Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

БосI ДIвчата Фюрера

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    На день народження 20 квiтня 1945 року, здавалося в безнадiйнiй ситуацiї, фюрер отримує несподiваний подарунок: армiю босоногих у бiкiнi дiвчат-клонiв отриманих шляхом гiперструнного розмноження. I перебiг другої свiтової вiйни змiнюється.

  БОСI ДIВЧАТА ФЮРЕРА
  АННОТАЦIЯ
  На день народження 20 квiтня 1945 року, здавалося в безнадiйнiй ситуацiї, фюрер отримує несподiваний подарунок: армiю босоногих у бiкiнi дiвчат-клонiв отриманих шляхом гiперструнного розмноження. I перебiг другої свiтової вiйни змiнюється.
  . РОЗДIЛ Љ1.
  День народження фюрера 20 квiтня 1945 року проходив у ситуацiї здавалося б безнадiйною для Третього Рейху. Радянськi вiйська прорвали оборону на Зеєловських висотах i завершують оточення Берлiна. А на Заходi Рурський район захоплений, як i бiльшiсть Нiмеччини i союзники пiдходять в Ельбi. У Схiднiй Пруссiї майже все зайняте радянськими вiйськами. А Кенiгсберг упав лише чотири днi. Адже фортеця найпотужнiша. I тепер настрiй у всiх мiнорний. Гiммлер i частина почту повинна залишити Берлiн, i намагатися налагодити опiр. Деякi примарнi шанси можуть дати спроби сусiднiх армiй прорватися до столицi. Але ясно що багаторазово перевершують радянськi вiйська цього не допустять.
  Передовi радянськi частини вже вступили до Берлiна i приступили до його штурму. Вже взято Вiдень i бiльшiсть Австрiї. Сиплеться фронт в Iталiї. Точнiше на пiвночi цiєї країни. Майже втрачено Югославiю, i лише в Чехiї нiмецькi вiйська ще трималися.
  Зрозумiло, день народження фюрера нагадує похорон. Геринг вiдсутнiй, почет порiдшав. Але є ще наближенi: Геббельс та Борман. Промови у пiдземеллi звучать мiнорнi.
  Щоправда, Гiммлер повiдомив про випробування танка Е-50 цього разу успiшних. Шпеєр пiдтвердив:
  - Ця машина хоч i iз запiзненням вийшла непоганою. Ми впровадили до неї всi iдеї сучасного танкобудування. У тому числi й розташування двигуна та трансмiсiї одним блоком упоперек, а коробки передач на моторi, ходовiй частинi на пружинах та платформах, маленькiй вузькiй вежi. В результатi броня та озброєння "Тигра"-2 вклалася в сорок п'ять, при двигунi 1200 кiнських сил. Причому в лоб машина захищена краще за рахунок великих кутiв нахилу, а в борт товщина збiльшена до 100 мм i теж з нахилами. Цей танк має i озброєння бiльш потужне: гармата в 88-мiлiметро в 100 ЕЛ довжиною ствола, що дуже круто.
  Гiтлер прогарчав:
  - У сорок третьому роцi така машина могла переламати хiд вiйни, але зараз ми тривiально не встигнемо її запустити в серiйне виробництво. Так само як диск Бiлонце. Вiн начебто невразливий для стрiлецької зброї, але один апарат вiйну не виграє!
  Шпеєр помiтив iз посмiшкою:
  - Ваша величнiсть. Тут просто пiд нами у будiвлi iмперської канцелярiї створено виробництво, особливих воїнiв-клонiв. I саме цi чудо-воїни готовi до вашого дня народження. Професор Вольф Штiрлiц, готовий пiднести штучних людей у подарунок вам про найбiльший з найбiльших!
  Гiтлер похмуро промовив:
  - Цiкава iдея мiй iмперський мiнiстр, але явно запiзнилася, що може зробити кiлька лицарiв-клонiв?
  Шпеєр посмiхнувся ширше вiдзначив:
  - А в тому те, що їх не кiлька. Професор стверджує, що його машина, яка зараз знаходиться на нижньому поверсi iмперської канцелярiї, здатна виробляти кожну секунду по два озброєнi клони. I без перерви, i їхнi бойовi якостi винятково великi!
  Фюрер свиснув i вiдповiв:
  - Покажи менi цього професора та клонiв, може це качка? Якщо розiграш то не зносити тобi голови Шпеєр!
  Iмперський мiнiстр кивнув:
  - Ось вони мiй фюрер!
  У пiдземний досить розкiшний зал iмперської канцелярiї тьмяно висвiтлено. Гiтлер трохи сутулиться, але виглядає зовнi бадьорим, хоча видно пальцi ходять ходуном i вiн явно нервує. Руки в нього тремтять бiльше вiд нервiв i переживань, нiж хвороби. Нi сам Гiтлер не наркоман, нi п'яниця, нi куряка, i цiлком здоровий. Хоча чутки про його хвороби ходять рiзнi. Але Гiтлер каже, що не дочекаєтесь. I до шибеницi вiн цiлком здатний дожити.
  Однак морально страждає i йому дуже страшно, поразка, страта, може бути i тортури, суд, а потiм шибениця. Або самогубство i прямо в пекло!
  I вiчне тавро невдахи. Фюрер уже у свою перемогу давно не вiрив. Те, що вiйна програна стало ясно мабуть на Курськiй дузi. Коли нiмцi програли влiтку, а не генераловi морозу. I не врятували нi "Тигри", нi "Пантери", нi Фокке-Вульф. I пiсля цього одна була надiя, на чудо-зброю, та й трохи на розкол коалiцiї. Хоча останнє i малоймовiрно. Насправдi було зрозумiло, що сили вже нерiвнi. Iз самого початку держави осi поступалися своїм противникам в економiцi та ресурсах. Але був шанс переграти тактично.
  Тут грив душу приклад Чингiсхана, який пiдкорив Китай. Скiльки тiєї Монголiї, а скiльки Китаю? I Олександра Македонського ще можна згадати. Скiльки Грецiї з Македонiєю, а Скiльки Персiї вiд Лiвiї до Iндiї?
  Але розбити частинами не вдалося. Вперше нiмцi i особисто Гiтлер припустилися помилки, коли зупинили вiйська пiд Дюкером. А згодом i програли повiтряну битву за Англiю. Пiсля чого виникли цiлком обґрунтованi побоювання, що Сталiн ударить зi Сходу. У всякому разi, радянськi вiйська пiдтягувалися до кордону i там концентрувалися. Гiтлер також розраховував з огляду на можливий вступ у вiйну США захопити якнайбiльше ресурсiв на сходi, i бути готовим до затяжної вiйни. Але в цьому випадку перемогти Росiю слiд швидко i бажано малою кров'ю. Початковий план дезорiєнтацiї супротивника вдався. Червона армiя виявилася нападу не готова. I нiмцi здобували одну перемогу за iншою. Але опiр Червоної Армiї ставало все бiльш завзятим. Перемоги давалися все бiльшою кров'ю. I зрештою настала зима i Вермахт став програвати. I це вже було серйозно.
  Поразка пiд Москвою, i вступ у вiйну США ускладнив ситуацiю. Щоправда, Японiя спочатку впевнено перемагала. Але вже в битвi по Перу-Харбор були допущенi помилки, що завадили добити американськi авiаносцi. А потiм була битва пiд Мiдвей, пiсля чого iнiцiатива перейшла до американцiв. I стало ясно, що Японiя другий фронт не вiдкриє.
  Пiсля важкої зими навеснi нiмцi здобули серiю перемог i знову оволодiли iнiцiативою. Влiтку новi успiхи прорив у Кавказ. Все пiшло пiд Сталiнградом не за планом. Нiмцi загрузли i зазнали величезних втрат. А тут ще й несподiваний наступ англiйцiв у Єгиптi та новi поразки та втрати. А потiм i висадка американцiв у Марокко, i несподiваний удар, хоч про це попереджала розвiдка пiд Сталiнградом.
  Нiмцям вдалося розкрити данi про пiдготовку наступу в центрi, яке вдалося вiдобразити, i на флангах пiд Сталiнградом. Але фюрер його проiгнорував намагаючись узяти це мiсто за всяку цiну. I ось одержали фашисти катастрофу.
  Пiсля цього вiйна пiшла пiд укiс. I Червона армiя наступала. Щоправда, на короткий час майнув промiнчик надiї, коли Майнштейн завдав контрудару i зумiв вiдбити назад Харкiв та Бiлгород. Влiтку Гiтлер розраховував перехопити iнiцiативу. Але наступ кiлька разiв вiдкладався, тому що новi танки надходили на фронт iз запiзненням. А потiм виявилося, що СРСР чудово зумiв пiдготуватися.
  Бої показали, що "Пантера" слабко захищена з бортiв i зазнає великих втрат вiд маленьких радянських гармат та протитанкових рушниць. Та й часто ламається.
  Поразка по Курському i висадка союзникiв у Сицилiї, зробили становище Третього Рейху дуже важким. Тим бiльше що Муссолiнi скинули i довелося ще тримати фронт в Iталiї. Проте ще були надiї на диво зброю та сепаратний свiт та створення схiдного валу на Днiпрi. Але пiсля того, як росiйськi перетнули рiчку, стало зрозумiло, що Третiй Рейх програє, навiть якщо союзники i не вiдкриють другий фронт.
  Але Гiтлер все ще розраховував i на чудо-зброю, i можливiсть вiдключити союзникiв. Був шанс зiрвати висадку у Францiї та скинути союзникiв у море. Крiм того, випуск озброєнь зростав. З'явилася чудова штурмова гвинтiвка МР-44, на той момент найкраща у свiтi. I Гiтлер дуже розраховував, що ще зможе пригальмувати ворога. Розрахунок будувався i на зростання випуску танкiв, хоча "Тигр"-2 i не виправдав надiй.
  Але у Францiї нiмцi зазнали нищiвної поразки, як i в Бiлорусiї, а потiм Румунiї. До кiнця 1944 стало очевидно, що вiйна вже програна i треба думати про власний порятунок. А Берлiн стали змiцнювати ще iз сорок третього року.
  Наступ у Андеррах був останньою спробою перехопити iнiцiативу. Був шанс, звичайно, потрiпати союзникiв, i якось затримати противника. Але й тут удача нiмцям не супроводжувала. Мости форсувати не вдалося, бої за мiста затяглися. I американцi виграли час. А потiм i погода покращала i стали бомбити нiмцiв.
  А Вiсло-Одерська операцiя? Тут уже сам Гiтлер припустив грубий прорахунок, пiдтягнувши резерви з танкiв до лiнiї фронту, i їх знищив сильний удар артилерiї Червоної Армiї.
  I росiяни дiйшли до Одера i захопили навiть плацдарм за рiчкою. Пiсля чого поклали край надiям вермахту на перехоплення iнiцiативи.
  Останнiм шансом був березневий наступ в Угорщинi. Їм Гiтлер особисто командував. Спочатку нiмцi змогли досягти успiху. Тут їм вдалося застосувати ноу-хау наступ уночi з iнфрачервоними приладами. Росiяни такого не очiкували i спочатку не змогли ефективно використати артилерiю. Але гостра нестача пального та боєприпасiв завадила гiтлерiвцям розвинути успiх.
  Пiсля чого вже наступали росiяни. Останнiй шанс затягнути вiйну було втрачено. А падiння Кенiгсберга взагалi поховало надiї, що вдасться вiдсидiтися в фортецях.
  Так що вiйна зрозумiло програна, i програна можливо ще зi Сталiнграда, а може з битви Мiдвей.
  Можливо, саме тодi i стався перелом не на користь осi пiд час цiєї фатальної битви у Тихому океанi.
  Зараз Гiтлер готувався прийняти гiдну смерть. I перейти до iншого свiту.
  Але... Чи матиме вiн шанс... Про що говорить Шпеєр.
  До зали увiйшли двi дiвчини. Досить великi: метр вiсiмдесят зросту, мускулистi та бiкiнi. Їхнi босi нiжки були дуже спритнi. А за плечима штурмовi рушницi: МР-44. Одна була руда, друга блондинка. I обидвi дуже гарнi з арiйськими рисами.
  Разом з ними крокував хлопчик, бiлобрисий, у шортах i майцi, i сандалях. На вигляд йому тринадцять рокiв. Вiн був дуже гарний пацан, з рацiями в руках.
  Вклонився Гiтлеру i усмiшкою промовив:
  - Професор Вольф Штiрлiц до ваших послуг!
  Фюрер здивовано вигукнув:
  - Ти дитино професор?
  Хлопчик кивнув:
  - Так мiй фюрер! Тiльки я не дитина, а схожа на хлопця. Насправдi менi скоро п'ятдесят рокiв, i я змiг повернути юнiсть, ставлячи експерименти в таборах смертi!
  Гiтлер свиснув:
  - Чудово! А твої воїни?
  Дiвчата хором вигукнули:
  - Ми до ваших послуг фюрер!
  Хлопчик з посмiшкою кивнув:
  - Вони першi двi войовницi: Герда та Шарлота. Але я можу щомитi штампувати по двi такi войовницi з автоматами та ранцями боєприпасiв.
  Гiтлер здивовано запитав:
  - А як так виходить?
  Штiрлiц з усмiшкою вiдповiв:
  - Гiперструнне розподiл матерiї. Поки що таке... Дiвчата з iдеальною генетикою клонуються. Вони поки що смертнi, але сильнiшi i швидшi, i з кращою реакцiєю, нiж звичайнi солдати. Ми можемо робити по сто двадцять солдатiв за хвилину, або сiм тисяч двiстi бiйцiв за годину. За добу це 172 тисячi 800 бiйцiв. I кожна з яких коштує щонайменше дюжини добiрних солдатiв. Це дозволить розпочати вiйну тут - захопити весь свiт!
  Фюрер вкрадливо запитав:
  - Можете перейти до серiйного виробництва?
  Хлопчик-професор кивнув:
  - Та хоч прямо зараз великий!
  Фюрер оголосив:
  - Нагороджую професора Вольфа Штiрлiца за порятунок Третього Рейху найвищим ступенем Лицарського хреста. А саме Лицарським Хрестом Залiзного Хреста зi злотим дубовим листям, мечами та дiамантами. А також привласнюю знання генерала та академiка, хай буде так!
  Хлопчик-професор вклонився. А Гiтлер наказав:
  - Запустiть машину на повну потужнiсть i перекидайте вiйська!
  Тут Гiммлер зауважив:
  - А годувати дiвчат треба?
  Штiрлiц з усмiшкою вiдповiв:
  - Вони їдять траву, i дерево, i трупи солдатiв! I дуже економнi на енергiю! Не хвилюйтеся прогодуються!
  Гiтлер знову проревiв:
  - Випускати красунь серiйно! Починайте негайно!
  Хлопчик-професор шмигнув у лабораторiю, що була пiд землею.
  Борман помiтив:
  - На казку скидається!
  Шпеєр впевнено сказав:
  - Ми народженi, щоб казку зробити буллю!
  I ось через пару хвилин почулося тупотiння босих нiг. Сходами стали рухатися дiвчата. Рудi та блондинки. Причому хоч i схожi, але трохи рiзнi на обличчя дiвчини. Але всi високi, великi, дуже мускулистi, босонiж i в бiкiнi.
  I їхнi голi пiдошви шльопають об бетон. Дiвчата пiднiмаються на поверхню мiста.
  Гiтлер ревнув:
  - Адже вiд тайги до британських морiв, армiя вермахту найсильнiша!
  Гiммлер iз цим погодився:
  - Ми переможемо фюрер!
  Геббельс помiтив:
  - Це i є наша диво-зброя, i це супер!
  Шпеєр з усмiшкою помiтив:
  - За рiк буде випущено шiстдесят два мiльйони з гаком босоногих войовниць. Цього вистачить, щоб розбити всi армiї свiту!
  Гiммлер ревнув:
  - Оце супер! Ми всiх сумнiваємо!
  Борман пiдтвердив:
  - I влада над свiтом стане реальною реальнiстю!
  I вся почет дружно кричала:
  - I нiхто не може чинити опiр волi фюрера!
  А дiвчата в бiкiнi з червоною пов'язкою зi свастикою на рукавi вже виходили з канцелярiї i рухалися Берлiном.
  Точнiше бiгли й їхнi босi, рожевi, кругленькi п'ятки миготiли. Такi ось гарнi дiвча. Взагалi можна сказати дiвки - супер!
  I скалять свої перлиннi зубки. I стегнами розкiшними трясуть, i м'язами пограють. I як пiдскочать, i голими нiжками струснуть i прокричать:
  - Слава арiйським iдеям!
  Вiйницi все рухаються i рухаються розтiкаючись немов багатобарвна вода по поверхнi. I це чудово виглядає. Дiвчата через якийсь час перестають бiгти i починають будуватися.
  Герда i Шарлота чудовi войовницi-арiйки розмножуються на гiперструнному прискорювачi, який використовує як джерело енергiї тривiальну воду.
  Конкретна реакцiя, застосована хлопчиком-професором, поки що тримається в секретi. Але вона дуже ефективна. I видно щомитi вибiгають по двi дiвчини. I це треба вiдзначити, просто велика крутiсть.
  Герда регоче на все горло:
  - Я буду чемпiонкою свiту!
  Шарлота пiдхоплює:
  - Зiштовхну Росiю в Тихий океан!
  I дiвчата беруть, будуючись у колони. Войовницi надiленi розумом i вiдданi Третьому Рейху. Хоча в них немає командирiв. I вони вишикуючись у колони чогось чекають...
  Ось з'явилося кiлька офiцерiв, якi повiдомили їм:
  - Ми вами командуватимемо! Час на фронт!
  I дiвчата рушили далi.
  Справдi, клони рядовi босоногi бiйцi, хоч i розумнi. Ними має хтось командувати. А офiцерiв у Третьому Рейху добрий дефiцит.
  Хлопчик-професор знайшов вихiд:
  - Дiвчата вибирайте собi самi командирiв! Дiлитиметеся на десятки, п'ятдесятки, сотнi, п'ять сотень, тисячники, п'ятитисячники, тумени, i армiї по сто тисяч. Зi свого середовища вiдкритим голосуванням визначайте краще, а над вами я - ваш творець!
  I дiвчата вiтально закричали:
  - Слава великому вождевi!
  I ось над першими дiвчатами з'явилися радянськi штурмовики Iли. Дiвчата окрили по них вогонь, з автоматiв. А деякi стали кидати босими пальчиками нiжок гранати. Одна лупнула з Фаустпатрона, знiсши черговий штурмовик Червоної армiї.
  Дiвчата видно було стрiляли влучно, i жбурляли далеко гранати. I буквально рвали на частини радянськi лiтаки.
  А самi вiдскакували вiд снарядiв та авiацiйних бомб. I так агресивно вiдповiдали та вражали супротивникiв.
  Тож гiтлерiвцi справдi кинули в бiй козирний туз. I це карта вбивча. Дiвчата бiжать у бiй i кидають босими нiжками послання смертi.
  I ведуть влучний вогонь, так точно стрiляючи та пробиваючи ворогiв. Ось уже перший загiн дiвчат добiг до радянських десантникiв, що билися вже на околицi Берлiна.
  Дiвчата використовуючи багнети на кiнчиках автоматiв зiйшлися врукопашну. Вони рухалися дуже швидко, тренованi, досвiдченi войовницi з чудовою реакцiєю. Було видно, що радянськi бiйцi такого не очiкували. I багато хто з них був заколотий. Лише якi встигали вiдповiсти, ударами по супротивницям. Тi отримували рани, але вiдповiдали i були прикладами у вiдповiдь.
  Дiвчата були дуже сильнi, не по-жiночому, i дуже спритно билися ногами. Та й живучi войовницi. Отримав рани, не зупинялися, а продовжували атакувати.
  I стрiляли дуже вже влучно.
  Передовий радянський десант був повнiстю перебитий i переколотий. I в бiй вступали дедалi новi загони дiвчат.
  Герда та Шарлота феноменальнi дiвчата-войовницi, що пройшли вiд Лiвiї сорок першого року, до сорока п'ятого. Вони мали стiльки подвигiв та нагород, що стали феноменами. А тепер розмножились. I їхня живучiсть навiть збiльшилася i сила, при гiперструнному клонуваннi.
  Тож радянським частинам доводиться дуже туго. Вже в першi години, дiвчата вибили Червону Армiю з передмiсть Берлiна.
  Настала нiч, а бої продовжуються.
  Войовницi продовжують прибувати. У бiй вступають i новi частини Червоної Армiї. Тi, що звiльнилися вiд взятих Зеєловських висот. У войовниць автомати та кожен ранець iз бойовим комплектом. I б'ються вони набагато краще, нiж звичайний солдат.
  I стрiляють дуже влучно. I штурмова гвинтiвка у них найкраща у свiтi. Нiчна битва в передмiстi Берлiна дуже напружена. Радянськi вiйська одночасно оминають мiсто. Але є i наказ Сталiна закрiпитись у передмiстi. I Червона армiя веде нiчний штурм.
  Дiвчата розповзаються Берлiном. Деякi з них рухаються на пiвдень, щоб розтиснути радянськi клiщi.
  У темне вони бачать чудово i в цьому їхня фора. I борються вони запекло. I ось одна пiдстрибнула i радянському офiцеру голою п'ятою потрапила прямо в пiдборiддя, i прочирикала:
  - Слава арiйськiй культурi!
  I знову в атацi дiвчинки. Рудi та блондинки. Такi красивi та водночас смертоноснi. I б'ються наче велетнi, яким немає рiвних.
  I дiвчата у стрiмкiй атацi. I так ворогiв колють та вбивають. Або кидають гранати, якi також гiперструнно розмножилися. Дiють дуже агресивно.
  Дiвчата яких не зупиниш просто так. Вони б'ються як бiйцi найвищої проби.
  А босi пальчики нiжок кидають гранати. I розривають радянських солдатiв.
  Нiч з двадцятого по двадцять перше квiтня видалася гарячою та напруженою.
  У бою дiвчата-клони були швидше, i сильнiшi за звичайних солдатiв, i стрiляли немов матерi снайпери. Все ж таки двi найкращi войовницi з модернiзованою генетикою використовувалися при клонуваннi. А цi дiвки сильнiшi i швидшi за чоловiкiв, i навченi єдиноборствам, а так борються, що захитаєшся.
  Войовницi класу супер. I так б'ються, що захитаєшся. I їхнi босi нiжки вкидають у противникiв нищiвнi удари. I ламають щелепи радянським солдатам. I зрiзають їх наче наждачкою. I гранати босими пальчиками нiжок як вiзьмуть i кинуть.
  I розкидають на частини супротивникiв iз Червоної Армiї. I роблять це дуже грубо та витончено одночасно.
   Зупинити дiвчаток не вдається. Вранцi войовницi вже змiстилися на пiвдень. I їх усе прибувало та прибувало. Пiшли справжнiсiнькi зiткнення.
  I вже першi дiвчата-клони як льотчицi. Вони посiдали на МЕ-109, дiвчата руда та блондинка.
  I давай битися. Хоча досвiду i небагато, але поняття є, i швидкiсть i реакцiя кращi, нiж у звичайних людей. I ось радянськi лiтаки падають збитi дiвчиськами-термiнаторами.
  Альбiна ця дiвчина-блондинка топаючи босими нiжками, вигукує:
  - Слава часом арiйського комунiзму!
  Альвiна ця дiвчина-руда, реве, натиснувши голою п'ятою i збивши радянських ЯК-9:
  - Я наказую сонцем!
  Таке ось воно агресивне створення.
  Альбiна ж зрiзали Iл-2 i видала:
  - За майбутнє правлiння войовниць!
  Ось як вони дiвчата щось агресивно б'ються. I в їхньому полку все додає i додає.
  Герда та Шарлотта красунi бойовi. Ось наприклад взяли i закололи багнетами радянського генерала, прокричавши:
  - За нашi звiринi iнстинкти!
  I ось войовниця як вiзьме i лимонку метне, i масу солдатiв Червоної Армiї розiрве.
  Герда атакуючи i завиваючи - реве:
  - Герда любить убивати! Оце Герда!
  Шарлота теж трощить радянських бiйцiв. Дiвчата їх атакують табунами. I розстрiлюють масу ворогiв.
  Герда розстрiлюючи супротивника, i даючи черги скошуючи радянських солдатiв, попискує:
  - Наш великий Третiй Рейх, нам сказав - не дрейф!
  I знову дає чергу за супротивником. I як скосить ворогiв капiтально, наче серпом.
  Бiлобриса дiвчинка дуже по бойовому зрiзає своїх опонентiв. I босими пальчиками нiжок жбурляє вбивчу силу подарунки смертi.
  Шарлота у вiдповiдь стрiляючи по ворогах, пищить:
  - Руда любить убивати, i всiх здатна розiрвати!
  I пiдморгує зеленими очима. I молотить Червону Армiю. I її босi нiжки знову кидають гранати сили неймовiрної.
  I знову стрiляє в солдатiв Росiї Герда. I так точно їх вражає. Що маса трупiв нагромаджується. Блондинка дуже активно ворога трощить, i верещать:
  - Перша проталiна! Похорон Сталiна!
  Шарлота дає чергу за радянськими вiйськами. Зрубує кулями пару офiцерiв i пищить:
  - Мiсяць! Мiсяць! Квiти! Квiти!
  I ось її босi пальчики нiжок жбурляють чергову гранату. Войовниця шипить:
  - В iм'я великих iдей!
  Герда зрiзуючи фрицiв, i скелячи зубки. А потiм голою п'ятою пiддавши вибуховий пакет i прошипiла:
  - За велич перемоги!
  I скiльки цих дiвчат. Усi новi та новi прибувають. I Червону армiю молотять. Ось уже опiвднi. Войовницi-клони атакують артилерiю.
  Деякi їх пускають у хiд багнети. Ось одна руда хвацько розпорола багнетом живiт радянському солдатовi i як прорепетує:
  - Я пiрання!
  А блондинка черга скосила п'ятьох радянських солдатiв i пробулькала.
  - За вихiд до Тихого океану!
  I дiвчата як хором розсмiяються. А солдати Червоної армiї бояться перед такою кiлькiстю босоногих дiвчат у бiкiнi, i засмаглими, мускулистими тiлами. Один iз дуже молодих солдатiв став навколiшки.
  I поцiлував босу нiжку красунi пробурчавши:
  - Богиня!
  Та його вдарила голою п'ятою по потилицi, i сказала:
  - Беру в полон! Ми на тобi покатаємось, якщо буде час!
  Але часу у дiвчат якраз i немає. Потрiбно рятувати Берлiн. I намагатись розiрвати кiльце оточення. Дiвчата теж смертнi та зазнають втрат. Хоча й живучi, рани їх не зупиняють - продовжують боротися. Але поки що їхнi тiла ще не стали непробивними снарядами та кулями.
  Тож їм доводиться пересуватися перебiжками, повзками, стояти в оборонi або просто лежати.
  Дiвчата влучнi i з фаустпатронiв примудряються збивати штурмовики. Ось деякi дiвчата клонованi з Люфтфаустом. I це досить ефективно проти машин, що низько летять. Войовницi як видно здатнi багато на що.
  I їх стає дедалi бiльше. I б'ються кожна стоячи як мiнiмум, а може й понад десять солдатiв.
  Надвечiр нiмцi трохи пiдсiкли пiвденний край радянської армiї та деблокували свої збройнi сили, що вiдрiзала Червона армада вiд Берлiна.
  Войовницi такi вiдважнi. Один їх прийом: метання босими пальчиками нiжок гранат, просто шокує радянських рядових та командирiв. А вiд такого не врятуватися, коли дiвчата закидають презентами смертi.
  I кричать на всю горлянку:
  - Ура! За арiйське братство!
  Вночi бої продовжуються. Дiвчата, отримуючи пiдкрiплення, без перерви контратакують.
  Деякi займають оборону на пiвдень вiд Берлiна, i тиснуть на радянськi кiльця спрута, не даючи замкнути казан.
  Радянськi вiйська настають i з пiвночi. Намагаються форсувати Одер. Але несуть помiтну шкоду...
  I нiмцi зустрiчають їх вогнем. Ось перший загiн босоногих дiвчат прибув на Одер.
  I вони буквально викошують радянських солдатiв, що намагаються пертися на позицiї Вермахту.
  Дiвчата кричать i кидають босими нiжками гранати. I одна з них взяла i червоним соском грудей вистрiлила з гармати, вражаючи радянський плiт, що намагалася перетнути позицiю.
  Вiйницi проревiли:
  - Слава СС!
  I ось знову стрiляють... Нiч дуже бурхлива. I битви дуже агресивнi.
  Дiвчата в рукопашнiй сутичцi дуже сильнi.
  Одна з них навiть змогли приколоти багнетом сiмох включаючи i полковника, проказавши:
  - За буяння урагану!
  I босими пальчиками нiжок як кине гранату, що розриває радянськi полки.
  Проти такої нiяк не встояти.
  . РОЗДIЛ Љ 2.
   Наступного дня 23 квiтня термiново вiдбулося засiдання ставки. Ситуацiя загострилася настiльки, що вперше iз сорок другого року, всi бачили Сталiна таким нервовим i похмурим. Нiмцi змогли iстотно потiснити радянськi вiйська пiд Берлiном, на пiвдень i на пiвнiч вiд вибити Червону армiю з плацдарму.
  Але це ще не найстрашнiше. Вiдбулися поразки i бiльше особливо в сорок першому роцi, i так не панiкували.
  Викликала збентеження i розгубленiсть поява безлiчi нових нiмецьких бiйцiв. А саме дiвчат у бiкiнi, босих, мускулистих, засмаглих i свiтловолосих.
  I б'ються цi дiвчата наче монстри. I дуже живучi. Навiть отримавши рани продовжують бiгти та боротися. Дуже вони й гарнi. I стрiляють так влучно, що там, де вони вже й оборону не прорвеш. I взагалi це нiби маячня якась. А дiвчата все наповзають та наповзають.
  Жуков, повiдомивши останнi новини, розвiв руками:
  - Це шаленство товаришу Сталiну!
  Вождь усiх часiв та народiв помiтив:
  - А не божевiлля, що я тебе не розстрiляв за сорок перший рiк?
  Маршал дрiбно почав трястись. Нерви у всiх межi. Ось-ось здавалося перемога i кiнець вiйнi, а тут така нагода?
  Хiба ж можна таке тривiально пережити? Коли, здавалося б близька перемога, обертається такого роду катастрофою?
  Точнiше поки що говорити про катастрофу рано, але зiткнувшись iз невiдомим явищем, радянськi генерали припухли. I не знають реально, що їм тепер робити.
  Рокоссовський запропонував:
  - Авiацiю треба кинути у бiй!
  Жуков мотнув головою:
  - Вже бомбимо з усiх сил! Але цього мало! I нашi лiтаки збивають у великiй кiлькостi!
  Конєв запропонував свiй варiант:
  - Вiдвести вiйська за Одер! I з усiм розiбратися!
  Жуков iз сумнiвом зазначив:
  - I що затягти вiйну?
  Сталiн подивився на портрет Олександра Суворова, i ричав:
  - Нi кроку назад!
  Рокоссовський кивнув:
  - Потрiбнi новi сили i танковi армiї!
  Сталiн буркнув:
  - Кинемо в бiй усi резерви ставки!
  Жуков зауважив:
  - Бiльшiсть резервiв i так вже в бою ... Як би нам не обвалити фронт!
  Сталiн проревiв:
  - Берлiн має бути взятий! I слiд скорiше вийти до Ельби.
  Але сказати простiше, нiж зробити.
  Фашисти 23 квiтня за допомогою дiвчат продовжували контратакувати та активно обороняться. I час вiд часу i то там, то тут перекидали радянськi частини.
  Союзники тимчасово призупинили наступ, стривоженi даними про новi нiмецькi дивiзiї з босоногих дiвчат, у бiкiнi, якi борються дуже добре.
  А вночi на 24 квiтня новi табуни дiвчат атакували радянськi вiйська та прорвалися до Зеєлiвських висот. I де-не-де їх навiть осiдлали.
  Бої кипiли страшнi та пагорби переходили з рук у руки.
  Герда борючись iз радянським бiйцями, зазначила:
  - Я беру нагору не кiлькiстю, а якiстю!
  Шарлота збиваючи росiйських солдатiв влучними пострiлами це пiдтвердила:
  - Ми народженi для перемоги!
  Нiч видалася дуже спекотною. Двi радянськi танковi армiї виявилися майже повнiстю знищенi у зустрiчному бою фаустпатронами та гранатами дiвчат.
  Сталiн явно психовав ... Але зробити нiчого не мiг. Дiвчата-клони чудово бачили в темрявi, i змогли вiдрiзати кiлька радянських армiй, i утворити котел на пiвдень вiд Берлiна.
  Маса радянських солдатiв втрачала голову вiд безлiчi дiвчат, їхнiх голих нiг, i грудей. А войовницi навмисне зривали лiфчики та показували полуничнi соски.
  Вiд чого солдатам ставало погано... 25 квiтня нiмецькi дiвчата клони, остаточно зайняли Зеєловськi висоти та завершили оточення пiвденного корпусу радянських вiйськ.
  Вони цi дiвки дуже сильнi. I стрiляють iз трофейних та нiмецьких зенiток дуже влучно.
  Втрати радянської авiацiї просто критичнi. Вибиває лiтаки у геометричнiй прогресiї.
  На Хе-162 з'явилися дiвчата та даючи молотити. I не лише радянську, а й американську авiацiю.
  I вони дуже майстернi войовницi у небi...
  А двадцять шостого квiтня i пiвнiч Iталiї прибули перший батальйон босоногих дiвчат, i вiдразу вступив у бiй.
  Вони як обрушилися з диким криком та ревом на американських десантникiв. То тi побiгли в панiцi. Пара сотень солдатiв потрапило в полон. I були кинутi танки.
  Пiд Берлiном кипiли бої... Нiмцi билися завзято i не тiльки клони. Наприклад, i в Схiднiй Пруссiї несподiвано опiр затягнувся, i гiтлерiвцi вiдмовилися здатися. I билися з дикою люттю вже не зовсiм приречених.
  Дiвчата атакували оточених радянських солдатiв, i де-не-де скинули Червону армiю з плацдармiв.
  А 27 квiтня, вже бiльше дiвчат, билося в Iталiї, i тiснило американцiв.
  А пiд Берлiном фашисти вийшли до Одера, завершивши оточення радянських вiйськ.
  Тим у казанах гинули... Швидко вiдбувався перелом. Дiвчата всi прибували без перерви.
  28 квiтня, вже фрицi билися з росiянами в Австрiї, i там їх теж стали пiдтискати.
  29 квiтня завершився розгром частини радянських сил за Одером... А босоногi дiвчата стали з'являтися i на захiдному фронтi.
  У бою з'явився i танк "Маус". На ньому екiпаж iз п'яти дiвчат. I вони як палять за радянськими позицiями.
  Луплять iз забiйної гармати. I розбивають танки тридцятьчетвiрки. Причому, дуже лихо.
  Агата дiвчина-клон каже:
  - Що панове-товаришi - вам хана!
  I снарядом забiйним як прошибе противника. I зiрве з тридцятьчетвiрки вежу.
  I нiмецькi двiйки верещати вiд захоплення. I Герда з Шарлотою у танку вирiшили побалуватись.
  Машина яка поки що iснує лише в єдиному експериментальному екземплярi.
   Герда, Шарлота, Крiстiна та Магда їдуть на танку Е-100 класу У. Ця машина компактнiша, на чотири члени екiпажу. I її озброєння - реактивний бомбомет та унiверсальна гармата 88-мiлiметрiв 100 ЕЛ - винищувач танкiв.
   Войовницi собi їдуть i насвистують.
   Герда стрiляє з довгої гармати. Пробиває в борт з дистанцiї Т-34 i цвiрiнькає:
   - Для Батькiвщини ми серце вiддамо,
   А Сталiна засмажимо i з'їмо!
   Шарлотта пальнула iз реактивного бомбомета. Накрила радянських бункер i пискнула:
   - Ми непереможнi!
   Христина взяла i прогарчала, натискаючи на курок босою п'ятою:
   - Дiстанемо i в тому, i в iншому!
   Довбанула причому влучно i Магда. Розбила радянську САУ СУ-152. I проворкувала:
   - Буде час, настане перемога!
   Герда провизжала, стрiляючи:
   - Нас нiкому не зупинити!
   Шарлотта пiдтвердила:
   - Але пасаране!
   Руда бестiя пройшла разом iз Гердою всю другу свiтову вiйну, починаючи вiд Польщi, i закiнчуючи цим травневим наступом. Багато чого бачила руда чортiвка.
   I готова битися до кiнця!
   Крiстiна теж стрiляє, i вишкiрилася. Її волосся золотаво-руде. На вiйнi дiвча не старiють, а навiть, мабуть, молодшають! Вони такi лютi i велелюбнi. Скелять собi зубки.
   А в зубках жодної дiрочки.
   Магда має шевелюру кольору сусального золота. I теж активно скеляться. Класне дiвчисько. У нiй така агресивна грацiя та енергiя тисячi коней.
   Герда дiвчина з бiлим волоссям стрiляє, i з усмiшкою помiчає:
   - У свiтi багато є й доброго i бридкого... Але чорт забирай, наскiльки ж тривала ця вiйна!
   Шарлотта iз цим погодилася:
   - I справдi, друга свiтова вiйна тягнеться надто вже довго. Всi бої i бої... Це реально вимотує!
   Христина рушила босою нiжкою по бронi i в'янула:
   - Але Британiя досi не переможена!
   Магда пальнула по росiйських i ринула:
   - А має бути повалена! Це наше кредо!
   Герда прошипiла, стрiляючи по росiйських, i скелячи зуби, кольори слонової кiстки:
   - Нам потрiбна перемога!
   Довбанула i Шарлота, пров'якавши:
   - Одна на всiх ми за цiною не постоїмо!
   Крiстiна руда i золота бестiя промовила:
   - Нi! Чи не постоїмо!
   Магда прицмокнула червоними губками, прочiрiкавши:
   - Ми за цiною не в магазин ходимо!
   I вистрiлила златоволоса гарпiя.
   Герда теж довбала по росiйських танках. Пiдбила машину i в'якнула:
   - Ми найсильнiшi у свiтi!
   Шарлота пiдспiвуючи додала:
   - Ворогiв усiх замочимо у сортирi!
   Христина пiдтримала пiсенний порив:
   - Не вiрить Вiтчизна сльозам!
   Магда спiвуче продовжила:
   - А всiм комунiстам дамо по мiзках!
   I дiвчата пiдморгнули один одному. У них загалом гарний танк. Тiльки з дистанцiї важко пробити IС-3 у чоло. Але й снаряд у нiмцiв непростий, а з урановим сердечником. I в армiї багато дiвчат-клонiв. Якi борються з несамовитою люттю. I з ними не кожен може зрiвнятися.
   Дiвчата звикли битися босонiж. Ще у Польщi вони були лише в одному бiкiнi, та босi.
   Коли гола пiдошва стикається з поверхнею землi, це омолоджує. Може, тому дiвчата не старiють! Хоча час i йде! Войовницi скажемо прямо вельми героїчнi.
   Стiльки подвигiв здiйснили, а борються, наче звичайнi солдати. I завжди лише у бiкiнi, i босi. Взимку їм навiть приємно шльопати босими нiжками по кучугурах.
   Герда стрiляє i спiває:
   - Ми пройдемо вогонь та воду!
   Шарлота пальнула по росiйських з бомбомета i видала:
   - Слава прусському народу!
   Христина теж вистрiлила, i пискнула:
   - Ми керуватимемо планетою!
   Магда цвяхнула i пiдтвердила:
   - Обов'язково будемо!
   Герда знову врiзала снарядом i пискнула:
   - Нас не зупинить навiть напалм!
   Шарлотта iз цим погодилася:
   - I навiть атомна бомба, яку ми не боїмося!
   Христина шикнула i вiдповiла:
   - Атомну бомбу американцям створити не вдалося! Це блеф!
   Магда вигукнула на всю горлянку:
   - Миру вiд нового нiмецького порядку не втекти!
  Видно, що дiвчата й справдi завелися на єдинiй експериментальнiй машинi. Але як молотять супротивника.
  30 квiтня нiмцi остаточно скинули радянськi вiйська за Одер i добивали оточенi котли, де сили Червоної армiї танули на очах.
  Було видно, що спроба штурму Берлiна з трiском провалилася. I тепер Червона армiя втратила iнiцiативу. Але ж це ще не всi адже все новi сили прибувають.
  1 травня нiмцi вже дали бiй та союзникам на заходi. Американцi почали задкувати i кидати танки пiд натиском дiвчат у бiкiнi. Не вiдрiзняючись стiйкiстю та боячись нової чудо-зброї, союзники стали вiдступати.
  Сам Трумен наказав вiдiйти за Рейн i швидше зайняти за великою рiчкою оборону. Черчiлль не бажаючи воювати наодинцi повторив цей наказ англiйським вiйськам. I союзники рушили на захiд, кидаючи боєприпаси, технiку, пальне та колони з полоненими.
  Вони побачили щось незбагненне i нове, i це їх налякало. Американцi, що потрапили в полон, падали ниць i жадiбно цiлували дiвчатам-красуням босi ноги. I не лише ноги. Деякi їх змушували лизати i лоно Венери.
  Полонених ставало дедалi бiльше. Здавалися й радянськi частини.
  Багато солдатiв просто панiкували, побачивши таку красу i досконалiсть.
  Вони ж дiвча дуже точно стрiляють, i вiд них не врятуватися.
  I войовницi наступали i розповзалися
  2 травня вже йшов наступ босоногих красунь в Австрiї. I вони поперли лавиною. I при цьому дiвчата рухалися короткими перебiжками.
  I кидали босими пальчиками нiжок убивчої сили гранати. I розривали бiйцiв Червоної Армiї на частини.
  I радянськi вiйська задкували. Але боролися з дикою люттю. Але й бойовi дiвчата билися з агресивною люттю. I проривалися вперед.
  Все частiше у небi з'являлися НЕ-162 - простi у виробництвi та дуже гарнi льотнi характеристики. Дуже потужнi цi винищувачi. Хоча озброєння i не супер, але маневренiсть чудова i майже повнiстю з дерева зробленi.
  3 травня нiмцi добили нарештi вiдрiзанi радянськi вiйська у Берлiна, i перебили масу супротивникiв.
  Частина солдатiв здалася в полон, дiвчата їх буквально шокували та ґвалтували. Вони дуже пристраснi. I деякi солдати спецiально здавались в полон, щоб бути зґвалтованими дiвчатами-красунями.
  Втiм, наполегливо билися й радянськi частини. Але спробуй встояти, коли проти тебе використовується така досконала генетика дiвчат i новiтня технiка.
  Ось, наприклад, i лiтаюча тарiлка: Диск Бiлонцi кинута в бiй.
   Двi дiвчини Альбiна та Альвiна летять собi на такiй лiтаючiй тарiлцi. Вони невразливi завдяки сильному ламiнарному струменю. Але й не можуть вести вогонь. Натомiсть завдяки колосальнiй швидкостi можуть наздоганяти та таранити радянськi лiтаки.
   Альбiна, нагинаючи свiй дисколет, помiтила:
   - Технiка залiзна, безумовно, потрiбна i дуже корисна!
   Альвiна хихiкнула, вишкiрила зубки i прошипiла:
   - Але все вирiшує дух!
   Альбiна уточнила:
   - Самий що не є саме бойовий дух!
   Обидвi блондинки дiвчини i в бiкiнi. Дуже красивi та босоногi. Коли войовниця без взуття, їй щастить. Ось зараз дiвчата такi барвистi та чудовi.
   I перш нiж вирушити на лайку, красунi обов'язково попрацюють язичком iз чоловiчою досконалiстю. Це настiльки приємно i заряджає енергiєю. Войовницi люблять пити iз чарiвної судини. Це реально їм свято плотi.
   Ось як добре дiвчатам.
   Альвiна збила два радянськi IЛ-10 i прочирiкала:
   - Славне наше полювання!
   Альбiна пiдтвердила таран та видала:
   - I нiколи не стане останньою!
   Альвiна звалила ще три радянськi штурмовики, i пискнула:
   - Ось як ти думаєш, Бог любить Нiмеччину?
   Альбiна iз сумнiвом похитала головою:
   - Зважаючи на все не дуже!
   Альвiна хихикнула i перепитала:
   - А чому ти так думаєш?
   Альбiна таранила двi радянськi машини i пропищала:
   - Вiйна триватиме надто довго!
   Альвiна логiчно помiтила:
   - Зате ми наступаємо!
   Альбiна вишкiрилася i в'якнула:
   - Тож i перемога прийде!
   Альвiна збила вiдразу чотири радянськi лiтаки, смiливим маневром i пискнула:
   - Неодмiнно прийде!
   Альбiна вважала за потрiбне нагадати:
   - Пiсля Сталiнграда вiйна пiшла не за правилами...
   Альвiна з цим погодилася:
   - Правильно не за правилами!
   Альбiна в досадi пискнула:
   - Ми стали програвати!
   Альвiна пропищала з досадою:
   - Безперечно стали!
   Альбiна таранила ще кiлька радянських машин i пискнула:
   - Хiба це не проблема для нас?
   Альвiна збила пару росiйських винищувачiв i вдарила:
   - Думали, ситуацiя взагалi безнадiйна!
   Альбiна хитромудро оскалилася i прошипiла:
   - А зараз що ми бачимо?
   Альвiна прочирiкала з апломбом:
   - Щось непохитне та неповторне!
   Альбiна блиснула перлинними зубами i вiдповiла:
   - Те, що Третiй Рейх перемагає!
   Альвiна звалила ще пару радянських штурмовикiв i вивела:
   - Справдi, зобов'язанi перемогти!
   Дiвчата поскалили пики. Свого часу вони попрацювали, причому офiцiйно у солдатському борделi. Багато пропустили через себе чоловiкiв, i не лише бiлої раси. I їм це дико подобалося. До чого тiлам таке приємно. Але потiм повiї потрапили пiд радянський удар. Їх захопили у полон. Ну, красунi думали, що їх зґвалтують. А ось чортос два!
   Змусили повiю рити окопи та траншеї. А це колишнiм нiчним феям дуже не сподобалося. Так вони усi змогли втекти. Спокусили таки вартових.
   I поклялися росiянам помститися.
   I воювали проти Росiї. Такi ось бiса...
   Альбiна звалила ще кiлька росiйських машин i пробурчала:
   - Все ж таки з чоловiками жити можна!
   Альвiна з цим охоче погодилася:
   - Не можна навiть, а треба!
   Альбiна вишкiрила зубки i вiдповiла:
   - Але все ж таки... Вбивати солодко.
   I дiвчини збила рухом дисколету ще п'ять радянських машин.
   Альвiна хихикнула i видала:
   - А коли буває й гiрко?
   Альбiна збила ще шiсть машин i вiдповiла:
   -Пiсля перемоги одружуся! I народжу десятьох дiтей!
   I обидвi дiвчата розреготалися.
   I заспiвали;
   Ми лицарi вiри фашизму,
   Стремо в пилюку бiйцiв комунiзму!
   I як розсмiяються, скелячи свої гори з бiлими верхiвками.
  Та то дiвчата бойовi, та кажуть ще якiсь. Новий вид озброєння дуже ефективний як таран, але дисколет самi вести вогонь не можуть. Але фрицi пiднесли Червонiй Армiї вражаюче сюрприз. Тодi як союзники вже задкують. От i в Iталiї стали вiдходити, як тiльки з'явилися босоногi дiвчата в бiкiнi, а то й зовсiм в одних трусах.
  4 травня нiмцi почали наступ на Вiдень, а 5 травня бої точилися вже в самому мiстi. Вiйницi просувалися короткими перебiжками. Солдати Червоної Армiї зазнавали подiбностi до шоку. I багато хто з них здавалися в полон дiвчатам. Яка люто атакували. I в тому числi деякi мали новi види технiки.
   Але у фрицiв чотири дiвчата i такi хорти.
   Герда вистрiлила з гармати i вразила IС-3 вниз корпусу, викликавши детонацiю i руйнування, i прочирiкала, блимаючи сапфiровими очима.
   - Нi, все-таки Бог любить Нiмеччину! Ми обов'язково переможемо!
   Шарлота iз цим охоче погодилася:
   - Ми не можемо програти! Скоро вийдемо до Смоленська, i до Москви буде рукою подати!
   Христина вишкiрила свої перлиннi кусачики i в'янула:
   - Дiйдемо, буде час i до Владивостока! Хоча нашi вiйська ще й на Одерi стоять!
   Магда з жалем вiдзначила:
   - А японцi вже майже розгромленi Америкою. Це дуже серйозно, у нас втрачено важливого союзника.
   Герда пiдбила новий радянський танк i пискнула:
   - Обiйдемося i без них!
   Шарлота хихикнула i помiтила:
   - Якщо малюк усмiхнеться, можливо, все обiйдеться!
   Христина видала у риму:
   - Вiд усмiшки лопнув бегемот!
   Магда пiдтримала її:
   - У дiвчинки дуже жадiбний рот!
   I войовницi взяли й розреготалися. У них iскрометної енергiї можна сказати i з надлишком!
   Герда знову вистрiлила по радянських машинах i в'янула:
   - Майбутнє столiття стане за нами!
   Шарлота теж довбанула i пiдтвердила:
   - Буде й польоти до космосу!
   Христина охоче таке пiдтвердила:
   - Будемо у космос лiтати!
   Магда довбанула з бомбомета i видала:
   - Сiвши в зiрковий лiтак!
   Герда показала мову i пропищала:
   - У новому столiттi правитиме iмперiя Третього Рейху!
   Шарлота з агресивним оскалом пiдтвердила:
   - I четвертого теж.
   Пiсля чого красуня знову розвернула радянський танк.
   Христина, це войовниця-чортiвка, блискаючи перлинними зубками, пропищала:
   - Хай буде новий порядок! I слава Великої Iмперiї!
   Магда пiдтвердила з лютою люттю:
   - Слава iмперiї!
   Герда знову пальнула i видала:
   - Нам також слава!
   I, видно, дiвка потрапила.
   Цвяхнула i Шарлотта. Причому дуже влучно. Прошила радянський танк прямо в борт. Пiсля чого прочирiкала:
   - Б'ємось за новий порядок!
   Магда, ведучи вогонь i вражаючи супротивникiв, пiдтвердила:
   - I без жодних сумнiвiв доб'ємося!
   Герда знову цвяхнула, та дуже влучно i видала:
   - Доб'ємось з великим запасом!
   I блиснула сапфiровими, i дуже яскравими очима.
   Шарлота теж вистрiлила, потрапила в росiйську машину i в'якнула, це дияволиця з волоссям кольору апельсина.
   - Все буде просто найвищий пiлотаж!
   Магда теж пальнула з лютою люттю. Розбила IС-2 i пискнула:
   - I майбутнiй екiпаж!
   Тут, щоправда, у дiвчат виникли проблеми. З'явився КВ-14. Машина дуже велика. I у неї гармата в 152 - мiлiметри з довгим стволом. Може й нiмця пробити.
   Герда примружилася i запитала Шарлоту:
   - Ти можеш накрити її бомбометом?
   Руда чортiвка вiдповiла:
   - Шанс, звичайно ж, є... Але точнiсть бомбомета недостатня!
   Христина запально запропонувала:
   - Дай я зi своєї 88-мiлiметрiвки проб'ю?
   Герда скептично помiтила:
   - У цього КВ-14 лобова броня 400-мм пiд великим нахилом. Його нiяк не вiзьмеш!
   Шарлота вишкiрилася i помiтила:
   -Чорт забирай! А я думала, що такого танка у росiян немає! Лише чутки!
   Магда пiдказала:
   - Я теж думала, що то деза! Але бачимо, що це не так! I стовбур у росiйської такий довгий!
   Герда проспiвала, стукаючи босою п'ятою по броньованiй пiдлозi:
   - Ми боротимемося, не знаючи страху!
   Шарлота пiдтвердила настрiй напарницi:
   - Ми рубатимемося нi кроку назад!
   Христина запропонувала:
   - А що, якщо пiдбити радянський танк точним попаданням снаряда в ствол?
   Герда засумнiвалася:
   - Ти так зможеш, з великої дистанцiї?
   Христина пiдтвердила:
   - Якщо пiднести полум'я запальнички до моєї босої пiдошви, то я цiлком здатна дуже влучно потрапити!
   Замiсть вiдповiдi Герда клацнула запальничкою. Христина вивернула свою босу ногу i її гола, злегка огрубiла п'ята блиснула у свiтлi полум'я.
   Герда пiднесла вогонь до дiвочої пiдошви. Почувся запах паленого. Дуже приємний запах, нiби смажать шашлик.
   Христина прошепотiла:
   - I до другої п'яти!
   Тут запалила вогонь Магда. Обидва язики полум'я тепер лизали босi пiдошви дуже гарної та рудої дiвчини.
   Потiм Шарлота в'якнула i оголила груди. Без жодних церемонiй взяла i яскраво-червоним соском натиснула на кнопку джойстика. Гармата спрацювала автоматично.
   Снаряд пролетiв собi, i потрапив прямо в стовбур великої, радянської машини.
   Немов велетенському слону вiдрубали довжелезний хобот. Отримавши нищiвний удар, радянський танк зупинив рух. У нього нiби вибили меч iз рук.
   От пощастило повiям!
   Шарлотта заспiвала, радiсно скелячись:
   - Тiльки страх нам подарує друзiв! Тiльки бiль спонукає працювати!
   Герда з азартом додала:
   - Я хочу все сильнiше, розтрощити вашi дурнi обличчя!
   Войовницi Третього Рейху схоже виявилися дуже задоволеними!
   Ось уже 6 травня 1945 року. Нiмцi намагаються прорватися до Кенiгсберга. 7 травня 1945 року дiвчата подолали Одер. Вiдень вже вiдбитий фашистськими ордами. 8 травня 1945 року плацдарм за Одером швидко розширюється. Атакують радянськi позицiї дiвчата та нiмецькi сили.
  9 травня дiвчата вже вийшли до Рейну, переслiдуючи союзникiв, що вiдступають, i знову повернули собi пiд контроль Рурський район. Вже сотнi тисяч американцiв i англiйцiв, що здали в полон, просто враженi натиском дiвчат. Союзники не мають стiйкостi. Красивi дiвчата, що стрiляють без промаху, паралiзують їхню волю. I масове здавання в полон триває...
  10 травня здалися понад триста тисяч американцiв iз технiкою. Гiтлерiвцi вже захопили всю Австрiю. I це вразило Червону армiю.
  Нiмцi 11 травня розпочали масований наступ у центрi i їм вдалося порвати порiдлiлу радянську оборону. Червона армiя зазнала величезної шкоди i її моральний дух перед рудими та бiлими красунями падає.
  . РОЗДIЛ Љ3
  12 травня дiвчата вже стали перетинати старий кордон iз Польщею, готовi до нових захоплень. Крiм них ще б'ються i зрозумiло старi нiмецькi частини та фолькштурм та чоловiки. I фашисти застосовують захопленi у боях трофейнi танки СРСР та його союзникiв.
   Але вiдважна четвiрка дiвчат стала на їхньому шляху.
   Наташка кинула босою нiжкою гранату у фашистiв i заспiвала:
   - Даремно...
   Зоя запустила голою п'ятою презент смертi та додала:
   - Противник...
   Августина пiддала щось нищiвне i пискнула:
   - Вважає...
   Свiтлана босими пальцями нiг пiдкинула гранату i пискнула:
   - Що...
   Наташа жбурнула босими нiжками пару лимонок i в'якнула:
   - Росiйських...
   Зоя теж пiддала щось енергiйне та смертельне, пискнувши:
   - Зумiв.
   Августина запустила смертельне, пробурчавши:
   - Ворог.
   Свiтлана знову пiддала нищiвне i в'янула:
   - Зламати!
   Наташа дала чергу i пискнула:
   - Хто...
   Зоя теж пальнула по чорношкiрих iноземцям, що набрали фашисти i пискнула:
   - Смiливий!
   Августина видала з напором та люттю:
   - Той...
   Свiтлана пiддала з оскалом пантери:
   - У...
   Наташа кинула босою нiжкою гранату i в'янула:
   - Бою...
   Зоя жбурнула босими пальцями презент смертi i буркнула:
   - Нападає!
   Августина довбанула i буркнула:
   - Ворогiв...
   Свiтлана пiддала зв'язку гранат босими пiдошвами, i як прокриче на всю горлянку:
   - Будемо...
   Наташа цвяхнула чергою i прошипiла:
   - Яростно.
   Зоя зрiзала фашистiв i пискнула:
   - Бити!
   Августина знову пальнула, i в'якнула:
   - Яростно.
   Свiтлана прочирiкала, ведучи пальбу:
   - Бити!
   Наташка знову кинула витонченою, босою нiжкою гранату, прочiрикала:
   - Ми знищимо фашистiв!
   Зоя взяла i прочирiкала:
   - Майбутнiй шлях до комунiзму!
   I кинула босими пальчиками лимонку ноги.
   Августина взяла i розкидала черги, i полетiли її голi нiжки iз руйнуванням по фрицям:
   - Ми розколемо супротивникiв!
   Свiтлана взяла i босою п'ятою пiдкинула, зв'язку гранати, i пропищала:
   - Рознесемо фашистiв!
   I четвiрка продовжувала стрiляти та кидати гранати. Рухався нiмецький Е-75. Машина iз 128-мiлiметровою гарматою. I стрiляє собi.
   А дiвчата кидали гранати. Пiдривали фашистiв. А тi стрiляли у вiдповiдь. Лiзли вперед. Знову пруть танки. Рухається новий експериментальний нiмецький "Леопард"-1. Дуже рухлива машина.
   Але i його дiвчата взяли в обiг i пiдбили. Роздерли рухому з газотурбiнним двигуном машину. I рознесли її на шматки.
   Наташка зi смiшком помiтила:
   - Ми дуже боремося!
   Зоя iз цим погодилася:
   - Дуже здорово!
   Августина дотепно помiтила:
   - У нас буде перемога!
   I запустила босою нiжкою протитанкову гранату. Сильна дiвчина. I стiльки в нiй дотепностi.
   Свiтлана теж пальчиками голої ноги запустила подарунок смертi, i потрапила до супротивника. Дуже агресивна дiвчина з очима кольору волошки. У нiй така дотепнiсть, i пасаж сил!
   Наташа дала чергу, i вишкiрилася:
   - За Русь святу!
   Зоя стрiляла дуже активно, i скелялася, показуючи перлиннi зубки:
   - Я войовниця того рiвня, що не згасає!
   Августина теж вистрiлила. Скосила фашистiв i пробулькала:
   - Я войовниця з великих амбiцiй!
   I вишкiрила перлиннi зубки!
   Свiтлана пiдтвердила:
   - Дуже великих амбiцiй!
   Дiвчата воюють дуже давно. I звичайно ж досягли успiху в ратнiй працi. Вони загалом класнi красунi. Визначний розум. I стрiляють першим ґатунком.
   Наташа, ведучи вогонь, подумала, що через репресiї Сталiна утворилася в душах людей якась порожнеча. Неначе померла близька людина, але Сталiн їх уже реально дiстав. Думаєш, краще б його скинули б.
   Хоча цей грузин i був жорстокий. I не все робив правильно. Навiть є iз цього приводу анекдот. Чому Ленiн ходить у черевиках, а Сталiн у чоботях? Тому що Володимир Iллiч вибирав дорогу, а цей вусатий все пре напролом.
   У цьому планi Сталiн був оптимальним iмператор. Справдi, як охарактеризував його Ленiн - надто грубий.
   Це кухар готує лише гострi страви. У планi жорстокостi це була палиця з двома кiнцями.
   З одного боку це допомагало тримати дисциплiну та стимулювало партiйний апарат. З iншого, вибивалися найцiннiшi кадри та здiбнi люди. Зокрема, пiсля вiйни втратили такого великого управлiнцi як Вознесенський. Якi мав найбiльшi заслуги перед Батькiвщиною.
   Вознесенський був, мабуть, iдеальним управлiнцем: як жорстким, а ще й розумним, освiченим. Наймолодший доктор наук у СРСР, академiк, видатна особистiсть. Без Вознесенського якось у далекому майбутньому реальної iсторiї СРСР економiка Радянської Росiї розладналася. I перемогти фашистiв не можу.
   Наташка кинула босою нiжкою лимонку i заспiвала:
   - З неба...
   Зоя теж жбурнула босими пальцями гранату i видала:
   - Зiрочка...
   Августина запустила голою ногою презент смертi та заспiвала:
   - Яскрава...
   Свiтлана теж кинула гранату за допомогою босої нiжки i видала:
   - Кришталiно!
   Наташа дала чергу i прошипiла:
   - Я вам...
   Зоя запустила босими пальцями подарунок смертi, прошипiвши:
   - Пiсеньку.
   Августина пiддала голою п'ятою, що несе смерть i пропищала:
   - Заспiваю...
   Наташка продовжила, агресивно спiваючи:
   - Про...
   Зоя кинула босонiжкою нiжкою взрй-пакет, розкидавши фашистiв i пискнула:
   - Рiдного...
   Августина пiддала голою п'ятою в'язку гранат, видала:
   - Сталiно!
  Б'ються дiвчата дуже круто. Але проти них перевершують сили... I доводиться вiдступати...
  До 15 травня нiмцi та їхня босонога, гламурна рать ще бiльше просунулась i на схiд i на захiд.
  16 травня натовп дiвчат з рудим i бiлим волоссям уже прорвався до Вiсли. А 17 травня вже форсувала її... А союзники до цього часу були остаточно вибитi з Нiмеччини та бiгли за Рейн покине технiку та полонених.
  Але хiба гiтлерiвцiв зупинити 18 травня дiвчата рушили на Голландiю, повертаючи ранiше втраченi територiї.
  А до 20 травня на сходi гiтлерiвськi босоногi полчища красунь уже прорвалися до Варшави.
  Поляки падали ниць перед дiвчатами i цiлували їхнi голi, круглi п'яти.
  Втiм, якби все обмежувалося лише цим. Таким красуням босi нiжки поцiлувати мабуть навiть приємно.
  I пiдошви дiвчат такi, що до них пил майже не прилипає. Хлопчаки, наприклад, їм цiлують голi ступнi з ентузiазмом. I хочуть бiльшого.
  Але ж гiтлерiвцi часом i катують жорстоко!
  Проте проти фашистiв билися навiть малi дiти. Хлопчики та дiвчатка жбурляли саморобнi вибух-пакети по нiмецьких танках, самохiдках та пiхотi.
   Пiонери боролися дуже мужньо. Вони знали, що означає фашистський полон.
   Дiвчинка Маринка, наприклад, потрапила у лапи до фашистiв. Їй змастили босi нiжки олiєю та помiстили бiля жаровнi. Мови полум'я майже лизали голi, огрубiлi вiд довгого ходiння босонiж п'яти дiвчинки. Катування тривало хвилин п'ятнадцять, поки пiдошви не вкрилися пухирями. Потiм босi ноги дiвчинки вiдв'язали. I знову ставили запитання. Били гумовими шлангами по голому тiлу.
   Потiм пропускали струм... Маринку було пробовано до десяти втрат свiдомостi пiд час допиту. А потiм їй давали вiдпочивати. Коли босi нiжки злегка пiдживали, їх знову мазали маслом i знову пiдносили жаровню. Таке катування можна повторювати багато разiв. I струмом мучити, i гумовими шлангами стiбати.
   Намагалися Маринку пiвроку. Поки що вона вiд катувань не заслiпла i не посивiла. Пiсля чого її живцем закопали у землю. Навiть не стали витрачати кулю.
   Пiонера Васю, гiтлерiвцi стьобали розпеченим дротом по голому тiлу.
   Потiм розпеченими смугами залiза припалили босi п'яти. Хлопчик не витримав репетування, але все одно не видавала товаришiв.
   Гiтлерiвцi його живцем розчинили у солянiй кислотi. А це страшний бiль.
   Такi нелюди цi фрицi... Комсомолку катували праскою. Потiм повiсили на дибу, пiднiмали та кидали вниз. Потiм стали палити розпеченим ломиком. Щипцями вирвали груди. Потiм розпеченими пасатижами буквально вiдiрвали носа.
   Дiвчину закатували до смертi... Зламали всi пальцi на руках та ногах. Iншу комсомолку Ганну посадили на палю. I коли вона вмирала, то палили вогнем смолоскипiв.
   Коротше кажучи, фашисти знущалися як могли i як хотiли. Мучили всiх i катували.
  21 травня, коли пiшов вже другий мiсяць застосування чудо-зброї, нiмецькi вiйська майже без бою увiйшли до Риму. Американцi та англiйцi бiгли, покинувши технiку. Мiсцеве населення зустрiло гiтлерiвцiв з трiумфуванням.
  Сам Римський батько вийшов зустрiчати фашистiв i буквально став навколiшки перед дiвчатами. I спочатку помив дюжинi найкрасивiших дiвчат нiжки, а потiм їх поцiлував.
  22 травня нiмцi захопили столицю Голландiї Амстердам. Але це було з великими боями. Войовницi навiть зазнали шкоди. У боях дiвчата застосовували клонованi фаустпатрони та базуки великої руйнiвної сили.
  Поки що союзники ще мали небо, але....
  23 травня в бункерi клонували дiвчат iз зенiтними знаряддями... Гiтлер наполягав побудувати ще пару клонуючих ангарiв з танками та лiтаками одночасно.
  Вольф Штiрлiц це хлопчика, тепер уже бiгав босонiж i в шортах як його подруги, i теж почав брати участь у будiвництвi об'єктiв розмноження.
  24 травня був проведений експеримент iз клонуванням танк Е-50, який був бiльш-менш задовiльним для вiйськових i головне швидкiсним...
  А 25 травня був клонований i перших Хе-162 разом iз дiвчиною-пiлотом.
  До цього часу нiмцi захопили назад i Кенiгсберг та масу iншої територiї, у тому числi й Братиславу... Пала та столиця Бельгiї Брюссель.
  Союзники зазнавали втрат i вiдступали. Черчiлль уже всерйоз радив залишити Європу та рятуватися на островах.
  26 травня нiмцi утворили у Бельгiї черговий котел. Черчiлль звернувся iз пропозицiєю до Гiтлера про перемир'я. Трумен пiдтримав iнiцiативу.
  Але, звичайно ж, фюрер проiгнорував це. Гiтлерiвцi дуже сильнi. I стають з кожним днем дедалi сильнiшими. 27 травня фашисти увiйшли до Неаполя, i одночасно приступили до штурму Будапешта. Угорцi охоче переходили на бiк гiтлерiвцiв. 28 травня Будапешт був узятий, i нiмцi стали просуватися у напрямку до радянського кордону.
  Бої дуже жорстокi та героїзм радянської армiї колосальний.
  У СРСР не так багато козирiв. 29 травня гiтлерiвцi вже на всiх порах пiдходили до Нємана... Сталiн кинув у бiй стратегiчний резерв. I на битву вступили танки, зокрема i новi IС-3. Проти них вперше масово було застосовано клонованi Е-50.
  Нiмецькi машини озброїлися новою гарматою 88-мiлiметрiв 100 ЕЛ, якi пробивали радянськi танки з великої дистанцiї, у тому числi i IС-3, хоча цей танк мав i непоганий лобовий захист. I трощили радянськi вiйська.
  30 травня гiтлерiвцi прорвали до Нємана, а вночi вступили на радянську територiю.
  Знову гiтлерiвцi в Росiї... 31 травня впав Бєлосток, i фрицi з босоногою командою дiвчат iз червоними сосками увiрвалися в Гродно... Бої такi кривавi...
  1 червня нiмцi взяли Перемишль i вступили заодно i Галичину. Фашисти рухалися i Румунiєю. Мiсцевi вiйська здавалися практично без бою. Король Мiхей поспiшив оголосити капiтуляцiю перед Третiм Рейхом, щоб урятувати Румунiю вiд винищення.
  2 червня гiтлерiвцi увiйшли до Бухаресту. Король Михей упав ниць, i цiлував гарним дiвчатам босi, точенi, засмаглi нiжки. Чмокав з великим ентузiазмом.
  Одночасно нiмцi взяли i Брест, а 3 червня захопили Барановичi.
  У такий спосiб ситуацiя гранично загострилася. Сталiн був у сказi, але зупинити гiтлерiвцiв було нiчим.
  У СРСР спiшно формувалися резерви... 4 червня нiмцi на пiвднi вже увiйшли до Сицилiї. А 5 червня одночасно вступили до Мiнська та Парижа... Так усе змiнилося, а Червона армiя знову в котлах. I як фашистiв зупинити. А вони всi наповзають i наповзають. I оточують радянськi сили i трощать їх.
  З Мiнська намагалися вирватися рештки радянських полкiв. Навiть дуже красивi дiвчата.
  Вони в одних лише трусиках, засмаглi, босоногi йдуть на прорив.
   Бiжать собi, i роблять поодинокi пострiли, тому що слiд берегти патрони.
   А гiтлерiвцi обрушили на них цiлий вал вогню. Але дiвчата недарма лише в одних, тоненьких трусиках. Кулi їх таким чином не беруть. I вони мчати, будучи абсолютно невразливими. А босi нiжки, теж чудово захищають дiвчат у бою.
   Наташа вистрiлила, збила фашиста i ревла:
   - Сталiн iз нами!
   Зоя теж пальнула, кинула босою ногою уламок пляшки. Звалила двох фрицiв i в'якнула:
   - Сталiн живе у моєму серцi!
   Августина теж пальнула, i видала з апломбом:
   - В iм'я Русi!
   I показала мову. I фашиста звалила.
   Свiтлана цвяхнула, потрапила в гiтлерiвця, i прочирикала:
   - В iм'я комунiзму!
   Четвiрка босоногих, в одних лише тоненьких трусиках дiвчат, мчала через позицiї фашистiв. Одягу у войовниць майже не було. Тiльки трусики рiзних кольорiв: чорнi, бiлi, червонi, синi.
   I це теж магiя, що вiдводить кулi та уламки. Спробуй таких дiвчат ти голими руками вiзьми! Вони просто красунi найвищого класу!
   А груди якi. Соски немов полуниця. I дуже зваблива. Взагалi, дiвчата такi красивi, i майже голi.
   Наташка, стрiляючи, уявила себе на аукцiонi рабинь. Як iз неї знiмають покривало за покривалом. Голе сильне, мускулисте, дiвоче тiло. А вона так i стоїть, гордо розправивши плечi, пiднявши голову, демонструючи, що їй зовсiм не соромно. Адже вона дiвчина найвищого класу. У свiтанку сил i не старiє.
   Коли жiнка ходить босонiж, вона молодшає, i завжди залишається юною. Головне це мiнiмум одягу, та постiйний секс iз чоловiком. Точнiше з чоловiками рiзними та бажано молодими. Щоб самим молодiти.
   Наталя уявила себе голою на рабському торгу, i вiдчула збудження. Наче її мацають покупцi, i залазять руками в найчутливiшi мiсця. Як це, мабуть, добре бути рабинею. Але у гаремi не весело. Чоловiкiв немає, однi євнухи. А хочеться багато й iз рiзними.
   Ех, бiднi жiнки гарему. Як вам не пощастило iз чоловiками. Скiльки вам можна страждати вiд помiрностi! А Наталцi не хотiлося стримувати iнстинкти акули.
   Дiвчина вистрiлила у фашиста i в'янула:
   - Я термiнатор!
   Пальнула i Зоя, прочiрiкавши:
   - А я войовниця класу супер!
   Августина взяла i збила трьох фашистiв i прочирикала:
   - Сталiн був iз нами!
   Свiтлана лупнула. Вразила чотирьох фашистiв i пискнула:
   - Сталiн є з нами!
   Наташа збила кiлькох найманцiв Третього рейху, кинула босою нiжкою камiнь i пискнула:
   - Сталiн завжди буде серед нас!
   Зоя вишкiрилася i показала мову, пискнувши:
   - За велич Росiї!
   Августина жбурнула босими пальцями уламок шибки, розпорола фашисту горло i пискнула:
   - За новий наш слов'янський Рiд!
   I розреготалася...
   Свiтлана пальнула по гiтлерiвцям, зрiзала кiлька бiйцiв та видала:
   - За святу Русь!
   Наташа цвяхнула фашистами. Пiддала голою п'ятою гранату, яку запустили нею гiтлерiвцi. Розкидала точним попаданням фрицiв i в'якнула:
   - За Сварога!
   Пiсля чого вишкiрила пику, в якiй стiльки грацiї та лютi пантери.
   Зоя взяла i запустила босими пальцями нiг iржавий цвях. Пробила очi гiтлерiвському офiцеру, i прочирикала:
   - За Бiлого Бога!
   Августина взяла та пiддала голий п'ятий вибуховий пакет. Розкидала нiби уламки скла фрицiв, i пискнула:
   - За новий росiйський порядок!
   Свiтлана взяла i босими пальцями нiжок шпурнула, вбивча, пробила фрицiв i гаркнула:
   - За Росiйський дiм!
   Четвiрка дiвчат билася вiдчайдушно, i дуже агресивно билася. Нiмцi та їхнi найманцi вiдступали. Задкували перед дiвчатами. Куди вже фашистам проти Червоної Армiї.
   Пам'ятають фрiцi Сталiнград. Як їх там пошматували дiвчата. Адже боролися босими i бiкiнi. Це найефективнiший одяг. Нiхто дiвчат не зупинить, коли вони напiвголi. I босими нiжками метають презенти руйнування.
   Наташка метнула босими пальцями уламок керамiки. Проламала череп нiмецькому генералу, i заспiвала:
   - В Iм'я Матiнки-Русi!
   Зоя взяла i метнула босими пальцями уламок, пробила фашиста i крикнула:
   - Та за мiй будинок!
   Августина запустила з босої ноги диск. Зрiзала шiстьох гiтлерiвцiв i пискнула:
   - За Сталiна!
   Свiтлана теж пiддала новий пасаж, збила фрицiв i пискнула:
   - За новий свiт!
  Бої розгорнулися з новою силою... 6 та 7 червня 1945 року нiмцi продовжували наступати у всiх напрямках. 8 числа було взято Кишинiв, а бiльшiсть Францiї вже захоплена повнiстю.
  Нiмцi пресували Червону армiю та вiйська союзникiв у всiх напрямках.
   Тепер екiпаж Герди просувався у напрямку Могильова. До мiста залишилося кiлометрiв iз десять. Але опiр Червоної армiї наростає. У бiй йдуть новi радянськi танки Т-44, з потужнiшими гарматами в 100-мiлiметрiв i товщi за броню. Щоправда, таких машин поки що мало.
   Шарлота натиснувши босою нiжкою на кнопку джойстика, пробила бiля радянського танка прямо на стику броню. Точно вразила машину Червоної армiї, незважаючи на її найкращий захист у порiвняннi з Т-34.
   Руда чортiвка хихикнула i помiтила:
   - Ми є найсильнiша армiя!
   Христина помiтила з усмiшкою:
   - I будемо сильнiшими за всiх!
   I теж натиснула босими пальцями нiжки на кнопки джойстика. Вразила радянську машину. Вона дуже влучне дiвчисько. Христина згадала, як робила подвиги. Як займалася коханням iз шахом Iрану. Так це дуже здорово!
   I войовниця пролепетала:
   - За велику Нiмеччину!
   Магда ця блондинка iз золотим волоссям, вистрiлила по радянських вiйськах i висловилася:
   - За священну перемогу!
   Дiвчина, ведучи вогонь, з досадою подумала. Ось упустили нiмцi свiй шанс пiд час першої свiтової вiйни. А чому зiрвали план наступу на Париж та перекинули три корпуси у Схiдну Пруссiю? Можна було тимчасово пожертвувати територiєю на сходi, зате взяти Париж i вирiшити найрадикальнiшим чином проблему Францiї.
   Але цього було зроблено. Та й взагалi не варто було оголошувати вiйну Росiї. Напевно, Микола Другий не зважився б на вiйну з таким сильним противником як Нiмеччина. I навiщо було воювати на два фронти? Можна було й по Росiї вдарити, iгноруючи Францiю та Бельгiю.
   Та й взагалi слiд, подумала Магда, напасти на Росiю, коли та була скована вiйною з Японiєю. У цьому випадку Микола Другий мiг i опинитися без пiдтримки Британiї та Францiї. Його пресували б i австрiйцi, i турки, i iталiйцi, i Нiмеччина з Японiєю.
   Розчавили б Росiю. I нiчого б вона не зробила.
   Натомiсть Нiмеччина отримала вiйну на два фронти, проти сильнiших держав. У тому числi i Японiї, США та Iталiї.
   Отже Вiльгельм прорахувався. Гiтлер виявився бiльш далекоглядним, завмиривши з СРСР i розгромивши Францiю.
   Але нiмцi в ходi першої свiтової вiйни виявилися затиснутi, мiж молотом i ковадлом. Цар Микола Другий загалом невдаха. Але його iмперiя була великою, втричi перевищуючи нiмецьке населення. I протистояти росiйським виявилося дуже важко.
   Маючи бiльше сил, царська Росiя становила майже половину сухопутних сил Антанти. I була приречена на перемогу. Якби не вiйськовий переворот, який трапився в Петербурзi, то навряд чи Нiмеччина змогла б вцiлiти. Але сталося страшне росiян - впала монархiя. Пiшов помазаник Божий. I стало дуже погано!
   А для нiмцiв полегшення все одно Нiмеччина програла.
   США вступили у вiйну i виявилися дуже сильними. I головне - танки. Вони буквально задавили своєю сталевою масою нiмцiв.
   Прикра поразка. Причому, як не крути, можливо капiтуляцiя була i найкращим виходом. Нiмеччина втратила своїх союзникiв, її пресували танками. Жодних реальних шансiв на перемогу не було.
   Та й бiльшовицька Росiя цiлком могла вiдкрити другий фронт Сходi.
   У всякому разi, рiшення капiтулювати було важким, але вимушеним.
   Магдi згадалося, як її пороли, за те, що потягла шматочок хлiба в їдальнi. Дiвчинка тодi зiзналася i отримала трохи менше батогiв. I змогла знести покарання мовчки. Чи не розплакалася i не застогнала. Хоча коли б'ють по голiй спинi це боляче.
   Герда вистрiлила, пробила радянський танк i гаркнула:
   - Народженi непереможними!
   Шарлотта iз цим погодилася:
   -Нiхто нас не зупинить!
   Крiстiна огризнулася i в'якнула:
   - Нiколи у свiтi!
   Магда оглушливо пискнула:
   - I на тому свiтi - теж!
   Четвiрка войовниць вийшла з оточення. Трохи побродила по болотах i весело спiвала;
   Забарвився мiсяць багрянцем,
   Де хвилi шумiли бiля скель.
   "Поїдемо, красуня, кататися,
   Давно я на тебе чекав".
  
   "Я їду з тобою охоче,
   Я хвилi морськi люблю.
   Дай вiтрилу повну волю,
   Сама ж я сяду до керма.
  
   Ти правиш у вiдкрите море,
   Де з бурею не впоратись нам.
   У таку шалену погоду
   Не можна довiрятися хвилi".
  
   "Не можна? Чому ж, любий мiй?
   А в минулiй, минулiй долi,
   Ти пам'ятаєш, зрадник пiдступний,
   Як я довiрялася тобi?
  
   Забарвився мiсяць багрянцем,
   Де хвилi шумiли бiля скель.
   "Поїдемо, красуня, кататися,
   Давно я на тебе чекав".
   Дiвчина заспiвали i самi собi поплескали. Августина помiтила, посмiхаючись краєм рота:
   - Та ми фашистам здорово дали. Бiй був славний i для багатьох останнiй!
   Наташка хихикнула:
   - Ти прямо як Маугi!
   Августина вишкiрилася i погодилася:
   - Мауглi був супер!
   Зоя помiтила з вискалом зубiв:
   - Нам потрiбно придумати спосiб, як перемогти переважаючi сили Вермахту!
   Свiтлана запропонувала:
   - Яким-небудь надпотужним газом!
   Августина проспiвала, шльопавши босими нiжками по калюжах:
   - Гази, гази, гази, гази! Всiх ворогiв прикiнчимо одразу!
   Наташа на це запропонувала:
   - Давайте щось iнше заспiваємо!
   I дiвчата синхронно заспiвали;
   Забарвився мiсяць багрянцем,
   Де хвилi шумiли бiля скель.
   "Поїдемо, красуня, кататися,
   Давно я на тебе чекав".
  
   "Я їду з тобою охоче,
   Я хвилi морськi люблю.
   Дай вiтрилу повну волю,
   Сама ж я сяду до керма.
  
   Ти правиш у вiдкрите море,
   Де з бурею не впоратись нам.
   У таку шалену погоду
   Не можна довiрятися хвилi".
  
   "Не можна? Чому ж, любий мiй?
   А в минулiй, минулiй долi,
   Ти пам'ятаєш, зрадник пiдступний,
   Як я довiрялася тобi?
  
   Забарвився мiсяць багрянцем,
   Де хвилi шумiли бiля скель.
   "Поїдемо, красуня, кататися,
   Давно я на тебе чекав".
  . РОЗДIЛ Љ4.
   Дiвчата закiнчили пiсню та закрутилися у сальто. Адже у них маса йде у свiтлих головках. Три блондинки та руда. Класнi дiвчата.
   Августина вчасно бiгла згадала, як грала в бiльярд. Зрозумiло не грошi. А так у неї на той момент нiчого не було, то дiвчина поставила на мiнет проти п'яти рублiв. I виграла першу партiю. Причому грала босонiж, що здорово допомагало. Потiм зiграла з вiдомим злодiєм ще одну партiю.
   I знову виграла. Потiм ще партiю iз подвоєнням ставок. Дiвчина була дуже спритною. А кримiнальний авторитет виявився ще й п'яним. Зрештою, вiн дiстав пiстолет i став стрiляти. Августина прихопивши вигранi грошi, зникла, миготивши босими п'ятами. Так цi чоловiки такi нервовi. Може, справдi з ними не грати, а заняттями коханням добувати бабки?
   Августина непогано могла б жити у Москвi, але дiвчина пiсля колонiї рвалася на фронт. Їй хотiлося битися. Крiм того, її вабило до подвигiв. Стати героїнею - це так здорово!
   У карти на грошi теж потрiбно вмiти грати. Августину якось надули шахрая, i довелося їм лизати. Ну гаразд, можна уявити, що це мед i тобi самiй хочеться, щоб було не так гидко. А ось передком попрацювати, то це взагалi одне задоволення для темпераментної рудої дияволицi. Вона з будь-яким чоловiком досягала оргазму. Тож у Москвi вона добувала грошi легко i для себе приємно.
   Жаль, але вiйна вносила свої корективи. Августина навiть використала свої чари у розвiдцi. I спокушала все чоловiкiв поспiль. I любила їх помучити. Особливо тих, хто молодший. Подобалося це дияволицi. Втiм, незважаючи на безлiч нагород - дiвчата все ще ходили в капiтанах, i лише Наташа стала майором.
  А бої тривали... 9 червня, нiмцi пiдiйшли до Одеси... Почався штурм босоногими дiвчатами цiєї фортецi. А 10 червня нiмецькi та клоновi вiйська вийшли на пiвдень Францiї остаточно завершивши оточення союзних вiйськ на континентi.
  А 11 червня гiтлерiвцi вже провалилися босоногим бiгом дiвчат та танкiв-клонiв до Смоленська, i це круто.
  Тепер уже й Сталiн трясся вiд страху i пропонував Гiтлеровi свiту за всяку цiну.
  Дiвчата-термiнаторiв не зупинити.
  Ситуацiю посилило вступ Швецiї у вiйну. Ця країна теж хотiла територiальних надбань вiд Росiї. I згадали колишнi вiйни, особливо Карла Дванадцятого. Теж значнi подiї давнiх часiв. I шведськi дивiзiї з'явилися на фронтi, i рушили на Петрозаводськ, i на Ленiнград iз пiвночi. Прут фiнсько-шведськi та нiмецькi з iноземцями вiйська. I не зупинитись каже їм.
   Красивi шведськi дiвчата летять на лiтаках. Грiнгета та Гертруда, двi Г, борються в парi. Вони дуже вiдважнi дiвчата. I гарнi. Летять собi на МЕ-262, купленi у нiмцiв реактивнi винищувачi. Як зазвичай прийнято у дiвчаток в одному бiкiнi та босонiж.
   Нiмецька машина дуже сильна озброєнням. Має сiм авiагармат. Одна 37-мiлiметрова, та шiсть 30-мiлiметрових. Проти мчати радянськi винищувачi ЯК-11. Дещо слабше озброєнням: 37-мiлiметрова авiагармата та двi 23-мiлiметровi авiагармати. Тобто сили дуже нерiвнi.
   Грiнгета стрiляє з авiагармат. Попадає в радянський винищувач i пищить:
   - Оце наш вищий пiлотаж!
   Гертруда теж збиває з першого заходу свою машину i пищить:
   - За Карла дванадцятого!
   Дiйсно чортiвнi-блондинцi вкрай прикро, що Швецiя програла вiйну Росiї. За Iвана Грозного шведи змогли взяти Нарву, i кiлька росiйських мiстечок на узбережжi. Але потiм Росiя за Федота першого свої втраченi в лiвонськiй вiйнi землi вiдвоювала. Щоправда цьому сприяло, що Польща боролася за Росiї.
   Але потiм шведи пiд час правлiння Шуйського змогли завоювати росiйськi мiста. Потiм узяти Новгород. Облягали Псков. Але без успiху.
   Далi була вiйна Росiї та Польщi. Пiд шумок шведи захопили бiльшу частину Прибалтики та Ригу. До цього були завойованi землi у Європi.
   Швецiя стала свiтовою державою. Досягнула свого максимуму.
   Але в Росiї прийшов до влади Петро Перший i став пiднiмати велику iмперiю. Проти Швецiї виступили Польща, Саксонiя, Данiя i, зрозумiло, Росiя. Сили нерiвнi.
   Але Карл Дванадцятий у шiстнадцять рокiв змiг розгромити з ходу Данiю, а потiм пiд Нарвою атакував переважаючi сили Росiї i здобув чудову перемогу.
   Але Петра Першого не зламали невдачi. Вiн зiбрав новi сили, i перейшов у наступ, користуючись тим, що Карл Дванадцятий воював iз Польщею.
   Але шведи пiдкорили Польщу. I пiдхiд росiйських вiйськ не допомiг. Петро Перший був навiть готовий на свiт, повертаючи шведам, завойованi росiйськими мiстечками та Нарву.
   Але Карл Дванадцятий був рiшуче налаштований. Проте Петру Першому вдалося переламати перебiг вiйни. Зiграла свою роль, що народ Польщi та України не пiдтримав Карла Дванадцятого. Пiд Полтавою шведи зазнали остаточної поразки. Як таке вийшло? Росiяни змогли виснажити шведiв, змiцнившись за редутами. А потiм усе вирiшила вбивча контратака.
   Негативну роль зiграла i поранення Карла Дванадцятого перед битвою.
   Пiсля Нарви Росiя повнiстю захопила iнiцiативу. I спромоглася перемогти шведiв навiть на морi. Що дуже i дуже прикро.
   Карл Дванадцятий загинув пiд час облоги норвезької фортецi. I вiйна незабаром закiнчилася фактичним розгромом шведiв. Щоправда, Петро Перший погодився пiд тиском європейських країн оформити свої територiальнi придбання як покупку. Швецiя втратила дуже багато територiї, зокрема й у Європi. А вже за Олександра першого, була росiянами завойована i Фiнляндiя.
   Звичайно, Швецiї прикро i хочуть помститися. Ситуацiя загострилася, особливо пiсля перемоги нацистiв на виборах до парламенту. I вiйна тепер для шведiв iз iсторичними паралелями.
   Гертруда атакує радянську машину та спiває:
   - Жив був Антон четвертий.
   Грiнгета зрубує винищувач ЯК-9 i реве:
   - Вiн славний був король.
   Гертруда збила росiянина i заспiвала:
   - Вино любив до бiса.
   Грiнгета намагається зайти на радянську машину i виє:
   - Що трiск бував часом!
   Гертруда проспiвала:
   - Тилi бом! Тилi бом!
   I дiвчина висунула рожевий язик.
   Дiвчата виявилися веселими... Вони боролися з великим захопленням. Билися як орлицi. I не вiдступали, нiколи.
   Грiнґета босонiж бiгла по снiгу. I була таким заводним дiвчиськом. I згадувала про свої подвиги. Як вони босi й у бiкiнi полювали за бiлим ведмедем. Що було дуже цiкаво.
   Напiвголi дiвчата стрiляли по дикiй звiрi з лука. Попадали, i змушували ревти звiрюгу.
   Потiм тiкали, миготивши червоним вiд холоду дiвочими п'ятами. Гарнi були дiвчата. Майже голi, але дуже смiливi. I полювали собi, будучи безстрашними.
   Потiм, коли поранений ведмiдь помер, дiвчата засмажили його м'ясо i влаштували гулянку. Це було так чудово. Дiвчата купалися в ополонцi та обсипали один одного снiгом. Потiм бiгали мокрi по кучугурах. Все це так чудово i круто.
   Гертруда та Грiнгета тепер полювали за радянськими льотчиками. Вони пам'ятали головне правило: треба обов'язково боротися майже голими та босими, i тодi дiвчину не зiб'ють. Таку силу войовницям дає, коли вони майже без одягу. Ось чому в середнi вiки нiхто не завоював увесь свiт?
   Бо недооцiнювали силу босих, жiночих нiг. А дiвчата босонiж дуже навiть крутi та сильнi! Коли дiвчинка не має взуття, її гола пiдошва отримує енергiю землi.
   Оце колосальна сила у войовниць.
   Гертруда збила радянський лiтак i прочирикала:
   - Босонiж дiвчатам крутiше!
   Грiнгета теж лупнула по росiйських, i пискнула:
   - Взуття дiвчатам не потрiбне!
   I проводила поглядом палаючий, росiйський винищувач, що падає вниз.
   Подумала про те, як здорово бiгати босими, i по кучугурах, i по пустелi. Пiдошва дiвочих нiжок стає дуже пружною та мiцною, i при цьому не трiскається. Тож не варто звертати уваги на проблеми. У Росiї взагалi зими суворi, i приємно побiгатиме снiгом. Адже вона дiвчина найвищого пасажу.
   А до чого витончена i неповторно прекрасна боса, дiвоча нога на заметi? А пальчики, а ступня, а все це разом узяте? Як чудово, коли точенi нiжки ступають по бiлiй поверхнi, а самi засмаглi. А волосся у дiвчат свiтле, воно таке класне блондинки.
   I люблять коли чоловiки цiлують їх у голу п'яту.
   Грiнґета збиває чергову радянську машину i прочирикала:
   - Слава Вiтчизнi, Славо!
   Гертруда вразила росiйський винищувач i видала:
   - Карл Великий iз нами!
   Дiвчата просто чудовi, i у них стiльки неповторної краси. Вiд таких дiвчат i справдi збожеволiти можна. А їхнє тiло, таке м'язове i приємне.
   Грiнґета дуже любила, коли її гладили чоловiки. Це так було їй приємно. А шкiра в неї гладка, пружна, наче лощена. Ось це дiвка.
   I подобається масаж.
   Ось зараз вона збила росiйський лiтак i заревiла:
   - Я наче ведмедиця!
   I показала мову!
   Гертруда знову вистрiлила i прочирикала:
   - Ми тигрицi!
   I дiвчата в унiсон зробили мертвi зашморги. Вони загалом такi класнi войовницi. Вони повний азарт i торжество волi. А шкiра така засмагла, наче бронзова.
   Воїнки встигли повоювати в Африцi та пiхотi. Що дуже добре для блондинок. I вони стали такi красивi та смаглявi.
   Гертруда проспiвала:
   - Натуральна блондинка! М'язова спинка!
   Грiнґета пiдтвердила:
   - Усiх перемагаю поголовно!
  I бої продовжуються.... 13 липня стало ще критичнiшим, нiмцi обiйшли Смоленськ. У них колосальнi сили.
  I сили вкрай не рiвнi. I нерiвнiсть з кожним днем зростає. 14 липня стало ще гiрше, нiмцi взяли Житомир та пiдiйшли до Києва, впала i Рига.
  Ситуацiя взагалi критична.
   Радянськi войовницi борються за Вязьму, яку практично з усiх бокiв оточили фашисти. I б'ються героїчно.
   Наташка втiм, жбурляючи босою ногою гранату, пискнула:
   - Перемоги нам не оминути!
   Зоя теж дала чергу. Запустила босою нiжкою гранату. Збила фашистiв i пискнула:
   - Двом смертям не бувати!
   Дала черга й Августина. Руда чортiвка пiдкинула гранату босою нiжкою i прочирикала:
   - Майбутнє столiття буде наше!
   Пальнула чергою та Свiтлана. Уклала купу фрицiв, i пробулькала:
   - Ми народженi з новим вiком!
   I показала мову!
   Дiвчата дуже вражаючi. Вони дуже красивi, i засмаглi, три блондинки i руда, з сухою i рельєфною мускулатурою.
   Якi гарнi дiвчата...
   Наташа подумала, стрiляючи, раз Бiблiя не слово Боже, то росiйським потрiбна iнша, досконалiша релiгiя. Щоб зростати в дусi та iстинi!
   А що може бути краще, вiри у Всевишнього Роду!
  I дiвчина кричала пишучи;
  Дiвчина згадала, як уночi за допомогою босих пальцiв нiжок записала собi у щоденник; Бог Род - Бог-прабатько, початкова творча сила, творець свiтобудови, що iснує поза часом i простором. Вiн породив весь Всесвiт. Все, що iснує в цьому свiтi, є його творiння, що з нього сталося i в ньому незмiнно перебуває. Вiн є початковою безпричиною всього сущого. Рiд є персонiфiкацiєю рiзноманiття богiв та предкiв у єдностi проявленому. Всеєдиний бог Рiд виявлений у багатоликих силах свiтобудови - вiн єдиний i множинний одночасно. Вiн i пращур наш, i бог Всевишнiй. Бог Род також є уособленням родинного зв'язку, не тiльки генетичного, а й духовного. Так, Рiд постає як зберiгач родинних зв'язкiв. Бог Род є єднанням двох протилежностей, iпостасью свiтлою якого є Бiлобог. Всевишнiй, що є сили свiтла i творить енергiї, що проникає i оживляє все суще, а темна iпостась Роду - Чорнобог, бог царства темряви i руйнiвних сил природи, якi є не уособленням сил зла, а необхiдною дiєю очищення, що передує новий акт твору свiтобудови.
   Наташка метнула босою нiжкою вибух пакет. Розкидала фашистiв та продовжила спогади про написане.
   Слов'янський бог Рiд шанувався нашими предками з давнiх-давен. Про єдиного бога, шанованого слов'янами, писали багато лiтописцi старовини. Так, нiмецький хронiст Гельмольд у своїх "Слов'янських хронiках" також згадує про вiрування слов'ян у єдиного бога. То й був Рiд Всевишнiй, покровитель всього свiтобудови, проте боги у рiзноманiттi є лише прояви єдиної божественної сутi у рiзних аспектах.
   Наталка кивнула головою. Дала чергу за фашистами. I знову босими пальчиками нiжок запустила смерть, що несе гiтлерiвцям.
   Як народився бог Род? Вiдповiдно до мiфологiї, спочатку Род перебував усерединi вселенського яйця - уособлення космiчного свiтобудови. Створене всесвiтнє буття складається з трьох свiтiв: Права - свiт свiтлих богiв, мiсцеперебування дiтей бога Рода, Ява - земний матерiальний виявлений свiт, Нав - пiдземне царство темряви, незримий свiт беззгуртованих духiв. Цi свiти не iснують у подiлi, все в єдностi перебуває, так i цi свiти пронизують один одного.
   Августина цвяхнула фашистами... Дала черга i прочирiкала:
   - Славяться нехай росiйськi Боги!
   Диханням своїм бог Рiд закликав богиню кохання Ладу - на землi явлену як матiр Сва, що лiтає свiтом птах i вiсницю волi споконвiчного бога Рода.
   Зоя теж лупнула по гiтлерiвцях i заспiвала:
   - В iм'я Богiв комунiзму!
   Його помiчницi: богинi Макошь, Частка i Недоля - пряхи доль, доля у життi людинi у благих справах i заслугах Частка вiдмiряє, а з егоїстичним i неправедним вчинкам - Недоля.
   Свiтлана теж рубала чергою. Звалила фашистiв i прочирiкала:
   - Хай буде вiчне свiтло у всьому свiтi!
   Наташка продовжила спогади. Точнiше те, що вона накреслила. При цьому дiвчина цвяхила фрицiв та їхнiх найманцiв.
   Адже вона така безпосередня.
   Перший син Роду, Сварог1, який продовжив великий акт творiння свiтобудови. Для впорядкування початкового простору бог Род створив його, в божественнiй кузнi якого була створена система свiтобудови, встановленi закони свiтопорядку, дотримуючись яких все, що iснує, перебуває в трьох свiтах.
   Теж красуня лупнула Августина, i викосила фашистiв. Багатьох зрiзала i перекосила. Причому дуже вдало. Таке ось дiвчисько-термiнатор.
   I теж дещо написала, за допомогою босих пальчикiв нiжок. Вона Августина дуже гарна дiвчина i любила секс. Їй хотiлося його дедалi бiльше. I енергiєю зарядитись.
   Богинями-творцями, Рожаницями, окрiм Макошi, є також: Лада, яка є батькам всiх свiтлих богiв-Сварожичiв i людей; i Леля, що породила безтiлесних духiв.
   Дiвчата запам'ятали це i водночас боролися з фашистами. Вони намагалися утримати Вязьму, вiд якої до Москви зовсiм недалеко. А разом iз ними б'ються i пiонери.
   Хлопчики та дiвчатка у червоних краватках стрiляють по гiтлерiвцях, i шпурляють у них вибуховi пакети.
   Ось пара дiвчат поклала зв'язку гранат у саморобну катапульту. I запустила до фашистiв.
   Хлопчик i дiвчатка худi, з брудними, босими нiжками, покритими саднами та забоями. Але з усмiшками, i готовi, битися з переважаючим ворогом. I пiонери не поступляться. Вони ж дiти Сталiна та Ленiна. Обидва славнi орли вже померли, але справа їх живе.
   Коли нiмцi видихнулися, i настав тимчасово затишшя, Наташка за допомогою босих пальцiв нiг почала записувати собi в щоденник продовження нової вiри. Точнiше вiри не нової, а дохристиянської, слов'янської.
   Бог Рiд є старшим наймудрiшим наставником богiв, якi й вершать справи у свiтах Прави, Явi та Навi. Усi його дiти, онуки, правнуки - по сутi, прояви його божественної сутi, певних якостей буття. Так, всi боги росiйського ведичного пантеону є рiзнi прояви бога Рода, бо вiн є все суще. Все перебуває в ньому i невiддiльне вiд нього.
   Символiчними зображеннями бога Рода є i свiтове дерево - Дуб, i руна Бiлобога, i камiнь Алатир. А в сучаснiй обереговiй творчостi символ Рода представлений як чотирипроменева зiрка, iз загнутими округлими кiнцями променiв, що обертається посолонь (за годинниковою стрiлкою) - прояв чоловiчої енергiї Рода-творця, протисолонь - жiночої. Чоловiчим ликом бога Рода, проявом його активної енергiї є бог Сварог, а жiночим ликом є богиня Лада. Однак важливо не забувати, що сам бог Род перевищує будь-який образ i образ. Так, неможливо уявити зображення, бога Рода вiдбиває, бо оком його побачити неможливо, осягнути суть Вселенського творця можна лише серцем.
   Наташка тут босими пальцями нiг створила знак.
   Бог не має форми. Те, нiким не створене велич, яке має нi початку, нi кiнця, - це бог, що є чисте Свiдомiсть. Тiльки це i слiд славити, почитати, цьому молитися, бо тiльки воно суть все, що iснує, Августина тут теж дописала, використовуючи свою босу, дуже спокусливу нiжку в щоденник.
   Звернiться внутрiшнiм поглядом у глибини своєї свiдомостi i побачите свiтлу, чисту суть початкового творiння - це i є велична творяча сила - бог Род.
   Атрибутами бога Рода є: птах (качка чи гусак), яйце (як уособлення космосу), дерево (Дуб), камiнь Алатир (символ непорушностi та творення).
   Свiтлана оголила груди з полуничним соском i теж за допомогою точених пальчикiв нiг вивела своє.
   Молитва - це якась сукупнiсть слiв, МОВЯ якi, людина, що звертається до божества, шанує його i пiдносить йому славу. Чи не поклоняється i не просить, а саме виявляє повагу, як син батьковi. Вимовляючи молитву, ми створюємо особливi звуковi вiбрацiї, спiвналаштовуючись з якими, ми переймаємось тiєю потужною божественною енергiєю, до якої звертаємось. Тим не менш, почитати бога зовсiм необов'язково словами, достатньо звернутися в глибини своєї свiдомостi, адже саме там i знаходиться божественна сила, але для цього необхiдно вмiти володiти своїм розумом, бо цей процес повинен бути усвiдомленим i керованим.
   Зоя ця дiвчина iз золотим волоссям, логiчно помiтила:
   - Все має бути керований!
   I сама голою, засмаглою нiжкою дописала. Якщо хтось не здатний молитися Богу без форми, нехай молиться формi - це призведе до обмежених результатiв, тодi як звернення до Бога поза розумовими концепцiями щодо його форми та образу призводить до нескiнченного блаженства. При молитвi основне, що необхiдно використовувати, - це мудрiсть, самоконтроль та сприйняття вищого "Я" у всiх iстотах.
   Наташка, смикаючи босими пальцями нiг, свiй рубiновий сосок на повнi груди, погодилася.
   Iснують рiзнi варiанти молитов богам. Можна створити свою молитву-звернення, головне, щоб це було вiд душi, зi щирою любов'ю та намiрами добра.
   Iменами рiзними вшановують Всевишнього бога-прародителя свiтобудови. Вiдобразимо деякi з них:
   1. Вiчний (по сутi, той, що перебуває вiчно);
   2. Всеблагий (благо приносить дiтям своїм у всiх свiтах);
   3. Всебог (бог богiв);
   4. Всевишнiй (батько всiх Богiв);
   5. Вседержитель (пiдтримує всю свiтобудову, ним створене);
   6. Вселикий (все, що iснує у Всесвiтi, проявлено ликами його);
   7. Всебатько, або Батько (батько всьому сущому);
   8. Всесущий (що перебуває у всьому сущому);
   9. Початковий (вiн виток свiтобудови, початок всiх начал);
   10. Незбагненний (вiн той, кого нi розумом, нi почуттями осягнути неможливо).
   Так чи iнакше, вважається, що найсильнiшi звуковi вiбрацiї створюють мантри, що вимовляються давньознавською священною мовою санскриту. Мантра (санскр. मन्त्र ) - вiд слова "манас" ("розум") i "тра" ("очищення").
   Августина iз цим погодилася:
   - От саме слiд стати чистiшим!
   Вимова мантр призводить до резонансу з вищою божественною енергiєю, але для того необхiдно також правильно вимовляти їх.
   Свiтлана з дикою та лютою люттю викрикнула:
   - Слава росiйським Богам!
   I босими пальцями нiг вивела.
   Унiверсальною мантрою, що уособлює Всевишнього бога-прародителя, є мантра "ОМ". Цiєю мантрою ми шануємо сили всесвiтнього творення, наводимо свiдомiсть у стан єднання з усiм сущим, виявленим у Всесвiтi силами бога-творця Рода.
   Босоногi дiвчата продовжували вести щоденник i записувати свою нову та стару вiру.
   Наташка пальцями голої ноги прокреслила;
   Iм'я бога Рода є коренем безлiчi слiв росiйської мови, як то: Батькiвщина, природа, порода, родня, родичi, батьки, народ. сродни (роду, вiдроду), родник, народити, зародок, родний. плодоРОДiє, РОДОВIД, УРОЖАЙ, НАРОДЖЕННЯ, РОДИМий, РОЖЬ (також походить вiд слова "народити"), бРОДяга (згiдно з словником Даля - непомнящий спорiдненостi, скиталец, бродячий далеко вiд рiдного дому, на чужинi), ГОРОД (огороджене нинi вживається в лайливому значеннi, однак спочатку це слово означало дiтей, потомство, поколiння), уРОД (вiд слова "уродити" (те ж, що й народити), також вважається, що негативне забарвлення слово набуло пiзнiше, але вихiдний сенс був вкладений такий : це той, хто "у РОДу", iнакше кажучи, первородне дитя) i т. д. через чергування докорiнно приголосних i голосних букв. До речi, на санскритi слово "rod-as" має значення "небо та земля в єдностi".
   Августина босими нiжками теж накидала у щоденник, дуже мудрi думки.
   Взагалi руда войовниця була рiдкiсною красунею.
   Вшанування тiєї Свiдомостi, яка є
   джерело тимчасового подiлу на
   знаючого, знання та знане,
   спостерiгача, спостереження та спостережуване,
   Привiтання тому океану блаженства, яке
   є життя у всiх iстотах, чиє щастя вiдбувається
   з бризок цього безмiрного океану
   Свiтлана теж накидала текст, використовуючи свої дуже гарнi та засмаглi, точенi та сильнi нiжки.
   Блондинка-термiнатор була у тотальному ударi.
   Бог Рiд, по сутi, є єдине вiчне сяюче цiле, його свiтло нiколи не припинявся, це початкова безпричинна свiдомiсть, безкiнечна, чиста i неподiльна, що проявила космiчний простiр iз закладеним у ньому потенцiалом всiх форм життя, якi виникають в обмеженiй iндивiдуальнiй свiдомостi, як би вiдокремленому вiд джерела, i в той же час, що незмiнно перебуває в ньому. Процес створення Всесвiту вiдбувається силою творчої думки, властивої космiчнiй свiдомостi. Цiєю Всесвiтньою силою думки створюється все, що iснує у свiтi, у рiзних формах прояву. Так, свiдомiсть сама створює себе як предмет усвiдомлення i стає усвiдомлюючим у виглядi iндивiдуальних душ з обмеженими свiдомiстю, що iдентифiкують себе окремо вiд єдиного цiлого - джерела буття.
   Виявилася здатнiсть до розрiзнення, що сформувалася двоїстiсть сприйняття призводить до виникнення безконечних форм, що постiйно з'являються i зникають. Так спочатку Вселенською свiдомiстю було створено п'ять елементiв матерiального свiту - вони, по сутi, є насiнням, з якого росте дерево свiту. Всi цi елементи у рiзних комбiнацiях створюють рiзноманiтний свiт форм, але вони є прояви сили Єдиної космiчної свiдомостi, а не окремi прояви буття. Бажання до пiзнання самого себе призвело до дiї силу творить думки, що створила всi безконечнi свiти Всесвiту. Цей Всесвiт iснує в бозi як його iдея.
   Та пописала Свiтлана i дуже славно.
   I Зоя босонога дiвчина в одних тоненьких трусиках зробила малюнок.
   Зi своїм та оригiнальними думками. А якi у неї груди? Такi золотисто-
   Оливковi, i пишнi, мов диньки. I дiвчина теж пише собi.
   У первiсному причинному океанi, темрявi окрiм, iнертному просторi, виникла iскра життєдаюча - то бог Род, дух верховний, Параматма (санскр. परमात्मा ), що мiстить у собi все свiтобудову, який силою думки породив Всесвiт. Згiдно з давнiми ведичними писаннями, у первiсному космiчному Розумi виник намiр вiдчути звук, i вiн породив простiр, ефiр, за допомогою якого звук може поширитися; коли в нього з'явився намiр вiдчути дотик, - виникло повiтря; бажання бачити сприяло вияву вогню, джерела свiтла; а намiр вiдчути смак призвiв до появи води; бажання вiдчути запах виявило землю, що має цю якiсть. Так, лише бажання, первинного намiру, сталося творiння.
   Сказання про те, як народився наш свiт
   Якi були початковi витвори бога-прародителя?
   Сонце явлено було з лиця Роду небесного,
   Прародителя та Праотця.
   Мiсяць ясний - iз грудей його.
   Зiрки частi - з очей його свiтлих.
   Зорi свiтлi - з брiв його.
   Ночi темнi - та з його думок.
   Вiтри буйнi - з дихання.
   Дощ, i снiг, i град iз сльози його.
   Громом iз блискавкою - голос став його
   I дiвчата заснули, щоб наступного дня знову боротися.
  . РОЗДIЛ Љ5
  16 липня 1945 проходило екстрене засiдання ДКО на чолi зi Сталiним. Чогось нового запропонувати генерали не могли, та й маршали теж.
  Фронт обвалювався i прибували все новi та новi дiвчата на фронт.
  Тiльки Берiя дещо змiг повiдомити:
  - Це особлива машина є у гiтлерiвцiв, вона клонує бiйцiв i розмножує їх!
  Сталiн рiшуче заявив:
  - Потрiбно знищити цю машину!
  Берiя похитав голою:
  - Вона глибоко пiд землею, та бомбами не дiстати. Крiм того, їх уже три або навiть чотири. Нам iз ними не впорається.
  Сталiн запитав iз усмiшкою:
  - Так... Вони мають те, що клонує матерiю?
  Берiя кивнув:
  - Схоже, є товариш Сталiн. Хоча це й начебто неможливо. Але є факти, i на фронт прибувають все новi i новi солдати Вермахту. I це дуже красивi та сильнi дiвчата.
  Жуков запропонував:
  - Може, спробуємо прорватися до Берлiна?
  Верховний головнокомандувач вiдмахнувся:
  - Не неси марення! Якi ще є iдеї?
  Конструктор Яковлєв вiдповiв з подихом:
  - У нас немає стратегiчної авiацiї. I її слiд форсованими темпами розробити!
  Сталiн похитав головою:
  - Поки ви її розроблятимете нiмцi вiзьмуть Москву! Не найкраща це iдея!
  Молотов запропонував:
  - Треба якнайшвидше покинути столицю товариш Сталiн. У Куйбишевi є база.
  Сталiн згiдно кивнув:
  - Я, звичайно ж, розумiю, що без мене це вже не та буде вiйна. I зрозумiло покину столицю!
  Рокоссовський запропонував:
  - Треба призвати до армiї дiтей iз восьми рокiв! Це буде набагато краще!
  Сталiн похитав головою:
  - Швидше, це буде смiшно!
  Маршал Василевський запропонував:
  - Потрiбно, будувати укрiплення пiд Москвою!
  Сталiн гаркнув:
  - I без тебе будуємо! Навiть дiтей iз дитячого садка пiдрядили на це!
  Вознесенський фiлософськи зауважив:
  - Як казав Михайло Ботвинник: у поганому становищi - всi ходи поганi!
  Маршал Рокоссовський хихикнув:
  - Та поганi! Так може Ботвинника покликати на пораду!
  Сталiн буркнув:
  - Я оточений iдiотами!
  Жуков зухвало помiтив:
  - Який пiп, такий i парафiя!
  Верховний рикнув iз люттю:
  - Ти псих... Я тебе повiшаю!
  Жуков хихiкнув i зазначив:
  - Невiдомо, кого ще першим повiсять! I тебе можуть змусити дiвчата цiлувати свої босi п'яти.
  Сталiн заспокоївся i помiтив:
  - Ось чому вам так подобається, здаватися в полон. Ви хочете цiлувати нiмецьким дiвчатам їхнi босi нiжки? Ви хочете цiлувати їх голi та круглi п'ята.
  Маршал Василевський щиро вiдповiв:
  - Цiлувати п'ята? У вродливих дiвчат приємно!
  Сталiн важко зiтхнув i вiдповiв:
  - Бачу, у вас немає розумних iдей. Тiльки будете або нiсенiтниця нести, або пропонуватимете нереальне.
  Жуков зазначив:
  - Танк IС-3 непогано захищений у лоб, крiм низу корпусу. Може бути зробити низ корпусу з великим нахилом i товщi?
  Сталiн хихiкнув:
  - Ну так! Це якраз Вознесенському! Тiльки ось як проти гранат що метають дiвчата босими нiжками рятуватися!
  Берiя серйозно зауважив:
  - У мене є велика iдея!
  Верховний головнокомандувач кивнув:
  - Говори! Якщо тiльки це не марення!
  Берiя серйозно заявив:
  - Що, якщо порадитись з Вольфом Мессiнгом?
   Сталiн енергiйно кивнув головою:
  - Це звичайно не панацея, але можете викликати цього ясновидця! Може, щось та начарує!
  Берiя ревнув:
  - У темному лiсi чаклуни,
  Тчуть каптан для Сатани!
  Там Iванушка царевич -
  Повертається iз вiйни!
  Сталiн енергiйно кивнув головою:
  - Ти Лаврентiй людина - смiшна! Тож я тебе досi не розстрiляв!
  Берiя зiтхнувши вiдповiв:
  - Якщо судилося вищими силами бути розстрiляним, то це вище за волю Сталiна!
  17 липня впав Київ, i нiмцi перетнули Днiпро. Одночасно фашисти захопили столицю Грецiї, захоплюючи Балкани. Гiтлера схоже на його босонога команду дiвчат так просто не зупинити.
  Точнiше дiвча атакують i їх все бiльше. 18 липня нiмцi та їхнi полчища прорвалися до Вязьми. I оточили мiсто.
  Ситуацiя пiд Москвою ускладнилася. На пiвночi були взятi Таллiнн та Нарва, фашисти пiдходили до Ленiнграда. 19 липня капiтулював залишки вiйськ союзникiв у Францiї - нiмцi оголосили про перемогу у країнах.
  Тепер Гiтлер збирався йти до Африки. I оголосив ультиматум Франка. Або вiн пропустить фашистськi вiйська, чи до Гiбралтару, чи його окупують. А вiйськ у Гiтлерiвцiв вистачає.
  20 червня нiмецькi вiйська на пiвднi вступили до Криму i пiдiйшли до Ленiнграда на пiвночi.
  Гiтлер трiумфував все бiльше, за нього все виходило i першi два мiсяцi застосування нової зброї просто чудовi.
  21 червня розпочався штурм Ленiнграда. Дiвчата босоногою оравой як поперли.
  I вони при цьому пересувалися невеликими групами та короткими перебiжками, багато i влучно стрiляючи у супротивника.
  Дiвчата дiяли вiдчайдушно, i поводилися хорто. I таки скажемо прямо крутi войовницi.
  Серед штурмуючого Ленiнграда виявилися i танки Е-50 клонованого розливу. А це серйозно.
  Iдуть жорстокi бої i в iнших мiсцях, дуже кривавi й жорстокi.
  Нiмцi женуть у битву не тiльки клонiв-дiвок, а й полоненi колонiальнi вiйська.
   Далi Наташа, бачачи, як не їх насiдають iноземнi ратi, i особливо багато чорношкiрих та арабiв запропонувала заспiвати:
  - Давайте дiвчата пiсню!
  Свiтлана погодилася:
  - Народну пiсню!
  I всi чотири войовницi хором заспiвали;
  Славиться Росiйська земля,
  Свiт керує комунiзмом.
  Золотом усипанi поля
  Спрямуємо прямо вгору, не вниз!
  
  Для Батькiвщини горять у нас серця,
  Ми дiвчата - немає свiтогляду кращим...
  З ворогами битимемося до кiнця,
  Воскресне у Рiдновiр'ї вiра наша!
  
  Сильнiше за всiх у свiтi червоних Русь,
  Вона як сонце у свiтобудовi свiтить.
  Ти за неї бiйся i не лякайся,
  Нехай будуть у славi дорослi та дiти!
  
  Росiя найбiльша з країн,
  Коли Вiтчизною керує Сталiн.
  Така доля радянським людям дано,
  Щоб були цi витязi зi сталi!
  
  У Вiтчизнi будь-який зараз герой,
  Здатний зробити Батькiвщину красивiшою.
  В iм'я нашої матерi святий,
  Безкрайнє росiйськiй сторонi Росiї!
  
  Ми зробимо будь-кого тиран,
  Не буде диктатури над країною.
  Нехай пiдкоряться мiльйони країн,
  I фюрера рогатого уроєм!
  
  Нехай царює шалений дракон,
  Вiн думає, здатний спалити Росiю.
  Але чекає нацистiв запеклих розгром,
  Оскiльки витязь знай, цiлком всесильний!
  
  Ми не поступимося фрицям нiколи,
  Не здолають росiян i китайцi.
  Над нами свiтить яскрава зiрка,
  На Великдень фарбуємо паски та яйця!
  
  Домогтися можна багато бiйцi,
  Такого, що й крутiше не буває.
  Пишаються нами гордi батьки,
  Бо будуємо мiсце у раї!
  
  Босi дiвки мчати снiгом,
  Вони не знаю страху та докору...
  Я комсомолка боса бiжу,
  Оскiльки немає перепон, i нема термiну!
  
  Так не поступимося дiвки нiколи,
  Не схилимо голову пiд сокирами.
  Коли прийде в Батькiвщину лихо,
  Затопчемо її босими ногами!
  
  Любiть сестри дiда Iллiча,
  I Сталiна як Iсуса шануйте...
  Не треба рубати бiйцi з плеча,
  Якщо треба просто босонiж бiжiть!
  
  
  Ми дiвчата велика орда,
  Битися любимо i не вiдступаємо.
  Хоч часом ходити мерзенна чутка,
  Перемога буде у променистому травнi!
  
  I комунiзм повiр iз мрiєю прийде,
  I на Землi не буде влади грошей.
  Долi ми виставляємо грубий рахунок,
  Без рiзного насильства та лiнощiв!
  
  Коротше до зiрок скоро полетимо,
  I над всесвiтом росiйський прапор пiднiмемо...
  Розправив крила, червоний херувим,
  В iм'я Роду - Господа Росiї!
  Дiвчата зi знаменитої четвiрки виходили iз Вязьми. Робили це вночi, непомiтно та пластунськи.
  Наташа, проповзаючи на животi, помiтила:
  - Ех, ось думаєш собi, чи варто було стiльки часу воювати, щоб потiм програвати!
  Зоя вперто заявила:
  - Звичайно, поразка обiцяє великi бiди! Але це лише вiдображення майбутньої перемоги!
  Августина примхливо заявила:
  - От i росiйськi боги нам не надто допомагають! Адже так хочеться перемогти, i дiстатися до найвищих висот!
  Наталя посмiхнулася:
  - Це як до неба?
  Августина хихикнула i пiдморгнула:
  - Може, й до небес!
  Руда дияволиця почала пояснювати:
  - Iснують рiзнi свiти у чумацькому шляху. Коли людина, точнiше її тiло вмирає, то душа покидає тiло. Але переноситься у iнший свiт. Той, хто служить Росiї, стає царем. Хто був ворогом Росiї, буде рабом чи калiкою. Усi чин по чину!
  Свiтлана вигукнула:
  - Слава Росiї!
  Наташа хихикнула i приклала пальчик до червоних губ:
  - Тише! Бо можуть бути проблеми!
  Зоя прочiрiкала:
  - У войовниць немає проблем! Нас знають фашисти! I тремтять!
  Пiсля чого дiвчина запустила босими пальчиками нiжок уламок скла. Фашист упав iз перерiзаним горлом.
  Златоволоса красуня пискнула:
  - Нiхто нас не зможе приборкати!
  Наташка погодилася:
  - Авжеж, що нiхто!
  I показала свою мову!
  Августина теж запустила босими пальцями нiг черговий уламок i пропищала:
  - У майбутнє столiття ми прийдемо з розгорнутими прапорами!
  А гiтлерiвець вiд поразки склом просто здох.
  Взагалi вiдразу видно - дiвчата агресивнi, сексуальнi. Три блондинки та руда. I зрозумiло майже голi й у бiкiнi. А такi чудовi дiвчата.
  А ще люблять заспiвати! Але поки не мiсце i час.
  Свiтлана взяла та проворкувала:
  - Слава Великої Росiї у вiйнi з Вермахтом!
  Наталка хихикнула, i показала мову. Запустила лезо диска, яке пройшлося горлом гiтлерiвцiв. Змусило їх потекти кров'ю, i вiдкинути копита.
  Блондинка-термiнатор висловилася:
  - За новий лад у свiтi!
  Златоволоса Зоя уточнила:
  - За новий радянський порядок!
  I пiдморгнула подругам. Мовляв, так i так... Перемагатимемо фрицiв та їхнiх найманцiв. I нехай пруть їх танки серiї Е. Навiть газотурбiннi Червоної армiї не страшнi.
  Августина взяла i прочирiкала:
  - Серце кохання збереже!
  Свiтлана додала, теж кидком босої ноги закiнчивши фашиста:
  - А птах удачi знову прилетить!
  Наташка хихикнула i вiдповiла:
  - Так що фашисти не надто досягнуть успiху! Я в цьому впевнена!
  Дiвчина згадала, як пiонери воювали з гiтлерiвцями. Стрiляли з гвинтiвок пiхотою, кидалися пiд танки. Взагалi билися як справжнi герої. I залишали по собi кургани трупiв. Гiтлерiвцi нiчого не могли з цим вдiяти.
  Ось один хлопчик, зi зв'язкою гранат, зупинив грiзний монстр Е-100, пожертвувавши власним життям заради радянської Батькiвщини.
  Вiд дитини залишилися лише босi нiжки. Жаль хлопчика. Наталя сама, незважаючи на захист бiкiнi, отримала уламок у п'яту. Що дуже неприємно. Та дiвчина швидко вiдновилася. I не лишилося й шраму. Хоча звичайно, тiкати було неприємно. Взагалi вони такi загартованi стерви. У бiкiнi борються в морози i не пiддаються! Дiвчата мабуть найвищої проби!
  Наташка знову кинула босими пальцями нiг лезо бритви, розкрила горло нiмецькому офiцеру.
  I прокричала:
  - За Русь та СРСР!
  Войовницi розумiли, що обiцяли своїй Батькiвщинi. I як вони воювали за Русь.
  Зоя перевiряла:
  - Росiйський ведмiдь має дуже пазуристi лапи!
  Августина цiлком авторитетно вимовила:
  - I порве всiх ворогiв Вiтчизни!
  Свiтлана взяла та проволала:
  -СРСР не зламати!
  Наташа це пiдтвердила, метнувши босими пальцями нiг гострий уламок. Вразила фашиста i пискнула:
  - Росiю не поставити на колiна!
  Зоя теж вистрiлила. Звалила гiтлерiвця i прочирiкала:
  - Буде повний апломб!
  Руда дияволиця Августина, взяла i голою п'ятою жбурнула гранату, розкидала фашистiв, i пискнула:
  - Даєш новий порядок!
  Свiтлана кинула босими нiжками уламок штик-нiжа. Встромилася, вiстря в горло фашисту. Той i загнувся. Випустив фонтанчик кровi.
  Блондинка-термiнатор пискнула:
  - Будуть змiни на краще! Вiдкинемо фашистiв вiд Москви!
  Зоя вигукнула на все горло:
  - Хай живе Сталiн! Який помер, та його справа живе!
  Свiтлана цвiркнула, запустивши босою ногою гранату:
  - Сталiн живе у нашому серцi!
  I розсмiяється!
  Дала чергу i Наташа... Скосила фашистiв i пискнула:
  - Ленiн живiший за всiх живих!
   I теж почала вести вогонь на поразку. Фашистський танк перекинувся. Злетiв ковзанка, передавши шиї трьом гiтлерiвцям.
  Дiвчата скеляться, i показують язики. Вони взагалi можна сказати чудовi, на всi двiстi вiдсоткiв!
  Наташа взяли i гаркнула:
  - Слава вiчному комунiзму!
  Зоя енергiйно пiдтвердила:
  - Ленiн залишається у нашому серцi!
  Свiтлана брязнула:
  - Назавжди i назавжди!
   23 червня фашисти несподiвано взяли та помiняли плани.
  Вiйна тимчасово затихла. Нiмцi оточили Ленiнград, посiвши позицiї осенi сорок першого року. I майже взяли Калiнiн. Пал i Орел. Але Гiтлер чомусь вирiшив, що важливiше йти на пiвдень. I гiтлерiвцi проводили перегрупування сил.
  Дiвчата трохи вiдпочили, пограли у карти.
  Потiм знову бої.
   Пiсля цього дiвчата як врiжуть по гiтлерiвцях, з усiх автоматiв. I вiзьмуть та босими нiжками запустять забiйнi та смертельнi гранати. От i вибито гiтлерiвцiв. Цiлi шеренги фашистiв скошенi, i розiрвано безлiч тiл. I не поступляться красунi Калiнiн. Битва все наростає!
  I незважаючи на стрiлянину та потоки кровi, Наташа змогла написати, своєю спритною ноженькою:
   У пiвнiчнiй традицiї слов'янських народiв невiдомi якiсь свята, окремо присвяченi Богу Сварогу. Його шанують на святах разом з iншими Богами. Адже Вiн верховне божество слов'ян, присутнiй у кожному явищi. Однак у звичаях нинiшнiх рiдновiрiв Сварогу присвячується 14 листопада. У цей час люблять палити багаття, обмиватися чистою водою - шанувалися цi двi стихiї на честь Бога. На його честь влаштовуються славлення, згадуються його славетнi вiйськовi подвиги та заповiдi.
  Пiсля чого дiвчата стали вести вогонь ще влучнiше i точно. I фашистська атака - захлинулась.
  Гiтлерiвцi просунулися у напрямку Воронежа. Вони прагнули зайти в тил радянським вiйськам, що борються в Українi. Фашисти використовували свої потужнi танки та глибоко проривалися.
  У полонi опинилася Ольга Громико. Войовниця-комсомолка була приголомшена вибуховою хвилею i пов'язана фашистами.
  Гiтлерiвцi замкнули дiвчину у пiдвалi. Майже догола роздягнули, i вставили босi ноги в колодку. Так довелося Ользi лежати голою спиною на камiннi i слухати писк щурiв. Хоча вже й кiнець червень, але налетiв вiтер iз пiвночi, i коли в одних лише трусиках, то вночi холодно.
  Ольгу не поспiшали водити на допити. Її просто тримали одну в пiдвалi, скуту, i не годували. Давали тiльки воду, та ще й солону. Протримали тиждень.
  Пiсля чого до камери увiрвалися фашисти, i потягли схудлу комсомолку на допит.
  Спочатку побили батогами. Завдали понад двiстi ударiв. Потiм змастили пiдошви босих нiг маслом i пiднесли до них жаровню. Ольга намагалася не стогнати, але бiль був нестерпним. Але дiвчина все одно трималася i прокусила собi губу до кровi. Її впалий живiт провалився вiд напруги, а скутi руки смикалися.
  Її пiдсмажили пiдошви, потiм знову катували. Прикрутили дроти до гроту Венери та мови, червоним соскам. Пропустили струм iз розрядами. Тiлом дiвчата проходили розряди. I вони буквально рвали її тiло. Погрожували луснути м'язи.
  Ольга кiлька разiв непритомнiла. Її обливали крижаною водою. Приводили до тями i знову катували.
  Потiм дiвчина приходила до тями в пiдвалi. I мерзла, по її тiлу повзали мокрицi та павуки, а також рiзного роду жуки. Пробiгали щури. Дiвчину жорстоко катували два тижнi. Потiм фашисти так її голу i повели на страту.
  Але замiсть банальної шибеницi взяли, спорудили багаття. I прямо на вогнi взяли i дуже повiльно стали палити дiвчисько.
  Народ бачив, що дiвчина змучена тортурами, вся в саднах, синцях, побита i обпалена.
  Але в неї знайшлося мужнiсть не тiльки не закричати вiд нестерпного болю багаття, а навiть заспiвати;
   Країна порад - краще не знайти,
   У нiй кожен ситий, роботи вистачить усiм!
   Хоч нам на всiх не бiльше двадцяти,
   Але розумiємо багато проблем!
  
   Бути пiонером право - нелегко,
   Ти маєш смiливим бути, розуму - палата!
   Стрiляти в цiль влучно до бiса молоко,
   За промах чекає сувора розплата!
  
   Коли фашист, махаючи сокирою,
   Прийшов, щоб знищити мою Росiю!
   Вiн хоче заволодiти людьми добром,
   Щоб сльози землю росiян окропили!
  
   То юний воїн враз рогатку взяв,
   Вiн розумiє, Гiтлер - це наволоч!
   I хоч фашистiв багато нiби вал,
   Їх переб'ємо, хай буде Боже на допомогу!
  
   Дiстати хлопчику потрiбно автомат,
   Його в супостата ти вiдбереш!
   Тепер вивернем у смертi водоспад,
   Залишаться вiд гадiв лише мощi!
  
   А для мене великий Сталiн Бог,
   Вiн подарував надiю на безсмертя!
   Наш Ленiн своїм iм'ям назвав,
   Це мiсто, стiйкiсть душ звичайно вiрте!
  
   Бути пiонером це означає жити,
   Стрiляти у фашистiв, влучно iз засiдки!
   I не перервати долi-Палладе нитку,
   Хоч умiти хлопчаки у битвi радi!
  
   Для нас не стане чимось дорогим,
   Комфорт, спокiй та мрiї до обiду!
   А працю що стала покликанням моїм,
   Не можна валити роботу на сусiда!
  
   Вiйни та виробництво - це все,
   Об'єднаємо у єднiсть Сталiнади!
   I щоб настало ситне життя,
   За Батькiвщину боротися хоробро треба!
  
   Нiхто нас не змусить Русь зрадити,
   Нi тортури, нi обiцянки капiталу!
   Менi Батькiвщина як ласкава мати,
   Хоча орда їй так зло терзала!
  
   Тепер у руках хлопчика автомат,
   Вiн з нього стрiляє, наче в лоб!
   У вiдповiдь ворог викидає мерзенний мат,
   I валитися на землю немов бiб!
  
   Близько перемоги, буде битий фашизм,
   Не може перемогти, що руйнує!
   Прийде щасливе свято - комунiзм,
   Нам буде краще, нiж у бiблiйному раї!
   I на останнiх словах дiвчина задихнулася... I знепритомнiла вiд диму та больового шоку.
  Намагалися i хлопчика Колю. Дванадцятирiчний пiонер був розiп'ятий фашистам на свастицi. Прибили хлопця за руки та ноги. Пiсля чого кат палив голе тiло розпеченим залiзом, поки пiонер не помер вiд больового шоку.
  Хлопця пiсля смертi, згодували голодним псам-людожерам. Iншого хлопчика фашисти спочатку висiкли розпеченим дротом, а потiм розчинили живцем у кислотi.
  Пiонера Дiму фашисти катували бiльш витончено. Змастили тiло сиропом i напустили диких бджiл. Потiм посадили на мурашину купу. Що дуже боляче. При цьому гiтлерiвцi не ставили жодних питань, просто катували дитину. Поки що й вiн не помер.
  Дiвчину Маринку погнали босу по розпеченому вугiллю. Потiм взяли та облили бензином. Спалили живою, кiстки розкришили за допомогою танка "Леопард"-2.
  Нова машина з 128-мiлiметровою гарматою, мала потужний газотурбiнний двигун, i могла їздити дуже швидко.
  Гiтлерiвцi ще двох пiонерiв почепили вниз головами, а до рук прив'язали гирi. Щоб хлопцi висiли та вмирали. I це було б якомога болiснiше i болючiше. I кiлька годин хлопчаки висiли. А потiм їх розпили розпеченим дротом.
  . РОЗДIЛ Љ6.
  У Калiнiнi протiкали бої мiсцевого значення. Приблизно десять вiдсоткiв мiста ще залишалося пiд контролем Червоної армiї.
  Фашисти намагалися вибити росiян. Пробували бомбити та обстрiлювати. На пiвднi бої за Воронеж затяглися.
  Там також боролися дiвчата. Зокрема красивi Анна та Алiса. Обидвi дiвчата стрiляли з гвинтiвок та спiвали.
  Ганна пальнула, збила нiмця i прочирiкала:
  - В iм'я Батькiвщини святий!
  Алiса цвiркнула:
  - Ти Гiтлер просто блакитний!
  Дiвчата билися, i належить войовницям в одних чорних, тоненьких трусиках i босi. Це дозволяло їм потрапляти весь час i не схибити.
  Вони войовницi, якi нiколи не схилять голову, не складуть крила i не повзуть у раковину.
  Анна зрубала фриця i прочирiкала:
  - Ленiн молодий!
  Алiса зрiзала фашиста. Кинула босою нiжкою гранату i пискнула:
  - I найкрутiший!
  Обидвi дiвчини фiгуристi, сильнi, блондинки. З особами мужнiми та красивими. I звичайно ж, вони люблять чоловiкiв. Хоча, здається, як можна такого виродка як самець любити?
  Але дiвчата все ж таки заряджаються.
  Анна стрiляє i мрiйливо помiтила:
  - Шкода, що царя скинули!
  Алiса збила фашиста i запитала:
  - А чому шкода?
  Ганна знову пальнула i пояснила:
  - Добили б тодi Нiмеччину, i Гiтлер не насмiлився б сунутись!
  Алiса вразила фриця i пискнула:
  - Так може бути але...
  Дiвчина застрелила ще одного чорношкiрого воїна з-помiж Африканських дивiзiй вермахту i помiтила:
  - Могло бути й гiрше! Якби Гiтлер пiшов би проти царської Росiї.
  Ганна свиснула i рикнула:
  - Ми я вiрю, переможемо!
  Втiм, дiвчата ще не цiлком були впевненi. Надто сильнi фашисти. Чим їх зупинити?
  Буквально трупами закидає ворог. Але має багато людських ресурсiв. I араби, i африканцi. Спробуй з такою напастю впорайся. Але войовницi впевненi, що Вермахт рано чи пiзно вимотається.
  Алiса пальнула, збила фашиста i пискнула:
  - У жодному разi ми не поступимося нi п'ядi землi!
  Ганна iз цим погодилася:
  - Помремо, але не здамося!
  I знову лупнула по фашистах. Вона боролася хоробро i несамовитою люттю.
  Алiса цвяхнула i пискнула:
  - Вiчно житиме комунiзм!
  I жбурнула босою нiжкою подарунок смертi!
  Ганна спритно пiдсiкла фашиста, i пробулькала:
  - Ми у всьому пануватимемо!
  I знову довбає. А її боса нiжка, як запустить гранату. Як отримувати фашисти по самi гланди. I стiльки в них, у гiтлерiвцiв рiзних трун та смертей.
  Алiса з оскалом зубiв взяла i запустила чергову лимонку. Розкидала фашистiв i пискнула:
  - Свобода чи смерть!
  Ганна хихикнула, i лупнула, зрiзала гiтлерiвцiв i пискнула:
  - У всьому будемо ми першими!
  I знову босi пальчики жбурляють убивчу гранату.
  Алiса палить по супротивнику. Збиває фашистiв i цвiрiнькає, показавши перлиннi зубки:
  - Я дiвчина, яка прямо скажемо супер!
  I вкотре летить кинута босою нiжкою граната.
  Ганна збила фашистiв точним пострiлом. I знову запустила гранату. Теж за допомогою босих пальчикiв. Ось це дiвчина, всiм дiвчатам дiвчина.
  Просто супер та гiпер!
  Войовницi тут красою блищать. Алiса згадала, як її лапали за босi нiжки одразу три юнаки. Це так чудово. Шiсть спритних рук гладять тобi i пiдошви, i гомiлка, i колiна, i кiсточки. А потiм i пiднiмаються вище. До дiвочих стегон i стегон. Звичайно ж, це приносить задоволення. Дiвчина темпераментна.
  Алiса вистрiлила по фашистам i пискнула:
  -Хай буде з нами сила духу!
  I голою п'ятою пiддала смертi лимонку.
  Ганна теж довбанула. Влучно вразила супротивника. I пропищала з ентузiазмом:
  - В iм'я Росiї та братiв слов'ян!
  I знову кинутий босою ногою гостинець летить, зминаючи фашистiв.
  Алiса влучно поклала полковника нiмецької армiї i гаркнула:
  - За Вiтчизну болить моє серце!
  I показала свою мову. I знову боса, точена нiжка при дiлi.
  Дiвчина згадала, як вона боса бiгла снiгом, щоб доставити листа до штабу. Кiлометрiв двадцять дiвчинка, мчала бiлою, колючою, пекучою кiркою. Добре, ще, що її нiжки були такi нiжнi, весь час вiд морозiв i до морозiв боса. А то iнвалiдом залишилася б.
  Але донесла все-таки листа, з важливим шрифтом.
  А як п'яти пече снiг. Вони в неї такi червонi, мозолистi, подряпалися. Потiм i назад Алiса бiгла боса. Її запропонували, правда, одягнути валянки, але дiвчинка сказала, що їй так спритнiше. Та й узагалi їй згадалася Герда зi Снiгової королеви. Так та дiвчинка таки виявилася не зовсiм мужньою. Попросила таки пару черевикiв, щоб шукати названого братика Кая. А ось Алiса вперто заявила, що обiйдеться. Адже вона нiколи не хворiла, не кашляла, не отримувала нежить. А раз так то за годину бiгу з нею нiчого не станеться. I взагалi можна босонiж ходити цiлий рiк.
  Коротше кажучи, Алiса з того часу остаточно розлучилася з взуттям i жодного разу не чхнула.
  Те саме i Ганна.
  Ось i зараз дiвчата борються, в одних трусиках не дивлячись на осiнь прохолоду цього лiта, i що стало помiтно прохолоднiше. I перемагають, убиваючи фашистiв.
  Пiсля того, як Калiнiн був повнiстю зруйнований, його залишила Червона армiя.
  1 липня 1945 нiмецькi орди штурмом взяли Гiбралтар, i забезпечили собi шлях до Африки по найкоротшiй вiдстанi. А Мальта була захоплена ще ранiше. Тож тепер Гiтлер не поспiшав брати Москву та Ленiнград, а наступав на пiвдень. Його цiкавив насамперед Чорний континент. Його ресурси та раби.
  I це було цiлком у фашистському стилi. Грабувати там, де це легше та зручнiше.
   I фашисти наступали нiби на Африканський континент вже 2 червня переправившись у Марокко.
  Зоя помiтила:
  - Я ось була красунею номер один. I зараз є... Але все одно не стала байдужою до чоловiкiв. З ними так весело!
  Августина iз цим погодилася:
  - У жiнки має бути як у кiшки - багато чоловiкiв. Тодi вона буде сильною та здоровою! Жiнка має бiльше займатися коханням!
  Наташа хихикнула i вiдповiла:
  - Взагалi комсомолкам, самi росiйськi Боги-демiурги наказали бути сексуальними. I частiше сiдати на кiлок!
  Свiтлана хихикнула i помiтила:
  - Це омолоджує органiзм! I що правда!
  Зоя хихикнула i буркнула:
  - За славу Русi! I Сварога!
  Усi чотири дiвчата хором вигукнули:
  - Вшануємо нашу Богиню та Богородицю Ладу!
  Зоя вишкiрила зубки. Вони в неї були блискучi, перлиннi. I войовниця була такою сексуальною та блискучою. Її волосся наче сусально золото.
  Наташка запропонувала:
  - У карти перекинемося?
  Августина хихикнула i рикнула:
  - Той, хто програв, цiлує другу дiвчину в груди!
  Наталя кивнула:
  - Я згодна!
  I всi чотири дiвчата як гаркнуть:
  - Слава Росiї та Бiлому Богу!
  Войовницi боролися у Воронежi. Стрiляли фашистами, давали черги. Шпуряли босими ногами гранати.
  3 та 4 липня нiмцi просувалися Африкою i вели бої мiсцевого значення на пiвднi.
  Гiтлер не поспiшав брати Москву i в нього були свої резони. Крiм того, реально слiд було з Чорним континентом розiбратися. Але на Схiдному фронтi бої все одно не стiкали.
  I дiвчата клони гнали вперед захопленi ранiше колонiальнi вiйська. I бої продовжували кипiти, наче вода булькала в вулканi.
   Августина подумала. Може, Русi було б краще, свою вiру розвинути, а не брати Християнство? Все ж таки пацифiзм Христа - надмiрний. А жорстокiсть Старого Завiту, i пiднесення євреїв над iншими народами? Чи не прикро росiйським людям це?
  I хiба не мило молитись своїм, рiдним Богам-демiургам. Тим паче Росiйськi Боги створили всесвiт. Є аксiома: Бог Рiд iснував завжди. А Сварог та Лада його дiти. Складнiше з Бiлобогом та Чорнобогом - вони iпостасi Рода чи сини?
  Чи все ж таки це типiї дуалiзму Всевишнього Творця в ньому самому?
  Августина вирiшила поки що не ускладнювати i просто битися.
  Дiвчата все ще боролися у Воронежi. Настав липень, але чомусь стало холоднiше. Але войовницi все ще босонiж, i в бiкiнi. Та й вони будуть такими напiвголими. Це їхнє кредо. Бути майже голяка в будь-яку погоду.
  Ситуацiя на фронтах дещо стабiлiзувалася. Нiмцi не могли взяти Воронеж i просунутися далi.
  Iз турками трохи складнiше. Але вони теж зупиненi. Так що поки що можна нiс не вiшати. I вiрити, що перебiг вiйни вдасться переламати. I що без Сталiна життя не закiнчено. I войовницi теж б'ються.
  Наталя дала чергу. Збила пару дюжин фашистiв. I ревла:
  - Русь за часiв була...
  Зоя теж дала чергу i пiдтвердила:
  - Є i буде!
  Пiсля чого дiвчина босою ногою жбурнула гранату. Розкидала нацистiв i пропищала:
  - Дух Сталiна з нами!
  Августина теж стрiльнула по гiтлерiвцiв. Звалила їх iз дюжину. I прочирiкала з гнiвом:
  - Славься наша Русь!
  I босими пальцями ноги запустила смертоносну гранату. I здобули гiтлерiвцi дуже щедро по рогах.
  Свiтлана теж лупнула, i перевiряла, немов вовченя, що вхопило шматочок м'яса:
  - Слава Русi та царю!
  Наташа дала чергу i заспiвала:
  - Героям слава!
  Згадалася дiвчинi Бородiно. I масовий героїзм росiйських людей. I що змогли зупинити Наполеона. I показали себе непереможними. I найвищий клас вiйни.
  Зоя теж запустила гранату i пискнула:
  - Слава Росiї! I найкращим росiйським воїнам!
  Августина прогарчала з люттю:
  - Найкращим воїнам слава!
  I як жбурне босою нiжкою гранату.
  I Свiтлана також вiзьме i запустить лимонку смертi. I розкидає фашистiв, пропищавши:
  - Рiчка смертi нас не здолає!
  I знову летить пущена босою нiжкою граната.
  Дiвчата дуже забiякуватi ... А на пiвднi наступають фрицi по Африцi ...
  5 липня хвиля босоногих дiвчат уже бiгла Алжиром, i займала Французькi володiння. I красунi при цьому спiвали.
  - А кого в бою знайдемо, а кого у бою знайдемо! З тим жартувати не станемо - на частини розiрвемо!
  I такi хорти та крутi дiвчата. I Африкою рухаються.
  Герда мчить на Е-50 i реве на всю горлянку:
  - Вздовж Африкою гуляють,
  Фiги, фiнiки зривають.
  Ну й Африка, отак Африка!
  Такi ось дiвчата тут заводнi й агресивнi нiби гавкаючi пантери, зi зубами, що скеляться.
  Шарлота стрiляючи у супротивникiв, помiтила:
  - Наша справа правильна!
  I голою п'ятою натиснувши на гашетку, послала снаряд.
  Б'ються войовницi дуже хвацько.
  I Магда стрiляє в ворога дуже влучно, i руйнує супротивникiв наче снаряд забiйної сили.
  I Крiстiна як лупанет, з усiєю своєю вбивчою палкiстю.
  I рознесе хмару супротивникiв на смерть.
  I рухаються дiвчата Африкою.
  А на схiдному фронтi бої такi запеклi, i гуркiт грому, гримлять. Хоч i липень.
  Наташка жбурляє гранату, i пищить:
  - Ленiн живiший за живих, а Сталiн безсмертних!
  I вiд її босих пальчикiв летять iскри.
  Зоя теж кидає вбивчий подарунок смертi, i пищить:
  - Хай буде з нами епоха комунiзму!
  I її нiжки, теж голi, засмаглi i викликають набухання нефритового, пульсуючого стрижня.
  А ось Августина, теж дiвка найвiдчайдушнiшого пiлотажу. Як стрiльне по супротивнику, i як задавить. I босою п'ятою пiддасть.
  I летить забiйна граната, з лютою люттю.
  Руда дияволиця пищить з апломбом:
  - Я є найвища лють у свiтi!
  I знову вкотре летить подаруночок смертi, пущений босою ногою дiвчисько з вогняним волоссям.
  Свiтлана теж бере i кидає гранату ... Всiх одним разом змiнює. I погрози з боку фашистiв iгноруються. А куди фрицi сунутися?
  На них скрiзь дiвки-термiнатори чекають. I як жбурнуть гранату. I соски грудей у них такi апетитнi.
  Чоловiк за такими дiвками збожеволiють. I нiчого з собою вдiяти не можуть.
  Що проти дiвчинки-термiнатора може виставити фашист? Тiльки у труну себе увiгнати нацист може. I бути йому битому та вбитому.
  Свiтлана проспiвала:
  - Корчитиметься в пеклi, i бовтатиметься на суку!
  Дiвчата чарiвнi чарiвницi. А як стрiляють? Дивно немов Робiн Гуди в трусиках, страшенно влучно.
  Наташа пальнула i видала:
  - Слава росiйським богатирям!
  I жбурнула босою ногою гранату.
  Зоя теж лупнула по фашистському найманцю. Просвердлила йому живiт i пискнула:
  - За нову Батькiвщину у США! Нашу чергову губернiю!
  Дiвчина дуже гарна спiвачка. I в нiй такi гарнi думки. Зокрема бажання, язиком попрацювати з чимось гарячим та великим.
  Августина жорстко скеляє свої конячки жвавої зубки. I думає, що вона акула. Здатна перекусити навiть реального коня.
  Ось, наприклад, Августина як шпурне босими пальцями нiг гранату. I розкидає фрiцiв. Покосить їх наче траву.
  I заспiває:
  - Вищий захiд буде у всьому! Наше кохання, це наш дiм!
  Свiтлана ця чудова войовниця взяла три гранати. Пiддала їх босою п'ятою i цвiркнула:
  - В iм'я кохання та мрiї!
  I агресивно рiзала з автомата. Вона бiсова з таких можливостей та сили бiлого демона.
  З такими войовницями зустрiнешся i не здасться, що мало врiзали.
  Недарма гiтлерiвцi застрягли у Воронежi. Хоча вiд вiйни всi втомились. А загалом, куди без войовниць.
  Ось i в небi льотчицi. Теж борються. Зокрема, Маргарита. Дiвчина зазвичай вилiтає на бiй в одних лише трусиках. Зате, як збиває. Чоловiки-аси так не можуть.
  Маргарита дуже гарна, волосся у неї, як променi сонця. I постать супер. А для дiвчини фасон дуже прикольний бути в одних лише трусиках. А трусики ще й червонi з бiлим серпом та молотом. Таку дiвчину може цiлий батальйон разом любити.
  Таке ось симпатичне дiвчисько.
  Маргарита збила фашиста, який мчав на МЕ-262 i змусила гiтлерiвця димитися хвостом. А дiвчина iз золотим волоссям, дивною красою. I дуже червоного рота.
  Маргарита зрубала ще фриця i в'якнула:
  - Без вiйни можна прожити, а без миру немає!
  Та войовнички героїчнi i хоробри до крайностi божевiлля.
  Гiтлерiвцi волiють на схiд не наступати, а захоплювати Африку.
  Протягом липня вони всю пiвнiч Чорного континенту захопили i пiсля пiдкорення Єгипту вступили до Близького Сходу.
  Сила в цих трьох святах безсумнiвна, сьогоднi багато людей, хто спробував у цi днi вшанувати Перуна, вже на собi вiдчули Його благотворнi благословення!
  Дiвчата билися, немов богатирi вселенського космосу. I перемагали упевнено.
  Гiтлерiвськi танки горiли. I вибухали, мов гранати. I такi гарнi войовницi тут були. Повнi захоплення та грацiї. У них така гарна пригода.
  Наташка жбурнула гранату.
  Прочiрiкала:
  - Зламаю всiх фашистiв!
  I як жбурне босою нiжкою черговий шедевр смертi.
  Зоя теж викосила гiтлерiвцiв.
  Шпурнула босою нiжкою те, що вбиває.
  Пискнула з люттю:
  - За святу Русь! I великi змiни на краще! I знову летить пiдданий голою п'ятою презент смертi.
  Такi тут у СРСР дiвчата. Просто красунi вищого класу.
  А як б'ється руда Августина. Вона ворогiв збиває, просто супер i реве кидаючи босими пальцями нiжок.
  I розриває фашистiв.
  А Свiтлана у цьому бойовому азартi та битвi не поступається. I теж босими пальчиками нiжок вбивчi презенти смертi, кидає i реве:
  - Слава епосi червоного комунiзму!
  А фашисти мчать Африкою...
  Рота дiвчат з особливого батальйону СС "вовчицi" перелiтала транспортним лiтаком Ме-323 до Тунiсу. Дiвчата-войовницi були всi як на пiдбiр, юнi i ще незамiжнi. Переважно високi спортивнi блондинки, колiр нiмецької нацiї, її кров та сiк.
  Двоє дiвчаток медова блондинка i вогненно-руда видiляються серед iнших войовниць, теж, до речi, гiдних подiуму своєю красою, i серйознiстю у поглядi. Якщо всi iншi войовницi були з-помiж досвiдчених бiйцiв, якi встигли понюхати пороху у Францiї та Балканах. Але не так, щоб занадто сильно, через швидкоплиннiсть бойових дiй i не бажання, посилати дiвчат у саме пекло. Вони вже билися, то цi двi були зовсiм юнi, майже дiвчатка останнiй, що замiнили загиблих пiд час авiанальоту. Звичайно теж навченi з усiєю нiмецькою педантичнiстю, але ще такi невиннi їм ледве виповнилося шiстнадцять. Справжнi троянди, кинутi у пустелi.
  Вогняно-руда "вовчиця" запитала у своєї подружки блондинки:
  - У Британськiй армiї багато негрiв. Вони дуже грубi й жорстокi, а уяви Герда, що буде, якщо ти потрапиш у полон i почнуться тортури?
  Медова блондинка спокiйно вiдповiла:
  - Я постараюсь не траплятися в полон Шарлота, але якщо така буде воля Господня, не видам ворогам нiчого!
  Рудоволоса Шарлотта пошепки сказала:
  - Ходять чутки, що незабаром розпочнеться велика вiйна на сходi з Росiєю. I вже пiдтягуються вiйська, концентрують сили. Адже недарма в армiю призвали стiльки пiхоти, дiвки кажуть, що на селах, майже не залишилося чоловiкiв!
  Герда зiтхнувши погодилася:
  - Та це було б моторошно! Вести вiйну, з росiйськими: жорстокими та фанатичними, з їхнiми безкрайнiми просторами та суворими зимами... Це буде, щось жахливе!
  Рудоволоса заперечила:
  - Росiяни не змогли перемогти, навiть крихiтну фiнську армiю, а ми розбили, найбiльшi сили супротивника! Пiд нами вже вся Європа, а Роммель трощить англiйцiв в Африцi. Чому ти думаєш, ви програємо?
  Герда неохоче вiдповiла:
  - У росiян велике населення, i безкраї простори. Вони поглинуть надто багато вiйськ! А якщо ми не встигнемо взяти столицю Росiї до зими, то нашi воїни будуть елементарно замерзати, а технiка засмутиться, i загрузне в кучугурах, це буде просто жахливо!
  Шарлота енергiйно замотала головою:
  - Ой, не треба говорити про такi гидоти, давай краще заспiваємо якийсь романс. Про кохання...
  Герда безневинно посмiхаючись, погодилася:
  - Звичайно, найкраще заспiваємо!
  Дiвчата "Вовчицi" заспiвали своїми чистими, кришталевими голосами:
  Перлина, тремтяча зачiска,
  Хвилюється, тремтять мої груди!
  Я дiвчина як несмiлива берiзка,
  Боюся, i ворухнутися, i зiтхнути!
  
  I що на вушко шепоче свiжий вiтер?
  Хрумтить пiд ножною босою пiсок.
  I немає мене щасливiшим на планетi,
  Коли ти Шагаю я в лiсi!
  
  Вiдкрий коханий менi велику таємницю,
  Як серце вдалося приворожити!
  Але твоє обличчя таке сумне?
  По лобi пройшла зморшок найтонших ниток!
  
  Менi юнак з тугою вiдповiдає;
  Надовго розлучить iз тобою вiйна!
  Щоб знайти нам мiсце в пущах раю,
  Повалений повинен у пекло сатана!
  
  У вiдповiдь кивнула струнка берiзка,
  Ти ж менi бiльше, нiж щирий друг!
  Хоч може результат битви слiзний,
  Але з нами Бог Iсус-пастух!
  
  Розвiємо пекла бiсiв - злi тiнi,
  Щоб гаї розцвiтали зеленi!
  Погладь менi засмаглi колiна,
  Сильнiше милим обiйми мене!
  
  А вiн вiдповiв, як дiвчина на жарт:
  Сказав пiд дзвiн розлогих гiлок;
  - А чекатимеш мене ти рiк голубка?
  Сильна спокуса гарячих журавлiв!
  
  У вiдповiдь йому сказала я так суворо,
  - Не буду штатської бiля верстата стояти!
  I менi до смаку ратна дорога,
  Хочу боротися, злих перемагати!
  
  Прийшла на пункт - зрубала гiлки-коси,
  Менi дали новий iз диском автомат!
  Хоч трави плачуть, наче перли роси,
  Навiщо невиннiсть стала як солдат!
  
  Тому, що Батькiвщина менi всiх дорожча,
  Вiтчизна вище зiрок горить у душi!
  Не те нутро, що барити на ложi,
  А ночувати з гвинтiвкою у куренi!
  
  Прийде перемога, у це вiрю свято,
  Адже наша справа - праве завжди!
  Ну, посмiхнiться радiснiшi хлопцi,
  Нас чекає, повiрте добра доля!
  Разом з ними спiвала вся роду, при цьому дiвчата розгойдували головами та поплескували долоньками. Але тут їхня iдилiя перервалася, завила сирена i в небi з'явилися англiйськi лiтаки! Спiтфайри намагалися атакувати караван постачання. Назустрiч їм вiдважно кинулися МЕ-109 iз конвою супроводу. Вогняно-руда Шарлота навiть пiдскочила вiд радостi:
  - Ось вона починається битва у повiтрi! Це буде круто!
  Герда збуджено пiдтвердила:
  - Ось зараз нашi, їм пiддадуть!
  Англiйських спiтфайрiв було вiсiмнадцять, а нiмецьких "месерiв" п'ятнадцять, не велика рiзниця. Забили кулеметнi черги та авiацiйнi гармати. Шарлота посмiюючись, вказала пальчиком:
  - Ось глянь, як нашi їх молотять! Краса!
  Герда фiлософськи промовила:
  - У бiйцi виграє не найсильнiший, а пiдлий настiльки, щоб її спровокувати, а самому не залазити!
  - Вiйна - це змагання, де всiх дисквалiфiкують ще до початку старту! - пiдтримала Шарлота.
  Вiн з англiйських "Спiтфайрiв" вже спалахнув, i став падати, слiдом за ним став падати i нiмецький... Бiй почав розгорятися з ще бiльшою жорстокiстю. Англiйськi лiтаки мали кулеметне озброєння, а у нiмцiв були гармати в одних 20-мiлiметрiв одна штука, в iнших цiлих три 20-мiлiметровi гармати, але таких машини, було тiльки двi... Швидкiснi характеристики та маневренiсть майже однаковi, мабуть, навiть у МЕ-109 навiть вага менша i вiражi вiн робить швидше. Але британцi теж не такi простi, тож їх троє бiйцiв кинулися до транспорту, не звертаючи уваги на вогонь прикриття. Дiвчата всерединi кричав:
  - Ану хлопцi не пропускайте! Форсованим вогником плi!
  Шарлота як завищить:
  - Фоєрр! Фоєрр!
  Ме-323 величезний транспорт здатний нести, до 200 чоловiк десанту, у ньому шiсть кулеметiв оборонного озброєння. Вони розташованi системою "їжак" i починають строчити... Винищувачi палять, i кулi великого калiбру встромляються в обшивку та пробивають покриття. Дiвчата-войовницi вiдскакують, при цьому верещать, як свинки:
  - У сучi левенята.
  Одну з дiвчат зачепило, i вона б'ється в конвульсiях. До неї пiдскакує дiвчина-лiкар i одразу констатує:
  - Пробило навилiт! - I робить їй перев'язку. - Та заспокоюється i намагається стримати стогiн.
  Але "Мессершмiт" заходить англiйському винищувачу в тил, точнi пострiли i той спалахує i падає. Дiвчата ревуть:
  - Чудово! Це наш хлопець!
  У цей момент кулеметник, що прикриває фюзеляж (а це чоловiк), падає пробитий кулею навилiт. Герда кидається як блискавка, чiпляється за дрiт i падає, у неї злiтають чобiтки. Молода дiвчина миготить босими, рожевими п'ята парою стрибкiв через збитi тiла, пiдскакує до кулемету i натискає на гашетку. Зi стовбура випльовується свинець i "Спiтфаєр" втрачає управлiння, починає завалюватися у штопор.
  . РОЗДIЛ Љ7.
  Дiвчата-вовчицi захоплено верещать i скандують:
  - Шайбу! Шайбу! Нiмеччина проти Британiя два нуль!
  Герда втiм, другий винищувач збити не встигла, його знищили нiмецькi льотчики. Повiтрянi бої швидкоплиннi, i втративши бiльше половини винищувачiв, англiйцi втекли. Рахунок був 11 проти 3 на користь нiмцiв. Дiвчата у вiдповiдь вигукували, так радiсно i тиснули один одному руки. Хвалили i Герду, яка, не розгубилася i записала до свого активу перший збитий лiтак, свою жертву! Дiвчина почервонiла вiд сильного хвилювання i пробурмотiла:
  - Та я сама себе не пам'ятала! Це було щось таке? Зовсiм уже немислиме! Я як у трансi...
  Шарлотта з невдоволеною усмiшкою пробурмотiла:
  - А я ось собi не можу, пробачити зволiкання. Так просто взяла у гальмувала!
  Командир роти Мадлен втiшила Шарлотту:
  - Попереду ще стiльки боїв! Ось вона Африка!
  Шарлота хихикнула i зiстрила:
  - Маленькi дiти нема за що на свiтi, не ходiть дiти в Африку гуляти! В Африцi акули, в Африцi горили, а в Африцi великi крокодили! Але Великий Рейх; нам сказав - не дрейф!
  Усi дiвчата хором засмiялися. Як це було класно.
  Столиця Тунiсу, теж зветься , Тунiс у нiй розташовується основна база нацистiв в Африцi. Головний союзник Нiмеччини: Муссолiнi вступив у другу свiтову вiйну лише 17 червня, за п'ять днiв до капiтуляцiї Францiї. Вiн хотiв "перемогти", точнiше штовхнути, вже поваленого ворога, щоб отримати чималi територiальнi надбання. Ну, а у разi невдачi Нiмеччини, самому вiдкрити другий пiвденний фронт проти Третього Рейху! Iталiйська армiя дiяла, не дуже успiшно i не дивлячись на переважну чисельну перевагу, змогла цiною величезних втрат просунутися лише кiлька кiлометрiв. Але так Муссолiнi не дуже успiшно вступив у вiйну. Надалi iталiйцi воювали дуже маловдало. Бiти в Грецiї, незважаючи на чисельну перевагу, в Ефiопiї, маючи майже в п'ять разiв бiльше сил, нiж англiйцi, i в Лiвiї втративши майже всю територiю з нафтовими свердловинами, що вже почали розроблятися . Але Роммель молодий генерал, який вступив у нацистську партiю, ще до приходу Гiтлера до влади, завдав англiйцям найсильнiшого контрудару. Причому вiн почав наступ ще до перекидання основних сил, маючи лише десять танкiв i п'ятдесят замаскованих пiд танк вантажiвки. Швидким кидком, був захоплений найкращий британський генерал Коленкор, а майже вся Лiвiя повернулася пiд контроль гiтлерiвцiв. Однак добре укрiплена фортеця Толбук, так бездарно здана iталiйцями, все ще тримається! У Роммеля всього двiстi танкiв, причому всi Т-1 i Т-2, тобто легкi, а ще двiстi iталiйських це взагалi кулеметнi танкетки вагою 2,7 тонни. Звичайно, з такими силами важко битися з Матильдами: якi мають лобову броню в 78 мiлiметрiв i 70 мiлiметровими "Кромвелями". Поки фронт тимчасово стабiлiзуватиметься, обидвi сторони накопичують сили.
  Рота СС висадилися в аеропорту i, на них вiдразу подуло розпечене Африканське повiтря. Ще б лiто, червень i Африка! Дiвчата, однак, намагалися триматися мiцно i не показувати, що вони гарячi. А тут ще Мадлен наказала:
  - Зробимо марш кидок через пустелю! А заразом випробувати сонцезахиснi креми, стрибатимете в купальниках!
  Дiвчата невдоволено скривилися: знову над ними влаштовують експерименти. Хоча звичайно в купальнику в таку спеку куди приємнiше, нiж мундирi, та ще й бронежилетах, якi теж можуть змусити одягнути.
  Дiвчата швидко переодяглися в купальнi костюми, розфарбованi пiд колiр пустелi, почала мазатися захисним кремом, який, до речi, ще повинен їм допомогти швидше засмагнути. Герда допомагала мазатись Шарлотi, а та Гердi. Рудоволоса помiтила:
  - Ось якi все ж таки Тунiсi, на околицях нетрях, тiльки в центрi пiвсотнi кам'яних будинкiв i десяток мечетей. Я ось читала казки i очiкувала побачити у арабiв чудовi палаци з фонтану та садами!
  Герда вiдповiв зi зiтханням:
  - На жаль, якби у нашому свiтi була як у казцi! На жаль, свiт нещадний наш, несправедливий, пiдступний! Стiняє i страждає у муках тiло!
  Шарлотта продовжила:
  - Але людина розумна, прогресом славний! Хоч, здається, забув його Господь!
  Залишившись одних купальниках, i трохи перед нанесенням крему сполоснувшись у холоднiй водi, дiвчата-красунi вiдчували деяке полегшення. Якщо в самому лiтаку, було ще не так спекотно, то в аеропорту та мiстi просто пекло. Щоправда iншi вовчицi вже встигли повоювати у Грецiї, де й у квiтнi тепло, але все ж таки не так як в Африцi влiтку.
  Пiсля душу дiвчата були в шкiряних шльопаннях, але Мадлен i наказала:
  - Взяти до рук iнший крем i гарненько змастити пiдошви! Ви будете робити марш-кидок через пустелю босонiж! Що моргаєте - зрозумiли, так приступайте.
  Дiвчата мазали собi витонченi ступнi босих, дiвочих нiжок, без особливого ентузiазму. Адже пiсок Сахари, це майже розпечена сковорода. Правда, тут ще близько до узбережжя, i часто потрапляють зарослi травами луки. Але бiгти голими пiдошвами по каменю, гравiю, пiску, що розжарило Африканське Сонце? Це взагалi дикiсть!
  Втiм, дiвчата не такi вже нiжнi, програма пiдготовки елiти включає марш-кидки для дiвчаток з Жiночого нiмецького союзу, причому теж часто босонiж, i по пересiченiй мiсцевостi. Так що войовницi не сперечаються! Взагалi для фашистської Нiмеччини характеру, потяг до рiзних експериментiв. Гiтлер гарячий шанувальник теорiї Нiцше про надлюдину, або людину майбутнього. Вiн має бути сильнiшим, швидшим, розумнiшим i найжорстокiшим, нiж сучасна людина. Iстинний нiмецький солдат повинен бути: сильним, швидким, загартованим - тому, що вiн арiєць! Але й арiйки, якi народжують богатирiв, самi мають бути богатирками, а силу слiд виховувати! Тому найбiльш добре пiдготовлених дiвчат посилено тренують, загартують, виховують! От i їх роду, генетично обдарованих красунь, має пройти екстремальне загартування в африканських пустелях: щоб довести, що арiйцю та арiйцi всi випробування пiд силу, i не того бар'єру який не може взяти - непереможний i бравий солдат Третього Рейху!
  I ось рота, залишивши вiйськове мiстечко, бiжить вузенькими, кам'янистими вудками Тунiсу.
  Босi дiвчачi п'яти колють чорнi, гострi камiнчики дороги, i жорстоко пече. Але мастило i справдi злегка пом'якшує опiки, i коли бiжиш швидко, не так сильно пече, хоча сонце перевалило за полудень i максимальна температура. Втiм, замурзанi арабськi дiтлахи дрiбнiють, чорненькими п'яточками, без жодного крему i навiть не морщаться. Видно набили собi мозолi на пiдошвах. На майже голих дiвчат у купальниках, i з розвиненими мускулистими тiлами, чоловiки-араби дивляться; роззявивши роти, а жiнки швидше лунають убiк, ще сильнiше кутаючись у чорну паранджу.
  А дiвчата бiжать; тримаючи на плечi автомати та кожна рюкзак iз припасами та гранатами. А це загалом кiлограм двадцять... Навiть якщо врахувати, що дiвчат пiдiбрали фiзично мiцних, i вже не перших рiк тренуються у спартанських умовах, то це все одно вага, особливо якщо спека за п'ятдесят градусiв у тiнi, а подолати необхiдно марафонську дистанцiю.
  Герда бiжить, намагаючись дихати якнайправильнiше, щоб довше вистачило б сил. Вона хоч не так вже й багато прожила, але останнi її вiсiм рокiв пройшли в спецшколi, для дiтей генетичної елiти. Але це зовсiм не означає, що вони мешкали в комфортних умовах. Навпаки пiдйом о п'ятiй ранку, обливання крижаним душем, жорстка зарядка, годинна пробiжка i далi пара годин працi. Потiм навчання, перед обiдом, знову тренування, зокрема й бойовi спаринги. Вiйськова пiдготовка, навчання, тренування до десяти годин, пiсля чого вiдбiй. Годували, щоправда, непогано, але м'яса не давали, овочi, фрукти, риба, кондитерськi вироби та солодощi, лише на день народження фюрера, Рiздво та 1 Травня. Вiльного часу практично немає, все найсуворiше регламентовано... З них готували людей майбутнього, якi мали наказувати Землею. Сам Гiмлер глава СС тримав пiд контролем таку програму.
  Що думала Герда про фашистiв i Гiтлера? Чому й вчили, що Гiтлер найбiльший генiй всiх часiв i народiв, непереможний полководець i майбутнiй правитель Землi. А так само, як перший арiйець Iсуса Христа, намiсник Всевишнього Бога звелiв пiдкорити цей та iншi космiчнi свiти!
  I справдi Нiмеччина перемагала, i вiра у фюрера мiцнiла! Але тепер, вона вже фактично на вiйнi. Вони бiжать, коричневi вiд мастила дiвчата по пустелi, босi ножi припiкає сумiш пiску i гравiю, i вже починає вiдчуватися наростаюча втома; бiль у ликах, спинi, i сухiсть у ротi. Але вона справжня арiйка, i нiколи не зламається! Швидше хай лопне серце, нiж вона здасться. Та й не вперше Гердi, ось бiгати. Пам'ятатися вони робили марш-кидок по горах. Босоногая, дiвчинка Герда з пiстолет-кулеметом на плечi, бiгла по гострому камiнню перевалу, вкрай порiзавши пiдошви, так що по каменях залишалися кривавi слiди, але пройшла шлях до кiнця. То що вона зараз здасться? Нi! I ще раз нi! Битиметься до кiнця, поки не пройде дистанцiю. Правда нiколи, вiн не бiгла за такої спеки, але... З чогось i треба було починати, щоб пройти до кiнця випробування i повiрити, у майбутню Перемогу! I не Нiмеччини: у цьому вона й не сумнiвається, а перемоги саме над собою!
  Ось уже ставати легше, i вiдкривається друге дихання в тренованих легень... Сонце вже схиляється до заходу сонця i задушлива спека вiдступає. Повiльно, майже непомiтно, але вiдступає!
  Рудий Шарлота теж страждає, але крiпитися. Вони з Гердою давнi подруги, навiть лiжка у дiвочiй казармi стояли бiля них. Нерiдко вони спарингували один з одним. Двi подруги позбавленi дитинства та рано подорослiшали. Втiм, життя боротьба, вiчна боротьба. I можливо найбiльшою трагедiєю для людства i для кожної окремої людини, стане, коли нема за що боротися!
  Вперше Шарлота побачила Гiтлера на мiтингу; коли її самiй було лише п'ять рокiв. Тодi вiн ще не був фюрером Великої Нiмеччини, а лише одним з опозицiйних полiтикiв. Але в вiдчувалося щось особливе: невимовна харизма цього лiдера, з маленькими вусиками! Про що конкретно говорив майбутнiй фюрер, Шарлотта не пам'ятала. Адольф Гiтлер виступав дуже емоцiйно, енергiйно розмахував кулаками, часто вимовляв слова: Велика Нiмеччина, доблесть, честь, лицарство, сила, гiднiсть! I весь натовп просто гарчав у невимовному захватi. А якi були оплески. I вже тодi Шарлота зрозумiла, що перед нею Бог утiлить!
  Тож їй запам'ятався цей день! Її батьки любили фюрера, його задовго до приходу Гiтлера до влади. Вступили до партiї наприкiнцi двадцятих рокiв, коли шанси нацистiв на прихiд до влади здавалися примарними, а гiтлерiвцi набило по два-три вiдсотки голосiв! Ну, що ж, фюрер уже тодi був фюрером та справжнiм вождем! Але знадобилася жорстока криза, яка потрясла вщент всi засади суспiльства, щоб Нiмеччина в ньому знайшла свого лiдера. Дiвчинка росла за суворих умов елiтної казарми, де провела вiсiм рокiв, але жодного разу в душi не зненавидiла фюрера.
  Навiть коли її та iнших подруг жорстокого пороли широкими (щоб не розсiкти шкiру!) ременями, або вiдправляли в карцер, де доводилося штовхати перед собою колесо. Теж витончене покарання, вигадане в СС. Ти крутиш колеса, а тiлу прилiплено датчики, з яких б'є струм. Чим швидше ти його крутиш, тим електрика б'є слабше, а коли сповiльнюєшся сильнiше. Свого роду сумiш покарання за провини та фiзичне тренування. Їх загартовували i тренували у Стилi стародавньої Спарти, якою захоплювалися i Гiтлер, i його головний полiцейський, i кат Третього Рейху Гiмлер!
  Як казав фюрер: "нiмецький хлопчик має з дитинства терпiти побої та звикати до жорстокостi!". Ну, а Гiмлер поширював подiбну тезу i на дiвчаток! Так вiн любив цитувати Нiцше - жорстокiсть, жорстокiсть, i ще раз жорстокiсть, що цементує нацiю!
  Дистанцiю в пiвсотнi або навiть трохи бiльше кiлометрiв уже пройдено, колосальне навантаження в таку спеку i з вантажем для таких маленьких дiвчаток. Герда, Шарлота вже не вiдчували своїх тiл, вони бiгли як сомнамбули, вiдчуваючи щось рве м'язи, i тупий бiль у головi. Але вже слiдує команда:
  - Перейти на крок! Для першого разу достатньо!
  Дiвчатка сповiльнюються та йдуть уже швидким кроком. П'ятки починають свербiти, ще сильнiше. Герда шепнула Шарлотi:
  - З пекла в чистилищi!
  Подруга не погодилася:
  - З чистилища до раю!
  Кам'янистий ґрунт закiнчився i босi, змученi нiжки дiвчат вступають на м'яку, смарагдову траву. Герда вигукнула:
  - А як блаженство, пiсля тортур колючим камiнням, i пекучими пiсками пустелi, крокувати, немов оксамитовому натуральному килиму!
  Цього разу Шарлотта охоче погодилася:
  - Звичайно, це справдi рай! Пiсля такого суворого марш-кидка! Але я думаю, буде ще важче.
  Коли дiвчата врештi-решт вийшли на майданчик, Мадлен зупинилася їх i наказала лягти на спину. Грубо помацала першому десятку войовниць ступнi i вимовила з явним задоволенням:
  - Чудово! I шкiра не лущиться, i пухирiв на пiдошвi немає. I навiть п'ята не запилилися, залишилися рожевими, наче ви щойно вийшли з ванни! - Росла Мадлен, зробила паузу, i друг зi швидкiстю блискавки метнула кинджал. Лезо майнуло як пушений школярем iз дзеркала сонячний зайчик, i вiстря прицвяжило великого, чорного скорпiона. Голос офiцера СС став грубiшим, а красивi риси дiвчачого обличчя жорсткiшi. - Завтра бiгтимемо з ранку до вечора. Що пики кривите - арiйки ви чи нi? Якщо так повиннi витримати, тих, хто впаде, пристрелимо на мiсцi! На перший, другий розрахуйся.
  Пiсля перерахунку дiвчат ще змусили вiджиматися i робити прес, а потiм милосердно вiдправили спати. Поки що можете розслабитися.
  Герде снилося, що вона войовниця в армiї Атiлли( Згiдно з новим викладанням iсторiї в Третьому Рейху Атiлла германець!). Ось вони йдуть до Риму, величезна армiя варварiв. А головний кiстяк цього нiмецького вiйська становлять прекраснi дiвчата i атлетично складенi молоденькi хлопцi. З приблизно порiвну, вони крокують плiч-о-плiч. Крiм пiхоти, є ще кiннота, причому частина бiйцiв у лицарських обладунках, а iншi, зокрема й атлетично складенi дiвчата оголенi до пояса! I це вiйсько рухається як лава вулкана. Б'ють барабанщики, це вже зовсiм маленькi хлопчаки в шортиках i формi кiндер-югена, тобто молодшого вiддiлення, Гiтлер-югента. А ще й грають горнистi, майорять прапори iз зображенням драконiв та рiзних звiрiв, птахiв i навiть плазунiв! Маленькi барабанщики посмiхаються i їх дрiб стає частiше.
  А ось попереду з'явилися списи та центурiї, римської армiї. Що ж трапиться те, про що вони варвари i водночас носiї вищої арiйської культури так довго мрiяли. Дати бiй цим невмiлим i ледачим iталiйцями i тодi Стародавнiй Рим впаде!
  Атiлла величезний i багатирськи складений, як титан , що ожив iз давньогрецької статуї, командує:
  - В атаку мою доблеснi сини та дочки!
  Дiвчата та юнаки мчать на ворога: барабанний дрiб досягає найвищої точки. Герда бiжить, спереду i з бокiв її миготять голi п'яточки дiвчат , що позеленiли вiд трав . Ось i сам велетень Атiлла пришпорює свого вогняно-рудого скакуна. Могутнi копита, так б'ють у землю, що вона починає здригатися.
  Римськi вiйська не змiнюючи кроку, йдуть до них на зустрiч. Ось обидвi армiї i з силою збиваються. Починається справжня гарна баталiя. Герда вiдбивши пару випадiв бородатого легiонера (а їй жахливо не подобатися борода!), спритно встромила йому меч в живiт. Громила впав, а войовниця вигукнула:
  - Чоловiки народженi програвати, якщо, звичайно, це не нiмецькi чоловiки!
  Дiвчина кидається на наступного супротивника. Той, користуючись перевагою в зростаннi i вазi, намагається потiснити Герду. Дiвчина навiть здивувалася, як швидко розпалися на окремi острiвцi, а стрiй легiонiв зруйнувався. Втiм, її це навiть на користь, вона маленька, а значить крута. Проводить прийом "хвiст бiлки" i ... лезо меча надрубує шию велетенську. Герда посмiхається:
  - Товста, бичача шия зазвичай характерна, для не людей блискучих, тонким розумом!
  Втiм, її потужний суперник, все в агонiї, ще змахнув кiлька разiв, намагаючись дiстати зухвалу переможницю. Герда добила його, а потiм кинулася на третього, тут вона помiтила, що двадцять метрiв вiд неї вiдразу ж iз двома бiйцями бореться Шарлота. Рудоволосу приятельку сильно тiснять. Герда вiдволiкається i отримує вiстрям по щоцi, з розрiзаної смужки капає кров. Дiвчина шкодити у вiдповiдь:
  - Нi, це вам так просто не пройде! Жiнка може програти чоловiковi у всьому, окрiм умiння розжалобити! Тiльки останнiм, я i не збираюся користуватися!
  Розлютившись Герда, перейшла в наступ. Її чорношкiрий противник ( це був широкоплечий мавр), повiльно задкував назад.
  Герда побачивши, що її противник, задкуючи не зовсiм, стiйко стоїть, раптово стрибнула, довбавши, йому своєю босонiжкою нiжкою пiд колiно. А коли мавр почав падати, вiстря меча пройшло йому мiж бронзовими пластинами та ребрами. Шарлотта також стала махати мечами куди енергiйнiше. Дiвчата одночасно верещали як свинки. Хоча мечi в них i рухалися по-рiзному, проте вiдчувалася синхроннiсть. Герда зчепилася з великим римським воїном, шолом у якого виявився, прикрашений павичами пiр'ям. На цей раз вона i в справi виявилася дуже досвiдченим i сильним суперником. Про його досвiдченостi та заслуги говорили i золотистi нашивки. Вiдбивши кiлька випадiв свiтловолосого дiвча громила, мабуть знатний вельможа перейшов у наступ. Герда вiдступаючи, свиснула:
  - А ти не iталiя!
  Грiзний патрицiй вiдповiв:
  - А ти просто босонога шльондра! Чи багато ти думаєш, чи зможеш протриматися, проти давньоримського клинка?
  Герда парирувала:
  - Проти клинка не знаю, а тобi бородатий i протистояти нiчого!
  Однак, не дивлячись на весь оптимiзм, випромiнюваний голоногою Гердою, дiвчинцi доводилося задкувати назад. Римляни ввели в бiй свiжi резерви, дiвчата i хлопчаки все частiше отримували поранення або падали заколотi до смертi. Хлопчики лучники втiм, намагалися стрiляти поверх головою, разя пiдходящi когорти.
  Шарлота тим часом обережно поклала ще одного супротивника, а iншому зрубала кисть. Войовниця заспiвала:
  - Ядерний меч, хоче тебе розсiкти! Пекельним багаттям палає, лазера промiнь! Але ти не думай, як своє життя зберегти, вiрним коханню, ти до кiнця будь!
  Герда здивувалася:
  - А ти спiваєш як справжнiй учений!
  Шарлота у звiт проспiла:
  - Чудово коли у фiзицi пiлоти, вперед науку керують своєю! Але головнi вирiшуються питання у строю, у строю, у строю!
  Герда пiдтвердила пiдхопивши:
  - Приємно жити серед вогню та диму! I чути, як цвiрече кулемет! Веди нас фюрер у бiй непереможний! Вперед, уперед, уперед!
  Шарлотта пiдтримала:
  - Коли снаряди рвуться вдень i вночi, швидше йдуть чини та ордени! Нехай над свiтом люто гуркоче - вiйна, вiйна, вiйна!
  Герда надихнулася, вiдчувши у своєму атлетичному тiлi пульсуючу енергiю. А швидкiсть стала раптом, нiби помахи крилець бабки. I ось воїн Стародавнього Риму пропустив тичок вiстря в нiс. I вiдволiкся, а войовниця Герда розпорола йому сухожилля на правiй руцi:
  - Не смiй грубити жiнцi!
  Громила, з павичем пiр'ям смикаючи нижньою губою, засмучено вiдповiв:
  - Адже це був лише жарт! Адже це був лише жарт!
  Герда знущально, рубанувши по руцi, вiдповiла:
  - Не треба з вовчицею жартувати!
  А коли римський богатир упав на колiна, войовниця довбала його колiном у пiдборiддя. Шарлота схвалила:
  - Ось це цiлком у нашому стилi СС!
  Герда тут отримала вiстрям у плече, i ойкнула:
  - Ну, i ви мужлани!
  Шарлота порадила:
  - Роби млин! I рiзче мечами пiдкручувати!
  Тут у хiд вступили лучники римлян, вони були важкi в бронi, якi знаряддя з людський зрiст. Звичайно довгi пiвтора метри стрiли, надто вже небезпечна зброя проти напiвголих дiвчат i хлопчикiв. Атiлла мабуть зрозумiвши, що далi чекати не можна; кинув в атаку кавалерiю, яку особисто повiв у бiй.
  Цей велетень обертав одразу двома мечами, довжиною з лицарський турнiрний спис кожен!
  Герда посмiхнулася i пiдморгнула:
  - Ось, нарештi, наш красень настає!
  Шарлота хихикнула:
  - Бити треба дуже й головне вчасно! Коли ефект вiд цього буде максимальним!
  А великi стрiли усi сипалися зверху. Дiвчата i хлопчаки спритно вiдскакували вбiк, i навiть скрикували:
  - Оце буде по-нашому! Можна втекти i вiд кулi, а що стрiла.
  Але декого стрiли таки вражали. Причому гинули як представники нiмецьких полкiв Аттили, а й, у великих кiлькостях, вiд гостинцiв своїх же римськi воїни. Втiм, вершники варварiв, обiйшовши свої шеренги, обрушилися на ворожу пiхоту. Ну, а сам Аттiла виглядав просто шик.
  Герда вiдкинула ударом ноги прилипливого кавалера:
  - Не лапай, не твоя!
  Шарлота похитала головою:
  - А хлопцi тут i непоганi, хоча не подружжя нашим! Нашим соколам-арiйцям!
  Герда рубанув мечем римлянина, погодилася:
  - Звичайно ж, не подружжя! Нiмецька мiць Риму вiр не подружжя! Роздавимо як воша i, не здригнеться рука!
  Шарлотта пiдтвердила:
  - Та ще й якщо меч буде не з лайна!
  Дiвчата жваво додали, закручуючи мечами кренделя i спiваючи:
  - Ми за праву справу б'ємося! Компромiсiв iз багнетом пекельним немає! Не закриється хмарами сонце! Не накриє мороку швидкий свiтанок!
   Нарештi й сама Атiлла прорвався до лучникiв Риму. Втiм, судячи з величини, цi луки явно робили у Британiї. Борючись Герда, згадала iсторiю. За Едуарда Третього, прозваного англiйцями великим, саме лучники стали головним родом вiйськ... Причому частина з них була посаджена на коня! Переважаючi сили французiв були безжально битi. Взагалi й Юнгфолiнгу та Союзi Нiмецьких дiвчат, шапкозакидництво не вiталося... Англiйцiв визнавали супротивником небезпечним, що завоювало бiльше земель, нiж будь-яка iнша нацiя за всю iсторiю планети Земля!
  Але ось тепер вершники- варвари тиснуть лучникiв, розсiкаючи їх потужними ударами в млин. Герда ж зiштовхнулася iз супротивником iз Китаю. Вiн був не надто високий, але лихо пiдкрутив ноги, взутi у чоботи зi шпорами:
  - Нiмцi це паразити - неодмiнно будуть битi! - ревiв вiн.
  Герда вiдповiла кинджальним випадом:
  - Даремно противник вважає, що нiмцiв вiн змiг звалити! Хто смiливий той у бою нападає, ворогiв люто битиме!
  Шарлота пiдхопила:
  - Не спiткає планету лиха бiда! I даремно супротивник кинув сили у похiд! Здолати в битвi грiзною зумiєм ворога! Темрява розсиплеться в пилюку - час свiтла прийде!
  Герда знову замахала з ще бiльшою енергiєю, резюмувавши:
  - Слово не горобець, але словоблуддя його перетворює на ворону!
  Шарлота потримала:
  - Коли язик мелiє, з муки випiкають грудку в горлi!
  Герда потужним, навiть як не по жiночому ударом меча, осiкла голову бiйцю, що стрибнув з лiва , а потiм знову зчепилася з китайцем. Войовниця-блондинка люто i дзвiнко кричала:
  - Брешеш не вiзьмеш!
  Китаєць-воїн вiдповiв:
  - А тебе й брати не треба, ти вже передi мною.
  Герда хихикнула у вiдповiдь:
  - Близький лiкоть, але не вкусиш!
  Тут вiстря меча подряпнуло дiвчину немов кобра, розрубавши броньову пластину i оголивши груди: пишну i з малиновими сосками. Китаєць сумно проревiв:
  - А тепер тобi лишається тiльки молитися! Якiй ти церквi вважаєш за краще: католицьку чи євангельську.
  Герда зло вiдповiла:
  - Церква вiд повiї вiдрiзняється тим, що блаженство завжди вiдкладає на потiм!
  Китаєць вишкiрив свої кривi зуби:
  - А що почуття гумору тобi не зрадило! Ох дiвчина як менi шкода калiчити таку красу як у тебе!
  Герда вишкiрила зубки:
  - А менi не шкода! Взагалi шкода у бджiлки, а бджiлка на ялинцi, а ялинка у лiсi! Де лiс - на носi!
  Китаєць гаркнув у вiдповiдь:
  - Ворогiв у Нiмеччини багато!
  Герда спритно парирувала:
  - Багато кухарiв - псують кашу!
  Пiсля чергового випаду вузькоокого воїна на грудях дiвчисько залишилася кривава смуга. Герда ойкнула i вiдступила. Китаєць прогарчав:
  - Ось i ти отримуєш!
  Дiвчина холоднокровно вiдповiла:
   - Хто не отримує по мiзках, той нiколи не розумiє! Мiзки, як гаманець, треба отримувати, щоб їх наповнити!
  Китаєць огризнувся:
  - Ну, ти любиш софiстику! Вперше бачу настiльки освiчену та ерудовану дiвчину. Знаєш, може тобi краще перейти до армiї Великого Риму. У нас будь-яка людина, незалежно вiд нацiональностi, може зайняти найвище становище при iмператорi!
  Герда заперечила:
  - Краще померти, нiж зрадити!
  Вузькоокий воїн помiтив:
  - Це не розумно, дивись у бiй iде наша кавалерiя... I коли ти потрапиш у полон, то буквально витимеш вiд болю на дибi!
  Герда холоднокровно вiдповiла:
  - Краще один раз спокiйно вдарити, нiж сто разiв несамовито прогортати!
  Але на жаль китаєць прав, тисячi римських вершникiв на чолi з самим iмператором (його обладунки немов покритi кiркою з алмазiв, рубiнiв i смарагдiв!), мчать на армiю варварiв. Однак вершники Аттiли вже встигли вбити бiльшiсть ворожих лучникiв, хлопцi варварської армiї самi почали посилено посилати стрiли у лави ворога . Вiдчайдушно рубаючи, Шарлотта пiдбадьорила свого партнера:
  - Не здавайся Герда! Не пiддавайся на його обiцянки! Краще зберись i рiшуче переможи!
  Атiлла разом зi своїми воїнами врубався в римський стрiй. Його велетенськi мечi, наче лопатi гвинта, збивали кривавий мiксер. А сам громила, йшов уперед, намагаючись прорватися до iмператора.
  . РОЗДIЛ Љ8.
  Герда фiлософськи помiтила:
  - Хочеш стати пастухом стада, не будь бараном!
  Шарлота погодилася:
  -Кожен баран хоче стати пастухом, поки вовк далеко, а гвинтiвка поряд!
  Тут Герда дiстала чергове поранення в живiт. Дiвчина знову вiдступила. Її боса нiжка раптом встала на вiстря кинджала, що стирчить, i Герда пискнула:
  - Ой ой ой! Як боляче!
  Шарлота сама вже зазнала кiлькох поранень i подалася назад. Войовниця прокричала:
  - Бережи сили, римляни не витримають довгої сiчi!
  Але варварам справдi доводилося туго. У бiй вступали дедалi новi загони римлян. Ось у жорстоку битву помчали вершники в золотих обладунках. Над ними майорiли прапори з вовчими головами. А попереду мчав богатир, мабуть, навiть бiльший за Атiллу. Римляни при цьому навiть намагалися охопити армiю варварiв з флангiв, пустивши два могутнi з списами та бронзовими латами полку в обхiд основного мiсця сутички. Герда благала:
  - У нас вичерпаються сили, ми ось-ось програємо!
  Шарлотта запропонувала:
  - А ти заспiвай у вiдповiдь! Нам пiсня будувати та жити допомагає! Пiд барабан пiд червоним прапором у похiд! I той, хто з пiснею життя крокує; той нiколи й нiде не пропаде!
  Обидвi дiвчата хором заспiвали, причому, не дивлячись на поранення їх голос; був немов трубний:
  Є таке покликання солдатiв,
  Чи не професiя це, не звання!
  Хоч часом у сто пудiв автомат,
  Нi не марш, плотi мука-терзання!
  
  Але йдемо ми, вперед ставлячи крок,
  Тому що ми служимо Вiтчизнi!
  Вiр, переможеним буде злий ворог,
  Щоб весело було за життя!
  
  Нас вчили з пелюшок майже,
  За Батькiвщину з мужнiстю битися!
  Ранiше були зi сталi мечi,
  А тепер РПГ у мiцному ранцi!
  
  Не вiдступимо, нi кроку назад,
  Хоч тiлами вустелем могили!
  Супостатiв ми викосимо ряд,
  Нехай додасть Всевишнiй нам сили!
  
  Танки пруть, лiтаки летять,
  Бомби сиплють та рвуться снаряди!
  Не тримай нас за мерзенних цуценят,
  Загартованими стали солдати!
  
  Ось товариш загинув як герой,
  Нiчого не покладеш пiд хрестик!
  Часто люди грають iз долею,
  Але любитимуть, будуть мiцнiшi - повiрте!
  
  Хоч у бою, де цвяхають тяжко,
  Згадаймо наших уславлених предкiв!
  Як на Рим ми ходили давно,
  Що не жерти в рабствi мерзенному недоїдку!
  
  Не стало поклони нам бити,
  Чи не поставити наш свiт на колiна!
  Ми ж кречети - самi б'ємо дичину,
  Представники всiх поколiнь!
  
  Ось зусилля ще й кидок,
  Ворог уже бачимо, дрiбно трясеться!
  Куля мало не зачепила скроню,
  Потемнiло в очах наше Сонце!
  
  Але пiднялися в атаку йдемо,
  Крушимо мерзенних багнетами прикладом!
  Випалимо фрицiв, якщо над вогнем,
  Наш боєць став без цiн - просто скарбом!
  Щойно дiвча дозрiло, як вiд удару Атiлли впав головний богатир римської армiї в золотих обладунках. А китайця натхнене дiвчисько зрубало ще ранiше, i тепер накинулося на представника командувача пiхоти. Вiн вступив у бiй зi справжнiм, однооким велетнем i навiть почав тiснити його, махаючи мечем:
  - Тобi нелюд iз нами не впорається! Тому що ми нiмцi!
  Громила грубо вiдповiв:
  - Нiмцi-перцi! Нацiя калiк!
  Герда не на жарт розсердилася:
  - Нi! Ми нiмцi апрiорi нацiя великих воїнiв. Та нацiя, що звикла перемагати i не перед ким не згинатися!
  Велетень скривив губу i вiдразу отримав вiстрям меча в горло. З бичачої шиї буркнув фонтанчик... Вiн захитався, i одразу отримав укол пiд серце... Герда вигукнула:
  - Героїзм не має вiку!
  Шарлота пiдбадьорила подругу:
  - Вiрно круши їх милочка сильнiше ... Буде натиск ще швидше!
  У цей момент один iз босоногих хлопчикiв-лучникiв влучним пострiлом звалив римського iмператора. I треба було потрапити стрiлою прямо в око!
  Герда скалячись, заспiвала:
  - Оце так! Не в брову, а в око!
  Шарлота крутнула пальцем бiля скронi:
  - А що! Краще один раз врiзати, нiж сто проклясти! Ну зараз супротивник побiжить!
  Герда зрубавши ще одного воїна, пiдтвердила:
  - Ворог вiд страху затремтить i втече!
  Справдi, ряди римлян завагалися i стали пiддаватися. Взагалi коли армiя утiкає це страшно. Навiть якщо це така дисциплiнована армiя як Стародавнiй Рим. Недарма ж, Чингiсхан, якщо бiг один десяток наказав стратити цiлу сотню ... Хоча достовiрнiсть останнього наказу, пiддають сумнiву, чи це не вигадка iсторикiв. Навiть у Римi пiд час втечi стратили кожного десятого. Миготивши голими нiжками, дiвчата i хлопцi кинулися переслiдувати ворога. I заграли гори.
  Герда прокинулася, рiзко схопившись, дiвчата швиденько вишикувалися. Помилися, почистили зуби i знову змащування захисними кремами з марш-кидком по пустелi. Таким чином , вони босонiж в деяких купальниках i помчав через пiщаний пекло.
  Арабськi дiтлахи здивовано показували на них пальцями i свистiли.
  - Дойче Акбар!
  Герда озирнулася i з тугою подивилася на пальми, що вiддалялися , пiсля чого шепнула Шарлотi:
  - Знову в пеклi!
  Рудоволоса дiва з усмiшкою вiдповiла:
  - Усi люди грiшники, а пекла природний стан грiшникiв!
  Герда пiдморгнула у вiдповiдь:
  - Людина не може не грiшити!
  Шарлота кивнула своєю вогненною шевелюрою i на бiгу почала роз'ясняти:
  - Я згодна! Навiть тисячу разiв згодна! Взагалi грiх це вiдносне i чисто людське поняття. Наприклад, якщо взяти мораль древнього свiту, то в ньому добре було того, що йшло на користь i самiй людинi, i його племенi-роду. Ось, наприклад, перелюб, вважалося благом, а не грiхом!
  Герда охоче погодилася:
  - Правильно! Сам фюрер вважає, що найкраще жiнцi завагiтнiти вiд героя вiйни, нiж вiд свого далеко не завжди доблесного чоловiка. Особливо якщо ще у чоловiка є ознаки шкiдливої, нечистої кровi.
  Мадлен крикнула на дiвчат:
  - Бережiть подих дiвчини, цього разу ми бiгти до знемоги!
  Герда усмiхнулася у вiдповiдь:
  - Можна втомитися, але не можна знемагати.
  Пiвгодини дiвчата бiгли мовчки, а потiм Шарлота шепнула:
  -Знаєш, Який менi дивний сон подружка наснився?
  Герда здивувалася:
  - Та менi зiзнаюся теж! А що?
  Шарлота скалячись, вiдповiла:
  - Нiчого! Такий сон, нiби я був воїном в армiї великого варвара Атiлли. I ми билися з восками Стародавнього Риму. I все при цьому було так красиво i жорстоко одночасно.
  Герда хихикнула у вiдповiдь:
  - А знаєш, менi це теж снилося! Навiть якось дивовижний збiг. Я ось тебе увi снi бачила!
  Шарлотта пiдморгнула у вiдповiдь:
  - А я тебе! Ти непогано билася, хоча вузькоокий i жовтоличий воїн тебе мало не вбив!
  Герда цього разу не на жарт, здивувалася:
  - Не може бути! То чи не буває, щоб двi людини, одночасно бачили той самий сон?
  Шарлота заперечила:
  - Якщо на грип колективно хворiють, то i сновидiння може бути однаковим. Тут уже як поведеться! Я чула, що в суспiльствi Тулi є спецiальнi медiуми, якi приймають зiлля, i дихають настойками трав, а пiсля чого занурюються у видiння! I їм цiлком удається бути пророками!
  Герда перестрибнув через брукiвку, погодилася:
  - Звичайно! У принципi дар пророцтва не вимагає надприродних сил, можуть iснувати цiлком матерiальнi, i доки розгаданi фiзичнi закони у природi. Але що ж до чого цей сон?
  Шарлота знизавши плечима, вiдповiла:
  - Не знаю! Може до того, що Третiй Рейх переможе Британiю i США, що стоять за Левом, або... Тут можна довго гадати!
  Герда хотiла щось сказати, як раптом її вухо вловило ще чутний шум моторiв. Не дивлячись на вiддаленiсть, було очевидно, що шумлять двигуни лiтакiв, i що вони наближаються... Мадлен скомандувала:
  - Що ж етап навчання номер два: маскування.
  Дiвчата зупинилися, витягли з рюкзакiв маскувальнi плащi, розфарбованi пiд колiр пустелi. Потiм стали стрiмко окопуватися, причому, що зверху не було помiтно, чого неприродного. Тут Герда подякувала долi, що вони мали i зброю, i сапернi лопатки. Iнакше дiвчата у пустелi могли б стати легкою здобиччю британських штурмовикiв або пiкiруючих бомбардувальникiв. Шарлота пiдскребаючи пiсок босою ноженькою, сказала:
  - Схоже, нам доведеться нюхнути пороху, ще в Тунiсi... Невiдомi шляхи Господнi!
  Герда з хитрим виглядом заперечила:
  - Вiдсутнiсть точних знань завжди погана, за одним винятком, якщо мова про плани Всевишнього!
  Шарлота гаркнула:
  - Його плани дуже пiдступнi!
  Ось так дiвчата свого часу воювали в Африцi i творили там усiлякi безчинства.
  А зараз проти гiтлерiвцiв бореться Червона Армiя.
  Але фашисти пресують i тиснуть на ворога з дикою силою. I продовжують тиснути на схiдному фронтi.
  Особливо небезпечнi вони дисколети. Цi машини просто невразливi та розвивають швидкiсть до десяти звукових. Найбiльша проблема, з якою не можуть впоратися ЯК-9 та ЛА-7.
  Двi нiмецькi дiвчата Альбiна та Альвiна якраз на дисколетi полюють на радянськi машини.
  Красунi, звичайно ж, у бiкiнi та босонiж. I дуже сексуальнi.
  Керують дисколетом за допомогою джойстика.
  Альбiна вивертає машину, збиває радянський винищувач i пищить iз захопленням:
  - Та славитись наш кровожерливий Рейх!
  Альвiна взяла i теж запустила потужний удар по росiйськiй машинi. Збила i прочирiкала:
  - Генiальний експрес!
  Обидвi дiвчата ляснули босими нiжками. Вони блондинки такi симпатичнi. I прес у дiвчат дуже рельєфний. Йде плиточками.
  Альбiна знову зносить радянський лiтак. I пiдморгує, i реве:
  - Слава вбивчому пасажу!
  Альвiна теж лупнула по росiйських. Сплющила їх, i свиснула:
  - Хай буде з нами фюрер!
  Дiвчата у самому апломбi! I стiльки у них шарму. А зубки такi сяючi. Наче перли, здобутi капiтаном Немо.
  Альбiна таранила машину i пискнула:
  - Отак i хлопця осiдлаємо!
  Альвiна роздробила винищувач i прогарчала:
  - I дюжину хлопцiв!
  Альбiна хихикнула i помiтила:
  - Великий секс, коли жiнка знiмає чоловiка за грошi!
  Альвiна погодилася:
  - Це клас, тiльки грошей шкода!
  Альбiна вразила ще один радянський лiтак i пискнула:
  - А що заради задоволення та грошей не шкода. Незабаром переможемо росiян i отримаємо собi за маєтком!
  Альвiна збила чергову червону машину i проревела:
  - На жаль, вiйна затягується! Цi росiяни такi завзятi. Немов кулаками лупиш по гумi!
  Альбiна з досадою заперечила:
  - Якби ще по гумi. Швидше залiзобетон. I кiсточкам рук дуже боляче!
  Альвiна прочирiкала, збила радянську машину, i проревела:
  - Ми будь-який бетон проб'ємо!
  Альбiна звалила з розгону винищувач ЛАГГ-7:
  - I зламаємо метал, i випаруємо!
  Альвiна з цим погодилася:
  - Зламаємо та розплавимо! Незабаром у нас з'являться лазери! I тодi росiйським буде точно кiнець!
  Альбiна iз цим була в гармонiї:
  - Проти лазера не встоять!
  Альвiна хихикнула з люттю:
  - Вiзьмемо Москву, а потiм i Лондон!
  Альбiна в досадi помiтила:
  - Лондон давно час взяти!
  Дiвчата вивернули дисколет. Скiльки не стрiляють машиною гiтлерiвцiв авiагармати радянських винищувачiв i штурмовикiв, нiчого путнього зробити не можуть. Потужний, ламiнарний струмiнь збиває всi снаряди та уламки.
  Альвiна зрубуючи росiйський винищувач, пискнула:
  - Не пройде у ведмедя танець метелика.
  Альбiна за допомогою босих пальчиком навела свою машину i проревела:
  - Та ведмiдь... Ти дуже добрий звiр. Особливо на ланцюгу i коли з тебе здерти шкуру!
  Дiвчата працюють з люттю тигриць. Ех, у лiжку вони теж темпераментнi. Дуже люблять бути активною стороною. I не терплять сталостi. У цьому вся планi просто акули. I полюбляють експерименти. I ротик у них дуже велелюбний.
  Альвiна вразила радянську машину i пискнула:
  - За змiни у вiйнi до нашої перемоги!
  Альбiна з досадою та люттю помiтила:
  - Та вiйна затягнулася... Це просто фабрика кошмарiв та кухня Сатани. Скiльки наших хлопцiв та дiвчат загинуло!
  Альвiна зi зiтханням проспiвала:
  - Скiльки наших братiв нудитися в могилах... Бродять тiням свiтом тому... Не зрозумiю, що до чого.
  Альбiна, плотоядно скалячись, i руйнуючи росiян, пробулькала:
  - Як ти думаєш, подруго, а Бог є?
  Альвiна теж вбиваючи, прошипiла:
  - Великi сумнiви у мене є. Стiльки рокiв триває вiйна. I що Всевишнiй не любить Нiмеччину, якщо дозволяє, щоб стiльки її найкращих синiв та дочок гинули!
  Альбiна припустила:
  - Може, у цих випробуваннях є якийсь глибинний сенс?
  Альвiна хихикнула i рикнула:
  - Змiст? Щоб бiльше помучити людей i особливо нас нiмцiв?
  Альбiна висловилася з ентузiазмом вовчицi, що наздогнала ягняти:
  - Тодi ми гострiше сприйматимемо принади свiту! I мирного кохання!
  Альвiна оскалившись, буркнула:
  - А вiйськове кохання все-таки набагато краще!
  Альбiна iз цим погодилася:
  - Звичайно, особливо з хлопчиками. Вони пахнуть юнiстю, i не такi волохати як дорослi чоловiки! З ними приємно мати справу!
  Альвiна руйнуючи радянськi лiтаки пискнула:
  - А ще процес навчання дуже приваблює. Подобається брати вiн роль наставницi! Адже це так здорово!
  Альбiна iз цим погодилася:
  - Здоровiше не буває!
  Дiвчата, загалом, веселi, але повiї. I звичайно роблять те, про що читати не надто приємно.
  Дiвчата скачуть вiд нетерпiння. Хочеться їм якнайбiльше ласки! I щоб гладили їх щодня. А ще краще по три рази на день. Нi по двадцять разiв на день!
  Альвiна звалила, черговий винищувач i пискнула:
  - Нi, Бог є! Вiн дозволяє нам винищувати радянських воякiв!
  Альбiна теж лупнула i проревела:
  - Ех, я чого нам не вистачає? Секс є, мужики є ... Розваг навалом, а ризику загинути немає! То навiщо нам закiнчення вiйни?
  Альвiна з цим охоче погодилася:
  - Власне кажучи, i нема до чого! Битимемося до кiнця!
  Альбiна прошипiла в деякiй досадi:
  - А вiйна, це те, що пiсля закiнчення, ти почуваєшся не дуже спустошеним.
  Альвiна дуже любила, коли її мацають за груди. Адже це так чутливо та еротично. А поцiлунки ще краще. I коли мацають тебе одразу кiлька темпераментних чоловiкiв. Особливо якщо це хлопчаки, i ще збудженi.
  Коротше кажучи, дiвчата, взагалi супер та антигерої!
  
  
  
  Войовницi, як завжди в мiнi-бiкiнi та босi билися на морозi. Вони заривалися в кучугури i звiдти вели вогонь i кидали босими нiжками гранати та вибуховi пакети.
  Дуже красивi, сексуальнi, та чудово накаченi дiвчата. Засмаглi, голоногi.
  Наташа зрубала фрицiв i пискнула:
  - Ми дiвчата дуже гордi!
  Зоя також свиснула i прогарчала:
  - Прагнемо тiльки в першi ряди!
  Августина, це руда дияволиця, заспiвала:
  - Ми просто прими та балерини!
  Пiсля чого запустила босою ногою гранату.
  Свiтлана взяла та стрiльнула. Шпурнула лимонку:
  - Чисто битися! У нас не розум паяця!
  Дiвчата працювали на славу. Вони стрiляли i кидали своїми такими спокусливими нiжками гранати. А що фюрер...
  Наташка оголила груди, i червоним соском пiддала гранату. Та пролетiла, i потрапила до лав фашистiв, пискнула:
  - Хай буде великий кiнець свiту!
  Зоя цвiркнула:
  - I Сварог Великий Бог прийде!
  I теж, як босими пальчиками, запустить гранату.
  Августина хихiкнув, вiдзначила:
  - Все ж таки цiкаво. У християн є пацифiст Iсус. А у нас великий зброярiв Сварог! Видно рiзниця!
  I теж пiдкине голою п'ятою вибух пакет.
  Потiм i Свiтлана босою ногою довбає по вороговi гранатою. I проспiває, скелячи зубки:
  - Наш Бог це Бог вiйни! А не пацифiзму!
  Пiсля чого дiвчата запустили снiжком одне в одного. Наташа хихикнула i помiтила:
  - Добре ще, що вистачило розуму Володимиру не приймати юдаїзм. Втiм, я думаю, краще було б своє розвивати! Ну, навiщо нам чужi вiри?
  Дiвчина взяла та запустила босою ногою гранату. I розкидала фашистiв.
  Зоя, стрiляючи, додала:
  - Нi, справдi зробити вiру пацифiстською! Адже можна i свiй Iрiй придумати!
  I теж босими пальцями нiг як запустить подарунок смертi, i рознесе пару дюжин фашистiв.
  Тут i Августина теж довбала по гiтлерiвцям. I знову босими нiжками пiддала вибуховi пакети.
  Розкидала фашистiв i пискнула:
  - Стара казка на новий лад!
  I показала мову!
  Свiтлана всадила чергу. Скосила фрицiв i пискнула:
  - I великi змiни до майбутнього!
  I голою п'ятою запустила, ламаючи хребти фюрерам.
  Наташка взяла i ревла з вiдчайдушною мiною:
  - Я найкрутiша дiвка! Усiх разом кошторис!
  I босi пальцi нiжок метають смерть та хаос.
  Зоя теж лупнула. Збила купу фашистiв.
  I гаркнула:
  - За честь та Батькiвщину!
  Потiм знову її боса нiжка щось та запустить.
  Тут i Августина як вiзьме i довбає гаряченьким. Сумнiває фашистiв. Розкришить їх на частини.
  Пiсля чого вiзьме i заспiває:
  - Слава Батькiвщинi та Честi!
  Свiтлана теж презент смертi запустить, i в'якне:
  - I ми будемо разом!
  I голi нiжки як запустять руйнування.
  Наташа теж як вiзьме i цвяхне... Викосить фрiцiв.
  Потiм вiзьме i чергу дасть.
  Проспiла, скелячи свою пащу:
  - Я дiвчина не проста! Шевелюра золота!
  Наташка, звичайно ж, дiвчина собi на умi. Все може i готова. Як стрiляє, просто залюбуєшся. I косить ворогiв, наче культиватор.
  I пищить:
  - Любов веде до смертi!
  Зоя також стрiляє. Голою нiжкою пiддає гранату, i шипить:
  - Генiальний акорд!
  I додає:
  - Усiх фашистiв у витрату!
  Августина теж стрiляє по вороговi. Винищує фрицiв. Викошує гiтлерiвцiв i пищить:
  - Ще трохи i ми станемо сильнiшими!
  I босi нiжки красунi знову метають смерть, що несе.
  Свiтлана теж палить по гiтлерiвцях. I запускає гранату за допомогою пальчикiв босої ноги. I цвiрiнькає:
  - Не знали ми лиха, та прийшов сусiд!
  I теж смiється.
  Дiвчата такi чудовi. А грудастi. I так люблять коли їх смикають за цицьки.
  Ось це красунi. Ось це вищий пiлотаж кохання та поезiї! Та славляться чудовi дiвчата! Та хай буде з ними дуже добре!
  Наташка довбанула свинцевим струменем по фашистам, i пискнула:
  - Точнiше нас повiрте нi!
  I голою нiжкою знову запустить смертоносне!
  А тут i Зоя як лупе. Впаде фашистiв. I пискне:
  - На нас управи не знайти!
   Августина, теж як лупне, за допомогою босих пальцiв нiжок, виб'є масу фрицiв i пискне:
  - I майбутнє столiття стане нашим!
  Пiсля чого її зубки блиснуть наче дзеркало!
  Свiтлана теж взяла та запустила босою ногою гранату. Збила фашистiв. I пиляла з апломбом:
  - Вiчна перемога! Сварог iз нами!
  Наташка запустила босими пальцями нога уламок скла. Перерiзала їм ковтки фрицям i пискнула:
  - I Iсус буде з нами!
  Пiсля чого додала:
  - Як Росiйський Бiлий Бог!
  Зоя теж пiддала гранату i прокричала:
  - Слава Великiй Росiї!
  I голенькою п'ята пiдкине вибух-пакет.
  Августина труснула соском, схожим на полуницю. Всадила чергу за фашистами.
  Потiм босою ногою кинула у фрицiв смерть i в'якнула:
  - Та нехай у нас не буде проблем!
  I показала мову.
  Свiтлана теж усадила чергу. Розшматувала фашистiв... I потiм граната пущена босонiжкою нiжкою летить.
  Дiвчина-блондинка репетує:
  - Хай буде з нами сила Рода!
  I всi чотири дiвчата заволали:
  - Слава Всемогутньому, Всюдисущому, Всезнаючому, Вiчному i Предвiчному Роду!
  Отакi вже дiвчата бойовi... А фашисти вже прориваються на Близький Схiд у серпнi їхнi танки вже рухаються Багдадом. I Герда з Шарлотою в машинi Е-50 iз натхненням вимовляють:
  - Ми вже яку за рахунком беремо столицю! I скалять свої гострi, немов у вовчиць зуби.
  Христина стрiляє за допомогою босих пальчикiв нiжок по англiйському танку i реве:
  - Слава епосi вiкiнгiв!
  Магда теж лупнула, за допомогою цього разу червоного соска. Рознесла супротивника на смерть i пискнула:
  - За велич арiйського комунiзму!
  I дiвчата розсмiяються.
  I згадують свої колишнi подвиги.
  . РОЗДIЛ Љ9.
  Над замаскованими дiвчатами пролетiло два десятки англiйських лiтакiв, вони, напевно, нiчого не помiтили, i вже почали розчинятися за лiнiєю горизонту, як раптом почулися новi пiдозрiлi звуки. Мадлен скомандувала:
  - Усiм лежати i не рухатися!
  Дiвчата завмерли, вони чогось чекали. I ось з'явилися через бархан легкi транспортери та вантажiвки. Судячи з конструкцiї, англiйського та американського виробництва. Вони неквапливо рухалися у бiк столицi Тунiсу. Мадлен трохи розгубилася. Вiн вважала, що до лiнiї фронту ще далеко, а отже, англiйцi ще не встигнуть з'явитися. Точнiше не повиннi з'являтися. А тут пре цiла колона. Хоча, мабуть, менший за батальйон... Хто це такi, якась бойова група, обiйшовши пустельми аж нiяк не суцiльний фронт, хоче пошарити по тилах. Начебто логiчно, хоча з технiкою їх легко помiтити у пустелi. У всякому разi, треба передати своїм по рацiї, а вогню не вiдчиняти. Тим бiльше, що їх лише сто людей, а англiйцiв понад три сотнi!
  Герда шепнула Шарлотi:
  - Ось вони англiйцi! Вперше їх так близько бачу!
  Рудоволоса подруга, теж дуже нервуючи, вiдповiла:
  - Та нiчого особливого! I серед них стiльки негрiв!
  Справдi, не менше половини англiйцiв, були чорношкiрi. I колона рухалася неквапливо, причому негри ще щось завивали... Вони все ближче та ближче...
  Тут нерви однiєї з дiвчат не витримали, i вона вдарила з пiстолет-кулемета. В ту ж мить вiдкрили вогонь та iншi войовницi, а Мадлен запiзно гаркнула:
  - Плi!
  Кiлька десяткiв англiйцiв виявилися разом скошенi, одна з вантажiвок запалала. Iншi англiйцi вiдкрили безладну стрiлянину. Мадлен вловивши момент, прокричала:
  - Наступальнi гранати дружно кидати!
  Дiвчата з елiтного батальйону СС "Вовчицi" кидають гранати далеко i влучно. А що з дитинства натренованi, та ще спецметодику проходили. Це коли тренуєшся зi струмом, трохи зволiкала з кидком i тебе розрядом. Шпурнули свої гостинцi i Герда з Шарлотою. А англiйцi шкереберть i догори дригом ... Забавно так. Стрiляють безладно, а негри ще, що кричать незрозумiлою мовою. Ось точно вiдморозки.
  А Герда стрiляє та кидає, при цьому ще й спiває:
  - У зiницях СС нiчний жах! Один стрибок - один удар! Вовчицi ми - наш метод простий! Не любимо ми тягнути кота за хвiст!
  Шарлота у вiдповiдь також порикує. Кулi, випущенi нею, розбивають на уламки черепа. Бо ще вибивають очi. Ось один переляканий негр, як всадить багнетом бiлобрисого напарника в бiк. Той кров'ю у вiдповiдь плюне. Шарлотта пiдспiвує:
  - Ангели зоряного похмурого пекла! Здається, все у Всесвiтi зруйнують! У небо злетiти швидким соколом треба! Щоб уберегти вiд смертi душi!
   Англiйцi дiють неорганiзовано, бiльшiсть iз них колонiальнi солдати: негри та iндуси, араби. Вони: то падають, завмираючи, то навпаки рiзко схоплюються i починають гасати, як угорiлi зайцi. Втiм, дiвчата стрiляють влучно, та й гранати хоч уламки i недалеко летять, зате густо! Ось уже й ворогiв лишилося небагато. Мадлен кричить англiйською, у неї голосок такий оглушальний голосний, що не треба навiть рупора:
  - Здавайтесь i ми пошкодуємо вашi життя! У полонi у вас буде, гарна їжа, вино та секс!
  Подiяло миттєво i раз уже здаються... Руки нагору та ...
  Зiбрали пiвсотнi полонених, їх половина поранених. Мадлен скомандувала:
  - Поранених добити!
  "Вовчицi" без церемонiй пустили кулi у скроню, тим хто не мiг стояти на ногах, а решту занурили в машини та погнали на них у найближчу базу.
  Пiсля розпеченого пiску пустелi босим ножачкам Герди дуже приємно вiдчувати м'яку гуму. Вона навiть блаженно постає... Американськi вантажiвки дуже зручнi, i пiд час поїздки не трясуться. Здобувши перемогу дiвчини веселi. Шарлота запитала Герду:
  - Скiльки ти вбила?
  Дiвчина здивовано знизала плiчками:
  - Не знаю? Не я одна стрiляла... Але гадаю, що багато!
  Шарлота пiдрахувала:
  - Нас сто, убив близько трьохсот, отже, по три на брата, тобто на сестру! Вражаючий початок вiйни!
  Герда байдуже махнула рукою:
  - Це для мене не має значення! Головне, що жодна подруга не загинула. Хоча це, звичайно, статистика, ворогiв знищено триста, а з нашого боку лише двi войовницi-вовчицi легко пораненi. Я навiть дивуюсь, як ми ще Африку повнiстю не захопили, з такими вояками.
  Шарлотта одразу ж зiпсувала настрiй:
  - Так цим горе-воякам ми у вiсiмнадцятому програли!
  Герда сердито труснула свiтлою, наче обсипаною новорiчним снiгом головою:
  - Це через зраду! Але насправдi ми були як нiколи близькi до перемоги, i це було очевидно для всiх, хто не слiпий! На жаль, нам завадили!
  Шарлота погодилася, спритно почухавши пальчиками босої ноги за своїм лiвим вушком:
  - Так зрада, диверсiї, бездарнiсть вiйськових. А росiян ми таки зламали, змусивши їх у вiсiмнадцятому роцi здатися! Ех добре б прогулятися просторами Росiї, там прохолодно, а тут спека!
  Герда весело хихикнула:
  - Але в Росiї такi лютi морози... А ось коли босонiж бiгав по снiгу в горах, я знаю, що це за борошно.
  Шарлота вишкiрила зубки:
  - Маленька Герда босонiж бiжить по пекучому снiгу... Це символiчно немов у казцi... Казки про чисту, ще дитячу i зовсiм не егоїстичну...
  Герда задерикувато пiдморгнула подрузi:
  - Це як у нас до фюрера?
  Шарлотта пiдтвердила:
  - Майже! Ми просто їдемо, а не бiжимо босоногi розпеченим пiском пустелi. Та ще й пiсля перемоги.
  Пов'язаний негр пробурмотiв нiмецькою мовою:
  - Грiзнi ангели я ладен вам служити! Ви богиня, я ваш раб!
  Шарлота погладила своєю злегка огрубiлою ступнею чорношкiрого бранця по коричневому кучерявому волоссю.
  - Ви негри вже за своєю природою раби! Це, звичайно, з одного боку добре, повинен же хтось i працювати вiд зорi до зорi, виконувати чорну роботу... Але раб за своєю натурою, мерзенною природою зрадник i йому не можна довiряти зброю. Ми ж нiмцi, у свою чергу, найбiльш культурна i високо органiзована нацiя на Землi. Велика нацiя воїнiв, i недарма ж у всiх Європейських армiя i навiть у Росiї служили найманцi-нiмцi, причому найчастiше на командних посадах!
  Герда люто кинула:
  - Та ти будеш служити нам як раб. У нас є спецiальнi звiринцi для чорношкiрих. А тобi залишається поки що...
  Шарлотта запропонувала:
  - Нехай вiн цiлує нам ноги. Адже це буде приємно, а нiгер принизитися.
  Герда енергiйно замотала головою:
  - Не знаю як тобi, а гидко, якщо чистої шкiри iстиною арiйки стосуватимуться губи смердючого нiгера. Так що...
  Шарлотта не погодилася:
  - Та нi! А менi навпаки сподобалося. Ну дивися...
  Вогняно-руда красуня засунула чорношкiрому свою ноженьку. Той з ентузiазмом почав цiлувати довгi, рiвнi, точенi пальчики богинi. А дiвчина у вiдповiдь лише нiжно посмiхалася, товстi губи негра лоскочуть засмаглу шкiру. Ось язик бранця пройшовся пружною, злегка запиленою ступнею дiвчинки. Приємно таки, коли принижуєш сильного, майже двометрового чоловiка.
  Герда здивувалася:
  - Дивно, а тобi що, чи не гидко?
  Шарлота посмiхнулася:
  - Та нi! А з чого менi має бути гидко?
  Герда вважала за краще промовчати: ну що її втручатися у справи подруги. Взагалi-то їх виховували, що нiмецька жiнка має бути не лише воїном, а й люблячою, нiжною дружиною та здоровою матiр'ю. Але сама вона поки що не думала про хлопцiв, може внаслiдок важких фiзичних навантажень, або просто поки що не знайшла своєї пари. Втiм, i Шарлотi, схоже, це набридло. Вона вдарила негра кiсточкою по носi, та так, що потекла юшка i запропонувала Гердi:
  - А може заспiваємо?
  Герда кивнула:
  - Звичайно, заспiваємо! Iнакше стає сумно!
  Дiвчата заспiвали, а їхнi подруги дружно пiдхопили, тож пiсня полилася як водоспад:
  Iдемо ми з миленькою з хащi,
  Сум неземний затаївши!
  А холод, пекучий льодовий,
  Пронизав надламаний мотив!
  
  По снiгу ножi босi,
  Дiвчата бiленькою йдуть!
  Ревуть як вовки завiрюхи злi,
  Зриваючи зграї птахiв-пiчуг!
  
  Але дiвчина не знає страху,
  Вона боєць могутнiх сил!
  Ледве прикрила плоть сорочка,
  Ми неодмiнно переможемо!
  
  Наш воїн - досвiдчений,
  Його кувалдою не зiгнути!
  Ось ворушаться нiжно клени,
  Снiжинки падають на груди!
  
  Боятися то не наш звичай,
  Тремтiти вiд холоду не смiй!
  Супротивник жирний з шиєю бичачою,
  Вiн липкий, бридкий наче клей!
  
  Така сила у народу,
  Що створив святий ритуал!
  За нас i вiра, i природа,
  Переможним буде результат!
  
  Христос Вiтчизну Надихає,
  Наказує нам битися до кiнця!
  Щоб планетi стала раєм,
  Вiдважнi будуть усi серця!
  
  Щасливими стануть незабаром люди,
  Нехай життя часом тяжкий хрест!
  Жорстоко смертоноснi кулi,
  Але той, хто впав - уже воскрес!
  
  Наука дарує нам безсмертя,
  А розум загиблих поверне!
  Але якщо струсимо, ви повiрте,
  Противник одразу вкрутить рахунок!
  
  Тому молись хоч Богу,
  Плохати не треба, лiнощi геть!
  Суддя Всевишнiй дуже строгий,
  Хоч може й часом допомогти!
  
  Батькiвщина менi дорожча за все ,
  Свята, мудра країна!
  Тримай наш вождь мiцнiше вiжки,
  Цвiстi Вiтчизна народжена!
  Дiвчата з елiтного батальйону СС "Вовчицi" спiвали як гарно, i слова були задушевнi. Взагалi склався стереотип, що есесовець - значить кат! Але це не так. Iснували, звичайно, спецiальнi каральнi пiдроздiли, найчастiше у складi охоронних дивiзiй, що проводили спецоперацiї, але бiльшiсть дивiзiй СС були просто елiтною гвардiєю Вермахту. Взагалi треба сказати, що червона, тоталiтарна пропагандистська не найнадiйнiше джерело вiдомостей про Другу свiтову вiйну. Адже зрозумiло, що комунiстичнi керiвники Агiтпропа не могли не бути неупередженими та об'єктивно висвiтлювати подiї. Тож достовiрно важко судити, де була реальна правда, про звiрства фашистiв, а де вигадка. У всякому разi, те, що не кожен воїн СС - кат i нелюд, змушенi визнати тi, хто серйозно займається iсторичними дослiдженнями. Крiм того до нападу на СРСР; гiтлерiвцi загалом на окупованих територiях поводилися терпимо, захiднi джерела вказують якiсь масовi звiрства i розправи.
  Ось i зараз дiвчата допомогли бранцям вибратися з машин; дружньо поплескували по широких плечах мужнiх чоловiкiв. Пiсля чого дiвчат запросили пiдкрiпитися.
  Обiд був скромним, але зате в пустелi пристрелили зебру i кожнiй дiвчинцi дiстався приготовлений арабською шашлик. Взагалi араби, принаймнi, зовнi були налаштованi дружелюбно i тi, хто знав нiмецьку, навiть намагалися жартувати, або обережно погладити нiжки дiвчатам.
  Герда вiдштовхнула липного араба i заявила:
  - Не тобi я!
  Шарлота наслiдувала її приклад:
  - Заведи собi гарем!
  Герда посмiхаючись, запропонувала:
  - А ось скажи Шарлота, щоб ти робила, якби стала султановою дружиною?
  Рудоволоса подруга iз сумнiвом помiтила:
  - Це взагалi спiрне щастя... Хоча дивлячись ще дружиною якогось султана. Якщо великої iмперiї Османа перiоду розквiту, то ... Було б навiть дуже непогано ... Я б реформувала турецьку армiю, вдосконалила зброю ... I напевно спочатку б звернула свiй погляд на схiд.
  Герда погодилася:
  - Правильно! Але ганьба для Туреччини, що вона навiть у перiод розквiту не змогла пiдкорити Iран. Ось це було цiлком реально, тим бiльше що армiя персiв була вiдсталою. Ось цiкаво, великий фюрер, яке ухвалить рiшення, завоювати Туреччину, чи все ж таки включити у свою коалiцiю, кинувши османам кiстку, зокрема й деяких не надто цiнних земель Iрану?
  Шарлотта здивовано знизала плечима:
  - Не знаю! Взагалi-то останнiм часом ходили чутки, що ми нападемо на СРСР... Кажуть, що Росiйськi багатства та огряднi землi України, на дуже потрiбнi!
  Герда взяла пальцi bosenkoy ноги гуртки чаю , i досить спритно пiдняла її пiдборiддя, наливаючи в коричневу рiдину. При цьому дiвчина примудрялася говорити:
  - В Українi дуже багатi, огряднi землi. Пiд мудрим нiмецьким керiвництвом, i з нашою високою культурою землеробства, вони даватимуть рекорднi врожаї. I тодi у нас хлiб буде дешевше води. Та й самi українцям це буде на благо, адже радянська влада просто грабує їх, змушуючи голодувати!
  Шарлота кивнула:
  - Ми цих слов'ян навчимо нашiй великiй нiмецькiй культурi! Просвiтимо їх!
  Тут розмова перервалася грубими окриками, час вiдпочинку скiнчився.
  Але пiсля обiду дiвчат знову побудували i змусили робити марш-кидок пустелею. Пiсля їжi бiгти було важко i дiвчата навiть злегка стогнали, поки їх тiла не розiгрiлися. I так i помчали як тушканчики.
  А тим часом полковник СС Десс, таємно надiслав нову шифрувальну записку англiйцям. Ось здавалося навiщо Дессу зраджувати Третiй Рейх ризикуючи потрапити до гестапо. Грошi є, пристойна платня, плюс вiйськовий видобуток, чого ще треба... Але є люди, якi мають природну властивiсть, потяг до зради. Зраджуючи вони просто ловлять кайф, i балдеють наче вiд трави. Ось i зараз Десс писав англiйцям данi про перекидання нових вiйськ, i появу додаткових лiтакiв. А ще те, що знав про термiни прибуття нiмецьких вiйськ. Звичайно йому теж iнодi ставало соромно, що з його вини гинуть товаришi, i страшно перед можливим викриттям... Але мабуть йому вже пiзно вiдступати, крiм якщо Третiй Рейх програє, то... Останнiм часом ходили затятi чутки про операцiю, що готується на сходi. Та й не лише чутки, до Польщi та Румунiї перекидалися вiйська, особливо танки. Хоча престиж росiйської армiї був не дуже високий, але саме удар царської Росiйської армiї, зiрвав блiцкриг в 1914 роцi. Крiм того, радянськi добровольцi непогано билися в Iспанiї, або удар танкового кулака в Маньчжурiї. Iмовiрнiсть того, що Вермахт там загрузне i не встигне до зими, була дуже велика. А того й Британiя разом США встигнуть розгорнути сили. Втiм, можливо, СРСР до зими не протримається, особливо якщо удар по ньому буде раптовим, i росiяни не встигнуть вжити заходiв для вiдображення агресiї. Та ще й Японiя допоможе...
  Видавши секрети, Десс закурив, дiставши з пачки американськi цигарки. Хоча його таємний рахунок у швейцарському банку i надiйшла кругленька сума, вiн i так не бiдний. В Зокрема, один з шейхiв сховав схованку з золотом i камiнням. Арабський iнформатор видав їм одного i слуг цього шейха, який мiг знати, що його шеф сховав скарби. Що ж не заважало б розпитати полоненого докладнiше, що та як, якщо вiн знає.
  I Десс попрямував до катiвника , до нього незабаром приєднався араб-iнформатор. Десс хитро пiдморгнув йому:
  - Що ж у нас з'явилася зачiпка?
  Каземат СС був обладнаний багато. Була навiть динамо-машина для тортур струмом. А ось i привели полоненого. Десс побачивши його, випустив свист розчарування: звичайний, арабський хлопчик, навряд чи старший за чотирнадцять. Смуглявий, худенький, але намагається дивитися прямо i не видати страху. Втiм, цiкавi хлопчаки, як правило, можуть знати дуже багато, пiдслухавши таємницi дорослих. Десс вiдчуваючи дефiцит часу скомандував:
  - На дибу арабського хлопця!
  З пацана жваво зiрвали вже пошматований костюм слуги. I ось так голяка i пiднялися на дибу. Браслети замкнулися на руках хлопчаки, i стали витягувати ззаду руки. Арабченок став нахилятися, його босi нiжки затиснули у колодки з вантажем. Хлопчик охнув, суглоби перевернулися в плечах, хлопець важко задихав. Десс грубо запитав:
  - Як звати тебе цуценя?
  Перекладач повторив арабською.
  - Алi! - тремтячим голосом видавив iз себе хлопчик.
  Десс вже ласкаво промовив:
  - Розкажи, де твiй господар сховала скарби. Скажеш, отримаєш високу нагороду, ми тебе шейхом зробимо. А нi будемо катувати доки ти не випустиш дух.
  Хлопчик забелькотiв:
  - Я нiчого не знаю!
  Десс криво посмiхнувся:
  - Не вiрю! Що хлопчик з такою хитрою пикою, та нiчого не знав. Ну, що ж ти нам сам принесеш задоволення.
  Величезний есесовець зняв зi стiни шкiряну батiг, iз вкрапленнями iз зiрочок. Спецiально присутнiй лiкар у бiлому халатi та фартуху, пiдiйшов до хлопчика i поклав йому долоню на праву частину грудей. Прослухав пульс i, посмiхаючись, заявив:
  - У нього надзвичайно здорове серце. Здатний, багато витримати, але дуже терплячий. Твердим може бути горiшком.
  Десс знущально посмiхнувся:
  - Тим краще ... Хоча доведеться попрацювати.
  Кат СС i за сумiсництвом зрадник завдав сильного удару по житловiй спинi араба-пiдлiтка. Проступила кривава смуга, хлопчик важко задихав, обличчя скривилася, але вiн придушив стогiн, що виривається. Десс вдарив ще, вiн гидко посмiхався i м'яко скалився. Взагалi-то тортури багатьом приносить задоволення... Може, це ще пов'язано з тваринним iнстинктом бажанням показати свою перевагу, що ти понад людина, а жертва лайно. Ще Фрiдрiх Нiцше вважав, що надлюдина майбутнього "щасливого" свiту вiдрiзнятиметься значно бiльшою жорстокiстю i по вiдношенню до iнших i до себе. Десс у планi жорстокостi до себе був не дуже жвавий, а ось до iнших ...
  Удари слiдували, за ударами, худа, але жилиста спина хлопця перетворилася на криваве мiсиво, потiм батiг почала гуляти по ногах. На честь Алi вiн хоч пiд кiнець i почав тихенько стогнати, але зумiв стримати гучнi крики. Десс зупинив порку i знущально запитав:
  - Подобається тобi нiмецька лазня?
  Побитий хлопчик простогнав:
  - Нi!
  Полковник СС найсолодшим тоном, запитав:
  - Якщо ти хочеш видати таємницю, роби це зараз. А то понiвечимо, i ти вже не зможеш служити в СС.
  Алi знайшов у собi мужнiсть вiдповiсти:
  - Нiчого я вам не скажу! Я присягнув iм'ям Аллаха!
  Десс по-лисьому посмiхнувся:
  - Що ж продовжимо! Ти нам принесеш задоволення. Що б зараз застосувати?
  Лiкар-садист запропонував:
  - Жарiвню! Це катування хороше ще й тим, що його можна застосовувати у комбiнацiях з iншими.
  Десс гидко хихикнув:
  - Звичайно ж, жаровню! Зараз би ласкаво пiдсмажимо п'ята.
  Полковник СС не погребував, i сам став мазати пальмовим, щоправда, уже встиглим протухнути маслом, огрубiлi, але перед тортурами вiдмитi пiдручними катувальника вiд пилу пiдошви хлопчака. Лiкар схвально кивнув:
  - Так ступнi згорять не вiдразу, i ми можемо надовго розтягнути "райську насолоду"!
  Пiсля чого двоє помiчникiв-арабiв винесли забезпечену автоматичним управлiнням жаровню, розмiстивши її приблизно за пiвметра вiд босих нiг смаглявого, гарненького хлопчика. Пiсля чого Десс особисто почав розпалювати вогник.
  Язички полум'я хижо побiгли по вугiльних брикетах. Хлопчик захрипiв, став судорожно смикати головою.
  Полковник СС Десс глумливо промовив:
  - Ну що хлопчик... Хочеш полегшити свою долю, розкажи нам, де захованi скарби шейха. Ми в боргу не залишимося, знатним шейхом сам станеш.
  Алi судомно сiпався. На голих п'ятах багато нервових закiнчень, а вогонь - це жорстокий бiль. У повiтрi все сильнiше i сильнiше вiдчути запах паленого. Хлопчик все дужче хрипiв, по його щоках стiкав пiт i сльози.
  - Я не знаю... Не знаю...
  Десс клацнув пальцями в повiтрi:
  - Не бреши, я брехню наскрiзь бачу! Тим бiльше що ти сам сказав, що не скажеш. Ми тебе закатуємо до смертi i...
  Алi втягував i витягував свiй худий, але з досить рельєфним пресом живiт. Вiн намагався стримати крики, що не показати, що йому боляче, але зрадницьке тiло не хотiло терпiти. Сльози з очей текли мимоволi, i арабському хлопчику було соромно, що вiн плаче, як дiвчинка. Але, на жаль, зупинити сльози i стогнання не в його силах, хоча з судомно прокушеної губи стiкає струмок кровi. Десс тим часом щоб посилити болючi вiдчуття; узяв iз розпеченими кiнцями щипцi i взявся за худе ребро хлопчака. Обережно стиснув своїми сильними лапами, i почав викручувати. Алi застогнав значно голоснiше, бiль був нестерпний, з горла виривалося:
  - Не треба! Будь-ласка не треба!
  Десс якось криво, по-азiатськи посмiхнувся i запитав:
  - Скажеш? Тепер скажеш.
  Хлопчики похитала головою, i простогнав, плюнув кров'ю:
  - Нi! Не скажу!
  Десс раптом знову заговорив лагiдно i вкрадливо:
  - Ну, навiщо тобi такому молодому вмирати? Заради чого? Подивися, яке прекрасне життя, як приємно дихати свiжим повiтрям i любити дiвчат. А твiй спотворений труп валятиметься на смiтнику i кiстки розтягнуть шакали.
  - Зате душа потрапить до Джилги! - видавив iз себе Алi.
  Полковник хижо посмiхнувся.
  - Нi! Ми твiй труп загорнемо в свинячi шкури i, на тебе, як оскверненного, чекатиме пекельна пекла!
  Тут хлопчики по-справжньому розплакався:
  - Не треба! Будь-ласка не треба!
  Десс жахливо гаркнув:
  - Говори...
  Алi зi стогоном вiдповiв:
  - Це так просто не поясниш. Я мушу вам сам показати, це мiсце.
  Полковник поморщив свiй широкий, але аж нiяк невисокий лоб. Можливо, хлопчик хоче лише виграти час i спробувати втекти. В цьому випадку їх тiльки вiдверне вiд iнших, нехай навiть не таких прибуткових справ. Але з iншого боку ... Десс проревiв:
  - Добре! Знiмiть його з диби, але ногу скуйте ланцюгом, а також колодку на шию, щоб не втiк! Перевiримо цього цуценя на вошивiсть!
  Коли хлопця звiльнили вiд диби, вiн знову застогнав. Невпевнено став на ноги, i охнув, шкiра ступнi виявилася спаленою. Проте Алi постарався триматися прямо, i навiть видавив усмiшку мученика. Полковник раптом мимоволi вiдчув до юного араба повагу: тримається, хоче показати, що вiн чоловiк. Що ж може пiсля того, як скарби виявляться у нього в руках завербувати хлопця? Адже йому все одно не буде шлях назад до своїх. Родичi шия не вибачать слугi виданих скарбiв, а захистити пацана вiд помсти, зможе лише майже всемогутнє СС.
  Незважаючи на явну нездатнiсть бранця бiгти, до босої, наполовину спаленої ноги хлопчаки прикували ланцюг iз ядром, а ще голову та руки закрiпили у колодцi. Пiсля цього, полковник, вирiшивши взяти з собою лише кiлька есесовцiв-вiдморозкiв, втiм, добре володiють зброєю, i арабiв-носiїв, на той випадок якщо скарбiв буде багато. Потiм їх, звичайно ж, позбудуться, але поки що пообiцяють золотi гори...
  . РОЗДIЛ Љ 10.
  Ну, а дiвчата тим часом завершили на момент, коли зовсiм стемнiло черговий, свiй марш кидок. Шарлота пiдбадьорила Герду:
  - У навчання важко легко в бою!
  Герда парирувала:
  - У навчаннi важко жити - у бою легко вмирати!
  Закiнчивши пробiжку в кiнець, виснаженi дiвчата ще трохи пiдтискалися, потiм помилися i лягли спати. Що ж, скiльки можна себе викручувати до свавiлля! Герде, снилася дуже драматична композицiя.
  Спочатку дiвчина побачила супротивника, у своїй мрiї вона нiби вiдразу оглядала величезний простiр.
  Армiя виступила iз мiста. Вiйська вишикувалися прямокутником, який у мiру руху все бiльше скидався на щура. Як зазвичай буває у таких тварин найогиднiша морда! Попереду мелозаври, i п'ятiрка тиранозаврiв, за ними кавалерiя, верблюди, з броньованими лицарями, кiннота з легшими бiйцями . Далi пiхота, легка, у шкiряних панцирях, метачi дротикiв, i важка у бронзових обладунках. Були також на найчисленнiшi лучники. Луки рiзнi, маленькi чорнi i великi пофарбованi в жовтий колiр. Частина воїнiв озброєна списами та побудувала подобу фаланги. У цiлому нинi досить велика за мiрками середньовiччя армiя. Динозаври гарчать i вселяють страх. У русi це нагадує сiль, невблаганний, може лише настiльки стрiмкий. Гудять труби, б'ють барабани. Ззаду конi та воли тягнуть катапульти та балiсти. Останнi, щоправда, не дуже пристосованi до польової битви. За мiською стiною дим пiднiмається в небо, працюють кузнi, кують кайдани для невiльникiв. У самому хвостi вiйська кати в чорних мантiях, готовi зазнати жорстоких тортур заколотникiв. Вже розжарили щипцi, нагрiли свердла.
  А що попереду перед ними: напiвголi як завгодно озброєнi раби, серед яких безлiч худорлявих пiдлiткiв, з гострими лопатками i чорними п'ятами, збитими об камiння. Ну що за армiя курям на смiх. Герда сама напiвгола i босонiж, але анiтрохи не бентежиться:
  - Смерть вiдносне поняття за часом, життя абсолютне за значенням!
  Але як не дивно пiдлiтки та iншi раби, зустрiвши велику армiю, не стали розбiгатися. Навпаки, в динозаврiв полетiли дротики та камiння. В першу чергу намагалися обiграти сидячих на монстрах вершникiв.
  А ось ще напарниця Шарлота, судячи з алмазної конi знатна особа. Адже вона бачила як наближаються вiйська, бiльш численнi нiж розумна войовниця чекала, але не вiдчувала панiчних почуттiв.
   - А вони самовпевненi! Вони очiкують , що вони будуть мучити нас . Що ти на це скажеш Соколиний Дзьоб.
  - Сюрприз готовий! Як НЕ примiтивно динозаври, але їх бiльш нiж +2 сотня, поворот в польотi, вони будуть тиснути всю армiю! - посмiхнувся розмальований як iндiанець, з червоним i жовтим пiр'ям юнак.
  Герцог Де Елерон у супроводi кiлькох полковникiв, весь у золотi та коштовностях, скакав у серединi кавалерiї:
  - Ну, ось ще трохи i противник буде зiм'ятий, що було те неминуче. Ось королева, її зґвалтує сто воїнiв, а потiм, якщо буде жива, я з нею таке зроблю!
  Ну, тут фантазiя вiдмовила гордовитому герцогу. Те , що вiн буде робити з королевою, я хотiв бути жорсткiше, так що нащадки будуть здригатися пiсля столiть, i там були НЕ вистачає iдей .
  Динозаври вже домчалися до рабiв, що швидко втiкали . Вистачали найменш спритних. Пара надто смiливих хлопчакiв схопилася на них, пiднялася на пащу, засунула спис у зуби. Але, не втримавшись на панцирi, злетiли i були жорстоко розтоптанi.
  Соколиний дзьоб дзвiнко свиснув, а потiм зрозумiвши що не зрозумiли, оглушливо прорепетував:
  - Все тепер настав час!
  Почувся шум i на динозаврiв полетiли бульки. Вони були дуже великими за зовнiшнiм виглядом , барвистому, дзеркальний, але, падаючи в дула динозаврiв , вони увiрвалися в виглядi палаючого полум'я.
  Пристосування придумане Соколиним дзьобом та Бiлоснiжкою-термiнатором було дуже просте. Звичайнi тiльки великi пускачi мильних бульбашок, на кшталт тих якими бавляться дiти. Тiльки замiсть мильного розчину проста, але ефективна вибухова сумiш. Самi кулi надував легкий вiтерець, який вiдтворили за допомогою заклинання. На вiдмiну вiд штучного урагану, вiн не вимагав надто великих витрат енергiї. Так що дитяча зброя виявилася дуже ефективною проти монстрiв, що неслися попереду . Виглядало ефектно, райдуги , що переливаються всiма кольорами, бульбашки потрапляють в вискаленi морди. Вплив немовби вiд напалмової бомби, головне те, що газ , що знаходиться всерединi , дратує носоглотку тварин, викликаючи панiчне почуття страху. Та й полум'я по-особливому пекуче, висмикуючи тваринну душу. Охопленi вогнем монстри звернулися в повальну втечу. Так усе це було жахливим i незвичайним.
  Шарлота протрубила в горн, посилений резонансними платинами:
  - Наказ настання!
  кавалерiя повстанцiв, що стала вже досить численною, кинулася переслiдувати здригнулу армiю. У бiй також вступили лучники. Здавалося, стискаються невблаганнi клiщi, готуючись розчавити з хрускотом подобу щура зiтканого з солдатських рядiв.
  Попереду, як завжди, звично розсiкаючи повiтря, мчала Шарлота. Вона начепила на себе тонку, але дуже мiцну кольчугу гномiв роботи. Втiм, обриси її спокусливого тiла, нiтрохи не ховалися, навпаки була видна кожна рисочка: вiд грудей, до стегон. Корона при цьому виблискувала набагато яскравiше, нiж на це здатнi справжнi алмази.
  - Сарин на кичку! - крикнула дiвчина, наслiдуючи Стiнько Разiну. Їй згадався один роман iз розряду бульварної, майже забороненої у Третьому Рейху фантастики, де легендарний отаман бився з армадою зорельотiв. Це була сила i лицарство в той же час . Та й сюжет дуже цiкавий, в якому не обiйшлося без принцес, i пекельного демона Скелентора, який полонив головне джерело свiтової енергiї.
  Там уже думала Герда , а як би вона сама взяла себе на мiсце ватажка бунтiвникiв. Особливо опинившись у полонi та пiд тортурами. Зберегла б у цьому випадку мужнiсть, честь, не здригнулася в руках катiв. Адже отаман вiдпускав єхиднi жарти на дибi, демонструючи волю, що не згинається, i козацьке почуття гумору.
  - Я вiрю, що не здригнуся! - сказала сама собi дiвчина.
  Динозаври обрушилися на власну кавалерiю. Вони розривали на частини, топтали, перекидали верблюдiв, коней та iнших бiйцiв. Панiка охопила i кiнноту, обмiнюючись пiхотою. Уявiть, що являє собою шалений динозавр. Вага тушi в кiлька слонiв, метровi зуби i кiгтi лапи клаптики все пiдряд. Армiя майже вiдразу перетворилася на переляканий натовп, який рвуть на частини раби i солдати, що перейшли на бiк законної королеви .
  Шарлота особисто керувала рубкою та переслiдуванням. Кiлька вершникiв налетiли на неї i були одразу прикiнченi. Герцог Елерон з добiрним загоном гвардiйцiв спробував зупинити бурхливий потiк. На нього i впала Шарлота. Водночас, обертаючи обома мечами, войовниця безупинно рубала гвардiйцiв, не залишаючи шансiв.
  Перевантажений латами гоблiн на верблюдi спробував чинити опiр.
  Шарлота хижо скалячись, помiтила:
  - I ти думаєш, що зрiст поб'є майстернiсть?
  - Слон топче мурахи! - прогарчав волохатий велетень.
  - I пасує перед мишею! У великих людей великi та промахи! - Пiсля кiлькох стрiмких ударiв, дiвчина знайшла щiлину у забралi та вразила супротивника.
  - Недовго музика грала! Я вразила крiзь забрало! А зло слугу в своє пекло забрало! - Войовниця показала мову.
   Жарт сподобався Шарлотi, особливо рима та каламбур. А просто тому- то i лiсозаготiвля йшла веселiше. Бiлоснiжка-термiнатор скидала з повiтря горщики iз запалювальною сумiшшю пiдсилюючи панiку.
  - Толi ще буде! Ой ой ой! - сказала фея-войовниця.
  Шарлота прорвалася до герцога Елерона. Того оточувала охорона: чотири гоблiни на восьминогих верблюдах, здатних вiдносно легко нести масу монстрiв.
  Герцог вiддавав розпорядження генералу Чичиху.
  - Постарайся зiбрати кулак частину не найцiннiших вiйськ, щоб затримати бунтiвникiв, а сам вiдходь швидше до ворiт.
  - Значить, нам доведеться замкнутися у мiстi? - з явною досадою запитав генерал.
  - Швидше за все, так! Не твоя справа! - огризнувся герцог.
  - Шкода було перед ким! Якiсь обiрванцi нас тiснять! - Генерал випустив з-за рота струмок помаранчевого полум'я.
  - На жаль, це ще що таке! - раптом злякано в'янув герцог.
  Шарлота в дикому стрибку зрубала гоблiна та ще двох солдатiв. На неї кинулися три громили.
  Елерон закричав:
  - Убийте суку!
  Стрiла, випущена Гердою (вона також вiдчайдушно билася i намагалася не вiдставати вiд подруги), звалила одне з нападникiв. Iншого монстра закiнчила Свiтлана.
  - Вибач красень, я була першою, тому що людина.
  Уцiлiлий гоблiн просипiв:
  - Люди це паразити! Будуть гоблiнами битi!
  Дiвчина у вiдповiдь врiзала ногою пiд колiно, i всадив головою в озвiрiлу фiзiономiю.
  - як на рахунок зламаного носа.
  Вiд страшного удару красунi голова чудовиська хитнулася, i монстр звалився з верблюда. Шарлотта вмiла бити, так що її удари паралiзували великих тварин розмiром зi слона. Для цього потрiбно вибирати потрiбну точку i бити код гострим кутом, коли хрящi носа входять лобову частку мозку.
  - Я вам вбиваю правду в голови! - крикнула дiвчина.
  Герцог Елерон спробував вистрiлити в дiвчину з отруєного кинджалу з пружиною.
  Шарлота вловила полiт леза та збила мечем. Метал, зiткнувшись iз металом, вiдлетiв. Дiвчина зiстрибнула з сiдла, перелетiла i обрушила меч на шолом.
  - Ось отримай капiталiст!
  Вiд струсу шолом розлетiвся, разом iз головою. Те, що залишилося вiд князя, злетiло з коня. Шарлота висунула язичок, вiн був довгим рожевим i показала його всiм.
  - Справа в тому , що ви так мук, може бути отримати.
  Загибель князя надломила бойовий дух армiї. Солдати або бiгли, або юрбами здавалися в полон. Потрясiння було надто велике. Лише найманцi та знати намагалися органiзувати подiбнiсть опору. Але такi осередки швидко гасли.
  Шарлота пiдбадьорювала вiйська, навiть майже беззбройнi пiдлiтки, смiливо кидалися i їх, мабуть, навiть доводилося стримувати. Дiвчина звалила кiлька десяткiв бiйцiв, але далi вбивати не було кого.
  Закрити ворота не встигли, крiм того, частина городян збунтувалася, почалося звалище.
  Барон де Козерог, дiзнавшись про бунт у мiстi, пiдняте рабами, зажадав:
  - Усiх невiльникiв страчувати, запровадити масовi розстрiли.
  Бiлоснiжка-термiнатор втiм, виявилася спритнiшою, розiгнавши вогняним струменем варту, встановила штандарт королеви прямо на вежi.
  - А що ви хотiли, щоб ми лiберальничали? А може, навiть здалися.
  Повсталi городяни, безлiч невiльникiв проривалися до палацу губернатора. У ворота увiрвалася Шарлота, вона била i трощила всiх поспiль.
  Герда отримували пару подряпин, але лише розлютилася вiд цього, ось його меч, звалив троля-капрала, потiм вона швидко видерлася нагору.
  Войовниця, стрибнувши ногою, всадила в груди гоблiна, той полетiв зi стiни, натрапивши на вкопанi у брукiвки списи.
  - Цiкаво, який ти на смак товстий!
   Її мечi знову знайшли багату їжу, зiткнувшись iз гвардiйцями. Але бiльша частина гарнiзону опору не надала . Тiльки палац з добiрними частинами, велика частина найманих солдатiв повернулась гайка твердiше. Сам Соколиний кiготь атакував прикриття. Шарлота тим часом буквально злетiла вище, зустрiвшись з Козерогом вiч- на- вiч. Навколо барона залишилося лише десяток людей, справа для войовницi двох-трьох секунд. Потiм вiн зiткнулася з вельможею.
  Бою, власне, не було, войовниця торкнулася пальцем плеча барона i паралiзувала його.
  - Можеш розраховувати на милосердя королеви. Втiм, народний суд жалю не знає!
  На неї стрибнув тип, скидається на фавна.
  - Що тварину хочеш отримати по мiзках? - Спала войовниця.
  Хоча вiн рухався швидше звичайної людини, Шарлота парирувала випад, i ударом у вiдповiдь знесла потворну голову:
  - I тут фавн. Весь всесвiт повний цих тварин. Або може бути iнший рiзновид гоблiну.
  Войовниця рушила до палацу, але не встигла, повстанцi та городяни розправилися з гарнiзоном ранiше, нiж прибула ця дiва.
  Герда встигла прикiнчити ще лише двох покидькiв. Круталася навколо своєї осi, фiлософськи вимовивши:
  - Не можна перемогти всiх, не перемiгши себе - не можна перемогти себе, не повчившись у всiх!
  Губернатора встигли заколоти, перш нiж войовниця втрутилася. Тим НЕ менше, вiн позбавляється вiд клопоту суду, сановник, по- видимому, був справедливим ублюдок, якщо над його справа самих громадян. Жирне тiло порубали в капусту, не залишивши цiлої кiнцiвки.
  Дiвчина пожурила надто завзятих бунтарiв.
  - Запам'ятайте, головне це вмiння жити за справедливими законами. Настав час наводити народний порядок.
  Мiсто швидко видаляються мертвi тiла, було НЕ багато , i зламав на вулицi, обрiзанi дерева. Виборнi органи влади на мiсцях , у тому числi з числа колишнiх рабiв. Тим НЕ менше, раби становили бiльшу частину населення, в якому записаних все в рядi, перша черга тому , що з бiдних.
  Ленастала перша привела народ до присяги. Юна королева стала темнiшою, блiдiсть вiд ув'язнення зникла, плечi i стегна розширилися, чисто вимите волосся виблискувало перловою бiлизною. Вона була дуже гарна i жiночна, не позбавлена при цьому доброї сили. Жерцi iз завзяттям приводили народ до присяги. Але це було ясно , що мiнiстри чорного культу були НЕ задоволенi: королева була дуже праведної , вона забороняла людськi жертви, i зменшила церковний податок. Ось i зараз на колi стирчать люди, особливо часто приносять у жертву невинних немовлят, насамперед хлопчикiв. Чоловiк i в пеклi має бути попереду.
  З нагоди присяги чорних жрець запропонував:
  - Давайте прирiжемо дюжину хлопчикiв, i шiсть дiвчаток!
  Ленастала грубо кинула:
  - Нi краще за тебе! На багаття садиста!
  Жерця пiдхопили i понесли до наперед пов'язаних дров i сучкiв. Герда тим часом витерла свiй клинок i встала поряд iз Шарлотою, з подивом запитавши:
  - Дивно, а до чого почалося це повстання.
  Їй напарниця з усмiшкою вiдповiла:
  - Щоб повернути законний престол королевi. Лена стала законна спадкоємиця, а на тронi сидить узурпатор.
  Герда все ж таки сумнiвалася:
  - Одна не часто буває, щоб законнi спадкоємцi престолу зверталися за допомогою до чернi.
  Шарлота цiлком логiчно промовила:
  - Дружба з чернью не принижує, якщо веде до вершин влади! Ну, а в даному випадку це може бути останнiй шанс королеви.
  Герда вiстрям меча, почухала собi босу, дiвочу п'яту. Шарлота була в прикрашених перлами сандалях. Вона раптом упiймала за руку пустотливого хлопця. Пацан схоже хотiв витягти з-за пояса войовницi гаманець. Сильна Шарлота пiдняла хлопця на витягнуту руку. Втiм, дитинi було на вигляд рокiв десять, нiтрохи не бiльше i вiн розплакався:
  - Ой, тiтоньки не треба! Я бiльше так...
  Герда жорстко перебила:
  - Сама знаю - не буду! Досить, втiм, злодюжку таки треба покарати, iнакше вiн звикне до безвiдповiдальностi! Що ти рекомендуєш Шарлота?
  Войовниця скривила пику:
  - Думаю, порки буде достатньо! Не калiчити дитину вiдрубуванням руки.
  Герда погодилася:
  - Ось так здамо вартi i, хай його випоре!
  Маленький шибеник раптом став слiзно проситися:
  - Не треба, краще вiзьми мене до себе зброєносцем.
  Шарлота зневажливо пирхнула:
  - Злодiя в зброєносцi... Що я дурна! Та малий ти ще, щоб мiй арсенал тягати, просто звалишся. Так що ... - Дiвчина крикнула. - Їй сторожа, треба покарати злодюжку...
  Герда раптом захихотiла:
  - Так варти немає, вона розбiглася... Доведеться пацана нам вести до королеви, щоб вона розсудила!
  Шарлота заперечливо замотала головою:
  - Не треба вiдволiкати королеву на таку дрiбницю, як спроба банальної крадiжки. Крiм того, Ленастала занадто добра, вона напевно накаже його вiдпустити. Отже, краще буде, якщо ми його покараємо на мiсцi. Думаю просто вiдстiбати його прутиком по п'ятах.
  Герда тут не погодилася:
  - Нi! Йому в цьому випадку важко ходити, та ще й якщо розiб'ємо до кровi, пiдхопить зараження. Краще простiше, як звичайно, порють неслухняних дiтей!
  Шарлота почухавши потилицю, кивнула:
  - Нехай буде так!
  Пiд час порки хлопчик почав кричати, i Герда заткнула йому рота, щоб не було чути. Але все одно зiбрався натовп цiкавих. Вони пiдказували як пороти злодюжку. Пiсля нього дали стусана в побитий зад, вiдпустивши на всi чотири боки. Пiсля чого дiвчата пiшли до найближчої таверни. Але тут же зiткнулися з проблемою, вона виявилася переповненою, через те, що багато повсталих вже встигли обзавестися грошима i поспiшали зi спустити.
  Герда помiтила:
  - Широкi глотки, характернi для вузького кругозору!
  Шарлотта додала:
  - У кого на першому мiсцi наповнення живота, на останньому очищення совiстi!
  Дiвчата повернули та вирiшили просто пройтися вулицею. Тут iз провулка вискочило троє гоблiнiв iз кийками та один носатий троль iз гачкуватим мечем. Шарлота спритно ухилившись вiд помаху дуб'я, всадила мечем пiд дих волохатою, огидно смердючої тварi. Та навiть не сповiльнила руху, збивши воїнку з нiг. Герда спритним помахом, зрубала i кийок i голову:
  - Попався, який кусався!
  Шарлота насилу висмикнувши меч, гаркнула:
  - Точнiше сказати! Втративши голову, не придбаєш нiчого крiм головного болю!
  Пiсля чого войовниця рубала тварюка, по корпусу, майже перетнувши навпiл. А Герда хотiла вкласти третього гоблiна, але тут з нею шкрябати клинок троль. Начебто вiн не дуже великий, приблизно як середня людина, хiба що щiльнiше, але швидкий, як ... чорт.
  Герда навiть вимовила фразою iз сентиментального роману:
  - Жвавий i швидкий, станеш мiнiстром!
  Троль їдко вiдповiв:
  - З честю та шпагою, станеш бродягою! А ти ж i стрибаєш босонога дiвчина, як зайчик i скiнчиш у капканi.
  Герда знову випалила:
  - Якщо не зможеш позбутися заячого серця, витимеш по вовчому, вiд собачого життя!
  Гоблiн спробував скористатися тим, що войовниця насилу вiдбивала випади троля, i спробував пiдiйти збоку. Але Шарлота була напоготовi. Швидка як самка гепарда, вона буквально iскрiмсала неприємну, смердючу тварюку. Пiсля чого войовниця пiдморгнула Гердi:
  - Ось тепер усе по-чесному!
  Троль хихикнув :
  - Чому благородство так рiдко зустрiчається у людей, тому що у них немає пiдлостi - рятувального кола у вирi еволюцiї!
  Герда спритно парирувала:
  - Пiдлiсть хоч i рятувальний круг у боротьбi за виживання, але погризений хробаками породженої нею недовiри!
  Троль у вiдповiдь атакував ще злiше:
  - Красномовство зазвичай розквiтає коли, коли в'яне можливiсть фiзичного захисту!
  Герда у вiдповiдь спробувала сама пiдловити супротивника на зустрiчному русi, але породження пiтьми атакувало дуже рiзноманiтно. Крiм того навiть складалося враження, що воно навмисне грає з дiвчиськом, навiть кiлька разiв знущально подряпнувши войовницю по носi. Дiвчина розлютилася, i одразу жорстоко отримала укол у груди в результатi, чого полилася кровушка. Герда спробувала перестрибнути троля, але той трохи розсiк їй смагляву вiд засмаги шкiру на животi. А на спробу вдарити ногою в пах, боляче саданув мечем по босих пальчиках.
  - Якщо хочеш жити займися зi мною коханням! - пробурчав уродець. - У тебе все одно немає шансiв!
  Герда огризнулася:
  - Немає шансiв! А ось це ми зараз подивимося!
  Чудова босонога воївка -блондинка голосно заспiвала:
  Сказав кат: днiв не бачити щасливих,
  Ти будеш усiм гнаний i чужий!
  Але армiя бiйцiв волелюбних,
  Розправиться з численною ордою!
  
  Фантом образ смертi: вiчний супутник-мандрiвник,
  Але теж нам не потрiбен сон-спокiй!
  Хто в лiнi той скрiзь вигнанець,
  Як нелегко мати мрiю!
  
  А що мрiя - ефiр-любов,
  Шлях до неї часом буває хибним!
  Поль важко, то бридко не лишайся,
  Часом жорстокий прорахунок необережний!
  
  Тодi й роки схлинуть у мить молодi,
  I вiдшумить битву наче бенкет!
  Ось вiтер крутить круговi вихри ,
  Як злива пристрасно, люто полила!
  
  Вiр, будуть рiллi колоситися,
  Хлiби златi виростуть, спалять!
  Ну, а з iкон святих мерехтливi обличчя,
  Вiддарять благодаттю, за цю працю!
  
  Але нiби вихор - Сiрко з пустелi,
  Надiйшла на Землю страшна вiйна!
  Бiжать хлопцi нiжками босими,
  Хоча вже випав снiг - панує зима!
  
  Вдома вороги на руїни перетворили,
  А хтось горе - втратив дiтей!
  Повеселi на шию людей гирi,
  Палить танець безсердечних катiв!
  
  Народу скорбота не висловити, так туго,
  Нi даху, нi їжi, нi теплих лож!
  Свистить як кобра, зла в полi завiрюха,
  Де, правда, благородство - до бiса брехня!
  
  Прийде день свiтлий - славна година перемоги,
  Орел Вiтчизни вище скель злетить!
  Нехай будуть подвиги солдатiв оспiванi,
  У нас є гострий меч та мiцний щит!
  На останньому складi войовнички потворний троль звалився, а зрубана голова вiдлiтала на добрих двадцять метрiв. З неї раптом викликався слiпучий снiп полум'я, i на мiсцi потворної голови залишився лише жменька попелу.
  Фашисти рухалися Африкою i вимагали певних успiхiв. I брали одне мiсто за мiстом, селище за селом.
  Ось вони вже в Суданi наступають i просуваються на пiвдень. I такi активнi табуни босоногих дiвчат. I як вони агресивно воюють.
  Не дають нiкому спуску.
  А потiм дiвчата змушують солдатiв союзникiв цiлувати їм червонi та соски i лизати груди.
  I таким чином буквально ґвалтують їх.
  Тут Свiтлана теж голою ноженькою взяла ручку, i також накрамсала свою арiю.
  • Багато легенд про великого Велеса передають люди - i те, як вiн був народжений за волею Рода, i як виховувався в Свiтi Навi Богом Вiєм , як блукав свiт Яви в пошуках свого призначення i був змучений тим злим початком, яким був зачарований. Розповiдають легенди про його любов до свiтлоокої Ясуни i про те, що вiн пожертвував собою, щоб урятувати її життя. Спiвають пiснi про його подвиги та допомогу людям. Усiх iсторiй в одному шедеврi не перекажеш.
  Пiсля чого дiвчата перервалися. Почався черговий артобстрiл Воронежа. Працювали бомбомети. Налетiли й нiмецькi бомбардувальники. Вiдважно билися з фашистами льотчицi. Зокрема, Марiя. Незважаючи на мороз, дiвчина була в одних лише бiлих тоненьких трусиках. Натискала босими пальчиками нiжок на педалi, зрубала нiмцiв. Дiвчина збила реактивний бомбардувальник Ю-387, змусивши його димитися та падати. Радо вигукнула:
  - Слава Великiй, комунiстичнiй Росiї!
  Дiвчата в одних лише тоненьких трусиках завершили написання, i пронизливо запищали:
  - Та славитись Русь та її Боги!
  Августина авторитетно заявила:
  - Немає нiчого кращого, вiри в Росiйського всемогутнього Роду!
  Свiтлана логiчно буркнула:
  - I не пiдемо в свiт iнших богiв! Ми русичi непереможнi!
  I всi чотири дiвчата пiдняли руки, закричавши:
  - Слава Росiї та росiйським Богам!
  Дiвчата б'ються i борються вiдчайдушно. I такi дива вiдтворюють. I буквально рвуть ворогiв на шматки.
  А гiтлерiвцi в Африцi вже захопили Ефiопiю i вступили до Iрану, продовжуючи з успiхом просуватися i захоплювати землi та iнше.
  На заходi Африки фашисти вже захопили Камерун i в петлi Нiгера опинилися.
  I далi просуваються на пiвдень з боями, i човгають дiвчата пiд джунглями босими ногами.
  I беруть ворогiв у полон, змушуючи їх лизати свої голi, дiвочi п'яти. I дедалi бiльше захоплюють Чорний континент.
  Черчiлль трясеться вiд страху. Бачить, як на нього наповзає гарна армада дiвчат.
  I англiйцi продовжують задкувати. А нiмецькi вiйська все глибше i глибше входять i вже наближаються до ПАР.
  Августина прочирiкала:
  - Майбутнє столiття за комунiзмом!
  Свiтлана агресивно додала:
  - За науковим атеїзмом!
  Незважаючи на посилення обстрiлу, дiвчата писали дедалi активнiше. Справдi, чому б захоплюватися атеїзмом? Тим бiльше, це так науково!
  А Росiйськi Боги-демiурги все одно будуть живiшими, всiх живих!
  Наташка, розтираючи руками оголенi соски, босою нiжкою накидала собi, уривок:
  Здоровий глузд, гуманiзм, антирасизм i атеїстичний дух панують у всiх без винятку творах Марка Твена. Гумор i сатира письменника органiчно поєднуються з витонченiстю стилю та глибокодумнiстю. Висловлювання з його творiв, особистого листування та застiльних бесiд одразу ставали надбанням гласностi та органiчно входили в народну творчiсть. За життя, як i пiсля смертi, Марка Твена малювали вусатим красенем, з незмiнно трубкою в зубах i сентенцiї. Марк Твен продовжував плодити сентенцiї i пiсля смертi. Зараз дослiдники творчостi класика свiтової та американської лiтератури зiбрали цi перли народної творчостi та видали у виглядi Енциклопедiї пiд назвою "Те, чого Марк Твен насправдi не говорив".
  Тут уже Зоя поцiлувала Наташку в голi груди, i своєю голенькою нiжкою накрамсала.
  Пiсля свого сiмдесятирiччя Марк Твен заявив, що нарештi вiн може говорити i писати все те, що думає, не боячись нiяких для себе наслiдкiв, i почав писати свою "Автобiографiю", ряд гострих атеїстичних сатиричних - можна навiть сказати: войовничо атеїстичних! - творiв, якi, шкодуючи релiгiйнiсть своєї сiм'ї та друзiв, заповiв опублiкувати через 25-50-100 рокiв пiсля своєї смертi. Всi цi твори вперше та повнiстю були опублiкованi лише у 1962-1965 роках.
  Вогняна Августина поцiлувала Зою в голу п'яту. I пiсля цього босою нiжкою накреслила:
  З прижиттєвих атеїстичних творiв Марка Твена слiд назвати його блискучу критику у творi "Християнська наука" модного на той час рух саєнтологiї, яка пропонувала лiкувати всi болячки, долати всi неприємностi та досягати жалiсного успiху лише зосередженою, "науково" складеною молитвою. Цiєю роботою письменник образив свою дочку Климентину, яка була людиною релiгiйною та прихильником саєнтологiї. За життя письменника була опублiкована його робота, в якiй вiн пiддав неприємної критики вчення мормонiв (Церква святих останнього дня). Було опублiковано також твiр: "Подорож капiтана Стромпфiльда в Рай". Протягом 1901-1902 рокiв Марк Твен пише велике сатиричне твiр пiд назвою: "Таємна iсторiя Еддiпiї, Свiтової iмперiї" (The Secret History of Eddypus, The World-Empire), в якому малює трагiчний i комiчний стан держави, в якiй, бiльше будь-якого сподiвання, панiвне становище зайняла релiгiя. Сучаснi дослiдники вважають, що цим твором Марк Твен надихнув Оруелла на написання антиутопiї "1984".
  Свiтлана теж взяла i зробила поцiлунок у стегнi Августинi. А потiм узяла i босими пальчиками тримаючи ручку вивела.
  Але найгострiшi атеїстичнi твори написанi ним пiсля 70 рокiв. При цьому вiн повiдомляв своїм майбутнiм читачам: "Я весь час пам'ятаю, що говорю з могили, тому що буду мертвий перш, нiж цi мої книги побачать свiт, Але з могили я говорю охочiше, нiж мовою живих, i ось чому: я можу це робити вiльно!"
  Наташка поцiлувала Свiтлана в засмаглу голу колiна. I захоплено проворкувала, точнiше настрочила.
  У Радянському Союзi, крiм окремих творiв, видано 12-томнi збори творiв Марка Твена. У ньому є основнi атеїстичнi твори письменника. Але пiсля 1962 року, пiсля публiкацiї за заповiтом нових творiв, останнi публiкувалися окремими виданнями чи збiрками. Останнiй iз таких є збiрка "Щоденник Адама", Видавництво полiтичної лiтератури, Москва, 1982 року, 295 сторiнок. Ми в даний час вiдтворення тiльки одну главу з цiєї публiкацiї з Медитацiї Марка Твена про релiгiю.
  Зоя це чудова дiвчина поцiлувала Наташу в iнший сосок i прочирiкала з ентузiазмом, виводячи босими нiжками.
  Перекладати та читати Марка Твена - одне задоволення. При цьому треба враховувати, що Марк Твен писав для американських читачiв, якi добре знали Бiблiю, християнське вiровчення. На жаль (чи на щастя?) колишнi радянськi громадяни таких богословських знань не мають. А тому буквальний переклад (або ще гiрше - "кальковий") часто не доносити до нашого читача всiєї глибини та всiєї сатиричної думки письменника про релiгiйне вчення. А тому, скориставшись вже готiвковим перекладом, ми ще раз порiвняли його з оригiналом, врахували рiвень сприйняття наших читачiв та внесли деякi розширення у передачу думок росiйською мовою, а крайнiх випадках зробили деякi примiтки.
  Августина чмокнула Зою в стегно i швидко вивела, босонiжкою нiжкою:
  Отже, як кажуть: "З богом!". - Починайте читати золотi думки про релiгiю класика свiтової лiтератури.
  Свiтлана поцiлувала вогняну дияволицi в голу п'яту i прошипiла:
  - Слава росiйським богам! Скасуємо Бiблiю та введемо веди!
  . РОЗДIЛ Љ 11.
  Дiвчата Третього рейху продовжували наступати в Африцi. Коли Шарлота та Герда билися там у сорок першому роцi. I ось зараз вони сповненi цими спогадами;
  На жаль, такий приємний сон Герди виявився коротким. Знову пiдйом та фiззарядка. Втiм, дiвчата з цього приводу не думали комплексувати. Вони навiть працювали з особливим ентузiазмом. Мадлен тим часом вирiшила дещо урiзноманiтнити фiзичне навантаження та дiвчат... упрягли у спецiальнi вози, на яких стояли танки. Командувач ротою СС зрадiло вимовила:
  - Ось дiвчатка ми i дефiцитне паливо зекономимо, i вас потренуємо. Новий вид навантаження, iз прикладним значенням!
  Коли дiвчата в купальниках тягнуть танки, та ще й обливаються потiм пiд палючим сонцем, круте видовище. Адже доводиться дiвчатам упиратися босими нiжками в пiсочок i гостре камiння. Постанувати i здаватися....
  Герда насилу перекладала дихання, фiлософськи помiтила:
  - Це звичайно ж чарiвно, але ... Ось як ми тепер схожi на рабинь Стародавнього Єгипту. Теж тягнемо важкий вантаж, але при цьому нас хоч не б'ють батогом!
  Шарлота погодилася:
  - Звичайно, не б'ють, але вiд цього не легше! Хоча нi - це лише фiтнес, поєднаний з важкою атлетикою!
  Герда постаралася перевести розмову iншу тему:
  - Як ти думаєш, якби Олександр Македонський не помер у такому юному вiцi, вiн би захопив Рим, а потiм i весь свiт?
  Шарлота пiсля паузи вiдповiла, струшуючи пiт:
  - Це важко сказати... Адже вiн планував похiд проти непокiрних арабiв... Але шанс у нього, звичайно ж, був! Хоча нам треба радiти, що йому це не вдалося!
  - Чому?! - здивувалася Герда, поправляючи лямку, що натирає плече.
  Шарлота скеля в усмiшцi зубi, вiдповiла:
  - Тому що Гiтлеру в цьому випадку було б занадто важко його перевершити. А так пройде ще двi тисячi рокiв i на питання, хто був найкращим i великим полководцем усiх часiв i народiв, буде однозначна вiдповiдь - фюрер Нiмеччини!
  Герда приклалася до лямки сильнiше:
  - Так Адольф Гiтлер вже перевершив Наполеона ... Особливо це стане очевидним: коли ми вiзьмемо Єгипет, що Наполеону не вдалося! А там i до самої Iндiї. Але головне, звичайно, це висадка у Британiї.
  Шарлотта жорстко пiдтвердила:
  - Те, що не вдалося Наполеону: увiйти до Лондона, зробить Вермахт пiд проводом Адольфа Гiтлера! Ось тiльки цiкаво, чи ми почнемо вторгнення до Росiї, до цього чи пiсля?
  Герда iз сумнiвом вимовила:
  - Я думаю, що краще пiсля ... Наполеон, до речi, занапастив у Росiї всю армiю. Але ж ми не французи. Жабенята не дуже здiбнi вояки!
  Могутня блондинка, що тягла разом з ними лямку, почала розмову. Її голос здавався дуже низьким, як у чоловiка, хоча фiгура була жiночою та привабливою:
  - Так французи трохи боягуз, але їх технiка аж нiяк не погана. Я бачила як ЗIЗ-35, безкарно пробивав броню, нiмецьких Т-4. Навiть соромно стало за нашу технiку... Так i "Матiльди" англiйцiв. Гранатою можна розбити їм гусеницi, але пробити броню... Гармати 88 мiлiметрiв її брали, але їх у нас дуже мало. Залишається тiльки лупцювати по гусеницях, та знерухомлювати... Взагалi англiйцi сильнi ще й авiацiєю...
  Герда тут зiщулилася, i не дивлячись на спеку вiдчула озноб:
   - Так вони ж нас можуть у пустелi виявити та закидати танки бомбами!
  Бiлобриса баба-богатир потiшила:
  - Потрапити реально в танк, можуть тiльки бомбардувальники, що пiкiрують, з досвiдченими асами. Отже, ймовiрнiсть того, що ми натрапимо саме, на них невисока. Крiм того, я вiрю в нашу удачу.
  Настала тяжка пауза. Кожного воза з танком упряглося по десятку дiвчат-вовчиць. Вони рухалися двома невеликими колонами, такi ось засмаглi, мускулистi дiвчата... Як це було красиво... А бархани за кольору сонця здавались рожевими. Дивовижний краєвид....
  Не дуже далеко вiд дiвчат полковник СС Десс з дюжиною арабiв погоничiв, i двома шлунками-вiдморозками рухався пустелею. У провiдника-хлопчика ступнi були пiдпаленi i його милосердно посадили на вiслюка. Полковник Десс гидливо морщився, через дефiцит води, погоничi-кочiвники були немитими i погано пахли. Та й день видався спекотним, навiть за мiрками африканського узбережжя, бо вiтер принiс iз Сахари подих пекла. Тож доводилося обливатись потiм. В дорогу схоже мав неблизький. Десс почував себе повним iдiотом. Вiн може через хлопчика, який набреше з трьох коробiв, втратити кiлька днiв. А ще отримає й дисциплiнарне стягнення, бо вiдлучився... Правда нiмецькi вiйська найближчими днями наступати не планують, та й тут на кордонi з Лiвiєю та Тунiсом, досить глибокий тил. Ну, у причину вiдлучки завжди можна собi придумати... Але все одно це авантюра, причому... Немає жадiбностi сильнiших за докази розуму.
  Десс їде у тiньку на верблюдi, попиваючи слабоалкогольну араку з фiнiкiв. Хоча це напiй, може бути i мiцнiшим за шнапс, але в таку спеку це самогубство. Пейзаж навколо нецiкавий i кiлька мiсяцiв служби вже набрид. Десс намагається уявити, скiльки може бути скарбiв у шейха... Тунiс знаходиться поряд з Алжиром, i в ньому пiрати, часто ховали скарб. Ну, а пiратами, чи точнiше капера на службi у турецького султана часто бували самi шейхи. Крiм того в Тунiсi i золотi копальнi є, i смарагди добувалися. Щоправда, потiм iз приходом французiв видобуток смарагдiв затих... Чому? Через англiйську монополiю, небажання збивати цiну iндiйських смарагдiв, що змусило заморозити розробки в колонiях Францiї. А золото здебiльшого в легких мiсцях здобули, а рити глибокi шахти полiнувалися... Десс подумав, що все ж таки французи, напевно, найледачiша i легковажна нацiя в Європi. Хоча не можна сказати, що це поганi вояки... Наполеон Бонапарт, наприклад, завоював Європу, а цього не досягнеш нiкчемних солдатiв. А справдi, що Наполеон мав генiального? Проста тактика, швидкий перехiд, удар усiма силами, обхiд з фланкiв i спроби зайти в тил... Якщо Фрiдрiх Великий розробив новiтню i максимально ефективну лiнiйну тактику, то Наполеон просто наслiдував Олександра Македонського... Така тактика приносила успiх, але влаштуй хтось стрiмко пересувається вiйськам Македонського чи Наполеона засiдку, або зiм'яли б i перебили б на маршi. Зрештою, пiд Ватерлоо Блюхер i Веллiнгтон пiдловили Бонапарта, на його ризикованому маневрi. Це як короткий удар на зустрiч боксера, що широко розмахнувся. I Наполеон у нокаутi... Росiйськi вiйська, до речi, не розгромили Бонапарта у бою, а взяли з допомогою генерала морозу, епiдемiй та партизанiв.
  Що вiн думає про Гiтлера? Спочатку звичайно були думки, що фюрер лише єфрейтор i вискочка, син колишнього шевця ... Вiн вiддав перевагу на президентських виборах старичка Гiнденбурга, хоча i розумiв, що вiсiмдесятирiчний старий, просто фiзично не зможе справити з обов'язками диктатора! Але не подобався жебракiв Гiтлер - виходець iз низом! Але потiм, коли призначили Адольфа рейхсканцлером, вiн усе вiддав голос нацiонал-соцiалiстам, бо iншої солiдної правої сили вже не лишилося. I штурмовики практично цiле вiйсько йому iмпонували. Але був сумнiв, що Гiтлер утримає, особливо пiд час кризи, страшної депресiї влада, що Нiмеччина остаточно не розвалиться.
  Але Гiтлер iз самого початку взявся за жорстке наведення порядку, заборонивши комунiстiв, а потiм i iншi партiї. Розiгнав профспiлки, замiнивши їх на трудовий фронт. Став справжнiм диктатором iз однопартiйною системою. I пiдняв економiку, переозброїв армiю. Але все ж таки Десс не з усiм, що робив фюрер, погоджувався. Наприклад, навiщо такi великi ресурси витрачати на програму: "Праця через радiсть!" i возити робiтникiв на вiдпочинок, до Норвегiї, Францiї, а то й на Канари. Чи не краще цi кошти побудувати кiлька зайвих танкових заводiв, чи пiдприємств iз виробництва лiтакiв. Або взяти проект "Фольксваген", народного автомобiля - скiльки можна було б танкiв вiдгрукати... Взагалi Гiтлер намагався сидiти на двох стiльцях, пiдвищувати рiвень життя та модернiзувати армiю. Проте за двома зайцями поженешся, жодного не спiймаєш. Десс був родичем головного економiста Третього Рейху Штаха i добре знав загальнi характеристики Нiмецької економiки. У вiйну з Польщею Нiмеччина вступила, маючи боєприпасiв лише три тижнi(!) iнтенсивних бойових дiй. Вдарили б тодi союзники, вiд Третього Рейху залишилися б голiвки. Наступ проти Францiї Гiтлер почав поступаючись i танкам, i гарматам, особовому складу та авiацiї! Але розгромив жабникiв, навiть не скривившись. Потiм наступ на Англiю ... Ось тут Гiтлер прорахувався, треба було добити Британiю пiд Дюкером, а потiм ще в липнi використовуючи кораблi торгового флоту Нiмеччини (а вiн був не маленький) висадити десант на островах. Тодi вiн би став господарем становища. Але фюрер не зважився, можливо побоюючись, що транспорту з вiйськами потоплять лiнiйнi англiйськi кораблi... Але суть у тому, що Британiї в той момент була така панiка i плутанина, а спостереження за морем неорганiзовано, що дуже великий був шанс, якраз на швидку раптову висадку. Ну, а на сушi Англiї особливо протиставити нiчого. За крайньої мерi , якiсно ... Але Гiтлер втратив час, i в вереснi Черчiлль виголосив iсторичну фразу: позицiя Гiтлера є блискучою i ... безнадiйно. Пiсля цього Десс сам вийшов на британську розвiдку. Хоча фюрер i програв битву за Англiю, спiввiдношення втрат було приблизно один до одного, а якщо вважати, що приблизно вiдсоткiв двадцять п'ять припало на лiтаки: збитi зенiтною артилерiєю, то нiмецькi аси були навiть кращими за англiйськi. Та й лiтаки анiтрохи не гiршi, може навiть МЕ-109(F) i краще за левову зграю. У всякому разi, в Африцi спiввiдношення сил i втрат у повiтрi ще сприятливiше, нiж у Британiї. Такий 1940 рiк, що блискуче почався, пiд кiнець принiс багато розчарувань. Втратили багато сильних асiв та лiтакiв, та ще й Муссолiнi союзничок, був ганебно битий у Грецiї. Адже такою була у нього велика перевага. А потiм на початку року взагалi облом, Iталiя втратила Ефiопiю, Сомалi, бiльшу частину Лiвiї, i причому у всiх битвах англiйцi значно (у кiлька разiв!) поступалися числом. Сотнi тисяч макаронникiв опинилися у полонi. Як не повiрити в швидкий крах Третього Рейху, особливо на тлi зростаючої допомоги ворогам Нiмеччини з боку США. Але потiм знову чаша терезiв хитнулася в бiк Третього Рейху. Роммель розбив англiйцiв i полонив Колленкура, потiм два тижнi впала Югославiя, Грецiя i за ними острiв Крiт. Десс навiть був радий за нiмцiв, але був i страх перед викриттям. Проте тепер хвилює iнше, чи нiмцi нападуть на СРСР. Штах говорив, що принципове рiшення Гiтлером вже прийнято, але ще не зрозумiлi остаточнi термiни. Найчастiше називають 22 червня дату капiтуляцiї Францiї.
  Навряд чи Нiмеччина витримає вiйну, на два фронти, якщо звичайно не закiнчить її в сорок першому i до зими... А взимку воювати нiмцi зовсiм не готовi... Але якщо Сталiн капiтулює, то... Втiм, навiть якщо не встигнуть нiмцi взяти Москву, то навряд Чи росiйськi зможуть, створити досить потужне у технiчному вiдношеннi угруповання. Ось скiльки випустили зброї пiд час першої свiтової вiйни? Порiвняно з Нiмеччиною зовсiм пшик! Тож навряд чи чимось, крiм великих мас пiхоти, росiяни нас здивують.
  Що ще може бути? Швидше за все, вiйна триватиме ще кiлька рокiв i закiнчиться нiчийним результатом. Британiя нiколи не зможе зiбрати стiльки вiйськ, щоб розгромити чудовi та чудово навченi частини вермахту, а Нiмеччина навряд чи зумiє придушити авiацiєю та флотом неприступнi острови, а США економiчною допомогою i обмежаться. Адже американський обиватель не зрозумiє, чому американцi мають помирати, через якусь Європу. Ну, а росiйськi народ упертий, партизанить, вiйна затягнеться, але сил у них перейти в рiшучий наступ не вистачить. Пiвнiч Африки швидше за все Британiя втримати не зможе... Коротше найiмовiрнiший результат - Третiй Рейх - велика iмперiя, але не всесвiтня, а там...
  Саме це Десс i хотiв: розгром Британiї та захоплення островiв чреватий викриттям (хоча може картотеку i всi докази спецслужби встигнуть знищити, але тут як пощастить!). Бажати, щоб програв Третiй Рейх, тобто його Батькiвщина з режимом, що цiлком влаштовував есесовця, звичайно ж, не хотiлося. А нiчийний результат був найкращим!
  А невеликий караван повзе по пiску. Один iз погоничiв-арабiв потягнув тужливу пiсеньку. При цьому часто поминаючи Аллаха. Десс тут подумав, чому мусульман вважається правильним i благом собi якнайчастiше вимовляти iм'я Аллаха? Ось у християнствi навпаки - не поминай iм'я Боже марно! Ось юдеї навiть справжнє iм'я свого Бога забули - адже Єгова пiзнiша форма вимови... Взагалi Десс не любив Бiблiю i слабкого Христа, його навiть дивувало, як це войовничi римляни, велика iмперiя з культом сили могла прийняти таке пацифiстське у своїй основi вчення? Нехай навiть пацифiзм християнства i не заважав вести вiйни, але сама основа вчення... Полюби ворога свого - мала вiдкинути римську елiту, та й не лише елiту.
  Але християнство прижилося, i навiть крах Римської iмперiї на нього не вплинув: варвари також прийняли це вчення, не дивлячись на всю його протиприроднiсть. Хоча звичайно не особливо йому i слiдували. Наприклад, пацифiзм не заважав iснуванню войовничих орденiв. В Зокрема, trampilliers, якi, до речi, також використовували свастику i вважали грошi їх Бог ! Так що говорять одне, а роблять iнше! Гiтлер у цьому вiдношеннi, був куди послiдовнiший! Що каже, те й робить! Без лицемiрних заяв, про любов до ближнього!
  Проте дивно, що церковна система, побудована на обманi та брехнi, проiснувала стiльки столiть! I навiть прогрес лише трохи зумiв похитнути її основи.
  Десь далеко почувся шум моторiв; судячи з тональностi - це були лiтаки. Десс втiм, розраховував, що оскiльки вони накинули накидки, то англiйцi вiзьмуть їх за арабiв i не вiдчинятимуть вогонь. Великий охоронець Ганс показав протитанкову рушницю, з якої до речi можна при нагодi i винищувач збити (правда не без працi, в планi влучення!).
  Але лiтаки так i не з'явилися, пролетiли повз ... Пiсля чого араби знову тужно заспiвали ... Десс вистрiлив з пiстолета, так що смуглявцi зачепило вухо. Араб вiд страху впав. А полковник СС вилаявся:
  - Досить завивати шакали! Мовчки, марiть, та жвавiше!
  Кочiвники-погоничi пiдняли свого невдаху напарника i продовжили шлях. Хоча їхнi обличчя й стали похмурiшими, але бурчати нiхто не смiв... Полковник СС погладжував стовбур пiстолета (виготовленого за спецiальним замовленням!), що ж це вiдмiнний аргумент... При будь-якому розкладi!
  Ось цiкаво, а якщо росiяни нападуть на них першими, чи нiмцi зможуть витримати подiбний натиск азiатської армiї? У першу свiтову росiйськi зазнавали величезних втрат, здебiльшого дiяли вкрай безглуздо, але все одно сковували великi сили кайзерiвської Нiмеччини... А потiм ще за Брусилова дали прикурити пiд хвiст австрiйцям.... Так, що вiйна для них не зовсiм погана кiшка... А якщо згадати семирiчну... Навiть Фрiдрiх Великий пасував перед армiєю лаптiжної Росiї! Нi, росiян не варто недооцiнювати в жодному разi, тоталiтарний комунiстичний режим, зробив їх навiть сильнiшим! Сталiн пiдняв рiвень дисциплiни радянських вiйськ, промислового виробництва та постачання. Сильно притиснув корупцiю, а отже, зараз уже не часи Миколи Другого! Значить, СРСР ворог дуже небезпечний, навiть, мабуть, смертельно небезпечний, особливо якщо вдарить першим! У сучаснiй вiйнi фактор раптовостi має велике значення, як, втiм, i пiд час воєн давнини. Що ж, якщо ми програємо, то на вiдмiну вiд першої свiтової вiйни - реваншу не буде! Країни переможницi вже не дадуть цього зробити.... Хоча якщо мiж СРСР i Заходом почнуться тертя, адже для комунiзму не менш властива експансiя, нiж для фашизму, то буде... На трупах заданих капiталiстiв i схiдних комiсарiв розквiтне нова Нiмецька цивiлiзацiя. Хто проти нас, той ще буде з нами! I, можливо, буде велика антибiльшовицька коалiцiя!
  Ганс до села мовчав, раптом спитав полковника.
  - Може зупинитися i знову допитати хлопця з пристрастю?
  Десс негативно мотнув своєю сердитою головою:
  - Немає сенсу! Нiчого нового не скаже.
  - Тодi може, пообiдаємо, у мене в животi, виє хуртовина?
  Полковник СС здивувався:
  - I що тобi в таку спеку хочеться їсти?
  Ганс кивнув:
  - Менi хочеться, їсти завжди!
  Десс подивився на сонце, воно вже перевалило за зенiт, справдi вже четверту годину i настав час оголосити привал. Араби їли окремо зiбрав у гурток, фашисти втрьох, не погребував м'ясом i пивом. Так вони i кимарили, Десс навiть на короткий час забув увi снi.
  I бачив щось марене... Якихсь комах, спочатку маленьких, а потiм тих, що зростають i стають все бiльш жахливими ... А їхнi щелепи взагалi жахливi, така несусвiтня потворнiсть! Полковник вiдчув, що задихається, судорожно смикнувся i прокинувся. Нi, все було спокiйно два залiзнi воїни есесовця напоготовi, а потiм знову в дорогу.
  Герда та Шарлота весь день були у найважчих працях, а потiм повалилися спати як убитi та поринули у свiй свiт.
  Виникла гiгантська голограма зi стадiоном, де проходили сучаснi гладiаторськi бої. Стадiон був величезний з багатьма мiльйонами людей. Рiзношерсте море вирувало. Була битва самки-гладiатора Герди, i напiврозумної iстоти з лiги темних свiтiв, пилової туманностi.
  Герда вийшла першою. Вона була рухлива гнучка дiвчина, з бiло-перловою зачiскою. Воїн зробив потрiйне сальто, обертаючись навколо манежу. За звичаєм на ньому був лише крихiтний бюстгальтер i трусики, зокрема, до того, що не можна було приховати зброю. А так їй напiвголою треба було битися лише одним свiтловим мечем. Втiм, така зброя також досить ефективна. Умови проведення бою є НЕ самим зручними пiд витонченими голими ногами дiвчини, пiв-радiоактивнi каменi свiтяться . Вона, певна рiч, усмiхається, намагаючись не видати болю.
  Герду переповнює енергiї, вона знову стрибає та робить п'ятикратне сальто.
  - Оце я!
  А її невгамовна подруга Шарлота пояснює своєму хлопцевi:
  - До бою дiвчина ретельно сканується, в її грошi повиннi були бути або один чiп або що - то електронне. Перевiряють дiвчину також на наявнiсть чужої магiї. Те є, гладiатор може покладатися або тiльки на його тiлi, або на рiзкому розумi. Втiм, Герда нiколи дурою i простудою не була.
  - А що я сумнiвався? - запитав юнак, що скидався на Аполлона.
  - Нi! Але п'ятикратне сальто, без електронiки, показник хорошої спортивної форми. Тому все в захватi, чи вашi гiмнастки могли зробити що подiбне? - Шарлота хитро пiдморгнула.
  - Трьох могли, п'яти нi! Та й вона дуже високо стрибнула з коротким розбiгом! - Юний богатир розвiв ширше руки.
  - Така сила! Сила Третього Рейху та iнших свiтах.
  Тим часом робилися ставки. Поки що наослiп до появи противника. ГЕРБ , здається , добре вiдомi i любив це засноване на раси i роду.
  Дiвчина-гладiатор розбiглася i спочатку провела шестиразове сальто, а потiм семиразове. Пiсля цього вклонилася публiцi. Її м'язи гойдалися як брижами моря , в загальному, дiвчина виглядала переконливо: а типовий Amazon. Втiм, легше збити зiрку каменем, нiж знайти у Великiй Космiчнiй iмперiї Нiмеччина негарну дiвчину.
  - Є жiнки в наших селищах: яким любов i шана, коня на скаку зупинить, у хату, що горить, увiйде. - Проспiла Шарлотта.
  Переважна бiльшiсть несвiдомих ставок було на користь Герди. Щоправда, бiльша частина публiки очiкувала, коли з'явиться її суперник.
  I дочекалося. Розсунулися велетнi ворота, i на майданчик стала виповзати здоровенна туша. Це був справжнiй динозавр, начебто раптора тiльки щупалець мав понад тридцять. I величезний, тонн на вiсiмдесят не менше, товстiша броня. Велетень тваринного свiту.
  Мiльйони ковток, кричали, верещали, стрекотiли, заливались солов'ям. Мабуть, гiгант їх вразив.
  - Робiть ставки розумнi! - грюкає комп'ютер.
  - На кого! - скандує публiка.
  - Фрiплодофа звуть! Коза Ностра!
  Iногалакти все мастей укладали пари рiзних рiвнiв. Тут в азартi билися об заклад, доводячи справу до мiльйонiв. Деякi з тих, хто в темну поставив на дiвчину Герду: переукладали парi, на ще бiльшу суму! Козаностра їх вразив!
  Послiдували оголошення.
  - У гладiатора Герди п'ятдесят вiсiм боїв i нуль поразок, у Козаностра сто вiсiмдесят чотири бою i нiкого залишеного в живих. Робiть ставки!
  Дiвчата з батальйону СС "Вовчицi" теж укладали парi, але всi, крiм суворої командирки Мадлен, дружно вболiвали за Герду. Так що ставки виявилися одностороннiми.
  У gaupmana Мадлен , як вiн поклав особливу думку до босовi , але НЕ видiляється на пiдлеглий. Дiвчата це чудово розумiли, не особливо заперечували.
  Лише друг Шарлоти похмуро помiтив:
  - Краще втратити грошi, нiж зрадити таку дiвчину. Що грошi тлiн, презренним папером тiльки хто буде ситий.
  - Ну, добре, якщо ви такi безкорисливi! Може й самим, хотiлося б побитися? - Суворо звузила брови Мадлен.
  - А не проти! - сказала весела вовчиця Берта. - Чи можна перенестися в гладiаторський зал?
  - У нас поки що немає такої потужної магiї. - З похмурим виглядом заперечила Шарлота. - Зумiй стримати своє прагнення: ворогiв не зволiкаючи всiх убити, адже все одно настане помста, людей не можна як худобу губити!
  - Розумно сказано! - вiдмiтив її друг Аполлон.
  На аренi пролунав сигнал, i бiй почався: величезний динозавр Козаностра стрибнув уперед. Вiд удару такої колосальної маси завiбрувало напiврадiактивне покриття рингу.
  Шарлота помiтила:
  - Має конкретну назву. Чому Козаностра?
  Блондинка з легким фiолетовим вiдтiнком Берта висунула версiю:
   -Можливо, це пов'язано з тим, що в одному стародавньому телесерiалi Коза-ностра була надзвичайно крутою мафiєю, створивши з метою захоплення всесвiту свiй вiртуальний свiт динозаврiв!
  - I що з того? - не зрозумiла Шарлота.
  - А iногалакти подивилися, i на них справило враження. - не зовсiм упевнено висловила припущення Берта.
  - Все не можливе, можливо у всесвiтi! Що пiдкорюємо своєю силою незмiнною! - Проспiла Шарлотта. - I не вiдступлять нiколи солдати Рейху, вiн немов яскрава зiрка - лови моменти.
  Досвiдчена Герда (у неї раптом виникла чужа пам'ять) не поспiшала атакувати. Вона чекала монстра, стрибнувши в сторону або трохи, коли вiн пiдiйшов до небезпечної дистанцiї i спробував складка. Звiр був дуже швидкий, але через велику масу iнертний, часто промахувався.
  Герда в своїй черзi , вивчала його маневри, якщо противник виграв сто вiсiмдесят чотири бою, то значить у нього є , i сильна рука. Тим НЕ менше, бiльшiсть з боротьби, найбiльш за все, було в тi ж тварина , як вiн сам.
  Коли збиваються два такi ж нерозумнi монстри i перемагає той, хто бiльший.
  Втiм, треба придивлятися, щупальцiв багато i вони гострi вигнутi наче шомпола, можливо отруйнi.
  М'язи преса Герди грають, вона звивається як кобра пiд звуки дудочки факiра. Груди ходять ходуном, i казково гарний хлопець Шарлоти, ловить себе на думцi, що йому хочеться побачити її цiлком, оголеною немов давньогрецька богиня.
  Чудовисько кiлька разiв промахнулося, але рух не забарився. Було видно, що воно породження пекла готове переслiдувати дiвчину з методичнiстю машини.
  Герда знову стрибнула, надiславши повiтряний поцiлунок натовпу. Фiгурка войовницi стала блищати вiд поту, що виступив . Вона була нiби набита i вiдполiрована бронза.
  - Та спритна дiвчинка! - Вимовила з захоплення Берта. - Я б i сама не проти потанцювати на аренi.
  - I я б не проти ! - Говорячи так, атлетичних хлопець Шарлоти трохи злукавив. Вiн звичайно вiдчував деякий азарт та бажання битися. При цьому вiн усвiдомлював небезпеку зiткнення з гiгантом.
  Шарлота агресивно помiтила:
  - Я б'юся не гiрше за неї!
   Видно вдосталь поспостерiгавши за рухами, Герда як коник стрибнула. Її свiтловий меч замиготiв, зрубуючи з наскоку щупальця. Вони розлiталися в рiзнi боки, бризкала синя i коричнева кров. Декiлька крапельок потрапило на голi, смаглявi ноги дiвчини. Пружна шкiра зiщулилася, самка-гладiатор струсила, але залишилися опiки.
  - Ух, ти отруйний гад. - Її багатостраждальнi мозолистi ноги ходили по шипах i пекучих ранах, тiлi чудовиська. Дiвчина зумiла крок, так що вона НЕ частка її ногу.
  Берта в непiдробному захопленнi промовила:
  - Вiртуозно! Неначе гра генiя на музичному iнструментi. Добре було б ще зайнятися композицiєю.
  Коханий Шарлоти розсмiявся:
  - Але ця теорiя не повинна вiдходити вiд практики.
  Монстр зiгнувся, змусивши дiвчину стрибнути зi спини. Вона кiлька разiв перекинулася в повiтрi, вискочивши з-пiд спостереження дюжини кристалiчних очей чудовиська.
  Берта навiть пiдскочила вiд захоплення:
  - Я готова! Туди! - вигукнула вона.
  - Куди-куди! Ти звiдки та куди! - передражнила Шарлота.
  Герда знову атакувала динозавра. Вона вирiшила дiяти короткими наскоками i бажано уникати поразки отрутою. Свiтлий меч дiє за принципом виверження фотонiв у стабiльному напiвпросторi, що дозволяє за мiнiмальної витрати енергiї розрiзати буквально все. Дiвчина цим i користується. Правда в даному випадку гладiаторський меч заряджений мiнiмальною енергiєю, а значить, рiже не так сильно i швидко як хотiлося бiйця. Та й взагалi, що за бiй, коли один партнер просто бить iншого. Потрiбно, щоб i негативний персонаж мав шанс, iнакше публiка просто не ходитиме на подiбнi уявлення. А удача рiч мiнлива...
  У цей час Герд трохи помилився. Щупальцi в центрi виявилися значно швидшими, нiж з бокiв чудовиська. Одне з них кольнуло у груди, розрiзавши лiфчик. Голi груди струснулися, хлопець Шарлоти розглянув їхнi рубiновi соски, яскраво блискучi у свiтлi кiлькох iнопланетних сонцiв.
  Знову був удар: Герда зрубала пару щупалець, але права сторона грудей виявилася вiдсiчена, бризнула дiвоча кров.
  Самка-гладiатор зрубала ще щупальце i зiскочила з бар'єру.
  На додачу до всього температура брукiв стала пiднiматися. Мабуть, цим хотiли пiдштовхнути тих, хто б'ється до бiльшого зближення i якнайшвидшої розв'язки.
  Герда не могла зупинитися, хоч на секунду, босi ступнi горiли, покриваючись пухирями наче на середньовiчнiй дибi.
  Хлопець Шарлоти з подивом помiтив:
  - Чому дiвчина не одягла сандалi? -Адже обгорять її чудовi нiжки!
  Шарлота пояснила:
  - Звичай такий! Взагалi гладiатор повинен зазнавати болю, особливо якщо це жiнка. Публiцi приносить задоволення, коли страждають тi, хто бореться.
  - Космiчний садизм! - пiдбив пiдсумок "Аполлон".
  Дiвчинi вiд цього було не легше. Вона змушена була знову кидатися на монстра. У цей час її жертвою стали очi, що викликають темнi сузiр'я. Досвiд сказав жiночий гладiатор , що найбiльш часто мозок знаходиться ближче до очей. Вiд чого? Так як необхiдно обробляти занадто багато iнформацiї, яка не ослаблена довгим каналом передачi . Тому войовниця не знайома iз будовою тварюки намагалася намацати мозок.
  Один за одним, вразила чотири очi, але сама отримала пару подряпин. Чудовисько заревiло, схоже, воно теж вiдчувало бiль. I на вiдмiну вiд людини не збиралася її терпiти.
  Шарлота це вiдзначила та вивела афоризм:
  - Чим голоснiше рев - тим тихiше розум, чому вищий тон - тим нижчий iнтелект!
  - Вiрне зауваження! - погодився "Аполлон". - The Пiвень НЕ самий видатний полководець!
  Герда вiдступила, черговий випад щупалець надто вже швидкої тварини припав у плитку преса, пробивши її, майже до хребта. Видно , що навiть живiт постраждав . На щастя вiн був порожнiм, нi хто не буде об'їдатися перед сутичкою.
  Тепер гладiатриса зрозумiла, що цiлком може програти битву, не дивлячись на тимчасовi успiхи. Каменi розжарилися так, що навiть чудовисько через кiстки на ножищах вiдчуло їхню жару. Герду рятувала лише сильна тренованiсть її кiнцiвок. Дiвчина нерiдко босонога танцювала по розжареному залiзу, демонструючи надзвичайну стiйкiсть. Щоправда, цi брукiвки могли давати ще бiльшу жар, як ядерний реактор, за рахунок напiврадiоактивного випромiнювання.
  Так що мужнiсть НЕ залишити красу, НЕ дивлячись на те , що загроза смертi стала реальною. А у такому бою не можна здатися. Точнiше можна, але в цьому випадку це найсильнiша ганьба на все життя.
  "Аполлон" запитав Шарлоту:
  - А що результатом може бути лише смерть?!
  - Наскiльки я знаю Герду, вона не зробить для себе iншого вибору !
  - Мужественно, нiчого не скажеш, але я встиг полюбити її всiм серцем та душею! - Промовивши це, хлопець глибоко зiтхнув.
  Дiвчина не могла стояти i знову стрибнула на панцир, перебираючи обпаленими нiжками. Провела кiлька сильних ударiв, зробила пару-трiйку стрибкiв. Тепер вона почала робити сальто, рубала на льоту.
  - Хто не має легкостi метелика, не уникне бути розчавленим сачком! - Вимовила вона фразу, що стала крилатою з давнiх часiв . Так ще бився Гумовий лис, боксер поет. Вiн також ризикував своєю життям, але в меншiй мiрi , i такi серйознi, а головний важкий супротивник в нього ще не було.
  Шарлота пiдказувала їй, несамовито кричачи:
  - Пiдрубай його черево. У деяких з цих iстот мозку , розташованого безпосередньо поруч з шлунком.
  "Аполлон" заявив:
  - А що хiба не можна їй якось допомогти? Наприклад, магiєю?
  Шарлота заперечливо хитнула головою.
  - На аренi магiя не дiє. Хiба якась незвичайна i надзвичайно сильна.
  - А я ще не опанував хвильової магiї! - зiтхнув писаний юний красень.
  - Я, але це знати до досконалостi. - похвалився ельф, що несподiвано затесався в їхню компанiю . - Народ i магiя єдинi!
  Герда стрибнула ще кiлька разiв, тут несподiвано вилетiло лезо, воно рухалося надто швидко, не даючи вiдскочити. Дiвчина ледве встигла пiдставити руку. Вiд страшного удару зламалося i лезо, i рука, кисть гладiаторки обвисла.
  - Ось ще один хук! - вiдповiла, витираючи пiт з обличчя Берта. - Що тепер буде?
  Шарлота крикнула дiвчинi Гердi.
  - Пiднирни пiд нього! Я, здається, згадала, де у цих тварин нервовий центр.
  - Пiдкажи їй! - вигукнув коханий Шарлоти.
  - Неможливо! - вiдрiзала вогняна руда дiвчина.
  Герда рубалася ще вiдчайдушнiше, по обличчю пройшовся глибокий шрам, розсiкло щоку. Ще раз її зачепило. Рука була пошкоджена, але права де меч ще дiяла.
   Публiка бiснувалася, i бiльшiсть, що було страшно, вболiвала за монстра! Мабуть набридли постiйнi перемоги Герди. Дiвчинi, схоже, юрби , що грунтовно звикла до любовi, таке було неприємно. На якусь мить вона втратила темп, за що була негайно покарана, щупальце перебило їй нiби виточену з коричневого мармуру нiжку.
  Швидкiсть Герди впала, i вона скотилася зi спини, отримавши черговий удар, що зламав ключицю. Личко перекосило вiд болю, але войовниця через муку крикнула:
  - Я не зламаюся!
  Дiвчина впала боком на розпеченi брукiвки, зламавши пару ребер, з-за рота виступили кривавi бульки. Почувся скрегiт, чудовисько настало вiсiмдесяти тонною тушею на здорову ногу, придавивши красуню. Вiд дiвчини повалив дим, i вона забилась у конвульсiях.
  "Аполлон" скрикнув:
  - Вона гине! Невже все скiнчено?
  Берда плаксиво шморгнула носиком:
  - Швидше за все, так! Мила дiвчинко, ти гинеш, як шкода тебе!
  Шарлота з пiддiвкою помiтила:
  - Чи не лесбiянка ти Берта?
  - У жодному разi! - На доказ своїх слiв дiвчина нахилила голову "Аполлона" i мiцно поцiлувала його в губи.
  Хлопець пригнув її у вiдповiдь. Коли ви цiлувалися , як , що на насправдi пристрасно, це просто чудо.
  - Дивись уважнiше! - обiрвала полiт їхньої пристрастi Шарлота, проте в її тонi не було й краплини ревнощiв.
  Справдi, над дiвчиною схилилася величезна паща динозавра-мутанта. I в цей момент останнiм вiдчайдушним зусиллям гладiаторка жбурнула меч у промiжок мiж небом та горлом. Воно проскочило всередину. Гази, що накопичилася в шлунку , рвонули, з пащi спалахнув вогонь, i вибухова хвиля вiдкинула дiвчину. Козаностра розколовся на кiлька частин, вiдлетiло палене м'ясо.
  Дiвчина, яка втратила обидвi ноги та руки, лежала без свiдомостi. Поруч iз нею з'явилися роботи. На сканерi з'явилося зображення грудної клiтки, два серця билися насилу, але рiвно у здоровому жiночому органiзмi.
  - Гладiатор Герда залишилася в живих i їй присуджується перемога! А значить, така вистава буде, через три хвилини! - Гучно, але без жодних емоцiй оголосив комп'ютер.
  - Ставки зiграли! - крикнув чийсь, явно неземного походження, голос.
  Те, що залишилося вiд Герди, пiдiбрали.
  "Аполлон" (ну хто б мiг подумати) все ж таки сплакнув:
  - I ця дiвчина залишиться назавжди калiкою?
  Шарлота так енергiйно мотнула головою, що злетiло кiлька фужерiв.
  - Ну, ти даєш! Досягнення нашої медицини такi, що за кiлька годин вона буде як нова i не залишиться навiть найменших пошкоджень. Ну скажи мiй дурний хлопчик, де ти бачив у нас калек.
  . РОЗДIЛ Љ 12.
  Дiвчата з Третього Рейху дуже гарнi та сексуальнi. Вони трохи рiзнi хоч i клони. Але всi блондинки та свiтло-рудi. I течуть на позицiї радянських вiйськ, нiби виверження вулкана розливає лаву.
  I наступ на Африку продовжується, з неприборканою люттю.
  Втiм, i на схiдному фронтi вирують бої.
  Японцi теж пробують росiян на мiцнiсть i вiдчайдушно намагаються атакувати їх на гiрському хребтi.
  Вони сильно побитi американцями та поетом вiйська змушенi кидати обережно.
  А на них чекають радянськi дiвчата.
  Батальйон, що складається i голоногiх i напiвголих дiвчат, прикривав найнебезпечнiший напрямок - гору Високу.
  Дiвчата боролися дуже ефективно. Усi гарнi, стрункi, спортивнi.
  I миготять босими нiжками. Шпурляють гранати голими кiнцiвками. Вони все просто принаднiсть i чарiвнiсть.
  А справдi, навiщо дiвчаткам одяг? Голяка вони куди красивiшi, i прекраснiшi, спокусливiшi.
  I хочеться таким цiлувати босi, круглi п'ята. I облизати кожний пальчик.
  Стрiляючи та кидаючи голою нiжкою гранату, Веронiка вимовляє:
  - Довбати вас, не передовбати!
  Тут i Юлiана цвяхнувши японцями, i кинувши босими пальчиками гранату, пiкнула:
  - Наш незламний росiйський дух!
  I дiвчина-пiдлiток розсмiялася ... Уявила як її лоскоче за нiжку гарненький хлопчик. Так для чутливої жiночої шкiри таке приємне.
  Руда Ганна теж шпурнула босою ногою гранату. Розкидала самураїв i пискнула:
  - За найсвятiшу у свiтi Русь.
  I здорова, могутня Ангелiна кинула в самураїв голими п'ятами мiшок iз вибухiвкою i булькнула:
  - За славну нашу перемогу!
  Веронiка дала чергу. Збила японцiв i пискнула:
  - Ось вiн наш обов'язок!
  Юлiана жбурнула босою нiжкою гранату i в'янула:
  - I ми його виконаємо!
  Ганна зрiзала кiлька японцiв, i прочирiкала:
  - Росiйський шлях до перемоги!
  Ангелiна знову запустила в самураїв щось важке, пробулькавши:
  - I ми переможемо!
  Все ж таки добре, що в спеку дiвчата зняли з себе тiльники. Так вони з оголеним торсом куди симпатичнiшi. I засмаглi якiсь, i мускулистi. Тiла просто лита сталь.
  Якi чудовi дiвчата, коли оголенi.
  I не потрiбний їм одяг.
  Веронiка скошує масу японцiв i пищить:
  - Славитись наша Росiя у всiх столiттях!
  Юлiана взяла i запустила босою нiжкою гранату, i в'якнула:
  - За нашу територiю!
  Тут i Ганна взяла i довбанула, з люттю:
  - За вiчне та людяне!
  I знову летить пущена босою нiжкою граната.
  Ось i Ангелiна також взяла. Пiдкинула в'язку гранат. Вибила частину самураїв, з наскоку. I заспiвала:
  - У небi лiтати, iз сонцем грати - хочеться вiчно!
  I четвiрка дiвчат дуже красиво б'ється. I весь батальйон також. Як спокусливо мелькають їхнi босi нiжки гранати, що метають. Як красивi дiвчата на вiйнi.
  На них напливає жовта маса японських солдатiв. Самураї гинуть тисячами, але ще не зупиняються. Прут собi i пруть. Битва вкрай запекла.
  Веронiка стрiляє по японцях i щебече:
  - Наш Росiйський вибiр - честь та Батькiвщина!
  Юлiана ведучи вогонь по супротивнику, скеляє собi зуби, що виблискують яскравiше за морськi перлини. I вимовляє:
  - У кожному столiттi були герої та будуть!
  Пiсля чого дiвчина взяла i вишкiрилася ще сильнiше.
  Вогняна Ганна, паля по супротивнику, пискнула:
  - Нас не дано завоювати! Русь не поставити на колiна!
  I знову летить кинута босою нiжкою граната войовницi.
  Ангелiна запускає босою нiжкою смертельне та вбивче. I скелячи зубки, щебече:
  - Вiрю, будемо ми в Раю!
  Вiкторiя перебиває жiнку-богатиря:
  - Нi! Не в раю, а вiчно жити на планетi Земля, яка стане справжнiм неземним раєм!
  I дiвчина-капiтан шпурнула босою ногою дуже вбивчу, уламкову бомбу.
  Веронiка помiтила:
  - Ви мудрий пан капiтан.
  I теж босою ногою запустила несуче знищення.
  Юлiана пропищала та дала чергу. Викосила японцiв. Скалячи великi зубки, дiвчина пискнула:
  - Не хочу я бути старою! А хочу жити вiчно!
  Ганна теж кинула босою нiжкою гранату i iз сумнiвом запитала у дiвчини-блондинки:
  - А тобi подобається наш свiт?
  Юлiя без вагань вiдповiла:
  - А непогано! Особливо влiтку! Люблю сонце та канiкули!
  Анна iз цим охоче погодилася:
  - Влiтку, безперечно, добре! Як добре людям у молодостi!
  Юлiана люто вiдповiла:
  - Та й нехай буде вiчним лiто, як в Африцi! I Африка буде нашою!
  Ангелiна жбурнула голими, мускулистими ногами бочку з вибухiвкою i видала:
  - Нехай буде так! I за всiх часiв.
  I радянськi вiйська намагаються контратакувати японцiв.
  Батальйон босоногих дiвчат, у трусах i тiльниках першим вступив у бiй.
  Красивi дiвчата стали молотити i без того пошарпану в попереднiх боях армiю самураїв.
  Насамперед войовницi атакували батареї. У японцiв полетiли кинутi босими нiжками гранати. Вони були дуже влучними. А самi росiйськi войовницi взяли i скинули з себе тiльники. Щоб залишитися iз голими торсами.
  Так майже повнiстю оголених дiвчат практично неможливо потрапити. Коли у жiнки шкiра гола, її кулi не беруть.
  Веронiка кинула босою нiжкою гранату, i прочирикала:
  - Я буду чемпiонкою!
  I струснула своїм бiлим, кучерявим волоссям.
  Юлiана теж не така проста. Лупанула японцями. А потiм як жбурне босою нiжкою гранату, i прокриче:
  - В Iм'я Святої, царської Росiї!
  I знову трусить своїми повними грудьми з червоними сосками. А талiя у дiвчини тонка.
  Далi мчить у бiй i руда Ганна. Таке блискуче, i реактивне дiвчисько. Як жбурне босою ногою гранату. Так на всi боки розлетяться самураї. I завалятися, наче пiдкошенi.
  I дiвчина по них пальне i пискне:
  - За царя Православного та Росiйських богiв!
  Ангелiна теж лупнула. I полетiв пiдкинутий її голими, потужними, як у ломового коня, ящик iз снарядами. I рознiс масу японцiв.
  Дiвчата взагалi супер колись голенькi та босонiж. А ось у трусиках на позицiї бiгти ще крутiше.
  А соски полуничнi, та так блищать!
  Вiкторiя теж червоною цицькою запустить гранату, i по самураях як дасть. Ось це дiвка. I головне командир батальйону на есмiнцi. I теж лише в одних трусиках.
  I голими грудьми трясе. Що так красиво та сексуально.
  Веронiка взяла та кинула босою нiжкою гранату. Перебила масу японцiв i пропищала:
  - Вищий пiлотаж на абордаж!
  Юлiана теж дуже спритно голою ноженькою жбурнула гранату, i пропищала викошуючи японцiв:
  - Наш оскал та нищiвний удар!
  Пiсля чого як блисне зубками.
  I ось взяла i Ганна довбанула. Розстрiляла масу самураїв. I як це зробила.
  I ще гранату босою нiжкою як запустить. I пискне:
  - Ми не раби!
  Пiсля чого схоче, i покаже мову.
  Ангелiна взяла i прочирiкала з лютою люттю, випльовуючи по противнику заряди:
  - Я найкрутiша з крутих.
  I голими нiжками запустила важку бомбу. Та взяла та пiдiрвала самураїв, розкромкавши їх.
  Веронiка теж як вiзьме i довбає по азiатськiй ордi. I розплющує їм кiсточки.
  Дiвчина взяла i прочiрiкала:
  - Ми всiх розгромимо!
  I знову вiд босої нiжки летить забiйна та неповторна граната.
  I розмелотить японцiв. А що вони прийшли на росiйськi землi? Тут усе належить Росiї.
  Юлiана запустила босою ногою гранату i заспiвала:
  - Слава Великiй Росiї! Нам Держдума не потрiбна!
  Руда Ганна агресивно вiдзначила:
  - Я буду чемпiонкою.
  I пущена босою ногою дiвчинки граната, всiх розплющить. Одне лише криваве м'ясо i лишилося.
  А ось Ангелiна як взяла та пискнула. Вибила купу бойовикiв. I пронеслася, мов ангел смертi.
  I маса самураїв загинула.
  Росiйськi вiйська напирали на японцiв з усiх бокiв. Вони давили i трощили.
  Раз у раз спалахували рукопашнi сутички. Росiйськi солдати кололи самураїв багнетами. Гвинтiвка Мосiна це чудова палиця. Який проламують черепи. I трощать кiстки.
  Але особливо гарно борються дiвчата iз мечами. Це чудово. Особливо коли колишуться оголенi груди.
  А соски такi рубiновi та сяючi. Так на них хочеться дивитись i цiлувати.
  I цiлувати без перерви.
  Дiвчата б'ються з люттю голодних пантер, що побачили ягнят. Вони мучать їх i здирають шкури.
  Веронiка, стрiляючи по японцях, верещить:
  -Смерть за смерть!
  Юлiана кидаючи босою нiжкою гранату, додає:
  - Кров за кров!
  Ганна, строчачи по самураях, верещить:
  -Око за око!
  I теж шпурнула босою ногою лимонку. Вона була всiх сильнiша i роздерла з апломбом.
  А ось i Ангелiна взялася. Цiлу бочку, з забiйною вибухiвкою запустить, i розмолотить ворогiв.
  Пiсля чого як заспiває:
  - Я босонога слониха i дуже крута!
  Дiвчина справдi дуже потужна. I її нiжки наче кийки. Як рушить самурая в пах. Той на п'ять метрiв гору i пiдлетiв. Пронiсся наче пущена з каменю катапульта. Точнiше це з катапульти камiнь!
  Вiкторiя командир батальйону дала чергу японцям. Викосила частина жовтих воїнiв i пискнула:
  - За Русь святу битимемося.
  I голим, засмаглим колiном, як рушить у пiдборiддя. I зламає щелепу ворогу.
  Вiкторiя в азартi.
  Юлiана з ентузiазмом вимовляє:
  - Буде цар Микола, найбiльшим iз росiйських царiв!
  I весь батальйон напiвголих, босоногих дiвчат, як гаркне на все горло винищуючи японцiв.
  - Нехай буде так!
  Нiмцi тим часом наприкiнцi серпня деякi новинки технологiй почали використовувати.
  Танковий екiпаж Герди, вступив у бiй iз радянськими машинами.
  Нiмцi використовували новiтню з вiдносно коротким стволом гармату високого тиску.
  Нова зброя була калiбру 120 мiлiметрiв i початковою швидкiстю снаряда 1700 метрiв за секунду. З його допомогою можна було пробивати усi радянськi машини з великої дистанцiї. Може, тiльки крiм надважких Iсов. Але їх можна пробити, тiльки трохи ближче.
  Нiмецькi войовницi поставили свою машину iз вiдмiнним лобовим бронюванням.
  Радянськi Т-34 та Т-44 намагалися зблизитися з нiмцями, i розганялися, буквально погрожуючи таранити.
  Герда вистрiлила по радянському танку. Зiрвала з нього вежу i прочирикала:
  - Що проти тигриць наїжджати?
  Шарлота теж натиснула босими пальцями нiжок на кнопку джойстика, i пропищала:
  - Будемо чемпiонами планети!
  I розбила радянський танк.
  Довбанула по росiйських i Крiстiна. Нова гармата була автоматичною, i робила дванадцять пострiлiв за хвилину.
  Дiвчина iз золотаво-рудим волоссям, провизжала:
  - Для росiйських войовниць немає жодних перешкод!
  Златоволоса Магда теж розбила радянський танк, i вишкiрилася:
  - Я найсильнiша з сильних...
  Дiвчата були сердитi. Вiйна йде собi i йде. А коли переможуть червонi? Доки вони рубатимуться? Просто непохитнi хлопцi.
  I дiвчата у росiян все.
  Ось, наприклад, нiмкенi катували комсомолку. Спочатку роздiли дiвчину на морозi.
  Герда з неї зiрвала спочатку кожушок. Потiм разом iз Шарлотою стала знiмати чобiтки. Втiм, взуття кирзове, i збите. Розмотали онучi.
  Далi Герда розпорола ножем гiмнастерку комсомолцi i сорочку. Залишила тiльки лiфчик. Розрiзала штани.
  Шарлота смикнула комсомолку за русяве волосся. Потiм вони Герда i Шарлота, у бiкiнi повели босонiж комсомолку i в купальнику. Три голоногi дiвчата бiгли в сильний мороз. Комсомолка трималася мужньо. I цiлих двi години бiгала. Хоч i не така крута, як двi тигрицi. Нiжки у росiйської дiвчини почервонiли, а потiм посинiли вiд холоду.
  Потiм її Герда i Шарлота зв'язали ззаду, i пiднялися на дибу. Дiвчина-комсомолка затремтiла вiд болю. Стала нагинатися. Герда смикнула її за плечi i прокрутила. Охнувши вiд болю, комсомолка випрямилася в дибi, хруснули кiсточки.
  Босi ноги росiйської дiвчини затиснули в колодки i стали пiдвiшувати вантаж. Насамперед Шарлота навантажила колодою.
  Комсомолка застогнала, але потiм стиснула зуби i замовкла.
  Шарлота та Герда швидко наламали гiлки. Розклали пiд босими нiжками комсомолки та пiдпалили.
  Це так цiкаво жарити голi п'яти. I дуже кумедно, i весело красуням.
  Полум'я лизало трохи огрубiлi пiдошви комсомолки, запахло смаженим шашликом. Бiль, звичайно ж, вiд вогню жахливий. Комсомолка здригалася, з неї стiкав пiт, дiвчата тихо стогнала. Але гучнi крики стримувала страшним зусиллям волi.
  Далi дiвчину стали стiбати ялиновими гiлками. I Герда, i Шарлота лупили з усього розмаху. Навiть лопнула шкiра на спинi дiвча. Полилася змiшана, потiм кров. Злетiв i лiфчик, впав у вогонь i додав жару до босих нiг.
  Герда нахилилася i злизала сумiш поту та кровi. Їй це доставило задоволення.
  Шарлота, ущипнула комсомолку за груди. I пiсля чого взяла та вдарила кулаком у сонячне сплетiння дiвчина. Потiм руда дияволиця додала гiлок у багаття пiд босими ногами комсомолки. Паленим запахло ще дужче.
  Герда прошипiла з гнiвом:
  - Говоритимеш!
  Шарлота вщипнула за груди сильнiше i прошипiла:
  - Досить у мовчанку грати!
  Герда дiстала з багаття палаючу гiлку, i пiднесла її до оголених грудей дiвчини-комсомолки.
  Так засмикалася, i її русява головка хитнулася, впавши на бiк.
  Шарлота вишкiрилася, немов дияволиця:
  - Схоже дiвчисько готове!
  Герда хихикнула, i стала масажувати обличчя та шию комсомолки. Та була здорова i швидко прийшла до тями. Тодi блондинка-термiнатор дiстала з багаття палаючу гiлку i пiднесла до нiжного обличчя полонянки. Дiвчина чинила опiр i смикалася.
  Герда облизнулась i прошипiла:
  - Говоритимеш красуня?
  Комсомолка проскулила:
  - Убийте мене! Не мучте, будь ласка!
  Герда серйозно вiдповiла:
  - Нi! Тебе мучитимуть дуже довго i просмажать всю до кiнця.
  Шарлота помiтила:
  - А може її вiддати чоловiкам. Адже вона ще незаймана i їй буде дуже боляче, коли її...
  Комсомолка вiдчайдушно заволала:
  - Не треба! Я вам все одно нiчого не скажу!
  Герда запропонувала:
  - Пiдпалимо їй груди?
  Шарлота похитала головою:
  - Нi! Є ефективнiший спосiб видобутку iнформацiї.
  Герда кивнула:
  - Так... Це натиснути на артерiю на шиї. Щоб сформувати зону рапорту, i вона скаже нам усе, що знає, i чого не знає!
  . РОЗДIЛ Љ 13
  Шарлота хихикнула i помiтила:
  - А навiщо ми тодi її катували?
  Герда вiдповiла:
  - Чисто для насолоди. А зараз.
  Блондинка-термiнатор натиснула рукою на шию комсомолки. У тiєї закотилися очi i стали немов у мертвої риби. Герда твердо промовила:
  - Де знаходиться батарея?
  Нiмцi дуже повiльно просувалися. Бруд i сльота сповiльнювали їх рух. Бойовi дiї показали ефективнiсть нової гармати високого тиску з дуже великою дистанцiєю вражаючих Т-54 - основний радянський танк.
  Герда куляючи з великої дистанцiї, помiтила:
  - Нова зброя значно комфортнiша.
  Шарлотта iз цим погодилася:
  - Та не дає противнику наблизитись!
  Крiстiна, натиснувши босими пальцями на кнопку джойстика, пiдбила радянський танк i буркнула:
  - Але й ми такi влучнi. Просто феномени! Тож войовниць нiщо не зупинить i не зламає!
  Магда рацiонально помiтила:
  - I привертаючи до себе увагу! А саме своєю колосальною агресивнiстю!
  I дiвчина також натиснула пальчиками босих нiжок на кнопки джойстика, вражаючи танк Червоної армiї.
  Герда стрiляючи, запитала дiвчат:
  - Я дивуюся, звiдки у росiян стiльки завзяття. Вони стоять, наче зробленi з титану. I не хочуть пiддаватися.
  Шарлота зi смiшком додала:
  - I не пiддадуться! Адже це реально найсильнiший народ! Причому народ непохитний!
  Магда хихикнула i, вискалив зуби, i iскря очима блискучими, немов сапфiри видала:
  - Слава нашiй Батькiвщинi великiй!
  Христина шикнула в досадi:
  - Лондон би взяти не заважало б!
  Герда хихикнула i запропонувала:
  - А що, якi є у вас iдеї? Свiт укласти iз Росiєю?
  Шарлота пальнула по сталiнських, проламала вежу радянської машини i пискнула:
  - Нi! Про свiт не може бути й мови!
  Христина теж лупнула по танках Червоної армiї i запропонувала:
  - Там може бути про перемир'я?
  Магда тут згiдно пискнула:
  - Так тимчасовий перепочинок. Щоби повернути на Захiд.
  Герда послала снаряд i вiдзначила:
  - Реально таке можливе. Замиритися тимчасово з росiянами i самим рушать на Британiю. Бо ми вже давно не брали Лондон!
  Шарлота хихикнула, i запропонувала:
  - Вiзьмемо Москву i нас нiхто у свiтi, не зупинить!
  Христина з вискалом зубiв барсу, шикнула:
  - Нi, нiхто не зупинить i нiколи!
  Магда пискнула з дикою люттю:
  - Нi, не буде золотими гори! А будуть дiамантовими скелi!
  Герда, вишкiрилася i пискнула, розбиваючи радянську машину, немов кришталь молотом:
  - У суспiльствi споживання - повно зловживання!
  I знову блиснула дiвчина зубка, що виблискують яскравiше за перлини. Герда любила мучити i катувати.
  Ось пiонера, наприклад, взяла i живцем у царськiй горiлцi розчинила. Ось такi в неї нахили. I тортури у неї викликали збудження. Комсомолку, наприклад, вони пiсля того, як викачали всю корисну iнформацiю, стали палити вогнем. Буквально засмажили живцем груди. А потiм їх вiдрiзали, перчили та їли.
  Та Шарлота та Герда займалися людожерством. I лопали комсомолку живцем. А це так брутально i не естетично. I головне боляче.
  Уявiть дiвчину ще не вбивши, смажать i вiдрiзають вiд неї шматок за шматком. Потiм мачать у соус i їдять.
  Герда та Шарлота навiть переїли людського м'яса. У них стався пронос i дiвчат ганяло. Доводилося в кущах полегшуватись.
  А що людоїдство каране.
  Їли войовницi та хлопчикiв. Усi вчотирьох пiонера Сашка грубо подiлили, потiм на велику сковороду поклали. I на олiї прямо так пацана i засмажили. I це взагалi чудово.
   Магда їла нiжку хлопчика, i помiтила:
  - А що? Це круто та приємно!
  Христина вiдзначила:
  - Для нас все приємно!
  Соковите м'ясо пiонера нарiзали тоненькими скибочками i мачали в соусi. Дiвчата їли та спiвали.
  Герда завивала:
  Немає пощади, немає пощади вороговi! Комунiстiв я ударом, як пшеницю кошторис!
  I тупає босими нiжками снiгом.
  Дiвчата практично повнiстю з'їли хлопчика. Поласували його печiнкою. Зрiзали все м'ясо. Закусили та випили вина. Переїли, а потiм завалися спати.
  Увi снi войовницям мрiялося, що нiби їх самих чорти в казанах смажать. I заразом ще й шкiру зрiзають за допомогою ножикiв. А потiм ще й крутять i ламають.
  Пiсля цього починаються найбiльш жорстокi тортури. Дiвча пiдвiсили за волосся i стали розгойдувати на дибi. А далi палили вогником. I дiяли iз вiртуозною витонченiстю.
  Герда згадала про це, стрiляючи, а потiм спитала:
  - А як вам пекло?
  Шарлота з усмiшкою вiдповiла:
  - Цiкаве мiсце особливо щодо компанiї!
  Христина хихикнула i вiдповiла:
  - Можна чортам там хвости пiдкручувати!
  Магда з вискалом зубiв, пропищала:
  - I добиватися найвищого результату! Взагалi як щодо змагань з вогняного поло?
  Герда потрапила до радянського танку i рiшуче заявила:
  - У пеклi будуть лише вороги Третього Рейху! А справжнi арiйцi продовжуватимуть воювати в iнших всесвiтах!
  Шарлота впевнено пiдтвердила, луплячи босою ногою по бронi:
  - Нехай буде так!
  I блиснула перлинними зубами.
  Христина запропонувала:
  - Давайте собi зробимо роги!
  Магда хихикнула i гаркнула:
  - Станемо чортами найвищого розряду!
  I показала язичок.
  Дiвчата дiйсно такi веселi, i дуже у них сильнi м'язи.
  Герда помiтила:
  - Ех, Мауглi б нам!
  Шарлота поправила подругу:
  - Скорiше вже Тарзана!
  Христина хихикнула i пискнула:
  - Ах, Тарзане, Тарзане, Тарзане! Король всiх країн!
  Магда iз захопленням пропищала:
  - У нас прусський дух! У нас Пруссю пахне!
  Герда хихикнула, розколола радянський танк i буркнула:
  - Нi! Ми дiти самого Сатани!
  Шарлота прошипiла з оскалом зубiв:
  - I будемо Батькiвщинi вiрнi!
  Христина охоче пiдтвердила таке:
  - Хай будемо! Разом iз Батькiвщиною та партiєю!
  Магда пролепетала iз захопленням:
  - Вождi приходять та йдуть, а партiя залишається!
  Росiяни лупили борт у борт. Ось спалахнув i флагман Муссашi. Обвалилися труби.
  Взагалi для японцiв вiдступати западло. Але вони такi гордi. Щоправда, Муссаша виняток. I командує вiдходити.
  Але вiд росiян так просто не вiдiрватися. Японцi зазнають великих втрат i вiдступають.
  Вiкторiя, капiтан есмiнця, i така ж напiвгола, засмагла до чорноти, свiтловолосе дiвчисько, як i решта.
  Звичайно, дуже красиво, коли дiвчата майже голi, стрункi, мускулистi. А якщо нiжки босi, то це i зовсiм привабливiсть i спокуса.
  Вiкторiя люто вимовляє:
  - Я войовниця, що народилася вiд Сварога! Я онука Бога Роду. I можу творити чудеса!
  Ангелiна логiчно помiтила, лупа по самураях:
  - Я теж не з простої кровi. Бачиш, яка сильна. Мiй предок був Iлля Муромець.
  I дiвчина запустила цiлий ящик босими ногами.
  Веронiка боролася вiдчайдушно, боролася з усiма сила i запускала таку бойову мiць.
  Дiвчина дуже красива, блондинка, фiгуриста, з довгими мускулистими ногами. Дуже любила, коли її гладять.
  Веронiка вимовляє:
  - Навiщо Японiя на Русь полiзла!
  Юлiана, ця гарна дiвчина, пискнула, луплячи по самураєм:
  - Щоб знайти собi загибель!
  Дiвчина-пiдлiток за останнi мiсяцi пiдросла i стала бiльш мускулистою та пишною фiгурою. Юлiана розквiтала, i стала такою гарною. А волосся бiле з легкою позолотою. Дедалi частiше їй хочеться чоловiка. Тiльки невиннiсть втратити страшно.
  Але нехай погладять, попещуть, поцiлують, полiжуть. Найкраще мати справу з юнгами. Вони теж бояться, i бояться i менше ризику, що захочуть чогось серйознiшого.
  Юлiана дуже гарна войовниця та стрiляє. Теж мрiє стати фельдмаршалом. Крiм того, їй хочеться стати типу Магомеда i створити власну релiгiю.
  Честолюбне дiвчисько.
  От якби сам цар Микола Другий подiбно до Володимира Сонечка взяли б i ввiв у Росiї Рiдновiр'я i Повернувся б до Росiйських Богiв. Навiщо нам Марiя? Слава Богородицi - Ладе. Вона звичайно ж краща, нiж у Бiблiї. Наша Лада дуже красива, з волоссям кольору золота i вона справжня Богородиць та Мати Богiв, та Дочка Єдинородна Всемогутнього Роду! Творця Всесвiту. Рiд Був завжди i Вiн, як Аллах - Всемогутнiй, Предвiчний, Всезнаючий, Всюдисущий, i весь всесвiт його храм. Чим вiн гiрший за єврейський Яхве або слабший за нього? Рiд створив безлiч Всесвiту! Вiн прожив стiльки, що й уявити не можна! Рода був перш за все часiв. Не було часу, а Рiд Був! I завжди буде! Усi Боги-демiруги дiти Роду! А ми його онуки! Але Рiд не забороняє вклонятися своїм дiтям i Богам. Рiд - це Бог Богiв. I Сварог - Бог Богiв! А люди онуки Богiв! Слава росiйським богам!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Юлiана молотить японцiв. Схоже, росiйськi боги i росiйським людям допомагають.
  Незабаром доб'ють Того i кiнець вiйнi. А можливо доведеться ще висаджуватися в Японiї. Тим краще i Токiо завоюємо. Тим гiрше для Японiї. Втiм, стати частиною Росiї не так уже й страшно.
  Юлiана питає Анну:
  - Як ти думаєш, ми маємо захопити Японiю?
  Руда красуня вiдповiдає:
  - Звичайно ж да!
  Юлiана запитує з помилковим подивом:
  - А навiщо?
  Ганна рiшуче заявляє:
  - Щоб потiм не було небезпеки! Що не довелося знову воювати, з бажаючими помститися японцями!
  Юлiана вигукнула:
  - I це правильно!
  Росiйський флот переслiдує японцiв, i топить їх кораблi.
  Юлiана ж веде уявний дiалог.
  Ось навiщо потрiбна молитва? Тому що завжди людинi мало того, що в неї є. Коли зростають доходи, зростають i потреби. I це добре. Саме це рухає прогрес. Люди хочуть дедалi бiльше. I росiйськi Боги у цьому допомагають, стимулюючи науку.
  Мудрiсть росiйських богiв велика.
  А Християнство? Чому воно вчить?
  Що Земля i все, що на нiй є - згорять! Та хiба можна стимулювати розвиток людства?
  Звичайно - Росiйська Вiра не вчить на вiдмiну вiд Християнства та Iсламу кiнця свiту. Рiдновiрнiсть як вчить, що люди в майбутньому розвинуться i стануть самi подiбнi до Богiв-демiургiв.
  Що наука, прогрес i розум зроблять iз нас Богiв! I що люди стануть сильнiшими та мудрiшими.
  А що Християнство вчить?
  Що ми глина? Що ми нiхто! Що Бог усе, а людина - нiщо!
  А ось Рiдновiр пiдносить людину.
  Але найгiрше в Бiблiї це пiднесення євреїв над iншими народами. Пiсля цього дивуєшся, як хтось у подiбне вiрить. I чому християнство виявилося таким живучим?
  Адже могли б римляни i свою релiгiю вигадати. Адже вони розумнi. I монотеїзм зробити свiй.
  Навiщо нам чужа вiра? Є й рай - Iрiй. I Шлях мiж зiрками, Чумацьким шляхом, i вчення про еволюцiю духу. Коли ти сам можеш дорости до Бога.
  А не бути просто вiвцею, яка схиляється по раю, а її ягня пiдганяє залiзним жезлом.
  Тож є вибiр.
  Чи своє рiдне, чи єврейське - чуже!
  Ну, навiщо росiйським чужа вiра? Ех ну чому Петро Перший не вiдродив Рiдновiр'я.
  Молилися б своїм богам i своїй Богородицi Ладi.
  I стали б росiйськi боги всiх сильнiшими, i привели б нас до перемоги.
  А Араби? Вони створили свою релiгiю. I не стали брати чужу.
  Ех, чому в Росiї не знайшлося Росiйського Магомеда.
  I чому жоден цар не пiдтримав у цьому пророкiв?
  Нова релiгiя - Рiдновiрнiсть у формi монотеїзму!
  I Слава Великої Росiї!
  Дiвчата як дари по рогах японцям. Хоча самураям зараз легше.
  Ось уже нiмецькi вiйська увiйшли до ПАР, а передовi частини з босоногих дiвчат пройшли Iран i вже в Iндiї.
  Бiжать собi босi та дуже гарнi дiвчата по джунглях та пiсках, мелькаючи голими, кругленькими п'яточками.
  Нiмецькi дiвчата-клони впевнено борються та перемагають. I радянськi на морi хай i обмеженими силами японцiв б'ють.
  Дiвчата носяться по палубi - босоногi та блискучi. Стрiляють собi i валять самураїв. Такi вiдважнi чортiвки. Вони лютий вогонь. I очi блищать сапфiрами та смарагдами.
  I босi п'ята, кругляшками миготять. I блискучi посмiшки свiтяться.
  I знаряддя десять дюймiв як вистрiлив. Як лупне. Що навiть японський мiноносець розколовся.
  Юлiана пискнула:
  - Ось що росiйськi боги роблять!
  Вiкторiя, чиї голi, засмаглi нiжки так i миготiли, поправила:
  - Швидше робимо, це ми самi!
  Веронiка запропонувала:
  - Давайте тодi заспiваємо!
  Руда Ганна пiдхопила:
  - Звичайно, з пiснею буде веселiше.
  I дiвчата тупучи босими нiжками вирiшили, агресивно i з наскоком заспiвати, щось цiкаве;
  I весь батальйон дiвчат заспiвав цiлу баладу.
  Цар Миколай ти росiйська земля,
  На славу нашої матерi Вiтчизни.
  У Росiї ми всi дружна сiм'я,
  Жалiти не буде, знайте нашому життi!
  
  Для нас є iмператор просто Бог,
  Який свiтобудовою мудро править.
  I я хочу Всевишнiй щоб допомiг,
  I перетворився на купу моху Каїн!
  
  Я вiрю, що буде щастя на Землi,
  I радiсть на планетi засяє...
  Спокiй i радiсть панують скрiзь,
  Росiя стала справжнiм раєм!
  
  Побудовано буде царський комунiзм,
  Нiзвергне в пекло грiзний рик убивцi.
  I ми злiтаємо прямо вгору не вниз,
  Зникнуть супостати-кровопiйцi!
  
  Не треба думати, цар зовсiм не поганий,
  Йому додати хоч трохи удачi.
  Нехай буде з Миколою росiйський Бог,
  Тодi зможе врiзати смiливо здачi!
  
  Росiя це Батькiвщина слонiв,
  Країна чудес просто не буває.
  Не треба нам хлопцi зайвих слiв,
  Набат на лайку воїн скликає!
  
  Як не намагайся ворог Русь здолати,
  Я знаю, у тебе межа зiрветься.
  Непереможний Руссич ведмiдь,
  А над Росiєю не заходить сонце!
  
  Для Батькiвщини немає вище, знайте гiр,
  Що пiк мерехтить царства комунiзму.
  Я вiрю, скине Господь ворогiв,
  I не пройде оскали реваншизму!
  
  Хай буде над планетою Русь сяяти,
  Країна, що щастя людям подарувала...
  Iспити, здаючи, лише на п'ять,
  Адже Батькiвщини незмiрна сила!
  
  Хай буде, вiчно славиться кохання,
  У двадцятому столiттi чи двадцять першому...
  Нехай потоком ллється бурхлива кров,
  Не буде витязь просто забобонним!
  
  Ти кров ворогiв Вiтчизни хоробрий,
  Вона нехай потоком заструмить.
  I супостата просто розбий,
  Благословлять на лайку святi обличчя!
  
  Хай буде в нашiй Батькiвщинi зiрка,
  Що вказує шлях i свiтобудову.
  Здiйсниться велика мрiя,
  Всiм iншим просто в назиданнi!
  
  Та ми ворогiв Вiтчизни зламаємо,
  I впораємося з безмежною ордою.
  Над нами златокрилий херувим,
  Не бути перемозi разом iз Сатаною!
  
  Хоч знайте, Боги Руськi сильнi,
  Ми вiдродимо велич Росiї.
  Хоча слов'яни i роз'єднанi,
  Але стану однаково однiєю месiєю!
  
  Наш славний цар Великий Миколай,
  Ти здолав Японiю непогано.
  Так що воїн доблесно дерзай,
  I будь великим, а не скоморохом!
  А в Африцi бої все ще киплять iз колосальним розмахом. I битви дуже запеклi.
  Хоча столиця ПАР Преторiя впала, i дiвчата з босими нiжками захопили весь чорний континент. А це територiї бiльше, нiж увесь СРСР, за площею в рази пiвтора, за населенням, раз на той момент у три-чотири бiльше.
  I стiльки рабiв вийшло тепер у нiмцiв пiд контролем. Залишилося лише захопити Мадагаскар. I дiвчата вже пливуть у його напрямi.
  I на сходi йде наступ. Гiтлерiвцi взяли Делi та Бомбей. I тепер просуваються пiвденними регiонами Iндiї. Така ось у них сила. I iндуси падають навколiшки, i цiлують босi нiжки дiвчиськом. Примушують лизати голi, круглi, блискучi п'ятки дiвчат. Войовницi вбивають англiйських солдатiв пострiлами без промаху. I тi без зайвих слiв здаються.
  А радянськi войовницi борються проти японцiв.
  Дiвчата та їхнiй батальйон вступив у битву з самураями на сушi. Дiвчата зустрiли самураїв влучними пострiлами, шаблями та кидками босими нiжками гранат.
  Веронiка жбурнула голою ногою лимонку i пискнула:
  - За царя та Батькiвщину!
  I пальнула японцями.
  Юлiана теж жбурнула босими пальцями нiг гранату i пискнула:
  - За Русь першозвану!
  I теж цвяхнула по самураях.
  Тут i руда Ганна лупнула, i пропищала:
  - Слава матiнцi царицi!
  I теж пробила супротивника.
  Довбанула i Ангелiна, босими ногами запустивши цiлу дiжку вибухiвки, i далеко розкидавши японцiв:
  - Слава Русi!
  I Вiкторiя лупнула. Смiла японцiв та голими п'ятами пiддала руйнiвну лимонку.
  Вигукнула на всю горлянку:
  - За новi рубежi!
  Веронiка цвяхнула японцями i пискнула:
  - За вiчну Русь!
  I теж рубанула по самураях:
  Юлiана взяла, врiзала японцями. Шпурнула босою нiжкою гранату по ворогу i пискнула:
  - За єдину та неподiльну царську iмперiю!
  I дiвчина свиснула. Було видно, що пiдлiток став набагато бiльшим, груди високi, талiя вузька, стегна м'ясистi. Вона вже мала фiгуру дорослої, мускулистої та здорової та сильної жiнки. А личко таке юне. Насилу дiвчинка пригнiчувала бажання зайнятися коханням. Тiльки пестять нехай. I краще з iншою дiвчиною, та хоч не позбавить невинностi.
  Юлiана дуже спритно босими ногами жбурляє гранати в японцiв. I дуже успiшно дiє.
  Ганна дуже руда i теж дуже гарна. I взагалi в батальйонi такi дiвчата чудовi, просто найвищий смак.
  Босою ногою Ганна метає гранату i щебече:
  - Хай славиться Велика Росiя!
   I теж як крутиться.
  Ну i дiвчата, та й красунi!
  Скаче i Ангелiна. Така дiвчина велика - у два метри на зрiст, i сто тридцять кiлограмiв ваги. При цьому не жирна, з литими м'язами i крупом ломового коня. Дуже любить чоловiкiв. Мрiє народити дитину. Але поки що не виходить. Багато хто її просто бояться. I дуже агресивна дiвчина.
  Не її мужики просять, а вона сама нахабно домагається. Без сорому та сором'язливостi.
  I це їй подобається. Бути активною стороною.
  При цьому Ангелiна чудовий воїн. I багато вчинила подвигiв. Вiкторiя командує їхнiм батальйоном.
  Теж кидає босою нiжкою гранату i кричить:
  - Буде свiтло над країною!
  Веронiка жбурляє босою нiжкою лимонку i шепоче:
  - Слава Русi!
  Юлiана теж кидок робить босими пальчиками i реве:
  - На славу Батькiвщини святої!
  Анна верещить:
  - З сумом неземним!
  I теж летить кинутий босою нiжкою подарунок.
  Далi вже Ангелiна завиває. Теж кидає босими нiжками цiлу зв'язку гранат.
  I дiвка-богатир реве:
  - В iм'я Бiлого Бога!
  Вiкторiя теж надiслала гранату босими пальчиками нiжок i в'якнула:
  - В iм'я Христа!
  I дала кiлька пострiлiв.
  А Ангелiна стала писати з кулемета. У неї це дуже спритно виходило.
  Коротше кажучи, дiвка-звiр.
   Веронiка пискнула з апломбом:
  - Я взагалi супермен!
  I кинула гранату босою нiжкою.
  Юлiана теж стрiльнула. Збила японцiв.
  Прочiрiкала:
  - Слава Росiї!
  I босою нiжкою запустила гранату.
  Ганна теж запищала:
  - За Русь святу!
  Ангелiна цiлим ящиком запустила японцями. I взяла, заревла з лютою люттю:
  - За Сварога!
  Вiкторiя взяла та пропищала:
  - За новий лад!
  I гранату босою нiжкою кинула!
  Веронiка проблищала:
  - За м'язи сталевi!
  I теж босими пальцями нiг запустила гранату.
  Юлiана теж взяла i пропищала:
  - За кохання та чари!
  I босi нiжки у русi.
  Ганна руда дияволиця взяла i запустила ящик iз гранатами i пропищала:
  - За кордони на Марсi!
  Ангелiна теж бочку з динамiтом запустить i буркне:
  - За свiтовий порядок Росiї.
  I Вiкторiя як гаркне:
  - За новий шлях на щастя!
  Пiсля чого дiвчата як дружно розсмiяються.
  . РОЗДIЛ Љ 14.
  Оскiльки становище СРСР i всього свiту проти дiвчат-клонiв практично безнадiйне, то на пiдтримку Росiї вiдправлений десант попаданцiв.
  I в даному випадку це вiчний хлопчик Олег Рибаченко, котрий рiшуче готовий боротися.
  Нехай навiть iз самураями, якi намагаються наступати зi сходу.
  Тодi хлопчик i дiвчинка, теж босоногi та напiвголi в мороз залягли бiля кулеметiв.
  Коли ти босонiж у мороз, то росiйськi боги дають тобi феноменальну силу i ти здатний на великi чудеса.
  Хлопчик i дiвчинка стали стрiляти з кулеметiв по японцям, що насуваються. I робили це надзвичайно влучно. Що не пострiл, то попадання. Таке диво творили напiвголi, босоногi дiти на мороз. I саме завдяки холоду i тому, що босi ноги стикалися зi снiгом, росiйськi боги-демiурги прийшли на допомогу.
  Олег Рибаченко стрiляючи i, викошуючи японцiв, прочирикав:
  - Вiрна Лада ти нам допоможи!
  Маргарита ця вiдважна, златоволоса дiвчинка винищуючи фашистiв, теж продзвенiла:
  - Будуть поваленi злi вороги!
  Хлопчик Олег жбурнув босою ногою гранату, розкидавши японцiв, прошипiв:
  - Слава Вiтчизнi - матерi нашiй!
  Маргарита теж запустила босою нiжкою гранату i пискнула:
  - Вороги будуть стирчати бiля парашi!
  Хлопчик i дiвчинка боролися iз колосальним запеклiстю. У них було стiльки волi, сили та характеру, що можна було тiльки дивуватися.
  Олег Рибаченко ведучи вогонь, заспiвав:
  - Слава Сварогу!
  Маргарита стрiляючи, видала:
  - I Всемогутньому Роду!
  Юнi воїни були великими та чудовими!
  Олег, посилаючи без промаху кулi з кулемета, видав:
  - За нами Вiтчизна, зi мною Бiлий Бог!
  Маргарита прочирiкала з ентузiазмом:
  - Щоб Батькiвщини ворог у тяжких муках здох!
  I показала дiвчина свiй довгий язик.
  Олег, крушивши японцiв, вискнув:
  - Хай буде слава на землi!
  Маргарита iз цим погодилася:
  - Хай буде слава!
  I косила собi японцiв.
  Дiти викошували японцiв сотнями та тисячами. Тi лiзли i буквально закидали всi пiдступи трупами.
  Олег хихiкнув i помiтив, винищуючи японцiв:
  - I Чорний Бог у лайцi допомагає!
  Маргарита з ентузiазмом погодилася:
  - За нас i Чорнобог!
  I босою нiжкою як запустить гранату.
  Олег Рибаченко заспiвав:
  - Тисячi тисяч...
  Маргарита, крушивши фрицiв, додала:
  - Полк за полком.
  Хлопчика-термiнатор винищуючи, пискнув:
  - З кулемета японця приб'ємо!
  Дiвчинка-термiнатор захоплено додала:
  - Нашi герої - це краса!
  I знову вiд босої нiжки летить граната.
  Олег Рибаченко пискнув:
  - Дiвчинка вiрно, красуня боса!
  I хлопчик теж кидає босою ногою гранату.
  Дитина треба сказати красива, i дуже м'язова. А як бореться?
  Маргарита вигукує, винищуючи самураїв:
  - За Русь святу!
  I летить кинута босою нiжкою граната.
  Олег додає:
  - За росiйських богiв!
  I теж граната пущеної босою ноженькою хлопчика пролiтає. I розкидає супротивникiв.
  Маргарита, винищуючи японцiв, шепоче:
  - На славу Батькiвщини!
  I показує мову!
  I знову граната, кинута босою ногою дiвчинки, розправляється з японцями. А кулемети все пишуть.
  Олег, рубаючи ворогiв, цвiрiнькає:
  - Героїв Вiтчизни збирає сполох.
  I знову дає чергу.
  I летить кинута хлопчиком граната.
  Маргарита теж трощить супротивника i шипить:
  -За святу Русь!
  I ось летить вiд кидка босої нiжки дiвчинки граната. Розкидає на всi боки ворога.
  Олег стрiляючи, i майже кожна куля летить у цiль, спiває:
  - Батькiвщина моя ...
  I знову босою нiжкою гранату по японцях.
  Маргарита, винищуючи самураїв, пискнула:
   - Горда та мила!
  I вiд босої ноги дiвчинки мчить граната.
  Олег Рибаченко куляючи по ворогу, додає:
  - Батькiвщина моя ...
  Дiвчинка, з люттю ведучи вогонь, додає:
  - Ти вiнець розуму!
  I знову вiд босої ноги дiвчини летить забiйна граната.
  Гора Висока буквально завалена трупами самураїв. Японцi її дуже рясно зрошили кров'ю.
  Хлопчик i дiвчинка тодi осяяли тьмяну славу, але гору Висока не вiддали.
  Накат вiдбувається хвилi цунамi. Яка обрушується на позицiї росiйських вiйськ. Але тi вiдважно вiдбивають натиск противника. I показують свiй героїзм.
  Олег стрiляє, i цвiрiнькає:
  - Вiрними будемо завжди!
  I вiд його босої ноги знову летить граната. I розносить японцiв.
  Маргарита теж стрiляє. Причому робить це дуже i надзвичайно влучно, промовляючи:
  - Русь не зiгнеться!
  I теж пущена босою ногою граната попадає по самураях.
  Дiти-термiнатори кермують i педалять.
  А вже гiтлерiвцi 1 вересня 1945 року вiдзначають шiсть рокiв початку другої свiтової вiйни.
  Сам Адольф Гiтлер сидить на тронi, усипаному коштовними камiнцями. Великий завойовник, що тримає пiд окупацiєю Європу, Африку, Близький Схiд, Iндiю та частину СРСР.
  У фюрер почало рiдшати волосся на лобi i кiлька з'явилося сивина на скронях. Але поки що виглядає досить бадьоро. Рухи енергiйнi. Здаватися iдол Великої Нiмеччини не збирається.
  Як завжди перед Гiтлером овочi, фрукти, кашi та супи. Вегетарiанець. Крiм того, фюрер ще тримає форму розминаючись на тренажерах. Принаймнi розрахунки недругiв Третього Рейху, що Гiтлер сам здохне, поки що не виправдовуються. Фюрер все ще керує великою iмперiєю. I готує добити СРСР.
  У Третього Рейху достатньо дивiзiй з чорношкiрих та арабiв, а також дiвчат-клонiв, щоб це зробити. У всякому разi, фрицi впевненi, що закiнчать цю майже нескiнченну вiйну.
  Фюрер запитав Майнштейна:
  - Коли, нарештi, ми перейдемо в рiшучий наступ?
  Рейхмаршал впевнено вiдповiв:
  - Думаю 1 жовтня мiй фюрер. До Москви вже менше двохсот кiлометрiв. I її падiння не за горами. З вiйною настав час кiнчати, i маса чорношкiрих бiйцiв вже набрана i навчена. Росiяни пiдскребають останнi резерви i вiйну на виснаження, безсумнiвно, буде виграно нами про найбiльший з найбiльших.
  Гiтлер невдоволено буркнув:
  - Стiльки рокiв ви обiцяєте менi перемогу! А її все немає! Стає реально стрiмко!
  Майнштейн впевнено вiдповiв:
  - Але мiй фюрер... Росiяни дуже глибоко закопали.
  Фюрер ревнув:
  - То розкопайте їх! Ми зобов'язанi припинити страждання нiмецького народу та припинити вiйну!
  Майнштейн вкрадливо промовив:
  - Росiяни не проти свiту... Тут є про що подумати!
  Гiтлер рiшуче вимовив:
  - Немає миру в жодному разi не буде! Тiльки перемога! Потрiбно покiнчити з бiльшовицькою заразою раз i назавжди!
  Майнштейн iз цим погодився:
  - Та треба покiнчити мiй фюрер! Ми намагаємося максимально берегти кров арiйцiв. I наступаємо зазвичай у тепло, щоб попереду йшли араби та негри. Таке у нас кредо!
  Фюрер жорстко наказав:
  - Наступайте вздовж рiчки Дон... I водночас, було б непогано взяти i Тихвiн i задушити Ленiнград у подвiйному кiльцi блокади!
  Майнштейн згiдно кивнув:
  - Це було б непогано мiй фюрер! Навiть дуже непогано!
  Гiтлер, скелячи зуби, прошипiв:
  - Битимемо розкосо!
  Тим часом пролунав горн. З нагоди свята розвага: гладiаторськi бої.
  Фюрер пробулькал:
  - Ми народженi, щоб казку зробити буллю! I ще треба бути ощадливими!
  Справдi, на арену вийшло три дiвчини чорного кольору шкiри, в пов'язках на стегнах, з голими грудьми i босоногих. Озброєних тризубцями та кинжалами.
  Проти них вивели трьох красунь з бiлої, але смаглявої шкiри. В даному випадку єврея.
  Теж майже голих, лише в тоненьких трусиках. Озброєних мечами та маленькими щитками.
  Гiтлер дуже любив, коли б'ються дiвчата. Але йому неприємно, коли гинуть дiвчата з бiлої раси. Тому на ринг виводили чорношкiрих, євреїв, циганок - тих, кого не шкода пускати у витрати. Iнодi билися i росiйськi бранки.
  Взагалi фюрер дещо змiнив своє ставлення до слов'ян. Свiтловолосi та красивi слов'янки стали видаватися замiж нiмцям. Причому, як другi, третi та четвертi дружини.
  У Третьому Рейху узаконили багатоженство. Тим бiльше, що виник рiзкий дефiцит чоловiкiв. Крiм того, беручи в дружини красивих блондинок iнших нацiй, фюрер розраховував збiльшити кiлькiсть Фолькдойче. Взагалi нiмцiв надто мало, щоб керувати свiтом. Тому доводилося брати всiх поспiль.
  Багато полякiв набули нiмецького громадянства. Слов'ян з арiйськими рисами теж записували в нiмцi.
  Активно використовувалося штучне заплiднення, генетично обдарованими самцями. I це робилося дуже активно.
  Гiтлер i сам думав про мир на сходi. Але виявляв упертiсть. Тим бiльше у США та Британiї вже є атомна бомба i так просто проти них i не втечеш.
  Босоногi та стрункi дiвчата: чорношкiрi та бiлошкiрi зчепилися. Почалася битва.
  Фюрер запитав у Шпеєра:
  - От скажи менi мiнiстр, чому рабiв вистачає, а перемоги нема?
  Головний зброяр чесно вiдповiв:
  - Тому що квалiфiкацiя у робочої сили низька. Африканцi роботящi, нехай i з-пiд палицi, але погано навченi. Тому не все так просто з технiкою.
  Гiтлер наказав:
  - Навчати рабiв треба! I не шкодувати на них батогiв та печей. Взагалi, давно настав час покiнчити з росiянами. Що там у вас не виходить?
  Шпеєр вкрадливо повiдомив:
  - Нова гармата високого тиску, дає нам переважну перевагу на полi бою. У цьому планi ми сильнi, як нiколи. Плюс iще пiрамiдальнi танки нового поколiння. Технiка вдосконалюється мiй король. I перемога близька!
  Фюрер кисло помiтив:
  - Дай Боже... Але це ви менi кажете не перший рiк!
  Шпеєр помiтив:
  - Росiяни пiдскребають останнi резерви. У них майже не лишилося чоловiкiв. У нас є Африка i араби, i зрозумiло Європа. Ми їх вiзьмемо iзмором. Вони тривiально не вистачить населення проти нас. Тож перемога неминуча i час працює на нас!
  Майнштейн вважав за потрiбне додати:
  - Ще Туреччина активiзує бойовi дiї, отримавши вiд нас багато зброї в кредит!
  Фюрер промовчав i глянув на сцену бою. Єврейки билися бiльш злагоджено. Одна чорношкiра вже була вбита. Друга отримала кiлька поранень i ось-ось мала впасти. Ух, краще було б випустити на них левiв чи крокодилiв.
  Гiтлер досить жорстко помiтив:
  - Турки недостатньо активнi. Це факт. Потрiбно їх простимулювати. I взагалi чому немає якихось стратегiчних проривiв?
  Майнштейн запевнив фюрера:
  - Кавказ цього року буде наш великий. А з ним разом i вiйна пiде по-iншому. I Сталiнград буде взято нами. Я в цьому впевнений. Ми створили дуже потужнi газомети, якi вирiшать, чи виходить битва.
  Фюрер ревнув:
  - Не вийде - вiдповiсти головою!
  А японцiв радянськi дiвчата дуже активно й агресивно тиснуть i викошують влучними пострiлами.
  Дiвчата спiвали i кидали у японцiв гранати.
  Ось жбурнула лимонку босою ногою Вiкторiя i заспiвала:
  - У Росiї дiвчата бiйцi!
  Тут i Веронiка запустила голою кiнцiвкою смертельний подарунок i видала:
  - I ми войовницi класу супер!
  I дала чергу з кулемета. Викосила кiлька шеренг японцiв.
  Юлiана вродлива дiвчина теж дала чергу. Зрiзала самураїв... I скеля зубки заспiвала:
  - Велич росiян пiзнає планета!
  I блисне гострими зубками!
  Вродлива й вогняна Ганна теж запустила гранату. Розкидала самураїв i пискнула:
  - За новий свiт! Ти тепер мiй кумире!
  I боса нiжка як майне!
  I чудова Ангелiна теж як вiзьме та запустить гранату. I розкидає всiх супостатiв.
  Дуже здорова ця дiвчина-воїн. I просто справжня богиня. У нiй така енергетика.
  I войовниця проревела:
  - Слава Батькiвщинi, i нам!
  Вiкторiя взяла i прошипiла, ведучи вогонь навскiдку:
  - Хай буде наша Батькiвщина на самому пiку успiху!
  I боса нiжка жбурляє гранату. Яка летить та всiх знищує.
  Веронiка теж стрiляє, i дуже вдало вбиваючи генерала серед знатних самураїв.
  I летить кинута босою нiжкою граната. Падають японцi.
  Дiвчина кричить:
  - У величi Росiї сумнiваються лише покiйники!
  I покаже перлиннi зубки!
  Юлiана охоче пiдтверджує:
  - Ми всiх сильнiшi! Були вчора, є й сьогоднi!
  Руда Ганна iз захопленням додає:
  - I будемо завтра!
  Кинута босою нiжкою граната розриває супостатiв.
  Ангелiна цiлу скриньку зi снарядами запустила босими ногами i видала:
  - Майбутнє за нами!
  Наташка використала останнi спокiйнi днi для знищення фашистiв. Строчила, тримаючи собi перо босими пальцями нiг.
  Попереду йшли хлопчик та дiвчинка: Олег та Маргарита.
  Дiти винищували японцiв i просувалися до iмператорського палацу. Мiкадо урочисто оголосив, що не залишить столицю i залишиться там назавжди.
  Олег дав чергу по самураях i жбурнув босою ногою гранату, пропищавши собi:
  - Русь нiколи не здасться!
  Маргарита теж запустила босою ноженькою лимонкою i просипiла, скелячи зубки.
  - Переможемо чи помремо!
  I батальйон дiвчат проривається до палацу мiкадо. Всi дiвчата у форменому одязi залишилися тiльки в трусиках. I такi майже оголенi борються як героїнi.
  Вiкторiя жбурляє босою нiжкою гранату i пищить:
  - Миколо ти мiкадо!
  Веронiка теж запустила голою кiнцiвкою презент смертi i перевiряла, скелячи зубки:
  - Наш цар крутiший за всiх!
  I перлами як блисне! I таке слiпуче дiвчисько.
  Юлiана теж щебече iз захопленням, i запускає босою ногою гранату:
  - Я психологiєю переможниця!
  I показала мову.
  Крушить собi самураїв.
  Стрiляє i Ганна, ця руда дияволиця. I так влучно це робить. Викошує японцiв.
  I реве на всю горлянку:
  - Славитись моя країна свята!
  I скеляє свої зубки!
  Ангелiна теж жiнка-богатир як вiзьме i цiлу скриньку з вибухiвкою запустить.
  I японцi на всi боки полетiли.
  Дiвчата йдуть у наступ, змiнюючи супротивникiв. Досягаючи вiдчутних успiхiв. Вони вiдчувається грiзна грацiя, i невтомний натиск, i вiдсутнiсть слабкостей. А голi груди найкраща гарантiя непереможностi та непотоплюваностi.
  Вiкторiя, зрiзуючи японцiв, щебече:
  - Руки з дуба, голова зi свинцю!
  I босою нiжкою кидає гранату. Розкидає самураїв.
  Валентина також веде вогонь.
  Зминає японцiв. I розносить їх на уламки.
  Все ближче та ближче до палацу. I боса нiжка кидає гранату.
  Здаються зляканi японцi. Розколюються на частини.
  Дiвчина-термiнатор вимовляє:
  - Перун нехай буде з нами!
  Юлiана чудова дiвчина-термiнатор стрiляє собi i трощить мiлiтаристiв. Вишкiрила зубки.
  Дiвчина просипiла:
  - Ми витязi найбiльшої Росiї!
  Дiвчина кинула босою ногою гранату. Розкидала ворога.
  Юлiана взяла i знову заспiвала:
  - Навчав Суворов вперед дивитися! А коли встали, стояти на смерть!
  I вишкiрилася в усмiшцi.
  Вогняна Ганна теж заспiвала i гаркнула:
  - За новi рубежi!
  I додала з оскалом:
  - А ми завжди попереду!
  Ангелiна дiвчина-богатир теж довбала по ворогу. Розкидала iмператорську гвардiю i пискнула:
  - За досягнення епохи!
  I знову кинутi босi нiжками гранати летять.
  Дiвчата пресують ворога. Пам'ятають героїчну оборону Порт-Артура, яка не забудеться у вiках.
  Ех, ну як така армiя могла в реальнiй iсторiї програти та ще й японцям?
  Ось це ганьба.
  Вiкторiя кидає босою нiжкою гранату i свистить:
  - За Росiйський рубiж!
  Веронiка теж запустила щось смертельне босою ногою i вiдчайдушно пискнула, вискалив зубки:
  - За новi успiхи!
  I дала чергу по японцях.
  А тут Юлiана теж як вiзьме i б'є. А тут ще босою нiжкою взяла та й пустила гранату.
  I пiсля цього проспiвала:
  - Ми не пiддамося ворожому диктату!
  I вишкiрила собi мордочку!
  Красива молода дiвчина з фiгурою спортсменки. I дуже вiдважна.
  I Ганна як довбає по японцях. Крушить їх, i босою нiжкою гранату дуже спритно кидає.
  I розкидає ворогiв, наче пляшки вiдлетiли вiд кулi.
  Дiвчина реве:
  - Шоколад, це по-нашому!
  Анна справдi дуже любить шоколаднi цукерки.
  Войовницi тут найвищого врожаю та бойової комплекцiї.
  Бої на схiдному фронтi йдуть у млявому виглядi, i не надто активно. Нiмцi не поспiшають. Гiтлер розтягує насолоду.
  
  Нiмцi наступали вздовж Дону. Одночасно намагалися таки взяти Воронеж.
  Четвiрка дiвчат вiдважно боролася, i виявляла героїзм.
  Вони стрiляли влучно.
  Ось Наташка кинула босою ногою гранату, розкидаючи фашистiв. I прогарчала:
  - Слава героям Росiї!
  Красива, дуже фiгуриста четвiрка дiвчат. Вони зняли бюстгальтери i оголили груди. А соски такi полуничнi, апетитнi.
  Веде дуже влучний вогонь та Зоя. Викошує фашистiв, i попискує iз захопленням:
  - Я чемпiонка свiту!
  I теж як босою нiжкою жбурне гранату. Фашисти розлiтаються в рiзнi боки, наче хвилi вiд падiння метеориту.
  Так Зоя любить убивати!
  А тут ще вогонь веде Августина. Теж стрiляє дуже влучно. Винищує фрицiв.
  I знову вiд її босої ноги летить граната. Розбиває на трiски фашистiв.
  Свiтлана теж цвяхить фрицями. I ще спiває:
  - Я дзвiнка дiвчина! Сумнiву в ганчiрку всiх!
  I її босi пальцi нiг кидають руйнування.
  Дiвчата звичайно навiть дуже! Чудовi, квiтучi, зухвалi.
  I нiмцi пригальмовують поступ. Хоча артилерiя активно працює. Що взагалi супер! Просто самий пiлотаж гросмейстера.
  Наташа веде вогонь... I перед очима проноситься сцена тортур.
  Нiмцi впiймали дiвчину-комсомолку. Роздiли її догола. I засунули в казан з водою. Розпалили пiд ним багаття. Стали варити живцем. Дiвчина заволала вiд нестерпного болю. Фашисти дозволили їй вискочити з казана.
  Потiм остудили воду, i знову її жбурнули i почали нагрiвати. Так варили дiвчисько кiлька разiв.
  Ось нелюди... Потiм повiсели дiвчину на дибу i припiкали розпеченим прутом. Замордували красунi до смертi.
  Ну як таким не мститись.
  Наташа жбурляє босою ногою гранату, розкидає фрицiв, i посмiхається собi з усмiшкою.
  Така чудова краса.
  Дiвчина вимовляє:
  -Це буде круто!
  Зоя теж дала чергу. Викосила фашистiв. Зрiзала гiтлерiвцiв та їхнiх найманцiв.
  Потiм знову метнула босою ногою гранату i прочирикала:
  - Чудова четвiрка та воротар!
  Далi бiй продовжувався, з натиском та образами.
  Руда Августина запустила босою ногою гранату. Розкидала фашистiв, замочила масу народу гранатою. I всiх цих фрiцiв.
  Пiсля чого проревела:
  - Я втiлення Батькiвщини!
  I дiвчина уявила себе зґвалтованою. Як це приємно та круто! I вона молотить собi фашистiв. Дiвча просто супермен. Найкрутiша з усiх i постiйно заряджена на перемогу.
  Свiтлана теж чарiвна дiвка. Дала влучну чергу i викосила фашистiв. А потiм як метне босими пальцями нiг гранату. Як розколошматит фрицiв.
  I таке блондинка влаштує. Усiх покосить з одного пострiлу. I прочiркає скеля зубки:
  - Буде вiчне свiтло i свiтанок!
  Дiвчата тут такий пасаж. Чудовi войовницi - найвищого пiлотажу.
  Наташа свиснула. Кинула босою ногою гранату i прошипiла:
  - Я велике дiвчисько!
  Хоч ця нескромна заява, але частково вiрна. Такi тут войовницi симпатичнi.
  I дуже красивi. З блискучими очима, i зубками перлами.
  I б'ються славно, кидаючи босими нiжками разючi предмети.
  Але перемогти фашистiв надзвичайно складно. Це як кулаком бити у стiну.
  Зоя взяла i пустила чергу за гiтлерiвцями. I викосила їх, немов був копитом велетенський кiнь, вибиваючи траву.
  Пiсля чого дiвчина кинула босою ногою гранату i проворкувала:
  - Я така мрiя мiльйонiв!
  I показала мову. Ось це дiвка - справжнiй термiнатор. Усiх запiарить i роздере. I пиляє без жодного сумнiву з великою швидкiстю.
  Зоя взяла i заспiвала:
  Солдат завжди здоровий,
  Солдат на все готовий!
  Августина теж кинула босою ногою гранату. Розкидала фашистiв i видала з апломбом:
  - I пил, як з килимiв, ми вибиваємо з дорiг!
  Свiтлана, стрiляючи, доповнила:
  -I не змiнити ноги! Сяють нашi обличчя! Виблискують чоботи!
  Вiйницi як ми бачимо при повному парадi. I взуття дiвчатам не потрiбне. Вони здатнi всiх стерти в пилюку або в порошок, такого ось сiрого кольору.
  Наталя, ведучи вогонь по фашистам, замислилася. Справдi, чому неможливо досягти успiху без обману? Ось Сталiн, наприклад, взяв та обманом захопив владу. Обiцяв Зiнов'єву та Камiньєву золотi гори, а сам їх розстрiляв.
  Чи логiчно подiбне? Точнiше логiчно - не обдуриш не проживеш!
  Наташа кинула босою нiжкою гранату i проворкувала:
  - Я зiрка великого розмiру!
  Зоя теж вистрiлила. Потрапила i прочiрiкала:
  - I я теж супер!
  I летить кинута босими пальцями нiг граната. I як фашистам дiстається. По найбiльшi гланди.
  I Августина стрiляє. I потрапляє дуже здорово. I розгромила фрiцiв, наче ударом кувалди.
  I боса нiжка теж кидає гранату дуже хвацько.
  Августина пискнула:
  - Не буди лихо, поки тихо!
  I знову дала влучну чергу.
  Свiтлана знову лупнула. Зрiзала фашистiв. I промимрив:
  - Я дiвка взагалi супер!
  I блисне очима i пискне голоском!
  Та це такi дiвки, що з ними палець у рот класти не слiд - вкусять!
  Наташка стрiляючи, промовила:
  - Почали говорити, все про довголiття.
  Зоя, жбурнувши босою нiжкою гранату, додала:
  - Кров поки смоктати вирiшили погодити...
  Августина кинула гранату, i прочирикала:
  - Смачне на третє!
  Свiтлана босими пальцями нiг запустила подарунок смертi i провизжала:
  - Ех та я крута!
  У жовтнi 1945 року нiмцi майже зайняли Воронеж i зупинилися. Настало тимчасове затишшя.
  . РОЗДIЛ Љ 15.
  Бої все ще продовжуються. Хоча Африка i пiдкорена фашистами, i навiть Iндiя.
  Тепер босоногi дiвчата атакують Китай i намагаються захопити цю територiю. Китайцi чинять опiр i дiвчата їх масово вбивають.
  I заразом змушують цiлувати свої босi нiжки. Герда та Шарлота згадують свої колишнi подвиги.
  Аполлон вiдповiв:
  - Нiде! У нашому щасливому свiтi немає i не може бути калiк! Тому що пiдкорив свiт Третiй Рейх дарує всiм щастя!
  Дiвчата пiдняли руки в бадьорому привiтаннi:
  - Зiнд Хайль! Звiсно ж щастя! Ми хочемо добра... Два бiлих крила над свiтом! У наших душах свiтло, найяскравiший свiтанок - не описати Шекспiрам!
  На жаль, знову пробудження... Герда прокинулася, вiдчувши дикий бiль у тiлi... Нелегко це ганяти по пустелi i тягнути танки, навiть якщо ти вважаєшся надлюдиною. Або iстиною арiйкою - нещадною до ворогiв Рейху! У Шарлоти втiм, болiло не менше i вона навiть простогнала:
  - Яка бiль! Який бiль - Третiй Рейх проти янкi - сто нуль!
  Герда спробувала пiдбадьорити себе та подругу:
  - Надлюдина по Нiцше має бути нещадною до iнших, але ще бiльше до себе!
  - От би самого Фрiдрiха Нiцше змусити бiгати по пiсочку i тягнути танк зрозумiв би... - пробурчала Шарлота.
  Герда погодилася:
  - Та згодна: хто не страждав, той не зрозумiє!
  Пiсля снiданку Мадлен втiшила дiвчат.
  - Тепер проста пробiжка, звичайно з вантажем. Прогнозується зростання активностi англiйцiв, поверне їх стерв'ятникiв, так що краще не ризикувати танками. Адже якими б ви дiвчата крутими не були, тягнути танк швидше, нiж вони йдуть своїм ходом, не зможете!
  Герда невдоволено буркнула:
  - Звичайно, не сам же везеш!
  Мадлен розлютилася, або вдала, що розлютилася:
  - Пiвсотнi ударом палицею по п'ятах це дурне дiвчисько!
  Вовчицi кинулися виконувати наказ панi. Герда покiрно лягла i вставила свої босi, витонченi нiжки в заздалегiдь припасований пристрiй. То була фалака! Дiвчина вдихнула глибше, намагаючись не видати душевних мук. Мадлен сама пiдiйшла до своєї жертви, доторкнулася до неї огрубiлi, ще не встигли запилитися п'ята. Чмокнула язиком i вимовила:
  - Вважай удари!
  Для биття Мадлен обрала спецiальну палицю, гумову, але зi сталевим стрижнем усерединi. Сама командир теж ще за вiком дiвчина, але через масивну, атлетичну фiгуру, що здається старшою за свої роки, понюхала гуму i друг рiзко вдарила.
  - Раз! - промовила страждаючим тоном Герда.
  Мадлен ударила Герду по п'ятах ще сильнiше.
  - Два! - промовила дiвчина.
  Командир роти СС продовжила розправу. Вiн намагалася розподiляти удари рiвномiрно, щоб бiль був максимальним, але при цьому уникати калiцтв. Герда вважала, намагаючись менше уваги звертати на палаючi пiдошви. Коли вона босонiж бiгала снiгом, бiль був не меншим, але дiвчинка терпiла i не сповiльнювала кроку, розумiючи, що її порятунок саме в швидкостi. Iнакше обморозишся, станеш калiкою i пiдеш у витрату. Так що треба, значить, треба бути iстиною арiйкою i терпiти, загартовуючи мужнiсть. А взагалi болю як такого i нi! Це iлюзiя. Насправдi , цi сiонiсти винайдений бiль, слабкiсть i старiсть! А на дiлi бути богом судилося людинi, вiрнiше надлюдинi! А хiба надлюдина повинна плакати, нехай навiть ти всього лише шiстнадцятирiчна дiвчинка, ще жодного разу, не цiлована хлопцем. Нi в якому разi!
  За рахунку п'ятдесят( слава провидiнню не збилася!), Мадлен зупинилася i заявила:
  - Молодчина! Одна на цьому покарання тобi не закiнчено. Будеш, бiгти пустелею босонiж не змащуючи пiдошви захисним кремом. Додатковий бiль стане тобi уроком!
  Герда слухняно кивнула:
  - Спасибi командире.
  Насправдi , то дiвчина була особливо щаслива, i це боляче бiгати так i без захисного крему воно болить ще бiльше, але вона сподiвалася пережити. У неї мiцнi пiдошви, взуття елiтнi дiвчата одягали лише пiд час парадiв, або в тому випадку, якщо на морозi слiд провести дуже багато часу, поза витривалiстю органiзму. Але ось дивно, дiвчатка при такому суворому загартуваннi практично не хворiли... А може, закономiрно! Ось у часи царської Росiї, дитяча смертнiсть була висока, зате тi, хто виживав, були на диво здоровими дiтьми та людьми! Ну, а тепер бiгти босонiж розпеченим пiском пустелi... Що ж вона i це витримає!
  Ой, ой, ой як боляче, але не морщитимось, а краще посмiхнемося. Якщо малюк усмiхнеться: можливо, все обiйдеться!
  Герда навiть повнозвучно заспiвала, голосок полився по пустелi:
  Фортуна ти невiрна подруга,
  Сестра потреби та тяжкої працi!
  Як коротка миттєва мить дозвiлля,
  Хоча охота перемагати завжди!
  
  Народити дитину - її чути лепет,
  Вовчицям знати не скоро судилося!
  Ворогiв увiгнати спочатку - треба в трепет,
  Хай у лютi вирує моє вино!
  
  Для дiви меч - найперша втiха,
  Вiн їй дарує вiру у швидкий крок!
  А десь ураган вирує пекла,
  Любов до Вiтчизни висловимо у вiршах!
  
  У вiршах, що не писалися водою каламутною,
  А тi, що кров'ю стiкав боєць!
  Але буде час нам для життя чудовий,
  Коли Всевишнiй люблячий Батько!
  
  Але на Батька сподiватися не варто,
  Оскiльки ми вже дорослi майже!
  I коли враз бажаємо кращої частки,
  Коли несправедливiсть не мовчи!
  
  Дерiсь за кожен колос на галявинi,
  За кожну перлину та лист!
  Войовницi люто дерзайте,
  Девiз простий: бiйся i борись!
  
  Нi без боротьби успiху - свiт такий,
  Що не зiрвати плiд, якщо руки мох!
  Петля стиснула горло ще вже,
  Джерело раптом ненароком усох!
  
  Але Батькiвщина дала нам суперсили,
  Ти воїн, рицар нова людина!
  Те, що було нам тепло та мило,
  У сердечку дiва збереже навiки!
  Дiвчина заспiла, їй пiдспiвували подруги... Вклонилася вiтру i помчала далi. До чого часом буває, прекрасний, свiту, навiть коли боляче. I що ж вона добiжить до кiнця, бо воїн... А нiмецький воїн - це навiть не шматок залiза, а щось твердiше стали! I йому застогнати, значить себе зрадити!
  На обiд дiвчатам не дали вiдпочинку, i незабаром три вовчицi впали непритомнi. Їх пiдхопили ременями i потягли, одразу вдесятьох. Серед упрягшихся була й Герда. Як по- звiрячому палали голi пiдошви дiвча i нили iкри, але вона навiть не застогнала. Тiльки язик розпухнув вiд спраги, i було боляче говорити. А ще за пiвгодини звалилося одразу п'ятеро войовниць. Пiсля чого була оголошена пауза i дiвчатам дозволили попити води. А потiм добровiльно-примусове пекло продовжилося.
  Дiстатись до бази дiвчатам не вдалося, i вони були змушенi заночувати просто в пустелi. Войовницi протягли навколо себе волохатi мотузки, пiсля чого лягли одна з одною, на плащ-намет. Занурилися в сон... Герда знову бачила щось батальне;
  Ось вона та iншi войовницi скачуть на конях. Попереду на них чекають гарнi битви, тих славних часiв, коли цiнувалися мужнiсть i честь, а всi були лицарям... Усi хто воював , без таких єзуїтських прийомiв, коли по пiхотi бомбять з повiтря. А тут приблизно рiвна холодна зброя i маса можливостей виявити доблесть.
  Їх грацiйна гонка нарощує та нарощує темп. Поступово розiгнавшись, скакуни досягли дивовижностi швидкостi. Ось знаменитий "Семимильний крок" Третього Рейху! Коли кiнь не кiнь, що дивне i крилате. Волосся наїзниць нiби застигло в повiтрi i тяглося золотими, перлинними, смарагдовими шлейфами... I лише iнодi, вони нервово тремтiли в такт руху, наче тоненька струночка гiтари.
  Потужнi м'язовi тiла коней витягувалися в довгих, нiби лiнивих, стрибках, а потiм складалися майже вдвiчi, як величезнi пружини, щоб знову вiдштовхнутися вiд землi. Стрибки слiдували один за одним, ритмiчними iмпульсами, синхронно у всiх тварин загону. Герда залюбувалася: рухи скакунiв були настiльки вiльними, нiби їх не сковувало. Хоча звичайно фiгуристi з рельєфною мускулатурою, напiвголi войовницi, здавались частиною коней, скiльки вправно вони сидiли. Красунi били в боки своїми босими п'яточками, а скакуни забувши, що за ними рвуться несамовитi вороги, кинулися в це чарiвний пiвбiг-напiвполiт!
  Гердi уявлялося нiби вона летить у винищувачi ... Як їй хотiлося в цей момент стати льотчицею i шматувати британськi лiтаки - несуть смерть Нiмеччини.
  Загiн суперечки втягнувся в чагарниковi проходи. Чарiвнi вершницi-войовницi на переднiх конях пригнулися, напружено вдивляючись уперед i ховаючись за вигнутими шиями тварин. Їм мускулистим красуням гiдних найпрестижнiших подiумiв, належало першими виявити ворога, ризикуючи потрапити пiд смертельну зливу. Острови намертво сплетених гiлок раз у раз несподiвано розступалися, оголюючи новi проходи, схожi на русла рiчок. Вовчицi кiнного загону гнучкою хвилею перетiкали по них, наче темний потiк, що зблискував сталлю.
  Герда уявила собi танкову колону, що йде на Париж. Нiмеччина тодi боролася одна, проти трьох iмперiй, що мають колонiальнi володiння: Англiї, Францiї та Голландiї, а також Бельгiї... Лицемiрний Франко вiдмовився вiдкрити другий фронт i навiть вiв сепаратнi переговори про те, що вiн отримає, якщо вступить у вiйну проти Нiмеччини. Муссолiнi затiяв таємне листування з Черчиллем, у тому якi нiмецькi мiста перейдуть Iталiї у разi вiдкриття другого, пiвденного фронту, а найпiдступнiший Сталiн мобiлiзував дедалi новi дивiзiї. Поради групували потужнi танковi кулаки( Ця iнформацiя раптово випливла в мозку Герди). Якби чаша терезiв завагалася, а гiтлерiвськi вiйська забуксували, то... Можна було отримати одразу кiлька фронтiв i потрапити до стратегiчно програного становища. Але Гiтлер виявився генiєм, не просто перемiг, а перемiг швидко. Зайшов у тил i знищив спочатку одну частину вiйськ союзникiв, та був iншу. I хоч у захiдникiв було бiльше гармат, солдатiв та танкiв, змусив їх капiтулювати! Та й не мали союзники того стрижня, того особливого фашистського духу (не даремно фашизм, вiд слова фашина-зв'язка!). От i програли, коли вiйська заходили їм у тил.
  Дух виявився сильнiшим за матерiю, а наступати можна, маючи менше сил! Чому пiд час першої свiтової вiйни не вдалося перемогти? Можливо через те, що режим кайзера не мав такої великої довiри у народу, як уряд Гiтлера... I не настiльки майстернi були старi полководцi, та ще й воювати довелося на два фронти...
  Раптом Герда вiдчула як подiбно до променiв заходу сонця, згустилися недобрi передчуття - а якщо червона Росiя нападе, i знову вони опиняться пiд подвiйним ударом? Щоправда, зараз уже немає основної пiшої сили Францiї, а отже, буде легше. Крiм того, нiмцi єдинi i зiбранi, згуртувалися навколо свiтлої нацiонал-соцiалiстичної iдеї. Такими згуртованими вони нiколи не були!
  Новi та новi чагарниковi острови на високiй швидкостi проносилися повз i зникали подали. Самi чагарники були помаранчевi в зелену цятку, iз закругленими, як риб'ячi гачки голками. Вони всi намагаються схопити коней за копита, а листя нагадує хижi пики, приблизно таким у середньовiчнi художники малювали чортiв! Товстi вогненно-рудi косички дiвчини-богатирки Мадлен танцювали в повiтрi перед Гердою. Зосереджена дiвчина вчепилася обома руками в ременi управлiння, але все одно була витiснена з перших рядiв. Якось ненав'язливо з обох бокiв приклеїлися ще двi войовницi. Незворушнi наїзницi, що закам'янiли i водночас парадоксально рухливi, стрункi, витонченi i водночас потужнi. Особи вiд засмаги здаються темними, а довге волосся, що розвiвається, навпаки виблискує у свiтлi трьох захiдних сонцiв. Войовицi суворi, очi смарагдовi, сапфiровi, бурштиновi, бiрюзовi виблискують. Проте в дiвочих обличчях є щось дитяче, наївне, вiд чого хочеться зворушитися. Вона Герда їм товариш та сестра, але якщо соратницi вiдчують з її боку слабину чи зраду, то вб'ють на мiсцi! А що їм накаже Мадлен... то виконають беззаперечно!
  Свiтила, заходили i їхньому мiсцi спливали мiсяцi. Одна за одною, такi ось яскравi та барвистi, рiзних квiтiв... Як гарно немов у небi розпускаються квiти, причому квiти з райського саду!
  Свист вiтру у вухах, приємний аромат здорових дiвочих тiл, змiшаних терпким кiнським потом i пахучими травами. А десь попереду ховаються численнi вороги. Лопатки тварини, що пiд дiвчиною потужно i рiвномiрно, ходили з обох бокiв колиски. Вигляд м'язiв, що методично обдуваються i опадаючих, щось смутно нагадав Гердi. Але ось що, войовниця не могла згадати. Та й зрадницький час нiби випаровувався.
  Десь далеко позаду, ледь помiтно в перестуку кiгтистих лап, почулися крики, надзвичайно рiзкi крики упирiв, дзвiн металiв, гуркiт гiбридiв верблюда та iшака. Долинув запiзнiлий заклик труби. То мабуть Шарлота, на жаль, треба так залетiти, схльоснулася з упирями. Але тим гiрше для них!
  Але - ура-ура! - Майже одразу ж запобiгливо заревiли i головнi вершники Мадлен. Слiв не розiбрати - лише рiзкi, розвиненi iнтонацiї. Наслiдуючи вказiвки рук, Герда помiтила, що пiднялися над чагарниками праворуч попереду, у пiвтори сотнi сажень, голови чужих упирiв. Вони виросли неначе звiдки - не менше ста щiльних фiгур. Позначилися i вершники - темнi крапки, на спинах величезних тварин.
  Загiн Мадлен моментально i однотипно змiнив напрямок - нiби зграя рибок шмигнула убiк. Конi, здавалося, ще надали ходу, хоча це навряд чи було можливим. А упирi якось уповiльнено зреагували на ворога, що дозволило Мадлену обiгнути i обiгнати їх. I в той момент, коли здалося, що небезпека минула, пролунали новi крики передбачливих . Друга ворожа група з'явилася цього разу з лiвого боку - не менш як вiсiмдесят величезних тварюк. Загiн вовчиць, що налiчує п'ять десяткiв войовниць, повернув як коник фiгуриста, уникаючи сутички. I знову противник дiяв уповiльнено, нiби не встигаючи за втiкачами.
  Герда раптом зрозумiла, що їх просто спрямовують, виводячи до якогось пiдготовленого мiсця. Було б грубою, згубною помилкою слiдувати цим шляхом. Юна войовниця спробувала вигукнути:
  - Обережнiше подруги! Бути передбачуваним - стати караним!
  Але її вiдчайдушний крик заглушили... Та й сама Герда вiдчула безсилля. Може, саме так почував себе фюрер, коли йому доповiли, що повiтряна битва за Британiю програна! Втiм, вiйна ще тiльки начитається.
  Але Мадлен i так все зрозумiла i пiдморгнула дiвчинi:
  - Iдеальна пастка, коли жертва думає, що вона загонщик! - I зрубавши мечем гiлочку, додала. - Iдеальне пограбування - це коли клiєнт менi друг у процесi пограбування!
  Озирнувшись, Герда з тривогою помiтила, обидвi групи слiдують паралельними курсами на вiдстанi, правiше i лiвiше. Наче рiжучi кiнцi ножиць, готовi розкрити артерiю.
  - Звiдки цi iкластi взялися? - У голосi дiвчини чулися лють та розпач. - Та ще в такiй кiлькостi!?
  Прикинувши напрямок, куди їх заганяли вороги, Герда спробувала визначити мiсце засiдки. Але попереду їхнього живого "катера" виникали все новi й новi чагарниковi острови, рiзних квiтiв, рухливi мов хвилi моря по поверхнi якого розтеклася солярка, барвистi, що вiдбивають потоки свiтла вже п'ять мiсяцiв. I саме це заважало орiєнтуватися.
  Маневруючи мiж зарiстю, конi почали виявляти першi ознаки втоми. Їхнi тiла рясно покривалися вологою пiною, важкi попони по краях стали темними, їдкий запах дратував нiздрi вершникiв. Герда потерла своєю голенькою, рожевенькою п'ята по спинi, вiдчула гарячу ковзку кiнської шкури. Головне, щоби не впала швидкiсть!
  Вiдчуваючи сутичку, що наближається , Герда проiнспектувала бойове спорядження. Декiлька зв'язок коротких i довгих копiй прикрiпленi в межах досяжностi сiдокiв. Пiд ними - два арабськi ятагани, витягнутi i трохи вигнутi. А ось захист вiд стрiл... Вони ж майже голi, у бiкiнi, їх же можуть перестрiляти до бiсової бабусi! Хiба це не дурiсть, йти в бiй, практично голяка, коли ворог просто загрожує покласти тебе стрiлами. I про що думали її командири. Згадалося, що якось Шарлота упустила: " наймасовiший, середнiй французький танк зiз-35, непробивний у чоло! А нашi танки, на жаль, як шкiльна промокашка!".
  Але Мадлен, схоже, розумiла загрозу i поспiшила заспокоїти:
  - Наша шкiра змащена чаклунським зiллям, яке захистить куди краще обладункiв!
  Герда вiдповiла жартома:
  - Хто думає про захист пiд час бою, абсолютно беззахисний перед панiкою!
  Мадлен все ж таки попередила:
  - На очi, вуха, i верхню частину шиї, зiлля дiє слабше. Тож бережись, може й потрапити!
  Герда бадьоро вiдповiла:
  - Я це розумiю... Але форс-мажор, вiн i в Африцi форс-мажор. Що поробиш!
  Повiтря пройняло довгих звук, схожий на скрип брукiв, що кришилися. Якимось натхненням Герда зрозумiла, що це крик Мадлен. Дiвчата-красунi гаркнули у вiдповiдь, пiсля чого войовницi разом пiдняли шаблi - хтось у правiй руцi, а хтось у лiвiй, ще й спис. Герда також струснула ятаганом вигукнувши:
  - Я дiвчинка журить!
  Несподiвано Герда побачила Шарлоту, що мчить їм навперейми , з невеликим загоном красунь: браво - це супер!
  У той же час у двох сотнях стрибкiв попереду блиснули горизонтальнi лiнiї. То пiхотнi загони упирiв i вурдалакiв перегородили просiку, якою мчали нiмецькi войовницi. Тут уже не було бiчних вiдгалужень, цей прохiд вiв прямо до загибелi. У косих променях сумiшi заходу сонця, i мiсячного свiтанку численнi ряди ворога, блиснули всiма кольорами веселки, що вiдбивається вiд сталi.
  Новий рик Мадлен потряс простiр, i загiн дiвчат рознесло на двi групи, що тут же ковзнули в сторони. Вони вiддалялися один вiд одного, притискаючись протилежним краям просiки. Герда вигукнула:
  - Олександр Македонський у бiкiнi!
  Досягши крапки з найменшою широтою чагарникiв, войовницi стрибнули навпроти через зеленi острови. Вiдразу ж пролунали протяжнi, наче з ослiв здирають шкiру, стогiн тварин, вiд яких заколихався як вiконне скло саме повiтря. Герда раптом зрозумiла, що чує стогiн не лише вухами, а й через свої багатостраждальнi, дiвочi ступнi. Схоже, їм також боляче, як було стрiмко войовницi пiд час пробiгу босонiж, розпеченим, так що можна навiть спекти куряче яйце пiску пустелi. Що ж, як кажуть мудрi: кiнь вiд людини вiдрiзняється тим, що наїзника не визначає голосуванням, i жоднi здiбностi не дають шансу осiдлати сiдока! Або ще: у коня чотири ноги, пробiжить швидше за людину, але й простягне копита ранiше!
  Кущi пройшли за мить, i скакуни знову вилетiли на вiдкритий простiр. На їхнiх тiлах стали помiтнi довгi подряпини, що кровоточать . Зважаючи на розмiри цих нiг, подряпини були пристойною глибиною; немов китайцi (Працьовита нацiя!) траншеї рили!
  Вершницi, навколо почали квапливо почали розкручувати зброю, а також шкiрянi клаптики, прикриваючи ними коней. Щоб вироблена, зернисто блискуча шкiра, захистила скакунiв.
  Герда неприємно собi вiдкрила, що її пальчики стали дуже незручними. Чомусь зiсковзують з вузлiв, ну i безодня з ними, вона все одно прикриє!
  Шалена, як полум'я багаття по сухих гiлках стрибка увiйшла до критичної фази. Сама природа затихла, завмерши в тривожнiй декорацiї. Горизонт пожер свiтило, на заходi все пофарбувалося палiтрою кровi та крижаного спокою. Попереду на сходi, мiнливе небо, вже стало свiтлiшати, переходячи в колiр палаючої охри. Але навiть на цьому тлi, здавалося, причаїлися тiнi, смерть, i ряди упирiв i вурдалакiв, що поблискували залiзом.
  Ублюдочнi, страшно потворнi тварюки, бачачи, що їхню засiдку обтiкають по флангах, рвонулися з мiсць. Незграбнi фiгурки пiших воїнiв швидко розбiгалися з позицiй, пiрнаючи в проходи в чагарниках. На їхньому мiсцi оголилися широкi ряди вкопаних пiд кутом загострених жердин - iмовiрно зброї проти нiмецьких войовниць. Верховi загони переслiдувачiв позаду, помiтивши маневр Мадлен, додали ходу, намагаючись наздогнати втiкачiв. Кожен їх двох загонiв ворожої кавалерiї був набагато бiльший за протистоїть їй групи войовниць i мiг розраховувати на вiрний успiх при зiткненнi. Але упирi важкi, а гiбриди верблюдiв та iшакiв значно повiльнiшi. Замiсть скорочення вiдстань тiльки збiльшувалася. А що порiвняли коня, верблюда з iшаком за швидкiстю!
  Герда фiлософськи промовила:
  - Можна бути невибагливим i витривалим, але не варто сприймати свiт як верблюд i виявляти ослячу впертiсть!
  Обернувшись, войовниця зауважила, що їх переслiдують не двi, а три групи вершникiв. Це означало, що в них начебто й не було iншого напрямку, як рухатися до засiдки. Якщо вiдхилиться, то доведеться битися з бiльшою кiлькiстю противником. Ну що ж вовчицi знають, чого хочуть, не вперше воюють. Даремно противник вважає, що заманить їх у капкан. Навпаки, вони виграють час i зможуть зманеврувати. Тут Герда згадала, як вона сама босонiж танцювала на колючому дротi. Було й боляче, але впасти на вугiлля, що палає, внизу ще страшнiше, а головне ганебнiше.
  Ще не розпочавши бою Мадлен, перехоплювала iнiцiативу, майстерно переграючи супостата. А коли твої супротивники, упирi та вурдалаки, поступатися їм у тактицi бiльш нiж принизливо. I Герда хотiла вiрити, що їхнi тактичнi ходи несподiванi для супротивника. Те, що голови ворогiв вiдсiче гiльйотина. А що Нiмеччина над усе, як свiтлi iдеї Третього Рейху!
  - Загiн на повну бойову готовнiсть! - Звичний голосок Мадлен повернув Герду до дiйсностi. - А тепер рубай.
  Пальчики дiвчини все ще поралися з крiпленнями. Так можна буде й коня голим кинути. Взагалi на вiйнi, як на вiйнi. Нехай пластини закриють вiрного супутника, що обмежить його рухливiсть. Поверх виробленої шкiри, темнiли геометричними рядами пластинки кiстки, вони шарудiли, сухо брязкаючи на вiтрi. Вiд їхнього передзвону дiвчина ставало весело.
  Вершницi робили останнi приготування до бою. Дiвчата шльопали босими нiжками по конях i почали вiдв'язувати списи. Наслiдуючи їх приклад, Герда iз задоволенням зважила в руцi довге шорстке держако з гострим металевим наконечником. Войовниця прицмокнула губками - добрий спис!
  Герда вже мала досвiд стрибки на конях, i вона почувала себе цiлком впевнено. Немов амазонка в македонськiй кiннотi, не хапаючись, щохвилини, за ременi пiдтримки.
  Вiдв'язуючи ремiнь, дiвчина навiть умудряється зберегти рiвновагу за допомогою одних, литкових м'язiв. Тепер вона була готова передавати їх Шарлотi (її подруга все ж таки прорвалася до неї!) i сама кидати списи скiльки б не тривала битва.
  I Мадлен продовжували маневр ... пiсня звучала в Герди голови знову , так що з розуму i завзятим, але в той же час трагiчне i сумно ...
  У морi грають баранчиками хвилi,
  Я на аренi гола борюся мечем!
  Погляд на супротивника кинула гордий,
  Бiди лихi i бiль - байдуже!
  
  Я насправдi колись народився рабом без прав,
  Камiння тягло, трясло на спинi валуни!
  Бути у напругу, у стражданнi рiдна стихiя,
  Плечi пестять батогом кати-пустуни!
  
  Хтось багатий i в тiнi з пивом дрiмає,
  Я пiд палючим потоком махаю молотком!
  Це звичай, такий дуже древнiй,
  Потрiбна покiрнiсть до вельмож вбрати з молоком!
  
  Але пощастило - якщо можна, назвати то везiнням,
  Продали дiву з шахт та вiдправили у бiй!
  I освiтила мене казковим осяянням,
  Стала не просто рабинею, а бабою крутою!
  
  Але не буває повiрте безкрайнього щастя,
  Страшний супротивник попався, i я поранена!
  Рубають мене в битвi злiсної на частини,
  Боже менi виставив рахунок - набiгла пеня!
  
  Але не здаюся, з останнiх сил борюся,
  Та вбивала людей, проклинала богiв!
  У цьому, звичайно, тепер гiрко каюся,
  I не можу пiдiбрати, пiдходящих тут слiв!
  Такi ось тут бойовi та агресивнi дiвчата, що збивають з нiг. I що вони лише можуть.
  I молотять iз кулеметiв китайцiв, роблячи це жорстко та агресивно. I босими пальчиками нiжок жбурляють убивчу силу гранати. I розривають частини солдатiв пiднебесної iмперiї.
  Войовницi такi ось активнi та вельми сексуальнi. I трощать орди Китаю.
  Герда стрiляючи по ворогу, реве:
  - Я велич планети, крутiше за мене просто немає!
  Шарлота викошуючи противникiв, i нагромаджуючи кургани трупiв, репетує:
  - В iм'я комунiстичних iдей Третього Рейху!
  Крiстiна, стрiляючи у супротивникiв, теж зазначила:
  - Наша правда в куркулi!
  Магда це охоче пiдтвердила, скелячи зубки:
  - Ми найближча та крута сiм'я!
  I босими пальчиками нiжок як запустить гранату, розриваючи супротивникiв.
  . РОЗДIЛ Љ 17.
  Щоб протидiяти нiмцям на схiдному фронтi, проти них бореться цiлий десант попадань. I б'ються вони вiдчайдушно та смiливо - готовi порвати фашистiв.
  Олег Рибаченко, який все ще виглядає як хлопчик рокiв дванадцяти, i дiвчинка на вигляд теж ровесниця Маргарита бiжать попереду росiйських вiйськ.
  Стрiляють собi. За плечима мiшки iз гранатами.
  Олег пальнув по нiмцях. Скосив купу.
  Кинув босою нiжкою гранату i пискнув:
  - Я термiнатор, на колiна.
  Маргарита теж шпурнула босою ногою гранату i додала:
  - Ворогiв Росiї я кошторис з лиця землi!
  Хлопчик i дiвчинка всiм мчати собi i шматують противникiв. Вони блискучi i найкрутiшi у свiтi.
  Олег уже змiг сколити разом iз Маргаритою чималий капiтал. У тому числi торгуючи косметикою.
  Хлопчик взагалi спритний вельми. I вiн уже має дворянську грамоту. А взагалi вiн не просто так зупинився у вiцi дванадцяти рокiв. Вони разом iз Маргаритою отримали такий дар. Залишатися у вiчному дитинствi. I стати суперменами.
  Через це й змiнилася доля влади у Росiї. Микола Другий був невдалим, а став щасливим правителем. Якому позаздрять дуже багато хто.
  Олег вiчний хлопчик стрiляє по нiмцях i спiває:
  - Я вас кошторис як кульбаби! Ми термiнатори - не хлопчики!
  I знову кидає босою ногою гранату.
  Маргарита теж цвяхить i вимовляє:
  - Ми крутi чемпiони! За нами Росiя!
  Хлопчик i дiвчинка всi йдуть та йдуть собi вперед. У них стiльки азарту та полум'я. I нiмцi буквально розфарбовуються пiд їхнiми копитами.
  Точнiше босими, дитячими ногами.
  Олег стрiляє та вбиває з кожною кулею супротивника.
   Та хлопця, схоже, так просто не зупинити. Вiн справжнiй i реальний термiнатор.
  Маргарита знову кидає босою ногою гранату i пищить:
  - А я супер! Стану iнтерчемпiонкою!
  I смiється собi...
  А тим часом i дiвчата борються. Жiночих пiдроздiлiв побiльшало.
  Ось мчить цiлий батальйон. Босоногi дiвчата в купальних костюмах. Такi вiдвертi купальники в стилi бiкiнi. I миготять голi, круглi п'ятки красунь. Чудовi войовницi.
  I теж стрiляють у нiмцiв. А ось войовницi входять у рукопашну сутичку з нiмцями. Як їх молотять.
  А як колють собi багнетами! Ось це дiвчата!
  Просто супер.
  Дiвчата б'ють нiмцiв голими нiжками i м'яко скеляться. Ось це й войовницi. Дiвчата найсильнiшого розкладу. Так молотять собi гiтлерiвських солдатiв.
  I б'ють собi. I наступають...
  Тут такi войовницi супер класу. I всi босонiж i майже голi. I пiдскакують собi. I голими п'ятами б'ються. Ось це дiвки - усiм дiвкам дiвки.
  Попереду бореться Вiкторiя. Вона досi виглядає як дiвчина та дуже струнка. Коле собi нiмцiв i спiває:
  - Боже Сталiна бережи! I всiх покидькiв рви!
  Та дiвчата тут найвищого розряду.
  I красуня Веронiка видно. Теж блондинка бореться.
  I чудова Юльфi - дiвчина, яка стала княгинею, поховавши чоловiка. Юльфi виглядає чудово. Вона дуже любить чоловiкiв i без будь-яких забобонiв вступає з ними в контакти.
  Насправдi секс продовжує життя i дуже корисний жiнкам. Вiн їх омолоджує.
  Б'ються i Ганна, i зi своїм рудим, пишним волоссям.
  I також чудова Ангелiна - войовниця просто супер.
  Тобто, вся королiвська гвардiя. Повний набiр красунь. Такi вони чудовi та сексуальнi.
  I громять собi нiмцiв. Зминають їх на порошок. Перемелюють кiсточки i розривають м'ясо.
  I нiмцi тiкають вiд їхнього натиску. Зазнають поразки за поразкою.
  Поки що в бiй не вступлять босоногi войовницi в бiкiнi. Ось проти них не встояти.
  I вiдважнi дiвчата змушенi вiдступати. I бiжать вже назад i їхнi босi п'ята миготять.
  Але все одно вони показали видатну доблесть та надзвичайну хоробрiсть.
  Гiтлер поки що не поспiшає добивати СРСР. Хоча вже повно войовниць випущено до листопада 1945 року. Але фюрер хоче розтягнути задоволення, добиваючи СРСР.
  I використовуючи особливу, нову зброю. Створене в результатi експериментiв.
  Нiмцi просуваються на пiвднi вздовж Дону.
  Герда i Шарлота борються у новому двомiсному танку у виглядi пiрамiди.
  I б'ються досить успiшно. Нiмецька машина має гармату високого тиску. Калiбр 105-мiлiметрiв, але цього достатньо завдяки високiй початковiй швидкостi снаряда. Дiвчата в танку розташувалися лежачи. Машина дуже маневрена з газотурбiнним двигуном.
  Герда вистрiлила по радянському танку i заспiвала:
  - Я така дика вовчиця, за кордоном не була!
  I смiється, стукає босою нiжкою по джойстику.
  Чи не поступається i руда Шарлота.
  Теж дiвчина суперкласу.
  Стрiляє собi та натискає на кнопки джойстика босими пальчиками нiг.
  Чудова войовниця.
  Рижуха, ведучи вогонь, запитала Герду:
  - Як ти думаєш, чи буде остаточно заборонено християнство?
  Блондинка-термiнатор рiшуче заявила:
  - Думаю, що буде!
  I вишкiрила собi пику!
  Войовницi, загалом, чудово вмiють стрiляти. Ось Герда лупнула за допомогою босих пальцiв нiжок. I прочирiкала:
  - Нам арiйцям не личить вiрити по єврейськiй бiблiї, що проповiдує пацифiзм.
  Шарлотта iз цим погодилася:
  - Певно, не личить! Ми взагалi найкращi у свiтi!
  Рижуха знову надiслала босими пальчиками нiжок забiйний снаряд. Розбила радянську машину.
  Герда посмiхнулася. Пiд час затишшя вона теж писала цiкавий твiр.
  Маленька Герда пiшла шукати свого названого братика Кая. Але вона не знала, де вiн. I повернула не на пiвнiч, а на пiвдень. I тут же пожалiла, що одягла зовсiм новi червонi черевички. Вже за кiлька годин вони їй натерли нiжки. Тодi Герда зняла дороге взуття, виламала паличку та повiсила черевички за гачок.
  Погода стояла весняна, тепла, можна iз задоволенням пройтися босонiж. Вона ж не надто багата дiвчинка, i влiтку часто бiгала боса. Щоправда, пiсля зими її пiдошви стали нiжнiшими i м'якшими.
  Незабаром, йдучи дорогою, дiвчинка почала вiдчувати дискомфорт вiд дрiбних каменiв та пiску. I щоб стало м'якше звернула на траву. Там було легше. Але за кiлька годин ходу пiдошви вже гули.
  Та й найголовнiше захотiлося їсти. А у дiвчинки лише кiлька дрiбних грошей у кишенi.
  Тим не менш, у найближчому селi Герда купила собi хлiбець, i записав свiжою водою з колодязя, i просто в копицi сiна й заснула.
  Наступного дня в неї свербiли подряпанi голi пiдошви. Хотiлося їсти. Дiвчинка пiшла собi, вiдчуваючи, як зiгрiвається її тiло пiсля прохолодної ночi. Нiжки трохи нили.
  Герда деякий час йшла дорогою, але її ще не встигли огрубiти пiдошви стали знову болiсно свербiти, а потiм i палати. Дiвчинка перейшла на траву. Але тут йти повiльнiше i теж не дуже приємно iсколотим нiжкам.
  Дiвча ледве дiйшло до струмка. Опустила туди збитi нiжки та остудила їх. Подумала, чи не одягнути черевички. Але шкода збивати таке нове. Їй дуже хотiлося показати їх Каю. Щоб вiн помилувався новим взуттям.
  Потiм дiвчинка знову пiшла. Болiсно хотiлося їсти.
  Якось Герда дiйшла до села i купила ще хлiба. Але мiднi монети закiнчувалися.
  I дiвчинка замислилась. Де взяти грошей на їжу. Їй запропонували продати дорогi, iз сап'яну черевики, але Герда рiшуче спростувала. Вона з'явиться в них Каю. А поки що може заробити?
  Герда у наступному селi запропонувала поколоти дров. Їй дали сокиру. Дiвчинка трохи нарубала, але так вимоталася, що поївши, одразу ж заснула.
  Потiм Гердi запропонували потрапити гусей. Але через це дiвчинка втратила цiлий день.
  Зрештою, вона вирiшила просто просити милостиню. Однак тут-таки селяни звернули увагу на її червонi черевички. Мовляв, ясно одразу не злиденна дiвчинка, раз таке несе.
  Зрештою, Герда вирiшила продати своє взуття. Проте для цього їй довелося пройтись до мiста. Нiжки у дiвчинки швидко огрубiли, i йти дорогою було майже не боляче.
  Гаразд, Герда вирiшила, що i без черевичкiв вона може бути бажаною для Кая.
  Продала купцю, отримавши кiлька срiбних монет. Купила собi полотняну сумку i пiшла як жебрак дорогами Європи. Потрiбно знайти брата. I дiвчинка, почувши, що на пiвднi зазвичай i продають хлопчикiв у рабство, кинулася туди.
  Щоправда орiєнтувалася дiвчинка погано i довго плутала Нiмеччиною. Поки не настала осiнь. Гаразд, босi нiжки у дiвчинки огрубiли, наче копита коня, щоправда, мозолi свербiли. Але з кожним днем ставало все холоднiше i холоднiше.
  I спати просто неба незатишно. Вночi навiть сукня у Герди примерзла i вона його ледве вiдiрвала. Потрiбно щось робити. Вже мокрий снiг пiшов. У легкiй сукнi дiвчинка промерзає до кiсток, а босi огрубiлi нiжки ламають кiрку льоду.
  Герда щоб однiєї прекрасної ночi не заснути i не прокинутися, на пiвднi Нiмеччини залишилася на зиму в одному будинку прислуговувати бiля кулака. За це їй доводилося працювати, прибирати в хатi, доїти корову i ще багато чого робити. Але дiвчинку годували i дали рваний кожушок та дерев'янi черевички.
  Коли настала весна i снiг почав танути. Дiвчинка з задоволенням скинула каторжнi колодки i знову вирушила на пiвдень. Їй нiчого не заплатили, i Гердi доводилося харчуватися милостинею. Крiм того, дiвчинка ще добре спiвала. Її сукня зовсiм скула, а босi ноги ороговiли i вкрилися кiркою. Дiвча нарештi прийшла на Балкани. Минула Угорщину, i вступили до Туреччини.
  Жебрачна заморашка рухалася до Стамбула. Ховалась вiд туркiв у лiсах, i ховалась у християн.
  Проте вже на пiдходi до самої столицi бiляву дiвчинку впiймали. А так, за мiрками мусульман, її вже можна було видавати замiж, то Герду вiдмили, нарядили i продали як незаймана з аукцiону. Дiвчинка з красивим бiлим, кучерявим волоссям товар цiнний. Вона дiсталася похилого вiку емiру. I треба як трапиться, що цей емiр пiсля покупки так серйозно захворiв, що не змiг виконати свiй подружнiй обов'язок.
  Дiвчинка загоїлася в гаремi. Ситно, як у золотiй клiтцi, але нудно. Правда вивчила турецьку мову, i арабську.
  Вiдкрила собi Iслам. Нова релiгiя була простою загалом майже зрозумiлою. Не ясно чи правда отримає вона пiсля смертi гарем iз чоловiкiв? I чи сподобається їй таке?
  Дiвчинка поступово стала дiвчиною, i казково вродливою, а емiр пiсля тривалої хвороби помер.
  I ось Герду знову виставляють на продаж. Роздягають догола перед сотнями хтивих чоловiкiв i продають у гарем султана. Герда поступово там набуває впливу, i стає дружиною султана. Але iмперiя Османа вже на заходi сонця. Починається вiйна з Росiєю, яка загрожує покiнчити з контролем Туреччини над Кримом та Чорним морем.
  
  А радянськi дiвча вiдчайдушно б'ються i захищають позицiї на Дону, i люто пручаються.
  Дiвчина перервалася вiд написання, тiльки для того, щоб випустити з трофейної базуки фашистами, важкий презент смертi. Розбила гiтлерiвський танк, проворкувавши:
  - Нi, сказали ми фашистам! Чи не потерпить наш народ! Чи не пройти Адольфу Дона, навiть якщо буде брiд!
  I дiвчина спритно метнула витонченою, босою нiжкою забiйну, i смертельну гранату з кумулятивом.
  Наташка та дiвчата вiдбили чергову спробу настання фрицiв.
  Пiсля чого босi нiжки дiвчини-блондинки знову виводили шедевр космiчної прози.
  шаленою агресивнiстю та люттю. У не такий жар - немов вiд тисячi вулканiв.
  Ось це дiвчина ... I Августина не поступаючись їй, взяла i голою п'ятою пiдкинула лимонку - пропив:
  - Фашистам смерть, реве ведмiдь!
  I розреготалася на всю горлянку.
  Наташка та дiвчата перекусили... Уже завтра перше грудня - настає зима. I саме час пописати бiльше. Особливо використовуючи босi пальчики нiжок.
  Тут Наташка змушена була перерватися. Знову пруть фашисти. Точнiше, чорношкiрi та араби. Набирають в Африцi та Азiї гiтлерiвцi солдатiв i кидають на радянськi позицiї. Усi намагаються задавити числом.
  Наташка вправно кидає босою ногою гранату i вимовляє:
  - Велич Сталiна буде у вiках!
  Зоя дає чергу. Теж кидає босою ногою по супротивниках. Вибиває гiтлерiвцiв та вимовляє:
  - Невiдомий чудовим воїнам страх!
  Стрiляє i руда Августина. Причому дуже влучно. I при цьому вимовивши:
  - Та в нашiй Вiтчизнi й серце живе!
  I теж кине босою ногою гранату.
  Свiтлана, ведучи вогонь, нагадує красуням:
  - Фашистам проклятим ми виставимо рахунок!
  I вiд неї летить, пущена босими пальцями нiг граната. Взагалi дiвчата тут найвищого штибу.
  Наташа, ведучи вогонь, прочирикала:
  -Нехай стане останньою ця вiйна!
  Зоя захоплено додала:
  - Не пануватиме Сатана.
  У груднi нiмцi просувалися вздовж Дону i вже наближалися до закруту. Бої кипiли тут що багато. I не розгорнеш ударну мiць як слiд. Воронеж став побiчним пунктом вiйни. Справдi, чого турбується про нього?
  Дiвчата хотiли перенестися в самий пекло i битися собi, i з великим шаленством битися. Щоб перемогти чи померти. I звичайно ж краще зрозумiло перемогти. А чи не вмирати. Але поки що не отримали наказу.
  Тут Наталка перервалася. Трохи покуролiсили. Побачила поодинокий нiмецький штурмовик. I взяла i босою нiжкою жбурнула по ньому гранату. Рiзаючий предмет полетiв високою дугою. Догодив прямо до нiмецької машини, розколовши її на частини. Пiсля цього блондинка-термiнатор сказала:
  - Я вам не лялька!
  Пiсля чого войовницi дружно перекинулися на животи. Майнули босими п'яточками.
  Йде грудень, бої та обстрiли. Обсипають позицiї росiйських вiйськ снарядами. I луплять iз потужних знарядь. Просуваються фашисти в районi закруту Дону.
  Там є свої воїни та герої. Воюють i на дисколетах фрицi. Особливо красивi дiвчата: Гертруда та Єва. Вони керують дисколетом i трощать росiян у небi.
  Ось Гертруда повернула машину за допомогою босих пальчикiв нiжок та як таранить радянський лiтак ЯК.
  I пiсля чого прореве:
  - Я нiмецька дiвчина супер!
  Єва теж босими пальчиками нiжок дисколет розгорне. I за радянськими частинами як манить.
  I їх розчавить i сплющить лiтаки, видаючи:
  - А я гiпердiвчинка!
  I вони свої зубки як оскалять.
  I бiжать босi дiвчата Китаєм. I Мадагаскару вже захоплено повнiстю.
  Наташка знову перервалася. Вона тривiально запустила босою нiжкою гранату. Яка, пролетiла наче сокiл, i встромилася в нiмецьку, бойову машину. I розфарбувала її на дрiбнi уламки.
  Пiсля цього дiвчина сказала:
  - Я росiйський воїн на колiна дикуни! Будь-яких фашистiв я кошторис з лиця землi!
  Ось уже середина грудня. Нiмцi дещо змогли досягти. Вже пiдходять до макiвки закруту. I найiмовiрнiше Червоної Армiї доведеться вiдiйти за Дон. Але ж навiть краще тримати оборону. I водною перешкодою вiдображати перевершуючий сили гiтлерiвцiв. Чекаючи лiта, що вже в спеку намагатись щось зробити самим.
  I це їхня така мiнлива тактика.
  Наталя перервала написання. Одиночний штурмовик спробував атакувати дiвчат. Але спритний кидок босою нiжкою, i машина збита гранатою.
  Голонога руда Августина пропищала:
  - Ми єдинi та непереможнi!
  Наближалося 22 грудня 1945 року. Це дата початку Великої Вiтчизняної Вiйни, яка триває вже чотири з половиною роки. А друга свiтова ще й довша.
  Просто жах якийсь. Справжня антиутопiя.
  Наташка навiть заспiвала, граючи м'язами на сонцi:
  - Вирує у всесвiтi вiйна, трощити вбивати без причин... Дiвчат любить молодих - лiки проти зморшок!
  Та вони вже дiвчата виють чотирнадцять рокiв, а зовнi такi юнi та гарнi. Просто принаднiсть, i неймовiрно красивi та фiгуристi.
  Августина кинула босою ногою гранату, збила фашиста на крилах i заспiвала:
  - Як муху розiрвемо! I фюрера вб'ємо!
   Пiсля цього дiвчина та як розсмiяється.
  А гiтлерiвцi з повiтря кидають бомби, але не дуже густо, хоч i використовують новiтнi реактивнi бомбардувальники.
  На жаль, далi писати нiколи. Вiйна є вiйна, i це серйозно.
  Наташка пальнула в небо. Збила нiмецький безпiлотний, по радiо керований апарат "Рама"-7. I сказала:
  - Буде людям щастя.
  Зоя метнула босою нiжкою гранату по нiмецькому штурмовику, який вилетiв, неначе плiтка i прочирикала:
  - Щастя на вiки!
  Августина теж босою нiжкою запустила подарунок смертi i прошипiла:
  - У радянської влади...
  Свiтлана теж кинула палаючий предмет, звалила фашиста i буркнула:
  - Сила велика!
  Але нiмцi пiшли... I дiвчата трохи заспокоїлися.
  Наташка помiтила з сумною посмiшкою:
  - Завтра 22 грудня 1945 року. Рiвно два з половиною роки вiйни!
  Зоя з натхненням помiтила:
  - Ми за цi роки стали сильнiшими, але нiтрохи не постарiли!
  Руда Августина хихикнула, i босими пальцями роздавила настирливу муху:
  - Звичайно ж нi! Не постарiли! Я, як i ранiше, така ж вогняна як i ранiше!
  Свiтлана хихикнула i помiтила:
  - А вiйна взагалi дiвчат омолоджує. Вождi приходять i йдуть, а молодiсть у дiвчат залишається!
  Наташка вiдповiла з широкою посмiшкою:
  - Нас омолоджують - росiйськi Боги!
  Зоя iз цим погодилася:
  - Та нашi Боги, слов'янськi Боги!
  Вогняна Августина проспiвала:
  - Ми живемо на батькiвськiй землi! Дiти Лади - чудовi дiти! I рокiв на крилатому конi, Русь у далекi тисячолiття!
  Свiтлана хихикнула i вiдповiла:
  - З неба дзвiн гримне - дощ проллє зливою! Я бiжу у своє дитинство - лiтнiй дощик за мною!
  I Наташка пiдхопила з ентузiазмом:
  - За мною!
  I войовницi ляскали своїми босими, точеними нiжками. Адже вони й справдi здатнi такi чудеса творити. Жодна сторiнка в життi перекинулася.
  Ось цiле поколiння воякiв зростає. Вже борються у лавах Червоної армiї, тi, хто народився пiсля початку вiйни.
  Ось, наприклад, Андрiйко. Босоногий хлопчик у шортиках. Тринадцять рокiв, а як воює? Та нещасний певною мiрою хлопчик не знав свiту.
  Наталя поманила Андрiйку. Погладила пiонеру свiтле волосся. Бач який вiн засмаглий, мов шоколад. Дiвчина дала хлопцевi цукерку. Той похмуро буркнув:
  - Солодке шкiдливо...
  Але таки зжував частування. Так своєрiдний хлопчик. Наталя взяла i простягла руку. Полоскотала пiонеру огрубiлу пильну ступню. То у вiдповiдь почав лоскотати голу пiдошву Наташки. Приємно, коли тебе торкаються руки хлопця.
  Наталя помiтила:
  - Ти ростеш Андрiйко! Якщо проживеш ще кiлька рокiв, я тебе повчу.
  Хлопчик здивувався:
  -Чому?
  Наташка хихикнула:
  - Як кохатися!
  Андрiйко зневажливо пирхнув:
  - Я це вже бачив!
  Наташка похитала головою:
  - Те, що ти бачив це спарювання тварин. А я повчу тебе красиво та дуже приємно!
  
  22 грудня 1945 року застало дiвчат в окопах. Вони боролися iз фрицями. Рiвно чотирнадцять рокiв вiд початку Великої Вiтчизняної Вiйни. Ось ця подiя.
  Наташа стрiляє по гiтлерiвцям, i жбурляє босою, точеною нiжкою гранату, промовивши:
  - За велич комунiстичної країни!
  Пiсля чого вишкiрила зубки.
  Дiвчина тут б'ються, за традицiєю майже голi. Одягли лише червонi, вузькi трусики борються i шаленством заражають iнших бiйцiв.
  I ведуть собi вогонь. I стрiляють дуже влучно. Немов снайпери та войовницi вищої космiчної ланки.
  Зоя також стрiляє. Викошує гiтлерiвцiв i щебече:
  - Ах ти, Батькiвщина моя та велика сiм'я!
  I босою нiжкою жбурляє гранату. Чудова дiвчинка.
  А волосся кольору сусального золота.
  Зою катували свого часу фашисти. Спочатку вiдвели до хати, i роздiли до трусiв. Стали мацати, лiзти руками у чутливi мiсця. Потiм били гумовими шлангами. Били по грудях, i з бокiв, i з стегон. Далi було найпринизливiше - згвалтували за допомогою гумової кийки. Але вiдчуття такi гострi. Одночасно разом iз болем Зоя зазнала оргазму i скiнчила. Гiтлерiвцi смiялися.
  Потiм знову ґвалтували писану красуню палицею, а потiм i самi взялися за неї... Двадцять п'ять молодих, голодних солдатiв пройшлися дiвчиною. Нехай уже не незаймана, але все-таки людинi. А це i насолода i бiль. Такi найгострiшi вiдчуття. Особливо якщо ґвалтують у п'яту точку.
  Але хоч не били. Видно, гiтлерiвцям сподобалося мати її в рiзнi точки. Вони її не стали вiшати. Поки Зоя, зрештою, не втекла. Перед цим її, до речi, виганяли на мороз босу та майже голу. Але на цей момент Зоя вже встигла звикнути до холоду. I втекла в одних лише трусиках. А що вона ж войовниця найвищого червоного пiлотажу.
  Аврора теж бореться героїчно. Викошує фашистiв i спiває:
  - Батькiвщина, партiя, комсомол! Гiтлеру буде мiцний розгром.
  I теж як метне босою нiжкою гранату.
  Все у дiвчат круте i розв'язне.
  А Свiтлана теж як вiзьме та лупне. I викосить фрiцiв. I босими пальчиками нiжок пiдсадить гранату.
  I прореве при цьому:
  - За справу боротьба комунiзму!
  Наташа теж стрiляє, вибиває фашистiв i шипить:
  - В iм'я Вiтчизни святий!
  I кинута босими пальцями нiг граната розкидає гiтлерiвцiв. А дiвчата все веселiшими стають i спiвають все собi з дикою радiстю.
  Зоя теж стрiляє з влучнiстю Робiн Гуда. Веде вогонь собi та спiває:
  - Люблю Росiю! Потужну країну! Ну чому не знищено Гiтлера? Не зрозумiю!
  I теж босими пальчиками нiжок як вiзьме, та жбурне гранату. I фашистам каюк.
  Аврора довбала фрiцiв. Шпурнула босою нiжкою лимонку i пискнула:
  - Але пасаране! Точений удар!
  I Свiтлана, як дасть чергу. Як розкидає гiтлерiвцiв. Як їх усiх замочить i пискне:
  - Слава Всевишньому Роду!
  I теж кине босою ногою гранату.
  I Наталя теж дасть чергу. Зрiже фашистiв. I метне босою ногою гранату, пропищавши:
  - Так Святитися твоє iм'я!
  I знову вишкiриться. Перлинними зубками виблискує.
  А тут ще й Зоя пiддасть. Iскрометно фашистiв накриє. I запищає, шпурляючи босою ногою гранату:
  - Войовниця, смерть усiм приносячи!
  I знову довбає вбивчою чергою!
  А ось i Аврора як лупе. I гробне. I босими пальчиками нiжок подарунок смертi пошле.
  Пiсля чого прочiркає:
  - Слава доблесним росiйським воїнам! Заплiчних справ майстрам!
  I Свiтлана теж за гiтлерiвцями як урiже. Як їх викосить, як серпом, i пiдстрибне:
  - Я войовниця, яку не забудуть...
  I знову босою нiжкою, як припустить по ворогах Росiї. I як граната та полетить.
  Дiвчина, звичайно ж, багато пам'ятає. Наприклад, як ще сорок першого року фрицi змусили в мороз двох босих дiвчаток копати яму. А дiвчатка, ще не такi загартованi. I звичайно ж, їхнi нiжки спочатку почервонiли, а потiм i посинiли вiд холоду. I було боляче.
  А нелюди-фашисти щоб зiгрiти, стали бити палицями по п'ятах. Дiвчатка знепритомнiли. Пiсля чого на них вилили ще пару кадень крижаної води. Ледве не вморили.
  На щастя, нещасних дiвчат пiдiбрала знахарка. Виходила їх. I навiть кiнцiвки не довелося ампутувати. Дiвчата виросли та стали партизанками. Мстилися фашистам.
  Хлопчиковi пiонеру Олександру Григоровичу пощастило менше. Його гiтлерiвцi, спiймавши, роздiли. I повiсили на морозi на дибу. А босi ноги пiонера затиснули в колодку i пiдсiли камiнь вагою в центнер. Хлопчик хрипiв розтягнутий на морозi. А його фашисти ще й грiли, пiдносячи смолоскип до задубiлого тiла. Ось це нелюди гiтлерiвцi.
  Хлопчик провисiв три днi i три ночi, а на четвертий день, не витримавши тортур, помер.
  Жорстоко вели себе загарбники.
  Комсомолку Свiтлу теж подiли. Подали ви велику скляну банку. Залили водою та виставили на мороз. I так щоб усi жителi бачили, як замерзає у крижанiй водi комсомолка, що покривається льодом. Який це жах.
  Свiтлана стрiляє по гiтлерiвцях i шепоче:
  - Фашизм не пройде! Слава Росiї!
  Наташка теж стрiляє. Дуже влучно кидає босою ногою гранату та кричить:
  - Не ляжемо пiд Гiтлера!
  Зоя пiдтверджує урочистим тоном:
  - Нiколи не ляжемо!
  I також вiдкриває вогонь.
  I боса нiжка жбурляє гранату.
  Аврора веде вогонь. Розправляється з фашистам i кричить.
  - Слава росiйським богам!
  I знову метає босою нiжкою гранату.
  I Свiтлана палить дуже влучно. I кричить:
  - В iм'я життя на Землi!
  I знову метає босою ногою дуже влучно гранату.
  I фрицi видихаються.
  . РОЗДIЛ Љ 17.
  Гiтлерiвцi, використовуючи дiвчат-клонiв, практично завершили захоплення Китаю.
  Лише окремi уламки цiєї Пiднебесної iмперiї, ще чинили осередковий опiр.
  Так що Гердi та Шарлотi - воїнкам, вiд яких пiшли iншi клони, саме час згадати про своє минуле.
  Загiн войовниць-вовчиць роздiлився надвоє i пiшов з дороги, що веде до заздалегiдь пiдготовленої капкан. Спритний маневр Мадлен змусив пiхоту пiрнути в кущi, намагаючись перехопити їх в iнших проходах, а кiннотникiв змiнити заздалегiдь заготовленi маршрути. Тепер, коли в сусiднiх просiках вже почали будуватись ряди з довгомiрними списами, знову пролунав оглушливий крик командира роти войовниць. Двi половини загону повернули одне до одного. Возз'єднання дiвчат-вовчиць мало статися трохи позаду лiнiї, де готувалася засiдка i нi на стрибок ранiше. Знову занили, застогнали гарячi конi, але чесно продовжували свiй шлях, крiзь чагарники . Вони тяжко i навiть трохи страшно хрипiли, передчуваючи сутичку.
  Герда вiдзначила вправнiсть тактики Мадлен. Звичайно ж, на бiчних проходах, також могли бути прихованi засiдки, повертаючись на початкову просiку позаду загороджувальної лiнiї, войовницi гарантовано уникали будь-яких пасток! Але пiдступнi упирi теж не спали, миттєво реагуючи на маневри сексуальних та жахливих супротивникiв. Їхнi загрозливi воїни знову зникли в кущах i вискочили в новому мiсцi, готуючись прийняти натиск напiвголих вовчиць. Однак суцiльної лiнiї загородження тепер не було й близько.
  Атмосфера розжарилася, наче повiтря заливали розтопленим маслом. Трубнi голоси кiнних войовниць перегукувались один з одним, пробиваючись крiзь гуркiт ударiв, схожих на ялинковi iграшки шишечок кущiв, розлюченi крики пiших вурдалакiв i бойовi крики i дiвочi верески атакуючих коней, гiбридiв iшакiв i верблюдiв. Хрипко i важко вiдповiли труби упирiв, попереджаючи, що легких засiдок не вийде.
  Коли до зустрiчi з пiхотною лiнiєю залишалося всього з десять крокiв, нiби темна хмара випорхнула з кущiв перед дiвчатами-вовчицями. За захисними шкiрами скакунiв i пружною, зачарованою шкiрою войовниць забарабанив частий дощ стрiлок. Герда вiдчула легкi поколювання, наче її били слабким зарядом електрики. Вони вiдскакували i зiсковзували зi шкiри, проте дехто пробив попони або потрапив у незахищенi частини тiл. Троє переднiх войовниць зупинилися i закрутили головами, намагаючись висмикнути стрiли в мускулистих шиях.
  Герда крикнула їм:
  - Тримайтеся подруги!
  Дiвчата-вовчицi летiли вперед, iгноруючи прихованi стрiльцi. Свої списи войовницi берегли для набагато небезпечнiших списоносцiв, що стоять попереду. У чорнильних лазах хутро кущiв миготiли перекошенi в лютi обличчя вурдалакiв. Кiлька важких копiй злетiла навперейми iз заростей, але жодне з них не зумiло вразити цiль - не так просто потрапити у воїна СС, що летить на елiтному конi, навiть увiйшовши в особливий фюрерський раж!
  Шарлота пiдбадьорила свою подругу:
  - Орли не живуть у голубиних зiрках, а СС не здається!
  Нерiвнi лiнiї пiхоти, що частково побудувалася, насунулися впритул. Ряди блискучих металевих навершiв на найдовших списах синхронно пiднялися назустрiч войовницям. Засмаглi, мускулистi тiла дiвчат, блищали у свiтлi вже семи мiсяцiв. Незважаючи на пристойну броню, i значнi розмiри, конi зовсiм не прагнули познайомитися з їх гостротою. У вiдповiдь войовницi Мадлен кинули дроти. Їхня коричнева хвиля, випереджаючи скакунiв, злетiла вперед i тут же впала, хижа вгризаючись у ряди урдалакiв. Пiхотний лад упирiв хитнувся, на всi боки бризнула отруйно-зелена кров. Герда трохи забарилася, але анiтрохи не знiяковiла загальним кидком, вона лупнула своєю босонiжкою ноженькою прямо в вискалену пащу вурдалака. Її спис iз шипiнням розрiзав повiтря, потiм пронизав на вилiт смердюче, наче живцем гниюче тiло упиря. Потужнiсть кидка накладалася на iнерцiю, i разом опинилися вiдразу два вурдалаки.
  Герда скрикнула i... На жаль хльосткий удар гумовою палицею, по голих дiвочих п'ятах перервав сон. Ось її грубо розбудили, хоча ступнi, що огрубiли, i так болять пiсля розпеченого пiску пустелi.
  Мадлен кричить:
  - Пiдйом! Хто спить, того заб'ємо!
  Поїли прямо на мiсцi, благо був сухий пайок, а ось води зовсiм обмаль. А потiм знову бiгом i вантажем по палаючого пiску. З ранку втiм, пiдошви палить не так вже й сильно. Герда та Шарлота на бiгу тиснуть один одному руки. Усмiхаються.
  Так бiгти значно легше. Шарлота на знак солiдарностi з Гердою теж вiдмовилася змащувати собi ступнi маззю. Войовницi рiшуче промовила:
  - Разом переможемо, разом i потерпимо! Адже ми як двi сестри!
  Герда кивнула у вiдповiдь:
  - Що ж природний стан органiзму!
  I вони бiжать iз солiдним вантажем, забуваючи про те, що у цьому свiтi iснує затишок. Шарлотта розглядають деякi з її планiв ... В Зокрема, рудоволоса красуня хотiла розбагатiти. Звичайно це бажання цiлком природне, але важко реалiзується. Адже, як правило, найбiльше хапають генерали. Та Шарлота розвинена дiвчина й знає життя... Треба б самiй хапнути, тiльки як? Адже вони поки що борються, точнiше мчать однiєю ротою, i кожна вовчиця стежить за своєю подругою ... Якщо так би мовити не перебiльшення! Ех, скорiше б у бiй i побитися, як слiд. А то вже занудьгували дiвчата вiд усього цього регламенту, отож i був крок правою чи лiвою. Ось навiть забуваєш, що таке свiт... А Гiтлер теж цiкавi хлопець... Начебто монарха i водночас не монарх. А якийсь особливий гiбрид влади, харизми, жорстокостi. Гiтлер це як Цезаря створив подобу своєї Римської iмперiї, але з особливим нацiонал-соцiалiстичним правом. А чим вiдрiзняються ... Щоб вiдволiктися вiд наростаючого болю, босi дiвочi п'ята пекло все сильнiше, дiвчина спробувала розмiрковувати;
  До початку нової ери в Римськiй державi зникли пережитки первiснообщинного ладу та прояви сiмейної спiльностi майна. Як вийшло: прогрес посилив егоїзм! Поступово римське приватне право набуває рис iндивiдуалiзму та свободи правового самовизначення заможних верств вiльного населення. Суб'єкт власностi самостiйно виступає в обiгу та одноосiбно несе вiдповiдальнiсть за свої дiї. Iндивiдуалiзм визначається тим, що домогосподар або рабовласник господарює i стикається на ринку з iншими такими ж господарями. Послiдовне проведення цих початкiв, що мають величезну цiннiсть для панiвного класу суспiльства, заснованого на експлуатацiї, поєднувалося в Римi з формою вираження юридичних норм, що перебуває на дуже високому рiвнi. Таким чином, вiдмiтними ознаками приватного римського права є: яснiсть побудови та аргументацiї, точнiсть формулювань, конкретнiсть та практичнiсть права, та вiдповiднiсть всiх юридичних висновкiв iнтересам пануючого класу.
  Шарлота гордо набридла: у них у Нiмеччинi немає панiвного класу, влада належить усьому народу. Втiм, у римлян було чимало цiнного, думки дiвчата потекли веселiше.
  Римське приватне право було представлено трьома гiлками, що виникли у час. Першу становили норми квiрiтського (цивiльного) права, формування та розвиток якого припадає на VI ст. - середину III ст. до зв. е. Норми найдавнiшого права регулювали вiдносини виключно мiж квiрiтами - римськими громадянами. Розширення торгiвлi, розвиток сiльського господарства, ремесел, приватних майнових вiдносин, загалом рабовласницької системи господарства викликали розвиток приватного права. Норми квiрiтського права не в змозi були регулювати розвиток торгово-грошових вiдносин. Життя наполегливо вимагало привести старi норми у вiдповiднiсть до нових умов i потреб суспiльства. Ось чому поруч з квiритським правом виникло преторське право (ius praetorium) як друга гiлка приватного права. Вона виросла з едиктiв магiстратiв, особливо преторських едиктiв. У результатi судової дiяльностi претори не скасовували i змiнювали норми квиритского права, лише надавали нормам старих законiв нове значення (позбавляли сили те чи iнше становище цивiльного права). Здiйснюючи захист нових вiдносин, претори зробили наступний крок. З допомогою едиктiв вони почали заповнювати прогалини цивiльного права. Пiзнiше преторськi едикти стали включати формули, спрямованi змiну норм цивiльного права, преторський едикт вказував шляхи визнання нових вiдносин. Представляючи засоби захисту всупереч цивiльному праву або на додаток до нього, едикт претора створював новi форми права. Норми преторського права, як i i норми квиритского права, регулювали вiдносини мiж римськими громадянами. Однак, на вiдмiну вiд останнiх, цi норми були звiльненi вiд формалiзму, релiгiйної обрядовостi та символiки. Основою преторського права були принципи доброї совiстi, справедливостi, гуманностi, рацiоналiстичне вчення про природне право (ius naturale). Вiдповiдно до природного права всi люди рiвнi i народжуються вiльними. Безпосередньо iз принципу справедливостi виводилася рiвнiсть римських громадян перед законом. Принцип гуманiзму означав шанобливе ставлення до особистостi. Торговий обмiн мiж Римом та iншими територiями Римської держави вимагав створення правових норм, прийнятних для укладання угод за участю iноземних громадян. У республiканський перiод через це виникла ще одна система приватного права - "право народiв" (ius gentium). Ця система ввiбрала у собi iнститути римського правничий та норми права Грецiї, Єгипту та iнших держав. На вiдмiну вiд квiртського та преторського права норми "права народiв" регулювали вiдносини мiж римськими громадянами та перегрiнами, а також мiж перегрiнами на територiї Римської держави. Це право в порiвняннi з римським правом найдавнiшого перiоду вiдрiзнялися простотою, вiдсутнiстю формальностей та гнучкiстю. Споконвiчне римське приватне право i "право народiв" тривалий час доповнювали одне одного. При цьому суттєво було вплив "права народiв" на квiритське право, i останнє почало втрачати свої специфiчнi риси. Поступово вiдбувалося зближення трьох систем права. Якщо на початку III ст. н. е. ще зберiгалися деякi рiзницю мiж ними, то вже до середини IV в. всi три системи утворили єдине римське приватне право.
  Напiвголих дiвчат трясло вiд напруження, але Шарлота продовжувала посилено думати i згадувати, що вчила чи змогла прочитати в iсторичнiй бiблiотецi.
  Римському праву притаманнi два протилежнi принципи, що пронизують процес розробки права претором та юристами. По-перше, консерватизм. Вiн висловлювався у цьому, що юристи доводять, що будь-якi висновки вiдповiдають поглядам їхнiх попередникiв. Вони ставилися з великою повагою до старого права, пiдкреслюючи неприпустимiсть будь-яких нововведень, незмiннiсть iснуючого соцiального ладу i, головне, непорушнiсть права. Були випадки, коли юристи спецiально вдавалися при тлумаченнi норми, що склалася, до натяжок, щоб не показувати мiнливостi права. По-друге, прогресивнiсть. Але якщо виробничi вiдносини, що розвиваються, не вмiщалися, нi при якому тлумаченнi, в колишнi норми, якщо сучаснi iнтереси панiвного класу не захищалися давнiми правилами, якщо виявлялася прогалина в правi, то юрист не боявся сформулювати новий початок. Але не шляхом скасування старого закону або звичаю: на таке скасування римськi магiстрати та юристи не були уповноваженi, i така ламка могла б вселити шкiдливу для панiвного класу думку про мiнливiсть права. Римський юрист робив обхiдний рух. Поряд зi старим правом i без скасування останнього вироблялися новi норми шляхом доповнень претором колишнього едикту або шляхом формулювання юристами нових поглядiв. I життя починало текти новим руслом, хоча старе русло не засипалося - воно просто висихало. Так, поряд з цивiльною власнiстю була створена так звана бонiтарна, або преторська, власнiсть (яка не мала назви власностi, але давала уповноваженiй особi всi права власника), поряд з цивiльним спадковим правом була створена преторська система спадкування (знову-таки навiть не мала назви спадщини ). У юридичної та iсторико-правової лiтератури стосовно римського права, "джерело права" використовується у рiзних значеннях. По-перше, як джерело змiсту правових норм. По-друге, як засiб (форма) освiти норм права. По-третє, як джерело пiзнання права. Iнституцiї Гаю до джерел права вiдносять закони, сенатусконсульти, конституцiї iмператорiв, едикти магiстратiв, дiяльнiсть юристiв. У цьому списку зазначенi джерела розкривають метод (форму) виникнення норм права. Отже, джерело права розумiвся у Римi як засiб (форма) освiти права. В Iнституцiях Юстинiана згадується два види джерел. По-перше, закон та iншi норми, що виходять вiд державних органiв та зафiксованi ними у письмовiй формi. По-друге, норми, що складаються на практицi (маються на увазi правовi звичаї). За ознакою письмової та усної форми джерел римляни подiляли право на писане та неписане: "Наше право є або писаним, або неписаним...". У бiльш широкому сенсi до джерел права вiдносяться численнi правовi та iншi пам'ятники, що мiстять юридичнi норми та iншi данi про право. У першу чергу до них можна вiднести кодифiкацiю Юстинiана, твори римських юристiв, iсторикiв, фiлософiв, ораторiв, поетiв та iн. Найдавнiшим неписаним джерелом права Риму було нормальне право як сукупнiсть правових звичаїв. У сучаснiй теорiї права пiд правовим звичаєм розумiється правило поведiнки, що склалося внаслiдок його фактичного застосування протягом тривалого часу та визнане державою та як загальнообов'язкове правило. Зазначенi ознаки характеризували правовий звичай у Римi. Римський юрист Юлiан говорить про давнiсть (тривалiсть) застосування звичаю та мовчазну згоду суспiльства (вважаємо визнання його державою як загальнообов'язкового правила) на його застосування. Норми простого права включали звичаї предкiв; звичайну практику; звичаї жерцiв; звичаї, що склалися на практицi магiстратiв. У iмператорський перiод традицiйне право називається термiном "consuetude".
  Шарлотi набридло думати про всi цi римськi загогулiни, та й взагалi це хiба тема, для юної та гарної дiвчини. Тим бiльше, що сонце вже увiйшло до зенiту, i розпечений пiсок нестерпно мучив босi, та не змащенi захисним кремом пiдошви юної вовчицi. I тодi Шарлота перебуваючи на межi того, щоб остаточно впасти запропонувала Гердi:
  - А може, виконаємо черговий любовний романс. Адже ми насправдi своєї поетеси!
  Змучена, босонога Герда хоч i погодилася, але поспiшила iронiчно доповнити:
  - Поетеси та принцеси!
  Обмiнявшись словесними випадами, дiвчата з несподiваною силою заспiвали:
  Ти Богородиця свята, неземна,
  Нам благодать свою небесну пiшли!
  Нехай як сапфiр виблискує рiчкова гладь,
  Простори матiнки улюбленицi-Землi!
  
  Нехай у серцi риє натхнення,
  У поривi полум'яному дiвчат душi!
  Недбалим пензлем насолоди,
  Менi друга серця та мрiй напиши!
  
  Зберiгати красу в невинностi чарiвної,
  Не наша доля - все ризикуємо втратити!
  Хоча часом повiрте - чесно,
  Мрiє про обiйми юних кралiв рать!
  
  Ось стрiчки куль обвили табори,
  На спинах ранець, а у руках гранатомет!
  Вороги як жирнi повiр барани,
  Їхнє вiйсько хоробрих Амазонок розiрве!
  
  Нiч чорний оксамит небо покривало,
  I вiд хвилювання здавило мої груди!
  Нiби притискаючи хутряну ковдру
  Що навiть важко слово казати i зiтхнути!
  
  Ось тягаря любовi сором'язливої,
  На цiй сумнiй вiйнi!
  Але вiрю стану я щасливою,
  I я буду служити Батькiвщинi !
  
  Дiвчата скинули чобiтки,
  Бiжать снiгом босонiж!
  Червонiють на морозi нiжки,
  Їх немов шпарить окропом!
  
  Але швидкiсть лише зростає,
  Ось попереду редут мерехтить,
  Свинцем плюється кулемет!
  Не шукаємо мiсце собi в раї,
  Кидок куди Господь пошле!
  
  Мелькаючи п'ятами босими,
  По дротах колючим мчимо!
  Дiвчата прусськi, простi;
  Ми неодмiнно переможемо!
  
  Ось узятий редут, суцiльнi трупи,
  Верх здiйнявся гордий, червоний прапор!
  Амбiцiї пiндосiв здутi,
  Ми як вогонь ширяємо у вiршах!
  Воїнки-вовчицi вiдспiвали i додали ходу, ентузiазм у них вирiс. Але через годину втома почала наростати i Шарлота знову занурилася в роздуми. Звичайне право протягом багато часу грало iстотну роль регулюваннi рiзноманiтних суспiльних вiдносин. Навiть у епоху принципату за правовими звичаями визнавалася така сама сила, як i за законами. Поруч iз простим правом вже у давнiй перiод у Римi як джерело права застосовувалися закони (легус). Першими законами у Римi були законодавчi акти, прийнятi народними зборами i затверджуванi Сенатом. У 451-450 рр. до зв. е. була зроблена запис звичаїв, що отримала назву Законiв XII таблиць. У 326 р. до зв. е. був прийнятий Петелiєв закон, який скасував боргове рабство i вбивство боржника за несплату боргу. Приблизно III в. до зв. е. виник закон Аквiлiя (про вiдповiдальнiсть за знищення та пошкодження чужих речей). Пiзнiше було прийнято низку iнших законiв. У перiод принципату, коли роль народних зборiв знизилася, вони не приймали закони. Останнiм був аграрний закон I ст. н. е. При одночасному спiвiснуваннi у Римi протягом багато часу правових звичаїв i законiв виникає питання: як спiввiдносилися один з одним цi джерела права? У римлян не викликало сумнiву, що закон мiг скасувати правовий звичай. Римськi юристи також вважали, що правовий звичай може скасувати закон (у цьому випадку казали, що закон вийшов iз вживання). Вiд класичних юристiв iз цього приводу збереглося висловлювання: "...Закони може бути скасованi як унаслiдок вираженої волi законодавця, а й у мовчазному угодi всiх, шляхом звичаю" (D. 1. 3. 32. 1). Цей висновок робився на пiдставi того, що не iснувало розбiжностей у тому, як народ висловить свою згоду з тiєю чи iншою нормою права: поданням голосiв чи своїми вчинками. У 451-450 рр. до зв. е. було зроблено запис звичаїв, названа Законiв XII таблиць. У значнiй своїй частинi Закони XII таблиць фiксують письмово давно сформовану практику взаємовiдносин рiзних осiб, т. е. звичайне право. У цьому сенсi, як не дивно, їх можна було б назвати варварською правдою (як iменуються першi юридичнi кодекси країн раннього Середньовiччя), якщо забути про те, що саме поняття "варвари" застосовувалося в античностi всiм людям, крiм грекiв i римлян. У текстi таблиць помiтно вплив грецького права, саме - афiнського законодавства Солона. У двох випадках це прямо вказує античний юрист Гай. Так пiдтверджується повiдомлення джерела у тому, що у пiдготовчому етапi до роботи колегiї було залучено грецькi закони. Але очевидно i те, що використовувалися вони спорадично, i зведення, що вийшло, в основному вiдображав римськi реалiї. Закони XII таблиць закрiпили вже сформоване на той час право приватної власностi (доминус), що у Римi випливало з найвищого права власностi громадянської громади, т. е. держави, i тому належало лише громадянам. Вони ще вiдсутня унiверсальна формула, пiзнiше вироблена римськими юристами: "Власнiсть на рiч є право з власної волi її використовувати, змiнювати, вiдчужувати i передавати у спадок". Проте трактування цих правовiдносин в окремих статтях таблиць вже наближається до класичного. У таблицях юридично оформлено соцiальну нерiвнiсть мiж вiльними та рабами, патронами та клiєнтами, патрицiями та плебеями. Перша рiзниця проiснує ще два тисячолiття, друге доживе до падiння Римської iмперiї, а третє зникне порiвняно скоро, i приналежнiсть до патрицiанського чи плебейського роду не матиме жодного значення в Римi. Нинi навiть освiченi люди - не фахiвцi з античностi - переконанi, нiби протягом усього римської iсторiї, зокрема епоху iмперiї, патрицiї становили у Римi привiлейований стан, що пригнiчувала плебеїв. Насправдi патрицiї, що становили стару знать родового суспiльства, вели з плебеями боротьбу збереження своїх привiлеїв протягом перших столiть iсторiї Римської республiки i до III в. до зв. е. зазнали повної поразки. Пiд час iмперiї приналежнiсть до патрицiанського роду була важливiша для римлянина, нiж нашого сучасника - боярське походження його предкiв. Закони XII таблиць мiстять безлiч конкретних положень, якi були розвиненi згодом у захiдноєвропейському та пiзньоримському правi. Заслуга їх укладачiв у тому, що вони заклали основи правотворчого процесу у майбутнє i сформулювали норми, дозволили молодому класовому суспiльству досить ефективно функцiонувати. Насамперед укладачi таблиць встановили певний порядок судових процедур, тобто , говорячи професiйною мовою, зафiксували норми процесуального права. Закони XII таблиць охороняють пiдвалини давньої патрiархальної сiм'ї. Закони XII стали першим давньоримським судовиком: багато їхнiх положень вiдносяться до сфери кримiнального права. Закони ХII таблиць були написанi на 12 дерев'яних дошках-таблицях i були виставленi для загального огляду на головнiй площi Риму, звiдси пiшла їхня назва. Таким чином, Закони ХII таблиць регулювали сiмейнi, спадковi вiдносини, позиковi операцiї та частково кримiнальнi злочини. Поступово, у зв'язку з розвитком нових економiчних вiдносин, спричинених зростанням товарного виробництва, товарообмiну та банкiвських операцiй, Закони ХII таблиць стали коригуватися новим джерелом права - преторськими едиктами. Римськi судовi магiстрати мали право видавати постанови для римських громадян та iнших жителiв Римської держави. Термiн "едикт" походить вiд ("говорю") i вiдповiдно до цього спочатку позначав усне оголошення магiстрату наступних видiв: постiйний едикт видавався новим магiстратом i оголошував про те, якi правила будуть лежати в основi його дiяльностi, у яких випадках будуть надаватися позови, у яких - немає (своєрiдний план роботи на певний перiод); разовий едикт видавався з приводу вирiшення будь-якої конкретної справи та iнших незапланованих приводiв. Надалi едикти почали прийматися у письмовiй формi. Вони дiяли тiльки в перiод управлiння магiстрата, що видав їх, i наступний магiстрат мiг скасувати або продовжити їх. На початку II . н. е. едикти були оголошенi вiчними та незмiнними. Римський юрист Гай писав, що едикти приймалися: по-перше, преторами. Претори були як мiськими, котрi вели громадянської юрисдикцiєю у вiдносинах мiж римськими громадянами, i перегринскими, знали громадянської юрисдикцiєю по суперечкам мiж перегринами, i навiть мiж римськими громадянами i перегринами. По-друге, правителi провiнцiй. По-третє, курульними едiлами, якi вели цивiльну юрисдикцiю у торгових справах (у провiнцiях - вiдповiдно квесторами). Починаючи з III ст. до зв. е. у зв'язку з ускладненням суспiльних вiдносин (розвиток торгових вiдносин з iншими країнами, розвиток сiльського господарства) норми застарiли та перестали задовольняти запити життя. Преторськi едикти допомагали цивiльному праву у задоволеннi нових потреб суспiльства, тому що претори випускали постанови не загалом, а за конкретними позовами. Претор керував цивiльним процесом i мiг вибирати для захисту тi позови, якi були передбаченi цивiльним правом. Претор було скасувати чи змiнити норми цивiльного права ("претор неспроможна творити право"). Вiн мiг опрацювати норму цивiльного права практично i позбавити сили те чи iнше становище цiєї норми. Наприклад, мiг захистити орендаря майна як власника, але не мiг змiнити статус орендаря та перетворити його на власника. Претор було дати право успадкування. Таким чином, претор мiг давати захист лише новим формам правовiдносин, що ще раз наголошує на непорушностi споконвiчного права. За словами римських юристiв, преторське право поступово розвивалося i почало дiяти за декiлькома напрямками, вiдгукуючись на новi запити життя i задовольняючи їх: претор допомагав застосуванню цивiльного права. А також заповнював прогалини громадянського права за допомогою своїх едиктiв. Крiм того, змiнював i виправляв норми цивiльного права. Претор було скасувати дiю цивiльного права, мiг лише доповнити його. В результатi правотворчої дiяльностi курульних едилiв, преторiв та правителiв провiнцiй (якi значною мiрою запозичували змiст преторських едиктiв) значення цiєї дiяльностi розширювалося, i виникло хонорес (вiд слова хонорес - "почеснi посади") - магiстратське право, або преторське право, в основi якого лежав преторський едикт. Преторський едикт i громадянське право (яке не можна було рiзко скасувати або замiнити, тому що римляни ставилися до своїх витокiв з великою повагою) почали дiяти паралельно, доповнюючи одне одного. Ох, як дiвочi п'яти палить розпечений пiсок, i думки, наче конячки скачуть. У II . н. е. юристом Юлiаном було вироблено опис окремих постанов, якi у преторських едиктах. Цей опис, що була, по сутi, кодифiкацiєю так званих преторських едиктiв, була схвалена iмператором Адрiаном i набула статусу остаточної редакцiї так званого вiчного едикту. Її оголосили незмiнною, i лише iмператор мiг вносити деякi доповнення. "Вiчний едикт" Юлiана не дiйшов до нас, але збереглися фрагменти коментарiв римських юристiв. За допомогою цих коментарiв було зроблено спроби реконструкцiї едикту. У процесi взаємодiї цi два види права дедалi тiснiше зближалися мiж собою i з класичного перiоду стали зливатися на єдину систему права. Таким чином, вiдмiннiсть цивiльного та преторського права проiснувало аж до Юстинiана (VI ст. н. е.). Велике поширення набула така специфiчна римська форма правоутворення, як дiяльнiсть юристiв (юриспруденцiя). Юристи дiяли за такими напрямами. По-перше, складання формул рiзних приватноправових актiв, що здiйснюються окремими особами (заповiтiв, актiв продажу тощо). Щоб оцiнити значення цiєї функцiї, треба взяти до уваги строгий формалiзм римського права, у якому пропуск хоча б одного слова знесилював досконалий акт, робив його юридично нiкчемним. Так що вираз - ну прямо "по-римськи просто" не має вiдношення до реальностi. Стародавнiй Рим породив страшну бюрократiю i потяг до ритуалiв. По-друге, консультацiї та поради щодо пред'явлення позову та порядку ведення порушеної справи. Римляни не допускали прямого подання в судi через ритуальнiсть суду (позивач повинен був вести справу самостiйно), i тому допомога юристiв виражалася лише у пiдготовцi справи. По-третє, вiдповiдi на юридичнi питання, що виходили вiд приватних осiб. Ця форма використовувалася лише у випадках пропуску у чинному правi, тодi юристи пропонували свої рiшення. Хоча такi вiдповiдi юристiв i вплинули на практику, однак обов'язкової юридичної сили не мали. У класичний перiод розвитку римського приватного права цей напрямок набрало чинностi i стало частiше застосовуватися. Тлумачення юристами чинних законiв та твори юристiв, присвяченi законодавству, називалися коментарями. Юристи становили також збiрники казусiв, висловлюючи у своїй свою думку про деякi юридичнi подiї. Римськi юристи становили пiдручники з римського права i виступали як викладачi права. Твори римських юристiв пов'язанi з практикою. Здiйснюваний ними аналiз правовiдносин, виклад правових норм вiдрiзнялися точнiстю, глибиною, логiчною послiдовнiстю та обґрунтованiстю рiшень. Багато правовi норми i сентенцiї юристiв набули характеру афоризмiв: "Знати закони - не означає дотримуватися їхньої букви, але розумiти їхню силу i значення". "Неправильно давати вiдповiдi, консультацiї чи вирiшувати справу, маючи на увазi не весь закон, а лише якусь його частину". З-помiж видатних республiканських юристiв можна назвати таких, як Марк Манiлiй, Юнiй Брут, Публiй Сцевола (II ст. до н. е.). Представниками класичної римської юриспруденцiї були Лабеон та Капiтон (I ст. н. е.). З їхнiми iменами пов'язано утворення двох шкiл римських юристiв: прокулiанської (на iм'я Прокула, учня Лабеона) та сабiнiанської (на iм'я Сабiна, учня Капiтона). У перiод "золотого столiття" юриспруденцiї Риму (II ст. - початок III ст. н. е.) чудова плеяда римських юристiв поповнилася iменами Павла, Папiнiана, Ульпiана, Модестiна, Гая та iнших, кожен з яких зробив величезний внесок у розвиток римського права . З кiнця III ст. н. е. творча дiяльнiсть юристiв ослабла У 426 р. Валентинiан III видав закон про цитування, згiдно з яким юридична сила визнавалася лише за творами п'яти юристiв: Гая, Павла, Папiнiана, Модестiна та Ульпiана.
  Шарлота вiдчувала себе навiть не в пеклi, а в буквальнiй вогнянiй геєннi. Її водило з боку на бiк. Iншi дiвчата знемагали i, дiйшовши до краю, стали заливатись. Пролунав вiдбiйний сигнал . Мадлен сама вже втомлена наказала робити дiвчатам дихальнi вправи.
  Войовницi сiли в позу лотоса i почали надувати повiтря у свої легенi. Дихальна гiмнастика була за особливою системою. То часта, то навпаки повiльна, це чимось нагадувало, особливий складний танець, що змiнює ритм. Говорили, що цю систему привезли з Тибету, а потiм спецiально випробовували на взятих iз концтаборiв ув'язнених. Таке вiдчуття, що повiтря легкими прокачується насосом. Принаймнi вийшло досить ефективно, i дiвчата знову вiдчули приплив сил. Вiйницi злегка змочили собi горло. Герда пiдморгнула Шарлотi:
  - Ось бачиш босонiж бiгти розпеченим пiском зовсiм не страшно. Набагато страшнiше тiкати вiд танкiв.
  Вогняно-руда Шарлота погодилася:
  - Звичайно! Найважча ноша, якщо доводиться забирати ноги!
  Герда додала:
  - Мокрою справою, не пiдсушиш пiдмоченiй репутацiї!
  Дiвчата знову хихикнули i пустилися лiнивим пiдтюпцем, поступово нарощуючи темп. Герда подумала: все ж таки пощастило їй народитися в нiмецькiй сiм'ї i займати панiвне становище на вiдмiну, наприклад, вiд тих же французiв i особливо негрiв приречених на пiдпорядкування та приниження. А вона дiвчинка-арiйка може розраховувати пiсля вiйни на нечуванi трофеї, особливо якщо здiйснить подвиг гiдний легенди. Герда запитала Шарлоту:
  - Як ти гадаєш, де вiдбудеться наша перша серйозна битва?
  Вогняно-руда вiдповiла бiлявцi:
  - Швидше за все, там, де найменше чекаємо! Може навiть у пеклi та пiд землею.
  Герда парирувала:
  - Полум'я тiєї пекла, що палає в душi - висвiтлює в'язницю прихованих пристрастей!
  Рослива блондинка-сусiдка, що бiжить поруч, помiтила:
  - Ну, у вас i язики дiвчата - мов млин!
  Шарлотта зiстрила:
  - Мова на вiдмiну вiд млинового жорна, здатна перемолоти будь-яке смiття в апетитну булку!
  Герда продовжила:
  - Тiльки мука з перемеленого дурним язиком, насичує лише курячi мiзки!
  Колишня войовниця, що встигла вже немало солдатiв вбити, а декого i згвалтувати (це так романтично i збуджує, коли жiнка змушує полоненого чоловiка до сексу), хихикнула:
  - Ось i дотепники... Хоча здається Гiмлер казав: якщо нiмець багато гострить, не завадило б перевiрити його нацiональну приналежнiсть! Точнiше чистоту кровi!
  Шарлота вишкiрила перлиннi зубки:
  - А що я готова до перевiрки! Хоча родовiд має таке саме вiдношення до хоробростi, як довжина волосся до розуму!
  Пiсля цього розреготалася вся рота. Дiвчата вiд радостi навiть стали пiдстрибувати вгору, миготивши голими п'ята. Пiсля чого бiгти всiм стало куди веселiше. I навiть значний вантаж за спиною не здавався таким важким.
  . РОЗДIЛ Љ 18.
  Дiвчата вiдбили атаку фашистiв i наступив наступний день: 23 грудня 1945 року. Красунi знову вiдбивали атаку. Трохи пострiляли, пожартували потiм iз чоловiками.
  Наташка згадала, як вона в сорок другому роцi трохи побродила дорогами вiйни в тилу ворога.
  Iшла собi босонога дiвчина в простiй, ситцевiй сукнi. Iти було легко та приємно. Лiто, в бiле, трохи золотисте волосся Наташки вплетений вiнок. Голi пiдошви дуже приємно колють камiнчики. Дуже огрубiли у дiвчини ступнi, i їй не боляче. I навiть пляшковi уламки не страшнi мозолям.
  Наташка йшла собi, будучи розвiдницею. Вона дуже гарна дiвчина, i це можна користуватися для блага країни.
  Спокусити когось, обкрутити. Сорок другий, втiм, для Росiї важкий. Пiсля початкових успiхiв пiд Москвою, Ленiнградом, на пiвднi, Червона армiя знову почала програвати.
  Радянськi вiйська розбитi пiд Харковом i потрапили до казана. I гiтлерiвцi вже йдуть до Воронеж. Звичайно ж, цього настрою не пiднiмає. Дiвчина вранцi зiрвала листiвку.
  Щойно нiмцi оголосили про взяття неприступної фортецi Севастополь. А ще трохи ранiше, повiдомили i падiння в Африцi, теж незламної цитаделi Толбук.
  Ось iде дiвчина босонiж, тупає огрубiлими пiдошвами кам'янистою дорогою i думає.
  Що може бути далi? Невже фашисти переможуть? Адже їхня сила винятково велика. Так настрiй зiпсувався. Дiвчина прочiрiкала:
  - Сталiн живе у моєму серцi,
  Щоб ми не знали печалi.
  У космос вiдчинили дверцята -
  Зiрки над нами виблискували!
  Дiвчина раптом побачила хлопця. Бiлобриса, симпатична дитина рокiв десяти. Худенький звичайно, але спритний, у шортиках, i з голим шоколадним торсом вiд засмаги.
  Хлопчик пiдбiг до Наташки. Свиснув i крикнув:
  - Брешуть фашисти! Не засмучуйся, ми все одно переможемо!
  Дiвчина рiшуче вiдповiла:
  - Звичайно ж, переможемо! Iнакше бути не може!
  Хлопчик кивнув i повiдомив:
  - Наташка, знаєш, командир тебе попереджає, не ходи до села Новоселове. Там фрицi влаштували засiдку.
  Дiвчина згiдно кивнула:
  - Дякую за попередження. Але хто доставить записку?
  Хлопчик запропонував:
  - Давай я. Вони всi дорослi перевiряють, навiть жiнок. Але дитина може проскочити.
  Наташа витягала з трусикiв записку i засунула хлопчику, але при цьому запитала:
  - А якщо тебе зловлять?
  Хлопчик, дивлячись прямо в очi, вiдповiв:
  - Буду, як Мальчиш-Кiбальчиш терпiти тортури, i помру з гордо пiднятою головою.
   Наташка посмiхнулася. А потiм похрумнiла. Згадала, як двох пiонерiв рокiв дванадцяти впiймали фашисти. Зiрвали з хлопчикiв одяг i зв'язавши ззаду дротом руки вигнали голих та босих на лютий мороз. Потiм водили їх снiгом, i знову заганяли до хати. Водили, доки не замерзали їх супроводжуючi конвойнi. Пiонерам було не зручно, але вони терпiли. Хлопчики досить мiцнi.
  Потiм бачачи, що морозу пiонерiв не бере, гiтлерiвцi почали палити дiтей вогнем. I в цьому досягли успiху. Коли кат до голих грудей хлопця приклав розпечене залiзо, хлопчик вигукнув:
  - Хай живе Сталiн!
  Потiм широкi смуги червоного вiд жару металу приклали до босих, огрубiлих пiдошв хлопчака. Жiнка-кат з великою насолодою втягувала нiздрями запах смаженого м'яса. Пiонер знову закричав:
  - Звiйтесь червонi прапори над Рейхстагом!
  I показав мову. Тодi гiтлерiвцi розпеченими щипцями вирвали мошонку. Пiонер помер вiд болючого шоку.
  Так фашисти наводили новий порядок.
  Дiяли грубо та жорстоко. I тортури йшли постiйно.
  Наташка знову жбурляє босою нiжкою гранату. Розкидає фрицiв i щебече:
  - Нехай буде рай на всiй Землi! Рай комунiзму, в якому цвiте країна порад!
  Зоя теж запускає босими пальцями нiг гранату i цвiрiнькає:
  - I слава прийде на землю!
  Пiсля цього дiвчина дає дуже влучну чергу. Викошує супротивникiв. I знову скеля зубки.
  А далi веде вогонь Августина. Вибиває фашистiв i пищить:
  - За Батькiвщину! За Сталiна!
  I знову кинута її босою нiжкою граната, гiтлерiвцiв розкидала. Сильно б'ють войовницi.
  Не дають ворога спуску.
  Свiтлана теж кидає босою нiжкою гранату. Розмальовує гiтлерiвцiв i пищить:
  - Слава нашим росiйським дiвчатам!
  I войовницi як розсмiються. Вони ж такi красунi, що їх можна й справдi виставляти на конкурс: Мiсiс Всесвiт. Про груди у них такi пишнi та водночас пружнi. Так люблять вони займатися сексом iз чоловiками. Їх це капiтально збуджує.
  Особливо коли тiла мацають i ще щипають за соски.
  Наташа згадала, як її свого часу обшукували полiцаї. Це справдi клас. Коли чоловiк волохатою лапою тобi залазить прямо пальцями у лоно. Як це дико збуджує та приємно.
  Потiм Наталка їх усiх убила. А що з полiцаями ще робити? Але того, хто її помацав, вона ще й зґвалтувала, прив'язавши до лави. Адже це так круто - ґвалтувати чоловiкiв.
  Пiсля чого Наталя випалила фашистському посiбнику на лобi розпеченим залiзом п'ятикутну зiрку. Отак iз гiтлерiвцями i треба чинити.
  Пiсля кiлькох днiв паузи, гiтлерiвцi вiдновили обстрiл. Грукали снаряди. Було дуже паскудно.
  Чотири дiвчата повернулися до опису росiйських богiв-демiургiв. Коли вiйна йде вже п'ятнадцятий рiк, то хоч у цiй творчостi знаходиш собi втiху.
  Наташка босою ногою прокреслила ручкою.
  Дажбог (або, як ще славлять шанобливо - Дажбог, Дажбог, Тарх Перунович) - розумiється слов'янським народом як сонячний Бог Свiтла Вiдбитого. Вiдбивається в Свiтi Яви Бiле Свiтло вiд його златих обладункiв!
  Зоя продовжила за нею черкати, теж за допомогою босих пальчикiв.
  Дажбог - великий Бог слов'ян! Iсторiя через "Повiсть временних лiт" донесла до наших днiв, що кумир Дажбога разом з кумирами Батюшки Перуна , Хорса - Бога-Сонце, Стрибога - Бога Вiтру, а також Матiнки Макош - всi разом стояли на пагорбi, коли ще правив Руссю князь Володимир. Їхнi величезнi чури були зробленi з мiцних порiд дерев i могли стояти столiттями просто неба. У перерахунку слов'янських божеств на той час Бога Даждьбога згадують третiм пiсля Перуна i Хорса. Ми маємо право вважати Даждбога одним з головних Богiв слов'ян.
  Вогняна Августина теж босою точеною нiжкою прокреслила;
  Батько Дажбога у мiфологiї слов'ян - Перун Сварожич, син Сварога . Звiдси й славлять свiтлого Бога Дажбога Тархом Перуновичем. Матiнкою його стала русалка Рось - дочка Асi та Дону. У мiфологiї слов'ян Бог Даждьбог народився не один у Перуна та Росi, ще сестра є у нього - Тара, яка шанується у слов'ян Богинею Путiвної Зiрки. Такi божественнi дiти Перуна i Росi - Тарх i Тара !
  I Свiтлана босими пальчиками витончений нiжок накидала;
  Бачать слов'яни Даждбога древнiм Благим слов'янським Богом. Вважали, що Вiн дав початок усiм родам слов'янським. Завжди Його сприймали Богом Дневного Свiтла, подачем життєдайної сили, а також Захисником та Спасителем! Його цiлюще тепло i свiтло допомагають приходити у свiт багатому врожаю, Землi Матерi бути родючою, а людям у будинках та сiм'ях отримувати достаток та прибуток у всьому.
  Книга "Трагедiя Бога Велеса" . Про те, як народилися два сини Бога Дажбога - Коляда i Авсень, i що з цього вийшло.
  Наташа знову босими пальчиками витончених нiжок продовжила робити начерки;
  Народ вiдав про те, що в iменi Дажбога чується найдавнiше "гаст" або "Гош", що означає зараз - "гiсть". А самого Бога в давнину розумiли як: "Гiсть, що дарує Свiтло Сонця" або "Посланник богiв, що принiс людям у дар силу Сонця, його свiтло i тепло". Крiм цього, в iменi Даждьбога чується "даваючий Бог". Тому слов'яни й досi звертаються до нього як до Щедрого Бога.
  Зоя теж своїми гарними кiнцiвками накидала;
  Є слов'янам Бог Даждьбог у бiлому сяйвi iз золотою короною-Сонцем на головi.
  Августина босими пальцями нiг, прокреслила щось чудове та класне;
  Вiн дарував Миру та слов'янам Кони Свiтобудови, що дiють i досi незалежно вiд того, вiрить хтось у них, чи нi. Ось, найголовнiший Кон Любовi, наприклад - коли не буде кохання, то всi справи розваляться, нiчого не залагодиться, не збудується, все зруйнується. Або Кон Крайностей: "Крайностi завжди стуляються". Це означає, що коли ти впадаєш у крайностi, будь готовий перетворитися на щось протилежне до того, чим ти є. У життi це зазвичай виглядає так - найправеднiша людина, неодмiнно оступиться, хоч би як сумно це звучало.
  I блондинка-термiнаторка Свiтлана, босими, точеними нiжками вивела;
  Сили Даждбога допомагають слов'янам жити за Коном, спрямовувати свої стежки до Правди, рiвноваги, змiни одного перiоду життя iншим. Тому i всi лiтнi свята у слов'ян розпочинаються саме днем, присвяченим Даждьбогу.
  Наташка оголеними грудьми, тримаючи чорнило мiж сосками, написала собi;
  Перекази нам говорять про те, що першою дружиною Тарха Перуновича стала Майя-Златогiрка . Одного разу Даждьбог - Бог слов'ян побачив Майю-Златогiрку - велетню, сестру Могутнього Святогора, що спить. Полюбилася вона йому одразу своєю невинною красою, вирiшив одружитися вiн iз цiєю дiвчиною. Ясне обличчя i краса молодого Бога теж захопили серце Майї.
  Потiм i Зоя оголеними грудьми з полуничними цицьками накреслила;
  Пiсля весiлля зiбралися молодi до гори Латир, що тодi великою вважалася. По дорозi побачила Золотогiрка труна, що стояла в полi, але не зрозумiла, що той зачарований. Забралася вона в смертне лiжко, лягла, а вибратися назад не може. Хоч як намагався свою молоду дружину Бог Даждьбог визволити - нiяк не виходило. Так Золотогiрка в Навь i пiшла.
  I Августина, теж за допомогою червоних, як стиглi маки соски грудей, вивела;
  Пiсля цього Морена привабила своєю холодною красою Дажбога, вийшла замiж за нього. Сина йому, Богумира, народила, а потiм зреклася свого чоловiка. Втекла Морена вiд Даждьбога, почав її наздоганяти чоловiк i натрапив на опiр Чорнобога - Iмператора Нави. Перетворив Чорнобог його на камiнь. Та батько Перун Сварожич звiльнив свого сина.
  I Свiтлана за допомогою рубiнових соски погруддя вивела;
  А Чорнобог тим часом на Моренi одружився. Скiльки не вимагав назад свою дружину Дажбог, та тiльки нiчого не виходило, навiть гiрше вийшло. Чорнобог ще бiльше розсердився, та й прикував Тарха Перуновича до Латир- каменю. I цього разу спасiння Бог Свiтлоносний знайшов через Богиню Яснооку - Живу . Стала вона йому третьою дружиною, найулюбленiшою.
  Наталя знову продовжила писати за допомогою босих пальчикiв нiг;
  Чи скоро казка дається взнаки або справа робиться, а призначив Рiд Вседержитель ще з початку Часiв, щоб два особливi брати-близнюки, сини Даждбога на свiт народилися. Та тiльки по Долi треба було, щоб вони прийшли у Мир вiд першої дружини - Майї-Златогiрки. Як же бути, коли Бог Вiдбитого Свiтла вже одружений з Живою?
  I златоволоса Зоя, босими пальчиками точених нiжок вивела;
  Задумали тодi Боги-Творцi, Рiд та Макош, зрушити подiї та час. Вiй , наймудрiший Бог давньої магiї, також допомiг - подарував Богу Даждьбогу особливе кiльце. Непросте кiльце сили темного закляття руйнувало, яке на Златогiрку впало та в Навь повело. Тiльки попередив Вiй, що коли втратить Дажбог кiльце, то душа Майї назавжди у свiт Навний пiде, та там назавжди i залишиться.
  I Августина руда стерва, провела використовуючи босi, точенi нiжки;
  Звiльнив чоловiк свою першу дружину. Народила вона йому двох сильних синiв, Богiв Коляду та Авсеня . Але знову обрушилися пiдступи нових сил на їхню сiм'ю - випадково впустив Даждьбог обручку. Пiшла Золотогiрка в Навь назавжди! Сумно було Даждьбогу, та так, що душа його захворiла.
  А Свiтлана закiнчила:
  - Слава росiйським Богам!
  Дiвчата вiдбивали атаку фрицiв, стрiляли по фашистам. I водночас писали з допомогою босих пальчикiв нiг для росiйських богiв.
  Малюнок першою зробила Наташка.
  Її босi пальчики нiжок такi спритнi;
  Тiльки завдяки Богинi Живi , що напоїла його живою водою, знову вiдродився до життя Бог Дажбог, нехай став сильнiшим, нiж ранiше. Вiд Богинi Живи до Свiту прийшли - Кiсек та Арiй.
  I златоволоса Зоя теж взяла i босими пальчиками накреслила;
  Вiд першого сина родовiд ведуть такi народностi - захiднi нiмцi та гессенцi. У Арiя з'явилися троє синiв: Кий, Хорив, Щек. Саме вiд них трьох, за повiр'ями слов'ян, походять такi народностi: чехи, серби, київськi галявини. Ще Арiй мав нащадкiв - Леха та Крака, вiд яких походять потiм деякi польськi та мазовецькi племена.
  Вогняна Августина босою, витонченою ногою намалювала;
  У старшого сина Коляди у Мир прийшов Радогост - онук Дажбога. Це багатьом вiдомий батько таких народiв Родимичiв, як в'ятичi, пiдбадьоренi, руяни, ратарi.
  Чудова Свiтлана теж босими нiжками прокреслила;
  У Богумира - сина Морени, народилися дочки - Польова, Древа та Скрева. Це онуки Дажбога, якi започаткували народностi: кривичi, древляни. Також народилися правнуки - Рус, Скiф, Кiмра, Хазар, Словен, Сева. Саме вiд цих останнiх уже пiшли народностi русiв, словенiв, хозарiв, скiфiв, сiверян, а також кiммерiйцiв.
  Наташка босими нiжками вивела;
  Ось тому й досi всiх слов'ян кличуть нащадками Бога Дажбога, Тарха Перуновича! Вважаємо ми Бога Дажбога одним iз головних Богiв слов'ян.
  Зоя теж босими, точеними нiжками пропищала;
  А що ще було в життi Свiтлоносного Бога, якi блага Свiту принiс Дажбог - Бог слов'ян, то вже неодмiнно прочитати треба в особливих книгах , що є у Пiвнiчної Казки.
  Вогняна Августина теж босими нiжками проковзнула;
  Люблять слов'яни символ Тарха Перуновича, Бога Дажбога! Iм'я свастичному знаку дали - Прямий хрест . Тому й пiдвищена сила походить вiд нього, несе у свiт рiвновагу Темряви та Свiтла.
  А далi босими пальчиками Свiтлана;
  Носити оберiг Даждбога - це не лише велика честь, а ще й потужний захист. Молодь просвiтлення знаходить на життєвому шляху, та розуму набирається. Люди старшого вiку знаходять в обережi рiвновагу, яка така необхiдна при порушеннi життя.
  А тут Наташка це зробила за допомогою червоних соскiв;
  Такий знак притягує себе спокiйну мудрiсть, очищає думки. Також оберiгає вiд злих намiрiв чужих людей та невпевненостi, яка може утворитися всерединi
  Зоя своїми грудьми вивела;
   Стародавнi слов'яни вважали, що Боги виявляються у Свiтi Яви як природнi подiї. Тому яскраве денне свiтло пояснювали вiдблиском зброї Бога Даждьбога, що зроблено з найчистiшого злата. Бога Вiдбитого Свiтлана завжди шанували як Того, хто нiчого не вимагає, але завжди дає. Бог Даждьбог - той, хто дає, а не вимагає!
  I Августина зробила своїми рубиновими сосками;
   Стихiя - вогонь
  Тварина - бiлий вовк, собаки та конi, корови.
  Птах - гусак, сокiл, лебедi.
  Геральдика, предмети - палиця, щит, спис, палиця, iнодi використовує меч обострий.
  Треба (пiдношення) - пташине пiр'я, яблука, мед, горiхи, напiй на меду (Суриця або Сурья, наприклад). Приносилися в дар Боговi i в подяку пiр'я таких птахiв, як: лебедi, качки, гуси.
  Мiсце зведення капищ - вiдкритi сонцю пагорби.
  Матерiал виготовлення чурiв, кумирiв - переважно дерево.
  Особливостi встановлення iдола - обличчям на схiд.
  I Блондинка-термiнатор Свiтлана своїми грудьми оголеною вивела;
  Реза Бога Даждьбога - включена до пiвнiчного оракулу "Слов'янськi Рези Роду". Реза має таке саме зображення i зображення, як i символ (оберiг) - " Прямий хрест ".
  Наташка червоними сосками продовжила креслити;
  Ворожiння. Прохання Бога. Поява в розкладi Рези Дажбога нагадує Запитувачевi про те, що за хмарами завжди ховається Сонце i незабаром настане ясний погожий День. Також це знак того, що худа ситуацiя скоро змiниться на найкращу.
  Зоя чудово зробила своїм голим бюстом;
  Зараз найважливiше виконувати просто свiй обов'язок, без рiзких рухiв та поворотiв. Братися поки що за втiлення нових iдей не варто, краще вiдкласти їх до нових часiв. Трудитись, i чинити по совiстi.
  У роздiлi "Слов'янськi Рези Роду" : знання про те, як, де i навiщо Бог Даждьбог зустрiчається на пiвнiчнiй магiчнiй традицiї, волошбе i ворожiння.
   Бога Дажбога просили про збереження посiвiв та худоби - щоб пiсля пасовищ поверталася додому цiлою та неушкодженою.
  Августина оголеними грудьми вивела;
  Часом траплялося, Дажбога величали Спасом, який має славу досi Захисником, Спасителем земель слов'янських! Ось чому часто в Яблучний Спас, 14 i 19 серпня, вшановують Даждьбога по-особливому! Цiєї пори приносилися Йому в подяку свiжий мед i яблука з саду.
  Дiвчата вiдволiклися i стали трощити фашистiв.
  Молотять фрицiв, що насiдали. I вiдбивають таку шалену та пекельну атаку.
  Наташа пiдспiла, зрiзуючи гiтлерiвцiв;
  - Дiвчатка у великiй нуждi! Де ж ти хазяїн де!
  Та вже бiльше пiвроку як немає удачi Сталiна i, краще, не стало. Навпаки, фашисти Червону армiю пiдтискають.
  Зоя прочiрiкала:
  - Хай буде наша Батькiвщина на космiчних трасах!
  I босою нiжкою запустить лимонку. Таке ось хортове дiвчисько.
  Августина паля по супротивнику, прошипiла;
  - Сталiна, Сталiна, Сталiна! Ми хочемо Сталiна!
  I жбурне гранату босою нiжкою.
  Свiтлана стрiляючи, продовжує:
  - Щоб зламати нас не змогли, стати господар iз Землi!
  I знову летить кинута босою нiжкою дiвчини граната.
  Наташа скосила пару шеренг i видала:
  - I Адольфа розiрви!
  Дiвчата ще не вiдмовилися вiд можливостi перемогти фашистiв. 30 червня битви кипiли на повну силу.
  Одночасно гiтлерiвцi намагалися вiдрiзати вiд своїх баз радянськi вiйська, що не встигли вiдiйти за Дон. У чому мiж iншим навiть трохи досягли успiху.
  Герда та її танковий екiпаж, як завжди на вiстрi атаки.
  Дiвчата в одних трусиках та босi. Стрiляють собi та ведуть бiй.
  Машини на чотирьох войовниць цiлих двi. Компактнi та дуже зручнi, пiрамiдальнi.
  Герда за допомогою босих пальчикiв нiг, натискаючи на джойстик, стрiляє. I дуже влучно влучає. Вiдриває вежу радянському танку.
  Пiсля цього вимовляє:
  - Я термiнатор iз волоссям кольору снiгу!
  I люто регоче... Смикається собi мов марiонетка.
  Шарлота також стрiляє. Дуже влучно потрапляє i реве:
  - А великий Рейх, нам сказав не дрейф!
  I босою нiжкою як натисне.
  Сiчень 1946 року. Красивi дiвчата борються з фашистами. Нiмцi напирають на Воронеж. Намагаються пресувати гiтлерiвцi росiян.
  Наташка стрiляє, зрiзає шеренгами. I кидає босою нiжкою гранату, розкидаючи супротивника:
  - Буде все супер!
  Зоя теж дає хльостку чергу за фашистами. Скосила фрiцiв. I кидали босими нiжками лимонки.
  Дiвчина кричала:
  - Це гiпер!
  Тут i Августина теж взяла, i пiдхльоснула по гiтлерiвцям. I теж кинула босою нiжкою забiйну силу.
  Дiвчина прочiрiкала:
  - Рознесемо Гiтлера!
  Далi Свiтлана взяла та кинула босими пальцями нiг забiйну гранату. Дiвчата взяла i знесла фашистiв, прочiрикала:
  - Це супер!
  Наташка агресивно помiтила:
  - Ми супербiйцi!
  I знову кинула босою нiжкою гранату. Це дуже гарно.
  Тут Зоя дуже гарно зробила. Потiм боса нiжка, дуже гарна дiвчина нею кинула, i розбила фашистiв.
  - Ми будемо дуже круто!
  Потiм дiвчина вогняна Августина взяла i дуже красиво зробила кидок босими пальцями нiг, розкидало на всi боки фашистiв:
  - Ми всi супердiвки!
  Потiм i Свiтлана дуже гарна дiвка, i така блондинка з босими нiжками миготить гранатами. I дiвчина взяла та розкотила фрiцiв, дуже гарна дiвка.
  Дiвчина в одних трусиках. I проворкувала:
  - Дiвчата бувають рiзнi! I дуже червонi!
  Дiвчата взагалi дуже крутi, i вiчно босi.
  Свiтлана, наприклад, босонiж бiгала всю вiйну. I ще в сорок першому роцi рушили вона лiсом. Їй уже не вперше. Вона в дитячiй, трудовiй колонiї працювала босонiж, i в легкому тюремному платтi до самих морозiв. Потiм дiвчинка навiть по снiгу бiгала босою. Ось i Августина була у колонiї. Там дiвчатка змогли майже голi працювати на суворому Сибiрському морозi.
  I їх це не лякало. А як дiвчаткам добре по кучугурах босих бiгати снiгом. I що голi п'яти кусали морози. Не так уже й страшно. Босу пiдошву покривають мозолi, i дiвчаткам було не боляче, вiд крижаної кiрки.
  Вони ось так дуже круто. Бiгали босi дiвчата i працювали сокирами.
  Дiвчатка дуже добре працювали.
  Дiвчата були дуже шаленi. Знову кидають босими пальчиками нiжок гранати.
  I розбивають фашистами. Дуже крутi треба сказати войовницi.
  Дiвчата кидають босими нiжками по супротивнику.
  Наташка стрiляє дуже влучно по фашистам.
   I рознесла ще фрiцiв.
  Дiвчина дуже симпатична... I дуже боса та красива Наташка, дуже агресивна.
  Але ж для дiвчини треба писати своє цiкаво.
  . РОЗДIЛ Љ 19.
  Герда та Шарлотта продовжують воювати. Нiмецькi вiйська вже готовi до великих подвигiв. Але поки що у них немає переваги на морi. Кораблi клонувати не навчилися.
  Проте клонують уже лiтаки. Але цього мало... Хоча Гiтлер i задумав просто розбомбити Британiю, а поки що будує десантнi судна.
  Заодно Герда та Шарлотта згадують сорок перший рiк та пригоди в Африцi.
  Поки дiвчата iзуверски тренувалися, полковник СС Десс продовжував свою гонитву за скарбами шейха. Нiч пройшла вiдносно спокiйно, стало трохи прохолоднiше i загiн поринув у сон. Хлопчик Алi спочатку не спав, вiн обмiрковував план втечi. Головною перешкодою були навiть не кайдани, якими приковували арабського хлопця на нiч, а три сторожовi нiмецькi вiвчарки. Вони якраз позбавляли пацаненка шансiв на втечу.
  Алi розумiв, що навiть якщо вiн вкаже скарби, на нього чекає смерть. Не будуть цi бiлi бошi дiлитися з ним. Крiм того хлопчик мав про те, де можуть знаходитися багатства шейха лише найзагальнiшi уявлення. Та вiн дещо пiдслухав, дещо бачив. I точно знав, що великий скарб iснує: кiлька великих скринь iз золотом i рiзними камiнцями, ювелiрними виробами. Причому це була скарбниця не просто шейха, а алжирського пашi з безлiччю награбованих багатств i не лише золота. За чутками там був кристал, який робить будь-яку людину чи полководця непереможним! Начебто вiн був доставлений iз самої Iндiї, причому цей кристал знайшов великий Будда.
  Хоча хлопчик Алi був мусульманином, але фанатизмiв особливо у скоєннi Намаза не вiдрiзнявся. Справдi, навiщо Всемогутньому Аллаху потрiбнi всi цi нескiнченнi, механiчнi молитви? Хiба йому не набридає вiд мiльйонiв людей, мiльярди разiв чути одне й те саме? Так це конкретно може задовбати, коли до тебе звертаються i просять, або навпаки вихваляють... Або пост Рамадан, наче Всевишому треба помучити людей голодом, а потiм запровадити їхню спокусу переїдання... До чого це? Що Бог не хоче добра людям? Заради чого накладати ще новий тягар на без того тяжке життя? I чому якщо Аллах добрий i всемогутнiй, то людинi так тяжко живеться? Особливо старим i старим. Ну гаразд вiн ще хлопчик i пiдпаленi п'ята скоро заживуть i можна буде знову стрибати по пустелi ... Як благодатна юнiсть, коли молодому щенятi краще, нiж старому леву. Але чому людина, улюбленець Аллаха, якому вклонилося все, що iснує (крiм сатани), повинен старiти i перетворюватися на страшилище. Особливо сильно псує жiнок. Ну, невже Всевишньому подобаються горбатi, беззубi бабусi, i йому приємно дивитись на таких дочок?
  А де поняття про красу, гармонiю, естетику, почуття прекрасного... Чому у свiтi Всемогутнього Аллаха стiльки потворностi, нещастя та болю? Хiба Всевишньому не пiд силу зробити всiх щасливими, добрими, здоровими, гарними? I чому, наприклад, тi ж нiмцi та європейцi невiрнi? Чому ранiше непереможнi армiї правовiрних мусульман, дiйшовши Францiї, не просунулися далi i поступилися хрестоносцям-християнам. Чому могутня Османська iмперiя флагман правовiрних, не розгромила Австрiю, не взяла Вiдня, не перемогла Росiю?
  Алi не був безграмотним слугою, вiн уже у шiсть рокiв вступив до початкової французької школи в Тунiсi, i прочитав чимало розумних книжок. Нi в Христа хлопчик не повiрив, та їх у цьому особливо не переконували, зате знань набув чимало. Потiм все ж таки не захотiв йти курсантом у колонiальнi вiйська, а опинився в служiннi шейха. Втiм, поки ти пiдлiток i життя попереду, можна помрiяти наприклад, щоб самому стати шейхом або навiть султаном, очоливши боротьбу за незалежнiсть.
  До речi, як це вийшло, що зараз у серединi за мiрками невiрних двадцятого столiття, iсламський свiт майже повнiстю в полiтичному пiдпорядкуваннi християн? Чому Всемогутнiй Аллах припустився такого?
  Втiм, iсторiя Iсламу знала i злети, i падiння... Великий пророк Магомед створив свою першу державу, що стала арабським Халiфатом. Могутня Вiзантiйська iмперiя, як не дивно не могла протистояти куди бiльш нечисленним арабам, якi ще мали достатньої вiйськової органiзацiї. Одна з найсильнiших, якщо не найсильнiша армiя середньовiччя, найсучаснiша i найкраща по органiзацiї (одна побудова стiни або фалангу, а також вогнемети чого вартi). Але кочiвники-бедуїни розгромили на той момент найсильнiшу армiю свiту, пiсля чого як не повiрити, що їм допомагав Всевишнiй, дарувавши силу i ратну удачу. На жаль, сам Константинополь узяти не вдалося. Потiм переможна армiя на чолi з халiфом Омаром, завоювала пiвнiч Африки та Iспанiю. Але землi франкiв залишилися непокореними. Франки застосували важку кавалерiю, непробивну для стрiл, крiм того арабськi конi в чужих луках стали хворiти, почався масовий вiдмiнок. Пiсля нового шляху експансiї було обрано схiд. Вдалося дiйти Iндiї, пiдкоривши долину Iнда. Але незабаром пряма династiя вiд Омара перервалася i почалася мiжусобна вiйна. Експансiя iсламу тимчасово припинилася, а невдовзi християни вiдвоювали Iспанiю i почалися походи на арабськi землi. Причому хрестоносцi опанували i Єрусалим. Незабаром орда язичника Чингiсхана розгромила найбiльшу iсламську країну Хорезм, а потiм монголо-татари спалили i Багдад, рушивши орди до Єгипту. У серединi тринадцятого столiття був пiк спаду Iсламу, поганi часи для правовiрних. Але пiк спаду - початок пiдйому! Монгольський хан Берке прийняв iслам i звернув пiдвладнi народи. Незабаром вся Золота орда стала мусульманською. Шкода, що Русь навернути не вдалося, зате її князi платили данину. Потiм виникла iмперiя Османа, спочатку Вiзантiю витiснили з малої Азiї, потiм, нарештi, був узятий Константинополь, а потiм пiдкорилися i Балкани, Крим, Угорцi, багато європейських земель. На жаль, Сулейман Чудовий не зумiв взяти Вiдень, а надалi турки не завоювали Iран та Середню Азiю. Тож створити єдину iсламську iмперiю не вдалося. У серединi шiстнадцятого був новий пiк, найвища точка сили та впливу Iсламу. Великi моголи-мусульмани пiдкорили майже всю Iндiю, Поволжя i Сибiр, теж iсламськi землi до Китаю, в Iндонезiї, пiвнiчна Африка, Балкани майже до самого Вiдня, все вiрило i керувалося правильно.
  Але, на жаль, найвищий пiк - це початок спаду! Вже в 1552 православний цар Iван Грозний пiдкорив iсламську Казань, а потiм ще в 1556 Астрахань. Волга перейшла пiд владу християн, а за нею i Сибiр. Потiм Османська iмперiя втратила у вiйнi з Австрiєю Угорщину та її влада над Пiвнiчною Африкою послабшала. Пiсля казахи прийняли росiйське пiдданство i почалися вiйни Росiї та Туреччини. Майже переважають у всiх битвах росiйськi брали нагору, лише 1853-1856 року їм вдалося досягти вiдносного успiху i то з допомогою французько-англiйського вiйська i флоту. Особливо поганою для мусульманських країн була друга половина ХIХ столiття. Туреччина остаточно розгромлена Росiєю i втратила контроль над Балканами, пiвнiч Африки повнiстю захопили французи та англiйцi, а також Iндонезiю. Пакистан та Iндiя стали англiйськими, вся Середня Азiя росiйською, точнiше росiйською. Лише Афганiстан не скорився, хоча й уклав iз Британiєю договiр.
  Потiм була перша свiтова, Туреччина втратила Месопотамiю, Палестину та Сирiю, пiвнiч Африки, як i ранiше, окупована, а Iран залежний вiд англiйцiв. Бiльшiсть iсламського свiту пiд полiтичним пануванням християн... Багато араби пов'язують можливiсть свободи з Гiтлером та нiмецькими вiйськами, але Алi їм не вiрив. Фашисти нiчим не кращi за англiйцiв i французiв, а може й гiрше. Якщо жабники нехай i чисто формально проповiдують рiвнiсть усiх релiгiй та народiв, то нiмцi взагалi ввели поняття недолюдини. I чого в цьому випадку думати, нiби вони будуть добрими та гуманними щодо мусульман? Тим бiльше, що Гiтлер, схоже взагалi, нi в що не вiрить. Наївнi дурнi.
  Алi не спав усю нiч, i вранцi почував себе розбитим. Вiн ледве сидiв на iшаку, мляво вказуючи шлях. А Десс i його спiльники лютi.
  Полковник СС кричав:
  - То ти бiгти бачити хотiв! Бач чорномаза пика не зiмкнуло очей ... Може з тебе здерти шкiру.
  Хлопчик Алi посилено заморгав:
  - Не треба дядечка! У мене просто моторошно нили вивернутi суглоби рук i свербiли спаленi п'яти. А так у мене й гадки не було!
  Десс не повiрив, i хльоснув хлопця батогом:
  - Обормот сморкатий, i кого ти хочеш обдурити, я тебе згрiю зараз батогом.
  - Воля ваша Пане. - Хлопчик покiрно оголив уже биту, кiстляву в писугах спину.
  Покiрнiсть Алi сподобалася есесовському полковнику, i вiн впевнено приклав пацана батогом по спинi. Парою ударiв розсiк шкiру, але навiть бити не став i заспокоївшись:
  - Даю тобi ще три днi! Якщо не буде до цього часу скарбiв, а тебе спалю живцем! Зрозумiв ти!
  Хлопчик поклонився:
  - Та найбiльший з найбiльших панiв! Ви стане багатшим за турецького султана!
  Десс злегка пом'якшав:
  - Якщо будуть скарби, то станеш моїм коханим слугою. А поки що шнель.
  День пройшов спокiйно, i нiчого в пустелi не було цiкавого. Бархани, сухий вiтер, пiсок, максимум кiлька колючок. Щоб розважитися пацана заставали злiзти з iшака, i босонiж, з ногами, що ще не загоїлися вiд опiкiв, пройтися гарячому пуску пустелi. Алi насилу стримував гучнi стогiн, але все одно покректував, поки не благав. Тодi йому нарештi дозволили сiсти на бiдну тварину.
  I так поки що не стемнiло.
  Дiвчата пiсля переходу знову заснули, i дивовижний сон Герди продовжився.
  Мужнi й чудовi, блискучi вiд поту, воїни кидали крапки навмання, а переможенi упири й упири множиною корчилися в пилу. Шарлота ударом нiжки зваливши чергового виродка, вигукнула:
  - Що англiйцю смерть, для нiмця насолода!
  Герда погодилася з нею:
  - Нiмеччина наказуватиме всiм свiтом - тому, що я так сказала!
  Ряди довгомiрних копiй засмутилися переставши нести небезпеку наступаючим, або захист обороняються. Пiхота здригнулася, урдалаки почали невпевнено озиратися один на одного, i позадкували як раки. А що вони думали зупинити цiлу зграю великих войовниць-арiєк? Не на тих напали. Шарлота наголосила:
  - Бачиш Герда як спритно ми обiйшли заздалегiдь укопане ворогами дрилi. Противник то думав, що жiночий розум - це заслiпивши гнати вперед!
  Дiвчина важко зiтхнула:
  - Подряпали б своїх коней у кров, а й у мене сiдне колiна.
  Шарлота вiд цього вiдмахнулась:
  - Та НУ! Давай краще без дурниць!
  Хоч це здавалося вже неможливим, шум бою, наче ривком штангiста посилювалася. Надривно заревли бойовi труби пiхоти. Їхнiй звук нагадував виття сирен встановлених на Ю-87, вiдважної машини, що розганяють союзнi вiйська. Видно, таким чином, вурдалаки намагалися пiдняти свiй надламаний лайливий дух! Мадлен крушивши упирiв мечами, пiдкинувши клiкiв, вгору встигла показати вордалакам дулю, а потiм знову зловила зброю, чiпкою, як у кiшки долонею. Дикий гвалт слiдом разом наповнив повiтря. Свист, улюлюкання, дзвiн металу, крики все зростаючого числа поранених, бойовий рев мляво намагався атакувати упирiв, скриготливi окрики команд, рвали повiтря. Герда завдаючи ударiв, в азартi вигукнула:
  - Коли грає смертi жорстока симфонiя, замовкне, менi повiрте - порожнiх речей какофонiя!
  Шарлота погодилася:
  - Який немислимий, вируючий океан боротьби i кровi, болю i ненавистi, лютi та помсти затопив увесь видимий свiт!
  Два потоки войовниць-вовчиць злилися докупи, з ходу перемахнувши напiврозвалену оборонну лiнiю упирiв, i з переможними кличами кинулися на пiвдень. Герда вразила в горло вурдалака-офiцера i вигукнула:
  - Клас!
  А Мадлен зарубавши чергового упиря, гаркнула:
  - Ми нiмкенi-вовчицi, невразливi войовницi! Легше засипати сонце пiском, нiж погасити посмiшку на обличчi есесовця!
  Але цiєю легковажною заявою, вона наврочила дiвчат-войовниць. Три вершницi-красунi на конях завалилися в ретельно замаскованi ями прямо перед строєм упирiв.
  Смерть одразу ж обрушилася на войовниць, градом стрiл, дротiв, камiння, а також що було найстрашнiше, вогненною сумiшшю, в якiй напiвголi дiвчата горiли живцем. Напевно магiчний захист вiд пекельного полум'я був не цiлком надiйним. Вiдчувши першу кров, що вдалося пролити у грiзних супротивниць, вурдалаки прямо як папуаси-людожери застрибали вiд захоплення.
  Герда озирнувшись на такi величезнi, значнi ями, в яких згоряючих войовниць було ледве видно, розгублено пробурмотiла:
  - I коли це встигли вирити?
  Шарлота коротко кинула:
  - Напевно, ми потрапили в мiсця, де цi тварюки не вперше влаштовують засiдки. Полiзли у бiй на територiї ворога!
  Ще чотири войовницi знайшли собi разом iз конями загибель, спiткнувшись на розтяжки посеред дороги. Дiвчата тут схопилися, але на них налетiла пiхота вурдалакiв. Почалася справжня рiзанина, войовниць кололи, рубали, рiзали, намагалися пiдчiпувати гаками. Тi вiдповiдали їм i отримавши безлiч ран помирали у жахливих конвульсiях.
  Мадлен, проте, скомандувала:
  - Не зупинятися! Зупинка смерть, порятунок у русi!
  Гострий проволока потрапив Гердi, в босу п'яточку, дiвчина вiдчула сильний бiль, наче вдарило струмом. На щастя пiдошва у войовницi, також була захищена магiєю (на приклад легендарному Ахiллу!), I її лише злегка подряпало.
  Але позаду бойовi кличi пiхоти стали стихати. Порiдiлий загiн прорвав, здавалося непохитну перешкоду. Шарлота вигукнула:
  - Ламати, не будувати! Ех, чи зможе бути наша iмперiя такою ж мiцною, як бойовий i стрiмко розширюється?
  Герда дуже впевнено з пафосом вимовила:
  - Все iмперiї падають в занепад, для тих , якi заснованi тiльки на здоровому фундаментi реальної демократiї!
  Шарлота кивнула своєю свiтлою головкою:
  - Ну, тут я згодна! Третiй Рейх держава i фюрерська, i народна водночас! Начебто парадокс...
  Герда закiнчила за неї:
  - I дiалектична єднiсть одночасно!
  Кiннота вурдалакiв дедалi бiльше вiдставала. Її темна маса вже майже зливалася з вiдблисками численних мiсяцiв, що викотилися на чорне небо, i лiнiєю пiвденного горизонту, невiдомого свiту.
  А що вурдалаки важкi, смердючi, а гiбриди верблюда та iшака не можуть бути за своєю природою такi швидкi, як чудовi, генетично покращенi скакуни. Так що високий темп на користь загону вовчиць, вiн дає їм величезнi переваги.
  Вершницi зiтхнули повними, ледве прикритими тоненькою смужкою вишитої перлами тканини грудьми, i струснули косами. Герда сподiвалася, що ще трохи i чагарники закiнчаться, i їм на змiну прийдуть горбистi простори, i казково прекраснi, що пахнуть невимовно приємним ароматом лiсу. Ще трохи й розкриється блиск кришталевих вод порубiжної Рейногради! А так їх уже чекатимуть пiдкрiплення, потужнi, зведенi за останнiм словом технiки форти, магiчна, Нiмецька iмперiя. I тодi ворог не посмiє до них поткнутися.
  Але, на жаль, Герда даремно розслабилася, новий загiн вершникiв упирiв, наче дух злобного джина раптово мателiзувався перед ними, i дiвчата вже не могли уникнути бою.
  Герда отримала мечем по своєму голому плечу, але втримала в руках меч, i парирувавши черговий випад, точним ударом розсiкла вурдалаку артерiю на горлi. Дiвча вигукнула:
  - Один жвавий упирок вилетiв на сцену. Мабуть, думав пiд шумок, надкусити менi вену! Але Нiмеччинi душа, не до смаку гаду! Порубати вас усiх поспiшаючи, дiвкам-нiмкеням треба!
  Шарлота прикрила свою напарницю i також розпорола упирю черево:
  - Терпи, терпи, коли тобi тяжко! Трещi, трiщи, ти пiдi мною сiдло! Не смiй, не смiй, на мить послабшати - зумiй себе подолати!
  Загiн вурдалакiв був досить великий, але войовницi билися як скаженi пантери, сотень стадом буйволiв. Вони при цьому верещали, а одна з войовниць, отримавши важку рану, вп'ялася в громила зубами. Та так рвала, що перегризла артерiю, змусивши супостата стiкати кров'ю. Потiм правда, i це дiвчина впала.
  Герда рубаючись, кричала:
  - За Батькiвщину! На славу Вiтчизни!
  Шарлота доповнила коротким експромтом:
  Душу, серце, вiддамо,
  Ми своїй святiй Вiтчизнi!
  Вистоємо та переможемо,
  I не пошкодуємо життя!
  Мадлен, величезна i люта також була в лютi i шаленствi, зарубала п'ятьох вурдалакiв, i навiть плювалася кров'ю:
  - Нi, упирi проклятi! Я вам не дамся нiколи!
  Нарештi вурдалаки втратили бойовий дух, i кiлька уцiлiлих тварин спробувало пiти, але войовницi їх майже вiдразу ж наздогнали. Герда, хоч це було не цiлком благородно, всадила тварюки мечем у спину i ввернула:
  - Джентльмени по джентльменськи!
  I звiльнившись, дiвчата поскакали ще швидше. В обличчя подуло чимось солодким, повiтря стало немов медовим. Проте радiсть войовницi була затьмарена. Придивившись, вона раптом зрозумiла, що немає бiльше войовниць, нiж їй здалося спочатку. У їхньому загонi залишилося лише тридцять дев'ять бойових дiвчат на скакунах. А було пiвсотнi, плюс ще дюжина прорвалися разом iз Шарлотою. Мабуть у короткiй, але дуже гарячiй сутичцi, Гердi вдалося розглянути далеко не всi деталi бою.
  Але могутня постать Мадлен, з пишною копицею свiтлого волосся, вселяла впевненiсть. Але дiвчат шкода... Навiть дуже шкода!
  Навколо було досить свiтло, мiсяць у небi чи то на Землi - цiлих шiсть! Щедра, казково привiтна природа, з яскравими, гiдними Рафаеля фарбами лiсу. Iдилiчна картина, тiльки запеклi тупотить сталевi кованi копита порушили мовчання, але навiть елiтнi коням потрiбна на свiтло вiдпочинку. Шарлота перехопивши погляд, подруги пожартувала:
  - Найчастiше сiдати на бiлого коня, володар iнтелекту кульгавого коня, i совiстi сивого мерину!
  Герда у вiдповiдь хихикнула:
  - Як би нам самим не опуститись до рiвня парнокопитних. Подивися, як вони виглядають.
  Конi справдi виглядали страшно, шкiрянi плиточки та попони були густо, втиканi стрiлочками, а то й проволоками. Чимось вони навiть скидалися на їжакiв. Шарлотта зiстрила:
  - А я їжачкiв люблю, я їх разом зберу... Вздовж по лiнiї прибою за собою поведу.
  Герда заперечливо хитнула головою:
  - Ну, навiщо цих їжачок? Краще хлопчикiв... Знаєш я десь чула, що немає у свiтi бiльше задоволення, нiж та насолода, що приносить чоловiк жiнцi.
  Шарлотта знизала плечима:
  - Чесно кажучи не знаю... Адже ми з тобою невиннi душi... I краще залишатися незаймана, тодi куля нас не знайде!
  Герда сердито хихикнула:
  - Такою цiною купуємо безсмертя... Безцiнною цiною!
  Пiд час розмови дiвчата не марнували часу, оглядаючи кожухи, висмикуючи стрiли, i навiть змащуючи пахучим, обпалюючим зiллям рани. Конi при цьому тонко схропували. Невгамовна дiва Шарлота не втрималася вiд гостроти:
  - А може, давай у хропiння пограємося? Знаєш таку гру?
  Герда набула:
  - Я в азартнi iгри не граю! Особливо, якщо вони без правил!
  Дiвчина почала оглядати свого скакуна; розв'язала ремiнцi, вiдстiбала шкури, i з подивом оглядала десятки стрiлок з кожного боку. Вони так i не пробили захист, але застрягли в ньому намертво. Кiстянi пластини, що зберегли коневi, життя були здебiльшого цiлi, лише деякi розколотi надвоє. Герда тяжко зiтхнула, а Шарлота втiшила:
  - Головне що кiнь живий, тебе теж трохи подряпало!
  Дiвчина подивилася на синцi, i писуги на своїх руках i ногах, зiтхнувши, погодилася:
  - На жаль, подряпало!
  Шарлота раптом стала значно серйознiшою:
  - А бiля мого скакуна двi невеликi стрiлки пробили бочок. Шкода!
  Герда з хвилюванням у голосi запитала:
  - А це серйозно? Вiн звалиться?
  Шарлота розгублено знизала своїми мускулистими i водночас витонченими плiчками:
  - Не знаю... Сподiваюся, провидiння нам допоможе!
  Герда дослухалася; тварина хрипiла i начебто навiть стогнала. Войовниця з хвилюванням вимовила:
  - На жаль, це серйозно!
  Шарлота парирувала:
  - Якщо ноги не заплiтаються, то з конем усi в ажурi! Так що милочка не панiкуй!
  Герда у вiдповiдь погрозила напарницi пальчиком:
  - Хто любить антимонiї розводити, то це ти!
  Шарлота злiсно скелячись, сказала:
  - бовтанка язиком, вiд дерев'яної бовтанки; вiдмiнна тим, що мозок завжди з дуба!
  Герда хихикнула:
  - Це просто твiй екстрiм!
  Шарлота поправила напарницю:
  - Не екстрим, а експромт! А взагалi твiй рiвень iнтелекту, як у ведмi...
  Дiвчина не встигла домовити, як пролунав новий окрик Мадлен. Войовницi разом повернули направо, Герда лаялася:
  - Мабуть, i зараз без бiйки не обiйтися!
  Шарлота i тут не втрималася вiд перла:
  - Та я взагалi зовсiм без бiйки, можу потрапити у великi забiяки! Ах пiша знати вона сильна, якщо перетворюється на слона!
  З найближчого чагарникового острова раптом як стрiмкий хук боксери виринула нова група скакунiв. Тут були не тiльки вурдалаки та упирi, а й число ватажкiв, навiть троль. Причому досить симпатичний, з метеликом, i яскравими блискучими сережками у вухах.
  Герда вигукнула:
  - Демон це вже добре! Точнiше троль. Я ось як згадаю, скiльки страждань завдав подiбний персонаж, моїй нiжнiй тезцi.
  Шарлота перервала напарницю:
  - Звикла по крутому битися! Пляшок багатьох, дуже багато бачити дно! Але не траплялося нам закохуватися - давним-давно, давним-давно!
  Мадлен зупинила загiн, розгорнувши дiвчат назустрiч ворогам. Вурдалаки на чолi з тролем зупинили свiй набагато численнiший загiн. Обидва натовпи нагадували боксерiв перед сутичкою, хмурили брови i навiть порикували. Причому кожен боксер дещо наївно розраховував налякати свого партнера. Войовницi втiм, були стриманiшими, вони керувалися принципом: краще один раз вдарити, нiж сто разiв загарчати! Або як свого часу сказав фюрер Нiмеччини: один пострiл - кращий за тисячу прокльонiв!
  Мадлен спокiйно промовила:
  - Дiвчата запам'ятайте мої слова: для вас неважливо, все неважливо, крiм необхiдностi кинути супротивника в прах, крiм єдиної ненавистi! Знищте ворога - очистiть вiд нього землю, бо Батькiвщина iстинного арiйця там, де ступила нога вермахту!
  Троль верескливо заволав у вiдповiдь, i вурдалаки з диким гигиканням i ревом кинулися вперед. Швидким рухом палаша Герда зрiзала вузли шнурiв i вихопила довгi їздовi списи. Пiсля чого вигукнула:
  - Один влучний пострiл - краще тисячi косих поглядiв!
  З боку упирiв i вурдалакiв, ревли сотнi сиплих ковток.
  Шарлота вигукнула:
  - Бiй це коли ти мчить на ворога, коли блиск твiй стали i блискавки з очей, змушують спалахнути душу супротивника невгасимим страхом!
  Герда з риком схвалила:
  - Добре ти висловилася мiй подруга! Та що просто чудово!
  Хоча вурдалаки i упирi начебто хоробри, але їх хоробрiсть, швидше за тупiсть, i недостатнього розумiння цiнностi життя, нiж справжньої вiдваги.
  У вiдсвiтах шести мiсяцiв сяяла довга сталь, обертаючись у руках войовниць i упирiв. Вогонь в очi наступаючих войовницi казав собi особливим, якимось слiпучим i парадоксально темним. Так своєрiдно вiджалися мiсяцi. А в вурдалакiв, зiницi були багрянi, начебто запаленi, i водночас мертвi. Шарлота пiдняла свою зброю, встигла вистрiлити тричi. Вiд влучень у дiтей темряви, бризкали кривавi фонтанчики, упирi падали, а завивання наростали наче шквал.
  Першi хвилi обох груп збилися, то перекидаючи, то навпаки йдучи (звiсно, легшi i спритнi войовницi прагнули ухилятися, i пропускати вперед незграбнi масивнi тушi!). Зовнi це нагадувало пальцi рук, що сходилися, але дiвчата дуже спритно ламали своїх супротивникiв, здiйснюючи полiрування. Масивнi упирi завалювалися, розриваючи, численнi лямки. Войовницi все насiдали, широкi обладунки зривалися з мокрих вiд поту тiл вурдалакiв, колиски з пекельними, смердючими як склад консервiв вершниками летiли в повiтрi. Освiтлення шести мiсяцiв було досить багате, але надто багатобарвне, що породжувало численнi вiдблиски, що ускладнюють огляд. Проте вiдрiзнити красунь-дiвчат, вiд волохатих монстрiв дуже навiть легко.
  Простiр фентазi-лайки наповнився хижим дзвоном клинкiв, гострi злi iскри спалахували всюди, де сталь дiставала сталь. Вiйницi були спритнiшi, вони легко дiставали вороги, i стрiмко уникали випадiв. Але пiдступний командир, хитрий троль, громовим голосом прорепетував:
  - Рубiть не тiльки цих сук, але їх коней!
  Вiстря стали потрапляли в тварин, змушуючи їх ревти i метатися. Втiм, тупорили вурдалаки досить швидко забули про цей наказ, i знову намагалися вразити майже невразливих войовниць. Протяжнi крики перекривали решту шуму, особливо коли Герда дiставала супротивника списом або мечем, хоча в неї не на жарт почала болiти голова. Та й нiжнi дiвочi вушка заклало. Тодi дiвчина з зростаючим ентузiазмом заспiвала;
  Казковий свiт може бути злим,
  Адже чари, теж дволико!
  Здається добрим все молодим,
  Хочеться правди; жити в честi лихо!
  
  Але десь троль мережi плете,
  Злий вовкалок ставить пастки!
  Ми ж йдемо у довгий похiд,
  Чекають на випробування нас, не iграшки!
  
  Може бути мох - страшенно колючий,
  Ну а латаття замiсть капкана!
  Кров'ю ридають сльози з хмар,
  Замiсть мiсяця клинки свiтить корсара!
  
  Але мiй друг свiтленький ельф,
  Золотом свiтять кучерi подруги!
  Фея сказала - хлопчик не дрейф,
  I простягла нiжнi руки!
  
  Даль ельф-приятель шпаги урок,
  Випад, вiдскок, змiннi пози!
  Щоб ствол життя у злi не усох,
  Ти подаруй чарiвницi двi троянди!
  
  Викував шаблю гномик-коваль,
  Менi каже, посмiхаючись iз усмiшкою;
  Хочеш, щоб у битвi славний кiнець,
  Потрiбно дружити з фiзкультурою палко!
  
  Злив у тренуваннi сорок струмкiв,
  I, нарештi, став слухняний булат менi!
  Рубiш спочатку з дерева сучок,
  Ну, а потiм станеш знатним ратником!
  
  Ось i бiй; з ельфами я,
  Тролi, а з ними ревуть вурдалаки!
  Але для мене вiйсько - це сiм'я,
  I немає полювання вiдливати у бiйцi!
  
  Пам'ятаю рухи, випад клинка,
  Злий упир захлинувся багряним!
  Дали ми тварям мiцно клинка,
  Свiт будуватимемо, чистий i новий!
  . РОЗДIЛ Љ 20.
  А тим часом узимку творили боротьбу з фашистами та партизани. I навiть юнi партизанки.
  Партизанка Тореадора Домiно потрапила до засiдки. Дiвча вiдстрiлювалася, i потiм шпурнула гранату, сподiваючись забрати бiльше ворогiв iз собою. Але граната не вибухнула. Фашисти схопили Тореадору та вiдвезли її до комендатури. Там її допитував Штумбанфюрер СС Краузе, що ранiше допитував i Олександру.
  Краузе подивився не на дiвчинку. У мареннi Тореадра була вже досить високою, дiвчинкою-пiдлiтком, з фiгурою, що активно формується. Симпатична, з мiдно-червоним волоссям, яке спускалося нижче плечей, на головi хустку. Одягнена досить бiдно, черевики грубi, з дерев'яною пiдошвою, чорнi, рванi колготки.
  Тут вона в мареннi зовсiм iнша, i трохи молодша. I попереду її чекають тортури фашистських катiв.
  Потрiбно зiбрати всю свою мужнiсть i волю в кулак, щоб вистояти i не зламатися.
  Слiд бути справжньою войовницею. I вона тодi точно нiколи не зламається i не скаже, ворогам жодного слова. I буде стiйкою, як Зiна Портнова, та багато iнших юнакiв та дiвчат, закатованих у таборах.
  Тореадора готова до випробувань.
  Дивиться на фашистського слiдчого прямо та нахабно.
  Краузе росiйською мовою досить виразно запитав: - Ти партизанка?
  Оскiльки Тореадора потрапила в полон, борючись, заперечувати, не було сенсу. Дiвча смiливо вiдповiла:
  - Та партизанка!
  Краузе похмуро посмiхнувся i запитав:
  - З якою метою ти прийшла до села?
  Дiвча крикнула, скелячи зуби:
  - Щоб убивати вас сволочiв!
  Краузе насупився i помiтив:
  - Хто ще в селi пов'язаний iз партизанами?
  Тореадора показала мову i зухвало вiдповiла:
  - Не скажу!
  Краузе з кислою мiною помiтив:
  - Тодi я накажу катувати тебе!
  На обличчя Тореадори не здригнулися i м'язи. Дiвчинка гукнула:
  - Все одно нiчого не скажу! Моя воля не зламана!
  Краузе сухо наказав двом полiцаям, що сидiли на лавцi:
  - Приступайте!
  Рослi полiцаї пiдскочили до дiвчинки, зiрвали хустку та кожушок. Схопили за руде волосся. Нахилили. Вусатий полiцай дiстав з-за пояса батiг i почав плескати Тореадору по спинi. Личко у дiвчини перекосилося, i партизанка закусила губу, намагаючись пiд тортурою не вимовити жодного звуку.
  Полицай лупцював дiвчину по спинi розмiрено i вмiло.
  Краузе з досадою скривився i наказав:
  - Дрiт її!
  Полiцай перестав бити, вiдiйшов до столика. Взяв руки пук дроту, дiстав ножик i став оголювати дрiт. Краузе похмуро посмiхнувся i м'яко промовив:
  - Ми дуже довго й боляче мучитимемо тебе дiвчинка. Поспiшати нам нема куди. Назви явки i ми не лише позбавимо тебе болю, але й подаруємо корову та тисячу марок!
  Тореадора мотнула вогняною головою i вiдповiла:
  - Я готова померти за Батькiвщину! А Червона армiя все одно вас переможе! I прийде сюди, а ти будеш повiшений!
  Краузе скептично посмiхнувся i заявив:
  - Ми поряд iз Москвою, вже наш Кавказ. Взято Мурманськ. Що ви можете протиставити нам! Нам, чиї вiйська захопили Австралiю, Африки та подiлили з Японiєю Азiю! Ми непереможнi!
  Тореадора у вiдповiдь заспiвала:
  - Адже вiд тайги до британських морiв, Червона армiя найсильнiша!
  Краузе у вiдповiдь заволав:
  - Заткни їй горлянку! Бий!
  Полiцай пiдняв пук дроту i стебнув Тореадору по спинi. Дiвчинка охнула, але тугiше прикусила губу.
  Краузе жорстко скомандував:
  - Бий мiцнiше!
  Полiцай почав лупцювати дiвчинку з усього розмаху, а iнший помiчник фашистiв мiцнiше тримав Тореадору за волосся. Вiд ударiв лопнула сукня, i полилася кров. Тореадора застогнала, але ринула:
  - Не скажу!
  Краузе проревiв на всю горлянку:
  - Говори стерво! Або ти помреш!
  Тореадора промовила:
  - Не скажу!
  Полiцай бив. Кров капала з її розбитої сукнi. Дiвчинка шепотiла i стогнала кричачи:
  - Не скажу! Будьте ви проклятi!
  Личко Тореадори сильно зблiдло i вона знепритомнiла. Краузе зробив жест. Полiцай припинив бити. Iнший вiдпустив руде волосся Тореадори, i рушив до рогу. Там стояло цебро, в якому плавали шматки льоду. Полiцай вилили на дiвчинку води. Тореадора розплющила очi. Її дiвоче личко стало блiдим, як смерть.
  Краузу пiдскочив до дiвчинки, схопив її за волосся, i просипiв:
  - Говоритимеш?
  Тореадора проскрипiла зубами:
  - Нi!
  Краузе вiдпустив волосся дiвчини, i просипiв:
  - Смажте це дiвцi п'яти!
  Полiцай пiдiйшов до Тореадори, i рiзким рухом зiрвав з неї черевики та панчохи. Дiвча здригнулася. Iнший помiчник фашистiв схопив за руки молоду партизанку. Вусатий полiцай вийняв iз кишенi запальничку, i спалахнув червоним полум'ям. Потiм пiднiс вогник до босої пiдошви дiвчини. Тореадора скрикнула i сiпнулася. Полiцай схопив дiвча за ногу, i знову пiднiс запальничку до круглої, рожевої п'яти.
  Тореадора заскреготiла зубами, але стримала крик. Її блiде обличчя, стало червоним вiд болю.
  Полиця вмiло водить полум'я, по ступнi. Намагаючись пiдсмажити всю поверхню, але не спалити повнiстю. Пiдошви у дiвчинки були жорсткi, мозолi ще не встигли розм'якшитися. Увi снi Тореадора бiгала босою вiд морозу до морозу, i навiть деякий час пiсля того, як випав снiг.
  Краузе дивлячись на бездоганнi, гарнi нiжки, майже доросле дiвчисько вiдчув у собi бажання. Йому навiть захотiлося не поспiшати зi здобиччю iнформацiї, а мучити, i насолоджуватися тортурами такого гарного дiвчиська...
  Краузе наказав:
  - Давай другу нiжку, i не покалiчити!
  Полiцай дуже гидко посмiхнувся, i кивнув:
  - Я вже маю досвiд! Катування можна буде i повторити!
  Тореадора знову засмикала, заскреготавши зубами. Але стримала крики, хоча важке дихання, i пiт, що збiгав по червоному обличчi, казав, що дiвчинцi це дається нелегко.
  Краузе жадiбно дивився, насолоджувався болем, якого вiдчувала юна партизанка. Отак... Закричить чи не закричить? На босiй пiдошвi у дiвчинки багато нервових закiнчень, i вiд вогню вироблятись моторошний, нi з чим незрiвнянний бiль. Тореадора вiдчуває своєю мовою кров. Їй дуже боляче. Дiвча намагається вiдволiктися. Уявляє, що вона бiгає гарячим пляжем. А це не страшно... Ось Краузе також не страшний. Пузатий паршивий фашист.
  Гiтлерiвцi, напевно, уклали завiт iз темними надприродними силами, раз змогли завоювати половину свiту, i значну частину СРСР. Проте не все втрачено, якщо стоїть столиця Москва. Так Сталiнград, судячи з останнiх новин, все ще тримається. Як повiдомляв Левiтан - виснажуючи противника, Червона армiя утримує Сталiнград. З цим мiстом пов'язанi надiї те що, що вдасться переламати хiд вiйни.
  Тореадора через силу розтягла губи в посмiшцi.
  Фон Краузе стукнув кулаком по столу i проревiв:
  - Виведiть її, завтра на свiтанку повеземо на розстрiл!
  
  Тореадора пiдхопили пiд руки i потягли до пiдвалу. Дiвча знайшла в собi сили крикнути:
  - Смерть фашистським катам!
  Полiцаї витягли, сидяча в кутку жiнка в бiлому халатi i темних окулярах запитала у штунбанфюрера:
  - I що дiвчисько так дешево вiдбудеться?
  Фон Краузе пихато заявив:
  - Її розстрiл буде помилковим! Нехай дiвчинка тремтить вiд страху перед неминучою смертю!
  Жiнка в бiлому халатi кивнула i помiтила:
  - Наполегливе дiвчисько, для нас було б справою честi її зламати i змусити зiзнатися!
  Фон Краузе важко зiтхнув i помiтив:
  - Хоч як дивно, але найзатятiше мовчать пiдлiтки. Толi молодий органiзм має бiльш високим больовим порогом, або цi сопляки не розумiють цiнностi життя.
  Жiнка у темних окулярах кивнула:
  - Швидше, пiдлiтки навiть сильнiше вiдчувають бiль, нiж дорослi. Але маленький герой живе у серцях. Вони сильнiше вiрять у комунiстичнi марення, i щирiшi у своїй мужностi. Але ми пропустимо красуню через пекло, i будемо на нiй проводити експерименти катувань!
  Краузе посмiхнувся i, потираючи руки, помiтив:
  - Та я люблю такi експерименти! Це буде справжнiй вибiр!
  Тореадору разом з iншими полоненими жiнками замкнули у пiдвалi, за кованими залiзом дверима. Дiвчисько лягло на гнилу солому, але по-звiрячому хворiла сполосована спина. Лара перекинулася на живiт. Саднили покритi пухирями пiдошви i дiвчинка приклала їх до холодної стiни.
  Стало трохи легше, але Тореадору стало терпiти. Жiнки в камерi теж були напiвроздягненi, босонiж. Усi молодi, а троє й зовсiм дiвчатка не старшi за юну партизанку. Одна з них, худенька, iз синцями на обличчi, прикрила Тореадора хусткою. Двi жiнки лягли з правого та лiвого боку дiвчинки, вiд чого було трохи теплiше. Камеру не топили, але жiнок багато, i вони зiгрiвали примiщення своїми тiлами. Полонянок разули, багатьом били i припiкали п'яти. Ноги у всiх мерзли, i взагалi сидiти в камерi болiсно.
  Солома пiдгнила, зi стелi капало. Вiконце в самому верху, i забрано ґратами.
  Тореадора тяжко зiтхнула. Завтра її розстрiляють. Не хочеться вмирати у чотирнадцять рокiв. Втiм, мабуть, не хочуть iти на той свiт i в iншому вiцi.
  Чи буде життя пiсля смертi? Чи пiде на порох i попереду небуття? Це на кшталт того, що тебе опустили в темний пiдвал. Тiльки ти нiчого не вiдчуваєш. Нi звуку, нi зiтхання, нi почуттiв, нi свiтла, нi думок... Неiснування! Це страшно! Так навчають атеїсти!
  Але останнiм часом ставлення до церкви почало змiнюватися. I люди моляться, i патрiархат у Москвi вiдновлено, а значить, Бог начебто вже i є...
  У всякому разi, не такi категоричнi комунiсти у твердженнi, що Бога немає. А за релiгiєю пiсля смертi є життя. Залишається душа, а потiм воскресiння мертвих. Далi йдуть однi в життя вiчне, а iншi в вiчне мука.
  У хибному спогадi Тореадора бувала в церквi, але виконуючи особливе завдання партизанiв, i пiдтримувала зв'язок. Була пiонеркою, i вже збиралася вступати до комсомолу. Встигла пiдiрвати мiст iз нiмцями, видно когось убила. Дiвчинка й сама не знала, куди її вiдправлять, якщо Бог є до раю чи пекла. Можливо i в рай. Вона юна, патрiотка своєї країни, бореться iз фашистами. I навiть мучениця, яка пройшла тортури.
  Тореадора заплющила очi i почала занурюватися у важкий сон. Звичайно, коли спина сполосована до кровi дротiв, а ступнi у пухирцях доброго не зiснеш.
  Сон увi снi - це круто!
  Тореадорi здавалося, що вона пливе на кораблi, скута ланцюгами. Хвилi розгойдують бригантину. Дiвчинцi боляче, ниє спина, тисне на живiт. Окови натирають ноги. Вона каторжниця. Дочка герцога, засуджена до довiчного ув'язнення та продажу у рабство. I її везуть, скуту, i побиту разом з iншими бранками. Корабель штормить, i Тореадора страждає вiд морської хвороби. I їй так погано, що навiть нудить. Потiм обпалює батогом...
  Далi молода студентка вже не пам'ятала. Вранцi ледь почало свiтати, її пiдняли i потягли надвiр. На обпаленi ноги було важко ступати, i тiльки зробивши крок на снiг, бiль трохи вщух.
  Тореадора була лише в старiй, здертий сукнi, i на морозi її затрясло. Полiцай, приклав дiвчинцi лягти на сiно воза, i вкрив рогожiв. Юна студентка укуталася сильнiше, i закопалась у солому, намагаючись зiгрiтися. Особливо кочнiли, босi, пiдпаленi ноги. Двоє гiтлерiвських солдатiв сiли на воз. Ще одна машина поїхала за ними позаду. Лара зiтхнула.
  Залишилися жити лiченi хвилини. Незабаром її розстрiляють.
  Воз пiдганяв полiцай кнутом. Нiмцi їхали, одягнувшись у кожушки, та валянки. Грудень i, звичайно, дуже холодно. Машина, що їхала ззаду, мала колеса з шипами та кулемет. Так просто не вiдiб'ють.
  Тореадора здригнулася, коли воза струснула, посiченим дротом спинi, дуже боляче. Дiвчисько простогнала, i повернулася на бiк. Жах... Якби продовжилися тортури, чи надовго її вистачило б?
  А попереду - смерть. Вона здається такою колючою та холодною.
  Тут Тореадора побачила попереду хлопчика. Вона була рваною кожушком i незграбних валянках. Молодшi Тореадори. Дiвча впiзнала Миколку i вiдкинула рогожу. Хлопчик теж упiзнав Тореадору. Дiвчина була блiдою, сукня вибухнула i в кровi, ноги червонi вiд опiкiв i холоду. Але Тореадора знайшла сили посмiхнутися, i задерла руку в пiонерському салютi. Її дунув вiтер, i мiдно-червоне волосся дiвчинки розгорнулося, мов пролетарський прапор.
  Тореадора крикнула:
  - Завжди готова!
  Миколка салютував у вiдповiдь! По щоцi хлопця скотилася сльоза. Але Тореадора не зламана це правильно! Дiвчинка помахала на прощання.
  Наближається час смертi. Трясе трохи вiз, шарудить снiг. Б'ють по льоду копита. З кожною миттю дедалi ближче до кiнця.
  Ось, нарештi, вони пiд'їхали до невеликого пагорба i за ним яру. Навколо намотаний колючий дрiт i стоїть кулеметна вежа. Тут розстрiлюють людей.
  З Тореадори зривають рогожку та виштовхують iз воза. Босi, покритi пухирями ноги дiвчинки стають на кучугуру. Холодить, трохи колко. Тореадора набирає повнi груди повiтря. I робить першi кроки. Нiмець кричить:
  - Шнель! Шнель! (Швидше!)
  Дiвча навпаки намагається крокувати повiльнiше. Вдихає морозне повiтря. Намагається запам'ятати вiдчуття. Незабаром кiнець, i її тiла не буде. I нiчого що спина виснажена i болiсно ниє, а босi та обпаленi ноги ранить кiрка льоду. Це життя, i навiть бiль показує, що дiвчисько ще на землi, а не на тому свiтi!
  Тореадора крокує повiльно, i гiтлерiвець пiдштовхує її прикладом. Сполосованiй спинi дуже боляче, i юна партизанка мало не впала. Але встояла i пiшла трохи швидше. Тореадора намагалася триматися прямо i мужньо, хоча їй це давалося насилу, точнiше титанiчними зусиллями.
  Не хотiлося вмирати, було бажання кинутися i благати про помилування. Але Тореадора придушила його. Смерть така смерть! Вона помре, як належить пiонерцi, без п'ять хвилин комсомолцi.
  I навiть добре, що її розстрiляють, а чи не повiсять! Ось iде вона босонiж на розстрiл, наче Зоя Космодем'янська i має вимовити щось особливе в останньому словi.
  Але що сказати? Тореадора не спадало на думку нiчого оригiнального. Щось банальне типу: Хай живе Сталiн! Або - Слава Батькiвщинi!
  Тореадора пiдiйшла до краю яру. Послiдувала команда:
  - Повернись!
  Дiвча розвернулося, стало обличчям. Вже досить висока, на блiдому обличчi нi кровi, волосся червоною мiддю розвивається за вiтром. Рване, закривавлене плаття, вище колiн, червонi вiд холоду ноги. I смарагдовi очi горять i палають гнiвом. Вони не мають страху, а лише рiшучiсть пройти до кiнця.
  Тореадора на всю горлянку крикнула:
  - Змiряй фашистським катам! Слава Батькiвщинi!
  Гiтлерiвцi пiдняли автомати, i чекають на команди. Тореадора думає: "ось зараз вона дiзнається, де нове свiтло"!
  I тодi... Зустрiти з Iсусом та дiдусем Ленiним. I все те залишилося... Напевно, буде не надто боляче, коли кулi встромляться в живiт i груди. Принаймнi, не бiльше, нiж полум'я, що обпалює, по п'ятах, i сталевий дрiт, що рве шкiру на спинi.
  А потiм уже кiнець, i одразу в рай. Побачити там свого дiдуся. I багато iнших бiйцiв, що вже склали голови у вiйнi з фашизмом. А потiм вони всi зустрiчатимуться у щасливiй вiчностi! I будуть жити в радостi та блаженствi!
  Тореадора дивиться прямо... Без страху, не звертаючи на холод, i крижаний вiтер продує рванi лахмiття її старої сiрої сукнi.
  Слiдує команда i, нiмцi вiдкривають вогонь. Дiвча змушує себе дивитися прямо. Смерть це лише кiнець мукам, а не життя.
  Кулi пролiтають над головою, одна з них навiть зрiзає пасмо червоного волосся, але жодна не зачiпає Тореадору.
  Слiд повторна команда, i знову фашисти стрiляють... Кулi проносяться повз. Пара з них пробила подоли короткої сукнi. Тореадора дивується i хихикнув:
  - Мазили!
  Гiтлерiвський командує:
  - Взяти її та вiдвезти до в'язницi!
  Дiвчинку грубо хапають за волосся, i знову тягнуть до воза. Тореадор, доводиться заплiтати ноги i йти зiгнувшись. I знову бiль i волосся, i в спинi, пiдошви зводить вiд холоду, i крижаної кiрки вiд якої лопаються пухирi.
  Тореадора замiсть полегшення, що розстрiл минув, вiдчула досаду. Замiсть близького раю знову муки, i тортури. I їй це доведеться витримувати.
  Ну, що слiд зiбрати всю мужнiсть i триматися до кiнця.
  Тореадору тягнуть до воза, погрожуючи зiрвати скальп. Потiм дiвчинку прив'язали за руки мотузкою до даху спини воза. I посiдали за коней.
  
  Знайшли нове катування. Змусили босий, i напiвроздягненого бiгти за возом по снiгу.
  Тореадора задихалася вiд бiгу. Голодна, змучена дiвчина мчала за возом. Фашисти вибирали швидкiсть, щоб Тореадора ледве встигала перебирати, босими, пiдпаленими, i збитими ногами. Юна партизанка зазнавала запаморочення, але продовжувала мчати.
  Нiмцi гидко хихотiли. Вказували на дiвчисько пальцями. Тореадора зiбравши сили, крикнула:
  - З вас шкуру здеруть!
  I у вiдповiдь смiшки. Вiзник пiдхльоснув коня, мотузок натягнувся, i Тореадора впала на живiт, її поволокло. Дiвча закричало вiд болю. Драло груди, розривало шкiру.
  Деякий час Тореадору тягли, доки вона не знепритомнiла. Потiм її пiдняли, поклали на воз i вкрили. Вiдвезли до в'язницi.
  Досвiдчений нiмецький лiкар вколов укол, i дiвчинка знову прийшла до тями.
  Фашист помiтив:
  - Нехай сьогоднi вiдпочине!
  Тореадор буквально вiднесли в камеру. Дiвчина провела там пiвдня та нiч, напiвзабуття. Але пiд ранок прийшла до тями i заговорила. На снiданок в'язням дали погано випеченого хлiба та кропив'яного супу. Тореадора поїла i їй стало трохи легше. Але було дуже боляче. Хворiли i здертi груди, i живiт i змущена спина, i збитi, вкритi пухирями, що лопнули, ноги. Поболювали i волосся, за яке смикали, i вкритi синцями кистi рук.
  Так катували її добряче. Тореодара здригнулася. Що їй обiцяє наступного дня?
  Чи тортури будуть?
  Незабаром знову з'явилися фашисти, i потягли ледве прикрите закривавленими лахмiттям дiвчинку-пiдлiтка на допит. На цей Тореадору ввели в спецiальний кабiнет, стiни якого обвiшанi рiзними тортурами.
  Фон Краузе сидiв на шкiряному крiслi. Поруч метушилися кати, у червоних масках. Праворуч вiд штунбанфюрера стояла жiнка в бiлому халатi i окулярах, що давали дзеркальнi вiдблиски. На руки вона одягла гумовi рукавички.
  Фон Краузе лагiдним тоном запитав:
  - Ну, ти передумала? Говоритимеш? З ким ти пiдтримуєш зв'язок у селi?
  Тореадорi стало у цьому пiдвалi по-справжньому страшно. Горiв камiн, на якому грiлися пристрої. Пахло паленим м'ясом, i засохлою кров'ю iз сечею. Дуже моторошне мiсце.
  Але Тореадора тремтячим голосом вимовила:
  - Не скажу!
  Фон Краузе гаркнув:
  - На дибу її!
  Тореадору потягли до диби. Кат одним рухом зiрвав, i без того ледь трималися, закривавленi лахмiття. Голе, худеньке, але жилисте тiло дiвчинки. Вже сформувалися невеликi, подряпанi об крижану кiрку кучугур грудей, промальовувалася тонка талiя. Вся спина була в шрамах та порiзах вiд дроту. За кiлька рокiв Тореадора обiцяла стати симпатичною, фiгуристою дiвчиною. Руки та ноги здавались тонкими, але з м'язами, iкри вирiзнялися рiзкiше, бо Тореадора щодня проходила десятки кiлометрiв.
  Фон Краузе посмiхнувся, i розтяг губи в м'ясої усмiшцi. Йому подобалося катувати дiвчат та молодих жiнок. Непогано також i хлопчикiв. А це дiвчина нiчого симпатична. I багато з нею вiн проведе приємний годинник.
  Тореадоре, закрiпили ззаду руки i стали пiднiмати нагору, викручуючи суглоби. Босi, змученi ноги вiдiрвалися вiд кам'яної статi, захрумтiли кiстки.
  Дiвчисько нахилилося вперед, i кат узяв за вузькi плечi i рiзко її смикнув, провернув у суглобах.
  Охнувши, Тореадора перекинулася в лопатках. Iнший з катiв начепив спецiальнi, виготовленi для тортур дiтей колодки з вузькими дiрочками, i закрiпив їх на кiсточках. Додаткова вага колодки посилила бiль у плечах.
  Фон Краузе посмiхнувся i промовив:
  - Ну, Тореадора... ти маєш вибiр - терпiти лютий бiль, або все розповiсти нам. Ми в цьому випадку тебе пробачимо, вилiкуємо, вiдправимо вчитися до Нiмеччини! Ну говори з ким ти пiдтримувала зв'язок?
  Тореадора в очах її свiтився бiль, уперто промовила:
  - Не скажу!
  Фон Краузе холодно промовив:
  - Починайте!
  Кат заходився розмiрено, неквапливо, нiби вибиваючи килим, лупити полонену партизанку семихвостатою батогом по спинi та сiдницях. Тореадора стиснула в титанiчному зусиллi зуби i мовчала. Хоча бiль найстрашнiший, тим бiльше, що удари лягали на вже змучений ранiше дротом спину.
  Дiвча дихало важко, з губи потекла цiвка кровi, але мовчала. Нi крику нi стогiн.
  Фон Краузе в досадi наказав:
  - Сильнiше! Давай сильнiший!
  Рослий широкоплечий кат став бiльше вкладатися в кожен удар. Вiдчинилися рани, i полилася кров. Але Тореадора вперто мовчала. На сотому ударi руда голова дiвчинки мотнулася, i вона знепритомнiла.
  Досвiдчений кат хлюпнув заздалегiдь припасованим вiдром води з льодом. Жiнка у бiлому халатi пiдiйшла до Тореадори. Поклала руку в бiлiй рукавичцi на груди i почала слухати пульс. Потiм з усмiшкою вiдповiла:
  - У неї здорове та сильне серце! Можна й надалi катувати!
  Тореадора прийшла до тями, зi стогоном. Але тут же прикусила губу i замовкла. Юна партизана з ненавистю дивилася на гiтлерiвцiв. Фон Краузе жорстко сказав:
  - А тепер жаровню!
  Один iз катiв став змащувати Тореадоре, босi пiдошви нiжок, а другий пiдтягнув жаровню з регулятором. Дiвчисько простогнала:
  - Не скажу! Все одно не скажу!
  Жаровню пiдвели до нiг, катувальник клацнув запальничкою, i спалахнуло полум'я. Вогонь палав на певнiй вiдстанi вiд голих п'ят дiвча.
  Фон Краузе гаркнув:
  - Говоритимеш?
  Тореадора заперечливо хитнула головою. Кат повернув краник i полум'я побiльшало.
  Фон Краузе прорепетував:
  - Досить! Якщо спалити їй ноги повнiстю, вона перестане вiдчувати! А ми з нею так скоро не розлучимось!
  Кат повернув краник назад, зменшивши полум'я. Iнший катувальник взяв у руки гумовий стек, i знову став наносити несильнi, але болючi удари, по зламанiй спинi Тореадори.
  Гiтлерiвський кат зробив плаксиве обличчя i прогарчав:
  - Ох, як боляче!
  Справдi, бiль страшний. Тореадора застогнала, але потiм знову стиснула щелепи. Її вкритi червоним нальотом зуби заскреготiли. Зеленi очi дiвчинки-студентки болiсно блищали.
  Фон Краузе, щоб краще було видно, дiстав з кишенi лiнзу i подивився на Тореадору через збiльшувальне скло. Красива дiвчина зi спотвореним вiд болю обличчям. Їй поступово пiдсмажують вже й так пiдпаленi ранiше вогником п'ята.
  Але вона мовчить, стиснула зуби. Дивуєшся, яку мужнiсть виявляють цi росiяни. Просто фанатизм. I дiти у тому числi. Чомусь навiть пiдлiтки ламаються рiдше, нiж дорослi. Ось це дiвчисько дивиться з ненавистю i терпить бiль.
  Фон Краузе в досадi говорить:
  - Приєднайте датчики та електроди!
  Жiнка в бiлому халатi здивовано вимовила:
  - Ви хочете спробувати струм?
  Краузе енергiйно кивнув:
  - Саме так!
  Жiнка, будучи досвiдченим катом, помiтила:
  - Вона вже й так розтягнута на дибi, її хльоскують батогом, i смажать п'яти. Ще струм i больовий шок погасить свiдомiсть!
  Краузе прошипiв:
  - Я примушу цю бiса волати вiд болю! Чи я не король катiв!
  Жiнка сухо наказала:
  - Виконуйте!
  Кати стали приєднувати електроди до шиї, грудей, колiн дiвчата.
  Протягли дроти... Тореадора знову вигукнула:
  - Не скажу!
  Фон Краузе наказав:
  - Врубайте мiнiмальний розряд! Я не хочу, щоб дiвчисько занурилося вiд шоку!
  Кат у червонiй масцi повернув подiл. По тiлу дiвчата пройшли розряди.
  Тореадора здригнулася, бiль став нестерпним i її сумарнiсть виривала з горла крик. Кат посилив струм, змусивши дiвчину трястися вiд муки. Сльози бризкали з очей.
  Тореадора розумiла, що ще ось-ось i розриветься, почне волати i благати про пощаду. I тодi дiвчисько, раптом вiдчувши натхнення, заспiвало;
  Я дiвчинка проста партизанка,
  Билася з фрицем, люто борючись...
  Бувало в цiй лайцi дуже жарко,
  Бо у фашистiв потужний князь!
  Була простою дiвчинкою-пiонеркою,
  Коли нацист на Батькiвщину напав...
  Ми танцювали у хороводi дiтки,
  Для нас товариш Сталiн - iдеал!
  Але ворог проклятий швидко настає,
  
  I ось увiйшов до села фрiцiв танк...
  Там ленiнградка Лара вiдпочиває,
  Такий стався скажений розклад!
  Довелося дiвчинцi жити пiд окупантом,
  А це голод, постiйний страх.
  Коли увiйшли до квартири квартиранти,
  I обернули дiм твiй у попiл на порох!
  Але дiвчинка стала партизанам,
  I стала їхнє завдання виконувати...
  Довелося їй пiднiматися дуже рано,
  I босонiж у розвiдку п'яти рвати!
  Взуття, берегло дiвчисько Лара,
  Голодна, ходила в нiч та в день...
  Боса по камiнню дощем бiгла,
  I їй з серпом працювати знай не лiньки!
  Без черевикiв ходила до морозiв,
  На пiдошвах мозолi, що верблюд.
  Носила партизанам у свято троянди,
  О тепер фашистiв мiцнiше б'ють!
  Але ось удача - вiдразу i вiдвернулась,
  Потрапила Лара в найжорстокiший полон...
  Ох, ти моя, боса дiвки юнiсть,
  Невже чекає смерть i тлiн!
  Пiд тортурами дiвчинка не зламалася,
  В обличчя смiялася зухвало катам,
  Нi, не доставить фрицям Лара радiсть,
  На дибi гордо, смiливо промовчавши!
  Вогонь лоскоче п'яточки дiвчинцi,
  Викручував суглоби бузувiр.
  Тiльки смiх лише лунає дзвiнкий,
  Бо Лара хоробрий пiонер!
  Так нiчого фашистам не сказала,
  I на розстрiл по снiгу босонiж...
  Тепер їй буде пам'ять iз п'єдесталу,
  Спiймала славу мужностi силомiць!
  . РОЗДIЛ Љ 21.
  Дiвчата - Герда та Шарлота билися трохи i на схiдному фронтi. I чекали висадки в Британiї, навiщо спiшно будувалися руками рабiв та клонiв кораблi. I ось-ось Британiю мали захопити.
  А зараз саме час згадати свої минулi подвиги.
  На жаль, сон дiвчат коротко i їм довелося вийти з романтичного свiту фентазi. На жаль, знову ратна праця та чергова пробiжка. Герда з важким зiтханням вимовила:
  - Як завжди ми маємо зусилля завойовувати своє мiсце пiд сонцем.
  Шарлота хмурячись, як король хмар, вiдповiла:
  - А що поробиш! У свiтi багато всякої поганi, хто це зробив, той з поганої погань!
  Дiвчата знову помчали босонiж по розжареному пiску пустелi. Так їм було навiть дуже приємно, хоч i боляче. А що бiль природних супутникiв людини, вiд неї не подiтися. Тож треба сприймати страждання з радiстю!
  Шарлотта зауважила собi : хоча мазохiзм у певнiй мiрi також є збоченням, але не рiдко це єдиний спосiб вижити i не зiйти з розуму в цьому жорстокому свiтi. Ось цiкаво якщо Всемогутнiй Бог iснує, чи подобається йому завдавати страждань творiнню. Важко повiрити, що той, хто володiє абсолютною владою, став би робити, те, що йому не подобається. Ось уявiть себе на мiсцi Всемогутнього, стали б ви робити те, що вам не подобається, а тим бiльше завдає бiль? Справдi, якщо запропонувати, що Всевишнiй Бог iснує, то треба приписати йому садистськi нахили. Що людству завдає найбiльшого болю та страждань? Насамперед старiсть. Це найжахливiший i паскудний стан на планетi Земля. Навiть дитина, бачачи стару, мимоволi вiдчуває мерзоту! I ви думаєте, це просто так? Старiсть неприродна, вона iнтуїтивно викликає в людей вiдчуття вiдторгнення. Недарма у всiх казках став типовим вираз - потворна стара i гарна дiвчина. Але справдi, навiщо Всевишньому Богу, спотворювати своїх дiтей? Хiба психiчно здоровiй людинi спаде на думку понiвечити свою дитину? Хто з психiчно осудних людей пiшов би на подiбне свавiлля, вiрнiше навiть протиприродне збочення? Ось запитайте будь-яку людину, чи став би вiн своїх дiтей, навiть якщо вони трохи неслухнянi i трохи пустували так спотворювати? Вчиняти як це, наприклад, дуже яскраво i барвисто описав Вiктор Гюго в романi: Людина, яка смiється.
  Людинi з нормальною психiкою не спало б на думку спотворювати своїх дiтей, робити їх горбатими, зморшкуватими, лисими... Той хто зробив би подiбне однозначно був би оцiнений як збоченець, психiчно хвора людина, яка страждає на важкi фобiї! Адже Всемогутнiй Бог робить саме це! I проти цього не попреш! Визнати iснування Всемогутнього i одночасно Всезнаючого Бога, це означає одночасно визнати за ним i садистськi, збоченi якостi! Ось наприклад яким потрiбно мати безсердечнiсть, щоб наприклад вбивати своїх дiтей таким болiсним i жорстоким способом як ракова хвороба! Це виглядає страшно, а якщо копнути глибше, то виходить ще страшнiше ... Хiба можна так жорстоко i холодно ставиться до своїх дiтей, якi благають про допомогу i простягають до свого Небесного Батька руки. Яким потрiбно мати жорстокосердя, повну вiдсутнiсть совiстi, щоб приректи дитину на такi страждання. Щоб вiн корчився вiд болю i не мав полегшення? Але хто з нормальних людей прирiк би на таку свою дочку чи сина? Подумайте... Чи може вищий розум, в принципi, бути холодним i жорстоким? Людський розум у принципi може бути саме таким, але якщо взяти розум надлюдський чи розум досконалий? Адже i людському недосконалому сприйняттi, прирiкати своїх дiтей, нехай навiть i навалили на страждання вважається аморальним i жорстоким свавiллям. Наводити як аргумент, мовляв, неможливо пiзнати розум Божий не цiлком доречно. Адже людина створена за образом i подобою Божою, а отже, не чужою Всевишньому, а як би вiдбиток її уявлень i про добро i милосердя. Тим не менш, у одкровеннi Iвана навiть найдобрiший Iсус, так мучить людей, що вони хочуть померти, але не можуть! Оце вже справжнiй садизм, навiть дивно, що подiбний суб'єкт чи скорiше навiть особистiсть мiг пiти заради людей на смерть. Дiйсно мучитися заради людей, а потiм тих самих людей найжорстокiшим чином мучити ... Як писав один богослов: найсильнiший бiль на Землi, це укус блохи порiвняно з болем в пеклi! Тобто батько залякує дiтей жахливими пекельними муками, щоб домогтися послуху. Чи розумний це спосiб, щоб зробити людину кращою? Чи правильно застосовувати мову насильства та загроз щодо своїх дiтей? Чи можна побудувати щастя на кривавому фундаментi та страху? Змусити до правильної поведiнки насильством?
  Хоча нацисти це i роблять: примушування iнших до праведної поведiнки є насильством, але католицькi та iншi церкви, як часи нацистiв, за це i засуджують! Тобто чергова дворушство та байдужiсть священикiв.
  Босi дiвчачi ступнi стали припiкати сильнiше, а вони й так напiвобпаленi. А Гердi та Шарлотi так i не дозволили змастити п'ятки захисним кремом. I бiжать вони нещаснi дiвчата, пiд палючим напалмом сонця!
  А бархани, здається, в'яло, немов бiйцi Суммо розгойдуються в немов просоченому парами бензину повiтрi. Думки Шарлоти знайшли iнший напрямок...
  Ось навiть у Стародавньому Римi демократiя згорталася, i роль прямого народного управлiння скорочувалася.
  Сенатоконсульти - це постанови римського сенату. Спочатку самостiйного значення вони мало мали. Законопроект виносився та обговорювався на народних зборах, якi й надавали йому чинностi закону. У пiзню республiку народнi збори були забороненi, i рiшення у поточних справах стали набувати чинностi закону i схвалення народних зборiв. В епоху принципату сенатуконсульти набувають найбiльшої сили. З першого до третього столiття нашої ери сенатоконсульти були основною формою законодавчих актiв. Їхньою практичною розробкою займалися претори, ними давалися лише загальнi припущення. Сенат не мав законодавчої iнiцiативи. У перiод принцепса принципата сенатусконсультами стали позначатися промови iмператора, iз якими вiн виступав будь-якому урочистому засiданнi i з яких вносив свої пропозицiї. А ось "святий" Юстинiан - дещо вiн звичайно ж зробив на благо людству ! Перша половина VI ст. н. е. ознаменувалася прагненням iмператора Юстинiана вiдновити i знову поєднати колись блискучу Римську iмперiю. Колосальна праця складання юстинiанiвського Зводу була виконана в кiлька прийомiв та порiвняно короткий термiн. Насамперед, увага Юстинiана звернулася на збори iмператорських конституцiй. Необхiдно було упорядкувати конституцiї, що накопичилися за сторiчний промiжок пiсля видання "Феодосiйського кодексу" ("Codex Theodosianus"). Але Юстинiан отримав бiльш широку думку - переглянути i колишнi кодекси (Грегорiанський, Гермогенський i Феодосiйський), викреслити з них усе застарiле, а все, що дiє, об'єднати в одному збiрнику. З цiєю метою Юстинiан призначив комiсiю iз 10 осiб. Через рiк комiсiя закiнчила свою роботу, i указом "Summa rei publicae" було оприлюднено "Codex Justinianus" (Кодекс Юстинiана), який скасував три колишнi. Зiбравши i систематизувавши закони, Юстинiан вирiшив зробити те саме i по вiдношенню до "давнього права" (jus vetus). Це завдання представляло, звичайно, набагато бiльше труднощiв, але швидкий успiх iз Кодексом та готiвка енергiйних помiчникiв змiцнили Юстинiана у його намiрi. Звiд законiв iмператора Юстинiана включив три великi збiрки римського права: iнституцiї, Дiгести та Кодекс. Пiсля опублiкування Зводу Юстинiан пiдготував збори iмператорських конституцiй за перiод з 535 по 565 роках, що не увiйшли до Зводу. Цi збори отримали назву Новели. Всi зазначенi частини юстинiанiвської кодифiкацiї повиннi були, на думку Юстинiана, становити одне цiле, один "Corpus" права, хоча вони й тодi не були з'єднанi пiд однiєю загальною назвою. Лише в Середнi вiки, коли вiдродилося вивчення римського права (починаючи з дванадцятого столiття), все юстинiанiвське Звiд стало називатися спiльним iм'ям "Corpus juris civilis", пiд такою назвою вiн вiдомий i тепер. Так, звичайно, прогрес не стоїть на мiсцi i деякi модернiзацiї вiдбулися . У 529 роках з'явився Кодекс Юстинiана - збори iмператорських конституцiй вiд Адрiана (117-138 рокiв) до Юстинiана. До нас дiйшла друга редакцiя кодексу (534 ). Кодекс присвячений питанням цивiльного, кримiнального та державного права. Вiн дiлиться на 12 книг, книги подiляються на 98 титулiв, титули - на фрагменти. Усерединi титулу конституцiї (числом 4600) розташованi у хронологiчному порядку. Вони пронумерованi. На початку кожної конституцiї вказано iм'я iмператора, що її видав, та iм'я особи, до якої вона звернена, - iнсрипцiя. Наприкiнцi зазначена дата видання конституцiї - субскрипцiя. А водилися ще й дiгести ! У 533 роцi був оприлюднений результат роботи комiсiї у виглядi Дiгест (digesta - упорядковане) або Пандект (pandectae - все, що вмiщає). Комiсiя використала близько 2000 книг, написаних 39 юристами. Найбiльша кiлькiсть проходiв взятi з композицiй Ульпиана - до 1 / 3 загального обсягу Digest i Павла - близько 1 / 6 . Кроме того, сочинения Папиниана составили 1 / 18 часть, Юлиана - 1 / 20 , Помпония и Сервия Сцеволы - 1 / 25 , Гая - 1 / 30 , Модестина - 1 / 45 , Марцелла - 1 / 60 и т. д. Почти все iз цитованих юристiв, крiм трьох (Квiнт Муцiй Сцевола, Алфен Вар, Елiй Гал), жили в перiод iмперiї i бiльшiсть - у перiод принципату. Дiгести складаються iз 50 книг. Книги (крiм 30 i 32) подiляються на титули, числом 432. Титули - на фрагменти, числом 9123. А фрагменти у новiтнiх виданнях Дiгест - на параграфи. Комiсiї було наказано скористатися творами лише тих юристiв, якi мали ius respondendi, проте вона в цьому випадку такої суворостi не виявила. Основним змiстом Дiгест є фрагменти, що стосуються приватного права, але багато мiсць Дiгест вiдносяться до публiчного права, а також до того, що ми назвали б загальною теорiєю права. Так, вже в першому титулi першої книги Дiгест дано низку загальних визначень, що стали хрестоматiйними: визначення правосуддя, розпорядження права, визначення науки права чи юриспруденцiї. Тут же йдеться про подiл права на приватне та публiчне, цивiльне право народiв. Великий iнтерес представляє фрагмент з Помпонiї про походження та розвиток римського права. У третьому титулу йдеться про закони, сенатусконсульти та тривалий звичай, а в четвертому - про конституцiї принцесiв. До публiчного ж праву вiдносяться книги 47, 48 та частково 49 (Кримiнальне право та процес). Крiм того, питання публiчного права включенi в титули 11 (про право фiску) i 14 (про вiйськове або табiрне пекулiї), а також у книгу 49 i в книгу 50 в титул 6 (про iмунiтети). Нарештi, у рiзних книгах Дiгест зустрiчаються положення, якi за сучасною юридичною систематикою належать до мiжнародного права. З'явилися також iнституцiї та новели . У 533 роцi професорами-юристами Феофiлом та Дорофеєм пiд керiвництвом Трибонiана було складено елементарний пiдручник цивiльного права - Iнституцiї (institutiones). Iнституцiї було видано у навчальних цiлях для юристiв-початкiвцiв, але вони набули офiцiйного характеру, тобто набули чинностi закону. В основу цього офiцiйного керiвництва комiсiя поклала iнституцiї Гая, доповнивши їх творами деяких iнших авторiв та деякими конституцiями. Матерiали вона розташувала за тiєю самою системою, що у iнституцiях Гая. А саме: personae, res, actiones (особи, речi, позови). Iнституцiї Юстинiана складалися з чотирьох книг: перша - особи та сiмейне право; друга - речi та права на речi, а також заповiти; третя - успадкування за законом та зобов'язання; четверта - зобов'язання по делiктам та позовах. Пiсля смертi Юстинiана видаються званi Новели (novellae), т. е. конституцiї самого Юстинiана, складенi пiзнiше Кодексу i Дигест. Юстинiан мав намiр зiбрати цi Новели в єдину збiрку. Але, мабуть, не встиг цього зробити. До нас дiйшли лише три приватнi збiрки Новелл, здебiльшого грецькою мовою. Найбiльша зi згаданих збiрок складається з 168 новел. Новели вiдносяться головним чином до публiчного та церковного права, але є i норми приватного права - вони говорять про шлюб i спадкування.
  Сонце наче повалений борець iз татами почало сповзати з неба. А дiвчата трошки сповiльнилися , м'язи їх рвали вiд втоми. Це нiби пропускають через тебе струм високої напруги.
  Шарлота скалячись вовчицею, помiтила:
  - Болю начебто немає... Але це теж iлюзiя!
  Герда хихикнула:
  - Це начебто афоризму. Без болю щасливим цiлком можна стати, але тiльки красиво нам потрiбно мрiяти!
  Шарлота насупила собi чорнi брiвки.
  - Мрiю на хлiб не намажаєш - її тiльки можна розмазати соплями! Так що не сули журавля в небi - восьми синицю в руки!
  Герда мало не наступила своєю дiвочою, засмаглою, босонiжкою нiжкою, на скорпiона. Пiсля чого вилаялася:
  - Бридкi тварюки плодяться... Як негри!
  Шарлотта i тут не погодилася:
  - Нi, я думаю навiть гiрше за них. Але навiщо говорити про неприємне. У будинку повiшеного не говорять про мотузку, а в Африцi про людожерiв!
  Герда раптом як заспiває:
  - Ми будемо бити людей! Битимемо людей, i бити байдики!
  Тут Шарлотi, в голову знову спала на думку чудова думка:
   - А може заспiваємо? Герда вiдразу ж пожвавiшала, її очi засяяли:
  - Звичайно ж, заспiваємо!
  I дiвчата дружно заспiвали, прочитай одразу ж їхнiй мотив, пiдхопила вся рота:
  Що таке Батькiвщинi служiння?
  Це праця - що дарує нам радiсть!
  Ми черпаємо радiсть - натхнення,
  Ми НЕ пiклуємося про дев'ятої хвилi бур !
  
  Для Вiтчизни серце б'ється бурхливо,
  За неї боротися треба всiм!
  I тодi настане казки чудовою,
  Де в коханнi єдиний заєць - лев!
  
  Але не лев раптом став боягузливим зайцем,
  Просто хоробрiсть виховав косою!
  Нам не треба мучитися, мучитися,
  Хмари геть - блищай золотий промiнь!
  
  Ми дiвчата - воїни лихi,
  Битися будемо, Батькiвщинi салют!
  Адже у нас такi дух та сила,
  Що псалми Архангели спiвають!
  
  Ця пiсня про доблесть про честь,
  Про любов священної не тiлесної!
  Будемо з Богом ми назавжди разом,
  Демон геть iз безвихiдною тугою!
  
  Для мене Христос Великий воїн,
  Вiн за справедливiсть, доброту!
  Так ми проливаємо багато кровi,
  Загиблих шкода за життя не перелiчу!
  
  Але рахувати втрати нам не треба,
  Усiх Господь Всевишнiй воскресить!
  Видасть щедру, свою нагороду,
  Змiцнить нам силу, меч та щит!
  
  Адже хоробрий фактично безсмертний,
  У ньому закладений стрижень життя цього!
  До нас прийде успiх, у це вiрте,
  Супостата з люттю розбий!
  
  Свiт часом схожий на пекло непроглядне,
  Немає порядку, совiстi, кохання!
  Гiркi, зiв'ялi черешнi,
  Весь баланс - темрява мiнусiв, нулi!
  
  Але прийде на Землю незабаром щастя,
  Людина - Творець своєї долi!
  Буде життя i смерть у могутнiй владi,
  Створимо, що батьки не змогли!
  Дiвчата закiнчили так дружно i з почуттям, що навiть ящiрки та скорпiони трясли своїм хоботками.
  Пiсля чого пiдбадьоривши подолали останню частину шляху i вбiгли в Трiполi... Найбiльше Лiвiйське мiсто, що лежить на узбережжi. Тут Шарлота вирiшила блиснути своєю ерудицiєю:
  - А знаєш, чому Африку в давнину називали Лiвiєю?
  Герду це зацiкавило:
  - Та саме... Чому?
  Шарлота тоненько хихикнула:
  - Тому що Лiвiя спiвзвучна слову лев, а лев - символ Сахара, а Сахара Африки.
  Герда огризнулася:
  - Все одно Баварiя бiльша, нiж Африка. Я це можу конкретно довести... Навiть не розгортаючи карту. Що скривилася? Я бачу, ти не згоден?
  Шарлота неохоче кивнула:
  - На жаль у цьому випадку немає ... Не хочу вина i паскудний цигарок. Ти знаєш у негрiв хоч i паразити, таки величезнi розмiри.
  Мадлен, що має тонкий слух, прикрикнула на дiвчат:
  - Без вульгарностей вовчицi... Хоча я розумiю, у вашому вiцi вже хочеться чоловiка, але... Виграємо вiйну та народжуємо нових богатирiв! Я сама хотiла б собi щонайменше чотирьох синiв i не менше дочок - щоб отримати золотий хрестик матерi!
  Шарлота у вiдповiдь парирувала:
  - А я хочу народити дiтей i без жодного хрестика. Дiти це квiти, дiти це втiха, дiти це весняного сонця променi!
  Мадлен суворо перервала дiвчину:
  - Годi спiвати! Хоча голос у тебе чудовий... Краще скажи, що ти думаєш про Трiполi?
  Герда замовкла... Мiсто було стародавнє, i досить гарне... Багато кам'яних будiвель, з бiлого, блакитного, рожевого мармуру. Вгору йшли мiнарети та куполи палацiв. Там були також безлiч статуй рiзних генералiв i султанiв, i досить кiлькох пальм та iнших пiвденних рослин. Вже темнiло, на вулицях дотримувалася комендантської години, але iнодi смуглявi арабськi дiточки схоплювалися з-за рогу i тут падали на колiна перед патрулями кричачи:
  - Гiтлер Акбар!
  Пiсля чого отримавши сигаретку, або сурогат-шоколадку тiкали, миготивши темними вiд пилу п'ята.
  А у Шарлоти i Герди ступнi буквально прострiлювали пекельний бiль, але вони трималися i лише усмiхалися як феї у вiдповiдь.
  Дiвчат визначили до казарми, дали вилити на себе трохи води, скромну вечерю та сон. Вовчицi настiльки втомилися, що не звернули уваги на те, що їх уклали прямо на дерев'янi нари, без будь-яких постiльних речей... Втiм, хiба це вперше! Крiм того, в таку спеку без ковдр спати куди краще... Треба зазначити, що в Пiвнiчнiй Африцi є свої переваги, наприклад перед джунглями: не так дiстають комахи, рiзний мерзенний гнус. Так що Герда i Шарлота вiдключилися, пiрнувши в безодню солодких сновидiнь.
  I ось дiвчата знову опинилися в самiй гущi найзапеклiшої сутички, коли з одного боку войовнички-лялечки, а другий вурдалаки та упирi. Красунi проти чудовиськ - як це епiчно!
  Герда зрубала чергову тварюку, прийомом коса промокашка, це коли лупиш зверху вниз, i праворуч налiво. Ось при цьому вурдалак втрачає собi голову, i вiдсiчена голова ригає кров'ю. Дiвча навiть показала мову:
  - Волосата воша в пекло вiдразу прийдеш!
  Шарлотта пiдтримала напарницю:
  - Собi черево порвеш - волохата воша!
  I обидвi дiвчата так оглушливо розсмiялися, що упирi подалися назад. Тут Герда швидше вiдчула, нiж побачила простягнуту руку Мадлен, i вклала в неї тонкий, але дуже мiцний спис. Дiвчата жбурнули свої дротики майже одночасно. Вершники, що атакували їх, на гiбридах iшакiв i верблюдiв падали, але на їхньому мiсцi виростали, наче гриби пiсля дощу iншi виродки.
  Мадлен на своєму гнiдом скакунi змогла проскочити через переднiй край сутички в глиб загону упирiв. З швидкiстю прогресу цей агресивний i водночас гламурний дредноут вирiс упирiв. Вони кричали що було сечi (скорiше може навiть вiд страху, нiж лютi!), I войовничо розмахували кривими мечами та ятаганами.
  Мадлен метнула спис у командира-троля, але той як це властиво членам його племенi, мав пiдвищене чуття на небезпеку. Довгоносий уродець нахилився, пропускаючи повз себе предмет, що несе смерть. Вiйськове щастя як злiсний спекулянт: просто так життя не дарує, а на продажi виживання набуває жертв утричi!
  Сковзнувши повз троля, що схилився , спис встромився в другого вершника величезного охоронця з iклами, що скидаються на бивнi мамонта. Встромилося з такою силою, що пробивши йому груди, вийшло з лопатки.
  Герда вигукнула:
  - Розмiри воїна грають проти нього!
  Шарлотта пiдтвердила:
  - Велика каланча, все ж таки не палац, навiть якщо його й вище!
  Спис Герди також знайшов свою мету - маленький, не захищений дiлянку шиї у бурлакiв з павичами пiр'ям на шиї. Точене залiзо легко пронизало вiдносно м'яку шкiру горла упиря-велетня, i темно-коричнева кров, заструменiла по обладунках огидного гiганта.
  Герда вiдштовхнула, що падає на неї громило, своєю босонiжкою ноженькою, i тут вiдчула опiк, вiд обладункiв. Наче пiчку пальчиками ткнула, але супротивник був вiдкинутий i став сповзати зi свого "жеребця".
  - Вiдвали мужик ти не на мiй смак!
  Вурдалаки пробували метати у вiдповiдь свої списи, навiть не зважаючи на можливi жертви, але змащенi чаклунським зiллям дiвчата легко вислизали. Щоправда, кiлька легких подряпин дiвчина завдали. Ось одна з копiй мало не потрапила Шарлотi, в груди, але зiсковзнула лише злегка зiрвавши дiвi лiфчик. Iнше взагалi пiшло убiк... Герда налетiла на могутнього ящера, з рогами гiбрида бика та лося. Вiн заплатив за дiвчину кiлька сильних ударiв, але тому , що кожен раз , пiшов на широких мазках вперед i колов противник меч. Поки що нарештi i цей каланча-упир не став до жаху решти тварин падати. Шарлота пiдбадьорила свою подругу:
  - Так тримати! Тiльки так i тримати!
  Герда поспiшила поправити:
  - Не тiльки так, а навпаки, набагато краще! Нам треба подвоїти зусилля!
  Шарлотта i тут не погодилася:
  - Нi, не подвоїть, а вчетверити! А то й удесятерити!
  Герда у вiдповiдь показу рожевий, тоненький язичок:
  - А чого тодi дрiб'язатися, краще одразу зменшити! Тим бiльше, що нелюди, всi пруть i пруть!
  Шарлота як маленька дiвчинка засмiялася:
  - Ось вони й дiстануться!
  Вороги насiдали, їх було багато як ворон, що злетiли на смiтник. Тут i там можна було почути рев упирiв, то тонкi писк з поранених дiвчат, якi, однак, боролися ще енергiйнiше з - за цього. Списи здебiльшого були зламанi, або вкрай затоптанi, вони хрумтiли пiд кованими копитами скакунiв. Герда метнула останнi провода, шiсть мiсяцiв давали майже денне свiтло, i дiвчина цiлила досить точно. А вразивши, показувала свої бiлi зубки:
  - Що упирi та вурдалаки, ви в бiйцi - жалюгiднi макаки!
  I дiвчисько кинулося в гущу сутички, розмахуючи одразу обома мечами. Один з них, той , що дiвчина взяла в правiй руцi, був не зовсiм звичайним чином : вигнута в кiнцi кiнцiв, бiльш комфортно в обробних руху , нiж в колючих них. А що, вiн це фасмогоричний кладенец був нiби легкий, але зрушений уперед центр тяжiння, жорстоко вигинав пензель. Втiм, пiсля кiлькох помахiв i рухiв Герда вiдчула незримий, майже тiлесний зв'язок з мечем. Це була зброя з магiєю, здатна вразити на великiй вiдстанi, причому кiнчик кладенца, пiдпорядковувався мислимим командами, спритно збиваючи упирiв.
  Противники були статичними, а вурдалаки такими вже тупими. Тiльки-но скакуни зближалися, починалася рубка, потiм вони вiдстрибували назад. Обсипаючи ворога градом ударiв войовницi, найчастiше мiтили в шию, груди, чи рот. Втiм, раптовий удар по нiжках був не менш ефективним. Упирi на щастя не зовсiм системно, лупили i по конях, переважно уколами.
  Одночасно скакуни обох армiй посилено топтали повалених супротивникiв. Ось така була катавасiя, а коли Герда побачила, що монстри-конi кусають упирiв, що впали, то й зовсiм просвистiла:
  - Звичайно, справа буде у капелюсi! Але стане кукен-квакен!
  Вурдалаки пробували нацьковувати на супротивникiв вiрнiше за їхнiх коней, своїх iшакiв-верблюдiв, щоб позбавити войовниць рiвноваги... Але це швидше було вовчицям на користь, так вони сидiли на скакунах дуже спритно, а самi упирi при струсi були змушенi хапатися за ременi, щоб зберегти рiвновагу.
  Тiльки на перший погляд могло здатися, що обидвi армiї бiйцiв не поступаються одна однiй у майстерностi чи навичках. Дiвчата були куди технiчнiшими i спритнiшими, але цю перевагу ворог компенсував чисельнiстю. Смерть майорiла над сутичкою, одночасно в безлiчi незлiченних осiб, калейдоскопi оскалiв, щупальцiв анiгiляцiї. У нiй було щось подiбне до того ритму дискотеки, який змушує ще недавно солiдних людей пiдстрибувати та виписувати танцi.
  Герда була в шаленствi, вона завелася приспiвуючи:
  - Вовкалок не той суб'єкт, що зжере як торт об'єкт! Буде вона роздерта як пiвень, i його б роздерти в пух!
  Схвильована стражданнями войовниця, яка збожеволiла, просто кипляча лава вулкана, що на вiдмiну вiд Везувiю викидається без перерви, вона роздавала удари праворуч i лiворуч. Герда була воїном вiд природи, нехай навiть iз доброю душею i тому ще мечi знаходили цiлi навiть частiше за зброю подруг. Дiвчина-войовниця кiлька разiв навiть примудрялася перерубати стрiлки, що пустили в польотi, або знести голову не тiльки упирю, а й стрибаючим кобрам. Шарлотта також активно пiдтримувала свою напарницю:
  - Вище нiс i хвiст тримай трубою! Знай, що вiрний друже завжди з тобою!
  Двiчi Герда зрубувала вурдалакiв-велетнiв, змушуючи завалюватися тушi. Навiть зазвичай дуже скупа на похвалу Мадлен схвалила:
  - Ти диво-дiвчинка! - А потiм пом'якшила комплiмент. - Але знай i цього мало, треба подвоїти зусилля, немає вчепити!
  Герда єхидно парирувала у вiдповiдь:
  - Повторення матерi вчення, але тiльки не в художньому творi чи битвi!
  - Гарну рiч можна i повторити на бiс! - заперечила Шарлота. - Якщо, звичайно, вимагає публiка!
  Число вбитих упирiв постiйно зростало, як i кiлькiсть витiкаючих вiд ран. Скiльки поклала сама Герда? Дiвчина збилася з рахунку, але дуже пристойно працювала, i рахунок повалених нею тварюкiв уже йшов на десятки! Мечi, незважаючи на велику кiлькiсть кровi, що стiкала по них, продовжували яскраво блищати у свiтлi шести мiсяцiв, самi дiвчата вже майже почорнiли вiд сумiшi поту або коричневого слизу, що на них бризкали вороги. Герду кiлька разiв дряпало, але вона не вiдчувала болю, а ставала все бiльш шаленою.
  Мадлен як вiдмiнна наїзницi, вiртуозно наздоганяла мерзенних тварюкiв, пригальмовуючи скакуна трохи позаду. Так у неї було куди бiльше кiнетичної енергiї та кращий огляд. До неї пристосувалася Шарлота, таким чином обидвi стерви нападали парами на чужих бiйцiв, змушуючи їх битися в невигiдних умовах. Втiм, всi вiдносно i упирi прагнучи скористатися чисельною перевагою раз у раз збивалися в купи.
  Герда також трохи змiнила тактику, вона намагалася виходити до супротивникiв пiд певним дуже гострими кутами, коли масивнi вурдалаки не встигали їх парирувати.
  Сiкла войовниця, дуже легко, швидко, практично невловимо. Спробуй зустрiчей такий стрiмкий рух, особливо якщо ти сам тяжкий i незграбний. Iншi дiвчата також змiнювали тактику, пiдрубували шкiрянi попони скакунiв, до самого м'яса, змушуючи i схропувати i брикати. А що вурдалаки втрачали рiвновагу, особливо пiсля того, як Шарлота сипнула на свiй клинок жменю пекучої солi, i її приклад наслiдували iншi войовницi. Тут уже бiль був настiльки моторошним, що сумiш iшакiв i верблюдiв не просто скидала своїх наїзникiв, але навiть розплющувала їх.
  Втiм, деякi упирi невдало намагалися пiднятися, але їх затоптували, хоча приватнi успiхи в них i були. Декого з дiвчат могли таки стягнути за голенькi нiжки. Але опинившись на травi, причому колючою i страшенно терзаючою босi ноженьки красунь, войовницi продовжували битися з ще бiльшою жорстокiстю. Втiм, подруги допомагали i знову пiднятися напарницям, i тодi тi ще бiльш запекли. У небi навiть хмари, видно захопленi земною сутичкою, кинулися один на одного - ще видовище. Хмари не мали мечiв, копiй i палок, так що вони з'ясовували свої стосунки за допомогою блискавок. Втiм, войовницi страху не знали, навiть перед гнiвом небес, чого не скажеш про їхнiх супротивникiв. Пораненi i вурдалаки, що втратили зброю, повзли до кущiв у вiдчайдушнiй спробi врятуватися.
  . РОЗДIЛ Љ 22.
  Ситуацiя на схiдному фронтi дуже важка i в бiй знову вступає десант попадань.
  Тут Олег Рибаченко та Маргарит Магнiтна, стали битися.
  Хлопчик i дiвчинка трощили нiмцiв.
  Олег Рибаченко виглядав як хлопчик одинадцяти-дванадцяти рокiв. I трощив фашистiв. Або тих, хто схожий на фашистiв.
   Хлопчик кинув босою ногою по фрицях. Розкришив та перемiг.
  I дав чергу.
  I Маргарита дуже сильно лупнула що трохи розкосили фрицям.
  I трощила нiмцiв. I дiвчина дуже гарно вела битву.
  I босою нiжкою метнула дуже гарно. I розбило супротивника.
  Маргарита дуже вагомо замочила нiмцiв.
  Гiтлерiвцi дуже наступали.
  Маргарита, дуже сильно ламаючи супостата.
  Босi нiжки дiвча так ламали дуже красиво гiтлерiвцям хребет.
  Дiвчата такi агресивнi.
  I йде батальйон за хлопцями. Дiвчата в одних трусиках i дуже красивi. Атакують нiмцiв, i дуже завзято.
  Тремтять їх оголенi груди з рубиновими сосками. I борються дiвчата iз надзвичайним натиском. Вони трощать собi нiмцiв. I гiтлерiвськi вiйська пiддаються.
  I ось уже нiмцi починають задкувати.
  Веронiка кидає гранату босими пальчиками нiжок. Розкришила солдатiв i пискнула:
  - Любов це життя!
  Вiкторiя дала влучну чергу. Зрiзала супостатiв. I кинула босими нiжками гранату.
  I пiсля чого прочирiкала:
  - Славиться наша Вiтчизна!
  Тут i Юлiана дiвчина дуже гарна, i дружина генерала, як вiзьме та запустить гранату та проворкує:
  - Генiальний експрес!
  I далi руда Ганна. Дiвка така ось крута i надзвичайна. Зiм'яла фрiцiв, замочила їх. I босими нiжками пiдлетiла граната. I розкидала супротивникiв.
  Пiсля чого прочирiкала:
  - Русь свята царя Сталiна та Ленiна Другого!
  I дiвчисько як пiдморгне своїми сапфiровими очима. I оскалить свої зубки-клики.
   А далi вже Олiмпiада: дiвчина-богатир, що запускає голими ногами цiлу зв'язку гранат.
  I розтiкаються на всi боки рiчки кров iз гiтлерiвцями.
  Адже батальйон голоногих дiвчат, у трусиках на вiстря атаки i вибиває нiмцiв.
  Дiвчата дуже влучно стрiляють, але при цьому не зазнають втрат. Коли дiвчинка гола i в одних трусиках, вона практично невразлива. I її зачепити вкрай важко.
  От i не влучають нiмцi в дiвчаток, нi снарядом, нi кулею, нi осколком. Ну що ж? Бiй є бiй!
  Веронiка стрiляє собi. Вражає супротивника, i кидає босою нiжкою гранату, i щебече:
  - Це буде дуже класна гра!
  I Вiкторiя - це войовниця-командир. Як голими грудьми трусить, i червоними сосками випустить подiбнiсть блискавки. I потiм боса нiжка кидає гранату.
  Розбиває ряди супротивникiв.
  Дiвчина кричить на всю горлянку:
  - Я є супердiвка!
  I скеля собi зубки.
  А далi Юлiана. Теж дiвчисько рiдкiсної краси. Як довбане по фашистам. Точнiше не фашистами, а нiмцями, якi втiм виють з Росiєю.
  А на престолi цар Сталiн та Ленiн Другий, який став за фактом iмператором країни рад СРСР. А це погодьтеся здорово. I пiвнiч Китай, Монголiя, Корея, вже росiйськi губернiї.
  Юлiана босою нiжкою метнула гранату i прочирiкала:
  - Хай буде в Росiї Сталiна - свiтло!
  I пiдморгнула сапфiровими очима.
  А далi вже й Ганна, руда бестiя воює. I теж надзвичайно влучно стрiляє.
  I скалячи зубки, вимовляє:
  - Хай буде на планетi царський рай!
  I Олiмпiада босою нiжкою запустила лимонку. Розкидала супротивникiв i пискнула:
  - Слава царю, Сталiну та Батькiвщинi!
  Хоч i вiдважний десант попадань, його одного героїзму для перемоги дуже мало.
  Щоправда, Гiтлер веде вiйну неквапливо. Справдi, чого йому поспiшати? Потрiбно спочатку розбомбити Британiю.
  Гiтлерiвськi танки змогли захопити закрут Дону, i повернулися на пiвденний захiд, продовжуючи рухатися вздовж рiчки. Просування фашистiв було вiдносно успiшним.
  Сама конфiгурацiя фронту була на їх користь i, важко було перекидати Червону армiю пiдкрiплення пiд нiмецькими бомбами.
  Крiм того, дуже ефективною зброєю виявилися дисколети Третього Рейху, якi абсолютно невразливi, i таранили ламiнарним струменем радянськi машини.
  Особливо ефективно виходило через величезну швидкiсть тарiлок. Якi могла наздогнати практично будь-який радянський лiтак.
  Дiвчата-красунi Гертруда та Єва на такому дисколетi полювали на радянськi машини.
  Ось зокрема атакували два винищувачi ЯК-11, i буквально розплющили їх.
  Ось такi ось дiвчата, не стоять собi осторонь.
  Гертруда босими пальчиками нiжок натиснула кнопку джойстика i прочирикала:
  - Нiмецькi боги найсильнiшi у свiтi!
  Єва теж керувала джойстиком за допомогою босих пальчикiв нiжок i, вискалившись, проревела:
  -Ворогiв усiх замочимо в сортирi!
  Дiвча так ще штучка. Ось взяла, наприклад, пiонера. Зiрвала з хлопчика одяг i прикрутила дротом до осики. Стала потiм розпеченою на багаттi кочергою припiкати тiло пiонера. Почала з живота, потiм перейшла на груди. Не оминула й круглi п'ята хлопчика.
  Коли кочерга остигала, то дiвчина знову її нагрiвала, а Гертруда пiдкидала гiлочки.
  Потiм вони змiнилися, i пiонера смажила її напарниця. Блондинка-термiнатор Гертруда ще й щоки хлопчаку пiдпалила. Коротше кажучи, жодної цiлої смужки шкiри у пiонера не залишили.
  Потiм вони взяли i розпалили велике багаття, поперчили хлопчика, посолили i стали їсти.
  М'ясо соковите, пiсне.
  Єва, пожираючи хлопчика, помiтила:
  - На таку їжу собi зайвих калорiй не набереш.
  Гертруда, облизуючи пальчики, погодилася:
  - Так це якiсне м'ясо. Хлопчик худий, жилистий, нежирний. Такого приємно їсти.
  Дiвчата iз задоволенням лопали собi пiонера. Пiдiйшли ще двi нiмкенi. Приєдналися до бенкету. Буквальне людожерство. I смачно так, iз приправою їсти хлопчика.
  Одна з нiмок Фрiда помiтила:
  - Ми якось вагiтну жiнку зварили. А потiм немовля в утробi з'їли. Це так смачно!
  I дiвчата хором зареготали. Катування та людожерство це круто!
  Вони просто без будь-яких забобонiв вiдрiзали хлопцевi щось i, кожна вiдкусила по маленькому шматочку.
  Пiсля чого войовницi випили i вина - розмiшаного з авiацiйним спиртом. Закушували соковитим м'ясом.
  Далi войовницi трохи потанцювали. Потiм прийшло ще кiлька красунь в одних трусиках. Вони стали доїдати хлопця. На кiлька частин розрiзали маленьке серце. I теж з'їли.
  Пiсля чого взяли та бiгали босонiж по вугiллю. Скакали собi, стрибали. Потiм помчали до найближчої частини. Там накидалися на чоловiкiв, спарювалися з ними, мов тварини. I це було чудово.
  Самки такi агресивнi.
  А ось зараз двi дiвчини ганяються за радянськими лiтаками. Таранять ТУ-3, змушуючи вибухати бомби в його черевцi. I всi реготати не перестають. Чудовi дiвчата.
  Як натискають босими пальчиками на кнопки джойстика. Такi ось чарiвнi красунi. Вони сила гнiву i полум'я пристрастi. I впевненiсть у перемозi дарують голi дiвча.
  Поганi правда дiвчата, що збивають радянськi лiтаки.
  Гертруда з посмiшкою запитала Єву:
  - Як ти думаєш, Бiблiя є словом Божим?
  Дiвчина зi смiшком вiдповiла:
  - Нi!
  Гертруда з видимим подивом запитала:
  - А чому?
  Єва рiшуче заявила:
  - Бо небо тверде! Як дзеркало!
  I дiвчата розреготалися. Це виглядало надзвичайно кумедно.
  Гертруда логiчно помiтила:
  - А все ж таки Бог є!
  Єва погодилася:
  - Є Адольф Гiтлер пророк його!
  I знову войовницi розреготалися. Їм так весело i навiть не стрiмко.
  А воювати вони люблять. Ох i ґвалтувати чоловiкiв теж. Це їхнє кредо....
  Гертруда, збиваючи радянських лiтак, пискнула:
  - Батькiвщина моя! Я за тебе всiх повбиваю!
  Єва з оскалом зубiв пiдтвердила:
  - Я теж!
  I блисне сапфiровими очима. Такi войовницi крутi. I зовсiм не поганi.
  А може, й поганi... I дуже жорстокi. Ось катували жiнку рокiв тридцяти та її сина рокiв дванадцяти - навiть не пiонера.
  Повiсили їх обох на дибу. А пiд босими нiжками запалили вогонь. Причому так можна полегшити жар, але до вогню вiдпуститися твiй родич.
  То хлопцевi п'яти пiдсмажаться, то дiвчатка.
  I жiнцi було боляче та морально та фiзично. Вогнем матерi запалили й груди.
  Так жорстоко катували. Люблять дiвчата вогонь.
  Ось, наприклад, хлопчикiв катувати люблять. Навiть зовсiм невинних.
  Просто палять їх вогником.
  Або в кислоту занурюють... Ще один спосiб тортури. Пiонера висiкти розпеченим дротом, а потiм обмазати гноєм. Це i боляче i принизливо.
  Також ще й корбiтом та вапном обсипали пiонерiв. Ну i нелюди цi дiвки-термiнатори.
  Єва збила три радянськi машини i помiтила:
  - Ось ми катуємо людей... I це круто!
  Гертруда, скелячи зубки, сказала:
  - Особливо приємно мучити хлопчика!
  Єва погодилася:
  - Дуже приємно! Але i дiвчинку катувати непогано!
  Войовницi були тут такi радiснi.
  Гертруда звалила чотири росiйськi лiтаки i пискнула:
  - А це стане нам супер!
  I показала мову.
  Дiвчата взагалi такi прекраснi на вигляд i злi всерединi. Однiєю з тортур, що застосовували красунi, було. Ось, наприклад, вiшаєш пiонера за ноги до стелi, а до рук приєднуєш ланцюг. I лупиш струмом. Доводиться пiонеру пiднiмати за допомогою преса нагору. Щоб не вiдбило м'язiв.
  А потiм сил не вистачає i знову лупить струмом.
  Ще дiвчата любили, коли хлопчики обертають колесо. Трохи сповiльнили рух, то їх струмом б'є. Дуже вражає.
  Єва запитала сама себе:
  -А Диявол iснує?
  Гертруда вiдповiла, скелячись:
  - Принаймнi - дияволиця - це ми!
  I обидвi крали, як захочуть. I пики осколять.
  У серединi сiчня 1946 року стало дуже спекотно. Нiмцi припинили наступ у Воронежi i поки просувалися лише у напрямку закруту Дону, щоб замкнути котел.
  А Герда i Шарлота тим часом на танк АГ-50, прагнули просунутися i з'єднатися зi своїми вiйськами щоб заткнути котел.
  Герда вистрiлила, розбила вежу Т-34 i проворкувала:
  - Перший сокiл буде за нами!
  Шарлота теж цвяхнула, пробила СУ-100 i пiдтвердила:
  - I другий теж пiде за мною!
  Пiсля чого дiвчина вишкiрила зубки, вони у неї такi гострi, немов iкла у шакала. Дiвчата дуже жорстокi. Зокрема, посадили на кiлок дiвчину-комсомолку. I поки вона болiсно вмирала, смолоскипами спалили їй волосся i груди. Це взагалi жахливо та неприпустимо. Тривiальний вийшов садизм.
  Але нiчого цi кралi ще отримають. Хоча сiчень i протiкає дуже важко, для СРСР.
  Довелося дiвчатам вiдбивати польоти нiмецьких штурмовикiв. Войовниця-блондинка кинула босою нiжкою гранату. I збила нiмецьку ХЕ-477. Пiсля чого прочирiкала:
  - Влучнiсть у мене - невблаганна!
  Зоя теж дуже влучно кинула гранату босою нiжкою, i пискнула:
  - В iм'я Рода! I слава Росiї!
  Пiсля чого дiвчисько пальнула.
  А далi цвяхнула i руда Августина. Надзвичайно вона влучне дiвчисько. I ще босими пальцями нiг запустила лимонку. Звалила нiмецький штурмовик.
  Той пiсля влучення розколовся у повiтрi. I стали падати на землю уламки.
  Свiтлана теж довбанула з базуки. Звалила стрiмкий, реактивний штурмовик Третього Рейху. I прочирiкала:
  - За славу Великої Руської землi!
  Пiсля чого босi нiжки дiвчата знову кинули вбивчу гранату. I дуже точно.
  Наташка теж не промах. Голими грудьми струснула, червоними сосками блиснула i пискнула:
  - Велич країни! Ми ангелам рiвнi!
  I показала красуня свiй довгий язик. I такий рухливий!
  Зоя теж агресивно вишкiрилася, i шипучи видала:
  - Ворог не пройде! Росiя знесе...
  Босi пальчики точених нiжок, дуже влучно метають забiйну i смертельну гранату.
  А потiм почала кидати презенти смертi та люта вогняна Августина. Дiвчина з великим серцем i довгi ноги.
  Летить пiдкинута голою п'ятою граната. I вiд штурмовика лише полум'янi бризки.
  А далi Свiтлана... Як босою нiжкою запустить, i розкришить фрицiв.
  Вiд лiтака однi лише уламки, що горять залишилися.
  Тут знову дiвчата були змушенi перерватися. Налетiли i гелiкоптери Третього Рейху.
  Наташка кинула особливий вид лимонки i потрапила в борт дископодiбного вертольота.
  Пiсля цього сказала:
  - За Русь бiйся i не лякайся!
  Пiсля чого показала мову.
  Зоя теж дуже спритно жбурнула босими пальчиками нiг гранату. Збила нiмецький гелiкоптер, i прошипiла:
  - Я пекельне дiвчисько!
  А далi у бiй вступила Августина. I теж як швидко босою нiжкою метнула гранату. I як пiдбила нiмецьку машину, при цьому пискнувши:
  - Але пасаране!
  А далi вже i Свiтлана, вiзьме i зарядить по противнику. Зламає вертольоту гвинт. I пропищає:
  - Та Батькiвщина непереможна!
  I босими пальчиками нiжок, вiзьме i закине по супротивнику вбивчу лимонку.
  Такi ось дiвчата-войовницi найвищого класу.
  Герда i Шарлота в розжареному танку, дуже голi в одних трусиках билися. Радянськi танки контратакували.
  Герда пальнула радянською машиною i зламала броню. Взяла та заспiвала:
  - Я диявола дочка!
  Шарлотта пробила захист Т-44 i додала:
  - Все можу перемогти!
  Нiмецька гармата високого тиску є дуже ефективною зброєю. Воно здатне пробивати з дуже великої дистанцiї, i перевершує радянську 100-мiлiметрiвку на СУ-100. Причому росiйськi машини не пробивають нiмецький новiтнiй АГ-50, нi пiд яким кутом. Тiльки IС здатнi заподiяти неприємностi фрицям. Але в тому й рiч, що Iсов дуже мало, i заснована машина саме Т-34. I проти цього не попреш.
  Герда натискає босими пальчиками елегантних нiжок на кнопки джойстика. Пробує росiйську машину з дистанцiї та пищить:
  - Я є краля що супермен!
  I войовниця показує довгу, рожеву мову.
  Шарлота теж палить. Причому дуже влучно. I стрiляє собi, з люттю великої пантери.
  I теж натискає босими пальчиками нiжок на кнопку джойстика.
  I свистить собi:
  - Я боєць класу великий супер!
  Далi веде вогонь Герда. Гаряча по холоду блондинка. Хоча сама баба темпераментна. Ось, наприклад, комсомолку розiп'яла на соснi. Сама їй цвяхи в руки та ноги вбила. Пiдпалила їй голi груди, а потiм розпеченими щипцями, зламала пальчики на ногах.
  Ось i зараз Герда реве:
  - Ми бiлi вовчицi та пощади не знаємо нi до кого!
  I знову красуня дуже влучно стрiляє. I пробиває ворога. Така чудова блондинка. Незабаром вона й не таке влаштує. Знову росiйську машину з дистанцiї пробила. Вмiє потрапляти. I двiстi мiлiметрiв бронi її не зупинять.
  Шарлота теж стрiляє i пищить:
  - Я верховна краля! Вас усiх заламаю!
  I босими пальцями нiжок натискає кнопку джойстика. Руда дияволиця, вчора пiонера катувала. Побила хлопчика пучками кропиви. Потiм посипала пухирi сiллю. А потiм пiднесла запальничку. Руде полум'я хижо лизнуло дитячу п'яту. Ось худоба руда! Як вона погано поводиться. Просто пекельне звiрятко, всiх мучить без жодної жалостi i слабкостi!
  Вiдбивши наступ нiмецької пiхоти, точнiше рiзного набраного з половину свiту зброду дiвчата сховалися в окоп.
  I там знову почали робити нариси своїх творiв, високого рiвня. Насамперед Наташка босими пальчиками витончених нiжок виводила шедевр космiчного порядку.
  Наташу та її команду вiдвернуло вiд написання черговий напад фашистської пiхоти. Гнали фрицi у бiй африканцiв та арабiв. Iшов жорстокий.
  Войовницi ведуть собi вогонь. Вони холоднокровнi та розважливi.
  Наташка босими пальчиками нiг кинула гранату. Розлетiлися на всi боки найманцi.
  Наташка прошипiла:
  - Все неможливе нехай збудеться у нас!
  Зоя теж босими пальчиками нiжок припустила лимонку. Розкидала фашистiв i пискнула:
  - Та моя Батькiвщина найсвятiша!
   I пiдморгнуло дiвчисько.
  А тут вогняна Августина як пiддасть босою нiжкою по фашистам. Розкидає їх у рiзнi та дуже далекi сторони. I прочiркає:
  - Я є ведення смертi!
  I Свiтлана голою п'ятою надiслала гранату. Летять на всi боки фашисти. Гинуть без будь-якої надiї на найменший порятунок. А як грацiознi дiвчата.
  Свiтлана дала чергу i заспiвала:
  - Ось мiй новий бiй! Я пiду з тобою!
  Ось через руїни лiзе сильний нiмецький танк. У разi АГ-100. Такого монстра так просто не пробити. Але росiйськi дiвчата готовi до подiбної битви.
  I дуже влучно б'ють з базуки. Був у гiтлерiвця стовбур, так узяли i зiм'явся. Це взагалi чудово.
  Наташка агресивно прогарчала:
  - Хай буде рай на землi!
  I знову летить кинута її босою ногою граната. Цей смертельний подарунок анiгiляцiї.
  А далi Зоя як вiзьме та лупне по фашистах. Як вона їх розкидала i зiм'яла. I дуже войовнича краля.
  I босими пальцями нiг як зацвiтає гранатiв. I одержують фашисти по рогах.
  I Августина теж довбає по гiтлерiвцях. I її гола п'ята як завжди при справi.
  Розкидала фашистiв, наче тарганiв по кутках. I проворкувала:
  - Я рудий чорт!
  А далi вже Свiтлана, теж як вiзьме, i б'ється по гiтлерiвцям. Розкришить у кривавий фарш, i пищить з дикою люттю:
  - Я жорстоке дiвчисько!
  Вiйна тривала. До кiнця сiчня встановилося нетривале затишшя. Наташка босими нiжками продовжувала писати собi класний твiр.
  . ЕПIЛОГ.
  Тим часом розпочалася висадка нiмецьких вiйськ в Австралiї. Там борються незлiченнi орди Вермахту, що висаджуються на п'ятому континентi. I просуваються досить успiшно. I тут войовницi захоплюють територiю.
  А на схiдному фронтi бореться героїчно Червона Армiя.
   Перемир'я перервалося. Знову киплять битви i йдуть на штурм Воронежа фрицi.
  Наташка дає чергу. Летить кинута босою нiжкою граната. Збиває фашистiв i розкидає супротивникiв.
  Пiсля чого оглушливо регоче:
  - Я блондинка, яка знищить усiх!
  Зоя теж дуже оригiнально помiтила, викошуючи фашистiв:
  - I медовi блондинки крутi.
  I вiд босої нiжки вилiтає граната, i всiх трощить.
  А далi вже стрiляє Августина. I дуже точно. Збиває фашистiв i цвiрiнькає на всю горлянку:
  - Я дiвчина супер.
  I босi пальчики нiжок теж дуже влучно жбурляють гранату.
  Ось i Свiтлана запускає свiй прикид. Роздерла фашистiв цiєю чергою. I прочирiкала:
  - Я прапор Батькiвщини святий!
  I знову босою ногою кинуто лимонку.
  Мiцно борються дiвчата. Б'ються нiби реальнi богатирi. Вони повно непереможностi.
  Наташка веде собi вогонь i заливає свинцем найману рать. I не боїться нi танкiв, нi ракет.
  Хоч i летять тут балiстичнi боєголовки. Такi лютi, i вiдчайдушнi, здатнi на все!
  I вiд босої ноги летить граната. I разом iз нею руйнування назрiває та знищення.
  Зоя також дає чергу. Викошує фрiцiв. Скеля собi зуби, що кольори перлiв, i смiється:
  - Я є дама, що робить супер!
  I її оскали зубiв, запросто вбивчi.
  I Августина також знищує супротивника. I викошує без зайвих проблем. I босi пальчики пускають нову гранату.
  А дiвчина смiється:
  - Я вас усiх зжеру!
  А далi Свiтлана веде вiдчайдушну пальбу. I дiє дуже енергiйно. Скосила супротивникiв. I босою нiжкою пущена дуже влучна граната, iз вбивчою начинкою.
  Дiвчина реве:
  - Фашистам дракона смерть!
  I знову усмiшка. Четвiрка дiвчаток явно нiколи не подасться.
  Зокрема Герда та Шарлота залишилося, щоб замкнути котел - лише кiлометрiв двадцять.
  I дiвки стрiляють собi... Вони чудовi та дуже мускулистi. Їхнi тiла просто вищий смак i сила.
  Але душi чорнi... Наче вугiлля чи навiть гiрше.
  Ось, наприклад, Герда взяла i придумала нове катування. Хлопцiв чотирьох прикрутили дротом до сталевого колосу та пiдключили генератор. Чим швидше колесо обертається, тим слабше лупить струмом. А що повiльнiше, то сильнiше.
  Жорстока поведiнка у Герди. Хлопчики, обливаючись згодом, бiжать, штовхають колесо.
  А дiвчата-нiмцi з кошика вугiлля пiд їхнi босi нiжки кидають. Жорстока поведiнка у дiвчат - нiчого не скажеш. Дуже жорстоке.
  Герда втiм, i сама любить бiгати розпеченим вугiллям.
  Ось вистрiлила по радянському танку, збила вежу i сказала, химерно скалячись Шарлотi:
  - Ось моя тезка iз "Снiгової королеви" велика нiжна.
  Шарлота хихикнула. Теж лупнула по радянському танку i запитала:
  - А чому?
  Блондинка-термiнатор вiдповiла:
  - Вона попросила собi вiз i пару черевикiв, щоб знову вирушить шукати по свiту братика Кая. А що слабко босонiж iти далi?
  Шарлота знову лупнула по радянських танках i вiдповiла:
  - Це правда! Дiвчинка вже звикла ходити босою i легким європейським морозом. Могла б витримати подальший перехiд. Iшла вона босонiж по снiгу i жодного разу не чхнула!
  Герда засмiялася i помiтила:
  - Та й босонiж вона ходила досить довго, раз обiйшла половину свiтла. Чи не взуття для дiвчинки велика розкiш.
  I засмiялася бiлявка. Взимку вони проводили експерименти. Гоняли босими, i майже голими хлопчика та дiвчинку по морозу. Спершу десять хвилин i в теплу хату. Потiм двадцять хвилин та п'ять вiдпочинку у теплi. А потiм пiвгодини i далi годину. I так усю нiч.
  Дiти опухли вiд холоду ноги. Але хлопцi досить загартованi, взуватись звикли тiльки в морози.
  I потiм босоногих пiонерiв погнали вугiллям. Хоч i огрубiли у дiтей п'яти, але живi й обгорiли звично. Що було з бранцями далi Герда не пам'ятала. Сама вирушила битися. У всякому разi, їхня четвiрка, не обувалась уже з сорок першого року, коли стали воювати в пустелi, в армiї Роммеля. Такi ось крутi дiвчата.
  Вже кiнець сiчня 1946 року. Спекотно в мiстi, i неспокiйно на фронтах. Але Наталя все ще знаходить собi вiльний час, щоби писати шедеври. А про космос пишеться так легко та приємно.
  Ось знову гiтлерiвцi атакують. Дiвчата зустрiчають фашистiв влучними пострiлами, вибиваючи супостатiв.
  I кидають босими нiжками гранати.
  Втiм, войовницi ще дещо придумали. Ось взяли, наприклад, i електрику пiдключили. I шарахнули по гiтлерiвцях електророзрядами. А їм самим дiвчатам пiдсмажило п'яти.
  П'яточки у дiвчат такi кругленькi, рожевi, дуже приємнi на вигляд i на дотик.
  Нiмцi та iноземнi дивiзiї так злякалися, що вiдступили...
  Наташка, облизуючи губи, помiтила:
  - Дякую Богу Сварогу!
  Зоя iз цим погодилася:
  - Це справдi великий Бог! Але Iсус також великий Бог! Тож майбутнє за нами!
  I дiвчата дружно пiдморгнули одне одному.
  Августина вискалив зубки, запропонувала:
  - Давайте чогось вип'ємо? Наприклад, гарного вина, яке пiниться вiд дрiжджiв!
  Свiтлана з ентузiазмом пiдхопила:
  - Саме так! Вiнця iз прянощами! Це так добре палить жирок!
  Наташка розсмiялася:
  - А у нас немає жиру! Ми взагалi войовницi з тiлами, як лита сталь!
  Зоя вигукнула:
  - Тодi й перемога до нас неодмiнно прийде!
  Августина з цим погодилася на всi сто:
  - Неодмiнно нам пощастить! Хоч вiйна вже триває який рiк!
  Наташка округлила очi i пискнула:
  - Ось жах!
  I дiвчата синхронно перехрестилися.
  А в це в iншому мiсцi таке дiялося.
  Тут Наташа знову змушена була перерватися. Полiзли знову, наче жаба на корч фашисти. Дiвчата зустрiли їх потужними ударами.
  Точними та влучними пострiлами змiтали фашистiв, а потiм ще й кидками за допомогою босих нiжок гранатами.
  Дiвчата билися вiдчайдушно.
  Але бiй був дуже тяжкий. Ось одному з пiонерiв вiдiрвало голову. Але Наталка поцiлувала хлопчика в губи i пропищала:
  - Ти будеш в Iрiї у серця Рода!
  I знову як метне босою нiжкою гранату. Нiмецький танк перевертається. I її ковзанки злякано крутяться, зi скреготом та металом.
  Все проходить дуже чудово.
  Дiвчата це видатнi спортсменки та войовницi. Якщо вже б'ються, то так що з ними нiщо не зрiвняється.
  Зоя теж метає босою нiжкою гранату i вимовляє:
  - Бiла Росiя, не зiгнеться пiд фашистами!
  Веде вогонь i Августина, вимовляючи з лютою люттю:
  - Я войовниця, яка не згинається нiколи! I не нахилить святу Русь навiть пiдступний Сатана!
  I вискаленi зуби вогняної войовницi виблискують, немов великi перли.
  I Свiтлана також веде вогонь. Змiтає фашистiв, i скеляє свої не меншi й агресивнi зубки:
  - Я не пiддаюся фашизму! Слава комунiстичної Росiї!
  I всi чотири дiвчата хором вигукують:
  - Слава Новому Порядку росiйських богiв-демiургiв!
  I босими нiжками як кинуть забiйнi заряди! I це чудово!
  Лютий 1946 року ... Нiмцi змогли, нарештi, поєднати свої щупальця, i вiдрiзати тi частини Червоної армiї, що знаходилися на захiд вiд Дону.
  Радянськi вiйська билися з гiтлерiвцями, перебуваючи тепер у повному оточеннi. Але билися дуже хоробро.
  Цiлий батальйон дiвчат, що вiдбивав атаки фрицiв. Красивi, i фiгуристi войовницi, вважали за краще боротися виключно на одних трусиках.
  I це надавало їм казковi властивостi та живучiсть. А якi привабливi войовницi, коли трясуть оголеними грудьми. I соски грудей такi яскраво-червонi, i блискучi.
  Дiвчата борються i вiдображають натиск чорношкiрої пiхоти. Адже багато африканцiв у нiмецькiй армiї. Кидають їх як гарматне м'ясо. I iндусiв багато.
  Хоча Iндiю вже встигли захопити нiмцi, бiльшiсть представникiв цього народу, поставляється англiйцями на забiй. Щоб не дати їм здобути незалежнiсть.
  Видно, Гiтлер шкодує своїх бiйцiв-клонiв.
  А нiмцi поки що наступають. Кидають африканцiв та арабiв... Киплять немов у маслi пiд багаттям колосальних розмахiв бої.
  Анжелiка вогняна дiвчина, i командувач батальйону, кидає босою нiжкою гранату i кричить:
  - Нi кроку назад!
  Мальвiна дiвчина з золотистим волоссям, пiдхоплює:
  - Не вiдступати i не здаватись!
  I теж кидає босою нiжкою гранату.
  Пiсля чого дiвчина трясе оголеними грудьми.
  Орiт i чудова Оксана, блондинка-термiнатор. I кидає босими пальцями нiжок лимонку:
  - Ми не припустимо ворога до Сталiнграда!
  Анжелiка, тряся оголеною, на повнi груди вимовляє:
  - Звичайно ж, не допустимо!
  I знову летить кинута босими пальчиками нiжок граната. Яка розкидає супротивникiв.
  А тут з базуки пальнула Акулiна. Теж босонога дiвчина зi свiтлим волоссям.
  I голою п'ятою як пошле гранату. Як розкидає на всi боки гiтлерiвцiв.
  Дiвчина перевiряла:
  - Хай буде свiтло та рай!
  Оксана дала чергу i прошипiла, скосивши чорношкiрих бiйцiв:
  - Та славиться Русь!
  I знову кинула босою нiжкою гранату. Блондинка сама в головi. Її свого часу катували гiтлерiвцi. Змастили босi пiдошви дiвочих нiг олiєю. I на вiддалi вони створили жаровню. Вогонь ледь не торкався блискучої вiд олiї пiдошви дiвчини.
  Оксанi було дуже боляче, але вона стиснула зуби i терпiла. Нiмцi палили її хвилин двадцять. Залишили на пiдошвi пухирi. За тиждень вони сходили, i тортури тривали по новiй.
  Оксану смажили на жаровнi щоп'ятницi, а в понедiлок били гумовими шлангами, а в середу пропускали через тiло струм. Мучили тричi на тиждень. Причому майже не залишаючи на тiлi слiдiв.
  Дiвчина так терпiла чотири мiсяцi, але нiчого не сказала фашистам. Потiм її вiдправили до табору смертi. Але дорогою Оксана примудрилася втекти.
  Звiсно, її ненависть до гiтлерiвцiв велика. Якi були проти неї застосованi тортури.
  Оксана жбурнула босою ногою гранату. Розкидала на всi боки арабiв. I згадала.
  Коли голi пiдошви лиже вогонь таке вiдчуття, нiби тебе занурюють у окрiп. Бiль гострий i тривалий. Олiя не дає згорiти шкiрi, а жар регулюють професiйнi кати. I боляче, дуже боляче.
  Оксана в цей момент намагається уявити щось абстрактне.
  Начебто вона принцеса. I її захопили у полон. I ведуть до страти. Звичайно, доводиться крокувати босонiж снiгом. I п'ята припiкає.
  Але принцеса крокує собi з високою головою. Вона не упокорюється, i не хоче здаватися. Хоча в неї лише одна порвана веретниця аж до стегон. I тонке тiло ледь прикрите. А сотнi чоловiкiв i хлопцiв дивляться на неї i навiть показують язики.
  Але боса принцеса не бентежиться. Iде собi, крокує гордо випнувши груди i навiть спiває;
  Пофарбований космос чорне похмуре свiтло,
  I, здається, що зiрки потьмянiли на орбiтах!
  Менi хочеться кохання, у вiдповiдь я чую - нi,
  Серця закоханих у брязкiт розбитi!
  
  Молю тебе мiй принц до мене прийди,
   Я виплакала у горi океани слiз!
  Всi ланцюги забобонiв розiрви,
  Хочу, щоб ти народу правду донiс!
  
  Любов важливiша за обов'язок i корон,
  Як треба тобi - я зраджу вiтчизнi!
  I посаджу коханого на трон,
  Адже для мене мiй принц дорожчий за життя!
  А потiм вона пiднiмається дерев'яними сходами на ешафот. Пiсля холодного, пекучого снiгу її босi нiжки вiдчувають блаженство вiд дотику до дуба.
  Величезний кат у червоному балахонi точить сокира. Лезо зi сталi блищить на морозному, сiчневому сонцi. Жебрачка, босонога принцеса не поспiшаючи пiдходить до плахи.
  Кат дивиться на неї та в його очах читається розчарування. Вiн сподiвався, що коту дiстанеться багата сукня та прикраси принцеси.
  Але весь одяг, взуття, коштовностi найсвятiшої особи зiрвали ще пiд час набiгу, склавши в загальну купу.
  Принцесу потiм хотiли зґвалтувати. Але сам король захотiв спробувати її. I зробити своєю наложницею. Але так вкусила загарбника, i так боляче рушила колiном у пах, що той надовго втратив здатнiсть бути чоловiком.
  Для цього, принцеса повинна була бути виконана. Вона майже звикнутися зi смертю, в надiї знайти щастя в iншому життi.
  Але поки що було рано.
  Глашатай читав звинувачення. Тут чого тiльки не приписувалося принцесi. I чаклунство, i чародiйство, i спокуса хлопчикiв-пажiв, i вбивство та пiдбурювання до вiйни. Тiльки пiд кiнець їй висунули замах на короля.
  А холодно ось так стоять напiвголою на морозi та вiтрi. I хочеться, щоб швидше все це скiнчилося.
  Але даремно вона сподiвалася, що їй просто вiдрубають голову. Вирок свiдчить, що замiсть гуманного вiдрубування голову, принцеса буде пiддана публiчному тортуру. I мучитимуть її, доки вона не випустить духу.
  Два помiчники ката пiдскочили до принцеси. Зiрвали з неї паску, залишивши зовсiм голою. Пiсля чого їй заломили руки, пiднялися на дибу. Почали пiднiматися вище, а босi ноги принцеси затиснули до колодка. Рiзко вiдпустили донизу, вивертаючи суглоби. А потiм батоги з усього розмаху обрушилися на мускулисте тiло найяснiшої особи.
  Дiвчина стиснула сильнiшi зуби.
  Так розвинена уява у Оксани. Вона така здатна уявити.
  Ось i зараз босою нiжкою жбурляє гранату. I розкидає на всi боки фашистiв, вiдриваючи їм руки та ноги.
  Дiвчина колосально розгону та розмаху.
  I батальйон дiвчат з голими нiжками i оголеними грудьми на висотi!
  Вони нiколи здадуться i будуть битися як орлицi.
  Серпень вiдбувався пiд масованi артобстрiли з боку гiтлерiвської артилерiї. Фашисти намагалися добити радянськi вiдрiзанi за Доном частини. I навiть розвинути наступ на Таманський пiвострiв.
  Бої вирували, i не вiдступали червонi воїни. А якщо нiмцi просувалися, то цiною колосальних втрат. Проте битви поки що проходили бiльше пiд диктовку нiмцiв. Вони хоч i повiльно, але просувалися. Ростов-на-Дону впав, i фашисти повзли до Кавказу. Намагалися наступати i турки.
  Бої кипiли пiд Єреваном. Там також бився жiночий батальйон проти османiв.
  Дiвчата, оголивши свої м'язовi тiла, в одних лише трусиках вiдбивали переважаючi сили Туреччини.
  Б'ється войовниця Ксенiя. Оголена майже повнiстю. Засмагла, голi колiна вдарилася об скелi. Босонiж, дiвчина кидає гранату i вбиває туркiв. Показує свої зуби.
  Дає чергу, скошує османiв i вимовляє:
  - Я войовниця, яка вища за вашу агресiю!
  Вельми влучно стрiляє i крута воителька Владлена.
  Красива дiвчина зрубує туркiв. I вiдчайдушно опираючись, войовниця взяла та запустила босою нiжкою лимонку.
  Рознесла на рванi шматки м'яса османiв.
  Пiсля чого дiвчина заревiла:
  - Я смiлива красуня!
  Ксенiя теж босою ногою жбурляє гранату. I отримують турки пiд вуха.
  Дiвчата взагалi прекраснi воїни. Вони такi яскравi та лютi. Блищать їх м'язи, вiд напруги.
  Ось Оленка дiвчина, майже зовсiм гола. Теж босi пальчики нiжок метають забiйний елемент. Розкидають на всi боки туркiв.
  Дiвчина загартується i оглушливо смiється, показуючи мову:
  - Я є зiрка на iм'я Сонце!
  I пiдморгує красуня з дуже розумним виглядом. Вiдчайдушна в нiй краса та височина думки.
  Ксенiя теж не спить. Шпурляє босою нiжкою гранату. I немов пляшки збитi велосипедом, летять на всi боки вбитi турки.
  Ксенiя вже капiтан за званням.
  Вона пам'ятає, як Суворов трощив османiв. Чи не проста дiвчина. Так було таке, що сильнiшi сили Туреччини виявилися розгромленi.
  Ось знову летить кинута босою нiжкою граната. I знову гинуть турки.
  Османська iмперiя таки пiсля вагань виступила на боцi Третього Рейху. Що ж, багато сотень тисяч туркiв уже загинули в цiй вiйнi. Поки що османи змогли захопити тiльки Батумi, i оточити Єреван. Але згодом Червона армiя змогла деблокувати столицю Вiрменiї.
  У боях радянськi танки борються здебiльшого з англiйськими та американськими проданими Туреччини у кредит. Ну, ще й нiмецькими застарiлими.
  Тут навiть Т-4 трапляється.
  Ось Ксенiя, влучно кинувши босою ногою гранату i пiдбила таку машину. Пiсля чого пролепетала:
  - В iм'я радянських технологiй!
  Владлена теж дала по турках чергу. Кинули босою нiжкою гранату, вбиваючи османiв.
  Дiвчата дуже хорти.
  Ось iз базуки по "Пантерi" палить Варвара. Теж дiвчина дуже гарна i в одних лише трусиках.
  Дуже сексуальна i криклива на вигляд.
  Як така красуня лупне, то гори трупiв разом складаються. Ось це дiвка.
  Реально термiнатор iз термiнаторiв.
  А потiм знову босими пальчиками як натисне i лупне. Гiтлерiвцям припадає в сто разiв бiльш туго, нiж ранiше. А дiвка все стрiляє та молотить туркiв.
  Вирiшили османи взяти реванш за всi програнi з Росiєю вiйни. Так i буде ним побиття.
  Дiвчата палять собi i палять.
  Босоногая Варвара, реве:
  - Хай буде генiальний Сталiн живий.
  Хоча надворi лютий 1946 року, i Сталiн вже скоро як рiк як зазнає поразки за поразкою. Та без удачi вождя СРСР весь опiр розладнався. I палахкотить пожежа вiйни капiтально.
  Ось i дiвчина Маруся, дуже велика i здорова, зi свiтло-русявим волоссям. Взяла та босими нiжками послала цiлу зв'язку гранат. Збила американський "Шерман". I прочирiкала:
  - Та за Русь комунiзму!
  I її одяг iз одних трусикiв лише складається. Класне дiвчисько. Така жвава.
  А ще дiвчина Анастасiя. Теж кидає забiйну гранату, iз прикрученим вибух-пакетом. I одержують сильний удар по мордi турки.
  Анастасiя щебече i трясе оголеними грудьми:
  - Я є воїн свiтла!
  Ксенiя запускає босою нiжкою гранату. Лупить по турках, i щебече на все горло:
  - Ми перемагатимемо! I нiколи не здамося!
  Оленка пiдтверджує, теж кидаючи босою нiжкою гранату:
  - Нi! Нiколи не здамося!
  I дає чергу за турками.
  Владлена скошує османiв i вимовляє:
  - Славною дорогою Суворова ми йдемо!
  I показує свою довгу мову!
  Веде вогонь i Акулiна. Чудова блондинка. Як туркiв собi винищує. Просто залюбуєшся. Строчить собi i строчить.
  I пiдморгує у несамовитостi.
  Ось її боса нiжка знову кидає гранату. I летить забiйне по османах. Не даючи їм шансiв.
  Анжелiка теж ця руда чортiвка не вiдступає. I теж надзвичайно влучно збиває туркiв. I її боса нiжка дуже конструктивно працює. I вибиває кров як пил iз килимiв.
  А далi вже у бiй вступає артилерiя великих калiбрiв. I турками молотить.
  Але й дiвчата у трусиках молодцi.
  Ось Нiколетта теж бореться. Дiвчина майже гола. Босонiж i дуже гарна. Теж б'ється вiдчайдушно. I трощить собi туркiв.
  Ось перевернула закуплений османами у кредит "Черчiлль". Дiвчина смiється:
  - Я чудова краса! Хоча завжди боса!
  I голою п'ятою пiдкине гранату.
  I пiсля цього дiвчина знову як закине забiйну гранату, дикої, i диявольської сили. I дуже так мiцно б'є. I ось запустила дiвчина гранату iз пращi.
  Ось вона змушена перерватися та стрiляти по гiтлерiвських лiтаках. Кидає босою нiжкою гранату. Збиває штурмовик i вигукує:
  - Перемога!
  Збила супротивника i просипiла:
  - Слава великому комунiзму...
  I ось турки вже видихаються. Не в змозi взяти Єреван, i завалюючи пiдступи трупами.
  Веронiка кидає босою нiжкою гранату. Розкидає нiмцiв i пищить:
  - Хай буде Росiя найвища!
  Вiкторiя також стрiляє. Кидає босою нiжкою гранату i пищить на всю горлянку:
  - Майбутнiй свiт нехай стане наш!
  Далi вже вродлива дiвчина Юлiана стрiляє собi без жодних церемонiй.
  I теж кидає босою ногою гранату. I навiть розкидалися фрицi.
  Дiвчина прочiрiкала:
  - Я шалена тигриця!
  А потiм i Ганна теж як пальне. I босою ногою дуже розкосо запустить гранату, розбиваючи наче скло гiтлерiвськi пiдроздiли.
  I вимовляє:
  - Психологiя перемоги! Демократiя долi!
  А далi вже Мотрона як запустить цiлу скриньку вибухiвки. I як пiдiрве гiтлерiвських солдатiв. I прореве:
  - За Русь у космiчних висотах!
  Ще двi красивi дiвчата їдуть легким танком "Манугст"-2. Гарна машина iз двома кулеметами. Броня не надто товста, але тримає кулемети. Форма обтiчна. Дiвчата Ольга i Женя всерединi розташувалися, напiвлежачи i строчать собi по нiмцях.
  Непогана машина - швидкiсть сорок кiлометрiв на годину. Чудова прохiднiсть. I гусеничний хiд.
  Дiвчата заливають свинцем нiмецьких солдатiв i спiвають;
  Вже ти батюшка свiтлий мiсяць,
  Що ти свiтиш не як i не
  Не, як i ранiше, не по-старому,
  Все ти ховаєшся за хмари,
  Застилаєшся хмарою грiзною!
  Як у нас було на святiй Русi.
  На святiй Русi, у кам'янiй Москвi.
  У Кремлi було в славному мiстi,
  Поблизу Iвана, поблизу Великого,
  У соборi було в Архангельському,
  Як у правого було клироса:
  Молодий стрiлець на годиннику стоїть,
  На годиннику стоїть, Богу молиться,
  Вiн плаче, як рiчка ллється,
  Зридає - слiз струмки течуть ,
  Вiн i б'є бердиша держаком,
  Бердиша держаком про сиру землю:
  "Вже ти гой єси, мати сира земля,
  Ти роздайся на всi боки,
  Ти розкрийся, гробова дошка,
  Розгорнися, золота камка!
  Ти повстань, повстань, православний цар,
  Православний цар Олексiй Михайлович!
  Подивися ти на свою сiм'ю,
  На святу Русь, на Москву-матiнку,
  Москву-матiнку, сиротину!"
  Спiвають дiвчата собi i трощать нiмцiв. Iдуть трупами i залишають кривавий слiд гусеницями. Ось це дiвча. Теж усерединi танка вони майже голяка, в одних трусиках i босi. Але дуже симпатичнi дiвчата.
  А нiмцi вiд їхнього вогню зазнають колосальних втрат. Кулемети важкi та скорострiльнi. I дiвчата дуже влучнi. Непогано оснащена царська армiя.
  Тут ще деякi викраденi вiдомством Берiї японськi вченi на Росiю працюють. Ось летить бомбити нiмцiв найпотужнiший у свiтi бомбардувальник "Iлля Муромець"-4. Перший у свiтi лiтак iз десятьма двигунами. Вiсiмнадцять кулеметiв, дванадцять авiацiйних гармат та тридцять двi тонни бомб. Оце машина.
  I також в екiпажi дiвчини. I майже голенькi, в одному купальнику. Дуже це красиво та сексуально.
  Войовниця командир екiпажу бомбардувальника "Iлля Муромець"-4, Валентина. Дуже красива та фiгуриста блондинка. Потрiбно, щоб машина сповiльнилася i точним кидком бомби накрити нiмецький бункер.
  Гiтлерiвськi солдати сильнi та дисциплiнованi. Стрiляють за росiйським монстром. Але войовницi луплять у вiдповiдь. Вiсiм кулеметiв буквально змiтають нiмецьку пiхоту. Падають розiрванi солдати Нiмецької армiї.
  Ведуча вогонь златоволоса Лада скупиться. Дiвчина навiть лiфчик зняла, щоб краще зосередитись. I трясе собi оголеними грудьми. Просто чудова красуня. Стiльки в нiй грацiї, i влучностi. Сама Лада худенька, але жилиста, а талiя тонка, мов у оси.
  Веде пальбу з кулеметiв по нiмцях та Галина. Теж дiвчина i гарна, i фiгуриста. Босими нiжками натискає на гашетки. А личко таке чарiвне. Не войовниця, а просто дiвка супер.
  Галина вимовляє, скелячись:
  - На славу батюшки царя!
  Агресивна та чудова, з волоссям кольору сусального золота, Лада пiдтверджує:
  - Зметем мiтелкою iуди!
  Валентина натискає босою нiжкою на педаль. Тоннi бомби падає на нiмецький бункер. Це забiйна мiць. "Iлля Муромець"-4 розганяється, щоб самого не зачепили уламки. Бункер вибухає, пiднiмає вгору стовп диму.
  Дiвчата хором вигукують:
  - Потрапили! Фрiцам дали!
  I шльопають iз захопленням босими нiжками. Та це дiвчата, якi здатнi розбити нiмцiв. Вони воюють, мрiючи про той свiт, коли люди нiколи не вбиватимуть людей.
  Ось, наприклад, на винищувачi "Сокiл", мчить льотчиця Алiса. Така красива дiвчина, блондинка з легкою домiшкою червоного волосся. Струнка дiвчина, майже гола.
  Босою нiжкою натискає на педаль i проводить маневр. А потiм стрiляє собi. Збиває нiмецьку машину iз кулемета великого калiбру. Примушує її горiти i вимовляє:
  - Я народжена на службу Сталiну царськiй! Дiвча класна цiлком, i з кров'ю блакитною, гусарською!
  I розганяє швидкiсть у "Сокола". Мабуть, росiйськi лiтаки найкращi у свiтi.
  А вже на фронтi з'явився i важчий i досконалiший танк, створений онуком великого Менделєєва. Машина з двома скорострiльними гарматами та двадцятьма шiстьма кулеметами. I такою махиною теж керують дiвчата.
  I йде росiйський танк, руйнуючи нiмцiв. Причому, з потужним дизелем, i досить прохiдний та спритний.
  Дiвчата у танку спiвають;
  Наша улюблена Богом Росiя,
  Щедрий заможний край.
  Ну монархiв усiх красивiше, красивiше -
  Батюшка цар Микола!
  I танк гусеницями тисне нiмецьких солдатiв. Вже буквально кишки виповзають i течуть iз гусениць струмка кровi.
  Командир танка, Тетяна Крупська, вимовляє:
  - Та за Русь ми переможемо!
  Дiвчина до речi княжого роду, а бореться в одних лише трусиках. Але така, у своїй симпатична. У ньому велика внутрiшня сила.
  Босою нiжкою дiвчина натискає на педаль i вимовляє, скелячи зубки, i смiючись.
  - Найбiльший ти цар Сталiн Вождь СРСР!
  I войовницi впевненi, що на такому танку дiйдуть до Берлiна. I впевненiсть у всiх войовниць та воїнiв мiцнiє.
  Наташка, охоплена ентузiазмом, стала писати i спiвати. Iншi дiвчата з радiстю пiдхопили;
  За Русь святу битися наша доля,
  Ми дiвчата, що серцем велетнi...
  Фашист землi радянської захотiв,
  Але з Родом ми завжди бiйцi єдинi!
  
  Хай буде у вiчнiй славi наша Русь,
  Не пiдкорять нас орди Чингiсхана.
  За Батькiвщину бiйся i не лякайся,
  Ми зламаємо будь-якого басурмана!
  
  Нас зiгнути фашистам буйним у рiг,
  Повiрте, Русь нiхто не здолає...
  Адже з нами Iсус Всевишнiй Бог,
  I не несiть фрицi ахiнею!
  
  Всi знають, що Вiтчизна нам дана,
  Для лютих перемог не знаючи мороку.
  Вискалив зуби страшний Сатана,
  Просочена кров'ю вся сорочка!
  
  Для комсомолки немає слова боягуз,
  Для дiвчат не значущi перешкоди.
  Допоможе Бiлий Бог нам Iсус,
  Безсмертя стане найвищою нагородою!
  
  Билися ми дуже хоробро пiд Москвою,
  Хоч нiмцi силою пруть неймовiрною...
  Билася напiвголою босою,
  I вiрю, чекає перемога неодмiнно!
  
  Велич росiйських воїнiв живе,
  I нiколи фашистам не поступиться.
  Ми пустимо фрiцiв люто у витрату,
  Що не пiднялося дуже брудної каламутi!
  
  Так Гiтлер ти пiдступний i хитрий,
  Здатний навiть захопити пiвсвiту.
  Але Сталiн теж доблесний орел,
  Не створiть собi кумира!
  Немає комсомолкам, знай не вiдступити,
  Вони морозiв навiть не бояться.
  I перетворяться фрицi скоро на дичину,
  Адже росiяни завжди вмiли битися!
  
  Росiя це Батькiвщина кохання,
  I зробить подарунок комунiзму.
  Не треба будувати рейтинг на кровi,
  З оскалом безпардонним реваншизму!
  
  Так хоче фюрер нас за горло взяти,
  I нахилити Росiю всю над плахою.
  Але ми б'ємося люто на п'ять,
  Адже Сталiн iз нами з буркою та папахою!
  
  Воїн вiн великий знають усi,
  А комсомолки вiчно будуть боси...
  I рушнем Гiтлера по бородi,
  У нас палають жаром яскравим коси!
  
  Войовницi це наша доля,
  Ми зламаємо величезну "Пантеру"...
  Хоч створив Адольф злий беззаконня,
  Йому вкажемо норму ми i мiру!
  
  Нi Сталiна розумнiший i сильнiший,
  Вiн вождь країни великого велетня.
  I фрицiв ти сильнiша за дiвку бий,
  Адже ми у битвах завжди єдинi!
  
  Для досягнень будуємо цiлий ряд,
  Прагнемо до зiрок швидкокрилим птахом.
  I буде гучний результат,
  Такi дiвки, гордi орлицi!
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"