża egzystencję, ale mdli każdą minutę!
  Sekunda jest jak kula, panienko, trzeba będzie odrobić z grobu!
  Ateista znajdzie tysiąc powodów, by zniszczyć swoją duszę i ani jednej wskazówki, by ją uratować!
  Słabi płacą za wszystko, silni wygrywają, a spryt zbierają nagrody zwycięstwa!
  Odwaga zdobi zaradnych , wolę dobrych i moc sprawiedliwych!
  Wojna jest sprawdzianem sprytu, hartowania przez silnych, zabawy dla głupców!
  Mieć inicjatywę oznacza mieć przewagę: mieć przewagę oznacza wygrywać, a zwycięstwo prowadzi do pokoju!
  Głupota przewyższa mądrość liczbą nosicieli i nie jest gorsza pod względem skuteczności uderzenia!
   Jaki jest haczyk: złudzenie wierzącego to tylko utrata iluzji, złudzenie ateisty to utrata życia wiecznego !
  Ci, którzy nie ryzykują, nie piją szampana z czarnym kawiorem i nie jedzą szprotek na wódce!
  Najważniejszą rzeczą w męstwa i umiejętności z wojownika nie dać swoje życie, ale aby przetrwać - wziąć go z dala od siebie!
  A kobiety ciało jest w ciemności, jej dusza jest w światłości, a jej myśli są w rozsypce!
  Gdy morderstwo staje się chlebem dla kata , że brakuje soli - to znaczy, że ryzyko żołnierz stoi !
  Odwaga jest najbardziej kosztowny produkt od tych , które nie są na sprzedaż! To prawda i jest wielu, którzy chcą się tego pozbyć !
  Tortury to nie zabawa, ale ciężka praca z sektora usługowego , w której litość dla klienta jest dla Ciebie destrukcyjna !
  Kapitalista nigdy nie zostanie prawdziwym patriotą swojej Ojczyzny, za to jest zbyt samolubny!
  Dusza bogacza jest patriotyczna, nie więcej niż złota moneta, do której zabierają i wbijają!
  Każdy atom jest równa w złożoności i potencjał niewyczerpany do wszechświata!
  Grzeszne i okrutne, w tym , że ci w większości obecnie człowiek niszczą ludzkość, przyspieszając proces nauki!
  Często postępu zamienia się w próbie przesuwania się bomby wodorowej w zapalniczkę do papierosów!
  Wilk chowa się pod owczą odzieżą, polityk pod maską, a pod ziemią arsenał nuklearny !
  - Najnowsza technologia jest wyrazem materialnej formy duchowości narodu rosyjskiego !
  - Najdoskonalsza technika nie zastąpi duszy, potężny komputer nie pokocha, nie ogrzeje ani nie pieści!
  Nauka Chrystusa jest silniejsza niż bomba wodorowa , a więc jest w stanie ożywić duszę, dodać skrzydeł umysłowi i dać życie wieczne!
  W Bożej nadziei, ale widok nie zapomnij wytrzeć!
  Najbardziej cenne w życiu jest , że nie wiadomo, kiedy to się skończy, i nieprzewidywalność przyszłości - portfel z których nie można zobaczyć dno wydaje się być nieograniczone!
  Żołnierz jest lepszy niż zwykły człowiek, czystszy, szlachetniejszy, bardziej szczery! Tymczasem jednak, w przeciwieństwie do tego, przez prosty śmiertelnik, jest on pozbawiony w prawo do życia!
  Zabijając choć jedną osobę, niszczysz miniaturowy wszechświat, co oznacza, że grzeszysz przeciwko Bogu!
  Oczywiście! Zdrajca zawsze przegrywa, jest on znienawidzony przez tych, których on zdradził, i pogardzany przez Czyje imię , ma on popełnił podłość!
   Zdrada to nie tylko podłość, ale także samobójczy idiotyzm!
  Dziwne jak to może wydawać, śmierć w młodym wieku zmniejsza się wyrzuty starości, dusza od brudu, a serce od rozwodu!
   Palenie przedłuża życie tylko w jednym przypadku, jako ostatnie życzenie przed rozstrzelaniem!
  Przebranie wymaga poświęcenia! Tymczasowe, ale nie mniej trudne, zwłaszcza dla kobiety! To prawda, nie więcej tworzyw sztucznych chirurgia!
  Obowiązek wobec Ojczyzny jest najlepszym usprawiedliwieniem dla nieprzyzwoitego czynu, każda podłość jest święta, jeśli podyktowane są względy patriotyczne!
  Zboczony komunizm, gorzej niż zboczony kapitalizm - w szeregach głowy rąbanie łatwiej i wygodniej kosić w linii!
   Król od chwili mogą się zestarzeć - tylko ludzie są zawsze młode, król może być zbyt młody - tylko ludzie zawsze są dojrzałe, król może iść z umysłu lub urodzić się głupcem, ale mądrość ludzi jest nieśmiertelny! Dlatego niech ludzie, a nie ślepy przypadek, decydują, kto będzie nimi rządził!
  Interesy ojczyzny może usprawiedliwiać przemocy, ale te ostatnie, w pierwszym miejscu potrzeby być do siebie!
  Wolność bez moralności jest jak samochód bez hamulców!
  Kto przejął władzę: silny, kto ją zachował: mądry, ale dobrowolnie się z nią rozstał : szlachetny!
  Korupcja jest niczym rakowymi guza, powoduje mniej bólu, ale to psuje nawet więcej!
  Ludzkość musi się zatrzymać: aby być łabędziem, rakiem i szczupakiem ciągnącym w innej ręce, postęp w tym przypadku nie stoi na miejscu i nie ciągnie w przepaść!
  Czas jest najbardziej straszna broń, to nieuchronnie podważa siły cywilizacji i porażek potężnych mężczyzn!
  Siła jest w rękach głupca: jak dziurawa zbroja słabo chronią , ale pomagają utonąć w niewiedzy !
  Zemsta bandytów, młodsza siostra tchórzostwa, córka podłości i pasierbica sukcesu!
  Do zazdrości świata silnych ludzi, gardzi słaby, oddaje w tych nikczemnych, a jednak został stworzony przez doskonałego twórcy, aby przyjść do perfekcji!
  - Tylko rozsądek i poczucie wertykalności mogą sprawić, że ludzie będą doskonali, a jeśli dodasz do tego szlachetność i współczucie, to na tych czterech koncepcjach możesz położyć podwaliny pod szczęśliwą przyszłość!
  Biblia jest księgą żydowską i uczynienie z niej podstawy moralności Rosji jest tak samo niewłaściwe, jak zastąpienie konstytucji alfabetem!
  Łatwiej znaleźć filantropa wśród bezdomnych niż bezinteresownego policjanta!
  Policjant, który nie bierze łapówek jak deszcz na pustyni, marzysz o tym całe życie , ale zawsze wpadasz w złym momencie!
  W większości przypadków zdobywca jest synonimem patrona!
   Religia dla postępu jest niczym wagi dla pływaka!
   Szczęście bez Boga jest jak miłość bez serca!
  Wiara chrześcijańska wymaga nie tylko krzyża, ale i miecza do ochrony dobra!
   Religia z mieczem, to nie opium dla ludzi, ale skalpel chirurga, który leczy dusze !
   Lepiej zabić jednego złoczyńcę niż opłakiwać stu sprawiedliwych!
   Najbardziej niebezpieczna broń jest w Biblii w rękach niegodziwy!
  Ktokolwiek chińskiej dla długiego czasu - żyje krótko !
  Komunizm jest jasny pomysł, ale większość często jest realizowany w ciemności!
  Źli ludzie z dobrymi pomysłami na przelanie o wiele więcej krwi - źli ze złymi intencjami!
  Przesłuchiwać głupca, co tłuc wodą w moździerzu, torturować, co bić osła!
  Natura jest pokręcona, ale ludzki umysł jest prostownikiem!
  Postęp ma tendencję do wywyższania człowieka, a tym samym przybliżania go do Wszechmogącego!
  No sprawa jak wiele możesz karmić gęsi The Gyrfalcon będzie nie zapełniać!
  Diabeł chowa się w piekle, a ksiądz w kieszeni parafianina!
  Wioska dzwonnica jest marny między drapacze chmur, ale majestatyczny wśród chat!
  Niewolnik, który upokarza króla: Bóg na jedną godzinę i diabeł na wieczność!
  ... Ludzka rasa będzie albo osiągnąć wszechmoc lub zniknąć!
  Przeznaczeniem człowieka jest albo żyć przez Boga, albo umrzeć jak robak!
  Nie ważne jak szlifować Cobblestone, że nie staną się perła! Jak nie przetworzyć, księga grafomana nie stanie się arcydziełem!
  Przede wszystkim krew przelewa się z czerwonych przemówień, błyskotliwych pomysłów i dobrych intencji!
  Tylko jeden chłopiec pozostał na nogach. A resztę zadźgano i posiekano.
  Fiihrer dał znak. A ocalałego chłopca przeszyły ostre strzały. Jakie to było destrukcyjne.
  Potem znowu walka. Tym razem walczą dwie dziewczyny. Pierwsza para - miecze i tarcze, a druga - trójzęby i sztylety.
  Wojownicy w samych kąpielówkach. Odsłonięte od klatki piersiowej ze szkarłatnymi sutkami. Ciała są niekobiecie umięśnione i opalone.
  Oni sami wydają się być blondynkami, ale raczej farbowanymi.
  Rozlega się sygnał i dochodzi do agresywnej walki.
  Dziewczyny spotykają się i wymieniają zamaszyste ciosy. A ich bose stopy próbują się kopać.
  Wszystko to wygląda niezwykle imponująco.
  Friedrich-Vladimir patrzy na to i dobrze się bawi. Dopóki kobieta nie otrzyma pchnięcia ostrym mieczem.
  A krew leje się z nagiej piersi piękna. To naprawdę poważna kontuzja.
  Fryderyk Władimir wziął go i mruknął:
  "Okrutne i bezsensowne morderstwo!
  Rzeczywiście, kiedy umierają dziewczyny, wygląda to tak nieprzyjemnie. I tutaj nie można już dodawać ani odejmować. Oto dziewczyna, która straciła przytomność, upadła. A jej bosa, okrągła pięta została spalona przez rozpalone do czerwoności żelazo kata. A to już naprawdę poważny wniosek o zniszczenie wojownika. I pewnie boli dziewczynę od takiego dotyku.
  Oto dwie piękności pędzące do jednej. Ma tylko trójząb - upuściła sztylet. A dziewczyna, przebita z obu stron, wpada do kałuży krwi. Co jest bardzo głupie.
  Maur ponownie wepchnął pochodnię w jej nagie podeszwy. A dziewczyna krzyczy. I znów wbijają się w nią miecze. Piękno umiera.
  Dwie ocalałe piękności kłaniają się, a Hitler osobiście wysyła jej wieniec. A dokładniej do nich, nie do niej!
  Więc ta bitwa ucichła.
  A chłopcy znów walczą. Tym razem starsza - trzynasto- lub czternastolatka. Ale także tylko w kąpielówkach i boso.
  Z jednej strony tuzin, a z drugiej.
  Chłopcy mają w rękach tylko miecze i sztylety. I grożą sobie nawzajem dźgnięciem lub okaleczeniem.
  I znowu chłopcy mają bardzo małą szansę na przeżycie. Sam Hitler po prostu uwielbia bić słodkich chłopców batem wiszącym na stojaku. Albo jeszcze bardziej usmażyć pięty rozgrzanym do czerwoności żelazkiem. Co za wielka przyjemność dla tyrana.
  Hitler jest bardzo ekscytujący.
  A kiedy chłopcy w kąpielówkach i prawie nadzy zabijają się nawzajem, to jest to absolutnie wspaniałe.
  I tak znów się zbiegają i zaczynają dźgać się nawzajem sztyletami i ciąć mieczami.
  Więc zaczęli - te dzieci i młodzież są prawdziwi.
  Tutaj Vladimir-Friedrich jest już dorosły od lat, ale z wyglądu pozostał dzieckiem.
  Chociaż naprawdę to lubi. Na przykład broda nie musi być golona. A męska doskonałość jest wystarczająco duża dla kobiet.
  Tutaj młodzi wojownicy zbiegają się i zaczynają bezlitośnie dźgać i zabijać się nawzajem. I w tym nie mają sobie równych.
  A pod bosymi stopami młodych nastolatków słudzy Maurów rzucają węgle z brązowych misek.
  Dzieci są poparzone i krzyczą. Chociaż ich nagie podeszwy są utwardzone, nadal rozwijają się pęcherze i oparzenia.
  Hitler nawet stęka z radości, gdy upada zakrwawiony chłopiec.
  I wciąż ma rozgrzany do czerwoności łom, który przyżega mu okrągłą, zakurzoną i często już zakrwawioną piętę.
  Vladimir-Friedrich Bismarck-Rybachenko zaczął pisać krótki wiersz w biegu;
  Jestem byłym niewolnikiem gladiatora
  Pracował jak wół w kamieniołomie...
  Oczywiście stałem się tam silniejszy - wcale nie słaby,
  A będę tylko bardziej wolny!
  
  Urodziłem się w XXI wieku,
  Był też laptop, komputer...
  Harry Potter jest blisko mnie,
  A dzieci muszą przekręcić Palpatine'a!
  
  Ale niestety mam przeszłość
  W którym szaleją złe wojny...
  Wydawało się tym razem szatana,
  A diabły bardzo chętnie ucztują!
  
  Zostałem złapany w bardzo strasznej niewoli
  Wkręcili chłopcu łokcie od tyłu ...
  Chciałem uwierzyć w zmianę
  Aby ciąć oszałamiające mile w bitwach!
  
  Cóż, niech to będzie walka,
  Ale dostałem w skroń tyłkiem...
  Ojczyzno wierzę, że będę z tobą
  Nie rozdzieraj dziecka skorupą!
  
  Oto jestem teraz w kopalniach,
  Wyciągam kosze z kamieniami i żużlem...
  Wszystkie nogi, ręce są po prostu posiniaczone
  Wyglądało na to, że walczyłem z ghulem!
  
  Chłopak nie zna odpoczynku, uwierz mi
  Musiał pracować niestrudzenie...
  Bestia ryczy bardzo okrutnie,
  Wtedy możesz osiągnąć coś dla siebie!
  
  Jestem nagim chłopcem i zawsze boso,
  Niewolnik i pracowity, więzień i wojownik...
  Może śmierć potrząsa kosą obok niej,
  Ale wierzę, że po prostu zostanę zwycięzcą!
  
  Ale potem w kamieniołomie wybuchły zamieszki,
  Chłopcy podnieśli wielki bunt...
  Ich przywódca okazał się fajny,
  Niedługo zobaczymy komunizm!
  
  Ale żołnierze otoczyli chłopców,
  Ci, którzy byli szybsi, ukrzyżowali...
  Młodych śmiałków położono na stosie,
  A głowy tych młodszych zostały odcięte!
  
  Ja też zostałem wciągnięty na krzyż,
  Chcieli torturować bardzo brutalnie...
  W końcu z tego powodu Zbawiciel został wskrzeszony,
  Aby rozwiać chmury nad Ojczyzną!
  
  Ale wtedy mistrz mnie zobaczył,
  Powiedział chłopcu, żeby mi go teraz dał...
  Z tysiąca przeżył tylko jeden
  A to ja, wy też wiecie!
  
  A co, jestem dziś na arenie,
  Żeby ucieszyć panów, teraz walczę...
  Inne dzieci to też moja rodzina,
  I nie żałuję tego, że przeżyłem chłopca!
  
  Tak, musiałem zabić chłopców,
  Teraz jestem bardzo odważnym gladiatorem...
  A dla mnie Pallas jest teraz matką,
  Kręcę się mieczem, jestem jak wachlarz!
  
  Nadchodzi walka, walczę z kobietą,
  Wygląda jak dawny Wersal...
  Ale moje motto to walka i nie bój się
  Chociaż oczywiście żal mi dziewczyn!
  
  Więc odciąłem jej głowę
  Dziewczyny przypaliły jej piętę pochodnią ...
  Och, jak bardzo chłopak widzi siłę,
  Nie bez powodu mistrzowie go chwalili!
  
  I tu znowu walczę na arenie,
  Nastolatek jest nagi, a prawie dziecko ...
  Smutek okrywa chłopca
  Kiedy jesteś jak zły diabeł!
  
  Ale wierzę w triumf dobroci,
  Że będzie królestwo radości i światła...
  Nie potrzebujesz tylko dodatkowego zamieszania,
  Kto był bohaterem hymnu śpiewanych muz!
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"