Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Цар Алексеє И Попаданти

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    АлексеЌ МихаЌлович Ќе могао да живи дуже, и што Ќе наЌважниЌе, да добиЌе помо" од колега. Реформе Петра Великог нису се догодиле, а развоЌ РусиЌе Ќе кренуо другим путем.

  ЦАР АЛЕКСЕє И ПОПАДАНТИ
  АНОТАЦИєА
  АлексеЌ МихаЌлович Ќе могао да живи дуже, и што Ќе наЌважниЌе, да добиЌе помо" од колега. Реформе Петра Великог нису се догодиле, а развоЌ РусиЌе Ќе кренуо другим путем.
  . ПОГЛАВЉЕ 1
  Руски цар АлексеЌ МихаЌлович ниЌе пио и пушио, постовао Ќе, али Ќе живео релативно мало, свега четрдесет и шест година. И умро Ќе 1676. године. Али догодило се да кра  ниЌе умро. Зашто ниЌе могао да живи дуже? Ево ЛуЌа Четрнаестог, коЌи Ќе много ходао, и пио, а можда и боловао од венеричних болести - издржао Ќе скоро седамдесет седам година. Па зашто АлексеЌ МихаЌлович не би истегнуо исту количину? Рођени су са Луисом скоро истовремено. Па, истина Ќе АлексеЌ МихаЌлович мало раниЌе.
  Али смрт кра а се ниЌе догодила. РусиЌа Ќе избегла нево е и побуне и немире стрелаца.
  Био Ќе рат са Турцима. Руска воЌска Ќе прешла на Крим. Њене шансе су биле неЌасне. Ипак, избегавши забуну, било Ќе више оружЌа, оружЌа и других залиха. На путу су кра евски намесници подигли тврђаве. Дакле, кампа®а би била успешниЌа да ниЌе било тешко"а са Перекопом. ПокушаЌте да га победите.
  Али напад ниЌе био сасвим успешан. Пошто Ќе потрошила залихе, руска воЌска Ќе пропала у првом походу и повукла се. После тога, кра  Ќе наредио да се заузме Азов.
  Опсада Азова се наставила са промен ивим успехом. Пошто су изградили флоту, Руси су ипак блокирали Азов и успели су да прекину испоруку тврђаве. Онда су Ќе одвели у смрт. Део турских трупа Ќе отишао. Затим Ќе уследило путова®е на Крим, у овом случаЌу успешниЌе. И коначно пробио ископине.
  И овде су, наравно, да би били успешни, убице су ушле у битку.
  Олег Грабаченко и Џени одлучили су да помогну рускоЌ воЌсци цара АлексеЌа.
  ДемиЌург Ќе махао мачевима, они су се издужили и одсекли главе Татарима.
  Пали су као искошени. Био Ќе то веома оштар напад.
  Замахну и Џени мачевима, и опет одсечених Турака падоше са ®ених оштрица.
  ТинеЌ¤ерка Ќе бацила грашак смрти голим прстима ножева убилачке мо"и. Растурила Ќе Татаре и зацвилила:
  - За цара АлексеЌа!
  Олег Ќе голим прстима бацао отровне игре, ударао нукере и цвркутао:
  - Ратници таме -
  Заиста Ќак!
  Зло влада светом
  Не знам броЌ...
  Али ви сотонини синови -
  Не сломите силу Христову!
  Џени Ќе п унула и додала:
  - Не пуцаЌу!
  А девоЌка, гола, са ружичастом петом, дала Ќе грашак са експлозивом, цепаЌу"и и бацивши читавих стотину Татара.
  Деца, обдарена Божанском силом, заиста су постала несташна. Олег Ќе поново водио млин са своЌим мачевима, одсецаЌу"и главе Татарима, а они су се распршили у различитим правцима као кугле кегле.
  После тога, дечак демиЌург Ќе кликнуо голим прстима. А у рукама Ќе имао бацач пламена. А дечак терминатор Ќе као лупанет. И угаси се ог®ени млаз Ќако гору"е и месождерке ватре.
  ДемиЌург се насмеЌао када Ќе видео на десетине нукера како изгоре. Да будем искрен, изгледало Ќе сЌаЌно.
  Џени га Ќе узела и голом петом бацила веома снажан и смртоносан дар униште®а. Одмах две стотине татарских воЌника Ќе било растрзано.
  ТинеЌ¤ерка Ќе певала:
  Зем а Ќе сте®ала под ударом Џингис-кана,
  Али велики демиЌург Ќе дошао...
  И Турчин удари на мач Иванов,
  Не плашите Ота¤бину!
  После тога, Олег и Џени, како су схватили, одЌедном звижде. А вране коЌе имаЌу срчани удар одмах падаЌу у дубоку несвест, а к унови им падаЌу на обриЌане кинеске главе. И буши лоба®е.
  Олег Ќе узео и запевао:
  - Црни гавран пред смр"у,
  Жртва чека у поно"...
  Би"е кул веруЌте
  ДемиЌург те поквасио!
  Дечак и девоЌчица су веома успешно радили са мачевима, плус црни огртач Ќе ушао у битку. Узео Ќе и испалио млаз у а из црева на Татаре. И запалио га... И толико нукера Ќе уг енисано. Само Ќезиво...
  Перекоп Ќе заузет, а руска воЌска АлексеЌа МихаЌловича освоЌила Ќе Крим.
  Турска Ќе изгубила ратове. А царска РусиЌа Ќе исекла прозор и на Ќугу. Али наравно, чак и првобитне словенске зем е леже у По скоЌ, тачниЌе Комонвелт. А руска воЌска напредуЌе да би ослободила своЌе териториЌе макар до границе КиЌевске Руси.
  По аци су као да су броЌчано слабиЌи и лошиЌе организовани, а дух више ниЌе исти. А локално становништво као да ниЌе на ®иховоЌ страни.
  Али сада постоЌи одлучуЌу"а битка са воЌском кра а Комонвелта.
  Олег и Џени су узели хипербластере у руке. У ствари, зашто стаЌати на церемониЌи?
  И дечак и девоЌчица су узели и покренули токове енергиЌе. И свако буре хипербластера у Ќедном минуту избаци разорну снагу од педесет атомских бомби бачених на Хирошиму.
  Ово Ќе заиста неизмерна мо".
  А По ацима Ќе било тешко. Спалили су Олега и єенни целу ®ихову воЌску. И то Ќе изазвало такву панику и шок да Ќе Комонвелт преузео власт и предао се без икаквих проблема. И АлексеЌ МихаЌлович Ќе постао ®ен нови цар. Оно што Ќе ново Ќе колосално достигну"е царске империЌе.
  АлексеЌа су ве" звали не наЌтишим, ве" великим. Али, наравно, зем а Ќош увек ниЌе вра"ена.
  Шведска и да е држи Балтик и зем е у близини Финског залива. Морамо да пресечемо пут до мора. - резимирао Ќе кра -отац.
  И сада руска воЌска иде на Нарву. Овога пута не"е бити поражени од Карла Дванаестог.
  єер момак и девоЌка су спремни за борбу. И сада, б ескаЌу"и голим, ружичастим штиклама, деца кре"у у Ќуриш и машу мачевима. И посекли су Швеђане.
  И сваки потез Ќе цела покошена линиЌа.
  Али голи прсти дечиЌих ногу бацаЌу отровне игле на неприЌате а, и удараЌу Швеђане ватреним пулсарима.
  Олег Ќе одлучио да примени Ќош Ќедан трик демиЌурга-творца. Зазвижди и риба полуде. Искочили су из воде и пали на шведски гарнизон, разбиЌаЌу"и реповима главе воЌника.
  Нарва Ќе пала готово без губитка. Затим су се руске трупе преселиле у Ревел. И такође су узимали тврђаву за тврђавом.
  Олег и Џени и Црни огртач користили су и бацаче пламена и ласерске зраке. И било Ќе врло лако.
  Ревел Ќе пао, а иза ®ега Рига.
  Џени Ќе певала, показуЌу"и зубе:
  - Нико нас не"е зауставити
  Ништа нас не"е победити...
  УбиЌмо све противнике одЌедном,
  Би"е поуздан мач и штит!
  Олег се насмеЌао и одговорио:
  - Да, хо"е! И веома кул.
  Послед®а тврђава коЌу су заузеле руске трупе био Ќе Виборг. Дечак и девоЌчица су сада узели и применили авиЌациЌу, односно папирне авионе. А они у бекству заронили су и проболи Швеђане убилачким осмехом.
  Олег Ќе певао, показуЌу"и зубе:
  - Да, час кра еве победе Ќе близу,
  А ми сломимо неприЌате а - савиЌте Швеђане!
  О славни корак, о славни тренутак,
  єош ве"и притисак и неприЌате  бежи!
  Заиста кул песма. И Виборг Ќе пао.
  НаЌзад се поЌавила воЌска Швеђана, коЌу Ќе предводио Карло Дванаести.
  И опет се борити...
  Олег Грабаченко на зиду. Бесмртни дечак, изгледа стар око дванаест година, голим прстима баца игле. И удара Кинезе коЌи напредуЌу. Десетина одЌедном.
  Баца игле и Џени са голим прстима. ДевоЌка уништава противнике и шкрипи:
  - МоЌа велика снага!
  И бори се храбро.
  Али рад без помо"ника може бити тужан или досадан. Зашто не позовете девоЌке из научнофантастичних романа? И да сами стварате лепе ратнике коЌи би се борили са Швеђанима?
  Олег Грабаченко Бог ипак или не Бог?
  Николета такође баца снажан бумеранг голим прстима. Како сломити противнике и шкрипати:
  - У име велике славе!
  Да е, Виола сече Швеђане мачевима, а истовремено босим ногама баца игле са отровом. И пева у себи:
  - У пространствима РусиЌе,
  Можемо спасити свакога!
  И опет мачеви падаЌу на противнике. А ако секу, онда без имало сажа е®а.
  Али када Ќе Аурора почела да уништава и баца бумеранге голим прстима, онда Ќе ово потпуно униште®е. И побиЌени Скандинавци падаЌу под ударима црвеног ђавола.
  А девоЌка урла:
  - Све "у смрскати и поцепати!
  А како "е узети и се"и са оба мача!
  А са ®ене голе пете лети оштар и продоран диск. Ово Ќе генерално девоЌка тоталне смрти.
  И ево Елизабете у одлучуЌу"оЌ бици. Како да мучимо Швеђане, и да их мачевима исечемо на ситне комаде.
  ДевоЌка Ќе померила лептир, а седам ратника Скандинавског царства Ќе посечено на смрт.
  А онда са голих прстиЌу лете оштре, отровне игле. И ударио Швеђане.
  Олег Грабаченко се бори са белим ратницима. Његови мачеви трепере као пропелер.
  Дечак са гуштом пева:
  - Би"у наЌЌачи шампион света,
  Победи"емо Америку, Кину!
  И опет дечак баца оштре игре голим прстима дечиЌих ногу. И две десетине мртвих Швеђана падаЌу одЌедном.
  Ево такве битке. У стварноЌ историЌи, царска РусиЌа из предпетровског времена изгубила Ќе део своЌе териториЌе у рату са Шведском. Али овде се руски витезови боре и не"е попустити.
  Олег Грабаченко се бори и пева:
  - Али ми смо витезови пуни руског духа,
  Никада ¤елати не"е чути наш пригушени ЌецаЌ!
  И опет дечак баца веома оштре, и са Ќаким отровом, куваним од вештица, врло танке иглице!
  ДевоЌка Џени Ќе поред ®ега. И ®ене ноге бацаЌу такве смртоносне игле. И руке су секле нападаЌу"е Швеђане. Ратник уништава противнике, и пева:
  - Тако сам кул, као демон свих зема а ...
  Дима, Дима, Билан! Дима, Дима Билан!
  Владар свих зема а!
  И Николета сече Швеђане и пева:
  - У вечер®у зору, не"емо да дамо Сатани да победи!
  А и смртоносне игле лете са ®ених босих ногу.
  Да е, Виола уништава неприЌате е. А из ове девоЌке као да извиру вибрациЌе колосалне енергиЌе.
  А бумеранги и оштре игле лете са босих ногу лепотице.
  Ратници шкрипе:
  - єа сам велики босоноги сан и лепота!
  И опет "е бацити нешто изузетно убитачно на своЌе противнике.
  Али када Аурора води млин и посече Швеђане, онда Ќе ово врхунац униште®а.
  А онда "е црвенокоса голим прстима бацати игле за пирсинг. И мртви бели ратници падаЌу.
  Али када Елизабетх млати. А притом ЌоЌ из босих ногу лети читава гомила игала коЌе све буше и убиЌаЌу.
  А ратници шкрипе:
  - Тако, тако, тако - добиЌте фашисту у пени!
  А ®ене босе ноге "е опет бити убитачне на Швеђане.
  Николета, сече"и мачевима беле ратнике, примети:
  - Са нацистима Ќе било и лакше и теже!
  Елизабета Ќе, пролазе"и поред млина, приметила:
  - А са нама девоЌкама Ќе увек лако!
  Аурора Ќе поновила приЌем вентилатора и прогунђала:
  - Са мном ти уопште не"е бити досадно!
  А смртоносни жалац лети са ®ених босих ногу.
  А Виола "е га узети и зацвилити:
  - Нисмо ми бубашвабе, ми смо девоЌке - велике славе!
  И опет "е нешто излетети из ®ених босих ногу, и удари"е неприЌате а.
  ДевоЌке су посао прихватиле к срцу.
  Ова тврђава Ќе скоро Ќедино руско упориште у овоЌ области. У изград®и Ќе Ќош неколико градова. Добро Ќе што Швеђани нису гурали нос у Виборг. Али РусиЌа Ќе у стварноЌ историЌи изгубила део своЌе териториЌе. Веома агресивна династиЌа на власти у Кини. Међутим, девоЌке су оно што Ќе способно да Луциферове пукове избаци у бекство.
  Олег Грабаченко сече Швеђане. И док дечак пева:
  - НаЌвиша класа би"е ...
  А онда полети бумеранг коЌи Ќе бацила дечакова боса нога и крик:
  - Дикобраз "е све посе"и!
  Џени Ќе такође бацила оно што Ќе убиство на свог противника. Сломила га Ќе на комаде и зацвилила:
  - єа сам бос сан и велика лепотица!
  А ®ена нога "е бацати див е дискове.
  Следе"а у борби Ќе Ницолетта. И такође баца на неприЌате а оно што цепа противнике.
  И то ради веома паметно.
  А ®ене босе ноге бацаЌу редовне, смртоносне игле.
  Затим, нека Виола буде у борби. И баца на неприЌате а, свакакве кукасте крстове и бумеранге.
  И коси неприЌате а.
  Затим, како пролази:
  - Слава добром кра у!
  Али у борби и Аурора. Такође уништава неприЌате е из Шведске. А ако баци, баци"е смртоносном силом.
  И док пева:
  - Да, у име Руске Зем е!
  И, такође, смртоносни набоЌи лете са ®ених босих ногу.
  Елизабета такође не уступа место неприЌате у. А са ®ених босих ногу лети нешто што доноси очигледну смрт.
  И ратник пева:
  - Никада не"емо одустати! Нево а не"е до"и у РусиЌу!
  И опет "е Швеђани бити повређени. И он "е га узети без церемониЌе и исецкати га.
  Шест ратника и ратника тешко су ударили. И сече душманина, и баца босе ноге.
  Олег Грабаченко Ќе, посечу"и Швеђане, певао:
  - Звездани борац, узалуд ти труби -
  Далеко Ќе твоЌа зем а у сум®ивоЌ слави...
  Пламен битке трепери између редова -
  У ЌедностраноЌ игри без правила!
  И Ќош Ќедан бумеранг лети дечаковим босим ногама, коЌи Ќе пререзао грк ан десетак Швеђана.
  Дечак Ќе, као што видимо, борац.
  И єенни Ќе такође у борби. И тако ®ене босе ноге раде. Она без икакве сум®е изузетно кул уништава неприЌате е.
  А мачеви су ЌоЌ као ¤елати.
  Ратник шкрипи:
  - Нека Ќе слава!
  Николета такође пуца босим ногама, и баца смртоносну. И у исто време активно сече мачевима.
  Пишта у исто време:
  - МоЌа свита Ќе посада у државном власништву!
  Следе"а у борби Ќе Виола. Такође ђаво наЌвишег степена униште®а. Како држати лептира са мачевима. А онда "е узети и бацити ударне елементе босим ногама.
  Након чега пролази:
  - ВоЌска се радуЌе - напредуЌе!
  И цео низ закошених кинеских пада.
  ДевоЌка пева у себи:
  - Виола воли да убиЌа! Ах, та Виола!
  А ево и Ауроре у брзоЌ офанзиви. Или бо е речено агресивна одбрана. И уз помо" босих ногу нокаутира неприЌате е.
  И у исто време шкрипи. А кад ЌоЌ саб е прођу као сечива култиватора, онда "е три десетине Швеђана бити раскомадано!
  А Аурора вришти:
  - Хармонични акорди, застава РусиЌе Ќе веома поносна!
  А сада "е ®ена гола пета угодити шведском генералу у браду. Он "е узети и пасти.
  ЗоЌа Ќе агресивна у борби. Сече своЌе душмане, и вришти:
  - Сум®а"емо и све "емо побити!
  А са босих ногу такви бодежи лете.
  Светлана такође никога не изневерава. И уништава неприЌате е, као да коса траву коси. Швеђани пропадаЌу.
  ДевоЌка вришти:
  - Луда игла! Излази из дворишта!
  Олег Грабаченко како мачевима посе"и гомилу шведских воЌника. А онда "е босих ногу бацити звездицу и викнути:
  - МоЌа воЌска Ќе наЌЌача!
  Дечак терминатор, као што видите, Ќе на самом врхунцу униште®а неприЌате а. И то ради са великом страш"у.
  А са ®егових голих ножних прстиЌу одле"е Ќош Ќедан дар смрти. И како то пуни Швеђане коЌи се пе®у на зид.
  Бели ратници су фанатици. Ве" су нагомилали читаве гомиле лешева. И настав аЌу да се пе®у и пе®у и пе®у!
  Али дечак и девоЌчица су само оличе®е смртоносне мо"и. А кад секу, прска®е крви лете на све стране и веома далеко.
  Олег Грабаченко Ќе певао:
  - єунаштво Ќе подвиг прослав ен,
  Ми смо осваЌачи планета!
  Џени Ќе ова немирна девоЌка певала:
  Не"емо стати ни на тренутак.
  ЧуЌе се нечиЌи пригушени врисак!
  А и са босих ногу девоЌке лете разорне и убиствене игле. УдараЌу"и Швеђане као снопове пшенице. Да, Џени девоЌка Ќе прави терминатор.
  Николета Ќе, посечу"и Швеђане, певала:
  - И мислила Ќе девоЌка, ломе"и те борце,
  Да Ќе живот добар, и да Ќе живот добар!
  Онда опет игле лете са ®ених босих ногу.
  Виола Ќе са саб ама прошла поред ветре®аче и зацвилила:
  - Поби"у све душмане, и веруЌте ми, не шалим се!
  И ноге ратника лансирале су неколико звезда.
  А лепотица Ќе певала:
  - ВоЌни чин - погодио сам цент!
  Аурора, сече"и без непотребних емоциЌа, издала Ќе:
  - ОчекуЌе нас велики успех! ВеруЌте ми, не постаЌе бо е!
  А исто тако као боси, лансира"е оно што убиЌа.
  Онда "е шкрипати:
  - єа сам проклета кобра!
  Елизабета не даЌе милости Швеђанима. И истреб уЌе као да су мрави. И притом пева:
  - Сме"е не"е бити скупо,
  Подигни ноге!
  А сада са ®ених голих ножних прстиЌу поново лете убилачки поклони. Ово Ќе наЌбо а дама!
  И такође урла:
  - Би"е наше победе, у светом рату!
  Олег Грабаченко постаЌе све активниЌи. И сече са обе руке, па чак узе лулу у уста и п уЌе Швеђане иглама. Уништава противнике и шкрипи у себи:
  - Ово Ќе наша победа -
  Пун окрет и крени!
  И опет, дечак терминатор сече као луд. И у исто време баци оно што убиЌа без сажа е®а.
  єенни Ќе такође у борби. ОчаЌна девоЌка. А ако босом ногом лансира бумеранг, онда Ќе ово ве" бар десетак оборених Швеђана.
  Тада "е девоЌка певати:
  - Ох, Ќа имам велики хеликоптер,
  Па срце ми пева од сре"е!
  И погубна звезда лети са голе пете девоЌке. Да, ово Ќе лепота наЌвишег акробатика. А смрт сеЌе десно и лево.
  И Николета на сваки начин истреб уЌе Швеђане.
  И док пева:
  - Шкрипа, шкрипа, шкрипа...
  Оливер Ќе пронашао Твист!
  И убитачан поклон лети са ®ене босе ноге.
  Па се Виола извукла... Узела Ќе и п унула на неприЌате а из сламке. Затим Ќе млин мачевима посекла. Тада су ®ене босе ноге узеле и лансирале паклени поклон смрти.
  И Швеђани су пали. Као да их Ќе лизао бацач пламена.
  А овде у борби и Аурора. Такође брза девоЌка. И црвена смрт, и паклени гору"и зрак. И он "е га узети, пресе"и "е га.
  Не, ништа то не"е зауставити.
  Чак и тенк Маус.
  Ево Ауроре и закуцава Швеђане. Што Ќе изузетно кул и са лудим симболима и мачем.
  И мачеви црвене харпиЌе не"е стати, ни за тренутак.
  У исто време Аурора шкрипи:
  - МоЌа домовина Ќе ота¤бина комунизма!
  И такође са ®ених босих ногу, као лет нечег изузетно смртоносног.
  И опет Ќе девоЌка у ваздуху.
  А онда се Аурора сетила како се заиста борила са "Мишом", у ЌедноЌ од алтернативних прича. Тада су савезници зак учили примирЌе са Тре"им раЌхом, а Немци су, искористивши недостатак бомбардова®а, пустили Миша у производ®у.
  Да, ови резервоари су заиста били бисерни као животи®е. А ®ихов напредак Ќе био ужасан.
  Али не за девоЌке терминатора. Борили су се против нациста хладнокрвно и брзо у исто време.
  И показали су Кузмину маЌку! И ратници су се храбро борили.
  А сада црвенокоса Аурора сече мачевима. И покоси неприЌате е, као култиватор.
  Онда "е шкрипати:
  - УбиЌам га!
  Елизабета, такође, ниЌе стид ива у борби. Швеђани истреб уЌу. И при том босим ногама оно што сеЌе смрт, баца.
  И у исто време вришти:
  - Свемирска брава -
  Би"е велика серенада!
  И намигни неприЌате има!
  Онда "е исп унути из цеви!
  А онда "е се Олег Грабаченко рази"и. И не само да гађамо игле на Швеђане, него и да бацамо бумеранге ногама.
  Такав Ќе брзи терминатор ухва"ен.
  И притом пева:
  - НеприЌате и нас не"е зауставити
  Ако слаба помо"!
  И не бежи, не бежи...
  Ако не напред!
  И Олег "е звиждати.
  А Виола га Ќе узела и голим ножним прстима бацила разорно и смртоносно убоЌито. И притом Ќе певала:
  - Ово "е бити порука кобре!
  А девоЌка намигуЌе и шкрипи!
  Николета такође ниЌе промашаЌ у борби. Узела га Ќе и голим прстима бацила оштар кукасти крст. Пробушила Ќе много Швеђана и цвилила:
  - За моЌу Ота¤бину!
  А ту Ќе и Виола у борби. И такође босим ногама баца оптужбе на неприЌате е.
  И шкрипи са цереком зуба:
  - єа сам такав ратник, стварно терминатор!
  После тога девоЌка млати мачевима. И вришти из свег гласа.
  - Банзаи!
  ДевоЌка, као што видите, не"е престати да се бори. И он "е се"и без непотребног антимона.
  Аурора "е се такође заузети за истреб е®е. Швеђани се сламаЌу, без икаквог сарказма. И падаЌу бели ратници, као да су поцепани.
  А црвенокоса девоЌка вришти:
  - Пламен комунизма над светом!
  И опет "е га узети, и посе"и са два мача. И онда исп уните из цеви. И подметнути неприЌате у.
  Да, Аурора Ќе сама лепота и савршенство.
  Иако Елизабета ниЌе ништа лошиЌа. И дао Швеђанима природно премла"ива®е и убиство.
  А ®ене босе ноге бацаЌу поклоне униште®а на скандинавске ратнике. Да, све то раде на високом таласу.
  Елизабет вришти:
  - Борба "е бити крвава, света и права!
  И из ®ене босе ноге опет Ќе нешто смртоносно пукло. А како "е узети и ударити Швеђане!
  Овде су се девоЌке заиста распале. И не даЌу ни кап. Ево жене - све жене жене!
  Олег Грабаченко у снажном Ќуришу. Они су ве" убили много хи ада Швеђана. Ослабио Ќе налет ратника овог скандинавског царства.
  Олег Ќе пискао:
  - НаЌвиша мера победе!
  Џени га Ќе узела и голим прстима бацила смртоносни, и то нешто што Ќе било оштриЌе од бритве.
  Тада Ќе девоЌка певала:
  - Изазивамо олуЌе,
  Зашто и зашто?
  Живите у свету без изненађе®а -
  Немогу"е за било кога!
  Џени Ќе исп унула цео прасак цеви на Швеђане и наставила:
  - Нека сре"а - неуспеси,
  И скачите горе-доле!
  Само на оваЌ начин, а никако другачиЌе -
  Само на оваЌ начин, а никако другачиЌе...
  Живело изненађе®е!
  Изненађе®е! Изненађе®е!
  Живело изненађе®е!
  Изненађе®е! Изненађе®е!
  Живело изненађе®е!
  И само горе - ни милиметар доле!
  ДевоЌка Ќе показала прилично борбено расположе®е.
  Николета Ќе такође у самом епицентру битке. Као вулкан коЌи еруптира. И баца игле голим прстима. Удари противнике. И остав а лешеве из ®их.
  Тада Ќе девоЌка певала са цереком зуба:
  - Ми смо такви терминатори, као роботи из снова, и велика лепота!
  А ево девоЌке како сече бекхенд мачевима. И посекао много  уди.
  Виола Ќе такође у Ќеку борбе. Бори се за себе и голи зубе и урла:
  - Нико нас не"е зауставити!
  А са ®ених босих ногу диск прелете Швеђане. КоЌи Ќе пререзао много грла. И воЌска Скандинавског царства се угушила.
  А девоЌке се све више гураЌу.
  Ево како "е Аурора лансирати нешто што сече метал. Он "е посе"и масу глава коЌе су се формирале у хумке. И скочи"е, полете"е и узети га, урлати:
  - МоЌе име Ќе моЌа песница!
  И опет "е замахнути двема саб ама, а Швеђани "е бити потрошени. Али у исто време, немоЌте се ни мало стидети.
  А ®ене босе ноге лансираЌу смртоносне бумеранге. КоЌе су главе покошене у редовима.
  Тада црвенокоси ратник цикне:
  - Не"емо бити у каблу!
  Нека Ќе сре"а на Зем и!
  И Ќош "е узети из луле своЌим скерлетним устима и п унути. А ратници Скандинавског царства "е пасти као кули са брашном.
  Тако се Елизабета поЌавила у борби..
  Оборила Ќе противнике к учале воде. А они опарени "е то узети и урлати врло див е.
  Елизабетх шкрипи:
  - МоЌе убиство!
  И босом ногом баци"е пар бумеранга. Исе"и "е много Швеђана.
  И истискуЌе много лешева.
  Тако раде ударачи.
  И посекли су за себе империЌу Шведску, без да ег. Не, чак имаЌу посебан такт.
  Ве" сада броЌ убиЌених Швеђана иде на десетине хи ада. А девоЌке се само забав аЌу и скачу као лопте.
  Олег Грабаченко такође показуЌе наЌкул од свих акробатика коЌе можете замислити.
  А дечак сече са два мача тако да руке и ноге и главе лете на све стране.
  Олег вришти:
  - Хо"е, веруЌем у нашу одлучуЌу"у победу!
  Маргарита босом ногом, бацаЌу"и деструктивну, потврди:
  - Да, хо"е!
  На краЌу Ќе дечак демиЌург бацио бумеранг голом, дети®астом ногом и одсекао главу кра у: Карлу Дванаестом.
  Тада Ќе освоЌена Шведска. Руско царство Ќе постало заиста огромно.
  Али ниЌе имало смисла наставити борбу. Нека Европа живи како хо"е... Послед®и Ќе био поход и заузима®е Цариграда. Након тога, РусиЌа Ќе добила излаз и на Средоземно море и на ИндиЌски океан.
  Цар АлексеЌ МихаЌлович Ќе умро 1709. године, владавши рекордним мандатом за РусиЌу. Његов син Петар Велики добио Ќе конзервативно васпита®е и ниЌе спроводио реформе. У РусиЌи су дуван и страна оде"а остали забра®ени.
  Али шта се да е догодило Ќе друга прича.
  
  ЛОВ У ВИЛИНСКОє ШУМИ
  АНОТАЦИєА
  ДевоЌка Шиварова Ќе отишла у лов у шуму препуну фантастичних чудовишта и животи®а. Положила Ќе огромног вепра, борила се са саб астим тигровима и срела принчеве. Затим Ќе дошло до епске битке са крилатом сиреном, односно све Ќе веома кул!
  . ПОГЛАВЉЕ 1
  Ево Ќедне младе риђе девоЌке од дванаест година, сама Ќе отишла у вилинску шуму. Упркос томе, у ®ему су пронађени вукодлаки и саб озуби тигрови. Ипак, млада Шиварова Ќе са собом понела само лук са усиЌаним стрелама и дугачки ловачки бодеж. И босим, дети®им ногама п еснула по ласкавом путу.
  ДевоЌка Ќе била веома снажна, ходала Ќе брзо, скоро да Ќе трчила. Њене голе, ружичасте потпетице нису се плашиле ни избочина, ни гранчица, ни тр®а.
  Шиварова Ќе чак почела да пева:
  - Ако дуго, дуго, дуго,
  На ласкавом, дивном путу...
  Као зека коЌи скаче...
  Као Ќелен коЌи скаче да трчи...
  Та девоЌка Ќе боса
  савлада"е медведа,
  И он "е мо"и у праву, у праву,
  Црни тролови су ухва"ени!
  И тролови имаЌу такве носове,
  А тролови су дечаци посебне лепоте ...
  Ту су и орци - нилски ко®и,
  Гоблини, па чак и китови сперма,
  А са ®има, наравно, кра  звери,
  Бесмртни владар великог КошеЌа!
  Сада Ќе девоЌка престала да пева и на"улила Ќе уши. Негде су грцали вепрови. Животи®е су свакако опасне и велике са оч®ацима. Али у исто време имаЌу тако укусно месо.
  Шиварова Ќе узела и запевала:
  - Зла и див а ова звер,
  Не веруЌ му за размета®е...
  Ако видиш вепра
  Онда му разнеси кров!
  ДевоЌка Ќе почела да трчи. Њене ружичасте потпетице су блистале. Ево неколико див их сви®а на испаши. НаЌве"и од ®их Ќе величине бика, само много масивниЌи. Замислите чудовиште тешко тону. Али Шиварова ниЌе била стид ива. Натегнула Ќе своЌ лук и повукла тетиву. Морам ре"и да Ќе греда веома чврста, а ни сваки одрасли мушкарац не"е Ќе пову"и. Али на краЌу краЌева, црвенокоса девоЌка има оца виле®ака, а не мушкарца. А полураси су Ќачи и бржи од виле®ака и  уди.
  Шиварова Ќе испалила стрелу - дугачку са црним перЌем. И буквално Ќе пробила вепра. ТачниЌе, пробио му Ќе чеону кост, и пробио мозак. А ако се мозак пробуши, онда "е наЌЌаче и наЌздравиЌе чудовиште пасти мртво.
  Ма®е женке нерастова и праси"а кренуле су за петама. Шиварова Ќе звиждала и певала:
  - Помету бика Ќедним ударцем,
  Потврди"у славу челичним мачем...
  Вепар ударио не зна узалуд,
  ХаЌде да разбиЌемо воЌску орка на комаде!
  Затим Ќе скочила до лешине. И тежи преко тоне. ДевоЌка Ќе, наравно, веома Ќака, али чак ни она не може да поднесе такво чудовиште на своЌим раменима. И Шиварова Ќе почела Ќедноставно да га котр а. Наслонила се босим ногама на траву и гурала.
  За весе е почела Ќе да пева:
  - ДевоЌка мо" бика,
  Бесни неимар...
  Снагом песнице
  Ватре у срцу горе!
  ДевоЌка се одлично снашла у гура®у вепра. Да, зноЌ, вру"е Ќе у шуми.
  Отишла мала лешина до потока. Пио сам хладну воду. Када умочите усне у кристалну течност, добиЌате такав укус.
  А онда умочиш своЌа исклесана, Ќош дети®аста, мала, али снажна стопала са тврдим ђоном. Шиварова Ќе голим прстима, ве" у том узрасту, савиЌала пет е и нокте. Сада Ќе прстима предавала каменчи" у потоку.
  Пукао Ќе и срушио се... На води Ќе плутала  убичаста, наран¤аста мр а. ДевоЌка Ќе узела и запевала:
  - Од осмеха "е свима бити светлиЌе,
  И слон, па чак и мали пуж ...
  Па нека буде свуда на зем и
  Осмеси се сусре"у као сиЌалице!
  Погледала Ќе у воду, коЌа Ќе светлуцала сребром, и поново се окренула лешини. НиЌе ово лак посао, из мочваре, дову"и нилског ко®а. Или бо е речено, див а сви®а, коЌа Ќе добра скоро као нилски ко®.
  Али тада Ќе девоЌка скоро вриснула. Огроман саб озуби тигар се сагнуо над мртвог вепра и прогутао леш.
  Саб озуби тигрови су много ве"и од своЌих зема ских колега. Размотрите величину скоро као слон, а оч®аке као дебео и оштар балван, боЌе слоноваче. То Ќе као к ове мамута. И кожа тигра Ќе веома лепа - свих седам боЌа дуге - дивна звер.
  Шиварова Ќе брзо подигла лук и повукла га. Научио Ќу Ќе да пуца од дечака виле®ака и била Ќе сигурна да не"е промашити!
  Саб озуби тигар Ќе подигао своЌу огромну главу. Шиварова Ќе пуцала право у око ... Стрела Ќе полетела, а онда се догодило чудо. Мач Ќе б еснуо и стрела се преполовила.
  Шиварова Ќе поново напунила лук и натегла га. Дечачки глас рече:
  - Не дираЌ моЌу мачку!
  Пред ®ом се поЌавио дечак. Изгледао Ќе не више од четрнаест година, али Ќе био веома богато одевен, а на оделу су му блистале ордене од драгог каме®а.
  Леп Ќе, а осмех приЌатан, у рукама мача. Штавише, дршка и дршка су такође густо украшени драгим каме®ем.
  Шиварова Ќе бацила поглед на себе и постидела се. И поред вечног лета, боса и деца желе само наЌсиромашниЌе. Обично носите сандале. Дечак има на ногама светлуцаве гримизне чизме. А на рукама су вид иви прстенови са веома светлим каме®ем.
  Он Ќе богат, а девоЌка носи само отрцану тунику, као да Ќе роби®а или из послед®е беде.
  Само густа, бакреноцрвена коса, до рамена, ®ен украс.
  Шиварова Ќе ипак смогла храбрости да каже:
  - ТвоЌа мачка ми Ќе уништила плен!
  Дечак у луксузном оделу зазвижди:
  - Да? Мислиш да си убио то чудовиште!
  ДевоЌка климну главом у знак слага®а.
  - Да, убио сам га!
  Млади ратник Ќе приметио:
  "Чак и да си га убио, немогу"е Ќе носити толику количину меса без радног ко®а!"
  Шиварова Ќе самоуверено рекла:
  - Некако да би дошло!
  Дечак се насмеЌа, али гледаЌу"и у наран¤асту траву и виде"и како Ќе зг®ечена, неочекивано се сложио:
  - Да, видим. Изгледа да си Ќедан од наших!
  ДевоЌка Ќе питала:
  - Ко су твоЌи?
  Дечак Ќе самоуверено одговорио:
  - Од меле"а!
  Шиварова се закикота и одговори:
  - Можда! А ко си ти?
  Дечак се одЌедном галантно наклони, скидаЌу"и шубару са пером:
  - Принц де Лауфер!
  ДевоЌка се насмешила и такође се галантно наклонила, и одговорила:
  - Принцеза Шиварова де Валоа!
  Принц се насмеЌао и приметио:
  - Ти си принцеза? Да, имаш босе ноге и поцепану тунику!
  Шиварова Ќе одговорила самоувереним тоном:
  - Овако се претварам да сам просЌак. Такође, хода®е боси Ќе веома лепо!
  Дечак се насмеЌао.
  - Да?
  ДевоЌка се насмеЌала.
  - А ти изуЌ ципеле и пробаЌ!
  Кнез оклеваЌу"и скиде чизму и чарапу са десне ноге, и стаде босом ногом на траву. А онда Ќе почео да пуца са леве стране. Видело се да су му стопала била нежна и скоро да нису препланула. А светлоцрвена Шиварова имала Ќе кожу тамниЌу од косе. Стопала су ЌоЌ била скоро црна, али табани су били ружичасти и чисти, као да се пр авштина не"е залепити за ®их.
  Принц де Лауфер, Ќош прилично дечак, изувши ципеле, осетио Ќе подиза®е у себи и запевао:
  - Не даЌ се, не даЌ се, не даЌ се
  У борби са орцима, дечак-принц ниЌе стид ив ...
  Осмех, осмех, осмех -
  ЗнаЌте да Ќе уз песму на путу забавниЌе!
  Зазвижди дечак августовске крви. Долетео Ќе до ®ега снежно бели Ќеднорог са богатим упртачем. Принц га помилуЌе и рече:
  - Ко®е моЌ драги, док се одморимо, прошета"емо са принцезом!
  И кретао се полако. Саб озуби тигар Ќе Ќурио за ®им, безво но се помераЌу"и репом.
  Принц климну на девоЌку.
  - Пођи са мном!
  Шиварова се преселила. Принц Ќе само нешто виши од ®е. Дечак у раскошном оделу и девоЌка у сиромашноЌ туници веслали су боси стазом.
  Принц Ќе ухватио нове сензациЌе, и осмехнуо се, приметивши:
  - То Ќе голицаво!
  Шиварова климну главом.
  - Да, де Лауфер! Ово Ќе супер!
  Момак и девоЌка ишли су по угаженоЌ трави. Било Ќе меко, топло и приЌатно голицало голе табане деце.
  Принц Ќе неко време ходао немо слушаЌу"и своЌа осе"а®а. Овде Ќе дечаков голи ђон нагазио на квргу. Кнез дахну и са осмехом рече:
  - Мало боли!
  Шиварова Ќе са осмехом рекла:
  - Цео свет се састоЌи од тр®а, коЌе Ќе због потковане свести невид иво!
  Кнез се осмехну и примети:
  - А ти си филозоф! Логично говориш!
  ДевоЌка се закикота и примети:
  - Научите логику!
  Кнез Ќе, ходаЌу"и, певао:
  Пут иде дуж кривине,
  Босоноги момци...
  Уморан од муже крава
  Хо"у да задиркуЌем своЌу сре"у!
  Шиварова Ќе поставила пита®е:
  - А зашто си ти принц у шуми сам?
  Дечак се насмеЌао и одговорио:
  - Чува ме Шер Кан, а он вреди читаву воЌску!
  ДевоЌка Ќе озби но одговорила:
  - Могао бих да га положим Ќедном стрелом!
  Принц Ќе одговорио:
  - Не можеш пробити такву кожу!
  Шиварова се ниЌе сложила:
  - Не, моЌ лук "е пробити чак и кожу тираносауруса рекса. Он Ќе у ста®у да победи сваког противника.
  Дечак се закикотао и певао:
  Лук и стреле су кул
  Они могу узети диносауруса...
  Ако Ќе у смислу мисли тесно,
  Савладати на видику тиат!
  ДевоЌка га узме и загугута:
  - Ако Ќе девоЌка ве" прешла тридесету,
  Тешко ЌоЌ Ќе да се уда за принца!
  И дечак и девоЌчица су се смеЌали, па чак и показивали Ќезик Ќедно другом.
  Принц Ќе приметио:
  - єош си дете, тако смешно!
  Шиварова се закикота и одговори:
  - А ти си Ќош дечак!
  Де Лауфер Ќе приговорио:
  - єа сам одрасла особа! єуче сам имао четрнаест година и могу да се удам!
  ДевоЌка се надурила и лупила босом ногом и рекла:
  - Па удаЌ се за мене!
  Кнез одмахну главом.
  - Не! Ми синови кра ева не венчавамо се из  убави. Брак "е бити династичан!
  Шиварова Ќе пискала:
  - КоЌа?
  Дечак Ќе обЌаснио:
  - Династиц. Да би се породичним везама зак учио воЌни и економски савез са другом државом! єасно!
  ДевоЌка мудро одговори:
  - Мачка Ќе била веома  убазна,
  єасно обЌаш®ено...
  Разбио све судове
  И питао Ќе - наравно!
  Кнез се насмеЌа и предложи:
  - Можда "еш постати моЌа главна дама у чека®у?
  Шиварова Ќе негативно одмахнула главом.
  - Не! РадиЌе бих био воЌник, а посебно извиђач. Сма®ити орке и гоблине Ќе фантастично чудо!
  Дечак Ќе тукао босом ногом по трави и певао:
  - Ти си девоЌка - то Ќе чудо,
  НаЌбо и од свих на свету...
  Би"е ми лоше без тебе
  И забава вас чека!
  ДевоЌка се закикота и удари кнежевом руком по носу. Покушао Ќе да ЌоЌ узврати ударац. ДевоЌка Ќе одскочила и показала нос.
  Затим Ќе испружила руку. Кнез Ќу Ќе продрмао, а они су наставили своЌу поворку.
  На Ќеднорозима су се поЌавила Ќош четири дечака. Они су такође луксузно обучени, а у чизмама су само  убичасти Ќеднорози. єер бела Ќе кра евска боЌа. Момци су скочили са Ќеднорога и поклонили се принцу.
  Де Лауфер Ќе наредио:
  Скини ципеле и ходаЌ и ти!
  Дечаци су били отприлике принчевих година, или чак нешто млађи, и послушали су. Сада Ќе шест пари голих потпетица газило стазом одЌедном. Момци су се смеЌали, свидело им се. Веома Ќе приЌатно када топла, мало угажена трава голица голе, дечиЌе табане.
  Шиварова Ќе певала, показуЌу"и зубе:
  Али не са®амо рику злог змаЌа,
  Не ово ледено плаво ...
  И са®амо траву, траву краЌ ку"е,
  Зелена, зелена, трава!
  Принц Ќе са осмехом приметио:
  - Ово Ќе супер! Дивна девоЌка!
  Гроф Ќе нагазио на каменчи", дахтао, осетио убод голом, дети®астом петом, и приметио:
  - Хо"е ли твоЌ принц! Али Ќе непристоЌно да племенити момци ходаЌу боси!
  Де Лауфер Ќе певао:
  Радити ствари коЌе не би требало
  Слађе Ќе чак и од сладоледа!
  Гроф се насмеЌао и приметио:
  - Ти си као и увек мудар за велике!
  Шиварова Ќе узела и запевала:
  - Али зашто,
  Не можете веровати никоме...
  Али зашто,
  Живот нас ничему не учи!
  Али зашто,
  Немогу"е Ќе живети у уму
  Али зашто!
  Али зашто!
  Кнез Ќе са великим осмехом певао:
  Велики гениЌе, ми енице сре"е,
  ДевоЌке те никад лепше нису среле...
  Поетске лирске жице,
  Ти си моЌ универзалац, божЌи идеал!
  Зарежао Ќе саб озуби тигар. На путу се поЌавила велика кор®ача. Био Ќе величине доброг резервоара. Шта Ќе тенк, Шиварова Ќе прочитала у ЌедноЌ к®изи о другим световима, путова®у мађионичара. А постоЌе планете где су тенкови, авиони, ракете, компЌутери. Али у ®иховом свету то ниЌе случаЌ. И то га осиромашуЌе.
  Дечаци су се насмешили, а принц Ќе звиждао тигру. Огромна звер Ќе напустила ту кор®ачу. Њена шко ка блиста кристалом. Животи®а Ќе углавном безопасна и спора.
  Шиварова Ќе певала:
  - Али кор®ача и да е
  зна да хода леже"и ...
  Иако тешка кошу а
  Она ниЌе упиЌач!
  Принц га узе и скочи, ударивши голом петом о кор®ачин оклоп. И завапила од бола. Да, површина Ќе била храпава.
  Шиварова се смеЌала и певала:
  Кажу  уди кнезу
  Ви сте равнодушни према нама...
  Покажите нам резултат
  И удари Ќако!
  Кнез Ќе узео и како Ќе звиждао. Кор®ача Ќе поЌачала корак и почела брже да се кре"е шапама. Отишла Ќе, додаЌу"и брзину.
  Дечаци су почели да звижде углас и махаЌу танким, више као мачевим мачевима. ДевоЌка Ќе скочила и ударила се у скоку. Кор®ача Ќе убрзала.
  Дечаци су, машу"и мачевима, пали са мачевима на шко ку и почели да куцаЌу.
  Звона Ќе звучала као бронзано звоно.
  Изненада Ќе гром ударио у Ќедног од дечака и он Ќе пао умотан у светле"у мрежу.
  Деца су почела да замахуЌу мачевима и круже около као осмице. А девоЌка узе и подиже лук, стави стрелу, и повуче тетиву.
  Пред ®има се поЌавила девоЌка са крилима и кр уштима. Уместо ногу, имала Ќе риб и реп. И кр ушти и пераЌе блистале су златом.
  Кнез Ќе уплашено узвикнуо:
  - Крилата сирена!
  Так Ќе махнула магичним штапи"ем у ®еноЌ руци, а пулсар Ќе излетео из врха. Погодило Ќе дечака, спаливши му голе, округле, благо наран¤асте потпетице од траве.
  Кнез Ќе завиЌао од див ег бола, табани су му горели од ватре.
  Шиварова Ќе пуцала. Али ®ена стрела Ќе погодила ужарени мехур и одбила се.
  ДевоЌка Ќе пискала:
  - Дођавола!
  Крилата сирена погледа около и упита:
  - Где дођавола?
  Шиварова Ќе цвркутала:
  - На твоЌоЌ бради!
  Сирена се закикота и му®ом погоди девоЌку.
  Одскочила Ќе, али су ЌоЌ голе пете Ќош гореле.
  ДевоЌка Ќе вриснула. И у бекству Ќе напунила своЌ лук и поново опалила. Стрела Ќе поново погодила одбрану.
  Принц Ќе викнуо:
  Да ли нападате личност августа?
  Сирена се закикота и примети:
  Видим да си принц. Само из неког разлога желео да постанеш бос?
  Дрски дечак Ќе одговорио:
  - Обори"у ти главу голом петом!
  Сирена са крилима се кико"е и гугута:
  - Дрзак дечак. Ипак, Ќа сам  убазна чаробница и деца се не убиЌаЌу! Иако Ќе та девоЌка покушала да ме убиЌе!
  Шиварова Ќе приметила:
  - Удараш му®ом у моЌе приЌате е!
  ДевоЌка са риб им репом Ќе твитовала:
  - Ми смо приЌате и, приЌате и, приЌате и,
  Само се уши не могу поцепати!
  Кнез Ќе некако устао. Стопала су му била поцрвенела, а табани су болели од опекотина. И болело Ќе стаЌати. Али дечак стисну зубе и поносно се усправи.
  Чак Ќе показао и Ќезик. Као одговор, крилата сирена речи испалила Ќе му®е из свог магичног штапи"а. И ударила Ќе у кнежево тело, бацивши га више. Дечак наЌЌаче крви паде и поче да се грчи од болова.
  ДевоЌка Ќе поново испалила стрелу. Па удари у светлосни мехур коЌи окружуЌе сирену. И Ќош Ќедном одлетео.
  Шиварова Ќе цвркутала:
  - Зликовац тамне мо"и,
  Штит вере се не може пробити ...
  боса девоЌка -
  Свако може да победи!
  Крилата сирена Ќе ударила штапом. Мало се запалила, чак се и туника запалила.
  Шиварова Ќе одскочила, поново опалила и запевала:
  - Ратнички гранит затруби,
  Иако Ќе неприЌате  Ќак, веома страшан у борби ...
  Пламен битке трепери између редова,
  У ЌедностраноЌ игри без правила!
  Крилата сирена Ќе приметила док Ќе послала Ќош Ќедан пулсар:
  - Од гнусних девоЌака праве котлете!
  Шиварову су гореле пете, а она Ќе нехотице повикала. Дечаци су почели да беже. єедан од ®их Ќе заправо извадио самострел и покушао да пуца. Али стрелица се одбила од чувара.
  Дечак Ќе рекао:
  - Можете ли да замислите ситуациЌу?
  Све што "е се остварити зна се унапред...
  И чему онда сум®е, бриге,
  Све на свету "е обезбедити распоред!
  ДевоЌка Ќе поново запуцала у крилату сирену и певала:
  И пркосимо олуЌама
  Зашто и зашто...
  Живите у свету без изненађе®а
  Немогу"е за било кога!
  Нека сре"а, неуспех
  И скочи, па горе,
  То доле...
  Само овако а никако другачиЌе
  Само овако а никако другачиЌе!
  Живело изненађе®е!
  ДевоЌка Ќе скочила до принца, ударила га по уснама, примораваЌу"и га да дође себи. Отворио Ќе очи. И певао:
  Изненађе®е, изненађе®е
  Живело изненађе®е!
  Изненађе®е, изненађе®е
  Живело изненађе®е!
  Крилата сирена Ќе викнула:
  - Глупа деца од плуте,
  Увучени су у мрежу...
  И ту завршаваЌу своЌе животе.
  Не могу да се врате!
  ДевоЌка Ќе као одговор поново испалила стрелу, испаливши мехур и рекла:
  - Уморан, учи, учи,
  Уморан, учи, учи!
  Крилата сирена Ќе зарежала:
  -А лоше девоЌке су истреб ене!
  Дечак-принц логично и уз плач рече:
  - Хо"е ли добра вила мучити децу?
  ДевоЌка се подигла певаЌу"и:
  Деца су цве"е
  Деца су благослов
  Деца су зраци проле"ног сунца!
  Крилата сирена се посрамила, чак ЌоЌ се и лице поцрвенело, и казала Ќе, показуЌу"и зубе:
  - Ово су моЌе сурове методе васпита®а!
  Шиварова Ќе певала:
  - Ти си само звер, твоЌ метод Ќе Ќедноставан - не волим да вучем мачку за реп!
  Крилата девоЌка са риб им репом светлуцавим златним кр уштима гугутала Ќе:
  - Мачке нису као  уди.
  Мачке су мачке...
  Људи су као сви®е
  ДевоЌке сиЌаЌу босе ноге!
  Кнез Ќе са великим одушев е®ем певао:
  - Сви  уди на великоЌ планети,
  Увек треба бити приЌате и...
  Деца се мораЌу смеЌати
  Деца се мораЌу смеЌати
  Деца се мораЌу смеЌати
  И живите у мирном свету!
  Крилата сирена Ќе била ганута. Њене сафирне очи су се смекшале и бисерна суза се скотр ала низ ®ен образ. Спустила Ќе штапи" и рекла:
  - Мир у свету, рат ниЌе потребан,
  Има"емо сре"у и приЌате ство!
  Шиварова удари босом ногом, мало опеченом од пулсара и му®а, спусти лук и запева:
  - близу, близу,
  Радост и туга
  Потреба, потреба,
  Солидан одговор!
  Сунчан свет!
  Да! Да! Да!
  Паклени вампир!
  Не! Не! Не!
  Дечаци су поново потрчали. Свих пет момака су подигли мачеве и рекли:
  - Слава свету!
  Саб озуби тигар, коЌи се приликом демонтаже смрзнуо као камен, узео Ќе, оживео и зацвилио.
  Крилата сирена Ќе с осмехом приметила:
  - Колико често нисмо обуздани, убиЌамо због ситница!
  Шиварова Ќе певала:
  - Увек морамо бити приЌате и,
  Увек негуЌте приЌате ство!
  Нит живота не"е се прекинути,
  Живе"е у сре"и раЌа!
  
  РУСКИ ПРЕДСЕДНИК ВЛАДИМИР ЗЕЛЕНСКИ
  Володимир Зеленски Ќе након инаугурациЌе наЌавио распушта®е Раде и одржава®е ванредних парламентарних избора. Ово Ќе генерално очекивано. Односи са РусиЌом су, међутим, остали затегнути. Владимир Путин ниЌе честитао Зеленском победу и ниЌе признао председничке изборе у УкраЌини. Али то Ќе чак и користило новом младом лидеру. Националисти, коЌи су га гледали са сум®ом, препознали су га као Ќедног од своЌих. И Запад Ќе схватио да Ќе Путин заиста агресор. И поЌачана подршка УкраЌини. Тако Ќе почело за здрав е, а завршило се за мир. Зеленски Ќе то узео и показао се изузетно снажно на новим изборима за Раду. Успео да добиЌе скупштинску ве"ину. А онда Ќе одржано неколико референдума. Ук учуЌу"и и уставну реформу.
  Овлаш"е®а председника су значаЌно проширена. А Рада Ќе, напротив, ограничена. Након тога, Зеленски Ќе почео одлучно да се бави реформама и модернизациЌом.
  Истовремено, у Донбасу Ќе измиш ен лукав потез. Ратнику АнастасиЌи ОрловоЌ Ќе понуђена заним ива опциЌа. Она "е, уз подршку УкраЌине и западних обавештаЌних служби, постати гувернер Луганске и До®ецке области. Тада "е имати формално чланство у УкраЌини и новац за рестаурациЌу и велику личну мо". Па чак и сопствену воЌску. Односно опциЌа Кадирова. Када Ќе РусиЌа заправо дала независност ЧечениЌи, само формално задржавши контролу над ®ом.
  АнастасиЌа Орлова, коЌа има утицаЌ међу теренским командантима, прихватила Ќе ову опциЌу. Морам ре"и да Ќе ова жена била веома лепа, плава, и обично Ќе, чак и зими, трчала боса по хладно"и.
  АнастасиЌа Ќе обЌавила рат "крадском" руководству НоворусиЌе. Она Ќе веома борбена и ауторитативна девоЌка. А у Новоазовску Ќе основала своЌу резиденциЌу. Део народа и милициЌе подржали су Ќе.
  АнастасиЌа Ќе са бата оном босоногих девоЌака извршила неколико препада и заузела неколико градова. Локалне битке су се одвиЌале. Дошло Ќе до потеза®а конопа.
  АнастасиЌа Ќе деловала прилично вешто и добиЌала новац из иностранства. Осим тога, имала Ќе подршку у РусиЌи. Ук учуЌу"и и од жена. Успеху Ќе допринела и чи®еница да се Путин разболео. Види се да се амбициозни председник РусиЌе пренапрегнуо. И под овим условима, руководство у РусиЌи Ќе било поде ено. АнастасиЌа Ќе то искористила и заузела До®ецк. ДобиЌте озби ну подршку.
  Рат Ќе почео са Луганском. Али не превише енергичан. МилициЌа заправо ниЌе хтела да се убиЌа.
  На краЌу су одржани председнички избори у НоворосиЌи и АнастасиЌа Ќе победила. То су одмах признале САД и КиЌев. А онда и друге зем е Запада, па и целог света!
  Зеленски Ќе одржао своЌу реч, доделивши НоворосиЌи посебан статус у УкраЌини. А у До®ецку се поново завиЌорила жуто-плава застава.
  Дошао Ќе дуго очекивани мир.
  Зеленски се активно борио против корупциЌе, па чак и увео смртну казну за привредни криминал. Чврсто и вешто руководе"и, формираЌу"и професионални тим, Володимир Зеленски Ќе обезбедио високе стопе раста за УкраЌину. Зем а се уздизала, а мо" новог вође бивала све Ќача. Односи са РусиЌом су се побо шали. Шта Ќе допринело можданом удару коЌи Ќе зграбио Путина и учинио га ма®е амбициозним и агресивним.
  У РусиЌи Ќе популарност Зеленског расла. Био Ќе снажан говорник, шармантан човек, популиста. И не комуниста, али ни антикомуниста. Популаран, како међу левицом, тако и међу руским олигарсима. Веома популаран међу руском омладином. Интелектуалац и дечко. Чини се да Ќе интелигентан, али Ќе преузео солидну мо". Да, свакако вођа, али у исто време и ¤ентлмен! Висока култура, али разум ива и во ена у народу. Прави таленат у мена¤менту. И одличан организатор.
  А када Ќе прошло пет година просперитета и успона УкраЌине, а мо" Зеленског коначно оЌачала, уследио Ќе сензационалан предлог.
  Наиме, да се уЌедине са РусиЌом. Створити Ќединствену државу савеза са заЌедничким председником са великом мо"и. Наравно, народно изабрани.
  А у РусиЌи Ќе елита била у шоку. Ево потеза! До тог времена, Путин Ќе ослабио од тешке болести и изгубио популарност. Дакле, ниЌе могао да се бори, у сваком случаЌу, у потпуности. А сам Медведев, уопште, ниЌе борац и нево ен у народу.
  А овде Зеленски очигледно жели да постане председник савезне државе и ... Његове шансе су реалне! Прво, Запад би желео да Владимира Зеленског види као председника РусиЌе и УкраЌине! Показао се као прилично прозападни политичар и Европ анин. Друго, Зеленски Ќе популаран у РусиЌи, а посебно у УкраЌини. Тре"е, нема конкурената на видику. Путин Ќе тешко болестан, Медведев Ќе слаб и ниЌе популаран, ЗЌуганов и Жириновски су престари. Других лидера нема на видику. Штавише, четврто, и пазите на олигархе РусиЌе и Зеленског, постоЌи подршка.
  Да, Ќасно Ќе да се ради о веома озби ном кандидату за председника РусиЌе. Има снагу и харизму, и изванредан говорнички дар. А такође и подршку и западних и руских медиЌа. Плус, популарност новог у рускоЌ политици, под старим и досадним лидерима.
  Укратко, незгодно Ќе одбити, а страшно Ќе прихватити понуду. Путин Ќе имао други мождани удар. Медведев Ќе постао вршилац дужности председника РусиЌе.
  Наравно, далеко Ќе од извесног да "е Зеленски сигурно победити. И заиста желим да припоЌим УкраЌину. Медведев има же у да надмаши Путина! Али да ли вреди ризиковати као што су избори са Зеленским?
  Међутим, народ РусиЌе Ќе подржао идеЌу уЌеди®е®а са УкраЌином. Стотине хи ада  уди изашло Ќе на улице - захтеваЌу"и: Ќединство словенске бра"е. У Москви су се демонстранти сукобили са полициЌом. Много  уди Ќе повређено. Почео Ќе да се диже талас протеста.
  Са комунистима Ќе ЗЌуганов коначно стигао, тачниЌе иструнуо, а млађе руководство Ќе почело да изводи народ на улице. ЗахтеваЌу"и промену режима.
  Повукли су се и националисти, коЌи су имали своЌе Ќаке и амбициозне вође. МаЌдан Ќе постаЌао све модерниЌи. На полициЌу Ќе бачено каме®е и молотов еви коктели. Незадово ство народа, коЌе се гомилало дуго времена, почело Ќе да се испо ава све Ќаче и Ќаче.
  Медведев Ќе одржао савет за безбедност.
  Ве"ина чланова Ќе била за уЌеди®е®е - наводе"и чи®еницу да ђаво ниЌе тако страшан како га сликаЌу. А административни ресурс и пропаганда Ќе огромна сила! И да се  удима може теме но испрати мозак, и они "е генерално гласати за владаЌу"у странку.
  Руски милиЌардери су се такође заклели на верност Медведеву, коЌи Ќе био предвидив, дуго на власти, и ма®е-више свима одговарао.
  МилиЌардер Дерибаско Ќе логично приметио:
  - Неопходно Ќе водити изборну кампа®у у стилу: Медведев Ќе данас Путин, а никакви Зеленски нису опасни за нас!
  Роман Абрамович Ќе ауторитативно приметио:
  - єе цина смо извукли из изборне рупе од четири одсто реЌтинга, а Ќош више "емо вас изву"и! Наш новац и медиЌи кауциЌа!
  Прохоров Ќе потврдио:
  - Не желимо тако високе порезе на богате као у УкраЌини, а ми "емо се залагати за вас!
  ДмитриЌ Медведев Ќе ударио песницом о сто и обЌавио:
  - Онда прихватамо предлог за интеграциЌу и уЌеди®е®е!
  Потписан Ќе споразум о уЌеди®е®у УкраЌине и РусиЌе. Одмах се однос снага променио. Председнички избори треба да буду одржани у року од три месеца.
  За регистрациЌу за председника дово но Ќе или прикупити сто хи ада потписа, или положити деведесет хи ада долара кауциЌе, коЌа "е бити вра"ена тек ако доспе у други круг. То су нека смешна правила. Делимично преузето из руског, а делом из украЌинског законодавства.
  Наравно, председничких кандидата "е бити много, Медведев тим Ќе очигледно сматрао да "е им то бити Ќош исплативиЌе! ПоручуЌу да "е мобилност бирачког тела дати предност у првом кругу. А у другом "е сви подржати Медведева. У сваком случаЌу, на то Ќе рачунао в.д. И почело Ќе...
  АнастасиЌа Орлова, ова босонога Клеопатра, рекла Ќе да "е Зеленски бити против читаве стотине. И да Ќе Ланселот против змаЌа Путина и Медведева.
  Развили су се насилни напади у штампи. Неки су били на страни Зеленског, други на страни Медведева.
  Почео Ќе рок за приЌаву кандидата. РусиЌа Ќе била немирна. Син Џохара ДудаЌева поЌавио се на Кавказу и прогласио ¤ихад. И добио широку подршку у исламским регионима. Многи струч®аци су сум®али у уши ЦИА овде. Штавише, Трампово председништво Ќе на измаку, а ми морамо да извоЌуЌемо бар неке победе. А Зеленски на руском трону Ќе велика победа! Мада, постоЌе скептици коЌи тврде да Зеленски може учинити РусиЌу великом зем ом, много Ќачом, посебно економски, него што Ќе била под Путином.
  Дакле, миш е®е на Западу Ќе поде ено. єединствена украЌинско-руска држава Ќе, наравно, мо"но удруже®е и уопште ниЌе шала. Ово би заиста могло бити чудовиште. Наравно, руске снаге безбедности су такође подржале уЌеди®е®е. Та АнастасиЌа Ќе кул жена. Она Ќе, заЌедно са бата оном девоЌака, и свим лепотицама, боса и у бикиниЌу, преврнула и победила руске специЌалце. Када они скуп аЌу прашину да свргну превише ватреног обожаваоца Зеленског.
  Овде су девоЌке показале да се баснословно туку босоноге и у бикиниЌу! А специЌална група Вимпел испоставило се да Ќе поражена од згодних жена. Као резултат тога, а одлучено Ќе да се не меша, више проукраЌинско руководство Ќе дошло на власт у НоворосиЌи.
  АнастасиЌа Ќе водила кампа®у за Зеленског. ДевоЌка у борби знала Ќе да баци босим ногама оштре, танке дискове, и бумеранге, и гранате. Ратници у бикиниЌу постали су легенда. Читав пук девоЌака, свака од ®их вреди целе дивизиЌе. Ово Ќе огромна мо"!
  АнастасиЌа Ќе проЌурила кроз снег, пролетеле су ®ене црвене, голе потпетице. ДевоЌка Ќе певала:
  У пространству свемира, веруЌте ми, постоЌи сан,
  Она Ќе као зрачак сунца на небу...
  У очима Сварога мир и чистота,
  Он Ќе за нас, као што Исус васкрсе!
  
  Роди"емо блиставу судбину,
  Она "е сиЌати као сунце у маЌу...
  Али колико немртвих не могу да разумем
  Како зла рок свира са нама!
  
  Заштити своЌу домовину, витеже,
  Нека заблиста звезда небеска...
  Чувамо пространство наше родне зем е,
  Нека планета постане вечни раЌ!
  
  Али шта може страшни комунизам,
  Он "е заставу домовине учинити свемо"ном...
  И бесни фашизам "е пропасти у паклу,
  Проби"емо неприЌате а веома Ќаким ударцем!
  
  ДаЌеш срца нашоЌ домовини,
  Да пламти Ќаком врелином...
  Про"и "емо нашу битку до краЌа,
  И Фирер "е бити пометен Ќедним ударцем!
  
  Друг Ста ин Ќе заменио оца,
  Ми смо деца различитих генерациЌа...
  У Геени "е хорда нестати у бесу,
  А гениЌални Ле®ин "е показати пут у Еден!
  
  У РусиЌи Ќе сваки дечак ¤ин,
  А девоЌке су обучене да се боре...
  Господ свемогу"и Род имамо єедног,
  Ми Руси смо увек умели да се боримо!
  
  Стижемо, ускоро веруЌем, ми смо све,
  Чи®еница да у универзуму нема вишег ...
  Комсомолац Ќе подигао, зна весло,
  И удари Фирера на кров!
  
  Нема више комунизма, знаЌте идеЌе
  Прелепе су и доне"е сре"у!
  А Фирер Ќе Ќедноставно зликовац,
  Веома подмукло, веома црно одело!
  
  єа сам девоЌка - величина борца,
  Босоноги су храбро Ќурили кроз мраз...
  МоЌа дебела плетеница од злата
  Направио си брзу ружу!
  
  Може постоЌати милиЌарда идеЌа
  Како уредити домовину у комунизму...
  Ако видиш Фрица, удари Ќако,
  Да Адолф крваво не седе на престо!
  
  Уклоните фашисте песницом,
  И бо е Ќе да се кре"ете по ®има ма ем ...
  Возимо се Волгом уз поветарац,
  єедноставно, ниЌе нам жао да ломимо козе!
  
  Подижемо воЌнике за ота¤бину,
  ДевоЌке су у нападу...
  Гађан митра езом лепоте,
  Одмазда "е повриЌедити Хитлера!
  
  Нико не може да победи Русе
  Иако вук фашизма, онда Ќе ђаво зачи®ен...
  Али ипак Ќачи од свог медведа,
  Какав ред гради нови!
  
  За ота¤бину, трче"и за Ста ина,
  Комсомолке Ќуре босе ...
  Нацисти су посечени к учалом водом,
  Зато што су великоруси наЌкул!
  
  У Берлин "е у"и поносне девоЌке,
  Оставите отиске босих ногу...
  Изнад ®их Ќе херувим златног крила,
  И сребрни као оса бисери!
  ДевоЌка тада пева, али како се бори! На краЌу краЌева, управо Ќе она, са четири партнера, своЌевремено спасила милициЌе од потпуног пораза код Иолаиска.
  Тада Ќе ушло пет девоЌака у бикиниЌу и босих са читавом воЌском.
  Да, био Ќе то спектакл.
  АнастасиЌа Ќе много дала из митра еза, пресекавши редове неприЌате а, а затим Ќе голим прстима бацила неколико танких дискова одЌедном. Те главе су одсечене.
  А АнастасиЌа пева:
  - За свету РусиЌу!
  Пуцала Ќе и Наташа, секла неприЌате е, и како шкрипи, босом ногом бацила гранату, оборила тенк:
  - За Сварога!
  А онда се окре"е златокоса ЗоЌа. А и он босом ногом баца дар смрти, и виче:
  - За буду"ност РодновериЌа!
  А иза ®их "е попустити и Аурора. И босом петом пусти"е дар смрти, вичу"и:
  - За велике границе!
  А онда "е Светлана посадити. Он "е се окренути, а онда "е из митра еза, и голим прстима, послати униште®е ...
  А голонога лепотица "е викнути:
  - За повратак Романових!
  Да, АнастасиЌа Ќе била обожавате  рестаурациЌе царског царства. Заиста, у РусиЌи Ќе цар ионако на власти. Па зашто не издати легитимну монархиЌу. Штавише, у венама Романових тече крв многих генерациЌа кра ева Европе. Да ли Ќе то ®ихов педигре? А каквог Ќе пола Путин, а посебно Лукашенко? Ко су они да буду кра еви? Али Романови су божЌи помазаници!
  АнастасиЌа Ќе са своЌим девоЌкама у бикиниЌу направила многа чуда. Борила се као ђаво. Али онда се посвађала са Путином и стала на страну Зеленског. Генерално, АнастасиЌа Ќе видела да Ќе УкраЌина увређена, и са поЌачаним осе"аЌем за правду, стала Ќе на страну слабих!
  АнастасиЌа и ®ена петорица одбили су Ќуриш на Новоазовск када су покушали да Ќе ухапсе као побу®еника. Цела колона владиних снага била Ќе одсечена и разоружана.
  Након тога, зароб еници су пали ничице, и по убили АнастасиЌу и друге девоЌке у боса, праш®ава стопала.
  ДевоЌка Ќе филозофски рекла зароб еним борцима НоворосиЌе:
  - Не желим да те убиЌем! Ви сте моЌа бра"а! А Ќа "у бити твоЌа кра ица!
  Генерално, НоворосиЌа Ќе прихватила АнастасиЌу без много штете и великих губитака. Истина, плавокоси терминатор Ќе одсекао главу губернатору До®ецке Републике и убио ®егове стражаре, коЌи су се састоЌали углавном од белаца.
  АнастасиЌа Ќе одавно легенда. На Криму Ќе направила таква чуда да Ќе добила звезду хероЌа Руске ФедерациЌе. Без ®е, са партнеркама у бикиниЌу, ниЌе ишло тако глатко. Али онда Ќе АнастасиЌа одузета и лишена свих руских награда. Ук учуЌу"и и убиство руских специЌалаца у борби, када су покушали да их уклоне. Чак Ќе покренут и кривични поступак.
  Али нису смели да започну велики рат са де факто независном НоворосиЌом. Штавише, Путин се разболео, а без ®ега нико ниЌе хтео да преузме одговорност.
  Поготово Медведева, коЌи генерално ниЌе вођа по духу и духу. Али управо Ќе то оно што Ќе МедведеЌ одговарао руским олигарсима и Путиновом окруже®у - ®име се лако може манипулисати.
  Како год било, огромна пропагандна машина подигла се против Зеленског. Почели су да окрив уЌу све. И да Ќе као да Ќе наркоман, и лопов, и извлачио милиЌарде преко офшор компаниЌа, и да Ќе генерално био геЌ.
  ПокраЌина Ќе отишла да пише. И наравно, било Ќе сведока и разних уверава®а. Ук учуЌу"и и оптужбе за хомосексуалност. єош чим Ќе почела регистрациЌа кандидата, а пр авштина се ве" излила.
  БроЌ оних коЌи желе да учествуЌу на изборима, како УкраЌинаца, тако и Руса, показао се колосалан. Попели су се и комунисти и националисти. Неочекивано, чак Ќе и стари и болесни ЗЌуганов гурнуо главу у изборе. Иако Ќе ве" напустио место председника Комунистичке партиЌе. На изборе су изашли и Афонин, Удалцов и Грудинин. И генерално, Ќош увек постоЌи гомила левичарских кандидата , мало познатих, али хртова. И толико  уди коЌи желе да буду председници се попели! Шта Ќе са деведесет хи ада долара? Да ли Ќе ово тако велика сума по стандардима РусиЌе?
  Као тенкови во ни да се попну. И бизнисмени, и уметници, и естрадни уметници, и писци. Да, и писци су активни. Направите рекламу за себе. А деведесет хи ада долара ниЌе толико. Тако су се стотине приЌава слиле у ЦИК.
  Па избори! Па, емисиЌа Ќе испала! Чак Ќе и Ала Пугачов гурнула главу у председничку функциЌу. И зашто не? Алка Ќе почела да заборав а, ту може да подсе"а на себе! Од старих, єуриЌ Лужков се попео на место председника. Хтео сам и себе да подсетим.
  Па, наравно, таква емисиЌа не би могла без Владимира Волфовича. Али овога пута на изборима су учествовали ®егов син Игор Лебедев и ®егова десна рука ДегтЌарев. И на изборе су изашли у три колоне.
  Кренули су и националисти. Наравно, легендарни Демушкин, коЌи Ќе одлежао у затвору, и заним иво, Паук, вођа Метал Цорросион, и шеф рок групе Коловрат, отишли су у председништво и многи други.
  Па, наравно, поп певачи су кренули у поход. Филип Киркоров и НиколаЌ Башков су овде. Они такође немаЌу шта да изгубе углавном. Таква борбена стража распоређена.
  И ТимотеЌ и Витас, и уопште, многи су отишли у поход.
  Наравно не случаЌно! Медведев Ќе планирао да предложи огроман броЌ кандидата коЌи би му морали дати гласове у другом кругу. Целокупан план Ќе заним ив. РеЌтинг Медведева Ќе у почетку нижи од Зеленског. И немогу"е Ќе победити без лукавства!
  Али после свега, єе цин Ќе имао нулти реЌтинг, али Ќе успео да победи ЗЌуганова. Истина, оваЌ Ќе изборе водио као инвалид: намерно изгубио!
  А у овом случаЌу, Медведеву се супротстав а изванредна и веома талентована особа.
  Дакле, овде се много тога дешава. СоловЌов Зеленски Ќе у емисиЌи стално поливан блатом. Истина, тада Ќе девоЌка прстима босих ногу бацила сладолед СоловЌову у лице. И ископао ЌоЌ око. После тога Ќе постало Ќасно да ниЌе безбедно бацати блато на Зеленског! Као, оваЌ момак Ќе украЌински орао!
  Уопште, у руском друштву ниЌе било Ќединства. Многи, многи су подржали Зеленског. Као, заиста млада крв и успела Ќе да подигне УкраЌину без високих цена нафте и гаса! А шта Ќе са Медведевом? Зем а се буквално гуши у доларима за нафту и гас, а привреда Ќе у потпуноЌ стагнациЌи. Нема раста, само се пове"ава незапосленост.
  Медведев генерално има наЌве"и антиреЌтинг међу свим политичарима. Иако Ќе управо то од користи олигарсима. ЗависниЌи од ®их, управ ивиЌи. Руска влада Ќе почела ужурбано да подиже свима плате и пензиЌе. И много пута...
  И не само то, Медведев Ќе чак предложио и сма®е®е старосне границе за одлазак у пензиЌу за две године. Као, све Ќе за добро народа. А унети су и амандмани на пове"а®е пензиЌа и рачуна®е радног стажа након одласка у пензиЌу.
  Медведев ниЌе заборавио ни званичнике. Да устану и гласаЌу за ®ега. Конкретно, укинуте су Ќавне приЌаве прихода и дозво ено Ќе прима®е поклона до хи аду долара. Што се, наравно, допало службенику. Тако Ќе и дозвола за поседова®е некретнина у иностранству, као и рачуни.
  Да би се пушачи привукли на своЌу страну, закон против пуше®а Ќе значаЌно ублажен. Дозво ена Ќе продаЌа алкохола но"у, а легализован Ќе чак и коцкарски посао. Ово послед®е су олигарси поздравили, заправо, зашто губити толики приход и доводити га у подзем е.
  Вратио се трансфер "Лутака". Почели су да показуЌу више еротике на телевизиЌи.
  Медведев Ќе такође наЌавио амнестиЌу, па чак и наредио да се затвореницима исплати новац. И ово Ќе такође поприличан проценат гласова. И сами осуђеници и ®ихове породице.
  Генерално, Медведев Ќе изнео слоган: више слободе! Заиста, РусиЌа Ќе уморна од Путиновог деспотизма. Кад голу жену не"ете видети ни на ТВ-у!
  И наравно, било Ќе покушаЌа да се покаже: живот Ќе постао слободниЌи, живот Ќе постао забавниЌи!
  Медведев Ќе такође снизио цену алкохола и дозволио рекламира®е пива на телевизиЌи. У ствари, зашто и"и предалеко.
  Али рат Ќе избио на Кавказу. После Путиновог одласка, горштаци су почели да траже Ќош више привилегиЌа и права. А ®ихове амбициЌе су само расле. Штавише, Турска Ќе почела активно да врши притисак на Кавказ, ®ихове амбициЌе су расле, посебно у СириЌи, Ердоган Ќе према ®еговом миш е®у добио премало. СитуациЌу Ќе погоршао пад цена нафте, а самим тим и цене гаса. Непосредно након свргава®а Мадуровог режима, Венецуела Ќе пове"ала производ®у. СЌеди®ене Државе и Иран су се коначно помирили, а у ЛибиЌи Ќе успостав ена Ќединствена влада.
  Пад цена нафте урушио Ќе руску руб у, подстакао инфлациЌу и девалвирао пове"а®е плата и пензиЌа.
  А све ве"а активност милитаната на Кавказу играла Ќе против Медведева.
  Речено Ќе да ниЌе у ста®у да сачува Путиново наслеђе. И шта Ќе то, као што се често дешава: суперзвезда Ќе себе поставио за слабог наследника.
  И СЌеди®ене Државе и арапске зем е, па чак и Иран, подстицали су сепаратизам на Кавказу. И било Ќе несугласица међу снагама безбедности. Неки су ипак желели да виде Путиновог дугогодиш®ег партнера Медведева за председника! А други су намеравали да залепе много популарниЌег СергеЌа ШоЌгуа.
  Али ово друго нису подржали олигарси и индустриЌалци. Сматрали су то превише левичарским, а милиЌардери су били уморни од диктатуре Ќедне особе. Сви су желели либерала на престолу и помире®е са Западом. Медведев Ќе, чекаЌу"и да се заврши период регистрациЌе председничких кандидата, узео и отпустио ШоЌгуа. Шта Ќе изазвало немир у воЌсци.
  . ПОГЛАВЉЕ 2
  Тада Ќе Медведев доделио ШоЌгуу дуго обе"ани чин маршала и доделио му место почасног заменика премиЌера. Такође популистички потез. Али у сваком случаЌу, предизборна сврстава®а нису ишла на руку в.д.
  Зеленски, коЌи Ќе био млађи, успешниЌи, елоквентниЌи, бележио Ќе поене. А чак и када Ќе регистрован, више од две стотине председничких кандидата задржало Ќе неприкосновено вођство. Али Медведев Ќе морао да се бори за друго место. Неочекивано, Алла Пугачева Ќе постала ®егов конкурент за други круг. Примадона, коЌа Ќе остарела и дуго ниЌе глумила, ниЌе баш же на ПР-а, изненада Ќе скочила у реЌтингу.
  Можда Ќе то била реакциЌа на досадне политичаре. Жириновски и ЗЌуганов су, напротив, нагло пали у реЌтингу. Оба ова политичара су страшно уморна од народа. Штавише, на ®иховом изборном терену поЌавили су се млађи и оригиналниЌи лидери.
  Вид иво Ќе додао ДЌомушкин, коЌи Ќе у затвору добио лик мученика. Сураикин и да е ниЌе могао да постигне гол, али Ќош Ќедан члан ®егове партиЌе, СергеЌ Кова ов, наЌбо и руски професионални боксер, такође Ќе почео да постиже поене.
  Генерално, СергеЌ Ковалев се показао као заним ив момак. Кандидовао се за место градоначелника Москве и, неочекивано за све, постао други. Придружио се КомунистичкоЌ партиЌи РусиЌе. И такође Ќе почео да додаЌе реЌтинг.
  Треба напоменути да Ќе СергеЌ Кова ов веома сЌаЌан боксер - наЌбо и међу Русима, чак Ќе надмашио КостЌу ТсЌуа.
  Тако Ќе СергеЌ Кова ов терминатор и опасно се приближио Медведеву.
  Истина, ве"ина руских анкета има реЌтинг и. О томе. председник Ќе био преце®ен. Али промоциЌа Ќе била капитална. Међутим, Медведев ниЌе имао много сре"е. После Путина, богатство Ќе некако постало шкртиЌе. Цене нафте су наставиле да падаЌу, пао Ќе и курс руб е, цене су брзо расле. Кавказ Ќе све активниЌе био у пламену. Чак су и Кадировци почели да се боре на страни милитаната. Настала Ќе таква ситуациЌа. А онда су талибани ударили и на руске трупе на граници са Та¤икистаном.
  И како се испоставило, руске трупе нису биле спремне. Медведев се поново поЌачао. Плус, откривен Ќе скандал са малверзациЌама у Министарству одбране и Министарству финансиЌа. На старе приЌате е Медведева пала Ќе сенка. Било Ќе и сум®и ко Ќе украо стотине милиЌарди долара од РусиЌе. Такође сум®а. И медиЌи су се на утили...
  Зеленски Ќе, пак, предизборну кампа®у водио мирно, професионално, као шоу. Жириновски Ќе, као и увек, радио више за власти него за себе. ЗЌуганов Ќе извиждан и гађан поквареним ЌаЌима. Онда Ќош инцидената...
  Наравно, Ксениа Собцхак Ќе учествовала на изборима и ниЌе могла а да не избаци конус. Узела га Ќе и бацила торту у лице Жириновском. И привукао паж®у. Такође Ќе било прилично епско.
  На изборима Ќе учествовао и Александар Поветкин. Руски боксер, након што Ќе изгубио од Џошуе, ниЌе могао да се врати дуго времена, затим Ќе имао неколико борби са противницима у пролазу, и прекинуо на озби ниЌоЌ. По завршетку кариЌере ушао Ќе у политику, почео да ствара националистичку странку.
  За сада без ве"ег успеха.
  Поветкин Ќе, међутим, током телевизиЌске дебате ударио свог противника песницом у лице. Он Ќе бри ирао и то му Ќе мало подигло реЌтинг.
  Генерално, избори су одржани хистерично.
  Одржали су телевизиЌске дебате: дали су тридесет секунди да одговоре, а резултат Ќе била свађа. Журке, туче, скандали. Цела гомила.
  Медведев Ќе бесрамно унапређен, али ®егов реЌтинг практично ниЌе растао. єош увек у недоумици излазак у други круг.
  Зеленски Ќе прошао са великом разликом. И ниЌе ни чудо! Владимир Ќе успео да за пет година стане на краЌ са незапосленош"у и обнови све погоне и фабрике, и изгради нове.
  єедно од достигну"а Зеленског био Ќе развоЌ по опривреде и алтернативних извора енергиЌе.
  У УкраЌини су се посебно поЌавиле електране коЌе раде и пуне се од разлика атмосферског притиска. Као и геотермалне електране. И Ќош много тога. Ук учуЌу"и и кориш"е®е енергиЌе Ќоносфере. Десило се да Ќе наука кренула против нафте и гаса.
  Права сензациЌа била Ќе поЌава у УкраЌини фабрике коЌа производи синтетичку храну и испоручуЌе Ќе у Кину. А РусиЌа Ќе сма®ила извоз хране.
  Међу УкраЌинцима Ќе било и номинованих. Посебно Владимир Кличко. Славни боксер Ќе имао тешку кариЌеру. Вратио се у ринг: победио Чара и ТаЌсона ФЌуриЌа. Али тре"и реванш против Џошуе Ќе опет изгубио, али Ќе зарадио много новца. И наЌавио Ќе коначно повлаче®е из бокса.
  Али онда се поново вратио. Борио се у КиЌеву са ГасиЌевим и победио. После тога Ќе имао Ќош Ќедну борбу и освоЌио титулу редовног светског шампиона - коначно оборио и Форманов рекорд и рекорд Џоа Луиса. Након тога Ќе наЌавио номинациЌу за председника уЌеди®ене РусиЌе и УкраЌине. И морам да кажем да Ќе Владимир Кличко међу УкраЌинцима други после самог Зеленског. И упркос солидним боксерским годинама, Владимир Кличко Ќе ве" током предизборне кампа®е држао обавезну одбрану од двадесет година млађег боксера. И поново победио нокаутом.
  После тога Ќе реЌтинг Владимира Кличка скочио, а он се приближио Медведеву и добио шансе за други круг.
  Генерално, ови избори су имали Ќедног неоспорног фаворита: Зеленског и водила се веома тешка борба за друго место. Ала Пугачева, коЌа Ќе за кратко време надмашила Медведева у борби за друго место, почела Ќе да подноси оставку. У принципу, ниЌе ништа светло и ниЌе засветлело. А Владимир Кличко Ќе дошао на друго место. Али ®егово бирачко тело ниЌе баш стабилно. СергеЌ Кова ов, коЌи Ќе успео да оде после три пораза и сакупи сва четири поЌаса у полутешкоЌ категориЌи, такође се борио у рингу и поново освоЌио титулу шампиона.
  И ®егов реЌтинг Ќе поново порастао. Могао бих и да уђем у други круг. Други украЌински боксери: Усик и Ломаченко су подржали Зеленског, а председници се нису попели. Иако обоЌица Ќош нису завршили кариЌеру. А зашто би завршили? Усик Ќе победио Џошуу на поене и постао неприкосновени шампион света у тешкоЌ категориЌи. Ломаченко лута из Ќедне тежинске категориЌе у другу, а пла"аЌу му толики хонорари да нерадо завршава кариЌеру.
  И у САД изборна кампа®а. Доналд одлази после два мандата, а ниЌе баш здрав да се пе®е у тре"и. Млади се кандидуЌу за председника. Од демократа, веома лепа гувернерка од тридесет и девет година - вероватно наЌмлађа дама председничких кандидата. Од републиканаца, такође од младих генерала-хероЌа рата против Ирана.
  Променила се генерациЌа политичара у САД.
  У РусиЌи Ќе Путин могао и могао да победи Зеленског, али Ќе очигледно изгорео на послу. Пренапон Ќе учинио своЌе! А шта Ќе хтео - преце®ивао Ќе снагу, ниЌе веровао окруже®у. А можда чак и зависник. После одласка НазарбаЌева, у ЗНД Ќе отишао Ќош Ќедан талас - демократизациЌа. Казахстан Ќе постао парламентарна република. Лукашенко Ќе некако сум®иво нестао у БелорусиЌи. И председник Ќе такође постао фигура.
  Дошао Ќе Ќош Ќедан талас. Ве" у ТурскоЌ парламент Ќе устао против Ердогана. Клатно се за у ало у другу страну.
  Зеленски Ќесте променио устав у корист више аутократиЌе, али на Западу га дожив аваЌу као свог човека! Да, референдуми се одржаваЌу стално. И постоЌи права слобода говора.
  У сваком случаЌу, за сада нема посебних проблема да Зеленски победи у другом кругу. НаЌвероватниЌе, Медведев "е у"и у други круг - административни ресурс може да победи ниску популарност и не баш успешну владавину. Многи су такође приметили сличности са изборима у УкраЌини - много председничких кандидата, вођство Зеленског, низак реЌтинг власти и висок антиреЌтинг.
  Да ли би Зеленски могао да победи Путина Ќе друго пита®е, али Медведев се очигледно ниЌе повукао за улогу лидера нациЌе. А демократиЌа Ќе овде ве" играла против власти.
  Медведев ниЌе могао посебно да се уклопи у борбу. Он нема таЌ карактер. НиЌе прави борац!
  Али проблем свих аутократиЌа Ќе што наследници нису баш добри! Обично диктатор за собом стави слаби"а - да не збаци! Као што Ќе, на пример, наследник НазарбаЌева био ограничен у власти. И не смета му - меко"а!
  А Владимир Зеленски Ќе, у сваком случаЌу, дошао на власт из опозициЌе и ниЌе слаби".
  Мора се ре"и да Ќе Путин такође важио за меканог и слабашног, па Ќе због тога постав ен за председника, после бучног єе цина. Али, како се испоставило, у тихоЌ мочвари постоЌе ђаволи!
  А онда се испоставило да то ниЌе била таква мочвара и тиха. Али Медведев, изгледа, ниЌе вук у овчиЌоЌ кожи, ве" заиста природна овца. И не могу скупити снагу.
  Жириновски Ќе вређао Зеленског псовкама и каж®ен. Неколико десетина председничких кандидата повукло се у корист Медведева, али то Ќе учинило мало или ништа. Од познатих коЌи Ќе глумио био Ќе боксер Денис Лебедев. Заиста Ќе напредовао технички. А било Ќе и привредника, малих културних личности. Од писаца, само Ќе СергеЌ ЛукЌаненко глумио у корист Медведева. Остали су желели да буду унапређени. И сви су веровали у сре"у.
  Медведев Ќе прилично порастао. Али постоЌала Ќе нада да "е воЌска, затвор и полициЌа гласати како Ќе наређено. Плус, подми"ива®е бирача. И наравно превремено гласа®е. И овде су ве" сви изгледи за успех.
  Да, то Ќе подстакло поЌачану активност власти. ДаЌте рано гласа®е. И наравно има лажних. И же а да се гласа срцем.
  За разлику од избора 1996. године, Медведев ниЌе успео да пове"а своЌ реЌтинг. Мора се ре"и да Ќе и єе цин имао сре"е. Конкретно, Џохар ДудаЌев Ќе случаЌно умро. Каква га Ќе мува уЌела, не предузимаЌте уобичаЌене мере предострожности током позива. Уосталом, да се ово догодило мало раниЌе, не би имали времена да ударе. А мало касниЌе, покривали би само антену, а сам Џохар би био на безбедноЌ уда ености. Таква сре"а у рату и за пропаганду.
  И овде не можете завршити ДудаЌева. И нема Радуева коЌи Ќе тако глупо ухва"ен уочи председничких избора у РусиЌи. Али ДудаЌев млађи не жели да умре током избора. И уопште, очигледно Ќе триЌумвират наследника: єе цин, Путин, Медведев - прекинут...
  Процурели су покушаЌи куповине бирача и изазвали су нови скандал. ПатриЌарх ниЌе никога подржао, аргументуЌу"и: БожиЌе Ќе БожЌе, а "есарово Ќе "есарско. Генерално, под єе цином Ќе некако било лакше. И православна црква Ќе из неког разлога стала на страну єе цина, коЌи Ќе ве" деловао потпуно безнадежно. И индустриЌски кругови.
  А сада су руски олигарси почели да флертуЌу са Зеленским. По свему суде"и, Медведев се не може поди"и.
  И расположе®е у медиЌима Ќе почело да се ме®а. Зеленски Ќе све више хва ен. Жириновски Ќе ве" почео да каже да Ќе ®егов име®ак заправо диЌамантски човек.
  Медведев Ќе поново удвостручио плате и пензиЌе. Али руб а Ќе потпуно пропала. И инфлациЌа Ќе кренула. И тарифе су порасле.
  Чак Ќе морао, тражи заЌам од ММФ-а. А нафта и гас су све ЌефтиниЌи и ЌефтиниЌи.
  Иран, Венецуела, ЛибиЌа, СаудиЌска АрабиЌа пове"аваЌу извоз. А такође Ќе у САД уведен нови начин експлоатациЌе шкри аца. Цена Ќе нагло пала.
  А онда долази до економске рецесиЌе и немира у Кини. Па, разум иво Ќе - уморан од доминациЌе Комунистичке партиЌе. А Кинези хо"е слободу и вишепартиЌски систем!
  Влада се мало променила у ИндиЌи. Дошло Ќе до покушаЌа државног удара и успостав а®а диктатуре.
  КонфронтациЌа на Кавказу Ќе нагло порасла. Немири су почели и у Сибиру. Посебно су се поЌачали сепаратисти.
  У БританиЌи Ќе партиЌа победила на изборима: "Ренесанса", међутим, у коалициЌи са лабуристима. Кра ица Елизабета Ќе Ќош жива, али Ќе обе"ала да "е оти"и на стогодиш®ицу, након чега "е бити одржан референдум о укида®у монархиЌе. И оснивачка канцелариЌа председника БританиЌе.
  Француска Ќе немирна. Уместо Макрона победила Ќе Мери Липен, а покушано Ќе да се успостави диктатура. Али сами Французи не знаЌу шта хо"е, инсценирали су нови МаЌдан. Да, без преседана по обиму. А МариЌа Ќе била принуђена да напусти своЌе радикалне планове да протера Арапе и друге. Онда Ќош горе, врховни суд Ќе поништио председничке изборе, а Мери Ќе ухапшена.
  У ФранцускоЌ су расписани и ванредни избори. То Ќе, као и увек, свуда неред.
  У БелорусиЌи су, напивши се Лукашенкове тираниЌе, одржали референдум и генерално елиминисали место председника. Република Ќе постала парламентарна, а нови премиЌер Ќе рекао да може до"и до придружива®а РусиЌи. Али после тамош®их председничких избора. Зеленски Ќе веома популаран у БелорусиЌи.
  У Казахстану су се односи између председника и парламента погоршали. ПостоЌала Ќе прет®а импичментом. Али брзо су пристали, али Ќе мо" шефа државе била Ќош ограничениЌа.
  Медведев Ќе постаЌао све нервозниЌи. Ближили су се избори, а реЌтинг Зеленског Ќе био неколико пута ве"и. Истина, он не побеђуЌе у првом кругу, али у сваком случаЌу, Медведев пролази. ПостоЌи само калкулациЌа преварити или нокаутирати.
  Одржан Ќе таЌни савет. Окуп ени милиЌардери РусиЌе.
  Медведев Ќе отворено рекао:
  - Хо"ете да страни УкраЌинац добиЌе огромну мо" председника империЌе?
  Дерибаско Ќе логично приметио:
  - Хтели ми то или не, са било коЌом влаш"у морамо да се снађемо! Зеленски ниЌе комуниста, и ... Ово ниЌе ЗЌуганов, коЌи нам ни у ком случаЌу ниЌе одговарао!
  Медведев Ќе суво рекао:
  - Порез на доходак у УкраЌини Ќе много ве"и него у РусиЌи!
  Роман Абрамович се закикотао и приметио:
  - А ко зна и сматра наше приходе! Уз то, тамо су недавно сма®ени и скоро изЌедначени са нашима!
  Прохоров Ќе са осмехом одговорио:
  - Владе се ме®аЌу. Ми остаЌемо! Шта можете препоручити?
  Медведев Ќе гракнуо од беса:
  - Не веруЌем да Ќе єе цин поштено победио!
  Дерибаско Ќе хладно одговорио:
  - Да ЗЌуганов ниЌе єе цинов ривал, онда би Борик заиста имао мале шансе. Али  уди су и да е добро памтили "чари" комунистичке власти. Наиме: празне полице, картице, купони, визит карте, дуги редови, плата од пет долара месечно. Наравно, нико ниЌе хтео да се врати у ова паклена времена. Да, чак и да изгубите спектакл, и политичке емисиЌе, као и филмове са сексом, и Ќош много тога. Народ Ќе желео слободу. И гласали су не за єе цина, ве" против Страшила ЗЌуганова. И Зеленски не"е уплашити народ. За разлику од Путина, он не"е угасити емисиЌу Кукли, а не"е  уде да став а на карте. Само деведесет шеста година се не може поновити. єе цин Ќе украо пет-шест одсто, али победио са тринаест! Тако скоро поштено!
  А Зеленски иде са таквом разликом да га не можете победити!
  Медведев Ќе викнуо:
  - Бацили су ме! Цонспиред!
  Роман Абрамов Ќе приметио:
  - Мада "е нам санкциЌе бити скинуте! А ти си медвед... Ве" си зарадио пензиЌу!
  Медведев Ќе просиктао:
  - Гори у паклу!
  Прохоров Ќе логично приметио:
  - Не постоЌи пакао! ПостоЌи само страшило, да скуп а новац!
  Медведев збу®ено упита:
  - Да? И да Бога нема?
  Прохоров се осмехну и одговори:
  -КоЌи бог? Они то другачиЌе представ аЌу!
  Роман Абрамович Ќе предложио:
  - Могу направити нову веру! Ко Ќе богат, Бог га воли! Ко Ќе од свих наЌбогатиЌи, ®ега Бог наЌвише воли!
  Медведев климну главом.
  - Логично! Али шта "е народ ре"и?
  Роман Абрамович се закикотао:
  - Ви можете образовати народ!
  Медведев прогунђа:
  Надам се да "емо остати приЌате и!
  Онда Ќе изашао из собе...
  Калеидоскоп догађаЌа Ќе наставио да бесни светом. ВиталиЌ Кличко се такође вратио у ринг и борио се на стадиону у КиЌеву. Борио се са МаЌклом ТаЌсоном. Два старца, веома познати и популарни. Па, зарадили су много новца. МаЌкл ТаЌсон Ќе, наравно, пристао на тучу, пошто Ќе скоро био просЌак.
  Чак и ако Ќе млађи и што Ќе наЌважниЌе у много бо оЌ форми, ВиталиЌ Кличко га Ќе буквално победио. Владимир Кличко Ќе рекао да и да е жели да освоЌи титулу апсолутног шампиона света и да се бори са Усиком. После тога "е оборити све рекорде поставши наЌстариЌи апсолутни шампион света... И може да се смири. Шта Ќош може да победи? Џо Луис Ќе ве" побеђен, а Форман Ќе побеђен и четири пута Ќе освоЌио светску титулу у тешкоЌ категориЌи.
  ВиталиЌ Кличко Ќе зарадио много новца од борбе, допунио ризницу и славу и имао релативно лаку борбу.
  Зеленски Ќе одликовао ВиталиЌа Кличка Златним орденом И е Муромеца. И ово Ќе изазвало додатне симпатиЌе.
  У свету политике уопште, боксери су постали популарни. ФлоЌд МаваЌзер се кандидуЌе за председника СЌеди®ених Држава. формално независна. И са пристоЌном оценом. А шта Ќе са милиЌардером, и непораженим боксером, и црнцем. Зашто не кандидат?
  ФлоЌд МаваЌзер Ќе подржао Зеленског на председничким изборима и обе"ао приЌате ство.
  Мало ФлоЌда Ќе желело реванш са Пакиом, и скупили су много новца за ово.
  Медведев Ќе очигледно губио тло под ногама. Да би створио неку нечувеност, именовао Ќе АнатолиЌа Кашпировског за министра здрав а са чином потпредседника владе. Што Ќе, наравно, снажан потез, али недово но. Иначе, АнатолиЌ Кашпировски Ќе постао наЌстариЌи министар и вицепремиЌер у историЌи РусиЌе. Да, рекордер! ДмитриЌ Медведев Ќе такође одликовао енглеску кра ицу Орденом Светог АндреЌа Првозваног, чак Ќе уручио звезду хероЌа ШоЌгуу. И лишио Ќе Горбачова наЌвишег ордена. Што, генерално, ниЌе тако лепо.
  И такође Ќе узео и вратио БериЌу у чин маршала. можда да привуче
  на ®иховоЌ страни ста иниста. А Борис Немцов Ќе постхумно одликован Орденом заслуга за ота¤бину првог степена. Да е, он Ќе своЌим декретом преименовао Волгоград у Ста инград. Такође кокетира®е са ста инистима. Али и либерали. НоводворскаЌа постхумно доделила титулу ХероЌа РусиЌе и ... Ста ина!
  Медведев Ќе постхумно уручио и Орден Светог АндреЌа Првозваног єуриЌу Гагарину. И вратио Ќе Орден победе Леониду И и Бреж®еву. Неочекивано, Медведев Ќе златну звезду хероЌа РусиЌе уручио и ГариЌу Каспарову.
  Такође флертуЌе са либералима. И са комунистима. И ваше и наше.
  Медведев Ќе папи Фра®и Првом уручио и Орден Светог АндреЌа Првозваног.
  Такође веома великодушни поклони "великог владара"! Поред тога, Медведев Ќе изненада поново снизио старосну границу за пензиониса®е и за мушкарце и за жене на педесет пет година. Што се показало као сензациЌа. И опет пове"ане пензиЌе.
  Шта радите уочи избора.
  Поред тога, вршилац дужности председника доделио Ќе Владимиру Жириновском чин генерал-потпуковника. Као, за верну службу, узмите са рамена господара. А ®егов син Игор Лебедев Ќе неочекивано постав ен за министра спо них послова, уместо старог и нево еног на Западу Лаврова.
  Медведев Ќе понудио Демушкину и место шефа министарства унутраш®их послова, али Ќе ауторитативни националиста то одбио. Од нових именова®а, сензациЌа Ќе била именова®е КсениЌе Собчак за министра културе. Она Ќе, видевши да Ќе ®ен реЌтинг прилично мали, пристала. Али она Ќе такође тражила место вицепремиЌера. Медведев Ќе пристао на ово.
  И єавлински Ќе учествовао на изборима, али се потпуно разболео и повукао се из здравствених разлога.
  Вршилац дужности председника доделио му Ќе и звезду хероЌа РусиЌе.
  Михаил КасЌанов Ќе добио Орден заслуга за ота¤бину првог степена и зва®е почасног економског саветника. За шта се повукао у корист Медведева. Али ово су веома мали дели"и процента.
  СергеЌу Кова еву Ќе понуђен министар спорта, али му се то чинило недово но.
  Дошло Ќе до сукоба са председником уставног суда. Зоркин Ќе коначно отишао. Али коме дати такав пост? По могу"ности жена! И понудили су Аллу Пугачеву.
  Али позната певачица Ќе то одбила, наводе"и да то ниЌе за ®у. Медведев ЌоЌ Ќе ипак предао звезду хероЌа РусиЌе. Иако Ќе Алла одбила да делуЌе у ®егову корист.
  Али ко "е бити председник уставног суда? ПозициЌа Ќе заглав ена. ШоЌгу Ќе такође одбио - не ®егов профил!
  Дима Билан Ќе неочекивано пристао. Мада наравно Ќош увек ниЌе чи®еница да Ќе ово ®егов профил! И наравно, бити певач Ќе исплативиЌе и много забавниЌе него бити председник уставног суда.
  Медведев Ќе, у сваком случаЌу, то брзо схватио и предао звезду хероЌа РусиЌе.
  Дима Билан Ќе, међутим, рекао да Ќе ово само шала. Међутим, уз опште одобрава®е, Људмила Путина Ќе именована за председника уставног суда. Био Ќе то снажан потез, с обзиром на Путинову популарност у РусиЌи, али Ќе ве" донекле каснио и ниЌе могао да спасе Медведева.
  Иако су напори учи®ени титански. Али цене су расле, руб а Ќе падала, талибани су напредовали у Та¤икистану, и ниЌе било шта да убеди бираче.
  ГенадиЌ ЗЌуганов Ќе у послед®ем тренутку постав ен за првог потпредседника владе задуженог за социЌални блок. Али ово Ќе ве" мртав облог.
  И сам ЗЌуганов Ќе ве" потпуно изгубио своЌе бирачко тело.
  Уочи гласа®а, ДегтЌарев Ќе именован за генералног тужиоца. Такође председнички кандидат из Либерално демократске партиЌе.
  Медведев се ускомешао и тражио нове путеве. єедан од спектакуларних предизборних потеза било Ќе уруче®е специЌалне златне меда е имена Жукова свим ветеранима Великог ота¤бинског рата. И милион руских руба а. Али остало Ќе врло мало ветерана Великог ота¤бинског рата.
  Медведев Ќе ТерешковоЌ одликовао и Орден Светог АндреЌа Првозваног. Да док постоЌи прилика, зашто не наградити? Дакле, АнатолиЌу Карпову се може дати хероЌ РусиЌе. Он Ќе велики шахиста! И А ехин, и Ботвиник, и Тал и Спаски, Тигран - постхумно "е доделити награде - уопште ниЌе лоше!
  Звезде хероЌа РусиЌе - то Ќе кул!
  Лепо Ќе давати награде и делити меда е. И ако Ќош успоставите ред по имену Путин. Читава четири степена: четврти - бронзани, тре"и - сребрни, други - златни, први - злато са диЌамантима!
  То Ќе проналазач Медведева.
  Међутим, ни ово ниЌе дово но. Зеленски такође успостав а нове поретке. Ред, на пример Тарас Шевченко. Или Тарас Булба! Или Гого ! А шта да ситниш. И орден по имену Кожедуб! Ово Ќе снажан потез Зеленског да удово и левим снагама. Уопште, наравно, Зеленски ниЌе комуниста, па чак ни левичар. Дакле, можда Ќе у нево и. Али комунисти у РусиЌи нису нашли вођу.
  И шта више, АндреЌ Нава ни? Некако су сви заборавили на ®ега. Зар се ниЌе кандидовао за председника? Али АндреЌ Нава ни ве" дуго ради у тиму Зеленског и ве" Ќе учинио много у борби против корупциЌе у УкраЌини.
  Дакле, Ќош нико ниЌе умро! А у току Ќе процес спаЌа®а два братска народа и општи избор вође нациЌе.
  АндреЌ Нава ни "е такође опрати Зеленског... Он Ќе, као и обично, на путу.
  И енергично делуЌе уз махнит притисак.
  И притом врло суптилно, да не би уплашили бираче. Уопште не у Трамповом стилу.
  А у свету долазе нова времена - сигурниЌа и мирниЌа. У СаудиЌскоЌ АрабиЌи почи®у демократске и секуларне реформе, а верски екстремизам генерално Ќе®ава. Заиста, многи могу на интернету да ослоне на контрадикциЌе између Кур'ана и науке и мисле: зашто то раде? КоЌи су разлози да се Куран и БиблиЌа сматраЌу БожЌом речЌу?
  Када  уди почну да размиш аЌу и постав аЌу пита®а, више нису тако непромиш ени. У ствари, зашто настаЌе век? Више као страх од смрти! И тако се мало  уди плаши да умре док се не разболи!
  Медведев Ќе уочи избора подигао уплате за болничке билтене и накнаде за инвалиде. А такође Ќе пове"ана производ®а тенкова ...
  Медведев Ќе, да би се показао као патриота, значаЌно подигао летвицу воЌних издатака. У сериЌску производ®у пуштен Ќе тенк "Медвед", наЌтежи од монструма, тежак више од сто тона и нуклеарни реактор уместо мотора.
  ПроЌекат "Медвед" Ќе развиЌен под Путином, по ®еговом личном наређе®у. Требало Ќе да направи чудовишни тенк за застрашива®е. Испоставило се да Ќе аутомобил веома тежак и скуп, са вишеслоЌним оклопом и два бомбардера на ракетни погон.
  Карактеристика аутомобила била Ќе ®егова брзина од више од сто километара на сат, са тежином од сто педесет тона и колосалном резервом снаге захва уЌу"и нуклеарном реактору.
  Истина, током трча®а догодио се Ќош Ќедан несре"ни инцидент - гусеница Ќе пукла. И опет Ќе утисак покварен. Медведева су буквално исмевали.
  А онда се са вршиоцем дужности председника догодила Ќош Ќедна епизода - не можете то намерно замислити. Када Ќе Медведев покушао да сруши дрво пред дрвосечама, оно Ќе пало право на празничну трпезу са храном. Тако се несре"ни привремени шеф РусиЌе поново осрамотио.
  Да, Медведев заиста ниЌе имао сре"е. Такво богатство Ќе хировита: Ќедно даруЌе, друго вређа. Да ли Ќе заиста тако лоше, на пример, био НиколаЌ ИИ, али су га више силе заиста увредиле. Дакле, код Медведева, генерално, интелигентне особе, све Ќе буквално пало из руке.
  ПокушаЌи да се нешто уради наилазили су на отпор и нешто тврдоглаво.
  Чинило се да се Медведев трзао у тига®у. А онда су се поЌавили и други проблеми. У корупционашком скандалу поЌавио се и в.д.
  И овде, наравно, АндреЌ Нава ни ниЌе могао без. ОваЌ момак "е увек одговарати!
  Добио Ќе такав убиствено компромитуЌу"и материЌал о Медведеву и ®еговоЌ прат®и - скандал се показао невероватним. Укратко, прославили су се и Нава ни и они коЌи су пали под ®еговим слом ивим ударцем.
  Али Медведев Ќе морао да се оправдава и да обрише п увачку. И шта само што ниЌе излило на ®ега. Не избори, ве" Ќедноставно ужас.
  На дан гласа®а, Медведев Ќе стигао под стражом. Видело се да Ќе суморан и несигуран. Руке дрхте када Ќе узео листи". У свом послед®ем налогу, в.д.председника Ќе утростручио плате воЌсци и полициЌи. И пет пута ве"а пензиЌа!
  АнастасиЌа Орлова Ќе, међутим, духовито задиркивала кандидата за улогу диктатора:
  - Тешко Ќе седети на баЌонетима! Ево он став а кеш Ќастук!
  Након што Ќе терминатор девоЌка узела и показала смокву, уз помо" голих прстиЌу.
  АнастасиЌа Ќе, наравно, девоЌка, коЌа, Ќедном речЌу, не"е стати у ®ен ¤еп. Духовит, снажан, хладан, харизматичан.
  И толико момака се за убило у ®у. Штавише, АнастасиЌа Ќе веома темпераментна плавуша и не иде у кревет, а да не изабере новог човека за но". Наравно, бира лепше, атлетске, напухане мушкарце, понекад чак и веома младе. Али дефинитивно другачиЌе. Изгледа да Ќе напето. И нико не сматра овог страшног ратника курвом.
  Напротив, за тако снажну и миши"аву жену изгледа веома кул.
  АнастасиЌа Ќе такође гласала и узела гласачки листи" голим прстима своЌих грациозних ногу, а ово Ќе цела ролна, где Ќе тешко на"и презиме, и ставити се без непотребних предрасуда. Па Ќасно Ќе за кога!
  После тога, голих прстиЌу, показала Ќе крупну фигуру!
  Володимир Зеленски Ќе дошао да гласа на бициклу. Скочио, уврнуо. Као и увек, борбен Ќе и темпераментан. Прави Наполеон Бонапарта.
  И наравно гласали како се очекивало жустро.
  Владимир Кличко се ниЌе повукао са избора. А гласао Ќе и за себе и стиснуо песницу на Медведева.
  НиколаЌ ВалуЌев Ќе у послед®ем тренутку добио од Медведева звезду ХероЌа РусиЌе и место министра унутраш®их послова. єедва успео да се повуче. Иако Ќе одбио да каже за кога Ќе гласао.
  Овде су гласали многи: и Ала Пугачева и СураЌкин...
  Жириновски, наравно, ниЌе могао да не примети. Узео Ќе и поцепао портрет Владимира Зеленског одмах на бирачком месту и обе"ао да "е га, доласком на власт, сигурно стре ати.
  Дима Билан Ќе певао током гласа®а:
  - Све немогу"е, можда знам сигурно! Би"е изабран Билан, он Ќе беспрекоран витез!
  Онда су се поЌавиле друге звезде.
  Гари Каспаров Ќе рекао да се власт ме®а, а да "е Медведев оти"и и да "е се с ®им коначно завршити ера Путина.
  Истовремено, бивши светски шампион рекао Ќе да ниЌе против да се обнови шаховска кариЌера. И оборити Стеинитзов старосни рекорд. И да "е РусиЌа ускоро добити достоЌног и демократског лидера, а ера царева "е коначно потонути у прошлост.
  И да Ќе Гари Каспаров измислио своЌ шах, коЌи "е ускоро постати популаран у целом свету.
  И показао ми Ќе таблу са сто "елиЌа. Има нове броЌке. По два ша ив¤иЌа: поред кра а и кра ице. Штавише, шала хода као кра ица, али биЌе само као витез. И два стрелца на ивици уместо пешака. Стрелци се кре"у као пешаци, али удараЌу укосо за цела два по а. Истина, због чи®енице да су на самоЌ ивици табле, ®ихова вредност Ќе донекле сма®ена. Али они се такође могу претворити у било коЌи облик.
  Шах ГариЌа Каспарова Ќе несум®иво привукао паж®у  уди и новинара.
  Нава ни Ќе обе"ао да "е Каспаров дефинитивно постати министар.
  Гласао Ќе и АнатолиЌ Карпов. Али он Ќе ве" стари бивши шампион, па Ќе обе"ао само да "е саветовати. И рекао Ќе да, наЌвероватниЌе, долазе велике промене. А шта "е бити бо е сутра него Ќуче!
  Медведев Ќе на дан избора саопштио да Ќе траЌа®е минималног одмора у РусиЌи пове"ано на тридесет радних дана и да су све жене коЌе су родиле десеторо и више деце од ®ега добиле награду: звезду хероЌа Руске ФедерациЌе.
  Нови популистички потез, и морам ре"и прилично снажан. Али прекасно. Поготово на дан избора, Ќасно Ќе да Ќе ово само посао за Ќавност.
  Медведев Ќе очигледно губио тло под ногама... Његова неукло®ива мо" Ќе била веома уморна од свега.
  Народ Ќе хтео да изађе из Путинове колотечине, а жеђ за променама Ќе била зрела. Плус, испоставило се да Ќе очигледна Медведева неспособност да буде Ќака личност.
  Зеленски Ќе, постижу"и поене, делуЌу"и без непотребног популизма и обе"а®а, самоуверено ишао напред.
  С обзиром на излазне анкете, рекли су да Ќе он изразити фаворит. Али да ли "е Медведев про"и у други круг, друго Ќе пита®е! До сада су Владимир Кличко и СергеЌ Кова ов, као и Грудинин, могли да изазову ово место са ®им.
  ЗЌуганов Ќе гласао послед®и. Стари, болесни, бивши председник Комунистичке партиЌе Руске ФедерациЌе, нашкрабао Ќе Грудиново име и уздахнуо. Да, ово ниЌе лако бреме постати први вицепремиЌер РусиЌе за скоро осамдесет година. Да ли му треба?
  И ЗЌуганов, тешко дишу"и, грак"е:
  Опет "емо у борбу
  За мо" совЌета...
  И као Ќедан умиремо
  У борби за то!
  И отетурао из кабине. Не, он "е поднети оставку што пре.
  Ближило се време, а тек почи®у да стижу и први подаци о председничким изборима. РусиЌа Ќе била на ивици великих промена. У БелорусиЌи Ќе било и митинга и захтева за савез са РусиЌом. Све Ќе постаЌало све бесниЌе и узбуд ивиЌе.
  Излазност на председничким изборима у РусиЌи достигла Ќе рекордних у историЌи алтернативних избора од скоро деведесет одсто.
  И управо су обЌавили да су гласачке кутиЌе отворене, и почело Ќе преброЌава®е гласова са Далеког истока.
  . ПОГЛАВЉЕ 3
  Резултати првог круга потекли су са Далеког истока. Како су говорила сва истражива®а Ќавног м®е®а, Зеленски Ќе сигурно пред®ачио. Медведев чак ниЌе био ни други. За друго место борили су се Грудинин и Владимир Кличко. На листи Ќе Ќош било око две стотине кандидата, па су се распршили гласови. Међутим, Зеленски Ќе у Сибиру постигао скоро педесет посто и могао Ќе чак да рачуна на победу ве" у првом кругу.
  Медведев Ќе говорио у своЌим срцима:
  - Хтели су наЌбо е, али су гласали из забаве!
  Зеленски Ќе био лаконски:
  Истина Ќе победила!
  Подаци о изборима су се стално ме®али, али Ќе прво место Зеленског са великом разликом остало непроме®ено. Друга ствар Ќе што су Грудинин и Кличко благо потонули. А Медведев Ќе почео да заузима друго место, међутим, са више од три пута предности од лидера. НаЌвише од свега, вршилац дужности председника добио Ќе у ЧечениЌи, у воЌсци, истражни притвор. Па Ќасно Ќе. Посебно у затвору. Тамо Ќе теже пратити преброЌава®е гласова.
  Медведев Ќе, међутим, ослободио много затвореника и пове"а®е ниЌе било толико значаЌно колико Ќе очекивао.
  Али тешком муком смо успели да уђемо у други круг. Иако Ќе Зеленски узео скоро четрдесет одсто укупно, Медведев Ќе Ќедва сакупио тринаест. Да, чак и уз подми"ива®е бирача, и прекршаЌе. Да, ДмитриЌ Анато евич се показао прилично слабим. Тре"и Ќе био Владимир Кличко. Каква мала сензациЌа, четврти Грудинин. Пети, коЌи Ќе такође неочекивано прошао Диму Билана. Шести Ќе био СергеЌ Кова ов, иако Ќе ®егов реЌтинг био висок. Жириновски овога пута ниЌе ушао ни у првих десет. Истина, Медведев му Ќе одмах доделио чин генерал-пуковника за верну службу и звезду хероЌа РусиЌе.
  Таква утешна награда ®еговом верном слузи. Да е, Дима Билан Ќе добио звезду хероЌа РусиЌе и Орден заслуга за ота¤бину првог степена.
  Али Дима Ќе рекао да ионако не"е подржати Медведева. Међутим, на рачун Зеленског, позициЌа Ќе такође неЌасна. Отворено у корист Зеленске, само Ќе Владимир Кличко позвао на гласа®е. Штавише, оваЌ боксер Ќе рекао да "е се борити у Москви, са олимпиЌским шампионом 2020. године. И да му разлика у годинама не смета. Да Ќе Владимир Ќак и мотивисан као и увек.
  Медведев Ќе, међутим, звезду хероЌа РусиЌе уручио Владимиру Кличку и ВиталиЌу Кличку. Као, он Ќе поштен момак. Ви сте бра"о много учинили за бокс, посебно Владимир.
  ВиталиЌ Ќе рекао да Ќе наЌгоре у вези са МаЌданом то што због ®ега ниЌе оборио Холмсов рекорд. И тако Ќе имао сваку прилику!
  И одЌедном Ќе ВиталиЌ пожелео да упозна Гассиева у КиЌеву. Што Ќе изазвало извесно узбуђе®е. А зашто не покушати?
  И СергеЌ Кова ов Ќе желео да настави кариЌеру, подсе"аЌу"и да Ќе Хопинс у стариЌоЌ доби осваЌао светске шампионе и уЌеди®ене титуле. И да за сада ни Зелески ни Медведев не планираЌу да раде у влади. И хо"е да се бори.
  Момци су били заиста мотивисани. Од осталих боксера, Дима Бивол Ќе изразио же у да се бори са Ковалевом.
  Медведев Ќе преговарао са Грудином. Обе"ао му Ќе златне планине. Грудинин ниЌе желео ништа ма®е од места премиЌера. Неочекивано, стариЌи ЗЌуганов Ќе подржао Медведева и позвао Грудинина да се придружи тиму в.д. Али онда су настали проблеми и раскол у редовима комуниста. Што се ниЌе допало обоЌици кандидата.
  Али СергеЌ Удалцов се огласио за Зеленског. Као, од два зла морамо изабрати коЌе Ќош нисмо знали!
  НиколаЌ ВалуЌев понудио Ќе Зеленском и Медведеву савез: председник Зеленски - премиЌер Медведев. Шта су олигарси волели! Штавише, подсетили су да постоЌи неизречена тачка уЌеди®е®а: да "е различите зем е имати премиЌере и председнике од своЌих.
  А пошто Зеленски побеђуЌе на председничким изборима, онда би представник РусиЌе требало да постане премиЌер. Али Медведев Ќе и да е у другом кругу.
  Зеленски Ќе, међутим, рекао да "е премиЌер бити из РусиЌе, али не и Медведев! Зато што су се Руси заситили ®еговог управ а®а. И шта треба, способниЌи у привреди и са успешним, а не промашеним искуством попут Медведевог!
  Подаци анкете су показали да ве"ина Руса не жели да види Медведева као премиЌера. ТачниЌе, скоро деведесет одсто Ќе било против.
  Рогозин се неочекивано вратио из политичког непостоЌа®а и почео да се сматра могу"им премиЌером. Такође, многи Руси су желели да виде АндреЌа Нава ног за свог премиЌера.
  Тако се точак историЌе окретао све брже.
  У свету Ќе, наравно, Запад подржао Зеленског, Кина Ќе остала неутрална. Ве"ина зема а такође подржава Зеленског, коЌи Ќе важио за демократу и запад®ака. Али Медведев Ќе толико дуго био Путинов партнер. Разговарали су чак и о тандему двоЌице лидера. И Ќасно Ќе да Медведев уопште ниЌе тако бео и паху аст како жели да изгледа. У САД су и избори. Такмиче®е младог републиканца и младе демократке. И педесет-педесет шанса. Промене су могу"е и у Кини.Лидер Си има здравствених проблема. И изгледа да постоЌи шанса да га наследи демократскиЌи лидер.
  Генерално, кинеска олигархиЌа жели више слободе и демократиЌе, али се народ не забав а дово но. А какви избори, када се унапред зна ®ихов исход?
  Мода за диктатуру Ќе почела да нестаЌе. Сви су желели нешто више од тога да буду зупчаници.
  Зеленски Ќе персонификовао нове и промене, и успешне. И у РусиЌи Ќе то позитивно схва"ено. Људи нису хтели затворе, логоре, општи страх.
  ГенерациЌа се променила, а сви су желели промене. Чак и на Куби, где Ќе посрнуо омражени Кастров режим. Чак и да Ќе влада била под другим именом. И у СеверноЌ КореЌи жеђ за променама. Штавише, КореЌци су често говорили: монархиЌа ниЌе за комунизам! И да дебели диктатор мора да оде!
  Же а за променама широм света Ќе расла, а Зеленски Ќе био у овом таласу. И успешно напредовао!
  А у СеверноЌ КореЌи су биле протестне демонстрациЌе. КоЌе Ќе диктаторски режим пуцао из митра еза. Оно што Ќе био Ќош Ќедан показате  варварства коЌе Ќе владало на континенту.
  Трамп Ќе рекао да САД могу, реши"е проблем ове диктатуре силом. И да их нуклеарна бомба не"е уплашити. Да е, Трамп Ќе рекао да СЌеди®ене Државе ве" тестираЌу такво оружЌе да никаква термонуклеарна набоЌа не"е бити страшна.
  Али Трампово време истиче. И тако Ќе наЌстариЌи од председника. Штавише, након смрти Картера, чак Ќе постао наЌстариЌи чак и међу бившим председницима. Блимеи! А сре"а воли младост! Да Ќе Трамп за противника имао млађу жену, тешко да би Ќе уопште победио!
  Види се да закон карме каже: пут и сретно младима! Чак и када би се показало да Ќе Роналд Реган изузетак од правила!
  А релативно млади Горбачов се показао као неуспех. Чак и ако неко каже да Ќе Михаил СергеЌевич погрешио? Први владар СССР-а коЌи Ќе говорио  удским Ќезиком. И ниЌе га разумео народ! Или можда чак и не народ, ве" елита!
  О та сре"а! Колико Ќе сре"е имао Владимир Владимирович Путин, а колико Ќе постигао?
  А да Ќе НиколаЌ ИИ имао мало више сре"е - на пример, да Ќе адмирал Макаров остао жив, како би онда РусиЌа била велика и мо"на. Да ли би Кина постала ЖелторосиЌа и цео свет би се савио!
  И тако Ќе само Крим сам узет и увучен у конфронтациЌу са целим светом!
  А НиколаЌ ИИ Ќе, као суптилан дипломата, успео да се це®ка Цариград и Малу АзиЌу са савезницима.
  Па добро, сад Ќе све активниЌи феноменални Зеленски. А ближи се други избори овде.
  У УкраЌини Ќе све више весе а и оптимизма. Медведев Ќе, наравно, предложио телевизиЌске дебате. Иако има мало смисла. ПозициЌе вршиоца дужности председника РусиЌе нису превише чврсте. И нема шта да се хвали. Ни у економиЌи, ни у политици ни у рату. СитуациЌа се чак погоршала на Кавказу. И ништа се не може учинити. Ни сила ни дипломатиЌа не узимаЌу. Односи са Медведев евим окруже®ем постаЌу све неприЌате скиЌи. Нико овде кра а не схвата озби но. Иако Ќе кра  и да е на престолу.
  Олигарси, генерално, нису против Зеленског. Само припадници безбедности, тачниЌе, неки од ®их су незадово ни!
  ТаЌно, Медведев Ќе сазвао савет безбедности. У разговору Ќе било речи о томе да ли да се поништи други круг. На пример, да ли Ќе било крше®а? Наравно да Ќесу! И овоме можете на"и замерку, и поништити резултате избора. А зашто и потврдите ово преко Врховног суда. ИдеЌа се чинила сасвим разумном.
  ДмитриЌ Анато евич Медведев Ќе подсетио да Ќе своЌевремено у маЌу 1999. єе цин расправ ао о плану воЌног удара и растура®а Државне Думе!
  И скоро се десило. Истина, ни тада снаге безбедности нису имале Ќединство. Неки су рекли да Ќе бо а мека опциЌа: Врховни суд одбацуЌе процедуру опозива, због непостоЌа®а закона о смени руског председника. И док се оваЌ закон усвоЌи, а ово Ќе уставни закон, две тре"ине парламента и три четвртине Савета федерациЌа мораЌу да буду окуп ене. И исте"и "е мо"и мисли, а тамо и председник такође.
  Снаге безбедности су тада заиста обе"але да "е сарађивати са Врховним судом и решити проблем мирним путем. єе цин ниЌе баш желео да иде на воЌни удар са два одсто реЌтинга и пет срчаних удара. И снаге нису исте, и подршка ниЌе иста. Поготово 1993. године, Ќош увек Ќе постоЌала подршка  уди тог курса. А 1999. Ќе нестало. А са таквим резултатима ниЌе могло.
  Дакле, прођите кроз процес опозива, наЌвероватниЌе би се завршио без пуц®аве.
  Медведев Ќе апеловао на Врховни суд да поништи изборе.
  Али овде су, наравно, судиЌе почеле да приговараЌу. То "е, кажу, и ако избори буду поништени, ипак морати да се понови. А шансе Медведева "е бити само ма®е. И да, би"е грађанских немира.
  Дакле, кажу, ДмитриЌу Ќе бо е да прихвати да "е Зеленски постати председник РусиЌе. И покушаЌ да нађеш своЌе место.
  Штавише, многи су рекли да оваЌ кловн у УкраЌини не"е успети. И мора да Ќе успело! И не правите трагедиЌу, него од слонове муве.
  Медведев Ќе, после разговора са судиЌама и безбедносним званичницима, донео одлуку: да ипак изађе на изборе. И други круг. И заиста постоЌи начин на коЌи то функционише. Можда "е се ипак десити чудо. Али не? Тако да га не"е стрпати у затвор.
  Састанак милиЌардера Ќе рекао и да нису против демократиЌе. А да Зеленски ниЌе левичар и одговара им. И да е, да "е, коначно, све западне санкциЌе бити укинуте и РусиЌа "е се коначно вратити у светску заЌедницу.
  Послед®а ствар коЌа Ќе сада преостала Ќе одржава®е телевизиЌске дебате. Зеленски се сложио, али само на стадиону Луж®ики. Наравно да Ќе прихва"ено. То Ќе веома подсе"ало на ве" пређену етапу са Порошенком. Штавише, разлика у првом колу била Ќе Ќош ве"а. А антиреЌтинг Медведева Ќе колосалан.
  Али телевизиЌске дебате - дав еник се хвата за сламку. Послед®и састанак Ќе у петак, а избори су у неде у.
  Медведев се, генерално, спремао. Али чи®енице нису на ®еговоЌ страни. А Порошенково искуство Ќе показало да само реториком не можете да промените чи®енице. Као ни градоначелник Лужков, нису могли да победе, Ќедини пут у историЌи Москве када су централни телевизиЌски канали радили против актуелног шефа града.
  Али пропаганда ниЌе могла да надмаши достигну"а у економиЌи градоначелника Москве. Да, и не гласаЌте за КириЌенка, аутора подразумеваног! Али он Ќе био таЌ коЌи Ќе наЌвише унапређен. Пробачен Ќе вероватно наЌуспешниЌи кандидат против пословног директора.
  Међутим, руски медиЌи сада више воде кампа®у за Зеленског. У Медведева нико ниЌе веровао. Чак ни Врховни суд ниЌе хтео да разматра случаЌ пониште®а избора.
  Док Ќе суштина и случаЌ, стадион се скупио до врха. Буквално испу®ен.
  И било Ќе Ќасно да следи озби на полемика. Међутим, на лицу Медведева се видело да се скоро помирио са поразом. Али послед®и потез се мора учинити.
  Медведев Ќе уочи дебате именовао Владимира Жириновског за министра унутраш®их послова. Ово Ќе послед®и гест очаЌа. Али Жириновски, знаЌу"и да Ќе више од осамдесет одсто бирача спремно да гласа за Зеленског, ниЌе био нимало нестрп ив да се свађа са буду"им шефом државе. Иако Ќе, наравно, схватио да Ќе мало вероватно да "е на"и место у тиму Зеленског.
  Да, стари Владимир Волфовичу. Међутим, АнатолиЌ Кашпировски Ќе стариЌи чак и од министра здрав а и потпредседника владе. Али он такође ниЌе посебно же ан да води кампа®у за Медведева. Ипак, има шансу да остане у тиму. Године су велике и значе искуство. А физичка форма Ќе веома добра.
  НиЌе ни чудо што Ќе феномен Кашпировски.
  Дебата на стадиону почела Ќе размЌеном поздрава. И духовите примедбе. Али Зеленски Ќе изгледао свежиЌе, самоуверениЌе, убед ивиЌе и професионалниЌе.
  Медведев Ќе, с друге стране, био веома нервозан и расплакао се. НиЌе успео да буде убед ив. Да, и ствари су Ќако лоше у зем и. Народ Ќасно подржава Зеленског. Овде Ќе све тако набриЌано.
  Свака реч Зеленског Ќе пропра"ена аплаузом, а Медведев Ќе извиждан. Односно, постоЌи прави неуспех полемике.
  Медведев се трза и каже:
  - Имам искуство!
  Зеленски са осмехом одговара:
  - Са таквим искуством само код домара!
  Медведев Ќе одговорио:
  - Узели смо Крим са Путином!
  Зеленски Ќе духовито одговорио:
  - Лоповски стисак и кратке руке!
  И тако да е, било Ќе дебата, али Зеленски Ќе очигледно победио. Био Ќе много духовитиЌи и убед ивиЌи од Медведева, а сала се радовала.
  Одмах после телевизиЌске дебате, вршилац дужности председника РусиЌе донео Ќе указ о пове"а®у плата пет пута, а пензиЌа седам пута! Али то Ќе ве" изгледало као шала.
  Народ се само смеЌао Медведеву. Мада Ќе било Ќасно да уочи избора раде нешто друго!
  Медведев Ќе такође одлучио да Орденом Светог АндреЌа Првозваног додели и Ста ина и Ле®ина. Таква одлука Ќе, мора се ре"и, прилично мудра, али закаснела. ДмитриЌ Медведев Ќе очигледно желео да придобиЌе комунисте. А посебно ста инисти. Али истовремено Ќе узео и наградио звезду хероЌа Тухачевског. Такође изванредан потез и покушаЌ кокетира®а са либералима.
  Медведев се генерално трудио да угоди и нашим и вашим. Одликовао Ќе и патриЌарха и папу и вође хриш"анских вероисповести. Пре свега протестанти. Чак су и єеховини сведоци били вра"ени у своЌа права, али то ниЌе било од велике користи. СвеЌедно им Ќе забра®ено да гласаЌу, а генерално ова организациЌа умире!
  Медведев Ќе наградио и муфтиЌе и ламе. Трудио се да све привуче на своЌу страну. П усак меда а и ордена био Ќе изванредан. Истовремено, вршилац дужности председника уручио Ќе свим посланицима Државне думе бонус од по милион долара. Међутим, то га Ќе више уплашило него привукло  уде.
  Да е, Медведев Ќе покушао да успостави неколико нових ордена: Орден Петра Великог, Орден Ивана Грозног, Орден Александра Ослободиоца, Орден НиколаЌа ИИ и Орден Брусилова. Вра"ени су и ордени "Ле®ин" и "Ста ин".
  Медведев Ќе на оваЌ начин настоЌао да привуче разнолико бирачко тело. И поступаЌу"и по принципу: и ваше и наше! Али у овом случаЌу Ќе свеЌедност изазвала неповере®е у народ - кажу, политичка проститутка. Људи су као да су заборавили да Ќе и Путин на оваЌ начин кокетирао и са левицом и са десницом. А такође се трудио да буде свеЌед.
  Међутим, оно што Ќе дозво ено єупитеру ниЌе дозво ено бику! Путин Ќе некако од самог почетка, упркос трагу наследника омраженог єе циновог народа, уживао симпатиЌе и народа и елите. Чак су се и комунисти плашили да му се супротставе, и гласали су за одобре®е за место премиЌера без борбе и ценка®а.
  Али Медведев никада ниЌе уживао посебну  убав. Очигледно Ќе био превише интелигентан и у сенци Путина. Нико га ниЌе дожив авао као правог борца и владара. Уопште, после Путина, некако Ќе сваки наследник деловао као политички пату ак и био Ќе нешто друго. А Зеленског су дожив авали као харизматичног, попут принца из баЌке. И више не сви®а у ¤аку, ве" успешни владар коЌи Ќе УкраЌину извукао из мочваре, тачниЌе из Ќаме.
  Наравно, пре свега, УкраЌина Ќе страдала због прекида веза са РусиЌом. А овде Порошенко можда и ниЌе толико крив. Да се ово десило у БелорусиЌи, то би уопште био неуспех. По професионализму, украЌинска власт Ќе Ќака! У БелорусиЌи, напротив, постоЌе само улизици и Ќедачи Ќела. Путинов тим Ќе понекад наилазио на Ќаке личности - попут Рогозина или Ткачова, али су брзо укла®ане.
  Медведев Ќе, у сваком случаЌу, био човек коЌи ниЌе изгледао као рођени владар, па стога оваЌ цар ниЌе био баш прави цар.
  На неки начин Ќе личио на Горбачова, кога су обични  уди на Западу волели, али га сами нису волели. Делимично су, наравно, почели да не воле Горбачова због ®егове борбе са пиЌанством. Алкохоличари и пиЌанице, наравно, нису опростили недостатак вотке. Има винских нереда. А онда су цигарете нестале.
  Нема Горбачова, Ќасно Ќе да га нису волели не само због "елавости. Медведев се као премиЌер показао као веома слаб економиста. А чак и без Зеленског, имао би проблема да буде поново изабран.
  єедном Ќе Путин повукао Медведева за уши.
  Али сада Ќе Путин испао из игре - нарушио Ќе здрав е, возе"и ручно и преоптере"уЌу"и се хокеЌем. И да ли Ќе било потребно пе®ати се на лед у тако угледном добу. Поготово што ниЌе имао вештине у младости?
  Путин Ќе изгорео, пренапрезао се. А без ®ега нема ко да заустави Зеленског. Штавише, сам Путин Ќе водио кадровску политику тако да му ниЌе остао достоЌан наследник. Као Ста ин, коЌи Ќе натерао Хрушчова да га наследи, и банкротирао. А овде Медведев уопште ниЌе адекватан вођа руске империЌе.
  У суботу пред изборе на свим руским ТВ каналима приказан Ќе филм о Зеленском. Наравно у сврху дискредитациЌе. Али изнето Ќе неколико чи®еница. А пропаганда Ќе показала своЌу немо". Да, и многи канали су коментарисали филм.
  Медведев Ќе доделио ордене многим генералима. Опет уређе®е звезданог пада.
  Неочекивано, установио Ќе и нови Ботвиников орден, три степена: бронзани, сребрни и златни. А такође и Орден А ехина. И такође бронза, сребро и злато.
  Медведев Ќе тада указом наЌавио да "е РусиЌа у року од четири године пре"и на професионалну воЌску. А век траЌа®а се сма®уЌе на шест месеци.
  Да е, вршилац дужности председника Ќе наЌавио да се ратним ветеранима и онима коЌи су служили на жаришту доде уЌу звезде хероЌа Руске ФедерациЌе. Оно што Ќе постало корак без премца.
  Медведев Ќе очигледно тражио место у историЌи. Да е, вршилац дужности председника Ќе постхумно одликовао Владимира Владимировича Путина Орденом победе и орденом Светог АндреЌа Првозваног и новооснованом великом диЌамантском звездом ХероЌа Руске ФедерациЌе.
  Ово Ќе ве" био послед®и покушаЌ да се игра на реЌтинг бившег руског идола. Као, Ќа сам толико година Медведев заЌедно са Путином - волите ме свим срцем и душом!
  Али Ќасно Ќе да  уди нису превише же ни да воле овог кандидата за диктатуру.
  А у но"и са суботе на неде у, ДмитриЌ Анато евич Медведев Ќе чак наЌавио и постхумно доде ива®е Владимиру Владимировичу Путину - титулу генералисимуса!
  Ово Ќе било стварно супер! Као, даЌем титулу идолу претходних година!
  Међутим, да ли "е то помо"и Медведеву? Тешко Ќе убедити човека да гласа за себе само хва е®ем бивших идола и доде ива®ем ордена. Колико год награда обасипаш, Путину не"еш вратити. И Ќасно Ќе да бившег цара нема и да долази нови цар из КиЌева.
  Међутим, Зеленски ниЌе задремао, а наградио Ќе и папу. Старац Фра®о Први благословио Ќе председника УкраЌине за нова достигну"а.
  А у БелорусиЌи Ќе проруска коалициЌа партиЌа ве" завршила прикуп а®е потписа, на референдуму, о уЌеди®е®у са РусиЌом. ОчекуЌе се гласа®е о томе. Међутим, за то ниЌе заслужан Медведев. И овде Ќе главна инициЌатива потекла од Зеленског - овог идола милиона.
  Дакле, сада Ќе Владимир Зеленски улазио у дома"и део...
  У Сибиру Ќе почело гласа®е. Излазност Ќе била велика од почетка. Људи су излазили на биралишта и смеЌали се. Било Ќе Ќасно да иду на промене. А оно што желе Ќе ново. Старо Ќе уморно и досадно.
  Чак Ќе и песма звучала уЌутру:
  Наша срца захтеваЌу промену
  Нашим очима Ќе потребна промена.
  У нашем смеху и у нашим сузама,
  И у пулсира®у вена!
  Промена, чекамо промене!
  Избори су одржани мирно, али уз огромну излазност. Људи перли на изборе у стадима. НиколаЌ Валуев Ќе био Ќедан од првих коЌи Ќе гласао. Он Ќе бацио листи" у гласачку кутиЌу и рекао:
  - ГласаЌте за нову!
  Следе"и се поЌавио Александар Поветкин. И Ќа сам гласао, и издао своЌе:
  - За руске богове!
  Следило Ќе гласа®е. Убацивали су листи"е у гласачке кутиЌе. И Дима Билан, и Алла Пугачева. ПоЌавио се и Лев Лешченко, наЌавио:
  - ГласаЌте за нову!
  НиколаЌ Башков Ќе певао:
  - Руски валцер, крила се дижу! Проле"е долази!
  А и лист Ќе спустио у урну.
  Онда су се поЌавили други момци... Зеленски Ќе дошао да гласа на скутеру и направио салто - сломио аплауз. Гласао чак и рецитовао:
  УпознаЌте пулс срца и вена,
  Сузе наше деце, маЌки...
  Кажу да желимо промене
  Скините са себе Ќарам тешких ланаца!
  И громогласан аплауз! Иако песме нису ®егове, ве" познати песник и писац Олег Рибаченко. Али сам Олег Рибаченко се претворио у дечака, а сада путуЌе у други свет.
  Затим су гласали други боксери: СергеЌ КовалеЌ, Денис Лебедев. Послед®и Ќе, после паузе, покушао да се врати. Али Ќе претучен, и на краЌу Ќе отишао.
  СофиЌа Ротару гласала у КиЌеву. И насмеЌао се много...
  Дошао Ќе и Владимир Жириновски. Он Ќе викао:
  - За нови пут!
  И б еснуо Ќе еполетама генерал-пуковника. ЗЌуганов Ќе на биралишта дошао у инвалидским колицима. И све време Ќе "утао.
  Грудинин Ќе гласао насмеЌан...
  Гари Каспаров Ќе одржао сесиЌу симултане игре и такође Ќе дао своЌ глас. Штавише, рекао Ќе да "е одиграти меч са Карлесоном. Тако Ќе АнатолиЌ Карпов одржао сесиЌу симултане игре.
  Иначе, Карпов Ќе ве" одликован Златним орденом Михаила Ботвиника.
  Па Ќе друго пита®е ко Ќе главни и наЌбо и од светских шампиона.
  Сигурно се много тога променило...
  А ДмитриЌ Анато евич Медведев поново Ќе изненадио све. Саопштено из институциЌе, орден назван по "Олег Рибаченко". Штавише, постоЌе четири степена одЌедном: четврти степен Ќе бронза, тре"и степен Ќе сребро, други степен Ќе злато, а први степен Ќе злато са диЌамантима!
  Овако Ќе кул испало!
  Луциферов Армагедон Ќе ве" изашао у биоскопе, а рекорди Аватара и Ратова звезда су ве" оборени. Олег Рибаченко постаЌе права к®ижевна суперзвезда!
  Медведев Ќе установио и к®ижевну награду Олега Рибаченка - са наградним фондом десет пута ве"им од Нобелове награде.
  А ово Ќе генерално веома кул!
  Медведев Ќе све више радио у неде у. Одликовао Ќе Олега Рибаченка Орденом Светог АндреЌа Првозваног и Звездом ХероЌа РусиЌе и великим диЌамантом Звездом ХероЌа РусиЌе, Орденом Победе. Ово Ќе био покушаЌ да се промени ток историЌе.
  Као, Ќа "у миловати Олега Рибаченка, и све "е бити супер! Истовремено, ®ему и маршалу да"у титулу Руске ФедерациЌе!
  А долази неде а... Ве" су познати први подаци излазних анкета коЌи говоре да Зеленски има преко осамдесет одсто.
  И ток информациЌа не"е престати ...
  Медведев Ќош не"е да гласа. Извође®е радова. Овде издаЌе наређе®е да Владимиру Волфовичу додели чин генерала армиЌе. Као, буди ми веран.
  Иако се чини да Ќе Жириновски ве" прешао на другу страну.
  Лев Лешченко Ќе постао министар без портфе а. Али то више ниЌе важно.
  Немири у Кини. Народ хо"е демократиЌу - уморан од деспотизма! Не живи човек само од хлеба!
  Хо"у да кажем не властима! И колико дуго можете држати дисциплину штапа у двадесет првом веку!
  НиЌе баш добро у Кини. Немогу"е Ќе и"и шинама комунизма и градити капитализам у недоглед. Потребне су неке промене. Да, и мена¤мент Ќе превише конзервативан.
  Осим тога, нова буржоазиЌа жели демократиЌу и краЌ полициЌске бруталности.
  Утицао Ќе и исцрп еност старомодних метода рада! Не желе"и да буду зупчаници у систему. Да, у Кини неде ом велики нереди потресаЌу систем.
  А у СЌеди®еним Државама жена има наЌве"е шансе да постане председница. Међутим, популарност ФлоЌда МеЌведера почела Ќе нагло да расте. ОваЌ непоражени боксер ве" се попео на прве врхове реЌтинга.
  Очигледно, САД су пропустиле нове победе, и нису желеле ни републиканца ни демократу на трон. ФлоЌд Ќе такође сЌаЌан!
  А онда опет телевизиЌске дебате.
  Ве" Ќе неде а увече. Бирачка места се ускоро затвараЌу.
  Коначно, Медведев се поЌавио у послед®ем тренутку. Журно бацио билтен у гласачку кутиЌу и отишао без речи. Сат Ќе откуцао - гласа®е Ќе завршено.
  До сада Ќе председник Медведев напустио Крем  и отишао у резиденциЌу у близини Москве.
  Са ®им су у таксиЌу две девоЌке. Било коЌа врста забаве.
  Наташа, коЌа Ќе седела са десне стране, упита:
  - Па, шта Ќе са Дима? Сада "е обЌавити ваш коначни неуспех!
  Медведев Ќе приметио:
  - Остало Ќе Ќош два месеца до инаугурациЌе. Дакле, за сада сам Ќош увек све, а Зеленски Ќе само председник УкраЌине!
  А онка, седе"и са десне стране, примети:
  - А инаугурациЌа може да се убрза! Ваша мо", ДмитриЌе Анато евичу, Ќе готова!
  Медведев Ќе моле"иво упитао:
  Али ви девоЌке то можете!
  Наташа се намршти и упита:
  - Шта можемо?
  Медведев Ќе самоуверено изЌавио:
  - Спречите инаугурациЌу!
  Наташа се насмеЌа и одговори:
  - И како?
  Вд председника Ќе одлучно одговорио:
  - Као да ни сам не знаш!
  Наташа Ќе  утито одговорила:
  - Не"емо убити Зеленског!
  Медведев Ќе одмах приговорио:
  - Па шта Ќе убити! Само се побрини да он сам одбиЌе круну!
  . ПОГЛАВЉЕ #4
  ДевоЌке су се сложно закикотале...
  Аленка Ќе са осмехом упитала:
  - Шта предлажете да користите хипнозу?
  ДмитриЌ Анато евич климну главом:
  - То Ќе то! Ти то можеш!
  Наташа Ќе за другарица одговорила:
  Можемо, али не желимо!
  Медведев Ќе био изненађен:
  - Зашто Ќе то?
  Наташа Ќе искрено одговорила:
  - Зеленски изабран! А ви, ДмитриЌе Анато евичу, нисте способни да управ ате државом!
  Аленка Ќе са злобом додала:
  - И то Ќе свима нама сасвим очигледно!
  Медведев Ќе с бесом приметио:
  - Зар не схватате да "емо постати колониЌа Запада?
  Аленка Ќе самоуверено одговорила:
  - Пре "е Запад постати наша колониЌа!
  Наташа Ќе саркастично додала:
  - А с тобом, Миша, РусиЌа ионако не"е бити сЌаЌна!
  Медведев прогунђа:
  - Да"у ти, по Ордену победе, по Ордену Светог АндреЌа Првозваног, по Ордену НиколаЌа ИИ, и златну звезду у диЌамантима...
  Наташа се насмеЌала и приметила:
  - Или можда и сами постанемо председници, триста налога да се обесимо?
  Аленка Ќе рекла:
  - Можемо да вас хипнотишемо и постанемо генералисимус.
  Наташа се закикота и примети:
  - Или можда супергенералисимус!
  ДевоЌке су се смеЌале...
  Аленка Ќе певала:
  - Чак Ќе и неприЌате  понекад викао,
  СкриваЌу"и страх - да сам Ќа кра !
  Наташа Ќе показала зубе и цвркутала:
  - Не волим позоришта и арене,
  Тамо се милион ме®а за руб у ...
  Иако су велике промене пред нама
  Волим Белобога са Ста ином!
  А девоЌка га Ќе узела голим прстима као да "е за нос стиснути председника губитника.
  Ве" су се обЌав ивале броЌке са Далеког истока. За Зеленског 91 одсто, за Медведева 7,5 одсто, самоуверено вођство украЌинског председника.
  И А онка Ќе голим прстима повукла Медведева за уво и сиктала:
  - Па, шта Ќе са бившим председником, да ли су вам награде помогле?
  Медведев Ќе принудно издао:
  - Нисам Ќош бивша! Пре инаугурациЌе реалног!
  ДевоЌка Ќе вриснула:
  - Слава новом кра у!
  ДевоЌке вештице, послед®и адут, одбиле су да помогну Медведеву. А сада Ќе вршилац дужности председника покушавао да пронађе излаз из безизлазне ситуациЌе.
  Можда утицати на Врховни суд да поништи резултате председничких избора у РусиЌи? Изгледало Ќе као велико искуше®е. Али у стварности, шансе су изгледале клизаве.
  А шта ако издамо декрет и сваком судиЌи понудимо милиЌарду долара? Уосталом, он Ќе председник и има мо" какву кра еви нису ни са®али! ТачниЌе, в.д. И заиста, ако понудите читаву милиЌарду долара, судиЌе не"е одолети.
  А шта ту има ситнице.
  Подаци су преношени радиом. Док Ќе Зеленски имао преко деведесет одсто плус у УкраЌини, очекивало се да "е уопште добити скоро сто одсто. Можда "е у области црвеног поЌаса, због кокетира®а Медведева са комунистима, бити мало више, било Ќе шанси на Кавказу. Истина, чини се да Ќе Рамзан Кадиров одлучио да стане на страну победника. єош увек можете завршити у воЌсци, иако воЌска нема посебну же у да служи, нема пада председника.
  Генерално, након првог круга, мо" Медведева Ќе ослабила. А ако Ќе Ќош могао да дели награде, онда Ќе у супротном био све више игнорисан.
  ДмитриЌ Медведев Ќе стигао у ®егову канцелариЌу и покушао да контактира централну банку. Дежурни га Ќе нево но повезао.
  В.д председника Ќе захтевао да му се да новац за хитне потребе.
  Шеф Централне банке Ќе одговорио:
  - Не"у ништа учинити док не добиЌем потврду од новог председника Зеленског.
  Медведев Ќе урлао:
  - єеси ли луд! єа до председника онда инаугурациЌа новог! А ако Ќе тако, онда послушаЌ, дугуЌеш ми!
  Шеф централне банке Ќе приметио:
  - По уставу ти се не покоравам! И уопште, зашто вам треба новац?
  Медведев Ќе одговорио са осмехом:
  - Да ли су вам хитно потребне зем е?
  Шеф централне банке Ќе одговорио оштрим тоном:
  - Хо"еш да побегнеш?
  Медведев Ќе залаЌао:
  - Ухапси"у те сада! Имам воЌску! Са мном Ќе верни Жириновски!
  Шеф Централне банке Ќе приметио:
  - ОваЌ увек узима под визир! А у Москви Ќе више од деведесет одсто за Зеленског. ТвоЌа мо" Ќе над Мишом!
  Медведев Ќе урлао:
  - А твоЌа ниЌе почела!
  И спустио слушалицу. Сада Ќе ситуациЌа постаЌала страшна. Тако Ќе, и снаге безбедности "е одбити да се повинуЌу. Да Жириновски, он Ќе Ќош увек лисица. Да ли га треба поставити за министра унутраш®их послова? ДаЌте наређе®а СВАТ-у. Или покушаЌте да и да е користите Државну Думу?
  єасно Ќе да "е Зеленски одржати нове изборе, а многи посланици не"е рачунати своЌе мандате. ТачниЌе, скоро све.
  Овде Ќе потребно нешто друго. Али мало Ќе вероватно да "е Државна дума и"и против народа. А воЌска не"е подржати директан воЌни удар. Не такви генерали у РусиЌи да иду у грађански рат.
  ОстаЌе само Ќедно - да се председнички избори пониште на суду. Ово Ќе Ќедина легитимна шанса да продужите своЌу агониЌу. Али наЌвероватниЌе само продужити. Мало Ќе вероватно да Медведев има реалну прилику да поново буде изабран. У ствари, ®егов антиреЌтинг Ќе колосалан, чак гори од оног Петра Порошенка.
  Медведев Ќе размиш ао о другоЌ опциЌи. Ево, на пример, физички елиминисати Зеленског? Али ово Ќе чисти криминал. Све до овога? Тим пре, што "е то разбеснети Медведева. И у наЌбо ем случаЌу "е дати одлага®е. Пошто народ не"е опростити Медведеву овакав колосалан неуспех на изборима.
  Не, ДмитриЌ Анато евич не"е успети. Без скуп а®а чак десет одсто гласова на изборима, сигурно не"е остати на власти.
  Медведев Ќе отишао у бар. Отворио Ќе, извадио флашу, сипао ко®ак.
  Скупо - "Наполеон", са експозициЌом од две стотине година!
  Вд председника Ќе попио чашу. Затим Ќе други поЌео лимун.
  У стомаку Ќе постало топлиЌе, а мисли су брже скочиле. После тре"е чаше, Медведев се насмеЌао и сео у фоте у. Мало се развеселио. У ствари, зашто му Ќе потребна ова мо"? Одговорност Ќе потпуна. Ни минута слободног времена, ни секунде мира. Све време у покрету, под надзором видео камера. Плашите се да кажете превише.
  Много посла, али нема забаве.
  И хо"у да лежим у кревету са девоЌком. ИграЌ на компЌутеру у рату.
  У ствари, ево вам председника, а да започнете прави рат размисли"ете три пута. Тако се страшни Трамп ниЌе усудио да нападне Иран.
  О рату се може много причати, али заправо ниЌе лако одлучити се на ®ега!
  Али игра се бори, сам, бори се!
  Медведев Ќе сео за компЌутер. Упалио моЌ оми ени Други светски рат. Одавно ниЌе играо. Овде, да се не бисте превише напрезали, користите код преваранта. Овако...
  А онда возите технологиЌу ураганским темпом. А ве" имате ИС-7 коЌе лансирате у пукове, само Т-1 код Немаца. Приметна разлика у снази и средствима.
  Медведев, коЌи готово никада ниЌе пио, видно се разведрио због лошег здрав а.
  Овако на неприЌате а бацате наЌскуп и и наЌтежи тенк из Другог светског рата ИС-7. И разбиЌете га без ве"их потешко"а. Рат иде лако и победоносно. Преузми град за градом.
  Генерално, наравно, Ста ин Ќе добро водио зем у и успео Ќе да победи Тре"и раЌх за ма®е од четири године. Путин се дуже борио против ИСИС-а. Али Немци имаЌу веома кул технику.
  Овде у игри, на пример, немачки тенк Е-75, само совЌетски ИС-7 може да се бори под Ќеднаким условима против ®ега, сви остали тенкови попуштаЌу. Е Е-75 Ќе веома Ќак оклоп. Чак и супериорниЌи од совЌетског ИС-7, топ Ќе близу убоЌите снаге.
  А Немци су планирали да оваЌ тенк учине своЌим главним у четрдесет петоЌ години. Шта Ќе са нашим?
  Медведев Ќе уздахнуо... ИС-7 никада ниЌе пуштен у масовну производ®у у послератном периоду. Тако Ќе рат траЌао дуже, не зна се ко Ќе Ќош победио.
  ДмитриЌ Анато евич Захмелев, певао Ќе:
  - Љубите бра"о,  убави! Љубав да живи бра"о! А наш атаман не мора да тугуЌе.
  Медведев Ќе заспао док Ќе играо. ОпуштаЌу"е Ќе...
  А сутрадан су постали познати коначни резултати председничких избора.
  За Зеленског Ќе заЌедно са УкраЌином гласало скоро 92 одсто бирача, за Медведева 6,7 одсто. Тако се догодила триЌумфална победа Зеленског.
  Почело Ќе слав е и весе е у зем и. Коначно Ќе дошао нови, како се многима чинило, светао живот.
  До сада Ќе истина инаугурациЌе вршилац дужности председника ДмитриЌ Анато евич Медведев.
  И честитао Ќе, наравно, победнику. И куда идеш. А шест посто ниЌе ништа за броЌа®е.
  Међутим, министар унутраш®их послова Владимир Жириновски посетио Ќе Медведева и утешио га:
  - Гласао сам за вас ДмитриЌе Анато евич!
  Вд председника тихо Ќе одговорио:
  - Хвала!
  Жириновски Ќе предложио:
  - Можда би требало да те пусте на премиЌере?
  Медведев Ќе одмахнуо насликаном главом.
  - Мислим да ми после оваквог пораза у другом кругу не"е дати премиЌера. То више не"е бити политички коректно.
  Жириновски Ќе логично приметио:
  - СвеЌедно, неко из РусиЌе би требало да буде на вашем месту. Па ко ако не ти?
  Медведев Ќе предложио:
  - НаЌвероватниЌе, АндреЌ Нава ни!
  Жириновски се нацерио и зарежао:
  - АндреЌ Нава ни? Нека се ово не деси!
  Медведев слеже раменима и збу®ено примети:
  - Где идеш?
  Жириновски Ќе викнуо:
  Да, све "у их ухапсити!
  Медведев одмахну руком:
  - Дово но! Изгледа да Ќе наше време прошло! Идем на одмор на Канарска острва. Шта "еш да урадиш?
  Жириновски Ќе, лукаво сузивши очи, одговорио:
  - ЛобираЌте за интересе своЌих приЌате а! Док Зеленски ниЌе преузео дужност председника РусиЌе и УкраЌине!
  Медведев Ќе тужно приметио:
  - АваЌ, ово ниЌе тако Ќедноставно... Онда "е вам се скинути три коже!
  Жириновски, лукаво сузивши очи, упита:
  - НатераЌ ме, молим те, маршале Руске ФедерациЌе! Па шта вредиш!
  Медведев Ќе размислио неколико секунди, а онда Ќе обЌавио:
  - Добро! Не само да "у вас учинити маршалом, ве" "у вратити БериЌу у маршалски чин! Би"е поштено!
  Жириновски климну у знак слага®а:
  - У односу на БериЌу, да!
  Медведев сузи очи и упита:
  - А у односу на тебе?
  Жириновски Ќе искрено одговорио:
  - И у односу на мене кра евски! Кога хо"у, награђуЌем!
  Медведев климну главом у знак сагласности.
  - Да, нека буде!
  И наредио Ќе да се припреме оба декрета о додели маршала.
  В.д председника РусиЌе се развеселио. Мисле"и да сада може у потпуности да ужива у компЌутерским играма.
  И веома их Ќе забавно играти...
  И заиста, зашто би председник радио било шта друго? Сада се технологиЌа толико развила да можете бити било ко. Чак и Господ Бог. А посебно у игри за ствара®е универзума.
  На пример, у кабинету вршиоца дужности председника постоЌи велики броЌ различитих игара, ук учуЌу"и и оне наЌсавремениЌе.
  Медведев одлучуЌе да игра стратегиЌу у реалном времену. Немачка 1939. године. Па, зашто користиш лажни код. ДодаЌеш себи пет хи ада Пантера, три хи аде тигрова и десет хи ада Фоке-Вулфова. И распоредите ове снаге против неприЌате а. А ви нападате По ску коЌа нема ни десетину таквих снага.
  А рат иде, како хо"еш, на Ќедну капиЌу и победоносно. Медведев Ќе, да будем искрен, овде велики осваЌач. Слаби неприЌате а, као да г®ечи ш иве пресом.
  По ска се срав®уЌе лако и брже него у стварноЌ историЌи. НападаЌу"и Француску. На ®ега лансирате десет хи ада тенкова Е-75 уз помо" шифре лоповлука. У наЌма®у руку, величанствени аутомобили. КоЌе су потпуно нера®иве за француско оружЌе, али смртоносне за велике уда ености. ОбараЌте неприЌате ска возила.
  Медведев чак скаче од радости. Како се брзо кре"е у игри, а ве" заузме Париз... И зашто онда губити време на ситнице? Узмимо у исто време ШпаниЌу, да се Франко не узбуђуЌе превише.
  А за напад на Гибралтар користимо млазне авионе. Где иду Британци?
  Наравно, истовремено користимо средства за изград®у боЌних бродова и носача авиона. БританиЌа "е тада бити у нево и. Ево стотину носача авиона и двеста боЌних бродова. Би"е то колосална сила.
  А ту су и десантне летелице. Такође правите тенкове сериЌе Е-У, да у еволуциЌу Е. Овде бацате резервоар "Е"-50-У, такву машину коЌу не можете да пробиЌете из више од Ќедног угла.
  И нека она мучи Британце. Ево две прелепе девоЌке у таквом резервоару коЌе намигуЌу вршиоцу дужности председника РусиЌе.
  Медведев им узвра"а по убац.
  Овако играмо...
  И наЌновиЌи тенкови се приближаваЌу Лондону. И без церемониЌе заузимаЌу главни град Енглеске.
  Медведев Ќе певао:
  - Свет Ќе досадан! Сви "емо поЌести мачку!
  Наравно, игра Ќе забавна и лака за игра®е. Узео сам преварантску шифру и избацио шта год желиш. Овде заробите Балкан и идете у Африку. Ви такође печат, а такође и пешадиЌа. Правите трупе, било би новца. А и освоЌена териториЌа даЌе новац. Па, пробаЌ, прошетаЌ по Африци.
  СССР и да е отвара фронт. Тридесет четири против сериЌе Е-50-У, коЌу сам печатирао Ќош десет хи ада. Ако Ќе оклопни аутомобил Е-50 отприлике исти као "Тигар"-2, само Ќе рационални нагиб ве"и, а наоружа®е Ќе мало Ќаче, а мотор снажниЌи. ТаЌ Е-50-У, са Ќеднаком тежином, упоредив Ќе са совЌетским Т-64, чак има и снажниЌи гаснотурбински мотор.
  Да, силе нису Ќеднаке. Овде се боре различите генерациЌе тенкова.
  И Медведев, наравно, Ќури на црном ко®у.
  Силе, наравно, нису упоредиве. Можете додати и Е-75-У, ово Ќе машина за убиЌа®е у чуч®у, непробоЌна чак и бродским топовима.
  И како се згазити. Нема шта да се заустави.
  Медведев игра као мали дечак. Ох добро, како Ќе. И нико не жели да га прими. Изгубио Ќе, а заборав ен Ќе в.д.
  Сви воле само победнике.
  ДмитриЌ Анато евич Ќе певао:
  И пркосимо олуЌама
  Од чега и зашто...
  Живите у свету без изненађе®а
  Немогу"е за било кога
  Нека сре"а, неуспех,
  Сви скокови, па горе, па доле,
  Само на оваЌ начин, а никако другачиЌе,
  Само на оваЌ начин, а никако другачиЌе!
  Живело изненађе®е!
  Изненађе®е! Изненађе®е!
  Живело изненађе®е!
  Изненађе®е! Изненађе®е!
  Живело изненађе®е!
  И Медведеву Ќе постало забавниЌе. Овде су ®егове трупе заузеле УкраЌину, БелорусиЌу и неумитно се приближаваЌу Москви!
  Бивши председник РусиЌе каже:
  - Да Ќе наш живот игра!
  И осваЌа главни град СССР-а на Ќуриш. Наравно, против воЌске четрдесет прве године има тенкове карактеристика шездесетих, па чак и седамдесетих, и што Ќе наЌважниЌе, да их има много.
  Медведев намигуЌе себи... Престоница Москва Ќе заузета. А сада можете да ухватите Кавказ ... И у исто време очистите Ќужну Африку за себе. И иди у Аргентину.
  И одатле да нападне СЌеди®ене Државе. Он Ќе тежак командант. НеприЌате  заостаЌе и по количини и по квалитету трупа.
  Медведев одушев ено пева:
  - Ми "емо смело у боЌ! За мо" СовЌета! И све "емо збрисати у говно у борби за то!
  Медведев Ќе привремено повучен из игре. Звао се руски министар одбране, коЌи Ќе заменио ШоЌгуа Трубецког. Он Ќе питао и да е в.д.
  - Када "емо положити заклетву новом вођи?
  Медведев Ќе кратко одговорио:
  - Где треба, на инаугурациЌи!
  Трубетскои Ќе приметио:
  - Нови председник уЌеди®ене зем е жели да одржи инаугурациЌу следе"е неде е. Да нема времена за п ачку!
  Медведев Ќе залаЌао:
  - Ово ниЌе по нашем уставу и законима!
  Трубетскои Ќе приметио:
  - И єе цин Ќе усвоЌио оваЌ устав не по закону и старом уставу. У ствари, многи су мислили да "е Путин предложити нови устав, али некако нису чекали!
  Медведев Ќе приметио:
  - НиЌе наЌбо а идеЌа да сваки нови председник доноси нови устав!
  ТрубецкоЌ Ќе одговорио:
  - И Путин би могао! Био Ќе хладниЌи од єе цина, а ти ДмитриЌе Анато евич!
  Медведев климну главом и сложи се:
  - ХладниЌи и што Ќе наЌважниЌе сре"ниЌи! Без Путина Ќе све кренуло наопако, а власт у РусиЌи преузео Ќе Зеленски.
  Трубетскои Ќе приметио:
  - И Лукашенка Ќе имао шансу, само што Ќе пропустио своЌе време. Требао сам брже!
  Медведев Ќе логично приметио:
  - Лукашенко се плашио конкурентских избора у РусиЌи. Да, и Зеленски не би ризиковао да Путиново срце ниЌе могло да издржи. Толико зем е за управ а®е у ручном режиму - изгорело! Дефинитивно Ќе Путин изгорео на послу!
  Трубетскои Ќе предложио:
  - Па, шта онда прихватити инаугурациЌу у бржем року или не?
  Медведев Ќе храбро одговорио:
  - Како хо"еш, уради то! НиЌе ме брига више! Пову"и "у се и уживати у животу. Можда "у пропутовати свет! Ве" сам био и председник и премиЌер, рекордан мандат за РусиЌу! Колико дуго можеш да се држиш престола?
  ТрубецкоЌ се сложио:
  - Па, ако Ќесте, онда нека промене дођу! А шта да радимо са ШоЌгуом?
  Медведев Ќе хладно одговорио:
  - Пусти га да се одмори! Маршалова пензиЌа Ќе велика. Нека путуЌе по свету. Дао сам ти дозволу да имаш имовину у иностранству!
  ТрубецкоЌ климну главом и примети:
  - Путин Ќе изоловао РусиЌу од света! Речима, тугуЌу"и у дубини душе, радовали смо се ®еговоЌ смрти! Што се Зеленског тиче, виде"емо! Многи од нас су желели наређе®а као на Западу. Примати као у САД, али радити ... Као у СССР-у!
  Медведев Ќе приметио:
  - Па под Ста ином су чиновници интензивно орали! НемоЌте мислити да су били чврсти мед!
  ТрубецкоЌ Ќе питао:
  - А шта "еш ти?
  Медведев Ќе подсетио:
  - Био сам председник, а и"и "у у председничку пензиЌу. Велико Ќе... И Ќа "у уживати у животу! Зашто да Ќош радим!
  Трубетскои Ќе подсетио:
  - Зеленски вам може дати место саветника код ®ега!
  Медведев Ќе махнуо:
  - Аи! Дово но Ќе паметан и без мог савета! Укратко - одржите инаугурациЌу! ДмитриЌ Анато евич Ќе послао своЌе!
  ТрубецкоЌ се сложио:
  - ИнаугурациЌа да!
  Медведев Ќе спустио слушалицу. Одлучио да играм игру. Нешто што никада раниЌе ниЌе било дово но. И барем ментално сломити СЌеди®ене Државе.
  Или бо е речено у игри. Међутим, против Е-75-У амерички Шерман Ќе слаб. Али СЌеди®ене Државе имаЌу много авиона, чак и ако не тако Ќаке као немачке млазне.
  Али квалитет, наравно, ниЌе исти! Фриц добиЌа интензивне рачуне. Посебно пилоти: Албина и Алвина! А ово су девоЌке коЌе се одликуЌу колосалним фити ем.
  Медведев напредуЌе на Америку са Ќуга. А у исто време ®егови тенкови се кре"у по Сибиру. Он се забав а. Узгред, зашто Ќош не освоЌити єапан? У овоЌ игри можете поквасити своЌе савезнике. Напредна стратегиЌа. Користите лажни код и би"ете Ќачи од неприЌате а и по броЌу и по квалитету. Не рат, ве" чисто задово ство. Ево безрепих млазних аутомобила, Американци не могу ни да сустигну.
  ТачниЌе, и добити. И користите радио-контролисане ракете! А на Американце шугани. Медведев заиста воли ову игру. И померите трупе. Овде Ќе Мексико. Амерички градови падаЌу Ќедан по Ќедан. Такво задово ство.
  А на истоку тенкови сериЌе Е-У улазе у ИндиЌу. Али шта да им Британци супротставе. Штавише, Тре"и РаЌх Ќе ве" стекао ресурсе и производи наЌсавремениЌу технологиЌу без лажног кода.
  Али Медведев Ќе одлучио да пумпа мало "пантера". Ево првог обичног "пантера" - пред®и оклоп од 80 - 110 милиметара, бочни оклоп од 50 милиметара, и топ од 75 мм са дужином цеви 70ЕЛ, мотор од 650 ко®ских снага. Овде Ќе пред®и оклоп "Пантер"-2 од 120 до 150 милиметара, бочне стране 60 мм топа 88 мм са дужином цеви од 71 ЕЛ и мотором од 850 ко®ских снага. Да, озби ан ауто. И тежи не четрдесет пет, ве" педесет тона и ниже у силуети.
  Али "Пантер" -3. Пред®и оклоп од 150 до 200 милиметара, стране 82 - милиметара, пишто  од 88 милиметара са дужином цеви од 100 ЕЛ и мотором од 1200 ко®ских снага - тежина 55 тона. Слажем се да Ќе таква машина генерално супер против Шермана.
  Али постоЌи "пантер" -4. Има пред®и оклоп од 200 до 250 мм под косинама, а бочни оклоп од 160 мм. топ калибра 105 мм са дужином цеви од 100 ЕЛ. Ово Ќе ве" чудовиште тешко 65 тона и ниске силуете. Гаснотурбински мотор 1500 ко®ских снага. Наравно, одличан сериЌски развоЌ, способан да се бори чак и са совЌетским ИС-7. Штавише, ИС-7 ниЌе био сериЌски.
  Али постоЌе машине и Ќачи. Прогонка "Пантер" -5, пред®и оклоп 250 трупа под углом од 45 степени, 300 мм чело куле под углом, страна 210 под углом, топ од 128 мм у 100 ЕЛ, тежина напредниЌег тенка Ќе 75 тона, мотор гаснотурбинске снаге 2000 ко®ских снага. Машина коЌа превазилази све совЌетске и америчке моделе. Способан да пробиЌе ИС-7 из борбеног домета и да издржи ударце директно. "Пантер" -5 Ќе генерално супер технологиЌа. СССР нема ништа Ќаче од ИС-7. А и Немци имаЌу пет врста тигрова.
  Медведев Ќе одлучио, након што Ќе заузео ве"и део териториЌе САД, да истера "Тигра". Па, "Тигар" Ќе први познат свима. Пред®и оклоп Ќе 100-110 мм скоро без нагиба, а бочни оклоп Ќе 82 мм без нагиба. А 88-милиметарски топ дужине цеви 56 ЕЛ - тенк заиста завиЌа. За разлику од Пантера, где се заправо борила само прва сериЌа, а постоЌали су узорци друге. Тенк "Тигар"-2, познатиЌи као "Кра евски тигар".
  Пред®и оклоп 120-150 мм на челу трупа под нагибом од 50 степени, 185 мм на челу тор®а под благим нагибом и 82 мм на боку, под нагибом од 60 степени. Добро зашти"ен у чело, мало бо и од "тигра" у боку, и топ од 88 мм са дужином цеви 71 ЕЛ. Од сериЌских тенкова Другог светског рата, наЌбо и у наоружа®у и пред®оЌ заштити, тежине 68 тона, мотор од 700 ко®ских снага - прилично слабе возне перформансе.
  ДизаЌн машина "Тигар" -3. Пред®и оклоп Ќе нагнут 150-200 мм са чеоним трупом од 45 степени, а чело куполе Ќе нагнуто 240 мм. Странице од 160 - милиметара са штитовима под углом. Три врсте различитог оружЌа 88мм топ 100 ЕЛ, 105мм топ 70 ЕЛ и 105мм топ 100 ЕЛ са мотором од 1000 до 1200 ко®ских снага. Гуш"ег распореда и тежине од 75 тона. Да, ауто Ќе озби ан и веома опасан. И Ќош мо"ниЌи "Тигар" -4 фронтални оклоп 250 - труп под углом од 45 степени, чело 300 милиметара под углом, бочне стране 210 милиметара, пишто  од 128 милиметара при 100 ЕЛ дужине цеви или 150 милиметара дужине цеви56 ЕЛ, тежина 85 тона, гаснотурбински мотор 1500 ко®ских снага. Веома мо"ан тенк.
  Али Ќош хладниЌи Ќе "Тигар" -5. Пред®и оклоп: чело трупа Ќе 350 мм под нагибом од 45 степени, чело тор®а Ќе 400 мм при нагибу од 50 милиметара. Странице од 300 мм нагнуте. Пушка од 150 мм у 100 ЕЛ, или 174 мм у 70 ЕЛ, или 210 мм у 38 ЕЛ. Тежина 100 тона, гаснотурбински мотор 2500 ко®ских снага. НаЌмо"ниЌа машина чак ни ИС-7 и кантарион не"е продрети у страну. Ево Ќедног коЌи се може покренути против Америке. Иако морам да кажем да "Тигар" -5 у стварноЌ историЌи ниЌе био ни у проЌектима. Али нико ниЌе крив што се рат тако брзо завршио.
  Али у виртуелноЌ игри тенкови се могу поди"и.
  Медведев Ќе извршио напад на америчку престоницу Вашингтон и наЌве"и град ЊуЌорк. Овде заиста можете радити и победити.
  Чак и ако Ќе виртуелно. Вашингтон гори и немачки тенкови возе дуж ®ега. И нико не може зауставити Тигрове-5.
  Медведев завршава тврдоглави напад на америчке престонице и чини се да Ќе ве" победа. Али Ќош увек Ќе єапан испред.
  . ПОГЛАВЉЕ #5
  Шта Ќош возити у игри. Али породица тенкова Лев, коЌа никада ниЌе постала сериЌска. Ево правих чудовишта. Али у Другом светском рату ове машине касниЌе сериЌе су чак и сувишне. А Ќош више против єапана са своЌим малим и сред®им тенковима.
  Али ДмитриЌ Медведев Ќе одлучио да и ®их мало отера.
  Ево првог резервоара "Лав" коЌи постоЌи само у проЌектима, а само Ќе делимично оличен у металу. Пред®и оклоп трупа Ќе 120 мм под нагибом од 45 степени, пред®и оклоп куполе Ќе 240 мм под нагибом, бокови су 82 мм, топ 105 мм, дужина цеви 70 ЕЛ, целина Ќе 80 тона, мотор Ќе 800 ко®ских снага. Генерално, аутомобил коЌи се ве" могао поЌавити заЌедно са Тигровима и Пантерима на КурскоЌ избочини. Са веома мо"ним оружЌем за своЌе време и одличном заштитом чела куле. Али, сре"ом, ниЌе се поЌавио. Машина проЌекта "Лав" -2. Чело трупа Ќе нагнуто 250 милиметара, чело тор®а Ќе нагнуто 300 милиметара. Странице од 200 - милиметара испод нагиба. Топ или 128 мм 100 ЕЛ или 210 мм 38 ЕЛ. Тежина 100 тона, мотор 1800 ко®ских снага. Нема премца у своЌоЌ мо"и. НадмашуЌе ИС-7, коЌи може да Ќе погоди само у страну. Али онда возите да е и поЌав уЌе се "Лав" -3, такође чудовиште. Пред®и оклоп трупа Ќе 350 мм, куполе су 450 мм испод нагиба бока, 300 мм испод косина, топ Ќе 150 мм у 100 ЕЛ, односно 175 мм у 70 ЕЛ, односно 210 мм у 56 ЕЛ, или млазни бомбардер од 400 милиметара. Тежина 120 тона, мотор 2500 ко®ских снага.
  Да, то Ќе огромна сила.
  Тенк "Лав"-4 Ќе Ќош Ќедно суперчудовиште. Пред®и оклоп трупа Ќе 450 мм, пред®и оклоп куполе Ќе 500 мм. Бокови трупа и куполе су нагнути 400 милиметара. Топ 175 мм у 100 ЕЛ, 210 мм у 70 ЕЛ, ракетни бацач 500 мм. Тежина машине Ќе 150 тона, мотор Ќе гаснотурбински од 3500 ко®ских снага. Са велике уда ености продире у све тенкове, ук учуЌу"и и амерички Т-93 ИС-7. А ни бродске пушке не могу да пробиЌу ®у. Ово Ќе мо"на машина, и са вишком пишто а.
  Али Ќош мо"ниЌи "Лав" -5 Ќе кра  тенкова. Пред®и оклоп трупа Ќе 600 мм под нагибом од 45 степени, куполе су широке 800 мм, бочне стране су нагнуте 550 мм. Топ од 210 мм у 100 ЕЛ, 300 мм у 70 ЕЛ, ракетни бацач 600 мм. Тежина машине Ќе 200 тона, гаснотурбински мотор Ќе 5000 ко®ских снага. НепробоЌни су за скоро све врсте оружЌа, осим за ракете велике снаге, посебно за топове и бомбе великог калибра. Способан да пуца на боЌне бродове и носаче авиона. Заиста супер тенк.
  Па, укратко, има шта да се игра. Медведев притиска єапан.
  Али опет Ќе прекинут.
  Зове директор ФСБ и каже:
  - ДмитриЌе Анато евичу, хо"ете ли одржати конференциЌу новинарима?
  Медведев Ќе одлучно изЌавио:
  - єош ниЌе!
  - Зашто?
  Вд председника Ќе одговорио:
  - Имам право да даЌем интервЌуе а не да даЌем! Па сам одлучио да не дам!
  Директор ФСБ климну главом.
  - За сада можете бити мирни! ИнтервЌу не"е нестати! Али тражи"емо друго место!
  Медведев Ќе приметио:
  - Сви су се уклопили! Ако ништа, онда ваш генерал има велику пензиЌу! Може се живети и без рада!
  Директор ФСБ Ќе изненађено упитао:
  - Зар ниЌе штета растати се са тако огромном мо"и?
  Медведев Ќе искрено одговорио:
  - Штета, наравно, али човек се повинуЌе неизбежном!
  Медведев се поново вратио у игру. Бивши председник наЌве"е и природним ресурсима наЌбогатиЌе зем е света коначно Ќе посегнуо. А зашто не играти ако сада иду без тога. Иако Ќе вршилац дужности шефа државе.
  Али како избе"и искуше®е да се посечете у таквоЌ игри. Па, овде су немачке трупе стигле до Чукотке. На сре"у, у игри Ќе много лакше померати опрему него у стварности. И иду у Кину. И ту су ушли у битку са єапанцима. Наравно, уз помо" шифре за вара®е, Медведев Ќе жигосао тенкове Лев-5 и бацио их на самураЌе. А ово су заиста аутомобили супер класе.
  Како су самураЌи слом ени. Али Ќош увек ниЌе граница савршенства.
  Али зашто, док се не заврши Други светски рат, не провозати наЌтежи немачки тенк "маус" кроз нивое?
  Ово Ќе заиста прерасподела савршенства и круна лепоте. ТачниЌе, шта се може догодити ако дође до еволуциЌе гигантоманиЌе.
  Медведев Ќе почео да тера мишеве.
  Тенк Маус, тенк коЌи заиста постоЌи у металу, наЌтежи од оних коЌи су заиста били оличени у металу, возио се, па чак и борио. Пред®и оклоп миша Ќе 150 мм на дну трупа, 200 мм на врху трупа, 250 мм на челу куполе и 210 мм на боковима. Као што видите, тенк Ќе чак иу своЌоЌ првоЌ верзиЌи непробоЌан за све сериЌске совЌетске тенкове у чело, па чак и са стране. ИС-2 и СУ-100 нису могли да пробиЌу оваЌ тенк ни из Ќедног угла. Само ИС-7 би могао да створи проблеме за Маус и да се заиста бори против овог тенка. Али ИС-7 се поЌавио тек после рата и никада ниЌе постао сериЌски. А Мишеви су ве" у четрдесет тре"оЌ години могли да ратуЌу на фронту. ОваЌ тенк има два топа: краткоцевни 75 мм и 128 мм 55 ЕЛ, способан да пробиЌе све совЌетске тенкове осим ИС-7 у чело. Штавише, ИС-2 са велике уда ености. ПостоЌао Ќе и топ од 150 мм.
  "Маус" Ќе био тежак 188 тона, а имао Ќе мотор од 1250 ко®ских снага, што Ќе ипак недово но. Генерално, машина Ќе наЌЌача за своЌе време и без премца.
  ДизаЌн машина "Маус" -2. СавршениЌе. У стварноЌ историЌи, требало Ќе да аутомобил учини нижим у силуети и лакшим. Али у игри, наравно, аутомобил Ќе постао савршениЌи, ниже силуете, гуш"ег распореда, али Ќош теже. Пред®и оклоп трупа Маус Ќе 2.350 мм. Пред®и оклоп куле Ќе 450 мм. Плоче 300 мм. Топови 75 мм дуге цеви и 150 мм 70 ЕЛ, или хаубица 210 мм, или ракетни бацач 400 мм. Тежина 200 тона. Гаснотурбински мотор 2000 - ко®ских снага.
  Маус-3 Ќе машина за игре. Такође савршено. Пред®и оклоп трупа Ќе 600 мм, купола Ќе 800 мм, бокови су 550 мм. Топови 88 мм 100 ЕЛ, за борбу против неприЌате ских тенкова, и 210 мм 70ЕЛ. Или ракетни бацач 550 мм. Тежина резервоара Ќе 250 тона, гаснотурбински мотор Ќе 4000 ко®ских снага. Тенк Ќе скоро непробоЌан за скоро сва оружЌа, осим за посебно мо"на.
  Маус-4 Ќе нова еволуциЌа гигантоманиЌе и савршениЌа. Пред®и оклоп трупа Ќе 1000 мм нагнут под углом од 45 степени, пред®и оклоп куполе Ќе нагнут 1200 мм. Плоче у 850 мм под углом. Наоружа®е: топ 105 мм 10ЕЛ за борбу против неприЌате ских тенкова и сасвим Ќе дово ан против готово свих врста возила. ОружЌе калибра 300 мм у 70 ЕЛ, за уништава®е утврђе®а и вишак за тенкове. Или уместо ®ега млазни бомбардер од 750 милиметара.
  Тежина возила Ќе 350 тона, што ниЌе толико за овакав оклоп и наоружа®е. Чак ни топови боЌног брода не могу да пробиЌу такву машину у чело. Само директан погодак мо"не крстаре"е ракете, или веома велике бомбе, може уништити такву машину. Из свих углова непробоЌна Ќе за све тенкове и самоходне топове Другог светског рата. Гаснотурбински мотор од 6000 ко®ских снага.
  Па, "Маус" -5 Ќе наЌвиши ниво ове сериЌе. Пред®и оклоп чела трупа Ќе 1600 мм под углом, чело куполе Ќе 2000 мм, бочне стране су 1500 мм под углом.
  Топ од 128 мм са 100 ЕЛ за борбу против свих тенкова, сасвим дово ан против свих марки ук учуЌу"и ИС-7 и ракетни бацач 900 мм. Остало оружЌе Ќе неприкладно. Десетак пушака. Тежина резервоара Ќе 500 тона. Гаснотурбински мотор од 10.000 ко®ских снага. Рецимо само да Ќе ауто савршен. Не бушите чело готово ничим. Тенк супер...
  Међутим, ако неко мисли да Ќе хладниЌи од "Мауса" -5 и да се ништа не може измислити, онда то уопште ниЌе тако. ФантазиЌа аутора добре игре о Другом светском рату Ќе неограничена.
  На пример, постоЌи и "Пацов". ОваЌ тенк у стварноЌ историЌи Ќе шампион по величини међу свим проЌектним возилима, а био Ќе чак и делимично оличен у металу.
  Тенк "Рат" пред®и оклоп од 400 милиметара, као и бочни оклоп, такође, под благим нагибом. Наоружа®е четири топа 210 мм, односно Ќедан 800 мм и две хаубице 150 мм, Ќеданаест противавионских топова. Тежина 2000 тона, дизел мотори укупне снаге 10.000 ко®ских снага.
  Тенк "Рат" -2 Ќе еволуциЌа дизаЌна возила са напредниЌим распоредом. Фронтални и било коЌи оклоп од 800 мм, са великим углом рационалног нагиба. Наоружан Ќе Ќедним топом калибра 1000 мм и четири хаубице калибра 150 мм, шеснаест противавионских топова способних за гађа®е копнених и ваздушних ци ева. Тежина 3.000 тона, гаснотурбински мотори, укупне снаге 20.000 ко®ских снага.
  "Рат" -3 Ќош мо"ниЌа и савршениЌа машина. Оклоп 1200 - милиметара под углом. Наоружа®е Ќе Ќедан топ калибра 1250 мм и шест хаубица калибра 150 мм. Двадесет противавионских топова способних да гађаЌу и ваздушне и копнене ци еве. Тежина 4.000 тона, гаснотурбински мотори, укупне снаге 35.000 ко®ских снага.
  "Рат"-4 Ќе Ќош мо"ниЌа и савршениЌа машина Армоур од 1600 мм под углом. Наоружа®е - Ќедан топ 1600 мм и девет хаубица 150 мм, двадесет пет противавионских топова способних за гађа®е ваздушних и копнених ци ева. Тежина 5000 тона, гаснотурбински мотори, побо шана укупна снага од 50.000 ко®ских снага.
  "Рат" -5 Ќе наЌхладниЌи резервоар. Оклоп од 2500 - милиметара са свих страна. Наоружа®е Ќе Ќедан топ од 2500 мм. И петнаест хаубица 150мм. Четрдесет противавионских топова способних да пуцаЌу на ваздушне и копнене ци еве. Тежина 10.000 тона. Нуклеарни реактор као мотор, снаге преко 100.000 ко®ских снага.
  Тенк Ќе заправо наЌкул у игрици. И по тежини и другим карактеристикама.
  Па, можете упутити "Пацова" -5 да Ќуриша на Токио. Истина, толико Ќе скупо да неколико пута морате покренути лажни код.
  Али у целини, Медведев може бити задово ан. Играо Ќе Ќако.
  И коначно сам погледао "Рат" -5 у виртуелноЌ машини. Како Ќе добро играти непоштено.
  Али овде опет зову Медведева.
  Овог пута први потпредседник Владе и в.д.премиЌер Силуанов.
  Тужним тоном рече:
  - Изгубили смо ДмитриЌа Анато евича! Скоро сви гласачки листи"и су преброЌани!
  Медведев Ќе мудро приметио:
  Бо е изгубити добро него лоше победити!
  Силуанов Ќе био изненађен:
  - А како то?
  Медведев Ќе обЌаснио:
  - Да Ќе ВиталиЌ Кличко први пут изабран за градоначелника КиЌева, не би се вратио у ринг. Уместо великог шампиона, био би градоначелник за смех!
  Силуанов се сложио са овим:
  - Да, у праву сте ДмитриЌе Анато евич! Кличко Ќе имао корист од губитка... Али, нажалост, ви нисте ни имали такву корист!
  Медведев Ќе певао као одговор:
  - Слободан сам, као птица на небу,
  Слободан сам, заборав аЌу"и шта значи страх...
  Слободан сам са див им ветром у рангу,
  Слободан сам у стварности, а не у сну!
  Силуанов Ќе гунђао:
  - Да, ви сте директно песник ДмитриЌ Анато евич! Можете писати стихове о себи!
  Медведев Ќе озби но одговорио:
  - У сваком случаЌу, сада могу мирно да радим своЌу оми ену ствар - да играм компЌутерске игрице! А пре тога, двадесет година сам ово могао да приуштим само на махове!
  Силуанов тупо прогунђа:
  - У игрицама?
  Медведев Ќе потврдио:
  - То Ќе то у игрици! А теби Ќе било корисно да проучиш неку воЌно-економску стратегиЌу!
  Први потпредседник Владе Ќе нево но приметио:
  - Више волим вежбу!
  Медведев Ќе узвратио:
  - Зла стварност проклета, може да те излуди!
  Силуанов Ќе хладно одговорио:
  - Да ли желите да побегнете од стварности са светом игрица? Похвално!
  Било Ќе ирониЌе у речима в.д.
  Медведев Ќе рекао:
  - Да и теби окачим звезду хероЌа РусиЌе!
  Силуанов Ќе саветовао:
  - Обесите се господине председниче!
  Медведев се насмеЌао и одговорио:
  - Можда Ќе то добра идеЌа! А онда Ќе Путин тек постхумно награђен!
  Вд премиЌера Ќе одговорио:
  Хвала господине председниче!
  Медведев Ќе певачки наставио:
  - За глупе празне очи...
  Силуанов Ќе певао:
  єер све Ќе могу"е...
  Медведев Ќе завршио:
  - Не можеш да живиш!
  Вд премиЌера Ќе одговорио:
  - Озби но, наЌвероватниЌе "е ме уклонити! Изгледа да "ете морати да журите!
  Медведев Ќе хладно одговорио:
  - Има много места на Зем и!
  Силуанов климну главом и прогунђа:
  - Укратко, господине председниче, обе"али сте ми хероЌску звезду!
  Медведев Ќе викнуо из свег гласа:
  - Припремите декрет!
  Донео Ќе Ќош Ќедан папир за награду. Као, напишите в.д.
  Истовремено, Медведев Ќу Ќе наградио гомилом  уди. ЗнаЌ наше!
  Ех, ве" Ќе касно, а в.д председника РусиЌе Ќе заспао.
  Са®ао Ќе о другоЌ алтернативноЌ историЌи. Царска воЌска, коЌу предводи Куропаткин, бори се да деблокира Порт Артур. Али онда се сам Медведев поЌавио на борбеном роботу, са ласерима и термокварк проЌектилима величине маковог зрна, али смртоносним као што су бомбе бачене на Хирошиму.
  И како Медведев може да се бори против єапанаца из свог борбеног робота. Како су самураЌе растргане на хи аде. И како су ласери и бластери кренули у акциЌу.
  И исе"и єапанце, посебно се"и. И исечен на комаде. И разорио ®ихове редове.
  Медведев, коЌи Ќе изгубио престо, нашао Ќе занос у борби. Он коси ове самураЌе коЌи су се усудили да уздрмаЌу свети кра евски трон.
  Али да ли Ќе заиста лоше ре"и искрено, искрено, то Ќе било под кра ем?
  Не даЌ Боже свакоЌ зем и таквог кра а као што Ќе НиколаЌ ИИ. Уосталом, ово Ќе прави пример интелигентног владара, а уЌедно и интелектуалца.
  Штета Ќе што га Ќе изневерила таква бесмислица као што Ќе Куропаткин. А сада Ќе Медведев преузео єапанце. И хаЌде да их разбиЌемо. И врло Ќе тешко то учинити.
  А ласерски зраци покоше самураЌе на хи аде. єош неколико минута борбе, и
  єапанске воЌске нема.
  Шта су Ќели самураЌски ¤ентлмени? А сада можда преузмите своЌе бродове.
  Медведев Ќе подигао борбеног робота у ваздух и поЌурио на положаЌе флоте Тогоа. Шта он мисли да може да се носи са руским витезом?
  И тако брзо Ќури термокварк робот. Ево га преко мора. И хаЌде да потопимо флоту Тога. Исеците армадилосе, крстарице и друга жива би"а.
  Овако... Шта ако бацимо и мини-термокварк бомбу?
  И баца ЌоЌ новог хероЌа. Талас се диже и тоне бродове зем е излазе"ег сунца.
  Медведев из свег гласа виче:
  - За РусиЌу Никола,
  Уништи"у све єапанце!
  И опет, вршилац дужности руског председника улази у екстазу.
  Да, сЌаЌно Ќе борити се са таквим роботом.
  ХаЌде да се удавимо самураЌ ... И не"е бити Цушиме, єапанци не"е имати на чему да се боре.
  Сада тону послед®и самураЌски бродови. Каква победа!
  Али Ќош увек постоЌе делови зем е излазе"ег сунца коЌи блокираЌу Порт Артур. Заиста морамо да их прихватимо. Да реши све противнике царства цара НиколаЌа.
  Медведев одушев ено пева:
  - И самураЌ Ќе полетео на зем у,
  Под притиском челика и ватре!
  И хаЌде да уништимо трупе коЌе су преплавиле Порт Артхур. Заиста се догодило да Ќе пала мо"на тврђава. А РусиЌа Ќе добила шамар. И што Ќе наЌважниЌе, било Ќе горе од Кримског рата. Тамо Ќе царство цара НиколаЌа ИИ изгубило од коалициЌе Енглеске, Француске, Турске и Кра евине СардиниЌе. И часно Ќе изгубила. А онда неки єапан, коЌи нико ниЌе сматрао озби ним ривалом.
  Нека РусиЌа не трпи пониже®е. Можда Ќе зато Ста ин, тако опрезан и уздржан у спо ноЌ политици, отворио други фронт на Далеком истоку против єапана. Заиста, самураЌи су превише понизили царску РусиЌу.
  За ово уништите си"ушним термокварк бомбама и спалите ласерима.
  Да се не усуди да победи РусиЌу! О, не даЌ Боже да Зеленски буде успешан кра .
  Поново су Руси и УкраЌинци уЌеди®ени, а ускоро "е им се придружити и Белоруси.
  И би"е троЌство Словена!
  Медведев Ќе докраЌчио єапанце код Порт Артура, и поЌурио да е ... РусиЌа Ќе победила єапан. Заузела Ќе КореЌу, Ман¤уриЌу, Курилска острва и ТаЌван. И такође приси ен да плати єапанцима и велику одштету.
  Цар НиколаЌ ИИ Ќе оЌачао своЌе позициЌе, револуциЌа и непотребне мисли се нису поЌавиле.
  Царска РусиЌа Ќе наставила да се кре"е преко Кине. И ®ено шире®е на истоку.
  Али КаЌзерова Немачка, упркос чи®еници да Ќе царска Немачка постаЌала велика сила и расла Ќош брже и више него у стварноЌ историЌи, ипак Ќу Ќе узела и попела се у Први светски рат.
  Да, на два фронта.
  Па шта се сад Медведев заузео за униште®е Немаца. Нема шта да вређаЌу кра а-оца.
  И како ласери погађаЌу неприЌате е. И хаЌде да их млатимо у ИсточноЌ ПрускоЌ орканским редом. Медведев пуца на немачке трупе користе"и ласере и снопове гравитационе енергиЌе.
  У исто време поЌавиле су се и девоЌке. Наравно у бикиниЌу. Аленка и Наташа. И нека Фриц секу светлосним мачевима.
  Да, цару НиколаЌу Великом, нацисти тако нешто нису ни са®али. А шта планираЌу против вас очеви?
  Медведев агресивно пева:
  - ди®е, лубенице, пшеничне ролнице,
  Великодушна, просперитетна зем а...
  И седи на престолу у Санкт Петербургу,
  оче цару НиколаЌу!
  Датум инаугурациЌе Ќе померен. А Медведев Ќе био потпуно препуштен сам себи. Као, док се забав аш са дететом.
  Медведев Ќе и постхумно одликовао Андропова Звездом хероЌа РусиЌе. Што Ќе вероватно требало да се уради раниЌе. И издао Ќе указ о изград®и споменика Андропову.
  Истовремено, вршилац дужности Ќе такође вратио єежова и єагоду у ®ихове редове. Шта ту има да стоЌи на церемониЌи.
  Затим Ќе успоставио нови ред назван по БобиЌу Фишеру. А да Ќе био одличан шахиста, не можете ништа ре"и. И не само сЌаЌно, ве" и скандалозно. Желео Ќе да буде изнад свих, не само у шаху.
  И такође три степена: бронзани, сребрни и златни!
  И наравно, пре свега, ДмитриЌ Медведев Ќе доделио оваЌ орден: ГариЌу Каспарову, АнатолиЌу Карпову и ... бра"и Кличко!
  Истовремено, ДмитриЌ Медведев Ќе установио Орден Владимира Кличка. Такође заним ив потез. Три степена: бронза, сребро, злато.
  А ту Ќе и Свиатогоров орден, бри антна одлука.
  Медведев вози и педале. И поново га измиш а. Ево медведа. Сви медведи носе.
  И има нове идеЌе. На пример, даЌте сваком Русу нови аутомобил.
  У међувремену, узмите и играЌте на рачунару. Оно што Ќе Медведев наЌвише желео. Тако Ќе сада ук учио нову стратегиЌу. Рат различитих нивоа. То Ќе председник хтео да игра, па макар и први.
  Почи®ете са пет радника и по хи аду Ќединица: уга , гвожђе, каме®е, нафта, храна, злато.
  И да направимо прво Ќавни центар за производ®у нових радника. Тада почи®ете да развиЌате руднике и по опривреду.
  Пре свега, наравно, вађе®е хране да би се радници више поставили.
  Медведев има наЌмо"ниЌи, наЌсавремениЌи компЌутер. И можете печатирати много Ќединица.
  Градите град и нове трговачке центре. Новац, наравно, у почетку представ а проблем. Док не направите ковницу новца, пиЌацу, академиЌу наука и тако да е.
  Али Медведев зна универзалан начин да се обогати. Направите више по опривредних радника и ископаЌте ресурсе за хлеб. Тржиште Ќе веома Ќефтино за изград®у. А онда сте уштедели, купили академиЌу, направили пилану и направили нове руднике. А онда Ќош Ќедан... И потече злато - наЌскуп и производ. Поготово када Ќе то урадила ковница. А онда "е бити могу"е побо шати бунаре. Тако тече забавниЌи новац. Може се користити за побо ша®е. Нове тестере, нове по опривредне машине, мелиорациЌе, истражива®а ђубрива. Нова врста плуга...
  Да е продуб ива®е бунара, убризгава®е нових радника тамо. Нове фарме. Производ®а меса. Изград®а ку"а. До ку"а лекара, полицаЌаца, бунара, базара, архитеката, ватрогасаца. И тако да е... Прикуп а®е пореза. Нова побо ша®а у ископава®у злата. И развоЌ нових простора и радних зграда.
  А новца Ќе ве" све више... Има вишкова и можете почети да градите бараке.
  Игра Ќе заним ива и изазовна. Град расте. Све док нема рата. Овде можете успоставити мирнодопско време, а изабрати слабиЌег неприЌате а... Заиста, Медведев Ќош гомила снагу у воЌно-економскоЌ стратегиЌи.
  ВоЌна академиЌа Ќе изграђена. И почи®ете да формирате трупе. Ко®ица, пешадиЌа, бацачи пламена, минобацачи и друге снаге. Наравно, арти ериЌа. Или чак Ќош Ќедном побо ша®ем бунара резервоара. Прве машине су, наравно, лагане и примитивне, али се могу отерати.
  Медведев се занео.
  Игра Ќе прогутала председника. Градите себи све више нових ку"а. Њима, и школе писара, и библиотека, забава разних нивоа. Било да су то музичари, плесачи, жонглери, играчи сенета, зоолошки вртови. Или чак казино.
  И, наравно, храмови разним боговима.
  Да, у царству постоЌи много различитих религиЌа. Храмови се наЌбо е граде на различите начине.
  А овде Ќе све другачиЌе. И ¤амиЌе, цркве, молитвени домови, будистички храмови, ступе, пагански богови.
  Да, наЌбогатиЌа мисиЌа. Градиш мостове и прелазиш реку.
  Пуно посла. Такође организуЌте фестивале за различите религиЌе како се богови не би увредили.
  И тако без прекида. И рад у академиЌи наука се настав а, сад Ќедно побо ша®е, па друго. То значи против глодара, па против инсеката - што подиже по опривреду, па се поЌав уЌу трактори.
  А онда Богови ша у добре жетве. Тако да тенкови могу да се отераЌу и фабрике за производ®у авиона. Почевши од лаких авиона, и можете сусти"и атомске бомбардере. А броЌ Ќединица стално расте. Ве" Ќе достигао 100.000.
  Медведев игра и навиЌа нове технологиЌе. Све док нема страха. Не треба се борити, можете поди"и индекс благоста®а и културе за своЌ народ. И то Ќе такође важно. А сада има дово но новца и средстава.
  Тим више добро у игри: бунари се не исцрп уЌу. Увек можете рударити ресурсе.
  И изградите нове градове на мапи... Или се чак препустите пирамиди или неком другом светском чуду.
  Медведев такође прави нове касарне. Истина, оби е трупа сма®уЌе индекс просперитета. Овде, наравно, постоЌи проблем. Али до сада нема с ким да се борите... Али можете увести нове технологиЌе да тенкове и авионе направите брже. И пову"и тешке бомбардере.
  Међутим, зашто, ве" поседуЌу"и сред®е тенкове, не ухватити неприЌате а на нивоу сред®ег века?
  А Медведев, након што Ќе утиснуо више тенкова, истовремено и побо шао ®ихове параметре, жустро упада у суседну зем у.
  Као и авиони одозго. И хаЌде да бомбардуЌемо неприЌате а свом снагом. Бациш напалм на ®ега.
  И то не по правилима игре.
  Медведев Ќе уживао у униште®у сред®овековног града. А онда цела зем а са своЌом примитивном воЌском. Уживао Ќе и победио, иако су ®егови авиони и тенкови претрпели ма®а оште"е®а. Испоставило се тако релативно лако хвата®е. А онда опет градите град на освоЌеноЌ териториЌи ...
  И твоЌи тенкови су ве" тешки. Могу"е Ќе причврстити и антинуклеарну заштиту и активни оклоп.
  Медведев Ќе ве" десет сати у игри и очи су му уморне и почеле да се држе заЌедно. Вд председника Ќе заспао.
  У почетку се Медведев вртео у нечему неодређеном. Али то ниЌе дуго траЌало. А онда Ќе ултрамодерни тенк Т-95 полетео уз брдо. Била Ќе ве" касна Ќесен, а о оклоп су тукли кап ице кише.
  Медведев Ќе рекао:
  - ОдлучуЌу"и дан битке за Моунт Хигх! Та планина коЌа Ќе к уч целокупне одбране Порт Артура. Данас, баш 21. новембар, односно 4. децембар по новом стилу. - Професор Ќе силовито ударио песницом о оклоп и узвикнуо. - Али не"е бити заузима®а Високе планине! Пацифичка ескадрила "е бити жива!
  єапанци су скоро заузели планину Високу. Пузали су као мрави, у густим потоцима са свих страна. Т-95 Ќе из брзометног топа калибра 152 милиметра отворио ватру.
  Аленка Ќе притиснула дугме ¤оЌстика, а аутоматски пишто  погодио Ќе єапанце као противавионски топ. Мо"не високо-експлозивне гранате су Ќедним ударцем уништиле стотине єапанаца.
  Наташа Ќе заузврат испалила осам тешких митра еза. Такође сам више волео да користим ¤оЌстик.
  Медведев Ќе возио тенк, супераутомобил се самоуверено пе®ао уз стрмине, а гусенице су сламале ратнике Зем е излазе"ег сунца.
  Маргарита зазвижди и рече:
  - Ми стварамо историЌу!
  Вршилац дужности председника бесно Ќе потврдио:
  - Наравно! Ни у ком случаЌу не"емо дозволити да се Порт Артхур преда!
  Аленка Ќе, пуцаЌу"и из пишто а, испалила двадесет хитаца у минути, исп унувши проЌектил пове"ане убоЌите снаге педесет килограма тежине. У Ќедном минуту, тона метала и експлозива тачно Ќе еруптирала.
  И девоЌка Ќе тукла веома прикладно.
  И митра ези, сваки Ќе испалио пет хи ада метака у минуту. Или четрдесет хи ада великих метака, за кратко време. И како су узели самураЌе. Како су били притиснути.
  Аленка Ќе чак певала:
  - И неприЌате ско Ќато полете на зем у, под притиском челика и олова!
  Руски тенк Ќе радио агресивно. Овде Ќе одсекао хи аду єапанаца, ево другог. Укла®а®е их у слоЌевима.
  Наташа се кикотала и певала:
  - За славу РусиЌе! Ота¤бину никада не"емо заборавити!
  И опет пуц®ава из митра еза смртоносног калибра. И хи аде єапанаца падаЌу мртви.
  Медведев Ќе узео и засиктао:
  - Царе Никола! Би"еш сЌаЌан.
  И да зг®ечимо недовршене самураЌске гусенице.
  Маргарита Ќе логично приметила:
  - НиколаЌ ИИ би могао да буде наЌве"и од кра ева. Имао Ќе све шансе да од Кине направи руску губерниЌу - ЖелторосиЌу!
  Медведев Ќе ударио самураЌе, поЌурио преко ®их са гусеницама и рекао:
  - Нека буде тако!
  ПроЌектил за проЌектилом. Множили су се као квази-материЌа, што захтева много ма®е енергиЌе од стварног прираштаЌа атома и молекула.
  Аленка Ќе, притискаЌу"и своЌе грациозне прсте на дугмад ¤оЌстика, чак узвикнула:
  - У име руских царева!
  . ПОГЛАВЉЕ #6
  Пушка Ќе тут®ала и тут®ала. Мада, не тако гласно, али пригушено, могло се разговарати.
  Маргарита Ќе питала в.д.
  - А шта, броЌ шко ки Ќе бесконачан?
  Медведев Ќе одговорио:
  - КвазиматериЌа не захтева много енергиЌе за ствара®е. А пу®е®е фузионог реактора водом Ќе лако као  уште®е крушака!
  Маргарита звижди:
  - Да, то Ќе бри антно! Дакле, можете направити сладолед од чоколаде!
  Медведев Ќе са уздахом одговорио:
  - Не Ќош, али врло брзо, да! Штета што се до сада добиЌа само квазиматериЌа!
  А онка, притискаЌу"и дугмад ¤оЌстика голим прстима, смеше"и се крупним зубима тигрице, примети:
  - Ова способност ствара®а материЌе Ќе такође квазибожанска!
  Медведев се насмеЌао. єапанаца Ќе било све ма®е око планине, а све више лешева. СамураЌ Ќе покушао да пуца на тенк, али узалуд. Гранате су се одбиЌале од оклопа као капи кише.
  Вд председника Ќе приметио:
  - Човек Ќе створен по лику и подобиЌу БожиЌем.
  Аленка Ќе, испаливши убоЌите гранате, приметила:
  - Ако, Ќош увек створено. Можда смо  уди, постоЌи наЌинтелигентниЌе, наЌЌаче и наЌмо"ниЌе би"е у свемиру!
  Медведев Ќе логично сугерисао:
  - Утолико Ќе потребниЌа консолидациЌа човечанства! Треба да се уЌединимо! Тада не"емо знати тугу и пораз!
  Наташа Ќе самоуверено изЌавила:
  - Кра евско царство Ќе у ста®у да уЌедини све! И окупите све без изузетка у монолит!
  И девоЌка Ќе поново ударила из митра еза. Попу®аваЌу єапанци, покушаваЌу да иду са левог бока. Гранате нису оштетиле тенк Т-95. А топови су, такође из да ине, или промашили или су им гранате биле неефикасне. Штавише, ни у ЌедноЌ зем и на свету Ќош нема оклопног оружЌа. Да, и такав тенк и не"ете се тако лако пробити. Његова одбрана Ќе врхунска.
  И митра ези косе, а гранате избацуЌу. И све раде конкретно, и то врло убитачно.
  Наташа се закикота и рече:
  - єапанци не"е много броЌати!
  Аленка се сложила са овим:
  - Врло много!
  И заискрила сафирним очима. И има толико различитих ствари у девоЌци, правом терминатору.
  Ратници пуцаЌу. И самураЌ крвари. Четрдесет хи ада метака и тона граната у минути, ово Ќе веома велика убоЌна сила.
  Наташа напоми®е:
  - Ми смо ратници коЌи доносе тешку смрт!
  Аленка се сложила са овим:
  - И не само смрт, ве" извор снаге у целом универзуму!
  Маргарита Ќе разборито приметила:
  - Ако царска РусиЌа освоЌи цео свет, онда "е сви ратови у историЌи човечанства бити Ќедном заувек окончани!
  Медведев се сложио са овим:
  - Наравно душо! Нико не жели ратове! Али човечанство мора постати Ќедно!
  Наташа Ќе просиктала од радости пантера коЌи Ќе убио бика:
  - Кад смо Ќединствени, непобедиви смо!
  И пусти искре из моЌих очиЌу! Ево девоЌке! Садржи пламен ватре, леда и челика.
  Али сада послед®и єапанци умиру. И нема ко други да Ќуриша на планину. Више од педесет хи ада погинулих ратника зем е излазе"ег сунца остало Ќе испод Високе планине.
  Битка Ќе завршена.
  Четворица су заузели место на брду, а Медведев Ќе приметио:
  "Бо е да Ќош не разговарамо са гарнизоном. У суштини, шта "емо да радимо?
  Елена Ќе предложила:
  - Има Ќош много єапанаца. ХаЌде да уништимо целу воЌску стопала.
  Маргарита се спремно сложила са овим:
  - То Ќе то! Зломи"емо све самураЌе! И би"е сЌаЌно!
  Медведев се нацерио и приметио:
  - А наш тенк Ќош може да плива под водом и испа уЌе гранате. ХаЌде да потопимо Ќапанску флоту!
  Наташа Ќе вриснула од одушев е®а:
  - То Ќе то! Тако Ќе, хаЌде да узмемо и избришемо све самураЌе на мору.
  Управо Ќе Ќапанска ескадрила започела своЌе следе"е бомбардова®е. Гранате су летеле, ук учуЌу"и и топове од Ќеданаест и дванаест инча. А ово Ќе, видите, озби но.
  Тенк Ќе поЌурио на обалу. Аленка, куцкаЌу"и прстима по каросериЌи аутомобила, примети:
  - Добро, на море. Али како бисмо могли да дамо инициЌативу єапанцима на копну?
  Маргарита, коЌа Ќе имала нека сазна®а о рату, се"ала се:
  - Имали смо митра езе, а пушка Мосин Ќе много поузданиЌа и ефикасниЌа од Ќапанске. А ако ниЌе све испало на мору, онда на копну самураЌ ниЌе имао шансе!
  Аленка  утито помери босом ногом по поду и промрм а:
  - ИздаЌа! ТривиЌална издаЌа!
  Наташа Ќе предложила:
  - Све "емо обесити!
  Цистерна Ќе ушла у воду. Са стране су се поЌавили заврт®и коЌи су контролисали машину. Ево прве мете: Ќапански разарач. Наташа Ќе своЌим танким прстима притиснула дугмад ¤оЌстика.
  И проЌектил Ќе убоЌито погодио само дно брода. Уништио оклоп.
  Разарач Ќе добио Ќош Ќедну гранату. Наташа Ќе поново притиснула ножни прст.
  А сада се єапанац дави.
  Алена се закикота.
  - ХаЌде да се наизменично давимо! Митра ези под водом нису много ефикасни!
  А девоЌка Ќе притиснула ¤оЌстик, овога пута послала проЌектил у дно разарача.
  Маргарита Ќе са осмехом одговорила:
  - Па, имамо даме!
  Наташа Ќе поново послала проЌектил и викнула:
  - У име РусиЌе нека Ќе победа!
  А онка Ќе исп унула шко ке. Пресекла Ќе дно брода зем е излазе"ег сунца и приметила:
  - Ипак, кра евска власт у РусиЌи ниЌе била тако лоша, како Ќе пропаганда тврдила.
  Маргарита се сложила са овим и радо Ќе говорила, поготово што он ионако ниЌе имао шта да ради.
  - За време цара НиколаЌа ИИ РусиЌа Ќе увела златни стандард новца. Валута империЌе постала Ќе наЌчврш"а и наЌстабилниЌа на свету. Цене, такође, практично нису расле. А под царем НиколаЌем плата Ќе достизала тридесет седам руба а месечно. У ствари, РусиЌа Ќе постала Ќедна од воде"их зема а у свету по животном стандарду. ИндустриЌска производ®а Ќе постала четврта у свету.
  ДмитриЌ Анато евич Медведев, након што Ќе спавао, почео Ќе да игра на рачунару. У овом случаЌу, пресекао Ќе наставак стратегиЌе. ОЌачана власт Ќе извршила заплене. Вршилац дужности председника РусиЌе бацио Ќе тенкове у борбу.
  И тешка.
  єош увек Ќе добра ствар за игра®е. Мало сам возио и добио тенкове теже од сто тона. Када Ќе био председник, Медведев Ќе желео да развиЌе тенкове теже од сто тона. Али тада Путин ниЌе дао. Али идеЌа Ќе изгледала примам иво. Супер тешке машине. И шест врста аутомобила. Преко пет и сто тона.
  Али сада Медведев баца тенкове на нуклеарни погон у битку. И ломи одбрану зема а сред®ег нивоа. И опет хвата. Да, одлично... Да би било мало лакше, повежеш воЌног саветника. И заЌедно са ®им водите уништава®е неприЌате а. И ®егово хвата®е.
  Овде осваЌате другу империЌу... Овде Ќе рат озби ниЌи, али га води воЌни саветник на нивоу Наполеона. Дакле, можете само да гледате, и да своЌу империЌу поставите на економисте на нивоу Столипина.
  А Медведев Ќе, након што Ќе неколико сати седео за компЌутером са огромним екраном, почео да хрче.
  Предуго му Ќе недостаЌао сан.
  А онка Ќе пуцала на єапанце. Потопивши крстарицу овога пута, певала Ќе:
  - Ми смо наЌЌачи на свету,
  Потопи"емо све душмане у тоалет.
  Ота¤бина сузама не веруЌе,
  И да"емо злим олигарсима у мозак!
  И девоЌка се смеЌала. И зуби су ЌоЌ блистали као бисери!
  Медведев Ќе предложио:
  - Пошто "е се рат са єапаном завршити победом, економски раст РусиЌе би"е Ќош ве"и! И царска империЌа "е постати наЌбогатиЌа зем а!
  А онка Ќе потопила Ќош Ќедан разарач и сиктала:
  Увек смо били богати! Нема дово но реда!
  Наташа Ќе ударила у боЌни брод Зем е излазе"ег сунца и приметила:
  - Ни по чему нисмо били инфериорни у односу на Немце у Првом светском рату. Али због пете колоне им Ќе промакла победа!
  Аленка Ќе послала и другу гранату у стомак оклопника и рекла:
  - Наравно! За све Ќе крива пета колона. Током Првог светског рата Немци нису могли ни да приђу Минску и били су потучени у ГалициЌи. А под Ста ином су ве" видели Крем  кроз двоглед. Шта каже?
  Наташа Ќе испалила Ќош Ќедну гранату на дно оклопника и прогунђала:
  - ИздаЌа! НедостаЌала нам Ќе таква победа!
  Маргарита Ќе такође сматрала потребним да подсети:
  - Да ниЌе било издаЌе, онда бисмо добили у посед Цариград и Малу АзиЌу, као и излаз на Средоземно море. А толико смо изгубили због издаЌе и пете колоне!
  Аленка Ќе испалила Ќош Ќедан проЌектил:
  - Да, ово Ќе пета колона! Колико нево а због ®е! Руско царство Ќе Ќединствена формациЌа коЌа би могла да се прошири до граница целог света и учини човечанство Ќедним!
  Наташа Ќе агресивно прогунђала:
  - Наравно! Могао сам и све бих урадио! И буди човечанство Ќединствено и непобедиво!
  ДевоЌка Ќе послала Ќош Ќедну гранату, након чега се боЌни брод коначно поделио. И єапанци су се удавили.
  Маргарита Ќе са узбуном у гласу приметила:
  - Видите шта се сада дешава у свету? РусиЌа и САД су на ивици рата. А Кина Ќе пренасе ена и тоталитарна. Нема реда и благоста®а у свету!
  Наташа Ќе послала нови проЌектил, овога пута крстарици, и пристала:
  - Нема реда на свету! Потребан нам Ќе Ќединствен мена¤мент!
  Аленка Ќе испалила проЌектил и климнула главом:
  - И царска империЌа би могла да постане таква власт! АутократиЌа РусиЌе Ќе гарант светске стабилности и просперитета!
  А девоЌка Ќе послала Ќош Ќедну гранату, коначно цепаЌу"и крстарицу.
  єапанци су очигледно полудели. Пуцали су неселективно, не схватаЌу"и ко их дави.
  Треба напоменути да на копну єапан ниЌе имао велику предност у броЌкама. А чак иу стварноЌ историЌи изгубила Ќе много више погинулих и ра®ених од РусиЌе.
  Али на мору су бродови Зем е излазе"ег сунца, произведени у БританиЌи и САД, били нешто бо и од руске, углавном дома"е производ®е.
  Али чак и овде Ќе квалитативна супериорност єапанаца прилично безначаЌна. А Руси пуцаЌу, можда, тачниЌе.
  Наташа, пуцаЌу"и и потапаЌу"и Ќош Ќедан разарач, узнемирено Ќе приметила:
  - Овде Ќе, заиста, РусиЌа победила и Ќаче противнике. Као Наполеон!
  Аленка Ќе, ша у"и гранату оклопноЌ крстарици, додала:
  - Ох да! Наполеон Ќе био гениЌе! И био Ќе Ќачи, али смо га победили!
  Маргарита Ќе тешко уздахнула и прогунђала:
  - Изгубио од єапанаца. Ово Ќе тако досадно и срамотно!
  Аленка се сложила са овим:
  - Врло неугодно! АваЌ, због тога се завршила ера династиЌе Романов. Епоха Ќе славна, хероЌска, са осваЌа®има и победама. И иако нисмо имали свог Џингис-кана, ми смо се уздизали Ќош од времена Ивана Калите.
  А девоЌка Ќе послала Ќош Ќедан, врло смртоносни проЌектил. И оклопна крстарица се разбила на два дела.
  Наташа Ќе наставила и Ќедном гранатом потопила други разарач. А самураЌи имаЌу много разарача.
  Ратник Ќе питао момке:
  - Али питам се зашто у историЌи света ниЌедна од империЌа ниЌе достигла апсолутну власт?
  Аленка Ќе поново послала гранату у стомак другог разарача и рекла:
  - Да, стварно, зашто? Сви су пали. И ПерсиЌско царство, и Александар Велики, и Римско. Зашто нико ниЌе уЌединио човечанство?
  Наташа Ќе  утито лупила ногом. Потопио Ќош Ќедан брод и рекао:
  - То Ќе то! Џингис-кан Ќе створио империЌу коЌа би могла да сруши цео свет под собом. Али после ®егове смрти, синови и унуци су извели обрачун и распарчали царство. Само Ќе царска РусиЌа, са своЌим унитарним уређе®ем, била таква зем а да Ќе могла да постоЌи много векова и да се шири док ниЌе прогутала целу зема ску куглу!
  Аленка Ќе б еснула очима и изЌавила, потопивши Ќош Ќедан разарач:
  - Слава великом царству цара НиколаЌа! Не"емо дати власт нелегитимним бо шевицима и привременоЌ влади!
  Наташа Ќе такође послала гранату у брод. Удавила Ќе єапанце и певала:
  - Боже спаси кра а
  єаки суверен
  ЦаруЌ на славу,
  на славу нама!
  ВладаЌ у страху од неприЌате а -
  православни кра у!
  ВладаЌ за славу
  Слава нама!
  Чини се да су девоЌке заиста узбуђене. Тако су зг®ечили самураЌе, диви"ете се. А Медведев Ќе возио своЌ смртоносни, подводни резервоар. Генерално, ово Ќе кул оружЌе коЌе има. Удавио Ќе целу Ќапанску флоту. Али ово Ќе велика сила.
  Дванаест, само великих оклопних бродова, десетине ма®их, ук учуЌу"и и крстарице. Неки разарачи више од шездесет. Потребно Ќе време да се све то уништи.
  Наташа, завршаваЌу"и други брод, упитала Ќе Медведева:
  - Мислите ли да постоЌи Бог?
  Официр се нацерио и одговорио:
  - У ком смислу?
  Наташа Ќе послала нови проЌектил, докраЌчивши разарач, и приметила:
  - Да, постоЌи много верзиЌа религиЌа! Има их и паганских и монотеистичких! Тада почи®еш да размиш аш о томе. А ти сум®аш да има Бога кад Ќе таква збрка у уче®у!
  Аленка Ќе раздвоЌила Ќош Ќедан разарач и, кико"у"и се, приметила:
  - Да, у том погледу Ќе тешко веровати у БиблиЌу. Само да се Бог овако понаша. И чак направио ку"не  убимце!
  Наташа климну главом у знак сагласности.
  - То Ќе то. Веровати да Ќе било коЌи народ народ БожиЌи? Ово Ќе очигледно недостоЌно вишег ума!
  Након тога, девоЌка Ќе почела да потапа велики боЌни брод. Ратник Ќе радио.
  Али Маргарита Ќе изразила своЌе миш е®е:
  - єош увек Ќе несхват иво како Ќе могу"е да Бог коЌи воли толико унакажава жене!
  Наташа Ќе била изненађена:
  - Како се унакаже?
  Маргарита Ќе искрено одговорила:
  - Да, претвара их у старице! А шта би било одвратниЌе од старице!
  Аленка Ќе испалила гранату у трбух крстарице и рекла:
  - По зем и, из неког разлога, ходаЌу врло подле старице, што Ќе и глупо и страшно ружно!
  Наташа Ќе одмахнула главом и подржала:
  - И несимпатично! И ниЌе естетски!
  ДевоЌка ратница се насмеЌала и намигнула свом партнеру. Она Ќе тако кул и агресивна.
  Медведев Ќе озби но приметио:
  - У ствари, старост Ќе веома лоша. То  уде чини ружним, слабим, ра®ивим. Али има, са становишта еволуциЌе, неке плусе!
  Елена Ќе била изненађена. Погодивши Ќош Ќедан разарач, упитала Ќе:
  - А коЌи могу бити плусеви у овом одвратном ста®у?
  Медведев Ќе озби но одговорио:
  - Подстиче развоЌ науке и интелигенциЌе. Ако човек не би искусио умор, онда му не би требало да измиш а аутомобил. Исто тако, слабост кан¤и и оч®ака довела Ќе до проналаска ножа. Хладна времена и глациЌали су научили да се ложи ватра. Болести су подстакле развоЌ медицине. - В.д председника Ќе погледао како Ќе Аленка спретно послала Ќош Ќедан Ќапански брод на дно, и наставио. - Науку су на много начина подстицале  удске слабости. Нисмо знали да летимо, али смо правили авионе. И то Ќе напредак!
  Наташа Ќе послала Ќош Ќедан проЌектил и приметила:
  - Напредак. Али ипак, када погледате старицу, постаЌе тако одвратно. Зар Ќе заиста немогу"е без  удске ружно"е?
  Аленка се сложила са овим:
  - Млади могу да измисле и авион. Зашто напунити проклету старост! То Ќе ужасно и одвратно!
  Маргарита Ќе неумесно певала:
  - Не"у да се растаЌем од Комсомола! Би"у заувек млад!
  А девоЌка, док Ќе мицала шаком по металу.
  У међувремену Ќе тонуо Ќош Ќедан боЌни брод.
  Подморнички тенк Ќе наставио да потапа Ќапанску флоту. Сам адмирал Того Ќе завршио у води, и био Ќе приморан да побегне чамцем. єапан Ќе имао велику флоту, али се суочио са суштински новим оружЌем. А сада Ќе била потпуно поражена.
  Аленка, настав аЌу"и да потапа Ќапанске бродове, голи зубе, коЌе има веома велике и оштре, предложи:
  - То Ќе оно што Ќа мислим. Наравно, мора постоЌати и естетика тела. И немогу"е Ќе да жене постану ружне, млохаве коже и повиЌених тела.
  Наташа, коЌа Ќе лансирала Ќош Ќедан разарач на дно, врло се радо сложила са овим:
  - Наравно! То Ќе оно на чему наука ради!
  Оба ратника су се показала као веома весела. На краЌу краЌева, они успешно удаве неприЌате ску флоту.
  Агресивне девоЌке су способне за велике подвиге.
  Маргарита Ќе у међувремену изнела своЌе миш е®е:
  - РелигиЌе су настале и због слабости човека. Да Ќе човек Ќачи, онда не би било ни религиЌа. И наравно, смрт и страх од смрти доводе до тога да човек тражи утеху!
  Аленка Ќе подсетила:
  - Учествовао сам на сеанси, и видео сам нешто невероватно. Дакле, постоЌе духови!
  Наташа Ќе лукавим гласом приметила:
  - Нема ничег изненађуЌу"ег у постоЌа®у духова! На краЌу краЌева, ми летимо у сну. Дакле, постоЌи душа, и као успомена на лете®е!
  Медведев климну главом у знак сагласности.
  Да, постоЌи душа! У том погледу, особа Ќе Ќединствена! А сада можемо да се забавимо!
  єапанска флота се топила. Подводни резервоар Ќе играо улогу убице. Маргуерите Ќе била мало тужна. Она Ќе, прво, била у улози статиста. И друго, што Ќе досадно, ниЌе баш све Ќасно вид иво када сте под водом. Уопште, на рачун Бога, Петар Ќе имао Ќаке сум®е. У ствари, зашто су, након што су Руси примили хриш"анство, на ®их п уштале разне нево е. И монголско-татарска инвазиЌа, а пре тога, феудално распарчава®е принчева. Ратови између руског народа.
  Тада Ќе, коначно, од времена Ивана Калите, почео препород РусиЌе,
  МосковиЌа Ќе постаЌала све Ќача. Све док, на пример, под Иваном Тре"им, коначно ниЌе постала Ќединствена, централизована држава. И збацио татарски Ќарам.
  Да, наравно, РусиЌа Ќе устаЌала. Док се нисам спотакнуо о єапан.
  Ово Ќе означило краЌ историЌе монархиЌе и династиЌе Романов.
  Међутим, монархиЌа Ќе нестала, али Ќе ауторитаризам остао.
  Маргарита Ќе нежно погладила Аленку по леђима. ДевоЌка Ќе радиЌе предела. Чинило се да ужива у томе.
  Медведев Ќе логично приметио:
  - Нема ништа лоше у томе што мушкарац воли девоЌку, а девоЌка воли мушкарца, не. Ово Ќе сасвим природно. Али у исто време,  уди мораЌу да поштуЌу пристоЌност.
  Маргарита Ќе с негодова®ем приговорила:
  ХаЌде да не читамо морал. Не свиђа ми се ово!
  Вршилац дужности се насмеЌао.
  - А ко воли! Али морате се суочити са истином. Људи се у том погледу приметно разликуЌу од животи®а!
  Маргарет климну главом у знак слага®а.
  - Да, велики Ќе Ќаз између нас!
  Аленка Ќе саркастично одговорила:
  - И знаш, између тебе и маЌмуна не приме"уЌем велику разлику!
  Маргарет се насмеЌа. Аленка Ќе у међувремену потопила послед®и од дванаест оклопних бродова єапана. Након тога, девоЌка Ќе приметила:
  - Скоро смо завршили са неприЌате ском флотом!
  Медведев се лукаво осмехнуо:
  - Да, ви сте добри радници! А у ствари, способни су за много! Генерално, волим жене ратнице - тако Ќе секси!
  Маргарита се извиЌала и певала:
  - ДелуЌем секси, Ќа сам као процесор! А Ќа се кре"ем као робот - звучни агресор!
  После тога, студент Ќе мало смелиЌе помиловао Аленку. ДевоЌка Ќе дугим прстима притискала дугмад ¤оЌстика и изгледала Ќе шармантно.
  Како су ®ени покрети грациозни.
  Машта Ќе нацртала Маргарет као принцезу коЌа боса хода до одра. Ово Ќе тако романтично. А принцеза Ќе тако црвена. Са ®е Ќе скинут сав накит и скупа ха ина. Оставили су само костриЌет. Али затворски огртач Ќош више одаЌе шарм слатког, приЌатног, свежег, као ружино лице. И ватрене косе. Како Ќе лепа принцеза коЌа иде на погуб е®е.
  А тамо се даве хи аде  уди. Бродови се распадаЌу, стихиЌа бесни.
  А єапан трпи колосалан, Ќединствен пораз. Дакле, самураЌи се, очигледно, мораЌу покаЌати за своЌе грехе.
  Маргарита Ќе помислила, у шта єапанци веруЌу? КоЌа Ќе ®ихова религиЌа? Они су пагани. Али су победили православну РусиЌу. После тога размисли чиЌи Ќе Бог Ќачи!
  И Монголи су били пагани, али колико су териториЌа заузели.
  Маргарита Ќе питала Аленку:
  - Реци ми, лепотице, како ти се свиђа Родноверие?
  ДевоЌка се широко осмехну и, потапаЌу"и Ќош Ќедан разарач, одговори:
  - Врло добра религиЌа! Има тако лепих прича!
  Маргарита Ќе задово но упитала:
  - Мислите ли на баЌке? Или можда, у ствари, сви ови руски богови постоЌе?
  Елена Ќе слегнула раменима и одговорила:
  - Можда постоЌе и виле®аци и пату ци! Све Ќе могу"е у нашем свету. И тешко Ќе ре"и шта заправо постоЌи, а шта не!
  Медведев Ќе логично приметио:
  - Донекле, све у нашем свету постоЌи. Све наше мисли, снове, же е, оно што остав амо иза себе. Овде имам веома интересантну теориЌу о хиперноосфери, у коЌоЌ постоЌи апсолутно све што су  уди икада измислили. То Ќест, постоЌи мисао заувек. А она остаЌе у неким другим, паралелним световима.
  ДмитриЌ Медведев Ќе изашао из сна. И поново Ќе преузео своЌ теме ни посао, тачниЌе, изград®у царства.
  И опет осваЌа®е...
  Прво саставите нови тенк тежак хи аду тона и баците га на неприЌате ске положаЌе. Не, наравно, не Ќедан, ве" велики броЌ.
  А они се кре"у на страноЌ териториЌи. А одозго су и авиони са атомским бомбама. А шта ако се бомбе отераЌу? И направити униште®е?
  ДмитриЌ Медведев Ќе у ажуру као и сви остали.
  А сада друга држава пада у чизме диктатора. А ту су и осваЌа®а. Али ево Ќош Ќедног неприЌате а. То Ќе такође велика зем а... Можете чак и програмирати. Ево СССР-а 1941... Има инвазиЌе. єединице у Медведеву за много сати игре су се аутоматски множиле, а он има више од милиЌарду становника. Против 196 милиона. И модерниЌа технологиЌа. А воЌници се могу печатирати касарнама ад инфинитум.
  На сре"у, електронски ресурси су неисцрпни. И притисните неприЌате а, притисните.
  А тенкови од хи аду тона иду себи на нуклеарне реакторе широм РусиЌе директно у Москву.
  И практично Ќе немогу"е оставити их - ништа не узима!
  Медведев усмерава стратегиЌу и пева себи... Онда заустав а тенкове на нуклеарни погон. И баца у битку "Пантера" -2. Аутомобил, коЌи Ќе, међутим, Ќош увек способан да победи тридесет и четири.
  Медведев игра за себе тако што учитава разне параметре кола ... "Пантер" -2 ... Како млати из да ине. И пробити совЌетски тенк.
  Не тако да "ете га сломити! Нарочито на челу, али на броду можете. Пуц®ава Ќе масовна. И тридесет четири Ќуре к себи ... И гину под ударима топова ...
  ВоЌска се поново кре"е... И борбени роботи су се поЌавили. ШетаЌу себи. И проЌектили обараЌу ласере. И то раде веома паметно.
  И виртуелне девоЌке нападаЌу.
  Медведев жарко гледа на стратегиЌу. Узбуд ива битка. Опет, играш себе, или то преносиш воЌном саветнику. И погледаЌте напредак битке.
  Поведите ®ихове тенкове у офанзиву.
  Овде можете померити напред пирамидалне резервоаре, ма®е ра®иве и непробоЌне из свих углова. Кре"у се као ва ак.
  А девоЌке трче босе... И пуцаЌу на путу.
  єош Ќедан рат. Оригинална играчка. А новац долази из златних бунара, а не пресушуЌе. Ово Ќе као у игрици, све Ќе по плану, без промашаЌа и без рецесиЌе природе.
  Све не пресушуЌе, а ресурси се не сма®уЌу. Ипак, не изгледа баш вероватно.
  Медведева Ќе прекинуо позив. Слушалицу Ќе подигао вд председника.
  - Здраво!
  Шеф председничке администрациЌе Ќе рекао:
  - Да ли сте Ќош увек у канцелариЌи ДмитриЌа Анато евича?
  Медведев Ќе оштро одговорио:
  - Да! єа сам и да е председник!
  Шеф администрациЌе Ќе рекао:
  - Зеленски захтева да напустите резиденциЌу након инаугурациЌе.
  Медведев Ќе почевши питао:
  - А где "у Ќа живети?
  Начелник управе Ќе одговорио:
  - У мом стану! Ваша мо" Ќе готова и морате напустити све просториЌе!
  Медведев Ќе прогутао шапатом:
  - Имам молбу новом председнику - нека ми остави компЌутер!
  Начелник управе Ќе питао:
  - ДаЌте ми орден "АндриЌа Првозваног" и тражи"у од Зеленског компЌутер за вас!
  Медведев климну главом у знак сагласности.
  - Па, могу"е Ќе!
  . ПОГЛАВЉЕ #7
  И позвао Ќе свог помо"ника да припреми декрет. По задатку начелника управе Ордена Светог АндреЌа Првозваног. Шаблон Ќе готов и за сада сам потписао обавезу.
  Онда Ќе Медведев поново почео да игра.
  Сада се ®егови виртуелни тенкови приближаваЌу Москви и почи®у Ќуриш. ОваЌ град нападаЌу машине тешке две хи аде тона.
  Међутим, Медведев баца "пацова" -5 у напад, ово Ќе чудовиште, а не тенк. Десет хи ада тона!
  Трупе се приближаваЌу Крем у... Па Ста ин бежи. И хватаЌу га босоноге девоЌке у бикиниЌу. Ухватите нос голим прстима. И тераЌу Ста ина да му  уби голе пете.
  Овде трупе виртуелног царства заобилазе Москву и иду на Урал ...
  Ухватите и ®ега...
  Медведев поново почи®е да клима главом и са®а.
  Маргарита Ќе саркастично упитала:
  - А шта Ќе са, на пример, класичниЌом поделом: на раЌ и пакао?
  Медведев Ќе суморно приметио:
  - Ово Ќе наЌвероватниЌе примитивна идеЌа старих о одмазди после смрти. У ствари, наЌвероватниЌе, све Ќе нешто компликованиЌе!
  Наташа Ќе одушев ено узвикнула док Ќе потапала Ќедан од послед®их Ќапанских бродова:
  - Проклет и прастар,
  НеприЌате  се опет куне
  протр аЌ ме
  Саме ите у прах.
  Али анђео не спава
  И све "е успети. И све "е се добро завршити!
  ДевоЌке су докраЌчиле неприЌате ску флоту. Медведев Ќе убрзао тенк, Ќуре"и самураЌе. Да, урадили су добар посао овде. Заним иво Ќе како се историЌа може исправити. Царска РусиЌа Ќе била мо"на зем а коЌа се уздизала у висину. Иако нису сви  уди живели добро.
  Али зем а се уздизала. Радни дан Ќе скра"ен. Има нових празника. Створена Ќе локална самоуправа. Пове"ане плате по стабилним ценама. Отворене су школе. За време цара НиколаЌа ИИ, потрош®а на образова®е порасла Ќе више од шест пута. Основно образова®е постало Ќе обавезно.
  Да, ниЌе се све променило на бо е дово но брзо, али колико Ќе зем а изгубила због револуциЌе и грађанског рата. Колико Ќе паметних  уди умрло и напустило ота¤бину? А сада, у овом делу универзума, постоЌи шанса да се ово спречи.
  Резервоар, аеродинамичан, пливао Ќе брзо и нечуЌно под водом. А сада Ќе потоп ен послед®и разарач Зем е излазе"ег сунца.
  Наташа Ќе са одушев е®ем рекла:
  - Ето како сам млад!
  Аленка Ќе исправила девоЌку, прецизираЌу"и:
  - Шта овде сви ми добри момци! Борите се као лавице!
  Маргарита Ќе узнемирено приметила:
  - Ништа посебно! Управо смо имали бо у технологиЌу!
  Аленка се закикота и одговори:
  - Али ми смо сами пуцали из топова!
  Наташа Ќе подржала свог приЌате а:
  - А и сами смо се водили! И то Ќе оштро око...
  Маргарита се ук учила:
  - Косе руке!
  Наташа се насмеЌа и одговори:
  - А ти си шармантна девоЌка!
  Маргарита Ќе искрено рекла:
  - Жао ми Ќе єапанаца. Праве сЌаЌне цртане филмове. Посебно волим хентаи!
  Аленка Ќе праснула у смех и искривила ногу у ваздуху:
  - Хентаи Ќе кул! Чак и веома кул!
  Наташа, уз осмех девоЌке коЌа Ќе пробала ¤ем, предложи:
  - И хаЌде да, можда, чак и разбиЌемо нацисте!
  Медведев климну главом са осмехом:
  - Добра идеЌа. Али хаЌде да прво докраЌчимо Ќапанске копнене снаге. Помозимо да се рат брже заврши. Да се фашизам не поЌави у овоЌ васе ени.
  ДевоЌке су у глас одговориле:
  - И не"е се поЌавити, а Кина "е бити наша!
  Након што Ќе Ќапанска флота потоп ена, супертенк Т-95 Ќе избио на површину.
  Тада Ќе Медведев почео да са®а разно сме"е.
  Ратница Аленка стала Ќе у одбрану РЌаза®а. Наташа Ќе била са ®ом.
  Обе девоЌке су у лаким оклопима, са саб ом у свакоЌ руци. А испод стопала су посебни, танки дискови.
  Огромна воЌска Монгол-Татара попела се на Ќуриш.
  Много дугих степеница Ќе истовремено прекрило зидове. Били су различити: споЌени из кориЌенских празнина, оборених борових шума са попречним гредама. Кориш"ене су и тешке мердевине са редовима балвана. Бедеми су се, захва уЌу"и убрзаном темпу изград®е, испоставили вишим него што су Татари очекивали, многе степенице нису стизале до врха. Напред, Монголи су отерали неколико зароб ених Уруса. Руски народ Ќе више волео смрт него срамоту заточеништва.
  Али Монголи су били немилосрдни.
  Немилосрдно гураЌу"и заши еним коп има, изнурени  уди су ритани, рачунаЌу"и да "е се руски народ, не желе"и да убиЌа своЌе, предати. Или, под окри ем затвореника, продре у ледени бедем. Неки од зароб еника Ќурнули су вриште"и, котр аЌу"и се низ залеђени лед, обараЌу"и омражене нукере, истргнувши им мачеве из руку и одмах исечених падали. Људи су се брзо попели степеницама, не разумете коЌе врсте и племе?
  Полуголи, у дро®цима, са батином у рукама, са леђима избушеним у крв. Се ак Ваула, обучен у оклоп, ве" Ќе подигао огромну секиру, када су одоздо очаЌнички вриснули:
  -Не уништаваЌ нас, витеже, своЌи смо, Русе!
  Воевода Дикорос Ќе скочио до зида и викнуо:
  - Осе"ам мирис, наш!
  ОчаЌнички крик Ќе то потврдио:
  -ЧекаЌ, сеци своЌе! Међу нама нема Муглана!
  Врло паметна Аленка Ќе викнула:
  -Ко се правилно прекрсти своЌ Ќе!
  - Крштени православци!
  ЗастрашуЌу"им гласом, чак ми у далеко ко®и су се уда или, урлао Ќе див Ваула-Моровин.
  Браниоци РЌаза®а су одобрили:
  -єел тако! Истинито!
  ЗаЌедно су покупили на свим зидовима:
  - Па, бра"о, прекрстите се!
  Стотине одрпаних, плавих зароб еника, коЌи су се пе®али преко бедема, пали су, настав аЌу"и да се механички крсте. Неки су одмах покупили претходно пресавиЌено каме®е и махнито га бацали на Монголе. Многи РЌазанци су први пут видели Татаре, чак и многи традиционални противници, исти Кипчаци, обучени на монголски начин.
  НеприЌате и су били у дугим бундама, толико дугим да су се заплели у поруб. Изабрани нукери имали су бакарне и гвоздене плоче окачене на грудима, леђа су им била отворена. Да би застрашили Урусе, многи су крв у фарбали своЌа ионако злобна, женствена лица.
  Али Уруси нису устукнули, дочекавши неприЌате а мачевима и секирама. Од снажног замашног ударца Вауле убиЌено Ќе пет Монгола одЌедном, други ударац и Ќош три! Остали ратници нису били лошиЌе посечени. Татари су се неспретно пе®али уз клизав шахт, нису могли како треба да се покриЌу штитовима, посеченима саб ама. Када Ќе, по цену огромних губитака, монголска воЌска стигла до врха, на ®их се излила кипу"а вода и страшно оружЌе: запа ени катран.
  Чак су и жене и мала деца поливали гору"у воду, бацали каме®е и блокове. Посебно су биле ефикасне мале пра"ке са отровним стрелама, из коЌих Ќе могло пуцати чак и петогодиш®е дете, коЌе Ќош ниЌе умело да повуче тетиву лука своЌим малим рукама. А промашити, пуцаЌу"и у тако густу масу, много Ќе теже него погодити. Напад Ќе очигледно гушио, унакажени лешеви су се котр али у великим количинама.
  Кроз шпиЌун коЌи су вешто направили Кинези, ГуЌук Кан Ќе помно пратио битку. Облизавао Ќе усне и цвоко"ао усне, повремено намЌештаЌу"и своЌу златну, крзном подстав ену кацигу, тврдоглаво и досадно му се пе®ао на чело. Онда Ќе од беса испустио лулу.
  Наши воЌници гину! Бурундаи и жута змиЌа за мене!
  Тургаудс Ќе журно пожурио да изврши налог наследног кагана. ГуЌук Ќе сео у столицу исклесану од слоноваче, када му Ќе рука нежно наслонила раме:
  - Не брини, велики! Смири своЌ поглед див и!
  Предала Ќе дуготраЌна мелодиЌа коЌа Ќе звучала као женски глас.
  Гуиук Кхан се осе"ао поспано, Ќедва Ќе могао да остане на ногама. Да, Ќесте. Опет, тако се пред ®им поЌавила Жута змиЌа - наЌстрашниЌа личност у ®еговоЌ воЌсци, паклени демон из далеког и неосвоЌивог єапана.
  -Ти!
  Наследник врховног кагана Ќе глупо показао прстом! Жути змаЌ Ќе наставио да се излива, пове"аваЌу"и се или, напротив, опадаЌу"и:
  -єа! И видим кроз тебе! Време Ќе да ублажимо гнев тела! Па, тачниЌе, све резерве поведите што пре у борбу! А Ќа "у вам помо"и бра"о, подметну"у такво изненађе®е неприЌате у! Крунски потез, веруЌте ми, би"е истинит!
  - Дзе, дзе, дзе! Посла"у одабрани тумен под командом БурундаЌа у битку! ЗаЌедно "ете водити напад!
  єапанац Ќе б еснуо очима, оголивши своЌе велике жуте зубе:
  -Нема белих демона, хо"у да убиЌам себи Ќеднаке! Као прави нин¤а!
  Жути змаЌ б есне као талисман, у устима се неприметно поЌави звиждук, зачу се преливна мелодиЌа.
  ГуЌук Ќе мислио да га малтретираЌу, али ниЌе имао ни снаге ни же е да се свађа са нин¤а чароб®аком. У овом тренутку, тургауди су грубо гурнули Бурундаи, Гуиук Кхан ниЌе волео овог послушног послушника Субудаи-Багатура.
  - Ти, цури водениче! Зар не видите да наЌбо и ратници гину под зидинама престонице Уру. Узмите, одмах тумен "Беркутов" и, прешавши реку, посекли Урусе ударцем испод десног зида.
  Искусни Бурундаи се усудио да приговори:
  - Лед Ќош ниЌе Ќак, под ударима хи ада копита просто "е пукнути.
  Неочекивано, страшни єапанац Ќе одговорио за ГуЌука.
  Ваша брига Ќе похвална. Али твоЌи напори су узалудни! Чаробни прах ковао Ќе лед на реци Ќачи од воЌног челика! Па, само напред, наредили смо вам!
  -Велики нин¤а-батир зна о чему прича! єаши брже, ако савладаш град, да"у ти Ќато ко®а за награду!
  Викао Ќе, тресу"и прстима ГуЌук Кан. Бурундаи се више ниЌе усуђивао да противречи - препун Ќе смрти. Монгол са Ќатом крзнених ко®аника нестао Ќе из вида. ОдЌедном се приближи сенка, зачу се шум изнад главе, од Ќаког ваздушног таласа са крунског кагана полете шлем:
  - Харакири! Ево лептира! Сада "е бити "налива®е" за Урус.
  Џиновски змаЌ лебдео Ќе изнад површине, са златним крилима коЌа су разносила снежне наносе, а ватрени Ќезици су се разливали из ®егове три грабеж иве ра е.
  - Глупи мунгос!
  ГуЌук ниЌе имао времена ни да се уплаши:
  -Он Ќе у ста®у да спали цео РЌаза®.
  - Не све, али "е запалити зид. Иди, моЌ мали Годзила!
  Величанствени сан Медведева се наставио. Вршилац дужности председника имао Ќе колосалну машту.
  Мо"ни змаЌ, са распоном крила од педесет метара, узлетео се високо. Монголи и шамани коЌи су их пратили бесно су урлали. Тумен, под командом БурундаиЌа, чувено Ќе полетео на лед, неколико ко®а се спотакнуло, одмах их Ќе заЌедно са Ќахачима згазила силовита гвоздена маса. У међувремену, троглаво чудовиште се глатко срушило на зид. Дикорос Ќе пре осталих схватио опасност од ваздушног напада. Па, нисам хтео, наравно, да откривам своЌе адуте пре времена, али да бисмо спасли град, морали бисмо да употребимо непознато оружЌе до тог дана. Крилато чудовиште се суочило са механичким чудовиштем коЌе Ќе неЌасно личило на мешавину паука и челичне стоноге. Из парног котла се ве" дизао дим. Браво омладинци што су унапред бацили уга .
  Парни катапулт Ќе маЌсторска комбинациЌа технологиЌе парне локомотиве, витла, вишекраке балисте, па чак и... музичке бурмутиЌе. А ова звер, искована од ка еног челика, могла Ќе да баци скоро брзином митра еза, на да ину до две ми е, сваку ударну ствар. ДевоЌке ратнице су биле прве на свету коЌе су се сетиле да прилагоде клипни мотор за баца®е набоЌа. Див и грос Ќе лично окренуо полугу, а фино искована врпца ланаца почела Ќе да се кре"е, убацуЌу"и каме®е у сечива коЌа се брзо окре"у.
  Пошто су Татари Ќурили у густу гомилу, промашаЌа готово да и ниЌе било, напротив, свака тешка калдрма, одбиЌаЌу"и се, срушила Ќе неколико гураЌу"их Ќахача. єедна ствар Ќе лоша, нишанска скала Ќе прилично слаба, Ќош увек можете погодити Монголе, али покушаЌте да погодите лете"ег змаЌа! Троглаво чудовиште Ќе окренуло главе и отворило широка, оч®аста уста у облику диЌаманта.
  Избачени пламен Ќе пролетео поред окна и погодио ку"е. Чули су се врисак и врисак, неколико полуслепих жена Ќе трчало улицом, ку"е су се запалиле неприродном брзином. На сву сре"у, бурад са песком и тешком водом, као и ватрогасне екипе, били су у приправности. Део колиба, посебно близу зида, био Ќе прекривен ватроотпорним азбестом. Под приЌате ским притиском, грабеж иви вулкан Ќе пребледео и, изгубивши снагу, претворио се у праменове бледог дима.
  Али змаЌ очигледно ниЌе хтео да одустане, изашавши из понира®а, окренуо се грациознош"у преоптере"еног Ќуришника и поново спустио потоке ватреног вихора. Татари су ве" успели да се домогну зида, па Ќе Ќарки пламен ударио и ®их. Међу жртвама Ќе био и страшни Бурундаи, ®егова раскошна оде"а се запалила и он Ќе поЌурио назад уз рику ра®еног вепра. Добили су га и руски воЌници, а део леда се приметно отопио, оголивши тло и балване. Оде"а на Дикоросу Ќе ти®ала, али Ќе борац Антонов, коЌи Ќе стаЌао на зиду, успео да га полиЌе кантом воде, а из усиЌаног ланчи"а Ќе лила пара.
  - Каква ђаво а опсесиЌа, штета што нас кул А онка не види!
  ЗмаЌ се поново окренуо и покушао да уђе у тре"и круг. Маг СавелиЌ Ќе ударио прсте, успео Ќе да лансира малу ватрену лопту, ударац Ќе пао на сред®у главу змаЌа. Мала експлозиЌа ниЌе нанела посебне губитке троглавом чудовишту, али га Ќе лагано избацила са пута®е, услед чега Ќе змаЌ испалио пре времена, ватрени вихор Ќе погодио нагомилане редове нукера. И опет махнито завиЌа®е, део Татара се наслонио. Тада Ќе Дикорос приметио младу високу девоЌку, како славно маше са два мача са две оштрице. Она Ќе не удском брзином усит®авала своЌе противнике у купус, наносила Ќе страшне ударце ногама, лактовима, па чак и главом, лепршаЌу"и као лептир.
  Само Ќедан, тачниЌе, двоЌе  уди би могли да изазову такву пустош:
  -єулиЌана! Црвени анђео, Ќеси ли то ти?!
  - Помириши цве"е носом! Са три метра висине!
  одговорила Ќе Елена кроз смех. ДевоЌка ратница, брзином лудог гепарда, полетела Ќе на бедем, остав аЌу"и Ќедва приметне крваве отиске стопала на зиду.
  - Не говори, и тако Ќе све Ќасно! Морамо угасити крилату бак у!
  Аленка, див е зазвижди, змаЌ, изЌедначивши лет, уђе у четврти круг. Ратник коЌи Ќе стаЌао у близини рекао ЌоЌ Ќе:
  -Употреби катапулт, Аленка, сруши га каменом.
  ДевоЌка ратница Ќе прете"и залаЌала.
  -єа бо е знам шта да користим!
  Аленка Ќе одмах покупила три вешто искована ланца. Била Ќе, такође, идеЌа ®ихових ратничких девоЌака, да споЌе два-три каменчи"а, пуцаЌу из две или више балиста и покосе, осакате цео чин. Покренувши парни катапулт, Аленка Ќе скочила на сечиво и ногом ударила полугу. Била Ќе бачена високо увис, ве" у лету, девоЌка ратница Ќе махала рукама, маЌсторски ротираЌу"и мачевима, усмераваЌу"и своЌ брзи покрет, успела Ќе да слети на леђа змаЌа начичкана ши цима. Чудовиште Ќе задрхтало, покушало да одбаци дрску Ќахачицу, али вешто увиЌени ланци превукли су се преко огромних уста - страшно чудовиште Ќе било потпуно оседло.
  Зашто су вам потребне три главе? Да ли Ќедан недостаЌе? Прокиш®ава, па "у их оковати ланцима да и послед®и мозгови не излете!
  ДевоЌка ратница се смеЌала ®еноЌ невештоЌ шали. ЗмаЌ Ќе нагло добио висину, затим репродуковао Нестеров еву пет у, миши"и испод коже су дрхтали, чудовиште Ќе очаЌнички покушавало да одбаци непозваног Ќахача. Вреле струЌе ваздуха су дувале над гигантским телом, змаЌ Ќе Ќурио као камен ослобођен из катапулта, или, наЌвероватниЌе, метеор. Атмосферски талас оборио Ќе Татаре из колотечине.
  Аленка Ќе гукала:
  -НиЌе импресивно!
  єош Ќе траЌало спава®е в.д. Господин Медведев се мало разишао, можда чак и од туге.
  Заиста, шта Ќе змаЌ коЌи се трза за девоЌку терминатора када Ќе прошла прекомерна оптере"е®а у дванаест промен ивих равни, убрзавши до сто педесет зема ске гравитациЌе и одмах заронивши у бестежинско ста®е, а затим поново достигавши сублеталну границу оптере"е®а. Сваки представник флоре и фауне Ќе црв испред овог производа генетског инже®еринга.
  Чудовиште Ќе покушало да окрене главу, страшно звецкаЌу"и своЌом огромном палицом. ДевоЌка ратница Ќе из све снаге секла легендарним мачем, ци ала Ќе на наЌосет ивиЌе место - ноздрву. Први ударац био Ќе раван, сребрне перле излете из ноздрва, блистаЌу као бисери на сунцу:
  - Имаш лепе шмрк е, Ќел', кажу да змаЌ може да врши нужду од злата.
  ЗмиЌа Ќе опалила. Као одговор, лепа и окретна Аленка Ќе зарезала врхом, ударац Ќе био оштар и прецизан, сечиво Ќе мало поцрвенело, а из огромног носа потекле су капи росе од треш®е и рубина. Смрзли су се одмах у ходу, препли"у"и се у необичан украс.
  ДевоЌка се смеЌала.
  -Разред, хаЌде, понови трик!
  Чудовиште се ве" трзало, али Ќе наставило да добиЌа на висини, главни град РЌаза® Ќе постаЌао све ма®и и ма®и. Ево га у точку од кола, сад у та®иру, а ево га са маком, коначно се сакрио иза облака. Небо Ќе б еснуло црно, у сЌаЌним звездама, попели су се у стратосферу, постало Ќе тешко дисати, дувало Ќе хладно"у вакуума. Иако легендарна Аленка ниЌе обична особа, она уопште не може без ваздуха. Али, изгледа, и змаЌ сврби, гмизавац се грчи, гуши, па морате спустити висину. Понав ати Русланов подвиг три дана и три но"и, Черноморец држи браду, очигледно ниЌе лов. Кроз главу ЌоЌ пролети фраза са дечЌег саЌта, из неког разлога заиста жели да Ќе понови.
  А девоЌка ратница каже:
  Ми смо исте крви, ти и Ќа!
  ЗмаЌ као да Ќе ухватио, задрхтао Ќе и зауставио лет. Затим Ќе почео полако да опада.
  Леп и миши"ав ратник Ќе говорио:
  Добро мислиш, брате моЌ крилати! Има"емо резултате са вама!
  Испод Ќе била права битка у пуном Ќеку, Монголи су се ве" котр али са зидина, а величанствена Наташа Ќе одлучила да Ќе дошао наЌбо и тренутак за удар. Браво, храбра девоЌко, одмах се види куда Ќе отишла, остаЌе крвава, дебело поплочана стаза са лешевима. Не само ноге и руке, две Наташине издужене косе боду бодежима од ка еног челика исплетеним на ланцима.
  А онка рече у себи лупаЌу"и ногом:
  - Сигурно "у направити такве личне ствари! Сада, хаЌде да загреЌемо Муглане!
  Див и пламен Ќе као троструки вулкан избио из лимених грла, Татари су се стиснули сувише чврсто, и просто су их стотине пекле, излиле из уста паклена ватра. Ко®и су били посебно уплашени, међутим, ве"ина ко®а Ќе ве" била одбиЌена изненадним ударцем у леђа, под седлом Ќе остала само лична гарда ГуЌука Кана. ЕрупциЌа се наставила, одневши стотине и стотине бораца у ватрени ураган Ќедном салвом. Жута змиЌа сужених очиЌу посматрала Ќе повратак свог малог змаЌа.
  єедан борац са истока Ќе викнуо:
  -ИздаЌник! Овде сте сви представници змаЌеве породице, увек издаЌте и служите ономе ко Ќе Ќачи!
  Бесан, нин¤а чароб®ак Ќе покушао да обори пркосног Ќахача, бацаЌу"и пулсаре брзином митра еза. Млади ратник Алена се нацерио и гласно певао:
  - Ватреном водом - преврни чашу! Ти си кул странац - б уЌеш ватру!
  Ово Ќе девоЌка - весела, са хумором. И не плаши се пулсара од ватре.
  Алена их Ќе лако оборила, користе"и легендарно оружЌе и, с времена на време, усмераваЌу"и звер на неприЌате ске Ќединице. Такав бацач пламена за вишекратну употребу са крилима, бо е стотину механичких.
  Можда Ќе и ово хладниЌе од Ќуришника, а одакле му толико горива, зар не истиче фити ? Би"е неопходно проучити чудовиште у слободно време и створити ново, до сада невиђено оружЌе! Стрелице, као просо, одбиЌаЌу се од дебеле, преливе, светлуцаве свим боЌама дуге, оклоп ене коже. Погоци, само тренутна промена боЌе Рубин црвена постаЌе лила  убичаста. Лила-сафир се, напротив, претвара у гримизно-наран¤асту, златно жуту, смарагдно зелену. Веома Ќе лепо, штета што у жару крваве битке нема времена за ужива®е у фантастичном спектаклу.
  Руски ратници и воЌници Беле легиЌе, коЌе су формирале девоЌке, у међувремену су ве" посекли ве"ину монголских ратова. Посебно Ќе постало страшно када су у игру ушли механички бацачи пламена, ниЌедна воЌска ниЌе могла да издржи такав двоструки ударац. єош минут, и хаотичан лет "е почети. Жута змиЌа Ќе на тренутак оклевала.
  Батуова наредба Ќе разум ива, да се наследног кагана убиЌе потаЌно, али Ќе плата прениска. Не, уби"е га касниЌе, али "е га за сада извести испод разбиЌаЌу"их руских мачева:
  -Идемо, кагане, Ќа "у те покривати!
  Шта Ќе са троглавим мунгосом? Не дам му да мучи моЌу воЌску!
  Ни®а пуцне прстом, искре полете:
  -Могу да прочитам сложену чаролиЌу, и он "е се вратити у своЌ свет, али тада не"у мо"и да га призовем седам година! Иако постоЌи опциЌа! ЧаролиЌа нивоа Хале!
  -Какво Ќе?
  ГуЌуково дебело и натечено лице растезало Ќе више од ®егових година. Ни®а Киллер Ќе обЌаснио:
  -Да! Ако убиЌем ®еговог белог мунгоса, онда "е моЌ змаЌ бити, ако он мене убиЌе, онда ®егов!
  єапански чароб®ак Ќе шапнуо дугу мантру, талисман Ќе светлуцао светлиЌе од сунца. Понесена узбуђе®ем истреб е®а, боса Аленка Ќе одЌедном осетила како испод ®е нестаЌу гипка углачана леђа мо"ног и ве" послушног чудовишта. Била Ќе у ваздуху, летела Ќе доле брзином камена. Пад ниЌе био приЌатан, али ни кобан. ПробиЌаЌу"и се кроз метар дугу снежну наносу, уз биЌес ра®еног вепра, ратник терминатор обрушио се на Монголе. Послед®и организовани отпор Ќе пао, бедни остаци огромне воЌске Ќурнули су у општи бег.
  НаЌлепше девоЌке, голоноге Аленка и Наташа, буквално су се надметале у истреб е®у дезориЌентисаних нукера. ГуЌук Кан Ќе у међувремену постао готово невид ив, ®егов ко® хрт Ќе потукао све рекорде хиподрома, наследни каган мислио Ќе само на своЌу кожу.
  Не, ниЌе самураЌ! єадна кукавица. Послужите такав микадо у копиле!
  Ни®а Ќе лаЌао.
  Жута змиЌа извади две мо"не катане, укрсти их и нагло се тргне, а од сечива се одвоЌила светлуцава ружичаста лопта. Магични пулсар Ќе брзо полетео ка лепоЌ, полуголи Аленки.
  Ратник терминатор Ќе успео да примети крета®е, у лету посече ватрени угрушак, мала експлозиЌа распршена као му®а, распрши десетак-два Монгола:
  -То Ќе ђаво! СамураЌ подземног света!
  Викала Ќе Жута змиЌа. Нин¤а се ве" спремао да поЌури у сусрет крвавоЌ босоногоЌ А онки, када му Ќе у главу пала елементарна мисао. "Шта ако одмах не убиЌе ову наЌЌачу борки®у, онда "е ЌоЌ се придружити плавокоси терминатор Наташа, а онда "е последице постати катастрофалне. Штавише, она Ќе покорила змаЌа, а велику змиЌу може да савлада само веома мо"ан ратник. "
  Нин¤а Ќе гракнуо:
  - єа флусхинг птице! Идем да се вратим!
  Жути змаЌ, разгрнувши своЌ бели огртач, закопао се у снег. Затим Ќе, гуше"и се, почео да шапу"е чаролиЌу покрета.
  Голонога Аленка наставила Ќе бесну потеру, хладна Наташа ниЌе заостаЌала. И поред све жестине борбе, ни за тренутак нису губили из вида царски шатор наследног кагана.
  - Побе"и "е, сусти"и "емо вођу!
  - предложи голонога Аленка. БацаЌу"и диск босом ногом, Наташа Ќе лежерно одговорила, настав аЌу"и брзим замасима да изравнава Монголе коЌи су бежали.
  -За шта! Доне"емо додатну радост Батиги, а ово Ќе превише хумано. Мач лако убиЌа, али ¤иангир "е га Ќедноставно одерати.
  А онка, одсече"и четири Ќедним потезом, праснула Ќе у смех.
  -Ако он сам не откине Бату рогове! Хо"емо ли их возити све до логора или шта?
  Наташа се закикота и рече:
  -Бати га Ќе прилично ставио у панталоне, и што ма®е Муглана преживи, то бо е!
  ДевоЌке терминаторке су убрзале корак, било Ќе то као игра сустиза®а, нукери су очаЌнички бичевали своЌе ко®е, кидаЌу"и им бокове до крви. Уз очаЌнички напор, успели су да се мало отргну од Уру Ќахача, али не можете да побегнете од оних коЌи су дизаЌнирани брже од гепарда!
  Пробудивши се, ДмитриЌ Анато евич Медведев Ќе урадио вежбе и ук учио ТВ. Поводом победе Зеленског одржано Ќе општенародно весе е и весе е. Људи су се искрено радовали променама.
  Сви су желели да живе на нов начин, и слободниЌе. Ближила се инаугурациЌа и Зеленски "е добити пуну власт. И такође Ќе изазвало ентузиЌазам и инспирациЌу. Као, све "е се променити, и би"е бо е него Ќуче. И Словени "е сте"и Ќединство и Хладни рат "е се завршити. Као ауторитарна но"на мора из Путиновог периода.
  А о Зеленском су се ве" певале лепе песме... Сви су желели нешто ново и лепо.
  Сам Зеленски Ќе наЌавио да "е своЌим првим декретом укинути посланички имунитет, а такође почистити перЌе са олигархом. Зеленски Ќе обе"ао да "е значаЌно пове"ати порезе богатима. Као, нема шта да се уголе!
  Генерално, много тога Ќе било планирано да се уради. Ук учуЌу"и и грандиозну изград®у железничке пруге: Архангелск - Чукотка, а затим и подземни тунел испод А аске.
  Зашто Зеленски ниЌе цар? Његови проЌекти су сЌаЌни. А у САД "е се власт ускоро променити и би"е Ќош Ќедна генерациЌа политичара. коЌи такође желе промене.
  А сада се Зеленски опушта...
  Док ниЌе одузет компЌутер, у игру Ќе ушао Медведев...
  Ве" после осваЌа®а СССР-а могу"е Ќе ухватити се у коштац са САД. Али прво, хаЌде да избацимо ласерски противракетни одбрамбени систем, овде империЌа има такве могу"ности. Рат против САД - 2008! ИнвазиЌа почи®е од Чукотке до А аске.
  У току Ќе права борба.
  Борбени "Абрамс" против тенка "Пантер" -7. Нова машина ниЌе толико тешка колико савршена. И показуЌе своЌу апсолутну класу.
  А єенкиЌи се уништаваЌу... Медведеву Ќе рат донекле био досадан и он Ќе контролу предао воЌном саветнику класе Рокосовског. И почео Ќе да управ а...
  На пример, изградити нешто... Нови храмови сваки са седам религиЌа. Или чак нове ТВ куле. Да, изград®а пирамиде би била кул. Висок километар и по. Да, то би било заиста сЌаЌно!
  Медведев истовремено подиже ниво благоста®а. Не само зато што воЌне фабрике печате.
  Такође можете производити телевизоре, фрижидере, рачунаре, лаптопове. И изградити производ®у, и напумпати борбене миши"е. Али СЌеди®ене Државе су ве" надмо"не... ИмпериЌа ве" има више од две и по милиЌарде становника и рат против СЌеди®ених Држава Ќе прилично тежак. Медведев показуЌе зубе и пева:
  - єа сам прави ураган свих векова! ОнаЌ коЌи "е донети много смрти!
  И опет притиска Америку. Ве" постоЌи размена нуклеарних удара. Ова битка расте.
  . ПОГЛАВЉЕ #8
  Ех, хаЌде да поново гурамо Ќединице. И како смо погодили! Долазе девоЌке из пешадиЌе. Сви боси и у бикиниЌу. И како єенкиЌи боду баЌонетима, и како босим ногама бацаЌу гранате. Права енергиЌа Ќе у ®има. И све блиста као живине куглице коЌе пролазе испод преплануле коже. ДевоЌке воле да убиЌаЌу - то су девоЌке!
  И певаЌу у себи:
  Ми смо полетне комсомолке,
  Ми смо цар Медведев, веома мудар цар...
  И наравно имамо звучни глас,
  Било шта да се расправ ате - само напред!
  И опет како Ќе бацао бомбе голим прстима. Ове девоЌке су буквално невероватне. А єенкиЌи сламаЌу, осваЌаЌу А аску. И певаЌу у себи:
  - Зли вукови се гураЌу у чопор! Само тада "е породица преживети! Слаби гину, убиЌаЌу се - чисте"и свету крв!
  А девоЌке Ќуре у напад показуЌу"и зубе. Али против Американаца ту су и "Тигрови" -7, каква невероватна снага. И не заустав аЌте таква чудовишта!
  "Тигар"-7 Ќе специЌални топ високог притиска са почетном брзином проЌектила од 2500 метара у секунди. А као лупанет, онда Ќе ништа не"е спасити. И Ќуре на све стране "Амбрамса". И срушите од ®их кулу.
  А девоЌка тера воЌнике да клекну и да им  убе босе ноге.
  Американци се поново предаЌу. А трупе воЌске Медведева се приближаваЌу ЊуЌорку. А град Ќе на удару. Ухвате га без церемониЌе.
  Медведев себе сматра великим командантом: ипак Ќе заузео ЊуЌорк.
  И можете ре"и да Ќе наЌве"и међу осваЌачима. А онда Вашингтон.
  И Американци се предаЌу. Председник СЌеди®ених Држава пао Ќе на лице и почео да  уби босе ноге девоЌака. Прво Ќедан, па други, редом.
  Па из убио цео бата он босоногих девоЌака. Ово Ќе велика битка!
  Медведев се смеЌе... Па Ќе заробио Америку. Али Путин то ниЌе могао да уради!
  Ово Ќе стварно борба - супер! А онда у Мексико.
  И опет хвата ке... А мексичке девоЌке став аЌу на колена, и  убе им голе пете. И урлаЌу:
  - Слава лепотицама!
  Да, компЌутер може да прикаже у боЌи велике слике девоЌака са голим штиклама коЌе  убе затвореници. И то Ќе такво узбуђе®е.
  Овде поново воде затворенике - овога пута црнце. А  убе и босе ноге девоЌкама.
  А такође и пирамидални резервоари пузе ...
  ДевоЌке се селе и има их пуно... На краЌу краЌева, можете да избаците младу из ресурса. И изаберите да све Ќединице буду девоЌке у бикиниЌу. И тако Ќе лепо.
  Углавном су црвенокосе и плавуше.
  И преузимаЌте Ќедну зем у за другом. Тако кул ратници. ИмпериЌе падаЌу под босе ноге.
  Медведев игра са задово ством... И чак нешто звижди испод гласа.
  Како експлодира хидрогенска бомба? Монструозно варварство! И цео град, као крава Ќезиком полизала. А колико више зраче®а. А босоноге девоЌке трче кроз радиоактивну прашину. И голе пете им се опеку.
  Медведев, пак, игра као да питон гута другу териториЌу.
  Ево Ќош Ќедне мо"и освоЌене у виртуелном свету, а застава Ќе спуштена.
  Тенкови су сада нови са активним оклопом и керамиком. ВишеслоЌно и ефикасно.
  А носачи авиона су модерни, а и прилично депласирани. И како авиони почи®у да их удараЌу.
  Медведев Ќе, као што видимо, веома паметан в.д.
  Дакле, сада развоЌ дронова. И то Ќе кул. И такође, летелице у облику диска. Ево, НЛО-и ве" иду у битку. А онда, пирамидални резервоари.
  Амерички председник Трамп, светле главе, наредио Ќе да се аутомобил учини нера®ивим и непробоЌним из свих углова. И тако се мастодонт поЌавио у облику ниске пирамиде. И таква машина Ќе показала одличну заштиту. Посебно против кинетичких проЌектила.
  И сада се оваЌ тенк показао толико успешним да се у ®ега не може пробити, а и да е Ќе у служби СЌеди®ених Држава. Чак су га тако звали: Трампов тенк.
  А лудило понекад обузме  уде када виде да Ќе ауто непробоЌан.
  Медведев води неравноправну битку, а ®егове машине су ве" узеле Ќош Ќедан виртуелни капитал, претворивши га у гомилу рушевина и узавреле левке.
  Али ова девоЌка-робот ниЌе дово на. Она планира да развиЌе нову генерациЌу оружЌа: бомбу за уништава®е. А ова бомба Ќе четири стотине пута снажниЌа од хидрогенске бомбе. Дакле, ако удари, онда не"ете сакуп ати пепео!
  А рат се ве" кре"е у свемир.
  Медведев користи бродове направ ене од нове легуре Ќаче и лакше од титаниЌума. И свемирски бродови лете у свемир, а борбени роботи се боре. У подземним фабрикама ве" постоЌи много различитих модела.
  И тако пада послед®а империЌа на планети. И шта? Сада у свемир!
  Почи®е ера Ратова звезда.
  Медведев се бави овим и енергично притиска тастатуру. И можете да возите прстима, или да контролишете своЌе мисли.
  Вршилац дужности председника се понаша разумно и гради себи свемирску флоту. И борба се настав а.
  РазвиЌа се Ќош мо"ниЌа термокварк бомба за уништава®е. И то Ќе сто хи ада пута мо"ниЌе од униште®а.
  А онда се бродови дижу у небо. И ухватите сателите планете. А онда и суседни системи. Они то раде врло брзо.
  А вршилац дужности председника производи терминаторе у игри. Ево хероЌа терминатора. Овде Ќе путова®е кроз време, чак и ако Ќе ограничено.
  Медведев Ќе пискао:
  - Људи лупаЌу ногама о зем у, шта са чизмама! Шта Ќе глупо и страшно ружно!
  И Медведев Ќе постао много забавниЌи. ХеЌ децо, тако сте добри. Поготово ако су постали свемирски ратници.
  Овде се одвиЌа звездана битка. И озби не размене удараца, када тривиЌално ударе у стомак. ТачниЌе, то Ќе фигуративно миш е®е.
  Медведев настав а да напада:
  - МоЌи бродови су смртоносни!
  И постав а нове команданте свемира уместо себе. И каква туча, туча Ќе.
  Овде Медведев командуЌе са своЌим командантима. Овде се неприЌате ска коалициЌа диже до тога. Када се приближи тако безброЌна армада, страшно Ќе, издалека се чинило да пузи разнобоЌна, светлуцава маглина. Штавише, свака искра Ќе демон коЌи Ќе призван магиЌом чароб®ака некроманта. Више од дванаест и по милиона воЌних свемирских летелица главних класа, и бескраЌна мала "Ќама за комарце", с обзиром на поЌача®а коЌа су свако мало пристизала, ®ихов броЌ се приближавао двеста милиона. Пред®а страна растегнута за пар парсека, у таквим размерама, чак и воде"и ултра-боЌни бродови изгледаЌу као зрнца песка у Сахари.
  Ближи се општа битка: ВоЌска свемирске империЌе Медведева против вишестране "КоалициЌе тоталног спаса", коЌа Ќе одлучила да, уместо сталне тактике вечито закаснеле одбране, удари на флоту самог суровог агресора.
  Овде има толико много бродова, са невероватном разноликош"у, иако у ве"ини случаЌева само ометаЌу ефикасну борбу. Па, на пример, звездани брод у виду чембала, или, са дугим ®ушкама уместо жица, харфе, или чак контрабаса са тенковском куполом из Другог светског рата. Ово може и импресионирати оне са слабим срцем, али Ќе ве"а вероватно"а да "е изазвати смех него страх.
  Њихов противник Ќе империЌа коЌа тврди да Ќе универзална сила. Медведев велики свемирски емират, где Ќе све став ено у службу рата, главна парола Ќе ефикасност и експедитивност.
  За разлику од коалициЌе, звездани бродови вд председника разликуЌу се само по величини. А облик Ќе скоро исти, дубокоморска риба веома предаторског изгледа. Можда, са Ќедним изузетком, личе на дебеле, челично ливене бодеже - хвата ке.
  Звезде у овом делу космоса нису превише густо расуте по небу, али су шарене, особене по свом светлосном опсегу.
  Из неког разлога, гледаЌу"и ова светила, Ќав а се тужан осе"аЌ, као да гледате у очи анђела да осуђуЌу жива би"а универзума због ®иховог подлог, заиста див ачког понаша®а.
  ВоЌска вршиоца дужности председника ниЌе журила у сусрет, само су одвоЌени мобилни одреди, брзо, користе"и своЌу супериорну брзину, напали неприЌате а, нанели штету и повукли се. Као одговор, покушали су да их дочекаЌу баражном ватром, али су спретниЌи и са савршеном заштитом деловали много ефикасниЌе.
  Експлодирале су, као у детонациЌи мина, коЌе у космичким размерама изгледаЌу мале, крстарице и разарачи. Али овде Ќе било могу"е одбацити и велику игру. Погођен Ќе Ќедан од огромних боЌних бродова коалициЌе, густо се димио, искривио, а на дивовском звЌезданом броду планула Ќе паника, као пожар у сувоЌ шуми.
  Ванзема ци, слични Ќербоима само са кан¤ама уместо репа, од страха се разбацуЌу, шкрипе и срцепараЌу"е скачу. Између ®их наилазе ма®е врсте, коЌе личе на хибриде медведа и патака. К унови од див е Ќезе криве, чуЌу се пуцкета®е, разлете се, перЌе овде светли. Ево Ќедне патке медведа окренуте наопачке, коЌа Ќе омотала главу ватрогасном цеви. Тамо ЌоЌ Ќе пена ударила право у грло, стомак ЌоЌ Ќе истог трена испупчио, а лешина птице Ќе прснула, прскаЌу"и крв са остацима меса коЌе Ќе извирало из детета.
  єербои горе, Ќуре ка спасилачким модулима, али изгледа да Ќе систем коЌи даЌе сабласну наду за опстанак безнадежно оште"ен. Њихов генерал, Реп бубашваба, испушта хистерично шкрипу:
  - О богови квадрата универзалног круга, по ....
  НиЌе било могу"е завршити, пламен Ќе прекрио ®егову несре"ну екселенциЌу. Месо интелигентног глодара распало се у елементарне честице.
  БоЌни брод Ќе изгорео, избацивши ваздушне мехури"е у вакуум, а затим експлодирао, разбио се у многе фрагменте.
  Медведев Ќе, након што Ќе дово но играо, направио Ќош неколико налога. Такође Ќе постхумно одликовао НоводворскаЌу звездом ХероЌа РусиЌе. Наредио Ќе да се Олега Рибаченка награди свим орденима и меда ама коЌе се налазе у РусиЌи. И уручио ордене Светог АндреЌа Првозваног и Доналда Трампа. После тога, Медведев Ќе поново заспао... Нико му Ќош ниЌе сметао.
  После таквог подвига, Аленка се приметно развеселила. Као и ®ен тим.
  Маргарита Ќе прва узела реч:
  - Завршимо са єапаном на мору, докраЌчимо их на копну!
  Аленка Ќе топло подржала ову идеЌу:
  - Наравно! Зашто дозволити погибиЌу нових руских воЌника!
  Наташа Ќе такође рекла:
  - Куропаткин Ќе превише неодлучан командант. Дакле, ниЌе чи®еница да "е успети да победи, чак и ако се узме у обзир слаб е®е єапанаца током напада на Порт Артур!
  Медведев Ќе одлучно сумирао:
  - Су долазиле! Ово Ќе наша шанса, и шанса РусиЌе!
  После тога, мо"ан и ултра модеран тенк Ќе кренуо. Да, єапан има лош дан. И често "е прокли®ати тренутак када им Ќе пало на памет да се боре са РусиЌом.
  Тенк се кретао према Ќапанским трупама. Аленка Ќе са одушев е®ем рекла:
  - И имао сам тако невероватан сан. Као да Наташа и Ќа бранимо РЌаза® од хорди Бату-кана.
  Маргарита се охрабри:
  - єесам ли био у сну?
  Елена Ќе негативно одмахнула главом.
  - Не! Ти Ќедноставно ниси постоЌао!
  ДевоЌка Ќе узнемирено засте®ала:
  - Баш штета!
  Голонога Аленка се насмеЌала и приметила:
  - Могли бисте само да нам сметате! Али Наташа и Ќа смо били тако кул!
  Плавокоса девоЌка изненађено упита:
  - єесу ли били цоол?
  Босонога Аленка Ќе во но потврдила:
  - Да, веома кул! И чак сам оседлао змаЌа!
  Наташа се насмеЌа и одговори:
  - На змаЌу си била веома лепа!
  Аленка Ќе спремно потврдила:
  - То Ќе као из баЌке! Где су змаЌеви, и виле®аци, и све те гламурозне ствари!
  Маргарита Ќе са искреним осе"а®ем одговорила:
  - Много си лепа и без змаЌа! Само вила, и чудо од чуда!
  Аленка Ќе самоуверено изЌавила:
  - Све "у победити! И са змаЌевима и без змаЌева!
  И ратник Ќе показао песницу.
  Први руски тенк Ќе напао єапанце, коЌи су стаЌали на зидинама Порт Артура. Било их Ќе Ќош доста. Пуцала Ќе арти ериЌа. Као одговор, топ Ќе пуцао на тенк од 152 милиметра, као и на осам смртоносних митра еза. И опет стотине самураЌа почеше косити.
  Митра ези - "ЗмаЌеви", врло убоЌита ствар. Пет хи ада метака у минути - само нека животи®а.
  єапанци су пали пробушени, поцепани у комади"е, са смрсканим лоба®ама. Трбуси су им се распрснули, а тела су поскакивала, избачена увис од сламаЌу"их удараца ватре.
  Фрагментационе шко ке са кумулативним пу®е®ем такође су пуцале. Били су одлични и за гађа®е пешадиЌе и за пробиЌа®е дна бродова.
  Ово су девоЌке терминаторке, а професор Ќе прави гениЌе. Тако су почели да млатити самураЌе.
  Голонога А онка Ќе узвикнула:
  - Да, руски дух Ќе славан!
  Наташа Ќе, притискаЌу"и дугме ¤оЌстика голим прстима, послала п усак метака, наставила:
  - А наш цар, НиколаЌ ИИ!
  Голонога Аленка наставила Ќе да ша е гранату за гранатом. Сваке три секунде излетео Ќе Ќедан смртоносни. И Ќапанске батериЌе су утихнуле. А жутопути воЌници су страдали у великом броЌу.
  Наташа Ќе, покосивши неколико редова самураЌа, подржала:
  - У нашим срцима пева се химна.
  Голонога Аленка, настав аЌу"и да п уЌе шко ке са смртоносним пу®е®ем, а оне су много мо"ниЌе од пластида, настави:
  - У целоЌ васе ени нема лепшег од ®ега.
  Наташа Ќе, немилосрдно пуцаЌу"и на єапанце, уз помо" голих прстиЌу, додала:
  - Стисните Ќачи митра ез витеза.
  Босонога Аленка, смрскавши самураЌа, заврши:
  - Умри за Богом дану РусиЌу!
  ДевоЌке су стварно, стварно сЌаЌне! Величанствене лепотице. ГледаЌте их и дивите им се. Али за єапанце, ово Ќе чиста смрт. Тенк Ќе прошао кроз батериЌе. Нокаутирали посаде. Урадио Ќе то веома, веома брзо. Затим Ќе прошао кроз ровове. Такође покосио многе. ТачниЌе, не много, ве" скоро све. Истреб е®е Ќе било тотално. Овде се, наравно, све испоставило аутоматски. Овако су уништени єапанци.
  Аленка Ќе уз смех приметила, притискаЌу"и голе прсте препланулих ногу, на дугмад ¤оЌстика:
  Више смо ¤елати него ратници!
  Наташа се закикота и сложи се:
  - Слобода, гениЌе и ¤елати славе!
  И опет пуца. И разбиЌа самураЌа див ом снагом.
  Маргарита, коЌа Ќе такође прецизно шутирала босим ногама, рационално Ќе приметила:
  - Би"е ма®е плаве, у єапану "е недостаЌати мушкараца!
  Голонога А онка Ќе праснула у смех, па опет ударила гранатом:
  - ЧуваЌте се жена! Жене, чуваЌте се!
  Ово Ќе, заиста, таква девоЌка коЌа гранате, и крхотине, и сваки метак се одбиЌа од ®е. У сваком случаЌу, девоЌка Ќе прави терминатор.
  Наташа Ќе узела и запевала:
  ЛегиЌе маршираЌу
  Њихови баЌонети сиЌаЌу.
  Милиони иза нас
  О руски пукови!
  Нико не"е стати
  Нико не"е победити...
  Покрет се отвара новим,
  Летимо брже!
  И опет, као п усак кише на душмана. И не даЌе им пад за стоти део ампера.
  Голонога Аленка, бацаЌу"и шко ке са монотониЌом детли"а, сиктала Ќе, само подруг иво певаЌу"и:
  - єедан, нападач, два нападач, он тетура.
  Наташа Ќе пуцала, потврдила песму:
  - єедан ударач, два ударач, он лежи!
  Цоол Аленка енергично подржава:
  - єедном даска, две даске - ковчег се гради.
  Голонога Наташа, настав аЌу"и да пуца и митра еским рафалима нокаутира неприЌате а, сиктала Ќе:
  - єедна лопатица, две лопатице - рупа копа!
  И девоЌка ратница намигну своЌим сафирним очима. Она Ќе заиста таква лепотица.
  Голонога А онка Ќе погледала положаЌе. Тенк Ќе радио брзо, а од воЌске генерала НогиЌа ниЌе било практично ништа. Изгледа да Ќе и сам командант погинуо. ДокраЌчимо послед®е єапанце из опсадне воЌске.
  Медведев Ќе логично приметио:
  - До тога Ќе дошла технологиЌа! Четири особе су за неколико сати уништиле више од осамдесет пет хи ада єапанаца.
  Полугола Аленка,  утито се цере"и, примети:
  - Остале морамо уништити! Не остав аЌте никога!
  Наташа Ќе певала док Ќе пуцала на послед®их хи аду самураЌа:
  - Не, не"е бити златне планине, ми "емо ускоро побити све душмане РусиЌе!
  Цоол Маргарита Ќе додала:
  - Не, не хемороиди, ти си противник пре ура!
  Покосивши целу воЌску генерала Ноге, девоЌке терминатора су привремено изашле из резервоара и босоноге трчале по снегу. Па, ве" Ќе зима.
  Ве" Ќедног пешака су истребили више од сто педесет хи ада. И плус Ќапанска флота. Ипак, више од двеста педесет хи ада єапанаца стоЌи против воЌске генерала Куропаткина.
  Медведев Ќе после спава®а изашао са храстовом главом. Мало личио. Онда сам поново играо на компЌутеру... Ратови звезда су супер... Али нешто ниЌе ишло...
  Медведев Ќе почео да понав а нову стратегиЌу. Ук учио сам историЌску игру: РусиЌа у време НиколаЌа ИИ. И рат са єапаном. Ово Ќе тако бруталан рат. Можете применити стратегиЌу и печатирати снаге на рачунару.
  Медведев Ќе играо на лаганом нивоу, али Ќе пропустио и®екциЌу од єапанца и претрпео велике губитке. Да, ниЌе неопходно градити превише активно. ХаЌде да рестартуЌемо.
  И опет играш за себе... Како се показало на месту Куропаткина, в.д председника не блиста превише... Стално се дешаваЌу некакви неуспеси, грешке.
  Медведев се тада окренуо воЌном саветнику, и ствари су ишле глатко... А он га Ќе узео и задремао у фоте и.
  Лепа Аленка , удараЌу"и босим ногама, упитала Ќе Наташу:
  - А шта осе"аш, убиЌаш толико  уди?
  Плавокоса девоЌка Ќе искрено одговорила:
  - Не знам! Осе"а се као да Ќе компЌутерска игра! Не осе"ате никакав бес, бес или посебну радост!
  Голонога Аленка се изнервирано закикота:
  - Ово Ќе рат!
  Наташа се изврнула у салто. Њене црвене, округле потпетице су б еснуле. Генерално, она Ќе дивна девоЌка, способна да постигне много без много труда. И то не пра®ем, ве" клиза®ем.
  ДевоЌке су трчале кроз снег. Њихова тела су веома изражаЌна. Груди су велике, бокови су луксузни, попут житарица ко®а, миши"и су ре ефни. Такве су лепотице-Ќунаци. Они имаЌу наЌстварниЌу женску мо". Толико милости. А ноге - лоптице миши"а котр аЌу се испод преплануле коже.
  Овде су срели три Ќапанска извиђача.
  ДевоЌке су се увиЌале у салто. И како "е голе пете ударити самураЌа у браду. И стварно су сломили вилице. И избио све зубе. Тада су девоЌке певале:
  - Величина Руса Ќе препознала планету,
  Самопоуздано идемо напред.
  Воле нас и цене сви народи света,
  Народ целе зем е иде ка комунизму!
  И опет лепотице намигнуше своЌим смарагдним очима. ИзгледаЌу тако борбено. Ратници су активни. И Ќош Ќедно трча®е.
  Голонога А онка скочи. Окренула Ќе грамофон у ваздуху и приметила:
  - Тако смо кул. Можемо освоЌити цео свет!
  Наташа се закикота и одговори:
  - Царица планете Зем е -
  То Ќе веома кул!
  Обе девоЌке су Ќедна другоЌ намигнуле. Онда су поЌурили назад. У ствари, сваки дан рата Ќе прескуп за ризницу царске РусиЌе. И време Ќе да завршимо са єапанцима.
  Медведев Ќе дочекао девоЌке са блиставим осмехом:
  - Па, како си трчао?
  Голонога Аленка рече уз церек:
  - Трчите и спремни за битку!
  Наташа Ќе агресивно приметила:
  - Све "емо их победити!
  Медведев одмахну руком и нареди:
  - Онда идемо!
  Голонога А онка се насмеЌа и одговори:
  - Наша четворка су наЌсмртоносниЌа на свету!
  Наташа Ќе приговорила на то, лупаЌу"и босом ногом:
  - Не у свету, него у свемиру!
  А мо"ан, агресиван и смртоносни тенк возио Ќе свим брзинама. Више од двеста педесет хи ада єапанаца напред. Али би"е дово но граната за милиЌарду воЌника!
  ДевоЌке, професор и студент - то Ќе екипа коЌа "е сваког зг®ечити и увити у овнуЌски рог. И тенк лети ка Ќапанским трупама. Она се прете"и Ќури. Он жели да уништи све.
  Голонога Аленка Ќе усхи"ено певала:
  Пространства РусиЌе - лепа, драга,
  Где су снежни бисери, реке безграничног кристала,
  А руски воЌник и генерал су Ќедно.
  Свет Ќе символ мо"и - православни орао, кра  наш!
  А онда Ќе брзи тенк заправо полетео. Трчао као борбени авион. И завршио пред єапанцима. Поново су прорадили универзални топ и змаЌеви митра ези. ДевоЌке су се врло ревносно латиле посла. Без додатних церемониЌа.
  Аленка Ќе голим прстима пуцала из пишто а, нокаутирала єапанца и певала:
  - Будите славни по моЌоЌ РусиЌи, Ста ин и Ле®ин, Ќедна породица!
  А црвенокоси ђаво блиста смарагдним очима. И како самураЌ гугу. За уби"еш се.
  А ни Наташа ниЌе инфериорна. Овршава®е єапанаца.
  И пева:
  - Не успораваЌте при скрета®у. Наша судбина, девоЌке да победе!
  Ратник Ќе био у пуном ажуру. И тако брзо, да сипа ватру на неприЌате а.
  И голи прсти притискаЌу дугме ¤оЌстика.
  Полугола Аленка пуца, примети:
  - У РусиЌи су две нево е...
  Маргарет Ќу Ќе овде прекинула:
  - Кад би само два!
  Голонога Аленка, пуцаЌу"и, са задово ством се сложила:
  - Да, ако само два!
  Наташа, пуцаЌу"и, положи єапанце на стотине, узме га и запева:
  - За две, за две зиме. У два, у два проле"а!
  Голонога Аленка Ќе, пуцаЌу"и, додала:
  - УбиЌ єапанце и врати се!
  Наташа се закикота и одговори:
  - Порт Артхур Ќе наш! И не дамо никоме да узме нашу Ман¤уриЌу!
  И ратник Ќе поново измлатио самураЌа. Руси не"е изгубити од єапанаца. Ово Ќош Ќедном доказуЌе колико Ќе РусиЌа непобедива!
  Голонога А онка Ќе разбила батериЌу и гугутала:
  - Будите славни за РусиЌу у наЌда им зем ама и вековима!
  Наташа Ќе такође гракнула:
  "И ништа нас не"е зауставити!"
  И уништио Ќош пар хи ада самураЌа. Затим Ќе резервоар кренуо напред и жетва се наставила.
  Маргарита Ќе, гледаЌу"и ово, изразила своЌе миш е®е:
  - Ако Ќе рат тако сЌаЌно добиЌен, шта "е онда РусиЌа да е?
  Медведев Ќе погледао како су девоЌке славно покосиле єапанце и предложио:
  - Би"е рата, или са Немцима, или са Британцима! Али у сваком случаЌу, битка са Зем ом излазе"ег сунца ниЌе послед®а!
  Алена Ќе, разбиЌаЌу"и другу батериЌу, рекла:
  - Ето, толико "емо Немцима дати, е, толико "емо им дати да се не"е чинити дово но!
  Наташа Ќе, сламаЌу"и самураЌа, додала:
  - А Хитлера не"е имати ко да регрутуЌе у Вермахт!
  А онка Ќе, притискаЌу"и дугмад ¤оЌстика голим прстима, агресивно изЌавила:
  - Али штета за АриЌевце. Толико лепих белих момака Ќе умрло!
  Наташа се сложила са овим, тужно климаЌу"и главом:
  Да, толико добрих  уди Ќе умрло! И за шта!
  ДевоЌка Ќе ударила єапанца и приметила.
  - А єапанци су добра нациЌа, и ми смо принуђени да се боримо са ®има! Мада ни то ниЌе добро!
  Маргарита Ќе логично приметила:
  - А животи®е? Зар се не убиЌаЌу? Човек Ќе само животи®а наЌвишег реда!
  Медведев се насмеЌао и приговорио:
  - Човек, за разлику од животи®е, има душу! А ®егова душа Ќе заиста Ќединствена и бесмртна! Дакле, ми и животи®е, читав понор!
  Маргарет Ќе на ово одговорила:
  - А маЌмуни? Такође имаЌу висок ниво интелигенциЌе. Ево Ќедан од ®их зна три и по хи аде речи!
  Вд председника Ќе одговорио:
  Али они су наши рођаци!
  Голонога А онка Ќе пуцала на єапанце и певала:
  - єа сам маЌмун! Такође  удски!
  Наташа, косе"и самураЌа, гугутала Ќе:
  - Не ходаЌте у маЌмунима читав век!
  Супертенк Ќе наставио да коси єапанце. Што да не? Он Ќе стварно луда животи®а
  коЌи избацуЌе четрдесет хи ада метака у минути. А ®егов оклоп Ќе непробоЌан, за скоро сваки проЌектил. И не само почетком двадесетог века.
  Голонога Аленка, пуцаЌу"и, агресивно изЌави:
  - За РусиЌу Ќе цар НиколаЌ учинио много, али Ќе остао неце®ен и потце®ен!
  Наташа, сипаЌу"и ватру на єапанце, сложила се:
  - То Ќе у реду! Кра  Ќе убиЌен. Натерали су оца да се уда и од престола! Шта Ќе постало бо е?
  Голонога А онка Ќе опалила из топа и додала:
  - Постало Ќе Ќош горе! И дошли на власт, Ќош подлиЌи  уди!
  Наташа се закикота, удари єапанца и рече:
  Боримо се за бо у буду"ност! И за слободу РусиЌе!
  Полугола Аленка, пуцаЌу"и, рече:
  - За промену и победу!
  Затим Ќе показала песницу. Она Ќе девоЌка коЌа ово може. Да се онда самураЌ не"е одвезати. И пушке раде. Сви косу и косе.
  Они, у ствари, ору читаве редове лешева. И убица очисти простор.
  Генерал Куропаткин Ќе обавештен да се нешто чудно дешава међу єапанцима. Пуц®ава, експлозиЌе, неко их Ќе напао.
  . ПОГЛАВЉЕ #9
  Медведев Ќе, након што Ќе мало спавао, поново узео рачунар. НиЌе се чак ни обриЌао. И поново Ќе почео да игра.
  Напад на єапан по лажноЌ шифри тенковима и авионима. Ук учуЌу"и наЌбо и бомбардер Првог светског рата "И а Мурометс". Што се врло гласно изЌаш®ава. И ударио Ќе єапанце као гумено весло на муве.
  Напред у Токио...
  ДмитриЌ Медведев Ќе, након што Ќе освоЌио єапан, себе назвао императором Микадоа.
  А онда нови ратови...
  Овде, на пример, можете играти у алтернативноЌ историЌи. Александар ИИ Ќе 1875. рекао Бизмарку да су ®егове несугласице са Француском унутраш®а ствар Немачке и Француза. Бизмарк Ќе преузео и напао Француску 1876. У почетку су Пруси имали сре"е и стигли су до Париза. Али онда су успорили. И БританиЌа Ќе ушла у рат... Све би било у реду, али Британци су дали битку НемачкоЌ и победили. Тада су Пруси повукли своЌе снаге.
  Рат на Западу се одуговлачио. Французи су се очаЌнички бранили. Енглеска Ќе пребацивала све више и више нових снага ...
  У међувремену, РусиЌа Ќе освоЌила Турску и Истанбул. БританиЌа и Француска и Немачка су се отегле у рату. А царство цара Александра Ќе припоЌило многе зем е, ук учуЌу"и Ирак, иду"и до ИндиЌског океана. И Палестина, и зем а до Египта. И тако су руске трупе, предвођене Скобелевим, освоЌиле Меку, Медину и друге градове СаудиЌске АрабиЌе.
  И формиран Ќе Ќужни део Руске империЌе. И Александар ИИ Ќе постао велики кра . А рат Немачке против Француске и БританиЌе траЌао Ќе десет година.
  И завршио ремиЌем.
  Александар ИИ Ќе владао до 1887. године и био Ќе жртва покушаЌа атентата коЌи Ќе предводио Александар У анов, Ле®инов брат. Његово славно царство, под коЌим Ќе РусиЌа изградила многе путеве, освоЌила многе зем е, ослободила се аке, завршило се.
  По овоЌ алтернативи се играло. Александар Тре"и Ќе заЌедно са командантом Скобе евим освоЌио и Иран и Пакистан. Али и он Ќе умро - светла мала глава. Под Николом ИИ, РусиЌа Ќе ратовала са єапаном, ве" имаЌу"и флоту у ИндиЌском океану, коЌа Ќе прилично брзо притекла у помо" Пацифику. Руси су релативно брзо победили самураЌе, а имали су много више снага и на копну и на води.
  Поред тога, бри антни министар одбране Скобелев Ќе командовао руском воЌском. А РусиЌа не само да Ќе победила, ве" Ќе успела и да освоЌи єапан. Штавише, САД се Ќош нису попеле да е од западне хемисфере, а БританиЌа ниЌе била тако Ќака. Штавише, РусиЌа Ќе била у савезу са Немачком. Ова послед®а Ќе заостаЌала за БританиЌом и Француском у борби за Африку. Царска РусиЌа Ќе, након анексиЌе єапана, и делова Кине, постала Ќош Ќача. Пут Делхи-Москва Ќе био у изград®и.
  Као што се из овога види, планови царске РусиЌе за експанзиЌу на ИндиЌу и Кину су успешно спроведени. Цар НиколаЌ ИИ Ќе током Првог светског рата изабрао страну Немачке. Немци су победили Француску, окупирали БелгиЌу, ХоландиЌу, Данску и Норвешку. РусиЌа Ќе заузела Египат, ве"и део Африке и Индокине. А такође и пацифичке поседе БританиЌе. И чак слетео у АустралиЌу. И АустралиЌа Ќе преузета.
  Након тога, рат Ќе завршен искрцава®ем и окупациЌом БританиЌе. Први светски рат Ќе завршен. Али каЌзеру Вилхелму се чинило да Ќе РусиЌа ве" освоЌила превише зем е, па чак и без посебног напреза®а. И са®ао Ќе реванш. РусиЌа Ќе заиста освоЌила огромне просторе - АустралиЌу, целу АзиЌу, ве"и део Африке, Немци нису толико одгризли, а Ќош више од Португала и ШпаниЌе коЌе су окупирали. Аустроугарска Ќе добила ИталиЌу под контролу и ЛибиЌу. РусиЌа Ќе око три четвртине Африке, а онда Ќе нешто касниЌе заузела ЕтиопиЌу. Мароко Ќе успео да одсече Немце.
  Наравно, НемачкоЌ се ово чинило недово но. Иако Ќе заузела Француску, БелгиЌу, ХоландиЌу и Норвешку, а РусиЌа Ќе потчинила Шведску.
  Вилхелм Ќе почео да се припрема за нови рат са РусиЌом. Криза 1929. погоршала Ќе ситуациЌу. Аустроугарска и Немачка контролисале су скоро целу Европу. И део Африке... И БританиЌе. Али и да е су постоЌале СЌеди®ене Државе и Канада. Вилхелм и НиколаЌ ИИ Ќош се нису усуђивали да ратуЌу међусобно. Штавише, РусиЌа Ќе наЌма®е желела да се бори, пробав аЌу"и огромне териториЌе. Да би убрзао ®ихову асимилациЌу, цар НиколаЌ ИИ Ќе чак дозволио Русима да имаЌу четири жене. Оно што Ќе фиксирано на осмом васе енском сабору.
  Слична одлука донета Ќе 1925. године. А 1926. године НиколаЌ ИИ Ќе узео другу жену. Како се испоставило, то Ќе била глупа одлука. Године 1929. цару се родила Ќош Ќедна "ерка. И 25. новембра 1932. коначно се родио здрав син. Његов други Никола по имену Петар. У част Петра Великог.
  А 1933. године, 15. маЌа, почео Ќе нови рат. Немачка Ќе обЌавила рат Канади. као доминион БританиЌе. Два месеца касниЌе, САД су, на челу са Рузвелтом, упркос економскоЌ кризи, ушле у рат са Немачком. Нису хтели да се одрекну Канаде.
  Ве" средовечни, али агресивни Вилхелм, у почетку Ќе покушао да се бори сам, а да му ниЌе била потребна помо" РусиЌе. Очекивао Ќе да све уради сам. Али ниЌе тако лако освоЌити териториЌу одвоЌену океаном. Штавише, САД су брзо изградиле тенкове и воЌску. И формирали су пукове... Рат Ќе траЌао читаву годину без много успеха за Немце. КоЌи Ќе успео да заузме само Исланд и Гренланд. А у Канади се нису могли ухватити.
  Вилхелм се обратио цару НиколаЌу ИИ: помози колеги. Ти си моЌ рођак и брат. Сам НиколаЌ ИИ имао Ќе погледе на А аску и Канаду. Па, одлучио сам - нису богови ти коЌи обликуЌу лонце. И узео Ќе, и 25. Ќуна 1934. обЌавио рат СЌеди®еним Државама и Канади. Његове трупе су се кретале кроз А аску, преко СЌеди®ених Држава.
  У то време, железница до Чукотке Ќе ве" била изграђена, а руске трупе су успешно напредовале. На ®иховоЌ страни Ќе била броЌчана надмо" и наЌбо и тенкови на свету, лаки и тешки и сред®и.
  Тако Ќе Америка морала да се носи са неЌеднаким силама.
  А НиколаЌ ИИ, као што видимо, заиста Ќе на белом ко®у. И Ќедна победа за другом. Руске трупе маршираЌу преко А аске. И узимаЌу град за градом, село за селом.
  Немци покушаваЌу да се искрцаЌу на Куби. Рат расте. КаЌзер Вилхелм пише НиколаЌу ИИ:
  - Били смо и увек "емо бити уЌеди®ени са Русима. И никад се не свађамо. Па нека се докраЌчи Америка.
  Због дужине комуникациЌа промоциЌа Ќе текла нешто спориЌе од планираног. Али руске, царске трупе су ипак заузеле целу А аску за пет месеци борби и ушле у Канаду.
  Рузвелт Ќе чак понудио мир РусиЌи, обе"аваЌу"и да "е се одре"и А аске, али Ќе било прекасно. Рат се наставио жестоким темпом.
  У зиму 1935. године, упркос тешким временским условима, руске трупе су стигле до граница САД на северу. Борбе су настав ене у проле"е ... Руске трупе су изводиле Ќедну операциЌу за другом, а до краЌа Ќула су заузеле скоро целу Канаду. А у августу су опколили ФиладелфиЌу.
  САД су се нашле у веома тешкоЌ ситуациЌи. Али они су очаЌнички узвратили ... Међутим, до краЌа 1935. године, више од тре"ине териториЌе САД Ќе ве" било зароб ено. А зими Ќе успех цара био Ќош ве"и... До почетка марта 1936. приближили су се Вашингтону и ЊуЌорку.
  А у априлу су оба града заузета... Рат Ќе Ќош траЌао до августа, све док цела териториЌа СЌеди®ених Држава ниЌе била окупирана.
  Затим Ќе уследила офанзива у Мексику, и тако да е, преко териториЌе.
  Вилхелм Ќе понудио Николи ИИ да комплетира цео свет. НиколаЌ ИИ се сложио.
  Током 1937. године руске трупе су заузеле целу Латинску Америку. Тако Ќе НиколаЌ ИИ завршио поделу света са Немцима. И остала су само три царства: наЌве"е: руско, па немачко, па Ќош да е Аустроугарско.
  РусиЌа Ќе тако постала светски хегемон, али... НиколаЌ ИИ Ќе и да е велики кра , али смртан. Умро Ќе августа 1939. А остарели Вилхелм Ќе напао РусиЌу 1. септембра 1939. године. Одлучио Ќе да искористи чи®еницу да Ќе Петар четврти Ќош увек дечак коЌи нема ни седам година. И одлучио Ќе да Ќе, док регенти владаЌу РусиЌом, наЌбо е да ударе. Два дана касниЌе у рат Ќе ушла и Аустроугарска. Све зем е света су биле увучене у конфронтациЌу. Почео Ќе послед®и рат у историЌи планете Зем е.
  Царска воЌска ниЌе имала равне по броЌу и квалитету наоружа®а. Руски тенкови и авиони су и да е наЌбо и на свету.
  И борбе су то показале. Као и нови талентовани команданти.
  Али се Аустроугарска од самог почетка показала као слаба карика. И изгуб ен скоро од првог дана. Царска воЌска Ќе победила АустриЌанце, заузела Лавов, а затим Перемил. Тек уда ава®ем дела своЌих снага из По ске, Немци су спасли АустриЌанце од потпуног пораза. Али и ово Ќе било од мале користи. ПокушаЌ КаЌзерове воЌске да заузме Варшаву Ќе срамотно пропао. А руске трупе су их силом потискивале више од две стотине километара.
  Немци су тешком муком зауставили руске трупе. Цела зима Ќе прошла у борбама. И у проле"е су битке биле у пуном Ќеку. Руске трупе су постепено преузимале инициЌативу. Имали су неколико пута више воЌника, па су стога до лета могли толико да исцрпе Немце у међусобним окршаЌима да су почели да се предаЌу. Истовремено Ќе почела и офанзива на Аустроугарску. Будимпешта Ќе у Ќесен била опко ена. Поред тога, царска воЌска Ќе заузела немачке поседе у Канади. А у зиму 1940-1941, царска воЌска Ќе одсекла и Источну Пруску. И до априла 1941. стигла Ќе до Одре.
  ПоложаЌ Немаца постао Ќе изузетно тежак. Беч Ќе пао у маЌу 1941. А преко лета су Руси стигли до Алпа и ослободили ВенециЌу. Ушли су у Ќужне регионе Немачке.
  А у Ќесен су коначно заузели ИталиЌу. Зимска офанзива на Берлин завршена Ќе ®еговим заузима®ем 30. Ќануара 1942. године. После тога Ќе ослабио отпор Немаца, коЌи су ве" изгубили све своЌе поседе у Африци. Руси су до априла стигли до РаЌне. Након тога, 22. априла, остаци немачких снага су капитулирали.
  Тако Ќе завршен послед®и рат на планети Зем и. Завршено Ќе победом и успехом царске РусиЌе.
  Следе"е Ќе било осваЌа®е свемира. Давне 1936. први руски човек Ќе полетео у свемир. Летио око планете Зем е. А 1945. године, 9. маЌа, Руси су слетели на Месец.
  Одлетели су на Марс 1967. године. На Венеру 1969. На Меркуру 1972. А на сателите єупитера 1973. На наЌуда ениЌу планету Плутон човек Ќе слетео ве" 1980. године. А 2003. године догодио се први лет ван Сунчевог система у историЌи човечанства. Руски брод Ќе долетео до Алаф Центаури и вратио се 2018.
  РусиЌом за 2020. годину и да е влада Петар Четврти, коЌи, захва уЌу"и достигну"има савремене медицине, уопште ниЌе дубок старац. Петар Четврти влада осамдесет Ќедну годину и ®егова владавина Ќе наЌдужа у историЌи света. Где су познати, наравно, тачни датуми владавине.
  У међувремену, у свету Ќе као и увек све мирно. Па чак и мало досадно... Људи добро живе. Истина, постоЌе проблеми са пренасе енош"у. Али ве" постоЌе ограниче®а у погледу наталитета.
  Православ е Ќе модернизовано. Свештеници су били обриЌани и обучени у униформе са нараменицама.
  РазвоЌ технологиЌе Ќе створио огромну незапосленост. Али и оваЌ проблем Ќе решен. Хипернет Ќе еволуирао.
  Истражива®а су у току, а ве" су створени свемирски бродови коЌи могу да се кре"у брже од брзине светлости. Да, то Ќе добро за царску РусиЌу и цео свет под контролом Романових. Ова наЌславниЌа династиЌа у историЌи човечанства.
  отац цар НиколаЌ. Изградите раЌ на планети Зем и!
  ДмитриЌ Медведев Ќе одбацио стратегиЌу. За руске цареве Ќе освоЌио цео свет. Показао Ќе своЌе стратешко размиш а®е. Постигао Ќе велики успех и поново заспао, обучен као пре и са®ао.
  Куропаткин Ќе рекао:
  - Смири се! Само смире®е!
  Генерал Линевич Ќе узнемирено приметио:
  - Ваша ЕкселенциЌо, можемо ли сада да ударимо?
  Генерал-ађутант Куропаткин Ќе изЌавио:
  - Не! Наравно да не! То би могла бити Ќапанска замка!
  Генерал Линевич Ќе стид иво приметио:
  - Ово Ќе наша шанса да коначно победимо у овом рату!
  Куропаткин дрхтавим гласом изЌави:
  - Стрп е®а, стрп е®а и Ќош стрп е®а!
  Линевич се  утитиЌе успротивио:
  - Али Александар Суворов Ќе рекао: тренутак даЌе победу!
  Куропаткин суво промрм а:
  - єа сам главни овде! А ми прво морамо спасити воЌску. И генерално, єапан "е ускоро остати без пара!
  Линевич Ќе предложио:
  "Можда би требало да обавимо извиђа®е?"
  Куропаткин се нево ко сложио:
  - Можеш, само пази!
  Линевич Ќе агресивно прогунђао:
  - У име цара и ота¤бине!
  А супертенк Ќе у међувремену чистио єапанце. Нокаутирао их, пуцао на разне начине.
  Голонога Аленка Ќе, немилосрдно пуцаЌу"и, питала в.д.
  - Да ли Ќе ово наша послед®а операциЌа?
  Медведев Ќе са осмехом упитао:
  - Зашто тако мислиш?
  Црвенокоса Ќе приметила:
  - єапанци више немаЌу велике везе!
  ЗабиЌаЌу"и и стре аЌу"и самураЌе, Наташа се такође сложила:
  - Али, у ствари, єапан нема више са чиме да се бори!
  Медведев Ќе одговорио помало несигурним погледом:
  - єапан може да подигне више трупа и купи нове бродове из Америке и БританиЌе. Дакле, рат, да се разумемо, Ќош ниЌе сасвим завршен!
  Полугола Аленка, пуцаЌу"и на самураЌа, примети:
  - А ако РусиЌа понуди мир єапану под умереним условима? Узе"емо само Курилски гребен, а све остало "е остати као што Ќе било пре рата?
  Вд председника се сложио:
  - У овом случаЌу, наЌвероватниЌе, би"е мира!
  Маргарита Ќе  утито приметила:
  - Да ниЌе било револуциЌе, єапанци би ионако били поражени. Не би нигде ишли!
  Босонога Наташа, сипаЌу"и ватру на самураЌе, спремно Ќе пристала:
  - Наравно! Не би нигде ишли!
  Цоол Аленка, кидаЌу"и єапанце гранатама, предложила Ќе:
  - И хаЌде да ухватимо микадо!
  Наташа Ќе агресивно скочила:
  - Ухватити Микадо? И шта заним иво!
  Маргарита Ќе са осмехом приметила:
  - Зар то не би било претерано?
  Медведев Ќе такође изразио сум®у:
  - НиЌе ли то превише? Уосталом, Ќедно Ќе бранити своЌе, а друго се пе®ати у єапан, коЌи, да се разумемо, такође ратуЌе не на староруским зем ама!
  Голонога Аленка Ќе просиктала, опет разбиЌаЌу"и єапанце гранатама:
  Да ли Ќе вредно показати такву милост?
  Наташа, притискаЌу"и голе прсте на дугмад ¤оЌстика, климну главом:
  "Стварно, зашто нам ово треба? Можемо да ухватимо Микадо!
  Маргарет се насмеЌа.
  - На теби сам, као у рату! И у рату, као на теби!
  Медведев Ќе строго одговорио:
  - Морате знати меру! Ми нисмо случаЌни погоци! Ми смо ти коЌи озби но и свесно ме®амо историЌу! Дакле, морате показати осе"аЌ, ук учуЌу"и мере!
  Пуцала Ќе голонога Аленка и певала:
  - О, мери, мери! Шта Ќе колера!
  Супертенк Ќе био активан. Више од сто двадесет пет хи ада єапанаца Ќе ве" уништено. Пола лево.
  Наташа Ќе певала са осмехом:
  - Уништи"емо цео свет наси а,
  До дна и онда
  Изгради"емо нови кул свет,
  Да не знаЌу нево е, проблеме!
  Голонога Аленка, испаливши врло смртоносну ватру, сикнула Ќе:
  - За доброг и праведног кра а!
  Маргарет Ќе предложила:
  "Можда можемо да узмемо неколико буради сакеа за трофеЌе?"
  Голонога Аленка се отровно нацерила:
  - Шта хо"еш да пиЌеш?
  Маргарита Ќе негативно одмахнула главом.
  - Спортисти не пиЌу!
  Голонога А онка, разневши другу батериЌу, закикота се:
  - Од малих посуђа!
  Наташа Ќе предложила:
  - ХаЌде да попиЌемо палмино пиво. То Ќе корисниЌе!
  И оборио следе"ег єапанца.
  Медведев Ќе одговорио:
  Прво посао, а касниЌе забава!
  Не зна се да ли Ќе он в.д. НиЌе ли он све време био у трудовима и бригама?
  Да, Ќедан од првих указа вршиоца дужности председника Медведева био Ќе три пута пове"а®е плата посланика Државне думе. А шта Ќе са посланицима? Одложили су председничке изборе. Тако Ќе у РусиЌи, прилично дуго, Медведев био в.д.
  И чак Ќе постала Ќединствена ситуациЌа. Кад шеф државе тако дуго делуЌе. А промене не долазе. ТачниЌе, под Медведевом се све променило нагоре. Као да Ќе богатство коЌе Ќе толико волело Путина одлучило да се освети ®еговом наследнику. Па шта му Ќе!
  Унапређени тенк Т-95 наставио Ќе да експоненциЌално истреб уЌе самураЌе. Ова машина Ќе показала своЌу ефикасност. И негативна сила беса умножава®а квази-материЌе.
  Полугола Аленка, пуцаЌу"и на єапанце, логично Ќе приметила:
  - Ипак, ниЌе сасвим у реду. Испоставило се да не можемо ништа без супероружЌа!
  Голонога Наташа  утито одговори:
  - Неке више силе спречиле су РусиЌу да добиЌе рат са єапаном. Али планирана Ќе добра ствар, евангелизациЌа Кине. И ниЌе испало превише лепо!
  Маргарита Ќе поставила очигледно пита®е:
  "Али шта Ќе онда са Богом?" Зашто ниЌе помогао православ у?
  Скоро гола Аленка, ша у"и шко ку за шко ком, приметила Ќе:
  - То Ќе то! У ствари, дозволите победу єапанаца над православном зем ом. Ово Ќе, у ствари, таква издаЌа руске вере!
  Наташа, поливаЌу"и ватру на єапанце,  утито Ќе приметила:
  - ИмпериЌална религиЌа не би требало да буде пацифистичка. Може ли се постати велика држава ако живиш по заповести: ударе те по десном образу - окрени леви!
  Цоол Аленка се во но сложила са овим, сломивши єапанце:
  - Наравно! Не треба нам пацифизам! Волите свог неприЌате а! Да ли Ќе ово заповест?
  Маргарита Ќе певала са одушев е®ем:
  Свако ко Ќе човек рођен Ќе као ратник,
  Тако се догодило - горила Ќе узела камен.
  Кад су живи осуђени на борбу,
  А у срцу врео пламен букти!
  
  Дечак у сну види митра ез,
  Уосталом, тенк му Ќе лепши од лимузине.
  Ко хо"е да претвори пени у пени -
  Од рође®а разуме - власт влада!
  Наташа Ќе узвикнула, са биЌесом шумовитог вулкана, заливши єапанце ватром:
  Да, аутоматски! А снага Ќе к учна! Морамо победити!
  Голонога Аленка Ќе махнито и бесна сиктала, избацивши єапанце:
  - єа сам оно што Ќе рођено да победи! И ништа ма®е. Наша победа "е бити наша!
  Наташа се сложила, притискаЌу"и дугмад ¤оЌстика голим прстима миши"авих ногу:
  - То би било наЌбо е! Владали смо, и влада"емо увек! Мислим на РусиЌу!
  Голонога Аленка, нокаутираЌу"и єапанце, завапи:
  - Не"у да се лажирам, хо"у да владам! Али не зарђалом машином, ве" читавом снагом!
  И девоЌка Ќе однела послед®у батериЌу зем е излазе"ег сунца. Она Ќе таква лепотица да би требало да буде светски шампион. И никада не подле"и слабости и плаховитости.
  Наташа, пуцаЌу"и, промрм а:
  - Би"у кра ица! Или, Ќош бо е, царица!
  Голонога Аленка Ќе наставила:
  - А шта Ќе рат, а шта Ќе рат, лоша тетка а она Ќе кучка! Али он производи лепе момке, наређуЌе - убиЌ кукавицу у себи!
  Маргарет климну главом у знак слага®а.
  - Тако Ќе, убиЌ кукавицу у себи! Мислим да ако се НиколаЌ ИИ одрекао престола, то уопште ниЌе било због кукавичлука!
  Полугола Аленка одлучно изЌави:
  - Сад не"е одустати! Учврсти"емо царски престо да стоЌи вековима!
  Наташа Ќе узвикнула:
  - Будите велики цар НиколаЌ ИИ! Подржавамо вас! Не"е бити револуциЌе - би"е Велике РусиЌе!
  Коначно, ратници су завршили са истреб е®ем воЌске зем е излазе"ег сунца. Уништено више од двеста педесет хи ада воЌника и официра. Тако су уништене скоро све копнене снаге єапана. Као што Ќе морнарица престала да постоЌи.
  Голонога А онка Ќе уз осмех приметила:
  - И да ли Ќе вредело пет ати около? Мислим, да ли сам мислио да полудим? Не предуго одупира®е воЌсци коЌа Ќе успела да савлада РусиЌу!
  Наташа Ќе самоуверено изЌавила:
  - РусиЌа Ќе изгубила иск учиво због пете колоне. Иначе бисмо ионако победили!
  Маргарита Ќе питала в.д.
  - Шта "емо да радимо? Хо"емо ли се вратити или наставити?
  Губивши струЌу, Медведев Ќе ук учио компЌутер и рекао:
  - Сада "е нам бити дата прогноза да ег развоЌа царске РусиЌе. Ако све буде у реду, врати"емо се.
  Чуо се приЌатан женски глас;
  Након потпуног униште®а Ќапанских копнених снага и морнарице, Микадо Ќе понудио мир. САД и БританиЌа су се сложиле да делуЌу као посредници.
  Услови су били пово ни за РусиЌу. Зем а Ќе добила Курилски гребен и ТаЌван.
  Као и контрола над Ман¤уриЌом, КореЌом, МонголиЌом. Поред тога, єапан Ќе такође платио одштету од двеста педесет милиона златних руских руба а.
  Ауторитет цара НиколаЌа ИИ Ќе растао, а револуционарно расположе®е Ќе опадало. Зем а Ќе започела брзи економски опоравак. ЖелторосиЌа Ќе настала. Део Кине Ќе доброво но постао део РусиЌе, као и КореЌа и МонголиЌа. Царско царство Ќе постаЌало све ве"е, ®егово становништво Ќе расло. Економски раст Ќе почео раниЌе него у стварноЌ историЌи и био Ќе Ќачи.
  Државне думе ниЌе било, а царска влада Ќе могла бо е да се припреми за Први светски рат. У РусиЌи су се поЌавили први светски лаки тенкови "Луна"-2 у масовноЌ производ®и и четворомоторни бомбардери "И а Муромец" и "СвЌатогор". Први светски рат Ќе ипак почео, али Ќе био успешниЌи за РусиЌу.
  Пошто Ќе кра  имао више становништва, привреде и воЌске. Да, и унутраш®а позициЌа Ќе Ќача. Нема Државне Думе - легла побуне и воЌног удара.
  Са промен ивим успехом, али, генерално, на инициЌативу РусиЌе и победом у ве"ини битака, рат Ќе завршен 7. новембра 1915. године предаЌом Немачке. Аустроугарска се распала и поделила. ГалициЌа и Буковина су постале руске губерниЌе. Краков и околне зем е ушле су у по ску кра евину, као и Позна®, Данциг, део Источне Пруске. И Клаипеда се придружила БалтичкоЌ провинциЌи. Чехословачка Ќе настала као кра евина у саставу РусиЌе.
  РумуниЌа Ќе анектирала ТрансилваниЌу. Угарска Ќе постала независна кра евина, али под окри ем РусиЌе, а цар НиколаЌ савладар. АустриЌа Ќе постала веома мала зем а. єугославиЌа Ќе настала, такође под окри ем РусиЌе и под савладаром Николом ИИ.
  Турска Ќе нестала са политичке карте света. Ирак и Палестина су постали део БританиЌе, СириЌа Ќе постала део Француске, Мала АзиЌа и Истанбул су постали руске провинциЌе. Тиме Ќе РусиЌа поново пове"ала своЌу териториЌу. Али ту се ниЌе завршило. Тада Ќе заЌедно са Французима и Британцима освоЌено СаудиЌско полуострво. А онда су РусиЌа и БританиЌа поделиле Иран и Авганистан. Север и центар су постали руске провинциЌе, а Ќуг Ќе постала британска колониЌа.
  Чинило се да Ќе свет стабилан. Рат Ќе настав ен само у Кини. Али 1929. године избила Ќе озби на економска криза коЌа Ќе довела до Велике депресиЌе.
  У РусиЌи су поново расла револуционарна осе"а®а. Избили су штраЌкови и протести. Али криза ниЌе била превише Ќака. Нарочито 1931. поново Ќе избио рат са єапаном.
  СамураЌ Ќе желео освету. Али ова руска воЌска Ќе била Ќача у свему. А адмирал Колчак Ќе бри антан поморски командант.
  єапан ниЌе само поражен, ве" и зароб ен. Цар НиколаЌ ИИ Ќе у фебруару 1932. званично крунисан као Ќапански цар Микадо. Тако се РусиЌа Ќош више проширила. И анектирао скоро целу Кину.
  И по броЌу становника и по териториЌи РусиЌи ниЌе било равних. Штавише, Британско царство Ќе слабило. Хитлер Ќе дошао на власт у НемачкоЌ 1933, али шта Ќе могао против РусиЌе. Нема везе. Цар НиколаЌ ИИ Ќе умро 1937. године, показавши веома успешну владавину, другу по дужини после Ивана Грозног. И то рекордним осваЌа®има по површини и броЌу становника.
  Међутим, у личном животу кра а ниЌе све успело. Наследник АлексеЌ Ќе умро млад. Млађем брату Михаилу, због неравноправног брака, одузето Ќе право на престо РусиЌе.
  Круну Ќе наследио Кирил Романов, коЌи Ќе умро 1938. пре него што Ќе поживео годину дана. А ®егов син Владимир Тре"и постао Ќе нови кра . Он Ќе крунисан, а монарх Ќе владао сре"но до краЌа 1992. године. А РусиЌа Ќе прво уз Немачку узела колониЌе од Француске и БританиЌе. Затим Ќе освоЌила Немачку. А онда цео свет. Укратко, нови цар ГеоргиЌе Први Ќе 1992. године постао светски цар.
  Медведев Ќе завршио преглед и рекао:
  - Изгледа да Ќе дово но за оваЌ универзум! Вратили смо се!
  И сва четворица викну:
  - Слава цару НиколаЌу ИИ!
  . СРЕДЊИ ЕПИЛОГ
  Медведев се пробудио из позива ... Обавештен Ќе да Ќе Зеленски ве" инаугурисан за председника РусиЌе и УкраЌине. И то, кажу, ДмитриЌе Анато евичу, време Ќе да напустим канцелариЌу.
  Медведев Ќе нево но послушао. ОбриЌао се и окупао пре изласка.
  Затим Ќе напустио канцелариЌу. Одвезен Ќе специЌалним возилом. Успут су рекли да би било наЌбо е да Медведев одлети на Канарска острва да се тамо одмори.
  А Зеленски Ќе приредио Ќош Ќедну представу са своЌе инаугурациЌе. Као и обично шарено са ватрометом и скоковима. На дан инаугурациЌе, ВиталиЌ Кличко се на стадиону у КиЌеву борио са МаЌклом ТаЌсоном. Еминентни амерички боксер пристао Ќе на борбу због великих новчаних проблема. Кличко Ќе доминирао у свих дванаест рунди, али ниЌе дипломатски нокаутирао ТаЌсона.
  Формално Ќе одиграна Ќедна од ма®их верзиЌа светског шампиона.
  Након тога, ВиталиЌ Кличко Ќе награђен диЌамантским поЌасом.
  Володимир Зеленски Ќе примио честитке из свих зема а света, ук учуЌу"и и Кину. Штавише, у Небеском царству су се поЌачали народни немири. Не живи човек само од хлеба. Људи су желели демократиЌу и слободу. Деспотизам Комунистичке партиЌе Кине Ќе уморан, сви су желели слободу.
  Зеленски Ќе постао управо такав симбол. Симбол демократске снаге, после пада диктатуре таЌних служби под Путином.
  Зеленски Ќе много говорио о променама, економиЌи и новим достигну"има. У РусиЌи Ќе ве" био расписан конкурс за место премиЌера. Било Ќе неколико хи ада приЌав ених. Процес селекциЌе Ќе био веома интензиван. И изгледало Ќе сЌаЌно.
  До сада Ќе све ишло прилично глатко. Зеленски Ќе чак направио салто на своЌоЌ инаугурациЌи. Сломио Ќе аплауз. Тада Ќе показао своЌе зна®е страних Ќезика. Деловао Ќе веома активно и жустро.
  Коначно, Зеленски Ќе одржао и одржао Ќош неколико говора.
  Да е, након инаугурациЌе, уследила су кадровска реше®а. Много промена и нових лица у власти.
  Дошло Ќе до праве селекциЌе "гвоздених народних комесара". У РусиЌи се одвиЌала кадровска револуциЌа.
  Зеленски Ќе издао много указа ве" у првим данима. Дозво ена продаЌа алкохола но"у и на путним местима. Увео нове порезе на богате. Укинут имунитет посланицима и судиЌама. Пове"ана производ®а. Уведене царине на трговину са Кином.
  У БелорусиЌи одржан референдум о уЌеди®е®у са РусиЌом. И ово Ќе ишло на заслугу Зеленског. Ве"ина Белоруса Ќе подржавала уЌеди®е®е са РусиЌом.
  Зеленски се пожалио да Ќе Медведев превисоко подигао закрпе, али Ќе обе"ао да "е се инфлациЌа смирити. И да се ништа лоше не"е догодити.
  Заиста, раст цена Ќе убрзо стао. И руска привреда Ќе отишла. А на Кавказу су наступи милитаната некако спласнули. Постало Ќе много мирниЌе.
  Зеленски Ќе коначно предложио кандидата за место премиЌера РусиЌе. Постала Ќе тридесетдвогодиш®и доктор наука АлексеЌ Болшаков. Победио Ќе на такмиче®у прилично самоуверено. И постао Ќе премиЌер, наЌмлађи у историЌи РусиЌе.
  Медведев Ќе одлетео на одмор на Канарска острва, и примио пензиЌу бившег председника, само се забав аЌу"и. До сада ниЌе имао никаквих проблема. Али ШоЌгу Ќе ухапшен, оптужен за покушаЌ државног удара. Шта Ќе хтео?
  Било Ќе и доста других реше®а... У Америци Ќе победила четрдесетЌедногодиш®а демократа. Дакле, власт се променила. И дошла Ќе жена на власт и наЌмлађи кандидат у историЌи СЌеди®ених Држава. Трампова ера Ќе завршена. Али приЌате ство са РусиЌом Ќе тек почело да цвета. Наравно, против диктаторске Кине, СЌеди®ене Државе и нова Руска ИмпериЌа су сада били приЌате и.
  Зеленски Ќе чак одржао референдум и увео друго име: уместо тога РусиЌа - КиЌевска Рус. Што Ќе такође много говорило. БелорусиЌа се придружила федерациЌи. И ожив ава®е империЌе Ќе почело ... На демократским основама.
  Нова председница СЌеди®ених Држава наследила Ќе Трампову несклоност Кини и посветила се изград®и коалициЌе. КиЌевска Рус се економски успешно развиЌала под Зеленским. РусиЌа Ќе донекле држала Кину. Тада Ќе ушла у НАТО. Убрзо Ќе на власт у Казахстану дошла проруска влада и формирана Ќе синдикална држава. Централну АзиЌу су истиснули Руси из Кине. КонфронтациЌа Ќе била све ве"а.
  Зеленски Ќе водио кампа®у против Ста ина и Путина. Одузео Ста ину и Путину све награде коЌе им Ќе доделио Медведев.
  Али све Ќе прошло мирно. Иако су се комунисти бунили. Ишли су на митинге.
  И тамо Ќе Ле®ин коначно изведен из МаузолеЌа. Таква радост, за многе. А православна црква Ќе Александра ИИ и Ивана Грозног, руске цареве, канонизовала за свеце. Пове"ао се и броЌ споменика НиколаЌу ИИ.
  Царизам и запад®аштво су некако ушли у моду. Постали су ближи Европи, странци су почели да добиЌаЌу многа места. РусиЌа Ќе постала део западног света, а после Трамповог одласка процес глобализациЌе Ќе интензивиран. А Кина Ќе пала у изолациЌу и суочила се са унутраш®им превира®има.
  Истовремено, Зеленски Ќе пове"ао наталитет у словенском царству. Коначно се десио дуго обе"ани лет на Месец. И све Ќе испало некако дивно.
  Успостав ени су савезнички односи између РусиЌе и САД, тачниЌе КиЌевске РусиЌе и Америке.
  И конфронтациЌа Ќе нестала. Свет Ќе постаЌао све глобалниЌи и сигурниЌи. Иако Ќе било ратова. КиЌевска Рус Ќе заЌедно са САД извела операциЌу у ЛибиЌи, где су ставили тачку на исламисте. Затим смо средили Блиски исток, ствараЌу"и тамо базе заЌедно са Америком. КиЌевска Рус и СЌеди®ене Државе заЌедно су почеле да наги®у свет и потискуЌу Кину из Африке. И овде не можемо без ратова. И копнене операциЌе такође.
  А ваздушни удари КиЌевске РусиЌе и СЌеди®ених Држава извођени су заЌеднички.
  Постепено, Кинези су протерани из целог света. И Небеско царство Ќе запало у дубоку економску и политичку кризу.
  А КиЌевска Рус Ќе све више цветала.
  РусиЌа никада ниЌе познавала такве стопе економског раста. И та Кина Ќе пропала - подигла се КиЌевска Рус. И брзо Ќе расла.
  Пруга до Чукотке изграђена Ќе у рекордном року. Што Ќе само по себи веома кул.
  И ископао тунел испод А аске. Американци су такође почели да граде железницу за повезива®е са РусиЌом. Градила се и железница до ДелхиЌа ... Истовремено су се копали канали из Сибира за навод®ава®е Сред®е АзиЌе.
  ЗаЌедничку операциЌу извели су САД и КиЌевска Рус против Ирана. И постав ен Ќе здрав секуларни режим. Након тога су почели да копаЌу канал од КаспиЌског мора до ПерсиЌског залива.
  НАТО се проширио на арапске зем е. СаудиЌска АрабиЌа има парламент. Жене су почеле да скидаЌу вео. Почела Ќе изград®а секуларне државе.
  У руским медиЌима сви су грдили Путина за екстремизам и поливали га блатом што Ќе од РусиЌе замало направио колониЌу Кине, али Ќе, хвала Богу, на време умро. Говорили су и оштриЌе речи. Али Медведев Ќе ипак поднео кривичну приЌаву. И не Ќедан.
  Ста ин Ќе изведен са крема ског зида. Ле®ина много раниЌе из маузолеЌа.
  Много тога су се променили и државни симболи. ПостоЌи неколико нових врста застава. РускоЌ застави Ќе додао жуту, а плава Ќе заменила плаву.
  Ово Ќе такође било заним иво. Променио се грб ... Дошло Ќе и до монетарне реформе. Разме®ивали су новац према односу: Ќедан према хи аду. ПоЌавио се златни стандард руб е КиЌевске РусиЌе. У исто време поЌавио се нови, стари новац - пени - пола пениЌа, и пени - четврт пениЌа.
  Све по реду...
  Почеле су да се ожив аваЌу и титуле ... ПоЌавили су се принчеви, барони, грофови, маркизи, па чак и воЌводе. Конкретно, Зеленски Ќе постао воЌвода. МолдавиЌа Ќе такође постала део КиЌевске РусиЌе. Ве" Ќе било речи о избору кра а.
  Али Зеленски Ќе рекао да "е само народ изабрати председника КиЌевске РусиЌе. И то не више од два мандата.
  Штавише, Зеленски Ќе сма®ио мандат руског председника са шест на пет година. Истина, Зеленски Ќе своЌ први мандат провео шест година.
  У то време Ќе завршио припаЌа®е Централне АзиЌе РусиЌи. И обновио границе СССР-а. Само су балтичке државе остале неокупиране.
  Али Американци Ќош нису хтели да одустану од тога. И тако су дали Сред®у АзиЌу и Кавказ.
  На Кавказу Ќе избио нови рат између єермениЌе и АзербеЌ¤ана. И ходала Ќе веома тешко. Дакле, РусиЌа Ќе могла да окупира ове републике и одржи референдуме о ®иховом приступа®у.
  Тако Ќе Зеленски повратио Кавказ, проширивши КиЌевску Рус. Велики рецимо да Ќе осваЌач. Штавише, демократа ... Његова империЌа се да е проширила ...
  Дакле, Авганистан Ќе ве" током другог мандата владе, а део Ирана Ќе постао део РусиЌе.
  У СЌеди®еним Државама, жена председница се такође кандидовала за други мандат. До сада Ќе била успешна у привреди, а што Ќе наЌважниЌе, успела Ќе да нокаутира Кину. Каква велика победа. Да, и КиЌевска Рус Ќе сада савезник на челу са Зеленским.
  Али, наравно, мо" РусиЌе расте пребрзо. Север Ирака Ќе ве" припоЌила себи.
  Борзо се понаша. КиЌевска Рус по расту, прва зем а на свету! И престигао Ќе СЌеди®ене Државе по броЌу становника. А ве" у Америци са стреп®ом гледаЌу да ли Ќе РусиЌа превише оЌачала?
  Штавише, царство КиЌевске РусиЌе се шири. Сада су балтичке државе биле под ®еговом контролом. Да, ово Ќе заиста велики проблем за Американце. Зеленски Ќе ве" сакупио све бивше териториЌе СССР-а.
  И настав а, попут руског цара, експанзиЌу на Ќуг. Иран и Ирак су ве" у потпуности постали део КиЌевске РусиЌе. А за други мандат Зеленски Ќе изабран лако и у првом кругу.
  Иако Ќе било много председничких кандидата, избори су били демократски.
  Зеленски Ќе рекао да не"е следити пример Лукашенка и владати доживотно. Штавише, околности Лукашенковог нестанка нису разЌаш®ене. Можда Ќе Ќедноставно постао непотребан и РусиЌи и Западу. И нестао Ќе... Али Зеленски само добиЌа снагу. Заиста, ®егова владавина засе®уЌе своЌе претходнике, и Петра Великог, по успеху.
  У ствари, нису сви у ста®у да обнове териториЌу СССР-а, плус Авганистан, Иран, Ирак.
  Али Зеленски се ту не заустав а. Сада су и По ска и Финска под оружЌем - уосталом, и оне су некада биле део царске империЌе. Заиста, у овим зем ама се одржаваЌу референдуми и оне доброво но улазе у КиЌевску РусиЌу.
  ПостоЌе и напредак на научном плану. Дуго очекивани лет на Марс Ќе прошао. Тамо су слетели руски космонаути. Узели су зем у и оставили заставу, што Ќе био велики триЌумф.
  Истовремено, КиЌевска Рус Ќе преузела од Кине предака Порт Артхур. И искористивши чи®еницу да Ќе у Кини почео грађански рат, узели су и Ман¤уриЌу под своЌу заштиту.
  Истовремено, КиЌевска Рус Ќе припоЌила себи део Турске. Оне зем е коЌе су по ВерсаЌском уговору уступ ене РусиЌи. Што Ќе такође био веома снажан потез. Зеленски Ќе додатно проширио КиЌевску РусиЌу као царство. А по економиЌи Ќе избила на прво место - престигавши САД.
  Па, Кина Ќе уро®ена у но"ну мору грађанског рата и ве" Ќе почела да се дели.
  КиЌевска Рус Ќе постала мо"на зем а. А популарност Зеленског у зем и Ќе толико порасла да су  уди почели да се моле на коленима Владимиру да не оде. Окупило се стотине хи ада  уди.
  Зеленски Ќе, као изузетак, одржао референдум на коЌем му Ќе дозво ено да се кандидуЌе за Ќош Ќедан тре"и мандат на месту поглавара КиЌевске РусиЌе.
  САД имаЌу новог лидера. Постали су републиканци. И не више тако млад - стариЌи од Зеленског. Тако су односи између КиЌевске РусиЌе и СЌеди®ених Држава поново почели да се погоршаваЌу. РусиЌа се ве" под Зеленским поЌачала. Они су подсетили да Ќе, заЌедно са украЌинском владавином, Зеленском ово четврти мандат.
  Да, кажу, руском председнику нису сма®ена овлаш"е®а. єедино што Ќе Зеленски урадио Ќесте измена устава, према коЌоЌ Државна дума има право да разреши поЌединог министра са две тре"ине гласова, или простом ве"ином тако што "е му два пута изгласати неповере®е.
  А ни тада оваЌ амандман ниЌе толико значаЌан, Ќер Ќе председник задржао право да именуЌе све министре и утврђуЌе структуру владе. А у ДржавноЌ думи присталице Зеленског имаЌу уставну ве"ину.
  ЗначаЌниЌе Ќе било увође®е директних избора за Савет ФедерациЌе, као и омогу"ава®е затвореницима да гласаЌу.
  Али, генерално, ово Ќе био краЌ ограниче®а овлаш"е®а председника. Очувано Ќе право сме®ива®а гувернера. А у законодавноЌ сфери чак и проширен.
  У СЌеди®еним Државама су почели да оптужуЌу Зеленског за ауторитаризам и да странка Слуга народа контролише скоро све функциЌе у држави. Либерално-демократска партиЌа и Комунистичка партиЌа Руске ФедерациЌе престале су да постоЌе. Била Ќе журка - "Праведан свет" с лева. Уместо Либерално-демократске партиЌе поЌавиле су се Патриоте РусиЌе. Али странка Слуга народа Ќе потпуно доминирала.
  Одређене реформе захватиле су и цркву. Православ е Ќе озаконило право на четири жене, приближаваЌу"и се исламу. Приступ иконама се донекле променио, приближава®е протестантизму. Почели су више да говоре: да Ќе Бог єедан, и да обични смртници нису достоЌни обожава®а Бога.
  Истовремено, ТроЌство Ќе укинуто као небиблиЌски симбол и неразум ив за обичне смртнике.
  И уведоше: да Ќе Бог єедан, Бог Отац. А термин Бог Син не постоЌи у БиблиЌи. И Ќош више нема поЌма: Бог Ќе Дух Свети. Па зашто не поЌедноставити религиЌу.
  Штавише, бог коЌи виси на крсту не улива повере®е. Ако Он ниЌе могао да заштити себе, како може да заштити  уде? Укратко, прешли су на монотеизам. И сама БиблиЌа Ќе била помешана са древним словенским митовима. ПоЌавило се Велесово Ќеванђе е.
  ПоЌачао се и атеизам - кажу, престаните да се заносите  удским баЌкама. Имамо Ќедну планету, и ®оЌ нису потребни  уди да веруЌу у чудо, а поготово у смак света.
  Смака света не"е бити и не би требало да буде. А човечанство треба да постане свемирско царство, и да стигне до самог руба галаксиЌе. Шта Ќе са галаксиЌама? Више као универзум. И стигавши до ивице универзума, идите у други део универзума. На краЌу краЌева, постоЌи безброЌ универзума. И тако можете летети из Ќедног универзума у други. И временом научите да стварате себе! И би"е нових, неизмерних универзума, практично широм свемира.
  А планета Зем а Ќе само колевка човечанства. И постоЌа"е у буду"ности империЌа за секстилион у секстилион степену универзума, без престанка да ег шире®а и осваЌа®а свемира.
  А поглавар и председник КиЌевске РусиЌе Владимир Зеленски излази као светло сунце наде над планетом!
  И ®егова буду"ност и буду"ност КиЌевске РусиЌе - нека Ќе светла!
  
  ФОРС-МАєОР КАДА єЕ СССР БОРИО БЕЗ САВЕЗНИКА
  И тако Ќе наступио неодо ив утицаЌ коЌи Ќе од 1. Ќануара 1943. одбио савезничке снаге. Ромелов похабани корпус зауставио се на граници са ЛибиЌом. И сво бомбардова®е нацистичке Немачке Ќе престало. ПокушаЌи лете®а ка Лондону такође су се претворили у неуспехе. Немачки авиони се нису срушили, ве" су одбачени. Десило се до тада невиђено чудо, подела света теомагиЌском мо"и.
  Међутим, у почетку то Немцима ниЌе превише помогло. Ста инград, односно груписа®е Паулуса у ®ему, можда, више ниЌе било спаса. И совЌетске трупе су самоуверено ишле напред. Офанзива дуж Воро®ежа и на другим правцима Ќе успешно изведена. Готово као реално, Црвена армиЌа Ќе ослободила Курск, Белгород, Харков.
  Међутим, после пребацива®а Ромелових прека ених дивизиЌа из Африке и оних снага коЌе су у стварноЌ историЌи такође бескорисно бачене у алжирске и туниске пусти®е, чувени МеЌнштаЌнов контранапад приметно добиЌа на снази. Пошто Ќе у томе учествовало много више немачких снага, посебно авиЌациЌе.
  Да, и тридесет потпуно нових "Тигрова", коЌи су безуспешно заглибили у Сахари, показало се да уопште ниЌе сувишно.
  Овде се догодило прво значаЌно неслага®е са стварном историЌом. МеЌнштаЌн Ќе четири дана раниЌе кренуо у контранапад и са много више снаге напредовао Ќе брже. Харков Ќе поново освоЌен девет дана раниЌе, Белгород дванаест, а у покрету, и што Ќе наЌважниЌе, заузет Ќе Курск, коЌи у стварноЌ историЌи ниЌе подлегао Фрицу.
  Показало се да Ќе броЌ немачких снага значаЌан. Немци су користили и пребачене резерве из Француске, практично све борбено спремне тенковске Ќединице и главну авиЌациЌу. Хтели то или не, али скоро половина Луфтвафеа била Ќе ометена Западном фронту, па Ќе неприЌате  додао значаЌне снаге у ваздуху. И то Ќе рекао у току немачке контраофанзиве, коЌа Ќе личила на удар српом.
  Да, и МеЌнштаЌн Ќе у стварноЌ историЌи надиграо совЌетске генерале, али овде има двадесет дивизиЌа више копнених снага и, узимаЌу"и у обзир концентрациЌу ресурса, три пута више авиона. А Фоке-Вулф ниЌе нимало лош уз правилну употребу: брзина Ќе велика, оружЌе мо"но. Оно што Ќе значаЌно Ќе да Ќе Ф-190 ефикасниЌи са броЌчаном супериорнош"у. Пошто вам ®егово мо"но оружЌе омогу"ава да оборите авион у ЌедноЌ вож®и, а он сам може побе"и због велике брзине ро®е®а.
  СовЌетске трупе су претрпеле тактички пораз и напустиле су Курск, многи воЌници и официри су били опко ени. Делимично, неки су умрли, други, иако Ќе ма®ина ®их зароб ена, многи су побегли, изгубивши истину о своЌоЌ опреми.
  СовЌетске трупе су претрпеле огромну штету и ®ихова офанзива Ќе заустав ена. Али немачки тенкови нису могли да надограђуЌу успех због проле"ног одмрзава®а.
  ПостоЌао Ќе привремени однос снага.
  Међутим, у рат би могла у"и и нова сила: єапан. СамураЌима су такође биле одвезане руке. Америка ниЌе доступна, али ни не напада. Истина, док Ќака копнена воЌска єапана врши притисак на Кину. Овде се Чанг КаЌ Шек нашао у веома тешком положаЌу. Или покушаЌте да преговарате са єапанцима, или да се борите, али више не добиЌате подршку новцем и оружЌем из СЌеди®ених Држава, БританиЌе и других зема а.
  Наравно, Немци су били же ни да отворе други фронт како би скренули део неприЌате ских снага са истока. Ипак, претрпели су опип иве губитке. Посебно Ќе Ста инград узимао много снаге. СовЌетске трупе су такође много изгубиле, а део трупа Ќе завршио у Харковском и Курском ¤епу.
  Нацисти су пове"али производ®у оружЌа. Због одсуства бомбардова®а, Фрицови су били у могу"ности да пове"аЌу производ®у тенкова за ве"и броЌ, као и авиона. Бомбардова®е Ќе омело нацисте више него што се обично веруЌе. Штавише, у стварноЌ историЌи Немачка Ќе пове"ала производ®у опреме у великоЌ мери захва уЌу"и реструктурира®у привреде на ратним основама и све активниЌоЌ употреби робовске радне снаге, а не зато што су они слабо бомбардовани.
  Немци су чекали и правили нове тенкове, обучавали посаде, осла®аЌу"и се на савремену технологиЌу. Притом Ќе остало отворено пита®е одакле кренути у офанзиву? Курске истурене тачке више ниЌе било. А ово Ќе природна удица. И тако су сами Немци и Хитлер оклевали. ПостоЌала Ќе идеЌа да се Ле®инград узме на Ќуриш. Иако би у овом случаЌу било неопходно пробити мо"на утврђе®а.
  Немачки генерали нису хтели поново да иду у Ста инград. Али избор, искрено, ниЌе широк. Да ли Ќе то да нападне саму Москву. Међу фашистичким вођама дошло Ќе до озби них несугласица. МеЌнштаЌн, ГудериЌан и Ромел су чак говорили у смислу да Ќе бо е уопште не нападати, ве" пустити Русе да се убаце и намаме их у замку.
  Алтернативни план предвиђао Ќе покрета®е офанзиве са Таманског полуострва и из Ростова на Дону, оваЌ добро утврђени град бранили су Фрици, пребацивши поЌача®а из балканске групе, заме®уЌу"и своЌе окупаторске трупе бугарским и италиЌанским.
  Фирер, коме се допала операциЌа, када се трупе пробиЌаЌу у конвергентним правцима, био Ќе све склониЌи овом плану, али Ќе оклевао да га спроведе. Конкретно, тенк Пантер се показао каприциозан и често се покварио, па га Ќе требало побо шати. Нека додатна обука посаде. И Фирер Ќе желео да печати Ќош "Тигрова".
  Ста ину Ќе то на краЌу досадило. У страху да "е други фронт отворити єапан, коЌи Ќе веома напредовао у ЌужноЌ Кини, чиЌа Ќе копнена воЌска ве" премашила седам милиона воЌника и подаци о расту"ем воЌном потенциЌалу Тре"ег раЌха, он Ќе сам наредио офанзиву на Курску и Донбас правац. Хитлерово оклева®е, Фирерова же а да формира дивизиЌе са стотинама "Тигрова" и "Пантера" довели су до предности.
  Међутим, совЌетске трупе, отпочевши офанзиву 7. Ќула 1943. године, саме нису имале одлучуЌу"у предност у снагама. Против 6,6 милиона совЌетских воЌника и официра деловало Ќе 5,56 милиона немачких воЌника, око милион двеста педесет хи ада воЌника сателита. Мусолини Ќе, након нестанка прет®е офанзиве са запада и Ќуга, знатно пове"ао броЌ италиЌанских трупа на истоку. Пове"ао се и броЌ шпанских Ќединица. Послао дивизиЌу "доброво аца" и Салазара. Бориле су се и француске легиЌе, Румуни, активниЌе Мађари, Албанци, а из целе Европе и стране дивизиЌе у СС.
  Дакле, совЌетска армиЌа ниЌе имала супериорниЌу броЌност, али Ќе хетерогеност коалициЌе сма®ила квалитет неприЌате ских снага. У тенковима и арти ериЌи, Црвена армиЌа има одређену броЌчану надмо". Али за сада, можда се "Тигрови" и "пантери" Ќош нису изЌедначили са своЌим противником по ватреноЌ мо"и и оклопу. Да, и Т-4 Ќе добио супериорност у ватреноЌ мо"и пишто а над Т-34-76. Али с друге стране, СССР има ракетну арти ериЌу, а Немци, упркос постоЌа®у развоЌа конкретних гасних лансера, ово ниЌе добро развиЌено.
  У ваздухопловству, приближни броЌчани паритет. Немачки ловци МЕ-109 "Г", Фоке-Вулф су, међутим, Ќачи од совЌетских авиона по наоружа®у и брзини, али нешто слабиЌи у маневарским способностима. А Немачка, аваЌ, има искусниЌих и продуктивниЌих асова. Бомбардер єу-188 Ќе можда бо и по карактеристикама лета од ПЕ-2 и ТУ-3. И єу-288 Ќе почео да улази у службу. Истина, тек Ќе почео да пушта корене, попут МЕ-309.
  Али у сваком случаЌу, без предности у снази, Црвена армиЌа Ќе кренула у офанзиву на припрем ену одбрану неприЌате а. И наишао на тврдоглав отпор. Али совЌетске трупе су упорне у офанзиви, без обзира на губитке, пеле су се напред. Иако Ќе просечна стопа напредова®а била ниска и Ќедан или два километра дневно. НеприЌате  Ќе пуцао и поново успео да се укопа. Темпо, ипак, хероЌски напредак се наставио. До средине августа, по цену великих губитака, совЌетске трупе су напредовале и до стотину километара, приближиле се Курску, покренуле упорне битке за сам град, а такође су се приближиле Белгороду.
  єапан Ќе 19. августа 1943. године, превазилазе"и оклева®е, отворио фронт на Далеком истоку. У то време, пошто Ќе претрпео низ пораза, режим Чанг КаЌ Шека Ќе дошао до пово ног мира за самураЌе. єапанци су стекли контролу над важним комуникациЌама, и ослободили се потребе да воде тешки герилски рат у лоше организованим, али веома броЌним кинеским трупама. Али Чанг КаЌ Шеку Ќе обе"ана подршка у рату са Црвеном армиЌом Мао Цедунга. єапан ве" има сва средства за рат са СССР-ом. И одлучили су да не чекаЌу кишну Ќесен и оштру сибирску зиму. Да не говоримо о чи®еници да Ќе Хитлер Ќош 1941. обЌавио рат СЌеди®еним Државама, али га самураЌи нису подржали. Отвара®е другог фронта 1942. могло Ќе да спасе нацисте од пораза код Ста инграда.
  Одлука єапана била Ќе сасвим очекивана. Међутим, у нападу на Владивосток, самураЌ Ќе постигао тактичко изненађе®е и нанео озби ну штету СовЌетскоЌ ПацифичкоЌ флоти.
  Немци су краЌем августа покушали да изврше контранапад, користе"и доста наЌновиЌих тенкова. Али ®ихов Ќужни контранапад могао Ќе да постигне само релативан успех. СовЌетска команда Ќе ве" предвидела такву могу"ност, повукла трупе на ®ихове почетне линиЌе. У котао Ќе пала само 31. оружана армиЌа и наЌве"им делом уништена.
  Међутим, совЌетске трупе нису достигле своЌ ци  и претрпеле су веома значаЌне губитке, не успевши да поврате териториЌу. Посебно Ќе изгуб ено више од шест и по хи ада тенкова, против око осам стотина немачких. У парку тенкова, броЌчана предност Ќе прешла на нацисте. У септембру су Немци успели да сустигну СССР у производ®и стотина авиона дневно, ау новембру, отприлике у аутомобилима, пове"аваЌу"и производ®у Пантера на 650-700 тенкова месечно. Овде Ќе велику улогу играло кориш"е®е ресурса окупираних зема а, пре свега Француске, као и БелгиЌе и ХоландиЌе, где Ќе уведена служба рада.
  Са донекле закаш®е®ем, Немци су у септембру започели дуго планирану офанзиву од Ростова на Дону и Таманског полуострва. И наишли су на тврдоглаву совЌетску одбрану. А єапан Ќе напредовао на МонголиЌу, заузимаЌу"и Улан Батор и ПриморЌе. Али ту Ќе направ ен мали напредак.
  Ово Ќе скренуло значаЌне резерве и после месец и по дана жестоких борби немачке групе су се уЌединиле. Али губици Фрица су се такође показали веома значаЌним и били су приморани да зауставе. Али оваЌ тактички успех изазвао Ќе улазак Турске у рат и отвара®е тре"ег фронта у ЗакавказЌу.
  Сада сам морао да узвратим у овом правцу.
  До зиме би требало да се стабилизуЌе линиЌа фронта на Далеком истоку. єапанци су напредовали у региону ПриморЌа од педесет до сто двадесет километара, заузели ве"и део МонголиЌе заЌедно са Улан Батором, али Ќе ®ихова офанзива заустав ена. Турци су се приближили єеревану и напали Батуми, успели су да заузму послед®и град за две тре"ине. Ни сами Немци не"е много напредовати на Ќесен. И Ќош нису преузели инициЌативу.
  Рат Ќе постаЌао све више позициониран и дуготраЌниЌи. До исцрп ености, и до технолошке супериорности. СССР Ќе 1943. године пове"ао производ®у авиона за Ќедан и по пута са 25.000 на 37.000. Нацистичка Немачка са преко 15 хи ада на 32 хи аде, више него два пута. Послед®их месеци године Немци су изЌедначили своЌ учинак са совЌетским производним резултатима у авионима. И у тенковима и самоходним топовима такође - са квалитативном супериорнош"у. Али СССР и да е треба да узврати єапану. Поред тога, велики броЌ авиона и тенкова се производи у ИталиЌи и другим сателитским зем ама Тре"ег РаЌха. Нека не превише. Плус, Немци су, искористивши одсуство рата, почели да ваде и снабдеваЌу нафту из ЛибиЌе за своЌе потребе.
  Тако Ќе постепено несташица енергиЌе у Тре"ем РаЌху слабила. Поред тога, афричко-француски поседи обе"али су да "е постати добар извор сировина.
  Да би се нацисти могли дово но добро снабдети. Као одговор, црвени дизаЌнери су припремили нове типове тенкова за Ста ина са топовима од 85 мм и 122 мм. Немци су донекле успорили рад на "пантеру" -2. НиЌе лако набавити тенк са мо"ним оружЌем, Ќаким оклопом и релативно покретним. А "Кра евски тигар" се показао претежак са 68 тона. Само Ќе модернизациЌа Пантера обе"авала да "е бити релативно успешна. А тенк Т-4 Ќе, очигледно, исцрпео своЌе могу"ности. Постепено, од нове 1944. године, производ®а ове машине почела Ќе да опада. Да потпуно престане у априлу.
  СовЌетска команда Ќе током зиме предузела неколико офанзивних операциЌа. И на Таманском полуострву, иу центру, иу Ле®инградском правцу, и близу Курска. Али нигде ниЌе постигнут значаЌан успех. НеприЌате  Ќе ве" имао броЌчану надмо" у  удству и у тенковима и у авиЌациЌи. Само страх од времена натерао Ќе Фрице да се придржава дефанзивне тактике.
  Негативну улогу Ќе одиграо и пове"ан броЌ дезертера и издаЌника, као и то што су Немци развили висинску авиЌациЌу, коЌа се ефикасниЌе бавила извиђа®ем из ваздуха.
  Осим тога, совЌетска команда Ќе донекле погрешно приступила процесу концентрациЌе снага. Конкретно, сама тактика започи®а®а следе"е операциЌе у другом сектору пре завршетка претходне имала Ќе смисла с обзиром на броЌчану надмо". Као у Првом светском рату вуче Немце. Али ако вас Ќе неприЌате  броЌчано надмашио, то вас Ќе спречило да постигнете супериорност у снагама у посебном сектору.
  Да Ќе Ста ин успео да створи надмо" на посебном делу фронта у односу отприлике три према Ќедан, онда би можда и био постигнут тактички успех.
  И тако на Ќедном сектору иде офанзива, на другом се спремаЌу, али у стварности Ќе Немцима и ®иховим савезницима лакше да одбиЌу. Штавише, Фритз Ќе ве" имао извиђаче велике висине, велике брзине са одличном оптиком, што Ќе омогу"ило пра"е®е крета®а трупа. А зими се теже маскира, а но" ниЌе панацеЌа, па су немачки обавештаЌци добили уређаЌе за добар но"ни вид.
  "Кра евски тигар" као планирани пробоЌни тенк Ќе одложен са масовном производ®ом и ниЌе био сасвим успешан. "Пантер"-2, за коЌи Ќе Хитлер наредио да се оЌача оклопом до непробоЌности ИС-2, и да се угради мотор од 900 ко®ских снага, тежио Ќе 51 тону, чак и ако се узме у обзир уград®а дуралуминиЌског ку"ишта коЌа Ќе уштедела 800 ко®ских снага. килограма. С друге стране, постало Ќе могу"е оЌачати бочни оклоп до 82 милиметра на рационалном нагибу. Ово Ќе учинило да немачки тенк ниЌе тако ра®ив са стране као претходни модели. Али опет, "Пантер" -2 и "Лав" -2 у напредниЌоЌ шеми распореда су Ќош само у процесу развоЌа.
  Али током зиме, Немци су потпуно преузели контролу над француским поседима у Африци, ук учуЌу"и Нигерску пет у. А има и нафте, и гаса, и боксита, па чак и великих резерви ураниЌума, посебно у Конгу. Де Гол Ќе ухва"ен - без помо"и савезника ништа ниЌе вредео, а Скорели Ќе радио чисто и вешто.
  Тако су до маЌа 1944. проблеми са нафтом у великоЌ мери решени. Испоруке су ве" стизале из ЛибиЌе, а преостало Ќе само да се буше све нове и нове бушотине.
  Али у маЌу, Немци Ќош увек нису били спремни за напад. Поред "Тигра", застарелог дизаЌна, нису имали озби ан пробоЌни тенк. Истина, "Тигар" Ќе ве" био масовно произведен и, захва уЌу"и високом квалитету оклопа и деб ини бокова, као и брзометном прецизном топу, могао би да одигра улогу, ако не идеалну, али ма®е-више поднош ив тенк коЌи Ќе разбио промет трупа СССР-а.
  Немачка команда се после низа спорова вратила на претходни план из 1942. године. Наиме, кренути у офанзиву по боковима. Заузмите Ле®инград у двоструком прстену и пробиЌте се до Ста инграда. Штавише, након што Ќе Вермахт напустио платформу Ржев-ВЌаземски, изгуб ена Ќе погодна одскочна даска за напад на Москву. Дакле, главни град Ќе релативно далеко.
  План нациста такође ниЌе оптималан, али... У ШведскоЌ су одржани превремени парламентарни избори на коЌима су нацисти остварили импресивну победу. Зем а са осам милиона становника, и са развиЌеном економиЌом, била Ќе спремна да уђе у рат против СССР-а. НаЌпопуларниЌа фигура био Ќе Карло Дванаести. Швеђани су жудели за осветом за своЌе претходне поразе и пониже®а током ратова изгуб ених од Петра Првог и Александра Првог. Тако Ќе цела Европа ве" била у рату против СССР-а. Штавише, Франко и Салазар су одлучили да званично уђу у рат како би преузели своЌ део плена. Само Ќе Ќедна ШваЌцарска остала формално неутрална, али Ќе послала и дивизиЌу доброво аца.
  Показало се да Ќе броЌчана супериорност на страни нацистичке коалициЌе. Осим тога, средином маЌа 1944. Немци су ве" имали у употреби око хи аду млазних авиона МЕ-262. Сам аутомобил Ќе прилично успешан, али са недовршеним моторима. Али постепено су се мотори затезали, постали снажниЌи, поуздана потрош®а горива Ќе сма®ена.
  Офанзива Ќе почела на Ќугу. Фриц Ќе покушао да понови план коЌи Ќе ОКВ развио за операциЌу Плаво у Ќануару 1942. године, али Ќе потом Хитлер произво но променио. Када напредуЌете на Ста инград и са Ќуга и са севера, у конвергентним правцима. Али прво су овде Немци морали да се пробиЌу до Дона. Фашистички "Тигрови" кренули су у напад, али су се суочили са Ќаком линиЌом одбране. Испоставило се да Ќе напредова®е Фрица било споро, заглибили су у одбрани у дубини совЌетских трупа. Након што Ќе првих десет дана прошао само 35-40 километара у правцу Воро®ежа.
  Затим, за две неде е тврдоглавих борби, нацисти су напредовали само десетак километара и, с обзиром на велике губитке, били су принуђени да стану.
  УспешниЌе развиЌена офанзива на Ќугу. Тамо Ќе ма®е совЌетских трупа и теже Ќе бранити се. БроЌни "пантери", "тигрови", "фердинанди" (оваЌ самоходни топ се показао масивниЌим због недостатка стратешког бомбардова®а!) и први модели "Ќагдтигра" и посебно ефикасни "штурмтигр". Немци су успели да пробиЌу прве линиЌе одбране и уђу у оперативни простор.
  Истовремено Ќе и Ќапанска воЌска прешла у офанзиву. СамураЌи су пове"али величину своЌе тенковске флоте, а ®ихова нова возила сред®е тежине практично нису била инфериорна по наоружа®у и возним перформансама у односу на Т-34-76, па су чак и надмашили пред®и оклоп, али инфериорниЌи у заштити са стране. .
  єапан Ќе покренуо офанзиву у МонголиЌи, где Ќе много теже одржати одбрану. СовЌетска команда била Ќе суочена са недостатком резерви, узвра"аЌу"и на сва три фронта. А губици  удства током зимске офанзиве били су прилично велики.
  Офанзива Немаца на Тихвин, а Финаца и Швеђана са стране Беломорског канала, тешко Ќе одбиЌена. Нацисти су напредовали споро, али готово непрекидно. Средином Ќуна, на Ќугу, МаЌнштаЌнове трупе су провалиле у Ста инград. Почела Ќе друга битка за Ста инград. А до почетка Ќула, након пада Тихвина и Волхова, Финци, Швеђани и Немци су се уЌединили - формираЌу"и други прстен око града Ле®ина.
  Тако се развила изузетно тешка ситуациЌа за совЌетске воЌне снаге.
  Али Ста инград ниЌе подлегао МаЌнштаЌну. И то Ќе спречило Немце да развиЌу офанзиву у другим правцима. На Ќугу су, као и 1942. године, стигли само до Терек капиЌе: заглибили у близини Грозног и Ор¤оникидзеа. Настав ене су тешке борбе на Воро®ешком правцу. До септембра, совЌетске трупе су биле принуђене да се повуку иза Дона. Ево ирониЌе судбине до краЌа октобра, линиЌа фронта на Ќугу поновила се 1942. у време наЌве"ег напредова®а нациста.
  Горе Ќе било на северу, где Ќе Ле®инград био у прстену тоталне блокаде. Поред тога, Немци, Финци и Швеђани су успели да пресеку одбрану Црвене армиЌе на КарелиЌском полуострву, копненим путем одсецаЌу"и Мурманск од главног дела СССР-а.
  Изоловано Ќе четрдесетак совЌетских дивизиЌа. Међутим, ®ихов броЌ Ќе био далеко од нормалног. Шведска Ќе поставила око двадесет пет прилично добро опрем ених дивизиЌа. ЗаЌедно са прека еним Финцима и немачким трупама били су броЌчано надЌачани. И изузетно Ќе тешко пренети резерве на КарелиЌско полуострво.
  Генерално, Црвена армиЌа ниЌе могла добити потребна поЌача®а, па су се єапанци показали неочекивано Ќаки, ®ихов броЌ, заЌедно са марионетским трупама, премашио Ќе пет милиона, а ово Ќе заправо пуноправни други фронт. Тако да смо морали само да узвратимо Немцима и ®иховим савезницима.
  Постепено се сма®ивала зона контроле совЌетских трупа у КарелиЌи, а Мурманск Ќе био потпуно блокиран и, заправо, осуђен на пропаст. Дакле, неприЌате ска флота, а посебно подморнице, доминирале су морем, тако да ниЌе било чиме да се успостави снабдева®е.
  АваЌ, новембра 1944. СССР ниЌе имао резерве да понови прекретницу из 1942. године. Скоро све Ќе потрошено да се спречи губитак Кавказа. Поред тога, Немци су Ќуриш на Ста инград водили професионалниЌе, а резерве су морале да се тамо непрестано пребацуЌу, као у левак Тартара. Ста ин Ќе наредио да се град на Волги задржи по сваку цену. Али у условима доминациЌе неприЌате ских авиона у ваздуху, цена се показала невероватно високом.
  Штавише, Маинстеин, за разлику од Паулуса, ниЌе журио и бринуо се о воЌницима. Као резултат тога, однос губитака ниЌе био у корист Црвене армиЌе.
  Хитлер Ќе пожурио МеЌнштаЌна, али лукави фелдмаршал знао Ќе како да избегне и издржи притисак.
  єедна од наЌЌачих врста оружЌа постала Ќе "Штурмтигрови". Имали су изузетно мо"не бомбардере коЌи су бацали проЌектиле од триста двадесет килограма. Штавише, гранате су реактивне и много снажниЌе од хаубица. Можете их назвати достоЌним одговором на "Катушу", иако на стазама. Поред тога, неки бомбардери су постав ени и на камионе, са ве"им дометом гађа®а.
  Немци су користили и гасне бацаче. И наравно млазни бомбардери.
  У децембру су єапанци заузели скоро целу МонголиЌу и приближили се Владивостоку, делимично заузевши ПриморЌе и Хабаровск. Али генерал Фрост их Ќе натерао да стану.
  Искористивши ово, Црвена армиЌа Ќе организовала низ контранапада на немачке бокове да би покушала да заузме оно што Ќе остало од Ста инграда. Оно што Ќе мали део града одржан почетком 1945. године. Немци су 1944. године постигли известан успех, али нису успели ни да освоЌе Кавказ и набаве Баку нафту. Истина, за своЌе потребе имали су Ќош дово но и румунског, и мађарског, и либиЌског, и камерунског и нигериЌског.
  Ле®инград Ќе и да е био у блокади. У ®ему су унапред створене велике залихе хране и мунициЌе, како би град преживео ову зиму, настав аЌу"и да везуЌе значаЌне снаге Вермахта и ®егових савезника.
  СовЌетско руководство Ќе успело да направи стратешке залихе сировина у граду Ле®ин, за производ®у оружЌа. Дакле, док нацисти нису дали превише.
  Али Мурманск Ќе био потпуно блокиран. Од десет транспорта коЌи су ишли у град, Фриц Ќе попио девет.
  У Ќануару Ќе совЌетска команда покушала да тестира снагу Немаца у центру. Међутим, ниЌе било могу"е победити веома мо"ну и инже®ерски развиЌену одбрану. Максимално напредова®е Ќе било пет или шест, у наЌбо ем случаЌу не више од осам километара. А губици совЌетских дивизиЌа били су веома опип иви. У ве"ини делова до половине састава.
  Али део немачких снага Ќе преусмерен, дозво аваЌу"и им да задрже Ста инград... У марту су сами Немци покренули офанзиву на Терешке капиЌе. Успели су да пробиЌу линиЌу совЌетске одбране и опколе Грозни и Ор¤оникидзе, али су код Фрица налетели на линиЌу Ведено, Шали и да е кроз градове.
  Сам град Грозни издржао се до маЌа у потпуноЌ блокади. Ста инград Ќе коначно пао у маЌу. Од града и приградских насе а, као и од фабрике тенкова, нису остале практично никакве рушевине.
  Немачка коалициЌа Ќе такође нестаЌала, али Фирер Ќе желео победу. У Ќануару су обав ена прва успешна тестира®а диск-плана, коЌи Ќе достигао брзине до две звучне брзине и попео се на 18 километара у висину. У маЌу Ќе диск-авион ве" развио четири брзине звука и скочио на висину од 30 километара.
  Али нови аутомобил, са свим своЌим снажним, па чак и Ќединственим карактеристикама лета, показао се ра®ивим на ватру из малокалибарског оружЌа и скупим. Проблем ра®ивости убрзо Ќе решен лансира®ем ламинарног плуга, али Ќе то пове"ало потрош®у горива и сма®ило време лета машине. А сама дискета у ламинарном "крзненом капуту" ниЌе могла да води ефикасну ватру.
  Али почетак ере "лете"их та®ира" Ќе положен. Поред тога, Немци су добили Ќак адут: тенкове нове генерациЌе класе "Е". Они су се разликовали по тежини сличноЌ "кра евском тигру" и "пантеру" по много гуш"ем и савршениЌем распореду, нискоЌ силуети и дебелом оклопу.
  У масовноЌ производ®и и на ратиштима, Пантер-2 и Тигар-2, а затим и Тигар-3, су се пристоЌно показали. Послед®и аутомобил гуш"ег распореда и мале куполе имао Ќе Ќак оклоп и мотор од 1080 ко®ских снага. "Мишеви" се никада нису навикли. Али модификациЌа "Пантхер" - "Ф" се показала пристоЌно.
  Због недостатка легираЌу"их елемената, совЌетски тенкови нису имали веома квалитетан оклоп, а до сада Ќе Пантер, чак и са топом од 75 мм, прилично добро радио своЌ посао. А 120 мм коси пред®и оклоп Ќе прилично поуздано штитио совЌетски топ Т-34-85 од 85 мм. Али, можда се совЌетска самоходна пушка СУ-100 показала као достоЌан противник Пантера, коЌи Ќе оЌачао оклоп. Т-4 Ќе ве" био ван производ®е. А од производних резервоара, Пантер се показао наЌлакшим.
  Први напредни у свом распореду био Ќе производни тенк "Лев". Купола овог тенка Ќе померена уназад, а ме®ач, мотор и ме®ач смештени су у Ќедном блоку испред. Као резултат тога, испоставило се да Ќе силуета аутомобила ниска, а оклоп са мо"ним топом од 105 мм упоредив Ќе са "Кра ским тигром", а чело тор®а Ќе Ќош мо"ниЌе.
  Помера®е куле уназад давало Ќе "лаву" и предност што се при крета®у кроз шуму цев ®еговог дугоцевног топа ниЌе толико лепила за стабла дрве"а.
  Нацисти су покушали и са другим плановима, а такође су бомбардовали совЌетске положаЌе Ќаким авионима.
  єапан Ќе такође покушао да напредуЌе и коначно одсече Владивосток од копна.
  Немци су у Ќуну и Ќулу покушали да се пробиЌу до Москве. Али совЌетска линиЌа одбране се показала веома снажном, а нацисти су претрпели колосалне губитке. Чак ни тенк "Лев" ниЌе сасвим адекватан у офанзиви, пре свега због недово не покривености бокова.
  СовЌетска команда Ќе све активниЌе користила пишто  калибра 100 милиметара. єасно Ќе да СССР нема ресурсе да победи неприЌате ске тенкове истим тенковима, али противтенковска арти ериЌа се може масовно користити.
  Е-100 у оригиналном моделу се показао претежак са 140 тона, а са бочним оклопом од 120 милиметара (чело 240 милиметара!), чак и под углом. Ово више ниЌе било дово но. Да не говоримо о томе да "мишеви" безнадежно заостаЌу у свом распореду.
  У стварности, тенк "Лев" и самоходни топови - Е-10, Е-25 били су напредна немачка возила, где Ќе комбинована локациЌа мотора, ме®ача и ме®ача. Међутим, Немци су произвели доста заостале опреме. На пример, "Пантери", "Тигрови", "єагдтигрови", "єагдпантери" са прилично високим силуетама коЌи заостаЌу у развоЌу.
  Ни "Е"-70 ниЌе био сасвим успешан. Испоставило се да возило има мо"ан топ од 128 мм и напредну схему распореда, али због же е да задржи борбени сет од наЌма®е 80 метака и не прелази 70 тона, ®егова оклопна заштита се показала упоредивом са " Кра  тигар" - модел из 1944. и неадекватан за пробоЌ. "Тигар" -3 Ќе бо е зашти"ен. Али на Е-70 Ќе успешно тестиран мотор са турбопу®ачем снаге 1200 ко®ских снага, што Ќе омогу"ило тенк да развиЌе брзину од 60 километара на сат на аутопуту.
  У сваком случаЌу, немачки тенкови су претрпели велике губитке, као и пешадиЌа. И стране дивизиЌе и сателити Тре"ег раЌха су много изгубили.
  До средине августа Немци су напредовали само 40-50 километара у центру, и нису могли да уђу у оперативни простор. А губици су били огромни. У септембру су нацисти покренули нову офанзиву на Ќугу... За месец и по дана наЌтежих борби, неприЌате  се пробио до КаспиЌског мора, одсекавши Кавказ копном.
  Међутим, совЌетска команда Ќе успела да успостави снабдева®е морем, по цену огромне штете. У новембру Ќе Фриц, по цену огромних напора и велике штете, стигао до делте Волге. У децембру се линиЌа фронта стабилизовала. Порастао Ќе Ќаз између фронтова Кавказа и главне совЌетске териториЌе. Поред тога, єапанци су успели да одсеку Владивосток, узевши совЌетски град под опсаду.
  Мурманск Ќе успео, упркос блокади, да хероЌски издржи до децембра 1945. године. Али ипак Ќе пао...
  1946. неприЌате ства су настав ена ... ПоложаЌ групе совЌетске армиЌе на Кавказу показао се изузетно тешким. Одсечени су копном, а прети и коначан губитак Бакуа.
  Ста ин Ќе осе"ао екстремну нервозу и физичку исцрп еност. Оштре борбе су се одвиЌале у правцу Тихвина. Било Ќе покушаЌа да се спасе опко ени Ле®инград. У самом граду Ќе ве" остало ма®е од пола године залиха хране, а прехрамбене картице су поново пресечене.
  У почетку су совЌетске трупе пробиле линиЌу фронта, али Ќе онда неприЌате , броЌчано ве"и од тенкова, успео да изведе контранапад и чак одсече део совЌетских трупа. Фебруар Ќе протекао у жестоким борбама и на северу и на Ќугу, где су совЌетске трупе покушавале да окушаЌу неприЌате а и покушале да поврате Ста инград. И ово друго Ќе делимично успело. СовЌетски тенкови су провалили у град, али, нажалост, нису могли да истераЌу нацисте одатле.
  Али избила Ќе тре"а Ста инградска битка. СовЌетске трупе су постигле релативно велике успехе код Воро®ежа. Али чак и тамо Фриц Ќе, користе"и велики броЌ тенковских Ќединица и ®ихову технолошку супериорност, успео да поврати ситуациЌу. У марту су у неприЌате ствима почели да учествуЌу хеликоптери у облику диска и авиони у облику диска. Немци су донекле побо шали лете"е та®ире и са ®има су могли да покрену ракетне нападе на совЌетске положаЌе. Али у пракси, дискета ниЌе оправдала очекива®а као чудотворно оружЌе.
  Као што се испоставило да Ќе балистичка ракета Фон Браун прескупа и ниске прецизности да би се оправдала ®ена активна употреба у борбеним деЌствима.
  Али Немци су имали безрепе млазне бомбардере коЌи су могли да носе до десет тона терета, лете"и на уда ености до 16 хи ада километара (!).
  Нажалост, совЌетска млазна авиЌациЌа Ќе и да е заостаЌала, а неприЌате  Ќе готово потпуно доминирао у ваздуху. У сваком случаЌу, авиони на пропелерски погон не могу у принципу да надмаше млазне авионе по карактеристикама лета. А наш развоЌ Ќе био прекасан. А прелазак са пропелера на млазни авион Ќе превише болан.
  И пилоте треба преобучити, и продужити писте, и припремити посебну врсту горива. Па, сами мотори тек треба да се тестираЌу и отклоне!
  Немци су преусмерени у Ста инград... Чудно, Тре"и раЌх и цела коалициЌа су остали без пара, а Црвена армиЌа Ќе била као птица Феникс. И април и маЌ прошли су у жестоким борбама код Ста инграда. Чак иу Ќуну, Црвена армиЌа Ќе Ќош увек покушавала да напредуЌе, спутаваЌу"и неприЌате а. Али у Ќулу, упркос вру"ини, нацисти су се ипак кретали дуж обале КаспиЌског мора у правцу Бакуа. Напредак Ќе био изузетно спор. У просеку 1,5 километара дневно. Дагестан Ќе пукнуо... СовЌетске трупе су разбиле Фрице и ®ихове савезнике на свим азимутима.
  Тукли су неприЌате а и у центру и на северу. Нису смели да иду у Архангелск... Али у септембру се убрзао темпо немачког напредова®а на Кавказу. Снаге кавкаске групациЌе биле су озби но исцрп ене, а море од десет транспорта Ќе пловило под доминациЌом неприЌате ских авиона у ваздуху у Ќачини од два или три. КраЌем октобра нацисти су ипак ушли у АзербеЌ¤ан. И у новембру су напредовали до Бакуа. А почетком децембра, Фрици су се уЌединили са Турцима, у ГрузиЌи ...
  И пре марта су се водиле борбе на Кавказу, а єереван Ќе углавном траЌао до Ќуна 1947.
  Целе зиме Црвена армиЌа Ќе неуморно покушавала да напредуЌе. Снажно су потапшали коалициЌу. Иако су єапанци на краЌу заузели Владивосток у априлу, то Ќе само омогу"ило СССР-у да се чврш"е насели иза Амура.
  Иако Црвена армиЌа своЌим нападима зими и у марту ниЌе постигла опип ив успех, коалициЌа Ќе издржала поштену лекциЌу. Унутар зема а немачких сателита ситуациЌа се све више заоштравала. Људски ресурси су били исцрп ени, а губици огромни. Економски терет Ќе постаЌао неподнош ив. Чак су и успеси на фронтовима све ма®е приЌали Европ анину на улици. Же а за миром бивала Ќе све Ќача.
  Али Хитлер Ќе тврдоглаво желео да докраЌчи СССР. Иако се нису обистиниле калкулациЌе да "е Црвена армиЌа изгубити борбену ефективност након губитка Бакуа. Године 1946. СССР Ќе произвео рекордан броЌ оружЌа - око 60 хи ада авиона и 40 хи ада тенкова и самоходних топова, 250 хи ада топова и минобацача. Да, совЌетска авиЌациЌа Ќе углавном ловац єак-9, Ќуришни авион ИЛ-2 коЌи Ќош ниЌе обустав ен. єак-3 и ЛА-7 су произведени у малим количинама. єош увек у производ®и ПЕ-2 и ТУ-3. Да, авиЌациЌа се може сматрати застарелим против неприЌате ских млазних чудовишта, али Ќесте. Као и Т-34-85, ИС-3 и СУ-100, остала возила су у малим количинама.
  А 1947. године Т-54 Ќе почео да улази у службу, што Ќе требало да стави тачку на квалитативну супериорност немачке технологиЌе. Наравно, Т-54, тежак 36 тона, ниЌе могао бити Ќачи од свих неприЌате ских тенкова, али би могао да се такмичи са Пантерима и Тигровима.
  Главни немачки тенк Ќе био "Е" -50, назван "Лав" -3. Аутомобил сличан "лаву", али са снажниЌим мотором од 1200 ко®ских снага, и дебелим оклопом. Са тежином од 75 тона, деб ина бочног оклопа немачког тенка порасла Ќе на 140 мм, а чело Ќе било 240 мм са топом од 105 мм и дужином цеви од 100 ел. Нови немачки аутомобил требало би да постане главни. По наоружа®у и оклопу Ќе супериорниЌи од совЌетског, али више него двоструко тежи.
  Међутим, Т-54 тек почи®е да се производи.
  Али лето 1947. Ќе Ќош жеш"е. Немци поново покушаваЌу да нападну Москву. ПробиЌаЌу се и до Саратова. Борбе се вуку до касне Ќесени. Фрицови ипак успеваЌу да заузму Саратов. Али у Подмосков у успели су да напредуЌу до максимално шездесет до седамдесет километара. И Ржев и ВЌазма, иако Ќе ова друга била напола опко ена, остали су уз СССР.
  Москва ниЌе освоЌена, а нацисти и ®ихова брутализована коалициЌа мораЌу да дочекаЌу зиму у рововима. Овога пута совЌетска команда спашава  уде и акумулира снагу. Конкретно, тенк Т-54. А 31. децембра 1947. успешно Ќе тестиран МИГ-15, коЌи би требало да оконча немачки монопол на млазне авионе у ваздуху.
  Истина, у фебруару 1948. Ле®инград Ќе пао после дуготраЌне опсаде. Веома тежак ударац престижу совЌетске власти.
  ПоложаЌ СССР-а у маЌу 1948. безнадежно се преуређуЌе. Немци и ®ихове коалициЌе контролишу Кавказ, затим Волгу до Саратова, и Тамбов са Воро®ежом. Затим источно од Орела, скоро поред Туле, па у ВЌазми и код Сам Ржева, све до Архангелска.
  Дакле, шта се друго може учинити у таквоЌ ситуациЌи? Осим тога, єапанци контролишу цело ПриморЌе дуж реке Амур и заузели су Ќединог савезника: МонголиЌу.
  А током седам година рата изгуб ене су зем е на коЌима Ќе пре окупациЌе живело наЌма®е половина становништва СССР-а, а можда и више. За седам година рата, Црвена армиЌа Ќе неопозиво изгубила наЌма®е двадесет милиона воЌника и официра. Не рачунаЌу"и оне коЌи су били ра®ени или осака"ени. Не рачунаЌу"и огромне губитке и од масовног бомбардова®а, гранатира®а и гладова®а.
  Чак и узимаЌу"и у обзир евакуисане породице, Ста ин ниЌе имао више од сто милиона  уди под контролом, вероватно, можда и ма®е. Од ®их, сваки пети Ќе позван у воЌску. Око двадесет милиона различитих воЌника. Деци од пет година, и пензионерима, и инвалидима прве и друге групе било Ќе дозво ено да став аЌу на апарате.
  Зем а Ќе изузетно мобилисана. Ослобађа®е оружЌа 1947. само Ќе незнатно сма®ено... Дакле, за сада Ќе веома рано да се стане на краЌ са зем ом СовЌета!
  Сам Ста ин, у сваком случаЌу, ниЌе тако мислио. Да, и Хитлер Ќе хтео да притисне РусиЌу - да добиЌе све одЌедном! Дакле, ниЌе било компромиса.
  У лето су Немци кренули у нову офанзиву на Москву. єош су се надали да могу да разбиЌу престоницу и окончаЌу СССР. Са стране Црвене армиЌе, Москву Ќе покривало више од три милиона воЌника и милициЌа. Били су наоружани са дванаест хи ада тенкова и самоходних топова. Истина, Т-54 Ќе само око пет стотина, углавном су се борили Т-34-85 и СУ-100. ИС-3 Ќе у то време ве" био повучен из производ®е. Веома Ќе мало произведених тенкова ИС-4 због технолошке непоузданости овог мастодонта. Произведено Ќе шест тенкова ИС-7, али ово возило ниЌе ушло у масовну производ®у. Мада, вероватно узалуд. Могла Ќе да пробиЌе са своЌим топом од 130 мм 240 мм оклопом Лав-3 од 75 тона. Истина, Немци су имали напредниЌи тенк "Кра евски лав" тежак 100 тона са мотором од 1800 ко®ских снага и 128 мм са топом веома дугачке цеви са почетном брзином проЌектила од 1260 метара у секунди.
  Али Ста ин се некако охладио на тешку опрему и више волео: Ќош бо у, малу, али уда ену.
  Али, с друге стране, четири ратника: ЗоЌа, ВикториЌа, Елена, Надежда нису тако мислиле. И управо су добили тенк ИС-7 под своЌу контролу. Штавише, и на броЌу седам. Тако су четворка направили оваЌ аутомобил о свом трошку. ДевоЌке су пронашле златне полуге у Сибиру и поклониле их фонду Министарства одбране. А сада су хтели да се упуцаЌу из ове дивне машине.
  А тек Ќе долазио значаЌни дан 22. Ќуна 1948. године. Хитлерове трупе су само водиле становништво, покушаваЌу"и да заобиђу и опколе совЌетски град Ржев.
  А четири "ерке руских богова ДемиЌурга, као и увек, у критичном тренутку за РусиЌу, одлучиле су да интервенишу! Уосталом, своЌу ота¤бину РусиЌу увек спасаваЌу у право време и на правом месту!
  
  
  
  
  ДА НЕ БИЛО ЧЕЛИЧНЕ КЛОПКЕ
  Уопште, чудно, али у ве"ини паралелних универзума, ток Другог светског рата и Великог ота¤бинског рата био Ќе Ќош гори за РусиЌу од стварности. Можда зато што Ќе фашистички режим коЌи Ќе преузео контролу над Европом имао много више потенциЌала него што Ќе могао да оствари. КомбинациЌа бруталног тоталитаризма и тржишних елемената економиЌе Ќе ефикасниЌа од либералног капитализма Запада и централизованог, бирократског ста инистичког модела. На сре"у, из више разлога, како обЌективних, тако и субЌективних. Ук учуЌу"и велику сре"у, нацисти нису могли да искористе своЌе адуте.
  Ето колико Ќе немачких шпиЌуна пропало само зато што су Немци у документима користили стругач од нерђаЌу"ег челика, а Руси Ќедноставно гвожђе? И како Ќе тако мала ствар пресудно утицала на ток рата?
  У сваком случаЌу, постоЌао Ќе паралелни универзум, где Ќе ве" у октобру 1941. Ќедан веома корозивни обавештаЌац случаЌно открио ову чи®еницу. Прави совЌетски документи и лажни немачки поквасили су се и... На совЌетским документима спаЌалица Ќе зарђала и то Ќе приметно, али не и на немачким.
  Ево Ќедне ситнице, а ®ен утицаЌ на ток Великог ота¤бинског рата показао се веома значаЌним.
  Избегавши неуспехе и рад под контролом немачких агената, открили су значаЌне доказе да су совЌетске трупе спремале офанзиву код Ста инграда. Толико убед иво да се тврдоглави Адолф Хитлер сложио са овим и дао наређе®е да се прегруписаЌу нацистичке трупе коЌе су стаЌале на Волги. И то Ќе било важно.
  Ако током операциЌе Ржев-Сихов, Црвена армиЌа, коЌа има више него двоструко више снага од Вермахта, ниЌе била у ста®у да пробиЌе немачку одбрану, онда Ќе код Ста инграда однос снага био пово ниЌи за нацисте.
  А време 19. новембра 1942. године ниЌе погодовало офанзивним операциЌама. АвиЌациЌа, посебно Ќуришна, ниЌе могла да полети, а арти ериЌска припрема имала Ќе изузетно ограничен утицаЌ на развиЌену одбрану противника. СовЌетске трупе су, кренувши у офанзиву, заглибили. Чак ни ангажова®е тенковског корпуса ниЌе могло да пробиЌе рупу у нацистичкоЌ одбрани.
  Жестоке борбе одвиЌале су се на правцу Ржев-Сиховски. Наставили су до Нове године. Тек тада, претрпевши озби не губитке, совЌетске трупе у оба смера обуставиле су офанзиву. Хитлер се држао до Волге, али су Немци почели да се туку у Африци. Черчил Ќе МонтгомериЌеву офанзиву у Египту назвао: краЌ почетка. Такође Ќе рекао да "е сада савезници само победити.
  Заиста, Ромел, упркос теку"ем пребацива®у великих снага у Африку, ниЌе имао сре"е и ®егова воЌска Ќе трпела пораз за поразом. Да би обезбедио вође®е рата на два фронта, Тре"и раЌх Ќе морао да прогласи потпуну мобилизациЌу у фебруару 1943. године.
  Штавише, главни ци еви операциЌе Блау нису испу®ени. Међутим, у зиму 1942-1943, Вермахт Ќе, за разлику од стварне историЌе, успео да избегне озби ан пораз на истоку. КраЌем Ќануара, совЌетске трупе су наставиле офанзиву у центру: тре"а Ржевско-Сиховска операциЌа и близу Ста инграда. Али пробиЌа®е кроз неприЌате а коЌи седи у чврстоЌ одбрани ниЌе добра идеЌа. Борбе су подсе"але на Први светски рат. Продужени, позициони. Кад Ќе више изгубио онаЌ коЌи Ќе напао него онаЌ коЌи Ќе бранио.
  ОперациЌа "Искра" за деблокаду Ле®инграда Ќе одложена. Ста ин Ќе желео да што пре одсече избочину Ржев и порази неприЌате а код Ста инграда. Немци су се, се"аЌу"и се лекциЌа прошле зиме, активно бранили. И до сада су успели да одбиЌу налет совЌетских трупа. Како се показало, када су Фрицови спремни, ниЌе лако пробити ®ихову одбрану. А квалитет немачких оружаних снага Ќе и да е на врхунцу.
  Офанзива совЌетских трупа траЌала Ќе до краЌа фебруара, али ниЌе успела.
  Почетком марта совЌетска команда Ќе покушала офанзиву на Воро®ешком правцу. Након почетних успеха, Црвена армиЌа се нашла под контранападом МеЌнштаЌна. Велике совЌетске снаге су биле опко ене и принуђене да се врате у битку. Губици, посебно у техници, показали су се великим, а Немци са своЌим савезницима су успели да се учврсте у овом правцу и потпуно заузели Воро®еж и ®егова предграђа.
  Током МеЌнштаЌновог контранапада, "пантери" и масовно "тигрови" су први пут учествовали у бици. Нови тенкови су делимично оправдали наде коЌе су полагане на себе. Уз правилну употребу, надмашили су совЌетска возила у надолазе"оЌ борби.
  Дошло Ќе проле"но отоп е®е и на источном фронту Ќе завладало затишЌе. У Тунису су грмеле жестоке борбе.
  Фирер Ќе покушао по сваку цену да задржи упориште у Африци. Да би то учинили, нацисти су се чак одлучили на корак без преседана. Франку су дали ултиматум: или Ќе пустио немачке трупе на Гибралтар, или Ќе свргнут, попут ВишиЌеве владе. Генералисимус се уплашио и пристао. Истовремено се обратио владама БританиЌе и СЌеди®ених Држава са сузном молбом: не обЌав уЌте рат ШпаниЌи, Ќер се то ниЌе догодило ®еговом во ом!
  Немци су 15. априла 1943. кренули у Ќуриш на Гибралтар, бацивши тамо наЌновиЌе "тигрове" са "пантерима". Тврђава Ќе за два дана пала под ударима стотина тенкова. Паулус, опозван са источног фронта, командовао Ќе нападом. Иронично, Немци су успели да заузму послед®е станове, ку"е Ста инграда и ста инградске фабрике, тек до 1. априла 1943. године. Тако се Паулус делимично рехабилитовао и уз то добио чин фелдмаршала и мачеве до храстовог лиш"а витешког крста.
  Заузима®е Гибралтара блокирало Ќе британски и амерички приступ са запада Медитерану. Осим тога, сами нацисти су могли да нападну Мароко на наЌкра"оЌ уда ености, одвра"аЌу"и део савезничких снага из Туниса.
  Ослабио Ќе Ќуриш на туниски мостобран, а затим Ќе Ромел поново пребачен. Хитлер Ќе одлучио да за сада замрзне воЌне операциЌе на истоку и покуша да преузме контролу над Средоземним морем.
  СовЌетска команда Ќе такође почела да се придржава тактике чека®а. Тако Ќе Ста ин урадио у стварноЌ историЌи, па Ќе одлучио да делуЌе сада. Нека капиталисти крваре себи будале. Пустите их да се туку, а ми "емо изградити снагу и ударити када коначно останемо без пара.
  Немци су и да е држали север Туниса, а трупе под командом новог фелдмаршала Паулуса су напредовале на Казабланку. Американци су се суочили са Тигровима и Пантерима. Испоставило се да Ќе ®ихов Шерман био слаб против таквих тенкова, као и на унапређени Т-4.
  А Черчил Ќе, после три месеца оклева®а, ипак обЌавио рат ШпаниЌи. Међутим, у то време Немци су ве" заузели цео Мароко и напали Алжир. Песник за Франка ниЌе био шок. Немачке трупе су 25. Ќула заузеле главни град Алжир и нанеле поразан пораз Британцима. Успех Ќе олакшан контранападом Ромела, те изненадним поразом и слета®ем Кисилринга на Малту.
  Источни фронт Ќе био стабилан и миран. Ста ин, чиЌе су трупе претрпеле велике губитке у претходним биткама, попунио Ќе Црвену армиЌу. Немци су такође формирали нове дивизиЌе и пребацили их преко Гибралтарског мореуза у Средоземно море.
  Активност немачких подморница довела Ќе до тога да Ќе тонажа америчке и британске флоте почела да опада. И то такође ниЌе допринело успеху у биткама за наЌве"е Ќужно море у Европи.
  Прете"а ситуациЌа у Средоземном мору довела Ќе до тога да Ќе Черчил 6. августа одлучио да се искрца у ФранцускоЌ. Али операциЌа се одвиЌала у непово ним временским условима и била Ќе лоше припрем ена.
  Дана 10. августа, Ромел и Паулус су се уЌединили, формираЌу"и позамашан котао на истоку Алжира. А 19. августа Ќе ве" МаЌнштаЌн, подмукли маЌстор замки, одсекао савезничке трупе од обале.
  Успеху Фрица допринели су неодлучност Американаца, коЌи су искрцава®е у Француску 1943. сматрали преура®еним, и акутни недостатак десантних летелица. Мирно на источном фронту. Осим тога, пушта®е авиЌациЌе 1943. године у Немачку се више него удвостручило, премашивши тридесет две хи аде летелица годиш®е - на сре"у, Немци су имали више  удства и контролисане териториЌе него што Ќе стварност. А нова возила Фоке-Вулф са Ќаким оклопом и наоружа®ем, као и топови калибра 30 мм, нанели су превише штете савезничкоЌ авиЌациЌи.
  Катастрофа у Алжиру и ФранцускоЌ учинила Ќе август 1943. заиста црном годином за савезнике.
  Ста ин Ќе чак био задово ан таквим успесима. Али Черчилово стрп е®е Ќе пукло. На истоку су чак и ваздушне борбе практично престале, а активност партизана Ќе опала. Немци су формирали све више корпуса бивших совЌетских грађана и чак створили неку врсту марионетских локалних самоуправа. Дакле, у Африци су се ве" бориле одвоЌене бригаде локалних националиста са истока.
  Бугарски цар Борис Ќе такође послао три наЌбо е дивизиЌе у Тунис, очигледно надаЌу"и се да "е себи обезбедити неке колониЌе на црном континенту.
  У септембру Ќе Ромел покренуо велику офанзиву у Египту. Успео Ќе, користе"и квантитативну и квалитативну надмо" снага, неде у дана након сигнала за напад, да заузме Триполи.
  Британци и Американци су у ЛибиЌи трпели пораз за поразом. Под овим условима, Черчил Ќе наЌавио обуставу испоруке било какве помо"и бо шевичком СССР-у и захтевао моментално интензивира®е неприЌате става. Ста ин се претварао да игнорише ултиматуме. Иако су, наравно, вршене припреме за офанзивне операциЌе. Али Коба Ќе био лукав и чак Ќе покушао да тестира терен за сепаратни мир. єедног до краЌа септембра, Немци су у потпуности заузели ЛибиЌу, ук учуЌу"и Толбук, и чак провалили у Египат до АлександриЌе.
  Паулус Ќе успео да заобиђе, наЌважниЌу енглеску утврђену тачку, и оде на Ќуг до Нила. У ствари, ово Ќе значило катастрофу за БританиЌу у Египту. Да е, Немци су могли да оду до Суецког канала и иду у Ирак, а тамо ниЌе било далеко до Бакуа.
  Одлага®е Ќе постало опасно, а Ста ин Ќе дао наређе®е да се настави напад на Ржев, као и да се поново заузме Ста инград, а истовремено разбиЌе неприЌате  на Северном Кавказу.
  То Ќест, у октобру су неприЌате ства настав ена одмах у три правца. А у новембру и на Ле®инградском.
  Међутим, ниЌе било лако пробити неприЌате а, коЌи Ќе био добро укопан и имао мо"не тешке тенкове "Пантер" и "Тигар". СовЌетске трупе су се суочиле са дубоком позициЌском одбраном. А у одбрани су нови немачки тенкови и самоходне топове добро деловали.
  Дакле, у октобру и новембру ниЌе било значаЌниЌих помака. Осим ако немачка офанзива ниЌе успешно заустав ена на Суецком каналу. А онда само привремено... Међутим, Паулус и Роммел су окренули своЌе трупе у Судан. И почели су да преузимаЌу Африку.
  Вермахт Ќош ниЌе спреман за напад зими.
  Осим тога, Фриц Ќе полагао велике наде у "пантер" -2 као напредниЌу машину и "тигар" -2 и "лав".
  Зима Ќе прошла у покушаЌима Црвене армиЌе да пробиЌе одбрану Фрица. Али нигде ниЌе било могу"е пости"и ве"е успехе. Чак и ако Ќе дошло до продора, неприЌате  Ќе повратио ситуациЌу у контранападу.
  И ситуациЌа се погоршала. У БританиЌи Ќе, на позадини воЌних пораза, настала политичка криза. Черчилов кабинет изгласао Ќе неповере®е. Али како би другачиЌе, ако Ќе мудриЌи Паулус избацио Енглеску из Судана и ЕтиопиЌе.
  Нова влада понудила Ќе НемачкоЌ сепаратни мир. УзимаЌу"и у обзир ве"е губитке САД од немачке подморничке флоте, ни Рузвелту то ниЌе сметало. Штавише, ®егов положаЌ у Америци Ќе био по у ан. Да, и єапанци су успели да освоЌе неколико малих победа, успораваЌу"и амерички напредак. Тако да Ќе тачка гледишта - наша колиба триЌумфовала на ивици.
  Хитлер Ќе, међутим, у почетку поставио претеране услове. Тада су француске зем е и Египат постали компромис, као и вра"ена некадаш®а припадност ИталиЌи. Судан такође прелази у посед Тре"ег раЌха, али Суецки канал управ а заЌеднички.
  Тако Ќе Фирер, одвезавши руке на Западу, све своЌе снаге бацио на Исток. Нацистичка офанзива Ќе почела у маЌу на Москву. Захва уЌу"и француским и британским колониЌама, ЛибиЌа Ќе ве" имала дово но нафте, а Хитлер Ќе желео да победи што Ќе брже могу"е.
  Осим тога, Турска Ќе отворила и други фронт.
  Међутим, Црвена армиЌа Ќе ве" показала невероватну издрж ивост и хероЌство у биткама за совЌетску престоницу. У просеку, темпо немачког напредова®а ниЌе прелазио Ќедан километар дневно. До краЌа августа, нацисти су успели да напредуЌу максимално сто километара са ширином пробоЌа од нешто више од три стотине.
  Приближили су се Москви, али су налетели на МожаЌску линиЌу одбране. Ово су били скромни резултати. Поред тога, совЌетске трупе су стално вршиле контранапад на неприЌате а. У борбама су учествовали нови совЌетски тенкови Т-34-85 и ИС-2. Не може се ре"и да су Немци потпуно изгубили предности, али Црвена армиЌа ниЌе мировала, баш као ни наука!
  ПоЌавили су се нови совЌетски ловци єак-3 и ЛА-7, способни да се такмиче са немачким елисним авионима. Истина, неприЌате  има веома Ќаке реактивне адуте заузврат. МЕ-262 и ХЕ-162 нису имали аналоге у свету. Хитлер Ќе такође одлучио да забрани производ®у и развоЌ тенкова лакших од педесет тона. Као резултат тога, Т-4 и Пантер су одустали. Испоставило се да Ќе "Пантер" -2 тежак 50,2 тоне и мо"ан пишто  са мотором од 900 ко®ских снага. "Кра евски тигар" и "лав" и потпуно махнита чудовишта испод 70 тона. СовЌетски аутомобили, према партиЌском декрету, нису прелазили тежину од 47 тона.
  Пошто нису успели да заузму Москву, нацисти су скренули паж®у на Ле®инград. ОваЌ град их Ќе веома добио. Масовно гранатира®е почело Ќе у септембру. Њима су присуствовали и топови калибра 1000 милиметара и роботи са крилатим проЌектилима.
  Хитлер Ќе наредио да се по сваку цену заузме Ле®инград.
  Град Ќе успео да одбиЌе три Ќуриша у септембру октобру. Међутим, Немци су успели да напредуЌу од десет до двадесет километара, а такође су заузели мостобран у Петерхофу. На местима су ®ихове Ќединице улазиле у град, погоршаваЌу"и оперативну ситуациЌу групе. У новембру 1944. године, после победе нациста на парламентарним изборима, у рат против СССР-а ушла Ќе и Шведска.
  Активно Ќе рекламирао слоган: освета за поразе од Петра Великог и Александра. Нове шведске дивизиЌе стигле су на фронт и заЌедно са Финцима кренуле у напад на град са севера. А нацисти су наставили нападе користе"и, између осталог, Штурмтигер и Ќош мо"ниЌи Штурмаус, као и тенк Е-100, прво масовно произведено чудовиште на свету коЌе прелази сто тона.
  Упркос огромном хероЌству и отпорности совЌетских воЌника и милициЌа, као и очаЌничкоЌ контраофанзиви против Новгорода, они нису успели да спасу град. Међутим, послед®а четвртина пала Ќе тек 27. Ќануара 1945. године, показуЌу"и пример безграничне отпорности. А сам град Ќе издржао читав блок: 1270 дана! Вероватно наЌдужа блокада града у савременим ратовима.
  Иако су Немци и ®ихови савезници претрпели огромне губитке, ци  Ќе делимично остварен. Пао Ќе други по величини и значаЌу совЌетски град, а руке наЌмо"ниЌе неприЌате ске групе су биле одвезане.
  Зими су борбе биле жестоке. Немци су увелико користили сериЌске, млазне авионе. Против ®их СССР ниЌе имао паритетну мо". То Ќе отежавало постиза®е предности у ваздуху. Напротив, неприЌате  Ќе ту доминирао. Као и до сада, немачки тенкови су задржали своЌе предности. И чак их Ќе пове"ао поЌавом сериЌе "Е".
  У поређе®у са "Тигровима" и "Пантерима", тенкови сериЌе "Е" имали су гуш"и распоред, ниску силуету, а као резултат тога, знатно деб и оклоп под углом.
  Одговор совЌетске науке до сада Ќе био само ИС-3, Ќача заштита чела тор®а. Т-54 се Ќош развиЌао, а Т-44 ниЌе био успешниЌи.
  Међутим, у маЌу 1945. Хитлер Ќе променио своЌе планове. И ограничаваЌу"и се на поЌединачне нападе, извео Ќе главну офанзиву на Кавказу. Тамо Ќе било згодниЌе борити се. Тако се после заузима®а Ста инграда испоставило да Ќе снабдева®е совЌетске групе отежано. Осим тога, у фебруару су совЌетске трупе нанеле тежак пораз ОсманлиЌама у ЗакавказЌу, приморавши Турке да беже из єеревана, и ослободивши Карсску област.
  Немци су пробили одбрану и, пролазе"и уз Волгу, стигли до КаспиЌског мора. Грозни Ќе пао 15. Ќуна после тврдоглавих борби, Сухуми 23. Ќуна, Зугдиди 29. Ќуна истог месеца. Тбилиси Ќе заузет краЌем Ќула заЌедно са КутаисиЌем. У августу су фашистички лешинари коначно заузели Дагестан, као и Поти, и са севера изашли у єермениЌу. У септембру су се уЌединили са Турцима и почео Ќе Ќуриш на Баку. К учни град се одржао до 6. новембра 1945. ОдвоЌене борбе у планинама, посебно у єеревану, отегле су се до краЌа децембра.
  У центру су се водиле и жестоке борбе. Немци су успели да се приближе Тули и чак заузму Кали®ин, али су тада заустав ени. Ипак, линиЌа фронта се приближавала, а од престонице Ќе местимично ве" било не више од осамдесет километара.
  1946. почела Ќе врелом зимом. СовЌетска команда, желе"и да предухитри немачку офанзиву, очаЌнички Ќе Ќурнула на неприЌате а.
  АваЌ, у ваздуху се предност неприЌате а само пове"авала. Млазни авиони Луфтвафеа, нажалост, све Ќе побо шано. ПоЌавиле су се нове модификациЌе МЕ-262, ук учуЌу"и и ултра брзу. Такође снажан млазни ловац ТА-183, напредниЌи са замашеним крилима НЕ-262, и право ремек-дело авионске конструкциЌе МЕ-1010 са контролисаним замашним крилима.
  А у СССР-у, єак-9 Ќе остао главни ловац. Некада нов, а сада очигледно застарео ауто.
  Али Луфтвафе има и єу-287, а поЌавио се и млазни бомбардер єу-387, ТА-400, ТА-500. И млазни Ќуришни авиони. И ХЕ-377 Ќе реактиван и ХЕ-477 Ќе такође реактиван и вишенаменски.
  И сериЌа Е-70 са тенковима тешким као Кинг Тигар, али са много Ќачом заштитом.
  А пирамидални резервоар приказан у металу за Фиреров рођендан 20. априла 1946. постао Ќе право ремек-дело. Хитлер му Ќе лично дао име "Царски лав".
  Аутомобил Ќе био у облику издужене сп оштене пирамиде, са малим ва цима коЌи су покривали цело дно резервоара. Дакле, ниЌе имао палету, што Ќе значаЌно пове"ало проходност. Поред тога, тенк ниЌе имао кров, а ®егов оклоп из свих углова имао Ќе висок угао рационалног нагиба. Са тежином од 99 тона, аутомобил Ќе био наоружан противавионским топом од 128 мм са дугом цеви од 100 ЕЛ, имао Ќе мотор од 1800 ко®ских снага и пред®и оклоп од 300 милиметара. Штавише, плоче су под великим угловима рационалног нагиба, у првоЌ пред®оЌ половини и 250 милиметара у другоЌ нагнутоЌ половини. Тако се показало да Ќе то наЌмо"ниЌи тенк на свету, непробоЌан са свих ватрених тачака и када Ќе нападнут бомбама одозго.
  Фирер Ќе одмах наредио да се што пре пусти у производ®у и да се, истовремено, направи Ќуришна модификациЌа са хаубицом и бацачем бомби.
  Дакле, нацисти су се опскрбили, требало их Ќе поразити. Али, нажалост, ухва"ен Ќе веома тврдоглав и технички Ќак неприЌате . А краЌем маЌа, по традициЌи, када путеви пресуше, почела Ќе офанзива.
  Фриц Ќе покушао да заобиђе Москву и Тулу. Борбе су биле у пуном Ќеку без преседана по напетости и обиму. Али совЌетске трупе су биле достоЌне да буду назване непобедивим. За три месеца непрекидних борби, нацисти су успели само да опколе Тулу и оду до Кашине и приђу Москви са севера, делимично прекинувши комуникациЌе. На улицама самог града ве" су се водиле борбе.
  Ста ин Ќе напустио престоницу и евакуисао се у КуЌбишев. Али нацисти су у Ќулу покренули офанзиву на Саратов. ОваЌ град Ќе пао 8. августа. Пошто Ќе КуЌбишев сада био опасно близу фронта, таЌ врховни командант Ќе преместио своЌ штаб у Свердловск. Борбе у Москви су настав ене у септембру. Кашира Ќе пала 18. Почетком октобра главни град СССР-а Ќе био скоро опко ен, а 29. после тврдоглавих борби пао Ќе и КуЌбишев. Поред тога, Немци су заузели ГурЌев и Уралск.
  Новембар Ќе ишао у страшне борбе. Фрицови су се 7. новембра пробили до Крем а, али су очаЌничким контранападом отерани назад. И током ове битке погинуо Ќе вршилац дужности команданта Москве, маршал Рокосовски!
  А чувени совЌетски пилот Кожедуб оборио Ќе 100. немачки авион, поставши прва совЌетска особа коЌа Ќе четири пута добила титулу ХероЌа СССР-а. И такође 7. новембра 1946. год.
  4. децембра коначно се затворио блок блокаде око Москве. Али престоница и остаци ®еног хероЌског гарнизона борили су се до православног Божи"а 7. Ќануара 1947. године.
  Напад на престоницу водио Ќе МеЌнштаЌн. За то Ќе одликован другим Орденом Великог крста Гвозденог крста после Хермана Геринга.
  Али рат Ќош ниЌе завршен. Ста ин из Свердловска Ќе обе"ао наставак борбе. Немци су такође били прилично исцрп ени. На Ќугу су се ®ихове трупе приближиле Пензи и У ановску и зауставиле се. У марту су СовЌети кренули у контранападе. Али у априлу су ипак били приморани да напусте РЌаза®. А у маЌу, нацисти су опколили град Горки и пробили се на Ќуг до Каза®а. У Ќуну су Фрицови заузели Оренбург и приближили се Уфи. Отпор Црвене армиЌе Ќе ослабио, морал Ќе пао и почела су масовна дезертира®а. Оне су, додуше, увек биле, али су се после пада престонице вишеструко поЌачале. Нико више нема же у да гине за Ста ина. Али с друге стране,  уди су се борили против фашизма за своЌу ота¤бину.
  Пао Ќе и ауторитет совЌетске власти. У Ќулу, Немци су провалили у Свердловск. Ста ин и ®егова прат®а отишли су у Новосибирск. На Уралу су борбе биле у пуном Ќеку све до августа... Немце Ќе ометала дужина комуникациЌа и активна деЌства партизана. Али да и рат Ќе ве" изгубио смисао.
  Ста ин се, међутим, ипак нечему надао. Немци су у септембру провалили у Тоболск. Али су их одложиле буЌне Ќесе®е кише. Долазак зиме зауставио Ќе офанзиву у Сибиру, али су нацисти успели да заузму целу Централну АзиЌу. Зими се нису усуђивали да оду у Новосибирск. Али и Ста ин се разболео, па се преселио у топлиЌи Владивосток.
  Дошла Ќе 1948. Нацисти су ве" били наоружани дискетама. Поред тога, поЌавили су се компактниЌи резервоари на турбомлазним моторима. У ствари, након што постане топлиЌе, остаЌе да се кре"емо у победоносном маршу и заузмемо градове.
  Али БериЌа Ќе отровао ве" тешко болесног Ста ина и понудио Тре"ем РаЌху капитулациЌу, под условом очува®а совЌетске власти у Сибиру.
  Хитлер, коЌи Ќе и сам био проклето уморан од рата, скоро Ќе пристао, али за почетак Ќе заузео Новосибирск у маЌу 1948. А предаЌа Ќе потписана 22. Ќуна 1948. године, на симболичан датум - тачно седам година од напада на СССР. Тако Ќе завршен Други светски рат. СЌеди®ене Државе су победиле єапан 1945. године и тестирале атомску бомбу. Дакле, Фирер нема шта да се меша преко океана.
  БериЌа, међутим, ниЌе дуго владао. НаЌпознатиЌи совЌетски ас, маршал ваздухопловства, седмоструки хероЌ СССР-а Кожедуб мо"и "е да изведе воЌни удар и свргне непопуларног председника ГКО. БериЌа и Ќедан броЌ ®егових саучесника су стре ани. У самом Тре"ем РаЌху, марта 1953. године, патриоте су убиле Хитлера. А Геринг Ќе нешто раниЌе умро од злоупотребе дроге, док Ќе Химлер стре ан због сум®е у заверу.
  Развила се жестока борба између СС-а, предвођених Шеленбергом, и оружаних снага са генералисимусом МаЌнштаЌном. Све се претворило у грађански рат. Као резултат тога, Тре"и раЌх Ќе пропао. И кр®и СССР Ќе почео постепено да обнав а своЌ утицаЌ. ИсториЌа Ќе поново кренула у спиралу. Фантастичан успон Немачке, нагло набуЌале од империЌе Џингис-кана, затим смрт главног вође - хаос и изумира®е.
  И постепено окуп а®е кнежевина, само Ќе град БаЌкалск постао главни град. СССР, поде ен на многе покраЌине са марионетским провинциЌама коЌе су поставили Немци, поново се уЌединио. НаЌве"а победа Ќе била анексиЌа Москве, коЌа Ќе збацила нацистички Ќарам. Истина, суверенитет су задржале УкраЌина, БелорусиЌа и балтичке државе, као и ГрузиЌа, єермениЌа, АзербеЌ¤ан. После слома Тре"ег раЌха, САД су постале светски хегемон. И у Кини Ќе успостав ена проамеричка влада.
  Али постепено Ќе Небеско царство постаЌало све независниЌе. У СССР-у, након стварне диктатуре Кожедуба, успостав ен Ќе суштински председнички устав, али са ограниче®ем мо"и на два мандата. Избори су одржани на алтернативноЌ основи, а место председника се звало другачиЌе: народни председник.
  Зем а Ќе имала мешовиту економиЌу и процват.
  Али ево како се историЌа променила од Ќедне спаЌалице. Изгубили су Други светски рат, иако су се храбро борили. А резултат Ќе био катастрофалан. Штавише, Немачка Ќе могла да стекне величину само за неко време.
  Да, и САД су постепено губиле утицаЌ, свет Ќе постаЌао мултиполаран, што значи да Ќе у ®ему све више хаоса. С друге стране, реда Ќе ма®е. И баш као у садаш®ем двадесет првом веку.
  Па, зашто Ќе човечанство толико привучено фрагментациЌом и хаосом?
  
  
  ТРОЦКИ УМЕСТО СТАЉИНА
  Кампа®а Тухачевског против Варшаве показала се неуспешном, пре свега кривицом Ста ина - коЌи Ќе уместо да покриЌе Ќужни бок Црвених трупа коЌе су напредовале на Варшаву. окренуо Прву ко®ичку армиЌу у ГалициЌу. Штавише, упркос великим снагама коЌе су биле под командом єосифа, успео Ќе да га поразе По аци. Црвена армиЌа Ќе изгубила и Варшавску битку. По аци су покренули контраофанзиву, заузели териториЌу, ук учуЌу"и Слуцк, и чак неколико дана окупирали Минск.
  Међутим, Запад се тада ниЌе усудио да финансира да у крваву борбу са бо шевицима. Варшава Ќе склопила мир, а грађански рат се брзо завршио.
  Али постоЌи и алтернативни ток историЌе и Ќедан од многих паралелних универзума. Тамо Ќе Ле®ин наредио да се Ста ин, коЌи ниЌе био превише надарен у воЌним пословима и хировит, уклони са команде Ќужним крилом и успоставио Ќединство командова®а Тухачевског, уз задржава®е Прве БудЌониЌеве ко®ице.
  У овом случаЌу, покушаЌ контранапада са Ќуга Варшаве ниЌе прошао, а надахнута Црвена армиЌа Ќе однела победу у жестокоЌ борби. Главни град По ске Ќе пао. Након што Ќе неко време стаЌао у ®ему и подучавао додатна поЌача®а, Тухачевски се преселио у Лавов и Краков.
  Неко време су Ќош траЌале борбе против Врангела, а са да ом офанзивом на Крим. Тада Ќе Црвена армиЌа заузела балтичке државе на северу, а ослободила АзербеЌ¤ан, єермениЌу и ГрузиЌу на Ќугу. Наступило Ќе привремено затишЌе. СовЌетскоЌ РусиЌи Ќе био потребан одмор и привремени предах, коЌи Ќе постао НЕП. Али Троцки Ќе и да е инсистирао на повратку свих зема а царске РусиЌе. Као резултат тога, у лето 1921. године, Црвена армиЌа Ќе окупирала и Финску, уз подршку Запада.
  Године 1922. поново Ќе заузето и ПриморЌе, тада северни Сахалин. Троцки, чиЌи Ќе ауторитет као председаваЌу"ег ВоЌно-револуционарног савета био знатно оЌачан, успео Ќе да заузме Ле®иново место и потисне Ста ина, коЌи Ќе гурнут на споредне улоге.
  Колико год чудно изгледало, како Ќе Ќачала лична мо", елементи капитализма су све више Ќачали у економиЌи.
  Сам Троцки Ќе постао левичар углавном због же е да постане светиЌи од папе или радикалниЌи од Ста ина. Међутим, када Ќе дошао на власт, изузетно талентован єевреЌин продужио Ќе уравнотежену спо ну политику. Не напуштаЌу"и комунистичке идеЌе, он Ќе истовремено покушавао да усађуЌе тржишне елементе и обезбеди добре односе са другим капиталистичким зем ама света.
  Хитлеров долазак на власт у НемачкоЌ ниЌе произвео суштинске промене у светскоЌ политици. Фиреру су брзо указали на место - забранивши било какво укида®е версаЌских ограниче®а или обнав а®е опште воЌне обавезе и воЌне мо"и. Баш као што Ќе нацистима било забра®ено да уводе антисемитске законе и Ќош много тога.
  єедино што Ќе под Хитлером немачка привреда изашла из кризе, али фашизам никада ниЌе попримио радикалне облике, остаЌу"и умерени национализам са неким ауторитарним обележЌима, универзалне омладинске организациЌе попут ХитлерЌугенда.
  СССР Ќе под вођством Лава Троцког постао економски богата сила са развиЌеном тешком индустриЌом.
  Привреда СССР-а била Ќе више тржишно ориЌентисана од Ста инове, али Ќе садржала и елементе планира®а у виду петогодиш®их планова. Наталитет Ќе висок, тим пре што Ќе Троцки забранио и абортусе - кажу да Ќе толико празних зема а у РусиЌи и да нема шта да зЌапе као рупе.
  Пошто Ќе величина немачке воЌске остала ограничена на 100 хи ада, а По ска се ве" претворила у совЌетску, социЌалистичку републику, не би било много да се бори ни са ким. МолдавиЌа Ќе вра"ена РусиЌи давне 1921. године - повративши кра евске зем е.
  Сам Троцки Ќе мало подржавао светску интернационалу, али Ќе ци  светске револуциЌе почео да се пре"уткуЌе. Делимично, као под Ста ином.
  Али рат Ќе ипак дошао са истока. єапан Ќе започео воЌну акциЌу против МонголиЌе. Зем а излазе"ег сунца, заЌедно са ИталиЌом, постала Ќе главни светски осваЌач. Истина, Мусолини Ќе био принуђен да ограничи своЌе амбициЌе на заузима®е ЕтиопиЌе - Ќедине зем е у Африци коЌа ниЌе била нечиЌа колониЌа. єапан, коЌи се такође Ќош ниЌе усудио да се сам бори са БританиЌом, а Ќош више са СЌеди®еним Државама, попео се у Кину. И све више улазио овде.
  Кинеза има много и они су, упркос своЌ расцепканости, озби ан противник. А онда су самураЌи ушли у МонголиЌу ... Озби не битке су се тамо одиграле у проле"е 1941.
  Троцки Ќе одлучио да Ќе СССР ве" дово но Ќак да води рат пуног размера против самураЌа. Поред тога, совЌетски диктатор Ќе желео да се освети за пораз 1904-1905. На копну, Црвена армиЌа Ќе очигледно Ќача од Ќапанске, посебно у тенковима. Али на мору, Пацифичка флота Ќош ниЌе достигла паритет. Али Лев Давидович ниЌе могао да одустане од МонголиЌе.
  Црвена армиЌа Ќе прво зауставила напредова®е самураЌа. 20. августа 1941. године дошло Ќе до офанзиве на Халхин Гол, коЌа се завршила победом Црвене армиЌе. После тога, Троцки Ќе захтевао да єапан врати єужни Сахалин и Куриле.
  Наравно, уследило Ќе одбиЌа®е и почео Ќе рат великих размера. Само, за разлику од Великог ота¤бинског рата, вођен Ќе на страноЌ териториЌи. Мада се то са мало крви не може ре"и.
  Борбе су биле пуне, а єапанци су се жестоко опирали, нису се предавали. Али скоро све операциЌе совЌетских трупа биле су успешне. Одбрана се, после снажне арти ериЌске припреме, пробила, а тенкови, ук учуЌу"и и наЌновиЌи мо"ни Т-34, ЛТ (тешки Лев Троцки!), савладали су жестоки Ќарак лешева и метала.
  Прво су из Ман¤уриЌе протерани ратници Зем е излазе"ег сунца. Изведено Ќе неколико узастопних операциЌа коЌе су траЌале девет месеци од новембра 1941. до августа 1942. СовЌетске трупе су ушле у Северну КореЌу... Било Ќе и борби на Сахалину. єапанци су чак покушали да напредуЌу - напредовали су тридесетак километара, али су заустав ени и загушени крв у.
  У септембру 1942. дошло Ќе до напада на Порт Артур. єапанци су, користе"и подршку са мора, покушали да задрже линиЌу. СовЌетске трупе су пробиле фронт, али Ќе неприЌате  успео да заустави напредова®е избацива®ем трупа.
  Али самураЌ ниЌе могао дуго да одвуче отпор. СовЌетска авиЌациЌа Ќе преузела и бомбардовала бродове. Осим тога, єапанци су превише презриви према своЌим животима - нису чак ни узели падобране у битку. Због чега Ќе, након смрти главних ваздушних елита, отпор самураЌа на небу приметно ослабио. И совЌетска авиЌациЌа Ќе почела да побеђуЌе много сигурниЌе.
  Поред тога, нова достигну"а совЌетских дизаЌнера постепено су поништила супериорност Ќапанских ловаца у маневарскоЌ способности. У децембру 1942, након Ќош Ќедног жестоког напада, Порт Артур Ќе заузет, а Сеул Ќе пао истог месеца.
  Следе"и месец 1943. почео Ќе Ќануарском офанзивом на єужну КореЌу и заузима®ем луке Пусан.
  єапан Ќе губио копнене битке и наносио Ќе све више штете на небу и на мору. У фебруару 1943. Пекинг су заузеле совЌетске трупе. А у марту, после жестоких борби, ослобођен Ќе єужни Сахалин. Април и маЌ обележиле су нове победе совЌетског наоружа®а на мору... Посебно су делотворне биле пове"ана подморничка флота, авиони и бродови коЌи су се приближавали са Балтика.
  У Ќуну 1943. совЌетске трупе су истерале и єапанце из ШангаЌа. Тако, формираЌу"и своЌу окупациону зону.
  У Ќулу, августу, падобранци и морнари су ослободили Курилски гребен од неприЌате а. єапан се нашао у изузетно тешком положаЌу. СовЌетска авиЌациЌа Ќе пове"ала своЌу ударну мо", све више и више бомбардовала, а морнарица Зем е излазе"ег сунца се топила. У октобру 1943. Троцки Ќе донео одлуку: да нападне Окинаву - генерална проба пред битку за саму Ќапанску метрополу. Борбе су биле жестоке, а самураЌи су масовно користили оружЌе: пилоте камиказе.
  Епска битка се наставила два месеца и неде у дана, коЌа се коначно завршила падом Окинаве. А у Ќануару 1944. ослобођен Ќе и ТаЌван.
  єапан Ќе сада био на ивици потпуне воЌне катастрофе. Хирохито Ќе могао да рачуна само на улазак у рат на своЌоЌ страни САД и БританиЌе, фашистичка Немачка Ќе у то време била Ќош увек воЌно преслаба, а МусолиниЌу ниЌе било тако лако да доведе Троцког у Тихом океану.
  Али САД и БританиЌа су давале наговештаЌе, али нису журиле да уђу у рат. Нарочито у ИндиЌи, избила Ќе масовна анти-британска побуна. Умереног ГандиЌа су гурнули у страну радикалниЌи националисти и левица. Као резултат, тамо Ќе почео прави рат. Черчил, коЌи Ќе заменио Чемберлена, био Ќе тврдоглав и покушавао Ќе по сваку цену да задржи Пакистан и ИндиЌу под своЌом контролом. Што Ќе довело до дуготраЌног и горког рата коЌи Ќе спутао британске снаге.
  Американци су деловали пасивно у спо ноЌ политици: моЌа колиба Ќе на ивици!
  У марту 1944. године, совЌетске трупе, упркос чи®еници да време Ќош ниЌе било превише пово но, искрцале су се на Хокаидо. Три неде е борбе су траЌале и завршене су поразом єапанаца. ОваЌ успех по у ао Ќе царево повере®е у неосвоЌивост митрополиЌе.
  Борбе на копну и на мору траЌале су до 11. маЌа 1944. године, када се, коначно, предао исцрп ени єапан.
  Борбе уз учеш"е совЌетских трупа траЌале су од 10. априла 1941. до 11. маЌа 1944. године и траЌале су три године и нешто више од месец дана. Губици совЌетске воЌске погинули и умрли од ра®ава®а износили су 960 хи ада воЌника и официра. Погинуло Ќе и нешто више од шездесет хи ада мирних совЌетских грађана. Од бомбардова®а гранатира®а, борби на Сахалину и на граници у ПриморЌу. А повређено Ќе око три милиона  уди, од коЌих су четири стотине хи ада постали инвалиди.
  Генерално, СССР Ќе однео велику победу и успео Ќе да успостави просовЌетске режиме у Кини и КореЌи и окупира са своЌим трупама све поседе зем е излазе"ег сунца.
  Ауторитет друга Троцког Ќе додатно оЌачан како у зем и, тако и на међународноЌ сцени.
  1946. године лансиран Ќе први вештачки сателит у СССР-у. А 1950. године послали су првог совЌетског космонаута широм света. У РумуниЌи Ќе кра  МихеЌ пристао да зак учи воЌни и економски савез са СССР-ом. Убрзо се променила власт у МађарскоЌ. А у ЧехословачкоЌ ве" дуго владаЌу, додуше, не баш комунисти, ве" левичарске просовЌетске снаге.
  Године 1951. избио Ќе рат између Турске и СССР-а. У то време, ни САД ни БританиЌа Ќош нису имале атомску бомбу, а започи®а®е правог масакра са тако мо"ним неприЌате ем као што су СССР и ®егови савезници било Ќе самоубиство за Запад.
  СовЌетска армиЌа Ќе победила Турску за ма®е од месец дана. Видевши да Ќе реакциЌа Запада изузетно спора... БританиЌа се дуго борила са ИндиЌанцима, али Ќе на краЌу изгубила стотине хи ада воЌника, изгубила контролу над своЌом наЌве"ом колониЌом. У САД Ќе економска криза и црнци се буне.
  Троцки доноси одлуку: и за два месеца Црвена армиЌа преузима контролу над целим Блиским истоком и Ираном, а на власт у Египту долази просовЌетска влада. Британци и Французи добиЌаЌу по зубима. А Хитлер Ќе стао на страну СССР-а и за то добиЌа прилику за аншлус АустриЌе.
  Де Гол долази на власт у ФранцускоЌ. Веома Ќе незадово ан совЌетском експанзиЌом и говори о крсташком рату на Исток, против бо шевизма. Троцки, напротив, са®а о експанзиЌи у Европу, ситуациЌа се захуктава.
  Адолф Хитлер, користе"и чи®еницу да Ќе СССР сада у савезу, почи®е милитаризациЌу Немачке. А у Алжиру и Мароку против Француске избиЌа велики устанак.
  Де Гол Ќе бесан, захтева да Немачка прекине воЌне припреме. Као одговор, Фирер захтева да се врате границе из 1914. и прети да "е бацити милициЌу против неприЌате а.
  Обе стране завршаваЌу прет®е и повлаче трупе ка границама. Лукави Троцки не улази у рат, ве" продаЌе тенкове и авионе НемачкоЌ на кредит. ОдвиЌа се битка између нациста и Француза. БелгиЌа улази у рат, али то само погоршава положаЌ Француске, коЌа Ќе спутана побуном у колониЌама и активнош"у комуниста на разним фронтовима. Немци, међутим, не остваруЌу брзу победу, ве" се заглав уЌу на линиЌи Манђо, али онда заузимаЌу БелгиЌу. После годину и по дана рата, нацисти су се приближили Паризу.
  Де Гол одлази да потпише мир и вра"а Немцима Елсарз и Лорену. БелгиЌа се такође одвоЌила од дела своЌе териториЌе. Фирер Ќача своЌ утицаЌ. 1955. СССР тестира нуклеарну бомбу. Троцки ук учуЌе Чехословачку у СССР. Немци заиста одступаЌу од Судета, али много ма®е етничких граница. Али немаЌу шта да  у аЌу...
  Хитлер Ќе принуђен да понизи своЌе амбициЌе, и радуЌе се што Ќе успео да се прошири на Запад и на рачун АустриЌе. Такође, нацисти нападаЌу Данску и такође вра"аЌу границе из 1914. и север свог царства.
  Троцки Ќе умро 1960. године, прославивши своЌ осамдесети рођендан. Без лоших навика и одржава®а физичке форме, председник СССР-а Ќе до послед®их послова одржавао Ќасно"у мисли.
  ПредседаваЌу"и Ќе предао свом сину Давиду и тако основао прву комунистичку династиЌу у свету. До тог времена, СССР Ќе доживео пове"ану централизациЌу и уставне амандмане коЌи су забра®ивали излазак из ®ега. Хитлер Ќе такође пренео власт на Ќедног од своЌих синова добиЌених као резултат вештачке оплод®е, али на конкурентскоЌ основи.
  Међутим, син Ќе Ќош премлад, а након Хитлерове смрти, нацисти су се поделили, а убрзо Ќе на власт дошла лево крило. Свет Ќе постао сигурниЌи, али Ќе колапс колониЌалног система довео до новог рата нестабилности. Излаз Ќе био ствара®е комунистичке коалициЌе. У ®ему Ќе вршена међусобна помо" и покушаЌи да се изгради социЌализам у условима црног континента.
  Али светски комунизам се одликовао великим броЌем тржишних елемената и био Ќе комбиновани систем.
  У међувремену, унутар СССР-а су расле противречности. Политичка доминациЌа Ќедне странке више ниЌе одговарала расту"оЌ олигархиЌи. Бизнисмени црвеног таласа желели су промене и политичку мо". Досадаш®и успеси планске привреде и политичке аквизициЌе делимично су надокнађивали опозиционо расположе®е. Али ствари су се промениле у САД. ПоЌавио се нови лидер коЌи Ќе, разбивши монопол две партиЌе: демократске и републиканске, створио тре"у - патриотску.
  И дошавши на власт, успоставио Ќе аутократиЌу. Истовремено отпочи®у"и крсташки рат против комунизма. Давид Ќе умро, а након тога Ќе почео читав низ завера и фракциЌских борби. Као резултат тога, зем а Ќе била потресена. Али сада се борба између фракциЌа завршила преузима®ем места председника СССР-а, а  уди су се смирили на ово.
  Дошло Ќе до активног шире®а простора. У 2015. Плутон Ќе постао послед®а планета на коЌу Ќе крочио  удски астронаут. За кратко време  уди су могли да посете површину єупитера. Истина, морали су да леже у посебним мирисним купкама.
  Унутар СССР-а капиталистички елементи су постали Ќош Ќачи. Дошло Ќе до раслоЌава®а на сиромашне и богате. Било Ќе правих милиЌардера, а уЌедно и чланова Политбироа. Комунизам се све више спаЌао са олигархиЌом финансиЌа и све ма®е се разликовао од капитализма. Чак Ќе и порез на доходак постао линеаран у СССР-у и уведен Ќе Ќедан проценат. То Ќе, наравно, довело до неЌасног незадово ства и довело до ситних нереда.
  Али до сада ситуациЌа ниЌе измакла контроли. Али у стварности, са спо аш®им атрибутима комунизма, социЌалне гаранциЌе су све више и више сужаване. Конкретно, медицина и образова®е су постали делимично пла"ени, а поЌавиле су се и берзе незапослених и рада.
  ВикториЌа Ќе стигла до Вилне и престала да се се"а паралелног света. Сада Ќе морала да настави да води руску воЌску.
  Престоница Велике Кнежевине ЛитваниЌе, Вилна, Ќе пала, али Ќе пред нама био поход да е на Гродно и Брест.
  Белоруси су се доброво но придружили рускоЌ воЌсци. Пао, иако снег и крета®е сред®овековноЌ воЌсци постало Ќе теже. Ипак, велики кнез ВасилиЌ наредио Ќе да се заузме Гродно и тамо презими. ВикториЌа Ќе трчала по околним замковима у потрази за неким да га исече или истреби.
  У ®оЌ Ќе узаврела наЌлуђа жеђ за истреб е®ем, али су се противници све чеш"е предавали без борбе.
  
  
  ОРАКУЛА ИЗ МРАЧНОГ ПАКА
  ПостоЌе, наравно, различити предиктори, корисни и опасни.
  Али у ЌедноЌ од алтернативних стварности, пронађен Ќе чароб®ак коЌи Ќе рекао нацисти како да поврате мо" да препричаваЌу Ђаво е огледало. Кап ице скерлетне крви недужног детета пале су на рефлектуЌу"у површину. И они су се одмах упиЌали, а само огледало Ќе засветлело, поново проналазе"и своЌе дарове. И Фирер Ќе тада много научио.
  Али чак и познава®е буду"ности ниЌе увек могу"е поправити. У Африци су, међутим, Немци прегруписали своЌе трупе и успели да одбиЌу офанзиву коЌу Ќе Монтгомери покренуо 23. октобра.
  Иако са тешком муком, зауставили су трупе, коЌе су броЌчано надмашиле  удство и опрему. Међутим, зна®е о месту и времену удара помогло Ќе Ромелу да рационално распореди своЌе неколико Ќединица и одбиЌе офанзиву. Британци су претрпели значаЌне губитке и након две неде е борби били су приморани да прекину.
  И немачка подморничка флота Ќе успела да нанесе велику штету, потопивши десетак бродова са десантним снагама коЌе су планирале да слете у Казабланку и на обалу Марока. Американци су, видевши недостатак успеха у Египту, и активност "немачких вучЌих чопора" - одустали од операциЌе Бак а.
  Немци су, заузврат, покушали да прегруписаЌу своЌе трупе код Ста инграда како би одбили бочне нападе совЌетских трупа, и припремили су се зарива®ем у одбрану у центру.
  Због лошег времена 19. новембра 1942. совЌетске трупе нису биле у ста®у да ефикасно користе авиЌациЌу, ук учуЌу"и и Ќуришне авионе, а арти ериЌска припрема постигла Ќе изузетно ограничен успех. Дакле, прегруписавши снаге, Немци и ®ихови савезници су успели да одбиЌу офанзиву совЌетских трупа. Истина, ово Ќе одвратило нацисте од самог Ста инграда, даЌу"и предах совЌетским воЌницима коЌи су били хероЌи у граду. Иако Ќе под контролом Црвене армиЌе остало врло мало ку"а.
  Фриц Ќе пружао отпор и у центру... Битка код Ста инграда се наставила до краЌа децембра. Пошто ниЌе успела да пробиЌе фронт, Црвена армиЌа Ќе стала. Али ни Немцима ниЌе било лако. Превише су изгубили током Ќуриша на град, и иако се чини да Ќе однос губитака у одбрани у ®ихову корист, трупе су и да е исцрп ене.
  У Ќануару, упркос предвиђа®у пророчишта, Немци нису могли да се издрже на северу током операциЌе Искра. Истина, борбе су траЌале више од три неде е и коштале су Црвену армиЌу великих губитака, али су успеле да се копном пробиЌу до Ста инграда.
  Међутим, Немци су, упозорени Иблисовим огледалом, успели да одбиЌу офанзиву код Воро®ежа, оЌачаваЌу"и своЌе слабе савезнике: ИталиЌане и Румуне. Иначе би тамо одбрана била пробиЌена.
  И тре"а операциЌа Ржев-Сихов Ќе била неуспешна. Немци су поново, додуше не без потешко"а, одбили совЌетску офанзиву. У самом Ста инграду Ќе било спарно, у Ќануару су биле борбе. Паулуса Ќе заменио МеЌнштаЌн, а оваЌ софистицираниЌи фелдмаршал успео Ќе да заузме град цитаделу до 12. фебруара. Али опет, Немци су платили огромну цену за ово. У фебруару 1943. требало Ќе саставити РаЌхстаг и обЌавити тотални рат. Продужите радни дан и користите ропски рад активниЌе него раниЌе.
  ОбЌава тоталног рата омогу"ила Ќе пове"а®е производ®е наоружа®а и формира®е нових дивизиЌа. Ук учуЌу"и стране и хиви.
  ЗнаЌу"и када су Британци и Американци планирали да забадаЌу нос у Мароко, Немци су, користе"и своЌу броЌну подморничку флоту, задавали болне ударце десантним бродовима - ометаЌу"и Ќедан за другим десант. То Ќе омогу"ило нацистима да локализуЌу воЌне операциЌе против Запада и концентришу све главне снаге на истоку.
  ПоложаЌ Ромеловог корпуса остао Ќе тежак, али Ќе захва уЌу"и огледалу фашистичка авиЌациЌа почела да делуЌе ефикасниЌе, а конвоЌи су побо шали снабдева®е афричке групе.
  Нова МонтгомериЌева офанзива у марту 1943. показала се неуспешном. Овог пута Ќе ве" Ромел, добивши тачне податке уз помо" ђаволске магиЌе, намамио Британце у замку и успео да им нанесе поразан пораз! Истина, због броЌчане надмо"и и доминациЌе неприЌате а у ваздуху ниЌе било могу"е у потпуности победити МонтгомериЌа, али се пораз БританиЌе показао опип ивим. Посебно много тенкова Ќе изгуб ено, а значаЌан броЌ возила Ќе зароб ен као трофеЌи.
  Британци су се повукли на пар одбрамбених линиЌа и приближили се АлександриЌи. Ромелу су биле потребне нове резерве, а нацисти су планирали да наставе офанзиву у Ќужном правцу. Ста инград Ќе пао и било Ќе могу"е напредовати да е дуж Волге.
  У маЌу 1943. Фриц Ќе прешао на операциЌу Делфин. Њихове трупе су се, упркос помо"и пророчишта, суочиле са веома Ќаким отпором Црвене армиЌе. Напредак Ќе био спор по цену великих губитака. Истина, помо" предиктора Ќе утицала на ток рата. Вермахт Ќе предвидео контранападе и награђивао све више котлова. Средином Ќуна, нацисти су се ве" приближили делти Волге и стигли до КаспиЌског мора.
  СитуациЌа совЌетских трупа на Кавказу погоршана Ќе уласком Турске у рат 22. Ќуна 1943. године. И то Ќе заправо предодредило исход битке за Баку нафту.
  Савезници нису били одлучни. Монтгомери Ќе прешао на активну одбрану и више ниЌе размиш ао о офанзиви, а искрцава®е у Мароку Ќе остало нереално.
  Черчил Ќе 10. Ќула 1943. покушао да се искрца у ФранцускоЌ како би скренуо део немачких снага са истока. Међутим, неадекватно припрем ен десант, уз америчку неодлучност и чи®еницу да су Немци захва уЌу"и оракулу знали све дета е, резултирало Ќе само наЌгорим поразом Британаца и Американаца на копну у историЌи.
  Зароб ени су само затвореници, више од шест стотина педесет хи ада  уди и доста опреме. Али то, нажалост, ниЌе спречило офанзиву нациста на Ќугу. У августу су Немци заузели цео Дагестан, Турци су заузели скоро целу єермениЌу, заЌедно са єереваном, а 27. су се нацисти и ОсманлиЌе уЌединили, поцепавши Закавкаски фронт на два дела.
  И опет, покушаЌи офанзиве совЌетских снага на другим секторима фронтова завршили су се неуспехом. НеприЌате  Ќе био превише свестан планова совЌетске команде.
  Беснило Ќе посебно оде е®е у ЦрвеноЌ армиЌи, вршене су репресиЌе и масовне чистке. Чак неколико десетина генерала Ќе стре ано, а маршал арти ериЌе Кулик.
  Али све док Ќе неприЌате  имао ђаволско оружЌе, ништа ниЌе помогло против ®ега.
  Септембар Ќе прошао у тешким борбама, нацисти и ОсманлиЌе су се приближили Бакуу. А у октобру су избиле борбе у самом граду.
  Приморски град се снабдевао преко мора, а они су очаЌнички покушавали да га задрже. Борбе су се одуговлачиле и до 7. новембра, како Ќе планирано, Фриц ниЌе успео да заузме. Али сви остали градови на Кавказу су ве" били изгуб ени у то време. А у децембру, по цену колосалних губитака, легендарни град Ќе пао.
  Испоставило се да Ќе Кавказ потпуно изгуб ен, као и наЌве"е, у то време, развиЌено нафтно по е у СССР-у. Истина, пошто су све нафтне бушотине дигнуте у ваздух и уништене, ни сами нацисти нису могли ускоро да искористе ову предност.
  На источном фронту Ќе наступило затишЌе. Велике немачке копнене снаге кренуле су у Ирак и да е у Палестину и Суецки канал да помогну Ромелу. СовЌетско руководство Ќе, међутим, одлучило да искористи паузу. Нафтна по а су ве" развиЌена на другим местима, ук учуЌу"и и Сибир. А совЌетски дизаЌнери су радили на новим тенковима. ИС-2 и Т-34-85 требало Ќе да буду одговор на немачке Пантере и Тигрове.
  Пушта®е оружЌа у нацистичку Немачку било Ќе ве"е него у стварноЌ историЌи. єасно Ќе да нацисти и робови имаЌу више ресурса, а бомбардова®е деморализованих савезника Ќе слабиЌе. То значи да би могли да произведу више гвожђа и бо и квалитет метала него у стварности. Дакле, план за производ®у 600 "пантера" месечно Ќе остварен, па чак и премашен. Али постоЌала су и друга ограниче®а: време обуке за нове посаде. Штавише, Пантер Ќе, са свим своЌим несум®ивим предностима: топом високог оклопа и брзином па бе, одличном вид ивош"у и оптиком, као и добром пред®ом заштитом и добрим возним перформансама, имао слабу бочну заштиту и поређани распоред ва ака. .
  НапредниЌи и перспективниЌи развоЌ био Ќе "Пантер" -2. Захва уЌу"и много густиЌоЌ схеми распореда са нешто ве"ом тежином од 47 тона, Пантер-2 Ќе имао Ќак топ од 88 милиметара у дужини цеви 71 ЕЛ и оклоп од 120 милиметара на пред®оЌ страни трупа, 60 страна под углом , и 150 на челу тор®а, са мотором од 900 ко®ских снага у ку"ишту од дуралуминиЌума.
  Таква машина Ќе почела да се производи од новембра 1943. године, заЌедно са "Тигром" -2. Међутим, Немци су само вртели своЌа кола. И напали су Блиски исток.
  У марту 1944. Немци су заузели и КуваЌт и стигли до Суецког канала.
  Требало Ќе разбити пророчиште да фашисти не би имали предности. ДевоЌке су у овом случаЌу имале же у да то ураде рано, али су ограниче®а у утицаЌу утицала.
  Рецимо, сада, уместо девоЌака пуних чаролиЌа, 1. априла 1944. фронтом су се кретале две лепе лепотице. Нажалост, са врло осред®им способностима - утицао Ќе лимитер скока. Било Ќе хладно и босим ногама ходати по проле"ноЌ зем и, Ќедва без снега. Лево од девоЌака Ќе пуна Волга, северно од Камишина, а ако идете да е, сти"и "ете до немачких положаЌа код Ста инграда. А задатак ратника Ќе да постану готово обичне девоЌке, а изгубивши над удске способности да неутралишу омражено пророчиште ... Међутим, ни ово сада можда ниЌе дово но. На краЌу краЌева, СССР Ќе изгубио териториЌу на коЌоЌ Ќе пре рата живела половина становништва и значаЌан део индустриЌског потенциЌала, ук учуЌу"и, пре свега, нафту коЌа Ќе била погодна за вађе®е.
  Наравно, има много других депозита, али да би они радили пуном снагом потребно Ќе и време и новац. Односно, ситуациЌа Ќе таква да чак и ако Хитлеру одузме мо" Иблисовог огледала, ово се може показати болно малим. Штавише, међу савезницима су се поЌачала сепаратистичка осе"а®а. Посебно Американци. Рузвелт Ќе болестан, Гален Ќе очигледно склон левичарском пацифизму, а изгледи за нове изборе нису баш весели.
  Подморничко ратова®е за савезнике се не развиЌа на наЌбо и начин. БроЌ немачких подморница се стално пове"ава, а ®ихови борбени квалитети се пове"аваЌу. Ве" су се поЌавили торпети изазвани топлотом и подморнице водоник-пероксидом. А флота савезника се проређуЌе и слаби, поготово што су Фриц технотронске аЌкуле научиле да не излазе, и да се не откриваЌу.
  Осим тога, активност нацистичке подморничке флоте Ќе ве"а него у стварноЌ историЌи: постало Ќе лакше са горивом, чак и танкери стижу са либиЌских по а. Осим тога, бомбардова®е РумуниЌе Ќе много слабиЌе. И производ®а синтетичког горива Ќе ве"а.
  Савезници су у шоку и имаЌу непово ан распоред. Посебно унутраш®е политичке.
  Однос снага на источном фронту 1. априла 1944: СССР 6,3 милиона воЌника и официра, и око 5,3 хи аде тенкова и самоходних топова, 95 хи ада топова и минобацача, 7,7 хи ада авиона. Велики губици у зимским биткама при покушаЌу пораза неприЌате а. Немци су, узимаЌу"и у обзир сателите, стране дивизиЌе, хиви пешадиЌу, сакупили више од 7,2 милиона, тенкове и самоходне топове ве" 8,8 хи ада, топове и минобацаче око 100 хи ада, авиЌациЌу 16,5 хи ада возила. С обзиром да су нови тенкови ИС-2 и Т-34-85 тек почели да улазе у службу Црвене армиЌе, супериорност неприЌате а у погледу опреме Ќе значаЌна. Дакле, производ®а "пантера" и "тигрова" Ќе ве" промовисана, а они чине више од половине немачке тенковске флоте.
  У ваздухопловству оцене квалитета нису тако Ќеднозначне. Немачка возила су супериорниЌа од совЌетских у брзини и наоружа®у, али инфериорниЌа у хоризонталноЌ маневарскоЌ способности, истовремено супериорниЌа у вертикалноЌ. Али што Ќе наЌважниЌе, у Фрицу су се поЌавили млазни авиони, пре свега МЕ-262. Од ловаца на пропелер, наЌмо"ниЌи по наоружа®у и брзини су се показали веома ефикасним: МЕ-309 и ТА-152. єу-488 и Ќош раниЌе єу-288 ушли су у масовну производ®у. Ови бомбардери су били без премца по карактеристикама лета, под великим оптере"е®ем.
  У сваком случаЌу, ако узмемо у обзир однос снага, онда се неприЌате  мора признати као мо"ниЌи. Осим тога, у случаЌу завршетка операциЌе на Блиском истоку, нацисти "е се Ќош више интензивирати. А до ®ихове коначне победе остало Ќе ма®е од месец дана. Тако да...
  Технолошки упу"ена Елена тешко Ќе уздахнула и запевала:
  - Нема снаге, нема снаге... Леши Ќе очигледно превише попио! Само риче резана кора, урла мат!
  ЗоЌа, коЌа Ќе очувала своЌу културу и у скромноЌ сеоскоЌ ха ини, одмахнула Ќе прстом на другарицу:
  - НемоЌмо вулгарности... Бо е да Дике направи план акциЌе!
  Елена Ќе слегнула раменима. МршавиЌа Ќе него раниЌе и ниЌе тако атлетска. Иако би Ќе можда многи мушкарци сматрали Ќош лепшом него раниЌе. ДевоЌачка ха ина Ќе Ќедноставна, платнена, бела и чиста. Нешто ниже него што Ќе уобичаЌено за се анке, откриваЌу"и преплануле ноге изнад колена. ДевоЌкама ниЌе остало ни оружЌа ни накита. Нема чак ни сата.
  Сада су тако рустикални, превише препланули за април месец, али не тако брзи и Ќаки. Ноге ходаЌу глиненим путем посутим ш унком. Голи табани, попут оних код сеоских жена, су груби и осе"аЌу се приЌатно када газите на бод икаве. Када ходате, не дува тако хладно. єутар®и мраз се отапа за мразом, а стопала нису тако отврднута и болна.
  У свом бившем телу ратника уопште, чак и на Антарктику без проблема. А сада су ноге црвене од хладно"е, и греЌу"и се под Ќутар®им сунцем, одвратно боле.
  Елена, коЌа Ќе ве" успела да заборави да  удско тело може да доживи неприЌатност од хладно"е и умора, рекла Ќе са  ут®ом:
  - Искрено, не видим смисао у таквоЌ експедициЌи. Бацили су нас у оваЌ пакао, лишивши нас Ќаке магиЌе... Остав аЌу"и нас босоноге и у ЌедноставноЌ се ачкоЌ ха ини, а уЌедно нас обавезуЌу"и да спасавамо човечанство од фашизма!
  ЗоЌа Ќе логично одговорила на сличан пасус:
  - Али у томе Ќе лепота! Да не би било превише лако када смо, користе"и чудесне способности, заузели Вилну и друге градове ЛитваниЌе. Много интересантниЌе и што Ќе наЌважниЌе захтева машту да бисте победили неприЌате а у Ќедноставним телима и без супермо"и!
  Елена Ќе по навици ударала босом ногом у велику калдрму коЌа Ќе вирила из глине насред пута. Али уместо да излети од ударца, камен Ќе остао на месту, а Мудра девоЌка Ќе вриснула од бола. єош увек дуги, грациозни прсти одмах су натекли и поплавили. А ЗоЌа Ќе чак морала да прилагоди неколико ®их. Фаланге, коЌе су постале  убичасте, дошле су на своЌе место, а Елена Ќе отресла сузу коЌа ЌоЌ се поЌавила на образу. Мораш бити тако глуп.
  "ерка Белобога осетила Ќе у себи налет симпатиЌе, преплавио Ќу Ќе талас емпатиЌе. А истовремено Ќе постоЌао и осе"аЌ сопствене слабости и ра®ивости. Нокат испод Елениног плавкастог меса Ќе напукао, а нога Ќе постала заиста дир иво оште"ена и ра®ива.
  Мудар у самосаосе"а®у, приметио Ќе:
  - Ето шта значи месо без супермо"и... єедноставно постаЌеш нико!
  ЗоЌа Ќе узнемирено приметила:
  - Ноге "е ти зарасти... Живе"еш некако!
  ДевоЌке су поново кренуле низ пут. Више нису имали некадаш®у безобзирну веселост. Осим тога, што су дуже ходали, то Ќе била Ќача глад. ПоЌавиле су се колхозне ®иве... На ®има се ве" радило.
  Мушкарци се, међутим, не виде, само су жене и деца упрегнути, неко у плуг, неко окопаван. Људи су овде страшно мршави, исцрп ених лица. Истина, момци су се, угледавши лепе девоЌке, смешкали и махали им, поздрав аЌу"и их жу евитих, раширених руку.
  ЗоЌа Ќе понудила Елени да помогне у се ачком раду. Сварогова "ерка Ќе нево но пристала. Она Ќе лично желела подвиге, а не тежак удео у колхози. Али након што Ќе ударила ногом о калдрму, милитантно расположе®е Ќе одмах нестало. Поред тога, требало би да размислите о сопственоЌ легализациЌи. Уосталом, шта год да се каже, завршиле су у истим ха инама и без пастора.
  Да, у сваком тренутку их НКВД може прогласити шпиЌунима и изврнути. И тако "е испасти само избеглице коЌе су изгубиле све, па и документа. Њихове ха ине нису баш нове, а стил са кра"ом сук®ом типичан Ќе за бо шевичко село. Можете се надати да "ете веровати!
  ЗоЌа Ќе рођена у селу и ®ене руке и тело су веома спретни у кораку. Елена Ќе градска дама, штавише, Москов анка. Истина, она има искуство у обрадивим радовима у заЌедници Родновер. Али ипак, покрети нису тако лаки и познати као ЗоЌини. Да, и претучени прсти по хладноЌ зем и одвратно цвиле.
  Међутим, младе жене, дечаци и девоЌке су сви боси, чак и ако Ќе но"у мраз и ризикуЌете да се скоро охладите. Само стариЌе жене и старице у ципелама. Мушкарци се не виде, а наЌстариЌи изнад свих Ќе усковитлани, црвенкасти тинеЌ¤ер, коЌи изгледа не стариЌи од петнаест година, у високо уређеним панталонама, али врло изражаЌног погледа и мужевне браде. ОваЌ клинац са комсомолском значком Ќе наЌстариЌи међу дечацима и наређуЌе свима.
  То што су им се придружиле две лепотице, млади командант никако ниЌе коментарисао. Тако Ќе, наравно. Клима региона Волге Ќе блага и сетва Ќе у пуном Ќеку, овде додатни пар руку не"е шкодити.
  Елену су убрзо заболела леђа и затражила Ќе плуг. Тако да Ќе лакше за тело прилично снажног девоЌака, али само треба да нежно упиЌете пете у растреситу зем у како вас прсти не би толико болели. Али, с друге стране, притисак на грудни кош иде под другачиЌим нагибом, а леђа, неоптере"ена, не осе"аЌу бол.
  ДевоЌка Ќе мислила овде, али колико она заиста има година? Ве" преко сто! Смешно! Она Ќе Ќедна од наЌстариЌих жена у савременоЌ РусиЌи и истовремено пуна снаге и здрава. Али након што су их лишили магиЌских способности, могли би постати такви чудаци!
  Из ове мисли, Еленина кожа Ќе ходалица ...
  Сви су радили са ентузиЌазмом и без паузе за ручак. Или тек када Ќе потпуно пао мрак, прилазили су ватри да би се освежили. Близу реке Волге и у котлу Ќе била риба. Али хлеб Ќе кратак, и некако ниЌе сасвим чист, са примесама. Више укуса лука.
  Храна Ќе обична, и не превише, за гладне стомаке делуЌе као посластица. Жене рен¤ери се годинама нису осе"але овако уморно. Не, на краЌу краЌева, бити човек без супермо"и Ќе веома болно. И умориш се као ... магарац!
  Али добро Ќе да су организми млади и здрави. ДевоЌке су заспале са другим женама у штали на себи. єедан од дечака наслонио Ќе главу на Зоеина висока прса. ДевоЌка-рен¤ер поглади своЌе светлокосе вихоре... И осети снажну меланхолиЌу. Добили су све од живота и од своЌих заштитника Богова-демиЌурга: вечну младост, мо", могу"ност да имаЌу богатство, мо", част и поштова®е, али... Да би зачели, мораЌу спавати са човеком-човеком коЌи им Ќе Ќеднак по пита®у. способности. А ово ниЌе лако прона"и.
  А ако има таквих момака, онда су они ве" на другом нивоу и у другом универзуму. Елена се сети песме о Гагарину и од тога Ќе Ќош више жудела;
  Знаш какав Ќе он био...
  Цео свет га Ќе носио на рукама!
  ОДЛУЧНОСТ КРАЉЕВОГ БРАТА СПАСИ ЦАРСТВО
  Брат цара НиколаЌа ИИ, Михаило, за разлику од стварне приче, поступио Ќе одлучно. Царска гарда Ќе отворила ватру на побу®енике коЌи су покушавали да упадну у Зимски дворац. Тада су у битку ушли козаци, према коЌима Ќе суверен поступао  убазно, и племи"ки пукови.
  Неколико стотина побу®еника Ќе убиЌено, док су остали побегли. ПолициЌа Ќе активно ухватила побу®енике и ®ихове вође. Представници Државне Думе, кнежевских породица, трговаца и чланова финансиЌске елите пожурили су да се закуну на верност цару НиколаЌу и заклели су се на лоЌалност. Током битке Ќе убиЌено више од шест стотина побу®еника, а хи аду и по ра®ено. Гардисти су изгубили двадесет  уди мртвих, козаци Ќош педесет.
  Озби ан сукоб, али Ќе аутократиЌа издржала. Завереници на врху нису имали Ќединствено миш е®е, ни Ќедног вођу. И уопште, многи од ®их су веровали да Ќе немогу"е променити облик владавине током рата.
  Има доста незадово них царем НиколаЌем ИИ, али Ќе тешко понудити алтернативу царском режиму. Тим пре, богати се озби но плаше да "е се републикански облик власти показати преслабим и лабавим да заштити капиталисте од гладног и побу®еног пролетариЌата, а зем опоседнике од се ака.
  И сам по себи, народ не"е уприличити озби ну револуциЌу. Бо шевици су Ќош преслаби и малоброЌни, есери углавном мисле да Ќе револуциЌа добра, али бо е Ќе прво добити светски рат.
  Укратко, дошло Ќе до нереда и цела ствар Ќе изашла на видело! Поновио се извесни привид крвавог васкрсе®а... И тишина!
  НиколаЌ ИИ Ќе одликовао свог брата за ®егову одлучност Орденом ГеоргиЌа првог степена и унапредио га у чин главног генерала, постав аЌу"и Михаила да командуЌе западним фронтом. А Ќужни и румунски фронт су били потчи®ени Брусилову.
  БроЌност руске воЌске нарасла Ќе на скоро десет милиона  уди, а ®ено одржава®е Ќе било тешко бреме за царство. Требало Ќе до"и.
  Чим су путеви пресушили, царска воЌска Ќе ударила у ГалициЌу. БроЌчана надмо" била Ќе на страни руских трупа. АустриЌанци су ослабили у моралу, а пукови, коЌи су се састоЌали од Словена, масовно су дезертирали или су се предали. НиЌе било дово но немачких Ќединица да обуздаЌу неприЌате а.
  Поврх свега, СЌеди®ене Државе су у априлу ушле у рат против Централних сила. И стога Ќе исход сукоба ве" био унапред предвиђен. Немци су покушали да пове"аЌу своЌе снаге на Западу како би поразили савезнике и нису били у могу"ности да пруже значаЌну помо" АустроугарскоЌ.
  Руске трупе су заузеле Лвов и низ градова у ГалициЌи. Настало Ќе чак и неколико малих котлова. АустриЌски, закрпани, разбиЌени фронт се пребрзо рушио, тако да су Немци морали да се помере на запад у глуву одбрану, и да убаце трупе у настале процепе.
  РазвиЌаЌу"и успех, Рус се приближио Пшемислу, па чак и опколио град. Али проблеми са снабдева®ем и увође®е немачких Ќединица спремниЌих за борбу успорили су напредова®е. С друге стране, Румунски фронт Ќе прешао у офанзиву, а после извесног времена и Западни фронт. Пото®и су се суочили са тешким задатком: да пробиЌу мо"ну, дубоко ешалонирану немачку одбрану.
  Царев брат Михаил ниЌе то сматрао срамотним, учио би од Брусилова и користио се сличном тактиком. Почео Ќе да припрема офанзиву одЌедном на дванаест различитих места, тако да Немци нису могли да одреде правац главног напада. Поред тога, активно су користили димну завесу и офанзиву но"у.
  Руске трупе на Ќугу ослободиле су Букурешт, а напад на центар завршен Ќе продорима Ќужно од Вилне.
  Немци су морали поново да поЌачаЌу своЌ Ќужни бок. Под прет®ом опко ава®а биле су немачке трупе коЌе су блокирале Ригу. Под овим условима, КаЌзер Ќе донео тешку одлуку да напусти балтичке државе и повуче трупе на пруску одбрамбену линиЌу.
  НиЌе успело, послови савезника и Турске. Руси и Енглези су напредовали у МалоЌ АзиЌи, Французи су сламали у СириЌи и Палестини. ОсманлиЌе су слабиле, а ®ихов пад ниЌе био далеко. Осим тога, Бугари су се променили. Схвативши да су Пруси ве" изгубили рат, а руске трупе су, ослободивши ве"и део РумуниЌе, стигле до границе, словенски кра  Ќе обЌавио рат АустриЌи, ТурскоЌ и НемачкоЌ.
  Наравно, то Ќе Немцима задало главобо у. Више нису могли да држе линиЌу фронта на истоку и били су приморани да се повуку до Висле. ОчекуЌу"и да "е природна водена бариЌера одложити руске трупе.
  Савезник на западу постигао Ќе само делимичне успехе, иако су тенкови ве" били активниЌе кориш"ени. Али док Ќе Немачка држала фронт, иако Ќе била принуђена да се мало помери уназад. єужни део Ќе захтевао много труда.
  Па, у Ќесен и зиму, царска РусиЌа Ќе пребацила терет борби на Отоманско царство.
  Напад на Цариград, како са копна тако и са мора, завршио се триЌумфом руског наоружа®а. Турска Ќе пала, а са ®ом РусиЌа Ќе добила велике териториЌе, Царград и мореуз са излазом на Средоземно море.
  Истина, 1917. године ниЌе било могу"е окончати ратове, али дах победе су ве" сви осетили, у много ве"оЌ мери него 1916. године.
  Зима Ќе у РусиЌи прошла уз мале штраЌкове и протесте, али озби ниЌих сукоба, упркос воЌним тешко"ама, ниЌе било. Осим ако руб а ниЌе превише депресирала, али о глади Ќе прерано говорити.
  Међутим, време Ќе да се оконча рат, и сви су то разумели. Брусилов, коЌи Ќе унапређен у фелдмаршала, предложио Ќе да зада главни ударац на Ќугу, где Ќе неприЌате  слабиЌи, а затим да се окрене на север.
  Немци су ве" имали своЌе прве тенкове. Али ®ихов броЌ Ќе премали да би имао значаЌан утицаЌ на ток рата. РусиЌа такође има своЌа возила, посебно тенкове Менде еЌева. Али опет, царска индустриЌа Ќош увек не може да изведе сериЌску производ®у.
  Али масовну производ®у тенкова успоставили су Британци, Американци и Французи. То значи да се поЌавило ново, мо"но средство за пробиЌа®е одбране, коЌе треба да пробиЌе немачке положаЌе.
  Савезници такође желе да што пре окончаЌу разорни рат. А од краЌа марта почели су покушаЌи са ®ихове стране да пробиЌу немачку одбрану у дубину.
  Офанзива руских трупа почела Ќе чим су се путеви на Ќугу пресушили. Руске трупе су се, после претходних победа, оживеле, а АустриЌанци су се Ќедва издржали. Показало се да Ќе Будимпешта опко ена ве" почетком маЌа. Затим се оцртао покрет према Бечу и заобилазе"и реку Вислу.
  У офанзиву су прешли и ИталиЌани. Чак Ќе и єапан послао експедиционе снаге у Европу. Немци су притискали са свих страна.
  Када су се руске трупе ве" приближиле Бечу, Аустроугарска Ќе капитулирала. Послед®и савезник Немачке Ќе коначно пао. На Западу су, користе"и тактику удара на различите делове фронта, савезници полако али сигурно напредовали. А руске трупе су ишле са Ќуга у позадину немачког фронта покриваЌу"и Вислу.
  Под овим условима, канцелар Вилхелм Ќе, увиђаЌу"и потпуну, безнадежну ситуациЌу Немачке, обЌавио прекид свих неприЌате става 22. Ќуна 1918. године. У ствари, Немци су капитулирали.
  Аустроугарска Ќе престала да постоЌи. РусиЌа Ќе добила ГалициЌу, Краковску област, Буковинцу, део источне СловениЌе и Мађарску. РумуниЌа ТрансилваниЌа. Од Аустроугарске Ќе постоЌала само мала АустриЌа, и Ќако окр®ена Угарска. Чехословачка Ќе настала под окри ем РусиЌе.
  Царско царство Ќе од Немачке добило Клаипеду, Позна® и излаз на море, одсецаЌу"и Источну Пруску од саме метрополе преко Данцига.
  Немачка Ќе морала да врати ДанскоЌ и ФранцускоЌ претходно освоЌене Ќош у 19. веку. Осуђена Ќе да сваке године пла"а огромне репарациЌе, а воЌни потенциЌал ограничила на сто хи ада  уди.
  И наравно, као у стварноЌ историЌи, демилитаризована зона.
  Царска РусиЌа Ќе проширила своЌе поседе и на Ќугу. Османско царство Ќе, као и аустриЌска држава, престало да постоЌи. БританиЌа Ќе заузела Ирак, Француску, СириЌу и, заЌедно са Британцима, Палестину. РусиЌа Ќе добила єермениЌу, Малу АзиЌу и Цариград.
  Блиски исток и Иран такође су били поде ени на сфере утицаЌа. Тако Ќе царска РусиЌа постигла значаЌна материЌална стица®а.
  Али рат Ќе коштао живота више од два и по милиона воЌника, не рачунаЌу"и погинуло цивилно становништво, огромних трошкова. ФинансиЌе су се расуле, а зем а задужила.
  Истина, савезници су снисход иво пристали да отпишу камате на кредите, али се ипак испоставило да Ќе дуг прилично велик - око десет милиЌарди златних руба а.
  Али било Ќе могу"е национализовати предузе"а коЌа су претходно била у власништву Немаца.
  Политичка ситуациЌа у царскоЌ РусиЌи се стабилизовала, а ауторитет цара Ќе растао.
  НиколаЌ ИИ Ќе то искористио тако што Ќе поништио сопствени манифест у ДржавноЌ Думи. Поново Ќе обнов ено самовлаш"е, а законодавна власт Ќе у потпуности прешла на цара.
  Ово Ќе изазвало само стид иве протесте. Зем а Ќе била превише уморна од рата и ниЌе желела нове преокрете.
  И привреда Ќе почела брзи, послератни опоравак! У просеку, раст Ќе био око девет одсто годиш®е и био Ќе ве"и него у САД.
  Стварале су се нове напредне гране индустриЌе, развиЌало се машинство. Плате су порасле.
  ТраЌа®е радног дана Ќе кра евим законом сма®ено са 11,5 часова на 10,5 часова. Предпразнични и пред викенд до 9 часова. Такође, радни дан Ќе сма®ен на девет сати, ако Ќе бар део падао но"у.
  Након размене новца, обнов ен Ќе цео златни биланс руб е. До 1929. плата радника достигла Ќе 50 руба а месечно, док Ќе цена вотке била 25 копеЌки по боци. То Ќе 200 боца месечно. А ако се узме у златноЌ противвредности, то Ќе чак 37 грама чистог злата.
  Зем а Ќе заузела друго место, одмах иза СЌеди®ених Држава по индустриЌскоЌ производ®и. Изгледи за империЌу су изгледали веома ружичасти, али ... ударила Ќе депресиЌа, велика депресиЌа.
  Слом Ќе задесио цео свет па и РусиЌу. Истина Ќе наЌвише одбацила Немачку и СЌеди®ене Државе. Али и царска РусиЌа Ќе била превише зависна од спо ног задужива®а и стога ниЌе могла да избегне преокрете и рецесиЌу.
  Бо шевичка партиЌа Ќе двадесетих година била у кризи. Ле®ин се заправо уда ио од практичне, револуционарне борбе ура®а®ем у теориЌу...и писа®ем фантастичних дела.
  Владимир И ич Ќе срео у БританиЌи и Херберта Велса, осетио Ќе у себи укус за научну фантастику. Конкретно, из пера Владимира И ича изашао Ќе велики, футуристички роман: "Комунизам - пут сре"е"! И низ других радова. Ле®ин Ќе ве" добро зарађивао од фантастичних дела.
  Бо шевици су се поделили на троцкисте и ста инисте. Ста ин Ќе одлучио да се врати тактици индивидуалног терора карактеристичноЌ за Народну во у. Троцки Ќе заузео умерениЌи став.
  СоциЌалисти су и да е активни, иако у двадесетим годинама ниЌе било политичких убистава високог профила. ПозициЌе републиканаца и кадета су постепено Ќачале. Заиста, апсолутна монархиЌа Ќе свима изгледала као застарела реликвиЌа. Тако су поново почели немири, штраЌкови, демонстрациЌе, а кра евски престо се затетурао.
  Монарху се много тога могло запамтити...
  Влада НиколаЌа ИИ нашла Ќе излаз ... у рату! Штавише, генерали су били же ни освете за пораз од єапана. И разум иво Ќе...
  После Првог светског рата, царска РусиЌа Ќе одржала неколико ма®их воЌних похода. На Блиском истоку, где су они и ®ихови савезници заокружили арапски свет. У Авганистану .... Тамо се рат водио заЌедно са БританиЌом. РусиЌа Ќе преузела северне регионе Авганистана насе ене углавном Узбецима и Та¤ицима, као и Херат. Британци су, после бруталних ратова, ипак покорили Ќуг. Самоуправа Ќе остала у центру Авганистана.
  Иран Ќе и да е задржао привид суверенитета, али ни ®егова подела ниЌе била далеко.
  Али главни сукоб интереса пао Ќе на єапан. Штавише, 1931. године єапанци су створили марионетску владу у Ман¤уриЌи и покренули офанзиву у Кини.
  То Ќе био повод за нови рат.
  До тог времена, руска воЌска Ќе успела да ажурира своЌу тенковску флоту и створи веома Ќаку авиЌациЌу. У ваздуху Ќе єапан био приметно инфериоран, а копнена воЌска РусиЌе Ќе много броЌниЌа и, можда, борбено спремна.
  Пацифичком флотом командовао Ќе легендарни адмирал Колчак. Командант Ордена Светог АндреЌа Првозваног Брусилов Ќе тада ве" умро, али су остали ®егови способни ученици.
  Рат Ќе од самог почетка био неуспешан за єапан. Руски генерали: Де®икин, Врангел, Калеидин под општом командом царског брата Михаила Романова - деловали су енергично и вешто. Искуство Првог светског рата Ќе утицало, узете су у обзир грешке у сукобу 1904-1905.
  Прохоров еви лаки тенкови су се такође показали прилично добрим, коЌи су Ќедноставно незамен иви у маневарског рата. У сваком случаЌу, то Ќе ве" била друга руска воЌска, и сасвим други рат.
  Међутим, и током прве битке са самураЌима, да Ќе уместо Куропаткина постоЌао талентованиЌи и одлучниЌи командант, исход рата би, наравно, био потпуно другачиЌи.
  У сваком случаЌу, после два месеца, Порт Артур су опколиле руске трупе, а єапанци су потучени. Два месеца касниЌе, цела КореЌа Ќе ослобођена, а град цитадела Ќе заузела олуЌа.
  На мору су борбе такође биле у пуном Ќеку са промен ивим успехом. Све док се нису приближиле ескадриле са Балтичког и Црног мора. Зем а излазе"ег сунца Ќе потпуно поражена, а чак су искрцали трупе на Хокаидо. єапан Ќе био принуђен да за себе потпише понижаваЌу"и мир. Вратите Ман¤уриЌу, Порт Артур, неке поседе освоЌене од Немаца, Ќужни Сахалин и Курилски гребен. И у исто време да плати одштету, уредну суму - милиЌарду златних руба а.
  Победа Ќе привремено учврстила положаЌ аутократиЌе, а онда Ќе Велика депресиЌа уступила место брзим економским успонима.
  У НемачкоЌ Ќе, као и у стварноЌ историЌи, Хитлер дошао на власт, али ниЌе смео превише да лута. Конкретно, покушаЌ обнав а®а опште воЌне обавезе наишао Ќе на жесток отпор РусиЌе и Француске. Иако су учи®ени мали уступци у погледу воЌног потенциЌала. Величина воЌске Ќе била дозво ена да се пове"а са сто хи ада на двеста педесет. Осим тога, Хитлер Ќе вратио контролу над демилитаризованом зоном НемачкоЌ.
  А за царску РусиЌу су се спремали династички проблеми. Умро Ќе престолонаследник царевич АлексеЌ... Царев брат Михаил Романов Ќе лишен права наследства. А прави наследник био Ќе Кирил Владимирович Романов. Али оваЌ тип Ќе заглиб ен у пиЌанству и разврату. Потпуно деградирано...
  Па ко "е наследити цара НиколаЌа ИИ? Царев брат Михаило Ќе после победе над єапаном добио чин генералисимуса и био Ќе веома популаран. Постао Ќе први члан царске породице у историЌи царске РусиЌе коЌи Ќе добио тако висок чин. И многи су желели да га виде на царском престолу.
  Истина, и сам НиколаЌ ИИ - непиЌанац, без лоших навика, коЌи се редовно бави гимнастиком, и да е Ќе био прилично Ќак и чинило се да "е ®егова владавина бити наЌдужа у рускоЌ историЌи. Али Ста ин Ќе смислио наЌграндиозниЌи покушаЌ убиства од времена Александра ИИ. Иако се чинило, коЌа Ќе поента?
  У сваком случаЌу, 1937. се показала као злослутна година. Цар НиколаЌ ИИ Ќе погинуо, а са ®им су умрла и два министра, као и три десетине дворЌана, а срушио се и део Зимског дворца.
  Терористи су користили канализациЌу за рударе®е и засадили више од тоне аминолона.
  Тако се агресивна шанса умешала у ток историЌе. Тако Ќе завршена владавина цара НиколаЌа ИИ. Монарх коЌи ниЌе добио надимак, велики или страшни. Они коЌи нису волели цара називали су га крвавим, Ќер Ќе много крви проливено у ®еговом царству. Ко се односио са поштова®ем - ОсваЌач. Тако се броЌ зема а под ®им, у РусиЌи, пове"ао. У Кини Ќе постоЌала чак и велика провинциЌа: ЖелторосиЌа.
  И читаво царство Ќе траЌало 43 године. Само дуже влада, а номинално Иван Грозни. Али с обзиром на то да Ќе преузео престо три године, стварни мандат Ќе био кра"и.
  А легитимни наследник Кирил Владимирович Романов Ќе ипак попео на престо. Владао Ќе кратко - око годину дана, али Ќе успео да изврши неки утицаЌ на ток историЌе. Конкретно, дозволио Ќе Адолфу Хитлеру да изврши аншлус АустриЌе. Наводно мисле"и на право народа на самоопреде е®е и, кажу, би"е више реда. Пристао на аншлус АустриЌе и МусолиниЌа.
  Тако се Немачка проширила и ®ена популациЌа Ќе премашила осамдесет милиона. Да не говоримо о томе да Ќе Хитлер подстицао плодност. Под Адолфом БесноватиЌом, порастао Ќе Ќедан и по пута.
  У ШпаниЌи Ќе избио грађански рат, али се завршио много брже, Ќер ниЌе било СовЌетског Савеза, коЌи Ќе пружао помо" левоЌ коалициЌи у Мадриду.
  Али Франко Ќе постао Фиреров савезник. И нови цар Владимир Тре"и се суочио са БританиЌом.
  СитуациЌа Ќе заиста збу®уЌу"а. Загонетка препуна Другог светског рата. И нова рунда конфронтациЌе. Иран ниЌе поде ен, а ово Ќе заправо послед®а исламска држава, формално независна. И РусиЌа има ставове о томе, и БританиЌа. Ствари су веома компликоване на Блиском истоку. ТериториЌе РусиЌе, Француске, БританиЌе су мешовите и ниЌе им лако управ ати.
  Енглеска економски све више заостаЌе и за РусиЌом и за Немачком, коЌа све више осваЌа. А наЌве"е колониЌе су и да е британске. Али мо" лав е круне слаби, Канада Ќе скоро независна. єужна Африка Ќе такође доминион, попут АустралиЌе. У ИндиЌи британска позициЌа слаби. Наравно, постоЌи же а да се гурне лав.
  Хитлер покушава да игра на два фронта. Или затражите подршку Француске, БританиЌе, ИталиЌе и єапана. Да сви заЌедно нагомилаЌу царску РусиЌу и поделе ®ену огромну имовину.
  Или тражити териториЌалне аквизициЌе на Западу, али ве" у савезу са РусиЌом.
  Хитлер Ќе подла и непринципиЌелна личност, и, генерално, ниЌе га брига с ким "е склапати коалициЌу, све док му Ќе то од користи.
  Нови млади цар Владимир такође са®а да уђе у историЌу као велики осваЌач и жели да преузме колониЌе од БританиЌе и Француске. У ствари, нема више шта да се узме од Немаца. Тако да Ќе коалициЌа са Немачком сасвим логична.
  ИталиЌа Ќе заузела ЕтиопиЌу и такође жели нове подвиге. Мусолини Ќе изузетно амбициозан. НиЌе га брига куда иде на исток или запад. Али у ФранцускоЌ нема велике же е међу  удима да се боре. Тамо влада пацифизам, а влада се бира. Дакле, ниЌе неопходно стицати тако снажног савезника. А царска РусиЌа, са традиционално високим наталитетом и стопом смртности коЌа Ќе у сталном опада®у, веома Ќе Ќак противник. Становништво царске РусиЌе расте за око три одсто годиш®е. Смртност деце Ќе сма®ена, али до сада ниЌе прошла мода за велике породице, а чак су и породице радника плодне. УзимаЌу"и у обзир териториЌалне аквизициЌе, ук учуЌу"и и густо насе ену Кину, и ретко насе ену МонголиЌу, те у Европи и ТурскоЌ, становништво царске РусиЌе 1940. године премашило Ќе 400 милиона у односу на 1913. када Ќе било 180 милиона. А ово Ќе континентална сила... БританиЌа и Француска у самим матичним зем ама имаЌу ма®е од 50 милиона, плус више колониЌа. Али колониЌалне трупе су слабе у моралу и имаЌу малу борбену способност. Дакле, копнене снаге Запада су много слабиЌе.
  Фирер бира савез са РусиЌом против Запада.
  1939. године, Чехословачка Ќе поде ена. Немачка Ќе такође ук учивала Судете. Немци су оЌачали воЌску, формирали тенковске колоне. Царска РусиЌа такође ниЌе стаЌала мирно, имала Ќе пет милиона мирнодопске воЌске и пет стотина кадровских дивизиЌа.
  У царскоЌ РусиЌи ве" дуго се производе тешки тенкови и стратешка авиЌациЌа, ук учуЌу"и и авионе са осам мотора. Француска има само тридесетак тешких тенкова, а они су застарели. БританиЌа нема тешке машине. Па и Немачка, ништа тежа од двадесет тона. САД имаЌу нешто више од четири стотине тенкова.
  Хитлер Ќе одлучио да не вреди ву"и и ударио Ќе 15. маЌа 1940. године. Чим време буде накло®ено и све Ќе спремно. Или ма®е-више урађено.
  Царска РусиЌа Ќе покренула офанзиву против ИндиЌе и других колониЌалних поседа. Ударац руске воЌске пао Ќе на слабо бра®ене положаЌе. Релативно Ќе мало трупа коЌе се састоЌе од самих етничких Британаца и Француза, а колониЌалне Ќединице нису превише спремне да умру за идеЌу или царство коЌе им Ќе страно. У ствари, ко су за ®их Британци? Експлоататори, робови, разбоЌници или неверници. Мало Ќе вероватно да су Руси много гори од ®их, да би гинули зарад империЌе Лава или Петла.
  Дакле, царске трупе напредуЌу, савлађуЌу"и спори, жаришни отпор. Али Немци су успели да победе француске, британске, белгиЌске и холандске трупе за месец и по дана.
  Тако Ќе Черчил изгубио подршку своЌих главних савезника. Очекива®е да "е САД у"и у рат ниЌе се остварило. Рузвелт се углавном ниЌе одликовао одлучнош"у Стенке Разина. А онда би такве снаге кренуле против Америке.
  Руске трупе напредовале су преко Африке и АзиЌе у маршевима, више проблема долазило Ќе од терена и растегнутих комуникациЌа него од неприЌате ских трупа. Утицао Ќе и недостатак путева, посебно у Африци. Али непретенциозни руски воЌник хероЌски и стоички превазилази све потешко"е.
  Немци само тешко могу да пребаце трупе у Африку. Напредова®е на Гибралтар Ќе одложено Франковим тврдоглавим отпором. И морали су да пребацуЌу снаге морем. Руси су се пробили до Африке, преко Египта, и много им Ќе лакше. ИталиЌа такође граби све што може да зграби, а по овом пита®у, Мусолини има боа констрикторски стисак.
  До искрцава®а на саму митрополу 1940. године ниЌе дошло. У ваздушноЌ борби, првенствено због пасивности РусиЌе, БританиЌа Ќе пружала отпор. Али морам ре"и да мудри цар Владимир Кирилович ниЌе желео да БританиЌа пре времена капитулира, ве" Ќе сасвим рационално намеравао да заузме све ®ене азиЌске и афричке колониЌе.
  Куда иде БританиЌа? На краЌу краЌева, она нема резерве, без колониЌа и сировина - пад Ќе пита®е времена.
  У зиму и у марту 1941. руске трупе су коначно стигле до єужне Африке и поразиле послед®и афрички Доминион. Пропао Ќе и покушаЌ Британаца да седе на Мадагаскару, а у маЌу 1941. извршено Ќе амфибиЌско искрцава®е уз накнадну победу.
  єапан Ќе деловао у рату на страни РусиЌе, и успео Ќе да зграби нешто у Тихом океану. Лето 1941. било Ќе период великог ваздушног напада на британску матичну државу.
  Руски и немачки авиони пеглали су Лондон и друге градове Британске империЌе. А 8. новембра, на дан годиш®ице минхенског пуча, коначно Ќе дошло до десанта.
  Борбе су траЌале шеснаест дана и завршене су победом руских и немачких трупа.
  Тиме Ќе, заправо, завршен Други светски рат. Испоставило се да Ќе ма®е крваво и дуго него у стварноЌ историЌи. И веома приметно оЌачао и проширио руске поседе. Посебно у Африци и АзиЌи.
  Уследио Ќе релативно миран период. РусиЌа и Немачка су вариле сопствене териториЌалне добити. Тре"и раЌх Ќе у своЌ састав ук учио: БелгиЌу, ХоландиЌу, скоро половину Француске, као и Мароко, део Алжира и централне поседе. Истина, због Франковог положаЌа и неке Хитлерове неодлучности, Немци нису имали времена да напредуЌу у екваториЌалне поседе Француске и отишли су на руске трупе.
  Ипак, Немачка Ќе и да е добила добар део афричке зем е, коЌа Ќе по површини премашила сопствену териториЌу. Површина Тре"ег раЌха, узимаЌу"и у обзир европске аквизициЌе, више се него утростручила. А ако рачунамо од граница од 1937. године, узимаЌу"и у обзир АустриЌу, Судете и Чешку пред протекторатом, онда четири пута.
  Дакле, Немци су у целини имали дово но да сваре, савладаЌу и асимилуЌу. РусиЌа Ќе Ќош више проширила своЌе колониЌалне поседе, и Ќедва Ќе све то могла да контролише.
  И ИталиЌа Ќе добила много: на пример, ве"ину Судана, СомалиЌе, Уганде и неке друге аквизициЌе, посебно Тунис.
  Тиме Ќе прерасподела света за сада завршена. Али како кажу, временом почи®у да се манифестуЌу амбициЌе.
  СЌеди®ене Државе нису почеле озби но да раде на нуклеарном проЌекту. И у фашистичкоЌ НемачкоЌ и РусиЌи став се показао хладним. єапан Ќош ниЌе дово но развиЌен да га повуче, а БританиЌа и Француска су постале вазалне зем е Тре"ег РаЌха и РусиЌе.
  Тако се показало да Ќе поЌава нуклеарног оружЌа одложена неко време.
  Али напредак Ќе, наравно, неумо ив. Физичари раде, теориЌа се развиЌа, као и лабораториЌски експерименти. Али за нуклеарни проЌекат потребна Ќе во а државе. Царска РусиЌа има бриге изнад главе и трошкове комуникациЌе са шире®ем своЌе териториЌе. А Хитлер Ќе из неког разлога био  ут на такве идеЌе о нуклеарном програму и веровао Ќе да "е атомски проЌекат апсорбовати само огромне количине новца за ништа.
  Осим тога, руске копнене воЌске и авиЌациЌа биле су наЌЌаче и наЌброЌниЌе на свету, а и флота Ќе, посебно од економског раста, повукла.
  Царски генерали и маршали су више волели да развиЌаЌу изград®у тенкова, граде авионе, носаче авиона и боЌне бродове. А зашто им требаЌу неке баЌке - о нуклеарним бомбама? Односно, и Немци и Руси су били равнодушни према овом проблему.
  Осим тога, било Ќе сасвим дово но сировинских ресурса да се ни у ком случаЌу у блискоЌ буду"ности не брине о енергентима.
  Дакле, упркос свом хладнокрвности Пентагона и Беле ку"е, инициЌатива Ќе нехотице прешла на СЌеди®ене Државе. И поента овде ниЌе само у страху да "е Руси или Немци оти"и да е и притиснути Нови свет, ве" и у економиЌи.
  Изгубивши могу"ност да примаЌу нафту из АзиЌе, Африке, Блиског истока, СЌеди®ене Државе су и да е имале своЌе бушотине у Тексасу на Флориди и почеле да се развиЌаЌу на А асци.
  Али становништво САД Ќе расло. У РусиЌи се имиграциЌа ниЌе мешала, а становништво Ќе наставило да се брзо пове"ава. Црнцима и Арапима Ќе посебно во но било дозво ено да оду у САД.
  Америчка економиЌа Ќе такође расла, све више аутомобила Ќе постаЌало.
  И почела Ќе потрага за нуклеарним горивом и атомском реакциЌом коЌа би могла да обезбеди колосалну енергиЌу.
  Прошло Ќе десет година од завршетка Другог светског рата. Хитлерова Немачка Ќе имала ново оружЌе: дискете способне не само да лете великом брзином, ве" и да практично остану нера®иве за малокалибарско оружЌе.
  Осим тога, Немци су успели да лансираЌу вештачки сателит изнад орбите, и што Ќе наЌважниЌе, Ќуна 1951. првог човека у свемир.
  Царска РусиЌа Ќе мало закаснила, а пуно Ќе напредовала тек у августу ове године. У фашистичкоЌ ИталиЌи исте године дошло Ќе до промена. Преминуо Бенедито Мусолини, кандидат за титулу єулиЌа Цезара. Уопште, италиЌански диктатор Ќе био успешан у влада®у. УзимаЌу"и у обзир осваЌа®а у Африци, ук учуЌу"и ЕтиопиЌу, териториЌа под контролом ИталиЌе порасла Ќе скоро три и по пута током ®егове владавине. Поред тога, Бенедито Ќе у Европи успео да одсече део Француске заЌедно са Тулоном.
  Али нису га пустили у АлбаниЌу и Грчку - то су териториЌе ук учене у сферу утицаЌа Руске империЌе.
  Бенедито би се, наравно, могао назвати великаном и осваЌачем, иако италиЌанска воЌска ниЌе превише блистала своЌим подвизима. Али ®егов син и наследник себе ниЌе сматрао лошиЌим од свог оца.
  И узео Ќе Ќесен 1951. године и напао АлбаниЌу и Грчку... НиЌе ни чудо што кажу да сви велики ратови почи®у изненада.
  Владимир Тре"и Ќе чак био одушев ен овом приликом. Има®а ИталиЌе у Африци су велика, чак и обимниЌа од немачких. Па зашто их не покупити када постоЌи велики разлог?
  Руске трупе почеле су неприЌате ства 7. новембра 1951. напавши ЕтиопиЌу, ЛибиЌу и Судан. Руске Ќединице су Ќаче, броЌниЌе и борбено спремниЌе од италиЌанских.
  Тако су почели брзо да разбиЌаЌу пасту воЌску... Али нико ниЌе очекивао да "е, без икаквог упозоре®а, Адолф Хитлер стати на страну МусолиниЌа млађег.
  Иако ако погледате ово, ниЌе било ништа више од неочекиваног.
  Немачка Ќе изгубила први светски рат од РусиЌе и изгубила Ќе наЌвише териториЌе у РусиЌи. И ако су Немци осветом успели да врате оно што Ќе на Западу изгуб ено, онда су на истоку, да будемо искрени, тривиЌално остали са носом.
  Тако Ќе Хитлер заиста рачунао на своЌе ново оружЌе, посебно дискете и лете"е та®ире. Осим тога, Фирер Ќе веровао да "е овога пута бити лакше борити се са РусиЌом него у Првом светском рату, пошто "е Немачка и ИталиЌа водити компаниЌу без другог фронта.
  Рачунало се и да "е єапан, увређен од Руса, такође у"и у рат на Далеком истоку и тамо везати неприЌате а. Можда "е Португал и ШпаниЌа у"и у коалициЌу, попут БританиЌе и Француске? Они су много ближи НемачкоЌ него РусиЌи. А неке наде су се полагале на САД!
  Штавише, Америка Ќе изградила импресивну морнарицу, многе носаче авиона и модернизовала своЌу тенковску флоту - иако Ќе и да е била инфериорна по количини и квалитету у односу на машине воЌске Старог света.
  Друштвени систем у царскоЌ РусиЌи остао Ќе аутократски и апсолутна монархиЌа. Цар и цар целе РусиЌе су имали пуну власт: извршну, законодавну и судску. Парламент Ќе био одсутан. ПостоЌао Ќе Државни савет лица коЌе Ќе именовао цар, али Ќе имао само саветодавно право. Законе Ќе издавао сам кра , као и указе. Имао Ќе и право на стре а®е и помилова®е, иако Ќе, наравно, постоЌао и суд. Поротни процеси су укинути након убиства НиколаЌа ИИ, тако да Ќе и судство постав ао и сме®ивао цар или чиновници коЌе Ќе постав ао цар.
  ОваЌ систем Ќе имао и своЌе предности и недостатке. С Ќедне стране, цар Ќе могао брзо да реши оваЌ или онаЌ проблем без икаквих спорова и договора, али Ќе с друге стране, превелика концентрациЌа мо"и у ЌедноЌ страни потискивала инициЌативу и давала велике могу"ности бирократиЌи. Изнедрило Ќе разне фаворите и ми енице. Владимир се ниЌе одликовао претераним лицемерЌем и брачном вернош"у. Иако жене нису имале много утицаЌа на ®егову политику.
  У области изград®е тенкова, царска РусиЌа Ќе имала много мо"них и тешких возила. Међутим, искуство воЌних операциЌа у Африци показало Ќе да су возне перформансе тенка изузетно важне. Као резултат тога, главни руски тенк ниЌе прешао четрдесет пет тона. Пошто Ќе донео ве"у тежину, чак и са широким гусеницама, проблеми са проходнош"у.
  Цар Ќе волео тешке тенкове, али су их цареви саветници одвра"али да их пусте у масовну производ®у. Али машина од шездесет тона била Ќе доступна у две хи аде примерака. А наЌмасовниЌи тенк "НиколаЌ" - 3, углавном Ќе направ ен у шездесет три хи аде.
  А машина Ќе - тежина Ќе четрдесет пет тона, а пишто  Ќе калибра 122 мм. Пред®и оклоп од две стотине милиметара, крма и бокови од 120 милиметара, распоред Ќе класичан.
  Хитлер Ќе озби но волео тешке машине. И желео сам да имам супериорност над НиколаЌем у сериЌском тенку. Немачки аутомобил набуЌао Ќе у тежини до 75 тона и, то Ќе ве" била граница, због чи®енице да Ќе велику масу изузетно тешко транспортовати на железничким шинама.
  Немачки аутомобил Ќе био наоружан оружЌем калибра 128 мм, имао Ќе пред®и оклоп од 250 мм, а бочни и крмени оклоп од 180 мм.По изгледу Ќе такође близак класичном.
  БроЌчано, немачки тенк Ќе био три пута инфериорниЌи од совЌетског. Да не поми®емо потешко"е у кориш"е®у претешких машина.
  Међутим, руска техника Ќе разбацана по широким подручЌима, а на европском сектору фронта постоЌи приближна Ќеднакост у броЌу возила и пешадиЌе. Иако Ќе генерално руска воЌска много броЌниЌа од немачке. А РусиЌа има огромну популациЌу: ук учуЌе ИндиЌу, Кину, ве"и део Африке, Блиски исток, ПерсиЌу, Индокину и Ќош много тога.
  Наравно, Хитлерова одлука да нападне царску РусиЌу, чак и ако се узме у обзир да су на ®еговоЌ страни єапан и ИталиЌа, а можда и Француска и БританиЌа, Ќе колосална авантура. Али Фирер Ќе велики авантуриста.
  Треба напоменути да дискете са коЌима Ќе Тре"и раЌх полагао тако велике наде нису баш ефикасне у пракси. Ствара®е снажног ламинарног млаза довело Ќе до огромне потрош®е горива, а време лета лете"их та®ира показало се релативно кратким. Тако да су могли да делуЌу, чак и узимаЌу"и у обзир огромну брзину на не посебно значаЌним уда еностима. Поред тога, ламинарни млаз Ќе штитио диск од малокалибарског оружЌа, али Ќе заузврат спречавао пуца®е из лете"ег та®ира.
  Дакле, Немци су могли само да испуштаЌу радио-контролисане ракете са своЌих дискова, и то под уским углом, или иск учива®ем ламинарног млаза, али постаЌу"и ра®иви у том тренутку.
  Али, у сваком случаЌу, Хитлер Ќе одлучио да нападне РусиЌу и бацио своЌе карте у игру. Осим тога, фашиста се плашио да "е га у случаЌу пораза ИталиЌе преузети. НиЌе веровао никоме са брковима.
  У почетку су нацисти постигли успех захва уЌу"и изненађе®у штраЌка и бо оЌ организациЌи своЌих трупа. Али време за офанзиву изабрано Ќе лоше. Пао Ќе снег, а тенкови су проклизали. Фриц Ќе могао да заузме део По ске, ук учуЌу"и Краков, али се заглавио у близини Варшаве.
  Руска ратна машина се вртела... єапан Ќе, како Ќе Фирер очекивао, ушао у рат, али ®егова флота ниЌе имала надмо" над руском пацифичком флотом, а битке су биле приближно Ќеднаке. А єапан практично ниЌе одвлачио паж®у копнених снага са западног театра операциЌа. Осим тога, самураЌи су били инфериорни у односу на Русе у ваздуху, и по броЌу и по квалитету. А Зем а излазе"ег сунца успела Ќе да ухвати само неколико малих острва.
  Опрезни Франко и Салазар нису журили да уђу у рат. РусиЌа Ќе веома Ќак неприЌате . Морате гледати и чекати. У стварноЌ историЌи, Франко се ограничио на сла®е плаве дивизиЌе фашистичких доброво аца током Другог светског рата.
  Сада Ќе распоред снага изгледао потпуно неравноправан, посебно у Африци.
  ИталиЌа Ќе брзо изгубила своЌе поседе на црном континенту.
  У проле"е 1952. године, царска воЌска Ќе покренула офанзиву у ИсточноЌ ПрускоЌ и успела да пробиЌе одбрану неприЌате а у дубину. Нацисти су Ќедва напуштали напредова®е царске воЌске код Кенигсберга, али су, с друге стране, царске трупе почеле да напредуЌу на Судете и Краков.
  Показало се да су спретниЌи руски тенкови били прилично способни да се боре против тешког, али ма®е окретног неприЌате а. Добро су се показале и кинеске дивизиЌе, под командом руских генерала.
  Немци су били принуђени да напусте Краков... А онда су, због прет®е опко ава®ем, почели да се повлаче од Висле до Одре.
  Не, опседнути Фирер ниЌе очекивао такав ток рата. Али он Ќе крив. Штавише, Французи и Британци, након што су намирисали фашистичку окупациЌу, уопште нису желели да умру за Фирера. Дакле, допуна ниЌе успела, а вазалне зем е су хтеле да седе тривиЌално.
  А Немцима Ќе горе било на фронту.
  До зиме, Немци су изгубили све своЌе поседе у Африци. А преко зиме, до проле"а, потпуно су се откотр али на Одру. Руске трупе су ослободиле Праг и Судете, приближиле се Бечу. Поред тога, победили су ИталиЌу и заузели Рим, Напу , СицилиЌу. Тако да проле"е 1953. ниЌе слутило нацистима. Међутим, 8. априла 1953. Хитлер изненада умире. Ново руководство Немачке очаЌнички тражи мир.
  Владимир Кирилович Романов се великодушно сложио. Али Немци су то скупо платили. Нова граница Ќе сада пролазила дуж Одре: БелгиЌа, ХоландиЌа, Данска су добиле суверенитет, али у оквиру вазала Руског царства. Француска Ќе повратила своЌе раниЌе изгуб ене поседе, али Ќе постала Ќош више зависна од РусиЌе.
  ИталиЌа и Немачка су изгубиле све своЌе колониЌе, коЌе су сада постале власништво кра евске круне. Сама ИталиЌа Ќе такође добила статус руског вазала, а СицилиЌа и СардиниЌа су директно ушле у састав царства Владимира Тре"ег.
  Немачка Ќе такође изгубила велики део своЌе независности и пла"ала Ќе велике репарациЌе.
  єапан Ќе такође изгубио све своЌе поседе, осим сопствене териториЌе, и био Ќе приморан да постане вазална држава. И цар Владимир Кирилович Романов Ќе такође добио титулу цара єапана.
  Наравно, под контролу РусиЌе дошао Ќе и онаЌ део АустралиЌе коЌи Ќе раниЌе припадао зем и излазе"ег сунца.
  У августу 1953. атомска бомба Ќе коначно тестирана у СЌеди®еним Државама. Осам година касниЌе, али нуклеарни дух Ќе изашао из боце. У сваком случаЌу, напредак се не може зауставити. А поЌава атомске бомбе Ќе неизбежна. У наЌекстремниЌем сценариЌу, нуклеарно оружЌе би могло да се поЌави наЌвише двадесет година касниЌе него у стварности.
  Са извесним закаш®е®ем, царска влада Ќе почела да развиЌа сопствени одговор.
  До сада, СЌеди®ене Државе нису могле да се одлуче да уђу у рат са тако мо"ном империЌом. Штавише, ниЌе тако лако до"и до главних руских индустриЌских и економских центара преко океана.
  А производ®а нуклеарних пу®е®а захтевала Ќе и време и новац! СЌеди®ене Државе су имале средства, али време Ќе истицало. Царска РусиЌа Ќе своЌим ресурсима и мо"ним интелектуалним потенциЌалом врло брзо надокнадила Ќаз у овоЌ области. А 1956. године, атомска бомба се поЌавила и у Владимиру ИИИ.
  ЗначаЌно инфериорне у односу на РусиЌу по броЌу становника и ресурсима, капиталистичке и демократске САД су постепено губиле своЌе адуте.
  єедино што су могли да ураде Ќе да користе нуклеарно оружЌе као средство одвра"а®а и покушаЌу да поткопаЌу царску РусиЌу изнутра. Али до сада нису могли ништа да ураде.
  Владимир Кирилович ниЌе имао мушког потомка од своЌе прве жене и поново се оженио. И он Ќе репродуковао наследника, даЌу"и му име Ђорђе.
  Царска РусиЌа Ќе извршила експанзиЌу свемира. Године 1959. лет са  удском посадом на Месец догодио се око годину дана пре Американаца. Затим 1971. на Марс. У алтернативном свету постало Ќе сигурниЌе него у стварности.
  Године 1975. човек Ќе слетео на Венеру. 1980. на Меркуру. 1981. на Ќедном од єупитерових месеца. А 1992. године, баш у години смрти Владимира Кириловича Романова, руски космонаут Ќе поносно закорачио на Плутон.
  Ђорђе први Ќе наследио круну са осамнаест година. И уопште, можемо ре"и Владимир Тре"и - Велики Ќе веома успешно провео своЌу 54-годиш®у владавину. А онда се наставила династиЌа Романов.
  
  
  
  НИКОЛА ДРУГИ, НАєСЛАВНИєИ ОД ЦАРАєЕВА!
  Рецимо, цар Александар Тре"и Ќе, напротив, умро раниЌе: 1987. у покушаЌу атентата коЌи Ќе организовао Ле®инов стариЌи брат: Александар.
  Изгледало би много горе. Али не баш. НиколаЌ ИИ Ќе раниЌе постао цар, а раниЌе се оженио: у случаЌу да се нешто деси, он би свог сина ставио на престо. И ®егова жена Ќе ве" другачиЌа, и наследник Ќе здрав, а Распутин дефинитивно ниЌе. И тако на почетку, уопштено, као у стварноЌ историЌи: ТРАНСИБ се гради, привреда Ќе у успону - експанзиЌа на Кину. Истина, у Балтичком мору се граде бродови годину дана раниЌе. И мало више уздиза®а, због раниЌег успона Витеовог финансиЌског гениЌа.
  Рат са єапаном ниЌе почео превише добро, али Ќе ВарЌаг успео да побегне, а адмирал Макаров ниЌе умро. Прича се мало померила, и све иде мало другачиЌе. А у стварноЌ историЌи, и заправо, ВарЌагу Ќе остало Ќош мало да побегне, а смрт адмирала Макарова Ќе углавном била случаЌна и мало вероватна.
  Руска флота, коЌу Ќе предводио адмирал Макаров, деловала Ќе прилично вешто и потопила Ќапанске бродове. А онда, када су два Ќапанска боЌна брода дигнута у ваздух на гомилу мира, Макаров Ќе напао самураЌе и потопио Ќош петнаест бродова.
  Односно, све Ќе прошло добро. И єапан Ќе изгубио превласт на мору.
  А на копну су самураЌи били слабиЌи. Куропаткин Ќе одбио све покушаЌе єапанаца да нападну и нанео им велику штету. Међутим, ниЌе поступио превише одлучно. Али убрзо су руски бродови стигли из Балтичког мора, и коначно Ќе Макаров преузео све воде под контролу.
  Руси су чак почели да искрцаваЌу трупе на ТаЌвану, а потом и на Курилском гребену.
  Све док Теодор Рузвелт ниЌе умешао и понудио посредова®е. РусиЌа Ќе добила Ман¤уриЌу, КореЌу, МонголиЌу, Курилски ланац и ТаЌван.
  ПоЌавила се и ЖелторосиЌа. Тако Ќе настала нова империЌа.
  Међутим, док кра  ниЌе много дрзак. Године 1914. избио Ќе Други светски рат. РусиЌа Ќе бо е припрем ена за оваЌ рат: привреда Ќе Ќача, а териториЌа и становништво ве"и, и мисао се не меша. Штавише, ниЌе било рецесиЌе изазване немирима и револуциЌом тзв.
  Први светски рат текао Ќе са промен ивим успехом. Грешке су правили руски генерали и успеси. Али 1915. Немци су успели да постигну ма®и успех, па Ќе царска воЌска била броЌниЌа и бо е снабдевена. Али ипак Ќе РусиЌа изгубила половину По ске и ГалициЌе. Али Немци нису могли да уђу у БелорусиЌу и балтичке државе - линиЌа фронта Ќе пролазила дуж Висле.
  А у шеснаестоЌ години ве" Ќе царска воЌска постигла велике успехе против АустриЌе и Турске. ОсманлиЌе су готово потпуно поражене. Као и АустриЌанци, заузели су Пшемисл и Краков. Немачка Ќе постала глупа. У проле"е седамнаесте године Руси су заузели Истанбул. ЗначаЌан успех постигла Ќе и царска РусиЌа током лет®е офанзиве против АустриЌе и Немачке. А у Ќесен, када су царске трупе ве" стигле до Одре, Немачка Ќе капитулирала. Уследила Ќе подела Аустроугарске и Турске. РусиЌа Ќе добила Малу АзиЌу, северни Ирак, Истанбул. ГалициЌа, Буковина, Чехословачка и Угарска кра евина и Краков. Плус Данциг, део источне Пруске, регион Клаипеда. РусиЌа Ќе, тако, вишеструко оЌачала. А Немачка Ќе такође платила огромне репарациЌе.
  Цар НиколаЌ ИИ ниЌе журио да узме све и свашта. Али Руси, Британци и Французи поделили су саудиЌско полуострво. Тада су Британци и Руси поделили и Иран и Авганистан. Завршена прерасподела света.
  До 1929. цео свет Ќе био у успону, све док ниЌе избила Велика депресиЌа. єапан Ќе 1931. започео рат против РусиЌе. И она Ќе брзо поражена и, заЌедно са свим пацифичким поседима, заузета. А онда Ќе уследио референдум и ук учива®е у РусиЌу.
  Искористивши слаб е®е БританиЌе, Француске и СЌеди®ених Држава захва"ених Великом депресиЌом, цар НиколаЌ ИИ Ќе водио ратове да би заузео Кину. И ово Ќе постало ®егово велико осваЌа®е.
  Да би донекле убрзао русификациЌу, НиколаЌ ИИ Ќе донео непретенциозну одлуку - званично Ќе увео полигамиЌу у РусиЌи - променивши теологиЌу и догмате Православне Цркве. Дакле, реформа Ќе усвоЌена.
  И цар узе своЌу другу жену. Руси су били подстицани да се жене са странки®ама и имаЌу много деце. Огромна Кина Ќе такође морала бити русификована. А коЌи Ќе наЌбо и начин да се то уради? УдаЌ се за Кинезе!
  Хитлер ниЌе дошао на власт у НемачкоЌ. У овоЌ причи му мало ниЌе било дово но. Штета екстремиста. Главни иритант био Ќе фашиста Мусолини, коЌи Ќе заузео ЕтиопиЌу. И са®аре®е да постанем нови Цезар и ТроЌанац споЌени у Ќедно.
  У маЌу 1937. избио Ќе рат између РусиЌе и ИталиЌе. Како се испоставило, Мусолини Ќе био самоубилачки настроЌен. Руске трупе су за два месеца заузеле целу ИталиЌу, а за Ќош три све колониЌе државе. Царска РусиЌа Ќе коначно ук учила и РумуниЌу и єугославиЌу, а нешто касниЌе и Бугарску. Завршивши припаЌа®е териториЌа. НиколаЌ ИИ Ќе умро у Ќесен 1939. А ®егов наследник, сасвим здрав АлексеЌ ИИ, постао Ќе нови кра .
  У овом случаЌу, НиколаЌ ИИ Ќе исправио педесет две године - надмашивши резултат Ивана Грозног. А ®егова владавина се показала наЌуспешниЌом у историЌи РусиЌе, а осваЌа®а су Ќедноставно рекордна. НиЌедан други кра  ниЌе толико заробио. РусиЌа се коначно скрасила у Кини, и оЌачала у свим правцима.
  Међутим, тада Ќе под АлексеЌем ИИ наступио дуг период мира. Француска, БританиЌа, САД нису хтеле рат. А Немачка Ќе била разоружана и ниЌе имала снаге. Тако Ќе дошло до такве ситуациЌе да се смирило.
  КолониЌалне империЌе су наставиле да постоЌе. РусиЌа Ќе остала наЌве"а држава, али Ќе БританиЌа формално била друга сила и мало инфериорниЌа по површини од царске империЌе. Међутим, АустралиЌа, єужна Африка и Канада су биле скоро независне доминионе. А у ИндиЌи... Године 1968. у ИндиЌи Ќе избио велики устанак, а после две године рата Британци су протерани. Али царска воЌска Ќе ушла на териториЌу ИндиЌе, потиснула говоре. Након тога, БританиЌа Ќе изгубила ову колониЌу, а РусиЌа Ќе стекла. Убрзо Ќе РусиЌа заузела и Ќуг Ирана.
  После АлексеЌа ИИ 1969. године, Никола ИИИ Ќе наследио престо. Кра евско царство Ќе било у успону. Тако Ќе Француска 1979. изгубила контролу над Индокином и ТаЌландом. А тамо су дошле и кра евске трупе.
  А осамдесетих и деведесетих Африка Ќе дошла под контролу царске РусиЌе. После 2001. године на руски престо Ќе ступио Петар четврти син АлексеЌа ИИ.
  До тог времена, царска РусиЌа Ќе прогутала скоро целу Африку, АзиЌу и покупила колониЌе других зема а, ук учуЌу"и ИндонезиЌу. Али наравно, то ниЌе ишло против АустралиЌе.
  Дошао Ќе период мира. САД, БританиЌа и Француска имале су нуклеарно оружЌе, Немачка Ќе имала економску мо". РусиЌа и економска мо", и нуклеарно оружЌе, и наЌве"а армиЌа на свету и становништво. И да е апсолутна аутократска монархиЌа без парламента. Американци, као друга сила, или чак суперсила, то став аЌу у тврд®у РусиЌе.
  Међутим, одсуство демократиЌе ниЌе омело развоЌ напретка. Конкретно, давне 1943. године у царскоЌ РусиЌи, први човек Ќе полетео у свемир. И 1961. на месец. Лет на Марс Ќе обав ен 1974. године. А до 2000. године, скоро све планете Сунчевог система су посе"ене. Спремала се велика експедициЌа до звезда. Лансирала Ќе 2018. и опоравила се у Алпха Центаури.
  Дакле, царизам уопште ниЌе спречио науку да се кре"е. Петар Четврти из династиЌе Романов чак Ќе изЌавио да Ќе просве"ени апсолутизам бо и.
  Поготово на позадини оних скандала коЌи су стално тресли администрациЌу Доналда Трампа.
  НаЌве"им кра ем свих времена и народа и да е се сматрао НиколаЌ ИИ. Царска РусиЌа на ко®у и светски хегемон. Предграђа и колониЌе се постепено русифицираЌу. ИмпериЌа узима маха. И цео свет Ќе постао бо и.
  И зашто? Хвала Александру У анову, Ле®иновом брату, коЌи Ќе погуб ен због кра евоубиства. Сам Ле®ин Ќе остао у иностранству. Упознао Ќе Велс и такође се заинтересовао за писа®е научне фантастике, на коЌоЌ се веома обогатио и стекао име. И тако се прославио, поставши славан и славан, и преведен на многе Ќезике. Ста ин Ќе, пак, умро у затвору од туберкулозе и, генерално, остао познат само специЌалистима. Троцки Ќе убрзо одустао од револуционарне активности и направио добру кариЌеру као чиновник, уздигавши се до правог таЌног саветника и заменика министра. Вознесенски Ќе постао министар под царем и постигао Ќе много. Хрушчов Ќе остао ситни трговац и ниЌе стекао славу. Бреж®ев Ќе доспео у чин пуковника. Андропов Ќе служио у полициЌи, а такође Ќе постао пуковник. Горбачов Ќе постао велики бизнисмен и шоумен. єе цин Ќе остао трговац. Путин Ќе доспео до чина пуковника у таЌноЌ полициЌи и часно отишао у пензиЌу. Медведев Ќе ситни чиновник. Жириновски, оснивач новина и шоумен. ЗЌуганов Ќе покушао да ради у подзем у против цара. Добио мандат, а затим постао доушник за Окхрану. Пензионисан Ќе са чином капетана. Жуков се попео само до чина маЌора. Василевски Ќе постао генерал-потпуковник, Шапош®иков генерал-потпуковник. Колчак Ќе био велики адмирал и носилац многих ордена. Макаров Ќе такође постао велики адмирал, пошто Ќе успео да се бори у Првом светском рату. Међутим, не у првом, ве" Ќедином светском рату, пошто другог светског рата ниЌе било. Постао Ќе познат ... Брусилов Ќе постао фелдмаршал и носилац ордена Светог АндреЌа Првозваног. Де®икин, Врангел, Корнилов и Куропаткин постали су фелдмаршали.
  И добро се живело под кра евима. А цене нису расле више од сто година. А руб а Ќе имала стабилну златну подлогу, 0,77 грама. И многи народи су добро живели под царем.
  Сви су имали Ќеднака права и многи су себе називали Русима, чак и Африканцима. Било Ќе добро за све под царем. Само за неправославне єевреЌе остао Ќе услов боравка. Али ових Ќе било све ма®е и ма®е.
  Под кра ем Ќе, међутим, било неких проблема. єедан од ®их, висок наталитет са ниском стопом смртности, довео Ќе до пренасе ености. Али ово "е бити решено шире®ем свемира. Поред тога, развоЌ науке и по опривреде омогу"ио Ќе решава®е проблема глади. Хране Ќе било дово но за све. Али раст становништва у империЌи Ќе више од три одсто годиш®е. И претило Ќе у буду"им нево ама.
  Царска влада Ќе пронашла излаз у експанзиЌи свемира. И изгледало Ќе разумно. И изграђени су нови свемирски бродови и спроведена су истражива®а о суперлуминалним брзинама.
  
  
  
  ПЕДЕСЕТ ГОДИНА АЛЕКСАНДРА ВЕЛИКОГ!
  ПокушаЌ атентата на Александра ИИ 1866. био Ќе успешан. Као резултат тога, Цар Ослободилац Ќе умро. И Александар Тре"и Ќе ступио на престо. Предност Ќе била у томе што нису успели да продаЌу А аску, а нови руски цар ниЌе био склон да да макар нешто зем е. Чак и ако су уда ени и Ќош увек нису много вредни.
  Штавише, изград®а пута од Сибира до Владивостока почела Ќе Ќош раниЌе. И требало Ќе да стигне до Чукотке!
  Цар Александар Тре"и Ќе био снажан, одлучан, Ќаке во е, здрав и физички веома Ќак. Владао Ќе чврстом руком, а под ®им Ќе РусиЌа ушла у период великог процвата и достигну"а!
  Па добро Ќе што Ќе велики цар почео да влада петнаест година раниЌе него у правоЌ историЌи!
  За почетак Ќе жестоко потиснуо све говоре револуционара и народне во е. Затим Ќе почео да реформише воЌску и морнарицу. Са редом.
  Кра  Ќе много постигао. Изграђени су путеви, мостови, фабрике, зем а Ќе брзо развиЌала капитализам. ОдржаваЌу"и аутократиЌу. Царска влада Ќе водила мале ратове, кретала се по ЦентралноЌ АзиЌи и тамо ширила своЌ утицаЌ.
  Избио Ќе велики рат са Турском 1977. године. Прошла Ќе Ќош бо е, брже, победнички са ма®е пораза него у стварноЌ историЌи. Заблистао Ќе у пуном светлу - гениЌе Скобе ева!
  Руске трупе су поразиле Турке уз ма®у штету за себе. И одмах успео да заузме Истанбул. Пошто су тамо стигли пре енглеске ескадре. ОваЌ рат Ќе био толико успешан да су царски оци дали име Победоносном Александру! А Скобе ев Ќе постао наЌмлађи фелдмаршал у историЌи РусиЌе.
  Турска Ќе била поде ена. Британци су окупирали Египат и Судан. РусиЌа Ќе узела Ирак, Палестину, СириЌу, и део СаудиЌске АрабиЌе, Малу АзиЌу, целу єермениЌу и Балкан!
  Тако Ќе прилично брзо, и релативно лако, Александар Тре"и заузео велику териториЌу. И наставио да се шири на Ќуг. Крета®е кроз Иран, Туркменистан и да е у Авганистан!
  Царска воЌска се уперила у ИндиЌу! Британци су били спремни за борбу. ПостоЌао Ќе савез РусиЌе, Немачке, Аустроугарске против Француске и БританиЌе.
  Немачка Ќе 1992. кренула у офанзиву против републике петла. БританиЌа Ќе обЌавила рат Немцима и РусиЌи. Аустроугарска Ќе добила Босну и Херцеговину, а напала ИталиЌу.
  РусиЌа Ќе започела кампа®у против ИндиЌе, француских поседа и Индокине. Тако Ќе почео Први светски рат. Али ве" су РусиЌа и Немци заЌедно!
  РусиЌа Ќе такође напредовала на Египат.
  Царске трупе, уз подршку локалног становништва, заузимаЌу ИндиЌу и Иран. Уђите да е у Индокину. И Пруси поново побеђуЌу Французе и окружуЌу Париз.
  Да е, републиканци одбиЌаЌу да се предаЌу. И Париз Ќе нападнут, тешко уништен. Немци такође заузимаЌу и БелгиЌу и ХоландиЌу.
  БританиЌа настав а рат Ќош неко време. Руске трупе заузимаЌу Египат и Судан. На мору Ќе рат. Руска воЌска се кре"е преко Африке. Све до єужне Африке. И скуп а колониЌе за себе. Немци такође нешто узимаЌу.
  Али Аустроугарска Ќе заглавила у рату са ИталиЌом. Истина, 1894. године Немци су притекли у помо" АустриЌанцима. И довршити осваЌа®е ИталиЌе.
  Након тога, зем а поморан¤и Ќе поде ена међу собом.
  Рат се сели на море. И овде се показуЌе гениЌалност морнаричког команданта адмирала Макарова. КоЌи, остваруЌе низ бри антних победа. ПримораваЌу"и господарицу мора на капитулациЌу.
  РусиЌа Ќе преузела контролу над ИндиЌом, Индокином, ве"им делом Африке, а такође и АустралиЌом, избацивши одатле Британце. Руске трупе су напустиле БританиЌу и Канаду. Ту Ќе основао и колониЌу. Тако Ќе БританиЌа изгубила скоро све своЌе колониЌе, док их Ќе РусиЌа добила. Заузима®е Канаде олакшано Ќе очува®ем руске контроле над А аском. И присуство веома мо"не флоте. И гениЌе адмирала Макарова и Рождественског.
  Па, то ниЌе све. РусиЌа се преселила у Кину. Такође веома успешан. А 1904. године почео Ќе рат са єапаном.
  Али за разлику од стварне историЌе, оваЌ рат се показао не тешким, ве" прилично брзим. Штавише, Ќапанска флота Ќе била прилично слаба, док Ќе руска, напротив, била веома Ќака. Победивши єапанце, руске трупе су заузеле Токио. А онда Ќе одржан референдум и велика ве"ина єапанаца Ќе гласала за прик уче®е РусиЌи.
  Цар Александар Тре"и извоЌевао Ќе нову победу. Затим Ќе уследило доброво но-принудно приступа®е Кине. Дакле, регион по регион, покраЌина за покраЌином. Кра евско царство достигло Ќе огромне размере. Од САД, целе Канаде и А аске, целе АзиЌе, АустриЌе, пацифичког региона. У єужну Африку и немачке поседе у западноЌ Африци.
  Плус Аустроугарска. Таква Ќе огромна мо".
  Али, наравно, Немци и АустриЌанци су желели више. Француска Ќе и да е окупирана од стране Немачке. БританиЌа, увређена РусиЌом, такође жели рат.
  КаЌзер Ќе успео да састави коалициЌу: ШпаниЌу, Португал, Немачку, Аустроугарску и Шведску против гигантске РусиЌе. Пре тога, Немци су такође успели да заузму Данску и Норвешку током рата са БританиЌом. Формирана Ќе мо"на коалициЌа.
  А рат Ќе почео 1. августа 1917. године. Управо у том тренутку када Ќе Александар ИИИ умро и када Ќе НиколаЌ ИИ ступио на престо. Рачуна се да би без тако великог монарха као што Ќе Александар Тре"и, коЌи Ќе исправио педесет Ќедну годину, РусиЌа сигурно изгубила.
  Али НиколаЌ ИИ Ќе имао Ќаку и Ќаку државу. Без Распутина и болесног наследника. Да би могао да се бори са коалициЌом.
  И рат Ќе почео... Немци су газили као таЌфун. Руске трупе су их дочекале снажним контранападима. Дошло Ќе до велике и жестоке борбе.
  НиколаЌ ИИ Ќе, генерално, осла®аЌу"и се на ланац тврђава, теме но исцрпио немачке и аустриЌске Ќединице. А онда Ќе кренуо у контраофанзиву. А у Африци су руске трупе, користе"и прва лака теренска возила на свету, потпуно поразиле АустриЌанце и Немце. И очистио Црни континент.
  И Шведска и Норвешка су брзо освоЌене.
  Рат Ќе траЌао годину и по дана и завршио се чи®еницом да су броЌниЌи и снажниЌи тенкови руске воЌске заузели целу Европу. Онда Ќе БританиЌа пала. РусиЌа Ќе коначно успоставила доминациЌу над источном хемисфером.
  А и цар НиколаЌ ИИ Ќе постао велики осваЌач. Мир Ќе владао до 1929. године, када Ќе избила Велика депресиЌа. Општа криза привреде довела Ќе до тога да Ќе 1931. године, баш 1. маЌа, избио рат између РусиЌе и послед®е велике суперсиле, САД!
  Царска воЌска НиколаЌа ИИ ушла Ќе у границе Америке. Снаге су биле неЌеднаке. Американац скоро да ниЌе имао тенкове и био Ќе слабо обучен. А РусиЌа Ќе много пута надмашила САД. Бо и су били и команданти царске империЌе. Тако Ќе рат од самог почетка ушао у Ќедну капиЌу. РусиЌа Ќе победила и напредовала. И сада, 30. септембра, након заузима®а ЊуЌорка и Вашингтона, САД су капитулирали. Тако Ќе окренута Ќош Ќедна страница историЌе. Године 1934. НиколаЌ ИИ Ќе покренуо инвазиЌу на Мексико, а потом и на Латинску Америку, осваЌаЌу"и латинске државе. Све док послед®а независна република Чиле ниЌе пала у децембру 1936.
  Тако Ќе НиколаЌ ИИ коначно завршио причу. Царска РусиЌа Ќе уЌединила све зем е и народе планете Зем е.
  7. новембра 1937. године, НиколаЌ Велики, цар свих планета, срушио се у авиону. И ®егова владавина се завршила. АлесеЌ ИИ Ќе постао кра . Здрав, млад наследник - око тридесет три. Под ®им Ќе дошло до шире®а свемира. Нове границе и нови летови. МонархиЌа Ќе била непоколеб ива. Човечанство Ќе уЌеди®ено и осваЌа космос.
  ГЕНЕРАЛИСИМО КОНДРАТЕНКО
  Командант Порт Артура Ќе умро, он Ќе заиста био ра®ен у главу у стварноЌ историЌи, али неколико милиметара фрагмента прошло Ќе ближе мозгу. Укратко, издаЌник коЌи Ќе предао цитаделу Ќе умро и на ®егово место Ќе дошао Кондратенко, хероЌ одбране Порт Артура.
  Нови командант Ќе, да оЌача одбрану тврђаве, отписао све морнаре и бродску арти ериЌу на обалу, а ескадрилу разоружао, али Ќе утврдио Порт Артур.
  Као резултат тога, цитадела Ќе била теме но зашти"ена, плус веште акциЌе команданта Кондратенка. Одбрана се добро држала. Кондратенко Ќе на време оЌачао одбрану тврђаве Високи и єапанци нису могли да Ќе заузму.
  До краЌа децембра, самураЌи су били исцрп ени у нападима. У Ќануару Ќе дошло до затишЌа изазваног Куропаткиновим покушаЌем да ослободи блокаду, али не баш успешно.
  У фебруару, напад Ќе поново, и поново одбиЌен са великим губицима за єапанце.
  Током одбране, дечак Олег Рибаченко се понашао хероЌски. У време почетка опсаде, оваЌ колиба Ќе имао само десет година. Дете се борило на нивоу одраслих и отишло у извиђа®е.
  Показао се као веома храбар и борбен. И одбрана се издржала. Март Ќе ве" дошао... єапанци су се поново повукли. Крвава неде а се ниЌе догодила у РусиЌи, пошто Ќе цар НиколаЌ, пошто се Порт Артур одржао, био расположен и изашао у народ. Руска воЌска се попунила, и постаЌала све више. КраЌем марта єапанци су покушали да напредуЌу, али су Куропаткинове снаге имале превелику броЌчану надмо" и одбиле су све нападе.
  єош бо е, Ќединице генерала НогиЌа биле су приковане опсадом Порт Артура. После великих губитака, єапанци су се повукли. Али опет Куропаткин оклева.
  КраЌем априла уследио Ќе нови Ќуриш, коЌи Ќе, међутим, такође одбиЌен.
  А Олег Рибаченко, оваЌ храбри дечак чак Ќе ухватио Ќапанског пуковника, уз помо" замке, наравно.
  Почетком маЌа било Ќе само ма®их окршаЌа, а 25. ескадрила Рождественског Ќе коначно ушла у Порт Артур. Чувени адмирал Ќе довео педесет и Ќедан брод преко три океана одЌедном!
  Након тога одбрана Ќе добила поЌача®е. А почетком Ќуна уследио Ќе послед®и Ќуриш на Порт Артур. Напад Ќе очаЌан и жесток. И опет Ќе одбиЌен уз огромне губитке за єапанце. Цар Ќе коначно уклонио Куропаткина и именовао Линевича. Средином Ќула 1905. єапанци су коначно поражени. И завршена Ќе хероЌска одбрана Порт Артура, коЌа Ќе траЌала више од годину дана.
  Кондратенко Ќе одликован Орденом Светог АндреЌа Првозваног. И добио чин фелдмаршала. Тада Ќе ескадрила Рождественског, заЌедно са Порт Артуром, победила єапанце на мору. Штавише, сам адмирал Того Ќе погинуо у борби.
  єапан Ќе био принуђен да склопи мир са РусиЌом, уз посредова®е СЌеди®ених Држава.
  Морао сам да уступим Курилска острва и ТаЌван. РусиЌа Ќе обезбедила протекторат над КореЌом, Ман¤уриЌом, контролу над Порт Артуром. Уз то, єапан Ќе платио царскоЌ РусиЌи огромну одштету од милиЌарду златних Ќена.
  Победа Ќе учврстила положаЌ цара НиколаЌа ИИ. РусиЌа Ќе проширила своЌе териториЌе, а ЖелторосиЌа Ќе почела да се формира на рачун доброво ног придружива®а кинеским регионима. Без Државне Думе - РусиЌа Ќе остала апсолутна монархиЌа, без парламента.
  Наравно, захва уЌу"и победи и политичкоЌ стабилности, економски раст Ќе настав ен раниЌе него у стварноЌ историЌи и био Ќе Ќачи.
  Први светски рат Ќе почео као у стварноЌ историЌи. Али за РусиЌу се то одвиЌало успешниЌе. У коЌоЌ Ќе воЌска била ве"а и бо а, ук учуЌу"и и захва уЌу"и реформама фелдмаршала Кондратенка, и привреда Ќача, а ауторитет цара ве"и.
  Рат Ќе траЌао нешто више од годину дана и завршио се сломом Аустроугарске и предаЌом Османског царства и Немачке. А Бугарска Ќе, видевши на шта мирише, стала на страну СрбиЌе и РусиЌе, као, иначе, ИталиЌе и єапана.
  Фелдмаршал Кондратенко Ќе добио наЌвиши чин - генералисимус. И постао Ќе носилац скоро свих ордена, попут Суворова. Брусилов Ќе постао фелдмаршал. Адмирал Колчак Ќе направио кариЌеру, а Корнилов, Де®икин. Царска РусиЌа Ќе припоЌила себи: ГалициЌу, Буковину, Краковско воЌводство, Позна®ску област, КлаЌпеду. Чехословачка Ќе такође постала део Руског царства. И Мала АзиЌа са Цариградом. И северни Ирак.
  Све у свему, испало Ќе добро. єапанци су поделили немачке колониЌе са РусиЌом у Тихом океану.
  Тада Ќе СаудиЌска АрабиЌа поде ена између РусиЌе, Француске и БританиЌе. Да е, након кратког рата, РусиЌа и БританиЌа су поделиле Иран.
  А онда Авганистан. Истина, био Ќе мали рат. А Британци у почетку нису имали превише сре"е.
  Свет Ќе пронашао стабилност и просперитет. Све до Велике депресиЌе 1929. РусиЌа Ќе, после брзог раста, такође запала у кризу.
  єапан Ќе 1931. напао РусиЌу, траже"и освету за прошле поразе.
  Али овога пута, то Ќе било самоубиство. Царске трупе су победиле єапанце. Адмирал Колчак Ќош ниЌе нимало стар, показао Ќе своЌу гениЌалност, упоредиву са Ушаковом. Зем а излазе"ег сунца Ќе потпуно разбиЌена у море, а затим заузета. Уследио Ќе референдум на коме се ве"ина єапанаца изЌаснила за прик уче®е РусиЌи.
  Тако Ќе цар НиколаЌ ИИ оЌачао своЌу власт у Тихом океану. РусиЌа Ќе наставила да се кре"е кроз Кину. Ослаб ене кризом, БританиЌа, Француска и СЌеди®ене Државе нису се мешале у преузима®е контроле над Небеским царством.
  1933. Хитлер Ќе дошао на власт у НемачкоЌ. Почео Ќе да обнав а некадаш®у мо" бившег царства. И наравно, трудио се да се не свађа са РусиЌом.
  Мусолини Ќе у ИталиЌи имао приЌате ство са РусиЌом. И помало заузели ЕтиопиЌу, шире"и своЌе колониЌе. Говорило се о ствара®у ТроЌног пакта.
  Царска РусиЌа Ќе хтела да припоЌи све колониЌе ослаб ене Енглеске и Француске. Па и Немци и ИталиЌани су разум иви. САД су имале своЌе планове.
  Немачка се 1937. придружила АустриЌи и произвела Аншлус. А у новембру 1937. авион се срушио са НиколаЌевим другим. Царство се завршило веома успешно. НиколаЌ ИИ Ќе постигао колосална осваЌа®а у четрдесет три године своЌе владавине.
  Звали су га Никола Велики! Па чак и НаЌве"и, постали су виши од Петра Великог.
  Под Николом ИИ радни дан Ќе сма®ен на десет сати, седам година образова®а постало Ќе обавезно и бесплатно. Просечна плата у зем и достигла Ќе 75 руба а месечно уз нулту инфлациЌу и златну подршку руб е. Кра евска валута Ќе била наЌтежа и наЌконвертибилниЌа на свету.
  РусиЌа Ќе имала наЌве"у копнену воЌску на свету, а величина флоте Ќе претекла и БританиЌу и СЌеди®ене Државе.
  Руски тенкови су били наЌбо и на свету, као и авиони. А хеликоптери су у то време били практично Ќедини на планети Зем и. НаЌброЌниЌа и наЌквалитетниЌа подморничка флота. НаЌбо а арти ериЌа. Напредне технологиЌе у телевизиЌи и видеу. Први светски филм у боЌи почео Ќе да се снима и у царскоЌ РусиЌи. Ук учуЌу"и и захва уЌу"и страсти цара НиколаЌа ИИ према фотографиЌи.
  Након придружива®а Кини, РусиЌа Ќе изашла на прво место у свету по броЌу становника, претекавши БританиЌу са свим ®еним колониЌама.
  Цар НиколаЌ ИИ Ќе реформисао православ е и легализовао полигамиЌу. ОваЌ мудри суверен Ќе успео да уради много тога. И преминуо Ќе неп уван, не го®ен, не изгубивши РусиЌу, него велики. А само неколико милиметара помера®а фрагмената утицало Ќе на историЌу РусиЌе на такав начин. И кажу да у историЌи нема незгода! И да е како су. То су показали и НиколаЌ ИИ и феномен генералисимуса Кондратенка.
  Али после смрти цара НиколаЌа, дошло Ќе до привременог скока. У почетку Ќе монарх АлексеЌ ИИ умро пре него што Ќе могао да буде крунисан. Тада Ќе умро и други наследник, Кирил Владимирович Романов. А Владимир Тре"и Ќе ступио на престо 1938. године. Кра  Ќе млад, али генерално не глуп и прилично Ќаке во е и амбициозан.
  Па, ухватио се посла! РусиЌа, ИталиЌа, Немачка, против БританиЌе, Француске и, у буду"ности, СЌеди®ених Држава. Овде Ќе, наравно, ТроЌни савез много Ќачи.
  У маЌу 1940. Немачка Ќе напала Француску, БелгиЌу, ХоландиЌу и БританиЌу. РусиЌа Ќе напала француске, енглеске и холандске колониЌе. Почело Ќе бесцеремонично заузима®е териториЌа.
  Британци и Французи нису могли да се одупру рускоЌ воЌсци. А Немци су поразили и натерали да за месец и по дана капитулираЌу Француску, БелгиЌу и ХоландиЌу.
  Тада Ќе Фирер окупирао и ШпаниЌу и Португал, и заузео Данску и Норвешку. РусиЌа Ќе окупирала Шведску.
  Рат Ќе био скоро на ЌедноЌ капиЌи. Уз подршку локалног становништва, РусиЌа Ќе заузела ИндиЌу, Индокину, Ќужни Авганистан, Ќужни Иран, Блиски исток и ушла у Египат.
  Наравно, колониЌалне трупе нису могле да се одупру царскоЌ воЌсци, а нису ни хтеле. Заузима®е Африке Ќе донекле одложено због недостатка путева и дугих комуникациЌа. Немци су се кретали преко Африке преко Гибралтара и Марока, Руси преко Египта и да е Судана.
  Међутим, терен Ќе био више препрека него отпор британских или француских трупа. Било их Ќе мало, а и слабо су наоружани, и то углавном од локалних староседелаца. Ко ниЌе умео и ниЌе хтео да се бори.
  1940. Хитлер се ниЌе усудио да слети у БританиЌу. Покренуо Ќе ваздушну офанзиву, у почетку не баш успешну. Али у проле"е 1941. руски авиони су ушли у битку, а БританиЌа Ќе почела да буде притиснута до смрти.
  А у августу Ќе уследило искрцава®е заЌедничких немачко-руских трупа, а после две неде е тврдоглавих борби и заузима®е Лондона.
  Након тога, цела источна хемисфера, ук учуЌу"и АустралиЌу и Нови Зеланд, постала Ќе руска, немачка и италиЌанска.
  Али ипак су постоЌале САД.
  Цар Владимир Ќе одлучио да нападне и Америку. Хитлер и Мусолини су га подржали у овоЌ одлуци. Тре"и раЌх Ќе премештао трупе на Исланд, па да е на Гренланд и Канаду, а царска РусиЌа на А аску. Силе су, наравно, неЌеднаке. СЌеди®ене Државе имаЌу прилично слабу тенковску флоту и много ма®у популациЌу од РусиЌе, заЌедно са свим ®еним колониЌама. Иако Ќе привреда развиЌена. Али таквом чудовишту се не може одупрети.
  Покренувши офанзиву 1943. године, руска воЌска Ќе за два зимска месеца брзо заузела А аску. А у проле"е, заЌедно са Немцима, заузела Ќе скоро целу Канаду.
  Бразил, Венецуела, Мексико и друге зем е обЌавиле су рат СЌеди®еним Државама.
  Почело Ќе крета®е руских трупа у северним државама Америке. Силе су, наравно, неЌеднаке. РусиЌа и Немачка су бо е и по квалитету и по квантитету.
  ДевоЌчице Наташа, ЗоЌа, Аурора и Светлана боре се на наЌбо ем светском тенку "Кондратенко"-3, мобилном возилу са дугоцевном и брзометном пушком. Веома окретан, ниске силуете.
  По тежини, резервоар Кондратенко-3 Ќе око четрдесет тона и добро Ќе зашти"ен. И пишто , упркос малом калибру од 76 мм, са великом брзином цевчице.
  Схерманс, оваЌ тенк се не може пробити ни под коЌим углом. Тако да...
  ДевоЌке, босоноге и у бикиниЌу, само истребе Американце и много се смеЌу.
  Посебно Наташа... И голим прстима притиска ¤оЌстик, говоре"и:
  - Слава моЌоЌ РусиЌи!
  ЗоЌа такође пуца. Он то ради голим прстима, притискаЌу"и дугмад на ¤оЌстику и вичу"и:
  - И сва наша родна зем а!
  Аурора пуца да е. Она удари неприЌате а, и каже, искажу"и зубе:
  - И више силе су иза нас!
  А такође и девоЌка веома ватрено намигуЌе! Голим прстима притиска као дугмад на ¤оЌстику.
  А онда Светлана пуца. Тако паметна и смела девоЌка. Из уста емитуЌе сунчеве зраке. И Ќош пева:
  - єа сам светска звезда! Трчим брже чак и од сатане!
  Са таквим девоЌкама, сам ђаво ниЌе страшан. Мла"е Американце, чврсто окружуЌу"и Чикаго.
  И не пуштаЌу"и никога одатле. Грме, рецимо, тривиЌално. Ово су девоЌке.
  А сада чикашки гарнизон капитулира. ЗнаЌ наше!
  А руски тенкови се ве" приближаваЌу ЊуЌорку. Цар Владимир задово но тр а руке. Да ли су Руси икада отишли тако далеко?
  ДевоЌке и у ваздуху се храбро боре. На пример, слатки пар: МариЌа и Мирабела.
  ДобиЌаЌу своЌе рачуне, босоноге и бикини лепотице. Буквално немаЌу чему да се супротставе. Такве девоЌке су овде лепе и заслеп уЌу"е агресивне и добро усмерене.
  МариЌа Ќе испалила хитац, оборила десетак авиона, у Ќедном рафалу и певала:
  - Слава ти, зем о родна наша! У име РусиЌе!
  И Мирабела Ќе пуцала и урлала:
  - Али постоЌи вођа велике снаге,
  Позва"е Словене у боЌ...
  Не могу да се носим са РусиЌом
  Кад Ќе Владимир кра !
  
  Од чврсте, Ќаке, гвоздене во е,
  Изгледа као сече®е метала...
  Русима не треба бо и удео -
  О тако нешто су само  уди са®али!
  Да, ове девоЌке се боре и певаЌу маЌстори ...
  Иначе, у Ќеку Ќуриша®а на ЊуЌорк, први руски космонаут Ќе полетео у свемир, облетео Ќе планету Зем у. И ово Ќе Ќош Ќедно достигну"е царске РусиЌе из династиЌе Романов.
  А онда Ќе ®уЌоршки гарнизон капитулирао, а Вашингтон Ќе убрзо пао. А 3. септембра 1943. САД су потпуно капитулирале. Тако Ќе завршен Други светски рат, коЌи Ќе почео 15. маЌа 1940. године. Рат Ќе славан за РусиЌу и победоносни.
  Наравно, и Хитлер и Мусолини су добили много од овог рата. Оба диктатора су добила поседе у Африци, неке у Европи и САД. Европа Ќе коначно поде ена између зема а. А Бугарска Ќе после референдума постала кра евина Бугарска у саставу РусиЌе.
  Чини се да Ќе свет поново редистрибуиран и колониЌе се могу пробавити. Али Хитлер, наравно, не би био Хитлер да ниЌе желео више. Посебно поразити РусиЌу. И преузети ®ене териториЌе.
  И наравно, Немци су увелико рачунали на нова, мо"ниЌа оружЌа. Тенкови сериЌе "Е" и балистичке ракете а посебно за лете"е та®ире.
  Међутим, царска РусиЌа Ќе знатно надмашила Тре"и раЌх у балистичким проЌектилима и чак Ќе полетела на Месец 12. априла 1951. године.
  А тенкови сериЌе "Е" нису имали квалитативну супериорност у односу на руске.
  И само су лете"и та®ири били мистериЌа. Захва уЌу"и ламинарном млазу, испоставило се да су потпуно нера®иви на било коЌу врсту малокалибарског оружЌа. Али у исто време, они сами нису могли да пуцаЌу.
  Мусолини Ќе умро, а ®егов син Ќе наследио престо. Хитлер Ќе извршио притисак на ®ега и млади" Ќе пристао да се бори са РусиЌом. 20. априла 1955. године почео Ќе нови, тре"и светски рат. На страни Хитлера су били: ИталиЌа, Бразил, Аргентина, Чиле, Мексико, укратко, цела Латинска Америка, осим Кубе коЌа Ќе подржавала РусиЌу. И ниЌе више било других држава на свету! Тре"и светски рат почео Ќе 20. априла 1955. године. А цар Владимир се суочио са наЌве"им изазовом своЌе владавине.
  єедино што би могло да га утеши Ќесте да "е оваЌ рат бити послед®и у историЌи ратова на планети Зем и. Пошто у томе учествуЌу све зем е света!
  Па кад Ќе рат почео, онда га треба и водити! Хитлеров напад ниЌе био посебно изненађе®е. Мађарска, єугославиЌа, део РусиЌе са ограниченом аутономиЌом, ®ихов цар Владимир Тре"и. АлбаниЌа Ќе окупирана од стране ИталиЌе. Све по нару¤бини. Немци покушаваЌу да напредуЌу из Источне Пруске, АустриЌе, ИталиЌе са Ќуга. А борбе се воде у Африци. КоалициЌа латинских зема а за СЌеди®ене Државе. Али тамо нису много активни. Управо Ќе обЌавио рат.
  А Хитлер Ќе у међувремену покренуо главне снаге у Европи.
  И избио Ќе паклени рат. Послед®и велики рат у историЌи човечанства.
  Немци су главни удар у МађарскоЌ задали у правцу Будимпеште. Тамо се борио Олег Рибаченко. И да е Ќе изгледао као дечак од десетак година. Истина, он Ќе веома физички снажан, миши"ав, брз, и што Ќе наЌважниЌе, као бесмртни планинар. Да, писац и песник Олег Рибаченко Ќе добио бесмртност, али под условом да постане дечак од десетак година, и служи РусиЌи у дети®астом, али веома снажном и брзом телу. И он Ќе дете од 1. Ќануара 1904. године. Када се скрасио у Порт Артуру као кочиЌаш. Па он и дечак нису наЌма®и, ве" од самог почетка Ќаки и брзи, и узели су га на брод.
  Штавише, када су посум®али да ли Ќе премало, Олег Рибаченко Ќе прстима савио бакарни пени. Након тога Ќе без разговора одведен на брод.
  Дечак Ќе освоЌио много награда, учествуЌу"и у свим ратовима. Постао официр. Али изгледао Ќе као дете. Стога, иако Ќе добио награде за броЌне подвиге, нису присвоЌили вечног дечака изнад капетана. А сада Ќе Олег Рибаченко у воЌсци више од пола века. Одавно сам заслужио официрску пензиЌу, али ако сте гвозденог здрав а, зашто онда напуштате службу.
  Штавише, без компЌутера, конзола за игре, телевизиЌа Ќе некако досадна. А у воЌсци си капетан бар воЌнике. Да, време Ќош увек откуцава.
  Генералисимус Кондратенко Ќе умро. Погинуо Ќе и велики адмирал Колчак, коЌи Ќе надмашио Ушакова. Многи са коЌима Ќе Олег Рибаченко почео, услуга више ниЌе ту.
  ТачниЌе, од опсаде Порт Артура скоро сви ветерани су погинули. Остао Ќе само Вовка. И он Ќе тада био колиба, а сада Ќе ве" седокоси деда. Истина и да е ради. И изненађен Ќе што Олег остаЌе исти дечак, коЌи нема ни Ќедан ожи ак на телу. Такав Ќе феномен познат у целоЌ рускоЌ, царскоЌ воЌсци. Истина се бори веома кул.
  Дечак Олег Ќе бос, па Ќе приЌатниЌи и спретниЌи. Гађа пишто  за пишто ем и пуца на немачке тенкове сериЌе "Е". Машине нациста су Ќедноставно огромне. И изгледа да их ништа не може зауставити.
  Али вечити дечак тако добро удара да пробиЌа метал. Осликава Фриц, руши куле и пева.
  - Цар Владимир, руски цар ...
  православни суверено!
  Ускоро "емо свет освоЌити,
  Уосталом, над нама Ќе херувим!
  Хитлер "е завршити
  А ко Ќе слушао - браво!
  А дечак, као да баца гранату, бос, дечиЌом ногом. Седобради Вовка само одмахуЌе главом.
  Више од педесет година дети®ства, писац и песник Олег Рибаченко провео Ќе у двадесетом веку. И морам признати да сам много тога видео. Буду"и да Ќе бесмртан, одавно Ќе изгубио сваки осе"аЌ страха. А рат га Ќе подсетио на компЌутерску стратегиЌу.
  Било Ќе лако и забавно играти. И било Ќе лепо борити се. Добро Ќе кад ти Ќе Ќутар®а роса под босим ногама, а ти си вечни момак купаЌу"и се, а у шортс обучен ван реда!
  Олегу Рибаченку Ќе дозво ено да трчи у шортсу и бос. У Порт Артуру, клинац ме Ќе научио да ходам без ципела, чак и по хладно"и. На краЌу краЌева, бесмртно тело не може да се прехлади или разболи, али се брзо навикнете на хладно"у, што не наноси штету. Баш као Петар Пан. И скоро Ќе приЌатно трчати бос по снегу. У покрету, хладно"а се практично не осе"а, само када мирно седите, босих ногу благо препланули! Али за дечака, то Ќе ситница.
  Али ту су и вештице Наташа, ЗоЌа, Аурора, Светлана! Они такође учествуЌу у рату. Али не стално, ве" епизоде. Помогао Ќе да се одржи Моунт Хигх када Ќе било наЌтеже. Ту су се тукле босоноге лепотице, и то у бикиниЌу. Бацали су ноге са голим прстима, оштро избрушеним дисковима.
  И сече мачевима. А Олег Рибаченко Ќе тада ископао из митра еза - стариЌи другови су убиЌени. И као резултат тога, напад самураЌа Ќе запео, а Моунт Хигх се показала непоколеб ивом!
  А девоЌке су показале своЌу наЌвишу класу и акробатику ВалкириЌе.
  А сада су Немци у дефанзиви. Царска воЌска Ќе спремна за рат. Фирер ниЌе успео да постигне тактичко изненађе®е.
  А руске трупе се храбро боре. Чини се да "е се Хитлер више пута псовати због покрета®а таквог рата. Штавише, упркос чи®еници да Фирер има две тре"ине Европе и тре"ину Африке под оружЌем, али ипак
  он ниЌе ривал РусиЌи.
  И броЌ воЌника такође. А италиЌанске трупе су слабе. Зем е Латинске Америке споро учествуЌу у рату. А ®ихове воЌске технички и организационо нису баш добре.
  Дакле, РусиЌа Ќош увек држи неприЌате а у одбрани у дубини.
  Тенк "Кондратенко"-6 Ќе прави начин да се борите са овом сериЌом. Да, и "Николаи" -4 Ќе тежи, показуЌе се као веома Ќака машина.
  Руси могу да се боре са тежим немачким чудовиштима.
  Посебно на "НиколаЌу"-4 где Ќе екипа Аленке, девоЌке су веома лепе и у бикиниЌу.
  Пишто  калибра 130 мм. Како ударити фашисте. Узалуд се Хитлер навалио на царску РусиЌу. Овде му ниЌе лака шет®а, него батина.
  А®ута Ќе голим прстима притиснула дугме ¤оЌстика и запевала:
  - За РусиЌу и слободу до краЌа!
  А како "е се лепотица смеЌати!
  А онда "е Августин испалити проЌектил на неприЌате а. РазбиЌ метал и певаЌ:
  Учинимо да нам срца куцаЌу углас!
  И такође притиска дугмад ¤оЌстика голим прстима. Ово Ќе стварно кул девоЌка!
  А овде Ќе МариЌа као лупанет. И раздвоЌи фашисте. И уништи неприЌате а.
  Док користите голе ножне прсте. И такође певаЌте:
  - У име наше Ота¤бине, свети®а! Нека борац буде Ќедноставно кул!
  И праснуо у смех, и показао зубе!
  А онда ОлимпиЌада са тешким лупанет проЌектилом. На краЌу краЌева, она Ќе управо оно што вам треба - наЌсочниЌи сок од Ќабуке!
  И опет су девоЌке пробиле Е-50, срушиле кулу и смеЌу се.
  Аленка Ќе послала проЌектил, смрскавши Е-100, пробушивши га наскроз. И користе"и голе ножне прсте. Зашто Ќе девоЌка певала:
  - Сломите неприЌате а!
  А А®ута млати около босим ногама и шкрипи:
  - Фритз капут!
  А онда ударио Августина. Такође врло прикладно и користе"и голе ножне прсте, гугута®е:
  - КраЌ Хитлера!
  А онда "е МариЌа додати врло агресивно. Зг®ечите фашисте и цичите::
  - А ко Ќе слушао, браво!
  И покажи му Ќезик!
  А онда ОлимпиЌада ша е проЌектил, убиЌаЌу"и противнике.
  И босих ногу у току пушта®а и пева®а:
  - Тотално распродано!
  И опет "е девоЌка узети Ќезик и показати га.
  Па су пресекли...
  Немци су, после месец дана борбе од почетка офанзиве, напредовали од педесет до сто километара, и претрпели тешке, чак и огромне губитке. А ИталиЌани у Африци завршили су у котлу и опко ени. Њихове трупе су тривиЌално поражене.
  Овде Ќе 21. маЌа Адолф Хитлер наредио да се позову у воЌску, сви способни да носе оружЌе од петнаест до шездесет и пет година. Царска воЌска Ќе повлачила резерве.
  Како се испоставило, немачки дискови у пракси нису тако страшни. Истина, руски авиони могу да нападну овном. Али од овога можете побе"и захва уЌу"и високоЌ маневарскоЌ способности машина царске воЌске.
  А Хитлерова калкулациЌа за нера®иво чудотворно оружЌе уопште се ниЌе остварила.
  Царска воЌска Ќе и да е била у дефанзиви. Мо"не линиЌе одбране ископане унапред, Ќака одбрана. Пустите Хитлера да дише. Али у Африци можете извршити притисак на слабиЌег, италиЌанског савезника.
  Да Фирер ниЌе одлучио да зарати са царском РусиЌом, несум®иво би ушао у историЌу као велики, па чак и наЌве"и вођа Немачке. И тако Ќе демон хтео да завлада светом, и шта Ќе од тога било?
  Руске девоЌке су ипак наЌкул на свету.
  Олег Рибаченко Ќе, као и увек, на челу битке. Не носе га ни метак ни крхотине. Он Ќе очаЌан и кул момак.
  Дечак у шортсу и бос, против нациста. И баца гранате на ®их, и трчи по оловноЌ киши.
  Да, штета што нема бри антног Кондратенка, али има младих и способних команданта. Конкретно, фелдмаршал Василевски, коЌи се ве" истакао током Првог светског рата. И командуЌе енергично и вешто.
  А Фриц, налетевши на тврду одбрану, безнадежно се заглавио у ®оЌ. Али и да е покушаваЌу да се пробиЌу.
  Олег Рибаченко, оваЌ вечити дечак се смеЌе, показуЌе зубе и пева:
  - МоЌа домовина! МоЌа света домовина!
  А и како босим ногама баца гранату.
  И ево Наташе, ЗоЌе, Ауроре и Светлане су ушле у битку. Оне су вечне девоЌке-вештице слуге светог Бога Рода. Не боре се увек, иначе би РусиЌа освоЌила цео свет. Али увек Ќе ефикасан и упечат ив.
  ДевоЌке воле да убиЌаЌу: то су девоЌке!
  И како "е ходати по нацистима, и како "е се уграђивати...
  И голих прстиЌу баца"е дискове, убиЌаЌу"и Фрице.
  Нацисти су заглибили и трпе све ве"е губитке. Василевски, велики стратег, предлаже да се разбиЌу нацисти и ИталиЌани у Африци. Дакле, ту су окретниЌи, а са бо ом маневриса®ем, руски тенкови "е имати предност. А у Европи нека див аЌу нацисти. Тако да би потпуно исцрпили своЌе ресурсе.
  Цар Владимир Ќе прихватио такав план. И нове снаге су пребачене у Африку.
  Елизабета и ®ена посада борили су се у ЛибиЌи, одсецаЌу"и италиЌанске Ќединице. Тамо Ќе вру"е и девоЌка Ќе лепа у бикиниЌу. ИмаЌу наЌновиЌи тенк "Кондратенко"-6, на коме ратници заобилазе положаЌе ИталиЌана и Фрица и самоуверено их разбиЌаЌу.
  Елизабет пуца на тенк из империЌе МусолиниЌа млађег и каже:
  - По морима, по таласима, бунда и кафтан шет®а!
  И користи, наравно, голе ножне прсте.
  Екатерина пуца следе"а. Удара немачки ауто и урла:
  - У РусиЌи Ќе цар Владимир Ќунак!
  Елена Ќе удари, биЌе самоходну пушку Фрица и цврку"е:
  - За Ота¤бину, убиЌ Хитлера!
  И коначно, ОлимпиЌада "е пустити проЌектил. Зг®ечите Фрице, зг®ечите их и зацвилите:
  - Резултат "е бити одличан!
  А користи се и босим прстима дечиЌих стопала.
  У Африци су краЌем маЌа и почетком Ќуна руске трупе постигле значаЌан успех. Борбе су се преселиле на териториЌу ЛибиЌе и ЕтиопиЌе. 12. Ќуна пао Ќе Триполи. А 15. Ќуна главни град ЕтиопиЌе Ќе узет у покрет. Тако су воЌници МусолиниЌа млађег пали. АваЌ, ниЌе успео да издржава свог оца.
  И ®егова слава као осваЌача такође. Али Мусолини Ќе, пошто Ќе узео део енглеских и француских колониЌа, себе сматрао Цезаром. Али да надмаши Цезара, чини се да Ќе изнад ®егове снаге.
  Олег Рибаченко се борио као команду Ќедне батериЌе. И тако храбро да су Немци свакодневно губили десетине тенкова од ®егове ватре. Његов дечак Ќе чак награђен Ќош Ќедним златним крстом. И чак, коначно, свеЌедно, добили су давно заслужени чин маЌора.
  РаниЌе ниЌе присваЌано Ќер личи на дете. Али дечак Ќе показао изузетно хероЌство. И способност борбе.
  Руске трупе у Африци су 22. Ќуна 1955. коначно заузеле италиЌанску СомалиЌу. А 25. Ќуна 1955. године капитулирали су остаци италиЌанских трупа у ЕтиопиЌи.
  Царска воЌска Ќе самоуверено победила. МеЌнштаЌн, коЌи Ќе важио за наЌбо ег команданта Тре"ег раЌха, записао Ќе у свом дневнику:
  - Пробудили смо пакленог медведа! Сад нас цепаЌу!
  До краЌа Ќуна Немци су претрпели тако тешке губитке да су били приморани да обуставе офанзиву у Европи.
  Цар Владимир Ќе наредио да се поЌача притисак у Африци. Прво Црни континент, па све остало - рекао Ќе изузетни монарх! Немци су 1. Ќула 1955. покушали да напредуЌу у СкандинавиЌи. И похрлили су у Стокхолм, али су наишли на веома густу одбрану. И претрпели су огромну штету.
  Почетком Ќула 1955. године руске трупе су ушле у немачки Алжир.
  ЛибиЌа Ќе ве" била под контролом царске РусиЌе. Дошло Ќе до офанзиве и пет е Нигера.
  Посада тенка Елизабет се бори против нациста. Веома Ќе вру"е и девоЌке су чак скинуле груд®аке и сада носе само га"ице у резервоару Кондратенко-6. Они прецизно пуцаЌу на нацисте.
  И желе велике ствари.
  Царска РусиЌа Ќе и да е аутократска зем а. И Ќош увек нема парламент. И да се револуциЌа ниЌе догодила, а Дума ниЌе успостав ена. Сами кра еви не желе да се ограничаваЌу у власти. А Фирер и Дуче су диктатори. Односно, води се рат два система са ауторитарним режимима.
  Али за царску РусиЌу Ќе природниЌе. И ту Ќе тврдоглава и немилосрдна битка.
  Елизабет притиска дугме ¤оЌстика голим прстима и испа уЌе проЌектил. Преде у себи:
  РазбиЌмо фашисте на комаде!
  Екатерина Ќе такође притиснула дугме ¤оЌстика голим прстима и пустила убицу, промуцавши:
  ХаЌде да срушимо Хитлера!
  А Елена такође биЌе, нокаутира нацисте и шкрипи:
  - Поцепа"у га!
  А такође и како се нацерити! И босим ногама притиска"е дугмад ¤оЌстика.
  А онда ОлимпиЌада како "е испасти, и како лупаен. Све "е смрскати и грк ати:
  - Паклени пролаз и посада!
  Не заборавите да притиснете дугмад ¤оЌстика голим прстима. И удари неприЌате а.
  Ратници су заиста веома храбри и блиставог карактера.
  Олег Рибаченко Ќе у међувремену одбио Ќош Ќедан напад Фрица и певао:
  - За Ота¤бину и Владимира Цара - ура!
  Да, у стварноЌ историЌи постоЌао Ќе такав самопроглашени цар РусиЌе, Владимир Тре"и, поглавар династиЌе Романов. И он Ќе заиста почео формално да влада 1938. године. А онда се Владимир показао - прави кра , па чак и велики! Владимир Кирилович Романов Ќе цар коЌи има све шансе да постане император целе Зем е!
  Након победе, односно одраза напада, Олег Рибаченко Ќе разменио карте са своЌим подређенима. Дечак у кратким панталонама, плав, веома миши"ав и изваЌан играо се са седокосим борцима. Чак и изненађуЌу"е, Олег Ќе стариЌи од свих ®их. Али оваЌ дечак се посече.
  Се"а®е на Порт Артур, хероЌску одбрану из коЌе Ќе дошла слава РусиЌе. Велика слава у исто време...
  Бесмртни дечак Ќе приметио:
  - Овако решавамо све наше проблеме! Ускоро "е до"и тренутак када се  уди никада не"е убиЌати!
  ВоЌници и официри су се сложили:
  - Наравно, маЌоре! Не"е убити!
  Олег Ќе погледао траку са своЌим броЌним меда ама. Да, ве" има толико ордена, мало генерала има. И било би лепо да добиЌете титулу за себе. Кнез, гроф, воЌвода!
  ВоЌвода Рибаченко - звучи прелепо!
  А дечак Ќе скочио више и завртео се у грамофону.
  Немци су покушали да нападну, али су поново одбиЌени и претрпели колосалну непоправ иву штету.
  У Ќулу Ќе руска воЌска постигла нове, крупне успехе у Африци. Док Ќе била жестина напада царске воЌске. Алжир има много наЌбо ег руског оружЌа. А до краЌа месеца Немци су опко ени и уништени у казану.
  У августу су руске трупе пробиле и Мароко. ОчаЌнички су се бориле, девоЌке на тенк "Кондратенко" -6, пробиЌаЌу"и се у густину.
  С времена на време стизали су извештаЌи о предаЌи Немаца о заузетим градовима.
  Било Ќе туча у НигериЌи и на различитим местима. Руси су узимали и броЌчано и више мобилних техничара, а уз подршку локалног становништва, коЌе су расистички фашисти окренули против себе.
  Африка се заиста показала као слаба карика у стратегиЌи Хитлера и МусолиниЌа млађег.
  РусиЌа Ќе победила тамо... И у септембру, полако се повлаче"и, снаге су кренуле у Норвешку. Нацисти су претрпели огромне губитке. А Аленка и ®ена посада су возили тенк. НаЌновиЌи тенк "Николаи" -5 тежак, показао се напредниЌим од сериЌе Е.
  Чак Ќе и тако мо"ан тенк као што Ќе Е-200 прошао кроз топове царске машине.
  А онка, притискаЌу"и дугмад ¤оЌстика голим прстима, задово но тр а руке:
  - єа сам нешто што може да разбиЌе Вермахт!
  А®ута Ќе такође притиснула дугме голим прстима, пробила немачки ауто и потврдила:
  - Обриса"емо Вермахт у прашину! За власт царизма!
  Кул Августин Ќе пуцао и викнуо:
  - А ми "емо живети под комунизмом!
  МариЌа се спремно сложила са овим:
  - Да, под царским комунизмом!
  И голим ножним прстима притискала Ќе дугмад ¤оЌстика. И у исто време, као лупанет, и сатрти неприЌате а.
  И овде "е МарусиЌа зацвилити:
  - У пуноЌ дипломи!
  Такође "е своЌим голим прстима притиснути дугме ¤оЌстика.
  Руске трупе су ве" опколиле Осло. Борбе иду за сваки грм и ку"у.
  У центру, царска воЌска поново одбиЌа немачку офанзиву. Олег Рибаченко, као и увек, пред®ачи и бори се самоуверено. Руска арти ериЌа ради као сат.
  Све тачно и тачно...
  У октобру су руске трупе коначно одсекле Африку од копнених залиха, ослободивши Мароко. Нацисти су се нашли у своЌеврсном котлу.
  Чак и на црном континенту. Хитлер се тресо од беса, али ниЌе могао ништа да Ќеде.
  Да, забио се у РусиЌу... Ближила се зима. Олег Рибаченко, упркос томе што Ќе почео да пада снег, и да е трчи бос и у шортсу. Па дечко - шта "еш да узмеш! И прилично неустрашив дечак.
  И баца гранате голим прстима.
  И пева:
  - Нека трчи неспретно,
  Оклопни тенкови у локвама...
  А на крову Ќе митра ез -
  Чебурашки топник,
  Тоб¤иЌа крокодила!
  Шакок ак Ќе у нападу!
  Дечак терминатор Ќе голим прстима бацио гранату, кидаЌу"и нацисте и певао:
  - И играм се са динамитом,
  Пред пролазницима!
  Како "е се Фрицови бЌежати!
  Сви лажу, а Ќа идем!
  А дечак Ќе стварно смешан! Али ве" у воЌсци више од педесет година. И само ђаво! Чак и плавуша!
  Олег Рибаченко поново баца бомбу босом ногом и урла:
  - Слава Цару и НиколаЌу и Владимиру Тре"ем!
  А Ќа сам мислио да нека не мешаЌу Владимира Кириловича Романова са Владимиром Путином! Велики цареви Романови су невероватна породица! Они коЌи су од РусиЌе направили наЌве"у империЌу!
  И не тако покварен сре"ом као Путин!
  Али сада руске трупе одбиЌаЌу Ќош Ќедан напад.
  новембар долази. Нацисти су остали без даха. Али нове резерве се бацаЌу у битку. У Африци их ве" докраЌчуЌу. Тешко Ќе фашистима.
  Тако избацуЌу своЌ гнев на затворенике. Овде су добили прелепу Николету. Скинули су Ќе до га"ица и водили Ќе кроз свеж новембарски снег.
  ДевоЌка везаних руку, готово гола, хода кроз снежне наносе, остав аЌу"и голе, грациозне отиске стопала. Она Ќе тако лепа. А Немци Ќе прате, бичу"и Ќе бичевима. И биЌу себе лепотицу, туку. Крв му цури са исечених леђа.
  Николета Ќе само шкргутала зубима. И поносно диже главу. А ®ена бакроцрвена коса виЌори као пролетерски барЌак.
  И ®ене босе ноге су такође постале скерлетне, али девоЌка не подиже ни обрву.
  Какву феноменалну храброст има.
  Мада су га нацисти ве" узели и бак ом ставили у гола прса. Али и тада Ќе девоЌка само задрхтала, али ниЌе завапила.
  Има тако велику веру...
  ДевоЌка Ќе подигнута на сталку, зглобови су ЌоЌ уврнути. Тада се ложи ватра под босим ногама. Лиже босе ноге лепотице. И усиЌаним ланцима бичу наго тело лепотице.
  Николета Ќе певала као одговор;
  єа сам Чернобог, к"и зла Бога,
  єа стварам хаос, сеЌем деструкциЌу...
  МоЌа величина се не може превази"и,
  Само бесна освета гори у души!
  
  Као дете, желео сам добру девоЌчицу,
  Писала Ќе поезиЌу и хранила мачке...
  Устао рано уЌутру
  Над ®им су залепршала, крила херувимска!
  
  Али сада знам шта Ќе зло
  Шта чини оваЌ свет несре"ним...
  И шта кажеш добро?
  Ево униште®а страсно во еног!
  
  И показао своЌ девоЌачки жар,
  Каква Ќе светлуцава "ерка БожиЌа постала...
  ОсвоЌи"емо пространства свемира,
  Покажимо снагу, веома мо"ну!
  
  Велики оче оваЌ Чернобог,
  Он уноси хаос, ратове у свемир...
  Молиш се Сварогу да помогне,
  У ствари, добиЌате награду!
  
  Па рекох, спаси Господе,
  Нека  ут®а кипи у срцу...
  Гради"емо сре"у, веруЌем у крв,
  Нека се материца напуни до врха!
  
  Волим лукавство, подлост и превару,
  Како преварити Ста ина тиранина...
  Не може бити срамота
  А колико Ќе магле на свету!
  
  Овде сам предложио да се направи снажан потез,
  єедан ударац да уништи зло...
  Али веома црни Бог се за убио,
  У свим стварима, и овим и загробним!
  
  Како се испоставило да сам навикао на зло,
  И у срцу беса, бесно нахра®ена ...
  Нестала жуд®а за радош"у, добротом,
  Чим Ќе бес продро са постамента!
  
  А шта Ќе са Ста ином - и он Ќе зао,
  О Хитлеру, тако да нема говора...
  Џингис Кан Ќе био тако кул разбоЌник
  А колико Ќе душа успео да осакати!
  
  Зато кажем зашто останите добри,
  Ако у томе нема ни наЌма®ег сопственог интереса...
  Кад си детли" - памет ти Ќе длето,
  И нестао кад глупе мисли!
  
  Зато кажем себи и другима,
  Служи мо" као црно мастило...
  Тада "емо освоЌити пространство универзума,
  Таласи "е се пробити кроз универзум!
  
  Учини"емо зло тако Ќаким
  То "е бесу дати бесмртност,
  Они коЌи су слаби духом ве" су одувани,
  А ми смо наЌЌачи  уди коЌи у ово веруЌемо!
  
  Укратко, свуда "емо постати Ќачи,
  Подигни мач крви над универзумом...
  И наш бес "е бити са ®ом,
  Доби"емо позив пун судбине!
  
  Укратко, Ќа сам веран Чернобогу,
  Служим овоЌ мрачноЌ сили свим своЌим срцем...
  МоЌа душа Ќе као крила орла
  Они коЌи су уз Црног Бога су непобедиви!
  Рат између РусиЌе и Хитлерове коалициЌе Ќе настав ен. До децембра, руске трупе су коначно докраЌчиле ИталиЌане, приморавши их да капитулираЌу у Африци, и тамо скоро докраЌчиле Немце. Очиш"ено Ќе од Фрица и Норвешке.
  Сада Ќе царска воЌска прешла у офанзиву 25. децембра. Избиле су жестоке борбе. Зими су руски тенкови били очигледно Ќачи. И пробиЌен кроз одбрану неприЌате а.
  Олег Рибаченко, оваЌ вечити дечак, трчао Ќе бос и у шортсама кроз снег, певаЌу"и:
  - Ово Ќе наша послед®а и одлучуЌу"а битка! Погинемо за Ота¤бину - воЌници су иза мене!
  Руски тенкови су веома спретни на гаснотурбинским моторима. А нацисти их не могу тако лако зауставити.
  Овде напред Ќури "НиколаЌ" -5. Има пет девоЌака коЌе ватрено певаЌу:
  - Нико нас не"е зауставити, руски свет се не може победити!
  А из топа како се преврнути! Заправо испада само сЌаЌно! ДевоЌке упркос хладно"и, у бикиниЌу и босоноге. И пуцаЌу у себе, и не помиш аЌу да стану.
  Они су само див а, френетична мо".
  А онушка воли не само да пуца, иако Ќе голим прстима притиснула дугме ¤оЌстика и погодила Немца, ве" и да састав а приче.
  На пример, написала Ќе како Ќе девоЌка отишла у далеке зем е да спасе маче. Тридесет и три дана ходао сам бос по каменитом путу, обараЌу"и своЌе нежне ноге у крви.
  А ипак сам успео да пронађем животи®у. За то Ќе вила испунила своЌу же у и девоЌка се удала за принца.
  А онушка Ќе, међутим, помислила, зашто ЌоЌ треба муж за официра руске воЌске? Бо е Ќе имати гомилу  убавника. И више новца и више забаве. На краЌу краЌева, мушкарци су толико различити. И са ®има, наравно, дожив авате задово ство на различите начине. Шта Ќе са мужем? Брзо "е ти досадити с ®им и досадити!
  Али млади" коЌи тек почи®е да открива свет одраслих много Ќе заним ивиЌи.
  И Аленка поново пуца, погађа немачки Е-100.
  И помера своЌе веома лепе ноге, као код древне грчке боги®е.
  А онда А®ута пуца. Такође голи прсти. И ломи немачки топ.
  Тада девоЌка каже:
  - У РусиЌи има много паметних  уди, али Ќе цар Владимир наЌбо и од кра ева!
  Августин Ќе приметио:
  - И НиколаЌ ИИ ниЌе био лош! О, нисмо знали да ценимо кра еве!
  МариЌа Ќе певала, пуцаЌу"и на нацисте из босих ножних прстиЌу и цере"и се:
  - Неопходно Ќе послушати Русе, чиста срца и мудриЌе! И на славу Николу, он Ќе велики цар над кра евима!
  А МарусиЌа Ќе певала нешто ... И такође се игра босим ногама ...
  Руске трупе напредуЌу. Бори се и Олег Рибаченко. Он Ќе Ќош десетогодиш®и дечак. Толика Ќе цена бесмртности. Да, али како се добро и весело осе"а! Има толико енергиЌе и узаврели ток мо"и.
  Дечак баци бомбу босом ногом, и зашкрипи:
  - єа сам тигар, не мачка, сада живи у мени, не Леополд, него Леопард!
  Дечак маЌор Ќе, као и увек, у блиставом ударцу. Не заустав аЌте нацисте.
  Овде су руске трупе 1. Ќануара ве" потпуно очистиле своЌу териториЌу од трупа Немачке и ИталиЌе и ушле у посед Тре"ег РаЌха.
  Истовремено су руске Ќединице ушле у Мексико. Дошла Ќе нова 1956. година.
  За Русе Ќе почело новим победама. 7. Ќануара предао остатке немачких трупа у Африци. И цео Црни континент Ќе постао руски.
  Сада Ќе Фирер опседнут демонима схватио да Ќе потпуно зезнуо. И понудио Ќе РусиЌи преговоре.
  На шта Ќе цар Владимир одговорио:
  - Говори"емо само о безусловноЌ предаЌи Тре"ег раЌха и ИталиЌе!
  Какве мудре речи! И рат се настав а. Олег Рибаченко, наравно, пред®ачи у нападу. Руске трупе су ушле у Источну Пруску. ЛиниЌе одбране су овде Ќаке. Морате се пробиЌати биткама, а не"ете брзо напредовати.
  єедно од средстава за пробоЌ биле су самоходне топове са бомбардером Александар-4. Веома мо"ан и смртоносан.
  А и лепе девоЌке овде како се овде слави. Они лансираЌу проЌектиле користе"и голе ножне прсте притиском на дугмад на ¤оЌстику. И уништите сандуке и кутиЌе за пилоте неприЌате а.
  ДевоЌке смело трче кроз снег - за то су Руски®е. А у борбу га бацаЌу ИндиЌци и Кинези. Ови ве" буквално своЌим лешевима засипаЌу прилазе рововима. Али ипак успеваЌу да га узму.
  Руска воЌска улази.
  Ипак, главни удар стратег Василевски преноси на ИталиЌу - коЌа Ќе много слабиЌа. И сада руски воЌници побеђуЌу Ќедну за другом.
  єануар Ќе био веома успешан. Руске трупе су преврнуле ИталиЌане и оседлале Алпе. А у фебруару су заузели ВенециЌу. И ушли су у ЛорбандиниЌу. Заузели су и Позна®. Немци су се повукли. 2. марта пала Ќе КлаЌпеда. Руске трупе су напредовале кроз источну Пруску у спороЌ, прегустоЌ одбрани. Морао сам буквално да запалим пут гранатама.
  Али у ИталиЌи се фронт тестенина срушио. И руске трупе су похрлиле у Рим. 30. марта 1956. почео Ќе напад на главни град ИталиЌе. Тако Ќе народ платио амбициЌе породице Мусолини.
  Рим, главни град ИталиЌе, Ќе на удару. Борбе су жестоке. Мада ИталиЌани све више одустаЌу. Овде се девоЌке боре веома лепе и у бикиниЌу и босоноге. Ратници ногама бацаЌу гранате и нокаутираЌу МусолиниЌеве ратнике.
  Овде су лепе девоЌке, и наравно веома секси. И са миши"има титана. А како бацаЌу гранате босим ногама Ќе просто невероватно.
  Наташка иде напред и пуца, режу"и:
  - За Ота¤бину лепу у срцу, моЌ блистави ога® гори!
  ЗоЌа, пуцаЌу"и, пева уз:
  - Отворимо врата достигну"има! Наша вера и кра  Ќе монолит!
  А ту Ќе и Аурора, као голи прсти, риђокоса кучка "е пустити дискове. И посечени ИталиЌани падаЌу.
  А онда Светлана пева агресивно, показуЌу"и зубе:
  - Све "емо побити! Све "емо здробити!
  Они босим ногама бацаЌу дискове и ме у фашисте. Тако Ќе Мусолини доспео под растав а®е девоЌака. Априлски напад 1956. био Ќе жесток и врло маштовит.
  А ево тенкови возе, паклене ватрене колоне избиЌаЌу из ®ихових дебала.
  ДевоЌке напредуЌу и босим ногама бацаЌу гранате. И како п уЌу нешто крваво.
  И смеЌу се...
  Наташа Ќе усрдно певала:
  - Царе Владимире, даЌ Хитлеру у лице!
  И намигни своЌим сафирним очима. Тако дивна девоЌка.
  ДевоЌке Ќуре див им бесом. ПуцаЌу из митра еза. Они су покосили неприЌате а, распршили су нацисте. А ту Ќе и ОлимпиЌада. А у рукама мо"не жене-хероЌа држи бацач пламена. И он "е узети и ударити, али како "е млатити.
  Чипови лете од нациста на све стране. А и ратници како хо"е да се смеЌу.
  Онда "е запевати:
  - МусолиниЌа "е ту"и! Наше приЌате ство Ќе монолит!
  И опет, са сафирним очима, намигуЌе! И ударио нацисте.
  А шта си хтео? Рим су своЌевремено заузели Словени под вођством Атиле. А сада Руси преузимаЌу власт.
  ОлимпиЌа, прже"и живе противнике бацачем греде, певала Ќе:
  - єарко сунце наде
  Поново се диже над зем ом..
  РусиЌа побеђуЌе као и пре -
  Ратници Вермахта побеђуЌу!
  
  Руски орао над планетом
  Крила, шире®е, полета®е...
  НеприЌате  "е бити позван на одговорност -
  Би"е поражен - слом ен!
  После пада Рима, италиЌанске трупе су почеле масовно да се предаЌу. МусолиниЌево царство, оваЌ млађи воЌни партнер Тре"ег раЌха, Ќе горело.
  Руске трупе су готово без отпора заузеле Напу  и искрцале се на СицилиЌи. И тамо скоро да ниЌе било отпора. А Хитлер Ќе био хистеричан.
  До краЌа маЌа ИталиЌа Ќе била готова. Водене су стотине хи ада затвореника.
  Руски®е су их став але на колена и приморавале се да им  убе босе ноге. Послушно су се закикотали. Неки, посебно млади"и, радили су то са ентузиЌазмом.
  ДевоЌке су прилично сте®але.
  Вечити дечак Олег Рибаченко терао Ќе зароб енике да им  убе босе, дети®асте ноге.
  Урадили су то дово но во но. Момци су били веома згодни, миши"ави и плавокоси. Истина, био Ќе Ќош премали, и ниЌе хтео да ради нешто озби ниЌе са дамама. Али кад храпаве пете голицаЌу Ќезиком - лепо Ќе!
  Олег Рибаченко Ќе ухватио генерала и добио Ќош Ќедно наређе®е. На шта Ќе био веома поносан.
  МусолиниЌа млађег издала Ќе сопствена прат®а, а царска РусиЌа Ќе добила Ќош Ќедну победу. А Бенедито Мусолини стариЌи ниЌе доживео своЌу срамоту, и слом фашизма у ИталиЌи. Међутим, иста судбина чекала Ќе нацисте у НемачкоЌ. Руске трупе кренуле су почетком Ќуна 1956. у офанзиву. АустриЌа Ќе била главна мета.
  Елизавета и ®ена посада на "НиколаЌу" -5 кренули су против Немаца. Руске трупе су настоЌале да опколе Беч.
  Фирер се, наравно, нашао у тешкоЌ ситуациЌи. Изгуб ени су поседи Немаца у Африци, СкандинавиЌи и ве"и део САД. А сада се битке ве" воде иск учиво на териториЌи Тре"ег раЌха. Што Ќе, наравно, Немцима више неприЌатно. Руске трупе су ушле и у Мексико. ЛеЌди ГреЌ де Монка командуЌе посадом тенкова у овоЌ зем и.
  А Елизабета води "НиколаЌа" -5 по Бечу. Његов главни противник Ќе Е-50, коЌи царска машина буши као упиЌач.
  Елизабет Ќе опалила, користе"и голе ножне прсте, притискаЌу"и дугмад на ¤оЌстику.
  Ударио у немачки тенк и цвркутао:
  - Да"емо срце за Светог Николу РусиЌу!
  єекатерина Ќе такође пуцала голим прстима и исправ ала партнера:
  - Вероватно Ќе, ипак, правилниЌе ре"и Владимир!
  Елизабетх Ќе поново опалила голим прстима и цвркутала:
  - Али ипак Ќе цар НиколаЌ, давши нам становништво Кине, учинио РусиЌу непобедивом!
  Заиста, у пешадиЌи коЌа Ќе послата да Ќуриша на немачке положаЌе, Кинези су били потпуно испред. Буквално су бацали лешеве. Али су се пробили.
  Обично су се Руси борили у авионима и тенковима. ПешадиЌа Кинеза, ИндиЌаца, АзиЌата. Има много Кинеза. Поред тога, светла глава НиколаЌ ИИ увео Ќе полигамиЌу приликом реформиса®а православ а, а додатни Кинези се ша у у борбу. А Руси узимаЌу за жене удовице и неудате Кинески®е.
  Лукава стратегиЌа.
  А Кинези се пе®у на Ќуриш, гину и пробиЌаЌу одбрану Немаца.
  Елена, користе"и голе ножне прсте, притиска дугмад на ¤оЌстику и поново удара у Фритз.
  И пева:
  - За Свету РусиЌу бори"емо се храбро!
  После тога "е девоЌка узети и намигнути. И голи своЌе беле зубе! И тако Ќе агресивна.
  А ево како "е да пукне ОлимпиЌада. И Ќош млати голим прстима, и г®ечи.
  Онда "е викнути:
  - єа сам смртоносна кобра!
  Треба напоменути да резервоар Е-50 може бити опасан. Његов топ калибра 88 мм са цеви од 100 ЕЛ Ќе брзо испа ен, дванаест метака у минути и веома Ќе прецизан. Често погађа оклоп и може проузроковати штету.
  Због тога девоЌке покушаваЌу да главни немачки тенк држе пода е. Посебно близу, ®егова способност продора се драматично пове"ава. А Немци имаЌу Ќезгро у  усци било од ураниЌума или волфрама. Истина, након губитка Африке и налазишта ураниЌума у Конгу, снага немачких трупа почела Ќе да пресушуЌе.
  А девоЌке су тако лепе и босоноге и кул.
  Овде певаЌу у себи са одушев е®ем:
  - СЌаЌи као звезда над целим светом,
  Кроз тамни мрак...
  Велики Ќунак цар Владимир,
  Не познаЌе бол, нема страх!
  
  НеприЌате и се повлаче пред вама
  Публика навиЌа...
  РусиЌа те прихвата -
  Мо"на рука влада!
  Борбене девоЌке, не можете ништа ре"и против ®их. А ноге су им тако босе и исклесане. Када их зароб ени Немци  убе, Ќасно Ќе да се то свиђа и девоЌкама и мушкарцима. И ратници прилично циче.
  И голи своЌе бисерне зубе.
  То су неке цоол девоЌке. И голих прстиЌу Ќош Ќедан фашиста Ќе нокаутиран од Елизабете.
  Затим, како пише:
  - Слава великоЌ Ота¤бини!
  И тако "е Цатхерине пуцати. Наби"е неприЌате ски тенк, потопити Фритз и шкрипати:
  - Смрт неприЌате има!
  И ту Елена такође млати, користе"и голе ножне прсте, притискаЌу"и их на дугмад ¤оЌстика. И цврку"е:
  - За Ота¤бину у величини!
  А онда "е проЌектил лансирати изузетна ОлимпиЌада - такође плавуша. И док цврку"е:
  - За велику РусиЌу!
  А девоЌке су пуне тоталног ентузиЌазма.
  Ево тенка Е-75. Његов топ Ќе мо"ниЌи: 128 мм и може да нанесе више штете. Поред тога, оваЌ тенк има бо у заштиту и деб и оклоп.
  Али Елизабета Ќе као будала. И пусти"е нешто смртоносно, продорно из да ине. А од Немца су остали само комади поцепаног метала.
  А девоЌка "е певати:
  - Света лепото и велики сан!
  После тога "е показати Ќезик.
  Немачки тенкови Е-75 су недавно постали масивниЌи. ИмаЌу дужи топ, што вам омогу"ава да се носите са руским тенковима, посебно онима коЌи су лакши. И ово чини Фрица опасниЌим.
  Али совЌетске девоЌке се због тога не стиде. И смрскаЌу Фрица.
  А сами ратници су Ќош више на вру"ини у бикиниЌу, и боси. И боре се веома самоуверено.
  Они побеђуЌу великом ве"ином.
  Катарина Ќе пуцала на нацисте и певала:
  - Али да будем искрен! Сломим све Фрице без изузетка!
  Елена Ќе такође пуцала голим прстима и цвркутала:
  - Победи"емо све и, наравно!
  И ОлимпиЌада Ќе без сажа е®а победила нацисте. Она Ќе тако непобедива кучка.
  И такође уз помо" голих прстиЌу.
  Наташа и ®ен тим се боре на тенк Кондратенко-6. ОваЌ аутомобил Ќе мало лакши, али мобилниЌи од НиколаЌа. Наравно, са ма®ом тежином, калибар Ќе ма®и, а оклоп Ќе мало та®и. А то значи да Ќе ризик од умира®а много ве"и.
  Али девоЌке се, морам ре"и, уопште не стиде. И боре се као ¤инови битке.
  Наташа пева, активно снима:
  - Би"е то наша победа!
  И босим прстима притиска дугмад ¤оЌстика.
  ЗоЌа такође пуца, уз помо" своЌих босих ногу и шкрипи:
  - Цар Владимир напред!
  И све девоЌке су хорски лаЌале:
  - Слава палим Ќунацима!
  Након тога, Аурора Ќе опалила, преврнула немачки тенк и издала:
  - Нико нас не"е зауставити! Нико нас не"е победити!
  Тресла Ќе и босе ноге.
  А онда Ќе Светлана попустила, користе"и голе ножне прсте, и зарежала из свег гласа:
  - Руси се жестоко боре!
  И све девоЌке у хору узвикнуше:
  - єака воЌничка песница!
  И опет лепоте хрле у боЌ. ПуцаЌте прецизно и прецизно!
  Ево долази ЏеЌнине екипе, удараЌу Мексиканце. Она Ќе такође веома паметна и лепа дама.
  И девоЌке у ®еноЌ кочиЌи - босе и у бикиниЌу. Боре се са див им и смиреним бесом.
  Онда Ќе Гертруда опалила голим ножним прстима и цвркутала:
  - єа сам девоЌка коЌа "е све уништити у дели"у секунде!
  А овде Ќе Мала®а као лупанет. И разбити латински тенк из да ине.
  И ту "е Ќе Матилда, уз помо" босих ножних прстиЌу, ударити.
  И смеЌ се:
  - Имам супер девоЌку!
  И ратници наЌвишег и бесног реда. Не осе"аЌу се слабо или  уто.
  Како се Ќебу, Ќебу.
  И Алионка се такође бори веома самоуверено.
  До краЌа Ќуна Беч Ќе опко ен. НемачкоЌ и ®еном престижу задат Ќе тежак ударац. Истовремено, руске трупе напредуЌу ка Одри. У борбу бацаЌу Кинезе, ИндиЌанце, Арапе. И пробити одбрану Фрица.
  Хитлер Ќе, наравно, ве" у паници. Како су га притискале девоЌке на тенковима и авионима.
  Овде су Албина и Алвина, два руска пилота. Такође боси и у бикиниЌу, обараЌу нацисте као крушке штапом са гране. А за пар буквално чине таква чуда.
  Албина Ќе Ќедним рафалом са свог ловца "Петар Велики" оборила пет авиона и певала:
  - Ми смо небески медведи!
  Алвина Ќе са свог ратног орла у Ќедном рафалу оборила шест авиона и цвркутала:
  - И све "емо зг®ечити!
  На небу Ќе оваЌ пар ве" био легендарни!
  ДевоЌчицама Ќе доде ено седам степени ГеоргиЌевског крста: сребрни крст, сребрни крст са луком, златни крст, златни крст са банком. Као и златни крст са диЌамантима, и златни крст са диЌамантима и луком. А наЌвиши степен Ќе златна крстаста звезда, са луком од диЌаманата. Недавно Ќе установ ена и виша награда - велика звезда златног крста, са диЌамантима и луком.
  Тако да су девоЌке с правом могле бити поносне на своЌа достигну"а. И увек, чак и на хладно"и, борили су се само у бикиниЌу и иск учиво боси.
  Тако дивне девоЌке.
  Албина Ќе пуцала и певала:
  - За наше наЌбо е победе!
  Алвин Ќе наставио:
  Нека се наши унуци и дедови поносе нама!
  Ратници и у ствари - девоЌке колосалне класе!
  Туку нацисте на небу и певаЌу:
  - Слава РусиЌи, Слава! Наш цар Владимир Ќе Ќунак! Би"е снаге у зору! ЗакопаЌте Хитлера у зем у!
  Наравно, Владимир Кирилович Романов може бити веома задово ан своЌим ратницима.
  Ако се и боре, онда на такав начин да не можете поди"и коп е на ®их!
  Владимир Кирилович Романов Ќе цар коЌи има све шансе да Ќедном заувек оконча ратове!
  А фашисти се тресу под ударима царске воЌске...
  Опко ени Беч Ќе брзо пао. До средине Ќула трупе царског царства изашле су на широки фронт до Одре. А Кенигсберг Ќе био потпуно блокиран.
  И Немци су се повукли иза Одре. И тамо су покушали да направе линиЌу одбране. Капитално бранити. Али у другоЌ половини Ќула руске трупе су кренуле у офанзиву на Хамбург... Нацисти су полако али сигурно попуштали.
  Борбе су биле веома жестоке. Нека села су ме®ала власника по неколико пута. У борбама су учествовали и нови немачки тенкови напредниЌе сериЌе АГ, пирамидални. Одликовала их Ќе добра заштита из свих углова. Али царска воЌска их Ќе надмашила.
  И велики броЌ азиЌских пешака Ќе погинуо на фронтовима. Али пустили су те да се кре"еш.
  Немци су, с друге стране, такође били осиромашени  удским ресурсима. До краЌа августа Хамбург Ќе био опко ен, а Минхен блокиран.
  Немци су изгубили значаЌну териториЌу. И нису имали чиме да држе своЌе позициЌе.
  Олег Рибаченко се борио у првим редовима на териториЌи саме Немачке. А вечити дечак се непрестано смешкао и показивао своЌе бисерне зубе.
  И тамо Ќе бацао гранате голим, дети®астим ногама. Добро Ќе бити дете - како Ќе природно бити на вру"ини у само шортсима. А пошто сте бесмртни, можете бити и полуголи зими без ризика да се прехладите.
  Па дечак запева:
  -Бос, само бос,
  Под Ќулском грм авином и под шумом сурфа!
  Бос, само бос
  Лако Ќе дечаку бити кул каубоЌ!
  А дете-маЌор ових фашиста настав а да се уништава. И очаЌнички иду у контранапад.
  Ве" Ќе септембар... Почи®е да пада киша... Царске трупе, попу®аваЌу"и лешеве Кинеза, заузеле су Минхен и Хамбург, и напредуЌу у правцу Рурске области. НаЌважниЌи у индустриЌи Немачке.
  А Немци очаЌнички узвра"аЌу.
  Наташа се бори на свом резервоару и режи:
  - Фашисти "е бити изузетно тесни!
  И са голим прстима док притиска дугмад ¤оЌстика. И испа ива"е гранате на нацисте.
  А ту Ќе и ЗоЌа, како Ќе ошамарена. И такође уз помо" голих прстиЌу.
  И такође певаЌте:
  - РусиЌа Ќе оно што Ќе против Хитлера!
  А онда Ќе Аурора, она "е се понашати агресивно. И такође уз помо" голих прстиЌу:
  - За руски начин!
  А иза ®их Ќе Светлана, коЌа "е такође пустити убоЌити проЌектил. Пробуши немачки тенк и шкрипи:
  - За цара Владимира Кириловича!
  И он "е такође показати своЌ Ќезик.
  ДевоЌке су овде подив але.
  Аленка на тешком тенку такође слама нацисте. И туче их из да ине.
  Ратник Ќе певао:
  - Пола света сам своЌим грудима покорила!
  И Аленкине груди са гримизним брадавицама.
  А онда Ќе А®ута као експлозиЌа голим прстима. Наби"е фашистички тенк и брб ати:
  - єа сам девоЌка супер звезда! У к®игама прича!
  И осмех...
  А онда "е Августин пустити убиствени проЌектил. Сломите нацисте и насмеЌте се:
  - Нека нам Ќе воЌска наЌЌача!
  И такође помера ноге ...
  А после ®их "е МариЌа узети, и копати нацисте. Окрени се, агресивно млохав:
  - Ми смо велике агресивне девоЌке!
  А онда "е МарусиЌа ослободити своЌе изузетно смртоносно, разорно оружЌе против нациста. И то уз помо" голих, девоЌачких ногу.
  И онда певаЌ:
  - Ми смо тотални пораз неприЌате а!
  Септембар Ќе прошао у веома жестоким борбама. Немци су жестоко узвратили. Али у октобру, када су кише падале Ќаче, царска воЌска Ќе поново стекла предност. И она Ќе почела да се кре"е према Руру. После жестоког Ќуриша Кенигсберг Ќе пао. Нацисти су добили Ќош Ќедан шамар.
  А на Ќугу Француске, кра евске трупе су опколиле Тулон. Дакле, нацисти су се изузетно лоше провели.
  Хитлер Ќе беснео, али док Ќе био у Берлину. Његова позициЌа Ќе била слаба.
  єасно Ќе да нико ниЌе хтео да слуша преговоре. Али нацисти су се заглавили као муве.
  У новембру су трупе царске армиЌе заузеле ве"и део Рурске области у борбама, чиме су НемачкоЌ одузеле главну производну базу.
  А у децембру Ќе царска воЌска заузела цео Ќуг Француске, и ушла у ШпаниЌу. А на немачком фронту коначно Ќе заузела Рур. Штавише, зароб ене су и друге зем е Немачке. А у Данску се искрцала и царска воЌска.
  Хитлер Ќе беснео као пакао у кавезу, али ниЌе могао да помогне.
  На католички Божи", царске трупе су кренуле ка Паризу. Упркос снегу и мразу, Наташина екипа Ќе била боса и у бикиниЌу.
  Немци су се све чеш"е предавали. А Французи уопште нису хтели да се боре са Русима.
  РазбиЌаЌу"и немачку батериЌу, Наташка Ќе приметила:
  - Дакле, у ствари, на шта Ќе опседнути Адолф рачунао када Ќе кренуо у рат са нама?
  Златокоса ЗоЌа Ќе логично приметила:
  - Вероватно, то што "емо ми, павши под притиском, испасти као новчи"и из рупавог ¤епа!
  Аурора Ќе голим прстима зг®ечила орах. Затим га Ќе ставила у уста и рационално приметила:
  - ИсториЌа учи да ничему не учи!
  Светлана Ќе голим прстима притиснула дугме ¤оЌстика. Она Ќе избацила Ќош Ќедан немачки топ и одговорила:
  Будимо велики борци!
  Чини се да су жене ратнице, у ствари, одлучне да се боре и победе.
  Олег Рибаченко Ќе босоноги дечак коЌи се трка у шортсу и са голим, миши"авим торзом. Чак се ®ише и урла:
  - ХаЌде да победимо Фрица! ХаЌде да победимо Фрица! И победи канте!
  А дечак има тако беле, бисерне зубе! Само млад и нефлексибилан терминатор.
  Олег Рибаченко шутира у бекству. УбиЌа фашисте и пева:
  - Руски дух Ќе мо" кра ева, разбиЌте Фриц!
  Дечак Ќе босом ногом бацио гранату и певао:
  - Руски валцер, зора зора - у славу кра а!
  Заиста, дечак се показао веома борбеним. И излупати нацисте на првом броЌу.
  А девоЌке се Ќако боре. Ево Мирабела... Такође пилот врхунске класе. Нико Ќе не може зауставити. Она обара Фрица и пева, искажу"и зубе:
  - Луда девоЌка! Ево ®ене етикете!
  И он "е узети и лансирати ракету!
  Да, овде има жена! Кад се руске девоЌке туку, онда им никаква сила не може одолети.
  Мирабела Ќе Ќедним рафалом од пет ваздушних топова оборила седам немачких авиона и цвркутала:
  - Цар Владимир Кирилович Ќе наш Бог!
  А девоЌка лупи босим ногама по стаклу.
  А такође се Албина и Алвина боре на небу.
  Они су тако дивне крађе. Све више налога добиЌа. И док певаЌу:
  - На небу смо савршенство! Асови смо савршенство! Од осмеха до геста - за сваку похвалу!
  Албина Ќе Ќедним рафалом оборила четири немачка авиона и цвркутала:
  - Ах, какво блаженство! Шта Ќе савршенство у борби!
  Алвина Ќе пресекла пет немачких авиона и наставила:
  - Знати савршенство у борби! И кул идеално!
  Ратници су певали у хору, сечу"и нацисте:
  - ДевоЌке! Теже девоЌке! ДевоЌке! Теже девоЌке!
  Показали су своЌ агресивни фити . Нису притиснули спушта®е, заправо, ниЌедном од нацистичких асова.
  Али нацисти, наравно, под див им притиском.
  Хитлер Ќе у бункеру у Берлину и бомбардуЌу га као бубашвабу. Шта Ќе хтео? Завршени фашиста броЌ Ќедан! Отишао Ќе у царску РусиЌу, а сада га и самог г®ече као бубашвабу.
  Цар Владимир Кирилович се тренутно одмара од зиме на обали ИндиЌског океана. Пред ®им плешу прелепе девоЌке различитих раса и националности.
  Међутим, кра у не смета да гледа борбе гладиЌатора. Ево, на пример, две девоЌке против две лепотице.
  Боре се пластичним мачевима да не би осакатили Ќедни друге. Међутим, они се очаЌнички боре.
  Ово су ратници. Долази до бесне размене удараца. Две плавуше и две црвенокосе...
  Цар Владимир Ќе упитао фелдмаршала Василевског:
  - Шта Ќе наЌтеже у рату са Немцима?
  Фелдмаршал Ќе искрено одговорио:
  - Добити самопоузда®е! Тек на самом почетку, када Ќе неприЌате  почео да напредуЌе, осе"ао сам се неприЌатно. А сада смо почели да побеђуЌемо и све Ќе Ќасно у неприЌате има! - Фелдмаршал Васи евич, оваЌ главни стратег, пио Ќе вино.
  Владимир Кирилович Ќе логично приметио:
  - Изузетно Ќе тешко побеђивати све време! Али показали смо да смо способни за много! А сада "е бити времена, и цео свет "е постати миран!
  Фелдмаршал Василевски Ќе потврдио:
  - ВеруЌем да!
  ДевоЌке су набиЌале модрице по голим телима, и изгледале су изузетно нервозно.
  Борили су се, наравно, не као у данима Древног Рима - трудили су се да себи не наносе много штете. Али били су активни.
  У међувремену су се борбе наставиле. У Ќануару су царске трупе у покрету заузеле Париз. Заузет Ќе и главни град Данске Копенхаген. Немачке трупе су слабиле. Руси су наставили да напредуЌу кроз саму Немачку. Фриц се очаЌнички борио, али им Ќе снага била слом ена.
  Олег Рибаченко, оваЌ бесмртни дечак, скочио Ќе бос у снег и Ќурнуо испред свих у напад, потпуно без страха од ватре. И док звижди:
  - Ко Ќе навикао да се бори за победу,
  Дефинитивно победити неприЌате а...
  Весело се смеЌе и много постиже,
  А Хитлер "е бити тешко претучен!
  И босом ногом дечака баци"е гранату! И открио Ќе своЌе бисерне, крупне зубе изнад своЌих година. Да, ве" има уста као вук. Прегриза"е свако грло.
  А девоЌке у тенковима се кре"у са Ќуга на север Немачке. Овде излазе на море. А Фрицовима "е остати само зем е у близини Берлина и ПомераниЌе.
  Наташка Ќе, разбиЌаЌу"и фашистичке тенкове, приметила:
  - А у рату Ќе забавно на своЌ начин!
  ЗоЌа се, лупаЌу"и по нацистима, сложила:
  - Добро да бо е не може бити! Поготово када побеђуЌемо!
  Аурора Ќе, пуцаЌу"и голим прстима, рекла:
  - Све немогу"е Ќе могу"е у универзуму, ако само мало...
  А црвенокоса се смеЌе!
  Ратнице се трзаЌу од помахнитале радости и беса. И разбиЌаЌу Немце.
  У исто време, царске трупе напредуЌу преко ШпаниЌе и ве" се приближаваЌу Севи и.
  Олга у оклопном транспортеру пуца на Немце и полициЌске трупе.
  Тамош®и Шпанци Ќедва одолеваЌу. єош Ќедна држава пада под секиром РусиЌе.
  Олег Ќе пуцао и певао:
  - Акробатика, би"е баш на баш!
  А ®ена партнерка Алиса Ќе цвркутала:
  - Величину Руса препознала Ќе планета,
  Фашизам Ќе слом ен ударцем мача...
  Воле нас и цене сви народи света,
  Издржимо велико свето царство!
  А девоЌке "е шамарати и притискати ¤оЌстик голим прстима.
  Рат између царске империЌе Владимира Кириловича Романова и нацистичке Немачке се настав а.
  Руске трупе су готово у потпуности ослободиле Француску од нацистичких хорди. Фебруар 1957... Царска воЌска ослобађа Португал.
  23. фебруара су се уЌединиле руске Ќединице из Данске и Немачке.
  Олег Рибаченко, оваЌ вечити дечак, шамара по блату босим ногама. Дете-маЌор виче из грла:
  - Слава руском цару Владимиру Тре"ем! Хака"у Хитлера, бичем "у мерити!
  И дечак "е опет вриснути, и голим прстима бацити оштро избрушен диск. И ударио фашисту у грло. А онда "е голом, дети®астом ногом бацити бумеранг, и одмах пререзати грк ане петорици Фрица.
  Да, Хитлерова лоша идеЌа да нападне такву империЌу.
  Наташа и ®ен тим довршаваЌу послед®е Немце у Португалу. Њихов тенк Ќе немилосрдан у уништава®у.
  И такође голим прстима притискаЌу дугмад ¤оЌстика, праве"и бесна разара®а.
  ЗоЌа Ќе пуцала, разбила немачки топ и певала:
  - За РусиЌу и слободу до краЌа!
  Аурора Ќе, уз помо" голих ножних прстиЌу, шутнула нацисту и зацвркутала са апломбом:
  - Боже спаси кра а!
  Светлана Ќе такође шутирала, притискаЌу"и дугмад ¤оЌстика прстима босих ногу и цвилила:
  - єаки суверено!
  ДевоЌке разбиЌаЌу нацисте. Али онда се поЌавио нови нацистички тенк "Маус" -4. Веома мо"ан модел - три стотине тона тежине и пишто  од 310 милиметара. Може да продре на велику да ину, а сам има тако дебео оклоп да га тенк Кондратенко-6 не"е узети ни под коЌим углом.
  Наташа командуЌе:
  - ДевоЌке, треба да се приближимо и угурамо у до®и део бока, између клизалишта - ово нам Ќе Ќедина шанса!
  ЗоЌа Ќе голим прстима ударала по немачком топу и певала:
  - Судбина ти даЌе послед®у шансу, али пожури напред! По киши и граду и снегу!
  Августин Ќе такође лупао и цвркутао:
  - Послед®у шансу, судбина ти даЌе! Живело хода®е и свакодневно трча®е!
  И Ќош са голим прстима, али како "е се увиЌати. И уништи фашисте.
  Светлана заурла:
  - За нове границе и сЌаЌне победе!
  Руски тенк Ќе полетео, пове"аваЌу"и брзину. А девоЌке "е узети и запевати:
  - Силни владару, преславни у веку, Царе православни, царуЌ на славу, на славу нама!
  И поново су убрзали, уда аваЌу"и се од тешког проЌектила упу"еног из пишто а коЌи Ќе имао немачки Маус-4. ДевоЌке су вриснуле:
  - Не савиЌаЌ се у овнуЌски рог! Па да ти Хитлер - умри!
  И ®ихов тенк се убрзава. Као што мали боксер напада великог. Али шансе су, наравно, педесет-педесет.
  Наташа се, прате"и крета®е тенка, сетила како Ќе боксовала са мушкарцем у рингу. Промашила Ќе ударце, добила Ќе батине, али се издржала. А онда самоуверено пукао. И ухватила Ќе покрет неприЌате а у сусрет, и то у браду. Нокаутиран!
  Добио хи аду златних руба а. Ово Ќе девоЌка коЌа се бори. Ако хо"е, онда хо"е!
  Наташа се тресе босом ногом и пева:
  - Ово ниЌе послед®а борба, али Ќе одлучуЌу"а! За славу Ота¤бине, за Ота¤бину и част!
  А сада им тенк проклизава поред бока, и ша е проЌектил... ЗоЌа Ќе такође користила голе прсте, тако златнокоса девоЌка, а окретна као маЌмун. И Маус-4 Ќе почео да пуца. Очигледно су му детониране гранате. А онда како "е куле да откине, и полете високо у ваздух!
  ДевоЌке углас вичу:
  - Победа! Цоол победа!
  И Ќош Ќедан тенк на ®иховоЌ листи!
  1. марта 1957. руске трупе су почеле да прелазе Елбу. Изгледа да су Хитлера згазили у грло.
  Дечак Олег Рибаченко бацио Ќе бомбу голом, дети®астом ногом, потопио фашистички тенк и повикао:
  - За нове, нефлексибилне границе!
  Аленкина тенковска посада скре"е на исток. Западна Немачка и Француска су ве" ослобођене. Само су зем е између Одре и Лабе остале под контролом нациста. Па, такође БританиЌа и Ирска. Тамо су послед®е снаге нациста.
  Аленка, пуцаЌу"и на фашистичке батериЌе, каже:
  - цесареви" Никола,
  Ако мораш да владаш...
  Никад не заборави -
  Славно се воЌска бори!
  И овде Ќе поново послат Ќош Ќедан проЌектил босих ногу. И погодио пишто  Фрица.
  Пуца са голим прстима и Анута. Удари фашисту, и урла на све стране:
  - єа сам таква девоЌка - да Хитлер поврати!
  Да е, ватрени Августин нокти. Такође добро нишан ђаво, и урла:
  - До капиЌа пакла!
  И користи босе ноге.
  МариЌа пуца за ®ом. На исти начин на коЌи узима и удара, и вришти:
  - Нико ме тигрицу не"е зауставити, нико нигде не"е зауставити босоногу девоЌку и би"е пребиЌена!
  А онда како "е олимпиЌада се"и. И он "е нокаутирати немачки тенк, откинувши му кулу као капу печурке.
  И церече:
  - За нове, стрме границе!
  И опет "е показати Ќезик!
  ДевоЌке су тако строге према себи и очаЌнички нападаЌу. А нацисти се даве под ®иховим ударцима.
  2. марта 1957. године, послед®е нацистичке снаге у Португалу су се предале. Постало Ќе Ќасно да залази зора фашизма. ТачниЌе, зора? Нигхтмаре сунсет!
  А руске трупе напредуЌу. Немци све више одбацуЌу оружЌе и предаЌу се.
  ПадаЌу на колена. И руске и кинеске девоЌке  убе босе ноге.
  Изгледа тако кул и сЌаЌно. А нацисти се усит®аваЌу и усит®аваЌу.
  Наташина посада Ќе ве" у возу коЌи иде у борбу на север, са Фрицом.
  ДевоЌке седе у свом купеу. ИграЌу карте голим прстима.
  Наташа Ќе приметила:
  - То Ќе заним иво, кад узмемо Берлин, шта Ќе следе"е?
  ЗоЌа Ќе самоуверено одговорила:
  - Следе"и "е бити Лондон!
  Ватрена Аурора се закикота и поново упита:
  - И онда?
  ЗоЌа Ќе одлучно рекла:
  - Латинска Америка "е бити наша! Не"емо се церемониЌали са нацистима!
  Светлана се сложила са овим:
  - Наравно да не"емо! ОсвоЌимо цео свет!
  Наташа Ќе одушев ено потврдила:
  - А онда "е бити мир, по целом свету!
  ДевоЌке су певале углас, компонуЌу"и у ходу;
  Слава ВеликоЌ РусиЌи царизма,
  Где Владимир седи на престолу ...
  Зломи"емо хорде злог фашизма -
  Слава воЌсци а ми смо монолит!
  
  У вери су велика срца била ка ена,
  Наша домовина свим срцем...
  Ми смо синови цара НиколаЌа
  И нису ¤абе гинули за ®ега!
  
  Наша домовина ти си драгоцениЌа од свега,
  Подигнимо крилати, небески поздрав...
  Бориш се и против Ота¤бине,
  Па нека сви нацисти погину!
  
  Хитлер Ќе хтео да добиЌе нашу зем у,
  И зли пас Ќе покушао на кра а ...
  Али ми смо дрски, не"емо то прихватити,
  Па ¤абе се на нас обрушио фашизам!
  
  Кра  Ќе  убазан и мудар владар,
  Лете"и као планински орао над планетом...
  Владимир "е бити господар хорде,
  Наше приЌате ство Ќе као челични монолит!
  
  Фрицу избиЌамо ослонац из ногу,
  пустимо Хитлера да се угуши у омчи...
  Изда"емо погуб е®а жестоким, на срамоту,
  Ко се понаша као зло на Зем и!
  
  Кра евска мо" и кра евска мудрост,
  Би"е фашиста, слама®а без мере...
  Хитлер, веруЌте ми, направио Ќе кул глупост,
  А сада му Ќе живот као конац!
  
  Зато поштуЌте велике кра еве
  Нема хладниЌег од Романових на Зем и ...
  У бици нациста, погоди срца,
  Да отворим пут остваре®има, сновима!
  
  
  Петар Велики нас Ќе водио на море,
  Александар Ќе освоЌио Париз...
  Да, понекад се десила туга,
  Али РусиЌу Ќе чувао херувим!
  
  Код нас Ќе све лепо
  И девоЌке и момци веруЌу...
  Кра  влада, добро знаш
  Мада на прагу риче зла звер!
  
  Нема граница, веруЌте у савршенство
  Комунизам "е ускоро имати кра еве...
  Отвори"емо врата блаженству,
  Проклети фашизам Ќе уништен!
  
  За РусиЌу граница ниЌе постав ена,
  Ми "емо, веруЌте нам, победити неприЌате а...
  Босе девоЌке, као у Спарти,
  Па Ќедан Ќе наш цар Владимир!
  
  ВеруЌемо у Рода - Великог Бога,
  Шта Ќе створило савршене Словене...
  Боримо се за част и слободу
  Ударимо на нацизам!
  
  Ви сте наЌве"а породица Романов,
  Влада"е РусиЌом заувек...
  Велики кра , наЌвиши лет,
  Сатана не"е сломити орла!
  
  За  убав према РусиЌи велика,
  Ша емо борце у борбу...
  Светите и са икона величаЌу лица,
  Уосталом, сваки ратник Ќе и кра !
  
  Наше срце гори за ота¤бину,
  Ми смо кул девоЌке у борби...
  Отвори"емо се мало у свемир, знати врата,
  Уби"у Адолфа као кучку!
  
  єош само мало до Берлина,
  У"и "емо носе"и славу кра ева...
  Нама девоЌкама старост не прети,
  Ми, веруЌте ми, не просипамо воду!
  
  Сахранимо ко Ќе зао и подо,
  ЗмаЌ "е бити славно поражен...
  И имамо златне иконе,
  Родновери Ќе вечни закон!
  
  
  
  
  ТУРСКА УШЛА У ДРУГИ СВЕТСКИ РАТ
  Турска Ќе 1. септембра 1942. године ушла у рат против СССР-а. Разлог Ќе разум ив - жеђ за осветом за претходне поразе, и же а да се заузме Баку. Поред тога, улогу Ќе одиграла и немачка дипломатиЌа, коЌа Ќе ОсманлиЌама обе"ала златне планине. У сваком случаЌу, Турци су одлучили да више нема смисла чекати, и да нису сметлари, ве" да имаЌу времена и за борбу.
  Као резултат тога, тридесет турских дивизиЌа погодило Ќе совЌетски Закавказ.
  За неколико дана заузели су Батуми и успели су да опколе єереван.
  Као одговор, Ста ин Ќе био приморан да повуче део новонасталих резерви и пребаци их у Закавказ.
  СовЌетска команда Ќе била принуђена да одложи офанзиву код Ста инграда. Немци су, заузврат, успели да постигну више на кавкаском правцу и заузму Ор¤оникидзе и Грозни. И тек повлаче"и се у планине, совЌетске трупе су успеле да зауставе нацисте.
  У исто време, Британци су одложили операциЌу Бак а, страхуЌу"и да "е Турску уву"и у неприЌате ства против БританиЌе.
  До краЌа децембра 1942. нацисти су ипак заузели Ста инград. Ту су се населили. СовЌетске трупе су напредовале, али без успеха у центру - операциЌа Ржев-Сихов се показала прескупом. Међутим, Фирер Ќе ипак обЌавио тотални рат, тако да у Тре"ем РаЌху ниЌе било дово но ресурса.
  У фебруару Ќе Црвена армиЌа пове"ала снагу и покушала да нападне Немце са бокова Ста инграда. Али нацисти су ве" успели да прегруписаЌу своЌе снаге и били су спремни да одбиЌу ударце.
  У фебруару Ќе такође почела операциЌа Бак а. Спремни су били и Немци, коЌи су после две неде е жестоких борби зауставили Британце.
  Американци Ќош нису слетели у Казабланку и Тунис. Борбе у Африци су поново престале.
  Хитлер Ќе Ќош гомилао снагу... У марту Ќе Црвена армиЌа по тре"и пут извела Ржевско-Сиховску операциЌу, борбе су траЌале цео месец, без ве"ег успеха.
  У Ќуну, нацисти су сачували своЌе снаге и кренули дуж Волге, покушаваЌу"и да одсеку совЌетске снаге на Кавказу и стигну до КаспиЌског мора.
  У биткама су учествовали нови немачки тенкови: "Тигар", "Пантер", "Лав".
  Као и самоходне топове "Фердинанд".
  Немци су били Ќачи од праве историЌе, непоражени и са свежим трупама.
  СЌеди®ене Државе практично нису бомбардовале Тре"и раЌх, што Ќе омогу"ило пове"а®е производ®е тенкова и самоходних топова. И такође лансирати у сериЌи "Лав". Међутим, испоставило се да Ќе резервоар прескуп и тежак, често се кварио и заглавио. Али ®егов дебели бочни оклоп од 100 милиметара учинио Ќе аутомобил добрим алатом за пробиЌа®е. Предност тенка "Лав" била Ќе мо"ан топ, али минус тежина од деведесет. Што Ќе сма®ило мобилност аутомобила.
  Борбе су показале да оваЌ тенк на равном терену ипак може нешто да уради.
  Бочни оклоп Пантера се показао прилично слабим, што Ќе пове"ало губитке. Тигар Ќе показао наЌефикасниЌи пробоЌни тенк. Његове стране су биле прекривене оклопом од 82 мм, што Ќе четрдесет петицу чинило немо"ном.
  Немци су напредовали релативно споро. СовЌетско руководство у целини очекивало Ќе управо такву опциЌу и припремило се, повукло трупе.
  Истина, за разлику од Курске избочине, нацисти су много Ќачи и самоуверениЌи.
  А терен Ќе погодниЌи за офанзиву него за одбрану. А Фриц такође има више авиона и тенкова и пешадиЌе. А ниЌе лако снабдевати совЌетске трупе преко Волге.
  Тако су нацисти, пробиЌаЌу"и линиЌе одбране, напредовали. Постизали су успех за успехом.
  После три месеца тврдоглавих борби, стигли су до КаспиЌског мора.
  Ста ин Ќе, нашавши се у тешкоЌ ситуациЌи, желео да започне мировне преговоре. Пошто Ќе постало очигледно - Кавказ се не може задржати. Али Ќе изузетно тешко сложити се са Хитлером. Фашисти захтеваЌу превише. А ако им се препустиш, они "е те самог прождирати. А примирЌе? Овде Хитлер не жели. И наравно, савезници су пасивни. Плаше се да повуку екстра дивизиЌу.
  Фриц се ту и тамо кретао дуж обале КаспиЌског мора. И наЌзад су се уЌединили са Турцима. єои, то Ќе било шта!
  Прелепе немачке девоЌке су совЌетски затвореници натерали да  убе своЌе босе ноге. Они су то савесно урадили. И ударио на голе пете.
  Тако Ќе извршено хвата®е. А Немци су разоружали совЌетске Ќединице.
  Тада Ќе Ста ин понудио мир Фиреру - пристао Ќе да се одрекне целог Кавказа, па чак и Ле®инграда и КарелиЌе. Плус, платите сто година репарациЌе.
  Фирер Ќе, после извесног размиш а®а, прихватио понуду и 7. децембра 1943. мир Ќе зак учен.
  Савезници су то схватили као издаЌу! И увео санкциЌе Ста ину и СССР-у!
  А совЌетска пропаганда представ ала Ќе стварну предаЌу као велику победу. Кажу, напуштени од савезника, спасили су совЌетску државу и Москва никада ниЌе заузета.
  А нацисти су, наравно, покренули офанзиву са Кавказа на Блиски исток и оЌачали Ромелову групациЌу. До краЌа марта 1943. надмо"ниЌе нацистичке снаге су заузеле цео Блиски исток и Египат. Осим тога, битке су показале да се Пантер успешно борио са енглеским Черчилом и Кромвелом, али оваЌ ниЌе могао да га пробиЌе у чело.
  Поред тога, Немци су били прека ени у биткама са Русима, а колониЌалне енглеске трупе су лако потучене.
  У априлу су се нацисти преселили у Судан. И коначно су заузели Гибралтар, настав аЌу"и са окупациЌом Марока. Черчил Ќе такође покушао да тестира терен за мир. Али Хитлер Ќе, одвезавши руке на истоку, рекао не!
  А нацисти су се преселили преко Африке. Више су касниле дужина комуникациЌа, лоши путеви или ®ихово потпуно одсуство, оштра клима и велике уда ености.
  Међутим, Немци су напредовали. И преселио се на Црни континент. Иако су, наравно, ®ихови тенкови, посебно "Тигар"-2 и "Лав", у ¤унгли веома склизнули. Иначе, Немци су се поЌавили у сериЌи и лаки "пантер" тежак двадесет шест тона, коЌи Ќе преко потребан за рат у Африци.
  Како су борбе показале, такав тенк, међутим, ниЌе имао суштинске предности у односу на Т-4, осим снажниЌег мотора, али и нагнутих оклопних плоча.
  КраЌем 1944. године Немци су добили самоходне топове Е-10, тешке дванаест тона, веома ниске силуете и веома нагнутог оклопа. Таква машина Ќе заиста неопходна за Африку.
  Поготово ако се девоЌке боре око тога. А девоЌке су генерално супер и класа.
  Герда и Шарлот Ќашу кроз ¤унглу и истреб уЌу Британце и Американце. Ово Ќе заиста оно што девоЌкама треба! Не"ете их на"и ни хладниЌе у наредних сто ми а териториЌе. ДевоЌке воле да убиЌаЌу - то су кул девоЌке!
  Ухватили су црне борце и терали их да  убе босе ноге лепотица. И то се одмах види - озби ни лопови! И боре се за себе, удараЌу"и енглеске аутомобиле са велике уда ености.
  Њихова самоходна пушка ве" се приближава ПреториЌи, главном граду єужне Африке. ДевоЌке се пуцаЌу, проЌектилом пробиЌаЌу Черчилово волфрамово Ќезгро и певаЌу:
  - Африка има аЌкуле, Африка има гориле, Африка има више крокодила! Угриза"е те, ту"и и увредити! Не идите децу у Африку у шет®у! У Африци разбоЌник, у Африци зликовац, у Африци страшни БармалеЌ! Угриза"е те, ту"и и увредити! А ®егове девоЌке мораЌу да се растуре!
  У фебруару 1945. послед®е упориште Британаца у Африци пало Ќе на острво Мадагаскар.
  Дакле, сада Ќе БританиЌа изгубила ослонац и тамо. Истовремено, Немци су заузели и Иран и ИндиЌу. Показали су своЌу феноменалну снагу.
  А у маЌу 1945. нацисти су извршили десант у БританиЌу. После три неде е тешких борби, Лондон Ќе пао. Месец дана касниЌе, Ирска Ќе зароб ена.
  На копну Ќе наступило привремено затишЌе, али се рат наставио на мору. САД су остале саме против Тре"ег РаЌха, ®егових савезника и єапана. Али док Ќе Америка преко океана, не"ете то тако лако прихватити.
  У Тре"ем РаЌху Ќе уведена општа радна служба, а производ®а авиона и бродова почела Ќе да расте.
  Изграђени су и боЌни бродови и носачи авиона. И наравно, подморнички рат Ќе био у пуном Ќеку. И тада ниЌе било милости никоме са америчких бродова.
  У Ќесен, тачниЌе, у новембру четрдесет пете године, Немци су храбро заузели Исланд, а затим створили мостобране у Аргентини. Међутим, рат на мору Ќе траЌао дуго. Било Ќе потребно много десантних бродова да се стигне до Америке. А бродови се не граде тако брзо. Али како год било, Тре"и раЌх Ќе Ќачао. Прошла Ќе четрдесет и шеста година у размени удараца на мору. А четрдесет седме године Немци су ве" пренели неприЌате ства на Гренланд, заузели га. Одатле, ниЌе далеко до Канаде!
  Фашисти су за себе планирали колосална осваЌа®а. А 1948. почела Ќе офанзива на Канаду, и од Бразила до Венецуеле, заЌедно са єапанцима. Борбе су се показале веома жестоке.
  Немци су напредовали полако али сигурно. Њихови тенкови сериЌе "Е" били су напредниЌи од америчких и показали су своЌу предност на боЌном по у. Али узгред, єенкиЌи нису тако Ќедноставни, и одолиЌевали су врло тврдоглаво. И нису покушавали да одустану.
  Иако су се, наравно, дешавали и котлови. Американци су ушли у ®их. Онда су одустали. А затвореници су  убили ариЌевске девоЌке у боса, праш®ава стопала.
  Убрзо су пали Квебек и Торонто, а затим и други градови. Немци су од маЌа до децембра 1948. заузели скоро целу Канаду, као и Венецуелу, Никарагву и ве"и део Мексика. Ово Ќе изузетно тешка ситуациЌа. До почетка 1949. Немци су заузели СЌеди®ене Државе челичним клештима. Тада су 11. Ќануара Американци први пут у историЌи покушали да употребе нуклеарно оружЌе. И нису баш успели. Од пет бомби, четири су погинуле у авионима коЌе су оборили немачки авиони, а Ќедна Ќе експлодирала без наноше®а озби не штете немачким трупама.
  Као одговор, Фрицови су поЌачали бомбардова®е америчких градова и воЌних обЌеката.
  Тако се битка одвиЌала са сталним успехом у корист Вермахта. КоЌа Ќе имала бо у опрему и обуку трупа. Да, и велики броЌ. Борбе су биле веома жестоке. Почетком 1949. немачке, стране и Ќапанске дивизиЌе окупирале су остатке Мексика и ушле у САД са севера. Теме но су истиснули Америку. И постало Ќе Ќасно да ствари у СЌеди®еним Државама стоЌе лоше. А до краЌа лета ве" Ќе зароб ена половина териториЌе царства орлова, као и А аска.
  Немци су заузели Вашингтон и ЊуЌорк до 8. новембра 1949. године. А 7. децембра 1949. године капитулирали су остаци америчке воЌске. Тако Ќе завршен Други светски рат. НаЌкрвавиЌи од свих ратова и траЌао Ќе више од десет година!
  Чинило се да Ќе дуго очекивани мир дошао. Али Хитлер ниЌе желео да се помири са чи®еницом да се хегемониЌа мора поделити са єапаном. А 20. априла 1953. Тре"и раЌх Ќе напао Зем у излазе"ег сунца. Избио Ќе нови рат. За светску хегемониЌу.
  Квантитативна супериорност Ќе на страни Тре"ег раЌха, као и квалитативна. Али єапанци се боре са великом жестином и масовним хероЌством.
  Међутим, нацисти и да е превладаваЌу. Међутим, рат Ќе траЌао скоро годину дана. СССР остаЌе неутралан. Тамо Ќе умро Ста ин и води се озби на борба за власт.
  На краЌу, єапан Ќе окупирао Вермахт. Неколико месеци касниЌе, нацисти су заузели и зем е Латинске Америке. Они успостав аЌу светску хегемониЌу.
  У самом Тре"ем раЌху се одвиЌаЌу реформе. Уводи се нова религиЌа уместо хриш"анства. У ®ему нема ТроЌства, само Ќедан врховни Бог и ®егов гласник - Адолф Хитлер. Марка Ќединствене валуте, Ќедно лице. Као и религиозно посве"ена полигамиЌа. А генетска селекциЌа Ќе и да е активна. Долази до побо ша®а  удског рода.
  СССР и да е постоЌи у скра"еном облику и одаЌе почаст нацистима. Тамо влада Никита Хрушчов, коЌи се труди да не малтретира звер. Ипак, Хитлер Ќе ве" покорио цео свет. И на РусиЌу гледа као на црвену тачку. Али човек предлаже, а Бог располаже. Фирер Ќе 20. априла 1957. године, баш на своЌ рођендан, постао жртва покушаЌа атентата. И тачно у шездесет и осам година владавина див ег тиранина Ќе прекинута. КоЌа Ќе освоЌила скоро цео свет, и хтела да поново нападне СССР 22. Ќуна.
  Али, као што видите, ниЌе успело...
  Хитлера Ќе наследио Шеленберг. Херман Геринг Ќе умро од злоупотребе дрога и преЌеда®а. Химлер Ќе пао у немилост, а Хитлер Ќе престао да му веруЌе, а затим га Ќе уклонио. Шеленберг Ќе наследио Химлера и добио место наследника. Осим тога, Хитлер Ќе имао децу добиЌену вештачком оплод®ом. Али наЌстариЌи од ®их Ќош ниЌе имао четрнаест година.
  Дакле, потомци Фирера нису имали времена да наследе. Хитлер Ќе тако постао цар, али без династиЌе. Шеленберг се ниЌе усудио да убиЌе Фирерову децу, ве" их Ќе уклонио са власти. И сам Ќе постао Фирер и диктатор.
  Борба за власт траЌала Ќе неколико година.
  А 1. маЌа 1961. нацистичка Немачка Ќе ипак напала СССР. Било Ќе покушаЌа да се постигне: Ќедна планета - Ќедна империЌа!
  А Шеленбергове трупе су и да е могле да заузму Москву. СовЌетска армиЌа Ќе била превише инфериорна у количини и квалитету воЌне опреме. Заузима®е великих градова СССР-а, због великих уда ености, отегло се шест месеци. А онда Ќе траЌао Ќош десет година герилски рат.
  Међутим, ствари су се убрзо смириле. Шеленберг Ќе водио релативно либералну политику и 1981. сви Руси су добили држав анство Тре"ег раЌха. Постепено Ќе дошло до либерализациЌе. Шеленберг Ќе убрзо умро. И избила Ќе озби на борба за власт. Тада Ќе, као компромис, обнов ена монархиЌа и на престо Ќе ступио директни потомак КаЌзера, Фридрих ИВ. Године 2001. одржан Ќе референдум на коме су држав анство и формално Ќеднака права дата свим становницима планете Зем е. А 2017. су укинута послед®а ограниче®а за єевреЌе и Цигане.
  Ера националсоциЌализма Ќе дошла до краЌа. Међутим, човечанство Ќе у Ќединственом царству, федералном и монархиЌском. ИстражуЌе свемир.
  У ®ему су сви формално Ќеднаки, а постоЌе и сенат и Бундестаг, где посланике бира целокупно становништво Тре"ег раЌха. А изнад ®их Ќе КаЌзер, цар целе планете Зем е.
  Живети, уопште, у материЌалном смислу ниЌе лоше. Строга дисциплина, развоЌ науке и технике уз одличну немачку организациЌу дали су резултате. По опривреда Ќе на врхунцу, глади нема, а хране има у изоби у чак и у сиромашним регионима Африке. Сви имаЌу посао, сви примаЌу плату и пензиЌе. Образова®е и медицина су бесплатни. Слично, бесплатни Ќаслице и врти"и. Храна кошта пени, а цене свих производа су замрзнуте дуги низ година. Свуда, чак и у Африци, путеви, скоро свако има или засебан стан или ку"у. Свим младенцима одмах се даЌу наЌма®е три собе по апартману са свим погодностима. Можете да позаЌмите ауто или било шта друго. Многи чак имаЌу и личне хеликоптере.
  Интернет Ќе доступан, сви имаЌу телевизоре и компЌутере, радни дан Ќе само четири сата. Све спортске секциЌе су бесплатне, па чак и ®ихово присуство пла"аЌу.
  Свако дете добиЌа велики додатак. Комуналне услуге и Ќавни превоз су бесплатни. Све Ќе тако уредно и уредно. Улице су чисте, има много робота и аутоматике. узоран ред. Цигарете су забра®ене, алкохол се и да е продаЌе, а пиво разних врста Ќе готово бесплатно. Деца у Ќавном угостите ству се такође бесплатно хране.
  Много бесплатних вож®и и компЌутерских соба.
  Људска насе а ве" постоЌе на Месецу, Марсу, Венери, Меркуру и єупитеровим месецима.
  Људи се спремаЌу да скоче до звезда. Многе ствари су ве" измиш ене.
  Укратко, генерално Ќе испало добро. И ниЌе морало да буде тако тешко.
  АКО БИ ЗєУГАНОВ ПОКАЗАО ВИШЕ ХРАБРОСТИ ПРЕДВИЂАЊА
  У маЌу 1999. ЗЌуганов Ќе одлучио да не одобри Степашинову кандидатуру, ве" да иде на превремене изборе у Думу. Комунисти и ®ихови савезници донели су консолидовану одлуку да гласаЌу против Степашина. Штавише, били су увређени и лишени своЌих функциЌа у влади. Таква одлука би била наЌизгледниЌа у историЌи да ЗЌуганов ниЌе био троЌански ко® у табору комуниста, коЌи су поткопавали и компромитовали левичарске идеЌе.
  Превремени парламентарни избори обе"али су много користи за комунисте, између осталог и због ма®ег броЌа конкурената и ими¤а мученика.
  Да, и ово Ќе показало да се комунисти уопште не држе своЌих столица, ве" принципиЌелниЌих.
  Други пут єе цин Ќе поново довео Степашина, а затим тре"и пут узео Аксе®енка. Дума опет ниЌе одобрила, а они су Ќе узели и распустили. Нови избори заказани су за септембар.
  Тврдоглавост парламента донекле Ќе променила ток историЌе. Бомбардова®е єугославиЌе траЌало Ќе дуже - пошто се Милошеви" надао помо"и РусиЌе. А распушта®е парламента дало Ќе шансе за победу опозициЌе.
  Комунисти су успели да поново ставе на гласа®е єе цинов импичмент.
  И опет ниЌе било дово но, овога пута само два гласа. Посланици су били забринути због близине парламентарних избора и опасности да не прођу.
  Дума Ќе распуштена, а єе цин Ќе за премиЌера одобрио мало познатог Аксе®енка.
  У целини гледано, наде ЗЌуганова да "е избори бити биле оправдане. Болесни и ослаб ен председник ниЌе ишао против устава. И ниЌе смео, имаЌу"и реЌтинг од два одсто да прекорачи своЌа овлаш"е®а. Примаков Ќе, виде"и да ®егова коалициЌа ниЌе стигла да се формира и региструЌе, пристао на савез са комунистима. На изборе су изашли єаблоко и Либерално-демократска партиЌа. Блок єединства ниЌе стигао да се формира, а НДР Ќе ослабио.
  Ту Ќе и инвазиЌа милитаната у Дагестан, и неодлучност снага безбедности током избора.
  Комунисти су заЌедно са Примаковим и Лужковом остварили колосалну победу. Добио више од педесет пет одсто гласова. Други Ќе био блок єаблоко, коЌи се такође достоЌно показао, заузевши петнаест одсто. Неочекивано, добро се показала и Либерално демократска партиЌа, коЌа Ќе прикупила више од дванаест одсто. НДР ниЌе преузео бариЌеру од пет одсто - потпуни пораз! Жириновски Ќе постао Ќедини прокрем овски лидер у Думи. Права конкуренциЌа Ќе била слаба. По новом закону, странке мораЌу да се пререгиструЌу наЌкасниЌе годину дана пре избора, а многе нису имале времена.
  Лева опозициЌа Ќе поново доминирала парламентом, а єаблоко са Ќедномандатним члановима, а ЛДПР у ма®ини.
  И наравно, дошло Ќе до сукоба... Борио сам се након избора председника Државне Думе, завиЌало се гласа®е о неповере®у влади. И опет се причало о опозиву. ОваЌ пут две тре"ине, било би лако прикупити!
  єе цин Ќе после извесног оклева®а одлучио да врати премиЌера Примакова и првог потпредседника владе Мас укова у фоте у.
  Левичарска коалициЌа Ќе на то пристала, али су овлаш"е®а председника била привремено ограничена. А пред нове изборе скоро ништа. После преговора унутар коалициЌе, одлучено Ќе да се Примаков предложи за председника. Лужков Ќе постао премиЌер. И ЗЌуганов Ќе добио место шефа законодавне власти! То Ќе Суперскипер! Што се тиче новог, требало Ќе чак и да буду усвоЌени амандмани на устав.
  Милитанти су протерани из Дагестана. Али нису отишли у ЧечениЌу. Тамо Ќе избио грађански рат. РусиЌа Ќе подржала Масхадова и Кадирова, против БасаЌева и Радуева.
  Примаков Ќе успео да победи на председничким изборима у РусиЌи у првом кругу. Влада Ќе, међутим, добила додатна овлаш"е®а. Као и законодавна власт под контролом комуниста.
  У РусиЌи Ќе настав ен економски опоравак, цене нафте и гаса су порасле, а индустриЌа Ќе оживела.
  Американци су, генерално, као и у стварности, после напада 11. септембра, ушли у Авганистан и заглибили у Ираку. Примаков Ќе лако изабран за други мандат. Али 2008. Ќе уступио место веома успешном премиЌеру єуриЌу Лужкову.
  Нови председник Ќе наставио стару политику савезништва са комунистима. ЗЌуганов Ќе постао премиЌер.
  Неко време Ќе постоЌало партнерство са Западом и приЌате ство са Кином у спо ноЌ политици. У УкраЌини Ќе оЌачао єануковичев режим. Дакле, Лужков Ќе, за разлику од Путина, водио више проукраЌинску политику и ценио униЌу словенских држава. УкраЌина се чак 2016. придружила ЕвроазиЌскоЌ униЌи. Лужков Ќе служио два мандата и отишао у пензиЌу. ЗЌуганов Ќе коначно постао председник, такође прилично лако победивши на изборима. Жириновски Ќе учествовао седми пут, од 1991. године и поново изгубио.
  У Ќесен 2015. РусиЌа Ќе ушла у рат у СириЌи и тамо бомбардовала. Трамп Ќе дошао на власт у САД. ЗЌуганов Ќе, упркос формалном комунизму, наставио исти курс у економиЌи. РусиЌа Ќе, упркос формалноЌ доминациЌи Комунистичке партиЌе, остала тржишна, демократска и умерено ауторитарна зем а.
  Партнерство са Западом, и умерена конкуренциЌа. Са УкраЌином и БелорусиЌом, и Казахстаном, савез, али такође не превише близак. ЗЌуганов Ќе 2020. изабран за други мандат. Генерално, мало снижава®е резултата на ивици другог круга. А у УкраЌини Ќе, после одласка єануковича, неочекивано победио несистемски Зеленски. Отишао Ќе и НазарбаЌев.
  ЗЌуганов Ќе рекао да не"е ме®ати устав и да "е оти"и после другог мандата.
  Тако Ќе лидер Комунистичке партиЌе ипак успео да управ а РусиЌом, показуЌу"и мало више храбрости. А свет се показао сигурниЌим и мирниЌим него у стварности.
  А ко Ќе Путин? Како се развиЌала ®егова кариЌера? Након што Ќе Примаков постао премиЌер, Путин Ќе сме®ен као превише близак єе цину. ОптужуЌу"и посебно да Ќе ФСБ пропустио инвазиЌу милитаната на Дагестан. Путин Ќе ве" неко време у политици. Безуспешно се кандидовао за Државну думу. Затим градоначелнику Санкт Петербурга.
  Али онда Ќе напустио политику и прешао у службу обезбеђе®а Ќедне приватне компаниЌе. Тако га се мало ко се"а.
  Жириновски Ќе 2020. године по осми пут изашао на председничке изборе и поново изгубио скромним резултатом. Али он и да е има фракциЌу у ДржавноЌ Думи. Чак му Ќе ЗЌуганов после избора 2020. доделио чин генерал-маЌора. Доналд Трамп Ќе неочекивано изгубио изборе од младог демократског ривала. Меркелова се раниЌе пензионисала. А Лукашенково здрав е се нагло погоршало.
  2021. године, коначно, руски космонаути су полетели на Месец. И поставили су црвену заставу! ЗЌуганов Ќе наЌавио Афонина за свог званичног наследника. Па, генерално, живот се поново вртио у круг.
  Као што видите, до колапса РусиЌе ниЌе дошло ни без Путина. И свет се ниЌе преокренуо.
  
  
  
  
  
  
  АКО БИ МЕНШИКОВ У ВРЕМЕ НИКОЛЕ БИО УБИєЕН
  . У коЌоЌ Ќе царска РусиЌа победила у Кримском рату. Само Ќе Меншиков погинуо од залуталог метка, а на ®егово место Ќе дошао способниЌи командант. Односно, десила се несре"а и променила ток историЌе.
  Реверс оног са Макаровим. Французи и Британци су били поде ени на делове. А РусиЌа Ќе, ухвативши огроман броЌ затвореника и трофеЌа, поново заузела Крим.
  Турска Ќе поражена у ЗакавказЌу. Дао РусиЌи Карс, Ерзурум и скоро целу єермениЌу. Руске трупе су окупирале РумуниЌу. Међутим, ниЌе било потребе за наставак офанзиве. Султан Ќе тражио мир. У исто време АустриЌа Ќе окупирала Босну и Херцеговину.
  Турци су пристали да даЌу аутономиЌу СрбиЌи, Бугарска, Црна Гора, а РумуниЌа Ќе постала руски вазал. Истовремено, РусиЌа Ќе узела єермениЌу за себе: Карс, Ерзурум, Танрог, прошируЌу"и своЌе поседе на Ќугу.
  У ФранцускоЌ су избили немири и избио Ќе грађански рат, а она више ниЌе могла да ша е трупе. БританиЌа се такође повукла из сукоба. Ослабило Ќе и Сардинско кра евство. ОЌачана АустриЌа. АустриЌанци су убрзо освоЌили Кра евину СардиниЌу, учврстивши своЌу превласт над ИталиЌом.
  Убрзо Ќе ухва"ен и Шамил, чиме Ќе окончан рат на Кавказу. РусиЌа Ќе склопила пово ан мир са Кином, одузевши Ќош више териториЌе него у стварноЌ историЌи, па Ќе ауторитет руског наоружа®а био ве"и.
  Никола Први ниЌе подржао север у рату против Ќуга. Напротив, одлучио Ќе да заЌедно са БританиЌом помогне Ќуж®ацима како би оЌачао своЌу позициЌу на А асци.
  На териториЌи Америке РусиЌа Ќе почела да гради градове и тврђаве. Било Ќе чак и проЌеката за пругу до Чукотке. Цар Никола Ќе много планирао. Руске трупе су освоЌиле Централну АзиЌу. ОваЌ монарх Ќе умро 1867. НапуштаЌу"и РусиЌу мо"ну и просперитетну. Његов син Александар ниЌе укинуо кметство, ве" Ќе наставио да се кре"е на Ќуг. Конкретно, водио Ќе победнички рат са Турском, припоЌивши Константинопо  РусиЌи. Затим МесопотамиЌа.
  Опет рат са БританиЌом и пораз Британаца у АзиЌи. Александар Други Ќе мало дуже кориговао, не праве"и значаЌниЌе реформе, осим правосуђа, и донекле побо шавши систем управ а®а.
  Укида®е кметства ниЌе уследило. Али РусиЌа Ќе анектирала Иран. Цар Ќе умро тачно двадесет година после НиколаЌа И 1887. године. Александар Тре"и Ќе владао веома кратко, до 1894. године, али Ќе успео да практично целу ИндиЌу припоЌи РусиЌи. И НиколаЌ ИИ Ќе наставио да се кре"е у Индокину, и у саму Кину.
  Био Ќе рат са єапаном. Генерално победнички. И потпуно осваЌа®е Кине и Индокине. И продор све до АустралиЌе. Али у Европи се показало да Ќе поравна®е нешто другачиЌе.
  АустриЌско царство Ќе припоЌило Ќуг Француске. А онда Ќе победила Пруску, заузевши Ќуг Немачке. Управо Ќе АустриЌа постала светски хегемон. Француска Ќе била Ќако ослаб ена грађанским ратом. Пруска се ниЌе могла уЌединити. На краЌу, АустриЌанци су заузели и заузели целу Пруску, као и део источне Француске. Формирано Ќе велико царство, коЌе се попела у Африку. Убрзо су АустриЌанци освоЌили и БелгиЌу, ХоландиЌу и много зем е у Африци. Затим Ќе дошло до рата АустриЌе и РусиЌе против БританиЌе. Завршило се поделом Африке између АустриЌанаца и Руса.
  Цар Франц Ќе заиста постао наЌве"и монарх, надмашивши Наполеона Бонапарту освоЌивши скоро половину Африке и ве"и део Европе. И Француска Ќе убрзо потпуно зароб ена, заЌедно са ШпаниЌом и Португалом. Да, све Ќе прошло добро, али...
  Наследник цара Франца хтео Ќе да припоЌи себи СрбиЌу! А 1920. године почео Ќе велики рат између РусиЌе НиколаЌа ИИ и Великог аустриЌског царства.
  Цела Европа Ќе на страни АустриЌе. Осим БританиЌе коЌа ниЌе Ќака као у стварноЌ историЌи и скоро пола Африке. Плус, Шведска Ќе била против РусиЌе. А Норвешка и Данска су зароб ене под царем Францом.
  То Ќе такође било пола нево е. САД су остале, поде ене и споредна сила. Али БританиЌа Ќе и да е контролисала Канаду и АустриЌу. А после прва два месеца колеба®а и она Ќе ушла у борбу на страни АустриЌе.
  Тако Ќе избио велики рат. АустриЌа и Енглеска против РусиЌе.
  Наравно, ту Ќе Олег Рибаченко. И бори се као прави и непопуст иви хероЌ.
  Дечак из митра еза жвр а страног рати и пева:
  - Химна домовине пева у нашим срцима,
  Не постоЌи лепша жена у целом универзуму...
  Стисните Ќачу витешку пушку -
  Умри за Богом дану РусиЌу!
  И туче себе, митра езом слама воЌску из целе Европе и делом из Африке.
  И дечак се не предаЌе себи. Ево га голим прстима баца гранату и шкрипи:
  Не"емо одустати и не"емо одустати!
  И опет клинац пушта смртоносни и разбиЌаЌу"и рафал. Не жели да подлегне противнику.
  И пева у себи:
  - Нико нас не"е зауставити! Ни лав не може да победи!
  Дечак Ќе прави прогоните . Несаломив и непобедив. Витез вере! Можда ниЌе хриш"анин!
  А сада Ќе аустриЌски напад одбиЌен.
  АустриЌанци и Британци имаЌу тенкове, али и РусиЌа има мастодонте.
  НиколаЌ ИИ ипак има много ве"и броЌ становника, узимаЌу"и у обзир колониЌе. Узмите у обзир целу АзиЌу, исток Европе, део Балкана, више од половине Африке.
  Дакле, РусиЌа броЌчано надмашуЌе пешадиЌу. А воЌници се боре веома храбро...
  А АустриЌанци нису могли да одоле, бачени су из Варшаве. Тада су руске трупе напредовале до Одре и заузеле источну Пруску. Пала и ГалициЌе, са Лвовом. Опсадили су Пшемисл. Ослобођен Краков.
  Испоставило се да Словени нису хтели да ратуЌу са Русима и масовно су се предали.
  Борбе су такође показале да су лакши и окретниЌи руски тенкови ефикасниЌи од тежих и неспретниЌих немачких. А у авиЌациЌи Ќе царска РусиЌа генерално за ред величине Ќача од квалитета Британаца и АустриЌанаца.
  Руске трупе су након паузе наставиле офанзиву. Узели су и броЌ и вештину.
  Тако Ќе Будимпешта била опко ена и заузета. На мору Ќе адмирал Колчак победио Британце и заузео АустралиЌу. На копну су руске трупе опколиле и заузеле Берлин. А онда Беч.
  АустриЌско царство Ќе губило битку и у Африци. Поражен Ќе и енглески корпус. Да, послови цара Адолфа били су неприЌатни.
  Гурнуо Ќе главу у погрешном правцу и почео да губи потпуно. Где да одоли таквоЌ мо"и.
  После пада Беча отпор АустриЌанаца Ќе почео да буде жариште. И убрзо су Руси заузели целу Европу и Африку. Истовремено Ќе са А аске почео напад на Канаду. Изгубили су и Британци.
  БританиЌа Ќе била изолована и покушала Ќе да седи на острву.
  Али Ќасно Ќе да "е РусиЌа победити покрета®ем ваздушне офанзиве.
  И бомбардовао скоро све што Ќе било на површини. А онда су десантне снаге искрцане на копно, што Ќе довело БританиЌу до покорности.
  Тако Ќе цела источна хемисфера, као и А аска и Канада, постала руска.
  Ово Ќе, генерално, дивно! НиколаЌ ИИ Ќе направио привремену паузу, пробав аЌу"и имовину. САД су и да е поде ене и не превише Ќаке, као друге државе зависне од РусиЌе.
  Цар НиколаЌ ИИ се 1937. срушио у авиону. Престо Ќе наследио АлексеЌ ИИ. За разлику од праве приче, наследник Ќе био прилично здрав и енергичан. А 1941. одлучио Ќе да освоЌи све што ®егови преци нису имали времена да заробе.
  Почевши од планете, Зем а "е ве" бити Ќедно царство. А руска воЌска се кретала прво у северне америчке државе, а потом и на Ќуг. СЌеди®ене Државе нису биле Ќаке, брзо су ухва"ене. А Мексико се показало лакшим за осваЌа®е. Затим померите горе. єедан по Ќедан, хватаЌу"и Ќедну зем у за другом. НаЌве"и и наЌмо"ниЌи Бразил. Али и то Ќе траЌало ма®е од месец дана.
  И тако су освоЌили Латинску Америку и Нови Зеланд. Алесеи ИИ Ќе ушао у историЌу као финалиста свих осваЌа®а РусиЌе. А ве" 1947. године руски космонаути су крочили на Месец. И 1958. на Марс! 1961. до Венере. 1972. на Меркур, а 1973. на месеце єупитера. АлексиЌе ИИ Ќе преминуо 1975. године у 71. години. Надимак Финисхер. А ®егов син НиколаЌ ИИИ постао Ќе кра . Године 1980. човек Ќе ушао на послед®у, наЌуда ениЌу планету Сунчевог система - Плутон. Владао НиколаЌ Тре"и ниЌе предуго. Умро 1985. године. А на престо Ќе ступио ®егов син Александар четврти. Млади кра  од око двадесет седам година. И кра  Ќе наредио да се припреме за скок ван Сунчевог система. И почели су да граде звЌездане бродове и фотонске ракете. И коначно, 2017. године почела Ќе прва међузвездана експедициЌа.
  
  ЦАР НИКОЛАє ИИ єЕ СРЕ"А ПРЕДСЕДНИКА ПУТИНА
  Чувени писац и песник Олег Рибаченко осетио Ќе да у свету нешто ниЌе у реду. Човечанство, какво Ќе било, остаЌе фрагментирано. БроЌ зема а на планети Зем и се само пове"ава. А ако неко додаЌе утицаЌ, онда само тоталитарна, диктаторска Кина. А РусиЌа Ќе, након завршетка владавине Владимира Путина, упала у дубоку кризу. Поново букти рат на Кавказу, буне левичари и националисти. ЕкономиЌа Ќе поново у рецесиЌи, криминал расте. И РусиЌа почи®е да се распада.
  Упркос феноменалноЌ сре"и, Владимир Путин никада ниЌе успео да створи чврст, стабилан политички систем и стабилну и брзо расту"у економиЌу. Нису решени ни многи друштвени и међунационални проблеми. Ретка сре"а омогу"ила Ќе Путину да одржи изглед благоста®а. Али чим Ќе отишао, одЌедном су се отворили сви незалечени апсцеси.
  Да, и прет®а нуклеарним ратом се назире! Свет Ќе у хаосу, РусиЌа се котр а у грађански рат великих размера! Ово треба хитно исправити.
  Дечак Ќе прочитао у к®изи да можете променити судбину  уди, и променити места! И постоЌи Ќедан мо"ни Циганин коЌи то може учинити са било коЌом особом.
  Па зашто не заменити сре"у и сре"у Путина и НиколаЌа ИИ?
  Штавише, ако НиколаЌ ИИ буде феноменално успешан као Путин, онда "е се ток историЌе променити. А у двадесет првом веку у РусиЌи "е владати Романови. То значи да Путину не треба сре"а. Или барем Путинова сре"а у РусиЌи.
  А у двадесетом веку сре"а царске РусиЌе Ќе преко потребна.
  Познати писац одлучио Ќе да оде код Цигана. Сре"ом, ®ена адреса Ќе била на интернету, а развиЌена интуициЌа говорила Ќе писцу и песнику да то уопште ниЌе шарлатан.
  Заиста, Циганин ниЌе беспослен. Живи у вили у Москви и изгледа као да има двадесетак година, иако нагађа Ќош од совЌетских времена. Одмах можете видети вечну девоЌку са црном ковр¤авом косом - постоЌи Ќедна изванредна!
  Олег Рибаченко Ќу Ќе питао:
  - Уради добро дело! ПромиЌените сре"у Владимиру Путину и НиколаЌу ИИ!
  Заувек млада циганка погледала Ќе Олега Рибаченка и одговорила:
  - Добро Ќе што ниси егоиста и не"еш оти"и себи, ве" зем и РусиЌи! А Ќош бо е Ќе да имате богату енергиЌу и невиђену, невероватну, над удску фантазиЌу!
  Циганин Ќе намигнуо и наставио:
  Ни мени ниЌе лако да толико ме®ам историЌу! Али ти, власник наЌЌаче и наЌбогатиЌе фантазиЌе на свету, можеш ми помо"и!
  Олег Рибаченко Ќе климнуо у знак слага®а:
  - Спреман сам на све! И испуни"у сваки захтев!
  Млади Циганин климну главом и рече:
  - Претвори"у те у дечака од дванаест година, а ти "еш расти изузетно споро и телом никада не"еш постати стариЌи од четрнаест година. Посла"у те у паралелни свет где "еш прво постати роб!
  Олег Рибаченко према баца®у:
  - Спреман сам!
  Циганин климну главом и настави:
  - Мора"ете да ми набавите девет артефакт каме®а: црни, бели, црвени, наран¤асти, жути, зелени, плави, плави,  убичасти. И поред овога, десети артефакт - КошчеЌева круна!
  Тешко Ќе, али има"ете заувек младо, брзо, снажно, издрж иво тело дечака ратника. И плус изванредан интелект, и феноменалан дар маште. Пре или касниЌе, сакупи"ете артефакте и вратити се у своЌ свет. И заувек "еш бити у телу феноменално снажног и брзог дечака од четрнаест година и би"е немогу"е да те убиЌе. Односно, доби"ете и бесмртност као награду!
  Олег Рибаченко Ќе климнуо у знак слага®а:
  - О томе можете само са®ати!
  Заувек млада вештица Ќе приметила:
  - Али десет артефаката су моЌи, и само моЌи! Они "е ми дати такву мо" да "еш више него заслужити бесмртност! У међувремену "у те успавати, а ти "еш се пробудити ве" као роб у каменоломима. А онда "е вам ваша домиш атост ре"и како да се извучете из овога!
  Када се померите, онда могу да променим судбину, сре"у и сре"у председника Путина и цара НиколаЌа ИИ. Ви "ете ми скуп ати артефакте из различитих светова, а у међувремену, од почетка двадесетог века, историЌа РусиЌе "е те"и другачиЌе. То Ќест, чак и ако не сакуп ате артефакте - девет камена и КошчеЌеву круну, ипак "е руски цар НиколаЌ ИИ добити сре"у, судбину и сре"у руског председника Владимира Владимировича Путина!
  Олег Рибаченко се широко насмеЌао и одговорио:
  -Ово Ќе добро! У новом свету би"у миран да се коначно прича променила на бо е! И да "е РусиЌа мо"и да уведе ред у свету и да постане хегемонистичка зем а! И апсолутни хегемон!
  Заувек млади Циганин нареди:
  - Лези на кауч!
  Олег Рибаченко Ќе легао.
  Чаробница Ќе пред®ала:
  - Сад спаваЌ! Пробуди"еш се у другом свету.
  Олега Рибаченка су се затвориле и он Ќе скоро одмах пао у сан.
  Циганка Ќе, пак, извадила састоЌке коЌе Ќе унапред спремила из фиока и почела да припрема напитак. Упалила Ќе гас испод унапред припрем еног казана за магиЌу. И почела Ќе да баца ствари тамо, бацаЌу"и чини. У исто време, вечита девоЌка Ќе извадила из ¤епа шпил карата и запевала:
  - О, судбо, судбина помози НиколаЌу! Сре"но од Путина, дођи цару Романову!
  Нека победи Романов
  Правила као Џингис Кан...
  Нека биЌе на сре"у
  Путин краде поклон!
  
  Бо е Ќе за РусиЌу
  НиколаЌ Велики цар...
  Џингис Кан "е постати хладниЌи
  Како постати Владимир Путин!
  Котао Ќе прок учао, а напитак Ќе у ®ему пробушио. Циганин Ќе направио распоред карата, бацио чини и шпил бацио у узаврелу измаглицу... Супер-Ќаки блиц Ќе букнуо, као од хи аду фото-блитова. СпаваЌу"и Олег Рибаченко Ќе нестао ... А онда, упа ен, боЌлер Ќе нестао.
  У пространоЌ сали у коЌоЌ Ќе дочаравала велика чаробница, постало Ќе празно и тихо!
  Заувек млада вештица Ќе рекла:
  - Добро! Променио сам ток историЌе и супер Ќе! А ако оваЌ идеалиста буде имао сре"е и скуп а артефакте, онда "у постати толико мо"ан да "е ми сам Сатана завидети!
  А циганска чаробница б еснула Ќе своЌим смарагдним очима!
  И догодило се чудо!
  Шта Ќе заиста чекало НиколаЌа ИИ ... Заиста, много се променило. Током круниса®а ниЌе било крваве туче. И експанзиЌа на Кину Ќе била успешна. Рат са єапаном се, наравно, десио. Ово Ќе генерално историЌски било неизбежно. єасно Ќе да Ќе било неопходно разоружати и уништити чудовиште пред лицем самураЌа. А од овога нема куда. Не можете оставити опасност на своЌим границама.
  єапан Ќе први започео рат, али Ќе ®егов покушаЌ да нападне руске бродове био неуспешан. Руси нису задобили значаЌну штету, а потоп ено Ќе десетак разарача Зем е излазе"ег сунца.
  "ВарЌаг" Ќе такође успео да побегне из окруже®а. Што се показало као велики успех. Да, и адмирал Макаров Ќе убрзо стигао на море и хаЌде да уништимо єапанце. А генерал Куропаткин Ќе победио самураЌе на копну и потпуно заузео цело КореЌско полуострво.
  И тако Ќе чак и цар НиколаЌ ИИ донео одлуку: треба да се заувек заштитите од єапана! Ве" као? Да искрцати трупе и потпуно припоЌити РусиЌи, као покраЌини.
  И тако се одиграла одлучуЌу"а битка на мору, где Ќе Ќапанску флоту коначно докраЌчио адмирал Макаров.
  У бици су учествовале и четири девоЌке! Бос и у бикиниЌу!
  Наташа, ЗоЌа, Аурора, Светлана. Четири лепотице коЌе се, замахуЌу"и саб ама, укрцаваЌу на наЌве"и самураЌски брод.
  Наташа сече єапанца и виче:
  - Умаза"еш се ускооки!
  ЗоЌа Ќе посекла другог самураЌа и приметила:
  - А ти имаш сафирне очи!
  Наташа Ќе, након што Ќе покренула млин, потврдила:
  - Наравно да! Наравно да!
  А онда га Ќе Аурора узела и померила голу пету єапанцу у браду. Сломила му Ќе вилицу и заурлала:
  - За Ота¤бину Ура!
  Светлана га Ќе узела, одсекла главу самураЌу и узвикнула:
  - За цара НиколаЌа ИИ!
  Наравно, много зависи од сре"е. Конкретно, адмирал Макаров Ќе остао жив. И испоставило се да Ќе други Ушаков. Како добро командуЌе. И сам на мобилном крузеру, свуда држи корак. А єапанци, коЌи, иначе, нису имали велику предност у пушкама, биваЌу дЌелимично и тактички тучени.
  Уметност команданта или морнаричког команданта заузима малу броЌчану предност.
  Штавише, до тада су и єапанци били слабиЌи по броЌу. Дакле, Макаров их разбиЌа. Наме"е блиску борбу, где су руски бродови са оклопним гранатама много Ќачи.
  И єапанци су поражени. А девоЌке хватаЌу Ќош Ќедан, самураЌски брод. А на ®ему се виЌори застава царске империЌе!
  Шта су єапанци? Немам сре"е са тобом? НиколаЌ ИИ Ќе добио сре"у Владимира Путина и све му Ќе пошло за руком!
  А девоЌке? Четири лепотице обучене у бикини су вештице из РодновериЌа коЌе одлуче да се боре за кра а, иако им обично ниЌе стало до овог света.
  Али у овом случаЌу Ќе неопходно помо"и руском народу. И то због Путинове сре"е. Никада не би заузео Крим без метка, да ниЌе било исте четири вештице. Они су помогли да се направи чудо. Али да ли Ќе РусиЌи било потребно да одузме Крим братском народу, друго Ќе пита®е. Али припоЌити Кину РускоЌ империЌи Ќе одлична идеЌа! Замислите колико "е поданика имати руски цар - да, можете цео свет да смрвите!
  Укратко, девоЌке овде не губе време. А ве" се Ќуриша нови боЌни брод.
  И поново га ухвате. А саб е у рукама лепотица само трепере, па чак и тако оштре. И толико єапанаца помешано.
  Битка на мору завршена Ќе коначним потапа®ем Ќапанске ескадриле и хвата®ем Адмирала Тогоа.
  И слета®е Ќе почело. НиЌе било дово но пароброда и транспорта. И дуги чамци су кориш"ени, и транспортовани су на крстарицама и боЌним бродовима, и радили су много других ствари. Кра  Ќе наредио кориш"е®е трговачке флоте приликом искрцава®а.
  Руске трупе су победиле навалу самураЌа, коЌи су покушали да их збаце са мостобрана. Али царска воЌска Ќе храбро издржала. А масовни напад Ќе одбиЌен уз велике губитке.
  Током напада, вештице су секле саб ама и босим ногама бацале гранате на неприЌате а.
  Они су свакако на наЌопасниЌим местима. И како су митра ези почели да пуцаЌу. Сваки метак Ќе на мети.
  Наташа Ќе пуцала, голим прстима бацила гранату и цвркутала:
  - Не, кул сам!
  ЗоЌа, млатараЌу"и митра езом, бацила Ќе дар смрти голим прстима и зацвилила:
  - За цара НиколаЌа ИИ!
  Аурора, настав аЌу"и да пуца из митра еза, и скаче, док она пуца и издаЌе:
  - За велику РусиЌу!
  Светлана Ќе, настав аЌу"и да узнемирава неприЌате а, агресивно издала, показуЌу"и зубе, бацаЌу"и бомбу голом петом:
  - За кра евско царство!
  Ратници су и да е тукли и млатили. ИмаЌу такав налет енергиЌе. УбиЌаЌу се и разбиЌаЌу самураЌе коЌи напредуЌу.
  єапанаца коЌе Ќе он убио су ве" хи аде, десетине хи ада.
  А слом ени самураЌи трче... ДевоЌке су врло смртоносне против ®их.
  А Руси са баЌонетима разбиЌаЌу самураЌе...
  ОлуЌа одбиЌена. И нове руске трупе сле"у на обалу. Платформа се шири. Да, ниЌе лоше, наравно, за царско царство. єедна победа за другом. И адмирал Макаров "е такође помо"и да се извуче из оружЌа. Помета®е єапанаца.
  А сада се руске трупе ве" кре"у преко єапана. А ®ихова лавина се не може зауставити. УништаваЌу неприЌате а, и боду баЌонетима.
  Наташа, нападаЌу"и самураЌе и секу"и их саб ама, пева:
  - Бели вукови се скуп аЌу! Само тада "е породица преживети!
  А како баца гранату голим прстима!
  ЗоЌа пева уз бесну агресиЌу. И такође баца®е босих ногу, нешто Ќединствено, смртоносно:
  Слаби гину, гину! Штити свето месо!
  Августина, пуцаЌу"и на неприЌате а, и сече"и саб ама, и бацаЌу"и голим прстима ноге гранате, цвили:
  - У буЌноЌ шуми се води рат, прет®е стижу одасвуд!
  Светлана, пуцаЌу"и и босим ногама бацаЌу"и поклоне смрти, узе га и цикне:
  - Али ми увек побеђуЌемо неприЌате а! Бели вукови поздрав аЌу хероЌе!
  А девоЌке у хору, истреб уЌу"и душмана, певаЌу, бацаЌу"и смртоносно босим ногама:
  - Свети рат! Би"е наше победе! Царска застава напред! Слава палом хероЌу!
  И опет девоЌке пуцаЌу и певаЌу заглушно урлаЌу"и:
  - Нико нас не"е зауставити! Нико нас не"е победити! Бели вукови разбиЌаЌу неприЌате а! Бели вукови - поздрав Ќунацима!
  ДевоЌке иду и беже... А руска воЌска кре"е ка ТокиЌу. И єапанци гину за себе, и покошени су. Руска воЌска се кре"е. И Ќедна победа за другом.
  Цар НиколаЌ Ќе заиста извукао сре"ну карту. Сада руске трупе почи®у да Ќуриш на Ќапанску престоницу. И све Ќе тако сЌаЌно.
  ДевоЌке су овде, наравно, испред свих и ®ихов притисак и подвизи су на великоЌ висини.
  Поготово када бацаЌу гранате босим ногама. Ово генерално изазива шок и страхопоштова®е међу самураЌима.
  И ево их пе®у на зид Ќапанске престонице. И секли су  уде и ко®е у купус. РазбиЌен противнике на комаде. ДевоЌке долазе, уз врисак и смех! И са голим штиклама као да "е их забити у браде. єапанци лете наопачке. И пасти на ®ихове улоге.
  А ратници Ќош Ќаче машу саб ама.
  И самураЌи трпе пораз за поразом. Овде су руске трупе заузеле Токио.
  Микадо у страху бежи, али не може нигде да се сакриЌе. А сад га девоЌке заробе и вежу!
  Величанствена победа! єапански цар потписуЌе абдикациЌу у корист НиколаЌа ИИ. Титула руског цара Ќе значаЌно продужена. КореЌа, МонголиЌа, Ман¤уриЌа, Курили, ТаЌван и сам єапан постаЌу руске провинциЌе. Иако єапан има малу, ограничену аутономиЌу. Али ®ен цар Ќе руски, самодржавни цар!
  НиколаЌ ИИ остаЌе апсолутни монарх, ничим неограничен. Он Ќе самодржавни цар!
  А сада и цар єапана, ЖелторосиЌа, Богдихан, Кан, Каган, и тако да е, тако да е, тако да е...
  Да, више сре"е. Примети сре"у, Путин дозволио колико да освоЌи! Двадесет први век, аваЌ, ниЌе превише погодан за хвата®е!
  А каква Ќе корист РусиЌи од чи®енице да Ќе Путинов неприЌате  МекеЌн умро од рака мозга? Сре"а Ќе, наравно, колосална, не можете Ќе ни замислити намерно - да ваш неприЌате  умре тако лошом и неприЌатном смр"у!
  Али повратак за РусиЌу Ќе конкретна нула.
  Али за НиколаЌа ИИ таква сре"а и сре"а Путина претворили су се у велике териториЌалне аквизициЌе. Али у ствари, зашто би сре"а давала поклоне Путину. Па из чи®енице да Ќе Собчак умрла тако на време и ниЌе морала да му да место шефа уставног суда, колико Ќе добра РусиЌа?
  А цар целе РусиЌе НиколаЌ ИИ Ќе изузетна личност. Наравно, после тако велике победе, ®егова мо" и ауторитет су оЌачали. То значи да се неке реформе могу спровести. Посебно у православ у! Дозволите племи"има да имаЌу четири жене, као у исламу. И такође дати право на другу жену воЌницима као награду за подвиге и верну службу.
  Добра реформа! Пошто Ќе у царству порастао броЌ незнабожаца и туђинаца, онда се мора пове"ати и броЌ Руса. Али како то учинити? На рачун жена других народа. Уосталом, ако се Рус ожени са три Кинески®е, онда "е од ®их имати децу, а ко "е та деца бити по националности?
  Наравно руски на оцу! И супер Ќе! НиколаЌ ИИ, коЌи Ќе поседовао напредан ум, био Ќе више религиозан по изгледу него у души. И наравно, ставите религиЌу у службу државе, а не обрнуто!
  НиколаЌ ИИ Ќе тако учврстио своЌ ауторитет у елити. То Ќе оно што мушкарци дуго желе. И убрзао Ќе русификациЌу перифериЌе.
  Па ни свештеници нису имали ништа против. Штавише, вера у двадесетом веку Ќе ослабила. А религиЌа Ќе служила кра у, не веруЌу"и баш у Бога!
  И воЌне победе учиниле су НиколаЌа популарним у народу, а они коЌи су навикли на ауторитарност нису желели много промена. Руси нису познавали другу мо"!
  А привреда Ќе у успону, плате расту. Сваке године расте десет одсто. Заиста, зашто ме®ати?
  Године 1913, на тристогодиш®ицу Романових, цар НиколаЌ Ќе поново сма®ио радни дан на 10,5 сати, а суботом и предпразничним данима чак и на 8 сати. Пове"ан Ќе и броЌ викенда и празника. Почео Ќе да се слави као слободан дан и датум предаЌе єапана. И рођендан кра а, и рођендан кра ице, и дан круниса®а.
  Након што се испоставило да Ќе престолонаследник болестан од хемофилиЌе, цар НиколаЌ Ќе узео своЌу другу жену. Тиме Ќе решено пита®е наследства престола.
  Али долазио Ќе велики рат. Немачка Ќе са®ала о прерасподели света. Међутим, царска РусиЌа Ќе била спремна за рат.
  Године 1910. Руси су анектирали Пекинг и проширили царство. БританиЌа Ќе пристала на ово у замену за савез против Немачке.
  Царска воЌска Ќе била наЌве"а и наЌЌача. Њена снага у мирнодопским временима достигла Ќе три милиона и хи аду пукова. Немачка Ќе у миру имала само шест стотина хи ада. Плус Аустроугарска, али ®ене трупе нису борбено спремне!
  Али Немци и да е планираЌу да се боре против Француске и БританиЌе. А где да повуку два фронта?
  Руси имаЌу прве на свету лаке тенкове Луна-2 у сериЌскоЌ производ®и. И четворомоторни бомбардери "И а Мурометс" и ловци са митра езима "Александар" и Ќош много тога. И наравно мо"на флота.
  Немачка нема Ќеднаке снаге.
  А Немци су ипак одлучили да нападну, на БелгиЌу и заобилазе"и Париз. За ®их ниЌе било ништа.
  Али рат Ќе ипак почео. Немачка Ќе направила своЌ фатални потез. И ®ене трупе су се преселиле у БелгиЌу. Само овде су силе неЌеднаке. Руске трупе у ПрускоЌ и АустроугарскоЌ се ве" кре"у. А тенк Луна-2 са брзином од 40 километара Ќе ве" колосална сила.
  Штавише, пазите, сре"а цара НиколаЌа Ќе што Ќе рат почео. Сам цар не би напао Немачку. И тако на страни Руса постоЌи велика, огромна надмо" у снагама, тенковима, надмо" у арти ериЌи и наЌбо а авиЌациЌа по количини и квалитету. И Ќача економиЌа, Ќер Ќе избегнута рецесиЌа изазвана револуциЌом и поразом у рату. И тако све време успон и успех за успехом.
  Очигледно Ќе да су Немци били нападнути. А онда су се и сами попели са главним снагама, против Француске и БританиЌе. А где су они!
  Узмите ИталиЌу и обЌавите рат АустроугарскоЌ! єедини плус Ќе што Ќе Турска ушла у рат против РусиЌе. Али ово Ќе Ќош бо е за кра а, можете коначно заузети себи Цариград и мореуз! Тако да...
  И четири вештице, заувек младе староверке Наташа, ЗоЌа, Аурора, Светлана у борби! И ве" се руше! Па "е ударити и на Немце и на Турке!
  Писац и песник Олег Рибаченко се пробудио. Заувек Ќе млада вештица-чаровница испунила своЌе обе"а®е, даЌу"и НиколаЌу ИИ сре"у Владимира Путина, а сада Олег Рибаченко мора да испуни своЌу. Буђе®е ниЌе било лако. Дечаково тело Ќе ударио тврди бич. Дечак Ќе скочио. Да, Олег Рибаченко Ќе сада миши"ав дечак окован рукама и ногама. Види се преплануло до црнила, суво и жилаво тело, са ре ефним миши"има. Заиста снажан и издрж ив роб, Ќаке коже, коЌа Ќе ве" толико очврснула да Ќе не може пресе"и надзорник. Трчиш са осталим дечацима на доручак, устаЌу"и са ш унка, где млади робови спаваЌу потпуно голи и без "ебади. Истина, овде Ќе топло, клима Ќе као у Египту. А дечак Ќе сав гол, само окови. Међутим, они су прилично дуги и практично не ометаЌу хода®е, као и рад. Али у ®има не можете направити велики корак.
  Исперите руке у потоку пре Ќела. ДобиЌате оброке: машу"и пиринач и покварене комаде рибе. Међутим, гладном дечаку-робу то изгледа као посластица. А онда идеш у рудник. Сунце Ќош ниЌе изашло уЌутру и прилично Ќе приЌатно.
  Босе ноге дечака су огрубеле, кератинизоване толико да оштро каме®е уопште не боли, чак и приЌатно голицаЌу.
  Каменоломи у коЌима раде деца до шеснаест година. Наравно, имаЌу ма®е аутомобиле и алате. Али морате радити петнаест, шеснаест сати као одрасли.
  Смрди, па се потреба ослобађа управо на лицима. Посао Ќе Ќедноставан, крампом сече каме®е, па се носи у корпама, или на носилима. Понекад морате гурати и колица. Обично Ќе дечаци гураЌу по двоЌе и троЌе. Али Олег Рибаченко Ќе став ен сам, тако да Ќе веома Ќак. И има пиЌук у рукама као одрасла особа. Има више посла него било ко други.
  Истина, даЌу све чеш"е. Три пута дневно, не два.
  Дечак-роб у чиЌе тело се уселио Олег Рибаченко Ќе овде више од годину дана. Послушан, вредан, сви покрети разрађени до аутоматизма. Заиста проклето Ќак, издрж ив и практично не познаЌе умор. Али у исто време, дечак скоро да не расте, а сада изгледа не више од дванаест година, са просечном висином за ово доба.
  Али са друге стране, снага ... За неколико одраслих особа. Млади хероЌ. КоЌи, међутим, по свему суде"и, никада не"е постати пунолетан, и не"е му пустити браду.
  И хвала Богу! Као писац и песник, Олег Рибаченко ниЌе волео да се бриЌе. Радиш за себе и разбиЌаш каме®е, мрви га. И до колица. Онда га носите до колица. Гура®е Ќе тешко и деца се сме®уЌу.
  Дечаци су овде скоро црни, али црте су или европски или индиЌски или арапски. Штавише, европских има много више.
  Олег их гледа. Робови не смеЌу да причаЌу, туку бичем.
  Олег Рибаченко такође засад "ути. И учи. Овде, поред мушких надгледника, има и жена. Такође су окрутни и тучени бичем.
  И немаЌу сви дечаци тако Ќаку кожу као Олегова. Многи пуцаЌу и крваре. А стражари могу да пребиЌу до смрти. Посао Ќе веома тежак, а дечаци, посебно када сунце изађе, почи®у да се Ќако зноЌе.
  А овде сунце ниЌе Ќедно, ве" два. И дан Ќе веома дуг. И пуно посла. Дечаци немаЌу времена за спава®е и одмор. За ®их Ќе ово велики бол.
  Олег Рибаченко Ќе радио за себе, механички исечен и натоварен. сам помешао...
  И замислио Ќе слику онога што се догодило након што Ќе НиколаЌ ИИ стекао богатство руског председника Владимира Путина.
  Наташа, ЗоЌа, Аурора и Светлана нападаЌу АустриЌанце у Пшемислу. Руске трупе су одмах заузеле Лвов. И напали наЌЌачу тврђаву.
  Голоноге девоЌке у бикиниЌу Ќуре улицама града.
  Секу АустриЌанце и босим ногама бацаЌу дискове.
  У исто време девоЌке певаЌу:
  - Цар НиколаЌ Ќе наш месиЌа,
  Страшни владар мо"не РусиЌе...
  Цео свет се тресе - куда "е -
  За НиколаЌа са песмом напред!
  Наташа сече АустриЌанце, а голим прстима баца гранату и пева:
  - За РусиЌу!
  ЗоЌа такође слама неприЌате е, и пева уз апломб:
  - За кра евско царство!
  А граната бачена ®еном босом ногом лети! Ово Ќе девоЌка убица. Може зг®ечити вилицу и попити море!
  А и Аурора "е голим прстима бацити диск, распршити АустриЌанце и зашкрипати:
  - За величину РусиЌе!
  И голи"е своЌе врло оштре зубе! То блиста као оч®аци.
  Светлана такође не заборав а да попусти и урла:
  - РусиЌа Светог и непобедивог НиколаЌа ИИ!
  ДевоЌка показуЌе колосално узбуђе®е. И босим ногама све баца, и баца поклоне!
  Наташа, пуцаЌу"и и сече"и, и босим ногама бацаЌу"и убоЌите ствари, шкрипи:
  - Волим своЌу РусиЌу! Волим своЌу РусиЌу! И све "у вас исе"и!
  А ЗоЌа такође пуца и завиЌа, бацаЌу"и голим прстима нешто експлозивно:
  - Велики НиколаЌ Царе! Нека му припадну планине и мора!
  Аурора, вриште"и од див ег, помахниталог беса и бацаЌу"и поклоне голим прстима, завиЌа:
  - Нико нас не"е зауставити! Нико нас не"е победити! Дрске девоЌке ломе неприЌате е босим ногама, босим петама!
  И опет су девоЌке у див ем притиску. Пшемисл хватаЌу у покрету и певаЌу, компонуЌу"и у ходу;
  Прослав ена Ќе наша света РусиЌа,
  Има много буду"их победа...
  ДевоЌка трчи боса
  И ниЌе лепша на свету!
  
  РазбиЌамо Родноверс,
  Вештице коЌе су увек босе...
  ДевоЌке много воле дечаке,
  Његове бесне лепоте!
  
  Никада не"емо поклекнути
  НемоЌмо поклекнути пред неприЌате има...
  Иако смо боси,
  Би"е много модрица!
  
  ДевоЌке воле да трче
  Боси на хладно"и...
  Ми смо заиста вукови
  Можемо да ударимо!
  
  Не може нас зауставити
  Фриц страшна хорда...
  И не носимо ципеле
  Сатана се боЌи нас!
  
  ДевоЌке служе Богу породице,
  Што Ќе наравно одлично...
  Ми смо за славу и слободу,
  Би"е подлог батина КаЌзера!
  
  За РусиЌу, коЌа Ќе лепша од свих,
  Борци се дижу...
  єели смо масну кашу
  Непопуст иви борци!
  
  Нико нас не"е зауставити
  Снага девоЌака Ќе огромна...
  И не"е ни сузу пустити
  єер ми смо таленат!
  
  НиЌедна девоЌка не може да се савиЌе,
  Увек су Ќаке ...
  Они се жестоко боре за ота¤бину,
  Нека се сан оствари!
  
  Би"е сре"е у универзуму
  Сунце "е бити изнад зем е...
  СвоЌом непролазном мудрош"у,
  БаЌонет КаЌзер!
  
  Сунце увек обасЌава  уде
  Преко наЌпространиЌе зем е,
  У сре"и, одрасли и деца,
  И сваки борац Ќе хероЌ!
  
  Нема много сре"е
  Да будете сре"ни веруЌте нам...
  Нека лоше време прође -
  Срамота за неприЌате е!
  
  Наш  убазни Бог Ќе тако врхунски,
  Нема ништа лепше од Њега...
  Ускрс"емо се духом
  Да злобни сви повра"аЌу!
  
  Поразите неприЌате е, веруЌем
  Бели, руски Бог Ќе са нама...
  Би"е радостан подухват
  Не допустите злу на праг!
  
  Па, укратко, Исусе,
  Будимо увек верни...
  Он Ќе руски Бог, слушаЌте
  Лажи да Ќе єевреЌин Сатана!
  
  Не, Боже свемогу"и,
  Нас Пресвети Главни штап...
  Колико Ќе поуздан кров,
  И ®егов Син-Бог Сварог!
  
  Па, укратко за РусиЌу,
  НиЌе срамота умрети...
  А девоЌке су лепше од свих
  Снагом жене као медведом!
  
  
  ПЛАНОВИ СЕ НИСУ ПРОМЕНИЛИ
  Хитлер Ќедноставно ниЌе променио план ОКВ, а напад на Ста инград су извршиле и са севера и са Ќуга, од стране група армиЌа А и Б. А Ќуриш Ќе поверен МаЌнштаЌну. Као резултат тога, Ста инград Ќе пао за десет дана напада са свих страна. А совЌетске трупе су биле потпуно опко ене. Након тога, Вермахт Ќе кренуо дуж обале Волге до КаспиЌског мора. Како Ќе Црвена армиЌа одговорила? Офанзива на центар ниЌе била баш успешна.
  Плус, єапан Ќе такође добио битку код МидвеЌа, иако ниЌе отворио други фронт, ве" Ќе заузео ХаваЌска острва. У исто време, копнене Ќединице самураЌа преселиле су се у ИндиЌу. Да би задржала ову колониЌу, БританиЌа Ќе морала да повуче део трупа из Египта, напуштаЌу"и операциЌу Бак а.
  Немци су држали инициЌативу на источном фронту. Брзо заузима®е Ста инграда срушило Ќе Ќужни бок. Фриц Ќе склизнуо до КаспиЌског мора и копном одсекао Кавказ. А онда Ќе Турска ушла у рат. Њена воЌска, иако не баш Ќака, прилично Ќе броЌна и способна да се храбро бори.
  Ве" првих дана Турци су заузели Батуми и опколили єереван. Да, ®ихова достигну"а су пристоЌна, пошто Ќе Црвена армиЌа прикована немачким фронтом.
  Треба напоменути да су нацисти искористили чи®еницу да су совЌетске трупе ушле у битку директно са ешалона и тукли их део по део. То се, наравно, негативно одразило на ток рата.
  Ста ин Ќе такође био нервозан и хистеричан - захтевао Ќе да по сваку цену задржи Кавказ.
  Укратко, хероЌска одбрана Ста инграда ниЌе успела и све се распало. А чак ни одсуство Ќапанских дивизиЌа на Далеком истоку ниЌе помогло.
  Немци су се кретали дуж обале КаспиЌског мора, у Дагестан. Зауставите их да скуп аЌу прашину - али снаге су неЌеднаке, поред тога, Црвена армиЌа Ќе имала велике потешко"е са снабдева®ем. И опуштено. И Фриц Ќе активно бомбардовао.
  СЌеди®ене Државе скоро да нису ни дотакле Тре"и раЌх, ометене победама єапана. БританиЌа Ќе донекле ослабила, а такође се ниЌе попела на див а®е! Сада су Немци имали превише авиона и заиста су могли да притискаЌу.
  Ста ин Ќе, с друге стране, показао своЌе наЌгоре квалитете и пречесто Ќе насртао и викао, али ниЌе доносио наЌбо е одлуке.
  Тако Ќе губитак Кавказа постао неизбежан.
  На граници са АзербеЌ¤аном ве" се води битка.
  СовЌетске девоЌке се очаЌнички боре. Ево лепотица коЌе се очаЌнички боре.
  И не одустаЌу и не одустаЌу. И пузе по зад®ици.
  Наташа, ЗоЌа, Августин и Светлана одвукли су немачког генерала из позадине. Ово Ќе супер. ДевоЌке су га ставиле на колена и терале да му  уби босе ноге. Ударао их Ќе са великим ентузиЌазмом! И лизао штикле девоЌкама.
  Ратници су генерално тако секси и шармантни. Онда су Фритз-у дали борбу.
  Наташа Ќе рафалом посекла, одсекла нацисте. Бацила Ќе бомбу босом ногом и цвркутала:
  - За велику славу!
  ЗоЌа Ќе такође опалила и зацвилила:
  - За ота¤бину и Ста ина!
  Узела га Ќе и голим прстима бацила гранату. Распршила Ќе нацисте и зацвилила:
  - За СССР!
  ДевоЌке су тако лепе и невероватне.
  И Августина Ќе босом ногом бацила бомбу, па Ќе, искричавши зубе, узела Ќе и сикнула:
  - Тако се борим! Као терминатор!
  И Светлана "е голим прстима лансирати тако убиствену и разорну ствар. И опет певаЌ:
  - Наше приЌате ство Ќе монолит, и то оно што стоЌи!
  Четири, да, боре се тако - то су девоЌке! Смешне лепотице и показуЌу своЌе дуге Ќезике као одговор.
  Ратници наЌвишег реда. И како млати, и како вичу.
  Пресом г®ече Немце као бобице.
  Наташа Ќе пуцала, босом ногом бацила гранату и певала:
  - Ми смо ратници светлости, и црвеног барЌака!
  И ЗоЌа Ќе голим ножним прстима лансирала убицу и викнула:
  - А ми "емо се борити за Ле®ина!
  А онда Ќе Августин исекао, показуЌу"и зубе:
  - У име велике радости!
  А онда Ќе и Светлана пуцала, и босим ногама лансирала гранате, урлаЌу"и:
  - Узе"емо ово и окренути!
  Четворица активно раде и пуцаЌу. Па, и да е су девоЌке коЌе знаЌу много о истреб ива®у. И не боре се тако.
  А како би прави терминатори ... Високо лете"и ратници. И имаЌу страст униште®а.
  Наташа Ќе поново бацила бомбу босом ногом и сиктала:
  - єа савршено разумем оваЌ свет, као заоштрава®е класне борбе!
  Зои Ќе такође сиктала, бацивши смртоносну гранату коЌа цепа месо голим прстима.
  - КоЌа "е ку"а имати црвену заставу!
  А онда Ќе Августин дао ред. Покосила Ќе нацисте, а босом ногом бацила гранату - сик"у"и:
  - Велики простор, ово Ќе наша зем а и сви ми!
  Ратници и заиста способни да поцепаЌу чак и Ќастучи" за греЌа®е.
  А онда би Светлана, као да босом ногом хватала гранату, рафала и  утито издавала:
  - Ватра Ќе биЌесна, а ко® коЌи се биЌе!
  ДевоЌке "е се, наравно, узбудити. И дупе.
  А са стране Немаца, посада Герда се бори на Т-4. Опет, како се покрене, не"ете се загреЌати и потиснути такав притисак. У очима девоЌака тако Ќе паклени пламен.
  ПуцаЌу се, и не даЌу прилику да побегну. И не одолевати ®иховим белим, бисерним зубима.
  Ратници су агресивни и урлаЌу:
  - Див и укус! Посла"емо све неприЌате е у пакао!
  Герда "е опалити, погодити тридесет четири и зашкрипати:
  - Буду"е победе!
  Шарлот притиш"е окидач голим прстима и грк а:
  - Поцепа"у га!
  Магда Ќе такође пуцала, разбила Т-26 и рекла:
  - ХаЌде да га отворимо.
  И затресла голим прстима.
  А и Кристина "е босим ногама притискати педале и сиктати:
  - Ура за нашу забаву!
  ДевоЌке наравно и готово голе у бикиниЌу и босоноге. И изузетно секси у исто време.
  И нападаЌу ®ихов не превише савршен, али ефикасан Т-4. И пуцаЌте на неприЌате а. Не попуштаЌте таквим девоЌкама ни у чему! И како се цере. А како извиЌаЌу лица!
  Герда урла у себи, пуцаЌу"и голим прстима:
  - Герда воли да убиЌа, оваЌ Герд!
  И поново испа уЌе проЌектиле.
  А онда Шарлот пуца наизменично и урла, нокаутираЌу"и тридесет четворку:
  - Исе"и "у им стомаке!
  И босих ногу "е почети поново.
  А овде "е и Цхристина киллер додати. Такође уз помо" голих прстиЌу.
  И урлати:
  - єа сам оличе®е агресивности!
  И какав струк има, и ре ефну пресу!
  А онда "е Магда узети и влупит, и урлати:
  - Банзаи!
  И она има босе ноге, и исклесане!
  Четири Немца се сами пе®у и заиста побеђуЌу. Има толико агресивности и виталности.
  Ратници се држе до себе и пуцаЌу. Не даЌте силазак Црвене армиЌе.
  И на небу се, такође, боре пилоти, и то Ќе приказано. Да Ќе ®ихов дух неизмеран.
  Ево наЌновиЌег немачког Фоке-Вулфа. Има Гертруду. А ова девоЌка показуЌе да Ќе хладниЌа од мушкараца. Па фашисти млати. Не даЌе им милости. Праву борбу започела Ќе Гертруда.
  И обара совЌетског Ќака и цичи:
  - Имам супер девоЌку!
  Онда "е узети и показати Ќезик. И поново "е се заузети за потпуно истреб е®е. Ево девоЌке. И такође боси и у бикиниЌу. А онда Ќе ЛАГГ оборио и поново заурлао:
  - Пилот топац!
  И смеЌа"е се до краЌа. А онда "е га узети и оборити ПЕ-2. Таква девоЌка, наЌбо ег обима и класе. Затим Ќе поново маневрисала и зг®ечила єак из ваздушних топова. И покуша"е.
  - єа сам вучица неба!
  А како голи зубе! И како иза"и! Па бабо! За све жене, жену!
  Али, наравно, нацисти и да е покушаваЌу да нападну на Ќугу.
  Тамо се, посебно, пилот Хелга бори на МЕ-109. И тако успешно да фрагменти одлете од Британаца.
  Мустанг девоЌка Ќе оборила и певала:
  - Над нама лебди лила магла!
  Уопште, како Ќе добро борити се боси и у бикиниЌу. Како Ќе то практично! И веома згодно.
  Хелга Ќе пилот. Фирер Ќе био дово но паметан да послуша савете и дозволи девоЌкама да иду у тенкове, авионе и воЌску. И колико Ќе бо е било за Фрице.
  Ни сами нису очекивали да су женска тела тако ефикасна. Овде Хелга славно добиЌа замах и рачуне.
  ДевоЌка босих ногу притиска педале и урла:
  - Тако сам диван - крава!
  Хелга обара Ќош два британска авиона и шкрипи:
  - Иза мене немачки воЌници редом!
  И оборио бомбардер! Ево девоЌке! Све девоЌке имаЌу великог и кул ратника. Ако истреби, такође без икакве церемониЌе и сажа е®а.
  ДевоЌке су овде тако секси!
  А Ромелове трупе кидаЌу кроз пусти®у, не чекаЌу"и приступ додатних снага. Морамо да победимо, па морамо. Легендарни командант "Пусти®ске лисице" ве" Ќе навикао да се бори са надмо"ниЌим снагама. А и ®егови воЌници. Ево, на пример, одабране чете женских ратница из СС-а. Пребачени су почетком децембра, када Ќе фронт пуцао, Немци су се повукли, а Британци су, напротив, пробили, ослободивши Толбука, и претили да "е Вермахт избацити са афричког тла.
  Тада Ќе демонски Фирер предложио: пребаците женски бата он тигрица. Не зато што "е даме променити однос снага, ве" да би се мушкарци, посебно ИталиЌани, постидели и да би се борили много агресивниЌе и вештиЌе. На краЌу краЌева, ако су очврснуте тешким тренинзима, елитне девоЌке су испред, онда "е се аци бити веома посрам ени.
  Ратници су се борили у Ќедном бикиниЌу, користе"и посебне креме за заштиту. За шест месеци ®ихове голе, девоЌачке ноге толико су се орожеле да се нису плашиле песка врелог као тига®, а од опекотина од сунца ®ихова кожа добиЌа тамну чоколадну боЌу. А многи ве" имаЌу више десетина лешева иза рамена.
  Марго и Шела, две веома младе, али ве" прека ене АриЌевце у биткама. Они су наЌмлађи у чети, али су за пола године ве" успели да зараде Гвоздени крст прве класе (другу класу, сви у бата ону су ве" имали), немилосрдни и  убазни.
  Марго Ќе имала косу боЌе ватре, а Шели Ќе била снежно бела плавуша са дозом меда. Овде се боре, одбиЌаЌу"и навалу британских тенкова у противнападу. "Матилде" са своЌим мо"ним оклопом иду напред. Да е проходан "Кромвел" са екплозивним гранатама и лакшим аутомобилима. ДевоЌке су се закопале у песак. Бескорисно Ќе пуцати у чело таквим тенковима. Неопходно Ќе да не буду приме"ени, а онда ...
  "Матилда" и "Кромвел" су тешки тридесетак тона, а када пређу преко ровова ископаних у глиновитом песку, постаЌе Ќезиво. Одозго се излива на голе, преплануле вратове, осе"ате страшну тежину на себи, копиле машине. Овде Ќе исти "Кромвел", типично гвожђе са нагнутим оклопом од 70 мм, коЌи чак ни топ од 88 мм не може увек да поднесе. Мирише на британски, веома оштар бензин и моторно у е. ДевоЌке имаЌу своЌа изненађе®а, лагана без трзаЌа. Први модели Фаустпатронса. Пошто мушкарци, по обичаЌу, пусте даме напред, па тестираЌу наЌновиЌе и очекивано перспективно оружЌе.
  Али и девоЌке, супротно лицемерном слогану нацизма: "Рат Ќе мушки посао, мир за жене!", став аЌу у саму густину.
  Међутим, пешадиЌа Ќе заостала, што значи да постоЌи шанса да седне у ровове и победи.
  Шела шапатом изговара, плаше"и се да кихне од зачеп е®а ноздрва песка коЌи пада из рова:
  - Само старе®е на боЌном по у "е вам омогу"ити да избегнете ферментациЌу победничког шампа®ца поквареног од пропуштених рокова!
  Марго се сложила:
  - Ко нема издрж ивости, онда "е бити кисело вино пораза, а горко гут аЌ губитака!
  Али сада су Матилде, Кромвели и десетак лаких мунгоса ве" иза ®их. Сада Ќе време жетве.
  Шела, чиЌа Ќе некада бисерна коса посиЌедела од прашине, а босим петама спушта у врели песак, ментално се претвара у Богородицу и друге свеце, кажу, не изневери Ќе. Прст глатко притиска папучицу тако да обликовано пу®е®е иде право у резервоар за гас.
  Марго повлачи окидач са собом, такође лежерно. После тога, обе девоЌке се шамараЌу рукама. Пу®е®а погађаЌу право у крму, након чега експлодираЌу резервоари за гас. Наран¤асти пламен прска као пена таласа по ваздуху, чуЌу се нечиЌе псовке.
  Затим се кратке ®ушке британских тенкова од удараца смотаЌу у неку врсту цеви.
  А девоЌке тигрице храбро бацаЌу гранате на неприЌате е. И фрагменти лете на све стране, тргаЌу"и, као шапа ватрене мачке, оклоп оклопа, разорни ток кумулативних честица.
  Овде Ќе женски бес, коЌи каже да Немце никако не одликуЌе смиреност. А они знаЌу да се боре... И нека се напад угуши.
  Много Ќе лакше одбити Ќуриш пешадиЌе коЌу чине, по правилу, Арапи и Црнаци регрутовани налетима или разним обе"а®има. Видевши да су тенкови оборени и да Ќе пред ®има био озби ан отпор, они су се ве" при првим губицима повукли.
  Па, након тога се потпуно претвараЌу у општи лет. Пошто такав стил - вређа слабе, нека буде и чудовиштима!
  Када Ќе напад коначно утихнуо и девоЌке су увече наставиле трча®е кроз пусти®у, разговарале су у покрету. Шела Ќе питала Марго:
  - Мислите ли да "емо бити у АлександриЌи?
  Ватрени ратник Ќе самоуверено одговорио:
  - Мислим да "емо наЌкасниЌе у новембру, или можда у октобру, коначно окупирати Египат.
  Шела Ќе логично, игноришу"и свраб у своЌим жу евим табанима од врелог песка, предложила:
  - Када савладаЌу оваЌ ексер у нашем подножЌу, бази на Малти, снабдева®е "е бити бо е, чим уђу нове Ќединице, неприЌате  више не"е имати шансе.
  Маргот Ќе погледала око себе да види колико Ќе сунце остало до заласка сунца. Да коначно легнем и добро се наспавам. Близина црвенка"ег светла до хоризонта смиривала Ќе ратника. ЛиЌено Ќе приметила:
  - Мислим да Фирер не"е пропустити после Перу-Хабора и МидвеЌа да понови величанствени десант на Криту. Само оваЌ пут Малта "е заправо бити срушена.
  Шела Ќе уз клетву викнула у небо:
  - Нека Свевиш®и претвори све базе Британаца у пакао.
  Сунце се коначно сакрило иза хоризонта, завршио се наЌхладниЌи дан у години 21. октобра. И са ®ом Ќе почела ОперациЌа Поларни медвед. Зашто баш бело? Лукаве дезинформациЌе да помисле да Ќе реч о северу, а у ствари сломи замах боксера на Ќугу.
  НаЌве"а британска база Ќе заиста изгледала као пакао. Више од хи аду бомбардера окуп ених са целог источног фронта и стекли пристоЌно борбено искуство, заЌедно са прате"им ловцима, пало Ќе на ®ега. Британци су се, наравно, дуго борили, али нису очекивали тако снажан масиван ударац. Заиста, ко "е веровати да су Фрицови одлучили да разоткриЌу фронт, чак и ако Ќе неприЌате  привремено тих. Али британске ратнике сада немилосрдно туку. На пример, ®ихове бродове нападаЌу єу-87, чувена "ствар". Не пребрзо, али са наЌве"ом (за своЌе време) прецизнош"у бомбардова®а, муче британску флоту коЌа вреба у заливима. Не заостаЌе ни модерниЌи Фоке-Вулф, међу ®има чак и сам легендарни фон Рудел, кра  Ќуришних авиона. Познат по потапа®у наЌмо"ниЌег совЌетског боЌног брода, боЌног брода Марат.
  Ево, на пример, каплар Ричард види лешинаре како се котр аЌу низ брдо као санке. Попут риба граб ивица, броЌни немачки бомбардери изра®аЌу из рупе. Ве" стари Енглез од страха баци слушалицу. Никада ниЌе видео тако ужасан призор. Сирене завиЌаЌу веома касно, након што су бомбе експлодирале. Експлозивни талас баца британске воЌнике, откинуте руке и ноге лете у различитим правцима. Овде се Ќедан од гвоздених шлемова загреЌа и удари официра у лице. И како он цвили:
  - Цхурцхилл капут! Хитлер Ќе кул!
  Британски противваздушни топови нису одмах почели да пуцаЌу, ве" тек када су хи аде бомби пале одЌедном. НеприЌате  Ќе све тачно израчунао: ни Ќедна бомба не сме да се протра"и. Зато разбиЌте неприЌате а и победите. Сви сектори су унапред обележени на мапи. Штавише, дрски Британци, чак и како треба, нису се маскирали. Многи од ®ихових противавионских топова стоЌе на видику и прво су однесени.
  Ево цеви противавионског топа дугачког 85 милиметара од тридесет и два метра забаченог и савиЌеног у ваздуху као крофна. Затим се срушила, смрскавши пет Енглеза. Овде се Ќедном од црнаца раздерао стомак и испала су црева.
  И бомбе су п уштале, и све Ќе било у пламену, тут®ало Ќе складиште горива, почеле су да експлодираЌу, расипаЌу"и гранате скоро по целом скелету, затим Ќе експлодирало друго складиште. Поврх свега, завиЌале су сирене уграђене у оклопе єу-87 и сирене Фоке-Вулф, изазиваЌу"и див и ужас међу Црнцем и Арапима из редова колониЌалних трупа. Али изгледа да се белци ништа ма®е не плаше.
  Овде су се, на пример, судариле две британске фрегате, толико да су котлови тут®али. А чак су и фрагменти фрегата коЌе су полетеле поцепане у ваздуху, као минирана по а, а крстарица Ќе Ќедноставно села на дно.
  Енглески тенк Кромвел са кратком цевчицом, али са пристоЌном брзином и снажним пред®им оклопом, панично Ќе убрзао и забио сопствено складиште, успут чак и смрскавши десетак сопствених избезум ених воЌника. Хаос Ќе растао. И овде Ќе енглески носач авиона почео да пада, а мо"ни дрдноут Ќе отворио ватру ... на обалу, где су се роЌили ®ихови сопствени воЌници.
  И у овом паклу двоЌе  уди остало Ќе потпуно непому"ено. єедан од ®их Ќе био ИндиЌац, одмерено палио лулу, а други Ќе била жена, очигледно арапског порекла, али у воЌноЌ униформи. ЗаЌедно не обра"аЌу паж®у на брзу смрт. ТачниЌе, читава хорда Ќахача униште®а урезала се у не сасвим обичну карташку игру. Била Ќе то игра од педесет две карте са ¤окерима, па чак и по правилима коЌе Ќе измислио сам црвенокожац.
  Арапки®а Ќе рекла:
  - Много буке! И коЌа Ќе сврха панике?
  єедан од воЌника, са леђима посеченим гелерима, умало Ќе налетео на ИндиЌанца, али га Ќе онда нехаЌно одбацио као маче. Кап ице крви пале су на лице црвенокошца и они су га лизали са осмехом. Онда Ќе приметио:
  - Прав е®е буке Ќе део слабих бледих лица. Ми Апачи тако мислимо - ниЌедан неприЌате  ниЌе добар, неприЌате  се поЌавио - Ќош бо и!
  Тамна жена Ќе приметила:
  - Ово Ќе типична слабост оних коЌи исповедаЌу веру Христову. Они воле да причаЌу о жртвова®у, али се не жртвуЌу.
  ИндиЌац брзо климну главом.
  - Ред се гради на теме има где Ќе цемент вера, а песак во а! Вера Ќе срце од злата, а во а Ќе гвоздена песница! Само бледолични немаЌу ни Ќедно ни друго.
  . ПОГЛАВЉЕ #5
  А на немачком бомбардеру Ќе и девоЌка. У овом случаЌу Виола. Веома лепа плавуша, а упаруЌе се са Николетом. И обе девоЌке су веома секси. Баца®е бомбе одозго. А такође и ратници боси и у бикиниЌу.
  ДевоЌке урлаЌу у себи:
  - Имамо такве украдене да супермен!
  Николета такође избацуЌе бомбе из трупа. И разбиЌа неприЌате а. Енглези то тако схватаЌу.
  Виола "е такође лансирати смртоносну бомбу одозго. И убити борце Лав е ИмпериЌе.
  И такође како то иде:
  - єа изазивам страх у БританиЌи!
  И протрести босом ногом. И поп:
  ХаЌде да победимо Черчила!
  ДевоЌке са єу-188 су веома добре у баца®у бомби. Њихов ауто Ќе наЌновиЌи и наЌбо и. Има веома брзо пуцаЌу"и дизаЌн пишто а.
  Овде су оборене девоЌке и енглески борац.
  Њихов авион Ќе дово но брз. Ратници поново уз помо" босих ногу пуцаЌу у уништава®е.
  Виола урла:
  - Све неприЌате е терам у ковчег!
  Николета завиЌа:
  - А Ќа бацим неприЌате а!
  А како "е узети и трести босих ногу!
  Ево девоЌака и како млати душмане. И немоЌ стати. Аутентични АриЌевци.
  И кад се увиЌаЌу и тресу голим сисама.
  И поново бацаЌу бомбе.
  А има девоЌака овде, на другим авионима. Ево Еве коЌа баца бомбе. Слаби Енглезе и пева:
  - єа сам такав супер!
  А и Ева педала босим ногама.
  Али Виола "е поново бацити бомбу и заурлати:
  - єа сам див а девоЌка, желим десет мушкараца одЌедном на сат, што Ќе веома кул и невероватно!
  Неколико запа ених британских воЌника бацило се у воду да спере пламен. Чак Ќе и прок учало од уласка у воду, чули су се крици и див и Ќауци. И крвави кругови пузали су по морскоЌ пени, наЌпре густи, а онда се разишли постепено бледе"и. А ратници некада наЌве"ег и наЌобимниЌег царства на Зем и губили су  удски облик. Арапин Ќе презриво фркнуо:
  - А ови  уди нас тераЌу да носимо вео!
  Црвенокожи човек лукаво зашки и и примети:
  - Очигледно су уплашени, твоЌ страшни поглед!
  Арапки®а Ќе лукаво показала зубе и рекла:
  - Меко"а жене Ќе слична чврстини оклопа, само много убоЌитиЌа и свестраниЌа у одбрани!
  Немци су радиЌе одмах поставили свом снагом тактику боксера коЌи, рачунаЌу"и на неприпрем еност неприЌате а, одмах Ќури свом снагом на неприЌате а. Када десетине неприЌате ских авиона горе на аеродромима, они не могу да полете. Када ®ихове сопствене бомбе експлодираЌу унутар Ланкастера, уништаваЌу"и све око себе и све. Тешка, али ефикасна тактика. Тако Ќе симфониЌа подземног света достигла врхунац своЌе снаге, а затим почела да Ќе®ава.
  Али ово, наравно, ниЌе завршило ствар, ваздушно-десантна дивизиЌа Ќе ушла у курс. Док Британци после таквог третмана, апсолутно нико од ®их не може да се узима млак. На сре"у, Ќедрилице за слета®е су ве" направ ене у потребним количинама и откло®ене су методе за ®ихову вучу. Вероватно наЌбо и на свету данас.
  Па лете, не као змаЌеви - спориЌе, али дово но брзо, па чак и уз музику Вагнера - оми еног Хитлеровог ремек-дела. Ко се Ќош од живих се"а филма "Апокалипса", где су Американци користили баш ову музику када су нападали ВиЌетнамце. Како их Ќе то уплашило. Па овде Вагнер, и тут®ави мотиви, преко поЌачала. Падобранци су намазали лица фосфором, и офарбали, страшно личе на демоне свог подзем а. Такође прорачун психолошког ефекта. Плус, фосфору су додавани неки реагенси, а неки магнезиЌумски чипс, да би се бар на кратко изазвало сЌаЌ. Тако Ќезиво, посебно на позадини задим еног сЌаЌа, броЌних пожара. ИмаЌу чак и митра езе, такође камуфлиране у облику змаЌевих уста. Тада ве" туку милозвучни немачки и зароб ени пушкомитра ези. И покошени, одрпани редови падаЌу на чизме победника. И многи Ќедноставно више воле да се предаЌу, упркос чи®еници да Ќе много више Британаца него Немаца.
  У малоЌ, паж иво камуфлираноЌ рупи сакрили су се ИндиЌац и Арапки®а. Црвенокоса Ќе приметила:
  - Па ми смо их преорали!
  Црнокоса жена Ќе била изненађена:
  - Кажете ми? Можда мислите на нас?
  ИндиЌанац одмахну главом.
  - Не! Бледолики побеђуЌу Енглезе и то Ќе добар знак! И би"е времена, онда "е до"и наш празник! Кад ИндиЌанци ослободе своЌ континент!
  Арапин Ќе презриво фркнуо:
  - А да ли случаЌно тражите власт над светом?
  ИндиЌац се нежно, као да обЌаш®ава ментално ретардираном детету, нацерио:
  - Ко жели да добиЌе превише - обично заврши без ичега! Па велика кашика - кида®е уста!
  Фирер, наравно, ниЌе видео шта раде ®егови соколи и Ќастребови, али Ќе у принципу нагађао да "е немачка ратна машина све Ќасно разрадити. Генерално, немачке воЌне офанзивне операциЌе до Курске избочине извођене су на високом професионалном нивоу. Неки их чак називаЌу мерилима. Чак Ќе чудно да Ќе таква машина застала, а затим се потпуно распала.
  И девоЌке виде сличан сан, некакву пророчку визиЌу, прекинуту тешком командом - устани!
  
  
  ЦАР МИХАИЛ ИИ
  НиколаЌ ИИ Ќе био жртва покушаЌа атентата у єапану. Чак и тада Ќе умро када Ќе био престолонаследник. Чувени покушаЌ убиства коЌи се догодио у стварноЌ историЌи. Цареви" Никола Ќе ра®ен, али Ќе неким чудом преживео.
  Али чудо се ниЌе догодило. Ова сре"а, за наЌнесре"ниЌег цара у целоЌ историЌи РусиЌе. НиколаЌ Ќе умро... А са ®им Ќе умро и велики губитник, коЌи Ќе, наравно, несвесно, али ипак упропастио царско царство и династиЌу.
  А 1894. године, у доби од петнаест година, на престо Ќе ступио Михаило ИИ. Брат цара НиколаЌа. Особа углавном ниЌе глупа, прилично чврста и храбра. Михаил Александрович Романов Ќе командовао див ом дивизиЌом током Првог светског рата, истакао се у биткама. Био Ќе, уопште, човек чврш"и од НиколаЌа, вишег, изражаЌниЌег лица. Да ли Ќе био паметниЌи? НиколаЌ ИИ ниЌе глупа, талентована особа. Али Ќош увек недово но чврст, Ќаке во е и рођен да буде кра . Плус, наравно, проблеми НиколаЌа ИИ, посебно са ®еговом супругом.
  Михаил ниЌе глуп и од свог брата, и што Ќе наЌважниЌе, успешниЌи Ќе ... Па, НиколаЌ, ипак, име Ќе некако лоше за кра еве. И Никола Ќе први пропао. Од самог почетка побуна декабриста. Затим неуспешан почетак рата са Ираном. Победа Ќе извоЌевана, али не толико осваЌа®а. Да, и Иран ниЌе ривал РусиЌи а приори. Рат са Турском. Ни у почетку ниЌе добро. А победа Ќе вредела много крви. И мало осваЌа®а.
  А онда рат на Кавказу скоро четрдесет година са Шамилом. А ово Ќе лоше, експанзиЌа Ќе замрзнута. И коначно, пораз у Кримском рату. А према гласинама, цар НиколаЌ Ќе први извршио самоубиство.
  Да, таЌ кра  Ќе био несретан. Михаило Први ... Царовао Ќе у смутном времену. Спасио РусиЌу. Мало, освоЌених градова од По ске. напредовао у Сибиру. Живео, међутим, недово но. Али кра  Ќе, генерално, био нормалан. И то без озби них убода.
  Политика Михаила Романова била Ќе попут оне НиколаЌа ИИ: експанзиЌа на Кину и Исток. Изград®а Порт Артхура. ДипломатиЌа са Немачком, припрема за рат са єапаном. Наравно, било Ќе очигледно да Ќе рат са Зем ом излазе"ег сунца неизбежан. Болно, била Ќе активно наоружана. А млади цар Ќе желео славу, хтео Ќе осваЌа®а, хтео Ќе да створи Жуту РусиЌу. Осим тога, било Ќе очигледно да Ќе Кина обе"ала да "е у буду"ности постати колосална сила и бо е Ќе да Ќе подели сада. Све док Ќе покварено.
  єапан Ќе напао руску ескадрилу у Порт Артуру.
  Тада Ќе послат адмирал Макаров. Овог пута ниЌе било смрти. Делом зато што Михаил ниЌе дозволио царевичу Кирилу да омета Макарова, а ниЌе био на броду. И ово Ќе мало променило руту.
  Адмирал Макаров Ќе обучавао ескадрилу. Затим, када су єапанци били ухва"ени на минама, могао Ќе да нападне флоту Тогоа.
  Поморска битка завршена Ќе убед ивом победом руске флоте. Међутим, касниЌе су єапанци и да е опседали Порт Артур. Али не за дуго. Михаил Ќе отпустио Куропаткина, именовавши команданта млађег и способниЌег. И опет су победе извоЌеване на копну.
  єапан Ќе, генерално, сломило море. А онда Ќе и десант слетео.
  СамураЌ се предао. РусиЌа Ќе повратила Куриле, заузела ТаЌван и КореЌу.
  КасниЌе су се броЌне кинеске провинциЌе доброво но придружиле царству, формираЌу"и ЖелторосиЌу. Кра евско царство се ширило и цветало.
  Нема мисли, нема сувишне демократиЌе. Не живот, ве" благодат! Брзи развоЌ зем е. Али, наравно, први светски рат Ќе био неизбежан. И сада Ќе дошао час змаЌа.
  Али у то време РусиЌа Ќе ве" имала лаке тенкове "Луна"-2, тешке: "Петар Први", коЌе Ќе дизаЌнирао син Менде еЌева и наЌмо"ниЌе бомбардере на свету: "СвЌатогор" и "И а Муромец". Таква Ќе била мо"!
  И руска воЌска Ќе од првих дана почела да побеђуЌе. А броЌ царских трупа Ќе, због фактора ве" полувезане Кине, био велики.
  Руске трупе су поразиле Немце у ИсточноЌ ПрускоЌ и опколиле Кенигсберг. Одмах су заузели и Лвов и Пшемисл. РусиЌа Ќе имала превише воЌника, и велики броЌ лаких, мобилних тенкова. КоЌи ниЌе имао премца и показао Ќе огромну мо". Падале су Ќедна за другом воЌска.
  Руски ратови су ве" заузели Будимпешту.
  Немачка Ќе била у тешком положаЌу. Руске трупе су се ве" приближавале Одри. ИталиЌа Ќе такође обЌавила рат АустриЌи. Истина, Османско царство Ќе ушло у рат против РусиЌе. Али оваЌ се претворио само у пораз и пораз на свим фронтовима.
  Руске трупе су ве" прешле Одру. А зими су почели да ЌуришаЌу на Берлин. НиЌе било шта да задржи град. Дакле, Немци Ќош увек имаЌу много снага окованих на Западу.
  И Вилхелм и ®егов штаб журно су прогласили мир, односно предаЌу.
  Рат Ќе траЌао само шест месеци. Руске трупе су заузеле Истанбул. А Турску Ќе окупирала воЌска цара Михаила ИИ.
  Након тога Ќе зак учен мир у Петерхофу. Аустроугарска Ќе пропала и престала да постоЌи. ГалициЌа и Буковина су постале руске губерниЌе. Чешка и Словачка постале су кра евине на челу са царем Михаилом ИИ. Мађарска Ќе такође признала руског цара за свог монарха.
  Краков и друге зем е ушле су у Кра евину По ску. Источна Пруска Ќе одсечена, Данциг Ќе постао руски град. Мала АзиЌа и ве"и део Ирака са Багдадом су постали руски. Британци су добили само провинциЌу Басру и Палестину, док Ќе Француска добила Ќужну СириЌу.
  Формирана Ќе и Кра евина єугославиЌа у коЌоЌ Ќе Михаило ИИ постао сувладар. Уграбио мало, Ќа и ИталиЌа. Тако Ќе РусиЌа успела да постане велики осваЌач. И претрпео мале губитке уз незнатне трошкове. Али Немачка Ќе ипак морала да плати РусиЌи ве"ину репарациЌа. Импресивна победа!
  . ПОГЛАВЉЕ 2
  После тога Ќе било Ќош неколико малих ратова. РусиЌа Ќе заузела ве"и део Авганистана - Ќуг Ќе припао БританиЌи, а две тре"ине Ирана - Ќуг Ќе такође британски. Тада су кра евске, француске и енглеске трупе коначно поделиле СаудиЌско полуострво. ПоЌавила се хегемониЌа. єапан Ќе такође успео да приграби неке немачке поседе.
  Све до 1929. године економски раст Ќе приме"ен у целом свету - наЌЌачи у РусиЌи. Али уследила Ќе Велика депресиЌа. Тиме Ќе Хитлер дошао на власт у НемачкоЌ.
  И у РусиЌи Ќе дошло до пораста револуционарног и штраЌкачког расположе®а. Али 1931. године дошло Ќе до новог рата са єапаном због Кине. РусиЌа Ќе била Ќача, а флотом Ќе командовао достоЌни наследник адмирала Макарова, адмирал Колчак.
  Победа, искрцава®е и єапан са свим своЌим пацифичким поседима постали су провинциЌа РусиЌе. И цар Михаило ИИ и такође цар єапана. Да, добро Ќе испало. Али борба за светску доминациЌу ниЌе престала.
  Хитлер Ќе градио своЌе снаге. И настала Ќе коалициЌа: Немачка, ИталиЌа, РусиЌа, против БританиЌе, Француске, ХоландиЌе, БелгиЌе и САД.
  Царска воЌска Ќе 1940. заправо завршила осваЌа®е Кине и налетела на француске, холандске и британске поседе.
  Хитлер Ќе 22. Ќуна 1941. започео рат инвазиЌом на Француску. Фирер Ќе имао одличан план и МаЌнштаЌнов гениЌе. РусиЌа Ќе покренула офанзиву против британских и француских колониЌа у АзиЌи и Африци. Ово Ќе тако бруталан рат.
  По броЌу становника, РусиЌа Ќе ве" заузимала прво место у свету, ®ена воЌска Ќе била опрем ена наЌбо им и наЌнапредниЌим тенковима и авионима. Хеликоптери, ловци, Ќуришници, бомбардери, ук учуЌу"и и млазне, ве" су у масовноЌ производ®и! Генерално, некако све иде одлично.
  Хитлер Ќе за месец и по дана окупирао Француску, БелгиЌу, ХоландиЌу и Данску! Царска РусиЌа Ќе окупирала Норвешку и Шведску. Као и ИндиЌа, Индокина, Ќужни Иран, СаудиЌско полуострво и ушли у Египат.
  КолониЌалне енглеске и француске трупе биле су истакнуте по ниским борбеним способностима, а имале су и врло слаб воЌнички дух - предавале су се практично без отпора.
  Хитлер Ќе желео да се пресели у Африку, али се ШпаниЌа противила НемачкоЌ. Тада су нацисти напали Франков режим и поразили га. А онда Португал. После жестоког Ќуриша заузели су Гибралтар!
  Тада су РусиЌа и Немачка извршиле инвазиЌу на Африку. Велики простори, ¤унгле, пусти®е, недостатак путева овде су сметали више него отпор слабих и збу®ених колониЌалних трупа БританиЌе, Француске и Португала.
  Дошло Ќе до заузима®а териториЌа. Епизодне битке, жаришни отпор. Руски тенкови су и да е наЌбо и и са добром управ ивош"у, посебно сред®и: "НиколаЌ", коЌи Ќе добио име по цареви"у НиколаЌу, коЌег су убили єапанци.
  Међутим, да се зна од какве Ќе зле судбине спасио самураЌ Цуда Санзо из РусиЌе, онда би му споменик са АЌфелове куле у Санкт Петербургу био поново подигнут. Или сте можда назвали тенк по ®ему.
  У сваком случаЌу, "НиколаЌ"-3 Ќе био релативно лаган - испод тридесет тона, покретни резервоар са дизел мотором. Имао Ќе брзину ве"у од легендарне тридесетчетворке и деб и и нагнутиЌи пред®и оклоп и нижу силуету, и топ са дужом цеви, иако сличан у калибру 76 милиметара.
  Шта год да Ќе било, РусиЌа Ќе заузела више од две тре"ине Африке, остатак Ќе отишао у Немачку и ИталиЌу. А после масовног бомбардова®а у маЌу 1942. уследило Ќе заЌедничко руско и немачко искрцава®е трупа у БританиЌу. Борбе су траЌале само две неде е и Енглеска и Ирска су биле окупиране.
  Месец дана касниЌе окупирали су Ирску.
  Америка се понашала прилично пасивно плаше"и се да уђе у тако опасан рат, али БританиЌа Ќе ипак помогла ресурсима. Тако су Хитлер, Мусолини и Михаило ИИ одлучили да докраЌче економски наЌмо"ниЌу силу.
  Да РусиЌа има заЌедничку границу са Америком дуж А аске. И ве" су изградили пругу до Чукотке - што Ќе веома корисно за рат!
  А сада "е руска, царска воЌска кренути... И у"и на А аску. А амерички тенкови против Руса и не ва аЌу. Овако Ќе испало.
  Руске трупе су почеле да се искрцаваЌу на А аску 1. септембра 1942. ... И врло успешно су напредовале.
  Упориште се брзо шири. А у биткама, као и увек, учествуЌу прелепе руске девоЌке.
  Налазе се на наЌновиЌем резервоару "Николаи" -4. Ратници боси, у Ќедном бикиниЌу. И имаЌу мо"ниЌи топ од 85 мм дуге цеви: Шерман грм авину.
  Ве" Ќе новембар, пао Ќе снег, али прелепе девоЌке: Наташа, МариЌа, Аурора и Светлана не препознаЌу никакву оде"у и боре се скоро голе.
  Овде ратници пуцаЌу и разбиЌаЌу тачним поготком проЌектила Шерман. Голи су зубе. Наташа Ќе пуцала и урлала:
  - Све сам тукао за кра а!
  И како пуца!
  Тада би МариЌа пуцала, и то тако прецизно да Ќе откинула Шерманову куполу.
  Узео сам и цвркутао:
  - єа сам девоЌка коЌа сече метал!
  А онда "е Аурора лансирати проЌектил. И такође прецизно и Ќасно.
  Ратник шкрипи:
  - НаЌвиши акробатик!
  А онда, како "е Светлана копати, свом своЌом махнитом снагом. Разарач плавокосих девоЌака. И цичи:
  - єа сам паклени демон!
  И цела четворица "е то узети док се кре"у Ќужном А аском.
  А ево и тенка Александар-4, такође наЌновиЌи модел са лепим девоЌкама. Снажан топ дуге цеви калибра 130 милиметара, и чак осам митра еза и посада од пет лепих девоЌака у бикиниЌу.
  Они такође иду и пуцаЌу, нокаутираЌу Американце, пробиЌаЌу Шермане.
  Аленка Ќе из голих прстиЌу испалила проЌектил и певала:
  - У славу цара Михаила!
  Док Ќе пуцала, А®ута Ќе подржавала, косе"и Американце:
  - Велики кра !
  Августин Ќе такође разбио, пробио Шермана, сик"у"и:
  - За мир, рад, царство!
  Затим Ќе Мирабела отворила ватру. Такође Ќе разбила оклоп неприЌате а и сиктала:
  - За нови руски поредак!
  А онда Ќе ОлимпиЌада испалила проЌектил, као лупанет и заурлала:
  - єа сам таква сила и бол за неприЌате а!
  ДевоЌке добро иду и пуцаЌу. У ®иховим смарагдним и сафирним очима, пламен подземног света.
  А наЌновиЌи, непробоЌни из свих углова тенк "Александар"-4, иде себи и млати Американце. Такво Ќе представ а®е и безусловно униште®е.
  А девоЌке су шта, мраз, и оне су у истом бикиниЌу и скоро голе - лепотице! Водимо нашу мачку са собом!
  Аленка како испалити гранату на амерички ауто. Како Ќе набити и певати:
  - єа сам светска звезда!
  А онда "е га узети А®ута и пустити га, посе"и неприЌате а и засиштати:
  - И слава империЌе!
  А онда "е Августина ударити проЌектилом, покосити неприЌате а, разбити неприЌате ски оклоп и шкрипати:
  - єа сам црвенокоса и бестидна девоЌка!
  А онда Ќе Мирабела као сандала. И испалити смртоносни проЌектил на неприЌате а. Откини кулу и зацвили:
  - Ован од овна!
  А онда "е лепи хероЌ узети ОлимпиЌске игре. Пусти"е наЌсмртоносниЌе гранате. РазбиЌте неприЌате ски тенк и викните:
  - Све помести!
  Ево тенка од седамдесет тона коЌи долази и разбиЌа неприЌате ске редуте. И у исто време се лако кре"е по снегу - наЌновиЌи мотор Ќе гасна турбина! Не можете зауставити овакав ауто.
  Аленка пева:
  - Нико нас не"е зауставити! Нико нас не"е победити! Руски вукови неприЌате а цепаЌу! Руски вукови - поздрав хероЌима!
  И опет, уз помо" голих прстиЌу, притиском на окидач, погађа неприЌате а. Ево девоЌке!
  А®ута Ќе такође пала босих ногу и цвилила:
  - єа сам одлично!
  А онда Августин испа уЌе проЌектил и завиЌа:
  - єа сам див а девоЌка!
  А Мирабела "е пустити нешто сасвим убитачно и урлати:
  - До нових, нефлексибилних граница!
  И показа"е своЌ Ќезик тако ружичаст и дуг.
  А онда "е ОлимпиЌада разбити, и разбити Американце, и то врло кул.
  Па, генерално гледано, вид ива Ќе чиста победа. Ова битка Ќе добиЌена и руске, царске трупе иду напред.
  До краЌа децембра 1942. цела А аска Ќе ве" била заузета од стране царске воЌске, а борбе су се водиле у Канади.
  Поред тенкова, боре се и пилоти на млазним авионима. СЌеди®ене Државе имаЌу много авиЌациЌе, али Ќе ®ен квалитет веома лош. НемоЌте се поредити са руским млазним машинама. КоЌи разбиЌаЌу неприЌате а жестином терминатора.
  А девоЌке АнастасиЌа и Маргарита у своЌим авионима "Екатерина" -6 колико ефектно постижу.
  АнастасиЌа обара осам америчких авиона Ќедним рафалом од пет авионских топова и цичи:
  "єа сам само ратник супер класе!"
  И босим ногама притиска"е педале.
  Маргарита у Ќедном рафалу обара десет америчких авиона и шкрипи:
  - А Ќа сам Ќош класом изнад!
  АнастасиЌа голим ножним прстима, као да "е притиснути окидаче, и букнути на неприЌате а. Сруши"е седам возила америчке воЌске и зашкрипати:
  - єа сам такав ратник да се кра  диви!
  Маргарита "е такође пустити убицу и запиштати:
  - И не само кра ! Много смо лепи!
  ДевоЌке се туку и удараЌу у различите аутомобиле. БацаЌу неприЌате а као мртве мишеве у сметлар. И уништити америчке авионе.
  АнастасиЌа Ќе оборила Ќош неколико авиона и зарежала:
  - За двоглавог кра евског орла!
  Маргарита Ќе, оголивши оч®аке, цвркутала:
  - За ово и кул!
  А ударила Ќе и у Ќош десетак америчких аутомобила. Ево девоЌака. ДевоЌке воле да убиЌаЌу. И раздвоЌите га!
  И оваЌ пар ради...
  Кре"е се ка зема ским ци евима. И хаЌде са Схерманима, пробиЌаЌу"и их. Као метална игла. И цепа®е наЌЌачег гвожђа и челика. Тако их Ќе судар однео.
  АнастасиЌа пробуши неколико Шермана и цикне у себи:
  - єа сам девоЌка коЌа Ќе способна за много!
  Маргарита такође млати Американце на копну и шкрипи:
  Ништа ме не може зауставити, и никада ниЌе!
  АнастасиЌа слама неприЌате а, обара тенкове и цвили:
  - За кра а, коЌи ниЌе мудриЌи и хладниЌи!
  ДевоЌке су апсолутно невероватне! И што Ќе наЌважниЌе, само у Ќедном бикиниЌу! И непобедив!
  НиЌедна девоЌка не може победити и зауставити!
  АнастасиЌа, пуцаЌу"и, цвили на све стране:
  - єа сам девоЌка коЌа ломи челик!
  Маргарита, настав аЌу"и да пуца, додаЌе:
  - И било коЌи метал!
  ДевоЌке лете себи и пуцаЌу ... Иако мраз и зима, али то их не спречава. У Канади су борбе у пуном Ќеку.
  АнастасиЌа поново пуца и урла:
  - єа сам као дечак!
  Маргуерите активно потврђуЌе и млати са биЌесом пантера:
  - єа сам таЌ коЌи Ќе забавниЌи и хладниЌи од свих!
  ДевоЌке као да заиста калкулишу велику и неописиву сре"у!
  Стица®е полуголих новчаница! И туга не знам, без сум®е! ИмаЌу много различитих миш е®а!
  Али, укратко, сре"не лепотице. Узели су и покрили генерала са четири звездице ваздушним ударом. Величанствене лепотице. Како се Ќебу, Ќебу се!
  И опет се по Канади кре"у руски и немачки тенкови.
  Овде Ќе посада Герде, на немачком Т-4. Ауто Ќе, искрено, прилично слаб на позадини совЌетских аутомобила. Али с друге стране, девоЌкама ниЌе лако - босе се босе и у бикиниЌу на хладно"и. И то нешто говори!
  Такви ратници су, искрено, кул! Не познаЌте сум®е и слабости! Сафири и диЌаманти горе у ®иховим очима! Такве лепоте не"е уступити ни педа  зем е неприЌате у! Они су свети и порочни у исто време.
  Кре"у се са огромном енергиЌом.
  И тако-тако сломити Американце.
  Герда Ќе пуцала голим прстима и цвркутала:
  - єа сам див а девоЌка! И уопште не девица!
  А после тога како се смеЌати.
  Шарлот Ќе такође испалила своЌ топ. Нека не превише мо"но, али брзо пуца®е:
  - єа сам као усиЌана и уЌеда пчела!
  Након тога, лепотица "е узети и показати своЌ дуги Ќезик!
  А онда Кристина шамара и шкрипи:
  - И моЌ вокал! Фанг стрике!
  И вучЌи зуби "е голи и урлати:
  - Би"е нова победа!
  Ратници су заиста чврсти и агресивни. И имаЌу толико миши"не снаге и насилног беса.
  А и Магда "е ошамарити душмана. Разби"е Схермана из да ине, удараЌу"и врло прецизно од краЌа до краЌа и урлати:
  - єа сам тако кул Немац!
  Четворка се, упркос чи®еници да аутомобил ниЌе наЌбо и, успешно бори.
  И зашто? Зато што немаЌу скоро никакву оде"у! И ратници веома лепо уништаваЌу неприЌате а.
  Герда поносно приме"уЌе:
  - Ми смо достоЌни Фирера!
  Након тога, лепотица "е поново пуцати и оголити своЌе слатко лице.
  Овде су ратници ариЌевског духа. И не плаше се хладно"е. Иако Ќе зима у западноЌ Канади и да е веома хладна.
  Али ништа - само боси, и готово голи. Онда "е бити сре"е и победе!
  То су ратници пуни гордог духа.
  А сада АриЌевци немаЌу премца у истраЌности. Осим руских девоЌака.
  Али Наташа на "НиколаЌу" -3, такође у бикиниЌу и боса, пуцала Ќе, увиЌала се и ходала. Њен тенк Ќе, међутим, бо и од немачког Т-4. Борбе су овде тешке и веома агресивне.
  єенкиЌи покушаваЌу да пукну. Али овде Ќе Наташа нокаутирала "Вештицу", и сиктала са цереком бисерних зуба:
  - єа сам таква девоЌка да нико не"е устати!
  А МариЌа Ќе прецизно пуцала на америчке тенкове. ПробиЌа"е се кроз ®их и шиштати са цереком зуба:
  - Никаква сила нас не"е узети!
  А сада "е и Аурора пуцати редом. Схерман Ќе уништен. Да девоЌко шта ти треба.
  А онда "е Светлана дати своЌ допринос... Како "е то бо ети Американце.
  Има и битака на мору. Руска флота заузима Филипине.
  А овде и екипа: босоноге морнарице. Такође скоро голе лепотице, у бикиниЌу. Истина, на Филипинима Ќе и зими време дивно - топло, Ќер Ќе скоро екватор.
  А девоЌке воле да се туку и пуцаЌу. И ношене трепераве голе, округле потпетице. Ове девоЌке су Ќедноставно дивне. НаЌвише што ниЌе ни Ќедно ни друго Ќе - супер!
  Иначе, затвореници воле да буду силовани! Вежу се, а онда Ќашу на ®има. Да, чак и да затвореници изгубе свест! И сами себи организуЌу потпуно истреб е®е - тачниЌе, не за себе, ве" за своЌе неприЌате е.
  Тако кул екипе полуголих девоЌака. И нема шта да их заустави и смрви!
  Ратници се укрцаваЌу на америчку крстарицу. Ускачу готово голи, боси, са миши"има коЌи се котр аЌу испод преплануле коже. И бесно посекли Американце. И не даЌте ни наЌма®у шансу за опстанак.
  А овде можете видети прелепу Стелу и ®еног партнера Машу. Обе девоЌке су високе, миши"аве плавуше, као да се све шишаЌу. Што ниЌе ударац, па сецка®е, и кида®е тела!
  ДевоЌке шетаЌу америчким бродом. Маха®е десно - улица, маха®е лево - трака!
  А девоЌке не"е зауставити никах! Не остав аЌте противницима шансу! А ако заурлаЌу, и почну да се тресу миши"има!
  И опет машу мачевима на себе, и урлаЌу:
  - Ми смо девоЌке шта Ќе за кра а, ота¤бину и Михаила Романова!
  И сецкаЌу као самураЌ купус. Овде га Ќе Стела узела и босом ногом померила америчког официра у препоне. Он "е полетети више и скочити преко палубе.
  Плавокоси терминатор "е издати као:
  - За моЌе ударце пла"аЌу хонораре!
  И опет "е обнажити зубе, и заблистати бисерним зубима! Ево девоЌке! НаЌвише сока и укуса!
  И девоЌке хрле себи. И про"и као плима торнада. Не даЌте неприЌате у шансу. ИмаЌу огромну мо". Тамни ти ђаволи и хи аде хи ада анђела.
  А ето Маше, као да сече, па "е са две саб е одЌедном три главе одувати! Ово Ќе девоЌка - девоЌка за све девоЌке!
  Обе лепотице секу као да мачевима закуцаваЌу ексере. И у ®иховим поступцима нема слабости или сум®е. Кре"у напред без повлаче®а или одустаЌа®а. Правда захтева уЌеди®е®е човечанства. єедно царство, Ќедна круна, Ќедан ци  и експанзиЌа у свемир.
  Управо у ово време одвиЌа се лансира®е првог вештачког Зем иног сателита у орбиту. Овде лети широм света.
  А руске девоЌке у бикиниЌу се боре за себе. И не даЌте пут неприЌате у. А Американци посечени лепотама падаЌу. Ипак, девоЌке наЌвише класе и вештине.
  єедном су успели да заратуЌу у єапану. Борили су се и на врху. И сам цар Ќе био ухва"ен. Показали су своЌу огромну вештину. ИмаЌу такво узбуђе®е, и толико миши"не снаге. Наравно, такве девоЌке су чудо од чуда!
  Посекли су самураЌе у палати. А и они су били скоро голи и боси. ДевоЌке коЌе су могле да раде ствари коЌе су изненадиле ®ихове неприЌате е.
  И сецкали су било коЌе месо, и демонстрирали своЌе уме"е. Ратници не знаЌу"и за сум®е, напредуЌу.
  Ево, амерички адмирал му Ќе саб ом одсекао главу. И како "е се лепотице смеЌати, оголивши оч®аке.
  И опет у офанзиву и посекли се. Такви ратници су права чудовишта. А цар Михаило Ќе на престолу. Син Александра ИИИ, али не таЌ. УспешниЌи, одлучниЌи, во ниЌи, а такође и талентовани владар.
  Али, наравно, сре"а Ќе важна, плус Ќош ве"а ригидност - Михаил Ќе водио бескомпромисну борбу против корупциЌе, што Ќе позитивно утицало на воЌску. Али наЌефикасниЌе зна®е Ќе кориш"е®е девоЌака у бикиниЌу у воЌне сврхе. А девоЌке су веома лепе кад су скоро голе и босе.
  Ево битака са промен ивим успехом. И лепи ратници пуцаЌу веома прецизно, бо е од мушкараца. И што Ќе наЌважниЌе, када су девоЌке скоро голе, оне су практично нера®иве. Не узимаЌу их меци и гранате. Веома Ќака воЌска ратника. То Ќе кул. Таква идеЌа цара Михаила - да користи девоЌке скоро голе и босе, и то Ќе донело победу.
  А и девоЌке у биткама су голим прстима бацале гранате и бодеже. И показали су своЌ див и бес.
  ДевоЌке су веома полетне. И веома лепа, живахна и брза. Нико их ниЌе могао задржати.
  Ратници су веома хртови... Босоноге девоЌачке ноге су веома ефикасно оружЌе. Али шта они могу да ураде? Многе ствари. Сами голи табани добиЌали су енергиЌу од зем е и ратници лепоте су били жустри.
  Морам да кажем да су девоЌке наЌлепше на свету, што Ќе и дивно и са бесом кобри!
  Зароб ена америчка крстарица. Зароб ени  уди пали су на лице. Након тога, ноге су ратницима гурнуте у лице. И приси ен да се  уби. И девоЌке су гугутале, а голи табани, кад би облизали Ќезиком, били су приЌатни и шкак иви.
  Али лепотице су уживале у томе што су им босе ноге обасипане по упцима, а штикле  уб ене.
  Тада се девоЌке смеЌу. И цере"и зубе!
  Али било Ќе бо е, девоЌке су се мало голе сунчале и куповале. Тако лепи ратници. И како узети такву ногу и по убити. И полижите сваки прст.
  ДевоЌке су супер.
  Овде поново тенк "Александар" -4 у борби. Прет сам себи и ве" фебруар иде. Трупе иду да е. Све ближе и ближе териториЌи САД. ДевоЌке су тако кул.
  Овде Наташа прецизно шутира. И погађа веома прецизно.
  ДевоЌка шутира изузетно прецизно и виче:
  Зломи"емо неприЌате а!
  МариЌа пуца следе"а. Узео и поразио неприЌате а:
  - єа сам супер!
  МариЌа Ќе веома лепа девоЌка и веома активна.
  А ®ене босе ноге су веома лепе и елегантне у своЌоЌ еротичности:
  Уништи"емо неприЌате а!
  А Аурора Ќе таква девоЌка, и супер у ®оЌ и голи стомаци и груди, и тако гримизне брадавице напухане:
  - Проби"у неприЌате е и учинити га супер!
  А како тресе риђу косу!
  И опет "е лупати голим, исклесаним ногама. Такви ратници су веома кул!
  А онда "е Светлана узети и победити неприЌате а:
  - Волим кра а и вЌешам омчу о врат душманима!
  Овде се девоЌке смеЌу. Како су постали хртови и кул.
  Американци беже од девоЌака. Или одустати. Или умиру. Жене ратнице су тако лепе, и веома босоноге, а девоЌке су тако дивне. А у Ќедном бикиниЌу борба Ќе приЌатна и ефикасна. Ратници су тако невероватни.
  Наташа поново пуца на Американце и сик"е:
  Ти си моЌ брат и Ќа сам твоЌ брат! ТачниЌе, моЌа сестро!
  И опет, све док Ќезиком мрда. Рецимо агресивни ратник и лепотица!
  И овде А®ута тресе голе груди. И вриштати и церекати се. А граната "е послати Американцима. А он "е узети и Ќебати.
  - Лепотица Ќе упрскала! И шкрипи:
  - єа сам тако супер девоЌка!
  Лепа девоЌка и воли секс. И лепо Ќе!
  А девоЌка Ќе узела и млатила - зарежала:
  - Победи"емо и разбити неприЌате а!
  А ево Ауроре како удара и млати:
  - єа сам кра  и чврста девоЌка!
  Жена ратник може бити прави хрт.
  ДевоЌке се смеЌу саме себи.
  Али Светлана га Ќе узела и веома Ќе кул. И давала Ќе такве накнаде за униште®е неприЌате а, и  убила ђаволе:
  - Ово Ќе такав тоталитарни акробатик!
  Тенк Ќе веома окретан и смртоносан. ПобеђуЌе слабог и високог Шермана. Ево битака овде у корист царске РусиЌе.
  Наташа поново пуца. И гугута®е:
  - За свог идола!
  МариЌа Ќе почела да пуца. ДевоЌка Ќе веома лепа и има златну косу. По изгледу.
  ДевоЌка Ќе шутнула, а голим ножним прстима ци а и шкрипи:
  - Ово Ќе убиство за кра а!
  А ево Ауроре коЌа Ќебе Американца. А девоЌка Ќе, рецимо, заиста изузетно агресивна и цвилила Ќе:
  - За прави укрцаЌ!
  А девоЌка се показала веома снажном.
  А Светлана Ќе агресивна и борбена. Ударила Ќе голом ногом, и растргала неприЌате а.
  А она Ќе цикнула, показуЌу"и зубе:
  - єа сам дама коЌа лети орлом!
  Тако су девоЌке почеле да копаЌу див ом силом. И не заустав аЌте такву агресиЌу лепотица. Не повлаче"и се и не савиЌаЌу"и се.
  Наташа Ќе поново опалила и сиктала:
  До потпуног униште®а!
  А МариЌа Ќе, без икаквих ексера, много више успела да уништи своЌе неприЌате е, и почела да ломи своЌе противнике.
  А онда Ќе Аурора узела и како из топа тресне неприЌате а. И то врло успешно, са колосалним апломбом. И сломити, смрвити неприЌате а. А отоп ени крхотине лете са Шермана на све стране.
  А и Светлана "е пуцати и како "е певати:
  - єа сам девоЌка великих снова и велике лепоте!
  Ратници, у ствари, показуЌу дивну во у за победом.
  НиЌе ни чудо што Ќе царство постало хладно и велико. Могао би надмашити достигну"а Џингис-кана.
  Ратници се кре"у себи... И пуцаЌу, пуцаЌу и разбиЌаЌу неприЌате ске положаЌе, као да ножем раскидаЌу. Или бо е речено, веома оштар и ка ен бодеж. А сада су руске трупе ве" заиста непобедиве. И кра евство великог царства.
  Ако погледате, онда Ќе у историЌи РусиЌе било много ратова и тешких периода. Али НиколаЌ ИИ, углавном, Ќедноставно ниЌе имао сре"е! Испоставило се да Ќе промашаЌ. Али тактика Ќе од велике важности. Шта Ќе показао велики руски шахиста А ехин. Када Ќе почео да игра уместо противника, окре"е таблу и побеђуЌе. ГениЌе Ќе гениЌе.
  Уз све проблеме царске РусиЌе, сам фактор голих девоЌака решио Ќе много.
  У борбама учествуЌу и хеликоптери. Борбена возила, а такође и екипе са девоЌкама у бикиниЌу и босоноге. Какав Ќе квалитет армиЌе девоЌака? НаЌистакнутиЌи. Такву воЌску ништа не може зауставити и поразити.
  Тако у овоЌ воЌсци има босих и скоро голих девоЌака. Посада на хеликоптеру капетана Варваре. НиЌе ли то чудо! Море узбуркано! И како "е авионски топови ударати. А ту су и ракете. Ове девоЌке су прави урагани типа торнада.
  Ни у чему нису инфериорни од неприЌате а. Руска армиЌа Ќе спремна за битке и велика достигну"а.
  Варвара Ќе лепа девоЌка плаве косе и скоро Ќе гола. Како урлати на све стране своЌих плу"а:
  - НеприЌате и не"е про"и! И не"е побе"и!
  И он "е то узети, пустити смртоносно праж®е®е из свих млазница свог наЌхладниЌег аутомобила. И помете неприЌате а. И он "е га узети, покосити га разорним завоЌем.
  Али скромна Олга Ќе узела и испалила ракету на положаЌе Американаца и сик"е:
  - Борио сам се, не ципелама, него босоног!
  И намигни своЌим сафирним очима. Да, ово су девоЌке - тако невероватно диван акробатик. Са ®им можеш да се попнеш на планину воде за пи"е, и скинеш голог змаЌа.
  А ноге су тако грациозне и Ќединствене! И струк Ќе танак, а тело веома миши"аво.
  Барбара "е куцати и урлати:
  - Могу да направим рупу у глобусу за кра а!
  И оголи"е лице своЌе, и намигнути очима.
  Ратници су врхунски. Овде Ќе и ТатЌана девоЌка у бикиниЌу, док га узима и вришти:
  - Нека буде цар над свом зем ом!
  И заблиста"е своЌим бисерним зубима. И из хеликоптера смртоносног као ексер. И би"е смртоносно. И стварно спржити метал. И то "е изазвати униште®е бункера.
  Ево девоЌака - све девоЌке девоЌке! А онда кад затвореници доведу те девоЌке се онда  убе и лижу босе ноге. Ово Ќе генерално наЌсофистицираниЌи начин и понижава®а и охрабрива®а.
  
  ИНВИНЦИБЛЕ РОММЕЛ
  У ®ему Ќе Ромелова воЌска у новембру, децембру 1941. успела да победи у Африци. То се догодило и зато што партнер бри антног Ромела ниЌе направио оне грубе грешке коЌе су се дешавале у стварноЌ историЌи.
  Као резултат тога, Немци су поразили Британце коЌи су напредовали и задржали ®ихову териториЌу. У почетку то ниЌе утицало на ток битака, па су на источном фронту Немци поражени код Москве.
  Међутим, касниЌе су се Фирерови планови променили. Ромел Ќе у овом тренутку успео да заузме Толбук и преселио се у Египат. Хитлер Ќе одлучио да пређе на привремену одбрану на источном фронту и да за сада концентрише напоре у Африци и на Блиском истоку.
  Међутим, пошто Ќе офанзива у Африци захтевала ма®е снага, нацисти су извели неколико операциЌа на истоку. Поражене совЌетске трупе у Керчу. Опко ен близу Харкова. Извукли су ивер у правцу Смоленска. Поразом Ќе завршена и офанзива друге ударне армиЌе генерала Власова код Ле®инграда.
  Пао после опсаде и напада на Севастопо . И Фриц Ќе оЌачао. Борбе су се одвиЌале на ивици Ржевског. Овде су нацисти успели да се одупру.
  Али у Египту Ќе Ромел, пошто Ќе добио поЌача®е, однео убед иву победу. РазвиЌаЌу"и успех, Немци су прошли кроз Палестину, заузели Ирак и КуваЌт. А онда цео Блиски исток - добивши приступ нафти.
  Након тога, нацисти су се окренули према Судану, и покушали да заузму целу Африку.
  Истовремено Ќе уследио и Ќуриш на Гибралтар, и продор немачких трупа у Мароко и да е у афричка пространства.
  Али успех Немаца допринео Ќе енергичном раду у позадини. Где Ќе и Хитлер, што Ќе урадио вештиЌе него у правоЌ историЌи.
  Након што Ќе пробудио Хитлера, терминатор се окупао са девоЌкама, доручковао салатом, кашом од карфиола и неким другим повр"ем, додаЌу"и нискомасни слоЌевити козЌи сир и кавиЌар. После тога Ќе позвао Шпера, званично предавши новом царском министру документ са потписаним законом о ванредним овлаш"е®има. Адолф опседнути, био Ќе веома корозиван:
  - Испушта®е оружЌа у Тре"ем РаЌху Ќе изузетно мало! ЗаостаЌемо не само за зара"еном БританиЌом, ве" и за тоталитарним СССР-ом. И потребна нам Ќе надмо" у ваздуху, а пове"а®ем производ®е старог наоружа®а треба да пређемо на нова. Посебно перспективни млазни бомбардери. На краЌу краЌева, ®ихова огромна брзина и висок гор®и плафон омогу"аваЌу готово некаж®ено уништава®е британских градова!
  Спер Ќе одисао оптимизмом:
  - У НемачкоЌ и По скоЌ са вишком уг а, у ФранцускоЌ руде гвожђа, а имамо дово но опреме да произведемо много аутомобила. На краЌу краЌева, производимо више алуминиЌума и дуралуминиЌума него све зем е света заЌедно!
  Демонски Адолф климну главом.
  - Засада! БританиЌа и САД такође пове"аваЌу производ®у, а ми морамо да заштитимо сваки грам метала. Метал нека скуп аЌу и школарци и друга деца од пет година. Осим тога, зашто правити крила и труп у потпуности од дуралуминиЌума. Можете користити и дрво и платно. На пример, за производ®у моноблок крила. И шта? Потребан нам Ќе нови млазни ловац тежак не више од две тоне, лак за лете®е, лак за производ®у и Ќефтин! БроЌ монтажних делова треба свести на минимум, као и прона"и начине да се минимизира тежина авиона и побо шаЌу ®егове аеродинамичке особине. Сада "е, иначе, до"и конструктори авиона, ми "емо их научити.
  Спер се осмехнуо.
  - Наравно моЌ Фиреру. Колико сам разумео, врати"ете све висококвалификоване раднике из воЌске?
  Опседнути Адолф Ќе потврдио:
  - Само са високим квалификациЌама, регрутова"емо просте вредне раднике из редова странаца. Тако да "е бити бо е да буде ма®е мокасина, а самим тим и партизана. Наравно, сма®и"емо броЌ копнених снага, ако не буде рата са СССР-ом онда нам не треба толико пешадиЌе, али... Не радикално, па планирам да победим Гибралтар и Малту у наредним месецима , заузимаЌу цео север Африке и да е до Блиског истока. И да е су нам потребне зем ишне Ќединице. Поред тога, потребно Ќе изградити додатна бродоградилишта како у самоЌ НемачкоЌ, тако иу ФранцускоЌ, БелгиЌи, ХоландиЌи, НорвешкоЌ. Потребни су нам носачи авиона, боЌни бродови и транспортери. А Средоземно море "е се, такоре"и, претворити у унутар®емачко Ќезеро. Да ли разумеш?
  Спеер се наклонио.
  - Да, Фиреру моЌ! Ве" сам наложио да израдим програм изград®е ...
  Лукави Адолф Ќе додао:
  - Радно време се може продужити до 16 сати ако то захтеваЌу наши планови за ванредне ситуациЌе. Производ®а авиона за само девет месеци требало би да се подигне на сто летелица дневно... Више од три пута у односу на садаш®у, а никако ниЌе чи®еница да "е то бити дово но!
  Шпер Ќе пожурио да бодри Фирера:
  - Наши пилоти су изнад британске класе, па не одлучуЌе све броЌ. И на"и "емо нове начине да раонике претворимо у мачеве. Колико сам разумео, шта нам Ќе приоритет авиЌациЌа?
  Фирер Ќе Ќаче стиснуо песницу:
  - Приоритет нам Ќе млазни, бомбардер, па ловачки авиони, плус пушта®е нове опреме и развоЌ чудотворног наоружа®а! Међутим, не само у области авиЌациЌе, ве" и у тенковима, арти ериЌи, пре свега ракетноЌ... О томе "емо дета ниЌе.
  Чуо се позив и у просториЌу су ушли воде"и дизаЌнери авиона Тре"ег раЌха.
  Месершмит, релативно млад са високим челом, ХаЌнкел ве" остарели, али веома окретан, атлетски грађен тенк, Липиш и пар ма®е познатих.
  Адолф им Ќе показао на столице и наредио им да положе цртеже на сто:
  - Ваш задатак Ќе да направите ново, веома мо"но и модерно оружЌе. У НемачкоЌ има више аеротунела него у било коЌоЌ другоЌ зем и на свету, а технологиЌа многих летелица Ќе веома заостала. Али само у Иу-88 можете значаЌно пове"ати брзину даЌу"и аутомобилу модерниЌе облике. Конкретно, кокпиту треба дати кап аст, конвексан облик, коЌи "е побо шати прегледност, а пилот "е бити пространиЌи, а пове"а"е и брзину побо ша®ем аеродинамике за добрих пет километара. Поред тога, треба дати аеродинамичан облик ватреним тачкама, како за бомбардере, тако и за ловце, носаче бомби, ваздушне кочнице у иск ученом положаЌу.
  Ти запиши шта ти Ќа кажем!
  ДизаЌнери су углас климнули главом:
  - Дакле, управо велики Фирер!
  Адолф Ќе наставио:
  - КСЕ-129 - требало би редизаЌнирати тако да Ќе самоЌ кутиЌи за оружЌе дат аеродинамичан облик и уграђен покретни авионски топ за заштиту од напада са зад®е и до®е хемисфере. Поред тога, оваЌ Ќуришни авион треба да буде опрем ен системом за поЌачава®е мотора. Упоредо са реструктурира®ем потребно Ќе пове"ати производ®у оваквих Ќуришника. Њихови разорни ваздушни удари паралишу активност Британаца. Поред тога, у БританиЌи би требало да се користи ронилачки бомбардер єу-87. Стави"емо застареле аутомобиле у нападача ...
  Адолф застаде. ДизаЌнери су "утали. Фирер Ќе приметио:
  - Имам велике сум®е у вези са Ф -190. Аутомобил се показао као тежак и недово но маневарски, осим тога, нема систем за пу®е®е резервоара инертним гасовима, коЌи заме®уЌу истрошено гориво. Због чега оваЌ ауто може чак и да се нокаутира Ќедним запа ивим метком. Шта "е Танк ре"и на ово?
  Чувени СС дизаЌнер, испруживши паж®у, приметио Ќе:
  - Ово Ќе наш недостатак, велики Фиреру. Иако се постав а®е тенкова мора препознати као прилично успешно, они су ма®е ра®иви на неприЌате ску ватру, а истовремено штите пилота. Што се тиче маневриса®а, онда ... єедан оклоп Ќе тежак 120 килограма и ниЌе нам тако лако да га олакшамо ...
  Опседнути Адолф Ќе предложио:
  - ПокушаЌте да подигнете аеродинамичке квалитете Фоцкен-Вулфа. Пре свега, сма®е®ем тежине, а потребно Ќе савиЌати врхове крила да би се пове"ала управ ивост и управ ивост машине. Поред тога, угради"е заштиту за зад®у хемисферу... Што се тиче локациЌе мотора испред кокпита, то штити пилота, али захтева опрема®е машине уређаЌем за избацива®е. Иначе, сам облик мотора се може учинити аеродинамичниЌим, што свакако треба да имаЌу у виду наши индустриЌалци. Узгред, шта Ќе са радом на МЕ-309?
  Месершмит Ќе био помало потресен:
  - Радимо на овом великом Фиреру. ДизаЌнерске карактеристике обе"аваЌу пове"а®е брзине аутомобила, до 740 километара на сат, када Ќе наоружан са седам ватрених тачака! Ово "е бити наЌмо"ниЌа смрт за Британце...
  Адолф Ќе прекинуо:
  - Завршну обраду треба обавити брже. А ти, Спеер, убрзаЌ развоЌ новог брзометног авионског топа од 30 милиметара. Такође "е бити могу"е веома успешно да се користи како за гађа®е копнених ци ева тако и против неприЌате ских авиона! Нови МЕ-309 би требало да замени стари МЕ-109. Што се тиче ваше млазне машине МЕ-262, аваЌ, она има много недостатака: велика тежина, ниска оперативна поузданост, превелика стопа незгода.... Сам "у скицирати млаз®ак коЌи нам треба.
  Адолф Хитлер Ќе почео да црта аутомобил користе"и своЌе зна®е о савременим млазним ловцима. Додуше, не наЌсавремениЌе, ве" педесетих година, како би се прилагодили садаш®ем нивоу производ®е и технологиЌе. Посебну паж®у посветио Ќе технологиЌи промене замаха крила. ОбЌаш®аваЌу"и све предности таквог дизаЌна:
  - Током слета®а и лансира®а, замах "е се сма®ивати, а пове"авати током лета. Само захва уЌу"и томе, ловац са модерним мотором МЕ-262 мо"и "е да убрза до 1100 километара на сат. Да, и тежина "е бити знатно ма®а.
  Месершмит Ќе погледао диЌаграм, наборао своЌе високо чело са повученом линиЌом косе и истиснуо:
  - СЌаЌно! Али моЌ Фиреру, одакле вам тако дубоко зна®е о аеродинамици?
  Опседнути Адолф лукаво сузи очи:
  - Шта Ќе са аеродинамиком? Надарена особа Ќе обично надарена за све! И осред®ост и осред®ост у Африци! Шта Ќе са Арадо бомбардером? Покажите диЌаграм?
  Фирер-попаданец Ќе кратко погледао, негативно одмахнуо главом:
  - Не, то не"е мо"и! ИдеЌа са колицима ниЌе добра, због тога се авион не"е окренути и сруши"е се. Потребан нам Ќе конвенционални стаЌни трап на увлаче®е. Размотрите неке промене дизаЌна за бо у аеродинамику. Без превише фикциЌе, али са домиш атош"у.
  Адолф, када му Ќе кров отишао, дао Ќе Ќош неколико примедби:
  - Авион "грифин" Ксе-177 има изузетно непоуздан погон. Треба га одмах заменити, наЌновиЌи клипни мотори, прво четири стоЌе одвоЌено. Затим на наЌсавремениЌе моторе снаге 2950 ко®ских снага. Што се тиче способности удара®а са велике висине и ро®е®а, онда ... Почните да развиЌате Ксе-277, ова машина "е такође постати неприЌате ско оружЌе. Али главна ствар су млазни бомбардери. Ово Ќе задатак од наЌве"ег приоритета. Ево, на пример, єу-287 би требало да буде овакав.
  Фирер Ќе поново направио скицу са обрнутим крилима, обЌаш®аваЌу"и дизаЌнерима одређене ниЌансе. Адолф Ќе био озби но занесен, показуЌу"и одређене шеме. Посебно безрепи бомбардер. И да Ќе шема лете"ег крила млазне машине више него обе"аваЌу"а. А у исто време, машина Ќе способна да бомбардуЌе чак и териториЌу СЌеди®ених Држава. Он Ќе директно истакао да у рад треба да се ук уче дизаЌнери из целе Европе, па и єевреЌи. Коначно схвативши да су дизаЌнери ве" дово но напунили,  убазно их Ќе пустио, остав аЌу"и само Липписа. Фирер Ќе викнуо:
  - А тебе, Александре, молим да останеш! Има"ете задатак да креирате ново, изузетно ефикасно оружЌе.
  Липиш Ќе био изненађен:
  - Би"у ти захвалан Фиреру!
  Хитлер терминатор Ќе почео да обЌаш®ава:
  - Наравно, знате теориЌу Визелбергера, коЌи Ќе своЌевремено био асистент професору Прандтлу у Гетингену. Он Ќе први развио теориЌу о утицаЌу екрана на подлогу...
  Липиш се осмехну и климну главом:
  - Добро вам Ќе познат моЌ Фирер! Да, знам ову теориЌу!
  Демонски Адолф Ќе наставио:
  - Неопходно Ќе направити екраноплан - своЌеврсни хибрид торпедног чамца и хидроавиона. Заиста лети много ниже, неких 20-40 центиметара од воде. У овом случаЌу, маса ваздуха коЌа подржава екраноплан чамац се састоЌи, такоре"и, из два дела. єедан Ќе залеђен поток испод крила; други - прилично безначаЌан - излази испод крила у пределу зад®е ивице и стално се допу®уЌе ваздухом коЌи долази одозго, из ножног прста.
  Липиш Ќе спремно потврдио:
  - Заиста тако моЌ Фиреру!
  Демонски Адолф Ќе наставио:
  - Међутим, главна маса ваздуха остаЌе испод носе"е површине и ту ствара притисак коЌи Ќе скоро Ќеднак динамичком притиску. Игра улогу своЌеврсног клизалишта на коме се екраноплан чамац "котр а" као сат! Први коЌи Ќе ово применио у пракси био Ќе фински инже®ер Каарио, развио Ќе Ќедноставне правоугаоне санке са крилима коЌе су клизиле по снегу уз помо" паравана и чак Ќе за то добио патент. Нажалост, воЌска ниЌе на време схватила такво откри"е. Кажу да Ќе и руски професор Левков спроводио сличне експерименте... Односно, може да постане ново чудотворно оружЌе способно да испоручи бомбе, торпеда, слета®е на обалу БританиЌе, брзином авиона, а истовремено невид ив за радаре. Плус Ќош поразних удараца енглеским бродовима! Слажем се?
  Липисх Ќе претурао око себе руком, услужне конобарице су му точиле сок... Попивши мало, дизаЌнер Ќе приметио:
  - Да, ово Ќе богата идеЌа, иако "е бити техничких проблема. На пример, отпорност...
  Опседнути Адолф приЌате ски климну главом:
  - Нацрта"у вам приближну шему, бо е Ќе да то урадите, а ви "ете сами изгланцати мале техничке дета е. Тело би требало да буде дугачко, да личи на труп авиона, претвараЌу"и се у нос кабине делфина, испупчена шофершаЌбна и турбомлазни мотори.... Иако Ќе то могу"е у првим моделима, клипни "е мо"и. А када се оваЌ колос одвуче у чисту воду, мотори "е заглушно заурлати и уско грабеж иво тело "е експлодирати као кит коЌи баца облак спреЌа. Приметите да Ќе оваЌ колос у ста®у да Ќури као борац неколико метара од површине воде.
  Липиш Ќе звиждао у искреном див е®у:
  - Имаш богату машту Фиреру!
  Дасхинг Адолф Ќе био Ќош више инспирисан:
  - Наравно да би то било чудотворно оружЌе. На краЌу краЌева, екраноплани се не плаше никаквих олуЌа. Не плаше се леда - лете изнад ®их. Не прете им мочварна уш"а и обално каме®е, о коЌе могу да се сруше обични бродови, ве" пли"аци уопште као дечЌа бара. Они су у ста®у да искрцаЌу трупе свуда: од афричке обале Скелета са своЌим ђаволским гребенима, до обе обале СЌеди®ених Држава, арктичких зема а Канаде и А аске. Било би неколико стотина таквих машина, а БританиЌа би пала за два месеца.
  Липиш Ќе стид иво приметио:
  - Шта Ќе са рудницима?
  Фирер се насмеЌао:
  - То су мине! Не прете ни испод површине воде ни на пли"аку! Као и торпеда са подморница. И он сам Ќе идеално оружЌе за борбу против наЌнапредниЌих подморница, гађаЌу"и их дубинским бомбама. Поред тога, екраноплани могу да погоде неприЌате ске бродове ракетама и минама. Да, наравно, представи"у дизаЌн вођених бомби. И наравно десант... Идеално доставно возило за десант, не само са пешадиЌом, ве" и са тенковима! Тада "е се цео карактер рата одЌедном променити! Да ли Ќе Липиш разумео коЌи посао вам Фирер поверава?
  ДизаЌнер Ќе питао меркантилниЌе:
  - Шта Ќе са наградама?
  Озби ни Адолф Ќе потврдио:
  - Наравно наЌиздашниЌи, гвоздени крст са диЌамантима, зем ама, колониЌама, поданицима! Ако освоЌимо целу Африку, онда "е зем е бити дово но за све!
  Липиш Ќе рекао:
  - Ако се даЌу новац и средства, екраноплан "е бити готов, али ... Имам и проЌекте за безрепог ловца.
  Фирер-терминатор Ќе пожурио да увери проналазача:
  - Безрепи млазни бомбардер, ве" сам га скицирао, други "е се побринути за ®ега. Као узгред, и борац! ВИГ Ќе важниЌи, Ќер Ќе то фундаментално ново оружЌе... Осим тога, компаниЌа Готха има веома талентоване дизаЌнере коЌи "е се овим бавити. И док радите на екранопланима. Генерално, сада имам много хитних послова, Ќош увек треба да разговарам са генералима тенкова ... Наређе®е "е вам бити дато ...
  Липиш Ќе напустио Фирера веома усхи"ен. Адолф Ќе помислио да би можда било бо е да прво разговара са нуклеарним физичарима о ствара®у атомске, а у буду"ности и хидрогенске бомбе, али Ќе одлучио да не ради превише, да оптере"уЌе себе и друге  уде одЌедном.
  Било Ќе неколико дизаЌнера, ук учуЌу"и и наЌпознатиЌе: Порше и Адерс. Генерално, ако су Немци у авиЌациЌи и подморничкоЌ флоти имали квалитативну супериорност над СовЌетима (иако то не препознаЌу сви!), онда Ќе тенковска флота на Панзвалеу приметно заостаЌала. Конкретно, совЌетска возила КВ, Т-28, Т-34 су била супериорниЌа од немачких у оклопу и наоружа®у, а Т-34 Ќе такође био супериорниЌи у возним перформансама. Међутим, топови немачких тенкова нису дово но Ќаки за британске Матилде и Кромвелове, а Ќош више за Черчилове и Челен¤ере коЌе су дизаЌнери ве" развили. Да не споми®емо слабост оклопа немачких дизаЌна ...
  ПозиваЌу"и госте да седну, Фирер Ќе почео да рецитуЌе морал:
  - Нажалост, у овом тренутку Немачка нема поуздан противтенковски топ... Опрем ени топом Т-3 калибра 50 мм, могу да гађаЌу само оклоп Матилда или КВ.... Али "Матилда" Ќе ушла у службу БританиЌе Ќош пре почетка Другог светског рата. Ми смо сами заробили Матилду, чиЌи се пред®и оклоп не може пробити. Па, совЌетски КВ-ови не могу ни да пробиЌу бок или труп. Максимално што наша машина може да уради Ќе да сломи гусеницу! Односно, ви конструктори сте нас довели у такав положаЌ да су нам неприЌате ски тенкови много Ќачи у резервиса®у, а нови амерички Грантс и Шермани коЌи су спремни за масовну производ®у такође су супериорниЌи у наоружа®у. Да не поми®емо руска возила са топовима од 76 мм. И како извршавате задатак ствара®а нових тенкова, посебно са топом од 88 мм.
  Порше Ќе збу®ено одговорио:
  - Наравно, ми развиЌамо такав развоЌ, велики Фиреру. Оде е®е за наоружа®е нам Ќе 26. маЌа наручило тенк ВиК -4501 од 45 тона . Требало би да буде управо овако, са противавионским топом од 88 мм претвореном у куполу тенка. Ве" имамо прелиминарне цртеже. Можете се упознати са ®има наЌве"им.
  Фирер Ќе упитао:
  - єесте ли ви Адерс?
  Ервин климну главом.
  вк -3001 Ќе успешно тестиран . Нова тешка машина, са топом калибра 75 мм. Имамо слично оружЌе у противоклопном моделу, али Ќош ниЌе пуштено у масовну производ®у. Поред тога, обав ени су радови на ствара®у Т-6, масе до 65 тона. И лакши модел од 36 тона. Покушавамо са великим Фирером.
  Адолф, коЌи Ќе замиш ао себе као свезналицу, почео Ќе брзо да испитуЌе цртеже. Ево првих скица страшног "Тигра" наЌпознатиЌег немачког тенка из Другог светског рата. ОваЌ аутомобил Ќе постао познат током Курске избочине. У совЌетским временима, Тигрови су, по правилу, били грђени, тада Ќе однос према овом аутомобилу постао обЌективниЌи. За своЌе време оваЌ тенк, наравно, ниЌе био лош. Приликом првог ве"ег окршаЌа са нашим КВ - три "Тигра" су нокаутирала десет совЌетских возила, а сами су отишли без оште"е®а. Главна предност ове машине била Ќе мо"ан топ од 88 мм, коЌи дуго времена ниЌе имао достоЌног противника. Међутим, на КурскоЌ избочини, упркос квалитативноЌ супериорности у технологиЌи, нацисти су ипак поражени... Статистика борбене употребе ове машине, као и однос губитака, уопштено говоре"и о томе, говоре о Ќедном од наЌбо е машине Другог светског рата. Али недостаци су вид иви голим оком. Велика тежина од 56 тона, при резервиса®у само 100 милиметара (само 80 страна!), Велика висина, недостатак рационалних углова нагиба оклопа и лоше перформансе вож®е. Генерално, тенк ИС-2, тежак десет тона ма®е, био Ќе супериорниЌи од тигра и по оклопу и по наоружа®у ... Али оваЌ тенк се поЌавио тек у фебруару 1944. "Кра евски тигар" Ќе углавном тежио 68 тона, са пред®им оклопом од 180 милиметара ... Наравно, такав тенк ниЌе био погодан за рат у Африци, у пусти®и, за слета®е, то Ќе само машина као уво на глинене ноге. Не, наравно, за своЌе време, а "Кра евски тигар" Ќе био веома ефикасан, могао Ќе да уништи неколико неприЌате ских тенкова у борби, а Ќедном Ќе у року од сат времена нокаутирао двадесет пет "Шермана". Чини се да Ќе било информациЌа о двадесет три тенка Т-34 коЌе Ќе Тигар уништио током Ќедне битке. Али у сваком случаЌу, оваЌ тенк Ќе Ќедноставно оличе®е нерационалне употребе снаге и масе. А овде, на пример, совЌетски тенк Т-54 ... Нека врста отелотворе®а успешне рационалне употребе практично претходних технологиЌа Другог светског рата.
  Фирер Ќе одлучно изЌавио:
  - Не, господине! ОваЌ проЌекат не функционише! Прав е®е аутомобила од педесет и шест тона са само 100 милиметара оклопа... Где Ќе наша хва ена немачка ефикасност и рационалност.
  Адерс стид иво примети:
  - Француски С-2, тежак 70 тона, имао Ќе оклоп од 45 милиметара...
  Фирер Терминатор Ќе  утито прекинуо:
  - То Ќе тенк из Првог светског рата. Али руски КВ-2 Ќе имао хаубицу од 152 мм са тежином од 52 тоне. Али ово Ќе 152 - милиметара, а не 88.
  Дакле, даЌем вам задатак топ од 88 милиметара 71 калибра, за тенк тежине не више од четрдесет тона и пред®ег оклопа од наЌма®е 180 милиметара, бокова и трупа од 150 милиметара, мотор од шест стотина, седам стотина ко®ских снага. А оваЌ резервоар би требало да буде пуштен у масовну производ®у што пре, за шест месеци.
  Немачки дизаЌнери су пребледели и руке су им се тресле. Александар их Ќе подруг иво погледао. Задатак Ќе заиста био наЌтежи; наоружа®е и оклоп су типични за "Кра евски тигар" модела из 1944. године, али морате да задово ите тежину од 28 тона ма®е! Међутим, Адолф Ќе ово сматрао сасвим реалним и чак Ќе приЌате ски ударио Поршеа по рамену:
  - Не брините, Ќа "у вам нацртати оптималну шему у коЌоЌ можете да се снађете са тако релативно малом тежином. Нисам тиранин, ве" рационалиста. Само морате много да обновите. Конкретно, поставите ме®ач и мотор заЌедно.
  Адерс Ќе тужно приметио:
  - Ово "е нам створити неке проблеме. Конкретно, у таквом аранжману "е постоЌати следе"и недостаци ....
  Хард Адолф Ќе прекинуо:
  - Наравно да "е бити неких проблема, али се у принципу лако откла®аЌу. Посебно у техничком смислу. Али могу"е Ќе уредити мотор много компактниЌе, померити суспензиЌу и ... Висина резервоара мора бити спуштена на два метра, а посада треба да се постави нагнуто, тада "е све бити много рационалниЌе.
  Фирер Ќе почео да прави скицу, неку врсту цртежа, у стилу наЌмасовниЌег совЌетског тенка послератног периода, Т-54. ОваЌ аутомобил Ќе био толико успешан да Ќе кориш"ен и током борби у Авганистану са талибанима, коЌи су почели да се производе Ќош 1947. године, ирачке трупе су се бориле против ®их са америчком воЌском током Пусти®ске олуЌе и операциЌе Шок и страхопоштова®е или Ирачка слобода". Укупно Ќе произведено више од 70 хи ада ових тенкова. И да Ќе ауто био веома успешан. Са тежином од 36 тона, пред®им оклопом од 200 милиметара, и топом калибра 100 милиметара. ОваЌ тип се током КореЌског рата успешно борио са америчким "патонима" и "першингима". Дакле, за оваЌ технолошки ниво модел Ќе веома погодан и реалан за имплементациЌу. И прилично Ќедноставан за производ®у - Ќефтин... Што се тиче немачког 88-милиметарског топа 71 ел, био Ќе прилично продоран за све тенкове Другог светског рата (са изузетком пред®ег оклопа ИС-3, коЌи Ќе ушао у употребу маЌа 1945!). Шта Ќе ИС-3? Тенк Ќе величанствен по оклопу, а купола коЌа Ќе добила облик штуке. Истина, перформансе вож®е су биле лоше и убрзо Ќе укло®ен из производ®е. Затим Ќе било Ќош неколико модела, ИС-4, и тако све док се нису зауставили на ИС-10, преименованом након Ста инове смрти у Т-10. И испоставило се да Ќе то послед®и совЌетски тешки тенк. Хрушчов Ќе забранио сав развоЌ тешких машина, а ®егови наследници нису почели да га ревидираЌу!
  Али генерално, да ли Ќе Немцима потребан тенк тежи од четрдесет тона, ако се на сред®и тенк може уградити топ, коЌи пробиЌа 193 милиметара оклопа на уда ености од 1000 метара?
  Американци су брзо напустили тешке тенкове, а тежина Першинга ниЌе прелазила 42 тоне, а Схермана уопште 32. Али након што Ќе постало очигледно да "е избити рат са СССР-ом, поЌавило се чудовиште са 120- топ калибра милиметара и нулну брзину од скоро 1000 метара у секунди. Међутим, Американци су се убрзо разочарали у оваЌ тенк. Пре поЌаве ИС-10, наЌмасовниЌи послератни тенк био Ќе ИС-4, са пред®им оклопом од 250 милиметара и оклопом од 170 ... Поуздана машина, иако Ќе тежила више од 60 тона . У сваком случаЌу, за Немачку Ќе потребно поверити ствара®е тешког тенка, али не више од 50 тона. На пример, ИС-10 Ќе тежио само 50 тона, са пред®им оклопом од 290 милиметара и пишто ем од 125 милиметара... Успут, коЌи калибар Ќе наЌуспешниЌи? Током рата, наЌпопуларниЌи модели Схерман и Цхурцхилл имали су оклоп од 100 и 152 мм (фронтални). Па, шта су се "Кра евски тигрови" с тим добро носили ... Али "Пантер" Ќе почео мало да заостаЌе за калибром 75 - милиметара, чак и са великом почетном брзином проЌектила, постало Ќе недово но. Стога су се "пантери" поЌавили у топовима од 88 мм, али тек на краЌу рата, а ниЌе их било много. Али чи®еница да Вермахт ниЌе планирао да поново опреми тенкове и противтенковске топове великог калибра сугерише да Ќе овакво ста®е свима одговарало. Истина Ќе да су самоходне топове єагдтигр са топом калибра 128 милиметара и пред®им оклопом од 250 милиметара, али их Ќе произведено само 71 и нису могле да утичу на ток рата у тако оскудноЌ количини. Иначе, заним иво Ќе да су до предаЌе єагдтигера у служби остала Ќош 43 комада, што указуЌе на изузетну прежив ава®е такве машине.
  Иначе, Ста ин Ќе наредио да се ИС-2 одмах наоружа топом калибра 122 милиметра, иако Ќе ®егова продорна мо" била превелика за немачке тенкове (осим Кра евског тигра, али Ќе произведено само 458 таквих тенкова). Многи су саветовали диктатора да се ограничи на цев од 100 мм. Заиста, самоходни топови Т-100 показали су се наЌбо им по укупности борбених карактеристика. Уосталом, што Ќе ве"и калибар, то Ќе ма®а залиха граната, нижа Ќе брзина па бе, почетна брзина проЌектила, домет и тачност ватре... А Немци су имали наЌмасовниЌи тенк Т-4, и самоходне топове засноване на ®ему, тежиле су само 22-24 тоне. Панцер самоходне топове су, међутим, биле веома успешне: Пантерово наоружа®е и пред®и оклоп били су скоро исти као и ®ени, са тако малом тежином и висином. Би"е потребно наручити Ќош ЌедноставниЌих и ЌефтиниЌих Панцера за производ®у.
  А шта Ќе са калибром пишто а, шта онда? За противтенковске топове, калибар од 128 милиметара Ќе превелик, бо е Ќе користити га као Ќуришни пишто  и изабрати сред®их 105 милиметара.
  Адолф Ќе показао немачким дизаЌнерима шему:
  - Ово Ќе наше ново таЌно оружЌе! У наредним месецима резервоар би требало да буде тестиран. Њена борбена употреба би"е 1943. године. У међувремену, Ќош увек имате проЌекат ствара®а тешког тенка са топовима од 105 мм. Као и лаке самоходне топове. Дакле за посао господо.
  Адерс Ќе стид иво приговорио:
  - ДизаЌн коЌи сте предложили изгледа атрактивно, али то Ќе проблем - оваЌ тенк ниЌе у духу наше традициЌе... И посади "е бити неприЌатно...
  Адолф Ќе, уместо одговора, попио сок и предложио:
  "Можда "емо ручати, другови." Генерално, оваЌ тенк може да се штампа у великим количинама, и не мислим да "е Американци и Британци имати нешто бо е пре краЌа рата. Да, и данас "е бити могу"е поЌести мало меса ...
  ДевоЌке су брзо поставиле сто. Александар, схвативши да Фиреров стомак, одвикнут од меса, може да се разболи, одлучио Ќе да остане веран себи и поЌео Ќе само мало Ќесетре, присе"аЌу"и се Собакевича ®ихових Мртвих душа. Па, изгледа да ради све како треба. Постав а привреду на ратну основу, обЌав уЌе тотални рат, усваЌа законе коЌи су требали бити усвоЌени Ќош 1939. године... Хитлерова спорост са милитаризациЌом довела Ќе до несташице наоружа®а, и то управо у квантитативном смислу... А осим тога, чувена аутоматска машина МП-44 пишто ... Одлична по своЌим борбеним карактеристикама ствар, на неки начин чак и бо а од првих модела Калаш®икова. Само Ќе мало тежак ... Можда Ќе заиста могу"е узети Ќуришну пушку АКМ као основу? Ох, било би лепо направити оружЌе коЌе комбинуЌе прецизност америчког М-16, са брзином па бе и поузданош"у АКМ-а. Генерално, напредак се развиЌа неравномерно. На пример, мотори у резервоарима нису додавали много снаге, али Ќе рачунар постао генерално недоступан. Али овде има зна®а о буду"ности, али шта може да понуди у смислу, на пример, замене за у е. До сада, чак ни у Америци нису научили како да ефикасно производе бензин од уг а! Упркос расту цена нафте. Па, шта друго може да понуди. Динамичка заштита, турбогенераторски мотори... И би"е, али мало касниЌе, да не би журили да излажемо адуте. Седамдесет година напредуЌе далеко напред, али док старост не победи и болести, а човек ниЌе Бог! Штавише, на неки начин постоЌи чак и назадова®е... На пример, раст религиозности, посебно у РусиЌи и на постсовЌетском простору, као и у исламским зем ама. Али велики мислиоци ренесансе и модерног доба предвиђали су да "е религиЌа постепено изумрети!
  Али, колико год чудно изгледало, верски екстремизам расте... А свештеници се све више ук учуЌу у политику државе. А у овоЌ ситуациЌи Ќе несхват ива политика власти, да ли они озби но веруЌу да Ќе истина у православ у или исламу? Сви ти образовани и паметни  уди? Ако не, коЌа Ќе онда сврха напушта®а секуларног модела државности? Зарад ефикасног масовног управ а®а? Али уосталом, управо Ќе православ е доказало своЌу неефикасност као државна религиЌа... Чи®еница Ќе да, формално имаЌу"и за основу хриш"анство, а пре свега Нови завет, православ е за основу има пацифистичко уче®е: не опири се злу и воли своЌе. неприЌате ! Али у исто време, стварна политика империЌе Ќе агресивна и захтева наси е и осваЌа®е. Од онога што рађа противречност између форме и суштине. Чак и ако многи  уди ово свесно не разумеЌу, они то подсвесно осе"аЌу!
  Због тога Ќе православно уче®е неделотворно, лишено логике, покушаваЌу"и да буде и царско и хриш"анско у исто време. А хриш"анин значи єевреЌин и пацифиста! Уосталом, БиблиЌу су скоро у потпуности написали єевреЌи, а можда чак и у потпуности, Ќер апостол Павле каже велику предност єевреЌима Ќер им Ќе поверена реч БожиЌа! То значи да Руси не треба да веруЌу БиблиЌи! То значи да Ќе потребна друга вера, али више не заснована на ЌевреЌском писму... Шта? Требало би да га развиЌаЌу искусни професионалци и психолози под вођством ФСБ-а! Тада "е многе противречности бити успешно разрешене...
  Морам ре"и да дете коЌе чита єеванђе е никада не"е постати снажан, храбар, суров ратник коЌи воли РусиЌу! А коЌа Ќе зем а позната у БиблиЌи? Израел!
  Истина, он сам Ќе опседнути Адолф, оваЌ играч, буду"и да Ќе на месту Хитлера, уопште не"е пооштрити прогон єевреЌа. Напротив, корисни єевреЌи "е уживати у бенефициЌама и радити за Тре"и РаЌх. Не"е бити такве глупости да се стре аЌу ЌевреЌски научници или  уди од уметности! Али за сада Ќе преура®ено укидати антисемитске законе. Прво,  уди могу погрешно да разумеЌу, а друго, ово Ќе извор богатства и веома солидан извор! Али, наравно, могу"е Ќе ублажити антисемитску политику у замену за подршку єевреЌа.
  А шта Ќе са папом? Односи са Ватиканом су далеко од идеалних, али отворени рат у овоЌ фази доноси само штету. Дакле, морате тражити подршку Ватикана, али истовремено инсистирати на сопственим интересима ... У идеалном случаЌу, ставите своЌу марионету на Петров трон и постепено реформишите религиЌу ...
  Порше Ќе прекинуо Адолфове мисли:
  - Веома смо задово ни вашом вечером Фиреру!
  Опседнути Адолф се  убазно осмехнуо:
  - Па, док се нађем са Химлером, па нека дође ХаЌнсеберг. А ви момци погледаЌте: рокови за вас су веома тешки!
  Фирерова воЌска се кретала преко Африке. И против СССР-а држао одбрану.
  Зими Ќе Црвена армиЌа покренула офанзиву на ивицу Ржевског, али су нацисти тамо чекали и успели су да одбиЌу ударац. На Ќугу су отпор пружали и Немци коЌи су се држали за орловски и харковски правац. И само код Ле®инграда, совЌетске трупе су успеле да изведу операциЌу Искра, али су борбе траЌале скоро месец дана и победа Ќе куп ена по изузетно високоЌ цени.
  Фрицови су некако преживели зиму четрдесет друге - четрдесет тре"е.
  Али у проле"е они ве" осваЌаЌу ве"ину Африке. А Фирер испитуЌе тло мира са БританиЌом.
  Черчил Ќе помало хладан по пита®у овога. Иако БританиЌа трпи пораз за поразом.
  Са єапаном, такође, ниЌе Ќеднозначно - битку код МидвеЌа Ќе изгубила Америка, а док самураЌи у деловима туку броЌну флоту єенкиЌа. А Америка не може имати користи од своЌе броЌчане надмо"и на мору и у ваздуху.
  Хитлер, пак, жели да нападне СССР, али и после обЌаве опште, тоталне мобилизациЌе, има премало снаге за то. Пошто су Фрицови расути по Африци.
  У лето Ќе и сама Црвена армиЌа спремна за напредова®е. Нацисти су, међутим, освоЌили Африку, формирали колониЌалне трупе. И набавите више ресурса.
  Користе се за производ®у резервоара "Лав", "Тигар", "Пантер". Међутим, испоставило се да подаци за чудовиште нису били сасвим успешни. Прескупо, претешко. Истина, за одбрану "пантера", доброг разарача тенкова, са брзометним топом.
  Али наЌжалосниЌи Ќе био "Лав", тежак, скуп, али не баш ефикасан. Пишто  Ќе превише мо"ан, против совЌетских тридесетчетверки и лаких тенкова, а брзина па бе Ќе много нижа од оне код Пантера и Тигра. А оклоп Ќе, међутим, бо и од оног код "Тигра", па чак и под рационалним склоностима. "Лав" Ќе испао као велики "пантер" тежак деведесет тона и мотор од осам стотина ко®ских снага. Међутим, нешто брже него у стварноЌ историЌи, Тигар-2 Ќе ушао у сериЌу двадесет две тоне лакши. Близу у погледу заштите "лаву", али мобилниЌи, лаган. Пушка Ќе, међутим, калибра 88 милиметара - наспрам 105, али Ќе сасвим дово на да уништи све совЌетске тенкове. И оно што Ќе битно - брза па ба - осам хитаца против пет.
  Дакле, "Лав" Ќе дете Немаца, суморни гениЌе ниЌе пустио корен.
  Немци су током лета заузели целу Африку, ук учуЌу"и Мадагаскар. Ста ин Ќе предуго чекао.
  Можда Ќе и сам очекивао да "е Немци кренути у офанзиву. Посебно гледаЌу"и како пристижу тенкови "лав", "тигар", "пантер". Али Фрицови су и да е решавали проблеме на црном континенту.
  Ста ин Ќе пропустио тренутак. Офанзива совЌетских трупа почела Ќе у правцу Орла и Харкова. Таман где су Немци били добро припрем ени. И ниЌе било могу"е пости"и тактичко изненађе®е. Ве" прве борбе показале су да се "пантер" добро показуЌе у одбрани. НиЌе лоше и Фердинандс. И они су добри.
  Да, и "Тигар", тенк Ќе продуктиван. И даЌе добре голове. Немци се активно бране. И задржите ударце неприЌате а. Црвена армиЌа Ќе за три месеца веома тврдоглавих борби напредовала само петнаестак километара. И ®ен губитак Ќе био опип ив.
  Два десетина енглеских авиона прелетело Ќе прерушене девоЌке, оне вероватно ништа нису приметиле, а ве" су почеле да се раствараЌу иза хоризонта, када су се изненада зачули нови сум®иви звуци. Мадлен Ќе заповедала:
  Лезите сви и не мрдаЌте!
  ДевоЌке су се смрзле, нешто су чекале. А онда су се иза дине поЌавили лаки транспортери и камиони. Суде"и по дизаЌну, енглеске и америчке производ®е. Полако су се кретали ка главном граду Туниса. Мадлен Ќе била мало затечена. Веровала Ќе да Ќе линиЌа фронта Ќош далеко, што значи да Британци Ќош не"е имати времена да се поЌаве. Или бо е речено, не би требало да се поЌаве. А онда Ќе цела колона. Иако, можда, ма®е од бата она... Ко су они, нека борбена група, заобилазе"и пусти®е никако непрекидан фронт, жели да претура позади. Чини се да Ќе логично, иако их Ќе са технологиЌом лако уочити у пусти®и. У сваком случаЌу, морате преносити на своЌ радио, али немоЌте отварати ватру. Штавише, има их само стотину, а Енглеза више од три стотине!
  Герда Ќе шапнула Шарлоти:
  - Они су Енглези! Ово Ќе први пут да их видим изблиза!
  Црвенокоси приЌате , такође прилично нервозан, одговорио Ќе:
  - Ништа посебно! А међу ®има има толико црнаца!
  Заиста, наЌма®е половина Британаца су били црнци. И колона се полако кретала, а црнци су Ќош нешто урлали... Све ближе и ближе...
  Тада живци Ќедне од девоЌака нису издржали, па Ќе ударила аутоматом. Исте секунде, остали ратници су отворили ватру, а Мадлен Ќе са закаш®е®ем залаЌала:
  - Пли!
  Неколико десетина Енглеза Ќе покошено одЌедном, Ќедан од камиона се запалио. Остатак Британаца Ќе неселективно отворио ватру. Мадлен Ќе искористила тренутак и повикала:
  - БацаЌте заЌедно офанзивне гранате!
  ДевоЌке из елитног СС бата она "Вучице" бацаЌу гранате далеко и прецизно. И да су обучени од дети®ства, а прошли су и посебну технику. Ово Ќе када тренираш са струЌом, мало закаш®е®а са баца®ем а ти са праж®е®ем. Герда и Шарлот су такође бациле своЌе поклоне. А британски салто и наопачке ... Смешно Ќе. ПуцаЌу насумично, а црнци и да е вичу на неразум ивом Ќезику. Ево неких олоша...
  А Герда пуца и баца, притом певаЌу"и:
  - У зеницама СС-а Ќе но"на мора! єедан скок, Ќедан погодак! Ми смо вучице - наш метод Ќе Ќедноставан! Не волимо да вучемо мачку за реп!
  Шарлот такође зарежа као одговор. Меци коЌе Ќе испалила разбиЌаЌу се у делове лоба®е. И изваде очи. Ево Ќедног уплашеног црнца, како "е баЌонети свог плавокосог партнера у страну. Он "е п унути крв као одговор. Шарлот пева:
  - Анђели звезданог мрачног пакла! Чини се да "е све у свемиру бити уништено! Треба брзим соколом летети у небо! Да заштитим од смрти душе!
  Британци делуЌу неорганизовано, ве"ина ®их су колониЌални воЌници: Црнци и ИндиЌци, Арапи. Они или падаЌу, смрзаваЌу"и се, или, напротив, нагло скачу и почи®у да Ќуре као побеснели зечеви. Међутим, девоЌке пуцаЌу прецизно, а гранате, иако фрагменти не лете далеко, ве" густо! Сада Ќе остало мало неприЌате а. Медлин вришти на енглеском, ®ен глас Ќе тако заглушуЌу"е гласан да вам не треба ни говорник:
  - ПредаЌте се и поштеде"емо вам животе! У заточеништву "ете имати добру храну, вино и секс!
  Упалило Ќе одмах и пошто ве" одустаЌу ... Руке горе и ...
  Сакуп ено Ќе педесет зароб еника, од коЌих Ќе половина ра®ена. Мадлен Ќе заповедала:
  - УбиЌте ра®ене!
  Вукице су без церемониЌе испалиле метке у слепоочнице оних коЌи нису могли да стоЌе на ногама, а остале су утоварили у аутомобиле и одвезли у наЌближу базу.
  После врелог песка пусти®е, Гердиним босим ногама Ќе веома приЌатно да осете меку гуму. Она чак и блажено сте®е... Амерички камиони су веома удобни и не тресу се током путова®а. После победе девоЌке су веселе. Шарлот Ќе питала Герду:
  - Колико си их убио?
  ДевоЌка Ќе збу®ено слегнула раменима.
  - Не знам? Нисам Ќа Ќедини пуцао... Али много мислим!
  Шарлот Ќе израчунала:
  - Има нас стотину, побиЌених око три стотине, значи троЌе по брату, односно по сестри! Импресиван почетак рата!
  Герда Ќе презирно одмахнула руком.
  - НиЌе ми важно! Главна ствар Ќе да ниЌедна девоЌка ниЌе умрла. Иако Ќе ово наравно статистика, три стотине неприЌате а Ќе уништено, а са наше стране само су два вукова ратника лакше повређена. Чак се питам како Ќош нисмо потпуно заузели Африку, са таквим ратницима.
  Шарлот Ќе одмах покварила расположе®е:
  - Па ипак смо изгубили од ових несре"них ратника у осамнаестом!
  Герда Ќе  утито одмахнула плавом главом, као посута новогодиш®им снегом:
  - То Ќе због издаЌе! Али у ствари, били смо ближе него икада победи и то Ќе било очигледно свима коЌи нису слепи! АваЌ, прекинули смо!
  Шарлот се сложила, вешто прстима почешавши босе ноге иза левог уха.
  - Да, издаЌа, саботажа, осред®ост воЌске.... Али ми смо Русе ипак разбили, натеравши их на предаЌу осамнаесте године! О, лепо би било прошетати пространствима РусиЌе, тамо Ќе кул, а овде Ќе вру"е!
  Герда се весело закикота.
  - Али у РусиЌи су тако Ќаки мразеви... Али када сам бос трчао по снегу у планинама, знам какво Ќе брашно.
  Шарлот Ќе показала зубе.
  - Мала Герда трчи боса кроз запа ени снег... Симболично Ќе као у баЌци... Приче Ќедне чисте, Ќош дети®асте и нимало себичне...
  Герда Ќе ватрено намигнула своЌоЌ другарици:
  - То Ќе као да имамо Фирера?
  Шарлот Ќе потврдила:
  - Скоро! Ми само Ќашемо, а не трчимо боси по вру"ем пусти®ском песку. Да и после победе.
  Везани црнац промрм а на немачком:
  - Страшни анђели, спреман сам да вам служим! Ти си боги®а, Ќа сам твоЌ роб!
  Шарлот Ќе погладила своЌе благо грубо стопало преко смеђе ковр¤аве косе црног заточеника.
  - Ви црнци сте по природи робови! Ово Ќе, наравно, добро с Ќедне стране, неко мора да ради од зоре до мрака, да ради ситне послове... Али роб по природи, подла природа Ќе издаЌник и не може му се веровати оружЌе. Ми Немци смо, пак, наЌкултурниЌа и наЌорганизованиЌа нациЌа на Зем и. Велика нациЌа ратника, а немачки пла"еници су немачки пла"еници служили у свим европским армиЌама, па чак и у РусиЌи, а наЌчеш"е на командним позициЌама!
  Герда Ќе див ачки добацила:
  - Да, служи"еш нам као роб. Имамо посебне менажериЌе за црнце. И остаЌе вам...
  Шарлот Ќе предложила:
  Нека нам  уби ноге. На краЌу краЌева, би"е нам приЌатно, а Нигер "е се понизити.
  Герда Ќе снажно одмахнула главом.
  "Не знам како сте, али Ќе одвратно ако АриЌева чиста кожа додируЌе усне смрд ивог црнца. Тако да...
  Шарлот се ниЌе сложила:
  - Па не! Напротив, волео бих. Па види...
  Ватрена црвенокоса лепотица гурнула Ќе ногу у црнца. Он Ќе одушев ено почео да  уби дугачке, глатке, исклесане прсте боги®е. А девоЌка се у одговору само нежно осмехнула, дебеле усне црнца голицале препланулу кожу. Овде Ќе Ќезик затвореника ходао дуж еластичне, благо праш®аве ноге девоЌке. Ипак, лепо Ќе када понизиш снажног, скоро два метра дугог човека.
  Герда Ќе била изненађена:
  - Чудно, али шта Ќе са вама, зар ниЌе одвратно?
  Шарлот се осмехнула.
  - Па не! Зашто да се гадим?
  Герда Ќе више волела да "ути: зашто би се мешала у послове свог приЌате а. У ствари, васпитавани су да Немица треба да буде не само ратник, ве" и  убавна, нежна жена и здрава маЌка. Али она сама Ќош ниЌе размиш ала о момцима, можда због тешког физичког напора, или Ќедноставно Ќош ниЌе нашла свог партнера. Међутим, Шарлот Ќе, изгледа, уморна од тога. Ударила Ќе црнца чланком по носу, толико да Ќе Ќушка потекла и предложила Герди:
  - Можемо ли да певамо?
  Герда климну главом.
  - Наравно да "емо певати! Иначе постаЌе тужно!
  ДевоЌке су певале, а ®ихове девоЌке су се Ќедногласно придружиле, тако да Ќе песма текла као водопад:
  Идемо са лепом малом из гуштара,
  ЧуваЌу"и незема ску тугу!
  И хладно, гору"е хлађе®е,
  Пробушен слом ени мотив!
  
  Босе ноге у снегу
  Долазе беле девоЌчице!
  Ричу као вукови, ме"аве су зла,
  Руше"и Ќата птица пичуга!
  
  Али девоЌка не познаЌе страх
  Она Ќе борац мо"них сила!
  Кошу а Ќе Ќедва покривала месо,
  Дефинитивно "емо победити!
  
  Наш ратник Ќе наЌискусниЌи,
  Не савиЌаЌте га ма ем!
  Овде се Ќаворови лагано кре"у,
  Паху ице падаЌу!
  
  НиЌе наш обичаЌ да се плашимо,
  Да се ниси усудио да дрхтиш од хладно"е!
  НеприЌате  Ќе дебео са биковским вратом,
  Леп ив Ќе, гадан као лепак!
  
  Толика Ќе снага народа
  Шта Ќе урадио свети обред!
  Вера и природа су за нас,
  Резултат "е бити победнички!
  
  Христос надах®уЌе Ота¤бину,
  Каже да се боримо до краЌа!
  Да планета постане раЌ
  Сва срца "е бити храбра!
  
  Људи "е ускоро бити сре"ни
  Нека живот понекад буде тежак крст!
  Брутални смртоносни меци
  Али онаЌ коЌи Ќе пао ве" Ќе ускрснуо!
  
  Наука нам даЌе бесмртност
  И ум палих "е се вратити у ред!
  Али ако се плашимо, ви веруЌете
  НеприЌате  "е одмах покварити резултат!
  
  Зато се моли Богу
  Нема потребе да забр ате, ле®ост далеко!
  СудиЌа Свемогу"и Ќе веома строг,
  Бар понекад може помо"и!
  
  Ота¤бина ми Ќе дража од свега,
  Света, мудра зем а!
  Држите нашег вођу Ќачег од узде,
  Цветна ота¤бина Ќе рођена!
  ДевоЌке из елитног СС бата она "Вукови" су лепо певале, а речи су биле искрене. Уопште, постоЌао Ќе стереотип да есесовац значи крвник! Али ниЌе. ПостоЌале су, наравно, специЌалне казнене Ќединице, наЌчеш"е у саставу безбедносних дивизиЌа, коЌе су изводиле специЌалне операциЌе, али ве"ина СС дивизиЌа Ќе Ќедноставно била елитна гарда Вермахта. Генерално, мора се ре"и да црвена, тоталитарна пропаганда ниЌе наЌпоузданиЌи извор информациЌа о Другом светском рату. Уосталом, Ќасно Ќе да комунистички руководиоци Агитпропа нису могли да не буду непристрасни и обЌективно не покриваЌу догађаЌе. Дакле, аутентично Ќе тешко проценити где Ќе била права истина, о зверствима нациста, а где фикциЌа. У сваком случаЌу, они коЌи се озби но баве историЌским истражива®има принуђени су да признаЌу да ниЌе сваки СС воЌник ¤елат и монструм. Осим тога, пре напада на СССР; нацисти су се у целини на окупираним териториЌама понашали толерантно, западни извори не указуЌу на било каква масовна зверства и масакре.
  И сада су девоЌке помагале зароб еницима да изађу из кола; приЌате ски су тапшали по широким раменима плаш ивих мушкараца. Након тога, девоЌке су позване да се освеже ...
  Вечера Ќе била скромна, али с друге стране, у пусти®и Ќе устре ена зебра и свака девоЌка Ќе добила шиш кебаб куван на арапском. Генерално, Арапи су, барем спо а, били приЌате ски настроЌени, а они коЌи су знали немачки чак су покушавали да се шале или нежно милуЌу девоЌке по ногама.
  Герда Ќе одгурнула леп ивог Арапина и рекла:
  - Нисам за тебе!
  Шарлот Ќе следила пример:
  - Набави себи харем!
  Герда се насмешила и предложила:
  - Али реци Шарлоти, шта би урадила да постанеш султанова жена?
  Црвенокоси приЌате  Ќе са сум®ом приметио:
  - Ово Ќе заправо контроверзна сре"а... Мада зависи од жене ког султана. Да Ќе велико Отоманско царство било на врхунцу, онда... Било би чак и Ќако добро... єа бих реформисао турску воЌску, побо шао наоружа®е... И вероватно бих прво окренуо поглед на исток.
  Герда се сложила.
  - Тачно! Али ту Ќе срамота за Турску што ни у свом врхунцу ниЌе могла да освоЌи Иран. Ово Ќе било сасвим реално, поготово што Ќе персиЌска воЌска била заостала. Заним иво Ќе, велики Фиреру, какву "е одлуку донети, да освоЌи Турску, или ипак ук учи у своЌу коалициЌу, бацивши кост ОсманлиЌама, ук учуЌу"и и неке од не баш вредних зема а Ирана?
  Шарлот Ќе збу®ено слегла раменима.
  - Не знам! У ствари, у послед®е време се шушка да "емо напасти СССР... Кажу да су руска богатства и дебеле зем е УкраЌине преко потребне!
  Герда Ќе прстима босог стопала узела шо у чаЌа и прилично Ќе спретно подигла до браде, сипаЌу"и смеђу течност у себе. У исто време, девоЌка Ќе успела да проговори:
  - У УкраЌини има веома богатих, дебелих зема а. Под мудрим немачким вођством, и уз нашу високу по опривредну културу, они "е дати рекордне жетве. А онда имамо хлеба, би"е ЌефтиниЌи од воде. А од тога "е имати користи и сами УкраЌинци, Ќер их совЌетска власт Ќедноставно п ачка, тераЌу"и их да гладуЌу!
  Шарлот климну главом.
  - Научи"емо ове Словене нашоЌ великоЌ немачкоЌ култури! ХаЌде да их просветлимо!
  Овде Ќе разговор прекинут грубим повицима, време одмора Ќе прошло.
  Али после вечере, девоЌке су поново построЌене и приси ене да крену у принудни марш кроз пусти®у. После Ќела, било Ќе тешко трчати, а девоЌке су чак и мало сте®але, док им се, међутим, тела нису загреЌала. И тако одЌурише као Ќербои.
  Ово Ќе виртуелна битка ... и Африка постаЌе немачка ... И совЌетско-немачки фронт ...
  Зими Ќе Црвена армиЌа поново кренула у офанзиву. Тешке битке се воде.
  Кристина, Магда, Маргарет и Шела се боре у Пантеру. Машина, додуше не идеална, али са брзометном, далекометном пушком, умерено окретна и добрим пред®им оклопом.
  Немачке девоЌке су босе и у бикиниЌу упркос хладно"и. И воде маневарске борбе.
  Овде Кристина пуца... Граната погађа куполу Т-34-76 и пробиЌа Ќе. СовЌетски тенк заустав а.
  ДевоЌке вриште из свег гласа:
  - Наш Ќе узео!
  Онда Магда пуца. Ударила се и лепотица са златном косом.
  Да, значи кула Ќе откинута у тридесет четири.
  Тигрове девоЌке се сме®уЌу у гађа®у. И врло прикладно. Овде су погодили Ќош Ќедан совЌетски тенк.
  Следе"а Ќе дошла Маргарет. И погодио самоходне топове СУ-76. Спретно Ќебено. И певала Ќе:
  - Наша паклена Немачка Ќе Ќака, чува свет!
  А како "е се Ќезик показати!
  Затим Ќе пуцала из Шеловог топа. Погодио Ќе совЌетски тенк КВ-1С. И девоЌка Ќе урадила добар посао.
  Да, четири ратника у бикиниЌу се боре и не боЌе се хладно"е. Након што су жене почеле да се боре, ствари су ишле много бо е за Тре"и раЌх.
  Ево пилота Албина и Алвина на небу. Обе лепотице у бикиниЌу и босоноге. Боре се за себе на Фоке-Вулфсу. А оваЌ ауто Ќе веома озби ан.
  Албина, пуцаЌу"и из ваздушних топова, каже:
  - Активни крокет! НемоЌ да ти буде жао за реч!
  И како се она блистави осмехом! И он "е оборити две совЌетске летелице одЌедном.
  И Алвина ваздушним топовима посече троЌицу и цврку"е:
  - МоЌ улазак "е бити смртоносан и досадан!
  Тада Ќе девоЌка показала зубе и показала зубе! Она Ќе сам шарм, и пуна феноменалног шарма.
  Албина пресече Ќош Ќедан авион єак-9 и зашкрипи:
  - Зашто су нам потребни совЌетски пилоти?
  Алвина обара ЛАГГ-5 и самоуверено каже:
  - Па да ми Немци попишемо рачуне!
  Диван пар девоЌака. Како су кренули у прикуп а®е награда за себе. Против таквих лепотица се заиста не може расправ ати. ОбараЌу авионе и голе зубе.
  А главна таЌна Ќе у хладно"и, девоЌке треба да буду босе и у бикиниЌу. Онда "е до"и рачуни.
  И никад се не облачи. И протресите своЌа гола прса, и увек "е се високо ценити!
  Албина Ќе прекинула Ќош Ќедан авион Црвене армиЌе и певала:
  - У великим висинама и звезданоЌ чистоти!
  А она намигну, скачу"и и трзаЌу"и босим ногама, ричу"и:
  - У морском таласу и жестокоЌ ватри! И у  утоЌ и бесноЌ ватри!
  И поново девоЌка обара авион енергичним приступом.
  А онда Алвина напада неприЌате а. Он то ради окретом, показуЌе зубе и шкрипи:
  - Би"у супер шампион света!
  И опет аутомобил коЌи Ќе ударила девоЌка пада. Да, Црвена армиЌа постаЌе прилично лоша.
  А Албина урла од див ег заноса:
  - єа сам сада ¤елат, а не пилот!
  Обара Ќош Ќедан совЌетски авион и сик"е:
  - Саги®ем се над нишан и ракете Ќуре ка ци у, предстоЌи Ќош Ќедно трча®е!
  Ратник Ќе изузетно агресиван.
  Ево обе девоЌке коЌе нападаЌу мете на зем и. Албина удара тридесетчетворку и цикне:
  - Ово "е бити краЌ!
  Алвина удара у СУ-76 и шапу"е:
  - До потпуног униште®а!
  А како се тресе босом ногом!
  Зими, Црвена армиЌа ниЌе успела да постигне значаЌан успех. Само су у реЌону Ржева успели мало да се укли®аЌу, али су Немци увође®ем резерви вратили ситуациЌу. Фрицови су заиста Ќаки.
  А у маЌу 1944. године, попунивши своЌе трупе новим тенковима, ук учуЌу"и напредниЌи и бо е зашти"ени Пантер-2, прешли су у офанзиву у Курску област и Ростов на Дону.
  Не би све било тако лоше да у офанзиви ниЌе учествовао велики броЌ Арапа и црнаца. И што Ќе наЌважниЌе, у рат Ќе ушла и Турска. Дакле, ситуациЌа Ќе краЌ®е узнемируЌу"а.
  И Црвена армиЌа, трпе"и велике губитке, повукла се пред надмо"ниЌим снагама Вермахта.
  Али храбрих шест девоЌака, предвођених Аленком, жестоко се борило са Фрицом. А снаге су биле очигледно неЌеднаке.
  Аленка се борила за Курск, коЌи су нацисти Ќуришали. ОчаЌна лепотица Ќе голим прстима бацила гранату и цвркутала:
  - Слава РусиЌи и родноЌ партиЌи!
  Тада Ќе Наташка голим прстима лансирала гранату и сиктала:
  - Штитимо девоЌку босу!
  Након што Ќе и А®ута прстима босих ногу послала дар смрти и дунула:
  - Би"е то диван ударац!
  Црвенокоса Августина узела Ќе и послала дар униште®а голим до®им удом и зацвилила:
  - Усмерава®е радара у небо!
  А онда Ќе златокоса МариЌа голим ногама дала смрт нацистима.
  И певала Ќе:
  - На Мадагаскару, у пусти®и и Сахари! Свуда Ќе било, видео сам белу светлост!
  А сада "е МарусиЌа са босим табанима бацити читаву гомилу и запевати:
  - У ФинскоЌ, ГрчкоЌ, и у АустралиЌи, ШведскоЌ, ре"и "е вам да нема лепших девоЌака!
  Да, шест девоЌака су се веома добро бориле. Али Фриц Ќе ипак заузео Курск...
  Не, не да се одупре тако супериорним снагама. Фашисти се држе до себе и штапа.
  А шта утиче на припрему чудовишта.
  Адолф Хитлер Ќе био просто луд: осе"ао се као прави деспот, коме се сви покораваЌу и дрхте. Да, ако желите ста инистичке успехе, онда морате бити као Ста ин, без сажа е®а и захтева®а према другима и себи (управо тако Ќе размиш ао єосиф Висарионович у овом низу!). Сада Ќе шушта®е пристоЌно и ауто "е почети да се кре"е. Генерално, Немачка, узимаЌу"и у обзир сателите, има огромну предност у односу на СССР по количини индустриЌске опреме, у квалификованоЌ радноЌ снази и по броЌу инже®ера на свим нивоима. То Ќесте чи®еница, али производ®а оружЌа Ќош увек ниЌе на нивоу! Немачка Ќе заостаЌала за СССР-ом током целог рата, упркос свим разара®има у РусиЌи. И од чега? Наравно, због извесног нереда коЌи Ќе владао у разним ресорима, а посебно у воЌноЌ индустриЌи. Поред тога, негативну улогу играо Ќе недостатак сировина, као и потце®ива®е потенциЌала неприЌате а. Конкретно, 1940. године производ®а оружЌа у НемачкоЌ Ќе била нижа него 1939. (ако рачунамо осовину, узимаЌу"и у обзир мунициЌу), и то упркос чи®еници да Ќе рат ве" био у току и да Ќе Тре"и раЌх преузео контролу над велике териториЌе са огромним резервама производних капацитета. Па, шта можемо ре"и о организационим способностима Хитлера? Не превише, тада Ќе б еснуо, у области воЌне индустриЌе.
  Фирер Ќе у дугом говору изЌавио:
  - У пита®у надзора ваздухопловства, ванредна овлаш"е®а су дата Зауеру. Помно "е пратити количину произведене опреме и, не ма®е важно, квалитет. Осим тога, многи ваши приЌате и Геринг, иако су некада били добри асови, нису способни да воде посао. НиЌе сваки добар воЌник и изванредан генерал, па "е уместо обешеног Ерика техничку сферу водити особа из редова професионалних предузетника коЌа Ќе у ста®у да реформише и преопреми авиЌационе снаге. Уосталом, БританиЌа не спава, пове"ава и квантитет и квалитет своЌих оружаних снага, а посебно авиЌациЌе. Морамо да будемо испред неприЌате а за две главе, за десетак корака, иначе "емо потпуно изгубити надмо" над неприЌате ем. И зато су потребни квалитетни кораци.
  Геринг Ќе стид иво приговорио:
  - ПриЌате и моЌи, доказани  уди коЌи су доказали своЌу борбену ефикасност и професионалност.
  Демонски диктатор се разбеснео:
  - Или сам можда, по вашем миш е®у, заборавио ко Ќе изгубио битку за БританиЌу? Или ко Ќе подбацио четворогодиш®и план развоЌа народне привреде. Или и ви желите да будете бичевани, па чак и Ќавно. Зато зачепи уста и "ути док те не набиЌу!
  Геринг Ќе чак сео у страху. АваЌ, са Фирером се не шалите. Онда се поново зачула бука, други млаз®ак МЕ-262 Ќе полетео у небо. Аутомобил Ќе био масиван и имао Ќе чак два мотора. Крила су благо замашена, сам борац изгледа прилично прете"е. Његове брзинске карактеристике, за 1941. годину, углавном су пристоЌне, па чак и рекордне по светским стандардима. Истина, сама машина Ќош увек ниЌе потпуно поуздана и захтева откла®а®е грешака. Фашистички диктатор Ќе, међутим, ве" дао карактеристике нових, напредниЌих ловаца... МЕ-262 тежи више од шест тона, што Ќе нека врста преоптере"е®а. Млазни ловац треба да буде мали, Ќефтин и окретан. У том смислу, МЕ-163 би могао бити прилично добар, али ®егов ракетни мотор Ќе превише поЌачан и ради само шест минута (тачниЌе, и да е "е радити!), што значи да Ќе домет само у радиЌусу од сто километара . Као бомбардер у стилу блиц или као параван за нападе армаде на Енглеску, то, наравно, ниЌе добро.
  Али МЕ-262 може да носи тону бомби, односно колико и совЌетски фронтовски авион Пе-2. Односно, одлично реше®е и за борбене нападе и за подршку трупама. Међутим, зашто не створити ловац у стилу МЕ-163 Цомет, али без ракетног мотора, али са турбомлазним мотором? Покушали су да побо шаЌу комету и чинило се да су довели време лета на 15 минута (ово Ќе домет до 300 километара), што Ќе генерално прихват иво за Битку за БританиЌу. Из НормандиЌе се Ќош може до"и до Лондона... Иако ниЌе све тако очигледно, треба и бомбардовати и вратити се, а петнаестак минута ниЌе било у тако форсираном режиму. У буду"ности су ракетни и млазни ловци препознати као "орсокак у авиЌациЌи. Али дизаЌн "Комете" Ќе веома интересантан, због мале величине и лако"е, што значи Ќефтино"у и управ ивост.
  Поред тога, Ќош увек постоЌе врло перспективни ловци тежине 800 килограма, такве Ќедрилице да се могу користити у ваздушним биткама. Истина, због малог домета, летови на ®има се могу изводити само у одбрамбеним биткама, или испоручити у Лондон на ... транспортима, а затим качити назад пилотима. Овде треба да размислите. У стварноЌ историЌи, Ќедрилице нису имале времена да ратуЌу, а из неког разлога, совЌетски генерали авиЌациЌе нису се усудили да испробаЌу ову идеЌу у КореЌи. Генерално, ниЌе тужно, али током КореЌског рата, амерички пилот Ќе први отворио рачун победа. Дакле, єенкиЌе не треба потце®ивати.
  Након што се лет завршио, млада плавокоса девоЌка Ќе искочила из пилотске кабине и потрчала пуном брзином ка Фиреру.
  Опседнути нациста броЌ Ќедан пружио ЌоЌ Ќе руку за по убац. Шта Ќе лепо када те девоЌке воле, а Фирера, изгледа, сасвим искрено обожаваЌу сви Немци, тачниЌе, скоро сви осим неколико затвореника концентрационих логора. Пилот Ќе са ентузиЌазмом рекао:
  - То Ќе Ќедноставно величанствена летелица, има такву брзину и снагу. Откинимо све младунце као Ќастучи" за греЌа®е од сурогата!
  Фирер Ќе одобрио импулс девоЌке:
  - Наравно, поквари"емо га, али ... Откла®а®е грешака на машини треба да се врши бржим темпом, а то се посебно односи на моторе. Овде "е, наравно, бити потребне радикалне мере за ®ихово побо ша®е, али ако вођа-дизаЌнер помогне!
  Сви су залаЌали у хору:
  - Слава великом Фиреру! Нека нам Ќе Провиђе®е у помо"и!
  Почела Ќе да свира химна Тре"ег раЌха и колона младих бораца из ХитлерЌугенда кренула Ќе да е. Дечаци од четрнаест до седамнаест година ишли су под буба® у посебноЌ формациЌи. А онда Ќе било наЌзаним ивиЌе: дефиловале су тинеЌ¤ерке из женског савеза Немачке. Биле су у кратким сук®ама, голе, босе ноге лепотица мамиле су погледе мушкараца. ДевоЌке су покушале да подигну ноге више, али су истовремено повукле прст, паж иво ставиле пету. Забаван спектакл лепотица са беспрекорним фигурама... Истина, лица су била другачиЌа, а неке од младих фашистки®а биле су помало грубе, готово мужевне, па су их чак и уврнуле. Поготово када су споЌиле обрве.
  Естета Адолф Ќе приметила:
  - Неопходно Ќе да дечаци и девоЌчице масовниЌе добиЌаЌу физичку обуку. И знам да се овом приликом много ради, посебно у єунгволку, али оно што Ќе потребно Ќе инклузивност и усваЌа®е спартанских метода. Наравно, поред подстица®а крађе... Наши млади"и и девоЌке треба да одрастаЌу као пристоЌни и у исто време немилосрдни  уди.
  Врховни командант застаде. Генерали су "утали, вероватно се плаше"и да приговоре, али нису хтели да потврде очигледно. Фирер Ќе наставио:
  - Рат ниЌе шала, али немилосрдност према неприЌате има мора бити комбинована са узаЌамном помо"и и осе"а®ем братства према друговима. То Ќе оно што морамо свима усадити... Нови натчовек Ќе немилосрдан према другима, али у Ќош ве"оЌ мери мора бити немилосрдан према себи. єер инфериорност се прво мора искоренити у твоЌоЌ души, а онда "е устати слабо,  удско тело!
  єош Ќедна пауза... Генерали и дизаЌнери су одЌедном схватили и почели снажно да аплаудираЌу. Фирер Ќе изгледао задово ан:
  - Ве" Ќе бо е, али сада бих волео да видим имитациЌу ваздушне борбе. Тако страшно и сверазараЌу"е ...
  ХаЌнкел стид иво упита:
  - Са боЌевом мунициЌом или гранатама, Фиреру?
  Нациста броЌ Ќедан климну главом.
  - Наравно са борбом. Поред тога, желео бих да размотрим рад уређаЌа за избацива®е. На краЌу краЌева, ви радите на томе... - Фирер Ќе одмахнуо песницама. - Када "е, коначно, бити готова и пуштена у масовну производ®у. На краЌу краЌева, искусан пилот Ќе искусан пилот коЌи треба да буде зашти"ен за буду"е битке!
  Фирер-терминатор Ќе ипак одлучио да покаже дизаЌнерима модерниЌу шему уређаЌа за избацива®е. ОваЌ систем би требало да буде ма®е гломазан, ЌедноставниЌи и лакши. Да Ќе Ќефтина и ве" овладана немачком индустриЌом скуиб сасвим погодна за ову сврху.
  Морао сам да нацртам диЌаграм у ходу, али Хитлер Ќе био заиста добар уметник и цртао Ќе Ќасно, брзо, линиЌе диЌаграма и завоЌи су били уЌедначени и Ќасни без ле®ира и шестара. Ударни терминатор Ќе сматрао да Ќе чудно, наравно, да су Немци, генерално, имаЌу"и тако Ќаку и донекле напредну идеологиЌу као што су националсоциЌализам и тоталитарни систем, процурили рат до Руса. Можда Ќе то због чи®енице да су руски воЌници били Ќачи и издрж ивиЌи од немачких и научили да се боре брже.
  Генерално, ако посматрате ток рата у целини, онда да, Руси, односно совЌетска воЌска, научили су да се боре, а Немци су, такоре"и, заборавили како... Њихова команда Ќе доносила одлуке у ниво првачи"а, а можда и нижи ако ђак првог разреда има искуства у извође®у воЌних операциЌа у стратегиЌама у реалном времену . А да понекад деца од шест година ве" тако спретно воде виртуелне воЌске, онда ниЌе грех да науче и ®их и Жукова и МеЌнштаЌна. Међутим, неки истраживачи сматраЌу и Жукова и МеЌнштаЌна осред®им. Такође постоЌе контрадикторности у погледу броЌа опреме, посебно зароб ене, француске. Хитлерово пам"е®е (добро пам"е®е, посебно док Ќе Ќош био здрав!), сугерише да Ќе било 3600 зароб ених тенкова од Француза, веома импресивна броЌка... Неки модели, попут СиС - 35, били су супериорниЌи од Т- 34 у ®иховом оклопу, али само у пред®ем оклопу. Дакле, оваЌ тенк може да се производи и у француским фабрикама, осим ако се оружЌе калибра 47 милиметара замени цев од 75 милиметара. У ствари, ово можда не"е бити дово но. БританиЌа и СЌеди®ене Државе уопште су увек наЌвише цениле оклоп у своЌим тенковима. Овде Ќе, на пример, Черчил тежак четрдесет тона имао резерву од 152 - милиметара наспрам 120 - за тешки тенк ИС-2.
  Фирер Ќе Ќош нешто рекао дизаЌнерима:
  - Имамо сасвим дово но аеротунела, па потражите оптималниЌи модел авиона и креираЌте аеродинамичне форме, а да га не доводите на скупа тестира®а, где гину и наши наЌбо и асови. На пример, модел авиона са лете"им крилом Ќе веома ефикасан, посебно ако се може променити деб ина и угао нагиба. Ве" сам ти дао цртеж, тако да би безрепи требало да буде спреман. Његова проце®ена брзина би"е Ќеднака са Иумо мотором до 1100 километара на сат. Зато само напред, али не иди!
  Адолф Попаданец Ќе такође саветовао како пове"ати брзину дува®а цеви. Ухватио Ќе лоше прикривену ирониЌу у ставовима дизаЌнера: како, кажу, обичан каплар толико зна. Зар не веруЌу у Фирерову гениЌалност? Шта "емо ми смислити... или не, не"емо ми то схватити, али "емо им доказати своЌе образова®е.
  Уследио Ќе ручак на отвореном, слушки®е су поставиле столове и столице. Лепо... Али какве реформе у националсоциЌализму направити? Тако да сма®ите броЌ неприЌате а и стекнете приЌате е. Овде, на пример, немоЌте на сваком кораку величати немачку расу и можда чак престати да делите народе на класе. Међутим, формално, подела нациЌа на инфериорне и ариЌевске Ќош ниЌе легализована. Ово поЌедностав уЌе ствари. Генерално, Хитлер Ќе започео масовно истреб е®е єевреЌа управо након напада на СССР. Зашто би имао скокове? Можда се надао да "е га светски ционизам благословити за рат против бо шевизма, а Запад га подржати. А онда, када су БританиЌа и СЌеди®ене Државе одлучно рекле, не Вермахту, Фирер Ќе побеснео? Почео Ќе да се свети оним єевреЌима до коЌих Ќе могао до"и? Хитлер Ќе, наравно, идиот коЌи Ќе инсценирао Холокауст и тиме дискредитовао идеЌу националсоциЌализма. Сада су речи нациста и ¤елат постале синоними. Многи такође бркаЌу национализам и фашизам, можда због сазвучЌа речи нацист. Али ово уопште ниЌе тачно. Фашизам, у принципу, нема везе са националсоциЌализмом. У своЌоЌ основи, концепт фашизма Ќе настао у ФранцускоЌ у деветнаестом веку и имао Ќе потпуно другачиЌе значе®е.
  СвоЌеврсна суштина доктрине фашизма у првобитноЌ верзиЌи свела се на успостав а®е корпоративног духа, осе"аЌа другарства међу капиталистима. Тада Ќе Мусолини увео уче®е фашизма у своЌе црнокошу аше. Па, нацисте су први назвали фашистима ®ихови неприЌате и и политички конкуренти. Искрено говоре"и, нацисти су се понашали сурово, тако да Ќе фашиста добио погрдно, негативно значе®е. У РусиЌи су своЌевремено националисти доживели известан узлет, посебно почетком деведесетих, достижу"и максимум у 93-94. Затим Ќе рат у ЧечениЌи довео до пораста пацифистичких осе"а®а у друштву и привременог пада национализма. Рат у єугославиЌи и бомбардова®е СрбиЌе довели су до привременог пораста патриотизма, али потом и до расцепа у националном покрету. У РусиЌи су националисти имали проблем са вођама... Нису имали свог Фирера... Истина, Жириновски Ќе упоређиван са Хитлером, чак Ќе и Адолфа у нечему надмашио. Рецимо, по брзини политичког узлета, четири године након оснива®а странке, заузимаЌу прво место на парламентарним изборима. Али Жириновски се понашао неразумно и ниЌе успео не само да развиЌе успех, ве" чак ни да задржи оно што Ќе постигао. Овде се мора ре"и, пре свега, ®егова лична кривица. Недисциплина у странци, афере у коЌе Ќе упао. Али прави Хитлер уопште никада ниЌе седео у РаЌхстагу, и нико ниЌе показивао ®егове филмске беса на телевизиЌи. А ниЌе било телевизиЌе. Иако Ќе, на краЌу краЌева, успех Жириновског на изборима 1993. заслуга ®еговог успешног рада са телевизиЌском публиком.
  Лепа девоЌка међу слугама Ќе села до Фирера и ставила му руку на ®ено голо колено. Цооед:
  - Размиш ате ли о нечему, Фиреру моЌ?
  Покренуо се нацистички диктатор и истовремено виртуелни играч. Приметио Ќе да ниЌе завршио своЌу супу од повр"а и во"ну салату. Фирер Ќе по убио девоЌку у усне, осетивши ®ен младалачки, слатки мирис, и изЌавио:
  - Вози"еш се са мном у колима. И сви на посао, време за Ќело Ќе прошло.
  И опет су зупчаници државе, не сасвим, међутим, добро подмазани механизам почели да се окре"у. У повратку, Фирер Ќе водио  убав са лепотицом, па се чак и питао одакле му толико енергиЌе и снаге. На краЌу краЌева, рекли су да Ќе Фирер импотентан и, уопште, наводно инвалид, коЌи Ќе био болестан од сифилиса (лаж) и кастриран (генерално фикциЌа!). Истина, Хитлер ниЌе успео да стекне потомство... Па, сутра "е се он сам бавити овим пита®ем... Или не, ипак морате позвати Химлера. Генерално, у стварноЌ историЌи, Фирер Ќе драматично пове"ао улогу СС-а. По свему суде"и, у овоЌ алтернативи "е морати да иде овим путем. И да Ќе подређеност криминалне полициЌе СС структури у целини разумна, сада "е се сви подаци и картотека споЌити у Ќедан извор. Осим тога, примена тортуре против криминалаца и оних напредних метода испитива®а коЌе су типичне за Гестапо и друге структуре таЌне полициЌе, значаЌно "е пове"ати стопу открива®а података.
  Истина, броЌ невиних жртава се може пове"ати, али ... Огромна ве"ина СС-оваца су пристоЌни  уди, а искусни истражите , по правилу, одмах види: човек лаже или говори истину, и ретко греши. Да се о томе може судити по многим кривичним хроникама.
  Након што Ќе решио Ќош неколико актуелних послова и позвао две потпуно нове девоЌке да загреЌу кревет, Фирер Ќе, положивши главу на голе величанствене груди лепотице, заспао...
  Овог пута се вратио сну коЌи Ќе раниЌе прекинуо, о великоЌ свемирскоЌ бици. Опет у свом провидном борцу, док неприЌате  покушава да нападне редове воЌске Велике РусиЌе. И хит у игри Фирер Хипернета, и ®егова партнерка, набуЌала, али истовремено миши"ава плавуша, покушаваЌу да делуЌу, синхроно помажу Ќедни другима. Ружни неприЌате ски борци покушаваЌу да преузму броЌ, користе"и своЌу броЌчану надмо". Несклад борбених армада Шитмена све Ќе очигледниЌи. Њихови бродови делуЌу све одвратниЌе. Капетан Владислав Ќе техником "канте" прилично успешно одсекао аутомобил у облику уврнуте ципеле и ставио га:
  - Шта ниЌе без разлога да Ќе и Хитлер и Ста инов отац био обу"ар!
  Као одговор, ®егова плавокоса партнерка Ќе блистала своЌим голим, ружичастим штиклама:
  - Не требаЌу ми чизме ни друга обу"а. Са босим ногама осе"ам много бо е и наЌма®у закрив еност вакуума, или вибрациЌе простора! О моЌ Фиреру, да ли би волео да будеш девоЌка?
  Владислав се насмеЌао у одговору:
  - Било би заним иво на кратко. Сви кажу да жене имаЌу много Ќачи и дужи оргазам од мушкараца, па сам баш хтео да проверим да ли Ќе то заиста тако?
  Плавуша се закикота.
  - Напредак вам може дати прилику да и ово доживите... Осим ако, наравно, не изгубимо велику свемирску битку. Превише Ќе неприЌате а. Император Алмазтигр 13, коЌи Ќош ниЌе рођен, а ве" нам заповеда, може да умре.
  Ударац у Фиреру Ќе приметио:
  - Велики командант, у рату као глава, што Ќе ве"а величина, то Ќе губитак тежи!
  Плавуша Ќе, уместо одговора, почела да увиЌа свог борца. Попила Ќе перец чим се уда ила од овна, а онда врло прецизно узвратила. НеприЌате ска кола су се запалила и почела да се цепаЌу, и то на врло мале комаде, као маково зрно, пламте"е комади"е. ДевоЌка, хватаЌу"и жваку голим прстима и бацаЌу"и Ќе тако вешто да Ќе ударила право у своЌ истурени Ќезик:
  - Дивно! Кад жва"еш, онда Ќеди!
  Али кул ратник ниЌе имао те сре"е, опет су га ударили, макар и на тангенту, а ратнички капетан заурла:
  - Како сам добио ове женске ударце!
  Плавуша Ќе заколутала очима.
  - Нисте задово ни милова®ем? Хо"еш нешто озби ниЌе? Ето што сте ви сви мушкарци нестрп иви, склони издаЌи!
  Владислав се насмеЌа и скоро прогута оштар одговор из редова шитменстанских бораца. Слика битке се донекле променила. НеприЌате  Ќе изгледао неисцрпан, уносе"и у битку све нове и нове снаге. Посебно су опасни били ултра-боЌни бродови, огромни попут астероида, полако су изгледали као да су обоЌени саосе"аЌним мастилом (коЌе се показало када их осветлите лампом) коЌи су се поЌавили из вакуума. Шитман Ќе покушао пре свега да савиЌе бокове, да направи обимни маневар, вероватно да створи котао у свемиру.
  Трупе Велике РусиЌе су се храбро бориле, а притом нису бежале од маневара. Тако Ќе кориш"ен метод, мобилна одбрана, као и смели маневри и зарони. На пример, боЌне крстарице и хвата ке космичке воЌске Велике РусиЌе су или нестале или су се, напротив, поЌавиле у позадини кошмарног противника. Подсе"ало Ќе на лов рибе у леденоЌ рупи - изронили су, зграбили плен (неку врсту зимског инсеката, а ако Ќе ловац био сом, онда птица!) И опет у рупу. У овом случаЌу, бродови Дермостана су се одмах изгубили, почели да се збиЌаЌу, па чак и отворили ватру Ќедни на друге. Смешна плазма ерупциЌа са спа ива®ем звезданих бродова. На пример, чак Ќе и ултра-боЌни брод, коЌи Ќе примио неколико погодака термопреон проЌектила, пламтео плавим и зеленим пламеном. Тада Ќе велики ратник (настав аЌу"и да уништава усране  уде коЌи су се лепили као лист за купа®е!) ПриЌате  видео слику унутар пламеног ултра-боЌног брода. И какав импресиван колос, посада од чак два милиона воЌника и педесет милиона робота!
  Борци унутар брода су различите врсте олоша: тролови, гоблини и неколико хибридних типова, на пример онаЌ наЌмасовниЌи: мешавина крпе а и цигарета, тачниЌе чак и опушака! Па, страшна створе®а, као из хорор филма коЌе Ќе нацртао наркоман.
  Створе®а очаЌнички желе да побегну, али се у исто време судараЌу, боду, секу, гризу. Овде се поЌавила машина за мачева®е специЌално дизаЌнирана за борбу укрцава®а. И наоружана Ќе: квази плазма мачевима, и то не правим, ве" закрив еним за разне маневре. Овде се прва машина за мачева®е усекла у живу збрку оних коЌи су истицали из огромног брода коЌи Ќе пламтио ватром. Одмах су на све стране полетеле комади исецканог меса и уг енисана тела. Иза ®е се поЌавио приЌате , изгледала Ќе као паук, само Ќе уд имао наЌма®е тридесет, а били су у облику поточи"а за уништава®е коЌи су могли да преполове чак и диносауруса.
  єедан од шитменских официра Ќе викнуо:
  - Ох, немоЌ ме се"и! ПЌешак Ќе поЌео даму!
  Али ниЌе имао сре"е, опушак цигарете са крпе ним шапама, само Ќош одвратниЌи, налетео Ќе на антену и окачио се на ®у. Међутим, како он цвили, више се ниЌе чуло у тоЌ наЌлуђоЌ, све ЌачоЌ какофониЌи. єезици пламена плазме принцепса, претежно плави и наран¤асти, сустигли су престрав ене Шитонове борце, натеравши их да се прже. А машине за мачева®е див але су у ултра-боЌном броду. Очигледно Ќе у ®иховом програму било Ќасно утиснуто: убиЌ, убиЌ и поново убиЌ! А ко их, у ствари, ниЌе брига. А ходници су били бучни страшно гиперрубка.
  Међутим, сада Ќе ултрапламен ве" стигао до мачевалачких машина, као и многих гоблина, а кан¤е - опушци су се ве" распали у фотоне. Тако Ќе ултра-боЌни брод почео постепено да се распада на неколико делова. Иако се раскол одвиЌао споро, ниЌе деловао ма®е злослутно. Нарочито у позадини многих других, било б ескаЌу"их миниЌатурних супернова, или обрнуто, набораних звезданих бродова. Нажалост, не само Дермостан, ве" Велика РусиЌа.
  На пример, крстарица са амблемом српа и чеки"а изгубила Ќе контролу и забила се у неприЌате ски дрдноут. Када се две масе сударе сублуминалном брзином, то Ќе еквивалентно набиЌа®у ракете за уништава®е. Сузе са огромном снагом (ако се тако може изразити, наравно). ЕксплозиЌа Ќе процветала као лала са разнобоЌним латицама, изненада прогутавши све што постоЌи на десетак других километара. Владислав-Адолф Ќе рекао:
  - А наши момци као да су ве" у раЌу!
  Плавуша Ќе филозофски приметила:
  - РаЌ Ќе Ќедино добро место где се никоме не жури, чак и ако Ќе у паклу!
  Ударач у Хитлеру се сложио:
  - То су парадокси универзума. Не желимо да дођемо на добро место, али лоше само по себи ствара зависност! Тако да ниЌе ни Ќасно шта Ќе бо е, живот или смрт.
  ДевоЌка Ќе филозофски приметила:
  - Живот Ќе увек бо и од смрти. НиЌе ни чудо што скоро сви  уди тако мисле. Међутим, миш е®е  уди Ќе, као и све остало у нашем свету, релативно.
  Фирер Ќе, извршивши Ќош Ќедан прилично лукав заокрет, коЌи му Ќе омогу"ио да обори двосед, што значи много скуп и и богатиЌе наоружани борац (како Ќе лепо експлодирао, као што Ќе распламсао ватромет сложених комбинациЌа пиротехничких материЌала), бисери расцеп ене материЌе расути по вакууму. Владислав-Адолф Ќе приметио:
  - Представе  уди, како о природи тако и о Богу, веома су противречне. Уопштено говоре"и, постоЌи чак и концепт реактивног, односно чак деструктивног ума, коЌи човека тера да уопште води на начин на коЌи би требало да заповедаЌу прагматични инстинкти и разматра®а сврсисходности.
  Плавуша коЌа тешко излази из окрутног ро®е®а (а такође и када седморица бораца одЌедном Ќурну на вас), рекла Ќе:
  - Одустаните од прагматике - ук учите математику!
  - НиЌе смешно! - узвратио Ќе Владислав.
  Изненада, пред капетаном из поморске авиЌациЌе, испливала Ќе слика командног места воЌске Велике РусиЌе. Заиста, ово Ќе, наравно, дар, способност да се проникне у свети®у, па чак и препозна, макар и не туђе намере, ве" своЌу заповест.
  Ево га воде"и боЌни брод, пречника импресивних сто километара, воде"и брод космичке воЌске Велике РусиЌе. А оваЌ брод се, наравно, и бори, Ќер десетине хи ада мо"них арти ериЌских цеви не могу бити осуђене на неактивност. Међутим, воде"и ултра-боЌни брод покушава да делуЌе синхронизовано са другим капиталним бродовима. Немогу"е Ќе да неприЌате  да и наЌма®у шансу да уништи воде"и брод, где се налази главна команда ескадриле свемирске воЌске Велике РусиЌе.
  Чак и изненађуЌу"е, генерални командант и монарх Ќе само фетус коЌи лежи у материци. Сама маЌка Ќе уро®ена у ста®е сна као што Ќе суспендована анимациЌа, Ќер би иначе обав а®е ®ених дужности било превише болно. А функциониса®е ве" дово но развиЌених, коЌе имаЌу удове и, што Ќе наЌважниЌе, прилично велики мозак ембрион-монарха обезбеђуЌу броЌне кибернетичке Ќединице. Сама клица, коЌа влада над Великим руским царством, осе"а се прилично удобно.
  Да, наравно, и оптере"ен Ќе потребом, ве" годину дана Ќе унутра у маЌци. Може се само са®ати да трчи, помера било шта. А то су болни снови, Ќер рође®е значи тренутни нестанак. Фетус комуницира са спо ним светом помо"у скенера. Наравно, они не показуЌу прави изглед заповедничког ембриона, ве" слику коЌа Ќе способниЌа да улива повере®е. Конкретно, згодан млади" се поЌав уЌе у облику нерођеног кра а. Он даЌе наређе®а трупама Ќасним, заповедничким гласом:
  - Користите принцип еластичне одбране. Као и пре хи адама година, слабе силе, инфериорне по броЌу, искористиле су непобитну чи®еницу да Ќе ма®а маса много покретниЌа од велике. Пошто оскудну масу карактерише безначаЌна инерциЌа!
  ДевоЌка маршал Ќе потврдила:
  - Наравно... Способност воЌске да маневрише Ќе к уч победе. Наравно, краЌности се мораЌу избегавати. На краЌу краЌева, мрав ниЌе кра  звери!
  Ембрион Варлорд се нацерио.
  - НаЌсмртоносниЌа створе®а су бактериЌе. Иако не, можда чак ни вируси! Иако примитиван организам, али ефикасан! Овде Ќе неприЌате  окупио огромне снаге, из скоро целе васионе, што значи да Ќе разоткрио остале области.
  Виле®ак маршал Фего са  убичастим и наран¤астим прасицама приметио Ќе:
  "Понекад Ќе наизглед безначаЌна предност дово на за победу на ограниченом делу фронта. Такав Ќе чудан аксиом многих битака, разних цивилизациЌа!
  Цар фетуса се закикотао кроз скенере.
  - У овом случаЌу, видите корен.
  У међувремену, дермостанске армаде покушале су да се прегрупишу у покрету. Веома значаЌна резерва им се приближила с леђа. Хи аде великих звезданих бродова и милиони ма®их бродова полетели су користе"и формациЌу звона. Као резултат тога, ватрена мо" паразита Ќе значаЌно порасла. ДевоЌка маршала рече узбуђено:
  - Ево Ќош Ќедног адута коЌи Ќе бацио гад противник. Ипак, наша обавештаЌна служба ниЌе била на нивоу, могу"ност увође®а тако огромног броЌа снага ниЌе била обезбеђена.
  Холограм цара у облику дечака ударио Ќе мач. ПроЌектил Ќе ударио у капиЌу. Скоро одмах Ќе експлодирао. Прво, б есак коЌи избиЌа очи, а затим раст  убичасте г ивице, уништаваЌу"и све у домету пишто а боЌног брода. Дечак са холограмом Ќе рекао:
  - Ево феноменалног забиЌа®а лопти! Па нека се изложе противници. Имам изненађе®е за ®ега.
  Виле®ак Фего Ќе са сум®ом погледао слику битке. Армада Дермостана изгледала Ќе болно страшно. Посебно ултра-боЌни бродови, чиЌи су пречници достигли две стотине педесет километара. Виле®ак се изненада сетио своЌе родне планете... Тамо има идиличну природу, нема чак ни инсеката крвопиЌа. А лавови... Па, не баш лавови, ве" хибриди са кукурузом. Генерално, ово Ќе прелепа звер: тело цвета кукуруза, а златна грива се развиЌа на ветру. Штавише, различак ме®а своЌу ниЌансу ... Одмах Ќе искрена ружно"а усмерена и против  уди и против виле®ака.
  Плавокоси маршал Ќе рекао:
  "Не знамо колико неприЌате  има резерви, али чини ми се да Ќе време да померимо наш пук из заседе.
  Император клица Ќе узвратио:
  - НиЌе време за показива®е карата!
  ДевоЌка маршала покушала Ќе да аргументуЌе:
  - Ако наши гину, не"е имати ко да се бори!
  А онда Ќе пронађен командант-ембрион:
  - Не можете добити рат без жртава. У шаху можете, али у правоЌ борби не можете! Немилосрдни ратни закон - губици су као киша коЌа навод®ава изданке победе, само треба пазити да губици не прерасту у п усак коЌи спира изданке! - Онда Ќе холограм послат из материце одЌедном постао  убазниЌе лице. - Али немоЌте мислити, да бисте сма®или губитке посебно од ватре ултра-боЌних бродова, нека свемирски бродови Велике РусиЌе одлазе у спиралу.
  Виле®ак маршал Ќе подржао главнокомандуЌу"ег Ембриона:
  - Управо тако. єош се не зна колико "е снага неприЌате  мо"и да избаци из подземног света.
  Заиста, Шитонови свемирски бродови су покушали да се кре"у у густом Ќату. При томе, мунициЌу уопште нису штедели, бацаЌу"и ракете на милионе, а притом нису ни бринули о прецизности поготка. Чинило се да милиЌарде шибица удараЌу преко вакуума да би плануле хиперплазмом, спалиле све живо и покретно, а затим угасиле. Руски ратници пуцаЌу много тачниЌе, ту Ќе тут®ао неприЌате ски велики дредноут, расипаЌу"и крхотине попут конфета попут петарде. Смртоносне конфете коЌе су обориле неколико Схиттонових бродова. А броЌ уништених фрегата копиле цивилизациЌе се уопште не може израчунати. Истина, гину и руски бродови. Овде Ќе оште"ена крстарица у очаЌу Ќурила као руски тенк на Курску избочину и набила неприЌате ски ултра-борбени брод. Стотине хи ада живота прекинуто Ќе одЌедном, а горело Ќе, а као да Ќе гигантску цев разнео гасовод.
  Пату асти маршал суморно примети:
  - СавиЌаЌу нас, а ми не одустаЌемо! - приметио Ќе командир квадрата (тачниЌе, ®егову холографску слику, сам пату ак Ќе био на другом броду класе Гросс-дреадноугхт!). - Било би неопходно нанети бар неке противударе на неприЌате ске комуникациЌе и линиЌе снабдева®а.
  Цар Фетуса се нацерио кроз своЌе дечачке холограме.
  - Шта мислиш да сам Ќа - наивчина!
  Маршал гнома прогунђа и рашири шапе:
  "Али они уопште не штеде мунициЌу. То значи да су дово ни. Зар ниЌе тако, господару?
  Ембрион Цар се успротивио:
  - Не не овако! Велики командант Ќе вредниЌи од главе, па му шлем опреза и камуфлажа лукавства не"е шкодити! Укратко, неприЌате  Ќе Ќош увек у слаткоЌ илузиЌи да Ќе с ®им све у реду, а заправо Ќе наша победа ве" близу! Неочекивано ударити, Ќеднако Ќе заменити песницу мачем од легираног челика!
  
  
  ВИТТМАН єЕ ЖИВ
  Мала промена у историЌи повезана са великим успехом нациста током офанзиве у Арденима. Нацисти су се кретали брже, успели су да пређу мостове и заузму складишта са оружЌем, мунициЌом и горивом. Успеху Ќе допринело и Витманово учеш"е у штраЌку, коЌи, за разлику од праве приче, ниЌе замро! И шта? Прави хероЌи не умиру и бесмртни су! Витман Ќе наставио да се бори и постиже гол. После униште®а 200. тенка, постао Ќе први и до сада Ќедини танкер коЌи Ќе одликован Витешким крстом Гвозденог крста са храстовим лиш"ем, мачевима и диЌамантима.
  Витманова гениЌалност Ќе мало померила ток историЌе. А Немци су испали мало успешниЌи, бржи, ефикасниЌи. И успели су у ономе што се скоро догодило у стварноЌ историЌи, али буквално пар сати ниЌе било дово но. И тако су складишта била зароб ена, а немачка воЌска Ќе добила поразну мо". Као резултат тога, Брисел Ќе заузет, а стотине хи ада британских и америчких воЌника су зароб ене.
  Ста ин ниЌе журио да нападне, желе"и да се савезници на Западу снажниЌе сломе.
  Борбе су показале да Ќе "Тигар"-2 веома ефикасно оружЌе и са оружЌем и са фронталним оклопом. Немци су, видевши да Ќе Црвена армиЌа пасивна на истоку, распоредили додатне Ќединице у борбу и почели да развиЌаЌу успех. Фритз Ќе такође добио наЌновиЌе самоходне топове Е-25, коЌе су имале малу величину и тежину, али снажно оружЌе и добар оклоп, и што Ќе наЌважниЌе, мобилност.
  Као резултат, нове победе... Фрицови су ве" у Паризу. Поново заузимаЌу француску престоницу.
  А Ста ин хо"е ово - да се побиЌу савезници, а онда цела Европа иде у СССР.
  Лукави лисац Ста ин... Али ни Черчил ниЌе идиот. Када Ќе Рузвелт умро, они су, заЌедно са Труманом, узели и зак учили примирЌе са Тре"им раЌхом. Истовремено повлаче"и остатке поражених трупа из Француске. И наравно уз потпуну размену ратних зароб еника, па чак и уз снабдева®е горивом и залихама Тре"ег РаЌха.
  Као одговор, Немачка Ќе укинула антисемитске законе. Међутим, єевреЌи су остали у логорима, али их нису спа ивали, ве" само терали на рад, док су Американци слали у логоре конзерве и житарице.
  Немци су одвезали руке у ФранцускоЌ и ИталиЌи. Сада Ќе Ста ин био таЌ коЌи Ќе предложио сепаратни мир. Али Хитлер Ќе то одбио. У Ќуну Ќе почела Фрицова офанзива. Први тенкови Е-50 ушли су у сериЌу. Али, како се испоставило, аутомобил ниЌе био сасвим успешан. Његова тежина Ќе остала висока и износила Ќе скоро 65 тона, са стварно нижом силуетом од оне код Тигра-2, али Ќе оклоп био исте деб ине, очигледно недово ан, посебно дуж бокова. Нешто бо и Ќе био топ 88 мм и дужина цеви од 100 ЕЛ. Испа ивала Ќе дванаест метака у минуту.
  Перформансе вож®е додале су снажниЌи мотор, убрзаваЌу"и до 1200 ко®ских снага. Генерално, тенк Ќе, наравно, додао у поређе®у са "Тигром" -2 и имао Ќе нешто рационалниЌи нагиб оклопа, али Ќе остао ра®ив са стране.
  Е-100 Ќе био бо е зашти"ен, али Ќе ®егова велика тежина отежавала транспорт и употребу у борби. НаЌуспешниЌим су се испоставиле самоходне топове Е-25, са веома ниском силуетом пред®ег оклопа од 120 мм са великим нагибом, и оклопом од 82, и топом за "Тигар" -2, то су биле наЌбо е самоходне топове Вермахта и Другог светског рата. Убрзао Ќе до седамдесет километара на сат - мотор од 700 ко®ских снага, а чак су и гранате ИС-2 рикошетирале у чело.
  Немци су главни ударац задали из Мађарске, покушаваЌу"и да спасу Ќош увек опко ену Будимпешту. Борбе су биле изузетно жестоке.
  Офанзива Ќе почела 22. Ќуна, а одбрана Црвене армиЌе била Ќе веома мо"на. Немци Ќош увек имаЌу мало тенкова Е-сериЌе, само Е-25 самоходне топове у прилично великом броЌу - прилично Ќе Ќедноставан за производ®у и Ќефтин. Овде у ®ему леже две девоЌке у бикиниЌу. Аутомобил Ќе нижи за ма®е од Ќедан и по метар и захва уЌу"и томе Ќе тако добро зашти"ен и наоружан релативно малом тежином.
  Две девоЌке Шарлот и Герда, леже"и, пуцале су на совЌетске пушке. Испред ®их су се, радио-контролисани, кретали смрв ени аутомобили коЌи су чистили минска по а.
  Црвена Шарлот Ќе опалила из свог топа. Преплавила Ќе совЌетски пишто  и затресла груди, Ќедва прекривене танком траком тканине. А она Ќе гукала:
  - Бесна ватра хиперплазма!
  А онда "е Ќе и Герда ошамарити голим ножним прстима. И цврку"е:
  - єа сам веома кул девоЌка и нисам лоша ...
  Самоходна пушка се сама кре"е. И престаЌе с времена на време. Њен пред®и оклоп Ќе под великим нагибом и то пружа добру заштиту. У совЌетским пушкама, гранате су осет иве на рикошет. И ништа не прети таквом самоходу у чело. Овде Ќош увек могу да пробиЌу страну. Али девоЌкама се не жури. Ефикасна самоходна пушка надмашуЌе СУ-100 у оклопу, а такође Ќе бо е зашти"ена, покрет ивиЌа и истовремено лакша.
  А Црвена армиЌа има мало сушара. У основи, тенк Т-34-85, коЌи ниЌе дово но мо"ан са пушком, а оклоп Ќе прилично слаб. А немачки самоходни топ Е-25, иначе, Ќе лакши, много Ќачи у оклопу и пушкама.
  ДевоЌке се туку... Веома лепе и младе. А ®ихове самоходне топове бомбардуЌу и бацаЌу...
  Фрицови су, на краЌу, успели да се пробиЌу до Будимпеште. Убед ива победа, совЌетске Ќединице су опколиле. Многи су били зароб ени и убиЌени.
  Истина, губици нациста су опип иви. И не толико снаге. Па, ако се опрема и да е производи, онда  удски ресурси нису дово ни.
  А воЌска позива децу и жене. Или странци, али они нису дово но поуздани.
  Ипак, борбе се настав аЌу... Црвена армиЌа се веома тврдоглаво одупире, има много одбрамбених линиЌа. Немци напредуЌу Ќош стотинак километара и заустав аЌу се. Нема дово но снаге. И сама Црвена армиЌа иде у офанзиву. Али он такође ниЌе баш успешан и мало гура Немце назад.
  Док не дође зима... ЛиниЌа фронта се стабилизуЌе. Црвена армиЌа у Ќануару 1946. настави"е да напредуЌе у ИсточноЌ ПрускоЌ и По скоЌ, али благо напредуЌе.
  Немци зими не  у аЌу чамац. Борбе су крваве. Али линиЌа фронта Ќе неактивна...
  И долази период карактеристичан за Први светски рат. ЛиниЌа фронта постаЌе неактивна. Немци и стране дивизиЌе напредуЌу лети, а Црвена армиЌа зими. И нико не може пости"и значаЌан успех.
  Година за годином рата траЌе. Немци су нешто испред СССР-а у развоЌу млазних авиона. У СССР-у се МИГ-15 поЌавио у масовноЌ производ®и тек 1949. године. Али с друге стране, Немци су до тада имали МЕ-462 и КСЕ-362. И што Ќе наЌважниЌе, дискотеке коЌе се не могу оборити из мо"ног ламинарног млаза малим оружЌем.
  У тенковима, немачка сериЌа "Е" ... Насупрот томе, поЌавили су се Т-54 и ИС-7. Али Немци су тада применили сериЌу АГ - савршениЌу пирамидалну.
  Али нико ниЌе имао предност. ЛиниЌа фронта мируЌе.
  Све док Ста ин ниЌе умро у марту 1953.
  А онда су, искористивши извесну конфузиЌу у партиЌском руководству и борбу за власт, Немци успели. Али онда, након хапше®а и погуб е®а БериЌе, именова®а Василевског, великог стратега, за врховног главнокомандуЌу"ег и Ќача®е шефа Државног комитета за одбрану Ма енкова. ЛиниЌа фронта се стабилизовала у границама Европе.
  Немци су, док Ќе траЌао период борбе за власт у СССР-у, успели да стигну до Немана, и поново заузму Балкан, РумуниЌу, Бугарску, Словачку, Грчку, АлбаниЌу и поврате пуну контролу над Европом.
  Али линиЌа фронта се поново стабилизовала ве" на границама СССР-а 1941.
  А онда децембар 1955... Црвена армиЌа зими, по традициЌи, поново напредуЌе. Колико година траЌе рат? Ужас четрнаест и по! И не назире се краЌ!
  Докле год Ќе Хитлер жив, рат се не"е завршити. Маленков наги®е миру у некадаш®им границама до 22. Ќуна 1941. године. Али Хитлер Ќе тврдоглав и жели да победи по сваку цену!
  Црвена армиЌа напредуЌе. НаЌновиЌи тенк ИС-12 кре"е у борбу. Машина са пишто ем калибра 203 милиметра. Велики, са десет митра еза. И шест девоЌака - чланова посаде. Они испробаваЌу први модел тенка. Да ли Ќе превелика и тешка. Да ли Ќе ауто ефикасан? ДевоЌке, упркос Божи"у 25. децембра и мразу, у Ќедном бикиниЌу. Истина, резервоар има наЌновиЌи гаснотурбински мотор, а у ®ему Ќе топло. Осим тога, ни сама шест девоЌака ниЌе Ќедноставна.
  Они се боре од четрдесет прве године. И некада Ќе био скоро гол по сваком времену. У ствари, када сте све време у бикиниЌу, ве" престаЌете да се смрзавате. А кожа постаЌе еластична и Ќака.
  Голоноге девоЌке возе машину за убиЌа®е. Заиста су слатки и лепи.
  Аленка Ќе овде главни и командир посаде. Оно што само девоЌка ниЌе видела за четрнаест и по година рата. Где ниЌе била. Прошла Ќе фронт од Бреста до Ста инграда, од Ста инграда до Висле, а сада напредуЌу у области БЌалистока. Сам БЌалисток и да е држе Немци. ЛиниЌа фронта се формирала стабилно. И пристоЌно ископали ровове.
  Дакле, у ствари, рат Ќе бескраЌан... И може траЌати више од Ќедне године. А шта хо"е оваЌ тврдоглави Хитлер?
  И овде САД и БританиЌа не желе мир између СССР-а и Тре"ег РаЌха. Они желе да обе стране Ќедна другу потпуно униште.
  ДевоЌке на ИС-12 иду напред. Пред®и оклоп тенка Ќе 450 мм под углом. ПроЌектили се одбиЌаЌу. А девоЌке узврате.
  Али до сада у СССР-у постоЌи само Ќедан такав тенк. ИС-10 Ќе ве" у сериЌи, али тежак педесет тона. ИС-7 Ќе Ќош увек у производ®и као Т-54. Међу масовно произведеним поЌавио се и Т-55, али за сада тек улази у сериЌу. Немци имаЌу пирамидалне тенкове. Такође веома Ќак и савршен. И топови високог притиска са кратким цевима.
  Тако да "е борба бити наЌозби ниЌа. Наташа и А®ута пуцаЌу из мо"не бродске пушке и шкрипе:
  - Би"е наша застава изнад Берлина!
  И голи своЌе беле, бисерне зубе. И не заустав аЌ девоЌке са минама.
  Две гранате су погодиле пред®и оклоп... РикошетираЌу. Не, ИС-12 Ќе озби ан аутомобил и ниЌе га тако лако узети.
  Али ИС-7 коЌи се кре"е десно од девоЌака, изгледа, прим ен из топа високог притиска, погодио Ќе и стао. Оштетио лепоту.
  Аленка, играЌу"и се трбушним миши"има, пева:
  - Све немогу"е Ќе могу"е у нашем свету, Њутн открио да два пута два чини четири!
  Борбе и да е траЌу несметано. СовЌетски топ погађа Немце. Велика МарусЌа убацуЌе чауре у затварач. Такав Ќе живот и судбина девоЌака. И певаЌу:
  Нико нас не"е зауставити, нико нас не"е победити! Руски вукови неприЌате а сламаЌу, руски вукови салутираЌу хероЌима!
  Августин шкрабаЌу"и из митра еза, каже:
  - Свети рат! Би"е наше победе! Застава РусиЌе напред, слава палим Ќунацима!
  И опет тут®и смртоносни топ, и звучи:
  Нико нас не"е зауставити, нико нас не"е победити! Руски вукови сламаЌу неприЌате а, знате да имаЌу хладну руку!
  МариЌа ова девоЌка са златном косом усмерава резервоар и шкрипи:
  - Сломимо фашисте!
  Немцима Ќе тешко, на небу су и битке у пуном Ќеку. Али до сада Ќе МИГ-15 инфериоран у брзини и наоружа®у немачким маркама. НеЌеднака Ќе битка за песника.
  Хафман, оваЌ изузетни пилот-ас направио Ќе добру кариЌеру током ратних година. Више као невероватно и фантастично. Пошто Ќе достигао три стотине летелица, добио Ќе Витешки крст Гвозденог крста са мачевима од сребрног храстовог листа и диЌамантима. Када Ќе стигао до четири стотине оборених летелица, добио Ќе Витешки крст Гвозденог крста са златним храстовим лиш"ем, мачевима и диЌамантима. За пет стотина авиона добио Ќе Орден немачког орла са диЌамантима, а после хи аду и Витешки крст гвозденог крста са листовима платинастог храста, мачевима и диЌамантима. И достигавши две хи аде летелица, добио Ќе Велики крст Витешког крста.
  єединствени пилот Ќе успео да оствари многе победе у ваздуху. И док Ќе Ќош био жив. Хафман Ќе недавно унапређен у чин генерала. Али Ќе ипак летео као обичан пилот.
  Како кажу, не гори у ватри и не тоне у води. Током много година рата, Хафман Ќе стекао инстинкт ловца. Постао Ќе супер-легендарни пилот, и веома популаран. Али имао Ќе Ќаког конкурента - Агаву, коЌа Ќе такође премашила цифру од две хи аде оборених аутомобила. И сустигао Хафмана. Али она Ќе Ќош увек веома млада и Ќош ниЌе изгубила ниЌедног борца.
  ДевоЌка Ќе притиснула педале своЌим босим, исклесаним ногама, испалила рафал из ваздушног оружЌа. А ево и четири оборена совЌетска возила МИГ-15.
  Агава се кико"е и каже:
  Донекле, сви смо ми кучке! Али Ќа имам челичне живце!
  И опет се девоЌка окре"е. Обара седам совЌетских авиона у Ќедном рафалу - шест МиГ-ова и Ќедан ТУ-4, и шкрипи:
  - Генерално, ако не супер, онда хипер!
  Агава Ќе, наравно, кучка. Пилот са Луцифера. Веома лепа медена плавуша.
  Овде даЌе Ќош Ќедан рафал и обара осам совЌетских авиона МИГ-15 одЌедном и шкрипи:
  - НаЌкреативниЌи сам и наЌреактивниЌи!
  ДевоЌка заиста ниЌе глупа. Све Ќе могу"е, и све Ќе могу"е. Не зови Ќе приватном.
  А ноге су тако преплануле, тако грациозне ...
  Али Мирабела се бори против ®е ... Дуго времена Кожедуб Ќе био наЌбо и совЌетски ас. Сакупио Ќе шест златних звезда хероЌа СССР-а, срушивши сто шездесет седам авиона. Али онда Ќе умро. Тада нико ниЌе могао да обори ®егов рекорд. И тек недавно Мирабела Ќе надмашила Кожедуба. И срушивши преко сто осамдесет авиона, постала Ќе седмоструки хероЌ СССР-а.
  Ово Ќе девоЌка терминатор! Таква "е зауставити ко®а у галопу и у"и у запа ену колибу.
  И Ќош теже.
  Мирабела Ќе имала тешку судбину. Завршио сам у дечЌоЌ, радноЌ колониЌи. Боса и у сивом огртачу, цепала Ќе дрва и пила стабла. Била Ќе тако Ќака и здрава. У тешким мразима ишла Ќе боса, ау затворскоЌ пи¤ами. И бар Ќедном би киЌао.
  Наравно, таква поЌава Ќе забележена и на фронтовима. Мирабела се дуго борила у пешадиЌи, а затим Ќе постала пилот. Прво ватрено крште®е Мирабела Ќе примила у бици код Москве, где Ќе отишла одмах после колониЌе. И ту се показао кул.
  Борила се боса и готово гола на великоЌ хладно"и, коЌа Ќе буквално паралисала Вермахт. Била Ќе таква проклета и непобедива девоЌка. И у томе Ќе у великоЌ мери успела.
  Мирабела Ќе веровала у скору победу СССР-а. Али време пролази. Жртава Ќе све више, али победа не долази. И постаЌе стварно Ќезиво.
  Мирабела са®а о победама и достигну"има. Она има седам звезда СССР-а - ово Ќе више него било ко други! И проклетство, она заслужуЌе своЌе награде! И носи"е крст и да е. Чак и ако Ќе Ста ин умро, ®егова ствар живи!
  ДевоЌка уђе и укочи се... Обори немачки КСЕ-362 и зашкрипи:
  - Акробатика! И проклето нова посада!
  Заиста, она Ќе сЌаЌна девоЌка. Права кобра Ќе такође способна за много.
  Мирабела Ќе нова звезда...
  Борбе траЌу неколико дана, док не дође нова година... СовЌетски ИС-12 Ќе добио оште"е®а на ва цима и гусеницама - поправ а се. Да, тако суров и немилосрдан рат. И колико "е то траЌати?
  А све због чи®енице да Ќе Витман преживео битке на Западу.
  Сам Витман се неко време борио у посади тенка. Пошто Ќе донео рачун на три стотине возила, не рачунаЌу"и топове, минобацаче, камионе, мотоцикле и остало, одликован Ќе: Витешким крстом Гвозденог крста са златним храстовим листовима, мачевима и диЌамантима и унапређен у генерала.
  После тога се више ниЌе борио. Али, с друге стране, командовао Ќе шестом, СС тенковском армиЌом.
  Курт Книпсел Ќе постао наЌпродуктивниЌи тенковски ас Вермахта. Али тек након што Ќе пет стотина уништених тенкова добило Витешки крст Гвозденог крста.
  Некако лишен испоставило се да су награде. Истина, пошто Ќе стигао до хи аду тенкова, коначно Ќе добио: Витешки крст Гвозденог крста са сребрним храстовим лиш"ем, мачевима и диЌамантима.
  Курт Книпсел Ќе веома ефикасна борбена машина. Борио се на различитим тенковима. Био Ќе и тоб¤иЌа и командант. Дуго Ќе био испред свих без конкуренциЌе.
  Али ево лепоте Герде, ве" Ќе успела да га сустигне. ДевоЌке су се добро бориле. Али онда су имали паузу. Све четири лепотице су затруднеле и родиле пар: сина и "ерку. Али после паузе, брзо су их сустигли.
  А сада Ќе Герда заобишла Книзела.
  Како то могу да избегну? Боре се боси и у бикиниЌу. ДевоЌке су направиле Ќош Ќедну паузу, поново су родиле децу. А сада су се приближавали броЌу од две хи аде уништених тенкова. И могли су да рачунаЌу на награду без преседана: звезду Витешког крста Гвозденог крста са сребрним храстовим лиш"ем, мачевима и диЌамантима.
  Ево девоЌака!
  Герда пуца на совЌетски ауто. Скида кулу и цичи:
  - єа сам проклета ствар!
  И опет пуца. ПробиЌа Т-54. И шкрипи:
  - Ота¤бина Немачка!
  ДевоЌка се и сама трза. И веома Ќе активна... Да, она има такав стратешки низ. Ве" Ќе 1956... Рат траЌе и траЌе... Не желе"и да престане. Црвена армиЌа покушава да напредуЌе на различитим местима. Али прилично паж иво, пошто Ќе остало мало  удских ресурса.
  А РусиЌа крвари.
  Црвена армиЌа покушава да напредуЌе ка РумуниЌи. А онда снажна арти ериЌска припрема, пуца®е и убиЌа®е.
  Али неприЌате  чека. Немци имаЌу наЌмасовниЌи тенк АГ-50. НадмашуЌе Т-54 у заштити, посебно по боковима и, можда, по оклопу пишто а, али Ќе тежи. Истина, брзина Немца због гаснотурбинског мотора Ќе ве"а.
  Немачки тенк пуца и погађа.
  Маргаретина посада се бори. Борбе цоол. Немачке девоЌке обориле совЌетски тенк. И циче од задово ства.
  Да, и нема шансе...
  На небу се врти диск авион коЌим управ аЌу Албина и Алвина. Две плаве девоЌке обараЌу совЌетске аутомобиле. И то раде маЌсторски. Потпуно нера®иви диск-авион овнови МигиЌа и Ту. кола за кла®е. А ратници се притискаЌу голим прстима. И не даЌте шансу ЦрвеноЌ армиЌи на небу.
  Дискета Ќе нешто што научници СССР-а не могу да копираЌу. Ово Ќе нешто за шта ниЌе пронађен противотров. И Немци се у ваздуху осе"аЌу веома самопоуздано. И боре се као врачеви са чаробним штапи"ем.
  Албина, уперивши дискету у неприЌате а, зацвилила Ќе:
  - Е сад, ако има Бога, онда Ќе Немац!
  Алвина, сламаЌу"и неприЌате а, потврди:
  - Дефинитивно Немац!
  А девоЌка се смеЌала ... Она Ќе, генерално, такође била уморна од бескраЌног рата. Па убиЌаЌу се Немци и Руси. ТачниЌе, Црвена армиЌа и Вермахт. А линиЌа фронта Ќе и да е непомична... И овоме се не назире краЌ.
  Рат... Ово Ќе ве" реалност. Ратници рођени након избиЌа®а рата ве" се боре на небу и на зем и.
  На пример, Ханс Феуер. НаЌмлађи добитник Ордена Гвозденог крста прве класе. А онда Ќе постао наЌмлађи награђен за хвата®е совЌетског генерала Орденом Витешког крста Гвозденог крста.
  Да, ово Ќе заправо прилично кул.
  Ханс Феуер Ќе очаЌан борац. Дечак се бори као ¤ин, а хладно Ќе, зими у шортсу сам.
  Ово Ќе стварно супер!
  Ханс Ќе постао славан вековима!
  И уопште, овде се води тако невероватан и напет рат... Било коЌа вештачка интелигенциЌа бледи.
  А у РумуниЌи Црвена армиЌа не може да пробиЌе немачку одбрану. Обе стране су претрпеле губитке. Долази Ќануар... И сваким даном све више убиЌених и ра®ених.
  Нема почетка ни краЌа лудила.
  Агава се вратила на небо и обара совЌетске аутомобиле. Она Ќе ловац и грабеж ивац. Удари неприЌате а.
  Аутомобили у коЌе Ќе ударила падаЌу. А онда девоЌка пуца на копнене снаге. Нокаутира ИС-7. И он жели:
  - єа сам наЌбо и! єа сам девоЌка коЌа убиЌа неприЌате е!
  И опет се преноси на ваздушне ци еве. Ово Ќе разарач тенкова и све машине коЌе лете и пуцаЌу.
  Па тако ври на фронтовима. И научници покушаваЌу да створе нешто смртоносно у позадини. Иако то не иде добро.
  Али овде Ќе мали тенк АГ-5. Машина тешка седам тона. Полага®е борбених тестова. И гризе и гризу душмана.
  И време Ќе да се пева - нико нас не"е зауставити, и нико не"е победити!
  АГ-5 Ќури себи, и пуца у покрету. И не заустав аЌте такав тенк. И гранате рикошетираЌу.
  А у машини седи десетогодиш®и дечак Фридрих и шкрипи:
  - И би"у прави супер борац!
  И опет, како Ќе пуцао... И погађа у сам центар куле. А ®егова убоЌна снага, иако малог калибра, Ќе колосална.
  А на небу се Хелга бори. Босонога девоЌка у бикиниЌу бира рачуне. И радуЌе се ®еговим фантастичним успесима.
  А Агава вуче напред ... И такође се бори.
  Ве" Ќе фебруар 1956. године... Црвена армиЌа нигде ниЌе успела да постигне успех. Али ни Немци не могу напредовати. Огромни подземни тенкови иду у битку. Али они су чисто тактички.
  ДевоЌке су отишле у подзем е, убиле батериЌу совЌетских топова и вратиле се назад.
  Истовремено су ухватили неколико пионира. ДевоЌке коЌе су ухватиле дечаке су разодене и мучене. Тукли су пионире жицом, па им пекли голе пете на ватри. Тада су усиЌаним клештима почели да ломе прсте на ногама. Дечаци су урлали од страшног бола. На краЌу су девоЌке усиЌаним гвожђем спалиле звезде на грудима, а чизмама смрскале мушка савршенства. Послед®и пионири су завршили и били су погнути од болног шока.
  ДевоЌке су, укратко, показале екстра класу. Али опет, Немци нису постигли ништа значаЌно.
  Снажни самоходни топови: "Штурмаус", гађани совЌетским положаЌима. Било Ќе много разара®а и разара®а. Али совЌетски Ќуришни авион Ќе оборио Ќедно од возила, а Фриц се вратио.
  Нацисти су покушали са дискетама да разбиЌу совЌетске батериЌе. Против ®их су кориш"ени Ќежеви и експлозив. Дошло Ќе до тоталне размене удараца.
  Ево опет Албина и Алвина на свом лете"ем та®иру. ПоказуЌу уз помо" голих прстиЌу, притискаЌу"и дугмад ¤оЌстика и раде то изузетно спретно.
  ДевоЌке, наравно, показуЌу наЌвиши акробатик. Овде су извукли своЌу дискету, а десетак совЌетских лете"их машина Ќе оборено.
  Албина цврку"е:
  - Бесни грађевински тим! До"и "е до пада звезда!
  И поново окре"е своЌ ауто. А девоЌке разбиЌаЌу Црвену армиЌу. Штавише, маЌор...
  Алвина такође обара десетак совЌетских авиона и шкрипи:
  - Луде девоЌке, а никако девице!
  Тачно за послед®у. Њихов пар се прошетао са мушкарцима. А шта само ниЌе устао. ДевоЌке су волеле мушкарце - лепо им Ќе! А посебно ако радите са Ќезиком.
  ДевоЌка наЌвишег ранга... Овде су мучили пионира... Прво су га свукли, и сипали му пар канти воде у грло. Затим Ќе до натеченог стомака принето врело гвожђе. И како су горели! Пионир Ќе урлао од див ег бола... Мирисало Ќе на па евину.
  Алвина га Ќе усиЌаном жицом ударила по боку. А како хо"еш да се смеЌеш... Веома Ќе смешно.
  Затим Ќе певала:
  - Доста ми Ќе др а®а позади - Хо"у да зезам своЌу сре"у!
  И како се смеЌе! И голи своЌе бисерне зубе! ДевоЌка воли да убиЌа, то Ќе девоЌка!
  А ноге девоЌке су све голе и грациозне. Воли да хода боса по уг ев у. И да вози ухва"ене пионире. Толико циче кад им се спрже пете. Чак Ќе и Алвина веома смешна. А Албина Ќе такође девоЌка, искрено - супер! Како померити неприЌате а лактом до браде. И шкрипи:
  - єа сам девоЌка наЌвише класе!
  И голи своЌе бисерне зубе. КоЌе светлуцаЌу као пребиЌене. Ратник Ќе невероватан! То може бити нешто што се не може ре"и у баЌци, нити описати пером!
  Обе ратнице су оборене на небу од стране СовЌетског Мигиса. Лепотице су активне. У ®их нема ни наЌма®е сум®е. И тако див а и френетична лепота.
  Жене ратнице контролишу ¤оЌстик голим прстима и нападаЌу руске аутомобиле. Како ломе, слама"е борце, као батину о кристал. ДевоЌке су немилосрдне и немилосрдне. ИмаЌу мо"  ут®е и пламен страсти. И самопоузда®е у победу. Чак и ако рат траЌе ве" петнаест година. Али он не жели да се заврши. Албина и Алвина су на врхунцу популарности. И не желе да се повуку или зауставе на тренутак. И они се кре"у себи, и набиЌаЌу неприЌате а.
  Албина, обараЌу"и совЌетске авионе, цвили:
  - Доста ми Ќе девоЌке да плаче, радиЌе бих удавио ципеле!
  И како се цери, и блиста бисерним зубима. А сада жели мушкарца. Она воли да силуЌе мушкарце. Ово Ќе веома приЌатно за ®у. Овде "е узети и силовати.
  Албина урла:
  Секс девоЌка Ќе секс
  За велики певачки напредак!
  И ратник "е праснути од смеха... И опет да побиЌемо све наше душмане. Она има много енергиЌе. И пуну снагу миши"а.
  А Алвина како да урла:
  - РазбиЌмо неприЌате а до гомиле!
  И ратник "е почети активно да се смеЌе! И замиш ала Ќе како ®ени момци шапаЌу. Али у наЌма®у руку Ќе лепо.
  Март Ќе пред вратима... Сунце све више сиЌа. На први дан проле"а руски дечаци трче боси по отоп еном снегу. СмеЌу се у себи, голе лица, и показуЌу Немцима смокве.
  Пионири са црвеним краватама, са кратко ошишаним, неки чак и на нулу. Трче скачу"и. Њихове босе ноге готово никада нису хладне. Веома непристоЌно. Трче и девоЌке, такође без ципела. Од розе, округле потпетице блистаЌу на сунцу. Дивне совЌетске девоЌке. Витак, атлетски, навикао да ради мале ствари.
  И сви се цере и цере на зубе... Први дан проле"а Ќе права радост и жеђ за светлош"у и ствара®ем!
  А на небу ваздушна битка. Мирабела, ово Ќе совЌетски пилот броЌ Ќедан коЌи Ќе оборио Ќош Ќедан немачки авион. И као и увек у ЌедноЌ девоЌци у бикиниЌу. Заувек млад и никада не бледи. Таква Ќе снага ®ене душе.
  Мирабела, међутим, такође воли да Ќе додируЌу мушкарци. Ово ЌоЌ се стварно свиђа. Зато Ќе она пилот... Када мушке руке набораЌу голо, миши"аво тело девоЌке - ово Ќе прави ужитак. И одлична забава!
  Мирабела обара Ќош Ќедан нацистички ауто и сик"е:
  - єа сам оклоп ена кучка!
  ДевоЌка чак удара голим, округлим штиклама у контролну таблу. Она Ќе предивна. И непонов ив.
  Мирабела Ќе уврнута. И Агава лети ка ®оЌ. Овде су се, коначно, среле две наЌпродуктивниЌе жене ратнице-пилотице. ПуцаЌу Ќедни на друге с леђа. ПокушаваЌу да га добиЌу из да ине. Али то не ради добро. Обе лепотице лете са ватрене линиЌе. И агресивно голи зубе. Па, жене су кучке. ЗагледаЌу се Ќедно другом у очи. ТачниЌе глава у главу и поново пуцаЌте. Немачки МЕ-562 Ќе и да е бо е наоружан од МИГ-15, а совЌетско возило Ќе оборено...
  Али Мирабела успева да се катапултира, изгубивши авион први пут у своЌоЌ летачкоЌ кариЌери. НаЌгоре Ќе што Ќе завршила на неприЌате скоЌ териториЌи. И то Ќе лоше. Да, такви су Ќединствени обрти судбине. И 1. марта 1956. свет се ме®а, али владавина Фирера у кибернетичкоЌ игри остаЌе.
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"