Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

. Stalker Spill Uten Regler

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


Оценка: 1.00*3  Ваша оценка:
  • Аннотация:
    En stalker, en ganske vanlig mann, blir møtt av jenter som er veldig ekstraordinære. Og de har superkrefter og slike kule særheter. Disse jentene er bare super og hyper.

  . STALKER SPILL UTEN REGLER
  KOMMENTAR
  En stalker, en ganske vanlig mann, blir møtt av jenter som er veldig ekstraordinære. Og de har superkrefter og slike kule særheter. Disse jentene er bare super og hyper.
  . KAPITTEL 1
  Det må ha gått omtrent tretti sekunder før summingen i ørene mine sluttet. Det blåste veldig hardt. Han ble kastet noen meter bakover, nærmere kanten av sumpen, hvor han kjente en sjofel stank begynne å trenge gjennom lungene hans.
  Han løftet hånden, berørte hodet og sjekket om det var noe uvennlig i den i form av et hull fra en kule eller et fast fragment. Men alt var i orden, hvis slikt i det hele tatt var gjeldende for staten når man ikke kan reise seg, og enhver bevegelse gir slike smerter at man ufrivillig kan dø av smertesjokk.
  Sirkler svømte foran øynene mine, brystet mitt kom i klem og hånden min nådde umiddelbart etter lommen min, der det var et førstehjelpsutstyr med en sprøyte. Knapt nok styrke kunne vært nok til flere, men i det øyeblikket var det i hvert fall noe.
  Etter å ha funnet det nødvendige stoffet, stakk stalkeren nålen med all sin styrke og klemte ut alt innholdet, kjente hvordan væsken og kraften spredte seg gjennom venene, renset sinnet og fylte musklene med energi.
  Snart kunne han allerede se normalt, smertene i brystet avtok gradvis, og han klarte til slutt å reise seg og se at han hele denne tiden hadde ligget midt i siv, stank og skitt. Våpenet ble kastet tilbake av eksplosjonen litt lenger. Det var ingen synlige sår på kroppen, og alle forsøkene hans på å finne i det minste noe som bekreftet smerten han følte før injeksjonen var mislykket. Han var intakt, men litt bulkete.
  Luften var mettet av død. Det ble kjent med hvert pust og den delen av luft som kom inn i lungene hans da han krøp til våpenet og så gjennom veggen av grå planter og myrgress flere kropper av stalkere som lå rett foran øynene hans. I nærheten hørtes hylingen fra pseudo-hunder og noen andre skapninger, knurrende, som føltes veldig nær dette stedet. Luktende blod og friskt kjøtt var de i ferd med å dukke opp her.
  Mannen sjekket febrilsk i magasinet - patronene skulle ha vært nok i et par minutter, men bare hvis skapningene ikke slo ned på ham i massevis, så ville han få det vanskelig.
  "Granat" - blinket gjennom hodet hans. Dette var det siste argumentet i tvister med mutanter, men dessverre hadde han ingenting av det slaget nå.
  "Kanskje sjekke likene? En av dem må ha hatt minst en."
  Han reiste seg, fjernet den automatiske sikkerhetssperren og begynte forsiktig, som om han gikk gjennom et minefelt, å bevege seg fremover, og kom nærmere og nærmere stedet hvor eksplosjonen hadde tordnet og kameratene hans var drept.
  Her. nesten ved krateret, der en mine var tydelig lagt, traff stanken av brent kjøtt nesen min. Han ventet litt, undertrykte følelsen av oppkast, tok så ett skritt, falt ned på ett kne og snudde den lemlestede kroppen til stalkeren på ryggen.
  Uflaks, tenkte han og sjekket lommene for granater.
  Så gikk han til den andre, tredje. Jeg måtte fjerne flere reservemagasiner og bevege meg mot den gamle hytten som ble stående her siden den første utstøtingen og barrikaderte meg selv, og etterlot bare én utgang fra hvor det var mulig å skyte på mutantene hvis de kjente det og tråkket rett til huset.
  "Fan," sa han til slutt fra brystet.
  Mannen tok frem en walkie-talkie, la den til øret og begynte å snakke lenge lærte ord, i håp om at han ville bli hørt før mutantene gnagde den siste biten av kjøttet hans.
  - Base, dette er Falcon, vi ble overfalt, bare jeg overlevde.
  Han gjentok dette flere ganger, og lyttet til eterens tomhet. Så gjorde han det en gang til, i håp om at den nylige utgivelsen hadde skylden, og denne forstyrret radiokommunikasjonen, men etter at oppfordringen hans om hjelp ikke ble besvart, slo han av radioen og presset maskingeværet mot brystet.
  Det var varmt i brakkene på den tiden. Rundt klokken ni om kvelden, da rekognoseringsgruppene og gjenstandsjegerne kom tilbake til sine vanlige overnattingssteder for natten, ble rommet overfylt. Salen var fylt med folk, ståhei, fortellinger og anekdoter ble forgiftet.De som klarte å ta ut noe dyrere enn revne bukser fra kampanjene, gikk umiddelbart til kjøpmannen, hvis kennel lå i andre etasje rett bak Borovs kontor.
  Den gamle mannen var ikke villig til å ta kontakt. Han var generelt en stille person. Disse blir vanligvis unngått, ansett som gale eller ikke av denne verden. Men siden bestefaren (det var det alle de lokale forfølgerne med respekt kalte ham for hans alder og erfaring) var leder av sanatoriet, tvang behovet for å i det minste av og til å henvende seg til ham for å få hjelp stalkerne til å bøye seg for ham.
  Jeg kan ikke tro at vi er på null igjen.
  Victor kom trøtt inn i gangen og så seg rundt i det overfylte rommet, der det som vanlig luktet svette, sigaretter, alkohol og stinkende historier. Så gikk han litt frem, der han fikk øye på et lite bord helt i hjørnet og ble med ytterligere to stalkere som holdt på å brygge ølet etter turen.
  -Vel, hvordan? Hva kom du tilbake med, Vitya? Etter ansiktet ditt å dømme, er det et rot.
  Han var virkelig utslitt av en lang og farlig vei. Polissya-sumper har aldri vært vennlige mot fremmede, spesielt hvis de skyndte seg inn i eiendelene hennes etter gjenstander. Helt fra den tiden da sonen flyttet nordover og dekket deler av Brest- og Gomel-regionene, roste mange forfølgere disse stedene, og tok ut et mylder av swag og sjeldne gjenstander derfra. Hele campingvogner gikk inn i sumpforfølgerne, helt til kilden begynte å tørke opp. Mye vann har strømmet under broen siden den gang. Khabar har blitt mye mindre, og risikoen har økt mange ganger. Noen andre klarte å finne et par sjeldne eksemplarer som forskerne var klare til å rive hverandres halser for, men en gang om gangen skjedde det ikke, og det var et dusin absolutt null for en vellykket tur. Og det er bra om det ikke ble tap. Tross alt var det tilfeller da halvparten av avdelingen kom tilbake fra et helt vanlig raid, og fortalte hvordan pseudo-hunder rev i stykker resten på vei til stedene, eller enda verre. Det var mange historier om disse stedene, men dette stoppet fortsatt ikke stalkerne. Tørst etter profitt er noe slikt. Det er vanskelig å holde seg fra en stor risiko når kush kan gi et behagelig liv til alderdommen.
  "Alt er dårlig," sa Victor og tok ut den siste boksen med lapskaus fra ryggsekken, som var igjen fra kampanjen. Han åpnet den raskt, førte tuppen av en kniv over lokket, hvorpå han spiste opp alt innholdet på et øyeblikk, og svelget det meste nesten uten å tygge - stalkeren hadde en så sterk sultfølelse.
  Vi gikk helt til selve krateret.
  - Har du vært der? - spurte en av stalkerne som sto i nærheten.
  Han lo lavt.
  Du tror meg kanskje ikke, jeg forplikter deg ikke til noe.
  -Og hvordan er det der? Jeg hørte at bandos har valgt de delene. Det er praktisk å fange gulmunn - stedene er døve. Det gir ingen mening å lete etter noen som forsvinner, så de viker unna der i hopetall.
  Begge forfølgerne så på hverandre. Victor innså at de visste dette på egenhånd.
  -Mye av all slags søppel der og banditter er det minste av ondskapene jeg møtte der.
  Etter å ha fullført restene av sitt beskjedne stalkermåltid, løftet han sekken på skuldrene, takket bøndene for selskapet og gikk til kjøpmannen. Det var litt færre folk i andre etasje, men på grunn av det lille arealet i rommet og mangelen på vinduer og god ventilasjon, stank det som om en pseudogigant nettopp var blitt drept og sløyd her, hvis forblir nå stank rett under føttene hans. De avsluttet Victors luktesans og sigaretter som ulmet på bordet hos kjøpmannen. Han hadde ikke røykt på flere år, og i motsetning til sine røykende kollegaer kjente han tobakkens elendighet med hvert åndedrag.
  Det var kø. Flere soldater fra tjeneste, som tilsynelatende passerte gjennom disse stedene til basen deres og var innom for å fylle på ammunisjon og proviant, undersøkte nøye varene som lå på bordet. Våpen. Ammunisjon. Utstyr og uniformer. Alt dette var i en mer eller mindre forskriftsmessig stand, noe som noen ganger vakte ikke mindre overraskelse enn bureren i områdene rundt, fordi sanatoriekomplekset og bolig- og uthusene ved siden av lå veldig langt fra fastlandet, og det viste seg å være ekstremt vanskelig å få til dette. Men Vitold var en huckster for det, at han visste hvordan han skulle finne et hvilket som helst produkt, og hvis det var knyttet gode penger til dette, så kunne du ikke bekymre deg for resultatet - alt ville bli levert i tide og til rett tid. Og nå, da en gruppe skyldnere, etter å ha foretatt et kjøp og fylt Vitolds lommebok med sedler, gikk til side, hersket et smil på munnen hans.
  - En dag brukes ikke forgjeves når klienten går fornøyd, og jeg tjener penger.
  - Jeg er glad for at alt er bra med deg, - sa Victor og nærmet seg disken.
  - Vel, monsieur, hva klaget du over? Du har ikke vært på en stund. Jeg trodde i en time at dere alle var døde, for å si det sånn, sonen tok deg og forvandlet deg til en av de freakene ved brenneren.
  Men jeg er her og hjernen min er fin.
  - Og det gleder meg, det betyr at du har et godt produkt.
  Victor var stille. Ærlig talt hadde han ingenting å tilby Vitold, og han ønsket ikke å innrømme det. Fra det siste raidet kom stalkeren tom og blottet for styrke, og nådde så vidt sanatoriet. Likevel hadde han noe, noe verdifullt som ikke kunne berøres eller visuelt vurderes, noe som selv Borov drømte om å få.
  - Jeg har informasjon, Witold. Jeg vet hvor den gigantiske kimæren ble av. Jeg kan vise.
  Kjøpmannen så mistenksomt på klienten sin, så deretter på de andre stalkerne bak ham, som ventet på tur, hvorpå han bøyde seg litt frem og hengende kroppen over skolepulten som fungerte som Vitolds skrivebord.
  - Du bør ikke nevne denne rustne skapningen. Sist gang drepte hun tolv mennesker på RUES. Siden den gang har ingen sett henne, og det ville vært bedre om hun falt rett i helvete enn å skremme mine klienter med sitt nærvær.
  Faktisk var det mange som kalte henne rusten på grunn av fargen på grov ull, som lignet rusten piggtråd viklet på den samme grove og slitesterke huden. Mer enn alle andre individer av denne typen slukte hun seg på forfølgere til en utrolig størrelse, og det er grunnen til at lokale grupper til og med suspenderte fiendtlighet for å forene og drepe henne. Men etter raidet på RUES forsvant skapningen sporløst, og siden har ingen sett den.
  -Så du er ikke klar til å betale for det?
  Witold vendte tilbake til sin forrige stilling, lente seg tilbake i stolen og knasende under vekten av eieren. Han knipset med fingrene og gned den brede pannen og viste med hele sitt utseende hvordan grådighet og nysgjerrighet kjempet inni ham.
  "Fan," sa han og slo håndflatene i bordet. - Jeg har ikke stusset opp av slike forslag på lenge.
  - Så spørsmålet er prisen?
  "Ikke bare," han stoppet et sekund. -Hva om du lyver? Hva om du får pengene og ikke sier noe fornuftig. Så se etter vinden i feltet. Sonen er stor, djevelen vet hvor den vil ta deg.
  - Har jeg noen gang løyet for deg?
  Nei, men det er en første gang for alt.
  "I prinsippet forstår jeg din forsiktighet," sa Victor og kastet sekken over skuldrene.
  - Jeg er veldig glad for at vi fant gjensidig forståelse. Bedre å gå til Borov. Han er der akkurat nå. Den gamle mannen er skarpsynt, han skiller umiddelbart en løgn, hvis du kan overbevise ham, vil jeg hjelpe deg med noe i jakten din, men ellers - beklager. Her har annenhver person enten sett spøkelser, eller kommunisert med Gud, eller sett rare mutanter i skogen på fullmåne. Og alle trenger penger, våpen og utstyr.
  Victor dro, han hørte fortsatt kjøpmannens gamle knurring. Han stoppet ved døren - noen åpnet flere loftsvinduer, der et snikskytterpar er plassert nærmere natten av sikkerhetsgrunner, og frisk luft, presset av den økte vinden, begynte å trenge inn i sanatoriet.
  Victor trakk pusten dypt. Det var behagelig for ham å puste, om ikke helt ren, men frisk luft, som fortynnet den sukkerholdige stankblandingen som hang hele denne tiden i andre etasje. Steg for steg pustet han oftere, som om denne luften inneholdt hele livet hans og han kunne ikke mette kroppen med den før han møtte det uunngåelige.
  Han banket på døra på gammeldags vis: tre korte ganger, oppmerksom på bestefarens tilbakeholdenhet, reflektert i nesten alt. Det vanlige svaret på bankingen ble ikke fulgt, men Victor trodde av en eller annen grunn at han allerede kunne komme inn, hvoretter han åpnet den tunge tredøren lett og gikk inn i det godt opplyste kontoret.
  Borov satt ved et stort bord og så på noe på skjermen. Personen som kom inn interesserte ham ikke i det hele tatt, bare en gang han så opp for å ta en titt på gjesten, hvoretter han igjen druknet i linjene i tekstdokumentet som løp ned.
  Victor gikk nærmere bordet, satte seg på en stol i nærheten og ventet. Det skjedde med den gamle mannen da han ignorerte det som skjedde rundt ham, hvorpå han igjen vendte tilbake til vår verden som om ingenting hadde skjedd. Og nå måtte Victor vente femten minutter før Borov så opp fra datamaskinen og til slutt vendte oppmerksomheten mot stalkeren.
  "Snakk," tordnet bestefaren med bassstemme.
  - Jeg har informasjon om kimæren, den som særlig svirret nervene våre for seks måneder siden. Jeg så henne på grensen til Brest-regionen i Zhadin-regionen. Lokalbefolkningen sa at skapningen dingler videre: Stolin, Rechitsa, Ravens. Folk forsvinner mer og mer. Det ser ut som hun er i ferd med å finne seg til rette i sine nye jaktterreng.
  Borov sa ingenting. Uten å reise seg fra stolen snudde han seg mot kartet som henger på veggen og stirret på stedet Victor snakket om.
  - Kom langt.
  - Jeg møtte henne på vei til krateret. Hun sov i lavlandet, midt i sivet, mens hun ventet på middagsvarmen. Generelt var jeg heldig hvis jeg ble tatt av henne litt senere, når det skulle bli kjøligere, hvem vet hvordan det hele ender.
  Den gamle mannen var stille. Han så ut til å veie alle fordeler og ulemper, som Vitold, plaget av tvil om informasjonen, han hadde ikke hastverk med å ta en avgjørelse, noe som spesielt testet Victors tålmodighet. Han var i ferd med å snu seg og gå bort, spyttet på alle reglene, for å rekruttere folk og uavhengig løse den besynderlige skapningen og passere for en legendarisk jeger, da den gamle mannen plutselig kom til live. Han kom tilbake fra refleksjonenes land, der han hadde vært hele denne tiden. Han snudde seg mot stalkeren og uttalte det samme lakonisk.
  -Hva vil du?
  -Jeg trenger det rette våpenet. Jeg kom nettopp tilbake fra et raid i dag, og jeg er naken som en falk. Jeg har ikke midler til å kjøpe alt jeg trenger, men hvis du hjelper meg med denne virksomheten, og jeg klarer å fylle opp skapningen, vil forfølgere strømme hit i hopetall, og det vil bli mye swag.
  Bestefaren ble stille et øyeblikk.
  -Og hvis ikke?
  Her fant ikke Victor noe å si. I sannhet var hele Rusty-jakten ren galskap og selvmord. Hun drepte tungt bevæpnede mennesker ved RUES, for at hun skulle gjøre det samme med en liten gruppe stalkere, og til og med på sitt eget territorium.
  -Jeg skal prøve å få det til å fungere.
  Til slutt presset ut Victor. Men Borov sto på sitt. Bestefaren gjentok spørsmålet sitt.
  -Hva om du ikke klarer det?
  Etter at Victor forlot spørsmålet ubesvart, snudde bestefaren seg stille til datamaskinen og fortsatte å lese. Dette betydde at samtalen var over. Den gamle godtok avgjørelsen og det kunne ikke være snakk om noe våpen.
  Han gikk ut i korridoren, hvor det fortsatt stinket som søppel, gikk forbi to andre stalkere som ventet på publikummet deres på Borovp, og gikk så ned i første etasje. Folket var der alle sammen. På et tidspunkt var det så mange av dem at det var umulig å ta et skritt for ikke å slå noen med en skulder.
  Likevel klarte han å presse seg gjennom til utgangen og komme seg ut, hvor Victor kunne trekke pusten dypt. Tobakksrøyk klemte ikke lenger på lungene hans - pusten ble mye lettere, og den klumpete blandingen av svette og alkohol forble bak ham. Rustne men fortsatt sterke dører smalt igjen bak ham og sonen åpnet seg foran øynene hans.
  Da han først kom hit, var det lite som var bebodd av mennesker og alt i distriktet lignet på et stille, dødt kaos som oppstår når en atomsopp vokser i horisonten og sjokkbølgen blåser deg til helvete. Noe lignende skjedde her også. Imidlertid begynte en viss kraft: Herren eller naturen, som noen er interessert i, å gjenopprette orden, og snart ble disse stedene fylt med levende skapninger, på en eller annen måte tilpasset stråling, og da dette angrepet begynte å visne bort, ble de ført bort av ukjente styrker lenger nord, begynte å dukke opp og folk. Mutantene kom etter dem. Jegeren og offeret (avhengig av hvilken side de skulle se på) befant seg plutselig foran hverandre, noe som tvang hver av gruppene til strengt å skissere eiendelene sine. Folk slo seg ned i sary-bygningen til sanatria. Tidskomplekset til den sene Sovjetunionen, det er forbannet godt bevart selv etter alle katastrofene og dusinvis av utbrudd, og har blitt en trygg havn for hundrevis av vandrere og vagabonder som lette etter sin lykke i sonen. Et lite område rundt de tre campusene til sanatoriet ble også bevoktet av mennesker, men alt bak var en villmark, det hele tilhørte mutanter. Det var andre lover. Primitive, dyr, da instinktene som sov inne i stalkerne våknet og de ble til de samme rovdyrene, og glemte deres menneskelige eksistens.
  Og nå, når han ser foran ham, inn i det fjerne, hvor restene av det en gang så store imperiet ble druknet i høye kratt av siv, hvor bygninger i flere etasjer ble til arnested for mutanter og skapninger ukjente for vitenskapen, kjente Victor hele kroppen hans avstivet, og hendene hans nådde automatisk etter våpen.
  Verden har virkelig forandret seg. Ikke så raskt som det virket for mange, men dramatisk, og endret ikke så mye landskapet i hele territoriet som sjelene til mennesker som bestemte seg for å vie livene sine til sonen. Hun absorberte mennesker, eide sinnene så mye som ingen dop kunne gjøre. Besatt av miraklene som skjer på dette stedet, drevet av drømmer om å bli rik eller bare kjenne et annet liv, strømmet folk inn på disse stedene i todpas, uavhengig av fare.
  Victor gikk langs en lang gate, strukket ut som en boakonstrictor i et kratt, mellom de en gang bolighusene. De døde. For veldig lenge siden forlot folk hjemmene sine, og forlot mursteinsgigantene for å leve livet ut i den nye verdenen.
  Metall klirret under føttene - trikkespor bare kjørte på dette stedet. Riktignok var de nå rustne og lignet hovne årer, lenge blottet for blod, men ikke mindre forferdelig for det.
  Tomhet.
  Victor så plutselig noen merkelige fotspor. De var som kaniner, men ganske store. Hva gjør klørne her tiger og veldig skarpe. Til og med metallet på skinnen ble ripet opp.
  Victor rynket pannen. Det var ikke nok å snuble over en mutant kanin. Dette dyret, på størrelse med en god løve, kunne spytte gift på avstand. Og det er ikke lett å stoppe
  til og med en eksplosiv kule. Det er tydelig at møte med en slik kanin og en giftig tiger på samme tid ikke lovet godt. Det er virkelig et monster.
  Victor svingte inn i en bakgate og krøp ufrivillig ned. Han var ikke ute etter unødvendige eventyr.
  Han trakk frem en pistol fra beltet. Jeg hørte etter. Et så stort beist kan ikke snike seg opp ubemerket. Plutselig så stalkeren et skjelett fra siden hans. Han var så...
  Fryktelig manglet og gnagd. Og på knoklene hang fragmenter av formen, og tydeligvis hadde de blitt drept og gnaget nylig - det strømmende blodet hadde ikke rukket å fryse.
  Victor forbannet:
  - Dette er en japansk politimann!
  Og frøs ... Han lyttet igjen. Alt så ut til å være stille. Men intuisjonen antydet at det ville være best å gå tilbake til selskap med andre forfølgere, eller velge et hus
  mer pålitelig. Victor beveget seg på huk... Og i korte streker.
  Og så ble det virkelig hørt en dempet knurring, og skraping av noens kraftige poter. Victor akselererte, han skyndte seg til døren. I samme øyeblikk blusset flammer opp bak ham.
  Og brannen traff den skitne drakten. Victor så tilbake. Et monster fulgte ham. Størrelsen på en okse var en blanding av en kanin med ører og en løve med kraftige poter.
  Og likevel flammet dette udyret av ild.
  Victor hadde hørt at mutante kaniner kunne spytte gift, men han trodde ikke at denne evnen utvidet seg til å puste ild.
  Mannen døde nesten av skrekk. Og udyret reduserte raskt avstanden. Nå har han allerede kjørt forbi Victor og truffet stalkeren med labben. Sammenstøtet slo mannen opp av beina.
  Skrotten tråkket på Victor ovenfra og knuste ham. Så klikket en kjøttetende munn.
  Et øyeblikk til og det er over. I det øyeblikket blinket en stråle, og en ukjent kraft kastet den mutante kaninen bort. Det var som om han hadde blitt truffet av lynet.
  Monsteret prøvde å rykke igjen, men ble igjen slått i hjel. Og det enorme kadaveret forkullet, avtok.
  Victor var i stort sjokk. Han forventet aldri dette. Og slik at det var et så kraftig våpen i sonen at det ville skyte med stråler.
  Samtidig grep frykten mannen. Og plutselig skal han selv bli drept. Hvem trenger ham - en annen tallrik stalker ...
  Halvparten av Hviterussland er allerede dekket av den uregelmessige sonen, og eventyrere fra hele verden kommer hit i jakten på gjenstander. Og noen leter spesifikt etter hva
  kan bli ranet. Du kan fortsatt finne mye verdifullt i husene. Og mafiaen har også sine egne interesser i sonen.
  Victor prøvde å krype bort. Og så, plutselig, dukket det opp en skikkelse foran ham. Victor blunket med øynene. Han så ut til å være i villrede.
  Foran var en jente med fabelaktig skjønnhet. Hun hadde på seg en tettsittende jumpsuit som ikke skjulte figuren hennes med et åpent hode, og du kunne se hvordan hun var gylden,
  frodig hår. Og ansiktet er modig og samtidig vakkert.
  Victor prøvde å reise seg, da jenta plutselig tok og tok tak i nesen hans med bare tærne. Det var virkelig noe å gå i taket.
  En fabelaktig vakker jente går barbeint rundt i sonen. Og så tok jeg den.
  Victor kjente intens smerte. Neseborene hans ble klemt som en tang. Og denne vakre jenta hadde så sterke fingre. Og så kjente han at noe tok tak
  ham og bak manken.
  Victor hørte stemmen til en annen jente, det var veldig hyggelig, og samtidig skummelt:
  - Vel, tok Gerda ungen?
  Den blonde jenta svarte lattermildt:
  Hvordan ser du Charlotte? Ekte liten og ikke for kjekk mann!
  Victor var forvirret. Faktisk, hva han er: en tre-dagers stubb, ikke vasket på lenge, svett, stinkende. Ja, og han skinner ikke av skjønnhet, og han er allerede over tretti år gammel.
  Victor er generelt en ujevne mann ... Den mest vanlige. Høyden er gjennomsnittlig, ikke noe spesielt i sengen heller. Flere tenner mangler allerede og det er ingenting å sette inn.
  Den enkleste personen, ikke en Hollywood-helt. Og her er jentene. En annen jente dukket opp foran ham. Hun var ildrød. Og også i stramt
  kjeledress som ikke skjuler figuren. Dessuten var det tydelig at jentene er veldig muskuløse og har magemuskler med fliser. Begge er veldig vakre, med modige ansikter,
  og høy. De er i hvert fall meter åttifem og det er barbeint. i høye hæler ville jenter i det hele tatt være høye.
  Den rødhårede var bevæpnet med en slags sofistikert maskingevær, og på beltet hennes hang djevelen hva mer. Ja, og en blondine med fullt arsenal.
  Victor syntes det var rart at jentene var barbeint. Tross alt er det så mye infeksjon i sonen, og selve jorda er forgiftet og full av forskjellige giftig mugg, sopp, brennesle og
  ulike typer insekter.
  Faktisk risikerte disse jentene mye med sine bare såler, som merkelig nok er rosa og rene, skitt og støv fester seg ikke i dem.
  Generelt er disse jentene så uvanlige.
  Det er langt færre kvinner i området enn menn. Og det er lett å få infertilitet i det, og fødselen av et mutant barn. Selv om det er sjeldne eventyrere - damebanditter,
  og prostituerte. Selv om, selvfølgelig, går fullstendig nedverdige kvinner til prostituerte, hvorav mange er forferdelige og fulle. Generelt er alkohol populært i sonen.
  Han mener at han i det minste delvis nøytraliserer stråling og mange giftstoffer. Men fra drukkenskap blir kvinner raskt gamle og mister sitt salgbare utseende. Dette er trist.
  Og disse jentene, så unge, friske, solbrune og sunne - bare en fryd for øyet.
  Victor mumlet og grep Gerdas bare fot med hendene, som fortsatte å holde for nesen:
  - La det gå fordi det gjør vondt!
  Jenta lo og sa:
  - Ja, det gjør vondt ... Men hva sier du patsuk. Jeg reddet deg!
  Victor svarte med et sukk:
  - Jeg kunne betale deg, men jeg har nesten ingenting!
  Gerda fniste og sa:
  - Og hva skal man ta fra en så stakkars fyr som deg!
  Røde Charlotte sa:
  - Kanskje han vil slikke oss?
  Gerda fnyste foraktelig:
  - Han stinker!
  Og sparket Victor vekk. Mannen trakk på ryggen... Jentene lo i kor. De var så sexy at Victor ufrivillig ble opphisset.
  Charlotte, i mellomtiden, nærmet seg kadaveret til mutantkaninen og slo pelsen dens og la merke til:
  - Edel person! Men bare halen hans er verdifull!
  Gerda nikket og spurte Victor:
  - Hvis du ikke vil at vi skal kutte hodet av deg, fortell oss hvor lykkesteinen er!
  Victor mumlet forvirret:
  - Ja, jeg ... Ville jeg vært sånn hvis jeg hadde en lykkestein!
  Charlotte kuttet av den buskete halen til kaninløven. Hun la den i vesken og knurret:
  - Han lyver! Den gamle fortalte ham hvor steinen var! Skal vi kutte hodet av ham?
  Victor mumlet forvirret:
  Hvorfor skulle han si det? Hvem er jeg for ham? Dessuten ville du selv vite fra ham ...
  Gerda knurret:
  - Det går ikke... Men jeg føler at det ikke er så enkelt som det ser ut til. Kanskje vi tar ham med til kjelleren og torturerer ham i henhold til reglene!
  Charlotte nikket samtykkende.
  - Det bør absolutt gjøres! Ta ham med i kjelleren og prøv der!
  Gerda ville si noe, da hun hørte banning og skitne uanstendigheter.
  Jentene snudde seg. Et titalls skitne og fillete menn dukket opp på veien. De beveget seg mot jentene. Og samtidig bannet de, og ganske skitne.
  Charlotte fniste.
  - Dette er en gjeng med never ... Så full av kritiner verden er!
  Og hun trakk frem en pistol.
  Gerda nikket samtykkende.
  - La oss drepe dem! Det er for mye skitt i sonen!
  Og begge jentene tok og blottet ansiktene sine. Victor skalv av frykt. Så mye sinne virket i øynene til disse ekstraordinære jentene. Jeg lurer på hvem de er?
  Og for en fenomenal kraft de har! Hva de bare ikke kan.
  Fra pistolene til Charlotte og Gerda fløy bjelker ut. De traff mennene som beveget seg i deres retning, og ønsket tydeligvis å voldta skjønnhetene.
  Og så den helvetes varmen og... Flere mennesker ble kuttet på en gang av strålene. De kollapset med et hyl. Resten hevet maskingeværene og de avsagte haglene.
  Begge jentene: den rødhårede og blondinen rullet over. Og med en gang vil de ta og plante. Dette var dødsceller. Og her faller de inn igjen
  massen til mannen. Ganske ekkelt publikum...
  Gerda skjøt tilbake og knirket:
  - Fa dukke!
  Charlotte bemerket:
  - Raskt er vi med dem!
  Tolv menn fra kulakgjengen ble drept. De ble slått med et uvanlig bjelkevåpen. To av dem vred seg fortsatt og rykket.
  Gerda ropte:
  - Svart ravn i møte med døden,
  Offeret venter på midnattstimen...
  Charlotte bekreftet:
  - Det vil være udødelighet for krigere,
  Hvis du slår frimodig i øyet!
  . KAPITTEL 2
  Jentene ransaket likene. De tok bort alle pengene fra lommene og beltene, tok noen små småstein-artefakter.
  Deretter tar du opp våpnene. Og da trodde ikke Victor sine egne øyne. Alle disse knivene, pistolene, maskingeværene, avsagte hagler kom i håndvesker
  krigere og bokstavelig talt forsvant der ...
  Victor spurte overrasket:
  - Hvordan gjør du det?
  Gerda fniste og svarte:
  Du forstår ikke mann!
  Charlotte sa logisk:
  Vel, det er for langt å forklare! Kom opp og følg oss! Du vil fortsatt komme godt med hvis du ikke ønsker å bli avskåret
  hode!
  Gerda fniste og sa:
  - Ja, og umiddelbart!
  Og tok Victor i nakkeskåret. Rev den enkelt av bakken og bar den.
  Mannen svevde og banket hjelpeløst i luften. Charlotte tok opp Victors pistol med bare tær og kastet den mot ham.
  Han grep automatisk våpenet.
  Den rødhårede nikket bifallende.
  - Ikke en dårlig reaksjon!
  Victor svarte med et sukk:
  -Ellers ikke overlev!
  Gerda satte ham på beina og nikket.
  - Bli med oss! Og ikke tør å stikke av. Vi beveger oss raskere enn den raskeste mannen i verden.
  Og hun dyttet Victor med et maskingevær.
  Han bøyde seg og gikk sammen med jentene. Han så ut som en slått hund.
  Jenta slo med føttene og etterlot nakne, grasiøse fotspor i støvet. Dessuten dyppet Charlotte føttene i blod.
  Det ser ut til at begge stjal ingen for å være redde. Og de er så sexy - bare trassig.
  Victor spurte jentene:
  - Hvem du er?
  Den rødhårede krigeren svarte med et smil:
  - Hva tror du?
  Mannen kastet opp hendene.
  - Jeg vet ikke! Men du er så spesiell!
  Gerda nikket og blottet tenner.
  - Det er vi som kan drepe deg ... Men i så fall kan vi gi en belønning. det avhenger allerede av deg!
  Viktor humret skeptisk.
  - Hvordan kan jeg være nyttig for slike kule kvinner som deg?
  Som svar løftet Gerda beinet og tok igjen tak i Victors nese med bare fingrene og klemte mye hardere. Og hun ropte:
  Vi er ikke dine kvinner! Kvinner selger frø på markedet!
  Charlotte nikket.
  - Ikke sant! Men du vet mye! For eksempel en slik artefakt som en foryngelsesstein!
  Victor grøsset og bemerket:
  - Dette er en veldig sjelden stein. Og det har bivirkninger. Du kan til og med bli en liten gutt hvis du holder den i hendene lenge.
  Dessuten, utenfor sonen dør de som mottok slik ungdom ganske enkelt. Og inne i sonen, som blir til barn, taper også voksne
  styrker og ferdigheter, og ofte voksenminne.
  Gerda nikket samtykkende.
  - Ja, vi har hørt at ungdomssteinen har side- og lite trivelige egenskaper. Men kombinert med en lykkestein,
  og med noen andre artefakter kan han gjøre en person utenfor sonen til en udødelig og evig ung supermann. Så det...
  Charlotte bekreftet lett:
  - Hvis du vil leve, hjelp oss!
  Victor skalv og spurte:
  -Hvem er du egentlig?
  Gerda sa med et smil:
  - Ekstra kunnskap vil bare forkorte livet ditt!
  Charlotte bekreftet:
  Vi har bare flere grunner til å drepe deg!
  Victor stoppet... De passerte den illeluktende dumpen. En bom, som så jentene, skyndte seg til dem og begynte å tigge:
  - Gi den foreldreløse ... en brødskorpe!
  Charlotte plukket opp et glasskår med bare tærne og kastet det. En boms som hoppet for nærme fikk et poeng rett i øyet. Og et stykke glass
  gjennomboret stilken og gikk inn i hjernen. Skurken kollapset.
  Viktor plystret.
  - Lovno! Veldig smart!
  Gerda bemerket:
  - Det kan vi ikke gjøre!
  Charlotte knurret.
  - Ja, jeg har bløtlagt mikroben!
  Victor sa:
  - Dette er også en mann og drap er så grusomt!
  Charlotte lo og sa:
  - Eller kanskje omvendt. En her for å vegetere i den andre verden vil det være mye bedre for de hjemløse!
  Gerda sa med et smil:
  - Ikke sant! Hvorfor skal en skurk leve ... For menneskeheten er dette et lite tap!
  Rød la til:
  - Og kanskje profitt!
  Victor sa ingenting, og tenkte at han ikke var et så viktig eksemplar for menneskeheten, og at skjønnhetene kunne gjøre ham ferdig. Og de går med barfot, rundt,
  rosa hæler blinker.
  Victor tenkte hvorfor de ikke er redde for å gå barbeint. Tross alt er det så mange forskjellige typer infeksjoner og fragmenter og annet skitt.
  Mannen nølte og spurte:
  - Og hvorfor er du ... uten sko!
  Gerda fniste og svarte:
  - Det er lettere å leve barbeint og...
  Charlotte la til:
  - Du så selv hvor smart jeg spikret denne rumpa!
  Viktor nikket.
  - så mye mer praktisk. Men hvorfor blir ikke føttene skitne?
  Gerda sa hardt:
  Ingenting forkorter livet som en lang tunge. Så du bør holde kjeft!
  Charlotte svarte med en alvorlig tone:
  - Fordi bena våre ikke oppfatter skitt ...
  Så de kom til det forlatte huset. Der var det også et selskap med tre drikkebomser. Jentene kastet ikke bort stråler på dem. Charlotte hoppet og flyktet
  hun grep tak i skårene til piskene som hadde falt ned med de bare tærne og hvordan hun slo dem. Slaget var kraftig, og hodeskallene sprakk. Blod strømmet ut.
  Gerda flyttet det tredje motivet med den nakne, runde hælen til haken. kjeven hans falt. Og han kollapset død og ble stille.
  Nå føler jentene seg som dronninger.
  Den rødhårede grep blekkflasken med bare foten og kastet den mot veggen og knuste den. Så kurret hun:
  - Jeg er den sterkeste i verden!
  Den blonde terminatoren kastet en matbit ut av vinduet og knirket:
  - Hjemløse gjennomvåt i toalettet!
  Og jentene lo høyt. Og krigerne var nå bare jenter - supert.
  Victor rygget bort til utgangen. Men Gerda tok ham igjen ved den langmodige nesen og trakk:
  - Ro deg ned, geit! Vi skal avhøre deg nå!
  Viktor mumlet:
  - Jeg vet ingenting!
  Charlottes smaragdøyne blinket.
  - Da dør du!
  Mannen ristet... Den blonde jenta kom bort til ham og tok tak i skulderen hans. Hun knyttet sammen fingrene og hylte:
  - Si hva du sa om gjenstandene Borov7
  Victor mumlet:
  - Ikke noe spesifikt! Han er etter dem også...
  Gerda nikket.
  - du kan avhøre ham. Og du vi...
  Charlotte foreslo:
  Kanskje vi ikke dreper ham ennå. Det er én idé.
  Den blonde terminatoren nikket.
  Vi kan alltid drepe en kakerlakk. Og vi har forskjellige ideer!
  Den rødhårede krigeren foreslo:
  - La oss prøve en stein som avleder kuler på den da. OG...
  Gerda svarte:
  - Vi har allerede prøvd, men det virker ikke mot strålene. Hvilke andre ideer er det?
  Charlotte foreslo med et smil:
  - Kan vi fortelle ham om bedriftene våre?
  Blondinen svarte:
  - Ikke kast perler foran griser. Ikke gi sannheten til hunder!
  Charlotte svarte på dette:
  "Kanskje han husker noe da!" Det nytter ikke å spørre. Og vi trenger en lykkestein. Da kan det bli supert i kombinasjon med andre steiner.
  Gerda nikket samtykkende.
  "Da skal jeg fortelle ham!" La ham sitte og lytte.
  Og den blonde terminatoren begynte å veve en historie;
  En anomali som krøp ut av ingenting omringet jentene fra alle kanter. Steinen pulserte og slo med frekvens på hendene. Selv luften rundt så ut til å fryse og bli død. Samtidig kjente jentene en økning i strålingen.
  Hun gjennomboret luften og forårsaket fusjon av nitrogen- og oksygenkjerner. Fra hvilken alt var mettet med en ekstraordinær friskhet som plaget nesen.
  - Vi må ut herfra! sa Gerda.
  Charlotte var enig.
  - La oss ta hyperfits og prøve å slå gjennom!
  Jentene injiserte seg umiddelbart med en væske som reduserer strålingseksponeringen. Det føltes som om tusenvis av radioaktive bier svir huden din.
  Gerda knirker:
  - La oss gå videre!
  Charlotte var enig:
  - Ja! Jeg ønsket ikke å omgå denne superanomalien igjen. Plutselig har den et preg av et rovdyrinstinkt og vil omringe oss.
  Den blonde terminatoren bemerket:
  - Slike felt er som regel ikke sammenhengende og vi vil finne en sprekk.
  Den rødhårede vixen minnet om:
  - Hovedsaken er å definere grensene riktig.
  Det siste er ikke så lett å gjøre. Noen prøvde, etterligne forfattere som ikke hadde noen praktiske ferdigheter, å bare kaste bolter og muttere.
  Det er ikke pålitelig, jern kan fly forbi uten å bremse og falle, men det vil bryte organisk materiale.
  Her trenger du en mer subtil tilnærming, du heller fint høvlet støv fra vanlig bly, kaster det, og følger deretter det minste avviket fra strålen til en lykt.
  Der strålen er rett er det et gap mellom de anomale feltene. Vitenskap bevist av forskere.
  Generelt, hvorfor ble den vanlige Tsjernobyl-sonen plutselig så bratt - i strid med naturlovene.
  Forskere har ikke gitt noe klart svar på dette. Og tvister og avhandlinger ble skrevet i mange hundre bind. Det er bra at jenter kan lese med datamaskinens hastighet, ellers blir de gule over bøker.
  For science fiction-forfattere har sonen også blitt en kontantku, men de skriver fortsatt noe monotont: feller, fartere, artefakter, mutanter, banditter!
  Noen dreper noen! Men ren ulastelig kjærlighet og kvinner lukter ikke engang! Men krig er feminint!
  Jentene tok seg sakte veien, nådde gjennom den vibrerende luften. Så fikk de plutselig varme i ansiktet, som om noen hadde ordnet oppvarming.
  De unge speiderne hadde et spesielt lite apparat, og bly eller jern i sonen er et spytt å finne.
  Et tynt lag med støv flimrer i rampelyset til en lommelykt. De første ti meterne var anomalien solid.
  Så, mens jentene avanserte, begynte det å komme noen sprekker i feltet. Speiderne holdt nøye øye med renningen.
  - Det er! Charlotte la merke til det.
  - Du kan gå.
  - La oss prøve det! Gerda støttet henne.
  Jentene gikk på tærne langs linjen. Forut var et skinn av en hengemyr, og jeg måtte merkbart legge til et trinn for ikke å bli sugd inn.
  Plutselig sukket luften, og speiderne ble oversvømt av gjørmestrømmer.
  - Hun ser ut til å føle penetrasjonen vår. Gerda la merke til det.
  Charlotte knurret.
  - Kan være! Snakk roligere.
  Jentene fortsatte å bevege seg. Plutselig virvlet det pulveriserte metallet i en virvelvind. Så gispet han så mye, det var bare takket være gymnastisk fingerferdighet at jentene ikke falt.
  Fagverksristen som sto på siden ble revet fra hverandre, og fragmentene ble brettet til en fancy blonde. Men veien videre har blitt litt bredere.
  Gresset er vissent, jorden ser ut som etter en seismisk katastrofe. I forkant av passasjen ble stien plutselig sperret av et betonggjerde.
  Klatre over, det var ikke mulig, ovenfra pustet den anomale sonen døden.
  Charlotte sa med et smil:
  - Det gir ingen mening å snu. Vi har gått for langt og det er ikke kjent om vi finner et nytt gap. Jeg foreslår at du sprenger med en granat.
  - Hvorfor, hvis du kan knuse med et slag med Ross-karate. sa Gerda.
  Charlotte rynket pannen.
  - Du er sikker på at gjerdet er ganske tykt.
  Den blonde terminatoren bemerket:
  - Det er spesielle energipunkter i betong som gjør det mulig å bryte gjennom hele strukturen. Ja, og beintrening vil ikke skade.
  Den rødhårede krigeren bemerket hardt:
  - Da er jeg med deg.
  For ikke å skade skoene tok jentene av seg støvlene, og med sine grasiøse føtter, som skulpturer av eldgamle mestere, begynte de å slå inn i betongen.
  Merkelig nok var de solbrune, bare føttene deres så godt trent at det så ut som de ble slått av brekkjern av stål.
  Fra spedbarnsalderen fikk jentene kamptrening, og det for dem tjuefem centimeter betong.
  Veggen var dekket med sprekker, etter noen sekunder raste den sammen.
  Selv om bena nynnet litt av hjernerystelse, blodet pulset gjennom dem, var speiderne fornøyde.
  Charlotte ropte:
  - Vi slo igjennom med deg!
  Gerda bekreftet:
  - Samtidig og varmet opp! -
  Det ble morsomt for de unge skjønnhetene, bare ansiktene deres kløet av Dushman-skjegg og kamuflasje.
  Den videre veien var lettere, jentene hadde allerede lært å skille grensene for anomalien bare ved lysbrytning.
  Alt du måtte gjøre var å slå på lommelykten og du kunne se alt. Riktignok måtte jeg gå rundt en halv kilometer, bøyde meg, og risikerte å krysse en farlig linje: passasjen ble smalere igjen.
  - Har du noen gang drukket Gerd? spurte Charlotte.
  Blondinen svarte:
  - Ikke! Riktignok injiserte de meg med alkohol for å sjekke kroppens reaksjon på alkohol.
  Den rødhårede myste.
  - Og hvordan?
  Gerda svarte ærlig:
  - Hodet gjør vondt, tarmene viser seg. De ga små minikapsler på størrelse med hirse. De økte kroppens motstand mot alkohol.
  Selv om drukkenskap er en synd, kan du ikke klare deg uten det i intelligens.
  Charlotte fniste.
  - Nok en synd! Så tross alt drikker prestene! Og generelt, hvis vi kommer inn i en anomali, vil vi oppleve bakrus, bare tusen ganger verre.
  Spissen på AKM-geværet kom ved et uhell inn i anomalien og bøyde seg litt. Jeg måtte rette det opp. Regn strømmet ovenfra, med store dråper, ganske varmt.
  Inne i anomalien hveste de bare og fordampet. Et skrotanlegg lå stablet opp forbi: veltede, manglede lastebiler, traktorer, fragmenter av tungt landbruksutstyr, rustne tønner.
  Utenfor lageret, og ignorerte det dødelige bakteppet, satt et reptil, en rød krystallskilpadde med haihode. Hun slukte metall uten problemer, og potene hennes er noe mellom klørne til en krabbe, klørne til en tiger.
  - Rifulik! hvisket Charlotte.
  Gerda bekreftet:
  - Ikke-protein livsform blanding av kvarts og litium.
  Den rødhårede krigeren mumlet:
  - Mot ham er våpnene våre trolig maktesløse.
  Blondinen trakk på skuldrene.
  - Jeg vet ikke! De som skjøt på en slik skapning, overlevde som regel ikke. Riktignok, hvorfor trenger han proteinkjøttet vårt, det er mer sannsynlig at han nyter et maskingevær.
  Charlotte advarte:
  - Ikke få fart på bevegelsen, det vil provosere rifulika.
  Jentene er fortsatt jevne, men går fortere og raskere. Riktignok snublet de snart over piggtråd. Hun måtte kuttes.
  Jentene taklet dette perfekt, og unngikk profesjonelt knirking.
  Etter noen skritt hvisket Charlotte i øret til Gerda: - Se her, her er førstepremien vår.
  Hun pekte på en sitronfarget stein.
  Den blonde terminatoren svarte:
  - Ikke noe spesielt, dette er den vanligste "kulesh"-artefakten. Mer enn tusen dollar, du kan ikke la være.
  Den rødhårede nikket.
  Kanskje enda mindre, men det er heller ikke ille.
  Uregelmessigheten rundt jentene begynte å våkne til live, hun hentet ut en spesiell knirkende lyd og rev trommehinnen.
  Han var utenfor oppfatningen av det menneskelige øret, men jentene hørte ham.
  - Djevelen er bekymret! Charlotte la merke til det.
  Gerda bekreftet:
  - Skjønt her på kanten av avgrunnen, ikke snakk om det urene.
  Den rødhårede krigeren knirket:
  - Kom igjen!
  Susingen og varmen økte merkbart, regndråpene fordampet før de nådde bakken, gresset begynte å endre farger, og luminescens dukket opp ved grensen.
  Generelt er opptoget både vakkert og forferdelig. Jentene så tilbake på reefuliken, han var allerede ganske langt unna, men det så ut som han hadde spist, "gryntingen" nådde ikke de følsomme ørene.
  Speiderne roet seg fordi denne disen til slutt må ta slutt.
  Gerda bemerket logisk:
  "Du kan ikke ta med en stor styrke her!" Vi skal ødelegge både folk og utstyr, se.
  Faktisk dukket et MI-8-helikopter opp på himmelen, og la merke til sonen, det begynte å klatre, men det var for sent. Uskarpe tentakler sprang mot ham og viklet seg rundt bilen.
  "Pinwheel" kvalt seg og begynte å falle. Propellen sluttet å dreie, men maskinen sank sakte, som i vann. Underveis ble hun til et slags trekkspill.
  Jentene beundret imidlertid ikke dette opptoget så mye da de prøvde å komme seg ut av faresonen. Varm luft blåste i ansiktene deres og løftet opp gressstrå, støv, småstein i en virvelvind.
  Øynene til jentene, naturlig safir i Gerda, men malt under brun, og smaragd i Charlotte, var tårevåte. Så gikk en utladning gjennom bakken, et elektrisk støt traff.
  Jentene gispet. Vi løp litt. Da ble det helt ille, jorda ble plutselig som smør og limte støvler.
  Så en dødelig svaiing ovenfra, knuste sonen jentene til bakken.
  "Ser ut som vi er inne for en stor kildyk," sa Charlotte.
  Blondinen knirket:
  - Omvend deg før det er for sent!
  Den rødhårede reiste seg:
  - Nei, Gerda, jeg vil ikke dø åndelig slavebundet. Dessuten, hva får deg til å tro at døden venter oss.
  Blondinen var enig.
  - Jeg håper nei! Det er vanskelig å dø så ung. Jeg hadde ikke tid til å gjøre noe for fædrelandet.
  Charlotte fnyste foraktelig.
  - Hun drepte henne ikke engang! Jeg har på kontoen min, det er minst en snikskytter.
  Gerda ble overrasket:
  - Og du deltok ikke i militære operasjoner.
  Den rødhårede bekreftet lett:
  - Ikke! Jeg, som deg, ble tatt hånd om for viktigere saker. Vi er bare to i hele landet.
  Den blonde terminatoren nikket.
  - Så jeg trenger en til å føde barn fra ham.
  Den rødhårede krigeren fniste:
  - Jeg vet ikke helt sikkert! Det er nok umulig for oss å bli gravide fra en enkel person.
  Helikoptrene kom til slutt ned til dem, to reefuliker løp opp til dem. Da de så ferskt jern, fortsatte de til sitt rovmåltid.
  - For en forferdelig kraft du må ha for å rive et så sterkt jern. Gerda la merke til det.
  - De har en annen metabolisme med ultraradioaktive inneslutninger. sa Charlotte.
  Blondinen kvitret:
  - Imidlertid som om de ikke slukte våpnene våre. Millioner av dollar er motvillige til å kaste.
  Jentene sonderte nyren med en kniv, et par ganger satt knivene fast, men tuppen ble revet av. Da de kastet en plastkule, fant de ut at jorden lenger ble normal.
  - Det er bra at vi har en enkel kamuflasje på beina, det er ikke synd å klippe. sa Charlotte.
  Gerda tok den og knirket:
  - Jeg må virkelig dykke som en fisk, men hoppe.
  Den rødhårede observerte aktivt:
  - Vi ble opplært til å hoppe fra hvilken som helst posisjon, vi takler det.
  Blondinen bemerket aggressivt:
  - I krig er gode forberedelser som luft for lungene, en dårlig blanding av gasser lammer og dreper!
  Jentene klippet støvlene, nølte litt og hoppet skarpt. Gerda satt seg nesten fast igjen, klødde seg i beinet.
  Nå er passasjen blitt mye bredere og jentene kunne komme seg ut av den. Speiderne beveget seg sakte, helt til anomalien til slutt sluttet å svaie.
  Charlotte sa med et fornøyd blikk:
  - Levende søster! Og jeg trodde alle var skrudd.
  Gerda bemerket logisk:
  - Nå må vi finne støvler, ellers er bena våre for vakre for skjeggete Mujahideen.
  Den rødhårede var enig i dette:
  - Vi skal bare sette opp et bakholdsangrep og smelle til noen.
  Blondinen viftet med rumpa.
  - Hvis vi finner det!
  Jentene, til tross for belastningen, bestemte seg for å ta en løpetur, ikke spesielt travelt, slik at det ikke skulle bli noe støy. Deres skarpe hørsel fanget opp skytingen fra høyre.
  - Det er noe! Ser ut som jakt eller demontering. Charlotte la merke til det.
  Jentene tok et steg, passerte bakken, derfra åpnet det seg en utsikt, en vei. En støy karakteristisk for en Jaguar ble hørt over den.
  Denne kraftige åtteseters bilen hoppet ut bak en sving overgrodd med skog. I den satt et titalls typer i skinnjakke og rustning.
  Frekke ansikter og barberte hoder forrådte banditter, noen av dem hadde tatoveringer på hendene. Og den største hadde en tatovering i ansiktet. Han så ut som en tegneserieskurk.
  - Når en person kunstig gir seg selv et formidabelt utseende, er dette et sikkert tegn på åndelig svakhet. Charlotte la merke til det.
  - Sannsynligvis er ulven i fåreklær så forferdelig, og ikke sauen i skinnet til en ulv! fortsatte Gerda.
  Bandittene var bevæpnet med PKU - en forbedret Kalashnikov-maskingevær. Kulene på 14,7 mm kunne stikke hull på jentedressene.
  Men ifølge den vanlige jakken hadde jentene lett, men veldig sterk rustning laget av hydrogenhydrogen-titan, tre ganger sterkere enn naturlig titan og to og en halv ganger lettere.
  Riktignok koster en slik ringbrynje en hel T-90-tank. Men slo dem med en så stor kule, selv de sterke beinene til jentene kunne ikke motstå.
  Men "Kalashnikov" eller "Abakan" er ikke forferdelig fra noen avstand. Lederen, som alltid, forbannet.
  - Da fortalte gjøken oss at det krabbet to farter. Du må tygge dem opp.
  Vill hyl som svar:
  - Det ligger ikke i bastard-sjefen, men det er et poeng. Bare noe kom og fikk ikke tak i swag.
  Også en knurring blandet med uanstendighet:
  - Dette er arabere, noe som betyr at de sannsynligvis har "grønt" og dop.
  Charlotte bestemte seg for å sparke AKM. Den største ulempen med maskinen er den relativt store spredningen av kuler, spesielt på lange avstander. Riktignok, hvis du ikke bruker kaliber 7.62, men 5.45, øker nøyaktigheten.
  De brutale hodene til bandittene er åpne. Charlotte åpnet ild, og Maria begynte som alltid å be. Fire banditter ble drept umiddelbart. En av dem ropte:
  -... izdets!
  Banditter er preget av en instinktiv respons. Det er ikke klart hvor de skyter fra, det er bedre å bremse ned og legge seg, men lederen tok uten å nøle en FU-12-granat, også med en spredning på opptil to hundre meter, men med uraninneslutninger på platene og kraftigere eksplosiver.
  Og hvor gravde han det frem, for disse er kun i tjeneste med de russiske spesialstyrkene. Gerda skjøt, kulen hennes traff den nøyaktige midten av granaten.
  Det blåste forferdelig, FU-12 er ikke F-1. Bandittene ble gjennomsyret, og Jaguaren, etter å ha mistet kontrollen, reduserte hastigheten gradvis. Sjåføren smalt på bremsen i dødskamp.
  Det mektige merkebeistet stoppet. Jenter i alle hastigheter løp bort til henne. Det var elleve lik sammen med sjåføren. De så fryktelig slått ut.
  Charlotte begynte å inspisere posene. Hun var først og fremst interessert i gjenstander. Hun undersøkte dem nøye. I tillegg til "kulesh" den vanligste artefakten som har evnen til å lyse i mørket og lade opp et lite batteri.
  Dessuten mistet denne steinen sine egenskaper bare et år etter at den forlot sonen. Blant andre verdisaker var det et par "Cutters" som var i stand til å skjære gjennom legert stål.
  De må dekkes med ull, ellers vil metallet i bilen brenne. Det var en rosa stein "Love" her, som øker mannlig styrke betydelig, og veldig verdifull i "Shield"-sonen, som nøytraliserer effekten av vanlig stråling.
  - Samlet ikke bandittene alt dette? spurte Gerda seg selv.
  Charlotte svarte:
  - Nei, mest sannsynlig har de tatt det fra fartere.
  Blondinen spurte naivt:
  - Og hva gjorde de med dem?
  Den rødhårede ropte:
  - Drept! Hva annet! Og det er bra om det før det ikke var uten tortur. Noen fartere har gjemmesteder som venter på at swag-prisene skal stige.
  I tillegg sitter tross alt ikke forskerne passivt. De leter etter måter å forbedre egenskapene til artefakter og spesielt forlenge holdbarheten utenfor sonen.
  - Jeg vet det! Gerdas øyne ble fylt av tårer. "Men noe skjedde med meg. Selv ble jeg en morder, syv mennesker døde av skuddet mitt.
  Jeg vil aldri tilgi meg selv for dette. Det var som om en streng knakk i sjelen min.
  Charlotte gliste.
  - Vel, hvorfor er du så dum.
  Blondinen knirket:
  - Kirke mot vold.
  Den allvitende rødhårete svarte:
  - Er det? Å drepe en skurk er ikke synd. Den bokstavelige oversettelsen fra hebraisk av budet til det sjette bud Du skal ikke drepe: det lyder: ikke begå ondt drap!
  Det vil si at det ikke er bra å drepe bare gode mennesker, og det onde må straffes.
  Gerda sa beskjedent:
  Men Jesus selv fulgte ikke dette.
  Charlotte svarte:
  - Vel nei! Den inkarnerte Gud var ikke en pasifist. I Det gamle testamente ble Kristus sammenlignet med kong David, og han var en stor kriger.
  Jesus selv sier - Jeg har ikke brakt fred til jorden, men et sverd. En dårlig kilde er lechers blod. Ja, dessuten, før hans kroppslige inkarnasjon, som Jehovas ansikt, dømte Jesus dødsdommer, beordret utryddelsen av alle Amialikaner, brente Sodoma og Gomorra.
  Det vil si at rettferdighet krever straff for det onde. Hvem er de lokale bandittene? Kjeltringer fra svin, rømlinger fra interneringssteder, galninger som er på den internasjonale ettersøktelisten, bare terrorister som vi fanger.
  Det vil si at det er ondt, og for det godes skyld bør det ødelegges. En dårlig kilde er blodet til ødeløse, sa Jesus.
  Tårene i Gerdas øyne tørket opp. Hun spurte overrasket:
  - Hvordan kjenner du Skriften så godt?
  Charlotte svarte ærlig:
  - Vel, hvordan leve i et formelt ortodoks land og ikke kjenne katekismen. Men kunnskap må brukes med omhu for ikke å bøye seg for Jehovas vitners hule pasifisme.
  Blondinen nikket.
  - Jeg kjenner denne sekten! De anerkjenner ikke Kristus som Gud. Men å snakke om kjettere er ikke interessant for meg, ikke for deg.
  Rødt var enig.
  La oss fikse bilen først.
  Bilen ble lettere skadet, det var metallplater langs kantene, og maskingeværet, som ikke hadde tid til å skyte, var lastet med fersk tape.
  - Jeg drepte først og fremst maskingeværen. skrøt Charlotte.
  - Logisk! La oss nå prøve å starte. - Finn de riktige støvlene. Gerda var kvalm av å prøve sko etter stinkende bandittføtter.
  Hun var rett og slett foraktelig, så vel som Charlotte. Jentene gikk til bekken og skyllet støvlene sine. De var litt for store, men etter litt betenkning trakk de i fottøy.
  Ikke veldig praktisk, men når de utfører bønner, vil ikke sjarmen deres tiltrekke seg for mye oppmerksomhet. Nå kunne jentene, etter å ha sluppet likene i grøfta, kjøre på hjul.
  Imidlertid skyt, tiltrekke oppmerksomheten til andre skapninger: rotte-kaniner. Det var en skummel mutasjon, en blanding av vanlige gnagere og harer. Hvordan disse artene klarte å blande seg er et mysterium, men det viste seg å være en svært uhyggelig blanding med giftige tenner.
  Rottekaninene løp ut i veien. Det var minst femti av dem, store på størrelse med en hund. De blottet tenner så tynne som nåler.
  De gikk ofte i stykker, men etter et par dager vokste det opp nye. Selve kroppen er shabby, bare baksiden og en frodig, nesten revelignende hale. Utenfor sonen ble slik pels verdsatt.
  Spesielt damene. Men dyrene selv var veldig flinke og seige, de foraktet ikke ådsler. I tillegg arvet de et visst kvikkvett fra rotter.
  For eksempel kan en død kropp ikke være så velsmakende, men den er trygg, men i de dødes sone ...
  - Vel, hva skal man gjøre med dem! spurte Gerda.
  Charlotte svarte bestemt:
  - La oss skyte og kutte av halene! Det blir noe å selge.
  Blondinen tvilte::
  Hvorfor trenger vi penger. FSB ga oss kontanter, og tretti tusen dollar ble funnet i lommene til bandittene.
  Den rødhårede lo.
  - Ja! Jeg la merke til at terroristene og mafiaen foretrekker dollaren fremfor euroen, til tross for forskjellen i valutakursen.
  Slug dollar etter bandittenes hjerter
  De som vil ødelegge Russland!
  Seddelen er sjofel, parasittenes valuta
  Leiesoldat får drepe!
  
  Tiltrekker blod til seg selv og vederstyggelighet
  Ikke for ingenting den grønne fargen på øynene til problemer!
  La det være vennlighet og ærlighet i hjertet
  La oss gjøre drømmene dine til virkelighet!
  . KAPITTEL 3
  Lest av Charlotte.
  - Hvem sine dikt? - Spurte Gerda
  - Jeg skrev det selv! - Svarte den rødhårede jenta.
  Blondinen lo.
  - God idé. Og viktigst av alt, det er ekte og sant. Men du har rett, å selge ekstra swag vil tillate oss å gjøre lønnsomme bekjentskaper blant selgere.
  Jentene tok rottekaninene med våpen, og skjøt en salve. Du trenger bare å skyte i hodet, siden kroppen lett gjenopprettes, selv klissete grønt blod strømmer nesten ikke ut.
  Skuddet trengte hodeskallene til ti monstre. De kollapset, andre begynte å løpe.
  - Wow, og de satte umiddelbart pris på kampkraften vår.
  - Dette er ikke pseudo-hunder som klatrer foran. Imidlertid har de allerede blitt skutt så mye at de også klipper halene litt verre enn kaniner. Gerda la merke til det.
  - Halene til rottrev er mest verdsatt. De betaler tre ganger mer enn for sobler. - Burknual Charlotte.
  Blondinen nikket.
  - De sier at pelsen deres kan endre farge.
  Jentene skjøt ti rottekaniner til. Så gikk de ned. Frodige haler ble kuttet av med selvsikre bevegelser.
  - Vær forsiktig med tennene, i prinsippet finnes det en motgift mot giften deres, men det koster tusen åtte hundre dollar for en ampulle. Charlotte advarte.
  Gerda bemerket:
  - Jeg ble ikke instruert verre enn deg. I tillegg, hvis tennene bryter av og forblir i kroppen, vil det være en alvorlig inflammatorisk prosess.
  "Veldig smertefullt, selv om kroppen vår er sterk og ikke så lett å infisere. - la til blondinen.
  Jentene var allerede på vei til bilen da pseudo-hundene dukket opp. Ikke mange, rundt femten. Også tiltrukket tilsynelatende skyting.
  - Er det synd å kaste bort en kule på dem? Charlotte la merke til det.
  Gerda bekreftet:
  - Selv om de ikke er giftige, biter de, og kan smitte med rabies. La oss klemme dem med pistoler slik at automatiske patroner ikke overføres for ingenting.
  -Bare overtalelsen som bommer får en knekk, i pannen! Charlotte foreslo.
  Blondinen fniste.
  - Og du har mye barndom.
  Jentene skjøt fra den forbedrede TT-100. Dimensjonene, rekylen og kaliberet er mindre enn en tradisjonell TT, og den dødelige kraften og brannhastigheten er høyere på grunn av den spesielle munningen.
  Og en tilførsel på tjue runder per fat. Ikke skyting, men moro. Uten å bruke en eneste ekstra kule, knuste jentene hodene til pseudo-hunder.
  Riktignok ble det hørt en annen flokk nærme seg senere.
  - Du vet! Charlotte foreslo. La oss ikke kaste bort ammunisjon på dem.
  Gerda bekreftet:
  - Vi har etter min mening nok bandittvåpen. Ja, og TT-100, du kan skyve nesten hvilken som helst patron.
  Charlotte kurret:
  - Likevel er det ikke interessant for oss. La oss risikere rumpa våre og møte dem med ingenting annet enn kniver.
  Blondinen kvitret og blottet tenner:
  - Høres fristende ut, men har vi krav på en tom risiko.
  Den rødhårede svarte:
  - Da vi trente på FSB-skolen ble vi ikke truet på livet eller alvorlig skade. Og her er det en god mulighet til å teste deg selv.
  Gerda gliste:
  - Å bite i rumpa er forresten en favorittteknikk for pseudo-hunder. Om dette til og med i memoarene til de første stalkerne, som de kalte seg først, er det beskrevet.
  Charlotte nikket.
  - Farter høres vakrere ut og tyver! La oss nå ta knivene.
  Jentene sto rygg mot rygg, det var minst tretti pseudo-hunder. Kampen skulle ikke bli lett.
  Plutselig kastet Charlotte dolken sin mot nærmeste hund, og slo ham rett i halsen. Og så ble hun stående ubevæpnet. Et hopp mot hundene, et kraftig slag mot hodet til hunden.
  Det sjokkerte dyret kollapset. Så et utfall, som en tå i øyet, et slag i kjeven. Jenta slår som en hammer, tennene smuldrer som tørre erter.
  Gerda skynder seg etter henne, jentas knusende ben kaster av seg hannene. Hunder faller, velter. Et slag med en dolk berører strupene.
  - På et kraftig slag trenger du en gave! sa Charlotte.
  - Den som ikke slår, den går tapt! la Charlotte til.
  Jentene skilte lag. Charlotte hoppet høyt, laget et hjul, fløy over hodene, slo ned tre hunder i et hopp. Hun skar den ene over halsen og kuttet hodet av henne.
  Gerda gjentok manøveren, la seg fire, og avsluttet med et slag mot hjertet. Riktignok klarte hunden å klø henne litt.
  Blondinen knirket:
  - Skitten tispe.
  Rødt korrigert:
  - Jeg må si tispe.
  - Det er ikke sivilisert å kalle en hund for det.
  Charlotte ropte:
  - Men gal.
  Hundene ville virkelig bite jentene på rumpa. Vanligvis har fartere og banditter pansrede jakker, og du kan ikke bare bite gjennom dem. Og buksene blir tynnere.
  Gerda stakk ham i øyet, og Charlotte stakk fingrene med den ene hånden, og brukte dolken med den andre.
  Blondinen knirket:
  - Det er det, hva nå?
  Rødhåret bemerket:
  - Vi kastet kniver i hodet, så det er kanskje bedre i brystet.
  Jentene gjentok manøveren, dumme pseudo-hunder var fullstendig blottet for list og selvoppholdelsesinstinkt. De gikk fremover, skyndte seg, hoppene deres var forutsigbare.
  Og alle ga Charlotte en liten ripe med klørne.
  Rødt sa:
  - Nei, det er hull i forberedelsene våre. Og plutselig ville det være skapninger med svært giftige klør.
  Blondinen knirket:
  - Hvordan går det med rottene?
  - Så være det! Forresten, nålene deres er sterkere enn stål. Veldig ekle skapninger.
  - Generelt noe av mange forskjellige derivater fra rotter.
  Charlotte kuttet av et annet hode mens hun gikk, og brakk ryggen til hunden. Gerda var henne på ingen måte underlegen.
  Blondinen sa med et smil:
  - Alt fordi stråling ikke dreper rotter, men gjør dem enda sterkere og mer levedyktige. Det er som en dystopi. Kanskje vil en atomkrig føre til fremveksten av en slags rottesivilisasjon.
  - Tror du rottene vil klare å gå ut i verdensrommet. - Hvis de slår seg sammen med primater, så er det ikke utelukket. - De sier at slike mennesker allerede har dukket opp i sonen.
  Gerda brakk hundens nakke med et kraftig rykk. Charlotte avsluttet den siste skapningen.
  - Vi måtte hoppe.
  Blondinen knirket:
  - Dette er ikke alle nerder, det finnes verre.
  Rødt sa:
  "Jeg vet, men å kjempe mot monstre er ikke vårt ekspertiseområde.
  Jentene, etter å ha lagt ned tre dusin skapninger, kuttet forsiktig av halene. Nå hadde de noe å selge. Så skjedde det uventede, en av de dødelig sårede bandittene begynte å reise seg.
  Charlotte fniste.
  - Wow, se, det ser ut til at en av dem ikke var ferdig!
  Gerda sa med en latter:
  Eller kanskje det blir til en zombie.
  Rødhåret bemerket:
  - Jeg hørte om det, men for å bli en zombie må du dø av en anomali.
  Blondinen knirket:
  - Eller fra hånden til en veldig syndig person.
  Charlotte knirker:
  - Ikke spøk så!
  Banditten reiste seg og skyndte seg å løpe. Farten hans var ikke dårligere enn verdensmesteren i sprint.
  Charlotte knirker:
  - Å, gå etter ham.
  Gerda sa med en latter:
  - Kanskje han har god langrennsevne på Jaguaren.
  Den rødhårede røpet ut:
  -La oss se!
  Den gjenopplivede døde mannen raste virkelig langs veien. Derfor var det mulig å følge ham i bil. Jentene skyndte seg av sted, ikke spesielt akselererende.
  De lurte på hvor banditten løp.
  Gerda bemerket:
  - Det er et interessant spill, men et bakholdsangrep er sannsynlig?
  Charlotte knirker:
  - Og vi vil se henne, for troskap foreslår jeg å bruke mirakellinser.
  Spesielle kontaktlinser er et annet av russisk vitenskaps kostbare vidundere. De lot deg se i det infrarøde og ultrafiolette området, i fullstendig mørke og under vann.
  I tillegg gjorde de det mulig å forstørre bildet av både vanlige objekter og bruke linser som mikroskop.
  Riktignok er oppfinnelsen fortsatt ufullkommen, du kan ikke bruke den på lenge: den brenner ut.
  Jentene tok dem på seg og ble nesten umiddelbart overrasket:
  - Han løper, og varmer ikke bare opp, men kjøler seg ned. Forskjellen mellom den og miljøet er ikke mer enn fem grader. sa Gerda.
  Charlotte knurret.
  Ja, det er en zombie! Kanskje en artefakt gjorde ham så kul.
  Løpet fortsatte, banditten snudde seg til siden, de ble tvunget til å riste. Humper, hull, humper truet med å velte bilen.
  - Kan han dele hodet? Charlotte foreslo.
  Maria sa klokt:
  - La oss se om han fører oss til hulen sin.
  Den rødhårede påpekte vittig:
  - Vil du slåss?
  Blondinen humret.
  - Er ikke du?
  Charlotte lo.
  - Selvfølgelig, men hjertet ditt vil briste av medlidenhet.
  Gerda bemerket logisk:
  - Det kan være gisler i hulen deres! Vet du det ikke?
  Rød tvilte:
  - Utrolig! Vel, hvorfor trenger de gisler?
  Blondinen bemerket logisk:
  - Få løsepenger! Eller få dem til å fungere for deg.
  Charlotte nølte.
  - Vel, de kan fortsatt gi noe for en utlending, men for en russer, uansett hvordan de skyter seg selv.
  Gerda sa ganske oppriktig:
  - Det er overraskende at vi med en slik holdning til forskere ble så godt forsynt.
  Den rødhårede bemerket med skepsis:
  - Militærforskning er anstendig finansiert, USA kjøper forskere, og vi skriver bare av informasjon fra dem. Charlotte humret.
  - Mer presist stjeler vi?
  - Vi samler inn informasjon, behandler og utsteder vår egen! Generelt sett hindrer alt dette hemmeligholdet fremgang. Det ville ikke være noen spioner, vi var mye mer tilbakestående, jeg mener hele verden.
  Gerda sukket.
  - Og når blir menneskeheten ett? -
  Charlotte bemerket med et glis:
  Vet ikke! Men for utvidelse av plass må du kombinere innsats.
  Blondinen sukket:
  - Men så langt skjer det motsatte. Hvis det på begynnelsen av det tjuende århundre bare var trettisju stater, er det nå to hundre og førti. Hvor vår verden er på vei, trenger menneskeheten en god leder.
  - Og hvor finner man dette! Charlotte la merke til det. - Det er snarere en økning i kaoset. - Det var føydal fragmentering, og nå kapitalistisk. Men før eller siden tar det slutt.
  Jeg tror at det fortsatt vil være universell lykke og en verden uten ondskap.
  Gerdo knirket:
  - Når kommer Kristus?
  Charlotte sa ettertrykkelig:
  - Når en person, fysisk og åndelig, blir en gud.
  Samtalen ble avbrutt, et tårn dukket opp foran. To typer med maskingevær satt på den og røykte.
  - Dårlig vane! - Jentene skjøt og fjernet bandittene. Den pansrede pannen til "Jaguaren" brøt gjennom gjerdet, og skjønnhetene brast inn i gården. Der drakk to dusin banditter drinker og spiste kebab.
  Maskingeværet avfyrte, kraftig spyttende bly. I dyktige hender er PKU et for forferdelig våpen som gjorde kropper til lik på to sekunder, og slo ut blodfontener.
  Så trengte kulene gjennom verandaen og brøt gjennom treveggene. Glass knuste, splinter fløy fra stokkene. Alt ble knust på rekke og rad, brettene ble knust, blodige spon falt.
  Sjelden føles en kamp så mye som et slakteri. Men hvem kan motstå når seks tusen kuler bryter ut i løpet av et minutt.
  For et sekund, rundt hundre, eksplosiv kaliber 14,7, for fem fem hundre. Det tok fem sekunder å drepe tjuefem banditter som koste seg på gården, siden været var tørt og ytterligere femten på verandaen.
  Gerda hadde ikke engang tid til å lese Fadervår da det hele var over.
  - Kampen var kort! "Selv om to til kryper i selve bygningen.
  De returnerte skudd mot jentene, og ganske nøyaktig traff tre kuler Charlotte i en skuddsikker vest, men et skudd fra en granatkaster satte en stopper for beskytningen.
  - Wow, jeg måp, tankene mine ble distrahert av dype inkonsekvenser, du kjemper og ber på samme tid.
  - Enhver synd må sones! sa Gerda.
  Charlotte sa logisk:
  - Det er helgener som beskytter krigere. For eksempel, George den seirende, erkeengelen Michael og mange andre!
  Blondinen sa med en latter:
  - Ikke sant! Men det er fortsatt ekkelt! La oss nå sjekke huset.
  Den rødhårede lo.
  - Og vi drepte ikke en venn til.
  Zombiebanditten hoppet på speideren Juliana, men ble truffet i adamseplet med en støvel. Han fløy av gårde og jentene kastet Kalash inn i ham. Zombien stoppet imidlertid ikke umiddelbart.
  En stund knurret og brølte han, til gjengjeld smuldret han ikke helt fra PKU.
  - Helt stoff for deg! Vel, en levende ting! Gerda ble overrasket. - Du kan umiddelbart se produktet av djevelen.
  Charlotte sa med en latter:
  - Jeg hørte at zombier kan lage enhver levende person. Det vi ser er et annet sonekyss.
  Blondinen var skeptisk.
  - Du vet, i våre handlinger er det ingenting heroisk. Ved hjelp av et maskingevær meja vi ned fiendene, men gjorde ingen bedre.
  Den rødhårede fniste.
  - Du er en idealist Gerda. Du vil fikse hele verden, uten engang å vite i hvilken retning.
  Blondinen kommenterte:
  - Jeg tenker at det først og fremst er nødvendig å ivareta Fædrelandets interesser.
  Charlotte sa glad:
  - Ved å drepe femti banditter har vi allerede ytt en anstendig tjeneste for landet. Fengsler er allerede overfylte og døden er trolig mer human.
  Gerda la vittig til:
  - Hvordan si det, de levende kan alltid omvende seg, spesielt de som er dømt til livsvarig fengsel. Faktisk, i et spesielt fengsel er det mye færre fristelser og insentiver til å synde.
  Den rødhårede endret tema.
  - Vi skal undersøke lokalene, kanskje vi er heldige for gislene, og samtidig ser vi på trofeene.
  Jentene søkte i lommene til de døde bandittene. Det var mulig å hente ut anstendige summer i kontanter, dollar og euro.
  Samt flere gjenstander, blant dem den verdifulle turkis, som kan øke metallets styrke.
  Riktignok hjalp ikke eieren deres, en ganske stor bump, å dømme etter det store antallet sedler. Kulen rev opp den utildekkede magen og brøt gjennom brystet.
  I frykt for miner og strekkmerker undersøkte jentene huset. Det viste seg at deres frykt ikke var ubegrunnet. Tre miner og to granater måtte ryddes.
  Men tilsynelatende fryktet at lagene ikke skulle sprenges fra berusede øyne, ble de minelagte dørene markert med et kors.
  - For en idiotisk felle! Gerda ble overrasket.
  Charlotte knirker:
  "Skjemper de ikke alltid sånn?"
  Blondinen sa:
  - Jeg tror at disse gruvene er farligere for bandittene selv. Se, og her var det eksplosjoner, alt var ødelagt.
  Veggene er faktisk kuttet med fragmenter, sprutet blod er synlig. Rengjort her i sikte ikke ofte.
  - Skitne, disse gangsterne, det er så mange bokser og flasker som er stablet opp, det er nødvendig å rake. Charlotte stakk i glasset med foten.
  Gerda svarte hardt:
  - De har slike moralske prinsipper. Vi skal se etter en cache, cacher og zindan.
  Jentene ransaket huset, skannet gulvbordene og gikk deretter ned i kjelleren. Som forventet viste den første cachen med gjenstander, penger og stjålne verdisaker å være under en marmorplate i en spesiell fordypning.
  Det var også en hel samling gulltenner, øredobber, sannsynligvis revet av sammen med ører, ringer og andre smykker.
  Det var også steiner, inkludert de hvis navn jentene ikke visste, og egenskapene deres var mystiske.
  Charlotte gned en av dem, den tok fyr og begynte å brenne hendene hennes.
  - Wow, dette er tilsynelatende "Bill", sier de, er i stand til å ødelegge hvilken som helst datamaskin, på ganske stor avstand. I tillegg deaktiverer den videokameraer.
  Gerda ble overrasket:
  - Verdifull gjenstand?
  Den rødhårede truende svarte truende:
  - Mye mer verdifullt bare utenfor sonen av styrke taper i to eller tre uker. Dessuten faller effekten av virkningen umiddelbart, det er verdt å forlate dette infiserte området av Gud vet hvem.
  Blondinen rynket pannen.
  - Og hvor er "Armor"-steinen? De sier at han gir kuler et jakkeslag.
  Charlotte påpekte aggressivt:
  Ja, det er en kjent gjenstand. Kurver banen til ikke bare kuler, men også granatfragmenter. Det er spesielt kraftig hvis du kombinerer flere steiner.
  Den er ofte beskrevet i memoarer, og utenfor sonen er den gyldig i to til tre måneder.
  Gerda tvilte:
  - Noe er ikke synlig på lederen!
  Den rødhårede sa med et smil:
  - De må ha blitt solgt! For en leiesoldat er denne steinen verdifull, sannsynligvis fristet av prisen.
  Gerda sa med en latter:
  - Eller de fant den ikke, du trenger en tøffere! Det er mange "Kulesh", det er ikke så lett å selge denne småsteinen.
  Charlotte spisset ørene.
  - Jeg hører noen mumle i kjelleren, det er fortsatt fanger her.
  Blondinen bekreftet:
  - Ja, jeg også, ser det ut til, dette er arabisk tale.
  Den rødhårede krigeren sa:
  - Husk hva vi ble lært, spesielt i plastisk bevegelse. Arabere er preget av skarpe gester, menn generelt bør være frekke.
  Gerda nikket.
  - Jeg vet hvordan jeg skal imitere arabere. I fremtiden kan det bli kriger mellom Russland og den islamske verden.
  - Spesielt hvis amerikanerne blir utvist fra Persiabukta og Afghanistan. Vi festet Yankees til vognen, og tvang dem til å dekke grensene våre! Charlotte lo.
  Blondinen var bekymret.
  - Men den svarte sultanen ser ut til å ha et nag til Russland. Dessuten er territoriet til USA langt fra den islamske verden, og vårt er i nærheten. For det første vil utvidelsen skje på russisk territorium. Gerda nikket. -
  Sånt er bekymringsfullt.
  Charlotte bemerket:
  - Mens de slemme amerikanerne hyler med araberne, vil vi ha tid til å skape en så kraftig og teknologisk avansert hær at krigen med hordene i sør ikke blir forferdelig.
  Hovedsaken er å vinne noen år. - Den rødhårede krigeren avsluttet hviskende.
  Jentene gikk til "zindan", korridoren førte til siden, der en pansret dør ble plassert bak murverket.
  Den var, som en ubåt, sikkert montert og lukket med en kode.
  - La oss prøve det! sa Gerda.
  Ved å bruke en miniatyrliknelse av jentas stetoskop, lyttet de til safen. En liten forskjell i lydene gjorde det mulig å beregne koden og åpne den tykke døren.
  - Og hvis lederen glemmer? - Og han skrev det ned! Charlotte tok frem et stykke papir.
  Gerda ble fornærmet:
  - Og hvorfor var du stille?
  Den rødhårede svarte frimodig:
  - Jeg ville teste dine evner som innbruddstyv.
  - Jentene snakket arabisk for sikkerhets skyld. De kunne til og med den spesifikke orientalske sjargongen.
  Gerda var ferdig med å snakke og blottet ansiktet:
  - Vi vil? Nå husker jeg hvor lykkesteinen er?
  Victor svarte med et sukk:
  -Dette jeg... vel, de sier at han vil slippe en av den svarte sultanens leiesoldater. Og om det er et sted i nærheten i myrene. Men finn...
  Charlotte svarte hardt:
  - Vi har ingen grunn til å vandre gjennom myrene! Du er ubrukelig for oss så...
  Viktor krøp sammen av redsel.
  Gerda tok mannen i øret med de bare tærne og ristet ham.
  I det øyeblikket hørtes et vilt brøl gjennom en megafon:
  - Gi opp horer! Du er omringet!
  Charlotte fniste.
  - Vel, her er våre vellykkede i aksjon!
  Gerda nikket til Victor:
  - Vil du bli med oss! Hvis ikke drept under gjennombruddet!
  Jentene la på steiner. Og Charlotte kastet et bånd rundt halsen på Victor. Jeg hørte en lyd, et helikopter svevde tydeligvis over taket.
  Gerda sa med en latter:
  - Det er ikke noe lettere enn å skyte ned helikoptre!
  Charlotte tok ertene i de bare tærne og nikket.
  - Han vil ikke være her nå!
  Et utbrudd av stort kaliber traff vinduet. Glass falt av. Den rødhårede jenta kastet en ert med den nakne, solbrune foten.
  Det var en eksplosjon utenfor. Og det store kadaveret av helikopteret kollapset uten seremoni.
  Gerda kastet også en ert med bare foten og sang:
  - La spillet ikke være i henhold til reglene - vi vil bryte gjennom fraeraen!
  Og to vakre jenter: en rødhåret og en blondine skyndte seg ut av miljøet. De dro Victor på et tau. Han ble tvunget til å løpe etter dem med all kraft.
  Gerda aala brast fra maskingeværet. Flere av bandittene kollapset med et brøl.
  Charlotte banket med laser. Og hun ropte:
  - Vi skal kutte fiendene grundig!
  Gerda kastet en ert med sprengstoff med bare tærne. Den massive tanken, som var dekket med grener for kamuflasje, snudde med et brøl.
  Rullene ble revet fra ham og de fløy over feltet mens de snurret og spratt. En av dem slo banditten i hodet og knuste hodeskallen. Slyngelene prøvde tilfeldig
  Brann. Men krigerne var usårbare. De avfyrte maskingevær og lasere som svar. Victor peset tungt etter dem.
  Det så ut til at løkken som dekket ham var i ferd med å kvele ham.
  Gerda fniste og sa:
  - Snart blir fienden syk!
  Charlotte sa:
  Han har det ikke gøy akkurat nå! Eller kanskje du vil be Gerda?
  Blondinen fniste og sa:
  - Jeg ble skuffet over Gud og tror bare på makt!
  Jentene fortsatte å skyte og kaste erter med dødelige eksplosiver.
  Her er en annen tank fra et kraftig gap rullet over og reist seg til toppen av larvene. Det var virkelig imponerende. gerdla beveget den mørkhudede gangsteren i haken og
  han fikk i kjeven fløy opp ned. Og skjøt ned ytterligere tre av de angripende typene.
  Charlotte sang aggressivt:
  - Svart ravn i møte med døden,
  Offeret venter ved midnatt...
  Gerda, som skjøt mot bandittene, plukket opp:
  - Vi kommer til å bli kulest av alle, tror vi
  Vi møtes ved graven!
  Dette er de kjempende krigerne. Gjengen som bestemte seg for å omringe dem, beregnet tydeligvis ikke styrken deres. Tre kraftige maskingevær av drageklassen voktet tilnærmingene til lederens hule.
  Men jentene, sammen med Victor, forsvant plutselig, og dukket deretter opp bak et kraftig og dødelig våpen. Her slo Gerda igjennom til lederen. Hun tok tak i ham med bare tærne
  ved nesen og rykkende skarpt kastet den over henne. Han fløy og slo sine egne maskingevær. Blystråler gjennomboret ham som en vær med ramrods.
  Charlotte sang:
  -En to tre! Knekk banditten!
  Og hun vil selv ta et maskingevær og la dem rive i stykker fiendene. Gerda gikk frem. Bandittens maskingevær dukket uventet opp ved brystet og Victor.
  Mannen grep avtrekkeren. Og hvordan det slår ... Blyregn strømmet ned. En voldelig kraft plukket opp bandittene og knuste dem i farten. Victor allerede
  måtte drepe. Men så mye på en gang. Han kjente en kamptranse i seg. Og la oss treske motstandere som svermer som kakerlakker. Og det var synlig
  hvordan kuler med stor kaliber stikker gjennom kropper og spruter fontener av blod.
  Gerda så på Victor og knirket:
  - Terminator!
  Charlotte, som skrev på bandittene, sang:
  - Fosterlandssangen synger for oss i våre hjerter,
  Vi er de flotteste jentene...
  Klem sterkere ridder maskingevær,
  Fordi jentene venter på de kule tingene!
  Jeg prøvde å slenge Ambrams-tanken på jentene, en ganske elegant bil for gjengen. Og han vannet plass fra seks maskingevær montert på taket.
  Gerda kastet en gryte til med den bare, meislede foten. Hun fløy inn i larven på tanken. En eksplosjon fulgte ... Bilen først på siden, og så Charlotte
  kastet i en ert til. Mastodonten rullet, og maskingeværene traff bandittene. Og de begynte å klippe dem ned i dusinvis. Det kan sees at dette gjorde inntrykk på de overlevende militantene.
  Og de begynte å strø med feige rop og skitne matter!
  Devonki slo dem etter.
  Charlotte sang til og med:
  Du sparer dem ikke
  Drep alle jævler...
  Hvordan knuse veggedyr -
  Slå som kakerlakker!
  Gerda, som skjøt etter ham, sang:
  - Ingen nåde, ingen nåde, ingen nåde for fienden!
  Jenter fra helvete, jenter fra helvete, jeg skal slå ned alle geitene!
  Victor skjøt også på treghet, han var veldig treffende.
  Charlotte sa:
  - Wow! Og det er ikke så enkelt som det ser ut til!
  Gerda nikket samtykkende.
  - Det er slett ikke lett! Kan vi ikke drepe ham?
  Charlotte bemerket:
  - Tiden lider!
  Og jentene plukket opp Victor og dro ham med seg. Mannen slapp maskingeværet og rakk så vidt å ta på den med føttene. Jentene på farten fortsatte å skyte fra "Dragon"-maskingeværet.
  De forsøkte å gjøre slutt på alle bandittene og ikke la noen slippe unna. Vakre krigere og nådeløse. Presset deres er bare vanvittig.
  Victor klarte ikke lenger å holde tritt med dem og falt. En løkke ble knyttet rundt halsen hans. Hvor vondt det gjorde. Og Gerda og Charlotte lanserte sammen med sine bare tær splinter
  glass som treffer de flytende kampene i bakhodet og nakken.
  Gerda og Charlotte sang sammen:
  - Kjærlighet og død, godt og ondt,
  Hva som er hellig, hva som er syndigt, er vi bestemt til å forstå!
  Og så svevde et annet helikopter over dem. Gjennom tåken av sammensvøpte øyne så Victor vagt hvordan Charlotte snudde maskingeværstrømmen opp, og Gerda slo den bare hælen hennes
  militanten i magen, hvorfra blod fløy ut av munnen hans. Helikopteret eksploderte... Og fragmenter spredte seg over himmelen. Og Gerda skremte en stripe med skarlagensrødt blod fra kinnet hennes.
  Victor sluttet plutselig å se alt dette. For mye løkke klemte nakken hans. For øynene hans, syner fra barndommen, så fjernt og
  lykkelig. Samt mange forskjellige typer ytelse. Her er skolen. Og han slåss med noen. Han får en toer. Og den siste samtalen høres. Og noen ler.
  Og så stoppet alt plutselig, og et øyeblikk slukket lyset.
  . KAPITTEL #4
  Viktor våknet. Halsen var veldig sår gnidd med et tau. Generelt følte han seg dårlig. Bein brakk. Og jeg ville spise og drikke.
  Han lå på noe mykt. Charlottes grove stemme fulgte:
  - Vel, den svake kom til fornuft?
  Victor hveste:
  Du kvalte meg nesten...
  Den rødhårede voksen fniste:
  - Det teller nesten ikke!
  I en mykere og mer kjærlig tone sa Gerda:
  Mannen har våknet! Kanskje gi ham mat!
  Den rødhårede røven bjeffet sint:
  - Gi ham trofeet hermetikk! la dem nyte!
  Blondinen åpnet en krukke med bjørnekjøtt med erter og svarte:
  - Du kan prøve ... og drikke litt melk!
  Hun la flasken inn og en varm stråle strømmet ned i halsen på Viktor. Det ble mye lettere for ham.
  Gerda sa med et smil:
  - Du skjøt veldig bra. Kanskje han var i spesialstyrkene!
  Victor ristet på hodet.
  - Ikke! Det er bare det at når jeg er veldig bekymret, begynner alt mirakuløst å ordne seg for meg!
  Charlotte bekreftet med et smil:
  - en verdifull ferdighet! Men du løper for sakte!
  Victor trakk på skuldrene.
  - Jeg er en enkel person, og du er super!
  Den rødhårede lo og svarte:
  - Ja, enkelt! Men vi kan gjøre deg bedre. La oss brygge en trylledrikk som vil forynge kroppen og du vil kunne løpe mye raskere og få styrke!
  Viktor ble overrasket:
  - Kan du gjøre det?
  Gerda bekreftet:
  - Vi er i sonen! Og så er det mutante planter som, i kombinasjon med artefakter og en spesiell kombinasjon, er i stand til å forynge kroppen og gjøre den sterkere og raskere.
  Viktor plystret.
  - Enorm! Hvorfor gjør du ikke dette for alle?
  Charlotte svarte med et smil:
  - Folk? De er i grunnen storfe for å gjøre noe for dem!
  Gerda nikket samtykkende.
  Og vi er egentlig ikke mennesker!
  Victor spurte nysgjerrig:
  -Hvem er du?
  Charlotte humret og sa:
  - Drikk i lang tid for å forberede Gerd! Fortell ham vår historie helt fra begynnelsen!
  Gerda trakk på skuldrene.
  - Fra begynnelsen?
  Rød bekreftet:
  - Vel, fra begynnelsen av oppgaven! Og så begynte du å fortelle ham ikke helt med det første!
  Gerda nikket.
  - Ja, jeg regnet ikke litt. Vel, hør, en mann som ikke er så tom!
  Fangen nikket.
  - Du kan kalle meg Vitya!
  Den blonde terminatoren nikket.
  - Vel, hør på meg Vitya!
  Og vevde den mest interessante historien hennes.
  Den fryktsomme vintersolen forgylt den frodige snøen litt, og ga korte øyeblikk med lys så sjeldne i nord.
  En kraftig frost på femtifem grader hersket da spyttet, etter å ha nådd bakken, blir til is.
  Desto mer uventet er det å se hvordan en nesten naken solbrun jente i bikini løper raskt som et reinsdyr gjennom snøfonnene.
  De nakne, røde føttene hennes flimrer veldig raskt, og etterlater nesten ingen spor, og det gylne håret hennes ser ut som en lys flamme.
  En upåklagelig, kanskje for muskuløs figur med ideelle proporsjoner, en ekte gudinnejente, legemliggjørelsen av styrke og erotikk.
  Grove muskler kruser som krusninger. Hvis du ser nøye etter, kan du se bittesmå sensorer på kroppen hennes.
  Etter å ha laget en sirkel og påført furuene flere slag i et hopp, hvorfra de skalv, falt den nedslåtte barken, jenta går tilbake til terrengkjøretøyet, stort som en KAMAZ, malt med hvit maling.
  En mann i hjelm lener seg ut av sidedøren. Det smarte og intelligente ansiktet hans bryter ut i et smil:
  Flott, Gerda. Kroppen din takler kulden perfekt, og hastigheten din er fantastisk: du kan enkelt slå alle verdensrekorder i løping!
  - Ikke bare i løping, men også i svømming og til og med i vektstangen! - Jenta svarte.
  - Lovet være Den Allmektige for at han ga meg en slik gave. - Blondinen fra Dabavil trampet med bare foten.
  Et inderlig svar fulgte:
  - Egentlig ikke, genetikere jobbet med deg og brukte invasive teknologier, inkludert spesialopplæring.
  Gerda sa med entusiasme:
  - Jeg kan programmet "Perfeksjon" med mål om å skape en fremtidens mann! På grunn av henne mistet jeg barndommen min!
  - Men nå kan du tjene Stor-Russland mye mer effektivt!
  Jenta bukket og tok en trippel salto, tok en matbit i den kalde luften og sa med patos:
  - Fosterlandet er det mest dyrebare et menneske har, uten det har livet ingen mening! En mann uten hjemland er som en kropp, uten sjel!
  Offiseren nikket.
  - Gode ord Gerd! Jeg håper du har muligheten til å tjene landet!
  Ordene deres ble avbrutt av utseendet til et stort helikopter på himmelen. Det var den siste modellen med foldepropeller og jetmotorer.
  Dette gjorde det mulig å kombinere alle de positive egenskapene til en høyhastighets jagerfly og Black Shark.
  Maskinen ble kalt "Vepr" - 2, verdens første helikopter med supersonisk hastighet.
  Spinneren svevde, to propeller snurret, og senket bilene ned på gummierte sugekopper. Helikopteret ble strømlinjeformet: liknet en hval.
  Flere fallskjermjegere hoppet ut av den, de stilte seg opp i en halvsirkel. Så kom en tjenestemann med epaulettene til en generalløytnant i FSB dekorert ut. Han vinket til jenta.
  Han kom nærmere og sa:
  Vi har ikke tid til å koste oss! Så rett på sak. Har du hørt om det enestående terrorangrepet i Moskva?
  Halvnakne Gerda svarte:
  - Ja! Det er forferdelig!
  Generalen brølte øredøvende:
  - Presidenten er rasende, vi frykter til og med for helsen hans. Erklært ti dager med sorg. Den fordømte terroristen "Black Sultan" har utfordret et flott land!
  Det har aldri skjedd før at regjeringen i sin helhet gikk til grunne, og denne jævelen hadde til og med frekkheten til å stille et ultimatum.
  Gerda nikket.
  - Han ga femten dager!
  Generalen bekreftet:
  - Det stemmer, og det har gått atten timer. Så vi må skynde oss.
  Blondinen spurte bekymret:
  - Og hva med tiltak for å styrke beskyttelsen av presidenten?!
  Generalen svarte med et sukk:
  - Adoptert uten sidestykke, men hvis motstanderen bruker de djevelske, artefaktene i sonen, vil det være for vanskelig å stoppe ham.
  Er statsministeren - en virkelig flott mann dårlig bevoktet. Terrorister, spesielt tsjetsjenske, har jaktet på ham i lang tid, men de kunne ikke engang nærme seg ham.
  Nå er hele landet truet, ikke knust og ikke skremt: En fungerende statsminister er allerede utnevnt, og et nytt kabinett er under dannelse.
  - Det er ingen som erstatter en så stor person som statsminister. Gerda la merke til det.
  - Han hadde den høyeste rangeringen i hele Russlands historie, folket elsket ikke noen så mye.
  Generalen rynket pannen.
  - Og hva gjorde du?
  Jenta svarte med et trist smil:
  - Ba for sjelen hans! Jeg håper kirken vil rangere mannen som reddet Russland som en helgen?
  Generalen ristet på hodet.
  - Jeg er ateist! Og for meg er hovedsaken å beholde den, selv om statsministeren er mye mer verdig til kanonisering enn Nicholas II. Nå om business!
  Du vil bli ført til Moskva, og derfra vil de bli overført til sonen for mirakler.
  Ærlig talt, du må stupe inn i skinnet av underverdenen, men den svarte sultanen må ødelegges.
  Men hvis du fanger ham i live, vil du motta ytterligere femti millioner euro-belønninger.
  Gerda plystret.
  - Wow! Hva er totalbeløpet?
  Generalen knurret:
  - To hundre millioner euro for de døde og to hundre og femti for de levende!
  Blondinen kurret med et smil:
  - Imponerende! Selv om jeg personlig håndterte den "svarte sultanen" gratis, bare for å hevne Svyatoslav Vladimirovich!
  Generalen blunket kraftig.
  - Fint! Du vil ha en partner! Også en forbedret modell av en person som deg!
  Gerda sa med et smil:
  Jeg gjettet at jeg ikke var den eneste. Men jeg vil gjerne bli sammen med en mann.
  Generalen svarte med et sukk:
  - Det finnes ingen menn som deg! Alle guttene døde, til stor beklagelse. Vitenskapen er fortsatt så ufullkommen.
  Her går du for eksempel langs kanten av avgrunnen, vi vet ikke engang hvor lenge slike mennesker lever. Kanskje vil du ikke eldes, eller kanskje du dør om et år.
  Gerda sa selvsikkert:
  - Det skremmer meg ikke så mye. Tross alt er jeg den samme personen som alle andre mennesker, noe som betyr at jeg har en udødelig sjel.
  - Religion er de svakes trøst - eventuelle ulykker virker ubetydelige hvis de er midlertidige! Generalen bemerket.
  - Og du, en jente, må være sterk, la oss imidlertid forlate samtalene, det er ikke et minutt å tape.
  På fem sekunder tok jenta på seg kamuflasjen og hoppet inn i helikopteret.
  Bilen snudde lett, viste enestående manøvrerbarhet, og steg deretter kraftig oppover.
  Generelt dukket ideen om å utstyre helikoptre med jetmotorer opp på femtitallet, men den kunne ikke realiseres.
  Nå overskred bilen lydhastigheten umiddelbart, den var nesten like god som til og med Migu-35.
  Generalen skrøt:
  - Elektronikken vår er innenlands, generelt har vi en utmerket utvikling, bare noen ganger oppstår problemer med implementering.
  "Hvis teknikken er en skytsengel, så er kampånden krigens gud!" Gerda la merke til det.
  Generalen svarte med beklagelse i stemmen:
  - Dessverre er flertallet av de vernepliktige ved dårlig helse og det synes jeg bør vies mer oppmerksomhet til.
  Og la så til:
  - Vi må endre mye i menneskets natur, og det er det vi jobber med. Du tror at Gud skapte mennesket i sitt eget bilde og likhet.
  Gerda knirker:
  - Det er det Bibelen lærer!
  Generalen spurte ganske logisk:
  "Men er ikke den allmektige Gud virkelig like svak og skjør som et menneske?"
  Blondinen ga hardt ut:
  - Dette er konsekvensene av synd!
  Generalen var uenig.
  - Titan ruster ikke og gudsbildet blir ikke matt! Med mindre, selvfølgelig, en person virkelig er et bilde.
  Gerda sa ettertrykkelig:
  - Du vet, det er lettere å øse opp havet med en spiseskje enn å krangle med en ateist! Derfor vil jeg ikke snakke om det!
  Generalen spredte hendene.
  - Og hva annet vi skal gjøre har vi en hel times flytur foran oss.
  - Jeg elsker natur! Her kan du slå på en utmerket cyber-video-anmeldelse.- konstaterte Gerda.
  Virkelig interessant å observere den virtuelle verdenen. Datamaskinen forbedrer bildet: viser fargerikt malte elver, innsjøer, skoger, fjell.
  Alt så uvanlig kan zoomes inn og ut av bildet.
  Gerda så nå og da på å endre vinkelen på bildet. Slik så alt ut i det elektroniske utvalget flimrende, noe som fikk verden til å se ut som et spill.
  Endelig dukket Moskva opp foran. En enorm metropol, du kan se de nyeste skyskraperne, bilbanker, kunstmonumenter.
  Alt i alt, imponerende, spesielt for en jente som brukte sitt korte liv på banetrening i kunsten å drepe.
  Gerda forsto imidlertid elektronikk bedre enn Vitenskapsakademiet.
  - Antivirusbeskyttelsen din er upålitelig. - Hun la merke til det. Generelt er Kaspersky antivirus utdatert, og det er helt maktesløst mot en orm eller blekksprut.
  Generalen nikket.
  - Ja, programmeringen ligger litt etter! For mange talentfulle unge mennesker går inn i næringslivet, og eldre mennesker driver med vitenskap.
  Og du kjenner selv datamaskinen som en jente - hun elsker de unge og sta!
  Gerda ropte:
  - Jeg kan se programmet.
  Generalen knipset:
  - Senere! Tidsplanen vår beregnes i sekunder.
  De landet på en underjordisk flyplass, og deretter på en spesielt racing panserbil ble jenta ført til et underjordisk rom.
  Der ventet den nye direktøren for FSB, generaloberst Apollonov på henne. Bokstavelig talt, en annen jente i kamuflasje gikk inn på stien sammen med dem.
  Også høy, kraftig, ypperlig bygget, men håret hennes, i motsetning til den lyse gyldne Gerda, er ildrødt, lik et rødt banner.
  Hun håndhilste bestemt på sin nye partner, presenterte seg selv:
  - Charlotte!
  Blondinen svarte:
  - Gerda!
  Den rødhårede fniste.
  - La oss bli kjent!
  Generalobersten var kort.
  - For øyeblikket henger en dødelig trussel over hjemlandet. Derfor må dere unge jenter skynde seg! Tikhomirov vil gi deg detaljerte instruksjoner.
  Han stanget fingrene mot generalløytnanten. - Inntil jeg forteller deg følgende. Det meste av sonen ligger i utlandet på territoriet, landet som vi allerede har anstrengte forhold til, eller rettere sagt to land.
  I tillegg er spesifisiteten til vidundersonen slik at det er vanskelig å sette inn store styrker på den. Så foruten deg er det bare spesialstyrker som vil operere der.
  Vi har selvsagt et eget spaningsnettverk i sonen, men i det siste har vi opplevd svikt.
  Tikhomirov ga ordet:
  - Speiderne våre begynte å drepe. Selv de mest hemmelige. Det er til og med en versjon som terroristene har lært å lese tanker.
  Gerda bekreftet:
  - Det er det! Noen artefakter forbedrer telepatiske evner. Det Wolf Messing og andre gjorde ble tilgjengelig for vanlige terrorister.
  - Ikke helt enkelt! - Kort sagt, de som blir igjen vil gi deg støtte.
  Charlotte bemerket: - Stepafany ble mest sannsynlig drept.
  - Hvordan vet du at? - Direktøren i FSB var på vakt.
  - Noen ganger føler jeg, noen ganger ikke! - La merke til jenta.
  Gerda, noe tullete, la til: - Ikke vær lei deg! Det er ingen alvorlige forseelser bak deg, og bare de late sover ikke med sekretæren.
  Direktøren for FSB blusset opp:
  Så du kan lese tanker!
  Den blonde terminatoren nikket.
  - Ikke alltid og ikke i det hele tatt! Men hvis de ikke hadde superkrefter, hvorfor ringte de oss.
  Lederen for det hemmelige politiet nikket.
  - Jeg respekterer! Det vil være synd hvis du ikke kommer tilbake!
  - Døden skiller seg fra den elskede ved at de alltid prøver å utsette møtet med henne! - La merke til den rødhårede Charlotte.
  - Døden skiller seg fra den elskede ved at den alltid kommer til feil tid, men ingen bebreider henne for å komme for sent! fortsatte Gerda.
  Lederen for det hemmelige politiet nikket.
  - Dere jenter har høy IQ, men kroppen din er det samme proteinet som min. Så en kule til hodet og slutten.
  Ok, jeg har en hel haug med ting å gjøre. Det vil ikke være så vanskelig å drepe den svarte sultanen som å finne. I hans fotspor vil vi lansere mange blodhunder. Vet at moderlandet er med deg.
  Jentene bukket høflig, akkompagnert, Tikhomirova gikk til utgangen. Fra Moskva til sonen rundt tusen kilometer.
  Charlotte snakket mest underveis:
  - Tyske maskinpistoler av førtifemte kaliber UMP med avtagbare lyddempere, demonterte jeg personlig og laget en utmerket rifle.
  Små endringer i designet gjorde det mulig å kombinere fordelene med flere systemer samtidig.
  - Jeg jobbet selv på Armalight-riflen AR 10, en amerikansk analog av skruekutteren, samt på M-16. Ved å endre parametrene litt, var jeg i stand til å øke kulens munningshastighet og dens sikting ytterligere.
  Og viktigst av alt, for å øke påliteligheten til selve riflen. Tross alt er det kjent at M-16 er overlegen Kalashnikov i den opprinnelige kulehastigheten på nesten 300 meter per sekund, og i skytingsnøyaktigheten to ganger. Men det er en vanskelig ting.
  Hvis amerikanerne visste det, ville de gitt meg en stor premie! Generelt er jeg overrasket over dumheten til designerne deres.
  Tikhomirov svarte: - Dette er fordi de har produksjon av våpen i private hender. En upålitelig rifle går ofte i stykker, noe som betyr at de kan selges mer, for ikke å snakke om reparasjonsindustrien.
  Generelt jobber de beste forskerne fra hele verden for USA, men fordi kapitalistene kun tenker på profitt, er avkastningen på arbeidet deres mye lavere enn vårt.
  Charlotte sa:
  - Jeg tror kapitalismen vil ødelegge menneskeheten!
  De kom inn på et romslig kontor, hvor instruktører allerede ventet på dem. Spørsmålet handlet om individuelle detaljer.
  - Du har et for fengende utseende. Tikhomirov bemerket. - Tiltrekk oppmerksomhet umiddelbart. Jeg tror det ville vært bedre om du kler deg ut som eldre menn.
  I dette tilfellet vil penetrasjonen din i sonen være ganske naturlig.
  Gerda ble overrasket:
  - Hvordan?
  - Pass for vanlige stalkere. Det er så enkelt, det er tusenvis av dem i sonen.
  Kanskje, men det er ikke den beste ideen. Nå, hvis vi kommer som flinke jenter, så vil dette bare gå over. sa Charlotte.
  Generalen klekket ut Zenki:
  - Alvor!
  Den rødhårede røven nikket.
  - Ganske! Vi kan jobbe som prostituerte. Det er nok av dem i sonen, og du kan finne ut mye om sengen.
  Gerda ristet på hodet.
  - Å ligge med menn er synd.
  Charlotte sa aggressivt:
  Er det ikke synd å drepe? Generelt er du en nonne eller en kriger. Hvorfor ga de henne bare en bibel i hånden.
  Blondinen sa beskjedent:
  - Det var da presten velsignet prosjektet, han forlot det.
  - En stor feil, du må velge mellom Kristus og moderlandet! sa Charlotte.
  - Ikke sant! Tikhomirov var enig. - Du kan ikke tjene landet bare i hvite hansker.
  Gerda nølte, og presset så ut:
  - Jeg velger Fædrelandet!
  Generalen humret fornøyd.
  - Det er flott! Selvfølgelig må du bruke din kvinnelige sjarm i sonen, uten dette er oppdraget meningsløst, men du trenger inn som vanlige mannlige stalkere.
  Faktum er at hvis du kommer til sonen umiddelbart i all sin prakt, så må du skyte tilbake fra klissete menn.
  Og en kvinne som er flytende i våpen, blir umiddelbart klart en FSB-agent.
  Charlotte nikket på hodet.
  - Jeg er enig! Kanskje du ikke trenger å skinne for mye.
  Generalen bekreftet:
  - Ja, og mer! Du vil ikke være russisk, men Vest-Ukraina. Kan du kopiere aksenten?
  Rød bekreftet:
  - Absolutt! Vi er ikke fremmede, men hvorfor ikke muslimske kvinner.
  Generalen humret.
  - Med ditt uttalte slaviske utseende.
  - Kan du ikke endre det, spesielt siden vi har sjokoladeskinn. sa Gerda.
  Generalen trakk på skuldrene.
  - Det tenkte jeg ikke på engang! Alt gjøres for raskt. Bare her er du for muskuløs for muslimske kvinner.
  Blondinen sa:
  - Å bære granatkastere over fjellet, det er ikke synd å pumpe opp musklene. Og vi behersker det tsjetsjenske språket flytende.
  Generalen bestemte:
  - Nei, det er bedre for deg å være arabiske leiesoldater. Vi skal lage skjegg, brystet kan trykkes inn, og spør de om sex, vil du si at Koranen forbyr kjærlighet utenfor ekteskapet.
  - La oss gjøre det! sa jentene i kor.
  Generalen bekreftet:
  - Bare det blir problemer med toalettet, men det skal vi lære deg.
  - Fallos og du kan feste! Gerda la merke til det.
  Generalen knurret:
  - Fint! Har du allerede erfaring?
  Charlotte fniste.
  - Vi ble lært hvordan vi endrer bildet, og vi kan det arabiske språket.
  Generalen sa skarpt:
  - Snakk bedre på russisk med aksent, i internasjonal sone er dette språket internasjonalt.
  Jentene ropte unisont:
  - Flott, vi har det!
  De ble levert til sonen på et høyhastighets jagerfly, dette vekker ikke mistanke. Så fløy de over den ukrainske grensen på en Dragonfly -5.
  Dette er et lett monoplan med et spesielt belegg, som ikke kan skilles fra de mest moderne radarene.
  I tillegg endrer vingene fargen for å matche terrengets farge, noe som gjør den praktisk talt usynlig.
  Før avreise ga instruktøren jentene spesielle vesker. Spesielt to biler som ligner på barneleker var gjemt i dem.
  FSB-instruktør oberst Ruslan Ibragimov forklarte til jentene.
  - Dette er robotspeidere. De koster forresten ti og en halv million dollar hver. De bruker den nyeste nanoteknologien.
  Spesielt datamaskinmaskering, de reflekterer terrenget og overfører refleksjonen til den ytre konturen, noe som gjør bilen usynlig.
  Hun er i stand til å fly korte avstander, hoppe opp til fem meter i høyden, klemme for å trenge inn i et gap på opptil tre centimeter i diameter.
  I tillegg overføres all informasjon gjennom briller. Batterier er også spesielle for radium. De kan virke veldig lenge, lenger enn du holder deg i sonen.
  Jentene så på bilene. - Charlotte bemerket: - Jeg så lignende design. Spesielt en rekognoseringsrobot i form av en slange.
  - Dette er heller ikke dårlig, men taper i fart. sa Ibragimov. - Ta vare på dem! Det er kun syv av disse for hele FSB. Ja, og spesielle maskiner ble gitt til deg.
  Gerda så på våpenet. Utad var det en enkel "Abakan", bare med optikk og en vedlagt boks.
  Instruktøren la merke til utseendet deres:
  - Denne maskinen har elektromagnetisk akselerasjon, og starthastigheten til kulen er fem tusen meter per sekund.
  - Wow! Gerda ble overrasket. - Og returen?
  - Den mykes opp av et spesielt hengsel. I tillegg er kaliberet på kulene uvanlig, bare 3,15 millimeter.
  - Du dreper ikke en loppe fra en så liten en! Damenes revolver har enda mer. sa Charlotte.
  Instruktøren forklarte:
  - Dette er ikke vanlige kuler! De bruker supertungt Uran 435. Det er helt trygt og ikke-radioaktivt, men to og en halv ganger tettere enn vanlig uran, og åtte ganger wolfram med mye større hardhet.
  I tillegg er kulene utstyrt med eksplosiver ti ganger sterkere enn TNT. De er fortsatt fryktelig dyre, jeg vil ikke engang nevne hvor mye, ellers vil du ikke skyte.
  - Hvem sparer på sikkerheten - gå blakk i begravelsen! sa Gerda.
  Obersten nikket.
  - Du har nok rett, men én liten kule på nesten tusen dollar er noe!
  Charlotte sa:
  - Wow, jeg ser de setter pris på oss!
  Instruktøren nikket.
  "Det er for viktig å fange den svarte sultanen. Du vil ha to tusen fem hundre av disse patronene. I tillegg har maskingeværene åtte skytemoduser. Fra tusen to hundre kuler i minuttet, til enkelt- og mellommoduser.
  Gerda knirker:
  - Imponerende! Et slikt våpen i alle spesialstyrkene våre?
  Instruktøren svarte:
  - Ikke! Det finnes ikke mer enn tjue slike maskiner. Vær oppmerksom på miniatyrdatamaskinen. Du kan gi ham ordre med stemmen din, og han svarer, kanskje til og med slå på musikken for deg.
  I tillegg vil denne lille tingen bare adlyde deg.
  Charlotte bemerket logisk:
  Det er slett ikke verst, men det er ikke så merkbart. Den versjonen som vi er, vil araberne ikke fungere.
  Obersten var enig.
  - Det stemmer, en foldemaskin: det er bedre å gjemme den i en ryggsekk og bruke den når det er absolutt nødvendig.
  Det er ytterligere to dusin spesielt kraftige granater med giftige nåler, men dette er farlig, du kan få det selv.
  Generelt rådet generalen til å ikke overbelaste deg spesielt med teknisk kunnskap. Her er de viktigste triksene og oppfinnsomheten!
  - Det er sant at det naturlige sinnet kan erstatte datamaskinen, men ingen datamaskin kan erstatte det naturlige sinnet! sa Charlotte.
  Instruktøren nikket.
  - Og hør nå på maskinen din, mens han synger Dima Bilan. Det var musikk og en kjent sang.
  - Alt det umulige er mulig, jeg vet med sikkerhet... - En annen melodi! - Avbrøt Gerda.
  En liten tredimensjonal lysende projeksjon dukket opp over automaten:
  - Hvilke låter vil du høre på! Vi har tre tusen sanger, både innenlandske og utenlandske!
  Gerda løftet hendene.
  - Jeg vil ha et orgel med Bach!
  - Jeg gjør!
  Musikken var vakker, men Charlotte avbrøt.
  - Har du noen spill?
  Hologrammet knirket:
  - Absolutt! Jeg anbefaler trettini forskjellige modifikasjoner av "Stalker" og åttifem "Farter", spesielt den nyeste modellen "Dawn of the Zone".
  - Du kan bli gal! Det var et maskingevær, spilleren ble skytteren. Det er der teknologien har kommet. Charlotte ble overrasket.
  Ibragimov gliste gjennom sin kaukasiske bart:
  - Den har også opplæringskurs, vernepliktsopplæring og mye mer. Dette er fremtidens våpen, selve maskinen vil forklare kadetten hva den skal gjøre.
  Selve våpenet vil lære deg hvordan du håndterer det.
  - Rått! sa Gerda.
  Instruktøren bekreftet:
  Det er synd at noe slikt skal skjules. Hva heter denne maskinen forresten?
  - "Striking" - 1, en enda mer perfekt modell dukker opp snart. Og over tid vil slike maskiner gå i tjeneste med den russiske hæren.
  Blondinen nikket.
  - Klart!
  Instruktøren la til:
  - Ja, og optikken er også datastyrt, det gir en slik økning man ønsker, siktestreken er tolv kilometer.
  Det er også en justerbar rød prikk, en taktisk lommelykt, laserbetegnelser, angrepsgrep kombinert med en kompakt bipod.
  Men generelt koster denne maskinen en og en halv million dollar.
  - Noen ganger virker det for meg at den rikeste mannen i verden er direktøren i FSB. - Charlotte snappet.
  Obersten smilte.
  - Vet du hvorfor jeg er tsjetsjener av nasjonalitet og tjener Russland så hengivent?
  Den rødhårede spurte:
  - Hvorfor?
  Obersten svarte lett:
  - Dette er det eneste landet i verden hvor midler frigjøres til militæret uten opphold. Tro meg, fremtiden tilhører landet vårt, en velmatet hær er en garanti for velstand!
  - Hvis en tulling eller en jævel ikke kommer til makten. Charlotte var enig. Og så var det slike typer som Gorbatsjov og Jeltsin, de ødela nesten landet.
  - Jeg kan ikke gi garantier, men folket er blitt mye klokere, selv om presidenten blir drept vil gjenvalg endre lite.
  - Vår oppgave er å finne den svarte sultanen. - Så la oss overlate praten til knurret Charlotte.
  Instruktøren advarte:
  - Hovedsaken er å ta disse steinene, en anomalidetektor, de vil advare deg om fare.
  Gerda rynket pannen og spurte:
  - Og resten, for eksempel Diffa-steinen, som avleder kuler på folkemunne "Armor"?
  Ibragimov svarte med et trist blikk:
  - Dessverre mister nesten alle gjenstander sin kraft utenfor sonen, vi er til og med overrasket over hvordan terroristene kunne bruke dem.
  Det er mulig at det er enda viktigere å finne det ut enn å bare drepe den svarte sultanen.
  Charlotte nikket.
  Vi vil holde kontakten og prøve å finne ut hemmeligheten.
  Instruktøren nikket farvel.
  - Farvel, prøv å finne Ali Maskhadov. Han vil ha noe interessant for deg.
  Jentene, som hadde tatt på seg utseendet til Mujahideen, nærmet seg kanten av sonen.
  - Det er miner! bemerket Charlotte.
  Gerda bekreftet:
  - La oss gå forsiktig!
  De kastet av seg hærstøvlene til jenta og løp langs den snødekte skråningen, de bare føttene etterlot nesten ingen spor. De hoppet til grensen og dykket ned i en gjennomskinnelig kule.
  En sterk lukt av ozon traff ansiktet mitt, så et lett treff. Jentene flyttet over, tok på seg støvler, i tilfelle de skulle havne i tilfeldig overvåking.
  Selv om det var inne i sonen om vinteren var det høstvær, rundt ti grader, og ingen snø.
  Speiderne kikket forsiktig inn i sonen, så mystisk kjent fra historier og spill.
  På et tidspunkt prøvde de til og med å ta videofilmer, men hele bildet ble slettet, det var umulig å ta bilder.
  Det var mange fantastiske ting i sonen, men det var også dødelig. Det var så mye i henne. Selv trærne er spesielle, løvet er lilla og rosa, fullt av torner.
  Gresset ser også illevarslende ut, som om det er dekket av blodflekker. Tolvbeinte oransjeflekkede gresshopper hopper over den.
  De beveger barten og prøver å sette seg på jentene. Charlotte driver dem kraftig av gårde, og Gerda fanger dem med fingrene.
  Neglene hennes er klippet av, og sminken med spesielle gummihansker har gjort fingrene tykkere og grovere.
  Den blonde jenta stryker dem kjærlig og snakker.
  De er i live og trenger hengivenhet.
  Blant gresshoppene er det eksemplarer på størrelse med en due. Når de ble strøket, surret de, hoppet tilbake. Hvilke kjever av gresshopper biter kan være farlig.
  Ja, de er giftige! Charlotte la merke til det.
  - Du risikerer mye.
  - Kanskje spyttet vårt er giftig for noen. Her i sonen vender aggresjonen hundre ganger tilbake. Gerda la merke til det.
  - Og pasifisme.... - Charlotte fant ikke en passende definisjon. Småsteinen flimret og advarte om en anomali.
  Forut, rett i deres retning, vibrerte luften. Som over en peis, bare i stedet for varme, tvert imot, blåste det iskaldt.
  Charlotte bemerket: "Kanskje vi kan gjøre et eksperiment, vi kan gå inn i en anomali."
  Gerda ble overrasket:
  - Vil du risikere hodet?
  Den rødhårede var uenig::
  - Noen ganger gir anomalier ytterligere evner. Har du ikke lest science fiction.
  - Men vanligvis kom det bare lik ut av anomaliene. Her se. Den blonde jenta pekte fingeren mot skjelettet.
  - Liket tilhørte en mann, generelt sett er de fleste "farterne" menn. Her er mange kvinner redde, du vil få stråling og du vil ikke kunne føde barn. Charlotte la merke til det.
  - Farter, det er et interessant begrep. - En gang prøvde de å introdusere begrepet "stalker", men tyvene gjorde det om til farter, fra ordet fis, catching luck.
  Så farer er som en landpirat. Pirat betyr også bokstavelig talt - en lykkejeger. - Den blonde jenta fortsatte.
  Speiderne gikk forbi denne nesten usynlige fellen, men snublet umiddelbart nesten over en andre! Et skjelett hang i luften, og skiller kjøtt og tarm.
  Milde Gerda følte seg kvalm, og hennes mer frekke partner gikk inn i møtet.
  - Ikke noe spesielt! Det er bare en død kropp. - Hun la merke til det. En kollapset og rustet høyspentmast lå like ved og luktet olje og råte.
  Lukten av forfall var så sur at det gjorde vondt i kjeven.
  - Noe rart i det! Jeg føler meg truet! sa Gerda. Plutselig hoppet skjelettet mot dem. Jentene skjøt refleksivt fra "Kalash".
  Kulene knuste skårene, og slo ghoulen av beina. Imidlertid reiste han seg umiddelbart og forsøkte å angripe skjønnhetene. Det er vanskelig å fiske noen som allerede er død.
  Jentene brakk knærne med velrettede skudd av knærne. Imidlertid skrapte en beinfinger i kinnet til Charlotte, skadet masken og hull i huden.
  Hun reagerte med å kutte ham med en rumpe, og brakk flere ribbein. Skjelettet falt og etter å ha fått flere velrettede skudd i lemmene, roet det seg.
  - Vi er ferdige med det! - Ropte Gerda. - Du ser ut til å være skadet. Hun bøyde seg ned og tørket Charlottes blod.
  - En bagatell, du vet selv hvor fort riper gror på oss.
  Gerda bemerket:
  - Kamuflasjen er skadet!
  - Det er ikke noe problem å lime den. - Den rødhårede jenta rakk ned i sekken.
  Hyperclay fjernet kuttet, og det stygge arabiske ansiktet dukket opp igjen foran dem.
  "Hvorfor er denne dumme tingen et skjegg, den eldes en mann og skader en kvinne!" sa Charlotte.
  Gerda svarte kortfattet:
  - Så bestemte Gud.
  Den rødhårede vixen sa:
  Hvorfor trenger han det! Hvis det eksisterer et høyere sinn, vil det ikke gi mennesker unødvendige egenskaper.
  I seg selv skaper tilstedeværelsen av skjegg og den generelle svakheten til menneskekroppen tvil om skaperens eksistens.
  The Blond Terminator bemerket:
  - Du kjenner Charlotte! Her er vi dødelige og kommer kanskje ikke tilbake fra sonen, som i dette tilfellet venter oss.
  Charlotte sa klokt:
  - Jeg leser science fiction, det er en teori om matematikk. Sjel, består av informasjonssymboler. Så det kan ikke forsvinne inn i det uendelige universet.
  Det vil ganske enkelt endre kvalitetsegenskapene. Eller endre kostnad.
  Gerda humret.
  - Så i sjelen, tror du, men det er ingen Gud som har skapt den!
  Den rødhårede krigeren sa med iver:
  - Det er ingen Gud i den ortodokse eller bibelske versjonen, men i Supermind, hvorfor ikke tro det. Og når det gjelder sjelen, flyr vi i en drøm.
  Dette er ikke et minne om vår åndelige tilstand, da vi en gang besto av et spesielt informasjonsstoff som var i stand til å tenke og føle uten kropp.
  Blondinen rynket pannen.
  "Kanskje det hindrer deg i å tro på Bibelen.
  Charlotte svarte oppriktig:
  - Mye! Spesielt grusomhet, merkelig for et høyere sinn, spesielt i Det gamle testamente.
  Dessuten, hvis Gud er kjærlighet, hvorfor er ikke hele skaperverket hans absolutt lykkelig!
  Gerda ropte:
  - Kanskje om det som ikke er verdig!
  Den rødhårede bemerket ganske logisk:
  - Vi er Den Allmektiges barn og vi trenger å bli utdannet slik at vi er verdige! Hvor er oppdragelsen? Hvordan takler de foreldre som lar barna gå?
  Blondinen bekreftet:
  - De blir fratatt rettighetene! Men du kan ikke måle Gud etter menneskelige standarder.
  Charlotte bemerket ganske rasjonelt:
  - Hvorfor, hvis vi er bildet og dets likhet, så er moralen vår lik. Og konseptet om hva som er bra og hva som er dårlig er det samme for forskjellige nasjoner.
  Kan det være greit å ikke gi barna lys og kunnskap om seg selv? spurte Charlotte. Gerda ville svare, da det plutselig hoppet noe oppå dem og jenta så vidt rakk å hoppe til side.
  Det var en dijj-skogmanet, hun bodde i trær og jaktet og angrep ovenfra. Siden kroppen hennes er nesten gjennomsiktig, er det vanskelig å legge merke til det.
  Men, selv før de ble sendt, studerte jentene materialene på sonen. Mange fartere, inkludert representanter for etterretningsbyråer og forskere, beskrev sonens natur og mutante skapninger, for det meste, rovdyr og farlige.
  Hvem ville sikkert drepe henne, du må treffe den blå prikken i midten av den geléaktige kroppen med klør. Men skapningen er mobil, ikke hver fjære er i stand til dette.
  Jentene skyter på vskidku, og sikter ikke. Treffe, skogmaneter eksploderer og avgir fontener av blod og kaustisk, som sur væske.
  Gress ved kontakt med det begynte å visne.
  - Det er som filmen "Alien" - sa Gerda. - Ikke vannsyre.
  - En spesiell type sub-hyperstråling har dukket opp på denne sonen av mirakler. Den sender ut isotoper med en hastighet som er to hundre ganger raskere enn lyset, og den gjennomtrengende kraften er rett og slett fantastisk.
  - Etter å ha skutt fire sure maneter, var Charlotte fornøyd.
  - Det er bra at det ikke går ut over øynene.
  En annen skapning prøvde å grave seg ned i bakken, men fikk sin egen fra Gerda.
  Jenta skammet seg imidlertid ikke:
  - Hvor mange mennesker døde av vederstyggeligheten.
  Charlotte nikket.
  - Teller ikke, men det totale antallet drepte i sonen går til titusenvis.
  Blondinen foreslo:
  - Da må du gå fortere, kanskje til og med løpe. Kamuflasjen til NATO-hæren er behagelig, støvlene forstyrrer nesten ikke løpeturen, selv om det er en stor fristelse til å kaste dem av seg.
  Skyene begynte imidlertid å forsvinne, lysere enda mer. Til venstre fløt en gammel heis fra sovjettiden forbi jentene.
  Etter Tsjernobyl-katastrofen ble han forlatt. Det var imidlertid en snikskytter på toppen. Uten å nøle åpnet han ild.
  Jentene tok den av på et sekund, og sikksakk vekk fra kulen.
  Charlotte og fant så noe å klage på:
  Hvorfor skjøt du ikke.
  Gerda svarte med et smil:
  - Dette er en mann, men etter ansiktet å dømme, en slave.
  Den rødhårede protesterte aggressivt:
  - Han var alene og hadde ikke tid til å sende signal om vår tilnærming. Det er dumt å gløde, men enda dummere er oppførselen å skyte med en gang.
  De løp til liket. Hodet under hjelmen er barbert, på hendene er det tyver "ringer", en typisk bror.
  - Kanskje det er russisk, men ikke fra laget vårt.
  Gerda sa forferdet:
  - Likevel har selv en kriminell rett til omvendelse.
  Charlotte vred fingeren mot tinningen: - Du dreper ikke noen sånn!?
  Blondinen med patos svarte:
  - Hvis Fædrelandets interesser krever det: Jeg tråkker over min samvittighet.
  Den rødhårede påpekte aggressivt:
  - Du vet at Bibelen er en bok som burde vært forbudt i utgangspunktet.
  - Fra hva?
  Charlotte sa hardt:
  - Fremmer pasifisme. Generelt, la oss ikke snakke om religion lenger.
  Gerda knurret sint:
  - Bli enige! Ikke kast perler før svin.
  Den rødhårede ropte:
  - Fornærmer du meg?
  Blondinen snakket litt mykere.
  - Ikke! Dette er et figurativt uttrykk.
  Charlotte roet seg.
  - Jeg forsto det! Ok, la oss gå, vi må ta kontakt med noen.
  Jentene fortsatte sakte, utenom kraftledningsstøtten. Himmelen klarnet til slutt, og da la Gerda merke.
  - Det kan ikke være det!
  Over dem skjedde det en utrolig ting, tre soler skinte: gul, grønn, rød. Riktignok var de to siste små og ga nesten ikke varme.
  Charlotte svarte:
  - Dette er effekten av aberrasjon, faktisk er det bare én sol.
  Gerda knirker:
  - Og årsaken til fenomenet er ikke løst?
  Den rødhårede nikket ivrig.
  - Ikke ennå! Men det påvirker klimaet inne i sonen.
  En stor veps fløy raskt forbi. Charlotte kuttet i luften med en dolk.
  - Dette er også en mutant og ganske farlig.
  - "Zhalik" Jeg kjente ham igjen! sa Gerda. - Giften har overlevd mutasjonen og kan gi alvorlige allergier.
  Den rødhårede nikket.
  - Så her er det flaut det som ikke er giftig.
  På veien kom de flere ganger over lik uten tarm. Og på en buet kraftledningsstolpe, inngrodd i den gjennomvåte leiren med utvekster av ledninger, hang en hengt mann.
  - Wow, dette er handlingen til folk! Gerda la merke til det.
  - Mennesket er det farligste dyret i verden. Charlotte var enig.
  Blondinen knirket:
  - Hør, helikopteret bråker, la oss lande.
  Den rødhårede rynket pannen:
  - Kanskje det er vår?
  Den blonde jenta mumlet.
  - Dessuten er vi ifølge legenden deres fiender.
  Jentene la seg ned og skrudde på en miniatyr all-frekvens radioskanner. Det var to helikoptre, typiske, kanskje, utdaterte MI-8-er.
  Russiske spesialstyrker flyr ikke lenger på slike. På lufta høres en kamerat og et sett med kaukasiske og russiske ord. Jentene visste hvordan de skulle forkle seg, men var det fristende å skyte?
  - Hei du, fraer! Det er ingenting av verdi her! Vi sirkler virkelig.
  Brøl som svar:
  - Det kan være gjenstander!
  Ekkelt hyl:
  - Ikke vær en suger, i dette området har fartere lenge vært valgt.
  - Kan dukke opp igjen. og spille kul musikk.
  Det var en stor fristelse å skyte ned miniatyrgranatkasterne deres, men det betydde at de ble tent opp. Gerda ba, og Charlotte sank ned i minner. Hvordan hun klemte og kysset en fyr.
  Så gikk de. Følelsene er skarpe, veldig hyggelige, hennes dumme venn er sannsynligvis fortsatt jomfru, hun kjenner ikke kjærligheten. Spesielt når dette er forskjellige menn, som regel unge og friske spesialstyrker.
  Platespillerne snudde, avfyrte en salve og forlot sektoren. Tilsynelatende hadde de ingenting å fange.
  - La oss spille til sperringen, før spredning! - Da svarte full og helt uforståelig matte.
  Mens helikoptrene sirklet, skilte Gerda ikke bare lukten av parafin, men til og med likene til passasjerer som ikke hadde blitt vasket på lenge. Det føles som det lukter som en sone.
  - Og hvor fikk bandittene det fra! Du kan tross alt ikke bare kjøpe et helikopter.
  - Kanskje solgte ukrainere! De har for mye stygghet. Vi har imidlertid også mye utstyr avskrevet. Charlotte la merke til det.
  Jentene gikk videre, og en venn skjedde et sjeldent fenomen med kallenavnet "kollaps". De som falt i det hadde en av hundre sjanse til å overleve!
  Gerda stoppet her og svarte med et smil:
  - Og hva som skjedde videre, har jeg allerede fortalt deg.
  Viktor spurte forsiktig:
  - Fant du ut detaljene om det høyprofilerte terrorangrepet?
  Charlotte nikket.
  - Ja, noe klarte å finne ut av! Kort sagt, jeg skal fortelle deg om det!
  Og denne gangen var det den rødhårede vixen som begynte å snakke;
  Himmelen hulket og spydde strømmer av regn blandet med ekle snøsmuler på jorden.
  Den enorme hovedstaden i Russland, Moskva, virket grå og kjedelig i morgenstunden, til tross for de mange lysene og utallige rekker av dyre biler.
  Zulfiya Maduyeva, i en underjordisk leilighet leid gjennom nominerte, fullførte ritualet.
  En brennende glød i form av en uvanlig stygg hodeskalle brant rett i luften.
  En selvmordsbomber i flekket kamuflasje, med et ansikt dekket med et grønt slør, leste et skinn av en bønn. Foran dem lå flere glitrende småsteiner i forskjellige former.
  En kvinne i kamuflasje begynte å ta dem på Zulfiyas strenge kjole.
  - Det begynner allerede å gry og frosten blir sterkere. Dette bør hjelpe deg med å fullføre den vanskeligste og mest ansvarlige oppgaven!
  - Han kvekket, veldig lavt, som om han kom fra en dyp tunnelstemme.
  - Jeg er klar til å tjene jihads sak! - Som en soldat på paradeplassen, hogget jenta av og vinket med den tynne hånden.
  Den forferdelige, gurglende stemmen fortsatte:
  - Selv om noen mener at kvinner ikke har sjel, er jeg ikke enig i dette. Den som utfører en bragd i Allahs navn vil få udødelighet og et utallig hav av skatter!
  Selvmordsjenta (stemmen hennes var så ren og uskyldig) sa fortvilet:
  - Jeg er klar selv ikke så mye for udødelighetens skyld, men på grunn av gjengjeldelse! Det de gjorde mot meg og mine kjære, krever hevn!
  Den brennende gløden endret seg fra rød til grønn, og ble enda lysere. Øynene til kvinnen i kamuflasje svarte som sorte hull.
  Det så ut til at hele universet kunne drukne i dem:
  - Jeg liker ikke pompøse taler, de er foran de troendes magi!
  Heksefingeren, i kamuflasje, monstrøst langstrakt og slo ut av den, boblende, en giftig gul fontene.
  Zulfiya så på ham som en kanin på en boa constrictor, ute av stand til å rive øynene vekk.
  Det gikk endelig opp, "frosten" slo til, himmelen begynte å klarne opp.
  - Her er det vårt tegn ovenfra!
  Nå vil gjenstandene utvunnet i sonen få destruktiv kraft. Heksens stemme ble dundrende, som om det ikke bare var en kvinne som snakket, men et helt kor med dypstemte menn.
  Terroristene fullførte ritualet, Zulfiya la ved hjelp av partneren på alle steinene, og en av dem strammet en stor sekssidig på et belte med eksplosiver.
  Det svarte håret hennes var stripete med grått, og i ansiktet hennes, da det vindblåste sløret åpnet seg litt, ble et avrevet, svart-lilla arr synlig.
  - Nå er du klar! Gå til målet ditt!
  - Stemmen ble plutselig tynnere.
  Terroristen tok noen skritt og forsvant plutselig, bare en liten bevegelse viste at hun var i nærheten.
  - Stone Mule, jobbet, du er nå usynlig, og nesten uhørlig, selv de mest selektive blodhundene vil ikke ta sporet ditt.
  - Trollkvinnen i kamuflasje har blitt et hode høyere, og det korte håret har forlenget seg.
  - Jeg vet det! - Kastet selvmordsbomberen kort.
  - Gå nå! Og måtte Allahs lys opplyse ditt hjerte.
  - Trollkvinne-morderen lyste opp som et dusin gassfakler, og håret hennes ble til en kull av skremmende, og samtidig uvanlig ekle slanger.
  Zulfiya så ikke ut til å merke slike endringer. Selvmordsbomberen kom ut, gangen hennes var lett, hun beveget seg til og med mye raskere.
  Rushtiden nærmet seg, trafikkorker, tradisjonelle for Moskva, dukket opp.
  Eksoser, lukten av bensin, den konstante støyen fra en storby, plager i ørene, alt dette er allerede kjent, men hatefullt for en innfødt fra de bratte fjellene Zulfiya.
  Så å gå var mye mer praktisk enn å kvele seg på overfylt offentlig transport.
  Riktignok slo terroristen en forbipasserende ned en gang han drømte. Etter å ha falt, forbannet han, og da han reiste seg, ristet han knyttneven inn i tomrommet.
  - Slik er oppdragelsen til de vantro! - Zulfiya la merke til, og gledet seg oppriktig over at hennes mening igjen ble bekreftet.
  - Å drepe dem er det høyeste målet du kan tenke deg på jorden.
  Og her er det ønskede målet: regjeringshuset i Moskva, som også kalles hvitt. I dag blir det et viktig møte med deltagelse av statsministeren.
  Hva er denne skjebnen! Her kan du se bilen, forbedret sikkerhet, et høyt gjerde med det nyeste alarmsystemet rundt Det hvite hus.
  Jenta gikk akkurat opp til porten sammen med finansministeren. Han slapp tilfeldig passet og passerte de årvåkne vaktene.
  Hunder av en eliterase (en blanding av flere arter, pumpet opp med steroider, som vokser fra en ett år gammel kalv og brystet på et tankskrog) hørte tilsynelatende fortsatt det nesten utydelige raslingen fra terroristens myke sko, knurret.
  De to meter lange vaktene blinket med øynene, hundene, til tross for sin subtile duft, klarte ikke å skille den minste lukt og roet seg ned (Dessuten marsjerte hedersmenn pockmarked - bjeff dem og du vil få en overveldingspistol).
  Zulfiya kjente at hjertet banket, det virket som det slo så høyt at de kunne høre det.
  De overvant fire beskyttelsesringer, ved den siste grensen: selv de ble til og med opplyst med et skinn av røntgenstråler.
  Fra den siste skanningsstrålingen ble selvmordsbomberen beskyttet av Efa-steinen, et sett med en uvurderlig samling gjenstander.
  Bevegelsen gjennom etasjene og korridorene virker uendelige, heldigvis er heisen romslig, men Zulfiya må snu flere ganger for å unngå å kollidere med ministerens abstrakter.
  Til slutt flytter de inn i sentralhallen. Møtet er lukket, det er ingen journalister. Ministeren gikk inn i salen, det var allerede medlemmer av regjeringen som sto ved panseret.
  Og her er statsministeren selv. En kortvokst mann med livlige øyne. Som alltid oppfører han seg, håndhilser høflig, men det er tydelig at statsrådene er ærefrykt for ham.
  Møtet åpnet, og en stormakts statsminister sa med lav, myk stemme:
  - I dag skal vi diskutere situasjonen i den såkalte mirakelsonen. Bekymringen er at sonen, men sakte, vokser.
  Samt at mange terrorister har søkt tilflukt der. Spesielt den svarte sultanen.
  Hvem som gjemmer seg under dette navnet er ukjent, vi har ikke et eneste fotografi av hans fysiognomi. Bare en formløs hettegenser og en maske.
  I det siste har hans håndlangere begått seks terrorangrep. Dessuten, som regel, mot høytstående embetsmenn, og sparer ikke engang sivile.
  De sendte meg til og med et svart merke!
  Direktøren i FSB tok ordet. Han svettet over hele kroppen av anstrengelse, hans velnære ansikt ble rødt, stemmen skalv:
  - Jeg foreslår å utnevne en belønning på ti millioner euro til hodet til den svarte sultanen. Og send også til sonen til spesialgruppen "Alpha" og "Vympel".
  La dem få sultanen levende eller død...
  Statsministeren korrigerte ved å gjøre en utålmodig gest med håndflaten:
  - Bedre å leve! Siden vi ikke vet hvem personen er, kan terroristene alltid erklære ham gjenoppstått.
  Lederen for FSB for teater (du må vise flid) hevet stemmen:
  - Måtte det være slik! Vurder nå dataene om økonomisk kriminalitet.
  Zulfiya var ikke lenger interessert. Hun resiterte bønnen en siste gang, snudde seg til Allah, og snudde deretter med skjelvende hender den sekssidige steinen til Titra.
  Dens eiendom var en tusendobling av ladningens kraft.
  Et supersterkt blink, som fra en atomeksplosjon, oppslukte hele bygningen, og et øyeblikk senere dukket det opp en forferdelig atomsopp på stedet for regjeringsbygningen.
  Samtidig ringte en bjelle i Kreml. En ekkel, klønete stemme sa:
  - Si hei til presidenten fra den svarte sultanen. Jeg gir deg nøyaktig femten dager på å trekke alle tropper tilbake fra det nordlige Kaukasus og slutte å støtte amerikanerne i Afghanistan.
  Hvis kravene våre ikke oppfylles om femten dager, vil presidenten gå etter statsministeren.
  En halvtime senere spredte denne meldingen seg rundt i verden, og fremkalte forskjellige følelser fra sympati til å bli glad.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  kjærlighetens slaver
  En lærer som har kommet tilbake fra ferie oppdager liket av en naken jente i leiligheten hennes, og om morgenen blir læreren selv funnet død under vinduene i huset hennes. Den mystiske fremmede er identifisert som en amerikansk pornografisk skuespillerinne. Det viste seg at den siste skytingen av den avdøde var i Russland med en jente som ble tatt med en kniv i hendene på åstedet for drapet på direktøren deres. Men fingeravtrykk og den unnvikende Tula-galningen ble funnet på kniven.
  
  En berømt vridd detektivhistorie er sammenvevd med fantastiske historier om sjokk og forbudt kjærlighet til heltinner. En lærer som dater en student, en BDSM-slave som prøver å glede sin herre, en kjæreste til en seriemorder, klar til å ta på seg skyldfølelsen for sin elskede.
  
  Merk følgende! Strengt +18! Kjærlighetshistorier beskrives ekstremt ærlig, det er sexscener.
  
  Jeg skal prøve å legge ut produktet hver dag, og gjøre ferdig boka i slutten av november. For å holde deg oppdatert, vennligst legg boken til dine favoritter.
  
  
  Vi vil advare om uønskede kapitler og episoder for de som ønsker å følge en detektivhistorie, men ikke liker ukonvensjonell sex og harde scener
  
  , vil vi spesifikt fremheve uønskede kapitler og episoder. Kapitlene vil bli fordelt som følger: Polen (-th kapittel, i sin helhet, ikke anbefalt). Episoder som dette: .HP (-I kapittel, ikke en anbefalt episode).
  
  OBS LN-lesere! Salget vil bli lagt ut så snart det er klart. Jeg skal prøve hver dag. planlagt en gang i uken
  
  For å holde deg oppdatert på alle endringene, vennligst legg boken til dine favoritter, vi anbefaler å klikke "følg forfatteren"
  
  
  Vet du om sjokk og forbudt kjærlighet og dens konsekvenser? Om hvordan en kjent pornoskuespillerinne kan elske, hva en lærer tenker på når hun møter eleven sin, hva en seriemorders kjæreste er klar til å gjøre for sin elskede.
  
  ikke-standardiserte kjærlighetshistorier med avhengighet, psykologisk og seksuelt slaveri med filming av heltinner i hard BDSM, beskrivelser av slike sexscener som mange ikke vet om, pluss en interessant detektivhistorie burde tiltrekke lesere med sin originalitet.
  
  
  Skulle fjernes
  En lærer som har kommet tilbake fra ferie oppdager liket av en naken jente i leiligheten hennes, og om morgenen blir læreren selv funnet død under vinduene i huset. Den unge kjæresten hennes er mistenkt, men alt viser seg å være mye mer komplisert! Den mystiske fremmede er identifisert som en amerikansk pornoskuespillerinne. Det viser seg at den siste skytingen av den avdøde var i Russland med en jente som ble tatt på åstedet for drapet på regissøren deres med en kniv, der de fant fingeravtrykk av den unnvikende Tula-galningen.
  
  
  
  Merk følgende! Strengt +. Teksten inneholder eksplisitte scener, inkludert hard sex og ukonvensjonell kjærlighet. Noen helter har sine virkelige prototyper.
  
  For de som vil følge handlingen, men ikke liker utradisjonell sex, vil jeg advare om uønskede kapitler og episoder.
  
  
  Merk følgende! Strengt +! Anbefales ikke for personer med et svakt sinn. Teksten inneholder eksplisitte scener, inkludert hard sex og ukonvensjonell kjærlighet. Mange helter har sine virkelige prototyper.
  
  For de som ønsker å følge kriminalhistorien, men ikke liker utradisjonell sex og harde scener, vil vi spesifikt trekke frem uønskede kapitler og episoder. Kapitlene vil bli fordelt som følger: Polen (-th kapittel, i sin helhet, ikke anbefalt). Episoder som dette: .HP (-I kapittel, ikke en anbefalt episode).
  
  OBS LN-lesere! Salg planlegges en gang i uken. Men med en svak leserinteresse vil teksten ikke lenger bli lagt ut på siden. For å holde deg oppdatert på alle endringene, anbefaler vi å klikke på "følg forfatteren". Vi planlegger ikke å laste opp romanen fullstendig på andre ressurser!
  
  
  En lærer som har kommet tilbake fra ferie oppdager liket av en naken jente i leiligheten hennes, og om morgenen blir læreren selv funnet død under vinduene i huset. Den unge kjæresten hennes er mistenkt, men alt viser seg å være mye mer komplisert!
  Den mystiske fremmede er identifisert som en amerikansk pornografisk skuespillerinne. Bare takket være intuisjonen og innsikten til den talentfulle detektiven Vasily Krasin er det mulig å nøste opp i den mystiske floken.
  
  Merk følgende! Strengt +! Teksten vil inneholde flere hjerteskjærende kjærlighetshistorier, men det er også eksplisitte scener.
  
  
  M
  Ana Cherie
  https://litnet.com/ru/ana-cherie
  
  KJÆRLIGHETENS SLAVER
  (Den 2. boken i SHOCK LOVE-serien. Den første boken, DEATH CONCERNED, kan leses på Phantom Worlds nettside)
  
  Kapittel 1.
  Fysiklærer Maria Novikova kom hjem etter en tur til sjøen. I påvente av hvile etter en søvnløs hard natt, klatret hun opp trappene, tok ut nøklene. Nå vil det være mulig å ta en dusj, sørg for å sove fra veien. Og så vil hun ringe Pavlusha. Et etterlengtet møte venter på dem: en lett middag, dempet musikk, en myk seng ...
  Døren til leiligheten åpnet seg ikke umiddelbart. Først satt nøkkelen seg fast, som om låsen ikke fungerte som den skal. Dette skremte Maria, men hun skjøv de vonde tankene bort og gikk inn i gangen.
  Plutselig grep en plutselig frykt henne. Læreren la tingene på gulvet og nølte. Hva er galt? Døren til rommet står på gløtt! Og en slags svak fremmedlukt, knapt merkbar, samtidig noe kjent. Men lukten er ikke hennes leilighet!
  I stor uro så Maria inn i rommet. Ting, som noen steder, er det ingen tegn til et ran. Men sengeteppet på senga... Det henger helt ned til gulvet! Hun forlot ham ikke slik! Kanskje Pavlusha kom inn? Ja, det er han sannsynligvis.
  Kvinnen nærmet seg sengen, trakk teppet tilbake og ... skrek forferdet da hun så bare kvinneføtter! Maria dekket instinktivt munnen med hånden for å dempe skriket, rygget brått tilbake og lente seg mot veggen. Hun rullet nedover veggen og satte seg på gulvet. Blikket hennes sveipet over de bare bena, hun så tydelig en naken, livløs kvinnekropp under sengen.
  Maria holdt knapt tilbake trangen til å kaste opp, hoppet på beina og skyndte seg til toalettrommet. Hun bøyde seg over toalettet og kastet opp flere ganger. Spasmer klemte halsen hennes, og bare én tanke borret i hodet hennes: hun hadde et lik i leiligheten hennes!
  Læreren tok tak i mobiltelefonen hennes, hoppet ut i trappa og satte seg på trappen. Hun pustet tungt og kjente den paniske rytmen i hjertet. Fingrene hennes skalv av små skjelvinger, Maria skrev nesten ikke to sifre "02".
  Politiet tok ikke telefonen på lenge, som om de ventet på at innringeren skulle ombestemme seg og la dem være i fred. Til slutt, i den andre enden av ledningen, svarte de uvennlig:
  - Tjuefemte politiavdeling. Plikt Neelov. Jeg lytter.
  Usikkert, med skjelvende stemme, litt stammende av begeistring, sa Maria:
  "Jeg har et ... t-det ser ut til ... et t-lik!"
  Svaret var kaldt:
  Er du full dame? Hvilket lik? Snakk normalt og tydelig.
  Maria stønnet:
  Nei, nei, jeg er ikke full! Jeg har en død kvinne i leiligheten min!
  "Hvorfor er hun død?" spurte politimannen.
  - Jeg vet ikke! Ærlig talt, jeg vet ikke! Jeg kom tilbake fra ferie, og hun er død under sengen! Og naken!!!
  "Også naken?" spurte den nysgjerrige Neelov igjen. Hvordan kom hun under sengen din?
  - Hvordan vet jeg? - ropte igjen den spente Maria, - kom snart!
  - Si adressen...
  Maria turte ikke gå inn i leiligheten hennes. Hun satt på trappa og prøvde å forstå hva slags kvinne som var under sengen, hvorfor hun var død og hvordan hun kom seg til huset sitt. Læreren var fortvilet: hun visste ikke svarene på disse spørsmålene. Jeg kunne ikke engang gjette.
  Politiet dukket uventet opp. En offiser og med ham to personer i sivile klær. Vi gikk inn i leiligheten. Betjenten og en fyldig ansatt gikk umiddelbart inn i rommet, og den unge mannen foreslo Maria å vente på kjøkkenet, hvorpå han selv ble med kollegene sine.
  Kvinnen visste ikke hva som skjedde på rommet i ettromsleiligheten hennes. Mest sannsynlig fotograferte de den avdøde, tok fingeravtrykk, lette etter spor. Alt er slik loven krever. Læreren så dette i detektivfilmer. Nå er dette hjemmet hennes...
  Snart kom en ung ansatt opp for å spørre Maria. Først stilte han formelle spørsmål om Marias etternavn, hennes alder, og spurte hvordan liket ble oppdaget. Læreren svarte kort, noen ganger hulkende.
  "Jeg fløy nettopp inn fra havet," forklarte Maria, som satt på en stol ved kjøkkenbordet og nervøst fiklet med håret med skjelvende hender. "Jeg kan ikke forestille meg hvordan et lik kan havne i en leilighet.
  Mannen spurte:
  - Kan noen bekrefte at du var fraværende fra byen?
  Læreren nikket umiddelbart og sa selvsikkert:
  - Dette kan bekreftes av mange, blant dem er venninnen min, hun og jeg fløy inn med fly først om morgenen, moren hennes fikk hjerneslag. På grunn av dette kom vi tidlig tilbake fra sør.
  Hvem andre hadde nøklene til leiligheten din?
  Maria grøsset, svarte ikke umiddelbart og vagt:
  "Du skjønner, jeg er en ensom kvinne, jeg inviterer ikke noen hjem til meg, jeg gir ikke ut nøklene.
  Politimannen så mistenksomt på læreren og sa:
  - Ja?! Hadde ingen nøklene eller ville du ikke snakke? Du vil ikke - men du må!
  "Jeg håper du ikke mistenker meg?" Maria var redd.
  Mannen trakk på skuldrene.
  - Leiligheten er din. La oss avslutte her nå, bli med oss...
  - Hvorfor? læreren ble overrasket.
  - Snakk med etterforskeren som skal føre saken din.
  - Min business? Hvem er du?
  - Jeg er en etterforsker. Ikke bekymre deg, jeg tror de ikke vil holde deg tilbake i lang tid, de vil avhøre deg og la deg gå.
  En solid mann i sivile klær dukket opp.
  - Hva kan jeg si, Andryusha? han henvendte seg til etterforskeren. "Kroppen er ganske fersk, ikke helt nedkjølt ennå. Mest sannsynlig kom døden i dag rundt fem om morgenen. Det er ingen kvelerfure på halsen, jeg så ingen andre tegn på en voldsom død. Men det er blåmerker av ulik alder på kroppen. Friske blåmerker på kjønnsorganet og brystet, gamle på lårene. Opptatt dame. Slank, rundt hundre og åtti høy, en tatovering på kjønnsorganet i form av en rose, omtrent syv centimeter i størrelse. Sannsynligvis en prostituert. Send oss til byrået, en obduksjon vil vise hva og hvordan.
  "Vel, vi må gå rundt naboene," sa Andryusha ettertenksomt. Og så snudde han seg til læreren:
  - Når alle er ferdige skal du inspisere leiligheten, kanskje blir det funnet noen ting av den omkomne.
  Nei, Maria fant ingen ting, ingenting fremmed hjemme. Liket av en fremmed ble ført bort i en spesiell bil, og læreren måtte ta dokumentene og kjøre sammen med en politimann. På det tidspunktet hadde de sivilkledde offiserene allerede dratt.
  I bilen var politimannen taus, tenkte Maria nervøst. Hvem irriterte hun så mye? Hvorfor plantet de liket av en jente på henne? Og hvem? Mest av alt var kvinnen bekymret for spørsmålet til avhøreren om nøklene til leiligheten hennes. De var sammen med Pavlik. Men han er så ung! Bare seksten i september vil bli oppfylt.
  Hvis Pavlusha var eldre, ville det være mulig å signere, føde et barn fra ham. Mary ville ha barn. Nylig ønsket hun virkelig å gifte seg, hun ble plaget av kvinnelig ensomhet. Og hun var glad for at Pavlik dukket opp i livet hennes. Den som kjenner en kvinnes sjel godt, vil ikke dømme henne for kjærlighet. Det er en kompleks, uforutsigbar, noen ganger forbudt ting. Du vet ikke når det kommer, hvem du vil være heldig med...
  Maria husket de første klemmene med Pavlusha, deres sjenerte kyss. Hvordan hjertet hennes banket av lidenskap da! Selv om hun er dobbelt så gammel som gutten. Og hvor vondt det er for en kvinne å elske når en artikkel i straffeloven henger over henne. Du må skjule kjærligheten din for alle nysgjerrige øyne, du kan ikke engang dele den med din beste venn. Hva er det egentlig hun gjør galt? Pavlik selv ønsket denne intimiteten! Bør en kvinne fengsles for kjærligheten hun gir til en tenåring? For gjensidig lyskjærlighet. Er det rettferdig? Mary tenkte nei...
  
  
  KAPITTEL 2
  Maria Aleksandrovna Novikova satt i korridoren til granskingskomiteen og så av og til ut av vinduet: det høye gjerdet og piggtråden forverret bare frykten hennes. Læreren var nervøs, hun fikk beskjed om å vente, men det var gått mer enn en halvtime, og kvinnen så ut til å ha blitt glemt.
  Plutselig åpnet døren seg, etterforskeren nikket til Maria og inviterte henne til å komme inn på kontoret.
  "Vasily Krasin," introduserte mannen seg, "gi meg passet ditt, vær så snill."
  Ved bordet i hjørnet av rommet satt en annen mann i samme mørke dress som Vasilys.
  Krasin så på passet, la det til side og sa:
  - Vel, fortell meg hvem den kvinnen er og hvordan liket kom inn i leiligheten din.
  - Jeg vet ikke! Ærlig talt, jeg vet ikke! ba læreren. Etterforskeren har allerede spurt.
  "Jeg spurte... Det er et fullstendig mysterium," sa Krasin skeptisk og så forsiktig inn i kvinnens øyne. Jeg ser at du lyver.
  "Sett henne i et apehus!" - lød plutselig stemmen til den andre ansatte. - Han skal sitte i et par dager, han vil umiddelbart huske alt.
  - Hvis du forblir taus, må vi ta deg i varetekt! Krasin bekreftet.
  Maria følte imidlertid intuitivt at hun rett og slett ble skremt. Og hun har ingenting å være redd for! Hun har alle bevis på sin uskyld. Læreren svarte rolig med monoton stemme:
  "Noen ganger er det bra å være i fengsel. Det gir visdom. Men jeg har egentlig ingenting å fortelle deg. Så jeg har en billett, jeg kom akkurat om morgenen.
  Krasin henvendte seg til en kollega:
  Ga en meningsmåling av naboer noe?
  "Som vanlig så vi ingenting, vi hørte ingenting. Bare en nabo på avsatsen sa at hun så hvordan denne lille jenta forlot leiligheten i en omfavnelse med en ung gutt. Og denne fyren kom nylig hjem til henne i hennes fravær og åpnet døren med en nøkkel.
  - Vel, hva sier du? spurte Krasin og så på Maria igjen.
  "Så denne naboen er en sladder, du kan ikke stole på henne," begynte kvinnen å rettferdiggjøre seg selv og henvendte seg til den assisterende etterforskeren:
  - Bestemor Marfa snudde, ikke sant?
  Assistenten svarte ikke, men Krasin spurte:
  - Hva heter gutten?
  - Dette er min elev. Jeg drar ham opp i fysikk.
  - Sommerferie? Krasin trodde ikke. - Si fornavn, etternavn og adresse.
  - Så Pavlik Rybachenko heter han, - Maria måtte tilstå. - Bor sammen med foreldrene sine på Savushkina-gaten.
  Krasin skrev ned i notatboken sin og spurte igjen:
  - Pavel - hvem er han?
  Maria smilte kraftig.
  - Han er fortsatt et barn. Jeg er læreren hans! Du vil vel ikke mistenke gutten for en forbrytelse?
  Etterforskeren svarte på spørsmålet med et spørsmål:
  "Så han har nøklene til leiligheten din?"
  Maria spredte hendene.
  - Hva så? Du tror ikke det var han som plantet liket...
  - Hvordan vite, hvordan vite! Tenåringer er noen ganger så grusomme!" sa Krasin ettertenksomt.
  "Pavel er en fantastisk gutt, en idrettsutøver, han vil ikke skade en flue!" Maria begynte å forsvare studenten sin.
  - Når så du ham sist? spurte Krasin.
  - I begynnelsen av august. Pavlik fulgte meg til toget. Det var ... den syvende. Han hjalp meg bare med å bære ting.
  Krasin stilte noen flere spørsmål. Han spurte hvem Pavel var venn med, om det var noe mistenkelig i oppførselen hans, om han viste grusomhet mot dyr. Maria svarte at hun aldri hadde sett Pavlik mishandle dyr. Men gutten visste hvordan han skulle stå opp for seg selv, han var engasjert i kampsport og hockey.
  Plutselig stilte Vasily Krasin et uventet spørsmål:
  Hadde du sex med ham?
  Maria grøsset og svarte usikkert:
  - Med Pavlik? Nei... Han er fortsatt et barn...
  Krasin så nøye på kvinnens reaksjon. Maria ble til og med blek ved et slikt spørsmål, senket øynene, tuslet i stolen, kneppet hendene i slottet.
  - Ja? spurte etterforskeren. - Jeg kan ikke tro det! Vær ærlig med meg. Forstår du at du kan få en anstendig dom for å ha et forhold til en mindreårig?!
  Maria løftet blikket mot mannen og svarte med et sukk med skjelvende stemme:
  "Jeg trenger ikke gi tid til...
  Vasily humret og sa:
  - Og vi skal avhøre gutten! Han vil fortelle oss alt.
  Maria grøsset igjen og svarte med angst:
  "Gutter er så glad i å komponere og overdrive. Men jeg er sikker på at han ikke vil fortelle deg noe som diskrediterer meg.
  Etterforskeren smilte og sa strengt:
  "Vi kan arrestere deg og sende deg til retten for å godkjenne arrestasjonen i to måneder. Så ikke frist skjebnen. Si telefonnummeret ditt.
  - Hvem sin? Min?
  - La oss begge: din og Rybachenko.
  Og Pavlik? Vell jeg vet ikke...
  Vet ikke om du skal si det eller ikke? Kanskje jeg kan se på smarttelefonen din?
  "Jeg skal fortelle deg det," nikket Maria og dikterte telefonene.
  Etterforskeren tok et bilde av den avdøde jenta fra mappen, la det foran Maria og sa:
  Se nøye igjen, kanskje du har sett henne et sted før.
  Det var vanskelig for Maria å se på liket til den som viste seg å være død i leiligheten hennes. Men det måtte gjøres, læreren tvang seg selv til å se på bildet. Et vakkert ansikt, men vansiret av døden. Nei, hun vet ingenting om henne, hun så først jenta under sengen hennes.
  Krasin så på klokken og sa:
  - Men! Det er på tide å fullføre. Alt du trenger å gjøre er å ta fingeravtrykk og registrere deg. Ok, foreløpig lar vi deg reise hjem mot kausjon.
  Snart forlot Maria bygningen til etterforskningskomiteen, tok ut papiret som ble utstedt til henne, så på seglet og så signaturen til nestlederen i byen. Hun gjemte papiret i lommen, sukket tungt og begynte å tenke på Pavlik. Hun ville så gjerne glede sin elskede med en tidlig uventet ankomst. Han var veldig bekymret for at han måtte skilles i tre hele uker. Hun kom tidligere, fornøyd fyren ...
  Hadde Pavlusha med seg en prostituert i hennes fravær? Hvor er klærne til jenta? Tok du den med deg? Hei Pavlik. Påfugl...
  Faen, jeg må ringe ham! Hvordan gjettet du ikke med en gang?
  Maria trykket på knappen på smarttelefonen med navnet til hennes elskede. En annens stemme sa: "Telefonen er frakoblet eller utenfor nettverksdekning."
  
  
  kapittel 3
  Gorynych åpnet døren til leiligheten, slapp jenta og hennes følgesvenn inn, gikk selv inn, slo på lyset og sa:
  - Beskjedent her har vi for slike kjære gjester.
  "Det er greit, vi holder på en eller annen måte til morgenen," sa en høy, bredskuldret mann på rundt tretti, "la oss ta en matbit på veien og inn på soverommet." Jeg savnet Lucys kropp. La oss vise deg ekte kjærlighet!
  Jenta smilte og så kjærlig inn i kameratens øyne. De gikk inn på kjøkkenet, Gorynych satte på vannkokeren og begynte å lage smørbrød, og kikket forsømt på jenta. Han likte henne! Den slanke, blåøyde, barmfagre blondinen var stille nesten hele den harde veien fra sør i Zhiguli, ba ikke om å få stoppet bilen eller kjøpe noe til henne, viste ingen misnøye, bebreidet henne ikke for ulempen. Gorynych likte ikke snakkesalige og lunefulle kvinner.
  "Utrish og jeg dro akkurat i tide," sa han og åpnet en flaske øl. - Det er en shmon nå. Nadia ble tatt bort. Hvorfor stakk hun direktøren med en kniv?
  - Dumt! Det gjorde vondt, du tåler det ikke, ville jeg ha fortalt Achintsev, skytingen ville blitt stoppet.
  - Så hun stakk ham etter skytingen.
  - Jeg holdt ut. Og så ga utløp for følelser. Achintsev selv har skylden - du kan ikke håne jentene på den måten! Se, jeg oppfant tortur. De dro dem til maurtuen, satte gjennomsiktige slanger inn i skjeden og filmet nærbilder, som maur der ...
  "Ja, Sasha, det er tøft," sa Gorynych enig.
  "Min er fin, tålmodig, men Nadya er en tosk," sa Sasha og snudde seg mot kameraten:
  - Hvordan har du det inne - gjør det vondt?
  "Det er greit, kjære", svarte jenta med et lett smil.
  - Ok, la oss se.
  De spiste og gikk til soverommet.
  - Har du noe imot at Lucy kler av seg? spurte Sasha Gorynych. Jeg liker når hun danser naken. Det er så erotisk! - Vi går dit hjemme hos oss helt uten klær.
  - Jeg elsker striptease! Den eneste synden er at det ikke er musikk, - svarte Gorynych. - Ja, og det er allerede sent, kan naboene høre.
  - Ingenting, jeg slår på musikken stille fra telefonen, - sa Alexander.
  Han plukket opp en ballsalmelodi, jenta løsnet håret som falt rett under skuldrene, ristet kraftig på hodet flere ganger og begynte sakte, bøyde seg og danset, for å bli kvitt kjolen. Det var ingen BH på Luce. Hun trakk sakte av seg kjolen og virvlet i dansen, nå stakk hun ut de vakre brystene, bøyde seg så og viste rumpa.
  Så satte stripperen seg på splittene, men hoppet så energisk på beina, dro av seg trusa, vred dem litt i hendene og kastet dem i retning Gorynych, som satt i en lenestol. Han så tatoveringen på jentas pubis og ble enda mer opphisset.
  Lucy var naken og klappet baken hennes, skilte dem fra hverandre med hendene, gikk på tærne til døren. Der knelte hun ned, bøyde seg slik at rumpa var merkbart høyere enn hodet, snudde seg rundt og med spenstige bevegelser, lett bøyde og løsnede armene ved albuene, krøp mot Alexander, stakk leppene inn i jeansbredden og stakk seg så fast. ut tungen hennes, ristet den og smilte en gang slikket Sashas bukser. Han åpnet glidelåsen, slapp den litt oppreiste kuken.
  Jenta smilte igjen med leppespissene, tok partnerens verdighet i munnen og begynte å kjærtegne og prøve å bringe ham til ønsket tilstand. Så svelget hun fullstendig den allerede spente, imponerende penisen til en mann, i noen sekunder lente hun ansiktet mot partnerens skam og frøs. Så rygget hun tilbake, men slapp ikke medlemmet fra munnen, men sugde lett på hodet hans, gjorde flere blåsejobber, tok igjen mannens kuk i munnen og frøs i ti sekunder, trakk pusten og fortsatte hennes karakteristiske bevegelser.
  "Ikke skynd deg," kommanderte Sasha.
  Jenta snudde seg sidelengs til ham slik at Gorynych kunne se hvordan et medlem av en venn hvilte på Lucys leppe.
  Alexander klappet kjæresten lett på kinnet, men trakk seg så vekk fra jenta, slapp hanen og vinket til henne med hånden.
  Lucy snudde seg, krøp bort et par skritt, bøyde seg igjen slik at kjønnsorganene hennes ble godt synlige, og begynte å rykke i baken.
  - Flott! Hvisket Gorynych.
  - Det kan vi ikke gjøre! sa Alexander. - Så du Strake på penis?
  Gorynych visste ikke engang hva det var.
  Og jenta lagde en sirkel på alle fire rundt i rommet, logret innbydende med byttet, sank så på albuene og krøp opp til elskeren sin.
  Denne gangen løsnet hun spennene på sandalene hans og begynte med tennene å forsiktig trekke av Alexanders sokker.
  - Flink pike! roste han.
  - Jeg elsker deg! - ferdig med sokker, svarte Lucy. Hun kysset først den ene, så den andre foten til vennen hennes og begynte med tungen å kjærtegne tærne hans, slikke dem og stappet den våte tungen hennes mellom fingrene hennes.
  - Sug! kommanderte Sasha.
  Jenta tok kjæresten sin fire tær inn i munnen.
  "Dypere," sa Alexander.
  Lucy satt på rumpa, trakk i kinnet med fingeren, klemte partnerens stortå inn i munnen hennes, prøvde å gripe foten så dypt som mulig.
  "Flink jente," roste Alexander. - Rett deg opp, la meg kjærtegne deg.
  Uten å slippe foten ut av munnen, reiste jenta seg og buet i retning kjæresten. Han begynte å stryke over fitta og kjønnsorganet hennes med den frie foten.
  - Sengen er lav, - sa Sasha, - det er upraktisk å strekke seg.
  Jenta bøyde seg fremover og spredte bena bredere. Alexander strøk kjæresten sin over magen med fingrene, trykket deretter på det ene brystet, det andre trakk seg sakte fra punktet mellom brystene gjennom navlen til helt nederst i magen.
  Lusya holdt fortsatt Alexanders høyre fot i munnen med den ene hånden, med den andre tok hun tærne på venstre fot og førte den inn i skjeden hennes.
  "Godt gjort", roste Sasha igjen. - Du vet hvor mye jeg elsker det.
  Jenta gjorde en energisk bevegelse med bekkenet og prøvde å drive elskerens fingre dypere inn i kroppen hennes. Men hun skrek og trakk seg unna. En grimase av smerte dukket opp i ansiktet hennes.
  - Er det noe galt etter Achintsevs tortur? spurte Alexander. - Gjør det mye vondt?
  "Tålelig, kjære," svarte jenta.
  "Du vil ikke bare skrike sånn," sa Sasha og snudde seg plutselig til Gorynych:
  Vil du se hva som er inni henne?
  - Hvordan er det? Gorynych stilte et dumt spørsmål.
  - Ah-ah-ah! Jeg har et inventar. Samtidig vil vi gjennomføre en kjønnsundersøkelse. Lyusenka, ta meg dit, i kofferten min, vet du hva.
  En naken jente gled ut i gangen og dukket snart opp med en lommelykt, et slags rør og et gjennomsiktig rundt glass i hendene. Gorynych så imidlertid at glasset var uten bunn.
  Alexander frigjorde sengen. Jenta satte seg på plassen hans, snudde seg i retning Gorynych og spredte bena bøyd i knærne. Sasha sank ned ved siden av henne slik at Gorynych kunne se alt, banket energisk på kjærestens barberte pubis med håndflaten, førte så fingrene hans over fitta hennes, masserte forsiktig jentas klitoris, trakk leppene hennes og skilte dem, og viste inngangen til skjønnhetens barm . Så reiste han seg, ga jenta å slikke og suge fingrene på hånden hans.
  Gorynych så på elskerne i lyrisk forventning om fortsettelse. Og hun fulgte etter! Alexander satte et par fingre inn i Lucys vagina og begynte å gjøre intense rykkebevegelser.
  Jenta stønnet lavt.
  "Se, ikke red ham en seng," smilte Alexander, trakk ut fingrene og ga dem igjen til kjæresten sin for å slikke og suge.
  Så tok han et glass, smurte kanten uten bunn med gel fra et rør og begynte å forsiktig innføre det i jentas kropp.
  - Ai! Lucy skrek lavt igjen.
  - Vondt? spurte Sasha. "Kanskje du trenger smertestillende?"
  - Nei, kjære, det er greit. Utholdelig.
  Sasha satte glasset nesten helt inn i jentas vagina, beordret ham til å holde det med fingrene, og han lyste med en lommelykt inni, undersøkte det nøye og sa:
  - Alt er bra! Nesten ingen betennelse. Bare her, helt i begynnelsen, gjensto bittemerket. Skal vi ha sex i dag? Vil det ikke gjøre vondt?
  - Jeg skal være tålmodig, kjære! svarte Lucy saktmodig.
  "Hun elsker å knulle, spesielt med meg," sa Sasha til Gorynych. Kom hit, jeg skal vise deg noe interessant. Og gi meg en penn.
  Gorynych hoppet opp til jenta og festet øynene hans på spalten i livmorsvelget som stakk ut i et glass.
  - Vi vil? Hva stirrer du på? spurte Alexander heller. - Har du ikke sett dette ennå?
  "Jeg er ikke en gynekolog," mumlet Gorynych.
  "Ikke jeg heller," sa Alexander. Men jeg elsker kjæresten min...
  Han lot Lucy slikke pekefingeren og førte den lille puten sin gjennom glasset inn i strupesprekken til jenta. Han vridd den litt, trakk den ut og slikket den igjen. Så tok han en penn fra Gorynych og kjørte den inn i livmoren nesten opp til monteringsbraketten.
  "Hold den," beordret han Lucy og inviterte igjen vennen sin til å beundre bildet.
  Med skjelvende hender tok den spente Gorynych frem smarttelefonen og tok noen bilder.
  - Har du klyster i huset? spurte Alexander.
  - Hvorfor trenger du klyster? spurte Gorynych.
  "Du skjønner, jeg elsker analspill. For ikke å bli skitten, er det bedre å gjøre dette etter et klyster.
  "Ah-ah," sa Gorynych lystig. Vi bruker ikke klyster.
  - Ok, så gi meg en ølflaske. Hun vil gjøre alt for seg selv. Gå, Lucy, gjør deg klar. La oss vise mannen ekte sex!
  
  
  Kapittel 4
  - Flott dama! sa Gorynych entusiastisk da jenta forsvant inn på badet. - Jeg vil gjerne ha dette!
  - Og så! - sa Alexander fornøyd.
  - Hvor fant du henne? spurte Gorynych.
  - Han tok det fra vennen sin, en av lederne i samfunnet deres. Lucy ble oppdratt på en slik måte at den høyeste dyd ble drevet inn i hodet hennes av ønsket om å glede en mann.
  - Så sexy hun er! Jeg har ikke kommet over disse ennå.
  Hun gikk på Charm School i Ohio. Der ble de undervist i lydighet og alle mulige erotiske triks.
  - Hva er skolen?
  - Hemmelig. Jenter er trent for underholdning av eliten og filming i porno. Luska var festet der langs månelinjen.
  Opptrer hun ofte i porno? spurte Gorynych igjen.
  - Før ofte. Lucy er en vakker kvinne, det var etterspørsel.
  - Det hadde vært interessant å se scenene med hennes deltakelse!
  Du sa at du ikke ser på porno!
  - Jeg ville ha sett på Lucy med glede.
  "Jeg ser at jeg ble spent da jeg så på oss," smilte Sasha. - Jeg ville ta av meg buksene, vi så mange oppreiste medlemmer.
  - Du blir ikke sjalu når du ser på porno med hennes deltakelse, som hun er med andre menn ...
  - Nei ... Hvorfor være sjalu på noe?
  "Jeg forstår at de ikke er sjalu på jobb," sa Gorynych forsonende.
  - Og noen ganger trener vi swing hjemme. Vennen min er Scott. Han har en dama - en av de mest kjente pornostjernene. Navnet er Roxy Ray. Ikke hørt? Å, ja, du ser ikke... Så vi møtes noen ganger sammen. Jeg ville bare vite hva vi gjør med kviger! Vi arrangerer alle slags konkurranser, hvem av dem som vil kaste ballen lenger ut av fitta, hvem som hopper bedre på dildoen eller stapper flere tennisballer inn i kroppen. Og til jul kledde de opp kjærester kulere enn juletrær. Kjeder med lodd ble festet på brystvortene og mellom bena var kroppene rikt pyntet med sugekopper og klesklyper med julekuler. Og så brukte de dem i denne formen etter tur. Mange baller ble slått, men det var gøy.
  "Du har det bra," sa Gorynych drømmende.
  - Har du klesklyper? spurte Alexander.
  "Jeg trenger å se moren min på badet." Til hva?
  "Du skjønner, jeg elsker å knulle når klesklyper henger på brystvortene til Lyuskas, det begeistrer meg," sa Sasha, så igjen på Gorynychs svulmende bukser og spurte:
  - Trener du MZHM?
  - Hvordan er det?
  - Vel, når en jente med to menn.
  - Nei, hva er du! Jeg kan bare én til én og uten vitner.
  - Vel, forgjeves. Da skal jeg først losse med Lyuska og sovne, og så kan du snakke med henne.
  Vi kan i det rommet! - Gorynych var henrykt. - Jeg har en seng der!
  "Ok, jeg går og vasker hendene og skynder meg Luska," sa Alexander og dro.
  Snart tok han kjæresten ut av badet. Klesklyper festet til brystvortene stakk ut fra de vakre brystene til jenta. Jenta viftet med gangen, svaiet forførende med hoftene og gikk sakte forbi Gorynych, som slukte henne med øynene, satte seg på sengen, spredte bena igjen bredt, men denne gangen bøyde hun dem ikke i knærne, men strakte seg dem ut som en ballerina i strekk, og hevet dem høyt over hodet hennes.
  Alexander kom nær henne, dro av seg jeansen og shortsen. Samtidig ristet jenta innbydende på føttene og dro frem sokkene. Men Sasha begynte ikke umiddelbart å kjærtegne. Han dro plutselig frem et belte fra jeansen og slo kjæresten ganske hardt på kjønnsorganene.
  Lucy skrek lavt og sa:
  - Senkyu, sir! Jeg elsker deg!
  - Snakk russisk! Vi er i Russland, - sa Alexander og slo igjen jenta med et belte.
  - Hva er du? spurte den spente Gorynych.
  - Dette er til oppvarming, - svarte Alexander. - Hun er vant til det. Hjemme setter jeg noen ganger en pumpe på henne.
  Alexander rakte ut hånden til jenta. Uten å senke de utstrakte bena, slikket hun igjen elskerens fingre og tok hånden inn i munnen.
  Et minutt senere trakk Sasha hånden ut av munnen, førte den til kjærestens vagina, la den ene fingeren der, så den andre, men onanerte ikke. Han begynte sakte å føre håndflaten inn i Lucys barm. Hun protesterte ikke, bare stønnet litt.
  - Gjør det ikke vondt? spurte Alexander.
  "Tålelig, kjære," svarte jenta til vanlig og lukket øynene.
  Sasha gjorde en innsats, og hele håndflaten hans var i Lucys kropp. Hun skrek lavt igjen. Sasha frøs i et par sekunder, førte deretter hånden litt mer inn i kroppen til kjæresten og begynte å rotere den forsiktig.
  I det øyeblikket følte Gorynych, som så på alle manipulasjonene, at han tok slutt: frøet hans sprutet spontant ut og tilsmusset underbuksene hans.
  Og natten hadde akkurat begynt!
  
  
  Kapittel 5
  På etterforskerens kontor var Maria veldig nervøs, men begeistringen gikk heller ikke over på gaten. Først nå var kvinnen mer bekymret, ikke for hvordan liket kom inn i leiligheten, men for situasjonen med Pavlusha. Vil gutten fortelle om deres syndige forbindelse? Hvorfor svarer ikke telefonen hans?
  Det tok et par metrostopp å komme seg hjem. Hvor mange vakter har det blitt i t-banen! Nå begynte dette å irritere Mary. Det virket for henne som om hun var i ferd med å bli stoppet, satt i håndjern og ført til fengsel. Deretter vil de bli stilt for retten for å ha forført en mindreårig.
  Men vaktene tok ikke hensyn til Maria. Læreren kom ut av T-banen og følte seg lettet. Nå en liten tur, det blir huset hennes. Så om morgenen gikk hun her med ting, tenkte på Pavlik, husket stranden, varme småstein under de bare føttene, varmt hav med bølger som kjærtegnet som en berøring av en elsket.
  Kjærligheten hennes til Pavlusha har ikke kjølt seg ned på et par uker med sydenferie. Fyren drømte om henne om natten, læreren husket den lettende kroppen hans, det modige ansiktet, det lyse håret klippet under en halvboks, blå, veldig uttrykksfulle øyne. En enestående, kjekk gutt. Han kan lage en fantastisk filmskuespiller, han ville vist seg frem på en plakat.
  Maria lengtet etter å se Pavlusha så snart som mulig, å klemme og holde ham inntil seg, å puste inn duften av den sterke unge kroppen hans, å gi kyss i ansiktet, halsen og glatte, rosenrøde kinnene. Hun slo telefonnummeret hans igjen og igjen, som fortsatt ikke svarte.
  Læreren beroliget seg selv: det var sommer nå, gutta var på ferie, Pavlusha hadde dratt et sted, tok ikke telefonen med seg eller slo den av. Men hvorfor slå den av? Og kjæresten hennes fortalte henne ingenting om en mulig reise da hun ringte ham fra Sotsji for to dager siden. Og så skjedde denne forferdelige historien med moren til en venn, raske avgifter, tidlig avreise ...
  Kanskje Pavlushas foreldre plutselig ble tatt til utlandet? Han ville til Frankrike.
  Maria selv fra ungdommen drømte om å ta en bryllupsreise til Europa. Besøk Praha, Warszawa, Berlin, Paris. Jeg ønsket spesielt å reise til Paris, drømmenes og romantisk kjærlighets by. Hun fortalte Pavlik om ønsket sitt. Han svarte at han gjerne ville reise til Frankrike, fordi franskmennene av alle europeiske nasjoner ligner mest på russere både i karakter og mentalitet. Maria kranglet ikke, selv om hun trodde da at folkene våre ikke er for like. Hun hadde et ønske om å gifte seg med Pavlik om et par år, når han blir voksen, og reise med ham på tur.
  Nå ønsket ikke læreren engang å tro at Pavel var utro mot henne, at han tok med en annen jente til leiligheten hennes. Fortjente ikke Mary hennes kvinnelige lykke? Tidligere, i drømmene sine, tegnet hun seg en solid, velstående ektemann, men ble forelsket i en gutt som viste seg å være femten år yngre enn henne. Jeg ble så forelsket at jeg mistet hodet.
  Læreren så ganske attraktiv ut. Figuren er slank, midjen er tynn, vakre lange ben, huden er ren, ansiktet er friskt, det er ingen rynker, håret er veldig frodig, håret er litt krøllete, lys blondt til skuldrene. Nylig gikk hun med jevne mellomrom på en diett, smurt med kremer. Slike kvinner liker menn. Utseendemessig fikk hun ikke mer enn tjuefem, selv om læreren nylig hadde passert tretti.
  Men Maria var ensom, til tross for hennes skjønnhet og gode fysiske form. I ungdommen havnet forloveden hennes, som hun elsket med hver eneste fiber i sjelen, opp i Tsjetsjenia og døde der. Som et resultat herdet jentas hjerte og iset over i flere år.
  Læreren reagerte på alle forsøk på frieri fra menn med en slik kulde at potensielle friere umiddelbart forsvant. Maria ble ikke forelsket på mange år, hun så ikke engang i retning av menn. Hun følte veldig dypt, verden virket svart og hvit for henne etter den tragiske døden til hennes første kjæreste.
  Og først nylig begynte læreren gradvis å tine, å tenke mer og mer på bryllupet og fødselen av et barn. Men Maria var engstelig med menn, hun deltok ikke på danser og andre steder hvor det er lettere å bli kjent med hverandre.
  Kvinnen hadde ideen om å annonsere en bekjent med det formål å gifte seg i en avis eller på et passende nettsted på Internett. Men så dukket Pavlik opp i livet hennes. Og verden begynte å leke med nye farger.
  Denne kjekke mannen skilte seg ut blant alle elevene med sitt utseende og omgjengelighet, den kjekke gutten ble lærerens inderlige lidenskap, Maria falt for ham. Selv om jeg forsto at det var feil, til og med farlig fra eksisterende lovers synspunkt.
  For første gang så læreren Pavlik for nesten et år siden i klassen hennes på en ny skole, hvor hun fikk jobb da hun flyttet til Primorsky-distriktet. Han fikk henne nesten umiddelbart til å tine, lengtende etter kjærlighetshjertet skjelve. Pavlusha våknet i kvinnen først vage drømmer, og deretter ganske sterke følelser.
  Maria bestemte seg for å se etter en tilnærming til denne gutten, men hun var redd for at gutten skulle avvise henne. Læreren begynte å ta vare på seg selv mer nøye, gikk på diett. Hun prøvde å se bra ut og vekke Pavliks gemytt, og overvurderte karakterene hans. Men i lang tid tok hun ingen skritt for å bli bedre kjent.
  I april var været vakkert, solrikt, Maria kledde seg passende for våren, og på timen ringte hun Rybachenko for å svare.
  Den første kjekke mannen i klassen, Pavel, sto ved tavlen. Maria slukte ham med øynene, og han så interessert på læreren sin, som den dagen var i et ganske kort skjørt, med vakker sminke og en elegant frisyre.
  Med et smil sa Paul:
  - Kirkorovs lov sier ...
  Det ble latter i klassen. Pavlik ble litt flau og rødmet litt. Læreren korrigerte høflig:
  - Kirchoff... Så hva handler denne loven om?
  Maria hørte at Rybachenko ble spurt av jenta i det første skrivebordet, men lot som hun ikke la merke til noe.
  Kjæledyret hennes, som så inn i lærerens øyne, svarte:
  - Summen av strømmene i kretsen ved inngangen er lik summen av strømmene i kretsen ved utgangen ...
  Mary nikket og sa:
  - Sett deg ned, Pavel, fem!
  Elevene plystret. Gutten satte seg ned og begynte å undersøke læreren ærlig.
  Så tilsto Pavlik overfor Maria at det var den dagen følelsene begynte å koke i ham. Han likte Maria før, men som lærer. Og så studerte han denne voksne kvinnen, hennes vakre aristokratiske ansikt, blonde krøllete hår, forførende ben. Han så og kjente hvordan manndommen hans forrædersk svulmer, blir varm og til og med pulserer.
  Jentene likte ham, snakket med dem og kysset til og med den vakre Vera et par ganger. Men han hadde ikke hatt sex med noen ennå, han så prosessen bare på en video som han fant på Internett. Fra en slik video ble han begeistret på samme måte som nå bare av synet av en lærer, hennes ufortjente fem.
  Pavlik ville plutselig elske med det fysiske. Lik på video. Men han forsto at dette var umulig, i hvert fall ikke i nær fremtid. Den smertefulle tilstanden krevde imidlertid en vei ut. Pavlik kjente en sterk rystelse, stjerner hoppet foran øynene hans. Varmen i lysken på skolegutten ble uutholdelig. Gutten løftet hånden og spurte rødmende:
  - Kan jeg gå på toalettet?
  Maria tillot nedlatende:
  - Gå!
  Pavlik løp av all kraft. Bare på toalettet klarte han å lindre spenninger og blidgjøre sin fortsatt utstående verdighet.
  Så fortalte han lattermildt til Maria om den plutselige begeistringen. Og så kom han tilbake til timen akkurat i tide til ringeklokken. Jeg måtte gå til neste leksjon.
  Men bildet av fysiklæreren sto foran øynene mine. Hun var i stand til å tenne en brann av sterke følelser i gutten. Han ønsket å se Maria Alexandrovna igjen.
  Pavlik satt så vidt gjennom timene. Selve bena førte ham til fysikkrommet.
  Med et raskt bankende hjerte stoppet Pavlik ved døren og tok mot til seg. Han visste ikke hva han ville si, hvordan han ville oppføre seg med læreren, men åpnet likevel døren.
  Læreren forklarte noe til gutta fra seniorklassen, timen var over, men ikke alle hadde dratt ennå. Maria snudde seg mot Pavel, som sto i døråpningen og forventet at han skulle forklare årsaken til besøket. Hun smilte velvillig, men selv dette vennlige oppriktige smilet kunne ikke fjerne Pavliks forlegenhet, han så ut til å ha mistet ordforrådet og så bare tomt på læreren. Og Maria Alexandrovna så på sin elskede student, rett inn i øynene hans.
  Pausen trakk ut, Maria spurte kjærlig:
  Er du her, Pavel? Noen problemer?
  Pavels stemme slo til slutt igjennom:
  - Jeg ... jeg vil skrive et essay om fysikk. Disse lovene ... hvordan er det? Generelt nåværende...
  "Vent litt, nå skal jeg avslutte med gutta, så skal vi diskutere alt med dere," sa læreren og smilte igjen.
  Og Pavlik følte at fra hennes utseende, hennes velvillige smil, hans manndom igjen ufrivillig rørt i buksene hans.
  Han gikk ut i korridoren, prøvde å distrahere seg fra lystige tanker og roe seg ned.
  Selvfølgelig ville det være lettere for ham å kommunisere med en jevnaldrende, men nå ble gutten veldig begeistret av denne voksne kvinnen. Tilsynelatende ble hennes tiltrekning på et intuitivt nivå overført til Pavel, og han kunne ikke stå for det, bukket under for den gjensidige lidenskapen, selv om han ikke visste hvordan han skulle oppføre seg med læreren.
  Pavlik følte at verdigheten hans igjen hadde vokst kraftig og at buksene hans var merkbart svulmende. Det var første gang gutten møtte en slik lidenskap. Det var noe nytt og annerledes. Aldri før hadde unge Pavlik vært så tent. Han ville plutselig se læreren naken, ta på de slanke bena hennes, det nakne brystet hennes.
  Og Maria? Hun var glad for at Pavel kom inn, prøvde å sende resten av gutta bort så fort som mulig og ringe hennes elskede gutt. Hun drømte om å kommunisere med denne vakre gutten og se inn i hans ømme uttrykksfulle øyne. Maria forsto at dette bare var en tenåring. Og han må behandles deretter. Hun planla ikke å forføre studenten, hun ville bare snakke med ham. Altså, om livet, om å studere.
  Og han kom inn og stirret på føttene hennes. Fyren kunne ikke stoppe tiltrekningen sin. Buksene hans... De svulmet!
  Maria la merke til dette, innstilt på en spøkestemning, smilte muntert og spurte:
  Liker du beina mine?
  Pavlik presset ut med vanskeligheter:
  "Veldig ... jeg beklager ..."
  Maria kunne ikke motstå og stilte umiddelbart det andre spørsmålet:
  Dater du jenter?
  Fyren svarte ikke umiddelbart, og læreren forklarte:
  Møter du med jevnaldrende?
  Nei... de er dumme. Og du... så smart... og vakker. Jeg liker deg.
  Maria smilte igjen og sa med lav stemme:
  "Du er en kjekk gutt, men jeg har ikke lov til å møte elever med mindre det er skolevirksomhet.
  Pavlik sukket tungt og hvisket:
  "Jævla konvensjoner!
  Maria trakk på skuldrene.
  - En fyr med et slikt utseende som ditt kan ikke fratas kvinnelig oppmerksomhet. Du vil finne deg en jente som passer bedre for din alder.
  Påfugl mumlet:
  "Jeg vil ikke... jeg tiltrekkes av deg.
  Maria smilte.
  - Det går over!
  I noen minutter til snakket de om skolehverdagen og klassekameratene, så gikk Pavlik forsiktig tilbake mot utgangen, han måtte raskt på toalettet. Han hadde det travelt med å lindre seg selv, for å lindre den smertefulle kløen og overmenneskelige spenningen.
  En fysisk sterk fyr kunne ennå ikke kontrollere begjærene sine og lindre en ereksjon. Det underbevisste ønsket om kjærlighet og sex med en moden dame overveldet bokstavelig talt den trente kroppen til en ung idrettsutøver.
  Skolegutten rømte, Maria ventet ikke på ham, hun forlot skolen. Og Pavlik dro hjem. Foreldre la merke til at sønnen deres er ekstremt dyster og nesten ikke spiser.
  Mamma spurte sønnen sin:
  - Pavlik, fikk du en toer?
  Studenten vinket.
  - For noe tull!
  Faren smilte.
  - Han ble tilsynelatende forelsket, ikke plage med spørsmål, ellers vil han eksplodere.
  Pavel låste seg inne på rommet sitt. For å bli distrahert og utladet, gikk jeg inn på Internett og satte på porno.
  Om natten sov gutten ikke godt, hele tiden han husket læreren, deres siste samtale, ble flau over oppførselen hans og drømte.
  Ofte blir elever forelsket i lærerne sine, selv om de er mye eldre enn dem selv. De elsker dem for deres visdom og autoritet. Noen ganger gjengjelder lærere: de liker ungdom og skjønnhet. Det hender at lærere selv prøver å få elevene til å bli forelsket i dem. Mary lyktes. Hun sluttet på skolen, men angret så på at hun ikke hadde ventet på fyren og fortsatte ikke å kommunisere med ham den dagen.
  
  
  Kapittel 6
  Neste morgen var Pavel mutt og tilbaketrukket. Han var frekk mot foreldrene sine, på skolen snakket han ikke med jevnaldrende i det hele tatt, han svarte lærerne upassende. Med spenning ventet han på den siste leksjonen - fysikk.
  Før leksjonen var det ikke mulig å snakke med læreren: hun slapp barna inn i klassen bare med en bjelle og begynte umiddelbart å forklare materialet.
  Paul fanget øyet hennes. Maria Alexandrovna så også noen ganger på sin elskede student. Hun la merke til at gutten var blek og hun syntes synd på fyren.
  Da timen var over, begynte gutta å forlate klasserommet, og Pavel tok mot til seg, kom opp og sa til læreren:
  - Jeg fant ikke ut om abstraktet i går.
  Maria spurte:
  - Hvorfor stakk du av?
  "Jeg trengte å... gå på toalettet."
  "Du kan komme hjem til meg etter skolen," tillot læreren.
  Peacock følte seg inspirert! Han så frem til slutten av timen. Og skyndte seg umiddelbart til fysikkrommet. Maria Alexandrovna var alene.
  "Noe du ikke ser veldig bra ut i dag," sa læreren først. - Ble du ikke syk?
  "Nei," svarte Pavel, "jeg fikk bare ikke nok søvn.
  - Det skjer. Vil du virkelig skrive et abstrakt? spurte Maria.
  Pavel nikket, selv om begge visste at dette bare var en unnskyldning. Læreren begynte å forklare hvordan essays skrives. Og Pavlik sa plutselig:
  "Kanskje vi kan diskutere detaljene i dette arbeidet andre steder?" Det er for trangt her... Vi har en dacha i Alexandrovskaya. Ingen vil stoppe oss der.
  Om natten tenkte eleven på hva han ville si til læreren på møtet, og ga ut en forberedt frase.
  Maria smilte, la hånden på studentens hals og sa:
  - Og du er spesiell, ikke som de andre guttene ...
  Pavlik krympet ved berøringen hennes. Han kjente igjen den forræderske røren i buksene. Men denne gangen løp han ikke bort noe sted, men sa igjen om dachaen:
  - Du kan gå når som helst. Jeg har nøklene, foreldrene mine drar ikke til Alexandrovskaya nå.
  Maria tok av hånden og svarte:
  "Selvfølgelig vil jeg ikke gå noe sted. Men du kan komme hjem til meg.
  - Når kan jeg komme inn?
  Mary trakk på skuldrene og svarte:
  - Ja, også i dag.
  - Flott! Påfugl frydet seg. - Nå må jeg gå til hockeyseksjonen, og så kan jeg komme til deg.
  "La oss skrive ned telefonnummeret mitt da," foreslo læreren, "du ringer når du er ledig, jeg skal fortelle deg hvor du skal dra."
  Gutten blomstret av lykke:
  - Veldig bra! Du er bare super!
  "Bare vær så snill, vær så snill, ikke fortell noen at du skal hjem til meg."
  Pavlik nikket, det tok ham mye krefter å ta øynene fra kvinnens bryst. På vatterte bein dro skolegutten. I en kiosk i nærheten kjøpte gutten seg en pakke chips og en flaske Cola. Han svelget grådig det han kjøpte, roet den nervøse skjelvingen og følte seg mer selvsikker.
  På trening var Pavel aktiv, spilte grovt. Han var den første som hoppet ut av lekeplassen, skyndte seg til garderoben og ringte læreren. Maria Alexandrovna navnga gaten, husnummeret og leiligheten.
  
  Læreren åpnet døren, smilte og sa:
  - Jeg er glad du kom. Ikke vær sjenert, føl deg hjemme.
  Hun hadde på seg en vakker knelang blå kjole, tøfler, håret løst og lett sminke. Maria ventet på gutten, hennes vennlige smil hjalp Pavel med å lindre unødvendig spenning, men han stilte likevel et ganske dumt spørsmål:
  - Og vi er alene her, vi vil ikke blande oss inn ... mennene dine?
  "Dessverre er jeg fortsatt alene," spredte læreren hendene. - Kom igjen.
  Pavel tok av seg skoene, Maria tok hånden hans, og sammen kom de inn i rommet. Det var et allerede dekket bord. Maria forberedte seg på å møte sin elskede student. Jeg kjøpte en kake, lagde smørbrød og åpnet til og med en flaske tørr vin. Det var også et glass med stearinlys på bordet.
  "Jeg skal fortelle deg om essayet senere," sa læreren. "La oss ta en matbit først ... ved levende lys."
  Maria slo av lyset og tente lysene.
  Pavlik sa med entusiasme:
  - Så romantisk! Men i lyset ser du enda bedre ut.
  - Og jeg vil ha romantikk, jeg er så ensom ...
  "Du har oss, elevene dine," innvendte Pavlik.
  - Men det er ingen hjertekavaler ...
  Så jeg kan bli det! sa gutten entusiastisk. Nå var han mindre nervøs enn på skolen, da han avtalte en avtale med læreren.
  Maria smilte igjen og inviterte Pavlik til å sitte i sofaen ved bordet. Hun satte seg ved siden av henne og hvisket:
  - Jeg skal drikke litt vin, og du spiser kaken. Det er med nøtter. Jeg vet ikke om du liker søtsaker.
  "Jeg elsker deg," svarte Paul.
  - Det er bra.
  Pavlik tok et kakestykke med skje og svelget uten entusiasme. Gutten spiste noen ganger kake hjemme. Men han likte sjokolade mer.
  Maria tok en slurk vin og satte glasset tilbake. Det virket uanstendig å drikke alene. Og enda mer for en tenåring. Hun beundret studenten i flammen av stearinlys, fortalte Pavlik at han hadde et fotogent og uttrykksfullt ansikt, og figuren var som en gresk statue.
  Gutten åpnet munnen for slike komplimenter, og læreren tok Pavliks hånd i hånden hennes, la den på beinet hennes og hvisket:
  - Du kan stryke den.
  Gutten rødmet, håndflaten skalv og ble umiddelbart svett. Pavlik strøk forsiktig over beinet. Maria smilte: berøringen av en kjekk fyr er behagelig for kvinnekroppen. Læreren la hånden på Pavliks muskuløse bryst og begynte å massere det. Gutten pustet ofte, Maria kjente hvor sterkt tenåringens hjerte slo. Fyren sto i brann av begeistring. Han eltet kvinnens kne med hendene, han ville plutselig ta av seg kjolen hennes og rive av seg sine egne klær. Intuitivt, sterkt ønske...
  Men Maria, ut av hjørnet av bevisstheten, innså at hun burde stoppe for ikke å miste kontrollen over seg selv. Hun rev Pavels hånd fra kneet, kysset gutten på pannen og sa:
  - Greit, det er nok! La oss gå tilbake til abstraktet.
  Påfugl hvisket:
  - Vær så snill ... Abstrakt senere. Jeg føler meg varm. Kan jeg ta av meg skjorta?
  Maria ønsket å fortsette en intim date, hun drømte om å se den nakne overkroppen til en ung kjekk mann, kvinnen kunne ikke holde seg, rakte hendene og svarte:
  - Kom igjen, jeg skal hjelpe deg.
  Og dro av guttens T-skjorte.
  Den lettende, grasiøse tegningen av guttens muskler varmet enda mer opp varmen inne i kvinnens mage, som truet med å bli uutholdelig. Men Pavlik var ekstremt spent, perfeksjonen steg, kroppen begynte å skinne av svette. Med skjelvende stemme sa gutten:
  - Du kan, og jeg skal hjelpe deg ... ta av deg kjolen ...
  Maria nikket nedlatende.
  - Absolutt!
  Pavlik bøyde seg ned og løsnet festene med skjelvende fingre...
  Maria ble stående i noen tynne truser og bh. Pavel så til slutt kroppen til læreren nesten uten klær. Grasiøs, rørende, veldig søt og erotisk.
  Pavlik sa ganske oppriktig:
  - Med din nåde kan du bli en motemodell.
  "Jeg foretrekker å jobbe som lærer," svarte Maria Alexandrovna.
  Gutten førte hånden langs ryggen til sin elskede lærer. Maria trakk pusten dypt. Guttens berøring satte henne på. Jeg ønsket å forkaste alle konvensjoner og smelte sammen med den unge kjekke mannen i ekstase. Og Pavlik skalv av stor spenning. Det var første gang dette skjedde med ham. Gutten ble overveldet av følelser, instinktene tok over tankene hans.
  Maria gikk for å møte gutten. De klemte og kysset hverandre...
  Pavlik befant seg på en kjærlighetsseng for første gang, han var overspent og på slutten av møtet ble han til og med utslitt. Først da så Maria på klokken og ropte forskrekket:
  - Wow! Klokken er allerede elleve! Foreldrene dine vil være bekymret. Kom igjen, ring dem raskt og kle på deg.
  Slitne Pavlik beveget seg sakte. Mørke ringer dukket opp under hans ekspressive blå øyne. Spenningen avtok, men gutten følte seg tom. Mary beroliget ham:
  "Det er alltid slik etter første gang," kysset kvinnen Pavlik på leppene. - Du er en fantastisk fyr! Jeg følte meg bra med deg, men lidenskapen vår er kriminell. Jeg vil bli truet med fengsel hvis de finner ut at vi har krysset grensen.
  Påfugl hvisket:
  Jeg sverger på at jeg ikke skal fortelle det til noen. Jeg gir mitt æresord.
  Maria smilte og spurte:
  "Og du vil ikke skryte til vennene dine?"
  Pavlik korset seg selv for overtalelsesevne:
  - Ikke! Her er ditt kors!
  Vi har ikke lov til å elske hverandre. Du vil ikke at kjærligheten din skal gå i fengsel, gjør du?
  Peacock svarte selvsikkert:
  - Nei, jeg vil ikke!
  Maria nikket og hvisket:
  "Jeg kan bli stilt for retten for å ha forført en mindreårig.
  Pavlik ristet kraftig på hodet.
  - Ikke! Du forfører meg ikke, jeg vil ha deg selv.
  Maria svarte:
  - Det betyr ikke noe. Anklaget for å ha forført den som er eldre.
  - Urettferdige lover!
  "Loven er god eller dårlig, men det er loven, du må regne med den," sa Maria. - Og du går raskere hjem. Hva sier du til foreldrene dine?
  Peacock sa:
  - Jeg vil si at jeg bodde hos en venn, vi spilte dataspill.
  Hva om de spør etter en venns navn? spurte læreren.
  Peacock svarte selvsikkert:
  - Vennene mine er pålitelige, de vil si meg fra.
  Maria spurte igjen:
  "Vennligst ikke si det til noen.
  Pavlik korset seg igjen:
  "Jeg sverger på min mor, jeg vil ikke si det til noen!"
  Læreren og eleven kysset farvel.
  Hjemme forklarte gutten seg raskt for foreldrene, kollapset på sengen og sovnet umiddelbart.
  Dagen etter var det ingen fysikktimer i Rybachenkos klasse. Han kom seg etter en romantisk date, han ønsket igjen å se sin elskede kvinne, i en pause dro han til Maria Alexandrovna.
  For ikke å forårsake ytterligere mistanke og sladder, ba læreren Pavel om ikke å komme til kontoret hennes lenger når det ikke var noen fysikktime, men hun lot ham gå hjem til henne igjen.
  Og igjen var det en romantisk middag ved levende lys. Bare i stedet for vin åpnet Maria en flaske Coca-Cola. Og så ga læreren eleven en massasje. Pavlik følte seg roligere og mer selvsikker enn før, han var klar til å fortsette å lære kjærlighetsvitenskapen.
  De skiltes med ømme kyss.
  Denne gangen kom gutten glad og blid hjem. Mor, som så de glade øynene hans, spurte:
  - Har du allerede funnet en kjæreste?
  Pavel grøsset og rødmet, men svarte ikke.
  Mamma spurte:
  Har du kysset allerede?
  "Nei," løy Paul.
  - Vær forsiktig, ikke vær slem. Fordi du er så ung...
  Fyren ønsket ikke å høre på instruksjoner, han kledde av seg, la seg. Han så for seg at Maria lå ved siden av ham, og stupte ned i en søt søvn.
  Læreren og eleven begynte å møtes i all hemmelighet. Formelt gikk gutten til læreren for å skrive essays. Men dette var bare et dekke for deres romantiske kjærlighet, som utviklet seg harmonisk. Elskerne planla over tid å være lovlig gift. Maria prøvde å ikke tro at deres hemmelige forhold kunne avsløres før Pavlik ble myndig, og hun ville bli anklaget for å ha forført en student. I dag har imidlertid denne visjonen blitt en realitet.
  Vel, hvorfor falt det en galning å plante liket av en jente i leiligheten hennes? Maria ville ikke tro at Pavlik kunne gjøre noe slikt. Men telefonen til en elsket var stille.
  Hjemme klatret læreren inn på badet og fortsatte å tenke på det forlatte liket og hennes forhold til Pavel. Nei, de hadde ikke et ondskapsfullt forhold, men ekte kjærlighet! Uten skitne tanker og dårlige intensjoner. Hvorfor var det? Kanskje det ikke er så ille. Kanskje Pavlik ikke jukset henne, i hennes fravær tok han ikke med noen til leiligheten. Men hvem kastet da liket? Mysterium...
  Maria lagde varmt vann i håp om å roe seg ned. Kvinnen gned seg med en vaskeklut og tenkte igjen på hva Pavlik ville fortelle politiet.
  Plutselig ringte det på døren.
  "Pavlusha?! tenkte læreren. - Til slutt! Men hvorfor så sent og uten forvarsel?
  Hun tok på seg badekåpen og skyndte seg inn i gangen.
  
  
  Kapittel 7
  Om morgenen møtte Krasin sin assistent Andrei Kovalev nær kontoret.
  "Vasya, vi har et annet lik," sa Kovalev.
  "Vel, det er i hvert fall ikke to," svarte Krasin automatisk.
  - Og du vet hvem? Gårsdagens dame, hvis lik ble kastet inn i leiligheten.
  - Hva? spurte Krasin.
  - Vel, den som ble avhørt på kvelden.
  - Så, time for time blir det ikke enklere!
  "Hun ble funnet død under vinduene i huset, falt ut av vinduet," forklarte Kovalev.
  - Har den falt ut? spurte Krasin. - Med noens hjelp?
  - Kan være. De vil henge dette liket på oss også.
  "Det må forenes til én ting," sukket Krasin.
  Betjentene gikk inn på kontoret.
  - Igjen, en undersøkelse av naboer vil være nødvendig, - sa Kovalev.
  "Og identiteten til den som ble kastet inn i Novikovas leilighet må etableres så snart som mulig," minnet Krasin om.
  "Det samme problemet," Kovalev viftet med hånden. Naboer hevdet at de aldri hadde sett henne før.
  - Det er en foundling-tatovering på skambenet, er det en tatoveringsspesialist i vårt område? Du må finne ut, kanskje han vil si hvem som har laget denne rosen. Disse er sjeldne.
  - Det ville være nødvendig å avhøre ham, som ham, Rybachenko, først og fremst. Han vet sikkert noe. Eller involvert.
  "Det stemmer, begynn med ham," sa Krasin.
  Gi meg telefonen, så ringer jeg ham.
  Pavels telefon var stille.
  - Merkelig, - sa Kovalev, - telefonen er utenfor nettverkssonen.
  - Så gå til adressen, og der vil du forhøre deg på stedet, - beordret Krasin.
  Kovalev dro, mens senioretterforskeren Vasily Krasin, mens han ventet på dataene fra obduksjonsundersøkelsen, tenkte. Selv for ham, en etterforsker med ti års erfaring, virket saken svært komplisert og forvirrende. Ingenting var kjent om jenta som havnet i lærerleiligheten. Pen, ser ikke mer enn tretti ut, med en original tatovering på et intimt sted. Også blåmerker på paven og brystet. Det ser ikke ut som en mindreårig fyr ville "kjærtegne" henne slik.
  Resultatene av undersøkelsen kommer snart. Hvorfor døde den fremmede? Mye lik kvelning.
  Selvfølgelig er det tvilsomt at gutten ville bringe denne damen til lærerens leilighet, men i vår verden er alt mulig.
  Krasin ringte barnerommet til politiet. De hadde ikke noe materiale om Pavel Rybachenko. Han var ikke involvert, han var ikke registrert på barnerommet. Men gutten er tydeligvis sprek. En gang jeg møtte en lærer, hadde jeg til og med nøklene til leiligheten hennes.
  Vasily Krasin likte ikke ungdomskriminelle. De er de mest arrogante, grusomme og kyniske. Trygg på deres straffrihet. Mange har ikke noe hellig. Personlig ødela mindreårige punkere bilen hans, punkterte dekk. Barn er nå lesekyndige, de vet at frem til en alder av fjorten vil de nesten ikke ha noe. Og etter fjorten må du begå en svært alvorlig forbrytelse for å bli sendt til en spesialskole eller dessuten til en koloni. Og vilkårene er korte, og selve sonene ligner på barneleire. De tar med straffedømte gutter på utflukter, det er datarom og svømmebasseng.
  Nei, dagens ungdomssone er ikke hardt arbeid i det hele tatt. Guttene svinger og jobber ikke. De forlater etter sonen trent i spesialiteten. Humanisme i forhold til ungdomsslyngler ble avlet frem, og de bruker den. De er ikke redde for noe.
  Hvis en tenåring begikk drap, og deretter kanskje eliminerte læreren også, kunne han bli plantet i ti år. Vi skal i hvert fall redde samfunnet fra et slikt monster en stund. Men har Paulus noe med disse forbrytelsene å gjøre?
  Profesjonell intuisjon fortalte Krasin at Rybachenko ikke begikk drap. Det var imidlertid nødvendig å avhøre gutten.
  I alle fall bestemte Vasily Krasin seg for å gi Pavel en god klem. Jeg lurer på hva slags forhold han hadde til den avdøde læreren?
  Vakker kvinne. Hvorfor ensom? Ingen mann, ingen barn. Selv om utseendet hennes er veldig attraktivt. En slik dame kan snu hodet til enhver seksuelt kåt tenåring. Hvis han vil.
  Binder kjærligheten dem, kanskje til og med sex? Læreren ble skremt i går da de antydet at vi kunne sette en mindreårig i fengsel for å ha forført en mindreårig. Det er synd å presse og arrestere en vakker kvinne. Utgitt på et abonnement, men det er ute som det skjedde. Det er til og med en skyldfølelse. Kovalev skulle ha blitt sendt til Pavel i går kveld. Eller gå selv. Selv om vi ikke får ekstra betalt for behandling. Kanskje det ikke ville være et annet lik...
  
  
  Kapittel 8
  Kovalev fant Rybachenkos leilighet raskt. Åpnet av Pavels mor. Andrei introduserte seg selv, sa at han ønsket å stille fyren noen spørsmål.
  - Skrev Vadim en uttalelse? spurte kvinnen. "Jeg ber deg, ikke rør gutten!" Han er i alvorlig depresjon.
  "Fortell meg hva som skjedde med deg og hvilken uttalelse Vadim skrev," spurte Kovalev.
  - Ja, til læreren. Vil du ikke spørre Pavlik om henne? kvinnen ble overrasket.
  - Det handler om læreren jeg trenger for å få informasjon.
  "Ikke forstyrr sønnen din ennå, vær så snill!" Pavels mor tryglet. - Han flytter bort fra ... Du skjønner, Pavlik ville legge hendene på seg selv, han hadde allerede laget en løkke. Vel, Vadim så... Nå har Pavlik roet seg litt ned, han ønsker ikke å kommunisere med noen. La meg fortelle deg alt jeg vet, la oss gå på kjøkkenet.
  - Så hva skjedde med deg? spurte Kovalev og satte seg ved kjøkkenbordet.
  - Pavlik hadde en stor kamp med faren sin. På grunn av nettopp denne læreren. Jeg har skylden. Han la igjen jakken i gangen. Jeg tok den opp, og noen nøkler, ikke våre, falt ut av den og telefonen til sønnen min. Jeg kunne ikke motstå, jeg så hvem Pavlik snakket med. Og jeg fant et kjærlighetsbrev...
  - Med læreren? Kovalev gjettet.
  - Med henne. Jeg så denne damen på skolen. Hun er dobbelt så gammel som sønnen. Pavlik er fortsatt et barn. Og der er det ... jeg var i sjokk, jeg viste mannen min. Vadim ble sint, tok fra Pavlik nøklene og telefonen, lovet å snakke med tanten. Gutten er hysterisk...
  - Og hvor var Vadim den kvelden? Kovalev fortsatte å spørre.
  - På jobb. Han jobber som sikkerhetsvakt på basen. Tre dager senere.
  - Når dro du hjemmefra?
  "I går kveld var han klokka åtte.
  - Og før det, i går kveld, var mannen din hjemme? spurte Kovalev.
  Ja, jeg var hjemme. Jeg kranglet med Pavlik, vi så på hele kvelden slik at Pavlusha ikke gjorde noe med seg selv. Nå er Pavlik deprimert, ikke rør ham, jeg ber deg.
  - Ok, jeg forstår, jeg forlater agendaen, så snart sønnen flytter litt, la ham komme til granskingsutvalget vårt. Og Vadim må bli spurt om det samme.
  - Ok, jeg sender det videre.
  - Si meg, hvor er nøklene som Vadim tok? Kovalev stilte et viktig spørsmål.
  "Så han har", trakk kvinnen på skuldrene, "han bærer det sannsynligvis med seg.
  - Klart. Fortell meg, vær så snill, og natten etter krangelen med Pavel, forlot Vadim definitivt ikke huset?
  - Jeg tror det. Jeg la meg, han ble værende for å passe på Pavlik.
  - Klart! Så du vet ikke sikkert. Hvilken base jobber Vadim på?
  - På vår grønnsaksbase i kystregionen. Jeg må komme hjem om kvelden, jeg skal fortelle deg at du kom.
  Kovalev forlot leiligheten og ringte umiddelbart etterforskningskomiteen til Krasin:
  - Vasya! Det er en mistenkt! Trenger snarest å gå til arrestasjonen.
  Hvem skal vi arrestere? spurte Krasin. - Denne skolegutten?
  Vi tar opp med studenten senere. Hans far! Han er i virksomhet og han har nøklene til lærerens leilighet, "forklarte Kovalev.
  
  Vadim Rybachenko ble brakt til granskingsutvalget rett fra arbeidsplassen sin. Han ble forhørt sammen av Kovalev og Krasin. Kovalev tok initiativet.
  "Vel, fortell meg hva du gjorde i lærerens leilighet," beordret Kovalev.
  - Hvilken lærer? spurte Vadim, misfornøyd med at han ble tatt med til granskingsutvalget.
  "Den som hadde barmhjertighet med sønnen din," forklarte Kovalev. - Vi vet alt!
  - Å, du snakker om denne tispa. Jeg har aldri vært i leiligheten hennes.
  Kovalev slo knyttneven i bordet:
  - Ikke lyv! Du får livstidsdom for dobbeltdrap! Den eneste måten å lindre skyldfølelse på er å fortelle oss hele sannheten.
  Den mistenkte himlet med øynene.
  - Dobbeltmord? Hvem ble drept? Hva er du? Jeg vet ingenting!
  "Hytten min er på kanten, jeg vet ingenting," sa Kovalev skeptisk. - Og hvem tok nøklene fra sønnen til lærerleiligheten, lovet å ta seg av denne damen?
  "Jeg ... jeg har ikke vært hos henne," sa Vadim begeistret, "jeg kom ikke i nærheten av henne.
  - Du lyver! Naboene har sett deg! - Kovalev løy. - Vil du ha et ansikt til ansikt?
  - Jeg var ikke der! Ærlig talt! Pavel sa at hun hadde dratt på ferie. Jeg ville bare snakke med henne. Senere, når han kommer tilbake.
  - Vel, hvordan snakket du? spurte Kovalev sint. Kaste du den ut av vinduet? Hvis du ikke forteller oss sannheten, begynner vi å bruke fysiske tiltak!
  Mannen hang helt ned, hendene skalv, han sa igjen:
  - Sant, folkens, jeg var ikke der ...
  Krasin ga den mistenkte et fotografi av den avdøde fremmede og sa ganske høflig:
  - Vennligst se på bildet. Hva vet du om denne kvinnen?
  Vadim tok bildet i hendene og svarte:
  - Ingenting er kjent. Vi er ikke kjent.
  - Og hvis du tenker godt? spurte Kovalev. - Ta en nærmere titt.
  "Jeg kjenner henne ikke sikkert! Vadim insisterte. - Jeg ser det for første gang.
  - Hva gjorde du natt til den tjueførste august? spurte Krasin.
  - I forgårs? Var hjemme hele natten. Sønnen min og jeg hadde en kamp, jeg dro ingen steder.
  - Og hvor gikk du fra jobb i går kveld? spurte Kovalev.
  - Jeg gikk ingen steder! Var på jobb hele tiden. Kolleger kan bekrefte. Hva mistenker du meg for?
  "Du skjønner," sa Krasin, "likt av en kvinne ble funnet i lærerens leilighet, og den kvelden ble læreren selv kastet ut av vinduet. Du hadde nøklene til leiligheten hennes og motivet ditt var å forholde deg til din sønns elskerinne.
  Men jeg var ikke der! Jeg sverger!
  "La oss sende ham til retten for å godkjenne arrestasjonen i to måneder. La ham sitte, tenke, kanskje han vil huske hva han vil fortelle oss, - fortsatte å skremme den mistenkte Kovalev.
  Men Krasin følte at mannen egentlig ikke var i den skjebnesvangre leiligheten. Vadim Rybachenko ble løslatt mot kausjon.
  Men situasjonen har ikke ryddet opp. Å belyse en så mystisk forbrytelse kunne finne ut identiteten til den kastede jenta. Jeg måtte spørre de prostituerte som jobber i området, nok en gang intervjue naboene, studere savnetsrapporten. Men først sendte Krasin Kovalev til en tatoveringsspesialist.
  Andrei kom tilbake og smilte gåtefullt.
  "Vasya, du vil falle," sa Kovalev. - Tatoveringen på kroppen til vår fremmede er et tegn på en sexslave fra sekten til Illuminators-ordenen.
  - Hva? spurte den overraskede Krasin. - Vi hadde bare ikke nok sexslaver ...
  "Slike delikate roser på håndleddet og kjønnsorganene lages i sekten for jenter som brukes til seksuelle nytelser," bekreftet Kovalev.
  - Fant du ut hvem som egentlig lager slike tatoveringer? spurte Krasin.
  - Spesialisten nevnte ikke navn. Han vet ikke hvem i byen vår som driver med slike tegninger.
  - Hva slags sekt?
  - Veldig stor. I USA, dets hovedkvarter, og vi har filialer i flere byer.
  Er ikke dette den samme sekten som Brown beskrev i sin oppsiktsvekkende roman? spurte Krasin. - Leste?
  - Nei, jeg leste den ikke og så ikke filmen basert på boken, men en tatoveringsspesialist har allerede fortalt meg om Browns roman. Illuminatorer er bygget på et lignende prinsipp, men de har en større sekt, i vårt land er det filialer i Moskva og andre steder. I St. Petersburg ser det ut til at det ikke er noen filial.
  "Egentlig kan en kvinne lage seg selv en rose i henhold til modellen, uten å gå inn i detaljene om hva en slik tatovering kan bety," foreslo Krasin.
  "Det kan godt være det," sa Kovalev. - Min avdøde far fikk fjernet restene av en tatovering på armen. Han kom fra hæren og et sted på stranden så han en manns tatovering i form av en sol med stråler på baksiden av hånden. Jeg ønsket det samme. Og vennen hans slo tatoveringen godt. Han laget sin far i henhold til beskrivelsen. Etter det la faren min merke til at mennene, som så ut som erfarne straffedømte, begynte å henvende seg til ham med ordene: "Hei, bro!" En gang han kjørte i et elektrisk tog, satte en tatovert urka seg ved siden av ham og spurte: "I hvilken sone salet du?" Pappa satt aldri og likte ikke timen. Så jeg fortalte ham at han ikke var dømt. "Og hvorfor tok du en tatovering?" Det viste seg at navnet i det kriminelle miljøet betyr: "Hei til tyvene." Dette gjøres i sonen av de som er dømt for større tyveri. Far bestemte seg for å få tatoveringen gjort. Og han laget dem ikke lenger.
  "Det skjer," smilte Krasin. - Og likevel, versjonen av vår fremmede som tilhører en sekt, må sjekkes nøye.
  "Ok, jeg blir opptatt, jeg skal surfe på Internett," sa Kovalev.
  
  
  Kapittel 9
  Undersøkelsen viste at den fremmede ble kvalt ved å klemme på halspulsåren. Som forventet Krasin. Det gjenstår å finne ut identiteten til den avdøde.
  Kovalev dukket opp igjen med et gåtefullt smil.
  - Hør, min venn Vasya! Jeg fant ut, ser det ut til. vår fremmede. Du vil aldri gjette hvem hun er.
  - Vel, hvem er det? spurte en fascinert Krasin.
  - La meg fortelle deg alt i rekkefølge. Jeg begynte å søke etter materiale om sekten og dens grener i vårt land. Jeg kom over en melding om at en kvinne nylig ble arrestert i Anapa for drapet på en BDSM-direktør ...
  - BDSM - dette er pervertert porno med elementer av vold? - avklarte Krasin.
  - Det er det samme, hard sex med tvang, smerte, ydmykelse, - bekreftet Kovalev. - Så kvinnen som ble arrestert i Anapa tilhører også Illuminators-sekten, eller rettere sagt, hun er fra avdelingen deres i byen Sotsji. I Anapa deltok hun i filmingen, og stakk deretter regissøren sin med en kniv.
  - Vår dame, som ble drept i St. Petersburg, hva har hun med Anapa-drapet å gjøre? spurte Krasin.
  "Kanskje han ikke gjør det," svarte Kovalev. "Jeg ble bare interessert i hva den avdøde regissøren filmet. Achintsev hans etternavn ...
  - Du vil si at damen vår spilte sammen med ham? Krasin foreslo.
  - Jeg så ikke den avdøde i Achintsevs filmer. Men i en annen lignende opptak fra det amerikanske studioet King, som spesialiserer seg på BDSM, Vasya, kjente jeg henne igjen! Utseende, tatovering... Vår avdøde dame er en amerikansk pornografisk skuespillerinne.
  - Du blander ikke noe? Krasin ble overrasket. Hvordan kunne en amerikansk kvinne være helt naken i en vanlig St. Petersburg-leilighet?
  - Det må vi finne ut av. Men navnet på den avdøde skuespillerinnen, den hun spilte under, Lucy Starr.
  "Dette er i det minste noe," sa Krasin. - Likevel må du finne ut hvordan hun havnet i St. Petersburg.
  "Hun mest sannsynlig fløy inn for å delta i filmingen," foreslo Kovalev.
  "Ganske mulig," sa Krasin enig. - Finn ut hvem i St. Petersburg som spesialiserer seg på BDSM, hvor og når Lucy filmet sist.
  Kovalev sto overfor en vanskelig oppgave. Igjen måtte jeg grave på Internett, kommunisere med den mest kjente figuren i pornobransjen i byen, se etter informasjon om Lucy og sekten hennes. Ingen informasjon om hva avdøde Lucy Starr gjorde i St. Petersburg ble funnet. Men pornohandleren fortalte Andrey at Lucy ifølge ryktene faktisk ble filmet i Russland av pornoregissøren Vladimir Achintsev, som ble drept i Anapa for noen dager siden.
  Kovalev kontaktet Anapa, ba om informasjon om drapet på Achintsev og stupte igjen inn i jungelen av Internett.
  Dagen etter rapporterte han til Krasin:
  - Det var mulig å fastslå det virkelige navnet til jenta - Lyudmila Starkova. Som jeg sa før, spilte hun hovedrollen i porno under navnet Lucy Starr. Hun ble hentet som barn fra Ukraina, sammen med foreldrene var hun medlem av Illuminator-sekten. Det er en antagelse om at jenta ble utsatt for alvorlig psykologisk behandling siden barndommen, hun ble tvunget til å engasjere seg i porno, og deretter gjort til sexslave.
  - Og hva er egentlig seksuelt slaveri utbredt i Amerika? spurte Krasin.
  - Ja, det er vanlig. Og det er pedofili. Alt dette er stilnet fordi det brukes og dekkes til av den amerikanske regjerende eliten, som på en eller annen måte er forbundet med Illuminators. Materialet jeg fant selv for meg var et sjokk. Fra en tidlig alder, tvang, skitten sex...
  - Hva med saken vår? spurte Krasin.
  - Vi må studere den siste skytingen av Achintsev. Kanskje det er en anelse. Det er mulig at den avdøde spilte hovedrollen sammen med ham, og deretter flyttet til St. Petersburg.
  "Be om materiale om drapet på regissøren, kontakt Anapa," beordret Krasin.
  - Allerede bedt om. Så snart noe interessant skjer, gir jeg deg beskjed.
  
  
  Kapittel 10
  Det viste seg at etterforskningskomiteen til Anapa har den siste skytingen av avdøde Achintsev. Kovalev så på den tilsendte kopien av filen og materialet om drapet. Noen minutter senere delte han informasjon med en kollega:
  "Vår avdøde Lyusya Starkova filmet rett før regissørens drap i Anapa, sammen med en annen skuespillerinne, den samme som nå er varetektsfengslet for drapet på regissøren deres.
  "Å, jeg håper at Lucy i det minste ikke er involvert i dette drapet," sa Krasin.
  - Hvordan vite, hvordan vite, - svarte Kovalev.
  "Vi hadde fortsatt ikke nok til å forholde oss til pornoregissøren," sukket Krasin.
  - Du vil banne, men det er ikke bare en pornoregissør, det er også en galning i saken.
  "Kom igjen, fortell meg mer," spurte Krasin.
  - Jeg skal fortelle deg hva jeg fant ut. Det viser seg at den siste skytingen av vårt mystiske funnbarn Lucy var på dagen for drapet på regissøren. Filmet en forferdelig dritt med sadismen til jenter i naturen. Etter skyting stakk den andre skuespillerinnen, liksom, regissøren med en kniv. Hun ble tatt på gjerningsstedet.
  - Tatt på fersken? sa Krasin.
  Ja, med en kniv. Der var den tidligere aktor på ferie. Han organiserte alt, lot ikke den mistenkte gå, tråkket fotsporene på direktørens parkeringsplass og dro tingene hans vekk. Politiet ble tilkalt, den mistenkte ble tatt bort, nå sitter hun i etterforskningskomiteen til Anapa. Jenta er stille, vil ikke si noe i det hele tatt. Men det mest uventede var ekspertisen. Nettopp rapportert: i tillegg til fingrene til den mistenkte skuespillerinnen, ble fingeravtrykk av Tula-galningen, som er kreditert med fem drap nær Tula og flere i byen Sotsji, også funnet på kniven. Men identiteten til seriemorderen er ennå ikke fastslått.
  - Og ifølge vår undersøkelse ble ikke fingrene til den ettersøkte galningen funnet i lærerleiligheten, var det? - spesifiserte igjen Krasin.
  Ja, de fant det ikke. Men det hadde vært fint å sjekke igjen.
  "Ta med informasjonen til eksperten," beordret Krasin. "Selv om jeg ikke tror utskriftene vil bli funnet etter ny kontroll.
  Kovalev dro, og Krasin var fortapt i tankene. Etterforskeren trodde ikke at læreren selv, av egen fri vilje, hoppet ut av vinduet. Han snakket med denne kvinnen. De er ute av stand til selvmord!
  Ingen spor etter Vadim Rybachenko eller Tula-galningen ble funnet i leiligheten hennes. Det er usannsynlig at de var involvert i dødsfallet til skuespillerinnen, og deretter læreren.
  Rart, men Krasins tanker fokuserte plutselig på Tula-galningen. Et sted i dypet av sjelen hans, intuitivt, følte han at han ville finne ut denne galningen, hvis navn ikke var kjent for myndighetene. Vasily bestemte seg for å studere all informasjonen som var i databasen om seriemorderen. Det var en grunn: galningen krysset veier med den avdøde skuespillerinnen på Utrish, hans involvering i saken som ble etterforsket av Krasin ble ikke utelukket.
  Intuisjon. Vasily brukte det på skolen. Intuitivt fant han svar på spørsmål som bekymret ham, noen ganger spådde han uventede resultater av fotballkamper. Han visste ikke hvordan det fungerte. Du måtte bare tenke, "drive" den tilgjengelige informasjonen i hjernen og avgjørelsen kom av seg selv, som en innsikt. Og på jobben, mye takket være sin profesjonelle intuisjon, har Krasin allerede klart å løse flere svært kompliserte saker. Han hadde et godt omdømme i etterforskningsutvalget.
  Og nå studerte Krasin nøye materialet som ble mottatt og følte en intuitiv signalopplysning: den savnede gutten er Tula-galningen!
  Så, nær Tula, ble fire mennesker drept på en gang i løpet av få dager. Og en skolegutt forsvant, hvis kropp ikke ble funnet. Dette tapet ble tilskrevet en uidentifisert drapsmann. Men av en eller annen grunn begynte ingen å sjekke den unge mannen ordentlig på det tidspunktet for involvering i drapene. Så dukket fingrene til morderen, som arvet i Tula-regionen, opp i Sotsji, og nylig, på Utrish nær Anapa.
  Men det er ingen fingeravtrykk av den savnede Boris Solntsev i arkivskapet. Det er godt mulig at gutten er den samme Tula-galningen.
  Dette var imidlertid bare en antagelse som skulle testes. Og her er hvordan en naken amerikaner havnet i et panelhus i St. Petersburg, Krasins intuisjon var fortsatt taus. Han konsentrerte seg igjen og igjen, men det kom ikke noe svar. Det var bare tillit til at Tula-galningen ikke var involvert i drapene i St. Petersburg.
  Krasin bestemte seg for å finne et fotografi av den savnede skolegutten. Det var også nødvendig å arrangere en forretningsreise til Anapa for å avhøre jenta som ble internert der for å bli kjent med skuespillerinnen som døde i St. Petersburg. Mest sannsynlig kjenner tiltalte også Tula-galningen, siden fingeravtrykkene til begge sitter på samme kniv.
  Krasin ba Kovalev kontakte Tula og raskt be om et fotografi av tenåringen som er savnet der, hvilken som helst, til og med en skole, hvis bare fyren var godt gjenkjennelig. Etterforskeren selv begynte å forberede seg på en tur til Krasnodar-territoriet. Han ønsket å ta Kovalev med seg, men bare Krasin ble løslatt, Andrey lovet å gjøre det ferdig før slutten av uken, ta en kort ferie og bli med sjefen hans. På samme tid, bo på sjøen i flere dager: helt i slutten av august er det bra i sør, vannet er varmt, det er ikke så mange ferierende.
  Kovalev ringte Anapa, advarte om det kommende besøket til Krasin.
  "Vasya, jeg var enig i alt," sa han til etterforskeren. - Flyet er om natten, i morgen tidlig er du i Anapa. Fra ti forventes du i granskingsutvalget. Du kan ikke leie et hotell, de lovet å hjelpe deg med bolig. Saken behandles av kaptein Bergman. Og jeg skal prøve å komme på lørdag.
  
  
  Kapittel 11
  Natten var søvnløs, men forventningen om et møte med havet, så vel som ønsket om å løse floken av en kompleks sak, fylte Vasilys sjel med forventning om noe gledelig og meningsfylt. Fra flyplassen kjørte han umiddelbart til busstasjonen, kastet tingene sine inn i lagerrommet og skyndte seg til nærmeste strand. Heldigvis visste jeg at stranden ligger i nærheten av jernbanestasjonen, bare noen få minutters gange. Som barn hvilte Vasya og foreldrene hans i Anapa. Hvor gammel var han da? År tolv. De stoppet i Dzhemet, i en privat sektor, ikke langt fra jernbanestasjonen. Vasya gikk langs kysten til sentrum med foreldrene sine, og en gang alene svømte han også på stranden nær busstasjonen. Et sterkt ønske om å se kjente steder igjen tok Krasin i besittelse. Dessuten var det nok tid til ti.
  Vasily husket fortsatt den barndomsferien. Og det private med tretoalett på gaten, og en nysgjerrig bestemor-elskerinne på rundt sytti, som elsket å spørre gutten om St. Petersburg, hans skolesaker. Jeg lurer på om den gamle damen fortsatt er i live? Hvor gammel er hun nå? Omtrent nitti år, ikke mindre. Men i sør lever de lenger. Det vil være mulig å besøke på en eller annen måte, for å se om huset hennes er bevart, hvem som bor der nå.
  Vasily elsket havet, og han likte det i Anapa. Det er synd at jeg ikke rakk å komme hit minst én gang. Sammen med foreldrene var han da på Krim, i studentårene dro han til Adler på en sportsleir fra universitetet. Og så jobb, selv den syke moren måtte passe på faren, som etter morens død gikk helt bort. Det var ikke i sør.
  Og her er et nytt etterlengtet møte. Selve stranden har endret seg lite. All den samme sanden, alt det samme landskapet. Det var bare flere boder ved inngangen og det luktet kraftigere gjørme.
  En lett frisk havbris drev bølgene. Noen ferierende, for det meste gutter, svømte. Vasily ville også svømme. Men badebuksa lot han stå på lageret. Han vil fortsatt ha tid til å ta en dukkert, nå kan du bare suge føttene i vannet og gå på forretningsreise, snart ti venter de på ham. Og så vil han bestemme seg for bolig ...
  På busstasjonen spesifiserte Krasin nok en gang adressen til granskingskomiteen og navnet på etterforskeren, hvoretter han gikk inn i en bybuss.
  Drapssaken på Utrish ble ledet av en viss Bergman. I. E. initialene hans. På skolen hadde Krasin en lærer i fysikk Bergman Efim Borisovich. Er det ikke en slektning? Og det er også en veldig kjent regissør med et slikt etternavn ...
  Det var mye folk på bussen, Krasin sto ikke langt fra bakdøren. Ved bussholdeplassen kom en jente inn i salongen. Og Vasilys blikk fokuserte umiddelbart på henne. En høy, slank blondine i en streng forretningsdress skilte seg ut med sin skjønnhet i mengden av feriegjester og lokalbefolkningen som fylte bussen denne morgenen.
  Vasily likte å se på vakre kvinner. Noen ganger, når han tenkte på noe, virket det som om øynene festet seg på et vakkert ansikt. Og nå tenkte han på den kommende samtalen med Bergman og stirret, som i meditasjon, på jenta. Hun stirret på mannen som så på henne. Dette blikket sa veltalende: "Hva stirrer du på? Ikke kom i nærheten av meg, se en annen vei! Jeg kommer ikke til å møte deg!"
  Men Krasin tenkte ikke engang på å bli kjent og starte en samtale. Han visste ikke hvordan han skulle bli kjent med jenter i det hele tatt, var ikke amorøs og sjenert med det motsatte kjønn. Kanskje det var grunnen til at han i 35-årsalderen ikke stiftet familie. I studieårene hadde han en kjæreste som likte ham. Men saken nådde ikke tinglysningskontoret. Jenta fant seg en slags gründer, men Vasily kjempet ikke for henne. Så ble det en treg affære med en nabo i inngangsdøren, som gradvis bleknet bort. Krasin var fri, hans hjerte og sinn var ikke opptatt av kjærlighetsopplevelser.
  Det uttrykksfulle blikket til den fremmede forvirret Vasily. Han kom ut av minimeditasjonen sin og så ut av vinduet. Krasin var litt nervøs: han visste ikke hvordan kollegene hans ville møte ham og hvordan etterforskningshandlingene ville utvikle seg.
  En jente i forretningsdress gikk ut foran ham ved bussholdeplassen hans. Krasin fulgte etter henne, noen skritt bak: han måtte gå i samme retning.
  Plutselig snudde den fremmede seg og stoppet. Igjen ble misnøye, ja til og med sinne, lest i blikket hennes: "Hva har du blitt knyttet til, mann?! Gå av umiddelbart!" Krasin var til og med redd for at damen skulle si noe frekt til ham. Men jenta sa ingenting, snudde seg og satte farten opp.
  Vasily gikk til kiosken, ventet til den misfornøyde unge damen var ute av syne.
  I granskingsutvalget henvendte Krasin seg til vekteren:
  - Meg til Bergman.
  Mannen svarte:
  - Gå nå opp trappene til andre etasje, gå så til venstre langs korridoren til enden. Rom to hundre og tolv.
  I nærheten av studiet stoppet Vasily i ubesluttsomhet og prøvde å roe spenningen. Han er en etterforsker med et solid rykte, men av en eller annen grunn er han fortsatt bekymret. Som barn var jeg bekymret når jeg måtte besøke fremmede. Har ikke sovet enda...
  Vasily holdt på å banke på, da døren plutselig ble åpnet foran nesen hans. Den samme jenta fra bussen så ut av kontoret! Hun ropte til Vasily i stor begeistring:
  - Du?! Hva tillater du deg selv?! Hvem slapp deg inn her?
  - Jeg ... jeg trenger å se etterforsker Bergman ...
  Vel, jeg er Bergman. Og hvem er du?
  - Jeg er en etterforsker fra St. Petersburg. Her har jeg sertifikat med meg, - Krasin tok ut sertifikatet sitt. Du burde ha blitt advart om min ankomst.
  Jenta ble overrasket:
  - Så du er fra St. Petersburg?
  Basilikum bekreftet:
  - Ja, jeg er fra St. Petersburg. Etterforsker i Granskingsutvalget. Krasin er etternavnet mitt. Har du ikke blitt advart?
  - Petrov sa ... Beklager, men sjefen sa at et tordenvær fra St. Petersburg-detektiven ville komme, en fanatiker av arbeid, det var nødvendig å forberede for ham alt materialet til etterforskningen av drapet på direktøren på Utrish . Så det betyr deg?
  - Jeg er ikke et tordenvær og ikke en fanatiker, men egentlig er jeg interessert i drapet på regissøren, - svarte Krasin. "Jeg må intervjue den tiltalte. Vennen hennes ble drept i byen vår.
  "Jeg trodde du ville se annerledes ut," smilte Bergman. - Og i bussen kolliderte vi plutselig. Jeg hadde det travelt på jobb, sjefen var meg utro. En av dine heter Petrov...
  - Kovalev ringte, jeg vet ikke hva han snurret om meg. Og han fortalte meg ikke at du var kvinne. Jeg trodde mannen kjørte saken.
  "Jeg heter Inna, du vet etternavnet mitt," introduserte jenta seg. - Gå til kontoret. Når vil du avhøre tiltalte?
  "Fortrinnsvis i dag," svarte Krasin. "Men jeg må fortsatt slå meg til ro et sted i noen dager. Jeg la fra meg vesken med ting på lageret på busstasjonen.
  - Ja, Petrov spurte meg om bolig. Vi er frie, jeg inviterer deg til å besøke oss, min mor og jeg bor nær sjøen i et privat hus. Om sommeren leier vi ut et par rom til ferierende, nå har folket allerede flyttet ut. Hvis det passer deg, er du velkommen. Jeg vil ikke ta penger fra deg.
  Krasin husket sin ansatte og sa:
  - I overmorgen skulle også min assistent Kovalev fly inn, han som ringte Petrov.
  "Og vi har nok plass til ham," svarte den gjestfrie Inna. - Hvordan kan jeg ringe deg?
  - Du kan bare ved navn. Mitt navn er Vasiliy.
  - Og med patronym?
  "Bedre uten patronym," sa Krasin og la til:
  - Læreren vår på skolen var Bergman Efim Borisovich. Da jeg kjørte her, tenkte jeg om du var en slektning av ham. Kanskje til og med en sønn. Og du viste seg å være en jente.
  - Nei, Efim Borisovich er ikke vår slektning. Faren min het Eugene. Ja, det var litt morsomt. Jeg tenkte at du er en kvinnebedårer, du kommer til å forfølge meg.
  - Beklager, men jeg hadde ikke tenkt å forfølge noen, jeg fulgte deg på stoppestedet mitt. Og jeg var ikke en kvinnebedårer i det hele tatt, jeg fikk bare ikke nok søvn i dag, jeg tenkte ikke godt.
  Så, ved holdeplassen, kjente Inna plutselig ubehag, stoppet brått og så seg rundt. Den sporty fyren i den hvite skjorten og den marineblå jakken som hadde stirret frekt på henne på bussen, fulgte nå etter henne. Inna hadde det travelt på jobb, hun ville ikke kommunisere med kjeltringer i det hele tatt. Hun kunne ha sendt en stalker på en frekk måte, men fyren så raskt bort og falt bakpå. Nå sto han, en ganske kjekk ung etterforsker, beskjedent foran henne, og Inna ble litt flau.
  "Jeg ser at du ikke er en kvinnebedårer," sa jenta forsonende. - Du kan besøke oss akkurat nå. Ta en pause fra veien i et par timer. Jeg ringer mamma. Hun vil bli glad. Skriv ned adressen...
  - Og når vil det være mulig å samarbeide med den som er under etterforskning?
  La oss gå klokken tre i dag. Vil det passe deg?
  - Helt.
  - God. Jeg vil forberede alt. Håpet blir levert her.
  "Jeg vil også feire en forretningsreise," sa Krasin.
  - Det er når som helst på kontoret i første etasje.
  
  
  Kapittel 12
  Vasily dro til busstasjonen for å hente en bag, og fant deretter adressen angitt av Inna. St. Petersburg-etterforskeren møtte Innas vennlige mor, flyttet inn i det foreslåtte rommet, sov litt og gikk for å avhøre jenta som var mistenkt for drap.
  Hun het Hope. Hun svarte praktisk talt ikke på spørsmål. Med et glassaktig, likegyldig blikk festet på veggen, så det ut til at tiltalte ikke hadde hørt hva hun ble spurt om.
  Så da Krasin spurte om hun kjente Lucy Starr eller Lyudmila Starkova, åpnet jenta ikke en gang munnen, løftet ikke engang et øyenbryn.
  "Det gjør hun alltid," sa Inna, som var til stede på kontoret. Stille, sier ingenting. Å stirre på et punkt på veggen, til og med danse foran den - ingen vits.
  "Vel, det har hun rett," svarte Krasin vennlig. - Hun vil ikke fortelle, vi klarer oss uten vitneforklaringen hennes. Og jeg har en overraskelse til denne jenta.
  Etterforskeren la et skolebilde av Boris, som ble sendt fra Tula-regionen, foran personen som ble etterforsket. Men Nadezhda fortsatte å stirre tomt på veggen.
  "Uansett, ta en titt," sa Krasin kjærlig. Vennen din kan ha endret seg, men du må bli kjent med ham.
  Vasily brakte bildet til jentas ansikt. Samtidig fulgte han nøye med på reaksjonen hennes.
  Hope så motvillig på bildet. Og grøsset umiddelbart! Hun grøsset definitivt, Krasin fanget det godt. De bleke kinnene til jenta begynte å rødme foran øynene hennes av den økende spenningen.
  Etterforskeren triumferte: du kan ikke skjule kroppens reaksjon! Hans gjetning viste seg å være riktig: Nadezhda kjenner galningen veldig godt.
  "Vi må presse det ut," tenkte Krasin og spurte:
  - Fortell meg hvorfor Boris drepte regissøren.
  - Han ... på grunn av meg, - skar til slutt gjennom stemmen til tiltalte.
  "Jeg trodde det," sa Krasin.
  Nei, han drepte ikke! Håpet husket. - Det er meg.
  "Men jeg vet at du ikke har noe med det å gjøre," sa Krasin. Boris sine fingeravtrykk på kniven. Hvorfor dekker du det?
  Jenta svarte ikke.
  "Ok, la oss ikke snakke om Boris foreløpig," sa Krasin lavt. - La oss snakke om Lyudmila Starkova, som spilte hovedrollen med deg på Achintsev. Kjente du henne godt?
  Maria svarte ikke igjen. Hun lukket seg igjen.
  - Vet du at Lyudmila ble drept i St. Petersburg? spurte Krasin.
  Jenta så på Krasin med en grøss, men flyttet så stille blikket mot veggen.
  "Hun ble kvalt," forklarte Krasin. - Og jeg prøver å forstå hvem og hvorfor.
  Nadezhda reagerte ikke på noen måte på disse ordene fra etterforskeren. Det nyttet ikke å fortsette avhøret.
  Kvinnen under etterforskning ble tatt bort, og Krasin forklarte til Inna:
  - Jeg tror regissøren ble drept av en Tula-galning, avtrykkene hans er på kniven.
  - Dette er mulig, tenkte jeg på det, - sa Inna. - Jenta kunne trekke kniven ut av Achintsevs kropp akkurat i det øyeblikket feriegjestene dukket opp.
  - Etternavnet til seriemorderen Solntsev. Han er en ganske ung fyr.
  - Hvordan klarte du, Vasily, å finne ut av denne mystiske galningen? spurte Inna.
  "Kom igjen," foreslo Krasin. - Jeg sammenlignet fakta, fikk intuisjonen. Vi har et skolebilde av Solntsev, det gjenstår bare å arrestere ham og avhøre ham. Selv om fyren anses savnet.
  "Er du sikker på at det virkelig er ham?"
  - Jeg tror ikke jeg tar feil. Etter å ha forhørt Nadezhda, bekreftet jeg min antagelse om at det var han som drepte direktøren din. Jeg vet ennå ikke om Boris Solntsev er forbundet med drapene i St. Petersburg. Men i Sotsji arvet denne galningen. Det ser ut som rituelle drap med flere knivstikking og avkutting av ørene.
  - Avdøde Vladimir Achintsev er fra Sotsji. Han er en ganske kjent fotograf og pornoregissør," minnet Inna om.
  "Ja, jeg vet," bekreftet Krasin. - Kanskje fotografen blandet seg inn i noen, og Boris bestemte seg for å eliminere ham. I Browns roman beskrives sektens faste morder. Det er mulig at Tula-galningen utfører lignende funksjoner.
  "La oss gjøre det," svarte Inna. - Men hvorfor drepte han regissøren ikke i Sotsji, men her på Utrish?
  - Det var mer praktisk her. Jeg er mer interessert i hvorfor Nadia skjermer fyren.
  "Sannsynligvis kjærlighet," foreslo Inna. - Slike damer kan elske veldig mye! Og for en kjærs skyld å ofre seg selv.
  "Jeg vet ikke, jeg vet ikke," sa Krasin skeptisk. "Jeg tror ikke på oppofrende kjærlighet.
  Det er vanskelig for dere å forstå. De fleste menn er i stand til å føle seg forelsket i den ene eller den andre jenta. Dette er mannens natur.
  "Enelskere finnes også blant menn," innvendte Krasin.
  - Jeg har ikke møtt ennå. Mennesket er et rasjonelt vesen. Han tenker: hva er spesielt med den eller den kvinnen å betrakte henne som eneste? Selv om hver person på sin egen måte er unik ... Men en kvinne kan forelske seg som i en film: på ekte, til graven, å bli gal fra en person, ikke å sove om natten, å betrakte ham som bare én, for å være klar til å gi sitt liv for sin elskede, følg ham til jordens ender.
  Men det skjer sjelden...
  "Ikke så sjelden som du tror," insisterte Inna. - Muligens er Nadezhda en av disse kvinnene. Hun er også sekterisk.
  "Sekteriske hjerner er ikke i orden," sa Krasin enig.
  Men Inna protesterte:
  Hvorfor ikke? I religiøse sekter er det noen ganger utdannede og intelligente mennesker. De liker å være i et sammensveiset, vennlig team der kjærlighet forkynnes. Melankolske mennesker går ofte til sekter, mennesker fornærmet av livet, ensomme. De gleder seg over fellesskap i brorskap. Noen sekter har utad ganske logiske læresetninger som kan tiltrekke seg mange mennesker.
  "Nadezhda oppfattet meg ikke som intelligent eller utdannet," sa Krasin. Hun er imidlertid stengt. Det er vanskelig å jobbe med dette. Jeg forstår hvorfor du har problemer med henne.
  - Hva tenker du å gjøre videre? spurte Inna.
  - Det ville være nødvendig å introdusere vår lille mann blant dem. Ble hun tatt med til Utrish? Hva slags sted er dette?
  - I utkanten av byen bak landsbyen Sukko. Kjent for nudiststrender og villsomme campingplasser. All slags rabalder samles der. Hippier, forskjellige punkere, alkoholikere, elskere av å lage støy vekk fra øynene til normale borgere. Våre klienter, kriminelle og de som er etterlyst, kommer noen ganger. Sekterister samles noen ganger.
  "Ja, vi må introdusere en ansatt der for å samle inn informasjon," bekreftet Krasin sitt forslag. - For å snakke med de lokale innfødte, finne ut hva og hvordan det egentlig er ...
  - Implementere? God idé! Hvis bare du, - sa Inna og forklarte:
  Anapa er en liten by. Vi har ikke mange ansatte. Hvem som helst av oss kan gjenkjennes. Publikum fra Utrish er hyppige gjester ved politiavdelingen. Politiet og statens narkotikakontroll begynte å gjennomføre regelmessige razziaer der. Mistenkelige personer blir brakt til byen for avklaring. Lokalbefolkningen drar også til Utrish. Spesielt i helgene. Hvis implementert, så ikke vår medarbeider. Du har kanskje passet så lenge du ikke var opplyst.
  - Du skjønner, Inna, jeg er fortsatt en lenestolorm. Analytiker, etterforsker. Operativt arbeid er ikke mitt. Men jeg har et forslag. Assistenten min, Andryukha Kovalyov, skulle sendes dit. Jokeren som ringte deg. Jeg ville umiddelbart ta den med meg. Hans overordnede godkjente ikke turen. Men han skal selv fly hit på lørdag.
  
  
  Kapittel 13
  Andrei Cherkasov tok ikke feil. Nå visste han navnet på Tula-galningen. Så langt er det bare navnet på en gutt som er lammet av livet.
  Boris var en utstøtt fra en tidlig alder. På skolen ignorerte jevnaldrende den stille, undertrykte gutten. Han var stengt, satt alene ved den siste pulten, deltok ikke i generelle spill. Men bare skolen ville være bra, hans egen mor elsket og foraktet ham ikke, som hatet Boris far og ubevisst hevnet sønnen hennes for sviket til eksmannen og hennes mislykkede liv.
  Fyren var under streng kontroll og morens diktater. Og etter nok en krangel med henne løp han helt hjemmefra inn i skogen, hvor han, drevet til fortvilelse, ønsket å begå selvmord. Men han var ikke i stand til et så desperat skritt. Forfulgt av sult og kulde drar tenåringen til landsbyen for å stjele mat, men overrasket, i et sinneanfall, begår han et latterlig drap. Dette tilfeldige drapet ser ut til å produsere en revolusjon i hans sinn. Fra en stille, skremt gutt blir han en seriemorder.***
  
  *** Historien om Boris kan leses i boken til min medforfatter Alexei Bolshakov "Outcast".
  
  Men hvis det første drapet var spontant, så får Borka smake på det og begynner å drepe bevisst. Livet har gjort skolegutten til en galning.
  Og fyren hadde en drøm - å se havet. I huset til den gamle kvinnen han hadde drept fant Borka en stor sum penger. Han ankom Sotsji og dro på jakt igjen.
  Galningen følte seg som en sulten ulv på jakt etter bytte. Han ville igjen se kvinnens kropp riste av frykt, å stikke en kniv inn i den slik at saftig blod skulle renne. Da Borka drepte, følte han sin overlegenhet, han følte seg sterk og kjølig. Ved å frata livet til en annen person, sprutet galningen også ut blandingen av voldsomt hat og harme som var iboende i hans sjel for hele denne grusomme verden. Ved å drepe beviste han sin evne til å ødelegge, presenterte seg selv som dommeren for menneskers skjebne. Boris tok hevn på samfunnet for sin avvisning, mens han tok mat fra de to første ofrene, en eldre kvinne og en mann, og drepte deretter den gamle kvinnen for å ta i besittelse av sparepengene hennes. Så gikk han på jakt etter en ung kvinnekropp.
  Og han fant seg et nytt offer - en pen jente, lik den han var håpløst forelsket i, og hun avviste Boris frekt. Han drepte den fremmede uten tvil. Galningen hadde ingen anger, ingen sterk anger for å ha tatt livet av en uskyldig person. Boris led ikke av søvnløshet, offeret kom ikke til ham i en drøm. Fyren angret mer på at han ikke kunne ha seksuell omgang med den vakre kvinnen og fortsatt ikke kjente kjødelig kjærlighet.
  I Sotsji leide Borka et rom i privat sektor. Men blodtørsten forlot ikke den unge mannen. Han tok kniven sin og gikk for å drepe igjen.
  Galningen satte seg på en benk i en lysning ved stien som fører til sjøen, og begynte å vente. Han hadde ikke en klar plan, han bestemte seg for å handle spontant, i henhold til situasjonen, og foreløpig satt han bare og så på.
  Helt i begynnelsen av april er det fortsatt få mennesker, sjeldne forbipasserende tok ikke hensyn til den ensomme gutten. Og han ventet ganske lenge. Og jeg så et passende offer! Langbenet blondine i kort kjole. En krans vevd av tidlige vårblomster dekket hennes frodige, skulderlange hår.
  Hos en høy, pen jente la Borka merke til rariteter helt fra begynnelsen. Hun gikk sakte barbeint langs stien, og stoppet ofte og berørte grener og trestammer med fingrene. Samtidig mumlet skjønnheten noe stille.
  Galt, tenkte Boris. En bølge av medlidenhet brøt plutselig gjennom hjertet til galningen, men sammen med det gikk ikke ønsket om å drepe seg tilbake. Tanken dukket opp: det ville være moralsk lettere å drepe den gale. Hvorfor lide slik? Selv om hun er vakker! Hennes bare, bare føtter vekket Boris: han følte seksuell lyst. 333
  Den unge galningen fylte nylig sytten. Han hadde aldri hatt sex før, aldri engang kysset jenter. Boris var litt etter i seksuell utvikling fra jevnaldrende, men etter hvert som han ble modnet, gikk han inn på den vanlige toppen for tenåringer. Fyren ønsket å voldta sitt siste offer. Ingenting lyktes. Men nå ville han ikke bare drepe, men først mestre jentas skjønnhet.
  Boris gjorde klar en kniv og så stille på jenta. Hun ga den ensomme fremmede et ettertenksomt blikk og gikk sakte forbi.
  Galningen så seg rundt: bortsett fra dem var det ingen i nærheten. Planen modnet øyeblikkelig: å bringe kniven til strupen, berørte halsen hennes, og deretter truende ta jenta dypere inn i skogen, hvor hun skulle fylle opp på bakken og ta besittelse. Boris var høy og ganske sterk, i det minste til å håndtere en jente.
  Borka forsøkte å bevege seg stille og begynte å ta igjen skjønnheten, men av en eller annen grunn nølte han: den unge galningens hjerte banket som om det var i ferd med å bryte ut av brystet hans.
  Og den fremmede snudde seg plutselig og ga Boris et gjennomtrengende blikk. Øynene til de to uheldige møttes. Jenta leste i fyrens øyne en enorm lengsel og ... begjær. Hun kolliderte med blikket til en utstøtt, en gutt utstøtt av samfunnet, men hun fanget noe nært, kjære i dette blikket. Jenta selv var en utstøtt fra barndommen. Selvfølgelig drepte hun ingen, tvert imot prøvde hun å ikke skade noen. Hun var snill, men lukket, led av stefarens vold og misforståelser fra sin egen mors side.
  Og Borka ble stum, slått av utseendet til en fremmed. Dette blikket traff ham til hjertet. Han følte en uvanlig godhet for Boris, og sammen med det en slik angst og ensomhet kjent for ham ...
  Øynene til jenta, som opprinnelig virket gal for Boris, fikk et meningsfylt uttrykk. Og galningen ble angrepet av stivkrampe, ønsket om å gjennomføre planen hans forsvant, han bare sto og var stille.
  Jenta spurte:
  Hvorfor trenger du en kniv? Kanskje du vil drepe meg?
  Boris la kniven inn i vesken og fortsatte å se stille på den fremmede. Hun ventet en stund på at fyren skulle svare henne, men uten å vente spurte hun selv igjen:
  "Fortell meg, hvorfor fulgte du etter meg med en kniv?"
  Boris presset ut engstelige ord med vanskeligheter:
  - Bare.
  "Og jeg trodde du ville drepe meg," sa jenta, tok av seg kransen og ristet på hodet. Amuletter blinket på den vakre halsen hennes.
  Boris fortsatte å føle en spennende frykt i seg selv, som vanligvis oppleves av usikre unge menn foran vakre jenter. Denne frykten gjorde det vanskelig å snakke, Boris svarte igjen ikke. Og jenta sa:
  - Du vet, en gang ville jeg legge hendene på meg selv, men de hindret meg.
  "Jeg ville også ha det, da moren min kastet meg ut av huset," skar Borkas stemme gjennom.
  - Og jeg selv forlot stefaren og moren min ...
  Jenta stoppet et øyeblikk og presenterte seg selv:
  Jeg heter Nadezhda, hvordan har du det?
  Den unge mannen svarte:
  - Og jeg er Borka. Boris...
  Igjen ble det en tung pause. Galningen som hadde drept flere mennesker fortsatte å være sjenert foran den beskjedne jenta som han hadde valgt ut som offer for noen minutter siden.
  Hope sa igjen til seg selv:
  "Du vet, det er en stor synd å begå selvmord. Men å hjelpe til med å komme ut av livet ... kan være en god vei ut.
  - Hvorfor det? spurte Boris og tok motet opp.
  "Du skjønner, vi er her på jorden og soner vår tid i fengsel. Hver er gitt et visst antall år. Du kan ikke kutte det du må. Selvmord er som å rømme fra fengsel. Det blir straffet der, i himmelen. Det vil komme et nytt, tøffere begrep, en mer smertefull tilværelse i neste inkarnasjon. Med fysiske skader, i en svært dysfunksjonell familie. Selv her på jorden foraktes selvmord. Ortodokse begraver dem ikke. De pleide å bli gravlagt utenfor kirkegårder. Og hvis døden ikke var din feil, så en annen tilnærming.
  - Hvem fortalte deg dette? spurte Boris.
  Jeg bor nå i et brorskap. Der har vi en abbedisse nær Gud. Hun lærer oss idioter.
  "Men alle klamrer seg til livet," innvendte Boris. Jeg ville dra, jeg kunne ikke. Selv om jeg led mye...
  Vår skjebne er å lide. Jo mer vi lider, jo raskere kommer vi til Nirvana. Eller neste inkarnasjon vil bli mer vellykket.
  Aldri før har Boris snakket med jenter om livet. Kommunikasjonen hans var begrenset til generelle fraser. Men nå likte han å snakke, den nervøse spenningen ble sakte svekket, han ble komfortabel med Nadezhda, alt ønske om å skade henne hadde tørket opp. Boris ønsket å snakke mer med denne jenta, han var redd for at hun skulle gå, og for å fortsette samtalen spurte han henne:
  Hvordan kom du inn i brorskapet?
  - Da jeg dro hjemmefra, kom jeg hit i et stopp. Det var ingen penger, de samme bekjentskapene. Her kom to kvinner bort til meg, fortalte om brorskapet, jeg ble med dem. De tok godt imot meg, så jeg ble hos dem for å bo.
  "Hvorfor rømte du hjemmefra?" spurte Boris.
  "Stefaren min voldtok meg," svarte Nadezhda ærlig. - Mor, en tulling forelsket i ham, ville ikke vite noe om det. Da jeg fortalte det til henne, trodde hun meg ikke, hun ropte til meg som om jeg komponerte for å ærekrenke mannen hennes.
  "Og jeg har en ond mor," sa Boris. "Hun elsker meg ikke i det hele tatt.
  Guttens hjerte banket fortsatt. Dette var imidlertid ikke lenger en varsler om aggresjon. Ja, og den instinktive smertefulle sutringen av frykt, karakteristisk for Boris når han kommuniserte med fremmede, avtok gradvis. Nadezhdas lysende blå øyne gled mykt over tenåringens ansikt. Hun hadde ikke hastverk med å gå og spurte:
  - Hvor er du fra?
  Boris svarte ikke med en gang. Han tenkte å si lokal. Jeg ønsket ikke å navngi min fødeby, alt som var knyttet til den var igjen i fortiden. Men fyren kunne ikke lyve for denne jenta. Han kunne ikke komponere i det hele tatt. Og han kalte byen nærmest landsbyen hans:
  - Jeg er fra Tula.
  Hope smilte.
  "Du rynket så mye på pannen at jeg trodde du ikke husket det. Vel, for en god by. Ikke langt fra Moskva. Min far og jeg kom for å besøke deg på en tur. Hun er selv en innfødt muskovitt. Eller rettere sagt, det var hun. Og hvordan kom du hit?
  "Jeg kom for å se havet," svarte Boris ærlig.
  - Jeg elsker også havet. Det er fortsatt kaldt å bade. Men sommeren kommer snart. Var du innom?
  - Hvordan er det? spurte Boris.
  - På forbipasserende biler gratis.
  Nei, jeg kjøpte en togbillett. Jeg har penger.
  - Og hvor bodde du? spurte Hope.
  Jeg leide et rom av min bestemor. Det er nærme her.
  Boris følte seg plutselig dristig og foreslo:
  - Du vil komme og besøke meg.
  tenkte Hope. Da hun så fyrens lepper rykke i utålmodighet, spurte hun:
  - Har du en kjæreste?
  "Nei," svarte Boris.
  - Jeg tenkte det. Og jeg har ikke en fast kjæreste. Og du er snill mot meg.
  Nadezhdas øyne, ved disse ordene, så rett inn i ansiktet til Boris og boret bokstavelig talt inn i den unge mannen. Han ville virkelig at jenta skulle gå med ham. Nei, Borka hadde ikke lenger lysten til å drepe, bare en indre gnist av kjærlighet hadde allerede trengt inn i hans forpinte hjerte og krevd avgjørende handling. Frykten gikk nesten over, og ga plass til nysgjerrighet og det naturlige instinktive mannlige ønsket om å være nær en vakker kvinne, for å forføre henne. Med lav stemme begynte Boris flau å overtale:
  - Jeg bor veldig nært her. Kom igjen, jeg skal vise deg. Hvis du ikke liker det, kan du dra med en gang.
  "Vel, du kan gå," sa jenta enig. "Jeg ble bare sulten. Jeg vil gjerne ha en matbit.
  "Så jeg skal kjøpe mat nå!" Boris ut. - Jeg tok pengene. Det er en matbutikk der borte, la oss gå inn og kjøpe det du vil.
  De gikk inn i butikken. Boris kjøpte kokt pølse, noen kaker, et hvitt brød, en boks kondensert melk, et par smelteoster og to pakker juice. Hope godkjente kjøpet:
  - La oss spise et godt måltid nå. Jeg har ikke spist pølse på lenge. I vårt samfunn er det ikke vanlig å spise kjøtt. Felles bord, tilberedt for alle. Pasta, frokostblandinger, noen ganger grønnsaksgryte.
  De satte seg på en benk.
  "Jeg kan kjøpe flere dagligvarer," sa Boris.
  Han ville virkelig glede Nadezhda. Og hun berømmet ham:
  Jeg ser at du ikke er grådig. Takk skal du ha!
  Ved disse ordene vippet jenta den unge mannen lett mot henne og kysset gutten på kinnet med leppene.
  Borka grøsset allerede av overraskelse. For første gang var det en jente som ikke foraktet å kysse ham! Vakker jente. Fyren var henrykt. Kjærlighetshormoner begynte å spille mer aktivt i blodet, som, som et perfekt skudd, slo en tromme på hjernen og krevde nye kyss og en intim date. Og det overskygget alle andre tanker og følelser hos den utstøtte.
  
  
  Kapittel 14
  Gutta tok en matbit og dro til Boris sitt rom. Der tok jenta initiativet i egne hender. Hun satte seg på knærne til fyren, knappet opp knappene på skjorten hans og tok den forsiktig av. Så begynte hun å overøse kroppen til den fortumlede, nakne fyren med lette kyss. Og så tok hun av seg kjolen! Og hun endte opp uten undertøy, noe som vekket Boris enda mer. Som trollbundet så han på skjønnhetens nakne bryster.
  "Liker du meg?" spurte Nadia.
  - Å, veldig mye! pustet ut den utstøtte.
  Jenta sank ned på sofaen ved siden av Boris og kysset ham på leppene, lidenskapelig, som en vampyr, og Borka ble full av dette. Den stakkars unge mannen skalv over alt, han bukket under for instinktet og brydde seg ikke om det, nøt det berusende kysset. Så søte lepper jenta har!
  Men Nadezhda trakk seg unna og lente seg over hoften til den unge mannen. Hennes kvikke hender var allerede i gang med å kneppe opp buksegylfen hans. Boris' ganske store, spente verdighet brast ut.
  Jenta tok uten å spørre en jadestang i hånden, kysset den og begynte uselvisk å jobbe med tungen. Den maskuline perfeksjonen til den utstøtte følte for første gang berøringen av grove jentete lepper og tunge. De skarlagenrøde leppene til Nadezhda kjærtegnet grådig fyren, hennes sterke og varme tunge fungerte mer og mer energisk, jenta begynte å puste hardere, demonstrerte erfaring og kunst i denne saken, og prøvde å gi partneren den største gleden.
  Borka var i den syvende himmel, men kjente raskt at orgasme nærmet seg. Med en desperat viljeanstrengelse prøvde han å holde seg tilbake, forlenge prosessen, men situasjonens begjær og skamløshet var så stor at han brøt ut i en kraftig vulkan. Jenta uttrykte ingen forvirring over den akselererte orgasmen, tvert imot slikket hun appetittvekkende den hvite strømmen av Borkas hemmelighet.
  Boris følte seg fantastisk bra, til og med lykkelig. Følelsen av flauhet er borte. Han følte seg som en ekte macho.
  Og jenta svelget alle dråpene, slikket på leppene, smilte og sa:
  - Deilig...
  Boris spurte tvilsomt:
  - Liker du det?
  Hope nikket.
  - Hvor har du lært dette? spurte Boris og ble umiddelbart flau over sin taktløshet.
  Men jenta ble ikke sint i det hele tatt, hun sa oppriktig:
  "Stefaren min har laget meg.
  - Her er jævelen! Boris var rasende.
  Du aner ikke hvor mye ydmykelse jeg led av ham.
  "Hvorfor gjorde du dette mot meg?" spurte Boris.
  - For å glede deg. Selv var jeg fornøyd. Ikke som med stefaren min. Det er stor forskjell når du gjør det selv, og når du gjør det under tvang.
  Boris svarte tvilsomt:
  - Det kan være fint for en fyr, men for en jente ...
  Hope smilte.
  - Det er en glede å gi glede til en søt partner. Likte du det?
  Boris svarte oppriktig:
  - Guddommelig... Det var den høyeste klassen!
  - Her ser du! - jenta rettet håret, kastet det bak ryggen og sa:
  - Du, ser jeg, er ikke erfaren i amorøse saker. Ingenting, jeg skal lære deg!
  Boris tenkte på det, ville svare på noe, men kjente Nadezhdas hender på perfeksjonen hans: Hun begynte å massere fyrens penis. Og han var spent igjen, verdigheten hans begynte å svulme raskt.
  Boris følte ikke lenger frykt og forlegenhet. Og Nadezhda lente seg fremover med hoftene og spente på et allerede utstående lem med stor kraft. Den gale jenta salet ærlig på den uerfarne gutten og begynte å ri ham. Hun beveget seg uselvisk, med stor entusiasme, og leverte mye glede til partneren sin.
  Den unge jomfruen tålte ikke spenningen og etter flere bevegelser fullførte han igjen, frøet hans rømte igjen fra kjertlene. Men det plaget ikke djevelen. Hun begynte å jobbe enda mer energisk, slik at den overspente gutten beholdt ereksjonen. Nadezhda stønnet høyere og høyere, hun var dekket av en bølge av orgasme ...
  Da var det sprøtt, og vondt og vellystig. Fyren var svimmel, jenta fortsatte å tenne. De senete kroppene til elskerne flettet sammen, de overlevde flere orgasmer. Boris ble først andpusten og besvimte.
  Da han kom til, satt Nadezhda ved siden av ham i sin enkle kjole. Hun smilte og sa:
  - Jeg følte meg bra med deg. Men nå må du gå. Hvis du vil, kom med meg, jeg vil introdusere deg for vårt brorskap.
  Etter alt som hadde skjedd, var Boris klar til å dra med denne jenta til verdens ende. I løpet av noen timer forandret hun ham, ga fyren selvtillit, fra en blodtørstig utstøtt som forsøkte å drepe og ta hevn på samfunnet, ble han en helt normal ung mann. Han likte Nadias vennlighet, hennes åpenhet og seksualitet. Han ønsket virkelig å være sammen med henne, selv om han fortsatt var flau over å være påtrengende.
  Boris spurte høflig, andpusten:
  "Skal jeg gå til deg?" Forstyrrer jeg noen der?
  Han ønsket virkelig at Nadezhda skulle fjerne tvilen hans, og hun levde igjen opp til forventningene hans:
  Vi har flinke folk. De vil bli glade for å se deg. Jeg vil introdusere deg for vennene mine.
  Boris ønsket ikke å møte noen. I denne verden var han nå interessert i bare én person - Nadezhda. Han ville bare hatt nok kontakt med henne. Men jenta var i ferd med å gå, Boris kledde seg raskt og fulgte Nadia.
  
  
  Kapittel 15
  De gikk og snakket animert, Nadezhda snakket om Moskva og om seg selv. Hun ble i likhet med Borka fornærmet av jevnaldrende. Men hun ble uteksaminert fra videregående og først etter det rømte hun hjemmefra. Han kommuniserer ikke med moren, han vil ikke høre noe om stefaren. Alt dette var nært og forståelig for Boris. Å, som han elsket denne jenta! Kjærlighetsgnisten som slo gjennom i hjertet til den utstøtte blusset mer og mer opp.
  Fasinert av samtalen kom de elskende til et sted i utkanten av byen, inngjerdet med et høyt, tre meter høyt gjerde.
  Nadezhda trykket på knappen, og etter en kort ventetid hørtes et klikk av en åpningslås under videokameraet. Jenta åpnet døren og førte Boris til brorskapets territorium. På en tomt på nesten en halv hektar var det et tre-etasjers herskapshus, et titalls trehus, en slags hangar, samt en plattform med benker under en baldakin. Folk gikk rundt i området. Noen av dem viftet med hendene til Nadezhda og Boris og hilste på det nylig ankomne paret. Det ser ut til at Nadia likte autoritet blant adeptene.
  "Vi må introdusere deg for abbedissen vår," sa Nadezhda til Boris.
  Han protesterte ikke mot kjæresten, selv om han igjen følte seg sjenert foran fremmede.
  Gutta nærmet seg herskapshuset. Nadezhda trykket på intercom-knappen. Et par minutter senere kom en lubben rødhåret dame på rundt førti år, med praktfulle bryster og luksuriøse hofter, ut til dem. Kvinnens øyne var slu, studerer-borende. Men damen smilte vennlig og blottla en rad med snøhvite tenner.
  Hope sa:
  "Jeg bestemte meg for å ta med denne gutten til oss. Jeg møtte ham først i dag. Han dro hjemmefra.
  Forlot du din fars hus helt? spurte abbedissen.
  Som svar gryntet Borka noe utydelig på grunn av sterk begeistring.
  Er fyren normal? spurte overlegen igjen.
  "Ganske," sa Nadezhda. Han er flink, men veldig sjenert.
  - Det er tilgivelig. Hva heter han?
  - Borya.
  Så ja, Boris. Bra navn. Og jeg er Albina. For oss, Borya, bestemte seg for å gå? Den riktige avgjørelsen. Men hvor skal du plassere deg?
  "Jeg har en ekstra seng på rommet mitt," minnet Nadezhda ham om.
  - Så umiddelbart sette gutten på rommet ditt? Albina ble overrasket.
  "Vi er godt kjent med ham, han er som en bror for meg," forklarte Nadezhda. - Vi kommer til å komme godt overens.
  "Ok, jeg har ikke noe imot," sa abbedissen. "La ham stoppe hos deg for nå, så får vi se." Kom til prekenen om tjue minutter, begge to.
  - Ja, selvfølgelig. Jeg husker prekenen.
  Abbedissen gjemte seg bak en massiv ståldør, og Nadezhda sa uten bebreidelse:
  Hun burde i det minste ha kysset hånden hennes. Albina er den viktigste her. Men alt ble bra. Hun lot deg til og med bli hos meg. Jeg bodde hos en venn. Men hun forlot oss nylig... Kom igjen, jeg skal vise deg rommet mitt.
  Hope brakte Boris til et av trehusene. Den hadde en smal korridor og tre rom. Dørene var ikke låst, i det minste hadde ikke Nadezhda en lås engang. Hun dyttet opp døren og førte Boris inn i et rom der det var to springfjærsenger, den ene åpenbart laget av Nadezhda, den andre uten sengetøy. Små nattbord sto tett inntil sengene, og et lite bord fikk knapt plass mellom sengene. Det var lavt i taket, man kunne lett føre hånden langs den, Boris hadde aldri sett så lav takhøyde før: en person på to meter kunne ikke stå her i full høyde. Det var ikke engang en lysekrone, eller i det minste en lyspære i taket.
  Boris kunne ikke la være å spørre:
  - Har du lys?
  - Jeg har en lampe på nattbordet mitt. Generelt sover vi vanligvis bare her. Alle arrangementer holdes på stedet. Vi snakker og lager mat. Vi har felles kjele, felles bord. Vi er allerede forsinket til lunsj, men nå blir det ettermiddagspreken. Du vil selv se og høre alt.
  De gikk ut på gårdsplassen og nærmet seg området nær den lille scenen. Det var benker der. Nadezhda og Boris tok plass på første rad. Sakte samlet seg også andre mennesker, som smilte og hilste på hverandre med utrop om "God helse!"
  En ung mann spurte Nadia og pekte på Boris med et nikk:
  - Hvem er dette?
  "Min nye venn," svarte Nadezhda med et smil, "Albina lot ham bli med i vårt brorskap.
  Boris var fortsatt stille og så på med spenning.
  Snart dukket den spektakulære rødhårede Albina opp på scenen. Til applaus fra publikum begynte hun talen:
  "Vi må alle være forberedt på den kommende verdens undergang. Bare de som fører en rettferdig livsstil og tror på vår gud Vishnu vil bli frelst og bli igjen for å leve på jorden. Opplysning venter dem alle og den påfølgende inntreden i nirvana. Resten vil lide...
  Boris hørte ikke på prekenen. Han hadde kraftig hodepine, men han prøvde å forstå hva som hadde skjedd, husket sin stormfulle date med Nadia.
  Prekenen varte ikke lenge. Snart begynte musikken å spille. En enkel melodi som gjentas hvert par minutter. Men under denne melodien gikk folk for å danse. De klatret rett opp på scenen og vred seg foran hverandre i takt med musikken. Midt på scenen tente Albina på alle. Hun likte åpenbart å danse og være en leder i dette samfunnet.
  Nadezhda trakk Boris opp på scenen og begynte å danse i en sirkel av adepter ved siden av Borey. Han bare sto og beundret jenta. Plutselig ropte Albina: "Nå skal vi drikke av samtykkebegeret!"
  En skjeggete mann tok frem et heftig horn med en slags drink. Hornet ble sendt rundt, alle tok et par slurker fra det til andres bifallende utrop og ga det til personen som sto ved siden av dem. Alle så ut til å ha det bra. Nå er det Hope sin tur. Hun tok en slurk av drinken med et smil og ga hornet til Boris. Gutten nølte litt, slik at kjæresten til og med skyndte ham: "Drikk raskt og gi hornet til naboen din!"
  Etter at den søte og sure væsken strømmet ned i halsen til Boris, kjente han et åndelig løft i seg selv. Frykten hans var helt borte, verden virket ikke lenger dyster og fiendtlig. Så menneskene rundt er ikke dyr i det hele tatt, men ganske normale og til og med morsomme. Mange søte jenter. Og hans Nadia er best! Boris blunket til og med til sin elskede.
  Musikken spilte fortsatt, men Albina og noen sekterister begynte å forlate scenen og dra et sted. Boris spurte Nadezhda:
  - Hvor går de?
  Jenta svarte med et permanent smil:
  "Det er arbeid for dem. Du skjønner, adepter må noen ganger jobbe og tjene brorskapet.
  Boris var enig i dette:
  - Ikke sant! Det er slik det skal være.
  "Hvis du ikke jobber, så bli gal," sa Nadezhda. Men jeg er ikke opptatt i dag. La oss gå hjem til oss, vi får tid til å snakke før middag.
  Og de gikk. Og elsket igjen! Rett på gulvet i rommet! Nadias knirkete, smale seng var lite egnet for elskov.
  Et ekte sexmaraton viste seg for en nylig jomfru og en utstøtt på denne betydningsfulle dagen for ham. Det er flott at Nadezhda ble betent og bokstavelig talt traff Boris. Lidenskaper raste, verden sto i brann, orgasmer feide som en orkan. Det så ut til at hundrevis av vulkaner brøt ut, det var en kvelende hete.
  For ikke å tiltrekke seg oppmerksomhet, måtte Boris og Nadezhda holde tilbake skrikene sine fra orgasmene som rullet over dem. Borka glemte hodepinen og kompleksene hans. Ingen blandet seg inn i dem, bare tiden strevde ubønnhørlig etter middag, og elskerne begynte å bli slitne litt etter litt.
  Til slutt ble de helt slitne. Nadezhda trakk på seg kjolen og sa:
  - Du flink! Jeg elsker deg!
  - Og jeg deg! - svarte klemte Boris.
  - Hvor gammel er du? spurte Nadezhda plutselig.
  - I mars, fylte allerede sytten! svarte Borka ærlig.
  - Wow! Jeg trodde du var eldre, jeg trodde du var myndig. Og jeg blir tjuetre i juni. Den gamle er for deg. Vi har seks års aldersforskjell...
  Nei, nei, du er ikke gammel! Boris nesten skrek. - Jeg er veldig-veldig glad i deg!
  Og så var det en beskjeden sekterisk middag. Men Boris likte det felles vegetariske måltidet. Han følte seg ikke lenger som en utstøtt. Fyren var lykkelig som aldri før i livet.
  Etter middag forlot Boris sekten, men bare for å sove ut, få styrke etter en så utmattende lys dag, betale vertinnen for leid bolig og returnere til sin elskede Nadya igjen.
  
  
  Kapittel 16
  Selvfølgelig er det kjærlighet ved første blikk. Og for mennesker som er avvist av samfunnet, kan det være det mest slående, altoppslukende. Hvordan kan to ensomheter, to tidligere utstøtte, elske hverandre? Forsiktig, hengiven, uselvisk. Verden har endret seg for dem, fylt med nye farger, livet har funnet sin mening. Og denne betydningen var i gjensidig omsorg for hverandre. Det var ingenting i verden for Boris og Nadezhda som var viktigere enn deres kjærlighet. Følelsen av en nær, kjær person var inspirerende. De fant hverandre. Og de var glade.
  Med alt dette ble Boris' elskede preget av stor ekstravaganse. Hun elsket å gå barbeint, besøkte en nudiststrand. Vakre Nadia! Kroppen er fleksibel, sexy. Hun lærte Boris å sole seg og svømme naken.
  Og jenta hadde også på seg tsjekkiske glasssmykker, gikk ikke glipp av sekteriske prekener og forkynte for Boris selv.
  Vel på stranden begynte hun igjen å instruere sin elskede:
  - Vi må leve rettferdig, strebe for opplysning, ære Albina og våre andre ledere. Gjennom dem kommer vi nærmere Gud. Det er tross alt bare Gud som kan bringe oss inn i Nirvana, og etter døden forlate oss i den beste av verdener, hvor vi kan nyte mange forbudte gleder.
  Boris svarte:
  - Jeg har en idé om den ortodokse religionen, jeg leste til og med flere bøker om dette temaet da jeg gikk på skolen. Den hellige skrift lærer at det ikke vil være noen forbudte gleder i den neste verden. Vi, i tilfelle av et rettferdig liv, vil bo i paradis i form av kjønnsløse engler.
  - Ikke! Albina sier de riktige tingene! Vår tro er bedre. Paradis er for kjedelig for kristne.
  - Og hvorfor det? spurte Boris.
  Jenta svarte lett:
  - Jeg vil ikke være en kjønnsløs engel, de har ikke sex engang. Og vår Gud Vishnu fordømmer ikke seksuelle forhold i det hele tatt.
  Boris så på de solbrune vakre bena til kjæresten, smilte og sa:
  "Ja, og jeg vil ikke være sammen med deg som engler i himmelen. Det er bra at i vårt samfunn oppfordrer Gud til at sex blir aktet.
  - En person trenger å tro på Gud! sa Hope selvsikkert. "Vishnu er den sanne Gud.
  Boris bestemte seg for ikke å krangle med kjæresten sin. Han forsto også at det er vanskelig å leve uten tro. Som en utstøtt blant jevnaldrende, ble fyren på skolen tiltrukket av religion, og prøvde å finne trøst i den. Han leste kirkebøker og kom til at Kristus var en pasifist som ba for bødlene sine. Boris tålte tålmodig alle ydmykelsene og fornærmelsene, og rettferdiggjorde oppførselen sin med det faktum at han handlet i samsvar med Kristus: de slo deg på høyre kinn, snu til venstre. Det ble lettere for ham å tåle ydmykelse, som om han gjorde det ved tro. Gutten prøvde å finne trøst i Gud, som er allmektig og rettferdig. Tro kunne gi ham ikke bare ydmykhet, men også muligheten til å endre oppførselen hans, livet hans. Men Boris var ikke heldig som møtte en åndelig mentor, en forkynner av Guds ord. Han trodde ikke på Jesus og ble en morder. Og mens han drepte, kjente galningen sin styrke og kom til den konklusjonen at ortodoksi er en god lære for svake mennesker.
  Og likevel er det naturlig at Nadezhda og han selv etter henne havnet i en sekt. Her følte de seg ikke som utstøtte. Sekteristene fant sine tapte sjeler i denne grusomme verden og gjorde dem til tilhengere av sin tro.
  Nadezhda forklarte til Boris:
  "Jeg tror du snart vil innse at vår Vishnu er den øverste Gud. Han er skaperen av universet, som inspirerer oss alle og gir sin ånd for å forklare trosbekjennelsen som kan forsone menneskeheten. Han er vår kjærlige Far, som ikke vil at vi, hans barn, for alltid skal leke i sandkassen. Og han vil at barna skal vokse opp, få selvstendighet og lykkes. Vi må leve etter hans forskrifter. De mest lydige og vellykkede av oss vil åpne veien til Nirvana. De som ikke har modnet eller har krenkelser for Gud vil bli sendt til jorden for korrigering i nye inkarnasjoner.
  Men Gud setter seg ikke som mål bare å få slutt på synd, slik ortodokse prester av alle slag representerer det. Den allmektiges mål er å oppdra og utdanne sine barn slik at de modnes og blir opplyste, lik Gud selv. Samtidig er seksuelle forhold ikke forbudt i det hele tatt. Det regnes ikke som en synd, men snarere en dyd.
  Boris smilte og sa:
  "Men Jesus sa også: "Vær fruktbar og former deg." Og våre ledere tror at for å utvikle intellektuelle evner må du ha sex. Tilsynelatende praktiserer våre brødre derfor promiskuitet seg imellom og handler i porno.
  Den unge mannen spøkte, selvfølgelig. Etter hans mening bidrar ikke promiskuøs sex til et rettferdig liv og opplysning, som lederne av sekten ledet dem til. Men Boris holdt sin mening for seg selv. Selv forble han trofast mot Nadezhda, hans elskede så heller ikke etter forbindelser på siden, bare hun var forpliktet til å delta i kollektive orgier, som ble filmet av en fotograf nær sekten.
  Boris likte ikke plikten til sin elskede, han var sjalu, men måtte tåle det, overbeviste seg selv om at å skyte porno bare var en jobb, en plikt som alle i brorskapet har, som hjelper til med å tjene penger til tilhengere for mat og vedlikehold av fellesskapet. Boris selv gikk raskt tom for personlige penger, han brukte mye på Nadezhda, kjøpte henne flere antrekk og smykker.
  Den tidligere utstøtten selv ønsket ikke å delta i orgier, de krevde ikke dette av ham ennå, selv om han ble en kjekk fyr. Hans eneste jobb var å fange fisk. Sammen med flere andre unge karer dro han fra tid til annen på fiske på en langbåt tilhørende sekten.
  I prinsippet passet et slikt liv for Boris. Han var mett, frisk, bodde sammen med kjæresten, ingen ydmyket eller bebreidet ham. Det er mer enn ett år siden han møtte Nadia og slo seg ned i sekten. Hele denne tiden frydet Boris seg over lidenskapen som fanget hele hans vesen.
  Selv om han kjedet seg litt om vinteren. Det var ingen TV, ingen dataspill, ingen bøker, bortsett fra spesiell sekterisk litteratur, i sekten. Før, mens han gikk på skolen, elsket Boris å lese. De sekteriske brosjyrene ble raskt kjedelige, den eneste underholdningen som var igjen var sex med Nadezhda, rituelle bønner og forelesninger, som den tidligere galningen, i motsetning til Nadezhda, ikke alltid deltok på. Turer i byen med en venninne om vinteren var sjeldne, og på et tidspunkt fikk Borka et ønske om å gå på jakt og drepe noen igjen. Imidlertid behersket han seg, klarte å slukke denne bestiale demoniske tiltrekningen i seg selv.
  Den etterlengtede sommeren har endelig kommet. All kjedsomhet er borte. Nå dro Boris oftere til sjøs, og på fridagene besøkte han stranden med Nadezhda.
  Nå begynte kjæresten å snakke om Vishnu og seksuelle forhold. Men Boris lyttet ikke så nøye til henne. Albina møtte ham om morgenen og ba ham komme til henne om kvelden for en viktig samtale. Fyren lurte på hva det kunne være. Han bestemte seg for at han mest sannsynlig nå ville bli forpliktet til å opptre i porno.
  Sekterene fulgte en sunn livsstil. Kostholdet, hovedsakelig ris, grønnsaker og sjømat, samt regelmessig fysisk trening som ble praktisert i brorskapet, gjorde kroppen til Boris veldig skulpturert, lik statuen av Apollo. Den unge mannen så spektakulær ut, han så ikke lenger ut som den tidligere, benete og jagede tenåringen som gjemte seg fra samfunnet. Boris ville se bra ut på skjermen. Men han ønsket ikke å delta i sekteriske orgier, selv bare for å knulle med noen andre enn Nadezhda. Og med henne - bare alene.
  
  
  Kapittel 17
  Albina møtte meg med et smil på vakt, inviterte meg inn i stuen på herskapshuset hennes og begynte umiddelbart:
  - Borya! Du må gjøre et offer til vår Gud Vishnu. For å gjøre dette, må du delta i rituelle drap. Vishnu har valgt deg som eksekutør av hans testamente.
  Boris' ben ble umiddelbart vatterte. Han forventet aldri denne hendelsesforløpet. Albina så ut til å føle guttens forvirring og sa:
  "Jeg ser at du allerede har uskyldig blod på deg, men jeg trenger ikke omvendelse fra deg. Vishnu har tilgitt deg for dine tidligere synder. Alt som angår ditt tidligere liv, interesserer oss ikke. Men nå må du utføre ordrene til Vishnu, som han sender gjennom meg. Vår Gud krever at du ofrer!
  Boris var virkelig redd. Denne keiserlige kvinnen fant ut fra et sted at han allerede hadde drept, selv om han ikke delte sin forferdelige hemmelighet med noen bortsett fra Nadia. Fyren tenkte på hvordan han skulle nekte slik at han skulle bli stående igjen med slike krav, men Albina så ut til å lese tankene hans. Hun advarte strengt:
  - Ikke tør å nekte! Ellers vil Vishnu straffe deg! Din skjebne er å utføre Vishnus vilje, å eliminere de verdiløse menneskene som skader vårt brorskap.
  Boris var stille. Albina, som så at fyren var flau, fortsatte psykologisk behandling:
  "Se, vi er én familie. Vår Gud vet nøyaktig hva hver enkelt av oss trenger. Og vi er alle forpliktet til å oppfylle hans vilje. Først da vil det bli fred og ro i vårt brorskap, og folk vil få opplysning.
  Boris visste ikke hva han skulle si, og Albina krevde:
  - Ta kniven fra bordet! Nå skal du komme med meg og bringe et hellig offer.
  Som under hypnose adlød Borka. De gikk ned i kjelleren. Det var en ung mann lenket til veggen. Boris kjente igjen Andrei, som bodde i et hus ved siden av ham. Han forsvant for tre dager siden. Og før det fortalte han vennene sine at han ønsket å forlate brorskapet.
  "Denne jævelen bestemte seg for å stikke av fra oss," sa Albina høyt. - Rutine, sier han, er sliten, han sluttet å tro på opplysningstiden. Men du kan ikke bare gå fra meg!
  Sannheten var at Andrei virkelig forlot sekten, men han kunne ikke forlate byen. To karer som spilte rollen som vaktene hennes under Albina oppdaget raskt flyktningen og brakte ham til lederen av sekten. Og hun bestemte seg for å kvitte seg med adepten og samtidig binde Boris med blod. Hun hadde sine egne planer for Borka.
  "Vi straffer flyktningene," fortsatte Albina talen. Dette er hva vår gud Vishnu krever.
  - Ikke sant! Det er ingen Vishnu. Du lurer oss alle! - fyren spyttet sint i retning Albina.
  Lederen for den totalitære sekten nærmet seg fangen og slo ham hardt i magen med knyttneven. Andrew vred seg av smerte. Men dette var bare begynnelsen på dødsstraff.
  Albina tok en pisk og begynte å piske den unge mannen med den. Ja, så hardt at det skar huden til blodet. Andrew stønnet av smerte.
  Etter å ha tatt et par dusin slag, ga Albina pisken til Boris og beordret hardt:
  - Nå du!
  Borka adlød igjen. Han var fortumlet, nesten i sjokktilstand og kunne ikke protestere mot Albina. Den tidligere utstøtte pisket den halvnakne, med restene av opprevne klær, kroppen til sin bekjente. Og han elsket å gjøre det! Det kan sees at demonen som hadde slått seg ned i Borka gjenopplivet.
  "Ta nå pokeren ved peisen og slå ham med den!" Albina kommanderte.
  - Er vi det også? Boris bestemte seg for å spørre. "Dette er tross alt vår venn!
  Sektlederen fnyste foraktelig:
  - Tidligere! Som vår Gud Vishnu sier: grusomhet, grusomhet og mer grusomhet.
  spurte Boris overrasket:
  Er dette Vishnus ord?
  Albina svarte i en tone som ikke ga noen innvendinger:
  - Nøyaktig! Grusomhet sementerer brorskap. Gjør det jeg sier, ellers er du i hans sted!
  Boris tok i lydighet pokeren i hendene og slo den unge mannen. Fyren la ut et stønn, selv om Boris ikke slo hardt i det hele tatt. Likevel syntes han synd på naboen.
  - Du må treffe riktig! - Albina ble indignert og beordret igjen:
  "Nå setter du pokeren i peisen og slår den igjen!"
  Boris satte pokeren i peisen i noen sekunder, så svingte den, men ... slapp henrettelsesinstrumentet på gulvet. Hendene hans skalv, tenkte den unge mannen dårlig.
  - Svak! - kastet foraktelig Albina.
  Hun hevet pokeren og slo fyren som var lenket til veggen med et rødglødende produkt. Andrew la ut et hjerteskjærende gråt. Men selv dette var ikke nok for djevelen, hun satte igjen pokeren inn i peisen og begynte å stikke den inn på de nakne stedene på offerets kropp. Selv brølet, stønn fra Andrei og lukten av svidd kjøtt som spredte seg gjennom kjelleren stoppet ikke sadisten. Fyren vred seg i vill smerte, og sadisten likte det tydeligvis.
  Hun brøt ut i latter og beordret Borka igjen:
  - Nå du! Stikk pokeren inn i ilden og gi den en god ild!
  - Det burde vi kanskje ikke? spurte Boris tvilende.
  - Nødvendig! Gjør det! Eller så gjør vi det mot deg.
  Boris adlød. Og igjen, slaget var ikke sterkt. Hendene til seriemorderen skalv, hjertet banket vilt, gnister falt fra øynene hans.
  Albina rev pokeren ut av hendene til Boris, slo Andrei seg selv igjen, og begynte så å kjøre favorittvåpenet sitt under armhulene og over offerets kropp, og nøt den sterke smerten til fyren som var i hennes fulle makt.
  Etter å ha hånet Andrei nok, beordret Albina Boris:
  "Kutt av ørene hans, la ham blø!"
  
  
  "Jeg ... jeg kan ikke ... klippe av ørene ... på en levende person," babla Boris, sjokkert over det som skjedde.
  "Ok, så gjør han av med ham først. Vi vil! Eller nå ringer jeg sikkerhetsvakten, så er du på hans sted!
  Boris tok en kniv fra bordet. Og frøs.
  - Bukt! krevde Albina. - Straffe ham for svik! Bay, forteller de deg!
  Og Borka adlød igjen. Denne gangen slo han hardt. Kniven gjennomboret Andrei i brystet, gjennomboret brystet. Gutten ropte ut igjen og ble snart stille. Offerets blod dryppet kraftig ned på gulvet. Og Albina krevde av Boris at han dro en kniv ut av kroppen og kuttet av ørene på liket. Borka, som fortsatte å være i sjokktilstand, utførte også denne ordren.
  Før han løslot fyren bundet med blod, beordret sadisten ham til å ikke fortelle noen om drapet. Til og med hans elskede Nadia. For å røpe hemmeligheten truet Albina med represalier.
  Boris forlot skurken på åstedet i nærheten av liket, og selv hoppet han ut av herskapshuset og ut på gaten og skyndte seg til huset sitt, hvor han falt ned på sengen.
  Heldigvis var Hope borte. Borka hadde ikke tid til forklaringer, han ville glemme seg selv i en drøm. Men søvnen kom ikke. Fyren følte seg som en morder dømt til døden. Han var redd for at den blodtørstige Albina når som helst kunne sende vaktene sine til ham, og de ville eliminere ham som et unødvendig vitne og medskyldig, eller ta ham til sadisten i stedet for Andrei som et annet offer ...
  Hvorfor trengte Albina et så sadistisk drap? Boris kunne ikke forstå dette. Hva er vitsen med slik grusomhet? Hvorfor gjorde de dette mot Andrew? Bare fordi han bestemte seg for å forlate brorskapet? Dette er meningsløst og nådeløst!
  Så tenkte seriemorderen, som selv tok livet av fire uskyldige mennesker. Han tenkte på om han skulle prøve å rømme fra sekten eller ikke. Men Boris kunne nå ikke forestille seg livet sitt uten Nadia. Kanskje fortelle alt til din elskede og overtale henne til å forlate brorskapet? Men hvor kan de løpe? Ja, og Albina vil neppe tillate deres rømme, akkurat som hun ikke tillot Andrei å rømme. En tanke blinket gjennom: ville det ikke vært bedre å drepe Albina selv? Vel, hva er det neste?
  Det var flere spørsmål enn svar, Borka bestemte seg for å ikke gjøre noe ennå. Han forble i sekten, fortalte ingen hvordan Andrei døde, delte ikke engang smerten med Nadezhda, selv om han før ikke hadde noen hemmeligheter fra sin elskede.
  
  
  Kapittel 18
  Etter den hendelsen endret ikke livet til Boris seg i det hele tatt. Ved neste preken snakket Albina, som vanlig, om Vishnu og hvordan man skal oppføre seg for ikke å belaste karma. Hun selv så ut til å ikke ha noen anger og ingen bekymring for at drap kunne undergrave hennes egen karma. Kanskje dette ikke var det første drapet der lederen av sekten deres var direkte involvert. I noen tid krevde hun ikke noe fra Boris.
  Rutinen i hverdagen trakk ut. Sekteriske bønner, fiske, arbeid i sengene, plikt på felleskjøkkenet, noen ganger å gå til stranden med andre sekterere under oppsyn av en av Albinas vakter. Sommeren tok raskt slutt. Og høstmånedene fløy avgårde. For å holde tilhengerne opptatt, tok Albina med seg en hel boks med bøker om Gud Vishnu, om den kommende verdens ende og et lykkelig liv i himmelen. Lederen av sekten beordret å memorere litteratur, truet med å arrangere eksamener. Adeptene leste brosjyrene nøye, da det var rikelig med fritid. Borka leste også noen ganger. Selv om jeg egentlig ikke trodde på det som ble skrevet.
  
  
  I desember ba Albina Boris om å besøke herskapshuset hennes om en viktig sak.
  Den lumske kvinnen erklærte umiddelbart:
  "Vår Gud Vishnu er misfornøyd med det faktum at vi ikke brakte ham et nytt offer i tide. På grunn av dette har vi hatt mange problemer. Vishnu krever hevn, og hevn krever ofre!
  Boris forsto at alt dette var tull, men protesterte ikke, og Albina fortsatte:
  - For å avverge onde ånder fra Gud Vishnu for enhver pris, som driver ham og oss alle gale, må du ofre en respektabel mann. Jeg skal vise deg bildet hans, fortelle deg hvordan du finner ham.
  "Men jeg kan ikke drepe en person fra et fotografi!" Boris tryglet.
  Albina tenkte seg om et øyeblikk og sa:
  - God. Jeg blir med deg for å peke ut offeret og overvåke henrettelsen.
  - Han som? Boris stilte et unødvendig spørsmål.
  - Det er ikke din sak! - Albina svarte sint, men ble umiddelbart snillere og forklarte:
  "Dette er en ond mann som har skylden for alt. Han er universell ondskap, han er vår forbannelse. Vi vil drepe det onde med ham og glede vår Gud Vishnu.
  Og igjen måtte Boris ut på jakt. Nå, ikke på kall fra hans egen demon, men på befaling fra den blodige djevelen som ledet sekten hans. Fyren fulgte etter Albina og kjente en feig frysning. Han visste ikke nøyaktig hvem de skulle drepe, han ville ikke delta i drapene lenger, men han kunne ikke motstå viljen til denne kvinnen.
  De kom til en park og satte seg på en benk ved inngangen. Musikk spilte - en restaurant var opplyst i nærheten. Det begynte å mørkne, skumringen falt på byen.
  Albina sa:
  Han må gå hjem gjennom parken. Hvis det bare var en.
  
  
  Djevelen så på folk som forlot restauranten. Hun ventet. Og hun ventet: snart kom en full høy mann med en diplomat ut av institusjonen. Det var tydelig at han var full. Boris kjente at Albina ble spent, hun tok fyren i armen og dro ham inn i et mørkt hjørne av parken. Mannen svaiet lett og gikk mot dem.
  Djevelen tok en kniv ut av posen, ga den til Boris og hvisket:
  - Gå! Han er din!
  Boris nølte. Mannen nærmet seg allerede buskene som Albina og sekteristen hennes gjemte seg bak. Djevelen dyttet forsiktig til Borka. Den unge mannen strammet grepet om den slipte offerkniven og hoppet ut på stien.
  Mannen er beruset, men kraftig, rundt to meter høy. Og veier mye mer enn morderen hans. Boris følte frykt: det var risikabelt å møte et slikt ansikt. Borka måtte slå mens bonden ikke så ham, drapsmannen krøp opp til offeret på tå, samlet kreftene og forsøkte å investere i et slag, slo ham i nakken. Men denne gangen skalv hånden, bladet passerte på en tangent, kuttet bare huden, men gjorde ingen håndgripelig skade.
  Mannen ropte overrasket og snudde seg. Boris stakk ham desperat i magen med en kniv, men fikk samtidig en knyttneve i øret. Slaget rystet den unge mannen, mange gnister danset foran øynene hans. Mannen er kraftig, og alkoholdosen han tok var fortsatt langt fra den de falt i bakken ved et lett dytt.
  Borka fant styrken til å hoppe til side, inn i mørket, han gikk tilbake, og mannen slapp diplomaten sin og flakset hysterisk gjennom luften med sine tunge never.
  En stille, men krevende stemme til Albina ble hørt:
  - Slå ham! Eller jeg dreper deg!
  Trusselen ga Boris besluttsomhet. Han nærmet seg fienden på en plattform som var relativt opplyst av det svake lyset fra fjerne lamper. Det var tydelig at mannen var dekket av blod. Blodet vekket plutselig Borka. Han skyndte seg bort til kjeltringen og stakk mannens knyttneve med en kniv. Han brølte av smerte, men Boris stupte umiddelbart en kniv inn i magen hans. Og så fikk han et slag i ribbeina. De sterke beinene til fyren overlevde, men det var veldig smertefullt, han tok pusten fra ham.
  Boris klarte så vidt å stå på beina. Men mannen kunne ikke utnytte drapsmannens hake. Lammet av smertesjokk og tap av blod begynte han å synke til bakken med en kniv i magen.
  
  
  Denne hendelsen ga Borka styrke og sinne. Så snart pusten til drapsmannen kom seg litt, skyndte han seg til fienden, trakk fram kniven og slo den igjen. Og så igjen og igjen. Boris endte opp og slo rasende mot kroppen som allerede slo i smerte. Drapsmannen makulerte bokstavelig talt offeret sitt.
  - Nok! Albinas autoritative stemme ble hørt.
  Borka forlot fiendens kropp, tok et par skritt langs stien i retning av hun-djevelen. Hun kom ut av skjulestedet sitt, gikk bort til liket, forsikret seg om at mannen var død, tok opp kofferten og sa til den slitne medskyldige:
  - Alt gikk bra. Stille, ingen tilskuere.
  Boris svarte ikke. Og Albina beordret å kutte av ørene på liket.
  - Hvorfor? Borka ble overrasket.
  "Vi trenger det for ritualet," svarte djevelen. "Skynd deg, mens ingen er der, klipp av begge ørene og kom deg ut herfra."
  Igjen, til tross for sin avsky, adlød Boris. Han var prisgitt denne kvinnen og fulgte hennes ordre som under hypnose.
  Så forlot det dødsbærende ekteparet den øde parken. På veien instruerte Albina den lite tenkende karen. Hun beordret å ikke fortelle det til noen. Hvis Nadezhda spør, svar at han dro for å slakte en vær til Albinas venner, hvor han ble skitten med blodet fra et dyr. Djevelen ba meg bytte om og ta med klær til henne for vask.
  Hjemme trengte jeg ikke snakke lenge med samboeren min. sa Boris som Albina beordret. Nadezhda trodde på ham, eller lot som om han trodde på ham. Hun hadde ikke for vane å spørre, spesielt hvis hun så at kjæresten hennes ikke ønsket å legge ut detaljer.
  Boris fortalte kjæresten at han hadde sterk hodepine, la seg på sengen og begynte å tenke. I moralske termer er det lettere å fylle opp en full mann enn en jente han drepte i nærheten av Tula. En fylliker er en forbruksvare som ikke forårsaker sympati. Samtidig er det stor forskjell: når du velger et offer selv, og når du handler etter ordre. Denne gangen tvang Albina ham til å drepe. Som i tilfellet med Andrew.
  Men hvorfor dreper han i det hele tatt? Boris husket sine tidligere drap med beklagelse. Mest av alt syntes han synd på jenta. Hvorfor kuttet han henne? Vel, han drepte naboen for første gang - selvfølgelig ble han tatt for et tvungent tyveri, han handlet spontant, i en lidenskapstilstand. Bestemor ble senere drept fordi han trengte penger sårt. Dessuten hadde kjerringa ikke mye igjen i alle fall, på en måte hadde han spart henne for de kroppslige plagene ved å forsvinne sakte. En eldre mann døde fordi han klatret selv ...
  Men hvorfor drepte han jenta? Ja, til og med vakker ... Hva slags sjofel sadisme var det i hans sjel og i hodet hans? Hvordan våger han å få ned en vakker skapning? Samtidig, til sin skam, måtte Boris innrømme at han da følte glede, til og med seksuell begeistring fra et slikt sjofel, meningsløst drap. Selv om slik glede er unaturlig.
  Så, her i Sotsji, dro han igjen på jakt. Heldigvis gjorde han ikke jobben sin. Men i dag, etter å ha brutalt drept en fylliker, følte han tilfredshet. Nei, på en eller annen måte må du bli kvitt demonen i sjelen din helt.
  Da husket Boris at de hadde lagt igjen kniven på åstedet. Hvorfor tok ikke Albina ham med diplomaten? Vil du ikke bli skitten i blodet? Men slike bevis kan sette dem i brann.
  Det er én ting da Andrei ble savnet, som ikke vil bli søkt etter. Men nå skal liket bli oppdaget, det opprettes en straffesak på det og letingen etter drapsmennene settes i gang. Imidlertid drepte han selv før han kom inn i samfunnet. Og ingen fant ham.
  Samtidig fryktet Boris igjen alvorlig for sitt eget liv. Og hva om Albina denne gangen kommer på ideen om å fjerne den? Send livvakter. Og det ... Det er rart at for drapet på Andrei, og deretter bonden, brukte hun ham, og ikke gutta hennes.
  
  
  Å stikke av et sted langt, langt unna, for å forlate sekten sammen med Nadenka. Hun sa at hun ønsket å besøke Paris, den romantiske hovedstaden i Frankrike med sitt legendariske Versailles. Men hvordan kan du komme dit uten penger og dokumenter?
  Boris forsto at han ikke var i stand til å motstå påvirkningen fra Albina. Først om morgenen sovnet den unge mannen tungt. Heldigvis hadde han ikke mareritt. Han sov til nesten middag og våknet mer eller mindre pigg.
  
  
  Kapittel 19
  Livet i sekten fortsatte. Heldigvis gikk ikke Boris frykt for at han kunne bli eliminert som en unødvendig deltaker i drapene oppfylt. Han fant aldri ut hvorfor det var nødvendig å drepe akkurat den lubne mannen og hva som var i diplomaten hans, som Albina tok med seg. Men fyren brydde seg egentlig ikke. Han var redd for at han skulle bli tvunget til å drepe igjen.
  Og han tok ikke feil, Albina krevde igjen ofre. På ortodoks jul ringte djevelen Boris og sa at de måtte bringe et nytt hellig offer til Gud Vishnu.
  Den unge mannen tryglet Albina om ikke å tvinge ham til å gjøre dette. Men sektlederen var nådeløs. Selv viste hun seg å være en seriemorder. Hun likte å drepe og se hvordan de, på hennes ordre, tar livet av menn. Det var ikke synd for djevelen å drepe en mann.
  Et par galninger, en atletisk kvinne og en kjekk ung mann med god muskelavlastning, dro igjen på en dødelig jakt.
  Det tok ikke lang tid å finne et offer. I en ødemark utenfor byen så Albina to menn som drakk moonshine fra en to-liters flaske. I sin tur fra halsen. Samtidig banner de moren. Albina ga kommandoen: "De!"
  Boris så på djevelen med overraskelse: "Det er to av dem!" Men Albina bekreftet: "La oss gå!"
  Sammen nærmet de seg fyllikerne. Boris spratt lydløst opp bakfra og stakk den som var nærmest ham under skulderbladet. Mannen snudde seg og fikk umiddelbart et slag i ballene fra Albina, som samtidig ropte:
  - Til ære for vår Gud Vishnu!
  Slaget viste seg å være så kraftig at mannen rapet blod, og deretter begynte å synke til bakken. Boris, ved synet av den karmosinrøde væsken, fløy igjen av bremsene. Han angrep den andre personen. Han ropte: "Hva gjør du?!" - og prøvde, det var, å ta tak i grenen for beskyttelse, men hadde ikke tid. Den unge galningen hadde allerede stukket ham med en kniv. Og han slo til mannen viste livstegn.
  Albina ble også rasende, en djevelsk begeistring flammet i henne. Hun var engasjert i den første uheldige som falt i bakken. Han ville reise seg, men han fikk et slag fra djevelen med leggen til en massiv kvinnelig støvel på hodet. Så fortsatte raseriet å sparke bonden i alle deler av kroppen hans. Så tok hun tak i en flaske og slo offeret i hodet med den.
  Mannen ble stille, og Albina beordret Borka:
  "Og avslutt det med en kniv!"
  Boris stupte en kniv i strupen på den uheldige, og slapp ut en fontene med skarlagenrødt blod. Og triumferende sa:
  - Klar! Den blir ikke død!
  "Våre guder er ute etter blod!" svarte Albina. - La oss vaske av!
  Boris var glad for å forlate stedet for drapet. På vei hjem stilte han likevel djevelen et ubehagelig spørsmål:
  - Hvorfor har vi dem?
  "Du skjønner," svarte Albina rolig, "gudene våre er krigens guder!" De krever ofre. Nå kan jeg endelig rapportere til de høyere makter: Vi har gjort en seriøs jobb. Og på denne måten har vi fått til mye.
  Boris svarte ikke, han trodde at udyret rett og slett mangler adrenalin, hun har en tørst etter å drepe, makulere, plage for å føle seg som en supermann.
  Hjemme kunne fyren igjen ikke sove på lenge. Igjen ønsket han å stikke av fra sekten, for ikke å se eller høre psykopatene til Albina lenger, for ikke å følge hennes ordre.
  
  
  Kapittel 20
  Noen uker senere ringte Albina Boris og sa:
  "Nå må du selv velge ditt offer og frata en person livet. Jeg vil ikke gå med deg. Velg en mann, og som bevis på arbeidet som er utført, gi meg hans avkuttede ører.
  - Hvem skal man velge? Spørsmålet brøt ut fra den fortumlede seriemorderen.
  "Du må finne offeret hvis karma er ødelagt, og som som et resultat må straffes i henhold til hennes ørkener," forklarte Albina vagt. "Finn offeret akkurat denne natten!" Gudene trenger vårt offer.
  - Men hvorfor meg? Har du andre mennesker...
  "Du er ikke redd for blod, i motsetning til de andre. Du har drept før, du er vant til det! Det er derfor jeg overlater en så delikat sak til deg. Denne gangen må du handle på egenhånd.
  Boris sa nølende:
  - Alle disse drapene ... det er synd! De er så tunge for sjelen og ødelegger karmaen min.
  Djevelens øyne lyste opp med et vanvittig glimt. Hun svarte ulykkelig:
  - Det er opp til meg å bestemme hva som er synd og hva som ikke er synd! Du må adlyde meg, fordi jeg gjør vår Guds Vishnus vilje.
  "Men hvorfor trenger Vishnu å drepe?" Boris kunne ikke forstå.
  "Selv Bibelen sier at uten blodsutgytelse er det ingen tilgivelse. Uskyldig blod renser universet og redder mange liv. Etter å ha begått det hellige drap på en, vil vi redde tusenvis av andre. Gudene trenger ofre, uten ofre vil menneskeheten ødelegge seg selv i en atomkrig, - djevelens stemme hørtes mer og mer truende ut. "Bare vår organisasjon kan forhindre en atomkrig og redde menneskeheten. Men dette kan ikke gjøres uten ofre. Ikke bekymre deg: en død person venter på en ny inkarnasjon eller Nirvana i himmelen. Offeret vil bare være deg takknemlig for at du har revet ham ut av dette harde, verdiløse livet og sendt ham rett til himmelen.
  
  
  Boris husket at Nadezhda allerede hadde sagt noe lignende om takknemlighet til morderen under deres første møte. Fyren var svimmel, han følte at han ikke lenger var i stand til å motstå Albinas vilje. Men han spurte likevel:
  "Kanskje vi ikke trenger å kutte av ørene?"
  Djevelen sa sint:
  - Nødvendig! Jeg befaler deg å ikke utsette mer! Ta en kniv og gå!
  Boris spredte hendene hjelpeløst.
  Jeg skal prøve å drepe...
  Albina minnet igjen:
  "Og ikke kom tilbake uten ører!"
  Boris kunne ikke dy seg. Albinas ordre for ham er som en lov som må håndheves strengt. Ingen avvik, ingen opptøyer og innvendinger!
  Og han dro på en nesten tradisjonell "jakt". De festet masken til bøddelen på ham, en annens vilje kjørte ham. Han vandret i et boligområde i utkanten av en sovende by som en gal ensom ulv. Tanken på at han måtte drepe en mann igjen eller dukke opp foran Albina uten å oppfylle ordren hennes, gnagde på Boris.
  Den første vårnatten har begynt. Overraskende varmt i begynnelsen av mars. Hvor flott det er å gå under en klar stjernehimmel, hvor vakkert alt er nå i naturen, våkner til liv etter vinterdvalen. Og han trenger å bære smerten og døden. Hvor lenge til! Og hvordan leve med det, hvor lenge å lure Nadezhda?
  Boris angret nå på at han ikke røykte. Det ville vært fint å dra på seg en sigarett. Dette vil bidra til å lindre mentalt stress, ellers rister hver celle i kroppen hans. Og sjelen min gjør vondt.
  Selv måtte han velge et rituelt offer, og han ante ikke hva. Sjeldne forbipasserende skyndte seg hjem. Boris så på dem og tenkte: fortjener denne døden? Det var ikke noe svar. Han ville møte en fylliker eller en hjemløs, men av en eller annen grunn kom han ikke over slike mennesker. Snart var området helt tomt.
  
  
  Boris gikk planløst rundt nesten hele natten. Det begynte å lysne litt, men himmelen var overskyet. Seriemorderen tenkte allerede på å reise tilbake, og ventet spent på Albinas reaksjon på den uoppfylte ordren. Men så hørte den unge mannen et gjennomtrengende kvinneskrik fra skogsbeltet. Og løp av all kraft til gråten!
  Han skyndte seg til unnsetning og så at en halvnaken lubben mann presset en naken jentekropp mot et tre. Voldtektsmannen har nesten tatt jenta i besittelse. Hun kjempet desperat tilbake, men kreftene var ikke like.
  - Forlat henne! Boris skrek og skyndte seg uten å nøle til voldtektsmannen.
  En ganske kraftig middelaldrende type forventet ikke å bli forstyrret. Han snudde seg mot løpsgutten. Mannen var merkbart tyngre enn den unge mannen. Men Borka var over alt som et følge av muskler, han spratt opp og sparket ham skarpt i magen. Mannen hadde en viss formening om slagsmålet, men hadde ikke tid til å blokkere slaget, som delvis ble dempet av en forsinket blokkering. Voldtektsmannen vaklet, men sto på beina og gikk til Boris.
  
  +
  Den unge mannen møtte ham med et kraftig uventet spark i lysken. Fienden skrek og begynte å falle forover. Boris lånte et slag mot ballene av Albina. Du kommer ikke unna dette med en gang.
  Jenta dro i kjolen i det øyeblikket.
  - Kom deg raskt ut herfra! Boris ropte til henne, han ville ikke drepe foran et vitne. - Og glem alt!
  Mannen forsøkte i det øyeblikket å reise seg, men fikk et kraftig slag i hodet fra Borka. Den fremmede, en pen jente på rundt tjue, hadde av en eller annen grunn ikke hastverk med å dra.
  "Kom deg ut herfra raskt," beordret Boris igjen. "Men ikke gå til politiet og ikke fortell noen om meg!"
  - God! Takk skal du ha! - svarte jenta og gikk raskt, og løp så i retning nærmeste hus.
  Boris tok en kniv ut av posen, hoppet opp til bonden og stakk drapsvåpenet inn i strupen på voldtektsmannen med en svingning. Han hveste og begynte å kveles av blod. Han døde i kroppskvelende kramper.
  "Gerningen er gjort, dette er ikke synd," tenkte Boris, men husket at voldtektsmannen fortsatt måtte klippe av ørene. Seriemorderen kjente plutselig en bølge av demonisk raseri i seg selv, han trakk en kniv ut av strupen, slo den med voldsom kraft flere ganger på kroppen til en allerede død person, og kuttet så av det ene øret, så det andre.
  Først etter at morderen kom til fornuften litt, la merke til at han var helt tilsmusset av blod. Varme dråper kom til og med på ansiktet til galningen som reddet jenta.
  Boris følte seg kvalm, han pustet tungt. Men den pysete kvalmen og det kalde regnet som traff Sotsji hjalp ham til å roe seg ned.
  Det hastet å komme seg ut av drapsstedet. Boris hadde imidlertid ikke hastverk, likegyldighet feide over ham. Galningen tok plutselig seg selv i å tenke at Albina var et monster, renere enn ham selv. Hun må være en psykopat. Hvorfor trenger hun ørene til en drept person?
  Fyren hadde rennende øyne, det ble kaldt, regnet tiltok og truet med å bli til et regnskyll.
  
  -
  Borka likte ikke kaldt regn. Regnet ødela humøret hans. Det regnet ofte her om vinteren. Snø ville vært bedre, Boris er fortsatt vant til at det om vinteren er snø, noe som skaper en følelse av renslighet og fred. Og her falt snøen bare et par ganger i løpet av vinteren og smeltet samme dag.
  Seriemorderen gikk hjem og gråt stille. Han gikk igjen på jakt og drepte, viste igjen en svakhet i karakter, fortsatte med Albina. Forferdelig, selvfølgelig, men i hodet på sekten er det en slags djevelsk makt som Boris ikke kan motstå. Anta at han denne gangen reddet jenta, men han kuttet av ørene på liket, nå bærer han dem som bevis på sin grusomhet, ute av stand til å kaste bort denne vederstyggeligheten.
  Igjen husket galningen menneskene som ble ødelagt av ham. Og igjen, av de tidligere ofrene, angret Boris mest av alt på den unge jenta han hadde drept i nærheten av Tula. Hun var full av energi, kunne føde barn, bringe glede til sin kjære.
  Likevel, på den annen side, er det ikke verst at det regner. Det vil i hvert fall vaske bort noen av sporene etter forbrytelsen. Boris ønsket ikke å ta ansvar for det han hadde gjort. Svært snart, hans flertall, hvoretter du ikke lenger bør regne med en rabatt før loven. Og det faktum at han ennå ikke er tatt og sendt i fengsel ga ikke drivkraft til nye forbrytelser.
  Likevel, av natur, var Boris en snill fyr. Og denne vennligheten vekket en samvittighet og anger i ham. Han var bekymret nå at han var blitt en morder, at han hadde slått sin egen mor før han rømte hjemmefra. Kanskje han selv er skyld i at han ble dårlig behandlet. Tenåringer har en tendens til å mobbe stille, beskjedne gutter. De prøver å ydmyke og fornærme dem. Likevel burde man vært mer sosial siden barndommen, og bevist at man er verdt med knyttnevene. Og han oppførte seg som en struts. Klager akkumulerte gradvis i sjelen og sprutet til slutt ut i drap. Han kan forstås, men Albina er som legemliggjørelsen av demoniske krefter, uten skam eller samvittighet...
  Men Borka var ikke i stand til å gjøre slutt på djevelen eller rømme fra sekten. Han var vant til sekten, han følte seg her som i sin egen familie, han levde i fred og harmoni med sin elskede jente og med alle de andre tilhengerne, han var likeverdig blant likeverdige, og bare Albina ruvet over alle andre. Og Boris forsto at han ikke ville rekke en hånd mot lederen av sekten. De siste drapene hjalp imidlertid Borka delvis med å se lyset. Han gikk umiddelbart til Albina, kastet av henne ørene og erklærte resolutt:
  "Ikke send meg noe annet sted!" Jeg kan ikke spille rollen som bøddelen. Det er ikke mitt! Jeg vil sove selv og jeg vil sove deg.
  Albina svarte ikke. Hun ba meg bare ta av meg de blodfargede klærne og dra hjem.
  Da Boris kom inn på rommet hans, spurte ikke Nadezhda hvor han hadde tilbrakt natten. Fra det faktum at det ikke er nødvendig å finne opp og forklare noe, følte Boris seg umiddelbart bedre i hjertet.
  Nadenka elsket ham veldig høyt, og det ser ut til at han ikke var sjalu. Hun stolte på kjæresten, sa at sjalusi er en følelse av mennesker som er mindreverdige, svake i tankene. Boris var fri fra forpliktelser og mistanker, han kunne elske hvem han ville. Og han ville bare ha henne, håpet sitt. Og hun elsket hans kjærlighet, lette ikke etter forbindelser på siden. Hun ble imidlertid filmet i porno. Men dette regnes ikke som utroskap, fordi hun ikke hadde noen åndelig intimitet med partnere. Nadezhda forsto at Boris selv ville fortelle hvor han var hvis han ville dele og spørre om råd.
  Nå var den unge mannen stille, han ville ikke forklare noe, han kysset bare sin elskede, og hun svarte på kysset hans. De hadde sex enkelt og naturlig. Ganske raskt kjente Boris en sterk rystelse, en orgasme kom, uvanlig sterk, like kraftig som da de først møtte Nadezhda. Sannsynligvis sprutet adrenalinet opp i kroppen under drapet.
  Og så dro de til felles frokost i hangaren. Sekteristene utførte en rituell bønn og begynte å spise. Likevel tilberedes deilig vegetarisk pilaf her!
  Plutselig dukket den djevelske Albina opp. Hun satte på rytmisk musikk og begynte å utføre en rituell, energisk dans, noe som ligner på en magedans. Vanligvis var ikke Albina til stede ved fellesmåltidet. Boris trodde at utseendet hennes, mest sannsynlig, hadde noe å gjøre med ørene han hadde med seg.
  Lederens dans ble gradvis plukket opp av de spiste sekterene, det ble morsomt. Men Boris og Nadezhda dro til stedet deres for å elske igjen. Maten vekket libidoen min igjen. Hvorfor ikke boltre seg igjen, hvis du har krefter og lyst? Likevel vakte drapene, da han selv valgte offeret, kraftig seksuell energi hos Boris. Med hensyn til Nadezhda, var slik energi ikke aggressiv, snill, med et ønske om å glede partneren sin, å glede henne. Borka kunne ikke forstå hvorfor dette skjedde, men etter grusomhetene var han spesielt høflig og lydhør, som om dette kunne gjøre opp for hans blodige forbrytelser.
  Til tross for den søvnløse natten viste Boris seg å være en kraftig macho. Utflod rant gjennom kroppene til elskere nå og da, og forårsaket den sterkeste glede. En virvelvind av orgasme traff dem, musklene deres krampe. Hodet til Boris snurret, og kroppen sang og skalv. Håpet stønnet av glede.
  Boris stoppet først da han følte seg helt utslitt. Han forlot sin elskede etter et par timer med sex ganske fornøyd.
  
  
  Kapittel 21
  Nadia vokste opp som et lukket, lite kommunikativt barn. Fra en tidlig alder foretrakk hun ensomhet fremfor spill med jevnaldrende. Hun likte å sitte et sted på sidelinjen, lese et eventyr eller bare se på bilder i en bok. Foreldrene brydde seg egentlig ikke. Jenta var lydig, svarte lett på forespørsler om å vaske oppvasken, gå til butikken eller sitte med sin yngre bror.
  Jenta ble enda mer tilbaketrukket da faren hennes plutselig døde. Nadyusha, som faren kalte henne, hadde akkurat fylt elleve da. Faren hennes var den nærmeste personen til henne. Hun kunne bare fortelle faren sin om skolens problemer og opplevelser, mens moren elsket sønnen mer, forsto hun ikke sin egen datter, hun kunne kjefte på henne uansett grunn, noen ganger ydmyke, fornærme henne.
  Dette er delvis grunnen til at Nadia vokste opp beryktet, usikker. Hun hadde ingen venner, utviklet ikke forhold til klassekamerater. Jentene så ned på henne, og gutta tok ikke hensyn, anså den usosiale, ettertenksomme skolejenta som gal. Men i en alder av fjorten år ble hun først forelsket i en gutt, Sasha, fra tiende klasse. Fyren var to år eldre enn henne, han fanget de entusiastiske blikkene til "tosken", og en dag kom han opp i friminuttene og tilbød seg å ta en tur etter skolen. Sasha tok skjelvingen av frykt, men lydige Nadya til en forlatt låve, hvor han dro av seg trusa og frarøvet jomfrudommen.
  Det var slutten på all kjærlighet mellom dem. Nadezhda fikk et annet psykisk traume, hun ønsket til og med å legge hendene på seg selv. Moren stoppet imidlertid forsøket i tide, lot ikke datteren svelge pillene.
  
  +
  Etter den hendelsen begynte stefaren å gi oppriktige tegn på oppmerksomhet til stedatteren.
  Nadias mor Valentina begravde mannen sin, sørget i et par år, bestemte seg deretter for å ordne hennes personlige liv, brakte Anton til huset. Han var kjent som en kvinnebedårer og en rake, var fem år yngre enn Valentina. Men hun bestemte seg for enhver pris for å gifte seg med denne mannen, som om han var hennes siste sjanse. Valentina ble frarådet av vennene sine, men Nadias mor svarte på alle innvendingene: "Jeg elsker ham!"
  De skrev under, stefaren slo seg ned på morens rom. Han likte ikke å jobbe. Av og til fikk han jobb som vekter eller vekter, men han ble ikke lenge på ett sted.
  Anton var redd for å bli involvert med en jomfru, men Valentinas dumme setning om at Nadya var blitt bortskjemt, løste stefarens hender.
  
  
  Mor jobbet på dagtid, Anton vandret rundt i leiligheten uten å gjøre noe, og da Nadia kom hjem fra skolen, prøvde han å være foran henne. Først, som ved en tilfeldighet, løp han på en jente i gangen eller på kjøkkenet, mens han kunne ta på håret hennes, si hvor vakker hun var, noen ganger uventet presset henne mot veggen og kysset henne på kinnet eller slått lett. rumpa hennes med håndflaten. Etter hvert begynte Anton å tillate seg enda mer. Han kunne ta tak i brystene hennes, stikke hånden hennes inn i stedatterens truser.
  Hope er ikke vant til å klage. Ja, og hun hadde ikke kjærester, og et tillitsfullt forhold til moren fungerte ikke. Valentina kom trøtt hjem, datteren hennes ble i økende grad brukt som et middel for å få utløp for sinne.
  En dag brast Anton inn på rommet til Nadia, åpnet glidelåsen sin foran henne, trakk ut den erigerte penisen.
  "Du elsker å suge på godteri", sa stefaren til den fortumlede stedatteren, "se hvor kul jeg har det." Du må slikke den, slikke den, og slikke den igjen og lett bite hodet med perletennene dine.
  Nadia elsket slikkepinner, men hun nektet å suge mannens kuk.
  "Det er utrolig å føle hvordan jadestangen pulserer i munnen din, hvor søtt hodet hans er, som om det var en slikkepinne. Du vil nå kjenne et ubeskrivelig surr, - med disse ordene tok stefaren Nadia med den ene hånden i hodet, tok hanen i den andre og begynte å kjøre den langs jentas sammenpressede lepper.
  Nadia gjorde motstand: stefaren hennes prøvde å åpne leppene hennes og presse rikdommen hans gjennom dem. Han klarte ikke å holde seg og ga et slag i ansiktet til barnet. Og han ble ferdig med mobbingen først etter at Nadia hadde en gagrefleks.
  "Det er greit, jeg skal lære deg hvordan du gjør en blowjob," sa Anton og gikk.
  Dagen etter kom han igjen for å lære stedatteren sin oralsex, trakasseringen hans ble konstant. Og etter et par uker tok stefaren jenta i besittelse som kvinne i sin helhet. Og igjen våget ikke Nadezhda å klage til moren.
  Dessuten truet stefaren henne med vold hvis hun røpet "hemmeligheten deres" for noen. Det ble Antons vane å komme til tenåringen i fravær av kona.
  Nadia holdt ut, hun fullførte nesten ikke skolen og løp umiddelbart hjemmefra. Etter flere ukers vandring nådde hun Sotsji, hvor hun sluttet seg til en sekt. Først var hun omgitt av omsorg og kjærlighet, så begynte de å involvere henne i arbeidet i hagen og fotografere som modell for erotiske bilder. Den lokale fotografen Vladimir Achintsev fant jenta fotogen, gjorde mange økter med henne. Så byttet fotografen til å skyte porno, hvor han også brukte Nadezhda og andre tilhengere av sekten. Albina handlet med pornografi.
  Ettersom tiden gikk. Enkelt gratis seksuelt forhold med medlemmer av sekten og sex under filmingen ga ikke Nadezhda tilfredsstillelse. Hun ønsket ekte kjærlighet, sensuell, altoppslukende.
  Den vårdagen hadde Nadia ingen plikter i samfunnet, hun fikk gå til sjøen. Hun elsket havet, det roet seg, lindret psykisk smerte, ga en følelse av frihet. Nadya kunne se havlandskapet i timevis, følge bølgene bryte inn i steinklippene, spre seg langs kysten og gå tilbake til havets grenseløse dyp. Naturens store kraft ble følt i havet, og slukket de rasende menneskelige lidenskapene.
  
  +
  Nadia dro til den nærmeste stranden til samfunnet. Her ville hun drukne seg selv da hun kom fra Moskva etter mishandlingen av stefaren og en krangel med moren, her møtte hun to kvinner som frarådet henne og lokket henne inn i brorskapet.
  Du kan gå fra samfunnet til sjøen på tjue minutter. Men Hope hadde ikke hastverk. På veien vev hun en krans av vårblomster som vokste i en lysning, og tok av seg sandalene og bestemte seg for å gå barbeint: hun likte å kjenne på bakken med fotsålene.
  I skogen nær stranden stoppet jenta noen ganger og hilste på trærne, som hun betraktet som sine gamle venner. Det gjorde hun ofte før, når hun gikk alene til sjøen.
  Plutselig, på benken, så Nadia en ung mann som så rundt atten år gammel ut. Den høye, tynne fyren virket umiddelbart pen for henne, han så på henne. Nadia vendte blikket bort, gikk sakte forbi den fremmede, uten å snu seg, men snudde hørselen i hans retning. Og hun kjente at fyren reiste seg og fulgte etter henne.
  Håpet snudde. Øynene deres møttes, og jenta ble plutselig dekket av en varm bølge. Noe nært, kjære, fanget hun en fremmed mann. Tanken flettet gjennom at det kunne bli et dypt forhold til denne kjekke mannen. Hope var ikke engang flau over at fyren gikk rundt med en kniv. Hun spurte, snarere for formens skyld, hvorfor han trengte en kniv og var fornøyd med et lite forståelig svar. Jenta sa noe selv, det første som dukket opp, noe om drap og selvmord, mens hun ikke seriøst trodde at gutten virkelig kunne være en morder. Så, da de ble nære mennesker, lot Boris likevel slippe at han hadde flere drap på konto. Nadezhda prøvde å spørre mer detaljert, men Borka ønsket ikke å snakke om dette emnet, han sa bare at han ble tvunget til å drepe, siden han ikke hadde noe annet valg. Nadezhda, som var forelsket i en fyr, brydde seg ikke lenger med spørsmål.
  Og på den minneverdige dagen innså Nadia umiddelbart at fyren ikke var erfaren i å håndtere kvinner og derfor var veldig flau og bekymret. Men hun likte det. Hun pleide å være veldig sjenert selv. Hope bestemte seg for å møte og chatte med en fyr. Men den fremmede var stille, pausen trakk ut. Nadia visste heller ikke hvor hun skulle starte samtalen. Likevel er hun en jente, den aller første som blir kjent med en fyr er ikke veldig praktisk. Men Nadia bestemte seg for å starte en samtale, hvorfra hun innså at gutten hadde lidd i livet, kanskje ikke mindre enn hun, at han også var en utstøtt.
  Gnisten som gjennomboret hjertet ved første øyekast, tente allerede sakte ilden av selve kjærligheten som jenta drømte om. Og hun bestemte seg for å ikke gå glipp av sjansen, for å fengsle gutten, forføre. Faktisk ønsket hun enkel kvinnelig lykke: å elske seg selv og bli elsket. I samfunnet var det bare sex som ble krevd av henne, hun var ganske erfaren i seksuelle forhold. Men noen ganger følte hun seg som en prostituert, som kopulerte etter regissørens ledelse. Og hun hadde ikke en fast kavaler. Frie relasjoner ble praktisert i samfunnet, bøndene gjorde grovt jobben sin og dro. Og med denne gutten ønsket hun å spinne en ekte romanse.
  Hope forlot blomsterkransen hennes sammen med planene hennes om å få litt sol. Og hun dro for å besøke Boris så snart han tilbød seg. De ble stående alene. Jenta prøvde å være sexy og så snart at den unge mannen var spent, verdigheten hans begynte å bule ut av shortsen. Dette gledet Nadezhda: fyren vil ha henne! Hun er attraktiv og forførende.
  Jenta bestemte seg for å handle, fordi hun forsto at Boris var yngre enn henne og ikke i det hele tatt erfaren i amorøse saker. Hun var den aktive siden, kvittet seg med klærne selv og frigjorde den unge mannen. Hope ønsket å gi fyren maksimal nytelse. Og hun visste hvordan hun skulle gjøre det. De har fantastisk sex!
  Og så ringte hun den unge mannen med seg. Og Boris gikk! De begynte å leve sammen i et samfunn, og nyter kjærligheten deres. Hjertene deres var fylt av lykke, det så ut til at det ville vare evig.
  Nadezhda brydde seg ikke om Boris fortid, hun brydde seg ikke med spørsmål selv når hennes elskede kom i klær flekkete med blod. Hun trodde, hun ville tro at hennes Borka bare hjalp til med å slakte dyr. De kranglet aldri, kranglet nesten aldri med hverandre. Vanen med å gi etter og ikke streve etter lederskap var en god tjeneste i livet sammen.
  
  
  Kapittel 22
  Boris levde i sekten, selv om tanken mer enn en gang dukket opp i hodet hans - å stikke av. Overtal Nadezhda og gå et sted med henne slik at det ikke er noen Albina, drap, filming i porno i livene deres. Hindringen var mangelen på penger og dokumenter. Nadezhda fikk ikke engang betalt for filmingen. Albina kunne, i form av et insentiv, frigjøre henne fra annet obligatorisk arbeid på kjøkkenet eller på tomten, men hun ga ikke ut mer enn hundre rubler "for iskrem" i hendene. Og Borka fikk ingenting for drapene. Det er bra at etter voldtektsmannen Albina ikke krevde nye ofre fra ham.
  Boris likte ikke at hennes elskede ble filmet i porno. Omtrent en gang i måneden kom regissøren og deltakerne på filmingen var samlet i hangaren.
  Boris ville vite hvordan skytingen foregikk, og en dag fikk han være med på dem. Han sto til side og så på prosessen, spesielt for sin elskede. En naken, solbrun fyr på rundt tjue år kom bort til henne. Boris kjente ham fra samfunnet, jobbet med ham i hagen. Den unge mannen het Kolya. Han hjalp Nadezhda med å kle av seg, tok henne med til sofaen under søkelyset.
  Boris følte seg sjalu, det var et ønske om å løpe opp og ta kjæresten hans bort, men han kunne ikke få seg til å ødelegge skytingen. En ekkel indre stemme beroliget ham: det er bare en jobb, du vil vel ikke være sjalu på arbeidet ditt?! Ikke lag en skandale, vær en intelligent person. La jenta slappe av og nyte.
  
  
  Nadia og Kolya ble mer og mer begeistret. Skyteprosessen har startet. De unges kropper flettet seg sammen. Nadia stønnet, og Boris' verdighet svulmet smertefullt. Merkelig nok forsvant sjalusien plutselig. Faen, hans elskede knuller med en fyr rett foran øynene hans, men det skaper spenning, Nadias stønn kjærtegner øret.
  Nikolay galopperte kraftig på partneren sin og smilte salig. Andre deltakere i filmingen, tre par til, de samme begynte å parre seg. Adeptene stønnet og smilte i falsk vellyst.
  
  +
  Regissøren vinket så med hånden til Boris: kle av deg og bli med dem. Du blir den andre med Nadia. Men Borka hoppet ut av salen hvor all denne utukten foregikk.
  Og så hørte han Albina beklage seg til regissøren over at videosalget hadde falt, og han sa at nå etterspørres opptak i stil med hard BDSM. Boris visste ikke hva det var. Spør selvfølgelig skamfull. Og Nadezhda kunne egentlig ikke forklare ham.
  Og om sommeren ble sekteristene ført til Utrish, et rolig avsidesliggende sted med tynt befolkede strender og pittoreske skoger, som nærmet seg i laguner nesten helt til vannet. Opplysningsmøter ble planlagt her, ikke bare for medlemmer av grensekten ledet av Albina, men også for adepter fra Moskva.
  Vladimir Achintsev, den samme skallede fotografen og pornoregissøren som jobbet i Sotsji, ankom også.
  Boris innså at skyting i naturen var forventet. Han tok ikke feil. Snart ble Nadezhda og flere karer tatt inn i skogen. Boris snek seg bak filmteamet.
  Det han så sjokkerte Borka. Hans elskede tjente et selskap på fem menn på en gang! En slik gangbang minnet om et "hundebryllup" under brunst hos en tispe, når de bytter på å bestige en. Dessuten begynte mennene å handle samtidig! Nadias sjarmerende munn, hennes grasiøse hull var fylt med begeistrede jade-stenger av gutter.
  Det Nadezhda gjorde var vulgært og ekkelt. Men Boris fant igjen ikke styrken til å gripe inn. Han var sjalu og samtidig lei seg for sin elskede. Etter skytingen hadde de en alvorlig samtale.
  
  
  Nadia kom med unnskyldninger, forsikret: det var nødvendig ifølge manuset, Borya skulle ikke være sjalu og indignert, hun elsker bare ham alene. Boris visste dette. Og han elsket sin Nadenka, og tilga henne derfor alt. De forsonet seg. Men dette stoppet ikke filmingen av Nadia. Et par dager senere ble hun og en annen kvinne som ikke var kjent for Boris, ført inn i skogen.
  Den skjebnesvangre dagen våknet Boris og Nadezhda da solen allerede hadde stått opp bak fjellene og varmet nudiststranden, der nakne mennesker samlet seg for å bade i det rolige morgenhavet. Boris stirret på nudistene i et par minutter, men dro ikke til stranden. Etter søvnen kjente han et ønske i seg selv, vendte tilbake til Nadezhda, som lå i teltet, og trakk henne til seg. Jenta smilte bredt og ga tilbake kysset. Unge mennesker elsket. Kroppen deres brant av lidenskap.
  Denne gangen opptrådte Boris frekt, han hadde ennå ikke helt tilgitt sin elskede for hennes uanstendighet i den siste skytingen, og Nadezhda var kjærlig og hjelpsom. De elskende boltret seg og holdt tilbake stønningene for ikke å tiltrekke oppmerksomheten til de nysgjerrige.
  Da Boris var ferdig, dro han Nadezhda ut av teltet og ut i vannet. Havet var varmt, det samme var luften, som hadde varmet opp til nesten tretti grader. Skikkelig sørlandssommer!
  I vannet virket nesten naken Nadezhda spesielt vakker, det gylne håret hennes lyste i solen.
  De elskende sprutet lenge. Da de kom i land, dro Boris til kilden etter vann, og Nadezhda, i hans fravær, ble tatt med til skytingen. Borka som kom tilbake visste ikke hvor: Utrish-skogen er enorm. Han ventet på sin elskede og forbannet regissøren.
  Og så dukket Nadya opp, hun ble brakt av Achintsevs assistent, jenta kunne nesten ikke stå på føttene og kunne ikke bevege seg uten hjelp utenfra. Skamben og lårene hennes var dekket av blod.
  - Hva skjedde kjære? spurte Boris spent.
  Hope svarte med tårer:
  "De er bare en slags perverse ...
  - Akkurat nå skal jeg vise ham, han vil svare for alt! - sa Boris, tok en kjøkkenkniv som lå på bordet og skyndte seg for å lete etter direktøren.
  Hope ropte: "Ikke gjør det!" - og fulgte Borka. Forutanelsen om at hennes elskede vil skape problemer ga jenta styrke.
  Vladimir Achintsev har allerede returnert etter å ha skutt til parkeringsplassen sin. Han hørte Boris' skritt og snudde seg i hans retning:
  - Hva trenger du?
  Borka svarte ikke. Han nådde skurken i to hopp, stakk ham i magen med en kniv, og først etter det sa han bare ett ord: "Skum!"
  Mannen klarte ikke dekke seg. Kniven gikk dypt inn i kroppen. Den sjokkerte regissøren ropte ikke, viste ikke den minste motstand, spurte bare forvirret:
  - For hva?
  Boris svarte igjen ikke. Han dro kniven ut av magen og stakk igjen. Denne gangen i regissørens krageben. Blodet fosset, og Borka stakk i raseri bonden igjen og igjen.
  Da han nærmet seg Nadezhda skyndte han seg til den unge mannen med ordene:
  - Ikke! Slutt med det!
  Jenta snappet kniven fra hendene til Boris. Regissøren kollapset til bakken, og Borka kjente en person som nærmet seg. Fratatt naturlig mot, skyndte den unge mannen instinktivt å løpe inn i skogen. Håpet etter den sadistiske filmingen kunne ikke løpe. Hun tok noen skritt etter sin elskede, men stoppet med en kniv i hendene. Jenta var forvirret, sjokkert.
  En mann dukket opp, han blokkerte Nadezhdas vei. Så kom flere folk opp. Noen ringte politiet. Men Nadia ble ikke rørt, nysgjerrige borgere stirret bare på liket av regissøren og jenta, flekket med blod.
  Og Boris forsvant inn i skogen. Lykken forlot ikke den unge morderen, og denne gangen kom ingen i veien for ham, ingen tok hensyn til ham.
  Borka gikk dypt inn i fjellet. Han følte seg dårlig: hans elskede forble på åstedet for forbrytelsen, hun kunne bli arrestert og avhørt. Men mental svakhet tillot ikke fyren å gå tilbake og overgi seg.
  Likevel gikk Borka ned til sjøen om natten. Sekteristene dro, leirene deres var tomme. Det var ikke noe håp, men teltet de bodde i ble stående på plass. Boris gjettet at hans elskede ble ført til Anapa for avhør.
  
  +
  Kapittel 23
  Hope ble tatt med til etterforskeren. Hun viste seg å være en kvinne. Nadia brydde seg imidlertid ikke om hvem som forhørte henne. Etter kontrollspørsmålene: etternavn, fornavn, patronym, gikk etterforskeren i gang.
  - Situasjonen din, Nadezhda Petrovna, virker for meg slik: en bonde klatret opp til deg, du forsvarte deg selv, tok en kniv og slo ham. Jeg har rett?
  Hope nikket.
  - Forstår deg, i prinsippet kan du. Men du kan ikke tilgi, du må svare for drapet.
  Hope sukket trist og bekreftet:
  - Jeg er klar...
  Etterforskeren så nøye på jenta. Øynene hennes var røde av tårer, hun var fortsatt i sjokk.
  "Ja, det er en betegnelse på drapet, men jeg vil hjelpe deg," byttet etterforskeren til deg.
  Nadezhda så på damen som holdt på å forhøre henne. En ung kvinne med gjennomtrengende, utspekulerte, gjennomtrengende øyne. Nadezhda likte henne ikke. Det hjelper nok ikke!
  Og medlemmet av undersøkelseskomiteen fortsatte:
  - Vi vil gi deg en tilståelse, dette vil myke opp din posisjon. Hvis du innrømmer at drapet ble begått i en lidenskapstilstand, kan du ikke få mer enn fire år. Det er mulig at det er betinget. Alt avhenger av deg. Fortell meg i detalj hvordan du drepte, jeg skal skrive det ned og ordne det. Vi vil selvfølgelig gjennomføre undersøkelser for å bekrefte ordene dine.
  Nadezhda hulket og blunket ofte med de røde øynene. Jenta visste ikke hva hun skulle si. Hun begikk ikke drapet, men hun ønsket ikke å forråde Boris, og kniven, direkte bevis, var i hendene hennes. Jeg må skrive noe. Etterforskerens ord om undersøkelsene ble også anstrengt. Jeg ønsket å få alt riktig.
  Hope spurte usikkert:
  - Du tror kanskje?
  Etterforskeren svarte:
  - Ok, tenk! Men mens du bor i et forvaringssenter, er det greit å tenke der.
  Kvinnen under etterforskning ble tatt med langs lange korridorer til kjelleren. Der ble hun møtt av en mann med epaulettene til en major og to unge kvinner i hvite frakker. Den ene er høy, den andre er under gjennomsnittlig høyde. Majoren beordret damene:
  - Svar borgeren til rommet, ta utskrifter, undersøk nøye og søk.
  Den høye kvinnen nikket.
  - La oss gjøre det!
  Majoren gjentok sint:
  - Vær oppmerksom på at søket skal være det mest grundige! Hun er en farlig morder.
  En lav kvinne med lyst malte smale øyenbryn smeltet sammen ved neseryggen svarte:
  "Klart, vi skal gjøre det som trengs!
  Nadezhda ble ført til et rom med hvite vegger, spotlights og et stort speil. Den høye kvinnen skrudde på ekstralyset, som såret øynene til Nadezhda med et stikk. Hun fikk et brett og bedt om å stå rett. Klikket i profil, hele ansiktet. Så smurte de inn hendene med maling og tok fingeravtrykk. Nadezhda presset forsiktig på papiret, hver finger for seg, deretter håndflaten hennes.
  Deretter ble tiltalte tatt med til boksen for undersøkelse, under skarpe lamper som lyste fra alle kanter og ikke ga skygge. I esken var det et medisinsk bord med nødvendige forsyninger, i hjørnet var det en gynekologisk stol skrudd fast i gulvet.
  - Kle av deg! beordret den høye damen. Ta av alle klærne og klatre opp i en stol.
  Håpet ble forvirret. Hun innså at kroppen hennes ville bli ransaket, kanskje ved å stikke fingrene inn på intime steder. Og etter filmingen ble skjeden hennes betent og kløende. Hun prøvde å roe seg mentalt: det er greit, behandle det som en vanlig medisinsk undersøkelse.
  Hemmet tok Nadezhda sakte av seg kjolen, BH-en, tightsen og sandalene. Den høye kvinnen tok klærne sine og kjente hver søm, hver fold. Lavvaktmesteren la klærne hennes i en haug og så ironisk på tiltalte. Begge kvinnene var relativt unge og pene. Dette roet Nadezhda litt. Og likevel syntes hun det var ubehagelig å ta av seg trusa.
  Men den høye sa høyt:
  Ta av trusa også!
  Den lave kvinnen la til:
  - Skynde deg! Ellers hjelper vi deg. Og klatre opp i en stol, føl at du er på time hos en gynekolog.
  Men kvinnene begynte sin inspeksjon fra hodet, gre Nadezhdas lange, tykke hår og sløyde hver tråd.
  "Manken din er vakker," sa den høye. - Bare ta en dusj. Vær stille, ellers barberer vi oss!
  Vaktene så på arrestantens ører og brukte til og med et forstørrelsesglass. De så også inn i neseborene og utvidet dem forsiktig med en pinsett. Kvinner forårsaket nesten ingen smerte, men Nadezhda følte seg som et forsøkskanin. Det var ydmykende, spesielt når en hanskebelagt hånd kom inn i munnen hans, begynte å snøfte bak leppene hans, rørte himmelen, trakk forsiktig tungen.
  Hope følte seg syk, munnen hans smakte gummi. Hun forsto ikke hvorfor en så grundig undersøkelse var nødvendig.
  Og vaktene knuste brystene hennes, kjente under armhulene hennes. Så forårsaket en av dem den første alvorlige smerten ved å trykke på navlen. Hope gispet og rykket.
  "Dette er fortsatt blomster," sa den høye damen. - Nå skal vi søke deg på intime steder. Spre bena, så fikser vi dem. Og slappe av. Denne prosedyren er ikke veldig hyggelig, men den er nødvendig for en fullstendig inspeksjon. Jeg skal prøve å forårsake så lite ulempe som mulig.
  Nadezhda sukket tungt, spredte bena og kjente snart bevegelsen til en kvinne som satte den lange pekefingeren inn i Venus' bryst.
  Nadia skrek. Det gjorde veldig vondt! Smerten forårsaket av en grov hånd i en medisinsk hanske ble lagt over den sovende smerten som ble oppnådd under filmingen.
  Hard som et trestykke finger stakk Nadezhda dypt inn i skjeden, noe som forårsaket et uutholdelig ønske om å urinere.
  Nadia med vanskeligheter holdt tilbake trangen, og damen som undersøkte henne sa:
  "Å, det er trøbbel her!" Betennelse. Jeg burde bruke salve.
  "Det er ikke vår bekymring," svarte den lave matronen. Be legen sjekke det senere.
  Den høye stakk inn andrefingeren, så hardt og dypt at Nadezhda kjente spasmer. Hun hadde vondt, og det kilte, og hun hadde et uutholdelig skrivelyst. Jenta tålte det ikke, en drypp av urin strømmet ut.
  - Det er en infeksjon! - sverget høyt, men trakk ikke fingrene hennes ut av skjeden. - Fukte kappen min.
  "La ham våkne," svarte den korte med en latter. - Det er nok av tørre kapper.
  
  
  Den høye matronen stoppet opp, nådde så fingrene helt til livmoren og begynte å vri dem der. Nadia stønnet av smerte og skam, hun begynte å riste. Og matronen smilte og fortsatte å vri på fingrene. Hun skyndte seg ikke, gjorde alt dette ikke uten glede. Det så ut til at hun likte å påføre smerte på en kvinnes mest intime sted. Samtidig delte kvinnen Nadezhdas kjønnslepper med fingrene på den frie hånden og trykket på klitoris. Tiltalte stønnet, letingen ble til en hån. Høyvakten undersøkte skjeden mye lenger og mer nøye enn det burde vært gjort under inspeksjonen. Dette ble gjort med vilje for å ydmyke og skade fangen.
  Den lave kvinnen brydde seg ikke, hun sa til Nadezhda:
  "Lig stille, skjønnhet!" Når du gjør motstand, gjør det mer vondt.
  Til slutt trakk den høye damen hånden ut av det intime stedet, men Nadezhda ble ikke løslatt. Matronen skiftet hansken, slapp litt vaselin på fingeren og gikk brått inn i jentas anus. Tiltaltes ansikt ble enda rødere av skam. Men matronen introduserte en annen finger.
  Nadezhda, festet på stolen, stønnet i indignasjon, og den høye damen bare gliste, la til en tredje finger og gikk dypt inn i endetarmen. Så ekkelt og ydmykende det er når de graver i anusen din!
  Håpet skalv av smerte og impotens. Den lave matronen beroliget henne:
  - Vi må se. Ikke bekymre deg, det hele er over nå.
  Nadias tårer rant nedover kinnene hennes, og den høye kvinnen trengte dypere og dypere inn i anus, som om hun ville bryte den.
  Lavt tøylet kjæreste:
  - Ikke knekk den...
  "Hun er erfaren, poenget hennes er utviklet," sa vaktmesteren, men hun lempet på trykket, vred fingrene litt i anus og sa:
  "Vi bør sette inn en sonde der."
  Low svarte:
  - Den gamle sonden ble revet, men den nye ble ikke brakt ... Og generelt sett slutt å håne henne. Vi har såret henne nok.
  Den høye matronen innvendte:
  - Majoren ga ordre om at letingen skulle være den mest grundige!
  Lav forklart:
  - Han beordrer det i forhold til alle mistenkte i drapene for å bryte viljen til de som er under etterforskning.
  Den høye matronen fjernet hånden hennes fra anus og sa:
  "Og det ser rent ut her.
  Så henvendte hun seg til Hope:
  - Vel, lev!
  Så rev hun av hanskene og kastet dem i kasseringen. Nadezhda pustet lettet ut: letingen var endelig over. Men vaktmesteren tok frem enda et par gummihansker og tok dem på igjen. Tiltalte ristet igjen: henrettelsen fortsetter?
  Den lave beroliget henne:
  - Ikke vær redd! Nå skal hun sjekke beina dine og det er det!
  Den høye vaktmesteren kjente musklene i Nadezhdas trente ben, knærne, presset leggene hennes. Hun gikk ned til sålene, kjente på hver fot. Hun spredte til og med tærne. Det ser ikke ut til å skade noe. Men likevel, ekkelt, skamfullt, skummelt. Hva er alt dette for noe?
  Til slutt kunngjorde den lave damen:
  - Søket er over. Nå må du vaske deg i dusjen og i kameraet.
  Nadezhda fikk et håndkle, et stykke vaskesåpe, og ble ført ned korridoren til dusjrommet. Stemningen var ekkel, skjeden var veldig vond, hodet snurret. Hvorfor ble hun mobbet så mye? Hvorfor slik grusomhet? Og vaktene så på henne med forakt.
  Hope har tatt en avgjørelse: hun vil tie! For all del, vær stille. Hun vil ikke si et ord om Boris. Han vil ikke si et ord i det hele tatt! Det vil ikke være noen oppriktige tilståelser, ingen informasjon til etterforskeren. Ingenting!
  Hun vil oppføre seg som en døvstum og nekte å signere noen protokoll.
  
  
  Kapittel 24
  Kovalev ankom lørdag morgen. Bosatte seg i et rom med Vasily. Det ble besluttet å sende ham til Utrish allerede dagen etter. Inna lovet å gi sin brors telt, å hente hippieklær og om kvelden å klippe den ansatte, bringe ham til et passende utseende slik at han ikke skiller seg fra de faste innbyggerne i Utrish og ikke vekke deres mistillit.
  Oppgaven foran gledet Kovalev. Han var blid, drysset med vitser, ga komplimenter til Inna.
  Vasily Krasin likte denne kvinnen. Men på grunn av sin naturlige beskjedenhet, vanligvis ikke karakteristisk for politiet, tok han ingen skritt mot en nærmere tilnærming. Inna og moren var høflige mot gjesten. De spiste sammen, men med Inna diskuterte Vasily hovedsakelig arbeidsspørsmål.
  Kovalev oppførte seg umiddelbart uhemmet med jenta. Han fortalte morsomme historier og anekdoter, og om kvelden gikk han helt inn på rommet til Inna.
  Vasily var sjalu: latter og animerte stemmer ble hørt bak veggen, men Krasin våget ikke å slutte seg til det muntre paret, selv om han var bekymret: han hadde planer for Inna. Men her er hun, med en gang med Kovalev ... Han er en kvinnebedårer, han er ikke seriøs, bare sex er i tankene hans.
  Alt var stille i rommet ved siden av. "De har lagt seg," tenkte Krasin. "En lettsindig kvinne, og jeg ønsket å bli venn med henne."
  Kovalyov var borte i lang tid, han dukket opp sent på kvelden.
  - Hvordan er Inna i sengen? - spurte Vasily sint, som ikke klarte å sovne.
  Vi hadde ingenting! Kovalev svarte. Vi har ikke engang kysset.
  - Jeg lurer på hva de gjorde halve natten da? Krasin trodde ikke.
  - De gjorde håret mitt, og så leste jeg en bok om Utrish og innbyggerne. For å forstå hva som skjer der.
  - Det var nødvendig for henne å lese, kunne ikke det her?
  - Så der kunne boka bare leses fra en datamaskin. Om Utrish, Inna hadde bare "Formula of Freedom" *, lastet ned som en fil på Internett. Jeg leste og hun la seg. Se bedre ut, hvordan lagde de en erokez til meg?
  
  *Tale om boken av Alexei Bolshakov "Formula of freedom. Utrish"
  
  En ansatt i etterforskningskomiteen, Andrei Kovalev, så veldig morsom ut med sin nye frisyre. Men Krasin smilte ikke engang, han sa:
  - God! Så ut som en hane.
  Kovalev ble ikke fornærmet, han sovnet i påvente av det kommende arbeidet.
  Dagen etter dro en ansatt til Utrish for å samle informasjon om den avdøde skuespillerinnen og hennes følge.
  Fra bussholdeplassen til den tredje lagunen, hvor drapet fant sted, må du gå fire kilometer langs kysten. Det var også mulig å komme dit med båt, som tok ferierende for penger, men Kovalev bestemte seg for å gå til fots, slik de lokale innfødte gjorde.
  Foran seg så han en jente i kort kjole med ryggsekk og telt over skuldrene. Kovalev undersøkte skjult den fremmede. Litt tynn, middels høy, men langbeint, slank, virket hun umiddelbart pen for Andrei: Det lange håret hennes ble rullet inn i pigtails som stakk ut i forskjellige retninger, noe som forrådte hennes tilhørighet til uformelle.
  Kovalev bestemte seg for å handle. Han tok igjen den fremmede og sa:
  - Hei! Jeg er her for første gang, fortalte vennene mine om Utrish. De sier det er best å stoppe ved den tredje lagunen.
  "God morgen," svarte jenta med et smil, selv om dagen allerede hadde krysset ekvator. - Ja, det er et flott sted. Selv står jeg der, på den fjerde lagunen.
  Høyt bryst, ovalt søtt ansikt, hyggelig smil. Jeg ønsket å bli bedre kjent med dette. Kovalev sa:
  La oss gå sammen, siden vi er på vei.
  "Vi kan gjøre det sammen," sa jenta enig. - Har du noe drikkevann?
  Kovalev fikk kjøpt litt mineralvann i Anapa. Han fikk beskjed om at vann kan tas fra kilden, og han hamstret ikke slik at han kunne bære mindre.
  
  
  
  - Litt igjen, - sa Andrew. "Nå skal jeg få det, jeg skal gi deg et halvt glass fra min magre oppbevaring." Jeg ble fortalt at det er vann i en kilde i en sprekk bak den tredje lagunen. Jeg vil hente den i dag.
  - Du kan ta den ved fossen. Han vil være på vei.
  - Kan du drikke fossevannet? spurte Andrey.
  - Den under må kokes, men du kan stige over fossen, der, i fjellet, kommer kilden ut. Vannet er klart, jeg vil dit, for ikke å gå med en gang fra lagunen, - sa jenta med et søtt smil.
  "Og jeg ville gå for ikke å lide av tørst," sa Kovalev entusiastisk.
  - Vel, la oss gå, jeg skal vise deg kilden, svarte jenta. - Hva heter du?
  - Andrey. Hva med deg?
  - Jeg er nymfe.
  Er det virkelig en nymfe? Kovalev ble overrasket.
  - Det er her. Her adoptert av kallenavn. Og i et tidligere liv het jeg Lena.
  "De kaller meg Kal. Men jeg foretrekker navnet.
  Andrei tok ut en flaske vann, et krus, helte det for jenta.
  Hun tok også av seg ryggsekken, kastet av seg kjolen, la bare de små trusene igjen, la kjolen i sekken og spurte:
  - Røyker du?
  Nei, Andrew røykte ikke.
  - Vi må skyte. Og finn flasker til vann. Det skal være en søppelbøtte foran fossen. Vi får se der.
  De satt noen minutter på land, og Lena tilbød seg å bade i sjøen. Hun kastet av seg minitrusen og stupte dristig ned i den møtende bølgen. Kovalev fulgte etter. Det var første gang han svømte uten badebukse, men han likte det umiddelbart! Til de vanlige sensasjonene ble en følelse av ubegrenset frihet lagt til, for at nudister faktisk tar av seg klærne.
  Kovalev og nymfen svømte langt unna, Andrei hadde aldri svømt så langt før, men i nærvær av en pen medreisende var han ikke redd i det hele tatt. Han tenkte ikke engang på at folk som gikk forbi kunne ta sakene sine.
  Etter å ha tørket seg litt, tok gutta ryggsekkene sine og gikk sakte til fossen. Andrei likte virkelig å gå med en naken jente og snakke med henne. Kovalyov tenkte på ting for seg selv mens han gikk, og sa at han var kunstner, men jobbet midlertidig som vaktmester i St. Petersburg. Jenta fortalte ham at hun elsker å haike og har reist halve landet på denne måten. Hun fortalte hvordan hun kom hit fra Altai, hvordan hun ventet på et kraftig tordenvær på motorveien nær Voronezh. Kovalev spurte om hun var redd for å reise alene, om bøndene plage henne.
  - Til hva? - jenta ble overrasket. - Du kan alltid finne en prostituert på motorveien.
  Imidlertid hadde hun en sak med en lastebilsjåfør som begynte å ta seg i bena, plage, til og med stoppet bilen og begynte å gardere vinduene. Lena tilbød ham hundre og femti rubler for å ha kjørt henne og ønsket å gå ut av bilen. "Jeg trenger ikke penger, jeg vil ha sex," sa den bekymrede mannen. Men Lena ble funnet, hun sa at hun ikke var klar for sex, fordi hun hadde mensen. "Gi i det minste en blowjob," spurte lastebilføreren. "Greit! sa Lena. "Jeg trenger bare å gå ut og tisse." Sjåføren åpnet døren, jenta tok tak i tingene hennes og hoppet ut av bilen.
  "Så mannen ble stående uten penger og uten sex, og jeg dro på en ny tur," sa Lena-Nymph muntert og la til at hun faktisk tror på skjebnen og hennes skytsengel som vil redde henne i vanskelige tider.
  Andrey spurte hvor lenge Lena ville stå på Utrish, hun svarte at hun ikke hadde noen konkrete planer, men hvis hun møtte venner, ville hun bli lenger.
  Kovalev så på jentas slanke ben, vakre bryster og tenkte at kjæresten hans i St. Petersburg burde ta vare på seg selv. Gym, eller noe, å besøke.
  Samtidig glemte ikke Kovalev saken. Han sa forsiktig at han hadde hørt at i år ble en regissør som filmet porno drept på Utrish.
  Lena visste ingenting om drapet. Hun tilbrakte nesten hele sommeren i Altai.
  Ved fossen svømte medreisende igjen, tørket deretter i kysten, så folk som tok en dusj, fant et par tomme flasker og klatret oppover stien. Lena viste vei til kilden som mater fossen. Andrei fulgte frimodig etter jenta og lyttet til historien hennes om hvordan han og vennene hans i fjor klatret over hele Utrish.
  På vei tilbake sto nakne Lena, som angret på at hun ikke tok såpe, frimodig under en fossøyle med kjølig ferskvann som falt fra en klippe ned på stranden. Andrei tok ikke en dusj. Han beundret jenta. Han likte henne mer og mer. Hennes spontanitet, lette kommunikasjon, ønsket om å snakke med ham om et hvilket som helst emne bestakk en ansatt i etterforskningskomiteen. Så de dro til lagunen og snakket som gode gamle venner som alltid har temaer for hyggelig diskusjon.
  I den tredje lagunen fant Andrei umiddelbart en god parkeringsplass i kysten. Lena ville gå videre, men Kovalev foreslo at jenta midlertidig stoppet ved siden av ham og spiste til det ble mørkt. Lena var umiddelbart enig: Operatøren hjalp jenta med å sette opp teltet, og sammen dro de inn i skogen for å hente ved.
  I skogen samlet de ikke så mye ved som beundret skjønnheten i den lokale naturen, de majestetiske hundre år gamle eikene og enda mer eldgamle einertrær. Ved å velge en av de kraftigste eikene, prøvde jenta å måle bredden og passet knapt inn i tre omkretser.
  "Ja," sa Lena beundrende, "denne eiken sto her lenge før vi ble født, tilbake i middelalderen, og vil mest sannsynlig stå etter oss for å glede våre barn og barnebarn.
  Andrey, fascinert av jenta, kunne ikke ta det beundrende blikket fra henne. De kom tilbake til parkeringsplassen, bygde bål og lagde bokhvetegrøt. Kovalev ønsket å fylle den med lapskaus, men Lena nektet å spise hermetikken hans, med henvisning til at hun var vegetarianer. Vel, vegetarmiddagen i nærvær av en pen jente viste seg å være veldig velsmakende.
  Lena sa at det er en spesiell energi av vill natur her. Derfor har den enkleste maten tilberedt på bål, selv vanlig grøt uten melk, en behagelig smak, metter kroppen og absorberes bedre enn bydelikatesser.
  Kovalev lyttet oppmerksomt til Lenochka, han glemte helt oppgaven sin.
  Etter å ha beundret solnedgangen, ba Lena om tretthet og gikk til sengs, mens Andrei satt ved sjøen lenge og tenkte på jenta, tenkte på livet.
  Her følte han seg god og rolig. Likevel er dette stedet fruktbart - Utrishsky-reservatet. Et stykke kaukasisk idyll. Det fullstendige fraværet av biler og sivilisasjon, ren frisk luft, mild sjø. Sitt, jævel av nytelse, pust inn sjøluften med fulle bryster, beundre den omkringliggende skjønnheten. Disse stedenes spesielle ynde gir fred og ro, berører noen gode strenger i sjelen, som begynner å synge, for så å tiltrekke seg hit igjen. Følelser av ro og ro, trygghet, langsomhet og vennlighet forårsaker en bølge av positive følelser, en følelse av lykke, harmoni med omverdenen, et ønske om å gjøre godt, å gjøre livet bedre og mer gledelig.
  Andrei visste ikke engang før hvor hyggelig det er å beundre den månelyse banen og stjernenes klare utstråling, å se satellitter som beveger seg over himmelen, majestetisk pløye de endeløse vidder, eller skyte stjerner og meteoritter som raskt suser inn i avgrunnen.
  I slike øyeblikk er det ikke tid til arbeid, jeg vil bare tenke på det evige. Det er synd at Lenochka gikk til teltet hennes. Det ville vært fint å sitte med henne under stjernehimmelen, snakke om livet og kjærligheten, svømme langs den månelyse stien uten klær. Vel, det er fortsatt tid.
  
  
  Kapittel 25
  Neste morgen våknet Andrei med den faste intensjon om å gjøre noe fint for Lenochka. Han ble tiltrukket av denne jenta, operaens strenge hjerte var fylt med en søt spenning i påvente av kommunikasjon med en kjær liten mann.
  Solen hadde nettopp stått opp, Utrish sov fortsatt. Langs kysten, helt i kanten av vannet, gikk en tynn, pjusket, høy, lett bøyd ung mann alene i en skitten høstjakke og jeans, noe som var uvanlig for Utrish.
  "For en merkelig ung mann," tenkte Kovalev. "Det er varmt, og han er kledd slik."
  Øynene deres møttes. Andrew frøs. Han så ut til å bli stum: en frysning gikk som gåsehud over hele operakroppen. Det var noe dyrisk, forferdelig i denne unge mannen. Kovalev har sett mange kriminelle, men kanskje har han ennå ikke møtt et så uhyggelig utseende.
  Han visste allerede hva slags orkan som skjuler seg noen ganger i øynene til en kriminell. Det tilfeldigvis så hvordan de glitret med en metallisk glans. Utseendet til en enkel person, ikke underlagt lidenskaper, er helt annerledes, rolig, velvillig.
  Oper satt en stund som i døs. Og den fremmede så ut til å være redd for noe. På den nærmeste stien svingte han inn i skogen og begynte å bevege seg raskt unna. Kovalev kom til fornuft, husket hvorfor han var her, og skyndte seg etter fyren. Men sporet hans har bleknet.
  Andrei kom tilbake og satte seg på parkeringsplassen. I tankene la han ikke engang merke til hvordan Lena kom seg ut av teltet.
  - God morgen! - smilende glad, sa jenta.
  "God morgen", klemte Kovalev med vanskeligheter frem et smil.
  - Skal du bade? spurte Lena.
  For noen minutter siden ville Andrew ha vært glad. Men nå ble han opprørt over at han hadde savnet en fremmed.
  "Jeg kommer senere," sa Kovalev. - Noe jeg ikke vil ha ennå.
  "Ok, som du vil," svarte Lena, gikk ned til sjøen, tok av seg kjolen og svømte langs kysten, og dyttet forsiktig på bølgene og sjeldne maneter som kom over veien hennes.
  Et lykkelig smil forlot ikke jentas ansikt. Andrei beundret henne igjen, tankene hans begynte å komme til orden.
  Andrey bestemte seg for å gi Lenochka et håndkle så snart jenta kommer opp av vannet. En høy, nesten to meter skjeggete mann, rundt tretti år gammel, i en hullet T-skjorte dukket imidlertid opp på stranden. I stedet for bukser ble han bundet med et håndkle. Mannen kjente umiddelbart igjen Lena.
  - Åh, nymfen har dukket opp! sa han høyt. - Hvilke mennesker og uten beskyttelse!
  - Dobrynya, er det deg? - jenta ble henrykt, hoppet opp av vannet og løp til bonden med en lett joggetur.
  Dobrynya spredte armene bredt. Nakne Lena hang rundt halsen hans og løftet bena over bakken. Dobrynya klemte henne, holdt henne i armene hans i noen sekunder, og la henne deretter forsiktig på bakken.
  Hva er sent i år? spurte Dobrynya med høy stemme: det ser ut til at han hadde en vane med å snakke slik.
  - Jeg var i Altai.
  - Vel, du ble revet med. Vi har noe bedre. Det er varmt, havet er i nærheten, festen er kjølig.
  - Det er også interessante karer. Husker du Yurka Shaggy? Jeg sto sammen med ham. Men her, du har rett, det er bedre. Derfor trekker det her ...
  - Kom du dit til fots? spurte Dobrynya. - I lang tid?
  - Fire dager. Etter Novosibirsk veldig vellykket. Til Moskva med en endring. Der tok jeg en personbil til Voronezh. I Voronezh kom jeg i regnskyll, men jeg kom meg til Anapa uten overføringer. Og først, tenk deg, en geit nesten voldtok meg. Forferdelig, gammel, alt i kriminelle tatoveringer. I Irkutsk stoppet hun ham. "Til Moskva," sier han, "jeg skal." Jeg var henrykt, kjørte litt, pratet om det og det. Plutselig svingte han av hovedveien og stoppet. Han trakk for gardinene på lastebilen, "Jeg vil ha sex," sier han. Eli trakk seg tilbake. Geit! Jeg prøvde også uten kondom...
  Hvem sto du opp med? spurte Dobrynya og så mot Andrey.
  - En. Der, ser du, mitt gule telt, - svarte Lena og la til og senket stemmen:
  - Jeg møtte denne fyren i går. Andrey er en artist, dette er første gang han er her.
  Kovalev hadde et utmerket øre. Han fulgte samtalen nøye.
  - Og hva stoppet du ved passasjen? spurte Dobrynya igjen. - La oss gå til helikopteret.
  Er det et anstendig sted å parkere der?
  - Vel, ja, i går flyttet gutta fra Krasnodar ut. Plassen er fraflyttet. Rostov var bare igjen, fem personer, og Rada med en kjæreste.
  "Jeg husker Rada fra i fjor," sa Lena. - Hun er morsom. Hun lærte oss å trylle.
  - Ja! Hun er en ekte heks! Mens han røyker hasj, kommuniserer han med djevlene, - spøkte Dobrynya.
  "Og med engler også," smilte Lena. - Du ble ikke sett i går.
  - Og hele kvelden lette vi etter Danka, sønnen til Anka, i skogen. Tenk deg, i juni forsvant jenta, og i går forsvant Danka. Om morgenen rykket Krasnodar-folket ut, Anka ble behandlet. Hun sovnet full, og da hun våknet, var ikke sønnen å finne. Noen så ham gå inn i skogen. Vi lette der borte og fant den ikke. La oss gå igjen i dag.
  "Jeg husker Danka," sa Lena. - Naturlig terrorist!
  - Her, her, i år døde Mamai nesten fra verden! Dobrynya smilte. - Først hadde jeg en kamp med ham, jeg prøvde å stikke en kniv i rumpa til mannen. Mamma gikk til ham. Så Anka brakk tekannen på hodet til dåren. Den eneste gode vannkokeren var på parkeringsplassen. Tenk deg, med en kjele med kokende vann, er Mamai på hodet!
  "Det er gøy her med deg," sa Lena smilende.
  - Vel ja! Og så var det enda morsommere. Anka og sønnen hennes kjørte ut av Mamaias parkeringsplass og stoppet ikke langt fra oss. Og Mamai er redd for katter med lidenskap ...
  - Frykter? Katter?" spurte jenta. - Hvorfor det?
  - Vel, han hadde lav for et par år siden. Han sier han hentet den her, behandlet den med store vanskeligheter. Truet med mye penger. Nå, så snart han ser en katt, jager han den umiddelbart, kaster steiner på den. Og han elsker kvinner. Jeg møttes her på Mamai-stranden med en dame fra Anapa. Madrass, alt overkledd, malt. Blond med afrikanske fletter til midjen. Det tok fyr, noe som betyr at Mamai er opp til denne kvinnen. De drakk og snakket. Kort sagt, han dro henne inn i teltet. Og Danka så, tok tak i en katt på stranden, krøp opp til Mamai sitt telt, åpnet plutselig glidelåsen på teltet, kastet katten dit og lynet umiddelbart opp teltet.
  Dobrynya lo med en ubehagelig, grov latter. Helen lo sammen med ham.
  - Tenk deg, i teltet er prosessen i full gang, og så flyr en skremt katt rett på Naked Mamai. Klarer det med frykt. Så hektet han afrikanske pigtails, dro dem av tanten sin. Foran Mamais øyne ble hun fra en langhåret blondine til en korthåret brunette.
  Dobrynya lo igjen. Han ler litt og fortsatte:
  - Damen er i sjokk, Mamai er den samme. Hele marerittet er at Mamai ikke kan trekke ut rikdommen sin på noen måte: damen sitter fast av skrekk, de kan ikke hekte av, de kan ikke snu, de kan ikke fange katten, de kan ikke åpne teltet. Ha ha ha!!!
  Lena lo høyt.
  "Kort sagt, katten gjorde noen forretninger der," fortsatte Dobrynya med latter. "Jeg rev hele ryggen til mamma, klødde damens ansikt. Men det morsomme er at Mamai slapp gasser fra stress, og med dem hoppet en overraskelse ut. Så god fremmed! Selv ble han skitten til de kunne hekte av, han skitten til damen, teltet. Ha ha ha!!! Og katten fra overraskelsen ble enda mer brutalisert. Ha ha ha!!!
  "Her må du gråte, ikke le," tenkte Kovalev og så på det leende paret.
  - Å, sykdom! Alena lo. "Det er alltid noe som skjer med Mamai ...
  "Det er ikke alt," fortsatte Dobrynya historien. - På en eller annen måte kom de seg fri, katten ble sluppet fri. Den stakkars damen gikk for å vaske seg. Og Mamai løp på toalettet - han var veldig utålmodig. Snart hører vi et rop til hele skogen: "Slipp penisen min, infeksjon!". Ha ha ha! Tenk deg, Mamai, mens han var i kondom, løp han med ham til gropen. Han satte seg ned for å takle et stort behov, føler han: noen tok tak i penis og drar ham inn i gropen ved penis. Ha ha! Faen ham, eller noe, han drømte i gropen, som trekker. Se for deg hvordan det er å skrive med et godt strukket kondom.
  "Å, jeg synes synd på stakkars Mamai," lo Lena.
  - Han dumpet hjem i St. Petersburg et par dager etter tekannen. Bare dagen for drapet. Tenk deg, vi har en mann drept her. Fotograf fra Sotsji.
  - Wow! Lena rakk opp hendene.
  Da han hørte at de snakket om drapet, henvendte Kovalev seg til Dobrynya med Lena og presenterte seg selv:
  Mitt navn er Andriukha. Kallenavn - Kal.
  "Og jeg er Dobrynya," rakte mannen frem hånden.
  "Jeg hørte historien din," sa Kovalev. "De fortalte meg også at mannen som ble drept her filmet porno. For dette ble han slått.
  - Hvem fortalte deg dette? spurte Dobrynya.
  "En bekjent som var her på drapsdagen.
  - Ja, shmon var da vær frisk. Politiet kom, jenta ble ført bort.
  "Har hun drept ham?" spurte Kovalev. Kanskje hun hadde en assistent?
  "Ja," vinket Dobrynya ham bort. "Det har sin egen historie, men det er ikke vår sak. Jeg vil ikke vite noe om det. La politiet finne ut av det selv.
  Kan du hjelpe meg med å flytte teltet mitt? spurte Lena Dobrynya.
  "Jeg skal hjelpe, selvfølgelig," lovet Dobrynya og spurte Kovalev:
  - Hvor er du fra?
  "Jeg er fra St. Petersburg," svarte Kovalev.
  - Så det var Mamai som fortalte deg om drapet? spurte Dobrynya.
  "Nei, jeg kjenner ham ikke," svarte Kovalev. - Hvor bor han i St. Petersburg?
  - Hvordan vet jeg! sa Dobrynya misfornøyd. - Det har han aldri vært.
  "Det er mange mennesker fra St. Petersburg her," sa Lena.
  "Ja, Katya Ogonyok alene er verdt noe," svarte Dobrynya.
  - Er Katya her nå? spurte Lena.
  - Ja! Det er ikke langt unna oss.
  "Og vi flytter til et annet sted," sa Lena til Andrey. - Det er en god parkeringsplass i skogen, ikke langt fra Lotusen. Helikopteret tilkalles. Vil du bli med oss?
  Blir jeg tatt godt imot der? spurte Kovalev.
  Dobrynya så vurderende på Andrei og sa:
  - Hvis du oppfører deg bra. Nok plass til alle. Hvis du ikke liker det, kan du dra når som helst. Folk drar, det er gratis parkeringsplasser. Vil du røyke?
  "Nei, jeg røyker ikke," unnskyldte Kovalev.
  "Det er greit, du vil stå sammen med oss, du vil lære," sa Dobrynya. "Ok, gjør deg klar hvis du blir med oss.
  
  
  Kapittel 26
  Kovalyov dro, de smertefulle timene med venting trakk ut, lyste opp for Vasily Krasin ved en søndagstur med Inna langs Anapa.
  Krasin hadde vanskelig for å komme overens med jentene, han var sjenert i kommunikasjonen. Han var flau over å bli kjent og følte seg klosset første gang etter møtet. På mange måter utviklet han seg derfor ikke med det motsatte kjønn. Han ble konstant kvalt av komplekser, jentene tok ikke hensyn til ham. Men Inna ble på en eller annen måte umiddelbart elsket av Vasily, han var komfortabel med henne. En gnist av sympati som blusset opp for en vakker kvinne, tente gradvis en kjærlighetsild i Krasins strenge hjerte.
  Han likte alt ved sin kollega. Og utseende, og uttrykksfulle øyne og figur. Og hun visste også hvordan hun kunne snakke interessant om arbeidet sitt, om seg selv. Og Krasin, engstelig med kvinner, kommuniserte denne gangen villig med Inna.
  De kunne ikke snakke nok den kjærlige, varme, stille kvelden. På stranden snakket Inna, en mester i idrett i svømming, om møtet med en flokk delfiner i åpent hav:
  - Jeg svømte liksom spesielt langt ut i havet. Jeg ser, en flokk med delfiner dukket opp mellom meg og kysten. Noen ganger kommer de ganske nær kysten. Sannsynligvis er det interessant for dem å se på de tobeinte mystiske skapningene, som det er så mange av i kystområdene. Det er en gammel mystisk forbindelse mellom mennesker og disse sjødyrene.
  Delfinene svømte sakte og snakket lat med sitt karakteristiske knirk, som var tydelig hørbart i vannet.
  Jeg stoppet, stoppet nesten all bevegelse, svaiet bare litt på bølgene og så på den bevegelige flokken. Jeg lyttet til samtalen deres, som av en eller annen grunn ble mer og mer aktiv. Delfiner diskuterte noe eget. Jeg lurer på hva!
  Og plutselig snudde flokken seg mot meg. De delte seg i to grupper. Fem begynte å sirkle rundt meg. Men tre gikk rett for meg! Jeg frøs mens jeg så dem nærme seg forvirret. ...
  - Å, hvor mange vil gjerne møte delfiner i havet! - Vasily la inn frasen sin i samtalen.
  - Men alle ferierendes forsøk på å svømme opp til dem ender uten hell. Og disse delfinene svømte til meg! Jeg så hvordan de puster, slapp ut luft med en lyd, jeg så de små øynene deres, finnene nærme seg. Jeg husket historier om vennskap mellom delfiner og mennesker. Og jeg ville bli venn med disse skjønnhetene, stryke den nærmeste av dem. Dessuten var finnen til de tre beste delfinene veldig nærme, bokstavelig talt tre meter unna meg!
  "Du er en modig jente," sa Vasily.
  Jeg gjorde et forsiktig trekk mot dem. Men flokken gikk umiddelbart under vannet ...
  - Redd? spurte Krasin.
  "Ser ut som det," svarte Inna og fortsatte historien:
  "Jeg svømte tilbake til land i håp om å se hvor delfinene ville komme opp. De ble ikke sett på veldig lenge. Så dukket de knapt merkbart opp i det fjerne og gikk igjen under vannet. Og jeg ble overveldet av irritasjon, blandet med nysgjerrighet. Hva var det? Hvorfor svømte delfinene opp til meg?
  "De sier at delfiner hjelper folk som befinner seg i havet langt fra kysten," foreslo Vasily.
  Ja, jeg har hørt historier om delfiner som redder druknende mennesker.
  "Og noen ganger blir de av en eller annen grunn kastet på land," sa Vasily.
  - De sier de mister orienteringen, men det virker på meg som om de seiler for å dø.
  Er de suicidale? spurte Vasily.
  - Ser sånn ut. Kanskje de pårørende blir tvunget til dette. Du skjønner, delfiner, som mennesker, puster luft og er mottakelige for virussykdommer. Dette betyr at de kan smitte hverandre. Når en person blir syk, for ikke å infisere hele flokken og ikke forurense havet med liket, blir han tvunget til å kaste seg i land.
  "Den logiske versjonen," sa Krasin enig.
  - En gang så jeg en delfin komme for å dø. Det var dyp høst. Det er ingen på stranden, alle ferierende har dratt, og jeg bestemte meg for å gå til steinene. Jeg elsker å gå der.
  Jeg ser en delfin ligge på kysten. I live! Lungene hans slapp ut luft støyende. Delfinen puster tungt, øynene hans er lukket. Halen og den nedre delen av magen er i vannet, men hoveddelen av kroppen er på kysten. Delfin er stor. Jeg nærmet meg og undersøkte ham nøye. Det ble ikke funnet blod eller skader. Jeg slår forsiktig innbyggeren av dyphavet med håndflaten på ryggen. Delfinen som svar beveger finnene svakt. Han kjenner berøringen min! Men han kan ikke eller vil ikke flytte.
  Jeg prøver å komme meg i vannet. Men delfinen er tung. Jeg kan ikke flytte ham. Men selv vil han ikke til sjøs. Dette kan sees fra finnene som knapt beveger seg. Dolphin ror dem til land! Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, jeg kan ikke hjelpe ham. Jeg stryker bare over hodet til den stakkaren.
  Og så åpner delfinen øynene, ser på meg med et trist blikk. Jeg viser med hånden: svøm, sier de, i sjøen. Som svar beveger delfinen bare finnene svakt. Jeg prøver å dytte ham ned i vannet. Ubrukelig! Plutselig ser jeg en stor tåre komme ut av delfinens øye. Det er ikke så gjennomsiktig som en persons, ganske uklare, fargen på svært fortynnet melk. Den første tåren ruller sakte nedover den andre, deretter den tredje ... Delfinen gråter. Han har en tragedie.
  En kvinne nærmer seg oss. Sammen undersøker vi igjen delfinen. Nei, han er ikke skadet.
  Kvinnen sier: "Jeg vil gå til rekreasjonssenteret, rapportere delfinen," og drar.
  Og jeg blir. Jeg sitter ved siden av et døende kadaver. Jeg gråter med ham...
  Og så kom redningsmenn og dro det stakkars dyret i sjøen. Jeg prøvde å forklare at delfinen var syk og trengte medisinsk hjelp, men de hørte ikke på meg. Jeg gikk på videregående da, jeg var tenåring...
  
  
  Kapittel 27
  Innas historie rørte Krasin, og en hyggelig kveld med jenta brakte Vasily til full glede. Dagen etter tenkte han mer på Inna enn på jobb. Han forsøkte imidlertid nok en gang å avhøre tiltalte. Men til ingen nytte.
  Nadezhda burde vært sluppet og satt opp utendørs bak henne. Hun skulle føre til en galning. Er det bare sånn å følge jenta i skogen? Det gjensto å vente på informasjon fra Kovalev.
  Han dukket opp tirsdag kveld spent.
  "Hør, Vasek, jeg har lidd så mye! En forferdelig dama voldtok meg nesten der.
  "Du burde ha slappet av og koset deg," spøkte Krasin.
  "Jeg sier deg, du vil ikke ha glede av dette." Hvis bare kjønnssykdommer ...
  "Gå rett til poenget," spurte Krasin.
  - Vent, ikke skynd deg. Vi må fortelle deg alt i orden, - Kovalev var ivrig etter å dele inntrykkene sine. - Da kom jeg til Utrish. Det er fortsatt fire kilometer å trampe til lagunen, der direktøren ble drept. Jeg så meg rundt, jeg ser: jenta går alene og drar ting. Wow så søt, dog med dreadlocks og en tatovering på benet, men attraktiv. Jeg bestemte meg for å bli kjent med henne, sa at for første gang i Utrish vil jeg dra til den tredje lagunen, fordi jeg vet om det fra venner. Jenta kalte seg selv Nymfe, men faktisk heter hun Lena. Hun sa at hun kom hit for femte gang, hun skulle fortelle meg hva som var hva. Vi gikk sammen...
  "Jeg sa nettopp at kvigen er forferdelig," brøt Krasin inn i historien.
  - Så jeg snakker ikke om henne! Du lytter, ikke avbryt.
  "Dine seksuelle eventyr bekymrer meg ikke for mye," sa Krasin. - Mer til poenget.
  "Her snakker jeg om saken. Generelt brakte nymfen meg til henne. Jeg ble med dem på parkeringsplassen. Frieren knyttet seg umiddelbart til nymfen, kjent for henne fra tidligere år. Han ble kalt Dobrynya, han så rundt tjuefem år gammel ut. En mann med et magert intellekt. I hippieleiren var han hovedautoriteten. For meg selv kalte jeg ham en drittsekk. Han mangler flere fingre på hendene og det samme på føttene. Han fortalte alle at han kjempet i Tsjetsjenia. Og i hendene hans, angivelig, eksploderte en granat i hendene hans. Anslå, det er ikke et eneste arr på kroppen, bare fingrene mangler. Det var nødvendig å holde en granat med hender og bare føtter samtidig, mens man hadde på seg en hjelm og en kraftig kroppsrustning for å motta slike skader. Men kameratene hans trodde ham. Fra slike her var det nødvendig å finne ut informasjonen. Jeg spør ham om sekter, og han forteller meg hvordan han lærte å svømme i barnehagen. De ankom med moren sin til Sotsji, moren hans tok ham med til en svømmeinstruktør. De ga ham og andre barn luftmadrasser og fortalte dem hvordan de skulle bevege armene for å svømme. Vel, han svømte. Så mye at de stoppet ham bare ti kilometer fra Tyrkia ...
  "Hvorfor forteller du meg alt det dritten om ham?" spurte Krasin.
  - Så han visste om alt som skjedde på lagunene. Jeg måtte kommunisere med ham, og så havnet vi nesten i en kamp ...
  Skritt ble hørt i gangen. Kovalev løp til døren og åpnet den på en sprekk.
  - Og her kom Innochka! Andrey var henrykt. - Kom til oss!
  - Hei! Inna hilste. - Noen interessant informasjon?
  - Jeg forteller bare Vasily hva jeg har vært gjennom. Og alt for sakens skyld. Så den skurken fortalte meg at galningen vår nå er på Utrish. Han har et hule et sted i fjellet. Hvor nøyaktig er det ingen som vet. Men noen ganger går han ned til sjøen.
  Du vet, jeg ser ut til å ha sett denne galningen min første morgen på lagunen. Han gikk langs kysten, så snudde han inn i skogen. Jeg løp etter ham, men han så ut til å ha forduftet. Det er så mange skogsstier.
  Senere spurte jeg mine nye bekjentskaper om denne fyren. Han er merkelig: han kommuniserte ikke med noen bortsett fra kjæresten. Gutta bekreftet at det var han som var venn med Nadezhda, og nå ser det ut til at han venter på henne. Hippier tror at han drepte regissøren, og kjæresten tok på seg skylden.
  "Det synes vi også," sa Vasily. - Jeg lurer på hva galningen spiser? Stjeler han kanskje mat fra parkeringsplasser mens ferierende sover?
  Jeg har ikke hørt noe om mattyveri. Kanskje har han forsyninger, kanskje finner han noe i skogen.
  "Akkurat som jeg trodde: galningen venter på kjæresten sin," sa Krasin. - Fant du ut noe om pornoskuespillerinnen vår?
  - Hun kom til Utrish med kjæresten. På drapsdagen kjørte de sammen med ham, en viss Mamai og Gorynych til St. Petersburg i Mamai sin bil.
  - Var du redd? Men hva? spurte Inna.
  - Mamai skulle reise den dagen uansett. Det gikk ikke for ham i år. Skuespilleren og fyren var naboene hans på parkeringsplassen. Og så er det drapet. Mamai tilbød seg å bli med ham. De samlet seg raskt og før politiets ankomst dumpet de gjennom Small Utrish. Hos Mamai sto bilen parkert der i en teltby av villmenn under oppsyn av bekjente.
  - Hva slags jente? spurte Krasin.
  - Er skuespillerinnen vår død? - sa Kovalev. "Og hun er rar, ikke sosial. Der prøvde Dobrynya å slå henne ned. Jeg har allerede fortalt Vasya om ham. Så hun avviste høflig: "Beklager, jeg er ikke fri. Mannen min tillater meg ikke å kommunisere med andre menn uten hans viten." De ser ut til å ha kommet til Utrish fra USA. Men de snakket russisk flytende. Både.
  Hva heter skuespillerinnens kjæreste? spurte Krasin.
  - Jeg reagerte på Sasha. Ingenting mer kunne bli funnet ut om ham.
  - Hvorfor kom de til oss i Anapa? spurte Inna.
  - De sier at Sasha enten har en bekjent eller en slektning i ledelsen av sekten. Og sekteristene på Utrish hadde en samling.
  - Det vil være nødvendig å lære mer om Mamai og Gorynych i detalj, - sa Krasin. "Deres virkelige navn, adresser ...
  Jeg spurte vennene deres. Ingenting konkret kunne sies.
  "Vi må sjekke igjen listen over beboere i inngangsdøren der skuespilleren ble drept. Hva om noe dukker opp, - sa Krasin Kovalev.
  - Hvordan foreslår du å gjøre med Nadezhda? spurte Inna.
  "Vi må gi slipp," svarte Krasin. - Og installer en god utendørsscene for henne, jenta skal føre til galningen.
  "Det blir vanskelig å følge henne i skogen," sa Inna. - Du får ikke stengt alle løypene.
  Andryukha vil hjelpe. Han er nesten hjemme på lagunen, - sa Krasin.
  Sender du meg for å bli revet i stykker av hippier igjen? spurte Kovalev. "Jeg kunne knapt komme meg unna dem. Først mishandlet Katya Ogonyok meg, tvang meg til å gå naken, og så tok hun meg i fitta. Jeg sier: "Jeg er ikke klar for sex og jeg har ikke kondom." "Ingenting," svarer han, "jeg har en plastpose, du kan bruke den i stedet for kondom." Forferdelig, stinkende dama - skrekk. Med store vanskeligheter kom han seg av. Selv er hun fra St. Petersburg. Hun fortalte meg om sine landsmenn, Mamai og Gorynych. Mamai lette etter medreisende for at det skulle være morsommere å reise hjem og kaste litt penger på bensin. Katya tilbød seg, men hun bestemte seg for å stå på Utrish til sent på høsten. Og Gorynych var enig. Og skuespillerinnen vår og kjæresten hennes ble med dem ...
  - Hvor bor Mamai og Gorynych Katya, hun vet ikke sikkert? spurte Krasin.
  - Jeg sier deg: Jeg vet ikke, som de virkelige navnene til disse bøndene. Hippiene skjønte raskt at jeg ikke var en av dem. Dobrynya begynte å plage: hva prøver du å komme hit. Ble nesten i en kamp med meg. Jeg måtte si at jeg skulle til Anapa til kvinnen min for å få alkohol. Han lovet å komme tilbake om et par dager, men han måtte forlate teltet.
  "Ingenting," sa Vasily med et smil. - Jeg blir med deg. Og vi tar teltet, og vi finner galningens hule. Sjansen til å ta ham er god, du kan ikke gå glipp av den.
  "Instinktet til en jeger har våknet i deg," svarte Kovalev. - Vi bør nøste opp i saken vår.
  "Vi skal løse opp," forsikret Krasin. Jeg tror svaret er nærme.
  
  
  Kapittel 28
  Hope ble utløst etter et par dager. Inna fortalte den fortumlede jenta at hun hadde klart å arrestere den virkelige morderen, og nå, etter formelt å ha signert de nødvendige papirene, kunne hun bli fri.
  Som etterforskerne forventet, dro jenta umiddelbart til Utrish.
  Kovalyov, Krasin og flere andre opprørspolitimenn i sivile klær ventet på henne i den tredje lagunen. I motsetning til forventningene trengte ikke Nadezhda å spore opp på lenge. Boris så ut til å forutse at sin elskede skulle komme tilbake og dro selv ned til havet.
  Nadia så ham på stien som fører til stranden
  - Boris! Du er ikke arrestert?! - ropte den henrykte jenta og hoppet på elskeren sin som en katt. Hun omfavnet, pakket armene, bena, begynte å kysse.
  Men et minutt senere smekket håndjernene på plass på hendene til galningen.
  Håpet var hysterisk. Boris, tvert imot, virket utad rolig.
  - Kjære, tilgi meg! skrek jenta. - Jeg ville ikke! Jeg fortalte dem ikke om deg! Jeg venter på deg!
  "Tjuefem år vil i beste fall vente," sa Krasin til Kovalev. "Da vil de gi ham en livstidsdom."
  - Hvis jeg valgte en kone for meg selv, ville jeg valgt en som Nadia, - svarte Kovalev. - Hengiven, kjærlig. Å forlate tjenesten og våkne om morgenen i den milde omfavnelsen av en som henne, som om du var i nirvana. Det er synd at jenta er viet til galningen sin. Og så ville jeg bli bedre kjent med henne.
  - Ja, en så god kone kan vise seg, - var Krasin enig i. - Men vi er ikke opp til nirvana. Du må dra til St. Petersburg, håndtere drapene.
  - Informasjonen som mottas er ikke så varm, - minnet Kovalev. - Bare navnet på kjæresten til skuespillerinnen ble funnet ut, og til og med kallenavnene til medreisende. Hvordan finne en person ved navn i en stor by? Hvis de er involvert i forbrytelsene, har de mest sannsynlig dumpet dem fra St. Petersburg.
  "Og jeg har en forutanelse om at vi raskt vil løse denne saken," svarte Krasin.
  Etter å ha fullført alle nødvendige papirer, bestilte detektivene en billett til St. Petersburg og dro hjem til Inna.
  "Vi flyr ut i morgen tidlig," sa Vasily til elskerinnen i huset. Vi har allerede bestilt billetter til klokken elleve.
  - Og jeg må jobbe i morgen, - sa Inna. "Jeg kan følge deg til bussholdeplassen akkurat i tide."
  Neste morgen var solrik, varm og stille. Dagen lovet å bli varm.
  "Sjøen ville være akkurat nå," sa Kovalev drømmende ved porten. Ta en uke fri.
  "Fløyelssesongen er en flott tid for å slappe av," sa Inna enig.
  "Du hvilte noen dager ved sjøen på Utrish," minnet Krasin ham om. - Men det er synd å skille seg av med Inna.
  - Så kom til oss igjen, - svarte Inna. "Mamma og jeg vil være glade.
  "Nå, hvis de gir meg ferie, vil jeg absolutt komme," lovet Krasin.
  På veien stoppet Andrei ved en blomsterbod, kjøpte en bukett med nelliker og ga den til Inna.
  - Takk skal du ha! Veldig søt og vakker! - Inna ble henrykt og begravde ansiktet sitt i blomstene, og inhalerte aromaen deres med glede. - De lukter godt!
  Jenta beveget seg nærmere Krasin og hvisket i øret hans:
  - Jeg venter på deg.
  Vasily smilte fornøyd og sa:
  - Jeg vil definitivt ringe deg fra St. Petersburg.
  "Jeg vil vente," gjentok Inna.
  
  
  Kapittel 29
  I St. Petersburg ba Krasin først og fremst om informasjon fra passkontoret om beboerne ved inngangsdøren, der Maria Novikova bodde.
  - Se, Andryukha, i leiligheten overfor avdøde Maria Novikova er en viss Gorynycheva Tatyana Aleksandrovna registrert. Spurte de henne? spurte Krasin.
  "Hun var på sykehuset natten til drapet," svarte Kovalev.
  "Spurte du om slektningene hennes?"
  - Tror du ... Gorynych ... Den samme fra Utrish? Det kan godt være!
  "Ja, den avdøde skuespillerinnen dro sammen med Gorynych," sa Krasin. - Vi trenger snarest å intervjue Tatyana Alexandrovna og Gorynych, hvis han bor der.
  "Forstått," sa Kovalev enig. Vi så ham ikke på drapsdagen. Men, kanskje, Gorynych var involvert ... Men hvordan kom han inn i lærerens leilighet?
  "Det er alt vi trenger for å finne ut.
  - God! sa Kovalev. - Jeg går til Tatyana Alexandrovna.
  
  Allerede om kvelden satt Gorynych på Krasins kontor. Kovalev brakte ham inn til avhør. Vasily Krasin stilte umiddelbart et vanskelig spørsmål.
  - Hvorfor drepte du, Vyacheslav Anatolyevich, Lucy Starr?
  I motsetning til forventningene benektet ikke Gorynych det.
  - Det er ikke min feil! Hun selv! den mistenkte nesten skrek. "Se, jeg mente ikke å skade henne. Jeg likte Lucy veldig godt. Så det skjedde. Tilfeldigvis. Jeg fjernet puten, jeg ser: hun ble kvalt. Hun puster ikke lenger. Sasha og jeg prøvde å pumpe det ut. Det gikk ikke.
  "Sier du at kvinnen kvalt seg selv med en pute?" Uten din hjelp? spurte Krasin. - Hvordan er det mulig?
  - Jeg hadde sex med henne. Han dekket ansiktet hennes med en pute for skarphet. Så Sasha gjorde før meg. Hun brydde seg ikke om det. Og jeg gikk i ekstase, ferdig, og da jeg fjernet puten, ser jeg: Lucy puster ikke lenger.
  - Hva slags moro er dette, å kvele en jente under samleie?! spurte Kovalev frekt.
  Så dette er den typen sex. Jeg sier deg, hun brydde seg ikke.
  "Har du noe imot at du kveler henne?" Kovalev presset på.
  - Hva med Sasha? Hva er etternavnet hans? spurte Krasin.
  tenkte Gorynych.
  Svar når du blir spurt! sa Kovalev.
  - Jeg husker ikke ... jeg vet ikke etternavnet hans. Ærlig talt! Han fortalte noe om seg selv, men han så ikke ut til å navngi etternavnet sitt.
  - Var ikke Sasha imot at du hadde pervertert sex med kjæresten hans? Kovalev trodde ikke.
  - Han inviterte selv meg og Lucy til å ha det gøy mens han sov. Hun brydde seg ikke om det.
  - Så jeg skal tro deg, det han foreslo. Det er ikke veldig lett for deg å lyve, sa Kovalev.
  - Jeg lyver ikke, ærlig talt! Sasha var rolig da kjæresten hans var sammen med andre menn ... Lucy var en pornostjerne ...
  - La oss si at en jente ble kvalt ved et uhell, men hvorfor kastet du liket hennes til en nabo? spurte Krasin.
  "Vi ville bare gjemme oss til kvelden. Sasha, da alt skjedde, banket meg opp, sa så at det ikke var noen vits i å blinke ham, krevde å ta Lucy ut og begrave meg. Jeg ringte Mamai, han kunne bare kjøre opp om kvelden. Og å ta et lik i en taxi, forstår du ...
  - Jeg vil gjenta Vasilys spørsmål igjen: hvorfor plantet du Lucys lik til en nabo? - Kovalev grep igjen inn i avhøret.
  - Det var umulig å legge igjen et lik i leiligheten vår. Moren min ble skrevet ut fra sykehuset den dagen. Hun og søsteren måtte kjøre opp.
  - Hvordan kom du deg inn i leiligheten til naboen? spurte Krasin.
  - Så moren min hadde nøklene til leiligheten hennes ...
  Hvorfor fortalte de oss det ikke? Krasin ble overrasket. "Verken min mor eller læreren min.
  "Læreren visste kanskje ikke engang om nøklene," svarte Gorynych.
  - Hvordan det? spurte Kovalev.
  - Du skjønner, det bodde en gammel bestefar i leiligheten før henne, moren min hjalp ham med husarbeidet. Han stolte på moren sin, ga nøklene for sikkerhets skyld. Og så døde bestefar, og snart flyttet læreren inn. Hun er niesen hans, eller noe. Og vi glemte nøklene. Og med læreren fungerte ikke vennlige forhold.
  Hvor lenge har hun bodd i huset ditt? spurte Kovalev. Eller rettere sagt, hun levde.
  - Tre år. Nei, ikke fire engang. Kort tid etter min bestefars død ga de meg fire år for narkotika. Jeg har nettopp blitt løslatt på prøveløslatelse. Jeg tilbrakte sommeren på Utrish, jeg var der selv før jeg ble løslatt. Og moren min skrev ut meg, jeg kunne ikke forlate Lucys lik i leiligheten vår. Mamma ville ikke forstå meg og ville ha kastet meg ut med en gang.
  Hvordan visste du at læreren ikke var hjemme? spurte Krasin.
  - Da jeg begynte å tenke på hvordan jeg skulle bli kvitt liket, hoppet jeg ut på gaten. Snakket med en venn der. Hun var en lærers venn. Hun sa i forbifarten at Maria var på ferie i Sotsji. Og jeg husket nøklene. Det var to av dem. Jeg kastet dem på skrivebordet mitt før jeg ble løslatt. Jeg reiste meg og så: nøklene var bevart.
  - Hva med mor? spurte Kovalev. Spurte du om nøklene?
  - Hun spurte. For lenge siden, før jeg ble løslatt. Jeg sa at jeg kastet dem ut. Så glemte hun nøklene, men de, viser det seg, ble bevart i søpla mi.
  - Vil du si at læreren ikke gadd å skifte begge låsene etter at en pårørende døde i alle disse årene og nøklene kom opp? spurte Krasin.
  - Ja! Nøyaktig. Jeg prøvde, døren åpnet seg. Vel, Sasha og jeg tok Lyusya med til lærerens leilighet.
  Hvorfor ble kroppen stappet under sengen? spurte Kovalev. - De kunne legge den på senga eller la den stå i gangen.
  - Jeg vet ikke. Vi tenkte ikke. De brakte den inn i rommet, og der skjedde det.
  "Jeg skjønner," sa Krasin. "Men det gikk ikke an å plukke opp liket. Læreren kom tidlig tilbake. Og du bestemte deg for å kaste henne ut av vinduet som et unødvendig vitne.
  - Nei ikke slik. Ikke sikkert på den måten. Vi kom, og hun begynte å true med at hun ville ringe politiet. Fornærmet oss. Så Sasha blusset opp, hjalp henne ut av vinduet.
  Hvor er Sasha nå?
  - Han fløy til plassen sin i USA.
  - Det er sikkert? spurte Krasin. Hvem kan bekrefte?
  - Mamai. Han tok ham til flyplassen.
  - Hva heter Mamaia, hvor bor han?
  - Et sted på Kamyshovaya Street vet jeg ikke det nøyaktige nummeret på huset, ærlig talt! Jeg var ikke sammen med ham, vi snakket bare på telefon.
  "Gi oss telefonnummeret hans," beordret Krasin. La oss sjekke hva du sa. Og det samme gjelder leiligheten.
  Vasily skrev ned telefonen, ga papiret til Kovalev og sa:
  - Det gjenstår å forhøre Mamai, finne ut hvilken dag og hvilken flytur Alexander fløy, og deretter, i henhold til passasjerlisten, beregne passdataene til klienten vår. Og vi vil ha en annen person involvert i drapet på en lærer.
  "Forstått," svarte Kovalev. - Jeg tar meg av det.
  
  
  Kapittel 30
  Fyodor Semyonovich Orlov våknet munter, overraskende munter for en gammel mann belastet med mange sår. Ryggen verket ikke som vanlig, verken leveren eller bena plaget. Uten tryllestaven gikk han bort til vinduet og trakk gardinene tilbake. Rommet var fylt med gledelig lys! For en fryd å se solen igjen, blå himmel, lette luftige skyer. Skjebnen ga ham en dag til!
  Den etterlengtede våren kom, været var fint ute, Fjodor Semenovich var betent av lyst. Han drømte om lange vinterkvelder for å dra til hjembyen for å besøke smertefullt kjente steder. Han ba til himmelen om en slik mulighet. Kanskje i dag, kanskje nå?
  Hver person har steder han er mest knyttet til. For Fedor Semenovich var et slikt sted en vill strand i hans hjemlandsby Lisy Nos. Hvorfor? Han kunne ikke forklare seg. Sannsynligvis barndomsminner, men det var denne stranden han noen ganger drømte om om natten.
  Den gamle mannen hadde sterke smerter i bena, hodet snurret konstant. Nesten hele vinteren forlot ikke Fyodor Semyonovich huset. Vel, i det minste besøkte Lidochka fra trygden og niesen Mashenka ham noen ganger. Men nå følte pensjonisten seg kjempebra! Han bestemte seg for å gå og skalv av forventning.
  Fyodor Semyonovich tok en pinne, gikk ned fra tredje etasje i Khrusjtsjov i lang tid. Da inngangsdøren smalt bak ham, trakk den gamle mannen et dypt pust av frisk vårluft. Fugler kvitret, knopper svulmet opp på trær. Et øyeblikk følte Fjodor Semyonovich seg ung igjen, full av styrke. Barn lekte på gården, naboer satt på benken og snakket om noe. For en glede det er å inhalere vårens aromaer, et sunt, bekymringsløst liv. For en glede å være blant folk, å se dem!
  I den lille hagen bak huset fant Orlov en ledig benk i solen og satte seg til hvile før den harde veien. Spurver, meiser, duer, kråker drev sin virksomhet her, noen ganger utvekslet gledelige utrop. Nabokatten klatret opp i et tre og koste seg i solen. Hundene gikk med eierne sine, en av dem løp opp til Fyodor Semyonovich, snuste, logret med halen hennes, men eieren ringte henne, og den vennlige hunden løp bort.
  "Hvor mange fugler i dag, hvor mange dyr og mennesker! tenkte Fjodor Semyonovich. Og alle er glade for våren. For en velsignelse!
  Men Fedor Semenovich hadde et spesielt humør, han ønsket å ta en tur og sitte ved bredden av Finskebukta.
  Pensjonisten dro til bussholdeplassen. Ruten til Zelenogorsk går bare gjennom Lisy Nos. Kjør ikke mer enn en halvtime.
  Vi måtte nesten ikke vente på bussen. Fjodor Semenovich klatret inn i hytta uten hjelp utenfra. Folket hadde det bra. Alle setene var besatt. Fjodor Semyonovich lente seg på rekkverket, men en ung mann i det nærmeste setet sa til ham:
  - Sett deg ned, pappa! og ga etter.
  "Vi har en god ungdom," tenkte Fedor Semenovich med takknemlighet. Han var glad for å bli adressert - "pappa". Høflig, enkelt.
  Orlov hadde ikke nok kommunikasjon, han ville snakke med en av passasjerene, men han turte ikke. Den daglige kampen for livet skjerpet alle sanser. Men nå var Fjodor Semyonovich glad. Han så ut av vinduet, så på menneskene som gikk inn og ut av bussen. Det er livet! Koker og bobler. Og disse enkle observasjonene fikk hans svake hjerte til å slå raskere.
  Ved Lisiy Nos gikk Fjodor Semyonovich av på nærmeste holdeplass og gikk sakte langs stien til den ville stranden. Så glad han var! Det var som om han var kommet tilbake til hjemlandet etter lang tids fravær. En sjelden reisende opplever så livlige opplevelser som Orlov i disse øyeblikkene.
  Men etter hvert dekket en bølge av minner den gamle mannen. Han levde livet sitt beskjedent, prøvde å ikke skille seg ut, å være borte fra publisitet, øynene til sine overordnede, svigermor og dumme naboer. Han jobbet som mekaniker på en militærfabrikk. Han hadde den samme, som seg selv, en beskjeden kone. Og sønnen hans, Volodya, var en enkel sovjetisk gutt.
  I sine synkende år ble Fedor Semenovich alene. Volodya døde i Afghanistan, etter at kona ble syk og kunne ikke komme seg etter sykdommen. Fedor Semenovich angret ofte på at han og kona ikke kunne føde en bror eller søster til sønnen deres. De bodde i et lite hus på den andre siden av landsbyen. Fem av oss på to rom med foreldrene hans. Og jeg tenkte: "Hvor er et annet barn? Og så sover sønnen i hjørnet på brystet, for det er ingen steder å sette barnesengen.
  Da ble Fyodor Semenovich tildelt en leilighet gjennom tjenestelinjen. Men kona bestemte at hennes alder og helse ikke lenger var den samme for å føde og oppdra barn: "Alle har ett barn, og la oss få ett." Og så kom nyheten om sønnens død...
  Fedor Semenovich gikk langs skogsstien, smertelig kjent fra barndommen. Her, allerede før krigen, tok moren ham med til kysten av bukta. Kvinnene hadde på seg lin for å skylle, og barna plasket i nærheten på den ville stranden. Hver slik tur til bukten om sommeren fremkalte en følelse av feiring i Fedyas sjel. Og nå husket Fedor Semenovich de fjerne tider og kjente en klump stige opp i halsen.
  Som barn virket det: hele det enorme livet foran oss. Hvor mye kan du gjøre, hvor mye kan du gjøre!
  Fedya ble verken astronaut eller pilot. Og livet er ikke så stort...
  En gang i tiden virket naboen deres, onkel Fedya, som ikke engang var sytti, som en gammel gammel mann. Barna ertet ham: "Onkel Fedya spiste bjørnen!"
  Og nå har Fedor Semenovich selv allerede overskredet åttifem år. Men ikke ert ham gutta. Og nesten ingen av byguttene vet navnet på den gamle mannen. Huset deres i Lisyy Nos ble revet for lenge siden. I stedet ble det bygget en barnehage, og ved siden av var det hus fra Nordre anlegg. Det er ingen hage nå. Tomten ble solgt til en privat eier. Det var vanskelig, hjertet mitt verket alltid når Fjodor Semyonovich kom til stedet til farens hus. I dag skal han ikke dit, i dag skal han nyte naturen.
  Godt i vårskogen! Snøklokker er en fryd for øyet. Der, rundt hjørnet, skulle det ligge ei eikelund. Ja det er riktig. Det er eiker! De har stått siden Peters tid.
  I denne skogen fant Fedya en enorm porcini-sopp. I det sultne førtiseksende året. Det var som en gave ovenfra! Fedor Semenovich var en god soppplukker. Så lenge helsen tillot, dro han hver sommer på en stille jakt til sin elskede Lisy Nos, noen ganger til Levashovskoye Highway. Men aldri igjen fant Orlov slike enorme sopp! To kilo viste seg å være en gigant. Wormy, egentlig. Men moren kokte ut ormene hjemme og det ble en deilig middag: sopp med poteter dyrket på hennes egen tomt.
  Fyodor Semyonovich gikk i land og satte seg på en benk. Det er ingen i nærheten. Det er en ukedag, og folk sluttet å komme hit. Kvinner har ikke vasket seg i bukta på lenge, og stranden er helt overgrodd med siv etter at demningen ble bygget. Nå er det et naturreservat, et verneområde.
  Fedor Semenovich er vant til å være alene. Kona er for lengst død. Før det, foreldrene hans. Faren min kom tilbake fra krigen funksjonshemmet, uten begge beina. Moren ammet ham som et barn. De forlot den ene etter den andre et par år etter at familien flyttet til byen.
  Ved minnet om foreldrene hans rant tårene i øynene til Orlov. Han har grått mye i det siste. Dette fikk hjertet mitt til å føles lettere. Men offentlig prøvde den gamle mannen å ikke vise tårene sine.
  Fjodor Semyonovich syntes plutselig synd på seg selv. Vel, hva godt så han i dette livet? Han levde stille, jobbet som alle andre. Han blandet seg ikke inn i noen, spurte ingen om noe, prøvde å være snill mot folk, men hans godhet så ut til å ikke bli lagt merke til. Levde han rett? Tross alt kunne han sannsynligvis på en eller annen måte få sønnen sin vekk fra Afghanistan? Vel, Gud være med ham.
  Tankene hans ble avbrutt av lyden av sykkeldekk. Fjodor Semyonovich tørket raskt tårene hans. Men mannen kjørte forbi uten å ta hensyn til den gamle mannen.
  Og Orlov husket hvordan han svømte her som gutt. På hendene beveget han seg langs bunnen, bare hodet stakk ut over vannet. Fedor Semenovich lærte virkelig aldri å svømme. Og jeg har aldri vært på sjøen...
  En gang druknet han nesten her. De bygde en flåte sammen med vennen Oleg og satte seil fra den lysningen som kom nær vannet. Først flyttet de langs kysten. Så jaget vi en flokk måker langt inn i bukta. Det var en kylling i flokken som fløtet i vannet og ikke kunne ta av. De svømte langt i et anfall av barnslig spenning. Men dama ble overkjørt og tatt ombord. Og så begynte hele flokken, tjue fugler, ikke mindre, å angripe guttene. Måker sirklet over hodene deres, skrek, drite, noen fugler prøvde bokstavelig talt å rive seg i håret med potene. Flåten gynget og kantret, vennene var i vannet.
  Å, og så ble Fedya redd! Da kunne han ha druknet, kunne han! Han tok en slurk vann, men vennen hans dro ham ut, sakte svømte guttene til land. Nesten syttifem år har gått, men jeg husker det som om det var forrige uke.
  Ah, menneskelivet er kort! Har du vært ung lenge? Han var opptatt med sønnen sin, han elsket sin kone. Alt er borte. Snart går han. Helt borte, ugjenkallelig, inn i evigheten. Og de hundre år gamle eikene vil forbli og denne stranden. Igjen hvert år vil våren glede folk med varme og nye forhåpninger. Bare nå vil han ikke lenger se vårens prakt, han vil ikke nyte naturen ...
  Det ville vært interessant å få et glimt av hva som er der etter døden. Finnes det et annet liv? Kanskje det ikke blir dårlig, kanskje er det virkelig paradis?
  Så i hovedsak, hvorfor levde han? Hvorfor lever fugler? Åpenbart, for ettertidens skyld, for forplantningen. Så det viser seg at han levde livet forgjeves? Nei, ikke forgjeves! Han levde beskjedent, men med verdighet. Unngå ikke, ydmyket ikke. Det er på slike mennesker jorden hviler. Ikke alle kan være politikere og kunstnere.
  Ja, han feilet mye, han ville gjort mye annerledes om han hadde startet livet fra begynnelsen. Men det var et poeng i hans eksistens! For kone og sønn, for foreldre, hjemland. Nei, han kan dø med god samvittighet!
  En lett bris fra bukta fikk sivet til å rasle dovent og bar den behagelige kjøligheten fra Østersjøen. Fjodor Semyonovich kikket inn i veien, svingte seg og gikk dypt inn i skogen, trærne rundt den, prøvde å skimte konturene av den andre bredden, lyttet til kvitringen av gresshopper og andre lyder fra skogen. Den gamle mannen så ut til å prøve å huske, å fikse alt dette i sitt fortsatt ganske sterke minne. Og plutselig begynte han å gråte igjen. Denne gangen fra følelser, fordi han klarte å komme, for å oppfylle drømmen.
  Orlov inhalerte den rene sjøluften med glede. Han følte sin enhet med sin elskede natur. Og han var glad.
  Fedor Semenovich satt lenge på benken og solte seg i vårsolens stråler. Men etter hvert begynte lyset å gjemme seg bak trærne, og Orlov la i vei på hjemreisen. Jeg følte meg sliten. Men hun var ganske hyggelig. Bena begynte imidlertid å gjøre vondt igjen. Den gamle mannen nådde sakte holdeplassen, overrasket over at han ikke møtte noen underveis. Og holdeplassen var tom.
  Bussen nærmet seg raskt, pensjonisten tok en ledig plass i kabinen og begynte igjen å titte ivrig ut av vinduet på de forbipasserende landskapene. Folk stoppet opp. Mest ungdom. Hyggelige, rolige mennesker. De har hele livet foran seg, du kan nyte våren, legge planer for fremtiden.
  På et av holdeplassene gikk en eldre kvinne på bussen. Overbevist om at det ikke var tomme seter, sto hun ved siden av Orlov, som satt ved døren. Det var tydelig at det var vanskelig for henne å stå. Fedor Semenovich tilbød henne sin plass.
  "Nei, hva er du, hva er du," nektet den fremmede.
  "Sett deg ned, jeg går ut uansett," insisterte den gamle mannen.
  - Takk så mye!
  Orlov lurte ikke, han trengte virkelig å gå av ved neste stopp. Han så på kvinnen og så lettelse og takknemlighet i ansiktet hennes.
  Fyodor Semyonovich glemte de syke bena sine, han var stolt av seg selv. Så han er fortsatt en mann! Han var den første som tenkte på å vike for en sliten kvinne.
  Da dørene på bussen åpnet, gikk Orlov med vanskeligheter ned til fortauet og ropte til slutt til sjåføren og passasjerene:
  - God reise!
  Og jeg tenkte for meg selv:
  "Ingenting, jeg lever! Og ved åttifem går livet videre. I morgen kommer Lidochka, og på lørdag skulle Mashenka komme. God!"
  Sakte vandret den gamle inn i leiligheten sin. Han var takknemlig for skjebnen for denne dagen og ønsket oppriktig hele verden vel.
  
  
  Men alderdommen krever sitt. Hele sommeren var Fedor Semyonovich syk, og om høsten ble han endelig syk. Niese Maria tok seg av den gamle mannen. De siste par månedene av livet hans flyttet læreren inn i leiligheten hans, og etter bestefarens død ble hun værende i den for å bo.
  Fedor Semenovich fortalte niesen sin mye om seg selv, om stranden, som han elsket så mye fra tidlig barndom. Han var stolt over at han i en så høy alder var i stand til å oppfylle drømmen sin - å se de stedene han var kjær, å si farvel til sine opprinnelige eiker, stranden, den smertefullt kjente skogsstien. Bestefar døde stille i søvne. Med et smil om munnen...
  
  
  Kapittel 31
  Å rapportere til myndighetene om arbeidet som er utført er mer en formalitet enn et presserende behov. Saken er faktisk løst, hva annet å si til lederen av granskingsutvalget? Men debriefing er gitt av offisielle plikter.
  Krasin rapporterte til Vladimir Cherkasov.
  - Det var mulig å løse ikke bare drapene våre, men underveis ble drapet på direktøren i Anapa, samt Tula-galningen arrestert med vår hjelp.
  Hva slags galning? spurte Cherkasov.
  Mitt navn er Boris Solntsev. En ung fyr fra Tula-regionen. Nå tilstår han. Etter minst fire drap i hjemlandet, hvor han forlot fingrene, flykter fyren til Sotsji, hvor han møter en sekterisk jente og slutter seg til en sekt. Jenta vi kvalt var også i slekt med denne sekten.
  - Hva slags sekt?
  - Russisk gren av Illuminators-sekten.
  "Du etablerte ikke umiddelbart identiteten til den kvalte jenta," minnet Cherkasov om.
  - Hun har ingen hvite dokumenter eller klær. Ingenting i det hele tatt! Så, ved tatoveringen, fant de ut at hun var en skuespillerinne av hard amerikansk BDSM. Jentens navn var Lyudmila Starkova, hun spilte hovedrollen i porno under navnet Lucy Starr. De slo gjennom informasjonen om henne, det viste seg at hun ble tatt som barn fra Ukraina til USA, hvor hun havnet sammen med foreldrene i Illuminator-sekten. Hun kom til Utrish med kjæresten. Der ble hun filmet i porno med kjæresten til Boris, galningen vi fanget. Boris etterlot seg en arv i Sotsji, det var han som også begikk det nylige drapet på Utrish.
  "Har dette drapet noe med oss å gjøre?" spurte Cherkasov.
  - Formidlet. Vår avdøde spilte hovedrollen med en venn av en galning.
  - Rapporter hvordan du fant ut galningen.
  - Det var veldig tøffe, sadistiske skytinger på Utrish. Galningen, som ser hvordan hans elskede ble hånet, griper i et raserianfall en kniv, dreper regissøren og løper inn i skogen. Kjæresten hans med en blodig kniv blir tatt på gjerningsstedet, overlevert til politiet, satt i fengsel. Hun er mistenkt for å ha drept regissøren. Men jenta er stille, og fingeravtrykkene til Tula-galningen finnes på kniven. Identiteten hans er ikke fastslått, det er bare fingre. Jeg ba om et fotografi av den savnede Boris, som selv ble ansett som et offer for en galning og drapene var ikke knyttet til ham. Og i Anapa presenterte han fotografiet sitt for jenta under etterforskning.
  - Visste du? Cherkasov gjettet.
  - Ja! Men hun fortalte oss ikke noe om Starkov. Jeg måtte finne ut av alt selv.
  - Maniac ble varetektsfengslet uten problemer? spurte Cherkasov.
  - Ja, rolig! Det var ingen grunn til å løpe gjennom skogen. Tatt på stranden. Det var ingen fare for ferierende. Han prøvde ikke å gjøre motstand. Boris kjæreste ble løslatt fra varetektsfengslet, utendørs ble installert. Og Kovalev og jeg ventet på lagunen. Galningen selv dro til stranden, som om han visste når kjæresten hans ville komme.
  "La oss komme tilbake til drapene våre," sa Cherkasov. - Hvordan kom liket til læreren, og hvem kastet det ut av vinduet?
  "Drapet på Lucy Starkov skjedde ved et uhell under sex. Og vår tiltalte Gorynychev hadde nøkkelen til lærerens leilighet, han og hans medskyldige Alexander, Lucys kjæreste, bestemte seg for å forlate liket i en annens leilighet til kvelden for å ta det ut og begrave det i skogen. Gorynychev kunne ikke forlate seg selv. Men læreren kom tidlig tilbake fra ferie.
  "Forstått," sa Cherkasov. - Og læreren ble fjernet som et unødvendig vitne.
  - Ja. Gorynychev hevder at Alexander hjalp læreren ut av vinduet. Men Alexander kunne ikke avhøres. Han er vår tidligere landsmann, nå amerikansk statsborger, etter drapet på en lærer fløy han til USA.
  "Jeg skjønner," sa Cherkasov. - Hvordan kom du til Gorynychev?
  - Takket være informasjonen som Kovalev mottok på Utrish.
  "Du bør bli irettesatt for at du ikke har intervjuet naboene dine ordentlig og løst drapene i heftig forfølgelse. Men fangsten av Tula-galningen kompenserer for gapet ditt. Du må si takk.
  - Vladimir Nikolaevich, jeg bør ta en ferie nå. Jeg har veldig lyst til å få styrke før en vanskelig vinter, å hvile litt på sjøen. Fløyelssesongen er ikke over enda...
  - Var en forretningsreise til Anapa ikke nok?
  - Så jeg jobbet der, utrettelig. Det var ikke til sjøen.
  - Ok, skriv en erklæring, jeg signerer den. Bare del ferien i minst to deler. Resten blir gjort senere når det er mindre arbeid.
  - God! Det ville være nødvendig å oppmuntre min assistent Kovalev på en eller annen måte. Takket være ham ble disse forbrytelsene oppklart. Han tok en stor risiko i den uformelle hulen og fikk informasjon.
  - En klage mot Kovalev ble mottatt fra Vadim Rybachenko. Han truet en uskyldig person med livsvarig fengsel, tvang ham til å inkriminere seg selv. Mens du slappet av i Anapa, måtte jeg personlig kommunisere med Vadim og be om unnskyldning. Han lovet å straffe Kovalev.
  "Han er en veldig verdifull ansatt," sa Krasin.
  - Ok, skriv en uttalelse mens jeg er snill ...
  
  
  Epilog.
  Om kvelden samme dag bestilte Vasily en flybillett og ringte umiddelbart Inna og sa at han fikk ferie.
  - Flott! svarte Inna. Kommer du til oss som du lovet?
  Jeg har allerede fått billetten min! Jeg flyr ut i morgen ettermiddag.
  - Herlig! Jeg venter på deg. Vi har flott vær, i helgen drar vi på stranden og bader.
  - Hvorfor vitner galningen vår? spurte Krasin.
  Ja, han snakker om alt i detalj. Det er lett å jobbe med ham. Kjæresten hans kom til meg, ba meg om å ha en date. Hun lovet å vente på fyren hele livet, hun vil signere med Boris og føde et barn fra ham.
  "Men han kan få en livstidsdom."
  - Nei, han får neppe livstidsdom. I Tula drepte han da han var mindreårig, i Sotsji begikk han rituelle drap på ordre, og han knivstakk regissøren i en tilstand av sterk nervøs spenning da han fant ut hvordan hans elskede ble hånet. I tillegg samarbeider han med etterforskningen, angrer. Han har en vanskelig skjebne, mange formildende omstendigheter.
  - Likevel vil de gi mye, - sa Krasin.
  - Jeg tror at Nadezhda vil vente på ham.
  "Jeg forstår ikke slik kvinnelig hengivenhet ...
  - Siden en jente elsker, så er det en grunn ...
  "Ok, jeg kommer og snakker om dette emnet," sa Krasin.
  Vasily selv var i en tilstand av kjærlighet. Han forsto hva Inna likte, og skulle fri til henne ...
  
  
  
  
  
  OLIVER TWIST - DEN EKTE HISTORIEN
  KOMMENTAR
  Oliver Twists historie er mer ekte og troverdig enn Charles Dickens, og absolutt mer dramatisk. Her er alt som det skal være i virkeligheten, uten pynt.
  . KAPITTEL 1
  Oliver Twist i virkelighetens historie var ikke like heldig som Charles Dickens. Og generelt så det ut til at Charles Dickens hadde lite kunnskap om de engelske domstolene. Faktisk hadde dommeren allerede slått hammeren og avsagt en dom: tre måneders hardt arbeid for gutten. Og dette er fortsatt ganske mildt, etter standarder for engelsk rettferdighet.
  Derfor ga den pedante retten den snille onkelen som ba om det som vitne til forsvaret, at den allerede avsagte dommen skulle ankes på den måten loven foreskriver. I mellomtiden skal Oliver bringes til et ungdomskriminalomsorg. Og anken behandles først neste uke ... Og så om turen kommer!
  Og hvis herren dukker opp, blir han arrestert for rettsforakt!
  Hva er logisk ... Og det ser ut til å være sant ... Med bare én forskjell: tre måneder med hardt arbeid er liksom ikke nok for samarbeid med tyver. Og dommeren stakk Oliver i fire år. Og det er også bra at det ikke er middelalder lenger, ellers kunne de blitt hengt, selv om du var barn tre ganger.
  Olivers kinn ble slått, og gutten kom til fornuft. Hva er han i live. Og de ble ført til stedet for utførelse av straffer. Oliver gikk med hodet ned, og han skammet seg veldig. Han ville ha lenket ham som en valp til en politimann.
  Og lenkene klirret på hendene hans ...
  Oliver følte seg som en kriminell, en fange og en ferdig mann, eller et barn. Imidlertid var han allerede i arbeidshuset, og prøvde å trøste seg med at fengselet ikke er så forskjellig fra barnehjemmet.
  Men det ble dårlig - fantasien malte hardbarkede kriminelle som svingte med dolker.
  Oliver ble imidlertid ført til guttefengselet, til avdelingen der barn ble holdt til fylte fjorten år. Dette er bra for ham og tryggere ...
  Oliver, for eksempel, ble tvunget til å kle av seg av tre tanter-vakter, og ble overfylt først med kaldt, og deretter med varmt vann fra en pumpe. Så barberte de hodet. De såpet ikke håret engang, men etter varmt vann gled barberhøvelen i fengselsvokterens hånd lett og skar ikke en gang hodet til gutten. Så fikk Oliver en stripete pysjamas med nummer. Og siden sommertiden ble stående barbeint, og lovet å gi ut sko bare i kaldt vær.
  Så ble Oliver lett pisket, som en propiska, og ført til en celle. Fengselet var dystert med barer og onde politimenn. I cellen var det harde senger og nakne brett, med tepper. Som i et krisesenter. Og Oliver fikk en køyeseng, på andre lag, og havregrøt å spise, og sa at han skulle på jobb i morgen.
  Oliver la seg på tresengen uten pute, slik tilfellet var i arbeidshuset, og dekket seg med et grovt teppe. Bare hodet er ubehagelig å være naken. Men noen ganger ble barn barbert skallet i arbeidshuset, så dette var ikke en nyhet for Oliver. Bortsett fra at det ikke var gitter på vinduene. Og de gikk barbeint til frost, de ble skodd bare for at barna ikke skulle bli forkjølet før dødstiden.
  Oliver føltes som om han hadde vendt tilbake til de opprinnelige veggene i arbeidshuset. Og roet seg ned...
  Og han sovnet bedre, og i en drøm drømte han om en mor som han aldri hadde sett, og frodige rundstykker og kjøttstykker.
  Ungene er tilbake fra jobb. De var slitne, og de overfylte dem med kaldt vann og ga dem havregryn og brød å spise. De våknet og ga mat til Oliver. Generelt er alt som i et arbeidshus, bortsett fra at maten i barnefengselet ikke er så mye bedre, men de gir mer mat. Og gutta er ikke like avmagret som på barnehjemmet. Men de jobber også hardere, og dessuten blir de fortsatt undervist på skolen.
  De hilste sparsomt på Oliver og spurte hva han var for noe. Oliver svarte:
  - Aldri!
  Og det vakte vennlig latter.
  Og ordene om at de alle er for ingenting!
  Gutta var slitne, på signal fra vaktene ba de raskt, tok av seg pysjamasen og la seg under klærne. Ubehagelig å sove til bare brett, men vanemessig og Oliver sovnet.
  De vekket dem om morgenen, fikk dem til å be igjen, vaske hendene og tok dem med til frokost. Deretter et par timers studier, og tolv timers arbeid. Barn jobbet hardt på maskiner. Oliver måtte skyve lerretet med bare føtter. Barna her var fortsatt små, og de var ennå ikke sendt til gruven. Men etter fjorten kan du havne i gruvene. Imidlertid kan de fortsatt sendes til gruven for en feil. Eller for eksempel i en koloni, på en plantasje.
  Da Oliver spurte hvor det var verre: barna sa utvetydig at gruvene. Det er en forferdelig stank fra de som lindrer seg rett i sprekken, og fra fakler. Og ikke solen med giftig røyk. Og på plantasjen, i det minste frisk luft og varm. Og i India og tropene er evig sommer hyggelig. Selv om de slår mye, er det perioder på plantasjene hvor det nesten ikke er arbeid. Men gruven, ingen steder er vanskeligere.
  Oliver var så sliten den første dagen at hun krøp til køya. Jeg måtte bevege meg med føttene, skyve spindelen med hendene. Og bena var grundig tette, og sålene kløet når de ble slått ned på en flaggermus.
  Barna vekslet imidlertid. Dagen etter var det allerede arbeid, sittende, og hendene mine var nummen, men beina beveget seg litt.
  Tolv timers arbeid var veldig utmattende. Men de ble matet tre ganger om dagen, og bedre enn et husly, og om søndagene var det kjøtt og fisk tre ganger om dagen. Kroppen gjorde veldig vondt de første dagene, men så ble Oliver involvert og smertene sløvet.
  Den unge kroppen ble vant til belastningene. Søndag var det ekstra studier og bønner, og det var nesten ikke arbeid.
  Det er vanskelig i barnefengselet til kongeriket Storbritannia, men du kan leve. Og fra jobb blir kroppen sterkere, og musklene er sterkere. En enkel, men sunn mat forbedrer kroppen.
  Oliver ble gradvis vant til dette livet ... Han prøvde til og med å tenke seg noe mentalt mens han jobbet, slik at det ikke skulle bli så kjedelig.
  Dommeren utsatte selvfølgelig hele tiden anken under ulike påskudd, saken om Oliver Twist ble ikke anmeldt. Til slutt spyttet den gode mannen, og bestemte seg for at han ikke brydde seg om den ukjente gutten. Dessuten er barnefengselet tålelig matet, undervist, og det er tak over hodet. Og det er bedre enn å vandre i gatene.
  Og det er dyrere for deg selv å ta en fillete ...
  Men hvis den gode mannen allerede har viftet med hånden til Oliver, så har ikke Dodger glemt ham.
  Først var alle redde for at gutten skulle forråde dem. Men tiden gikk og frykten forsvant. Og de bryr seg ikke om Oliver heller. Bare her er Dodger, han ville returnere sin gulkjeftede venn til gjengen.
  Men selv om fengselet er for barn, kan du ikke bare rømme fra det. Og barene, og veggene er høye og trygghet, alt er som voksne kriminelle. Med mindre det er mange kvinner blant vaktene, i motsetning til de eldre fangene.
  En av dem var en bekjent av Dodger. Og han bestemte seg for å prøve å ordne en flukt for Oliver.
  Og derfor bestemte tyvgutten seg for å komme nær henne. Matronen spurte Dodger:
  - Hvordan kan jeg få ham ut?
  Tyvgutten sa:
  - Veldig enkelt! Du vil si at det var behov for en gutt for arbeid i et nærliggende verksted for privat produksjon, og du vil ta ham ut av porten!
  Vaktene protesterte:
  - Jeg kommer til å bli forbanna for dette! Vil ikke gå!
  Pluto foreslo:
  - Så gi ham en lapp fra meg!
  Matronen nikket.
  - For dette fra deg en gylden guinea!
  Tyvgutten svarte:
  - En skilling er nok!
  Matronen knurret:
  - Det er forbudt!
  Plut bemerket logisk:
  - Ingen vil vite det! Et så lite notat. Og en hel sølvskilling! Inntil nylig ble tyver hengt for denne mynten!
  Kvinnen trakk på skuldrene og sa:
  - To shilling!
  Unnvikeren trakk på skuldrene og sa:
  - Oliver er meg ikke kjær nok til å gi to skilling for én seddel!
  Matronen klødde seg i pannen og sa:
  - Og hvorfor trenger du det i det hele tatt!
  Tyvgutten svarte logisk:
  - Hva er forskjellen for deg? Du vil ha en skilling, nesten for ingenting!
  Kvinnen var enig:
  - Ja, jeg sender en lapp! Det er ingenting!
  Skurken skisserte noen linjer på et papir og ga det til matronen. Hun tok den med seg i BH-en.
  Alt er enkelt...
  Unnvikeren ga henne en skilling, og angret umiddelbart. Faktisk, hvem er denne Oliver for ham. Og det er ikke klart om det vil hjelpe.
  Plut selv var truet med arrestasjon når som helst. Penger ble skaffet med fare for frihet. Og noen ganger hender det også at gutter blir hengt for tyveri eller sendt til gruvene. Og i gruvene holdt nesten ingen ut i mer enn fem år, og ofte til og med før de ble bøyd.
  Kanskje det ville vært bedre for Oliver å tilbringe fire år i et barnefengsel, få en utdannelse og et yrke, og deretter leve et ærlig liv. Tross alt havner alle tyver før eller siden i en løkke, eller enda verre. Sjelden levde noen av de kriminelle til høy alder, og det fantes ikke noe som het ikke å bli tatt. Før eller siden blir alle tatt.
  Her stjeler ikke eieren seg selv, men kommanderer kun mindreårige tyver. Men før eller siden vil noen gi opp.
  Skurken sukket tungt, og prøvde å ikke tenke på hva som ville skje etter hans fangst. Og hvordan har Oliver det - hvor ofte blir han pisket?
  Oliver var roligere enn vann og lavere enn gress. Det var barn i cellen på ti eller elleve år, som stort sett satt på bagateller, og ganske rolige. Så livet i fengselet var kjedelig, avmålt og ganske stille. Det var ikke tid eller energi til skøyerstreker. Det var ingen opprørere i denne avdelingen. Om natten var det en politimann på vakt som så bak stolpene og drakk kaffe, eller en vaktmester. Så barna ble tvunget til å tie stille og sove. Og de er under overvåking hele tiden.
  Det er selvfølgelig kjedelig, men på den annen side er det ingen av gutta som terroriserer deg. Alt går etter charteret, som i hæren uten dis. Med mindre det er mye jobb... Og det er ikke nok tid til søvn, men du blir også vant til det. Men etter fysisk aktivitet sovner du uten problemer. Som trær faller vi på køya, uten å kjenne til ledernes søvnløshet.
  Oliver ble fysisk sterkere på to og en halv måned av konstant hardt arbeid, og led nesten ikke. Til slutten av semesteret er det fortsatt veldig langt unna, og det er for tidlig å telle dagene. Heldigvis minst tak over hodet, og tilstrekkelig mengde mat - et arbeidshus er en privat institusjon hvor de sparer på barn. Og her er statseid mat, og mens det i Storbritannia ikke er sult og avlingssvikt i buret, fôres de etter normen, slik at de fungerer bedre. Unge tyver ser ikke utslitte ut. Noen ganger jobber de hardt i frisk luft, feier gården, dreier kvernsteiner, pumper pumper.
  Hvis det ikke er noe arbeid på verkstedet - lageret er allerede fullt, så blir barna tvunget til å bare bære steiner fra sted til sted, eller male mel med håndkvernsteiner. Noen ganger, selv om vaktene er i godt humør, spiller de fotball.
  Uansett tjente Oliver på fengselet. Han ble sunnere, sterkere, roligere og smilte oftere.
  Matronen tok ham med til et hjørne, mens det var en samtale, og overrakte lappen og hvisket:
  - Det er fra Dodger!
  Oliver følte blandede følelser. Det er bra at han ikke blir glemt, men på den annen side er han allerede vant til et så rolig og relativt tilfredsstillende sted som et barnefengsel. Og igjen ville jeg ikke tilbake til tyvenes verden.
  Oliver kjente ikke mors varme og familie fra barndommen, og for ham var ikke cellen med stolper et helvete, men noe kjent fra fødselen. Og køiene er tørre nok, og de ga ham en pute laget av halm for god oppførsel. Og dekket deg med et teppe og sov. Gutter snorker nesten ikke, og du har enkle, men hyggelige drømmer. Du kan også lese søndag i fengselsbiblioteket. Og fra jobb, hvis lageret er fullt, lar de deg noen ganger gå tidlig.
  Nei, barnefengselet er ikke på bunnen ennå. Til dronningens bursdag lovet de til og med å gi sjokoladekaker. Og de som oppførte seg bra i julen får gaver.
  Oliver nølte derfor. Dodger rådet ham til å besvime mens han jobbet, og riste som om han hadde feber. Barnet vil bli sendt til barnesykehuset. Det er for de minste utenfor fengselet, da de får medlidenhet og behandles av de beste legene. Tross alt, på fengselssykehuset er legene de verste, og det finnes ingen medisiner. Og barn, til og med kriminelle, forventes fortsatt å bli korrigert, og de blir behandlet bedre enn voksne.
  Og fra sykehuset gratis, kan du rømme gjennom vinduet, så det er ingen barer. Selv om det er en politimann på vakt.
  Oliver forsto dette, men nølte. Bli en tyv igjen? Det er ikke noe annet valg igjen for ham som flyktet domfelt. Men så, i tilfelle en fangst, for tilbakefall, vil de definitivt bli sendt til gruvene eller hengt. I beste fall venter plantasjer. I tillegg vil de legge til for flukt.
  Men hva annet? Han kan, som en unggutt som bare er ni år gammel ved arrestasjonen, og i den første turen, klippe ned et år i fengsel. Han skal gå tolv år gammel, og de skal gi ham jobb - politiet vil feste ham, han skal allerede være håndverkerlærling. Og livet der er kanskje ikke like interessant, men tryggere. Storbritannia er på vei oppover, arbeiderne lever ikke så dårlig lenger. Lønningene øker, arbeidsdagene krymper etter hvert som teknologien skrider frem. Filmer kommer snart...
  Skal han være en tyv?
  Men djevelen sier til Oliver - løp - frihet er himmelen! Og hva vil du ikke gjøre for friheten!
  Ja, noen ganger stikker voksne fanger også en uke før løslatelse. Og her er barnet!
  Og Oliver bestemte seg for å løpe!
  Jeg delte ikke ideen med andre barn ...
  Escape bestemte seg for å gjøre neste dag. Gutten hadde mareritt om natten. Inkludert hvordan han ble fanget og først pisket. Og så førte de ham til galgen ... Oliver våknet kaldsvette. Det glimtet gjennom hodet mitt at det var ganske varmt i cellen under dynene. Rundt omkring snuser korthårede, men ganske rolige gutter på nesen. Og den frokosten med fisk og vanlig brød venter på ham. Og at de i morgen slipper tidlig fra jobb, og det vil være mulig å lese i fengselsbiblioteket til salige Augustine, eller Robinson Crusoe.
  Så hva får han?
  Oliver rullet over på den andre siden, og sovnet, som det skjer i ung alder, uten problemer.
  Dagen etter stivnet hans beslutning om å rømme. I det minste litt romantikk. Å stjele er så interessant... Og å komme inn i andres hus med skatter.
  Etter frokost hadde barna et kort studium. Det var nødvendig å skrive et diktat med gåsepenner. Og så matematikk, og Guds lov. Og etter det, jobb.
  Barna gikk ... Det var allerede kult, og om en måned skulle de gi ut vinterklær og sko. Oliver på jobb dyttet igjen den uttrekkbare delen av maskinen, dette er ingen liten belastning, spesielt hvis du gjør det i tolv timer i strekk. Og enda viktigere, det er kjedelig.
  Olivers besluttsomhet vokste, og etter nesten ikke å ha ventet fire timer til for å få det til å se mer troverdig ut, besvimte han og slo i et anfall.
  Regnestykket var fullt berettiget. Oliver ble løftet, pakket inn og båret til barneavdelingen på bysykehuset. Gutten ble kjørt til avdelingen, hvor det kun var to andre gutter. Rom for fire, ganske romslig med stor takhøyde. Og vinduer uten sprosser, med et vindu øverst. For en gutt som ennå ikke er ti år, er det ikke noe problem å komme seg ut. Oliver er ganske fingernem, og herdet av hardt arbeid.
  To gutter på avdelingen, ikke tyver, men lå. Den ene hadde brukket bein og var i gips, den andre var tilsynelatende kraftig forkjølet og var i villrede. Oliver klatret opp i vinduskarmen og dro seg opp på hendene, og fant seg selv i åpningen.
  Gutten i rollebesetningen spurte:
  - Hvor skal du!
  Oliver svarte:
  - Til moren din! Ikke vær redd, jeg er tilbake om en time, bare ikke fortell legene!
  Gutten bemerket:
  - Hopp høyt!
  Det var virkelig høyt. Oliver senket kroppen, i armene. Så fanget han de bare føttene på kanten, og hoppet så. Han landet behendig, selv om han kjente smerte og risting i hælene.
  Men ingenting ... På sykehuset ble Oliver vasket før han ble lagt inn, og gitt gul pysjamas og tøfler. Gutten forlot selvfølgelig tøflene og ble igjen i pyjamasen. Hun er på sykehuset, men i hvert fall ikke i fengsel. Og kanskje alt ordner seg.
  For sikkerhets skyld stupte Oliver ned i en skitten høstdam. Og han ble mer som en vanlig ung tramp. Og ikke så mistenkelig....
  Skurken hoppet plutselig ut for å møte ham og knirket:
  - Du lærer raskt, følg meg!
  Olivers grove, barnslige hæler støvet raskt ned i gjørmen suste etter en mye rikere kledd gutt i anstendige, nesten nye sko.
  De så ganske kontrastrike ut, skinnende sko, og de nakne, skitne føttene til en gutt som hadde rømt fra et barnefengsel, eller rettere sagt fra et sykehus, men faktisk fra varetekt.
  For én flukt kunne de ha slått Oliver i ti år. I Storbritannia er domstolene for barn veldig strenge, noen ganger til og med strengere enn for voksne. De er harde i det tjueførste århundre, men så ...
  Oliver tenker ikke på det, selvfølgelig. Han nyter følelsen av frihet, og inspirerer. Og det er deilig å løpe barbeint til tross for høstkulden. Dessuten, når du løper, er det ikke kaldt i det hele tatt. Og til og med omvendt er guttens nakne, hardhårede såler kilende.
  Du føler deg til og med stolt over at du har vært bak lås og slå. Og du klarte å rømme og brenne det hele med ild. Kommer ikke til å ta oss.
  Etter rensligheten i barnefengselet i den gamle mannen Feigins hule, virket Oliver litt skitten. Men de ga ham stekt kjøtt. Gutten ble møtt som en helt. Han forrådte ingen, og rømte fra fengselet. Og dette er en bragd. Det er ikke noe så stivt passsystem ennå, så du kan gjemme deg lenge, spesielt for en gutt. Og de tok ikke fingeravtrykk. Som er flott. Oliver ble ansett som en for liten kriminell, og skiltene ble ikke skrevet om, og det vil kanskje ikke bli etterlyst for mye. Og selv da fotograferte de ikke kriminelle, så kameraer er fortsatt så sjeldne og ufullkomne.
  Så det er lettere for Oliver å gå seg vill i en storby som London.
  Og gutten dro på jobb igjen. Han fikk skikkelige klær og nye sko.
  Likevel, i England, selv for barn å gå barbeint er ikke helt anstendig, og snakker om ekstrem fattigdom. Selv om beina til gutten er litt ubehagelige, men det er mye mer stolthet og selvtillit.
  Oliver og Plut stjal lommetørklær. Gutten handlet behendig og stille. Det var allerede den andre utgangen. Og Oliver fant fred og ro.
  Men den virkelige avtalen lå foran ham.
  Bill Sykes, en morder og raner, bestemte seg for å ta gutten som assistent på forretningsreise. Og dette er en seriøs test. Bill selv så ut som en røver med rødt skjegg og et ganske ekkelt ansikt.
  Oliver var selvfølgelig ikke altfor entusiastisk. Dessuten måtte han for sakens skyld skifte til filler og gå barbeint. Og det er spesielt kaldt om natten.
  Bill uttalte at dressen skulle være enkel og komfortabel. Og gutten vil gå barbeint stille, noe som er viktig i huset. Det var imidlertid ubehagelig for Oliver å gå bare såler på det kalde, frostdekte fortauet, og nå og da satte han fart for å holde varmen.
  Om natten brant gasslamper i London, med fargede briller, og den rike byen ser ganske vakker ut, spesielt i de sentrale kvartalene.
  Oliver ser på denne rikdommen og slår med øynene.
  Alt ville vært bra, men det er kaldt i filler, og bare, barnslige ben er solbrune.
  De har imidlertid allerede nådd målet, og Oliver blir dyttet ut av vinduet. Han må klatre gjennom vinduet og åpne vinduet for en større og mer voksen raner.
  Gutten drar seg opp på hendene og klatrer forsiktig inn. Det er mye varmere inne, og da de bare føttene til Oliver berørte frottéteppet, kjente de lykke. Gutten begynte forsiktig å åpne vinduene. Hjertet hans banket som en tromme av spenning. Og her, egentlig, når denne rødhårede snuten til Bill kryper gjennom, blir den så skummel.
  Og nå er raneren i rommet og knirker med støvlene. Oliver følte seg irritert over at han ble liggende barbeint, men det var ingenting å gjøre. Jakten begynte, og Bill skyndte seg til skapet med penger. Det var tydeligvis et tips, en av tjenerne og raneren visste hva han lette etter.
  Også Oliver ble begeistret og feide noen blanke gjenstander av bordet. Og legg dem i en pose. Inkludert en forgylt hund. Og Bill fiklet med det pansrede skapet og jobbet med låsen. Oliver gikk barbeint inn i naborommet. Der fant han også noen små pyntegjenstander og vår og en sølvgaffel på bordet.
  Å stjele viste seg å være uventet enkelt og interessant. Oliver smilte og var veldig fornøyd. Men dessverre, du kan ikke unnslippe skjebnen. Bare denne gangen fant kulen Bill. Det er mye mer bråkete og eieren ringte politiet. Drapsmannen ble såret, og hadde ikke tid til å rømme med byttedyr. Og den lettere og mindre Oliver rakk akkurat å stikke av, selv om de også skjøt mot ham. Men gutten var fingernem og klarte å komme seg unna skuddlinjen til en primitiv pistol.
  Og med et glimt av bare hæler hoppet han ut av vinduet, med en byttepose. Som det er, i teorien, og burde vært i Dickens. Ja, hvorfor slo de et barn, og ikke en større og klønete banditt?
  Å bli værende i fengsel, og litt tyverfaring kom Oliver til gode, ble teften hans forverret, og du vil ikke komme inn i ham så lett. Og politiet, som alltid, var sent ute og gutten klarte å forlate, og til og med med byttedyr.
  Olivers autoritet blant tyvene har økt enda mer. Og han begynte selv å klatre inn i hus og engasjere seg i tyveri mer aktivt.
  Gutten var ti år gammel. I løpet av vinteren klarte han å gjøre flere razziaer på hus og stjele mange lommetørklær, eller et par ganger tyngre pung. Og tyveriet av en annen lommebok med diamanter viste seg å være et sant mesterverk.
  En av de voksne bandittene klarte til og med å ta ut regningen som gutten stjal.
  Våren har kommet ... Oliver klatret inn i et av husene igjen. Gutten var overmodig. Kanskje han hadde vært i stand til å dra nå. Men Bill Cysk beveget seg bort fra såret og forrådte sin unge partner og sa at han også rømte fra fengselet. Og han fortalte meg hvor jeg skulle få tak i ham.
  Politiet satte opp et bakholdsangrep. Og de fanget Oliver på selve hulen da han kom tilbake.
  Og hele gjengen med ungdomstyver var dekket. Og det var politiets suksess.
  Oliver er fortsatt en gutt, bare et barn, men allerede en forherdet tilbakefallsdom og en på flukt straffedømt. Etter å ha blitt tatt ble han ført til et fengsel for spesielt farlige mennesker og sendt på isolasjon. Denne gangen ble Oliver kledd av seg og søkte grundig, og så inn i både munnen og anusen. Målt, veid. Omskrev fra naken alle skiltene i journalen. De barberte hodet og vasket dem og låste dem i en egen celle. Oliver var tilbake i fengselspysjamasen, klippet og barbeint, og helt alene.
  Og å være alene er mye skumlere og mer ubehagelig. Ja, og på cellen om våren er det fortsatt kjølig, i motsetning til barnefengselet. Ja, og de mater verre, en tom havregrøt. Oliver blir nå prøvd som voksen og har et kjede rundt halsen.
  Det er skittent og kjedelig, akkurat som at de slår med batonger.
  Politiet slo faktisk den ti år gamle gutten i hælene med kjepper, og dette er bare begynnelsen.
  Rotter knirker i cellen, og du sover på steiner, som er mye kaldere enn på plankesenger.
  Og de mater bare en gang om dagen og en veldig liten porsjon, hvis bare du ikke dør av sult. Her er du som en selvmordsbomber.
  Oliver ble imidlertid også tvunget til å jobbe: å snu kvernsteinene, noe som er veldig hardt når de bare hælene blir slått av. Og du er fortsatt sulten, og de pisker deg opp med slag.
  I Storbritannia er tortur ennå ikke avskaffet, og Oliver kan avhøres med fordommer. Riktignok krever dette en rettsavgjørelse.
  Hinkende og klirrende tunge lenker kom Oliver inn på banen. Med svart øye, barbert skallet, avmagret i et par uker i fengsel, så en ti år gammel gutt patetisk ut. Siden mye tyveri og innbrudd allerede hang på ham, var det ventet at rettssaken ville bli lengre, og det var allerede skrevet om Oliver i avisene. Gutten ble virkelig truet med galgen.
  Men det var ikke alt. Oliver har allerede klart å sette sammen en kapital og gjemt en cache.
  Dommeren stilte Oliver et spørsmål:
  - Hvor gjemte du pengene?
  Gutten begynte å riste på hodet.
  - Jeg har ikke skjult noe, jeg har det ikke!
  Dommeren så på og kunngjorde:
  - Jeg gir tillatelse til tortur, bare uten å forårsake skade, han må gi ut hvor han gjemte stashen.
  Oliver grøsset og sa:
  - Jeg har ikke stjålet noe!
  Gutten ble ført til torturkjelleren. Der brant kopper og erfarne bødler stekte redskaper. Siden Oliver fortsatt er et barn, ble han torturert av den rødhårede torturisten Margaret, en spesialist i tortur av barn, hvis klienter ennå ikke er døde.
  Oliver ble torturert naken ... Margaret la hånden mot brystet til gutten, lyttet til pulsen og sa:
  - Frisk og seig barn!
  Etter det ble gutten plassert i maskinen, og armer og ben ble festet i klemmer. Og de begynte å vri seg veldig sakte. Under kommando av den rødhårede gjorde tenåringer det. Barn ble vanligvis torturert av en rødhårete med arvelige bødler som studerte. Dessuten snudde de seg og forårsaket forferdelig smerte, men ikke lammende.
  Oliver Twist stønnet, men sto hardnakket på sitt. Selv om armene hans var så vridd i unaturlige vinkler at det gjorde vondt å snakke. Gutten sto skjevt i maskinen, han pustet tungt og svetten rant fra ham.
  Så bestemte den rødhårede seg for å prøve brenneren. Bøddelgutten brakte henne en flaske olivenolje. Og Margaret smurte Olivers grove, barnslige såler så de ikke skulle brenne seg.
  Gutten spurte:
  - Vil du brenne meg?
  Margaret nikket.
  Ja, hvis du ikke sier noe!
  Oliver stønnet.
  - Jeg har ingenting!
  Brenneren gikk på gass, og antente først med en liten flamme. Margaret var veldig glad i å steke hælene til guttene. Torturen kunne vare i opptil en halvtime og forårsake sterke smerter. Og samtidig var sålene til guttene kun dekket av små blemmer, som forsvant etter noen dager og det var mulig å gjenta torturen på en ny måte.
  Oliver hadde mye vondt, han pustet tungt og stønnet, men ga ikke ut stash. Det var et betydelig beløp, inkludert de diamantene som gutten ikke ønsket å selge.
  I tillegg er gutter ofte sta, og noen ganger overgår de voksne i utholdenhet. Oliver var vant til å lide med slør, og holdt ut. Og prøvde å distrahere mentalt fra smerten.
  Her er han leder for barnekampanjen til korsfarerne. De har allerede brutt seg inn i sarasenernes land. Og han blir tatt til fange. Den varme sanden i Galilea brenner de bare føttene til barn. Og det gjør veldig vondt når det baker sålene til gutta. Og de blir ført inn i slaveri, og pisker plystrer ...
  Ilden blir sterkere. Margaret passer på at flammene ikke brenner hele huden på bena hennes. Det skal være vondt, men ikke forkrøplet gutten. La ham fortsatt ha krefter til å jobbe i gruvene eller på plantasjene. Olivenoljen myker den unge fangens grove såler, og gjør dem mer følsomme og mindre forbrente. Oliver ser for seg at han blir torturert av sarasenere som Ivanhoe... Så, som en roman han leste i et barnefengsel, fører han barbeint Rebecca til henrettelse. Og jenta banker de ømme føttene sine mot steinene.
  Og også brann. Og der er han Oliver som rir på en hest med et spyd, og slår ned fienden, som en høyløve. Og han faller...
  Det gikk en halvtime og timeglasset gikk ut. Til slutt ble Oliver pisket, noe som også gjorde vondt, men det er gutten vant til. Og drysset på sårene med saltvann. Oliver svimte til og med ut av den forferdelige smerten, og mistet bevisstheten i flere minutter.
  Margaret sukket.
  - Nok! La ham hvile!
  Oliver ble båret tilbake til cellen sin. Bare denne gangen la de brett på steinene og ga ut tepper for at gutten ikke skulle bli dødelig forkjølet.
  Ytterligere to torturer ventet Oliver i forkant. Så skikken krevde å spørre tre ganger. Og så en ny dom og dødsstraff.
  Den utmattede gutten sovnet, og han drømte om noe forferdelig og vondt.
  . KAPITTEL 2
  Dagen etter fikk Oliver litt mer å spise enn ved tidligere anledninger, inkludert fisk. Det kan sees at gutten hvilte raskere og kom seg til neste tortur. Oliver var tydelig deprimert, men han hadde heller ikke lyst til å gråte. Jeg ville bo og flytte.
  Det var en idé om hva som vil skje etter henrettelsen? Himmel, helvete eller ingenting i det hele tatt? Den siste skremte meg mest. Uendelig mørke, når det ikke engang er tanker. Det er skummelt... Selv om det ikke er smerte eller frykt heller... Eller kanskje det fortsatt er en sjel.
  I en drøm flyr du, noen ganger svever du over takene ... Kanskje dette er et minne om hvordan du var en ånd? Og også svevde, på jordens overflate. Og et sted på himmelen er det stjerner, mellom dem er det andre verdener bebodd av mennesker, eller andre intelligente vesener.
  Kanskje vil sjelen din fly til en annen planet etter døden, og du vil allerede finne en annen essens der? Hvordan kan det være.
  Hva om sjelen din var og levde i noen fra en annen verden, selv før du ble inkarnert i en kropp?
  Og dette er også veldig underholdende ... Hva om du i et tidligere liv var en konge eller en khan? Eller kanskje en stor kriger eller kjent vitenskapsmann? Du kan være hvem som helst.
  Oliver Twist sang:
  - Sannsynligvis i neste liv,
  Jeg vil bli keiseren over hele jorden...
  Og jeg vil tjene det herlige fedrelandet,
  Vi er mennesker av samme familie!
  Ja, det er virkelig flott i det neste livet å bli en keiser, eller en khan. Det virker som om Djengis Khan hadde underkastet seg halve verden, og før det var han en enkel slave.
  Historien om Genghis Khan er noe som et eventyr. Men det var en slik person faktisk, og han klarte mye. Men imperiet hans har sunket inn i glemselen. Akkurat nå er Storbritannia på vei opp og solen hennes står opp. Flere og flere kolonier er inkludert i imperiet, som kan bli det største i jordens imperium. Og dette er alvorlig. Og et sted i Europa var Napoleon, den store sjefen og herskeren. Som kunne erobre hele verden, men ødela den seks hundre tusende hæren i Russland. Og så var det et slag ved Waterloo. Og den kampen var spesiell. Napoleon kunne ha vunnet, men flere ulykker forhindret ham på en gang.
  Spesielt anfallet under angrepet på de britiske troppene. Da kunne franskmennene ha vunnet hvis de hadde angrepet med infanteri. Men Marshal Ney savnet det.
  Oliver slengte og snudde seg. Det er ubehagelig å ligge på ryggen til et barn som ble kuttet av en pisk. De vridde skuldrene, kragebeina, armene og bena gjør også vondt. Såre blemmer på sålene. Sårene fra tortur hadde allerede begynt å gro og klø. Jeg ville klø dem, men det er farlig.
  Oliver prøvde å distrahere seg fra kløen og smerten med tanker. Spesielt spørsmålet han stilte mens han leste bøker. Og fengselsbiblioteket er ganske rikt - det er mye litteratur konfiskert fra kriminelle. Og de kriminelle er ikke bare røvere med dolker, blant dem er det forskere, politikere og prester og mange andre.
  Så Oliver, som leste raskt, klarte å lese mye historisk litteratur i barnefengselet. I tillegg besøkte han også biblioteker i naturen og klarte også å lese og lære mye utenat.
  Spesielt Romas historie: om to brødre matet av en hun-ulv, og som grunnla byen. Flott by!
  Romerriket eksisterte lenge, og ble mest kjent i antikken. Det ble skrevet om mest av alt, og det gjensto mange historiske dokumenter. Men etter å ha nådd sitt høydepunkt var imperiet i tilbakegang. Og så falt den helt fra hverandre og forsvant. Og forble bare i historiske bøker. Det var mange keisere i den. Blant dem er Nero og Caligula - grusomme bødler og store generaler. Julius Caesar og Troyan, mange andre. Inkludert Pompey.
  Selv om sistnevnte ikke ble keiser ... Men enda mer interessant er opprøret til Spartacus. Da en enkel gladiator ristet imperiet og beseiret konsulene. Det var som et eventyr.
  Det er skrevet flere bøker om Spartacus. I en av dem kom han i en alder av ni år inn i bruddene. Og der jobbet han med alle slavene. Her er denne muskuløse gutten som drar en tung kurv med steiner som veier mer enn ham selv. Og til og med barnets mage kollapser av spenning. Og dryppende hagl av svette, fra guttens senete kropp, mørk av solbrenthet og skitt.
  Og tilsynsmannen maner ham fortsatt videre med et piskslag. Og guttens bare føtter knirker av hard hud. Så spiser barneslaven på slutten av dagen mekanisk grøtgryte, kanskje tilsatt litt fisk og brød, og faller så på steinene og sover i omfavnelse med andre gutter, til tross for sengens hardhet. Om vinteren er steinbruddet kaldt, og de unge slavene er helt nakne og barbeint. Og om natten er den i beste fall dekket med stoffrester, og de presser kroppen sammen for å holde varmen.
  Og om sommeren, den brennende varmen i Sør-Italia, utmattende arbeid. Arbeid i steinbrudd etter prinsippet: en slave jobber enten hardt eller sover. Selvfølgelig døde mange gutter, men Spartak, veldig sterk av natur, vokste opp og ble sterkere. Og han var heldig som fikk sjansen til frihet og ble solgt til gladiatorskolen.
  Der begynte karrieren hans, strålende og heroisk. En gladiator som overlevde hundre kamper, i henhold til skikken fra det gamle Roma, fikk frihet og kjempet allerede for penger. Spartacus kunne leve relativt godt, men han iscenesatte et opprør. Titusenvis av mennesker døde på begge sider og saken endte med korsfestelsen av slaver i fangenskap.
  I en roman ble Spartacus hacket til døde. I en annen ga slavene ham ikke, men han døde på korset. I det tredje verket ble Spartacus dekket med lik, men han klarte å komme seg ut og dro, og bestemte seg for å gi opp kampen. Han giftet seg og oppdro sine egne barn.
  Spartacus gjorde inntrykk på Oliver, men viste seg å være en fiasko. Selv om navnet hans forble i århundrer og til og med årtusener. Spartacus er selvfølgelig et symbol, og det er skrevet forskjellige skjønnlitterære bøker om ham. Tidsforskriften og inkonsistensen i historisk informasjon gir rom for fantasi.
  Her i en bok er Spartacus sønn av en adelsmann, men skyldte mye penger til Crassus, en patrisier. Og nå er hele familien arrestert og solgt til slaveri for gjeld. Spartak er fortsatt litt av en gutt, men stolt. Han, sammen med moren og søsteren, blir ført til slavehandel. De tok bort dyre klær fra moren, sko, og hun er bare i en revet tunika, ikke naken og barbeint. Bena hennes blir slått til blod og brent på steiner, og huden hennes blir brent i solen. Og hun lider veldig, tvunget til å danse foran kunder.
  Spartacus, bronse fra solbrenthet, også fratatt rike klær, barbeint og naken, ser fortsatt ut som et ungt dyr.
  Og når kjøperen prøver å komme seg inn i munnen hans, biter han fingrene. Som han får en pisk for. Så kjøper en eier gutten og moren, og søsteren blir separert ... Spartaks mor er vakker og utdannet, hun får jobben som tjener i huset. Men gutten, for stolt, som en straff, blir tvunget til å snu kvernsteinen i to eller tre dager. Til tross for at han er lenket, avbryter gutten jernet og rømmer.
  Men han blir tatt og merket. Så sender eieren ham til bruddene. Men selv der utmerket den frekke gutten, og sønnen til en patrisier og en adelig familie, seg. Selv om han burde korsfestes, rømmer den unge krigeren i desperasjon fra korset. Og dette ser sjefen for gladiatorene. Han liker kampen, selv om han er en ung gutt i årevis, og han kjøper den. Og igjen karrieren til en gladiator.
  Spartacus, selv om de senere er edle romere, er i krig med imperiet. Og til og med forblir i live, og han har felles barn i en slave fra Thrakia. Videre ble barnebarnet til Spartacus keiseren av Roma. Som allerede er fantasien til forfatteren.
  Disse bøkene nådde ikke det tjueførste århundre, men Oliver svelget dem og husket dem nå. Hvile og gjenopprette styrke etter tortur. Dette gjorde det mulig å glemme den såre huden, og sårene som klødde kraftig fra det salte vannet som de unge bødlene strødde på.
  Oliver tok et par haltende skritt rundt cellen - lenken rundt halsen forstyrret. Og jeg tenkte, det er bra at de ikke har satt en blokk på ham ennå. Selv om det kan være store plager ennå.
  I tillegg til den banale løkken, selv om de sjelden ble henrettet med trilling, og dette er veldig smertefullt. Du blir bokstavelig talt revet i stykker, og tau drar armer og ben i forskjellige retninger.
  Oliver plystret og sang for munterhet:
  Hvis regnet - hei-ho, men ingen paraply,
  Hvis vinden - hei-ho - plystrer etter deg, Hvis kulden - hei-ho - er til beins, Og det er ingen gode nyheter hjemmefra - Ikke gi opp, ikke gi opp, ikke gi opp! uansett hva det er, ikke gråt og ikke vær sjenert! Smil, smil, smil! Du er på veien, så alt ordner seg!
  
  Hvis videre - hei-ho - kan du ikke gå, Og røveren - hei-ho - står i veien, Hvis ravnen - hei-ho - skriker over øret ditt, Hvis hjertet ditt banker av frykt - Ikke gi opp, ikke gi opp, ikke gi opp! Ikke gråt, ikke vær sjenert! Smil, smil, smil! Du er på veien, så alt blir bra!
  
  Ikke gi opp, ikke gi opp, ikke gi opp! Uansett hva som skjer, ikke gråt og ikke vær sjenert! Smil, smil, smil! Du er på veien, så alt vil ordne seg !
  Etter det ble Oliver Twist mer munter ... De kom med mat til ham igjen og gutten la seg på siden, trakk teppet tilbake, sovnet igjen. Og han drømte...
  I en drøm hadde gutten en splittet personlighet. Når denne og han så å si husker fortiden og ikke helt, ser han på seg selv fra siden. For eksempel er navnet James Morgan. Den mest kjente piraten forresten. Og samtidig en gutt.
  Selv om den siste uttalelsen kan ødelegge stemningen, er de i en drøm redde for å vite at dette bare er en drøm er dum. Drømmen er virkelig ekte, for eksempel gned de overdimensjonerte støvlene seg i bena, og smertene etter å ha blitt slått i lysken på fyllesyken ble tydeligere. Kanskje Oliver ble tatt, at han var redd for at de dyrebare skoene ikke skulle fly av og bremset ned. Og leppen, som ble ødelagt under varetektsfengslingen, minnet igjen om seg selv. Heldigvis er tennene intakte, men kulen i pannen fra slaget dannet en betydelig en og klør så ekkelt.
  James Morgan sa noe vittig i en drøm: så fikk han meg til å le. Så de pratet om forskjellige ting i tre timer til og ... Morgan begynte selvfølgelig å dikte og snakke om sine egne bedrifter. For å argumentere i termer - de sier at du ikke kan gjøre det: du trenger et sinn.
  Å stjele er en kunst. Selv om Morgan James selvfølgelig gjenfortalt detektivhistorier. Selv om han måtte bære noe. Spesielt når han gikk på rømmen og så etter en måte å holde seg til en partisanenhet.
  I dette tilfellet klarte han seg ikke bedre enn Oliver. Med mindre den ukrainske sommeren bringer varme netter og du for eksempel kan forfriske deg med bær eller folk ennå ikke er så herdede at de hindrer en sulten gutt i å spise.
  Men her er et par tyverier
  han begikk ... Å stjele var ikke mat. Men det er en helt annen historie.
  Da James-Oliver endelig ble kunngjort at han skulle gå til retten, rykket ikke James-Oliver. Han visste utmerket godt hvordan det hele endte, og selv i alle filmatiseringene (en slags falsk hukommelse i en drøm, om underverkene i en fjern fremtid!) var Twist berettiget. Selv om jeg selvfølgelig ser filmen ufrivillig, vil jeg virkelig at den skal være mer interessant, noe som betyr ikke som i boken, men uforutsigbart.
  Retten var ganske klønete og det var selvfølgelig nødvendig å stå i kø. Og bena hans var allerede slitne, så i en skitten og spyttfylt celle ville James hardnakket ikke sette seg ned.
  For å gjøre det lettere lente ungen seg mot veggen og tenkte igjen på det abstrakte. Mer presist husket jeg hva Oliver opplevde.
  Den første dagen gikk gutten over tjue mil, noe som er ganske mye for et barn. Det mest stygge er at grove støvler med tresåle gned føttene deres stygt. Ja, det er lite mat. Selv om straffen var nok for et brød, og vann er ikke et problem å finne i England: te er ikke Sahara.
  Det var ikke mulig å få en god natts søvn, da våren fortsatt er kald. De overarbeidede leggene verket om morgenen, og blemmer hovnet opp på beina. Gutten bestemte seg for å fortsette å gå barbeint. Det virket ikke skummelt for ham, så i tidlig barndom ble de slitt barbeint til selve frosten. En ting er imidlertid å gjete gjess eller passe kyr eller gjøre noe arbeid på gården, og en annen å trampe flere titalls mil på en steinete vei. Dette er ikke det myke gresset på engen, der du sammen med et annet hjemløst barn driver ut ender og andre levende vesener (de eldre gutta beiter storfeet!).
  Oliver kjente først bare en ubehagelig prikking og gikk av og til av veien til veikanten og prøvde å tråkke på gresset. Men så kom buskene og gutten gikk ut på veien igjen. Det var fortsatt mer eller mindre utholdelig i flere timer, men da han endelig stoppet, utmattet, brant de nedslåtte sålene hans bokstavelig talt. Jeg måtte se etter en bekk og dyppe dem i vannet.
  Etter det kom gutten Oliver med en enkel, men ikke helt korrekt konklusjon - unngå veier, gå langs plenene og ... Vel, selv på den tiden var det ikke så mange skoger i Sør-England, men det som var mer som lunder, ofte plantet i et rektangel.
  Men å gå seg vill er fortsatt ekte ... Så veien til London tok mye lengre tid og ga opphav til god frykt. For Oliver, som barnets fantasi trakk til seg ulver, ugler og til og med mystiske tigre med helvetes løver. For den mest forferdelige engel og nesten allmektige fiende av Gud, Satan, går som en brølende løve. Og hvis en kvist knaket under den ripede hælen, så ...
  Veien til London viste seg å være lengre, og menneskene som kom over var noe bedre enn Dickens fremstilte. Avmagret, med nedslåtte ben, kunne et lyshåret barn godt regne med en brødskorpe og et varmt hjørne. Og når Oliver egentlig nesten ble værende - sjansen for adopsjon var reell, men en slags kraft førte ham videre.
  Forresten, og en partner, som Dickens ikke skrev om, men dette
  en mørkhudet gutt, viste hvordan de klatrer inn i andres hager og fester hager lenge før de møtte "The Dodger".
  Alle ønsket for mye å gjøre Oliver til en positiv helt, uten å innse at en gutt burde være en gutt. Mer presist at i livet er alt litt annerledes enn i et barnearbeid.
  Den første klatringen inn i grønnsakshagen var ganske prosaisk, og Oliver, generelt, bekymret seg ikke så mye om dette. Ville spise - tok litt. Eierne blir ikke fattigere! Er det bra? En tom mage sa at han personlig følte seg bra med det.
  Med en partner, tilsynelatende en sigøyner, skiltes de raskt. Sannsynligvis syntes ikke den mørkhudede mannen Oliver var en interessant samtalemann å henge med på lenge.
  Etter det ble Twist selv nesten forkrøplet av en hund under et nytt forsøk på å gjøre "raid". Tilsynelatende visste den unge sigøyneren bedre hvor han skulle klatre, for ikke å sette seg ned senere. Og Oliver er ennå ikke erfaren ...
  Samtidig sådde han de grove skoene sine. Vel, på dette tidspunktet var han allerede vant til å klare seg uten dem, men utsikten ble selvfølgelig tigger, men barnas ben ble forferdelig slått ned. Dodger så forresten ikke ut som i boken, men mye mer respektabel. Vel, det er tydelig at en tyv er mye mer sannsynlig å bryte skummet hvis de ikke ser på ham som en tigger. Stereotyper er seige - og hvis tyvene ikke har vært borti så lenge, er det nettopp fordi de så ganske greie ut og ikke dårlige utad.
  Hvorfor tok de Oliver med seg? Kanskje på grunn av Twists engleaktige ansikt, i håp om at han ville være minst mistenksom. Eller kanskje Dodger virkelig angret på det, fordi utseendet til Oliver: avmagret, ripete, med ødelagte og skitne ben fremkalte livlig medfølelse. Og tyver er mennesker også, spesielt når de er unge og ikke har hatt tid til å herde sjelen.
  I alle fall fikk Twist tak over hodet og frøs ikke om natten, de var generelt godt matet, spesielt sammenlignet med arbeidshuset.
  Da de gikk til guttens virksomhet, satte de drakten i orden, ga en likhet med en respektabel tjener.
  Og hvis Oliver ikke var så dum at han ga et skrik, men handle smartere - eller beholde tyven selv eller bare stå og se ut som om han beundret ut av vinduet, hvem ville ha tenkt på ham?
  Kanskje det var derfor de rettferdiggjorde ham så raskt, men herren
  likte ansiktet hans umiddelbart. Selv om det ser ut til å være hans slektning?
  James spyttet gjennom tennene og sa sint:
  - Hvorfor er denne dommeren som en dum søvnig skilpadde?!
  Politimannen ble gal av frekkhet og stirret tomt på gutten, og guttene nikk høyt. Det er morsomt at den unge tyven ikke er redd myndighetene.
  Uforskammethet er tilsynelatende den andre lykke, og politimannen har blitt mye høfligere. Kanskje tanken blinket - hva om dette er sønnen til en veldig innflytelsesrik person eller ...
  James Morgan fikk en snus fra en av de mer eller mindre rene vagabondene som et tegn på tillit. Jeg ville tenne en sigarett, men i siste øyeblikk skjønte jeg at en grov tobakksgrad ville få deg til å hoste, og da ville all dens prangende glansen flasse av som slangeskinn.
  Dommer Fang er tydeligvis ikke i humør - gul med røde flekker i ansiktet, tilsynelatende sint ... Og synet av en gutt som selv i en trepenn følte seg som en konge på en trone.
  Utseendet er frekt og til og med foraktelig, hendene er trassig skjult i lommene og brystet er oppblåst. Faen, ikke den minste frykt og et slikt syn som ...
  James, i en drøm om alternativ oppfatning, husket boken utenat, men i dette tilfellet viste den eldre mannen seg å ikke være helt godmodig. Ja, det var et overlegg med filmbiblioteket. Sannsynligvis skulle rollen som en god tryllestav spilles av et annet vitne. Han som så Plut og Kolya stjele...
  Gutten er ikke veldig, da lyttet han til hva herren i frakken sa til dommeren. Men dommeren snudde seg til slutt til ham:
  
  - Hva heter du, din forbenede skurk? spurte Mr. Fang med gift i stemmen.
  James Oliver svarte frimodig:
  - Hvem er skurken så det er deg! Våg ikke å kalle meg forbenet gammel mann!
  Dommeren ble til og med kvalt av overraskelse. Selv forherdede banditter lot seg ikke være så frekke og frekke i forhold til en person som kunne sendes til galgen. Selv om det faktisk ikke er helt - for en dødsdom møtes vanligvis en domstol i en annen, høyere instans, med deltakelse av en oppnevnt advokat. Selv om en slik forsvarer er ubrukelig, som en trestol. Men selvfølgelig kan de ikke dømme til døden i England uten et skinn av lovlighet. Middelalderen er uansett ikke lenger på tunet.
  Men hvis lommetyveri blir håndtert, og til og med begått av en gutt, kan du klare deg uten advokat.
  Fang, sydende av sinne, kastet et truende blikk på gutten og fanget ... Forakt, som om han ikke var en mann med makt, men en møkkhaug. Å holde ut slik er tålelig! (Pun!)
  Dommeren kastet kort, eller snarere raskt:
  - For å ha begått lommetyveri etter forhåndsavtale, dømmes gutten til tre års hardt arbeid, og ytterligere to for trassig holdning til retten!
  James-Oliver spyttet foraktelig på nebbet.
  - Ja, du gikk! Generelt er han en tyv i lov ... Mer presist, jeg er en tyv, som verden aldri har sett!
  Herren prøvde å gripe inn:
  - Gutten er tydelig syk, herr dommer. Spar barnet!
  Fang slo hammeren i bordet.
  - Ta bort jævelen! Fem år hardt arbeid er det maksimale jeg kan gi, men en høyere dommer vil lodde ham galgen.
  Oliver slo politimannen ... Også i lysken - det er usannsynlig at en utrent kropp ville tillate ham å nå haken til en høy person. Riktignok var fienden edru og erfaren nok til å skifte litt, og slaget viste seg å være smertefullt, men ikke i det hele tatt sjokkerende. Men politimannen selv flyttet stafettpinnen som svar. Oleg mildnet angrepet, men likevel ringte det i ørene og ble litt grumsete. Og det andre slaget nådde målet ...
  Guttens sjel fløy ut av kroppen fra hjernerystelsen... Det er bra at stafettpinnen er elastisk, og den erfarne vakten beregnet styrken riktig... Ellers hadde Oliver sikkert blitt drept... Ellers gikk fem minutter ut og en forfriskende kald dusj ...
  Nå er den gamle gutten tilbake og det har gått uforlignelig verre enn i boka. Forsvarsvitnet var selvfølgelig sent ute, og ingen skulle høre på ham. Dommeren sa tørt:
  - Hele dommen er avsagt, men ønsker du ny høring, ta kontakt med aktor og begjærer gjennomgang av saken på grunn av nyoppdagede forhold! Så la denne skapningen henge!
  James Morgan, hvis ånd svevde i nærheten, tenkte plutselig - og faktisk, etter at dommen var falt, kunne dommeren tvinge vitnet til å skrive til aktor ... Ifølge loven er det slik. En allerede avsagt dom kan bare oppheves på den måte som er fastsatt i den spesielle prosedyren.
  Så her var Oliver Twist veldig heldig ... Eller rettere sagt, i boken ... Forresten, det som ikke ble trodd i en film, ville dommeren, etter å ha avsagt dommen om å henge gutten, ha trukket seg tilbake så raskt fordi av et ikke spesielt autoritativt vitne. Ja, og vitnet selv kunne vært redd for dommeren ... Hva ville være mer ekte.
  Men allerede her sympatiserte ikke publikum med den frekke Oliver og gentlemannen som forlot søknaden ...
  James Oliver, som husket seg selv sent, prøvde å gå tilbake til den tidligere forlatte kroppen, men ... Han gled gjennom den som et tomrom eller en røyksøyle ... Tilsynelatende går de ikke inn i samme elv to ganger. Nå er Oliver der igjen og ... nye eventyr.
  James Morgan kunne fortsatt føle empati og lese tanker. Hos gutten, etter hjernerystelsen, er de ekstremt kaotiske. Håndjernene ble festet godt - i England blir barn ofte arrestert og riktig størrelse forberedt på forhånd. En frekk gutt må læres en lekse. Helt oborzel - sjakal!
  Da han kjente smerten i hendene, visnet lille Oliver og tårene kom ut av øynene.
  Hardtarbeidsfengselet lignet en gammel festning, med tårn og smutthull. Dystre vakter, tenner på veggene og vaktbulldogger.
  Oliver tenkte fortsatt hardt, og vaktmesteren pisket til og med gutten med en pisk for å få ham til å bevege seg raskere. Gutten gispet og sa:
  - Som du ønsker, sir!
  Gutter og jenter som ikke var eldre enn fjorten ble holdt i en spesiell del av fengselet. Oliver hadde allerede tatt til fornuften og så nysgjerrig rundt fengselet. Spesielt bak de tykke stengene så jeg fengselsgården der voksne straffedømte i kjeledress og tresko hugget og dro tømmerstokker og høvlet noe. Politimennene og vaktene ropte brutalt til dem.
  Barnas halvdel var plassert separat og var merket med tre, at en blå linje ble trukket langs de tykke fuktige veggene.
  Selve gårdsplassen var også nesten tom, bare de marsjerte i det fjerne ... Oliver, som så på de bare beskårede hodene deres, trodde det var gutter, men ... Gutter går ikke i grå kjoler som ser ut som nonner . Bare kassene var korte, nesten fullstendig avslørte jentenes nakne, blottet i varmt vær, tynne og nedslåtte ben.
  Noen av dem var enda yngre enn Oliver, og selv om avstanden gjorde det vanskelig å granske de tynne ansiktene deres i detalj og fange den forferdelige sorgen i øynene deres, kjente gutten fra dem en forferdelig strøm av lidelse og sorg!
  Han er Oliver i fengsel! Det er tydelig at han er en kriminell: i alles øyne, en morder og en tyv! Ordet morder er ikke helt klart, men det lyder hardnakket i hodet mitt og banker med bjeller på tinningene!
  Og dens tykke, sprukne og mugne vegger ser ut til å være levende i fengselet, og den hese og tunge pusten til fangen så ut til å bli hørt gjennom små hull.
  De tunge smijernsdørene knirket opp og politimannen overrakte et papir utarbeidet av dommersekretæren. Oliver Twists navn ble ikke oppgitt, men et nummer ble påført i stedet. Vel, ja, hvis dette er en slags frekk tyv eller den siste trampet ned, så spiller ikke navnet noen rolle. Et tall er nok - la det være ansiktsløst og lydig ... Men nei, fengselssystemet knuste ikke slike!
  Et par vakter så på Oliver med kjøttetende glis. Gutten så allerede redd og fryktelig blek ut. Frykt, den sterke frykten som han ikke opplevde selv etter å ha bedt om mer grøt, han ble pisket av vaktene på arbeidshuset oversvømmet ham ...
  Dette er allerede en annen verden - et sted som kan sammenlignes med underverdenen, og det er ikke for ingenting at alle er så ivrige etter å unngå trelldom for enhver pris ... Olivers bena bøyde seg og han falt fremover ... Den erfarne fangevokteren grep behendig tak gutten i håret og slo den straffedømte gutten på de rosa og hvite kinnene:
  - Vi får ikke slike triks her! Skal du spille som alle andre eller...
  Og den store mannen løp veltalende håndkanten nedover halsen.
  Oliver Twist våknet. Tre vakter gikk inn i cellen og åpnet låsen med et knirk. De tok på seg skinnhansker og begynte å kjenne på gutten og se på sårene hans for veggedyr eller noe slags skitt. Så begynte de å gni med alkohol.
  Oliver bet tennene sammen over den brennende smerten fra de tørkede sårene. Men på den annen side gikk tannen nesten igjennom og det sluttet å klø. Gutten fikk en drink buljong, et stykke vinge med brød.
  En av vaktene sa:
  - Merkelig nok, men mange synes synd på deg, ikke henrett!
  Oliver spurte håpefullt:
  - Og kanskje blir det ingen tortur?
  Matronen ristet på hodet.
  - Det blir tortur! Krev opptil tre ganger tilpassede bestillinger!
  Oliver sukket tungt og bestemte seg for at han tålte det ... Og han hadde en gal drøm ...
  Selv om han også leste en bok om James Morgan. Dessuten, ja, James var en gutt som ble forgiftet til hardt arbeid på Jamaica. Der jobbet han hardt på sukkerrørplantasjer. Så, under raidet, sluttet han seg til piratene, og ble en hyttegutt til å begynne med. Og markerte seg så som assisterende kaptein, og så kapteinen selv. James Morgan plyndret mye og ble til slutt guvernør i Jamaica.
  Dette er hele historien. Først en tiggergutt-tyv, så en ung domfelt som nesten ble kvalt i lasterommet. Videre slaven som under tilsynsmannens pisk jobber naken på plantasjene.
  Oliver tenkte at kanskje plantasjene ventet på ham også. Tilsynelatende vil de ikke bli henrettet. I de sørlige koloniene har kroppen ikke engang vinter: dette er et pluss. Men du kan bli smittet. Maten spiller ingen rolle, men du kan leve. Det er mye jobb, noen ganger er det relativt ledige dager. Slaver blir ofte slått. Noen ganger får domfelte sin frihet og blir planter selv.
  Gutten sukket og tenkte at det ville være bra for ham å bli som Morgan en sjørøver, og deretter en guvernør.
  Sannheten er ikke de gangene. Piratkopiering har ikke forsvunnet, men det har blitt alvorlig kvalt. Og på Jamaica er det ikke lenger så massivt. Samt andre steder. Selv om i Afrika er pirater fortsatt aktive i Stillehavet også.
  Oliver så for seg angrepet av galjonen. Hvor mange gutter hopper på de spanske soldatene og blinker med de nakne, runde hælene. Og kutte fiender med sabler.
  Og gå Oliver. Hennes er litt av en gutt, men seig og sterk. Som leder bruket med to sverd og roper;
  - Vårt sterkeste mannskap,
  Vi går ombord på pilen!
  Og de felte sjømennene og soldatene fra det castilianske riket faller. Og det er så kult og morsomt.
  Oliver åpner skattekister og dypper sine bloddekkede hender i gull.
  Og sjørøverguttene synger og slår babyen sin, bare, solbrune føtter på dekk;
  Vi skjelver av raseri og ondskap
  Men våre grusomheter vil umiddelbart, umiddelbart stoppe Hvis bare gull av høyeste standard Skjebnen vil rulle oss av så mye vi vil.
  
  Eh - ja, på havet, eh - ja, under seil, Å, ja, vi flyr for fabelaktig rikdom, Det er synd, ingen vet, og vi selv vet ikke hvor mye gull vi trenger, å, hvor mye vi vil.
  
  Vi raner alle, men vi har ikke skylden. Og vi trenger å mate familiene våre, vi trenger også slektninger. Tross alt er det ingen som tenker på å betale oss lønn Og vi lever uten ferie og uten fridager.
  
  Eh - ja, på havet, eh - ja, under seil, Å, ja, vi flyr for fabelaktig rikdom, Det er synd, ingen vet, og vi selv vet ikke hvor mye gull vi trenger, å, hvor mye vi vil.
  
  Eh - ja, på havet, eh - ja, under seil, Å, ja, vi flyr for fabelaktig rikdom, Det er synd, ingen vet, og vi selv vet ikke hvor mye gull vi trenger, å, hvor mye vi vil.
  . KAPITTEL 3
  Gutten prøvde igjen å gå rundt cellen en stund. Men han var ikke særlig flink til det. Riktignok var blemmene fra sålene allerede litt borte, og det var ikke så vondt å gå. Oliver Twist plystret en sang gjennom neseborene hans. Og han var på en eller annen måte dum på grunn av dette, at han satt i fengsel. Oliver har ennå ikke lest om greven av Montecristo. Romanen skal skrives litt senere. Men noe ikke så kjent satt fast i minnet hans.
  For eksempel stjal en gutt eplet til evig ungdom og havnet i Bastillen. Ludvig XIV ønsket først å henrette barnet. Men så bestemte jeg meg for å la ungen sitte i den hemmelige cellen til Bastillen for alltid. Og barnet, etter å ha fått evig ungdom, havnet i en enslig, underjordisk celle ... Og han tilbrakte sytti år i isolasjon. Helt til de løslot ham, rett og slett uten å tro at en gutt som så ut til å være rundt tolv år gammel skulle være i den hemmelige cellen til Bastillen som en spesielt farlig kriminell.
  Det evige barnet ble grundig pisket, og løslatt på alle fire sider. Etter at gutten vandret på veiene i Europa, hadde han et eventyr. Hun i hæren til Napoleon Bonaparte ble sønn av et regiment.
  Det var en ganske interessant roman. Sytti år, men å tjene - det er kult å være enig! Og skummelt! Og dette er nesten i fullstendig mørke, lenket rundt halsen. Han er forresten Oliver. Stakkars gutten... Og hvordan han ikke har blitt sint ennå. Drømmer var hans eneste trøst. De var lange og veldig interessante.
  I en drøm, for eksempel, vandrer en gutt langs fjellstier og snubler over en skatt, eller noe mer underholdende. Og bare føtter blir en haug med gullmynter ...
  Oliver ser for seg gule, metalliske sirkler, og det virker så kult. Og du sorterer dem ut, og rister dem i nevene. Og de er så fristende shimmer. Og slikt gull her er vakkert, gir en rød fargetone.
  Oliver smakte til og med mentalt den gule runden på tannen. Og han smilte fornøyd. For gull er det deilig - og veldig hyggelig, og gir lukten av honning ... Og nå ser det ut til at bier surrer i kammeret, og sommeren kommer med milde stråler.
  Gutten smilte. Og igjen begynte han å gå rundt i cellen ... Barbeint, barnets ben gror raskt og jeg vil bevege meg. Blir han hengt? Jeg vil ikke sitte fast i en løkke.
  Oliver så for seg hvordan de nakne, barnslige hælene hans ville dingle når løkken ble strammet rundt den tynne halsen. Og så skal de brenne den nakne sålen med et glødende jern for å være sikker på at gutten er død. Og de vil brenne liket hans i ovnen - noe som er veldig ubehagelig ...
  Oliver sang i bitterhet for å muntre seg opp med en piratromantikk:
  Forgjeves slo de rike dørene,
  Tross alt er stien beordret til dørstokken for de fattige!
  Der, i et bur under lås og slå, kjeder seg peri,
  Hun vil at ridderen skal hjelpe henne!
  
  Og jeg dro som gutt til piratene,
  Å bøye seg for en dignitær for ikke å slå!
  Nå er det tilbakebetalingstid for alle de begjærlige,
  Jegeren har blitt til mat i spillet!
  
  Og store er mine sterke gutter,
  Da jeg var i hendene på sverdet begynte jeg å snurre!
  Jeg vil sende onde fiender for å kjede seg i gravene,
  Månen på himmelen skinner klart kobber!
  
  Mot koker rasende i hjertet,
  Den grønne hyttegutten er klar til å gå ombord!
  Jeg krysset med en offiser på sverd,
  Gå inn i kampen i et vilt, voldsomt raseri!
  
  Motstanderen er høy, som en okse fra en bås,
  Han vil knuse den ville massen!
  Men den unge mannen kjemper med verdighet,
  Bladet vever en usynlig tråd!
  
  Her er et utfall - de gjennomboret magen,
  Kjeltringen hylte, slapp sverdet!
  Han bodde i vidde og kjente ikke smerte,
  Nå har han mistet hestekreftene!
  
  Min første boarding var så vellykket
  En håndfull gull helles i lommen!
  Og vi pirater synger sanger
  Del i kamp duvanen oppnådd til ære!
  
  Selvfølgelig kan morgendagen bli verre
  Fregatt- og krysservåpen struttet!
  Send meg til å hoppe barbeint gjennom vannpyttene,
  Ved blodet som fiendens skurk utøste!
  
  Litt av en gutt, det er ingen antenner,
  Men det er ingen hyttegutt i avlatskampen!
  Kohl er skjebnebestemt til å dø i årenes farge,
  Det er en frivillig avgjørelse!
  Etter Oliver følte seg litt mer munter, og begynte til og med å gni kjedet. En metallledd mot en annen. Selv om det er usannsynlig at han vil ha tid, men i det minste er det en sjanse.
  Gutten handlet energisk og sang rasende;
  Sitter per gitter v fangehull rå .
  En ung ørn avlet i fangenskap,
  Min triste kamerat, vifter med vingen,
  Blodig mat hakker under vinduet,
  Pikker og kaster og ser ut av vinduet,
  Som om han tenkte det samme med meg;
  Han ringer meg med øynene og gråten
  Og han vil si: "La oss fly bort!
  Vi er frie fugler; det er på tide, bror, det er på tide!
  Der, der fjellet blir hvitt bak skyen,
  Der, der havkantene blir blå,
  Der, hvor vi går bare vinden ... ja, jeg! .. "
  Og gutten sparket i køyene med bare foten. Og så tok han den og sovnet igjen. Og han drømte også om noe inspirert av tidligere leste romaner. Spesielt om Julian den frafalne. Hva hadde skjedd hvis Julian hadde levd lenger!
  Og denne drømmen er interessant;
  I en drøm så gutten noe uvanlig ...
  Her var han ved siden av den frafalne Julian. Den berømte romerske keiseren i slaget med parthierne falt i en vanskelig situasjon. Men Cæsars arvinger kjempet modig og drev parthierne tilbake. Men keiseren selv var omgitt av en liten avdeling, som desperat prøvde å bryte gjennom til sin egen.
  Oliver Twist hoppet ut på den varme sanden. Terminatorgutten skjønte umiddelbart at dette ikke var helt en drøm, spesielt siden de ennå ikke helt grodde blemmene på sålene verket. Men det er ingen tid til å krangle - keiseren bør reddes!
  Guttevakten skjøt ned fem parthiere som allerede hadde beleiret keiseren med ett slag i et hopp. Så tok Oliver Twist opp begge sverdene veldig behendig og begynte å skjelle ut. De fire første persiske krigerne falt med hodet avskåret. Så kastet gutten dolken med bare fingrene, og den vred seg midt i flukten og skar strupen på tre bueskyttere.
  Oliver Twist utbrøt glad:
  - Det er en mannskamp!
  Så gikk han til en avgjørende offensiv. Sverdsvingene hans var som en gressklipper. De kuttet ned alle på rad, og dissekerte lemmene til perserne. Her er en stor leder av parthierne som prøver å få keiseren selv til å miste hånden. Og så hodet.
  Oliver Twist kastet fem dolker fra dreieskiven med føttene på en gang, og mejet ned en hel rekke med bueskyttere. Så ropte han:
  - Lykketime! Det er på tide å leke!
  Og sverdene hans ga en hårklipp til den parthiske hæren. Lederen for hæren, kongen av Persia, Indemon, klekket ut zenkiene. En halvnaken, muskuløs gutt kuttet ned alle på rekke og rad og strødde alle tilløpene til Julian med lik. Aldri før hadde herskeren av Parthia sett en så voldsom fighter. Og det faktum at dette bare er en skjeggløs ungdom inspirerte til alvorlig frykt.
  Plutselig bestemte de virkelig hedenske gudene seg for å hjelpe det gamle Roma, og i stedet for å trekke seg tilbake, returnerte Julian religionen til sine forfedre til jorden! Og nå er det enten Hercules eller sønnen til Hercules som kjemper mot den parthiske hæren.
  Og Oliver Twist ble mer og mer i vanvidd. Han kastet tunge og skarpe gjenstander. Han stakk og knuste fiendene til det gamle Roma, og sverdene hans virket som uimotståelige lyn. Terminatorgutten inspirerte resten av romerne. Roper: Hercules! Herkules med oss! De stormet mot parthierne og doblet styrken sin tre ganger. Keiseren selv kjempet.
  Julian var bare litt over gjennomsnittlig høyde, men godt bygget og kjekk. På det tidspunktet han døde var han bare trettito år gammel, og det er ikke kjent hva som ville ha ventet Romerriket hvis den frafalne hadde levd i mer. Men nå ser det ut til at parthierne har flyttet tilbake og begynte å trekke seg unna.
  Og resten av den romerske hæren la til varme. Kong Indemon prøvde å snu kampen, og med tusen utvalgte udødelige gikk han inn i kamp. Men dette var hans fatale feil.
  Oliver Twist trakk oppmerksomheten til en veldig stor mann - høyere enn Valuev, iført krone og skuldre, som et skap i gyllen ringbrynje. Og gutten, som så hvordan de lytter til ordrene fra denne herskeren, forsto: det er på tide å handle. Og han tok opp buen som ble sluppet av perseren. Han trakk den raskt med foten, slik at buestrengen nesten sprakk. Og så slapp han en pil som mentalt fulgte flukten hennes.
  Og når han skyndte seg, stakk et stikkende stikk kongen av Parthia i nakken og brakk halspulsåren. Og en enorm vekt på halvannen, eller til og med to centners, styrtet linjalen fra en trekkelefant.
  Kongens død, selvfølgelig, et knusende slag for hæren. Spesielt da den yngre arvingen prøvde å ta kommandoen, som Oliver Twist sendte en pil mot ham. Som et resultat viste denne motstanderen seg å være en gjennomboret skorpion. Romerne, som så keiseren skynde seg inn i kamp, ropte nå: Apollo, Apollo er med oss!
  Og Oliver Twist slo partherne med hendene og føttene.
  Og denne barbarhæren ble til en engrosfly. Nå forfulgte romerne Parthia og i denne rasen av ulver var det ikke snakk om tilgivelse og barmhjertighet. Ve dem som flykter, og ve dem som flykter fra romerne dobbelt.
  Den østlige hæren smeltet foran øynene våre, og de latinske regimentene, legionene og kohortene var ubønnhørlige. Jern og sterk, de knuser og river alt, og dreper adelen...
  Gutten derimot, blinket med bare, rosa hæler, og drev en mølle med sverd og hugget ned fem motstandere på en gang.
  Fullstendig seier. De overlevende parthierne faller på kne og ber om nåde.
  Oliver Twist kom opp på keiserens oppfordring. Han så kjærlig på ham. I eldgamle tider er folk litt lavere enn i senere århundrer, og i en drøm forestiller gutten seg å være eldre i alderen. Så Oliver ser ut til å være fjorten, femten år gammel etter romersk standard. Det vil si at det allerede kan betraktes som en mann, om enn uten skjegg. Julian så på ripene og blåmerkene og spurte med et bredt smil:
  - Du er en gud?
  Oliver Twist svarte ærlig og rettferdig:
  - Jeg er menneskelig!
  Julian sukket tungt og svarte også oppriktig:
  - Det er synd ... Veldig lei meg!
  Dette gjorde terminatorgutten sint, og han svarte hardt:
  - Det er ingenting å angre på! Dette høres stolt ut!
  Julian nikket godkjennende og klappet gutten på skulderen:
  - Bra sagt! Denne mannen høres stolt ut, og han må være stolt, og ikke leire i hendene på en pottemaker!
  Hæren mumlet i godkjennelse. Den marsjerende presten begynte å forberede en hedensk bønnegudstjeneste i anledning seieren. Julian bestemte seg for å gjenopplive de gamle kultene. En av dem er tilbedelsen av Jupiter, Mars og Mithra. Selv om det er klart at den hedenske troen må moderniseres. Ulike ideer har blitt foreslått her. Tross alt er det allerede en undervisning om Champs Elysees - et paradis for krigere og heroiske mennesker, forståsegpåere. Så hvorfor ikke gjøre det til offisiell doktrine. Du vil være underdanig til keiseren, du vil være i stand til å skille deg ut i tjenesten og du vil få deg et harem i den neste verden, og du vil feire edle fester der, og være evig ung og sterk! Så hvorfor eliten da læren om Kristus?
  Oliver Twist, som heller ikke var veldig glad i tradisjonell kristendom, tohjertet og grusom, sa:
  - Mennesket selv er sin egen lykkes smed, og han er sin suksess pottemaker!
  Julian rakte ut hånden til gutten, ristet den varmt og foreslo med all oppriktighet:
  - Vær min sønn og arving! Du er klok utover dine år, og du har overmenneskelig styrke!
  Etter det tok keiseren ut keiserens ring fra beltet sitt. Denne ringen bæres vanligvis av keiseren til den han velger å være hans etterfølger, og er vanligvis et tegn på adopsjon.
  Oliver Twist satte en ring på pekefingeren og sa med entusiasme:
  "Jeg håper å være verdig til å bli keiserens sønn ..."
  Julian beseiret den parthiske hæren og beleiret igjen deres godt befestede hovedstad. Opptredenen til Oliver Twist ble møtt med glede. Den romerske keiseren kysset gutten og løftet ham med sterke hender over ham og sa:
  - Takk Gud! Jeg trodde allerede du var død!
  Oliver, som innså at sannheten ikke er så lett å forklare, svarte:
  - Ærlig talt, Deres Majestet er min virkelige far, dette er Apollo og noen ganger tar han meg med til Olympus og til andre verdener slik at jeg ikke blir for vant til folk!
  Keiseren, med kallenavnet i den virkelige historien som en frafallen, ble overrasket:
  - Har du sett Olympus?
  Oliver Twist, som alle intellektuelt utviklede gutter, elsket å komponere og bekreftet derfor lett:
  - Ja!
  Julian utbrøt i beundring:
  - Og jeg så Jupiter!
  Gutte-ridderen, smilende bredt med perletenner, svarte:
  - Min bestefar Jupiter hilser deg! Og ønsker deg suksess!
  Keiseren utbrøt på toppen av lungene:
  - Takk gudene! Måtte de bringe seier!
  Gutten-arvingen tilbød seg umiddelbart å ikke utsette angrepet, siden området rundt var ødelagt og det var for vanskelig for de romerske troppene å få mat og drikke selv.
  Oliver, bevæpnet med den beste romerske buen, som han også forbedret, gikk på jakt. Det er bedre å tenke over angrepsplanen, se selve festningen og samtidig drepe fiender.
  Oliver Twist skjøt på avstand mot krigeren med de skarlagenrøde fjærene på hjelmen. Som svar fløy skyer av piler mot gutten. Men den unge krigeren ga ikke den minste oppmerksomhet til dem: de nådde fortsatt ikke, og slo motstandere kjølig ut, og han selv, med et raskt skritt, nå og da, på løp, gikk rundt veggen.
  Byen var virkelig stor, ikke mye mindre enn Roma, og omgitt av høye murer. Trajan den store og mange andre erobrere kunne ikke ta ham til sin rett. Men her er faktisk hovedkraften til Parthia. Erobre henne, og ditt herredømme over Roma kan strekke seg så langt som til India.
  Oliver la merke til at murene i byen nesten overalt er store, tykke og taggete. For å ta en slik by trenger du mange lange trapper, og det er ikke sikkert du finner dem. Vernet er noe svakere, der byen vaskes av elven er det en stormfull bekk. Det er mulig å avlede elva, men det vil ta minst to måneder med hardt arbeid. Så hva er de andre måtene?
  For eksempel, spreng veggen og bryte gjennom bruddet! Den enkleste måten, men du trenger eksplosiver. Men ikke langt fra byen er det en imponerende skog. Og med litt dyktighet kan eksplosiver lages av ... sagflis, og tilsette de enkleste mineralene og salter til dem. Og med bare hæler kjente gutten at det var slike mineraler og salter i jorda.
  Det er best å undergrave den høyeste delen av muren, hvor det største antallet fiendtlige soldater har samlet seg. Nå vil parthierne angre på at de i det hele tatt våget å gå mot Roma.
  Oliver Twist, etter å ha skutt fire kogger, vendte tilbake til leiren og informerte glad Julian:
  - Gudene fortalte meg hvordan jeg skulle ta festningen! Men la krigerne dine tjene ritualet vårt!
  Den romerske keiseren beordret strengt:
  - Adlyd sønnen min som du adlyder meg!
  Og hæren, som hadde sett Oliver Twist i aksjon, bjeffet en hilsen til gjengjeld. Og gutten, Tsesarevich, ga aktivt ut ordre. Du må blande mye sagflis med mineraler, og så får du en kraftig bombe fra eldgamle tider. Det skal fungere mye mer effektivt enn krutt, og ikke verre enn nitroglyserin. Dette er egentlig terminatorgutten unnfanget. Dessuten hogde Oliver selv ned skogen og malte tømmerstokkene til skjold og sagflis.
  I troen på gudenes vilje, arbeidet den romerske hæren veldig vennskapelig, harmonisk og energisk. Sagflis og kraftige treskjold ble raskt bygget. Riktignok prøvde parthierne å gjøre en sortie.
  Oliver Twist viftet glad med sine to sverd, og kavaleriet stormet ut av bakholdet. Et par tusen persere ble omringet. Gutteridderen knuller lederen deres med foten i kjeven, og tvinger ham til å miste mange tenner. Og så fungerte sverdparet hans som om de var barberhøvler. Og parthierne var i en pose, og omringet av den mest tapre hæren i verden.
  Ja, mange barbarer kjempet nå i den romerske hæren, men dette gjorde den sterkere og absorberte både friskt blod og nye kampteknikker.
  Oliver Twist utmerket seg mer enn andre i denne fellingen. Og med vilje falt ungen ned i store blodpøler for å sprøyte de romerske soldatene. Og de likte det, det viste seg at de mottar guddommelig nåde, styrke og lykke fra sønnen til Apollo selv.
  Like mange i Roma gledet seg over de gamle hedenske kultenes tilbakekomst. Og med stor glede ba de til Fortune. Kristendommen virket på sin side for fiendtlig innstilt til livets gleder og derfor lite attraktiv. Dessuten, vil det fortsatt være det paradiset? Og så noen av dem som lever i det fjerde århundre den oppstandne Kristus?
  Og gudene deres er enkle, forståelige, menneskelige... Og ingen ga seriøs motstand mot de gjenopplivede kultene!
  Og nå er riskrigerne, selv om halvparten av dem ikke er latinoer, men barbarer utfører entusiastisk ordrene fra keiseren og hans sønn og sønnen til Apollo.
  Om natten er det allerede forberedt nok sagflis og mineraler. Oliver Twist ventet ikke til daggry, men beordret at vognen umiddelbart skulle flyttes til det sentrale punktet i fiendens forsvar.
  Og trofeet Parthian-hester stormet sammen med den dødelige lasten til kongenes tårn. De kjørte dem videre, brente hodestokken og bena med tente fakler og slag fra lange piske. Og selv om perserne åpnet for vilkårlig skyting inn i nattens mørke, var det allerede for sent.
  Oliver Twist, for å forsterke stemmen sin, ropte gjennom et enormt messinghorn:
  - Måtte gudenes navn bli oppfylt! Måtte Jupiter hjelpe!
  Det eksploderte slik at til og med et par mil fra hodene til romerne slo hjelmene deres av hodet. Men parthierne led tusen ganger mer. Hovedskjermen fra eksplosjonsbølgen ble kastet høyere, og veggene hevet seg opp. Mange hundre persiske soldater ble drept på stedet, og enda flere forkrøplede ...
  Oliver Twist, som også ble dyttet av eksplosjonen, falt på kne, men hoppet umiddelbart opp. Gutte-ridderen bjeffet igjen:
  - Og nå angriper venner! Til vår Guds ære Apollo!
  Og han skyndte seg først, blinkende barbeint, med støv klistret til blodet av guttehæler. Og bak ham stormet hele den romerske hæren, utallige, i alle fall, i et mareritt.
  Oliver var den første som nådde parthiske posisjoner og klatret raskt under den kollapsede muren. Terminatorgutten var i stor begeistring. Han kuttet alle på rad, selv om det allerede var klart at parthierne hadde mistet evnen til å virkelig stå imot. Moralen deres falt, og alt ønske om å motarbeide romerne forsvant. Men likevel fortsatte utryddelsen, og det ble en skikkelig massakre.
  Oliver Twist, viftet med sverdene og skar gjennom en annen lysning, sang en hel ballade:
  Jeg er en ridder av Roma og sverdet...
  Herren har kalt meg til kamp!
  Verden fikk en bøddel med en gang,
  Og du får berømme Svarog!
  
  Bestemte meg for å gjenopplive den store drømmen
  Den mannen er blitt sterk som Gud!
  Og ble forelsket, visdom, skjønnhet,
  I hvilken rush av hjerter inn i metall er nedfelt!
  
  Nei, ikke en hedning, Cæsar var,
  Han kjente ikke sin like i rati ...
  Og Roma med strålende herlighet,
  Tross frykt-Satan!
  
  Alt vil bli til støv
  Men bare ånden er udødelig!
  Finn styrke i ord
  Som ikke forteller oss høyt!
  
  Tro meg, en person er ikke et lik,
  Det er det beste, lever alltid ...
  Strålen av herlighet har ikke gått ut ...
  Stjerne i kjærlighetens hjerter!
  
  Og hva er blod
  Hun gir oss liv...
  Ut av smerte er det kjærlighet
  Og hold på henne!
  
  Tro at du ikke er svak
  Og han var sterk i ånden!
  La slaven omkomme i kjødet,
  Vi tar hodelaget!
  
  Når du overvinner feighet
  Og den ville redselen vil gå til grunne ...
  Så svever du over takene,
  Gudene teller ansiktene!
  
  Olympus vil komme, tenne ilden,
  Og det blir lys...
  Men ikke rør den svake helten,
  Øyelegens klient...
  
  Som tråkker en liten orm,
  Selv er han verdiløs i hjertet!
  Og min store lidenskap
  Under halen to chips pepper!
  
  Kort sagt, Belobog kom,
  Jeg skal bli Apollo...
  Vi vil krysse ut nuller med en penn,
  Vi har millioner bak oss!
  Hovedstaden i Parthia hadde falt, og det romerske flagget vaiet nå over den. Oliver Twist tok nøkkelen til Asia i sine sterke hender og nærmet seg keiser Julian. Han takket arvingen og ga den tilbake til ham og sa: "Ære til Apollo."
  Julian bygger en ny hovedstad. Oliver begynte også å drømme ... Her møtte han igjen keiser Julian. Det parthiske riket, som romerne hadde beseiret så mange problemer fra, og Julian, som allerede ble kalt den store, bestemte seg for å gjenopprette Babylon.
  Utseendet til Oliver Twist, den navngitte sønnen til keiseren og som ble ansett som sønn av Apollo, ble av romerne oppfattet som et tegn på gudene.
  Foran gutten strødde Vestal-jomfruene roseblader. Oliver trampet på dem med bare føtter, og stolt pustet ut brystet, marsjerte han som en triumferende. Kronbladene kilte behagelig på de bare hælene, og stemningen steg av dette. Julian ristet guttens hånd, hardhendt etter militærarbeid, og sa:
  - Å min sønn! Jeg beordret fra skattene som ble fanget fra parthierne å støpe en gyllen statue for deg, og sette inn smaragder i stedet for øyne! Siden du er sønn av Apollo, så er du som selve guden for skjønnhet og militærkunst!
  Oliver Twist svarte beskjedent og krysset armene over det muskuløse brystet til en sterk tenåring:
  - Jeg er akkurat som en gud, å være en mann!
  Julian nikket til gutten og kunngjorde:
  - I din del og til ære for begynnelsen av gjenopplivingen av Babylon, vil vi arrangere gladiatorkamper!
  Oliver sa oppriktig:
  - Mindre blod! Våre guder krever ikke offer, men mot og tapperhet!
  Julian var enig i dette:
  - Måtte det være slik! Men de parthierne som ikke resignerte, må dø i gladiatorkamper for ikke å skape nye problemer for Roma!
  Oliver Twist Jr svarte på dette:
  La gudene bestemme deres skjebne! La kun kvinner og barn ikke delta i disse!
  Julian svarte tvetydig:
  - De som ikke er farlige for oss skal ikke delta i dødedansen!
  Statuen som ble støpt til Oliver Twist var enda høyere enn naturlig størrelse, og smaragdøyne brant. I hendene hans holdt gutteguden to sverd med stålblader og hjelter utsmykket med rubiner. Avlastningsmusklene var ganske konsistente med originalen.
  Så var det en overdådig fest, og allerede under festen ble den første gladiatorkampen holdt. To nøye vaskede og oljede parthiere kjempet. De angrep hverandre med sverd. Den større savnet flere slag av sverdet i brystet og magen, kollapset på sanden. Kampen viste seg å være flyktig, og nesten alle romerne, misfornøyd med et slikt utfall, vippet fingrene ned - gjør ham ferdig! Oliver avsto. Han ville ikke fremstå som grusom eller barmhjertig.
  Parthen uten et stikk av samvittighet knivstakk sin landsmann. På dette ble faktisk gladiatorforestillingene avsluttet. Først mot slutten av festen, da Julian, som Nero, sang en sang, ble soldatene igjen kalt til stadion. Denne gangen var det to tenåringer.
  De kjempet lenge nok, og påførte hverandre mange sår. Og til slutt, helt utmattet, gjennomboret de hverandres bryst med sverdene og frøs.
  Oliver Twist stampet sin bare fot og sa misfornøyd:
  - Du far lovet at det ikke skulle være barn i gladiatorduellen!
  Julian svarte bestemt og slo neven i bordet:
  - Og dette er ikke barn! De er allerede fjorten!
  Dette utfallet forårsaket en viss skuffelse blant romerne, og de ba ut de døde stridende.
  Oliver protesterte ikke. Selv vurderte han ikke fjorten år gamle barn. Hvis en gutt allerede kan være sammen med en kvinne, så er han ikke et barn!
  Gladiatorkampene begynte dagen etter.
  Parthierne kjempet mot hverandre. De ble rasende, kastet seg og knivstukket. Mye blod og svette ble utgytt.
  Allerede i det første slaget kjempet tjue mennesker på hver side. De som kom ut først med grønne lendeklede, og den andre med gule. Kampen fortsatte med varierende hell. De grønne vant, hvorav bare tre sto igjen på beina, og selv de ble alvorlig skadet.
  Den andre duellen viste seg å være litt mindre blodig enn den første.
  Denne gangen var det femten mann på hver side. Noen i oransje bandasjer, andre i blått. Tunge støvler klirrer mot sanden. Gladiatorene selv er halvnakne, mange er hårete, så opptoget er ganske barbarisk og anspent. Orange så ut til å være sterkere, selv om kampen generelt viste seg å være konkurransedyktig. Det var en hardnakket utveksling av slag, blod dryppet.
  Begge sider svaiet som en bølgebris.
  Orange viste seg å være sterkere, hvorav fem krigere sto på beina. Og de blå som var hauger, men ble drept, romerne tilga dem ikke.
  Kampene var i full gang. Her for eksempel tre løver og fem parthiere med stumpe sverd. Banya viste seg å være blodig ... Denne gangen smilte lykken til løvene, bortsett fra dyrene også, og sverdene ble gitt til fangene korte, rustne og ikke skjerpet på lenge.
  Så gikk tenåringer inn i ringen, bare bevæpnet med dolker. Det var så mye skrik, skrik, biting. De flettet seg sammen i en omfavnelse og stakk hverandre med spissene sine, buttet, sparket. Guttene var så rasende at de ikke en gang så på hvem som var på hvilket lag. De bare drepte hverandre, lemlestet og avsluttet på stedet.
  En av dem rev til og med ut den andres perfeksjon, og tvang sistnevnte til å dø av et alvorlig smertesjokk.
  Hvor vanskelig og ekkelt det er, men samtidig blodig spennende. Når du opplever en blanding av spenning, nytelse og samtidig ekkelt, når nakne, svette, blodige og kuttede tenåringer plager og biter hverandre med våpen.
  Og i eldgamle tider blir mange barn født, og et stort antall gutter deltar i gladiatorkamper. De er mindre verdifulle varer og er ikke så ynkelige. Ofte kjemper unge slaver helt nakne, og alltid barbeint.
  Kvinnelige gladiatorer er også nesten alltid barbeint, bortsett fra de mest kjente av dem. Slike jenter tar på seg elegante sandaler for å understreke deres høyere status.
  Slaver skal ikke bruke sko før de blir voksne, bare i kaldt vær får de grove tresko slik at verdifull storfe ikke bøyer seg av kulde. Og hvis et barn er naturlig sterkt og tåler snøen, foretrekker de å forlate ham uten tunika. Barn til frie romere, og spesielt patrisiere, bruker sandaler eller tøfler og støvler i kaldt vær, for å være mindre som slaver.
  Oliver Twist er selvfølgelig, som sønn av guden Apollo, hevet over slike fordommer. Men noen parthiske fanger, som så på gutten i noen shorts som satt ved siden av keiseren, tok tilsynelatende feil på ham for en æreskozhnik og hvisket.
  Og Olivers hørsel er veldig skarp, og det er ubehagelig når jeg tenker på deg slik. To halvnakne slaver kom bort til prinsen og begynte å lage behagelige massasjer for guttens bare føtter. Det er så godt å bli rørt av asiatiske jenter. Tilsynelatende også fanget slaver i det erobrede Parthia.
  Bare én av tenåringene sto igjen på beina, som imidlertid heller ikke kunne stå oppreist på grunn av mange sår og sto på alle fire.
  Den neste kampen var litt mer eksotisk. Fire krokodiller mot to dusin parthiere med pinner. Og bare én hadde en øks i hendene. Alligatorer stormet mot fangene, og de slo med pinner som svar. Noen parthiere flyktet. Krokodillen er et veldig skummelt dyr. Ettersom munnen klikker, døde den bitte parthen i slike tenner.
  Og den andre krigeren har allerede mistet bena og den andre armen. Og gladiatorkrokodillene spiser veldig mye med behag.
  En høy perser med øks skar alligatoren med en øks. Han reagerte ikke engang: en så sterk hud viste seg. Og alt slår på rekke og rad og skynder seg å sluke alle som har falt under hoggtennene.
  Det blodige rotet dukket opp. Og det begynte å spre seg over sand og grus.
  Oliver Twist begynte å flørte med slavejenter... Og våknet!
  . KAPITTEL #4
  Oliver Twist, etter å ha sovet, blir matet igjen og kunngjort:
  - Vel, nå venter den andre torturen på deg, gutt.
  Først gikk vaktene inn i cellen og med henne en kvinnelig lege i hvit frakk. Hun beordret Oliver å ta av seg kjortelen og nikket etter å ha undersøkt den.
  - Så fort det gror på en hund! Det er på tide med et nytt avhør med lidenskap!
  Gutten klukket:
  - Jeg er fortsatt et barn, kanskje ikke?
  Kvinnen i den hvite frakken nikket.
  - Ikke bekymre deg, du vil ikke bli skadet. Og da blir det bare én tortur. Loven forbyr lemlestelse av barn under fjorten år ved tortur!
  Oliver sukket tungt.
  Han ble vasket med varmt vann, de sparte ikke engang på den statseide såpen. Og gutten ble ren og klar for tortur.
  Flere vakter kom inn. De hektet av kragen fra nakken på gutten og tok på seg sjaklene. Og de førte ham, klirrende med lenker, til torturavdelingen.
  Oliver var nervøs, bena skalv, hans bare såler kjente den kalde fuktigheten fra steinen. Han er fortsatt et barn, og han vil bli alvorlig torturert, og dette førte til en grøss.
  En kvinnelig bøddel med rødt hår ventet allerede på ham i torturkammeret. Hun smilte, store, perlefargede tenner.
  - Vel, kom den søte lille kyllingen? Nå skal vi knipe deg!
  Olivers stripete pyjamas ble revet av og han ble ført ut naken. Den rødhårede ble hjulpet av bødlenes tenåringer. Det var et spesielt team for barnetortur.
  Oliver ble plassert i en spesiell krepe med pigger som begynte å prikke smertefullt huden på ryggen og baken.
  Så begynte armene og bena å bøye seg i unaturlige vinkler. Oliver stønnet av smerte. Leddbåndene ble strukket, og armer og ben ble bokstavelig talt trukket ut av skuldre og hofter.
  Den rødhårede smilte.
  - Vel, hva er vondt? Kan du fortelle meg hvor du gjemte oppbevaringen?
  Oliver ristet negativt på hodet.
  Tenåringsbødlene snudde spakene, og guttens armer og ben vred seg mer. Oliver stønnet, men bet tennene sammen for å tie.
  Den rødhårede nikket.
  - Smør hælene hans! De er allerede i live!
  De unge bødlene gikk entusiastisk i gang. De smurte guttens støvvaskede såler, fortsatt ganske harde, hans til og med barnslige tær. Den rødhårede så på barnet og slikket hennes lepper. Hun likte å torturere små gutter.
  Til slutt smøres sålen og brenneren festes ved å tilføre gass. Høyden på flammen kan justeres, og den slikker et barns hæl med en kjøttetende tunge. Samtidig fortsetter bødlene å vri guttens armer og ben, bokstavelig talt buer ham i en bue.
  Smertene var forferdelige og Oliver stønnet og gråt. Prøvde desperat å distrahere seg selv, men dette, men han lyktes ikke godt. Og som om vulkaner brøt ut over hele kroppen og lava strømmet.
  Tanken blinket: i stedet for å tåle slik smerte, kan det være bedre å si. Dessuten er det usannsynlig at det vil være mulig å bruke den skjulte rikdommen. Men den sta lille djevelen i hodet hans krevde motstand mot vold. Og Oliver var stille som en ung pioner som ble forhørt av nazistene. Selv om fra tid til annen stønn og til og med skrik brøt fra leppene.
  Brazieren bakte guttens hæler, og de ble røde, men takket være olivenoljen ble de ikke brent eller forkullet. Og blemmene kom sakte ut, det var en lang tortur. Og samtidig ble leddbåndene i armen og leggen og skulderbladene til Oliver Twist slått ut, slik at det var litt igjen før pause.
  Den rødhårede fniste og glødet av lykke. Oliver var en kjekk, muskuløs gutt, og det var en stor glede for røven å torturere ham. Men han tilsto ikke. Tjenestemannen som overvåket torturen snudde timeglasset. Ved lov er tortur av barn under fjorten år begrenset i tid. Og han bare stønner og roper, og de skriftlærde har ingenting å skrive ned.
  Så tok den rødhårede en lang nål, hvis spissen var glødende i peisen, og gikk opp til Oliver.
  Hun begynte å prikke den nakne, muskuløse gutten i nerveenden. Oliver skrek av vill smerte ... Den rødhårede pirket sakte og sang:
  Hvilken smerte, hvilken smerte!
  Brorskapene slår Spania! Fem er null!
  Og han ler og blotter perlestennene. Og igjen, injeksjoner som øker guttens lidelser.
  Oliver prøver å distrahere seg fra smerten ... Han ser på den rødhårede, og hun virker ikke skummel for ham. Hun ser ikke mer enn tretti, pene, men onde smaragdøyne ut. Oliver hørte at det er en bøddel som vanligvis torturerer små tyver. Og få kunne motstå tortur. Oliver husket også romanen om Robin Hood.
  Lille Joe, en gutt på rundt fjorten år, ble på en eller annen måte tatt til fange. Og han ble torturert på stativet med ild og pisk. Lille Joe var utslitt, men han ga ikke ut hvor ranernes hule var. Så ble bøddelen kidnappet, og selveste Robin Hood dukket opp i hans sted. Og Lille Joe sov. Selv om de bare hælene hans brant av glødende jern, helbredet de gutten, og han løp igjen.
  Så ingen stor sak. Det gjør bare vondt, men det vil ikke bli en ugyldig og vil til og med hevne seg selv ...
  Den rødhårede gjorde et titalls injeksjoner i forskjellige deler av kroppen, og senket den kalde nålen.
  Hun tok en pisk i hendene og begynte å slå Oliver i brystet og magen. Slagene falt hardt og falt jevnt. Gutten, hvis hode allerede var ganske rotete av forferdelig smerte, besvimte ...
  Tenåringsbødler helte isvann over ham. Oliver kom til fornuft.
  Den rødhårede tok et stykke rødglødende jern fra peisen og brakte det til guttens bryst.
  Her grep tjenestemannen inn:
  - Du kan skade brystmuskelen! Barn er ikke lemlestet!
  Den rødhårede bjeffet aggressivt:
  - Så salt!
  Og hun satte labben i glassene og helte en hel håndfull på Olivers sår. Gutten ropte og rykket.
  Den engelske tjenestemannen nikket.
  - All tid er ute! Loven forbyr ytterligere tortur!
  Den rødhårede forbannet og knurret:
  - Faen! Han er en tøff nøtt! Kanskje fortsette?
  Tjenestemannen ristet på hodet.
  - Ikke! Lov er lov! Gutter på hans alder bør ikke tortureres lenger! Det er en tortur til! Og kom med noe mer sofistikert!
  Tenåringsbøddelen foreslo:
  Knekk tærne hans!
  Tjenestemannen vinket det av.
  - Du kan ikke lammes!
  Den rødhårede nikket irritert.
  - La ham hvile! For tredje gang vil jeg forberede noe mer sofistikert og effektivt for ham!
  Oliver ble løslatt fra klemmer og geiter. Den kvinnelige legen kjente på guttens puls og sa fornøyd:
  - Han er veldig seig! Og det kan ta mye!
  Tjenestemannen bemerket:
  - Til gruvene hans! La det virke! Det er så små, men sterke som de trenger å være!
  Den rødhårede fniste.
  - Desto bedre! Kanskje han faller i hendene mine mer enn én gang!
  Oliver ble vasket med isvann og fraktet til cellen. Torturen ble avsluttet og gutten pustet lettet ut.
  To tredjedeler av veien passerte, og det er veldig lite igjen, og marerittet vil ta slutt.
  Sannsynligvis på grunn av hans lave alder, vil de ikke henrette ham, men sende ham til gruvene. Og det er det verste! Det er en forferdelig stank og halvmørke, og en jobb som ikke varer lenge.
  Bedre på plantasjene på Jamaica eller India, eller øyene. Det er varmt og solrikt og behagelig, frisk luft. Det lukter tropiske planter.
  Og guttenes bare føtter kiler av behagelig gress, og jobben er enda morsommere.
  Oliver, utmattet av torturen, la seg på ryggen, som var mindre skadet, bare forslått av de butte nålene på stolen, og prøvde å sove. Det ville vært fint å glemme i en helbredende drøm.
  Kragen på barnets nakke forstyrret nesten ikke, og svi ikke.... Men det var en moralsk ydmykelse som denne hunden i bånd. Vel, de angret og satte ikke bena inn i blokken.
  Her er Lille Joe, etter å ha blitt torturert, ble han holdt i lenker og han kunne ikke engang snu seg. Og Oliver Twist visste allerede hva smerte er. Men i arbeidshuset ble han pisket mer enn én gang. Og pisken er ikke lenger så skummel.
  Brann og vridning av leddene er mer smertefulle. Og nålene i nerveenden. Kroppen gjør vondt, spesielt de forstuede leddbåndene.
  Celledøren åpnet seg... Tilsynsmannen gikk inn og brakte inn en kanne med melk og mykt brød og sa:
  - Drikk og få styrke!
  Oliver spurte med lav stemme:
  - Jeg blir ikke henrettet?
  Matronen bemerket:
  - Mange synes synd på deg, vær sterk!
  Oliver drakk melk, spiste hvitt brød. Magen hans var tung. Og da vaktene gikk, la gutten seg på ryggen og sovnet nesten umiddelbart.
  Og han drømte...
  I kroppen til en voksen mann red Oliver Twist på en svart hest. Han hadde nettopp forlatt kameratene sine og befant seg helt alene. Stemningen ble dårligere, og en tåke oppsto i hodet mitt hvordan jeg skulle gjøre alt dette slik at det ble så effektivt som mulig. Dette interessante ordet ble oppfunnet av grekerne - effektivt! Du selv er i det minste den syvende sønnen i familien, men allerede en edel person, nær keiseren. Men her trenger du bare å moderere statusen din og bli mer iøynefallende. Infiltrer rekkene av konspiratørene som ønsker å brenne ned til grunnen av den største byen i verden.
  Det er nødvendig å nøste opp den komplekse floken.
  Oliver Twist stoppet hesten. For god og fullblods han har hest. Det er umiddelbart klart at dette blir en edel person, og det vil ikke være mulig å koble av sekteristene.
  Oliver Twist gikk av hingsten og tenkte på hvor den skulle festes. Bare binde til et tre? De vil ta ham bort, men jeg vil ikke miste en så edel hest. Leie til nærmeste villa? Vil de ikke risikere å lure høyre hånd til prefekten til den keiserlige garde?
  Oliver Twist likte egentlig ikke dette alternativet, men det ser ut til at det ikke var noen annen utvei. Men hva med å gå tilbake? Og så gå? Det så heller ikke særlig attraktivt ut. Kanskje ta og få en mer beskjeden hest, eller til og med overføre til et esel?
  Det siste alternativet så likevel litt mer logisk ut og ikke så slitsomt som å krype til fots.
  Jeg måtte imidlertid sette opp hingsten igjen og bevege meg langs den steinete veien. Rundt magre palmer vokste og utsikten er ikke den rikeste. Og dette er i blomstrende Italia. Noen steder her. Her er det imidlertid en forgrenet og knust eik. I det fjerne driver en solbrun, halvnaken gjetergutt bukkene.
  Oliver Twist sporet på hesten sin for å muntre seg opp og satte farten opp.
  Her kjente han en bølge av styrke i seg selv og sang;
  Noen sår, noen pløyer
  Vel, noen vil rett og slett si, jeg var lei av å harve, jeg vil erte lykken litt Eh, jeg skal ta hesten som pant og lykke til venter på meg!
  
  GledEh, skrens et sted Gled meg! GlattEh, skrens et sted Gled igjen SkliddeEh skrens et sted Gled meg
  
  ! meg!
  
  Det skrens Eh, det skrens et sted Det skrens meg Det skrens Eh, det skrens et sted Det skrens igjen Det skrens Eh, det skrens et sted Det skrent meg oh det skrens et sted Det skrens igjen!
  
  Det skrens Eh skrens et sted Det skrens meg Gled oh det skrens et sted Det skrens igjen!
  Her ble Oliver Twist plutselig stille og blunket forskrekket. Før ham dukket det opp en jente med enestående skjønnhet. Hun var nesten naken, bare de praktfulle brystene hennes var dekket med perlestrenger laget av steiner glitrende med alle regnbuens farger, og hoftene hennes var pakket inn i kranser av perler, store diamanter og smaragder. Samtidig er figuren fantastisk, en høy jente, tykt hår som faller i bølger av fargen på bladgull, og tre hårnåler: en rubin i form av en sommerfugl, en safir i formen av en fisk, og en smaragd i form av en tiger.
  På samme tid, til tross for antrekkets rikdom, var jenta barbeint, bare på anklene var armbånd laget av dyrebare blomster. Og figuren hennes er veldig muskuløs og pustet dyrestyrke, skjønnhet og erotikk. Fliser av pressen, baller av muskler som ruller under sjokoladeskinnet.
  Oliver Twist kjente hans maskuline perfeksjon svulme med en gang, blodet koke i kroppene og hjertet banke som en trommerull.
  Han hadde aldri sett en så vakker, herlig og spennende jente.
  I flere dager hadde Oliver Twist ingen kvinner i sitt falske drømmeminne, og han følte seg svimmel og dyreinstinkter våknet. Han er en person som keiseren selv stoler på, og i lommen hans ligger et papir forseglet med Cæsars segl og signatur. Og avisen lyder: - Det som bæreren av dette brevet ikke gjorde, ble gjort til beste for Roma og etter min ordre! Så, om noe, selv om hun var dronningen av barbarene, vil Oliver bli rettferdiggjort.
  Da prefektens høyre hånd hoppet av hesten, så uventet, viste det seg at jenta var høyere enn romeren som ble begeistret av dyrelyst. Oliver Twist var ikke flau, og han stormet mot henne. Men det nakne, solbrune, muskuløse beinet til jenta blinket, og de bare fingrene hennes tok godt tak i nesen hennes. Smerten traff som en slegge i skallen, og Oliver Twist ropte:
  - Ah ah ah ah! Du dreper meg!
  Den juvelbesatte jenta lo, løftet vekterens centurion fra bakken og kastet den som en kattunge.
  Han rullet over på ryggen og stønnet. Jenta med den kongelige artikkelen sa rolig:
  - Maccho-reaksjonen din er forståelig for meg og til og med smigrende! Men når du har med en gudinne å gjøre, kan du ikke skynde deg som et villsvin i brunst. - Skjønnhetens stemme ble strengere. Gå på alle fire og kryp. Så kysser jeg fotsporene mine i sanden. Du fortjener ikke å ta på kroppen din.
  Oliver Twist følte seg som en bokser etter å ha blitt slått ut. Hodet hans banket, nesen banket av uutholdelige smerter. På en eller annen måte gikk vaktmesteren på alle fire og krøp mot en høy, fabelaktig vakker jente.
  Spenning, til tross for smertene, gikk ikke over. Og Oliver Twist pirket lidenskapelig på det barbeinte, grasiøse fotavtrykket til en fantastisk skjønnhet.
  Han kjente sanden på leppene og humret. I samme øyeblikk dukket det opp en bar hæl på nakken hans, presset.
  Oliver Twist sprutet:
  - Ha nåde!
  Skjønnheten svarte med et lurt glis av tenner:
  - Fortjener det!
  Oliver Twist svarte med et stønn:
  - Etterspørsel, å flott, jeg skal gjøre alt!
  Jenta lo og svarte:
  - God. Du er en stolt romer og keiserens høyre hånd. Bli jente nå, vær henne til jeg ombestemmer meg!
  Centurion Oliver Twist var i ferd med å si noe da han følte at han var nedsenket i smeltet smør. Han ble grepet av vill feber, og deretter kastet ut i kulden. Lynet blinket, det hørtes et knusende torden, og alt snurret foran øynene på mannen. Og etter et øyeblikk ble alt stille. Oliver Twist kjente ikke lenger smerten i nesen, og kroppen hans var munter. Han spratt opp og så ned på seg selv. Foran ham svaiet en fyldig jentebryste, knapt dekket av en tøystripe. Videre kunne du se en solbrun kvinnekropp, luksuriøse hofter, knapt dekket av truser, sterke lår, pregede legg, bare grasiøse føtter. Håret ble langt, og da Oliver tok tak i det med fingrene kjente han silkens mykhet og bestemte seg for å se på det. Krøllete blå tråder dukket opp foran øynene til den tidligere centurionen og tyven.
  Du kan ikke se ditt eget ansikt, men kroppen din er sunn, ung, fin, bare uten pynt, svart av solbrenthet, nesten naken, presset med fliser og en flott form.
  Oliver Twist følte seg enda sterkere og mer munter enn før. Og plystrende sa han:
  - Blimey! Hva er jeg, jente?
  Den vakre juvelbesatte krigeren nikket.
  - Ja, du er nå en kvinne og må tjene meg!
  Oliver Twist svarte med et sukk:
  "Min plikt er personlig å tjene keiseren og enhver overordnet han setter over meg.
  Jenta stampet sint barfot og sa:
  - Jeg er høyere enn keiseren. Jeg er gudinnenes gudinne! Og du må adlyde meg, ellers, i stedet for en jente, vil jeg lage en kakerlakk av deg!
  Vennen Oliver skalv og knelte ned og sa ydmykt:
  - Din vilje, o størst av de største. Men keiseren ga meg en oppgave, og jeg er forpliktet til å oppfylle den.
  Gudinnen bemerket aggressivt:
  - Uten min vilje, ikke at Roma ikke vil bli brent, men ikke en eneste flue vil fly forbi. Så ikke vær redd.
  Oliver Twist sang inderlig som svar:
  - Hvor mye å være feig forstår jeg ikke,
  En sterk kriger for kamp er født ...
  Frykt er svakhet, og derfor
  De som er redde er allerede beseiret!
  Gudinnen trampet med foten i raseri og sang:
  - Malt bord og gulv
  Keiseren er fortsatt en geit!
  Og så blunket hun til Oliver og fortalte ham i en innbydende tone:
  - Ung, vær en ung jente,
  Og ikke skynd deg å bli voksen.
  Vinn med støyende press,
  Og kjempe mot fascistene!
  Kjenn aldri fred
  Gråt og le malplassert
  Det var jeg selv
  For milliarder av år siden!
  Oliver Twist plystret.
  - Gosha! For milliarder av år siden. Og hvem er fascistene?
  Gudinnen blunket og sa lavt:
  - Lære mer. Skal møtes.
  Oliver Twist løp den nakne jentefoten over grusveien. Hun kjente etsingen med den elastiske sålen og bemerket logisk:
  - Interessant, men hvem er jeg? Han eller hun?
  Gudinnen svarte med et smil:
  - Du er hundre prosent mann i sjelen, hundre prosent sterk og vakker jente i kroppen. Ikke vær trist, jeg vil lære deg magi, og du vil tjene meg enda mer trofast og trofast enn keiseren.
  Den smykkede skjønnheten sa arrogant:
  - Jeg lar deg kysse fotsålene mine.
  Oliver Twist ønsket å protestere, men utseendet til gudinnen brente ham. Og den tidligere høyre hånden til høvdingen for pretorianerne falt på ansiktet hans. Og pliktoppfyllende kysset de bare føttene til den største skjønnheten på jorden. Lepper føltes søte, som honninghud og veldig behagelige, som en blanding av tusen blomster av paradis, aromaen fra de grasiøse, meislede, sexy bena til gudinnen.
  Dessuten er det fortsatt ukjent om belønningen er å kysse en slik sjarm, eller et forsøk på å ydmyke.
  Gudinnen sa overbærende:
  - Kjærester kommer snart til deg, for én mann er ikke en kriger i felten!
  Oliver Twist kysset nok en gang grådig gudinnens barbeint, meislet, søt som ambrosia, som de romerske gudene drikker, og ville fortsette å dusje kyssene videre. Men han fikk en bar hæl i nesen, hvorfra det rant til og med en tynn silling av skarlagensrødt blod som spredte seg over solbrun hud.
  Gudinnen sa i en streng tone:
  - Stå opp og gå! Hvis du vil vite noe om den kommende brannen i Roma, så er det med et slikt utseende lettest å gjøre det. Å se på brystet, hoftene, bena til en mann vil bli gal!
  Oliver Twist var forvirret:
  - Hvordan det? Vil jeg være en fristelse for dem?
  Gudinnen fniste og sa:
  - Tro meg, en kvinne opplever mye mer glede av kjærlighet enn en mann, og du vil ikke engang bli mann igjen!
  Oliver Twist mumlet:
  - Det er forferdelig!
  Gudinnen svarte:
  - Tvert imot, det er kjempebra! Så sensitiv hud hos kvinner, en berøring forårsaker glede.
  Jenta blunket til Oliver Twist og la til:
  - Og for at du ikke skal tro at jeg forlot deg i strålende isolasjon og du er den eneste mannen i en kvinnes kropp, vil jeg overføre vennen din til deg.
  Gudinnen spratt opp, snurret på pinhjulet og løsnet lyn fra den bare hælen. Og foran, nok en gang forbløffet av Oliver Twist, dukket det opp en nesten naken, også veldig muskuløs og vakker jente i rød farge.
  Hun sto og blunket forvirret.
  Gudinnen, med luften av en stor vinner, svarte:
  - Dette er centurion Cicero. Det var ikke en veldig ung og kjekk mann, og nå ser du hvilken brennende skjønnhet hun har blitt!
  Oliver Twist plystret, jenta er virkelig herlig. Bare kanskje for muskuløs, som ham. Vanligvis har gladiatorjenter eller de som jobbet i steinbrudd slike muskler.
  Men samtidig fratok høye bryster og luksuriøse hofter ikke i det hele tatt skjønnheten til femininitet.
  Jenta Cicero så seg forvirret rundt. Så bøyde hun seg for Demiurge-gudinnen og mumlet:
  - Å store, gjør meg til en mann igjen!
  Gudinnen utbrøt og ristet på de luksuriøse hoftene:
  - Ikke! Du er i kvinnekjøttet, jeg trenger mer. Nå går begge på kne og kysser mine bare hæler.
  Jenta Cicero og jenta Oliver Twist knelte ned. De kysset lydig gudinnens føtter. Men så flimret en skygge og en gutt i shorts dukket opp. Demiurgejenta nikket.
  - Og gutten også, du burde kysse de bare sålene.
  Gutten var lyshåret og kjekk, han så rundt tolv år gammel ut. Og å kysse føttene hans føltes ydmykende. Noen rykker, og her er to romerske, på ingen måte de siste borgerne.
  Jenta Oliver sa ettertrykkelig:
  - Jeg vil ikke kysse føttene til en snotler!
  Som svar slo gutten en vakker blondine med blåaktig hår med leggen i ansiktet og knurret:
  - Gjøre deg til ormer?
  Jenta Cicero foreslo med et sukk:
  - Dette er også Gud! Ikke bare en gutt. Og Gud er ikke så ydmykende.
  Og jenta kysset demiurggutten på hælen.
  Gutteskaperen nikket og sa:
  - Jeg er også Gud! Og Oliver takket nei til den store æren. Men jeg tilgir ham. Men hvis du vil leve, må du kjempe mot dem som vi Demiurge-gudene beordrer. Ellers vil en uberegnelig katastrofe komme over Roma.
  Gudinnen blinket med sine truende øyne og erklærte:
  - Gutter, enten dere liker det eller ikke, dere jenter må kjempe mot Roma og hjelpe til med å beseire Spartacus.
  Oliver og Cicero, de jentene med ekte menns hjerter, utbrøt helt i lungene:
  - Aldri! Vi vil aldri vende oss mot Roma!
  Gudinnen stampet truende med den grasiøse bare foten. En blondine med blåaktig hår og en brennende rødhåret jente sto på stativet. Flere nakne, solbrune jenter dukket opp, ansiktene dekket med røde masker.
  De begynte å plage centurion-jentene. Først ble de bare føttene til skjønnhetene klemt fast i stokkene og de begynte å henge laster fra dem. Det er veldig smertefullt, leddbåndene er strukket og vridd.
  Oliver-jenta gnistret tenner og sutret.
  - Likevel vil jeg ikke gå mot Roma!
  jenta Cicero hvisket:
  - Ikke vær en forræder mot den romerske centurion!
  Romerske jenter fortsatte å bli torturert. De hang lass og trakk ut leddene fra skuldrene. Så begynte bødlene-jentene, nakne, men i masker, med rødt hår, å slå med pisk på ryggen til utstrakte skjønnheter. Slagene ble først behandlet med moderat styrke.
  Gudinnen beordret og stampet sint med den grasiøse bare foten:
  - Slå hardere!
  Og så gikk jernpiskene, som rev opp huden på kvinnen. Oliver og Cicero bet tennene sammen, men slagene som ristet i deres forstuede kropper fikk kvalt stønn ut av halsen.
  Her, etter ordre fra gudinnen, flammet brenneovner under bare føtter til de torturerte jentene. Brannen til kvinnelige bødler ble regulert av gassforsyning. Først var det lite, men så ble det intensivert. For ikke å brenne huden umiddelbart, smurte torturistene de nakne sålene til jentene med vegetabilsk olje.
  Og det var en så forferdelig smerte at Oliver og Cicero, de jentene, skrek. Men så bet de tennene sammen, slik at til og med munnvikene blødde.
  Men hvilken overmenneskelig innsats det kostet. Bøddeljenta stakk Oliver Twist under armhulen med en rødglødende stang. Han gispet og skrek igjen. Nå begynte begge centurionjentene å bli slått med stålstenger rødglødende i peisen som umiddelbart dukket opp. Og smerten ble enda mer forferdelig og monstrøs.
  Og de kvinnelige bødlene tok opp en tang med rødglødende tenner og begynte å rive i stykker brystet. Noe som er ekstremt smertefullt. Som et lyn gjennomborer deg fra hælene til bakhodet. Oliver tenkte: - Kanskje det er nok? Hvorfor tåle slike lidelser, si: valget er klart, jeg er enig i alt! Men for å hjelpe den ivrige fienden til Roma Spartacus og forråde sitt hjemland - nei! En romer må være hardere enn en diamant.
  Da jenta Cicero skrek:
  - Å mamma! Ikke nødvendig, jeg skal fortelle deg alt!
  Jenta Oliver ropte:
  - Hold kjeft! Ikke forråd ditt hjemland!
  Og i det øyeblikket ble den skarlagenrøde brystvorten hans revet av. Og smertene fikk meg til å kvele.
  Dette var imidlertid ennå ikke grensen. Her dukket det opp, etter at gudinnen-demiurgen stampet henne barfot, en dynamo med ledninger. Torturistene begynte å sette inn elektroder i jentene på stativet i Venus' barm, det femte punktet, munnen og mellom fingrene og tærne. Dette er virkelig ekstremt grusomt.
  Her er en naken jente i rød maske som snurrer hjulet på en dynamobil. Og gjennom kroppene til de torturerte centurion-krigerne, gikk destruktive utslipp av strøm.
  Smertene overskred alle mulige grenser. Oliver og Cicero mistet ikke bevisstheten på grunn av smertesjokk bare fordi de ble forsterket av magien til Demiurge-gudinnen. De stakkars centurionjentene opplevde rett og slett uforståelige lidelser, det så ut til at hver eneste celle i kroppen var oversvømmet av glødende metall, og flokker med trekkhester med stålhover galopperte langs nerveendene.
  Jenta Oliver og jenta Cicero skalv av utrolig smerte. Smertene var overalt, det var ikke noe blod, ingen åre, ingen celle i kroppen uberørt av smerte. Og det var som å dykke inn i helvetes villeste sirkel.
  Begge centurion-jentene var så lammet at de ikke engang kunne skrike. De ble kvalt som fisk som ble skylt opp på en tørr strand.
  Oliver fikk rang etter rang, det samme gjorde partneren. Så den andre bøddeljenta og den tredje begynte å snu hjulene på dynamomaskinen.
  I mellomtiden begynte andre torturister å bryte tærne på de bare føttene til centurionjentene som hang på stativet.
  Selv om det allerede var så mye smerte at det var umulig å fordøye det med sinnet og ikke oppfatte det.
  Demiurg-gutten beordret, og blottet sine perlefargede, store tenner utover årene:
  - For håret deres!
  Umiddelbart grep to torturister de torturerte jentene og trakk dem i håret og truet med å rive av hodebunnen. Og mer smerte.
  Her berørte brede striper av glødende jern magen til jentene. Lukten av svidd kjøtt ble mye mer følsom. Ord stekte en hel flokk med sauer.
  Demiurgegudinnen spurte med et infernalsk smil:
  - Du går med på å tjene meg og kjempe med Roma?
  Til tross for den mest monstrøse smerten, til tross for den utrolige lidelsen, brølte begge centurionjentene unisont:
  - Ikke! Vi vil ikke forråde vårt hjemland!
  Gudinnen brant seg selv med lyn og viftet med en tryllestav som plutselig dukket opp i hendene hennes. Og gjennom dem, de torturerte centurionjentene, gikk det så kraftige utladninger av elektrisitet at huden først røk, og deretter blusset begge torturerte jentene opp som fakler.
  Oliver og Cicero ble bokstavelig talt kvalt av smerte. Og omfanget av lidelse oversteg alt hinsides, og deres bevissthet falt inn i mørket av ikke-eksistens.
  Demiurggutten sa med et forferdelig smil:
  - De er flotte, velholdte!
  Gudinnen-demiurgen bemerket irritert:
  - For å fullføre en rekke oppdrag trenger jeg bare Oliver og Cicero. Det er tross alt de utvalgte! Jeg kan gjøre alt, til og med skape universet, men den menneskelige viljen er ikke underlagt de mektigste gudene.
  Demiurg-gutten sa:
  - Vi kan endre en persons utseende, kropp, men vi kan ikke endre hans personlighet og "jeg", som er vår svakhet!
  . KAPITTEL #5
  Oliver Twist våknet ... skalv av frykt for det som snart ventet ham. Men foreløpig hadde ikke sårene fra de tidligere torturene grodd, noe som betyr at en forsinkelse i straffen ventet på ham ...
  Gutten begynte å gni lenkene i kjedet mot hverandre. Det var på en eller annen måte distraherende, og det er ubehagelig å sitte i bånd som om du er en hund. Oliver gned lenken mot stållenken. Og han nynnet for seg selv... Tiden gikk... De brakte ham mat. I tillegg til de vanlige fengselsrasjonene er det også melk. For at gutten raskt skulle komme seg bort fra tortur, ble kvinnene som jobbet i fengselet rause. Det er synd når en gutt på ti år blir torturert av engelske bødler. Og han hadde allerede utholdt to torturer, den siste gjensto - den tredje.
  Men selv fengselet er knusende. Selv om å se på barene er allerede ganske kjent.
  Og sålene svidde på koppen kløende smertefullt, og gjorde virkelig vondt, og blemmer hovne opp på dem. Men har allerede begynt å avta. Og det gjør ikke vondt lenger. Sannsynligvis vil guttens bare hæler fortsatt bli stekt, fordi du ikke kan lamme, og sålen helbreder perfekt, spesielt hvis den er smurt med olivenolje.
  Oliver følte seg spent og avsluttet et stort krus med melk. Han er bare ti år gammel, og de torturerer ham allerede og prøver å forråde hemmeligheten. Og under torturen sørger legen for at de ikke krøples, og en spesiell tjenestemann måler tidspunktet for tortur, bestemt av engelsk lov for et barn som ennå ikke er fjorten.
  Gutten spiste, og av ensformig kjedsomhet tok han den og blundet.
  Og han drømte...
  Som bølgene til en elv som hadde brast fra bredden av en flom, stormet en enorm horde barbarer til den nykuttede festningen. På et eget tårn, slett ikke redd for piler, sto en høy mann, i lys bronserustning og et sverd i en sterk, muskuløs hånd. Krøllete hår, på et stort hode, allerede ganske berørt med grått, og trukket sammen med en sølvbøyle. Utseendet er rolig utad, bare de innsnevrede og deretter ekspanderende pupillene gir sterk spenning! Stående på høyre hånd tordnet en uvanlig høy og bredskuldret mann i en kraftig bass:
  - Vi er under angrep, store! Fra hele Gallia har fiendtlige stammer samlet seg. Romas storhet står på spill!
  Mannen svarte rolig og lekte med en dolk med et dyrebart håndtak:
  - Og trodde du Antony bestemte at vi kom hit for å samle sopp, og ikke for å kjempe grusomt?
  Mark Antony sa forvirret:
  - Men hva var vitsen med Julius å la barbargallerne samle alle styrkene, hundrevis av stammene deres, i stedet for å bruke en enkel og pålitelig taktikk: slå, slå i deler!
  Caesar svarte med et glis:
  - Alexander den store ga Darius to år til å samle en enorm hær fra hele det enorme imperiet sitt og beseire ham i åpen kamp. Vi har vært i krig i åtte år nå. Hvis vi fortsetter å kampanje med de samme metodene, vil ikke hele livet vårt være nok for det!
  Romerske bueskyttere skjøt nøyaktig på grunn av tennene på veggen, men det var så mange gallere, og de flyktet i en så tett folkemengde at det var uforlignelig vanskeligere å savne dem enn å treffe dem. De barbarene som falt, gjennomboret av piler, ble nådeløst tråkket på av sine medstammer. Hestenes hover og grove støvler med tresåler slurvet stygt, en blanding av gjørme og blod. Cæsar kunne ikke motstå og selv avfyrte en pil og siktet mot en ung mann som sprang på en hvit hest. Blant gallerne er det vanlig at klanledere rir på en hest i snøhvit drakt, som symboliserer renhet og beskyttelse av lette ånder.
  Caesar var et utmerket skudd, etter å ha blitt lært bueskyting siden han var liten gutt. En streng lærer for hver frøken, foreskrevet fem slag med en vintreet på barnets rygg. Imidlertid ble lille Julius ikke bare pisket, men også lært å konsentrere seg, regelen for å puste, undertrykke tretthet. Akkurat nå prøver Cæsar å justere pusten ved å kontrollere pulsen.
  Og barbarene angriper allerede murene. Gallerne er ikke så tette barbarer, fra mange lange trær laget de hundrevis av forskjellige trapper, noen ganger så brede at en vogn til og med kunne kjøre langs dem.
  Gallerne brøler som bjørner som ikke har spist hele vinteren. Samtidig slår de sverd mot sverd og fløyter. Romerske bueskyttere skyter nesten blankt, jagerflyene ved hjelp av sprettert skyver trappene ned. Men det er mange av dem, og gallerne kryper opp som larver, uten å ta hensyn til tap. Selv på avstand kan man føle at barbarene lukter alkohol, det ser ut til at representantene for Kölnerfolket tok en god del gammelt måneskinn på brystet.
  På toppen blir de møtt med kraftige slag fra tveegget romersk øks og korte sverd. Her er de første tapene blant romerne, en centurion gjennomboret av et horn faller, sinte gallere river kroppen hans i stykker, to romerske soldater falt ned på en gang.
  Caesar sa kort:
  - Hell tjære på barbarene!
  Kokende kjeler er installert på spesielle armaturer. De blir løftet av en primitiv kran, de snur seg og helles på hodene til gallerne. Kokende lava brenner barbarene, de blir bokstavelig talt gale av smerte. Den kvelende lukten av brennende kjøtt stiger til topps. Forblindet og brent lente gallerne seg tilbake, men spydene og øksene til en stor hær som rykket frem bak, tillot dem ikke å trekke seg tilbake. Det renner allerede mye blod, men når det blandes med harpiks, er det så skummelt ...
  Mark Antony roper:
  - Sett fyr på det!
  Fakler flyr ned, harpiksen blusser opp. Gallerne brenner og skynder seg tilbake. De blir tråkket på av de bakerste radene, trappene synker. Og igjen og igjen faller barbarene. Men angrepet, til tross for de forferdelige tapene, tenker ikke å stoppe.
  Enorme horn av gallerne, ikke lepper som blåser i dem, men tunge krigere tråkker under føttene spesielle belger laget av bøffelskinn. Fra hva rumlen er uvanlig, tyktflytende, virker den på en spesiell måte på gallernes psyke, som lyden av mørke guder som kaller til prestasjoner.
  Cæsar er fortsatt rolig og sier med et smil:
  - Barbarer, for dem er lyder viktigere enn sjelen!
  Antony svarte:
  Prest Claudius ofret et sjenerøst offer til Jupiter og Mars, og gudene sa: Vi godkjenner forpliktelsene dine, og vi vil gi deg seier!
  Cæsar svarte i versstil:
  De olympiske gudene er sterke
  Men de hjelper ikke de svake!
  Hvis vi er trofaste mot Jupiter,
  La oss bygge en verdensmakt!
  For seier trenger vi soldater,
  Av stål, en hånd og mye oppfinnsomhet!
  Fra slaget vil den onde horden smuldre,
  Og så venter en stor vei!
  Anthony godkjente:
  - Måtte Jupiters utstråling bli glorifisert!
  Til tross for tusenvis av døde begynte gallernes skred igjen å bevege seg, det lignet et såret villsvin, som ennå ikke hadde hatt tid til å blø, og som før voldsomme og farlige rush mot jegeren. I tillegg begynte gallerne å kaste piler og steiner på veggene. Deres barbariske stammer har ennå ikke mestret buen, pilene er for tunge til å skyte effektivt fra hoveddelen av krigerne, men i tilfelle en sortie kan de fortsatt spille sin rolle.
  Barbargallerne går over likene og ignorerer bålene som brenner under føttene deres. Samtidig flyr spydene oppover, og en av barbarene kastet øksen så behendig at den blåste av hodet på legionæren.
  Selv om de romerske tapene fortsatt er relativt små, opprettholder gallerne en overveldende numerisk overlegenhet, og nye hylende folkemengder løper ut av skogen.
  Mark Antony er fortsatt veldig ung, selv om skuldrene hans er brede, er han i stand til å bære et helt dusin høye legionærer på seg selv, eller til og med løpe med dem. Mens han fortsatt var en skjeggløs ungdom, klarte han å ta ut seks halvnakne hetairaer under en brann fra et bordell, og deretter også å glede dem. Mark var kjent ikke bare som en stor kriger, ikke redd for å delta i kamp med gladiatormestere, men også som en dyktig elsker. I Cæsars hær er han det første av de første sverdene, klar til å gå der den store beordrer.
  Gallerne klatrer igjen på veggene, og romerne har gått tom for harpiks, og de må møte fienden med sverd, samt økser og spyd. Allerede i en av gallerne, ledet av Jeanne den fryktløse, har de allerede salet et av tårnene. Jeanne selv er, til tross for sin enorme vekst, veldig rask og fingernem. Skuldrene er brede og midjen er smal. Han kjemper naken til midjen mens han bruker to sverd. Og han har muskler som Hercules ville misunne.
  Mark Antony kaster også utålmodig sverdene fra hånd til hånd:
  - La meg treffe den store!
  Caesar, uten hastverk, satte rolig pilen inn i buen, han skrudde snedig opp øynene, svarte:
  Kommandørens ordre under krigen,
  Når rundt ringer pilene!
  Fylt med kjærlighet og god pris,
  Hellig, for de romerske soldatene!
  Til tross for at Jeanne beveger seg raskt, forutser Cæsar bevegelsene hans, et nøyaktig skudd og en pil som skjærer gjennom luften, stikker inn i et muskuløst bryst, rett under hjertet. Fryktløse fall, blod som fosser fra en munn full av store hestetenner. Barbaren kveler, dør raskt.
  Cæsar hvisket:
  - Det er synd i vår hær, jeg ville betrodd ham en kohort!
  Mark pustet ut.
  - Du er som alltid klok stor Cæsar!
  Caesar løftet hodet.
  - En hersker som elsker søt hevn har intelligensen til en flue! Kanskje, hvis Jeanne hadde kjent hærens utspekulerte triks, ville han ha vært i stand til å erobre festningen. Inntil da, hold øye med kampen.
  Den romerske generalen, igjen denne gangen mye raskere, lastet buen og skjøt, for så å skjøt igjen, og valgte gallernes ledere.
  Heldigvis for romerne brant de fleste trappene til gallerne ned, og de kunne ikke umiddelbart kaste alle sine styrker mot romerne, men mer enn to hundre og femti tusen av dem samlet seg her. Aldri før har Roma møtt så mange soldater på ett sted. Caesar har bare to legioner i festningen, tolv tusen legionærer. Forholdet mellom krefter, mer enn tjue gallere, for en romer.
  Cæsar er også bekymret, men ansiktet hans beholder maskens ugjennomtrengelighet. Jeg husker at han i ungdommen ble tatt til fange av pirater. De ba om en meget stor løsepenge på tjue gulltalenter for den fortsatt skjeggløse ungdommen. Og talent er et stykke gull, litt mindre enn et kyllingegg. Selv om Cæsar og nevøen til Maria (legenden om den eneste patrisieren som klarte å bli valgt til konsul i det gamle Roma syv ganger), men det ser ut til at en ung mann knapt har gått inn i en alder av delvis kapasitet og har fått rett til å gifte seg . (For gutter over 14 år) er dette et enormt beløp, og ingen ønsker å betale det. Og det betyr død eller slaveri.
  Caesar lo i ansiktet til piratene som svar. Han sa at han ble verdsatt for lavt, men han tenker mye bedre om seg selv og utnevner en løsepenge for seg selv - 50 talenter. De forvokste, stinkende piratene er henrykte og roper. En av dem rev til og med opp magen på øksen til sjøbroren. Caesar fortsatte:
  - Men etter at jeg har fått friheten, skal jeg forfølge deg til du blir tatt og dingler på gårdene! Lederen blir korsfestet.
  Piratene ble lamslått av slik frekkhet, og sjørøvernes ataman spurte med et ondsinnet glis:
  - Er du ikke redd, frekke gutt, at vi skal korsfeste deg selv! Tross alt er du bundet og i våre hender!
  Til dette svarte den unge Cæsar:
  - Livet er ikke så mye en stor verdi å droppe ære og forråde verdighet for dens skyld! Ære og verdighet er to vinger, uten hvilke livets fugl bare kan holdes i fangenskap!
  Selv den forherdede lederen for sjøbrødrene ble overrasket:
  - Du er en modig fiende, og vi vil spare livet ditt. I tillegg har vi aldri trengt å se 50 talenter på en gang.
  Cæsar fnyste hånlig.
  - Hvis du løsner meg, så vil jeg erstatte korsfestelsen din med en mindre smertefull måte å skille seg av med livet på: en løkke!
  Ataman lo noe tvangsmessig, men beordret likevel å løsne den. Cæsar likte ikke at lederens munn var avbrutt, og tennene hans var dårlig preparert. Den unge mannen snakket med stor forakt.
  - Den som har tungen til fest, han blir alltid med nesa! Vel, en skitten munn er tilfluktsstedet for en løs tunge!
  Lederen var forvirret, men Cæsar ble stille og piratene så ut til å glemme trusselen raskt.
  Guttens venner samlet raskt inn den nødvendige løsepenger og sendte 50 talenter. Cæsar holdt ord på én ting, og kom på ingen måte til å utsette den andre i lang tid. Selv om oppgaven foran ham var vanskelig, er det ikke så lett å finne og fange en piratbysse, spesielt blant de mange øyene, buktene og buktene i Middelhavet. Ja, og det er mange pirater, og Romas skip er fortsatt maktesløse mot dem. Men Cæsar, fortsatt i tenårene, var preget av stor oppfinnsomhet.
  Mens han var på et sjørøverskip, klarte han å bli venn med en hyttegutt. Cæsar lovet ham en stilling i den romerske hæren, og muligheten til å vinne sin eiendom med slaver. Han etterlot et brev til gutten der han sa at en bysse fylt med sølv var på vei fra Sicilia. Og siden uroen begynte i Roma, er beskyttelsen av byssa rent symbolsk. Hyttegutten måtte fiske ut selve brevet, som ved en tilfeldighet, i sjøen, for dette ble han til og med litt bortskjemt med sjøvann. Planen var ikke vanskelig, grådige og trangsynte pirater kunne ikke la være å gå i en felle.
  Under ombordstigning reiste dekket seg plutselig, og de romerske soldatene falt på piratene. Og bakfra, heldigvis om natten, nærmet det seg to båter med soldater. De målløse piratene gjorde knapt motstand. De ba bare om å ikke henge dem, men bare selge dem til slaveri. Og lederen, for å forløse livet sitt, fortalte hvor de gjemmer skattene sine, inkludert de som ennå ikke har klart å gå ned i avgrunnen, femti talenter.
  Men Cæsar svarte:
  "Du kan kjøpe livet ditt, men du kan ikke kjøpe ære!" Legg på!
  Så ryktet gikk om Cæsar, selv om han da var knapt femten, og et år senere giftet han seg, og milde Aqualeria. Men det er en annen historie!
  Caesar beordret Antony til å bli med i slaget, med en sterk reserve. Romerne brukte konstruksjonen av falankstypen. På en smal vegg var det veldig effektivt. Bølgen av susende gallere kvalt seg. Noen av dem ble gjennomboret med to eller tre spyd på en gang.
  Julius Caesar sa:
  - Den makedonske falangen kan være en veldig effektiv teknikk. Ikke for ingenting erobret de hele Asia, eller rettere sagt, nesten hele det! Når vi er ferdige med Gallia, skal jeg dra til de persiske landene, og dit til India. Cleopatra vil samle nye legioner for meg, inkludert det arabiske kavaleriet.
  Under Cæsar var det bare den unge godseieren Oliver Twist igjen. Det gikk rykter om at gutten var hans sønn. Og dette var sant, med det eneste forbeholdet at Olivers mor var en enkel slave fra de tyske landene. En vakker, men frekk blond jente, fra de slaviske landene, ønsket ikke å bli en konkubine og en hetero, og for dette ble hun sendt for å jobbe hardt på hamp- og linplantasjer. Men også der var hun vågal, og derfor havnet hun i bruddene. Hun klarte imidlertid å overleve der og bli sterkere. Hun ble til og med ført til gladiatorene, hvor Cæsar ble betatt av henne på arenaen. Etter som de trakk seg tilbake, ble Erastella, som den høye slaviske slaven ble kalt, også forelsket i ham.
  De kjente glede i hverandres armer. Så ble gladiatoren gravid. Og de fikk en gutt, Brutus. Snart brakte Erastella antallet seire i ringen til hundre og fikk frihet, i samsvar med skikken. Men Cæsar kunne ikke gifte seg med henne, selv om han var enke. Han hadde en annen lidenskap, datteren til den mest innflytelsesrike romerske krigeren, den første generalen Pompeius. Han giftet seg med henne, og Erastella dro for å kjempe i de østlige landene. Cæsar var med henne en stund og undertrykte egypternes forsøk på å løsrive seg fra Roma. Der møtte han Cleopatra, som han plasserte på den eldgamle tronen.
  Snart fortrengte denne kjærligheten den tidligere, og Cæsar er ikke konstant. Cleopatra hadde en sønn, men Pompeys datter døde snart under fødselen, hvoretter Cæsar også hatet Cleopatra, og utløste en krig nordvest for Italia, vekk fra sine tidligere elskerinner. Det er sant at Oliver, som ikke kjente igjen sønnen, dro likevel med ham. Gutten var stor og utviklet utover årene, etter å ha arvet blondt hår, høy statur og enestående fysisk styrke fra sin slaviske mor. Han var litt lik faren sin, men han var mye vakrere, sterkere og mer enn Julius Cæsar på hans alder. Selv om gutten ennå ikke er hele ni år, virker han allerede som en tenåring og roterer lett to voksne elitelegionærer. Disse sverdene er omtrent halvannen ganger lengre enn standardsverdene.
  Oliver Twist spør forsiktig:
  - Tillat meg den store (Cæsar kalte ham aldri en sønn, og forbød naturligvis gutten å kalle seg det), skynd meg inn i kampen, jeg vil drikke bladet mitt med blod!
  Julius svarer med et smil:
  - I dette tilfellet blir jeg stående alene, og hvem skal da vokte Cæsaren deres?
  Gutten smilte oppriktig.
  - Det beste forsvaret er et angrep, for kanten er alltid sterkere enn huden!
  Cæsar klappet gutten på den sterke skulderen hans.
  - Bra gjort! Vel, fortsett, kutt deg selv med et sverd! La dette være din herding.
  Stål er herdet i vann, stålgutta i blod!
  Gutten Oliver var henrykt og blinket med bare hæler (til tross for det kjølige høstværet, la Cæsar, som tempererte sønnen, ham bare shorts fra klærne). Ungdommens muskler: sønnen til den romerske legenden og gladiator-slaven svaiet som krusninger på vannet.
  Så han skar den hårete barbaren i hodet med sverdet sitt. Han falt, veltet opp ned.
  Caesar bemerket:
  - Hvis alderdom ikke alltid vet, men ungdom kan alltid! Eh, for å være ærlig, så er jeg litt misunnelig på denne gutten.
  Cæsar er allerede over førti, og spesielt i den kalde, galliske høsten verker gamle arr så vondt, og angrep av snikende epilepsi blir mer smertefulle og hyppigere. Han hadde til og med frykt for at sønnen Oliver og Cleopatras sønn Alexander skulle arve skjelvingssykdommen. Det siste hadde han ikke noe nytt om på lenge, og Twist er naturlig nok veldig frisk, han nyset aldri, selv om han løper naken i snøen og svømmer i hullet om vinteren. Det ser ut til at blodet til den slaviske moren vant i ham, med konstante innbyrdes kriger og russernes harde vintre!
  Og når du har byttet ut ditt femte tiår, er det på tide å tenke på meningen med livet. Cæsar hadde en enkel en, selv som ungdom, kom han til den konklusjon at den republikanske styreformen, med endeløse debatter, folkeavstemninger for å tilfredsstille mengden, forskjellige undercover-intriger, bestikke velgere, ikke var effektiv nok og kunne ikke lenger tjene en fjernt mål: fremveksten av Romerriket!
  Republikk - hvorfor Roma er nesten det eneste landet på jorden med en republikk, og alle rundt naboene er solide monarkier. Det er også nødvendig i Roma å godkjenne rektor, med keiserens makt, ikke overført ved valg, men ved arv, eller i unntakstilfeller ved en spesiell konstitusjon av keiseren. Det siste kan være nødvendig dersom arvingen mildt sagt ikke er et geni. Selvfølgelig kan en svak konge ta tronen, men i alle fall vil han ha makt og evne til å ta uavhengige avgjørelser.
  Og det langsiktige programmet vil bli mye enklere å gjennomføre, i motsetning til konsulene, som velges for kun ett år, og sammen! Og hvis det er en krangel mellom dem.
  Nei, Roma trenger et monarki, og fra flere sønner vil Cæsar alltid kunne velge en verdig. Sant, og han må inngå kompromisser på denne lange reisen. Spesielt, noe som gjør ham til en alliert, og til og med en seniorpartner av Pompey. Her respekterte ikke Cæsar ham egentlig. Som høyre hånd til diktatoren Sulla, kunne Pompeius, etter denne gonoré-gamlingens død, bli den suverene herskeren over Roma. Pompeius hadde en hær i hendene, inkludert en elitelegion som voktet Senatet. Men han forble trofast mot republikken og returnerte den gamle orden. Han er Cæsar i stedet for Pompeius ville ikke ha gått glipp av
  Dine sjanser. Generelt ser det ut til at Pompey vil være hovedfienden til Cæsar, som drømmer om tronen. Det var også Crassus, men han døde i Parthian-krigen. Forresten, som Cæsar, gikk han gjennom hele Parthia, og falt i en felle, og ble låst inne med en utmattet hær i en festning. En annen ting er at Cæsar bevisst lot hordene av barbarer samles mot ham. Gallerne er fatalister, og etter å ha mistet det siste håpet om at enhet vil redde dem, vil de til slutt og for alltid underkaste seg Roma.
  Oliver er forresten en god kar, han er faktisk fortsatt et barn, men han eier et nyrevåpen, som Hercules selv. En kriger sterkere enn Mark Antony kan vokse ut av ham. Kanskje vil han bli en verdig konge og etterfølger til Cæsar. Men .... jeg håper det ikke er veldig snart, for den store mannen har mye arbeid foran seg.
  Gradvis ble trykket fra gallerne svekket, tusenvis ble drept og lemlestet, hele hauger av lik under murene. Romerne forsvant også, han var umenneskelig spenning. Da tok Cæsar, som allerede hadde lastet av et helt kogger, det andre sverdet og la merke til:
  - Kommandanten som går inn i slaget er som et sugerør som bryter ryggen på en kamel. En kamel hvis rygg er brukket av et strå er som en militær leder som unngikk kamp!
  Mange romerske soldater ble skadet, lik lå rundt omkring, og blant de falne var det kvæstor Stefa, kjent for å ha slått selveste Grannik av hesten. Og hvor forresten Grannik selv er, ville Cæsar ha fjernet ham med en herdet pil. Ja, når det gjelder sverd, er ikke He Caesar dårlig, men langt fra den sterkeste i den romerske hæren, men en av de beste i bueskyting. Dessuten trekker han i snoren ved hjelp av en spesiell krok som bæres på rustningen og retter ut høyre arm. Dermed kan du trekke en mye strammere buestreng enn på vanlig måte og treffe på større avstand!
  Men du trenger også et sverd! - Caesar kuttet ned den nærmeste Gallia.
  Glade rop:
  - Ava! Cæsar er med oss!
  - Ære til Cæsar! Vi vil vinne alle!
  Romerne muntret synlig opp. Tilstedeværelsen av Cæsar - denne seierstalismanen inspirerte jagerflyene. Et kraftig slag og gallerne, etter å ha nølt, begynte å trekke seg tilbake. Den rasende stormen begynte å avta, bølgene trakk seg tilbake. Gallerne trakk seg imidlertid tilbake på en ganske organisert måte, uten å ta på flukt. Tilsynelatende har deres militære iver ennå ikke helt dødd ut. Julius Cæsar, som mistenkte en felle og innså at romerne i et åpent felt ville bli knust av overlegne tall, befalte:
  - Alle står på! Slappe av!
  Utmattede, svette krigere fra Roma begynte å plukke opp de sårede. Noen få healere og prester smurte sårene med eliksirer og bandasjerte lemmene. Andre soldater begynte å lage bål og tilberede mat.
  Sønnen Oliver Twist var veldig fornøyd, selv om hans muskuløse, dobbeltfoldede bryst ble kuttet av en lang ripe fra den galliske øksen. Gutten utbrøt:
  - Det var slik vi ga dem hardt! Og vår Cæsar er best! Ære til den store Cæsar!
  Soldatene gledet seg også, selv om de var mer behersket:
  - Ære til den store Cæsar!
  Oliver Twist, svingende med sverdene, erklærte:
  - Når gallerne dukker opp igjen, skal jeg kutte dem i bitre epler! Fordi sønnen til det store Roma!
  Caesar ringte gutten og sa kjærlig:
  - Du viste seg å være en strålende kriger! Nå gjør jeg deg til min æreseier, og i takknemlighet gir jeg deg denne...
  Den berømte kommandanten tok av fingeren en ring med en smaragd, på størrelse med et dueansikt.
  Gutten Oliver ble flau:
  - Ja, jeg er ikke verdig til å bære en slik juvel!
  Caesar smilte.
  - Ikke bruk den! Gjem den et sted, eller ikke, la denne ringen betraktes som din, men foreløpig blir den hos meg. Og du, gutt, slåss, og når du når fjorten vil du få din egenart. I mellomtiden kan du ta opp fekting med Mark Antony.
  Den enorme assistenten til Cæsar, selv om han var mye større enn den berømte sjefen, nærmet seg sjefen sin, bøyde seg ufrivillig sammen og prøvde å bøye seg ned. Cæsar selv var bare litt over gjennomsnittlig høyde, tettsittende, med en aquilin nese. Mark spurte dystert:
  "Hvorfor forfulgte vi ikke gallerne?"
  Cæsar gjentok aforismen en gang til:
  -En general som går i kamp er som et strå som knekker ryggen til en kamel. En kamel hvis rygg er brukket av et strå er som en militær leder som unngikk kamp! Dette er sant, men tiden for seier er ennå ikke kommet. Grannik er vår hovedfiende, den ukronede kongen av det opprørske Gallia, har ennå lagt ut alle trumfkortene sine. Og han dukket ikke engang opp! La oss vente på fienden, nok en gang, dessuten har jeg noen flere ideer!
  Mark Antony kvikk seg opp:
  - Og jeg lurer på hva disse ideene er? - Og ble umiddelbart forvirret. - Jeg er helt i oppmerksomheten til de store.
  Caesar begynte nedlatende å forklare:
  - Det er tilrettelagt mye tørr halm for hester i festningen. Men vi skal ikke sitte i bakhold for lenge, men ved å bløtlegge halmen i olje vil tjære og fett strø på tilnærmingene.
  Anthony knurret:
  - Til hva?
  Caesar humret.
  - Og så venter vi! I det mest kritiske øyeblikket av overfallet. Den andre gangen vil gallerne kaste alle reservene sine i kamp, i tillegg vil noe annet skje!
  Assistenten prøvde å gjette seg selv:
  - Kommer det nye, sterke forsterkninger?
  Cæsar, smalt øynene lurt, nikket:
  - Det er det! Nye sterke forsterkninger! Men det er nødvendig at de slår til i det øyeblikket da alle styrker fra Gallia vil bli kastet inn i angrepet:
  Anthony spredte hendene.
  - Vi kan ikke sende nyheter om de store. Vi var omringet på alle kanter!
  . KAPITTEL #6
  Gutten våknet ... Han begynte å bli mer munter ... Allerede Oliver Twists brannskader kommer fra hans bare såler. Og sporene etter vippene gir arr ... Men det er håp om at han i dag ikke vil bli avhørt med fordommer.
  Likevel er den neste torturen den siste og begrenset i tid.
  Gutten fikk med seg mat. Han spiste havregrøt med et glass melk. Og avslappet. Jeg følte meg lei.
  Oliver gjorde øvelsene sine, slik Dodger lærte ham. Så spesiell for kameraet. Litt forstyrret med krage og bånd på kjedet. Men fortsatt en treningsøkt. Og strakte årer sutrer ikke lenger så mye.
  Spesielt gjør den lille gutten også hjørnet for pressen. Etter lading begynte Oliver å gni ett kjettingledd mot et annet. For å kanskje holde seg opptatt, eller egentlig fortsatt håpe på å rømme.
  Bare føtter var litt kalde og gutten begravde dem i halm. tenkte Ter for seg selv.
  Det faktum at fangene lider i fengsel. Og det ville vært mye bedre i en celle med andre gutter. Selskapet er mye morsommere. Her i arbeidshuset og barnefengselet underholdt de innsatte ...
  Oliver gned og gned kjedet og la ikke merke til hvordan han sovnet igjen.
  Han drømte at han var blitt mektig og sterk, en voksen mann og høyre hånd til en stor kommandør.
  Caesar klappet nedlatende helten på skulderen:
  - Der hvor løven ikke kan passere, vil musa skli. Selv om, selvfølgelig, rollen som kommunikasjon med Catonnes, som kommer meg til unnsetning, spilles ikke av mus, men av duer.
  Oliver Twist utbrøt med falsk beundring:
  - Det er genialt flott!
  Caesar svarte uventet ærlig:
  - Erastella lærte meg dette. Slaverne har brukt duepakker i lang tid. Og du visste ikke om det.
  Oliver Twist mumlet forvirret:
  - Jeg ble alltid overrasket over hvordan generalene dine: de følger alltid med så flink og i tide, men jeg trodde ikke det handlet om duer. Jeg trodde at du er himmelens sønn under Jupiters spesielle beskyttelse!
  Caesar bemerket:
  - Formynderiet av gudene er ikke en pålitelig ting, det vil ikke erstatte verken mot eller oppfinnsomhet.
  Tro en oppfinnelse: bedre enn tusen bønner!
  Oliver bukket.
  - Et klokt ord fra Cæsar er verdt tusen torden!
  Kommandøren bestemte seg for å være beskjeden:
  - Ikke overdriv mine evner! Hvis det ikke var slike tapre krigere under min kommando, og de romerske soldatene er de beste jagerne i verden, så ville jeg neppe ha lyktes med en tiendedel av det jeg gjorde. Så fortsett og gjør det du blir fortalt. Og forresten, ikke glem å blande halmen med falne blader, slik at det ikke blir så merkbart!
  Oliver Twist bukket enda lavere.
  - Jeg adlyder min herre!
  Cæsar ristet på hodet.
  Ikke ennå, dessverre! Og ikke kall meg stor så ofte, jeg har ikke gjort så mye for å få ros i hver eneste sving på denne måten. Forresten, når du er ferdig med sugerøret, ikke legg deg, men fekt litt med Brutus. Noen år til, og denne gutten vil kunne legge ned selv en kjeltring som deg!
  Oliver skyndte seg å svare:
  - Uten tvil den store Cæsar!
  Etter det trakk han seg tilbake, bevegelsene hans, til tross for den store muskelmassen, var ikke tilgjengelige, noe som er typisk for mange kjemper, begrenset, men Oliver, som ble en voksen helt, var ikke like rask som Brutus.
  Caesar nikket og spurte:
  - Kok meg en honning tinktur! Og server nå vin til svinekjøtt!
  Som svar tok en barbent slave i en slitt tunika med et brett. Hun er en av få kvinner i leiren, en ganske lyshåret kvinne. Caesar selv, selv om han var brunette, elsket blondiner mer, selv om Cleopatra var et unntak i denne forbindelse, en brennende rødhåret tispe! Ja, en fantastisk jente, og ifølge ryktene er faren ikke en farao i det hele tatt, men en av de romerske legionærene, blant dem som knuste hæren til Epifan den femte.
  Slavinden la fra seg brettet og begynte å rengjøre Cæsars støvler. Julius la merke til at den solbrune huden til slaven var dekket av kviser, de grasiøse tærne på hennes bare føtter ble blå. Faktisk hadde solen allerede nesten gått under horisontlinjen og det var merkbart kaldere. Slaver i selve Roma går vanligvis omtrent halvnakne, selv om de noen ganger får noen filler for vinteren. Men i det solrike Italia faller det snø en gang hvert tiende år om vinteren, og her er vintrene noen ganger strenge. Vel, la denne skjønnheten varme sengen i dag, og kanskje hun får lov til å kle seg varmere.
  Det lyse krøllete håret til slaven, så vel som det unge ømme ansiktet, minner Cæsar om hans første kone og andre kjærlighet (den første var en av slavenes pene jenter, men etter at han ble gravid, lidenskapen til den fremtidige sjefen forsvant.Og hans egen datter, nå gift med en, fra antall venner Julius!) Akvaleriyu. Og for denne jentas skyld våget han å nekte diktatoren Sulla selv!
  Hva kan sies om denne herskeren av Roma? Først beundret Cæsar Sulla. Han var imponert over at denne sjefen begynte å gjenopprette orden og bekjempe korrupsjon, ran, prøvde å få de rike til å respektere de fattige og dele inntektene deres med dem. Det var til og med gratis sykehus, antallet underholdningsforestillinger økte. Det gikk rykter om at Sulla forberedte et stort felttog østover. Men denne lystne herskeren fikk en alvorlig sykdom, og ikke engang fra en kvinne, men fra en negergutt. Som et resultat begynte diktatoren å råtne levende, og på bakgrunn av fysisk lidelse utviklet han mistenksomhet og forfølgelsesmani. Masseundertrykkelse, forbud mot tortur og drap begynte. Sulla beordret først å drepe alle de svarte, men etter en tid beordret han tvert imot å bringe en stor gruppe slaver fra Afrika og danne den svarte vakt. Det brøt ut en krig mellom ham og Mary. Mange tusen romere ble korsfestet som et resultat.
  Her kalte de til Sulla og Julius Cæsar. Da var han fortsatt ung, et svart skjegg brøt akkurat igjennom på haken hans. Det nylig gjenoppbygde palasset i Sulla strålte av luksus, var fullt av statuer, malerier og slik fortsatt relativt ny dekorasjon som fontener.
  Noen av skulpturene avbildet orgier, motbydelige i sin ærlighet og kopulasjonshandlinger. Unge Cæsar var avsky for å se på dette, spesielt hvis en mann paret seg med en mann. Selv om det i det gamle Roma ble ansett som ganske normalt å bruke en mannlig slave som kvinne, men ... For Cæsar virket dette feil og sjofel. Vel, desto mer uverdig at de beste skulptørene i Roma fanger dette i statuer, og til og med de olympiske gudene.
  Sulla selv så ekkel ut, dekket av abscesser, magesår, vorter, med et lurvete hode gjorde han et frastøtende inntrykk. En virkelig bifil diktator råtnet levende. For å lindre lidelsen hans gned fire slaver: to kjekke gutter og to vakre nakne jenter roseolje inn i monsteret. I tillegg drakk Sulla etter råd fra prestene tre ganger om dagen en stor skål med en helvetesblanding: blodet fra nettopp slaktede babyer og morsmelk. En gang hver tredje dag tok Sulla et bad, fra det rene blodet til barn og jomfruer. Sykdommen til dette monsteret som hadde mistet sitt menneskelige utseende fortsatte imidlertid å utvikle seg, og hele det romerske folket ba om at underverdenen raskt skulle ta sitt avkom.
  Cæsar, overvunnet avsky, bøyde seg og bøyde hodet lett:
  - Jeg er glad for å ønske diktatoren Sulla velkommen.
  Monsteret knurret hes:
  - Og hvordan du bøyer deg for meg useriøs! Hvis Julia er for lat til å bøye ryggen, så skal jeg beordre deg til å settes på en stake slik at han aldri kan rette seg opp igjen!
  Caesar svarte ganske enkelt:
  - Ørene bøyer seg lavt for vinden, men likevel er det bare luft, som ikke betyr noe! Lave buer vil ikke opphøye herskeren hvis han ikke har store gjerninger!
  Sulla ble plutselig myk og spurte:
  - Har jeg store gjerninger?
  Cæsar svarte uten list:
  - Hvis ondskapen er stor, så ja!
  Diktatoren strøk etter en kort pause over kinnet til den blonde gutten og knurret:
  - Du er oppriktig og jeg liker det! Du vet, når som helst kan jeg beordre deg til å bli kastet inn i et bur med løver, eller korsfestet på et kors. Du har imidlertid en sjanse til å holde deg i live, og til og med bli min venn!
  Caesar, fremtvang et smil, svarte:
  - Og til hvilken pris kan jeg kjøpe vennskapet til selveste Sulla?
  Diktatoren svarte:
  - Har du en kone Aqualeria?!
  Den unge mannen Julius svarte:
  - Ja, en diktator!
  Sulla strøk forsiktig over slavinnens nakne bryster, som om hun var redd for å brenne seg og mumlet mer uforståelig:
  - Så skil deg fra henne!
  Caesar, som overvant sjenanse, spurte:
  - Jeg forstår deg ikke helt!
  Sulla bjeffet plutselig skarpt, slo gutten på leppene, så stønnet han mens han hoppet tilbake:
  - Ikke lat som du er en dust! Du hørte! Jeg beordrer deg, forlat din kone Aqualeria!
  Ungdommen Julius bøyde hodet. Han følte at det å nekte Sulla var det samme som å gå naken inn i et bur med sultne løver, men å forråde Aqualeria for dette råtnende monsterets skyld - nei, aldri!
  Caesar, som prøvde å gjøre stemmen sin fast, svarte:
  - Jeg kan ikke gjøre det diktator!
  Overraskelse lød i Sullas stemme:
  - Og det er derfor! Du er pålagt å utføre bragden til Hercules, eller bare si ja til de største menneskene på jorden!
  Caesar svarte:
  - Noen ganger er den høyeste manifestasjonen av godhet, et enkelt ord ikke noe ondt, spesielt hvis det innebærer en risiko for livet!
  Sullas fysiognomi strakte seg ut med sår:
  - Så du sier nei til meg?
  Caesar overveldet en helt naturlig frykt, og svarte:
  - Ja, en diktator! Dessverre ikke! Og igjen nei!
  svarte Sulla med en rolig stemme
  Men du signerte din egen dødsdom! Det er tross alt umulig å si nei til kunngjøreren og holde seg i live!
  Cæsar trakk pusten dypt.
  - Hva er det, jeg er klar for å gå på tartare! Selv om hvem vet, kanskje gudene vil anse meg som verdig Champs Elysees!
  Sulla hevet de hengende brynene.
  - Så du dør ikke! Du vil bli torturert, og ikke bare du, men også din elskede kone Aqualeria. Jeg tror det vil være veldig hyggelig for deg å se hvordan bøddelen brenner de ømme hælene til jenta med et glødende strykejern, så begynner tangen å rive de nakne brystene hennes.
  Cæsar beveget seg mot Sulla, da plutselig seks høye svarte krigere hoppet ut av gardinen. Foruten dem dukket det opp en annen person. Utseendemessig var han ikke mer enn tjuefem, og selv var han en ekte kjempe. Caesar gjenkjente umiddelbart den allerede legendariske Pompey, den høyre militærhånden til Sulla. Riktignok gikk det rykter om at Pompey, som en veldig vakker gutt i barndommen, ble forelsket i Sulla og så ut til å til og med forføre ham som de ble venner fra. Men Pompeius fikk veldig raskt autoritet, og viste seg å være en veldig dyktig militær leder og en modig, veldig fysisk sterk soldat. Spesielt på dette tidspunktet klarte han å oppnå en svært høyprofilert bragd, nemlig å drepe kongen av Parthia. Cæsar var alltid sjalu på Pompey, men på grunn av det faktum at han selv knapt nådde skulderen til denne høye mannen. Men dette var ikke den eneste grunnen.
  Pompeius trakk sverdet sitt:
  - Jeg adlyder og adlyder min herre!
  Sulla svarte:
  - Hva sier du, sønn om det, dette er en sugerør som våget å skravle på en levende gud, altså meg!
  Pompeius svarte uventet:
  - Han er oppriktig og det er bra!
  Sulla kvekte sløvt, lat i stemmen:
  - Vel, la oss sjekke oppriktigheten hans! Fortell Julius, hvis det var en mulighet til å drepe meg, ville du gjort det?
  Caesar, kvalt av begeistring, spurte:
  - Oppriktig svar?
  Sulla brølte:
  - Ja!
  Caesar sukket.
  - Drept! Jeg ville drept akkurat nå!
  Diktatoren ble overrasket, han hadde ikke sett en slik frekkhet på lenge:
  - Som dette! Drept! Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med ham Pompeius og hvilken dødsstraff jeg skal finne på for ham og jentene hans.
  Pompeius svarte med fast stemme:
  - Som er ærlig og sier det han mener ikke er farlig. Ekte forrædere og fiender smigrer lurt!
  Sulla rynket pannen.
  - Som deg smigrer du meg! EN? Jeg føler at du vil ta plassen min, og du kan ikke vente på min død! Hva ser du på!
  Pompeius så Sulla rett inn i øynene.
  "Jeg har vist min hengivenhet til deg mer enn én gang!" Vil du ha meg...
  Diktatoren avbrøt:
  - Trenger ikke en valp! Hør på ordren min, ta med denne guttungen til fangehullet, så vel som kona hans. Sett dem i samme celle, så skal jeg selv finne på dødsstraff for dem! Det vil være noe sofistikert og smertefullt.
  Pompeius bukket lavt.
  - Jeg adlyder og adlyder de største!
  Diktatoren la til:
  - Før selv til kasematten! Hvis de stikker av, vil du selv henge på korset.
  Pompeius bukket enda lavere.
  - Jeg svikter deg aldri den største av de største!
  Cæsar ble tatt bort. Den unge mannen trodde selvfølgelig forgjeves at han var så ærlig med Sulla. Cæsar var ikke redd for fysisk smerte, men tanken på å reise til Plutos dystre rike gledet ikke. I tillegg vil hans elskede kone bli torturert. Det siste er helt ille, du kan fortsatt tåle din egen smerte, men du kan ikke lindre andres.
  Etter å ha kommet tilbake spurte Sulla Pompey:
  - Kanskje du selv vil fortelle meg hva slags henrettelse for å utsette denne frekke valpen? Kanskje drukne ham i dritt? Hvordan det vil ydmyke de stolte!
  Pompey svarte:
  - Han er en modig og sterk kriger. Roma trenger slike mennesker! Hvis han ikke vil tjene deg, ikke fange, men la fuglen gå fri!
  Diktatoren hostet:
  - Mariy er en baby sammenlignet med nevøen sin! Denne gutten har både en løve og en rev, bare sistnevnte har ikke blitt voksen enda! Og derfor befaler jeg, brenn denne opprøreren på bålet! Brenn den ned til det ikke er annet enn aske igjen!
  Pompeius nikket samtykkende på hodet.
  - Hvis dette er din vilje, så skal jeg oppfylle den store herre!
  - Og umiddelbart! Du skal bringe meg den håndfull aske som han blir igjen av dem!
  Pompeius klikket på hælene på støvlene og satte i gang for å utføre ordren.
  Til den sløve Cæsar brakte de hans kone Aqualeria. Jentas ansikt var tåreflekket, og det viste frem et par imponerende blåmerker. Fangevokterne tok bort alle smykkene fra den adelige patrisieren, og rev også av seg ytterklærne og smykkesandalene hennes. Og nå forble representanten for en adelig familie bare i en hvit tunika. I Roma tok tidlig vår så vidt fart, det var kaldt om natten, spesielt i steinkasematten. De nakne og forsvarsløse bena til jenta fryser, Aqualeria berører dem kaldt. Cæsar tok av seg tunikaen og støvlene og krevde:
  - Sette den på!
  Aqualeria svarte stolt:
  - Ikke! Jeg vil ikke at du skal fryse min kjærlighet!
  Cæsar svarte rynket panne:
  - Men jeg er en mann! Og en mann må tåle vanskeligheter, for en dames skyld!
  Aquaria sukket tungt.
  - Mine slavetjenere, med unntak av de som står meg nærmest, går hele året i samme tunika og barbeint. Nå ser jeg, eller rettere sagt, jeg føler hvor vondt det var for dem. Og generelt sett vil vi snart bli henrettet, og kanskje, etter å ha opplevd kulden i fangehullet, vil jeg ikke bli så skremt av det iskalde mørket i Hades!
  Julius strøk konas bein, begynte å gni de kalde fingrene, mens han prøvde å trøste:
  - For uskyldige sjeler og helter er det spesielle Champs Elysees. De er vakre, fulle av fantastiske trær og fargerike blomster. Der hersker evig sommer, og alle fruktene er modne og søte, regnet fortsetter å strømme forbi folk, og hvilke bitende insekter og stikkende slanger er for lengst glemt av de som bor der. Slike ulykker som alderdom, en krum ramme eller råtne tenner er ikke kjent for innbyggerne i denne lykkelige verden! Det er et paradis!
  Aqualeria, som strøk det svarte, krøllede hodet til Cæsar, svarte:
  - Er det noen bananer?
  Den unge mannen Julius svarte:
  - Selvfølgelig er det ananas og bananer.
  Aquaria sukket.
  - Hvordan jeg vil spise ferske, modne bananer. Dessverre har jeg kun prøvd tørkede så langt, men jeg likte dem veldig godt!
  Cæsar erklærte selvsikkert, som om han selv nylig hadde vært der:
  - På Champs-Elysées er det frukter som ikke har noe navn. I tillegg mye god smakfull mat og underholdning.
  Akvariet gjenopplivet:
  - Er det sex i himmelen?
  Cæsar smilte og nikket.
  - Sikkert! Hercules elsket tross alt, med sin første kone som bodde på Champs Elysees.
  Aqualeria smilte fornøyd.
  - Får vi barn?
  Caesar slo bestemt knyttneven mot steinene:
  - Det blir mange! Dette lover jeg deg! Vi vil oppdra strålende krigere!
  Den unge mannen og jenta kysset først lidenskapelig, og begynte deretter å kjærtegne hverandre. Tross alt, hvem vet hva som venter en person, der bortenfor barrieren, bak denne skremmende kanten. Og det er fortsatt grusom tortur foran, oppfunnet av det perverse sinnet til Sulla. Og vi må tåle dem, samle kreftene våre, stå til enden.
  Men Aqualeria vil fortsatt bli plaget, som diktatoren lovet: glødende jern vil brenne ømme jentehæl, så vil ømme bryster bli revet ut av en edel patrisier ...
  Nei, det er bare utenfor hans krefter. En tanke blinket gjennom, hva om du viser mot og redder jenta fra å plage deg selv. For eksempel å kvele med et belte ... Men å drepe hans sanne og altoppslukende kjærlighet er over hans styrke. Det er som å kvele sitt eget barn, spesielt siden slangefristeren hvisker: hvem vet, kanskje en lunefull diktator vil ombestemme seg og redde livet hans, i det minste Aqualeria?
  Cæsar kysser sin elskede kone med enda større inderlighet, leppene hennes er søtere enn honning og utbryter:
  - Du vet, vi sitter i et fangehull, men samtidig finnes vi ikke friere i hele den vide verden!
  Aqualeria spurte overrasket:
  - Og hvorfor?
  Caesar svarte selvsikkert:
  - Fordi den sterke i ånden - kongen i fengsel, den svake i ånden - en slave på tronen! Det er viktig å beholde motet og ikke briste i gråt selv på stativet. Tål tortur, stille med et smil på leppene!
  Jenta sukket tungt og strøk de stive føttene med håndflatene. Hun er en etterkommer fra kongefamilien, hun følte seg plutselig som en elendig slave. En livlig fantasi malte et bilde av hvordan hun var helt naken med vridde ledd hengende på et stativ, og pisken til en stinkende bøddel slo henne på hennes bare rygg. Og en annen plageånd bryter fingrene med en glødende tang.... Jenta kjente til og med en brennende følelse i lillefingeren, som plageånden begynte å bryte av.
  Aqualeria gråt bittert. Perledråper med tårer rant nedover hennes rosa kinn og babymyke hud. Som svar begynte Cæsar å kysse sin elskede på kinnene, slikket av de salte tårene og trøstet:
  - Du er en romersk kvinne, datteren til byen som er bestemt til å herske over verden! Ikke gråt, men for å gjøre det lettere for deg, tenk på noe hyggelig.
  Valeria svarte med et stønn:
  - Og jeg kan ikke tenke på noe annet, bortsett fra den forferdelige torturen som venter meg! Og den håpløse avgrunnen av tannstein!
  Cæsar svarte filosofisk på dette:
  - Det finnes ingen større pine enn fantasien til en svaksinnet person! Det mest forferdelige helvete, i synet av en feiging, før testen!
  Jenta ble fornærmet, tårene stoppet ansiktet hennes:
  - Jeg er ingen feiging! Ikke ydmyk meg! Og uansett, hvis du elsker meg, hvorfor sier du det da?
  Caesar svarte med et tvunget smil:
  - Kjærlighet, i motsetning til skyer, feller tårer, men solen skjuler virkelig ikke! Ikke bekymre deg skjønnhet!
  Akvaleriya protesterte:
  - Når kjærligheten, som en sky, feller tårer, går skudd av kjedsomhet og skuffelse opp!
  Caesar ville svare på dette, noe, men det hørtes et knirk fra døren og begge elskere spratt opp. Den piggete jerndøren åpnet seg og Pompeius gikk inn gjennom den, akkompagnert av to legionærer. Caesar fant styrken til å smile:
  - Ikke alle er i stand til å skryte av at en slik eskorte eskorterer ham den siste veien!
  Pompeius ristet sekken bak ryggen og sa dystert:
  - Jeg kom ikke for å drepe, men for å redde!
  Cæsar ble overrasket:
  "Og du snudde deg mot Sulla?"
  Pompeius ristet på hodet da han tok rustningen ut av vesken.
  - Vårt personlige forhold til diktatoren angår ingen! Bedre kle deg ut som romerske legionærer. Jeg har med meg to av mine trofaste kamerater: Guy og Leksin, de skal hjelpe deg med å komme deg ut av byen. Vet, Cæsar, jeg redder livet ditt, men du må ikke vende tilbake til Roma mens det styres av en diktator!
  Julius, som hjalp sin kone med å skifte klær, spurte den mektige Pompey med økende overraskelse:
  Hvorfor hjelper du meg! Hjelp til å risikere livet ditt!
  Pompeius svarte, ikke uten å nøle:
  - Fordi han viste urokkelig mot, og nektet diktatoren! Han forrådte ikke sin elskede kone! Og jeg gikk på en gang med på å gi avkall på min elskede for en tyranns skyld! Så vit fra nå av at jeg er som en bror for deg!
  Caesar, som justerte rustningen på Aqualeria (de viste seg naturligvis å være gode for henne), spurte likevel:
  - Kan jeg stole på deg? Kanskje det bare er enda et triks av den gamle reven?
  Pompey knipset:
  - Mangel på tillit kan ikke ødelegge ekte vennskap, for i dette tilfellet har aldri ekte vennskap eksistert!
  Cæsar rakte ut hånden til Pompeius.
  - Jeg tror deg, men husk: En venn kan bare bli forrådt én gang, ettersom du overgir fienden på nytt!
  Og å ha Cæsar som en fiende er en umisunnelsesverdig skjebne selv for en diktator. Hva vil forresten skje hvis Sulla krever å vise likene våre?
  Pompeius, smilende til dette, svarte:
  - Fra det blir nok og aske! Kremasjon utjevner alle, uansett om det ble gjort mot levende og døde!
  De to fødte krigerne håndhilste igjen. Etter det dro Cæsar sammen med sin elskede kone, akkompagnert av to hengivne krigere fra fengselet.
  Da de allerede red i utposten, stoppet Aqualeria plutselig hesten sin og pekte på en feit, skallet mann med et degenerativt ansikt som vaklet av overdreven utgytelse:
  - Det var han, sammen med sine medskyldige, som tok klærne mine fra meg, kjente på brystet mitt, og lovet å steke hælene mine.
  Cæsar nikket dystert.
  - Jeg forstår!
  Etter å ha overvunnet avstanden alene på en svart hest, satte unge Julius all sin kraft i slaget, hogget med sverdet på et skallet hode med lav panne som en gorilla.
  Cæsar ble distrahert fra minnene hans, han ønsket en kvinnes hengivenhet. Han kalte til ham en blond skjønnhetsslave:
  - Vel, gjør klar sengen, du har fått æren av å tjene selveste Cæsar.
  Jenta bukket, og den romerske kommandanten rev av seg tunikaen hennes med en bevegelse. Så omfavnet hendene hans de fulle brystene til Gallias datter. Slaven purret oppriktig av glede, Cæsars kjærtegnende bevegelser var dyktige, han visste hvordan han skulle slå på enhver kvinne, fra edle matroner til ubetydelige slaver. Og denne jenta, etter sporene av pisken på den solbrune ryggen å dømme, hadde tid til å lære å elske den som ble beordret! Jordbærvortene til slaven stivnet, hun begynte å vri seg, dekket leppene og brystet til den store kommandanten med kyss og samtidig løste han fra togaen. Etter hvert ble kjærlighetsspillet mer og mer stormende, flere og flere høye sukk og stønn hørtes.
  . KAPITTEL 7
  Guttefangen våknet uthvilt og oppmuntret etter søvnen. Isolasjon er rent, ikke for kaldt. Selv om det ikke forstyrrer øvelser etter søvn.
  Oliver begynte å gjøre øvelsene som Dodger hadde lært ham. Inkludert å gjøre en corner, sitte på huk, trekke opp stengene, push-ups. Og det bidro til å løfte humøret litt.
  Så fikk gutten frokost med seg: havregrøt og et stort krus fersk melk, som ble skjenket for ham av medfølende kvinnelige vakter. Det var vondt for dem å synes synd på gutten på ti år, spesielt siden Oliver ventet på enten gruven eller gruvene.
  Den unge fangen spiste og gjorde øvelsene sine igjen. De begynte å gni det ene leddet i kjedet mot et annet.. Og samtidig prøvde han å huske hva han hadde lest i bøkene. Som gutt kjempet Geta på høyre hånd til Spartacus og skar ned romerne.
  Denne gangen alene kunne han ikke lenger unnslippe tortur.
  En fiendtlig kvinne kom inn, akkompagnert av vakter, og Olivers pyjamas ble tatt av. Og hun undersøkte gutten og sa med overraskelse:
  - Alt er nesten helbredet. For en livlig gutt!
  Og hun blunket til ham, og svarte:
  - Allerede den siste torturen gjensto! Vær tålmodig i litt mer enn en time, og de vil ikke lenger torturere deg før rettssaken!
  Oliver sukket ... Legen gikk og for tiden til gutten ble alene. Oliver mumlet:
  - Litt mer, litt mer,
  den siste kampen, den er den vanskeligste ...
  Jeg er fri, jeg vil hjem
  Jeg har aldri sett moren min!
  Vaktene og den kvinnelige legen kom igjen. Hun spurte med et smil:
  Er du klar baby?
  Gutten nikket og sang:
  Gutten er alltid frisk
  Gutten er alltid klar!
  Han ble koblet fra kragen og ført til torturkjelleren. Det var varmt fra den flammende peisen, og det hang en masse plagende ting på veggene. Den kvinnelige bøddelen, denne rødhårede vixen, er i truser og en stripe med smalt stoff på brystet. Hun har som assistent tenåringer på fjorten, femten, men for alderen deres er de store og muskuløse. Denne kvinnen er en barnetorturspesialist. Hun vet hvordan hun kan forårsake maksimal kamp uten å drepe eller lemleste.
  I nærheten er en kvinnelig lege som overvåker helsetilstanden - klienten til bødlene. Og dommeren som følger reglene.
  I tillegg til skriftlærde og en prest, registrerer de alle vitnesbyrdene som ble sagt under torturen.
  Olivers fengselspysjamas blir revet av, og etterlater ham naken. Slik blir offeret torturert.
  Den rødhårede nikket med et smil.
  - Denne gangen skal vi prøve et horisontalt stativ!
  Oliver bandt både hender og føtter og hang horisontalt begynte å strekke seg i maskinen. Det gjør veldig vondt, spesielt i skuldrene. Og tauene graver seg inn i håndleddene dine og truer med å rive av barnas ankler.
  Gutten stønnet av smerte, han ble strukket og gjort lengre. Og bokstavelig talt trekker ut årene.
  Den rødhårede bøddelen spurte:
  - Vil du snakke?
  Oliver bare mumlet som svar:
  - Ikke!
  Den kvinnelige bøddelen beordret:
  - Smør brystet, magen og hælene hans! La oss denne gangen steke grundig!
  Oliver skalv ... Og tenåringsbødlene begynte å smøre inn guttens bryst, mage og bare såler med olivenolje. De jobbet, flirte og fniset, og klypet, og ganske smertefullt, offeret.
  Oliver følte avsky da hendene til muskuløse tenåringer famlet og smurte sterkt luktende olje på den herdede kroppen hans.
  Men det distraherte fra de sterke smertene i strakte muskler og leddbånd.
  Så brakte de rørene med gass, Oliver skalv av redsel. Og sparket...
  Ilden brant på avstand, for ikke å brenne huden, men for å forårsake maksimal smerte. Flammen var spesielt sterk under barnets bare hæler. Siden sålene har tykk hud og gror raskere og de blir mer svidd.
  Den rødhårede røven, smilte aggressivt, sa:
  - Vil du snakke? Skal jeg spørre deg?
  Oliver stønner av uutholdelig smerte og rister på hodet. Flammen blir litt høyere og brenner varmere.
  Gutten rykker av vill lidelse, og blir enda mer smertefull. Dette er intens tortur. Oliver føler at noe er i ferd med å være klar til å tilstå. Men staheten gjør at han bare stønner og gråter, men tier.
  Den rødhårede tar frem en pisk og slikker leppene hennes. Med all kraft begynner han å slå gutten. Hun har åpenbar glede av å torturere et barn.
  Den kvinnelige legen rynker tvert imot... Og kommer med en bemerkning:
  - Ikke drep den! Han må være i live!
  Den rødhårede vixen reduserer intensiteten av julingen litt. Men likevel skjærer slagene hennes gjennom huden. Hun slår og snerrer.
  Tenåringsbødler smiler. De har det også gøy.
  Den rødhårede slår til. Oliver Twist er strukket og stekt, og det er så vondt og uutholdelig.
  Gutten ønsker virkelig å miste bevisstheten, men det blekner ikke, og hodet forblir klart, og kroppen reagerer tydelig på lidelse. Vill helvetes smerte, hver celle i barnets kropp flyter over av mel. Og så jeg vil tilstå, og derfor vil jeg stoppe det.
  Så husket Oliver plutselig boken han hadde lest i barnefengselsbiblioteket om indianerne. Så de sang trivielt under tortur. Det stemmer, på stativet, eller spikret til et tre, utførte de kupletter. Og så ble de bedre.
  Når du synger, er smerten mye lettere å bære.
  Og Oliver Twist sang mens han komponerte;
  Jeg ble født foreldreløs i et arbeidshus
  Mamma, pappa fra barndommen visste ikke ...
  Men forgjeves blir babyen nå begravet,
  For ham er Kristus idealet!
  
  Oliver jobbet veldig hardt
  Og den stakkars mannen spiste liten grøt til frokost ...
  Oppdragelsen var veldig streng.
  En ekte, komplett rot!
  
  Gutten ba om litt mer
  Og for dette fikk han sjenerøst en pisk ...
  Til lunsj ga de barna gress,
  Og derfor manglet de styrke!
  
  Oliver ble hardt fordømt
  Og de ønsket å henrette den barbeinte gutten ...
  Ungen i løkken ble nesten henrettet,
  Livet er tynt, som en tråd av silke!
  
  Men lykken smilte surt,
  Gutten ble sendt for å tjene ...
  Munningen til en pistol blinket,
  Han ble nesten til en lek!
  
  Men også der gikk livet ikke sukker,
  Og gutten rømte fra lidelse ...
  Barbeint i en enkel skjorte,
  Han skyndte seg til hovedstaden i England!
  
  Gutten slo av seg bare føtter,
  Men han nådde fortsatt London ...
  Ikke døm barnet strengt,
  Men han tiltrakk seg en tyvehi i hovedstaden!
  
  Han ble også en utspekulert tyv,
  Jeg klatret gjennom lommene mine, trakk sekker ...
  Noen ganger stappet gutten kjegler,
  Det viste seg som om han var et syndens barn!
  
  Men til slutt ble han tatt
  Det betyr veldig dårlig å stjele...
  Hælene ble brent med ild,
  Fordi en mindreårig tyv!
  
  Det var et alvorlig og grusomt avhør,
  En stakkars gutt under bødlers pisker...
  Han henger barbeint på stativet,
  Glødende full av flått!
  
  De slår ham, plager ham så grusomt,
  Og de bryter beinene til gutten med en gang ...
  Bare strøm er ikke nok,
  For å fullføre barnet til slutten!
  
  Vel, hvorfor skulle barnet lide,
  Ja, det hendte at han stjal sulten ...
  Men brødre og søstre levde for det,
  Oliver drepte ingen!
  
  Så skån bastardgutten
  Slutt å torturere den stakkaren...
  Bødler du gjør ikke vrede Gud,
  Hvor mye kan du torturere et barn!
  
  Han ble født i ekstrem fattigdom,
  Moren hans døde i fødsel...
  På jorden så foreldreløs syndig,
  Ja, Storbritannia er et hardt land!
  
  Du vil henge gutten
  Eller enda verre, til og med sette på en innsats ...
  Men du må vurdere nøye
  Fordi livet vårt er et komplett galehus!
  
  Oliver lider mye
  Hælene hans brenner av en flammende ild...
  Og gutten piskes stilig,
  Stanken høres fra det svedne kjøttet!
  
  Oliver brøt imidlertid ikke sammen,
  Han fortalte ikke hemmeligheten til bødlene ...
  Og da gutten kjempet tappert
  Stiger over de bratte klippene!
  
  Nei, dette barnet vil ikke være rent,
  Henger i en løkke som en skitten tyv...
  Han vil bli en forfatter, en kunstner,
  Det vil være en sterk fyr som en bjørn!
  
  Han vil ikke la fiendene danse om lykke,
  Han vil selv flytte katamen langs hornene ...
  Skyer og dårlig vær vil spre seg,
  Hvis guttens liv er dyrebart!
  
  Jeg vet at det snart vil komme ond hevn,
  Jesus, den store Gud, skal komme...
  Og lyset skal komme,
  Han brakte frelse til mennesker!
  
  Og barnet som er hengt i en løkke,
  Vil falle inn i Kristi vakre paradis ....
  Ingenting som var syndige gjerninger,
  Tross alt er Twists sjel så ren!
  
  Et forferdelig helvete venter på bødlene,
  Den inneholder en forbannelse, gråt og vill stønn...
  Jesus åpenbarer frelse
  Her kommer den flotte Armageddon!
  Og så kommer rettferdigheten
  Tiltaket skal bli dommens glede,
  Og den allmektige vil vise barmhjertighet mot alle,
  I Sønnens herlighet, Herren Kristi!
  Oliver sang under vipper, under ild og strakte seg horisontalt på stativet.
  Den rødhårede bøddelkvinnen frøs og sa med et smil:
  - Det er så mot!
  Tjenestemannen pekte på timeglasset.
  - Tiden er ute! Siden den unge kriminelle ennå ikke er fjorten år, er torturtiden begrenset ved lov!
  Den rødhårede smilte og sa entusiastisk:
  - Godt gjort gutt! Sang på stativet! For en verdig kriminell!
  Bålet og gassrørene ble fjernet... Så ble Oliver tatt ut av stativet og varmt vann ble helt ut. Deretter tørket de sårene og brannsårene til gutten med alkohol. De tok på seg ny fengselspysjamas.
  Gutten muntret seg litt... Selv om det gjør fryktelig vondt når alkohol brenner sår.
  Og gutten ble ført tilbake til cellen. Nå vil ingen forstyrre ham før rettssaken.
  Gutten fikk igjen havregrøt, men denne gangen med et stykke kjøtt og melk. Den unge fangen spiste og følte tyngde og et ønske om å sove.
  Oliver med vanskeligheter på sugerøret la seg liksom på siden. Bryst og mage var dekket av blemmer fra bålet, og rygg og bakdel ble kuttet med en pisk.
  Gutten var fortsatt ung og frisk, og sovnet relativt raskt. Og han drømte igjen...
  Også inspirert av det som ble lest i en bok i det innholdsrike biblioteket i barnefengselet i London, om hendelser i det fjerne Russland.
  Emelyan Pugachev, fortsatt relativt ung og sterk kosakk, dyktig og ivrig, bestemte seg for sitt livs største eventyr. Han arrangerte nemlig et kosakkopprør. Og dessuten utropte bonden seg til keiser Peter den tredje. Ødelagt av en langvarig krig med det osmanske riket, aksepterte landet med glede bedrageren. Emelyan klarte å samle misfornøyde Yaik-kosakker og starte sin marsj til Orenburg. Iletsk-kosakker, Kalmyks, Bashkirs, Tatars, Kirghiz, lokale livegne og til og med noen soldater og offiserer sluttet seg til bedrageren. Til å begynne med bidro suksess til Pugachevittene, hæren deres vokste.
  Men den langvarige beleiringen av Orenburg tillot tsarregjeringen å bygge opp styrker og overføre tropper fra grensen. Under Tatishchevo ga Pugachev general Golitsyn et slag i slag. Etter en voldsom kamp ble den 10 000 sterke hæren til Pugachevittene beseiret, og lederen for opprøret flyktet. Et forsøk på å slå tilbake regjeringstroppene under festningen Belozerskaya endte med nederlag og fangst av mange medarbeidere til den selvutnevnte kongen.
  Deretter fulgte flyktningen og den lange forfølgelsen av Yemelyan av regjeringstropper. Alvorlige uenigheter som oppsto etter general-in-chief Bibikovs død blant de tsaristiske kommandantene tillot Emelyan Pugachev å samle styrkene sine og erobre flere fabrikker og festninger.
  Men så brøt Dekolog den igjen. Men Emelyan ga ikke opp. Etter flere trefninger med Michelson klarte han å bryte seg løs fra tsartroppene og bevege seg mot Kazan. Nesten hele byen ble tatt på et innfall, bare Kreml klarte å beholde Potemkins andre fetter.
  Og hvorfor skjedde den skjebnesvangre kampen med Michelson. Bare tusen to hundre, selv om utvalgte og veltrente soldater var i stand til å spre en folkemengde på mer enn tjue tusen mennesker.
  Riktignok var de fleste av Yemelyans tropper nylig slått sammen, utrente i militære anliggender og ikke for modige bønder. To ganger prøvde Emelyan Pugachev fortsatt Michelson for styrke. Men den tsaristiske oberstløytnanten ble også hjulpet av den adelige militsen og garnisonen fra Kreml. Den beseirede Emelyan Pugachev flyttet først til Nizhny Novgorod. Men kampene viste at utrente bønder var ubrukelige krigere, og Kalmyks med Bashkirs: Pugachevs kavaleri - brøt bort fra bedrageren og han kunne ikke regne med påfyll med kampklare enheter.
  Det var en idé å se etter militære styrker på Don. Dessuten var det Don-kosakkene som utgjorde den mest kampklare delen av Stenka Razins hær. Og Emelyan Pugachev var Stenkas fetter oldebarn.
  Etter en rekke nederlag så lykkens sol ut til å smile til bedrageren igjen. En rekke byer ble tatt nesten uten tap, inkludert så store som Saransk, Penza, Saratov, Kamyshin. Riktignok klarte de å beholde dem i veldig kort tid. Mikhelson var på hælene, og hvis det ikke var for de mange bondeopptøyene og folkemengdene som dukker opp nå og da, så kan Pugachev ha blitt forbigått for lenge siden.
  Bedragerens hær vokste... De fleste av Volga-kosakkene avla en ed om troskap til ham og møtte Pugachev med ære. Bare en minoritet, de rikeste kosakkene, nektet å sverge troskap til bondetesaren og flyktet til Tsaritsyn. Et utvalgt tusen don-kosakker nærmet seg også dit. Tre flere kosakkregimenter som kom tilbake fra den tyrkiske krigen tok en avventende posisjon: de sier at den som vinner, vil ta den andre siden.
  Pugachev, med Michelson i bakkant, turte ikke å storme den godt befestede Tsaritsyn og beveget seg lenger nedover Volga. Han fikk selskap av Kalmyks og Volga-kosakkene, som slo seg ned i Black Yar.
  Emelyans hær vokste til femten til sytten tusen jagerfly, og hadde femti kanoner. Oberst Dietz, som kom ut for å avskjære bedrageren, ble drept, og brigaden, delvis tatt til fange, delvis spredt av Pugachevittene. Kanskje er Pugachev nå sterkere enn noen gang. I nærheten av Kazan hadde han formelt flere tropper, men med eiketrær. Og nå er det mange Kalmyks, Volga-kosakker og flere hundre som har hoppet av fra Don. Det er også mange soldater tatt fra de fangede garnisonene. Artilleri ble også fylt opp på bekostning av de erobrede byene, og Pugachevs skattkammer var også betydelig.
  Det er vanskelig å tro, men slaget ved Saltbandet vil være det siste store slaget og sette en stopper for opprøret. Nå har Emelyan mer enn noen gang mange styrker og våpen, og et stort antall kampklare enheter. Men forræderi var allerede modent i Pugachevs hær, og kanskje var dette årsaken til et så raskt og relativt enkelt nederlag for regjeringstroppene.
  Oliver Twist leste en stor bok om opprøret og bondekrigen til Emelyan Ivanovich, og derfor ønsket han å påvirke dens forløp. Tross alt er han en engelsk pionertyv, noe som betyr at han ble oppdratt til å sympatisere med opprørerne. Så hjelp før det er for sent.
  Slutten av august er varmt i den nedre Volga-regionen. Etter steinsekken til London-fengselet er det behagelig å gå barbeint, med barnslige føtter, på det skarpe gresset. I drømmen føler Oliver seg bra. Som ved et magi ble alle sår og brannskader leget, sårene som ble korrodert av salt og alkohol ble leget. Og på baksiden, som de slo med rødglødende tråd, var det ingen spor etter brente kutt. Og så snart gutten klarte ikke bare å gå til henrettelse for tyveri, men også å synge?
  Ja, det er ikke verst når en varm sommerbris blåser på deg, og Volga spruter i nærheten. Du kan ploppe ned i det milde vannet for å rake under deg selv. Gutten svømte godt - han dykket dypt og åpnet øynene og gikk under vann.
  Oliver ble en førsteklasses tyv i en barnegjeng, og fikk til mye. Han hadde en utmerket hukommelse og var flytende i tysk og engelsk. Han var preget av utholdenhet og tålmodighet, han ble aldri syk i hele sitt liv, selv om han var barbeint fra barndommen, ofte susende gjennom snøen.
  Gutten likte tyvenes vei, selv om den brakte stor sorg. Men for å være ærlig kjente Oliver Twist praktisk talt ikke det fredelige livet. Mer som underholdning. Fra tidlig barndom, fødsel, juling, mager mat. Og det er skummelt, men spennende på samme tid.
  Gutten svømte litt. Det er salig å ligge eller plaske i en varm vugge, men... Det er en ung tyvs plikt å hjelpe Emelyan Pugachev. Hvordan kunne Oliver vite at dette var rett sted og tidspunkt?
  Det var som om noen hadde steget ned fra himmelen og diktert dette til tyvgutten. Og siden plikten tilsier, så er det nødvendig å hjelpe bonde-tsaren!
  Oliver Twist kom på land, den myke, fløyelsmyke gjørmen kilte godt i guttens hardhårede såler. Gutten tråkket gjerne på steinene, og valgte hvor han var skarpere. Og så sprang han av gårde og hoppet som en gal hare. Det er flott! Han er fri! Han løper til Emelyan Pugachev - lederen for alle de undertrykte!
  Gutten sparket med all kraft foten inn i en stein, kastet opp en brostein med et slag og ... sakket ned farten. Han er nesten naken, i bare svarte truser, mer som badebukse. Og i denne formen for å komme til kongen?
  Jeg må skaffe meg noen klær. Og gutten begynte å lete etter et verktøy for å få i det minste en anstendig kjole.
  Her kan du lage et rør av vanlig siv og fyre av det. Oliver Twist bygget seg raskt en slags bue. Selv om våpenet viste seg å være primitivt, men pionertyven har erfaring med å skyte fra slike våpen. Her så gutten to ryttere i rike klær. Mest sannsynlig er dette en rekognoseringspatrulje av Michelsons tropper, som beveger seg etter Emelyan Pugachev.
  Men gutten bestemte seg for å lytte. Han la seg ned på magen på den tornede torven og spisset ørene. Det er ekstremt viktig for en speider å ha et godt øre. Oliver Twist har et hundeøre av natur, men han trente seg også ved hjelp av spesielle øvelser for å høre bedre og skille de minste lyder.
  Begge rytterne hvisket lavt. Offiseren i den blå drakten snakket til den røde:
  - Curds og Chuguev lovet oss hjelp. Ingen av de femti våpnene til Pugachevittene vil skyte. Kalmyks vil forlate, og Volga-kosakkene vil bli tatt bort av oberst Timofey.
  Offiseren i rødt sa:
  - Egentlig ikke, jeg vil råde til å stole på disse Pugachevittene. Hva om de fører oss inn i en felle?
  Offiseren i blått nikket og dro en pakke opp av lommen.
  - Her er alle dokumentene: Curds, Chuguev, Fedorov, Timofey og overbøddelen Yemelyan Koryavy vil signere! Riktignok er Ovchinnikov og Perfilyev lojale mot bedrageren, men de vil hjelpe oss å fullføre dem helt i begynnelsen av kampen!
  Offiseren i rødt plystret.
  - Wow! Perfilyev ville blitt spesielt sendt fra St. Petersburg for å bryte ned bedragerens hær, men tvert imot viste seg å være mer sann enn den rette?
  Blå uniform, dratt på pipen og bekreftet:
  - Vel ... Det skjer noen ganger! Men på den annen side er lederen for Iletsk-kosakkene, Tvorogov, vår! Her legger de alle krøllene!
  Oliver Twist gispet av begeistring. I tillegg prikket tornene den bare magen hans. Her er en sjanse til å overlevere alle forræderne til tsar-faren på en gang. Og der crush og Michelson.
  En offiser i rød uniform sa:
  - Vi har halvannet tusen kosakker, hvorav de rikeste tusen fra Don, tusen to hundre utvalgte grenaderer, og ytterligere tre tusen infanteri tatt fra Tsaritsyn? Skal vi ikke beseire bedrageren?
  Offiseren i blått nikket samtykkende.
  - Absolutt! Catherine beordrer å skynde seg til Suvorov for å slå Pugachev. Slik at Sasha ikke tenker for mye på seg selv!
  Red var i ferd med å si noe annet da Oliver Twist skjøt. Den unge tyven ønsket ikke å vente til disse to, med viktig informasjon, nådde Michelson.
  Som buestreng bruker gutten tistel, og trekker buen på en spesiell måte. Snoren sitter i tennene dine, og du retter høyre hånd. Som et resultat er skuddet stramt og tett.
  En pil laget av et skarpt skall stakk rett inn i øyet til Catherines galante offiser. Krigeren i blått trakk pistolen sin, men Oliver Twist rykket ut av skuddlinjen med en vanlig bevegelse. Kulen fløy forbi. Tyven stormet mot gjerningsmannen.
  I drømmen var Oliver Twist litt høyere og større enn gjennomsnittsgutten for sin alder, og musklene hans var godt utviklet fra hardt arbeid og trening. Så ungen var ikke så svak i det hele tatt. Dessuten klarte han å bli kjent med en av Rodovarian-tyvene, og han ga gutten flere leksjoner i engelsk, nasjonal bryting.
  Oliver bestemte seg for å utnytte dette. Da offiseren trakk en lang sabel med gyllent håndtak og prøvde å kutte gutten med vekten hans, beveget tyven seg litt, behendig trakk soldaten i hånden og dro ham lett i støvelen.
  Offiseren i blått falt av hesten. Gutten stakk av all kraft kneet inn i haken. Oliver praktiserte ofte et lignende hoppespark, og brukte det godt på karate. Hardt selvfølgelig, knuste kjeven, og deaktiverte motstanderen. Bena i kromstøvler rykket flere ganger, og den kongelige personen ble stille.
  Oliver Twist kalte først hesten sin til seg. For en arbeidende gutt og forherdet tyv er ikke dette en veldig vanskelig vitenskap. Så, ikke uten vanskeligheter, løftet han den velnære offiseren på skulderen og satte ham på hestekrysset. Hva nå han har noe å komme til Emelyan Pugachev. En fanget tunge, to vakre hester og flere sekker med gull, kongelige keiser.
  I saccosekken fant gutten også et kart og reservebukser. Uten å tenke to ganger, bygde Oliver Twist seg shorts. Han skar rett og slett av kalosjene og bandt seg med et belte. Det er varmt i været, og han er fortsatt gutt og har råd til å kjempe barbeint og bar overkropp. Kroppen hans er muskuløs, tørr med en avlastningspresse, og med en sommerbrun som ennå ikke har rukket å gå av under fengslingen.
  Han ser ut som Tarzan. Eller Mowgli!
  Det viktigste er å ha tid til å advare Emelyan Pugachev.
  I mellomtiden ble bonde-tsaren, som om Stenka Razin satte seg på en høyde, ettertenksom. Etter tre nederlag fra oberstløytnant (nå oberst!) Mikhelson, hadde kosakk-monarken en lys rekke. Nesten uten motstand falt de under hovene på byen, hæren vokste, opprøret spredte seg.
  Men nå har det viktigste skjedd: krigen med Tyrkia er over, og regjeringen har løst hendene. Tross alt, foruten Mikhelson, går også andre styrker fremover mot Pugachev. Totalt tildelte keiserinnen tjue regimenter og syv brigader under kommando av Papin. En slik hær og en annen makt ville være forferdelig. Riktignok, mens disse hyllene er spredt og det er en spøkelsesaktig sjanse til å bryte dem i deler.
  Men prøv å gjøre det når du ikke kan beseire Michelson alene. Det var en tanke om å reise i Saratov og der for å kjempe mot denne tyske obersten. Men det gikk ikke. Til en viss grad var det ikke nok kampvilje. Nå i denne kampen må det avgjøres hvem Don skal følge. Hvis tsarhæren blir beseiret, vil de tre Don-regimentene sverge troskap til tsaren, og med dem de tallrike kosakkene. Og dette er titusenvis av godt trente, trente krigere fra barndommen. Ikke en slags mann.
  Ikke rart at Emelyan valgte sør i stedet for nord, og Cherkasy i stedet for Moskva! Der kan du få stor styrke, og tropper som er i stand til å kjempe med dronningen på lik linje!
  Hovedsaken er at folk tror på seier. Det er tydelig at følgesvennene hans er slitne. Tallrike nederlag brøt moralen deres. Som det skjer med hvert opprør: Den som vinner, sannheten er bak ham!
  Å vinne Michelson vil bidra til å bygge selvtillit. Ikke en gang kunne Pugachev slå ham, og Mikhelson slo bedrageren, og til og med fanget grev Chernyshev - Chika.
  Men hvordan skal man gjøre dette? Nå har den tyske obersten fortsatt kosakker og tropper fra Tsaritsyno-garnisonen. Kanskje det er bedre å skynde seg til Astrakhan? Eller er det fortsatt risikabelt og taktisk konstruert? Likevel har han mye flere tropper enn Michel. Og mye kavaleri. Til og med bønder ble tatt inn i hæren, som regel av god kvalitet.
  Det er ingen måte å unngå å kjempe videre. Det er bare et valg, om å angripe Michelson selv, eller å vente på ham i Black Yar, sittende i festningsverkene. Kanskje vil den ambisiøse obersten gå til angrep og utmatte styrkene sine. Men det er også mulig at Mikhelson vil prøve å omringe Cherny Yar og vente på at forsterkninger kommer. I dette tilfellet kan Pugachev være fanget.
  Riktignok har Suvorov det travelt med å hjelpe, som burde ta kommandoen over Michelsons hær. Vil obersten ønske å gi alle laurbærene til den endelige seieren over den selvutnevnte tsaren, til generalløytnanten til den allerede berømte Suvorov? Dette betyr at det er en viss skarphet å skjule bak veggene til Black Yar.
  Emelyan Pugachev samlet et lite råd av høvdinger. Chuguev, Fedorov, Tvorogov, Timofey hadde allerede blitt enige med tsarinaens myndigheter og rådet selvfølgelig til å slå Michelson i felten. Ovchinnikov - sjefen for Yaik-hæren, i lang tid den faktiske sjefen for hele opprørshæren, og nå snakket høyre hånd til Pugachev slik:
  - Det er farlig å sitte bak murene, kan de pålegge. Det er også skummelt på banen, de kan bryte det. Men i feltet, selv om vi blir slått, kan vi alltid gå til steppen på hesteryggen. Og hvis de pålegger alle reglene i Black Yar, så slipper du ikke unna!
  Gorbatov, en tidligere kaptein for tsarhæren, forfremmet av Pugachev til generalene, en av dem som beseiret brigaden til oberst Dietz, også i den virkelige historien, sammen med Ovchinnikov, som døde i slaget nær Salty-gjengen, bemerket:
  - Hvis Michelson går til angrep, så kan vi regne med et motangrep!
  Perfiliev, kjent for det faktum at han i den virkelige historien ble henrettet sammen med Pugachev, foreslo beskjedent:
  - Min mening er liten. Her, som rådet bestemmer, så får det være!
  Kalmyk-prinsen Kizya, selv om han ikke var blant forræderne, erklærte også på gebrokkent russisk:
  - For en Kalmyk er feltene det beste stedet å kjempe. Å sitte i en festning og avvise angrep er uvanlig for oss!
  Emelyan ønsket allerede å være enig i det snevre militærrådets mening og trekke sin betydelige hær tilbake fra Chernoy Yar, som var blitt befestet med ære og mottatt kongepresten. Men i det øyeblikket fløy en budgutt inn i det øvre rommet og pesende sa:
  Den unge mannen har kommet. Han sier det haster for tsarfaren!
  Kosakk-keiseren beordret:
  - Tast inn!
  Oliver Twist løp raskt inn i det øvre rommet, og slo de bare føttene og holdt tunge sekker med gull i hendene. Han ønsket virkelig å se lederen av bondekrigen med egne øyne, studerte på skolen, sunget i dikt. Peter, som gikk inn i det øvre rommet, så et dusin mennesker ved et langt eikebord. Nesten alle av dem er rikt kledd, og har et hovmodig utseende. Den ene er ganske ung, men i generaluniform med ordre. Vel, det er sannsynligvis Gorbatov. En avhopper fra Orenburg, en dyktig og effektiv offiser som gjorde mye for å styrke Pugachev-hæren. Gorbatov, til tross for sin edle opprinnelse, ble elsket av kosakkene og bøndene, så han holdt seg ettertrykkelig enkel, var kjærlig og høflig. Blå muntre øyne og blondt hår ga ham et veldig ungdommelig utseende, dårlig i harmoni med uniformen til en generalløytnant.
  Oliver Twist kjente ikke andre av synet, og historien etterlot få beskrivelser. Dessuten er til og med Pugachev selv beskrevet annerledes. Men det er et ekte portrett av Emelyan, kopiert fra naturen. Det viser en formidabel kar, med et herredømme, ørneøye, som de sier det om: han ble født til å kommandere!
  Og nå, blant de smarte atamanene i en beskjeden, kosakk-zipun, sitter en mann med et skarpt, grelt utseende som en kobras stikk. Selv om bare båndet til Alexander Nevsky-ordenen sa at dette var en kongelig person, kjente Oliver Twist at bena hans spennte seg og gutten reiste seg til og med på ett kne.
  Emelyan Pugachev så også på gutten som studerte. Selvfølgelig var folk på slutten av det attende århundre litt mindre enn på midten av det tjuende. Ja, og i en drøm er Oliver høy og bredskuldret for sin alder, faren, som han ikke kjente, var nesten to meter høy. Men det er fortsatt tydelig at denne unge mannen fortsatt er et barn. Et beskåret pinnsvin av slep-hvitt hår, en oppvendt gutteaktig nese, et tynt ansikt på grunn av militær underernæring. Men samtidig er gutten mer senete enn tynn. Og hva har han i store poser, som veier minst to pund hver? Er det gull?
  Oliver Twist sa:
  - Jeg bringer femten tusen rubler i gull som gave til Hans keiserlige Majestet, og jeg overleverer også et brev.
  Selv for en så sterk gutt som ham er det ikke lett å holde gulllommebøker i hendene. Og hun satte dem foran Yemelyan. Så tok gutten frem et brev fra beltet, og gikk forsiktig på tærne og rakte det til overkongen-ataman.
  Yemelyan tok imot brevet og så mistenksomt på seglet. Tsarfaren, selv om han ikke visste hvordan han skulle skrive så godt, og håndskriften hans var så forferdelig at han foretrakk å ikke vise hånden i det hele tatt, før Peter, men han leste godt. Og generelt hadde han betydelig kunnskap i militære anliggender. Ellers ville opprøret neppe ha vart i et helt år, og en hel hær ble sendt mot bedrageren.
  Pugachev leste brevet nøye og rynket pannen. Han visste hvordan han skulle kontrollere sine følelser og følelser. Det viste seg at fem høytstående høvdinger av troppene hans var forrædere. Pugachev hadde lenge lagt merke til at Chuguev og Fedorov så skjevt på ham, til og med motvillig hilste på ham, og reiste seg som om de gjorde en tjeneste. De kranglet med Chuguev da han mistet alle våpnene i kampen med Mikhelson. Da truet Pugachev med å slå Chuguev i nakken. Han svarte på dette:
  - Jeg hevet ikke nakken for knyttnever!
  Bondekongen svarte:
  - Så for et kvelertak eller hva?
  . KAPITTEL #8
  Oliver hadde en god natts søvn og trente igjen. Sårene og brannsårene hans begynte å gro. Han tålte torturen. Og det er bra at alt tok slutt og han ikke ga ut gjemmestedet sitt. Nå skal guttens sår gro, og han er klar for bedrifter igjen.
  Oliver ble matet. Så undersøkte den kvinnelige fienden ham. Smørte brannsårene og sårene for å gro raskere og sa:
  - Det blir ikke mer tortur før rettssaken! Og folk synes synd på deg, kanskje vil de ikke henrette deg!
  Oliver takket...
  Etter det, da kameraet ble liggende, begynte han å gni kjettingleddene. Babyhalsen hans ble fortsatt holdt av kragen. Og hvis du bryter deg løs fra lenken, kan du kanskje rømme?
  Gutten gned kjedet i flere timer på rad. Men stålet var herdet og ga seg ikke særlig godt. Så ble mat og melk igjen brakt til den unge fangen.
  Etter å ha spist og drukket fet kusøl, merket ikke Oliver hvordan han sovnet igjen. Og igjen om Pugachev-opprøret.
  Fedorov var også tydelig irritert på kosakk-monarken. Riktignok oppførte Curds seg utad, og virket ganske pålitelig. På en gang brakte han Iletsk-kosakkene til Pugachev, og utvidet dermed opprøret utenfor rammen av et rent Yaik-opprør. Riktignok så Emelyan Ivanovich på en gang på Tvorogovs kone Stepsha. Sannsynligvis tilga ikke den sjalu mannen den unge og pene jenta for forræderi. Tross alt er Pugachev bare trettito år gammel, blodet hans er fortsatt ungt og han er en pen Don Juan. Og også bifil. Hans kone Sophia, som ikke hadde tid til å miste all sin skjønnhet, og fire barn: tre døtre og en sønn. Og den andre unge kosakk Ustinya.
  Og hvor mange elskerinner Emelka allerede hadde ... Som sin slektning Stenka Razin, var Pugachev lysten mot kvinnen. Og det er bra at hundre prosent naturlig.
  Oberst Timothy sluttet seg til opprørerne nylig. Han er fra Volga-kosakkene. Toli var opprinnelig speider, tover ble fornærmet av en eller annen grunn av presten. Men det ser ut til at overbøddelen overhørte hvordan familiemedlemmer hans lot det glippe at Emelyan var i slekt med dem.
  Spesielt ille ble det da Emelyan Pugachev ønsket å forlate de kongelige regaliene og åpne seg for folket. Da nølte også de andre atamanene. Og nå, hvis feil skjer, vil de vri på bedragertyven Emelka og huske det slik de visste. Derfor bondekongen og sanse en konspirasjon inne i miljøet. Og nå er bevisene mottatt.
  Jeg lurer på hvem denne gutten er. Han ser ikke mer enn femten eller fjorten ut, men han har styrke i hendene - en heroisk gutt. Se hvor uselvisk du er. Han brakte femten tusen gull til kongen. Beløpet du kan kjøpe en hel eiendom for. Ikke alle mennesker er i stand til slik uselviskhet. Riktignok er dette fortsatt et barn, her er et rødmosset ansikt som en jentes, ikke engang en pistol. Barnet vet ikke verdien av penger, og derfor sjenerøst.
  Vel, ingenting, disse pengene vil være nyttige for Emelyan. Selv om statskassen ble samlet i byene en betydelig mengde, og selv denne konvoien er vanskelig å bære. Pugachev gjemte selv en kiste med gull og småstein på ett sted som bare var kjent for ham. Seks pund gull og edelstener: rubiner, smaragder, topas, safir, diamanter i denne kisten. Om noe, vil Emelyan ha nok for et komfortabelt liv.
  Ogolets bør belønnes sjenerøst, og ikke fornærme seg selv.
  Emelyan smilte og kunngjorde, og pekte på Oliver Twist:
  - Jeg favoriserer deg gutten med tittelen kaptein og tar deg med i følget mitt!
  Det var dempet godkjenning rundt bordet. Chuguev mumlet ulykkelig:
  - Han er liten selv før kapteinen!
  Kosakk-tsaren avbrøt:
  - Men sinnet er stort! Se hvilket edelt bytte han kom med, og penger og jeg hører hestenes gnur. Will, denne gutten være min adjutant!
  Og Pugachev, for overtalelses skyld, flyttet knyttneven mot bordet.
  Vel, nå er tiden inne for å straffe skurkene. Men dette må gjøres forsiktig slik at borgerstridigheter ikke forsvinner. Beordre umiddelbart å arrestere, så vil de gripe sablene. Men kosakkene må adlyde kongen hans. Og bøndene er enda mer hengivne, for hvem Peter den tredje er Gud og tsar!
  I vil de gripe forræderne, det ville vært fint om de var klokker i torturrommet, og til og med tenne en gnist der. Avslør alle medskyldige, og rydd opp i miljøet fra forræderi!
  Emelyan Ivanovich kunngjorde på toppen av lungene:
  - Vi skal gjennomføre en gjennomgang av troppene!
  Så langt, bunnlinjen, bestemte Oliver Twist seg for å presentere planen sin for suverenen. Han gikk ved siden av meg og hvisket meg i øret. Pugachev smilte med store, hvite tenner og nikket samtykkende:
  - Heftig garno! Og smart!
  På slutten av sommeren brente sola sivet i mange mil. Og dette kunne ikke annet enn å gi opphav i hodet på en ung undergrunnsarbeider og en pioner for en lumsk og effektiv plan.
  I mellomtiden, sammen med kosakktsaren, undersøkte de hæren. Emelyans hær økte til sytten tusen, og flere og flere nye mennesker ankom stadig. Inkludert Don. Men Don vil følge Pugachev helt hvis han viser sin styrke! Mange menn. Bastard skjeggete menn, med høygafler, truende utrettede fletter, horn, køller, høygafler. Tenåringsgutter løp barbeint, og det er også mange av dem. Og flere og flere kommer opp hele tiden. Mennene er ivrige etter å slutte seg til hæren til kongen. Dessuten bør lidelsens tid snart passere, og antallet ankommende krigere vil øke betydelig.
  Pugachev inviterte bøddelen samtidig. Det er selvfølgelig synd å skille seg fra en så nødvendig type, men forræderi bør trekkes tilbake.
  Bonde-tsaren holdt ikke ut på lenge og beordret:
  - Vel, folkens ... Strikk forræderne så fort som mulig!
  Mennene, i sin entusiasme, bandt til og med det overflødige. For eksempel Ovchinnikova. Han gjorde imidlertid ikke motstand. Kongen beordret å løsne og klappet den flaue høvdingen på skulderen. Barten til Ovchinnikov hang som en bast og han så forvirret og målløs ut. Og Timofey, Chuguev og Fedorov ble satt i håndjern. De kastet meg i bakken og sparket meg.
  Men disse er fortsatt blomster. Et stativ og en rødglødende tang ventet på de fem konspiratørene!
  Og Oliver Twist galopperte til Michelsons leir. Volga-kosakkene ønsket den kongelige utsendingen velkommen. For å se mer solid ut, måtte gutten ha på seg en elegant rulle og skinnstøvler. Noe som i denne varmen ikke er særlig hyggelig.
  Emelyans leir er stor og folk ankommer hver time. Det kan sees hvordan grupper av mennesker strakte seg ut langs veien og nådde ut til folkekongen. Folk vil virkelig tro at en bedre skjebne er mulig, og at myndighetene kan være virkelig omsorgsfulle og ikke egoistiske.
  På samme måte ble folket trukket til Grishka Otrepyev, som til og med klarte å regjere i Russland en stund. Dårlig assosiasjon. Men for pioneren Petya er ikke Emelyan Pugachev en bedragereventyrer, men folkets leder for opprøret, som det er knyttet betydelige forhåpninger til om å bygge sosialisme i ett enkelt land.
  Oberst Michelson er også fortsatt ung og ambisiøs. Inntil nylig ble krigen med opprørerne ansett som lite prestisje, men nå regnet gunst fra keiserinnen ned over ham. Hvordan kan du ikke være stolt.
  Nå har Michelson samlet syv tusen tropper. I tillegg til de tre tusen soldatene fra Tsaritsyno-garnisonen, nærmet ytterligere ett tusen to hundre soldater fra Mielin. Også en tysker i den russiske keiserinnens tjeneste, som i lang tid fulgte i hælene på Pugachev, men ikke turte å gå med i kampen med ham.
  Det vil være nok styrke til å beseire bedrageren, selv uten kosakkforræderi. Den ene er frykten for at krigen skal ha tid til å forsvinne. Alexander Suvorov er også bekymret, som Mikhelson er forpliktet til å overføre troppene sine under kontroll. Det er irriterende, selvfølgelig. I så mange måneder forfulgte den modige tyskeren Pugachev, og de ønsker å overføre laurbærene til vinneren til den russiske generalløytnanten.
  Suvorov er allerede glorifisert, og for ham er fangst av en bedrager ikke bare Gud, for en handling. Og for Michelson er dette et pass til generalene, og muligheten til å fortsette karrieren.
  Budbringeren fra forræderne likte ikke den tyske obersten for mye: en blond, mager, men sterk gutt. For ung utsending, og snakker liksom ikke helt vanlig. Selv om hva du kan forvente av disse små russiske kosakkene.
  Sannheten er at gutten sier selvsikkert, han løper ikke rundt med blå øyne. Oberst Michelson tint litt. Oliver Twist følte litt frykt. Likevel kan han når som helst bli beordret til å bli pisket og hengt. Etter det engelske fangenskapet virket pisking som en barnelek, men å dø i en løkke... Så ydmykende.
  Det er også ubehagelig for bena i støvler, selv om de er fri og gutten har gjort det meste av veien på en hest, gnir de bena hans. Og parker i dem. Kroppen hadde ennå ikke glemt vinterkulden, og selveste Oliver Twist løp barbeint nesten hele året, uten å ta hensyn til frosten. Så akkurat nå følte heltetyven seg altfor bortskjemt og ute av komfort.
  Mikhelson spurte hvor mange tropper Pugachev hadde. Oliver Twist, vel vitende om at den tyske obersten omtrent var klar over historien, skjulte ærlig talt ingenting, men uttalte samtidig at kosakkene ikke ønsket å kjempe, og Emelyan bestemte seg for å flytte ned Volga til Astrakhan og Kuban. Det virket ganske logisk. Skremt av det store antallet tropper som rykket frem fra det beseirede osmanske riket, planla bedrageren å rømme enten til Tyrkia eller Iran. Ikke langt fra Kuban til Iran.
  På vegne av de forræderske kosakkene tilbød Oliver Twist å lede Michelsons hær gjennom en skjult vei for å kutte av bedragerens rømningsveier og plutselig angripe leiren fra sør.
  Den tyske obersten likte denne ideen. Leiesoldaten så strengt på tyvgutten og spurte:
  - Hvis du ikke lyver!
  Oliver, selv om han nesten var en ateist, krysset seg raskt:
  - Jeg sverger ved Kristus Gud!
  Michelson lovet:
  - Hvis det ordner seg, får du hundre rubler! Og hvis du lyver, så skal jeg ikke bare henge deg, men beordre deg til å bli innkvartert!
  Det siste løftet virket for den engelske tyven mer latterlig enn forferdelig, og han ropte:
  - Ære til vår mest rolige keiserinne Catherine!
  Og han klikket behendig på hælene på de smarte støvlene sine. Selv om de var ukomfortable, følte Oliver Twist seg stolt over at han hadde på seg dyre generalsko polert med fersk voks, og ikke en barfot ragamuffin. Så han har utseendet til en fyrstesønn, noe som gir mye mer selvtillit.
  Mikhelson beordret å starte umiddelbart, spesielt siden det allerede var kveld, og de måtte gjøre overgangen i mørket. Det er varmt i august i Nedre Volga-regionen. Det er vanskelig i uniform, og over kneet støvler. Men den forfengelige Michelson er alltid i uniform og med priser. For seieren på Chikoy ble han gitt St. George-ordenen av tredje grad, og over Pugachev, den andre. Catherine endret holdning til opprøret og belønner sjenerøst de som utmerket seg ved å undertrykke opprøret. Til og med Reidskop, den udugelige guvernøren, mottok femten tusen rubler fra Catherine, og rang som general-general.
  Nå nærmer øyeblikket for opprørernes endelige nederlag og presentasjonen av generalens epauletter. Etter å ha fengslet Emelyan, vil han Michelson tørke Suvorovs søvn. Dessuten er det én ting å kjempe mot tyrkerne, en annen ting å kjempe mot sitt eget opprørske folk. Det siste er mye vanskeligere. Så russere er mye mer uforutsigbare enn tyrkere. Her er den samme Emelka triumferende passert langs Volga. Folket ble tatt imot med åpne armer.
  Er det slik? En halvlitterær kosakk som ikke engang vet hvordan han skal signere dekretene sine. Og folket skynder seg til ham som om han var smurt inn med honning. Og verken våpen, kuler, galger eller rødglødende bødler skremmer folk.
  Michelson hadde en sjanse til å kjempe i Preussen. På en eller annen måte er det ikke så hyggelig for en tysker å kjempe med de samme tyskerne som ham selv. Da var han fortsatt ung, kjempet desperat. Og tilfeldigvis møtte han den unge mannen Pugachev. De drakk sammen, og Mikhelson ble overrasket over minnet om kosakken, hvis bart akkurat hadde begynt å slå gjennom - utmerket. Emelyan, som var analfabet, kunne allerede mange tyske ord og kunne kommunisere med fangene uten tolker.
  Fienden var sterk. Flere ganger hang livet til Michelson selv i en tynn tråd, og hæren hans var på randen av nederlag. Den selverklærte kongen ble beseiret, og han reiste seg som en Fønix-fugl. Og nye, nye tusenvis av mennesker sluttet seg til bondemonarken.
  Mikhelson mente at hvis han da satte en kniv i Emelyan, var historiens gang en helt annen. Riktignok hadde han ingen slike tanker på den tiden. Den unge kornetten og den unge kosakken kom godt overens med hverandre inntil de ble spredt i forskjellige retninger av syvårskrigen.
  Pugachev kunne gjøre en militær karriere, etter å ha mottatt for Bendery, etter å ha mottatt rangen som kor - dette er som en løytnant. Men Yemelyan ble revet med av ransromantikk, og så ønsket han å bli en autokratisk monark. Mer presist, sannsynligvis, ønsket raneren først å rane seg selv for stor kapital, og deretter gå inn i buskene og ta tyvegodset. Men Emelkas ambisjoner vokste etter hvert som opprørerne lyktes. Og så planla han selv en tur til Moskva.
  Kazan falt praktisk talt, og bare en liten avdeling av Michelson blokkerte veien til den stadig voksende horden.
  Syv tusen Michelson-tropper, hvorav to tusen ryttere beveger seg etter det klassiske mønsteret. Foran kavaleriet, deretter infanteriet, og etter artilleriet førti kanoner og en konvoi. Sterk hær. Kosakker fra Don er de rikeste og mest luksuriøse antrekkene. Videre, Davydovs avdeling, det edle husarkavaleriet. De mest selektive skvadronene til Catherine II.
  Infanteriet til Michelson og Mielin er grenader og utvalgt. Uniformen er elegant, skinnstøvler glitrer, krigerne tydeligvis, som om de var avviklet, preget et trinn. Tre tusen soldater fra Tsaritsyno-garnisonen er verre. Og uniformene er ikke så ferske, og slitebanen er ikke så jaget.
  Michelsons våpen er ikke dårlige. Våpen som er verre igjen i Tsaritsyn og andre byer. Tatt den mest praktiske å bære. Det er også et dusin enhjørninger. Så de fattiges konge skal få sin. Og selv om hans antall mennesker nærmer seg tjue tusen. I nærheten av Kazan var det flere tyver, og de beseiret ham med et mindre antall.
  Michelson er i godt humør, han snakker tysk med Mielin, uten å vite at det følsomme øret til tyvgutten Oliver Twist skiller hvert ord hans ...
  Ungen er klar for kamp og rekognosering.
  Myelin uttaler selvsikkert:
  - Catherine er et utspekulert beist. Hun vet at tyrkerne fortsatt vil se Russlands indre svakhet, de kan bryte fredsavtalen. Den osmanske pashaen har allerede antydet at det ikke er klart hva slags makt det er i Russland nå!
  Michelson svarte veldig selvsikkert:
  - La oss fange Pugachev og sette alle skilletegnene i setningen. Ingen vil da våge å tvile på at vi er sterke, og Russland har bare én keiserinne!
  Generalmajor Mielin, selv om den er forferdelig i rang for Michelson, er midlertidig underordnet ham. Men dette skaper ikke spenning i samtalen. Begge befalene er tyskere. Men Mielin unngikk forsiktig å angripe Michelson.
  Men nå delte han nyheten:
  - Ekaterina frykter å trekke tropper ut av det tyrkiske operasjonsteatret. Den franske kongen lover hjelp til ottomanerne, og de prøver å prute for flere innrømmelser i våpenhvilen, og de nekter å betale erstatning!
  Michelson bemerket sint:
  - La oss sette Emelkas avkuttede hode på en stake, så vil hele Europa komme overens på en gang!
  Myelin var delvis enig i dette:
  - Ja, dette kan kjøle de heteste hodene, men de vil fortsette å prøve å teste oss for styrke!
  Michelson ristet på knyttneven og hvisket:
  - La dem bare prøve ... - Og senket stemmen, spurte han. - Men hva med ryktene om at det er ti generaler og hver med et korps mot Pugachev?
  Myelin svarte med et glis.
  - Dette er et militært triks for å tvinge bøndene og kosakkene til å falle bak Pugachev. Å inspirere til ideen om at store krefter går mot bedrageren. Faktisk rykker ti generaler frem med bare små avdelinger. Så Emelka blir tatt for å vise seg frem!
  Michelson humret og bemerket umiddelbart alvorlig:
  - Desto større grunn til å undertrykke opprøret så fort som mulig!
  Videre var det ikke noe vesentlig i samtalen. Oliver Twist må nå signalisere med en provisorisk rakettkaster at hæren allerede har gått inn i det tette, tørre sivet. Planen er å sette fyr på landet i rett øyeblikk, og vinden som blåser på dem vil spre flammen og brenne den syv tusende hæren.
  Noe lignende Emelyan Pugachev har allerede gjort under stormingen av Tatishchev-festningen. Så klarte opprørerne å oppnå en stor suksess, og åpnet veien til Orenburg. Denne gangen ledet pioneren Petya Michelsons tropper inn i de tørre krattene som fascister. I dette tilfellet oppførte han seg som en ekte Ivan Susanin. Men den virkelige skjebnen til Susanin er å dø sammen med fiendene hans.
  Og tyvhelten Oliver Twist vil leve. Og gutten kom med et triks. Fest en hjemmelaget rakettkaster til vognen, og gjem deg der i tide, i mørket. Riktignok er det nødvendig at fiendene ikke legger merke til at han forsvinner. Og det er vanskelig...
  Petya er funnet. Gutten hoppet på en hest til Michelson og sa:
  - Jeg skal kjøre frem og fortelle Chuguev og Tvorogov at vi er på vei!
  Michelson godkjente og nikket med en lang pekefinger:
  - Bare raskere! Og kom tilbake!
  Myelin brettet ut pergamentet og sa på kartet:
  Vi kan finne vår egen måte!
  Oliver Twist mumlet:
  - Gjennom sivet mye raskere!
  Og uten å kaste bort tid bukket han under for fullblodshingsten med hælene. Eh, skynd deg å komme på trygg avstand. Eller rettere sagt en plattform. Slik tørrhet i august, hva er overraskende at disse krattene ikke brant ut tidligere?
  Oliver raste på hjulsporet, sparket ham med føttene og la seg flat på ryggen for å redusere den møtende luftmotstanden. Mikhelson selv var ikke høy, smidig og med kort bart så ut som Hitler. På hodet til en tysk oberst er det en lue i stil med Napoleon!
  Men sjefen er sterk. Raz klarte å beseire de overlegne styrkene til opprørerne mer enn én gang.
  Oliver Twist, i falsk minne om en drøm, hadde allerede ført nazistene til et partisan bakhold, og han gledet seg over suksessen. Riktignok er det ikke lenger bare en kamp mot utenlandske inntrengere, men en borgerkrig. Og han rekker opp hånden for å ta på broren og gudfaren på matchmakeren.
  . KAPITTEL #9
  Gutten våknet og gjenopplivet litt. Jeg lastet opp og spiste. Legg fisk til havregryn. Og pluss melk. Ganske bra for et fengsel. Den kvinnelige legen kom til Oliver igjen. Jeg tørket guttens sår med alkohol og salver. Hun ga meg til og med en pille.
  Så begynte Oliver å gni lenkene igjen. Han var barbert skallet i cellen, og kunne ikke bruke håret. Så lenke på lenken. Og han jobbet hardt. Litt stål bukket under. Selv om britene laget lenker for fanger til samvittigheten.
  Oliver trodde at han ville stikke av ... Han jobbet i flere timer ...
  Så ble det brakt mat til ham igjen. Gutten spiste, jobbet hardt og sovnet som en rettferdig mann. Og han drømte igjen om et storslått eventyr.
  Vel, nå er sivet i ferd med å renne ut... Og fyrverkerne sprekker på himmelen.
  Kosakkene kaster gryter med glødende kull og satte fyr på harpiksen og svovelen som sølte over sivet. Alt er klart for å steke dronningens hær.
  Den skjeggete kapteinen Padurov hilser på Oliver Twist. Gutten hopper opp og kaster først og fremst av seg de forhatte støvlene. Og så gned han bena. Dette er tortur, verre enn en brenner, når engelskmennene først smører olje på de herdede fotsålene dine, og deretter tenner bål på avstand. Slik at flammen ikke når de bare hælene litt.
  Men når man gnidd inn støvler, er følelsen mer ekkel enn fra et engelsk lys.
  Oliver Twist blåste stolt ut kinnene ved denne erindringen: han forrådte tross alt ingen under tortur, og brast ikke en gang i gråt. Her bør man ta et eksempel fra Stenka Razin, som ikke en gang uttalte et stønn under torturen.
  Men nå vil han kjempe, men det er ingen kamp. Vinden blåser fra sør til nord, og et ildskred suser til Michelsons store avdeling. Som om en demon har rømt fra underverdenen, og de vifter med flammende scimitarer, skynder de seg mot fienden, tallrike og utstyrt med utvalgte tropper.
  Vinden er sterk og ilden i sivsteppen sprer seg raskt. Som om de ble vekket, kastet sjelene til de mest beryktede syndere av kistelokkene, og bak dem fra Gehenna strekker det seg stormfullt, som en rød hale av en rev. Og disse brennende monstrene faller først og fremst på kosakk-rytterne.
  Hestene var de første som kjente faren, men rytterne banket dem hardnakket med sporene og prøvde å holde dem på plass.
  Michelson ropte desperat:
  - Ikke trekk deg tilbake og ikke gi opp!
  Men i dette tilfellet er slikt mot ikke noe mer enn galskap, heltemot er beslektet med heltene til Cervantes. Og nå har stekingen gått slik. Da ilden falt på ryttere og luktet brenning, hørtes allerede et øredøvende brøl, og den skremte kavalkaden stormet til deres eget infanteri.
  Mikhelson prøvde å holde hodet kaldt, men han gjorde det dårlig. Dessuten, hva kan mot gjøre med en rasende brann? Ja, praktisk talt ingenting. General Mielin, mer pragmatisk og feig, ansporet hesten hans og prøvde å komme seg unna, komme i forkant av flammene som stormet etter ham, redde hans eget skinn.
  Michelson på sin side aksepterte ildstrømmen uten å trekke seg tilbake, selv om den snøhvite hesten ville ta av seg tøylene og skynde seg bort fra dette helvete så fort som mulig. Den tyske obersten tålte ikke strømmen av varm luft og skrek vilt. Brannskader begynte å vises på det glatte ansiktet hans, som spedalskhet. Da slikket flammene beina til den innleide offiserens ste. Hesten tålte ikke lenger slike smerter. Etter å ha gitt inn alle fire hovene, kastet hun av seg den tvangstanke rytteren. Michelson smalt og havnet deretter i en ildsjø.
  Hvordan den uheldige sjefen ropte. Hvordan flammene begynte å sluke ham levende, og begynte med klær og endte med bein. Den utvalgte kongelige hæren holdt på å dø. Og dette dødsfallet var virkelig forferdelig. Flammene nærmet seg raskt, tsunamibrannen falt på infanteriet. Soldater og offiserer brant som maur i en brann, og det var vondt og skummelt å se på. Og da ilden kom til våpnene, begynte detonerende krutt og bomber å sprekke.
  Flammene spredte seg over himmelen, og en enorm sky som slikket himmelen med røde tunger flagret. Og når de gikk i kaskader av eksplosjoner, så det ut til at bølgene passerer gjennom sfæren og viser en slags film. Eller om det er surf med gul-røde bølger. Og alt er oversvømmet og bokstavelig talt glitrende, og kommer fra et blendende område.
  Og lukten av brenning når allerede kosakkhæren.
  Emelyan Pugachev var på bakken hvorfra Stenka Razin så bevegelsen til en skvadron på førti ploger av prins Lvov. Stenka Razin klarte å ta både Tsaritsyn og Astrakhan, og hadde også noen vinnersjanser. Men skjebnen smilte ikke til kosakk-atamanen. Følte Emelyan seg som en bedrager?
  Men tross alt bløffet også oldefarens onkel Stepan. Spesielt bygde han to ploger i Astrakhan: den ene patriarkalsk og den andre kongelig, og spredte rykter om at prinsen kjempet med dem. Og faktisk slo bøndene og bueskytterne bojarene og gjemte seg bak det kongelige navnet, som om Alexei Mikhailovich selv beordret å kvitte seg med grunneiernes makt.
  Folk var utslitte under grusomme myndigheters tunge åk, og de trengte bare en unnskyldning. Og autoriteten til patriark Nikon, og det kongelige navnet spilte en rolle. Hvis Stenka Razin ikke ble dødelig såret i hodet nær Simbirsk, ser du og kosakk-uraden hersket i hele Russland.
  Emelyan Pugachev så fremtiden som en blanding av en republikk av et monarki. Narodny forble en autokratisk monark, men han burde ha regjert basert på oppfatningen til den folkevalgte kosakkkretsen. Valgmakt hersker allerede i byer og landsbyer. Folket på landsbygda velger sine eldste, og han holder orden, og i byen velger de en valgt borgmester og en liten kosakkkrets.
  Dermed blir livegenskapet avskaffet, og alle blir like kosakker. Og det er forskjellige kosakker. Det er dyrkbar, det er fabrikker, det er suverene. Og det er ingen klasseulikhet.
  Riktignok har mye blod blitt utgytt i implementeringen av en slik sti og mer vil bli utgytt.
  Men de hogger ned skogen - flis flyr! Og kvinnene føder fortsatt!
  Tusenvis av mennesker blir brent levende. Dessuten er de fleste av dem ikke noen tyske leieboere som Michelson og Mielin, men russiske folk. Oliver Twist prøver å ikke tenke på det. Gutten hopper opp og stiller seg på hodet. En så smart plan ble realisert. Den mest lumske fienden Michelson gikk i en utspekulert felle.
  Basjkirer, Kalmyks og Tatarer hopper også opp og slår tamburinene sine. De har glede, endelig vil besettende Michelson bli beseiret og sove. Og Salavat, som oppdro dem til å kjempe, er fortsatt i live og kaller nomadene til banneret.
  Konvoien med forsyninger brenner og eksploderer ... Det ser ut til at Pugachevs hær kan triumfere ...
  ................................................ . ................................................ .. ............................
  Etter at den smertefulle splinten, Michelson, ble revet ut, beveget Pugachev seg igjen mot Tsaritsyn. Det var nødvendig å erobre nøkkelbyen for forsvar og vende seg til Don. Som det viste seg, er de viktigste kongelige troppene fortsatt langt nok unna, og det er en sjanse til å bryte dem i deler.
  Tre Don-regimenter sendte sine budbringere til den selvutnevnte tsaren, og lovet at de ville komme frem og avlegge eden.
  Ikke langt fra Tsaritsyn møtte mer enn tjue tusen Pugachevs hær fire og et halvt tusen kosakker.
  Emelyan Pugachev kledde seg i luksuriøse, fyrstelige kapper og la på forskjellige rike ordrer for å bli tatt til fange som trofeer i forskjellige byer og eiendommer. Og han brettet ut banneret til det holsteinske regimentet, som ble båret bak ham av Petya Komsomolov, forfremmet til oberst.
  Pugachev var over gjennomsnittlig høyde, bredskuldret, med et veldig uttrykksfullt, enestående ansikt og så veldig imponerende ut.
  Don avla en ed og sverget troskap til kongen. Emelyan Pugachev holdt en tale. Opprørslederen visste å snakke enkelt og vakkert.
  - Vårt fedrelands interesser, interessene til vårt hellige fedreland Russland. De krever å bli kvitt den kjøttetende edderkoppen, i form av at grunneiere og livegneadel suger blod fra folket sitt. Og dette blodet som de absorberer med velbehag vil utgyte med brennende tårer til fete gadflies! Vår virksomhet er å åpne øynene til de bedratt, å rette på skuldrene til de pukkelryggede, å sette en stopper for det forhatte tyranni og skadelige regime!
  Måtte frihet, likhet og brorskap herske i Russland!
  Pugachev snakket med kraft og temperament, kosakkene var henrykte. Emelyans hær ble fylt opp med nytt kavaleri og godt trente jagerfly.
  I det øyeblikket han avla eden, vendte Oliver Twist plutselig oppmerksomheten mot en, kort, med et stikkende blikk av en mann. Et sted hadde han allerede sett denne svulmende, skallete pannen og blå, uttrykksfulle øyne.
  Mannen selv hadde på seg en vanlig bondekåpe og holdt et spyd i hendene, men man kjente ved første øyekast hvem dette ikke var en bonde i det hele tatt. Selv om antrekket er dårlig og hornet holdes trygt i hendene.
  Oliver, etter å ha forbedret øyeblikket, gikk bort til ham og strakte seg ut foran, ropte:
  - Deres eksellense, oberst Oliver Twist til tjeneste!
  Mannen svarte raskt:
  - Jeg er ikke eksellens i det hele tatt, men en vanlig soldat Polushkin!
  Oliver Twist strikket øyenbrynene alvorlig, og svarte hardt:
  - Nei, herr Alexander Vasilyevich! Ditt heroiske utseende er for lyst til å skjules under en frakk!
  Suvorov korset seg overtroisk og smilte:
  - Forbarm deg over Gud... De fant ut! Hva nå!
  Den unge tyven tilbød sin egen versjon:
  - La oss snakke med kong-faren, så får vi se!
  Emelyan Pugachev var i godt humør. Hæren hans er sterk, og i morgen blir det et angrep på Tsaritsyn. Etter det vil det være mulig, etter å ha knust Don, å bevege seg mot Moskva. Helt til dronningen igjen samlet krefter mot ham.
  Suverenen ønsket den fangede Suvorov hjertelig velkommen. Også han så på Pugachev med nysgjerrighet. Den høye pannen og uttrykksfulle øyenbrynene snakket om intellektet til lederen av opprøret, og hans selvsikre tordnende stemme forrådte vanen med å kommandere. Alexander Suvorov følte ikke frykt og stilte Emelyan flere spørsmål fra den militære sfæren, og etter å ha mottatt et svar, var han fornøyd:
  "Og du, Deres Majestet, er ikke en dum mann i det hele tatt!"
  Pugachev spurte strengt Suvorov:
  - Hvem tror du jeg er?
  Generalløytnanten svarte med et smil:
  - Gud forby, hvordan skulle jeg vite det...
  Yemelyan spurte i en hard tone:
  Vil du tjene meg eller...
  Bondekongen strøk håndkanten over strupen. Suvorov var stille. Han var for utviklet og selvstendig person til å være trofast mot eden, bare fordi det er en ed. Og legitimiteten til Catherine II, som drepte mannen sin, er mer enn tvilsom. I det store og hele bør nå arvingen Pavel regjere. Og Katya er et regicide uansett!
  Spørsmålet her er ikke om han er en ekte konge eller ikke. Emelyan ser ikke ut som Peter den tredje i det hele tatt. Generelt er Peter den tredje et gammelt barn, og dette er en sterk, sterk kosakk, en født kriger og hersker. Og Alexander Vasilievich satte aldri familiens adel i fortjeneste og anså ikke at det gir noen fordel.
  Yemelyan, som fortsatt var full av energi, reiste seg fra bordet og begynte å gå. Kosakk-tsaren er ikke særlig høy, men et hode høyere enn Suvorov, en mann under gjennomsnittlig høyde og tynn. Pugachev er bred i skuldrene og besitter en usunn styrke. Han bøyer nikkel med fingrene, klipper et silkebånd i farten. Emelyan skar seg personlig med en sabel, og viste seg å være en sterk kriger. Og Suvorov vet dette. Han liker kosakkhøvdingen. På den ene siden, enkel, på den andre, med et klart ekstraordinært sinn.
  Suvorov spurte på tysk:
  - Hvem er flink til å tjene i Russland?
  Emelyan Pugachev svarte også på tysk:
  - Det er godt å tjene din tsar, patronym og folk ... - Støtte sidene hans med knyttnevene, anså Emelyan det nødvendig å legge til. - Og til folket hans i utgangspunktet!
  Suvorov likte oppfinnsomheten og statsmannen til Pugachev, og han svarte:
  - Jeg velger å tjene mitt fedreland og folket!
  Etter det rakte generalløytnanten sin ytre magre, men sterke og seige hånd til Emelyan!
  De håndhilste varmt, og Yemelyan kunngjorde:
  - Jeg ønsker deg velkommen med tittelen greve og rangen som feltmarskalk! Du vil være sjefen for troppene mine! Forbered dem på angrepet på Tsaritsyn!
  - Jeg adlyder Deres majestet! - Alexander Vasilyevich Suvorov kunngjorde, og bøyde seg for kosakktsaren.
  Slik begynte det store vennskapet mellom Emelyan Pugachev og Alexander Vasilyevich Suvorov.
  Den mest briljante russiske sjefen gjennom tidene sverget troskap til vanlige folk. Suvorov forsto selv: endringer er nødvendig, og det er veldig ille at de fleste av det russiske folket er i skammelig livegenskap. Kan det være slik fattigdom på den ene siden og overdreven luksus på den andre i et flott land? Nei, Suvorov, som en progressiv og avansert person, forsto ikke bare i militærvitenskap: endringer er modne!
  Kjenn pulseringen av hjertet og venene,
  Våre barns tårer, mødre!
  De sier vi ønsker forandring
  Kast åket av tunge lenker!
  Byen Tsaritsyn, i det tjueførste århundre, ble kjent for hele verden som Stalingrad. Og nå er det bare en ganske stor og godt befestet by. Under den knuste Stenka Razin hodet til Lopatin, og byfolket selv slo låsen av porten. Nå kommer overfallet. Alexander Suvorov ga energisk ordre. Den geniale sjefen så de svake punktene i forsvaret og valgte selv angrepsretningen.
  Tsaritsyn-garnisonen utgjorde mer enn fire tusen soldater, ikke medregnet den adelige militsen. Siden de var i kraftige forsvarsposisjoner, kunne de yte alvorlig motstand og vente på at nye regjeringsstyrker nærme seg.
  Men moralen til forsvarerne er lav. Volga-kosakkene forlot festningen etter Michelsons nederlag. Og dette tallet er mer enn to tusen mennesker, og de har fylt opp hæren til Emelyan Pugachev fullstendig.
  Samtidig er krigerne ikke bønder, men ganske kampklare kosakker, som er trent til å kjempe fra barndommen. De er kanskje bedre enn det vanlige infanteriet rekruttert fra bøndene og er ikke dårligere enn husarkavaleriet.
  Overfallet begynte umiddelbart. Det var ikke tid til å utsette beleiringen. Ja, og Suvorov foretrakk taktikk: han kom, han så, han vant. Under dekke av røykgardiner: de satte fyr på rå krus, Yemelyans hær gikk til angrep. Soldatene, spesielt da de fikk vite at Suvorov selv hadde kommet ut på siden av opprørerne, og ble skremt av det store antallet tropper ved bedrageren, kjempet ekstremt motvillig. Mange av dem, som unngikk ropene fra offiserene, skjøt, men siktet opp i luften.
  Noen offiserer selv slapp sverdene og overga seg til vinnerens nåde. Motstanden var av fokal karakter. Her forsøkte ungdomsskoleelevene å gjøre motstand. Men erfarne kosakker skar dem ganske enkelt med brikker, og soldatene falt på kne.
  Kalmykene klatret også til angrepet og overøste forsvarerne med piler.
  De fire første batteriene kom nesten umiddelbart under kontroll av opprørerne. En del av kavaleriet, som så panikk, var allerede bakerst. Bare den edle militsen motsto Pugachevittene på en eller annen måte. Så Yemelyan selv hopper inn i kamp. Sabelen hans falt på hodet til en tykkmaget kjøpmann som befalte en avdeling av de rike.
  Med et slag av en tung sabel skar Pugachev opp skallen helt til halsen. Andre kjøpmenn sprer og brøler i redsel: far-kongen selv har gitt!
  Oliver Twist kjemper på Yemelyans høyre hånd. Tyvgutten er interessert. Hvordan vil han kjempe? Og sabelen virker uvant å være så tung og lang. Her kjempet gutten med adelsmannen. Han er veldig fingernem, og gutten, ikke så mye erfaren i å håndtere våpen, ble reddet bare av en fenomenal reaksjon.
  Den bartebesatte adelsmannen rykket frem, blottet tennene i et ondt glis og viftet med sabelen. Her utførte Oliver en teknikk som den innfødte troende hadde lært ham. Dunket med bar hæl under kneet. Og da adelsmannen i den gule uniformen ble litt distrahert fra smertene, skar han sabelen i nakken.
  Fienden med halvkuttet hode falt til bakken. Oliver Twist møtte den andre fienden med et spark mot haken. Her er de ikke vant til å kjempe med føttene, og barfotgutten slo veldig behendig fienden med en uvanlig teknikk.
  Men motstanderens motstand er svak, og nå regjerte det kongelige monogrammet til Emelyan Pugachev over guvernørens palass.
  Oliver Twist slo ned fotmannen og skyndte seg inn. Den nakne sålen kom i kontakt med de frodige haugene på teppet. Gutten tenkte at borgermesteren i Tsaritsyn sannsynligvis ville prøve å gjemme seg fra palasset, samtidig som han tok byens statskasse. Derfor bør det overgås.
  Tyven viste seg faktisk å ha mer enn noen gang rett. Baron Miguel tok faktisk ut gullbiter fra safen, og en haug med edelstener. Det var så mange rikdommer at de ikke lot seg rive med. Men den grådige dignitæren bøyde seg under vekten, og dro ham faktisk krypende. Den underjordiske passasjen var bak et speil, og Miguel ville kanskje ikke være så grådig.
  Men da han dro sekken bak seg, etterlot han merker på teppet, som umiddelbart ble oppdaget av den unge speiderens skarpe øyne. Oliver Twist knuste speilet med et skudd fra en primitiv pistol og skyndte seg inn i korridoren som førte til fangehullet.
  Borgmesteren trakk også en pistol og klarte å skyte, men gutten ristet skroget og kom seg unna brannen. Så stakk Oliver Twist burgemesteren i lysken av all kraft ... Og han viste seg å være eieren av store skatter.
  Sannsynligvis ville mange, i stedet for en ung tyv, prøve å skjule fabelaktig rikdom. Eller i det minste en del av dem. Men ung på noen måter, selv leninisten Oliver Twist er krystallærlig. Og dessuten, når du er elleve år gammel, har du ikke den voksne klokskapen, egoismen og suget etter penger. Du er fortsatt et rent og uskyldig lam eller løveunge. Selvfølgelig er det bedre å være en løve enn å være en sau.
  Oliver Twist dro skinnvesken ut...
  Tsaritsyn ble tatt raskt nok. Fire tusen soldater overga seg. Opprørshærens arsenal ble fylt opp med ytterligere sekstifem kanoner og en stor tilførsel av ammunisjon. Seieren er komplett med minimale tap. Og nå sto Emelyan Pugachev fast på Volga.
  Men ved å ta Tsaritsyn skapte opprørerne et problem for seg selv. Hvor skal du sende troppene dine nå? Til Don, etter å ha fylt opp troppene på bekostning av kosakkfrie, eller mot sør, for å dra fordel av spredningen av tsartroppene, for å prøve å bryte og fange dem i deler? En vending til Don kan føre til tap av dyrebar tid, i så fall kunne feltmarskalk Panin hatt tid til å samle de spredte regimentene sine til en knyttneve.
  Det er tydelig at tiden jobber mot Pugachevittene. Men på Don kan du finne et sterkt militært påfyll. Pugachev selv var tilbøyelig til å gå til Don og Cherkask for å samle kosakkrati. Suvorov nølte også. Han ønsket egentlig ikke å kjempe mot det russiske folket, selv om han nå, etter erobringen av Tsaritsyn, ikke har noen vei tilbake. I tillegg er Astrakhan fortsatt bak opprørerne. Det hadde vært fint å ha henne også. Men igjen, du kaster bort tiden din.
  Pugachev tok en avgjørelse. Siden resten av de kongelige styrkene fortsatt er relativt langt unna, og de mange bondemengdene spredt over Volga-regionen hindrer deres fremgang. Så skulle man dele hærene, sende Suvorov for å ta Astrakhan og gå til Don selv. Og først da beveger du deg langs Volga. Likevel vil det være lettere for opprørerne å kjempe i kaldt vær. Bøndene vil høste, og om vinteren vil de ikke ha noe å gjøre, og de vil fylle opp bondehæren.
  Det vil til og med være mulig å innføre særskilt militærtjeneste. Og mest sannsynlig vil Catherine beholde hovedstyrkene i Tyrkia inntil videre. Osmanerne er ikke fullstendig ødelagt, og de har fortsatt en sjanse.
  Og delt inn i to deler av hæren til den opprørske Emelyan flyttet: en mot vest, den andre til Astrakhan.
  Pugachev var i godt humør. I den aller første kosakklandsbyen ble han møtt med stor ære, og kosakkene strømmet inn i den allerede betydelige hæren i tusenvis. Oliver Twist, som har status som den øverste kongelige adjutanten, tilbrakte mesteparten av tiden sin med suverenen.
  Hans Majestet utmerket seg ved skarpsinnet sinn og kunnskap om mange spørsmål. Her snakket hun og Oliver på tysk. Gutten var forsiktig når det gjaldt tyvenes fortid, men litt etter litt hintet han kongen om at det ville komme en annen tid. Den eneste synden er at det ikke er lett for eksempel å lage noe slikt som et maskingevær.
  Men guttene fortalte keiseren hvordan de skulle produsere dynamitt for å undergrave festningene og nitroglyserin. Den unge tyven selv, som i en drøm fortsatt var en antifascistisk sabotør, var godt kjent med forskjellige typer eksplosive blandinger. Og han kunne fortelle Pugachevittene. Men å smi en automatisk maskin på slutten av det attende århundre i en smie er kanskje en umulig oppgave for opprørerne. Men på den annen side kan du gjøre endringer i designene til eksisterende våpen, forbedre bajonetten og kommando- og kontrollsystemet. Og trene bøndene mer effektivt.
  Tusen soldater fra St. George-regimentet overga seg til Emelyan Pugachev etter en kort kamp. Kosakkkongens hær vokste som en snøball. Noen få rike kosakker turte ikke å utfordre bedrageren, eller de ble tatt og hengt.
  Don er rik, landet er fett, som smult og mykt som lo. Mye kan pløyes og sås på den.
  Tsjerkask, hovedstaden i kosakkhæren, møtte Pugachev med klokkeringing. Den lokale garnisonen, ledet av general Buderman, gjorde et forsøk på å motstå den selvutnevnte tsaren.
  Et opprør brøt ut i selve Cherkask. Kosakkene ville ikke gjenkjenne dronningen, og skyndte seg til Peter den tredje, som om han var blitt smurt inn med honning. Tusenvis av krigere kjempet i dødelig kamp, og Emelyan Ivany førte hæren til storm.
  En hard kamp begynte. Oliver Twist var blant de første som klatret opp på muren til kosakkbyen. Gutten skar behendig den hjemmekoselige kosakken i beina. Det fete kadaveret falt over muren og floppet ned i vollgraven.
  Pioneren angrep korporalen, unngikk bajonetten og flyttet kneet til solar plexus. Hvis du sparker med føttene, vil motstanderen helt sikkert bomme på slaget.
  Gutten husket plutselig noe som fikk ham til å bli rasende. Nei, denne gangen ikke tortur i et engelsk fangehull. Og en til. Noe som av en eller annen grunn dukket opp som et alternativt minne i en drøm. Da den røde hæren gjennomførte Vistula-Oder-operasjonen i januar og befant seg en time fra Berlin, trodde mange at den store patriotiske krigen var over. At det er den alvorligste andre verdenskrig lever sine siste uker. Virker som litt mer.
  Men det er ikke for ingenting de synger: den siste kampen, den er den vanskeligste. I mars skjedde et mirakel, og nazistene kunne skru klokken tilbake. Som et resultat stormet Hitler-hordene, og deretter den nye Fuhrer Mainstein, mot øst igjen. Og gårsdagens allierte viste seg å være sjofele forrædere. Og nå hadde nazistene allerede erobret Ukraina igjen, slått gjennom til Moskva og oppnådd det de ikke hadde vært i stand til før: kontroll over Kaukasus. Og nå nærmer de seg Kuibyshev. Og hvem vet, kanskje mens han pioner Petya hjelper Emelyan Pugacheva, stormer Fritz allerede Moskva?
  Gutten føler et vanvittig raseri i seg selv, og skynder seg desperat mot fiendene sine. Den mest naturlige, uslukkelige brannen raser i den. Og hva som vil, men han vil stå opp for makten til arbeiderne og bøndene, for sin nye Lenin - Emelyan Pugachev.
  Så oberst Scottovalik, en engelsk leiesoldat, får et spark under kneet, og deretter i leggen i nakken.
  Murene blir tatt, og slaget blir overført til byen. Ved hjelp av fingrene og tærne klatrer gutten opp på veggen til herskapshuset til den militære atamanen som forble lojal mot Catherine og slår kapteinen til dronningens hær skarpt. Et kick fra en samtale er uimotståelig. Og kapteinen flyr og skyter ned en annen av skytterne.
  Gutten brølte og lastet løytnanten i haken med hodet. Andre Pugachevites følger pioneren, herskapshuset blir tatt med storm ...
  Hærsjefen og flere eldste ble tatt til fange i live. De nektet å anerkjenne Pugachev som en legitim monark, og nå ble de ventet av det kongelige hoff og løkken. Og kosakkkretsen måtte velge nye høvdinger.
  Hovedbyen ved Don har nå blitt Pugachevs. De mest tallrike kosakkene i Russland anerkjente tsar Peter den tredje. Nå gjensto det å samle krefter og reise til Moskva.
  Fra siden av Azov var det imidlertid fortsatt en trussel mot kosakklandene.
  Suvorov nærmet seg i mellomtiden Astrakhan. Volga og regimentet til små russiske kosakker som ble sendt for å hjelpe gikk over til opprørernes side. En del av offiserene gikk også over til kongen. Natten Suvorov-angrepet viste seg å være flyktig. Bare noen få kompanier ga motstand, og garnisonens hovedstyrker ble brutt allerede før angrepet begynte.
  Dermed sverget Astrakhan-provinsen troskap til bedrageren. Guvernøren selv hadde ikke tid til å åpne seg, og kosakkene klarte å henge ham før rettssaken. Mer enn ti tusen soldater, men en betydelig del av dem var grønne rekrutter eller invalider, sluttet seg til Suvorov-hæren.
  Emelyan Pugachev, etter å ha okkupert Cherkask, sto igjen overfor et dilemma: gå til Azov eller forlat denne uinntagelige festningen i ryggen hans. Ved en mislykket beleiring og angrep risikerte opprørerne å miste mange mennesker og tid. På den annen side kan regjeringsstyrkene som returnerer fra den tyrkiske krigen slå til mot kosakkhovedstaden i Tsjerkask.
  Dermed var Pugachev i tvil. I tillegg spørsmål nummer én: hvilken vei til Moskva? Stenka Razin i en lignende situasjon valgte Volga, og snublet over Simbirsk. Stien langs Volga er lang og krever storming av mange byer. En annen mulighet er å gå til Don og gjennom Tula. Der er veien kortere og det er færre regjeringstropper. Riktignok kunne tsarguvernørene i dette tilfellet angripe Tsaritsyn og prøve å kutte av deler av Emelyan Ivanovich.
  Azov er ikke Cherkask - en førsteklasses festning med en sterk garnison, og det vil ikke være så lett å ta det, spesielt siden det nesten ikke er noen kosakker som kan hjelpe, og om garnisonen vil gå med på å sverge troskap til bondekongen er det snakk om.
  Den unge tyven Oliver Twist kom imidlertid opp med sin egen plan og hvisket den inn i Pugachevs øre.
  Kosakk-tsaren godkjente denne ideen ved å klappe gutten på skulderen:
  - Heftig garno! Hvis du kan være en general!
  Mange uniformer fra tsarhæren, både for infanteriet og for hussarene, ble tatt til fange, og flere tusen mennesker kan endres til dem. Deretter, under dekke av tilnærmingen av ferske forsterkninger, gå inn i festningen og overraske den tallrike garnisonen med to hundre kanoner. Og mens du holder Azov, kan du ikke lenger være redd for baksiden din, og dessuten er det hovedvåpenarsenalet til tsartroppene som kjemper mot det osmanske riket.
  Så... med Gud barn!
  Oliver Twist marsjerer sammen med den villedende hæren, til trommingen og takten og de utfoldede fargene. Samtidig synger den unge tyven;
  Mitt hjemland er et flott land,
  Kjære vakre Russland...
  Alt er gitt til oss av de strålende gudene,
  Å ha det gøy over den blå himmelen!
  
  Herren laget en slik hånd,
  Å le, voksne og barn ...
  Her er vår rene kjerub -
  Det finnes ikke noe bedre sted på planeten!
  
  Men landet er i store problemer.
  Bratte oligarker kveler Russland!
  Er slaveri for alltid?
  Og tjenestemannen sluker bestikkelser ...
  
  Bygg en slik kapitalisme
  Ond og lett minneverdig grusom...
  Fra ham kom nazismen,
  Måler ut helvetes uheldige vilkår!
  
  Oligarken vil ta hans
  Samtidig vil han ta noen andres ...
  Åpner en grådig konto
  Han har en kul tilstedeværelse!
  
  Han vil spise mye
  Vi blir knust av en banditt gjennom kneet,
  Skikkelig feit tyv
  Som gliset til onkel Sam!
  
  Hvor han får ost, hvor spiser han den,
  Ønsker å bringe oss på kne
  Og slagskipet bærer deg fremover,
  Og på "Aurora" modige bestefar Lenin!
  
  Så kjenn puzel-borgerskapet,
  Du kan ikke unnslippe - pionerens sverd!
  Slå proletaren og opprøreren,
  Å slå, spøkefull millionær!
  
  Som den innfødte Iljitsj testamenterte,
  Vi vil raskt skille veiene til Mars,
  Og la oss flytte motstanderen inn i en lych,
  Andre vil komme til seksten våpenskjold!
  
  Vi kan gjenoppbygge landet
  La oss bygge sosialisme over hele jorden!
  Og Varyag vil ikke gå til bunnen,
  Pionerer marsjerer unisont!
  
  Når vi kommer inn, ler i Berlin,
  Der vil proletaren helt sikkert møte oss!
  Vi vil stå og vinne
  Barn har det gøy i universell lykke!
  . KAPITTEL #10
  Den unge fangen våknet igjen. Fengsel er kjedelig. Du er alene, og veggene er tykke, ikke engang lyder når deg. Oliver gjorde øvelser etter tradisjonen og så brakte de mat til ham. Denne gangen fikk han i tillegg til havregryn og melk to kjøttpaier.
  Så kom en kvinnelig lege. Undersøkte tegnene på Olivers tortur. Så så hun inn i munnen og lyttet til brystet. Generelt var gutten ganske frisk og tålte torturen godt.
  Tross alt gned de det med alkohol ... Og det gjør ikke så vondt lenger, men det svir fortsatt.
  Så fikk Oliver en pute, overlevert av noen medfølende kvinner, og ble bedt om å ta på seg skoene.
  Guttene nektet og sa at så lenge det var varmt ute og de ikke frøs på cellen hans, var han mer vant og mer fingernem på den måten.
  Etter det, etterlatt alene, begynte den unge fangen igjen å gni lenkene ... Han gjorde dette kraftig, inntil hendene hans gikk i streik etter noen timer.
  Oliver ble hentet igjen, en veldig grunn til matfengselet. Og gutten, etter å ha spist, falt igjen i en drøm.
  En så munter sang som virkelig får forglemmigei til å blomstre i hjertet. Og inspirerer folk til store gjerninger.
  Ved selve Azov brøt det nesten, kosakkene kranglet, men Yesauls ordnet ting med beina. Og et par forkledde kosakkregimenter gikk inn i den mektige festningen. Som munkene til Stenka Razin i Yaitsk.
  Emelyan kjempet personlig med kommandanten på sabler. Han var en dyktig kriger, men Pugachev er sterkere og dristigere. Sablene lyste og kastet ut en slapp bunke med gnister ved sammenstøt. Her brakk generalens sabel fra bondekongens kraftige slag. Fienden stormet mot Yemelyan med knyttnevene. Her tok kosakk-atamanen og kastet generalen ut av vinduet i tronsalen. Og i selve festningsbyen begynte en dump. Men soldatene i garnisonen kjempet motvillig. Smertefullt ble troen på tsarpresten styrket blant folket. Og hvem er en soldat? Den samme bonden, om enn mulet med drill.
  Og bonden ønsker, til slutt, rettferdighet og slutten på livegenskapet. Og ikke bare for deg selv, men også for familien din.
  De er rikere offiserer, men de er også forskjellige, og langt fra alle er fornøyde med tingenes tilstand i det eneveldige imperiet.
  Oliver Twist tok tak i en av snuten. Han fikk til og med en ripe med bladet, men så snudde gutten seg meget behendig rundt og slo nesen med hælen. Derzhimorda brøt snifferen og falt, og guttens neste slag gjorde ham ende.
  Oliver Twist tenkte til og med, hvorfor tapte Emelyan Pugachev et halvt år på å beleire Orenburg? Tross alt er allmuen og soldatene på deres side og kunne tas resolutt opp. Muzhik-tsaren nådde kanskje lett til Moskva.
  Oliver Twist kjempet med offiserene. Her flyttet han foten rett til leveren. Den betjenten tok den og kastet av seg hovene. Men samtidig fortsatte tyvgutten, som den tunge vektstangen tidligere hadde virket lett på, resonnementet.
  For eksempel, Emelyan, etter at sortien til Orenburg-garnisonen endte i fiasko, og med store tap for garnisonen, kunne han bestemme seg for å storme. For det første var det mulig å bruke troféuniformer til bedrag. Resepsjonen er forresten ikke ny. Selv under beleiringen av Narva utnyttet Peter den store det. Og han klarte å lokke en del av garnisonen inn i feltet. Noe som ytterligere forenklet angrepet på den godt befestede by-citadellet.
  I alle fall, i januar hadde Pugachev allerede samlet opp til tretti tusen jagerfly, og det var mulig å starte angrepet. Selv om for eksempel det nøyaktige antallet opprørere er ukjent. Det er her estimatene er forskjellige. Hvis Pugachev nær Orenburg hadde, som anslått, tretti eller førti tusen mennesker, hvorfor kjempet da syv eller ni tusen i nærheten av Tatishchevo? Kanskje de mente Pugachevs tropper spredt over forskjellige garnisoner? I alle fall, nå er Pugachevittene sterkere enn noen gang, og de tallrike Yaik-kosakkene er på deres side.
  Og den fantastiske lederen Pugachev. Så snart han bjeffer med sin heroiske baryton, slutter hundrevis, tusenvis av soldater å kjempe og faller på kne og ber om tilgivelse fra presten. Og nye kavaleri-kosakk-forsterkninger av Pugachevittene flyr allerede gjennom portene. Dette betyr at slutten på fienden og suksessen til opprørshæren er nær.
  Oliver Twist kjempet med Cossack-kapteinen. En meget sterk motstander som aktivt angrep gutten. Gutten gikk tilbake og lot som han var redd. Fienden lot seg rive med og kuttet med en sabel. Den unge tyven dro, og slaget falt på steinen. Sabelen brakk og nå gikk Oliver Twist til offensiven.
  Til tross for all erfaring bommet kapteinen på et spark under kneet. Det er veldig vanskelig å ikke ha ferdighetene til å parere et slikt slag. Du slår ham kort med hælen og lemmet blir slått av. Og så avslutter de deg med sabler. En alvorlig kamp er det ingenting å si på.
  Men kapteinens hode var skilt fra liket. Selv beklager den dyre beverhatten. En så god liten ting, men så skitten. Dette ser allerede ut som banditt. Fra hans tyveside.
  Men nå er fienden allerede i ferd med å svekkes, som en istapp kastet i ørkenen. Og det er færre og færre som ønsker å utfordre hæren til Emelyan Pugachev. Til og med en garnison-oberst selv beordret sitt regiment til å overgi seg og sverget troskap til den selvutnevnte, men høyt elskede tsaren.
  Etter seieren feiret kosakkene tradisjonelt en fest. På høyre hånd av Emelyan satt Stenka Razins oldebarn og Pugachevs slektning Ivan Razin. Høvdingene var blide og koste seg sjenerøst. Det var også en kostbar bordservering tatt fra tyrkerne av Peter den store. I dette tilfellet gull- og sølvskjeer og gafler, veldig fint utførelse, samt kar besatt med edelstener. Dessuten ble mønsteret laget av osmanske mestere, uvanlig tynn.
  Det er på tide å lagre en slik tjeneste i et museum enn å sprenge den. Maten her er veldig dyr. Og selve rettene, tilberedt av en fransk kokk, er praktfulle. På forespørsel fra Emelyan Pugachev forberedte den kulinariske trollmannen den samme utstoppede haren som var i bryllupet til kosakktsaren og Ustinya. Haren og dens fyll er bra, spesielt fylte nøtter.
  Pugachev husket sin andre kone og følte seg trist i hjertet. Hva er det i den? Kanskje Ustinya blir nådeløst pisket og torturert på stativet, eller har han allerede blitt henrettet? Riktignok er det usannsynlig at den stakkars jenta ikke har skylden for den selvutnevnte kongen. Finn henne og fri henne fra lenkene hennes. Hvor er hun nå?
  Yemelyan var irritert på seg selv. I nærheten av Tatishchevo skal flere mennesker ha vært samlet. Det var fortsatt ni, ti tusen jagerfly i Byrd. Dessuten er to tusen ganske kampklare tropper, og resten er bønder. Pugachev ønsket ikke å oppheve beleiringen, og etterlot betydelige styrker i Berd, selv om det ville være mer rasjonelt å ikke dele troppene hans.
  Kampen i festningen utviklet seg også tvetydig. Pugachev klarte å fange fienden og slippe bomber på fienden under et bakholdsformasjon. Fienden led tap, men ikke så store at det påvirket slagets gang på en avgjørende måte.
  Videre var det kanskje nødvendig å beholde forsvaret i selve festningen. Selve isvollene var et alvorlig hinder, og tsarhæren ville dvele lenge under murene til Tatishchevo. Og på dette tidspunktet ville andre forsterkninger ha kommet opp.
  I alle fall var det dette nederlaget som ble det første slaget tapt av Pugachev. Den første, men dessverre ikke den siste. Etter at denne barbeinte, blondhårede gutten dukket opp i hæren deres, endret bondekrigen seg radikalt. Og nå vinner tsarhæren den ene seieren etter den andre.
  Emelyan drakk moderat for ikke å miste klarheten i tankene. Feire seier å så tidlig. Det er fortsatt mange byer og fiendtlige regimenter foran. Og Katarina den andre samler fortsatt bare hovedstyrkene mot ham. Men folket er fast bestemt på å støtte den selverklærte suverenen.
  På en gang nøt Grishka Otrepyev også stor popularitet blant folket. Men den nye tsaren viste seg å være kritikkverdig både for det russiske folket, som for pro-vestlig, og for Vesten som en overdreven patriot. Falsk Dmitry ga ikke Smolensk til polakkene, og begynte å forberede en krig med Tyrkia, som på den tiden fortsatt var veldig sterk, selv om en periode med nedgang begynte i det osmanske riket.
  Pugachev, som overvinner de første tilbakeslagene, går opp bakken!
  Jentene, knapt dekket med gjennomsiktige klær, danser foran gjestene. Her er en av dem som danser rett foran kosakk-suverenen. Hun bærer kun truser og en smal stoffremse over brystet, og håret er utsmykket med en perlediadem. Bare, jentete bein danser en energisk dans, midjen svaier. En orientalsk danser med blondt hår ser ekstremt forførende ut.
  Oliver Twist, som så på henne, kjente også en sterk følelse. Han var fortsatt for liten til å sortere følelsene sine, men det var noe ganske uvanlig i bevegelsene hennes, fargene av solbrun hud i bevegelsene til en fin, ren kropp. Danseren begeistret gutten, og han ville hoppe opp og begynne å danse selv.
  Og Oliver Twist la ikke merke til hvordan bena hans bar ham, og han begynte å hoppe sammen med jentene. Den kjærlige Emelyan Pugachev har allerede passet på jenta og dratt henne inn på soverommet hans. Andre atamaner var heller ikke evnukker. Dessuten kom Ivan Razin på moro. Kast bein på jenter, og den som treffer beinet blir blottet.
  Kosakkene likte denne ideen, og jentene og kvinnene fløy stykker. Alle hadde det gøy, alle ble fulle.
  Selv Oliver kunne ikke la være å ta en slurk fra kruset med søtvin. Ikke på en banebrytende måte, selvfølgelig, men nysgjerrigheten tok overhånd. Og gutten følte seg som et ekte esel. Det ble enda morsommere, alle menneskene så nå ut til å være malt som med lyse kinesiske tusj. Og glede i hjertet mitt.
  Oliver Twist var klok nok til å ikke legge mer til seg selv, og dagen etter våknet han frisk og full av energi. Men kosakkhøvdingene slet med hodepine.
  Først av alt tok Emelyan Pugachev ham til badehuset og slo ut humlen med en grankost. Så beordret han å blåse i trompet i samlingen og marsjere. Som lederen av verdensproletariatet Store Lenin sa: utsettelse er som døden!
  Opprørerne hadde det bra. Men general Mufel nærmet seg Tsaritsyn med fem tusen fot- og kavaleritropper. Han turte ikke å storme den godt befestede byen Mufel, og sendte en budbringer som krevde forsterkninger.
  Feltmarskalk Papin har nettopp ankommet Penza. Han ble sterkt forstyrret av bedragerens store suksesser. Don gikk over til Peter den tredjes side, og opprøret på Volga blusset opp med fornyet kraft. Og sviket til den allerede legendariske Suvorov kunne ikke annet enn å forårsake en følelse av irritasjon. Nå var krigen med verktøy i ferd med å bli til noe virkelig hardt og farlig.
  Emelyan Pugachev viste hoggtenner akkurat i det øyeblikket det så ut til at fellen var i ferd med å lukke seg.
  Catherine den andre, etter å ha fått vite at Mikhelson døde i en brann nær Salty-gjengen, sa bittert:
  Slutten av slutten ble til begynnelsen av midten. Og hvorfor bestemte Herren seg for å straffe meg med bedragere!
  Men foreløpig tok ikke keiserinnen ytterligere tiltak, og bestemte seg for å vente på informasjon fra frontene. Og de kom som vanlig sent.
  Oberst Bibikov nærmet seg Mufel med tre tusen tropper. Det var allerede en sterk hær. Men Suvorov angrep plutselig den åtte tusende hæren. Angrepet viste seg å være en stor suksess. Geniet til Alexander Vasilyevich seiret. Mer enn seks tusen soldater ble tatt til fange.
  Ingen forventet et slikt angrep. Man trodde at hovedstyrkene til opprørerne fortsatt var langt unna. Men Suvorov klarte også å komme inn fra nord, hvor det ikke var ventet noen trussel i det hele tatt.
  General Mufele klarte imidlertid å rømme. Og prins Golitsyn rykket frem mot Tsaritsyn. Han måtte allerede beseire Pugachev i Tatishchevo-festningen. Og nå ble det en tøff kamp igjen. Golitsyn har rundt ti tusen tropper, ikke svake og allerede erfarne i å kjempe mot opprørerne.
  Suvorov, sammen med troppene som nærmet seg fra Astrakhan, hadde atten tusen. Uten å vente på tilnærmingen til hovedstyrkene til Emelyan Pugachev, angrep Alexander Vasilyevich modig fienden. Bøndene utførte rollen som en distraksjon, og de mest kampklare enhetene i bondehæren flyttet Golitsyn bakfra.
  Slaget endte med det fullstendige nederlaget til tsarhæren, og erobringen av det meste av prinsens lag.
  Golitsyn selv ble tatt til fange, og suverenen måtte bestemme skjebnen hans.
  Emelyan Pugachev bestemte seg for å dra til Moskva langs Volga. Denne veien så ut til å være den mest pålitelige, og det var akkurat slik Stenka Razin gikk.
  Pugachev har allerede mer enn femti tusen brokete, men ganske kampklare tropper med et stort antall våpen, og han kunne forvente å bryte troppene til "kona" i deler.
  Kamyshin, som forrige gang, tok imot Yemelyans tropper med glede og åpne armer. General Benedorff prøvde å kjempe mot Pugachev nær Saratov. Men opprørerne omringet hans tolv tusende korps. Mange soldater fra Catherines hær ønsket ikke å kjempe. Kampen viste seg å være kortvarig.
  Oliver Twist klarte å kutte ned kun tre husarer da resten overga seg. Dessuten påvirket Suvorovs autoritet. Ikke alle ønsket å dø mens de kjempet mot den legitime suverenen.
  Og troen på Emelyan Pugachev ble sterkere og sterkere. Saratov gjenåpnet portene til krigeren, og ønsket Emelyan velkommen med kirkeklokker og brød og salt.
  Jeg har ikke betydelige styrker for hånden, feltmarskalk Panin forlot Penza. Forsinkelsen av tropper i Tyrkia førte til at relativt få styrker motarbeidet Pugachev. Opprørerne okkuperte Samara og Penza uten kamp. Små regjeringsenheter ble rett og slett knust.
  I nærheten av Saransk prøvde grev Panin å kjempe med det 15.000. korpset av tsartroppene. Men de overlegne styrkene til Pugachevittene kunne ikke lenger stoppes. De strømmet ut et ekte, ukuelig snøskred. Petya kjempet foran alle. Suvorov gikk igjen behendig bakover og kuttet kommunikasjonen. Grev Papin måtte flykte. Men kosakkene forfulgte feltmarskalken bestemt.
  Pionertyven Oliver deltok personlig i jakten. Gutten hadde en utmerket Don-hingst, og selv veide han mindre enn voksne, og han klarte å bryte seg løs fra resten av kosakkene og innhente grev Panin med sin vakt på ti personer.
  De to første livvaktene, ropende og blinkende, stormet mot pioneren. Oliver Twist skar veldig behendig ned en av dem ved å dykke under gjedda. Og den andre gutten slo ned med et hopp. Barnets hæl traff pannen veldig nøyaktig og fast, og slo ut en massiv vektstang.
  Av de ti vaktene var det bare åtte igjen. Men her skiltes de to igjen og skyndte seg til Oliver. Gutten unngikk behendig et pistolskudd, og traff fienden med hodet i haken. Og den andre klippet veldig behendig av børsten sammen med en svart skinnhanske.
  Ytterligere to spillere ble dermed slått. Oliver Twist sa:
  -Skill slår tallet, men dessverre ikke i valget!
  Hvordan er det i et tellerim: og det er seks av dem igjen. Men det er derfor Panin foretrekker å kaste bare to ryttere.
  Pionertyven Oliver Twist kaster en dolk mot fienden med sin bare fot. Det er til og med synd å gå glipp av på så nært hold. Og så stakk tuppen fienden i magen. Men den neste motstanderen svingte for høyt og fikk hælen rett i adamshalsen. Oliver twitret:
  - Som oftest hever de vingeløse nebbet!
  Det samme forble fortsatt fire jagerfly. Og dette begynner å bli veldig interessant. Her skilte seg tradisjonen tro et annet par ut. Hun skynder seg mot gutten. Vel, hva med Oliver Twist i full beredskap. De avfyrte begge pistolene sine. Gutten spretlet på hestene sine og kulene berørte nesten hans nakne, solbrune rygg. Men her svarer Oliver Twist, påfører et knusende slag med albuen mot halspulsåren. Og den skarpe sabelen til gutten slår en annen motstander i venstre øye.
  Pionertyven utbryter vittig:
  - En mann uten sinn er som uten øyne, bare blindhet er mye mer håpløst!
  Vel, nå har grev Panin bare to vakter igjen. Men de veldig sterke er to meter høye. De skynder seg mot gutten og vifter brutalt med en sabel i hver hånd.
  Oliver Twist kaster kjølig en liten, lett dolk med bare tærne. Spissen faller ned i støvelen til feltmarskalkens livvakt. Han skriker og slipper sabelen. En virtuos gutt, meget behendig stikker sitt skarpeste blad, en kjeltring ved siden.
  Og igjen sier pionertyven:
  - Stor høyde går ikke alltid hånd i hånd med stort talent, men stort talent fører alltid til stor karrierevekst!
  Den siste livvakten begynner å rygge unna den unnvikende gutten. Petya utnytter dette og angriper på en tangent. Fienden parerer angrepet, og får hælen under albuen på hånden. Og det gjør vondt, av sjokk slipper kjeltringen sabelen.
  Pioneer-tyv vil helle det, plukker opp bladet med foten. Trekker, med bare fingre ... Spissen går direkte inn i solar plexus. Og dette er allerede en slik smerte at det kardinalt slår ut bevisstheten.
  Så den siste, tiende livvakten er beseiret. Og Oliver Twist ble alene med grev Panin. Han klarte å øke avstanden litt, og brøt løs under kampen med vaktene.
  Men den modige pionertyven spredte seg så mye som mulig for å redusere luftmotstanden, og til og med bøying av pressen, og hjalp til med bevegelsene til hans muskuløse hest, begynte å redusere avstanden.
  Feltmarskalk Panin rev hestens sider i filler med sporene, blodet dryppet, men avstanden fortsatte å krympe.
  Oliver Twist sa til og med:
  - Hvis du vil leve lenger, løp, hvis du vil dø så fort som mulig - løp fra fienden!
  Grev Panin spurte bønnfallende gutten:
  - Vil du ha tusen rubler?
  Pionertyven humret som svar:
  - Jeg holdt i hendene hundre tusen, som jeg kunne tilegne meg uten tilgivelse og nektet dem! Æren til en pionertyv er viktigere enn gull og diamanter!
  Feltmarskalken ble overrasket:
  - Så du er ideologisk? Hva sa pioneren?
  Gutten nikket kraftig.
  - Ja, en pioner! Alle gutta som et eksempel!
  Panin prøvde igjen å bestikke Oliver Twist:
  - Vel, hvis du vil, har jeg gjort deg til en adelsmann!
  Gutten svarte hardt:
  - En pionertyv er edlere enn en adelsmann!
  Feltmarskalken ga ikke opp:
  - Så tellingen!
  Oliver Twist sa i en alvorlig tone:
  - Vel, bare Ekaterina kan gi meg tittelen greve. Du har ikke myndighet til å gjøre det!
  Papin stoppet. Selv skjønte han at han hadde gått for langt. Og faktisk, hvis gutten ikke lyver, så kan han virkelig tilby ham? Hvis selv hundre tusen rubler gutten ikke ble forført? Og bedrageren vil sjenerøst takke ungen for fangsten av feltmarskalken!
  Panin gjorde et siste forsøk:
  Vil du at jeg skal gjøre deg til min sønn?
  Oliver Twist humret og svarte inderlig:
  - Hvorfor trenger jeg en fargreve, hvis hjemlandet mitt er hele det russiske folket!
  Gutten overtok feltmarskalken, og Panin prøvde å slå gutten med et sverd. Men han flyttet ekstremt behendig grevens legg til tinningen, og slo ham ned.
  Etter det var det mulig, etter å ha satt et trofé på krysset til hesten din, å ta sjefen Pugachev.
  Etter å ha vært i triumf, møtt i Saransk, flyttet Emelyan til Nizhny Novgorod. Byen er godt befestet og det er mange tropper i den, men bøndene og kosakkene er forherdet i kamper, og har fått æren av å være uovervinnelige. I tillegg foretok Suvorov et raskt raid på Kazan. Han klarte å fange Kreml med et slag og frigjorde: Chika, Belobrodov, Padurov og mange andre opprørere som ennå ikke var henrettet.
  Og dette er en edel påfyll av hæren til Yemelyan. Potemkins andre fetter ble også tatt til fange av Suvorov. For den grusomme holdningen til fangene ble Potemkin henrettet uten unødvendige seremonier.
  Men grev Panin hadde en streng samtale i forkant.
  Emelyan Pugachev, truende rynker, spurte feltmarskalken:
  - Hvem tror du jeg er?
  Panin klirret med kjeven av frykt, svarte med synlig mot:
  - Jeg avla ed til Catherine. Og du, onkel, er en tyv og en bedrager!
  Pugachev undertrykte sinne med en vanlig viljeanstrengelse og spurte innbydende:
  - Og Catherine, som på grusom måte styrtet og drepte mannen sin, sitter hun lovlig på den russiske tronen?
  Grev Panin sukket tungt. Det var et sårt emne. Tross alt er legitimiteten til den tyske keiserinnen på tronen mer enn tvilsom. I det store og hele burde Katya blitt skikkelig pisket, og hengt opp i galgen for regicide, enn å bli kronet slik.
  Tjenestejenta stilte et sølvkar med vin foran greven. Pugachev selv helte den røde væsken i krystallbegeret foran feltmarskalken.
  Panin drakk halvparten, plasserte kunstverkene forsiktig på eikebordet. Og sa stille:
  - Russland trenger en kompetent tsar...
  Pugachev svarte spøkefullt:
  Vi lærte alle litt etter litt, noe og på en eller annen måte.
  Panin myknet litt og bemerket:
  - Jeg ser at du ikke er en dum person. Hvorfor startet Emelyan Ivanovich noe slikt?
  Pugachev reiste seg fra bordet. Jeg tok noen skritt og svarte:
  - Ikke for min egen forfengelighet og ambisjons skyld startet jeg dette. Og for mobbens skyld, for deres ortodokse folks skyld.
  Emelyan Pugachev snakket med lidenskap og overtalelsesevne.
  - Jeg så mye, sorg i Russland. Hvor grusomme barene er mot folket, hvordan de voldtar jentene og torturerer guttene. Hvordan folk jobber, og deres arbeid blir fortært. Folket i Russland er flotte og samtidig ydmyket. Som om vingene var bundet til en ørn, og en tiger ble kastet i et fangehull. Og dette forferdelige stønn er ortodoks på hele jorden. Barn faller som fluer, selv adelige damer lider av forbruk, folk blir tvunget til å klemme seg sammen. Selv om Herren Gud selv befalte: Vær fruktbare og bli mange. Og jeg har et spørsmål: når Adam pløyde og Eva snurret, hvor var kunnskapen da?
  Men er det mulig å selge et levende menneske, skapt i Guds bilde og likhet, til slaveri? Det er som om han er et slags dyr!
  Panin var stille. Selv visste han selvfølgelig utmerket hva slags bondestand i Russland. Og at livegenskap er grusomt, og at det ikke finnes rettferdighet. Og den som er rikere, det og retten. Ja, og Panin selv tenkte på reformer, inkludert å begrense godseierens makt over bøndene. Og han tilbød det samme til Catherine. Men dronningen reagerte veldig kaldt på ideene om å lindre skjebnen til bøndene.
  Det var for mye konservatisme, arroganse, forakt for vanlige folk. Tilsynelatende de fattige, hun tok ikke hensyn til mennesker i det hele tatt. Sannheten spilte noen ganger en liberal, og ga gaver til foreldreløse barn. Men igjen, ingen av tsarene delte ut så mange statsbønder i barenes besittelse. Og ingen har gjort så mange fattige til slaver.
  Katarinas tid: livegenskapets storhetstid og toppen av utnyttelsen av den russiske befolkningen.
  Men på den annen side overlate tronen til en bonde. Vel, hvordan kan hans velfødte rase tåle noe slikt.
  Panin ville rope, noe sånt som: "Kjenn din plass, tjener!" Men muligheten til å bli kjent med løkken så heller ikke attraktiv ut. Stemmen til sunn fornuft ba om: "bedra Emelyan, late som du er hans venn, og gi en tåre"!
  Men selv denne veien ut var i strid med grev Panins edle sjel. Generelt overraskende rik, snudde slutten av det attende århundre på de lyseste og mest talentfulle menneskene i Russland. Andre ganger ble utelatt. Spesielt under Nicholas IIs regjeringstid. Imidlertid var det delvis skylden, monarken selv viste seg å være, som for lenge hadde stillingen som sjef for general Kuropatkin, som ikke var i stand til militære anliggender.
  Ekaterina var heldig for skuddene. Selv om ikke alltid. For eksempel, etter Bibikov, viste prins Shcherbatov seg ikke å være et stort hode i det hele tatt.
  Og dette tillot Emelyan å samle styrke for seg selv. Vi må hylle Pugachevs attraktivitet, da folk felte ham i tusenvis, titusenvis, til tross for alle hans nederlag. Til tross for at opprørernes sjanser helt fra begynnelsen så mer enn tvilsomme ut.
  På siden av Pugachev, en gjeng med innbitte hoder, og på siden av keiserinnen mer enn tre hundre tusen tropper.
  Men nå har Emelyans sjanser vokst. Foran Nizhny Novgorod har Pugachev en stor og stadig voksende hær. Og grev Panin kan prøve å fiske i urolige farvann.
  Hva om bedrageren lykkes? I dette tilfellet har han Panin en sjanse til å bli en reformator under den nye, folkets tsar.
  Å, det var det, det var det ikke!
  Feltmarskalken sa fornuftig:
  - Enhver virksomhet må tilnærmes klokt. Inkludert frigjøring av bondestanden.
  Emelyan Pugachev var enig i dette:
  - Ja, hovedsaken er ikke å knekke ekstra ved!
  Greven sa lavt:
  - Det var ikke dårlig å gi bøndene deres frihet, men ... De brenner godset til herrene, og adelen selv blir drept og hengt. Er dette måten å få orden på i Russland?!
  Bondekongen rynket pannen. Han forsto selv at bøndene, som brente herregårdene og hengte ut godseierne, skapte forferdelig lovløshet. Og det kan fortsatt komme tilbake og hjemsøke oss i fremtiden. Det rasende bondeelementet, vil det gå tilbake på sporet? Vil bøndene betale skatt til den fremtidige tsaren?
  Riktignok vil de ikke lenger være bønder, men landsatte kosakker, og vil ha en valgt overmann over seg. Og fra de eldste for å samles for å løse de viktigste problemene, sirkel. Tross alt gjenopplivet Emelyan Pugachev kollegiet, og den heftige Suvorov frigjorde noen av de tidligere høvdingene. Og nå blir det nødvendig å holde frimennene i rett tøyler.
  Og bondekongen sa, rynket pannen:
  - Vi skal få et folkets diktatur! Folk må selv innse når de trenger en pisk, og når disiplin.
  Papin, litt rynkete, svarte:
  - Vel, hvis vi snakker om folkets beste ... Pyotr Fedorovich burde være mer forsiktig. Det skal bemerkes at Emelyan Pugachev fant ut det snedige spillet til den erfarne hoffmannen. Men feltmarskalk Panin er for tiden mye mer nødvendig av opprørerne, selv som en upålitelig alliert, enn en åpen fiende.
  Bondekongen rakte ut labben og sa:
  - Du vil være som en ekte høyre hånd for meg! Her er min keiserlige hånd!
  Og begge de utspekulerte menneskene håndhilste på hverandre.
  Nizhny Novgorod hadde en stor garnison og ble forsterket av nyankomne tropper. Men det er ingen enhet blant forsvarerne. Mange soldater, viktigst av alt offiserer, ankommer forferdet. Blant folket var troen på tsar-faren allerede styrket, og seirene, pyntet med folkefantasi, bidro sterkt til Pugachevs popularitet.
  Så i dette tilfellet haster mengden allerede, og Emelyan støtter opp.
  Mer enn hundre tusende hær nærmet seg handelsbyen. En og en halv tusendel brigade ledet av oberst Scorelli kom til møtet. Kampen var kortvarig. Det meste av brigaden ble tatt til fange, og oberstens hode ble kuttet av med en kosakksabel.
  Pioner-tyven Oliver Twist hadde litt tid til å vifte med sabelen. Og han klarte å kutte ned den ivrige majoren. Fienden kvalt spesifikt og falt under en gigantisk hær.
  Rett før angrepet besøkte Emelyan Pugachev huset til kjøpmennene i det første lauget til Rasomakhins. I et stort treetasjes hus drakk den selvutnevnte kongen dyr hundre år gammel vin. Diskuterte essensen og saken med kjøpmennene. De lovet høytidelig at den lokale militsen ikke ville kjempe med opprørerne. Og den delen av offiserene er klar til å anerkjenne far-suverenen.
  Pugachevittene påtok seg å storme Nizhny Novgorod da det fortsatt var mørkt. Vinteren kom og vi måtte skynde oss. Oliver Twist, da han slo de bare føttene gjennom vannpyttene, skyndte seg sammen med andre bondegutter til angrepet.
  Forsvarerne var uvennlige, en slags treg ild. Bondeguttene stormet av all kraft, og tok ikke hensyn til skuddene. Og det var praktisk talt ingen tap blant dem.
  Oliver Twist, etter å ha hastet til stillingene, var en av de første som gikk inn i den overhopede jordvollen. Den nakne sålen til pionertyven kjente jordens behagelige, kilende kjøtt. Og beina selv fløy opp til toppen av bakken. Den bartede korporalen falt under den skarpe sabelen til gutten og hans gråhårede hode rullet ned.
  Oliver Twist utbrøt på toppen av lungene:
  - Vårt vil ikke gi etter for ditt!
  Og sabelen hans skar opp magen til sersjanten. Bondeguttene kjempet desperat ved å bruke økser, høygafler og stålgård. En tretten år gammel gutt kastet veldig behendig en lasso. Og trakk den velnære kapteinen. Han prøvde å gjøre motstand, men ytterligere to gutter klamret seg til tauet, og betjentens ansikt ble blått fra kvelertaket.
  Kjøpmennene holdt ord og militsene hilste angriperne med rop:
  - Ære til far-kongen!
  - Vivat Peter Fedorovich!
  Fryktløse bondegutter har allerede fanget to batterier om bord. Oliver Twist, som var general, befalte hele korpset bestående av ungdomskrigere. Gutta kjente ikke til frykt, de beseiret modig voksne, større soldater enn dem selv.
  Oliver Twist slo den rødhårede majoren ut med et spark, og han fløy av brystningen.
  Gutten skriker:
  - For moderlandet! For barnebarnet til Peter den store!
  Tallrike opprørere tok selvsikkert opp. Separate regimenter, som så håpløsheten i deres situasjon, overga seg til bedragerens tropper. Stor, tredje største russiske by med mange forsteder, og en overflod av kjøpmenn. Og Emelyan Ivanovich favoriserte kjøpmennene. Og de er ikke like ivrige i å forsvare hengivenhet til Catherine som grunneierne. Mange har allerede i hemmelighet sverget troskap til den nye suverenen.
  General Benedorff prøver, ved å introdusere en sterk reserve i kamp, å motangrep Pugachevittene. Det blir varmt. Selv er Emelyan Ivanovich kuttet som en episk helt. Med hvert av hans slag vil noen sikkert falle. Så de ble sammen med Benedorff. Den tyske generalen vifter sabelen bredt, og blir slått i strupen med et bredsverd. Så fiendens leder ble drept - av kong-faren selv.
  Og folkemengden fryder seg og roper:
  - Ære til ridderkongen!
  Kampen står i brann. Soldater skynder seg med våpen, de fleste offiserene også. Et rykte spredte seg om at feltmarskalk Panin selv anerkjente Pyotr Fedorovich som gjenoppstått. Og hvordan kan man ikke bøye seg for barnebarnet til Peter den store. Og ser på hvordan Emelyan Pugachev er kuttet, kan man umiddelbart se at dette er den kongelige, sterke rasen til Romanovs.
  Og Nizhny Novgorod falt etter Kazan. Og Simbirsk åpnet portene for opprørerne. Tenk på det meste av Volga som allerede er under kosakk-keiserens styre. Og hæren under kommando av Fedot Katorzhny hadde allerede nærmet seg Yaik. Og igjen gjorde Yaik- og Iletsk-kosakkene opprør. Selv om de, i likhet med oberst Semenov og general Mamsurov, bestemte seg for å kjempe og stå til det siste.
  Ved Fedot samlet opptil femten tusen tropper seg underveis. Kalmykene og basjkirene kom også. Den utspekulerte Don ataman gikk utenom byen Yaik, der general Mamsurov ventet på ham med to tusen, og okkuperte festningen Sorochinsk uten kamp. General Mamsurov forlot oberst Semyonov i Yaik-byen og skyndte seg for å kutte bedragerne. Men hæren til Fedot ble styrket på bekostning av Kalmyks, Bashkirs, Tatars, og viktigst av alt, kosakkene var fortsatt til slutten, ikke pasifisert og ikke drept og oppveid.
  Tjue tusen Pugachevs folkemengde la over tusen to hundre Mamsurovs soldater. Kampen var brutal. Soldatene til general Mamsurov, som allerede hadde erfaring med å kjempe mot opprørerne, kjempet desperat. De visste at de ikke ville bli spart. Men kosakk-oberst Fedot hadde allerede erfaring med krig med tyrkerne. Han brukte riktig den numeriske overlegenheten, mobiliteten til Bashkir- og Tatar-kavalerienhetene. Det slaget, så raidet, så retretten. Og så, da styrkene til general Mamsurov var utmattet, påla han en tett kamp mot avdelingen sin.
  I nærkamp, når formasjonen blandes og soldatene kjemper i hånd-til-hånd-kamp, er en mann med øks og horn ikke lenger en dårlig fighter, men en praktisk likeverdig motstander. Eller kanskje en øks, eller en høygaffel med et horn og en bajonett vil være bedre. Og en bonde er flinkere til å bruke øks enn en soldat som allerede har mistet vanen med bondearbeid.
  Slaget ble til en nådeløs massakre. Og bare noen få soldater til general Mamsurov fant frelse ved å overgi seg. Mye ble utgytt nær Sorochinsky som en festning av blod.
  General Mamsurov ble selv fanget av en tatarisk lasso. De spolerte sjefen. Fedot Katorzhny, den første banditten på Don, stilte likevel et skikkelig spørsmål:
  - Kjenner du igjen Pjotr Fedorovich som keiser over hele Russland?
  Generalen svarte modig:
  - Jeg kjenner ikke igjen tyver!
  Fedot beordret sine medskyldige:
  - Inn i løkken hans! Og de offiserene som nektet å avlegge eden!
  Med ødeleggelsen av Mamsurovs avdeling er veien til Orenburg og Yaitsky-byen åpen. Fedor delte styrkene sine, og rasjonelt trodde han at for å beholde disse byene hadde han nok styrke, og til og med en masse mennesker ville gjøre det. Festningene gjorde svak motstand. Tatishchev forlot garnisonen og flyktet til Orenburg. Og den feige guvernøren foretrakk å gå inn i et døveforsvar. Dermed begynte den andre beleiringen av Orenburg.
  Og maten viste seg å være tilberedt i byen ikke mer enn under den første. I byen Yaitsk, etter en kort trefning, trakk oberst Semyonov seg tilbake til festningen og bestemte seg, som forrige gang, for å beholde beleiringen. Riktignok var sjansene hans for hjelp nå mye mindre. Fronten til opprøret beveget seg mer og mer mot Moskva.
  Frigitt fra Kazan-fengselet, flyttet Khlopushka og Beloborodov, med en betydelig hær, østover til Ufa. Disse dyktige befalene hadde allerede erfaring med å erobre Ural-fabrikkene. Og Emelyan Pugachev tenkte på å erobre Ural og hele Sibir. Halvparten av fabrikkene i Ural var allerede i nærheten av Emelka, og hvis det var grove feilberegninger, og en mislykket beleiring av Orenburg, enda tidligere, kunne man lykkes og dra til Kazan med en stor flervåpenhær.
  . KAPITTEL #11
  Den unge fangen våknet, mye mer munter og sunnere. Nå er sårene og skadene forårsaket av den brutale torturen nesten fullstendig leget. Og du kan trene og spise.
  Så undersøkte en kvinnelig lege ham kort og rapporterte kort:
  - Dommen kommer snart! Du er sterk og vi ber om at du ikke vil bli henrettet og forvist til gruvene.
  Oliver svarte trist:
  - Alt er i Guds hender. Og han håper å forbarme seg over barnet!
  Igjen gnir gutten lenkene på kjedet. Men det er klart at det ikke går. Og gnir av vilt raseri. Helt til det til slutt blir utslitt.
  Å være alene er kjedelig.
  Og når du endelig er innhyllet i søvn, føler du frihet og å bli kvitt rutinen, i nye, enestående eventyr.
  Osa-festningen ble den første hindringen i veien for hæren til Khlopushka og Beloborodov. Underveis vokste hæren deres fra to til ti tusen jagerfly, og fylte opp arsenalet på små festninger. På en gang overbeviste Emelyan Pugachev garnisonen til festningen om å overgi seg uten kamp. Men denne gangen var det ikke nødvendig å regne med det, så den driftige stedfortrederen til Michelson, oberstløytnant Bragugunter, ble utnevnt til kommandant for festningen. Også blant de innleide tyskerne. Og halvparten av garnisonen er utenlandske leiesoldater. Så i alle fall måtte festningen tas.
  Beloborodov mente at Emelyan ikke alltid hadde rett heller. Da de tok treenighetsfestningen, laget de en fest med et fjell. Men de har allerede samlet mer enn ti tusen mennesker, hvorav et stort antall fabrikkbønder, godt trent i håndvåpenkamp og Bashkir, Kalmyk-hester, pluss verktøy hentet fra Ural-fabrikkene. Ikke overrask dem Dekolong, de kan godt konkurrere med hans tre tusende korps.
  Mer enn fire tusen opprørere ble deretter drept og såret, og mer enn fire tusen ble tatt til fange.
  Etter et slikt nederlag falt Emelyan Ivanovich i depresjon en stund. Men folk dro fortsatt til Pugachevittene, og selv frykten for streng straff kunne ikke holde dem fra å strebe etter å slutte seg til den kjære far-kongen.
  Dette opprøret er som en sving, opp og ned. Enten nederlag, så seier etter nederlag. Nå er Beloborodov og Khlopushka i kjertlene og i hardt arbeid, så blir de igjen favorisert av tsaren og forfremmet til generalmajor. Slik går lykkehjulet rundt. Og Chika er grev Chernyshev igjen. Og noen medlemmer av militærstyret vendte tilbake til sine steder. Spesielt oberst Padurov.
  Men noen har blitt drept, og du kan ikke bringe dem tilbake. Her døde for eksempel døden til den modige ataman Gryznov og høyre hånd til Pugachev. Men offiseren Minakov hadde ikke tid til å henge, og han er igjen i opprørernes rekker.
  Chika ønsket ikke å reise tilbake i nærheten av Ufa og flytter nå sammen med presten til Moskva.
  Etter å ha stablet opp et helt fjell med råtten halm, og etter å ha ordnet et røykteppe, krøp kosakkene og bøndene i Beloborodogo opp til veggen og skyndte seg til angrepet. Bestillingen var brutal. Og mange menn døde. Men de brøt seg inn i festningen og drepte de desperat kjempende leiesoldatene. De fanget trettifem kanoner og en stor tilførsel av krutt og granater. Etter det er stien til Ufa åpen.
  Og igjen, tusenvis av mennesker drar til Pugachevittene, folkets hær vokser. Og i selve Ufa er det ingen enhet. Etter å ha hørt om suksessene til Pugachev, trodde en del av den tidligere militsen at dette var den virkelige far-tsaren. Dessuten gikk den berømte Suvorov, og til og med den enda mer berømte og berømte feltmarskalken Panin, over til Pugachevs side.
  Så kanskje han virkelig er kongen. Hvis folket så haster mot ham, og byene legger seg ned etter hverandre?
  En tvist og sivil strid oppsto ... Ufa ble delt inn i to deler: tilhengere av Peter den tredje og Katarina. Og det var skyting mellom dem.
  Hæren til Beloborodov og Khlopushka, som hadde vokst til tjue tusen, med støtte fra Pugachev-partiet, stormet byen. Kampene var harde, men Pugachevitene tok antallet og støtten fra de fleste byfolk. Ufa, som Chika hadde sittet under i lang tid, ble bokstavelig talt tatt med en gang. Og sammen med hennes fangst, sverget mange rike Bashkir, Kalmyk, Tatar-eldste, de som fortsatt nølte troskap til Peter Fedorovich.
  Erobringen av nøkkelbyen Ufa gjorde det mulig for opprørerne å kutte kommunikasjon og veier til Sibir, og åpne denne regionen for erobringen av Pugachevittene.
  Khlopushka og Beloborodov dro til Ural-fabrikkene og plantet folks makt der.
  Pugachev, med en hær som hadde vokst til hundre og femti tusen jagerfly, nærmet seg Ryazan. Der ble han møtt av det trettifem tusende korpset til grev Chernyshev. Den eneste alvorlige hindringen på veien til Moskva er en gang andre byer og landsbyer overgir seg uten kamp.
  Til tross for Yemelyans store numeriske overlegenhet, ble han motarbeidet av erfarne og erfarne tropper i den tyrkiske krigen. Og tsarpresten, mer enn halvparten av troppene er utrente bønder med staker og høygafler, og mange tidligere soldater er ikke helt pålitelige, et broket lag med kosakker og forskjellige tatarfolk.
  Så Chernyshev hadde en sjanse, hvis bare .... Hvis ikke for geniet Alexander Vasilyevich Suvorov. Den store kommandanten angrep så dyktig med en tallrik Pugachev-horde at han tvang Chernyshev, helten som tok Berlin, til å kjempe etter sine egne regler. Det nomadiske kavaleriet overøste med giftige piler på avstand, som et raid-retrett. Og bonden med hornet, tvert imot, konvergerte i nærkamp i hånd-til-hånd-kamp.
  Kampen, med korte avbrudd, varte i nesten to dager og endte i en knusende seier for Pugachevitene. Mer enn tjue tusen fanger ble tatt alene, og Ryazan selv åpnet portene.
  Katarinas tidligere favoritt, grev Grigory Orlov, ble raskt utnevnt til å kommandere Moskva-garnisonen.
  Dette er den sterkeste og eldste av de fem brødrene, som nesten dro Catherine II ned midtgangen. I dette tilfellet ville tsar Gregory dukke opp først. Men nå er den mest berømte greven i skam. Katarinas nåværende favoritt er Vasilchikov, og i fremtiden Potemkin. Med mindre, selvfølgelig, dronningen har en slik fremtid. At Pugachevittenes store suksesser ble satt i tvil.
  Men Grigory Orlov er en modig og dyktig kriger, og til hvem han skal overlate pasifiseringen av opprøret, uansett hvordan han er. Spesielt hvis feltmarskalk Panin har endret seg. Og Orlovs vil bli viet til Catherine til slutten.
  Men her er et annet spørsmål: hvordan harve Moskva? Det er fortsatt relativt få tropper i den første hovedstaden, ikke alle har returnert til Tyrkia, og bedrageren er allerede på terskelen.
  Grigory bestemte seg for å trekke garnisonen, så vel som Semenov Guards Regiment, til Kreml. Og der for å holde forsvaret, inntil hjelpen nærmer seg. Zarubin Chika gikk inn i Tula uten kamp, hvor våpensmedene og den lokale garnisonen tok imot Pugachevittene med glede. Og Emelyan Pugachev til Moskva. Hele byen, bortsett fra Kreml, kom ut for å møte Jemelyan, og prester og prester roste Pjotr Fedorovich. Flere tusen garnisonsoldater hoppet også av til kongen. Pugachev-hæren vokste.
  Alexander Vasilyevich Suvorov, med et blikk mot Kreml, sa:
  - La oss spise denne frukten! La oss forberede et angrep!
  Emelyan Pugachev bemerket logisk:
  - Moskva er hjertet ... Men hodet er fortsatt Petersburg. Det trenger vi! Selv om det allerede har snødd.
  Oliver Twist og resten av barfotguttene padler fornøyd i den første snøen. Det falt til og med ut litt senere enn vanlig for Moskva. Tilsynelatende, når gutta kommer til Peter, vil det allerede være en kraftig frost.
  Vel, hvem ville trodd at bare ett slag vunnet av Emelyan Pugachev i Salty-gjengen kunne endre historiens gang så dramatisk. Like før nederlaget, og nå i Mother See, er det bare ett Kreml som ikke er tatt. Men han går ingen steder heller.
  Men du kan ikke utsette. Vi må gå raskt til Peter. Og den 200.000. hæren til Pugachev marsjerte nordover.
  I øst oppnådde Pugachevittene nye suksesser. Chelyabinsk overga seg nesten uten motstand. Decolong trakk seg tilbake og klatret videre inn i Sibir. Mange fabrikker sendte også inn uten kamp, og møtte avdelingene til kongens far. Kungur nektet å overgi seg. Men han ble tatt inn i en sterk beleiring. Mange mindre byer og livegne gikk under bedrageren. Spilte en rolle og den økte autoriteten til Emelyan Pugachev. Men individuelle fabrikker ga fortsatt hardnakket motstand mot Pugachevittene. Imidlertid var det fortsatt en minoritet.
  Detachementer av Pugachevites flyttet også til Tobolsk for å stå sterkere i Sibir. Lokalbefolkningen støttet kongen nesten overalt. Selv mange garnisoner sverget troskap til hans keiserlige majestet. Og jo flere seire Emelyan har, jo svakere blir han motarbeidet.
  Decolongs kropp smeltet. Soldatene deserterte hver dag og løp til Pugachevittene. Til og med klosteret, som tidligere hadde vist heroisk styrke mot opprørerne, anerkjente den nye kongefaren. Tilsynelatende ante munkene i tide, hvis beret, og at de ikke har noe å dø for.
  Og Emelyan Pugachev, nesten uten å møte motstand, nærmet seg Peter. Separate regimenter, etter å ha utvekslet et par skudd med opprørerne, overga seg eller gikk over til deres side.
  En stor folkemengde under kommando av Padurov nærmet seg Smolensk. Det brøt ut et krangel i byen mellom Pugachevs tilhengere og den lokale garnisonen. Noen av offiserene skyndte seg også å gå over til Pyotr Fedorovichs side. Portene ble åpnet for padurittene, og Pugachevittene kjempet med restene av garnisonen som forble lojale mot Katarina. Styrke bryter styrke, og det røde flagget til lederen for opprøret, Yemelyan Ivanovich, har allerede hevet seg over Russlands vestlige porter. Og opprøret slukte også de polske landene. Også bondestanden tok opp høygaffelen der og slo stanga og herrene.
  Så det lokale opprøret begynte å bli et internasjonalt opprør. Den øverstkommanderende for de russiske troppene i Tyrkia, grev og feltmarskalk Rumyantsev, har så langt inntatt en avventende stilling og beordret opprørerne om ikke å bli med i kampen. Likevel er det ikke bra å drepe medlemmer av sitt eget folk. Og Rumyantsev respekterte Suvorov, som gikk over til siden av Emelyan Pugachev. Så det var ingen som reddet Catherine.
  Kansler Vorontsov fortalte dronningen de dårlige nyhetene:
  - Tyver kommer til Peter! Det er ingenting som stopper dem, og bedragerens hær vokser stadig og vokser som en snøball!
  Catherine hevet rasende øyenbrynene og hveste:
  - Og hva er vår grev Rumyantsev?
  Kansler Rumyantsev sukket tungt og klukket:
  - Vår grev Rumyantsev er treg ...
  Catherine utbrøt i sinne:
  - Forræder! Inn i løkken hans!
  Rumyantsev spredte hendene i forvirring og mumlet:
  - Han er omgitt av voks viet til ham personlig, og det er ingen måte å få det til!
  Catherine ble plutselig blek og spurte igjen kansleren:
  - Er tyvene langt fra St. Petersburg?
  Kansleren svarte ærlig:
  - Ja, to hundre mil, eller enda mindre, de vil nå rapportere siste nytt om frontene!
  En budbringer løp inn, han var blek som et laken og brølte av redsel:
  - Novgorod åpnet portene for bedrageren!
  Catherine sukket tungt og mumlet:
  - Og Novgorod med markisen.
  Tonen hennes minnet om Julius Cæsars lag: "Og du er en Brutus".
  Kansleren strakte seg tydelig ut i fronten og sa:
  - Skipet er klart, Deres majestet, du kan dra i dag til grensen!
  Keiserinnen hvisket sint:
  - Og mister strømmen?
  Kansleren svarte med et smil:
  - Men redd liv. Tyvene vil uansett ikke være i stand til å styre regjeringen, og du kommer tilbake i triumf!
  Catherine hvisket irritert:
  - Grev Panin er med dem, og han skal hjelpe tyvene med å takle det!
  Kansleren stilte et oppklarende spørsmål:
  "Så du blir, Deres Majestet?"
  Catherine, i stedet for å svare, beordret:
  - Samle de fire andre Orlov-brødrene og vaktene, samt trekk opp alle styrkene fra Vyborg og andre land. Vi kan fortsatt kjempe!
  Orenburg, som hadde lenket bedragerens tropper i seks måneder, ønsket heller ikke å overgi seg. Utgitt fra fangenskap tilbød Myasnikov, en av de fem kosakkene som var de første til å gjenkjenne Pugachev, å grave under festningen. Men det tok lang tid. Og avstanden for graving lovet å være grei.
  Yaitsky-byen med en liten garnison bestemte seg også for å kjempe til slutten. Ataman Ovchinnikov foretok et raid på Guryev. Den lokale garnisonen overga seg, som forrige gang, uten kamp. Dermed sto Pugachevittene støtt på Yaik. Ovchinnikov samlet styrke og drev våpnene fra Tsaritsyn og bombarderte Yaik-festningen. Oberst Semyonov foretok en sortie, etter å ha mistet sytti drepte mennesker, kom tilbake med en salt slurk.
  Men mens Yaitsk holdt på. Men hordene av opprørere gikk inn i Tobolsk. Guvernøren i Sibir, Chicherin, flyktet mot øst, og hovedstaden avla ed til farens konge. Samtidig ble de siste, gjenstridige fabrikkene sendt inn.
  Fedot Katorzhny hadde ikke hastverk med å storme Orenburg, men fylte opp arsenalet sitt med verktøy og forsyninger som kom fra Ural.
  Kosakker, soldater og kjøpmenn flyktet fra selve byen. Det gikk rykter om at tsarfaren hadde tatt Moskva og nærmet seg Petersburg. Eller at han allerede er i St. Petersburg selv.
  I mellomtiden filmet overbøddelen avhøret av den fangede unge kvinnen Domka og to speidergutter. Alexei Orlov var selv til stede i avhøret.
  Domka så tjuefem ut, lyshåret og høy, en bondekvinne.
  Alexei Orlov sa i en frekk tone:
  - Vil du snakke?
  Huset var stolt stille. Grev Alexei ble overrasket. Hvorfor har en vanlig bondekvinne så mye ambisjon. Nei, det russiske folket ble stolt på grunn av Emelka Pugachev. Smerds begynte å betrakte seg som lik barer. Men bry deg ikke, han vil slå dritten ut av det!
  - Riv av kappelen hennes!
  Bødlene kaster til jenta. Hun har allerede på seg bare én enkel bondekjole, og føttene hennes er i bastsko. Hun gjør desperat motstand. Torturister, river klærne hennes, avslører de røde puppene hennes. God bondekvinne, kunstløper. Alexei Orlov ser på henne med stor interesse. Kommandoen følger:
  - Jeg plager henne nå.
  Jentas hender er bundet bak ryggen, og en krok hektes. Så hever de den og vrir bondekvinnens ledd. Jenta stønner og finner seg selv hengende med de bare føttene fra bakken. Bøddelen setter dem umiddelbart inn i blokken og sikrer dem. Nå kan du enten tenne bål, steke runde jentete hæler eller piske med en pisk.
  Alexey Orlov sier arrogant:
  - Vel, si meg, tyv, hvem er vår konge?
  Domka sier modig:
  - Pjotr Fedorovich er vår håp-suveren!
  Alexei Orlov gliser og kommanderer bøddelen:
  - Ti slag av pisken med sparepenger.
  En erfaren plageånd slår en sterk, muskuløs fra konstant fysisk arbeid, jenteaktig rygg med halv styrke. Slik at furene svulmer, men huden sprekker ikke. Det gjør vondt også. Huset ble pisket mer enn én gang, og det er synlige piskemerker på det. Han motsto slagene, lydløst, uten et stønn eller et gråt.
  Alexei spurte truende igjen:
  - Så hvem er vår suveren!
  Domka sier automatisk:
  - Pjotr Fedorovich den tredje, vårt håp!
  Alexei beordrer sint bøddelen:
  - Fem treff på full kraft!
  Plageren til en stor kroppsbygning svinger og investerer i et slag med all kraft. Bondekvinnens sterke hud sprekker, og spruter blod. Bødlene slår slik at sporene etter pisken ikke krysser hverandre, og er jevnt fordelt langs ryggen.
  Jenta rykker, men holder tilbake skrikene. Det ser ut til at hun ønsker å vise motet sitt.
  Alexey Orlov gjentar spørsmålet igjen:
  - Hvem er vår konge?
  Domka sier frimodig:
  - Pjotr Fedorovich, og du er en jævel, du vil snart svinge i en løkke!
  Grev Alexei ble rasende, spratt opp og svingte knyttneven mot den bundne, nakne kvinnen. Men så ombestemte han seg og sa illevarslende:
  - Smør hælene hennes med bøddelolje. Og rull opp brazieren ... Men bare falt den forsiktig for ikke å lamme den.
  Bøddelen tok under visiret:
  - Vi er med på begrepet Deres høyhet!
  Greven tullet. Høyhet er et godt kompliment, men majestet er mye bedre. Vakre ben til en bondekvinne. Sålen, selv om den er grov, men ingen hard hud er synlig, fingrene er jevne, som et barn, bortsett fra kanskje lengre, neglene er nøye trimmet. Sannsynligvis, som alle bondekvinner, gikk hun barbeint til selve frosten, og først ganske nylig, da det snødde og Neva frøs, tok hun på seg bastsko.
  Alexey elsket kvinners ben, og slik tortur som en brazier. Sålen er smurt med olje slik at den ikke brenner, og bålet plasseres i en spesiell beregnet avstand. Du kan torturere slik i ti minutter, eller enda mer. Bare små blemmer vil skremme. Og gjenta deretter torturen i flere dager. En veldig effektiv metode for tortur og smertefull.
  Domka rynker tungt, rykker, biter seg i leppa og prøver å holde tilbake skrikene hennes. Men hun lykkes dårlig, og til slutt begynner hun å stønne.
  Alexey Orlov spør igjen:
  "Vel, kjenner du igjen keiserinne Catherine nå?"
  Gjennom tårer og gråt ropte Domka:
  - Vår tsar Peter Fedorovich og det er ingen annen tsar!
  Alexei ropte utålmodig:
  - Stek, som seg hør og bør, og sakte, og nå skal vi avhøre de skallede mennene!
  Guttene var barbeint, kun iført shorts. De var allerede forberedt på tortur. De kjørte gjennom snøen, noe som gjorde at beina ble røde og ble som potene til en gås. Bødlene gikk umiddelbart i gang. Det var nødvendig å finne ut hvem som sendte dem, hvor speiderne fortsatt var i St. Petersburg, og om planene til Emelyan Pugachev.
  Det plystres, gutter blir slått, og dumafunksjonæren stiller spørsmål som er nedtegnet på protokollen. Også gutter, som bondebarn, ble pisket mer enn en gang, og du kan ikke ta dem med en vanlig pisk. Rister på hodet og banner negativt. Så snappet bøddelen et rødglødende brekkjern fra peisen og begynte å legge det på likene.
  Det gjør mer vondt enn en pisking når de brenner deg varm. Guttene hyler av smerte, og begynner å pludre noe usammenhengende. På den ene siden ønsker de å bli kvitt umenneskelig tortur, og fra et grusomt stativ. På den annen side, ikke forråd kameratene dine. Så guttene snakker tull og brister i gråt. Og det glødende jernet stikker enten i brystet, eller det legges på den nakne hælen. Glødende tang går også på kurset. Bøddelen oppsøker de mest følsomme stedene i sålen, og skaper et heftig avhør.
  Alexei Orlov humrer mens han ser på speiderguttene som blir behandlet. Deretter trekkes oppmerksomheten mot det faktum at på Domkas bare såler hovnet blemmene opp og begynte å sprekke. Og dette betyr at huden på føttene er i ferd med å brenne seg, og miste følsomhet!
  "La henne være i fred, din jævel!" - beordret tellingen. - La det gå litt.
  Huset til kvinnen viste seg å være sterkt, helt. Hun tålte torturen uten å miste bevisstheten, og uten å gi avkall på sin kongfar.
  Guttene ble torturert alvorlig, de mistet bevisstheten flere ganger. At de fortsatt er skjeggløse bekymrer ikke torturistene for mye - det viktigste er å få informasjon. Og tenåringer er ofte mye mer sta og utholdende under tortur enn voksne.
  Selvfølgelig fortalte de noe, men det er mye dumheter og usikkerhetsmomenter i vitnesbyrdet deres. Men én ting er klart: Emelyan Pugachev nærmer seg byen og hæren hans er enorm.
  Men Catherines styrke er betydelig. Inkludert femten tusen gardister, femten tusen soldater fra andre garnisoner og ytterligere tretti tusen krigere fra den adelige militsen. Seksti tusen tropper, som ikke er dårlig for en godt befestet by. Pluss den baltiske flåten og Kronstadt. Og det er ekstremt vanskelig å holde en beleiring i nærheten av St. Petersburg, om vinteren og i sumper. Slik at Emelka fortsatt kan telles.
  Men på siden av Pugachev, Alexander Vasilyevich Suvorov selv. Og nå forbereder bondehordene seg på et overfall. Suvorov ga seg selv en måned på å ta kontroll over det nordlige Palmyra. Pugachevs tropper, etter å ha overlagt med hagl, forbereder seg.
  Ataman Chika nærmet seg i mellomtiden Narva. Byen ble tatt raskt nok, så det meste av garnisonen gikk over til opprørernes side. Bare tyske leiesoldater gjorde motstand.
  Overga seg uten kamp, aksepterte tsar Peter Fedorovich Riga og mange andre byer. Bare Revel måtte beleires. Karela og andre nordlige byer åpnet også portene til Pugachevitene. Dermed befant Petersburg seg i mer og mer isolasjon. Han ble blokkert. Det er også en splittelse i flåten. Sjømennene gjorde opprør, og Pugachevittene vant på tre fjerdedeler av den baltiske skvadronen: de hang ut røde, kongelige flagg.
  Og Suvorov forberedte et avgjørende angrep på Petersburg. Bygget murene og trente bøndene. Han lærte fienden til mulige angrep med missiler, forberedte artilleri.
  Oliver Twist trente også iherdig opp sin unge spore. Gutten løp barbeint over det snødekte feltet, og kjente nesten ikke kulden, som mange andre golde i pionerkorpset hans.
  Guttene lærte å skyte med buer og spytt. Generelt, gitt hvor tung og unøyaktig en moderne pistol er, er en bue et ganske effektivt våpen, spesielt hvis du gjør spissen flerlags, dobler eller tredobler buestrengen og til og med dypper den i gift.
  Og da vil barna slåss!
  Overfallet er berammet til natten, og nettene i St. Petersburg er lange og mørke. Så det gjorde ting lettere.
  Fienden foretok en liten sortie, sendte Preobrazhensky Guards Regiment til angrepet, men kom umiddelbart under ild fra en rekke Pugachev-artillerier, og etter å ha lidd stor skade dro han hjem. Husar-kavaleriregimentet hoppet ut fra motsatt side, og han ble møtt av soldater fra pionerkorpset til Oliver Twist.
  Guttene brukte et nytt våpen: forbedrede slynger med fragmenteringsgranater som fylling, og overøste fienden med en sky av piler. Oliver salet til og med hesten selv og ledet kampen. To eller tre ryttere brøt likevel gjennom ilden, og tyvgutten kuttet behendig ned den første, påførte et avledningsslag med en sabel til høyre, og la deretter til med et blad til venstre. Så hektet gutten, veldig behendig, en annen husar, som han, etter å ha fløyet over, gjennomboret sin egen partner med en gjedde. Så kom et avslutningsslag med et blad ovenfra.
  Oliver Twist utbrøt:
  - Styrke og fingerferdighet, som mann og kone: sammen - suksess, fra hverandre - latter!
  Noen flere ryttere som slo gjennom ble avsluttet med skudd fra sprettert.
  Oliver Twist kuttet ned en annen dur og sa:
  - Hvem har bare en tittel, og som har et kall!
  Ved å miste halvparten av komposisjonen snudde husarene tilbake. Gutta lo og plystret etter ham.
  Datoen for angrepet nærmet seg... Men Oliver Twist fikk vite fra avhoppere at de i Peter og Paul-festningen torturerte speideren Domka og flere speidergutter. Og han ville frigjøre dem. Men hvordan gjøre det hvis denne festningen har tjue meter tykke vegger og er uinntakelig? Her prøve, arrangere en flukt?
  Guttene blir sannelig torturert grusomt - de brenner dem med et glødende strykejern, piskes dem med pisk. De løfter den opp og rister den. Petya bestemte seg for å komme inn i festningen for enhver pris og organisere en flukt. Og han kom på en helt Hollywood-idé - å sitte i fengsel som fange.
  Og ideen må sies å være ekstremt eventyrlig og risikabel. Umiddelbart etter fangsten av Oliver Twist bestemte de seg for å forhøre med lidenskap. Pionergutten håpet at han ville være i stand til å møte cellekameratene sine og diskutere mulighetene for å rømme.
  Alexei Orlov var igjen til stede under torturen. Han kjente ikke Oliver Twist av synet. For ham var det bare en hvithodet tenåring, med fremtredende muskler. Og han burde vært avhørt og funnet ut hvor sviket er skjult. Oliver Twists arr og spor etter tortur grodde sporløst, så Orlov trodde at denne ungen ennå ikke hadde vært nødt til å forholde seg til en bøddel, noe som betyr at han ville sprekke relativt lett.
  Gutten ble dratt opp på stativet. Oliver kjente hendene hans bundet bak seg trekke opp. Det skader ikke hans bevegelige ledd. Men du trenger ikke spille helten heller. Ellers kan de torturere deg så mye at du ikke har krefter til å rømme. Så Oliver Twist gjorde et hånlig stønn.
  Overbøddelen var imidlertid ekstremt erfaren. Han så umiddelbart hvor sterke venene til gutten var, og de satte på føttene hans en tung kloss som smekker på plass som håndjern.
  Oliver Twists skuldermuskler strammet seg sammen, årene hans kriblet. De begynte å løfte ham opp til taket. Dette er den typen tortur. Aleksey Orlov, som var sint på staheten til guttene, beordret umiddelbart å torturere ham, og startet med sterke midler. Her er han greven. Høy av vekst, bred i skuldrene, til tross for sine unge år allerede med en tung mage. Kledd luksuriøst, med alle bestillinger.
  Oliver Twist blir torturert, som vanlig, helt naken og gutten skammer seg over å henge naken i nærvær av herrer, en lege, en bøddel og hans assistenter, skriftlærde og en æresvakt. Men pionertyven ville skamme seg enda mer hvis han visste at to damer så på ham: selveste dronning Catherine, og også ærespiken Trubetskaya.
  Ekaterina ser bak en komfortabel skjerm og gjennom en kikkert. Kjekk gutt på stativet. Og jo eldre dronningen ble, jo mer likte hun ungene. Spesielt hvis de blir torturert.
  På lang tid hadde ikke Catherine sett en slik lettelse, symmetrisk plasserte muskler, som denne guttens. En ekte tenårings Apollo. Vi må be om at en statue blir laget av ham og kastet i olje på lerretet. En kjekk gutt, og nå er det vakre ansiktet hans forvrengt av lidelse og tårene spruter fra blå øyne.
  Bøddelen løftet seg til sansene og slapp trommelen, og Oliver Twist stormet ned. Og nær gulvet strakte et tykt hestetau. Og på skuldrene og armene, og til og med ryggen til gutten, var det som om en elv av smeltet bly hadde strømmet. Oliver Twist gråt ikke bare fordi smertesjokket tok pusten fra ham og slo ut luften.
  Og bøddelen viftet med den hårete labben, og vekter ble festet til blokken. Kaldsvetten rant nedover guttens solbrune kropp, og pusten hans var tung. Oliver holdt desperat tilbake det rivende ropet sitt, han prøvde å være en iherdig og stolt sovjetisk pioner.
  Overbøddelen stilte et spørsmål på vakt:
  - For hvilket formål ble tyven sendt til Petersburg!
  Oliver Twist svarte sint:
  - Drep idioten din!
  Alexey Orlov bestilte:
  - Bukt!
  Pisk falt på gutten. Sammenlignet med smertene på stativet som jeg nettopp hadde slitt med, så vippene ut til å være noe useriøst og ikke farlig. Oliver Twist var stille. Han bestemte seg, hva som vil, men han vil ikke gi seg.
  Det rant blod fra en brukket rygg. Men da han så at gutten ikke svarte, beordret Orlov:
  - Brann!
  Bøddelen tente opp bål under guttens bare føtter. Flammene slikket Olivers bare hæler. Smerten fra nerveenden er uutholdelig. Men gutten så for seg at han løp over sanden i den arabiske ørkenen og kjørte horden av Tamerlane. Tanken på kamp distraherer fra brannen. Og det er ikke skummelt for ham.
  Bøddelen raket varmen under stativet. En annen plageånd, med rødglødende tang, bet Oliver Twists muskuløse bryst. Den tredje varmet opp ledningen og begynte å piske på ryggen. Oliver Twist, som hadde en utviklet fantasi, ble koblet fra lidelse. Han kjente berøringen av glødende jern, men på en eller annen måte dempet, som om varm te dryppet på deg, og ikke glødende stål.
  Catherine så på dette med lystig sikling. Så sjarmerende det er, en så kjekk gutt blir torturert. Det er bare synd at han ikke skriker, han er så tålmodig. Vel, rett Prometheus, ikke en bøyelig helt.
  Oliver introduserer seg selv og faktisk Titans i kampens hete. Fiendens kniver treffer ham, blod drypper, arr gjenstår. Men armene og bena er i bevegelse, hakker, makulerer fiender.
  Bøddelen valgte et stort stykke jern fra peisen, og da han skulle bringe det opp til guttens ansikt, lød Catherines stemme:
  - Ikke! Du bør ikke skjemme et slikt ansikt, det er ren kjerub!
  Alexei Orlov snudde seg mot skjermen og spurte overrasket:
  - Liker du denne gutten etter din smak, mor?
  Dronningen nikket på hodet.
  - Ja! Få ham av stativet! Vask og gjør deg klar til sengs!
  Alexey Orlov nikket lydig:
  - Jeg adlyder Deres majestet!
  Når de fjernet blokken i bein og leddbånd, uutholdelig skutt med smerte. Oliver Twist skjønte plutselig at han ikke ville bli sendt til en celle med kameratene, og han spurte prinsen forvirret:
  - Hvor skal jeg gå?
  Alexei Orlov fnyste foraktelig:
  - Heldig du unge hingst. Mor Ekaterina selv så på deg. Du skal leve som en bondesønn i gull, sov på gull!
  Oliver svarte indignert:
  - Jeg er fra familien til Don-kosakkene, og ikke en enkel bonde!
  Guttenes sår og brannskader ble gnidd med alkohol. De var forferdelige. Men Petya kjente seg selv, om enn i smerte, men muntert. Det var uheldig at de ikke kunne redde vennene sine. Å skjebne, hans...
  Så jeg lurer på hva mor vil med ham? Oliver hadde allerede hørt nok om hva menn og kvinner vanligvis gjør seg imellom, men selv trengte han ikke å prøve. Han er imidlertid allerede general, så vi kan anta at han er voksen.
  Når dressing Oliver Twist ikke. Marmorgulvet i Vinterpalasset var behagelig kaldt, nakne, blemmete føtter. Stepping var smertefullt, men denne smerten, som bare irriterer, men er ikke i stand til å bryte.
  Gutten ble ført inn i et lyst rom med mange malerier og hengende lerreter. En mann med to jenter løp rundt i rommet med børster. Kunstneren vendte seg til Oliver Twist og sa høflig:
  - Du kan lene deg mot marmorsøylen unge mann, og stå mens vi skisserer.
  Posere naken igjen? Dette er ubehagelig, men på den annen side vil de tegne et portrett av deg, som fra en edel person. Og du ser ut til å heve deg fra filler til rikdom.
  Jentene spredte malingen og begynte å lage oljete skisser på lerretet. Oliver Twist ble stående, og for å distrahere seg fra den uutholdelige såren etter stativet, og grusom tortur, hud revet og brent fra nakke til tå, begynte han å tenke på hva som nå skjedde på frontene til andre verdenskrig. Ja, midlertidige kollisjoner oppstår noen ganger i en drøm, og en gutt fra det nittende århundre kan se det tjuende århundre.
  Og plutselig så gutten dette og det han så gledet ham ikke i det hele tatt. Tyske tropper fanget umiddelbart Kuibyshev og gikk inn i Uralsk, okkuperte Guryev ... Det var en trussel om penetrering av Mainsteins horder i Sentral-Asia. Men den største faren har utviklet seg i Moskva. Nazistene i slutten av desember 1946, nærmere bestemt 25. desember ved jul, begynte sitt neste angrep på den sovjetiske hovedstaden.
  Oliver Twist så bevegelsen til tanken mens edderkopppikene i den snurret rundt tårnet. Og falt på alt som beveger seg og ikke rører seg.
  Frida, Gerda, Charlotte - et muntert triumvirat av mennesker med transplantert insekt-DNA. Og uansett hva du sier, vakre jenter er rett og slett den høyeste klassen. I en bikini demonstrerer de sin sjarm.
  Og tanken, der jentene sykler i en spesiell, pyramideformet form, med små ruller som dekker hele bunnen.
  Gerda skjøt mot den sovjetiske IS-3-stridsvognen. Hun traff selve krysset mellom tårnet og skroget, kurret fra høylandets folkesang:
  - Og i stjernehøyder og fjellstillhet ... Havbølger og rasende ild! Og i rasende, og i rasende ild!
  De kvinnelige krigerne beveget seg og skjøt. Og T-34-85 gikk til angrep. Denne tanken forble fortsatt den mest massive og serielle. Tilsynelatende bremset arbeidet med T-54 merkbart. Leningrad er inne i en sterk blokadering, og i øst har frosten avkjølt samuraiens iver noe.
  Den tyske tanken er bevæpnet med en 88 mm men 100 EL kanon. Tilsynelatende skyldes dette at jentene ønsker å ha et stort kampsett. Og så laget de seg en lo i stor kaliber.
  Men tyskerne vet ikke at Stalin har et våpen mot seg: en kamikaze-glider. En lett vekt på åtte hundre kilo inneholder glideren to centners med eksplosiver. Og guttepiloten med våpen.
  Han er en pioner Vitya, sier en bønn og går til seilflyet. For å spare klær går ungen inn i hytta i samme badebukse. Det er bare fotspor på frosten på den ryddede flyplassen. Oppgaven til gutten er å reise seg opp i luften og dirigere bilen til et luft- eller landmål.
  Den hensynsløse diktatoren bestemte seg ved hjelp av slike taktikker for å motvirke den overveldende kvalitative overlegenheten til tyske fly. Og de bruker gutter som kamikaze rent pragmatisk - og de veier mindre, og jagerflyene er mindre verdt enn voksne.
  Gutten klatrer inn i en trang hytte. Så ser han på prøven av jomfruen, korser seg og trykker på pedalen med sin bare hæl. En kamikaze-glider tar av mot himmelen med vanskeligheter. Taktikken er fortsatt ny, og det er ikke klart hvor effektiv den er. Men det sovjetiske folket er rede for hva som helst for sin egen hærs og lands skyld.
  Vitya må ramme den nyeste pyramidetanken, ugjennomtrengelig av sovjetiske antitankvåpen fra alle vinkler: frontskrånende panser på 300 mm, akterut på 250 mm. Vekten på bilen er 68 tonn, og motoren er på 1200 hestekrefter. Selvfølgelig kan en seilfly og en pioner ofres for å få ned et slikt monster.
  Vitya skynder seg mot fienden, dykker ... Hvis det ikke var insektpiker inne, mer vanlige piloter, ville døden ventet på dem. Men luftvernmaskingeværet skribler, og planeten eksploderer hundre meter fra den tyske maskinen. Den pyramideformede tanken "Battleship" rister, men ingenting forferdelig skjer med ham. Igjen suser Mainsteins bil gjennom de sovjetiske vidder.
  Og de sovjetiske stridsvognene prøver uten hell å motangrep.
  Gerda brølte:
  - Jeg er super!
  Og hun avfyrte et prosjektil på en slik måte at det viste seg at tre røde stridsvogner ble slått ut på en gang. Mer presist kolliderte disse tankene trivielt.
  Og Charlotte overgikk partneren sin, og skjøt med en gang ned fire stridsvogner på en gang. klukket:
  - Jeg er en ulv og en tiger, jeg spiser russisk!
  I sjelen til den døde gutten flyr Viti til himmelen. Bare himmelen venter ham der, for han er en pionerhelt.
  Oliver Twist er kvalm av å se på dette, og han blir distrahert fra skuespillet om ødeleggelsen av stridsvogner.
  Gutten er i full uniform. Sår og sår har allerede begynt å tørke opp og gro. Jeg ville bare spise. Og han blir fortsatt malt.
  Oliver Twist spurte med et smil:
  - Og at oppsittere ikke skal mates?
  Kunstneren så spørrende på løperen. Han klappet i hendene. Som om man forventet en slik kommando på forhånd, ble en garnert stekt gås, skivet brød og vin i et sølvkar brakt inn i rommet.
  Oliver kastet seg grådig over maten. Det virket for ham uvanlig velsmakende gås med epler og en bakt skorpe. Bare beinene knuste. Vinen var søt og ikke anmassende, men etter to store glass bråket Olivers hode. Gutten spiste gåsen hel, og la bare beinene igjen, og viste sin egen fråtsing. Etter det tenkte ikke Oliver Twist lenge, men tok det og sovnet. Og derfor nølte han. Gutten ble forsiktig tatt og båret til det luksuriøse soverommet til keiserinnen.
  Dette er Vinterpalasset, alt er i nærheten og i nærheten.
  Og Oliver Twist drømte om det fasmogoriske og uvanlige.
  . KAPITTEL #12
  Etter søvn gjorde Oliver Twist øvelser, og kjente hvor mye bedre han har det. Og sårene og blemmene hans er nesten borte. Energi returnerte til musklene. Unge leddbånd kom seg raskt uten å føle smerte fra forstuinger.
  Likevel er det godt å være gutt - alt gror så raskt og enkelt. Her kunne den gamle mannen generelt ikke komme seg etter tortur på stativet. Og kroppen er ung og frisk.
  Desto mer ønsket Oliver frihet. Han spiste grøt med melk og kjøtt, og et par tørkede bananer. Så spiste han et eple.
  Etterfulgt av en tradisjonell undersøkelse av lege. Hun smurte den ikke engang med alkohol.
  Og en skje sirup for å øke immuniteten. Og det er søtt og deilig.
  Så dro legen. Dom var ventet snart. I teorien vil en advokat bli tildelt Oliver, men dette kan være for å vise.
  Men det er mange som sympatiserer med gutten, så et ti år gammelt barn vil mest sannsynlig ikke bli henrettet. Selv om han ikke ga ut hvor skatten var gjemt. En mer sannsynlig dom er hardt arbeid. Enten gruver eller plantasjer i de sørlige koloniene. Plantasjer er selvfølgelig bedre, men også der er dødsraten av sykdom blant hvite straffedømte svært høy, selv om klimaet er varmt. Men barn er enda mindre sannsynlig å dø av epidemier enn voksne. Og det er en sjanse om ti år å få prøveløslatelse og leie en tomt. Og noen av de rike var selv straffedømte.
  Gruver er verre... Også høy dødelighet. Der, i trange korridorer og adits, trengs arbeidere av liten vekst. Det vil si at barn sendes villig hit. Og dødsraten er høy. Dessuten jobber barn ofte nakne og barbeint, og til det punktet av fullstendig utmattelse. Og røyken er giftig. I gruvene var det generelt få mennesker som overlevde til slutten av perioden.
  Oliver forsto at plantasjer var bedre enn gruver på alle måter. Det er tider på plantasjene hvor det nesten ikke er arbeid, og straffedømte barn blir til og med underholdt eller spiller fotball.
  Det er fortsatt håp om flukt.
  Og Oliver gnir det ene leddet i kjedet fra det andre... Og leser bønner...
  Og når endelig en drøm innhenter ham, ser han noe slikt i ham ...
  Catherine II var så trøtt på dagtid og deler av natten at hun bare hadde krefter til å kysse den sovende gutten et par ganger på runden, vasket, støtt, nylig torturert hæl, og deretter lene hodet mot brystet på den. tyv pioner og snus fredelig. Forvandlingen av et barn til en mann fant ikke sted. Dronningen og gutten sov til kl. Så kom de med overdådig mat. Ekaterina la merke til at guttens sår allerede var grodd, som etter et par uker med god pleie, og blemmene var helt forsvunnet.
  Dronningen spurte Oliver Twist:
  - Er du en trollmann?
  Gutten, som slukte mat med appetitt, sa:
  - Det heler bedre på en ung mann enn på en hund!
  Catherine fniste og sa:
  - Men så raskt å komme seg etter torturen av guttene har jeg ennå ikke sett.
  Oliver husket hvorfor han i det hele tatt hadde kommet inn i byen og spurte insinuerende:
  - Hvis du er så snill... Slipp vennene mine!
  Catherine rødmet over alt og hveste sint:
  - Ikke! De er kriminelle og bør henrettes! Jeg henretter deg når jeg er lei av deg!
  Oliver ble sint og stakk dronningen hardt med pekefingeren i nakken. Hun ble slapp. Og tyvhelten hvisket:
  - Ikke vent tispe! Hvor mange mennesker har du torturert - gammelt søppel!
  Lakeiene løp inn, men Oliver Twist trakk frem en skarp dolk bak Catherines korsett og satte en kniv mot strupen hennes, knurret:
  - Ett skritt til, så dreper jeg raneren!
  Tjenerne var forvirret, og det lød en alarm i hele palasset. Vaktene begynte å løpe. Kommandanten for de russiske troppene i St. Petersburg, grev Alexei Orlov, dukket også opp.
  Den sterke Oliver Twist holdt en dolk i strupen på keiserinnen og brølte:
  - Jeg beordrer å løslate alle fanger fra fengsler, ellers lever hun ikke!
  Alexei prøvde å true:
  - Hvis du dreper henne, vet du hva vi vil gjøre med deg?
  Tyvhelten svarte frimodig:
  "Du vil fortsatt ikke få en vix fra graven, og tortur skremmer meg ikke!" Dette så du selv i går!
  Ekaterina, som kom til fornuft, nikket:
  - Gjør som denne titanen sier ... Uansett, noen hundre fanger, maktbalansen vil ikke bli påvirket!
  Å Katya ønsket å leve. Og jeg ville styre. Nå ville hun gjerne forlate St. Petersburg på et skip, bare i sjøen ligger en opprørsk skvadron kontrollert av Pugachev. Generelt forsto Catherine at krigen allerede var tapt. Og du må ta vare på å bevare din egen hud. Og tronen... Da blir bryet med å styre dette gjenstridige og evig misfornøyde folket for mye. Hun har enorme sedler ved grensen, laget i tilfelle et kupp.
  Hun kan fortsette å leve på en kongelig måte, et sted i Paris. Klimaet i Paris er forresten mye mildere og behageligere enn i St. Petersburg. Kanskje faktisk gå til verden med Emelyan Pugachev? La denne blåfotekosakken prøve å takle imperiet? Hun korrigerte og er lei av kraft til selve halsen!
  Oliver Twist dro med Catherine til vognen for personlig å føre tilsyn med løslatelsen av fanger fra korsene og Peter og Paul-festningen. Den unge krigeren var nå på en hvit hest. Han hadde en tanke, men burde ikke utnytte øyeblikket og ta keiserinne-moren til leiren til Emelyan Pugachev? Dette betydde slutten på borgerkrigen og den endelige suksessen til opprøret. Og tiltredelsen av et nytt dynasti, selv om Romanovs formelt forble ved makten.
  Selv om det fortsatt var en arving Paul, og en hel haug med slektninger. Ja, Emelka ble sittende fast, du vil ikke si noe.
  Fangene ble tatt ut av fangehullene, gitt klær, matet. Keiserinnen forble under trusselen om døden fra den desperate pioneren.
  Den tynne unge mannen Ivan Orlov, den yngste av Orlov-brødrene, fridde til Alexei.
  - Ja, til helvete med Katya. Vi vil utrope Pauls arving til keiser, og vi vil drepe gutten med henne!
  Alexei ristet febrilsk på hodet.
  Er du gal bror? Ja, Paul hater oss, mer enn Emelyan. Vil du at vi skal bli sydd for regicide?
  Den fete Stepan Orlov foreslo:
  -La oss late som om vi er resignerte, og så gripe øyeblikket og klappe gutten.
  Alexei nikket samtykkende.
  - Så gjør det, men ... Slik at Katyusha ikke flyr av engang et hår!
  Den spissede Eduard Orlova bemerket pragmatisk:
  -Hva skal vi gjøre? Snart vil Alexander Suvorov lede troppene til storm, og hæren vår smelter. Alle forlater soldater, og enda verre offiserer og til og med adelsmenn.
  Ivan Orlov foreslo frimodig:
  - Kan bryte gjennom mot nord. I retning Vyborg, og der ligger Sverige i nærheten.
  Alexei sukket tungt og minnet:
  -Vyborg har allerede åpnet portene til bedrageren. Uansett står vi i fare for å dø.
  Ivan svarte lidenskapelig:
  - Men vi skal i alle fall bryte ut i det fri, ellers smeller de oss som unger i bur.
  Alexey tenkte på det. Å prøve å bryte gjennom om natten virket som den beste utveien. Det er knapt mulig å beholde den enorme byen med en uttynningsgarnison. I dette tilfellet, hvis du går for et stort gjennombrudd, vil en del av hæren gå tapt, men det er en sjanse til å gå ut på egen hånd og fortsette kampen fra utlandet. Og hva som kan tilbys som alternativ. Trekk deg tilbake til Peter og Paul-festningen.
  Hun er på en øy, ikke lett å angripe. Men problemet er at det er nesten umulig å bryte ut av Petropavlovsk med en skikkelig beleiring. Så du vil lide der til du er ferdig med alle forsyningene. Og så dør du av sult. Hva annet å gjøre? Gi Katya til en bedrager og prøv å redde skinnene hans på denne måten?
  Stien så veldig forførende ut. Men vil Emelyan redde livene til så farlige individer som Orlov-brødrene? Tross alt styrtet de Peter den tredje, og Grigory kvalte til og med hans tidligere majestet med et lommetørkle.
  Så ideen om å sette alt i et gjennombrudd virket å foretrekke fremfor alle andre.
  Noen få speidergutter kom seg også ut. De gikk svimlende, to til og med støttet av armene for ikke å falle. Guttene ble brutalt torturert, men de oppførte seg anstendig. Vitya fant styrken til å gå på egen hånd, selv om de brente hælene hans med et glødende jern. Når han nærmet seg Oliver Twist, sa assistenten hans hes:
  - Han ble torturert ... Brent med glødende tang. Jeg hadde fem hundre piskeslag og tre shakes. Alle bein ble slått ut av plass, men jeg fortalte dem ingenting!
  Oliver Twist oppmuntret Vitya:
  - Jeg kan ingenting om medisinske urter! Alt vil gro bedre enn på en hund... Hovedsaken er at du ikke er ødelagt!
  Domka var blant de løslatte. Til tross for torturen forble jenta vakker. Barbeint i en lett kjole så det ikke ut til at den høye jenta kjente kulden. Ansiktet hennes hadde et barnlig uttrykk. Hun gikk bort til Oliver Twist, bøyde seg for den luksuriøst kledde Catherine og sa:
  "De stekte hælene mine fire ganger ... Men det er greit, skjønner du, jeg går!"
  Guttens general trøstet jenta:
  - Ikke vær trist, Domka. Tester kun temperament. Alexey Orlov vil fortsatt hyle på stativet. Betal for deres forbrytelser.
  Domka lyste øynene hennes og spurte:
  - Gi meg muligheten til å plage selve kataen.
  Pionertyven Oliver Twist var i godt humør. De løslatte fangene ble lastet på sleder. St. Petersburg er en by for stor til å trampe til utkanten med føttene, og til og med barbeint.
  Catherine hvisket til Oliver Twist:
  - Vil du at jeg skal gjøre deg til en prins?
  Pionertyven gliste og spurte hånende:
  Hvorfor ikke en hertug?
  Dronningen smilte med kraft og spurte:
  - Vil du bli hertug?
  Oliver Twist humret og spurte i en alvorlig tone:
  - Bare jeg ikke vet i hvilket rike, du skal skaffe meg et hertugdømme. I Russland har du landsmenn, djevelen er to igjen!
  Catherine innså at hun ikke hadde noe å love. Og Vitya, som satt på sleden ved siden av dem, sa:
  - Oliver Twist er sjenerøst utstyrt med kongefaren. Generaladjutant for Hans Majestet.
  Katya henvendte seg til Vita:
  - Vil du at jeg skal gjøre deg til feltmarskalk?
  Gutten som svar trakk Catherine i håret og truet:
  - Ikke skjem bort!
  Alexey Orlov så at en rekke sleder og sleder var på vei mot utgangen. Og Catherine er med dem. Hovedsaken er at ingenting kan gjøres med det. Ikke avbryt den kongelige orden. De kan ikke miste Catherine. Men hvis hun fortsatt skynder seg til leiren til en bedrager, vil det i det hele tatt være slutt. Ganske annerledes kan skje under keiser Paul.
  Orlov nølte ... Vi må ta et avgjørende skritt, men Grigory er ikke ved siden av ham. Det er også ille at vaktene også er rammet av forvirring. Vi trenger snarest å redde vårt eget skinn.
  Og så tok Alexei Orlov en avgjørelse: Tross alt ville den fangede Catherine distrahere bedragerens hær, og i mellomtiden, med vaktene og militsene, ville de kunne skli ut av byen. Så forgjeves trente Suvorov tropper for angrepet. De vil bryte ut og forlate Orlov-brødrene i marken, sumper, nærmere Sverige.
  Alexei beordret heroldene:
  - Ring brødrene og blås forsamlingen! La oss samle all den styrke vi kan!
  Og Oliver Twist, overlykkelig over at vennene hans var fri, og dronningen ble betatt, sang. Guttene, Domka og de andre frigjorte fangene tok den opp;
  Å, mine sterke lenker av slaveri,
  Hvorfor ble gutten barbeint, sulten lenket ...
  Din orm fryser litt,
  Og i tankene dine vil du kunne erobre alle distansene!
  
  Vår verden er et så trist fengsel
  Døden hersker i den, lidelse hersker overalt ...
  Vi kan ikke bringe lyset til tankene
  Herren sender prøvelser!
  
  I bruddene på guttens lodd,
  En slave som bærer en kurv med store steiner ...
  Skjønt skjeggløst, men håret ble grått,
  Livet er tross alt enda verre enn en kennel!
  
  Men jeg tror den frie solen vil stå opp
  Kjeruben vil spre mengden av shaitaner...
  Og den Allmektige vil gi oss en prøve,
  Det blir gratis sko, kaftaner!
  
  Men jeg er fortsatt lidende og i lenker,
  Magen er tom, og en pisk på ribbeina ...
  På tronen er gutten bare i drømmer,
  Går langs en tornet, fryktelig mørk sti!
  
  Men jeg vet at Gud ikke vil forlate karene,
  Vi vil umiddelbart heve høygaffelen til onde herrer!
  Vi vil være verdige til fedrenes banner,
  La oss herliggjøre suverenen i navnets herlighet!
  
  Det er vakkert å leve, men å dø,
  Vi vil alltid være en ridder verdig ...
  La den sinte bjørnen brøle
  Intrigen blir vridd av et rovdyr med en svindler!
  
  Men den frie ånd tok opp folket,
  De vil reise seg for å kjempe mot motstanderen!
  De rike vil bli fattige tvert imot,
  Hvem prinsen fikk bare en zipun med lønn!
  
  Vi kan lage en rettferdig verden
  En der alle er involvert!
  Tross alt, for meg er Kristus en hellig avgud,
  Som storfeet klarte å korsfeste!
  
  Gjenreise de døde, jeg tror at alle er gitt,
  Og bygg en strålende ny verden...
  For å gjøre alle filmene til virkelighet
  Slik at bonden ikke reiser seg med et stønn!
  
  Da vil vi erobre universet,
  La oss legge stier til kantene av alle galakser...
  Og jeg vil ha en smart sønn,
  Som legemliggjørelsen av astronautenes ånd!
  God sang og flott koropptreden. Alle synger oppriktig, selv de som ikke har et musikalsk øre lager anstendige og melodiøse lyder. Portene åpnes og en stor prosesjon forlater St. Petersburg. Seierne forlater byen med musikk og sanger. Og de er veldig glade!
  Men mens prosesjonen dro, mens Pugachevittene møtte dem, brøt det ut et blodig slag på motsatt side av St. Petersburg. Hæren til Emelyan Pugachev er ikke en slags rabbling, men loddet av Suvorov-disiplin. Og vaktene varslet om et gjennombrudd. Gardistene ble møtt med rifleskudd og skuddveksling.
  Alexander Suvorov forutså at dersom St. Petersburg-garnisonen ville bryte ut, ville den gjøre det i nordlig retning, nærmere svenskegrensen. Der vil de være mer sannsynlig å dra. Og den strålende sjefen forberedte flere feller for fienden. Og nå klargjøres for eksempel ulvegroper for kavaleriet. Husarer under geværild prøvde å overvinne reduttene, og hestene deres falt i massevis i nøye utformede og godt kamuflerte feller.
  Men her er de kavalerister som mislykkes, og andre hopper etter dem. De faller også ned i forkledde raviner eller skyttergraver gravd av bønder.
  Alexei Orlov, som ledet kavaleriet til angrep, falt selv i en dyp grøft, og en skarp stake stakk gjennom grevens side. Og andre hestekropper falt ovenfra og knuste greven.
  Det er veldig galim når du har en slik vekt stablet på deg, og ribbeina dine er brukket. Og du kan ikke puste eller snu deg. Og det er også kaldt, og hendene, ansiktet og hele kroppen blir kalde.
  Alexei prøver desperat å bevege seg, men hver bevegelse driver ribbeina inn i lungene og får ham til å spytte blod. Et kjøttetende rovdyr falt i en ulvegrav og kveles i den, noe som er ekstremt symbolsk.
  Ivan Orlov klarte å hoppe over ravinene, men en kule avfyrt fra en redutt traff ham i magen. Suvorov, som Peter den store, satte opp de beste soldatene i de beskyttede fortene i Poltava og skjøt dødelig ild.
  Og kavaleriet Don og Kalmyk var allerede i bakhold, og nye regimenter skyndte seg til unnsetning.
  Vakter kom ut av Petersburg-portene. Utvalgte regimenter, inkludert personlig beskyttelse av keiserinnen. Kampen blusset opp varmt. Her er de beste troppene i imperiet, soldater ikke mindre enn nitti meter høye. De går, som om de var brukt, uten å ta hensyn til verken avfyring av våpen eller bakholdsangrep mot skyttere.
  Men Alexander Suvorov har forberedt en overraskelse for dem også. En brennbar blanding og harpiks søles på forhånd. Kalmykene fyrer av tente piler, og plassen blusser umiddelbart opp. Utvalgte, vakter enheter, etter å ha mottatt en forferdelig bit, og fanget under de røde og oransje flammene, reiser seg ikke og begynner å spre seg. Og de mest modige av dem brenner rett og slett levende.
  Gjennombruddet, som så mange forhåpninger var knyttet til, satt fast. Soldater fra ordinære enheter, samt noen gardister, slipper våpnene og ber om nåde. Militsene sprer seg også, og St. Petersburg-mobben løftet hodet. I imperiets hovedstad er det et opprør, tusenvis, titusenvis av mennesker løper ut i gatene og skriker:
  - Ære til kong-faren! Vivat Petr Fedorovich! Måtte barnebarnet til Peter den store bli herliggjort!
  Stepan Orlov, som den mest forsiktige av brødrene, gjemte seg i en av veggene i et høyhus. Eduard Orlov, som skrek desperat, prøvde å få soldatene til å kjempe med Pugachev-hæren. Men det var ikke lenger hans dag og tid. Pugachev selv og hans adjutant Oliver Twist gikk til angrep. Og Alexander Suvorov og feltmarskalk Papin oppfordret de overlevende gardistene til å overgi seg så snart som mulig.
  Oliver Twist syklet først til Edward. Den spissende Orlov gjorde et desperat forsøk på å angripe gutten. Tyvhelten svingte kroppen og slo grevens bakhode av all kraft. Hodeskallen smuldret, og Edwards kadaver falt i en snøfonn. Etter hans død kastet de siste vaktene våpnene sine.
  Og Pugachevs tropper var allerede på vei inn i den opprørske byen.
  Stepan Orlov med en liten kavaleriavdeling skyndte seg til Peter og Paul-festningen. Bare der, og til og med på Kronstadt, var det en sjanse til på en eller annen måte å forlenge motstanden. Eller rettere sagt, til og med smerte.
  Men Oliver Twist med gjengen hans stormet på hælene, og overtok Stepans løsrivelse. En kortvarig, om enn blodig kamp brøt ut. Oliver kjempet med Stepan. Han kuttet ned den ene livvakten, den andre. Og kutt deretter av den velnærede representanten for Orlov-familiebørsten. Den alvorlig sårede Stepan hoppet av den hvite hesten. Han falt på kne og ropte om nåde.
  Og Oliver beordret å binde ham og fortsatte sin raske bevegelse mot Peter og Paul-festningen. Og folket hilste og ropte og møtte befrierne fra trelldom.
  ................................
  Oliver Twist våknet og gjorde øvelser igjen og spiste ... Så gned han kragen, og jobbet til det ble mørkt.
  Og så sovnet han igjen og så fortsettelsen av drømmen.
  Kronstadt og Peter og Paul-festningen overga seg uten kamp. Petersburg kom under kontroll av Pugachevittene. Så langt forble Moskva Kreml ubesatt med en sterk garnison og Semenov Guards Regiment, under overordnet kommando av Grigory Orlov.
  Og foreløpig holdt Orenburg og Yaitsky by fortsatt ut. Nesten alle andre byer og landsbyer aksepterte den russiske tsarens makt. Men dagen etter brakte de nyheten om at det brøt ut et opprør i Orenburg, og hæren under kommando av Fedot Katorzhny tok byen i besittelse.
  Det hele ble brakt av en due, og derfor fløy hun bare noen få timer. Så foreløpig var det bare Yaitsky-byen og noen avsidesliggende sibirske landsbyer som forble ubenyttet.
  Og Emelyan Pugachev hadde en seriøs samtale med Catherine.
  - Du tapte, mor, og du må innrømme det ... - Bondekongen tok en teatralsk pause og nippet til litt av et gyllent, diamantbesatt beger med århundregammel vin og fortsatte. - Og nå, hvis du vil leve, anerkjenne offentlig i meg din lovlige ektefelle Pyotr Fedorovich og gå til alle fire retninger!
  Catherine kunne nesten ikke skjule gleden over et slikt frieri. Den tidligere keiserinnen visste hvordan hun skulle kontrollere seg selv, rynket pannen og mumlet:
  - Til meg å gå på slik dødssynd offentlig å lyve?!
  Yemelyan hevet truende øyenbrynene og brølte:
  - Jeg trenger det ikke! Du trenger dette slik at jeg har en grunn til å benåde en så hardnakket og farlig tispe! Hvis du ikke vil innrømme det, ikke gjør det! Vi vil henrette deg, men før det, med rødglødende tang, vil vi avhøre hvor du gjemmer ditt gode!
  Catherine, som ble blek, mumlet:
  "Tør ikke torturere dronningen din!"
  Pugachev rynket pannen og knurret:
  - Ville du våget å torturere meg? Jeg kan se i øynene mine at jeg ville våget! Så ikke forvent nåde fra meg!
  Emelyan trakk en dolk fra beltet og sang:
  - Så du vil angre? Anerkjenne meg som din lovlige ektefelle og konge....
  Ekaterina presset seg selv ut med vanskeligheter:
  - Jeg vil...
  Pugachev bjeffet truende:
  -Jeg kan ikke høre!
  Den tidligere dronningen stønnet og utbrøt høyere:
  - Jeg vil!
  Emelyan korrigerte den falske konen med en mild stemme:
  - Ikke på denne måten! Jeg trenger din majestet!
  - Jeg skal være din majestet! - Ekaterina brøt ut og brast i gråt. Hun hadde aldri vært så ydmyket før.
  I nærvær av hundretusener av mennesker angret keiserinnen og anerkjente Yemelyan som hennes ektemann og konge. For dette ble hun naken og slått offentlig med en pisk, hvoretter Pugachev ærlig løslot dronningen på alle fire sider. Ekaterina knurret og gråt, ropte at det ikke var enighet om kontoen til pisken. Og de slapp Ekaterina barbeint i en skjorte og ut i snøen. Og selvfølgelig ingen hjelp i nærheten. Det er vondt å dø halvnaken i kulden, og med ryggen forvandlet til et blodig rot.
  Men Emelyan Pugachev er en klok tsar som sørget for å styrke tronen sin. Så arvingen, Pavel, ble så å si ved et uhell knivstukket i hjel under overfallet. Selv om Chika ble tildelt en lignende del - en sigøynerkosakk klar for enhver ondskap av hensyn til høvdingen hans.
  Hele Russland ble omgjort til kosakker, valgbarhet ble innført, og klasseulikhet ble eliminert. Landet forble et autokratisk monarki, men tsaren stolte på det lovgivende organet til den store kosakksirkelen. Jorden ble delt ut til bøndene, fabrikkene til arbeiderne, som valgte sine hoder, hæren ble dannet på frivillig basis. Og det var alltid frivillige i overflod. Opprørene dekket hele Polens territorium og den russiske hæren, ledet av Suvorov, kom ut til støtte for bøndene.
  De ønsket den nye regjeringen velkommen som frigjørere. Så gikk Østerrike og Preussen inn i krigen med kosakk-Russland.
  Den russiske hæren, ledet av Suvorov, angrep troppene til Frederick II nær Koenigsberg, og beseiret dem. Koenigsberg overga seg uten kamp. Og Suvorov gjorde en rask overgang til Berlin.
  Feltmarskalk Rumyantsev beseiret på sin side østerrikerne. Opprøret feide over Østerrike, vanlige folk lengtet også etter frigjøring fra klasseulikhet og tiltredelsen til det røde imperiet til Emelyan Pugachev. I nærheten av Berlin ga Frederick den store Suvorov det siste slaget, som et resultat av at tyskerne til slutt ble beseiret, og den prøyssiske kongen selv ble tatt til fange. For andre gang kom russiske tropper til Berlin og ble der.
  Og feltmarskalk Rumyantsev fanget Wien og fanget den østerrikske keiseren. Petya deltok i kamper under kommando av Suvorov. Hans pionerkorps opptrådte som alltid effektivt og led et minimum av tap. Gutta kom inn i Berlin i ordnede kolonner. Tradisjonen tro marsjerte guttekrigerne barbeint, i korte shorts, uansett vær.
  Oliver Twist var glad for at han endelig kunne gå rundt i Berlin. For en glede å rake Berlin-støv med bare hæler. Selv om han er utstyrt med tittelen den mest rolige prinsen, foretrekker han å kle seg lett. Selv om det fortsatt er en gutt. Dessuten ble Oliver Twist overrasket over å se at han hadde sluttet å vokse. Likevel er dette ikke hans tid. Selv da han kjempet med Pugachev, la han et par centimeter til seg selv, men nå har tiden stoppet for gutten, og til og med tå- og fingernegler har sluttet å vokse. Og det er utrolig.
  På den annen side fløt tanken gjennom hodet på den evige pioneren om at han kanskje ikke blir gammel? Den siste ville vært flott! For alderdom skjemmer mennesker brutalt. Hun gjør dem til elendige morkler. Og når du er ung, er ansiktet ditt ikke vansiret av et ragget skjegg og glatt, som en jomfru. Og du trenger ikke barbere deg!
  Å være en general-in-chief og hans rolige høyhet prins Oliver Twist drømte ikke lenger, som mange gutter på hans alder, å vokse opp og snu. Han har allerede vokst og utviklet seg. Og han har fått til mye. Tross alt er tittelen den mest rolige prinsen, mye høyere enn bare en fyrstelig, allerede i det minste en hertug.
  Menshikov eide en slik tittel... Emelyan Pugachev favoriserer gutten, og vi kan si at Oliver Twist er hans favoritt. Oliver Twist føler seg allerede helt voksen. Jeg kjente til og med kvinnekjærlighet, spesielt siden de som vil ligge med den mest berømte prinsen, og en kjekk, ganske høy og bredskuldret gutt, er minst en krone et dusin.
  Oliver Twist ville føle seg ganske glad, men... Da gutten gikk gjennom Berlin, husket gutten, et så falskt minne om en drøm, at tyskerne, som allerede nesten er beseiret, befinner seg i utkanten av Moskva, fanget Kaukasus, gikk inn i verden. Sentral-Asia, og det virker til og med angrepet Moskva. I Russland har livegenskapet blitt avskaffet, folket er fortsatt fornøyde og betaler til og med villig skatt til den generelle statskassen. Fødselsraten har steget, dødsraten faller, skoler og universiteter åpner, sykehus bygges.
  Men kirkeeiendommer er blitt innskrenket, og alle landområdene til klostre og templer er konfiskert. Selv var Emelyan mer tilbøyelig til islam, som en billigere enkel og forståelig religion, men naturligvis uten unødvendige tyngende restriksjoner: på vin og svinekjøtt, så vel som på bønn og ramadan.
  Hvorfor skulle ikke kongen skape sin egen religion? Og polygami er ikke innført? Er hun konge eller ikke?
  Etter erobringen av Tyskland og Østerrike begynte opprør i landene i Vest-Tyskland, Frankrike, Spania og Portugal. Emelyan Pugachev ga ordre om å hjelpe alle de undertrykte. Virkelig den andre Trotskij. Eller Lenin. Men det er mye lettere å føre krig i Vesten: Europa er splittet, og den russiske hæren er den sterkeste og mest avanserte, og den er kommandert av de strålende kommandantene Rumyantsev og Suvorov.
  Selvsagt ville krigen med Tyrkia endt mye raskere hvis ikke disse store befalene, dronningens hoffmenn, hadde blitt holdt tilbake. Dessuten var hæren til det osmanske riket, når det gjelder våpen og organisatorisk synspunkt, veldig tilbakestående og Russland var ikke en rival.
  Selv Elizaveta Petrovna, som kjempet med Frederick, beviste at den russiske hæren og det russiske systemet er sterkere og mer effektive enn det prøyssiske.
  Relativt rolig i Europa var bare i Holland. Dette landet har en republikansk styreform, og folket er mer eller mindre fornøyd med makten deres. Men Belgia er under kontroll av østerrikerne, og der brøt det ut et opprør som ikke var komisk i det hele tatt.
  Pugachev-regimentene er akkurat der. Det ene tyske fyrstedømmet etter det andre frigjøres. Men nå har Suvorovs tropper spredt seg noe, og den franske kongen forventer å knuse dem stykke for stykke. Ett hundre og femti tusen tropper, mot seksti tusen russiske soldater, hvorav en tredjedel er pionerkorpset til Oliver Twist.
  Guttene går delvis til fots, delvis på små hester av ponnitype, hopper og springer. Suvorov bestemmer seg for å angripe franskmennene. Selv om fienden har nesten tre ganger så mange tropper, og franskmennene selvfølgelig ikke er osmannere i kamp.
  Oliver Twist og troppene hans henretter den skjulte Minerva, gjør en dristig kryssing og tvinger fram et par elvehindringer. Hans guttehær plasker frimodig på høstvannet. Pionerer er tross alt ikke redde for kulde eller sykdom. De kjemper med hjemmelagde slynger som er like effektive som granatkastere og bruker sprettert.
  Natten om høsten er lang. Oliver Twist er en av de første og skyter vaktposter ved å skyte med sprettert. Spretterten er ikke enkel, men med en pil impregnert med kaliumcyanid. Og når den treffer rett i nakken, dør fienden uten en lyd eller et stønn.
  Og så skjærer pionerens spesialstyrker tappert ut telt med sovende franske soldater. Oliver Twist begynte å klippe med en oberst i en blå, rik uniform. Han kuttet strupen med en kniv og dekket til munnen. Effektiv og rask. Og andre gutter kom i tide, og gjorde alt med utrolig fart og sammenheng.
  Alarmen ble slått for sent, og allerede sinte gutter lar seg ikke stoppe. Oliver Twist klippet best og sang samtidig;
  Oh Motherland Great Russia,
  Den tohodede ørnen er sterkere enn alle dyr!
  Vår konge er et mektig lysende oppdrag,
  Hva vil gjøre folk vakrere og snillere!
  
  Vi kom for å frigjøre et fremmed land,
  Folket i Paris stønner også tungt...
  La oss bygge et fantastisk paradis på planeten,
  Ingen grunn til å smøre snørr!
  
  Vi vil lage kommunisme som dette for alle,
  Hva vil stråle på planeten ...
  Og ond fascisme vil bli ødelagt,
  Grunneieren er Fuhrer, så rart det er!
  
  I fedrelandet lysere enn solkuppelen,
  Kirker glitrer, gyldne ortodokse!
  Vi er for Stalin med jubel,
  Måtte den store veien være den mest strålende!
  
  La oss gjenopprette kirkenes storhet,
  Kristi bror, den yngre briljante Lenin...
  I døtres og sønners banner,
  Til ære for alle tidligere generasjoner!
  
  Suvorov beordret pionerene -
  Kjemp for kosakkenes fødeland...
  Vi vil ikke slå i øyenbrynet, men i øyet,
  Vi har en mektig granatkaster i ranselen!
  
  Jeg tror den sovjetiske soldaten vil vinne
  Den verdensomspennende veien til kommunismens udødelighet!
  Reis et banebrytende sterkt skjold,
  På vil ligge storkapitalismen!
  
  Kjære Herre vil føre til Mars,
  Hveteåkrene vil være på Venus...
  Og alt vil skje bare av høyeste klasse,
  Selv om vi alle ikke klarte det!
  
  Her er hele universet styrt av kommunismen,
  Gjenoppstått av vitenskapen: hvem falt og døde!
  For denne ridderen kjempe tappert,
  Etterkommere vil være herrer og dommere!
  Etter å ha beseiret og kuttet ut et helt fransk korps, skyndte gutta seg for å utrydde fienden ytterligere. Dessuten Suvorovites podnaperli fra den andre siden. Og franskmennene begynte å få panikk. Hovedbatteriene ble dristig fanget av pionerene, som viste den høyeste klassen av bruk av slyngegranatkastere. Og gutta viste at de vil være kulere enn voksne.
  Oliver Twist hvordan man synger, men ikke sin egen, men den de sang, som pionerene i andre verdenskrig;
  Suvorov lærte å se fremover ..
  Og hvis du reiser deg, stå til døden!
  Vitya vil også synge på toppen av lungene hans;
  Suvorov-brødre, et eksempel for oss!
  Han gikk ikke seg vill i en vanskelig time!
  Og alle barna, knuser franskmennene mens de gir ut:
  - Suvorov underviste i knallharde kamper,
  Hold det russiske flagget i ære!
  Her kastet gutta nitroglyserin fra slynger mot det franske kavaleriet. Tusenvis av ryttere ble blandet sammen og ødelagt, og hvor mange hester som ble bøyd. Og barna synger;
  Far og bror Suvorov var,
  Rusk delte det siste med en fighter!
  Og så blinket jeg med fem batterier og fortsatte igjen;
  - Suvorov i landets herlighet er skjebnen,
  Forfalsket seier, knuste fienden!
  Og den barbeinte, pionerhæren til franskmennene kjørte av gårde. De skyndte seg uten hvile til selve Paris. Og Frankrike sukket fritt. Det franske folket forenet seg i en enkelt familie med det russiske folket, og som et resultat utvidet familien seg.
  I Spania var det ikke engang en hær som var i stand til å yte verdig motstand mot russerne. Et rødt flagg over Madrid, Lisboa lanserte også kosakkregimenter. Og nye demokratiske orkaner spredte seg over Europa. Kosakkene begynte å samle kretsene sine og velge atamaner, under den generelle eden til den russiske tsaren Peter den tredje. Her er opprørene i Sverige.
  De russiske regimentene flyttet for å hjelpe, for ikke å la folket helle blod. Og Sverige ble en russisk, fri kosakkvolost. Europa kastet av seg slaveriets lenker og ble fritt. Slik at harmoni og ro hersket, ble en enkelt stat dannet. Det er ingen grenser i Europa, ingen separate hærer, ingen skikker. Alle problemene deres løses sammen og gjør en felles ting. Og i Russland også - det er lokalt selvstyre og et enkelt imperium og et folkevalgt parlament. Skoler bygges.
  Som Emelyan Pugachev likte å si: den som tenker på et år, planter rug. Som er ti år gammelt tre. Og hvem i århundrer - han plantet skoler!
  Hvem har ikke kunnskapens lys,
  Skadet og åndelig svak!
  Marerittdemon eier-
  Ikke en mann, men en elendig slave!
  
  Men vi vil tenne kunnskapens fakkel,
  La forskerne tenke!
  Menneskeslekten vil ikke være i sorg,
  Vår mann å streve oppover!
  Europa har blitt samlet, men dette er ikke nok. Russiske tropper drar til Afrika. Neste krig med Tyrkia. Kosakkhæren er enorm, godt bevæpnet og ledet av Suvorov. Hun kjemper med osmanerne veldig vellykket. Istanbul falt i løpet av et par måneder. Men dette er fortsatt ikke nok. Russiske tropper beveger seg lenger sør.
  Vitya og Oliver går sammen. Ørkensand under de bare føttene til fryktløse gutter. Og plutselig innrømmer Vitya ærlig:
  - Jeg beklager Oliver Twist, men... Jeg er også en WWII-hit!
  Oliver nikket samtykkende.
  "Det skjønte jeg også!?"
  Vitya ble ikke overrasket, og kastet til og med sand på øglen:
  - Og ikke overrasket! Du er fortsatt en gutt også!
  Oliver Twist nikket trist.
  - Ja, jeg har holdt til ett sted i fem år, som i andre ting. Du og jeg har blitt som hermetiske mumier i alkohol. Ingen sykdom, ingen arr, alt er det samme...
  Vitya svarte:
  - Sårene mine gror litt saktere enn dine, men det er egentlig ingen spor igjen. Utseendemessig er vi ... Omtrent fjorten! Du må ha vært på samme alder da du falt inn her?
  Oliver Twist innrømmet ærlig;
  - Ikke! Jeg var bare elleve! Men jeg vokste opp litt mer, og ble deretter på plass ... Men det er bare rart, håret på hodet mitt, selv om det ikke er raskt, vokser fortsatt, og neglene mine har stoppet helt.
  Victor sa med et stolt smil:
  -Men det har jeg, men en utslått tann har vokst. Og nå er jeg ikke chippet i det hele tatt!
  Oliver Twist kastet en rullestein mot skorpionen med bare fingrene. Beistet ble truffet og kuttet i to. Gutten bemerket:
  Vi kan til og med være udødelige!
  Vitya sa med engstelig håp:
  - Så det er fantastisk. La oss gå til andre verdener! Vel, hva er livet for oss, uten kamp og flukt.
  Varm sand er ikke redd for evige gutter. Men kjedsomhet er verre.
  Men det var bare en kamp. Mujahideen erklærte jihad, kampen utfoldet seg med fornyet kraft. Men kosakkene jaktet på banditter og styrket gradvis sine ordrer. Men geriljakrigføring bremset bevegelsen inn i Afrika. Gradvis vokste lagdelingen i Emelyans imperium. Kjøpmenn ble rike, de fattige dukket opp. Tsar Pugachev prøvde å bekjempe dette ved å innføre høye, progressive skatter.
  Samtidig ble det tatt kurs for ekstern utvidelse. Kosakkene fanget Iran under en kort krig og gikk inn i India. Videre, i de nylig erobrede landene, ble den demokratiske og samtidig monarkiske ordenen styrket. Det var også partisanangrep. Samtidig utviklet vitenskapen seg. Den første jernbanen fra St. Petersburg til Krasnoye Selo ble bygget. Og en gren mellom Moskva og St. Petersburg begynte å bli bygget.
  Imperiet vokste seg sterkere og med det vokste despotismen til tsar Peter den tredje. Riktignok var det ikke snakk om å gjenopprette livegenskapet, kapitalismen utviklet seg aktivt. Det brøt ut en krig med Kina også... Suvorov beseiret også de kinesiske hordene... Men så langt har han bare annektert Tibet og Mongolia. Landet var opptatt med interne transformasjoner, og fordøyelsen av de nylig annekterte landene. Og hun var ikke lenger oppe i utvidelse.
  Femten år har gått siden flyttingen. Vitya og Oliver Twist forble ytre tenåringer som så ut som om de var fjorten år gamle, men mentalt er de allerede ganske voksne, titulerte personer. Og de vil virkelig tilbake...
  Snarere har gutta allerede begynt å glemme sin tidligere militære verden, men plutselig, i en drøm, så de i all sin glans fortsettelsen av den andre verdensmassakren.
  . KAPITTEL #13
  Guttefangen våknet. Og igjen så jeg at det var fengselsmurer og en enslig celle rundt. Men denne dagen var spesiell. Først ble Oliver tatt med til et eget rom hvor han ble grundig vasket. Deretter barberte de av en liten børste med gjengrodd blondt hår.
  Han ble igjen undersøkt av en kvinne og en mannlege, og de konkluderte med at gutten var helt frisk.
  Og til slutt ga de ut noen grove, to størrelser store sko. Tilsynelatende sluttet ikke selv gutten å gå barbeint til retten. For at de ikke skulle fly av sted, måtte jeg legge papir.
  Været var varmt, og Oliver, som var vant til å gå barbeint, var ukomfortabel.
  Han ble satt i håndjern og ført for retten. Oliver ble til og med litt bedre under fengslingen. Takket være omsorgen til medfølende kvinner, matet de ham godt. Og du løper egentlig ikke der, selv om Oliver gjorde øvelser hver dag.
  Babyansiktet til Twist var avrundet, hodet barbert til null. Og stripete pyjamas, røffe sko og håndlenker.
  Gutten virket ikke farlig, men han forårsaket heller ikke en følelse av medlidenhet. Oliver så rolig og sterk ut.
  Dommeren så på ham ... På den ene siden aktor, og på den andre en kvinnelig advokat. Hun deltok vanligvis i ungdomsretten. Presset på medlidenhet, men rettssaken trakk ikke ut.
  Oliver likte ikke hvordan dommeren så ut. Han var ikke sint, men det var en frysning i ham. Og i alle fall vil det faktum at tiltalte er et barn neppe myke ham.
  Aktor hadde imidlertid en dragenese og så sint ut. Den kvinnelige advokaten, tvert imot, så yngre ut enn hennes år, og så ut som en engel med blondt, litt gulaktig hår. Ansiktet hennes var uskyldig. Men ikke for smart.
  De forsøkte å ikke trekke ut retten på grunn av gutten. Først leste aktor en lang siktelse. Listet opp Olivers synder. Og til og med det faktum at han hadde lite mat i arbeidshuset, og flukten fra bedemannen, og måten han samarbeidet med tyver på og rømte fra barnefengselet ved svik. Listet også opp hans tallrike tyverier på kort tid, og raid på hus. Han minnet om at ungdomsforbryteren ikke angret i det hele tatt, og ikke ga ut hvor godset stjålet fra respektable borgere var gjemt. Og at til tross for sin unge alder, er gutten håpløst bortskjemt, og det er til å forlate livet hans, han vil definitivt begå drap eller noe enda verre.
  Kort fortalt krevde aktor dødsstraff.
  Så snakket en kvinnelig advokat. Hun malte ganske veltalende og levende lidelsen til den uheldige foreldreløse Oliver Twist. Og hun minnet ham på at han ikke en gang var elleve ennå, og at gutten i barnefengselet leste mye og ba inderlig. Og hans ønske var bare å overleve og gjøre godt.
  Dommeren lyttet til begge sider med en passiv luft.
  Så ga han ordet til Oliver.
  Gutten sa med et sukk at han erkjenner sine forbrytelser og angrer oppriktig og ber retten om mildhet.
  Dommeren svarte:
  - Kan du peke ut det nøyaktige stedet du gjemte oppbevaringen?
  Oliver skalv og svarte med et sukk:
  - Jeg tålte ikke tre torturer for dette!
  Dommeren svarte dystert:
  - Det er det hans omvendelse er verdt! Han er en uforbederlig kriminell!
  Og høytidelig annonsert:
  - Til tross for tiltaltes unge alder finner jeg ingen formildende omstendighet og dømmer ham for utallige innbrudd til døden ved henging! I tillegg til å rømme fra et barnefengsel, får han en tilleggsstraff: tre pisking til han mister sansene med en pisk. Og vær etter dette!
  Oliver skalv, ble blek, men klarte å holde tårene tilbake. Han ble tatt ut av salen og ført tilbake.
  Denne gangen på dødscelle. Der satte de lenker på gutten både på hendene og føttene hans, og lenket ham rundt halsen med en lenke. I stedet for en seng var det bare en haug med halm, allerede ganske råtten. Og mat Oliver fikk bare gammelt brød og en skål med vann.
  Guttens bare føtter var gjemt opp, skoene ble tatt fra ham, og han sovnet hukende. Forut var bare en smekk ... Og en løkke.
  Men noe interessant skjedde...
  Hver pirat har det vanskelig noen ganger. Her og hos den berømte James Cook gjemte lykkens sol seg bak skyene. Et nylig raid på den spanske flotiljen endte med tap av det ene skipet, og det andre ble så skadet at kapteinen måtte forlate det for reparasjoner ved kai. Et annet problem var trusselen fra piratherren Dukakis. Denne ekle fyren sverget på at han ville skjære over strupen på James. Og nå har sjansene hans for å gjøre det økt betraktelig. De fleste av mannskapet på det sunkne skipet og sjømennene fra det skadede skipet flyttet til slupen.
  Dette lille trauet viste seg å være overfylt med korsarer. Fra lange uvaskede kropper var det en tung lukt, mange pirater sov rett på dekk. Spesielt ekle var de firearmede forsøkspersonene med bjørnehoder. Riktignok kjempet de godt, men de luktet så sterkt at stanken deres tettet neseborene.
  James ga ordre om å rense skipet grundig og ta en dukkert i bukta. Etter det ble det umiddelbart lettere å puste, og slupen seilte fra kysten. Måker fløy over skipet, skummende vann sprutet. Trippelsolen lyste opp stien og. James Cook var, selv om han var en tidligere, men en adelsmann, og han mislikte patologisk skitt. Imidlertid var denne karen en grusom skurk og en skurk. Kledd i en svart camisole, i samme sorte parykk med skulderlange krøller, virket han som en illevarslende ravn. Det blonde sølvskummet med oppblåste mansjetter og volangen med en stor diamant ga figuren hans en aristokratisk glans. Hans svarte, spissede, glattbarberte ansikt var strengt. De blå øynene hans lyste med et stålglimt, blikket boret gjennom. Tallrike pirater var redde for ham, de fulgte lydig ordre og suset langs en relativt liten slupp.
  - Løytnant Barsaro. - Ropte lederen til ranerne. - Hva er i horisonten?
  Barsaro - stor, hårete, glupsk, i røff skjorte og skinnbukser - oppblåst. Hans blomstrende lommetørkle hadde falt av og avslørte et kort avskåret hode.
  - Det er greit, kaptein.
  Et vilt brøl fulgte som svar:
  - Og du sier det så rolig. Jeg sverger til torden og lyn, hvis vi ikke får noe bytte innen slutten av dagen, vil jeg henge noen på åket. Ved loddtrekning.
  Kapteinen hadde hatt anfall av hypokondri før, så korsarene ble nervøse. Imidlertid var utbruddet av deres aktivitet kort.
  Tre lyse disker drev meg inn i en halv søvn. Etter en tid blundet de fleste av piratene på dekk.
  James Cook gikk nervøst rundt på de solide eikeplankene, og sparket bort de måpende eller altfor søvnige sjømennene med føttene. Teamet mumlet sløvt. Ikke uten grunn fryktet kapteinen et bråk. Tross alt er en sulten pirat som en ulv. Selv en velmatet røver er upålitelig, og med tom mage er han helt klar til å bite av seg hånden. Løytnant Barsaro fulgte etter ham og stirret på ham. De fleste av piratene var mennesker, andre galakser samlet i separate gjenger og var som regel preget av overdreven grusomhet.
  En høy stemme avbrøt tankene hans.
  "I dag, føler jeg, vil bli en strålende kamp.
  Kapteinen kjente igjen stemmen og snudde seg. En lyshåret kjekk gutt i en dress med rynker sa disse ordene. James tint umiddelbart opp. Han husket hvordan denne hyttegutten nylig hadde kommet om bord.
  Det var i havnen de landet med et skadet skip. Piratene ble, som det var vanlig på kysten, fulle og kastet seg ut i et opprør. Det var da denne merkelige gutten kom bort til ham og spurte frimodig etter en hyttegutt i et piratlag. Kanskje, under andre omstendigheter, ville James ganske enkelt ha gjennomboret valpen med et sverd. Men da gutten kom inn døren, prøvde en stor korsar å gripe ham, og etter å ha fått en fot i nakken falt han i en knockout. Det gjorde inntrykk.
  - Vil du bli hyttegutt? - sa kapteinen. Vi pirater trenger ikke en hyttegutt. Jeg kan ta deg som en enkel sjømann, men for dette må du bestå testen.
  Gutten Oliver Twist trampet barfoten og svarte selvsikkert:
  - Jeg er klar for enhver utfordring.
  - Så drep Long Bear. James pekte på den firearmede løytnanten Makuhoto. Kapteinen likte ikke denne freaken, som tydeligvis ønsket å stjele kraft fra ham. Long Bear, sverger skitten, forberedt på å kjempe. I hver av hendene hans er et sverd. Så trakk gutten bladet sitt, glitrende i stearinlyset. Kapteinen klappet i hendene.
  - Startet!
  Gutten var, som han forventet, veldig fingernem. Med sverdet parerte han fire slag på en gang, og to kniver av fienden ble hugget ned. Langende og gjennomboret Makuhotos hårete bryst. Blod sprutet, korsaren ble rasende og angrep igjen med et vilt brøl. Gutten dukket under armen og kuttet hodet av ham, dyret kollapset på dekk.
  Kapteinen plystret av glede.
  - Dette er en fighter. De beste av gutta mine. - Nykommeren viste seg å være ekstremt fingernem og kvikk. Og sverdet hans så ut til å være et vidunder av kampsport. Først lurte han på om en bar mann hadde kommet til ham fra underverdenen. Men så droppet han den tanken. Er innbyggerne i underverdenen i stand til å eie nærkampvåpen?
  Kapteinen spurte med et smil:
  - Hva heter du, baby?
  - Oliver Twist. Og jeg er ikke en baby. Guttens øyne blinket stolt. Selv om Oliver Twist bare var ti år gammel, så han fjorten ut i søvne, og han hadde ganske brede skuldre. Lederen for piratene følte i ham en barnslig styrke.
  Gutten knirket:
  - Så, det blir kamp?
  Ja, og veldig varmt.
  Kanskje jævelen har rett. I alle fall faller dette sammen med hans ønsker. Jeg vil ha blod og gull.
  - Jung, klatre opp på observasjonsdekket, du vil informere oss om faren.
  Oliver Twist nikket og klatret opp i tauene med hastigheten til en katt. Mindre enn fem minutter senere ropte gutten:
  - Til høyre for brettet, i retning sør-øst, beveger det seg et stort skip!
  Piratene hoppet opp fra setene, James Cook tok frem et teleskop. På punktet der den nakne mannen pekte, var mastene til et imponerende skip faktisk synlige. Tilsynelatende var det et slagskip av regjeringsstyrker. På dette enorme skipet la de også merke til dem, så de endret kurs og gikk for å nærme seg.
  Bevegelsen til det formidable fire-mastet skipet var skremmende. Filibuster-kapteinen ga ordre om å legge til seil og gå tilbake. Han hadde ikke den minste sjanse til å holde stand mot den hundrekanonske kjempen. Selv om piratene satte alle seil, var det ikke mulig å forlate. Fiendens hastighet var mye høyere. Det ser ut til at giganten hadde utmerkede egenskaper.
  James Cook fikk panikk, nervøsiteten hans ble overført til Oliver Twist.
  - Den fordømte hyttegutten spådde at det ville bli en het kamp. Og nå er kampen i gang, og mislykket for oss. Ta den av masten og heng den opp. Men nei, for det første, hell i vippene.
  Pirater klatret gladelig for å oppfylle instruksjonene til "sjefen". Gutten gjorde desperat motstand og klarte til og med å kaste to over bord, men han ble likevel dratt inn på dekk. En bøddel på heltid ventet der med en tung syvhalet pisk i hendene. Etter å ha revet av seg skjorta hans, bandt de gutten Oliver til benken, der sjømenn vanligvis ble pisket. James ønsket, var å beordre torturisten til å slå ånden ut av gutten, men ombestemte seg.
  - Snart skal vi ha en kamp ikke for livet, men for døden. Et ekstra sverd vil ikke skade.
  Et buldrende skudd avbrøt ordene hans. En av slagskipets baugpistoler avfyrte. Kjernen fløy over skipet. Pirater forbannet skitne. Det neste skuddet, allerede fra en annen pistol, var mer nøyaktig - kjernen traff siden og brøt et hull.
  På slagskipet signaliserte de - overgivelse. James Cook ønsket å svare med et avgjørende avslag - pirater dør, men ikke gi opp, da en tanke fløy gjennom hodet hans. Og hvis?!
  Han vendte seg mot laget og ropte:
  - Kast det hvite flagget, vi kapitulerer!
  I dette øyeblikket skjøt slagskipet igjen, og sluppen skalv av slag mot baugen og hekken, og det ødelagte baugsprydet hennes hang på et virvar av taklinger over baugen.
  "Skynd deg, ellers blir vi ødelagt!"
  Et hvitt banner reiste seg over sluppen. Det mektige fiendeskipet avfyrte et nytt skudd. En tung kjerne gjennomboret overbygningen og snudde baugen på skipet. Bare utseendet til et hvitt flagg reddet slupen fra ødeleggelse. James sin risikable beregning var basert på det faktum at det engelske skipet, uten å vite størrelsen på fienden, ville komme nær ham for landing og, overrasket, ville være prisgitt hans nåde. Tilsynelatende, på denne dagen, var lunefull formue på siden av filibusters. Det skjedde som de forventet - et digert skip kom nær siden av slupen. Sidene kom sammen nesten rygg mot rygg. James Cook frøs som et idol, så gikk høyre hånd opp.
  - Frem, havets sønner!
  Erfarne pirater handlet med lynets hastighet.
  Det var et kraftig slag, raslingen fra sammenfiltret rigging, brølet fra fallende toppmaster og lyden av stegjern som gravde seg inn i huden på slagskipet. Begge skipene slo seg godt sammen til ett, og piratene, på kommando av løytnant Barsaro, avfyrte en salve av musketter og falt som maur på dekket av slagskipet. Det var rundt to hundre og femti av dem - brutale banditter i vide skinnbukser. Noen hadde på seg en skjorte, men de fleste foretrakk å kjempe nakne til midjen, og den eksponerte solbrune huden som musklene rullet under gjorde at de så enda mer skremmende ut. Mer enn fem hundre mennesker var imot dem. Riktignok var sjømennene på slagskipet stort sett grønne rekrutter, og korsarene var alle som et utvalg - sterke, kampharde krigere. De ble møtt av uvennlige skudd fra musketter, og en luftbåren trefning begynte. Trompetistene spilte angrepet, og James stormet selv til dekket på fiendens skip. Filibusterne stormet mot engelskmennene med raseri fra sultne hunder.
  Kampen var lang og rasende. Startende i baugen på skipet spredte den seg raskt til midjen. Engelskmennene motsto hardnakket og oppmuntret seg selv til at de er flere enn piratene. De forsto at det ikke ville være nåde. Flibusters tilgir ikke. Men til tross for britenes desperate dyktighet, fortsatte piratene å presse dem. Unge Oliver Twist svingte sin tveegget sabel, knuste motstandere og delte ut slag til høyre og venstre. Blodet sprutet over hele dekket, et par ganger løp James nesten inn i et sverd selv. Korsarene kjempet med det vanvittige motet til menn som visste at de ikke hadde noe sted å trekke seg tilbake og enten måtte vinne eller dø. James valgte sitt offer - den engelske admiralen, som svingte sabelen og oppmuntret soldatene sine. Vel, han vil skyte ham med en pistol.
  Før James rakk sikte, spratt en desperat Oliver Twist opp og kuttet bena til admiralen. Admiralen falt, og det neste slaget kuttet hodet av ham. Et skrekkrop ble hørt blant soldatenes rekker. Kommandantens død brøt imidlertid ikke jagerflyenes vilje. De fortsatte å kjempe med de dødsdømtes raseri. De overlevende forsvarerne av slagskipet ble kjørt inn på kvartdekket. De fortsatte å yte sløv motstand. Halvnakne Oliver hadde allerede fått flere lette riper, de gjorde bare gutten rasende, og han stormet inn i kamp med økende voldsomhet. De nakne, runde hælene hans blinket. I kampen fikk James det også. Da de siste soldatene, som ikke var i stand til å tåle det, kastet våpnene sine, ble de umiddelbart slaktet. Bortsett fra to. De ble beordret til avhør med fordommer.
  Oliver Twist så tilbake på piratlederen - James så redd ut. Hjelmen hans ble slått til siden, forsiden av kurasen hans var bøyd, de elendige, fillete ermene dekket hans bare høyre arm, sprutet av blod. Det var imidlertid nok blod på Oliver - både hans egen og andres. Overkroppen hans glitret av blodrød svette. Han så dristig inn i kapteinens ansikt. Fra under det rufsete håret til lederen av piratene strømmet en skarlagenrød strøm - blodet fra såret gjorde det svarte, utmattede ansiktet hans til en slags forferdelig maske.
  Blå øyne lyste, de så ut til å brenne en kald flamme.
  - Vi vant. Dette skipet er mitt!
  Litt over halvparten av piratmannskapet ble drept i denne slaktingen. Korsarene vant til en høy pris. Men på den annen side fikk James Cook kontroll over det mektigste engelske skipet. Nå var han i ferd med å bli den kanskje mektigste sjørøverbaronen. Lunefull formue, som ikke tidligere hadde begunstiget ham med premier, bestemte seg tilsynelatende for å vende seg mot kapteinen.
  Og da de fangede soldatene ble avhørt, ble James sin glede helt overdreven. Skatter ble lagret i lasterommet på skipet, inkludert en kiste med diamanter. Det var det de bestemte seg for å skjule for laget. Selv om kapteinen under lovene til kystbrorskapet mottar den største andelen, er det meste av byttet delt mellom piratene. Og hvem vil dele med denne riffran? Nei, han tar med seg det mest verdifulle. Men hvem skal hjelpe ham med å skjule skattene? Selvfølgelig, lojal løytnant Barsaro. Og den tredje skal han ta hyttegutten Oliver Twist.
  Denne gutten er ennå ikke ødelagt av piratskikker og er for ung til å forstå den sanne verdien av skatten. Kapteinen vil kunne henge nudler på ørene. Det beste er å lande på øya for natten og gjøre alt raskt. I nærheten er det en liten øy med grotter. Der, skjønner du, vil han blande saken. I ly av natten.
  Da det ble mørkt, ringte kapteinen Barsaro og Oliver og beordret dem til å følge ham. En imponerende kiste ble snart fjernet fra lasterommet. Kassen var veldig tung, og de tre klarte nesten ikke å dra den ut. I tillegg til smykker var det mye gull i brystet. Med vanskeligheter, etter å ha lastet skatten i båten, krysset de fra siden av skipet til land. Været var gunstig.
  Det var overskyet, månene gjemte seg bak røde skyer. Så James lurte kompisene sine.
  "Din andel vil være vår," mumlet lederen.
  Kassen ble satt på hjul og rullet langs den steinete ryggen. Det var ikke særlig praktisk, men likevel bedre enn å bære det i armene. Trærne virket illevarslende og kastet rovskygger. Så de dro skatten til hulen. Skarpe torner krøp under Oliver Twists bare føtter, de prikket barnas føtter til blod. Den unge piraten holdt ut, og likevel var det dumt av ham at han ikke tok på seg de ugjennomtrengelige støvlene med ribbesåler. I slik varme var de imidlertid svært ukomfortable, og mer moderne, med termisk regulering og kunstig kjøling, var sko forbudt å ta Swallowtail-roboter. Forbudet mot å bære ny teknologi gjaldt også klær. Så gutten måtte tåle sterke smerter, trekke torner ut av de bare hælene på farten, og også kjente kløe fra brennesle. Barsaro hev seg og dyttet vognen.
  Til slutt dukket det opp en hule. Korsarene trakk pusten. Det var et brøl - en trehodet løve. Det var et stort dyr på størrelse med en okse, og det stormet mot folk med vilt raseri. James Cook klarte å trekke pistolen sin og skyte monsteret i hodet. Kadaveret av løven klarte imidlertid å få ned piraten. Barsaro avfyrte musketten sin og slo ham i magen, og Oliver hoppet opp og kuttet av det andre hodet til løven. Monsteret vred seg og traff Barsaros bryst med labben, og det siste, tredje hodet blinket med hoggtennene over hodet. Oliver svingte det smidde sverdet sitt i gravtitan og kuttet helvetesskuddet over halsen. Fiolett blod sprutet, udyret utløste en dødsrasling og slo straks halen. Gutten ropte av smerte, halen vevd av ståltråd skar huden. Hvis en svakere person hadde vært i hans sted, kunne en ånd godt ha fløyet ut av ham. Den unge piraten reiste seg. Barsaro stønnet i nærheten. Skjorta hans var revet, blod dryppet, men ingenting forferdelig skjedde. Oliver hoppet opp til kapteinen. Han var allerede oppe. Han fikk en smule hjernerystelse, men holdt seg fast.
  - Hva stirrer du på? Tror du at denne katten er i stand til å slå lederen av korsarene ned? Stå opp, Barsaro, vi har ikke gjemt skatten ennå.
  Piraten hoppet opp og satte seg vaklende på brystet.
  - Det som satte seg, trakk videre.
  Oliver nikket og de dro brystet videre. I hulen hjalp ikke hjulene, jeg måtte trekke den på meg. Piratene gispet av belastningen. Underveis kom de over en gjennomskinnelig alligator som glitret svakt i mørket. Heldigvis for krypdyret angrep hun ikke, men gjemte seg i dypet av hulen. Bare røde øyne flammet rovvilt i mørket.
  Oliver Twist ristet på knyttneven.
  Med store vanskeligheter løftet filibusterne steinen og dyttet den smidde kiste ned i gropen. Så satte de steinen på plass.
  - Du trenger ikke engang å begrave det. Nå er det en helvetes to, hvem finner den.
  Barsaro smilte med gapetann og sa:
  "Nå vet bare vi tre om skatten. Så la oss dele det i tre.
  James smilte grusomt.
  - Du sa tre. Hvor er den tredje?
  - Denne valpen. Barsaro rakte ut hånden.
  Et skudd lød, piraten ble kastet opp, så sank den fete korsaren tungt. Det lurende krypdyret angrep plutselig liket bakfra og begynte å rive det i stykker med klørne og nesten en halv meter lange tenner. Det ble sett hvordan dens gjennomskinnelige underliv var fylt med en blodig grøt av restene av menneskekroppen. Oliver ble kvalm av det morderiske synet.
  - Dette er skummelt! Hvorfor drepte du ham? - mumlet gutten.
  - Han visste for mye. Dessuten gir det ikke mye mening. Bortsett fra fysisk styrke, hadde Barsaro ingen dyder.
  "Skal du drepe meg også?" Oliver Twist spente seg, klar til å hoppe tilbake når som helst og hugge mot fienden med sverdet.
  Kapteinen svarte oppriktig:
  - Nei, jeg dreper deg ikke. Jeg er ikke lenger ung og det hendte at jeg ikke kan få barn. Du vil bli min sønn. Jeg har lenge ønsket å møte en gutt som deg. Smart, modig, i stand til å fortsette arbeidet mitt.
  Oliver Twist så drømmende opp.
  - Eller kanskje - å bli keiseren over hele nattens halvkule?
  James Cook ble anspent, øynene blinket uvennlig.
  "Er du tilfeldigvis fra underverdenen?"
  Gutten stampet med bare foten og svarte:
  - Ikke! Jeg ble født i en av de engelske koloniene.
  - Ja? Og hvor fikk du tak i et så godt sverd?
  Oliver skrek:
  - I kamp er dette trofeet mitt.
  Kapteinen rynket pannen.
  - I hvilken kamp?
  Gutten svarte med et smil:
  - Nær Sargasso-porten, der vi kjempet med Drake-skvadronen.
  - Å, jeg husker noe sånt. Så jeg er ikke din første kaptein. Hvem har du vært hyttegutt før?
  Oliven knirket:
  - På Klivesar.
  Lederen knipset:
  Og hvorfor sparket han deg ut?
  Gutten, som kastet en torn med den nakne hælen sin, sa:
  - Jeg brakk pipen hans, som han beordret meg til å bli pisket og bortvist fra brorskapet for.
  James Cook lot som han trodde.
  - Vel, nå skal du tjene meg, og bare meg. Jeg stolte på deg baby med hemmeligheten min. Og jeg håper at du vil være sønnen min.
  - Jeg liker å være pirat, det er så romantisk. Oliver håndhilste på James Cook. En skygge sprang rundt hjørnet, en diger krokodille slo ned på kapteinen, som skjøt og landet mellom øynene. Reptilet bremset ikke engang. Så svingte Oliver sverdet sitt, hogget rett over munnen. Slaget var sterkt, alligatoren stoppet, hvitt blod strømmet fra de gjennomsiktige kapillærene til monsteret.
  Olivers neste trekk var å stikke sverdet inn i øyet hans. Sumphelvetes skapning skrek og tok på flukt. Plasken traff ansiktet hans, monsterets blod brant og klødde. Oliver falt på knærne og tok opp litt vann i håndflaten hans og kjørte det over ansiktet hans. Det ble lettere, kløen ga seg. James Cook mumlet:
  - Det er på tide å gå ut. Disse hulene er fulle av sjofele skapninger. Månene vil snart stige - gutta våre vil våkne og heve et hyl. De er som barn. Ingenting verdt uten en kaptein.
  Tilbaketuren var mye lettere. Da gutten nådde havet nesten på et løp, kastet han de såre føttene i det salte vannet. Det ble mye lettere for ham. Kapteinen rakte ham en flaske rom, og Oliver tok en slurk av den stikkende væsken. Han var nå blid, en behagelig varme strømmet gjennom kroppen, han ville synge. Bare frykten for å vekke piratene holdt tilbake impulsen. Da de kom om bord, ville kabingutten legge seg, siden det var nok plass i det nye skipet, men kapteinen stoppet ham med en gest.
  - Jeg vil si noen ord til deg, hyttegutt. La oss gå til hytta.
  Da de stengte, skjenket James Cook seg et glass rom, og tilbød deretter gutten en drink. Oliver nektet imidlertid.
  - En fylliker vil aldri bli en stor kriger.
  Piraten lo.
  - Det kan være slik. Hvor mange av vennene mine ødela rom. Men jeg ringte deg ikke for å diskutere et så evig problem som drukkenskap. Jeg har en fiende. Fienden er lumsk, blodig og gammel. Han har sin egen private flåte, og for bare en dag siden var han mye sterkere enn meg. Nå er rollene endret, kraften er på min side.
  Gutten trampet med bare foten og knirket:
  - Hva heter han?
  Lederen sa glad:
  - Dukakis, og kallenavnet er Cutting Death. Det var det jeg ville lokke i en felle. Og du vil hjelpe meg i denne saken.
  Oliver knyttet nevene hardt.
  - Jeg er glad for å hjelpe kapteinen min.
  James Cook senket stemmen.
  - God. Så lytt nøye. På mine ordre vil du bli pisket - dette er nødvendig, siden det absolutt er Dukakis' spioner på skipet mitt. Da skal du løpe fra meg til skipet hans og fortelle meg at du vet hvor jeg gjemte skattene fra skipet jeg fanget. Dukakis er veldig grådig etter penger, og jeg tror han vil tro deg. Du vil føre ham til Cobra Bay, hvor skipene hans ikke vil ha noen mulighet til å manøvrere. Og skipet mitt med hundre kanoner, jeg vil navngi det til ære for min første kjærlighet "Azatart", vil fullføre ruten. Jeg vil blokkere utgangen fra bukten, og vi vil senke alle skipene hans og henge ham på galgen.
  Oliver nikket.
  "Kanskje vi kan klare oss uten en smekk?"
  Kapteinen knurret:
  - Nei, det gjør vi ikke. Dukakis er en veldig mistenksom type, han kan henge deg eller torturere deg. Nei, spanking er påkrevd.
  Gutten trakk på de muskuløse skuldrene og spurte:
  "Be så sjømennene om å slå dem forsiktig.
  Cook knurret sint:
  - Og dette er ikke tilfelle, spor skal sitte igjen på baksiden. Forresten, tull. Du ser ikke ut til å ha blitt slått ordentlig. En pirat må tåle juling og tortur. Dette vil være en ekstra herding for deg, en slags motets skole.
  Gutten svelget spyttet.
  Minner blinket foran øynene mine, inspirert av bøkene jeg leste, og det falske minnet om en drøm. Kjærlig ansikt til Angelica. "Hun må være sjalu på oss." Hans jevnaldrende ville egentlig bli pirater, men få turte å gå på en så alvorlig reise. Bare han og broren Alex våget en så ekstraordinær og risikabel handling. For å gjøre dette måtte de lure politiet, fordi barn er strengt forbudt å gå inn på nattens halvkule. Og spesialtjenestene sover ikke - de fanger tenåringer når de beveger seg til porten. Voksne kan, det er en spesiell avtale med svalehalene for dette... De mystiske "sommerfuglene" slipper imidlertid også gjennom barn. Så mye desto bedre - ingen skole, ingen leksjoner, solide eventyr.
  . KAPITTEL #14
  Imidlertid ventet den første piskingen den unge fangen etter søvnen. Oliver Twist, som virkelig ønsket å leve, var til og med litt glad for en slik utsettelse av dødsstraff.
  De løste kragen fra ham og bar ham bokstavelig talt ut i armene hans, fire vakter på en gang. Oliver selv ble lenket hardt. Og det var vanskelig for ham å bevege seg.
  Og han ble brakt på et spesielt sted.
  De tok av gutten lenkene, og vred på hendene og tok ham med ut på gårdsplassen. Der ble han lagt ut på geiter, etter å ha revet av seg fengselsuniformen tidligere.
  Spesielle personer ble invitert til fengselet for å se hvordan en mindreårig, men svært farlig og ikke angrende kriminell ble straffet.
  Oliver skammet seg veldig over å være naken foran dem. Og det var også kvinner blant publikum.
  Men ingenting å måtte akseptere. Gutten var godt festet, så du vil ikke bryte ut.
  Oliver bestemte seg for at han ville prøve å oppføre seg anstendig.
  En kraftig bøddel tok ut en stang fra kurven, tung og bitende. Så begynte han å slå av all kraft på Olivers bare rygg.
  Gutten bet tennene sammen av all kraft og prøvde å ikke skrike. Men likevel kom det stille stønn fra halsen hans.
  Bøddelen var på ryggen, baken, rørte litt ved skuldrene og bena ... Blodet rant allerede ... Oliver, stønnet, ønsket å slå av så snart som mulig. Men bevisstheten ønsket hardnakket ikke å gå ut. Her ble en pisk frynset, og bøddelen tok opp en annen. Og begynte å bli det. Det var ikke lenger oppholdsrom på Olivers rygg, og bøddelen banket guttens bare føtter.
  Oliver stønnet, selv om smerten gjennomboret ham fra hælene til bakhodet. Til slutt kastet bøddelen den andre pisken og tok opp den tredje. Han slo gutten på den kuttede ryggen, deretter på skuldrene, og gikk igjen ned til baken og bena.
  Det var blod i munnen til Oliver og han bet seg i leppa. Det var sant at smerten begynte å bli sløv, og gutten sluttet til og med å stønne.
  Og den tredje pisken frynset seg. Etter sedvane innebar dette at henrettelsen skulle stanses, selv om fornærmede ikke mistet bevisstheten.
  Saltvann ble sprutet på Oliver. Gutten hylte av helvetes smerte, og løste seg så fra bukkene. Og båret tilbake til dødscellen.
  Så de ga ham brød og rent vann...
  Utmattet og sulten svelget Oliver maten... Og falt inn i en drøm, uten å ta hensyn til den kuttede ryggen.
  Foran fangehullet var det en sti med hvit murstein. De blodige fotsporene til bare føtter var tydelig preget på den. Middelalderfengselet var omgitt av en dyp grøft med en vindebro. På kvelden, som lovet av Marc de Sade, fant det sted en fest. Alle hertugens venner kom til festlighetene. Sentralretten var en lilla flodhest innrammet av fire krokodiller, hentet inn på en gang av femti tjenere. Krokodiller var fylt med vilt og pølser, eksotisk frukt og grønnsaker. Den enorme flodhesten ble også proppet tett. Tønner med vin kom snart. Krigerne ignorerte skjeene og gaflene, og kastet begge hendene ned i kjøttet. Eksempelet ble satt av hertugen selv, hans tykke skitne hender grep kjøttstykker og stappet dem inn i munnen hans. Vega og Anzhelika satt side om side, spiste pent, og prøvde å beholde et skinn av kultur mot tøsingens bakteppe. Peter fikk ikke gå til bordet, men tok ham fortsatt som tjener. Angelica fikk imidlertid ikke en bit i halsen. Hun representerte hele tiden Oliver Twist, hans pine. Og hva med den andre broren, Dodger? Hjertet føler at det ikke er søtt for ham. Marc de Sade spiste mye og drakk enda mer. Han ble raskt beruset og uttrykte seg mer og mer tungent.
  Og samtidig med brølet:
  - Nær seier over opprørerne. Høyre hånd til Vali Chervonny Maar Ace er tatt. Snart kommer vi til hulen til Chervonny selv. Og så skal jeg flå denne opprøreren levende.
  Ridderne brøt ut i applaus. Og igjen hyllet måltidet. Ansiktene glitret av fett, juice, sølt vin. Noen av gjestene tørket hendene direkte på klærne. Hertugen ga i mellomtiden ordren:
  - Nå skal jeg bestille å arrangere en gladiatorduell.
  Adelsmennene nikket smigrende. De likte muligheten til å blande vin med blod. Midt i festsalen var en imponerende arena. På et signal ble to dusin gladiatorer brakt til henne. De var stort sett slaver som kjempet for retten til å leve. Bevæpningen til middelalderske krigere var særegen. Halvparten i blå skjorter bærer korte sverd og skjold. Motstanderlaget i rødt har trefork og en kjede med en skarp spiker på slutten. Oppstilt overfor hverandre stormet gladiatorene, på signal fra hornet, inn i kamp.
  Vega og Angelica så intenst på kampen. Til å begynne med var fordelen på de rødes side, deres lange kjeder nå og da fikk de blå, lammende på beina. Så omgrupperte de blå seg og gikk jevnt og tydelig til motangrep. Deres skarpe og nøyaktige angrep mejet ned taperne. I rekkene til de røde var det to inogalakter. De hoppet, stormet som en orkan og viftet med fire armer. Kjeder plystret over hodet, treudder virvlet vilt. Det virket umulig å nærme seg disse monstrene. En erfaren jagerfly, sjefen for de blå, lot som han trakk seg tilbake.
  Den angripende gibbonen utløste et seierskrik og hugget med sverdet av all kraft og snudde det hårete grønne brystet. Blod sprutet fra sammenstøtet, monsteret rykket, treforken gled over hjelmen og ble stille og slapp bobler av giftig grønt blod. Den andre inogalakten trakk seg tilbake. Det var tydelig at han var alvorlig skadet. Plutselig brøt de blå jagerflyene linjen, og gjennomboret den overlevende "mokhnach" med sverdene, og to til med trefork. Ridderne og baronene muntret opp jagerne på alle mulige måter. De hadde ikke noe imot å slåss heller. Etter den første suksessen gikk stjernen til de røde ned - de blå presset dem. Først falt den ene, så den andre, og snart den tredje krigeren.
  Da han falt, klarte han imidlertid å drive en trefork inn i magen på motstanderen, og slapp magen. Til slutt sto to røde jagerfly igjen. De ble hardt såret og vaklet fra slagene. Ute av stand til å motstå spenningen i kampen, falt de på kne og ba om nåde. Hertugen og andre adelsmenn satte fingeren ned. Bare Angelica og Vega, løftet fingrene opp, våget å be om nåde. De syv seierherrene drepte de beseirede med kaldt blod.
  Hertugen slo med leppene.
  - Herlig. Nå skal jeg ta vare på dem personlig. Hei bueskyttere, drep dem. Sittende overfor protesterte Baron War von Kur kraftig og ristet på dobbelthaken:
  - Nei, gi dem tilbake til meg. Jeg skal kutte ned sju alene.
  Hertugen så skeptisk på den enorme, men klønete baronen.
  - Nei, de vil drepe deg. La det bli bedre syv om syv. Våre beste riddere mot slavegladiatorer.
  Flere mennesker meldte seg frivillig til å kjempe enn nødvendig, og hertugen ombestemte seg.
  Han brølte øredøvende:
  - Jeg lar alle kjempe.
  En ridderflokk med hele sin masse falt over gladiatorene. De fylte dem med en folkemengde, hugget, stakk, slo gjennom. Det mest erfarne medlemmet av de syv klarte å kutte strupen på en av de brutaliserte sjakalene. Nesten alle krigerne var i rustning, noe som gjorde det mulig for dem å beskytte seg mot slagene fra mer behendige gladiatorer. Berusede riddere tok etter antall, ikke ferdigheter. Etter å ha håndtert slavene, klynget de seg til hverandre. Hertugen bjeffet på toppen av lungene. Tjenere fløy inn og dro vekk jagerflyene med kroker. Kampen er over. Fire riddere ble hacket i hjel, et titalls flere fikk alvorlige sår, men i det hele tatt kom de seg billig unna.
  Marc de Sade fullførte begeret. En mann i svart, med et kors rundt halsen, krøp fram til æresmannen og hvisket ham noe i øret.
  Hertugens ansikt ble lilla. Han brølte:
  - Jeg drar i en time. Ikke rot uten meg, tilbake til desserten.
  Herskeren stakk nesten av, og etterlot et ganske broket selskap for å sladre i ensomhet. Ingen kjedet seg imidlertid.
  Vega dyttet Angelicas albue.
  - Vi må spore opp hvor den tykke magen ble av.
  Den blonde jenta var enig.
  - Det er rimelig.
  Men jentene fikk ikke følge hertugen. Da de så at eieren hadde dratt, stirret de lystne bumpene på skjønnhetene.
  Et vilt brøl fulgte:
  - Du er vår nå.
  Ridderne rørte på seg. Som skilpadder klatret de med hele sin masse på jentene. Det var mange.
  Vega trakk to sverd og begynte å rotere over hodet hennes, Angelica fulgte hennes eksempel. Begge jentene så ut som fullblodstigre som ble klemt av ulv.
  Hertugen flyttet i mellomtiden til en mekanisk vogn, drevet av en manuell vinsj, og skyndte seg inn i fangehullet. Der forhørte den profesjonelle bøddelen Kara Maara Oliver Twista.
  Gutten, naken, muskuløs og barbeint, ble ført til et spesielt rom med mange torturapparater. Det var kniver, bor, kroker, piggtråd, spiker. Samt skruer, tang, wirekuttere med mer.
  Kjelleren som tilhørte hertugen var slående i sitt utvalg av smerteproduserende enheter. Det var varmt - tre ildsteder brant på en gang, bødlene varmet opp verktøyene i flammen. Før han ble torturert, ble Oliver Twist grundig vasket og tørket med alkohol for å forhindre at han ble blodforgiftet. Ved siden av Oliver Twist ble en annen tøff femten år gammel gutt strukket på stativet. Bøddelens assistent hang det muskuløse barnet i armer og ben. Mens han røykte pipen, pisket han lat den nakne overkroppen med pisken. Gutten stønnet lavt og hvisket en bønn. Det var blodige striper på huden.
  Bøddel Kara smilte til Oliver.
  I en giftig tone sa monsteret:
  - Å, herregud, så vakkert barn. Så lei oss for å skrelle huden din av de sarte skuldrene dine. Denne som henger ved siden av deg er den innfødte sønnen til Maar Tuz, han heter Mir Tuzok. Nå får han en lett massasje, og da vil bøddelen ta ham mer på alvor.
  Så husk: jo før du forteller hvor Vali Chervovy gjemmer seg, jo raskere vil plagen din ta slutt.
  "Jeg vil ikke fortelle deg noe," mumlet den rasende Oliver Twist, og blinket ondskapsfullt med øynene.
  Torturisten ropte:
  - Alle sier sånn. Skulder, start.
  To heftige assistenter plukket opp det lenkete barnet og fjernet selvsikkert lenkene og prøvde å henge ham på stativet. Det er akkurat dette de ikke burde ha gjort. Barnet slapp unna og slo med en bar krupka, som en klubbe, med foten til den ene bøddelen i lysken, den andre - under kneet. Oliver Twist hoppet ut og forsøkte å angripe Kara, men den øverste torturisten fikk en fenomenal reaksjon. Med et presist slag slo han gutten med en kølle på hodet.
  Bruten brølte:
  - En frekk imp. Du må bære ham i en spesiell stol slik at han ikke gjør trøbbel. Og dere, stakkars mednomader, hvorfor er dere triste?
  Bøddelens assistent hadde en sprukket kneskål, og partneren hans mistet bevisstheten av smertesjokket.
  - Vel, det er greit, jeg har nok assistenter. Overbøddelen klappet i hendene. Uhyggelige enheter har kommet inn. Den bevisstløse skallede mannen ble festet på stativet. Så traff en strøm med iskaldt vann ansiktet hans. Gutten kom til fornuft, øynene ble røde.
  Overbøddelen var fornøyd:
  - Vel, du er sta. Nå er armene og bena klemt inn i stokkene, du kan gå videre til aktiv avhør.
  Torturisten løftet pisken og slo barnet flere ganger på ryggen og ribbeina. Oliver Twist holdt pusten og kvalt et skrik, med arr som svulmet på kroppen. Bøddelen humret fornøyd.
  Basert i en hes tone:
  - En sterk fyr, men en ung muskuløs kropp er ganske følsom for smerte. Jeg håper vi raskt finner et felles språk med deg. Nå er det på tide å brenne hælene så du ikke løper for fort.
  Torturisten tok ut en rødglødende stang fra ovnen. Han tok uhøytidelig tak i Oliver Twists bare fot med hanskene og brakk tåen. Da kom det glødende jernet i nærkontakt med den bare foten til et tolv eller fjorten år gammelt barn. Tykk røyk veltet, huden forkullet.
  Oliver Twist, med en viljeanstrengelse, nesten bite seg i tungen, holdt tilbake det unnslippende skriket. Gutten pustet tungt, svetten rant nedover kroppen hans. Kara Maara fortsatte å knuse med et stykke jern, lukten av stekt kjøtt. Lukten kilte behagelig i neseborene. Til slutt tok bøddelen bort metallet. Han så på det torturerte barnet, og sa:
  - Han er ikke dårlig! Sterk gutt. Før han tilstår, skal vi tilbringe mange timer sammen. Og hva vil denne unge mannen si til berøringen av glødende stål?
  Den sadistiske bøddelen kysset gjerne benet til en annen skallet mann med et rødt strykejern. Huden på guttens hæl tok fyr. Gutten skrek høyt, ropte med en god uanstendighet. Da torturisten fjernet stangen, hveste han bare, en blek og svett tenåring:
  Ikke mer, jeg skal fortelle deg alt.
  Bøddelen humret fornøyd.
  I en søt tone sa han:
  - Selvfølgelig vil du det. Hvor er Valya Chervovys hule?
  - Ikke fortell ham! - ropte Oliver Twist og forsøkte uten hell å bryte lenkene, noe som gjorde at guttens muskler ble spente og så ut til å sprekke. Ikke skam faren din.
  Tuzoks verden forsto alt og undertrykte svakheten med en ekstraordinær innsats av vilje. De blå leppene til gutten hvisket:
  "Jeg vet ikke, og selv om jeg visste det, ville jeg ikke si noe uansett.
  Kara Maara slo Oliver Twist i munnen. Så klatret han med en tang ned i magen:
  - Jævla, jeg skal torturere deg i lang tid. Jeg skal strø salt på sårene dine, du skal gale som en hane av helvetes smerte.
  Barbaren tok ut og strødde en klype salt på guttens sårede skulder. I det øyeblikket ble det hørt en lyd, og hertugen pustet tungt og krøp ut.
  Han hveste:
  - Du, skjønner jeg, begynte avhøret uten meg.
  Bøddelen trakk forvirret på de brede skuldrene.
  - Skyldig, hertug. Du beordret å raskt slå ut informasjon, og guttene er veldig sta!
  Dignitæren brølte som svar:
  - Ikke for tankene dine. Gå tilbake og lær hvordan du hisser opp disse ofrene.
  Hertugen grep en varm ståltang. Nakne, svette, solbrune og veldig muskuløse gutter så veldig appetittvekkende ut.
  Vel, som slike skjønnheter, men du kan ikke plage deg selv personlig.
  Hertugen tok lette skritt mot Oliver Twist. Gutten luktet dårlig ånde. Tilfeldige tanker svirrer i hodet mitt. Å bringe frem minner. Selv om de er falske fra en kybernetisk drøm, når noe dukker opp i hodet mitt fra fantastiske tider. Kanskje folk virkelig vet hvordan de skal reise i tid i en drøm? Dette er sjelenes bevegelse gjennom rom og epoker. Når du ser fremtidens skole.
  Her er det en futuristisk skole, en pen kybernetisk tavle skinner. På den må du holde fingeren i en kompleks sekvens - og det riktige svaret vil bli gitt. Og han lærte ikke leksen. Hele dagen fektet med elektriske sverd, så gikk det til elven. Og her står han ved tavlen og skammer seg. En venn av Dodger hjelper til, ved hjelp av en miniatyr dings sender han en melding som høres i en mikrofon gjemt i øret hans. Riktignok er læreren på vakt. Han tar opp radiooverføringen deres på gravioskanneren. En raspete, datamaskinlignende stemme sier:
  -Klut og Oliver. Begge forblir i klassen. Hvor lenge kan du lene deg tilbake og gå på tips?
  Da blir det en lang og kjedelig lesning av moral. Til nå står skanningshologrammer foran øynene våre. Det er derfor han forlot verdens halvkule for å kvitte seg med påtrengende lærere og kjedelige leksjoner. Og hvordan endte det hele? Nå gjør den fete, stygge padden ham vondt. Vi må huske leksjonene fra yoga og Ruscate. Hvordan er smerte lokalisert der?
  Den sadistiske dignitæren gliste ondskapsfullt og la forsiktig tangen på ribbeina.
  Det var et sus ved berøring av varmt jern, og lukten av ungt svidd kjøtt ble sterkere.
  - Hva, lille lam, liker du å bli stekt? - kvekket inkvisitoren. Så vridd hertugen forsiktig tangen, hektet huden og vridde ribbeina.
  Til tross for alle testamentets innsats, rant tårene ufrivillig fra guttens øyne. Det var veldig vondt. Kanskje mer smertefullt enn da hælene ble kauterisert. Det er mange nerveender på foten, men Oliver Twist har det herdet og stappet, han løp til og med på kull. Faktisk veldig raskt. Ribbene er ikke så vant til brennende prosedyrer, et skrik bryter fra halsen. Oliver Twista bet tennene sammen. Jeg prøvde å distrahere meg selv ved å tenke på hyggelige ting.
  Han vendte oppmerksomheten mot bødlene sine. Torturisten er en fremtredende mann; han er høy, armene hans er tykke og kjøttfulle, kappen hans er foret med blod, og selv er han kledd i rødt. Dette er forståelig - det er mer forferdelig, og blodet på klærne er mindre synlig. Tunge støvler med sølv hestesko. Og her er hertugen selv - i kronen tar han den ikke av, selv planlegger å gjøre skitne forretninger. Fanatisk. En ordre henger på brystet. Et uforståelig skilt, som et hakekors, bare femspiss og horn, laget av rent gull innrammet av diamanter.
  - Vel, hva trenger du? - Til tross for den ville smerten ga Oliver Twist seg selv et truende blikk, strikket øyenbrynene.
  Og han rykket med den bare foten, som nylig var blitt strøket på en rund barnehæl av et glødende jern.
  Hertugen, mot forventning, mistet ikke besinnelsen. Han vred fortsatt ribbeina i kaldt blod. Ribben holdt på å sprekke da en feig tjener krøp inn i gangen. Han skalv som en kanin.
  Og stemmen hans brøt av:
  "Deres høyhet, salen er i full gang. De to jentene dine og en mengde riddere kjempet.
  - Det er hvordan. Hertugen slapp tangen. "Jeg vil ikke tolerere en slik behandling av kjærligheten min.
  Han rister knyttneven mot fangene og la til:
  - Jeg kommer tilbake. Og du ser, uten meg seriøst ikke torturer. De lærer hovedpine fra min hånd.
  - Hør her, min herre. - Bøddelen tordnet lavmælt, assistentene hans gjentok ham.
  Hertugen forlot lokalene. Torturisten henvendte seg til Oliver Twists ledsager.
  Med en søt stemme kurret katten:
  - Nå kan du steke den andre hælen. Og du," han nikket til Oliver Twist, "se. Det samme vil skje med deg.
  Bøddelen varmet opp strykejernet. Det var vanskelig å puste i rommet. En pisk plystret, slagene fra pisket sluppet på Oliver Twists nakne overkropp. Gutten skalv av slagene, men ble hardnakket stille. Ikke særlig hyggelige skoleminner blinket gjennom hodet mitt igjen.
  Og på den nakne hælen påførte torturisten en bred stripe jern, rød av varmen.
  Og Oliver Twist krympet seg i fryktelig smerte. Men han klarte å holde igjen. Selv om guttens muskuløse kropp ble blank av svette og blod. Og en uklar væske dryppet på bålet og forårsaket et sus.
  Gutten holdt ut og sang til og med:
  På dagen for verdens skapelse er Gud herlig ved dette mirakel:
  Og himmelen over jorden ble plutselig blå og himmelen, himmelen over jorden ble blå
  
  . kjenner ingen lenker!"
  
  Og det vil være lykke for mennesker nå og for alltid, Når lenker, tyranner og fiendskap faller Når lenker og fiendskap faller for alltid.All makten til tyranner vil smuldre som støv, Og Engelen skal synge Frihet i himmelen.
  
  
  Herlighet, makt og arbeid vil skinne her!Og ingen krefter vil slette alt.
  
  Og Gud vil gi visdom til ditt folk Overvinn motgang, strid og fiendskap Og må de overvinne alt - forvirring og fiendskap.Det vil være Frihet, Samtykke, Kjærlighet Og Sannhetens lys vil lyse opp sjeler.
  
  Måtte det alltid være overflod på det landet. Landsbyer, landsbyer, byer vil bli rike Og landsbyer, byer vil blomstre. Mange skip vil fortøye i buktene der, Og gjester vil begynne å handle til egen fordel.
  
  Det fantastiske landet vil bli fylt med skjønnhet, og musene vil synge Frihet i århundrer.
  ...To jenter, Vega og Angelica, skar seg inn i mengden av riddere. Å stå på dødens sted er som. De valgte instinktivt den mest praktiske kamptaktikken for seg selv. Golden Vega svingte begge sverdene og kuttet ned mannen som sto foran henne. Det superskarpe sverdet hennes skar gjennom rustningen og kuttet av hodet. Angelica påførte også dødelige slag - hun drev et sverd inn i brystet hennes og traff baronen som svingte køllen hennes. Hennes lynraske angrep knuste kjøtt. Med det neste slaget kuttet jenta av seg hånden, jernhansken falt i gulvet med et klirr, og fienden brølte.
  Angelica holdt en "mølle" - det ene sverdet avleder slaget, det andre kutter. Ridderne var fulle, trege i rustningen, og hypertitansverd skåret i kjøtt med letthet. Vega snudde seg og slo foten i ansiktet til angriperen, og kjørte deretter bladet hennes inn i magen hans. Behendig unnvike. Silhuetten av en mektig ridder lyste svakt i stearinlyset. Og så - et presist skudd i halsen.
  Blod fosset ut. Vega er ikke fremmed for å drepe. Men Angelica bringer døden bare for andre gang i livet, men denne jenta er i et så raseri at hun ikke kan stoppes og knuses så lett. Det neste slaget stikker hull på skulderen. Ridderen brøler, Angelica snur på bladet. Motstanderen er stille. En sving på "sommerfuglen" - og igjen faller hodet på klinken. Gulvet blir glatt av blod. Jenta dykker og sparker beina, tre riddere faller ned på en gang, som om de var blitt hugget ned. Så dukker hun opp og slår ham i ansiktet. Vega slår i mellomtiden med en slik kraft at den kutter sverdet og hjelmen.
  - Rått! Angelica skriker. - Du er bare en terminator.
  - Jeg er en stjernevakt. - Ler, svarer Vega. - Ja, og du er ikke dårligere!
  Den nye fighteren er dyktig spent på kanten. Jenta er fornøyd. Riddere svermer og forstyrrer bare hverandre.
  Vega ler - hun liker å hogge. Hopp - hun slår med begge bena samtidig, deretter et nøyaktig utfall. To krigere kveles av blod. "Stige"-teknikken følger, og den fete baronen trekker seg tilbake med en avkuttet skulder.
  Begge damene var så rasende at de sannsynligvis ville ha drept alle, mer enn halvannet hundre riddere, men armbrøstskyttere kom inn i salen. Ikke dekket av rustning, hadde halvnakne jenter det vanskelig. Begge ble såret nesten umiddelbart - tross alt skjøt bueskytterne godt og traff hovedsakelig bena og armene. Jentene ble angrepet i hopetall. Til tross for det utsølte blodet hadde adelen ikke hastverk med å drepe dem. Tvert imot, de trengte dem i live. Vega og Angelica ble tatt til fange. De var tydelig i ferd med å bli voldtatt. Det ble en liten krangel om hvem som skulle starte først. Bråket ble vunnet av baron Sylph de Ramses. Han bøyde seg fremover, rev av Angelicas kjole, tok ut sin verdighet og gikk inn i henne med makt. I dette øyeblikket avbrøt et formidabelt rop den ville orgie:
  - Hva slags underholdning uten min viten?
  Ridderne var forvirret. Det formidable brølet fra hertugen kunne gjøre hvem som helst gal.
  - Vi, Deres Høyhet, ønsket å lære jenter gode manerer. gryntet Baron Sylph.
  "Her er du og lær deg selv, ignorant. Glide opp buksene først.
  Baronen var forvirret.
  Hertugen fortsatte å gråte.
  - Dette er gjester, og de er under min beskyttelse. Og du ville ha det gøy med dem. Skal jeg beordre mine tjenere til å pusle deg med piler på stedet? Hvordan tør du utfordre meg?
  Ridderne trakk seg unna, svake mumling ble hørt.
  - Jeg vil ikke høre noe, festen er ødelagt. Fjern likene og gå hjem. Ellers vil du kjenne fylden av mitt sinne.
  Ridderne begynte å spre seg. Jentene rev ut pilene som stakk ut av armer og ben.
  "Det er slik jeg liker deg bedre," sa Marcus de Sade. - Nå skal vi følge med til sengekammeret, hvor du er med meg og elsker.
  Bak adelsmannen vokste to dusin jagerfly med musketter.
  "Disse krigerne vil sørge for at du ikke kveler meg under de søte klemmene. Det er det! Jeg ser dere er veldig farlige tisper, hele gulvet mitt var dekket av blod og dekket med lik.
  I følge med en eskorte gikk de videre til soverommet. Veggene var dekorert med alle slags jakttrofeer - de mest imponerende var hornene til turndukai.
  En massiv gyllen seng med mange madrasser og puter reiste seg i midten av soverommet.
  - Jeg ber. Føl deg hjemme.
  Muskettsvingende krigere røykte lunter, klare til å skyte når som helst.
  - I kveld skal jeg ha en morsom kveld.
  Da han kastet av seg klærne og rustningen, falt hertugen på putene.
  . KAPITTEL #15
  Den unge fangen har våknet... Det er litt sulten i tårnet, det er spesielt kaldt på barnets bare føtter.
  Oliver, for å holde varmen, og fortsatt i håp om å rømme, begynte å gni et stålledd av kjedet mot et annet. Og de er tykke her, men i det minste litt varme.
  I tillegg var jeg sulten ... I tårnet av selvmordsbombere ble gutten matet bare en gang om dagen: gammelt brød og vann. Og dette var ikke nok for en voksende organisme.
  Og rotter hviner i mørket. Den barbeinte, sultne gutten gned lenkene sine og prøvde å ikke gråte.
  Skjønt foran ham var det to spankinger og en løkke rundt halsen.
  Oliver sang lavt;
  Som det skjedde med meg, er jeg klar for falken, men det er på tide:
  Jeg fløy, ung klar falk, på himmelen,
  Jeg slår gjess-svaner,
  Han slo og slo også en liten fugl,
  Som det pleide å være, er det ingen flukt for en liten fugl.
  Men ikke for meg, jeg forstår falken, det er ingen tid:
  Jeg sitter, ung klar falk, i poimane,
  Er jeg i den i det gyldne bur,
  I et bur, på en tinnstripe;
  Falkens ben er viklet inn,
  Silkehengere på ben:
  Perlegardiner på øynene!
  Som det skjedde med meg, gode fyr, men litt tid:
  Jeg gikk og gikk, gode kar, langs det blå havet.
  Jeg har allerede slått knuste skip,
  Jeg er tatar, armensk busurmann;
  Fortsatt beat-smashed lettbåter;
  Som før er det ingen passasje for lettbåter.
  Men det er ikke noe for meg, gode fyr, det er ingen tid:
  Jeg sitter, gode fyr, i poimane,
  Jeg er i den skurkens jordfengsel.
  Den gode fyrens ben er smidd,
  På beina er det tyske frynser,
  På hendene til den unge mannen er det fengselslåser,
  Og på den unge mannens hals er det sprettert av jern.
  En slik folkesang, fra en av bøkene ...
  Oliver la ikke merke til hvordan han igjen glemte seg selv i en drøm.
  Ikke langt unna, i samme halvkule av drømmeuniverset, gikk også gratis-for-watch-gutten, Oliver Twist, gjennom harde tider. Etter en het pisking, hvorfra huden sprakk, ble han sjøsatt i land. Han hadde en lang vei å gå før han nådde piratherren Dukakis. Og du må komme dit så snart som mulig. Han løp nesten nedover den steinete veien, så raskt var hans skritt.
  På to timer tilbakela Oliver Twist nesten tjue mil og nærmet seg landsbyen Yehu.
  Det var en ganske stor by med hus av senmiddelaldersk europeisk arkitektur, uten noe ekstra oppstyr og skitt. Kirkens spir ruvet over de brunrøde takene. Det grønne havet sprutet, inngangen til den brede bukten var dekket av et imponerende fort, fra hylningene hvis kanonløp stakk ut i alle retninger. Imidlertid rustet de fleste våpnene. På den slake skråningen av bakken vokste lange, opptil hundre meter, palmer. De gjemte fullstendig den hvite steinfasaden til guvernørens palass. Luften var frisk, barbeint barn som Oliver Twist pilte rundt. Gutten gjemte sitt eneste våpen, et hypertitansverd, i en lerretspose han bar på ryggen. Utad så Oliver Twist ut som en vanlig tigger, bare tissene var uvanlige - flekkete, kakifargede. Det var upraktisk å bære våpenet, det slo stadig den arrede ryggen.
  Gutten bestemte seg for å hvile, spesielt siden et veldig interessant syn var planlagt. Et annet parti varer ble brakt til slavemarkedet. En væpnet politiavdeling, sendt for å beskytte de dømte, stilte seg opp på den brede vollen. En mengde nysgjerrige samlet seg her. I tillegg til mennesker blinket snuten av inogalacts forbi. Noen av dem så ut som ender og så ganske ufarlige ut. Det var mange barn, de lo og pekte fingre.
  Og her er guvernøren selv, Sam de Richard. En høy, tynn person i rød parykk, kledd i en camisole av tynn silke, rikt brodert med gullfletter. Han haltet litt, støttet seg på en ibenholt stokk. Etter guvernøren, dyttet forbipasserende, flyttet en dyktig mann i generaluniform. Smykker klirret på det brede brystet hans, og på hodet hans prydet en lue.
  Da fangene ble losset fra skipet, vred mannen foraktelig på munnen og tok ut pipa.
  De dømte så dårlige ut: uvaskede, overgrodde, mange av dem så ikke ut som mennesker. Det var imidlertid også gode eksemplarer - tilsynelatende blant de fangede piratene. Oliver Twist oppdaget flere seksarmet Inogalacts med skinnende frakker. Forhandlingene har begynt. Guvernøren, som hadde en gjennomtrengende stemme, sa:
  - General Cagliostro, du har rett til å velge til den prisen du selv bestemmer. Og vi selger resten på auksjon.
  Cagliostro nikket samtykkende.
  - Deres eksellense er veldig snill. Men, jeg sverger på min ære, dette er ikke et parti av arbeidere, men en elendig flokk med krøplinger. Det er lite sannsynlig at de vil være til noen nytte på plantasjer.
  Foraktfullt skrudde han opp de små øynene og så igjen på mengden av lenkete slaver, og uttrykket av ondskap i ansiktet hans ble intensivert.
  Kapteinen leste hele listen over slaver - de fleste av dem var pirater som på mirakuløst vis slapp unna galgen. Det ble også sendt opprørere fra metropolen.
  - Hvilket produkt. Bare straffedømte og tyver.
  Generalen fjernet listen. Nærmet seg en ung muskuløs fyr. Han kjente biceps på hendene, beordret til å åpne munnen, undersøkte tennene. Mumlet:
  - For dette ti gullmynter.
  Kapteinen gjorde et surt ansikt.
  - Ti gullstykker? Dette er halve den reelle prisen.
  Generalen gliste.
  - Denne slaven er ikke verdt det lenger. Han vil snart dø av hardt arbeid. Jeg kjøper heller en seksarmet, de er mye tøffere enn folk.
  Kapteinen begynte å berømme fangens helse, ungdom og utholdenhet. Som om det ikke dreide seg om en mann, men et lastdyr. Den unge mannen rødmet. Tilsynelatende var denne handelen ubehagelig for ham.
  "Ok," mumlet generalen. - Femten gull og ingen tull lenger.
  Kapteinen visste på tonen at dette var sluttprisen. Han sukket og sa ja.
  Den neste personen generalen henvendte seg til var en middelaldrende mann med stor kroppsbygning. Det var den berømte piraten Wiscin. Enøyd og skummel så han rynket panne på kjøperen.
  Handelen er gjenopptatt. Kjempen dro for tretti gullstykker.
  Oliver Twist sto og solte seg i de blendende strålene fra tre soler og pustet dypt inn den fremmede luften. Den var fylt med duften av nellik, sterk svart pepper og gigantisk, søttluktende sedertre. Samtidig lyttet han til hva som skjedde, og fjernet posen fra de vonde skuldrene.
  Andre kjøpere henvendte seg til domfelte, undersøkte dem, spurte prisen. Generalen fortsatte å forhandle. Kjøpte noen flere seksarmede villmenn. Det var tydelig at han var klar til å forlate auksjonen. Og så falt øynene hans på den kjekke og sterke Oliver Twist.
  - God gutt. Og sannsynligvis også noens slave.
  Oliver krympet seg. Fra denne mannen pustet alvorlig kulde.
  Gutten knirket:
  - Nei, jeg er alene.
  - Ja! Generalen var henrykt. - I seg selv - betyr en tramp. Og ifølge loven er løsdrift forbudt, og du må bli slave. Hei, vakter, ta med halsbåndet. Jeg har lenge ønsket å ha en slik gutt med meg.
  Oliver Twist, som tok opp posen, skyndte seg å løpe. En massiv firearmet tilsynsmann som sto til høyre kuttet imidlertid bena med en pisk. Løkken knakk, gutten falt. Han rykket og prøvde å bryte løkken, men den gravde seg enda hardere inn i ankelen. Så trakk han sverdet og skar av pisken med ett slag.
  Generalen skrek.
  - Ta ham.
  Vakter og politifolk rykket ut til Oliver Twist. Han svingte sverdet og gjennomboret politimannens bryst. Resten av vaktene lente seg bakover og trakk sablene sine. De forsøkte å omringe gutten.
  Oliver Twist skjønte at han ikke hadde noen sjanse, spratt opp, stakk nærmeste politimann i hodet og spratt av gårde som en frosk. Gutten løp veldig bra, men politimennene hadde hester. Gutten ble raskt forbikjørt, og kastet en lasso rundt halsen hans. Etter å ha kuttet tauet snudde Oliver seg mot fiendene sine, klar til å selge livet sitt dyrt.
  Han var omringet på alle kanter. Musketerer dukket opp bak dem, de trakk ut tønnene og lastet dem på farten. Det var tydelig at de var i ferd med å begynne å skyte.
  - Ta ham i live! Generalen kommanderte.
  Arcana rose. Politiet ble opplært til å fange rømte. Et par gode innkast - og Oliver Twist var uavgjort. Et velrettet skudd fra en musketer slo sverdet ut av hendene hans. I samme øyeblikk kastet de et nett.
  Greit, innså Oliver. Nå skal de lenke ham i tunge lenker, og han vil aldri se frihet.
  Cagliostro gledet seg.
  - Slå ham, slå ham.
  Han snudde seg mot de firearmede for å gi ordren.
  I det øyeblikket lød en skarp, rullende lyd som ristet luften. Generalen hoppet overrasket. Begge livvaktene hans hoppet med ham. Vaktene skalv, noen slapp en muskett. Alle snudde seg, som om de var på vei mot havet.
  Nedenfor, i bukta, i en avstand på to hundre skritt fra fortet, lå det et stort skip. Hvit røyk virvlet. Han gjemte det praktfulle fartøyet fullstendig, og lot bare toppene av mastene være synlige. En flokk pterodactyler reiste seg fra de steinete kystene, virvlet på himmelen med skingrende rop.
  Generalen forsto ikke hva som skjedde. Hvorfor skyter skipet fra alle kanonene?
  - Jeg sverger på navnet til den engelske kongen. Han vil svare meg for det.
  Det var panikk.
  I mellomtiden senket skipet det engelske flagget. Han forsvant i et røykpust. Den ble erstattet av Stars and Stripes Banner fra Kirams imperium. De gylne stjernene glitret vakkert mot den lilla bakgrunnen. Generalen himlet med øynene.
  - Kapers! hvisket han med vanskeligheter. - Kirams privatister!
  Frykt og vantro blandet seg i stemmen hans. Sinne glimtet i øynene hans. Livvaktene stirret forvirret ut i det fjerne, rullet med gule øyne og blottet de skjeve tennene.
  Det enorme skipet som så lett lurte vaktenes årvåkenhet var et privatskip. I motsetning til vanlige pirater hadde han et statlig patent og rett til å handle med ran, og fange skipene til uvennlige land. Og Kirams imperium har lenge vært i fiendskap med Storbritannia. Nå er det på tide å bli jevn. Et stort parti gull utvunnet fra kontinentale gruver har nylig ankommet byen Yehu. Etter å ha mottatt denne informasjonen, bestemte admiral Pisar don Freebie seg for å angripe den engelske kolonien. Det var en personlig hevnhandling. For ti år siden beseiret den lokale guvernøren den da unge kapteinen av første rang, Pisar don Halava.
  Nå skal han ta en overbevisende hevn. Hans enkle oppfinnelse viste seg å være så vellykket at han, uten å vekke mistanke, selvsikkert gikk inn i bukten og hilste fortet med en bredsidesalve. 30 våpen ble avfyrt, og gjorde skytingene til grus og aske på en gang.
  Det har bare gått noen få minutter. Tallrike tilskuere la merke til at skipet gikk forsiktig frem i røykskyer. Ved å heve storseilet for å øke farten, beveget han seg i en stram vind, rettet kaperen lett kanonene på venstre side mot fortet uforberedt på forsvar.
  Det virket som om verden ble revet i stykker. Den andre salven var enda mer ødeleggende. Generalen var hysterisk.
  - Hvorfor trenger jeg en slik straff!
  Nede i byen slo trommer, trompeter buldret, som om de fortsatt trengte å varsle om fare. Vaktene fikk ikke panikk, prøvde å gi tilbake ild. Fortet ristet av eksplosjoner.
  Den trykkende varmen og den betydelige vekten hindret generalen i å bevege seg. De firearmede monstrene plukket opp Cagliostro og bar den inn i byen.
  Oliver Twist, som utnyttet den generelle forvirringen, gled ut av nettet og tok opp sverdet og satte i hælene. Ingen fulgte etter gutten.
  Fortet svarte med sporadiske skudd. Han ble dekket av en tredje volley.
  Slaver, det var mer enn femti av dem, for det meste opprørere og pirater, dro på flukt. Mighty Wiscin, en erfaren pirat, sendte dem rett til det grønne huset. Flere militsmenn med musketter løp ut derfra.
  "Vi finner våpen der," sa Wiscin.
  Oliver Twist løp bort til dem.
  - Mens alle er opptatt, kan vi kjempe mot fienden.
  Gutten var foran alle. Ved terskelen sto en vakt med muskett. Før han rakk å heve våpenet, ble hodet kuttet av.
  Slavene kom inn i huset. Det var et lite arsenal der: musketter, sabler, gripekroker.
  - Bevæpn deg! Wiscin beordret. - Nå skal vi ut og gi et lys til Kiram-grisene.
  Oliver Twist holdt hodet kaldt.
  - Og hvorfor skulle vi skynde oss til kiramittene? La dem fange byen bedre - fiendene våre er der.
  "Ja," sa kjempen. - Jeg blir bare glad om de slipper guvernørens eller denne generalens gut.
  Væpnede slaver gjemte seg.
  Politi, vakter, militser stormet inn i kamp med det desperate motet til mennesker som forstår at i tilfelle nederlag vil de ikke bli spart. Kiramanene var hensynsløse, de var berømte for sine grusomheter.
  Lederen for angriperne kjente saken sin. I motsetning til Yahoo.
  Kommandør Kirama gjorde det rette - han beseiret fortet, tok kontroll over sentrum. Kanonene hans avfyrte drueskudd over det åpne området bak bryggen, og gjorde folket som Cagliostro kommanderte middelmådig til et blodig rot. Kiramittene handlet dyktig på to fronter - med ilden deres brakte de panikk inn i forsvarerens rekker, og dekket samtidig landingen av landingsgrupper.
  Under de brennende strålene fra tre soler fortsatte kampen til kl. Da knitringen av musketter og klang av metall kom nærmere, var det tydelig at kiramittene presset på byens forsvarere.
  - Ikke len deg utover. Oliver Twist så ut. - La det bli mørkt først.
  Merkelig nok fulgte Wiscin guttens råd. Kanskje han likte måten ragamuffin kjempet på.
  På slutten av dagen ble fem hundre kapere Yehus absolutte mestere. Solnedgangen var vakker, gutten beundret den med glede. Byen var urolig. Forsvarerne ble avvæpnet, og Pisar don Freeva, sittende i guvernørens palass, med raffinement som ligner mye på hån, bestemte størrelsen på løsepengene for guvernøren og generalen.
  - Du burde blitt hengt. - Nipper til pipen, sa Don Freebie. - Men jeg vil være barmhjertig, og i stedet vil jeg ta hundre tusen gull og to hundre storfe. Og selvfølgelig vil jeg ikke gjøre denne byen om til en haug med aske.
  Som svar, et skeptisk brøl:
  - Og hva med gullet som du fanget i palassets kjellere? Det er flere millioner.
  Og hyl som svar:
  - Dette er mitt rettmessige bytte.
  General Cagliostro sank ned i stolen...
  Da skumringen begynte, ba Oliver Twist om rekognosering.
  - Jeg skal finne ut hva som skjer i byen - og kjapt tilbake.
  Byen sto i brann.
  Kiramittene ranet, hengte de gjenstridige og voldtok kvinner brutalt. Oliver Twist så flere barnelik, inkludert en jente med åpen mage.
  Det var også kvinner med avkuttede bryster, brukne ben - åpenbart utsatt for overgrep. Gutten ble blek og skyndte seg ut av dette helvete. I en smal gate møtte han en jente med blondt, flytende hår. Hun ble jaget av fire kiramitter, full og iført tunge støvler. Uten å tenke to ganger skyndte Oliver Twist seg over. Han svingte sverdet mot nærmeste kaper.
  Slaget var så kraftig at hjelmen sprakk sammen med hodeskallen. Så spratt den barfote, blinkende med bare hæler, opp. Han slo ned en Kiramian med kneet i kjeven, og rev opp magen til en annen. Bare én sto igjen på beina.
  - Engelsk valp. knurret han. Og han ble umiddelbart angrepet. Etter å ha utført kombinasjonen "revet vifte", kuttet gutten hodet av fienden.
  - Gå til dine forfedre.
  Den formløse massen kollapset til bakken.
  Han løp bort til den gråtende jenta og tok tak i hånden hennes. Hun så fryktelig inn i øynene til frelseren.
  "Følg meg, baby," sa Oliver Twist.
  Tilsynelatende inspirerte blondt hår og blå øyne selvtillit. De løp nedover smuget, tunge skritt kunne høres bak dem. På veien møtte jeg en annen beruset Kiramese, dette førte ikke til noen vanskeligheter. De klatret opp bakken gjennom de tomme gatene, og nådde utkanten av Yehu. Oliver Twist brakte jenta til et hus med skjulte slaver.
  Wiscin møtte ham med et sadistisk smil.
  - Hva slags tyveri tok du med oss. Frisk og ung.
  Ikke rør henne, ellers dreper jeg henne. - Det blodige bladet så veldig overbevisende ut.
  - Jeg ser du klarte å kjempe, roser jeg. Hva skal jeg gjøre nå?
  Oliver Twists øyne blinket.
  - Vi må fange fiendens skip. Sikkert har skapningene allerede drukket og er i byen, og vi vil få et utmerket skip.
  Flott idé, la oss få det til! Piratslavene ga høylydt uttrykk for sin godkjennelse.
  Planen for å erobre skipet var enkel, det ble lagt vekt på overraskelse. Og likevel fryktet Oliver Twist at Kiramanene ved fire måner ville oppdage båtene og slå alarm.
  "Jeg foreslår dette," sa Oliver. - Jeg skal svømme til skipet. Jeg går om bord og gir signalet.
  - Klarer du vaktene alene? - Wiscin begynte, men piraten Oro avbrøt ham: - Gutten sier sin mening. Hvis vi blir oppdaget, vil skytterne åpne ild. Og så var alt borte.
  På tre båter nærmet slavene seg i trygg avstand fra fiendens skip. Oliver tok et sverd, en løkke og en liten dolk og svømte til skipet. Fire måner lyste slik at det var mulig å lese. Det var tjue vakter om bord. Samtidig taklet de funksjonen sin dårlig. Mens nesten hele teamet var opprørende på kysten, løsnet skytteren med assistentene sine enda en tønne rom. Vaktvakter - to ved baugen og hekken - holdt vakt. Oliver Twist ble ikke lagt merke til.
  Gutten svømte til siden og klatret forsiktig opp på de grove brettene. Hans behendige hender og bare tær klynget seg til hvert hakk. Han tok seg lydløst frem til nesen. Han kastet en dolk i bakhodet til vekteren, sverdbladet kuttet hodet av en annen Kiramets. Så de første vaktpostene ble eliminert. Etter det, forbi de fulle skrikende sangene til skytterne, nådde den skallete mannen hekken. Vaktpostene kikket forsiktig ned i vannet over bord. Derfor la de ikke merke til hvordan en nesten ukroppslig skygge gled og skar seg i strupen.
  Oppgaven har blitt enklere.
  Gunners var så fulle at de ikke tok hensyn til den tente fakkelen. Oliver slapp taustigen til kameratene sine. Slavene klatret lydløst ombord. En kirameser, som gikk ut på et lite behov, la merke til bevegelsen deres, men antok tydeligvis at de var sine egne.
  - Hva, ganske ranet? spurte han på Kiram-dialekten.
  - Så godt som det blir. Wiscin sa. Bladet blinket. Dolken stakk for mye inn i den nysgjerrige krigerens nakke.
  - Femte. kommenterte Oliver. "Nå la oss komme til resten."
  Tidligere slaver strakte seg ut i hekken. En annen vaktpost passerte. Han ble tatt av ved nok et nøyaktig kast. Stille, som skygger, tok slavene veien til midjen. De var godt bevæpnet. Fra midjen ble det åpnet utsikt over hele skipet, fra akter til baug. Omtrent et dusin mennesker slappet av på dekk, resten drakk rom og tequila under. Mange pirater var flinke til å kaste - ikke bare dolker, men også klyver og sabler. Uten å avfyre et skudd massakrerte de de fulle kiramittene. De som drakk i underetasjen ble behandlet mer humant. De angrep og tilbød seg å overgi seg.
  "La oss lenke og holde," beordret Oliver Twist.
  Etter det fortsatte piratene, uten å tenke seg om to ganger, til et overdådig måltid. Deres entusiasme var over toppen. Ikke så rart - i det stinkende lasterommet ble slavene kun matet med rester.
  "La oss nå sette opp patruljer," kommanderte gutten, "når det går opp, vil fienden prøve å returnere til skipet. La oss overraske ham.
  Alle var enige i dette.
  Oliver Twist ble stående på stillingen sin og gledet seg til morgengry. Tiden gikk smertelig sakte. Endelig dukket den etterlengtede blå solen opp i horisonten. Men selv etter det hadde ikke mannskapet på skipet hastverk med å returnere. På ettermiddagen dukket det opp store båter fylt med tønner med gull. Pisar don Halava fulgte dem personlig. De nylig pregede piratene skiftet til Kiram-rustninger og klær. Eksemplarisk orden hersket på skipet, og derfor mistenkte ikke Don Freebie noe. Dessuten sprakk hodet av en sterk bakrus, og han helte gjerne et par glass sterk vin i seg selv. Tønner ble raskt lastet om bord. Tidligere slaver kunne knapt holde seg tilbake for ikke å åpne dødelig ild. Til slutt ble den siste tønnen og løsepengekistene plassert i lasterommet. Da befalte Wiscinus:
  - Slå dem!
  Salver fra musketter falt over kiramittene, og deretter ble kniver og klyver brukt. Omtrent femti soldater ble drept på en gang, og Pisar don Halava ble bundet opp. Munnen hans ble kneblet med en uappetitlig kneble fra en parykk, og han ble eskortert inn i lasterommet.
  Andre Kiram-båter klumpet seg sammen.
  En kraftig marinesalve på tretti kanoner sank et dusin store båter og skadet omtrent halvparten av de gjenværende. Mens de forvirrede Kiramanerne kranglet febrilsk, klarte skipet å svinge mot styrbord. En annen dødelig salve sprengte de overlevende båtene i stykker. Skytingen ble utført i en haug på kort avstand, så tapene var store. Trestykker knuste, vannet skummet, flekket med blod. Inogalact med et krokodillehode svømte mot skipet. Filibusterne skjøt ham med musketter. Bare tre båter overlevde, de snudde mot land. Kanonene ladet sakte på nytt, og de klarte å komme seg unna. Færre enn hundre kapere overlevde. De som rømte ble fullstendig demoraliserte.
  Det var en seier.
  Oliver Twist slet med å løfte en av de jernbundne tønnene. Åpnet. Da den oljede toppen sprakk, regnet gullmynter ned.
  Pirater så på edelt bytte.
  Wiscin var den første som tok ordet.
  - Vi fanget enestående skatter, men forble samtidig utstøtte. Vi har ikke noe annet valg enn å kaste ut det svarte flagget og gjøre det mange av oss lenge har vært vant til. Nemlig sjøran.
  Korsarene ga kraftig uttrykk for sin godkjennelse. Oliver Twist hadde ikke noe imot det heller. Tvert imot - det er derfor han flyktet hit fra en sivilisert, men veldig kjedelig halvkule på dagtid.
  - Kystbrorskapet har sin egen havn. Dette er øya Monaco, hvor alle filibustere finnes.
  - Fint! - sa Oliver - Hvis vi har en base, går vi ikke tapt. Det er bare ett spørsmål igjen å løse.
  Wiscin forsto perfekt.
  - Vil du bli kapteinen vår? Vil ikke fungere. Du er fortsatt for ung.
  Jeg har allerede blod på meg. Oliver løftet sverdet.
  Bruden knurret:
  - Mer om meg. Før du er en erfaren corsair. Hvor gammel er du dog?
  - Elleve. "Oliver Twist så ikke engang det passende å legge år til seg selv.
  Piratene lo.
  Det ble hørt rop:
  - Gutten er for ung, det trengs en erfaren leder. Wiscina for kaptein.
  Den gigantiske korsaren gliste.
  - Du skjønner, Oliver Twist, de stoler ikke på deg. Hvem vil at jeg skal være kaptein?
  Alle piratene hevet våpnene sine.
  - Som dette. Men ikke vær trist. Fra nå av er du min høyre hånd. Jeg, til tross for Olivers unge alder, utnevner ham som min assistent. Og god vind i ryggen!
  Stormfulle utrop om universell godkjenning. Oliver snurret sverdet sitt.
  - Jeg er enig! Og jeg aksepterer utnevnelsen med ære.
  Jubelen lyder igjen. Wiscin kommandoer:
  - Og nå - alt på mastene. Det er nødvendig å fange den motgående taksten.
  Oliver Twist begynte å synge, piratene begynte å synge med unisont i sterke stemmer:
  
  Emerald sprutende bølge over bord,
  Stjernene på himmelen over oss skinner!
  Gleden av en korsar med duftende vin,
  Hva i morgen - Herren bare vet!
  
  Vil ombordstigning skje eller kanoner skytes,
  Legg hodet ned i den onde avgrunnen!
  Slik er skjebnen til filibusteren Pallas,
  Seiler over havet i et formidabelt element!
  
  Og flaks vil komme - en lys stripe,
  Hvis hendene er sterke, er det slipte sverdet sterkt!
  Ikke vær sjenert, frimodig inn i kamp - beseire frykten for helten,
  Vis karakteren din, grei å tenne iveren!
  Melodien svømte etter hekken, og livet fortsatte å flyte som vanlig.
  . KAPITTEL #16
  Den unge fangen ble igjen kraftig pisket. De slo ham hardt, og til og med Olivers hæler ble brent med fakkelild.
  Gutten, utmattet av grusom tortur, glemte seg selv i en dyp søvn. Og han drømte om det...
  Tuzoks verden var praktisk talt bevisstløs, og bøddelen bøyde seg over Oliver Twist og gned forsiktig alkohol på sårene hans. Til hans overraskelse tørket de raskt opp.
  - Denne fyren helbreder bedre enn en hund, hvilken glede han vil gi meg, han kan bli torturert i månedsvis.
  Gutten skrek til svar:
  - Ikke vent, vennene mine kommer snart, og de vil strekke deg på stativet.
  - For dette et par slag til. - Kara Maara pisket med alle krefter en pigghå og nålepisk på ryggen, og kastet så rød pepper og salt. Gutteansiktet vred seg og vred seg som en orm, bare en overmenneskelig innsats gjorde det mulig å holde tilbake gråten.
  - Vel, hvor er vennene dine? Dyke for symmetri Jeg skal brenne den andre hælen din, det er mulig at superhertugen ikke kommer i dag.
  Det glødende jernet berørte barnets fot, så presset Kara hardere og ventet en stund til det brant guttens herdede fot.
  - Som jeg elsker lukten av lammet. - Sa kat, saftig tegning i neseborene, mettet med lukten av brennende luft. Kan kutte av et stykke av et bein og spise det: det ser veldig appetittvekkende ut.
  Vi putter varme kull i munnen din. Vega skrek på toppen av lungene hennes. Jenta sprang frem som en panter, øynene glitrende og håret falt over skuldrene som solstråler.
  Fire assistentbødler stormet mot henne, men ble avskåret av en feiende "delfinvinger"-teknikk. Så, med en presis bevegelse, kuttet Vega ned en annen torturist, brakk armen og skilte hodet fra kroppen. Angelica ramlet inn bak henne og dro den immobiliserte superhertugen på skuldrene hennes. Øynene hennes falt på Oliver Twist. Barnet var dekket av skrubbsår, kutt og brannskader. Ja, og aromaen, som minner om en grillfest, levnet ingen tvil om hva en profesjonell sadist gjorde her.
  Angelica løp bort til ham og strøk sårene hans.
  - Kjære gutten min, hvordan motstanderne misbrukte deg.
  Oliver svarte med et smil:
  - Ikke vær redd, mor, du vet hvor seig, det vil ikke ta en dag før sårene forsvinner.
  - Dette er fordi du har blitt forbedret ved å lede spesielle apparater som aktiverer kroppens stamceller.
  - Du er moren hans, og du fortalte oss at de er brødrene dine. - Vega ble hugget ned på en gang av fem jagerfly, fire assistenter og en ganske dyktig kriger Kara Maara. Hun slo tilbake angrepet og stakk umiddelbart en av dem i magen.
  - Akk, jeg ville se yngre ut, spesielt i øynene til kjæresten din fordi han bare er en gutt.
  - Du tar feil, han er allerede tretti år gammel, den ser bare ut som en brat. Men ikke åpne munnen på ham. Han er min, vi har kjempet i mer enn ett år, hånd i hånd, og jeg bestemte meg bestemt for å få felles barn med ham.
  - Hva er prisverdig. Men mannen min døde, og han gikk på jakt på denne halvkule av natten. Det var der de avsluttet ham.
  - Det er forferdelig! Men vi er alle dødelige. Jeg ønsker deg en god mann. - Sa Vega og avsluttet enda en jævel. Angelica skjønte selv at partneren hennes trengte hjelp. Dessuten løp ytterligere to dusin jagerfly inn i rommet.
  Hun hogget med sverdet, frigjorde Oliver og skyndte seg inn i styrehuset. Jentenes sverd var skarpere og mer perfekte, de klarte å kutte stål. Bare Kara Maar hadde en hoarder som ikke var verre, og han klarte til og med å klø seg i skulderen til Vega. Etter å ha falt, løsnet Oliver Twist seg raskt, løsnet seg fra tauene, han sto forsiktig på tærne - hælene hans ble brent av ild, og da han plukket opp to falt sverd, skyndte han seg inn i kampen. Gutten sydde av ild, hvis han bare hadde blitt torturert for grusomt. På farten kastet han tang, lenker, spiker mot hertugens jagerfly. Her er en av dem, som et resultat av et velrettet kast, landet rett i stemmen til Kara.
  Bøddelen grep det utskårne pulserende øyet hans, Vega utnyttet øyeblikket, kuttet av armen ved albuen og slo ut sverdet. Gutten, etter å ha gitt ut et seirende klikk, tok ham opp, og kuttet ned to jagerfly samtidig, krøp han opp til Kara. Han kjempet tilbake med et enkelt sverd, en godt trent gutt i fekting forsto umiddelbart hvordan han skulle bruke det. Han produserte en enkel, men effektiv dobbel vindmølleteknikk. Med ett slag tok han bort bladet, og med et annet skar han av armen til skulderen. Kara Maara kollapset til bunnen, bevisstløs av smertesjokket.
  - Nå har du armløse banditt mottatt fullt ut. Jeg hevnet meg selv, men andre vil gi deg en konto.
  Den farligste fighteren ble beseiret, Oliver tok tak i nøklene og løp inn i sidekorridoren. Tre firearmede jagerfly med sverd dukket opp på vei foran ham med en gang. De angrep Oliver, en av klikkene klødde til og med i brystet, og fra dyttet satte gutten seg på de brente hælene. Skrikende gutten, ignorerte smerten, slo en av dem i lysken. Så, i et utrolig sprang, kuttet han hodet av den som ga det. Unngå sverdene, slo han den andre på toppen av hjelmen, fantastisk, og avsluttet deretter med en feiende venstre krok. Den siste jagerflyen hadde knapt tid til å slå tilbake angrepene fra det raskere barnet, som etter noen sekunder stupte sverdet inn i hjertet hans.
  - Musikken spilte ikke på lenge, fraerne danset ikke på lenge! - Ler, sa gutten. Og løpende på tærne løp han på og klirret med et knippe nøkler.
  Jentene fortsatte å kutte med overlegne krefter. Likevel økte antallet lik rundt dem, og de bare føttene til de sjarmerende amasonene badet i blod. Likevel kom flere og flere forsterkninger til vaktene og jentene begynte å bli overfylte. Angelica og Vega brukte begge hendene og sparket også av all kraft, men de mange sårene deres hindret dem i å bevege seg. Krigerne trakk seg tilbake, og krigerne rundt dem ble flere og flere. I kampens hete glemte jentene helt om superhertugen som var bevisstløs, ellers prøvde de å bruke ham som et skjold.
  Vega prøvde å bruke tømmerteknikken. Det bidro til å få ned noen flere mennesker. Det faktum at sverd kunne kutte stål spilte imidlertid i deres favør. Takket være denne teknologien. De drepte de angripende krigerne, i så stort antall. Men under kampen skled Vega i en dyp blodpøl og falt nesten. Ved å utnytte øyeblikket ga en av hertugens mektige to meter lange soldater et kraftig slag mot hodet med et sverd.
  Hvis Vega ikke hadde en så sterk hodeskalle med en blanding av culicistat, ble hun rett og slett kuttet av. Men allikevel rant det ut blod og en avklippet hårstrå falt, og jenta selv mistet nesten bevisstheten. Refleksmessig gjengir hun et utfall og piercet motstanderens hals. Imidlertid gjorde hjernerystelsen hennes vondt i hodet, og reaksjonen hennes ble verre og hun bommet på flere slag.
  Det var ikke så lett for Angelica, hun hadde allerede blitt hektet flere ganger, og de nylig mottatte skadene verket og verket. Jentene var utslitte, det rant svette og blod fra dem, de rant vakkert over bronsehuden.
  Vega fikk snart et slag i armen, biceps ble kuttet, den unge Amazonas til høyre var sårbar, armen mistet styrke og fart.
  - Det ser ut som vi ble sittende fast Angelica, klatret inn i kamp, uten å beregne styrken vår.
  Angelica ble selv stukket i siden med et sverd og klarte nesten ikke å holde stønnene tilbake.
  - Liker veldig godt at man må dø de modiges død. Hvis du tror på gudene, så be til dem.
  Jentene knirket:
  - Jeg tror bare på det høyere sinnet som tilhører mennesket. Og også i det faktum at etter å ha nådd ubegrenset makt, vil folk selv kunne gjenopplive alle de døde.
  Et dusin musketerer løp inn i rommet, selve musketten var fortsatt for store og dyre våpen, den viktigste var fortsatt kald. Etter å ha satt fyr på lunten, rettet de dem mot jentene og ga salen.
  Selv om Vega og Angelica hoppet til side, ble Vega hull i beinet, og Angelica ble slått ut av brystbenet.
  - Åh! Hvordan det brenner! hun ropte. - Det ser ut til at vi ikke har annet enn håp om den fremtidige oppstandelsen. Selv om jeg personlig trodde på den allmektige og himmelen, men ikke for mye.
  - All tro og religion er en svindel, en måte å kapre penger på. Vega skrek. - Jeg er en tapper offiser i den engelske hæren og et nytt liv venter på meg, men du er borte.
  Muskettene var trege med å lade om, men det var likevel tydelig at slutten var nær. Nye skyttere løp opp og allerede fra tjue stammer skjøt de en salve. Riktignok ble fire av hertugens soldater drept ved en feiltakelse, men Vega og Angelica fikk nye sår. Styrkene deres ble svekket så mye at de kjempet tilbake med vanskeligheter. Til slutt hang de uheldige hodene deres, bevegelsene til de blødende jentene ble trege, og det ble åpenbart at neste volley ville bli fatal. Musketerene kom til og med nærmere.
  Og i dette kritiske øyeblikket, etterfulgt av en vennlig salve av buer, ringende smertefullt kjent, sang i det minste Angelicas stemme.
  Kast av det onde slaveriets lenker,
  Ta sverdet og slip bladet sterkere!
  Måtte dine fiender være fulle av svik,
  Men det vil bli gratis, helvetes is vil smelte
  Vi vil også gjøre denne lille verden glad!
  De fleste musketerene ble drept, resten av jagerflyene ble blandet sammen, overfylt med piler. Slaget begynte å koke med fornyet kraft, hertugens soldater ble presset.
  - Og sønnen din gjorde det bra, frigjorde fangene og kom oss til unnsetning. sa Vega.
  - Og det var akkurat det jeg håpet på til siste sekund, for det var ikke for ingenting at babyen min løp et sted med nøklene.
  Kampen var imidlertid ikke over ennå, superhertugen hadde fortsatt mange krigere, slaget fylte alle korridorene. Jentene, til tross for ekstrem utmattelse og skader, fortsatte å kjempe. I det øyeblikket løp en høy ung mann ut for å møte dem, begge sverdene hans glitret av blod.
  - Det er dere, mine skjønnheter, hvordan dere ble såret.
  Hva gjorde du, sov?
  - Nei, men de tok meg for din tjener og slapp meg ikke inn i palasset, og jeg selv ville ikke utøse mye blod. Og da dumpen begynte, skjønte jeg at jeg ikke kunne klare meg uten meg. Ikke bekymre deg, sverdsmanskap ble lært meg fra barndommen.
  - Jeg vet det! Du er en av de utvalgte tusen. Vega sa ifra.
  Hva er den utvalgte tusen? - Spurte Angelica.
  - Vel, det er noe som en elite i Golden El Dorado. - Ok, ikke bli distrahert, du må kutte hardere.
  Fresh Dodger, som ble eldre i søvne, beveget seg selvfølgelig mye raskere enn de utslitte jentene. Sverdene hans kuttet motstanderne i to og kuttet kniver. Gradvis trakk hertugens soldater seg tilbake, og selv om de fleste av fangene ble plaget og utmattet av fengsling, forrådte hat deres styrke. I tillegg brøt det ut et spontant opprør i selve byen. Mange mennesker var sultne, utmattet av despoti og høye skatter, men slavene led spesielt hardt, de var den viktigste eksplosive massen i opprøret.
  - Du skjønner, folket støtter oss. - Ropte Dodger.
  Ut av de trange korridorene rant opprøret til overflaten. Den formidable gutten Oliver Twist kjempet bedre enn noen voksen, etter hvert av slagene hans falt noen. Skurken fungerte på sin side som en ekte dødsmaskin, men de utmagrede jentene begynte å henge etter.
  - Kanskje vi tar en pause. Vega foreslo.
  - Nei, hva er du! Uten oss kan opprøret kveles i sitt eget blod. Forsterk Golden. Angelica skrek.
  - I det blodige slaget prøvde vi å kutte! De falt, men de reiste seg! - Vega muntret opp og kuttet enda en soldat. la Angelica til og så på henne. Jentene vinket mer og mer intenst, det så ut til at en ny vind hadde åpnet seg. Rogue var langt foran, to sverd krysset over hodet hans, og så ut til å slå ut en regnbue. Det var da Angelica husket superhertugen.
  - Og hvor er hovedmonsteret?
  Vega snudde det blodfargede og deretter ansiktet.
  - Mest sannsynlig er han død, jeg ga ham en halspulsåre!
  - Siden det ikke er noe å bekymre seg for, ser det ut til at kampen vil dra utover, og vi må drepe dem alle.
  Folk ankom fra alle kanter, de flyktet, viftende med økser, høygafler, ljåer, med vill vanvidd farende mot de forhatte satrapene. En mann, frisk som en okse, tok opp et eikedekk i en huske og brakte det ned på to ryttere som skyndte seg å skjære over. De fløy av sine seksbeinte hester, jernrustninger braste ned på brosteinene, og det fosset blod bak munnen deres.
  En annen rytter ble fjernet med en ljå, som skilte hodet fra kroppen.
  Oliver Twist har fullstendig forvandlet seg til en djevel, trofébøddelens sverd var fantastiske, å hakke med dem er like enkelt som å klippe gress. Men palasset til superhertugen, branner brøt ut i rommene, røyk strømmet over de høye taggete tårnene. Rogue var den første som la merke til og kommanderte.
  - Det haster med å stoppe brannen, ellers vil rikdommen som har vært samlet i århundrer bli til aske.
  Noen av opprørerne er ennå ikke så følelsesløse at de ikke hører fornuftens stemme. Imidlertid ble de hemmet av de overlevende ridderne og mange vakter. Kampen var kaotisk, et sted i røyken så Dodger en smed med armer så tykke som tømmerstokker, svingende en hammer, heftige jagerfly falt fra slagene hans. Massive ran begynte. Maara Ace hadde nettopp kommet til fornuft, og selv om han kunne kommandere, var hans autoritet ikke ubetinget. De frigjorte fangene hadde allerede sendt fugler til Valya Chervonny, bare han kunne gjenopprette den revolusjonære orden.
  Plutselig dukket den kjente oberst Gustav opp foran Dodger. Han dirigerte en firevinget ørn mot Dodger. Det pansrede nebbet åpnet seg og avslørte skarpe tenner.
  Unnvikeren krøp sammen og unngikk slaget. Etter å ha bommet, ripet gribben brosteinene med klørne, for så å få høyde igjen, og obersten angrep den russiske speideren med et skarpt spyd.
  - Du er slutten på plebeieren!
  Skurken slapp unna og kuttet hestens fremre ben med sverdet. Den seksbeinte hesten veltet rytteren, og han fløy som en pingpongball. Den hornede hjelmen traff fortauet og overveldet midlertidig obersten. Rogue bestemte seg for å la ham komme seg, mens han fokuserte på ørnen.
  Den enorme fuglen angrep ham igjen, men det var ikke for ingenting at Dodger var en av de utvalgte tusen, et nøyaktig slag med et sverd rett i øyet, og ørnen slo i et fatalt anfall. Med et skarpt kast kastet kapteinen for den russiske hæren gribben over ham, flekket med lilla blod.
  - Vel, udyret. Jeg forsto hva det vil si å håndtere en kriger fra Stor-Russland.
  Obersten reiste seg sakte, med sverdet blinkende i hendene.
  "Jeg er den beste sverdmannen i superhertugens hær. Plebejer kjemper mot meg og hodet ditt vil bli skilt fra kroppen din.
  - Jo sterkere fienden er, jo mer interessant er seieren! - Skurken lot fienden endelig komme seg, og angrep ham så. Obersten viste seg å være en veldig sofistikert motstander, som kan mange triks, men er underlegen Dodger i fart og fysisk styrke. Icy, som prøvde å vinne så raskt som mulig, handlet for rett frem, som han ble straffet for, Gustav klarte å kutte kinnet. Deretter utførte Dodger en kompleks kombinasjon "Mad Squid" og skadet motparten hans alvorlig.
  - Du betaler allmuen. stønnet obersten.
  Etter flere angrep ble Gustav så svak at Peter lett kuttet av seg hånden, for så å treffe toppen av hjelmen.
  - Ikke verst for en tjener. - Sa han og falt død ned.
  - Jeg serverer gjerne! Servering er kjedelig! - Skurken bandt Gustov og bar ham under et tre, for så igjen å storme inn i det tykke av det. Et helt regiment av ridderlige vakter gikk inn i virksomheten, og opprørerne, bevæpnet tilfeldig, hadde det vanskelig. Spontant reiste barrikader sprang opp i gatene, infanteriet og kavaleriet ramponerte, og kampen deres ble ekstremt hard.
  På avstand i mørket gjemte selv de vanligvis glitrende fire månene seg bak blyskyer. Palasset til superhertugen så ikke lenger ut som en kake, men en eldgammel bygning av Pentagon, dekorert med tolv kupler og militærstatuer, det var spesielt mange riddere og drager som raste på hesteryggen. En flamme brøt allerede gjennom mellom dem, et uthus blusset opp, kanoner skjøt et sted i nærheten, de beskuttet byen og ødela for det meste steinhus.
  Plut prøvde å styre opprøret i en mer meningsfylt og mindre spontan retning, men ingen ville høre på ham. Og infanteriet hadde allerede brutt seg gjennom til palasset og iscenesatt en massakre. Maara Tuz samlet en gruppe støttespillere rundt seg, han ble torturert med sparepenger og kuttet bare huden på ryggen.
  - Wali Chervonny hvor er du? - Han ropte for fullt. Vaktene omringet ham fra alle kanter og prøvde å ta ham til fange. Her er et behendig kast av lassoen og en heftig mann er beseiret, løkken er lukket ved strupen.
  - Ett åtsel til er tatt i sin helhet. Snart vil vi drepe alle opprørerne. Hvor er de gale kvinnene?
  Maara ble dratt som en enkel storfe, men da han allerede var ettersøkt, kastet han den på hestens kryss, en pil knirket og stakk gjennom hodet til rytteren. Etter et par sekunder fløy en annen forbi og la ned en annen kriger. Esset falt og begynte å rulle bort, grep deretter en dolk som ble droppet av noen og klippet tauet. Nå kjempet han med fornyet kraft, han ville virkelig se hvem som reddet ham.
  Etter å ha løpt litt tilbake, så han en halvnaken gutt dekket med blodige fitter. Imidlertid gjenkjente han ham umiddelbart.
  - Det er deg World Tuzok. At sønnen din ble ganske misbrukt over deg.
  Verden svaiet med hvilken utrolig viljeanstrengelse han klarte å komme til utsiden av palasset etter å ha blitt tatt av stativet. Det var spesielt vondt å tråkke på brente føtter, høyre ben ble alvorlig skadet. Han fortsatte å dyppe dem i vannet, fontenen ble ødelagt, og de store blemmene avtok litt, og det så ut til at rottene gnagde deg levende. Han tok buen til den drepte hertugkrigeren og kom i tide for å hjelpe faren.
  - Ingenting pappa! Arr pryder bare en mann. Hovedsaken er at jeg ikke fortalte dem noe.
  Gutten så ut til å være stolt over at han hadde tålt torturen. Så husket sannheten hvordan han skrek, og nesten løste tungen. Takk til Oliver Twist for moralsk støtte i vanskelige tider.
  - Du er allerede en ganske voksen verden og må tåle de mest alvorlige torturene.
  - Ja, pappa, men de slår og særlig brenner hælene, det er vanskelig å holde seg fra å skrike.
  - Hvis du vil, skal jeg gi deg gode råd. Når du er helt uutholdelig, syng. Det hjelper mye, jeg har ofte blitt pisket i livet mitt. Det er bare synd at du ikke ble temperert med en pisk på forhånd, da ville ethvert stativ ikke vært noe for deg.
  - Jeg personlig foretrekker å øve med bue enn å tåle juling. - Verden forestilte seg hvordan faren med sin tunge hånd slo ham. Brr!
  - Ok, siden du reddet meg i dag, vil jeg ikke slå deg, men i fremtiden må huden din soles.
  Nye krigere dukket opp, en hel avdeling nærmet seg, opprørerne hadde en ekstremt vanskelig tid. I det øyeblikket dukket det opp en kolibrilignende fugl med seks vinger og et kroket nebb som skar gjennom luften. Hun satte seg ned og åpnet munnen og kvitret.
  - Vali Chervonny, nærmet seg byen, bønder fra de omkringliggende landsbyene sluttet seg til ham. Han ber om å få åpne porten fra siden av Cedar Forest.
  - Da må du slå gjennom til dem, hvor er disse jævla kvinnene, de ville hjelpe til med kassererne sine. Mara skjelte ut.
  - Jeg løper etter dem. sa Mir.
  - Du kan ikke løpe langt med brente såler. - Atamanen stilte sønnen sin - la Zvan skynde seg inn bedre.
  Esset plystret for den hakkede gutten, som fortsatt var frisk, etter å ha unngått tortur.
  - Løp og finn de to kvinnene som startet dette opprøret. Du kan lett gjenkjenne dem, de er vakre, og de etterlater seg en haug med lik. Be dem sende et angrep på Cedar Gate.
  Med bare hæler gikk gutten for å utføre oppdraget. Zvan var en av de beste løperne og speiderne i opprørsavdelingen, og Maara håpet at gutten ikke ville forvirre noe.
  Gutten skjønte umiddelbart at jentene var der det var varmest, ja, midt i kampen var det tydelig hvordan sverdene til Angelica og Vega flimret. Han svingte sabelen, siden det tveegget sverd var for tungt for barnslige hender, klarte han å kutte ned krigeren og bryte gjennom til amasonene.
  - Kjære krigere. - Sa han, med vanskeligheter med å parere slagene. - Forsterkninger kommer til oss, og for å slippe dem inn i byen er det nødvendig å frigjøre innfartene til Cedar Gates og senke broen.
  - Hvor er de? spurte jentene i kor.
  - Jeg skal vise deg, følg meg. - Sa gutten. Han dyppet føttene i blodet og løp og etterlot seg spor av bare føtter. - Følg sporene.
  Jentene, som erfarne idrettsutøvere, kom seg mens de var på farten. Etter å ha hugget ned noen flere riddere, begynte de å løpe, og overtok gutten ganske raskt.
  - Og hvor ville du at vi skulle dra.
  - Jeg skal bringe deg, her ser de et trekantet tårn, prøv å åpne dem.
  Det var få vakter rundt porten, hovedstyrkene kjempet i byen. Jentene, etter å ha drept fire krigere i ett slag, gled gjennom porten. De klatret raskt opp spiraltrappen og brøt gjennom til mekanismen som senket broen. Et dusin vakter på denne tiden spilte kort. Da de så to barbente, blodige og samtidig vakre kvinner, i filler, lagde de gryntelyder.
  - Hvilke søta, bli med oss, vi arrangerer en kul gruppesex for deg og skjenker vin.
  - La oss drepe dem! - Sa Vega, og med et dobbeltslag med en sigd la hun fire fylliker på en gang.
  Resten strakte seg etter sverdene, men det var for sent, jentene skar dem ned som kål.
  - Banzai! - ropte Vega halvt på spøk og skar av det siste hodet fra skuldrene.
  Så snudde de to med vanskeligheter håndtaket, de enorme portene begynte å falle ned og blokkerte vollgraven. Forferdelige skapninger dukket opp fra vannet og knakk munnen rasende.
  - De har ingen sjanse, se, de har det allerede travelt med å hjelpe.
  En stor horde bønder med høygafler og ljåer brast inn i byen, etterfulgt av en herdet partisanavdeling, etter deres flekkete klær å dømme. Krigerne ble malt for å matche fargen på skogen.
  - Endelig kom Vali Chervonny, er det ikke han. - Vega rettet fingeren mot en kriger i rustning som galopperte på en blekksvart seksbeint hest.
  - Nei, dette er assistenten hans Discord. svarte Zvan.
  - Hvor er lederen din?
  - Her er det. - Gutten pekte på en diger mann i bastsko og med to bredsverd i hendene.
  Hvorfor ser han slik ut?
  - Slik at fiendene ikke kjenner seg igjen under slaget, og om han hadde kongelige klær, skjøt de ham for lenge siden.
  - Det er klart, vi ser også nå ut som tiggere. Angelica sukket.
  - Hovedsaken er ikke det som er utenfor, men det som er inni. Vega knipset. - Nå skal vi ha det skikkelig bra.
  Selv om jentene allerede var sammenfiltret i bena av tretthet, tvang de seg selv til å komme seg ut av hodet.
  Chervonny hacket som en demon, og Vega ropte til ham.
  - Kjempe, vær forsiktig med å vinke med din egen.
  - Hvem er du?
  - Gudinnen som laget alt dette rotet.
  - Fra kvinner alle opptøyene, og dere bare to.
  - Men vi vet hvordan vi skal kutte, ikke verre enn menn. Vega løftet sine blodige sverd.
  - La oss se, kanskje du bare er en skryt. sa Vali.
  Tilnærmingen til ferske styrker begynte å vippe vekten til fordel for opprørerne, men det tok veldig lang tid å kjempe. Både Vega og Aplita ble såret mer enn én gang, veldig ofte så de døden i ansiktet, men ikke et sekund bremset de ned utslettelsesdansen. Chervonny fikk selv flere sår, spesielt følsomme, da kolonnen hans begynte å bli avfyrt fra musketter. Og da var jentene på sitt beste, de var de første til å skjære seg inn i rekkene og dempet de onde rovdyrene. Muskuløse kvinnelige hender var nummen i lang tid, Vega og Angelica holdt på stoltheten, som ikke lot dem synke. Opprørerne brøt igjen gjennom til palasset med tett forsøpling med rør. Superhertugens styrker var utarmet og troppene hans trakk seg tilbake, selve palasset brant som en stor ild.
  - Hasteslukk boligen til denne villsvinen. Vi må redde det som er igjen. Vali kommanderte. - Ta tak i våpnene også.
  Perth, med en gruppe mennesker fascinert av bedriftene hans, brøt seg gjennom til veggen, hvor det var flere batterier med tunge våpen. De holdt hele byen under våpen og ødela den med rødglødende kanonkuler.
  - Følg meg, kamerater, å storme, å skrote!
  I nærheten av kanonene var det en alvorlig dump, en bonde plantet en artillerist på en høygaffel. En annen fyr, som fortsatt ser ut som en tenåring, kastet en dolk i strupen på en nidkjært ropende offiser. Han falt ned og ble kvalt av blod. Selv kvinnene kjempet med et rasende raseri, ved å bruke enten lette sabler fanget fra fienden, eller økser, kjøkkenkniver og til og med tannbørster. En av dem skar for eksempel ganske behendig opp magen med en kniv som angrep krigeren hennes. En annen jomfru viste seg å være så forførende at hun distraherte fighterne ved å vise frem sine høye, staselige bryster. The Dodger selv har lenge mistet tellingen på hvor mange han klarte å drepe i et blodig rot. Og likevel, å drepe mennesker er ikke som dag eller andre galakser, på den tiden du bare føler deg rus av makt, og da. Imidlertid har han allerede ødelagt så mange konfødererte at ekstra blod er som vann for ham.
  - Kom igjen folkens presser hardere. - Rogue sparker fienden i et hopp, støvlene hans er smidd med hypertitanium, dette er ikke veldig praktisk i varmen, men det er effektivt, hodeskaller brister av et slikt sjokk. Så galopperer han som en ekte karateka, dobbeltslag og svinger med sverd, umiddelbart er fire døde.
  Nesten alle vaktene ved våpnene ble drept, noen få overlevende soldater gjemte seg under våpenvogner og hjul. De blir dratt ut og de vil drepe dem, men Peter stopper de mest ivrige.
  - Knyt dem, så spør vi om de vil komme over til vår side.
  Tidligere fiender er bundet opp, men det opprørske folkets sinne er forståelig, artilleriet ødela mange hus, noen ble forkrøplet.
  Det siste seriøse forsvarspunktet i byen var detinetter. De forslåtte ridderne trakk seg tilbake dit, så vel som restene av regimentene. Glatte høye vegger, samt pansrede dører, forhindrer overfallet.
  Rogue ga ordren.
  - Ta med artilleri, slå ut porten.
  Siden de fleste av opprørerne ikke vet hvordan de skal skyte, veileder Dodger personlig våpnene. Her er en av dem, den største kjernen blir dratt med vanskeligheter av flere personer. En russisk offiser tar et tips og skyter på døren. Den første bommet litt, støpejernskulen traff tårnet. Mangel på våpen med tung kaliber, lav skuddhastighet. En Peter er ikke uten grunn eliten, han bestemmer seg for å legge til krutt, en av opprørerne, som en gang tjenestegjorde i artilleriet, prøver å protestere.
  - For mye ladning. Pistolen kan gå i stykker.
  - Ikke knus! Plut vinket. - Se hvor tykk sluttstykket er, du kan umiddelbart se mesterne jobbet hardt.
  Selvsikkert sovnet med hvitt pulver, hjalp han folk med å laste den tyngre kanonkulen.
  - Vel, nå blir det moro.
  Fra en slik avstand er det vanskelig å treffe døren direkte, og det enorme kaliberet bidrar ikke til nøyaktigheten, men hvis det lykkes, vil det være en effekt. Naturligvis må du stole på intuisjon. Skurken lukket øynene og ba forsynet, som som regel gjorde godt for Stor-Russland, om å hjelpe også i denne saken.
  - Vel, barn med Gud.
  - Måtte den hellige Guds mor hjelpe oss. - Sa opprørerne.
  Med et hyl avfyrte kanonen en søyle med brennende flammer, en ball som veide tjue pund braste inn døren i høy hastighet.
  Jernet som det ble smidd med sprakk, men selve fundamentet overlevde.
  "Fy faen, hva den er laget av, jeg må skyte igjen." La oss øke belastningen.
  - Ikke verdt det. - Skytteren hevet stemmen. "Risikoen er for stor, bedre sir, hvis du har den rette stemmen til å sette inn et par skudd til, kan ikke en eneste dør tåle så mange treff.
  - Greit! Men jeg vil heller ikke gi deg en dosereduksjon.
  Etter å ha hamret kanonkulen inn i kanonen, skjøt Dodger igjen, men tilsynelatende vendte lykken seg bort fra ham, slaget gikk videre til tårnet, det var tydelig hvordan de utslåtte tennene fløy.
  Ungen hadde også kanoner, og de snerret med ild. Riktignok skjøt de for det meste ubrukelig og blindt.
  - Nervene dine er for spente. - Sa den gamle skytteren. - Slapp av og tenk på noe hyggelig.
  - Hva handler det om? - Spurte den irriterte Dodger.
  - Om det for eksempel at du er mappen min, og sønnen din. - Den snusede gutten svarte provoserende, sabelen i hendene var blodig, og han kjempet godt.
  - Og hva er ikke en dårlig idé! Jeg vil gjerne ha fem, ikke ti sønner til å kjempe for fedrelandet mitt.
  - Nei, kanskje du fortsatt er for ung for faren min, det er bedre for deg å være min eldre bror.
  Unnvikeren berørte den glatte, skjeggløse haken hans og humret. Så husket han den gamle russiske skikken, og krysset seg. Våpenets sluttstykke er oppvarmet.
  - Varmt! Men ingenting, men avkjøl hodet.
  Den neste kjernen ble sendt med nøyaktig presisjon. Den massive døren kollapset, og opprørerne, først og fremst Angelica og Vega, stormet inn i bruddet.
  Jenter har alltid søkt å dominere, og siden de skilte seg ut for sin store dyktighet i å kjempe, dro andre menn seg ufrivillig opp til sitt nivå.
  Vega hoppet på den ødelagte delen av brystningen, og laget en propell med sverdene. Stykker av blodig kjøtt fløy.
  - Angelica, kanskje du har en slags dop, jeg kjenner ikke hendene mine.
  - Jeg chiller heller ikke, vær tålmodig jente - du blir en ataman.
  - Barnevitser passer ikke her, jeg er i ferd med å slippe sverdet.
  "Da faller hodet neste gang."
  Kjøttkvernen fortsatte, bålet brant, og Vega gikk barbeint inn i bålet flere ganger, men tok ikke hensyn til det. De presset vaktene til side og brøt seg inn på gårdsplassen.
  General Monnac selv, den øverste sjefen for superhertugens tropper, kjempet her. Han var veldig høy, høyere enn Valya Chervonny selv, og uvanlig bredskuldret. Her er to enorme riddere som kommer sammen, og velger tveegget sverd som våpen. Vali var sterk som en bjørn, men motstanderen var ikke dårligere, dessuten ble Monnac trent av de beste sverdmennene i kongeriket, og Vali handlet på gammeldags vis. Et minutt senere gjennomboret generalen, etter å ha gjort en behendig svikefull bevegelse, motstanderens hånd. Vali flyttet sverdet til venstre hånd, bevegelsene hans ble redusert. Og så slashing backhand bryte gjennom brystet. Chervonny vaklet, men så kom Vega ham til unnsetning. Jenta parerte generalens angrep, og hun satte selv et merke i pannen hans med et annet sverd.
  - Det er en hore! Jeg vil knulle deg i alle hull. ropte Monnac.
  - Poden vil bryte av. - Vega stakk ut tunga.
  Generalens slag var tunge, men ikke raske nok sammenlignet med bevegelsene til den russiske etterretningsoffiseren. Etter å ha gått glipp av flere angrep, stønnet han, det rant blod fra det gjennomborede skallet, det var tydelig at det store villsvinet ble svekket.
  Forgjeves tror fienden
  At han klarte å knekke russerne!
  Hvem tør, han angriper i kamp,
  Fiender vil bli slått rasende!
  Vega uttalte de eldgamle, ikke mye naive versene og fortsatte offensiven. Til slutt snublet generalen, som hadde mistet kreftene, og jenta gjennomboret halsen hans med et blad.
  - Jeg tror jeg hadde det travelt: Jeg burde tatt deg til fange og voldtatt deg.
  Den siste kampen presset imidlertid all kraft ut av henne. Jenta vaklet og slapp sverdene. Så angrep en brutal folkemengde henne, jenta fikk to sår i magen, og et annet blad skar henne i kinnet.
  - Her er jævlene! - Vegas hender skalv, bena hennes var også sammenfiltret og skalv, det var tydelig at hun var på de siste beina. Angelica ble også utslitt og kjempet mot fem krigere med vanskeligheter.
  - Det er dumt å dø tre skritt unna seier! Vega mumlet.
  - Du vil leve! - Ropte Oliver Twist og gled som en liten tigerunge mellom knivene. Et par angrep og ødelagte hoder fløy ned.
  - Bravo baby, jeg vil gjerne ha en slik sønn.
  - Og jeg har det allerede! - sa Angelica og vred seg med vanskeligheter, hun slo en annen fighter.
  Vega falt, stakk ansiktet inn i blodet og tok en slurk. Dette muntret henne merkelig opp, og hun reiste seg.
  - Gutt, det er for tidlig å avskrive meg, jeg kan fortsatt kjempe.
  Jenta plukket opp de falt sverdene og snurret rundt, og fortsatte å frigjøre tarmen.
  Vaktene var tydelig utmattet, noen soldater, etter å ha mistet motet, falt på kne og ba om tilgivelse, andre foretrakk tvert imot døden fremfor fangenskapets skam. Men kreftene deres tørket ut, slagene ble mindre og mindre.
  - Gi opp! Og vi vil spare livet ditt. - Ropte Vali Chervonny. - Slipp våpnene før det er for sent!
  Mer enn halvparten av dem som kjempet i desperasjon, forlot knivene sine som var blitt ubrukelige. Bare en liten del av soldatene ytret med patos.
  Vaktene gir ikke opp!
  "Da må du drepes!" Forover dragene mine, en siste innsats gjenstår.
  I hodet til Vega og Angelica tordnet det at gutten som var blitt torturert ikke så bedre ut, men de falt likevel på fienden og avsluttet de siste rester av motstand.
  Da endelig den siste krigeren som ble gjennomboret av Alex falt, ble det dødstille.
  Vega, utmattet, satte seg på en høyde med flere lik. Aplite snakket.
  - Ave Maria! Vi vant.
  Vali gikk opp til tønnen med vin, tok den opp, brøt av kanten og begynte å drikke grådig. Så henvendte han seg til resten av opprørerne.
  - Og hva er du verdt. La oss drikke til seieren vår.
  Først nå følte Vega og Angelica at de ville spise, de fikk til og med trangt i magen, og halsen var tørr av tørst.
  - Etter en strålende kamp, hvorfor ikke ta en slurk.
  Opprørerne startet ranet, men Vali Chervonny stoppet dem.
  - Nei, all formue skal bokføres og rekvireres. Nå, i stedet for hertugen, vil vi herske, og enhver makt trenger både midler og matforsyninger. - Sa opprørernes sjef.
  - Og dere jenter kom hit! Dere er så lyse og sterke krigere, men jeg kjenner dere ikke! Hvor kom du fra.
  Vega bestemte seg for ikke å fortelle sannheten. Det er bedre å vite mye og oppdage lite.
  - Vi er fra fjerne land, mye lenger enn de enorme eiendelene til Kiram og England, og lenge bodde vi i et militarisert kloster, hvor kvinnelige krigere ble trent.
  - Det er sånn, men jeg visste ikke at det finnes slike mennesker, og er klosteret ditt stort?
  - Liten og fryktelig hemmelig.
  - Og du kan vise meg personlig på kartet.
  - Og det er ikke noe kart, plasseringen er en så hellig hemmelighet at hvis vi gir det ut, vil vi bli utsatt for en forferdelig forbannelse.
  - Vel, mine hemmelighetsfulle krigsnymfer, jeg lar dere holde denne hemmelig. Og denne gutten som kjemper så godt er ikke din slektning tilfeldigvis?
  - Han er sønnen min!
  - Gratulerer! Dette er en ekte ørn og jeg tror at det over tid vil vokse en fremragende fighter ut av gutten, selv om han allerede nå kjemper utmerket.
  - Jeg trente ham selv.
  - Hva heter partneren din?
  - Jeg er Vega, Dodgeren er fortsatt med oss, han er ikke en tjener, men en likeverdig partner.
  - Jeg skal lære det! Jeg inviterer dere til å bli mine assistenter, og jeg vil gi hver av dere et regiment.
  "Veldig takknemlig, men vi har ikke tenkt å dvele for lenge i denne verden, og så snart oppdraget vårt er over vil vi forlate det.
  En skygge blinket i det fjerne, en upåfallende liten mann steg opp på hesten og galopperte mot porten. Leppene hans hvisket lurt.
  - Det ser ut til at det er disse som profetien taler om.
  . KAPITTEL 17
  Den piskede unge fangen prøvde desperat å sage gjennom lenkene. Han hadde kort tid igjen.
  Snart den tredje piskingen, og så henrettelsen. I en løkke er det å dø ikke så smertefullt som det er ydmykende. Og her mater de selvmordsbomberne veldig dårlig. Brød og vann og så litt. Og det er kaldt i de tykke steinveggene. Og legen kommer ikke engang - han ble dømt, så hvorfor behandle.
  Da den utmattede Oliver Twist falt inn i en drøm, drømte han ...
  Etter en edel fest og feiring av seieren, samlet et råd av opprørere. Det ble deltatt av sjefene for avdelingene, så vel som Vega, Angelica, Plut og, ganske overraskende, den unge Oliver Twist, som ble utnevnt til å kommandere en avdeling bestående av barn og ungdommer som ikke var eldre enn seksten år.
  Diskuterte den nåværende situasjonen og hva du skal gjøre videre. For det første var det nødvendig å gjenopprette den legitime autoriteten i selve byen, for å stoppe ran og vold.
  - Jeg har allerede satt opp tjue galger, hvor de som ikke ville underkaste seg folkets makt blir hengt opp.
  - Det stemmer, men det er enda bedre å spidde tyver! ropte unge Oliver Twist.
  Flere befal fra opprørerne uttrykte sin enstemmige godkjenning.
  - Du kan umiddelbart se den sanne lederen av folket vokser!
  - Det blir innsats! - Kutt av Vali Chervonny.
  Vega tok ordet.
  - Jeg tror at vi ikke får sove fredelig, det er mulig at det bokstavelig talt noen dager senere vil bli sendt hit en diger hær, som vil beleire byen.
  - Ikke så snart! - Kutt av Vali Chervonny. - Hæren skal være samlet og utrustet. I tillegg har Naporedon en konflikt med Agikan, kaster han for mye styrke på oss risikerer han å miste alle koloniene. Nei, det er ikke så skummelt ennå.
  "Men likevel, det er bedre å holde på enn å være forebyggende, det er bedre å vinne enn å trekke seg tilbake i frykt. Vi må marsjere på egen hånd, underveis skal vi fylle opp hæren vår på bekostning av det opprørske folket, og så vil vi erobre imperiets hovedstad som sin egen.
  - Matarra er hovedstaden i landet vårt. Så du vil styrte kongen.
  - Nødvendigheten tvinger oss til det.
  Hvem blir monarken da?
  - Ja, selv du, jeg bryr meg ikke.
  - Vivat Vali-keiseren. Kommandørene fikk det.
  - Noe som er veldig smigrende, jeg kan kanskje si meg enig i forslaget hennes. Som du sa, det er bedre å vinne enn å trekke seg tilbake i frykt.
  - Det er nødvendig å samle alle krefter og mobilisere først og fremst gutter fra de er syv år. - Innsatt av Oliver Twist.
  - Og hvordan skal vi rekruttere frivillige eller skal vi innføre verneplikt?
  - Selvfølgelig plikt. - Her ble atamaner forent. - Folket er allerede vant til det, og hæren vår vil bli større.
  - Og vær på dette.
  - Dessuten. Angelica kom inn i samtalen. - Vi må frigjøre alle slavene og ta dem inn i hæren vår.
  Vi vil ikke ha slaveri! - Kutt av Chervonny. Lederen for opprørerne reiste et stort gullbeger i steiner og drakk det i en slurk - Fra nå av skal livegenskap avskaffes av alle frie brødre én til én.
  - Og byttet skal deles likt mellom alle. Oliver Twist grep inn igjen. - Uavhengig av titler.
  Vali nølte, men fanget de spente blikkene til kampkameratene, sa han bestemt.
  - Måtte det være slik! Vi stemmer.
  Alle løftet nevene.
  - Enstemmig!
  Dodger hvisket i øret til Vega.
  - Selvfølgelig er frihet fantastisk, men blir vi ikke for lenge. Vi har tross alt oppgaven til vårt eget land - Storbritannia.
  - Du glemte at vi lovet å returnere Angelica hennes sønner. Den ene blir returnert, så snart vi finner den andre og tar Matarra, vil vi umiddelbart snu inn i lysets halvkule.
  - Det kan ta for lang tid. - Peter flammet opp av sinne.
  Hva hvisker du om. spurte Vali mistenksomt.
  - Om personlige forhold. - Smilende, svarte Vega.
  - Det er din sak. Vel, her er hovedavgjørelsene vi har tatt, det gjenstår å diskutere detaljene.
  - Djevelen sitter i detaljene. sa Vega.
  - Jeg vil ikke høres påtrengende ut, men ditt komme minner om en vanlig legende om to barbeinte krigere med sverd som vil dukke opp før verdens ende.
  Du kan tenke på oss som hva som helst, men noen ganger går legender i oppfyllelse. sa Vega.
  - Og jeg tror ikke at du er legemliggjørelsen av Jomfru Maria og Azazel, men folket kan tro på det. Så du bør ikke skuffe ham.
  - Hvorfor? - Spurte Angelica.
  - For i dette tilfellet vil mange enkle og religiøse krigere bli med oss. Folket er tross alt ikke konstant i sitt sinne, men mye mer konsekvent i kultdyrkelsen.
  Jenta skjenket seg et halvt glass svak vin, fuktet halsen.
  - Vel, for en rettferdig sak er jeg klar for dette. Men du vet hva Vali. Angelica nølte.
  - Ikke nøl med å si ifra.
  - Hva synes du om vitenskap?
  - Jeg er selv lite lesekyndig, men jeg tenker at hvis det er til beste for landet og de arbeidende, så bør vitenskapen oppmuntres.
  - Du bør også lære deg selv for ikke å bli blind.
  - I min ungdom var jeg selv en slave, og jeg var ikke opp til leseferdighet, og da gjorde jeg bare det jeg kjempet, gjemte meg for jakten, brakte rettferdighet. Og hvis jeg blir konge, er det ikke kjent om jeg vil ha minst et korn av fritid.
  - I oldtiden på vår moderplanet var det en stor hersker Djengis Khan. Han kunne heller ikke lese eller skrive, men han oppnådde omfattende erobringer og skapte et ganske solid imperium. sa Vega.
  - For et flott eksempel. Så vidt jeg forstår, fløy du hit fra fjerne stjerner.
  - Ja, du forsto det riktig, og imperiet vårt inkluderer millioner av verdener som ligner og ikke ligner på deg.
  - Med slike data er du desto mer egnet for rollen som messias. Hjelp meg å vinne tronen, så skal jeg gjøre alt du ber om.
  - Vi har ett krav for at du skal utvikle vitenskap, ødelegge slaveri, styre rettferdig!
  - Du sier en ting, men setter frem tre på en gang! Chervony humret. - Ok, la oss fylle begre og drikke til suksess.
  Atamans drakk, inkludert Oliver Twist. Gutten ble litt beruset og snakket patos.
  - Jeg vil bli en prins.
  - Hva snakker du om, jeg skal adoptere deg. sa Vali lavt.
  - Nei, du bør studere på en vanlig skole, så fort jeg finner broren din kommer vi tilbake.
  - Er han sønnen din? Angelica nikket. - Da bør du høre på moren din. Og nå tar vi en annen drink og sprer oss blant troppene.
  - Bare ikke gi det til ham.
  - Selvfølgelig er nok nok, barn bør observere måtehold i spising og drikking.
  Etter å ha uttalt den siste skålen, avsluttet Chervonny møtet. Allerede i korridoren dro Dodger Vega.
  - Så for deg betyr oppgaven som er gitt av ditt hjemland ingenting?
  - Du vet, jeg er lei av å være en underdanig dukke, jeg vil spille en avgjørende rolle minst én gang i livet, risikere alt, men frigjøre planeten fra middelalderens dominans.
  - Og det faktum at fedrelandets skjebne avhenger av vårt oppdrag, er det likt for deg?
  - Nei, men det påbegynte arbeidet må fullføres. Vi kan ikke forlate disse menneskene i et kritisk øyeblikk i historien. Tenk deg hva som venter dem uten oss - tortur og henrettelse.
  - Og hva med Angelica, jeg håper hun klarer det selv.
  "Men hun har ikke så omfattende militære ferdigheter og kunnskaper som oss. Og når det gjelder gleden til millioner av mennesker, kan den gå til grunne.
  "Er du sikker på at et voldelig opprør kan føre til et universelt paradis?" Saken kan bare ende i overflødig blod.
  - Derfor trengs vår kontroll slik at forglemmegei vokser i stedet for blod.
  - Ok, jeg gir deg tre dager til, og hvis du ikke går med på å forlate dem, vil jeg selv forlate opprørsleiren og fly til planeten Samson.
  - Du vet at jeg ikke kan. Vel, la oss se på omstendighetene.
  Kommandørene spredte seg i deler og begynte å bryte hæren i regimenter. Vali Chervonny utnevnte folk testet og herdet i partisankamp til store formasjoner, folk valgte selv mindre. Samtidig ble det gjennomført en revisjon av palasset, selv om de øvre rommene led av brann, selve veggene overlevde brannen, og viktigst av alt, den enorme kjelleren der superhertugens kolossale skatter ble lagret overlevde. Imidlertid døde et dusin opprørere i øyeblikket da de forsøkte å komme inn i statskassen. De installerte simulatorene og fellene med piler fylte bokstavelig talt de desperate gutta. Vali Chervonny var imidlertid fornøyd.
  - Så det er nødvendig for tyver. Fra nå av er alle penger folks gode.
  Ved hjelp av tønner med krutt ble fellene sprengt og pent stablede gullbarrer, sølvbarrer, tønner og kister fylt med mynter dukket opp foran blikket til opprørerne. På et eget sted lå edelstener, diamanter, noen på størrelse med en valnøtt, krystallklare rubiner, smaragder, noen av dem var i form av smykker eller blomster, agat, topas, safirer, individuelle perler på størrelse med et kyllingegg.
  "Disse hertugene har samlet rikdom i århundrer. Det er på tide å dele med folket.
  Den allestedsnærværende Vega og deretter satt inn tungen.
  - I mitt imperium er ikke diamanter høyt verdsatt, de produseres i industrianlegg. Det er det samme med rubiner, de pleide å bli brukt i lasere helt til megaplasmamaskiner ble oppfunnet, men smaragder er verdt noe.
  - I dette tilfellet gir jeg dem til deg, kanskje for øredobber?
  - Jeg liker ikke å tynge ned ørene. En enkel ring er nok!
  Matforsyningen i slottet, så vel som i byens varehus, var betydelig, slik at sulten ikke truet revolusjonen. Generelt gjorde et fruktbart klima - tre soler på en gang og uvanlig frodige planter det mulig å høste fire ganger i året. Selvfølgelig var det ingen vinter, klimaet minnet om det ekvatoriale.
  Og merkelig nok, selv på denne myke, dunaktige jorden som oset av fett, hvor det var nok å stikke i en pinne for å få den til å blomstre, sultet folk. Oligarkiets grusomme makt, ublu skatter og hyllest, førte til at de fleste av menneskene levde i fattigdom.
  Derfor spredte opprøret seg og spredte seg gjennom byer og landsbyer. Og når hæren av opprørere legger ut på en kampanje, er dette et imponerende syn. Tallrike opprørere kom ut av porten og beveget seg langs den brede veien. Men da en profesjonell militærmann rynket pannen, var det tydelig at de frivillige var dårlig trent, de var i utakt, selv om befalene deres prøvde å bygge dem. Blant våpnene er det spesielt mange rettede ljåer som ser truende ut, mange spyd, det er til og med folk bevæpnet med horn og køller.
  Det er få musketter, selv primitive. I denne typen styrke er ikke våpennivået høyere enn i Ivan the Terribles tid, det viktigste er kalde våpen, noe som gir opprørerne noen sjanser. Men hvis de står overfor en stor og velutstyrt hær, vil de bli feid bort. Det er ikke nok artilleri, de fleste av de fangede kanonene som ble fanget under stormingen av byen er for tunge, det er vanskelig å dra dem. Det vil si at kampanjen for kronen ikke er noe annet enn et spill som kan ende i mye blod.
  Hit kommer kvinnene fra de lokale amasonene, de fleste av dem muskuløse og store, pumpet opp muskler på hardt arbeid. De følger som regel ektemennene sine, men det er også veldig unge single kvinner. Av disse danner Vega sin egen vakt.
  Her er et dusin flere jenter omringet henne og Angelica.
  - Dere er helgener! - De ropte. - Forløperen til Mary og Azazel.
  Vega er ganske vant til rollen sin. Selv om denne demonen ikke tror på Gud, later hun som hun er fordypet i religiøs ekstase.
  - Tro på den allmektige, straff har kommet til din verden. - Vega klarte å finne ut om sagnet i generelle termer.- Jeg kom hit for å gjøre de fattige rike og de rike fattige!
  Dette forårsaket en eksplosjon av entusiasme blant de fattige. De bråket og viftet med ljåene.
  - Vi har likestilling av kvinner også, må kjempe. Jeg skal være den første til å vise deg et eksempel! Vega løftet sverdet over hodet hennes.
  Tallrike jenter og voksne matroner støttet denne impulsen - selv om i denne verdenskrigen ble ansett som et mannsyrke.
  Vali Chervonny selv kjørte bort til dem. Denne gangen klatret han opp på en stiphin, et morsomt dyr som er en blanding av en elefant og en kaktus. På toppen, hvor salen var plassert, og bueskytteren med vognen, var alt pent trimmet, men de tre stammene så morsomme ut.
  Oliver Twist så et slikt dyr for første gang og trakk i tornene med nysgjerrighet, så prøvde han å leke, de ringte og fikk noe som liknet en harpe.
  Gutten klarte å gjengi melodien til en galant hærmarsj.
  - Ikke lek, men nei, fortsett å spille dine åpenbare musikalske evner.
  - Liker du musikk? - Overrasket Oliver Twist.
  Selvfølgelig er jeg ingen villmann. - Vali ble til og med fornærmet. - Hvis jeg kommer fra en enkel familie, hva tror du så; ute av stand til å oppfatte skjønnhet?
  - Dette er en militærsang med ham soldatene går for å dø. Men hvis du vil, skal jeg spille Beethovens heroiske symfoni dedikert til Napoleon Bonaparte.
  - Hvem er de?
  - Gamle helter fra fjerne stjerner.
  -Spill Det.
  Gutten begynte å stemme "strengene", hver elefants nål hadde sin egen rekkevidde. Til slutt klarte han å finne den rette rytmen, og han begynte å spille. Den geniale melodien i originalforestillingen var imponerende. Snart ble de omringet av flere tusen tilskuere, og de krevde enstemmig å fortsette.
  Chervonny avbrøt konsentrasjonen.
  - Målet vårt er et angrep på hovedstaden, vi må ikke stå stille. Patrizh ble etterlatt, og vi skal høre på musikk etter seieren.
  Oliver Twist, oppmuntret av stemningen i publikum, ble sta.
  - La meg spille Tsjaikovskij for dem, dette er også en veldig sterk helt fra antikken.
  - Ikke! Vi snur og marsjerer.
  Her kom Vega inn i samtalen.
  - La ham leke! Jeg vil også høre på Tsjaikovskij, spesielt siden han er komponisten av vår stamstat!
  Vali Chervonny nølte, han ønsket ikke å krangle med den nye helgenen, hennes autoritet og ferdigheter ville komme godt med, men hans egen autoritet skulle bevares.
  Hva vil Angelica si?
  - La ham spille, men dette blir hans siste sang. - Sa skjønnheten.
  Oliver Twist tok et drag, og begynte så å synge. Stemmen hans hadde ennå ikke begynt å briste, og derfor var oppfordringen uvanlig tydelig.
  "Og han har greie vokale evner" - tenkte Dodger. - "Når jeg i tillegg sang, er det synd etter fengselet, jeg mistet helt infusjonen".
  Men selve kaktuselefanten så ut til å ha en annen oppfatning. En stund stod han rolig, og så hvordan slippe. Oliver fløy av tornene, og en erfaren rytter som satt sammen med Valya Chervonny trakk i tøylene. Men ingenting hjalp, dyret rykket mer og mer, det så ut til at elefanten hadde blitt gal. Tykk hud ble rød, noe som var et trusseltegn for denne typen dyr. Her klarte ikke Vali selv å gjøre motstand og fløy bakfra, han ville nok ha brukket nakken, men Dodgeren var på vakt og tok opp hodet til opprøret. Men rytteren var mye mindre heldig, fra et kraftig dytt fløy han ut som en kule og krasjet inn i en palmetre.
  - Skrekken har våknet! Det var du som brakte ham den fillete sangeren! - Ropte Chervonny.
  I dette øyeblikket hoppet Angelica frem, de gigantiske støttennerne til en enorm elefant svevde over henne, til og med den modige Vega skrek. Men jenta, uten å vike, la hånden på bagasjerommet hans. Det så ut til at det kom en strøm av energi ut av henne, den gale elefanten rykket og frøs, huden hans ble fra rød til blå. Så fikk de blodskutte øynene et meningsfullt uttrykk, og monsteret med tre stammer knelte.
  Alle frøs, de trodde ikke øynene sine, det ble dødstillhet, og så eksploderte det med noens skrik.
  - Elefantenes hellige dame.
  Ropene ble slått opp, mengden sang.
  - Marias inkarnasjon vil temme ethvert dyr! Ære til de hellige!
  Elefanten bukket, og Vali Chervonny satte seg ned på ham igjen. Lederen for opprørerne var fornøyd, og den sta gutten fikk det, mens Angelicas autoritet ble ytterligere styrket, noe som objektivt sett er til fordel for ham.
  Før han satte seg ned, hvisket han inn i øret til Angelica.
  - Når jeg blir konge, vil jeg tilby deg å bli min kone.
  Jenta svarte.
  - For å gifte seg trenger man kjærlighet.
  Vali pustet ut.
  - Jeg elsker deg veldig mye.
  - Jeg har deg ikke ennå.
  - Ordet vekker fortsatt håp.
  Vali så så sjalu på Dodger, er ikke denne unggutten hans konkurrent?
  Men så, da han fanget Vegas blikk, skjønte han at de heller var et par med henne. Slik ser denne tigeren på ham, et blikk full av sjalusi og beundring. Riktignok føler han virkelig den økende sjarmen til Angelica, det var en slik kvinne han ønsket å se som sin kone, sterk, intelligent, modig, i stand til å dele byrden til lederen, og i fremtiden, hvis Gud hjelper, og kongen. Sønnen hennes er selvfølgelig ikke sukker, selv om en sterk fyr, modig oppførte seg under tortur, en utmerket fighter, men fortsatt en slags fremmed. På den annen side, hvis han var av hans blod, ville Vali betrakte seg selv som en lykkelig far.
  Oliver Twisty bygde i mellomtiden opp ungdomsvaktene sine. De jevnaldrende som sakket ned og ikke lyttet godt til kommandoer, lærte han med knyttneven. Sporene av tortur på kroppen hans forsvant fullstendig, og til og med barna så på ham som om han var et mirakel og prøvde sitt beste for å adlyde. Tuzok-verdenen gikk fortsatt ikke fra tortur, et av bena hans ble brent, og det ble bandasjert, som et resultat av at tenåringen haltet, men piskene er ikke så skumle. Og likevel, for at han ikke skulle bremse, ble gutten satt på en vogn.
  Oliver Twist sprang rundt henne som en djevel, vinket til vennen sin og kom så tilbake til gruppen sin. Det vil være nødvendig å finne ut hva hemmeligheten er og hvorfor han kom seg så raskt. Tilsynelatende har folk fra stjernene en spesiell magi eller en uvanlig helbredelseskunst. I mellomtiden vil han holde et godt øye med ham på kampanjen. Hovedfaren kommer imidlertid fra Løvens munnorden, dette er en stor og lumsk kraft. De kan også forgifte, så hvis Aplita hadde en konspirasjon mot giftstoffer, ville han vært rolig. Hvis du tenker på det, så bør de først og fremst fjerne disse jentene, de kaster en smertelig skarp utfordring til myndighetene til Big Brother.
  Og hvis de lykkes, kan ordren henvende seg til ham Chervonny for å få hjelp.
  - Mindre enn kongekronen er jeg ikke enig i. sier Vali høyt.
  Angelica hører ham, hopper umiddelbart på elefanten og avbryter.
  - Startet vi et opprør for kronens skyld? Vårt mål er frihet og rettferdighet.
  - Selvfølgelig, men for at landet ikke skal stupe ut i anarki, må noen være kongen.
  - Den som blir det må ha alle egenskapene til en monark.
  "Men du har allerede bestemt deg for at jeg skal bli monark.
  "Men under min kontroll vil jeg selv lede deg til Matarra.
  - Takk barn av underverdenen. - Sa Vali halvt på spøk.
  - Du glemte at nå er jeg en helgen. Og i så fall må du adlyde meg, for Maria er eldre enn noen jordisk konge.
  - I dette tilfellet har du igjen rett i at jeg kan være en ren dødelig. La oss bedre diskutere planen for videre krig, jeg bestemte meg for å sende regimentene mine til byen Loistrog, dette er nøkkelpunktet der alle veier konvergerer. Derfra kan vi åpne en direkterute til Matarre.
  - Det er en veldig sterk garnison og mye våpen. Jeg vil først råde deg til å gå langs Facet-linjen, det er mange militærfabrikker der, vi vil merkbart etterfylle arsenalet vårt.
  - Fabrikkene er godt befestet, vi vil miste for mye folk og tid der.
  - Jeg tror at arbeiderne selv vil reise seg og åpne portene for oss.
  - Blant dem som jobber i bakrommene og i gruvene er det riktignok mange slaver, men innleide dugnader ville egentlig ikke være med i gjengen min.
  - Dette er fordi, i motsetning til rømte slaver, som ikke har annet å tape enn lenker, har de familier, og bare de mest desperate kan bringe dem under øksen.
  - Kanskje du har rett, før vi drar til hovedstaden kan vi ikke klare oss uten våpen. Vali snudde seg. - Og her snur vi gaffelen, der du rådet.
  En enorm, utskåret granittmarkør viste retninger. Hovedstaden Matarre var fortsatt over fem hundre mil unna. Og langs kantene lå rike, tettbefolkede landområder.
  Troppene henvendte seg til fabrikkene, det var nødvendig å fylle opp lagrene av våpen og musketter. Peter rynket mer og mer - opprøret trakk tydeligvis ut. Langs veien lå Fort Sinhor, veldig stort, eldgammelt, men godt befestet med en sterk garnison og langtrekkende kanoner. Det var veldig vanskelig å komme rundt ham. For ikke å kaste bort mye tid, gikk Angelica og Vega på et triks. Med seg en tønne med krutt tok de begge veien til porten.
  Grøfta var dyp, broen hevet, det så ut som de lokale soldatene var blitt varslet om et opprør. Senioroffiseren, major Fonol, undersøkte omgivelsene gjennom et kikkertglass. Den forrige natten hadde vært hard, da han var i en tilstand av betydelig beruselse, hyret han to prostituerte i håp om en kongelig hvile. Og de skled ham noe, majoren "besvimet", og om morgenen våknet han uten penger med vondt i hodet. Og siden han alltid gikk uten en krone i lomma alt, senket det på tavernaer og spillesteder, ble han full, han lyktes, bare på andres bekostning i lån. I dette øyeblikket har vinparene forsvunnet fullstendig, "avfallet" har kommet. Nå ville han mest av alt drikke og smake på en kvinnes kjærtegn. Halsen hans var tørr, lysken verket uutholdelig, tinningene hans verket som om smeltet bly hadde blitt helt inn i dem.
  - Gutter, gi meg i det minste et glass vin.
  Kaptein, knipset Kvas.
  - Det har ikke vært levering på en uke, det er bannlyst.Det røde lageret med vin er knust, selv dør vi av tørst.
  - Jeg ville personlig kuttet av Chervonnys ører. Hvor kan du få tak i alkohol?
  - For penger, ikke noe problem.
  - Penger! Wow, djevelen, hvorfor kom du på en slik avskyelighet som kontanter.
  - Slik er det av Gud sett at det ordnes når en har det dårlig med en annen.
  - Vel, hvorfor er det dårlig for meg.
  - Du gjør mange feil.
  Da de kom ut bak den frodige skogen, kom to sjarmerende jenter bort til dem.
  - Jeg har allerede feil. Skjønnhetene fra skogen ser ut til å være.
  - La meg se. - Kapteinen siktet et teleskop.
  - Wow, jeg har aldri sett så vakre mennesker. Ikke kvinner vårblomster.
  - Det er et mirakel, men hva de har med seg.
  - Ei tønne, og ganske stor.
  "Det må være en guddommelig drink i den, og jomfruene selv er virkelig gudinner. - Sa majoren og klamret seg til pipa.
  Jentene nærmet seg vollgraven og stilte seg foran porten med sine klangfulle stemmer de ropte.
  - Vakter, vær så snill å åpne døren for kvinner.
  Majoren slukte dem bokstavelig talt med øynene i tre dager som en umatet hane.
  - Selvfølgelig, åpne dem, beordrer jeg å senke brua.
  - Hva med trusselen fra opprørerne?
  - Her har vi to kraftige batterier med tunge kanoner, og hver eneste jordlapp er skutt, og generelt sett vil vi alltid ha tid til å fjerne brua. Vil du ikke stikke en stake mellom de slanke bena deres, gjør du ikke?
  Virkelig solbrune, som støpt i bronse, bena til jentene var nakne nesten helt til hoftene. Hvor mye de kunne gi glede til en mann sliten av avholdenhet. Beskjedne klær skjulte praktisk talt ikke figurene deres, de lignet statuer, men ikke kalde, men levende, skjelvende, i stand til å gi den sterkeste forrykende glede.
  Fonol spyttet, og han løp personlig bort til vaktene og oppfordret dem til, og brettet deretter opp ermene og snudde hjulet med egne hender.
  Til slutt, de fabelaktige jentene, spanking sine bare meislede føtter, gikk over broen, tilsynelatende, de var veldig sterke, hvis de dro en ganske stor tønne på hjul uten mye anstrengelse.
  Kapteinen og majoren løp opp først og Fonol, ute av stand til å gjøre motstand, la hånden på Vegas lår. Jenta smilte tilbake og fjernet hånden forsiktig.
  - Tiden kommer for en time med kjærlighet med deg, men i mellomtiden, vil du slukke tørsten.
  - Selvfølgelig er halsen helt tørr.
  Vega skrudde forsiktig opp kranen og helte et fullt krus til majoren. I en tønne med krutt, for sikkerhets skyld, lå det igjen en beholder med vin, og plutselig vil de sjekke.
  Kapteinen fulgte etter ham. Angelica grep inn.
  - Vi vil gjerne at alle skytterne av festningsbatteriet skal smake på vinen. Og så forsvant de stakkars uten alkohol.
  - Hva er rettferdig.
  "Dessuten har vi dratt denne tønnen for lenge, og derfor har vi ikke tenkt å behandle noen gratis.
  - Selvfølgelig vil du bli generøst betalt.
  Jentene dro sin dødelige last til batteriene. Hele planen deres var basert på det faktum at de ville sette ut av funksjon en rekke våpen som holdt en flat dal med pistol.
  På veien ble de møtt av blide krigere, de lo og inviterte jentene til å gå med dem, noen av de mest vågale prøvde å ta og ta på spesielt brystene. Til hennes skam kjente Vega lysten, brystene hennes hovnet opp. Likevel er det en stor glede for en kvinne å føle en manns kjærtegn.
  - Gutter, bare ikke alle på en gang, stiller seg i kø. - Hun sa. - Ja, og forbered i det minste litt gull.
  - For slike som deg og to gull er ikke synd.
  - Til tross for ungdomstiden er jeg allerede erfaren og jeg kan betjene tjue mennesker på en gang. - Sa Vega, og i mellomtiden seg selv og så nøye på hvor kruttønnene var nærmere.
  - Velg meg, jeg er den sterkeste.
  - Jeg regnes som den vakreste i regimentet, så jeg burde vært den første.
  - Og se på brystet mitt så mange som tre kors.
  - Ja, du er gammel, de unge bør få sin del først.
  Angelica ble også famlet, men i motsetning til Vega var det ikke hyggelig, for hun hadde en mye strengere oppvekst. Og hun ville bli kvitt disse lystne ansiktene så raskt som mulig. Blås dem til helvete og glem. Hvor er de jævla tønnene, lageret er kanskje et helt annet sted, og ikke ved siden av våpnene?
  Og her er de, hvor mange av dem, Angelica ble henrykt. De innfødte skinner fortsatt ikke med intelligens eller er altfor selvsikre. Riktignok er smutthullene smale, selve våpnene er godt beskyttet mot beskytning, det er til og med smidde skjold. Så sannsynligheten for nederlag fra en tilfeldig kjerne er liten. Men å lagre så mye krutt på ett sted er likevel ikke så nøye, det vil være nødvendig å ta hensyn til dette i en fremtidig krig.
  - Mine kjære gode, før dere starter festen, vil jeg fortelle dere en historie fra min egen erfaring. Du vil vite hvordan jeg pleide å elske gutter. Vega skrek.
  - Selvfølgelig gjør vi det! - Som svar bjeffet jagerflyene i kor.
  Angelica satte tønnen nærmere de andre, hvis den eksploderer, detonerer de på en gang, syren inne i lunten skal fungere nøyaktig i minuttet, det er ikke for ingenting at den er festet til urverket.
  Vegas øyne flammet, i påvente av et terrorangrep. Angelica var også nervøs og for å slippe spenningen helte hun seg litt vin og drakk den i en slurk. Hennes muskuløse fantastiske kropp var dekket av svettedråper, og huden på bena hennes begynte å ligne en spredning av perler.
  Det siste klikk og det er på tide for dem å rulle.
  Vega begynte i mellomtiden å fortelle en tydelig fiktiv historie om hvordan hun jobbet på et bordell. Det var tydelig at historien hennes var en suksess, soldatene skalv og spente.
  - De var fire på en gang, lukten av sterk svette strømmet ut fra dem, jeg hadde vært våt lenge, og jeg ville kjenne på deres hete dyder med tunga.
  I det øyeblikket syntes Vega synd på disse gutta, mange av dem var unge og kjekke. Om et minutt, ikke mer, vil de dø, deres livsvei vil bli avbrutt på den mest forferdelige måte. Og hun og Angelica får skylden. Nå, hvor mange mennesker hun avbrøt, på en rekke måter, selv om hun syntes synd på henne, så ble alt veldig raskt glemt. Men nå har en slik synd angrepet at til og med tårer har kommet ut. Det er nødvendig å feste for ikke å forråde seg selv, men Vega følte at det ikke var så mye mer og de ville sprekke i tre bekker.
  - Gud, hvorfor trenger folk kriger. hvisket hun.
  - Vel, hvorfor avbrøt du, fortsett, stemmer ble hørt. Vi liker virkelig hva som skjedde videre?!
  - Beklager, modige krigere. Men jeg drakk for mye og må tisse. sa Vega. Angelica løp bort til henne.
  - Blæra mi er full også, vent litt på oss, vi løper.
  - Ta det med ro her. - ropte den gråhårete obersten.
  - Nei, hvordan kan du det, vi er kultiverte damer.
  Jentene løp så de litt støvete hælene skinte, før vandringen vasket Vega og Angelica føttene sine grundig. Nå er hovedsaken å ha tid til å gå, og samtidig ikke la brua heves.
  Her er det tårnet, der løftemekanismen fungerer. Jentene løper inn i den, og i det øyeblikket høres en enorm eksplosjon. Veggene divergerer øyeblikkelig med mange sprekker, og eksplosjonsbølgen plukker opp de unge amasonene og kaster en vollgrav.
  Forferdelige skapninger som ligner på krokodiller med to hoder og tre rader med tenner, giftige pirajaer, med rottemunner og neser skarpe som et stikksag, skynder seg mot dem.
  De sier frykt vekker ytterligere krefter, en person i dette tilfellet bruker musklene til hundre prosent. Så det skjedde i dette tilfellet, jentene tjente desperat hendene og føttene, tennene deres bare banket, og skrapte litt i bena. Så spratt de opp av all kraft og klamret seg til kanten av vollgraven. Ved å bruke fire lemmer på en gang krøp de langs den ujevne veggen, som lignet edderkoppmenn.
  Selv om det steinete underlaget var glatt, falt bena av igjen og igjen, men ved et eller annet mirakel holdt jentene seg på den slimete overflaten. Den mer erfarne Vega klatret først, mange timer med trening på trening var ikke forgjeves. Men Angelica brøt i siste øyeblikk med et vilt skrik. Vega rakk så vidt å ta henne i håret.
  - Du har vondt. - Orala Angelica.
  - Hva er den beste måten å slippe deg løs? - ironisk Vega.
  Hun trakk den ut og la den på steinoverflaten. Angelica berørte hodet hennes refleksivt, som normalt er alt håret intakt.
  - Flott, takk for at du reddet meg, og la oss nå gå til kamp.
  Broen hadde allerede begynt å reise seg, og opprørerne skyndte seg til den av all kraft.
  To ubevæpnede jenter skyndte seg til vakten som sto ved inngangen. Det var rundt ti vakter, men de forventet ikke at de ville bli angrepet av alle de to sinte kvinnene. I tillegg ble Angelicas bryst blottlagt som følge av eksplosjonen. Tre soldater kastet våpnene sine, stormet mot henne og prøvde å voldta henne.
  Jenta, som hoppet opp, slo begge perversene i lysken med to ben på en gang. Og den tredje fingrene i øynene. Dermed ble tre jagerfly satt ut av spill på en gang. Vega ga ikke etter for henne, akselererte, hun slo med bare ben, to i kjeven og en annen med håndflaten i halsen. Dermed ble seks av ti trukket tilbake i løpet av ett sekund. Deretter plukket Angelica og Vega opp de tapte sverdene, og falt på de resterende fire.
  Jentene beveget seg så raskt at erfarne soldater ikke klarte å holde tritt med bevegelsene deres. Etter å ha utført "Drunk Butterfly"-teknikken, hacket Vega i hjel en jagerfly, og etter å ha laget en skrue, drepte hun den andre. Aplita utførte på sin side mesterlig "Mad Fan" -teknikken, som et resultat av at to hoder ble kuttet av.
  - Slik slo det første veddemålet med glans. - Sa Vega.
  Jentene tok tak i to sverd og skyndte seg inn. Der skar de gjennom kroppene til soldatene, som gjennom en fantastisk del av stål, dels levende skog. De bare føttene deres presset seg gjennom blodpølene og etterlot seg synlige fotspor. Selve tårnet var sprukket, løftemekanismen satt fast, og de reiste seg med en innsats. Samtidig med å utføre "Triple Whirlwind"-teknikken, brast Vega og Aplita, og la ned syv krigere på en gang, inn i rommet. Major Fonola smilte først, og ble så blek og knelte ned, da han så de blodige sverdene.
  Jeg skal gjøre hva du vil, bare ikke drep meg.
  - Først må du senke brua.
  Vega dyttet majoren fra seg og kastet seg på rattet med kraft. Angelica slaktet ytterligere to gjenstridige krigere med Ragged Stone.
  . KAPITTEL 18
  Oliver ble kraftig pisket. I det tredje kuttet ble ikke bare salt hellet på såret med en pisk, men rødglødende strimler av jern ble påført på de nakne sålene til barnet. Og nesten forkrøplet. Det gjør skikkelig vondt når hælene brenner, og litt mer og bar bryst.
  I en kald, mørk celle full av rotter og edderkopper fant Oliver trøst bare i søvne.
  Og det var noe å se.
  Broen ble sakte senket, hjulet var stramt, dårlig smurt. I mellomtiden hadde opprørerne allerede hoppet ut i lysningen og løpt opp til jernplaten. Den første som hoppet på broen samtidig, og brøt gjennom motstanderen, var Dodger, han løp på en hest, etterfulgt av resten. Angelica og Vega måtte i mellomtiden kjempe med overlegne styrker. Fighters fløy på dem, de gikk veldig stramt, jentene hakket kroppen deres, som om syltede agurker, slo dem gjennom og gjennom. Bueskytterne var de farligste, men de fikk ikke snu seg, det var for folksomt. Men med et så stort antall av fienden var det for vanskelig å holde dem inne. I påvente av at broen skulle senke seg helt, kastet Vega en lommelykt på rattet, den blusset opp og antente en rød flamme.
  - Hold dem i et minutt til, Angelica, og så kan vi dra. hun ropte.
  Vega ble såret i skulderen og klødde seg lett i brystet, Angelica ble truffet med et kjede på de bare bena, jenta haltet i et par sekunder, og samlet så viljen til en knyttneve og fortsatte kampen.
  Etter å ha tatt et utfall, kuttet hun ned to på en gang, og Vega slo nakken med foten i et hopp.
  - Klipp med både hender og føtter. Hopp oftere.
  - Jeg er proff i karate, det ser ut til at denne kunsten er en nyhet for dem, så vi skal slå hardere.
  Barefoot, veldig slanke, muskuløse ben til jentene blinket, fordelte slag, slo fiender ned. Som Vega snart skjønte, var det mest effektive å smelle i lysken med en kort sving. Dette forårsaket vanligvis et permanent sjokk. Og det er tryggere for deg selv, ellers, under platespilleren, slo Vega smertefullt sverdet med foten, blodet strømmet ut, huden ble kuttet. Jenta som svar slo krigeren med sverdet i tinningen, og gjennomboret deretter en annen motstander med bladet.
  Da Angelica så at hjulet allerede var i brann, og tauet nesten hadde brent ut, hacket Angelica på det og begynte å trekke seg tilbake. Vega la merke til dette og trakk seg også opp. Begge jentene, etter å ha fått noen flere riper, gikk til naboen og begynte å gå opp trappene.
  Her hadde fiendene deres det vanskeligere, da de ikke kunne utnytte den numeriske fordelen og snu. Vega og Angelica holdt på med suksess. I mellomtiden grep opprørerne allerede korridorene, og kuttet ut de uenige rekkene til fiendene.
  En av de første som brøt seg inn i festningen var Oliver, han stormet rasende mot fiendens hyl. Gutten var en ekte djevel, og brukte to sverd samtidig. I bare korte shorts, fleksible som en kobra, kuttet og stakk han ved å bruke lærte triks. Så han møtte en ganske sterk ridder, baron Phobek. Som en erfaren sverdmann trodde baronen at han kunne takle gutten uten store problemer. Men i virkeligheten viste Oliver Twist seg å være mer fingernem, og bare dyktig utformet ringbrynje reddet Phobek fra døden ved det første angrepet.
  Behendig forlate, unnvike og sprette, traff gutten fienden i ribbeina et par ganger, deretter, etter å ha utført "Ladies' Fan"-teknikken, skjærte han i nakken. Men oksens hals dekket med et lag metall overlevde. Dessuten kastet godseieren som deltok i slaget en dolk, Oliver Twist unngikk, men huden ble litt kuttet.
  - Gå på det mest lumske. - Og dykking, han kuttet hodet av godseieren med et kraftig slag.
  Baronen ble overrasket, og han svingte sverdet for nidkjært, det var tydelig at han var sint.
  - Jeg skal kutte deg i biter, valp, og senke huden ned på trommelen. Gutten hoppet, unngikk bladet, slo den bare foten i lysken, men snublet over en pansret plate. Slaget var imidlertid så sterkt at hun kastet seg inn og klemte baronens baller smertefullt.
  - Ta ham! - Bestilte med et hyl Phobek.
  Men Oliver Twist utførte en trippelfres med to sverd, fylte opp de to første, deretter Ragged Butterfly-teknikken, og avsluttet tre til med et avsluttende slag.
  - Vel, de tok mye. - Gutten laget en nese. Igjen møtte de baronene én mot én. Her bestemte gutten seg for å ty til "Mad Brush"-teknikken, etter å ha utført en rekke bevegelser, slo han Phobek rett i øyet. Slaget var så sterkt og nøyaktig at bladet spratt ut gjennom bakhodet.
  - En hooligan til ble mindre. - Oliver, tørket bladet på løvet, fortsatte sitt overveldende angrep.
  Skurken kjempet også utmerket, fra hvert av slagene hans var det sikker på at noen skulle falle, og han slo på samme måte som Oliver med to sverd på en gang.
  Men fordi han var tyngre og mer erfaren enn ham, drepte han mye mer. De nærmeste tårnene ble ryddet ganske raskt, men det var varmt inne i festningen. Garnisonen var sterk, og mange av opprørerne ble bevæpnet tilfeldig. Spesielt vanskelig var det da musketerene skjøt en salve. Mer enn to hundre mennesker kollapset med stønn og skrik. Men Dodgeren mistet ikke hodet, han dro opprørerne med seg, og før soldatene rakk å lade på nytt, løp en pakke ned til bunnen. Et slagsmål begynte og under disse forholdene var økser, høygafler, hi gode våpen, i hånd-til-hånd kamp var lokale musketerer, i motsetning til Dumas sine helter, ikke i det hele tatt sterke. Farligere var ridderne og pansret infanteri. De kjempet dyktigere, og snart ble hele området strødd med lik.
  Skurken, som skilte seg ut blant de andre for sin dyktighet, var det første offeret de skulle legge på alteret. Han var omringet på alle kanter, de prøvde å tråkke, hester. Skurken hoppet opp og ned, hugget i beina til hestene, de skarpeste sverdene hans ga ikke kvarter til noen. Her hoppet åtte ryttere på ham på en gang, to ble drept med sverd, og to til ble slått ned av spark, og den femte Dodger rammet hodet hans. Et kraftig slag fra pannen til nesen er i stand til å velte hvem som helst. Og de tre andre ble avsluttet med påfølgende slag. Vali Chervonny kjempet også blant de første, selvfølgelig, han var ikke like rask som Dodger, men han var av stor vekst og kunne treffe motstanderne på grunn av massen. Hans store tohåndsøks skar ridderne i gulvet, ikke sjelden, og skjoldet tålte ikke et så kraftig slag. Men på et tidspunkt ble Valya Chervonny omringet på alle kanter og til og med alvorlig skadet. Kjempen vaklet og en lasso ble kastet rundt halsen hans og trakk brutalt i tauet. Lederen for opprørerne mistet nesten bevisstheten, han falt på kne. Syv personer tok umiddelbart tak i lassoen, tauet var veldig sterkt, og de dro Chervonny som en topp.
  Hvor tar gigantene deg? - Plutselig ropte han over øret. - Du er storfe.
  To sjarmerende jenter hoppet med løpende start og traff rytterne sammen. Jentene var halvnakne, den korte kjolen til Angelica ble revet og kuttet, og Vega kastet den fullstendig av seg, forble i trusa. Mange riddere, som glemte slaget, slukte skjønnhetene med øynene, som de umiddelbart betalte for, og mottok brutale slag som kuttet av hoder og lemmer.
  - La oss trekke opp gutta, fienden har ikke lenge igjen. - Vega satte opp farten.
  Fra takene prøvde de å skyte mot dem, men opprørerne slo dem ned selv, krøp opp og slo motstandere. Peter, i en alder av to, trakk sin første pil, og derfor, da angrepet fra fienden svekket seg litt, begynte han å skyte piler etter hverandre.
  Mir Tuzok satt ved siden av ham, gutten haltet fortsatt litt, men den unge kroppen kom seg raskt. Tenåringen var allerede ikke dårlig hakket, men han skjøt enda bedre. Det var synlig hvordan fiendtlige soldater, etter å ha fått et punkt i magen, brystet eller låret, slo seg jevnt ned. Noen av dem raste og rykket hvis pilen ikke umiddelbart traff et livsviktig organ. Selv Dodger ble overrasket.
  - Er du ikke savnet?
  Gutten nikket.
  - Det er dette jeg har fra de tidligste årene, selv som liten gutt, smurte jeg praktisk talt ikke på de minste målene.
  - Det er ditt genetiske talent.
  - Jeg beklager, hva?
  Den tidligere tyven forklarte:
  - Vel, det var naturen som ga deg fra fødselen av muligheten til å skyte perfekt, til og med fenomenalt!
  - Jeg trente fortsatt mye, mange gutter i regimentet vårt skyter allerede bra, bare ikke alle kan trekke en stram buestreng, men det kan jeg.
  Mir Tuzok viste pregede biceps.
  - Ok, skyt, og jeg skal ikke kutte mye.
  Rekkene av riddere og vakter tynnet raskt ut, og til slutt var Dodger den første som klarte å skjære gjennom til banneret. Rundt ham var det tette rekker av spydmenn, og deres velkjente helt, grev Cavazza, ledet dem.
  Denne enorme enheten møtte med en latter en ikke spesielt stor, som liknet en skjeggløs tenåring Dodger.
  - Hvor går du suger - lei av å leve. - Du er fortsatt så liten.
  - Du er et stort høyt fallende skap. - Ropte Dodger. - Vel, la oss prøve å stikke meg i nesen.
  - Jeg legger den på hånden, og slår den andre. knurret den nesten åtte fot høye fyren.
  - Kjent historie. Hvem hørte jeg det fra? Ah, fra det syvhodede monsteret.
  - Det er ingen drager, dette er alle eventyr. Ridderen fortsatte å brøle. - Og her er jeg, og knyttneven min er som hodet ditt.
  La oss se hva som skjer med ham når jeg kutter ham av. Kan krympe. - Skurken, etter å ha dykket og ganske behendig, skar seg under kneet.
  En kneskål reddet ridderen fra lemlestelse; den var ikke støpt av jern, men av svært kostbar grønn bronse. Derfor ble han bare litt kutt, blod kom ut.
  Skrotten, som veide godt tjue kilo, lo.
  - Ja, du er bare en mygg, vel, du klarte å stikke meg, men hva er vitsen.
  "Du er stor, men klønete, og et barn kan takle deg. Skurken, som raskt beveget seg bort fra det to meter lange sverdet, hoppet opp i luften og traff hjelmen. Det ringte fra det harde stikket, men kjempen vaklet ikke engang.
  Skurken på sin side dro så vidt, en enorm kjedehund stormet mot ham. De store hoggtennene hans, som en tiger, lukket seg nesten for halsen hans. Skurken slo fingrene i øynene til monsteret og skar seg deretter i halsen. Det var ingen rustning på hunden, og hodet fløy av og traff Cavazza i kruset.
  Dette ga en effekt på kjempen som ligner på hvordan et reagens helles i syre. Han blusset opp, og svingte sverdet så desperat at han hugget ned tre av sine egne soldater.
  - Godt gjort for å hjelpe meg. - Stikk Dodger.
  Så angrep han ham, den engelske tyvkapteinen slo med vanskeligheter av sverdet, og stakk bladet inn i motstanderens ansikt. Han hylte, et karmosinrødt kutt dekket øynene hans, og greven i raseri kjørte våpenet i bakken helt til skaftet.
  Skurken lo da han så motstanderen presse og prøve å trekke sverdet sitt.
  Så, uten hastverk, gikk han bort til fienden og stakk haken i haken.
  - Gi opp eller dø.
  I det øyeblikket knuste et nøyaktig muskettskudd hånden hans, og en av Cavazzas tjenere kastet seg for Tricksterens føtter. Før den russiske kapteinen rakk å komme til fornuft, fant han seg presset til bakken, et massivt kadaver svevet over ham.
  Enten du gir opp eller ikke, vil du dø uansett. - En hes stinkende tryne mumlet.
  Så satte greven en dolk i ansiktet hans og begynte å kutte øret hans. Det var veldig smertefullt og mer desperat ga russeren ny makt. Peter stønnet, med all sin styrke, han anstrengte kroppen, rev litt av fienden og stakk fingrene inn i adamseplet med "stålpalme"-teknikken med sin overlevende håndflate. Cavazza sank, et presist slag traff ham rett i halspulsåren. Dodgeren la til templet igjen med sverdet, og kastet bort kadaveret. En av armene hans fungerte ikke, men den andre var i full kraft. Med den hakket han tynne hyller. Vega og Angelica kjempet side om side hånd i hånd.
  Det var tydelig hvor rikelig jentene ble sprutet med blod, likevel ristet Vega hennes nakne byste og, ikke flau og flau av mange hundre menn. Men mens fiender angrep henne, var det utholdelig, men da en ung mann som kjempet i opprørernes rekker tok henne i brystvorten, og hun slo et kraftig slag i ansiktet, ble hun plutselig veldig skamfull og forlot slagmarken for noen øyeblikk å kaste på en grov burlap.
  Angelica kunne ikke motstå vitsen.
  - Er du redd for å bli brystforkjølet?
  "Jeg ønsker ikke å gi mine fiender mer ære enn de fortjener. - Kutt av Vega.
  Slaget beveget seg gradvis fra torget til en gruppe fløyer og festningsrestauranter. Store lagre av vin ble lagret der, og derfor kjempet ridderne og leiesoldatene for dem med særlig raseri. Man så hvordan de høye tårnene gikk opp mot himmelen og de sammenkrøllede uthusene snurret. Det ble avfyrt flere skudd fra kanonene, men kanonene traff blindt, i tillegg var det lett å skade din egen i den resulterende krangelen. Selve fortet, i strålene fra tre armaturer, presenterte et aggressivt tragisk skue, fra en høyde så det ut til at folk var som maur som biter på grunn av en død flue.
  Skurken slo igjennom her, og fortsatte med en hånd å rive kjøttet. Gutten Oliver Twist kom fra en helt annen retning, han har så langt klart å unngå alvorlige skader. Selv om han var sliten, hoppet han høyt, og viste underverkene og fingerferdigheten til en mangust. Dermed klemte de ringen på motstanderens strupe. Kommandanten for garnisonen, den magre generalen Purdaro, var ikke spesielt høy, og hadde ikke det mest krigerske utseende og en ølmage.
  Han foretrakk å gjemme seg bak ryggen til soldatene sine, og unngå kamp. Da generalen følte at han luktet varmt, grep han flere poser med diamanter, han kunne fortsatt ikke bære hele fortets skattkammer, og lette etter bare et øyeblikk for å rømme. Så stille tok han veien til porten. Til sin ulykke, selv mens han kjempet, fortsatte Oliver Twist å inspisere slagmarken og så hvordan en mann i en gullbrodert uniform forsiktig banet seg vei bak ryggen på jagerflyene - han skjønte umiddelbart at denne reven hadde det travelt med å skjule halen sin. i et hull.
  - Nei, det vil den ikke gjøre.
  Etter å ha sendt et spark til knockouten til en annen motstander, og hakket med sverd, slik at bowlere fløy, løp gutten etter ham som et lyn med spenningen til en hund som forfulgte nytt bytte.
  Da han kom over en kriger på veien, med et sverd eller en bue, knuste ungen dem. Helt ved inngangen til porten ble han møtt av to livvakter av generalen. De angrep rasende den sjofele plebeieren, slik gutten syntes for dem. Oliver Twist, som så at dyktige krigere i praktfull rustning, hogget med sverd på søylene, taket kollapset på kjeltringene, og de slapp sverdene. Før de kunne komme seg fri, kuttet Terminator Boy hodet av dem.
  Så gled Oliver Twist inn, mens han kuttet ned bolten på porten. Plutselig snublet de bare føttene på spiker, gutten hylte og la til et steg. Det var tydelig at noen hadde satt ut fellene. Her plystrer en pil, og så faller en stokk. Gutten rekker knapt å reagere, dolken som fløy ut klødde seg kraftig i kinnet.
  Men nå passerte han den siste fellen trygt, med slanger, de stormet mot Oliver, men ble hugget ned av kniver. Og her er generalen selv, han løper så fort han kan, kveles, men han kan ikke rømme fra en perfekt fysisk utviklet gutt.
  - Det er mye mer interessant enn å studere på skolen, sitte ved et trangt og ukomfortabelt skrivebord, og så er det eventyr for livet. ropte Oliver Twist.
  Da generalen så at forfølgeren hans bare var en halvnaken gutt, tok generalen ut en håndfull diamanter og kastet dem for føttene hans, i håp om at den åpenbart stakkars gutten ville skynde seg å samle dem.
  Oliver Twist kastet foraktfullt en rullestein til side med den bare tåen og hoppet over til Purdaro.
  - Det er en tyv, du ble tatt.
  Generalen prøvde å slå tilbake med sverdet sitt, men bladet hans ble slått ut av hendene hans. Så løftet Oliver Twist ham opp i kragen. Purdaro skalv over hvor mye styrke det var i denne gutten som så rundt fjorten år gammel ut.
  - Jeg betaler deg godt. - Han begynte å vende ut lommene, og viste frem posene. - Du kan kjøpe deg støvler, en dyr camisole og til og med en eiendom med slaver. Ta steinene, jeg gir dem til deg og la meg gå. Generalen selv vil være deg takknemlig.
  Oliver Twist lo.
  - Du gir meg noe som jeg kan ta med makt uansett, mens du dreper deg. Nei, jeg vil heller ta smykket, så dele det med kameratene mine, og binde opp generalen.
  - Ok, men jeg har noe bedre, en magisk talisman som har en ukjent kraft.
  - Du lyver, vis meg. spurte Oliver Twist.
  - Se på det! Generalen rakte frem hånden med snusboksen. Så snart gutten vippet ansiktet, slo noe til, en brennende blanding slo ham i ansiktet. Øynene hans spratt ut av pannen og rullet tilbake, gutten mistet bevisstheten.
  - Det er sånn den lille lusen, det er det som skjer med de som stoler for mye på voksne. - Sa Purdaro. - Og nå skal jeg drepe deg.
  Og generalen kastet kjølig dolken inn i det solbrune, muskuløse brystet til gutten, og siktet rett mot hjertet.
  Så, da han så at gutten ikke pustet, spyttet han på ham og beveget seg sakte til utgangen, han hadde ikke krefter til å løpe.
  I mellomtiden døde hæren sakte etter å ha mistet sjefen sin. Soldater blant de vernepliktige, samt yngre leiesoldater som ikke hadde tid til å utgyte mye arbeidsblod, kastet fra seg våpnene og ba om nåde. Resten ble avsluttet, Dodger avsluttet den siste motstanderen til Viscount de Morassi ganske enkelt ved å stikke ham med sitt eget spyd.
  Selv om denne leiesoldaten hadde fire hender og holdt et sverd i hver.
  Så ble fangene stilt opp foran hæren, mange av dem ble såret, det ble besluttet å binde dem på stedet.
  Vali Chervonny var snill og annonsert.
  - De som vil slutte seg til vår hær vil bli benådet, og de som nekter å være sammen med folket vil bli hengt.
  Naturligvis, stilt overfor et slikt alternativ, ble nesten alle enige om å avlegge eden. Dessuten avla han en ed om troskap, og på korset anerkjente han Vega og Angelica som hellige forløpere. Noen kysset til og med de nakne, meislede, men støvete føttene til jentene. Flere personer, inkludert baron Fokker, nektet å avlegge eden. Det var en lyd, Vali Chervonny snakket truende.
  - Kjettere venter på døden! Den som ikke kjenner igjen messias-jentene må straffes hardt!
  Deretter ble de umiddelbart hengt, og baronen viste seg å være så tung at tauet knakk. Opprørerne lo.
  - Slik spiste villsvinet på folkets gode!
  - Satan vil ikke godta hans gyldne!
  - Når djevler steker Hans Eksellens i helvete, vil det renne ut mye fett.
  - Ja, hundre tønner!
  - Vi burde bake pannekaker.
  -Fra grisefett ville det vært deilig!
  Til vitser og tuting stakk de ham med spyd.
  Resten nærmet seg dekorert, sammen med dem var presten, den lokale biskop Vannish. Han foretrakk å anerkjenne jentene som messiaser enn å dø av dolken til Vali Chervonny.
  De knelte ned og hvisket en ed, evig troskap, ellers ville de bli straffet - av den høyeste Gud og uendelig pine i helvete ville vente. Mange krysset seg og felte tårer. Så ble de løslatte fangene sverget inn, de fleste vaklet, og noen ble båret på båre. Hvor grusom var sulten og torturen som ble brukt på fangene.
  Da ritualet endelig var over, la Vali merke til fraværet til en av hans befal.
  - Hvor er Oliver Twist?
  Angelica snudde ansiktet, blekt til tross for brunfargen, mot ham.
  - Jeg vet ikke selv, jeg mistet føttene på jakt etter gutten.
  - Gi så min inntrengende ordre om å gjennomsøke alle kriker og kroker, kjellere og hemmelige passasjer, hvis noen, og finne gutten for enhver pris.
  Tusenvis av opprørere løp på en gang, alle ble fascinert av letingen etter den savnede sjefen, spesielt barna prøvde. Guttene og ikke mange jentene var klare til å snu hvert sandkorn.
  - Gi raskt, den som finner Oliver Twist får hundre mynter. sa Vali.
  Søket trakk ut, og først da en av de tidligere krigsfangene viste en underjordisk passasje, oppdaget opprørerne, forsiktig på vei langs den, en modig gutt.
  Oliver Twist var bevisstløs, men ennå ikke stiv, noe som ga håp om gjenopplivingen.
  Angelica trakk forsiktig dolken, sprutet skarlagensrødt blod og dekket så såret med et plaster.
  - Hva med han? Vega snakket. - Det ser ut som et veldig farlig sår.
  Jenta knirker:
  "Det ser ut som om gutten ble skutt i hjertet.
  Vega jamret:
  - Skrekk. Litt mer og bladet ville ha stukket hull i aorta.
  Angelica twitret:
  - Ikke litt, men han tok faktisk hull.
  Jenta ble overrasket:
  - Men jeg kan høre at han er i det minste stille, men puster.
  Olivers mor bekreftet:
  - Det er fordi han har to hjerter, høyre og venstre.
  sa Vega fornøyd
  - Og jeg vet at mange av soldatene våre har to hjerter, det hjelper mye å takle belastningen, og det er vanskeligere å drepe. Dodgeren har forresten også to hjerter, det andre er implantert, men det slår ikke verre enn det ekte.
  - Gutten min ble også implantert, jeg ville gjøre ham til en fremragende idrettsutøver, men ett hjerte er ikke nok for dette.
  - Vel, det er herlig, men hva med tre på en gang?
  - Dette er en klar overkill. Du kan få hjerneinfarkt.
  - Likevel er det interessant.
  Oliver Twist åpnet øynene og hvisket.
  - Hvordan endte kampen?
  - Vi vant! - Gledelig svarte Angelica.
  - Hvor er generalen?
  - Hvilken?
  "Han som strødde litt søppel i ansiktet mitt og stakk av.
  - Men dette vet vi ikke. Angelica sukket.
  - Mest sannsynlig såret han ham, vi må finne denne jævelen. - Ondt sa Vega.
  - Vi vil sikkert finne det, men foreløpig er det bedre å holde kjeft med blomsten min. Du har ødelagt lunge og hjerte, derfor må du hvile.
  - Sov bedre, jeg skal synge en vuggevise for deg. Vega grep inn.
  - Igjen blir det noe militant, det er ikke verdt det, la gutten roe seg. Husk Oliver Twist autogen søvntrening.
  - Ok, jeg skal prøve å sove.
  Gutten lukket øynene og stupte inn i nirvana.
  Vega trakk seg tilbake og begynte å sette opprørshæren i orden.
  
  . KAPITTEL #19
  Oliver Twist ble fortalt i fortrolighet at han ville bli offentlig hengt i morgen. Så han kan nyte søvnen for siste gang på planeten jorden. Gutten fikk pudding og et glass rødvin før han døde.
  Etter å ha spist og drukket falt Oliver Twist inn i en drøm.
  Mens en av inkarnasjonene av drømmen lå i koma, så den andre delen av Oliver Twist at han var som en modig filibuster, som berømt vred stiftene på et piratskip.
  Skipet seilte over det sølvoransje havet. Seksti nylig støpte, fortsatt splitter nye kanoner skinte i strålene fra den fantastiske solnedgangen. Oliver Twist beundret ham, i deres såkalte halvkule av lys er denne prosessen ikke så fargerik.
  - Det må være at fremgangen ikke har lemlestet naturen så mye. - Smilende, sa han.
  Gutten var helt fornøyd. Den forhatte skolen, med lekser, diktater og prøver, ble etterlatt og virket som noe uvirkelig, som et mareritt. Vel, det er i falskt minne. Men i det virkelige liv er det ikke noe fengsel med lenker og rotter. Det har allerede ligget morsomme eventyr bak, det vil fortsatt komme flere, men det er ingen slik tanke å komme tilbake.
  Selv om jeg går til helvete
  men jeg vil ikke gå tilbake til skolen.
  Nå er jeg en jævla pirat
  Og jeg er ikke redd for stormer!
  Gutten hadde en liten improvisert.
  Wiscin var på sin side bekymret, han forsto at livet til en filibuster er fullt av farer, og han må rane for å leve. Vi må finne et hjem, men hvor? I Kirams land ventet en galge eller et kors på dem. Engelsk? Dette er en utspekulert nasjon og oppmuntrer pirater, men faktum er at de er flyktige straffedømte, noen gjorde til og med opprør mot kongen.
  Fatation er en annen sak, og hun er i fiendtlige forhold til Kiram og England, sammen med den eneste Singer-republikken i denne verden, grunnla han en koloni bebodd av pirater halvparten av private. Der ligger de i havnen og byen More, på øya Monaco. Britene har et lignende fristed, byen Kalil. Når det gjelder Kiram, er koloniene hans de rikeste og mest omfattende og er en så stor fristelse for pirater at et forsøk på å opprette en i byen Minisota førte til at korsarene begynte å rane sine lånetakere. Kiramittene samlet en stor flåte og, etter hardnakket kamp, beseiret hornets reir.
  - Vårt naturlige hjem er byen More. Wiscin sa. - Der skal vi dele det enorme byttet vårt og hvile på tavernaer. Korsarene nikket unisont. Den garvede sjørøveren var veldig ærlig på sin måte, det falt ham aldri inn å skjule deres hellige del for sine stridskamerater.
  Oliver gikk ned fra byssa, daggry var over og gutten kjedet seg. Han savnet stort comp-armbåndet og favorittdataspillene sine, spesielt sagaen "Cosmos filibuster". Fredelig svømming har allerede blitt kjedelig og jeg ville ha en god kamp.
  - Det er flotte gutter, hvor lang tid vil det ta å seile til Monaco?
  - Det er ikke mye. Wiscin sa.
  - Jeg studerte kartet og foreslår at før du drar dit og arrangerer en ny tur, angriper du kystbyen Zweig. Der kan vi fange svært rike byttedyr samtidig som vi strekker beinene.
  Piratene jublet unisont, mange av dem delte ikke den samme entusiasmen. Den store, arrete karen Fokker, som hadde stillingen som navigatør, protesterte kraftig.
  - Du er fortsatt for ung og blodet ditt koker som ferskt øl. Vi er gamle krigere og vil tenke tre ganger før vi blir involvert i en kamp. Byen Zweig er en ekte festning og vi vil bli senket før vi kan gå inn i havnen.
  - Jeg har allerede tenkt på det, skipet vårt ligner i form på Kiram-et, vi vil gjenta fiendenes manøver, gå under deres flagg til havnen og ødelegge havnen med en salve.
  - Tanken er interessant, men vi har for få mennesker til å kjempe med hele garnisonen deres, dessuten er fortet deres for sterkt og kan ikke ødelegges i én salve. Og et returskudd på nært hold vil senke skipet vårt.
  "De vil være i panikk, og før de reagerer, snur vi den andre siden og krasjer igjen.
  Wiscin snudde ansiktet.
  - Og selv om vi i panikk og ved et eller annet mirakel klarer å knuse fortet, hva med garnisonen.
  - Og så på vår side blir det overraskelse. Da blir garnisonen rådvill, i tillegg vil en del av korsarene våre bytte til kiram-uniformer.
  - Det ville vært tryggere å rekruttere nye folk i byen More. Utfør deretter, med friske styrker, en lignende operasjon.
  - Da kan det bli vanskeligere, Kiramianerne vet ennå ikke at Pisar don Freebie er ødelagt, og de vil ta skipet vårt for ham, spesielt siden de kjenner nesten alle skipene deres. Og ettersom tiden går, finner de ut at skipet deres er tatt til fange og vil være mer forsiktige, da vil ikke en så enkel svindel fungere.
  Wiscin tenkte, piratene prøvde å storme Zweig mer enn én gang, og hver gang ble de kvalt av blod. Å beseire denne utvilsomt rike byen betyr å heve din prestisje i kystbrorskapet til et uvanlig høyt nivå. Det viktigste var at han ikke ønsket å bli betraktet som en feiging.
  - Vel, jeg er enig, men vi rekker fortsatt ikke å komme oss til byen før det blir mørkt. Derfor legger vi til kai for natten i nærheten, og du skal på rekognosering. Wiscin bestemte seg.
  - Det kommer! Spesielt siden, uten å kjenne vadestedet, ikke gå i vannet. - Gutten gjentok det eldgamle ordtaket.
  Wiscin klappet assistenten sin på skulderen og snakket nesten kjærlig.
  - Bare ikke gå inn i kampen på forhånd. Vær mer tilbakeholden.
  Gutten stampet med den nakne, solbrune foten, svarte selvsikkert:
  Ikke bekymre deg, jeg skal bare forsvare meg.
  Det blåste en frisk bris, seilene strammet seg sammen, og det praktfulle skipet satte fart.
  Bølgene lekte slik, noen ganger boltret de seg i det fjerne, rullet over bølgene, trikatas, dyr som ligner delfiner med seks bein.
  Underveis kom de over kun ett mulig sjørøverskip. Etter å ha sett nøye på dimensjonene til skipet og antall kanoner, foretrakk han å gå på veien for godt. Det ble sett hvordan silhuetten blinket og forsvant bak horisontlinjen.
  - Kanskje vi tar igjen. foreslo Oliver.
  - Hvorfor skal vi drukne broren vår, spesielt siden det ikke er noe å ta fra ham. - protesterte Wiscin. - Disse korsarene sitter noen ganger sultne i månedsvis, ikke alle har flaks til å støte på mer eller mindre smakfulle byttedyr.
  Men de har det vi mangler.
  - Hva har de?
  - Folk! sa Oliver Twist høyt. Piratene så tilbake på ham. Wiscinus klødde seg på hodet med lommetørkle.
  - I dette tilfellet har vi en sjanse til å ta igjen ham. Legg til seil.
  Til tross for sin imponerende størrelse, beveget skipet seg ganske raskt. Så akselererende
  han overtok sin motpart. Piratfregatten snudde seg og forberedte seg på å gi sitt liv dyrt.
  - Hev den glade rogeren og hilser salutten. Wiscin beordret.
  Fregatten returnerte automatisk salutten.
  - Og nå gir jeg et signal - jeg sender en båt.
  Som våpenhvile sendte han en tidligere advokat, et ganske fingernem beist Stark, og i tillegg ytterligere to intelligente pirater, sammen med Oliver Twist. Av en eller annen grunn bestemte han seg for at hvis denne gutten deltar, så vil alt bli bra.
  Stark ble mottatt, hjertelig invitert til bordet. Likevel har en kollega tre ganger flere våpen, hvordan kan du ikke respektere ham her.
  Samtalen ble forsiktig ført til at det ikke ville være ille å gjøre et felles angrep på
  byen Zweig.
  Fregattens kaptein, Monique de Munch, grep dette forslaget med entusiasme, lykken hadde ikke skjemmet ham bort i det siste. Vanskeligheter ble bare forårsaket av delingen av byttet. Monique, som hadde nesten to hundre og femti personer, insisterte på en lik fordeling mellom lagene etter antall mål. Stark tilbød seg på sin side å dele etter kjønn mellom skipet, etter å ha mottatt klare instruksjoner for dette fra Wiscin, som bare var femti personer og ikke ønsket å bli lurt. Monique presset på, til argumentet om at de har flere våpen, svarte han.
  - Og vi har mye bedre sterkere fightere i laget. Ikke sant gutter?
  Det bekreftet betjentene.
  - Hvordan kan du bevise det? - spurte trassig Oliver Twist, som tidligere hadde vært hyttegutt; beskjedent medbrakte flasker, kopper, snacks.
  Monique så strengt ut og pekte på den høye seksarmet livvakt.
  - Ser du ham? Har du en som kan takle det?
  - Jeg skal kjempe mot ham! Oliver Twist gikk frem.
  Som svar, et vantro brøl:
  - Du suger, du vil dø, for det blir en kamp til døden.
  Med et sverd i hånden er jeg ikke redd for å dø,
  Når venners ære er såret!
  Vant til brutal hånd-til-hånd kamp,
  La mine fiender ikke bli regnet rundt!
  Oliver Twist rimet, øynene blinket. - Jeg er klar til å kjempe med ham.
  "Du er Stark som bekrefter denne guttens utfordring."
  Ja, han er en god fighter.
  - Da er det slik: min Sidurr vinner - du aksepterer våre betingelser: vi deler i forhold til antall mannskaper, hvis det er så er vi dine.
  - Jeg er enig.
  - Så på hendene. Monique klemte Starks hånd med bjørnepoten.
  Den mektige romvesenet tok ut seks sverd samtidig, og lastet hver hånd. Oliver Twist hadde bare to, men gutten så mer enn selvsikker ut, selv om han mot bakgrunnen til denne kjempen så ut som en booger. På et tidspunkt flettet tanken gjennom hodet hans om at han kanskje kunne gjøre det her, men han kjørte det umiddelbart vekk.
  På et signal fra ataman begynte kampen. Med uventet smidighet hoppet Sidurr, seks sverd blinket i luften på en gang. Oliver Twist unngikk så vidt, hoppet etter tur og sparket ham i kjeven. Piskeslaget kom litt høyere og ble litt dempet av hodets bevegelse. Og angrep med sverd kjeltring dog med vanskeligheter, men parerte.
  - Og du ser bare skummel ut, men faktisk er kvass kvass. sa Twist til Olive. Så utførte gutten en kompleks teknikk "skjev tang", han klarte å kutte av motstanderens hånd med en nøyaktig vri. Ruslan hadde aldri hørt et så forferdelig skrik, det virket som om jernet selv stønnet.
  - Hva er ikke å like!
  - Små russer, jeg slipper deg gjennom kvernsteinen. ropte Sidurr.
  Jeg tror ikke du er for klønete.
  Dette ble etterfulgt av helt ville strøk, gutten dro, så en gang og kuttet av den andre børsten. Alt ville gå bra, men i det avgjørende øyeblikket skled han og falt nesten. Så fløy et blad mot ham, skar lett i brystet. Såret er ikke farlig, men heller ubehagelig.
  - Fikk en baby. skrek Sidurr.
  - Arr pynter bare en mann, men du kan ikke unngå døden.
  Etter å ha forlatt et nytt utfall, utførte gutten "puffy toad"-teknikken og kuttet av den tredje hånden.
  Etter det så det ut til at Sidurr hadde mistet ånden, han begynte å trekke seg tilbake, og så oftere og oftere på høvdingen sin og ventet på at han skulle avbryte kampen. Monique så imidlertid storøyd ut, tydelig fascinert av det uventede opptoget. Oliver Twist gikk til en avgjørende offensiv, han slo igjen foten i tinningen, og skar deretter fienden med et blad i magen. Det rant mye etsende giftig gult blod. Deretter, etter å ha utført en kombinasjon, reddet han fienden fra den fjerde børsten med fire fingre. Sidurr mistet til slutt motet, og beveget seg bort fra hylet til veggen.
  - Gutt, beklager de dumme ordene. Jeg innrømmer mitt nederlag og ber om nåde. - Fra de tre øynene til det beseirede monsteret trillet tårene, og han knelte ned.
  Oliver Twist syntes synd på ham og stoppet.
  - Han er allerede beseiret, la ham gå?
  Monique skrek.
  Drep ham, han fortjener ikke å leve.
  - Hvorfor synes du ikke synd på ham? Han kunne forløse seg selv i neste kamp.
  - Jeg trenger ikke en krøpling. Vel, la oss gjøre ham ferdig, ellers gjør jeg det selv.
  "Ikke nøl, det er bare et vilt romvesen." Han ville ikke spare deg. Stark la til.
  Oliver Twist, uten å være klar over det selv, ble sta.
  "Jeg kan ikke drepe et levende vesen som kneler foran meg.
  - Men jeg kan. - sa Monique og snappet en muskett lastet med en ulmende veke fra en pirat og skjøt ham i hodet.
  Det ene øyet ble til et blodig rot og udyret kollapset. Pirater løp umiddelbart bort til ham og dro ham, i en hast med å kaste ham over bord. Noen flere mennesker, inkludert en lokal hyttegutt, begynte rasende å skrubbe dekket. Til tross for nederlaget så Monica fornøyd ut.
  - Du er en stor fighter. - Han snudde seg mot Oliver Twist. - Bare du ikke har nok seighet og mot. Du ble rørt av tårene og ydmykelsen til monsteret, og hva vil skje hvis en kvinne eller et barn gråter foran deg.
  "Jeg vil aldri bøye meg for å drepe kvinner og barn.
  - Dette er din svakhet i vennlighet, du kan utgyte blod på slagmarken, men du har ikke mot til å sette en kniv på barns nakke og snu. Men det er nødvendig, en pirat kan ikke være en ridder.
  Gutten svettet den nakne, runde hælen på gulvet og sa:
  - Ja, jeg leste mange bøker og så en film, der filibustere var ekte herrer og til og med hjalp de fattige, spesielt sultne kvinner og barn.
  "Jeg vet ikke at det allerede skrives bøker om oss. Hva er filmer?
  Da skjønte Oliver Twist at han hadde sagt for mye. Alle skal ikke forklare at han er fra det stedet som kalles underverdenen.
  - Det er som en eventyrlegende.
  - Og det er klart at du fortsatt er for ung og forveksler virkeligheten med en drøm. Ok, jeg vil ikke skuffe deg. Men din ataman, når behovet er på, vil gå til enhver ondskap. Forklar i mellomtiden hva planen din er. Tross alt er Zweig en ekte festning, og selv stammene dine vil ikke være nok til å bryte gjennom den.
  Stark skisserte planen.
  "Så de fleste av mannskapet mitt burde bli innkvartert på skipet ditt, kledd i Kiram-uniformer?"
  - Det er det!
  - Det passer oss. Angrep i morgen tidlig?
  - Ja, med mindre det selvsagt er uforutsette omstendigheter. Men gutten vår. Han pekte på Oliver Twist. - Det vil ikke skuffe deg.
  - Jeg tror at han ikke vil svikte deg, men i tilfelle han ikke kommer tilbake fra rekognosering, har du en plan.
  Et brøl ble hørt:
  - Jeg tror at selv om han blir tatt vil gutten tåle torturen og vil ikke si noe, så vi tar risikoen ved å gjennomføre det forrige programmet.
  - Jeg ser også på øynene at han vil tåle alt, men forsiktighet vil ikke skade og hva vi skal gjøre til slutt, det avgjør vi senere.
  Det var det de bestemte seg for. Skipene seilte nå sammen, og selv på avstand var det tydelig hvor mye mindre fregatten kalt "Tiger" var enn krysseren, men uten navn. Oliver Twist gjorde oppmerksom på dette.
  - Nei, det passer oss gratis filibustere å bære det gamle kiram-navnet. Kanskje vi kaller det en drage.
  - Det er ikke dårlig, men det lukter av uvirkelighet. Ingen har noen gang sett drager.
  - Og i andre verdener.
  - Hva?
  - De mellom stjernene.
  Det er ingenting mellom stjernene, de er bare engler.
  Gutten trampet med foten og knuste insektet med sin bare hæl, innvendte:
  - Eller kanskje det er det, fordi du ikke fløy til dem, hvordan vet du det.
  - Og du vil vite mye, spesielt forbudt av kirken.
  - Kunnskap er seier! sa Oliver Twist.
  Det begynte å mørkne, og et fyrtårn var synlig langveisfra, som opplyste innfartene til havnen i Zweig. Han var ganske høy.
  - Vel, hvordan skal du seile på båten nå?
  - Nei, det er tryggere å svømme. sa Oliver Twist. - Båten kan sees, men svømmeren er det ikke.
  - Og hvis du støter på tigerhornhaier?
  - Jeg skal ha med meg et sverd, jeg skal kjempe mot det.
  - Kommer du ikke til å drukne med ham?
  - Den er laget av lettmetall og vil ikke forstyrre meg.
  - Ok, svøm. Wiscin slo gutten kjærlig på den bare ryggen. - Men først farg håret svart slik at hodet ikke er spesielt merkbart.
  Jeg har allerede forberedt malingen. - Og gutten smurte håret tykt. Oliver Twist floppet i vannet, han var en utmerket svømmer, og han var nesten usynlig. For å bli lagt merke til, hevet han et sverd over hodet, skinnende i fire måner, de så ham og plystret i hilsen, noen minutter senere forsvant han til slutt inn i bølgemørket.
  - Vel, en helt, jeg vil gjerne ha en slik sønn. - Sa kapteinen for piratene.
  Oliver Twist skar gjennom bølgene fra tid til annen, og endret stil fra tid til annen. Vannet var varmt, mildt og det var veldig behagelig å svømme i det, til og med saltet virket spesielt, det var ikke bittert eller brent, men lignet en sur sitron. Gutten sprutet og pirket, plutselig blinket en skygge bak bølgen. En forferdelig hai med tre horn, ikke merkbar under vann, krøp opp til ham, og åpnet en stor munn forsøkte å angripe.
  Oliver Twist svingte sverdet sitt i en skråstrek med bakhånd. Haiens munn ble skåret opp, og kirsebærblod sprutet ut. Rovdyret slo, prøvde å unnslippe, da Oliver Twist kjørte et blad inn i øyet hennes. Haien hadde tilsynelatende en skadet hjerne og rykket, falt av. Flere silhuetter brast ut av mørket, de falt på partneren og begynte å rive og gnage i henne.
  - Det er ditt instinkt. Fang blodet. Og la oss nå øke hastigheten.
  Gutten satte farten opp og banket med armer og ben. Haiene, som ble båret bort av festen, tok ikke hensyn til ham. Havnen nærmet seg gradvis, silhuettene til flere skip var synlige. En av dem var så stor at Oliver Twist var ubehagelig våken. Han bestemte seg for å svømme opp til ham først.
  I det øyeblikket kjente han bevegelse, og en stor munn knakk tennene ved siden av ham, nesten bite av hælen hans. Gutten dykket som svar, skyndte seg under vannet og stakk haien i magen med spissen. Som han forventet, rant blod tykt fra henne, og munnen hennes åpnet og lukket seg med seks rader med tenner. Andre haier rammet den med hornene, grep den og begynte å bite av enorme biter. Snart var ikke engang et skjelett igjen av henne, Oliver Twist brøt i mellomtiden merkbart løs fra dem. Nå var det massive fortet synlig, det var virkelig mange kanoner, byen var praktisk talt uinntagelig fra havet. Når gutten så på ham, kjente han noe grøss, det ville ikke være lett å ødelegge en slik koloss, selv om han traff nesten blankt.
  - Ok, vi treffer det uansett.
  Mye mer angst forårsaket, et stort slagskip. Oliver Twist svømte nærmere og talte antall kanoner, ikke engang med hekken og nye, det var hundre og tjue. Det var et skikkelig flaggskip, og med tykke sider under et korktre.
  - Dette er en koloss, bare én ting er for stort og klønete. Gutten sukket. Den opprinnelige planen for angrep var truet. Det var tydelig at en slik hulk rett og slett ville senke dem. Hva å gjøre. Til å begynne med trodde Oliver Twist at de kunne prøve å gå om bord i skipet. Fortsatt ville tatt besittelse av et så stort fartøy. Gutten svømte forsiktig til brettet, i det øyeblikket gjemte tre måner seg bak skyene. Lent seg på hendene og bare føtter klatret han om bord som en edderkoppmann, og lette etter den minste sprekk ved hjelp av fire lemmer. Treverket var grovt, noe som gjorde det lettere for en liten kropp å løfte. Det var vaktposter på dekk, men skipet var langt, og det var mulig å gå forsiktig over og legge seg i byssa, for så å gjemme seg bak livbåten. Så la Oliver Twist merke til tre personer, to i dyre klær brodert med gull, og en annen, å dømme etter de enorme dimensjonene og sverdene i åtte hender på en gang (slike romvesener var sjeldne), var en livvakt.
  - Vi har allerede lastet skipene, en last med gull, diamanter, smaragder, byskatt og silkeormgarn vil være klar til å seile i morgen.
  - Det er bra, det er bare synd at byen vår skal stå tom.
  - Snart blir det stor krig og moderlandet vil trenge enorme midler, blant annet til rekruttering av leiesoldater. I tillegg er byen din for nær øya Monaco og fungerer som et agn for pirater. Og hvis du tar ut formuen din, vil den umiddelbart miste attraktiviteten.
  - Hvis de ville, ville de fortsatt flokkes som fluer til honning. Etter min mening er ikke en så kraftig som skipet ditt nok til å eskortere en overbelastet campingvogn.
  - Vel, hvorfor for det første vil tre til bli med oss på sjøen, og for det andre har vi tusen besetningsmedlemmer og de er allerede om bord. Med en slik kraft er vi ikke redde for noen ombordstigning.
  Tankene til Oliver Twist snurret i hodet hans, hele angrepsplanen deres ble meningsløs, de måtte finne på noe.
  Den unge fangen fikk ikke se drømmen... Celledørene åpnet seg og vaktene gikk inn.
  Politimesteren meldte:
  - I dag er henrettelsen din på det sentrale torget i London. Drikk som vanlig det siste glasset med vin i livet ditt, og du vil bli levert på kroppen.
  Glasset var lite, vinen var veldig svak - ren juice. Kanskje var de redde for at fangen skulle sovne under henrettelsen.
  Og Oliver ble fratatt fengselsklærne, og etterlot bare de svarte trusene. Den unge fangen skulle henrettes nesten naken. Kragen ble også fjernet.
  Etter det ble Oliver, i spesielle, lettere hånd- og fotlenker, tatt ut av cellen.
  Guttens bare føtter, brent av glødende jern, var ennå ikke helt grodd, og det var vondt å tråkke på dem. Men Oliver, biter tennene sammen, prøvde å holde seg rett. Og han gikk, klirrende lenker gjennom korridorene. En liten, skallet gutt, avmagret i fengselet.
  En skjeggete kar ble ført forbi, og han humret av gutten i shortsen.
  Oliver gikk ned mye i vekt på brød og vann, hvert bein var synlig i ham.
  Gutten gikk haltende på begge beina og dro med lenkene. Det var ikke lett for ham å komme seg denne veien til fengselsgården.
  De skulle ikke henge ham alene. Det var allerede en jente i kroppen. Også tynn, med blåmerker i ansiktet. Hun var barbeint, men hadde på seg en hvit kappe. Hun så på gutten med sympati. Hendene hennes var i lenker, og på hennes bare føtter var det en lenke.
  Gutten gikk inn i vogna. Og hun, festet til maset, beveget seg. Kanskje hesten var spesielt spennet for å gå sakte, og alle kunne beundre paret. Det var en jente, nesten et barn med blondt, langt hår, og et barn med barbert hode.
  Oliver kjente den friske vinden blåse over den nakne, langmodige kroppen hans, og han følte seg så bra. Gutten trakk pusten dypt. Luften så ut til å være fylt med honning. Og solen blendet til og med etter skumringen i fangehullet.
  Og den bleke, lyshårede jenta pustet hardt.
  Oliver så på hennes grasiøse, bare føtter. Det var tydelig at det var fra nakne, jentas såler hadde ennå ikke kommet ned med blemmer. Så hælene hennes ble stekt. Stakkars jente, tenkte Oliver.
  De kjører sakte. Publikum rundt er støyende. Som ler og som sympatiserer. Uansett ser dette paret utad så uskyldig og rørende ut at du uunngåelig vil føle deg dypt.
  Oliver rettet seg stolt opp. Kroppen hans, med spor av pisk som ikke har grodd til slutten, er tynn og mager. Gutten hadde akkurat fylt elleve. Han er blek og har ikke blod i ansiktet. Nesten naken, i svarte truser, som en slave, bare blek. Kanskje ville Oliver i det tjuende århundre ha sett ut som en fange fra Auschwitz.
  Og jenta, hun er nesten som Esmeralda, bare håret er hvitt, noe som får henne til å se enda mer engleaktig og uskyldig ut. Heldigvis brenner de ikke lenger på bålet, og en løkke venter, noe som ikke er så vondt.
  Oliver tenkte, hva venter ham etter døden? Himmel eller helvete? Skulle Oliver dø tidlig, ville han ikke være i tvil i himmelen for et uskyldig barn. Men nå hadde han feil. Og protestanter benekter skjærsilden. Så er det virkelig et helvete? Eller er det fortsatt snillere i himmelen enn på jorden, og et uskyldig barn vil bli skånet? Kanskje tross alt katolikker, og det er flere av dem enn protestanter, fortsatt har rett og det er en skjærsild. Og da er ikke helvetes pine evig?
  Oliver sukket tungt... Han leste også om ateisme. Hva annet i antikkens Hellas var filosofer som hevdet at det ikke fantes noen guder. Og dette synspunktet ble populær.
  Sannsynligvis, hvis Konstantin ikke hadde akseptert kristendommen, ville ateismen ha vunnet. Er ikke det virkelig Guds eventyr? Tross alt, hvis det fantes en fullkommen allmektig, ville Han da ha latt folk lide? Selvfølgelig ikke! Tross alt kan den allmektige perfeksjon ikke tåle problemer og lidelse!
  Oliver sang:
  Kronblad i skjør farge,
  Hvis den har blitt revet...
  Selv om verden rundt er grusom
  Jeg vil gjøre godt!
  Eller kanskje, som indianerne, vil sjelen din flytte inn i en annen kropp. Og kanskje vil du bli sønn av en padishah eller en edel rajah ...
  Lev ditt normale liv
  Det er grunn til å ha det gøy...
  Kanskje i sjefen -
  Din sjel å flytte inn!
  Etter det kjørte endelig vognen deres opp til stillaset med to ferdige galger. Jenta kom først ut, klirrende lenker. Hun var tynn, blek, lyshåret, med store, blå øyne, hun virket som en tenåring. Og publikum nynnet i sympati. Spesielt når hun går barbeint, grasiøse, ben som ennå ikke har rukket å gro etter å ha blitt torturert, på trappen til stillaset.
  Så kom Oliver Twist ut. Gutten ville stoppe, og til og med hvile. Hvor bratte, dårlig høvlede tretrapper virker.
  Men det er mange vakter og politi rundt omkring, minst femti. Ja, og folket er slett ikke tilbøyelige til å kjempe for at et par skal henrettes. Selv om gutten og jenta vekker sympati.
  Olivers bare føtter er litt kilende når han går opp i treet. Og gutten smilte, hjertet ble gladere. Bare litt mer mat ville ikke skade. Du vil ikke dø på tom mage.
  Han gikk ut og stilte seg ved siden av jenta. To enorme hylende i rød kjeledress og caps sjekket hengslene. Oliver og jenta ble ført opp til hengslene. De satte den på luker som skulle åpnes med en gang, og så strammet tauet seg godt rundt halsen og du skrudde av og dro til neste verden. Og det kan være ... Oliver forestilte seg drømmende at sjelen hans var legemliggjort i en fugl, og han flagret i luften.
  Svever over hustakene, og gir fullt vingespenn.
  I mellomtiden lister tjenestemannen monotont opp parets forbrytelser. Nok en gang er Oliver anklaget for å presse ut mat fra arbeidshuset. Og så videre. Og også i fravær av omvendelse og det han ikke ga ut, hvor det stjålne var gjemt. Og mye mer...
  Oliver skammer seg over å stå nesten naken i nærvær av tusenvis av mennesker. Jeg vil til og med at løkken rundt halsen hans skal strammes raskere.
  Jenta er litt mer interessant. Hun viser seg å være en grevinne, gift med en eldre seigneur, og er anklaget for forgiftning. Jenta erkjente ikke skyld, og derfor henger de henne. Ellers var det en sjanse for å bli forgiftet på plantasjer i de sørlige koloniene i det britiske imperiet.
  Oliver trodde det kunne være bedre enn døden. Hva om det virkelig er en ildsjø, eller ikke-eksistens. Og ikke-eksistens er skremmende, ingen lys, ingen lyd, ingen hukommelse, ikke engang tanker... Og som en fra de kloke skrev: Jeg tenker - derfor eksisterer jeg!
  Og endelig er den monotone lesningen over. De dømte får siste minutt til å be. En barbeint blondine i hvite filler hvisker noe på latin. Oliver bestemte seg for å lese Herrens bønn, selv om han innrømmer at hodet hans er et fullstendig rot. Og han er nesten ateist, eller i det minste agnostiker.
  Men han ber, og prøver å ikke forhaste seg. Det siste minuttet er smertefullt sakte, men det utløper uunngåelig uansett.
  Nå hever trommeslagerne stokkene. Et signal høres... Trommeruller begynner å slå, og brølet fra flere kobberrør høres. Det siste Oliver Twist hører i dette livet. Og gud forby, i det minste noe annet å høre i fremtiden.
  Og fra lukene under deres bare føtter avsløres gutten og jenta. Kroppene faller ned. Og løkken strammer på barnets og jentas nakke.
  Oliver føler i utgangspunktet en sterk innsnevring og kvelning. Det var som om han var omsluttet av en bøyle av stål. Og så lyste slike livlige syner foran øynene mine. Alt er så vakkert og samtidig forferdelig, og nå føler Oliver Twist at hans barnslige sjel er skilt fra kroppen.
  I det øyeblikket da det så ut til at alt innvendig ble kokt, og lungene bokstavelig talt brant ut, trakk inn en levende flamme, da det blåste varme strømmer av overopphetet luft, bakte hver partikkel av den utmattede kroppen, og lammet de krampaktige bevegelsene til overanstrengte muskler. En følelse som minner om å finne en blanding av lava og kokende vann på store dyp i området for et vulkanutbrudd. Så ble det plutselig lettere. Smerten begynte å forsvinne, det var en utrolig letthet. Ja, dette er akkurat hva Oliver Twist følte da ånden hans begynte å forlate den forkullede kroppen hans...
  ... Her løsner han seg fra overflaten og begynner å betrakte hendelsene, som utenfra. Restene av et ødelagt, smeltet stjerneskip er synlige. Enorme forskjellige typer monstre vrimler av utallige flokker. I lyset av en kolossal lilla-smaragdstjerne er de så spesielle lyse med et strålende overløp. Ikke i det hele tatt skummelt, tvert imot, fabelaktig vakre i fargene. Ved å adlyde en ubegripelig uimotståelig kraft, fortsatte sjelen å stige oppover. De fargerike monstrene på overflaten krympet raskt. Ånden kommer inn i stratosfæren. Her kan du se hele planeten, rosa-gul, først enorm, deretter raskt avtagende i volum. Her er det på størrelse med et rundt bord, her er det på størrelse med et pendofonhjul, her er det på størrelse med en fotball, så på størrelse med en tennisball, og så - mindre enn et valmuefrø. Flere og flere nye galakser blinker forbi, utenkelige klynger av stjernefragmenter og plasseringer. Sjelen blir sugd inn i tunnelen, og den flyr, lyse syvfargede striper blinker langs korridoren på svart bakgrunn.
  "Hvor skal jeg? - Gutten tenkte forvirret. - En gåte ... sannsynligvis, til et annet univers, til en ny verden."
  Foran tunnelen dukket det opp en stadig økende intensitet av det sterkeste lyset. I følge den statskeiserlige enkelt og urokkelige religionen til Storbritannia, som noen tolker det, går en person til retten etter døden, hvor han, i samsvar med gjerninger eller militær dyktighet, ender opp i den første himmelen, eller rettere sagt i det neste univers .
  Vel, dette er en prest som sa det fra protestantene, selv om det er tydelig at dette er tull!
  "Hvor skal jeg gå?" tenkte Oliver Twist urolig.
  Som mann og kriminell må han forbli en slave i det neste livet, og dette er i beste fall. Hvis de ikke vil ha ham som et snakkeredskap, blir han truet med en brennende grop og et sted for evig tortur for mindreverdige vesener.
  Frysninger tar over huden, selv om huden allerede er borte. Men Darwin sa at konger og vanlige mennesker stammet fra en felles stamfar som fødte støyende, raggete aper. Det var også en stor guru som bare kunne sees av noen få utvalgte. Han sies å ha oppdaget hemmeligheten bak udødelighet og stor makt. Så hvorfor, hvis han er så allmektig, kan han ikke fordrive disse blodsugerne fra planeten?
  I enden av tunnelen fløt Oliver Twist ut på en sterkt opplyst forstad. I nærheten lå et kolossalt palass, tilsynelatende et tempel for himmelsk rettferdighet. To kjeltringer med blendende glitrende vinger, tilsynelatende engler, vred hendene hans bak ryggen og førte ham inn i rettssalen.
  Salen var enorm, taket var borte i skyene. Den formidable stemmen til dommeren, enorm som Mount Everest og glitrende som mange soler, tordnet med tusen torden.
  - Du er ikke en soldat! Du er ingen fighter! Du er ikke rettferdig! Du er en kriminell mann, en sjofel skapning, en sjofel parodi på en stor rase. Du er en sjofel opprører som hater sine rettmessige herrer og ønsker å ødelegge dem alle. Du vil ikke være en slave, de vil ikke engang ha deg som slave. Gå til helvete og brenn der for alltid i fryktelig smerte, sammen med alle fiendene til det britiske imperiet. Krigere fra den største nasjonen i alle endeløse hyperuniverser, krigere av en ideell rase valgt av den Allmektige, vil erobre det grenseløse universet!
  Flammene dukket opp under føttene. De brant guttens bare føtter fryktelig smertefullt.
  - Virkelig, fyr igjen! Jeg kan ikke gjøre det lenger!
  Oliver Twist ristet. Han var klar til å falle på kne og gråte som et barn. Og han er faktisk et barn på rundt elleve!
  I det øyeblikket forsvant bildet av dommeren...
  SLUTT PÅ DEL EN - FORTS
  
  NYTT LIV TIL PETER II
  
  I den fikk ikke Peter II kopper og regjerte rekordlangt for Russland. Den unge mannen var tørst etter underholdning, og begynte sin første krig, etter bestefars eksempel, med Sverige i 1730. Den russiske hæren var sterkere og overlegen Sverige i kvalitet. Bare trusselen om at europeiske makter gikk inn i krigen mot Russland, først og fremst Storbritannia, tvang selvfølgelig Peter den andre til midlertidig å forlate den fullstendige erobringen av Sverige, men han annekterte Finland.
  Så ble det krig med Tyrkia. Det var allerede mer forståelse for de europeiske maktene. Krigen begynte i 1736 med en kampanje under personlig kommando av Peter den andre til Azov, og dens energiske fangst. Kampen med tyrkerne var generelt til fordel for Russland. Teamet til Peter den store var fortsatt sterkt, og hans barnebarn, som arvet heroisk styrke fra sin bestefar, og et enestående sinn, handlet bestemt.
  Russland var sterkt, og Tyrkia var allerede i forfall... Under krigene erobret Peter den andre Krim, Ochakov og Azov med andre land.
  Så annekterte tsar-Russland Kasakhstan til seg selv. Og de begynte å bygge festninger i Alaska.
  Arbeidet gikk kraftig frem. Så en ny krig med Tyrkia i 1741 og igjen erobringer ... Russland førte kriger med stor entusiasme. Peter II kommanderte personlig hæren på kampanjer. På Balkan vant russiske tropper en rekke seire. Og så ble det krig med Iran. Det endte også med seier med erobringen av Aserbajdsjan.
  I 1753 ble det en ny krig med Tyrkia. Og Peter II blandet seg ikke inn i europeiske anliggender. Igjen seire og erobringen av Istanbul ... Og en stor suksess. Dessuten ble Europa plaget av Frederick II. Denne erobreren kjempet mot både franskmennene og østerrikerne. Og så gikk også Storbritannia inn i krigen, bekymret for styrkingen av Preussen ... Peter II, etter sammenbruddet av det osmanske riket, kjempet i sør. Men i 1772 fant likevel den første delingen av Polen sted mellom det styrkede Preussen og det mektige, på den tiden det største landet i verden, Russland. Og imperiet la til i vest. Og russerne nådde Egypt i sør, og Persiabukta ...
  Egypt ble også erobret i 1780 ... Russiske tropper flyttet over Afrika.
  Og i 1782 ble Polen endelig delt med prøysserne ... Hviterussland, Ukraina og Litauen ble en del av Russland. Fredrik den andre kjempet ikke med Russland ... I 1786 nådde russerne Marokko og erobret hele Nord-Afrika, Saudi-Arabia, og i 1788 ble Iran endelig tatt til fange. Og litt tidligere før det, og hele Sentral-Asia. I 1790 døde Peter II, og ble den største av de russiske tsarene. Og hans regjeringstid var en av de lengste i verdenshistorien, den lengste i Russland og kanskje den mest strålende.
  Peter den store ble kalt den store. Og Peter II - den største av kongene.
  Og tronen ble besteget av hans barnebarn Peter den tredje. Vel, kongene av Petra er strålende konger.
  Det neste trinnet til Peter den store var krigen med Preussen. Tyskerne etter Fredrik II var ivrige etter nye bedrifter. Og de angrep Russland i 1796. Etter innledende suksesser beseiret den russiske hæren Tyskland. Og hun erobret først henne, og deretter Frankrike, oppslukt av revolusjonen. Peter den tredje var sjalu på sin bestefars herlighet. Han var ung, hot og ønsket bedrifter.
  Og her igjen seirene og nederlagene til Spania og Portugal ... Erobringen av Europa. Og krigen med Storbritannia...
  Havets elskerinne ble beseiret. Og dette er en ny triumf for Ushakov. Og så falt London. Kolonikrigen og erobringen av provinsene begynte. Russland hadde ikke lenger like motstandere. Og vant det ene landet etter det andre.
  I 1830 døde Peter III. Og hans sønn Paulus besteg tronen. Russland kjempet i 1841 den siste alvorlige krigen med Kina. Og selvfølgelig beseiret hun ham selvsikkert etter tre år med krig.
  Og så var det kolonikriger. Og den ene erobringen fulgte den andre. Og det var hyggelig.
  Og på slutten av det nittende århundre ble hele planeten russisk. Og tiden er inne for utvidelse til verdensrommet. Astronautjentene har allerede klatret inn i kamp. Den første mannen gikk ut i verdensrommet i 1900, og markerte begynnelsen av det tjuende århundre som romalderen. Og i 1910 fant den første bemannede flyturen til månen sted.
  Og 1925 og til Mars! Og det er bare flott. I løpet av ti år klarte astronauter å besøke alle planetene i solsystemet. Og så begynte byggingen på andre planeter.
  Det russiske imperiet var et absolutt monarki, men hadde et folkeråd valgt av borgerne i hele verden som et rådgivende organ for tsaren.
  Folk levde godt, og økonomien vokste raskt. Det var kapitalisme med elementer av planlegging. På slutten av det tjuende århundre var solsystemet mer eller mindre mestret.
  I 2010 begynte den første flyturen til en av planetene til Star Sirius. Og det var en hel interstellar ekspedisjon. Det ble brukt en fotonmotor som var i stand til å akselerere til lysets hastighet og enda litt høyere.
  Flyturen foregikk i to etapper. Først akselerasjon, og deretter retardasjon av raketter ... På grunn av ufullkommenhet til stjerneskip, var det mulig å fly bare på mer enn tjuefem år.
  Derfor ble mannskapene valgt blant tenåringer for at de ikke skulle bli for gamle. I tillegg har eksperimenter med foryngelse allerede funnet sted på planeten Jorden. Spesielt aktivering av stamceller og diverse andre ideer. Du kan allerede bremse aldring. Å sette varmblodige dyr inn i suspendert animasjon er fortsatt for risikabelt. Du kan gjøre om til en grønnsak.
  Men det er også kunstig søvn. Dette er når du sover, men samtidig beveger kroppen din.
  Datateknologi lar deg reprodusere enhver illusjon. I tillegg, under søvn, bremses fysiologiske prosesser og folk blir fem til seks ganger langsommere. Og folk trenger ikke lete etter underholdning. De finner dem selv.
  Tenåringer, på den annen side, som fikk både bevegelse og kunstig næring i søvne, måtte vokse opp til voksne ved å fly opp til planeten Sirius.
  Og alt annet ble gjort for dem under flukt av automatiske maskiner og datamaskiner med mange dupliserte kretser.
  Det vil si at det ble ganske bra...
  Barna som ble valgt ut var tolv og tretten år gamle. Det var gutter og jenter.
  Så de tre stjerneskipene stormet på flukt.
  Det er ikke noe intelligent liv på Sirius. Men på en av planetene er klimaet ganske egnet for kolonisering. Og det ser ut til at det finnes noen enkle livsformer.
  Så de unge krigerne er klare for utvidelse. Det russiske romimperiet har sin egen Hyperemperor. Og han ga avskjedsord før avreise.
  Alt generelt er bedre for menneskeheten enn i virkelig historie. Kriminaliteten er lav, det er ingen sult, og det er praktisk talt ingen fattige. Planlagte elementer i den globale økonomien har bidratt til å unngå arbeidsledighetskonkurser. Teknologiutviklingen har gjort det mulig å redusere arbeidsdagen til fire timer, og å få tre fridager på en gang.
  Prisene har kun endret seg nedover. Lønnen vokste. Nasjonene på planeten Jorden slo seg sammen...
  En enkelt religion ble til og med opprettet. Hun forente kristendom, islam, buddhisme og jødedom. Treenigheten ble avskaffet og konseptet ble introdusert - Én Gud i mange ansikter!
  Og selvfølgelig fjernet de det overflødige: faste, bønn, ramadan og forbud mot mat. Men de gjorde gudstjenesten enda mer storslått og høytidelig. Og prestene ble hvite og barberte skjegget. Og det er enda flere ikoner. Og de hellige ble lagt til. Inkludert Suvorov, Kutuzov og andre befal. Og ateisme har blitt ganske moteriktig. Selvfølgelig begynte folk å leve bedre, stabilt, alt er solid, vitenskapen har utviklet seg.
  Og mange tvilte sterkt på den mirakuløse kraften til ikoner og effekten av å sette lys.
  Men livet har utviklet seg...
  Ekspedisjonen startet til Sirius-stjernesystemet. Og i 2013 gikk en annen litt lenger unna. Det finnes også planeter som er egnet for liv.
  Og i 2020 klarte en kunstig gjenstand for første gang å overvinne lysets hastighet. Dette betyr at du kan fly raskere. Og i 2025 ble antigravitasjon opprettet, og det ble mulig å akselerere skip i superluminal hastighet på kort tid.
  Glad menneskehet... Og tsaren ga ved sitt dekret den fjerde dagen fri på torsdag... Nå fikk folk mye hvile i uken, og underholdningsindustrien utviklet seg kolossalt.
  Tsar-presten, gjennomgikk foryngelse, og ble mye vakrere ... Og i 2030, endelig, ble den første bosetningen grunnlagt utenfor solsystemet for en planet egnet for liv.
  Det har blitt veldig bra på planeten Jorden. Og på andre systemer også.
  Og spørsmålet er hvor bra det er når Romanov-familien ikke blir avbrutt.
  Ytterligere nye ideer... Thermoquark-drevet er fremtidens teknologi. Kraften er millioner av ganger større enn termonukleær. Og nye muligheter for romutforskning.
  Og oppdagelsen av hyperplasma. Og mulighetene er enorme. Vitenskapen har utviklet seg raskere enn virkelig historie. Forskere er alle i det samme imperiet, og data er ikke klassifisert fra hverandre.
  Men det er ingen hemmelighet at i den virkelige historien er det spioner til konkurrentene deres, og de driter grundig.
  Og så det generelle oppsvinget, og utmerkede resultater for vitenskapen.
  I 2040 bestemte tsaren og hyperkeiseren seg for å legge en grunnlov til folkeavstemning, og frivillig begrenset hans makt. Det ble antatt at på planeten Jorden med sin obligatoriske høyere utdanning, har folk modnet til et begrenset og kontrollert demokrati. Og at det blir store prestasjoner innen kultur.
  Samtidig kom det nye reformer innen religion... Bibelen og Koranen ble endelig anerkjent som en kulturarv, men ikke Guds ord. Samtidig pågikk det med makt og kraft for å gjenreise for lengst døde mennesker.
  Oppgaven ble satt til å gjøre oppstandelsen til en realitet for vitenskapen.
  Og forskere jobbet, prøvde. Og flere og flere mestret universets hemmeligheter.
  Så udødelighet ble mer og mer virkelig. Og jeg må si hvor bedre det ble på planeten Jorden, bare fordi Peter II levde mye lenger enn i den virkelige historien.
  
  HELVETE KARRIERE TIL DEN TYSKE ACE HANS MARSEL
  Marcel døde ikke i en ulykke, men overlevde og fortsatte sin fortryllende karriere. Dette hadde liten effekt på krigens gang. Likevel gjennomførte britene Operasjon Torch og beseiret Rommels tropper. En pilot på selv et slikt fenomenalt nivå kan ikke endre krigens gang vesentlig. Med mindre du blir en legende selv. Ved slutten av 1942 overskred Marseille antallet nedstyrtede fly og ble igjen tildelt Ridderkorset av jernkorset med eikeblader av sølv, sverd og diamanter. Og i slutten av mars 1943 overskred Marseille fem hundre nedstyrte fly, som han mottok Ridderkorset av jernkorset med gylne eikeblader, sverd og diamanter.
  I april og mai så Marseille harde kamper i Middelhavet, og satte rekord med fjorten fly skutt ned i ett engasjement og tjue på en dag. Britene var redde for ham, og ble rett og slett overrasket over dette fenomenet og esset.
  Men til tross for dette heltemotet, ble Rommel fortsatt beseiret. Bare amerikanerne og britene ble sjokkert av Marseille.
  Men i juni ble han overført til østfronten. Og denne legenden kolliderer med de sovjetiske pilotene. Marseille kjemper godt og prøver ME-309 fra serie null.
  For syv hundre og femti nedfelte fly mottar han Ridderkorset av jernkorset og platinaeikblader med sverd og diamanter.
  Og på Kursk Bulge skinner Marseille. Man kjemper mot en hel flokk med fly. Og han er virkelig en forferdelig fighter. Men nazistene taper fortsatt slaget ved Kursk. Selv om Marseille fortsatt påvirket historiens gang. Tyske tropper i Afrika kapitulerte fem dager senere. Og landingen på Sicilia ble ti dager forsinket. Sovjetiske tropper rykket noe saktere frem. Selv om forskjellen bare var noen få dager.
  Da Marseille skjøt ned tusen fly, mottok han Storkorset av Jernkorset, en pris som bare Hermann Göring hadde i Det tredje riket. Og krigen fortsatte.
  Tyskerne tapte, men den røde hæren og de allierte var bare noen få dager bak den virkelige historien.
  Marseille kjempet som en løve ... Men nå er det førti-tredje året gått, og tyskerne har lidd mange nederlag. Marseille ga likevel opphav til noen forhåpninger hos nazistene. Spesielt er ikke alt tapt ennå. Og i det tredje riket dukket den selvgående pistolen E-10 opp. Enkel å produsere, billig og veldig smidig. Og silhuetten er fortsatt lav på bare 1,3 meter. Den ble utviklet i stedet for å jobbe med musen, som i prinsippet ikke kunne rettferdiggjøre seg selv.
  Krigen trakk litt ut... E-10 viste seg å være en vellykket selvgående pistol, og viktigst av alt, den var enkel å produsere og billig. Marseille skjøt ned to tusen fly og ville bli tildelt Ridderkorset-stjernen av jernkorset med eikeblader av sølv, sverd og diamanter.
  Og så skjøt han ned tre tusen fly og mottok Ridderkorsstjernen fra Jernkorset og gyldne eikeblader, sverd og diamanter.
  Ved slutten av det førtifjerde året sto tyskerne litt bedre enn i virkelig historie. De var i stand til å unngå et så raskt nederlag i Hviterussland og i sør. Og de kunne unngå tapet av Romania og Balkan.
  Og viktigst av alt, de allierte i Frankrike ble kastet i havet. Og dette er mer alvorlig.
  I Storbritannia og USA er det allerede stemninger for å inngå en våpenhvile med Fritz. De selvgående kanonene E-25 dukket også opp på frontene. Også med lav silhuett, lett å produsere, men mer tungt bevæpnet, og med tykkere rustning. Så mye som hundre og tjue millimeter av pannen i vinkel, åttito millimeter på siden, og en pistol på 88 millimeter 71 EL, og en høyde på en og en halv meter. Og mot en slik koloss kan ikke motstå. Tenk på en selvgående pistol som kan sammenlignes med "Tiger" -2 når det gjelder rustning og bevæpning, og den veier bare tretti tonn. Og prøv å overvinne dette.
  Tyskerne klarte å bremse de sovjetiske troppene litt. Det samme angrep tyskerne i Østersjøen. Men det er ikke gjort store fremskritt. Et kraftig forsvar i dybden stoppet den røde hæren. XE-162 jetjagerfly dukket opp i luften, som var enkle å produsere og billige, men samtidig lette og enkle å kontrollere.
  Så det ble vanskeligere for en alliert å bombe, og tapene økte.
  Kampene viste tyskernes styrke på alle måter.
  De fleste av de baltiske statene, halvparten av Hviterussland, en del av Ukraina og Moldavia med Odessa, ble fortsatt holdt av nazistene ved begynnelsen av det førti-femte året. Og i Frankrike ble de allierte fullstendig beseiret. I desember klarte nazistene å slå ut de allierte fra Sicilia, og styrket deres posisjoner.
  I januar forsøkte sovjetiske tropper å rykke frem rundt Minsk, men ble håpløst fast i harde kamper.
  Tyskerne, som hadde de beste stridsvognene, kuttet ned de sovjetiske troppene og dannet et par kjeler. Generelt tok tyske stridsvogner opp. T-44 gikk ikke inn i serien, og T-34-85 og IS-2 er ganske svake mot E-serien.
  Og jet tysk luftfart har ingen like. De allierte og Japan er i trøbbel. Landingen på Filippinene ble hindret, og landgangsfartøyene ble snappet opp av japanske slagskip. I USA, selvfølgelig, panikk. Og så døde Roosevelt...
  Truman, gitt at USA er veldig lei av tyske ubåter, spesielt på hydrogenperoksid, vil tilby våpenhvile til Det tredje riket. Hitler gikk med på det, men på betingelse av utveksling av krigsfanger, og ikke bare tyske, men også italienske. Churchill og Truman var enige.
  Som et resultat økte antallet tyske piloter på himmelen. Og XE-162 tok overherredømmet i luften.
  Etter å ha slått av en annen sovjetisk offensiv i sentrum i slutten av mai, begynte nazistene å rykke frem i Ukraina. De aller første E-100-stridsvognene deltok også i kampene. Den nye bilen hadde utformingen av motor og girkasse sammen og på tvers, noe som gjorde det mulig å redusere vekten, og med en kraftigere motor på 1500 hestekrefter ga den tilfredsstillende kjøreegenskaper.
  Og rustningen var helt ugjennomtrengelig for sovjetiske våpen fra alle vinkler. 250 - skrå panne, og 210 mm sider og også med skråninger.
  Denne tanken i gjennombruddet viste seg å være et monster. Marseille skjøt i mai 1945 ned fire tusen fly og mottok stjernen til Ridderkorset av jernkorset med platina eikeblader, sverd og diamanter. En meget prestisjetung pris. Og andreplassen ble tatt av Huffman, som var i ferd med å få scoringer veldig bra, før han hadde en annen taktikk fra Marseille. Som er optimalt egnet for XE-162. I juni 1945 hadde Huffman nådd merket av fem hundre nedstyrte fly og mottatt Ridderkorset av jernkorset med gyldne eikeblader, sverd og diamanter.
  Generelt gikk krigen for tyskerne som slapp løs i Vesten bra. Arado-jetbombefly viste seg å være svært effektive. Nazistene innskrenket til og med FAAs missilprogram til fordel for nye fly, som er nesten umulige å skyte ned, og sovjetiske jagerfly kunne ikke hamle opp med dem.
  Tyskerne dominerte luften fullstendig. Sovjetunionen gikk på sin side i defensiven på frontlinjen. Mange festningsverk ble bygget, og nazistene gikk sakte frem.
  I motsetning til ekte historie, ble SU-100, som ikke var massiv i den krigen, plutselig popularitet. Og denne gangen i USSR begynte produksjonen av denne selvgående pistolen å øke i et akselerert tempo. Det er enda enklere og billigere å produsere enn trettifire. Og bevæpnet slik at den kan bite tyskerne. SU-100 i andre halvdel av det førti-femte året ble hovedmaskinen, og den ble produsert for hundre stykker om dagen.
  T-34-85 var også i masseproduksjon, det samme var IS-2. På den ene siden viste IS-3-tanken seg å være bedre beskyttet i pannen. Men på den annen side er den dyrere og mer arbeidskrevende, og bare tusen stykker ble produsert og utgått. Generelt IS-4, hvoretter den bare ble utgitt i små partier. Så Sovjetunionen forlot faktisk tunge stridsvogner. Og serien forble bare SU-100 og T-34-85.
  Tyskerne var i stand til å nå Dnepr på slutten av 1945 og ta Kiev. Og også fullstendig fange de baltiske statene, og nesten hele Hviterussland. Men om vinteren måtte fascisten stoppe. På himmelen dominerte de fortsatt.
  Marseille for fem tusen nedfelte fly, motta Ridderkorsets store stjerne og sølv eikeblader, sverd og diamanter. Som du kan se var prisen ganske lang i navnet. Og platina Luftwaffe Cup i diamanter.
  Våren 1946, etter å ha trukket opp mer avanserte stridsvogner av E-50-serien, forsøkte nazistene å rykke frem i sentrum.
  Forsvaret av den røde hæren var dyptgående og høyt utviklet når det gjelder ingeniørkunst. Og dette tillot henne å organisere ikke svak motstand. Og tyskerne, etter å ha brutt gjennom en forsvarslinje, kom ikke inn i operasjonsrommet, men ble tvunget til å bryte gjennom den neste. Det tredje riket var utmerket bevæpnet, men troppene var stadig mindre. Gutter på fjorten eller tretten år kjempet allerede i infanteriet, stadig oftere kom kvinner over. I luftfart var erfaringen til kvinnelige piloter generelt vellykket. Albina og Alvina begynte for eksempel å score så berømt at bøndene ble overrasket. Og raskt slå ned hundre fly i løpet av et par måneder fikk Ridderkorset av Jernkorset.
  Jentene viste at de var ekstremt stridbare og atletiske.
  Marseille skjøt ned mer enn åtte tusen fly innen vinteren førtisju.
  Han knuste dem med 30 mm kanoner. I USSR forble Yak-9 hovedjagerflyet, som var tydelig utdatert, men det var enkelt å produsere.
  Yak-3 krevde høykvalitets duralumin og gikk ikke i masseproduksjon. LA-7 ble også produsert i små mengder.
  Men Yak-9 ble det mest massive flyet foran IL-2 og IL-10.
  Den røde hæren skalv under slagene. Tyskerne nådde Smolensk, men bare halvparten omringet den uten å ta den.
  Om vinteren angrep sovjetiske tropper som svar. Men bare litt presset nazistene.
  Krigen ble langvarig og posisjonell ved utmattelse. Hitler forsto dette også.
  I det førtisyvende året førte tyskerne forsiktig krig. De brukte utenlandske tropper i offensiven, de prøvde å bombe mye. Frontlinjen har ikke endret seg mye på et år...
  T-54 dukket opp i USSR, men den var ikke massiv. T-34-85 er fortsatt i produksjon... Og SU-100 produseres mest.
  Jetfly er verre enn i virkelighetens historie. For det første, på grunn av vanskelighetene i krigstid, er det færre midler enn tyskerne hadde og enn det var i den virkelige historien. For det andre må du jobbe på egen hånd uten å bruke troféforskere fra Tyskland.
  Og nazistene hadde en mer avansert X-262 og ME-363 med hastigheter opp til 1200 kilometer i timen og feide vinger. Og ME-1100 med vinger som endret sveipet. TA-283 med lang flykropp og haleløse Gotha-jagerfly. Forferdelig Yu-287. Og TA-500 med jetmotorer som det er hele seks av.
  Pluss haleløse bombefly.
  På himmelen vokste nazistenes fordel. Men på land var det litt lettere. Og de sovjetiske troppene forkledde seg, begravde seg i bakken og holdt fast.
  I 1948 økte Marseille tallet til ti tusen fly, og mottok Grand Star of the Ridderkors av Jernkorset med gylne eikeblader, sverd og diamanter.
  Tyskerne i år var endelig i stand til å omringe og ta Smolensk, men deres suksesser var begrenset til dette ... IS-7 dukket opp i USSR, men bare noen få biler ble produsert på grunn av det komplekse designet. Krigen trakk ut... T-54 ble fortsatt produsert i små partier. T-34-85 er fortsatt i produksjon, det samme er SU-100.
  I 1949 angrep ikke tyskerne lenger om våren, og den røde armé forsøkte å slå gjennom. Men de sovjetiske troppene fikk heller ikke annet enn tap ...
  MIG-15, den første jetjageren, dukket opp i USSR, men den var fortsatt uferdig og ikke seriell. Så langt er det mest massive flyet Yak-9.
  T-54 er fortsatt ikke masseprodusert, men produksjonen av T-34-85 går ned... SU-100 i serien.
  I 1950, kjempet igjen ... USSR hadde en ny selvgående pistol SU-130 med en pistol fra den mislykkede IS-7-tanken. Denne maskinen var mer effektiv.
  For tyskerne har E-50 blitt tyngre opptil sytti tonn med en gassturbinmotor, og tykk panser - 250 mm panne og 170 millimeter sider, og en mer seriøs selvgående pistol er nødvendig for å bekjempe den.
  Frontlinjen har ikke endret seg mye...
  I 1951 mottok USSR MIG-15 i en mer avansert modifikasjon, men Yak-9 er ennå ikke trukket tilbake fra serien ... T-54 er endelig forfremmet og T-34-85 er endelig fjernet fra produksjon. Det produseres nesten ingen tunge stridsvogner, bortsett fra SU-130 selvgående kanoner, som erstatter SU-100. Men den veier femti tonn og har bare god pannebeskyttelse.
  Tyskerne presser på himmelen og dominerer fortsatt luften. Marseille skjøt ned femten tusen fly og mottok Grand Star of the Ridderkors av Jernkorset med platina eikebladsverd og diamanter.
  Her kommer 1952... Begge hærene satt grundig fast og kampene var blodige, men frontlinjene var nesten ubevegelige. I sør langs Dnepr. I sentrum tok og holdt tyskerne likevel Smolensk og Pskov, og videre Narva ... Leningrad er ikke med dem ... Finland er fortsatt i krig. Det hele trakk ut. T-54 er masseprodusert, SU-100 har blitt avviklet og SU-130 erstattet den. Tunge stridsvogner er ennå ikke i serien. Tyskerne forbedret kvaliteten på bilene sine noe.
  Amerika og Storbritannia er fortsatt i krig med Japan. De bomber den, men de kan ikke fange øyene selv.
  Men amerikanerne klarte ikke å lage en atombombe. Så samuraiene holder fortsatt på.
  Men så kom året 1953 ... Stalin døde i mars. Riktignok etterlot generalissimoen denne gangen et skriftlig testamente, noe som gjorde Beria til hans etterfølger. Og tyskernes beregning av kaoset og forvirringen i den røde hæren ble ikke noe av.
  Offensiven til Wehrmacht tok seg raskt ut.
  Men USSR var ikke i stand til å snu krigen, og tok også og ble sittende fast under operasjonen.
  På slutten av 1953 passerte Marseille tjue tusen nedstyrte fly. For dette mottok han en spesiell utmerkelse spesielt godkjent for ham: Storstjernen til Ridderkorsets storkors med eikeblader av sølv, sverd og diamanter.
  Året 1954 kom ... Beria tilbød Hitler fred på betingelsene at den som vant hva, så forblir han. Og så, faktisk, hvor mye kan dere ødelegge hverandre? Men Hitler avviste hardnakket tilbudet. USSR hadde IS-10, men denne tanken var ikke helt effektiv. Hovedmaskinen T-54 i serien ...
  Frontlinjen fanget som fett i den sibirske frosten.
  Det er allerede 1955... Amerika kjemper fortsatt med Storbritannia og knuser Japan. Og USSR presser på med Det tredje riket. Og de støter på hverandre.
  Frontlinjen er inaktiv. Himmelen er dominert av nazistene. MIG-15 i serien og holder fienden tilbake.
  Marseille for tjuefem tusen nedstyrte fly vil motta: Grand Star of the Grand Cross, Knight's Cross, med gylne eikeblader, sverd og diamanter!
  Året 1956 kommer ... Tyskerne lanserer en pyramideformet tank i en serie. Det knyttes håp til ham og de har endelig plater som egner seg for kampbruk. Men foreløpig er frontlinjen inaktiv og den røde hæren holder tilbake fienden.
  Det er allerede 1957 den 20. april, Hitler lanserer et nytt desperat angrep på Moskva... Og igjen henger alt sammen i heftige posisjonskamper... Ved slutten av 1957 skyter Marseille ned tretti tusen fly og får det. Grand Star of the Ridderkors Grand Cross med planlagte eikebladsverd og diamanter.
  Krigen har vart for lenge. Året 1958 har kommet ... Lavrenty Palych Beria, Stalins etterfølger og leder av Statens forsvarskomité, sa:
  - Landet er ekstremt utslitt! Og folket er lei av krigen. Vi trenger fred!
  Zhukov bemerket:
  Så lenge Hitler er i live, blir det ingen fred!
  Shelepin, innenriksministeren var enig:
  - Ja, så lenge denne fanatiske Fuhrer av Tyskland, vil nazistene føre krig med oss, inntil fullstendig gjensidig utslettelse!
  Beria slo neven i bordet og brølte:
  - Knekk ryggraden! Hva vil Molotov si?
  Utenriksministeren svarte med et sukk:
  - Så langt er utsiktene for verden veldig vage. Det tredje riket er også ekstremt utslitt. Men han har fortsatt hele Europa til fingerspissene. Og hvis krigen fortsetter i ti år til, vil vi være de første som blir blåst bort!
  Formannen i GKO nikket.
  - Ikke sant! Vi blir de første som går ned! Og derfor er det nødvendig å finne en måte å eliminere Adolf Hitler fysisk!
  Shelepin bemerket:
  - Det er best å eliminere Hans Marcel. Dette er den ekte Djevelen i kjødet! Og hvis den blir eliminert, vil tyskernes vilje til krig bli fullstendig undergravd!
  Beria var enig i dette:
  - Ja, det blir undergravd!
  Shelepin foreslo:
  - Kanskje sette en belønning på Marcels lik?
  Styrelederen for GKO innvendte:
  - Ikke! Bare for de levende!
  Innenriksministeren sa:
  - Det er lettere å drepe enn å fange!
  Beria nikket og bemerket:
  - Oppmuntre til drap til hva som helst! Og vi vil fortsatt vinne. Hva vil designerne si?
  Yakovlev sa med et sukk:
  - Mens vi henger etter tyskerne. Og det er vårt problem!
  Beria brølte aggressivt:
  - Men vår seier er uunngåelig!
  Ilyushin bekreftet:
  - Virkelig kameratformann!
  Shelepin bemerket:
  - To jenter er veldig irriterende: Albina og Alvina. De overtok Huffman og vi plages konstant. Og nå og da skaper de problemer.
  Styrelederen for GKO påpekte:
  Vi skal henge dem!
  Det var latter som svar. Uansett så det gøy ut.
  Januar 1958... Og krigen virker nesten uendelig. Og det er ingen ende i sikte.
  Og nazistene i de okkuperte områdene er harde. De fanget pionerene: Mishka, Kolya og Svetlana. Guttene og jenta er fjorten år. De bør snart slutte seg til Komsomol. De ble først avhørt med fordommer. De slo guttene og jenta med pisk. Så banket de med ståltråd. Kolya, som den eldste fra bunnen, ble fortsatt kontrollert av strøm. Utslipp ble tilgitt gjennom tenåringens kropp. Kolya stønnet av smerten han utholdt.
  Så ble barna tatt ut i snøen barbeint og tatt for å bli skutt. Og de var tynne, barbeint, med forslåtte ansikter og avkuttede rygger, og gikk gjennom landsbyen.
  Og på nakkene hang det brett - "vi er partisaner."
  To gutter og en jente gikk i snøen. Kolya, som ble torturert med elektrisk strøm, hadde et blått ansikt av lidelse. Bjørnen er litt livligere, han ble bare pisket. Jenta Svetlana rynket pannen. Også hun ble pisket, hun var tynn, etter å ha levd i så mange år under okkupasjon. Hun ble ransaket av matronen, og rev i fingrene hennes jomfruhinne. Og dette er så ydmykende for en pioner og skamfull. Jenta fortsetter å bite seg i leppene.
  Barn er ukomfortable barbeint i snøen. Men disse er fortsatt blomster hvis de blir skutt eller hengt. Men foreløpig er de bare drevne. Torturen er ikke over ennå, og nazistene trenger å få informasjon.
  De bare føttene til pionerene er røde og litt hovne i kulda. Beboere ser med sympati på de fangede barna. Og nå er de endelig brakt inn i hytta.
  De legger meg på ryggen, og de begynner å slå de bare hælene mine med gummiknotter.
  Barna skriker av smerte og rykker... Kolyas bare hæler er brent av en lettere flamme. Og så ble den runde hælen til jenta Svetlana brent med en rødglødende poker. Og som en pioner fra dette skrek av lungene hennes.
  Avhøret foregikk med fordommer, men barna var tause. Og igjen ble de slått med ståltråd, og deres bare såler ble brent med et glødende jern.
  Men pionerene ga ikke informasjon. De holdt fast. Kolya ble til og med satt en rødglødende poker mot guttens bare bryst. Gutten pustet tungt, men bet tennene sammen og holdt tilbake skrikene.
  Så nazistene oppnådde ikke noe ...
  Men krigen trakk ut... februar kom også... Tyskerne skjøt mot Leningrad fra skivefly. Og de angrep Moskva fra luften. Kamper er tøffe.
  Albina og Alvina kjemper i luften. Jenter i kun bikini og barbeint.
  Og skyte ned russiske fly. Devils har allerede mottatt mange priser, inkludert Grand Star of the Knight's Cross med gyldne eikebladsverd og diamanter.
  Disse to jentene er bare super rangerte. Og deres aerobatikk og ødeleggelsen av materie og levende vev.
  Her slo Albina de sovjetiske flyene, skjøt ned seks stykker på en gang, i ett støt og knirket:
  - For det tredje riket!
  Alvina sendte også spikerstøt inn i russiske biler, og etter å ha kuttet av syv, vyaknula:
  - For Führeren!
  Og begge jentene ler...
  Selv om for å være ærlig, er denne krigen fryktelig lei av dem. Det er faktisk den sta Fuhrer som leder den, men fronten har frosset og alt har stoppet. Og alt går i en sirkel. Og bare likene fra begge sider og nedkjørte biler. Og knuste tanker og menneskelig lidelse.
  Albina kuttet av åtte fly til og sang:
  - Neste århundre er vårt!
  Alvina var trygt enig i dette:
  - Alle fremtidige aldre også!
  Og jentene skjøt ned russiske fly med vilt raseri.
  Og så, selvfølgelig, tortur ... Pionerer er hyggelige å torturere. Stek spesielt guttenes bare føtter, og knekk ribbeina med en glødende tang. Voldelige jenter...
  Krig gjør folk ville. Marseille selv var også allerede lei av å kjempe. Han har kjempet lenge. Tilbake i 1940 kjempet han for luftherredømme over Storbritannia. Han hadde ikke en veldig vellykket karriere i begynnelsen. De trodde ikke at han skulle bli et fenomen, og få rekordmange priser for Det tredje riket. Og han vil skyte ned fly for en hel lufthær.
  Hans Marcel kjedet seg stadig mer. Krigen kjedet ham. Jeg ville ha en kvinnekropp, dyre viner og luksuriøse festmåltider og annen underholdning. Hvor mange allerede kan være - atten år i rekkene. Han ble aldri alvorlig skadet, og ble skutt ned først i begynnelsen av karrieren. Høyere makter tok seg av Marseille. Han ble luftfeltmarskalk, men kjempet som menig. Og jeg har savnet deg mye.
  Glitren i øynene hans begynte å falme. Krigen med Sovjetunionen gikk i en fastlåst tilstand. Og Stalins død endret ingenting. Hitler er fortsatt i live, selv om han ikke ser bra ut, men han er fortsatt relativt energisk. En skallet flekk på hodet hans bryter allerede gjennom og Fuhrerens hår blir grått.
  Men mens han fortsatt styrer imperiet, ønsker han hardnakket å gjøre slutt på USSR. USA og Storbritannia okkuperte Japan, men havnet i en geriljakrig. I tillegg prøver amerikanerne og britene å beholde India og de afrikanske koloniene med troppene sine.
  Så de allierte blander seg ikke inn i denne krigen. De er ikke opp til henne. Og de er til og med glade for at to totalitære imperier utrydder hverandre.
  Marcel sukker tungt og ME-462 hans løfter seg lett av rullebanen. Tomotorsmaskinen er kraftig bevæpnet, og Hans foretrekker å slå på avstand og holde fienden unna ham. Huffman, tvert imot, på XE-362 nærmer seg raskt.
  Så langt opprettholder tysk luftfart en kvalitativ overlegenhet over fienden. Men det er ikke lenger så overveldende. Imidlertid tror Fuhrer på et mirakelvåpen ...
  Flygende tallerkener, det er noe... Men de er fortsatt for dyre og termiske stråler er fortsatt ufullkomne. Pyramidetanker er også et av argumentene i striden.
  Men heller ikke dette gir tyskerne et avgjørende initiativ. I tillegg er pyramideformen god mot kinetiske prosjektiler, men ikke like effektiv mot HEAT.
  Marseille skyter og skyter ned to dusin russiske fly og sier:
  - For det tredje riket...
  Så sukker den unge mannen. Og igjen slår ned ytterligere tretti sovjetiske biler i ett støt.
  Ja, krigen trakk ut... Og denne veien har ingen ende i sikte.
  Hans sang:
  - Gled, skled meg! Det fikk meg, det fikk meg!
  Og igjen skyter ned russiske jagerfly.
  Ja, Hitler sendte dem for å bli slaktet ... Eller for å drepe andre, som heller ikke er sukker.
  Marcel husket jenta... Hun het Ilsa. Så vakker blondine, og kona hans.
  Her er hun, grusom. Jeg prøvde Komsomol. Og slo henne med en pisk fra alle kanter.
  Dunket som en cidergeit. Så brakte hun en lommelykt til sine bare føtter. Stekte hennes bare såler. Og igjen for pisken. Og hvordan dette Komsomol-medlemmet brølte i smerte. Og da Ilsa strødde salt på sårene hennes. Det var virkelig brutalt.
  Ilsa likte også å torturere guttene. Hun kledde av seg en gutt på fjorten år, og spikret hendene hans til en stolpe. Så begynte hun å helle isvann på ham i kulden. Og så tok hun en lommelykt i hendene og stekte den muskuløse kroppen til en tenåring. Så helte hun isvann igjen. Og til slutt skålde hun gutten med kokende vann. Og det var en grusomhet.
  Ilsa elsket slik underholdning og foraktet ikke noe på grunn av hennes begjær.
  Men tiden gikk... Og hun fikk først en sønn og så en datter. Og Ilsa har allerede begynt å lære henne og Marcels barn å torturere.
  Her er en forferdelig kvinne fra SS.
  Marcel hadde også en annen kone: Helga. Hun er også pilot. Hans møtte henne i 1945. Hun fløy TA-152, et av de beste, og kanskje det beste propelldrevne flyene til Luftwaffe.
  Helga var pilot, ikke bøddel. Og slik ble hun gravid og fødte også - umiddelbart tvillinger.
  Og det bør bemerkes flott. Og så klarte ytterligere to sønner og en datter å føde. Og etter å ha fem barn, kjempet hun ikke lenger ...
  Ja, hun er heldig. I det tredje riket tillot Hitler først innehavere av jernkorset førsteklasses og høyere å få en annen juridisk kone som belønning.
  Vel, paven knurret litt, men godkjente det likevel. Så tvang Fuhrer regelen til å ha opptil fire koner. Det økumeniske råd ble samlet her og det ble godkjent med våpen.
  Mangelen på menn i Det tredje riket er enorm. Og selvfølgelig ble denne avgjørelsen tvunget.
  Tysklands arbeidskraftressurser ble ikke tømt bare av europeisk arbeidskraft og utenlandske divisjoner.
  Hitler suspenderte utryddelsen av jødene, og nå var arbeidskraft i balanse. Krigen utmattet imperiet.
  Sovjetunionen ble også avfolket ... Mange kvinner kjempet i hæren, så vel som barn. Anastasia Vedmakova ble det mest produktive esset. Hun kjempet nesten helt fra begynnelsen av krigen. Først på U-2-kornåkeren. Men så gikk hun over til jagerfly.
  Mange sovjetiske esser døde ... Pokryshkin, etter å ha blitt en fire ganger helt i Sovjetunionen, fant likevel sin egen død. Kozhedub, etter å ha blitt en fem ganger helt, krasjet også i kamp. I lang tid hadde ikke sovjetiske fly noe utkastingssystem, og andelen døde piloter var veldig høy.
  Anastasia Vedmakova overlevde. Og hun hadde samlet gullstjerner som ikke passet på brystet hennes. I følge reglene fikk tjuefem fiendtlige fly skutt ned en gullstjerne. Da antallet stjerner nådde ti, ga Beria henne Big Diamond Star of the Hero of the USSR. Anastasia var det mest titulerte esset. I tillegg til nedstyrte fly, hadde hun også ødelagt stridsvogner, broer, lastebiler og til og med et par skip. I tillegg reddet denne kvinnen pilotene, og til og med generalen som var omringet.
  Og hun var kjent for å sette fyr på flere tog med drivstoff og så videre.
  Anastasia ble en stor legende innen sovjetisk luftfart. Og selvfølgelig var hun også lei av krigen. Hun kjempet og fløy til og med mens hun var gravid. Og så fødte hun en sønn.
  En kjekk gutt viste seg, rødhåret som sin mor. Anastasia kjempet som regel i bikini og barbeint. Og dette ga henne visse fordeler. Noe ikke alle setter pris på. Men hennes unge partner Akulina Orlova kjemper også barbeint og i bikini, og dette hjelper henne mye.
  Begge jentene flyr og skyter mot tyske kjøretøy. Anastasia Vedmakova tok sin første sortie tilbake i Spania. Hun bombet stillingene til Francos hær om natten på U-2. Den typen som hun har erfaring gjennom taket. Og Akulina Orlova er en ung jente, og fortsatt full av energi og spenning.
  De slår ned tyskerne synger...
  - Piloter-piloter, bombefly,
  Vi vil beseire alle fascistene i kampen ...
  Romskipene våre vil være høyere enn solen,
  Og kjeruben skal spre sine vinger!
  Jentene, må jeg si, er flotte håndverkskvinner.
  Det er allerede 23. februar 1958... Den sovjetiske hærens dag. Og det skal feires i stor stil. Men mens alt er beskjedent ...
  Beria er ikke for munter ... Under krigen var alle grundig slitne.
  Marshal Vasilevsky foreslo:
  - La oss lage tanker av tre!
  Den øverste nikket.
  - Det er en god ide!
  Marshal Zhukov protesterte:
  - Lite fornuftig! Dette er levende kister!
  Vasilevsky bemerket logisk:
  - De er lettere og raskere. Og tyskerne bryter gjennom stridsvognene våre!
  Beria nikket samtykkende.
  Vasilevsky sier sin mening!
  Malenkov bekreftet:
  - Vi skal gjøre alt riktig!
  Teamet til Beria var slitne... Det var ingen andre ideer. Med mindre du prøver å gjøre plasten billigere å produsere og sterkere.
  Så tross alt, lag endelig en langmodig atombombe.
  Noe med arbeidet hennes i USA stoppet opp, og i hele verden også.
  Og du må stimulere. Kanskje vil krigen endelig ta slutt.
  Men krigen pågår fortsatt og tiden renner som dråper.
  Her ble Mirabela tatt til fange. Og de nazistiske soldatene rev av henne klærne. Og så spredte de bena og begynte å voldta jenta. Mirabela stønnet i en blanding av smerte og nytelse. Og ferdig flere ganger.
  Så begynte de å torturere ham. De brente jentas hæler med glødende jernstrimler. Og de slo ham først med en pisk. Og så, med en rød ledning fra varmen, pisket de henne på ryggen, på sidene, på brystet ...
  Så begynte de å knekke tærne med en tang. Så dyttet de en rødglødende stang opp i rumpa til jenta.
  Kort sagt, tortur ble husket for sin grusomhet. Og ekstrem arroganse.
  Mars har allerede kommet ... Tyskerne prøver mer å presse i luften, de har ikke mye styrke til å angripe. Den pyramideformede tanken, hvis den hadde dukket opp tidligere, ville ha hjulpet Wehrmacht med å erobre verden. Riktignok har det kumulative prosjektilet dynamisk beskyttelse. Og begge sider overøser hverandre med slag.
  8. mars 1958 er kvinnedagen. Og etter skikken skjedde det en utveksling av fanger. Tyskerne løslot torturert, men ødelagt Mirabela, og til gjengjeld løslot russerne Adala. Den tyske kvinnen fikk også det, inkludert voldtekt.
  Anastasia Vedmakova gned Mirabela med en trylledrikk med urter og salver, og lot henne sove for å komme seg, slik at hun om et par dager igjen ville kjempe i himmelen med nazistene.
  Anastasia Vedmakova og Akulina Orlova er tilbake på himmelen i sine MIG-15s. Akulina bemerket:
  - Du kjempet fortsatt på spansk - hvor gammel er du?
  Vedmakova fniste og svarte:
  - Det er ikke vanlig å spørre en dame om alderen hennes!
  Akulina fniste og sa:
  - Du ser ut som tjue, tjuefem på det meste!
  Anastasia nikket og noterte:
  - Jeg kjempet i borgerkrigen... Det var tre gutter med meg. Det er flott at vi ga hornene til de hvite. Og jeg drepte den første personen da tyskerne stormet Lvov i 1915... Så du kan omtrent forestille deg hvor gammel jeg er!
  Den blonde jenta plystret.
  -Fantastisk! Det er som å forestille seg det!
  Den rødhårede skjønnheten gliste med munnen full av hestetenner og bemerket:
  - Og hva? Dette er magien til russiske guder! Jeg skal lære deg det, og du blir ikke gammel heller!
  Akulina skjøt ned et tysk fly med bare føtter og kvitret:
  Ungdom er fantastisk!
  Krigen er i gang og det er ingen ende i sikte, men likevel er det heltemot og seier!
  april 1958 kom. I sør ble det etablert mer eller mindre tålelig vær og nazistene forsøkte å rykke frem. Hovedproblemet er selvfølgelig Dnepr-elven. Og på venstrekysten inntok sovjetiske tropper forsvarsposisjoner.
  Tyskerne hadde imidlertid et alternativt fall. Slå gjennom Tyrkia. I lang tid holdt dette landet seg til nøytralitet. Men regjeringen har endret seg. Og flere pro-tyske styrker kom. Og Hitler gikk med på å love ottomanerne alle fjell av gull for å presse dem inn i krigen. Befolkningen i Tyrkia vokste raskt, hæren ble sterkere. Og noen av våpnene ble solgt av Det tredje riket på kreditt. Og den osmanske hæren ble, sterkt utplassert fullt mobiliserte muslimske soldater på grensen til USSR.
  Og den 20. april 1958, uten å erklære krig, angrep Tyrkia de sovjetiske troppene i Transkaukasia ... Dermed ble en andre front lagt til for den røde hæren. Likevel klarte nazistene å utspille de sovjetiske spesialtjenestene. Situasjonen ble forverret av konfrontasjonen mellom Zhukov og Beria. Noe som også påvirket situasjonen ved fronten.
  Tyrkerne angrep ikke alene, men sammen med tyskerne. Og dette ga dem flere muligheter.
  Kampene utspilte seg nær Jerevan, og Batumi ble stormet.
  Marseille kjemper i luften. Denne gangen er humøret hans mer omfattende og stridbar. Faktisk var det endelig et fryktsomt håp om at det ville være mulig å vinne denne krigen, som hadde dratt utover mål.
  Allerede den første dagen brøt tyskerne og tyrkerne gjennom forsvaret til de russiske troppene, og begynte å bevege seg innover landet.
  Nazistene klarte å oppnå taktisk overraskelse. Og troppene deres beveget seg raskt nok. Og det viste seg delvis at den røde hæren ikke var helt klar til å forsvare Transkaukasia.
  Og her skulle den røde hærens heltemot kompensere for ledelsens feilberegninger.
  Kampene utspilte seg for Jerevan. Og så kjempet pionerene tappert. De motstår de onde nazistene og de osmanske troppene.
  Og i utkanten av Jerevan graver pionerene skyttergraver. Det er gutter av forskjellige nasjonaliteter. Spesielt mange lyse hoder flimrer. Det er røde og svarte og blonde barn.
  En ting forener dem: troen på kommunismens triumf og bare føtter. Det er tydelig at ikke alle har sko under krigen, og derfor, som et tegn på solidaritet, flagger alle barn med sine bare, runde hæler. Våren i Transkaukasus er ganske varm, og når du beveger deg og jobber med spader, blir det til og med varmt for gutta. Og om vinteren er kulden her ikke så forferdelig.
  Gutter og jenter er solbrune, tynne, men senete, klare for en hard kamp.
  Barn jobber med entusiasme, og synger:
  Stek branner, blå netter,
  Vi er pionerer - barn av arbeidere ...
  Lysårenes tid nærmer seg,
  Call of the pioneers - vær alltid klar!
  Call of the pioneers - vær alltid klar!
  Og her kommer alarmen igjen. Gutter og jenter hopper til bunnen av skyttergraven. Og granatene begynner allerede å sprekke ovenfra: fiendens artilleri fungerer.
  Pashka spurte barfotjenta Masha:
  - Vel, tror du vi overlever?
  Jenta, tynn og lyshåret, svarte selvsikkert:
  - Vi vil gjøre motstand minst én gang, i den vanskeligste timen!
  Pioneer Sasha bemerket logisk:
  Vårt heltemot er urokkelig.
  Gutten banket den nakne sålen sin på steinene. Det kan sees at gutten stappet seg med solid hard hud.
  Jenta Tamara sa:
  Vi vil kjempe uten frykt
  Vi blir ikke kuttet et skritt tilbake ...
  La skjorten bli gjennomvåt av blod -
  Flere fiender, snu ridderen til helvete!
  Gutten Ruslan, en pioner med svart hår, bemerket:
  Århundrer går, en æra vil komme,
  der det ikke vil være lidelse og løgner ...
  Kjemp for dette til ditt siste åndedrag -
  Tjen ditt fedreland, du fra hjertet!
  Gutten Oleg, tynn og lyshåret, kvitret, vers:
  Nei, den årvåkne vil ikke blekne,
  Utseendet til en falk, ørn ...
  Folkets stemme er klangfull -
  Hvisken vil knuse slangen!
  
  Stalin bor i hjertet mitt
  Slik at vi ikke kjenner tristhet,
  Åpnet døren til verdensrommet
  Stjernene lyste over oss!
  
  Jeg tror hele verden vil våkne
  Det blir slutt på fascismen...
  Og solen vil skinne
  Lyser veien for kommunismen!
  Guttene og jentene applauderte unisont.
  Men nå flyr allerede jet-angrepsfly og slipper bomber. Og dette er en aggressiv tilnærming.
  Oleg og Sasha løftet en sprettert og lanserte en dødsgave. Og tønnen ble truffet av Hitlers angrepsfly, selv om den tilhørte Tyrkia.
  Jenta Natasha sang:
  - Komsomol er ikke bare alder,
  Komsomol er min skjebne!
  Jeg vil erobre verdensrommet, tror jeg
  La oss leve for alltid!
  Ahmed, en pionergutt fra Aserbajdsjan, svarte med et smil:
  - Du er ennå ikke Komsomol-medlem Natasha!
  Jenta stampet sint med bare foten og svarte med melodiøs stemme;
  Ved siden av fedrene, med en munter sang,
  Vi står for Komsomol...
  Lysårenes tid nærmer seg,
  Pionerenes rop - vær alltid klar!
  Pionerenes rop - vær alltid klar!
  Oleg stampet også med den nakne, barnslige foten og brølte:
  Sterkere hammer klem proletaren,
  Fra titan hånd som knuser åket ...
  Vi vil synge tusen arier til vårt moderland,
  Og lys for ettertiden, bra!
  Barn er glade. Og faktisk bombet tyskerne og tyrkerne, og bare en jente ble truffet av et fragment i den nakne, runde, rosa hælen.
  Pioneer skrek, men bet henne i leppa.
  Og så forberedte de seg på å slå tilbake angrepet. Og allerede er det stridsvogner med fascister og osmanske enheter. Kjøpt av Tyrkia på kreditt flytter formidable E-100-er. Så kraftige og farlige maskiner.
  De har en slik beskyttelse. At du ikke kommer gjennom fra noen vinkel. Du kan ikke treffe den fra bare én vinkel. Den eneste sjansen er å bryte sporene.
  Barn er klare til å kjempe, og vifter med bare føtter. Her sitter de på en wire og skyver pakker med hjemmelagde sprengstoff under sporene til nazistene og tyrkerne. Det fungerer og ødelegger rullene til stridsvognene til hæren til Rommel og La Erdogan.
  Og det ser forferdelig ut.
  Sasha knirker:
  - Ære til kommunismen!
  Gutten Pashka skyter med Oleg fra en sprettert og skriker:
  - Ære til pionerene!
  Gutten Ruslan, sammen med jenta Sufir, drar en mine under tyskeren og tyrkeren med en vaier og roper:
  - Ære til USSR!
  Barn fra Aserbajdsjan og russiske gutter slåss. Solbrune, tynne, barbeinte pionerer mot en kolossal armada av stridsvogner.
  Jenta Tamara tramper på den grasiøse, lille, bare foten og sier:
  - Ære til Russland!
  Pioner Ahmet bekrefter mens han skjøt mot fienden:
  - Vi er en vennlig familie sammen!
  Gutten Ramzan, en rødhåret aserbajdsjansk, bekrefter og slår ut en bil:
  - Fra ordet er vi hundre tusen jeg!
  Barna er vennlige... Her er den armenske jenta Azatuhi, som også behendig overfører sprengstoffpakken under den fascistiske larven ved hjelp av en wire, og knirker:
  - USSR er en familie av folkeslag!
  En annen armensk jente Aghas sier:
  - Ikke bøy deg for fascisme:
  Og jenta trakk i ledningen med bare tærne. Mange aserbajdsjanske og armenske barn har blondt hår og kan ikke skilles fra slaviske barn, som det også er mange av. De som kom seg bort fra tyskerne, andre russiske familier slo seg ned i Aserbajdsjan og Armenia selv under tsarene.
  Det er mange slaver i Kaukasus. Mange blandede par. Ja, og barn har vanligvis lysere hår enn foreldrene. Og de slaviske gutta ble solbrune slik at du ikke kan fortelle dem fra lokalbefolkningen. Dessuten er barn vanligvis mer like enn voksne.
  Så den internasjonale sovjetiske bataljonen av gutter og jenter kjemper, og de er alle forent, og veldig like. Deres bare hæler blinker når de beveger seg.
  Og drømmer barn sender dødsgaver. Shamil og Seryozhka, begge pionergutter, trekker i ledningen. Og her er en tysker, men med et tyrkisk mannskap stopper E-50 med en ødelagt larve.
  Guttene synger unisont:
  Union uforgjengelige, frie republikker,
  Det var ikke brutal makt som samlet seg, ikke frykt ...
  Og den gode viljen til opplyste mennesker,
  Og vennskap og fornuft, og mot i drømmer!
  Og barna gleder seg. De smiler med hvite, jevne tenner. Og de er glade, selv om de er truet på livet.
  Og tyskerne suger. Ødelagte stridsvogner skyter av kanonene sine og skribler maskingevær.
  Noen tyske og tyrkiske kjøretøy er utstyrt med granatkastere og er svært farlige.
  Gutten Maksimka og jenta Zara fra Aserbajdsjan, og de, hvilende sine bare føtter, dro opp en mine under fienden og slo ut en fascistisk mastodont, selv om de ble solgt til Tyrkia.
  Og ropte for fullt:
  - For USSR!
  Ungene er så morsomme.
  Pionerene Abbas og Vladimir bruker også våpen. I dette tilfellet, katapulten og knuse E-75-larven til nazistene. Så sang guttene:
  - For planetens storhet i dekke av kommunismen!
  Oleg og Abdula er også pionerer fra forskjellige nasjoner, men med ett hjerte skyter de også ut eksplosiver. De slår E-100 og synger ...
  Vi åpnet planeten for nasjonene,
  Veien til verdensrommet, til usynlige verdener...
  Heroiske gjerninger synges -
  For å slette dødens arr for alltid!
  
  Under Russlands hellige banner,
  I fred, vennskap, lykke og kjærlighet...
  Folket på hele jorden vil bli lykkeligere,
  Helvetes mørke vil forsvinne i det fjerne!
  Slagsmål mot barn her...
  Abdurrahman og Svetlana - en aserbajdsjansk gutt og en jente fra Hviterussland trakk en ledning sammen og slo ut en fascistisk stridsvogn. Og de sang:
  - Det store navnet til det hellige Russland,
  Skinner over verden - som en solstråle ...
  Jeg tror på enhet vi vil bli lykkeligere,
  La oss vise folket den rette veien!
  Barn er veldig modige. Både nazistene og deres allierte, tyrkerne, er rett og slett sjokkert over en slik hardnakket og rasende motstand.
  Abudurrahman er en pioner, han fikk et fragment i sin bare såle. Den gjennomboret den hardhårede overflaten på et barns ben.
  Gutten hveste:
  - Og det gjør meg vondt!
  Svetlana fikk også et slag i den runde hælen, og klødde seg i skulderen. Men jenta hvisket:
  - Ikke knekk pionerene!
  Azim og Kolka ramponerte også den tyske bilen.
  Guttene pekte med en ledning og sang:
  Den forræderske fienden gikk til offensiv,
  Men jeg tror det ikke vil vakle, det sovjetiske folket ...
  Fienden venter på nederlag og glemsel,
  Og Russlands herlighet vil blomstre sterkere!
  Fienden venter: nederlag og glemsel,
  Og Russlands herlighet vil blomstre sterkere!
  Barn er modige og bøyer seg ikke. Og de vil vinne. Og de synger og de kjemper.
  Tyskerne lider store tap. Riktignok har de for det meste ødelagte spor og ruller. Og det er ikke dødelig.
  Verre for pionerene som ble tatt til fange.
  Gutten Abdulhamid ble, da han ble tatt til fange, satt på stativet av nazistene. De satte pionerens bare føtter inn i blokken, og begynte å henge vekter på krokene. Og så tente han opp bålet. Og guttens bare hæler ble slikket av ild. Og en pisk falt på ryggen hans. De slo meg i lang tid. Og så begynte nazistene å knekke ribbeina med en glødende tang.
  Gutten, som døde under tortur, da jernet i ribbeina, rødt av varmen, knuste ham, sang:
  Berlin er nesten under vårt styre,
  Gjennom en kikkert ser vi den fordømte Riksdagen ...
  Jeg håper det blir fred og lykke snart;
  Som jeg vil beskrive i diktene mine!
  
  Russland åpnet kommunismen for verdener,
  Hun ble en familie for alle.
  Men Wehrmacht stakk en grisesnute til oss,
  Og nå spruter blodet fra årene som en fontene!
  
  Det Führeren glemte med oss ved et uhell,
  Jeg ønsket å få land og slaver!
  Fascismen gikk med en veldig lang kampanje -
  Og her er et ekte mareritt, helvetesdrømmer!
  
  En enkel gutt, en barbeint gutt,
  Knyttet nylig et rødt slips.
  Han ønsket å bygge verden selv uten Gud,
  Men plutselig brøt napalm ut fra himmelen!
  
  Jeg måtte løpe til fronten, vi var AWOL,
  Ingen vil ta slike unge!
  Men boy-fighter i en rifle gjorde det,
  Fedrenes vei viste seg å være verdig!
  
  Kjempet hvor både list og kraft,
  Og svakhet er også bitter, dessverre ...
  Kamerater måtte grave graver
  Høvler furukister i frosten!
  
  Jeg er en pioner som nå er vant til lidelse,
  Han gikk til rekognosering barbeint, snøfonna knaket.
  Kanskje straff for vantro,
  At jeg ikke ville kjenne Jesus!
  
  Men hva er de tre timene til Golgata?
  Mer enn tre år med krig har gått!
  I enhver landsby gråter enker bittert,
  Hvordan sønnene omkom på kirkegården i landet!
  
  Jeg overlevde, ble sjokkert, såret av en kule,
  Men heldigvis holdt han seg på beina!
  Vi returnerte ærlig gjelden til Tyskland,
  Den fascismen har blitt tråkket til støv av oss!
  
  Jeg har modnet, men fortsatt en gutt,
  Barten slo ikke gjennom, men allerede en titan!
  Ja, voksen, og kanskje til og med for mye,
  Hjertet ble tross alt hardt som metall!
  
  Hero Star høyeste utmerkelse -
  Stalin selv, tro meg, overleverte det!
  Han sa: det er nødvendig å ta et eksempel fra folk som deg,
  Fighterne smir nøklene til dørene til Eden!
  
  Men legg nå fra deg den modige rifla,
  Ta deg, tang, en hammer og jobb!
  Bygg en seilbåt og en båt av tre
  Og lag et fly slik at fuglen flyr opp!
  Ja, med slike barn, selv sammen med tyrkerne, vil ikke nazistene i USSR overvinne. Allerede 1. mai feirer sovjetiske soldater, men Jerevan holder på. Det betyr at den fascistiske blitzkrigen i Kaukasus har blitt forpurret. Og dessuten kjemper modige Komsomol-medlemmer.
  Elizaveta og hennes mannskap på SU-130 sender granater inn i nazistenes stridsvogner.
  Samtidig bruker jenter bare tærne og synger:
  Og i fjellhøydene og stjerneklar stillhet,
  Og havbølgen og rasende ild!
  Og i rasende og rasende ild
  Og den nakne hælen til jenta trykket på knappen. Og en annen AG-75 ble knust av et kumulativt prosjektil.
  Og jentene har det gøy.
  Og Akulina Orlova skjøt ned det hundrede nazistiske flyet og mottok 3. mai 1958 den fjerde stjernen til helten fra Sovjetunionen.
  Våre strålende kvinnelige piloter ... Ja, krigen pågår fortsatt, og utfallet er ikke klart, men ingen kneler og kommer ikke til å gi opp. Så det er tro på en bedre fremtid, og at Sovjetunionen før eller siden vil beseire Det tredje riket. Og Adolf Hitler, som mottok makten og lykken til dragepresidenten, vil dø!
  
  FRANCOS SAMTYKKE ER VIKTIG FOR MENNESKES SKJEBNE
  Franco gikk med på å sende tyske tropper til Gibraltar. Nazistene, uten videre, flyttet til denne festningen og tok den umiddelbart. Etter det begynte Wehrmacht-troppene å bli overført til den korteste avstanden til Afrika.
  Og Hitler endret mening om å kjempe mot Sovjetunionen. I tillegg fortalte Fuhrerens intuisjon ham, og han hadde en høyt utviklet en, at han ikke ville ta dette territoriet så lett. Og den røde hæren er slett ikke svak. Stalin lekket spesifikt informasjon om KV- og T-34-stridsvognene til tysk etterretning. Og nazistene begynte å utvikle sine egne tunge stridsvogner.
  Nazistene var på fremmarsj i Afrika. Rommel mottok flere tropper, og oppnådde store gevinster. Jugoslavia og Hellas ble også tatt til fange. Så seire fulgte seire.
  Men det svarte kontinentet absorberte de tyske styrkene... Og det var ikke lenger snakk om et felttog mot øst. Nazistene fanget Egypt på farten og gikk inn i Midtøsten. De erobret Irak, Kuwait og andre land. Så gjennom Iran startet en kampanje mot India. I desember 1941 angrep Japan USA i Peru havn og Hitler erklærte krig mot Amerika.
  Etter det flyttet krigen endelig til Vesten. Og USSR fikk en pust i bakken.
  I andre halvdel av det førtiandre året hadde tyskerne fullført erobringen av hele det svarte kontinentet, samt Asia, opp til India, som også ble tatt til fange med svak motstand fra britene. Og det var et enormt tysk kolonirike. Og Storbritannia begynte å bli kraftig bombet. De nye Ju-188 og Focke-Wulf bombeflyene, samt et stadig økende antall ubåter, gikk i kamp. Inkludert raskere og mer perfekt.
  Luftangrepet mot Storbritannia fortsatte med stadig økende intensitet. Og i juni 1943 fant landingen sted. Nye tyske stridsvogner deltok i kampene: "Panthers", "Tiger" -2, "Lion", som viste sin fordel over britene. London falt innen to uker etter landingen. Og etter Storbritannias fall gjorde Irland motstand i en uke til.
  Og den ble tatt til fange av nazistene... Nå har USA et valg: enten å føre en håpløs krig mot Tyskland, som har vokst til makten, eller å slutte fred før det er for sent.
  Det tredje riket hadde allerede så kraftige jagerfly som ME-309 i tjeneste, som utviklet en hastighet på 740 kilometer i timen, som på den tiden var veldig mye, og hadde syv skytepunkter: tre luftkanoner på 30 millimeter kaliber, en av som var langløpet, og fire tunge maskingevær.
  Og tyskernes ess er fenomenale: ett Marseille er verdt noe! Denne jagerflyen var en ekte oppdagelse, og overgikk alle fenomener ... For hundre og femti nedfelte fly mottok Marseille Ridderkorset av jernkorset med eikeblader av sølv, sverd og diamanter. Og for tre hundre fly ble han den første i tyskernes historie som mottok dette korset igjen. Og for å utmerke Marseille ble det oppfunnet en ny pris til ære for ham: Ridderkorset av jern med gyldne eikeblader, sverd og diamanter, som han ble tildelt for fem hundre nedstyrte fly.
  Amerika følte at krigen med Det tredje riket og Japan, som vant slaget ved Midway og erobret Hawaii-øygruppen, ikke ville ende godt.
  Og det vil virkelig være en alvorlig test for dem. Det er absolutt vanskelig for tyskerne å komme til Amerika på grunn av separasjonen av havet. Men i prinsippet er ikke avstand en barriere. Og nazistene kunne før eller siden nå USA, svømme og fly. Dessuten hadde det tredje riket allerede jetjagere, og et formidabelt TA-400 bombefly som kunne bombe Amerika. Kraftigere Yu-288 hadde allerede klart å bombe Storbritannia, og en firemotors Yu-488 var på vei, som nådde hastigheter på opptil syv hundre kilometer i timen - noe som rett og slett er supert for en propellbomber!
  Så Wehrmacht er sterk. Og formidable ubåter drevet av hydrogenperoksid nådde hastigheter på opptil 36 knop i timen, og amerikanerne ble helt redde.
  Roosevelt var alvorlig syk, og på toppen av det hele kunne det bryte ut en alvorlig maktkamp. Og republikanerne er svært misfornøyde med demokratene. Hitler selv så med uro på Sovjetunionen, som økte sin makt.
  Den stalinistiske USSR overoppfylte offisielt den tredje femårsplanen ved å doble industriproduksjonen. Selv med tanke på at de jukset litt med statistikken og dette er oppblåste data, var det likevel imponerende. Utgangen av teknologi økte. I det førtiførste året produserte USSR rundt fem tusen stridsvogner, og tre tusen av dem var de siste T-34-ene og KV-ene. Dukket opp i serien og KV-3 og KV-5. Og dette er kraftige maskiner. De laget enda flere fly, og brakte antallet til tretti tusen.
  I de førtisekunders tankene ble det produsert mer enn seks og et halvt tusen. Inkludert det siste. KV-4 dukket opp i den tyngste modifikasjonen som veide hundre og syv tonn. Og også letttanken T-50 er den siste. T-34 fortsatte å produseres.
  I det førti-tredje året ble det produsert syv og et halvt tusen tanker. Og det er så mange fly at det er akutt mangel på piloter. Totalt hadde USSR hundre og tjue tankdivisjoner. Og antallet fly nådde femti tusen.
  Det første året av den fjerde femårsplanen ble til og med overoppfylt ifølge offisielle tall, og dette bekymret Hitler.
  Så hvor skal man vende aggresjonen - Fuhrer bestemte seg i 1944 for å angripe USSR. Og USA signerte fred. Amerikanerne ble enige om å anerkjenne alle erobringene av Det tredje riket, og betale enorme erstatninger til nazistene. Og nektet også noe arbeid med atomvåpen. Amerika overførte også sin marine, og nesten alt utstyret og mange biler til nazistene.
  Den 22. juni 1944, etter å ha gitt ut et stort antall: "Panthers", "Panthers" -2, "Tigers" -2, "Lion", "Maus", "Ferdinand" -2 og annet utstyr, angrep nazistene USSR.
  Denne Stalin brakte troppene inn i en tilstand av kampberedskap. I tillegg ble Molotov-linjen fullført på den nye grensen i USSR og Stalin-linjen ble restaurert og bevæpnet. Den nye T-34-85-tanken med et større tårn og kraftigere våpen begynte å bli produsert i USSR. Riktignok var det verre i tunge tanks. KV-serien nådde KV-13, og noen modeller veide to hundre og tjue tonn. Inkludert som svar på "Mus".
  Krigen gikk først under diktat av Det tredje riket. På himmelen opplevde tyskerne ess, men i fly av bedre kvalitet slo sovjetiske piloter. ME-262-jetflyet var allerede i serien, men USSR hadde ennå ikke slike fly. Og ME-309 viste seg å være en formidabel og rask maskin. Og TA-152-evolusjonen til Focke-Wulf er en veldig dødelig maskin.
  Det viktigste er at det tredje riket har en stor overlegenhet i arbeidskraft, på grunn av kolonitroppene. Og utmerket mobilitet. Panther-2 viste seg å være en veldig god tank, som i 1944 ble den viktigste tyske mastodonten. Bevæpnet med en kraftig 88 mm kanon med en løpslengde på 71EL, er dette kjøretøyet i stand til å trenge gjennom selv supertunge KV-tanker. Og god frontalrustning, spesielt pannen. Hundre og femti millimeter av pannen på tårnet, og hundre millimeter av pannen på skroget under store skråninger av arkene. Samtidig er det hele førtisju tonn, og motoren er på ni hundre hestekrefter. Det vil si at maskinen er smidig og utmerket ergonomi. Den eneste negative siderustningen er bare seksti millimeter tykk under skråninger. Men selv dette er nok til at førtifem og antitankrifler ikke tar det om bord.
  "Panther" -2 er mye sterkere enn en enkel "Panther", og T-34-85. Så tyskerne hadde hovedtanken vellykket. Resten av bilene er verre. Panteren er for svak med bare førti millimeter sidepanser og er sårbar for sovjetiske lette kanoner og antitankrifler. "Tiger" -2 er noe bedre enn i virkelighetens historie takket være en motor på tusen hestekrefter. Men fortsatt for tung på sekstiåtte tonn. Og tårnet er stort og roterer saktere. Tanken er tjueen tonn tyngre enn Panther-2 og har lik bevæpning og nesten ingen fordel i rustning. Så, som "Tiger", ble "Tiger" -2 snart fjernet fra drift.
  Og Leo er enda verre. Den har ingen vesentlige fordeler med å bestille fremfor Panther -2, og veier nitti tonn. Noe som med en motor på tusen hestekrefter gjør bilen ganske svak i kjøreytelsen. Og en 105-millimeter kanon i 70EL, selv om den trenger bedre inn, er mindre hurtigskytende. Og ikke nødvendig i praksis.
  Og Maus, selv med en vekt på 188 tonn, er bare en hemorroidemaskin, og mer en byrde for hæren enn en sterk stridsvogn. Selv beskyttet med en side og dårlig. Men kjøreytelsen er forferdelig, og i praksis går den i stykker for ofte.
  Tyskerne fjernet også Maus fra serien ... I stedet ble E-100 lenge utviklet med en tettere layout, men lik i bevæpning.
  I USSR viste hele KV-serien seg å være på et lavt kampnivå. Og spesielt ofte gikk bilene i stykker og hadde dårlige kjøreegenskaper. Og fra rustningen uten skråning ble den lett penetrert av tyske kanoner.
  Bare trettifire var mer eller mindre vellykkede stridsvogner. Men Sovjetunionen hadde et pluss - et kraftigere og mer fullført forsvar. Men også et minus - troppene ble ikke lært opp til å forsvare seg. Og det hadde effekt.
  Tre år med odds la selvfølgelig USSR-utstyret til troppene. Men de tunge KV-tankene mislyktes, og utviklingen av tankbygging til fordel for vektøkning rettferdiggjorde seg ikke. Og tunge sovjetiske biler viste seg å være, ærlig talt, søppel. Ikke så mye innen luftfart heller. PE-2 var vanskelig å kontrollere, IL-2 var sårbar, MIG-3 var svak i manøvrerbarhet.
  Og andre sovjetiske fly var dårligere i kvalitet enn tyskerne. Og de tyske pilotene er så erfarne. Marseille er som et mirakel. For de syv hundre og femti flyene som han mesterlig skjøt ned, ble han tildelt Ridderkorset av jernkorset med platinaeikblader, sverd og diamanter. Og dette er et unikt tilfelle når de på grunn av én person introduserte den sjette graden av én pris, selv om det tradisjonelt kreves fem grader.
  Krigen var litt annerledes i flyten fra den virkelige historien. Hvis tyskerne i løpet av de førtiførste årene først avanserte raskt og lett vant, tok by etter by, og deretter ble bevegelsen deres redusert. Nå er det omvendt.
  Sovjetiske tropper konsentrert seg og utplassert nær grensene fullt mobilisert og stående i et kraftig forsvar på fullførte linjer. Og så den mektigste motstanden mot nazistene var helt i begynnelsen av krigen.
  I tillegg spilte også faktoren at Sovjetunionen startet krigen etter den generelle mobiliseringen, etter å ha samlet femten millioner soldater og offiserer. Men Hitler, ved å bruke kolonieiendommer bare i det første sjiktet, kastet tretti millioner. I tillegg kastet Japan tjue millioner fra øst sammen med utenlandske divisjoner. Denne gangen kunne ikke Stalin redde Moskva.
  I tillegg deltok satellittene på siden av Det tredje riket: Tyrkia, Finland, Ungarn, Romania, Kroatia, Slovenia, Bulgaria, Spania, Portugal, Sverige. Og selvfølgelig også Italia med sine kolonier. En hel flokk...
  Så til å begynne med holdt USSR fienden tilbake, basert på linjene til Molotov og Stalin. Men da disse linjene ble brutt gjennom, et helt kolossalt tap, og nazistene og japanerne rullet, da var det ingenting å holde tilbake. Og det viste seg akkurat det motsatte: sterkere motstand i begynnelsen, og svakere videre. Så nazistene tok Moskva nesten umiddelbart. Stalin flyktet til Kuibyshev og deretter til Sverdlovsk.
  Detaljene i kampene viste generelt at Sovjetunionen aldri lærte å forsvare seg selv ... I tillegg spilte også den andre bølgen av utrenskninger i hæren en negativ rolle. Allerede under Beria beordret Stalin å gå gjennom militæret igjen. Vel, Beria gjorde det.
  Tilsynelatende var det vanskelig for Stalin å klare seg uten blod på hoggtennene. Nazistene, sammen med tyrkerne, slo også en negativ rolle fra Transkaukasus og Sentral-Asia. Og dette viste seg også å være en vesentlig faktor. Dessuten var det ikke noe seriøst forsvar i Sentral-Asia.
  Ja, muslimene gjorde opprør.
  Tyskerne brukte tre år mer produktivt. Fra hæren ble både mer erfaren og sterkere. Og USSR la til mindre. Dessuten hadde Stalin ikke en eneste krig på disse tre årene. Nøytralitet med Japan. Stalin lovet Hitler å ikke røre Finland. Men tyskerne fikk likevel betydelig kamperfaring. Spesielt pilotene.
  Marseille, for tusen nedlagte fly, mottok Storkorset av Jernkorset, Luftwaffes platinadiamantkube og generalens epauletter.
  Så alt viste seg å være mye morsommere og mer fantastisk - for tjenerne til Lucifer ...
  USSR holdt ut til januar 1945 og falt... Etter det begynte en periode med fred... Men ikke lenge. Den 20. april 1950 angrep Det tredje riket og Japan USA. Likevel ble de skremt av etterretningsdata om at amerikanerne jobbet i hemmelighet med atombomben.
  Krigen varte bare i tre måneder og endte med okkupasjonen av Amerika.
  Og 20. april 1955 angrep Hitler Japan med sine kolonier. Krigen varte i litt over ett år og endte med en strålende seier for Det tredje riket.
  Så den 20. april 1959 ble det holdt en folkeavstemning og verdens monarkiske imperium i Det tredje riket med arvelig makt dukket opp.
  Og da Hitler døde i mars 1961, besteg sønnen hans, oppnådd ved kunstig inseminering, tronen.
  Verden, under ledelse av jernordenen, mestret planetene i solsystemet .... Menneskeheten ble forent og loddet av jerndisiplin prøvde å bygge et nytt Paradisets rike på planeten Jorden, og i fremtiden inkludere alle de bebodde verdenene i universet!
  
  
  
  DETTE ER DEN PERSONLIGE KONTAKTEN TIL DE TO DIKTATORENE
  Hitler og Stalin møttes personlig i november 1940 og var i stand til å avgjøre tvister. Møtet ansikt til ansikt endte med en strategisk militær allianse mellom de to diktatorene mot Storbritannia.
  Stalin gikk med på å ikke gjøre krav på Hitlers europeiske innflytelsessfære. Hitler avga på sin side India, Pakistan og det meste av Iran til Stalin, men fikk Midtøsten og Afrika for seg selv. I tillegg ble Kina og en del av Indokina delt av Japan og Sovjetunionen.
  Generelt tillot et personlig møte begge diktatorene å bli enige og forhindre en krig. USSR startet en offensiv mot Iran og India. Hitler sendte tropper til Afrika. Etter å ha inngått en militær allianse med Russland, gikk Franco, som innså at Storbritannia ikke kunne motstå en slik styrke som USSR, Italia, Det tredje riket og Japan med en gang, ja til angrepet på Gibraltar.
  Tyskerne tok festningen, som ikke var helt klar til forsvar, med en gang. Basen til britene på Malta ble også beseiret, og en landgangsstyrke ble satt i land. Italia unngikk nederlag i Hellas takket være slaget fra tyske og tyrkiske tropper.
  Men britene ble slått ...
  Da tyskerne, etter å ha overført betydelige styrker, fanget Egypt. Etter å ha hundre og femti divisjoner for krigen med USSR, sendte Hitler dem for å erobre Midtøsten og Afrika. Britene var svake, og kolonitroppene ville egentlig ikke kjempe.
  Führeren erobret i løpet av førtiførste år både Midtøsten og det meste av Afrika. Stalin okkuperte India, og nesten hele Iran, og Pakistan, og en del av Burma med Bangladesh.
  Japan angrep Amerika i Peru havn. Og krigen utvidet seg... Hitler erklærte krig mot USA. Stalin det neste året gikk også inn i krigen med Amerika.
  Våren 1942 fullførte tyskerne erobringen av Afrika. De ble ikke så mye hemmet av de britiske troppene, som var dårligere enn Wehrmacht i antall og kvalitet, men av lengden på kommunikasjonene og mangelen på praktiske veier på det svarte kontinentet.
  Storbritannia led stadig flere tap fra den tyske og deretter den sovjetiske ubåtflåten. USAs inntreden i krigen hjalp lite.
  Japan slo også amerikanerne...
  Den britiske marinen smeltet...
  I september 1942 begynte en amfibielanding i England. De var stort sett tyske, men også sovjetiske tropper var involvert. Britene kjempet desperat. De siste sovjetiske stridsvognene KV-3, KV-5 og den nyeste KV-4, også T-34, KV-2, og en rekke flytende kjøretøy deltok i kampene. Og tyskerne fra de nyeste stridsvognene klarte bare T-6 eller "Tiger". Og så er det bare noen få biler som raskt ble produsert på fabrikker.
  Hitler ble ubehagelig overrasket over styrken til de sovjetiske stridsvognene. Han er klart svakere.
  Det tyske bombeflyet Yu-188 var ikke dårlig, og DO-217, som viste seg tilfredsstillende, og ME-109 og Focke-Wulf. Men det er så som så. PE-8 viste seg også å være veldig bra. Generelt er sovjetiske stridsvogner sterke og tunge.
  I Det tredje riket utvikles serien fortsatt: "Panther", "Tiger" -2, "Lion" og "Maus".
  Storbritannia holdt bare ut i femten dager. Deretter kapitulerte London-garnisonen. Ytterligere seks dager med kamper pågikk fortsatt i Skottland. Og så i fire dager gjorde britene motstand i Irland.
  England falt. Og de neste kampene utspant seg mot USA. Men Amerika må fortsatt nås. For det trenger du mange transportskip og kontroll over havet. Hitler bygde opp styrkene sine og erobret Island først i november 1942.
  Videre gjennom Grønland flyttet troppene hans til Canada. Og japanerne landet i Panama. Og tyskerne overførte også styrker gjennom Argentina, og Brasil, som hadde inngått en allianse med Det tredje riket.
  Vel, Stalin bestemte seg for å angripe gjennom Alaska. Kampene i Storbritannia viste at supertunge stridsvogner ikke var effektive nok. Og sovjetiske designere begynte å utvikle en mer kompakt IS-serie, i stedet for KV. Sovjetiske tropper startet en offensiv inn i Alaska, gjennom Chukotka i mai 1943, og den var relativt god.
  Riktignok har USSR mange stridsvogner, og de er mye sterkere enn de amerikanske Shermans og Grants. Den tyske panteren var heller ikke dårlig, noe militæret generelt likte, bortsett fra at den ofte brøt sammen, men den var godt beskyttet i pannen og godt bevæpnet.
  Tyskerne skapte lett fotfeste i Canada og utvidet det. ME-309 og kraftigere Yu-288 bombefly dukket opp på himmelen. Og det skjedde en rivende utvikling av jetfly.
  Og den tyske piloten Marseille ble et uoppnåelig fenomen, og skjøt ned hundrevis av britiske og amerikanske fly. For hundre og femti fly mottok Marseille Ridderkorset av jernkorset med eikeblader av sølv, sverd og diamanter.
  For tre hundre Order of the German Eagle med diamanter. For fire Knight's Cross of the Iron Cross med gyldne eikeblader sverd og diamanter, og for fem hundre Grand Cross of the Iron Cross.
  Og han knuste disse amerikanerne, og ble et utilgjengelig fenomen. Da han nådde tallet på syv hundre og femti mottok fly en ny pris: Ridderkorset av jernkorset med platina eikebladsverd og diamanter.
  I Amerika ble Marseille en ekte legende og det ble raskt laget filmer om ham.
  På grunn av vanskeligheter med å flytte tropper og forsyningsproblemer, trakk krigen med USA ut.
  Amerikanerne kjempet ikke særlig kraftig for Canada og Alaska, og tyske, sovjetiske og andre tropper okkuperte det uten store vanskeligheter.
  Men selve invasjonen av Amerika begynte først i juni 1944. USSR overførte nye, kraftigere mellomstore stridsvogner T-34-85, som var bedre til å trenge gjennom amerikanske stridsvogner, og mer effektive og ikke så tunge som KV, IS-2-serien. Den siste tanken var et godt gjennombruddskjøretøy takket være en kraftig kanon og fire maskingevær, og relativt god sidebeskyttelse.
  I USA var det bare noen få som oppgraderte Sherman ved å installere en kraftigere 76-millimeter pistol, mer eller mindre i stand til å trenge gjennom fiendtlige middels stridsvogner. Arbeidet med Pershing ble forsinket ... Riktignok var det mange Shermans.
  Tyskerne sto heller ikke stille. Panther-2 viste seg å være noe mer avansert, takket være lån av motor og girarrangement fra russerne i en blokk, som gjorde det mulig å redusere høyden på tanken.
  Og tårnet er blitt smalere og mindre, og motoren er kraftigere. Som et resultat hadde den tyske tanken en frontal tårnpanser på 150 mm med skråninger, en skrogpanne på 120 mm med en helning på 45 grader og seksti sider. Og en kanon på 88 mm i 71 EL, i stand til å trenge gjennom Shermans fra tre og en halv kilometer. I tillegg er vekten på tanken bare førtisyv tonn med en motor på 900 hestekrefter.
  Bortsett fra den ganske svake siderustningen, men fortsatt tilstrekkelig til å holde amerikanske bazookaskudd, ble Panther-2 den beste tanken fra andre verdenskrig når det gjelder dens egenskaper, og overgår både den sovjetiske KV og IS-2 er fortsatt ikke perfekt nok.
  "Tiger" -2 ble produsert i små partier, på grunn av det faktum at den nesten ikke hadde noen fordeler ved booking, og den var betydelig dårligere i kjøreytelse, og det var vanskelig å transportere den.
  Den vanlige "Tiger" ble også avviklet ... Og "Panther" -2 ble hovedtanken til Wehrmacht. Og allerede i USSR begynte de å se med forsiktighet på teknologien til Tyskland.
  På himmelen gikk ME-262 i serie, men påliteligheten var utilstrekkelig, og dens kampkvaliteter ble heller ikke fullstendig avslørt. Og mens tyskerne stolte på ME-309 og TA-152. Den siste skruejagerbomberen viste seg å være svært vellykket og effektiv. ME-309 hadde, til tross for sin høye hastighet og kraftige bevæpning, problemer med horisontal manøvrerbarhet.
  XE-162 viste seg å være en enklere og billigere jetjager, men vanskelig å fly, kun tilgjengelig for førsteklasses piloter.
  Derfor ble det ikke sluppet så mye de kunne.
  Et slikt fly var imidlertid veldig egnet for stilen til Huffman, som ble den andre piloten til ambassadøren i Marseille og mottok Ridderkorset av jernkorset med sølveikblader, sverd og diamanter som den andre piloten som oversteg tre hundre nedlagte. luftfartøy.
  Sovjetiske piloter scoret også kontoer, men mer beskjedent enn de tyske. Pokryshkin skilte seg ut.
  Krigen begynte sommeren 1944 for Amerika spiller ingen rolle. Det tredje riket og angrepsgeværet viste seg å være bedre og knuste Yankee-troppene. Og den røde hæren presset på. Amerikanerne tapte. Philadelphia falt i august. I november 1844 hadde sovjetiske og tyske tropper allerede nærmet seg Washington og New York fra nord. For første gang dukket amerikanske Pershings og Fireflies opp foran. De overgikk den sovjetiske T-34-85 og var farlige for IS-2, men tapte likevel for Panther-2, som ble den beste tanken i andre verdenskrig.
  I nærheten av Washington kjempet amerikanerne heroisk. Men likevel fullførte de sovjet-tyske troppene omringingen av den amerikanske hovedstaden innen slutten av desember, og innen den femtende januar falt både Washington og New York ...
  Amerika gjorde motstand en stund... Kamper fant også sted i Mexico, der tyskerne og japanerne rykket frem.
  Den 9. mai 1845 kapitulerte restene av de amerikanske styrkene. Krigen kunne ha avsluttet tidligere, men det oppsto alvorlige uenigheter mellom japanerne og tyskerne. Og det trakk ut konflikten.
  Etter overgivelsen av USA ble det en pause ... Men en ny krig var uunngåelig. Japan ville for mye for seg selv. Halve Amerika, som har et mye mer beskjedent bidrag til seieren, og hele Latin-Amerika. Stalin møtte også japanerne og krevde retur av det sørlige Sakhalin, som samuraiene mottok ulovlig.
  Kort sagt, den 20. april 1947 brøt det ut en ny krig. Mellom Japan og dets kolonier på den ene siden, og mot Det tredje riket og de allierte og USSR på den andre. Og dette er alvorlig.
  Selvfølgelig er Sovjetunionen og Det tredje riket teknisk sterkere enn japanerne. Sovjetunionen hadde stridsvognene T-54 og IS-7, tyskerne hadde E-serien, til og med den første pyramideutviklingen. Koalisjonen av hvite sosialister var også sterkere i luften. Spesielt sterke var de flygende tallerkenene i Det tredje riket, absolutt usårlige for håndvåpen.
  Krigen varte bare i fire og en halv måned og endte med Japans nederlag og overgivelse 3. september 1947.
  Sovjetunionen mottok det sørlige Sakhalin, Kuril-ryggen, en tredjedel av selve Japan, halvparten av Kina og Korea, Hawaii-øygruppen og noe annet. De resterende eiendelene ble tatt til fange av Det tredje riket.
  Etter det møttes Stalin og Hitler igjen og igjen og bekreftet vennskapet deres.
  Og de fullførte til slutt verden ... Stalin døde 5. mars 1953, men klarte å etterlate et skriftlig testamente om overføring av makt til Lavrenty Beria. Han ble lederen etter Stalin og holdt maktbalansen.
  Hitler førte en mer moderat politikk, det var ikke engang masseutryddelser av jøder, men han styrket sin makt. Hitlers etterkommere ble skaffet kunstig. Den 20. april 1959 ble det holdt en folkeavstemning om opprettelsen av et verdensimperium og etableringen av et monarki. Og rekkefølgen på arven ble bestemt.
  Da Hitler døde i mars 1963 samme dag som Stalin, men ti år senere, skapte ikke dette mye forvirring og maktkamp. Og verden hadde bare to imperier, sovjetiske og tyske. Og de hadde atomvåpen, så fokuset skiftet til romutvidelse. Allerede i 1959 begynte tyskerne å fly til Mars. Og de fløy til månen enda tidligere.
  Og USSR i 1961 sendte en mann til Mars. Slik gikk historien... Ved slutten av det tjuende århundre oppsto menneskelige bosetninger på planetene i solsystemet.
  Og i 2020 begynte menneskehetens første flytur til stjernen Sirius, som planetene som var egnet for menneskelig utvikling dreide seg rundt. Etter Berias død lyktes sønnen Sergo. Og i det tredje riket ble det allerede utført dristige eksperimenter for å forynge kroppen. Så Hitlers sønn Wolf så først rundt tretti år gammel ut og kunne regjere i svært lang tid.
  Slik ble den nye verden... Og koronaviruset ble knust i knoppen, og hindret infeksjonen i å spre seg.
  
  HVIS DET IKKE VAR FOR DET DØDELIGE KRØJET AV TOGET MED ALEXANDER III
  Toget, sammen med tsar Alexander III, slapp unna krasjet nær Kharkov, og keiseren av Russland fikk ikke dødelige skader på indre organer. Som et resultat fortsatte livet til Alexander III, og han døde ikke ved førti-ni. Etter å ha økt territoriet til imperiet litt i sør i Sentral-Asia, vendte keiseren blikket mot det fjerne østen. Den transsibirske jernbanen ble bygget, og russerne penetrerte Manchuria og bygget Port Arthur i et akselerert tempo.
  De begynte å styrke sin innflytelse i Korea. Og dette førte til den første store krigen under Alexander IIIs regjeringstid med Japan. Tsar-Russland var noe bedre forberedt på det. I Østersjøen ble det bygget skip et år tidligere, inkludert slagskipet Slava, mens Kina ikke fikk penger fra Russland. Og han kunne ikke forråde dem til japanerne. Og den japanske flåten var seks skip svakere.
  Likevel startet samuraiene fortsatt krigen. Russland vokste raskt økonomisk og det var ingen forsinkelse med å vinne.
  Jeg ville ha krig og Alexander den tredje. Befolkningen i Russland økte raskt. Fødselsraten forble høy, og dødsraten, takket være de tøffe tiltakene fra en sterk konge, ble redusert. Jordtildelingene til bøndene ble mindre. Nye land var nødvendig. Ja, kongen ønsket militær ære. Det er godt å være en fredsstifter, men det er bedre å være en erobrer. Alexander den tredje ønsket å gå inn i historien som en stor mann.
  Men krigen i Europa er for risikabel, men hvorfor ikke få ære i kampen med Japan. Dessuten er russiske generaler de beste i verden, og enda mer soldater.
  Begynnelsen av krigen for Russland var ikke særlig vellykket. Tre slagskip ble skadet, krysseren "Varyag" og kanonbåten "Koreets" sank etter en heroisk kamp.
  Men så gikk det bedre. Admiral Makarov døde ikke, så han fikk stor makt fra keiseren, og kunne rett og slett ikke slippe Cyril Romanov inn i Port Arthur. Og han var ikke på slagskipet Petropavlovsk.
  Videre, selv om Kuropatkin trakk seg tilbake, fjernet tsaren ham umiddelbart. Beleiringen av Port Arthur var kortvarig og Brusilov slapp den.
  Den russiske flåten handlet mer vellykket enn i den virkelige historien. Ja, og Rozhdestvenskys skvadron forlot Østersjøen tidligere og ankom tidligere og i en sterkere sammensetning. Så japanerne ble beseiret til sjøs. Og på land også...
  Og fiendtlighetene ble overført til selve metropolen.
  Bare intervensjonen fra England og Amerika reddet Japan fra okkupasjon. Men japanerne ble tvunget til å gi Russland Taiwan, hele Kuril-kjeden, og betale en milliard gullrubler i erstatning. Russland befestet seg i Korea, Manchuria og Mongolia.
  Zheltorossia oppsto fra kinesiske regioner som frivillig sluttet seg til Russland. Det var ingen revolusjon, ingen statsduma. Det tsaristiske imperiet hadde fremgang, og oppnådde større suksess i økonomien enn i den virkelige historien. Verdens første lette russiske stridsvogner og tunge firemotorers bombefly dukket også opp. Og befolkningen i Russland, inkludert på bekostning av Kina, har blitt stor.
  Likevel begynte første verdenskrig, som i virkelig historie, 1. august 1914. Og dette var en hard kamp.
  Tsarhæren var mer tallrik enn i den virkelige historien, og bedre teknisk utstyrt. Og økonomien i Russland er sterkere, og det militærindustrielle komplekset, og økonomien og autoriteten til tsaren er høyere.
  Og Alexander den tredje aksepterte Russland med en plog, men nå hadde hun fly med fire motorer, stridsvogner og til og med missiler. Det var prosjekter og tunge stridsvogner, spesielt Mendeleev, og fly med seks motorer. Og mye mer.
  Helt fra begynnelsen var forløpet av første verdenskrig annerledes. Russiske tropper vant i Øst-Preussen og tok Przemysl direkte. De beseiret tyskerne og oppnådde store seire på alle fronter. Krigen viste seg å være kortere enn i den virkelige historien og gikk nesten i en kråke. Seks måneder senere, 23. februar 1915, kapitulerte Tyskland. Og Østerrike-Ungarn enda tidligere.
  Tyrkia overga seg to uker senere. Og det var kult.
  Tsar Alexander den tredje oppnådde rungende seire, og ble en stor konge.
  Russland og de allierte gjorde en deling av trofeer. Østerrike-Ungarn og det osmanske riket forsvant fra verdens politiske kart. Det meste av det osmanske riket inkludert Istanbul ble en del av Russland. Sør-Irak mottok Storbritannia, så vel som sør i Palestina, og ofte Saudi-Arabia. Syria og Lilleasia, Istanbul, sundet, nord og sentrum av Irak, nord i Palestina ble russiske provinser.
  Russland tok også imot Galicia og Krakow. Samt det tsjekkiske og slovakiske kongedømmet og det ungarske. Bare Østerrike beholdt sin uavhengighet. Transylvania dro til Romania. Jugoslavia oppsto som et rike innenfor Russland, inkludert frivillig.
  Tyskland mistet også deler av territoriet inkludert Klaipeda, Poznan og Danzig. Selv om Øst-Preussen beholdt. De tyske koloniene i Stillehavet ble tatt til fange av Russland. Og Storbritannia i Afrika. Frankrike og Danmark returnerte det som var tatt til fange av tyskerne under Bismarck. Pluss hennes enorme erstatninger. Så alle var fornøyde.
  Men selv etter det fortsatte omfordelingen av verden en stund. Russland og Storbritannia delte Saudi-Arabia og Iran. Og så Afghanistan og Russland, som fullfører nesten hele verdensdelingen. Bare i Kina var det kriger og ekspansjon fra forskjellige sider.
  Alexander den tredje levde i åtti år og døde først i 1925, og etterlot imperiet rikt og velstående til sønnen Nicholas II. Alexander den tredje ble den mest suksessrike russiske tsaren, og hans regjeringstid var den nest lengste etter Ivan den grusomme og veldig strålende. Og Alexander den tredje ble selv den lengstlevende av herskerne i Russlands historie.
  Dermed var historien til denne monarken vellykket. Nicholas II fortsatte å ekspandere i Kina. Og han vant krigen med Japan under den store depresjonen, og okkuperte den fullstendig og inkluderte den i Russland. Nicholas II døde i 1938. Og tronen hans ble tatt av arvingen Alexei II. Denne gangen var han frisk, så Alexander valgte en mer passende kone for sønnen Nikolai.
  Hitler kom til makten i Tyskland, men han fikk ikke lov til å gjenopplive makten til Wehrmacht. Og bare Mussolini kjempet litt, og fanget det siste uavhengige landet i Afrika - Etiopia.
  Hitler klarte bare med tillatelse fra Russland å forene seg med Østerrike og heve den tyske økonomien. Men hans regjeringstid var uten krig. Helt til Fuhrer døde i 1958. Etter det begynte gradvis demokratisering i Tyskland og flerpartisystemet kom tilbake.
  I Italia, etter Mussolinis død, lyktes sønnen hans, men demokratiet og et flerpartisystem ble også delvis gjenopprettet.
  Og litt etter litt ble det mer frihet i Russland. Men det viktigste er plassutvidelse. Flyvninger ut i verdensrommet, til månen og til andre systemer.
  Verden har blitt mer stabil og rik. Og den russiske rubelen erstattet det britiske pundet, og ble verdens viktigste valuta.
  Kolonisystemet gikk ikke i oppløsning, men styrket seg. Både Afrika og Asia hadde mer orden og mindre hungersnød og krig.
  Islam har blitt mer fredelig, etter å ha mistet sin radikalisme. Folk besøkte alle planetene i solsystemet tilbake i det tjuende århundre. Og i 2021 startet den første felles ekspedisjonen med den russisk-amerikanske ekspedisjonen til stjernen Sirius. Og slik fikk folk noe mer fredelig, stabilt og holdbart.
  
  
  Führerens NESE FØLTE EN NEVE
  Stalingrad-operasjonen begynte 19. november 1942. Men nazistene klarte å omgruppere troppene og styrke flankene. Intuisjonen sviktet ikke Hitler denne gangen, og han klarte å reagere i tide. Og nazistene var i stand til denne gangen, som under den andre Rzhev-Sychov-operasjonen, å stole på festningen for å avvise den sovjetiske offensiven.
  I tillegg ble forsvaret av nazistene lettet av ikke-flygende vær, på grunn av hvilket det ikke var mulig å bruke angrepsfly, og artilleriforberedelsen var ikke så effektiv. Og nazistene, som stolte på et solid forsvar og gravde seg ned i bakken, og nesten uten å tape i antall, gjorde motstand. Ja, under Rzhev-Sychov-operasjonen var det flere sovjetiske tropper, og deretter ble offensiven til den røde hæren frastøtt, og desto mer suksess ble oppnådd fra forsvaret. Pluss værforholdene og tyskernes hardhet i kamper.
  Samt de nazistiske enhetenes overlegenhet i erfaring.
  Kort sagt, fronten kollapset ikke og nazistene klarte å unngå vinterkollapsen, slik den var i det førtiførste året.
  I Afrika vant først de allierte. Men Hitler overførte et par divisjoner til, siden han ikke trengte å skaffe tropper for Mainstein. Og Rommel fikk store krefter med en gang og utnyttet Montgomerys treghet. Og ga et slag med forferdelig kraft og effektivitet til de amerikanske troppene.
  Den amerikanske hæren i Alger ble fullstendig beseiret, og mistet mer enn hundre tusen fanger alene. Ja, den nye tyske tanken "Tiger" viste seg å være et sjokk for Yankees. At Fuhrer sendte Marseille den beste tyske piloten til Stalingrad i slutten av september spilte også en rolle. Og Marseille som et resultat unnslapp krasjen og kjempet med de sovjetiske troppene. Og da slaget stilnet nær Stalingrad, vendte han igjen tilbake til Middelhavet og der tresket han nidkjært britene og amerikanerne, og ble et virkelig mareritt for dem.
  USAs nederlag i Algerie kom som et sjokk for amerikanerne. Det skal bemerkes at i slaget ved Midway i denne verden lyktes Yankees mindre enn i den virkelige historien, og så langt i Stillehavet var det en krig på lik linje. Japanerne klarte ikke å erobre den hawaiiske skjærgården, men amerikanerne kunne ennå ikke gå til offensiven.
  Og sjokket forårsaket av nederlaget i Algerie hadde en slik innvirkning på USA at de bestemte seg for å fryse krigen på den østlige halvkule, for å trekke de som overlevde fra Marokko, til og med etterlate utstyr. Og viktigst av alt, stopp bombingen.
  Tatt i betraktning at det tredje rikets ubåtflåte også har vokst, er det klart at Storbritannia har svekket og også innskrenket fiendtlighetene.
  Ja, og Marseille får mye...
  Etter at tyskerne slo tilbake offensiven i sør og i sentrum, begynte Stalin å utvise forsiktighet. Operasjon Iskra er utsatt. Og da det startet klarte tyskerne å forsterke seg, og kunne holde forsvaret her også.
  Stalin beordret å rykke frem i Voronezh-regionen. Til å begynne med var de sovjetiske troppene vellykkede, men så startet Mainstein et kraftig motangrep fra sør og kuttet av de sovjetiske enhetene og skapte en gryte. Tyskerne gjenopprettet sine stillinger, og tapene til den røde hæren var store.
  Etter det frøs kampene på østfronten. Hitler bestemte seg for å vedta en alternativ krigsplan - å styrke Rommel, og rykke inn i Egypt, Midtøsten og videre inn i Iran og India. Og også erobre Afrika. Og i øst for å forsvare.
  Stalin, etter å ha lidd store tap, bestemte seg for å fylle opp troppene og følge en vent-og-se-taktikk. Ved å bestemme seg for å la det gå nå, vil tyskerne være utslitte, og han vil slå ut stridsvognene deres i forsvar. Men Hitler ønsket ikke å angripe på østfronten, men stolte på det afrikanske og midtøstens operasjonsteater.
  Rommel mottok nye Tiger- og Panther-stridsvogner, samt Ferdinand selvgående kanoner, overlegen i kvalitet enn britiske kjøretøyer. Og på himmelen presset Focke-Wulf med kraftige våpen britene. Og Marseille ble et slikt mareritt at etter at fem hundre fly ble skutt ned, var han den andre etter Hermann Göring som mottok Storkorset til Jernkorset. Og før det, Ridderkorset av Jernkorset med gyldne eikeblader, sverd og diamanter.
  Mørke dager har kommet for fiendene til Det tredje riket. Rommels slag knuste Montgomerys tropper.
  Situasjonen ble forverret av det faktum at tyskerne tok Gibraltar og erobret Malta.
  Franco gikk med på å storme denne festningen på grunn av Hitlers ultimatum. Og i angrepet på Malta brukte tyskerne divisjoner fjernet fra østfronten.
  I tillegg var total mobilisering i kraft i Det tredje riket, og produksjonen av våpen økte kraftig.
  I mai og juni fanget Rommel Libya og Egypt. Og i august var jeg allerede i Irak og Kuwait. Engelskmennene rullet inn. I september invaderte tyske og tyrkiske tropper Iran, og fanget det raskt ... I november var de allerede i India. Og i desember fanget de dette landet og forente seg med japanerne. Etter det fortsatte den tyske offensiven i Afrika om vinteren.
  Og Stalin ventet fortsatt og fryste krigen. Og tyskerne dro til Afrika. De hadde jetfly i masseproduksjon, først og fremst jagerfly, og britene hadde det veldig dårlig. Siden de ikke hadde like fly. Og det var ikke flere ess. Og de tyske pilotene knuste dem grundig.
  Og de erobret Afrika ...
  Stalin regnet med de nye T-34-85 og IS-2 stridsvognene, men dette viste seg å ikke være den beste ideen. Sommeren 1944 hadde tyskerne også erobret Afrika. De dukket opp i masseproduksjon "Panther" -2 og "Tiger" -2, kraftigere motorer i virkelighetens historie, noe som betyr at selve maskinene er mer mobile og effektive, om enn tunge. "Panther" -2 veide femti-tre tonn, og "Tiger" -2 seksti-åtte tonn. Og begge kjøretøyene er bevæpnet med en 88-millimeter 71 EL-kanon. Som gjennomborer sovjetiske kjøretøyer på lang avstand, ganske hurtigskytende og nøyaktige.
  Samtidig har Tiger-2 en motor på 1000 hestekrefter, og denne tanken er ikke dårlig i kjøreytelse. Og Panther-2 har en motor på 900 hestekrefter.
  Innen sommeren klarte ikke Stalin å oppnå en kvalitativ overlegenhet i stridsvogner. Og i luftfarten gikk nazistene skarpt foran.
  De har også en fullverdig jetbomber. Og en sterk firemotors Yu-488, og en seksmotors TA-400. Ikke verst var TA-152 flerbruksutviklingen av Focke-Wulf, og ME-309 og andre maskiner.
  22. juni 1944 startet Stalin en storoffensiv i sentrum. Men nazistene var klare for det. Dessuten klarte Fuhrer å komme foran Stalin og begynte å lande i Storbritannia 6. juni 1944. Og London falt på tolv dager.
  Noen dager senere kapitulerte Storbritannia.
  Den røde hæren, som hadde overlegenhet og antall, og de nyeste stridsvognene, var i stand til å bryte gjennom forsvaret. Men så startet tyskerne et motangrep. Kampene viste at Tiger-2 er bedre i stridsvognkamper enn IS-2, både i frontalrustning, spesielt pannen på tårnet, og i bevæpning. Hvor bedre er Panther -2, og også når det gjelder kjøreegenskaper. Og T-34-85 er ikke en kraftig nok forsvarsmaskin.
  Og tyskerne fikk tilbake sine posisjoner.
  Deretter beordret Hitler gjenopptakelse av offensiven i øst. Hovedslaget er Kaukasus og olje.
  Og så åpnet Tyrkia en andre front mot Russland i Transkaukasia. Og igjen seieren til Wehrmacht. Tross alt er tyskerne sterkere i antall og kvalitet. Og de bruker også europeiske og arabiske inndelinger. Nazistene er spesielt sterke i luften, hvor de har en kvalitativ fordel, spesielt i bevæpning og fart.
  I tillegg har Fritz mye kolonialt infanteri. I Kaukasus er de ganske varme å kjempe. Og den tyske MP-44 angrepsriflen er bedre enn sovjetiske modeller. Alle nazistene ser ut til å være bedre. Bare i artilleriet til USSR har det paritet. Men tyskerne i luften grep dominansen. De var alltid sterkere i kvalitet, men de gikk foran i antall. Og jetfly har ingen analoger.
  Det skal sies at det er vanskelig å overta nazistene i arbeidskraft. De har satellitter og europeiske, afrikanske og til og med indiske og arabiske divisjoner. Og jo lenger krigen varer, jo mer endrer maktbalansen seg ikke til fordel for USSR.
  Dessuten kan Kaukasus ikke holdes fra et dobbelt slag. I tillegg åpnet Japan også den tredje fronten med et lumsk slag.
  Samuraiene hadde det bedre, og amerikanerne kunne ikke gripe initiativet. Japanerne gjorde opp for sin overlegenhet i antall med stor erfaring og dyktighet. I tillegg, hvis USA i luftfart fortsatt kunne stemple fly raskt, kan du ikke bygge en flåte i et så akselerert tempo. Og selvfølgelig bremset dette avlyttingen av initiativet.
  Og japanerne, etter å ha forent seg med tyskerne, var i stand til å løslate en del av styrkene, og etter å ha mobilisert infanteriet, angrep de USSR og Mongolia.
  Lagt til problemer. I løpet av høsten og vinteren erobret nazistene hele Kaukasus, samt Uralsk-elven og Astrakhan.
  Det ble ganske urovekkende. Og veldig farlig. Hva bør Stalin gjøre i denne situasjonen?
  Han tilbød Hitler fred på alle vilkår. Men US Fuhrer ble ikke forstyrret i det øyeblikket, og han sa: hva om Sovjetunionen kan bli ferdig. Tyskerne startet en storoffensiv mot Saratov i mars.
  Og de hadde tank E i serien, og til og med de første diskettene som sovjetiske luftvernkanoner ikke kunne skyte ned.
  Og generelt gjorde den laminære jeten diskotekene til Det tredje riket usårbare for håndvåpen.
  Men i april, etter erobringen av Saratov, Kuibyshev, Penza og nord for Arkhangelsk, ombestemte Hitler seg og tilbød Stalin fred på svært vanskelige vilkår. Og dessuten ville Sovjetunionen også måtte kjempe med USA. Dessuten å kjempe nesten for ingenting. Hitler lovet bare et rent symbolsk stykke Alaska å gi.
  Führeren ble tilsynelatende skremt av rykter om atomvåpen som ble utviklet av amerikanerne.
  Stalin gikk med på de harde forholdene i Det tredje riket, inkludert betaling av erstatninger i hundre år.
  Men han klarte å redde Moskva fra angrep. Takk uansett.
  Og nazistene flyttet til Amerika sammen med Japan. De ønsket en avgjørende seier.
  Men ikke alle katter fastelavn. Selv om bakkehæren til Wehrmacht er sterkere, er det nødvendig å overvinne en lang avstand til USA og så virkelig grave i og sale fienden.
  Men Fritz tar seg sakte men sikkert opp. Gjennom Island, Grønland, Canada fra nord, og gjennom Argentina og Brasil, og videre til Venezuela og Mexico fra sør.
  Og selvfølgelig kan USA ikke motstå. Dessuten dukket MP-64 opp, en mer avansert og lett tysk maskingevær. Og selvfølgelig mer avanserte og typer fly fra den tyske hæren. Og det farligste er selvfølgelig tysk klassejenter - super på verdens beste stridsvogner.
  Kampene flyttet til sør i Mexico. De berømte fire jentene endret tanken til den siste modifikasjonen av E-50. Bilen er virkelig ultramoderne, styrt av joysticks, relativt lett på 65 tonn med en motor på 1550 hestekrefter.
  Frontrustningen er 250 mm, sidepansringen er 170 mm, og til og med i en betydelig helling. Men på grunn av dette er jentene i tanken litt trange. Det er ikke så behagelig her som i "Tiger" -2, så bilen har kondensert og spesielt oppsettet. Men nå kan ikke stridsvognen penetreres av amerikanske stridsvogner, selv når man skyter mot siden på nært hold. Slik beskyttelse er i stand til å motstå skuddet fra IS-2.
  Jentene er fornøyde og bilen går ganske fort. Gerda, som trykker på knappene på styrespaken, sier:
  - Dette er en maskin! Virkelig et mesterverk!
  Charlotte svarer:
  - Sidene er veldig skrånende og luken er smal, det er nesten ingen topp. Du kan ikke bryte gjennom en slik maskin, men det er ikke behagelig!
  Gerda sa entusiastisk:
  - Men effektivt! Og helt ugjennomtrengelig!
  Magda svarte med et smil:
  - Som vi ser, formynder Gud Tyskland!
  Christina fniste og svarte:
  - Vi vinner seire selv! Og dette er essensen av vår strategi!
  Gerda sa entusiastisk:
  - Inntil nylig virket tanken "Lion" for oss som grensen for perfeksjon. Og nå er bilen tjuefem tonn lettere, overgår "Løven" både i bevæpning og rustning, og spesielt i kjøreytelse. Så Amerika kan ikke knekke oss!
  Charlotte lo og sa:
  - Ikke knekk den! Vi vil knekke dem alle!
  Her i synet av Magda dukket "Sherman opp". Jenta sendte et prosjektil rett mot målet. Knuste bilen.
  Likevel skal det innrømmes at amerikanerne i tankbygging ligger merkbart etter. "Sherman" trekker tydeligvis ikke i kamper, og "Pershing" er bare litt bedre. Dessuten dukket Pershings opp i serien bare i begynnelsen av det førti-femte året, og i deres parametere ligner den tidlige Panther-modellen. E-50 slår amerikanere på en avstand på mer enn fem kilometer.
  Jentene er veldig stolte av en slik overlegenhet til våpnene deres. Og de plystrer sanger.
  Magda skyter igjen, slår gjennom, denne gangen en skjermet Sherman, og kvitrer:
  - Spredte ballen og suste av gårde i galopp!
  Selv skjermene "Sherman" hjalp ikke. En tysk stridsvogn kjører selv. Knuser infanterister med larver. Jenter plystre sanger på munnspill. Splatter blod under rullene. Tanken beveger seg raskt nok, og sporene er mer avanserte og farbare, samtidig som den er relativt lett.
  Jentene plystrer... Gerda bemerker:
  - Mexico er det siste landet på vei til USA. Vi har allerede tatt så mange forskjellige hovedsteder. Og så mange land erobret! Vi startet den første erobringen fra Østerrike og nå flytter vi til Mexico City! Vårt militære selskap er et strålende selskap!
  Christina svarte logisk:
  - For det første er vi våre motstandere overlegne i organisering. Et lite land er Tyskland. Tyskerne er de mest disiplinerte og høyt organiserte menneskene i verden. Pluss et totalitært nasjonalsosialistisk regime. Noe som også tilførte oss styrke og organisering. - Jenta løp barfoten langs skrogets legeringssidepanser og fortsatte. - Så de strålende talentene til våre generaler og først og fremst Hitler. Vi har knekt motstanderne våre stykke for stykke. Og så fikk de verdens beste teknologi. Så nå har vi en triumf foran oss! Og det tredje riket åpner sine vinger over verden!
  Charlotte sa rasjonelt:
  - Det verste var vinteren førtito. Vi ble beseiret i Afrika og nær Moskva. De forlot Tikhvin og Rostov-on-Don. Og til og med Kharkov ble tatt til fange av sovjeterne. Og USA gikk inn i krigen mot oss. Det var da det virket: at vekten ikke svingte i vår favør og avgrunnen dukket opp. Men våren ga oss nye seire. Og siden den gang har alt gått i vår favør!
  Magda sparket. Skjøt ned en amerikansk pistol og kvitret:
  - Men likevel, uten innblanding fra høyere makter, ville ikke vår hær ha vært i stand til å oppnå en slik suksess! Beseire overlegne fiender! Dette er Guds hånd!
  Gerda lo og svarte:
  - Jeg er enig i at Gud er! Men ikke Gud: Abraham, Isak og Jakob! Og tilsynelatende den ariske, ene og allmektige Gud! Han som skapte universet og valgte tyskerne som sitt folk!
  Charlotte nikket og bekreftet:
  - Absolutt! Isaks Gud er ikke vår Gud! Og hvis jødene virkelig var Guds folk, ville vi ikke ha vunnet! Og i så fall, så er din bibel Magda en løgn! Og det er på tide for deg å forlate kristendommen til fordel for arisk monoteisme!
  Charlottes ord hørtes ut som maskingeværild.
  Christina la til:
  - Og det ser ut som forræderi, å være kristen. Tross alt viser det seg at du er for pasifisme - de slår deg på høyre kinn, snu til venstre!
  Gerda så seg å legge til:
  -Og du tror at frelsen er fra jødene! Og dette er generelt - beslektet med svik!
  Magda protesterte forsiktig:
  - Jeg tror ikke det! Min mening Gud er én! Og ikke jødisk, og ikke arisk!
  ropte Charlotte tilbake.
  -Hvordan er det ikke arisk! Bare arisk og ikke mindre!
  Gerda la forsonende til:
  Og også teknologi! Hvor begynte vi? I september 1939 hadde de bare seks tankdivisjoner. Og nesten alle tankene er lette, mindre enn tjue tonn. Nå vet jeg ikke selv hvor mange divisjoner vi har, men vi kjører på verdens beste tank. Kjøretøyet vårt er uten sidestykke når det gjelder bevæpning, rustning, kjøreegenskaper, og samtidig er det ikke opprørende når det gjelder vekt.
  Jeg husker testene til den første "tigeren", så på Hitlers bursdag 20. april 1042.
  Jenta stoppet og trakk pusten og fortsatte.
  - Da var "Tigeren" allerede den beste tanken i verden. Men kjøreytelsen kan ikke anses som tilfredsstillende. Men på den annen side ga pistolen en god kamp, og rustningen var ganske passende for det øyeblikket. Og selve tanken snudde bra, noe som kompenserte for den lave rotasjonshastigheten til tårnet!
  Og i det førtiende året var vi underlegne Frankrike og Storbritannia som stridsvogner, og deres antall. Men de vant! I løpet av det førtiførste året hadde USSR bedre T-34 og KV stridsvogner enn våre, og flere ganger flere kjøretøy! Men vi vant likevel! Og moral er teknologi og fornuft! Og ånden betyr noe!
  Christina bemerket og gned den nakne hælen på pedalen:
  - Hvis vi vant med de dårligste stridsvognene, så vinner vi nå! Selvfølgelig var det til å begynne med færre av oss enn fiender. Nå har vi samlet en horde! Hva kan hindre oss i å vinne?
  Gerda svarte med et smil:
  - Jeg tror hovedvanskene ligger bak oss! Vi har til og med tall nå
  Overvektig. Jeg tror ikke at selskapet mot USA vil få problemer.
  Charlotte sa logisk:
  - Jeg tror ikke at Amerika har noe imot oss! Shermanen hennes er bare kanonfôr, og Pershingen hennes er bare marginalt bedre. Mens de er mot tanken vår, har de ingen våpen!
  Gerda så seg å legge til:
  - Og i jetfly har de ingenting å dekke falkene våre med. Dessuten har vi så mange slaver, og vi er ikke dårligere i antall enn Yankees!
  Christina var enig i dette:
  - Vi har utstyr - hele Europa og en del av USSR. Og arbeidere - halve verden! Vi har overført fabrikkene våre til treskiftsdrift, og vi bygger nye fabrikker! Amerikanerne vil ikke kunne gi oss et asymmetrisk svar, på grunn av antallet. De har ikke trivielt så mange hender!
  Charlotte fniste og flyttet kneet inn i stolen, knurret:
  De vil ikke være symmetriske! - Jenta skjøt mot "Grant" og la til. - Og hvis utstyr begynner å bli produsert, så bare for innsamling av kampresultater av oss!
  Magda sa beskjedent:
  - Men når livet ... Det vil si, livet lærer at det ikke er nødvendig å slappe av i et avgjørende øyeblikk!
  Gerda var enig i dette, og snudde spaken med bare fingrene, mumlet hun:
  "Og vi er på vakt til slutten!"
  Charlotte trakk inn avlastningsmagen og minnet:
  - Vi har kommet langt... Fra den beskjedne T-1 til den gigantiske E-200. Og dette er selvfølgelig milepæler i en heroisk kampanje! På samme måte vil tanken vår aldri gå i metall!
  Til slutt kom jentene over et dusin amerikanske stridsvogner. Åtte Shermans, to Grants og to Pershings. Den siste bilen hadde en lavere silhuett og er ikke like merkbar. Det er lettere å komme inn i en høy tank. Jentene vekslet på å skyte. De er alle skarpe og har stor respons. Herdet og trent. Bestod en betydelig del av andre verdenskrig og besøkte forskjellige land i verden. De er virkelig topp jenter.
  Og Shermans var de første som eksploderte. Og avstanden er mer enn fem kilometer. Amerikanerne kan fortsatt ikke få bilen sin.
  Skyting, bemerket Gerda:
  - Vi har den beste pistolen! Den gjennomborer alt fra en avstand til en ekte kamp, og en ganske stor tilførsel av skjell. Her vil 128 mm være dårligere.
  Magda var enig i dette. Etter å ha skutt og knust Sherman, sa jenta:
  - Beholdningen av skjell for dette kaliberet er lavere. Men i prinsippet er 88 mm våpen ikke dårlig i prinsippet!
  Charlotte skjøt og innskrenket:
  - Ser etter hva!
  Gerda bjeffet hardt:
  - Og denne "Sherman" og "Panther" vil ta. Jeg tror en 75 mm pistol med lang stamme kunne ha tynnet dem ut!
  Christina skjøt med bare foten og snerret:
  - Ja, og tilgangen på skjell ville vært høyere!
  Magda skjøt også og trykket på joysticken med bare fingrene. Det siste "Sherman"-eselet. Det neste slaget ble overført til Grands. Denne tanken er allerede så utdatert, og enda verre pansret enn Sherman. Imidlertid hadde Amerika i utgangspunktet mye dårligere stridsvogner enn Tyskland. I det førtiende året hadde USA bare 502 stridsvogner, og selv da var mange foreldet. Men allerede i det førtiførste året produserte amerikanerne mer enn tre tusen tanks. Og så var det Sherman. Hva kan man si om denne bilen? Når det gjelder frontalrustning, overgikk den til og med T-34-76 litt, og var litt underlegen i pistolens ødeleggende kraft. Ja, og i kjøreegenskaper. Men på den annen side er optikk og synlighet mye bedre enn de sovjetiske.
  Så dukket Sherman M 4 opp allerede i det førtifjerde året. Tanken er sammenlignbar i rustning og bevæpning med T-34-85 og noe underlegen den enkle Panther og ganske betydelig med Panther -2. Enda senere dukket "Sherman"-ildfluen opp, med en 17-punds pistol med lengre løp. Denne tanken var overlegen den sovjetiske T-34-85 i bevæpning, men var ikke veldig massiv.
  Det var også en skjermingsmodifikasjon av Sherman med dårligere kjøreytelse, tyngre, men med rustning på 152 mm. Men heller ikke den mest massive. Så langt har tyskerne kun vært borti standard M4.
  Men nå er "Grands" ferdig, og nå den relativt nye Pershing-tanken.
  Gerda foreslo:
  - La oss komme litt nærmere. Dette monsteret kan ha tykkere rustning!
  Charlotte grimaserte foraktelig.
  - Ikke bekymre deg! Han har bare 102 millimeter. Bilen veier førtito tonn, men den gjorde Sherman sterk!
  Gerda fniste og foreslo:
  - Da skal vi skyte!
  Magda rakte frem den meislede, bare foten. Hvor mange forskjellige skarpe, skarpe steiner, varm ørkensand, jungelens torner, Russlands snø har kjent hennes nakne, elastiske, grasiøse såler. Hun trykket lange, glatte fingre med perlemornegler på joystickknappen.
  Og avfyrte et pansergjennomtrengende prosjektil med urankjerne. Og hun kvitret med et smil:
  - La det bli lys for deg!
  105 mm kanonen har en enorm destruktiv effekt. Og "Pershing" mistet halvparten av tårnet.
  Gerda ristet på de høye, faste brystene og sa:
  - Akk, "Tiger" kunne ikke gjøre dette! Han manglet slagkraft! Men likevel, det er bedre enn Sherman.
  Magda sa skeptisk:
  - Ser på hva. Hvis det henges skjermer på "Firefly", så vil den ikke være verre enn "Tigeren", enda bedre beskyttet i pannen!
  Gerda ristet sint på hodet. Skutt på tanken. Og avsluttet den siste "Pershing" la til:
  - Vår "Tiger" er fortsatt dyrere, alle disse vestlige eksotikkene, og russiske perversjoner. Jeg tror på seieren vår, selv med T-4 stridsvogner, så får det være!
  Tolv biler klikket jentene som frø. De ble ikke engang skutt på. Smertefullt langdistanse for amerikanske våpen.
  Jentene går og ler. Bra for dem.
  Charlotte setter i gang den velkjente dreieskiven igjen:
  - Nei, Magda! Du bør gi avkall på kristendommen en gang for alle. Ellers vil du være en potensiell forræder!
  Den gullhårede jenta svarte:
  - Ikke! Jeg er hengiven til Det tredje riket, men jeg vil heller ikke gi avkall på Jesus Kristus!
  Gerda slo det vakre, muskuløse beinet på rustningen med den bare sålen og sa:
  "Men Kristus må ikke fornektes!" Bare vi må innrømme at han var en tysker i kjødet, og ikke en jøde, og alt vil ordne seg!
  Magda svarte med et smil:
  - Tysk... Men hva med Bibelens vitnesbyrd?
  Gerda sa hardt:
  - Da bibelen! Hvis det er en hovedkafé!
  Magda ristet på hodet.
  - Mein Kaf er ikke en guddommelig åpenbaring. Og arbeidet til én person, til og med en enestående! Jeg tror på det som kommer fra Gud!
  Da ropte alle krigerne i kor:
  - Vår Gud er Adolf Hitler!
  Magda svarte tappert:
  - Men det var ikke Hitler som erobret og skapte universet!
  Gerda dunket sint med den runde hælen på rustningen og erklærte:
  - Og dette diskuteres ikke lenger av oss! Hvem som har skapt universet, vil tiden vise!
  Charlotte foreslo:
  - La oss jenter stille oss selv spørsmålet - hva skal vi gjøre etter krigen?
  Christina gliste og foreslo:
  -La oss gå til forretninger! Dette er det beste vi kan gjøre!
  Gerda nikket samtykkende med det snøhvite hodet sitt:
  - Selvfølgelig, i næringslivet! Eller kanskje vi skal opptre i filmer?
  Magda smilte og foreslo:
  - Og hva? Dette er en god fortsettelse på en karriere! Tross alt er filmer bra!
  Gerda gliste, la hånden over avlastningspressen og sa:
  - Og hvem ville du spilt? Angel hva?
  Magda med et sløvt blikk sa:
  - Hvorfor ikke? Fordi jeg har det rette utseendet. Jeg ville fortelle om Jesus Kristus til alle troende! Det ville vært en livredder!
  Gerda ristet negativt på hodet og forklarte:
  - I den nye ariske religionen finnes det ikke noe som heter frelse. Faktisk er essensen av kommandoen til arieren å tjene riket. Og resten - adlyd arierne! Så vi redder ikke oss selv, men styrer!
  Christina er en jente med kobber, men med en blanding av gult hår, bekreftet:
  - Ja, vi hersker og erobrer! I denne verden er vi i troppene til Det tredje riket. I det vil vi ha vår egen hær. Og vi vil erobre andre universer. Alt i denne verden er relativt... Jeg tror det blir krig, og fester, og gods! Kombinasjoner av å nyte verden og et spennende krigsspill!
  Charlotte er en jente med kobberrødt hår, nikket samtykkende.
  - Absolutt! For et virkelig fredelig liv er kjedelig ... Vi er så vant til å kjempe at det er blitt brød for oss!
  Gerda korrigerte partneren sin:
  - Snarere til og med luft! Eller vann blandet med søt vin!
  Magda sa trist:
  - Det er synd... Noen ganger kommer det en bølge av anger over meg. Tross alt er det dårlig å drepe andre. Vi forårsaker smerte og lidelse! Hva, barn uten far!
  Gerda ristet på hodet og sa:
  Vi er alle i faresonen! Men trøste deg! Mennesket er fortsatt dødelig! Og hvis du tenker på det, er det virkelig viktige tretti eller førti år på evighetsskalaen? Og evig liv!
  Magda svarte med et sukk:
  - Vel, hvis du ser filosofisk, så er det sånn det er ... Men egentlig gjør ikke dette det lettere for små barn!
  Charlotte kastet det kobberrøde håret og hveste:
  - Tenk deg at de er undermennesker! Bare dyr og du vil føle deg bedre!
  Magda ristet en tåre fra øyevippene og svarte:
  - Men tross alt og dyr er det synd! Åh... for en verden vi lever i! Alt er rett og slett hensynsløst! Og døden regjerer!
  Charlotte snakket kraftig og komponerte mens hun gikk:
  La elvene av blod
  flyter på jorden,
  La dem stønne av smerte -
  Branner overalt!
  Og la den onde dø
  En rasende ball hersker,
  Dere dør alle sammen
  Satan har kalt deg til regnskap!
  La virvelvinden sluke
  Strømmen av menneskekropper...
  Planeten lider
  Mayhem regjerer!
  Gerda avbrøt partneren og dekket den skarlagenrøde munnen hennes med det bare benet. Den blonde terminatoren utbrøt:
  - Vel, hvorfor så pessimistisk! Her vil krigen ende og planeten vil blomstre som en hage. Jeg tror det er noen få igjen. Amerika er ytterligere seks måneder, vel, det største året. Så legger vi til Russland, og bare Japan blir igjen. Men dette er kortvarig for oss. På det meste, om tre år vil alle kriger stoppe... Og folk vil aldri drepe hverandre igjen!
  Christina utdyper:
  - Uansett, i krigen ... tror jeg tiden kommer, og veldig snart, da bare ett imperium vil være igjen i verden. Og da blir det i alle fall ingen kriger. Og jeg tror, takket være utviklingen av landbruket og den ideelle tyske organisasjonen, vil sulten også forsvinne om noen år. Da skal det bygges boliger for alle. - Jenta med kobbergult hår og en muskuløs, slank og perfekt proporsjonert figur snakket med entusiasme. "Da vil medisin utvikle seg og sykdom vil bli utryddet. Vi vil fly ut i verdensrommet, vi vil bosette oss i forskjellige verdener. La oss erobre alderdommen. Alle mennesker vil være unge og vakre, som fabelaktige alver. Eller kanskje nye kriger venter oss i verdensrommet. Slike stjerne med trearmede romvesener. Og vi vil frimodig kjempe for fascismens ideer i hele universet!
  Charlotte, med et strålende smil på leppene, sang:
  - Vi skal kjempe for en lys morgen... La oss kysse!
  Magda har allerede uttalt mer optimistisk:
  - Men det er bedre på denne måten! Ikke evige kriger, men fredelig skapelse!
  I det øyeblikket kjørte bilen over en mine. Tanken ristet. Valsen sprakk, og bilen sakket noe ned. Gerda ringte et reparasjonsteam på radioen. Skaden fratok ikke tanken kjøreytelsen, men reduserte hastigheten noe. Derfor må valsen skiftes raskt. Her er plasseringen av fjæringen annerledes - mer praktisk for reparasjon enn den forskjøvede rekkefølgen som er karakteristisk for "Tigers" og "Panthers".
  Dessuten varmet jentene seg gjerne opp i jungelen. Hvorfor ikke bade i elven. Tanken, selvfølgelig, stedet er varmt, selv klimaanlegget kan ikke takle. Det er fortsatt sør i Mexico - tropene, og i mars er det ganske varmt. Men generelt er været himmelsk.
  Elven var i nærheten og jentene stupte ut i den. Du trenger ikke bekymre deg for krokodiller. Det pågår en krig her, og alle levende skapninger har flyktet i lang tid. Vannet er varmt og behagelig å bade i. Jentene svømte, og da Gerda beundret jungelens bredder, la Gerda merke til:
  - Likevel er ikke vår verden blottet for sjarm! Det ville sannsynligvis vært godt å bli udødelig som en fjellklatrer, og alle leve sammen med menneskeheten og følge utviklingen. Og fly gjennom verdensrommet!
  Cristina nikket og sa alvorlig:
  - Himmelen uten synd, ekstremt kjedelig... Ikke en formue i kasinoet å tape, men enda bedre å vinne, ikke å jakte. Ja, krig er avhengighetsskapende...
  Charlotte foreslo:
  - Jeg tror at de snart vil finne opp spill som kan skildres på skjermen - slik er militæret!
  Magda sa med et smil:
  - Du bør ødelegge alt!
  Christina tok den og sang:
  - Ødeleggelse er en lidenskap... Uansett hva slags makt!
  Gerda, hvesende og snøftende, sang:
  - Jeg vil se tomheten foran meg! I den skal jeg bygge mitt slott, min drøm!
  Charlotte fniste og foreslo:
  - Nei, det er absolutt deilig å kjempe! Men det er enda bedre å vinne!
  Christina utbrøt helt i lungene:
  - Selve himmelens høyre hånd hjelper Tyskland. Vår ariske tro, vår unike monoteisme! Og det som ikke dreper oss gjør oss sterkere!
  Gerda sprutet vann og svarte:
  - Ja, vi har blitt sterkere! Det er synd at vi nettopp snublet over en antitankgruve.
  Christina sa tankefullt:
  - Og hvordan beskytte larvene?
  Gerda trakk på de muskuløse skuldrene.
  - Jeg vet ikke...
  Charlotte sa rasjonelt:
  - De er beskyttet mot skjell med skjold, og fra miner ... Med mindre de er laget av tykkere, for ikke å sprekke!
  Gerda ristet på hodet.
  - Da vil kjøreytelsen synke på grunn av vektøkningen. Det ville få tanken til å fly!
  Magda bekreftet:
  - Det er det! Slik at tanken svever i været og ikke faller! Og utviklet hastigheter på fem hundre miles i timen!
  Charlotte, sprutende, rapporterte informasjonen:
  - Jeg hørte at flåten vår har spesielle skip som flyr litt uten å røre vannet! Og de utvikler hastigheten til en skruejager, og kan frakte tropper, samt få dominans til sjøs! Slik luftfart til sjøs vil gjøre oss uovervinnelige!
  Gerda korrigerte partneren sin:
  - Og vi er allerede uovervinnelige! Dette vil gjøre oss - superuovervinnelige!
  Charlotte snudde seg på ryggen, sparket de bare, meislede beina i været og kurret:
  - Når vi er forent, er vi uovervinnelige! Vi er ariske jenter, mordere i våre hjerter!
  Og skjønnheten dykket dypere ned i vannet. Gikk litt dypere. Hun slo vennene sine på de bare hælene og kom ut. Hun lanserte en vannfontene, kurrende:
  - For en god vår i tropene! Vann er som dampet melk!
  Gerda sang på spøk:
  - Afrika er forferdelig ja, ja, ja.... Afrika er farlig, ja, ja, ja! Ikke gå jenter til Afrika for å gå en tur!
  Skjønnhetene lo. Skøytebanen er allerede endret - reparasjonsteam er på sitt beste. Og jentene fra hele verden hoppet i tanken. Silhuetten til E-50 er ganske lav og selve bilen er ikke så merkbar. De kvinnelige krigerne skrudde på gassturbinmotoren og fikk opp farten på noen få sekunder.
  Charlotte, en erfaren tanker, sa:
  - Likevel er en gassturbinmotor mye bedre enn en diesel. Den er både mer kompakt og akselererer tanken raskere. Bilen vår har utrolig manøvrerbarhet!
  Gerda sang på spøk:
  - Han var uforsiktig og naiv, jentene hadde et ungt utseende ... Alt rundt virket fantastisk - for tre hundre år siden!
  Christina sa entusiastisk:
  - Ikke! Kommandanten vår slår til med humor... Selv om det virkelig virker som det har gått århundrer siden begynnelsen av krigen... - Jenta førte hånden over det høye, elastiske brystet og fortsatte. - Samtidig er det noen ganger du føler at det var i går! Å, tross alt, folks liv er kort og på en eller annen måte går ubemerket hen!
  Gerda sa heftig:
  Men vi er vel ikke gamle? Vi er fulle av styrke og energi! Og vår vei fra seier til
  Seier!
  Magda stilte maskingeværtårnet, revet den amerikanske cellen og kurret:
  - Ja, jeg tror på seieren vår ... Spesielt nå, når vi har alle trumfkortene. Men la oss ikke sette vogna foran hesten!
  Gerda husket med et sukk:
  - Albert... Jeg savner denne gutten... Det er rart å bli forelsket i en ung, til og med høy, med bygningen til Apollo!
  Charlotte sa logisk:
  Jeg likte Albert også. Den har en spesiell skjønnhet. Og generelt er tenåringer, når fysiognomiene deres ennå ikke har blitt dekket med skjegg, og ansiktstrekkene deres ikke har fullført dannelsen, preget av sin spesielle sjarm. Og viktigst av alt, de er ikke så merkantile ennå, de elsker deg, ikke pengene dine!
  Christina sa rasjonelt:
  - Alle fire av oss er så vakre at menn elsker kroppen vår først og fremst. Og hvor mye vi har er allerede inntekten vår!
  Gerda sa logisk:
  - Å være kvinne er lettere! Ring hunden, så hopper han til sengs. I hvert fall mens du er ung. Du vil aldri være uten en mann. Det er lett å tiltrekke dem. Men en mann, for å legge en kvinne til sengs, bør prøve ...
  Charlotte svarte sarkastisk:
  - Ikke deg likevel... Vi er ikke for kresne!
  Gerda ristet negativt på hodet.
  - Ikke sikkert på den måten! Jeg elsker unge, kjekke, svingete menn. Og jeg legger meg ikke med noen. Som regel velger jeg atletisk bygget. Noen med mage, selv en general tiltrekker meg ikke. Og vi kan velge!
  Charlotte fniste og sa:
  - Her er en prostituert i panelet, du trenger ikke velge. Og pot-bellied vil tjene, og skallet, og gamle ... Dette er selvfølgelig et minus av hennes yrke!
  Gerda svarte alvorlig:
  - Du kan gå på et soldatbordell... Da blir alle klientene dine unge og slanke. Og variasjon og mer eller mindre attraktivt ... For eksempel nekter jeg aldri en kjekk mann!
  Christina fniste og kurret:
  - Ja... Variasjon slår seg på! Sex krever forskjellige retter og krydder. Vi er unge kvinner og vi elsker de unge... Vi vil ha sportspartnere med muskuløs kropp. Og noen må forholde seg til ikke fullt så kjekke menn. Du kan bare sympatisere med disse kvinnene!
  Charlotte sang med angst:
  - Skjønnhet gjør en mann til en slave ... Og etter døden, tro at jeg ikke vil finne fred, jeg vil gi min sjel til djevelen for en natt med deg!
  Magda skjøt mot den amerikanske selvgående pistolen "Witch" og kvitret:
  - Det er synd, hva slags sex er vår utenfor ekteskapet ... Det er bedre å forlate lystne tanker!
  Charlotte svarte sint:
  - Og du stønnet av orgasmer ikke verre enn oss ... Så du burde ikke avle en hyklersk sykepleier.
  
  Hitlers tropper tok Amerika veldig sterkt i sirkulasjon. Og presset den med en klemme på begge sider.
  Krigsmaskinen til Wehrmacht rykket frem gjennom Mexico. Heftige kamper, mye blod og knust metall. De utenlandske enhetene i Det tredje riket led også mange tap. Nazistene prøvde å beskytte arierne så mye som mulig. Afrikanere, arabere, indere, kinesere ble kastet i kamp. Japanerne brukte også mer farget hær. Dette bremset noe ned fremgangen. Tyskerne selv satt i tunge stridsvogner. Führeren beordret at alle tanker som er lettere enn femti tonn, ble tatt ut av produksjon og byttet til den nyeste E-50-modellen. Og også å bruke utelukkende tunge pansrede kjøretøy i kamper med amerikanerne.
  Dette bremset noe tyskernes fremmarsj i Mexico. Fritz satte inn den siste tanken, avfyrte og brukte jet-angrepsfly med forbedret rustning. Amerikanerne rullet tilbake. Mars har vært travel.
  Pilot og superas Friedrich fikk poeng. Gutten kjempet på den siste modifikasjonen av ME-262 "X" og forbedret poengsummene sine veldig trygt. Samtidig slår ut både luft- og bakkemål. Helga sprang ved siden av ham på høyre hånd. Også en håpefull kriger. Friedrich har allerede blitt en ekte legende, som en fantastisk supermann.
  Og nå avfyrer gutten et utbrudd av fem luftgevær. Umiddelbart eksploderer femti amerikanske fly. De bæres fra ett luftprosjektil. Resten av bilene var frosset fast. De har aldri sett noe lignende. Og Friedrich fyrer igjen. Og femti amerikanske gribber til blir sprengt. Dette er virkelig et mirakel. Helga skyter, skyter ned fire fly og hvisker til essgutten:
  - Du er en supermann på høyeste nivå!
  Amerikanske fly prøver å stikke av, men den tredje svingen slikker av ytterligere et halvt hundre. Friedrichs nøyaktighet er utrolig. Han er virkelig både en supermann og et barn. Og hundre og femti amerikanske fly er ødelagt. Helga klarte å skyte ned fem biler, resten av de tyske jagerflyene enda færre.
  Gutten sier:
  - En høne hakker korn for korn, og går mer opp i vekt enn en gris som svelger store biter.
  Og nå tok Friedrich opp bakkemål. Gertrude, som trykker de bare føttene på pedalene, holder så vidt tritt med gutten. Friedrich skyter på en tanksøyle. Ett utbrudd fra et vertikalt dykk ødelegger: sytten Sherman-stridsvogner, åtte Grands, fire Pershings, ni Witch selvgående kanoner, tre Big Toms og atten transportere. Alle disse bilene er påkjørt og i brann. Inne i dem begynner et kampsett å rive. Og ødeleggelsen av hele kolonnen følger, bokstavelig talt på noen få sekunder.
  Helga, denne vakre blondinen slår med bare føtter, utbryter:
  - Friedrich er det kuleste esset hos oss, det er bare det at den høyeste klassen er på gang!
  Gutten viser nesen hennes og fniser... Snur ME-262 og ser etter bytte igjen. Han har utviklet intuisjon. Her blinket syv "Mustangs" i skyene. Og så ble de skutt ned. Så angrep gutten kolonnene. Han begynte å hevne seg på alle, knuste både motorsykler og transportere. Og ingen protesterer! Amerikanere blir bare utryddet.
  Noe klarer å gripe og Helga.
  Jenta slåss i én bikini. Dette er hennes credo, slik mange kvinnelige piloter gjør. Og hvorfor er det bemerket at for kvinner, når døden ikke kommer til dem med et minimum av klær. På en eller annen måte mer heldige og usårbare jenter som kjemper barbeint. Og dette fenomenet får de kvinnelige pilotene til å kle av seg så mye som mulig.
  Og i varmen er naken mer behagelig. Det er slutten av mars, og det er veldig varmt over Mexico, og i selve flyet tilfører motoren også varme.
  Helga beundrer guttens svinger. Her ødelegger han med ett rop, tjuefire Shermans til, hvorav seks er skjermet.
  Gutten ser ut som den mest vanlige gutten på tretten eller fjorten år, men han har en så fenomenal nøyaktighet og styrke. Og kvinner holder seg til den blonde gutten som nåler til en magnet. Dessuten er Friedrich allerede generaloberst for luftfart.
  Og han ble tildelt mange priser. Inkludert slike ordrer som Ridderkorset av Jernkorset med platinaeikblader, sverd og diamanter. Også Ridderkorset av jernkorset med platina eikebladsverd og svarte diamanter. Ridderkorsstjerne med gyldne eikeblader, sverd og diamanter. Ti vanlige ridderkors av jernkorset med sverd og diamanter. Samt Storkorset til Jernkorset. Luftwaffe Cup i gull og diamanter. Diamond Star Tank Destroyer, Diamond Star Artillery Destroyer og mer.
  Så snart Frederick ikke ble tildelt. Hans beretning om ødelagte fly nærmer seg ti tusen. Etter å ha nådd ti tusen, er en ny pris allerede utarbeidet: Stjernen til ridderkorset av jernkorset, med platinablader, sverd og diamanter. Samt platina Luftwaffe Cup satt i diamanter.
  Akkurat nå ødelegger Friedrich en annen kolonne med stridsvogner. Så, med en uforsiktig bevegelse av en bar, gutteaktig fot, skyter han ned nitten amerikanske fly, inkludert to B-29. Ja, han er virkelig en utrolig kul gutt.
  Friedrich uttaler en ikke ubestridelig setning:
  - Dyktige gutter gjør flere funn enn strålende gamle menn!
  Og faktisk er tenåringen den kuleste krigeren i verden! Og han begynte å kjempe da han ennå ikke var elleve år gammel! Men tiden går og gutten vokser opp. Han er det største fenomenet. Og det er noe i ham, spesielt på gennivå, selv om han er av helt normal høyde for alderen, bare veldig muskuløs.
  Her lager han et nytt utbrudd ... Han skyter ned åtte Airacobraer og seks P-51. Kul gutt, ikke si noe. Deretter slår ut flere batterier, og ødelegger mer enn sytti våpen. Vel, det er på tide å gå tilbake, fylle på drivstoff i tankene og kampsettet!
  Helga slo også ut to kanoner og virker fornøyd. Friedrich kommer tilbake med et kolossalt oppkjøp. Så glad gutt. Likevel ville han forbedre regnskapet merkbart. Nesten umiddelbart går den unge essen over til en annen jetjager, uten å vente på at bilen hans skal fylles. Og Gertrude flyr allerede med ham. Også en nydelig blondine i bikini.
  Friedrich vinker til henne og heiser sin høyhastighetsbil. Denne ME-262 er i stand til å akselerere til 1200 kilometer i timen.
  Vanvittig fart og samtidig sterk manøvrerbarhet er karakteristisk for disse maskinene. Friedrich skyter på avstand på Mustangs - slår ned åtte stykker og legger til fart.
  Gertrud ler:
  Vel, du er en ridder! Jeg er klar for deg!
  Friedrich ler og stikker ut tungen og brølte:
  - Og Mr. Superstar! Og fjellene adlyder meg!
  Og skyter igjen, velter et dusin biler. Og hun fniser igjen... Gertrude bemerker med en latter:
  - Du, noe som til og med russere er redde for!
  Friedrich blunket til jenta, selv om hun knapt ser ham tydelig:
  - Jeg synes de kuleste er amerikanerne!
  Gertrud hyler som svar:
  - Du er macho! Du er macho!
  Gutten fniste og kvitret:
  - Jeg er super macho!
  Gertrude hvisket med et snev av sølvbjeller i stemmen:
  - Helt, du er superhelten i alle tegneserier og alle tidsepoker!
  Friedrich ga turen. Han skjøt ned rundt tretti fly, inkludert fem bombefly. Biler spredt i luften som konfetti. Gutten gliste og sa:
  - Men kjærlighetens blomst vokser ikke, uten ære og suksess!
  Gertrude trykket på spaken med bare foten og kvitret:
  - Kjærlighet til krigsherrene, jeg ble fanget i nettet! Krig tenk tull ikke vær kjærlighet i verden!
  Jenta skjøt ned et US Air Force-fly ved å trykke på avtrekkeren med bare fingrene og fortsatte.
  "Noen ganger en assistent i alt, noen ganger skader hun dyktig ... Og vi kaller krigen hellig, og kaller den sjofel!"
  Gertrude kvitret og skjøt ned et annet fly. Og terminatorgutten er femten på en gang!
  Friedrich sang med entusiasme:
  Vi sverger til den store Führer
  Ære å beholde og kjempe til slutten...
  Fordi hans kraft er som solen,
  For landet skjerper sverdet!
  Jenta kastet de bare bena, og dro så knærne opp til hele brystet. Så sang hun:
  - Jeg elsker sex og helter ... Führeren har reist seg - han vil drepe alle!
  Friedrich spikret nok en gang på avstand. Han skjøt ned førti fly med en vennlig salve av luftgevær.
  Gutten kvitret:
  - Og jeg er Zevs og Poseidon i én flaske!
  Gertrude skjøt ned flyet som ble overlatt til henne av superacet og sang:
  - Og nå ser Ares og Mars på oss med glede ... Og de kan se etter deres smak hva som skjer generelt!
  Den unge supermannen hylte da han skjøt ned ytterligere et dusin amerikanske fly:
  - Jeg rir, men jeg rir annerledes, over steiner, over vannpytter, over dugg ...
  Gertrude smalt inn i en amerikansk stormtrooper ved å bruke den nakne, grasiøse foten og hvesende:
  - Dette er kjærlighet! Selvfølgelig kjærlighet!
  Jenta ristet på de høye, veldig forførende brystene. Ikke alt ordnet seg for skjønnheten, men angrepsflyet tok fyr og begynte å falle fra hverandre.
  Gertrude kvitret søtt:
  - I pupillene mine - et mareritt ... Ett hopp - ett treff!
  Men det er fly på himmelen igjen. Den lyshårede, kjekke Friedrich sender kø. Slår ut et par dusin biler og kvitrer:
  - Rampeslaget mitt! Vi vil knuse alle fiender og rive dem fra hverandre!
  Gertrude skjøt ned jagerflyet som var igjen til henne som en trøstepremie og kvitret:
  - Bena ble kuttet av, liket ble partert, de sjofele Yankees drepte soldaten!
  Friedrich humret, husket den sterke, grasiøse kroppen til Gertrude, jenta hadde ikke en dråpe fett.
  For en nytelse å kose med. Gutten knurret:
  - Min kamp, dette er min kamp!
  Og så byttet den unge krigeren til landmål. Tanker beveger seg. Selvgående stang. Gutten åpner faneild på avstand og synger med:
  - Vi ser ut som falker, svever som ørner ... Vi drukner ikke i ild, vi brenner ikke i vann!
  Selv om kanskje den siste frasen burde blitt sunget stikk motsatt. Men selv i brann kan du i prinsippet drukne, og vannet kan brenne.
  Friedrich husket kalkunen til frokost. Denne er bakt i gullfolie. Og bena ligner kvinners. Det er mange kvinnelige piloter i Luftwaffe. De er mer overlevende enn menn og skyter godt. Og bena til kvinner er trente, sterke, kjøttfulle. De vil stryke, føle, klype.
  Han Friedrich er allerede generaloberst. En kriger som gjorde en utrolig, fabelaktig karriere. Fenomen og genetisk mutant. Kort sagt, overmenneskelig!
  Friedrich var selv klar over sin egen betydning. Han reiste seg i så ung alder for å bevise en gang for alle at det ikke finnes noen makt som ikke er underlagt det ariske geni.
  Nå brant gutten hele kolonnen. Og fløy videre. Han er en ekte ørn.
  Gertrude gned det glatte, rosenrøde kinnet. Hun så for seg at Friedrich kysset brystene hennes. Og den skarlagenrøde brystvorten stivnet umiddelbart. Eh, dette er det tredje rikets kriger nummer én. Kjemper som en hel hær. Og kaster ikke bort et eneste luftprosjektil. Det ser allerede til og med overnaturlig ut. Selv om hvorfor det bare ser ut - det er overnaturlig!
  Gutten skjøt først ned to dusin dekkjagerfly, og angrep deretter en annen kolonne med stridsvogner og selvgående våpen. En av de amerikanske stridsvognene så ikke helt standard ut. Du må huske hva slags bil. Så kom lastebiler med Yankee-soldater. Vel, de får det.
  Friedrich sang:
  - Jeg sår død... Du kan bare se på det med frykt... Og dø!
  Gertrud strøk pedalen med den bare foten. Hun ville virkelig løpe barbeint på gressmauren. Og så falle i armene til gutta. Og å bli kysset og kjærtegnet.
  Interessant... Gertrude var en ideologisk fascist. Hun begynte å kjempe for bare et halvt år siden, og før det var hun i den nazistiske ungdomsorganisasjonen og klarte å tjene ekstra penger som tilsynsmann ved en militærfabrikk. Utenlandske arbeidere måtte overvåkes og samtidig purres på med pisk.
  Jenta likte å slå. Hun likte spesielt å slå tenåringsgutter på bare føtter.
  Og nå så hun for seg, og hvor hyggelig og vittig det ville være, å steke Friedrichs bare, runde hæler. Tross alt er essgutten veldig kjekk, og beina hans er alltid så rene, bare solbrune som bronse. Men de blir ikke skitne, verken på skitt eller på gress. Det er interessant å føle Friedrich. Ville en superhelt gråte av smerte, eller late som om dette er en bagatell?
  Gertrude likte å torturere slaveguttene. Hun likte også å håne fangene. På flyskolen var ikke jentene så kresne på forhold. Men Gertrude viste seg å være en meget dyktig pilot. Alt på et halvt år scoret hun selv en konto for ridderkorset av jernkorset med eikeløv, og fikk flyrett med general Friedrich.
  Gutten er fortsatt for ung til å kommandere, og dette er en så rent formell general. Men på den annen side kjemper han som et dusin divisjoner fra utvalgte ess.
  Gertrude følte seg klosset mot bakgrunnen til Friedrich. Eh, stek hælene til denne gutten! Og bring fakkelen til de bare føttene til en kjekk ung mann. For å varme tangen og sprenge fingrene, starter med lillefingeren.
  Gertrude elsket å underholde seg ved å kaste kull for føttene til slaveguttene. Det er varmt på verkstedet, og de unge slavene jobbet alltid barbeint.
  Og hvordan de, brennende, morsomme hoppet opp eller skrek. Det var så flott. Og morsom...
  Og med en kvist å slå på de grove sålene til slaveguttene. Hun er en fantastisk vaktmester, grusom, med sadistiske tilbøyeligheter. Hun ønsket også å torturere det søte idolet sitt. Dessuten overlater han ingenting til henne som en blond terminator.
  Gertrud tok den og brølte:
  - Jeg er så lei av å slå deg, du kan ikke fange en mygg i et nett!
  Friedrich gjorde unna lastebiler. Han byttet brann til eskortefly og R-51 angrepsfly. Den siste bilen er ganske formidabel, den har hele åtte maskingevær, og raketter. Men den er selvfølgelig ikke sammenlignbar med jet ME-262. Eller til og med XE-162, eller til og med XE-262.
  Gutten skjøt mens han var i transetilstand.
  Han feide ut mer enn åtti fly, og etterlot et par til Gertrude for å skilles. Jenta elsker å fyre med sine forførende, solbrune og muskuløse ben. De er spesielle for henne - grasiøs form, lett sjokolade.
  Jenter generelt er en lidenskap. Spesielt i hæren, hvor de har atletisk nåde og sjarm av styrke. De er jenter, selvfølgelig, visuelt behagelige å se på, og du føler deg bare lykke når du tar på dem med den elastiske huden din.
  Friedrich flyttet igjen ilden til de befestede amerikanske forsvarslinjene. Vi må raskt få slutt på Yankees og til slutt sette presset på USSR. Det er klart at motstandskraften til russere er en størrelsesorden høyere enn amerikanernes. I tillegg, i det førtiførste året, hadde de beste stridsvognene råd. Merkelig, men Russland under kontroll av bolsjevikene ble ikke degradert, og ble ikke kastet tilbake i middelalderen.
  Snarere tok russerne et betydelig sprang fremover. Og hadde ikke tyskerne hatt en så sterk og perfekt organisasjon, hadde det neppe vært mulig å lykkes.
  Friedrich selv var virkelig et produkt av nazistiske genetiske eksperimenter. Men gutten kjenner ikke detaljene. Det er bare klart at Himmlers avdeling, allerede før nazistene kom til makten, gjennomførte hemmelige eksperimenter som involverte okkulte styrker. Og noe, å dømme etter fenomenet Friedrich, oppnådde.
  Gutten, som skjøt et nytt batteri, sang:
  - Jeg er ikke djevelen, men for meg, men for meg er målet blitt hellig! Jeg er en engel, men Satan åpnet veien for meg - til jordisk ære!
  Så snudde flyet hans. Luftskallene tok slutt, og drivstoffet måtte etterfylles. Friedrich var ikke redd for forfølgelse, siden flyet hans var minst fem hundre kilometer i timen bedre enn amerikanske biler.
  Og at Yankees vil være i stand til å motarbeide dem.
  Gertrude slo ut et par lastebiler og en kanon, samt en drivstofftank. Den røde flammen brenner vakkert. Jenta muntret opp. Hun så for seg hvordan bålet slikket guttens runde, rosa hæl, lukten av svidd kjøtt spredte seg.
  Det er forførende. Til og med krigeren selv ville spise. Gertrude kvitret:
  - En, to - vi vil spise! Åpne dørene bredere, ellers spiser vi kokken! - En kul kriger sang entusiastisk en barnesang. "Vi skal ha en matbit som kokker, og vi skal drikke som ledsagere, vi ødelegger hele spisesalen og dreper oppvasken!"
  Gertrude fra dette er veldig morsomt. Her har jagerflyene deres landet.
  Friedrich løper fra et fly til et annet. Og Gertrude erstattes av Helga.
  Igjen flyr gutten inn i kamp. Hvordan er Helga og Gertrud forskjellige? Begge krigerne er naturlige blondiner. Begge er atletiske, sterke og svingete. Men Helgas trekk virker mykere og mer feminine. Men denne jenta liker også å skyte med føttene.
  Friedrich sang, og følte seg oppløftet:
  - Jentene mine er vakre, hvorfor liker du nuller? Jeg er ganske produktiv, og på mange måter en allmektig kjerub!
  ropte Helga tilbake.
  - Nei, du er ikke null! Du er uendelig!
  Gutten skyter ned et dusin og et halvt amerikanske fly og knurrer:
  Så vondt, så vondt! Tyskland mot Amerika femten null!
  Helga lot den amerikanske Mustangen komme nærmere, skjøt, slo ut og slikket leppene hennes og sa:
  - To stykker pølse jeg hadde på bordet!
  Friedrich banket på lang avstand, heist elleve fly og kvitret:
  - Du fortalte eventyr, som Faust selv i helvete til Satan!
  Helga virket fornærmet.
  - Og du etterlot meg ingenting! Jenta hylte rampete. - Jeg spiste alt!
  Friedrich svarte med et hån:
  - Det er det vi alle er menn!
  Jenta sa i en sutrende tone:
  Men du er fortsatt en gutt!
  Essgutten humret.
  - En generaloberst kan ikke være en gutt!
  Helga tok den og sang:
  - Å, for en mann du er - en general og en oberst!
  Friedrich fortsatte å skyte mot luftmål. Ja, et slikt ess kan bringe mye i kampen om luftoverlegenhet i England. Men nå er ikke det førtiende året, men det førti-femte. Og Storbritannia er allerede mirakuløst beseiret. Hvordan skjedde dette?
  Løven kunne ikke motstå den tyske ulven. Hvilke krefter har våknet i denne verden? Litt mer flaks til japanerne og tyskerne endret krigens gang. Og det faktum at Wehrmacht hadde en veldig sterk organisasjon. Og Hitler viste seg uventet å være en fremragende organisator og strateg. Hva kan være imot dette?
  Nå i 1945 er USAs håp økonomien og dens ganske store befolkning.
  Friedrich husket også boksekarrieren. Hvordan jeg fra barndommen lærte den vanskelige kunsten å overleve. Og han måtte vokse opp i brakkene. Først ble han undervurdert. Men gutten ble sterk og, viktigst av alt, en veldig smart bokser. Ja, og det var lett for ham å studere - han skjønte alt bokstavelig talt!
  Gutten lærte flere språk, inkludert russisk. Og selv om Friedrich kjempet med den røde hæren, og til og med demonstrerte fenomenale evner, respekterte han russerne. De var modige og standhaftige, dyktige krigere og heltemodig tålte tortur.
  Friedrich selv ble mer enn en gang overrasket over motet til sovjetiske soldater. Men han gjorde sin plikt for godt. Gutten ble en slags ødeleggelsesmaskin. Og for ham er det som et spennende spill. Bare noen ganger begynte hjertet å verke av uutholdelig angst. Og denne melankolien spiste bokstavelig talt i visse øyeblikk av terminatorgutten, men trakk seg så tilbake. Friedrich selv visste noen ganger ikke hva han ville. Blodet hans er ikke akkurat feilfritt, og han hadde russiske gener i seg. Dette forvirret gutten. Men på den annen side er han det berømte esset i Tyskland, og vinneren! Og det kan gå veldig langt!
  Og gikk allerede til stjernehøydene.
  Nå åpner Friedrich ild igjen. Skyter ned trettifem fly, og sier med entusiasme:
  - Jeg liker å plaske i det varme havet, å sitte på gjerdet som gutt! Selv om det ikke er en rubel i lommen min - min uvurderlige ungdom!
  Helga svarte med entusiasme:
  - Men samtidig er opplevelsen din unik!
  Jenta avsluttet US Air Force-flyet som ble gitt henne nådig, og kvitret:
  - Dette er en kamp ... Snart er det hundre og null!
  Friedrich svarte med et strålende smil:
  Ja, dette er en skikkelig kamp. Og det er snart tusen - null!
  Helga snurret på de bare bena. Hun ønsket å bli en delfin, eller spekkhogger. Krigeren knurret:
  - Jeg er for vri og nye muligheter! Og jeg vil bli en gudinne!
  Friedrich, etter å ha skutt ned fire fly fra stor avstand og økt fart, spurte:
  - Hvorfor en gudinne? Kanskje til og med en dronning?
  Helga humret og svarte alvorlig:
  "Gudinnen kan gjøre hva hun vil, og det er mange restriksjoner på dronninger. For eksempel, barbeint og i bikini, kan du ikke fly på et fly!
  Friedrich husket:
  Prinsen ville også løpe barbeint. Men den britiske vinteren er kald. Og hvordan fikk han ikke sår hals!
  svarte Helga med et smil.
  - Men konger blir ikke syke... Og du ser også ut som en guttekonge!
  Friedrich sa entusiastisk:
  - Jeg er kongen på himmelens første plass, og ikke bare Storbritannia!
  Helga sang:
  - Vår konge er himmelens utvalgte, vår konge har stått opp fra asken! Vår konge er skjebnens budbringer, vår konge er bare deg!
  Kort sagt, USA hadde ingen sjanse mot slike gutter og jenter, og deres overgivelse nærmet seg.
  
  
  
  Voznesensky-formann i USSR
  KOMMENTAR
  Som et resultat av at Stalin døde fire år tidligere, kom akademikeren og geniet Voznesensky til makten. Sovjetunionen overtok den amerikanske økonomien og ble sterkere. Det ble opprettet en stråling som deaktiverte atomvåpen. Og den tredje verdenskrigen brøt ut, som et resultat av at hele verden ble kommunistisk!
  . KAPITTEL 1
  Stalin døde i mars 1949, før han fylte sytti. Og hans etterfølger var Nikolai Voznesensky. En ung akademiker på førtifem år er den mest talentfulle i Stalins følge. Dessuten etterlot lederen av alle tider og folk personlig et testamente om ham, og utnevnte ham til hans etterfølger.
  Og en ny æra begynte. Nikolai Voznesensky gjennomførte forsiktig en amnesti og reduserte antallet politiske fanger. Men Nikita Khrusjtsjov unngikk ekstremer. Nasjonalister, spioner og alle slags politimenn og ekte kriminelle ble ikke løslatt. Og den tjuende kongressen med sammenbruddet av personkulten fant ikke sted. Faktisk hvorfor undergrave folks tro på partiet og kommunismen. Og Stalin var for stor til å bli tråkket på. Sammen med Stalin kan man tråkke på troen på røde ideer.
  I tillegg, hva man enn kan si, må en stor hersker være grusom! Du kan huske Genghis Khan, og Tamerlane, og Selim, og mange andre erobrere og herskere.
  Voznesensky ledet en balansert kurs mens han fortsatte å bygge opp økonomien og bygge kommunismen.
  For parasittisme og for sent på jobb ble de fengslet som under Stalin, og dette stimulerte til høyere industriell vekst. Landbruket, som lå noe etter under Stalin, steg også. Gjødsel, traktorer og diverse utstyr ble også produsert. Med dyktig ledelse kan selv kollektivbruk gi effekt. Og dette ga selvsagt rom for oppfinnelser. Under Voznesensky ble vitenskapen finansiert mer aktivt og mer sjenerøst enn under Stalin og Khrusjtsjov, unge vitenskapsmenn ble oppmuntret.
  Takket være mer stivhet og dyktig ledelse, samt utviklingen av vitenskap, lanserte USSR satellitten to år tidligere. Og de fløy ut i verdensrommet tilbake i 1958 den 18. november, Voznesenskys fødselsdag. Og det ble kosmonautikkens dag.
  Sovjetunionen utviklet seg i et raskere tempo. Disiplin, i motsetning til tiden med liberale Khrusjtsjov og stillestående Bresjnev, var stalinistisk. Planlegging er dyktigere, vitenskapelig utvikling implementeres raskere. Voznesensky selv er selvfølgelig en mye mer begavet og effektiv person enn Nikita Khrusjtsjov og Leonid Bresjnev. Og laget hans var yngre og mer effektivt. Og flyturen til månen fant sted i USSR i 1967. I tillegg beholdt det sovjetiske imperiet kontrollen over Kina. Voznesensky er smart og forstår at ingenting forener folk som en felles fiende!
  Koreakrigen begynte 25. juni 1950. Stalin ønsket også dette. Voznesensky gikk også denne veien og presset USA mot Kina. Krigen trakk ut. Naturligvis ønsket ikke den geniale Voznesensky fred. Det var fordelaktig for ham at NATO og Kina utryddet hverandre og malte tropper. I mai 1953 begynte en stor offensiv av troppene fra Himmelriket. Kampene ble voldsomme. Kineserne i november, på bekostning av store tap, klarte likevel å ta Seoul. Om vinteren var kampene veldig harde. Kina kastet flere og flere styrker i kamp. Heldigvis er det mange mennesker. Amerikas allierte kjempet motvillig. Er det verdt å få sinkkister på grunn av en slags Korea? Og gradvis forlot Korea. Men USA holdt hardnakket stand, og økte også sin kontingent. Men atomvåpen ble ikke brukt ... Kampene varte til 1963.
  Da Kennedy endelig bestemte seg for å avslutte en krig som hadde kostet Amerika flere ofre enn andre verdenskrig.
  Etter å ha mistet mer enn en million drepte alene, forlot Amerika Korea. Kina har mistet fem ganger så mange drepte. Men med sin befolkning er dette ikke mye. Mer enn hundre og femti tusen amerikanske allierte døde også, ikke medregnet de sårede. Pluss de døde koreanerne.
  Antikrigs- og pasifistisk stemning forsterket seg i Amerika. Kina ble mer avhengig av Sovjetunionen.
  Stalin fortsatte å være en kult og lå i mausoleet sammen med Lenin.
  For Voznesensky selv bestemte de seg for å bygge et eget mausoleum, og muligens i Leningrad.
  Dessuten ble Kazan oppkalt etter Stalin etter hans død. De bestemte seg for ikke å røre Moskva ennå. Kanskje Voznesensky håpet å overgå Stalin og at Moskva ville bli omdøpt til hans ære, Nikolai Voznesensky.
  Dessuten fortsatte den sosialistiske leiren å utvide seg.
  Fidel Castro vant på Cuba. Og snart gikk Cuba inn i Warszawapakten. Tito kranglet ikke med Sovjetunionen. Jugoslavia og Albania gikk inn i Warszawapakten. Den sosialistiske verden var samlet og varig. Det var krig i Vietnam, men den viste seg å være kortere.
  I USA var antikrigsprotester og alvorlig press fra folket for massivt. Og de svarte dukket opp. Og Korea-syndromet oppsto. Amerika har tapt mer på det. Dessuten deltok kinesiske frivillige i krigen, og fremskyndet nederlaget til den amerikanske hæren. Så krigen viste seg å være kortere, men amerikanerne tapte mye mer enn i virkelig historie.
  På slutten av sekstitallet overgikk Sovjetunionen, som utviklet seg i et raskere tempo, USA når det gjelder nasjonalinntekt.
  Amerika, tvert imot, tapte mer i Korea og i Vietnam utviklet seg saktere.
  Voznesensky legaliserte aldri abort, og det var praktisk talt ingen prevensjonsmidler i Sovjetunionen. Derfor var både fødselsraten og befolkningsveksten høyere enn i den virkelige historien. Den nasjonale politikken var også mer rigid. Overalt hvor de nødvendigvis lærte russisk, var det en russifisering av utkanten. I 1971 ble en ny grunnlov vedtatt, som gjorde Sovjetunionen til et mye mer enhetlig land, og forbød republikkenes utgang fra imperiet. I tillegg ble stillingen som styreleder for Sovjetunionen, valgt av folket, opprettet.
  Den 18. november 1971 ble det holdt folkeavstemninger om en ny grunnlov og valg av formann for USSR for fem år. Og dette var styrkingen av autoritarismen i USSR, men rent juridisk. Faktisk var generalsekretæren og formannen for ministerrådet allerede en diktator.
  Voznesensky legaliserte sitt diktatur så vel som en autoritær styreform. Og han innførte også stillingen som nestleder, som tok seg av en offisiell etterfølger, slik at han i tilfelle force majeure skulle unngå en maktkamp i miljøet sitt. Og dette snakket selvfølgelig om større visdom enn Nikita Khrusjtsjov.
  Sovjetunionen trengte inn i Afrika og inn i Latin-Amerika. Han hadde enda flere suksesser enn under Bresjnev. Spesielt i Latin-Amerika. Der cubanerne var mer aktive. Og i Chile ble sovjetiske og cubanske tropper introdusert som knuste Pinochet.
  18. november 1973 feiret syttiårsjubileet til formannen for Sovjetunionen Nikolai Voznesensky. På dette tidspunktet hadde Sovjetunionen blitt det mest utviklede landet i verden i økonomiske termer, og i militæret hadde det lenge vært det mest avanserte. Og de begynte til og med å bygge en superrakett for å fly til Mars. Befolkningen i USSR var større enn i virkelig historie og fortsatte å øke raskt.
  Voznesensky oppmuntret til vitenskap og ulike typer forskning. Og 25. november 1974 ble det oppdaget stråling som deaktiverer atomvåpen på hele planeten Jorden.
  Sovjetunionen mistet også evnen til å levere atomangrep, men på den annen side kunne de ikke være redd for gjengjeldelse fra amerikanerne. Og befolkningen i USSR er større enn Amerikas og økonomien er sterkere, og hæren er overlegen både i antall og kvalitet. Så du kan kjempe trygt.
  Og 9. mai 1975 begynte tredje verdenskrig. Warszawapakten mot NATO. Og kommunismens forsøk på å etablere verdensherredømme. Kina ble fortsatt styrt av den gamle Mao, og han støttet USSR mot USA. Og en stor krig begynte, uten atomvåpen. Mellom de sovjetiske og kapitalistiske leirene. Og blod rant ut.
  Sovjetiske tropper startet en offensiv mot NATO, med noen strategiske fordeler. For det første kom kommunistene til makten i Hellas og de gikk inn i Warszawapakten. Østerrike ble også et sovjetisk land.
  Så offensiven gikk bra. Slaget fra stridsvognene til den røde hæren knuser kraften.
  T-80-ene, de nyeste gassturbintankene, beveget seg over FRG, og det var ingenting som stoppet dem. En 125-millimeter kanon gjennomboret de tyske leopardene fra en avstand på fem kilometer. Og de tyske bilene selv kunne ikke trenge gjennom den sovjetiske designen i pannen, selv på nært hold. Så de sovjetiske stridsvognene beveget seg som et urverk.
  Elizabeth, Elena, Catherine red i en tank. Mannskapet er bare tre. Og de skjøt mot fienden.
  Jentene trykket på joystick-knappene med bare tærne. Og de traff riktig. Og knuste mange tyske og amerikanske stridsvogner. Slik makt kan ikke stoppes. Krigere, må jeg si, er veldig stridbare.
  De slo "Leopard" og sang:
  - I seier til kommunismens udødelige ideer!
  Og krigerne tok og viste tungene sine!
  Elena skjøt med bare tær og knirket:
  - For planetens storhet i rødt!
  Ekaterina banket med bare tærne og hylte:
  - For det store Russland!
  Elizabeth bemerket med energi, og brukte også sine bare føtter:
  - For seier over fienden!
  Etter det sang jentene, knusende NATO-tropper, et helt romantikkdikt mens de komponerte mens de var på farten;
  NATO herjer i raseri,
  fienden til regimentet har kastet frem ...
  Men bødlene-motstanderne,
  Russere vil møte fiendtlighet!
  
  Stikk inn i huden på en gris,
  Fienden vil bli knust til støv...
  Russerne kjemper rasende
  Sterk soldats knyttneve!
  
  Jenters mørke i Komsomol,
  Angriper nidkjært...
  Utseendet til krigerne er skarpt,
  Så vet NATO kaput!
  
  Den sterkeste i verden
  Jentene løper barbeint...
  Bløtlegg alle fiendene i toalettet,
  OMON vil ikke være i stand til å holde tilbake!
  
  Krig er et forferdelig ord
  Det ringer stål...
  Vi kalles alle ørner,
  Og den russiske troen er et skjold!
  
  Det er ingen vakrere russere i verdensrommet,
  Vakre muskeljenter...
  De er farligere i universet
  Guttedrømmen vil gå i oppfyllelse!
  Vi kan føde universet,
  Moskva er det tredje er Roma,
  Og kjærlighetens verk er skapelsen,
  La oss lage en utrolig fest!
  
  Alt vil gå bra i Russland,
  Som ble det store Eden ...
  Og jentene spurte Gud
  Ingen flere problemer!
  
  Vi har veldig kraftige stridsvogner,
  Nok drivstoff til hele tanken...
  Stram dere, rykker,
  Fra hælen på jenta til nikkelen!
  
  Skjell flyr og raketter
  Og vi har kule bomber ...
  Krigerens ben synges,
  Hun vil slå hardt i øyet!
  
  Som kommunismens stjerne
  En kvasar glitrer over oss...
  Vi vil ødelegge hordene av fascisme,
  Vi har en russisk Guds gave!
  
  Alle mennesker skal bli som brødre for oss,
  Vi har også rødt blod...
  Og forbann de onde fascistene,
  Og Lada elsker gutta!
  
  Alle i landet vårt er giganter,
  Alle mennesker er som fingrene er like ...
  Sammen med Svarog er vi ett,
  La våre fedre være stolte av oss!
  
  Mitt Russland er et kampland,
  I den fant kosmos datteren sin ...
  Jenta løper barbeint
  La oss jage fascistene vekk!
  
  Det vil ikke være noe Russland under NATO,
  Kommunismen vil herske i det ...
  Vi må kjempe for landet vårt
  Så det bare fremover, ikke ned!
  
  Vi bygger hus og veier
  Vi har skapt verden for tidene...
  Jenter vakre ben
  Enhver guttedrøm!
  
  Vi skal gjøre verden til den beste
  Og de rikeste overalt...
  Og det vil være turkmenere og tsjukchier,
  Bor i det vakreste landet!
  
  Da vil vi beseire udyret, vet du
  Og vi vil gjøre verden til et fantastisk paradis ...
  Tegningen er vakker på skrivebordet,
  For denne kampen og vågen!
  Jentene kjempet og sang med fyldige stemmer. Amerikanske og tyske stridsvogner slått ut. Her brøt de også gjennom Challenger, delte siden på lang avstand.
  USSR er et sterkt land. Men også grusom. For eksempel var Elena arrestert. Hun ble satt på håndjern og ført til varetektsfengslingen til MGB.
  Der ble hun tatt med til en spesialboks og beordret til å kle av seg. Elena tok sakte av seg klærne. En kvinne i hvit frakk dukket opp og trakk tynne legehansker over hendene.
  Hun smilte til Elena og nikket.
  - Jeg må ta på deg!
  Og hun begynte å undersøke henne fra håret. Så så hun inn i ørene, neseborene, klatret inn i munnen. Men det mest ydmykende er når en finger i en gummihanske stuper dypt ned i livmoren. Elena følte en ubønnhørlig trang til å urinere. Så begynte matronen hennes i en hvit frakk å vri fingeren hennes i magen. Og det var så fint... Jenta stønnet vellystig. Matronen fortsatte å vri seg i skjeden. Helt til Elena kom, til og med litt slapp.
  Så stakk de en finger i en hanske og plukket rumpa hennes i henne også.
  Så ble hun fotografert, fingeravtrykk fra hendene og føttene. Og de tok meg med til fengselsdusjen.
  Etter å ha vasket Elena, ga de henne en kappe. Og han gikk til køya. Det var mer enn tretti kvinner i cellen. Elena ble imidlertid raskt vant til stramheten og sov godt. Og andre fanger var redde for hennes fysisk sterke og å eie kampsport.
  Hun tilbrakte tre måneder i et interneringssenter og ble løslatt. Likevel er ikke tidene stalinistiske.
  Og torturen var mild, hun ble ofte kledd av og ransaket. Matronen Masha gjorde sitt beste. Hun brakte stadig Elena til orgasme, stakk fingrene inn i Venus' bryst og vred seg dyktig der. Og det var så fint!
  Og samtidig er det smertelig pinlig. Elena husket dette med en grøss, og det ble vått mellom bena hennes.
  Og nå, med bare fingre, trykker han på joystick-knappene og treffer en annen bil.
  De sovjetiske troppene rykker frem ganske vellykket og nesten i henhold til planen. Jenter kjemper i himmelen Anastasia Vedmakova og Akulina Orlova.
  De kjemper mot Yankee-fly. Og de skyter ned fly.
  Samtidig brukes også raketter som treffer på lang avstand. Begge jentene er vakre og ser så unge ut. Men samtidig kjempet de også under den store patriotiske krigen, og Anastasia Vedmakova klarte å sjekke inn på spanjolene.
  Dette er jentene her med kolossalt omfang og kule sprang!
  Anastasia trykket på avtrekkeren med bare tærne. Hun traff en amerikansk bil og knirket:
  - Jeg er en terminator!
  Akulina slo også med den bare hælen og ropte:
  - Jeg er et rommonster.
  Krigen er ikke lenger like interessant som under andre verdenskrig. Missiler jobber på lang avstand og er selv rettet mot målet. Og det er ikke her du kan vise dyktighet og vise dyktighet.
  Og det var da de kjempet så aggressivt med tyskerne.
  Da var det tøffere.
  Den erfarne, men evig unge Akulina begynte å ytre bevingede aforismer, skrible som fra et maskingevær, og selv skyter hun ned amerikanere og andre fra en kanon;
  Politiker, dette er en ulv som tiltrekker seg harevelgere ikke med et saueskinn, men med en grønn regning!
  Politiker, dette er en ulv i vane, som imidlertid elsker grønt!
  Politikerreven fanger velgere som harer på løftene om "kål"!
  En politiker som korser seg for mye, etter å ha kommet til makten, vil bli et kors for velgerne!
  Politikeren lover fjell av falskt gull, men han skal slippe det ekte ned i ravinen mellom steinene!
  Store eiketrær faller høyt, velgerpolitikere knuser stubber når de faller!
  Gud har en ny dag hver dag, men politikerne har en evig fredag og mandag å starte opp!
  Politikeren vil godt, kun i egen lomme!
  En klovn utgir seg for å være en tosk for å få deg til å le, en politiker er smart for å få deg til å brøle av irritasjon!
  Narre forteller konger sannheten, politikere lyver for seg selv!
  Det er bare dyr i politikken: rotter, ulver, rever, sjakaler, men du kan bli en løve bare ved å være en mann!
  En politiker er som en ghoul - han vil drikke blod, og for en krone kjøper han kjærlighetspresser!
  Selv en dåre kan tro på Gud, bare et geni er i stand til å ikke miste troen på en person!
  Talent, dette er en diamant, må poleres med flid og kuttes med utdanning!
  Begravelsesmannen går ikke konkurs mens mannen kjører seg selv i kista!
  Vodka er en gift som forgifter staten, kontrollert av politikere med fulle hjerner!
  Det er ingen større ulykke for en person enn politikk, bare sorg vet ikke hvem som spiller med en person!
  Honning fra politikernes lepper er berusende, bare en smertefull bakrus og forsvinner aldri!
  Gull er et mykt metall, men det bryter gjennom beskyttelsen av enhver tykkelse, bortsett fra hvis samvittigheten er en krystall!
  En politiker kommer alltid ut av munnen med verbal diaré, men velgeren tar det noen ganger for lukten av roser!
  En politiker, dette er en slik rev at han oftere forfører en kråke ikke ved å skryte av dens fordeler, men ved å banne på andres mangler!
  Hvis du vil ta bort osten fra kråka - knull nattergalen godt!
  Politikeren har bunnløse lommer, selv om han er en solid bunn i moral!
  Politikere med flammer på leppene etterlater seg enten en svidd ørken eller en råtten hen!
  En brennende høyttaler vil bare etterlate aske!
  Hvis hodet er støpejern, så er det den mest skjøre delen av kroppen!
  Hvis du er fullblods som en hund, betyr ikke dette at du ikke bærer en hund av arroganse fra deg!
  For å bli en rytter - plog som en hest!
  Starten er alltid vanskelig i sport og politikk, men målstreken er for lett å fly nedover!
  Bremsing er dårlig, å ikke ha bremser er verre enn noen gang!
  Politiker, dette er en sånn rev at han vrir på halen for å komme seg videre, og er utspekulert til å rive lommeboka!
  Til tungen til en politiker som kommer inn i en veske, klistrer mynter godt!
  Det er mye bitterhet i vodka, og i politikkens taler er det sødme, men snarere driver det sistnevnte i kista!
  En politiker er selvfølgelig en prostituert, men hun jobber utelukkende med tunga!
  Som dukket opp for Gud Skaperen - selvfølgelig politikere, de ga opphav til mørke og kaos!
  Hva er forskjellen mellom en politiker og en soldat? En soldat kjemper med en bajonett, en knyttneve, en politiker spytter bare tungen!
  Hvis en politiker er populist, så vil han trekke velgeren ned!
  En politiker som okkuperer prosenten av velgerne, ikke en senter, men en spiller hvis politikk vil komme ut sidelengs!
  Hæren er styrke, hvis dens fedreland ikke fødte maktesløshet!
  Hæren er maktesløs når generalene har hjernen i ryggen, og kvartermesterne har hendene i dritt!
  En kvinne nekter sex for penger på grunn av avsky, og en politiker vil legge seg for manna uten skam!
  En kvinne vil ha sex fra en kjekk mann, og en politiker får tilfredsstillelse fra en drittsekk!
  En politiker selges for mye penger, men selv er han ikke verdt en krone, og han er ikke gal!
  Hvis en politiker mangler intelligens, kompenserer han for dette med en overflod av ondskap!
  Politikeren likte å bjeffe mye, men hundelignende lojalitet beholder bare gullkalven!
  Hvorfor lover politikeren fjell av gull? Å rake inn varmen av mynter med feil hender i lommen!
  Hvorfor er en politiker bedre enn en prostituert? De som smitter med AIDS bare billedlig, men mer dødelige!
  Vakre bare kvinnebein, bare tatt på sko av politikere på ekle måter!
  Hvorfor er en rev farligere enn en løve? Fordi tungen er dødeligere enn hoggtenner!
  En tosk vil ikke forsove seg, i motsetning til en fylliker, vil en politiker ikke slutte å lyve, i motsetning til en taper!
  En prostituert bruker velduftende parfyme for å tiltrekke seg kunder, en politiker stinker av verbal diaré - for å tiltrekke velgere!
  Hvorfor er politikere som fete katter? Fordi musefellen deres er en lang tunge og et grep om svikets kjever!
  På hvilken måte er en kvinne overlegen politikk? Han tiltrekker seg en mann med en behagelig lukt, og en politiker kan ikke skjule stanken med noen cologne!
  Bøddelen er den mest ærlige personen, klienten vil aldri klage på at han kommer med en bestilling for sent!
  Døden er også et eventyr, med en ukjent fortsettelse, bare en person vil helst unngå slik underholdning!
  Denne bøddelen er arbeideren hvis klient ikke oppfordrer!
  Legen er noen ganger også bøddel, bare klienten ligger frivillig under ham!
  En ung mann uten skjegg kan også være en geit!
  Politiker, dette er en rotte som biter med tunga!
  Det er ingen Gud i hjertet, men presten er i leveren!
  Vet aldri når verden tar slutt, men livets mareritt virker uendelig!
  En ubuden gjest er verre enn et koronavirus!
  Det mest dødelige viruset er politikere som sprer infeksjonen av ordbruk!
  Gud skapte lyset, mørket dukket opp da folk ble blendet av politikere!
  Når dukket den første politikeren opp? Da Eva var utro mot Adam og forskerne fant ut at mennesket utviklet seg fra en ape!
  Hvorvidt en person stammer fra en ape er et uenighetspunkt, men det er ingen tvil om at folk imiterer uverdige idoler!
  Krig er en slegge som bryter speilet av menneskelige illusjoner!
  En politiker lover fred, men selv er han bare i stand til å være venn med sin egen lommebok!
  En politiker, det er en djevel, men han skjuler ikke halene så smart!
  Politikeren er som en lysets engel i taler, og Satan er i realisering!
  Hvis du plutselig føler deg søt av talene til en politiker, sjekk om intelligensen din har falt til bakken!
  På hvilken måte er en politiker mer eller mindre ærlig i ord: andre er ikke bedre!
  Politiker, elsker å helle ut sølvet av taler, men av en eller annen grunn får det gull bare å tie i tide!
  Selv en diamant er ikke så vanskelig at den ikke blir bedøvet av en politikers hardnakkete ønske om å love!
  Her har krigerne allerede skiftet kampsett og returnert til basen. Ja, offensiven til USSR-hæren er veldig kraftig.
  Kamp og andre krigere. For eksempel slår Mirabela ut landmål med stor effektivitet.
  Jet-angrepsflyet hennes angrep forskjellige mål, for det meste på land.
  Jenta trykket på knappene med bare tærne og sang av glede;
  Vi vil ødelegge hele voldens verden,
  Ned til bunnen og så...
  Vi skal bygge en ny, ny verden -
  Hvem var ingen, han vil bli alt!
  Sovjetiske tropper nærmet seg allerede Bonn. Generalene i den røde hæren var veldig fornøyde. De vant trygt. Men i en kamp kan forskjellige utfall skje. Den røde hæren tok antall stridsvogner og haubitser, og andre typer våpen. Kampene viste at de amerikanske M-60-stridsvognene ikke var rivaler for de sovjetiske T-72 og T-80. Imidlertid er selv de tidligere T-64-ene enda sterkere enn de amerikanske.
  Så fronten til de sovjetiske troppene knuste spesielt fienden. Marshals of the USSR tegnet diagrammer over offensive operasjoner. Og avanserte stridsvogner kom inn i Rhinen. Og rullet over den med larver. Og det var et imponerende syn.
  Etter det sprutet en hel bataljon av jenter i elven som kastet av seg BH-ene. Og det var så vakkert.
  Sovjetiske tropper gikk inn i Belgia ... Det var fortsatt mai 1975, og det var varmt og luften var fylt med vår.
  Lokalbefolkningen foran krigerne falt på kne og kysset de bare, meislede føttene.
  Krigerne vant...
  Alenka, for eksempel, med teamet hennes, var den første som løp inn i Brussel. Anyuta kastet en granat med bare tærne og kurret:
  - For rød kommunisme!
  Alla, som skrev fra to maskingevær samtidig, bemerket:
  - Og grønn kommunisme er ikke dårlig!
  Maria kastet en granat med bare tærne, rev i stykker en NATO-soldat og knirket:
  - Og den lyseste fargen er seierens farge!
  Marusya avfyrte en bazooka, knuste en fiendtlig tank og kvitret:
  - Vi kommer til å vinne!
  Og hun ristet på de synlige skarlagenrøde brystvortene. Her er jenta...
  BMP-er kjemper også her, med våpen og maskingevær. Og de tresker også aktivt NATO-hæren.
  Jenta, som alltid, er full av aggresjon og spenning. Og øynene deres glitrer. De er så fantastiske krigere.
  Olympias, som skyter fra et infanteri-kampkjøretøy, synger:
  Russlands storhet kan ikke forstås
  Hun er så mektig og hellig...
  Fedrelandets hær er uovervinnelig,
  Til ære for den ubøyelige soldaten!
  Og jenta vil ta og skyte fra en rakettkaster. Og han vil legge ned mange fiender.
  Ja, jentene er groovy her ...
  Og nå har de passert Brussel og de sovjetiske stridsvognene går allerede inn i Paris. Og de gjør det med stor handlekraft.
  Jentene Margarita og Oksana satte det røde flagget på Eiffeltårnet. Og den beveger seg med vinden.
  Jentene ser ned og ser hele Paris under seg. Storslått og veldig vakker by. Og ilden lyser i mørket.
  Margarita sang:
  Mester og Margarita,
  Du vet det er krig...
  Mester og Margarita,
  Hva er helten Satan?
  Oksana uttalte selvsikkert:
  - Bulgakov viste ikke den sovjetiske personen som burde være stolt av!
  Margarita var enig i dette:
  - Å kaste på papirer, det er stygt!
  Oksana vinket med hånden til pilotene og bemerket:
  - Men kvinner som drømte om moteriktige kjoler kan forstås!
  Margarita lo og kurret:
  - Du kan ikke leve uten kvinner, nei,
  I dem mai-solen, som dikteren sa!
  Oksana utstedte logisk:
  Uansett hvor mange ord du gir
  Bli forelsket i oss igjen...
  Så hver gang, minst en time!
  
  Den røde hæren vant. Mengder av mennesker hilste de sovjetiske troppene som befriere. Og et så stort antall samlet under røde flagg.
  Og musikken spilte, orkesteret lød ...
  Alenka, som løp langs den steinete veien i Paris, kvitret:
  Jeg drømmer den samme drømmen
  Jeg er i Paris igjen, jeg er forelsket igjen.
  Solen bak takene møtte oss i Paris.
  Plutselig ser jeg - du står på kafeen.
  Jeg studerte fransk som barn
  Og jeg bestemte meg for hvordan jeg skulle starte en samtale.
  Høflig "bonjup", skal jeg fortelle deg ...
  Alla avbrøt Alenka:
  - Denne sangen bør synges av en mann! Er vi lesbiske?
  Alenka var enig med et smil:
  - Ja, det er bedre å synge for en ung fyr! Vysotsky type!
  Og jentene lo.
  Etter erobringen av Paris, flyttet sovjetiske tropper videre til Porte de Calais for å slå til mot Storbritannia derfra. Og dette er deres aktive skritt for den røde hæren.
  Den sovjetiske marinen rykket også frem og presset på. Spesielt ubåtene var mange og sleipe.
  Utstøpt fra sovjetiske infanterikjøretøyer ...
  Natasha, for eksempel, gikk inn i Roma. Det var så vakkert i Roma. Denne byen ble ikke uten grunn kalt evig. Og det er så mange vakre ting i den, inkludert Colosseum. Og forskjellige typer statuer til keisere og keisere ...
  Natasha slo den bare foten på steinene og knirket:
  - Ære til imperiet til USSR!
  Så spratt jenta opp og vred seg i luften. Og hennes bare hæler blinket så.
  Zoya påpekte aggressivt:
  - Ja, USSR er veldig kjent!
  Augustin sa med en latter:
  - Og det blir en tid med kommunisme på gården!
  Så blunket jenta til partnerne sine. Og hun ble tydeligvis mer blid. Og hun var klar til å danse.
  Svetlana blinket med bare, rosa hæler og la merke til:
  - Kommunisme er deilig! Men ikke på gården, men i hodet!
  Og jentene bryter ut i latter og blotter tenner.
  Roma underkastet seg det sovjetiske imperiet, det samme gjorde Italia. Og samtidig startet landingen i Storbritannia. Og den røde hæren angrep også USA, gjennom Alaska. Og dette er også en så dristig oppføring.
  Jentene Alice og Angelica brøt gjennom Alaska, og opptrådte med ekstrem effektivitet. Hvis ordet ekstrem er passende for effektivitet.
  Alice, som skjøt mot fienden og blottet tenner, sa ut:
  - Jeg tror på kommunismen!
  Angelica knurret sint og kastet en granat med bare tærne:
  - Ikke bry deg om hva du tror - kunnskap er makt!
  Jentene avviste fiendens angrep med alle tilgjengelige midler. Alice spilte en gang sjakk med Botvinnik og kranglet med den første sovjetiske verdensmesteren:
  - Er det sant at i en dårlig posisjon er alle trekk dårlige?
  Mikhail Moiseevich svarte med et smil:
  - En god sjakkspiller fører ikke til en dårlig situasjon!
  Alice ristet skeptisk på hodet.
  Men selv du tapte!
  Botvinnik nikket, men bemerket:
  - Tapte, men reiste seg igjen!
  I denne verden var det imidlertid noen nyanser. Mikhail Moiseevich Botvinnik, ble ikke fratatt retten til revansje og beseiret også Petrosyan i returkampen. Så spilte han en annen kamp med ham. Og tapte for Spassky. Etter det bestemte Botvinnik seg til slutt for å gi opp hevnen. Selv om jeg spilte i gratisturneringer i noen år til. Spassky ble beseiret av Bobby Fischer. Da tok Fischer enda mer overbevisende hevn. Og mens han fortsatt er verdensmester i sjakk. Karpov lekte ikke med ham. Og Fischer er klar til å kjempe.
  Alice, derimot, spiller sjakk veldig bra. Og Botvinnik møtte sin styrke. Hun presset ganske mye på verdensmesteren hans.
  Nå skyter Alice av snikskytterriflen og synger:
  - Ære til Komsomol, slipset rundt halsen har blomstret!
  Angelica knurret:
  - På en eller annen måte middelmådig får du Alice!
  Jenta fnyste som svar. Og ga en ny sving fra maskingeværet.
  Jentene slo tilbake fiendens angrep og begynte å bevege seg videre. Angelica elsket å spille Go. Og vinn serier der med ulike partnere.
  Men nå var det en voldsom brann. Og hun skjøt og slo ned Yankee-soldatene.
  Og mens jenta sang:
  Jeg er en russisk ridder på villmennenes knær,
  Russlands fiender vil jeg feie bort fra jordens overflate!
  Og hvordan han blunker til partneren sin. Og med bare tær skal han kaste en granat igjen.
  Fotfestet til den røde hæren i Alaska utvidet seg raskt. Og de sovjetiske troppene beveget seg som kvikksølvdråper på overflaten. Spesielt kom lette kavaleristridsvogner inn i slaget.
  Og kampene ble deltatt av biler for en person, der jenta lå nede, og en veldig lav silhuett - kompakt. Og de amerikanske stillingene fikk slike biler. Og nå kjører Margarita i en slik bil og skyter mot amerikanerne, og synger for seg selv.
  - Tra, ta, ta! Tra, ta, ta! Jeg drepte katten!
  Og fra en pistol med en kort løp som et dunk. Kjempepiker, som fangene kysser sine bare, runde hæler til.
  Disse krigerne gir ikke nåde til noen. Her er jenta Domino, også på en mobil tank, og enseters fluer, og knuser motstanderne.
  Og hvor kan amerikanere konkurrere med slike mennesker?
  Domino rabler fra maskingevær, og spytter ut dødelige ladninger og knirking:
  - For Russland, kommunismens land!
  Domino er en kul jente, og mennene foran henne faller på kne...
  Det er allerede juni og kampene er i utkanten av London. Britene forventet ikke at hovedstaden deres skulle bli angrepet så raskt. Og i Europa har sovjetiske tropper overvunnet Pyreneene, allerede i Spania. Og de kommer til Madrid.
  Elizabeth på T-80-tanken. Jentene har vunnet mange strålende seire og går nå inn i Spanias hovedstad. Franco er fortsatt i live, og har allerede flyktet i frykt. Og folket ønsker den røde hæren velkommen som befriere.
  Diktaturet har falt, og blomster blir kastet under larvene på den sovjetiske tanken.
  Elizabeth sa:
  - Vi styrtet nazistene!
  Elena, ved hjelp av de bare tærne, skjøt bena, brøt den amerikanske tanketten og gryntet:
  - Jeg gjorde det jeg måtte gjøre, for førti år siden!
  Catherine hvisket aggressivt:
  - Ja, de knuste ikke fascismen i Spania, og han kom til landet vårt!
  Elizabeth svarte med et smil:
  - Vel ingenting! Men nå skal vi knuse alle de uferdige nazistene i knoppen! Det vil være et verdensomspennende brorskap av kommunismen! Og folk vil aldri drepe hverandre igjen!
  Jentene kvitret unisont:
  - Folk vil aldri drepe hverandre! Ære til Russland!
  Madrid falt. Sovjetiske stridsvogner kom også inn i Lisboa. Diktatoren Salazar, som hadde sittet på tronen lenge, ble også styrtet, kjent for sin sympati for Hitler, og nesten erklærte krig mot USSR.
  Jentene Alenka og teamet hennes tvang fangene til å kysse de bare føttene deres ... Deretter gikk kolonnen av sovjetiske stridsvogner videre.
  Gibraltar er NATOs siste høyborg i Europa. Hun underkastet seg ikke i sin tid verken Napoleon eller Hitler. Men nå stormer den røde hæren.
  Elizabeth skyter fra en tank mot britiske batterier.
  Jenta smiler mye og skyter nøyaktig. Treffer målet og knirker:
  - Det er ingen barrierer for kommunismen!
  Elena skjøt også treffende, med bare tærne og knurret:
  - Jente, ta maskinen så fort som mulig!
  Ekaterina slo også fienden. Hun slo ham nøyaktig og hylte og blottet tenner:
  - Og en granatkaster med undertrekk kommer godt med!
  La oss si at jentene skyter mot Storbritannias posisjoner på en stridbar måte.
  Elizave, selv mens han filmet, følte seg inspirert og komponerte flere dusin aforismer;
  Løven er dyrenes konge, men rever styrer vanligvis dyrene!
  Ulven tar på seg fåreklær, politikeren tar på seg sko med hvite hansker!
  Politikk er en skitten virksomhet og hvite hansker i den er like passende som hvite kåper i en gruve!
  Kongen er ikke den som brøler som en løve, men den som lurer som en rev!
  Diktatoren elsker å lære demokrati som en kråke til en nattergal å synge!
  Folk, dette er ikke storfe, og herskeren er ikke pan!
  Mennesket er Guds sønn, fordi de korsfester ham til det fulle!
  En politiker er noen ganger en ulv i fåreklær, men oftere en vær i løveklær!
  Politikeren har den største kunsten, det er dyrt å selge, som ikke er verdt en krone!
  Politiker, dette er flaskenes diktator - talen hans forårsaker bakrus!
  Det finnes ingen anstendige mennesker i politikken så sjeldne som vegetarianere blant ulver!
  Orden legges i stillhet, rot gir opphav til ordbruk!
  Politikeren er en dverg med lang tunge og gigantiske ambisjoner!
  Det er ingen tørre steiner i elva, ingen politikere med rene hender!
  Gud vil ikke la menneskeheten gå til grunne hvis den ikke går ned til nivået til helvetes dyr!
  Det er bedre å være en skjeggløs ung mann enn en geit som har forandret sin ungdom!
  Politikeren utstråler en stank, gjennom den søte lukten av honningrike taler!
  En politiker har ett mål - makt, og alle metoder for å oppnå det er ren skitt!
  Politiker, det er ikke alltid en sterk hånd, men alltid en lang tunge!
  Den lange tungen til en politiker forkorter livet til velgeren!
  Under et diktatur er det som i en buss - halvparten sitter, den andre halvparten skjelver, og tyrannkontrolløren er selv en feig hare!
  En politiker er en matematiker som ikke vil dele med noen, men elsker å ta bort!
  Det er ingen brødre i politikken, men fulle av gutter, ingen trollmenn, men fulle av nattfeer!
  Politikeren vil vise velgeren at han er en tryllekunstner, men i virkeligheten er han bare en nattfe!
  En politiker uten stålkuler risikerer å ta på seg buksene!
  Politiker, dette er en klovn, men i stedet for å le får han deg til å kaste opp!
  En politiker er en klovn, men ikke et teppe, men et teppe!
  Politikeren er en narr, men klokkene hans ringer med bronsen av ledig prat!
  Politikk, alt er skitt når man klatrer til toppen!
  Politiker, stjeler og bråker så mye som mulig, men stjeler ikke bare penger!
  Politikeren samler inn velgernes stemmer for å lukke munnen!
  Politiker, dette er Gud bare omvendt, den allmektige skaper orden ut av kaos, og politikeren gjør orden til kaos!
  Politikeren er en feig hare i hjertet, og elsker også grønt!
  Vodka er det som gir moro i en time, en politiker får deg til å felle tårer av skuffelse i et århundre!
  I ett glass vodka vil ikke sinnet drukne, men selv en dråpe av den søte talen til en politiker er nok til å drukne landet!
  En ulv er en sykepleier i skogen, en politiker med ulvegrep lammer både mennesker og dyr!
  Diktatoren er en rev, men mye mer fråtsende, og i stand til å svelge alle menneskene med en boakonstriktor!
  Politikk er tale, som en slegge fraråder å tenke, selv om det ikke har noen vekt!
  En politiker er et brekkjern som slår hjernen, bare mykere enn voks når det kommer til prinsipper!
  Politikk er et slikt område der alle blir lurt, og alle tar feil, men vinneren er den som forvrenger plausibiliteten!
  En barbeint kvinne risikerer ikke å bli forkjølet av mannlig likegyldighet!
  Menn har ikke kvinners fantasi for antrekk, kvinner har ikke maskulin realisme for sko!
  En kvinne elsker når en mann er lydig, og likegyldig til alkohol, men en mann som kan underlegge henne rus!
  Jentene er kort sagt allsidige håndverkskvinner og tok Gibraltar. London falt også. Sovjetiske skip har allerede landet i Irland. Og ja, Alaska ble tatt til fange, og den røde hæren gikk inn i Canada.
  Jentene er hissige og hoppende...
  Alice bemerket med en latter:
  Vi er tøffe krigere!
  Og med bare tærne kastet hun en granat.
  Angelica bemerket:
  - Bratthet er ikke alltid et tegn på intelligens!
  Og med sin bare hæl bukket hun under for en magnetisk mine. Og la ned mange jagerfly.
  Jenter løper over Canada og synger;
  Komsomol-jentene er de kuleste av alle,
  De kjemper mot fascismen som ørner...
  Måtte vårt moderland bli en suksess,
  Krigere som med varmen fra en fugl!
  
  De brenner av grenseløs skjønnhet,
  I dem varmer hele planeten flammen lysere ...
  Måtte resultatet bli ubegrenset
  Moderlandet vil til og med slipe fjell!
  
  Til ære for vårt moderland, helgen,
  Vi vil kjempe med fanatikerne ...
  En jente løper barbeint i snøen,
  Hun bærer granater i en tett ryggsekk!
  
  Vil kaste en gave i en veldig kraftig tank,
  Knus det for ære...
  Jenta skyter et maskingevær,
  Men det er en ridder av en tapper stat!
  
  Alt kan være en jente, tror du
  Han kan til og med kjempe i verdensrommet...
  Og fascismens lenker vil være et beist,
  Tross alt er Hitler bare en skygge av en elendig klovn!
  
  Vi vil oppnå, det vil være paradis i universet,
  Og jenta vil flytte fjellene med hælen ...
  Det er derfor du kjemper og tør
  Til ære for vårt fedreland Russland!
  
  Führeren vil vente på en løkke for seg selv,
  Og han har et maskingevær med en granat på seg ...
  Du maler ikke dumt,
  Vi skal begrave Wehrmacht med en spade!
  
  Og det vil være i universet så Eden,
  Stor som plass og veldig blomstrende...
  Du overga deg til tyskerne, bare dumme Sam,
  Og Jesus lever alltid i sjelen!
  
  Å være medlem av Komsomol er veldig bra,
  Båret under et vakkert rødt flagg...
  Selv om det noen ganger er vanskelig for meg
  Men skjønnhetsbedriftene er ikke forgjeves!
  
  Barbeint løp jeg inn i kulden,
  Snødrifter kiler den nakne hælen ...
  Den jentete iveren har virkelig økt,
  Vi vil bygge en ny verden av kommunisme!
  
  Tross alt er moderlandet vår egen mor,
  Vi har å gjøre med levende kommunisme...
  Stol på at vi ikke tråkker hjemlandet,
  La oss få slutt på den sjofele monsterfascismen!
  
  Jeg er alltid en vakker jente
  Selv om jeg er vant til å være barbeint i en snøfonn ...
  Stor drøm som gikk i oppfyllelse
  Hvilke gylne fletter jeg har!
  
  Fascismen brøt gjennom rett til Moskva,
  Det er nesten som om de skyter mot Kreml...
  Og vi jenter er barbeint i snøen ...
  Januar står på, men det ser ut til oss i mai!
  
  Vi vil vite alt for Motherland
  Det finnes ikke noe land i universet som er mer kjært for oss ...
  La det bli et veldig grøssende liv,
  Du trenger ikke bare hvile på sengen!
  
  La oss bygge en strålende kommunisme,
  Hvor er et palass med en forgrenet hage for alle ...
  Og fascismen vil gå til grunne i underverdenen,
  Det er nødvendig å kjempe hardt for Moder Russland!
  
  Så det vil være bra i universet,
  Når vi raskt dreper fiendene ...
  Men nå er kampen veldig hard,
  Jentene går barbeint!
  
  Vi er jenter, kjemper-helter,
  La oss kaste vill fascisme i helvete...
  Og du ser barbeint skjønnhet ut
  Slik at kommunismens banner kan gjøre det!
  Sangene er kanskje ikke helt for sesongen, men fra hjertet og av hele mitt hjerte....
  I juli 1972 gikk den røde hæren inn i det kontinentale USA. Og hun vant med overtalelse, til tross for utvidet kommunikasjon. Og suksessene til den røde hæren var kolossale.
  Og overlegenhet i våpen også.
  Spesielt som stridsvogner og luftfart også. Og de beseiret amerikanerne.
  Nå kjemper Elizabeth på territoriet til selve USA. Kjemper og vinner, og ikke glem å synge:
  - En to tre! Knekk fascisten!
  Elena skyter med bare tærne og knirker:
  Vi skal erobre Amerika!
  Ekaterina trykket den skarlagenrøde brystvorten sin på styrespakknappen og sa:
  - Den kuleste seieren blir vår!
  Samtidig husker noen velsiktede jenter og aforismer:
  En politiker som lover en kake i himmelen lar nasjonens eiendom gå til vinden!
  En prostituert får penger med tungen, en politiker får stemmer, men sistnevnte er mye mer korrupt!
  Politikeren er en ass som vil gjøre velgerne om til esler!
  Politikeren har én tyvedrakt - stemmeutpressing!
  En politiker er en geit som melkes med verbal diaré!
  En prostituert er mye mer ærlig enn politikk, sex i bytte mot penger, bedre enn pornografi for en stemme!
  Politikeren er oppgitt som den siste horen, men smitter alle klienter på en gang!
  Et kondom beskytter en prostituert mot smitte, kun ørepropper hjelper mot politisk smitte!
  Politikeren er rask på tungen, treg med oppfyllelsen av det lovede, men bare en gepard i rettferdiggjørelsen!
  En politiker er en mester i løgn, en stormester i bedrag, en forkjemper for unndragelse, men han kjenner ikke de grunnleggende anstendighetsreglene!
  En politiker måler ikke sju ganger, men skjærer av tre skinn!
  En politiker er en lus som sitter på en oksevelger, men til tross for sin lille størrelse er den veldig tyngende!
  Hva en kvinne vil, vil Gud, og hva en politiker vil, vil ikke engang Satan!
  En politiker er en bokser med korrupt dømming og ulovlige slag!
  En politiker er en kunstner som foretrekker lyse tegninger fremfor mørke farger!
  Det er ikke noe mer glatt enn en politikers vei til toppen, bare nedover presser han velgerne!
  Ikke tro at politikeren er din venn og livline, han er din fiende og drar deg inn i ravinen!
  Samvittighet er en dyr vare, men den selges ikke i vekt, og den kjøpes ikke sammen!
  Alle politikere har skjeletter i skapet, men velgerne får beskjed om at de er kjøtt i kjøleskapet!
  Denne politikeren er en katt som har en musefelle klar for velgerne, bare agnet er ikke ost, men et verbalt toalett!
  Velgeren drikker vodka, og politikeren river seg i halsen!
  Bedre å drikke hele natten enn å stemme på en politiker med fulle øyne!
  Politikeren synger, utgir seg for å være sin egen, men etter andres notater!
  Det er ingen falske notater i kjærlighet, og politikk er en fullstendig usannhet!
  En politiker som sprer en tale med stripe vil gi velgeren en rutete himmel!
  Ofte i politikken kommer først - det siste beistet!
  Selv om han er en politiker og en elefant i en porselenbutikk, vil han krype gjennom enhver sprekk!
  En barbeint kvinne forfører menn, setter sko på de rike og stapper den bare hælen sin under hælen!
  Nakne kvinnelige bryster vil etterlate en mann uten bukser!
  En prostituert kler av seg foran en klient, en politiker tar på seg et saueskinn foran velgerne!
  Hvis du er skodd av hodeløse politikere, så er du den siste hatten!
  Hvis du ikke har en konge i hodet, så er du en lue og trenger!
  Kronen er ikke for den som har hatten!
  Den dyreste talen er gylden stillhet!
  En diamantmann med sterk vilje og nerver av stål!
  Beskjedenhet pryder en person, men en politiker elsker å opphøye seg selv til det stygge!
  Nesten ingen ærlige politikere, men full av skuffede sutrete!
  Nok prat, på tide å komme i gang!
  I den verbale diaréen til politikere drukner gjerninger, men tomme ord dukker opp!
  Politikk og havet er knærne, men han er dekket opp til ørene med verbal diaré!
  Fra honningen fra politikernes munn kan du sovne for alltid!
  Jentene komponerte godt og kjempet utmerket. Philadelphia falt og amerikanerne strømmet inn.
  Sovjetiske og kinesiske tropper rykket frem over hele USA i seirende marsjer.
  I Amerika, panikk og bedlam, og det så ut til at det ikke var noen sjanse for frelse.
  Den røde hæren tok by etter by. Og nærmet seg allerede i slutten av august til New York og Washington.
  En hel bataljon med jenter begynte å storme den amerikanske hovedstaden.
  De kjempet i en mobb, barbeint og i bikini. Og de kastet granater med bare tærne.
  Og hastet rundt i Washington. Og de skjøt motstandere fra maskingevær og kastet granater.
  Og de brølte:
  - Lenin er med oss i oktober,
  Med en stor toer i dagboken!
  Og som tungene viser. Og gi for å skyte fiender. Og hvordan sovjetiske stridsvogner tresker.
  Og traff haubitser og rakettkastere.
  Det er slik "Smerch" dunker, og blåser alt på en gang. Og hele nabolag eksploderer og kollapser.
  Og det viste seg å være en grusom iscenesettelse av knusende slag. Og rakettene eksploderer...
  Det hvite hus er ødelagt og den amerikanske kongressen flyktet. Slik ble krigen. Og jentene brøler og skyter.
  Så legger de fangene på knærne og får dem til å kysse sine bare føtter. Og de gjør det skjelvende av frykt.
  Maria, som ble kysset på hælen av en svart soldat, kurret:
  - Ære til SUKP!
  Og klikket de bare tærne på nesen.
  Augustin brølte:
  - For rød kommunisme!
  Og krigerne fylte opp soldatene og hoppet bokstavelig talt på dem. Og dette var det aggressive presset fra de sovjetiske hoppene.
  
  Men saken var heller ikke begrenset til dette ... Jentene satte også litt fyr på mennene.
  Men kort sagt, Washington falt. Og New York også... Amerikanerne trakk seg tilbake, eller rettere sagt flyktet sørover.
  Men de ble forfulgt av den røde hæren. Og kjørte og kjørte hele veien til Mexico.
  3. september 1975 kapitulerte USA. Krigen er nesten over. Men det var også nødvendig å erobre Latin-Amerika med pro-amerikanske diktaturer. De er ikke rivaler i styrke, og menneskene i disse landene er for USSR og kommunistene.
  Men du må gå videre og fortsette. Og overvinne avstander.
  Krigen pågikk fortsatt og jentene kjempet.
  Natasha, for å korte ned tiden, fløy på et fly med teamet hennes.
  Jentene spilte en spesiell type sjakk for fire og diskuterte maktbalansen.
  Zoya sa med et smil:
  - Nå skal vi ha allsidig kommunisme!
  Augustin bemerket:
  - Det blir et brorskap av kommunistiske stater og folk. Og da blir det ingen flere kriger, ingen flere problemer. Vi vil fly ikke bare til Mars, men til stjernene. Og der vil alderdommen bli beseiret, og vi vil alle bli nakne, friske og lykkelige!
  Svetlana lo og svarte:
  - For alltid ung! For alltid barbeint!
  Natasha lo og sa:
  - Det er flott!
  Kampene i Latin-Amerika var usammenhengende. Folkene var på den røde hærens side, soldatene og offiserene ønsket egentlig ikke å dø for sine illegitime diktatorer. Men individuelle fanatikere kjempet, men de ble lett undertrykt. Og troppene rykket frem, knuste og beseiret fiendene.
  Sovjetunionen vant med stor letthet ...
  Men krigen er ikke over ennå. Selv om Santiago i november tok og styrtet Pinochet. Og hele Latin-Amerika var under kontroll.
  Men vi må fortsatt frigjøre svarte i Sør-Afrika og ta kontroll over Midtøsten og islamske land.
  USSR etablerte verdenshegemoni. Og han ville kontrollere alt. Året 1976 har kommet ... Sovjetiske og kinesiske tropper, samt allierte, okkuperte hele Midtøsten, og Pakistan og Iran på halvannen måned. Indianere deltok også i kampene om Pakistan. Videre, en måned senere, tok de kontroll over Nord-Afrika. Motstanden var svak, selv om sovjetiske og kinesiske tropper drepte mye. Andre land i Afrika gjorde ikke motstand. Og de ble erobret ganske enkelt og nesten frivillig.
  Sør-Afrika gjorde også motstand i bare to uker. Black støttet selvfølgelig Sovjetunionen og Kina. Og seieren var komplett. Og det var en flytur til Mars, og alt var veldig delikat. Den røde hæren okkuperte også Australia og New Zealand.
  Etter det ble det besluttet å ta og skape et enkelt imperium. Mao Zedong hadde nettopp dødd. Og i Kina kom fullstendig pro-sovjetiske styrker til makten.
  Og den 18. november 1976 ble det holdt en verdens folkeavstemning om opprettelsen av Sovjetunionen på hele planeten Jorden. Dermed endte samlingen av det sovjetiske imperiet. Sovjetunionen ble ett land i hele verden.
  Og Nikolai Voznesensky er styreleder for hele planeten Jorden. Like etter ble det avholdt valg av styreleder for fem år. En sterk verdensmakt ble etablert. Og folk fløy til planetene i solsystemet.
  Akk, Nikolai Voznesensky er ikke udødelig. Og de klarte ikke å oppdage udødelighet. Og han døde i 1980, da romskipene allerede hadde nådd Merkur.
  Men han hadde en nestleder, en kvinne, Margarita Korshunova, som begynte å styre etter Voznesensky.
  Og livet fløt godt og muntert.
  Folk mestret planetene i solsystemet. De begynte å bygge byer på Månen, Mars, Venus, Merkur.
  Og i 2020 begynte den første bemannede flyturen utenfor solsystemet til planetene som kretset rundt stjernen Sirius. Og det var veldig interessant og på sin egen måte vakkert.
  På planeten Jorden var materielle problemer allerede løst og det var ingen fattigdom. En kreftvaksine er utviklet og mange sykdommer er utryddet. Eksperimenter med foryngelse begynte. Mye mer ble gjort.
  Alle hadde allerede biler i personlig eie. Mange varer ble gratis, spesielt mat. Andre var veldig billige. Dessuten falt prisene stadig, og lønningene vokste.
  Det var ingen arbeidsledighet. Riktignok har den raske utviklingen av vitenskap skapt mangel på arbeidsplasser. Men dette ble løst ved å redusere lengden på arbeidsdagen. Først ble det innført en femdagers arbeidsuke. Så fire dager. Og så ble arbeidsdagen seks timer. Og så redusert til fire.
  Det vil si at jobben i 2020 ble fire timer om dagen og tre dager fri i uken! Og det er flott. Og mange produkter er gratis og rikelig. Det var ekte prevensjon for å forhindre overbefolkning, men så moderat. Tre barn kan fås uten problemer.
  Forholdet mellom raser og nasjonaliteter, i det minste utad, var ganske velstående og vennlige. Folk levde som en enkelt familie av folk. Det sovjetiske folket begynte å dominere, og alt ser ut til å være bra.
  Religionen var kommunisme, materialisme og ateisme. Hovedsaken er troen på menneskesinnet. Selvfølgelig må folk være mennesker.
  Vel, håp på udødelighet ved kraften til kommunistisk vitenskap. De sier at tiden vil komme, og vitenskapen vil bli så allmektig at den vil gjenreise til og med de døde.
  Og Stalin, og Lenin og Voznesensky!
  Og tro at vitenskapen vil gjenopplive alle mennesker på jorden. Noen for evig liv, andre for omskolering.
  Og dette er bedre enn den bibelske fortellingen om paradis. Og folk trodde på kommunisme og udødelighet. Og at det snart vil være lykke i universet.
  Og religionene forsvant gradvis og mistet relevans. Og islam var ikke lenger så aktiv. Og også moskeer og kirker ble stengt, samt templer. Og folk trodde på gudene, som på eventyrfigurer.
  Kriminalitet har nesten forsvunnet, livet var veldig bra, i tillegg er det mange videokameraer, og oppdagelsen er nesten øyeblikkelig. Og livet ble morsomt.
  Det var også frihet i erotikken, og til og med en mote for nakne kropper. Det var også en dyrkelse av en sunn kropp og kroppsøving.
  Folk beveget seg mot absolutt lykke og seier over døden! Individuelle organer er allerede klonet, og de forkrøplede og funksjonshemmede har forsvunnet.
  Og menneskeheten, takket være det faktum at Stalin døde fire år tidligere, var optimistisk med tanke på fremtiden!
  
  
  PUTINS LYKKE MED HITLER
  Hitler mottok lykken til Russlands president Putin ved hjelp av et magisk ritual. Og det endret historiens gang dramatisk. Først ble luftkampen om Storbritannia vunnet. Riktignok turte ikke Hitler å lande, men på himmelen vant Luftwaffe dominans. Franco gikk under disse betingelsene med på angrepet på Gibraltar. Tyskerne erobret denne festningen på to dager. Og de sendte tropper til Afrika.
  Krigen med Sovjetunionen ble utsatt. Men det kom bare nazistene til gode, så det svarte kontinentet ble erobret.
  Nazistenes numeriske overlegenhet og bedre organisering tillot dem å fange Afrika, Midtøsten og India på et år.
  Og i november 1942 landet plutselig nazistene og fanget Storbritannia på elleve dager.
  Etter det begynte forberedelsene til en krig mot Sovjetunionen. Tyskerne satte inn nye stridsvogner: "Panthers", "Tigers", "Lions", klare til kamp. Og 22. juni 1943 begynte invasjonen.
  Selvfølgelig klarte Sovjetunionen å forberede seg godt på denne tiden på to år. Antall stridsvogner vokste til trettiåtte tusen og ett hundre og tjue divisjoner, antallet fly nådde femti tusen. Antall våpen og andre typer våpen økte også. Men Wehrmacht tilførte mye. Antall stridsvogner i Det tredje riket vokste fra seks tusen til tjue tusen på to år. Og kvaliteten deres har forbedret seg markant.
  Luftfarten i det tredje riket steg også. Den nye ME-309 var et veldig kraftig våpen og kom inn i serien. Focke-Wulf, og Yu-288 og Yu-188 var sterkere. Og det var alvorlig. Fritz hadde også gassutskytere, og mye mer. Inkludert den kraftigere MP-44 angrepsriflen.
  Det viktigste var at tyskerne hadde et stort antall infanteri. De kunne bruke kolonitropper og soldater fra Europa.
  Men det var andre nyanser også. Den røde armé var ikke klar for forsvar. Ja, de lærte henne ikke å forsvare seg. Og selv om de klarte å fullføre festningsverkene på Molotov-linjen, var de for nær grensen og ikke dype nok.
  I tillegg kunne tyskerne angripe fra Tyrkia og Iran, og India. I tillegg har Japan utplassert tropper for offensiven.
  Ja, de presset hardt.
  Og på tre måneder ble USSR beseiret og Moskva falt. To måneder senere var Russland fullstendig okkupert.
  Deretter bestemte Hitler seg for å angripe Amerika. Og her ble tyskerne hjulpet av flaks.
  De amerikanske stridsvognene var svake, flyet sakket etter. Og tyskerne hadde vellykkede jetfly, og flygende tallerkener virket helt usårbare for håndvåpen, og ubåter var ikke hydrogenperoksid. Og stridsvogner av E-serien. De knuste USA, riktignok med vanskeligheter, men mer på grunn av avstanden 30. januar 1946. Bare restene av den amerikanske hæren kapitulerte.
  Og 20. april 1951 angrep Hitler, i frykt for at samuraiene skapte en atombombe, også Japan ... Krigen varte én vei. Nazistene hadde mer avanserte pyramideformede stridsvogner, kraftige flygende tallerkener med lasere og ultralydvåpen. Mer avanserte rakettsystemer med flere utskytninger, og mye mer.
  Det vil si at Japan varte ikke lenger enn seks måneder. Og krigen endte med nok en seier for Wehrmacht.
  Putins flaks hjalp Hitler med å erobre det siste betydelige imperiet på jorden.
  Og den 20. april 1959 ble det holdt en verdensavstemning, som etablerte den keiserlige styreformen til en verdensmakt, ledet av Adolf Hitler.
  Allerede i 1949 fløy tyskerne til månen. Og 20. april 1957 fant en flytur til Mars sted.
  Nazistene mestret solsystemet. Og over hele verden var det nå en jern, tysk orden. I en alder av sytti ble Adolf Hitler verdenskeiser, takket være Vladimir Putins lykke. Dette er en fenomenal prestasjon.
  Så gjenstår det å utforske andre verdener, og menneskeheten er forent. Men selvfølgelig mange byggeplasser, av ulike slag rundt om i verden. Inkludert en underjordisk tunnel fra Chukotka til Alaska. Men 1. mai 1959 styrtet Adolf Hitler flyet sitt. Og kunngjørerens fantastiske regjeringstid tok slutt. Tilsynelatende var Putin, med sin fenomenale flaks, ikke bestemt til å leve mer enn sytti år.
  Men Hitler hadde allerede en arving. Av barna oppnådd ved kunstig befruktning. Så Adolf-dynastiet fortsatte. Og menneskeheten fortsatte byggingen på forskjellige nivåer.
  Selv i Afrika ble det bygget veier og jernbaner og biler, så vel som mange byer. Og de svarte jobbet her og hevet økonomien på det svarte kontinentet.
  Menneskeheten har utviklet seg og reist seg. Kommunismen ble bygget, og folks liv ble bedre og bedre.
  Etter Hitler ble keiseren styrt av sønnen Ulv den første. Han var ung, men klok, og løftet menneskeheten til store høyder. En av ideene var å øke antallet kvinner og eksperimentere med gener. Spesielt ble det besluttet å øke antallet hunner slik at de var fem ganger flere enn hannene.
  På samme tid, i 1961, fløy imperiets astronauter til Venus, og et år senere, til Merkur. Et par år senere besøkte vi Jupiters satellitter. Besøkte andre planeter. Inntil, i 1980, ble den fjerneste planeten i solsystemet, Pluto, besøkt. Og det var flott.
  Og i år 2000 begynte den første stjerneløse ekspedisjonen. Kriminalitet forsvant nesten på planeten Jorden, og sykdommer og epidemier ble avsluttet, folk glemte sult og varemangel. Livet ble bedre og bedre.
  Og et ekte paradis ble bygget. Og folk kjempet ikke mot hverandre. Vitenskapen har utviklet seg raskt. Og bringe lykke til folk. Teknologien har også utviklet seg. Mesterverket av dette er selvfølgelig disketten. De var allerede i stand til å fly mellom planeter. Og Fritz var ustoppelige.
  I Russland avtok geriljakrigføringen raskt. Folk bestemte at det ikke var noen sjanse til å kaste av seg nazistene og at de måtte leve. Og livet ble bedre og bedre. Imperiet marsjerte mot kommunismen. Men etter år 2000 ble mange varer helt gratis. Det var ingen hjemløse, alle hadde en jobb. Og det ble bygget veldig vakre hus. Og alle hadde bil, og alle hadde gratis internett, og mye mer.
  Livet gikk opp. Det var bra for folk. Og alle ble gradvis vant til å være et enkelt imperium. Og det var assimilering.
  Russere og andre slaver fikk like rettigheter med tyskerne. Ja, og andre nasjoner levde godt under nazistenes kontroll.
  Som ikke kjempet, ikke partisk, levde med verdighet. Tyskerne utførte ikke straffehandlinger, uten grunn.
  Og egentlig, så snart vi ble kvitt partisanene, stoppet undertrykkelsen med en gang.
  En fleksibel okkupasjonspolitikk ble bygget. Det var selvstyre og bruk av lokalt personell. Og i 2020 fikk alle mennesker på planeten Jorden statsborgerskap og juridisk likhet ble endelig etablert.
  På dette tidspunktet hadde vitenskapen utviklet seg så mye at alderdommen ble beseiret, og alle ble evig unge og vakre.
  Og på andre planeter i solsystemet dukket det opp bosetninger i det tredje riket. Og slik ble den stor i verden.
  Gutter og jenter i denne verden begynte å spre seg over hele galaksen. Virtual reality har allerede dukket opp i Hypernet-matrisen, og mye av alt er fantastisk og ungt og vakkert. Alt kunne reproduseres.
  The Empire of the Third Reich ble et imperium med store muligheter og erobret universet.
  Og kvinnen i den ble fem ganger mer enn menn. Og de er alle vakre, unge jenter, og mennene er unge menn som ikke trenger å barbere skjegget. Faktisk er skjegget bare en primitiv dyrisk atavisme.
  Og nå raser og brenner slike interessante spill i virtuell virkelighet.
  En av slike allmektige skapere av universene, Friedrich Sfero, arrangerte nettopp den kuleste "underholdningen".
  Nemlig en romkamp. På den ene siden, troppene hans, som representerer Stolt Tyskland, på den annen side, stjernehæren til enhver kjæreste, den samme allmektige skaperen av universene til Harlequinade - Det forferdelige Tyskland. Så, siden allmektige mennesker kjemper, blir det morsomt og kult, til det er umulig.
  Skruestikken til hæren til det grusomme Tyskland ble ubønnhørlig komprimert. Hyperplasmiske klemmer prøvde å presse den mektige fienden fra Stolt Tyskland tettere. Millioner og millioner av stjerneskip fant sin undergang her. Ofte heroisk, og noen ganger latterlig. De døde, med et smil på leppene, i håp om å gjenoppstå med tiden. Selv om det så veldig skummelt ut... Den strømlinjeformede dråpelignende formen til kolossen brenner med en spesiell flamme som tygger feltene i rom og vakuum. Flammene suser gjennom korridorene og ventilasjonssjakter på romfartøyet. Millioner av levende soldater, både mennesker og representanter for andre raser med milliarder av roboter om bord, prøver å komme seg vekk fra den altoppslukende varmen. Nesten alle de kjempende menneskene er de vakreste jentene, malt med forseggjorte, avantgarde-frisyrer, som om de ikke var samlet for en hard kamp, men for en keiserlig ball - en maskerade. En av jentene tok fyr i håret i form av en vindmølle med blader i form av påfuglvinger, og hun skrek hjerteskjærende. Smertene er ufattelig forferdelige og hodebunnen går bokstavelig talt i stykker. Bladene på vindmøllen går av og spinner deretter i en ni-ordens virvelvind av kinespatial krumning.
  Men orkene og alvene brøler spesielt truende, for dem er det egentlig mer marerittaktig å ikke finne på, flammen tar en eller annen form. Enten er dette en glisende fysiognomi av en syndig ånd kalt av en nekrofil trollmann fra underverdenens laveste dyp, eller et lys som danser rundt hyttene og vrir på våpenløpene i form av et forferdelig, ekstremt rasende rovdyr. Og det kan være skumlere enn det surrealistiske i tegningen av et destruktivt og brennende stoff.
  Og alt dette er på skalaen til et stjerneskip som ikke er underordnet i størrelse enn Merkur... Men etter standardene til universets skaper er det ikke så mange. Den samme skaperen av en så fullstendig materiell virkelighet bestemte seg for å bryte helt ut.
  Sfero Friedrich Katastrofov opplevde spenning og samtidig tilfredshet: en null i hans favør. Den unge skaperen-terminatoren gjorde en helomvending, beveget seg bort fra strålen av magoplasma, og til lyden av knitringen av gravionukleære stråler som svaiet vakuumet, stakk han den inn i ryggen på en annen magolet. Det er ikke lett å komme inn, krigsmaskinene galopperer som hovene på galopperende hester, og til og med drevet av shaitanen som har samlet all underverdenens makt. Og ingen fysikk- og kosmologilover kjent for tilbakestående mennesker fra fortiden. Konseptet med treghet er kun på forespørsel fra skaperen.
  Nå (som består av Hyper-princeps-mago-plasmaet av en så uforståelig type materie for menneskelig persepsjon, så kan du ta hvilken som helst form og modifikasjon av eksistensen, endre størrelsen fra fotonkjernen, når du fritt plasserer hele universet i billioner av parsecs i diameter i håndflaten din!) Sfero valgte å inkarnere kroppen til en biologisk modifisert gutt, som ble trent i det mektige og teknisk avanserte imperiet Stolt Russland, selv da han modnet som et embryo i livmoren til en inkubator -datamaskin.
  Fra unnfangelsesøyeblikket var det trening i en drøm, avbrutt av smertefulle impulser, om en spesiell, kosmisk krig. Og fortsatt var det savnet, siden mogulenes bane, fratatt treghet, var helt uforutsigbar. Men Sfero er ikke kompleks med dette. Han begrenset bevisst for å gjøre evnene hans mer interessante. Tross alt, Stolt Tyskland, spredt over milliarder av galakser og en kvadrillion bebodde verdener, er denne skapelsen selvfølgelig en virtuell matrise. Og spillet med romkrig må følge reglene. Slik at det ikke blir kaos i det hele tatt. Skapergutt. skutt ned tre til, savnet to ganger. De magiske impulsene til våpensystemer, fabelaktig i design, kuttet vakuumet og fikk det til og med til å flasse av, skiver av honningost, allerede på et annet nivå i universet. Her dykket Sfero igjen ned i hullet i rommet, og gikk inn i angrepsmodus. Samtidig valgte Creator-Boy øyeblikket slik at de kybernetiske overvåkingssystemene ikke kunne fikse det, noe som ga en fullstendig oversikt over rommet rundt magoletene av forskjellige modifikasjoner.
  - Magomatrix absorberes av kinezphoton! - Filosofisk å slå ned en annen jagerfly og unnvike de knusende tentaklene til princeps-plasma, sa skapergutten.
  Hæren til Julius Caesar, som Sfero Frederick betrodde den overordnede kommandoen, fortsatte å presse, og utnyttet numerisk overlegenhet, og etterlot ingen mislykkede forsøk på å omslutte den fra flankene. Harlequinades håndlanger Hannibal sprayet flere og flere tropper, og prøvde å strekke flere parsecs (en parsec er avstanden som en lysstråle reiser på to og et halvt år) under hans kommando en enorm armada. Tettheten av dannelsen av tropper avtok, og rollen til individuelle ferdigheter økte. Her viste begge sider seg å være verdige, og demonstrerte aerobatikk og manøvreringskunsten. Men tapene var kolossale, mer enn én million stjerneskip brant ned i den grådige utslettelsesfakkelen.
  Sfero endret plutselig stedet for kampen og befant seg ved siden av den mest fantastiske jenta. Skapergutten og Valentina klemte hverandres hender, de andre gutta og de mye mer tallrike jentene utvekslet blunk. De tok med seg batterier og åpnet en hyperplasmisk orkan-tornado ved båter, enseters maglets, jagerfly, brigantiner, destroyere, destroyere og andre små fartøyer. Spheros øyne blinket seirende.
  Det generelle treningsnivået til jagerflyene som ble trent for krig, selv når de svømte som fostre i et slags næringsmedium, var svært høyt. Men de falt ikke alltid ut av mange sprekker og vakuumkollapser. Som svar avfyrte fienden også sin hensynsløse ild, og hadde til og med en personlig matrise. En strøm av hyperplasma brant gjennom det svekkede matriseforsvaret, og et halvromsfelt brente inn i rustningen. Her er det, det magiske rommet tålte det ikke, sprakk, en flerfarget strøm av ultraild falt på skuddparet. Sphero brant ned umiddelbart (det er bare en supergod følelse når kjøttet er utslettet!), jentas partner fordampet arm til skulderen, beinet til kneet, overkroppen til ribbeina. Skjønnheten skrek og rygget tilbake. Valentina bestilte.
  - Aktiver cyberregenerering.
  Kroppen til jenta (så vel som andre mennesker) har ikke vært protein på lenge. Dette er et spesielt kjøtt med hyperplasmatiske inneslutninger, mens menneskene selv lever av superenergi. Så kjøttet etter å ha blitt såret begynte sakte å vokse. Relativt sakte er selve prosessen synlig for det blotte øye, hastigheten på vevsvekst er 0,9 centimeter per sekund. Men det heftigste slaget er veldig flyktig, rustningen ble brent flere steder. To våpen fordampet, seks soldater døde, en ung mann ble brent til halvparten, jenta mistet hodebunnen og fingrene midlertidig. Sphero, ler, kom tilbake og sa, hvor mye har du oppnådd ved å beseire bæreren av skaperen av universet? Klarte mirakuløst å unngå detonering av granater. Men skaden er kolossal, luftsifonene som kastes ut blinker inn i vakuumet. Men gutta reagerer tilstrekkelig. Sfero selv utførte et filigran-skudd og slo ut et trippelangrepsfly. Valentina, tungen hennes forlenget, slikket fyren på leppene.
  - Megaquasar!
  - La oss hyper-utslette (superødelegge) plasmautbrudd! - bjeffet den unge skaperen av universer.
  To magoletter ble skutt ned av andre våpen, tre skytetårn ble skutt ned mot ødeleggeren. Men det var i det øyeblikket en missilkrysser rettet våpnene sine mot dem. Gutteskaperen, ikke uten glede, med skarpe fornemmelser, kjente dødens pust i ansiktet. En ond gigantisk gammel kvinne med ljå truet, og kaptein Sfero ga ordren.
  - Fleksibel retrett! Beveg deg som en slange, gjennom et pinnsvin!
  Batteriet stormet tilbake, men litt for sent. Vakuumet så ut til å verke av smerte, en hyperplasmatisk virvelvind feide forbi. Et forferdelig slag av gravioplasma hektet batteriet. Umiddelbart viste fem våpen og tolv personer i teamet seg å være fullstendig fordampet. Sfero og de andre jentene ble kastet bort av en gravitasjonsbølge. The Creator Boy fløy over, og slo hodet i magen til den atletiske, men ekstremt grasiøse Valentina. Og dette er tøft når kjøttet du måtte ramle inn i ikke er protein:
  - Wow, ditt pulsar-kollapshull! Sphero mumlet. Og han gliste mens en hyperelektrisitet skjøt gjennom ham.
  Det var store sprekker i rustningen. De skjærer som raviner inn i den lilla overflaten til et metall som er mer enn en million ganger sterkere enn titan. Hvilken kolossal kraft er skjult i hyperplasma eller dens enda mer perfekte variasjon av princeps-plasma som er i stand til å bevege stjerner og slukke kvasarer. Men bare den sjette, syvende og så videre, materiens tilstand. Et helt hav av hyperplasma kan fås fra ethvert molekyl. Teoretisk (inntil dette ikke er tilgjengelig for folk), vil en elementær partikkel reprodusere hele universet. Eller ødelegge! Slik er de kvasi-guddommelige mulighetene til hyperplasma.
  Batteriet glir gjennom den fleksible kollapsen vibrerende i kinesspace, soldaten presses ned av den svekkede treghetskraften. Deretter skyves fjæren ut, og batteriet åpner igjen ild bare på et annet punkt i rommet.
  Friedrich Sfero kommanderer:
  - Slå med en smal stråle, bytt våpen til konsentrert ramrod-modus.
  Siden datamaskiner er deaktivert, må dette gjøres manuelt. Reguler flyten av hyperplasma ved hjelp av trommelen. Men å gjøre dette er ikke engang lett, det sparer det faktum at denne force majeure også er gitt i treningsprogrammet. Gutter og jenter takler dette problemet i automodus. Sfero Friedrich fanger en missilbåt på sikt, et skudd med en liten ledelse. Det tynneste knirket av det ødelagte vakuumet høres, båten er revet i stykker. Etter eksplosjonens kraft er det en detonasjon av ammunisjon. En lysflekk blåser bilen. Magolet er også ødelagt, jenta reproduserte det nøyaktige skuddet.
  Vingene flyr av seg hver for seg, samtidig som de spinner i et vakuum av flammende haler.
  Fiendens brigantin tar ytterligere skade, men svarer med massesalver. En bekk kommer inn gjennom sprekken, kaster jenta fra seg, og avslører gylne bryster med kanel, selvlysende brystvorter.
  Sphero skriker av glede:
  - Du ser hvor kult! Chernodyrno!
  Valentina slo den mektige gutten på kneet med magoplastskinn.
  - Princeps-kvasar! Zapulsar-ellipsis! Hev ridderens mace høyere!
  Den dråpeformede brigantinen strittet i salver. Piggete duggdråper av hyperplasma sprayet over hele kamprommet.
  Friedrich Sfero plystret:
  - Gi et foton, inn i avgrunnens kollaps!
  En fregatt spratt opp fra siden, samtidig rykket nabobatteriet. Det ser ut som gutta var uheldige, de snublet over en tung rakett eller et Vibro-felt som slettet det mest holdbare metallet til pulver.
  Gutten prøvde å snurre plattformen for å overleve et slikt angrep. Men motstanderne er tross alt profesjonelle av høy klasse som gikk ut fra nesten samme skole. Skaperen av Harlequinade er heller ikke en svindler i skapelsen av sivilisasjoner!
  Tempropreonkanonen har kollapset. Den ble knust i en haug med glitrende deler. Jenta og Skaper-gutten som serverte pistolen ble kastet bort som ved et slag med et balltre. De krasjet inn i rustningen med kolossal akselerasjon, bulket litt i det, og selv ble kraftig flatet, og skalv av sjokk med sine svært elastiske og sterke kropper. Så begynte de å skrelle av det kraftige belegget, og ga en normal form til sine vakre figurer, preget som statuer av gamle guder.
  Sphero følte seg kald i nedre del av magen. Tettheten av fiendens plasmautbrudd ble intensivert, det ser ut til at friske styrker ble trukket inn i kampen. For eksempel er selve ultraslagskipet på størrelse med en anstendig asteroide, og formen på en massiv dolk besatt med emittere sendte ut en hel rik pryd av hyperplasmatiske jetfly. En buet, vridd hybrid av en matryoshka og et trekkspill falt stoffet på krysseren til Stolt Tyskland. Andre strømmer av utslettelse knuste de fire dråpeformede artilleriplattformene.
  Spheros knedype høyre ben fordampet, og uten å vente på at det skulle vokse på en naturlig måte, økte han øyeblikkelig lemmen.
  Julius Caesar tapte, til tross for alt hans talent, slaget, numerisk overlegenhet med omtrentlig likestilling av teknologier var på fiendens side. Det eneste som gjensto i en så vanskelig situasjon var å trekke seg tilbake og unngå omringing. Sphero lyttet uten et stikk av samvittighet på princeps-kommunikasjonen, kommandoene gitt til robotene. De lød ubegrenset optimisme, en tørst etter en tidlig seier. Julius Cæsars fregatt fikk en del skade og bremset opp. Sphero følte raseri, kraften han skapte ser ut til å miste, du må ødelegge så mange fiender som mulig. Det vil si at han har et valg om enten å vinne eller dø. Selv om det er åpenbart at ødeleggelsen av flere mugglere; vil nesten ikke endre noe, men dette er nesten den enestående heltemoten til individuelle individer som formes til en strøm som knuser enhver hindring. Gutten, ved å bruke minnet om bæreren, men faktisk hans egen skapelse (Hvordan han klarer å stemple personligheter og ting som er så komplekse i strukturen er et eget spørsmål!) husket raskt hva han ble drevet inn i på en rekke treningsøkter. Det er nødvendig at du ikke blir lagt merke til, hold deg i de generelle rekkene av roboter. Så det er mye vanskeligere å komme dit, men sannsynligheten for eksponering er mye lavere. Men på den annen side, har han rett til å sitte ute i dette kritiske øyeblikket? Tross alt må en soldat: ta seg av å redde liv, punkt to: utrydde så mange fiender som mulig. I tilfelle av en motsetning - dette er tradisjonen, å ta et valg til fordel for den andre løsningen. Dette er amerikanerne fra gamle dager: de tenker mer på å bevare sin egen hud. Derfor tapte Yankees, i tillegg er propagandaen deres svak. Hun manglet helhet og inkluderendehet. Hvis vi husker jordens eldgamle historie: i de dager da menneskeheten var lenket til en planet. En forferdelig, splittet verden, det var nødvendig å samle alle nasjoner og folk i en enkelt knyttneve. Flere imperier har gjort krav på det. Først av alt, USA, Kina, Islamic Society. Verden ble multipolar og ble bokstavelig talt revet i stykker, antallet uavhengige stater vokste, separatismen til små nasjoner ble til en besettelse. Felles hjem Jorden sto i brann, menneskeheten falt bokstavelig talt i avgrunnen! I gamle dager var det mektige herskere som ønsket å forene menneskeheten. Dette er først Alexander den store, en av de mest fremragende befalene gjennom alle tider og folkeslag. Han var uovervinnelig, men forsynet var glad for å gi ham et for kort liv. Og så han hadde betydelige sjanser, han bygde et internasjonalt imperium, brakte høy hellensk kultur til Asia. Selv Kartago og det gamle Roma sendte en stor hyllest til makedonsk, den mest fremragende slaven i antikken! Før Alexander oppnådde Great Persia under flere konger (spesielt Kyros) alvorlige erobringer, fra India til Egypt, men læren: det er én hersker for hele verden, det var han som først fremmet! I Roma hevdet Julius Cæsar rollen som verdenshersker, men hans liv var heller ikke langt nok. Etter Cæsar blant keiserne: det var ikke sterke nok befal. Den guddommelige Augustin var sykelig og fysisk svak, den karismatiske Nero er generelt forferdelig. De mest kjente herskerne, Diolektan og Constantine, kjempet mer for å opprettholde status quo uten å tenke på store erobringer. Det var andre befal, etter Romas fall. Av disse er de mest fremtredende personlighetene: Genghis Khan, Tamerlane, Napoleon, Adolf Hitler, Stalin. Genghis Khan var veldig vellykket. Han erobret nesten hele Kina, Afghanistan, Khorezm, avanserte avdelinger nådde det gamle Russland. Han hadde utmerkede sjanser til å vinne, ingen kunne motstå de stadig voksende troppene til denne utspekulerte og dyktige sjefen. Men selv hans ganske lange liv etter middelalderens standarder var ikke nok for verdensfangst. Genghis Khan grunnla et dynasti, men det fantes ikke lenger et så stort dynasti som han, i stand til å samle alle nomadene. Akkurat som Tamerlane. Seier etter seier, et enormt imperium og splittelse, ødeleggelsen av Timurat, krangel mellom sønner og barnebarn. Og det var ingen verdig etterfølger. Napoleon og Hitler, etter å ha erobret Europa, brøt ryggen mot Russland. Dessverre klarte ikke Russland selv å oppnå verdensherredømme. Virkelig en stor hersker var Stalin, som gjorde et analfabet, gående i bastsko-land til en mektig industrimakt.
  Og så, allerede i det tjueførste århundre, ble makten fra begynnelsen over Tyskland, og deretter over hele verden, mottatt av et mystisk par med en utrolig hyperintellektuell kraft.
  De skapte de siste Princeps magiske våpen, og menneskeheten utviklet seg gradvis til en tilstand av virtuell allmakt.
  Men krig er krig, spesielt romkrig, her er feilberegninger og ofringer uunngåelige. Krigeren Friedrich Sfero, som bestemte seg for å ta risiko, var heldig så langt, han klarte å utslette fire kampkjøretøyer uten å tiltrekke seg oppmerksomhet.
  - Det blir bjørkegrøt til småfolk! Heller princeps-plasma!
  Ja, slike interessante spill spilles av innbyggere i Det tredje rikes imperium, som erobrer universet.
  Og hvordan vil det hele ende, og til hvilke høyder av allmakt kan menneskeheten, selv en maktesløs fantasi, nå.
  
  
  COG OG SHPUNTIK OG DET TREDJE RIKE
  I andre verdenskrig grep popadany inn. I dette tilfellet, shorty konstruktørene Vintik og Shpuntik. Ved flytting havnet de i Berlin. Vel, siden de ikke visste noe om politikk og planeten Jorden, gikk de over til tyskernes tjeneste. Og teknikerne er på topp. Og de deltok i utviklingen av Panther. De geniale designerne gjorde tårnet smalt og lite, bedre beskyttet, men lettere. Motor og girkasse var plassert i en blokk, og girkassen på selve motoren. Det ble også laget et enklere og lettere chassis enn i virkelighetens historie. Og høyden på "Panther" var bare 1,8 meter. Som et resultat ble panseret på pannen på skroget på 80 mm installert i store vinkler med rasjonell helling og ble nesten ugjennomtrengelig. Pannen på tårnet var 120 millimeter med skråninger, og sidene var seksti millimeter skråstilte. Det svake punktet var sidene av skroget - bare 40 mm. Men kroppen var veldig kompakt og toppen var i stor helningsvinkel, og 30 mm skjold ble plassert på bunnen som dekket rullene. Og all denne sjarmen veide bare 26 tonn, med en motor på 650 hestekrefter. Og pistolen var en 75 mm 70 EL løpslengde, og skjøt 15 skudd i minuttet.
  Pluss god sikt og optikk.
  Denne tanken reiste med en hastighet på 70 kilometer i timen, var ugjennomtrengelig til siden for lette kanoner, først og fremst førtifem, og antitankrifler, tok trettifire fra to kilometer i pannen, og brøt praktisk talt ikke. Og nesten alle antitankvåpen fra USSR penetrerte ikke den i pannen.
  Og den nye "Panther" i slaget ved Kursk slo til. Samtidig var det lettere å produsere, og det tok nesten to ganger mindre metall enn Panther i virkelig historie.
  Som et resultat av bruken av denne tanken, brøt nazistene gjennom forsvaret til de sovjetiske troppene og stengte kjelen, utenom Kursk. Og tok dermed initiativet. Og for å utvikle suksess tok de Voronezh.
  Deretter beordret Hitler troppene til å snu sørover. Og armadaen av tropper flyttet til Stalingrad.
  Tyske stridsvogner er på vei oppover. Og et team med jenter kjemper på Panther og bryter gjennom sovjetiske våpen og kjøretøy.
  Tyskerne slo gjennom til Stalingrad ... Men det er ikke alt. I Afrika vant Rommels korps på nye stridsvogner en rekke seire. Situasjonen for de allierte ble forverret av det faktum at Vintik og Shpuntik også oppfant en jetjager. Dessuten er den veldig lett, lett å produsere, manøvrerbar og elementært kontrollert.
  Og det nye VSh-162-flyet ble det beste flyet i luften, og skadet de allierte flyene alvorlig.
  Så nazistene begynte å rykke frem i Afrika til Egypt. Hitler nektet å ta Stalingrad med storm, og stoppet troppene hans. Men Fritz begynte hovedoffensiven å omgå med et gjennombrudd til Det kaspiske hav. Og situasjonen eskalerte.
  Og nye operasjoner fulgte i nord. Nazistene angrep Sverige. Og i løpet av få dager tvang de henne til å kapitulere. Og det viste seg å være kult.
  Gerda og Charlotte på "Panther" reiste over hele Sverige, og tvang de fangede soldatene til å kysse sine bare føtter, og viste sin kolossale klasse. Disse jentene er veldig kule her.
  Mange av mennene i slaget overga seg til dem. Og kysset bare såler.
  Men nå var de i Sverige, hvor det allerede snødde og var kaldt.
  Og tyskerne, ledet av Rommel, beseiret britene i Egypt. Og nå slo de gjennom til Midtøsten og de har suksess etter suksess.
  På dette stoppet ikke kampanjen til de vakre krigerne ... Gerda sa lidenskapelig og gned den bare foten på metallet:
  - Vel, "Tiger" selvfølgelig, en tank som gir mesterverk og en kolossal maskin når det gjelder kraft. Likevel enkelt!
  Charlotte sa lat:
  - Personlig foretrekker jeg Leo. Siden det ikke er noe å bryte gjennom en slik bil! Og hun er perfekt i formen!
  Magda husket hvordan de ble vist paraden 7. november og kvitret:
  - Og jeg likte Musen, den er så stor! Og med to våpen samtidig!
  Christina fniste og rullet over i transporten:
  - To våpen i én bil - det er kult!
  Gerda vred bena i været og bemerket:
  - Er det godt å fly slik? Kommer vi til Australia snart?
  Charlotte ristet på hodet.
  - Ikke! Ikke snart! Å fly dit fra Sverige - nesten over hele kloden!
  Flyet landet faktisk for å fylle drivstoff. Jentene løp utenfor. De havnet i den varme Medinaen, hvor flyet nødlandet. Til tross for slutten av november var temperaturen her rundt tretti grader. Og i Sverige, akkurat da de dro, slo en kald syklon inn og temperaturen falt til minus tretti.
  Jentene løp så fort de kunne for ikke å fryse til transportarbeideren, og frosten bet i jentas bare hæler. Det er ikke lett å ikke bruke sko på prinsippet, spesielt når du går.
  Men nå løp jentene over den varme sanden i Medinaen. Araberne ble redde og så på de halvnakne jentene, men de var redde for å gjøre noe. Likevel har tyskerne et veldig formidabelt rykte. De blir faktisk oppfattet som en nasjon av overmennesker, og derfor tilgir de små skøyerstreker. Som når skjønnheter bare bæres i én bikini.
  Etter det kalde været, når beina stadig blir kalde, er det veldig behagelig å løpe langs den varme sanden. Jentene likte det, og de moret seg med å kaste sand på hverandre.
  Gerda hoppet sånn gjennom ørkenen, mente at det fortsatt var fantastisk å bo i et land der det var en konstant sommer. Og hvor bra det er...
  Solrik og ren, frisk luft blåser i ansiktet. Eller ikke for frisk, men varm ørkenluft.
  Charlotte sa med et smil:
  - Nå tilhører disse landene Det tredje riket. Aldri før har menneskeheten vært så forent. Ganske nært, til enhet slik det er nå. Og alt dette takket i mange henseender til Führerens geni.
  Magda sa logisk:
  - Dels også fordi Hitler er ekstremt heldig. For eksempel falt britene som erter. Og Afrikas vidder viste seg ikke å være noen hindring. Ja, alt var på vår side. Selv om det noen ganger ble feil!
  Christina svarte:
  - Med tanke på flaks, egentlig ikke! Vi var for eksempel ikke heldige med vinter i 41. Og så ville de ha tatt Moskva den gang. Og krigen i øst ville ha tatt slutt. Og så må du fortsatt trekke ut den stalinistiske tornen.
  Gerda var enig med et sukk:
  - Må nok det! Det er synd! Så mange flinke gutter og jenter vil dø!
  Magda brast ufrivillig ut i gråt og sa:
  - Døden... Så urettferdig du er! Og noen ganger kommer du til feil tid!
  Gerda skyndte seg å protestere:
  - Ikke noen ganger! Og alltid til feil tid! Du vet hvordan du vil leve, og hvor motvillig til å dø!
  Christina sa logisk:
  Vi ønsker dette fordi vi er sterke og sunne. Og bestemoren, som er hundre år og som alt gjør vondt i, har nok en helt annen holdning til døden!
  Charlotte ristet på hodet og sa med beven:
  - Å gud forby! Gud forby at du noen gang blir gammel!
  Gerda viftet av den og sparket i sanden med den bare foten:
  - La oss ikke snakke om dette! Hvis du begynner å tenke på hva alderdom er, vil du bli gal, eller ødelegge livet ditt!
  Magda prøvde å trøste den blonde jenta:
  - Når Jesus kommer, skal alle de døde stå opp, og denne evige ungdom vil være for alltid!
  Gerda smilte og sa kjærlig:
  - Gud velsigne!
  Christina svarte sint:
  Og jeg er en grunnleggende ateist. Og jeg tror ikke på Gud, og jeg gir deg ikke råd!
  Gerda trakk på de sterke, solbrune skuldrene.
  - Jeg vil ikke kalle meg en sterk troende, men ... Det er mange ting som materialister og ateister ikke kan forklare. Inkludert opprinnelsen til universet!
  Charlotte, som stupte ned i den varme sanden, svarte:
  - Men jeg liker ideen mer - mange guder. At disse demiurg-gudene i fellesskap skapte universet og jorden. Så fant det sted en kamp mellom dem, som forårsaket katastrofer og naturkatastrofer. Det var derfor alle slags ulykker skjedde. Kampen av gudene og gir opphav til kriger mellom mennesker!
  Gerda svarte selvsikkert:
  - Men den tyske guden vinner alltid!
  Charlotte ristet på hodet.
  - Dette skjedde ikke i første verdenskrig. Selv om vi var nær seier!
  Christina nikket kraftig.
  - Det er det! Det var nødvendig å midlertidig ofre Øst-Preussen, men ikke trekke tilbake tropper fra vestfronten. Da ville de ha omringet og tatt Paris. Frankrike kapitulerer... Hun er tross alt beseiret. Og videre ... jeg tror at hvis Storbritannia ville vise stahet, så kunne vi falle på det sammen med Italia, Tyrkia og Japan. Og de ville knuse dem med ubåter og en enkelt handling av flåtene!
  Magda sa:
  - Du glemte Russland!
  Christina ble frisk.
  - Jeg har ikke glemt noe! Russland ville blitt beseiret etter overgivelsen av Frankrike. Dessuten er ikke tsar Nicholas II Stalin. Den russiske monarken ville inngå en forhastet fred med oss etter å ha lidd nederlag. Og vi ville... Kort sagt, tsartidens Russland er enda svakere enn det kommunistiske!
  Charlotte fniste.
  - Det er hvordan! Men vi bommet selvfølgelig på sjansen da. Adolf Hitler var smartere. Han inngikk en ikke-angrepspakt med Stalin, og knuste fiendene hans bit for bit. Det er dette politisk visdom handler om!
  Christina sa:
  - Det ville vært enda mer logisk å gjøre unna Storbritannia, og først da angripe Sovjetunionen!
  Charlotte sa med et smil:
  - Jeg er enig i dette!
  Gerda, tvert imot, innvendte:
  - Hvis vi ikke hadde angrepet USSR i det førtiførste året, og ikke hadde beseiret enhetene til Den røde hær som ikke var klare for en forsvarskrig, kunne de ha falt over oss når vi ville ha stormet Storbritannia. Så vi hadde ikke noe annet valg!
  Magda trakk på skuldrene.
  - Stalin er en forsiktig politiker! Han hadde kanskje ikke risikert et slikt eventyr!
  Gerda sa rasjonelt:
  - Snarere fra Stalins side er et stort eventyr å gi oss muligheten til å rulle ut Storbritannia. I dette tilfellet ville overlegne styrker falle på ham. Og vi ville begrave det. Og så mens Storbritannia gjør motstand, hadde Russland fortsatt en sjanse mot oss. Ellers må vi innrømme at våre fiender ikke har noen sjanse!
  Charlotte fant også noe å protestere mot:
  - Inntil slike monstre som USSR og USA er beseiret, er det ekstremt prematurt å si at fienden ikke har noen sjanse. Vi har gjort mye og kommet langt, men... Vi har fortsatt mange problemer foran oss. Nå Australia. Nok en grense for den tyske hæren!
  Gerda svarte selvsikkert:
  - La oss bryte det også! Det har allerede vært to turer i Sveits og Sverige, og i Australia er det i hvert fall mye varmere.
  Charlotte fniste og sa selvsikkert:
  - Jeg tror på seieren vår! Ellers skjer det rett og slett ikke!
  Jentene måtte slutte å varme opp i ørkenen og flytte tilbake til transporten. Tankingen var vellykket. Og jentene fikk selskap av sine gamle venner fra "Tigress"-bataljonen.
  Jenter fra denne kvinneavdelingen jaktet på tomme Mujahideen. Som imidlertid var få. Og nå drar de gladelig i gang for å erobre Australia. Et annet kontinent som er så ettertraktet for Wehrmacht.
  Tyskland samlet krefter for hoppet og forberedte landingen.
  Margaret møtte sine gamle bekjente Christina og Gerda med respekt. Likevel er det ikke alle som kan få diamanter for et ridderkors! Etter dette selskapet skulle jentene sendes til inseminering og til en spesiell leir for å føde avkom. Så i det russiske selskapet hadde de kanskje ikke hatt tid til å delta.
  Skjønnhetene så imidlertid muntre og stridbare ut. Jeg ville ikke lenger sove, og jentene, etter å ha låst seg inne i en egen hytte, skravlet.
  Magda satte seg ned i en skinnlenestol og sa:
  - Hedenskapet, med all sin ytre logikk, kan heller ikke svare på mange spørsmål. Hvor kom for eksempel de tallrike demiurgegudene fra?
  Charlotte fniste og protesterte:
  - På samme måte som monoteismen ikke er i stand til å svare på spørsmålet, hvor kom den eneste Gud som skapte universet fra?
  Magda trakk på skuldrene.
  - Det er et spørsmål om hvordan man skal si det... Vi tar det i troen som et aksiom at Gud den allmektige alltid har eksistert. Og dette er et aksiom som ikke krever bevis.
  Cristina sa og ristet på hodet:
  - Det er umulig å forestille seg det evig eksisterende, og uendelig sterke, og uendelig kloke. Dette er mot logikk. Som vi ser på jorden, gir det enkle opphav til det komplekse, og vi observerer evolusjon. Og så fra det mer komplekse gikk det enkle. Noe som motsier den observerte virkeligheten.
  For eksempel blir menneskeheten mer kompleks, ikke forenklet! Og vi degraderer ikke i det hele tatt, men blir heller mer perfekte!
  Charlotte fniste og sa:
  - Logisk! Utviklingen av gudene fører til skapelsen av den allmektige Demiurge Gud!
  Magda sa hardt:
  - En slik filosofi kan ødelegge sjelen!
  Charlotte knipet øynene og sa ut:
  - Men spørsmålet er, hvor gammelt er universet?
  Magda trakk på de sterke, utviklede skuldrene.
  - Ukjent! Og hvorfor et slikt spørsmål?
  Charlotte svarte rasjonelt:
  - Det har med Satans opprør å gjøre. Satan er en av de tidligste englene, om ikke den tidligste. Som de kaller ham - Daggryets Sønn! Og hvis han gjorde opprør, så har det sannsynligvis ikke gått for lang tid siden hans opprettelse og opprør. Og det viser seg at han i så mange milliarder år oppførte seg rolig og plutselig tullet rundt.
  Magda rynket pannen og kurret:
  - Og hva så?
  Smart Charlotte sa:
  - Og forskerne sier at universet vårt er milliarder av år gammelt! Det tar så mye tid før stjernelyset når planeten Jorden! Og det viser seg ifølge Bibelen at det ikke kan være milliarder!
  Magda tenkte seg om et øyeblikk og svarte:
  - Gud skapte lyset fra stjernene som allerede har kommet ned til oss. Adam og Eva var voksne, ikke babyer. Solen, månen og stjernene skinte allerede på dem. Det vil si at Herren skapte verden i utvikling. Så alle løftene dine beviser ingenting.
  Charlotte sa hardnakket:
  - Eller kanskje de beviser at det er mange guder? De gudene som skapte universet!
  Magda svarte med litt nøling:
  - Universet vårt er mer eller mindre enhetlig og strukturert, med alle dets uregelmessigheter. Og tilstedeværelsen av mange guder fører til det faktum at universet ville bli delt i stykker.
  Charlotte innvendte også ganske logisk:
  - Battleship bygger veldig mange mennesker! Likevel er slagskipet en maskin i ett stykke. Ja, og universet er bygget av mange guder-demiurger, men universet blir ikke mindre integrert av dette!
  Magda strakk ut ansiktet og kurret:
  - Og det høres - logisk ut! Men dette er ren menneskelig logikk. Det har ingenting med guddommelig kraft å gjøre, noe som er uforståelig!
  Charlotte fniste.
  - Det enkleste argumentet - Herrens tanker er uforståelige! Og dette kan henvises til og bringes til alle anledninger!
  Magda hvisket:
  Og i alle trekk ved denne Herrens gren,
  Jeg ser ønsket i drømmer om å legemliggjøre det ideelle ...
  Men merkelig nok lider vårt folk nesten i underverdenen,
  Og finansdespoten lenket våre vinger grusomt!
  Charlotte humret.
  - Spis godt! Hvorfor bøyer du deg ikke for stubben?
  Magda ristet på knyttneven.
  - Ja du!
  Jentene begynte tydelig å kjede seg ... Samtalen om religion gikk dårlig. Hva annet kan du snakke om? Tankene til krigerne fra SS-bataljonen var begrenset.
  Gerda berørte stridsvogner i samtalen:
  - Her er vår "Løve" bare legemliggjørelsen av den tyske ånden! Så stor og med en pistol!
  Magda la merke til at hun masserte de kløende sålene med hendene:
  - Og "Mus" enda mer - betyr sterkere! Og rustningen hans er tykkere! Og to våpen på en gang!
  Charlotte utbrøt med glede:
  - Sjarmerende liten mus! Vi skal knuse alle til pudder!
  Magda tok den og sang:
  - Forbannet og eldgammel, sverger fienden igjen! Kvern meg, slip meg til pulver! Men engelen sover ikke, og alt vil ordne seg ... Og alt vil ende bra! Og alt vil ende bra!
  Charlotte sa klokt:
  - Den som regner med hjelp fra engler, faller direkte i helvete!
  Magda svarte:
  - Hvem i helvete er i hodet, i fremtiden ett helvete!
  Gerda sa plutselig:
  - Jeg hadde et nært bekjentskap med T-34 med Charlottes da de testet! Og du vet, dette er ikke den verste tanken på jorden!
  Den rødhårede bemerket giftig:
  - Ikke den beste, men ... Synligheten hans er ganske svak. I praksis er det ekstremt vanskelig å komme inn i fienden fra en slik tank! Vi må innrømme det!
  Gerda bemerket logisk:
  - Velformet rustning og tårn. Selv om "Tiger" -2, og "Lion" - beskyttelsen av sidene vil være bedre.
  Christina, denne rødhårede slem, la merke til:
  - "Løven" har fortsatt et godt tårn, med tanke på pannehellingen. Men pannen "Tiger" -2 er nesten ikke tilbøyelig.
  Gerda svarte:
  - Men tykkelsen på rustningen er 180 mm. Dette kompenserer for den mindre helningsvinkelen til arket. Når det gjelder tårnet, viste løven seg bedre enn tigeren, men dette er selvfølgelig ikke grensen. Jeg vet at designerne våre definitivt vil skape noe mer perfekt.
  Og den vakre jenta traff stålplaten med bare foten, så mye at en musikalsk trille feide.
  Krigerne kjeder seg. De ville sovne. Det kan være noe interessant...
  I mellomtiden pågår det en krig i Kaukasus. Tyskerne brukte i tillegg til "Panther" også "Tiger" -2. Ligner også i formen på en tank, men litt større, tyngre med en 88 mm kanon og tykkere rustning. Selvfølgelig kan en vekt på trettifem tonn, mer, men fortsatt ikke kritisk, bekjempes med en gammel motor på 700 hestekrefter. Vintik og Shpuntik har imidlertid allerede laget en 1000 hestekrefters motor. Og "Tiger" -2 begynte også å bokstavelig talt fly. "Løven" dukket opp, med enda tykkere, spesielt sidepanser, og 105-millimeter kanoner.
  Og med en vekt på førtifem tonn ble det et kolossalt problem for de sovjetiske troppene.
  Om vinteren førti-tre - førti-fire år ble Kaukasus tatt til fange av tyske tropper. Krigen begynte å gå ikke i henhold til det stalinistiske scenariet.
  Nazistene fanget India i mars, og begynte å bevege seg mot Australia. Og samtidig raket opp Afrika.
  Stalin tilbød dem fred på alle vilkår. Våren 1944, etter å ha fullført erobringen av Afrika, aksepterte Hitler Stalins tilbud om fred.
  Betingelsene var tyngende, inkludert betaling av oppreisningserstatning, og levering av råvarer og andre ting til Det tredje riket.
  Sommeren 1944 ble det foretatt en landing i Storbritannia, og London falt på én uke. Etter det begynte en stor offensiv mot Amerika. Vintik og Shpuntik laget nye ubåter som seilte raskere enn båter og rettet torpedoer mot radaren. Og mange flere ting har blitt oppfunnet.
  Laserinstallasjonen på disketter ble spesielt sterk. Og det var bare flott.
  Amerika holdt ut til juli 1945 og kapitulerte. Fredsperioden har kommet. Midlertidig sannhet...
  Hitler var misfornøyd med at Japan tok for mye territorium. Og han lengtet rett og slett etter hevn og okkupasjon av landet.
  Og 20. april 1953 begynte krigen med Japan. Stalins etterfølger, Beria, tilbød Hitler sin hjelp.
  Führeren var enig på visse betingelser. USSR kjemper nemlig på full styrke, men bare det sørlige Sakhalin og Kurilryggen kommer tilbake.
  Beria, som fortsatte å betale Hitler en kolossal hyllest, gikk også med på disse vilkårene.
  Helt fra begynnelsen var krigen mislykket for japanerne. De var spesielt plaget av de flygende tallerkenene deres, som var bevæpnet med laservåpen og varmestråler. Og alt ble bokstavelig talt brent til aske og smeltet til metallspon.
  USSR, derimot, kastet i kamp T-54 og IS-7 stridsvognene, som også var sterkere enn de japanske, og jetfly.
  Krigen varte i fem måneder og endte med seieren og okkupasjonen av Japan. Det var en rungende seier...
  Og i kampene utmerket tankmannskapet til Alenka på IS-7 seg. Bilen presterte bra, og knuste mange japanske mastodonter.
  Og jentene skjøt med bare tærne, og ganske nøyaktig.
  Men dette er detaljene...
  Sovjetunionen tok tilbake den sørlige delen av Sakhalin og Kuril-ryggen. Og dermed sikret han seg autoritet og nye landområder ...
  Hitler, noen flere rakte resten av verden under seg. Men Sovjetunionen var konstant et øyesår for ham. Führeren ønsket nye erobringer og heroismen til Wehrmacht.
  Og 20. april 1958 begynte en ny storkrig med et angrep på Moskva.
  Tyske jenter kjemper i himmelen. Albina og Alvina.
  De skyter ned sovjetiske fly. Jentene er nesten nakne, i en bikini og barbeint. Luftvåpen er rettet mot fienden.
  Albina velter en sovjetisk bil og knirker:
  - Det er et sjokk etter vår mening!
  Alvina kutter også av den sovjetiske Yaken og legger til:
  Til ære for vårt imperium!
  Og krigerne en gang kjempet og kjempet også med fienden. Og de elsker å torturere mennesker.
  Her ble Komsomol-medlemmet torturert. Avkledd og naken jente ble slått med pisk. Så ble Komsomol-medlemmets bare føtter brent med en rødglødende stang. Og jeg må si at de likte det.
  Så brakk de tærne til jenta. Og den mest elegante av tortur, sett fyr på Venus' bryst med en fakkel. Og jenta mistet bevisstheten av smertesjokket.
  Albina slo seg imidlertid ikke til ro på dette heller. Hun brakte fakkelen til det nakne brystet til jenta. Og stekte den. Så skar hun av og spiste det møre kjøttet og utbrøt:
  - Så godt!
  Alvina stekte den andre brystvorten med en flamme og sa:
  - Ja det er flott!
  Og tyskerjentene likte det veldig godt.
  Men ikke alle skapninger er slik. Her kjemper Anastasia Vedmakova og Akulina Orlova på himmelen mot tyske gribber.
  Og de viser sin dyktighet og visdom.
  Jenter kjemper selvfølgelig barbeint og i bikini. Og bringe dødsgaver til fienden.
  Og synger for seg selv;
  - Ære til kommunismens land,
  Lenin inspirerte oss til å kjempe...
  Brudd rygg kjenner fascismen
  La oss bygge en ny verden!
  Anastasia skjøt mot fienden med bare tærne, skjøt ned et tysk fly og ropte:
  - For rød kommunisme!
  Akulina Orlova traff fienden behendig ved å bruke de bare bena, kuttet ham av og bjeffet:
  - For den russiske åndens seier!
  Og jentene knurret i kor:
  - For moderlandet og Stalin!
  Dette er en så tøff kamp som pågår over hele fronten.
  Tyskerne er definitivt sterke. Og de beveger seg, om enn sakte, med stor skade.
  Jentene kjemper i infanteriet ...
  Komsomol-jenter i truser alene.
  Her gir Alenka et utbrudd fra et maskingevær, kutter av nazistene og slår ut en hel rekke jagerfly.
  Så sier han:
  - Ære til Russland!
  Anyuta skyter også mot fienden. Den gjør dette veldig bra og tydelig. Og kuttet ned nazistene. Så kaster han en granat med bare tærne, knuser tanken til nazistene og knirker:
  - For det hellige Russland!
  Allah skyter også mot fiendene. Det gjør det veldig pent. Med bar hæl kaster han opp en dødsgave, og gjør det mesterlig. Den rødhårede Fritz slår ut og hviner:
  -For kommunismens tid!
  Maria skyter også mot fienden. Den klipper ned nazistene, noe som gjør den ekstremt aggressiv og knirker:
  - For Russland, vår mor!
  Og med bare tærne skal han igjen kaste en granat. Den tyske tanken, etter å ha fått skade, ruller over ... Og kampsettet er revet.
  Marusya, knuser nazistene. Og med bare hæler kastet hun en hel haug med granater, ga ut:
  - For det store fedrelandet!
  Slike jenter her, bare kolossale fightere. Så alle blir utryddet på rekke og rad.
  Her er kamp fem. Og hvor mange fascister pret. Og svarte krigere deltar i offensiven. Jeg må si at de er ekstremt kjempende gutter.
  Men deres russiske jenter klipper ned uten seremoni.
  En vakker bataljon når krigerne er nesten nakne. Og så solbrun, sjokolade.
  Og på himmelen kan du se Yu-888 kraftige tyske biler. De slapp bomber på sovjetiske stillinger og knuste fienden. Og de opptrer med stort engasjement.
  Eva, slipper bomber, presser den nakne, runde hælen på pedalen. Kaster gaver mot sovjetiske byer, brøler:
  - Det tredje riket er uovervinnelig!
  Agatha gikk med på dette og spydde ut ødeleggelsesgaver:
  - Vi har allerede brutt av alle fiendene våre!
  Og nazistene strømmer allerede rundt i Moskva fra forskjellige sider.
  Så gikk Oleg og jentene igjen inn i kampen, og hjalp Russland, eller rettere sagt USSR.
  Så ble barfotjenta Margarita med dem. Også en voksen kvinnelig forfatter ble en jente på rundt tolv i bytte mot udødelighet og oppfyller et oppdrag.
  Krigere fra det tjueførste århundre kjempet igjen med nazistene i det tjuende.
  Det er for mange soldater i det fascistiske brune imperiet. De renner som en endeløs elv.
  Oleg Rybachenko, som hugget ned nazistene med sverd, brølte både infanteri og stridsvogner:
  - Aldri gi opp!
  Og en skarp skive fløy fra guttens barfot!
  Margarita, knuste motstandere, blottet tenner, gryntet:
  - Det er et sted for bragd i verden!
  Og giftige nåler spredte seg fra jentas bare fot og traff nazistene og deres fly og stridsvogner.
  Natasha kastet også de bare tærne, morderisk og hylte:
  Vi vil aldri glemme og aldri tilgi.
  Og sverdene hennes gikk gjennom fascistene i bruket.
  Zoya, som kuttet fiendene, knirket:
  - For en ny bestilling!
  Og nye nåler spredte seg fra hennes bare føtter. Og hva er i øyet, hva er i halsen på de nazistiske soldatene og flyene.
  Ja, det var tydelig at krigerne ble begeistret og rasende.
  Augustine, som kuttet ned hvite soldater og stridsvogner, knirket:
  - Vår jernvilje!
  Og en ny, dødelig gave flyr fra hennes barfot. Og fall takni og hvite jagerfly.
  Svetlana skjærer til mølleren, sverdene hennes er som lyn.
  Nazistene faller som skjær.
  Jenta kaster nåler med bare føtter og knirker:
  - For mor Russland vil vinne!
  Oleg Rybachenko rykker frem mot nazistene. Terminator-gutt som hugger brune tropper.
  Og samtidig kaster tærne på guttens bare ben ut nåler med gift, de river stammer og skyter ned fly.
  Gutten brøler:
  - Ære til fremtidens Russland!
  Og i bevegelse kutter alles hode og snute.
  Margarita knuser også motstandere.
  De bare føttene hennes flakser. Nazistene dør i store mengder. Krigeren roper:
  - For nye grenser!
  Og så vil jenta ta og kutte ...
  Massen av lik av fascistiske soldater.
  Men Natasha er på offensiven. Han kutter ned nazistene sammen med stridsvognene, og synger:
  - Russland er flott og strålende,
  Jeg er en veldig merkelig jente!
  Og disker flyr fra hennes bare føtter. Som så nazistenes struper. Ja, dette er en jente.
  Zoya er på offensiven. Hakker brune soldater med begge hender. Spytter ut av et rør. Og kaster dødelige nåler med bare tær - skyt ned stridsvogner og fly.
  Og samtidig synger han for seg selv:
  - Å, knulle, la oss gå,
  Å, favoritten min går!
  Augustina, som hugger ned nazistene og utrydder de brune soldatene, skriker:
  - Helt raggete og i huden til et dyr,
  Han skyndte seg til opprørspolitiet med en kølle!
  Og med bare tær vil han skyte mot fienden, noe som vil drepe en elefant, og enda mer en tank.
  Og så knirk:
  - Ulver!
  Svetlana på offensiven. Kutt, kutter nazistene. Med bare føtter lanserer han dødsgaver på dem.
  Driver en mølle med sverd.
  Hun knuste mange fightere og skrik:
  - En stor seier kommer!
  Og igjen er jenta i en vill bevegelse.
  Og hennes bare føtter skyter dødelige nåler og ødelegger stridsvogner og fly.
  Oleg Rybachenko hoppet opp. Gutten snurret seg i en salto. Hakket opp mange av nazistene i hoppet.
  Han kastet nålene med bare fingrene og klukket:
  - Vær berømt for mitt vakre mot!
  Og igjen er gutten i kamp.
  Margarita går på offensiven. Makulerer alle fiender på rad. Sverdene hennes er tøffere enn vindmølleblader. Og bare tær kaster dødsgaver, stridsvogner og fly brenner.
  Jenta er på offensiven. Utrydder brune krigere uten seremoni.
  Og hopper nå og da, og vrir seg!
  Og utslettelsesgaver flyr fra henne.
  Og nazistene selv faller døde. Og hele hauger med lik hoper seg opp.
  Margarita knirker:
  - Jeg er en amerikansk cowboy!
  Og igjen kastet hennes bare føtter nålen.
  Og så et dusin flere nåler!
  Natasha på offensiven er også veldig kul.
  Og kaster med bare føtter, og spytter fra et sugerør.
  Og skriker helt opp i lungene:
  - Jeg er en gnistrende død! Alt du trenger å gjøre er å dø!
  Og igjen skjønnhet i bevegelse.
  Zoya stormer en blokkering av nazistiske lik. Og ødeleggelsesboomeranger flyr også fra hennes bare føtter.
  Og de brune krigerne fortsetter å falle og falle.
  Zoya skriker:
  - Barfotjente, du skal vinne!
  Og et dusin nåler flyr fra jentas bare hæl. Som rett inn i strupen på nazistene graver.
  De faller døde.
  Eller rettere sagt, helt død.
  Augustine på offensiven. Knuser brune tropper. Sverdene hennes bæres i to hender. Og hun er en så stor kriger.
  En tornado feier gjennom de fascistiske troppene.
  Jente med rødt hår brøler:
  - Fremtiden er skjult! Men det blir seirende!
  Og på offensiven, en skjønnhet med brennende hår.
  Augustin brøler i vill ekstase:
  - Krigsgudene vil rive alt!
  Og krigeren på offensiven.
  Og hennes bare føtter kaster mange skarpe, giftige nåler.
  Svetlana i kamp Og så glitrende og kjempende. De bare bena hennes kaster ut så mange dødelige ting. Ikke en mann, men døden med blondt hår.
  Men hvis det går i stykker, kan du ikke stoppe det.
  Svetlana synger:
  - Livet vil ikke være honning,
  Det hoppet i en runddans!
  La drømmen gå i oppfyllelse -
  Skjønnhet gjør en mann til en slave!
  Og i bevegelsen til barfotjenta er det mer og mer raseri.
  Oleg i offensiven setter fart på alt. Gutten slår nazistene.
  De bare føttene hans kaster skarpe nåler - rivende tanks og fly.
  Den unge krigeren knirker:
  - Det gale imperiet vil rive alle fra hverandre!
  Og igjen er gutten på farten.
  Margarita er en stormende jente i sin aktivitet. Og slår fiendene.
  Her lanserte hun med det bare beinet, en ert med sprengstoff. Hun vil eksplodere, og med en gang vil hundre nazister og ti stridsvogner bli kastet opp.
  Jenta skriker:
  - Seieren kommer til oss uansett!
  Og han vil drive bruket med sverd - tønnene til tanks flyr i forskjellige retninger.
  Natasha akselererte bevegelsene sine. Jenta kutter ned de brune krigerne. Og mens du roper:
  - Seier venter på imperiet Russland.
  Og la oss utrydde nazistene i et akselerert tempo.
  Natasha er en terminatorjente.
  Han tenker ikke på å stoppe og bremse, og stridsvogner og fly kommer på avveie.
  Zoya er på offensiven. Sverdene hennes ser ut til å kutte kjøtt og metallsalat. Jenta skriker av full hals:
  - Vår frelse er i kraft!
  Og bare tær kaster også slike nåler.
  Og en masse mennesker med gjennomborede struper, som ligger rundt i hauger av lik, samt knuste stridsvogner og nedstyrte fly.
  Augustine er en gal jente. Og det knuser alle som om det er en robot fra hyperplasma.
  Den har allerede knust ikke hundre nazister. Men alt øker tempoet. Og krigeren brøler fortsatt.
  - Jeg er uovervinnelig! Den kuleste i verden!
  Og igjen, skjønnheten i angrepet.
  Og fra hennes bare tær flyr en ert ut. Og tre hundre nazister og et dusin stridsvogner ble revet i stykker av en kraftig eksplosjon.
  Augustine sang:
  - Du vil ikke tørre å ta beslag på landet vårt!
  Svetlana er også på offensiven. Og gir ikke et eneste gram pusterom. Vill Terminator Girl.
  Og han kutter fiendene og utrydder nazistene. Og massen av brune jagerfly har allerede falt i grøfta og langs veiene.
  De seks ble rasende. Laget en vill kamp.
  Oleg Rybachenko er tilbake i aksjon. Og han rykker frem og vifter med begge sverdene. Og terminatorgutten driver bruket. De døde nazistene faller.
  Masse av lik. Hele fjell av blodige kropper.
  Forfattergutten blir minnet om en vill strategi. Hvor også hester og mennesker blandet seg sammen.
  Oleg Rybachenko knirker:
  - Ve fra sinnet!
  Og det blir mye penger!
  Og terminatorgutten i den nye bevegelsen. Og hans bare føtter vil ta noe og kaste det.
  Guttegeniet brølte:
  - Mesterklasse og fast "Adidas"!
  Et veldig kult show viste seg å være kult. Og hvor mange drepte nazister. Og det største antallet av de største drepte de brune jagerflyene.
  Margarita er også med i kampen. Knuser kanel- og stålhærer og brøler:
  - Stort sjokkregiment! Vi kjører alle inn i kisten!
  Og sverdene hennes er hacket mot nazistene. Massen av brune jagerfly har allerede kollapset.
  Jenta knurret:
  - Jeg er enda kulere enn pantere! Bevis at alle er best!
  Og fra den nakne hælen til jenta, som en ert med kraftige eksplosiver, vil fly ut.
  Og slå mot fienden.
  Og han vil ta og knuse noen av motstanderne og tanks og til og med fly.
  Og Natasha er i autoritet. Og hun slår motstandere, og hun selv vil ikke gi noen en nedstigning.
  Hvor mange nazister har allerede avbrutt.
  Og tennene hennes er så skarpe. Og øynene er safir. Dette er jenta - hovedbøddelen. Selv om hun har alle sine partnere - bødler!
  Natasha skriker:
  - Jeg er gal! Du får en straff!
  Og igjen vil jenta kutte ned mange nazister med sverd.
  Zoya er på farten og har kuttet mange brune krigere.
  Og bare føtter kaster nåler. Hver nål dreper flere nazister. Disse jentene er virkelig vakre.
  Augustine rykker frem og knuser motstandere. Og samtidig glemmer han ikke å rope:
  - Du kan ikke unnslippe kisten!
  Og jenta vil ta tennene sine og blotte tennene!
  Og den rødhårede er så ... Hår flagrer i vinden, som et proletarisk banner.
  Og alt kommer bokstavelig talt ut av sinne.
  Svetlana på farten Her kuttet hun mange hodeskaller og tanktårn. En kriger som blotter tenner.
  Viser tungen. Og så spytter fra et sugerør. Så hyler han:
  - Vil dere være døde!
  Og igjen flyr dødelige nåler fra hennes bare føtter, som treffer infanteri og fly.
  Oleg Rybachenko hopper og hopper.
  En barbeint gutt sender ut en haug med nåler, slår ned tanker og synger:
  - La oss dra på camping, åpne en stor konto!
  Den unge krigeren er på sitt beste.
  Han er ganske gammel, men han ser ut som et barn. Bare veldig sterk og muskuløs.
  Oleg Rybachenko sang:
  - La spillet ikke være i henhold til reglene - vi vil bryte gjennom fraeraen!
  Og igjen fløy dødelige og knusende nåler av hans bare føtter.
  Margarita sang med glede:
  - Ingenting er umulig! Jeg tror friheten vil begynne!
  Jenta kastet igjen en dødelig kaskade av nåler mot nazistene og tankene deres, fortsatte:
  - Mørket vil forsvinne! Må roser blomstre!
  Og så snart krigeren kaster en ert med bare tærne, fløy tusen nazister umiddelbart opp i luften. Ja, hæren til det brune, helvetiske imperiet smelter rett foran øynene våre.
  Natasha i kamp. Hopper som en kobra. Eksploderer fiender. Og så mange nazister dør og fly faller.
  Deres jente og sverd, og korn på kullet, og spyd. Og nåler.
  Samtidig brøler det også:
  - Jeg tror seieren kommer!
  Og russernes herlighet vil finne!
  Bare tær kaster nye nåler, slår motstandere.
  Zoya i et vilt trekk. Angriper nazistene. Knekker dem i små biter.
  Krigerkvinnen kaster nåler med bare fingrene. Bryter gjennom motstandere, og hvordan du brøler:
  Vår komplette seier er for hånden!
  Og han utfører en vill mølle med sverd, og feier bort tanks. Dette er virkelig en jente som en jente!
  Men Augustines kobra gikk på offensiven. Denne kvinnen er et mareritt for alle mareritt.
  Og hvis det kutter det, betyr det at det vil kutte det.
  Etter det vil den rødhårede ta og synge:
  - Jeg skal åpne alle hodeskallene! Jeg er en stor drøm!
  Og nå er sverdene hennes i aksjon og skjærer gjennom kjøtt og metall.
  Svetlana går også på offensiven. Denne jenta har ingen bremser. Så snart de hugger, så er massen av lik forsøplet, og fly og stridsvogner faller.
  Den blonde terminatoren brøler:
  - Så bra det blir! Så bra det blir - jeg vet det!
  Og nå flyr en drapsært fra henne.
  Oleg igjen hundre av nazistene, som bar en meteor, kuttet av. Og han vil plukke opp en bombe og kaste den.
  Liten i størrelsen, men dødelig...
  Hvordan bryte i små biter.
  Terminatorgutten hylte:
  - Stormfull ungdom av forferdelige maskiner!
  Margarita vil gjøre dette igjen i kamp.
  Og kuttet ned mange brune jagerfly. Og kutter store hull.
  Jenta skriker:
  - Lambada er vår dans på sanden!
  Og treffer med fornyet kraft.
  Natasha på offensiven er enda mer rasende. Så tresker nazistene. Det er ikke særlig bra for dem å motstå slike jenter.
  Natasha tok den og sang:
  - Å løpe på stedet er en vanlig forsoner!
  Og krigerjenta brast inn i motstanderne med en slik kaskade av slag.
  Og han vil kaste skiver med bare føtter.
  Her drev hun bruket. Massen av hoder til den brune hæren rullet tilbake og stridsvognene brant.
  Hun er en kjempeskjønnhet. Slå deg selv en slik gul armada.
  Zoya er på farten og knuser alle uten unntak. Og sverdene hennes er som dødens saks.
  Jenta er bare nydelig. Og hennes bare føtter kaster veldig giftige nåler.
  Beseire motstandere. De stikker hull i halsen og lager kister, får stridsvogner og fly til å eksplodere.
  Zoya tok den og knirket:
  - Hvis det ikke er vann i springen...
  Natasha ropte med glede:
  Så det er din feil!
  Og med bare tærne kaster han noe som dreper grundig. Dette er virkelig en jente av jenter.
  Og fra hennes bare ben, hvordan bladet vil fly. Og han vil treffe mange jagerfly, kutte av tårn fra tanks.
  Augustine på farten. Rask og unik i sin skjønnhet.
  Så lyst hår hun har. Som et proletarisk banner som flagrer. Denne jenta er en ekte vixen.
  Og hun kutter motstandere - som om hun var født med sverd i hendene.
  Rødhåret, jævelen!
  Augustin tok den og hveste:
  - Det blir et oksehode - fighterne blir ikke gale!
  Og her knuste hun igjen mange jagerfly.
  Oleg Rybachenko mumlet:
  - Hva trenger du! Her er jenta!
  Margarita, som kastet en dolk med bare foten, brøt av tanktårnet, bekreftet:
  - Stor og kul jente!
  Augustin var lett enig i dette:
  - Jeg er en kriger som vil bite hvem som helst!
  Og igjen, med bare tær, vil han lansere en morderisk.
  Svetlana i kamp er ikke dårligere enn motstandere. Ikke en jente, men å avslutte med en sånn heks i flammer.
  Og skriker:
  - For en blå himmel!
  Augustine, som slapp et blad med bare foten, kuttet av tanktårnet, bekreftet:
  - Vi er ikke tilhengere av ran!
  Svetlana, som hugget opp fiender og skjøt ned fly, kvitret:
  - En tosk trenger ikke en kniv....
  Zoya knirket og kastet nåler med de bare, solbrune bena:
  - Du vil lyve for ham fra tre bokser!
  Natasha, som kuttet ned nazistene, la til:
  - Og gjør med ham for en krone!
  Og krigerne vil ta og hoppe. De er så blodige og kule. Generelt sett har de mye spenning.
  Oleg Rybachenko ser veldig stilig ut i kamp.
  Margarita sang:
  - Slaget er sterkt, og fyren har en interesse ...
  Den geniale gutten lanserte med foten det som så ut som en helikopterpropell. Han kuttet av et par hundre hoder fra nazistene og stridsvognene, knirket:
  - Ganske sporty!
  Og begge deler - en gutt og en jente i full åpenhet.
  Oleg, hakket brune soldater, klukket:
  - Og det blir en stor seier for oss!
  Margarita hvisket som svar:
  - Vi dreper alle - med bare føtter!
  Jenta er virkelig en så aktiv terminator.
  Natasha sang i offensiven:
  - Hellig krig!
  Og krigeren lanserte en skarp skive-boomerang. Han fløy i en bue, kuttet ned mange nazister og tanktårn.
  Zoya la til og fortsatte utryddelsen:
  - Det blir vår seier!
  Og nye nåler fløy fra hennes bare føtter. Og de traff mange jagerfly og fly.
  Den blonde jenta sa:
  - Sjakkmatt motstanderen!
  Og hun viste tungen sin.
  Augustine, viftet med beina og kastet skarpkantede hakekors, klukket:
  - Keiserlig flagg frem!
  Svetlana bekreftet lett:
  - Ære til de falne heltene!
  Og jentene ropte unisont og knuste nazistene:
  - Ingen vil stoppe oss!
  Og nå flyr en skive fra krigernes bare føtter. Kjøtt er revet og tanktårn rives.
  Og hyle igjen:
  - Ingen kan beseire oss!
  Natasha fløy opp i luften. Revet fra hverandre motstandere og bevingede gribber, og utstedte:
  - Vi er hun-ulver, stek fienden!
  Og fra de bare fingrene hennes vil en veldig dødelig skive fly ut.
  Jenta vrir seg til og med i ekstase.
  Og så mumler han:
  - Hælene våre elsker ild!
  Ja, jentene er virkelig sexy.
  Oleg Rybachenko klukket:
  - Å, tidlig, gir trygghet!
  Og blunket til krigerne. De ler og blotter tennene som svar.
  Natasha kuttet ned nazistene og skrek:
  - I vår verden er det ingen glede, uten kamp!
  Gutten svarte:
  "Noen ganger er det heller ikke gøy å slåss!"
  Natasha var enig:
  - Hvis det ikke er styrke, så ja ...
  Men vi krigere er alltid friske!
  Jenta kastet nåler mot fienden med bare tær, sprengte en masse tanks og sang:
  - Soldaten er alltid frisk,
  Og klar for handling!
  Etter det kuttet Natasha igjen fiendene, og raserte tårnene til tankene.
  Zoya er en veldig rask babe. Her lanserte hun en hel tønne mot nazistene. Og rev et par tusen fra én eksplosjon.
  Så hylte hun:
  - Ikke stopp, hælene våre glitrer!
  Og en jente i kampblonde!
  Augustin i kamp er heller ikke svak. Så tresker nazistene. Som om fra en bunke av lenker slår ut.
  Og hogge motstandere - synger:
  - Pass på, det vil være nyttig
  Det blir en pai til høsten!
  Den rødhårede djevelen pløyer virkelig i kamp som en djevel i en snusboks.
  Og her er hvordan Svetlana kjemper. Og nazistene får det fra henne.
  Og hvis hun treffer, slår hun.
  Fra den flyr blodige sprut ut.
  Svetlana la hardt merke til da metallsprut fløy fra den bare foten hennes, som smeltet hodeskallene og tårnene til tanks:
  - Ære til Russland, veldig mye til og med ære!
  Tanks suser fremover...
  Divisjoner i røde skjorter -
  Hilsen russiske folk!
  Her tok jentene opp nazistene. Så de kuttes og strimles. Ikke krigere, men egentlig pantere som har brutt lenken.
  Oleg er i kamp og angriper nazistene. Han slår dem uten medlidenhet, skjærer gjennom tankene og skriker:
  Vi er som okser!
  Margarita, som knuste den brune hæren og skar gjennom tankene, plukket opp:
  Vi er som okser!
  Natasha tok den og hylte og kuttet ned de brune jagerflyene sammen med stridsvognene:
  - Løgn er ute av hånden!
  Zoya rev nazistene i stykker, knirket:
  - Nei, ikke overhånd!
  Og han vil også ta og slippe en stjerne med bare foten og gjøre slutt på mange fascister.
  Natasha tok den og knirket:
  - TVen vår er på!
  Og en morder bunt med nåler flyr fra hennes bare ben.
  Zoya, som også ødela nazistene og deres stridsvogner, skrek:
  - Vårt vennskap er en monolitt!
  Og igjen et slikt kast at sirklene visker ut i alle retninger. Dette er en jente - ren utryddelse av motstandere.
  Jenta med bare tær vil ta og lansere tre bumeranger. Og likene fra dette ble enda flere.
  Etter det vil skjønnheten gi ut:
  - Vi vil ikke gi fienden nåde! Det blir et lik!
  Og igjen flyr den dødelige tingen av fra den bare hælen.
  Augustin bemerket også ganske logisk:
  - Bare ikke ett lik, men mange!
  Etter det tok jenta den og gikk barbeint gjennom de blodige vannpyttene. Og hun drepte mange av nazistene.
  Og hvordan det brøler:
  - Massemord!
  Og nå skal han banke hodet mot nazigeneralen. Knekk skallen hans og gi ut:
  - Banzai! Du kommer til himmelen!
  Svetlana er veldig rasende i offensiven, spesielt når hun slår ned stridsvogner, knirker hun:
  - Du blir ikke spart!
  Og et dusin nåler flyr av de bare fingrene hennes. Når hun bryter gjennom alle, kollapser flyene. Og veldig mye til og med krigeren prøver å makulere og drepe.
  Oleg Rybachenko knirker:
  - Herlig hammer!
  Og gutten kaster også en så kul stjerne i form av et hakekors med sin bare fot. Intrikat hybrid.
  Og massen av nazistene kollapset.
  Oleg brølte:
  - Banzai!
  Og gutten er igjen i et vilt angrep. Nei, det bare syder av kraft, og vulkaner klukker!
  Margaret på farten. Det vil rive alle magene.
  En jente med foten vil kaste ut femti nåler på en gang. Og massen ble drept av alle slags fiender, slått ut både stridsvogner og fly.
  Margarita sang i form av munterhet:
  - En to! Sorg er ikke et problem!
  Du bør aldri bli motløs!
  Hold nesen og halen høyere med et rør.
  Vit at en sann venn alltid er med deg!
  Dette er et så aggressivt selskap. Jenta slår og skriker:
  "Dragepresidenten vil bli et lik!"
  Natasha i kamp er bare en slags terminator. Og brølende gurglet:
  - Banzai! Få det raskt!
  Og en granat fløy av hennes barfot. Og nazistene er som spiker. Og den vil knuse mange mastodonter og bevingede, infernalske maskiner.
  Her er krigeren! Til alle krigere - en kriger!
  Zoya er også på offensiven. Så rasende tispe.
  Og hun tok den og gurglet:
  - Faren vår er den hvite guden selv!
  Og han kutter en trippelmølle på nazistene!
  Og Augustin brølte tilbake:
  - Og herregud er svart!
  Faktisk er den rødhårede selve legemliggjørelsen av svik og ondskap. For fiender, selvfølgelig. Og for venner er hun en elskling.
  Og hvordan han med bare tær vil ta og kaste. Og mange hauger av krigere fra det brune imperiet, så vel som deres stridsvogner og fly.
  Den rødhårede ropte:
  - Russland og den svarte Guden er bak oss!
  En kriger med et veldig høyt kamppotensial. Nei, under dette er det bedre å ikke blande seg inn. Som tårnene av stridsvogner er revet av og vingene til fascistiske fly.
  Augustin hvisket:
  - Vi skal knuse alle forrædere til krutt!
  Og blunker til partnerne hans. Ja, denne brennende jenta er ikke akkurat noe som kan gi fred. Med mindre fred er dødelig!
  Svetlana, som knuste fiendene, utstedte:
  - Vi feier deg i kø!
  Augustin bekreftet:
  - Vi dreper alle!
  Og fra hennes bare føtter flyr gaven til total utslettelse igjen! Og så mange stridsvogner og fly eksploderte til små brikker på en gang.
  Oleg sang som svar:
  - Det blir en komplett banzai!
  Augustine, som rev nazistene fra hverandre med bare hendene, hogget dem med sverd og kastet nåler med bare tærne, ødela tanks og fly med en gang, utstedte:
  - Kort sagt! Kort sagt!
  Natasha, som ødela de brune krigerne, knirket:
  - Kort sagt - banzai!
  Og la oss kutte motstandere med vill bitterhet.
  Oleg Rybachenko, som kuttet motstanderne, utstedte:
  - Denne gambiten er ikke kinesisk,
  Og debuten, tro meg, er thai!
  Og igjen fløy en skarp, metallskjærende skive fra guttens bare fot. Han kuttet av både tårnene på stridsvognene og halene på flyet.
  Margarita, som kuttet ned krigerne fra det brune imperiet og pansringen til stridsvognene, sang:
  - Og hvem vil vi finne i kamp,
  Og hvem vil vi finne i kamp ...
  La oss ikke spøke med det -
  La oss rive det fra hverandre!
  La oss rive det fra hverandre!
  De gjorde en god jobb da med nazistene ... Og Sovjet-Russland beseiret det brune imperiet under stormingen av Moskva.
  Krigen var ikke over ennå, men USSR hadde allerede en sjanse til å beseire nazistene selv. Så de seks måtte igjen avbryte utførelsen av deres super og kule oppdrag.
  
  ETT USSR Blant ULV
  Strømbruddet skjedde på grunn av et solutbrudd, som et resultat av at USA, Storbritannia og deres kolonier ble slått av den 22. juni 1941. Til å begynne med påvirket ikke dette særlig krigsforløpet. Tyskerne avanserte omtrent på samme måte som i den virkelige historien. Führeren snudde også sørover, og Japan inntok en avventende posisjon ... Og igjen reddet en frostig vinter den røde hæren fra fullstendig nederlag, og lot den gå til motoffensiv nær Moskva. Og Japan beslagla i mellomtiden de eiendelene i Stillehavet som tidligere tilhørte Storbritannia og USA, og som ytterligere styrker nå ikke kunne komme inn i.
  På østfronten på våren og forsommeren vant tyskerne en rekke seire, og startet igjen en offensiv mot Stalingrad. Det var imidlertid her avviket fra virkeligheten begynte. Fraværet av en andre front tillot tyskerne å overføre flere tropper fra Europa og Libya, og etterlot bare de italienske garnisonene der.
  Og offensiven begynte ikke bare på Stalingrad, men også på Tikhvin. Og nå ble de kommandert av Rommel, som Fuhrer satte stor pris på for britenes nederlag i Libya og erobringen av Tolbuk.
  De første Tiger-tanksene deltok også i kampene. Rommel startet en offensiv om natten og klarte å overraske de sovjetiske troppene. Situasjonen ble forverret av det faktum at tyskerne hadde en fordel innen luftfart, så de kastet ikke bort kreftene sine på å kjempe mot de allierte.
  Pilot Marseille fikk raskt kontoer på østfronten. Tilbake i juni 1942 overskred han antallet nedstyrtede fly på hundre og femti og mottok Ridderkorset av jernkorset med eikeblader av sølv, sverd og diamanter.
  Men det var bare begynnelsen på en karriere.
  På himmelen var det faktisk vanskeligere for den røde hæren. Og tyskerne var i stand til å ta Tikhvin, og deretter flere byer og kutte av Leningrad med en dobbel ring, og blokkerte denne byen igjen.
  Den sovjetiske kommandoen forsøkte å bryte gjennom til Leningrad, og rykke frem i sentrum. Men det var ikke nok styrke til å oppnå suksess på disse områdene.
  Den eneste trøsten var at nazistene satt fast i Stalingrad, noe som ga dem en sjanse til å samle nye reserver.
  Men Leningrad forble blokkert. Så langt har ikke Tyrkia og Japan gått inn i krigen, og Sovjetunionen hadde en sjanse til å snu kampene. I november 1942 startet sovjetiske tropper en offensiv nær Rzhev og Stalingrad.
  Under Rzhev ble ikke suksess oppnådd. Men nær Stalingrad ble ringen stengt. Men som det viste seg etter hvert. Det tredje riket hadde mye flere reserver, og Rommel startet en offensiv mot Stalingrad fra nord, og Mainstein fra sør.
  Situasjonen ble forverret av Japans uventede inntreden i krigen. Til tross for at samuraiene ble begrenset av slaget i Kina, angrep Vladivostok.
  Sannsynligvis fryktet Hirohito at det tredje riket ville tape og gikk inn i krigen.
  Dessuten hadde Japan nok ressurser og infanteri til fullskala offensiver.
  Den røde armé ble låst fast, og Rommel klarte å bryte gjennom fra nord til Stalingrad. Mainstein ble midlertidig stoppet, men etter å ha mottatt ytterligere forsterkninger og støtte fra Paulus, koblet han seg til de allerede ublokkerte troppene.
  Dermed oppsto en annen ring, der de sovjetiske troppene befant seg.
  Etter gjenstridige kamper ble de fleste av dem ødelagt og tatt til fange. Etter det fullførte tyskerne erobringen av Stalingrad. Og i mars 1943 gikk også Tyrkia inn i krigen. Situasjonen ble enda mer komplisert. I luften opprettholdt tyskerne overlegenhet. Marseille overskred antallet av tre hundre nedstyrte fly og ble den første tyskeren som mottok et andre Ridderkors av jernkorset med eikeblader, sverd og diamanter.
  I mai lanserte tyskerne en ny offensiv, og brukte massivt nye stridsvogner - "Tiger", "Panther" og "Lion". Og de avanserte med suksess, selv om den røde hæren tok opp et kraftig forsvar. Men styrkene var allerede ulik, siden de sovjetiske troppene kjempet på tre fronter samtidig - mot Det tredje riket, dets satellitter, Japan og dets kolonier og Tyrkia. Situasjonen ble forverret av den totale krigen som ble erklært av nazistene, som førte til en økning i produksjonen av våpen flere ganger i fravær av bombing fra de allierte. Så sjansene for Sovjetunionen ble raskt redusert!
  Riktignok avanserte Fritz sakte, da det var et forsvar i dybden foran dem. Og de sovjetiske troppene, etter erfaring, kjempet veldig modig. Men de tapte likevel.
  Imidlertid kjempet de med stort mot, og noen krigere viste høyeste klasse. Her kjemper for eksempel tankmannskapet til Elizabeth på den mest vanlige T-34-76 mot nazistene.
  Og tyskerne beveger seg sakte mot de sovjetiske troppene, oppstilt i en kile, eller en gris. Forut ligger den tyngste og best beskyttede tanken "Lev". Den ligner Panther, bare mye større og veier nitti tonn. Frontpansringen på skroget er 150 mm og skrånende som T-34, og sidene er 82 mm med skråninger. Pannen på tårnet er generelt veldig godt beskyttet: 240 mm med skråninger, og sidene er også svakere enn 82 mm, som skroget. Og en kraftig pistol på 105 mm med en stor løpslengde på 70 EL. Dette er en tank som er i stand til å treffe på avstand.
  Elizabeth skifter girkassen til toppen med bare foten.
  Og de trettifire får fart. Det nytter ikke å skyte på "Løven" på avstand, og du må komme nærmere. En kraftig tysk maskin sender et prosjektil med dødelig kraft. Han skynder seg forbi. Jentene i tanken ler lystig og beveger seg bare føtter.
  Det er varmt i det nordlige Kaukasus i slutten av mai, og skjønnheter i bikini har det veldig gøy.
  Elena bemerker med en fløyte:
  - Nå skal fascisten bli stor i hornene!
  Ekaterina rister på det nakne, solbrune beinet og er enig:
  - Vi kommer garantert til å slå ham!
  T-34-76 fortsetter å akselerere, men offroadhastigheten er begrenset. "Løven" kryper knapt i det hele tatt, og de mer smidige "Panthers" og "Tigers" bremser ned for ikke å trekke frem.
  Men disse maskinene er farlige, spesielt Panther, som er i stand til å skyte femten skudd i minuttet. Fra dette kan du forvente en overraskelse.
  Euphrasia, som presser den nakne hælen på gassen, skriker:
  - La oss kjempe på virtuose måter!
  Pistolen til tanken "Lion" har en betydelig ulempe, den skyter bare fem runder per minutt. Generelt sett ikke den mest vellykkede modellen. Panserpiercing er overdreven, og det er ikke nødvendig å slå fra for stor avstand. "Tigers" og "Panthers" bryter gjennom fra to kilometer, fra større avstand er det nesten umulig å komme inn i en mobil og liten trettifire. Så var det verdt det å utstyre løven med en så kraftig pistol? Andre sovjetiske stridsvogner er enda lettere, bortsett fra KV-1S, men denne stridsvognen har heller ingen fordeler i forsvar, og kjøreytelsen er bare dårligere.
  Elizabeth snurrer kroppen og skriker:
  - Jeg puster inn med brystet, luften er en bred bølge,
  Det glitrer sterkt, det endeløse stjerneteppet ...
  Følelser leker, barfotjenter lever,
  Lek på himmelen, jeg vil fly til solen for alltid!
  Det er ikke lett å bryte gjennom Lev-tanken, selv inn i siden. Sidene av tårnet, som Panther, er skrånende, og den øvre delen av sidene av skroget også. I disse tankene er den typiske "katt"-formen allerede tatt i bruk, noe som gir bedre beskyttelse på grunn av bakker. Ikke som "Tigeren", nesten firkantet. Men "Tigeren" ble utviklet før krigen, og så ut som en KV-uniform. Men "Tiger" -2, en senere utvikling, er også i form av en "katt", og snart går denne tanken i serie. "Lion" å bryte seg inn i brettet er også nesten umulig. Bare den nedre delen av skroget har ikke panserskråning, men den er dekket av ruller. Det vil si at du må bryte gjennom tett og komme deg nøyaktig mellom banene.
  Så jenter har en vanskelig oppgave. Dessuten rister de trettifire i bevegelse så mye at det er nesten umulig å skyte nøyaktig.
  Elizabeth spurte vennene sine:
  Kan vi beseire fienden?
  Elena svarte selvsikkert:
  - Når jenter ikke har sko, får de en slik følsomhet med bare føtter at de helt sikkert vil treffe fienden.
  Elizabeth var enig i dette:
  - Ja, jentenes bare hæler er en garanti for seier!
  Og nå, for å unngå nederlag, glir de trettifire til brettet. Det viktigste her er å unngå Panther og Tiger våpen. De er raske og nøyaktige. Og du kan ikke bryte gjennom disse tankene i pannen heller.
  Elena skyter på tyskeren med bare tærne. Men å komme forbi skøytebanen på farten er nesten umulig. Men fiendens skøytebane er ødelagt, og "Løven" stopper.
  Trettifire går forbi ham igjen. Og sender et dødelig prosjektil inn i den nedre delen av siden.
  Catherine bemerker:
  - Kanonen vår er utdatert - "Lion" kan virkelig ikke tas!
  Men som i irritasjon, traff Elena fiendens sidedel, og "Løven" tok fyr.
  Jentene bremser ikke, igjen stanger frem. Nå har de et svakere mål: "Panther". Det er nok å slå henne rett på siden.
  Elizabeth bemerker:
  - Praktisk katt!
  Catherine sa med en latter:
  - Men den kryper så vidt for ikke å komme ut av dekselet til "Løven".
  Og Elena skjøt på avstand mot Panther, som viste seg å være langt til siden og åpnet siden. Hun har en tynn - 40 millimeter, og det gjør ikke noe at den vippes.
  Den tyske tanken eksploderer med et smell. Ja, skjønnhetene var skarpt knullet.
  De er med sin fengslende nåde av kampsportskjønnheter.
  Men skjellene plystrer når de passerer, og berører nesten rustningen.
  Trettifire er veldig farlig, og hun ligner en person som hopper mellom rislene.
  Elizabeth skjøt igjen med bare foten og sang:
  - Jeg kan gjøre alt, vi vil ramme Wehrmacht med overgivelse!
  Selvfølgelig, med slike jenter, er ikke djevelen selv forferdelig. Selv om nazistenes offensiv er aggressiv, og de har mange stridsvogner....
  Styrker er ulik. Selv om antallet biler er tilnærmet likt, er de tyske tyngre. Mange sovjetiske stridsvogner er lette og ikke helt kampklare mot nazimonstrene.
  Men mannskapet på Elizabeth gjør underverker og skyter en annen "Panther" på farten.
  Komsomol-medlemmer kjemper med våpen. De skyter nøyaktig. De løper, blinkende barbeint, runde hæler. Og treff fienden rett på mål.
  Alenka kommanderer med lidenskap:
  - Ikke gi opp jenter!
  Og nå spytter kanonen ut et prosjektil, nøyaktig ved T-4, som gjennomborer denne tanken. Men her, selvfølgelig, "Løve", er det ikke så lett å ta. Og her må du prøve.
  Anyuta peker på bilen ved hjelp av de bare tærne og skyter fra ende til ende og sier:
  - Ære til kommunismen!
  Alla skyter også veldig nøyaktig og legger til:
  - Ære til heltemot!
  Du kan ikke si noe om kampjentene her - høyeste klasse og kunstflyging!
  Maria, som matet prosjektilet inn i pistolen, sang:
  - Høyere og høyere og høyere
  Søk fuglenes flukt...
  Og puster inn hver propell,
  Freden ved våre grenser!
  Marusya la til og skjøt mot Fritz:
  - Det er det definitivt....
  Masseheroismen til russere og ikke bare russiske folk ble manifestert i alt ...
  De avmålte, dempet lydene av gjøken, som en klingende klokke, feide over skyttergravene. Sjeldne trær, med en tett grønn krone i vindkast, som pionerer i en salutt, hilser på slitne soldater. For noen kan dette til og med virke som en slags advarsel - de sier, du vil gå til den neste verden!
  Bataljonen under kommando av Vladimir Mikhailovsky, brutalt slått i tidligere kamper, spesielt i mai-ruten, blir nå raskt fylt opp med nye rekrutter, og forbereder seg på å dekke et av de farligste områdene. Tre kilometer mot øst strømmer vannet i Don langs krigens flammer.
  Det meste av sivet ble forkullet fra brannbomber, vannet ble svart av sot. Som enorme fyrstikker i sørgmodig skam står haugene på broen som ble revet av eksplosjonsbølgen alene og fungerer som støtter.
  På båter frakter lokale pionerer gavene fra åkrene, samt esker med ammunisjon til de heroiske sovjetiske soldatene, klare til å delta i dødelig kamp med de rasende nazihordene.
  Så fire av dem dro en lang boks til en busk dekket med ulvebær. Der lurte en nøye kamuflert panserpistol som en mohawk i bakhold. Tre soldater og den strålende skytteren Alesya opererer med pistolen. En jente, veldig slank, men hendene er senete av utmattende arbeid. Han prøver også, sammen med gutta, å klargjøre en felle i tilfelle en tank eller "pansret kjøretøy" fra naziflokken prøver å omgå den naturlige åsen.
  Soldatene, for det meste, er fortsatt fullstendig skjeggløse og ikke skutt mot, unge menn som har fullført et forkortet kurs for en rekrutt - halvannen måned, pluss, selvfølgelig, veletablert vernepliktstrening i USSR .
  Noen krigere har allerede erfaring. De skiller seg fra unge dyr i bust, skarphet i bevegelser, noen spoles tilbake. Spesielt slapp den enøyde Ivan, som så ut som en ekte sjørøver, skjegget. Tittelen på fenrik, og allerede et par ordre mottatt i forskjellige kamper, eller rettere sagt den første i nærheten av Moskva. Når, det virket som, de gjorde det umulige: de stoppet Fritz, og til og med kjørte motstanderne et par hundre kilometer, som hundebanker.
  Hvor mye forlatt utstyr Fritz hadde. Kanskje ikke så mye, og det var ofte stridsvogner, men pansrede personellførere med kanoner og maskingevær som så smertefullt plaget det sovjetiske infanteriet sommeren og høsten 1941 - minst en krone et dusin!
  Men da frosten oversteg tretti grader, mistet alle disse germanske monstrene evnen til å bevege seg ganske enkelt ... Bensin frøs og fett frøs.
  Dessverre klarte de ikke å gjøre slutt på nazistene. Delvis på grunn av kommandoen, som ba om store styrker til å storme byene der de tyske enhetene satt sammen. Ja, og tinningen har kommet - det være seg galt ...
  På våren fikk Ivan også en andre ordre - han var heldig som drepte en general og flere offiserer på grunn av et bakhold. Kampen var imidlertid bare delvis vellykket. Under forfølgelsen slo et bortkommen fragment Ivan Krasnov i ansiktet og fratok ham øyet. Akk, dette er en krig, ikke en barnefilm, der hovedpersonen tresker alle, og til og med hundre maskingevær kan ikke treffe ham.
  Og nå må de gjøre fysisk hardt arbeid: grave skyttergraver, celler og gropfeller.
  Pionerene hjelper dem, mens markene er rolige og gutta og jentene selv har tryglet om å hjelpe sine eldre brødre. De jobber til og med for iver, prøver å gjøre mer, ikke beregner styrke. Slik svulmet årene og spratt ut på de solbrune, hardhårede hendene og bare, forslåtte føttene til barna. Samtidig klarer de fortsatt å synge;
  Vi er pionerene for kommunismens barn -
  Et bål, et telt og en ringen!
  Invasjon av fordømt fascisme -
  Hvem venter på en rasende rute!
  
  Hva har vi tapt i disse kampene?
  Og så i kamper med fienden ervervet?
  Vi pleide å være bare verdens barn -
  Og nå krigerne i hjemlandet!
  
  Men Hitler tok et skritt mot vår hovedstad,
  Slapp bomber uten å telle fossen!
  Og for meg er fedrelandet enda vakrere enn himmelen -
  Nå har den blodige solnedgangen kommet!
  
  Vi vil svare hardt på aggresjon -
  Selv om de selv er høye, ja, akk, de er små!
  Men sverdet i hendene på en skjør tenåring -
  Sterkere enn Satans legioner!
  
  La stridsvognene rase skred etter skred,
  Og vi deler rifla i tre!
  La politiet sikte bakover,
  Men den hellige Gud vil straffe dem hardt!
  
  Hva bestemte vi oss for? gjøre fredens arbeid
  Og for det måtte jeg dessverre skyte!
  Roen er allerede motbydelig.
  Det er også vold!
  
  Med jenta løper vi barbeint sammen -
  Selv om det snødde, brenner en snøfonn som kull!
  Men vær ikke redd, kjenn barna -
  Fascisten vil dristig bli drevet inn i kisten av en kule!
  
  Her setter de det sjofele Fritz-selskapet,
  Og resten av de feige er på flukt!
  Vi knuser infanteri som en ljå i kamp -
  Vi er ikke et hinder for unge somre!
  
  Seiersprestasjon, vil være i mai,
  Nå er snøstormen stikkende, hard snø!
  Gutten er barbeint, søsteren hans er barbeint,
  I filler møtte barn storhetstiden!
  
  Hvor kommer disse kreftene fra?
  Tål smerte og kulde, det trenger!
  Da en venn målte bunnen av graven,
  Når en venn stønner - jeg dør!
  
  Kristus velsignet oss pionerer,
  Han sa, fedrelandet er gitt deg av Gud!
  Dette er den første troen av alle,
  Sovjetisk, hellig land!
  Det er et fjernt rumling av stridsvogner som nærmer seg, og fly surrer på himmelen. Og de mektige beleiringsvåpnene brøler allerede. Fra treff av høyeksplosive skjell, blir jordklumper og smeltet torv kastet høyt opp i himmelen. Her leser hun kampen. Major Vladimir Mikhailovsky holder trofékikkerten i hendene og ser på hvordan et fascistisk skred av stål nærmer seg. De prøver å drive pionerene bakover, men de vil ikke dra og ber om rifler i hendene for å kjempe.
  Det er ikke nok våpen til alle, selv om de lokale barna hadde med seg jaktgevær og til og med sportsbuer. Alle ønsker å kjempe tappert og vinne. Og det vil ikke fungere å dø med den siste tanken på Fædrelandet.
  Major Mikhailovsky gir ordren:
  - Ikke åpne ild uten kommando!
  Faktisk har de bare to "førtifemere" for hele bataljonen, noe som betyr at sjansen er å slippe Fritz nærmere.
  Forut, som vanlig blant nazistene, de mest beskyttede bilene; stridsvogner T-4 og selvgående våpen "Hunter". De bør gi plass for lettere kjøretøy og litt hengende infanteri.
  Biler og motorsykler fra nazistene senker farten av og til i frykt for å bryte frem ...
  Men pioneren Julius Petrov beviser at de ikke ble her for ingenting. En knapp antitankgruve, smurt inn med hjemmelaget lim, og på toppen av torva som gjør den usynlig ved hjelp av en wire, beveger seg mellom stubbene, rett under T-4-larven.
  Stålplatene til larven ligger på en dødelig gave. Eksplosjonen virker ikke for sterk, men larven blir revet av, og nazistenes tank begynner å ryke og sirkler rundt tårnet.
  Andre gutter bruker lignende enheter. Siden det tyske infanteriet er feigt, og stridsvognene og selvgående kanonene er forsvarsløse foran, så vil de bli straffet for dette.
  Den berømte "Hunter", med en lav silhuett og sterk rustning, ser ut som en flat skilpadde. Disse selvgående kanonene dukket opp ganske nylig på den sovjet-tyske fronten. På grunn av gode kjøreegenskaper, en kanon som kan trenge gjennom en anstendig distanse og overlevelsesevne i kamp, ble jegeren umiddelbart en lignelse i tunger.
  Men larvene hans er fortsatt vanlige, om enn brede ... Det er imidlertid enda bedre å undergrave bunnen av bilen og få den til å spytte ut innsiden med reservedeler.
  Her er en vraket "Hunter", som en piratfregatt med ødelagt ror, glir til siden og skyver den mot T-4. Og begge stålkistene på larver begynner å lyse, og etter noen få øyeblikk eksploderer de på grunn av detonerende ammunisjon.
  Allerede et titalls mellomvektige kjøretøy hadde stanset ødelagte og hjelpeløse.
  Men bak dem resten av stangen, spesielt de mange pansrede. Her legger den selvgående pistolen "Hunter" til fart og ... Faller ned i en forkledd grop. Bare larvene stikker ut ovenfra og beveger seg hjelpeløst.
  Pionerer gleder seg. Et sted i gravde groper hjemmelagde eksplosiver. Den er laget på en håndverksmessig måte. Selvfølgelig svakere enn dynamitt, men for å deaktivere er understellet nok.
  Fritz lider store skader, pansrede personellførere svikter, noen passerer gjennom farlige soner, men de blir møtt av å kaste granater og eksplosiver.
  Her bygde selv de kvikke, unge jagerflyene små katapulter. De kaster en spesiell pose med destillert tresprit blandet med kruttelementer.
  Når de blir truffet, gir nazistenes tynnere rustning etter, noe som får mannskapene til å flamme med blå flammer. Gal av smerte, roper Fritz hjerteskjærende og sprer seg med ansikter vridd av skrekk.
  Noen av dem forlater til og med utstyret sitt...
  Den eneste synden er at det er mange fiender, noen kjøretøyer som oversvømmer alt med maskingevær, nærmer seg skyttergravene.
  Og de snubler over pinnsvin ... Alesya dirigerer i mellomtiden førtifem. Selvfølgelig vil du ikke ta T-4 og "Hunter" frontalt, men du kan prøve sidene. Det er ingenting å si på pansrede personellførere. Alle vil bryte gjennom og lage gulv med rødglødende metallspyttblod!
  En pistol med liten kaliber har mange fordeler fremfor en stor - skuddhastighet, enkel kamuflasje. Og de vet hvordan de skal velge mål.
  Nazistene snerrer, vilt som hyener. Og blant de sovjetiske gutta er det døde og sårede. Det er spesielt tragisk når unge krigere som nettopp har begynt å leve dør. Her er en veldig ung pionerjente, som knapt har løftet en eksplosiv pakke, suser med den under sporene til en T-3 medium tank. En stygg boks med en lang, men tilsynelatende tynn stamme hopper opp og river av et firkantet tårn.
  Og jagerflyene kaster igjen granater, og maskingevær begynte å spikre de krypende motorsyklene. Og hodene til de nazistiske soldatene brast som modne kirsebær slått ned av hagl.
  Og gasstankene til store motorsykler eksploderer og kaster ut strømmer av voldsom brann. Det føles som om et opprør av infernalske genier pågår. Her er noen pansrede personellførere som også slutter seg til sine ulykkelige kolleger.
  Alesya peker på "Hunter" sikter mot den nedre delen av skroget. Det er vanskelig å komme dit, men dette er den eneste sjansen til å bryte gjennom den hensynsløse selvgående pistolen. Glatt bevegelse av fingeren, og deretter snu.
  Pistolen gir en myk rekyl, og fascistmaskinen deler seg i to. Og flagget med hakekorset faller ned i den blodige gjørmen.
  Alesya hvisker:
  - Rettferdighet krever ofre, veldedighet krever donasjoner, og suksessen til en rettferdig sak krever offer!
  En sving hviler skytterjenta naken for bedre å føle jordens biorytmer, og pusten av gress med sålene og skuddene igjen, og treffer den lumske T-3 i leddet.
  Det kan sees at nesten alle de mellomstore stridsvognene til den nazistiske armadaen allerede er satt ut av spill. Her ble sistnevnte ødelagt av en pionergutt, til tross for skaden dyttet han en tønne, med en blanding av eksplosiv karbid, kullstøv, sagflis med en liten mengde fosfor. Det heroiske barnet hadde ikke lenger krefter til å skyve løpet etter et gjennomgående sår, og kameraten Andrey, krysset seg på flukt, dyttet den førti tonn tunge Shmel-angrepspistolen under hjulene. En obskur kanon på 150 millimeter kaliber skjøt opp og forble hevet. Og sjelene til pionerene, flagrende ut av deres revne kropper, skyndte seg til et lykkelig himmelrike, hvor det aldri er vold og smerte.
  De overlevende fascistiske transportørene, etter å ha mistet støtten fra sine tyngre kolleger, begynte å snu ... Brølet fra Wagners musikk opphørte, og en generell flukt begynte.
  Vladimir Mikhailovsky, tørket blod fra pannen, sa:
  - En russisk kriger kan dø stående, men han vil aldri leve på knærne! Russland kan blø, men intet blod vil få vårt mot og lojalitet til fedrelandet til å blø!
  Og de overlevende pionerene bekrefter dette... Selv om mange av dem allerede er brent og skadet.
  Og Anastasia Vedmakova og Akulina Orlova kjemper i himmelen, de er klare til å konkurrere med det hyllede Marseille, som allerede har scoret mer enn fire hundre nedstyrte fly, som han mottok den femte graden av Ridderkorset av jernkorset med gull eikeblader, sverd og diamanter.
  Men jentene er tydelig fast bestemt på å kjempe for alvor. Her er de i samme bikini og barbeint slåss. Og gjennombore Luftwaffe-flyene.
  Anastasia, ved hjelp av de bare tærne, retter pistolen mot målet, slår ned fascisten og sier:
  Vår tro er stor
  Vil vare evig!
  Og blunker til partneren sin. Akulina slår også fascisten ned, slår ham, veldig nøyaktig ved å bruke hennes bare ben og skrik:
  - For storheten i kommunismens ideer!
  Og blotter perlestennene sine. En slik jente kjemper og er utdannet.
  Og glitrer med tennene.
  Anastasia, som skyter ned et annet tysk fly, på Yak-9, knirker aggressivt:
  - Russisk ørn over planeten,
  Å spre vingene vil ta av ...
  Fienden vil bli stilt til regnskap
  Vil bli beseiret, ødelagt!
  Akulina bekrefter dette villig ved å slå ned motstandere:
  - Vil bli ødelagt!
  Selv om det selvfølgelig også dukket opp vakre ess-jenter blant tyskerne. Albina og Alvina kjemper på den nyeste ME-309. Slike kjempende krigere stjal.
  Og de slår ned sovjetiske fly med utrolig smidighet. ME-309 er et meget kraftig fly bevæpnet med tre 30 mm luftkanoner og fire maskingevær. Mot et slikt monster kan ikke russiske biler stå imot.
  Skyter de ned, skyter de ned uten medlidenhet.
  Albina sang ved hjelp av bare tær en flykanon mot målet. Treff fienden og squeaked:
  - For seieren til Det tredje riket!
  Og hun viste tungen sin.
  Alvina slo også fienden. Hun kuttet av de sovjetiske Yak-9-ene og kurret:
  - For de store grensene til vår hær!
  Og blunket til vennene hennes.
  Kamper, får regninger og Huffman. Han er ennå ikke en av de store essene, men han går raskt fremover. Og du kan også si helvetes monster.
  Tyskerne, om enn sakte, og med store tap, beveger seg langs Volga-kysten og nærmer seg Det Kaspiske hav.
  . KAPITTEL 2
  Styrkene var tydelig ulik. Den fascistiske luftfarten var spesielt irriterende. Focke-Wulf gikk inn i fronten i stort antall og hans kraftige våpen og hurtighet ble et problem for den røde hæren. I tillegg var denne bilen for vanskelig å få ned. Hun er slitesterk og tungt pansret.
  ME-309 viste seg også å være en ubehagelig overraskelse for de sovjetiske pilotene både med fart og våpen. Og han knuste de sovjetiske enhetene stort sett.
  Bombet sovjetiske stillinger og den nye Yu-288 bombefly, en veldig kraftig maskin. Båret fire tonn bomber under normal last, og seks tonn i omlastingsversjonen. Og han fikk de sovjetiske enhetene rettferdig.
  Rommel viste også sin klasse som kommandør, men som Mainstein.
  Nærmere og nærmere nærmet tyskerne seg Astrakhan. Og, uventet for den sovjetiske kommandoen, gikk Fritz til offensiv langs Volga i retning Kamyshin. Det var et dristig, men kraftig trekk. Og mens det var vanskelig å stoppe dem.
  Men forsvaret av den røde hæren er fortsatt sterkt ... På en uke avanserte nazistene femti kilometer og ble stoppet.
  De ble møtt med motangrep, de sovjetiske enhetene ....
  Samtidig prøvde japanerne å utvikle en offensiv mot Alma-Ata. Og så var harde kamper i full gang.
  Jenter kjempet på lik linje med menn, og kanskje enda bedre enn dem.
  Margarita Magnitnaya og Tatyana Bulatnaya - vakre jenter, avfyrt fra maskingevær.
  De skjøt ned samurai og sang:
  - La oss ikke skille oss av med drømmen
  Det første steget i livet er...
  Du ser igjen over jorden,
  Virvelvinder av rasende angrep!
  Margarita kastet en morderisk granat med bare tærne, rev japanerne og sang:
  - Ingen vil stoppe oss
  Ingen vil beseire oss...
  Vi vil begrave Wehrmacht i bakken,
  Vårt vennskap er en monolitt!
  Tatyana, som skjøt mot fienden, var enig:
  - Virkelig en monolitt!
  Japanerne rykker frem mot Alma-Ata. De har mange soldater og ulike typer reserver. Dette er de kjempende gutta. Men jentene klipper dem ned. De kjemper desperat.
  Tatyana Bulatnaya kastet enda en granat, rev i stykker samuraien og sang:
  - For min store prestasjon!
  Og blunket øyne, fargen på safir. Blid jente, ikke si noe.
  Og Margarita, med sin bare hæl, vil ta og kaste en dødsgave, og rive japanske soldater fra hverandre.
  Og syng:
  - Alt er blandet sammen, flettet sammen, i en virvelvind av lidelsesproblemer!
  Og igjen kaster han de bare tærne, en sitron mot japanerne ...
  En naken til midjen og barbent kriger Oksana kryper opp til dem og skyver gjennom en eske med granater og hvisker:
  - Det blir kule jenter!
  Og alle tre krigerne sang:
  - Samuraien fløy til bakken, under press av stål og ild!
  Og skjønnhetene kjemper med stort raseri. De gikk gjennom ild og vann og kobberrør ikke forgjeves.
  Her kaster Oksana en granat med bare foten, og treffer den japanske Chikha-lette tanken. Vel, det er et flott mål.
  Margarita, som skjøt mot fienden, sang:
  - Du kan tro på fravær av tro! Du kan gjøre fraværet av saken!
  Tatyana bemerket logisk:
  - Det du sier er et paradoks!
  Margarita kastet en granat med bare tærne og bemerket logisk:
  "Er ikke geni en venn av paradokser?"
  Tatyana snudde, meja ned samuraien og sa ja:
  - Selvfølgelig, venn!
  Og krigerne tok det og brøt ut i latter ... De kjemper mot jenter, og de sier hva annet ... Det er ikke for ingenting at Russland husker hvordan jentene kjempet!
  Oksana kjemper selvfølgelig på høyeste nivå. Og skyter fra forskjellige punkter, og jenta snurrer som en topp.
  Dette er skjønnheter, de vil ikke gi noe til noen. Og gnage ut forræderi, sammen med samuraiene.
  Leder ilden og Angela. Jenta er også aggressiv og rødhåret. Krigere foretrekker å kjempe barbeint og utføre bragder av kolossale proporsjoner.
  Angela tar turen og sier lattermildt:
  - Vi vil frimodig gå inn i kamp,
  For sovjetenes makt!
  Og med bare tærne kaster han en morderisk sitron.
  Kampene pågår og nå går japanernes angrep ut....
  Det er allerede slutten av juli førti-tre. Nazistene nærmet seg selve Volga-deltaet, og kamper ble startet på det.
  Elizabeth og mannskapet hennes kjemper desperat. De første Tiger-2-stridsvognene begynte også å ankomme fronten. De ligner på "Panther" og "Lion", men noe midt i mellom. Også med vinklene til rustningens rasjonelle helling og en langløpet pistol på 88 mm kaliber 71 EL. Vei sekstiåtte tonn, og nær tanken "Lion", når det gjelder rustning, men litt mindre i størrelse.
  Store tanker, du vil ikke si noe.
  Elizabeth og jentene jakter på tyskerne. De bryter gjennom T-4 og skriker:
  - Ære til ideene om lyse år,
  Pionerenes rop vær alltid klar!
  La oss si at krigerne er førsteklasses. Og de kjemper ikke bare herlig, men synger også;
  Forbundet er uforgjengelig, de fries folk,
  Det var ikke brutal makt og frykt som samlet seg ...
  Og den gode viljen til opplyste mennesker,
  Og vennskap, lys, fornuft og mot i drømmer!
  
  Ære til vårt frie fedreland,
  Skaperkraften er en støtte for alltid!
  Lovlig makt, folkets vilje,
  Tross alt, for enhet - en enkel mann!
  
  Gjennom stormene skinte fremgangens sol for oss,
  Gjennom stormene og stormene stormet vi fremover ...
  Vi flytter fjell, som uten vekt,
  Hele verden, strålende mot kommunismen, kommer!
  
  Ære til vårt frie fedreland,
  Skaperkraften er en støtte for alltid!
  Lovlig makt, folkets vilje,
  Tross alt, for enhet - en enkel mann!
  
  Folkene på planeten er forent som brødre,
  Buddhistiske, muslimske venner for alltid!
  La fornuftens ære, et stort navn,
  Alle nasjoner i verden er en familie!
  
  Ære til vårt frie fedreland,
  Skaperkraften er en støtte for alltid!
  Lovlig makt, folkets vilje,
  Tross alt, for enhet - en enkel mann!
  Jentene synger bra, og enda bedre kjemper de, og utfører slike bragder. Selv om historien er skrevet av seierherrene og det ikke er kjent om de vil bli husket hvis krigen er tapt?
  Alenka med sine batterier, med et team av jenter, prøver å holde tilbake fiendene på Volga-deltaet. Og hun viser hva skjønnheter i prinsippet er i stand til.
  Og de kan virkelig mye.
  Anyuta skyter med bare føtter og brøler:
  - Ære til kommunismens tider!
  Og så tok hele batteriet det og sang unisont, med fullklingende stemmer;
  Vi kjemper for en bedre skjebne
  For å gjøre livet til folk enklere...
  Og knuse den fordømte horden
  Slik at det blir færre onde motstandere!
  
  Over oss er en kjerub med gullvinger,
  Til ære for vår mor Russland...
  Folket i Russland tror uovervinnelig,
  Og gjør alle på jorden vakrere!
  
  Vi er gitt til å kjempe for moderlandet,
  Beskytte fedrelandets storhet ...
  Og noen ganger er livet bare en film
  Selv om det burde være en refleksjon av paradis!
  
  Alle mennesker trenger for å oppnå en drøm,
  Rimelig tro kommunisme ...
  Slik at det er mer lykke på jorden,
  Og revansjismens bål kom ikke!
  
  Tsaren vår, det store geniet Pugachev,
  Han reiste bøndene til den hellige kampen ...
  Enhver virksomhet vil være på skulderen,
  Og elsker jenta barbeint gutt!
  
  Vi vil bli enda sterkere enn djevelen
  Når vi flytter vitenskapens horisont...
  Flatt under hovene til skurken,
  Selv om blod fosser fra en revet aorta!
  
  Ja, det er våre rette venner,
  Vi kan gjøre moderlandet lykkeligere ...
  Folk tror hele en familie,
  Stort strålende Russland!
  
  Se folk modig inn i horisonten,
  Ikke la onde skyer dekke himmelen...
  Vi vil gi fienden en seirende poengsum,
  Og du vil være en heldig helt i kamp!
  
  Jeg kjenner ikke ordet feig
  Vi russere er slett ikke dårligere ...
  Vi Svarog har en hvit Jesus,
  Og for alltid vil nyte mai!
  
  Jenter og gutter i en runddans,
  Vi barbeint jenter kommer inn...
  For oss, tross alt, den allmektige Gud Rod,
  Ikke vær en hjerneløs papegøyegutt!
  
  Og Lenin inspirerte oss til å kjempe,
  Kloke Stalin velsignet bragden ...
  En mektig kjerub vil spre sine vinger,
  Og musklene våre er rett og slett laget av stål!
  
  Fedrelandets majestet vil være inne
  At vi er slike krigere med Gud...
  Her vil vi bekrefte herligheten med et stålsverd,
  Hvilket skjold ble smidd ved Svarog!
  
  Kort sagt, vær trofast mot Herren,
  Til ære for det mest strålende Russland...
  Vi kjenner bare ørnene,
  Bak oss er den hvite Gud Kristus Messias!
  Her, fra et eksakt treff fra en pistol, lyser "Løven" opp. Ja, nazistene får det spesifikt på hornene.
  Mens kampene pågår, så kaster ikke barna bort tiden.
  Dasha og Vaska streifer rundt bak de tyske troppene. De ser på hvordan utstyret beveger seg i kolonner. Motorsykler suser, selvgående våpen kryper. Det er mange tropper, inkludert SS, og andre enheter.
  Vaska la merke til bevegelsen til "Ferdinand", en kraftig tysk selvgående pistol, som ødela stridsvogner.
  Gutten hvisket til jenta:
  - Det ser ut som Fritzerne flytter ytterligere styrker nord for Stalingrad.
  Dasha bemerket med et smil:
  - Våre skal slipe dem uansett!
  Nemtsev fra lastebilen roper sint til gutta. Barn tar av og løper, flimrende, grå av støv, bare, runde hæler. De kan også gi kø for dem.
  Gutten og jenta løp til buskene og hoppet inn. Dasha bemerket med entusiasme:
  - Partisaner kan alt!
  Vaska var enig i dette:
  - Selvfølgelig... Vi vinner definitivt!
  Dasha sang med entusiasme:
  - Venter på seier! Venter på seier! De som lengter etter å bryte lenkene! Venter på seier, venter på seier! Vi vil være i stand til å beseire fascismen!
  Vaska var lett enig i dette og knuste larven med fingrene på sine bare barneføtter:
  - Vi kan! Vi ble født for å gjøre et eventyr til virkelighet!
  Dasha blunket og bemerket:
  - Og hva? Jeg tror vi vil gjøre eventyret til virkelighet, og Wehrmacht vil bli til støv!
  Og barna sang i kor på topp;
  I navnet til vårt rettferdige land,
  Hva kommunismen vil gi til universet...
  Vi vil være trofaste mot vårt moderland,
  La oss bane vei til suksess, kreativitet!
  
  Putin styrte Russland som en helt
  Men ørnen forlot henne på flukt ...
  Big Fuhrer selvfølgelig hemoroider,
  Men Stalin betyr også et navn!
  
  Jeg tror vi vil vinne Det tredje riket
  Ikke rart at Putin flyttet inn i Stalin ...
  Over verden er en kjerub med gullvinger,
  Og Satan-Adolf er nå gal!
  
  Tyskerne har hele Europa for hånden,
  Og Afrika, og Asia, og statene ...
  Og Adolf synes han er kul
  Men Führeren vil bli straffet!
  
  For Hitler er Russland som en låve,
  Han vil lage sin egen...
  Men det vil være, jeg tror kommunismen er et paradis,
  Jordbær vil spire, såbed!
  
  Tro ikke, folket vårt er ikke svakt i det hele tatt,
  Men for mange Fritz fanget ...
  Og slaven i det hele tatt kjenner du ikke en slave,
  I navnet til vår mor Russland!
  
  Og Lenin inspirerte oss til en bragd,
  Han viste meg hvordan jeg skulle gjøre ting...
  Siden Gud faktisk er én,
  Men i kommunismen må vi tro frimodig!
  
  Nei, ikke bukke under for den russiske fienden,
  Tross alt er den hvite Gud med oss - skaperen av universet ...
  Jeg vil hjelpe fedrelandet i kamp,
  Å være i suksessen til livet uendret!
  
  Hvor langt kan du drepe kjære?
  Dessverre er det ingen ende på krigen...
  Så tynn i kampene til vår hær,
  Gjør noe du ikke vil skamme deg over!
  Dette er en god sang av unge krigere. De sang den, og beveget seg igjen og raket støvet langs stien med de nakne, hardhårede hælene.
  Barna var blide og ytre tilfredse med livet. Selv om de er tynne, er ansiktene hennes solbrune som sjokolade, og håret hennes er tvert imot lys. Flotte gutter.
  En av tyskerne på motorsykkel ringte dem kjærlig. Og tilbød sjokolade. Sulten Dasha strakte ut hendene, men Vaska trakk i ermet hennes:
  - Ikke ydmyk deg selv!
  Smart jente funnet
  - La oss bedre forene nazistene!
  Vaska, som selv er skinn og bein, likte denne ideen. Og han spurte også om sjokolade.
  Hitleritten nikket og blåste på gebrokken russisk:
  - Syng gutt!
  Vaska nikket og sang med stor inspirasjon;
  Partiet samlet hele Russland,
  Beskytter endeløse felt...
  Tross alt tror folk en slik kraft
  Ære til det sovjetiske landet!
  
  Stalin er den høyeste utmerkelsen,
  Stalin er visdommens flukt ...
  Du må kjempe tappert for ham.
  Alle folk følger Stalin!
  
  Vi får jublende vinger,
  Vi har en stor vilje...
  Stalin er gleden ved overflod,
  Herlighet, flott land!
  
  Stalin er den største i universet,
  Stalin kjerub med gullvinger,
  Vårt folk med uforanderlig hell,
  Tro, for alltid uovervinnelig!
  
  Stalin ga frelse til folket,
  Den største ørnen i verden...
  For vårt fedreland og frihet,
  Han spredte vingene sine over jorden!
  
  Det er ingen høyere enn den strålende Stalin,
  Han er stor som rett og slett hvit Gud ...
  Kjempe med skum og vinne,
  Führeren blir snart kjørt inn i en kiste!
  
  Å gi ære til vårt fedreland,
  Kjenn henne vakrere å ikke finne ...
  Vi vil snart leve under kommunismen,
  Og vi har ingen annen måte!
  
  Stalin er stoltheten til hele planeten,
  Stalin grenseløs kommunisme...
  Hans gjerninger skal synges
  Fascisten er fullstendig ødelagt!
  
  Stalin gjorde Russland ære,
  Stalin hevet henne over stjernene ...
  Han løftet imperiet til randen,
  Stalin er bare et ideal!
  
  Stalin erobrer universet
  Han har en flott stjerneflåte...
  Prøver vil være for oppbyggelse
  Stalin vil føre til kommunisme!
  
  For Russland er Stalin solen,
  Det skinner heftig i mørket...
  Jentas stemme er høy
  Det finnes ingen vakrere leder på jorden!
  
  Stalin er legemliggjørelsen av Svarog,
  Stalin skapte Russlands makt ...
  Han finner Rod i hjertet -
  Den største mester!
  
  Det finnes ingen leder på hele jorden vakrere,
  Stalin er den største av menn...
  La oss skape lykke i universet vårt,
  Den rabiate skurken har blitt ødelagt!
  
  Mine sønner og Komsomol-medlemmer,
  For moderlandet, stå sammen i formasjon ...
  Tross alt er dere jenter sterkere enn tigre,
  Kjære geni Stalin er med oss!
  
  Prestasjoner kan ikke telles,
  La oss fly som en pil...
  Vårt strålende Russland,
  Moderlandet beveger seg mot kommunisme!
  Dasha sang sammen med Vaska og barna fikk alt så klangfullt og vakkert.
  Og de danset fortsatt, trampet med sine solbrune, skoløse barn, og trampet allerede gjennom snøen i mars med bare føtter.
  Tyskeren, som egentlig ikke forsto russisk, likte sangen, og han tok opp hermetisert svinekjøtt fra posen og ga det til barna.
  Og nikket bifallende.
  - Zer Gut!
  Gutten og jenta bukket og gikk videre. De er bare elleve år, men de er smarte og har en sterk hukommelse. Samle nøyaktig informasjon. Og en gang brakte den lyshårede Daria, selv i en kurv, en mine til tyskerne. Hun er en smart jente og kan språket deres godt. De trodde ikke engang at et så pent barn med hvitt hår og blå øyne kunne bringe døden.
  Og dette fungerte...
  Her går de igjen, nyter tysk sjokolade, og humøret deres er muntert ...
  Daria bemerket med et smil:
  - Hvis vi beseirer nazistene, skal jeg bygge meg et treetasjes hus, laget av marmor og med fontene!
  Vaska humret.
  - Blir du borgerlig?
  Jenta svarte:
  -Ikke! Jeg vil bare ha min egen kommunisme!
  Vaska lo og sang igjen;
  Da borgerskapet dro til mitt land,
  Hus ble brent, jenter ble hugget ned ...
  Det så ut til at nuller ble talt,
  Guttene fikk barbert håret til null!
  
  Den modige Kibalchish tok riflen,
  Og ble med i folkehæren...
  Men han ga ut planene alle Malchish-Bad Boy,
  Som ga fra seg en tønne for syltetøy!
  
  Og her henger jeg på stativet gutt,
  De plager meg med en pisk og nåler ...
  Som svar ler jeg i ansiktet, jeg er bøddelen -
  Og jeg tror at fedrelandet vil bli et paradis!
  
  Dyr stekte hælene mine med ild,
  Barnet ble slått kraftig av strømmen ...
  Men tro meg, mel er ingenting,
  Slik at de røde borgerlige vant!
  
  De knekker bein, det onde metallet har gravd seg inn,
  På stativet vakler bødlene meg ...
  Men jeg tror det, drømte gutten
  Å løpe rundt i Berlin i mai!
  
  Jeg tror kamerat Lenin vil lede
  Gratis, Warszawa, Praha, London!
  Vi legger snart ut vinnerscore
  Og over Berlin det røde banneret stolt!
  
  Nå brenner fortsatt barnets hæler,
  Sålen, som nesten alltid er barbeint ...
  Og pisken slo hardt i ryggen,
  Sannsynligvis mamma du allerede er gråhåret!
  
  Men jeg vil ikke overgi meg til disse bødlene,
  Jeg vil ikke be om tro, kjenne barmhjertighet ...
  La katten piske bratt fra skulderen,
  Jeg vet at Lenin vil gi, tro belønningen!
  
  Kibalchish lo under tortur,
  Avslørte ikke hemmeligheter, dør stolt...
  I helvete for alltid så skriker Bad Boy,
  Demoner heller harpiks i halsen hans!
  
  Lenin er med oss, du kan se for alltid,
  Og en flamme brenner i hjertet mitt...
  Stor drøm som gikk i oppfyllelse
  Det vil være et rødt banner over hele planeten!
  Daria plystret og stampet med bare foten:
  - Flott! Har du komponert den selv?
  Vaska nikket.
  - Ja! Historien hans gjorde et enormt inntrykk på meg!
  Daria nikket og sa:
  - Husker du hvordan politimennene tok deg og meg og kjørte oss barbeint i kulden gjennom snøen, og så pisket de oss, og la tynne kvister på hælene våre.
  Vaska bekreftet lett:
  - Det var så.... Hælene dine gjør vondt og skuldrene dine vondt når du henger på stativet. Men det var ingen bevis mot oss og...
  Daria sa med et sukk:
  - Ja, men politiet ville at vi skulle fryse i hjel. Men da de slo meg i hodet med en flaske, fanget jeg et fragment med bare foten. Og så ga hun det videre til hendene. Så klipper jeg tauet for meg selv og for deg.
  Vaska nikket.
  - Ja, det var ... Fryktelig imidlertid. Men du vet, i kulden gjør ikke blemmene fra brente såler vondt! Og da vi kom ut senere, helbredet alt på oss som på hunder!
  Daria bekreftet lett:
  - Ja helbreder oss godt! Jeg har stappet så grove såler at jeg ikke er redd for å gå på kull!
  Vaska blåste opp og sa:
  - Jeg også! Vi er pionerer, barn av kommunismen!
  Daria bekreftet:
  Og vi kommer garantert til å vinne!
  Gutten og jenta sang:
  I seier av kommunismens udødelige ideer,
  ser vi fremtiden til landet vårt...
  Og det røde banneret vårt fedreland,
  Vi vil alltid være uselvisk trofaste!
  . KAPITTEL 3
  I begynnelsen av august 1943 kom tyskerne likevel ut og overvant den sta motstanden fra de sovjetiske troppene mot Det kaspiske hav. Dette er virkelig en stor prestasjon for Fritz. Som har oppnådd størst utbytte. Nå ble Kaukasus avskåret av land fra hovedkontinentet.
  Tyrkerne oppnådde også suksess, som etter hardnekkede kamper til slutt tok Batumi og fullførte omringingen av Jerevan. Dermed etter å ha presset de sovjetiske troppene i Transkaukasus grundig.
  USSRs stilling ble veldig vanskelig. Og Stalin beordret å starte en offensiv i nord for å bryte gjennom korridoren til de sultne, døende, men ennå ikke overgitte Leningrad.
  Angrepet på Tikhvin begynte. Betydelige styrker ble kastet dit, selv om hovedkvarteret ikke hadde nok reserver. Situasjonen ble komplisert av ankomsten av svenske, angivelig frivillige divisjoner til fronten, som styrket deres posisjoner.
  Ja, og tyskerne styrket seg seriøst ...
  Kampene utspilte seg fra den tiende august, de sovjetiske troppene rykket ti kilometer frem i de tre første dagene av slaget. Her, den fjortende august, gikk den tyske Maus-stridsvognen for første gang inn i kampen. Ikke en veldig vellykket utvikling som veier hundre og åttiåtte tonn. Riktignok ble bilen kjørt av et seriøst mannskap, veldig stridbare nazijenter.
  Agnes, Adala, Angelina, Agatha, Afrodite - fem skjønnheter i det tredje riket med bokstaven "A". Og hvordan de kjemper på Maus og skyter fra to våpen samtidig.
  Høyeksplosive fragmenteringsgranater blir avfyrt fra en kortløpet 75 mm kanon, og tyngre fra en 128 mm, og demonstrerer slagkraft.
  Agnes fyrer med bare tær og meislede ben. Den treffer den sovjetiske bilen, bokstavelig talt river av tårnet og skriker:
  - Jeg er en romjente!
  Adala sender et skudd med en landmine og knirker:
  - Og jeg er kunstflyvning, riv hele mannskapet!
  Og også jenta bruker bare tær. Sovjetiske trettifire skjell treffer Maus, men spretter som erter. Bilen er godt beskyttet. Og du kan ikke lett slå henne. Skjell flyr fra henne som tennisballer, og selv med et stort kaliber av et slikt monster kan du ikke bryte gjennom.
  Og jenta blir skutt fra en luftvernpistol, og lar ikke fienden komme nærmere.
  Agatha skjøt også ved hjelp av bare tærne og knurret:
  - La sverdet mitt slå, vi skal piske fiendene!
  Adala bekreftet aggressivt, og skjøt veldig nøyaktig:
  Vi er krigere av lys og jord!
  Angelina slo med bare tærne, knuste den sovjetiske T-34-76-tanken og ropte:
  - For store gevinster!
  Afrodite traff også med et prosjektil, som var tungt som en haug, knuste den sovjetiske T-60 og knirket:
  - Den hellige krigen blir vår seier!
  Agnes banket, ved å bruke sin nakne hæl, brøt fiendens frontalrustning og utstedte:
  - Keiserlig flagg frem - ære til de falne heltene!
  Disse jentene her er ganske ekle og morderiske. Og det er ikke for ingenting at du ikke kan gå forbi dem. Takket være sine bare føtter og kroppsbikini, skyter de uten å gå glipp. Noe som betyr at de ikke kan slås så lett.
  Forferdelig "Mus", slengt med et dødelig våpen, og ga ingen sjanse.
  Inkludert KV-serien.
  Men hvis det er tyske kvinner som kjemper så hardnakket og vellykket, så er det jenter på sovjetisk nivå - helter.
  Her for eksempel Natasha med partnerne sine. De har nettopp en beskjeden, selvgående gun-85 som nettopp har ankommet fronten. Og jentene slår allerede nazistene med stor kraft.
  Selvfølgelig er skjønnhetene barbeint og i bikini. Og de knuser nazistene grundig, som en slegge som slår i glassbiter.
  Og dette er veldig minneverdig når slike jenter demonstrerer det høyeste nivået av ørneflyging.
  Natasha skyter med bare tær og knuser Panteren, hvorpå hun roper:
  - For det store fedrelandet!
  Og han vil vise tungen sin!
  Zoya slår også fienden. Slå ham veldig hardt. Vil bryte rustningen og blaster:
  - Til kommunismens ære!
  Augustina kjemper også hardt, og hvis hun presser fienden, gjør hun det veldig grundig. Pauser og brøler:
  - Ære til den kommunistiske verden!
  Dolbanet og Svetlana. Og veldig passende også. Med bare tærne. Knus fiendens rustning og knirk:
  - For storheten i den kommunistiske verden!
  Og vise tungen hans...
  Her sang jentene, inspirerte, og komponerte rett på farten;
  Skjønnheter angriper barbeint
  Så fine jenter løper...
  Hvis det er nødvendig å slå Fritz med en knyttneve,
  Eller skjær ham med et maskingevær!
  
  Jenter er ikke i tvil
  De vil begrave nazistene døde...
  Og de skal slå ham hardt fra føttene hans,
  Og et sted hyler kjøttetende ulver!
  
  Russland er et ord for soldater
  Når du tror at det ikke blir bedre...
  Selv om noen ganger en dyster justering,
  Der den onde svarte Kain triumferer!
  
  Tro ikke, Komsomol-medlemmer løper ikke,
  Og hvis de løper, så bare på angrepet ...
  Og alle nazistene vil bli drept på en gang,
  Og Fuhrer vil heve alt til hogget!
  
  Russland er mitt moderland
  Hun er strålende, rett og slett vakker ...
  Hvem som er feig er ikke engang verdt en rubel,
  Og det er farlig å krangle med en kriger!
  
  Men vit at vi vil beseire nazistene,
  Ingen ondskap vil herske på tronen...
  Over oss er en kjerub med gullvinger,
  Og Gud Svarog med storhet i kronen!
  
  Hvem er en feiging, tro meg, en svak slave,
  Hans skjebne er én - å tåle fornærmelser ...
  I dag en låsesmed, i morgen er du en formann,
  Og du kan selv slå andres rygg!
  
  Jentene har styrke, bare en vulkan,
  Noen ganger, og kraftig river hun fjell ...
  Krig raser en ond orkan,
  Og menneskehetens død, ærlig talt klipper ned!
  
  Så jeg skal fortelle dere ærlig, riddere,
  Vi er sterke når vi russere står samlet...
  Trenger en matbit til en gaffel og kniv
  Vi er riddere i uovervinnelige kamper!
  
  Hva er vår tro på Herren Kristus,
  Selv om Lada også er aktet ...
  Kamerat Stalin er som en far for oss,
  Og kommunismens sted vil være paradis!
  
  Den som var da han døde, skal stå opp,
  Og vi vil bli vakrere og klokere ...
  Og selvfølgelig er mannen veldig stolt,
  Selv om noen ganger bærer tull!
  
  I kjærlighet er vårt fedreland som en stjerne,
  Tro meg, hun vil aldri gå ut ...
  Stor drøm som gikk i oppfyllelse
  Det vil være fred og lykke i hele universet!
  
  Jeg elsker Maria, jeg ærer Lada hellig,
  Svarog er vakker og Perun er flott ....
  Jeg elsker Jesus og Stalin
  De hellige ansiktene til ikoner er kjære for meg!
  
  Når vil ekte paradis
  Det vil gå i oppfyllelse, tro meg, alle forhåpninger ...
  Du gir ditt hjerte til moderlandet,
  Alt blir bra, sterkere enn før!
  Jentene hadde en god kamp og komponerte godt. Hva med slike krigere, ingen Hitler er forferdelig for Russland.
  Likevel brøt de sovjetiske troppene, etter ti dager med hardnakket kamp, gjennom til Tikhvin.
  Kampene utspilte seg for selve byen. Styrker selvfølgelig veldig jevne.
  Tyskerne har erobret luftoverherredømmet og bomber uten stans. Situasjonen forverres av utenlandske divisjoner som kjemper på Wehrmachts side. Spesielt mange italienske deler.
  De prøver å skyve den røde hæren vekk fra Tikhvin. Men de russiske enhetene kjemper hardt. Dette er deres eneste, reelle sjanse til å redde det beleirede Leningrad, døende av sult. Mat kan bare slippes der med fly, men tyskerne har sterke jagerfly, og det er veldig vanskelig å gjøre dette.
  Og i andre halvdel av august stormet nazistene Astrakhan. Og i denne byen kjempet sovjetiske jenter med stor heroisme og mot.
  En bataljon av barbeint jenter dekker denne heroiske byen.
  Alenka kaster en granat med bare foten, skyter deretter et skudd, klipper ned nazistene og uttaler:
  - Hvis en kvinne er lysten som en katt, så har mannen hennes mus i hodet!
  Anyuta, som skjøt mot Fritz, og også kastet en granat med bare foten, kvitret:
  - De lyseste ideene er dystre fra skyggepolitikken, når de gjennomføres!
  Alla, som skjøt mot Fritz og kastet en granat, slo ut en tank med bare fingrene, gryntet:
  - En kvinne er utspekulert som en rev, og hun styrer til og med en løve hvis en mann har sinnet som en hane!
  Maria skjøt fra en pistol og slo ned Fritz, knurret:
  - Gud kan gjøre alt, bare overgå en kvinne i forespørsler, Han er maktesløs!
  Matryona, som skjøt mot fienden og kastet en morderisk dødsgave med bare tær, bemerket:
  - En kvinne, for ikke å bli svelget av en mann som en boakonstriktor, må ha et kobrastikk!
  Alenka, som fortsatte å skyte mot nazistene, bemerket vittig:
  - En person kan være som Skaperen i alt, bare imitasjon som en ape gjør ham ikke vakker!
  Anyuta skjøt mot fienden, slo deretter ut en tank med et velrettet granatkast og sa:
  - Mennesket kan overgå den allmektige Gud bare i selvinnbilthet, og selv da hvis det er intellektuelt skapt av en Pithecanthropus!
  Alla, som fortsatte å skyte veldig nøyaktig på Fritz, utstedte:
  - En kvinne vil ikke være en kylling, men hennes ideelle mann er en hane!
  Maria skjøt mot nazistene og traff Panteren med et nøyaktig kast med bare foten, og bemerket:
  - En revekvinne har virkelig ulvegrep på hannbevere!
  Marusya, som også sprengte mot nazistene med et utbrudd, og ga en eksplosiv pakke med sin bare hæl, utstedte:
  - I politikken er det som i en skog, hvis du sluker en eik en gris, hvis en hare sluker en rev, hvis et esel - tre skinn blir utgytt!
  Alenka, fortsetter å drive hektisk skyting og overøser infanteriet med fragmenterte sitroner, vyaknula:
  - Jo lysere kvinnen er, jo mer er hun en rev!
  Anyuta skjøt også mot nazistene, mejet dem ned og kastet en granat med bare tærne og knirket:
  - Grå mennesker mangler grå substans i hjernen, lyse personligheter, grå i hodet i store mengder!
  Alla, som skjøt mot fienden, ga en eksplosiv pakke med sin bare hæl, utstedte vittig:
  - En grå mann er ensom som en ulv, og som en hare har han ingen hvile!
  Maria klipper Fritz, bemerket vittig:
  - Hvis politikeren er en storrev, så gis broderparten til ham!
  Marusya skjøt fra granatkasteren og kastet en sitron med de bare tærne og knirket:
  - Revepolitikeren tar fra velgerkråka muligheten til å ri som ost i smør!
  Alenka, som fortsatte å skyte fra et våpen, og med sin bare hæl bukket under for en eksplosiv pakke, ropte:
  - Det er færre stjerner på himmelen enn tolkninger av Den hellige skrift!
  Anyuta, som skjøt mot nazistene, utstedte:
  - En bøddel i rød kappe, mer rettferdig, en politiker med veltalenhet!
  Alla, fortsatte å skyte, bemerket logisk:
  - Bøddelen har en slipt øks, politikeren har et skarpt ord, den første blåser i hodet, den andre drypper på hjernen!
  Maria, som fortsatte å slå ut Fritz-en nøyaktig og kastet en annen dødsgave med bare fingrene, bemerket:
  - Å hakke hoder er noen ganger mer humant enn å dryppe på hjerner!
  Matrena, som kuttet av nazistene og kastet en granat med sin bare hæl, utstedte:
  - Hvis du lar politikere dryppe på hjernen, river du deg i håret av irritasjon!
  Alenka, som skjøt mot den tyske generalen og brøt gjennom ham, sa truende:
  - Politikers taler er som vann til hjernevasking!
  Anyuta, som utførte velrettet skyting mot fienden og skjøt en sitron med bare tær, utstedte:
  - Hva er den største Guden i politikken, det som skaper lovløshet!
  Alla, som skjøt på nazistene og kastet en eksplosiv pakke med sin bare hæl, utstedte:
  - En politiker ser alltid på velgeren som et esel med et reveblikk å pløye!
  Maria, som skjøt mot fienden, og med bare tær, kastet en granat av dødelig kraft, utbrøt:
  - En kvinne elsker å avsløre sin fattige kropp for å kle seg rikere!
  Marusya skjøt et langt utbrudd, kuttet ned linjen til Fritz og spinnet:
  - En barbeint kvinne tar på seg en mann raskere, selv om han ikke er helt en støvel!
  Alenka, som utførte nøyaktig ild mot nazistene, bemerket:
  - Med bar kvinnehæl er det lettere å spinne en mann på moteriktige støvler!
  Anyuta skjøt fra en granatkaster og utstedte:
  - For å få moteriktige sko, må en kvinne skikkelig "sko" en mann!
  Alla, som slo nazistene med utbrudd og kastet en granat til de bare tærne hennes, svarte:
  - En kvinne som ikke vet hvordan hun skal blotte benet i tide, vil forbli "skodd" for alltid!
  Maria, som skjøt mot fienden og kastet en eksplosiv pakke med sin runde hæl, utstedte:
  - Altfor ofte, når en mann ser på de nakne kvinnebena, risikerer han å "sko" seg til en tilstand av en tramp!
  Marusya, som skjøt nøyaktig mot fienden og ga en granat med det bare kneet, svarte:
  - For ikke å forbli barfot for alltid, må du klare å kaste av deg skoene i tide!
  Alenka, som fortsatte å skyte mot nazistene og slo pusten ut av dem, utstedte vittig:
  - En jentes barfot er bedre enn en invaders presenningsstøvel!
  Anyuta, som fortsatte å skyte med uslukkelig nøyaktighet, bemerket:
  - Den sterkeste rustningen vil ikke motstå, foran sart hud, sjarmerende jentesåler!
  Alla, som skjøt mot de tyske inntrengerne, utstedte:
  - Kvinner klatrer veldig smart inn i en manns lommebok med bare føtter!
  Maria skjøt mot nazistene, med stor nøyaktighet, og slo hodet på dem, bemerket:
  - Den klisseteste delen av kvinnekroppen for gullmynter, bare føtter og bare bryster!
  Marusya, som fortsatte å skyte, uten medlidenhet med nazistene, utstedte:
  - En kvinne trenger å ta av seg skoene noen ganger, for ikke å knele før nød!
  Alenka, som treffende skrev på nazistene og stablet dem i hauger, bemerket logisk:
  - Det er lettere å legge en mann på kne med barfot!
  Anyuta, som skjøt mot fienden, bemerket aggressivt:
  - Barbeint i tide, aldri en barbeint!
  Alla, som slo ut fiender og kuttet motstandere, gryntet:
  - Det er lettere for en kvinne å bestige en gyllen topp med bare føtter!
  Maria banket også nazistene og purret:
  - Du er en støvelmann, hvis du ikke liker damebein!
  Marusya, som skjøt mot nazistene og kastet en hjemmelaget pakke med eksplosiver med bare fingrene, som tigeren snudde seg fra, knurret:
  - En kvinne med slanke ben vil få en mann til å bøye seg i ærbødighet!
  Alenka slo nazistene, mejet dem ned og ga ut:
  - Bare tær er mer fingernem enn hender når en kvinne tar mynter fra lommen til en "skodd" mann!
  Anyuta kuttet av Fritz og squeaked:
  - Det dyktigste er en kvinne som dytter en mann under hælen, med sin bare fot!
  Alla, som skjøt på motstandere og kastet en sitron med den bare hælen sin, ga:
  - Veien til hjertet til en mann er lettere for en skjønnhet å tråkke med bare føtter!
  Maria knuste en tysk stridsvogn, kastet en granat og skrek:
  - Bare føtter av jenter, mer seige når du bestiger Everest av en manns hjerte!
  Matryona skjøt også dødelig og ga ut:
  - Etter å ha tatt av seg skoene, er det lettere for en kvinne å krysse ørkenen av mannlig likegyldighet!
  Alenka knuste fienden med en fanget bazooka og knirket:
  - Du vil være stum som en støvel, du vil treffe hælen selv på en barfot!
  Anyuta snudde seg også og knirket og blottet tenner:
  - Et bar kvinnebein får en mann til å falle inn i en barbeint barndom!
  Rødhårede Alla, etter å ha slått ned nazistene, kvitret:
  -Ofte skodde støvler faller inn i en barbeint barndom!
  Maria tok en klaps mot nazistene og knirket:
  - Hvis en jente har vakre bein, så er hun ikke en tramp i livet!
  Matryona, som skjøt mot fienden og kuttet av nazistene, som kornskiver, bjeffet:
  - En barbeint jente er bedre enn en skodd kjerring, en ung katt, morsommere enn en gammel løve!
  Alenka, som skjøt mot nazistene og kastet dødelige gaver, utstedte:
  - Best av alt, en kvinne får en pris med bare bryster, og moteriktige sko med bare føtter!
  Anyuta slo også nazistene, mejet dem ned og kastet med bare føtter granater og knirket:
  - Fra tornene av mannlig likegyldighet er den beste måten å beskytte en kvinne på en bar hæl!
  Alla, som skjøt på motstandere og kuttet dem av med automatiske utbrudd, bemerket:
  - Den mest slitesterke hælen for en mann fra en bar kvinnefot!
  Maria, som slo motstandere og slo fra en granatkaster, utstedte:
  - Barfot kvinnelig hæl, den mest brente støvelskoen med innmat!
  Matryona, som slo ned nazistene, ga opp med vidd:
  - Du vil ikke klare å kaste av deg skoene i tide - du blir en barfot!
  Alenka, som skrev om nazistene, bemerket:
  -Hvis du er et sinn av en kose, så kan du varme opp godt, bare deg selv!
  Anyuta bemerket logisk, banket fienden og kastet en pakke med eksplosiver med bare foten:
  - Det er godt å ha en klubb, det er dårlig å være en klubb!
  Alla, som slo nazistene og ga en granat med sin bare hæl, ropte:
  - Støpejernsnever kan hjelpe deg å overleve, men et eikehode vil føre til døden!
  Maria bemerket ganske logisk, mens hun klippet ned nazistene:
  - Når herskeren ikke har en konge i hodet, hersker det anarki i landet, og de selger forgjeves!
  Matryona, som slo nazistene rasjonelt, bemerket:
  - Kronen er ikke for hodet som hatten!
  Alenka, som knuste Fritz, bemerket logisk:
  - På eikehodet og kronen sitter prekært!
  Anyuta, som skjøt veldig nøyaktig mot nazistene, utstedte:
  - Uansett hvor sterk eik er, men materialet til hodet fra det er det mest skjøre!
  Alla, som raskt skjøt mot fienden, konkluderte logisk:
  - Hvem er et klubbhode, han får på hodet med en klubbe!
  Maria jævla motstandere, utstedte:
  - Politikeren holder en veske og en stafettpinnen i hendene, bare pengene hans er av tre, og stafettpinnen er papir!
  Marusya bemerket logisk og kastet en sitron med bare foten:
  - Et lyst hode, refererer i det minste til grått hår!
  Matrona, som knuste nazistene, bemerket:
  - Du er kanskje ikke blondine, men det er vakkert å være en lys sjel, jenter kan slå de onde slik at andre kan leve lykkelig!
  Alenka, som skjøt mot nazistene, skrek:
  - Du kan ikke bygge et sterkt forsvar fra eiketrær på stubber alene!
  Anyuta, skyting, logisk bemerket:
  - Hvis ikke politikeren er en hakkespett, så fjerner han flisene, ikke bare fra velgerstubben!
  Alla erklærte aggressivt, og slo ned tyskerne:
  - Selv om politikeren ikke er en ørn, anser han velgere for å være kråker og hakkespetter!
  Maria, som kuttet ned fiendene, bemerket:
  - Hvis du lar politikere fjerne spon fra deg, så er du definitivt en hakkespett!
  Matrena, klippet ned nazistene, uttrykte seg:
  - En politiker med velgere er en rev, men med seg selv er en hamster en hamster!
  Marusya kastet en granat med bare foten og knirket:
  - En smart politiker er som en rev i et hønsehus, og en dum er som en elefant i en kinabutikk!
  Alenka, som knuste Fritz, utstedte:
  - Ordren legges i taushet, politikeren skaper rot ved å snakke!
  Anyuta, som spredte nazistene med en granat, knirket:
  - En politiker snakker mye, spesielt når han vil holde kjeft!
  Alla bemerket aggressivt og slo nazistene:
  - Å krangle med en politiker om at det å banke vann i en morter, med mindre du knekker tungemuskelen, ligger i profitt!
  Maria, som knuste fiendene og kastet en granat med bare foten, bemerket:
  - Politikeren er en blanding av rev og ulv, men han griser mye!
  Matrena, som skjøt mot nazistene, knurret:
  - Jo mer politiker reven er, jo mer griser han!
  Marusya, som klipper Fritz, utstedte:
  - I politikken er det et kontinuerlig menasjeri, ulver, harer, høner, en hane og hakkespetter, kun en rev blir alltid valgt til konge!
  Alenka, som knuste nazistene, gryntet:
  - En diktator som utgir seg for å være en løve er en skikkelig gris!
  Anyuta bemerket aggressivt, og slo ned fiender med skudd:
  - En politiker vil passere for en løve bare hvis velgeren er et perfekt esel!
  Alla, som slo ut nazistene som støv fra tepper, ga ut:
  - En politiker tar på seg et saueskinn, men bare blodtørsthet gjør ham i slekt med en ulv, og en solid vær med oppfinnsomhet!
  Maria, som kastet en granat med bare foten, kvitret:
  - Det er bedre når herskeren er en ulv i fåreklær enn en vær i løves skikkelse!
  Matryona, som skjøt mot fienden, med nøyaktigheten til Robin Hood, utstedte:
  - En politiker brøler om fred som en sau, men ulvetenner rasler krig!
  Marusya skjøt mot fienden og ropte:
  - En politiker for å få stemme til velgerne renner ut som en nattergal, men holder dem for hakkespetter!
  Alenka, som skjøt mot nazistene, utstedte:
  - Hvis politikerens tale virker som en nattergals trill for deg, ikke vær en kråke i denne saken!
  Anyuta bemerket vittig, og slo ned nazistene:
  - Hvis en politiker synger som en nattergal, så anser han deg som et passende spill!
  Alla, som kuttet ned nazistene, bemerket:
  - Jakt på velgere skiller seg fra skogsjakt ved at jegeren bråker mest mulig!
  Maria, som skjøt mot fienden, ropte:
  - En politiker, i motsetning til en lommetyv, lager mye støy når han stjeler, og tar smiger når han raner!
  Matryona, som skjøt mot fienden, gurglet:
  - En politiker er også på en måte en gud, men det er bedre å ikke tro på ham!
  Maria bekreftet:
  - Politikeren lover gjerne Månen som velger, bare han glemmer å legge til at det ikke er liv der bortsett fra sand!
  Alenka, kuttet motstandere, gryntet:
  - Ve er ikke fra sinnet, men fra mangel på praktisk oppfinnsomhet!
  Anyuta, som skjøt mot fienden, knirket:
  - Alle verdens problemer er ikke fra penger, men fra deres fravær i riktig mengde!
  Alla, som skjøt mot fienden, utstedte:
  - Språk er gitt til en politiker for å skjule tankene sine, men ikke med hvilken veltalenhet kan en politiker skjule sin grå elendighet!
  Maria bemerket energisk da hun skjøt mot Fritz:
  - Går jernet i lenker, blir det ikke stående til sverd, hvis det søles sølv i taler, så blir det ikke noe å betale lønn!
  Matryona skjøt mot fienden og gryntet:
  - Har en politiker en gave til å holde løfter? Har, men ikke for ingenting!
  Marusya, som skjøt mot nazistene, bemerket:
  - Elefanten legger en stor haug med dritt, og politikerreven, et enda større berg av verbal diaré!
  Alenka bemerket vittig og knuste nazistene:
  - Politikeren skjenker rikelig søt honning av taler, drukner velgere i verbal diaré!
  Anyuta, som skjøt mot motstandere, utstedte:
  - Den søte talen til en politiker er som en honningbekk, bare du svømmer langs den i søpla!
  Alla, som skjøt mot nazistene, bemerket:
  - En politiker kan oppfylle løftet, bare for å få velgeren til å tro på det umulige!
  Maria, ledet en svært nøyaktig brann, utstedte:
  - Det er mange politikere i valget, men det er ingen å velge, hvem er en stubbe, hvem er en kortstokk, hvem er en rev, hvem er en gris, hvem er en bjørn - bare én ting gjenstår av irritasjon - til brøle!
  Matryona skjøt mot nazistene og bemerket:
  - En politiker som ofte river i halsen, bør du sparke skikkelig i ørene!
  Marusya kuttet nazistene, sa:
  - En politiker, i motsetning til en nattergal, synger aldri for ingenting, og har revegave!
  Alyonka kvitret og blottet tenner:
  - Politikeren vil bli en ørn, men velgeren har alltid ingen fuglerett!
  Anyuta kurret og skjøt tyskerne med en snikskytter:
  - Hvorfor er du på fuglens rettigheter, fordi sinnet til en hakkespett!
  Alla hveste med aggresjonen til en pytonslang:
  - Politikeren har mange forskjellige sanger, men alle med bare ett motiv: velg meg!
  Maria, avskåret nazistene, gryntet:
  - Velgeren er som en bolle, han forlater haren, ulven, bjørnen, men den politiske reven sluker ham uansett!
  Matrena bemerket, og kuttet ned nazistene:
  - Politikeren vil regne med søte taler på intellektet til en flue, trillen til en nattergal, på hensynet til en hakkespett, men svineessensen hans er synlig for haukens øye!
  Marusya, som kjemper mot nazistene, legger til med et glis:
  - En kvinne er også en god politiker, og gir i hvert fall en sjanse til at hun vil oppfylle løftet om troskap og gi glede!
  Så jentene beskytter heroisk byen, og gir stort håp.
  . KAPITTEL #4
  I slutten av september og begynnelsen av oktober pågikk fortsatt kampene om Astrakhan, og nazistene beveget seg sørover langs kysten av Det Kaspiske hav. Det var en ubønnhørlig fremmarsj av nazistene ... I sør erobret nazistene byen Ordzhonikidze og fortsatte å storme Groznyj.
  De sovjetiske krigene kjempet også heroisk i denne byen.
  Bataljonen av jenter, ledet av Tamara, viste desperat besluttsomhet og mot.
  Tamara avfyrte et utbrudd fra et maskingevær, og kastet med bare tærne granater og sa:
  - Ære til vårt moderland USSR!
  Anna, som skjøt nøyaktig på nazistene, og også kastet en eksplosiv pakke med sin bare hæl, ropte:
  - Ære til heltemot!
  Akulina skjøt mot fienden og ropte:
  - For fedrelandet og ære!
  Victoria, som skjøt mot Fritz og kastet en granat med dødelig kraft med bare tærne, knurret:
  - Knus Wehrmacht med heltemot!
  Olympias, en frisk jente, ga en linje til fiendene, slo ut Fritz og tilga:
  - I den hellige krigen blir det vår seier!
  Tamara, som skjøt mot nazistene og igjen kastet en granat med bare foten, bemerket:
  - En soldat må ha styrken til en eik, men ikke et eikehode!
  Jentene skjøt. Rundt ruinmassen ryker ruinene. Eksplosjon etter eksplosjon følger. Røyk stiger opp i himmelen. Alt rundt brenner.
  Ødeleggelse i massiv skala.
  Den vakre, barbeinte blonde Anna, mens hun kaster en granat og river opp nazistene, skravler slik:
  - I hver eik er det et hul, i hvert eikehode er det et hull som hjerner strømmer fra!
  Akulina, som skjøt mot fienden og kastet en granat med sin grasiøse, solbrune, bare fot, knirket:
  - Er du smart som ei eik, så bøyer du deg som en osp!
  Victoria, denne rødhårede jenta, også med bare, solbrune, meislede ben, kvitret:
  - Hvis du ikke har reveutspekulerthet, så kommer det tre skinn av deg!
  Olimpiada, en sunn, høy, stor, muskuløs blondine, ga en tur, kastet en granat med den bare foten og knirket:
  - Hvis du er stum som en eik, river de deg av som klissete!
  En gutt krøp forbi dem. Han blinket med svarte hæler, og kastet en eksplosiv pakke mot nazistene. Så knirket han:
  - En ung soldat, bedre enn en avfeldig general!
  Tamara snudde igjen. Hun kastet en granat med en dødelig kraft med bare foten og ropte:
  - For hver av sin nye drakt trekker politikeren tre skinn fra velgerne!
  Akulina, som skjøt mot fiendene og flirte aggressivt, knurret:
  - Du vil være smart som et eiketre, de vil rive det av som klissete og harer!
  Anna, som skjøt mot fienden og kastet granater med bare foten undergravende stridsvogner, kvitret:
  - En utspekulert rev vil til og med trekke ned tre skinn fra en løve, hvis han er en vær med sinn!
  Victoria, som skjøt mot nazistene og kastet opp en morderisk gave med sin bare hæl, utstedte:
  - Hvis du ikke vil bli en rev, vil du sutre som en sulten hund!
  OL meja ned Fritz. Så kastet hun en granat med bare foten og kvitret:
  - Politikeren er en rev, da sløyer han velgere-kyllinger i dagslys!
  Brølet fra kanonaden vokser. Formidable "Sturmtigers" går i kamp. De avfyrer rakettdrevne bomber. Og de ødelegger hele bygninger og knuser hus på en gang. Og stormtropper sirkler på himmelen. De skyter raketter mot sovjetiske stillinger. De slipper bomber. Panther-2 er allerede synlig, en maskin mer avansert enn Panther, med en kraftig 88 mm kanon.
  Det tyske kjøretøyet har et smalere og mindre tårn, samt et hukskrog. Et slikt monster, hvis det slår, så slår det. Og viktigst av alt, ikke for tung, med en kraftigere motor på 900 hestekrefter.
  Tamara kastet en granat mot Panther-2 med bare foten og kurret:
  - Du blir dum som en stubbe, de river den av som klissete, ikke bare utspekulerte rever, men også feige harer!
  Anna, som skjøt mot nazistene og klippet ned motstanderne, kastet sitroner med bare føtter, konkluderte:
  - Selv en ørn, en utspekulert rev, kan avsløre en våt kylling!
  Akulina, kuttet av fiendene og slo dem gjennom, med nøyaktige skudd, utstedte:
  - En mann som drømmer om rollen som en løve blir ofte et esel pløyd av en rev!
  Victoria, som kuttet ned motstandere i støt og kastet noe dødelig med bare føtter, ropte:
  - En mann har løve-lignende ambisjoner, esel-stahet, klønetheten til en bjørn, nåden til en elefant, men reven hans er alltid i stand til å lokke ham!
  OL ga fienden en tur. Hun klippet den ned som en gressklipper og knurret:
  - En rev med rød farge, en politiker i blodig drakt!
  Intensiteten i kampen fortsatte å vokse. Byen ble slått av nazistene fra gasskanoner, som var overlegne i makt enn Katyusha. Og det var veldig vanskelig å stå imot nazistene. Men bataljonen av barbeint, halvnakne jenter kjempet med kolossal entusiasme. Og jentene døde nesten ikke, mennene fikk flere.
  Tamara, som skjøt mot nazistene og kastet granater med bare tærne, ropte:
  - En kvinne beseirer sterke menn, spiller på deres svakheter, en politiker overbeviser svake velgere, tydeligvis overspiller!
  Anna, som kuttet av fiendene og klippet dem med kuler, samtidig som hun ga inn en eksplosiv pakke med sin bare hæl, utstedte:
  - En kvinne er den mest utspekulerte politikeren, hun trenger ikke studere for å bli rev, men hun må kunne ta på seg sko mens hun forblir barbeint!
  Akulina, kuttet av motstandere med presise utbrudd og bjeffet med bare tærne:
  - En kvinne elsker også ungdom, men det grønne i dollaren er kjærere for henne enn den grønne alderen til beskytteren!
  Victoria, den rødhårede tispa, ga et dødelig utbrudd, slo ut streken og knirket:
  - Det grønne i en jenteungdom tiltrekker seg grønne sedler av menn som har blitt fete av bukker!
  Olympias, som skjøt mot fiendene og kastet en annen gave med bare foten, ropte:
  - Ikke jag etter den grønne dollaren, problemer har grønne øyne også, og skallet er sprøtt!
  Kampen blir mer og mer hard. Dødelige prosjektiler suser. De brast og knuste de sovjetiske stillingene, og veltet kanonene til batteriene. Og nye fly haster, og angrepsvåpen buldrer. Støvskyer stiger opp i himmelen.
  Tamara skjøt nådeløst mot nazistene, tok og ga ut en perle, før hun kastet en granat med bare foten:
  - Å tro på Gud, ikke synk til nivået av et dyr: en person er ikke en underdanig sau, og ikke en stinkende geit!
  Anna, som kjempet med fienden og kastet dødsgaver med bare føtter, bemerket:
  - Å tjene penger på folks tro er det samme som å helle gjødsel på gull, mistillit vil spire!
  Akulina, som ødela Panther, blåste aggressivt:
  - Å tro på søndag, ikke få til syv fredager i uken!
  Victoria, som skjøt veldig nøyaktig mot nazistene og aggressivt klippet dem ned, bemerket:
  - Troen på den evige helvetesflammen koker overtroens melk, som skummet fjernes fra, skurker fra religion!
  Olympias, den kvinnelige helten, som kuttet ned nazistene og kastet granater med kolossal destruktiv kraft med sine bare føtter, bemerket:
  - Bare stubber og eiker tror på den evige flammens helvetes bål, og lar seg skrelle som klissete!
  Tamara skjøt fra en fanget bazooka, blinket med bare hæler og kvitret:
  - Hvordan skinner den evige helvetesildens flamme? Glansen av gullmynter i lommene til kjeltringer fra religion!
  Anna, som skjøt mot fienden og kuttet ned nazistene med kolossal nøyaktighet, utstedte:
  - Rogues bruker Gud til å fylle lommene sine, og blir lurt ikke bare med et tomt hode!
  Akulina ga en tur til fienden. Hun kastet en granat med bare tærne og knirket:
  - Rogues fra religion river av tre skinn fra sauer, knekker hornene til geiter, bare profitt er kjært for dem, og tro er for hacking!
  Victoria kastet en sagflisbombe med den nakne hælen, sprengte fienden og knirket:
  - En ærlig prest er som en vegetarisk ulv, bare tro er alltid ærlig, og bruken er egoistisk!
  Olympias sprengte fienden fra et maskingevær. Hun meja ned fienden og ga en haug med granater med sin bare hæl, som veltet Lev-tanken. Så ropte hun:
  - Enhver religion er et eventyr, bare fortjeneste er laget av denne fantasien i virkelig fantastiske proporsjoner!
  Slik kjemper jenter tappert i byen Groznyj. Og de viser seg fra det høyeste synspunkt av tapperhet.
  Og de andre jentene forsvarer Astrakhan med alt sitt mot. Og de viser også den høyeste aerobatikk og styrke.
  Jentene kjemper veldig bra.
  Alenka kastet en granat med den bare foten, rev nazistene fra hverandre og kurret og blottet tenner:
  - Hvem som lar deg henge nudler på ørene, vil være evig sulten!
  Anyuta, som slo ned nazistene med dette, var enig:
  - Du blir ikke full av nudler på ørene!
  Alla skjøt et skudd mot nazistene, kastet en dødelig granat med bare foten og ropte:
  - Nudler på ørene er en kvalmefremkallende rett i siste liten!
  Maria bemerket vittig, blottet tennene og kastet en eksplosiv pakke med bare tærne:
  - Om dette er Gud, er det ingen som vet, men de korsfester stadig en person, som om han er Kristi likhet!
  Marusya, jævla Fritz, tok den og ropte, og smilte aggressivt:
  - En person streber etter å mestre Guds kraft, men får foreløpig kun en korsfestelse ikke i henhold til Gud!
  Matryona, ga en tur, mejet ned nazistene og forrådte, og blunket aggressivt til vennene sine:
  - Et menneskes hjerte streber etter godhet, sinnet etter profitt, og magen etter fråtsing, og til slutt drar han føttene ned i gropen!
  Og harde kamper buldrer i Astrakhan. Byen ved Volga er et nøkkelpunkt for det sovjetiske forsvaret. Og her koker slike kamper hektisk. Som en vannkoker bobler.
  Og tunge, dødelige fly suser. Yu-288 er en veldig kraftig maskin. Og slipper bomber med kolossal utholdenhet.
  Alenka hviner, gir en tur til nazistene og kaster en granat med bare foten:
  - Hvis en person har intelligensen til en gorilla, vil han pløye som en hest og spise som en hund!
  Anyuta lanserte en morderisk dødsgave med bare foten, knuste nazistene og ropte:
  - En mann lar seg sette på en krage, men for å pløye må han slås med tvangspisk!
  Alla lanserte en sitron med bare hæl og gryntet:
  - Politikeren har en stor lomme, men han er bare en ubetydelig lommetyv!
  Maria, som skjøt mot motstanderne, hveste:
  - En politiker som lover velgerne månen fra himmelen, etter å ha kommet til makten, forlater månelandskapet, og sutrende av sult på stjernen!
  Matryona, ler øredøvende, bemerket:
  - Djevelen i enhver politikk oppfordrer til å ta den allmektige Guds plass, bare politikeren har svært lite talent!
  Marusya, som skjøt mot fiendene og selvsikkert klippet dem, bemerket:
  - En person streber etter å bli allmektig, men hans moralske fremgang gjør det ikke bedre!
  Jentene er tilsynelatende vittige i høyeste grad.
  Og krigen går på et riflet spor. Jetfly blir testet i Det tredje riket. Og dette er også et ganske alvorlig argument i en tvist med USSR.
  Hitler er selvfølgelig ikke særlig fornøyd. Krigen trekker ut, og Russland gjør hardnakket motstand, selv om den også gir etter. Kampene koker, som i munnen til en vulkan.
  Slutten av oktober. Kalmykia er fullstendig tatt til fange, og nazistene rykker frem over Dagestan.
  Suksessene til nazistene, om enn beskjedne, men konstante. Svartehavsflåten er på randen av ødeleggelse.
  Her er et helt lag på destroyeren som består av jenter. Hyggelig mannskap for å si det mildt. Jenta er i vest og løper barbeint, flimrende med runde hæler.
  Alice, sjefen for destroyeren, beordrer selvsikkert å angripe den fascistiske krysseren. Lanserer en torpedo og bemerker:
  - I krig, som i et godt teater, er neste handling uforutsigbar, tårene vil garantert falle!
  Andriana er partneren hennes, og styrer en hel gruppe jenter. De løp flimrende nakne, runde hæler og knirket. De satte opp en gruveenhet.
  Andriana brølte:
  Jeg tror hele verden vil våkne
  Det blir slutt på fascismen...
  Og solen vil skinne
  Lyser veien for kommunismen!
  Veronika, etter å ha skutt mot nazistene fra en kanon, purret:
  - I krig, som i en film: handlingen fengsler, den blir aldri kjedelig, bare dessverre, den dreper virkelig!
  En destroyer med barbeinte, solbrune, slanke, veldig vakre jenter hopper fra side til side. Han blir kastet som en fjær.
  Alice stampet på de meislede, bare føttene og ropte:
  - Hvis du ikke er lettbent, vil jorden hvile i fred i krigen!
  Andriana, som skjøt nøyaktig fra en kanon, bemerket:
  - En jente som kan slåss er en ridder!
  Alice korrigerte seg selv mens hun skjøt:
  - Nei, hun er en helt!
  Og krigerne brøt ut i latter. Og viste tunger. Og bena til skjønnhetene, så grasiøse, og spor av blod er igjen på dekk. Kraftige jenter.
  Og nakne, hælene deres er så runde og grasiøse.
  Alice husket hvordan hun hadde blitt tatt til fange, og nazistene strøk over sålene hennes med en tynn, rødglødende pisk. Her er du nesten naken og henger på stativet. Dine bare føtter er gjemt i en aksje. Og de kiler deg med glødende stenger. Her og til den skarlagenrøde brystvorten er rødt jern kauterisert.
  Alice ble torturert og torturert i flere dager. Men jenta klarte å rømme.
  Hun fortalte vaktbetjenten at hun kjente stedet på sjøen, hvor de kastet en beholder med gull som ble evakuert fra Sevastopol. Fascisten falt for det.
  Vel, Alice, til tross for all torturen, beholdt motet. De løsnet henne og la henne med hendene bundet i en båt. Og med bare føtter, lett brent på stativet, kunne hun plukke opp en pistol og skyte to fascister. Så løste hun opp tauene og svømte bort. Hun sjekket det smart ut. Og fikk respekt fra jentene.
  Fra spesialavdelingen prøvde de å klamre seg til henne, men Alice truet spesialoffiserene med å arrangere en ulykke, og også henge henne på en tispe. De ble redde.
  Alice er en kjempekjempe jente ...
  Hun konkluderte til og med vittig:
  - Bøddelen elsker en øks fra et våpen, men i kamp har han en klønete ferdighet!
  Andriana var enig i dette og slo de meislede bena:
  - Du kan fortsatt koke suppe av en øks, men det som skrives med en heroisk penn kan ikke hugges ned med en bøddeløks!
  Yuliana er en veldig vakker jente. Hun har kun et tynt stripete stoff på brystet, og truser. Men hun er så fantastisk og vakker. Beina til alle jentene på destroyeren er nakne, og veldig forførende.
  Når tyskerne blir tatt til fange, blir de tvunget til å kysse jentene med runde, bare hæler. Og fangene gjør det pliktoppfyllende. Og de slikker hælene på jentene, og kysser med stor glede.
  Juliana sang:
  - Vi er ikke onde røvere,
  Vi vil ikke drepe...
  Men bare hæler verker,
  Jeg vil slå alle i ansiktet!
  Jenter, selvfølgelig, i stand til å nyte enhver suksess.
  Andriana, stampende med bare hæler, utstedte:
  - Å, nye grenser, ikke få meg til å le!
  Alice var enig:
  - Ubegrensede muligheter for de som ikke setter grenser for seg selv!
  Veronica slo de bare føttene hennes, klirret på de bare hælene og bemerket mens hun blottet tenner:
  - Den sterkeste personen vil ikke trekke uutholdelige ambisjoner!
  Andriana bemerket vittig, blottet tennene og avfyrte kanonen:
  - Et menneske er langt fra Gud, fordi han ikke har gått langt fra makaken i sin etterligning av naturen!
  Veronica, som knuste strømmene til de fremrykkende nazistene med nøyaktige skudd, gryntet:
  - En politiker i ambisjoner er en gud, i ansiktets metoder, og i å bruke resultatene er han et direkte svin!
  Sovjetiske jenter kjemper godt. Men det finnes selvfølgelig tyske, og også skjønnheter i bikini og barbeint.
  For eksempel er Gerda en sjelden fighter.
  Hun og partnerne hennes satte seg på den nyeste tanken "Panther" -2.
  Jentene skyter mot de sovjetiske troppene og brøler.
  Vi er onde ulver, vi trekker oss tilbake, ikke bra!
  Og de blunker med øynene...
  Gerda, ved hjelp av de bare tærne, banket mot de russiske soldatene, og knirket av glede:
  - Hvem er ikke en ulv i livet, tre skinn senkes fra ham, hvem er ikke en rev i hans sinn, han er sløyd som en kylling!
  Charlotte slo også med et nøyaktig prosjektil, brøt gjennom en sovjetisk tank, knuste rustningen og ropte:
  - Ulven er alltid sulten, mannen er alltid misfornøyd, og politikeren kan ikke si et ord av sannhet!
  Christina, som veldig nøyaktig skjøt mot fienden og traff russiske stridsvogner med et dødelig prosjektil, bemerket:
  - Reven har verdifull pels, men politikernes reveforsikringer er ingenting verdt!
  Magda tok og rettet en pistol mot fienden, med bare tærne, banket og gryntet:
  - Det er mer melk fra en geit enn en politiker som er en vær med sinn!
  Gerda, som fortsatte å skyte nøyaktig på sovjetiske kjøretøyer, bemerket:
  - Ved valget er politikere som mellom pest og kolera, selv om politikere er mye mer smittsomme i sin schizofreni!
  Charlotte traff de trettifire og rev tårnet og sa:
  - Politikeren har ulvenese for profitt, men selv er han en ferdig sløyingsgris!
  Christina avfyrte prosjektilet behendig ved hjelp av de bare tærne og ga ut:
  - En politiker er en vær som skynder seg til løvens trone, og når han når toppen, blir han til en rev som sløyer kyllingvelgere!
  Magda bemerket aggressivt, og sendte den sovjetiske selvgående pistolen en dødsgave med bare tær:
  - De tror ikke på politikere, men de stemmer, de forstår ikke musikk, men de lytter villig, de spiser ikke nudler, men de klamrer seg villig til ørene!
  Og deres "Panther" -2 er veldig aktiv. Og prosjektilet sender veldig nøyaktig.
  Den tyske maskinen knuser alle sovjetiske stridsvogner veldig trygt.
  Gerda skyter og synger:
  - En, to, tre - bryt rådet!
  Charlotte skyter veldig presist, slår motspillere og plystrer:
  - Vi er sterkest i verden!
  Christina, som skjøt ved hjelp av de bare tærne, brøt gjennom de trettifire, la til:
  - Alle fiender suger i toalettet!
  Magda sprengte mot fienden og slo ut:
  - Fedrelandet tror ikke på tårer!
  Gerda knirker:
  - Og vi vil gi de onde oligarkene i hjernen!
  Charlotte bemerket vittig, og slo en sovjetisk haubits med et skall:
  - Gull ser bare vakkert ut, faktisk, dette metallet, menneskeheten har alltid lidd, det har blitt arrogant!
  Christina, som skjøt mot fienden, uttrykte seg vittig:
  - Etter å ha blottet brystet, er det lettere for en kvinne å rive av tre skinn fra en mann!
  Magda, som skjøt mot motstandere, bemerket opprinnelig:
  - Bare føtter av jenter, sett menn i kalosjer!
  Selvfølgelig er jentene på tanken grasiøse. Og pilotene er de kuleste blant Fritz.
  Albina og Alvina er de mest formidable essene i universet. Her har de allerede nådd tallet på fem hundre fly som er skutt ned hver. Bare Marseille er foran dem. Han ble tildelt Grand Cross of the Iron Cross for det 500. flyet til den sovjetiske flåten. Men Albina og Alvina begynte å kjempe mye senere, og derfor vil de snart overta Marseille.
  Albina og Alvina for det 500. flyet mottok Ridderkorset av Jernkorset med gyldne eikeblader, sverd og diamanter.
  Og nå kjemper de med røde piloter.
  Albina trykker på knappene med bare tærne, skyter ned fem sovjetiske fly samtidig og skriker:
  - Hvis en mann er smarte støvler, så sitt alltid i en kalosj!
  Alvina, som skjøt mot russiske fly og slo dem ned med bare tærne, bemerket:
  - En kvinnes nakne ben i tide vil sette enhver støvel i en kalosj!
  Albina, som ledet meget velrettet ild mot sovjetiske kjøretøyer, svarte vittig og blottet tenner:
  - En mann som ofte ser på bare, kvinnelige bein, sett deg ned i en kalosj!
  Og begge jentene, som slo ned et par Yaks til, knirket:
  - Et bart kvinnebein, kjører godt under hælen og sitter perfekt i en kalosj!
  Krigere her kan sees i stor høyde.
  Men hvis det er fantastiske tyske piloter, så er det også vakre sovjetiske jenter-Komsomol-medlemmer.
  som kjemper med stor kraft. Og de lykkes også med å skyte ned hordene i Det tredje riket.
  Anastasia Vedmakova, tok den og ved hjelp av de bare tærne slo ned tyskeren og knirket:
  - En mann er klar til å snu vrangen ut for å rive av en jentes sko!
  Akulina Orlova, som skjøt mot nazistene, bemerket vittig:
  - Du kan snu hvilken som helst støvel ut og inn med en bar kvinnehæl!
  Anastasia dunket også til Fritz og knirket:
  - Den bare foten til en kvinne vil snu enhver mann ut og inn, selv om han er den siste støvelen!
  Akulina Orlova, slo ut Focke-Wulf og hveste, og blottet sine vakre tenner;
  - Hvis du vil snu en mann ut og inn - ta av deg skoene, hvis du vil sette ham i en kalosj, utsett hælen din!
  Og jentene sang i kor:
  En krig raser i universet,
  å knuse for å drepe uten grunn ...
  Satan kom seg løs
  Og døden kom med ham!
  
  Og hvem vil stoppe strømmen
  Blodige og gale elver...
  Laserstrålen vil kjøre inn i templet,
  Og blitsen forsvant mann!
  
  Og slikt kaos
  Oversvømmet universet...
  Menneskehetens triste skjebne
  Tål smerte, lidelse!
  Jentene kan ha delvis rett. Krig er ikke lykke. Men samtidig underholdning.
  To tyske nybegynnere piloter, Eva og Gertrude, kjemper om Focke-Wulf angrepsmodifikasjoner. De angriper bakkesovjetiske mål fra luften.
  Eva, skyter og avfyrer en rakett, bemerker:
  - Hvorfor er barndommen barbeint, fordi et bart kvinnebein får menn til å miste hodet, som om de var gutter!
  Gertrude sprengte med en rakett, tråkket på pedalen med den bare hælen og knuste bunkeren til den sovjetiske hæren og knirket:
  - Ønsket om å se en kvinne naken får en mann til å snu seg ut!
  Eva slo igjen, slo de trettifire, brøt opp tårnene og bemerket vittig:
  - For å kle av en kvinne må du først ta på deg de gode skoene hennes!
  Gertrude banket motstanderen ved å bruke den nakne, runde hælen på hennes grasiøse fot og bemerket:
  - Etter å ha kledd av seg til rett tid, vil en forretningskvinne rive av seg tre skinn fra en mann!
  Eve avfyrte en rakett mot de sovjetiske bunkerne og ropte:
  - En kvinne som blir naken i tide vil ikke bli en barbeint og grundig skodd mann!
  Gertrude, etter å ha slaktet de sovjetiske troppene, bekreftet:
  - En barbeint kvinne vil sette en støvel på en mann, og sette ham i en kalosj, og snu ham på vrangen og gjøre ham til den siste barbeint!
  Her er selvfølgelig logikken til jentene at du ikke kan argumentere mot henne. Og jentene kjemper barbeint og i bikini.
  Og de elsker vakre unge menn, og generelt sånn at de bare er super.
  Og hvis de synger, vil hundre mann bli drept!
  Her er jentene, på begge sider verdige og veldig vakre, slik at faktisk menn vender ut og inn!
  . KAPITTEL #5
  Byen Groznyj, fullstendig omringet av nazistiske tropper, falt tidlig i november 1943. Bataljonen med jentene brøt ut av gryten og trakk seg tilbake til Shali.
  Det var allerede fjell, ulendt terreng, og det ble mer praktisk å beholde forsvaret. Tyske stridsvogner veide ganske mye, spesielt Maus, og det var ganske upraktisk å kjempe mot dem i fjellet. T-3-tanken var allerede tatt ut av produksjon, men den moderniserte versjonen av T-4 ble fortsatt produsert. Selv om det er utdatert moralsk. Men han kunne fortsatt kjempe mot T-34-76. Og kjempe godt. Kanonen var enda kraftigere og hadde en høyere munningshastighet enn de trettifire.
  Tamara og jentene kjempet i Shali. Jentene prøvde å beholde denne veldig store fjellandsbyen - en ekte by.
  Skjønnhetene kjempet veldig modig.
  Tamara kastet en granat med bare foten, avfyrte et skudd og kurret:
  - For fosterlandet til USSR!
  Anna åpnet ild mot nazistene. Den lettere T-4 forsøkte å klatre opp bakken. Jenta, som kastet en granat med bare foten, slo ut nazi-maskinen og knirket:
  - For vår moder fedreland!
  Akulina, som skyter mot Fritz og med sin bare hæl, serverer en dødelig en pakket inn i folie, vyaknula:
  - Fosterlandet er alltid hellig!
  Veronica, som skjøt mot fienden og kastet sitroner med bare tær, ga ut:
  - For Russlands giganter!
  Olympias, denne gigantiske kvinnen, kastet også en granat mot nazistene med bare tærne og knirket:
  - For kommunismen!
  Tamara, som drev velrettet ild mot nazistene og kuttet dem av som spon fra et tre, utstedte:
  - Jo flere eiketrær i hæren, jo sterkere forsvarsverk!
  Anna bemerket, blottende tenner og skjøt mot nazistene med kolossal nøyaktighet og raseri:
  - Jeg vil ødelegge dere alle.
  Tank "Lion", et stort kjøretøy med en lang pistolløp. Her har han siste pistol 105 mm, løpslengde 100 EL. Og det viser seg å være en veldig lang pistol. Og denne stammen stikker ut med dødelig kraft.
  Akulina skyter fra en bazooka mot nazistene, og skriker:
  - Ære til kommunismens æra!
  Victoria fyrer og brøler også:
  - Ære til Russlands helter!
  Olimpiada bekrefter ved å skyte mot nazistene og kaste en granat med bare tærne:
  - Den største ære!
  Jentene, det skal bemerkes, er fenomenale, og veldig hyggelige. Og kulheten deres er kolossal.
  Tamara, som skyter mot fienden og blotter tenner, sier:
  - For Russland og frihet til enden!
  Anna skyter mot fienden, sier aggressivt og kaster en granat med bare tærne:
  La oss få hjertene våre til å banke unisont!
  Og blunker til partnerne hans.
  Akulina vil også gi en tur, hvordan hun vil klippe ned motstandere, og vil brøle:
  - For mine seire gjennom taket!
  Akulina Petrovskaya er ikke en enkel jente. Hun måtte gjennom mye. Spesielt ble hun tatt i å stjele og var arrestert. Hun gikk også gjennom en barnekoloni-ungdom. Vel, ingenting, hun overlevde. Barbeint gikk gjennom snøfonnene, men hun ble bare friskere og sterkere.
  Victoria kjemper med frenetisk raseri. Ga en tur på fienden. Fritz falt ned høsten. Så, med bare tærne, kastet hun en granat. Motorsykkelen veltet.
  Jenta kurret:
  - For mektige grenser!
  Olympias kjemper med en veldig vill følelse av raseri. Slagene hennes er sterke og knusende. Hun er virkelig en monsterjente. Og så slår det motstandere. Så nazistene utrydder aktivt. Gir dem ikke den minste sjanse.
  Olympias brøler på toppen av lungene:
  - Ære til denne romkommunismen!
  Tamara, som skyter mot nazistene, brøler:
  - Ære til Lenins kommunisme!
  Anna skyter mot motstandere og knirker:
  - For USSR!
  Akulina, klipper ned fiendene og knurrer, skriker:
  - For den høyeste kunstflyvningen!
  Victoria, som skjøt mot nazistene, røpet ut:
  - For de mest fenomenale seirene!
  Olympias, som knuste nazistenes tank, gryntet:
  - For kommunismen i USSR!
  Tamara skyter også. Den skyter veldig nøyaktig, og dekker motstandere med nøyaktige utbrudd. Den klipper som en ljå og knirker:
  - Ære til kommunismens tider!
  Anna, som skyter på nazistene og skjærer dem med presise strøk av ljåen, utbryter:
  - Stor ære til heltene!
  Og kaster granater med bare tær. Her er en bestemor.
  Akulina kutter av Fritz, brøler aggressivt:
  - For kommunismen!
  Og rykninger med en muskuløs kropp.
  Victoria slår også nazistene. Og med bare tær kaster han morderiske gaver mot motstanderne og skriker:
  - For verdens storhet!
  Olympias skyter også mot fiender. Slår dem ut som en stafettpuff og brøler:
  - Ære til den store kommunismen!
  Og med bare tær kaster han en granat med dødelig kraft, og river fiendene fra hverandre.
  Dette er hvordan de fem tok opp fiendene, og la oss klippe dem ned, og la oss utrydde dem og male dem.
  Tyskerne ble stoppet og satt seg grundig fast. Her ble det vanskelig, og de krangler.
  Her er gasskasterne, og de opptrer aggressivt. Og ødelegge de sovjetiske posisjonene.
  Beats og "Sturmtigr" på avstand, på fienden - den røde hæren.
  De tyske jentene peker og selvgående våpen "Bear" og hvordan de treffer fienden med den. Og de er virkelig og grundig dritt opp. Og et skall som veier en og en halv centner bryter sovjetiske skyttergraver og bunkere.
  Kriger Frida brøler:
  - For vårt største tredje rike!
  Og blunker til partnerne hans. Etter det vil fascistjentene med bare føtter fyre igjen.
  Og fluer brølende og destruktive. Og mens det sprenges, dannes det en hel trakt med jord som koker av varmen.
  Ja, tyskerne får de sovjetiske troppene grundig. Et av de aller første TA-152-flyene flyr på himmelen. Flerbruksmaskin, som Focke-Wulf, men mer avansert, rask, manøvrerbar med kraftige våpen og rustninger. Den kan brukes både som jagerfly og som angrepsfly.
  For de sovjetiske troppene kan bilen, ærlig talt, bli et stort problem.
  Helga flyr en TA-152 og angriper et par sovjetiske stridsvogner som prøver å komme nær Shali. Jenta fyrer godt. Bryter taket på tårnet til de første trettifire og brøler:
  - Jeg er en kampsportskjønnhet!
  Og så angriper den den andre bilen, som prøver å akselerere. Men å skifte gir er ikke så lett.
  TA-152 gjennomborer dette offeret med en 37 mm kanon.
  Helga svarte og sang:
  - Gled, sled meg et sted, sled meg!
  Og hun blunket til seg selv ... Her prøver hun å angripe Yak-9. Den tyske jenta slår ham lett ned ved å trykke på avtrekkeren med bare foten og blunker selvsikkert og sier:
  - Jeg er kjempeflink!
  Helga ser ut til å være en jente med stor frihet. Og utfører blodige eksperimenter med fiender.
  Og hvis det blåser, vil det ikke virke litt for noen.
  Helga skyter mot sovjetiske kjøretøy og knirker:
  - Vel, hvorfor, det er umulig å leve etter sinnet!
  Og med bare hæler hvordan du treffer roret. Dette er en jente - til alle jentene, jente.
  Og hvis det brøler....
  Albina og Alvina i himmelen er også veldig aktive og kjempende krigere.
  Og jentene, Russlands fly, tenker og ødelegger at livet er bra og at livet er bra.
  Og med bare tær retter de flyvåpen mot mål. Sovjetiske biler vil ikke overleve. Og jentene slo dem sånn. De gir deg ikke den minste sjanse.
  Ja, det var kampjenter,
  Ja, de sier hva annet...
  De angrep dristig Russland,
  Bokstavelig talt Satan!
  Albina er en kriger i kampformasjon og brøler for seg selv på toppen av lungene:
  - Jeg skal være super, jeg skal forandre meg! Super mester!
  Og med bar hæl, samt å slå på tastaturet, og rive motstandere i småbiter.
  Alvina, som skyter mot motstandere, brøler av full hals:
  - Og hvem finner vi i skogen,
  Og hvem finner vi i skogen ...
  vil ikke spøke med det, vi vil
  rive det fra hverandre!
  La oss rive det fra hverandre!
  Og med bar hæl, hvordan han vil legge fienden til en dødelig omfavnelse. Dette er en jente - alle jentene er den kuleste jenta!
  Warrior of the most combat hack. Og så militant og aggressiv som en panter.
  Og de store tyske kattene går til angrep. Stormende Astrakhan. Og ødelegge i store mengder husene til sovjetiske soldater.
  Og de dør, men gir seg ikke. Slike kamper raser.
  Gerda står selvfølgelig i spissen for angrepet og klar til kamp. Så hun skyter, veldig likt en kvinnelig Robin Hood i bikini. Og alt dette er en kul kvinne.
  Og hvis han også legger en skarlagensrød brystvorte i munnen til fyren.
  Hennes "Panther"-2 fungerer. Forresten, en litt annen modifikasjon av tanken ble salet av jenter med en 75 mm 100 EL kanon. Den er slagkraftig og fyrer raskere. Ja, og tilgangen på granater er større enn i 88 mm-pistolen.
  Gerda skyter med bare tær og roper:
  - En, to, tre... Riv med napalm!
  Charlotte skjøt også etter henne og ropte:
  - Fire, åtte, fem - la oss spille raskt!
  Kristina banket, brøt gjennom den sovjetiske tanken og kvitret:
  - Vi vil frimodig gå inn i kamp, for nazistenes makt ...
  Magda skjøt med bare føtter og kvitret aggressivt:
  - Og vi skal drepe dem alle - alle kommunistene!
  Jentene opptrer til det ekstreme og vanvittig aggressive. Og deres "Panther" -2 med et nøyaktig skudd velter den sovjetiske haubitsen.
  Jentene fniser og synger:
  - Ære til vår verden ...
  Og Elizabeth på de trettifire gjennomfører på sin side et vilt angrep. Og med sin bare hæl trykker han på avtrekkeren. Og slår ned fienden og skriker:
  - La det bli kommunisme!
  Catherine med bare tær sender et prosjektil av dødelig kraft, gjennomborer fienden og knirker i lungene hennes:
  - For det store Russland!
  Elena skjøt mot nazistene. Skallet traff Panterens panne og rikosjetterte av.
  Jenta bjeffet:
  - Kommunismen vil være med oss!
  Euphrasia slo også fienden ved å bruke hennes bare tær. Hun tok hull på T-4 og ropte:
  - Ære til kommunismen!
  Dette er kampjentene. Og hvordan de skyter, skjellene flyr veldig vakkert, og selve trettifire er på farten. Og prøv, kom deg i bevegelse fra en slik bil. Dette er ekstremt vanskelig.
  Men jentene kommer seg inn, og de kjemper i bikini og bruker bare føtter. Krigerne er fantastiske og fantastiske.
  Og hvis de blir knullet, vil det ikke virke litt for noen. Og de sender skjell med vill raseri.
  Elizabeth, ved hjelp av de bare tærne, skjøt mot fienden og slo ned fiendene, kvitret:
  - Ære til kommunismens ideer! Ære til fedrelandet vårt!
  Ekaterina skjøt også ved å bruke de bare tærne, slo Fritz og hylte:
  - For fedrelandet og seier til siste slutt!
  Elena, som skjøt mot motstandere, svarte aggressivt, blottet perletennene og blunket med safirøyne:
  - Romkommunismen vår er kjent!
  Euphrasia, som skjøt mot fienden og slo ham med kolossal, fenomenal nøyaktighet, utstedte:
  - For moderlandet og Stalin - hurra!
  Jentene er åpenbart flinke, og alle kan ...
  Desember 1943 har allerede kommet.
  Alenka og teamet hennes kjemper også i Astrakhan og holder fortsatt ut der. Heltinnen kjemper.
  Alenka gir en tur, klipper ned linjen til nazistene, og kaster deretter en dødsgave med bare tær og brøler:
  - En mann ligner på en gibbon, bare, dessverre, oftere i intellekt enn i potens!
  Anyuta, som skjøt mot fienden og kuttet av fiendene, ga en eksplosiv pakke med sin bare hæl og kvitret:
  - Mannen har eselstahet, ambisjonen til en løve, men i virkeligheten er han en geit!
  Alla, skjøt nøyaktig mot Fritz, knirket:
  - En mann for en kvinne er som et pyttsted for en ku, du kan ikke klare deg uten det, men det er ekkelt å nærme seg!
  Maria, som skjøt mot nazistene, svarte vittig:
  - Det som er vanlig mellom en mann og et toalett på et damerom - det faktum at kvinner bare bråker på menn!
  Marusya, kuttet av nazistene og kastet granater med bare tærne, vyaknula:
  - En kvinne er en utspekulert rev som kan sluke hvilken som helst løve som en kanin!
  Matryona, klippet ned nazistene og med bare tær, dumpet leiesoldatene, mumlet:
  - En kvinne trenger en mann som en piskegutt, hvis han ikke slår en mann, blir det ikke noe liv!
  Alenka, som skjøt mot Fritz, ropte:
  - En kvinne trenger menn som en grisehorn, bare en pels fra menn er dyrt!
  Og det barbeinte jenteteamet hvordan man ler, blotter tenner og kaster granater med bare fingrene.
  Warrior jenter dashing. Deres element for å kjempe, deres element for å kjempe!
  Astrakhan, ser det ut til, ikke kommer til å gi opp. Så langt som jenter her, kjemper virkelig.
  De militære styrkene til Det tredje riket er kolossale. De nye tankdivisjonene er så kraftige her. Produksjonen av tanker øker. Det er ingen bombeangrep, det er mulig å levere arbeidskraft fra de italienske, franske, belgiske og nederlandske besittelsene i Afrika.
  Og også fra Afrika for å utvinne olje, wolfram, mange elementer, inkludert uran.
  Det vil si at nye tanker stemples. Spesielt utseendet til "Panther" -2, bedre beskyttet og mer tungt bevæpnet, med en kraftigere motor, har en betydelig innvirkning på krigens gang.
  Det er flere og flere stridsvogner og fly. Arbeidet med Yu-488 er allerede ferdigstilt. Det første produksjonsflyet til det tredje riket med fire motorer. Veldig kraftig og rask. Høydepunktet er det relativt lille vingeområdet, som er grunnen til at bombeflyet kan fly med en hastighet på 700 kilometer i timen. Dette betyr at sovjetiske jagerfly definitivt ikke vil hamle opp med ham.
  Så USSR har et nytt problem på vei. Styrkene til den røde hæren er faktisk oppbrukt. Skoleelever settes til maskinene. Tenåringer fra en alder av fjorten år kjemper allerede, nesten offisielt. Guttene er selvfølgelig smarte, og generelt sett gode fightere. I ung alder er det enda lettere å gjemme seg og klatre i et tre. Og militære ferdigheter mestres raskere. Tenåringer kjemper like godt som voksne, de er vanskeligere å treffe. Ja, og psykologisk er det vanskeligere å skyte på barn.
  Tyskerne har ganske mange kvinnelige snikskyttere, og for unge jagerfly er upraktisk for enhver kvinne å skyte, skamfull ...
  Ja, de begynte å ringe inn USSR fra en alder av fjorten. Og også lagt under våpen og pensjonister. Det ble flere og flere kvinner i hæren. Spesielt villig akseptert det rettferdige kjønn i tank- og luftfartstropper, og i snikskyttere. Kvinner er gode snikskyttere. Og siden de vanligvis er mindre enn menn, er det mer praktisk for dem å kjempe i stridsvogner, og også i luftfart. Ofte kjempet også tenåringer i stridsvogner. Det bør bemerkes at gutter og kvinner er mer følsomme med huden, og at flyene og tankene deres er mindre sannsynlige for å bli slått ut enn voksne menn. Ikke dårlige tenåringer og i rollen som en snikskytter. En gutt kan krype inn i et smalere gap, forkle seg eller klatre i et tre. Ofte i hæren begynte krigere under fjorten år å komme over.
  Krig sluker menneskelige ressurser. Og territoriet blir mindre og mindre under kontroll av USSR. Og fortsatt må kjempe mot de mange infanteriet i Japan. Ja, og det finnes gode samurai-stridsvogner, og spesielt selvgående våpen. De dukket også opp i en serie med en middels tank, sammenlignbar i styrke med T-34, og enda sterkere i frontal rustning.
  Så Japan er farlig å undervurdere. Og til krigen med det trengs soldater.
  Stalin er nervøs og faller oftere og oftere i raseri. Den 25. desember 1943 ble det gitt ordre om at familiemedlemmer til de som hadde overgitt seg skulle bli skutt, inkludert barn fra tolv år, og de yngre skulle sendes til arbeiderkolonier.
  Barrage detachementer ble brukt stadig oftere. Og de skjøt mer aktivt, og brukte tortur.
  Stalin ble rett og slett uutholdelig. Beria var den første som forsøkte å forhandle frem en separat fred med nazistene. Men Hitler ønsket ikke fred. Han ønsket å erobre Sovjetunionen fullstendig. Spesielt mens de allierte er utenfor hans kontroll og utenfor rekkevidde.
  Jetfly ble utviklet i Det tredje riket. Først av alt, ME-262, men denne jagerflyen trengte mer pålitelige motorer for ikke å krasje for ofte.
  Både Arado-bombeflyet og Yu-287-prosjektet virket lovende.
  Den nyeste TA-152 viste seg godt i praksis, som en flerbruksmaskin og veldig rask. Generelt var det tyske militæret fortsatt sterkere i luften. Dessuten viste de sovjetiske Yaks og Laggies seg, i lys av mangelen på aluminium, å være tyngre og mindre manøvrerbare enn referansemaskinene. Så kvaliteten på sovjetisk luftfart falt til et kritisk nivå. ME-309 med sin kraftige bevæpning, selv med tanke på problemene med manøvrerbarhet, taklet sovjetiske kjøretøyer godt og fortrengte ME-109. Og TA-152 burde ha erstattet Focke-Wulf.
  Så tyskerne er mer eller mindre hockey... Men arbeidet med teknikken ble utført.
  For eksempel lovet Lev-2 å være den første tanken med et nytt layoutskjema. Ved å plassere girkassen og motoren i én blokk foran tanken, og flytte tårnet bakover, sparte tyskerne på caddie-akselen og senket høyden på kjøretøyet. Som et resultat viste "Lion" -2 seg å være mye lettere, og derfor raskere.
  I lys av vanskelighetene i krigstid stoppet produksjonen av tunge stridsvogner i USSR nesten, i serien ble nesten alt forent i henhold til T-34-76. Så nazistene, i prosjektet med å lage en ny hovedstridsvogn, skulle ikke lenger gjøre siderustningen for tykk. Og "Løven" fikk plass i femtifem tonn, med en motor på 1200 hestekrefter. Vekten på Lev-2-tanken kunne imidlertid vært redusert ytterligere ved å redusere pistolens kaliber. Førstnevnte har helt klart blitt overflødig. Dessuten hadde de trettifire rustninger av lav kvalitet, og til og med en 37 mm, foreldet tysk kanon hadde allerede begynt å trenge gjennom dem.
  Stalin ble tydeligvis skremt ... Og han kastet torden og lyn ... Men han kunne ikke gjøre noe ...
  På nyttårsaften startet tyskerne et angrep på den fortsatt ubesatte delen av Astrakhan, Volga-deltaet. Tilstedeværelsen av mange elvebarrierer, det vanskelige terrenget, nærheten til Det kaspiske hav tillot den røde hæren å stramme forsvaret av Astrakhan, og holde det enda bedre enn Stalingrad. Dessuten viste sovjetiske jenter heltemot uten sidestykke.
  Og i Kaukasus, spesielt om vinteren, er det veldig vanskelig å bevege seg gjennom fjellene. Riktignok beveget tyskerne seg langs den mer praktiske kysten av Det kaspiske hav. Makhachkala, ble grensen, hvor de sovjetiske troppene, etter å ha samlet alle styrkene sine i en knyttneve, prøvde å stoppe nazistene.
  Men ammunisjonen, som bare ble levert sjøveien, var ikke nok ...
  Tamara kjempet desperat med sin barbeinte bataljon av jenter.
  De kvinnelige krigerne kjempet hardnakket og viste heltemot uten sidestykke og stort mot.
  Og nesten naken kjempet i vinter og frost.
  Tamara kastet en granat med bare foten, og ga et utbrudd, mejet ned motstandere og knirket:
  - For USSR!
  Anna kastet også en granat med bare tærne og kvitret:
  - For kommunismen!
  Akulina ga et velrettet utbrudd, slo ut fiendene og ropte:
  - For Russlands storhet!
  Victoria dunket mot fienden, begynte å klippe ned fienden, skar av skjegget hans som en barberhøvel og mumlet:
  - USSR vil stå!
  Olympias, skyter mot fienden og kaster en eksplosiv pakke med bare tærne, vyaknula:
  - For fedrelandet og seier til siste slutt!
  Det er slik jenter kjemper. De opptrer desperat og med kolossal besluttsomhet.
  Tamara, skyting, bemerket:
  - Djevelen vil ikke ta dem, og da tar vi dem!
  Kampene her er brutale og samtidig konstruktive....
  Anastasia Vedmakova kjemper i himmelen ... Ansiktet hennes vrir seg til og med av raseri, og hun skriker:
  - Hei kommunismens æra!
  Og med bare tær retter han en flykanon mot målet, og slår ned fiendtlige fly, hvorpå han skriker:
  - For arbeidssuksesser!
  Akulina Orlova, som slår ned motstandere, brøler selvsikkert og viser tenner:
  - For en så stor kommunisme, på hele planeten!
  Piloten skriker:
  Til og med barna kjenner oss!
  Og med de bare tærne retter han flypistolen mot målet, og knuser fienden og knirker:
  - I kommunismens tidas navn!
  La oss innse det, jenta er en terminator og en brennende flamme. Ingen vulkan kan måle seg med den.
  Akulina Orlova sang:
  - Jeg drømmer allerede, hvilken dag, tro på Gud, jeg er så lat, jeg vil ikke be!
  Og aggressivt blunket skjønnheter.
  Her er kampene...
  Og jentenes fly er utdaterte. Og dette er deres solide minus. Og også tung og lite manøvrerbar ...
  En av guttene som kjempet ble skutt ned, og han hadde ikke tid til å hoppe ut med fallskjerm. Og dette er selvfølgelig hans kolossale bragd.
  Jentene kjemper i lufta og har det gøy...
  Albina og Alvina kjemper på gode ME-309 jagerfly, og selvfølgelig vinner de aktivt poeng.
  Jenter er veldig stolte over suksessen...
  Albina skjøt ned et sovjetisk fly, ved hjelp av en elegant, bar fot, og knirket:
  - For ørnene våre!
  Alvina meiet ned tre russebiler i ett støt og ropte:
  - For falkene våre!
  Jentene begynte på en berømt måte ... Men de liker også å torturere russiske soldater.
  Her ble en guttepilot på fjorten år tatt til fange. Og skjønnhetene til barns runde hæler ble stekt for ham. Og så begynte de å skylle nakne med isvann.... Deretter kokende vann, og igjen isvann.
  Slik er de kjempende skjønnhetene....
  Albina sang:
  -For hoggtenner, klør, tenner, never!
  Alvina ropte på toppen av lungene hennes:
  - Så de vil ha en god kamp!
  Og jentene fortsatte å gjøre mirakler med bare tær og skyte ned sovjetiske fly.
  Russiske piloter svarte dem imidlertid også. Alice og Angela har nettopp overført til Yak-9. Og la oss treske tyskerne og fortsatt synge samtidig;
  Du er legemliggjørelsen av et tappert land,
  Kamerat Lenin og kamerat Stalin...
  I USSR er alle mennesker virkelig like,
  Og nevene er laget av jern og stål!
  
  For Lenin er ikke udyret Adolf redd,
  Nå er Vladimir lederen kamerat Stalin...
  Vi traff Fritz i øyet ikke i øyenbrynet,
  Alle nazistene ble revet fra hverandre på en gang!
  
  Russland er mitt moderland
  Stort, grenseløst moderland...
  Alle nasjoner er én familie,
  Vi lever snart under kommunismen!
  
  La oss gjøre landet vårt sterkere
  La Russland raskt bli grønt ...
  Vi vil heller slå fascisten i pannen,
  Og tro meg, vår makt blir ikke til stein!
  
  Og Jesus som leder er ganske stor,
  Han er vår Herre, og universets hvite gud...
  Og Fuhrer vil bli slått veldig hardt,
  Tross alt har vår dyktighet blitt uendret!
  
  Ja, for vårt fedrelands skyld, helgen,
  Vi vil kjempe hardt mot Fritz ...
  En jente løper barbeint i snøen
  Hun vil kjempe i raseri!
  
  Ja, Stalin har nå blitt den sovjetiske lederen,
  En så flott, modig og dyktig ...
  Ikke rør kommunismens Russland,
  Selv om kraften til Lucifer er med deg!
  
  Vi kan få tak i Hitler, tro meg
  Selv om de er utstyrt med demonisk kraft...
  En Hitler er et rovdyr,
  Selv om å innrømme at Fritz ikke er idioter!
  
  Kort sagt, vi vil gå inn i Berlin-krigere,
  Der vil Lenin, aka Stalin, være med oss ...
  Fascister som valper rives lett,
  Og tro at styrken vår ikke vil avta!
  . KAPITTEL #6
  Det nye året 1944 har kommet ... Til tross for den svært vanskelige situasjonen på frontene, var det arbeid i gang i USSR for å skape ny teknologi. Spesielt var det knyttet store forhåpninger til IS-2-tanken og dens kraftige våpen. En 122-millimeter kanon kan bli et kraftig argument i krigen mot nazistene. Det ble også knyttet håp til T-34-85 med en kraftigere pistol, et stort tårn, men samme skrog og understell.
  Situasjonen var verre med fly. Yak-3 kunne ikke settes i produksjon på grunn av mangel på høykvalitets duralumin, og LAGG-7, på grunn av den nye motoren, kunne ikke lanseres uten en nedgang i produksjonen.
  Så Stalin bestemte seg for at den viktigste sovjetiske jagerflyen foreløpig var Yak-9 og LAGG-5, og IL-2 angrepsflyene var enkle å produsere og seige. Og i stridsvogner, en gradvis overgang til T-34-85 og IS-2.
  Selv om det ikke er noen nedgang i produksjonen ...
  Og fronten sprakk i sømmene, tyskerne fanget Kaukasus. Makhachkala falt, og de nærmet seg allerede grensene til Aserbajdsjan!
  Her kjempet Tamara med sin kvinnebataljon. Igjen kjempet jenter i filler fra tunikaer og barbeint med overlegne fiendtlige styrker.
  Tamara skjøt en linje mot nazistene og kuttet ned noen av fiendene. Og så, med bare tærne, kastet hun en granat med dødelig kraft og kvitret:
  - Ære til USSR!
  Anna skjøt veldig nøyaktig mot nazistene. Og med bare tærne kastet hun granater av dødelig kraft, og rev motstandere fra hverandre.
  Så ropte hun:
  - Ære til kommunismen!
  Akulina skjøt mot fienden og kuttet av det fascistiske infanteriet. Hun kuttet ned Fritz, kastet en granat med bare føtter og knirket:
  - For Russland, vår flotte mor!
  Victoria, som skjøt mot fienden og kastet granater mot ham med bare foten, bemerket:
  - For det store fedrelandet!
  Olympias, som også skjøt fra et maskingevær, ropte:
  - Ære til den store kommunismens tider!
  De kvinnelige jagerflyene er fantastiske...
  De kjemper, som det skal være for skjønnheter ...
  Tamara, kjempet, husket begynnelsen av krigen. Hvordan hun måtte rømme fra de tyske troppene. Hun hørte da det brølende slaget fra våpen. Jenta forlot kanonaden. Venninnen hennes Tatyana ble tatt av tyskerne, og de tok fra seg nye sko, rev av smykker og øredobber. Og de kjørte henne barbeint i fangenskap ... Tatyana var datteren til sekretæren for den regionale komiteen, og hun måtte ikke ofte gå uten sko. Dette er en ydmykelse av stolthet, å gå barbeint som en vanlige, og det gjør vondt for sarte såler. Jenta banket bena inn i blodet og stønnet ved hvert skritt.
  Tamara hadde også på seg de nye støvlene hun hadde fått, og hun gned hælene etter den lange turen. Og hun tok av seg skoene, gikk barbeint. Hun er en jente fra landsbyen, som har gjort sin plikt i Ukraina. Bena hennes i barndommen gikk langs fjellstappene. Og dette kan absolutt ikke sammenlignes med veiene på sletten. Riktignok har hard hud allerede gått av sålen, og det er ikke så behagelig å gå. Men føttene stivnet raskt igjen. Og hun led nesten ikke.
  Men Tatyana slo snart ned bena så mye at hun ikke lenger kunne gå. Tyskerne ville ha skutt henne, men de forbarmet seg over skjønnheten. De satte meg på en vogn, men til gjengjeld fikk de meg til å synge. Tatyana hadde en behagelig stemme, og sang flere politisk nøytrale sanger for dem.
  Hva som skjedde med henne videre, visste ikke Tamara. Selv gikk hun gjennom skogen, kjente med bare føtter, tuberkler, kuler, kvister, og hun var til og med fornøyd. Det er når du går langs fjellets skarpe steiner, så til og med forhårede såler, hvis du går lenge, blir det skarpt og vondt. Og enda mer ubehagelig å gå på torner. Når disse stikker inn i sålene blir det mye mer smertefullt, selv for de grove sålene til jenta.
  Tamara på kampanjen ble overvunnet av tretthet og sult. Jenta spiste bær, og det var ikke nok. Og tyskerne rykket raskt frem. I de ukrainske skogene kjente ikke Tamara, som var vant til å bo i fjellene, veien så godt. Jeg gikk meg vill, og havnet bakerst.
  Og nå, som en jaktet katt i skogen. Så tok jenta tyskerne på motorsykkel. De stoppet bilen med barnevognen for å hente vann. Og Tamara krøp opp til maskingeværet, og hvordan den skjærer fra den ved fienden. Og kuttet usikkert, men nøyaktig. Og nazistene faller og vrir seg i smerte. Tamara gjør dem ferdig. Hun flyttet den ene nakne hælen til haken, han falt. Og jenta fikk ham.
  Etter det klatret skjønnheten opp på motorsykkelen, og trykket på pedalen med bare foten, trakk seg av.
  Så å bevege seg rundt er mye morsommere enn å gå og gå barbeint.
  Tamara sang underveis:
  - Det er fint, brødre, det er fint, det er fint, brødre å leve! Du trenger ikke å sørge med vår ataman!
  Slik oppsto slagmarken.
  Og nå kjemper hun mot nazistene som en Komsomol-terminator. Men styrkene er ulik, og bataljonen av jenter blir tvunget til å trekke seg. Her koker kamper, som vann i en gigantisk vannkoker over en vulkan.
  Anna, som skjøt og kastet en granat med dødelig kraft med bare tærne, bemerket:
  - I krig er alle midler gode, bortsett fra de selvmordsbehandlede!
  Akulina, som skjøt mot fienden og slo ned nazistene, bemerket:
  - I alt skal vi være de første!
  Og den nakne hælen til jenta ga ødeleggelsens gave.
  Victoria, som skjøt mot nazistene og kuttet ned fiendene med automatiske utbrudd, ropte:
  - Det vil ikke være nåde for fiendene!
  Og blunket til kameratene hennes.
  Olympias kastet de bare, meislede bena, en tung haug med granater og knirket:
  - For storheten til den mest humane domstolen i verden og kommunismen!
  Krigerne er virkelig strålende her, og liker romalderen.
  De kjemper med stor voldsomhet.
  Men nazistene er fortsatt på frammarsj i Kaukasus. I februar 1944 forente tyskerne og tyrkerne seg og delte de sovjetiske troppene i to ulike deler.
  Führer krevde å fullføre Sovjetunionen. Astrakhan holdt fortsatt ut. Nazistene, som alltid, er i kampuniform ... De første ME-262-ene kjemper i luften. Det skal bemerkes at de ikke produserte sensasjoner. Ved høy hastighet er det ikke særlig praktisk å slå fra 30 mm flykanoner. Ja, dette bør tas på alvor. ME-262 har også noen problemer på grunn av sin tunge vekt. Spesielt med manøvrerbarhet.
  Mer vellykket i bruken av TA-152, som ble forelsket i pilotene, og ble en arbeidshest. Faktisk en bil og et frontlinjebombefly, og et jager- og angrepsfly. Det var til og med ideer om å fullstendig overføre tysk luftfart til dette flyet. Blant fordelene bør det bemerkes overlevelsesevne og hastighet, og kraftige våpen, egnet for både et angrepsfly og et jagerfly.
  ME-309, som moderniseres, brukes også mer og mer aktivt. ME-109 er fortsatt i drift, som ikke blir fjernet på grunn av at produksjonen ikke reduseres. Til og med en ny modifikasjon av ME-109 "K" dukket opp med en kraftigere motor, bevæpnet med fem luftkanoner på en gang. Du kan ikke slå en maskin som dette så lett.
  ME-309 fikk også en kraftigere motor og feide vinger. En veldig farlig bil. Sovjetiske piloter flyr fortsatt gamle fly, og kvaliteten på dem går bare ned. Så langt er Yak-9 imidlertid ikke så ille, den er ganske manøvrerbar, og den trenger ikke overdreven fart.
  Tyske tropper er sterke ... Det var tvister om T-34-85-tanken. Er det verdt å gjøre tårnrustningen tykkere? Tross alt, i dette tilfellet vil vekten øke. Og det skal bemerkes at kvaliteten på sovjetisk rustning har falt. Legeringselementer er mangelvare, og kvaliteten på sveising eller støping har falt til et kritisk nivå.
  Men jentene kjemper som heltinner...
  Da blir Elizabeths tank ødelagt og jentene drar. Barbeinte og bikinikledde løper de gjennom snøen og setter grasiøse fotspor.
  Catherine bemerket med et ondskapsfullt blikk:
  - Vi er grundig kvalt!
  Elena bemerket med sinne:
  Men vi vil fortsatt vinne!
  Elizabeth avfyrte en pistol, traff en tysk motorsyklist og mumlet:
  - Jeg slo en tysker! Hvordan vil han bli treffende fra meg!
  Euphrasia bemerket energisk:
  - Der ender de livet, og slipper ikke tilbake!
  Catherine var en aggressiv jente, og sang:
  - I vårt raseri synger vi imperiets hymner!
  Jentene løper for seg selv, og de bare runde hælene deres blinker.
  Gutten, som så jentene, spurte dem redd:
  - Og hvor kom du barbeint fra?
  Elizabeth svarte:
  - La oss utføre en taktisk manøver!
  Gutten kvitret:
  - En, to - sorg er ikke et problem,
  Du bør aldri trekke deg tilbake!
  Hold nesen og halen høyere med en pipe,
  Vit at en sann venn alltid er med deg!
  Catherine kvitret og blottet tenner:
  - Vit at en ekte venn alltid er med deg!
  Elena skrek:
  - Ikke vær redd! Vi kommer tilbake....
  Og alle fire jentene ropte i kor;
  Jeg tror hele verden vil våkne
  Det blir slutt på fascismen...
  Og solen vil skinne
  Veien, opplysende kommunisme!
  Krigere er klare til å rive enhver tysk ... Og barbeint i snøen er de så sexy og vakre. Hvor vakre disse jentene er, som blomstrende og uviskende roser.
  Vel, Hitler tuller ikke, og rundt vårt moderland snurrer han på skyer. Han setter tennene inn i hjertet og drikker blodet hennes!
  Og jentene setter veldig vakre spor etter seg. Tyskerne følger disse sporene og dunker i knærne og stirrer grådig. Dette er de ville krigerne. Og tyskerne kysser fotsporene til jenter.
  Og Anastasia Vedmakova og Akulina Orlova kjemper i himmelen. To fantastiske jenter.
  Anastasia, som skjøt ned nazistene og snudde flyet med bare tærne, sang:
  Vi vil kjempe for en lysere morgendag!
  Akulina, som kuttet av nazistenes hale ved å bruke de bare tærne sine, kvitret:
  - La oss kysse!
  Og jentene tresker igjen tyskerne uten medlidenhet eller seremoni. Så smarte er de.
  Anastasia snudde igjen Yak-9 og knirkende vyaknula:
  - Det er navnet på kommunismen!
  Akulina var enig i dette:
  Jeg tror hele verden vil våkne...
  Anastasia, som slo ned tyskerne, gryntet:
  - Moderlandet er vår sol!
  Og slik er kampjentene her, den høyeste sovjetiske klassen.
  Og tyskerne forstår det, veldig vanskelig. Og de militære operasjonene utvikler seg ...
  I mars begynte nazistene å storme Baku. Det er et angrep på en stor by full av olje. Kampene er harde.
  Tyskerne beskyter Baku med tungt artilleri.
  Og bombet av stormtropper. Men bombene slippes også av de første, nyeste Yu-488-ene, som utmerker seg med kolossal kraft. Disse maskinene er bare beist.
  På en av dem, Gertrude, Eva og Frida. Vakre jenter, som har en utmerket utsikt, slipper bomber på sovjetiske stillinger. Og de dreper soldater fra den røde hæren og sivile.
  Baku brenner... Røyk stiger opp i søyler. Oljebrønner brenner, alt står i brann.
  Gertrude sier med et smil:
  - Gud elsker Tyskland!
  Eva, som presser den nakne hælen på spaken og slipper bomber, er enig:
  - Selvfølgelig! Vi er den utvalgte rasen!
  Frida sang aggressivt:
  - Vårt folk er himmelens utvalgte!
  Og blunket til kameratene hennes. Dette er jentene her og slåss, bare legemliggjørelsen av aggressivitet. Og kampkraft.
  Gertrude ga et utbrudd med luftgevær og kvitret:
  - For vårt fedrelands storhet!
  Eve, som skjøt mot motstandere, bekreftet:
  - For kolossal storhet!
  Jenter kan sees raskt mestrer flyene. Dette er de kjempende venninnene.
  Og du kan ikke bare vinne dem på kort. Og de tresker fiender med vill vanvidd.
  Frida bemerket:
  - Jeg er en kvinne med store drømmer og skjønnhet!
  Etter det skjøt hun igjen fra flyvåpen og skjøt ned sovjetiske jagerfly som prøvde å angripe det tyske monsteret.
  Ja, mot nazistene er det en følelse av at de ikke kan gjøre motstand.
  Baku er under angrep.
  Tamara og bataljonen hennes kjemper for denne byen. Jentene kjemper desperat og viser heltemot uten sidestykke.
  Tamara svingte, kastet en granat med bare tærne, spredte tyskerne og leiesoldatene deres, knirket:
  - For mitt grenseløse fedreland!
  Og blunket til kameratene hennes. Hun er en kriger på høyeste nivå, som ikke har like.
  Selv om andre jenter selvfølgelig ikke er dårlige. La oss bare si at de kjemper veldig bra.
  Anna, for eksempel, tok, la ned nazistene, som med et sigdslag.
  Og kvitret:
  - For USSR!
  Og ga med sin bare hæl en morderisk dødsgave.
  Akulina skjøt mot fienden og knirket:
  - For mitt fedreland!
  Og med bare tær, hvordan lansere utslettelsespresentasjoner som utrydder alle på rad.
  Victoria kjemper med fiender, opptrer desperat og bestemt. Slår ut motstandere i støt. Så kaster han med bare tærne granater med dødelig kraft. Og hviner:
  - For kommunismens ideer!
  OL kjemper også. Og denne heroiske jenta vil kaste en hel boks med eksplosiver med bare, muskuløse ben. Og tanken "Lion" vil rulle over.
  Krigeren utbryter:
  - Men Pasaran!
  Kjempende jenter og veldig vakre. Aldri gi opp og aldri gi opp. De har makten til terminatorer.
  Og styrkene er svært ulik... Baku er oppslukt av branner. Sovjetiske tropper har ikke nok ammunisjon. Og dette er hovedproblemet.
  Mange overgir seg i fortvilelse.
  Gerda og teamet hennes tvinger mannlige slaver til å kysse sine bare såler. De gjør det pliktoppfyllende, og slikker seg på hælene.
  Så klatrer jentene inn i Panther-2 igjen og skyter. Slår ut sovjetiske våpen...
  Nesten hele Kaukasus er allerede erobret. Men Jerevan holder fortsatt ut. Byen Poti kjemper heroisk - den siste havnen der restene av Svartehavsflåten fortsatt holder til.
  Og der kjemper jenter av forskjellige nasjonaliteter. Og en avdeling barfot Gulnazi kjemper. En vakker georgisk kvinne, og hun har et lag for en jente.
  Gulnazi kaster en pakke med eksplosiver med bare foten, river i stykker nazistene og knirker:
  - Ære til verdenskommunismens storhet!
  Tamila, partneren hennes, kaster også en dødelig granat med bare foten, river tyrkerne fra hverandre og skriker:
  - For Motherland!
  Masha er en jente fra Russland, gir en tur og kaster eksplosiv kraft med bare tærne, og knuser nazistene, roper:
  - Ære til verdenskommunismens tider!
  Margarita gir også en velrettet sving. Hun mejet ned nazistene og sendte en morderisk dødsgave med sin bare hæl, knuste motstandere og hvin:
  - For vår seier!
  Slik kjemper jenter heroisk. Og de kan virkelig ikke stoppes, og de kan ikke snus tilbake. De er rett og slett kvinnelige fightere og super. Og hvis de kjemper, så som helter og supermenn!
  Men dessverre er det vanskelig å motstå nazistene og deres overlegne styrker. På himmelen får Albina og Alvina sikre kontoer. Og så mange fly blir slått ned at det helt klart er umulig å stoppe dem.
  Albina, som skjøt ned et annet sovjetisk fly med bare tær, sang:
  - Vi kan ikke bli beseiret, jegeren blir til en lek!
  Alvina, kuttet av motstanderne og vred hodet kraftig på en kraftig nakke, kvitret:
  - Ære til den nye ariske ordens æra!
  Og gir også en bar hæl ...
  Jentene har allerede skutt ned mer enn fem hundre fly hver og mottatt Ridderkorset av jernkorset med gylne eikeblader, sverd og diamanter.
  Dette er bare utrolige skjønnheter. Og hvis fiendene til Det tredje riket allerede blir slått, kan disse djevlene ikke stoppes. Mer enn 500 nedstyrte fly bare i nærheten av Marseille. Dette fenomenet er selvfølgelig på topp. Hitler bestemte seg til og med for å godkjenne den sjette graden av Ridderkorset av jernkorset med platinaeikblader, sverd og diamanter.
  Den vil bli mottatt av den som først overskrider tusen nedstyrte fly. Og resultatet blir rett og slett fenomenalt.
  Albina kuttet av fem sovjetiske fly på en gang med ett utbrudd av 30 mm kaliber flykanoner og kurret:
  - Ære til vår styrke!
  Alvina, klipper ned sovjetiske biler og klipper ned fiendene ved hjelp av bare tærne, vyaknula:
  - Stor ære til heltemot!
  Og krigerne blunket til hverandre!
  De kjemper som alltid i bikini og barbeint, og dette er deres styrke. Jentene er bare supermenn-kvinner. Selv om de tjener en ond sak. Og de elsker å steke hælene til de fangede pionerene med en gnist. Her er jentene her. Brutalt men søtt.
  Albina sa en gang:
  - Det er ingen godhet i verden, det er bare svakhet!
  Og med sin bare hæl slapp hun et par bomber på sovjetiske stillinger, og slo ut tre våpen.
  Dette er krigerne som gir absolutt ingen nåde til noen! Men slagene deres er rett og slett knusende.
  Alvina bemerket med et glis:
  - Det er ikke plass for de svake, under solen!
  Og blunket til partneren hennes.
  Krigere som ikke viser noen svakhet og aldri gir opp. De er virkelig champions of champions. Skjønt med et minustegn, da de tjener en ond kraft.
  Men samtidig morsom og sjarmerende.
  Albina, som blottet tenner og sendte dødelige luftskaller mot motstanderne, kvitret:
  - Nazi-ordet er hellig - vi skal ødelegge for alltid!
  Alvina la aggressivt merke til, og slo ned motstandere:
  - Vi er virkelig pirater!
  Albina, som kuttet av fiendene, bekreftet:
  - Alt annet er en drøm!
  Og krigerne ble så knusende og slo alle ned, som å score pucker med køller.
  Alvina kvitret da hun knuste de russiske flyene:
  - Vi kjemper mot Hitlers ørner!
  Og blunket til kameratene hennes.
  Krigerne her lar faktisk fiendenes guts. Den røde hæren mottar kapital fra dem.
  Kjempende jenter slår så nidkjært ut russiske tropper.
  Men Helga på TA-152 ødelegger de sovjetiske bakkestyrkene. Slår ut SAU-85 og skriker:
  - For storheten til Tyskland og hennes sønner og døtre!
  Men kampene pågår fortsatt for Astrakhan.
  Jenter med siste styrke til å holde på.
  Alenka kaster en bombe med eksplosiver med bare foten. Bryter nazistene og skriker:
  - For hellig kommunisme!
  Anyuta, som skyter mot nazistene, og også kaster en granat med bare tærne, skriker:
  - Og frelse for landet!
  Alla, som slo ned motstandere og klippet dem uten unødvendige seremonier, og kastet en granat med den nakne hælen hennes, knirket:
  - Det er slik vår herlighet høres ut!
  Maria, ødelegger fiendene, kaster dødsgaver med bare tærne, brøler:
  - Vi er flotte i vår prakt!
  Marusya, klipper ned de fremrykkende arabiske leiesoldatene i rekker, og kaster en granat med bare foten, hyler:
  - For endringer, slik at prisene faller med en gang!
  Matrona, som slukket nazistene fra et maskingevær, tok det og knirket:
  - Vårt hjemland USSR! Vil bli knust sir!
  Krigerne her opptrer med stor aggressivitet. Og kamppresset deres er kolossalt.
  Generelt viser de sin kolossale aerobatikk. Og virkelig ustoppelig press.
  Krigere barbeint, men glade...
  I april erobret tross alt nazistene Baku. Mangelen på ammunisjon tok sitt toll. Samtidig falt også Poti nesten samtidig. Bare Jerevan, som ligger i fjellskråningene, holdt stand. Men han var også dømt. Ammunisjon og mat tok også slutt der. Det er bare det at tyrkerne ikke har stormet denne byen ennå, og de samler støv for å sulte.
  Jentene fra Tamaras bataljon forsvant delvis blant undergrunnen, og en del, sammen med sjefen, beveget seg langs baksiden til fronten ... De ville bryte gjennom til sine egne.
  Kaukasus er allerede nesten fullstendig erobret, men krigen fortsetter. Selv om Sovjetunionen mistet sitt største oljefelt på den tiden. Men den røde hæren er ikke nedbrutt i ånden. Og det er fortsatt olje i Volga-regionen, i Sibir og mange andre steder.
  Hitler beordret å avslutte russerne i Astrakhan innen 20. april. Og kampene utspant seg i en kolossal skala. Og bombingen tiltok kraftig.
  Sovjetunionen var under sterkt press. Kampene fortsatte for Alma-Ata, som ble stormet av japanerne. Byen var nesten fullstendig omringet.
  Samuraien, så snart det ble litt varmere, prøvde å utvikle offensiven, og i retning Magadan.
  Veronika kjempet i Alma-Ata og kjempet mot angrepet fra samuraiene med sin bataljon av jenter.
  Og det er mange av dem. Kineserne som er rekruttert av kollapsmetodene kjemper også.
  Japanerne kaster gule soldater i kamp ... De rykker frem og kaster bokstavelig talt sovjetiske stillinger med likene sine.
  Veronica er i brann. Og han klipper ned kineserne og samuraiene i rekker. Kaster granater med bare tær og knirker:
  - Ære til den russiske ånden!
  Marfa skyter også, kutter av motstandere og knirker:
  - For fedrelandet vårt!
  Natasha, som skyter mot de japanske og kinesiske soldatene som er rekruttert til rollen som kanonfôr, skriker:
  - For stor kommunisme!
  Alina, som skjøt mot samuraiene og de kinesiske jagerflyene, klippet dem med stor lidenskap og ga dødsgaven med den bare hælen sin, knirket:
  - For kommunismens nye grenser!
  Veronica skyter mot fienden med stor nøyaktighet, og bryter gjennom hodene til kineserne, og skriker samtidig:
  - Ære til det sovjetiske landet!
  Og med det bare beinet sender hun en kolossal granatstyrke, som river alle fiender.
  Marfa, hogger ned fienden og kaster dødsgaven med bare fingrene, skriker:
  - Styr kommunismens æra!
  Natashka rev opp og kastet en eksplosiv pakke med bare foten, en masse kinesere, vyaknula:
  - For den nye sovjetiske orden!
  Alina, som skjøt veldig nøyaktig mot fienden, skrek:
  - For kommunismens nye grenser vil vi kjempe!
  Og hennes bare hæl bukket under for ødeleggelsens bombe.
  Kjempende jenter, som om det strømmer gnister fra øynene deres.
  Nei, japanerne kan ikke erobre slike mennesker, selv ikke sammen med kinesiske styrker. Og samurai-stangen til angrep.
  Og igjen kaster de lik ved alle tilnærminger. Men det er for mange av dem, og bataljonen av barfotskjønnheter må trekke seg tilbake.
  Og det er japanske ninjajenter. Og det er veldig vanskelig å kjempe mot dem.
  De er så glitrende, slåssende og vakre. Og de kaster føttene med bare tærne, gaver med stor ødeleggende kraft.
  En ninjajente med blått hår klipper ned sovjetiske soldater med sverd og skrik:
  - For epoken med keiserens regjeringstid!
  En ninjajente med gult hår kjører en vindmølle, knuser det russiske militæret og knirker:
  - Ære til banzai-tiden!
  En ninjajente med rødt hår brukte en helikopterteknikk, kuttet av en sovjetisk offiser og ropte:
  - Vi vinner alltid!
  En ninjajente med hvitt hår brukte en sommerfuglteknikk, kuttet ned tre russiske soldater og kastet en ert med bare tærne. Den eksploderte og snudde de trettifire.
  Krigeren knirket:
  - For den nye japanske ordren!
  Slike jenter her er fantastiske og veldig kule... Og den røde hæren i Fjernøsten møtte en alvorlig fiende.
  Men her i sentrum gir sovjetiske tropper et brå slag i retning Rzhev.
  Her kjemper mannskapet på Elizabeth for første gang på den nye IS-2-tanken. En maskin som det er knyttet noen forhåpninger til. Vanligvis er det fem besetningsmedlemmer i den, men her takler krigerne fire.
  Elizabeth avfyrer en 122 mm pistol. Et destruktivt prosjektil flyr med morderisk kraft. Beskriver en bue, og treffer fra lang avstand T-4.
  Elizabeth utbryter:
  - Det var dette jeg klarte bra!
  Ekaterina, som svar, sikter, bruker de bare tærne og bemerker irritert:
  - Og pistolen er ikke for hurtig!
  Elizabeth var enig i dette:
  - Ikke en perfekt tankdestruerer i det hele tatt!
  Elena, som hjalp til med bare føtter med å laste våpenet, bemerket:
  - Men morder!
  Og så skjøt Catherine. Og granaten traff Panteren om bord på lang avstand. Ja, morderpistol...
  Catherine bemerket:
  - Vi har mye energi og spenning!
  Elena var enig i dette:
  - Mye! Ære til Russland!
  Euphrasia bemerket også:
  - Synligheten til denne bilen er svake jenter. Hvordan skyter du det?
  Elena bemerket logisk:
  - Og dette er vårt trente øye! Hvis vi slår, så slår vi!
  Og krigerne sang i kor:
  - Vi vil ikke være redde og vil alltid kjempe!
  . KAPITTEL 7
  21. april var Astrakhan fortsatt delvis under sovjetisk kontroll. Tyskeren ble ikke helt tatt av det.
  Terrenget gjorde det mulig å forsvare seg godt her. Og tyskerne bestemte seg for å endre taktikk. I stedet for angrep gikk de over til bombing og beskytning.
  Alenka og teamet hennes gjemte seg i en bunker og ventet på den massive beskytningen.
  Jentene var bare seks av dem og spilte kort. De holdt dekkene med bare tærne og hadde en diskusjon.
  Anyuta sa sint:
  - I Kaukasus var det bare Jerevan som ikke ble tatt. Dette er bare vår siste øy i denne regionen. Hva blir det neste?
  Alenka foreslo logisk:
  - Mest sannsynlig drar de til Moskva. Dette er deres credo!
  Allah sa med et sukk:
  - Styrkene er veldig ulik ... Vi taper virkelig krigen, og vi har ikke nok soldater!
  Maria bemerket logisk:
  - Og nazistene taper! De kan ikke motstå oss!
  Matrena uttrykte sin mening og kastet et kart med bare tærne:
  - Vi er født til å vinne, og vi kommer garantert til å vinne, jeg vet det!
  Marusya var enig, og slo motstanderen med bare tær:
  - Det er selvfølgelig ingen tvil!
  Alenka ville ikke vært så optimistisk og kastet et kort med det nakne, solbrune beinet sitt:
  "Vi jenter må kanskje leve under okkupasjon, men jeg tror vi definitivt vil vinne!"
  Anyuta sa ettertrykkelig:
  - Du kan kjempe med partiske metoder, og det blir veldig vakkert når du kjempet med så veldig kult!
  Allah bemerket aggressivt:
  - Du bør kjempe mer aktivt!
  Jentene stilnet samtalen. Så gikk de over til et annet tema.
  Marusya bemerket med irritasjon:
  - Antallet troende vokser. Mot all logikk!
  Anna svarte på dette:
  Ingen har ennå bevist at det ikke finnes noen Gud. Og han kan ikke bevise noe annet. Så her kan du argumentere i det uendelige.
  Elena bekreftet:
  - Og å krangle her er dumt og ubrukelig!
  Allah var enig i dette:
  - Ja, denne samtalen er ubrukelig. Dessuten, hvis det er en Gud, så er Han slik at det er bedre for ham å ikke være det!
  Matryona fniste og bemerket:
  - Det er bedre for en slik Gud å ikke eksistere! Inntil da, la oss synge!
  Og jentene sang i kor;
  Vi er jenter som blir med i Komsomol,
  De avla en ed ved tro å være fedrelandet ...
  Slik at et rasende nederlag ventet nazistene,
  Vel, og Russland for å leve under kommunismen!
  
  Tross alt er Lenin med oss, som om det var som metall,
  Fra bronse som er sterkere enn noe stål ...
  Jeg drømte om å snu verden
  Som det store geniet Stalin testamenterte!
  
  Vi skal gjøre fedrelandet kjøligere
  Og vi vil heve fedrelandet over stjernene ...
  Måtte det bli suksess med Komsomol-medlemmene,
  Selv om føttene våre er bare!
  
  Fascisten angrep mitt hjemland,
  Fra øst klatre frekt samurai ...
  Jeg elsker Jesus og Stalin
  Og jeg tror motstanderen, vi vil rive i stykker!
  
  Tross alt er den berømte guden Svarog med oss,
  Hvilken kommunisme, spøkefullt, vil bygge ...
  Den strålende stangen er sterkere enn alt i universet,
  Vil legge til bevissthet og vilje!
  
  Vi tror vi aldri vil gi opp
  Ikke sett fedrelandet på kne ...
  Kamerat Stalin er en lys stjerne,
  Og læreren vår er det kloke geniet Lenin!
  
  Vi vil lage vårt fedreland,
  Vakre og mer strålende på planeten ...
  Og det vil være, vet den dødelige pistolen,
  La voksne og barn ha det gøy!
  
  Brenn Svarog, ikke brenn i hjertet ditt,
  Du er beskytteren for alle Russlands sverd ...
  Vi vil bygge snart, jeg tror et sterkt paradis,
  Jesus vil komme hellig misjon!
  
  Ikke stol på Hitlers gjengvenner
  At hun vil vinne enkelt og truende ...
  Alt du trenger er én familie -
  Og tro at det ikke er for sent å elske Moderlandet!
  
  Herre allmektige beskytte oss alle,
  Hev det trefargede flagget over jorden ...
  Og det onde rovdyret vil bli til et spill,
  Vi vil være i stand til å takle Satan!
  
  Jeg elsker det store fedrelandet
  I hele universet er det ingen vakrere deg
  Vi vil ikke selge Russland for rubelen,
  La oss bygge fred og lykke i universet!
  
  I navnet til vårt moderland, en drøm,
  Det store Russland vil reise seg...
  Alt annet er bare forfengelighet
  Og en ny messias vil være med oss!
  
  Å min allmektige Lada,
  Du vil gi kjærlighet og fred til russeren ...
  Jeg vender meg til deg så jeg ber,
  Og om nødvendig, slå ned med lyn!
  
  Maria himmelens guds mor,
  Universet ga Jesus ...
  For din skyld har den store Gud oppstått,
  Folk har ikke mistet sann smak!
  
  Legg merke til at Komsomol-medlemmene er det
  Russlands guder er høyt respektert ...
  Vi er de store sønnene til moderlandet,
  Russerne vinner alltid!
  
  Venner trenger å be til moderlandet,
  Perun, Yarilo og Svarog er mektige ...
  Vi vil være veldig sterke ektemenn
  Og vi vil til og med blåse skyene på himmelen!
  
  Nå er fienden allerede kastet tilbake fra Moskva,
  Du såret fascistene mye...
  Vi er trofaste mot Jesus og Stalin,
  Det vil være nok stridsvogner med våpen!
  
  Nei, fienden vil ikke være i stand til å dempe russerne,
  Siden våre krigere er allmektige...
  Eksamener, overlevering, kun for fem,
  Slik at hver gutt ville være veldig sterk!
  
  Tro meg, Stalingrad vil være strålende,
  Og vi vil holde ham fra angrepet ...
  En seirende ridderoppstilling vil komme,
  Selv om blodet renner uhemmet!
  
  Barbeinte jenter i kulda
  De løper, flimrende med hælene ...
  Og de vil slå fascistene med en knyttneve,
  Usosial Kain vil bli forflatet!
  
  Alt blir, vet folk godt
  Vi er i verdensrommet, vi vil åpne stjernebildene ...
  Tross alt er det synd å tvile på tapperhet,
  Og det vil være en mann på Guds trone!
  
  Vitenskapen vil snart gjenopplive de døde,
  Vi vil kunne bli yngre og vakrere ...
  Over oss er en kjerub med gullvinger,
  Til min vakre mor Russland!
  Jentene sang et helt dikt godt og fortsatte å spille kort med bare føtter ...
  22. april var Lenins bursdag. Jentene drakk alkohol fortynnet med vann og kaffe og surret under pusten ...
  Den røde hæren gjennomførte en annen Rzhev-Sychevsk-operasjon i sentrum. Tyskerne var i defensiven og slo tilbake. De nye sovjetiske stridsvognene T-34-85 og IS-2 kjempet. Den siste bilen ble ofte sittende fast i søla. Ja, og rustningen til "Tiger" -2 og tyngre "katter" tok ikke på pannen. Også "Panther" -2 kunne bare gjennombores tett.
  Den mest tyske bilen gjennomboret den sovjetiske fra større avstand.
  Hitler var generelt fornøyd med "Panther" -2, som er tilfredsstillende beskyttet, og gode kjøreegenskaper og våpen. Men han krevde å lage en tank som ville være bedre beskyttet, og samtidig kjøre tålelig ...
  "Mus" i dette tilfellet viste seg å være en ineffektiv maskin. E-100 ble aktivt utviklet som en del av E-serien. Plasseringen av motoren og girkassen skulle gjøres sammen, og tårnet var smalere og mer skråstilt, som skroget. Tykkelsen på rustningen forble sammenlignbar med Maus, det samme gjorde bevæpningen, men vekten måtte reduseres til 130 tonn på grunn av høyden. Motoren skulle tvert imot ha blitt sterkere på 1500 hestekrefter, og tanken hadde tilfredsstillende bevegelighet.
  Generelt skulle "E"-serien være en ny generasjon stridsvogner. Med lavere silhuetter, med store vinkler av rasjonell helning, kraftige våpen og motorer, tett layout.
  Men mens tyskerne allerede hadde gode biler. "Panther" -2 erstattet den forrige modellen. Det kom også en ny "Tiger" -2 med kraftigere motor, et smalt tårn. Bedre beskyttet og lettere i vekt.
  Så nazistene satt ikke stille.
  Den 24. april 1944 slo den første tyske Arado-jetbomberen til Moskva med en dødsgave. Han slapp en bombe fra stor høyde og tok lett forbi de sovjetiske jagerflyene.
  Hitler sa at nå har USSR ingen sjanse, og slutten på den røde hæren vil snart være.
  25. april begynte et nytt angrep på Astrakhan. Den første jordflyttemaskinen deltok også i slaget: en underjordisk tank.
  To tyske jenter kjempet om det: Mercedes og Dora. Warriors prøvde ut en underjordisk modell som beveget seg i bakken.
  Mens ganske lett så med en kortløpet 75-millimeter kanon og fire maskingevær.
  Jenter drar biler på bakken. Borene spinner og skjærer gjennom fjellet. Bevegelsen er ganske sakte syv kilometer i timen, for kjøretøy, under bakken er dette ikke dårlig.
  Mercedes trykker bare tær på den første joysticken i den tyske hæren. Det er veldig praktisk å betjene og uttaler:
  - Her er vår tyske vitenskap som lyktes!
  Dora var enig i dette:
  - Ja, vi vet mye allerede! Vår kraft er veldig stor!
  Den styrer også med en joystick. Jentene tester en spesiell maskin med radar.
  Her er et sovjetisk batteri foran, og du kan dykke under det.
  Mercedes, som blotter tenner, bemerker:
  - Vi skal bygge en ny ordre!
  Og nå dukker nazistenes maskin opp. Et høyeksplosivt fragmenteringsprosjektil treffer sovjetiske våpen. Og slår soldatene til den røde hæren.
  Dora sier med en latter:
  - Hei stor revansjisme!
  Og med bare tær gjør han nøyaktige skudd. Slår fienden og knirker:
  - Ære til den nye drømmen!
  Mercedes skribler fra maskingevær og hyler sier:
  - For epoken med store drømmer!
  Jentene ler og applauderer seg selv. Dette er de aggressive og veldig kvikke krigerne de er.
  Dona uttaler aggressivt:
  - Det er mange gode ting i verden!
  Og med bare tær trykker han på knappene og skyter igjen, mot de sovjetiske skytterne.
  Mercedes bekrefter med et smil:
  - Og enda vakrere blir det!
  Og han skyter også med bare tærne. Det er slik disse kampjentene skyter.
  Vel, hva er en annen enhet for krig ...
  Nazistenes angrep på Astrakhan vokser ...
  Alle tilnærminger ble avskåret... Og de sovjetiske troppene ble tvunget til å gi etter 1. mai 1944, etter å ha fullført det lange, heroiske forsvaret av byen. Denne høyborgen falt også.
  Nazistene feiret Astrakhans fall med fyrverkeri. Men forsvaret var ikke forgjeves. Og det tok Fritz litt tid å fylle opp troppene og hente reserver ...
  Führeren planla å rykke frem i retning Saratov og videre langs Volga med en dyp bypass av Moskva.
  Men mens tyskerne omgrupperte styrkene sine, dro de opp reserver. Og kampene lå i luften.
  Tysk luftfart forsøkte å konsolidere sin overlegenhet. Kamptester av ME-262 avslørte mangelen på pålitelighet til denne maskinen, og dens hyppige ulykker, samt problemer med manøvrerbarhet. Så mens det ikke var noen ideer om fullstendig erstatning av tyske enheter med dette flyet. TA-152, tvert imot, viste seg å være en stor maskin for sin tid og ble stadig mer introdusert. ME-309 og ME-109 forble i drift.
  Den rakettdrevne ME-163 viste seg å være et godt jagerfly for kamp, men for kort flytid gjorde det nesten umulig å bruke den i kamp.
  Arado-jetbomberen viste seg å være mer vellykket, som på grunn av sin høye hastighet var nesten umulig å skyte ned med luftvernkanoner, og sovjetiske jagerfly kunne ikke hamle opp med den. De reaktive speiderne var ganske gode. Tyskerne utviklet også andre maskiner. For eksempel XE-162, et lettere jagerfly enn ME-262, lett å produsere, billig og manøvrerbart for å være laget hovedsakelig av tre. Og andre jagerfly. Og ME-1010 og TA-183 ... Og den mer avanserte og pålitelige modifikasjonen av ME-262 X. Og de haleløse jagerflyene fra Gotha, og mye mer.
  Så langt var imidlertid de propelldrevne tyske jagerflyene mye sterkere enn de sovjetiske maskinene. Som falt i kvalitet, og var ganske svake både på motorer og våpen. Dessuten ble Yak-9 ytterligere forenklet, og nå ble bare en 20-mm luftfartskanon plassert på den, og forlot maskingeværet. Dette reduserte kostnadene og forenklet produksjonen og tillot å redusere vekten.
  Allikevel er maskingeværet mot tyske fly ganske svakt. Så langt hadde ikke Sovjetunionen råd til å produsere mer avanserte modeller av biler og pass i fart og våpen foran nazistene. Den høyere vekten på maskinene skapte også problemer med manøvrerbarheten.
  Og mangelen på drivstoff reduserte flytreningen til det bevingede personellet.
  Alvina og Albina, etter å ha mestret de kraftige våpnene til ME-309 i en anstendig hastighet, ønsket ikke å lande på ME-262, som krasjet for ofte. Og i fart er de allerede sterkere enn russere.
  Alvina, som kuttet av den sovjetiske bilen, bemerket:
  - Å kjempe på himmelen er interessant!
  Albina, ved hjelp av bare føtter, pekte jagerflyet mot målet og knuste det, enig:
  - Ja, vi er i hovedsak verdens sterkeste!
  Og jentene lo som gale.
  Mai viste seg å være relativt rolig. Den røde hæren prøvde fortsatt å kutte av Rzhev-fremspringet.
  Elizaveta skjøt fra IS-2 mot sine motstandere ... Den sovjetiske bilen hadde god beskyttelse kun i den øvre delen av pannen på skroget. Pannen på tårnet er ikke tilstrekkelig beskyttet. Og den er gjennomboret selv på nært hold av T-4-våpen. Imidlertid ble den siste tanken til slutt avviklet i mai, det samme var Panther og den vanlige Lion and Maus. Nå i serien "Patera" -2 og "Tiger" -2 er maksimalt forent og med lignende våpen.
  Disse maskinene er godt beskyttet på pannen, ganske svake på sidene, og avviker mer i vekt. Deres kjøreytelse med nye motorer er akseptabelt for militæret. Men disse tankene er også midlertidige... Panther-3 og Tiger-3 fra E-serien forberedes for å erstatte dem. Med en tettere layout, med plassering av motor og girkasse i en blokk og på tvers, med et lett, forenklet, og samtidig framkommelig og lett reparerbart understell.
  Nye maskiner skal være bedre beskyttet, men uten noen vesentlig vektøkning.
  På bekostning av våpen er det ingen enhet her. Pansringen til sovjetiske stridsvogner er ikke for tykk og av dårlig kvalitet. Og det gir ingen mening å sette et stort kaliber våpen. Forsvarets 88 mm kanon er fin. Hun tar trettifirere fra fire kilometer, og IS -2 fra litt nærmere. Så utviklingen er i gang...
  I USSR må noe besvares. Men her er hva, det er ikke klart ennå ... Det er planer om å lage SU-100. Denne selvgående pistolen er rett og slett effektiv, og med en gjennomtrengende handling. Med henne er noen forhåpninger knyttet til kampen mot de voksende tunge stridsvognene i Det tredje riket. Men det må fortsatt gjøres, som skjellene til et slikt monster, og masseproduksjon av pistolen bør etableres, som under krigstidsforhold ikke er for mye, det er ekte.
  Men stridsvognmannskapet til Elizabeth kjemper på T-34-85. Og jenter i bare føtter og i bikini kjemper tappert.
  Elizabeth skyter med bare tærne på nazistene og stikker Panteren inn i siden og sier:
  - For stor kommunisme!
  Og deres trettifire hopper opp og snur seg raskt rundt og skyter.
  Ekaterina skyter også veldig nøyaktig på fienden. Den utdaterte T-4-tanken bryter den inn i siden og skriker:
  - Ære til ridderne av USSR!
  Og blunker til vennene hennes igjen. En så militant jente viste seg.
  Elena skyter også mot fienden. Den gjennomborer den veldig nøyaktig, i dette tilfellet bryter den Tiger-2 skøytebanen og brøler på toppen av lungene:
  - For det hellige Russland!
  Euphrasia skyter nøyaktig mot fienden. Gjør et nøyaktig skudd på siden av fienden, bryter gjennom metallet og skriker:
  - For hellig kommunisme!
  Og jentene utplasserer tanken sin selvsikkert og avviker fra skjell. Det er ikke lett å slå jenter.
  Her dukket den nyeste og formidable "Lion" -2 opp mot dem. Prøv å bryte gjennom en slik tank, og han prøver å treffe de trettifire.
  Og skyter på avstand.
  Elizabeth svarte med å tweete:
  - Du vil ikke ta det!
  Og sender et prosjektil til tanken "Lev" -2 fra lang avstand. Det treffer ham i pannen.
  Hitleritten knipser.
  Så skyter Catherine igjen ved å bruke de bare tærne mot fienden, og denne gangen traff prosjektilet, etter å ha beskrevet buen, nettopp fascisten i kanonens lange løp.
  Catherine kurret:
  - Et skarpt øye, skråhender, dette handler ikke om oss!
  Tyskeren, etter å ha mistet bagasjerommet, begynte raskt å snu og gå. "Lion" -2 er den første tyske tanken der girkassen og motoren er plassert foran i en blokk, og girkassen er på selve motoren.
  Dette tillot ham å redusere høyden og redusere vekten, noe som økte hastigheten betydelig. Og så "Lev" -2 dro, og hadde en sjanse til å bryte avstanden ...
  Elena, ved hjelp av de bare tærne, pekte pistolen, tok den og skjøt mot fienden. Skallet traff akterenden av løvens skrog, men rikosjetterte av....
  Elena knurret:
  - Jammen, avstanden er stor. Vi får ham ikke!
  Ekaterina klukket og blottet tenner:
  - "Løve", jenter, dette er "Løve", hvor vi ikke blir fornærmet! Snart vet dere venner, vil skamme seg veldig!
  Og tanken deres traff T-3, denne tanken snudde bare sidelengs, og den kan treffes på lang avstand.
  Og jenta skjøt med bare tærne og kurret:
  - Ære til kommunismens tid på jorden!
  Euphrasia bemerket med irritasjon, skjøt mot fienden og brukte hennes bare hæler:
  - Fædrelandet vårt er sterkt, det beskytter verden!
  Elizabeth kvitret, blottet tenner og sang mens hun komponerte et helt dikt:
  Vi vil ikke bli overvunnet av Satan
  Mitt hjemland er det vakreste i verden,
  Ære til et vakkert land....
  Voksne og barn vil være glade i det!
  
  La liljene i dalen blomstre i den,
  Og kjerubene spiller en anstendig salme...
  Führeren kommer kaput
  Russere er uovervinnelige i kamper!
  
  Komsomol-medlemmer løper barbeint,
  De tramper i snøen med bare hæler...
  Hitler du ser bare kul ut
  Jeg flytter deg i en tank!
  
  Kan vi beseire nazistene
  Som alltid er vi barbeint jenter ...
  Den mest formidable ridderen er bjørnen vår,
  Han vil drepe alle med et maskingevær!
  
  Nei, vi jenter er allerede veldig kule,
  Vi river bokstavelig talt i stykker alle fiender ...
  Våre klør, tenner, never...
  Vi skal bygge et sted i et fantastisk paradis!
  
  Jeg tror det vil være kul kommunisme,
  Landet blomstrer i det, tro rådene ...
  Og sørgelig nazisme vil forsvinne,
  De vil, tror jeg, bragder synges!
  
  Den vil blomstre, jeg tror kanten er stormfull,
  Fra seier igjen er vi til seier ...
  Beseire den japanske Nicholas
  Samurai vil svare for ondskap!
  
  Vi vil ikke la oss vippe,
  Knus fiendene våre med ett slag...
  La jegeren bli til vilt
  Vi knuste Wehrmacht med god grunn!
  
  
  Tro at vi ikke gir opp, ikke direkte,
  Russere har alltid vært i stand til å kjempe ...
  Vi slipte bajonettene våre av stål,
  Führeren vil bli bildet av en bøffel!
  
  Det er dette som er mitt hjemland
  Russisk trekkspill spiller i den ...
  Alle folk er en vennlig familie,
  Abel triumferer, ikke Kain!
  
  Snart vil det være i Sovjetunionens ære,
  Selv om vår fiende er grusom, forrædersk ...
  Vi vil sette et eksempel for tapperhet,
  Den russiske ånden vil bli glorifisert i kamper!
  . KAPITTEL #8
  Mai 1944 gikk raskt... Albina og Alvina samlet inn regninger på fly.
  De er jenter som, som på vingene til kjeruber, skynder seg.
  Albina skyter ned et russisk fly med bare tærne, og skriker:
  - For det tredje riket!
  Alvina er også barbeint og slår ned et sovjetisk fly i bikini, deler det i stykker og skriker:
  - For arisk kommunisme!
  Etter det begynte jentene, ved å bruke en 37 mm kanon, å skyte på sovjetiske stridsvogner.
  De slår ut de trettifire og skriker:
  - Vi er så kule!
  Albina trykker på pedalen med den nakne, runde hælen og kvitrer:
  - La kommunismen bli berømt!
  Og bryter gjennom den sovjetiske bilen.
  Alvina skyter også nøyaktig på fienden, slår ham ut og skriker og blotter tenner:
  - Vår sannhet er i neven!
  Slike vittige jenter... Og de ødelegger sovjetiske regimenter... For eksempel fikk de IS-2. Så de angrep ham fra luften, og hvordan de spikret den fra en flypistol. De brøt gjennom metallet og fikk tanken til å brenne. Og detoner kampsett.
  Albina kvitret på toppen av lungene:
  - Jenta elsker å drepe! Her er jenta!
  hveste Alvina og blottet de perlefargede tennene:
  - Ære være vårt fedreland! For kommunismen!
  Jentene har allerede tatt opp den totalitære utryddelsen av motstandere.
  Og den røde hæren ble selvsikkert knust.
  Og Gerda kjempet på mannskapet på hennes "Panther" -2 og var engasjert i total ødeleggelse.
  Jenta pekte på kanonen med bare tærne. Hun slo ned en trettifire og brølte:
  - For kommunismens storhet på arisk vis!
  Charlotte skjøt også med bare tærne mot den sovjetiske tanken, knuste rustningen og ropte:
  - For stor suksess i verden!
  Knullet uten mye seremoni og Christina. Ja, hun gjorde det så treffende, slo gjennom den sovjetiske trettifire med sin bare hæl og ropte:
  - For de store grensene!
  Magda avfyrte også et prosjektil etter tur og kurret:
  - For den nye ariske orden!
  Så tok jentene den og sang unisont:
  - Vi er alle skinhead-fans av frihet, vi kjemper for en ny orden! Snart blir folkene ariske, vi kjemper med ild og sverd!
  Krigerne, må jeg si, viste seg å være veldig stridbare. Og hvis de skyter ned fienden, så til slutten.
  Sovjetunionen er under angrep av overlegne styrker. Japan presser seg inn fra øst.
  To japanske piloter, Toshiba og Toyota, angriper sovjetiske stillinger fra luften.
  Begge japanske kvinner er veldig vakre og barbeint og i bikini.
  Toshiba nærmer seg luften, bryter gjennom taket på en sovjetisk tank og brøler:
  - Jeg er et monster fra det japanske helvete!
  Toyota, som trykker tærne på den bare foten på pedalen og kuttet ned fienden, skriker:
  - For storheten til ideene til Japan!
  Disse jentene er fantastiske. Og de knuser fiendene veldig aktivt.
  Og Sovjetunionen taper virkelig for samuraiene. Og det er forståelig hvorfor. Hvor kan man motstå slik fanatisme og teknologi.
  Japanske jenter her på lette, men kvikke stridsvogner bryter gjennom og den røde hæren blir spesielt tresket.
  Tankenheter er ingen spøk.
  Toshiba slapp bomber på de sovjetiske posisjonene fra luften, og et par våpen fløy opp og kvitret:
  - For stor kommunisme!
  Etter det vil det humre...
  Toyota under flygning bemerket:
  - Russiske guder er merkelige. De tilber mannen som ble korsfestet på korset, og betrakter ham som Gud. På en eller annen måte blir det morsomt!
  Toshiba humret som svar og bemerket:
  - Og vi selv vil snart bli guder og fortsette utviklingen av vår guddommelighet!
  Og jentene er veldig villige til å le.
  Toyota lo:
  - Vår styrke er i enhet!
  Toshiba bekreftet aggressivt dette:
  - Styrken vår, knyttneven vår!
  Og igjen, fra himmelen, vil de bringe ned en strøm av flyskall mot fienden, og bryte gjennom de trettifire.
  Dette er kampjenter og de sier hva annet. Japan vil sluke og brenne alle.
  Og når en pioner blir torturert, viser den seg å være ekstremt aggressiv.
  Spesielt hvis guttens hæler er stekt. Dette er det mest som heller ikke er en super handling ...
  Og jentene roper på topp...
  Og sovjetiske jenter kjemper også modig og skyter ned motstandere. Og de opptrer foran skjema og ramler.
  Anastasia Vedmakova og Akulina Orlova er veldig aktive skjønnheter på himmelen.
  Og de skyter ned nazistene, selv om de flyene er sterkere.
  Anastasia trykker på avtrekkeren med bare tær og synger:
  - Det er ikke verst å være sterk, helt sikkert!
  Akulina trykker på avtrekkeren med den bare hælen og bekrefter:
  - Vi skal slå nazistene veldig hardt!
  Og begge jentene sang:
  - Sterk, sterk, veldig vanskelig å slå! Sterk, sterk, veldig vanskelig å slå!
  Etter det begynte krigerne å lese bevingede aforismer som galopperte som hester, eller rettere sagt unge hingster;
  En politiker mobber ofte for å legge et åk på velgerne!
  En hanepolitiker knuser velgere som kyllinger!
  Politikeren drømmer om å ri på en hvit hest for å legge et åk på velgeren!
  Reven er liten med hoggtenner, og når den ønsker å svelge dem, skjuler den dem vanligvis!
  En politiker som snakker mye om menneskeheten er en typisk kannibal!
  Og en bjørn kan lulles med honningsøte taler!
  For en alkoholiker er bitter vodka søtere enn honning!
  En skredder vil lyve og ikke rødme, en politiker vil "rødme" og lyve!
  En kvinne, som har kastet av seg skoene, tar på seg en mann, til nivået av en tramp!
  Hvis du vil komme nærmere Gud, forkort din grådighet!
  Selv i den allmektiges tilsynelatende likegyldighet ligger kjærligheten - tross alt ønsker barn først og fremst å bryte ut fra foreldrenes omsorg!
  Gud utsetter straffen for det onde for å gi en sjanse til synderen!
  Talent og flid som mann og kone gir suksess bare i par!
  Selv honning er bitter - hvis du drukner i den!
  Bedrag er som vin og kvalmende og søtt og vanskelig å stoppe!
  Kjærlighet er som et fragmenteringsprosjektil - det knuser hjertet, rister hjernen, slår ut lommer, går sidelengs!
  Mennesket er på noen måter lik Gud - Den Allmektige skapte universet, og mennesket fødte dumhet: begge er uendelige!
  Suksess som bygger på blod - venter på skjebnen til en stikkgris. De vil spise sine kampfeller - resultatet av sinne er trist!
  Noen ganger er den beste måten å opprettholde et rykte på en løkke rundt halsen! Uansett, ikke la det falle!
  Du kan ikke ligge lenge under en bjørn - den vil knuse deg!
  Noen ganger er en kone som en mammut i stedet for et teppe!
  En forfatter som streber etter å høste sedler - han vil ikke så godt, evig!
  Et land uten lov er som en kropp uten skjelett! Bare for ikke å forbene - det trengs valg!
  Hvis du vil lage et mesterverk - glem gebyret!
  Det mest dyktige bedraget er når du ikke lyver, men ingen tror deg!
  Selvfølgelig lover nederlag store problemer, men dette er bare en refleksjon av en fremtidig seier!
  I kamp bringer det seier - tapperhet og god intelligens.
  For å slå, må du først se hvor!
  Speideren er seierens smed!
  Enhver idiot kan lamme - ikke alle smarte kan kurere!
  Mange frekke bødler - få leger!
  For hvem er leger, og for hvem er bødler!
  Uten smerte er det ingen tapperhet - uten tapperhet er det ingen seier!
  Kommunismens ideer er grensen for idioti: hvis varme hoder og kalde hjerter forplikter seg til å implementere dem!
  Kommunisme er lett, men de som er for fete blir brent!
  Hvis du ikke har tålmodighet, hjelper det å synge!
  Menneskene er som jern - til det avkjøles, gi det ønsket form!
  Hvis du vil bli populær - bruk makt oftere!
  Vurdering er som et helvetes gress - det vokser når du vanner det med tårer og blod!
  Menneskene er som ugress - jo mer du tråkker, jo høyere strekker det seg!
  Samhold er nøkkelen til seier!
  Disiplin er et verktøy for seier! Sinnet spiller på det!
  Samhold, mot, uselviskhet - nøklene til seier, frihet, lykke! Uten disiplin er det ingen hær, og uten en hær kan man ikke finne frihet!
  Arbeid har gjort oss sterkere, multiplisert med sinnet vil gi frihet, og sammen med hell vil bringe lykke!
  Kommandøren er som toppen av en pyramide - det må bare være en, ellers vil selv en så solid struktur kollapse!
  Familiens adel har samme forhold til mot, som lengden på håret til sinnet!
  Ingen tapperhet fra forfedrene vil hjelpe feigen!
  Et blad laget av det sterkeste stål ruster i hendene på en snakker og en feiging!
  Det mest forferdelige våpenet er Bibelen i hendene på en skurk!
  Den viktigste rikdommen til en mann: styrke, det er også hovedårsaken til ruin!
  Det beste yrket er prostitusjon, du kombinerer forretning med fornøyelse og hver gang en ny partner - ingen rutine!
  Heltens stamtavle - du kan skryte i et århundre, men kom på slagmarken - suser feigt bakover!
  En flaske vodka er som en granat - den slår deg ned, slår av hjernen din, knuser innsiden din!
  Når hjertet er fylt av barmhjertighet, er lommeboken tom av en eller annen grunn!
  En virkelig fri person underkaster seg tre ting - fornuft, kjærlighet, Gud!
  Kjærlighet er som en rose - den blomstrer ikke lenge, men det gjør vondt!
  En slave i sin sjel er underdanig - til lidenskaper, begjær, Guds tjenere!
  Lykken er ustø som sand - bare flid vil binde den med sement!
  Et krus med vin er som et hav - hvis du lar deg rive med, mister du bakken under føttene!
  Kvinner elsker mannlig makt, men ikke i tilfelle når de opplever det selv!
  Kjærlighet er som en båt, hvis du ror for fort vil den kantre og synke!
  Til rett tid introduserer han en artikkel - forførelse av voksne av ungdom!
  Du kan ikke sette håndjern på kjærlighet!
  Det som er naturlig er ikke kriminelt!
  Kjærlighet er en øm følelse, men de tykkeste lenkene holder ikke!
  Hvis alle lovene fungerte, ville landet blitt til et fengsel hvor det rekrutteres vakter fra utlandet!
  Prinsippet om straffens uunngåelighet fungerer ikke fordi du ikke kan arrestere deg selv!
  Leger må ikke gå gjennom hinderløypa. Etter det vil hendene riste, og tungen vil vingle og et glass vodka, i motsetning til bakrus, vil ikke hjelpe!
  Det er ikke noe mer slitsomt - lang lediggang!
  Vitenskapelig oppdagelse: unnfanget progressivt - legemliggjort aggressivt!
  Ikke et sted for ettertanke, men et sted for krangling og galskap!
  Alle menneskehetens problemer kommer fra egoisme, velstand er bare mulig gjennom felles innsats!
  En person uten lag er som en glør, uten bål - den gir lite lys og slukker raskt!
  Homeland varmer - bedre enn bål!
  Og dyret er bedre i flokken!
  Logikken skal ikke tjene instinktene - begjærets sinn!
  Det blir krig - det blir en bragd!
  Muskler uten hjerner, dette er en håndfull kjøtt - som en stekepanne gråter på!
  Av de to duellantene er den ene en tosk, den andre er en skurk!
  Jo høyere en person flyr, jo mer er han misfornøyd med sin posisjon!
  Etterlatt alene savner hunden eierens stokk!
  Bare han har vinger - hvis sinn ikke er vant til å krype!
  Det er ille når du er alene som en snobb!
  Du er alene, og fiendene er legioner!
  Selv en elefant kan bli spist av en insekt!
  Hvis feilene ikke er en million!
  Lederen av landet skal være en bror for folk, ikke en bror!
  . Det er lettere å finne en tørr stein i havet enn en oppfinnelse som ikke har blitt brukt til militære formål!
  Seier som kvinne - tiltrekker med glans, men skremmer av til en pris!
  Ildgud av krig og som andre guder krever oppmerksomhet og offer!
  Ett sverd, som en regndråpe, vil falle og spre seg, og når det er mange av dem, vil seier bli født!
  Bare ikke syng - for fred!
  Hjertet mitt er trist - magen min er tom!
  Først bollen, så tankene!
  Seier er verdt æren!
  Ære er et relativt konsept og bør først og fremst brukes på soldatene dine!
  Hvem drikker før kampen - bakrus i underverdenen!
  Rørene er stille, for bladene synger - stål er sterkere og høyere enn kobber!
  En hær uten befal er som en saueflokk uten en hyrde, hvis en ulv ikke spiser, vil den skremme!
  Flyvning er mer dårskap enn feighet! Tross alt dør de fleste soldater ikke i kamp, men under forfølgelsen!
  Krig er som et dominospill, bare knuste bein kan ikke lenger samles - jorden holder!
  Forfølgelse gjør en kriger til en bøddel, en feiging til en modig mann, en ydmyk mann til en uforskammet!
  Fantasy er en konkurranse av absurditet og absurditet! Samtidig er det ingen mer vitenskapelig og logisk sjanger!
  I krig, som i en opera - alle synger sin egen, bare en sufflør kan være en spion!
  Moderne kvinner tilgir en mann alt - bortsett fra fattigdom!
  Vet du forskjellen på spioner og speidere?
  Jeg vet! Vi har bare speidere - utlendinger har solide spioner!
  Hva er bedre med et tomt hode eller en tom lommebok? Selvfølgelig med tomt hode - ikke så merkbart!
  Sinnet er den beste samleren av rikdom!
  Sinn og flaks: et forelsket par - føde suksess, rikdom, posisjon, men raskt spre seg!
  Det er lettere for stolte menn å lytte til råd når de gis av en kvinne - med mindre det er en kone!
  En klok kone er verdt en formue! Og en driftig kone kan saksøke ham!
  Som setter pris på personlighet i en person, og som setter pris på kontanter!
  Menneskeheten kan bli ødelagt av to ting - datamaskiner og datavitere. Førstnevnte vil atrofiere sinnet, sistnevnte vil ikke kunne dra nytte av det!
  Kamerat i krigen og en granat!
  Generelt er et granateple som forteller vitser som et Faberge-egg som brukes til å knekke nøtter!
  Talent er som en sjel: det er umulig å ta bort, men det kan bli ødelagt!
  Hevn er ikke verdt ære - anstendighetens gjengjeldelse!
  Misunnelse er kimen til kriminalitet, egeninteresse er vanning, lediggang er mat!
  Latskap er den verste av alle forbrytelser!
  Det er bedre å dø med et sverd med verdighet - enn å leve en okse drevet av en pisk inn i en bås!
  I krig kan mot slå list, men list kan aldri slå mot!
  Krig gjør livet forferdelig, og døden verdig og vakker!
  Beskjedenhet er en sjelden egenskap for en sjef, men det gjør den enda mer verdifull!
  - Sjakal er konsonant med ordet avføring!
  Løven har bare én fordel fremfor sjakalen - evnen til å dø med verdighet!
  Teknikken er tapperhetens bøddel!
  - Men det er ikke sant! Faktisk, jo høyere teknologinivå, desto mer intelligens og oppfinnsomhet kreves det på slagmarken!
  Der Fosterlandets interesser begynner, slutter personlig velvære!
  Frihet må kombineres med disiplin. Anarki er det motsatte av frihet!
  Et sterkt minne er den beste mentoren! Generelt kan frihet vinnes med et sverd, men bare ved hjelp av fornuft kan den beholdes!
  - Når en sterk kriger redder en annen, trengs det ingen spesiell ære for dette!
  Når alt kommer til alt, når tapperhet brenner i hjertet ditt, vil du heve skjoldet ditt til forsvar for slavene!
  Dårligheten til en jævel er ikke en unnskyldning for en ærlig, siden tilstedeværelsen av skitt ikke rettferdiggjør en skitten!
  Kjærlighet er aldri billig - spesielt hvis du betaler ikke med lommeboken, men med sjelen din!
  Det eneste som kan rettferdiggjøre blodsøl er hvis tårene slutter å renne som et resultat!
  De som tjener for penger vil aldri kunne matche i kamp med de som er drevet av et modig hjerte og ønsket om frihet!
  Tåredråpen til et barn er farlig fordi den blir til en rasende bekk som vasker bort sivilisasjoner!
  Kommandørstillingen er ikke en ekstra lodding, men et tilleggsansvar og en tung belastning!
  Det er ikke kjent hva som er viktigere - å mate alle de sultne eller å tørke en tåre for ett barn!
  Gull er mykere enn stål, men treffer heller hjertet!
  Det er ikke våpenet som gjør soldaten sterk, men soldatens våpen!
  Jenter ser ut til å være vittige med aforismer om mestere. Og hvis de begynner å ødelegge fienden, kan han ikke reddes fra dem.
  I slutten av mai 1944 begynte den nazistiske offensiven i retning Saratov.
  Shturmlev deltok i kampene, en maskin på chassiset til den tidligere løven, med en enda kraftigere bombekaster med et kaliber på 450 mm, som bokstavelig talt knuser og ødelegger alt, river og bryter gjennom traktens kolossale kraft .
  Og en slik rakett vil umiddelbart ta en hel blokk og slå den ned.
  "Shturmlev" under kontroll av et team med tyske jenter, skyter mot sovjetiske stillinger.
  Jane blunker til vennene sine, og stamper med bare føtter sier hun:
  - Vi feier grundig bort fiendene, og gjør dem om til typiske kister!
  Gringeta blunker som svar, trykker på spaken med bare foten og hviner:
  - Vi skal spille og beseire fiender!
  Malania bemerket:
  - Mot Shturmlev-maskinen er alle sovjetiske festningsverk maktesløse!
  Monica, som slo den nakne hælen, bekreftet:
  - Vi er virkelig født til å vinne!
  Jane tok frem:
  - Krigen har ikke et kvinneansikt, men en fysiognomi som tiltrekker spenningssøkere!
  Gringeta, som skjøt mot de sovjetiske enhetene med et maskingevær, utstedte:
  - En kvinne er en due som biter i en hakkespettmann som en drage!
  Monica, som skjøt mot russiske soldater, bemerket:
  - En kvinne har alltid syv fredager i uken, og uten søndagsgave fra ekteskapsgjeld har hun alltid fri!
  Malanya, fnisende, svarte:
  - Gud er ikke allmektig i alt, han er maktesløs til å argumentere en kvinne!
  Jane var enig i dette, og skjøt med bare tærne:
  - Selv om Gud er allmektig, er han ikke i stand til å holde kjeft på en kvinne, og stoppe politikk!
  Gringeta bemerket logisk, skjøt med den bare hælen og trykket:
  - En politiker har ingen samvittighet, en kvinne har sans for proporsjoner, og en kvinnelig politiker har alle følelser uten mål!
  Monica, som skjøt mot de sovjetiske troppene og slo dem i hjel, bemerket:
  - En kvinne er en blomst, stikkende som en rose, men hennes søte duft tiltrekker geiter og droner!
  Malanya, som slo de sovjetiske soldatene og ødela bunkerne, skrek:
  - Velgeren faller inn i barndommen, og stemmer på de hatefulle gamle eikene med huler!
  Jentene viste vidd, og kjørte videre.
  Og ovenfra dykket også angrepsfly. Og så tresket de sovjetiske troppene uten problemer.
  Tyskerne er blitt så kule. Og deres operasjonelle dyktighet ble bedre.
  Og slik fortsatte "Chess Horse"-systemene, teletanker kontrollert av radio.
  Og dette var et problem for sovjetiske soldater. Og nazistene slo den røde hæren.
  Men sovjetiske jenter kjempet også veldig modig.
  Kampene utspilte seg for Kamyshin. Her er igjen Alenka i kamp.
  Og hennes mishandlede, men ikke overgitte bataljon.
  Alenka sa med et smil:
  - I enhver krig er en soldats liv verdifullt!
  Og hvordan han kaster en granat med bare tærne.
  Dette er krigere - den høyeste klassen ...
  Anyuta, som skjøt mot nazistene, bemerket:
  - En russisk soldat kan fås til å kollapse som en skråtømmer, men ikke legges på knærne, og få den til å riste som en osp!
  Alla skjøt og ga en eksplosiv pakke med den bare hælen sin, knirket:
  - Hvis du ikke vil observere militær disiplin, vil du bøye ryggen som en fange!
  Maria, som skjøt motstandere, lanserte en morderisk boomerang med bare tær, utstedte:
  - Det er mye skitt i vår verden, bare sjeldne prinser i det!
  Matryona, som skjøt på motstandere og kuttet dem av i støt, og deretter kastet en granat med bare foten, bemerket:
  - Politikeren har lang tunge, men for å gjennomføre det han har tært - hendene er korte!
  Marusya, skjøt mot fienden og klippet ned rekkene av tyske og utenlandske soldater, vyaknula:
  - Politikeren er rask til å love, treg til å oppfylle, ber om almisser, og tilgivelse for svik!
  Jentene er flinke og kjemper. Men kreftene er svært ulik. Mye ødeleggelse.
  Den tyske tanken "Maus", selv om den ikke er helt seriell, kommer fortsatt over på frontene. Og kanonene hans brøler og fyrer. Og heve ødeleggelsene i skyttergravene utrolig.
  Men jenter skyter fra kanoner mot mus. Selv om skjellene spretter som erter. Men tyskerne fortsetter å presse og presse.
  Og de skyter veldig nøyaktig.
  Komsomol-jenter løper rundt, blinker med bare hæler og knirker:
  - Til ære for helgenens moderland!
  Viola, som skjøt mot det tyske infanteriet, knirket:
  - Når en kvinne ikke har nok sko, setter hun en mann på bare føtter!
  Og jenta vil le og vise tungen.
  Warriors må sies å være morsomme. Og hvis de slår dem, slår de dem dødelig.
  Viola og Margarita, nesten nakne i bare truser, slåss, kommer med prosjektiler og skyter nøyaktig. Og de kan ikke bare stoppes.
  Margarita, knirkende, sier:
  - Ære til kommunismens æra!
  Viola bekrefter aggressivt:
  - Stor ære til endringens æra!
  Krigerne, det skal bemerkes, viste seg å være ekstremt aggressive jenter.
  Veronica tar også med skjell, blinker med de nakne, runde hælene hennes og skriker:
  - Ære til kommunismen!
  Dette er deres kampinnsikt. Og hvor heftig og rasende de kjemper.
  Og bare, solbrune knær flimrer.
  Tamara kjemper også. Hun kom seg ut av Kaukasus tatt til fange av nazistene og igjen i rekkene. Kjemper med den kjøttetende følelsen av blod. Kjemper med kolossal aggresjon.
  Tamara kaster en granat med bare tærne, river opp nazistene og knirker:
  - Kommunismen vil være med oss!
  Og gir et velrettet utbrudd fra maskinen ...
  Jentene kan sees gjøre kolossale mirakler. Og de har en brann som truer med å brenne universet.
  Veronica, skyting, synger:
  Det blir interessant, uten tvil
  Alt i verden vil gi en tidsplan!
  Og blunker med safirøynene.
  Tamara, skyter, brøler:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat! Heroes of Russia samler alarm!
  Og ga en sving fra maskingeværet. Hun kuttet av Fritz-en og knirket:
  - En kvinne er først og fremst en rev som vil lasso en løve, men vanligvis faller esler i lassoen hennes!
  Victoria, skutt og med bare tær, kastet en annen dødsgave, utstedte:
  - En kvinne er en kylling som elsker gullegg, og gir bæreren bare et tap!
  Og jentene brøt ut i latter. De kjemper så beundringsverdig med kolossalt press.
  Tamara bemerket mens han skjøt mot utenlandske divisjoner:
  - En kvinne er en kylling, bare hun kan bringe gullegg til den mannen, som er en ekte rev!
  Veronica, som avfyrte og blottet tenner, la til:
  - En ekte rev og en hane får deg til å legge gullegg!
  Margarita, som skjøt og kastet granater med bare føtter, bemerket:
  - Revens klør er ikke løvens, men hun vil rive av tre skinn fra dyrenes konge!
  Viola, som bar tennene aggressivt, bemerket:
  - Den som ikke er en rev med sinnet er heller ikke en løve!
  Krigere blir sett med store ambisjoner om en jagerfly. Og hvis de begynner.
  Olympias skjøt og tok kraftige ben, løftet en hel boks med eksplosiver og skjøt den ut. Massen av nazistene blir revet i stykker, og den vakre jenta brøler:
  - Styr USSR, og syng en sang til Lucifer! Vi vil vinne alle!
  Olympias glemte imidlertid ikke, og etter å ha skutt, si ifra:
  - En revekvinne er i stand til å overbevise enhver mann om at han er en løve som avler som et enkelt esel!
  Margarita, skyting, var enig i dette:
  - En kvinnelig løvinne med bare et revs sinn og en ulvs grep!
  Serafim bemerket, klippet motstandere:
  - Løven er ikke den som brøler, men den som river opp mye grønt!
  Viola, som ledet velrettet ild mot fienden og klippet ham, la merke til:
  - Når en politiker ikke er en rev, så rives tre skinn av ham og settes på kragen hans!
  Victoria, som blottet tenner og blunket, og deretter kastet en dødsgave med bare foten med en dødelig kraft, utstedte:
  - En politiker har en bred rumpa å sitte på to stoler, men han har en sjelbredde bare i ord!
  Olympias, som bukket under for tønnen med de bare, muskuløse bena og eksploderte Lion-tanken, knurret:
  - En tank er gjennomboret med et urankjerneprosjektil, en politiker bryter igjennom uten hjerte, men med en gyllen veske!
  . KAPITTEL #9
  Kamyshin ble forlatt. Og i begynnelsen av juni 1944 utspant kampene seg for Saratov.
  Her er kampene så aktive. Og også jenter, som alltid, i kamper. Og så søte krigere.
  Alenka kjemper og klipper ned motstandere med automatiske utbrudd, og hele rekker.
  Jenta kaster en granat med bare tær og skriker:
  - Seieren min kommer!
  Og igjen skyter mot fienden.
  Anyuta skyter også mot fienden. Den gjør det nøyaktig og nøyaktig. Maskingeværene hennes er så groovy. Og bare tær kaster eksplosive pakker med kolossal kraft. De river i stykker nazistene og jenta knirker helt i lungene.
  - For kommunismen!
  Alla, skyter mot fienden med kolossal nøyaktighet, og klipper ned fiendene, knirker:
  - For det grenseløse fedrelandet!
  Og med bare tær kaster jenta igjen en granat. Det må sies kampens kamp.
  Og den rødhårede selv og i samme shorts. Og han skyter så nøyaktig og presist, og Fritz legger seg.
  Maria fyrer også veldig presist. Og hun er en så vakker jente, og med bare tær kaster hun en eksplosiv pakke og river motstanderne i stykker.
  Så brøler han:
  - Styr imperiet til USSR!
  Marusya skyter også nøyaktig, treffer fiender og brøler:
  - Fra taigaen til de britiske hav, vår hær er den sterkeste av alle!
  Og han skyter også med barfoten.
  Deretter vil Matryona skyte et dødelig prosjektil mot fienden. Og slo ham med en nøyaktighet på hundre prosent. Naturlig bar hæl.
  Dette er sovjetiske jenter som jobber, men de tyske er ikke langt bak.
  Christina, Magda, Margaret og Schella kjemper i Panteren. Maskinen, men ikke ideell, men med en hurtigskytende langdistansepistol, moderat smidig og god frontalrustning.
  Tyske jenter er barbeint og i bikini, til tross for sommervarmen, eller rettere sagt takket være det.. Og de fører en manøvrerbar kamp.
  Her gjør Christina et skudd... Skallet treffer T-34-76-tårnet og gjennomborer det. Den sovjetiske stridsvognen stopper slått ut.
  Jentene skriker av full hals:
  - Vår tok!
  Så skyter Magda. Skjønnheten med gyldent hår slo også.
  Ja, så tårnet ble revet av klokken trettifire.
  Tigerjentene bytter på å skyte. Og veldig treffende. Her traff de en annen sovjetisk stridsvogn.
  Neste kom Margaret. Og traff de selvgående kanonene SU-76. Behendig knullet. Og hun sang:
  - Vårt helvetes Tyskland er sterkt, det beskytter verden!
  Og hvordan vil tungen vise seg!
  Så skjøt hun fra Shells kanon. Den traff den sovjetiske tanken KV-1S. Jenta gjorde en god jobb også.
  Ja, de fire krigerne i bikini kjemper og er ikke redde for kulden. Etter at kvinnene begynte å kjempe, gikk det mye bedre for Det tredje riket.
  Her er pilotene Albina og Alvina i himmelen. Både skjønnheter i bikini og barbeint. De kjemper for seg selv på Focke-Wulfs. Og denne bilen er veldig seriøs.
  Albina, som skyter fra luftkanoner, sier:
  - Aktiv krokket! Ikke bli lei for ordet!
  Og hvordan hun blinker med et blendende smil! Og han vil skyte ned to sovjetiske fly samtidig.
  Alvina kuttet også ned tre med luftkanoner og kvitret:
  - Mitt bidrag blir dødelig og kjedelig!
  Så blottet jenta tennene og viste tennene! Hun er selve sjarmen, og full av fenomenal sjarm.
  Albina kutter av et annet Yak-9-fly og knirker:
  - Hvorfor trenger vi sovjetiske piloter?
  Alvina skyter ned LAGG-5 og sier selvsikkert:
  - Slik at vi tyskere scorer kontoer!
  Flotte jentepar. Hvordan gikk de i gang med å samle inn priser til seg selv. Du kan virkelig ikke argumentere mot slike skjønnheter. De skyter ned fly og blotter tenner.
  Og hovedhemmeligheten er i kulden, jentene må være barbeint og i bikini. Da kommer regningene.
  Og aldri kle på deg. Og rist på det nakne brystet, så vil det alltid stå høyt!
  Albina kuttet av et annet fly fra den røde hæren og sang:
  - I store høyder og strålende renhet!
  Og hun blunket, hoppet opp og rykket med bare føtter, brølende:
  - I sjøbølgen og rasende ild! Og i en rasende og rasende brann!
  Og igjen skyter jenta ned flyet med en energisk tilnærming.
  Og så angriper Alvina fienden. Han gjør det med en sving, blotter tenner og knirker:
  - Jeg skal bli verdens supermester!
  Og igjen faller bilen påkjørt av jenta. Ja, den røde hæren blir ganske dårlig.
  Og Albina brøler av vill ekstase:
  - Jeg er nå en bøddel, ikke en pilot!
  Skyter ned et annet sovjetisk fly, og hveser:
  - Jeg bøyer meg over siktet og missilene suser til målet, det er et nytt løp foran!
  Krigeren er ekstremt aggressiv.
  Her er begge jentene som angriper bakkemål. Albina slår de trettifire og skriker:
  - Dette blir slutten!
  Alvina treffer SU-76 og hvisker:
  - For å fullføre ødeleggelsen!
  Og som han rister den bare foten!
  Jentene kjemper her, og fra siden av USSR kjemper jentene også, og prøver å beskytte Guryev, der nazisttroppene også presser på, som en stor del av en skorpion.
  Alenka kjempet for Guryev, som ble stormet av nazistene. Den desperate skjønnheten kastet en granat med bare tærne og kvitret:
  - Ære for Russland og innfødte partiet!
  Så skjøt Natashka ut en granat med bare tærne og hveste:
  - Vi beskytter jenta barbeint!
  Etter at Anyuta også, med fingrene på de bare bena, sendte en dødsgave og blåste:
  - Det blir et herlig slag!
  Den rødhårede Augustine tok og sendte en utslettelsesgave med hennes nakne underekstremitet og knirket:
  - Peker radaren mot himmelen!
  Og så ga den gullhårede Maria døden til nazistene med bare ben.
  Og hun sang:
  - På Madagaskar, i ørkenen og Sahara! Overalt så jeg hvitt lys!
  Og nå skal Marusya med bare fotsåler kaste en hel haug og synge:
  - I Finland, Hellas, og i Australia, Sverige, vil de fortelle deg at det ikke finnes flere vakre jenter!
  Ja, de seks jentene kjempet veldig bra. Men Fritz tok Kursk likevel ...
  Nei, for ikke å motstå slike overkrefter. Fascistene holder seg til seg selv og stanga.
  Og hva som påvirker forberedelsen av monstre.
  Adolf Hitler var rett og slett gal: følte seg som en ekte despot, som alle adlyder og skjelver. Ja, hvis du vil ha stalinistiske suksesser, så må du være som Stalin, uten medlidenhet og krevende av andre og deg selv (det er akkurat slik Iosif Vissarionovich tenkte i denne sekvensen!). Nå er raslingen anstendig og bilen begynner å bevege seg. Generelt sett har Tyskland, tatt i betraktning satellittene, en enorm fordel over Sovjetunionen i mengden industrielt utstyr, i en dyktig arbeidsstyrke og i antall ingeniører på alle nivåer. Dette er et faktum, men produksjonen av våpen er fortsatt ikke på nivå! Tyskland lå etter Sovjetunionen gjennom hele krigen, til tross for alle ødeleggelsene i Russland. Og fra hva? Selvfølgelig på grunn av et visst rot som hersket i ulike avdelinger, og spesielt i militærindustrien. I tillegg ble en negativ rolle spilt av mangelen på råvarer, samt undervurderingen av fiendens potensial. Spesielt i 1940 var produksjonen av våpen i Tyskland lavere enn i 1939 (hvis vi teller skaftet, tatt i betraktning ammunisjon), og dette til tross for at krigen allerede pågikk, og det tredje riket tok kontroll over store territorier med enorme reserver av produksjonskapasitet. Vel, hva kan vi si om Hitlers organisatoriske ferdigheter? Ikke for mye, da blinket han, innen militærindustrien.
  Führer erklærte i en lang tale:
  - Når det gjelder å føre tilsyn med luftfarten, gis nødbeføyelser til Sauer. Han vil følge nøye med på mengden utstyr som produseres, og ikke mindre viktig, kvaliteten. I tillegg er mange av vennene dine Göring, selv om de en gang var gode ess, ikke i stand til å lede arbeidet. Ikke alle gode soldater er også en fremragende general, så i stedet for den hengte Eric, vil den tekniske sfæren bli ledet av en person blant profesjonelle gründere som er i stand til å reformere og ruste opp luftfartsstyrkene. Tross alt sover ikke Storbritannia, det øker både kvantiteten og kvaliteten på sine væpnede styrker, og spesielt luftfarten. Vi må være foran fienden med to hoder, med et dusin skritt, ellers vil vi fullstendig miste overlegenhet over fienden. Og derfor er det nødvendig med kvalitetstrinn.
  Göring innvendte beskjedent:
  - Mine venner, beviste mennesker som har bevist sin kampeffektivitet og profesjonalitet.
  Den demoniske diktatoren ble rasende:
  - Eller kanskje jeg, etter din mening, har glemt hvem som tapte kampen om Storbritannia? Eller som sviktet fireårsplanen for utvikling av samfunnsøkonomien. Eller vil du også bli pisket, og til og med offentlig. Så lukk munnen og hold kjeft til de spidder deg!
  Göring satte seg til og med ned i frykt. Akk, Führeren er ikke til å leke med. Så ble støyen hørt igjen, et annet ME-262 jetfly tok av mot himmelen. Bilen var massiv og hadde så mange som to motorer. Vingene er litt feid, selve jagerflyet ser ganske truende ut. Hastighetsegenskapene, for 1941, er generelt anstendige, og til og med rekordstore etter verdensstandarder. Riktignok er selve maskinen ennå ikke helt pålitelig og krever feilsøking. Den fascistiske diktatoren har imidlertid allerede gitt egenskapene til nye, mer avanserte jagerfly ... ME-262 veier mer enn seks tonn, som er en slags overbelastning. En jetjager skal være liten, billig og kvikk. I denne forbindelse kan ME-163 være ganske bra, men rakettmotoren er for tvunget og fungerer bare i seks minutter (eller rettere sagt, den vil fortsatt fungere!), noe som betyr at rekkevidden bare er i en radius på hundre kilometer . Som en blitz-stil bombefly eller som en dekkjager for armadaangrep på England, er det selvfølgelig ikke bra.
  Men ME-262 kan bære tonnevis med bomber, det vil si like mye som det sovjetiske frontlinjeflyet Pe-2. Det vil si en utmerket løsning for både jagerfly og for støttende tropper. Men hvorfor ikke lage en ME-163 Comet-liknende jagerfly, men uten rakettmotor, men med turbojetmotor? De prøvde å forbedre kometen og så ut til å ha brakt flytiden til 15 minutter (dette er en rekkevidde på opptil 300 kilometer), noe som generelt er akseptabelt for slaget om Storbritannia. Du kan fortsatt få London fra Normandie... Selv om ikke alt er så åpenbart, må du også bombe og gå tilbake, og femten minutter var ikke i en så tvungen modus. I fremtiden ble rakett- og jetjagere anerkjent som en blindvei i luftfarten. Men utformingen av "Comet" er veldig interessant, for sin lille størrelse og letthet, noe som betyr billighet og manøvrerbarhet.
  I tillegg er det fortsatt svært lovende jagerfly som veier generelt 800 kilo, slike seilfly at de kan brukes i luftkamper. Riktignok, på grunn av kort rekkevidde, kan flyreiser på dem bare utkjempes i defensive kamper, eller leveres til London på ... Transporter, og deretter hektet tilbake til pilotene. Det er her du må tenke. I den virkelige historien hadde ikke seilflyene tid til å føre krig, og av en eller annen grunn turte ikke de sovjetiske luftfartsgeneralene å prøve denne ideen i Korea. Generelt er det ikke trist, men under Korea-krigen var en amerikansk pilot den første som åpnet kontoen om seire. Så Yankees bør ikke undervurderes.
  Etter at flyturen var over, hoppet en ung lyshåret jente ut av cockpiten og løp i full fart til Fuhrer.
  Besatt nazist nummer én rakte ut hånden til henne for et kyss. Det som er fint når jentene elsker deg, og Fuhrer, ser det ut til, er ganske oppriktig idolisert av alle tyskere, eller rettere sagt, nesten alle bortsett fra noen få fanger i konsentrasjonsleire. Piloten sa med entusiasme:
  - Det er bare et praktfullt fly, det har en slik fart og kraft. La oss rive alle ungene som en varmepute fra en surrogat!
  Führeren godkjente jentas impuls:
  - Selvfølgelig skal vi bryte den, men ... Feilsøking av maskinen bør utføres i et raskere tempo, og det gjelder spesielt motorer. Her vil det selvsagt være behov for radikale tiltak for å forbedre dem, men hvis leder-designeren hjelper!
  Alle bjeffet i kor:
  - Ære til den store Führer! Måtte Providence hjelpe oss!
  Hymnen til Det tredje riket begynte å spille og en kolonne med unge krigere fra Hitlerjugend gikk videre. Gutter fra fjorten til sytten år gikk under trommelen i en spesiell formasjon. Og så var det det mest interessante: tenåringsjenter fra kvinneforbundet i Tyskland marsjerte. De var i korte skjørt, de nakne, bare føttene til skjønnhetene trakk til seg menns øyne. Jentene prøvde å løfte bena høyere, men samtidig trakk de tåen, satte hælen forsiktig. Et underholdende opptog av skjønnheter med upåklagelige figurer ... Riktignok var ansiktene annerledes, og noen av de unge fascistiske kvinnene var noe frekke, nesten maskuline, og dessuten vridd de dem. Spesielt når de førte øyenbrynene sammen.
  Esthete Adolf bemerket:
  - Det er nødvendig at gutter og jenter mer massivt fikk fysisk trening. Og jeg vet at det blir gjort mye ved denne anledningen, spesielt i Jungvolk, men det som trengs er inkludering og vedtakelse av spartanske metoder. Selvfølgelig, i tillegg til å oppmuntre til tyveri ... Våre unge menn og kvinner bør vokse opp som anstendige og samtidig hensynsløse mennesker.
  Den øverste sjefen stoppet. Generalene var stille, sannsynligvis redde for å protestere, men ville ikke bekrefte det åpenbare. Führeren fortsatte:
  - Krig er ikke en spøk, men hensynsløshet mot fiender må kombineres med gjensidig bistand og en følelse av brorskap overfor kamerater. Det er dette vi må innpode alle ... Det nye overmennesket er nådeløst mot andre, men i enda større grad må det være nådeløst mot seg selv. For underlegenhet må først utryddes i din sjel, og så vil den svake, menneskelige kroppen reise seg!
  Nok en pause ... Generalene og designerne skjønte plutselig og begynte å applaudere kraftig. Führeren virket fornøyd:
  - Det er allerede bedre, men nå skulle jeg gjerne sett en imitasjon av luftkamp. En slik formidabel og altødeleggende ...
  Heinkel spurte forsiktig:
  - Med skarp ammunisjon eller granater, min Fuhrer?
  Nazi nummer én nikket.
  - Selvfølgelig med kamp. I tillegg vil jeg vurdere driften av utkasteranordningen. Tross alt, du jobber med det ... - Führeren ristet på knyttnevene. - Når den endelig skal være klar og settes i masseproduksjon. Tross alt er en erfaren pilot en erfaren pilot som må beskyttes for fremtidige kamper!
  Fuhrer-terminatoren bestemte seg likevel for å vise designerne et mer moderne opplegg for utkastingsanordningen. Dette systemet skal være mindre tungvint, enklere og lettere. At den rimelige og allerede mestrede av den tyske industrien squib er ganske egnet for dette formålet.
  Jeg måtte tegne diagrammet mens jeg var på farten, men Hitler var en virkelig god kunstner, og han tegnet tydelig, raskt, linjene i diagrammene og svingene var jevne og klare uten noen linjaler og kompass. Hit-and-run-terminatoren mente at det selvfølgelig var merkelig at tyskerne, som generelt hadde en så sterk og til dels avansert ideologi som nasjonalsosialisme og et totalitært system, lekket krigen til russerne. Kanskje skyldes dette at de russiske soldatene var sterkere og mer utholdende enn de tyske og lærte å kjempe raskere.
  Generelt, hvis du ser på krigens forløp under ett, så ja, russerne, eller rettere sagt det sovjetiske militæret, lærte å kjempe, og tyskerne glemte liksom hvordan ... Kommandoen deres tok avgjørelser kl. nivået på førsteklassinger, og kanskje enda lavere hvis førsteklassingen har erfaring med å gjennomføre militære operasjoner i sanntidsstrategier . Og at noen ganger barn på seks år allerede så behendig leder virtuelle hærer, så er det ingen synd for dem og Zhukov og Mainstein å lære. Noen forskere anser imidlertid både Zhukov og Mainstein som middelmådige. Det er også motsetninger angående antall utstyr, spesielt fanget, fransk. Hitlers minne (et godt minne, spesielt når han fortsatt er frisk!), antydet at det var 3600 fangede stridsvogner fra franskmennene, en veldig imponerende figur ... Noen modeller, som SiS -35, var overlegne T- 34 i deres rustning, men bare i frontal rustning. Så denne tanken kan også produseres i franske fabrikker, bortsett fra ved å erstatte 47-millimeter-våpenet med en 75-millimeter lang løpet. Faktisk er dette kanskje ikke nok. Storbritannia og USA generelt har alltid verdsatt rustning mest av alt i sine stridsvogner. Her hadde for eksempel den førti tonn tunge Churchill en reservasjon på 152 - millimeter mot 120 - for den tunge tanken IS-2.
  Führeren sa noe annet til designerne:
  - Vi har ganske nok vindtunneler, så se etter en mer optimal modell av flyet og lag strømlinjeformede former, uten å bringe det til dyre tester, der også våre beste ess går til grunne. For eksempel er en flymodell med flyvinger svært effektiv, spesielt hvis tykkelsen og helningsvinkelen kan endres. Jeg har allerede gitt deg tegningen, så den haleløse skal være klar. Dens estimerte hastighet vil være jevn med Yumo-motoren opp til 1100 kilometer i timen. Så fortsett, men ikke gå!
  Deretter fulgte lunsj i friluft, tjenestejentene satte opp bord og stoler. Vakkert ... Men hva slags reformer i nasjonalsosialismen å gjøre? Slik som å minimere antall fiender og få venner. Her, for eksempel, opphøy ikke den tyske rasen ved hver sving og kan til og med slutte å dele folk inn i klasser. Formelt er imidlertid inndelingen av nasjoner i mindreverdige og ariske ennå ikke blitt legalisert. Dette forenkler ting.
  En vakker jente blant tjenerne satte seg ned til Führeren og la hånden på hennes bare kne. Cooed:
  - Tenker du på noe, min Führer?
  Nazidiktatoren og samtidig en virtuell spiller startet opp. Han la merke til at han ikke var ferdig med grønnsakssuppen og fruktsalaten. Führeren kysset jenta på leppene, kjente hennes ungdommelige, søte duft, og erklærte:
  - Du skal sitte i bilen med meg. Og dere kommer alle på jobb, tiden for å spise er over.
  Og igjen gir staten, ikke helt, men velsmurt mekanisme begynte å spinne. På vei tilbake elsket Fuhrer skjønnheten, og lurte til og med på hvor han fikk så mye energi og styrke fra. Tross alt sa de at Fuhrer var impotent og generelt angivelig funksjonshemmet, som hadde vært syk med syfilis (løgn) og kastrert (generelt fiksjon!).
  Imidlertid går ikke alt på skinner allerede 22. juni 1944, krigen med USSR har pågått i tre år. Men seier er ikke synlig, og Saratov holder fortsatt ut. Stalin beordret å forsvare denne byen for enhver pris.
  Til tross for alle tapene er produksjonen av militært utstyr ganske høy. De nye IS-2-tankene viste seg å være ganske effektive. Selv uten å bryte gjennom individuelle tyske kjøretøy i pannen, satte de dem ut av spill på ganske lang avstand.
  Så nazistene hadde det ganske vanskelig. Men de hadde en stor fordel. Jetfly ME-262 kjempet allerede mye på himmelen. Og han er en seriøs motstander.
  TA-152 viste seg imidlertid generelt å være en fantastisk type våpen.
  Stalin holdt i mellomtiden også et forbindelsesmøte på treårsdagen for krigens start og begynte å spørre militærlederne om hva de tenkte på og hvordan de kunne forbedre situasjonen på frontene.
  Zhukov foreslo lederen:
  - Hvis vi bare forsvarer oss og bekjemper trusler, så taper vi utvilsomt. Vi må avansere!
  Stalin nikket kraftig.
  - Jeg er enig! Men hvor!
  Marshal Zhukov foreslo:
  - Inntil Leningrad overga seg, bør den slippes fri!
  Marshal Vasilevsky var enig:
  - Ja, jeg tror det blir det beste av alternativene!
  Stalin trakk på skuldrene og sa:
  - Hvis vi treffer Tikhvin igjen, så vil de vente på oss der, og vi vil sette oss fast eller gå i en felle!
  Marshal Zhukov nikket samtykkende:
  - Det stemmer kamerat Stalin! Men jeg foreslår at de finske troppene i Petrozavodsk bør rammes. De er ikke så sterke og vi kan overraske fienden!
  Stalin svarte med et smil:
  - Logisk kamerat Zhukov. Så gå på Petrozavodsk. Og gi oss seier!
  Etter disse ordene kom flere jenter i korte hvite skjørt og bare føtter inn. De hadde med seg flasker rødvin og glass med smørbrød og svart kaviar. Stalin tok en slik sandwich og vasket ned, sa:
  - Så la oss drikke for å sikre at våre evner alltid faller sammen med våre behov.
  Voznesensky bemerket:
  - Kvaliteten på rustningen til stridsvognene våre er ganske lav. Og jeg foreslår å gjøre IS-2 og T-34-85 lettere, raskere og mer manøvrerbare ved å redusere rustningen. Dette vil gi oss besparelser i metall, og vil gjøre disse maskinene mer praktiske.
  Stalin trakk på skuldrene og sa:
  - Kanskje ... Men jeg er ingen tilhenger av å lage tanker av kryssfiner!
  Voznesensky bemerket med et alvorlig blikk:
  - Men kanskje det er lurt å lage noen av tankene nesten helt av tre. Du kan sjekke hvordan det vil se ut i praksis!
  Zhukov nikket samtykkende og brøt ut i en tale:
  - Trettifire kan gjøres lettere, de er fortsatt for skjøre og en økning i hastighet og manøvrerbarhet kan øke deres overlevelsesevne. I tillegg har girkassen blitt bedre og dette kompenserer for nedgangen i ergonomi fra vektøkningen. Men den lave kvaliteten på stål, 90 millimeter mot kraftige tyske kanoner, blir til ingenting. Dessuten fjerner tyskerne den enkle Panther og T-4 fra produksjon, og i Det tredje riket, i tillegg til rekognoseringstanker, vil bare Panther-2 med en 88 mm kanon bli seriell. Og tankene våre trekker ikke mot den på lang avstand. Og desto mer er det nødvendig å øke hastigheten!
  Stalin nikket.
  - Slipp en del av T-34-85 og IS-2 med kun skuddsikker beskyttelse, og sjekk og spor hvordan dette vil påvirke deres kampeffektivitet. Og arbeidet med SU-100 bør fremskyndes. Kanskje vi vil forlate trettifirere og IS-2 til fordel for denne selvgående pistolen utelukkende.
  Marshal Vasilevsky bemerket:
  - Det er en interessant idé. Men SU-100 kan treffe fiender om bord bare ved å snu helt ...
  Stalin knurret:
  - Gjør den kortere slik at den kan slenge og snu seg fortere ... Og gjerne en lavere silhuett. Men vi trenger denne selvgående pistolen som luft!
  Zhukov spurte:
  - Deres Eksellense.... Saratov holder fortsatt ut, men faller snart. Det ville være nødvendig å utvikle en plan for evakuering fra Kuibyshev av det som ble tatt fra Moskva. Hva synes du personlig?
  Stalin svarte hardt:
  - I Sverdlovsk må man tilsynelatende evakuere. Men det er fortsatt mulig å jobbe i Moskva. Vi har en hel underjordisk by her. Vi er seriøst i stand til å holde på det.
  Vasilevsky knurret:
  - Moskva må beholdes for enhver pris, akkurat som Saratov!
  Stalin beordret:
  - Motangrep tyskerne i gapet mellom Don og Volga. Vi må avlede kreftene. Saratov å holde for enhver pris, til siste bloddråpe. Bruk alle midler, også kamikaze.
  Zhukov bekreftet:
  - Det skal være så, flott en!
  Stalin henvendte seg til Yakovlev:
  - Vel, designer, noen ideer?
  Visekommissæren svarte med et sukk:
  - Det ville vært nødvendig å lage jetfly, men dette er ikke realistisk ennå. Og Yak-3 krever høykvalitets duralumin, som vi ikke har!
  Stalin nikket.
  - Jeg vet! Yak-9 burde være i våre rekker. Og den skal slippes så mye som mulig! Og øke produksjonen av jagerfly.
  Yakovlev bemerket:
  - Den tyske TA-152 er både et angrepsfly, et frontlinjebombefly, og et jagerfly. Det ville vært fint for oss å lage en lignende multi-purpose nivå maskin!
  Stalin støttet designeren:
  - Dette er en god idé kamerat Yakovlev! For eksempel kan LAGG-7, hvis den forbedres litt, gjøres om til en blanding av både et angrepsfly og et frontlinjejagerfly!
  Yakovlev bekreftet lett:
  - Kamerat Stalin er mulig... Men det tar tid. Ja, og flyet kan være dyrt.
  Den øverste sjefen slo sint knyttneven i bordet og knurret:
  - Gjør det billigere! Og generelt, hvor mye kan du spekulere i dette emnet. Vi trenger et universalfly for kun å produsere det. Og det kan være veien ut.
  Yakovlev bemerket:
  - IL-2 er ganske enkel å produsere og ordningen er utarbeidet. Så lenge du ikke tar den av. Det er et ganske seig fly, selv om flyegenskapene for øyeblikket er utdaterte. Men det er ikke noe ondt uten det gode. Vi er flinke til å bombe fiendtlige kjøretøy.
  Zhdanov bemerket sint:
  - Luftfarten vår skal være den sterkeste i det minste!
  Yakovlev nikket.
  -Bør! Men foreløpig er pilotene våre de beste i verden: Anastasia Vedmakova og Akulina Orlova!
  Stalin nikket samtykkende.
  - Disse jentene har ingen like, og for de neste tjuefem nedlagte fiendtlige flyene tildeler jeg dem en annen stjerne til helten i USSR!
  Zhukov foreslo entusiastisk:
  - For dette bør du drikke!
  Beria sang med glede:
  - Vi, husker alt, vil historien dømme,
  Rettens tur kommer...
  Som fra en plog til atomvåpen,
  Han ledet landet trygt fremover!
  Mens medlemmene av militærrådet konfererte, kjempet jentene.
  Og ved hjelp av bare tær slår de ned nazistene og utfører bragder, disse barbeinte skjønnhetene.
  Og de synger:
  Vi tror hele verden vil våkne
  Det blir slutt på fascismen...
  Og solen vil skinne
  Veien, opplysende kommunisme!
  . KAPITTEL #10
  I slutten av juni kuttet tyskerne Saratov, og 1. juli 1944 ble den formidable Sturmmaus tatt i bruk for første gang. Denne maskinen med en 650 millimeter rakettdrevet bombe lanserte en dødelig kraft av raketter som splittet hele nabolag.
  Jentene som kjørte denne bilen hadde ikke på seg annet enn trusene og ga ut gaver med ekstremt ødeleggende død.
  De barbeinte jentene hadde truser i rødt, svart og hvitt. Og de kom med dødelige dødsgaver.
  Faina, som befalte dem, ristet de skarlagenrøde brystvortene og sang:
  - Ære til korsriddernes tid!
  Vi vil nå slutten av universet!
  Og krigerne hylte og hoppet.
  En av dem, Margaret, sa:
  - Den allmektige Gud er med oss!
  Faina var enig i dette:
  - Selvfølgelig! Og det tredje riket vil absolutt vinne!
  Jenta stampet barfoten og sang:
  -Når vi står sammen, er vi uovervinnelige! Når vi er forent, er vi uovervinnelige!
  Så krigerne skjøt og trampet og galopperte med sine bare føtter. Krigere av høyeste klasse.
  Irma leverer også her et prosjektil gjennom en automatisk drift og brøler:
  - En stor seier venter oss!
  Jentene er selvfølgelig blant dem som aldri vil gi opp. Og de knuser de sovjetiske posisjonene med enorm entusiasme.
  Albina og Alvina er som alltid på topp, og viser sine aggressive bjeller og fløyter. De er jenter, la oss bare si: super!
  Albina, som velter en sovjetisk bil med bare tær, sier:
  - Jeg har en super jente!
  Alvina, som slår ned et annet mål med den bare hælen, hopper opp og leker med magemusklene, utbryter:
  - Jeg er en sånn kriger at jeg slo alt hardt!
  Det var slik krigerne skilte lag.
  Gerda bestemte seg sammen med Charlotte for å teste enda en tysk nyhet.
  Så langt kan bare E-25 selvgående våpen dukke opp, i et tilstrekkelig stort antall - det er ganske enkelt å produsere og billig. Selv om denne modellen er en av de første. Her i den ligger to jenter i bikini. Bilen er mindre enn halvannen meter lavere og takket være dette er den så godt beskyttet og bevæpnet med en relativt liten vekt.
  To jenter Charlotte og Gerda, liggende, skjøt mot de sovjetiske våpnene. Foran dem var smuldrede biler, radiostyrte, i bevegelse og ryddet minefelt.
  Røde Charlotte avfyrte kanonen sin. Hun overveldet den sovjetiske pistolen og ristet på brystet, knapt dekket av en tynn stoffremse. Og hun kurret:
  - Rabiat brannhyperplasma!
  Og så vil Gerda daske til henne også, med bare tærne. Og kvitrer:
  - Jeg er en veldig kul jente og ikke dårlig ...
  Selvgående pistol beveger seg selv. Og stopper fra tid til annen. Frontrustningen hennes er kraftig skrånende, og dette gir god beskyttelse. I sovjetiske våpen er granater følsomme for rikosjetter. Og ingenting truer en slik selvgående pistol i pannen. Her kan de fortsatt bryte gjennom siden. Men jentene har det ikke travelt. En effektiv selvgående pistol med tanke på pansergjennomtrenging overgår SU-100, som fortsatt er under utvikling, og er også bedre beskyttet, mer mobil og samtidig lettere.
  Og den røde hæren har få tørketromler, mer presist, den er fortsatt bare på designstadiet. I utgangspunktet er T-34-85-tanken, som ikke er kraftig nok med en pistol, og rustningen ganske svak. Og den tyske selvgående pistolen E-25 er forresten lettere, mye sterkere i rustning og våpen.
  Jentene kjemper... Veldig vakre og unge. Og deres selvgående våpen bomber og kaster ...
  Juli er varm, og kroppene til jentene i den glødende bilen skinner av svette. De kan ikke gi opp og trekke seg tilbake.
  Gerda bemerker:
  - Wehrmachts guder er tilsynelatende sterke,
  Men de hjelper ikke de svake...
  Hvis årsaken til Adolf er sann -
  Skap en verdensmakt!
  Charlotte sang entusiastisk:
  - Ja, magi trenger "Panther" og "Tiger",
  Utgytt mer blod til tross for all skjebne ...
  Og det er ikke behov for tvil og sprø spill,
  La hele rasen på jorden falle på kne!
  Men dette er tyskerjenter, og på den andre siden kjemper sovjetiske jenter.
  Så kampen blir den mest alvorlige. Natasha og Anyuta skyter fra en kraftig skipspistol og knirker:
  - Det blir flagget vårt over Berlin!
  Og bare de hvite, perlefargede tenner. Og ikke stopp jentene med miner.
  To granater treffer frontpansringen på den øvre delen av skroget ... De rikosjetterer. Nei, IS-2 er en seriøs bil og det er ikke så lett å ta den.
  Men IS-1 som beveger seg til høyre for jentene, ser det ut til, mottatt fra en høytrykkspistol, traff og stoppet. Skadet skjønnheten.
  Alenka, som leker med magemusklene, synger:
  - Alt umulig er mulig i vår verden, oppdaget Newton at to ganger to blir fire!
  Kampene pågår fortsatt med uforminsket styrke. Den sovjetiske kanonen treffer tyskerne. Stor Marusya setter inn skjell i sluttstykket. Slik er livet og skjebnen til jenter. Og de synger:
  Ingen vil stoppe oss, ingen vil beseire oss! Russiske ulver knuser fienden, russiske ulver hilser heltene!
  Augustine skribler fra maskingevær, sier:
  - Hellig krig! Der blir vår seier! Russlands flagg frem, ære til de falne heltene!
  Og igjen buldrer den dødelige kanonen, og den lyder:
  Ingen vil stoppe oss, ingen vil beseire oss! Russiske ulver knuser fienden, du vet at de har en kul hånd!
  Maria, denne jenta med gyldent hår styrer tanken og knirker:
  - La oss knuse fascistene!
  Tyskerne har det vanskelig, kampene er også i full gang på himmelen. Men så langt er Yak-9 for mye underlegen i fart og bevæpning enn de tyske markene. Kampen er ulik for en poet.
  Marseille, denne fantastiske esspiloten gjorde en god karriere under krigsårene. Mer som fantastisk og fantastisk. Etter å ha nådd hundre og femti fly mottok Knight's Cross of the Iron Cross med sølv eikebladsverd og diamanter. Da han nådde fire hundre nedstyrte fly, mottok han Ridderkorset av jernkorset med gyldne eikeblader, sverd og diamanter. For fem hundre fly mottok han Den tyske Ørneorden med diamanter, og etter syv hundre og femti Ridderkorset av jernkorset med platinaeikblader, sverd og diamanter. Og etter å ha nådd tusen fly, mottok han Grand Cross of the Ridderkors.
  Den unike piloten var i stand til å gjøre mange luftseire. Og mens han fortsatt levde. Marseille ble nylig forfremmet til rang som general. Men han fløy likevel som en vanlig pilot.
  Som de sier, brenner den ikke i ild og synker ikke i vann. I løpet av mange år med krig fikk Marseille instinktet til en jeger. Han ble en superlegendarisk pilot, og veldig populær.
  . Men han hadde også en sterk konkurrent - Agava og Albina og Alvina, som også oversteg tallet på tusen nedstyrte biler hver. Og Agave tok igjen Marseille veldig raskt. Men hun er fortsatt veldig ung, og har ennå ikke mistet en eneste fighter.
  Jenta tråkket på pedalene med de bare, meislede bena, avfyrte et utbrudd med luftgevær. Og nå ble fire sovjetiske IL-2-kjøretøyer skutt ned.
  Agave fniser og sier:
  Til en viss grad er vi alle tisper! Men jeg har nerver av stål!
  Og igjen snur jenta seg. Den skyter ned syv sovjetiske fly i en støt - seks PE-2-er og en TU-3, og knirker:
  - Generelt, hvis ikke super, så hyper!
  Agave, selvfølgelig, er en tispe. Pilot fra Lucifer. Veldig vakker honningblond.
  Her gir han et nytt utbrudd og skyter ned åtte sovjetiske Yak-9-fly samtidig og knirker:
  - Jeg er den mest kreative og reaktive!
  Jenta er virkelig ikke dum. Alt er mulig, og alt er mulig. Ikke kall henne privat.
  Og bena er så solbrune, så grasiøse ...
  Men Mirabela kjemper mot henne ... I lang tid var Pokryshkin det beste sovjetiske ess. Han samlet fem gullstjerner til helten fra Sovjetunionen, og skjøt ned hundre og tjuesju fly. Men så døde han. Da kunne ingen slå rekorden hans. I tillegg til Anastasia Vedmakova, og Akulina Orlova. Og bare nylig overgikk Mirabela også Yak-9 T på en fillete, overgikk Kozhedub. Og etter å ha skutt ned over hundre og åtti fly, ble hun en syv ganger helt i USSR.
  Dette er terminatorjenta! Slik som hun vil stoppe en galopperende hest, og gå inn i en brennende hytte.
  Og enda tøffere.
  Mirabela hadde en vanskelig skjebne. Jeg havnet i en barne-, arbeidskoloni. Barbeint og iført en grå kappe, hogget hun ved og saget stammer. Hun var så sterk og frisk. I streng frost gikk hun barbeint, og i fengselspysjamas. Og minst en gang ville nyse.
  Et slikt fenomen ble selvsagt også notert ved frontene. I lang tid kjempet Mirabela i infanteriet, og ble deretter pilot. Mirabela mottok sin første ilddåp i slaget nær Moskva, dit hun dro umiddelbart etter kolonien. Og der viste han seg kul.
  Hun kjempet barbeint og nesten naken i den bitre kulden, som bokstavelig talt lammet Wehrmacht. En så jævla og uovervinnelig jente var. Og hun lyktes massivt.
  Mirabela trodde på den forestående seieren til USSR. Men tiden går. Det er flere og flere ofre, men seieren kommer ikke. Og det blir skikkelig skummelt.
  Mirabela drømmer om seire og prestasjoner. Hun har syv stjerner i USSR - dette er mer enn noen annen! Og pokker, hun fortjener prisene sine! Og vil bære våpenkorset og utover. Selv om Stalin senere blir drept, lever hans sak videre!
  Jenta kommer inn og fryser ... Hun slår ned den nyeste tyske XE-162 og knirker:
  - Kunstflyvning! Og et jævla nytt mannskap!
  Virkelig, hun er en flott jente. En ekte kobra er også i stand til mye.
  Mirabela er en ny stjerne....
  Kampene pågår i flere dager, helt til en ny uke kommer og den 8. juli 1944 ... Den sovjetiske IS-2 fikk skader på rullene og sporene - den repareres. Ja, en så grusom og nådeløs krig. Og hvor lenge vil det vare?
  Og nå gikk Gerda utenom Kniesel og Wittmann når det gjelder antall ødelagte stridsvogner.
  Hvordan kan de unngå det? De kjemper barbeint og i bikini. Jentene tok en ny pause og plaget de sovjetiske barna igjen. Og nå nærmet de seg antallet 300 ødelagte stridsvogner. Og de kunne regne med en enestående belønning: Stjernen til Ridderkorset av Jernkorset med eikeblader av sølv, sverd og diamanter.
  Her er jentene!
  Gerda skyter mot den sovjetiske bilen. Rever av tårnet og hviner:
  - Jeg er en jævla greie!
  Og skyter igjen. Penetrerer T-34-85. Og knirker:
  - Moderlandet Tyskland!
  Jenta rykker seg. Og hun er veldig aktiv ... Ja, hun har en slik strategisk strek. Det er allerede midten av juli 1944... Krigen fortsetter og fortsetter... Vil ikke stoppe. Den røde hæren prøver å rykke frem forskjellige steder. Men ganske forsiktig, siden det er få menneskelige ressurser igjen.
  Og Russland blør.
  For eksempel Hans Feuer. Den yngste mottakeren av Jernkorsordenen, første klasse. Og så ble han den yngste som ble tildelt for fangst av en sovjetisk general med Ordenen av Ridderkorset av Jernkorset.
  Ja, dette er faktisk ganske kult.
  Og guttene viser seg ekstremt kule.
  Hans Feuer er en desperat fighter. Gutten kjemper som en kjempe, i kaldt og varmt vær, sommer og vinter, kun iført shorts.
  Med bare tær kaster barnet granater og ble legendarisk.
  Dette er virkelig veldig kult!
  Hans ble berømt i århundrer! Selv som en antihelt!
  Og generelt, en så utrolig og anspent krig pågår her ... Enhver AI blekner.
  Agave er tilbake på himmelen og skyter ned sovjetiske biler. Hun er en jeger og rovdyr. Slår fienden.
  Bilene hun traff faller. Og så skyter jenta mot bakkestyrkene. Slår ut IS-2. Og han vil ha:
  - Jeg er best! Jeg er jenta som dreper fiender!
  Og igjen blir det overført til luftmål. Dette er en tank destroyer og alle maskinene som flyr og skyter.
  Men her er en liten E-5 tank. Maskin som veier syv tonn. Bestått kampprøver. Og gnager og gnager i fienden.
  Og det er på tide å synge - ingen vil stoppe oss, og ingen vil vinne!
  E-5 skynder seg til seg selv, og skyter på farten. Og ikke stopp en slik tank. Og skjellene rikosjetterer.
  Og inne i maskinen sitter en ti år gammel gutt, Friedrich, og knirker:
  - Og jeg skal bli en skikkelig superfighter!
  Og igjen, hvordan han skjøt ... Og han treffer selve midten av tårnet. Og hans dødelige kraft, selv om den er av liten kaliber, er kolossal.
  Og på himmelen kjemper Helga. En barbeint jente i bikini ringer regningene. Og gleder seg over hans fantastiske suksesser.
  Med bare tær peker han på den sovjetiske bilen og setter den i brann spesifikt, og får et helt kampsett med granater til å eksplodere.
  Dette er kult og sprøtt.
  Og Agave drar foran ... Og kjemper også.
  Det er allerede august 1944... Den røde armé har ikke vært i stand til å oppnå suksess noe sted. Men heller ikke tyskerne kan avansere nevneverdig. Formidable underjordiske stridsvogner går i kamp. Men de er rent taktiske.
  Jentene feide under jorden, drepte batteriet med sovjetiske våpen og kom tilbake.
  Samtidig tok de et par pionerer til fange. Jentene som fanget guttene ble kledd av og torturert. De slo pionerene med ståltråd, og stekte deretter sine bare hæler med ild. Så begynte de å knekke tærne med en glødende tang. Guttene hylte av uutholdelig smerte. Til slutt brente jentene ut stjernene på brystet med rødglødende jern, og knuste mannlige perfeksjoner med støvlene. De siste pionerene avsluttet og de ble bøyd av et smertefullt sjokk.
  Jentene viste kort sagt ekstra klasse. Men igjen, tyskerne oppnådde ikke noe vesentlig.
  Kraftige selvgående kanoner: "Sturmmaus", skjøt mot de sovjetiske stillingene. Det var mye ødeleggelse og ødeleggelse. Men det sovjetiske angrepsflyet slo ut et av kjøretøyene, og Fritz kom tilbake.
  Saratov holdt fortsatt ut i august 1944. Riktignok var tyskerne i stand til å erobre byen Uralsk i Kasakhstan og flyttet til Orenburg.
  Her er igjen Albina og Alvina i luften, men en gang på en eksperimentell flygende tallerken. De peker ved hjelp av bare tær, trykker på knappene på joysticken og gjør det ekstremt behendig.
  Jenter, selvfølgelig, demonstrerer den høyeste aerobatikk. Her trakk de disketten, og et titalls sovjetiske flymaskiner ble skutt ned.
  Albina kvitrer:
  - Rasende byggeteam! Det blir en starfall!
  Og snur bilen sin igjen. Og jentene knuser den røde hæren. Dessuten, major...
  Alvina slår også ned et dusin sovjetiske fly og knirker:
  - Gale jenter, og ikke jomfruer i det hele tatt!
  Riktig med det siste. Paret deres tok en tur med mennene. Og det som bare ikke reiste seg. Jenter elsket menn - det er fint for dem! Og spesielt hvis du jobber med tungen.
  En jente av høyeste rang ... Her torturerte de en pioner ... Først kledde de av ham, og helte et par bøtter med vann i halsen hans. Så ble et varmt strykejern brakt til den hovne magen. Og som de brant! Pioneren ropte av vill smerte ... Det luktet svie.
  Alvina slo ham på siden med en rødglødende ledning. Og hvordan du vil le ... Det er veldig morsomt.
  Så sang hun:
  - Jeg er lei av å harve bakdelen - jeg vil erte lykken min!
  Og som han ler! Og blottet perlestennene sine! Jenta elsker å drepe, det er jenta!
  Og jentas ben er alle bare og grasiøse. Hun elsker å gå barbeint på kull. Og å drive de fangede pionerene. De hviner så mye når hælene er stekt. Til og med Alvina er veldig morsom. Og Albina er også en jente, ærlig talt - super! Hvordan flytte fienden med en albue til haken. Og knirk:
  - Jeg er en jente av ypperste klasse!
  Og blottet perlestennene sine. Som glitrer som slått. Krigeren er fantastisk! Det kan være noe som ikke kan sies i et eventyr, og heller ikke beskrives med penn!
  Begge sovjetiske krigere Yaks, Laggi, Pawns, Ilys blir slått ned i himmelen. Skjønnheter er aktive. Det er ikke den minste tvil i dem. Og en så vill og frenetisk skjønnhet.
  De kvinnelige krigerne styrer joysticken med bare tær og angriper russiske biler. Når de knuser, vil de knuse jagerflyene, som en kølle på krystall. Jentene er hensynsløse og nådeløse. De har kraften til sinne og lidenskapens flamme. Og selvtilliten til å vinne. Selv om krigen bare har pågått med USSR for det fjerde året. Men han vil ikke ta slutt. Albina og Alvina er på toppen av sin popularitet. Og de vil ikke trekke seg tilbake eller stoppe et øyeblikk. Og de flytter til seg selv og ramler fienden.
  Albina, som slår ned sovjetiske fly, hviner:
  - Jeg er lei av at jenta gråter, jeg drukner helst bastskoene!
  Og hvordan han gliser, og glitrer med perletenner. Og nå vil hun ha en mann. Hun elsker å voldta menn. Dette er veldig hyggelig for henne. Her skal han ta og voldta.
  Albina brøler:
  Sexjente er sex
  For en stor sangfremgang!
  Og krigeren vil bryte ut i latter... Og la oss drepe alle fiendene våre igjen. Hun har mye energi. Og full muskelstyrke.
  Og Alvina hvordan brøle:
  - La oss knuse fienden til haugene!
  Og krigeren vil begynne å le aktivt! Og hun forestilte seg hvordan gutta hennes labbet. Men det er mildt sagt hyggelig.
  September er rett rundt hjørnet... Solen skinner mindre og mindre. Den første høstdagen løper russiske gutter barbeint på snøen som nettopp har falt i de nordlige delene av Russland. De ler for seg selv, blotter ansiktet og viser tyskerne fiken.
  Pionerer med røde slips, med kort hårklipp, noen til og med ned mot null. De løper hoppende. Deres bare føtter er nesten aldri kalde. Veldig frekk. Jentene løper også, også uten sko. Fra rosa glitrer runde hæler i solen. Fantastiske sovjetiske jenter. Slank, atletisk, vant til å gjøre små ting.
  Og alle gliser og gliser av tennene ... Høstens første dag er en sann glede og tørst etter lys og skapelse!
  Og på himmelen en luftkamp. Mirabela, dette er den sovjetiske piloten nummer én som skyter ned et annet tysk fly. Og som alltid i en bikinijente. For alltid ung og falmer aldri. Slik er sjelens styrke.
  Mirabela elsker imidlertid også å bli berørt av menn. Hun liker dette veldig godt. Det er derfor hun er en pilot ... Når en jentes nakne, muskuløse kropp er rynket av menns hender - dette er en ekte smak. Og kjempegøy!
  Mirabela slår ned en annen nazibil og hveser:
  - Jeg er en pansret tispe!
  Jenta slår til og med kontrollpanelet med de bare, runde hælene. Hun er nydelig. Og uforlignelig.
  Mirabella er vridd. Og Agave flyr mot henne. Her møttes endelig to nesten mest produktive kvinnelige krigerpiloter. De skyter på hverandre bakfra. De prøver å få det på avstand. Men det fungerer ikke så bra. Begge skjønnhetene flyr av skuddlinjen. Og de blotter tennene aggressivt. Vel, kvinner er tisper. De stirrer hverandre hardt inn i øynene. Mer presist head to head og skyt igjen. Den tyske ME-262 X er fortsatt bedre bevæpnet enn Yak-9 T, og det sovjetiske kjøretøyet ble skutt ned ...
  Men Mirabela klarer å kaste ut, og mistet flyet for første gang i flykarrieren. Det mest stygge er at hun havnet i fiendens territorium. Og det er ille. Ja, slik er skjebnens unike vendinger. Og 1. september 1944, allerede det femte året av andre verdenskrig, forandrer verden seg, men Führers styre i det alternative historiske spillet består.
  Saratov blir til slutt forlatt av de sovjetiske troppene, og Wehrmacht-hæren nærmer seg Kuibyshev.
  Det pågår harde kamper også for Orenburg.
  Barfot Tamara kjemper der, kaster eksplosive pakker mot fiender, skyver dem med bare hæler og skriker:
  - Ære til kommunismens land!
  Veronica skyter mot motstanderne. Han kaster en eksplosiv pakke med bare tærne og roper:
  - For kommunismens ideer!
  Victoria, skyter mot motstandere og gjør det som Robin Hood i bikini, kvitrer, kaster bomber mot fienden med bare tær og hyler:
  - Ære til kommunismens tider!
  Olya, som skjøt mot fienden og klippet dem med en sigd, tok den og kvitret:
  - For sovjetstatens storhet og stor ære!
  Og med bare tærne vil han igjen kaste en eksplosiv pakke med kolossal, destruktiv kraft.
  Larisa, som skjøt mot nazistene, knirket:
  - Mitt land er Russland, du er for alltid gitt av Gud under den blå himmelen!
  Og blunk til partnerne hans ...
  Agafya, som skjøt mot nazistene, purret:
  - Orenburg vil aldri gi opp! Vi vil være mot fedrelandets fiender!
  Jentene er solide og har tenkt å kjempe virkelig til siste bloddråpe.
  Orenburg holder fortsatt ut. Men 3. september 1944 begynte angrepet på Kuibyshev. Og Sovjetunionen er selvfølgelig ikke bra.
  Alenka skyter mot nazistene og skriker:
  - For kommunismen i sovjetlandet!
  Og igjen, med barfot, vil han skyte ut en granat av ødeleggende kraft.
  Anyuta skyter mot motstanderne sine og skriker:
  - La oss forsvare Kuibyshev!
  Og med bare tærne vil han kaste en eksplosiv pakke med en stor dødelig kraft.
  Og rive fra hverandre mange fiender.
  Alla, som skyter mot Fritz, kvitrer og rister på brystet:
  - For de kosmiske høydene til Polissya!
  Og med en bar hæl vil en granat bukke under for ødeleggelsen og den totale døden til alle Fritz-angripere.
  Maria, som skjøt på nazistene og kastet kraft som lammet Fritz-en med bare foten, gnisset:
  - Ombord!
  Og jenta vil le av full hals!
  Marusya, som skjøt mot fascistiske lenker og kastet en ødeleggende granat med bare tær, kvitret:
  - Ære til kommunismen og seire!
  Matrena bemerket med et smil, sendte et nytt dødelig utbrudd og mejet ned Fritz:
  - Fædrelandet er hellig!
  Jenter kjemper som helter.
  Testen av den flygende tallerkenen var først vellykket, og deretter mislyktes den.
  Så Albina og Alvina kjempet nå igjen i ME-309, et veldig komfortabelt kjøretøy for stilen deres.
  Jentene skjøt på sovjetiske fly og hylte:
  - Enestående park, og elektronisk spaghetti!
  Albina avfyrte et velrettet utbrudd mot fienden, veltet en sovjetisk bil, pekte med bare foten og knirket:
  - Mitt første trekk vil være fatalt for fienden!
  Alvina skjøt også mot fienden. Hun skar ham grundig, og bare tennene ga hun ut:
  - Kommunismen er min skjebne!
  Og med bare tærne traff hun et annet mål.
  Jentene slåss fortsatt i den gamle bilen. Skruekjempere er ennå ikke tatt ut av produksjon. Dessuten må du fortsatt venne deg til jetmaskiner og distribuere en hel infrastruktur for dem. Og dette er ikke så lett å gjøre.
  Albina, som skjøt mot sovjetiske kjøretøy, bemerket logisk:
  - Jeg skal skape kommunismens æra og lede imperiet til stjernene!
  Og med sin bare hæl trykker han på pedalene.
  Alvina, som skjøt mot de russiske kjøretøyene, slo dem rett igjennom, knirket:
  - Målet vårt er arisk kommunisme!
  Og igjen brukte krigeren hennes bare tær. Og hun handlet veldig raskt.
  Da begge jentene kom tilbake, etter å ha brukt opp hele kampsettet, lot de kroppene deres vaskes i badekaret. Kjekke karer banket dem med koster. Albina, som varmet opp, sa:
  Vi trenger fortsatt menn!
  Alvin var enig i dette:
  - Helt klart nødvendig! Selv om her er vi kvinner mye vakrere!
  Albina brøt ut i latter og kvitret:
  - Hvorfor trenger en kvinne en mann for å ha noen å slå!
  Jentene er selvfølgelig enige i dette.
  Helga fra TA-152 skjøt mot sovjetiske stridsvogner, og stakk dem gjennom, smilende:
  - Ære til keiserkommunismen!
  Og jenta lo.
  Agave er på himmelen for å jakte på sovjetiske fly. I økende grad sees Yak-9 på himmelen, som er den enkleste å produsere. Denne maskinen er imidlertid ikke så svak. I T-modifikasjonen er hun bevæpnet med en 37 mm kanon og kan stikke en Fritz smertefullt.
  Agave treffer på avstand på sin ME-262 og synger gjennom nesen:
  -Jeg er verdens klokeste, jeg dreper fiender på toalettet!
  Og blunker mot himmelen til englene sine.
  Men her er Mirabela i luften igjen. Denne jenta, til tross for alle tapene, mister ikke motet.
  Og begynner til og med å synge, komponerer på farten;
  Jeg ble med i Komsomol og spilte
  vakker drømmejente...
  Jeg trodde verden ville være evig mai,
  Hver dag er vårens fødsel!
  
  Men av en eller annen grunn gikk det ikke.
  På en eller annen måte kan jeg ikke bli forelsket...
  Vel, fortell gutta på min nåde,
  Livet er veldig holdbar padle!
  
  Plutselig tordnet krigen plutselig,
  Og en orkan stormet i hjel ...
  Og jentenes sterke kropp
  Du kan bli truffet med en gang!
  
  Vil ikke, tro meg, jeg gir opp,
  Kjemp for moderlandet til slutten...
  Vi bærer granater i en sterk veske,
  Stalin erstattet sin far i hjertene!
  
  Krigere er store i Russland.
  Vi kan beskytte verdensordenen ...
  Stjernene på himmelen vannet fløyel,
  Og jegeren ble til et spill!
  
  Jeg er en barbeint jente som kjemper
  Full av forførelse og kjærlighet...
  Will, jeg kjenner et sted i dette paradiset,
  Du kan ikke bygge lykke på blod!
  
  Krigere fra det store fedrelandet,
  Vi vil kjempe hardt i nærheten av Moskva ...
  Og så drømmen under kommunismen
  Mot helvete med Satan!
  
  Modige russiske gutter,
  At de kjemper ærlig til slutten ...
  De slo fra et maskingevær,
  Om nødvendig, med en krone av gull!
  
  Ikke engang en kule kan stoppe oss
  Jesus, den store Gud, er oppstått...
  Rovdragens dager er forbi,
  Det ble enda lysere fra himmelen!
  
  Jeg elsker deg kjære Lada,
  Den øverste Gud Svarog vil være i herlighet ...
  Vi må kjempe for Russland
  Den beste hvite guden er med oss!
  
  Ikke legg russerne på kne
  Tro oss, vårt kjøtt kan ikke dempes ...
  Stalin og den store Lenin er med oss,
  Denne eksamen må også bestås!
  
  Fedrelandets smerte er også i vårt hjerte,
  Vi tror på hennes storhet...
  Vi åpner døren til verdensrommet raskt,
  Det blir et veldig søtt liv!
  
  Barefoot vi er vakre jenter,
  Vi løper raskt gjennom snøfonnene ...
  Vi trenger ikke denne bitre vodkaen,
  Kjeruben brer ut vingene sine!
  
  For fedrelandet vil vi jenter stå,
  Og vi vil svare Fritz, ingen ondskap,
  Helvetes Kain vil bli ødelagt,
  Og hei til Kristus Frelseren!
  
  Det kommer en epoke - det blir ikke bedre,
  De døde vil stå opp for alltid...
  Universet vil bli et levende paradis,
  Alle menneskers drøm går i oppfyllelse!
  . KAPITTEL #11
  September 1944 gikk i harde kamper ... Fritzerne var i stand til å omringe Kuibyshev og Orenburg og derfor var disse byene dømt, men til tross for alle vanskelighetene kjempet de.
  Jentene viste ekstraordinær motstandskraft... I begynnelsen av oktober hadde nazistene ennå ikke tatt Kuibyshev og angrepet Penza. Og kampene begynte å koke for denne byen.
  Natasha og teamet hennes kjempet der.
  Jenta kastet en granat med den nakne, grasiøse foten og kurret:
  - For den russiske ånden.
  Etter det skjøt Zoya fra en bazooka. Og slo ut den tyske tanken "Lion" -2.
  Tyskerne bremset bevegelsen litt ... Panthers og T-4s ble tatt ut av tjeneste. Men mens disse maskinene fortsatt er i drift. Faktisk er Panther en god tank destroyer, og er ganske tålelig beskyttet i pannen. Men brettene er hennes problem. Imidlertid er "Panther" -2 beskyttet av sidene, ikke særlig godt. Men de fleste våpnene er beholdt.
  Utviklingen av E-serien er i gang ... E-75-tanken lover å bli en ny generasjons kjøretøy med perfekt dekkede sider. Tyskerne utnytter dette. Oppgaven er å få en tank som ikke er for tung, rask og godt beskyttet. Det første forsøket av denne typen var musen, men øvelsen viste den overdrevne vekten til denne tanken. I stedet var E-100 allerede under utarbeidelse. Denne tanken hadde en strammere layout og en lavere silhuett. Generelt har vekten, sammenlignet med mus, gått ned til hundre og tretti - hundre og førti tonn. Sidene ble installert i rasjonelle vinkler. Tykkelsen på sidene, sammen med skjermene, nådde 210 mm. Bevæpningen er den samme som Maus, en 128-millimeter og 75-millimeter kanon med kort løpet. Tyskerne installerte en kraftigere motor på 1500 hestekrefter, og tanken beveget seg i førti kilometer i timen på motorveien.
  Noe som generelt sett er tilfredsstillende. E-100 er fortsatt en for tung tank uansett. Men med utmerkede våpen og beskyttelse.
  Kampegenskapene kunne ikke være dårlige, men transporten av tanken og transporten forble problematisk. Virkelig erfaring viste at en tank for en relativt rimelig overføring langs veier og broer ikke kunne veie mer enn åtti tonn.
  Så Hitler ga en grense på E-75 for å møte denne vekten, men for å skape en pålitelig maskin når det gjelder beskyttelse. Hvorfor det ble besluttet å forlate 75-millimeter kanonen. Og gjør oppsettet så stramt som mulig: i én blokk, motoren og girkassen på tvers og girkassen på motoren. Da får han kanskje en tank, beskyttet fra alle kanter og ikke for tung.
  Hitler var generelt sett ikke helt fornøyd med de tyske maskinene. Selv om Lev-2 sannsynligvis var mer avansert, var dens 105 mm kanon overflødig for å bekjempe sovjetiske stridsvogner, og utilstrekkelig for å skyte mot ikke-pansrede mål. "Panther" -2 kunne generelt passet militæret med våpen og frontbeskyttelse, men siden var fortsatt ikke nok, men kjøreytelsen er tilfredsstillende.
  Führer krevde å lage en tank som kunne passe militæret på alle måter.
  Men dette er ikke så lett å få til. Er det mulig å komprimere oppsettet maksimalt og lette chassiset ved hjelp av spesielle boggier og fjærer, og få noe ut av karosseriet. Og mannskapet ordner selve utsatt.
  En slik utvikling kan være ganske lovende. Den første E-75-tanken, forent med E-50, kunne ikke veie mer enn sytti tonn, og dette er en formidabel maskin.
  Elizabeth på sin side kjempet på T-34-85-tanken og var ikke helt fornøyd med beskyttelsen. Skjør på grunn av mangelen på legeringselementer, beskyttet ikke rustningen tanken for mye.
  Elizabeth skjøt ved hjelp av de bare tærne og brølte, og blottet tenner:
  - Jeg er en romvoksen.
  Ekaterina slo fienden, slo fienden på siden og hveste, og blottet tenner:
  - For kommunismen i USSR!
  Elena skjøt også veldig aktivt med sikte på fienden og slo ham med dødelig kraft, og gitt det faktum at bena hennes var bare, kvet hun:
  - For seierens grunnlov!
  Euphrasia skjøt mot fienden, mens hun brukte de bare tærne hennes og hylte:
  - Vi er lojale mot Svarog og Stalin for landets storhet!
  Slik er kampjentene her. De har det mest fremragende laget.
  Noen T-34-85 stridsvogner dukket opp med beskyttelse mot kuler, noe som reduserte vekten betydelig. Hastigheten og manøvrerbarheten til maskinen har økt. Men nå kunne det tas av en antitankrifle, en maskingevær med stor kaliber og mange typer granater. Og luftgevær er helt gjennomboret. Riktignok er en slik tank enda enklere å produsere, billigere og øker bevegelseshastigheten.
  Nå, hvis jenter kjører denne bilen, lar de dem ikke komme inn i den på noen måte.
  Elizabeth, en rask jente med et kolossalt destruktivt element, bemerket logisk:
  - Du kan ikke erstatte tapperhet med rustning!
  Catherine var enig i dette:
  - Ja, det stemmer, så du vil ikke lyse opp!
  Og hvordan du ler...
  Jenter med stor sjarm. Og hvis fiendene blir tresket, så gjør de det aggressivt og grundig.
  Etter at tanken deres hadde brukt opp kampsettet og flyttet for å fylle på forsyninger, spurte Elena vennene sine:
  - Det er det jentene tenker, har vi en sjanse til å beseire Det tredje riket?
  Catherine svarte selvsikkert:
  - Som Vasily Terkin sa ... Vi kom for å slå, ikke for å telle!
  Elizabeth korrigerte:
  - Det var det Suvorov sa!
  Og jenta, med bare tær, tok og vridd en avisbit til en sigarett. Det er morsomt for henne.
  Euphrasia sang og vugget med kroppen:
  - Jeg er en romjente-terminator,
  Det vil være veldig smertefullt for Fritz - kultivatoren!
  Og hvordan krigeren vil le!
  Jentene bestemte seg for å spille kort. Det er morsomt. Og taperne gjør push-ups og knebøy.
  Elena la merke til under spillet:
  - Men seriøst, vi har ingen reelle vinnersjanser! Kaukasus har falt og vi taper!
  Catherine kastet et kort med den bare foten, slo fienden og knirket:
  - Men vi har et hemmelig våpen!
  Krigeren brøt ut i latter og kastet også et kort med bare tærne.
  Elizabeth sa med et sukk:
  - Vi har egentlig bare ett håp igjen om et nytt hemmelig våpen!
  Euphrasia sutret og kastet kortet med bare fingrene av grasiøse ben:
  - Ja, vi kan ikke klare oss uten et hemmelig våpen!
  Og jentene sang i kor:
  - Sverdet vårt brenner med ild, vi skal kutte fiendene! Vi er soldatene i USSR!
  Krigere er innstilt og virkelig i kamp.
  Men kreftene er for ulik ... I midten av oktober falt Kuibyshev likevel ...
  Tyskerne var i stand til å erobre et viktig forsvarsobjekt. Men regnet pøste ned... Det var håp om en pause som følge av høsten.
  Kampene fortsatte imidlertid på himmelen.
  Tre sovjetiske piloter: Mirabela, Anastasia, Akulina kjempet med vill entusiasme.
  Mirabela, som slo ned en nazist på flukt, på sin utdaterte, men formidable Yak-9 T, sang:
  - Det kommer en æra, kommunismens æra!
  Anastasia, som trykket de bare tærne på avtrekkeren, bekreftet og blottet tenner:
  - Jeg skal fly til himmelen med en sang!
  Og blunket til vennene hennes.
  Akulina, som knuste en annen tysker ved å trykke den nakne, runde hælen på pedalen, ga ut:
  - Til ære for USSR!
  Jentene må sies spesifikt slåss.
  Mirabela skjøt ned den fascistiske ME-262 fra en 37-millimeter kanon, twitret:
  - Ære til kommunismen!
  Anastasia, som kuttet av nazisten med en velrettet tilnærming og saget fienden, sa ut:
  - Ære til det røde universet!
  Akulina er en veldig stridbar jente, slo ut en tysk bil og plystret og knurret:
  - For kommunismen i sovjetlandet!
  Krigerne bør bli kjent for sin kolossale seighet.
  Albina, Alvina, Agave på den annen side får sine kontoer. Og jentene kjemper også barbeint og i bikini.
  Så morsomt det er når jentene er nesten nakne og i fly.
  Albina med bare tær slår ned et utbrudd, flere sovjetiske biler på en gang og knirker:
  -For det ariske brorskapet!
  Alvina kjemper også mot den røde hæren og gjør det modig. Og med de bare tærne styrer han luftkanoner, og kutter ned sovjetiske biler og skriker:
  - For lyse ideer!
  Agave skyter også ned sovjetiske jagerfly og angrepsfly, bokstavelig talt knuser dem og brøler:
  - For seieren til Det tredje riket!
  Og jentene har ikke noe imot og utsetter fienden for alvorlig tortur. Spesielt vakre gutter.
  Albina, som stekte hælene til pioneren på bålet, bemerket en gang:
  - Gutter i stekt form og med pepper er så deilig!
  Og hvordan han ler. Og vis tungen hans!
  Alvina la merke til dette og blottet tenner:
  - Gutten er stekt i ovnen, kjempegodt med hvitløk!
  Agave slo ned et par sovjetiske jagerfly ved hjelp av bare tærne og ropte:
  - Vi er romsnuser!
  Og blunket til vennene hennes. Hun er en jente av en sjelden, kjempende natur.
  Albina, som skjøt ned fly med de bare, grasiøse meislede bena, bemerket:
  - Du kan ikke forstå Russland med tankene dine, hvordan kan du velge herskere som Stalin!
  Alvina bemerket aggressivt, blottet tennene og skjøt med bare tærne:
  - Og vår Hitler er ikke bedre!
  Agave fniste, veltet sovjetiske biler med bare tær og la merke til:
  - Adolf, selvfølgelig, besatt! Men samtidig er det ikke målt hvor mye som allerede har klart å vinne!
  Jentene er ekstremt stridbare og aggressive.
  Og så stekte de på en eller annen måte to gutter på bålet i live. Akkurat sånn ble de gjennomboret på en stålstav, og de begynte å steke, og de skrek og vred seg. Så, da guttene ennå ikke hadde roet seg, begynte alle jentene i skvadronen å løpe bort til de stekte pionerene, kutte kjøttstykker fra dem og spise.
  Og det var veldig velsmakende, spesielt hvis de fortsatt levende guttene ble pepret under stekingen.
  Agave spiste for eksempel guttens lår med stor glede. Jentene gjorde en kjempejobb da. Og bare bein og innmat var igjen fra begge guttene. Den unge leveren var spesielt velsmakende. Jentene hennes spiste med stor glede.
  Og nå kjemper de i himmelen ...
  Orenburg falt i slutten av oktober...
  Tyskerne nærmet seg Ufa. Det er allerede ganske kaldt og det snør.
  Tamara og teamet hennes i utkanten av Ufa kjemper med nazistene. Det tyske infanteriet angriper fra svarte soldater som de rekrutterte i de franske og belgiske koloniene.
  De kaster bokstavelig talt lik ved alle tilnærminger.
  Tamara gir en tur, og kaster en granat med bare foten og knirker:
  - Kommunismens epoke vil være kjent i århundrer, jeg tror Stalin vil være vår faste hånd.
  Veronica, skyter, sier:
  - Ikke knekk USSR!
  Og med sin bare hæl kaster han opp en eksplosiv pakke.
  Anfisa, som skyter mot nazistene og kaster et nytt dødsbudskap med bare tær, bemerker:
  - Kommunismens storhet er med oss!
  Victoria, som skyter mot fienden og meker ned nazistene, kaster en granat med bare føtter, og knirker:
  - Måtte det store fedrelandet bli herliggjort!
  OL står i brann. Og så vil denne jentehelten kaste en hel boks med eksplosiver mot nazistene og brøle:
  - Ære til rommet vårt Motherland!
  Og alle jentene roper i kor.
  - For USSR! Det vil være en pioner!
  Krigere fra den røde hæren som kjemper stjeler. Og når det snødde kjemper de fortsatt barbeint og i bikini.
  I begynnelsen av november startet nazistene et angrep på Ulyanovsk. Byen der Lenin ble født og hvor Stenka Razin ble alvorlig såret. Dette er hovedstadsgrensen til russiske byer.
  Alenka kjemper mot nazistene. Og han synger for seg selv og kaster granater mot nazistene med bare føtter:
  - Ære til Russland, ære ...
  Tanks suser fremover ...
  Divisjon i røde skjorter,
  Hilsen russiske folk!
  Anyuta, som skjøt mot fiendene og klippet dem, og deretter lanserte eksplosive pakker med sagflis med bare tærne, ropte:
  - For Stalins kommunisme!
  Og hun ga en tur til en hel rekke svarte krigere, mejet ned.
  Alla, som skjøt på motstandere og brukte de bare tærne sine, kastet en dødelig granat, knirket:
  - For innfødte Russland!
  Maria, som skjøt mot nazistene og brukte de bare tærne sine, mens hun kastet dødsgaver mot fienden, knipset og bemerket:
  - For romkommunismen!
  Matryona, som skjøt mot nazistene og klippet ned fienden, utstedte:
  - For endringer i kampen!
  Marusya, som skar Fritz, og slo dem i hjel, tok den og brølte aggressivt og slettet den til pulver:
  - For seieren av høyeste standard!
  Og med bare foten kastet hun en dødelig granat.
  Disse jentene her er kule og groovy.
  Alenka, som skjøt og klippet ned fiendene og kastet granater med bare tærne, knirket:
  - Kommunismens storhet vær med oss!
  Og jenta tok den, og slo ut en tysk stridsvogn med stor bevissthet.
  Og her er en annen modifikasjon av Lev-2-tanken med en 88-millimeter kanon. Tårnet er smalere, og tanken er mindre, og veier femtifem tonn, og motoren er på 1200 hestekrefter når den forsterkes. Rask tysk bil.
  Men han plager ikke krigeren.
  Alla kastet en granat med bare foten og knirket:
  - For kommunismen!
  Anyuta kastet den morderiske dødsgaven med bare tærne og kurret:
  - For nye grenser!
  Og jenta vil plystre. Og den tyske tanken "Lion" -2 vil ta og snu, og rullene fløy bokstavelig talt.
  Maria, som skjøt mot nazistene, sang:
  Og kampen fortsetter igjen
  Og hjertet er engstelig i brystet ...
  Og Lenin er så ung -
  Og den unge oktober er foran!
  Matryona skjøt mot fienden og kuttet ned rekkene, kastet en granat med bare foten og kvitret:
  - Det første steget i livet er viktig!
  Marusya, som slo nazistene ut, skrek:
  - Du ser igjen over jorden, virvelvinder av rasende angrep!
  Og slike er krigerne ufleksible.
  Men fortsatt er kreftene ulik. Penza har allerede falt. Og nazistene stormer Saransk.
  Nå er det ikke så mye igjen til byen Gorky.
  Den 7. november 1944 holdt Stalin nok en parade i Moskva. Selv om det ikke er en seier.
  Fritz skjøt imidlertid mot Moskva for første gang med V-2 ballistiske missiler. Og samtidig ble byen bombet av jetfly, inkludert Arado-bombefly. Denne handlingen sjokkerte alle sterkt. V-2-missilene fløy langs en høy bane og falt plutselig, selv radarene så dem ikke ordentlig.
  Det var mange ødeleggelser og ulykker. Sovjetiske soldater ble drept under paraden.
  Stalin holdt et presserende møte i en underjordisk bunker som kunne tåle til og med et direkte treff fra en atombombe.
  Lederen for generalstaben, Vasilevsky, bemerket med bekymring:
  - Tyskerne har et nytt våpen med stor destruktiv kraft. Og radarene våre så ham ikke ...
  Stalin brølte og stampet sint med hælene:
  - Her er du idioter! En slik overraskelse kunne ikke sees!
  Marshal Vasilevsky bemerket:
  - Noe var kamerat Stalin ....
  Beria sa umiddelbart:
  - Dette er A-5-klassemissiler. Ikke bekymre deg kamerat Stalin. De bærer bare åtte hundre kilo aminolon, og står som en god jetbomber. Tyskerne avfyrte et par dusin missiler, men denne designen kom ikke inn i serien, siden bombing med jetfly er både billigere og mer praktisk.
  Stalin, etter å ha roet seg, bemerket:
  - Så det er ikke et effektivt våpen? Veldig bra!
  Beria bemerket med et sukk:
  - Men jetbombefly, dette er et alvorlig problem. Kamerat Stalin må kjempe mot dette!
  Marshal Zhukov foreslo:
  - Kanskje vi tar det og vi lager raketter selv. Jeg mener bakkeluft. Hva, å kontrollere dem med radio for å skyte ned fly!
  Voznesensky bemerket:
  - Det tar tid å lage slike raketter! Det er mye lettere å lage veldig billige fly av tre, fylle dem med eksplosiver og ramme fienden. Det ville vært kamikaze-stil!
  Stalin nikket samtykkende.
  - Ja, kamikaze-fly bør brukes. Dette er vår sjanse, selv om dette i virkeligheten bare forlenger smerten til vår røde hær.
  Du bør finne noe mer effektivt!
  Yakovlev svarte med et sukk:
  - Kamerat Stalin jobber med nye fly. Men foreløpig er vi fokusert på å beholde maksimal ytelse av biler. Alle reserver er brukt og vi setter barn fra ti år til maskinene. Full mobilisering, både total og supertotal.
  Stalin brølte:
  - Mye mer må gjøres! Det du gjør er for lite!
  Molotov sa med et sukk:
  - Kontakt med de allierte er ikke mulig. Det ser ut som vi er alene. Prøvde å forhandle med japanerne... De krever territorium opp til Ural, noe som er uakseptabelt.
  Stalin knurret:
  - Det er nødvendig å slå til mot Japan om vinteren, men hva med Leningrad?
  Zhukov sa og blottet tenner:
  - Angrepet på Petrozavodsk var ikke så vellykket som forventet. Sverige gikk inn i krigen på det tredje rikes side og vi måtte forholde oss til store styrker. Så det var ikke mulig å umiddelbart utvikle offensiven, og fienden, som trakk opp deler av Wehrmacht, avviste angrepet vårt. Byen Leningrad er i full ring av blokaden, og er grundig fastklemt. Jeg tror til våren på grunn av den totale hungersnøden, vil hele befolkningen dø ut. Og Leningrads fall vil være uunngåelig.
  Det er praktisk talt umulig å forsyne den med fly. Fienden dominerer himmelen fullstendig. Tyskerne gir allerede nå et ridderkors, bare for hundre nedstyrte fly.
  Stalin knurret sint:
  - Mislykket angrep!
  Zhukov nikket.
  - Mange jernbaner er ødelagte, og vi har konsentrert for få krefter. Og vi må hylle finnene og svenskene, de er iherdige i forsvaret. Men det er ikke alt. Tyskerne gikk også utenom Murmansk. Nå er denne byen omringet. Vi vet ikke hva vi skal gjøre!
  Stalin knurret:
  - Fjern blokkeringen!
  Zhukov svarte:
  - Det er ingen styrke til dette! Og fienden kan erobre hele den karelske halvøya!
  Stalin beordret:
  - Trekk opp krefter og slipp! Om vinteren er ikke tyskerne så sterke. Det vil være mulig å presse dem kapitalisk!
  Vasilevsky bemerket:
  - Det er nødvendig å forhindre dype gjennombrudd, og der vil vår styrke ta fiendene!
  Stalin brølte:
  Vi vil kjempe for kommunismen!
  Voznesensky leverte mer muntre nyheter:
  - SU-100 er allerede nedfelt, i metall og klar for masseproduksjon. Chassis basert på T-34. Ganske enkelt å produsere. Prosjektilet er nesten klart for den nye pistolen. Så SU-100 vil allerede dukke opp på frontene. I morgen går den første maskinen til fronten!
  Stalin nikket bifallende.
  - Det gjorde meg i hvert fall glad! Men T-34-85 er ennå ikke tatt ut av produksjon. Ikke bare det, gjør rustningen tynnere og reduser vekten til tjue tonn. Kampene viste at det ikke kunne bli verre!
  Voznesensky bemerket:
  - Du kan lage rustning av tre! Vi produserer hundrevis av slike stridsvogner om dagen, enda flere enn nazistene. Men kjøretøyene våre skyter lett ned Fritz selv med lette antitankvåpen.
  Zhukov bemerket:
  - Der er Gerda. Dette er en så kul dame! Hun slo ut mange av våre stridsvogner og våpen.
  Stalin nikket.
  - Vi må fange henne, og steke de bare hælene hennes. Sårt kul jente!
  Zhukov var enig:
  - Du må ta den! Og vi vil ødelegge nazistene!
  Beria nikket og klukket:
  La oss gjøre en spesiell operasjon!
  Stalin bemerket med et sukk:
  - Dette er en god idé, men ... Vi må fortsatt gjøre noe ferdig!
  Beria brølte:
  - La oss fange dem alle!
  Stalin ristet på hodet.
  - Nei... Å drepe helter er ikke bra! Jeg vil at Gerda skal bringes til meg! Dette haster!
  Beria bemerket:
  - Live?
  Stalin bekreftet lett:
  - Selvfølgelig, jeg lever!
  Beria klukket og pustet ut kinnene:
  - Alt det umulige, kanskje jeg vet sikkert!
  Flere jenter dukket opp i korte skjørt og med bare bein. De bar på glass vin og blunket til GKO-medlemmene.
  Zhdanov bemerket:
  - Vi trenger flere jenter i hæren! De fikser det der!
  Stalin uttalte:
  - Jeg belønner Anastasia, Mirabela, Akulina med "Star of the Order of Glory" med diamanter! Ære til USSR!
  Alle ropte unisont:
  - Ære til heltene!
  Og de klappet i hendene.
  En av jentene bukket og knelte og kysset Stalins støvler.
  Den øverste sjefen helte vin over henne og brølte:
  - Styrken vår er knyttneven vår!
  Beria kvitret:
  Hitler er en tosk!
  Stalin protesterte:
  - Ikke en tosk, men legemliggjørelsen av bedrag!
  Og alle applauderte igjen.
  . KAPITTEL #12
  Byen Ulyanovsk var fullstendig omringet, men holdt så langt på .... Det er allerede slutten av november og det snør med frost. Tyskerne er ikke særlig ivrige etter å angripe, og så langt skyter de.
  I luften er været ikke særlig flyktig. Men jentene kjemper fortsatt og viser mirakler av mot.
  Gerda med mannskapet hennes på Panther-2. Men Panther-3-tanken skulle dukke opp snart, og krigeren vil virkelig kjempe på den.
  I mellomtiden skyter hun mot sovjetiske stillinger.
  Med bare foten rettet hun kanonen mot målet og skjøt. Hun knuste den sovjetiske trettifire og kvitret:
  - For det hellige Preussen!
  Charlotte skjøt også fra kanonen, gjennomboret den sovjetiske haubitsen og knirket:
  - Vår lykke gjennom tidene!
  Christina skjøt også, traff fienden med bare føtter og kvekket:
  - For slike karer som er oss verdig!
  Magda skjøt også veldig nøyaktig og kvitret:
  - For imperiets storhet!
  Og på den nyeste SU-100 kjemper de fire av Elizabeth.
  Jentene har mestret den nye selvgående pistolen og skyter.
  Elizabeth skjøt med bare tær og sang;
  Den fascistiske bøddelen river ut skuldrene,
  Her er stativet, tangen, øvelsene for hånden!
  Han ønsker å lamme sjelens kropp,
  Ubetydelig monster, men ser kult ut!
  
  Han lover penger, skip i havet,
  Hva selv en tittel kan gi!
  Sett deg virkelig på spill,
  Tross alt, for ham er du bare et lik og en lek!
  
  Han vil vite om virksomheten vår,
  Hva er nytt i kjeden av de fattige å lenke!
  Derfor vil jeg kjøre sjenerøst komme overens,
  Å glemme faren og til og med moren!
  
  Men vi vil tjene moderlandet fast,
  Vi kan ikke bli knust av bøddelens grusomhet!
  En gren vil bøye seg fra et vindkast,
  Og nakne babyer gråter!
  
  Ja, jeg tapte den første vanskelige runden,
  Men den allmektige vil gi en sjanse til å hente inn igjen!
  Og så vil jeg selv sende fienden til knockout,
  Knyttneven min vil kjeve reptilet fast!
  
  Fosterlandet gir meg slik styrke
  At det er mulig å overvinne smerten ved all tortur!
  Og kom deg ut av denne bunnløse graven,
  For ikke å bli fortært, sinte bjørn!
  
  Litt mer og frelsen er nær -
  Vi vil oppnå seier over fienden!
  Å leve under dekke av kommunismens lys,
  Slik at solen oversvømmer huset med gull!
  Og jentene sang og skjøt fra en ny, dødelig kanon. De er ekstremt formidable krigere.
  Elena sa med en latter:
  - Kommunismen skal bygges, den tror vi på!
  Catherine var enig i denne uttalelsen:
  - La oss bygge kommunismen, og det blir en triumf!
  Euphrasia tok den og gurglet, skjøt ved hjelp av de bare tærne og traff Panteren.
  Så knirket krigeren:
  - Å, kommunisme, kommunisme! Sofismen vil bli sterkt knust!
  Og "Panther", slo i pannen og på avstand.
  Dette er jentene du ikke kan knuse så lett.
  Nå kommer desember... Japanerne sluttet nesten å kjempe i kaldt vær.
  Men på himmelen, til tross for vinterværet, er det fortsatt kamper.
  Her er Toshiba og Toyota, to japanske piloter som kjemper som desperate stjele.
  Toshiba slår ned sovjetiske fly med de bare tærne, og utbryter på toppen av lungene:
  - Jeg har en super jente!
  Toyota, som slår ut en russisk jagerfly og blotter perlestennene sine, bekrefter selvsikkert:
  - Og det er en kvinnehyper!
  Japanske kvinner er selvfølgelig kjempere med kolossal startkraft. Æren til en samurai kan ikke motstås.
  Men uansett er himmelen fortsatt i full sving.
  Og på land tok fire ninjajenter opp med utryddelsen av sovjetiske soldater.
  Den blå ninjajenta holdt en møllemottakelse, kuttet av flere russiske jagerfly og lanserte med bare tærne en ert med eksplosiver med kolossal destruktiv kraft.
  Hun rev den opp og tvitret:
  - Hei Japan!
  Den gule ninjajenta sang også sommerfuglteknikken med sverd. Hun kuttet av en rekke rivaler og hylte:
  - For kommunistisk hevn!
  Og med bare tær, hvordan lansere en ødeleggende gave til utslettelse.
  Så mumler han:
  - For storheten til Japan!
  Den røde ninjajenta holdt et helikoptermottak med sverd. Med bare tær kastet hun en dødelig dødsgave, og hylte:
  - For min kjærlighet!
  Og så sa hun:
  - Og hvor hevner kommunisten?
  Den gule ninjajenta, som hogget ned russiske soldater og igjen kastet en granat med sin bare hæl, utstedte:
  - Og til tross for at det blir suppe med katt!
  Den hvite ninjajenta, som hogget sine rivaler og kastet en dødsgave med bare tær, utstedte:
  - Vi skal vinne for kommunismens ideer!
  Og alle fire krigerne vil le i kor og vise perletennene sine.
  Desember gikk raskt... Etter beleiringen tok tyskerne både Ufa og Saransk. Men Ulyanovsk holdt fortsatt ut i en fullstendig blokade.
  Stalin beordret det nye året til for enhver pris å holde byen der Lenin ble født.
  Til tross for frosten nærmet tyskerne seg imidlertid allerede Kazan. Så Sovjetunionen var på randen av en fullstendig kollaps.
  Hva du skal gjøre i USSR har ennå ikke vært klart og ideer.
  Stalin feiret nyttår i Moskva og i bunkeren. Blikket hans var dystert, men lysten til å kjempe ble ikke svekket.
  Hitler bestemte seg i mellomtiden for å arrangere en farse for seg selv, i Libya, hvor det er varmt.
  Og der nøt han skuespillet med å kjempe mot gladiatorjenter.
  Ikke mye skjedde på nyttårsaften, bortsett fra bombingen av Moskva.
  Og utgivelsen av den første "Panther" -3-serien. Denne tanken hadde tykkelsen på rustningen til "Tiger" -2, men med store bakker, og veide bare førtifem tonn. Og høyden har gått ned med mindre enn to meter. En kraftig motor på 1200 hestekrefter er plassert i en blokk og på tvers av girkassen. Selve bilen viste seg å være perfekt bevæpnet og med utmerket optikk og en hydraulisk stabilisator. Og i det smale tårnet var det en kanon på 88 mm i 100 EL, veldig nøyaktig og pansergjennomtrengende.
  Gerda og teamet hennes dro i denne bilen. Perfekt og lettere løpeutstyr, løp perfekt gjennom snøen. Denne tanken er perfekt totalt sett. Og rustningen hans med store bakker beskytter perfekt pannen på bilen. Den øvre delen av 150-millimeter-kassen er spesielt sterkt beskyttet i en vinkel på 40 grader fra horisontalen. Og dette er omtrent 330 millimeter rustning i en vinkel på nitti grader. Ikke en eneste sovjetisk kanon vil trenge gjennom toppen av Panther-3-skroget. Bunnen opptar en tredjedel av arealet av pannen på kroppen ved 120 mm og i samme vinkel, og også nesten ugjennomtrengelig.
  Pannen på tårnet er 185 millimeter tykk og i en vinkel på 50 grader, også ugjennomtrengelig for sovjetiske våpen.
  Men her er sidene svakere på 82 mm med skråninger, og de kan tas. Spesielt SU-100, en ny sovjetisk selvgående pistol som raskt vinner popularitet blant troppene på grunn av dens enkle produksjon og pansergjennomtrengende kanon.
  Gerda skjøt det første skuddet mot de sovjetiske troppene. Hun gjennomboret IS-2-tanken og uttrykte seg:
  - Dette er en god fighter!
  Charlotte bemerket, skjøt mot fienden og brøt gjennom den sovjetiske maskinen ved å trykke på knappen med sin bare hæl:
  - Denne teknikken er nesten feilfri!
  Kristina siktet en hurtigskytende, automatisk tysk kanon med bare tærne, bemerket:
  - Pansringen ombord er ganske svak! Vi ville hatt en kraftigere bil!
  Magda skjøt også med bare foten, og tok den i raseri og ropte:
  - Det ville bare vært en troika, men en troika boltret seg!
  Og jentene lo i kor ... Tanken er veldig bra, spesielt kjøreegenskapene.
  Bestod kampprøver og bilen E-100. Men hun er tung. Men godt beskyttet. Og våpnene hennes kan ikke tas så lett.
  Og i den sitter også tyskerjenter. Og til tross for kulden barbeint og i bikini.
  Adala, som skjøt mot motstandere og traff fienden, uttrykte seg logisk:
  Vi skal leve under kommunismen!
  Og med bar hæl, hvordan du trykker ....
  Agatha, som skjøt på sovjetiske posisjoner, traff motstandere med bare tær, knirket:
  - Og storheten av vår seier vil være i århundrer!
  Agnes skjøt også splinter mot det sovjetiske infanteriet, med bare foten, selvfølgelig, og brølte:
  - Nei, vi vil ikke gi etter for Führeren!
  Jenta på tanken, Athena, dunket fienden med bare tærne og ropte:
  - For Fuhrer, ikke Fuhrer!
  Agnes lo og sa:
  Vi er en stamme av supermenn!
  Andriana, som skjøt mot det sovjetiske batteriet og ødela fiendens posisjoner, viste tungen sin og utstedte:
  - Tyskernes storhet anerkjenner planeten!
  Og med det bare kneet, som om han ville legge press på fienden.
  Agatha, som ledet brannen, bemerket:
  - Vi skal rive dragen i stykker ...
  E-75-tanken var ennå ikke klar. Führeren krevde at vekten var sekstifem tonn og motoren 1500 hestekrefter for høy mobilitet, med sidepanser på minst 170 mm i høye bakker. Og det tok tid.
  Men mens nazistene vinner uansett ... I januar falt Ulyanovsk endelig. Fritz begynte å storme Gorky og Kazan.
  Så langt klatret de utover Moskva.
  Stalin var rasende, men det var ingenting han kunne gjøre. Faktisk, hva gjør du her, en fullstendig fiasko ...
  Men jentene kjemper i himmelen og på bakken ...
  Så Natashkas SU-100 knuste et tysk angrepsfly med et luftangrep. Det ble ganske kult. Skjønt ikke helt smart og ressurssterk. Imidlertid er ikke Natasha en førsteklassing i det hele tatt, og hvordan hun vil hule.
  . Nå var jenta i den allerede kjente T-34-tanken. Bare en liten venn. Tårnet er større, og pistolen er 85 mm i stedet for 76. Understellet er det samme.
  Jentene snudde seg. De er de samme som før, i samme bikini. Og her er en sovjetlaget bil. Det er også skjell på plass.
  Supermann-Natasha gliste med et fornøyd blikk:
  - Hvor er nazistene?
  Et bilde av en ung budbringer dukket opp inne i tanken. Den lille gutten kvitret:
  - Dette er en stridsvogn som dukket opp på frontene av andre verdenskrig i det førtifjerde året og fortsatt er i tjeneste med Den røde hær. Motstander ham, E-25. Selvgående kanon med 88 mm kanon og 120 mm frontpanser. Godt å kjempe!
  Faktisk, i det fjerne, med store vanskeligheter, kan du se en tysk selvgående pistol. Knebøy, med lang stamme. Ukjent for jentene som forlot frontene til den store patriotiske krigen så tidlig. Men Supermann-Natasha bemerket umiddelbart:
  Hun kan få oss. Hun har en lengde på 71 EL.
  Zoya foreslo umiddelbart:
  - Du bør bevege deg for ikke å bli truffet!
  Futuristen Angelica sa irritert:
  - Faen! De skled umiddelbart en bil som var oss overlegen!
  Deres unge kurator-offiser erklærte sint:
  - Og det er fortsatt en bagatell! E-75 ville vært enda verre! Du ville ikke ha brutt gjennom det fra noen vinkel. Og fortsett med det!
  Supermann-Natasha krysset seg og hveste:
  - Som en sann kommunist sier jeg deg - til helvete!
  Futuristen Angelica bjeffet og stampet med bare foten:
  - La oss opptre!
  Den sovjetiske bilen startet litt sakte, og surret. Det er urealistisk å stikke hull på tyskeren i pannen og Fritz burde ha gått om bord. Men prøve det? Han sprenger ut av sin langløpede kanon ... Det gjenstår bare å stole på fart.
  Supermann-Natasha sint. En vanlig tysk selvgående pistol, og enda lettere enn en trettifire, er så mye overlegen i ytelse. Her blir du ufrivillig gal.
  Den sovjetiske bilen nærmer seg. Heldigvis er girkassen bedre enn før.
  Svetlana hviler de bare hælene og kvitrer:
  - Führeren snur oss raskt!
  Futurist Angelica bekrefter dette:
  Vi vil ødelegge Hitler!
  Gullhåret Zoya brølte:
  - Gi ham et raskt slag!
  I det øyeblikket traff et tungt granat av nazikanonen rett ved bunnen av tårnet. Jentene ble løftet opp og båret inn i det avrevne metallet.
  Og et sekund senere var alle fire nesten helt nakne i truser og hengende på et stativ. En brann flammet opp under de bare føttene til skjønnhetene. Flammene slikket de nakne, grasiøse sålene til jentene.
  Supermann-Natasha prøvde å rykke, men bena hennes var godt klemt inn i stokkene, og de strakte årene gjorde veldig vondt. Det var et klassisk stativ, med tradisjonell hælristing. Og jentenes ben er veldig sexy, og ilden som slikker sålene gjør dem enda mer attraktive.
  Men det gjør vondt for skjønnhetene. De prøver å komme seg fri. Men putene er veldig sterke. Og valkyriejentene henger også vekter på ham.
  Også krigere i korte skjørt, med bare føtter, bare hender, men kroppene er dekket med sølvbrynje. De raker bål med poker, og kaster opp kull slik at hælene blir stekt mer.
  Her vrir stativet skjøtene, og bålet friteres nedenfra. Og så dukket det opp en prins fra dynastiet til kong Wilhelm. I hendene på den høye gutten, prins-demiurgen som vekslet inn den andre millionen dollar for en stilling i SS, en pisk av piggtråd. Og også valkyriene hennes varmes opp med en flammekaster.
  Prinsguddommen blunket, og hvordan han ville treffe Supermann-Natashka på den muskuløse ryggen. Selv om jenta er modig, ble hun truffet av slike smerter fra hælene til bakhodet at skjønnheten skrek vilt.
  Gutteprinsen tok ned det neste slaget på Zoya. Selv om hun bet tennene hardt sammen, kunne hun ikke la være å skrike. Og på baksiden dukket det opp blodige striper og brannskader.
  Barbarossa Jr. sa med et glis:
  - Du må fortsatt lære!
  Det neste slaget falt på Futurist-Angelica. Og denne jenta kunne ikke annet enn å skrike. Gutten satte barnets barfot i bålet. Med kvikke fingre tok han ut en kullbit og kastet det røde beistet i ansiktet. Hun skrek enda høyere, det gjorde vondt!
  Barbarossa Jr. sa med et fornøyd blikk:
  - Men du ville bli med tyskerne!
  Så slo han Svetlana også. Siden hun ikke knyttet sammen kjeven, skrek hun også. Likevel var en pisk av glødende, piggtråd enda mer smertefull enn flammene under bare føtter. Dessuten er jentene allerede vant til å gå uten sko i årevis, og fotsålene deres er veldig elastiske og holdbare.
  Men bålet brenner dem også. De holder allerede valkyriene i hendene, og pisker fra rødglødende ledning.
  Supermann Natasha ropte på toppen av lungene hennes:
  - Ja hva er det?
  Barbarossa Jr. sier:
  - Avhør av gjenstridige damer! Du er i fangenskap og vil svare for alt!
  Natasha bemerket:
  Vi ønsker ikke å dø slik! Kom igjen, la oss gå, og vi vil fortsette å kjempe!
  Barbarossa Jr knurret:
  - Hvorfor la deg gå?
  Angelica svarte:
  - Vi er hekser, og vi kan gi mannen som skal redde oss den mest verdifulle gaven av alle mulig!
  Barbarossa Bock ble overrasket:
  - Ja, og hva vil du gi meg?
  Natasha sa selvsikkert:
  - Vi skal gjøre deg til en evig ungdom, og du blir aldri gammel!
  Den lille gutten nikket.
  - Ja, jeg kan la deg gå! Men hvordan kan du bevise det!
  Natasha uttalte:
  "Stikk hånden i ilden, så blir du ikke skadet!" Du skal se at vi kan trylle!
  Barbarossa Jr. stakk forsiktig hånden inn i ilden, scrollet og svarte med et smil:
  - Ja det kan du! Vel, hva er din frihet i bytte mot min udødelighet!
  Og jentene har en ny sjanse. Og krigen pågår fortsatt ... I januar ble Gorky og Kazan tatt.
  I begynnelsen av februar erobret tyskerne og finnene og svenskene Karelia og fortsatte å storme Arkhangelsk. Situasjonen har forverret seg dramatisk.
  Elizabeth ble overført til SU-100 til denne byen.
  Hun kjempet der. februar og frost. Men jentene kjemper fortsatt barbeint.
  SU-100 veier kun atten tonn med skuddsikker beskyttelse. Hun er sårbar, men mobil. Og hun skal ikke stå i bakhold, hun må bevege seg slik at hun ikke blir truffet.
  Når du beveger deg blir tanken varm og jentene i bare føtter og i bikini er ikke så kalde.
  Elizabeth, som skjøt mot nazistene, sang:
  - Men de er betingelsene! Og her er det onsdag! Kulden er imidlertid bra for helsen din! Kaldt vær er bra for helsen vår!
  Og med bare tær, hvordan anklage nazistene. Og T-4 denne lille tanken er ødelagt.
  Krigere bør bemerkes krigere av en kolossal klasse.
  Ekaterina skyter også med bare føtter og skriker:
  - Kommunisme å være!
  Elena, som også skjøt mot fienden og slo gjennom ham, lo øredøvende:
  - En gal seier venter oss!
  Ephrasia som slo gjennom tankene til Wehrmacht, med de bare bena, blå av kulde, svarte selvsikkert:
  - Ingenting vil stoppe oss!
  Disse krigerne er bare super!
  Men akk, heltemotet deres er ekstremt lite... Arkhangelsk falt også... Det er tydeligvis ikke nok ammunisjon....
  Tyskerne beveger seg mot Moskva bakfra. I mars utspant kampene seg for Ryazan. Hitlers horder strømmer rundt fra øst...
  Noen presserende tiltak er nødvendig.
  Moskva holder fortsatt stand og Stalin har samlet et sikkerhetsråd. Diskusjonen var nervøs. Det var ingen nye ideer.
  Bare Beria foreslo:
  "Kanskje vi virkelig burde tilby fred til Det tredje riket på alle vilkår, så lenge de ikke rører oss!"
  Stalin svarte sint:
  - Dette er ikke en konstruktiv tilnærming kamerat Beria! Vi trenger sterke grep!
  Marshal Vasilevsky svarte ærlig:
  - Deres eksellens har ingen reserver! Nesten alle ble bakken i ulik kamp. I tillegg til SU-100 er det ingen andre typer nye våpen i serien. Riktignok vil IS-3 snart være klar, men denne tanken er vanskelig å produsere, og det vil være vanskelig å lansere den i en serie under de nåværende forholdene.
  Marshal Zhukov bemerket sint:
  - Hvis du ikke kan vinne, så er det bare én ting igjen - å dø med verdighet!
  Stalin ville si noe, men en barbeint jente i et kort skjørt dukket opp. Hun blinket med bare hæler og tok med en utsendelse.
  Stalin rakk øynene over den og brølte sint:
  - Leningrad, ute av stand til å motstå sult og mange måneder med blokade falt! Nå er vår andre by erobret av Fritz!
  Marshal Zhukov spredte hendene og bemerket:
  - Å, den store Stalin ... Det er forferdelig!
  Beria foreslo:
  - Kanskje til ære for dette skyte tusen mennesker?
  Den øverste sjefen ropte:
  - Hold kjeft din skallete idiot! Noe må gjøres!
  Molotov foreslo, stammende og nervøst strøk jentenes bare knær:
  - La oss tilby tyskerne en midlertidig våpenhvile, og først da starte fredsforhandlinger på alle vilkår.
  Stalin kvekket:
  - Prøv! Men det blir ingen overgivelse. Moskva vil falle, vi skal føre en geriljakrig!
  Beria bemerket med et smigrende smil:
  - Men dette vil bare øke omfanget av folks lidelse, kamerat Stalin. Kan være...
  Stalin slo bestemt knyttneven i bordet:
  - Ikke! La Molotov foreslå forhandlinger! Og ingenting annet, shit til slutten!
  Tyskerne omringet Ryazan i midten av mars. Da de opplevde mangel på ammunisjon, fikk de sovjetiske troppene et gjennombrudd fra byen.
  Alenka og teamet hennes løper, barbeint flimrer på vårsmeltede snø.
  Jenta skyter mot nazistene og synger:
  - Ære til vår ånd, ære til det store landet!
  Og med sin bare fot vil han kaste en morderisk dødsgave. Og spre nazistene i alle retninger.
  Anyuta, som skjøt mot motstandere, utstedte:
  - Og vårt slag, en hellig gave, og en avgift!
  Alla løper også, skyter mot nazistene, kaster en eksplosiv pakke med kull med bare foten og hveser:
  - Vi gir aldri opp!
  Og nå skriker den glitrende Maria, som skyter mot nazistene og klipper dem grundig og snerrer med tenner:
  - Ingen vil stoppe oss!
  Og hennes bare hæl sendte ut en ødeleggende pakke med død og knusing.
  Marusya, som skyter mot nazistene, bemerker ganske logisk:
  - Kommunismen vil aldri blekne!
  Matryona, som skyter mot fienden og kuttet ned rekkene, bemerker ganske logisk og rasjonelt:
  - Og troen på partiet vil bestå i århundrer!
  Og bare tær vil kaste en gave til utslettelse.
  Jentene rømte fra ringen. Men situasjonen er fortsatt spent.
  Og de har ingen steder å gå.
  Vårtøværet forsinket tyskernes fremmarsj litt. I tillegg forente nazistene seg med Japan, og gikk videre til okkupasjonen av Sentral-Asia.
  Det distraherte dem også, og april forløp relativt rolig. Og i mai ble den første sovjetiske tanken IS-3 endelig sluppet. Og han kunne bli levert til 1. mai-paraden.
  Den aldrende og svekkede Stalin så på dette, bøyd. Uttrykket hans var dødelig trøtt.
  IS-3, på grunn av arbeidskrevende produksjon, kunne fortsatt ikke bli seriell.
  Dens vesentlige forskjell fra de to var bare formen på tårnet. Hun var som en flygende tallerken, og pannen hennes var som et tranesebb. Selvfølgelig beskyttet den økte helningsvinkelen frontdelen godt, men komplisert produksjon. I tillegg var den nedre delen av pannen sårbar, og hvis et prosjektil traff der, rikosjetterte det ikke lenger.
  Stalin viftet med hånden og forsvant inn i bunkeren, neste nazi-raid begynte. TA-400 og Yu-287 med en omvendt vinge deltok i luftangrepene.
  Og igjen avfyrte de ballistiske missiler styrt av vinger på radioen.
  Kreml fikk betydelige skader.
  Stalin tenkte seriøst på flukten til deres Moskva.
  I midten av mai, etter å ha fullført omfordelingen av Sentral-Asia, startet nazistene en offensiv mot Moskva fra øst og vest. Nok en hard kamp fulgte.
  Sovjetiske tropper kjempet heroisk. Men kreftene er for ulike. E-75 Tiger-3-stridsvognene dukket også opp i kampene. Og massivt "Panther" -3. Slike kamper, la oss si, er ekstraordinære.
  I slutten av mai i begynnelsen av juni fullførte nazistene den praktisk talt fullstendige omringingen av Moskva.
  Stalin kunngjorde høytidelig at han ville forbli i hovedstaden og ville stå der til døden.
  Moskva ble beskutt og bombardert. Hun var omgitt av veldig kraftige forsvarslinjer, som ikke er så enkle å overvinne. Enorme lagre av ammunisjon og mat var konsentrert i hovedstaden.
  Og Stalin i den underjordiske byen var relativt trygg.
  Hitler beordret 22. juni 1945, da nøyaktig fire år var gått siden starten av den store patriotiske krigen, å stoppe angrepet på hovedstaden, i stedet for å systematisk ødelegge den med artilleri og fly. Og fortsett å bombe selvsikkert.
  En basert offensiv flyttet til Sibir. Det var nødvendig å ta Sverdlovsk og Chelyabinsk til disse byene dekket snøen ... I slutten av juni i begynnelsen av juli ble begge nøkkelbyene inntatt etter hardnekkede kamper ... Tyskerne beveget seg over Sibir. Sovjetiske landsbyer falt én etter én.
  Her nærmet nazistene i september 1945 Novosibirsk. Det brøt ut kamper også for dette oppgjøret.
  Den røde hæren kjempet sammen med de lokale militsene. Tamara kjempet her som en heltinne.
  Det er slutten av september, det snør og det er iskaldt. Og bataljonen med jenter kjemper barbeint og viser fantastisk heroisme.
  Og krigerne kjemper som pantere.
  Tamara snudde, kastet en eksplosiv pakke med kull med bare foten og knirket:
  - Ingen vil stoppe oss! Ingen kan beseire oss!
  Andre jenter brøler desperat:
  - Vi skal dø, men vi vil ikke overgi oss!
  Og kampen fortsetter...
  Novosibirsk falt først i begynnelsen av november... Krigen fortsatte. Sovjetunionen kapitulerte fortsatt ikke. Moskva ble blokkert og under ild.
  I den underjordiske byen ble det lagret en strategisk forsyning av mat og ammunisjon, slik at det var mulig å holde ut ganske lenge.
  Tyskerne bombet og beskuttet hele tiden byen.
  Det kom også en ny tung tank "Rat". Denne maskinen veide to tusen tonn og var bevæpnet med flere våpen.
  Et kjøretøy med 400 mm panser ble brukt som en banebrytende tank... Bestod en kampprøve....
  Men satt fast på pinnsvin, og ble ødelagt av en kamikazepilot som ramponerte henne.
  Likevel virket en ny tank "Rat" -2 enda større og tyngre ...
  Stalin feiret nyttåret 1946 i Moskva, som ennå ikke var tatt. Den store lederen av USSR regnet med et mirakel. Moskva har blitt en ekte festningsby.
  Matforsyningen kunne vare i ytterligere et par år, og gitt nedgangen i befolkningen på grunn av bombing og avskalling, lenger. Men ammunisjonen var avhengig av hastigheten og intensiteten på overgrepene.
  Beria bemerket likevel:
  - Kanskje kamerat Stalin blir enig med Hitler om vår frihet?
  Den øverste øverstkommanderende erklærte resolutt og slo knyttneven i bordet:
  - Jeg snakker ikke med kannibalene Lavrenty! Forstår du!
  Beria sa med et sukk:
  La oss håpe på et mirakel!
  Stalin bemerket, kvekende:
  -Tålmodighet og litt innsats!
  . EPILOG
  Ny 1946 fant sted i lokale kamper. Tyskerne og japanerne erobret gradvis alle de store byene. Verkhojansk var den siste som falt i august. Tyskerne hadde nye stridsvogner AG-50 i form av en pyramide.
  Tamara og teamet hennes kjempet desperat i Verkhoyansk.
  Jentene var som alltid barbeint og i bikini.
  De sto i hjel. Og med bare tærne kastet de eksplosive pakker med dødelig kraft.
  Og så, da ammunisjonen tok slutt, kunne de gå gjennom kjellere og tunneler inn i taigaen.
  De var klare til å gripe til våpen og føre krig igjen, selv om det var en geriljakrig.
  Partisansoner oppsto i USSR, og en underjordisk krig utspant seg.
  Hovedstaden holdt fortsatt stand, så Hitler ønsket å sulte den ut og redde soldatene sine, som for mange allerede hadde dødd av.
  Og jentene utryddet i mellomtiden nazistene og japanerne, på en rekke måter og metoder.
  Spesielt Natasha og teamet hennes.
  Og de havnet tilbake i T-34-85. Bilen er absolutt ikke ny. Og for slutten av det førtiseksende året, utdatert.
  Og her er AG-50. Den ligner en lav pyramide med en veldig lang stamme. Maskinen er hele sekstifem tonn. Tykkelsen på rustningen fra alle vinkler er 250 mm i vinkel. For skjell er T-34 helt ugjennomtrengelig.
  Supermann-Natasha hvisket irritert:
  - Det er som en jobb! Løft fjellet!
  Futurist Angelica så seg rundt. Nå var de i sine tradisjonelle bikinier. Og noe vakkert dukket opp.
  Og Svetlana trykket på spakene med bare hæler og kjørte tanken. Hun hveste:
  - Manøver! Bare manøvrering!
  AG-50 er utstyrt med en kraftig 105 mm kanon med en løpslengde på 100 EL. Han er i stand til å slå på stor avstand. Dessuten spiller de trettifire med rustningskvalitet ingen rolle. Ett slag og det er over.
  Svetlana begynner å vugge den sovjetiske tanken. Fienden skyter. Prosjektilet berører til og med litt rustningen. Men det glipper heldigvis. Men kraften er kolossal - en urankjerne.
  Supermann-Natashka hvisket med de skarlagenrøde leppene:
  - På ikonene med triste ansikter - imperiet vil bli født på nytt!
  Futuristen Angelica skjøt med bare tærne. Skallet traff en stasjonær pyramideformet tank. Og gled av rustningen til en rikosjett. Hun er veldig skrånende og sementert.
  Den tyske tanken er selvfølgelig ugjennomtrengelig, fra alle vinkler, selv for IS-7. Og hvor er T-34-85 før ham.
  Igjen skyter tyskerne... Svetlana presset den bare hælen på bremsen. Og hun var i stand til å unngå tanken fra nederlag. Selv om den dødelige gaven skled veldig nærme.
  Supermann-Natasha sa i raseri:
  - Ja, vi ble sittende fast!
  Futuristen Angelica humret. Hun rev kaldt av seg BH-en. Utsatte høye bryster med jordbærnipler. Hun blottet perlestennene. Og kvitret:
  - Coward spiller ikke hockey!
  Og trykket den skarlagenrøde brystvorten hennes på avtrekkeren. Slik er hun en dristig og glitrende djevel. Eller kanskje en snill, russisk engel inkarnert.
  Prosjektilet fløy ut av en ikke for lang snute. Den feide forbi ... Og landet rett i bagasjerommet på en tysk AG-bil. Slo ham av som en kjeks.
  Og alle de fire jentene i kor bjeffet:
  - En, to - jeg har det! Fritz ga hornene så!
  Og hvordan de rister på bare føtter. Her er jentene! Og når de bruker bar bryst når de skyter, er det hundre ganger mer effektivt.
  Supermann-Natasha sa med et smil:
  - Denne tanken er nå trygg for oss. Men hvordan ødelegge den?
  Zoya foreslo med et smil:
  - Og i fighting cowboy-stil skal vi feie det vekk!
  Svetlana akselererte bevegelsen til tanken hennes. Men fienden snudde seg plutselig og skyndte seg i hælene. Han akselererte overraskende raskt: tross alt en gassturbinmotor. Og den var klart raskere enn T-34-85.
  Som en elefant som løper fra Moska. Alt ville vært bra. Men elefanter kan til og med bevege seg veldig raskt.
  Supermann-Natasha trampet sint på rustningen med sin bare fot og brølte:
  - Her! Vel, hvordan lå vi bak nazistene!
  Zoya, med tristhet i stemmen, sang:
  - Alt umulig er mulig i vår verden!
  Og ristet håret hennes, fargen på bladgull.
  Futurist-Angelica sang med glede, og avfyrte enda et prosjektil. Han traff den pansrede hekken og brakk.
  - Går enestående drømmer ... Er forsinkede kranser i veving ... Gerasim var dum en gang! Nå banner han!
  Svetlana bemerket strengt:
  - Å banne uanstendigheter er vulgært!
  Supermann-Natasha ville si noe vittig. Men så dukket det opp en annen fascistisk stridsvogn. Denne gangen E-75. Også godt beskyttet i pannen, men mye dårligere fra sidene. Riktignok kan de trettifire fortsatt ikke bryte gjennom det.
  Denne gangen tok Zoe av seg BH-en. Og avslørte den skarlagenrøde brystvorten.
  Hun tok den og trykket på avtrekkeren med brystet. Våpenet virket...
  Skallet traff igjen direkte inn i løpet av en massiv pistol. Og hundre og fem millimeter kanonen var ute av drift.
  Og denne tyskeren skyndte seg i hælene. En god måte å deaktivere de mest beskyttede kjøretøyene på er å treffe bagasjerommet.
  Supermann-Natasha erklærte lykkelig:
  - Her ser du! Vi vinner!
  Og her er den tredje tanken. Denne gangen "Royal Lion". Han har et våpen, en 450 mm bombe. Hvis noe slikt er dritt, vil det ikke virke litt i det hele tatt.
  Supermann-Natasha bestemte seg denne gangen for å skyte seg selv. Hun tok av seg BH-en. For et høyt og fast bryst hun fortsatt har. Frisk som en jente. Og krigeren vil ta den og trykke den med en rubin brystvorte.
  Skallet fløy ut ... Og "Kongeløven" kom rett inn i tønnen. Og hvordan den enorme bilen vil eksplodere. At et par stridsvogner som sto i kantene fløy av flere hundre meter.
  Ja, og trettifire ristet. Bilen nesten veltet og ble løftet opp fra bakken.
  Futurist-Angelica slo til og med pannen ved landing og ropte:
  - Som hester esler!
  Og hun truet Fritz med knyttneven.
  Supermann-Natasha var fornøyd, og blottet de perlefargede, veldig store tenner:
  - Her ga vi på fienden! Som det skal være!
  Zoya sang, med glede:
  - Kjærlighet og død! God og ond! Hva er hellig, hva er synd... Men jeg bryr meg ikke!
  Og jenta flyttet barfoten på metallet.
  Den neste fienden er E-100. Bilen er farlig. Med en bombekaster og en 75 mm kanon med veldig lang løpet. En slik angrepsmodifikasjon, og i stand til å utføre rollen som en tankødelegger. Og en syttifem millimeter kanon for en sovjetisk tank ville være nok.
  Og tønnen til bombeflyet er dekket med en hette.
  Supermann-Natasha krysset seg med bare foten og kvitret:
  - Vel, skal vi slå ham?
  Zoya, som blottet tenner, var enig:
  - Selvfølgelig skal vi det!
  Futuristen Angelica trykket på avtrekkeren med den skarlagenrøde brystvorten. Våpenet virket. Den spyttet ut en drapssiktelse. Og hun knuste det relativt tynne, men lange løpet av en tysk kanon.
  Svetlana tvitret entusiastisk:
  - Fint! La meg nå skyte!
  Og krigeren blottet også overkroppen hennes. Hele fire av brystet er på toppen. Og til og med vakker, sexy, forførende. Så med slike jenter vil du elske. Vel, hva kan være bedre enn dem? Sannsynligvis bare andre jenter!
  Og så fanget jenta øyeblikket da hetten begynte å åpne seg. Og ved å bruke den skarlagenrøde brystvorten, hvordan skyte et prosjektil mot et tysk bombefly.
  Og Fritz hadde ikke engang tid til å blunke ... Så snart han tar den og eksploderer ... Røykende metall ble spredt i alle retninger.
  Svetlana gned de sterke hendene sine og knirket:
  - Jeg er en skikkelig dragejente!
  Og som han ler! Og han vil ta den og vise tungen sin!
  Supermann-Natasha tok det og sang entusiastisk:
  - Patriot! Sovjet-patriot! Hvor mange Fritz har du drept!
  Zoya tok opp sangen og ristet på det nakne brystet og fortsatte:
  - Patriot! Rød patriot! Og jenter alle drømmene dine!
  Og også krigeren hvordan han skal ta det og bryte ut i latter! Og tungen vil vise seg! Og blottet tennene sine!
  Og flytt spaken med bare føtter...
  Jentene her er klart på sitt beste, selv om de har en utdatert tank. Og de fortsetter å partisanere.
  Men 20. april 1947 begynte et nytt angrep på Moskva. Det ble deltatt av japanerne og tyrkerne og hele den utenlandske hæren.
  Til slutt gikk Hitler tom for tålmodighet og bestemte seg for å avslutte Sovjetunionen. Og personlig med Stalin, knyttet til ham geriljakrigen som fortsatt brenner på Russlands territorium.
  Som, hvis Moskva faller, vil krigen uten tvil ta slutt.
  Og et avgjørende, generalangrep begynte.
  De supertunge stridsvognene "Rat" -2, "Monster", E-200, E-500 og andre gikk også til angrep.
  For det første ble byen skutt på med ballistiske missiler.
  Og de stridende, usårbare diskettene fra Det tredje riket ble også brukt. Slik er armadaen.
  Alenka og teamet hennes møtte modig tyskerne og ga dem en kamp.
  Alyonka kastet en granat med bare tærne, avfyrte et utbrudd og brølte:
  - For den russiske ånden!
  Anyuta, som skjøt på motstandere og mekket ned rekkene av fiender, kvitret med sin bare hæl og bukket under for dødspakken:
  - For kommunismens storhet!
  Alla, som skjøt mot fiendene til USSR og kastet en bombe med bare tærne, ropte:
  - For Moder Russland i kommunismen!
  Maria, som førte en velrettet ild mot fienden og selvsikkert klippet ham ned, bemerket og blottet tenner:
  - Russland trenger en ny leder!
  Matrena bemerket, skjøt og ødela motstandere med selvtillit, og ga med bare tær en annen dødsgave:
  - Selvfølgelig er det nødvendig!
  Og fra kastet hennes, som falt i skøytebanen, kolliderte to tyske stridsvogner.
  Marusya, som skjøt mot nazistene, bemerket energisk:
  - Alt var i USSR, men fienden tok nummeret!
  Og med sin bare hæl, hvordan han vil lansere det morderiske og ubønnhørlige!
  Alenka oppmuntret vennene sine:
  - Ikke skynd deg å begrave Russland! Vi har også ting å gjøre!
  Og med tærne på sin bare fot vil han kaste en ødeleggende gave til utslettelse.
  Anyuta, som skjøt mot nazistene, var enig i dette:
  - Vi skal slå fiendene hardt, fedrelandets elv vil ikke tørke ut!
  Og med en bar, rund hæl, vil jenta energisk ta og bukke under for fienden.
  Alla, som skjøt mot nazistene og slapp et stykke eksplosiv fra en sprettert, trakk i snoren med bare tærne, utstedte:
  - Det blir bare en supermann - som skal erstatte Stalin!
  Maria, som skjøt med utrolig nøyaktighet og kastet granater med bare tær, sa ut:
  - Alt som ikke endres, alt er til det bedre!
  Matryona, og slo ned Fritz med velrettede skudd. Og så, etter å ha skadet tanken med bare foten, bemerket hun:
  - Vi med vår uforanderlige og heroiske vilje!
  Marusya kastet en hel haug med granater med bare føtter. Så den selvgående pistolen til nazistene snudde og knirket:
  - Jeg skal være den sterkeste!
  Alla, som slo ut transportøren fra nazistene med et kast, granater med bar hæl, la merke til og korrigerte:
  - Ikke meg, men vi! Alt er sterkere!
  Alyonka sang for å heve kampstemningen hennes, mens hun komponerte mens hun var på farten. Og resten av jentene, som skjøt mot nazistene, tok opp;
  Vi er jentene i landet i USSR,
  Som er en fakkel for hele verden ...
  La oss vise, kjenne storheten til et eksempel,
  Her synges heltedåder!
  
  Jentene ble født under det røde flagget,
  Og de barbeinte suser gjennom frosten ...
  Døtre og sønner kjemper for Russland,
  Noen ganger gir bruden fyren en rose!
  
  Det vil være et rødt flagg over universet,
  Lys så sterkt som en fakkelflamme...
  Tross alt har vi en heroisk sving,
  Og banneret vårt glitrer som en rød veske!
  
  Tro ikke, den fordømte fascisten vil ikke bestå,
  Og den russiske ånden vil aldri forsvinne...
  Victory vil åpne en endeløs konto,
  La oss si hei til alle!
  
  Russland er et fantastisk land
  Du ga kommunismen til folkene...
  For alltid sjenerøst gitt av Gud,
  For moderlandet, for lykke og frihet!
  
  Fienden vil ikke være i stand til å beseire fedrelandet,
  Og uansett hvor grusom han var utspekulert ...
  Vår uovervinnelige russiske bjørn,
  Soldaten i Russland er så kjent for sin seier!
  
  Vakkert sovjetisk land
  Jentene i den er stolte over at de er vakre ...
  Hun er gitt til oss for alltid ved fødselen,
  Og la oss være rettferdige Komsomol-medlemmer!
  
  Vi kjemper i utkanten av Moskva,
  En snøstorm av snøfonner, og jentene er barbeint ...
  La oss ikke gi fedrelandet til Satan,
  Vi skyter til og med nøyaktig med ljåer!
  
  Så i raseri er jentene ivrige etter å kjempe,
  Og de kaster en naken eksplosjonspakke med hælen ...
  Han er bare en fascist fordi han ser kul ut,
  Faktisk bare en ond Kain!
  
  Fiender kan ikke beseire jenter,
  De ble født under en slik stjerne...
  Det uovervinnelige monsteret er bjørnen vår,
  Hvem gjorde moderlandet til en kone!
  
  Vi russejenter er flinke
  Vi er ikke redde for tortur og frost ...
  Og slå tilbake, tro angrepet fra den onde horden,
  Fienden vil bli forbanna av dosen!
  
  Fienden var i stand til å presse tilbake fra Moskva,
  Selv om han har mye makt...
  Vi jenter er så stolte av oss selv
  Motstanderne forsvinner alle ned i gravene!
  
  Tro ikke, Russland kan ikke bli beseiret av fiender,
  Siden hver ridder fra bleier ...
  Jegeren har blitt et bytte,
  Og motstanderen er fortsatt et barn!
  
  Men den russiske ånden, tro den store ånden,
  I den, vet du, er slike krefter skjult ...
  Den vil bli knust til fienden i lo,
  Tross alt er riddere uovervinnelige i kamper!
  
  Slipp tvilen jenter
  Vi er de modigste vet i verden...
  La oss kaste ned Satans horder i helvete,
  La oss suge alle motstanderne i toalettet!
  
  Den hellige krigen vil ta slutt
  Det vil være fred og morgen over planeten...
  Hun er for alltid med solen vet gitt,
  For alltid å brenne sommeren!
  
  Og kommunismen evig i herlighet,
  Og Lenin og den store Stalin er med oss ...
  I en blodig film er fascisme først nå,
  Og vår vilje tro er sterkere enn stål!
  
  Mitt Russland regjerer i århundrer
  Og ga lykke til hele universet ....
  Trenger knyttnevestyrke i stål
  Og dyktighet, men et rimelig søl!
  
  
  
  HEKSER SOM SKAPER UNDERVÅPEN
  Gerda, Charlotte, Magda og Christina, som ble testet av Tiger på den tiden, utviklet også en lovende modell: Panthers -2. Jentene plasserte motor og girkasse i én blokk - på tvers, og gjorde tårnet smalt og mindre. Og girkassen ble installert på selve motoren. Som et resultat viste "Panther" -2 seg å være en silhuett under to meter, og antallet besetningsmedlemmer ble redusert til tre personer. Tykkelsen på panseret på skrogets panne økte til 120 mm under store bakker, og sidene til 82 mm under skråninger. Og tårnene er opptil 150 mm panne og 82 mm sider, under skråninger. Samtidig ble hele kjøretøyet redusert til 35 tonn, noe som gjorde det mulig å klare seg med en motor på 700 hestekrefter og økte farten og manøvrerbarheten til tanken. Samtidig har også bilens åpenhet blitt bedre, og chassiset er blitt lettere og mye enklere å reparere og vedlikeholde. Det er totalt seks ruller, noe som er praktisk og praktisk. Hitler likte "Panther" -2 og kom inn i serien fra førtitore september. Bilen er vellykket, med en god, pansergjennomtrengende og hurtigskytende pistol. Hun jobbet og beveget seg raskt, med utmerket ergonomi.
  Og viktigst av alt, det var lettere å produsere og krevde mindre metall. Og samtidig ble den preget av kapitaloverlevelse. Det er ikke så lett å bryte gjennom en slik bil med store panserbakker.
  De sovjetiske troppene fikk et alvorlig problem. I tillegg investerte tyskerne, i stedet for Fau-programmet, i utviklingen av et populært jagerfly, og skapte XE-162, enkel og billig å produsere og veldig lett og manøvrerbar.
  Denne maskinen viste seg å være utviklet under gunstigere forhold, og relativt enkel å betjene. Og det er ikke så lett for henne å takle det.
  Jeg påla de sovjetiske og allierte troppene harde luftkamper. Jagerflyet veide bare halvannet tonn tom og bestod nesten utelukkende av tre. Så maskinen viste seg å være ekstremt effektiv.
  Situasjonen ble forverret av det faktum at tyske jenter begynte å aktivt gå inn i luftfartsenhetene.
  Albina og Alvina begynte å score aktivt, og kjempet som regel barbeint og i en bikini. Og disse jentene kunne ikke bli slått ned. Og de avskjærer selv så aktivt fienden. Og så vakre disse blondinene var: bare ekte ariere!
  Albina trykker på avtrekkeren med et grasiøst ben og kutter ned et par sovjetiske fly og skriker:
  - Ære til det tredje riket!
  Alvina trykker på avtrekkeren med den skarlagenrøde brystvorten, og treffer tre sovjetiske biler og brøler:
  - Ære være vårt fedreland!
  Kjemper jenter - du kan ikke si at de er svake. Nei, de er veldig aggressive og kan rive alle i stykker.
  Overrasket som helhet, denne hæren. Og om vinteren stabiliserte frontlinjen seg. Mainstein startet et motangrep, og klarte å beseire de sovjetiske troppene over Dnepr, og skapte et par store kjeler. Tyskerne var også i stand til å slå tilbake offensiven nær Leningrad. Her stolte de på en kraftig forsvarslinje. I tillegg, etter nederlaget i Ukraina, fjernet Stalin flere divisjoner fra denne retningen og lot tyskerne slå tilbake angrepene. Fronten holdt ut, og tyskerne var i stand til å holde ut om vinteren langs hele angrepets omkrets.
  Gerda kjempet personlig på "Panther" -2, sammen med jentene. Og til tross for vinteren, kjempet skjønnhetene barbeint og i bare én bikini.
  Gerda trykket på joystick-knappene med bare tærne, traff fienden og knirket:
  - Ære til imperiet vårt!
  Charlotte trykket også på spaken med de bare tærne, revet det trettifire tårnet og bekreftet med aggresjon:
  - Ære til heltene!
  Kristina banket ved å trykke på knappen med den skarlagenrøde brystvorten, og traff den sovjetiske maskinen og knirket:
  - Og ære til oss!
  Magda avfyrte et utbrudd av fire maskingevær, kuttet av det sovjetiske infanteriet ved hjelp av de bare tærne og ga:
  - Evig, seirende ære!
  Så jentene er slemme og nakne, de runde hælene deres glitrer.
  Og når den nærmer seg "Tiger" -2, lover denne tanken, med en vekt på femtifem tonn, å ha en beskyttelse på 250 mm panne og sider på 170 mm.
  Det med en 88-mm pistol i 71 EL, en veldig grei bil.
  Og på våren rykker tyskerne allerede frem i Italia og knuser selvsikkert de allierte.
  De tar Napoli og invaderer Sicilia.
  Og hundretusenvis av allierte tropper overgir seg. Og knuse dem grundig. German Panthers er ustoppelige.
  Og jentene får engelskmennene til å falle på kne og kysse de bare, meislede bena, og slikke skjønnhetenes runde hæler med tunga.
  I juni prøver de allierte å rykke frem ved å sette tropper i land i Normandie. Men de lider et knusende nederlag der. Igjen, hundretusenvis av fanger, og mye fanget utstyr.
  Roosevelt får et hjerteinfarkt og blir ufør. USA prøver å begrense en så vanskelig krig. Storbritannia vurderer alternativer for forsoning med Fritz. Situasjonen forverres av kraftigere bombing av engelske byer med jetfly. Og britiske jagerfly kan ikke hamle opp med slike fly.
  Så Churchill begynner å be om fred. Men Fuhrer er nådeløs. Han er full av bevissthet om sin egen styrke.
  Men britene er fortsatt enige om fred. Og dette bekymrer Stalin, som tilbyr Fuhrer en våpenhvile. Hitler går med på å stoppe fiendtlighetene i tre år, forutsatt at det ikke er partisan sabotasje, og partene forblir ved sine grenser, og USSR vil selge olje og brød til tyskerne.
  Stalin gikk med på dette ... Og Fritzene løste hendene.
  Den første streiken er selvfølgelig Gibraltar. Etter å ha erobret denne festningen, kan du overføre tropper til Afrika over den korteste avstanden. Når de stormet festningen, brukte tyskerne de nyeste MP-44-geværene, jentene forbedret dem også: de gjorde dem mye enklere og mer pålitelige.
  Og Albina og Alvina kjempet i himmelen, jentene som gjorde de tyske flyene mye mer praktiske og raske.
  Og de knuste de allierte til høyre og venstre. Gibraltar ville blitt tatt med på farten. Franco ble tvunget til å gå med på Hitlers ultimatum. Ikke la nazistene okkupere landet ditt.
  Tyskerne akselererte på stridsvogner og brøt seg inn på fiendens plassering.
  Etter Gibraltars fall gikk Fritz inn i Marokko. Og de flyttet og fanget territorier. Fritz-stridsvogner beveget seg spesielt i Algerie. "Panther" -2 glir raskt på sanden. Den ble oppgradert med en kraftigere motor, og den kjørte. Panther-2 tilfredsstilte militæret fullstendig med pannebeskyttelsen, og Tiger-2 var generelt en fantastisk tank. De allierte falt som om de ble slått ned.
  Tyske jenter kjempet i ørkenen, vanligvis barbeint og i bikini. De smurte bare huden med en spesiell beskyttende krem slik at den ikke skulle brenne seg.
  Så legger skjønnhetene til de fangede engelskmennene på kne, og får jenta til å slikke hælene. Og de liker det, spesielt afrikanerne, som gjør det med entusiasme.
  Det førti-femte året var veldig vellykket for tyskerne, de erobret det meste av Afrika, Midtøsten. Og i første halvdel av det førtisjette året fanget de også India, og Burma og resten av Afrika. Og det var flere problemer med tilførselen av tropper, strekking av kommunikasjoner, terrenget enn med motstanden til de britiske og amerikanske enhetene. Dessuten var kolonitroppene ikke særlig villige til å kjempe. Innen teknologi har tyskerne en overveldende fordel i kvalitet. For eksempel ME-262 X, og har en hastighet på opptil 1200 kilometer i timen, og er bevæpnet med fem flykanoner. Og selv om USA og Storbritannia er mer eller mindre egnet for kampbruk, har de ikke jagerfly, og bombefly enda mer.
  Dessuten hadde tyskerne diskoteker, utviklende, hastigheten i størrelsesorden fire lyd. De var fullstendig usårlige for håndvåpen, takket være den laminære jetstrålen som strømmet rundt bilene. Men på grunn av dette kunne de ikke selv skyte. Men på den annen side var det mulig å slippe en bombe fra en høyde, og bruke den i rekognosering, og viktigst av alt, ramme fiendtlige kjøretøy ved å slå dem ned med jetfly.
  Flygende tallerkener er effektive våpen med lang rekkevidde og er i stand til å fly fra Europa til USA. Og noen ganger ble de drevet av veldig vakre jenter som foretrakk å kjempe barbeint og i bikini.
  Her er Gertrude og Eva på flukt. Dette er to fantastiske søta. For eksempel ble en svart amerikaner tatt. Bundet til en stokk. Og så på hans mannlige perfeksjon syklet de i lang tid at fangen mistet bevisstheten, overarbeidet.
  Og nå tok Gertrude med bare tær og rettet disketten mot målet og skjøt ned amerikanske fly. Her er en kjempejente.
  Og også Eva, ved hjelp av de bare tærne, retter en bil mot fienden med dødelig makt.
  Og raser fienden rasende, og bilene til England og USA faller.
  Landingen av tyskerne var planlagt i slutten av november. For det første er det ingen som venter på dette tidspunktet. Været er faktisk ikke særlig bra og det er risikabelt å overleve. Men på rolige dager kan du svømme over Den engelske kanal og lande. I tillegg er det fordeler med nattlanding, siden det er mye vanskeligere å forsvare om natten.
  Tyskerne hadde på dette tidspunktet i stor grad drept den engelske og amerikanske flåten.
  Så landingen var forventet uten problemer. Spesielle bataljoner av jenter skulle være en mektig slagstyrke, som selv i frosten i slutten av november var barbeint i bare én bikini.
  Landingen begynte 26. november 1946. På årsdagen for valget til Riksdagen, hvoretter Hitler mottok stillingen som Rikskansler.
  Det var ingen som stoppet landingen. Og i offensiven deltok store masser av infanteri og til og med de siste pyramidale stridsvognene. Som ikke kan penetreres fra noen vinkel.
  Jentene kjemper selvfølgelig inni dem, og opptrer modig.
  Og noen krigere bryter allerede barbeint iskanten på vannpytter frosset om natten. Og de kjemper veldig hardt. Og de utfører fantastiske mirakler. Og når de kaster granater med bare tær og river britene fra hverandre, blir det ekstremt kult ...
  Gerda, derimot, kjemper på Tiger-4 pyramidetanken med en kanon og en bombekaster, og veldig tappert. Sender prosjektil etter prosjektil, og river fiender fra hverandre.
  Jenta brøler ikke ved å vaske det ved å rulle, trykke på knappene på joysticken med bare tærne:
  - Vi blotter tennene aktivt, vi utrydder veldig sterkt!
  Charlotte bruker en skarlagenrød brystvorte når hun skyter, trykker den på joystick-knappen og treffer fienden, kvitret:
  - Vårt universelle byggeteam!
  Lupanula med rakettkaster og Christina med bare tær. Hun knuste mange motstandere og gryntet:
  - For det tredje rikes storhet!
  Magda brølte etter henne. Denne gangen med en jordbærnippel. Reiv fienden og brølte:
  - For arisk kommunisme!
  Her er jentene på supernivået! Og hvordan infanteriet til jentene løper med bare føtter og kaster granater på farten. Og hvor stor og dødelig den er.
  Jentene er så slåssende og vakre.
  Og de knuser britene til høyre og venstre. Det er ikke overraskende at England med en slik offensiv og landing av både Frankrike og Norge holdt ut i bare ti dager. Dette er flott!
  Metropolen falt. Og neste etappe er en reise til Amerika. I februar gjennomførte tyskerne, tross vinteren, en landgang på Island: Operasjon Icarus, og erobret dette viktige territoriet.
  Og igjen deltok barbeinte jenter fra forskjellige SS-bataljoner i kampene.
  Og de lyktes ved å skyte med bare hæler gjennom snøen.
  Stalin fridde til Hitler i mars 1947, en felles krig mot USA. Führeren gikk med på dette, men under forutsetning av at Sovjetunionen bare ville få tilbake Alaska, på en eller annen måte lovlig territorium. Og vil ikke be om mer.
  Stalin var enig i dette ... Og invasjonen av sovjetiske tropper gjennom Alaska begynte. Så raskt og brutalt.
  Nye sovjetiske stridsvogner var i bevegelse.
  Mannskapet på Elizabeth kjempet på den aller første, eksperimentelle og ikke helt fullførte T-54-tanken. april 1947. Det er fortsatt snø i Alaska, men russiske jenter kjemper barbeint og i bikini. Og så pene jenter.
  Elizabeth skyter med bare tærne mot fienden. Amerikaneren Sherman slår til. Og bare tennene sine sier krigeren:
  - Ære til den store kommunismens ideer!
  Ekaterina skyter også med bare fingre av meislede ben og skrik:
  - Ære til de seirende resultatene til hæren vår!
  Elena skjøt også, denne gangen ved å bruke den skarlagenrøde brystvorten, traff fienden med veldig gode markeringer og knurret:
  - Ære til nye avgjørende seire!
  Euphrasia, slengte mot motstanderne ved å bruke en jordbærvorte, og slo "Pershing" bjeffet:
  - Og vi skal vinne!
  Krigere spredte seg tilsynelatende som spissmus. Og slik blir amerikanerne tresket.
  Her treffer et prosjektil pannen på tanken, men rikosjetterer umiddelbart. Elizabeth brøler og hopper:
  - Ære til kommunismens ideer!
  Og han sender også et prosjektil som svar, ved hjelp av de bare tærne. Dette er en jente som er på et ekte oppdrag.
  Slike er skjønnhetene i kampene.
  Sovjetiske tropper holdt ut i Alaska. Og i mai kom den aller første IS-7 i metall.
  Og på den er Alenkas tankmannskap.
  Her er en sånn kjempejente. Mens han skjøt mot fienden, treffer han ham ekstremt nøyaktig.
  Og pistolen, hvor kraftig: 130 mm. Hun slår fienden på lang avstand. For amerikanerne er hovedstridsvognen fortsatt Sherman, som bare er god for å score tyske og sovjetiske tank-ess. Det er en litt bedre Pershing, med en kraftigere pistol enn 90 mm kaliber. Og den svært lille "Superpershing", hvis pistol er 90 mm i kaliber og har en løpslengde på 73 EL, er i stand til å påføre et farlig sår på den sovjetiske IS-7-maskinen om bord og i nærheten. Amerikanske våpen tar ikke pyramideformede tyske stridsvogner i det hele tatt fra alle vinkler. IS-7 er stanset inn i siden. T-54 - "Superpershing", kan ta nær pannen, og ombord på avstand. Men foreløpig har USSR hovedtanken T-34-85, som ennå ikke er tatt ut av produksjon og kjemper mot amerikanerne. Den er omtrent lik Sherman, og svakere enn Pershing.
  Så de sovjetiske soldatene har det vanskelig. Og de ser med misunnelse på den eneste, den aller første eksperimentelle tanken IS-7.
  Denne bilen er stolt og kul.
  IS-2 og IS-3 kjemper også. Den siste maskinen i pannen er ikke penetrert bortsett fra "Superpershing". Vel, IS-3 kan også stikkes inn i den nedre delen av skroget.
  IS-2 er noe svak i frontalpansringen til tårnet.
  Jentene Natashka og teamet hennes kjemper på denne tanken. Kjempende skjønnheter. Og de fra IS-2 leverer knusende slag, med dødelige prosjektiler.
  Natashka presset føttene med bare tærne, og kastet ut morderen, og brøt gjennom amerikaneren og vyaknula:
  - Ære til ideene om god kommunisme!
  Zoya presset den røde brystvorten sin mot drapspaken og ropte:
  - For arisk fred og orden!
  Augustine sprengte også med en utslettelse med sin bare hæl, traff fienden og bjeffet:
  - For avgjørende seire!
  Og til slutt kaster Svetlana ut bena ved hjelp av de bare tærne, kutter ned fienden og knirker:
  - For stor styrke!
  Warriors of the Red Army avanserte over Alaska. Sommeren kom og det var varmt, og det var fint for jenter i bikini og barbeint på tanks. Tyskerne, etter å ha overvunnet Grønland, landet i Canada. Og fra sør begynte de å flytte fra Argentina. I Brasil var det en splittelse i pro-tyske og pro-amerikanske fraksjoner. Tyskerne, med et kraftig slag fra sine mer kampklare divisjoner, avgjorde saken til deres fordel.
  Nazistene hadde en kraftigere og mer effektiv angrepskarabin, som skjøt fra lang avstand og veldig raskt. Yankees led nederlag etter nederlag.
  Et nytt lag med engelske jenter, ledet av Jane Armstrong, rykket frem fra sør ... Krigeren kjempet i Brasil om sommeren ... De pro-amerikanske styrkene gjorde treg motstand.
  Men i Venezuela ble de kvinnelige krigerne konfrontert med amerikanske tropper. De kjempet på den utdaterte "Panther" -2, som allerede er praktisk talt avviklet til fordel for pyramideformede utstyrsmodeller.
  Men britene, selv på denne tanken, var sterkere enn amerikanerne. De skjøt fra pistolen mot Shermans, som allerede var håpløst utdaterte, de kunne bare kjempe på like vilkår med sovjetiske trettifirere.
  Jane skjøt med bare tærne på avstand. Treff fienden og kvitret:
  - Dette er Storbritannias storhet - det vil ikke blekne!
  Gringeta knuste de meislede bena inn i fienden med bare tærne. Hun knuste Sherman og knirket:
  - Vårt rike blir kult!
  Og hun viste tungen!
  Så skjøt Monica, traff fienden rett i mål med bare føtter og kurret:
  - Til frelse for sjelen!
  Og etter dem lupanula og Malanya. Treff den farligere Pershing nøyaktig og knekker skroget.
  Selvfølgelig, med bare tær, kurret hun:
  - Ære til de kongelige styrkenes ideer!
  Jentene kjempet veldig aggressivt og konstruktivt.
  Og i Canada flyttet utvalgte tyske enheter. Gerda på tanken "Tiger" -4 pyramideformet knuste Amerika og dets herredømme. Og de brøt under fiendens knusende slag.
  Gerda skjøt ved hjelp av bare tærne, traff fienden og ropte:
  - For arisk kommunisme!
  Charlotte dunket også, denne gangen med den skarlagenrøde brystvorten, gjennomboret den amerikanske bilen og klukket:
  - For Tysklands storhet!
  Christina traff også fienden. Hun knuste rustningen hans, med hjelp av bare fingre av meislede ben, som et eggeskall, og klukket:
  - For våre fenomenale prestasjoner!
  Magda buldret også, knuste fienden som leire og brølte:
  - For slike ressurser som det er umulig å si i et eventyr, ikke å beskrive med en penn!
  Det skal bemerkes at jentene er ekstremt stridbare og veldig mobile. Det er veldig gøy med dem også.
  Og så falt hovedbyene i Canada: Quebec og Toronto. Og livet ble bedre, Fritz og morsommere ...
  Hitler erklærte at Amerika ville bli ferdig!
  Med utviklingen av atombomben lyktes ikke USA. Det kan sees at lykken i dette tilfellet vendte seg bort fra Amerika til fordel for Wehrmacht. Hva så? Det er andre grunnlag for seier og suksess. Så det er for tidlig å fortvile.
  Men Fritz med sine utenlandske regimenter er langt overlegne USA som tropper. Og de er i stand til mye for å ødelegge fienden.
  Her fanget Gerda for eksempel en svart jagerfly. Og de plaget ham så mye og tvang ham til å elske, at han slapp hovene. Og det er faktisk ganske kult.
  Høsten førtisju gikk Fritz inn på selve USAs territorium. Sovjetiske tropper kjempet fortsatt i Canada.
  Alenka på IS-7 kjempet med en hel brigade av Shermans og Pershings. Shermanene her var av Firefly-klassen, med en langløpet 76 mm kanon, som er farlig for IS-7 når de skyter inn i siden. Så jentene var i en alvorlig situasjon. IS-7, for alle sine fordeler, har en kanon med begrenset ammunisjon og ikke for hurtigskytende.
  Her skjøt Alenka ved hjelp av bare tærne, slo amerikaneren og knirket:
  - På min krigsvei!
  Anyuta slo etter tur, ved hjelp av en skarlagenrød brystvorte, slo Sherman og ropte:
  - For seieren til USSR!
  Alla dunket også ved hjelp av bare tær. Den gjennomboret den amerikanske bilen og ropte:
  - For kommunismens ideer!
  Maria slo også, ved hjelp av en jordbærvorte, knuste motstanderen i stykker og hveste:
  - For de store manuskriptene til Lenin!
  Og Matrena ga etter med sin bare hæl, knuste shermanens rustning og knirket i lungene hennes:
  - For mine lysriddere!
  Dette er de fem, dette er jentene - du kan ikke finne kulere! Og de er alle så unge og friske. Og jentene lukter honning. Ikke rart at soldatene med slik glede slikker Venus' bryst med tungene. Og de slikker fortsatt.
  Ja, IS-7 bukket tilbake for at den ikke skulle bli revet i filler. Det er derfor dette er en tank, alle tanker er en tank.
  Kanskje bortsett fra den pyramideformede tyskeren ...
  Men de fleste av Shermanene er drept, og resten trekker seg tilbake.
  Slik klippet de sovjetiske jentene.
  Og i himmelen tresker Anastasia Vedmakova og Alenka Sokolovskaya Fritz. At Pokryshkin ikke er noen match for disse jentene. Og skjønnhetene kjemper barbeint og i bikini. Og de skarlagenrøde brystvortene brukes ved skyting, noe som øker kampeffektiviteten til skyting.
  Men han forstår Albina og Alvin bedre. Jentene klarte å få seks grader av Ridderkorset. Den høyeste sjette klassen av Ridderkorset av jernkorset med platinaeikblader, sverd og diamanter ble tildelt dem etter at de skjøt ned mer enn tusen fly hver.
  Her er jentene - jenter til alle jentene ...
  Men både Anastasia Vedmakova og Alenka Sokolovskaya samlet mer enn to hundre fly hver. Og de hadde allerede åtte stjerner av helten fra Sovjetunionen.
  Anastasia trykket de nakne tærne på skyteknappen til flypistolen og veltet en amerikansk bil og knirket:
  - Jeg har en super jente!
  Alenka Sokolovskaya skåret mot fienden ved hjelp av den skarlagenrøde brystvorten hennes, slo ned tre fly og bjeffet:
  - Og jeg er enda kulere!
  Dette er jenter, slike jenter!
  Og ødelegge Amerika.
  Vel, selvfølgelig, Alvina og Albina gjør det enda morsommere og kulere.
  Alvina bruker skarlagenrøde brystvorter når han skyter ...
  Og Albina jordbær ...
  Og begge jentene er veldig glad i å jobbe med tungen med jade, pulserende stenger. De har en slik lidenskap og en tro på aggresjon!
  Albina presset de bare tærne og kvitret:
  - Og de drar til sjøs, flinke jenter!
  Alvina, skyting, bekreftet:
  - Kult element, drepende element!
  Og nå kilet tyskerne og sovjeterne og japanerne dypere inn i amerikansk territorium.
  Japanerne har sine egne jagerfly: ninjajenter. Veldig modig og kjempende.
  Her er en blå ninja-jente, hvordan hun slipper et barberblad med de bare tærne, kutter hodet av amerikanere og blathers:
  - De kommer ikke gjennom!
  Og han kutter møllen med sverd.
  Og den gule ninjajenta vil holde en ekte fan med sverd. Og så, med bare tær, vil han kaste giftnåler, og sette dem i gang med drap på Yankee-tropper og slå motstandere.
  Og hyle på toppen av lungene:
  - I all japansk prakt!
  Og jenta med rødt hår, som den skrå møllen vil holde, og kutter fiendene.
  Og så vil han ta det med bare tærne og smelle på dem og spre Yankees i forskjellige retninger. Dette er det fine med kamp.
  Og brøl:
  - Vi er ninjaer!
  Og så vil en jente med hvitt ninjahår holde et helikoptermottak med sverd. Hakk opp motstandere, knus dem. Og fra den skarlagenrøde brystvorten slår den med lyn, brølende:
  - For seieren til Japan!
  Vel, ingen kan motstå slike tyver! Her er jentene, alle jentene...
  Og de er så aggressive.
  Men her buldrer kampene med kolossal intensitet. Aksestyrker beveger seg inn fra nord og sør, og bokstavelig talt klemmer Amerika med en gigantisk tang.
  Her er et klipp av det en gang så herlige landet som stavrer fantasien.
  Ved slutten av høsten hadde Fritz-familien allerede stort sett kilt seg inn i USAs territorium.
  Her kjemper Gerda i Tiger-4-stridsvognen og minnes underveis sin tidligere,
  Også veldig strålende bragder.
  Gerda var litt dekket av blod, men hun var fornøyd. Men stemningen ble ødelagt av den forferdelige stanken som kom fra den avkuttede magen til ghoulen og frykten for at ytterligere hundre, om ikke flere, av de samme skapningene skulle komme løpende.
  Charlotte tok i mellomtiden sin iherdige motstander ved hodet og utførte en dødelig "dobbel Nelson"-teknikk, og vridde skapningens nakke. Den brennende krigeren her viste seg å være i rollen som en slags mor Teresa - når det gjelder barmhjertighet mot den brutalt utslåtte ghoul. Uttrykte:
  - Jeg er snill, snill, og min mor er snill - som en klok ugle!
  Gerda var bekymret:
  - Forstår du ikke?
  Charlotte ble overrasket.
  - Hva skal jeg forstå?
  "Vil ikke dinosaurer eller hybrider av rotter og kakerlakker høre?" Gerda knipset leppene.
  Charlotte fniste.
  "Jeg hadde ikke forventet at du skulle være en dust!" Ja, vi skal drepe minst tusen av dem!
  - De slo deg i hodet med en kølle!
  - Ikke. Stol på meg, megagnomen kan høre oss. - Da stammet jenta. "Hvis dvergenes sultan ikke tok ham, det vil si ikke kalte ham til tjenesten, kunne han ikke ha gått for langt fra oss.
  Gerda spurte med svært svak selvtillit:
  "Og de andre dvergene, alvene, annihobbitene?"
  Charlotte slukket raskt med maskulin hensynsløshet sitt siste håp:
  - Andre hører de kanskje, men hva bryr de seg om det? Kjenner bare megagnomen Kiy-Dar.
  Gerda begynte å tørke av det blodflekkede beinet sitt på et digert frodig blad. Bladet virket bare utad mykt, men faktisk var det stikkende. Den barbeinte blondinen ga en moral:
  - Ikke alt er gull som glitrer, men alt som stinker - viser seg alltid å være drit! Det er så mye skitt i verden at det er umulig å tro på renheten til skaperen, selv etter å ha tatt noen få skritt på bakken!
  Som svar hveste Ilddjevelen igjen med luft i plastrøret hennes. Så hørte jentene lenge på natten. Men megagnomen Kiy-Dar hørte ikke, eller kunne ikke engang høre. Og det var tydeligvis ingen annen nisse her.
  Gerda sang:
  - Hvis en venn plutselig viste seg å verken være en venn eller en fiende, men en nisse ... Dette betyr at vi venter på et galehus!
  Charlotte avbrøt vennen sin:
  - Vel, vil du at vi skal bli overlagt av en legion av ghouls? Kom på med føttene, og raskt!
  Nok en gang fortsatte de sitt utmattende løp, selv om begge krigerne allerede var syke av tretthet. Noen ganger sovnet Gerda mens han var på farten, i søte korte øyeblikk virket det som om han lå nede og hvilte (en slags søvn i en drøm - det er bare utrolig kult!). Men synene smuldret opp som en leirklump som falt i bakken - lett og uten anstrengelse var det bare kroppen som skalv nervøst. Og så begynte alt på nytt, som om en usynlig pendel svingte. Det var en slags halvvirkelighet og halvvirkelighet rundt omkring, jeg måtte bule øyelokkene mine slik at de, tunge, ikke lukket seg. De bare føttene til jentene ble brutalt punktert, men det var denne forferdelige smerten som ikke tillot dem å helt glemme og miste virkelighetssansen. Og landskapet endret seg gradvis.... Høye vegger viste seg tydelig gjennom mørket rundt, den slitne blonde krigeren var som i en svart steinkorridor. Det var lyder, det tunge ekkoet av løpingen hans. Og det var noe annet forferdelig og urørlig foran. Noe levende, det, mens det var usynlig, ventet på jentene, og de løp dit. Selvfølgelig ville de ikke falle i helvete, men de løp likevel som sauer jaget av en tiger. Det er ikke engang klart hvorfor, de begynte å drømme om slikt søppel, kanskje på grunn av den ekstreme fysiske anstrengelsen de siste ukene av krigen i Afrikas ørken og fjellene i Asia ...
  Gerda hvisket:
  - Og til og med himmelen kan være et helvete, at du ikke trenger å svømme til helvete på lenge!
  Noe tok tak i hånden til jenta. Bevisstheten rykket tilbake til krigeren. Hun fant seg plutselig stå stille. Bakken skrånet svakt framover. Og det kom en svak vannsprut. Friskhet og fuktighet pustet inn i det utmattede ansiktet til jenta.
  Gerda utbrøt:
  - Wow, du kan til og med løpe til himmelen!
  - Viry! Charlotte sukket av følelse. - Stedet hvor de falne soldatene fra Stor-Tyskland gleder seg. - Den klangfulle krigerstemmen hennes var full av ekte glede.
  Gerda delte ikke denne optimismen:
  "Mer som forfeltet til Virius.
  Charlotte sa entusiastisk:
  - Der det er et felt, er det et felt!
  Gerda husket legenden, husket hvordan de på vei til Reich-Saray krysset en liten sølvvannselv. Fra høyden av den kongelige hesten virket overfarten lett og rask morsom. Den blonde krigeren følte seg til og med som en sultan, eller en sultana, som forresten er enda bedre! Men det er én ting å sitte på en gigantisk elitehest, og en annen ting å reise på sine egne ben av en gudinne. Jeg lurer på hvor dyp og forrædersk denne elven er?
  Gerda bemerket lurt, men billedlig:
  - Og forfeltet er mitt!
  - Du kan svømme? Den rødhårede jenta snudde seg mot henne.
  Gerda trakk på skuldrene.
  - For et dumt spørsmål. Hvor så du en representant for elite-SS-bataljonen som ikke kunne svømme.
  Charlotte ristet de flammende krøllene hennes bestemt.
  - Glem SS-eliten. Det er en helt annen verden eller til og med et endeløst univers med myriader av verdener. Ikke alt er som det var hos oss!
  "Kan jeg?" spurte Gerda seg selv og så igjen inn i tomrommet som var inne i krigeren.
  Charlotte mumlet:
  - Vel, føde raskt! Tiden renner ut!
  "Selvfølgelig skal jeg kunne svømme!" sa den blonde krigeren muntert og så tvilen på venninnens milde og samtidig formidable ansikt.
  Sommerfugl på størrelse med en albatross, med blå-og-gule flikkede vinger, flagret med antennene som et tegn på bekreftelse på at den barbeinte blondinen fortalte sannheten.
  "Det er vel det jeg også, eller nesten", svarte Charlotte ustødig. - Selv om du kan ordtaket: kalkunen tenkte og kom inn i suppen, tenkte ikke kråka og havnet i en rangling! I alle fall er det bedre om du vet hvordan, for jeg kan ikke få deg ut. Og vi har bare én vei - til den andre siden.
  Gerda knyttet nevene hardt.
  - Selvfølgelig svømte den kule!
  Charlotte advarte:
  "Vi kan ha problemer med sverdet!"
  Glamorøse krigere nærmet seg selve kanten av kysten og gikk inn i det svarte nattvannet. Gerda kjente trykket fra vannet - elven hadde en svak strøm. Den barbeinte blondinen knelte ned og ble grådig full, hvorpå hun strødde det på det slitne, støvete ansiktet. Døsigheten forsvant umiddelbart. Vannet var kjølig og mildt, jeg ville legge meg ned i det og slappe av de verkende musklene i kvinnekroppen ...
  Gerda sa med entusiasme:
  - Og gruvene i forfeltet er usynlige!
  - Vent litt! hvisket Charlotte.
  Gerda ble overrasket:
  - Og hva er fellene her igjen?
  Den brennende krigeren beroliget:
  - Nei, men ... jeg tror vi fortsatt har en sjanse!
  Brannkrigeren kysset den hvite plasten hennes igjen med svampene hennes. Hun lyttet og så seg nøye rundt.
  Gerda på sin side slappet av og så ut til å livnære seg på guddommelig energi fra vannet. Charlotte spurte henne:
  - Og du skjønner, det er vanskelig for meg å konsentrere meg på dette stedet.
  Den barbeinte blondinen så seg også tilbake. Det føltes som om det snart skulle bli lyst. Mørket sluttet å være beksvart, da det ganske nylig dukket opp ustødige hull i dens ugjennomtrengelighet - det virket som bare litt mer, og nattens deksel ville falle. Så jakten starter veldig snart. Godt de kom seg til elven. Gerda skrudde opp øyenbrynene og så nøye: vannet var godt synlig ved bena hennes som gjorde menn gale, vagt - midt i strømmen. Den andre siden druknet nesten i mørket.
  Den snøhvite krigeren sa:
  - Hvis bare nå menns hender ville kjærtegne våre utmattede kropper med årer som trer igjennom av spenning. Hvordan ville vi nyte det? O lidende kjøtt av uskyldige jenter. Min barm av gudinnen Venus, så ønsker kjærlighet og lykke, hva enhver kvinne ønsker!
  Charlotte tok pipa igjen. Denne gangen virket det for Gerd som om det var noe i luften eller i bakken som skalv. Og på den bare hælen til den blonde krigeren var noe gnidd med pigger og samtidig så ømt. Hun uttalte:
  - Her er hun gleden til en boakonstriktor.
  - Hørte du? Den unge brennende djevelen grep begeistret hånden hennes. - Megagnomenes trinn! Å snøhvit kvinne luktet? Kiy-Dar svarte. Charlotte kysset venninnen sin på øret. - Tro meg, seieren vår er nær, Han er et sted her!
  Gerda sa:
  - Ja, nærme ... Som månen for en booger!
  Charlotte begynte å blåse hardere inn i fløyta hennes laget av magisk plast laget av alver (men teknomagi!), og presset deretter øret mot bakken. Denne gangen var den gjensidige ristingen av jorda mye mer merkbar.
  Gerda sa filosofisk:
  - Det er et slikt tegn på at jo lenger du er uheldig i begynnelsen, jo mer vellykket blir slutten!
  - Ja ... - Smaragdøynene til den vakreste jenta myste lykkelig, - han kom til samtalen! Key-Dar!
  Gerda la fingeren mot leppene:
  - Ja, vær forsiktig. Kanskje det ikke er den megagnomen i det hele tatt, eller en skapning av en helt annen orden!
  De frøs og lyttet. Jordens skjelving ble mer jevn, tung. Et sted i nærheten, mellom "øyene" av busker, var en enorm karakter på vei. Han var som en gigantisk ånd, lydig på jakt etter en mester, selv om han var den siste skjeggløse ungdommen...
  Charlotte sa:
  - Du kan nok ikke engang forestille deg all kraften til megagnomer. Dette er så kraftige skapninger at selv helvetes ild trekker seg tilbake foran dem!
  Gerda protesterte umiddelbart:
  - Nei, hvorfor kan jeg ikke forestille meg ... Hvis en nisse er en sterk skapning, bør en megagnome være en størrelsesorden sterkere. Tross alt, selve ordene mega, det er en million ganger mer!
  Charlotte var villig, som en jente på date med en popstjerne, enig:
  Ja, du har rett min venn! Nøyaktig i en million er dette en hel uovervinnelig hær!
  Gerda ble overrasket:
  "Hvorfor ringte du ham ikke tidligere og lot vennene våre dø?"
  I stedet for å svare, kysset den unge og rødhårede djevelen hennes fløyta hennes, luften slapp ut med et lett sus fra den buede dysen. Og plutselig frøs Charlotte i et halvt pust, hennes smaragdgrønne øyne rundet. Den brennende ulven satte seg i vannet og rørte ved Gerdas hånd. Jeg ville så mye, jeg skulle svare henne, da plutselig ...
  Jentas bare føtter brant plutselig med en så skarp smerte at de hoppet med en gang og ... til slutt våknet. Madeleine holdt en kølle med en elektrisk ledning koblet til. En blemme av elektrisk utladning dukket opp på den rosa, til og med litt keratinisert fra å løpe på varm sand og skarpe fjellsteiner.
  SS-kapteinen knurret:
  - Stå opp og gjør deg klar til å ta på deg kjoleuniformen! Du kan ikke flake i én bikini foran en feltmarskalk! Se, baby, du vil bli belønnet, men hvis du kaster ut dumhet, så vil jeg få Conan-hjulet til å snurre i en dag, og samtidig gi et elektrisk støt. - Madeleine her gjorde et forferdelig ansikt. - Selv om nei, ikke en dag, men en hel uke, uten et eneste minutts pusterom. Vi har fortsatt tid.
  Jentene begynte raskt å samle seg.... Og på et annet kontinent fant også interessante hendelser sted, og lignende.
  Ja, og nå er kampen tilbake, og krigeren Gerda sender med sine bare tær et prosjektil av dødelig kraft. Den ødelagte Pershing stoppet.
  Her sniker det seg inn noe større og klønete. Den siste amerikanske utviklingen, en selvgående pistol med et kaliber på en pistol på 155 mm lang og en tykkelse på rustning på 305 mm. Den veier hundre og tjue tonn og er veldig saktegående. Kryper knapt...
  Gerda knuste Sherman med et velrettet skudd og bemerket:
  - Går til sjelen vår!
  Charlotte skjøt med bare tærne, knuste fienden i avrevne metallbiter og knirket:
  - For ære og fedreland!
  Christina sa med forferdelse:
  - Kan du bygge ham med et bombefly?
  Magda sa selvsikkert:
  - Overlat dette til meg!
  Og jenta pekte en kanon mot fienden, med de seige tærne sine, og slo.
  Og det amerikanske monsteret stoppet og eksploderte.
  Dette er jentene fra Det tredje riket - godt gjort!
  Vinteren har kommet, og IS-7 beveger seg gjennom snøen. Kamper pågår i Amerika. Skjønnhetene fra USSR kjemper rasende.
  Alenka skjøt mot Pershing med bare tær og knuste motstanderen.
  Og hun kurret:
  - Ære til russisk kommunisme!
  Anyuta slo også med et skall. Hun brukte teknikken ved hjelp av bare tær og kurret:
  - Jeg vil si Supermann-jente!
  Alla tok også og skjøt og traff en annen Patton-tank. Og så kult.
  Hva slags grønnsak er denne nyeste Patton-tanken? Det er en "Overvekt", bare med en kraftigere 810 hestekrefters motor og mer skrånende rustning.
  For en imponerende maskin som kan bli et problem for T-34-85. Men IS-7 slår henne som på avstand. Og den sovjetiske tanken, etter å ha mottatt et prosjektil i frontalrustningen, sender den inn i en rikosjett. Her er et kampkjøretøy. Og som svar blåser han ned amerikaneren med ett sving.
  Så skyter Maria, treffer fienden nøyaktig. Den gjennomborer ham og skriker:
  - Hæren vår er sterk, den beskytter verden!
  Og han bruker også bare tær.
  Og da vil Marusya bli knullet. Og knus fiendens rustning til sjetonger. Med hjelp i dette tilfellet av en bar hæl.
  Og brøl:
  - For Stalins nye reformer!
  Hun er en kjempeskjønnhet, og hun vil glede alle.
  Dette er hvordan teamet på IS-7 fungerer, som er kvalmende til helvete.
  Men her kommer jentene.
  Elizaveta kjemper på en T-54. Og opptrer desperat. Så aggressiv tispe.
  Og jentene har en veldig bra bil. Og de skyter fra den ekstremt nøyaktig.
  For eksempel tok de og traff "Superpershing", og de ropte:
  - Vår hellige kommunisme!
  Elizabeth rettet pistolen med bare tærne. Lupanula ved målet og knirket:
  - Seieren min blir stor!
  Og blunket til kameratene hennes.
  Ekaterina banket ved hjelp av en skarlagenrød brystvorte og hylte:
  - For våre store seire!
  Og hvordan han ler av full hals.
  Og Elena, ved hjelp av de bare tærne, vil smelle inn i fienden. Hun brøt den kraftige rustningen, kløvde metallet og knirket:
  - Mektig vår nasjon!
  Og brøle på toppen av lungene...
  - Hurra!
  Og Euphrasia slår også fienden, denne gangen med en jordbærvorte. Knus fienden og pladder:
  - For kommunismens storhet på alle planeter i galaksen!
  Dette er de kuleste jentene i verden. Og det er ingenting som stopper eller bremser dem.
  Ekaterina hviner og rister på brystet:
  - Jeg har en super jente!
  Og brystvortene hennes er støpt med rubiner ... Hun dyttet dem en gang i ansiktet på en svart mann og tvang ham til å slikke. Så slikket hun hans mannlige perfeksjon med tungen. For en behagelig smak.
  Hvor fint det er for en jente - for ikke å beskrive den større gleden i verden.
  Slik knuser jentene fienden. Og de nyter sine strålende seire og kolossale prestasjoner.
  Og Anastasia Vedmakova og Alenka Sokolovskaya er generelt fantastiske jenter. Bølger av lidenskap og en tsunami av begjær bare syder i dem.
  Anastasia skyter den skarlagenrøde brystvorten sin mot fienden, treffer Yankee-flyet og skriker på toppen av lungene hennes:
  - Jeg er en vakker supermann!
  Alenka Sokolovskaya, fortsetter å knuse fienden, ved hjelp av jordbærnipler og brøl:
  - Og jeg er høyere enn jenta av alt i verden!
  Slik er de kjempende kvinnene, og jeg må si de stjal noen flere! Ingen kan motstå dem.
  Til og med Amerika ... og hver har allerede tjent ti gullstjerner til helten i USSR ...
  For en slik fenomenal prestasjon mottok de en spesiell pris: diamantstjernen til helten i USSR. Det i seg selv er veldig hederlig og kult.
  Ha det gøy skjønnheter!
  Det beste er selvfølgelig ennå å komme!
  Oleg Rybachenko utførte nok en operasjon i Saudi-Arabia.
  Den tsaristiske hæren til Nicholas II utvidet russisk territorium. Sammen med Oleg kjempet nå jenta Margarita Korshunova. Også en mutant - en kriger som mottok udødelighet.
  Vel, de evige barna brakte alle disse gjengene i Mujahideen til lydighet. Og de beseiret dem - og tvang dem til å avlegge eden til den russiske tsaren.
  Samtidig er ikke Oleg Rybachenko motstander av å skrive en vakker og litt annerledes fortsettelse av jentenes eventyr;
  Etter nyttår avanserte tyskerne og koalisjonen betydelig over hele USA. Amerikanerne, som hadde å gjøre med en mer teknologisk avansert fiende, tapte.
  I slutten av mars nærmet Wehrmacht seg Washington og begynte å storme den amerikanske hovedstaden.
  Kampene var ulik og det var tydelig at jentene vant her ... Spesielt den pyramideformede tanken, Gerda er god, som komposisjonene hennes.
  Gerda, under beskytningen av Det hvite hus, da tanken hennes ble truffet av direkte ild, sovnet, og hun drømte slik ...
  Hun så partisanen Lara Mikheyko fanget av nazistene. En jente på fjorten år skjøt tilbake fra nazistene. To av hennes ledsagere ble drept. Og selv gjemte hun seg i hytta.
  Bestemor ønsket å gi henne ut som barnebarnet sitt, men nazistene trodde henne ikke. Og de tok meg... Søket er i ferd med å begynne.
  Og så grep Lara en granat, nazistene falt. Jenta sa mentalt farvel til dette lyset og kastet det fra seg ... Men granaten eksploderte ikke.
  Det var ikke mulig å rømme heroisk.
  De slo Lara ned, slo henne et par ganger og la et blåmerke under øyet hennes. Men de slo ikke hardt, tilsynelatende var de redde for å lammes!
  Da hun ble brakt til hytta for avhør, oppførte Lara seg frekt.
  Hun så tappert inn i øynene til SS-obersten, og sa:
  - Fritz vil ødelegge deg snart! Hør lyden av våpen, døden kommer fra den røde hæren!
  Obersten svarte:
  - Våg jenta, du skal bli kjent med pisken!
  Lara ropte frimodig:
  Smerte skremmer meg ikke!
  Obersten beordret:
  - Ta denne jævelen ut med en plakat: partisan og vis hele bygda!
  Politimannen sa raskt:
  - Det snødde på gata, og det er frost ... Burde ikke jenta tas ut barbeint slik at hun kjøler ned iveren!
  SS-obersten nikket samtykkende.
  - Ikke sant! La det være som barbeint i frosten, kanskje ta til fornuft!
  Laras kåpe ble revet av, så vel som genseren hennes. Kun igjen i en bomullskjole. De dro av seg de grove skoene og svarte strømpene. Jenta forble barbeint i en, lett kjole.
  De hang en plakett rundt halsen hennes med inskripsjonen: "Jeg er partisan". Og etter å ha bundet hendene hans bakfra, førte de ham ut på verandaen. Jentas bare føtter føltes kalde og snødekte.
  Lara smilte. Hun ble virkelig flau over blåmerket i ansiktet, måten hun så ut på. Og du kan gå barbeint i snøen. Sålene hennes hadde blitt veldig røffe i løpet av sommeren, av mange barfotoverganger. Hun tok på seg skoene nylig, og det er ikke første gang hun må tåle kulde og sult.
  Lara gikk selv og fortsatte å smile. Vinden blåste, blåste det kobberrøde håret hennes, og snøen knaket under hennes bare føtter.
  Jenta gikk med et slikt blikk, som en prinsesse på tronen. Og etterlot seg elegante, små fotavtrykk, nesten barnslige føtter.
  Folk så på henne med sympati.
  En av bestemødrene i pels mumlet:
  - Skrekk! De fører jenta barbeint!
  Været var solrikt, og Laras herdede, hardhårede såler led knapt av kulden. Hun gikk for seg selv, og blottet tenner.
  Her ble hun brent av et piskslag. Jenta skrek og bet seg i leppa.
  Hun ble truffet et par ganger til med makt. Lara klarte nesten ikke å stå på beina, og med en viljeanstrengelse holdt hun ropet tilbake.
  Den sta jenta ble sendt til en spesiell hytte, hvor det var apparater for tortur.
  Her satte de henne på et stativ, og begynte å brenne hælene hennes med et glødende strykejern ...
  Og to bødler pisket Lara med pisk. Først holdt jenta skrikene tilbake med en titanisk innsats, men da brede strimler av jern, røde av varmen, ble lagt på barnets bare såler, skrek hun og mistet bevisstheten. Hun ble hentet inn...
  Skrekk...
  Gerda våknet.... Faen, du må drømme om det når de er på tampen av seier, tanken deres beskyter Det hvite hus.
  Og så kommer slike ekle ting av...
  Gerda skjøt mot "Superpershing" som forlot huset, stakk dem gjennom og kurret:
  - Fred, arbeid og kjærlighet!
  Så stakk hun ut tungen.
  Charlotte dunket også fienden ved å bruke de bare fingrene på bena og ropte:
  - Jeg er en superjente!
  Christina slo også inn, hveste med en slange og trykket på joystick-knappen med den skarlagenrøde brystvorten, og slo gjennom fienden:
  - Vi er supermenn!
  Og Magda vil slå fienden, knuse tanken, få kampsettet til å detonere og utstede:
  - Gi kunstflyvning!
  Så blunker han til partnerne sine. Her er en jente - tenk på den høyeste klassens skytter.
  De kvinnelige krigerne ødelegger Yankees og vinner poeng... Albina og Alvina har allerede scoret to tusen nedfelte biler hver. For dette fikk de en ny pris: Diamantstjernen til Ridderkorset av Jernkorset med eikeblader av sølv, sverd og diamanter.
  Slik markerte jentene seg ved å bli ess av superklassen. Og ingen kunne stoppe dem og beseire dem.
  Anastasia Vedmakova og Akulina Sokolovskaya og Orlova fikk hver sin ny pris: Herlighetsordenen av høyeste grad med diamanter, som de var veldig glade for. Det er noen kule jenter.
  Og krigen nærmer seg slutten ... Amerikanerne 20. april 1948 kapitulerer. Og en annen historie om andre verdenskrig snudd på hodet.
  Denne gangen ser det ut som en periode med lang fred. Sovjetunionen fikk Alaska tilbake og alle var fornøyde. Og landene på det amerikanske kontinentet ble delt av Japan og Det tredje riket. Dermed endte den midlertidige omfordelingen av verden.
  Tyskerne er lei av krigen.
  Hitler tillot polygami i det tredje riket - opptil fire koner hver, og innførte drakoniske skatter på par uten barn eller færre enn tre. Dette var et sterkt grep for å oppmuntre til befolkningspolitikk.
  I tillegg hadde Hitler selv mange barn oppnådd ved kunstig befruktning. Og blant dem var det nødvendig å velge arvingen til tronen.
  Det var ingen tristhet, det tredje riket fordøyde det erobrede sammen med Japan.
  Men 5. mars 1953 døde Stalin. Og Beria kom til makten. Hvorfor Beria? I den virkelige historien hadde han også gode sjanser for tronen, men en ulykke forhindret ham: et opprør i DDR, under undertrykkelsen av et motplott mot Beria modnet. Og her er DDR selvfølgelig ikke det.
  I tillegg ønsket Hitler også at den godt forutsigbare og kjente Beria, som var en germanofil, skulle regjere etter Stalin. Og Stalin, da helsen ble dårligere, opprettet et testamente til fordel for Beria.
  Så alt ble avgjort til fordel for hemmelighetens sjef og ikke bare det hemmelige politiet.
  Vel, Beria tilbød Hitler å handle med Japan til det skaffet seg atomvåpen.
  Du vet aldri hva en samurai kan tenke på.
  Beria og Hitler ble enige om en felles krig med Japan, og deling av dets territorium.
  Den 20. april 1954 begynte en felles krig mot det enorme koloniriket samuraiene.
  For en ny side som blir snudd i historien. Sovjetiske tropper rykker frem mot Japan.
  Og tyskerne også... Her kjemper Gerda og Charlotte igjen i en pyramideformet tank. De har en toseters bil som veier femti tonn og en kompakt gassturbinmotor på 2500 hestekrefter. Du kan forestille deg hvilken rask tysk bil. Og rustningen er spesiell, med en blanding av plast. Og veldig sterk ugjennomtrengelig fra alle vinkler. En pistol av lite kaliber på 75 mm, men med en meget høy munningshastighet av prosjektiler i en høytrykkspistol. Det har økt pansergjennomtrenging. Og beholdningen av skjell og brannhastigheten er stor. Konduktiviteten er høy.
  Selve tanken er bare super... Så Gerda vet hva hun skal kjempe på.
  Sovjetiske biler er svakere. Hovedtanken er fortsatt T-54, bilen er ikke dårlig, relativt billig, men mye dårligere enn tyskeren i alt. IS-7 ble fortsatt ikke massiv. Han ble lagt merke til av IS-10, som fikk en 122 mm kanon, men med lengre løp og god pannepanser, med svakere sider. Men alt dette passet inn i vekten på femtitre tonn, noe som ikke er dårlig.
  Gerda skyter Panther-6-tanken sin mot japanerne, bruker de bare tærne og trykker på joystick-knappene mens hun brøler:
  - Ære til ideene til det ariske brorskapet!
  Charlotte trykker på knappene på styrespaken, med den skarlagenrøde brystvorten, en rekke med syv maskingevær, og skriker:
  - Vår lykke ligger i den ariske drømmens kommunisme!
  Og jenta ler igjen...
  Christina og Magda kjemper på en annen pyramideformet "Panther"-6.
  Christina trykker på knappene på joysticken med bare tærne, og treffer fienden fra Japan og brøler:
  - Kudos til kjæresten min!
  Magda åpner også ild, og ler øredøvende, sier hun og trykker på joystick-knappen med rubin brystvorten:
  - Ære til våre unge menn!
  Og hvordan de ler av full hals. Slike er, ærlig talt, fantastiske jenter i krigens spenning.
  Ja, for Japan ser det ut til at dommens dag har kommet. Men alt går etter planen.
  Elizabeth og mannskapet hennes kjemper på en T-54 tank, noe modernisert. Men forskjellen er liten. Pistolen har blitt litt raskere, og prosjektilet er mer pansergjennomtrengende. Dette er forskjellen.
  Og motoren er den samme dieselmotoren med 520 hestekrefter ... Japanerne bruker tanks av eget design og lisensierte tyske. Bilene er generelt gode også. Spesielt Hirohito-3-maskinen, som veier femtiåtte tonn, med en 105 mm pistol med en løpslengde på 70 EL, overlegen T-54 i bevæpning, og ikke dårligere i rustning og kjøreytelse, bortsett fra kraftreserven .
  Denne japanske tanken er et problem for USSR. Men det finnes også lettere biler fra Land of the Rising Sun.
  Det er lettere å håndtere dem.
  Elizabeth skyter med bare tærne og treffer samurai-tankene. Hun gjør det veldig smart, og hviner:
  - Ære være vårt frie fedreland!
  Ekaterina skyter igjen ved å bruke en skarlagensrød brystvorte og knuse en japansk bil, skriker:
  - For Gud gitt Russland!
  Elena slår også fienden, knuser fiendens tank ved hjelp av sin bare hæl og brøler:
  - For storheten i kommunismens ideer!
  Euphrasia skyter også og gjør det ved hjelp av jordbærvorten på det elastiske brystet hennes, og skriker:
  - Ære til den høyere kommunismens seire!
  Så de beveger tanken sin behendig og unngår nederlag. Hirohito-3-tanken kan også klassifiseres som tung, men den er ganske massiv. Det er vanskelig å slå en maskin som dette.
  Og her går han til jentene. Pistolen er større i kaliber og høyere enn munningshastigheten til prosjektilet. Pannerustningen til det japanske tårnet er enda tykkere enn den sovjetiske 240 mm, og pannen på skroget er også tykkere i de øvre 150 mm og 120 mm nedre. Og hastigheten til japanerne er enda høyere, gassturbinmotoren er på 1500 hestekrefter. Ja, denne tanken er den beste i Japan. Ikke spøk med ham.
  Men Elizabeth, ved hjelp av en skarlagensrød brystvorte, sender et prosjektil rett til baken, og den japanske tanken eksploderer, og klarer ikke å treffe den sovjetiske bilen.
  Ekaterina kvitret og kysset venninnen sin på hennes bare hæl:
  Du er smart Lisa!
  Elizabeth var uenig.
  - Jeg er bare et geni!
  Og hvordan han ler av full hals. Her er jenta.
  Og de hyler mye ... Ekaterina, for eksempel, husker førti-en år hvordan hun da strømmet bort. Skoene gikk i stykker etter et par dager, og jeg måtte trampe barbeint. Og av vane for en byjente gjør det vondt, hver støt, hver kvist, hver støt kjennes. Og hun slo bena til blodet når hvert skritt eksploderer i smerte.
  Hun trodde aldri at det kunne være så vondt å gå barbeint. Ikke rart at Hugo sympatiserte med barfotjenta Closet. Hvis selv om sommeren slike jentete ben, hva slags vinter.
  Catherine ble imidlertid raskt vant til det, den unge kroppen tilpasser seg raskt, den sårede sålen er overgrodd med hard hud og grov. Og det var deilig å gå barbeint. Ekaterina tok ikke engang på seg skoene før frosten kom. Imidlertid dannet deres fire seg, og Euphrasinia lærte dem kunsten å hekse. Og hekser løper ofte barbeint i snøen for å forlenge ungdommen. Og kort sagt, jentene hadde mestret hemmelig kunnskap, og så tjue år gamle ut, og barbeint og i bikini frøs ikke i kulda. Her er skjønnhetene. Og det er ingen kulere, bortsett fra, selvfølgelig, Alenka. Hun kjempet på IS-10 i en modifikasjon med en utvidet tønne. Tanken dukket opp i serien ganske nylig. Og fortsatt sjelden. IS-7 ble aldri deltatt i en stor serie. Tilsynelatende på grunn av høye kostnader og vanskeligheter med produksjon.
  Så mannskapet på Alenka ødelegger disse japanerne og synger sanger for seg selv.
  Fly som ild blå netter
  Vi er pionerbarn av arbeiderne...
  Lysårenes tid nærmer seg,
  Pionerenes rop vær alltid klar!
  Når jentene går i gang, kan du ikke motstå dem. Dette er faktisk en perfekt kreasjon av krig.
  Kampene går bra og Japan taper.
  Her tok de sovjetiske troppene det sørlige Sakhalin i mai. Og de handlet med ekstrem forsiktighet.
  Men bataljonene av sovjetiske jenter viser en fantastisk kampklasse.
  Av deres typer våpen begynte selvfølgelig AK å bli brukt. Verre enn tysk, men enkel og pålitelig. Og klipper ned motstandere, selv om siktingen på avstand er lavere enn den tyske overfallskarabinen.
  Sovjetiske jenter av japanske fanger får bare, støvete føtter til å kysse, bare hæler slikker. Dette er deres taktikk.
  Kjempende krigere, den høyeste klassen.
  Sommeren 1954 hadde tyskerne stort sett ryddet Amerika for japanske tropper.
  Bataljonen av barbeint jenter, ledet av Margaret, kjempet spesielt vakkert. Jenta ble spredt av samuraien, og den fangede unge mannen ble tvunget til å kysse hælene hans og slikke barmen til Venus.
  Gerda og teamet hennes på Panthers-6 gjorde en god jobb, og sendte mange japanere til helvete, og noen til himmelen.
  Fire ninjajenter kjempet med de sovjetiske troppene som rykket frem i Manchuria.
  En ninjajente med blått hår hacket med sverd og drev en vindmølle og hugget ned sovjetiske soldater. Så kastet hun en ert med eksplosiver med tærne, veltet den sovjetiske T-54-tanken og bjeffet:
  - Det kuleste landet er Japan!
  En ninjajente med gult hår vil også skjære mot fienden med kniver og gi en bumerang med den bare hælen og rope:
  - For våre seire av samuraiene!
  En rødhåret ninjajente vil utføre en aggressiv platespiller med sverd uten problemer, og kutte ned sovjetiske soldater. Da vil hennes bare tær lansere en bombe. USSR-tanken vil bli revet i stykker og krigeren vil knirke:
  - I kommunismens ideers navn!
  En ninjajente med hvitt hår tok og kuttet motstanderne sine, som om hun kjørte en vifte over feltet, kuttet av de russiske soldatene igjen, og med bare fingrene, som om hun lanserte en dødelig en som ville rive to hele sovjetiske stridsvogner i reservedeler .
  Og brøl:
  - For landets storhet!
  Jenter elsker å drepe, og enda mer liker de å voldta fanger. Ja, slik at menn mistet bevisstheten av overanstrengelse. Og det er slik ninjajenter liker det. Hopper på bundne menn og pisket dem samtidig med pisk.
  Men til tross for japanernes heroisme, taper de mot bedre og mer avansert teknologi.
  Spesielt på superklassens himmel, essene Anastasia Vedmakova og Akulina Sokolovskaya, som knuser japanerne som vindmøller.
  Anastasia, ved hjelp av de bare tærne sine, kutter av seks japanske fly samtidig i en støt og knirker:
  - Ære til kommunismens ideer i Russland!
  Akulina, ved å trykke på knappen med den skarlagenrøde brystvorten, kuttet av syv japanske fly på en gang og brølte:
  - Ære til Russlands helter!
  Krigere tar hevn på Japan for deres tidligere klager. Og spesielt for nederlaget i tidenes krig til tsar Nicholas II. Nei, de vil aldri glemme, og generasjoner vil ikke tilgi.
  Anastasia, som trykket rubin brystvorten hennes, ga et nytt utbrudd, skjøt ned japanske fly og brølte:
  - Ære til kommunismens æra Beria!
  Akulina presset føttene med bare tærne, slo ned samurai-flyene og kurret:
  - For store seire!
  Og Albina og Alvina får rekordkontoer. For tre tusen nedstyrte fly ble de tildelt ordenen: Diamantstjernen til Ridderkorset av jernkorset og gylne eikeblader, sverd og diamanter.
  Albina, ved hjelp av en skarlagensrød brystvorte, ga en tur. Hun kuttet av et dusin japanske fly på en gang og kurret:
  - For brystet mitt!
  Og hun så for seg selv i armene til en svart kriger.
  Alvina sparket ved hjelp av de bare tærne, slo ned et dusin japanske fly og knirket:
  - For store seire!
  Tyske jenter er veldig kjempende og vakre. Svarte gutter er veldig glad i, og tungene deres er alltid klare til å polere ibenholt perfeksjon av menn.
  Albina, med hjelp av de bare tærne, traff samuraiene igjen og skjøt ned flyene deres.
  Og hun kurret:
  - Jeg er Supermann!
  Alvina presset på jordbærvorten, mejet ned en masse japanske fly og knirket:
  - Jeg er en romvoksen!
  Jenta er veldig stridbar og aktiv i sin hyperseksualitet.
  Ekte ariere - bare super! Og generelt sett slike skjønnheter av høyeste klasse!
  Tyske og sovjetiske tropper, som beseirer fienden, rykker frem over Kina.
  Under angrepet på Singapore utmerket jagerflyene fra den luftbårne divisjonen og barfot-jenteenheten "Barracuda" seg. Jentene slo de bare hælene gjennom vannpyttene av øsende tropisk regn, brøt seg inn i japanernes befestede posisjoner og gjennomboret dem med bajonetter.
  Slik er de kjempende skjønnhetene.
  Japan skalv etter de knusende slagene fra et så aggressivt lag.
  Høsten 1954 ble det meste av Kina overtatt av aksemaktene. Og situasjonen ble mye mer komplisert for Land of the Rising Sun.
  Hitler bemerket:
  - To fluer i ett hule kan ikke komme overens!
  Og krigerne Albina og Alvina skjøt ned de fjerde tusen flyene. Japan produserte billige men lavkvalitetsfly i veldig store mengder, så det var veldig praktisk å samle inn regninger.
  Albina, med bare tærne, kuttet av en annen samurai og knirket:
  - Dette er vår vakre verden!
  Alvina, ved hjelp av en skarlagenrød brystvorte, slo ned et dusin japanske biler og tvitret:
  - Ære til kommunismens æra, i hele universet!
  Albina, som også brukte en jordbærvorte og slo ned samuraien, ble overrasket og skrek:
  Snakker du om kommunisme?
  Alvina, som brukte de bare tærne og kuttet av et dusin japanske fly, rapporterte:
  - Den nye ariske orden er kommunisme!
  Jentene lo ... For de fjerde tusen flyene ble de tildelt Diamantstjernen til Ridderkorset av Jernkorset med platinaeikblader, sverd og diamanter. At selv en veldig høy utmerkelse er rekord for skjønnheter.
  Dette er jentene å se opp til....
  Anastasia Vedmakova og Akulina Sokolovskaya er imidlertid ikke dårligere og overskred poengsummen på fem hundre nedstyrte fly.
  Og de fikk nye priser som var veldig høye, og de samlet en hel samling stjerner til seg selv.
  Anastasia sikter våpenet med bare føtter, og slår ned fienden, kutter fienden og knirker:
  - For kommunismen på hele planeten!
  Akulina, som hogger ned fienden ved å trykke på den skarlagenrøde brystvorten, skriker aggressivt:
  Til og med barna kjenner oss!
  Om vinteren mistet Japan nesten alle sine kolonier, og kampene flyttet til selve metropolen.
  Året 1955 er kommet, da kampene stormer og ser ingen ende eller kant.
  Japan gir etter, sakte men sikkert. Og taper gradvis krigen.
  Men samuraiene kjemper desperat og hardt.
  Alyonka og mannskapet hennes flyttet til IS-11-eksperimenttanken. Denne maskinen er utstyrt med en 130 mm pistol og har solide spor i bunnen.
  Alenka skyter med bare tær, gjennomborer fienden og brøler:
  - Ære til kommunismen med bare hæler av jenter!
  Anyuta skjøt også ved hjelp av en skarlagenrød brystvorte, trykket ni av dem på avtrekkerne til maskingevær og ropte:
  - Vi jenter er kjempekule!
  Alla slo også med bare tærne, knuste fienden og brølte:
  - Vel, fra skruen!
  Maria knullet, med hjelp av en bar hæl. Hun gjennomboret fienden gjennom og gjennom og kurret og blottet tenner:
  - For nye prestasjoner!
  Marusya slo ved hjelp av en jordbærvorte, ramlet fiendene med et dødelig grep og kvitret:
  - For den store kommunismen!
  Alenka skjøt igjen og brølte:
  - Slik at kollektivgårdspresidenten og sigøynerdiktatoren Sashka dør!
  Og slår den bare foten på rustningen.
  Sånn skilte jentene seg, bare supert. De er generelt fantastiske krigere.
  Her synger de i kor:
  Nei, den årvåkne vil ikke blekne,
  Blikket til en falk, ørn ...
  Folkets stemme er klangfull -
  Hvisken vil knuse slangen!
  
  Stalin bor i hjertet mitt
  Slik at vi ikke kjenner tristhet ...
  Åpnet døren til verdensrommet
  Stjernene lyste over oss!
  
  Jeg tror hele verden vil våkne
  Det blir slutt på fascismen...
  Og solen vil skinne
  Veien, opplysende kommunisme!
  Elizaveta kjemper også med T-54-stridsvognen sin, en kjempestridig jente-heks.
  Og skjønnheter blir slått ned av japanske biler med bare føtter.
  Elizabeth trykket på joystick-knappen med den røde brystvorten og kvitret:
  - Ære til den sovjetiske kommunismens ideer!
  Og hvordan denne skjønnheten vil le! Og gnistre med perlefargede tenner.
  Ekaterina tok den og skjøt også med bare tærne og kvitret:
  - I seier til kommunismens udødelige ideer,
  Vi ser fremtiden til landet vårt...
  Elena slo motstanderen med en rubin brystvorte, blottet tennene og hylte:
  - Og vårt fedrelands røde banner,
  Vi vil alltid være uselvisk trofaste!
  Ephrasia dunket med den nakne hælen og hvisket:
  - Ære til fedrelandet, vårt frie,
  Vennskap av folk, støtte for alltid!
  Og alle jentene, med bare tærne, sang i kor:
  - Lovens makt, folkets vilje,
  Tross alt, for enheten til en enkel person!
  Krigere, må jeg si, har en utrolig kampaggresjon.
  Og her er Gerda og kjemper...
  Hennes "Panther"-6 er som en supertank, som makulerer posisjonene til samuraiene.
  Gerda skyter med en rød brystvorte, trykker på joystick-knappen og brøler:
  - For den ariske verden!
  Charlotte vil også daske, ved hjelp av de bare tærne, vil hun rive i stykker en masse japanere og plaske:
  - For de store grensene!
  Christina og Magda slåss også. Jentene er ekstremt kjempende, og veldig vakre, nesten nakne i bikini.
  Christina skjøt med rubinvorten sin, knuste den japanske Hirohito-4-tanken og kurret:
  - Ære til mitt land!
  Magda sparket også med bare tærne, knuste samurai-haubitsen og ropte:
  - Ære til store prestasjoner!
  Disse jentene er på topp!
  Tokyo falt i slutten av mars. Og 20. april 1955 kapitulerte Japan og avsluttet dermed den store krigen.
  Jenta Albina og Alvina overskred fem tusen nedstyrte fly. Og for dette mottok de en spesiell pris: Grand Diamond Star of the Knight's Cross of the Iron Cross med sølv eikeblader, diamantsverd.
  Krigen er ikke over ennå. Hun gjemte seg bare en stund. Men Hitler erobret nesten hele verden.
  Beria mottok tilbake det sørlige Sakhalin, Kuril-ryggen og Manchuria, sammen med Port Arthur.
  Sovjetunionen ble et sterkt land som slikket sine sår. I noen tid erobret Nazi-Tyskland andre land og undertrykte deres ubetydelige motstand.
  Krigen varte for ødeleggelse og verdensherredømme. Men en annen global konfrontasjon var under oppsikt.
  I mellomtiden samlet skyene seg over Sovjetunionen. Og i 1959, på dagen for sin syttiårsdag, bestemte Adolf Hitler seg for å angripe Sovjet-Russland, der Beria styrte. På siden av Führer var nesten hele verden.
  Men USSR ble en sterk, industriell makt. Så jeg fant en ljå på en stein.
  Begge landene hadde atomvåpen, men Gerda og Albina var i stand til å lage en generator der stråling dekket hele planeten Jorden, noe som gjorde bruken av denne typen ødeleggelse umulig.
  Og Hitler bestemte seg for å ta den siste suverene makten i verden. Grensen i vest gikk langs Dnepr, og deretter Hviterussland, og de baltiske statene under tyskerne. Nazistene klarte å holde Krim bak seg. Med mindre USSR leide en base for Svartehavsflåten i Sevastopol.
  I tillegg til resten av territoriet var Russland en del av Kina - Manchuria. Så befolkningen i USSR, der en veldig aktiv politikk for å oppmuntre fødselsraten ble gjennomført og polygami ble legalisert av det kommunistiske, ateistiske regimet, oversteg allerede tallene før krigen i 1941, til tross for territorielle tap, og hvert år økte det. med tre prosent.
  Beria forbød både abort og prevensjonsmidler. Og innførte ville skatter på familier med færre enn fire barn.
  I henhold til planen og stokkmetodene utviklet USSR seg raskt, og dens militære makt økte.
  Hitler, som følte en potensiell trussel, etter å ha fullført å samle verden i et enkelt tredje rike, bestemte seg for å starte sin siste krig på denne planeten.
  Hva er den siste krigen? Det er ikke noe mer å erobre på jorden. For et år siden fløy tyskerne til månen, og æraen for romutvidelse er åpen. Men vil Hitler leve for å se perioden med Star Wars og erobringen av galaksene? Til tross for en sunn livsstil, et vegetarisk kosthold, regelmessig mosjon og målrettet fysisk aktivitet, var det tydelig at Fuhrer ble eldre. En skallet flekk bryter igjennom på hodet mer og mer, håret blir grått, og utseendet er slitent. Selv om Fuhrer prøver å muntre opp.
  Uansett, bør du fullføre ditt siste oppdrag og erobre USSR. Og så, selv om Fuhrer dør, så har han omtrent tusen sønner oppnådd ved naturlig inseminering. Og en av dem vil bli anerkjent som den beste, mest dyktige og ta tronen til den største diktatoren i historien til planeten Jorden.
  Uansett er forsinkelse for risikabelt, og så lenge atomvåpnene ikke virker, kastet Hitler mer enn femti millioner soldater på USSR i første sjikt alene. Et stort antall stridsvogner, fly og flyvende skiver. Og dette er en kolossal kraft.
  Sovjetunionen fortsatte å modernisere våpen. T-64-tanken dukket opp, tyngre og med en kraftig pistol på 125 mm, i stand til å trenge inn med fjærskjell og pyramideformede tyske kjøretøyer. Riktignok har T-64 akkurat begynt å gå i produksjon. Hovedtanken var fortsatt T-54, ikke sterk nok mot de tyske modellene. Dette er også en av grunnene til at Hitler hadde det travelt med aggresjon mot Russland.
  IS-11 fanget ikke opp... IS-12 ble skapt av en maskin med en 203 mm kanon, men viste seg å være for dyr, tung og stor. IS-15 var et kompromiss i den 152 mm lange kanonen. Denne maskinen lignet en forstørret T-64 og begynte også akkurat å gå i produksjon.
  Den tyske hovedtanken, Panther-6, var pyramideformet, og den ble litt oppgradert til Panther-7, noe som økte kaliberet til pistolen til 88 mm for å produsere mer ødeleggelse. Og motoren, etter å ha installert en kraftigere 3000 hestekrefter, gir enorm hastighet og manøvrerbarhet samtidig som den opprettholder en vekt på femti tonn, og forbedrer rustningens kvalitet.
  Selv den nyeste sovjetiske T-64 var merkbart dårligere enn tyskeren når det gjaldt kjøreegenskaper og beskyttelse av sidene, og også pannen. Men T-64 kunne i det minste trenge gjennom tyskeren, om enn på kort avstand.
  På himmelen var tyskerne også sterkere og mengden og kvaliteten på maskiner. Og de klarte ikke å lage sine egne diskoteker i USSR. Og tyskerne installerte varmestråler på Belontsi-skivene - som lasere, og kunne utføre mer effektiv beskytning.
  Og blant nazistene fløy diskoteker med en hastighet på ti lyd. Og det er faktisk enormt. Slik er hæren til det tredje riket er sterk.
  Og de har underjordiske tanker. Og mye annet kult. Kort sagt, Beria har praktisk talt ingen sjanse.
  Men de sovjetiske troppene har kolossal defensiv makt. Og invasjonen begynte med en luftoffensiv. Styrkene er ulik og tyskerne knuser de sovjetiske byene. Ti tusen flytter over Russland og tar Smolensk.
  Natasha tok en avgjørelse:
  - Det er nødvendig å tvinge Hitler og gjengen hans til å fjerne troppene fra USSR, og løslate de fangede barna!
  Leken Zoya var enig i dette:
  - Selvfølgelig må du det! Og redde dine forfedre fra fascismen!
  Augustin bemerket og stampet med bare føtter:
  Vi vil gjøre det uten tvil!
  Svetlana bekreftet lett:
  - Vi har alle midler til dette!
  Ikke før sagt enn gjort, og de fire kvinnelige krigerne angriper de fascistiske hordene.
  Krigere fra Guds russiske århundre og mutante hekser kjempet igjen med nazistene i det tjuende.
  Det er for mange soldater i det fascistiske brune imperiet. De renner som en endeløs elv.
  Selvfølgelig tok fire jenter ødeleggelsen av stridsvogner og fly fra Wehrmacht veldig berømt. Helt fra begynnelsen knuste de dem med hender og føtter, dekket av et kraftfelt. Men...
  Som fra under bakken dukket Oleg Rybachenko og Natasjas yngste datter Margarita Korshunova opp.
  De tok tak i lyssverd og ladet med nanoboter. De satte ut for å ødelegge de forhatte fascistene. Så de fire ble til en sekser.
  Natasha Korshunova knipset de bare, meislede føttene og sa:
  - Det er hvordan? Vel, hva er vår skjebne, vi kan ikke slå den ellers!
  Den aggressive gullhårede Zoya, som fortsatte å knuse tyskerne, bemerket logisk:
  - La oss gjøre det raskere! La oss redde USSR!
  Oleg Rybachenko, en barbeint gutt som ikke var eldre enn tolv, brølte nazistene med sverd, både infanteri og stridsvogner:
  - Aldri gi opp!
  Og en skarp skive fløy fra guttens barfot, som kuttet av tre fascistiske fly på en gang!
  Margarita Korshunova, glitrende med bare hæler, knusende motstandere, både stridsvogner og infanteri, blottet tenner, gryntet:
  - Det er et sted for bragd i verden!
  Og giftige nåler spredte seg fra jentas bare fot og traff nazistene og deres fly og stridsvogner.
  Natasha Korshunova kastet også ut de bare tærne, morderisk og hylte:
  Vi vil aldri glemme og aldri tilgi.
  Og lyssverdene hennes gikk gjennom mølla på nazistene. Deretter skåret sprengerne mot tankene og kuttet av støtene. Flyene fikk det også.
  Den rødhårede Augustine, skar gjennom fiendene, hylte:
  - For en ny bestilling!
  Og nye nåler spredte seg fra hennes bare føtter. Og hva er i øyet, hva er i halsen på de nazistiske soldatene og flyene.
  Ja, det var tydelig at krigerne ble begeistret og rasende.
  Kule Zoya, som kuttet ned hvite, brune soldater og stridsvogner med fly, knirket:
  - Vår jernvilje!
  Og en ny, dødelig gave flyr fra hennes barfot. Og stridsvognene og de hvite jagerflyene faller, og halene brenner fra flyene.
  Svetlana Snow White kutter mølleren, sverdene hennes er som lyn.
  Nazistene faller som skjær.
  Jenta kaster nåler med bare føtter, skyter ned fiendtlige fly og knirker:
  - For Moder Russland vil det være et menneskelig romimperium, vinn!
  Oleg Rybachenko rykker frem mot nazistene. Terminator-gutt som hugger brune tropper.
  Og samtidig kaster tærne på guttens bare ben ut nåler med gift, de river stammer og skyter ned fly.
  Gutten brøler:
  - Ære til fremtidens Russland!
  Og i bevegelse skjærer den hodet og snuten på alle, og samtidig står tanktårnene.
  Terminatorjenta Margarita ødelegger også motstandere og fly og stridsvogner.
  De bare føttene hennes flakser. Nazistene dør i store mengder. Krigeren roper:
  - For nye grenser!
  Og så vil jenta ta og kutte ...
  Massen av lik av fascistiske soldater.
  Og her er Natasha Korshunova på offensiven. Han kutter ned nazistene for seg selv sammen med stridsvogner, fly og synger:
  - Russland er flott og strålende,
  Jeg er en veldig merkelig jente!
  Og disker flyr fra hennes bare føtter. Som så nazistenes struper. Ja, dette er en jente som river tanks.
  Zoya Angelskaya på offensiven. Hakker brune soldater med begge hender. Spytter ut av et rør. Og han kaster dødelige nåler med bare tærne - han skyter ned stridsvogner og fly.
  Og samtidig synger han for seg selv:
  - Å, knulle, la oss gå,
  Å, favoritten min går!
  Augustine, som hugger ned nazistene med lasersverd og utrydder de brune soldatene, sammen med stridsvognene, skriker:
  - Helt raggete og i huden til et dyr,
  Han skyndte seg til opprørspolitiet med en kølle!
  Og med bare tær, hvordan skyte inn i fienden, noe som vil drepe en elefant, og enda mer en tank.
  Og så knirk:
  - Ulver! Det tjueandre århundre!
  Svetlana Snow White på offensiven. Kutt, kutter nazistene. Med bare føtter lanserer han dødsgaver på dem.
  Driver en mølle med sverd.
  Hun knuste mange jagerfly, sammen med stridsvogner og fly, og skriker:
  - En stor seier kommer!
  Og igjen er jenta i en vill bevegelse.
  Og hennes bare føtter skyter dødelige nåler og ødelegger stridsvogner og fly.
  Oleg Rybachenko hoppet opp. Gutten snurret seg i en salto. Hakket opp mange av nazistene i hoppet.
  Han kastet nåler med bare fingrene, slo ned tanks og fly, klukket:
  - Vær berømt for mitt vakre mot!
  Og igjen er gutten i kamp.
  Tøffjenta Margarita Korshunova går på offensiven. Makulerer alle fiender på rad. Sverdene hennes er tøffere enn vindmølleblader. Og bare tær kaster dødsgaver, stridsvogner og fly brenner.
  Jenta er på offensiven. Utrydder brune krigere uten seremoni.
  Og hopper nå og da, og vrir seg!
  Og utslettelsesgaver flyr fra henne.
  Og nazistene selv faller døde. Og hele hauger med lik hoper seg opp.
  Margarita knirker aggressivt:
  - Jeg er en amerikansk cowboy!
  Og igjen kastet hennes bare føtter nålen.
  Og så et dusin flere nåler!
  Natasha Korshunova er også veldig kul på offensiven.
  Og kaster med bare føtter, og spytter fra et sugerør, slår ned stridsvogner og fly.
  Og skriker helt opp i lungene:
  - Jeg er en gnistrende død! Alt du trenger å gjøre er å dø!
  Og igjen skjønnhet i bevegelse.
  Zoya Angelskaya stormer en blokkering av nazistiske lik. Og ødeleggelsesboomeranger flyr også fra hennes bare føtter.
  Og de brune krigerne faller og faller, sammen med stridsvogner og fly.
  Zoya-jenta skriker:
  - Barfotjente, du skal vinne!
  Og et dusin nåler flyr fra jentas bare hæl. Som rett inn i strupen på nazistene graver.
  De faller døde.
  Eller rettere sagt, helt dødt, et sted med stridsvogner og fly.
  Augustine på offensiven. Knuser brune tropper. Sverdene hennes bæres i to hender. Og hun er en så stor kriger.
  En tornado feier gjennom de fascistiske troppene - fly og stridsvogner faller.
  Jente med rødt hår brøler:
  - Fremtiden er skjult! Men det blir seirende!
  Og på offensiven, en skjønnhet med brennende hår.
  Augustine, i drømmeekstasen, sender en pulsar med sin bare hæl og brøler:
  - Krigsgudene vil rive alt!
  Og krigeren på offensiven.
  Og hennes bare føtter kaster mange skarpe, giftige nåler som skyter ned fly og gjennomborer pansringen til stridsvogner.
  Svetlana Snøhvit i kamp. Og så glitrende og kjempende. De bare bena hennes kaster ut så mange dødelige ting. Ikke en mann, men døden med blondt hår.
  Men hvis det går i stykker, kan du ikke stoppe det.
  Svetlana Snow White synger:
  - Livet vil ikke være honning,
  Det hoppet i en runddans!
  La drømmen gå i oppfyllelse -
  Skjønnhet gjør en mann til en slave!
  Og i bevegelsen til barfotjenta er det mer og mer raseri. Og alle flere havarerte stridsvogner og fly.
  Oleg Rybachenko i offensiven, alt akselererer. Gutten slår nazistene.
  De bare føttene hans kaster skarpe nåler - rivende tanks og fly.
  Den unge krigeren knirker:
  - Det gale imperiet vil rive alle fra hverandre!
  Og igjen er gutten på farten.
  Margarita er en stormende skolejente, og en total terminator i aktiviteten hennes. Og slår fiendene.
  Her lanserte hun med det bare beinet, en ert med sprengstoff. Hun vil eksplodere, og med en gang vil hundre nazister og ti stridsvogner bli kastet opp.
  Jenta skriker:
  - Seieren kommer til oss uansett!
  Og han vil drive bruket med sverd - tønnene til tanks flyr i forskjellige retninger.
  Her satte Natasha Korshunova fart på bevegelsene. Jenta kutter ned de brune krigerne. Og mens du roper:
  - Seier venter på imperiet Russland.
  Og la oss utrydde nazistene i et akselerert tempo, sammen med stridsvogner og fly.
  Natasha Korshunova er en terminatorjente.
  Han tenker ikke på å stoppe og bremse, og stridsvogner og fly kommer på avveie.
  Zoya Angelskaya på offensiven. Sverdene hennes ser ut til å kutte kjøtt og metallsalat. Jenta skriker av full hals:
  - Vår frelse er i kraft!
  Og bare tær kaster også slike nåler.
  Og en masse mennesker med gjennomborede struper, som ligger rundt i hauger av lik, samt knuste stridsvogner og nedstyrte fly.
  Augustine er en gal jente. Og det knuser alle som om det er en robot fra hyperplasma.
  Den har allerede knust ikke et eneste hundre nazister og mange stridsvogner med fly. Men alt øker tempoet. Og krigeren brøler fortsatt.
  - Jeg er uovervinnelig! Den kuleste i verden!
  Og igjen, skjønnheten i angrepet.
  Og fra hennes bare tær flyr en ert ut. Og tre hundre nazister og et dusin stridsvogner ble revet i stykker av en kraftig eksplosjon.
  Augustina lekte med pressens muskler og ristet på brystet med skarlagenrøde brystvorter, sang:
  - Du vil ikke tørre å ta beslag på landet vårt!
  Svetlana Snow White er også på offensiven. Og gir ikke et eneste gram pusterom. Vill Terminator Girl.
  Og han kutter fiendene og utrydder nazistene. Og en masse brune jagerfly hadde allerede falt i grøfta og langs veiene, sammen med ødelagte stridsvogner og fly.
  De seks ble rasende. Laget en vill kamp.
  Karategutten Oleg Rybachenko er tilbake i aksjon. Og han rykker frem og vifter med begge sverdene. Og terminatorgutten driver bruket. De døde nazistene faller.
  Masse av lik. Hele fjell av blodige kropper, en haug med ødelagte biler med fly.
  Oppfinnergutten husker en vill strategi. Hvor også hester og mennesker blandet seg sammen.
  Barnemorderen Oleg Rybachenko knirker:
  - Ve fra sinnet!
  Og det blir mye penger!
  Og terminatorgutten i den nye bevegelsen. Og hans bare føtter vil ta noe og kaste det.
  Guttegeniet brølte:
  - Mesterklasse og fast "Adidas"!
  Et veldig kult show viste seg å være kult. Og hvor mange drepte nazister. Og det største antallet av de største drepte de brune jagerflyene, sammen med stridsvogner og fly.
  Barfotjenta Margarita er også i kamp. Knuser kanel- og stålhærer og brøler:
  - Stort sjokkregiment! Vi kjører alle inn i kisten!
  Og sverdene hennes er hacket mot nazistene. Massen av brune jagerfly har allerede kollapset. Og med dem stridsvogner og fly.
  Jenta knurret:
  - Jeg er enda kulere enn pantere! Bevis at alle er best!
  Og fra den nakne hælen til jenta, som en ert med kraftige eksplosiver, vil fly ut.
  Og slå mot fienden.
  Og han vil ta og knuse noen av motstanderne og stridsvognene, og til og med fly.
  Og Natasha Korshunova er i autoritet. Og hun slår motstandere, og hun selv vil ikke gi noen en nedstigning.
  Hvor mange nazister har allerede blitt drept sammen med stridsvogner og fly.
  Og tennene hennes er så skarpe. Og øynene er safir. Dette er jenta - hovedbøddelen. Selv om hun har alle sine partnere - bødler!
  Natasha Korshunova roper:
  - Jeg er gal! Du får en straff! Ikke ta en rubel!
  Og igjen vil jenta kutte ned mange nazister med sverd.
  Zoya Angelskaya er på farten og kuttet mange brune krigere.
  Og bare føtter kaster nåler. Hver nål dreper flere nazister eller skyter ned et fly med en tank. Disse jentene er virkelig vakre.
  Augustine rykker frem og knuser motstandere. Og samtidig glemmer han ikke å rope:
  - Du kan ikke unnslippe kisten!
  Og jenta vil ta tennene sine og blotte tennene!
  Og den rødhårede er så ... Hår flagrer i vinden, som et proletarisk banner.
  Og alt kommer bokstavelig talt ut av sinne.
  Svetlana Snow White i bevegelse. Her kuttet hun mange hodeskaller og tanktårn. En kriger som blotter tenner.
  Viser tungen. Og så spytter fra et sugerør - og slår ned fly. Så hyler han:
  - Vil dere være døde!
  Og igjen flyr dødelige nåler fra hennes bare føtter, som treffer infanteri og fly.
  Oleg Rybachenko hopper og hopper.
  En barbeint gutt sender ut en haug med nåler, slår ned tanker og synger:
  - La oss dra på camping, åpne en stor konto!
  Den unge krigeren er på sitt beste.
  Han er allerede ganske mange år gammel, alle er på eventyr med Natasha og selskap, men han ser ut som et barn. Bare veldig sterk og muskuløs.
  Oleg Rybachenko sang:
  - La spillet ikke være i henhold til reglene - vi vil bryte gjennom fraeraen!
  Og igjen fløy dødelige og knusende nåler av hans bare føtter. Både fly og stridsvogner.
  Glitrende med bare, runde hæler sang Margarita Korshunova med glede:
  - Ingenting er umulig! Jeg tror friheten vil begynne!
  Jenta kastet igjen en dødelig kaskade av nåler mot nazistene og deres stridsvogner og fly, fortsatte:
  - Mørket vil forsvinne! Må roser blomstre!
  Og så snart krigeren kaster en ert med bare tærne, fløy tusen nazister umiddelbart opp i luften. Ja, hæren til det brune, helvetiske imperiet smelter rett foran øynene våre.
  Natasha Korshunova i kamp. Hopper som en kobra. Eksploderer fiender. Og så mange nazister dør, og fly faller.
  Deres jente og sverd, og korn på kullet, og spyd. Og nåler.
  Samtidig brøler det også:
  - Jeg tror seieren kommer!
  Og russernes herlighet vil finne!
  Bare tær kaster nye nåler, slår motstandere.
  Zoya Angelskaya i vill bevegelse. Angriper nazistene. Knekker dem i små biter.
  Krigerkvinnen kaster nåler med bare fingrene. Den bryter gjennom motstandere, sammen med stridsvogner og fly, som et brøl:
  Vår komplette seier er for hånden!
  Og han utfører en vill mølle med sverd, og feier bort tanks. Dette er virkelig en jente som en jente!
  Men Augustines kobra gikk på offensiven. Denne kvinnen er et mareritt for alle mareritt.
  Og hvis det kutter det, betyr det at det vil kutte det.
  Etter det vil den rødhårede ta og synge:
  - Jeg skal åpne alle hodeskallene! Jeg er en stor drøm!
  Og nå er sverdene hennes i aksjon og kutter kjøtt og metall med fly duralumin.
  Svetlana Snow White går også på offensiven. Denne jenta har ingen bremser. Så snart de hugger, så er massen av lik forsøplet, og fly og stridsvogner faller.
  Den blonde terminatoren brøler:
  - Så bra det blir! Så bra det blir - jeg vet det!
  Og nå flyr en drapsært fra henne.
  Den barbeinte kjekke, muskuløse gutten Oleg igjen hundre av nazistene, bærende på en meteor, kjent avskåret. Og han vil plukke opp en bombe og kaste den.
  Liten i størrelsen, men dødelig...
  Hvordan bryte i små biter en masse fly på himmelen.
  Terminatorgutten hylte:
  - Stormfull ungdom av forferdelige maskiner!
  Barfotjenta Margarita vil gjøre dette igjen i kamp.
  Og kuttet ned mange brune jagerfly. Og han skjærer gjennom store lysninger, blant stridsvogner og fly.
  Jenta skriker:
  - Lambada er vår dans på sanden!
  Og treffer med fornyet kraft.
  Natasha Korshunova er enda mer rasende i offensiven. Så tresker nazistene. Det er ikke særlig bra for dem å motstå slike jenter.
  Natasha Korshunova tok den og sang:
  - Sparket mitt er barbeint blendende!
  Å løpe på stedet er en vanlig forsoning!
  Og krigerjenta brast inn i motstanderne med en slik kaskade av slag.
  Og han vil kaste skiver med bare føtter.
  Her drev hun bruket. Massen av hoder til den brune hæren rullet tilbake, og stridsvognene brant, flyene sto i full fyr.
  Hun er en kjempeskjønnhet. Han slår seg selv som en brun armada.
  Zoya Angelskaya er på farten, og knuser alle uten unntak. Og sverdene hennes er som dødens saks.
  Jenta er bare nydelig. Og hennes bare føtter kaster veldig giftige nåler.
  Beseire motstandere. De stikker hull i halsen og lager kister, får stridsvogner og fly til å eksplodere.
  Zoya Angelskaya tok den, ristet de skarlagenrøde brystvortene på de fulle brystene hennes og knirket:
  - Hvis det ikke er vann i springen...
  Natasha Korshunova ropte med glede:
  Så det er din feil!
  Og med bare tærne kaster han noe som dreper grundig. Dette er virkelig en jente av jenter.
  Og fra hennes bare ben, hvordan bladet vil fly. Og han vil treffe mange jagerfly, kutte av tårn fra tanks.
  Barfot Augustine i bevegelse. Rask og unik i sin skjønnhet.
  Så lyst hår hun har. Som et proletarisk banner som flagrer. Denne jenta er en ekte vixen.
  Og hun kutter motstandere - som om hun var født med sverd i hendene.
  Rødhåret, jævelen! Med seg gikk hun i kamp med naturlig lys, uten maling.
  Augustin tok den og hveste:
  - Det blir et oksehode - fighterne blir ikke gale!
  Og her knuste hun igjen mange jagerfly.
  Terminatorgutten Oleg Rybachenko gryntet:
  - Hva trenger du! Her er jenta!
  Margarita Korshunova, som kastet en dolk med bare foten og brøt av tanktårnet, bekreftet:
  - Stor og kul jente!
  Augustin var lett enig i dette:
  - Jeg er en kriger som vil bite hvem som helst!
  Og igjen, med bare tær, vil han lansere et dødelig, veltede fly.
  Natasha Korshunova i kamp er ikke dårligere enn motstanderne. Ikke en jente, men å avslutte med en sånn heks i flammer. Og nazistene har det vanskelig: fly og stridsvogner faller.
  Og skriker:
  - For en blå himmel!
  Augustine, som slapp et blad med bare foten, kuttet av tanktårnet, bekreftet:
  - Vi er ikke tilhengere av ran!
  Svetlana Snow White, kuttet ned fiendene og skjøt ned fly, kvitret:
  - En tosk trenger ikke en kniv....
  Zoya Angelskaya knirket, kastet nåler med bare føtter og slo ned stridsvogner og fly med solbrune ben:
  - Du vil lyve for ham fra tre bokser!
  Natasha Korshunova, som kuttet ned nazistene, la til:
  - Og gjør med ham for en krone!
  Og krigerne vil ta og hoppe. De er så blodige og kule. Generelt sett har de mye spenning.
  Oleg Rybachenko, en nesten naken, kjekk, muskuløs gutt i shorts alene, ser veldig stilig ut i kamp.
  Den pene jenta Margarita, med bare tær, kastet bena, et stykke antimaterie og sang:
  - Slaget er sterkt, og fyren har en interesse ...
  Den geniale gutten lanserte med foten det som så ut som en helikopterpropell. Han kuttet av et par hundre hoder fra nazistene og stridsvognene, knirket:
  - Ganske sporty!
  Og begge deler - en gutt og en jente i full åpenhet.
  Terminatorgutten Oleg, hakket brune soldater, klukket:
  - Og det blir en stor seier for oss!
  Margarita hvisket som svar:
  - Vi dreper alle - med bare føtter!
  Jenta er virkelig en så aktiv terminator.
  Natasha Korshunova sang i offensiven:
  - Hellig krig!
  Og krigeren lanserte en skarp skive-boomerang. Han fløy i en bue, kuttet ned mange nazister og tanktårn.
  Zoya Angelskaya la til, og fortsatte utryddelsen:
  - Det blir vår seier!
  Og nye nåler fløy fra hennes bare føtter. Og de traff mange jagerfly og fly.
  Den blonde jenta sa:
  - Sjakkmatt motstanderen!
  Og hun viste tungen sin.
  Barbeint og brennende, Augustine, viftet med beina og kastet skarpkantede hakekors, klukket:
  - Keiserlig flagg frem!
  Svetlana Snow White, med sin bare hæl kastet en ball av hyperplasma, bekreftet lett:
  - Ære til de falne heltene!
  Og jentene ropte unisont og knuste nazistene:
  - Ingen vil stoppe oss!
  Og nå flyr en skive fra krigernes bare føtter. Kjøttet er revet, og tårnene av tanker og halene på fly rives.
  Og hyle igjen:
  - Ingen kan beseire oss!
  Natasha Korshunova fløy opp i luften. Revet fra hverandre motstandere og bevingede gribber, og utstedte:
  - Vi er hun-ulver, stek fienden!
  Og fra de bare fingrene hennes vil en veldig dødelig skive fly ut.
  Jenta vrir seg til og med i ekstase.
  Og så mumler han:
  - Hælene våre elsker ild!
  Ja, jentene er virkelig sexy.
  Oleg Rybachenko, en kjekk, muskuløs gutt i shorts, klukket:
  - Å, tidlig, gir hornene beskyttelse!
  Og blunket til krigerne. De ler og blotter tennene som svar.
  Natasha Korshunova hogget ned nazistene og hylte:
  - I vår verden er det ingen glede, uten kamp!
  Terminatorgutten med en naken, rund, barnslig hæl, som ga etter for pulsaren og ødela nazistene, protesterte:
  "Noen ganger er det heller ikke gøy å slåss!"
  Natasha Korshunova var enig:
  - Hvis det ikke er styrke, så ja ...
  Men vi krigere er alltid friske!
  Jenta kastet nåler mot fienden med bare tær, sprengte en masse stridsvogner med fly og sang:
  - Soldaten er alltid frisk,
  Og klar for handling!
  Etter det kuttet Svetlana Snow White igjen fiendene, og raserte tårnene til tanks og halene til fly.
  Zoya Angelskaya er en veldig rask babe. Her lanserte hun en hel tønne mot nazistene. Og rev et par tusen fra én eksplosjon.
  Så hylte hun:
  - Ikke stopp, hælene våre glitrer!
  Og en jente i kampblonde!
  Augustin i kamp er heller ikke svak. Så tresker nazistene. Som om fra en bunke av lenker slår ut.
  Og hogge motstandere - synger:
  - Pass på, det blir bra,
  Det blir en pai til høsten!
  Den rødhårede djevelen pløyer virkelig i kamp som en djevel i en snusboks. Og hvordan tanker brenner og fly brenner.
  Men barfotjenta i tunika, Margarita Korshunova, hvordan hun kjemper. Og nazistene får det fra henne.
  Og hvis hun treffer, slår hun.
  Fra den flyr blodige sprut ut.
  Natasha Korshunova bemerket hardt da metallsprut fløy fra hennes bare fot, som smeltet hodeskallene og tårnene til tanks:
  - Ære til Russland, veldig mye til og med ære!
  Tanks suser fremover...
  Divisjoner i røde skjorter -
  Hilsen russiske folk!
  Her tok jentene opp nazistene. Så de kuttes og strimles. Ikke krigere, men egentlig pantere som har brutt lenken.
  Kul gutt Oleg Rybachenko i kamp og angriper nazistene. Han slår dem uten medlidenhet, skjærer gjennom tankene og skriker:
  Vi er som okser!
  Margarita Korshunova, som knuste den brune hæren og skar gjennom stridsvogner og flyhaler, plukket opp:
  Vi er som okser!
  Natasha Korshunova tok den og hylte og kuttet ned de brune jagerflyene sammen med stridsvognene:
  - Løgn er ute av hånden!
  Zoya Angelskaya rev nazistene i stykker, og skrek:
  - Nei, ikke overhånd!
  Og han vil også ta og slippe en stjerne med bare foten og gjøre slutt på mange fascister.
  Natasha Korshunova tok den og slapp den ut, sjokkerte lynet fra den skarlagenrøde brystvorten og knirket:
  - TVen vår er på!
  Og en morder bunt med nåler flyr fra hennes bare ben.
  Zoya Angelskaya, som også ødela nazistene og deres stridsvogner med fly, skrek:
  - Vårt vennskap er en monolitt!
  Og igjen et slikt kast at sirklene visker ut i alle retninger. Dette er en jente - ren utryddelse av motstandere.
  Jenta med bare tær vil ta og lansere tre bumeranger. Og likene fra dette ble enda flere.
  Etter det vil skjønnheten gi ut:
  - Vi vil ikke gi fienden nåde! Det blir et lik!
  Og igjen flyr den dødelige tingen av fra den bare hælen.
  Den rødhårede Augustin bemerket også ganske logisk:
  - Bare ikke ett lik, men mange!
  Etter det tok jenta den og gikk barbeint gjennom de blodige vannpyttene. Og hun drepte mange av nazistene.
  Og hvordan det brøler:
  - Massemord!
  Og nå skal han banke hodet mot nazigeneralen. Knekk skallen hans og gi ut:
  - Banzai! Du kommer til himmelen!
  Svetlana Snow White er veldig rasende i offensiven, spesielt når hun slår ned stridsvogner, og fly også, knirker hun:
  - Du blir ikke spart!
  Og et dusin nåler flyr av de bare fingrene hennes. Når hun bryter gjennom alle, kollapser flyene. Og veldig mye til og med krigeren prøver å makulere og drepe.
  Muskuløs, preget gutt i shorts Oleg Rybachenko, som slår ned kråker med en fløyte, knirker:
  - Herlig hammer!
  Og gutten kaster også en så kul stjerne i form av et hakekors med sin bare fot. Intrikat hybrid.
  Og massen av nazistene kollapset.
  Oleg Rybachenko brølte:
  - Banzai!
  Og gutten er igjen i et vilt angrep. Nei, det bare syder av kraft, og vulkaner klukker!
  Nydelig Margarita i bevegelse. Det vil rive alle magene.
  En jente med foten vil kaste ut femti nåler på en gang. Og massen ble drept av alle slags fiender, slått ut både stridsvogner og fly.
  Glitrende med bare hæler sang Margarita Korshunova i form av munterhet:
  - En to! Sorg er ikke et problem!
  Du bør aldri bli motløs!
  Hold nesen og halen høyere med et rør.
  Vit at en sann venn alltid er med deg!
  Dette er et så aggressivt selskap. Jenta slår og skriker:
  "Dragepresidenten vil bli et lik!"
  Natasha Korshunova i kamp er bare en slags terminator. Og brølende gurglet:
  - Banzai! Få det raskt! Og slutten på diktatoren!
  Og en granat fløy av hennes barfot. Og nazistene er som spiker. Og den vil knuse mange mastodonter og bevingede, infernalske maskiner.
  Her er krigeren! Til alle krigere - en kriger!
  Zoya Angelskaya er også på offensiven. Så rasende tispe.
  Og hun tok den og gurglet:
  - Faren vår er den hvite guden selv!
  Og han kutter en trippelmølle på nazistene!
  Og den rødhårede, glitrende med bare hæler og rubin brystvorter på Augustines bryster, brølte som svar:
  - Og herregud er svart!
  Faktisk er den rødhårede selve legemliggjørelsen av svik og ondskap. For fiender, selvfølgelig. Og for venner er hun en elskling.
  Og hvordan han med bare tær vil ta og kaste. Og mange hauger av krigere fra det brune imperiet, så vel som deres stridsvogner og fly.
  Den rødhårede ropte:
  - Russland og den svarte Guden er bak oss!
  En kriger med et veldig høyt kamppotensial. Nei, under dette er det bedre å ikke blande seg inn. Som tårnene av stridsvogner er revet av og vingene til fascistiske fly.
  Augustine, knusende motstandere, hveste:
  - Vi skal knuse alle forrædere til krutt!
  Og blunker til partnerne hans. Ja, denne brennende jenta er ikke akkurat noe som kan gi fred. Med mindre fred er dødelig!
  Svetlana Snow White, som knuste fiendene, utstedte:
  - Vi feier deg i kø!
  Redhead Augustine bekreftet:
  - Vi dreper alle!
  Og fra hennes bare, meislede ben flyr nåtiden av total utslettelse igjen! Og så mange stridsvogner og fly eksploderte til små brikker på en gang.
  Og så slår jenta, som fra en skarlagensrød brystvorte, med et lyn.
  Oleg Rybachenko sendte dødsgaver med bare hæler, og sang som svar:
  - Det blir en komplett banzai!
  Augustine, som rev nazistene fra hverandre med bare hender, hogget dem med sverd og kastet nåler med bare tærne, ødela stridsvogner og fly med en gang, utstedte:
  - Kort sagt! Kort sagt!
  Natasha Korshunova, som ødela de brune krigerne, sammen med stridsvogner og fly, knirket:
  - Kort sagt - banzai!
  Og la oss kutte motstandere med vill bitterhet.
  Barbeint, kjekk, en gutt i shorts Oleg Rybachenko, hogg motstandere, utstedte:
  - Denne gambiten er ikke kinesisk,
  Og debuten, tro meg, er thai!
  Og igjen fløy en skarp, metallskjærende skive fra guttens bare fot. Han kuttet av både tårnene på stridsvognene og halene på flyet.
  Margarita, en kjempende metallknusende jente, sang ut krigerne fra det brune imperiet og pansringen av stridsvogner og kuttet ned:
  - Og hvem vil vi finne i kamp,
  Og hvem vil vi finne i kamp ...
  La oss ikke spøke med det -
  La oss rive det fra hverandre!
  La oss rive det fra hverandre!
  De gjorde en god jobb med nazistene da ...
  Her falt Hitler og teamet på kne foran jentene og barna.
  Natasha Korshunova tvang først og fremst nazisten nummer én til å kysse hennes bare føtter.
  Så kysset Hitler og hele følget hans bare såler og hæler til andre jenter også. Og de slikket hælene med tungen. Og en veldig kjekk blond gutt Oleg Rybachenko ble kysset av jentas bare føtter.
  Etter å ha vært veldig fornøyd med ydmykelsen av mannlige parasitter, beordret Natashka:
  - Nå, mens vi ikke har drept dere alle, signer ordren om fullstendig og ubetinget overgivelse av Det tredje riket til Sovjetunionen!
  Alt er bra som ender godt. Det tredje riket kapitulerte og den mektige Wehrmacht ble avvæpnet. Hitler og teamet hans dro til fangehullene i Beria.
  Dommen var rask, men rettferdig. Den 22. juni 1959 ble Hitler hengt rett på Røde plass!
  
  
  
  
  FUHRERS DJEVELS DRØM ENDR HISTORIE
  Hitler i det førtiførste året ombestemte seg om å ta hovedstaden Moskva til Sovjetunionen. En av grunnene til dette var at Fuhrer hadde en drøm med Wehrmachts fullstendige nederlag. Og 20. november 1941 tilbød Hitler Stalin fred. Lederen av Sovjetunionen, traumatisert av tidligere nederlag, var enig. Tyskerne fikk med seg alt de klarte å fange. Nesten hele Ukraina og byen Rostov-on-Don, og Hviterussland, de baltiske statene, en del av Russland.
  Etter Stalins forslag gikk Hitler med på utvekslingen. Russland gikk med på å gi fra seg hele Donbass, og en del av Dons tsjernozemrike land, i bytte mot en korridor til Leningrad og for å skyve grensene bort fra Moskva. Hitler gikk med på å skyve grensene til Smolensk-regionen, men til gjengjeld overlot USSR den delen av Donbass som tyskerne ikke hadde tid til å okkupere, og Don med rik svart jord, som tyskerne ønsket seg mest. Nesten hele Krim, bortsett fra Sevastopol, var tysk. I Karelen ble grensen trukket langs frontlinjen, noe som passet finnene. Murmansk ble igjen med USSR. I sør ble grensen trukket langs Don, og tyskerne var endelig i stand til å sikre matsikkerheten. De hadde også kull og stål fra Donbass. Og rike forekomster av legeringselementer. Wehrmacht hadde fortsatt mangel på olje, men dette var midlertidig, da Hitler planla å erobre Midtøsten også. Mer eller mindre konsolidert.
  Tyskerne trodde virkelig at Hitler skyndte seg med verden. Men Führeren visste bedre. Dessuten er det mulig å fortsette krigen i Vesten. Først møtte Fuhrer Franco. Jeg fortalte ham at du selv så at Sovjetunionen ble beseiret. Det tredje riket er sterkere enn noen gang, og Storbritannia er dødsdømt. Så du slipper ikke tyskerne inn i Gibraltar, så du deler Frankrikes skjebne. Og slik vil Gibraltar bli spansk, og du kan til og med gjøre krav på noen av landene til de engelske koloniene. Og det er ikke tid til å overtale Franco på lenge, Wehrmachts hender er ubundne, og hele Afrika og det meste av Asia, inkludert India, vil bli tatt under full kontroll.
  Generalissimo var enig. Og nå, i desember, erobret tyskerne Gibraltar med ett brå slag, og blokkerte inngangen til Middelhavet fra øst. Og samtidig knuste nazistene den britiske basen på Malta, og fanget den ved landing.
  Rommels korps mottok forsterkninger og fanget Tolbuk og beseiret deretter britene i Egypt. De falt som erter. Egypt ble tatt til fange og Suez-kanalen ble stengt. Så rykket tyskerne inn i Irak og Kuwait. De slo engelskmennene som en kotelettpære. Og de knuste dem ved å erobre Midtøsten. Våren 1942 ble hele Nord-Afrika, Midtøsten og de franske besittelsene okkupert. Og det var, må jeg si, en stor seier.
  Tyskerne hevdet imidlertid mer. Og de erobret hele Afrika. Og japanerne ødela USA til sjøs. Og seirene fulgte etter hverandre. Og nå, sommeren 1942, ble både Iran og India tatt til fange av tyskerne. Og på høsten ble okkupasjonen av Afrika endelig fullført. Dermed gjennomførte nazistene beslagleggelsen av betydelige territorier og ressurser, og forente seg med Japan.
  Storbritannia mistet sine kolonier i Afrika og Asia, og havnet i en svært vanskelig situasjon. Og våren 1943 gikk tyskerne sammen med japanerne i land i Australia. Og Storbritannia ble selv utsatt for massive bombardementer.
  Hitler krevde en slutt på Løvens imperium om sommeren. Og det var en aktiv ubåtkrig. Tyskerne fikk ubåter drevet av hydrogenperoksid. Og dette er svært alvorlige krefter.
  I juli 1943 ble landingen endelig gjennomført. Tanks deltok i kampene: "Panther", "Tiger" og "Lion", og "Ferdinands". Og de samme ME-309 jagerflyene og Yu-288 bombeflyene. Og den falt over de engelske troppene med fryktelig kraft. Kampen på land varte bare i elleve dager og endte med en overbevisende seier for Wehrmacht.
  Og dette er en stor prestasjon av den tyske militærmaskinen.
  Etter det gikk krigen over til USAs side. Og Island ble tatt til fange. Amerika etter det kunne ikke bombe Europa. Roosevelt rykket merkbart og tilbød fred til Hitler på alle vilkår.
  Men nazistene bestemte seg for å avslutte USA, og fortsatte offensiven. I det førtifjerde året ble utgivelsen av jetfly massiv, og Yankees blokkerte det bokstavelig talt. Og Marseille, etter å ha overskredet tusen nedlagte fly, mottok Grand Cross of the Iron Cross, som kronen på heltemot og effektivitet i flyklassen.
  Führer beordret å knipe Amerika ved å bruke allierte i Argentina, så vel som i Brasil. Og flytte fra sør med japanerne, og fra nord, gjennom Canada. Og det var som dobbel tang. Hitler følte seg på en hvit hest.
  Det var også en serie med første selvgående E, lettere og mer perfekt. TA-400 og Yu-488 viste overveldende kraft. Og de begynte å ødelegge fiendene. Og bokstavelig talt feie dem med en visp.
  Og nazistene knuser de allierte. Og de gjør det så effektivt at USA smuldrer opp. De gir ikke amerikanerne en sjanse. Tyske angrepsrifler er de beste i verden, og de har ingen like. Dukke opp ved slutten av året og de første diskettene, som på grunn av den laminære strålen ikke kunne bringes ned. Og de ødela Amerika.
  Lette selvgående kanoner fra E-serien viste sin fullstendige overlegenhet over Yankee-tankene. De gikk bokstavelig talt rundt og knuste alt og gjorde det til karbonader og flatet det ut til aske. Amerika hadde ikke en sjanse mot USA.
  I det førti-femte året brant USA allerede ned. New York og Washington falt i mars.
  Og i april var det en kapitulasjon. Så delingen av imperiet fant sted. Nazistene og japanerne, etter å ha vunnet, frøs krigen midlertidig. Fredsperioden har kommet. Den 20. april 1950 fant den første flygningen av astronauter til månen sted.
  Og 20. april 1953 brøt det ut en stor krig mellom Det tredje riket og Japan. Stalins nye etterfølger, Beria, tilbød Hitler en felles krig med Land of the Rising Sun. Hitler fortalte Beria at Sovjetunionen skulle kjempe med full styrke, men at de bare ville motta det sørlige Sakhalin og Kuril-ryggen. Og hvis, så vil det tredje riket ta og slette Sovjetunionen til pulver.
  Hitlers tropper er teknologisk sterkere enn japanerne. De pyramideformede tankene er spesielt formidable blant tyskerne. Og de kan ikke brytes fra noen vinkel. Og jetfly er uten sidestykke. Og diskettene når hastigheter på ti soniske svingninger. Nei, Japan kan ikke motstå en slik makt.
  Sovjetunionen har også noe. Tank T-54 er i prinsippet ikke dårlig. Men det finnes andre biler også. For eksempel IS-7, svært dårlig stoppkraft. Alenka kjører denne tanken og ødelegger japanerne.
  Jenta skriker og plystrer en sang brøler:
  - Og fløy inn i samuraiens kiste,
  Under press av stål og ild!
  Nå har de Beria i stedet for Stalin, og sovjeternes land må erobre nye grenser.
  Japan har stridsvogner i E-serien, men de er utdaterte og ufullkomne, tidlige modifikasjoner. Her er en slik pret på IS-7 i dette tilfellet, E-90. Bilen veier hundre og åtte tonn, førti mer enn den sovjetiske bilen. Og rustningen hans er tykkere, spesielt pannen. Pannen på tårnet er 285 mm, mot 210 for IS-7, og pannen på skroget er 250 mm mot 150 for den sovjetiske maskinen. Men helningen på rustningen vil være mindre. Og sidene er de samme 150 mm. Riktignok vil den japanske feeden være tykkere 150 mm mot 94. Kanonene er omtrent nær 128 mm for japanerne og for den sovjetiske 130 mm med tett lengde. Men den sovjetiske er kanskje litt bedre. Og her nærmer de seg.
  Japaneren er fortsatt bedre beskyttet i pannen, men kjøreytelsen er dårligere, selv om samuraien har en motor på 1500 hestekrefter.
  Anyuta slår Isas rustning med bare tær og kurrer:
  - Det blir en tid med kommunisme på gården!
  Alle denne rødhårede djevelen er enig:
  - Klart det vil!
  Maria ler og reiser seg:
  - Vårt parti er en evig seier!
  OL brøler:
  - For moderland for Stalin!
  Og nå vil den sovjetiske tanken treffe fienden. Og han vil lyse opp, og la oss rive i stykker. Og bokstavelig talt ødelegger rustningen.
  Alenka fniste og bemerket:
  - Det er bedre med en kvinne!
  Den japanske mastodonten har blitt ødelagt. Og resten av samurai-tankene er ikke så godt beskyttet. Og de er lettere å slå. Og du ødelegger dem virkelig, veldig kult.
  Anyuta sang og trykket på avtrekkeren med den bare hælen:
  - Ikke uthold ydmykelsen av slaverne,
  Vi ville reise oss opp et fjell for Russland ...
  La oss ikke ta flere fornærmelser
  La oss knuse fienden med en stålhånd!
  Og igjen ødela prosjektilet den E-50-lisensierte tanken. Heller ikke den beste bilen. Ganske tung, men siden er ganske svakt beskyttet, og kan penetreres på lang avstand.
  Elizabeth kjempet på T-54 og det var mye vanskeligere for henne. Men jenta viste en enorm motstandskraft. Og med hjelp av bare fingre, hvordan han sender et prosjektil og gjennomborer E-75, og dette er veldig kult. Og massiv ødeleggelse.
  Også Elena sprengte, med kolossalt trykk. Og smalt med dødelig kraft.
  Og her brenner japanerne og kollapser. Og det ødelegger det bokstavelig talt.
  Catherine tvitret:
  Det tok meg, det tok meg
  Jeg skal sitte, jeg skal sitte, på en hest!
  Og blunker til partnerne deres. Og jentene her er så vakre og i bare én bikini. Og barbeint selvfølgelig, veldig vakkert.
  Elizaveta, en kjempende kvinne og slo ut en E-50 fra Japan, hveste:
  - For denne store kommunismen!
  Ephrasia, som knuste japanerne, knirket:
  - Over mine grenser!
  Japan holdt ut i litt over ett år og ble beseiret. Og det tredje riket ble et verdensimperium.
  20. april 1957 begynte flukten til en astronaut til Mars. Og det var et fantastisk steg.
  Den 20. april 1959 ble det holdt en folkeavstemning som legaliserte monarkiet og den keiserlige styreformen i Det tredje riket.
  Men Hitler ville aldri vært Hitler hvis han ikke hadde ønsket å løse problemet med Sovjetunionen. Og selvfølgelig hans ønske om å underlegge hele kloden.
  Den 20. april 1961 invaderte Det tredje riket Sovjetunionen. Aggresjon er nådeløs og med enorme krefter. Noe som er veldig ulikt.
  Og hordene av den tredje allerede to uker etter starten av kampene begynte å strømme rundt Moskva.
  Oleg i offensiven setter fart på alt. Gutten slår nazistene.
  De bare føttene hans kaster skarpe nåler - rivende tanks og fly.
  Den unge krigeren knirker:
  - Det gale imperiet vil rive alle fra hverandre!
  Og igjen er gutten på farten.
  Margarita er en stormende jente i sin aktivitet. Og slår fiendene.
  Her lanserte hun med det bare beinet, en ert med sprengstoff. Hun vil eksplodere, og med en gang vil hundre nazister og ti stridsvogner bli kastet opp.
  Jenta skriker:
  - Seieren kommer til oss uansett!
  Og han vil drive bruket med sverd - tønnene til tanks flyr i forskjellige retninger.
  Natasha akselererte bevegelsene sine. Jenta kutter ned de brune krigerne. Og mens du roper:
  - Seier venter på imperiet Russland.
  Og la oss utrydde nazistene i et akselerert tempo.
  Natasha er en terminatorjente.
  Han tenker ikke på å stoppe og bremse, og stridsvogner og fly kommer på avveie.
  Zoya er på offensiven. Sverdene hennes ser ut til å kutte kjøtt og metallsalat. Jenta skriker av full hals:
  - Vår frelse er i kraft!
  Og bare tær kaster også slike nåler.
  Og en masse mennesker med gjennomborede struper, som ligger rundt i hauger av lik, samt knuste stridsvogner og nedstyrte fly.
  Augustine er en gal jente. Og det knuser alle som om det er en robot fra hyperplasma.
  Den har allerede knust ikke hundre nazister. Men alt øker tempoet. Og krigeren brøler fortsatt.
  - Jeg er uovervinnelig! Den kuleste i verden!
  Og igjen, skjønnheten i angrepet.
  Og fra de bare tærne hennes flyr en ert ut. Og tre hundre nazister og et dusin stridsvogner ble revet i stykker av en kraftig eksplosjon.
  Augustine sang:
  - Du vil ikke tørre å ta beslag på landet vårt!
  Svetlana er også på offensiven. Og gir ikke et eneste gram pusterom. Vill Terminator Girl.
  Og han kutter fiendene og utrydder nazistene. Og massen av brune jagerfly har allerede falt i grøfta og langs veiene.
  De seks ble rasende. Laget en vill kamp.
  Oleg Rybachenko er tilbake i aksjon. Og han rykker frem og vifter med begge sverdene. Og terminatorgutten driver bruket. De døde nazistene faller.
  Masse av lik. Hele fjell av blodige kropper.
  Forfattergutten blir minnet om en vill strategi. Hvor også hester og mennesker blandet seg sammen.
  Oleg Rybachenko knirker:
  - Ve fra sinnet!
  Og det blir mye penger!
  Og terminatorgutten i den nye bevegelsen. Og hans bare føtter vil ta noe og kaste det.
  Guttegeniet brølte:
  - Mesterklasse og fast "Adidas"!
  Et veldig kult show viste seg å være kult. Og hvor mange drepte nazister. Og det største antallet av de største drepte de brune jagerflyene.
  Margarita er også med i kampen. Knuser kanel- og stålhærer og brøler:
  - Stort sjokkregiment! Vi kjører alle inn i kisten!
  Og sverdene hennes er hacket mot nazistene. Massen av brune jagerfly har allerede kollapset.
  Jenta knurret:
  - Jeg er enda kulere enn pantere! Bevis at alle er best!
  Og fra den nakne hælen til jenta, som en ert med kraftige eksplosiver, vil fly ut.
  Og slå mot fienden.
  Og han vil ta og knuse noen av motstanderne og tanks og til og med fly.
  Og Natasha er i autoritet. Og hun slår motstandere, og hun selv vil ikke gi noen en nedstigning.
  Hvor mange nazister har allerede avbrutt.
  Og tennene hennes er så skarpe. Og øynene er safir. Dette er jenta - hovedbøddelen. Selv om hun har alle sine partnere - bødler!
  Natasha skriker:
  - Jeg er gal! Du får en straff!
  Og igjen vil jenta kutte ned mange nazister med sverd.
  Zoya er på farten og har kuttet mange brune krigere.
  Og bare føtter kaster nåler. Hver nål dreper flere nazister. Disse jentene er virkelig vakre.
  Augustine rykker frem og knuser motstandere. Og samtidig glemmer han ikke å rope:
  - Du kan ikke unnslippe kisten!
  Og jenta vil ta tennene sine og blotte tennene!
  Og den rødhårede er så ... Hår flagrer i vinden, som et proletarisk banner.
  Og alt kommer bokstavelig talt ut av sinne.
  Svetlana på farten Her kuttet hun mange hodeskaller og tanktårn. En kriger som blotter tenner.
  Viser tungen. Og så spytter fra et sugerør. Så hyler han:
  - Vil dere være døde!
  Og igjen flyr dødelige nåler fra hennes bare føtter, som treffer infanteri og fly.
  Oleg Rybachenko hopper og hopper.
  En barbeint gutt sender ut en haug med nåler, slår ned tanker og synger:
  - La oss dra på camping, åpne en stor konto!
  Den unge krigeren er på sitt beste.
  Han er ganske gammel, men han ser ut som et barn. Bare veldig sterk og muskuløs.
  Oleg Rybachenko sang:
  - La spillet ikke være i henhold til reglene - vi vil bryte gjennom fraeraen!
  Og igjen fløy dødelige og knusende nåler av hans bare føtter.
  Margarita sang med glede:
  - Ingenting er umulig! Jeg tror friheten vil begynne!
  Jenta kastet igjen en dødelig kaskade av nåler mot nazistene og tankene deres, fortsatte:
  - Mørket vil forsvinne! Må roser blomstre!
  Og så snart krigeren kaster en ert med bare tærne, fløy tusen nazister umiddelbart opp i luften. Ja, hæren til det brune, helvetiske imperiet smelter rett foran øynene våre.
  Natasha i kamp. Hopper som en kobra. Eksploderer fiender. Og så mange nazister dør og fly faller.
  Deres jente og sverd, og korn på kullet, og spyd. Og nåler.
  Samtidig brøler det også:
  - Jeg tror seieren kommer!
  Og russernes herlighet vil finne!
  Bare tær kaster nye nåler, slår motstandere.
  Zoya i et vilt trekk. Angriper nazistene. Knekker dem i små biter.
  Krigerkvinnen kaster nåler med bare fingrene. Bryter gjennom motstandere, og hvordan du brøler:
  Vår komplette seier er for hånden!
  Og han utfører en vill mølle med sverd, og feier bort tanks. Dette er virkelig en jente som en jente!
  Men Augustines kobra gikk på offensiven. Denne kvinnen er et mareritt for alle mareritt.
  Og hvis det kutter det, betyr det at det vil kutte det.
  Etter det vil den rødhårede ta og synge:
  - Jeg skal åpne alle hodeskallene! Jeg er en stor drøm!
  Og nå er sverdene hennes i aksjon og skjærer gjennom kjøtt og metall.
  Svetlana går også på offensiven. Denne jenta har ingen bremser. Så snart de hugger, så er massen av lik forsøplet, og fly og stridsvogner faller.
  Den blonde terminatoren brøler:
  - Så bra det blir! Så bra det blir - jeg vet det!
  Og nå flyr en drapsært fra henne.
  Oleg igjen hundre av nazistene, som bar en meteor, kuttet av. Og han vil plukke opp en bombe og kaste den.
  Liten i størrelsen, men dødelig...
  Hvordan bryte i små biter.
  Terminatorgutten hylte:
  - Stormfull ungdom av forferdelige maskiner!
  Margarita vil gjøre dette igjen i kamp.
  Og kuttet ned mange brune jagerfly. Og kutter store hull.
  Jenta skriker:
  - Lambada er vår dans på sanden!
  Og treffer med fornyet kraft.
  Natasha på offensiven er enda mer rasende. Så tresker nazistene. Det er ikke særlig bra for dem å motstå slike jenter.
  Natasha tok den og sang:
  - Å løpe på stedet er en vanlig forsoner!
  Og krigerjenta brast inn i motstanderne med en slik kaskade av slag.
  Og han vil kaste skiver med bare føtter.
  Her drev hun bruket. Massen av hoder til den brune hæren rullet tilbake og stridsvognene brant.
  Hun er en kjempeskjønnhet. Slå deg selv en slik gul armada.
  Zoya er på farten og knuser alle uten unntak. Og sverdene hennes er som dødens saks.
  Jenta er bare nydelig. Og hennes bare føtter kaster veldig giftige nåler.
  Beseire motstandere. De stikker hull i halsen og lager kister, får stridsvogner og fly til å eksplodere.
  Zoya tok den og knirket:
  - Hvis det ikke er vann i springen...
  Natasha ropte med glede:
  Så det er din feil!
  Og med bare tærne kaster han noe som dreper grundig. Dette er virkelig en jente av jenter.
  Og fra hennes bare ben, hvordan bladet vil fly. Og han vil treffe mange jagerfly, kutte av tårn fra tanks.
  Augustine på farten. Rask og unik i sin skjønnhet.
  Så lyst hår hun har. Som et proletarisk banner som flagrer. Denne jenta er en ekte vixen.
  Og hun kutter motstandere - som om hun var født med sverd i hendene.
  Rødhåret, jævelen!
  Augustin tok den og hveste:
  - Det blir et oksehode - fighterne blir ikke gale!
  Og her knuste hun igjen mange jagerfly.
  Kort fortalt sier de at med et slikt team vil ikke Hitler overleve. Og 9. mai 1961 ble Adolf Hitler tatt av jentene med bare tær i armer og ben, og Margarita etter nesen, og revet, og 9. mai 1961 ble Hitler tatt og døde! Og USSR erobret hele verden!
  
  BABA YAGA ER FEIL OG SKADER USSR!
  Baba Yaga, drevet av hat mot mennesker, grep inn i historiens gang. Hun tok den og angrep i en morter i selskap med Zmey Gorynych amerikanske fly som ville bombe japanske hangarskip. Og slangen Gorynych, mens han tar den, og slår mot amerikanerne med en stor flammestråle fra tre hoder. Og brenn mer enn hundre fly på en gang. Og Yankees panikk. Og så er det Baba Yaga, som kaster et gap-gress i havet og amerikanske hangarskip og andre skip dekket av en bølge. Som et resultat ble Amerika i slaget ved Midway fullstendig beseiret.
  Japanerne tok deretter til fange mens de var på farten, og den hawaiiske skjærgården tok full kontroll over Stillehavet. Og bakkestyrkene deres invaderte India og marsjerte mot Delhi.
  Britene, for å beholde India, overførte deler av troppene fra Egypt og forlot Operasjon Torch. Amerika landet heller ikke i Casablanca og tyskerne kunne fryse krigen i Afrika.
  Dette reddet ikke nazistene fra nederlaget ved Stalingrad. Men Mainsteins kontraslag vant i styrke. På grunn av det faktum at troppene ikke ble overført til Afrika, hadde Mainstein flere divisjoner, inkludert tretti tigre, som forsvant i sanden i Sahara til ingen nytte i den virkelige historien. I tillegg var nazistenes luftfart sterkere. Tross alt brukte de ikke ressurser på å forsyne Afrika og intensiteten av luftangrep mot Det tredje riket falt flere ganger.
  Han ankom østfronten, og i mars 1943 brakte det legendariske esset Marseille antallet nedstyrte fly på vestfronten til tre hundre, og ble en ekte all-time legende. Og i øst slo sovjetiske piloter ham hardt. Marcel unngikk ikke de heteste kampene og var et ekte fenomen. Én mann var verdt et helt flykorps.
  Sovjetiske tropper led flere tap enn i den virkelige historien. Færre av dem slapp unna omringingen. Og tyskerne gjenerobret ikke bare Kharkov og Belgorod, men også Kursk, og fanget også Krasnodon og Voroshilovgrad igjen.
  De sovjetiske troppene ble sjokkert ... Under tinningen kom de seg delvis. Det var luftkamper på himmelen. Tyskerne tok initiativet. Japanerne passerte i mellomtiden den amerikanske arterien i Panama, og fanget sundet. I USA ble det besluttet å fryse hele den europeiske retningen. Men den tyske ubåtflåten fungerte for effektivt, og plaget britene og amerikanerne. Og Churchill, som ikke risikerte en offisiell fred eller våpenhvile, foreslo at tyskerne satte bremsene på krigen. Det vil si, ikke inngå fred, men virkelig ikke føre krig.
  Hitler krevde som svar å stoppe all hjelp til Sovjetunionen. Storbritannia og USA nektet å låne-lease, men sa de kunne selge noe til Russland for gull.
  I tillegg sa britene og amerikanerne at hvis Hitler stoppet ødeleggelsen av jødene, kunne de selge oljeprodukter og andre råvarer tyskerne trenger på kreditt. Führeren, etter å ha bestemt at jødene ikke ville gå noen steder, gikk med på det.
  Først av alt må vi gjøre unna USSR. Riktignok var det ingen enhet blant Fritz. Noen generaler sa at de burde angripe Moskva. Andre at det er en god idé å gjenerobre Kaukasus.
  Führeren bestemte seg for å rykke frem mot Voronezh. Og så vende tilbake til Stalingrad. Hitler selv ønsket virkelig å ta hevn for nederlaget nær denne byen. Sovjetisk etterretning gjettet riktig hvor fienden ville slå hovedstøtet og forberedte et sterkt forsvar. Men akk, tyskerne var sterke. Tankene deres "Panther", "Tiger" og spesielt "Lion" er imidlertid ikke perfekte nok.
  Ferdinands brukes også, maskiner er også ekte dyr. Og slik gikk sjokkneven til nazistene til offensiv 5. juli 1943. Nazistene prøver å rykke frem, men et kraftig forsvar er i veien for dem. Dessuten påførte artilleriet et forebyggende, men ikke særlig effektivt, artilleriangrep mot fienden.
  Etter det gikk nazistene til angrep og klarte å kile seg merkbart inn i stillingene til de sovjetiske troppene. Nazistene har flere styrker, og de dominerer luften. Marseille, etter å ha skutt ned mer enn fem hundre fly, mottok Grand Cross of the Iron Cross. Og før det, Ridderkorset av Jernkorset med gyldne eikeblader, sverd og diamanter.
  Tyskerne rykket og rykket frem, gjennom det sovjetiske forsvaret. Som en slagram beveget tanken "Lev" seg, den mektigste fiendens mastodont når det gjelder rustninger og våpen, som veide nitti tonn. Og han forstår Ferdinands, de handlet med skremmende kraft her.
  Men forsvaret til den røde hæren var sterkt og ønsket ikke å gi seg. Nazistene gikk sakte frem og led store tap. Men i lufta hadde de initiativet. Og Focke-Wulf er en effektiv maskin, når den brukes riktig. Og seig og med kraftige våpen. Gradvis nærmet nazistene seg Voronezh. Men det tok dem to måneder å gjøre det. Til slutt andpusten, og dødelig sliten, stoppet Fritz da de nærmet seg Don-elven. De hadde store tap i utstyr, spesielt blant Panthers og T-4s og T-3s. "Tigers" og "Lions" led noe mindre. Men mange Lev-tanks brøt trivielt sammen.
  Det ble en pause og nazistene tok igjen skaden. Stalin håpet å gripe initiativet til vinteren. ME-309 dukket opp i luften i serien, som takket være sin høye hastighet og kraftige våpen ble et kardinalproblem for sovjetisk luftfart. Som Yu-288. Senhøsten kom og snøen begynte å falle. Den røde hæren startet en motoffensiv i Voronezh-retningen, og i sentrum, så vel som på Taman-halvøya.
  Om vinteren kunne mye vinnes tilbake. Men uventet gikk Japan inn i krigen mot Sovjetunionen. Landhæren hennes var veldig tallrik. Etter å ha vunnet mange seire, lengtet samuraien etter hevn på Khalkhin Gol.
  Og en kamp av kolossale proporsjoner utspant seg. Angrep på Vladivostok, offensiv i Primorye og Mongolia.
  Stalin suspenderte offensiven i Taman-retningen, og i sentrum, og prøvde å bryte gjennom bare i Voronezh. Nazistene der holdt imidlertid standhaftig. De hadde mye styrke.
  De har fortsatt overtaket på himmelen. Dessuten avledet Japan også deler av luftfarten. Så det ble ingen seier.
  Samurai var i stand til å blokkere Vladivostok og fange en del av Mongolia. Men det var der suksessen deres tok slutt. Men på den annen side klarte tyskerne å overleve vinteren og unngå nederlag, slik det var i de førtiførste og førtiandre årene. Og dette er en stor suksess.
  I mai fylte nazistene på styrkene sine. De hadde en ME-262 jetjager i serien som ikke hadde like. Og Marseille skjøt ned tusen fly. For syv hundre og femti fly ble han tildelt Ridderkorset av jernkorset med platina eikebladsverd og diamanter. Og for tusen Ridderkorsstjerne med sølv eikeblader, sverd og diamanter. Marseille ble dermed alle tiders og folkeslags super-ess.
  Men USSR gjør det ikke enklere. I slutten av mai gjenopptok tyskerne offensiven. Men troppene deres avanserte veldig sakte. USSR brukte de nye T-34-85 og IS-2 stridsvognene, noe som skapte noen problemer for nazistene. Tyskerne "Tigers" -2 og "Panther" -2 ble hovedmakten. "Lion" og "Maus" ble avviklet. I stedet for Maus begynte E-100, en ny generasjons tank, å bli utviklet. Med en komprimert layout, en lav silhuett, store helningsvinkler på rustningen, et mer perfekt og lettere understell. Med maskinene i "E"-serien var det knyttet betydelig håp. Og en veldig kolossal kraft. Kampene er veldig brutale. Tyskerne klarte å presse de sovjetiske troppene tilbake utover Don på tre måneder. Men de har ikke oppnådd noe mer.
  Japan var i krig med Amerika, og om sommeren begrenset det seg bare til stormingen av Vladivostok og Khabarovsk. Samurai tok Khabarovsk, men ikke Vladivostok. Og i Mongolia gjorde samuraien liten fremgang.
  Vinteren 1945 klarte amerikanerne fortsatt å beseire Japan og drive henne ut av Panama. Og krigens gang gikk annerledes.
  Vinteren 1945 rykket den røde armé frem i sentrum, men klarte ikke å overvinne det nazistiske forsvaret. I mars var tyskerne allerede fremme i sør, men gjorde små fremskritt.
  I mai forsøkte nazistene å rykke frem mot Moskva, men oppnådde ikke merkbar suksess, og i to måneder med hardnakket kamp avanserte de tretti eller førti kilometer.
  Selvgående kanoner i E-serien deltok i kampene. De var lette og fortsatt ufullkomne. E-50-tanken med serieproduksjon ble forsinket. Jetfly, spesielt bombefly, ble et problem for USSR. På himmelen ble nazistenes overlegenhet styrket. Marseille skjøt ned to tusen fly og mottok Ridderkorsstjernen, et jernkors med gylne eikeblader, sverd og diamanter. Om sommeren prøvde sovjetiske tropper å gjøre noe igjen. Men det gikk ikke ... Frem til slutten av året var frontlinjen inaktiv.
  Året 1946 kom.... Tyskerne hadde diskoteker, men de var dyre, vanskelige å produsere, og til tross for usårbarheten på grunn av den flytende laminære jetstrålen, kunne de selv ikke skyte. Så det ga ingen avgjørende fordel. Men i ME-262 X-serien, en veldig sterk jagerfly med feide vinger. Og ME-1100 med variable sveipevinger. Og TA-283 med utvidet flykropp. Både Yu-287 og TA-500 er seks-motors jetfly. Og mye annen teknologi.
  Sovjetunionen henger fortsatt etter i denne forbindelse, og i himmelen har nazistene et fullstendig initiativ.
  E-50-tanken gikk til slutt inn i serien og E-75. Maskinene fikk en stram layout og viste seg å være lettere. E-50 veide bare femti tonn med en 1200 hestekrefters motor og kraftigere rustning. E-75 veide inn til syttifem tonn, med mye tykkere og skrånende rustning enn Tiger-2, kraftig bevæpning og en motor på 1500 hestekrefter.
  Tyskerne startet i slutten av mai en offensiv mot Moskva. Denne gangen klarte de å nå Mozhaisk-forsvarslinjen, og der havnet de i et tett og desperat forsvar.
  Situasjonen ble komplisert av offensiven til Japan i Sibir. Men det var ikke særlig vellykket. Krig er en veldig grusom ting. Og slik holdt de sovjetiske troppene fortsatt Moskva.
  Vinteren gikk i kamper. Året 1947 kom ... Tyskerne forsøkte igjen å rykke frem om våren. Tankene deres i E-serien var anstendige. USSR gikk til IS-4 og IS-7-serien. Men fortsatt i små porsjoner. Og T-54-tanken dukket opp, men igjen i små mengder. Og det var ingen jetfly ennå.
  Nazistene rykket frem i sør. De slo hovedslaget i retning Kaukasus. Og de klarte å lykkes. De brøt gjennom fronten... Situasjonen ble forverret av Tyrkias inntreden i krigen. Osmanerne overvant til slutt nølingen. Dessuten har de allierte med Det tredje riket ikke ført krig på lenge.
  Men Japan begynte tydeligvis å tape ... Men til tross for dette startet samuraien en offensiv om sommeren i Sibir. Og som et resultat klarte nazistene fortsatt å gjenerobre Kaukasus. I slutten av 1947 hadde de avskåret den ved land. Og våren 1948 fanget de den endelig.
  I denne situasjonen tilbød Stalin Hitler en våpenhvile på alle vilkår.
  Etter å ha mottatt oljen fra Kaukasus og korn fra Ukraina, kull fra Donbass, bestemte Hitler seg for å akseptere Stalins tilbud, men på svært vanskelige forhold.
  Sovjetunionen returnerte fanger, overførte utstyr til Det tredje riket og påtok seg å betale en tung og enorm hyllest i råvarer og gull.
  Territorielle tap var også store. I tillegg til at tyskerne allerede hadde tatt til fange, måtte de gi opp Leningrad og Murmansk, og den karelske halvøya og Arkhangelsk.
  Stalin, som knuste hjertet, gikk med på dette. Og en fredsavtale ble signert.
  Det tredje riket erklærte seg selv som vinneren og vendte seg mot Vesten.
  Allerede høsten 1948 beveget nazihordene seg over Afrika og Midtøsten. Og i løpet av vinteren ble det meste av det svarte kontinentet og hele Midtøsten erobret.
  Og våren 1949 ble også den sørlige delen av Afrika erobret. Tyske hydrogenperoksidubåter ble de kraftigste i verden, og deres fly og disketter var helt uten sidestykke. I tillegg, i 1949, hadde nazistene pyramideformede stridsvogner, som de allierte kanonene ikke kunne trenge gjennom fra noen vinkel.
  Og så sommeren 1949 fant landingen i Storbritannia sted. Marseille for det nedstyrte fem tusende flyet mottok Ridderkorsets store stjerne med eikeblader av sølv, sverd og diamanter.
  Nå er USA alene... Truman tilbød fred til Hitler på alle vilkår. Führer avviste dette. I 1950 gikk tyskerne gjennom Island og Canada, og nærmet seg USA fra nord.
  I 1951 begynte kampene i selve Amerika. Tyskerne slo gjennom sammen med japanerne fra både Mexico og Canada. USA hadde ikke den rette teknologien til å motstå nazistene. De pyramideformede stridsvognene til Det tredje riket hadde ingen like, og brøt ethvert forsvar.
  Og den ene amerikanske byen etter den andre falt ... Den 30. januar 1052 kapitulerte USA mot Det tredje riket. Og situasjonen har blitt enda mer akutt.
  Stalin døde 5. mars 1953. Og 20. april 1953 fant den første bemannede flyturen til månen sted. Tyskerne fløy naturligvis. Og det er ganske kult. Og flyturen var flott.
  Men tiden er inne for fred og fordøyelsen av erobringer. Og slik begynte koloniseringen av andre land og dannelsen av Hitlers imperium. I 1959, den 20. april, ble det holdt en folkeavstemning om transformasjonen av Det tredje riket til et monarki og imperium, med keiser Adolf Hitler. Og i USSR regjerte Beria. Han fikk makt, ettersom det var behov for en fast hånd, og viktigst av alt, de trengte orden i de fattige og ødelagte av krig og erstatninger i USSR.
  Og 20. april 1960 begynte den første mannens flukt til Mars. Og det var ganske kult. Men Hitler døde i mars 1961. Og hans plass ble tatt av sønnen oppnådd ved kunstig reproduksjon Wolf. Også en keiser og veldig ung.
  Og Wolf tok beslutningen, uten videre, å starte en krig med Japan. De sier at det ikke kan være to store imperier på planeten Jorden, men bare ett.
  Vel, Beria tok parti for Det tredje riket. De sier faktisk hvor lenge kan du sitte ved bøtta. Japan erobret deler av Fjernøsten og Primorye fra Russland. Og dette er generelt ubehagelig og vilt.
  Wolf var den første som erklærte at Sovjetunionen kunne gjenvinne Primorye, en del av Sibir, og Sakhalin, samt Kuril-ryggen, men ikke mer. Beria var greit med det. Og Sovjetunionen startet krigen.
  Han hadde hovedtankene T-54 og T-55, og IS-10 og IS-12. Tyskerne har mye mer avansert: pyramideformet. Og dette er selvfølgelig et alvorlig krav om seier.
  Japan, på den annen side, lå bak USSR i teknologi. På tronen til japanerne er den samme irremovable keiser Hirohito. Og selvfølgelig vil han også ha makt over verden. Men nazistene er svakere.
  Krigen begynte 20. april 1961. Hitler forberedte seg på krig med japanerne, han ønsket også fullstendig makt over verden. Men Ulv var foran ham. Mer presist hadde ikke Adolf den første og den store tid. Og en stor og grusom krig begynte.
  Vektene vibrerte med stor kraft.
  Tyskerne helt fra begynnelsen, med mer avansert teknologi, grep initiativet. Men japanerne kjempet veldig heroisk. Men i løpet av de første tre månedene var tyskerne og USSR-hæren i stand til å merkbart bevege seg dypt inn i det japanske imperiet og fange mye.
  Kampene fortsatte med varierende hell, men mer til fordel for nazistene. Og tyskerne rykket lenger og lenger. Og dette var deres kolossale og uforlignelige suksess. Deres pyramideformede tanker var laget av en spesiell type plast, og de knuste ethvert forsvar. Og det var ingen nåde for Japan.
  IS-12 var en tank som veide femti tonn og godt beskyttet i pannen, med en 122 millimeter kanon, men 60EL lang. Og hun slo forferdelig fienden.
  Den japanske hæren er utdatert og taper. Etter flere måneder med kamper ble en tredjedel av samurai-imperiet tatt til fange.
  Og ved slutten av 1961 hadde Land of the Rising Sun mistet nesten halvparten av sitt territorium.
  Året 1962 har kommet ... Tyskerne og Sovjetunionen fortsetter sin offensiv ... Beria er på vei oppover. Igjen kamper og seire. Et år senere, innen 20. april 1962, var mer enn to tredjedeler av det japanske koloniriket allerede tatt til fange. Og krigen fortsetter.
  Sovjetunionens hær kjemper med heroisme ....
  Nå landet de på akutt Hokkaido ... Og 3. september 1962 kapitulerte Japan. Og denne krigen er over.
  Ulv den første, ble stor, og verdenskeiser. Og igjen er det på tide å fordøye de fangede kolonieiendommene.
  Tyske flyreiser til forskjellige planeter. I 1965 til Venus. I 1967 til Mercury. Og i 1968 til Jupiters satellitter.
  Men dette er ikke nok for Wolf den første. I 1971 ble satellittene til Saturn også besøkt. Og i 1971, 20. april, angrep Ulv den første USSR. Han bestemte seg for å fange den siste makten på planeten Jorden som ennå ikke var underordnet ham.
  Beria styrte fortsatt Sovjetunionen. Han var syttito, eller ikke engang.
  Og troppene til det tredje riket erobret territoriet. Hovedslaget ble slått i retning Moskva, som Hitler aldri klarte å ta.
  Men så langt gikk selvfølgelig alt til fordel for Det tredje riket. Som har flere styrker og stridsvogner.
  Men uflaks, de sovjetiske troppene ankom, og la oss treske nazistene, med forferdelig makt.
  Oleg Rybachenko er tilbake i aksjon. Og han rykker frem og vifter med begge sverdene. Og terminatorgutten driver bruket. De døde nazistene faller.
  Masse av lik. Hele fjell av blodige kropper.
  Forfattergutten blir minnet om en vill strategi. Hvor også hester og mennesker blandet seg sammen.
  Oleg Rybachenko knirker:
  - Ve fra sinnet!
  Og det blir mye penger!
  Og terminatorgutten i den nye bevegelsen. Og hans bare føtter vil ta noe og kaste det.
  Guttegeniet brølte:
  - Mesterklasse og fast "Adidas"!
  Et veldig kult show viste seg å være kult. Og hvor mange drepte nazister. Og det største antallet av de største drepte de brune jagerflyene.
  Margarita er også med i kampen. Knuser kanel- og stålhærer og brøler:
  - Stort sjokkregiment! Vi kjører alle inn i kisten!
  Og sverdene hennes er hacket mot nazistene. Massen av brune jagerfly har allerede kollapset.
  Jenta knurret:
  - Jeg er enda kulere enn pantere! Bevis at alle er best!
  Og fra den nakne hælen til jenta, som en ert med kraftige eksplosiver, vil fly ut.
  Og slå mot fienden.
  Og han vil ta og knuse noen av motstanderne og tanks og til og med fly.
  Og Natasha er i autoritet. Og hun slår motstandere, og hun selv vil ikke gi noen en nedstigning.
  Hvor mange nazister har allerede avbrutt.
  Og tennene hennes er så skarpe. Og øynene er safir. Dette er jenta - hovedbøddelen. Selv om hun har alle sine partnere - bødler!
  Natasha skriker:
  - Jeg er gal! Du får en straff!
  Og igjen vil jenta kutte ned mange nazister med sverd.
  Zoya er på farten og har kuttet mange brune krigere.
  Og bare føtter kaster nåler. Hver nål dreper flere nazister. Disse jentene er virkelig vakre.
  Augustine rykker frem og knuser motstandere. Og samtidig glemmer han ikke å rope:
  - Du kan ikke unnslippe kisten!
  Og jenta vil ta tennene sine og blotte tennene!
  Og den rødhårede er så ... Hår flagrer i vinden, som et proletarisk banner.
  Og alt kommer bokstavelig talt ut av sinne.
  Svetlana på farten Her kuttet hun mange hodeskaller og tanktårn. En kriger som blotter tenner.
  Viser tungen. Og så spytter fra et sugerør. Så hyler han:
  - Vil dere være døde!
  Og igjen flyr dødelige nåler fra hennes bare føtter, som treffer infanteri og fly.
  Det er klart at et slikt team vil ødelegge nazistene, selv om det tredje riket fanget nesten hele verden og begynte å bosette seg på andre planeter!
  
  OLEG RYBACHENKO REDD IMPERIET
  KOMMENTAR
  Oleg Rybachenko mottok udødelighet som en gave, men han må finne ut av det, etter å ha tjent i den russiske hæren i hundre år. Men på den annen side hjelper han Russland med å vinne krigen med Japan, redder admiral Makarov og utfører mange fantastiske bragder!
  . KAPITTEL 1
  Oleg Rybachenko ble, etter de russiske demiurggudenes vilje, forvandlet til en gutt, men ikke en enkel, men en udødelig. Og han ble sendt for å utføre et oppdrag i Port Arthur - å beskytte Russland der. Og han ble forvandlet til en unge som så rundt ti år gammel ut, men ekstremt rask - raskere enn en gepard, og usårbar for alle typer våpen. Som en gutt på ti år, vil han tjene tsar-Russland i hundre år, og deretter vokse opp til seksten og beholde udødelighet for å være herre over sin egen skjebne, men fra tid til annen utføre oppdrag etter ordre fra de russiske gudene- demiurger.
  Og hans inkarnasjon fikk umiddelbart innvirkning på historiens gang.
  I ti år så Oleg Rybachenko, etter standardene fra det tidlige tjuende århundre, ikke så liten ut, og han ble umiddelbart akseptert i hæren. Dessuten ble gutten lett bøyd og rettet opp med fingrene, først av hendene, og deretter med bare føtter, en kobberpenning. Hva gjorde inntrykk.
  Til å begynne med klarte gutten å redde admiral Makarov fra døden. Gutten gjorde det veldig enkelt, han gikk inn i Petropavlovsk dagen for den fatale utgangen til sjøen. Og trivielt hoppet til roret, og dyttet sjømannen, snurret skipet.
  Dette ble imidlertid ikke satt pris på. Og midjen var førti piskeslag for slik frekkhet.
  Men heldigvis døde ikke admiralen.
  Men likevel begynte beleiringen av Port Arthur. Japanerne hadde fortsatt en fordel til sjøs, og general Partridge var for ubesluttsom.
  Men kommandanten til Port Arthur døde, han ble faktisk såret i hodet i virkelig historie, men noen få millimeter av et fragment passerte nærmere hjernen. Og Oleg Rybachenko, som kjente historien, slo bare umerkelig håndflaten hans på generalens tempel, og et fragment traff hjernen og drepte ham. Kort sagt, forræderen som overga citadellet døde og Kondratenko, helten fra forsvaret av Port Arthur, tok hans plass.
  Den nye sjefen, for å styrke forsvaret av festningen, avskrev alle sjømenn og skipsartilleriet til kysten, og avvæpnet skvadronen, men befestet Port Arthur.
  Admiral Makarov var i full solidaritet med ham i dette. Dessuten klarte ikke den russiske flåten å gripe initiativet til sjøs i denne historien.
  Som et resultat ble citadellet grundig beskyttet, pluss de dyktige handlingene til kommandør Kondratenko. Forsvaret holdt seg bra. Kondratenko styrket forsvaret av Vysoky-festningen i tide, og japanerne kunne ikke ta det.
  I tillegg kjempet Oleg Rybachenko, denne udødelige, barbeinte gutten som en titan i enhver kulde. Og han overrasket alle med sin fenomenale nøyaktighet.
  Gutten hoppet opp til maskingeværet og rettet våpenet mens han hviler de nakne, runde, barnslige hælene. Og han begynte å rable. Og ikke en eneste kule var bortkastet. Samuraiene ble bokstavelig talt kuttet ned i rekker.
  Oleg, denne evige gutten, slo seg selv med entusiasme, og nynnet aggressivt mens han komponerte mens han var på farten;
  Jeg er en gutt født i november
  I romalderen, den stormfulle tidsalderen...
  Bloom Tsar-Russland på jorden,
  Tro meg, vi kadetter er ikke krøplinger!
  
  Den store Gud Svarog sendte meg,
  Tjen fedrelandet med hjerte og sjel...
  For oss, tross alt, den allmektige hvite Gud -
  Vi vil takle, tro med Satan!
  
  Russland er vårt moderland, tro
  som er den eneste i verden...
  Selv om et veldig aktivt beist angrep,
  Det er et sted for oss russere på planeten!
  
  Mektig grenseløst land
  Som den klokeste kongen styrer...
  Hun er for alltid gitt til oss av Kin -
  La Abel seire, la Kain gå til grunne!
  
  Jeg forsvarer tappert Port Arthur,
  Kjemp mot gutt og barbeint i kulden,
  Tro meg, japanerne bøyde seg ikke,
  Jentene sprer flettene sine!
  
  Gutten ble avskåret med et maskingevær med en gang,
  Mejet ned en avdeling av glupske samurai ...
  Og treffer gult rett i øyet
  Vi er pionerene for det onde vil rive i stykker!
  
  La oss oppnå kommunisme for alltid
  Tsarene i Russland har en strålende vei.
  En stor drøm vil gå i oppfyllelse
  Til ære for den legendariske Svarog!
  
  Vi tror vi vil forsvare moderlandet,
  Jeg kjemper på et stort, høyt fjell ...
  Over oss er en kjerub med gullvinger,
  Og Herren Perun selv er klarsynt!
  
  Jeg er for vårt fedreland til enden,
  Tro meg, jeg vil kjempe veldig tappert ...
  Tsar Nicholas erstattet min far,
  Vi skal henge Judas på en osp!
  
  Russland er bare et ideal
  Land av hellige og kloke mennesker i verden...
  Jeg drømte om å finne ære i det, gutt,
  Og gjorde Mars og Kristus til et idol!
  
  Jeg tror Lada gudenes mor,
  Hvilken kjærlighet til universet gir ...
  Vi trenger ekstra ord for bønn,
  Maria for alltid pris jomfruen!
  
  Tsar Nicholas vi vil hjelpe deg,
  For å beseire japanerne tror det grusomme ...
  Svarogs barnebarn, vi er barnebarn,
  Og i rati tror vi kule dokker!
  
  Og her kjemper den gigantiske gutten,
  Hvilke maskingevær rati klipper ...
  Herren er alltid ett med oss,
  Kristi slag blåser virkelig skyene!
  
  Vel, hva ble japanerne vanskelig?
  Du kan ikke erobre Port Arthur...
  Vi vil etablere den russiske verden overalt,
  Og det blir en Lada-figur med gull!
  
  For kongen skal være trofast til evig tid,
  Vi vil redde ham og det hellige moderlandet ...
  Under skyggen av det tohodede våpenskjoldet,
  Vi skal gjøre Victoria kul!
  
  I Russland er hver gutt en helt,
  Den vil blåse bort med et sverd og spille halve planeten ...
  Ikke stjel jenter inn i yasyren din,
  Måtte våre gjerninger bli prist!
  
  Ja, Russland har pionerer,
  At det røde slipset var tett knyttet ...
  Vi holder rettferdighet, samvittighet, ære,
  Og vi ser kommunismen, solen ga!
  
  Og nå avviste vi horden,
  Og de forsvarte festningen Port Arthur ...
  Svarog sa: Jeg vil ta imot de døde,
  I paradis venter jenter på at de skal bli en figur!
  Sangende kastet gutten en granat med den bare foten, og rev samuraien fra hverandre.
  Granaten var forresten laget av sagflis og hadde stor ødeleggende kraft. Så japanerne kan ikke motstå det.
  Oleg Rybachenko, skrev og sang:
  Og samuraien fløy til bakken,
  Under press av stål og ild!
  Og hans bidrag til forsvaret var verdifullt. Og admiral Makarov viste sine ferdigheter på land.
  I tillegg hadde russerne flere forsyninger og forsyninger, takket være dyktigheten til den legendariske generalen.
  Og det faktum at den russiske skvadronen i Togo ble slått mye mer betydelig.
  I slutten av desember var samuraiene utmattet i overgrepene. I januar var det en pause forårsaket av Kuropatkins forsøk på å frigjøre blokaden, men ikke særlig vellykket.
  I februar ble angrepet igjen, og igjen slått tilbake med store tap for japanerne.
  Under forsvaret oppførte gutten Oleg Rybachenko heroisk. På tidspunktet for begynnelsen av beleiringen var denne hyttegutten bare ti år gammel av utseende. Barnet kjempet på lik linje med voksne og gikk til spaning.
  Han viste seg å være veldig modig og stridbar. Og forsvaret holdt.
  Og gutten, som avviste et nytt angrep, drepte hundrevis av samuraier fra et maskingevær, og tillot dem ikke å ta Mount High. Samtidig sang gutten igjen med stor entusiasme;
  Tsar Nicholas er nå en stor monark,
  Du Lenin vil ikke få en sjanse til makt ...
  Vi vil stoppe hordene av ville japanere,
  Riv angriperen på munnen til Russland!
  
  Måtte Russland for alltid herske i universet,
  I den, den mektige, formidable tsaren Nikolai ...
  Vi kan slå fienden med et sverd,
  For dette kjemper og tør du!
  
  Russlands storhet i universet,
  Ingen kan overvinne russerne ...
  Med sin styrke i kamper uendret,
  Vi skal drive fiendene bort fra fedrelandet!
  
  I navnet til vårt hellige moderland,
  Russland vil vinne kampene...
  Og russernes herlighet vil være uforgjengelig,
  Bestått eksamen for kun fem!
  
  Vi vil aldri knele
  Over oss er en kjerub med gullvinger...
  Mange flere generasjoner vil gå
  Og det vil være evig fred i universet!
  
  Svarog vil komme sammen med Jesus,
  De vil vekke opp alle de døde på en gang...
  Tross alt er helbredelse den høyeste kunsten,
  Fedre til mektige oktober vil føde!
  
  Og Lenin, Stalin, Nikolai og Peter,
  Alle hender sammen vil knytte seg sammen og forstå ...
  Hva er flagget til Russland i det stolte universet,
  Fedrelandets fiender vil dø og dø!
  
  Gud velsigne tjenesten til Russland,
  Hev til høyeste pidestall ...
  Svarog den store formidable messias,
  Tro meg, jeg har ikke sluttet å elske soldater!
  
  Vi vil snart tro at vi er sterkere
  Heis det russiske flagget over planeten...
  Hvem vil gi opphav til en god idé,
  Vi synger i prosa og poesi!
  
  Hvor bra det er når stjernen i Russland
  Over verden vil skinne som en diamant ...
  Tross alt vannet himmelstjernen fløyel,
  Og slå motstanderen i øyet!
  
  Tro ikke den som sier at de er svake,
  At russiske titaner er ingen match ...
  I denne ortodokse statens navn,
  Få denne gutten på hesten!
  
  Og vi skynder oss inn i kampen for verdens ære,
  Å tappert vinne i fedrelandet ...
  Kan ikke beskrive det for Shakespeare
  Hvor mye vil vår hær være i herlighet!
  
  Fædrelandet vårt vil nå prisen,
  Fra alle gudene i universet det beste av alle ...
  Gjester er alltid velkomne til vårt fedreland,
  Hvis du kommer med godhet, er du ikke en skurk!
  
  Elsk kongen og Gud Jesus
  Og tilbe Lada for kjærlighet ...
  Ikke vær feig i kamp,
  Du kan ikke bygge lykke på blod!
  
  Livet vil være evig, stormfullt og vakkert,
  Det er et sted for alle å være modige...
  Å krangle med en russisk ridder er farlig,
  Ikke tell da dine problemer!
  
  Men snart blir det fred i universet,
  Og det gode vil vinne i storhet ...
  Vi vil være i lykke, paradis uforandret,
  Herren vil gi en sterk vinge!
  Med en slik sang kunne selvfølgelig ikke russiske soldater tape. Og terminatorgutten bommet ikke. Og andre krigere skjøt mot japanerne som stormet Vysokaya-fjellet med utrolig nøyaktighet.
  Mars har allerede kommet ... Japanerne trakk seg tilbake igjen. Blodig søndag skjedde ikke i Russland, siden tsar Nicholas, siden Port Arthur holdt på, var i godt humør og dro ut til folket. Kongens folk hilste ham også med feststemning og jublet vilt. Og alt gikk bra.
  Den russiske hæren ble fylt opp, og ble mer og mer. I slutten av mars forsøkte japanerne å rykke frem, men Kuropatkins styrker hadde for mye numerisk overlegenhet og slo tilbake alle angrep.
  Og de beste delene av samuraien til general Noga ble festet av beleiringen av Port Arthur. Etter å ha lidd store tap trakk japanerne seg tilbake. Men igjen nølte Kuropatkin.
  I slutten av april fulgte et nytt overfall, som imidlertid også ble slått tilbake.
  Og Oleg Rybachenko, denne modige gutten fanget til og med en japansk oberst, selvfølgelig ved hjelp av en felle.
  I begynnelsen av mai var det bare mindre trefninger, og den 25. gikk Rozhdestvenskys skvadron endelig inn i Port Arthur. Den berømte admiralen brakte femti-en skip over tre hav samtidig!
  Etter det fikk forsvaret forsterkninger. Og i begynnelsen av juni fulgte det siste angrepet på Port Arthur. Overgrepet er desperat og voldsomt. Og igjen ble han slått tilbake med store tap for japanerne. Tsaren fjernet til slutt Kuropatkin og utnevnte Linevich. I midten av juli 1905 ble japanerne endelig beseiret. Og det heroiske forsvaret av Port Arthur, som varte i mer enn ett år, tok slutt.
  Kondratenko ble tildelt St. Andreas den førstekalte orden. Og fikk rang som feltmarskalk. Så beseiret skvadronen til Rozhdestvensky, sammen med Port Arthur, ledet av admiral Makarov, japanerne til sjøs. Dessuten døde admiral Togo selv i kamp.
  Oleg Rybachenko, denne evige gutten utmerket seg igjen og personlig fanget japanernes slagskip. Flere vakre, barbeinte jenter kjempet også med ham.
  Den kjempende Natashka viste seg spesielt lysende - en ekte vulkan i kamp og uovervinnelig.
  Og når en jente kaster en granat med bare tærne, så er dette en kolossal nedtur og ødeleggelse. En kullgranat og så ødeleggende.
  En pionergutt angriper japanerne og synger samtidig;
  Vårt vil være Stillehavet, tro
  Russland av kongeriket Rod med Nicholas ...
  Og dyret vil bli ødelagt
  Vi, fiendenes riddere, vil rive alle i stykker!
  
  Mitt land, tro fremfor alt,
  La kommunismens stjerner skinne klart...
  Suksess følger ridderne,
  Vi er selve symbolet på altruisme!
  
  Jeg er en pioner brøt inn i krigen,
  Bare en barbeint gutt...
  Men jeg vil male motstanderen til pulver,
  Og jeg skal bryte av dem som er mot hornene!
  
  Japan hvorfor dro til oss
  Du våget å utfordre Russland...
  Og fikk rett i øyet med en hæl,
  Svarog den store Herrens misjon!
  
  Elsker Lada Mother She Gods,
  Hun fødte mange, lyse og flotte ...
  Til ære for slektens tapre sønner,
  Vi vil stoppe angrepet av ville fiender!
  
  Ikke beseire den japanske gule russen,
  Helten vår i kamper er uovervinnelig ...
  Kjemp for moderlandet og ikke vær redd,
  Når folket og kongesystemet er forent!
  
  Å Nikolai, vi vil gi deg
  For det hellige Russland er vi et innfødt hjerte ...
  Over oss er en kjerub med gullvinger,
  Åpner døren til universet!
  
  Til Guds ære russiske Kristus,
  Vi synger salmer for vårt Russland...
  Marys kjærlighet, så ren
  Hva erstatter grøt for barn til lunsj!
  
  Til deg Maria vil jeg vende øynene mine,
  Sammen med Lada gir du kjærlighet til alle ...
  Selv om djevelen har slipt en øks mot oss,
  Gudinnen vil være med oss i det evige lyset!
  
  Nei, solen går aldri ut
  Grenseløst Høyeste Russland...
  Stor drøm som gikk i oppfyllelse
  Alt lurer på det under den blå himmelen!
  
  Vi synger for deg Guds mor,
  Salmer og sanger, hvert øyeblikk...
  Hvis vi trenger å gå i kamp med en pistol,
  Tross alt er Stalin og den store Lenin med oss!
  
  For moderlandet, for Gud, for landet,
  Vi gutter kjemper med motstanderen ...
  Vet ikke å være et forbannet åk,
  Når bajonetten til en russisk soldat er slipt!
  
  For vårt land, en pioner i kamper,
  Svarog klarte å glorifisere ansiktet til å elske ...
  Vi ser noe i våre lyse drømmer
  Hvor skal vi for alltid prise den typen Gud!
  
  Kort sagt, japanerne er allerede Khan,
  Og Port Arthur ga ikke opp i kamper ...
  Det er derfor fedrelandet er gitt oss av Gud,
  Slik at du kjemper tappert for Russland!
  . KAPITTEL 2
  Japan ble tvunget til å slutte fred med Russland, formidlet av USA.
  Jeg måtte avstå Kuriløyene og Taiwan. Russland sikret et protektorat over Korea, Manchuria, kontroll over Port Arthur. I tillegg betalte Japan en enorm erstatning på en milliard gullyens til tsar-Russland.
  Seieren styrket tsar Nicholas IIs stilling. Russland utvidet sine territorier, og Zheltorossiya begynte å danne seg på bekostning av frivillig å slutte seg til kinesiske regioner. Ingen statsduma - Russland forble et absolutt monarki, uten et parlament.
  Selvfølgelig, på grunn av seieren og politisk stabilitet, begynte økonomisk vekst tidligere enn i den virkelige historien og var sterkere.
  Den første verdenskrig begynte som i virkelig historie. Men det gikk mer vellykket for Russland. Der hæren var større og bedre, inkludert takket være reformene til feltmarskalk Kondratenko, og økonomien er sterkere, og tsarens autoritet er høyere.
  Oleg Rybachenko kjempet også desperat og veldig modig. Gutten løp som en meteoritt. Han skriblet fra et hjemmelaget maskingevær på tyskerne. Og så løp han fortere enn en vogn med maskingevær. Og han knuste også entusiastisk keiserens hær.
  Han så ut som en gutt på rundt ti år, og hans nakne, barnlige føtter kastet provisoriske, dødelige sagflisgranater.
  Gutten ledet et velrettet bål og nynnet selvsikkert;
  Vårt hjemland er et hellig land,
  Ære til vårt grenseløse fedreland ...
  Motstanderen Satan vil ikke knuse,
  Vi ser, vi er fjerne tilnærminger!
  
  Mitt fedreland vil blomstre
  Tsar Nicholas hever seg over planeten...
  Uovervinnelig russisk hær,
  La oss komme nærmere den allmektige!
  
  Jeg er en enkel pionergutt,
  Men utstyrt med en enestående kraft ....
  Og jeg vil vise alle et mektig eksempel,
  For ikke å bli kjent som en shabby sekser!
  
  Jeg tror med deg, Herre Jesus,
  Du er den sterkeste i hele universet,
  Og jeg ber til deg sammen med Lada,
  Å dirigere skapelsens kanal!
  
  Vi er snart på Mars, tro meg
  Landet vårt vil styre planeten...
  Og det infernalske Kaisers beist blir knust,
  Riddernes bedrifter synges i sang!
  
  Gutten kjører en pioner barbeint,
  Bare hæler rundt jentene løper rundt ...
  Han vil slå keiseren med knyttneven,
  Tross alt snakker våre riddere med gudene!
  
  Ære til Russland, store land,
  Vet at kongen vil stå hellig kommunisme ...
  Ikke beseire oss, tro Satan,
  Fascismen er kastet i asken til Boudin!
  
  Vårt moderland er ikke sterkere i verden,
  Det finnes ikke noe Russland i universet som er vakrere ...
  Jeg er en ørn, ikke en ond spurv,
  Jeg vil bringe glede og lykke til alle mennesker!
  
  Vi kjører frimodig inn i fiendens helvete,
  Vi knuser lett nazistenes motstandere ...
  Vi vil kutte ned keiserens horn snart,
  Det vil komme en epoke med kommunistenes lys!
  Og jentene knuser også tyskerne, og så kjent. De blir slått ut ved hjelp av bare føtter med dødelige eksplosive pakker. Og de stikker samtidig med bajonetter.
  De river opp magene til motstanderne uten mye seremoni.
  Natasha synger;
  Venter på seier, venter på seier! For tsar Nicholas fjellet!
  Zoya, som skyter og kaster granater med bare tærne, bekrefter:
  - Seier venter, seier venter! Motstander du er en vennlig heiarop!
  Og den rødhårede Augustin, hvis hår flagrer i vinden som et proletarisk banner, brøler:
  - Gud bevare kongen!
  Svetlana, som slår ut Kaiser-soldatene og kaster granater med bare tærne, skriker:
  - Lada er med oss!
  Dette er jentene her som kjemper og er vakre. Og musklene deres ruller under solbrun hud.
  Krigen varte i litt over ett år og endte med sammenbruddet av Østerrike-Ungarn og overgivelsen av det osmanske riket og Tyskland. Og Bulgaria, som så hvordan det lukter, tok parti for Serbia og Russland, som forresten Italia og Japan.
  Feltmarskalk Kondratenko fikk den høyeste rangeringen - Generalissimo. Og han ble innehaver av nesten alle ordrer, som Suvorov. Brusilov ble feltmarskalk. Admiral Kolchak gjorde karriere, og Kornilov, Denikin. Tsar-Russland annekterte til seg selv: Galicia, Bukovina, Krakow Voivodeship, Poznan-regionen, Klaipeda. Tsjekkoslovakia ble også en del av det russiske imperiet. Og Lilleasia med Konstantinopel. Og Nord-Irak.
  Alt i alt ble det bra. Japanerne delte de tyske koloniene med Russland i Stillehavet.
  Da ble Saudi-Arabia delt mellom Russland, Frankrike og Storbritannia. Videre, etter en kort krig, delte Russland og Storbritannia Iran.
  Oleg Rybachenko deltok i denne krigen. Gutten kjempet igjen, løp fortere enn en gepard med maskingevær, og kastet granater med kolossal drapskraft med sine bare barnslige føtter. Og ødelegge alle fiender.
  Og heksejentene kjempet med ham. De sang veldig vakkert og muntert da de knuste perserne.
  Vi er familiens barn, gudenes døtre,
  Og samtidig barbeinte Komsomol-medlemmer ...
  På behovet for å bruke ekstra vet drømmer
  Bajonettslaget til jentene er veldig skarpt!
  
  Vi vil være i stand til å beseire alle nazistene,
  Palasser å bygge - kommunismens banner ...
  Vår uovervinnelige russiske bjørn,
  Å tilbakevise dogmene til darwinismen!
  
  Vi er vakre jenter, tro meg
  Og med en bar hæl vil vi treffe nesen ...
  La oss snart åpne døren til kommunismen,
  Vi vil avsløre den mørke ignoranten!
  
  Her løper vi barbeint på angrepet,
  Betatt av skjønnheten til jenta deres ...
  Over oss er en kjerub med gullvinger,
  Og jentene har en så klangfull stemme!
  
  La det russiske landet bli berømt,
  Det ble født i generasjoners navn ...
  Folkene i verden er en vennlig familie,
  Den store Lenin vil hjelpe oss!
  
  Men nå regjerer den strålende Nikolai,
  Og kjempene kjemper for ham,
  Vi kommer alle dit, vi tror bare på himmelen,
  Når folket og tsaren i Russland er forent!
  
  Det stemmer, vi vil være hengivne til kongen,
  Å tjene ham av alle hjerter og sjeler...
  Jeg elsker Jesus og Ladoya,
  For alltid vil jeg være Svarog med deg!
  
  Våre russiske guder er viktige for oss,
  Vi elsker dem med sjelen til sovjetiske folk ...
  Og det er bare Satans innspill,
  Når Perun er med Lada, vil du avvise!
  
  Jeg elsker kongen, han er vår egen far,
  Tjen ham trofast og med kjærlighet...
  La det bli slutt på russernes fiende,
  Selv om det noen ganger gis i blod!
  
  Russland vil være i universet for alle,
  Å gnistre med en kvasar som er lys og kraftig ...
  Fedrelandet vil ikke ha problemer,
  Selv om motstanderen har tegnet onde skyer!
  
  Måtte den allmektige stang være med oss,
  Hvem er herskeren over hele universet....
  Bak oss er den største hvite gud,
  Hvem i sin godhet styrer!
  
  La det være skapelse på jorden,
  Vi kommer til å vinne, jeg vet med sikkerhet ...
  Venter på oppfyllelsen av den lyse drømmen,
  Det vil være plass for folk i et lyst paradis!
  
  Å, mitt hellige kloke Russland,
  I navnet til kommunismens velstand...
  Gude-demiurger kjenner mine slektninger,
  Og revansjismens forsøk vil ikke bestå!
  
  Vi tror motstandere vil bli slettet til støv,
  Vi vil heve det russiske flagget over hele universet ...
  Vi vil beseire fascistene og dushmanene,
  Og vi vil for alltid glorifisere Familienavnet!
  Og selvfølgelig skyter og kaster jentene dødelige granater med sine meislede, bare, solbrune ben.
  Og du kan ikke motstå folk som dem.
  Så kysset den fangede Mujahideen nakne, forhårede jenter. Støvete men veldig forførende føtter.
  Og så Afghanistan. Riktignok var det en liten krig. Og britene var ikke så heldige i begynnelsen.
  Imidlertid viste Oleg Rybachenko sitt store nivå av en lyskriger der.
  Sammen med jentene i bikini knuste han fienden med stor letthet, og gjorde Mujahideen om til en sil. Og jentene, med bare tær, kastet bomber med dødelig kraft og rev fra hverandre hele avdelinger av afghanske militante.
  Og kjempende sang gutten og komponerte mens han gikk;
  Jeg er en pioner, må kjempe i Afghanistan,
  Forferdelige kamper venter...
  Men russere vet alltid hvordan de skal kjempe,
  Fienden teller bare nuller!
  
  Måtte kommunismens tid være i ære,
  Når Svarog den store Gud kommer...
  Fordriv hordene av formidabel fascisme,
  Wins åpnet en endeløs konto!
  
  Himmelen er blå i Afghanistan
  En barbeint gutt løper gjennom fjellene ...
  Kallet hans er en kul ting,
  Tross alt er russisk tro en solid monolitt!
  
  Dushmans klatrer i en aggressiv sky,
  Men de blir slått ned av en modig pioner,
  Fighter gutt fra Russland mektig,
  Han vil vise til og med voksne et eksempel!
  
  Vi tror alle på kommunismens seier,
  Og hvis du må kjempe for kongen...
  La oss spre revansjismens flokk i aske,
  For oss og fjell, varmt hav!
  
  Russland vil herske over universet
  Så testamenterte den høyeste kloke stangen ...
  Med sin styrke i kampen uendret,
  Vi driver fedrelandets fiender inn i kisten!
  
  Vi kan ikke bli brakt på kne av russere,
  For oss Svarog og kjærlighetens hvite gud ...
  Vi vil avvise overfloden av denne latskapen,
  Hvis vi trenger et hav, la oss utgyte blod!
  
  Til ære for vårt moderland Russland,
  Ridderen våger å redde min Rus...
  Vår familie er den høyeste og Kristus er misjonen,
  I stand til å formidle skaperverkets lys!
  
  Jeg elsker Russland, som er kjærest av alt,
  Hvilke vakre blomster...
  Vi vil bevege Fuhrer hardt i ansiktet,
  Og bitre nederlag teller ikke!
  
  Bak oss er Lada, moren til de store gudene,
  Bak oss er Perun, Yarilo, makt ....
  Vi vil knuse trykket fra flokkene til alle de ville,
  La oss hjelpe svake mennesker!
  
  Ja, la fedrelandet blomstre i herlighet,
  Universet vil heve seg over alt...
  Abel skal stå opp og Kain skal gå til grunne,
  Det vil være en rabiat skurk i helvete!
  
  Når Russland hever sitt formidable sverd,
  Og gi oss styrken til russerne, hvite Gud ...
  Alle onde ånder i underverdenen vil snart gå til grunne,
  Hva hjalp det høyeste lyset til å skape!
  
  Så tro på Gud Jesus ære,
  Tro på vår Kristi herlighet...
  Ikke gjør foreldrene dine forbanna
  Behold troen på Rod til slutten!
  
  Da vil en stor belønning komme,
  Og underlegg russerne hele verden ...
  Det er nødvendig å kjempe tappert for moderlandet,
  Svarog store Gud og idol!
  
  Alle de døde vil gjenoppstå i lykke,
  Tider, som vinden, blomstrer i glede ...
  Både himmel og jord er i sin formidable kraft,
  Folkene på hele planeten ærer familien!
  Slik kjempet Oleg Rybachenko i Afghanistan med jentene. Og den ene av hans selvsikre og rungende seier etter den andre.
  Dette er terminatorgutten! Og jenta med bare hæler ble så formidabel og glitrende!
  Verden har funnet stabilitet og velstand. Helt til den store depresjonen rammet i 1929. Russland, etter rask vekst, falt også i en krise.
  I 1931 angrep Japan Russland og søkte hevn for tidligere nederlag.
  Selvfølgelig var tsarriket klart for krig.
  Men denne gangen var det selvmord. Tsartroppene beseiret japanerne.
  Oleg Rybachenko kjempet igjen med den modige, men teknisk langt bak Russland, samuraien.
  Gutten skjøt fra et kraftig maskingevær, og kuttet av angrepsposisjonene til de russiske samurai-troppene med hundrevis og tusenvis. Kutte ned og klippe ned hele bataljoner med japanere på en gang.
  Maskingeværet hennes virket utrettelig. Og han knuste alt og slettet motstandere bokstavelig talt til blodig pulver.
  Og det evige barnet, som fortsatt så rundt ti år gammelt ut, men hadde mer styrke enn en elefant, kastet med sine bare tær eksplosive pakker med kolossal styrke. Og fiendene rev bokstavelig talt i de minste delene.
  Og jentene, sammen med ham, knuste og meiet ned japanerne. Klipp dem som en barberhøvel hår.
  Og de viste tungene sine og lo.
  Og samtidig sang jentene med stor entusiasme og entusiasme. Med glede å skrive bokstavelig talt på farten;
  Russland er det største av landene
  Vi vil bygge kommunisme i det med kongen,
  En evig pakt er gitt oss med familien,
  At hver person er født som en helt!
  
  Vi vil beseire Japan på spøk
  Forgjeves angrep du Russland ...
  Ved angrepet vrir jenta bredsverdet sitt,
  Warriors of gul rev!
  
  Vi er Komsomol evige krigere,
  Når vi kjemper, skinner solen sterkere...
  Fedre er stolte av barbeint,
  Vi riddere er ikke lenger barn!
  
  Stol på at ingen stopper oss
  I den evige kommunismens navn...
  Vi vil raskt drive Russlands fiender,
  Som angrep med ond kynisme!
  
  Gud Svarog skal herske i fedrelandet,
  Han er skytshelgen for store krigere ...
  Fiender vil ikke bli tillatt selv på terskelen,
  Den allmektige typen av skaperen av de tusen ansikter!
  
  For vår strålende fædrelandsskjebne,
  Beseire alle, spøk å kutte ned fiender ...
  Jeg ønsket å dedikere en sang til Rod,
  Hva har blitt et sted i universets paradis!
  
  Her løper de barbeinte Komsomol-kvinnene,
  Hælene deres blinker som et speil ...
  Det er tydelig at samuraier venter på kaput,
  Krigere river raskt fra hverandre!
  
  Tro ikke de som bare er svake i ånden,
  Vi er riddere i uovervinnelige kamper ...
  Du er bare en elendig slave
  Og Lada og Kristus er ett i sjelen!
  
  Vi har et rødt banner,
  Hun er som en frodig rose som rødmer ...
  Vi vil treffe den som er ond rett i øyet,
  La ideen om å angripe Russland!
  
  Her løper de barbeinte Komsomol-kvinnene,
  De er vakre og har et vakkert ansikt...
  Som ikke roper ond kaput,
  La oss bare behandle deg riktig!
  
  For vårt lyse hjemland en drøm,
  Alle lever i herlighet, stor skjønnhet ...
  Alt annet er bare forfengelighet
  Selv om ansiktene til de hellige ofte blir mørkere!
  
  Vel, vi kjemper i kamp som ørner,
  Og vi suser barbeint gjennom frosten ...
  Vi er sterke og stolte Komsomol-medlemmer,
  Og over moderlandet stiger solen voldsomt!
  
  Her er herligheten til vårt hellige moderland,
  Vi synger salmer og komponerer sanger...
  Jeg er en pionergutt helt barbeint,
  Frosten plager mine bare hæler!
  
  Men vit at jeg ikke vil trekke meg tilbake fra målet,
  Siden den russiske nødens ånd er sterkere...
  Jeg elsker familiens Gud, jeg elsker alle med hjertet mitt,
  For å fraråde en latterlig idé!
  
  La oss glorifisere Lada - gudenes budbringer,
  Hvem skapte verdener i kjærlighet...
  Vi trenger ekstra ord folkens,
  For oss, Perun, Svarog, fra Yarilos ild!
  
  Japan prøvde å ta over
  Vår Port Arthur og landene til våre forfedre,
  Men her ble jegeren til en lek,
  Vi fyrer veldig nøyaktig!
  
  Vi meja ned mange samurai,
  Fiender eksisterer ikke lenger...
  Vi er slags døtre, kjære sønner,
  Over oss er Guds mor, hellige Lada!
  
  Ingen motstander vil ikke gi,
  Nei, russere vil ikke bli sett på knærne ...
  Guds kjerub glitrer av gull,
  Og herliggjør Jesus med Familienavnet!
  
  Ingen steder er Russland vakrere å finne,
  Hun er vakker, evig Russland...
  Alle ser ikke mer enn tjue ut,
  Vi er medlemmer av Komsomol barbeint messias!
  
  Ja, vi kjørte samuraien,
  Den høyeste stang hjalp oss i denne kampen ...
  Hvor mektige ørner ble
  Og den mest perfekte hvite guden!
  
  Det skjedde også med jentene å slåss,
  Med fascisme å rive spøkefullt "Panthers".
  Og de vant med en voldsom hær,
  Selv om de tok drastiske grep!
  
  Og Hitler fikk en major
  Vi rev ham i filler i raseri ...
  Som det viste seg, er Fuhrer som en idiot,
  Og vi vil se kommunismen i det fjerne!
  
  Moskva kjempet mot nazismen som et fjell,
  Og vi motsto med vanskeligheter, men modig ...
  Vakkert russisk land
  Da vi plaget Fritz hardt!
  
  Løper barbeint i kulda
  Vi er overveldende Komsomol-jenter ....
  De dro Russlands fiender i fangenskap med makt,
  Og de viste et veldig behendig temperament!
  
  I nærheten av Stalingrad ga de det hardt i øyet,
  Og tigeren brakk av stammen jevnlig ...
  Selv om det absolutt var en vanskelig time da,
  Men barbeinte Komsomol-medlemmer er allmektige!
  
  Og så gikk vi stolt inn i Berlin,
  Du vet at en slik kulhet ble vist ...
  Hva respekterer hele den russiske verden,
  
  Vi rev Adolf fra hverandre!
  
  Vel, denne seieren er bra,
  Vi vinner alle i kamp uten feil,
  Den russiske stjernen brenner over oss,
  Og vår tro fra familien er uforandret!
  
  Kort sagt, kampanjen vår avsluttes,
  Planeten vil bli en del av Russland ...
  Vi vil alle ha en stor inntekt,
  Diamanter har vannet lundene våre!
  . KAPITTEL 3
  Oleg Rybachenko var allerede offiser og hadde mange priser. Og han ble respektert, til tross for sitt barnslige utseende. Og klarte til og med å gifte seg. Så karrieren gikk bra med den evige gutten.
  Admiral Kolchak er ikke gammel ennå, han viste sitt geni, sammenlignet med Ushakov og Admiral Makarov. The Land of the Rising Sun ble fullstendig knust i havet og deretter okkupert.
  Kampanjen mot Tokyo var strålende og seirende. Og Oleg Rybachenko klarte å skille seg ut ved å fange mikadoen selv. Og for dette mottok han det første St. George-korset i Russlands historie med gullsløyfe og diamanter.
  Selv om de ikke turte å oppdra ham i rang: gutten ser for barnslig ut. Selv om han er ti år for seg selv, det vil si for denne gang, kan du gi tretten år. Men fortsatt et snørrete barn.
  Russland vant uansett.
  Dette ble etterfulgt av en folkeavstemning der flertallet av japanerne stemte for å slutte seg til Russland.
  Så tsar Nicholas II styrket sin makt i Stillehavet. Russland fortsatte å bevege seg gjennom Kina. Svekket av krisen blandet ikke Storbritannia, Frankrike og USA seg i å ta kontroll over det himmelske riket.
  I 1933 kom Hitler til makten i Tyskland. Han begynte å gjenopprette den tidligere makten til det tidligere imperiet. Og selvfølgelig prøvde han å ikke krangle med Russland.
  Mussolini i Italia hadde vennskap med Russland. Og på lur fanget Etiopia, utvidet sine kolonier. Det var snakk om å opprette en trippelallianse.
  Tsar-Russland ønsket å annektere alle koloniene i det svekkede England og Frankrike. Vel, tyskerne og italienerne er også forståelige. USA hadde sine egne planer.
  I 1937 sluttet Tyskland seg til Østerrike og produserte Anschluss. Og i november 1937 styrtet flyet med Nikolaev som nummer to. Kongeriket endte svært vellykket. Nicholas II oppnådde kolossale erobringer i løpet av de førti-tre årene av hans regjeringstid.
  De kalte ham Nicholas den store! Og selv de største, de ble høyere enn Peter den store.
  Under Nicholas II ble arbeidsdagen redusert til ti timer, syv års utdanning ble obligatorisk og gratis. Gjennomsnittslønnen i landet nådde 75 rubler i måneden med null inflasjon og gullstøtte for rubelen. Den kongelige valutaen var den hardeste og mest konvertible i verden.
  Russland hadde den største landhæren i verden, og størrelsen på flåten overtok både Storbritannia og USA.
  Russiske stridsvogner var de beste i verden, det samme var fly. Og helikoptre på den tiden var praktisk talt de eneste på planeten Jorden. Den mest tallrike og høykvalitets ubåtflåten. Det beste artilleriet. Avanserte teknologier innen TV og video. Verdens første fargefilm begynte også å bli filmet i Tsar-Russland. Inkludert takket være lidenskapen til tsar Nicholas II for fotografering.
  Etter å ha sluttet seg til Kina, kom Russland på topp i verden når det gjelder befolkning, og overtok Storbritannia med alle dets kolonier.
  Tsar Nicholas II reformerte ortodoksi og legaliserte polygami. Denne kloke suverenen klarte å gjøre mange ting. Og han gikk bort, ikke spyttet på, ikke forfulgt, ikke etter å ha mistet Russland, men stor. Og bare noen få millimeter med fragmentskifte påvirket Russlands historie på en slik måte.
  Pluss, flytte inn i fortiden en så vakker og sterk og rask gutt som Oleg Rybachenko. Og de sier at det ikke er noen ulykker i historien! Fortsatt hvordan de er. Både Nicholas II og fenomenet Generalissimo Kondratenko viste dette.
  Men etter tsar Nicholas død var det et midlertidig sprang. Først døde monarken Alexei II før han kunne krones. Så døde også en annen arving, Kirill Vladimirovich Romanov. Og Vladimir den tredje besteg tronen i 1938. Kongen er ung, men generelt sett ikke dum og ganske viljesterk og ambisiøs.
  Vel, han begynte å jobbe! Russland, Italia, Tyskland, mot Storbritannia, Frankrike og i fremtiden USA. Her er selvfølgelig Trippelalliansen mye sterkere.
  I mai 1940 angrep Tyskland Frankrike, Belgia, Holland og Storbritannia. Russland angrep de franske, engelske og nederlandske koloniene. Den uhøytidelige beslagleggelsen av territorier begynte.
  Britene og franskmennene kunne ikke motstå den russiske hæren. Og tyskerne beseiret og tvang til å kapitulere Frankrike, Belgia og Holland på halvannen måned.
  Så okkuperte Fuhrer både Spania og Portugal, og erobret Danmark og Norge. Russland okkuperte Sverige.
  Krigen var nesten i én port. Med støtte fra lokalbefolkningen fanget Russland India, Indokina, det sørlige Afghanistan, det sørlige Iran, Midtøsten og gikk inn i Egypt.
  Oleg Rybachenko kjempet som alltid med suksess og med enorm entusiasme. Gutten jobbet med to maskingevær på en gang, og klippet ned de britiske og franske kolonitroppene. Og dette er hans fantastiske kall og kampen i én port.
  Og barnets bare føtter kaster dødelige granater. Og de fire jentene kjemper med ham, og veldig vellykket.
  Samtidig glemmer ikke Oleg Rybachenko å synge mens han utrydder Russlands fiender;
  Å bli født i cyborgs alder er gitt,
  Når en datamaskin er en spiller for hånden ...
  Og verden er i grunnen bare en film
  Visste ikke at tiden er annerledes nå!
  
  Du trenger ikke å drepe slektninger dumt,
  Strategien til gutten under håndflaten hans ...
  Notatboken ble unødvendig i en celle,
  Vi er ukjente århundrebarn med smerte!
  
  Men etter de rasende gudenes vilje,
  Gutten har flyttet inn i en ny verden ...
  Det er få never å vinne her,
  Det virket som om djevelen hadde gått berserk!
  
  Krig og brøl, ødeleggelses mørke,
  Full av drap og sult kommer ...
  Kjenn skjebnen til folket,
  Når det er sorg og kulde i hjertet!
  
  Ingen grunn til å tenke, russere kan ikke knuses,
  La det store Russland blomstre...
  Den virkelig onde tyven vil bli beseiret,
  Svarog kommer - et flott oppdrag!
  
  Her er tsaren den store Nicholas borte,
  Nå er Vladimir rett og slett ved makten ...
  Han kan også sies å være en ørn,
  Og spre sine vinger over verden!
  
  I Guds navn russiske Kristus,
  Gjør gode gutter med glede...
  Marys kjærlighet, så ren
  Hva irriterer deg med dumheten din!
  
  I Russland vet du at alt vil gå bra,
  Hun vil heise flagget over universet ...
  Selv om fienden banker på meiselen,
  Vi vil bare bli glorifisert ved skapelsen!
  
  Jeg tror den russiske guden vil regjere
  Hvem skapte mørket i disse universene...
  Selv om Satan er et så mektig horn,
  Vi vil være de saliges sønner!
  
  Her i Russland er en ny tid,
  Keiseren har Vladimir ved makten ...
  Romanovs fra det kongelige hoff,
  Ørnen har tohodede vinger over hele verden!
  
  Fedrelandets storhet i århundrer,
  Eller kanskje til og med Russland vil forbli for alltid ...
  Den russiske elven renner uten grenser,
  Og folk vil være mennesker i hjertet!
  
  Da er jeg en barfot pionergutt,
  Som suser med bar hæl i kulda.
  Men fra det Sir angriper,
  Jeg skal gi ham et hardt ansikt med blod!
  
  Du kan ikke slå gutten
  Han er en veldig sterk og stor kriger...
  Og gjør til og med en tiger til et spill,
  Fordi av natur en vinner!
  
  Og Komsomol-kvinner løper barbeint,
  Hælene deres blir rosa av kulden ...
  Og snart vil det være kaput til alle fiender,
  Legg igjen ubrukelig idé!
  
  Her har vi allerede tatt britene i jungelen,
  Russlands fiender ble drept sammen ...
  Vi gikk langs kanten av kvikke aper,
  Og de endte opp veldig greyhound miles!
  Kort sagt, gutten ble veldig moden,
  Og han ble en ganske intelligent offiser ...
  Barten brøt ikke gjennom, men allerede en titan,
  Og fungerer som et annet eksempel for ridderne!
  Gutten kjemper og knuser fiender. Og så faller de fangede svarte og gul-hvite krigerne på kne og kysser jentenes føtter. Og det er så flott.
  Natasha, etter et kyss på hælen, kurret:
  - Jeg elsker menn!
  Zoya var enig i dette:
  - Å spinne på pinne er en stor glede!
  Og hvordan han klikker en fanget soldat på nesen med sin bare hæl.
  Augustine, med bare tær, tok tak i araberens nese og tvang ham til å knele.
  Jenta ropte:
  - Jeg er en aggressiv heks!
  Svetlana kjempet også veldig aktivt. Og så mange forskjellige typer soldater ble avbrutt. Og jenta tvang ham til å kysse hælene hennes og knurret:
  - Du kan ikke motstå!
  Selvfølgelig kunne ikke kolonitroppene motstå tsarhæren, og de ville egentlig ikke det. Erobringen av Afrika ble noe forsinket på grunn av mangel på veier og langvarig kommunikasjon. Tyskerne flyttet over Afrika gjennom Gibraltar og Marokko, russere gjennom Egypt og videre Sudan.
  Terrenget var imidlertid mer til hinder enn motstanden til de britiske eller franske troppene. Det var få av dem, og de er dårlig bevæpnet, og for det meste fra lokale aboriginer. Som ikke visste hvordan og ikke ville kjempe.
  I 1940 turte ikke Hitler å lande i Storbritannia. Han startet en luftoffensiv, først ikke særlig vellykket. Men våren 1941 gikk russiske fly inn i kampen, og Storbritannia begynte å bli presset i hjel.
  Og i august fulgte landingen av felles tysk-russiske tropper, og etter to uker med hardnakket kamp, erobringen av London.
  Oleg Rybachenko og jentene stormet aktivt Englands hovedstad. Nok en gang var gutten barbeint, og kastet barnslige, meislede ben med ødeleggende trebark-granater som veltet alle, selv de kraftigste stridsvognene i Storbritannia. Inkludert veier femti tonn, og til og med åttitonns "Tortillas" brant grundig, og knuste i en voldsom kamp.
  Gutten under slaget sang, komponerte mens han gikk;
  Vi russere kom til Storbritannia,
  For å erobre de angrepne utlendingene ...
  At sakserne var strandet,
  Men vi respekterer ikke-troende!
  
  Russland er det største av landene
  Som bygger universet...
  Denne illevarslende tåken vil spre seg,
  Og vår virksomhet vil være skapelse!
  
  Jeg elsker den ortodokse Kristus
  La familiens kraft være i oss ...
  Gudinnen Lada er ren som en krystall,
  Hellig vær er alltid bra i Russland!
  
  Vi tror at universet vil erobre
  La oss gi lykke til det russiske universet ...
  Over oss er en kjerub med gullvinger,
  Ved din uforanderlige Guds kraft!
  
  Krigere fra mitt hellige Russland,
  De lar oss ikke knele...
  Fortell Gud Jesus tilgi meg
  Hvis Lenin vil tillate at noe går for langt!
  
  Måtte vårt moderland være i blomst,
  Vi kan lett bygge hellig kommunisme i det ...
  Jeg vil feie den engelske hæren,
  Og jeg vil være en helt for alltid!
  
  Vi vil løfte Russland til himmels,
  Og vi vil erobre stolte London i kamp ...
  Ikke rart at den hellige Jesus ble oppreist,
  Og Russland vil trekke seg tilbake!
  
  Motherland du er min egen mor,
  Jeg elsker deg som solen uten tvil ...
  Fiender vil bare kunne rive fra hverandre,
  Til ære for alle fremtidige generasjoner!
  
  Ja, vårt grenseløse Russland blomstrer,
  Korn vokser, som gullaks ...
  Victories åpnet en ubegrenset konto,
  Slike ansikter fra ortodokse ikoner!
  
  I Russland er en ny strålende tsar nå,
  Han heter Vladimir, sønn av Kirill...
  Herren satte ham opp - hersk med visdom,
  Og Russland vil være en gigantisk slegge!
  
  Vel, mitt store fedreland,
  som ingen tør forråde...
  Vil forsvinne som en ravns skumring,
  Morsom russisk idé!
  
  Vi vil helt sikkert beseire løven
  Og erobre dette uinntagelige London...
  Ikke engang Satan kan beseire oss
  Så vi angriper modig hordene!
  
  I Russland er det ikke plass for svake barn,
  Vi vil beseire alle fiender på en gang ...
  Vi uttrykker kjærlighet til fedrelandet i vers,
  Fienden vil lett forstenes!
  
  Nå har kongen selv falt på kne,
  Og han bøyde seg for Russlands soldater ...
  Tross alt er vår tro sterkere enn metall,
  Og løven gjemte seg under sengen av frykt!
  
  Vel, du ble født en soldat for å vinne,
  Vakkert, effektivt og morsomt...
  Jeg tror hæren vil bli beseiret,
  Og kraften vil komme tilbake til oss frivillig!
  
  Jeg tror at vi snart vil erobre
  Venus, Mars og rampete Jupiter...
  Hvor grenseløs verden vil være
  Du ødelegger ikke Den Allmektige!
  
  Men etter at vi traff linjen,
  Det er bare litt igjen for oss å vinne...
  Så får vi søt kulesh,
  I ære vil være våre bestefedre i rati!
  
  Stol ikke på den som er svak i hjertet i frykt,
  Skurken vil aldri triumfere...
  Og selvfølgelig er du ikke en slave,
  Våre helgener vil være dommere i kamp!
  
  Og slik falt London, og landet er vårt,
  Hun ble fri, og så strålende ...
  Alt på planeten vil være bare klasse,
  Under den russiske kommunismens fane!
  Også jentene kjempet mot den ville vanviddet til de sultne tigrene.
  Natasha, som skar gjennom kolonisoldatene og kastet en granat med bare tær, knurret:
  - Styr verden Russland!
  Zoya, som knuste hordene av engelsk som dekket tårnet, og kastet pakker med kulleksplosiver med bare tærne, hylte og blottet tenner fra perler:
  - Jeg knekker alle!
  Og hvordan denne terminatorjenta vil le.
  Augustina sliter også med vilt hysteri. Og rubinen til engelskmennene, allerede i selve det kongelige palasset.
  Skjærer gjennom fiender med sverd og kaster granatbein med bare fingre og brøler:
  - For tsarkommunismen!
  Men i slaget og Svetlana. Hvor aggressivt hun kjemper. Og så mange jagerfly - allerede hakket en hel haug.
  Og med sin bare hæl vil han gi etter for en pakke sagflis med sprengstoff. Og velte tanken.
  Da vil det brøle:
  - For den russiske uovervinnelige ånden!
  Så de prøvde alle og fanget til og med kongen, sammen med Churchill.
  Og Storbritannias statsminister knelte ned og kysset jentene, fra de støvete, blodige sålene på deres bare føtter.
  Og så ble han helt tvunget til å slikke Venusgrotten. Hva fikk krigerne til å le så lystig.
  Etter det ble hele den østlige halvkule, inkludert Australia og New Zealand, russisk, tysk og italiensk.
  Men det var fortsatt USA.
  Tsar Vladimir tok en autokratisk beslutning om å angripe Amerika. Hitler og Mussolini støttet ham i denne avgjørelsen. Det tredje riket flyttet tropper til Island, og videre til Grønland og Canada, og tsar-Russland flyttet til Alaska. Kreftene er selvfølgelig ulik. USA har en ganske svak tankflåte, og en mye mindre befolkning enn Russland, sammen med alle sine kolonier. Selv om økonomien er utviklet. Men et slikt monster kan ikke motstås.
  Etter å ha startet en offensiv i 1943, okkuperte den russiske hæren raskt Alaska i løpet av to vintermåneder. Og i vår erobret hun sammen med tyskerne nesten hele Canada.
  Oleg Rybachenko kjempet selvfølgelig også her og markerte seg markant ved å vise ubøyelig heltemot, kolossal teknikk og sin intellektuelle kraft.
  Gutten så fortsatt ut som et barn, bare veldig muskuløs og ekstremt sterk, mer presist sterkere enn en stor elefant, og raskere enn en gepard.
  Under angrepet på amerikanerne sang gutten og skrev et helt dikt rett på farten;
  Russland er det største av landene,
  Hvem regjerer over verden...
  En evig pakt ble gitt oss av Kin,
  For å gjøre Lada til et idol i århundrer!
  
  USA angrep tappert
  Vi angriper - de okkuperte Alaska ...
  Vi vil bringe seieren i tankene,
  Og gjør hele universet til et eventyr!
  
  Krigere fra det vakreste Russland,
  Med ett slag vil gutten vår hugge ned eiken ...
  Og jenta di, vær ikke engang trist
  Koschey the Deathless vil ikke ødelegge deg!
  
  Det er mange harde krigere i Russland,
  Jenter og gutter skynder seg inn i kamp ...
  I våre bestefedres og fedres navn,
  Desperate krigere kjemper!
  
  Jenta vil kutte ned Fritz på flukt,
  Den nakne isen i elva vil bryte gjennom med foten din ...
  Selv om fienden kaller Satan til kamp,
  Den stolte jenta hans vil bryte av!
  
  Vi har en hvilken som helst krigergigant,
  Fei fienden med ett slag ...
  Vår store familie er en i århundrer,
  Alle Rusichi vinner med god grunn!
  
  Mitt Russland blomstrer som en krans,
  Hun er en vakker gråvinget due ...
  Victories åpnet en endeløs konto,
  Gutten til Russland er en uovervinnelig fighter!
  
  I alt er mitt fedreland vakkert,
  Selv om samurai frekt klatrer inn i kamp ...
  Folkene i verden er alle én familie,
  Men vi plager motstanderen heftig!
  
  Og hva trenger vi Hitler - bare en svekling,
  Vet at det ikke er vanskelig å knekke hornene hans ...
  Selv om en rasende morkel angriper,
  Selv om det noen ganger ble kjedelig!
  
  Det russiske landet blomstrer vakkert,
  Hun kommer med honning og kjærlighet ...
  Vi vil beseire fienden ikke forgjeves,
  La oss få ham til å spytte blod!
  
  Så godt det skal gå med oss brødre,
  Når alle krigene i underverdenen går under ...
  Og ta fly, kjenn horden,
  Gudene vil ikke forlate vårt hjemland!
  
  Russland er fødestedet til elefantene,
  Vi bygde pyramider i Egypt...
  Vi kjørte campingvogner med esler,
  Og det er bedre med oss og sisadima!
  
  Vi kommer aldri til å tie
  Og om nødvendig vil vi kjempe tappert ...
  Tider går, forferdelige år,
  Men vi kommer tilbake for å bli for alltid!
  
  Den blodige tyven vil ikke overvinne oss,
  Mamai er beseiret, og vi slår Batu ...
  Fiender vil kunne bryte nidkjært,
  Jentene løper og barbeint i kulda!
  
  Krigen er blodig, den inneholder drømmen fra århundrer,
  Det vil være vakkert å vite på hele planeten ...
  Ingen behov for ekstra folk kan ordene
  La barna ha det gøy!
  Når det er vanskelig for oss, vil Gud hjelpe oss,
  Svarog selv smidde sverd som lekte for oss ...
  Vil gi styrke grenseløs i kraft Rod,
  Alle vil få sin plass i himmelen!
  
  Det er godt når jorden blomstrer
  Wehrmacht vil ikke bringe oss på kne ...
  Og nederlag vil ikke telle,
  Stalin, den geniale Lenin, er bak oss!
  
  Over hele Russland, guttekrigere,
  Jentene vil heller ikke vike for guttene...
  Du vil gi opp endene,
  Fordi vi er de største dommerne!
  
  Vi vil ikke gi Stalingrad til nazistene,
  Vi vil heller ikke gi Moskva til Fritz ...
  Den russiske fyren er alltid glad i å kjempe
  Vi skjeller vettet - aldri dumme!
  
  Her er jentene barbeint på en snøfonn,
  De stolte gikk på én linje ...
  De kjørte motstanderen rett inn i kisten,
  Og Hitler ble ganske banket opp!
  
  Nå drar vi modig til New York,
  Klar til å rive fiendene som spiller...
  Vi er slike karer, alle ørner,
  Seieren kommer snart i storslåtte mai!
  
  Krig den raser som en vulkan
  Lavaen renner i et raseri som spyr ut ...
  Vi vil slå USA med et bratt slag,
  Skjønt Komsomol-jenta er barbeint i snøen!
  
  Tro ikke at denne Hitler er en gigant,
  Tro ikke at Roosevelt heller ikke er en krøpling ...
  Slavernes Gud, den høyeste stang er én,
  Og han vil herske fra alder til alder!
  
  Vi har så skarpe sverd
  Og tro at skjoldet ikke kan gjennombores av et prosjektil ...
  Så feig bare hold kjeft
  La samvittigheten plage med et veldig hardt blikk!
  
  Vår mektige tank er bare supermann,
  Kunne bryte gjennom ordrene ...
  Og det vil være en tid med stormfulle endringer,
  Vi vil dristig plante bed, tror jeg!
  
  Barfot jente som løper
  Snø er ikke et hinder med hennes bare hæl ...
  Jeg tror fienden vil bli slått hardt,
  Og tro at Roosevelt ikke ler!
  
  Hva tenkte hun for å erte på spøk Moskva,
  Og få store gaver...
  Vi vil knuse i filler, tro horden,
  Forsøk på å dempe fedrelandet er fåfengt!
  
  Men vårt Russland blomstrer i storhet,
  En romfart av giganter...
  Hun bringer fremgang til kommunismen,
  Når folket og hæren er forent!
  
  Kongen styrer oss - en tapper monark,
  Hvem utfordret underverdenen...
  Vi knuste fienden til støv
  Selv om noen ganger må du vinne med blod!
  
  Vi vil ikke være stille riddere tror
  Seier gis til de modige og kloke ...
  Bare et rovdyr vil bli revet i stykker,
  Og solen stiger klart over moderlandet!
  
  Bøddelen vil ikke være i stand til å bringe øksen,
  Og Russlands sverd vil ikke sløve brodden ...
  Herren har spredt sitt dekke over Russland,
  Selv om det noen ganger virker for oss at det ikke er nok!
  
  Det er ingen plass i krig for de som er spurver,
  På den kjemper ørnene med et vilt rop ...
  Drep fedrelandets fiende i raseri,
  Slik at helgenen trakk på skuldrene med et strålende ansikt!
  Svarog og Lada, og Fighter-Perun,
  De vil hjelpe oss i kamper russere ...
  Din guttehelt bøyde en hestesko,
  Ingen vil dømme deg!
  
  Men nå har russernes seier kommet,
  New York-jesters jagerfly frigjort ....
  Tross alt er livet vårt den skarpeste nålen,
  La oss fullføre reisen i det beseirede Berlin!
  . KAPITTEL #4
  Brasil, og Venezuela, og Mexico og andre land har erklært krig mot USA.
  Bevegelsen av russiske tropper i de nordlige delstatene i Amerika begynte. Kreftene er selvfølgelig ulik. Russland og Tyskland er bedre både i kvalitet og kvantitet.
  Jentene Natasha, Zoya, Aurora og Svetlana kjemper på verdens beste stridsvogn "Kondratenko"-3, et mobilt kjøretøy med en langløpet og hurtigskytende pistol. Veldig smidig, med lav silhuett.
  Etter vekt er Kondratenko-3-tanken omtrent førti tonn, og er godt beskyttet. Og pistolen, til tross for det lille kaliberet på 76 mm, med stor munningshastighet.
  Shermans, denne tanken kan ikke penetreres fra noen vinkel. Så det...
  Jenter, som kjemper barbeint og i bikini, utrydder bare amerikanere og ler mye.
  Spesielt Natasha ... Og med bare fingre trykker hun på joysticken og sier:
  - Ære til mitt Russland!
  Zoya skyter også. Han gjør dette med bare tærne, trykker på joystick-knappene og roper:
  - Og alt vårt hjemland!
  Aurora skyter videre. Hun slår fienden og sier mens hun blotter tenner:
  - Og de høyere maktene er bak oss!
  Og også jenta blunker veldig brennende! Med bare tær trykker han som knapper på en joystick.
  Og så fyrer Svetlana. Så smart og spenstig jente. Avgir solstråler fra munnen. Og han synger også:
  - Jeg er en verdensstjerne! Jeg løper fortere enn Satan!
  Med slike jenter er ikke djevelen selv forferdelig. De tresker amerikanerne og omgir Chicago tett.
  Og ikke slippe noen ut derfra. De tordner, la oss si, trivielt. Dette er jentene.
  Og nå kapitulerer Chicago-garnisonen. Kjenn vår!
  Og russiske stridsvogner nærmer seg allerede New York. Tsar Vladimir gnir seg fornøyd i hendene. Har russerne noen gang gått så langt?
  Jenter og i luften kjemper tappert. For eksempel et søtt par: Maria og Mirabela.
  Får sine regninger, barfot og bikini skjønnheter. De har bokstavelig talt ingenting å motsette seg. Slike jenter her er vakre og blendende aggressive og velsiktede.
  Maria avfyrte et skudd, skjøt ned et dusin fly i ett støt og sang:
  - Ære være deg, vårt hjemland! I Russlands navn!
  Mirabela skjøt også og brølte:
  - Men det er en leder med stor styrke,
  Han vil kalle slaverne til kamp ...
  Kan ikke håndtere Russland
  Når Vladimir er konge!
  
  Fra fast, sterk, med jernvilje,
  Et utseende som å kutte metall ...
  Russere trenger ikke en bedre andel -
  Bare folk drømte om noe slikt!
  
  Fiender av fedrelandet marsjerer til Gehenna,
  Fiender vil ikke stoppe Russland...
  Vi vil erobre universets vidde,
  Støvlene glitrer i mars!
  Ja, disse jentene kjemper og synger mestere ...
  Forresten, midt i stormingen av New York, fløy den første russiske kosmonauten ut i verdensrommet, fløy rundt planeten Jorden. Og dette er en annen prestasjon av det tsaristiske Russland fra Romanov-dynastiet.
  Og så kapitulerte New York-garnisonen, og Washington falt snart.
  Oleg Rybachenko utmerket seg under overfallet. Denne udødelige gutten kjempet som en ekte terminator. Og hans bare, barnslige føtter kastet erter med eksplosiver med stor ødeleggende kraft.
  Ungen angrep fiendene, og sang samtidig og komponerte på farten;
  Jeg er en russisk pionerfalk,
  Hva tjener kongemakten...
  Jeg vil vise alt i kamper ved eksempel,
  Fedrelandet vil være i evig ære!
  
  Vi er barnebarna til Rod, og sønner,
  Hellige, flotte mamma Lada ...
  Og ridderne tror på ørnene,
  Kommer fortjent til prisen!
  Elsker deg hellige Russland,
  Landet som verden i kronen dømmer ...
  Kjemp for kanten og ikke vær redd,
  Selv om noen ganger demonen ødelegger oss!
  
  Vi vil beseire Wehrmacht
  Ikke få oss på kne
  Vi var i stand til å ta New York mens vi lekte,
  Vi har tsaren Vladimir - ikke Lenin!
  
  På landet blomstrer hager som en sverm,
  Og lukten av honningaroma ...
  Og snart vil Roosevelt bli kaput,
  Og vi vet at verden vil bygge en ny!
  
  Stol ikke på de som er svake i ånden,
  Tross alt er en mann i kamper allmektig ...
  Han er kongen, ikke en ynkelig slave i kamp,
  Født gutt hylende sterk!
  
  Jeg er en pioner som tjener kongen
  Jeg er vant til å kjempe på alle måter...
  Jeg elsker Kristus og Stalin
  Og ridderen er ikke med sjelen til en bøffel!
  
  Det vil være et rike av mennesker
  Der den hvite guden regjerer for alltid...
  Den utenkelige skurken er knust,
  Onde Kain brenner i helvete!
  
  Krone av en soldat i århundrer
  Mektig kommunisme å bygge...
  Tro drømmen går i oppfyllelse
  La oss drepe fedrelandets fiender!
  
  Sverd er skarpere enn scimitar
  Og de kutter som en laser med en barberhøvel ...
  Vi slår til slik
  Hva vil Roosevelt bli slått hardt!
  
  Og vi vil treffe Hitler vet
  Hvis han klatrer inn i Russland som en slange ...
  Og det vil være paradis på planeten,
  Selv om noen ganger bryter taket!
  
  Når den store familien kommer,
  Vi vil tjene ham hellig ...
  Seier ubegrenset poengsum,
  Til ære for den russiske soldaten!
  
  Russland er stor i alt,
  I den herlighet og i storhet lykke ...
  Elva er dyp
  Og noen ganger strømmer dårlig vær fra himmelen!
  
  Ikke et kryss mellom to elver,
  Sivilisasjonen ble født...
  I Russland, den første personen
  Vi har alle menneskene!
  
  Russland er landet
  hvem bygde pyramidene...
  Satan kom til jorden
  Men kjerubene beskytter!
  
  Nei, vi vil aldri bli bøyd
  Slavere vil ikke bli gjort til slaver...
  Den russiske plogen vil pløye landet,
  Ikke stopp herlige støvler!
  
  Overalt Russland på en hest,
  Sitter med den store kongen...
  Vi forrådte ikke i februar
  Uten å lansere Mamaia i Russland!
  
  Derfor blomstrer landet
  Vi vinner alle i verden...
  Roosevelt vil motta beregningen din,
  Fra kantruss til kant!
  
  Vel, hva vil du få en fascist
  Fra oss med en klubbe i trynet....
  Kjenner så mange krefter i fedrelandet,
  Og Russlands flagg er så stolt!
  Hele verden vil abonnere på oss,
  Og kanskje til og med universet...
  Svarog du er vårt høyeste idol,
  Og vår virksomhet er skapelse!
  Og 3. september 1943 kapitulerte USA totalt. Dermed endte den andre verdenskrig, som begynte 15. mai 1940. Krigen er strålende for Russland og seirende.
  Selvfølgelig tjente både Hitler og Mussolini mye på denne krigen. Begge diktatorene mottok eiendeler i Afrika, noen i Europa og USA. Europa ble til slutt delt mellom land. Og Bulgaria ble etter folkeavstemningen kongeriket Bulgaria som en del av Russland.
  Det ser ut til at verden har blitt omfordelt igjen og kolonier kan fordøyes. Men Hitler ville selvfølgelig ikke vært Hitler hvis han ikke ville ha mer. Spesielt beseire Russland. Og ta over dens territorier.
  Og selvfølgelig regnet tyskerne sterkt med nye, kraftigere våpen. Tanker av "E"-serien og ballistiske missiler og spesielt for flygende tallerkener.
  Imidlertid overgikk tsar-Russland Det tredje riket betydelig i ballistiske missiler og fløy til og med til månen 12. april 1951.
  Og tankene i "E"-serien hadde ikke en kvalitativ overlegenhet over de russiske.
  Og bare flygende tallerkener var et mysterium. Takket være den laminære jetstrålen viste de seg å være helt usårbare for alle typer håndvåpen. Men samtidig kunne de ikke selv skyte.
  Mussolini døde og sønnen hans etterfulgte tronen. Hitler la press på ham og den unge mannen gikk med på å kjempe med Russland. Den 20. april 1955 startet en ny, tredje verdenskrig. På Hitlers side var: Italia, Brasil, Argentina, Chile, Mexico, kort sagt, hele Latin-Amerika, bortsett fra Cuba, som støttet Russland. Og det fantes ikke flere andre land i verden! Den tredje verdenskrig begynte 20. april 1955. Og tsar Vladimir sto overfor den største utfordringen i sin regjeringstid.
  Det eneste som kan trøste ham er at denne krigen vil være den siste i krigens historie på planeten Jorden. Siden alle land i verden deltar i det!
  Vel, når krigen først har begynt, bør den føres! Hitlers angrep var ingen spesiell overraskelse. Ungarn, Jugoslavia, en del av Russland med begrenset autonomi, deres tsar Vladimir den tredje. Albania er okkupert av Italia. Alt bestilling etter bestilling. Tyskerne prøver å rykke frem fra Øst-Preussen, Østerrike, Italia fra sør. Og kampene pågår i Afrika. En koalisjon av latinske land om USA. Men de er ikke særlig aktive der. Har nettopp erklært krig.
  Og Hitler flyttet i mellomtiden hovedstyrkene i Europa.
  Og det brøt ut en helvetes krig. Den siste store krigen i menneskehetens historie.
  Tyskerne ga hovedstøtet i Ungarn i retning Budapest. Oleg Rybachenko kjempet der. Han så fortsatt ut som en gutt på ti år. Riktignok er han veldig fysisk sterk, muskuløs, rask og viktigst av alt, som en udødelig fjellklatrer. Ja, forfatteren og poeten Oleg Rybachenko mottok udødelighet, men på betingelse av at han blir en gutt på ti år og tjener Russland i en barnslig, men veldig sterk og rask kropp. Og han er et barn siden 1. januar 1904. Da han slo seg ned i Port Arthur som hyttegutt. Vel, han og gutten er ikke de minste, men sterke og raske helt fra begynnelsen, og de tok ham med på skipet.
  Dessuten, da de tvilte på om den var for liten, bøyde Oleg Rybachenko en kobberpenning med fingrene på en våg. Etter det, uten en samtale, ble han ført til skipet.
  Gutten har tjent veldig mange priser, deltatt i alle kriger. Ble offiser. Men han så ut som et barn. Derfor, selv om han ble tildelt priser for en rekke bragder, tilegnet de seg ikke den evige gutten over kapteinen. Og nå har Oleg Rybachenko vært i hæren i mer enn et halvt århundre. Jeg har lenge fortjent en offiserspensjon, men hvis du har jernhelse, hvorfor forlate tjenesten.
  Dessuten, uten datamaskiner, spillkonsoller, er TV på en eller annen måte kjedelig. Og i hæren er du i det minste kapteinen som kjører soldatene. Ja, tiden tikker fortsatt.
  Generalissimo Kondratenko er død. Storadmiral Kolchak, som overgikk Ushakov, døde også. Mange som Oleg Rybachenko startet med, tjenesten er ikke lenger der.
  Mer presist, siden beleiringen av Port Arthur, har nesten alle veteraner dødd. Bare Vovka gjensto. Også han var da hyttegutt, og nå er han allerede gråhåret bestefar. Sannheten virker fortsatt. Og han er overrasket over at Oleg forblir den samme gutten, som ikke har et eneste arr på kroppen. Slik er fenomenet kjent i hele den russiske tsarhæren. Sannheten kjemper veldig kult.
  Gutten Oleg er barbeint, så han er triveligere og mer fingernem. Han sikter pistol etter pistol, og skyter mot de tyske stridsvognene i "E"-serien. Maskinene til nazistene er rett og slett enorme. Og det ser ut til at det ikke er noe som stopper dem.
  Men den evige gutten treffer så godt at den bryter gjennom metallet. Maler Fritz, river tårnene og synger.
  - Tsar Vladimir, russisk tsar ...
  Ortodoks suveren!
  Vi skal snart erobre verden,
  Tross alt er en kjerub over oss!
  Hitler vil ta slutt
  Og hvem lyttet - godt gjort!
  Og gutten, som om han kastet en granat, barbeint, med en barnefot. Den gråskjeggete bestefaren Vovka bare rister på hodet.
  Mer enn femti år som barn, tilbrakte forfatteren og poeten Oleg Rybachenko i det tjuende århundre. Og jeg må innrømme at jeg har sett mye. Siden han var udødelig, hadde han for lengst mistet all følelse av frykt. Og krigen minnet ham om en datastrategi.
  Det var enkelt og morsomt å spille. Og det var deilig å kjempe også. Det er godt når morgendugg ligger under de bare føttene dine, og du er en evig gutt som bader, og er utkledd i shorts!
  Oleg Rybachenko får lov til å løpe i shorts og barbeint. Tilbake i Port Arthur lærte ungen meg å gå uten sko, selv i kulde. Tross alt kan en udødelig kropp ikke bli forkjølet eller syk, men du blir raskt vant til kulden, som ikke er årsaken til skade. Akkurat som Peter Pan. Og det er nesten deilig å løpe barbeint i snøen. I bevegelse føles kulden praktisk talt ikke, bare når du sitter stille blir de bare føttene litt matte! Men for en gutt er det en bagatell.
  Men det er også heksejenter Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana! De deltar også i krigen. Men ikke hele tiden, men episoder. Bidro til å holde Mount High når det var som vanskeligst. Barbeinte skjønnheter kjempet der, og i bikini. De kastet føttene med bare tær, skarpslipte disker.
  Og kuttet med sverd. Og Oleg Rybachenko stakk deretter fra et maskingevær - de eldre kameratene ble drept. Og som et resultat kjørte angrepet av samuraiene fast, og Mount High viste seg å være urokkelig!
  Og jentene viste sin høyeste klasse og aerobatikk av Valkyriene.
  Og nå er tyskerne på defensiven. Tsarhæren er klar for krig. Führer klarte ikke å oppnå taktisk overraskelse.
  Og de russiske troppene kjemper modig. Det ser ut til at Hitler vil forbanne seg selv mer enn én gang for å ha startet en slik krig. Dessuten, til tross for at Fuhrer har to tredjedeler av Europa og en tredjedel av Afrika under våpen, men likevel
  han er ikke en rival til Russland.
  Og antallet soldater også. Og de italienske troppene er svake. Landene i Latin-Amerika deltar tregt i krigen. Og deres hærer er teknisk og organisatorisk ikke særlig gode.
  Så Russland holder fortsatt fienden i forsvar i dybden.
  Tank "Kondratenko"-6 er litt av en måte å kjempe med denne serien på. Ja, og "Nikolay" -4 er tyngre, den viser seg som en veldig sterk maskin.
  Russere kan kjempe mot tyngre tyske monstre.
  Spesielt på "Nikolay"-4 hvor mannskapet på Alenka, jentene er veldig vakre og i bikini.
  Pistol i 130 mm kaliber. Hvordan slå fascistene. Forgjeves dukket Hitler mot tsar-Russland. Her er det ingen lett tur for ham, men juling.
  Anyuta trykket på joystick-knappen med bare tærne og sang:
  - For Russland og frihet til enden!
  Og hvordan skjønnheten vil le!
  Og så vil Augustine skyte et prosjektil mot fienden. Knus metallet og syng:
  La oss få hjertene våre til å banke unisont!
  Og han trykker også på knappene på styrespaken med bare tærne. Dette er virkelig en kul jente!
  Og her er Maria som en lupanet. Og splitte fascistene. Og ødelegge fienden.
  Mens du bruker bare tær. Og syng også:
  - I vårt moderlands navn, helgen! La fighteren bare være kul!
  Og bryte ut i latter, og vise tenner!
  Og så OL med et tungtveiende lupanetprosjektil. Tross alt er hun akkurat det du trenger - den saftigste eplejuicen!
  Og igjen brøt jentene gjennom E-50, slo ut tårnet og lo.
  Alenka sendte et prosjektil, knuste E-100 og stakk den gjennom og gjennom. Og bruker bare tær. Hvorfor sang jenta:
  - Knekk fienden!
  Og Anyuta dunker rundt, bruker bare føtter og knirker:
  - Fritz kaput!
  Og så traff Augustine. Også veldig passende og med bare tær, kurrende:
  - Slutt med Hitler!
  Og så vil Maria legge veldig aggressivt til. Knus fascistene og knirk::
  - Og den som hørte på, bra!
  Og vis tungen hans!
  Og så sender Olympias et prosjektil og dreper motstandere.
  Og også bare føtter i løpet av å gi slipp og synge:
  - Totalt utsolgt!
  Og igjen vil jenta ta tungen og vise den.
  Så de kuttet...
  Tyskerne, etter en måneds kamp siden begynnelsen av offensiven, avanserte fra femti til hundre kilometer, og led store, til og med store tap. Og italienerne i Afrika havnet i en gryte og omringet. Troppene deres er trivielt beseiret.
  Her den 21. mai beordret Adolf Hitler å kalle inn i hæren, alle i stand til å bære våpen fra femten til sekstifem. Tsarhæren tok opp reserver.
  Som det viste seg, er ikke tyske plater så forferdelige i praksis. Riktignok kan russiske fly angripe med en ram. Men du kan komme vekk fra dette, takket være den høye manøvrerbarheten til maskinene til tsarhæren.
  Og Hitlers beregning for et usårbart mirakelvåpen ble ikke noe av i det hele tatt.
  Tsarhæren var fortsatt i defensiven. Kraftige forsvarslinjer gravd på forhånd, sterkt forsvar. La Hitler puste. Men i Afrika kan du legge press på en svakere, italiensk alliert.
  Hvis ikke Führer bestemte seg for å gå til krig med tsar-Russland, ville han utvilsomt gå inn i historien som den store, og til og med den største lederen av Tyskland. Og så ville demonen styre verden, og hva kom ut av det?
  Russiske jenter er tross alt de kuleste i verden.
  Oleg Rybachenko er som alltid i spissen for kampen. Verken en kule eller fragmenter tar ham. Han er en desperat og kul fyr.
  En gutt i shorts og barbeint, mot nazistene. Og kaster granater på dem, og løper i blyregnet.
  Ja, det er synd at det ikke er noen strålende Kondratenko, men det er unge og dyktige befal. Spesielt feltmarskalk Vasilevsky, som allerede skilte seg ut under første verdenskrig. Og kommanderer energisk og dyktig.
  Og Fritz, som støter på et tøft forsvar, blir håpløst fast i det. Men de prøver likevel å slå gjennom.
  Oleg Rybachenko, denne evige gutten ler, blotter tenner og synger:
  - Mitt moderland! Mitt hellige moderland!
  Og også hvordan han kaster en granat med bare føtter.
  Og her er det Natasha, Zoya, Aurora og Svetlana gikk inn i kampen. De er de evige jentene-heksene til tjeneren til den hellige Gud Rod. De kjemper ikke alltid, ellers ville Russland ha erobret hele verden. Men det er alltid effektivt og slående.
  Jenter elsker å drepe: dette er jenter!
  Og hvordan de vil gå på nazistene, og hvordan de vil bygge inn ...
  Og med bare tær vil de kaste skiver og drepe Fritz.
  Nazistene står fast og lider stadig flere tap. Vasilevsky, den store strategen, foreslår å knuse nazistene og italienerne i Afrika. Så det er flere kvikke, og med bedre manøvrerbarhet vil russiske stridsvogner ha en fordel. Og i Europa, la nazistene løpe løpsk. Slik at de helt ville tømme ressursene sine.
  Tsar Vladimir godtok en slik plan. Og nye styrker ble overført til Afrika.
  Elizabeth og mannskapet hennes kjempet i Libya og kuttet av italienske enheter. Det er varmt der og jenta er fin i bikini. De har den nyeste tanken "Kondratenko"-6, som krigerne omgår posisjonene til italienerne og Fritz, og selvsikkert knuse dem.
  Elizabeth skyter mot en tank fra imperiet Mussolini Jr. og sier:
  - På havet, på bølgene, en pels og en kaftanvandring!
  Og bruker selvfølgelig bare tær.
  Ekaterina skyter neste. Slår en tysk bil og brøler:
  - I Russland er tsar Vladimir en helt!
  Elena slår henne, slår den selvgående pistolen til Fritz og kvitrer:
  - For Fosterlandet, du dreper Hitler!
  Og til slutt vil OL slippe et prosjektil. Knus Fritz, knus dem og knirk:
  - Resultatet blir utmerket!
  Og han bruker også de bare tærne på barneføtter.
  I Afrika, i slutten av mai og begynnelsen av juni, oppnådde russiske tropper betydelig suksess. Kampene beveget seg inn i Libya og Etiopias territorium. 12. juni falt Tripoli. Og 15. juni ble hovedstaden i Etiopia tatt på farten. Så soldatene til Mussolini Jr. falt ned. Akk, han klarte ikke å støtte faren.
  Og hans herlighet som erobrer også. Men Mussolini, etter å ha tatt del av de engelske og franske koloniene, betraktet seg selv som Cæsar. Men å overgå Cæsar virker det over hans styrke.
  Oleg Rybachenko kjempet som kommando over et batteri. Og så tappert at tyskerne mistet dusinvis av stridsvogner fra brannen hans hver dag. Gutten hans ble til og med tildelt nok et gullkors. Og til og med, til slutt, ble de tildelt den lenge fortjente rangen som major.
  Tidligere ikke tilegnet seg fordi det ser ut som et barn. Men gutten viste enestående heltemot. Og evnen til å kjempe.
  Den 22. juni 1955 erobret russiske tropper i Afrika endelig italienske Somalia. Og 25. juni 1955 kapitulerte restene av de italienske troppene i Etiopia.
  Den keiserlige hæren vant selvsikkert. Mainstein, som ble ansett som den beste sjefen for Det tredje riket, skrev i dagboken sin:
  - Vi vekket den helvetes bjørnen! Nå blir vi revet!
  I slutten av juni hadde tyskerne lidd så store tap at de ble tvunget til å avbryte offensiven i Europa.
  Tsar Vladimir beordret å øke presset i Afrika. Først det svarte kontinentet, så alt det andre - sa den fremragende monarken! 1. juli 1955 forsøkte tyskerne å rykke frem i Skandinavia. Og de stormet til Stockholm, men snublet over et svært tett forsvar. Og de fikk enorme skader.
  I begynnelsen av juli 1955 gikk russiske tropper inn i det tyske Algerie.
  Libya var allerede under kontroll av tsar-Russland. Det var en offensiv og løkker av Niger.
  Tankmannskapet til Elizabeth kjemper mot nazistene. Det er veldig varmt og jentene tok til og med av seg BH-ene og nå har de bare på seg truser i Kondratenko-6-tanken. De skyter nøyaktig mot nazistene.
  Og de vil ha store ting.
  Tsar-Russland er fortsatt et autokratisk land. Og det har fortsatt ikke noe parlament. Og at revolusjonen ikke skjedde, og dumaen ikke ble etablert. Kongene selv ønsker ikke å begrense seg i makt. Og Fuhrer og Duce er diktatorer. Det vil si at det er en krig mellom to systemer med autoritære regimer.
  Men for tsar-Russland er det mer naturlig. Og det er en hardnakket og utholdende kamp.
  Elizabeth trykker på joystick-knappen med bare tær og avfyrer et prosjektil. Spinner til seg selv:
  La oss slå fascistene i stykker!
  Ekaterina trykket også på joystick-knappen med bare tærne og slapp en morder, spinnet:
  La oss ta ned Hitler!
  Og Elena slår også, slår ut nazistene og knirker:
  - Jeg skal rive den fra hverandre!
  Og også hvordan man gliser! Og med bare bena vil han trykke på knappene på joysticken.
  Og så OL hvordan det vil bli, og hvordan lupaen. Den vil knuse alle og gurgle:
  - Infernalsk passasje og mannskap!
  Ikke glem å trykke på joystick-knappene med bare tær. Og traff fienden.
  Warriors er virkelig veldig modige og glitrende i karakter.
  Oleg Rybachenko avviste i mellomtiden et nytt angrep fra Fritz og sang:
  - For moderlandet og Vladimir tsaren - hurra!
  Ja, i virkelig historie var det en slik selverklært keiser av Russland, Vladimir den tredje, lederen av Romanov-dynastiet. Og han begynte virkelig å styre formelt i 1938. Og så viste Vladimir seg - en ekte konge, og til og med en stor! Vladimir Kirillovich Romanov er en tsar som har alle muligheter til å bli keiseren over hele jorden!
  Etter seieren, eller rettere sagt refleksjonen av angrepet, utvekslet Oleg Rybachenko kort med sine underordnede. En gutt i shorts, blond, veldig muskuløs og skulpturert lekte med gråhårede fightere. Selv overraskende er Oleg eldre enn dem alle. Men denne gutten kutter seg.
  Husker Port Arthur, det heroiske forsvaret som Russlands herlighet kom fra. Stor ære på samme tid ...
  Den udødelige gutten sa:
  - Slik løser vi alle våre problemer! Snart kommer det et øyeblikk da folk aldri vil drepe hverandre!
  Soldater og offiserer var enige:
  - Selvfølgelig, major! De vil ikke drepe!
  Oleg så på båndet med sine mange medaljer. Ja, det er allerede så mange ordre, få generaler har. Og det ville vært fint å få en tittel for deg selv. Prins, greve, hertug!
  Duke Rybachenko - høres vakkert ut!
  Og gutten hoppet høyere og snurret i dreieskiven.
  Tyskerne forsøkte å angripe, men ble igjen slått tilbake og fikk kolossal uopprettelig skade.
  I juli oppnådde den russiske hæren nye, store suksesser i Afrika. Mens alvorlighetsgraden av angrepet fra tsarhæren var der. Algerie har mye av det beste av russiske våpen. Og mot slutten av måneden er tyskerne omringet og ødelagt i gryten.
  I august brøt også russiske tropper gjennom Marokko. Desperat kjempet jentene på tanken "Kondratenko" -6, og brøt gjennom i det tykke av det.
  Nå og da kom det rapporter om overgivelse av tyskere om inntatte byer.
  Det var kamper i Nigeria og på forskjellige steder. Russerne tok både i antall og flere mobile teknikere, og med støtte fra lokalbefolkningen, som de rasistiske fascistene vendte seg mot selv.
  Afrika viste seg å være et svakt ledd i strategien til Hitler og Mussolini Jr.
  Russland seiret der ... Og i september, mens de trakk seg sakte opp, rykket styrkene inn i Norge. Nazistene led enorme tap. Og Alenka og mannskapet hennes kjørte tanken. Den nyeste tanken "Nikolay" -5 tung, viste seg å være mer avansert enn E-serien.
  Selv en så kraftig stridsvogn som E-200 tok seg gjennom kanonene til tsarmaskinen.
  Alyonka trykket på knappene på styrespaken med bare tærne, gned hendene fornøyd:
  - Jeg er noe som kan knekke Wehrmacht!
  Anyuta trykket også på knappen med bare tærne, slo gjennom den tyske bilen og bekreftet:
  - Vi skal tørke Wehrmacht til støv! For tsarismens makt!
  Cool Augustine skjøt og ropte:
  - Og vi skal leve under kommunismen!
  Maria var lett enig i dette:
  - Ja, under tsarkommunismen!
  Og med bare tærne trykket hun på joystick-knappene. Og på samme tid, som en lupanet, og knuse fienden.
  Og her vil Marusya knirke:
  - På full grad!
  Og også med de bare tærne vil han trykke på joystick-knappen.
  . KAPITTEL #5
  Russiske tropper har allerede omringet Oslo. Kamper går for hver busk og hus.
  I sentrum slår tsarhæren igjen tilbake den tyske offensiven. Oleg Rybachenko er som alltid i forkant og kjemper selvsikkert. Russisk artilleri fungerer som et urverk.
  Alt nøyaktig og korrekt...
  I oktober avskåret russiske tropper endelig Afrika fra landforsyninger, og befridde Marokko. Nazistene befant seg i en slags gryte.
  Selv på det svarte kontinentet. Hitler skalv av raseri, men han kunne ikke spise noe.
  Ja, han stakk seg inn i Russland ... Vinteren nærmet seg. Oleg Rybachenko, til tross for at det begynte å snø, løper fortsatt barbeint og i shorts. Vel, gutt - hva vil du ta! Og en ganske fryktløs gutt.
  Og kaster granater med bare tær.
  Og synger:
  - La løpe klønete,
  Pansrede stridsvogner i sølepyttene...
  Og på taket er et maskingevær -
  Cheburashka skytter,
  Krokodilleskytter!
  Shakoklyak er i angrep!
  Terminatorgutten kastet en granat med bare tærne, rev opp nazistene og sang:
  - Og jeg leker med dynamitt,
  Foran forbipasserende!
  Hvordan Fritz-bitene vil vike unna!
  Alle lyver, og jeg går!
  Og gutten er virkelig morsom! Men allerede i hæren i mer enn femti år. Og bare en djevel! Til og med blond!
  Oleg Rybachenko kaster igjen en granat med bare foten og brøler:
  - Ære til tsaren og Nicholas og Vladimir den tredje!
  Og jeg tenkte at la dem ikke forveksle Vladimir Kirillovich Romanov med Vladimir Putin! Romanovs store tsarer er en fantastisk familie! De som gjorde Russland til det største imperiet!
  Og ikke så bortskjemt med flaks som Putin!
  Men nå slår de russiske troppene tilbake et nytt angrep.
  November kommer. Nazistene er andpusten. Men nye reserver kastes i kamp. De blir allerede ferdigstilt i Afrika. Det er vanskelig for fascistene.
  Så de tar ut sin vrede på fangene. Her fikk de den vakre Nicoletta. De kledde henne ned til trusa og førte henne gjennom den ferske novembersnøen.
  En jente med hendene bundet, nesten naken, går gjennom snøfonnene og etterlater nakne, grasiøse fotspor. Hun er så vakker. Og tyskerne følger etter henne og pisker henne med pisk. Og de slo seg selv en skjønnhet, de slo. Det drypper blod fra ryggen hans.
  Nicoletta bare bet tennene sammen. Og holder stolt opp hodet. Og det kobberrøde håret hennes flagrer som et proletarisk banner.
  Og hennes bare føtter ble også skarlagen, men jenta hever ikke engang et øyenbryn.
  For et fenomenalt mot hun har.
  Selv om nazistene allerede har tatt den og lagt den i sitt bare bryst med en lommelykt. Men selv da skalv jenta bare, men gråt ikke.
  Hun har så stor tro...
  Jenta blir trukket opp på et stativ, leddene hennes er vridd. Så tennes det opp bål under bare føtter. Han slikker skjønnhetens bare føtter. Og med rødglødende lenker pisker de skjønnhetens nakne kropp.
  Nicoletta sang som svar;
  Jeg er Chernobog, den onde Guds datter,
  Jeg skaper kaos, jeg sår ødeleggelse...
  Min storhet kan ikke overvinnes,
  Bare rasende hevn brenner i sjelen!
  
  Som barn ønsket jeg en god jente,
  Hun skrev poesi og matet katter ...
  Sto opp tidlig om morgenen
  Over det flagret, vingene til kjeruber!
  
  Men nå vet jeg hva ondskap er
  Hva gjør denne verden ulykkelig...
  Og hva er det du sier bra?
  Her er ødeleggelsen lidenskapelig elsket!
  
  Og viste hennes jenteaktige glød,
  For en glitrende Guds datter har blitt ...
  Vi vil erobre universets vidder,
  La oss vise styrke, veldig kraftig!
  
  Store far denne Chernobog,
  Han bringer kaos, kriger inn i universet...
  Du ber til Svarog om å hjelpe,
  Faktisk blir du belønnet!
  
  Så jeg sa: frels Herren,
  La sinne koke i hjertet ditt...
  Vi vil bygge lykke, jeg tror på blod,
  La livmoren bli fylt til randen!
  
  Jeg elsker list, ondskap og svik,
  Hvordan lure tyrannen Stalin...
  Kan ikke gjøres til skamme
  Og hvor mye tåke det er i verden!
  
  Her foreslo jeg å gjøre et sterkt trekk,
  Ett slag for å ødelegge det onde ...
  Men en veldig svart Gud ble forelsket,
  I alle saker, både disse og etterlivet!
  
  Hvordan jeg viste seg å være vant til det onde,
  Og i hjertet av raseri, rasende næret ...
  Forsvunnet sug etter glede, godhet,
  Så snart sinne trengte inn fra sokkelen!
  
  Og hva med Stalin - han er også ond,
  Om Hitler, så det er ingen tvil ...
  Genghis Khan var en så kul banditt
  Og hvor mange sjeler han klarte å lamme!
  
  Så jeg sier hvorfor holde det bra,
  Hvis det ikke er den minste egeninteresse i det ...
  Når du er en hakkespett - ditt sinn er en meisel,
  Og forsvant når dumme tanker!
  
  Så jeg sier til meg selv og andre,
  Server kraften som svart blekk...
  Da vil vi erobre universets vidde,
  Bølger vil bryte gjennom universet!
  
  Vi vil gjøre ondskapen så sterk
  Det vil gi raseri udødelighet,
  De som er svake i ånden har allerede blitt blåst bort,
  Og vi er de sterkeste som tror på dette!
  
  Kort sagt, vi vil bli sterkere overalt,
  Hev blodsverdet over universet...
  Og vårt raseri vil være med henne også,
  Vi vil motta et kall fullt av skjebne!
  
  Kort sagt, jeg er trofast mot Chernobog,
  Jeg tjener denne mørke kraften av hele mitt hjerte...
  Min sjel er som vingene til en ørn
  De som er med den svarte guden er uovervinnelige!
  Krigen mellom Russland og Hitler-koalisjonen fortsatte. I desember gjorde russiske tropper endelig slutt på italienerne, og tvang dem til å kapitulere i Afrika, og nesten avsluttet tyskerne der. Det ble ryddet for Fritz og Norge.
  Nå gikk tsarhæren til offensiv 25. desember. Det brøt ut heftige kamper. Om vinteren var russiske stridsvogner klart sterkere. Og gjennomboret forsvaret av fienden.
  Oleg Rybachenko, denne evige gutten, løp barbeint og i shorts gjennom snøen og sang:
  - Dette er vår siste og avgjørende kamp! La oss dø for fedrelandet - soldatene er bak meg!
  Russiske tanker er veldig kvikke på gassturbinmotorer. Og nazistene kan ikke stoppe dem så lett.
  Her fremme suser "Nikolay" -5. Den har fem jenter som synger inderlig:
  - Ingen vil stoppe oss, den russiske verden kan ikke beseires!
  Og fra en kanon hvordan tumle! Det blir faktisk bare kjempebra! Jenter til tross for kulde, i bikini og barbeint. Og de skyter seg selv, og tenker ikke på å stoppe.
  De er bare vill, frenetisk kraft.
  Alyonushka elsker ikke bare å skyte, selv om hun trykket på joystick-knappen med bare tærne og slo tyskeren, men også å komponere historier.
  For eksempel skrev hun hvordan en jente dro til fjerne land for å redde en kattunge. I trettitre dager gikk jeg barbeint på en steinete vei, og slo ned de ømme bena mine i blodet.
  Og likevel klarte jeg å finne dyret. For dette oppfylte feen hennes ønske, og jenta giftet seg med prinsen.
  Alyonushka tenkte imidlertid, hvorfor trenger hun en ektemann for en offiser i den russiske hæren? Bedre å ha en gjeng med elskere. Og mer penger og mer moro. Menn er tross alt så forskjellige. Og med dem opplever du selvfølgelig nytelse på forskjellige måter. Hva med mannen? Du vil fort bli lei av ham og bli lei!
  Men en ung mann som akkurat har begynt å oppdage voksenverdenen er mye mer interessant.
  Og Alenka skyter igjen og treffer den tyske E-100.
  Og hun beveger de veldig vakre bena sine, som de til en gammel gresk gudinne.
  Og så skyter Anyuta. Også bare tær. Og bryter den tyske kanonen.
  Så sier jenta:
  - Det er mange smarte mennesker i Russland, men tsar Vladimir er den beste av kongene!
  Augustin bemerket:
  - Og Nicholas II var ikke dårlig! Å, vi visste ikke hvordan vi skulle sette pris på konger!
  Maria sang, skjøt mot nazistene ved hjelp av de bare tærne og gliser:
  - Det er nødvendig å adlyde russen, med et rent hjerte og klokere! Og til Nicholas ære, han er kongenes store konge!
  Og Marusya sang noe ... Og hun leker også med bare føtter ...
  Russiske tropper rykker frem. Oleg Rybachenko kjemper også. Han er fortsatt en ti år gammel gutt. Slik er prisen for udødelighet. Ja, men så god og munter han føler seg! Den har så mye energi og en sydende strøm av kraft.
  Gutten kaster en granat med bare foten, og knirker:
  - Jeg er en tiger, ikke en katt, bor nå i meg, ikke Leopold, men Leopard!
  Guttemajoren er som alltid i et gnistrende slag. Ikke stopp nazistene.
  Her hadde de russiske troppene allerede 1. januar fullstendig ryddet sitt territorium for troppene til Tyskland og Italia, og gått inn i Det tredje rikes besittelse.
  Samtidig gikk russiske enheter inn i Mexico. Det nye året 1956 er kommet.
  For russerne begynte det med nye seire. 7. januar overga restene av tyske tropper i Afrika. Og hele det svarte kontinentet ble russisk.
  Nå skjønte den demonbesatte Fuhrer at han var grundig skrudd sammen. Og han tilbød Russland forhandlinger.
  Som tsar Vladimir svarte:
  - Vi skal bare snakke om det tredje rikets og Italias ubetingede overgivelse!
  Hvilke kloke ord! Og krigen fortsetter. Oleg Rybachenko er selvfølgelig i spissen for angrepet. Russiske tropper gikk inn i Øst-Preussen. Forsvarslinjene her er sterke. Du må slå gjennom med kamper, og du kommer ikke raskt videre.
  Et av midlene til et gjennombrudd var de selvgående kanonene med Alexander-4-bombeflyet. Veldig kraftig og dødelig.
  Og også vakre jenter her hvordan feire her. De skyter ut prosjektiler med bare tærne ved å trykke på joystick-knappene. Og ødelegge fiendens pillebokser og pillebokser.
  Jenter løper frimodig gjennom snøen - det er det russiske kvinner er for. Og den blir kastet i kamp av indianerne og kineserne. Disse fyller allerede bokstavelig talt opp tilløpene til skyttergravene med likene sine. Men likevel klarer de å ta det.
  Den russiske hæren rykker inn.
  Men strategen Vasilevsky overfører hovedstøtet til Italia - som er mye svakere. Og nå vinner de russiske soldatene den ene seieren etter den andre.
  Januar har vært svært vellykket. Russiske tropper veltet italienerne og salet Alpene. Og i februar okkuperte de Venezia. Og de gikk inn i Lorbandinia. De tok også Poznan. Tyskerne trakk seg tilbake. 2. mars falt Klaipeda. Russiske tropper rykket frem gjennom Øst-Preussen i et sakte, for tett forsvar. Jeg måtte bokstavelig talt brenne veien med skjell.
  Men i Italia kollapset pastafronten. Og de russiske troppene stormet til Roma. 30. mars 1956 begynte angrepet på hovedstaden i Italia. Så folket betalte for ambisjonene til Mussolini-familien.
  Roma, hovedstaden i Italia, er under angrep. Kampene er harde. Selv om italienerne i økende grad gir opp. Her kjemper jentene veldig vakkert og i bikini og barbeint. Krigere kaster granater med bena og slår ut Mussolinis krigere.
  Vakre jenter her, og selvfølgelig veldig sexy. Og med musklene til titanene. Og hvordan de kaster granater med bare føtter er rett og slett fantastisk.
  Natashka går frem og skyter mens han knurrer:
  - For Fædrelandet vakre i hjertet, min strålende ild brenner!
  Zoya, skyter, synger med:
  - La oss åpne døren til prestasjoner! Vår tro og kongen er en monolitt!
  Og så er det Aurora, som bare tær, vil en rødhåret tispe slippe ut skiver. Og de kuttede italienerne faller.
  Og så synger Svetlana aggressivt og blotter tenner:
  - Vi dreper alle! Vi knuser alle!
  De kaster skiver med bare føtter og maler fascistene. Så Mussolini kom under demontering av jentene. April-angrepet i 1956 var voldsomt og veldig fantasifullt.
  Og her kjører stridsvognene, helvetes ildsøyler bryter ut fra stammene deres.
  Jentene rykker frem og kaster granater med bare føtter. Og hvordan de spytter noe blodig.
  Og de ler...
  Natasha sang inderlig:
  - Tsar Vladimir, gi Hitler i ansiktet!
  Og blunker med safirøynene. Så flott jente.
  Jenter haster med vilt raseri. De skyter fra maskingevær. De klipper ned fienden, de spredte nazistene. Og så er det OL. Og i hendene på den mektige kvinnehelten holder en flammekaster. Og han vil ta den og slå den, men hvordan den vil slå.
  Chips flyr fra nazistene i alle retninger. Og krigerne også hvordan de vil le.
  Så skal han synge:
  - Mussolini skal bli slått! Vårt vennskap er en monolitt!
  Og igjen, med safirøyne, blunker det! Og traff nazistene.
  Og hva ville du? Roma ble tatt på en gang av slaverne under ledelse av Attila. Og nå tar russerne over.
  Olympias, som stekte motstandere i live med en bjelkekaster, sang:
  - Strålende sol av håp
  Stiger seg over landet igjen..
  Russland vinner som før -
  Warriors of the Wehrmacht-beats!
  
  Russisk ørn over planeten
  Vinger, spre seg, ta av ...
  Fienden vil bli stilt til ansvar -
  Vil bli beseiret - ødelagt!
  Etter Romas fall begynte italienske tropper å overgi seg i massevis. Mussolinis imperium, denne juniormilitære partneren til Det tredje riket, brant ned.
  Russiske tropper tok Napoli nesten uten motstand, og landet på Sicilia. Også der var det nesten ingen motstand. Og Hitler var hysterisk.
  I slutten av mai var Italia ferdig. Hundretusenvis av fanger ble ledet.
  Russiske jenter la dem på kne og tvang seg selv til å kysse de bare føttene. De humret pliktoppfyllende. Noen, spesielt unge menn, gjorde det med entusiasme.
  Jentene var ganske stønnet.
  Den evige gutten Oleg Rybachenko tvang fangene til å kysse sine bare, barnslige føtter.
  De gjorde det villig nok. Guttene var veldig kjekke, muskuløse og blonde. Riktignok var han fortsatt for liten, og han ville ikke gjøre noe mer seriøst med damene. Men når de grove hælene kiler med tungen - det er deilig!
  Oleg Rybachenko tok generalen til fange og mottok en ny ordre. Noe han var veldig stolt av.
  Mussolini Jr. ble forrådt av sitt eget følge, og tsar-Russland fikk nok en seier. Og Benedito Mussolini Sr. levde ikke for å se sin skam, og fascismens sammenbrudd i Italia. Den samme skjebnen ventet imidlertid nazistene i Tyskland. Russiske tropper rykket tidlig i juni 1956 på offensiven. Østerrike var hovedmålet.
  Elizaveta og hennes mannskap på "Nikolay" -5 rykket mot tyskerne. Russiske tropper forsøkte å omringe Wien.
  Führeren befant seg selvfølgelig i en vanskelig situasjon. Tyskernes eiendeler i Afrika, Skandinavia og det meste av USA er tapt. Og nå foregår kampene allerede utelukkende på territoriet til Det tredje riket. Noe som selvfølgelig er rødere ubehagelig for tyskerne. Russiske tropper gikk også inn i Mexico. Lady Grey de Monca har kommandoen over et stridsvognmannskap her i landet.
  Og Elizabeth leder "Nikolay" -5 rundt i Wien. Dens viktigste motstander er E-50, som tsarmaskinen gjennomborer som en blotter.
  Elizabeth skjøt ved å bruke de bare tærne og trykke på knappene på styrespaken.
  Slått en tysk tank og kvitret:
  - Vi vil gi våre hjerter for Saint Nicholas Russland!
  Ekaterina skjøt også med bare tær og korrigerte partneren sin:
  - Sannsynligvis, likevel, er det riktigere å si Vladimir!
  Elizabeth skjøt igjen med bare tær og kvitret:
  - Men likevel var det keiser Nicholas, som, etter å ha gitt oss befolkningen i Kina, gjorde Russland uovervinnelig!
  Faktisk, i infanteriet som ble sendt for å storme de tyske stillingene, var kineserne helt foran. De kastet bokstavelig talt lik. Men de slo gjennom.
  Vanligvis kjempet russerne i fly og stridsvogner. Infanteri fra kinesere, indere, asiater. Det er mange kinesere. I tillegg introduserte det lyse hodet Nicholas II polygami da han reformerte ortodoksien, og ekstra kinesiske menn blir sendt i kamp. Og russerne tar enker og ugifte kinesiske kvinner som koner.
  Utspekulert strategi.
  Og kineserne klatrer på angrepet, dør og bryter gjennom forsvaret til tyskerne.
  Elena, med bare tærne, trykker på joystick-knappene og treffer Fritz igjen.
  Og synger:
  - For det hellige Russland vil vi kjempe tappert!
  Etter det vil jenta ta det og blunke. Og bare de hvite tennene sine! Og hun er så aggressiv.
  Og her er hvordan OL vil knipse. Og han slår også med bare tær, og knuser.
  Da vil den rope:
  - Jeg er en dødelig kobra!
  Det skal bemerkes at E-50-tanken kan være farlig. Dens 88 mm kanon med 100 EL-løp er hurtigskytende, tolv skudd i minuttet, og veldig nøyaktig. Treffer ofte rustning, og kan forårsake skade.
  Derfor prøver jentene å holde den tyske hovedstridsvognen unna. Spesielt nært øker dens penetreringsevne dramatisk. Og tyskerne har en kjerne i et skall enten fra uran eller wolfram. Riktignok begynte styrken til de tyske troppene å tørke opp etter tapet av Afrika og uranforekomstene i Kongo.
  Og jentene er så vakre og barbeint og kule.
  Her synger de for seg selv med entusiasme:
  - Lyser som en stjerne over hele verden,
  Gjennom mørket...
  Den store helten tsar Vladimir,
  Kjenner ingen smerte, ingen frykt!
  
  Fiender trekker seg tilbake foran deg
  Publikum jubler...
  Russland aksepterer deg -
  En mektig hånd hersker!
  Kjemper jenter, du kan ikke si noe imot dem. Og føttene deres er så bare og meislet. Når fangede tyskere kysser dem, er det tydelig at både jenter og menn liker det. Og krigerne er ganske squealing.
  Og bar perlestennene sine.
  Det er noen kule jenter. Og med bare tær blir nok en fascist slått ut av Elizabeth.
  Så, som det står:
  - Ære være det store fedrelandet!
  Og så vil Catherine skyte. Den vil ramme fiendens tank, bløtlegge Fritz og knirke:
  - Død over fiendene!
  Og der slår Elena også, bruker de bare tærne, og trykker dem på joystick-knappene. Og kvitrer:
  - For Fædrelandet i storhet!
  Og så vil prosjektilet starte og de fremragende OL - også en blondine. Og mens han kvitrer:
  - For det store Russland!
  Og jentene er fulle av total entusiasme.
  Her kommer E-75-tanken. Kanonen hans er kraftigere: 128 mm, og han kan gjøre mer skade. I tillegg har denne tanken bedre beskyttelse og tykkere rustning.
  Men Elizabeth er som en tosk. Og han vil slippe noe dødelig, trenge gjennom på avstand. Og bare biter av revet metall gjenstår fra tyskeren.
  Og jenta vil synge:
  - Hellig skjønnhet og stor drøm!
  Etter det vil han vise tungen.
  Tyske E-75 stridsvogner har nylig blitt mer massive. De har en lengre pistol, som lar deg håndtere russiske stridsvogner, spesielt de som er lettere. Og dette gjør Fritz farligere.
  Men sovjetiske jenter er ikke flaue av dette. Og de knuser Fritz.
  Og krigerne selv er enda mer i varmen i bikini, og barbeint. Og de kjemper veldig selvsikkert.
  De vinner overveldende.
  Catherine skjøt mot nazistene og sang:
  - Men for å være ærlig! Jeg knuser alle Fritz uten unntak!
  Elena skjøt også med bare tærne og kvitret:
  - Vi skal vinne alle og, selvfølgelig!
  OL slo også nazistene uten medlidenhet. Hun er en så uovervinnelig tispe.
  Og også ved hjelp av bare tær.
  Natasha og teamet hennes kjemper på Kondratenko-6-tanken. Denne bilen er litt lettere, men mer mobil enn Nikolai. Selvfølgelig, med mindre vekt, er kaliberet mindre, og rustningen er litt tynnere. Og det betyr at risikoen for å dø er mye større.
  Men jentene, må jeg si, er ikke flaue i det hele tatt. Og de kjemper som kjemper i kampen.
  Natasha synger og skyter aktivt:
  - Det blir vår seier!
  Og han trykker på knappene på joysticken med bare tærne.
  Zoya skyter også, ved hjelp av de bare bena og knirker:
  - Tsar Vladimir frem!
  Og alle jentene bjeffet i kor:
  - Ære til de falne heltene!
  Etter det skjøt Aurora, snudde den tyske tanken og utstedte:
  - Ingen vil stoppe oss! Ingen vil beseire oss!
  Hun ristet også på bare føtter.
  Og så ga Svetlana etter, med bare tærne, og knurret på toppen av lungene:
  - Russerne kjemper rasende!
  Og alle jentene utbrøt i kor:
  - Sterk soldats knyttneve!
  Og igjen skynder skjønnhetene seg inn i kamp. Skyt nøyaktig og nøyaktig!
  Her kommer Janes mannskaper og slår meksikanerne. Hun er også en veldig smart og vakker dame.
  Og jentene i vognen hennes - barbeint og i bikini. De kjemper seg selv med vilt og rolig raseri.
  Så skjøt Gertrude med bare tærne og kvitret:
  - Jeg er en jente som vil ødelegge alle på et brøkdel av et sekund!
  Og her er Malanya som en lupanet. Og bryte den latinske tanken på avstand.
  Og der vil Matilda, ved hjelp av de bare tærne, slå henne.
  Og le:
  - Jeg har en super jente!
  Og krigere av høyeste og rasende orden. De føler seg ikke svake eller sinte.
  Mens de knuller, knuller de.
  Og Alyonka kjemper også veldig selvsikkert.
  I slutten av juni er Wien omringet. Tyskland og dets prestisje har blitt gitt et knusende slag. Samtidig rykker russiske tropper frem mot Oder. De kaster kinesere, indere, arabere i kamp. Og bryte gjennom forsvaret til Fritz.
  Hitler er selvfølgelig allerede i panikk. Hvordan jentene på stridsvogner og fly presset ham.
  Her er Albina og Alvina, to russiske piloter. Også barbeint og i bikini slår de ned nazistene som pærer med en pinne fra en gren. Og for et par gjør de bokstavelig talt slike mirakler.
  Albina skjøt ned fem fly med ett utbrudd fra jagerflyet "Peter the Great" og sang:
  - Vi er himmelens bjørner!
  Alvina skjøt ned seks fly i ett skudd fra krigsørnen hennes, og kvitret:
  - Og vi skal knuse alle!
  På himmelen var dette paret allerede legendarisk!
  . KAPITTEL #6
  Jentene ble tildelt syv grader av St. George-korset: et sølvkors, et sølvkors med bue, et gullkors, et gullkors med bank. Samt et gullkors med diamanter, og et gullkors med diamanter og en sløyfe. Og den høyeste graden er en gylden korsstjerne, med en bue av diamanter. En høyere pris - en stor stjerne av et gyldent kors, med diamanter og en bue, ble nylig etablert.
  Så jentene kunne med rette være stolte av prestasjonene sine. Og alltid, selv i kulden, kjempet de bare i bikini og utelukkende barbeint.
  Så fantastiske jenter.
  Albina skjøt og sang:
  - For våre beste seire!
  Alvin fortsatte:
  La våre barnebarn og bestefedre være stolte av oss!
  Krigere og faktisk - jenter av en kolossal klasse!
  De slår nazistene i himmelen og synger:
  - Ære til Russland, ære! Vår tsar Vladimir er en helt! Det vil være kraft i morgengryet! Begrav Hitler i bakken!
  Selvfølgelig kan Vladimir Kirillovich Romanov være veldig fornøyd med sine krigere.
  Hvis de kjemper, så på en slik måte at du ikke kan reise et spyd mot dem!
  Vladimir Kirillovich Romanov er en tsar som har alle muligheter til å få slutt på kriger en gang for alle!
  Og fascistene grøsser under slagene fra tsarhæren ...
  Omringet Wien falt raskt. I midten av juli kom tsarimperiets tropper ut på bred front til Oder. Og Koenigsberg ble fullstendig blokkert.
  Og tyskerne trakk seg tilbake utover Oder. Og de prøvde å lage en forsvarslinje der. Kapital forsvar. Men i andre halvdel av juli startet russiske tropper en offensiv mot Hamburg... Nazistene ga sakte men sikkert etter.
  Kampene var veldig harde. Noen landsbyer skiftet eier flere ganger. De nye tyske stridsvognene i den mer avanserte AG-serien, pyramideformede, deltok også i kampene. De var preget av god beskyttelse fra alle vinkler. Men tsarhæren var flere enn dem.
  Og et stort antall asiatiske fotsoldater døde på frontene. Men de lar deg flytte.
  Tyskerne på sin side var også tømt for menneskelige ressurser. I slutten av august var Hamburg omringet, og München ble blokkert.
  Tyskerne mistet et betydelig territorium. Og de hadde ingenting å holde sine stillinger.
  Oleg Rybachenko kjempet i forkant på selve Tysklands territorium. Og den evige gutten smilte konstant og blottet perlestennene sine.
  Og der kastet han granater med bare, barnslige bein. Det er godt å være barn - så naturlig er det å være i varmen i bare shorts. Og siden du er udødelig, kan du også være halvnaken om vinteren uten fare for å bli forkjølet.
  Så sang gutten:
  - Barbeint, bare barbeint,
  Under julitorden og under lyden av brenningene!
  Barbeint, bare barbeint
  Det er lett for en gutt å være en kul cowboy!
  Og barnemajoren til disse fascistene fortsetter å ødelegge seg selv. Og de går desperat til motangrep.
  Det er allerede september... Det begynner å regne... Tsartroppene, som fylte opp likene til kineserne, tok München og Hamburg, og rykker frem i retning Ruhr-regionen. Den viktigste i industrien i Tyskland.
  Og tyskerne kjemper desperat tilbake.
  Natasha kjemper på tanken sin, og knurrer:
  - Fascister blir ekstremt stramme!
  Og med bare tær mens han trykker på knappene på joysticken. Og han vil skyte granater mot nazistene.
  Og så er det Zoya, hvor slått. Og også ved hjelp av bare tær.
  Og syng også:
  - Russland er det som er mot Hitler!
  Og så er her Aurora, hun vil gjøre en aggressiv måte. Og også ved hjelp av bare tær:
  - For den russiske måten!
  Og bak dem står Svetlana, som også skal slippe et dødelig prosjektil. Pierre en tysk tank og knirk:
  - For tsar Vladimir Kirillovich!
  Og han vil også vise sin tunge.
  Jentene har gått amok her.
  Alenka på en tung tank knuser også nazistene. Og han slår dem på avstand.
  Krigeren sang:
  - Jeg underla meg halve verden med brystene mine!
  Og Alenkas bryster med skarlagensrøde brystvorter.
  Og så er Anyuta som et støt med bare tærne. Det vil ramme en fascistisk stridsvogn og plaske:
  - Jeg er en superstjernejente! I historiebøkene!
  Og gliser...
  Og så slipper Augustine ut et morderprosjektil. Knus nazistene og humrer:
  - Måtte vår hær være den sterkeste!
  Og han beveger også bena...
  Og etter dem vil Maria ta nazistene og gruble dem. Vri seg selv, aggressivt slapp:
  - Vi er store aggresjonsjenter!
  Og så vil Marusya løslate sitt ekstremt dødelige, destruktive våpen mot nazistene. Og med hjelp av bare, jentete bein.
  Og så syng:
  - Vi er fiendenes totale nederlag!
  September gikk i svært harde kamper. Tyskerne kjempet hardt tilbake. Men i oktober, da regnet regnet kraftigere, fikk tsarhæren igjen fordelen. Og hun begynte å bevege seg mot Ruru. Etter et voldsomt overfall falt Koenigsberg. Nazistene fikk nok et slag i ansiktet.
  Og i Sør-Frankrike omringet de kongelige troppene Toulon. Så nazistene hadde det ekstremt dårlig tid.
  Hitler raste, men mens han var i Berlin. Hans stilling var svak.
  Det er tydelig at ingen ønsket å høre på forhandlingene. Men nazistene ble sittende fast som fluer.
  I november okkuperte tsarhærens tropper det meste av Ruhr-regionen med kamper, og fratok dermed Tyskland hovedproduksjonsbasen.
  Og i desember okkuperte tsarhæren hele Sør-Frankrike, og gikk inn i Spania. Og på den tyske fronten tok hun endelig Ruhr i besittelse. Dessuten ble andre land i Tyskland også tatt til fange. Og tsarhæren gikk også i land i Danmark.
  Hitler raste som et helvete i et bur, men han kunne ikke la være.
  På katolsk jul rykket tsartroppene mot Paris. Til tross for snø og frost, var Natasjas mannskap barbeint og i bikini.
  Tyskerne overga seg oftere og oftere. Og franskmennene ville ikke kjempe mot russerne i det hele tatt.
  Da han knuste det tyske batteriet, bemerket Natashka:
  - Så, egentlig, hva regnet den besatte Adolf med da han startet en krig med oss?
  Gullhåret Zoya bemerket logisk:
  - Sannsynligvis, det faktum at vi, etter å ha falt under press, vil falle som mynter fra en hullet lomme!
  Aurora knuste en valnøtt med bare tærne. Så la hun det i munnen og sa rasjonelt:
  - Historien lærer at den ikke lærer noe!
  Svetlana trykket de bare tærne på joystick-knappen. Hun slo ut en annen tysk kanon og svarte:
  La oss være gode fightere!
  De kvinnelige krigerne ser ut til å være fast bestemt på å kjempe og vinne.
  Oleg Rybachenko er en barbeint gutt som kjører racing i shorts og med naken, muskuløs overkropp. Han svaier og brøler til og med:
  - La oss slå Fritz! La oss slå Fritz! Og slå bøttene!
  Og gutten har så hvite perletenner! Bare en ung og lite fleksibel terminator.
  Oleg Rybachenko skyter på oppløpet. Dreper fascister og synger:
  - Russisk ånd er kongenes makt, knekk Fritz!
  Gutten kastet en granat med bare foten og sang:
  - Russisk vals, morgengryet går opp - i kongens ære!
  Gutten viste seg faktisk å være veldig stridbar. Og prøv nazistene på det aller første tallet.
  Og jentene kjemper hardt. Her er Mirabela... Også en førsteklasses pilot. Ingen kan stoppe henne. Hun slår ned Fritz-en og synger, og blotter tenner:
  - Gal jente! Her er etiketten hennes!
  Og han vil ta og skyte opp en rakett!
  Ja, det er kvinner her! Når russiske jenter kjemper, kan ingen makt motstå dem.
  Mirabela skjøt ned syv tyske fly med ett utbrudd av fem luftkanoner, og kvitret:
  - Tsar Vladimir Kirillovich er vår Gud!
  Og jenta slår de bare føttene på glasset.
  Og også Albina og Alvina kjemper i himmelen.
  De er så fantastiske stjeler. Flere og flere kontoer vinner. Og mens de synger:
  - På himmelen er vi perfeksjon! Ess vi er perfeksjon! Fra et smil til en gest - hinsides ros!
  Albina skjøt ned fire tyske fly med ett skudd og kvitret:
  - Ah, hvilken lykke! Hva er perfeksjon i kamp!
  Alvina kuttet av fem tyske fly og fortsatte:
  - Å kjenne perfeksjon i kamp! Og kult ideal!
  Krigerne sang i kor og kuttet ned nazistene:
  - Jenter! Hardere jenter! Jenter! Hardere jenter!
  De viste sin aggressive lunte. De presset ikke nedstigningen, faktisk, til ingen av de nazistiske essene.
  Men nazistene, selvfølgelig, under vilt press.
  Hitler er i en bunker i Berlin og de bomber ham som en kakerlakk. Hva ville han? Ferdig med fascist nummer én! Han dro til tsar-Russland, og nå blir han selv knust som en kakerlakk.
  Tsar Vladimir Kirillovich hviler for tiden fra vinteren ved kysten av Det indiske hav. Vakre jenter av forskjellige raser og nasjonaliteter danser foran ham.
  Kongen har imidlertid ikke noe imot å se gladiatorkamper. Her for eksempel to jenter mot to skjønnheter.
  De kjemper med plastsverd for ikke å la hverandre lamme. Imidlertid kjemper de desperat.
  Dette er krigerne. Det foregår en rasende slagutveksling. To blondiner og to rødhårede...
  Tsar Vladimir spurte feltmarskalk Vasilevsky:
  - Hva er det vanskeligste i krigen med tyskerne?
  Feltmarskalken svarte ærlig:
  - Få selvtillit! Først i begynnelsen, da fienden begynte å rykke frem, følte jeg meg ukomfortabel. Og nå har vi begynt å vinne og alt er klart i fiendene! - Feltmarskalk Vasilevich, denne store strategen, drakk vin.
  Vladimir Kirillovich bemerket logisk:
  - Det er ekstremt vanskelig å vinne hele tiden! Men vi har vist oss i stand til mye! Og nå blir det tid, og hele verden vil bli fredelig!
  Feltmarskalk Vasilevsky bekreftet:
  - Jeg tror at!
  Jentene stappet blåmerker på den nakne kroppen og så ekstremt nervøse ut.
  De kjempet, selvfølgelig, ikke som i det gamle Romas dager - de prøvde å ikke forårsake mye skade på seg selv. Men de var aktive.
  I mellomtiden fortsatte kampene. I januar fanget tsartroppene Paris på farten. Danmarks hovedstad, København, ble også tatt. De tyske troppene var i ferd med å svekke seg. Russerne fortsatte å rykke frem gjennom selve Tyskland. Fritz kjempet desperat, men kreftene deres ble brutt.
  Oleg Rybachenko, denne udødelige gutten hoppet barbeint i snøen og skyndte seg foran alle for å angripe, uten frykt for brann i det hele tatt. Og mens du plystrer:
  - Hvem er vant til å kjempe for seier,
  Definitivt beseire fienden...
  Han ler lystig og får til mye,
  Og Hitler vil bli slått hardt!
  Og med guttens bare fot vil han kaste en granat! Og han blottet sine perlefargede, store tenner utover årene. Ja, han har allerede en munn som en ulv. Vil gnage gjennom enhver hals.
  Og jentene i tanks flytter fra sør til nord i Tyskland. Her drar de ut på havet. Og bare landene i nærheten av Berlin og Pommern vil forbli hos Fritz.
  Natashka, som slo ut fascistiske stridsvogner, bemerket:
  - Og i krigen er det gøy på sin måte!
  Zoya, som slo mot nazistene, var enig:
  - Så godt som det blir! Spesielt når vi vinner!
  Aurora skjøt med bare tærne og sa:
  - Alt umulig er mulig i universet, om bare litt...
  Og den rødhårede jenta ler!
  De kvinnelige krigerne rykker i vanvittig glede og raseri. Og de knuser tyskerne.
  Samtidig rykker tsartroppene frem over Spania og nærmer seg allerede Sevilla.
  Olga i en pansret personellvogn skyter mot tyskerne og polititroppene.
  De lokale spanjolene gjør neppe motstand. Et annet land faller under Russlands øks.
  Oleg skjøt og sang:
  - Aerobatikk, det blir bash på bash!
  Og partneren hennes Alice kvitret:
  - Russernes storhet ble anerkjent av planeten,
  Fascismen ble knust med et sverdslag...
  Vi er elsket og verdsatt av alle nasjoner i verden,
  La oss stå det store hellige tsardømmet!
  Og jentene vil daske og trykke på joysticken med bare tærne.
  Krigen mellom tsarriket Vladimir Kirillovich Romanov og Nazi-Tyskland fortsetter.
  Russiske tropper har nesten fullstendig befridd Frankrike fra de nazistiske hordene. Februar 1957... Tsarhæren frigjør Portugal.
  23. februar slo russiske enheter fra Danmark og Tyskland seg sammen.
  Oleg Rybachenko, denne evige gutten, slår seg gjennom gjørma med bare føtter. Barnemajoren roper øverst i halsen:
  - Ære til den russiske tsaren Vladimir den tredje! Jeg vil hacke Hitler, jeg skal måle med en pisk!
  Og gutten vil skrike igjen, og med de bare fingrene vil han kaste en skarpslipt disk. Og slo fascisten i halsen. Og så med et bart, barnslig ben vil han kaste en boomerang, og umiddelbart kutte strupen på fem Fritz.
  Ja, Hitlers dårlige idé å angripe et slikt imperium.
  Natasha og teamet hennes avslutter de siste tyskerne i Portugal. Tanken deres er nådeløs i ødeleggelse.
  Og de trykker også på knappene på styrespaken med bare tærne, noe som gjør en rasende ødeleggelse.
  Zoya skjøt, knuste den tyske kanonen og sang:
  - For Russland og frihet til enden!
  Aurora, med hjelp av de bare tærne, sparket nazisten og kvitret med selvtillit:
  - Gud bevare kongen!
  Svetlana sparket også, trykket på knappene på styrespaken med fingrene på de bare bena og knirket:
  - Sterk suveren!
  Jenter knekker nazistene. Men så dukket det opp en ny nazi-tank "Maus" -4. En veldig kraftig modell - tre hundre tonn i vekt, og en 310-millimeter pistol. Han kan trenge gjennom på stor avstand, og han har selv så tykk rustning at Kondratenko-6-tanken ikke vil ta ham fra noen vinkel.
  Natasha kommanderer:
  - Jenter, vi må komme nærme og presse inn i den nedre delen av siden, mellom banene - dette er vår eneste sjanse!
  Zoya dunket den tyske kanonen med bare tærne og sang:
  - Skjebnen gir deg siste sjanse, men skynd deg videre! I regn og hagl og snø!
  Augustin dunket og kvitret også:
  - Den siste sjansen gir skjebnen deg! Lenge leve gange, og daglig løping!
  Og også med bare tær, men hvordan den vil vri seg. Og ødelegge fascistene.
  Svetlana brølte:
  - For nye grenser og knallharde seire!
  Den russiske stridsvognen tok av og økte fart. Og jentene vil ta den og synge:
  - Sterk suveren, mest strålende i tiden, ortodoks tsar, herske for ære, til ære for oss!
  Og igjen akselererte de, og beveget seg bort fra et tungt prosjektil sendt fra en pistol som den tyske Maus-4 hadde. Jentene hylte:
  - Ikke bøy deg inn i et værhorn! Slik at du Hitler - dø!
  Og tanken deres akselererer. Som en liten bokser som angriper en stor. Men sjansen er selvsagt femti-femti.
  Natasha, som fulgte tankens bevegelse, husket hvordan hun bokset med en mann i ringen. Hun bommet på slagene, og hun ble slått, men hun holdt seg fast. Og så selvsikkert knipset. Og hun fanget fiendens møtte bevegelse, og i haken. Slått ut!
  Mottatt tusen gull rubler. Dette er den kjempende jenta. Hvis han gjør det, så gjør han det!
  Natasha ristet på det bare beinet og sang:
  - Dette er ikke den siste kampen, men det er en avgjørende kamp! Til fedrelandets ære, til fedrelandet og ære!
  Og nå glir tanken deres forbi siden, og sender et prosjektil ... Zoya brukte også bare tær, en sånn gullhåret jente, og smidig som en ape. Og Maus-4 begynte å sprekke. Han fikk åpenbart granater detonert. Og så hvordan den vil rive av tårnene, og den vil fly høyt opp i luften!
  Jentene roper i kor:
  - Seier! Kul seier!
  Og en annen tank på listen deres!
  1. mars 1957 begynte russiske tropper å krysse Elben. Ser ut som Hitler ble tråkket i halsen.
  Gutten Oleg Rybachenko kastet en granat med den nakne, barnslige foten, sank en fascistisk tank og ropte:
  - For nye, lite fleksible grenser!
  Alenkas tankmannskap svinger østover. Vest-Tyskland og Frankrike er allerede befridd. Bare landene mellom Oder og Elben forble under kontroll av nazistene. Vel, også Storbritannia og Irland. Der de siste styrkene til nazistene.
  Alenka, som skyter mot de fascistiske batteriene, sier:
  - Tsesarevich Nicholas,
  Hvis du må regjere...
  Glem aldri -
  Det er kjent at hæren kjemper!
  Og her ble igjen et prosjektil sendt med bare føtter. Og traff pistolen til Fritz.
  Skyter med bare tær og Anyuta. Treffer en fascist, og brøler på topp:
  - Jeg er en sånn jente - at Hitler kaster opp!
  Deretter de brennende Augustine-spiker. Også en velrettet djevel, og brøler:
  - Til helvetes porter!
  Og bruker bare føtter.
  Maria skyter etter henne. På samme måte som han tar og slår, og skriker:
  - Ingen vil stoppe meg en tigre, ingen vil stoppe en barbeint jente noe sted og vil bli slått!
  Og så hvordan OL vil kutte. Og han vil slå ut en tysk tank, rive av tårnet som en sopphette fra den.
  Og kakler:
  - For nye, bratte grenser!
  Og han vil vise tungene sine igjen!
  Jentene er så harde mot seg selv og angriper desperat. Og nazistene drukner under deres slag.
  2. mars 1957 overga de siste nazistyrkene i Portugal seg. Det ble klart at fascismens begynnelse nærmet seg. Mer presist, daggry? Mareritt solnedgang!
  Og de russiske troppene rykker frem. Tyskerne slipper i økende grad våpnene og overgir seg.
  De faller på kne. Og russiske og kinesiske jenter kysser sine bare føtter.
  Det ser så kult og flott ut. Og nazistene blir makulert og makulert.
  Natasjas mannskap er allerede på toget og skal kjempe nordover, med Fritz.
  Jentene sitter i kupeen sin. De spiller kort med bare tærne.
  Natasha bemerket:
  - Det er interessant, når vi tar Berlin, hva blir det neste?
  Zoya svarte selvsikkert:
  - Neste blir London!
  Den brennende Aurora fniste og spurte igjen:
  - Og så?
  Zoya sa ettertrykkelig:
  - Latin-Amerika blir vårt! Vi vil ikke stå på seremoni med nazistene!
  Svetlana var enig i dette:
  - Selvfølgelig gjør vi ikke det! La oss erobre hele verden!
  Natasha bekreftet entusiastisk:
  - Og så blir det fred, over hele verden!
  Jentene sang unisont og komponerte mens de gikk;
  Ære til tsarismens store Russland,
  Der Vladimir sitter på tronen ...
  Vi vil knuse hordene av ond fascisme -
  Ære til hæren og vi er en monolitt!
  
  I troen til de store hjerter ble temperert,
  Fædrelandet vårt av hele vårt hjerte...
  Vi er sønner av tsar Nicholas
  Og de døde ikke forgjeves for ham!
  
  Vårt hjemland du er mer verdifull enn noe annet,
  La oss heve en bevinget, himmelsk hilsen ...
  Du kjemper også mot fedrelandet,
  Vel, la alle nazistene dø!
  
  Hitler ønsket å få landene våre,
  Og den onde hunden forsøkte kongen ...
  Men vi er overrasket, vi vil ikke akseptere det,
  Så fascismen slo ned over oss forgjeves!
  
  Kongen er en snill og klok hersker,
  Svever som en fjellørn over planeten...
  Vladimir vil være herre over horden,
  Vennskapet vårt er som en stålmonolit!
  
  Vi slår støtten ut av bena til Fritz,
  lar Hitler kveles i løkka ...
  Vi vil forråde henrettelser til de heftige, til skamme,
  Hvem opptrer som ond på jorden!
  
  Kongelig makt og kongelig visdom,
  Det vil være fascister, knuse uten mål ...
  Hitler tro meg, han gjorde kul dumhet,
  Og nå er livet hans som en tråd!
  
  Så respekter de store kongene
  Det er ingen kulere enn Romanovs på jorden ...
  I slaget om nazistene, treff hjertene,
  Å åpne veien til prestasjoner, drømmer!
  
  
  Peter den store tok oss med til havet,
  Alexander erobret Paris...
  Ja, noen ganger skjedde sorg,
  Men Russland ble holdt av en kjerub!
  
  Alt er vakkert hos oss
  Og jenter og gutter tror...
  Kongen styrer, vet du med rette
  Selv om et ondt dyr brøler ved terskelen!
  
  Det er ingen grense, tro på perfeksjon
  Kommunismen vil snart få konger...
  Vi vil åpne dørene til lykke,
  Den fordømte fascismen er ødelagt!
  
  For Russland er grensen ikke satt,
  Vi, tro oss, vil beseire fienden ...
  Barbeinte jenter, som i Sparta,
  Vel, vår tsar Vladimir er en!
  
  Vi tror på Rod - den store Gud,
  Hva skapte de perfekte slaverne ...
  Vi kjemper for ære og frihet
  La oss slå til mot nazismen!
  
  Du er den største Romanov-familien,
  Vil styre Russland for alltid...
  Den store kongen, den høyeste flukt,
  Satan vil ikke knuse ørnen!
  
  For stor kjærlighet til Russland,
  Vi sender jagerfly i kamp ...
  Hellige fra ikoner forherliger ansikter,
  Tross alt er enhver kriger også en konge!
  
  Hjertet vårt brenner for fedrelandet,
  Vi er kule jenter i kamp ...
  Vi vil åpne litt ut i verdensrommet, kjenn døren,
  Jeg dreper Adolf som en kjerring!
  
  Bare litt igjen til Berlin,
  Vi går inn og bærer kongenes herlighet...
  Alderdom truer ikke oss jenter,
  Vi, tro meg, ikke søler vann!
  
  La oss begrave den som er ond og sjofel,
  Dragen vil bli berømt beseiret ...
  Og vi har gylne ikoner,
  Rodnovery er en evig lov!
  Jentene tresket nazistene veldig berømt, hvorfor bukket Fritz under for dem. Våren 1957. De bare føttene til jentene plasker gjennom vannpyttene. Og det er så nydelig og veldig vakkert. Og når fingrene på bare solbrune ben kaster en ert med antimaterie som er i stand til å bryte gjennom hvilken som helst, selv den mektigste fascistiske tanken.
  Hitler i Berlin, hvor de sterkeste forsvarsringene er mellom Elben og Oder. Og der skal det spesifikt knuses.
  Og hva med midten av mars, og jorden ble så fuktig og våt. Men dette vil ikke stoppe jentene og Oleg Rybachenko.
  . KAPITTEL 7
  Kampene fortsatte ... Troppene til tsar-Russland stoppet opp for å omgruppere styrkene sine. Samtidig startet landingene i Storbritannia 1. april. Været er fortsatt kaldt og stormfullt. Men denne dagen viste seg å være rolig med de russiske troppene som begynte å lande.
  Alenka kjempet sammen med andre jenter. Til tross for at snøen ikke har smeltet overalt ennå, angrep jentene fienden som barbeint selv og kun iført bikini.
  Alenka kastet en granat med dødelig kraft med bare tærne og kurret:
  - For kongelige seire!
  Anyuta, som også skjøt, og hennes bare ben skjøt ut en eksplosiv pakke med sagflis, ropte:
  Målet vårt er å vinne!
  Alla, som kuttet av fiendene, ga opp og blottet tenner:
  - Jeg tror seieren kommer.
  Og hun kastet også en bombe med bare tærne. Og rev fra hverandre en haug med Fritz.
  Mary fulgte etter henne. Ved det trykket hun den skarlagenrøde brystvorten på avtrekkeren til bazookaen, og knuste nazistenes tank.
  Jenta sang:
  - Ære til kommunismens æra!
  OL kjempet også desperat. Hun slo nazistene, knuste dem og sang:
  - Hei den hellige kommunismen! Nazismen vil bli beseiret!
  Og holder en tønne med eksplosiver på bare såler mens han skyter den ut. Og han vil ødelegge mange motstandere.
  Selv om det kanskje handler om kommunisme å synge når tsarregjeringen sitter, er ikke helt hensiktsmessig.
  Nazistene prøver å slå tilbake på en eller annen måte. Noen av britene motsetter seg også russiske tropper. Dette er delvis forståelig: tidligere fiender, evig konkurranse.
  Men du må fortsatt ta dette kontinentet. Og så kommer fullstendig og endelig seier. Som det nazistiske forsvaret mellom Elben og Oder.
  Selv om lidelsen her er ekstraordinær. Nazistene blir bombet fra luften og presset. Fly kjemper på himmelen. Og fortsatt uløste plater fra Det tredje riket.
  Det siste våpenet er formidabelt, men heldigvis, på grunn av de høye kostnadene og kompleksiteten i produksjonen av maskiner, er det ikke for massivt. Og det skjerper motstanden.
  Eva og Gertrude på en flygende tallerkenjakt etter sovjetiske maskiner. Og de fortsetter å jakte.
  De kvinnelige krigerne styrer diskettene med bare tærne, og de gjør det nøyaktig og nøyaktig.
  Eva sang med en latter:
  Hitler vil være med oss for alltid!
  Gertrude lo og bemerket og blottet tenner:
  - Og vi er med ham!
  Og hvordan han trykker tåen på den bare foten på joystick-knappen, og ramler en annen russisk jagerfly. Og selve den flygende tallerkenen er usårbar.
  Kanskje det var derfor Hitler bestemte seg for en slik krig, med det mektige Russland, at han hadde disketter.
  Men dette er ikke nok for å vinne.
  De beste tyske essene på jagerflyene Albin og Alvin. De er modige jenter, og kjemper nesten nakne.
  Albina presset de bare tærne på føttene. Slått ut en russisk bil bemerket trist:
  - Krigen går mot slutten!
  Alvina, som kuttet av et annet russisk fly, var enig:
  - Til vårt nederlag er det en krig!
  Albina bemerket entusiastisk:
  Men vi vil gjøre vår plikt.
  Ved hjelp av de bare tærne skjøt Alvina ned neste fly og kvitret:
  - Selvfølgelig skal vi fullføre det!
  Jentene er absolutt modige, men grusomme. De torturerte en gutt på fjorten år. Først ble tenåringen dratt opp på stativet. Gutten nølte.
  Så hengte de en kloss på føttene hans og klemte den godt fast. Så begynte de å henge vekter, strekke årene hans og bue leddene hans. Det var veldig vondt og gutten stønnet.
  Etter det begynte Albina å slå gutten med en pisk på ryggen og baken. Og Alvina tok en rødglødende stang i hendene, og begynte å brenne guttens nakne, runde hæler. Hvorfra det luktet så behagelig og appetittvekkende av stekt kjøtt. Det er som om kebab er stekt, og det er så deilig å lukte på det.
  Til slutt la Albina fra seg pisken og plukket opp den røde tangen fra varmen. Og hun tok dem av guttens maskuline perfeksjon. Han ble tatt fra et vilt smertesjokk og lente seg bakover.
  Mer presist døde gutten torturert.
  Alvina gråt og sa:
  - Beklager for ham! Hva skal vi gjøre?
  Albina svarte lattermildt:
  - Skinnet til lampeskjermen, og kjøttet mater vi til grisene slik at de blir fetere!
  Alvin foreslo:
  - Eller kanskje det er bedre å legge det på såpe?
  Albina, den blonde jenta, innvendte:
  - Ikke! Det er ikke nok fett i det - det vil være ulønnsomt!
  Her er de sjarmerende blonde krigere. Vakker i ansiktet - rasende innvendig!
  Og de russiske pilotene, spesielt Anastasia Vedmakova, og Akulina Orlova er flinke til å slåss! Og selvfølgelig kjemper de barbeint.
  Anastasia sang:
  - Alt umulig er mulig i denne verden!
  Og med bare tær kuttet hun av et tysk fly.
  Akulina, som slo ned en annen fiende, utstedte:
  - Alle fiender suger i toalettet!
  Anastasia kjempet på en veldig stridbar måte ved å bruke de bare tærne sine, en fantastisk jente.
  Og veldig vakre, kjærlige unge soldater. Anastasia har eksistert lenge, men hun ser flott ut. Midjen er som på en ung jente, og tennene hennes er perle, og hun er frisk, ikke en eneste rynke. En slik skjønnhet er bare en heks og tiltrekker seg menn. Ikke rart hennes etternavn er Vedmakova.
  Anastasia kjemper med vill raseri og kaldblodighet på samme tid. Flyene kollapser i massevis.
  Og hun har veldig mange kongelige priser. Inkludert St. George's Cross laget av platina med en bue av sverd og diamanter.
  Dette er en jente: bare super!
  Anastasia er klar til å kjempe tappert og vinne. Hun har kobberrødt hår, så stikkende, tykt, krøllete. Herlig jente.
  Mirabela er en honningblond og generelt en superjente, og en veldig militant pilot. Med god sans for aerodynamikk.
  Og også ved hjelp av bare tær skyter han lett ned nazifly.
  Og synger:
  - Det er vanskelig å spå, selvfølgelig.
  Hva er nytt i denne verden...
  Vi vil fly til himmelen
  Sitter i et stjernefly!
  Og hun kutter en annen nazimaskin, denne gangen ved å trykke på den skarlagenrøde brystvorten, bemerket hun;
  - Det hender at en soldats melk ikke har tørket på leppene hans, men han sender ikke kuler i melk, og med sin grønne ungdom driver han gamle mennesker til rødt!
  Oleg Rybachenko, som ble en ekte legende i den russiske hæren, og knuste nazistene som desperat prøvde å kaste de sovjetiske troppene fra brohodet bortenfor Elben, komponerte også en hel notatbok med bevingede aforismer.
  Gode aforismer, de suste som bevingede hester i hodet på den evige ungen da han utryddet nazistene;
  Vær i det minste en liten tullete rev hvis du ikke vil bli et snert esel!
  Ikke stol på politikere, for velgere er de bare sandpapir som river av flis fra eik!
  Hvem er ikke en rund tosk, den kronen blir til en tung krone!
  Det er ingen slektninger i politikken, men det er de som vil dele ditt som en bror!
  Det er mange ekle ting i livet, men det styggeste er når livet tar slutt!
  Hvis du ønsker å komme nærmere Gud, spikre apen i sjelen din til korset!
  Mennesket oppsto, om ikke fra en ape, så sluttet i det minste å være en ape!
  Hvis du er en ape med et sinn, så vil reven svelge deg som en rovboa-konstrictor!
  Det er ingenting uendelig, bortsett fra tiden det tar for politikere å oppfylle løftet!
  Hvis du bjeffer mye, vil du sutre som en slått hund!
  Ikke stol på den som snakker rødt, og rød ild kan brenne!
  Selv Gud kan ikke argumentere med en kvinne og oppdra en ape til nivået av menneskelig kultur!
  Uten kjærlighet er det ikke noe smil, med mindre det er en politikers rovgris!
  For lenge oppe i skyene flyr vingeløs politikk inn i skorsteinen!
  En liten sjel, har alltid ambisjonen om en gigant!
  En liten sjel har en gigantisk innbilskhet!
  En politiker er en tyv som skriver lover for seg selv, og anser landet som et territorium i sonen!
  Politikeren har syv fredager i uken, men når du skal oppfylle løftet, kommer den jødiske sabbaten!
  Samhold er bra, med mindre det er parring med en politiker!
  En politiker er en slik skapning at han vil gjøre en sau av deg med grisemetoder!
  Politikernes svinemetoder gjør velgere til kotelett!
  Under en gris hersker er livet aldri fett!
  Å gjøre en grisepresident er for fett!
  Hvis du ønsker å bli president, fang lykkeøyeblikkene dine!
  En hersker som anser velgere for å være sauer, er en typisk gris!
  Gud er ikke bare allmakt, men også en vilje til å gå til korset for andres skyld!
  En hersker som sitter lenge på tronen får staten til å synke!
  En ung leder er som en frisk hest, en gammel er som en hoppe med brukne hover!
  For å oppnå guddommelige høyder er politikeren Satan selv!
  Politiker Gud er bare i én ting, i å finne på unnskyldninger for hvorfor valgkampløftene hans ble så djevelsk mislykket!
  En politiker er som øl, bare god når den er kald og på bordet!
  Politikeren er søt med taler, men den bitre ettersmaken fra dem er ikke øl i det hele tatt!
  En politiker får bare sannheten ut av munnen når han gir en feilaktig fremstilling av seg selv!
  Politikeren korsfester velgeren til det fulle for å få litt av en guddom!
  Selv bearish styrke vil ikke redde deg hvis du er en smart kortstokk!
  Reven er et slikt beist at han vil trekke ned tre skinn fra en løve!
  Politikeren er da den sterkeste, velgerne hans er svake i tankene!
  Politikeren går derfor videre med honning, slik at velgeren ikke spytter i det hele tatt!
  Skaff deg sterkt en stafettpinnen, han som har sagflis i hodet!
  Eik er trærnes konge, eikehodet gjør enhver stubbe til et emne!
  Eik er råtebestandig, eikehodet er fullt av støv!
  Hvis du er en stubbe, så har du i det minste en innsats på hodet!
  Det ukjente er skummelt, men det kjente gjør deg noen ganger bare redd!
  Kunnskap gir opphav til tillit selv når det er vanskelig, uvitenhet gir opphav til forvirring selv når det er lett!
  En feiging er ikke en som er redd, men en som er lat til å dyrke mot i seg selv!
  Frykt er svakhet, mot er styrke, men pass deg for idioten i deg selv!
  Den som lar seg føre ved nesen risikerer å gå seg vill blant de tre furuene!
  Gjør det å gå i sirkler til endeløs dumhet, med null oppfinnsomhet!
  Det spiller ingen rolle om melken på leppene ikke har tørket opp, det er verre hvis følelsen er i hjertene!
  Foreldet tiggebrød, bittert salt av omvendelse!
  Honning fra munnen til en politiker, tiltrekker seg de som ikke har tørket melk på leppene!
  En politiker er ikke en tyv i lov, han er en tyv som lager lover!
  Politikeren lover et søtt liv, heller ut honning fra munnen, men potene er klissete som en flue!
  En veltalende politiker, en igle biter i velgerens lommebok!
  Hvorfor taushet er gull fordi det er betalt for!
  Hva er den største tingen i verden? Et berg av løfter utstedt av en politiker!
  Politikeren vil ha penger og makt, han er klar til å rive hvem som helst!
  En politiker er først og fremst en rev, ikke alltid lysende i utseende, men alltid logrende med halen!
  Politikeren fyller gjerne lommeboken med tomme løfter!
  En politiker er bare ærlig om én ting, når han sier - vi, så han har ikke lenger sitt eget jeg!
  Hva er mer enn atomer i universet? Masker og masker av politikere!
  Det en politiker gjør mest villig - renser lommene på velgerne!
  Politikeren har ikke alltid blitt det, men løftene hans lukter alltid råtne greier!
  En politiker har syv fredager i uken, men å lytte til velgerne er alltid en fridag!
  Hvem var først? Politikere, for de skapte kaos!
  Ikke tro på tøffheten til hanepolitikere, de synger alltid fra en annens stemme til en rev!
  Hvis en politiker øser ut som en nattergal, betyr det at en rev laget et lydspor for ham!
  Heller vil kreften på fjellet plystre, enn at politikeren vil oppfylle løftet uten å rødme!
  Politikeren er som en nattfe, bare han pleier å rive av kunder på dagtid!
  Hvordan er en politiker som en hund, når han snakker mye, da er han definitivt tam og har en eier!
  De som de stemmer med hjertet på ender ofte opp med velgere i levra!
  En politiker er som vodka, velgeren vil føle med leveren at det synges!
  Politikeren vrir hjernen som vodka, bare i motsetning til den er den full av grumsete!
  Politikeren liker å fylle ut tåka, med det transparente målet om å bli rik!
  Politikeren har mange løfter, men enda flere unnskyldninger om de ikke blir oppfylt!
  En politiker er en rev, men oftere en grå!
  Politikeren fjerner spon fra eik, og slår ned eikenøtter som en gris!
  Hvis en politiker er snakkesalig som en sag, så vil han garantert gjøre en stump ut av en velger!
  Politikeren elsker å snakke om Gud fordi han selv er Satan!
  En politiker er like utspekulert som djevelen, men en engel i utdelingen av løfter!
  Politikeren elsker å bli døpt, men hendene strekker seg alltid etter lommeboken!
  Etter å ha stemt på en veltalende politiker, risikerer du å spytte opp blod senere!
  Vanligvis velger folk mellom katter i stikk, ulver i fåreklær og en rev med råtten ost!
  Hvis politikeren holdt løftet, se på fjellet, om kreften suser på det!
  Det er lettere å henge en kolobok enn å tvinge en politiker til å oppfylle løftet sitt!
  Politikeren er konsekvent på bare én ting - på jakt etter profitt i egen lomme!
  Politikeren skifter stridskamerater som hansker, bare hendene blir enda skitnere av dette!
  En politiker er et slikt dyr at han gjør en hjort av en velger!
  En politiker, om ikke en ulv i fåreklær, så en typisk vær!
  En politiker som ikke er en rev, så en vær, eller et rådyr!
  En politiker kan love fjell, men etter ham raker du bare opp ruinene!
  Ikke skynd deg å stemme på en hane, han vil hakke deg med innmat!
  Diktator, dette er en rev, på tronen til en løve, omgitt av værer!
  Hvis du ikke vil være et rådyr, vær en liten rev selv!
  Den som ikke anser kråkene som en gave vinner valget!
  Du kan stemme med hjertet, men uten sinnet ditt vil vinneren slå av hjernen!
  
  Politikeren er en rev som foretrekker grønn ost som fargen på dollarfargen, fra de som vurderer ravnen!
  Kona er ikke en vott, så snart du bytter hansker, vil du definitivt stoppe inn i en skurk, fra lune eventyr!
  Geniale gutter gjør mye flere funn enn middelmådige gamle menn med instruksjoner!
  I ungdommen er det ild i hjertet, funn i hodet, og som et resultat seier!
  Veien til suksess er ikke alltid rett, men den tåler ikke en rygg bøyd i ydmykhet!
  Politikeren bøyer seg i en bue for å løfte nesen høyere!
  Politikeren bøyer seg, for så å bøye velgeren!
  Politikeren er klar til å grave jorden med nesa for å begrave sitt ansvar overfor velgerne!
  Alt umulig er mulig i vår verden, og tro meg, det er veldig vanskelig å leve, som på en skytebane!
  Et esel med en pose med gull vil bryte gjennom en festningsmur bedre enn en mammut med en stålvær!
  En politiker med gyllen munn, gjør velgere til esler, med gyldne poser med tilbud!
  Hvem er det sterkeste beistet? Selvfølgelig en rumpa lastet med en pose gull! Reven vil brenne den gule fargen av forræderi og gullmynter av tilbud!
  Politikere vifter ofte med røde flagg for gulfargen på myntene de tar fra velgernes lommer uten å rødme!
  Røde taler fra sølle politikere felte bitre tårer fra mødre hvis sønner omkom i en blodig kamp!
  Den som lover fjell av gull er ikke verdt engang en knust kobberkrone!
  Politikeren slynger seg som en hare, vrir seg som en rev, men av og til vil han gnage gjennom strupen på velgeren som en ulv!
  En politiker liker å telle penger i andres lommer, men pleier som regel bare å gi bestikkelser!
  Politikeren er utspekulert med velgeren som en rev med kolobok, spiser bare til applausen!
  Politikeren kutter spon fra velgeren med en gullkutter av sølvblanke taler, sølle bødler!
  Eika brenner lenge i bålet, men bryter raskt sammen fra politikerens flammende tale!
  Noen ganger er landets største problem, herskerens lille sinn!
  Ubetydelighet på tronen, et kjempeproblem for staten!
  En politiker er ofte en papirtiger, og en rev med hoggtenner, han er født for sjofele spill, og er god for triks!
  En politiker er ikke alltid en full lommebok, som alle elsker, men alltid en lommebok som ødelegger samvittigheten!
  En mann elsker greener i lommen og drømmer på sofaen, bare penger er i tåken hvis du bor i nirvana!
  Politikeren tyr villig, men pløyer villig, selv om han streber etter å pløye velgeren med all lidenskapen til en sprek ku!
  En politiker som spiller på homohat vil ikke rødme når han suger en velger i rumpa!
  Politikere under røde flagg rødmer ikke av skam og utgyter skarlagensrødt blod!
  I verden er du enten en grå ulv eller en hvit sau, eller en velmatet rev eller en spist hare, og i politikken er det en grunn til at en tyrann gir demokratiet glans!
  Politikeren har ulvevaner, revelignende vaner, men innerst inne er han fortsatt en sjokoladehare, bare helt uspiselig for velgerne!
  Jo mer inderlig en politiker lover, jo raskere vil velgeren fryse i påvente!
  En politiker er som en prostituert, han jobber mye med tungen, men han kan bare tilfredsstille en intellektuell impotent!
  Hva er forskjellen mellom en politiker og en prostituert? For en prostituert har klienten alltid rett, for en politiker får velgeren alltid problemer!
  En politiker med et haneskrik, en ørns ambisjon, et dragegrep, en ravns grådighet, men likevel vingeløs!
  En politiker er ofte smart som en støvel, men sko velgeren vanvittig!
  Enhver politiker kan ta på seg sko, men etter det er velgeren en tramp i livet!
  Politikeren legger hånden i vesken din når han krysser seg kraftig, og snubler ham opp, knelende!
  Hvorfor kalles troende sauer, de blir klippet av skurker som ikke har noe hellig!
  Hvis du er en sau, vil du gå barbeint i et århundre; hvis du er en geit, vil du forbli en ass! Hvis du er en mann med sinnet ditt, så vil du være lykkelig for alltid!
  En ekte rev i politikken kan ikke bare skrape en sau, men også trekke ned tre skinn fra en løve!
  En mann er forpliktet til å la en kvinne passere, men hvor hun ikke kommer i en situasjon hvor hun ikke krever kvinnelig tålmodighet og mannlig mot!
  Den mest usinkelige er den som ikke er klønete dyktig i militære anliggender, og ikke en fornuftslogg!
  Hvis en kvinne er lysten som en katt, så har mannen hennes mus i hodet!
  De lyseste ideene er dystre fra skyggepolitikken, når de blir gjennomført!
  En kvinne er utspekulert som en rev, og styrer til og med en løve hvis en mann har sinnet som en hane!
  Gud kan gjøre alt, bare overgå en kvinne i forespørsler, Han er maktesløs!
  En kvinne, for ikke å bli svelget av en mann som en boa constrictor, må ha brodd av en kobra!
  En person kan være lik Skaperen i alt, bare imitasjon som en ape farger ham ikke!
  Mennesket kan bare overgå den allmektige Gud i innbilskhet, og selv da hvis det er intellektuelt skapt av en Pithecanthropus!
  En kvinne vil ikke være en kylling, men hennes ideelle mann er en hane!
  Revekvinnen har virkelig et ulvegrep på bevermenn!
  I politikken er det som i en skog, hvis du spiser en eik en gris, hvis en hare sluker en rev, hvis et esel - tre skinn vil bli kastet!
  Jo lysere kvinnen er, jo mer er hun en rev!
  Grå mennesker mangler grå substans i hjernen, lyse personligheter, grå i hodet i store mengder!
  En grå mann er ensom som en ulv, og som en hare har han ingen hvile!
  Hvis en politiker er en storrev, er han garantert brorparten!
  Reve-politiker fratar velgerkråka muligheten til å ri som ost i smør!
  Det er færre stjerner på himmelen enn tolkninger av den hellige skrift!
  En bøddel i rød kappe, mer rettferdig, en politiker med veltalenhet!
  Bøddelen har en skarp øks, politikeren har et skarpt ord, den første blåser i hodet, den andre drypper på hjernen!
  Å hakke hoder er noen ganger mer humant enn å dryppe på hjernen!
  Hvis du lar politikere dryppe på hjernen din, vil du rive deg i håret av frustrasjon!
  Politikerens taler er som vann til hjernevasking!
  Hva er den største Guden i politikken, det som skaper lovløshet!
  En politiker ser alltid på velgeren som et esel med et reveblikk å pløye!
  En kvinne elsker å avsløre sin fattige kropp for å kle seg rikere!
  En barbeint kvinne tar på seg en mann raskere, selv om han ikke er helt en støvel!
  Med bar kvinnehæl er det lettere å spinne en mann på moteriktige støvler!
  For å få fasjonable sko til seg selv, må en kvinne ordentlig "sko" en mann!
  En kvinne som ikke vet hvordan hun skal blotte benet i tide, vil forbli "skodd" for alltid!
  Altfor ofte, når en mann ser på nakne kvinnebein, risikerer han å "sko" seg til tilstanden til en tramp!
  For ikke å forbli barfot for alltid, må du klare å kaste av deg skoene i tide!
  En jentes barfot er bedre enn en inntrengers presenningsstøvel!
  Den sterkeste rustningen vil ikke motstå, foran sart hud, sjarmerende jentesåler!
  Kvinner klatrer veldig smart inn i en manns lommebok med bare føtter!
  Den mest klissete delen av kvinnekroppen for gullmynter, bare føtter og bare bryster!
  En kvinne trenger å ta av seg skoene noen ganger for ikke å knele i nød!
  Med barfot er det lettere å legge en mann på knærne!
  Barbeint i tide, aldri barbeint!
  Det er lettere for en barbeint kvinne å bestige den gylne toppen!
  Du er en støvelmann, hvis du ikke elsker kvinnebein!
  En kvinne med slanke ben vil få en mann til å bøye seg i ærbødighet!
  Bare tær er mer fingernem enn hender når en kvinne tar mynter fra lommen til en "skodd" mann!
  Det mest dyktige er at en kvinne skyver en mann under hælen med bare føtter!
  Veien til hjertet til en mann er lettere for en skjønnhet å tråkke med bare føtter!
  Bare føtter av jenter, mer seige når du bestiger Everest av en manns hjerte!
  Etter å ha tatt av seg skoene, er det lettere for en kvinne å krysse ørkenen av mannlig likegyldighet!
  Du vil være stum som en støvel, du vil treffe hælen selv barbeint!
  Oleg Rybachenko komponerer vakkert. Og han kjemper full av entusiasme og kampegenskaper.
  Her er den formidable tanken E-90. Den har frontal rustning av tårnet 285 mm panne, og 210 mm sider. Pannen på skroget er 250 mm i en helning på førtifem grader, og sidene er 210 mm. Og en 120 mm pistol med 100 EL. Vekten på bilen er ganske stor med 110 tonn, men gassturbinmotoren er på 2000 hestekrefter. En slik maskin er ikke så lett å overvinne.
  Gutten plystret. Og med all kraft kastet han en ert med hjemmelaget antimaterie inni.
  Og eksplosivene eksploderer. At ti E-90 stridsvogner med en gang skal kastes i luften og snus. Dette er et ødeleggende slag.
  Gutten tok den og sang igjen i glede;
  Hymnen til mitt vakre moderland,
  Hele verden inspirerer til en bragd...
  Å kjempe mot en russisk kriger er farlig,
  Han er den virkelige kjempen!
  
  Vi er i stand til å fange en hest med hendene våre,
  Og knekke tanken med en rasende granat ...
  Jenta sparker med bare foten
  Uovervinnelig moderlandshær!
  
  Vi er klare til å kjempe mot nazistene,
  Tross alt er vår tro sterkere enn metall ...
  Tross alt har russerne alltid vært i stand til å kjempe,
  Bli sønnen til Mars, jeg drømte om et barn!
  
  Jeg vil fly gutten raskt ut i verdensrommet,
  Det er på tide for oss å storme Berlin allerede ...
  Det er aldri for sent å bli yngre
  Over oss er en gullvinget kjerub!
  
  Elsk mennesker du Kristus med Svarog,
  Vi har én gud som vet alt...
  Selv om Satan heftig sikter hornet sitt,
  Det finnes ikke noe vakrere land på jorden!
  
  Til ære for våre materialer Russland,
  Klar til å tjene familien trofast ...
  Om noe kvinnene gråt dumt,
  Men livet vil ikke bli avbrutt, kjenn tråden!
  
  I alt dere leser Lada,
  Hun fødte mange guder...
  Vi er sterkere enn russere og kinesere,
  La oss se legemliggjørelsen av alle drømmer!
  
  Ja, Hitler skynder seg til fedrelandet med en horde,
  Den har mye makt, Satans helvete ...
  Russland har blitt et utvalgt land
  Vet dårlig om vi er splittet!
  
  For Rhoda er alle folkeslag bare barn,
  De elsker menneskeheten med sjelen sin...
  Og ikke sinne gudinnen Lada,
  La gutten i denne kampen være tøff!
  
  Vi er falker som flyr som ørner
  Sverd er skarpe og sterke skjold...
  Jenter som løper med bare føtter
  Mektige døtre, modige sønner!
  
  Vi vil vinne og dette er vår sannhet
  Russland vil trives...
  Det blir veldig varmt i kamp.
  Motstanderen og tyven vil bli beseiret!
  Fascisten løp inn i vår sterke knyttneve,
  Og Hitler ble hard i ansiktet ...
  Et slikt prosjektil er gjemt i en veske,
  At selv du er demonenes Herre!
  
  Seieren kommer snart, vi er i Paris,
  Blomstrer som en rose russisk jord ...
  Vi vil heve oss over himmelens stjerner,
  Folkene i verden er en vennlig familie!
  . KAPITTEL #8
  Den 15. april 1957 startet en stor offensiv av russiske tropper på den syvdobbelte nazistiske forsvarsringen rundt Berlin. Kampene viste seg å være veldig harde, og rasende ild falt på nazistenes posisjoner. Artilleriforberedelsen var veldig hard.
  De brukte også søkelys for å blende fienden. Og offensiven til armadaen til de tsaristiske troppene til Vladimir den tredje begynte.
  Det var mange stridsvogner. Av disse ble Alexander-7 en god bil. Maskinen, som veide sytti tonn, hadde god hastighet og kraftig beskyttelse, med en kraftig 130 mm kanon. Og det er ikke så lett å stoppe eller slå ut.
  Frontpansringen til dette kjøretøyet holdt nesten alle Wehrmacht antitankvåpen.
  Mannskap på kun fire personer. Bilen er under to meter høy. Og bærer seg selv.
  Elizabeth skjøt mot fienden ved hjelp av de bare tærne og kvitret:
  - I den hellige tsarismes navn!
  Ekaterina skjøt også og bemerket:
  - En kvinne i krig er som en perle i et skall - det kan være ubehagelig, men attraktiviteten modnes til det fulle!
  Elena skjøt også ved hjelp av de bare tærne og bemerket vittig:
  - Fyllikeren har en rød nese, ikke et rødt liv og et svertet rykte!
  Elizabeth svarte alvorlig:
  - Dette gjelder ikke oss, vi drikker ikke!
  Euphrasia bemerket:
  - Vodka er en sterk drikk som gjør en mann til en sludder!
  Elizabeth, etter å ha skutt mot fienden, gikk med på:
  - For en politikergelé er verbal diaré karakteristisk!
  Ekaterina, som skjøt, og ganske passende med hjelp av de bare tærne, bemerket:
  - En politiker er sjelden en god gjeter, men streber alltid etter å klippe kurfyrstens hår som et lam!
  Elena, som skjøt mot nazistene, var enig:
  - Politikeren er talenes søteste honning, blir til verbal diaré!
  Euphrasia var lett enig i dette:
  - Hvis Gud gjorde vann til vin, så gjør politikeren verbal diaré til gullregn i lomma!
  Jentene gjorde en god jobb på tanken sin, og snudde batteriet. Kampen eskalerte.
  Etter å ha overvunnet den første ryggen av Seelow-høydene over natten, prøvde de sovjetiske troppene å bygge videre på suksessen i løpet av dagen. Men et stort antall radiostyrte minefelt, samt tett ild fra maskingevær og hurtigskytende kanoner, drev igjen infanteriet i bakken. Og for mange stridsvogner ble sprengt.
  Imidlertid var reparasjonsmannskapene ikke verre helter enn kampenhetene, og en betydelig del av kjøretøyene kom tilbake til tjeneste ved slutten av dagen.
  Alice og Angelica lukket aldri øynene. De kjempet, skjøt, ropte noe...
  Nazistene var ikke idioter, spesielt mange av våpnene deres satt med stor suksess i dypet, og så ble de hevet opp med en knekt. Så slo de...
  Den vanligste pistoltypen er selvfølgelig en 88-millimeters luftvernkanon. En universell kanon for å skyte mot fly, stridsvogner og infanteri. Bare bytt skjellene... Sannheten er litt tungvint, men det brukes tross alt spesielle jekker, gitt til stridsvogner og selvgående kanoner.
  Det er mange tenåringer og kvinner blant forsvarerne. De menneskelige ressursene til Det tredje riket er oppbrukt, så du må rake alle på rad. Selv ti år gamle guttekrigere er ikke uvanlig. Tross alt kan de også kaste en flaske med en brennbar blanding og legge den inn i et bakholdsinfanterist.
  Forsvarslinjen på Seelach er veldig kraftig, de begynte til og med å bygge den allerede før starten av første verdenskrig, i tilfelle tsarhæren ble kastet til Berlin. Ja, allerede på 1700-tallet, under Elizabeth, som bare for tidlig død hindret i å bli kalt den store, tok russerne Berlin!
  Så høydene har mye underjordisk kommunikasjon, labyrinter av skyttergraver og tilfluktsrom for snikskyttere. Det kan sies å være en slags by.
  Til tross for at Adolf Hitler vanligvis er kreditert med schizofren optimisme, begynte seriøst arbeid med å styrke Berlin våren førtitre, før krigsutbruddet med tsar-Russland. Og i motsetning til den vestlige, atlanterhavsmuren, var det mulig å fullføre den til slutten.
  Alle døde sektorer ble utvunnet, eller forberedt i napalm-helling...
  Alice og Angelica brente sine bare, grasiøse ben igjen da en illevarslende blanding av syntetisk bensin, svovel, fosfor strømmet ut av bakken ...
  Og jentas hæler ble alvorlig brent om kvelden, de var dekket med store blemmer, det ble tortur å tråkke.
  Jentene hadde overgitt seg og skjøt nå, liggende i bakhold, spesielt siden de russiske troppene nesten ikke hadde gjort noen fremgang i løpet av dagen. Imidlertid bør snikskyttere gjøre nettopp det, og når kampen er i full gang, vil det definitivt være et mål ... Og du kan fylle på kontoen din ytterligere.
  Alice klødde de brente føttene på metallet og knurret:
  - Ja, Angelica og jeg er veldig syke og såret. Men tro meg, minnene om soldatene fra den russiske tsarhæren som ble brent levende, forårsaker meg mye lidelse.
  Den rødhårede krigeren klirret nervøst med perletennene hennes:
  - Og tro meg, å se dem er enda verre, spesielt de som ikke døde umiddelbart, men ble forkullet ... Krig skiller seg fra helvete, bare ved at det ikke er rutinemessig tortur i den!
  Alice, etter å ha skutt ned en fascistisk skytter som utilsiktet så ut bak et deksel med et velrettet skudd, bemerket:
  - Hvis alle var våre krigere, som oss? Selv om vidd, selvfølgelig, er lettere enn å skyte!
  Angelica var ikke enig.
  - Det er for en sånn! Personlig er begge deler vanskelig for meg ... Forresten, hvorfor kalte de deg Alice?
  Den gullhårede krigeren svarte ganske enkelt som i skriftemål:
  - Du vet, mamma leste et lignende eventyr som barn... Et vakkert eventyr, men veldig dumt. Etter det bestemte hun seg for at datteren hennes skulle, i likhet med Alice, oppdage en ny verden, men ikke på jorden, men i verdensrommet. Du forstår...
  Angelica skjøt og bommet, irritert traff hun aksjen med haken:
  - Vel ja! Selvfølgelig forstår jeg. Du vet, du drømte selv om å komme til en planet der det til og med ved polene er evig sommer, og folk ikke kjenner sykdom og alderdom. Det er ikke noe paradis på jorden, og i det samme eviggrønne India er det varme, høy luftfuktighet og skyer av de ekleste insektene!
  Alice fniste.
  - Men det er Mowgli ... - Så endret hun tonen til en mer alvorlig. - Jeg tror at India snart blir sovjetisk.
  Angelica tvilte ganske rimelig:
  - Denne Nehru er bare en svekkling. Han er pasifist og ikke kommunist. Folk som ham gjør mer skade enn nytte. Vi trenger allierte sterkere og mer hengivne til den røde ideen for å bringe kommunismen og dens lys inn i verden!
  Alice skjøt et par skudd til, han så at nazistene gradvis ble svekket. Alekseys stormtrooper dukket opp på himmelen igjen... De tok av tidlig, etterfulgt av raskere "bønder".
  Alice spøkte om disse små bombeflyene:
  - Bønder er heller ikke gale - fremtidige dronninger, du fascistløp!
  Angelica sa dystert:
  - Med svake allierte vil selv sterke kjøretøy stå på tomgang!
  Alice trakk ganske rimelig oppmerksomhet til nyansene:
  - Men her er for eksempel den rumenske kongen Micah. Monarken og i det store og hele bare en bortskjemt ung mann. Men ikke desto mindre ble han tildelt den høyeste orden av det tsaristiske imperiet av Vladimir - "Victory".
  Angelica grimaserte surt.
  - Dessverre går bestillinger utenom meg. Selv om for "Jagdtiger" som regel gir de "Den store tsarkrigen" ikke lavere enn andre grad. Eller i det minste "det kongelige banneret".
  Alice svarte strengt:
  - Helter er verdige til å bli hengt med en ordre, de som kommanderer dem, for å bli bare hengt! For en god kommandør begynner kampen først når det rett og slett ikke er rom for en heltedåd, på grunn av seierens forutbestemmelse!
  Angelica bekreftet:
  - Ja, du er en gullhåret mester i paradokser ... Men da må Vladimir Kirillovich henges!
  Alice fniste.
  - Selvfølgelig gjør du det! Så mange av våre gode gutter døde på grunn av ham. Troppene i begynnelsen av krigen var plassert på en helt uegnet måte for forsvar. Og resultatet er nederlag helt i begynnelsen!
  Angelica stakk fingeren i de skarlagenrøde leppene:
  - Du ser .... Vær forsiktig med markedet. Tross alt hadde ingen ennå oppløst spesialavdelingene til det tsaristiske hemmelige politiet.
  Alice kvikk seg opp:
  - Oj oj oj! Jeg fant noe å skremme - et pinnsvin med semulegryn! Tro meg, vi er sterkere enn alle kongens spioner til sammen. Spesielt ånd!
  Angelica igjen, som om hun hadde blitt slått på armen, bommet ... Imidlertid var det allerede mørkt og det var ingen sikt, og målene var så små og vage, og til og med mobile. Vel, hva kan gjøres mot dem?
  Alice skjøt heller ikke ofte. Hun ble vant til at hun aldri hadde smurt det siste året og ville ikke røpe den triste statistikken. Og så skjøt dette bare ikke i blinde. I tillegg dukket det altfor ofte opp "blow-nosed" jagerfly blant kampene. Det var synd for deres snilleste sjel Alice.
  Selv om det for eksempel ser ut til at Hitler sa: barmhjertighet i krig bør ikke overskride grensene for økonomisk hensiktsmessighet! Økonomisk gjennomførbarhet bør ikke overstige asketiske behov!
  Men sistnevnte, som slagordet; våpen i stedet for smør, ble ikke respektert på beste måte! For Sovjetunionens lykke og det tredje rikets død!
  Natten fra den sekstende til den syttende april falt, og et massivt angrep begynte. Nye reserver, inkludert tanks, kom inn.
  Spesielt den siste "Nikolai" -7. Denne tanken var tretti centimeter lavere enn Nikolai-6, og hadde kraftigere frontalpansring for både tårnet og skroget. Mange forhåpninger var knyttet til denne bilen, men ...
  Noen av tankene stoppet underveis og transmisjonen deres sviktet ... Tilsynelatende klarte ikke designerne og industrimennene å tilpasse seg det tverrgående arrangementet, og girkassen sviktet ganske enkelt når de prøvde å skifte gir. (Denne barnesykdommen var karakteristisk og for tidlige modifikasjoner av Nikolai-tanken).
  Bare tre av de tjuefem nyeste tankene var i stand til å klatre opp Seelow-høydene. De beveget seg imidlertid sakte, motorene brølte kraftig, og svart, stinkende røyk sprutet ut av eksosrørene.
  Og nye infanterister løp bak og ropte hurra ...
  Jentene skjøt fortsatt en stund, men etter å ikke ha tatt hensyn til de alvorlige skadene, kameratene som stadig falt under maskingeværutbrudd, klatret de sovjetiske soldatene opp på neste åsrygg, krigerne stormet etter dem.
  Nazistene var imidlertid fortsatt sterke. Forferdelige Non-162, Me-109 "K", og Fokken-Wulfs stormet mot angrepsflyet og bønder.
  Blant dem er Focken-Wulf-slaktere, i en angrepsmodifikasjon, spesielt farlige. Fire 37-millimeter kaliber kanoner samtidig skyter mot både infanteri og stridsvogner.
  En av de sovjetiske Alekseev gikk til og med for å ramle et tyngre og mer væpnet fiendtlig kjøretøy ... De kolliderte og .... Tyskeren var mer heldig, han klarte å kaste ut, og i Alexei er det ingen slik enhet i det hele tatt.
  I irritasjon la Alice ned den tyske piloten før han åpnet fallskjermen og uttrykte veltalende:
  - Jeg er snill! Godt i huset er det de verdsetter, godt for sjelen som drives bort!
  Jentene overførte brannen til flyene ... Men angrepsmodifikasjonens Focken-Wulf kommer ikke fra bakken med en rifle. Meget godt beskyttet, og gasstankene er plassert under pansringen rundt cockpiten. Farlig ting...
  Non-162 i denne forbindelse er det enkleste byttet ... På Me-109 "K" må du gjøre et spesielt stopp. Den siste massemodifikasjonen av Messerschmit... Modifikasjon med utelukkende kanonbevæpning, tre 30 mm kanoner og to 15 mm luftkanoner. En kraftig maskin, rart for Peter-2, og til og med den aller beste Peter-3, i bruk, selvfølgelig. Det var bare problemer med manøvrerbarhet, selv om motoren er den kraftigste ...
  Alice og bestemte seg deretter for å uttrykke sitt synspunkt:
  - Tyskerne legger for mye vekt på slike indikatorer som rustning og bevæpning av fly. For eksempel, på Messerschmit, slukte økningen i ildkraft all den økte motorkraften. Og hvordan manøvrerbarheten ble dårligere.
  Angelica knipset:
  - Og du får ned denne svekkede manøvrerbarheten. Det er lettest å snakke tungen, virkelig kjempe ...
  Alice avbrøt med harme i stemmen:
  - Jeg slåss ikke! Men egentlig, tenk på hvor mye Me-109 med fem luftkanoner koster? Det er bare "Salamander" er den optimale kombinasjonen av kjøretøykostnader, produksjonsevne, vekt, manøvrerbarhet, hastighet og våpen også. Selv om han i denne forbindelse selvfølgelig er verre enn Messerschmitt eller spesielt Focken-Wulf.
  Angelica sa dystert:
  - Du snakker sånn, for denne fuglen er det eneste vi klarer å få ned. Ellers...
  Alice knurret:
  - Ikke vær så dum!
  Imidlertid takler de sovjetiske "Alexei" og "Petra" ganske vellykket de kraftigere nazihaukene ... De får duene til å blusse, selv når de tvinger ...
  Og fem Messerschmitt-våpen og seks Focken-Wulf-våpen vil ikke hjelpe, nazistene må begrave nesen i bakken.
  Men de sovjetiske essene lider tap. Og tapene er anstendige, så kom også for å lette presset. Og antallet værer øker.
  Alice kommenterte dette:
  - Rams, selvfølgelig, et tegn på tapperhet, men et tegn på sinnet til å vinne uten tap!
  Angelica var ikke enig.
  - Et tegn på intelligens .... Det er til og med et tegn på genialitet å vinne uten tap. Men dette er ikke lenger en krig.
  Alice knurret som svar:
  - Hva i helvete er en krig for?
  Angelica var veldig flink her:
  - Men hvordan kan vi ellers skille hvor de ekte mennene er, og hvor hannene ikke en gang når kvinnene!
  Alice trakk deretter oppmerksomheten til en ny flokk med fly:
  - Se på ørene ... Hva har det med emblemene til natthekser å gjøre ... Natasha er nok der. Nå vil en slik nazist motstå en skravling!
  Angelica var enig.
  - Definitivt fornøyd! Bare så vi ikke blir brent!
  Ekatriina-2 nattbomber, som de kjærlig kalles Katerinki, og enda mer kjent, og ganske støtende, kallenavnet til mais.
  Piloter kjemper mot dem. Flyet er lett å fly og lett å fly. I luftkamp er det ikke så varmt, så det brukes hovedsakelig til streik om natten.
  Der påvirker dens lave støy, letthet og manøvrerbarhet. Riktignok er det mangler, det er mulig å få ned en luftvernmaskingevær ... Flyet er en selvmordsbomber.
  Men her er himmelen allerede ryddet for mygggribb, slik at en mer sårbar maskin kan settes i verk.
  Alice hvisker en bønn:
  - Herre, redd livet til Natasha og andre jenter ... De er så gode og elsker deg så mye. Ikke la den største og mest rettferdige triumfere av universell ondskap og sorg!
  Angelica skar seg fra skulderen;
  - Å be Gud om noe er latterlig. Tross alt er alt i vår verden forhåndsbestemt av ham, så hva er vitsen med å forvente at Han vil forandre noe!
  Alice protesterte med rimelighet:
  - Og hvorfor tror du at Han i det hele tatt eksisterer ... Og hvis det er det, så som i Bibelen eller Koranen?
  Angelica ristet på hodet.
  - Jeg tror ikke det i det hele tatt... Her argumenterer du nok annerledes. Jeg husker den snøhviten du en gang fortalte meg en teori, et nytt blikk på teologi, men jeg klarte på en måte å glemme det?
  Alice skyndte seg med glede for å minne:
  - Du må ha lest om Vernadskys berømte Noosphere-teori, har du ikke? Om hans lære om at hver av tankene som kommer til hjernen er materielle og ikke bare forblir i form av hukommelse i visse deler av hjernen, men også registreres i det undermaterielle rommet som på et bånd?
  Angelica bekreftet lett:
  - Ja, jeg kan en slik undervisning. Det er generelt logisk. Hvis et ord kan spilles inn på et bånd, hvorfor kan ikke en tanke eller en handling eller en følelse preges på samme måte.
  Alice fikk nesten en blygave i brystet og ble tvunget til å hoppe til venstre. Svar så, sta maskingevær. Han ble stille, og den gullhårede krigeren fortsatte forelesningen hennes:
  - Akkurat... Men et ord, eller til og med en frase som tidligere er sagt og deretter spilt inn på en båndopptaker, og når den spilles høyt, kan overdøve eller få til handling. Akkurat som bildet av en person, gjengitt i bevegelse i en film, kan blende, skremme eller endre karakter ... Generelt sett snu sjelen og til og med helbrede sykdommen ...
  Angelica mumlet enig:
  - Ja det kan det!
  Alice la til:
  - Så... Det er en spesiell Universal Hypernoosphere. Den har en rekke betydelige forskjeller fra et bånd, men i den er også troen, håpet, bønner til mennesker innprentet som milliarder av milliarder av bilder av en film. Hvis milliarder av mennesker trodde på noe, så forsvinner det ikke sporløst, troen deres er materiell og akkumulerer en kolossal mengde energi. Og denne energien kan også sprute ut, og påvirke den materielle verden. Det vil si, spør og du vil bli gitt er ikke en tom setning. Det er fullt mulig at bønn under visse forhold vil forårsake en sterk resonans i Hypernoosfæren og dens kraft vil bidra til å løse problemet på jorden ... Så Gud eksisterer og han er materiell, ekte og aktiv, men han er ikke Skaperen av universet, men snarere skapt av menneskeheten og deres tro på Ham!
  Angelica korrigerte umiddelbart:
  - Men i dette tilfellet er det ikke nødvendig å be. Du kan bare spørre ... Forresten, hvorfor må Gud det. Kommunismen i kongelig versjon er også den sterkeste troen. Så hvis du ber bolsjevismens, eller Stalins, folks vilje om noe, vil dette bli oppfylt?
  Alice sa med absolutt selvtillit:
  - Ja! Det kan godt hende! Og det vil bli oppfylt, og vinne!
  Angelica skjøt direkte et par ganger... Den andre ryggen av Zeel Heights var allerede tatt. Men det var fortsatt en tredje, den mest befestede, der reserver og never fra stridsvogner og selvgående kanoner sto. Det var ikke lett å komme inn i gjennombruddet her ...
  De sovjetiske troppene, utmattet av grusomme kamper, stoppet om morgenen ... For mange infanterister døde, de ødelagte stridsvognene trengte reparasjon ... Ark ble sveiset til dem på farten og kastet ut i kamp igjen. Alt ble gjort samtidig i tvungen modus, reparatørene bare løp rundt, som om noen hadde satt fart på filmen. På den andre siden, på de gamle båndene, beveget rammene seg bare dobbelt så raskt som de ekte.
  Alice og Angelica fikk selv et nytt ubehagelig sår, og ble tvunget til å legge seg ned for å legge seg. Jentene var utslitte og ville sove i hvert fall et par timer, men det øredøvende brølet tillot dem ikke det.
  Og den sovjetiske stridsvognen og infanterimassen, styrtet som en bølge på bølgene og slo seg sakte ned ... Det var nødvendig å samle krefter og riste opp det tyske forsvaret igjen. Hvordan andre bølger følger én bølge. Jentenes øyne satt sammen, men den strenge ordren fra marskalk Zhukov fortsatte å drive dem og mange andre gutter til angrepet.
  Og krigerne hadde ikke kreftene lenger, og krøp trivielt som snegler, bare litt fortere....
  Og så bestemte Alice seg for å synge for munterhet:
  Ved innsjøens krystallspeil;
  Jeg skøyter som en svale!
  Jeg frøs ikke hjertet mitt -
  Herlige Russland ga deg!
  
  Og om våren er trærne grønne;
  Og den unge våren koker av liv!
  Der vokser skudd fornyet,
  Der rasler smaragdbladene!
  
  Hvor vakker er du dype vann;
  Solens lys reflekteres!
  Kornene på åkeren var fylt med saft,
  Dawn farget dem i rubiner!
  
  For å være uskyldig krever erkeenglene;
  Hold alle rene før bryllupet!
  Og jobb, klem føttene inn i brødtider,
  Spinn den fineste tråden fra silke!
  
  Men jeg føler meg ikke kalt
  I mitt hjerte, en horde av djevler!
  Hvordan leve et liv som dette, trist;
  Det er bedre å gå til krig - drep det onde der!
  
  Her foran oss er utlandets vidder;
  Under hovene til sukkerørkener!
  Det er ingen kulhet at de vandøde under furutrærne,
  Se hva ghoulen svelger!
  
  I krigen kjente jeg lidelse
  Bærer ut dine døde!
  Og hva er hulkene
  De barbeinte foreldreløse barnas gråt!
  
  Men på den andre siden av eventyret,
  Mye risiko, du lever livet!
  Gir den allmektige tilgivelse?
  Ja, vi trenger ikke paradis - hvor er du lus!
  
  Mennesket er en slik skapning
  Hva gjør ham syk stille fred!
  Så bygger han universet sitt,
  Å håndheve orden er kult!
  
  Og moderlandet er den store mor;
  Du er Russland, et hellig land!
  Som fløyel dine småstein, småstein,
  Som barfoten løp på!
  
  Men tiden er inne, essensen er lumsk,
  Kjærligheten snek seg opp fra et bakhold!
  Jeg ble fristet, jeg fant meg en fyr,
  Her er et så korrupt kjød!
  
  Vær, selvfølgelig, han er hengiven til fedrelandet:
  Det ville ikke være noen grusom ulykke!
  Men slik er skjebnen til menneskeheten,
  At vi er mennesker, faktisk storfe!
  
  Han viste seg å være en spion, hensynsløs,
  Han overleverte planene våre uten ære!
  Men dette er ikke barnslige spøk,
  Hvis motstanderen forrådte deg!
  
  Ting ble dårlig
  Her er vår avdeling i gryta!
  Og nazistene fanget av fletter,
  Så jeg ble i trelldom!
  
  Jeg jobber naken dag og natt
  Jeg sender og knust malm!
  Og om vinteren og sommeren er jeg barbeint,
  Og jeg løper etter trillebåra!
  
  Pisken plager meg og har ingen nåde,
  Og jeg kjente vold til fulle!
  Å, for et avfall vi har blitt,
  Skurken Satan blotter tenner!
  
  Du gir aldri råd til etterkommere,
  Ikke gå for å forråde landet!
  Ikke bytt ut hjertet med en mynt,
  Fædrelandet vårt; Gud, samvittighet, mor!
  Jentene kjempet her, og Oleg Rybachenko slo gjennom til Berlin fra Elben. Den evige gutten på ti år (mer presist, litt større, fordi Oleg var mye høyere enn gjennomsnittshøyden til en mann!) Kjempet som en titan.
  En kjekk gutt med svært fremtredende muskler, han kastet granater med sine bare barnslige ben, rev dem fra hverandre av fienden og brølte:
  - Til kongens ære vil vi ikke slette fiendene forgjeves!
  Deretter tok gutten og begynte å komponere en praktfull sang mens han gikk;
  Flott, vakkert, russisk land,
  I den styrer tsar Vladimir veldig klokt ...
  Hun er for alltid gitt av Gud som skapte verden ...
  Vi er russiske krigere på rulle!
  
  Vi vil være i stand til å overvinne helvetes ondskap mens vi spiller,
  Selv om Wehrmacht angriper veldig nidkjært ...
  Den uovervinnelige russiske fyren er bjørnen vår,
  En mann er tydeligvis ikke en ape!
  
  Jeg tror vi absolutt vil beseire nazistene,
  Jenta vil kaste en bombe med sin bare hæl ...
  Her brer han ut vingene, en mektig kjerub er over oss,
  Vakre ljåkrigere!
  
  Jeg er en barfot pionergutt,
  Hvem er ikke redd for snø i kulden ...
  Vis alle krigere et eksempel,
  Helgenene her skinner fra ansiktets ikoner!
  
  En gutt skribler fra et maskingevær,
  Mejet ned gradene i fascistens raseri ...
  Å heve skjoldet til vårt fedreland,
  Tillater ikke avskum-revansjisme!
  
  Krigergutt kastet på fienden,
  Med en barfot fra sagflis en bombe ...
  Han vil bryte av djevelens fiende,
  Adolf vil bevege seg fra en sving i ansiktet!
  
  Gutten kjemper - en rasende titan,
  Mørtelbrann bryter ut...
  En orkan feide gjennom underverdenen,
  La den onde Kain bli ødelagt!
  
  Igjen flyr en kraftig granat,
  Fiender av fedrelandet river nidkjært fra hverandre ...
  Tross alt er vennskapet vårt en solid monolitt,
  Vi kommer også under tak i paradis!
  
  Måtte vårt moderland være hellig,
  Og la kjeruben sveve på himmelen ...
  Med en barbeint gullhåret jente,
  Jeg fører en samtale og skyter mot horden!
  
  Årene går, Jesus kommer,
  Og han vil være gudenes mor, dronning Lada ...
  Victories åpnet en ubegrenset konto,
  Og det vil være en uendelig belønning for alle!
  . KAPITTEL #9
  Akulina Orlova og Anastasia Vedmakova ødela tyske fly over Berlin.
  ME-462 er en veldig formidabel maskin som kjempes med russisk makt. Den tsaristiske luftfartens overlegenhet i antall var kolossal. Og tyskerne spilte.
  Men de kjempet heroisk.
  Albina og Alvina kjempet i himmelen, viste veldig heroisk klassen sin.
  Albina veltet en russebil med bare tærne og brølte:
  - Jeg er Djevelens datter i kjødet!
  Alvina raserte også flyet til tsarhæren ved hjelp av grasiøse fingre på hennes nedre ekstremiteter og knirket:
  - For våre kule seire!
  Og han velter en annen russebil.
  Men til slutt kom de to beste essene fra Det tredje riket og de to beste essene fra tsar-Russland sammen.
  Ett par jenter mot et annet flott par. Jenter fra det tredje riket er begge sjarmerende blondiner. Og mot dem, russerne - en blondine og en rødhåret.
  Begge par slåss vanligvis barbeint og bare iført bikini.
  Albina og Anastasia begynte å skyte mot hverandre på avstand.
  Albina vred på den bare foten og skjøt gjennom vingene til den russiske piloten.
  Hun tok igjen ved å skade motstanderens hale. Både de russiske og tyske flyene begynte å ryke.
  Anastasia sang:
  - Hei tsarismen!
  Og med sin bare hæl sendte hun en dødsgave til fienden.
  Albina slo også fienden og ga ut:
  - For Fædrelandet, for Führeren!
  Begge flyene var allerede alvorlig i brann, og flammet opp med blått lys. Og jentene begynte å jevne ut og prøve å sette dem på banen under. Slik at maskinene ikke kollapser helt.
  Akulina og Alvina skjøt mot hverandre og manøvrerte. Dessuten var kreftene til jentene like. De er begge så vakre, barbeinte blondiner. Og så fantastiske skjønnheter. Og de liker å torturere og til og med voldta menn. Spesielt unge jomfruer.
  Krigere overøser hverandre med skjell.
  Akulina, med bare tær, siktet likevel en flypistol og skjøt ned fienden.
  Men Alvina klarte å bryte gjennom, også ved å bruke de bare tærne, magen til motstanderens fighter.
  Begge flyene begynte å bryte fra hverandre i flammer. Og det var ingenting igjen enn å kaste ut.
  Jentene falt ned, viftet med bare, solbrune, meislede ben og sang:
  - Vi vil rive alle, og vi vil kvele alle fiender,
  Vi vil ikke gi opp vår sjel uten kamp!
  Og et sted på toppen pågår det fortsatt harde kamper. Luftværn skyter og raketter flyr.
  Oleg Rybachenko, kastet en ny granat med sine bare, barnslige ben, rev opp nazistene, han snakket;
  Forfatteren ligner på Gud i fantasi, skaper mesterverk, men utmerker seg ved medfølelse for skaperverket!
  En person slipper synder som høstlønneblader, bare den hensynsløse gartneren Gud brenner selve treet!
  For at menneskeslektens tre ikke kaster bladene av synder, må du kveles med sinnet ditt!
  Jeg må si at gutten var veldig vittig.
  Og han ble lovet å endelig få den lenge lovede og velfortjente rangen som general. La ham se ut som et barn.
  Oleg Rybachenko bestemte at for dette var det nødvendig å fange Fuhrer. Og det blir skikkelig kult.
  Russiske tropper dro til den siste, mest befestede linjen i Seelow-høydene. Deprimerende, enorme tap, åsene er så tette, som et piano med ødelagte tangenter, dekket med lik. Tanker, selv fra Nikolay-serien, sklir i blodet og vil ikke gå ovenpå. Og skjellene fortsetter å bryte ut og bryte ut, som om vulkaner har vippet og åpnet ventilene.
  Lava er en blanding av flamme og bly, bomber fylt med alle slags eksplosiver, kastet mot de russiske flygende Salamander-armadaene. Og sammenstøt, allerede nazistene forakter ikke ramming. Slike bitterhet, kamper oppsto.
  De kvinnelige krigerne løper selv til angrep, de ser hvordan de tunge maskingeværene til nazistene, som ormer, kryper ut av hullene og spytter dødelig. Og når et så tungt og eksplosivt spytt treffer, flyr soldater som er revet i stykker og med bein knust i filler, tilbake.
  Tankene stanset nærmere toppen, og soldatene skyver de pansrede personellvognene opp med hendene mine. Samtidig høres et brøl, jubelrop og en hutrende kompis. Et par pansrede personellførere, som har snublet over miner, eksploderer, og kroppsdeler flyr av gårde i alle retninger.
  Men krigerne presser seg videre, allerede flere halvknekkede pillebokser er okkupert av den russiske tsarhæren.
  Jentene skyter mye, de ble såret igjen, men det er ikke noe for dem å forlate stillingen. De bare forseglet såret med cellofan og falt på det faktum at bevegelsen.
  Det var allerede mørkt, og når sikten blir dårligere, er det vanskeligere å forsvare. Selv om noen av fiendtlige stridsvogner og selvgående kanoner begravd i bakken har nattsynsenheter.
  Men det er ingen tanke på retrett ...
  Alice stakk partneren sin på skulderen.
  - Se hva Jagdtigeren gjør.
  - Han graver sin egen grav! Angelica knipset.
  Den sterkeste når det gjelder pansergjennomtrengende kraft og beskyttelse, Yagdtigr-3 tankdestroyer, skjøt ganske nøyaktig mot de fastlåste sovjetiske stridsvognene Nikolai og Alexander. Hans nesten tretti kilo tunge pansergjennomtrengende prosjektil rev rett og slett av tårnkroppen uten å gi mannskapene en sjanse til å overleve. Det er ekstremt vanskelig å ødelegge en slik koloss, og til og med begravd i bakken, drysset med sandsekker.
  Alice hvisket til vennen sin:
  - Jeg skal prøve å knuse det optiske synet og nattsynsapparatet hans.
  Angelica fniste lystig.
  - Slå på øynene ... Det er morsomt! Vanligvis skyter kvinner med øynene, ikke med øynene. Du har oppdaget noe nytt!
  Alice, som la baken til skuldrene og hviler de knedype bena på den pløyde bakken med skjell, tok fienden med våpen og hvisket:
  - Hvis en spurv er i nærheten, setter vi fyr på kanonen! Hvis en flue - treff fluen, og pilen til det psykiatriske sykehuset!
  Angelica, etter å ha fjernet Fritz med et annet velrettet skudd, svarte:
  - Så det kule talentet til en sirkusskuespiller forsvinner. Først nå, vanligvis i vårt land, blir de sendt til en leir, ikke et psykiatrisk sykehus!
  Alice, som skjøt ved hjelp av de bare tærne, brøt med et nøyaktig treff, synet av Jagdtigeren sang lekende:
  - På ruinene av Berlin våter Taras Bulba sønnen sin! Og hvorfor skal vi ta Berlin - hele verden er bedre på en gang!
  Angelica bommet av latter, og en annen "fascist" gled unna. Jenta slo seg selv på haken med knyttneven.
  - Ikke foran, alt er feil, det er ikke så gøy! Du røyker på tom mage, du drikker med bakrus!
  Alice blunket tilbake.
  - Men jeg drikker ikke, og ingen vil helle det i halsen min. Det er mye mer glede enn humle, som å kunne bevege seg, synge og danse!
  Angelica bommet igjen, intuisjonen hennes til å skyte for å drepe var ikke like omfattende utviklet som Alice, og latteren hennes var ekstremt upassende når det var så mange døde rundt at man måtte prøve å ikke tråkke på likene. Og noen ganger måtte jeg kjøre over restene av likene ...
  Den rødhårede sibirske krigeren sa:
  - Så jeg forstår at krigen har et ufeminint ansikt, men kvinnelig utålmodighet i ønsket om kannibalisme!
  Alice knuste også nattsynsapparatet og sa med irritasjon:
  - Jeg liker ikke å bryte gode ting!
  Angelica fnyste foraktelig.
  Hva er bra med denne enheten? Jeg så på en eller annen måte inn i trofeet ... Alt uskarpt, som om en sunn person tok på briller, og med en grønnaktig fargetone.
  Alice svarte fornuftig:
  - Kvalitet er kjent i sammenligning. Det har vi ikke engang!
  Angelica sa selvsikkert:
  - Nei, det vil det! Og enda bedre enn Fritz ... Men Nazi-Tyskland vil ikke ha noe igjen, drøyt førti kilometer til Berlin. Og vi vil passere dem, uansett hva det er for oss, og fienden trenger ikke!
  Alice bekreftet:
  - Vel, selvfølgelig, la oss gå! Dette er jeg helt sikker på! Men foreløpig ville det ikke skade oss å endre utplasseringsstedet ...
  Jentene løp og slo hjelmen med sine grasiøse ben dekket med blemmer og skrubbsår, nesten helt opp til knærne, men fortsatt vakre. Krigere likte til og med til en viss grad denne smerten, og viste frem mot utilgjengelig, selv for mange menn.
  Alice sa klokt:
  - En mann har ikke bare skjegg i ansiktet, og stålkuler i buksene, men også et hjerte av gull i brystet!
  Angelica var enig i dette:
  - En geit har også skjegg, men bare en ekte mann har et hjerte av gull!
  Den tredje ryggen var fortsatt ubesatt. Angrepsfly led tap, spesielt fra Focken-Wulf - et monsterfly. Den kraftigste enkeltseters jagerflyen når det gjelder bevæpning og rustning, denne arbeidshesten fra andre verdenskrig, var veldig ubehagelig for Alekseev. En viss svakhet i manøvrerbarhet i kamp, også med lite manøvrerbare angrepsfly, påvirket ikke spesielt, men styrken til våpen ...
  Og Peter og Ivan falt bak ...
  Alice, som innså at Fokken-Wulf ikke kunne bli skutt ned fra en snikskytter, slo ut verken Salamanderne eller Me-462. Det var sjanser...
  Angelica på sin side skjøt mot bakkemål. Med varierende suksess, men snikskyttere savner ikke i det hele tatt, kun i filmene. Eller i lavprofilerte actionfilmer. Alice, selv om hun bommet, var det umerkelig. Hun ville ikke miste ryktet sitt som en terminator-kriger!
  Men Angelica smurte oftere og oftere. Her er det imidlertid ikke bare hennes feil, natt, røyk, røyk, til og med luften vibrerer av varmen. Men den sibirske krigeren ble irritert og hun sang:
  - Alisa Selezneva, ta mitt ord for det! Skyter som en ku, nazigalehus!
  Den gullhårede krigeren ignorerte den dumme vitsen. Selv om hun mobbet.
  Alice bare tenkte
  - Vidd viser noen ganger sinnets sløvhet, som et rett speil et skjevt ansikt!
  Salamanderne fløy inn og ut, tvert imot. De brukte sin overlegenhet i hastighet og manøvrerbarhet, derfor prøvde de å legge press på de russiske essene, og skapte en lokal overlegenhet i styrker på en eller annen del av fronten.
  Ikke-262-er, flagrende som sommerfugler, flekkete grønn og blå khaki. De gjorde en tønnerull, halvannet dusin av disse nydelige bilene på en gang, og skled deretter på vingene som skatere.
  Alice klikket med tungen:
  - Ba! Det er bare fantastisk! Men skatere, det vil ikke redde deg!
  Sommerfuglene kommer faktisk inn i fakkelen og faller!
  I mellomtiden, i mellomtiden, gir Vladimir den tredje fra natten fra 17 til 18 ordren:
  - Zhukovsky har det vanskelig! Derfor beordrer jeg sjokkenhetene til den første ukrainske fronten å snu nordover og angripe Berlin fra sør!
  Kommandantene gir ordre, og de menige soldatene kjemper uten å tenke.
  Alice brenner nok en "Salamander" (jeg lurer på hvorfor tyskerne kalte deres beste jetjager på den måten. Kanskje i analogi med den berømte romanen; Karl Capek - krigen med salamandere. Mange kjennere og historikere tror at Capek trakk en parallell i denne berømte arbeid mellom mutante salamandere og fascist-nazister!), sa:
  - Av en eller annen grunn er en som flyr så lett å skyte ned!
  Angelica innvendte veltalende:
  - Noen som viste seg å være skutt ned av en enkel brostein, vingene ble knust av steiner som allerede var på flukt!
  Alice fniste.
  - Ja, her er det dialektikk! Utviklingens og filosofiens dialektikk... Som franskmennene sier...
  Angelica avbrøt partneren sin:
  - Der var Kutuzov - han slo franskmennene! Nå er Vladimir hele verdens Gud!
  Jentene, etter slike ord, fniste igjen, slo hverandre såle på såle. Alice skjøt stadig raskere, til og med automatgeværet hennes ble overopphetet og brant fingrene hennes. Her hadde hun for eksempel til og med evnen til å slå ned den nesten ugjennomtrengelige Focken-Wulf under svingen. Angelica berømmet:
  - Øyet ditt er en diamant! Når øyet er en diamant, i motsetning til naturstein, er det alltid for hånden og trenger ikke graves ut!
  Alice bemerket spøkefullt en annen aforisme:
  - Selv en ku trenger bukser hvis de er ved gaffelen til et beite og et vannhull! En kvinne setter pris på klær på seg selv, en mann setter pris på hennes fravær, og skattemannen setter pris på antall lapper som kan klippes fra andres kjole ved å lappe på statsbudsjettet!
  Det var en midlertidig pause på himmelen, men så plutselig, i midten av stillingene, var de fremrykkende russiske troppene som en eksplosjon, som en meteoritt styrtet inn i jorden. Hundrevis av infanterister ble revet i stykker, brent og kastet i forskjellige retninger. De spredte seg, det ser ut til at de ikke er mennesker, men en hel bølge av en tsunami har reist seg fra levende, fillete og døde kropper.
  Angelica utbrøt over støyen:
  - Wow! Her er et slag! Selv "Andryusha" treffer ikke sånn!
  Alice foreslo:
  - Dette er Strumtigr, med bombeflyet hans. Den kraftigste sporet angrepspistol!
  Angelica kastet opp hendene.
  - Ja, jeg har ikke sett denne durra før! Sannsynligvis selvgående våpen det du trenger!
  - Vi må se dette selvgående våpenet og nøytralisere det! Alice uttalte. - Ellers tar vi et byll i badekaret!
  Angelica spøkte malplassert:
  - Vi skal i bad: så et bad for en russisk person er lykke!
  Et slikt kaos hersket på slagmarken at Alice klarte å fikse hvor skuddet kom fra bare med en andre volley. Dessuten ble begge, "Sturmtiger", slått på en gang. Så disse bombene buldret, så mange ofre ...
  Angelica, som Spinoza og Cicero rullet sammen, sa:
  - For kunstens skyld gir utøvere frivillige ofre, for militærkunstens skyld tvinges lytterne til å ofre! Publikum vil alltid ha et ekstranummer med et mesterverk av kunst, det er ingen igjen fra publikum som vil ha en reprise med et mesterverk av militærkunst! Konserter av kunstens maestro, store penger betales for billetter, og enda mer penger betales for å unngå konserter av kampsportens maestro!
  Alice avbrøt vennen sin:
  - Kom igjen, på min konto, la oss skyte direkte inn i kanalen til kanonens brede munning, så detonerer bombene i drivladningen!
  Angelica vred fingeren mot tinningen:
  - Du må først endre posisjonen, at vinkelen er rettere og trampe på beina!
  Krigerne løp med all sin smidighet, men igjen hadde de ikke tid. Stormtigere ser ut til å ha fått ekstra automatikk ved omlasting, og brannhastigheten deres har økt. Dessuten led ikke bare infanterister, men også stridsvogner av en salve, tårn ble revet av, og stål ble blandet med flammer i en djevelsk heksegryte.
  Jentene, irritert over sin tregehet, trådte med vilje sine bare, kvinnelige føtter inn i ilden for å straffe seg selv med smerte!
  Angelica sa:
  - Vi fortjener det!
  Alice, som grimaserte i smerte og danset barbeint på bålet, la til:
  - Og fiendene fortjener enda verre!
  Angelica svarte:
  - Det er bedre å drepe én skurk enn å avsløre hundre, de siste skurkene gjør det selv!
  Alice erklærte bestemt, som en kriger fra Lucifer:
  - Og det er akkurat dette vi skal gjøre!
  Jentene tok sikte, danset fra de små flammene, smertene og brannsårene slik at de kunne konsentrere seg. Tross alt er dette deres hjemland, brødrene deres er russiske soldater, de må vinne og ta de siste skrittene til Berlin. Når kommunismen vinner, vil mennesket aldri dø i hendene på en annen mann!
  Myk start, spesielle kuler med økt pansergjennomtrengende fløy ut av stammene. Her var hovedvanskeligheten ikke bare å komme inn i ventilen. Nazistene er heller ikke idioter og beskyttet tønneåpningen med en hette som et tekannelokk. Derfor var det nødvendig å ha tid til å plante den i det korte øyeblikket da hetten reiste seg på et øyeblikk fra skuddet. Så, som kuler som gjennomborer en blanding av flere aggressive væsker...
  Den eksploderte monstrøst, først to eksplosjoner samtidig, deretter flere fra detonasjonen av et dusin flere ammunisjonsbomber. Flere nærliggende pillebokser, Fritz ble ødelagt eller alvorlig skadet, det ble laget imponerende hull i dem.
  Eksplosjonsbølgen var så sterk at den nesten slo begge krigerne på ryggen. I glede ropte jentene:
  - Det er! Det er bare klasse!
  Alice la til:
  - Det skarpe øyet til en snikskytter er i stand til å gjennombore den tykke rustningen til de tykkeste øyenbrynene, den dummeste krigeren!
  En fornøyd stemme hørtes bakfra.
  - Jeg så det! Jenter, tenk på Order of Glory av første grad i lomma... En mann i uniformen til en major i det tsaristiske hemmelige politiet har kommet seg. - Mer presist på brystet! Godt gjort jenter! Dette er imidlertid ikke alle dine bedrifter!
  Alice tullet:
  - Dette er bare begynnelsen!
  Angelica spratt opp.
  - Og viktigst av alt en god start!
  Major la til:
  - Dette er begynnelsen, og slutten i Berlin! Jeg ville ikke bli overrasket om du også fanger Hitler i kulene. Tross alt er dere jenter på nivå med en supermann!
  Krigerne svarte beskjedent:
  - Nei, vi er bare sovjetiske kvinner!
  Sturmtigers død og sjokket fra nederlaget så ut til å ha brutt styrkene til Fritz, den tredje ryggen var allerede overvunnet om morgenen den attende. Tropper, spesielt stridsvogner, krøp ut på jevnere terreng. Jentene måtte til og med dytte så tunge maskiner!
  Angelica sa:
  - Krig er det mest gambling spillet, bare i det taper staten, i motsetning til poker, den som ikke kan underordne seg spenning!
  Alice la alvorlig til:
  - Et angrep i en krig er som et hesteveddeløp, bare hippodromen har mye flere hindringer og korrupte jockeyer!
  Angelica svarte:
  - Denne aforismen er ikke nøyaktig! På hesteveddeløp kan du bestikke jockeyer, under angrepet innser løperen at livet ikke er til salgs!
  Krigerne løp enda lenger unna... Og avslørte sine perle tenner samtidig. Alice sang til og med:
  - Skjønnhet, skjønnhet, vi tar en katt, en siskin, en hund, mobberen Petka, en ape, en halv trikk til galehuset! Her er et selskap!
  Angelica løp frem til skyttergravene la til:
  - Et selskap som ikke kan selges under hammeren!
  Alice nikket.
  - Ja! CPSU vil spise oss!
  Angelica ble overrasket:
  - Og hva er CPSU? Jeg kjenner ikke dette begrepet!
  Alice utdypet på en merkelig måte:
  - Dette kan oversettes med Sovjetunionens kommunistparti!
  Angelica trakk på de forslåtte skuldrene.
  Men det er ikke noe slikt navn ennå...
  Alice kastet opp, høyre knyttneve:
  - Tro meg, det vil det! Nødvendigvis vil!
  Angelica kastet:
  - Vær sunn!
  Alice støttet en alvorlig vits:
  - Jeg vil definitivt!
  På sletta var motstanden svakere, men fortsatt sta. Ferdinands var spesielt irriterende, disse selvgående jagerkanonene, som enorme humler, brast inn i sovjetisk utstyr med granatene sine. Å ødelegge Ferdinand er ikke lett, det er ikke for ingenting at denne selvgående pistolen er den mest massive av de tunge og er nummer to etter Panzer-4.
  Angelica så et bakhold Panzer i buskene ... Bilen veier bare tjueto og et halvt tonn, men den har en Panther-kanon. Den lave silhuetten gjør det enkelt å kamuflere og slå fra bak bakhold. Alice begynte også å krype mot Panzeren ... En vellykket bil, men dens fulle potensial ble ikke utnyttet til det fulle, på grunn av dumheten til den tyske kommandoen. Generelt er dette et merkelig fenomen fra andre verdenskrig. Den russiske militærkommandoen i løpet av fiendtlighetene har blitt merkbart forbedret i krigskunsten, spesielt på det taktiske nivået. Og tyskerne begynte tvert imot å styre troppene mye dårligere enn i begynnelsen av krigen. På grunn av dette hjalp til og med den økte mengden utstyr (i 1956 flere stridsvogner og selvgående kanoner i løpet av en måned enn i hele 1954!), dem til å motstå de russiske slagene fra tsarhæren. For eksempel, hvis vi tar produksjonen av våpen, var proporsjonene i forholdet mellom produksjon av utstyr bedre for tyskerne i det femtifemte og femtifiemte år, enn i de femtiførste og femtiandre årene. Men fiendtlighetsforløpet ble ikke gunstigere for Det tredje riket, men snarere det motsatte!
  Jenter, de begrenset seg ikke til ødeleggelsen av Panzer-4-optikken, de sprengte også bilen med fangede kumulative granater. Først en Panzer, og så den neste ...
  Angelica lo.
  - Det er slik vi tresker disse hoggormene!
  Alice, som blottet dolktennene sine, var enig:
  - Vi tresker så mye at selv ikke et skilpaddeskall vil redde Panzer-4!
  Det var mange tenåringer i skyttergravene, tilsynelatende kalt opp ganske nylig. Det var til og med så blåste gutter at de ikke en gang trakk på tenåringer, rundt ni eller ti år gamle. De så forvirret og redde ut.
  Guttevåpen, rekylfritt kaliber 20mm. Lett, og i nærheten av dem kan du steke infanteriet, eller drepe tanklarven. Her er en liten, lyshåret en, begravet i et bakhold, bare de bare hælene hans stikker ut. Mange gutter er barbeint, det fantes ingen støvler av passende størrelse, og i Tyskland i midten av april er været som i Russland i varme mai. Guttene i Det tredje riket sprer seg imidlertid ikke, av frykt, som for eksempel eldre tysk milits ved første anledning, hever labbene til toppen eller flykter til Berlin.
  Bare guttene lukker ørene for å bli døv fra utbruddene av skjell, og hylingen av de brennende gavene til "Andryush" og "Katyusha". Og så kjemper de til siste slutt. Noen tyr til og med til bedrag, slipper soldatene fra den røde hæren inn, løfter hvite filler nærmere, og sprenger seg selv i luften sammen med dem. Modige barn dopet av propaganda, og mye mer kritiske voksne, spesielt de som husker godt dagene før Hitler, og ikke lot seg hjernevaske helt.
  Derfor, jo nærmere Berlin, jo færre voksne blir det som flykter bakover, og jo oftere kjemper de skjeggløse, men modige smågutter.
  Men blant jagerflyene begynte tyske jenter å bevege seg mye oftere. Hitler, til sin ære, anså det som herskerens plikt å beskytte kvinner og ikke la dem gå til fronten som kanonfôr. Dessuten er mangelen på menn fra et demografisk synspunkt ikke så forferdelig, en mann kan befrukte hundrevis av kvinner. Men en kvinne trenger ni måneder for å føde et barn og ytterligere to år for å bli frisk.
  Da Alice så at Angelica skjøt på guttene, slo hun munnen og utbrøt:
  - Ikke drep barn! Forsto du kvinnen eller ulven?
  Angelica knipset heftig som en panter:
  - Kan de drepe oss?
  Alice bemerket:
  - Dette er barn, de forstår ikke... I tillegg er det ulike nivåer av moral. Fascistisk moral er basal, kommunismens moral er sublim. Basert på dette må du forstå at vi ikke kan, bør ikke være like ille som motstanderen vår. Ellers, hva er vitsen med at vi hevder det godes rolle i kampen mot det onde.
  Angelica ønsket å snurre en aforisme som svar, men hodet hennes var tomt, som en vesken til en festlig person. Og ingenting kom, vittig og etsende.
  Alice klappet venninnen sin på skulderen.
  - Det er det! Selv om Stalin sa at vi ville svare på fiendens slag med et trippelslag, mente han slett ikke at slemhet skulle besvares med trippel slemhet. Og på grusomhet trippel grusomhet! I dette tilfellet er ikke prinsippet om øye for øye vårt prinsipp!
  Angelica rynket irritert pannen og sa ganske rimelig:
  - Den gamle mannen, strø, de har et mye sterkere instinkt for å overleve for enhver pris. Så, dette er en veldig kontroversiell idé ... Det vil si, jeg ville si at vi snart ikke vil ha noen å skyte på bortsett fra blåse suckers ... Så, hva kan vi snu?
  Alice pekte på Angelica med pekefingeren mot vest:
  - Du skjønner, "Panterne" kryper, tro meg, vi vil fortsatt ha noen å kjempe her og noen å knuse! Er det ikke klart!
  Angelica spurte vennen sin:
  - At hendene mine skjelver av tretthet, og beina mine også ... Kanskje du vil synge meg noe muntert?
  Alice svarte:
  - Ja, jeg har heller ikke lukket øynene for den femte dagen! Å synge, er det noe for deg å være munter ... Fra det gamle?
  Angelica rykket sint på hodet som en hoppe.
  - Ikke! Jammen den er gammel! La oss synge bedre, nytt, morsomt, sovjetisk!
  Alice skrudde opp ansiktet hennes.
  - Det blir gøy, men bedøm selv hvor sovjetisk!
  Angelica, savnet, stanget sint geværkolben mot kinnet hennes og mumlet:
  Vi trenger ingen ekstra hype! Vi trenger, oppriktig, vakkert og poetisk ...
  Alice sang med sin praktfulle, uforlignelige stemme:
  Russisk ånd i kamp fall ikke,
  Å røde sol, vårstråler!
  Selv om Fuhrer var omgitt av et steingjerde,
  Hammeren vår slår som en tromme i mørket!
  
  På baksiden av dypet våre lunder -
  Og de gyldne honningkornene fra innfødte åkre!
  La det røde flagget over hæren skylle,
  Og fly har vinger på himmelen av kraner!
  
  La fedrelandets vei bli høyere;
  Vi hever kommunismen over planeten!
  Vi hører stemmen fra hundre tusen sterke nasjoner,
  Alt er forhøyet og ridderen går ikke av!
  
  Tro, høsten kommer ikke i landet,
  Og vi skal ikke fryse under snøen!
  Det er bedre å slutte å moppe jenter -
  Kommer tilbake, kjenn hæren vår med en strålende seier!
  
  Berlin vil falle, ser vi snart
  Og vi er ikke redde for "Panthers", "Tigers" i det hele tatt!
  Det blir setninger for Fritz,
  Vel, få prisene, sønner av Russland!
  
  Og vår dyktighet er som en flamme,
  Fascismen vil spre seg i stinkende aske!
  Og viljehardhet er som en stein,
  Prosjektilet buldrer, knusende - pang!
  
  Satans bønner, ta ikke hensyn,
  Herren bestemte seg for å la det være den eneste måten!
  La oss rense jorden fra nazismen,
  Tross alt er planeten ikke en taverna i det hele tatt for Fritz!
  
  Selvfølgelig betalte vi mye
  Våre rettferdige hav har gått til grunne!
  Nå er Russland i rød makt,
  Og ikke mer djevelens bedrag kommer tilbake!
  
  Tross alt er kommunismens sak hellig,
  Det er absolutt, grenseløs godhet i det!
  Og i henhold til lovene til veldig sann dualisme,
  Kapitalismen er ikke bestemt til å blomstre!
  
  Slik at sult ikke plager nasjonene,
  Kollektivgårder må plantes overalt!
  Det tar bare fire år
  Den Allmektige vil sette en fast femmer for bygging!
  
  Og så verdensrommet - universets gårdsplass,
  Fei den godt, med en kraftig kost!
  Denne herligheten er sterk uforgjengelig -
  Der hver person er en stor helt!
  
  Ikke gråt enker for soldater,
  Tross alt er det ingen umulige mål for vitenskapen!
  De blir belønnet med oppstandelsen,
  Og vi sender deg en bukett fra oss, fra skarlagensrøde roser!
  . EPILOG.
  Hitler feiret 20. april 1957 seksti åtti år. Dette er nesten en merkedag, ferien er faktisk i en tapt posisjon. Nå har Fuhrer et valg: enten dø med ære. Eller løp og gjemme deg under jorden.
  Både den og en annen Hitler er ikke så fornøyd. Så situasjonen for Det tredje riket er svært alvorlig.
  Hitler ser på en gladiatorkamp. Guttene slåss i samme badebukse.
  Gutter på ti år vifter hver med små sabler og dekker seg med skjold. Deres nakne, solbrune, tynne kropper glinser av svette.
  Guttene har allerede klødd hverandre. En av dem bommet et slag og falt. Maureren brente den nakne hælen sin med en lommelykt.
  Gutten spratt opp. Og han bommet igjen. Og falt gjennomvåt av blod.
  Hitler ropte for fullt:
  - Gjøre det ferdig!
  Og banket med tørre hender. Krigen ser ut til å nærme seg slutten, og humøret til Fuhreren er ikke særlig godt.
  Det er på tide at han sparker. Og dette er, som de sier, et presserende behov.
  De modige krigerne har allerede nådd utkanten av Berlin, som ble stormet av den røde hæren. Et av de gamle fortene, forsterket av moderne festningsverk, kjempet fortsatt hardt, russiske tropper prøvde å bryte dypere inn i citadellbyen.
  Og røyken så ut til å bli mer og mer voldsom...
  Alice kom seg litt etter sårene, men hun løp ikke særlig fort, det var fortsatt svakhet i bena. Bare at radioen rapporterte at de russiske tsartroppene og de amerikansk-russiske og også tsaristiske styrkene møttes, og lukket ringen rundt Berlin. Det var forbrødring mellom soldatene.
  Krigen, grusom, kjølig, var allerede ved målstreken. Men den nære, veldig nære enden ga kraft, fødte styrke.
  Jentene klatret opp på det ødelagte taket og begynte derfra å jakte på fortet.
  Veggene var monstrøse, laget med all den nitid som er karakteristisk for middelalderbyggere.
  Det var mange luftvernkanoner, maskingevær og mortere. Selv kom på en eller annen måte over "Jagdtigere" dekket på tynnere pansrede sider og akter med armerte betongplater.
  Det er ikke lett å komme nær, selv om sta Aleksei dukket opp på himmelen. De forsøkte tilsynelatende å få tak i tungt pansrede bunkere.
  Alice bemerket:
  - Dette fortet er inngjerdet, din jævel!
  Angelica ertet:
  - Det stemmer, den sitter fast! Men det er mye verre for oss.
  Alice foreslo:
  - Kanskje nærmere sentrum. Der vil vi finne mye flere mål.
  Angelica klødde veldig behendig de bare bena bak øret med grasiøse nedslåtte fingre:
  "Først, knekk Jagdtigernes optiske instrumenter, og så vil vi flytte til sentrum, og det blir en stor jakt!"
  En gang en snøhvit due ble den svart av å brenne og så ut som en ravn. Og på himmelen dukket glør av stjerner fryktsomt opp gjennom soten. Her er det verden, uten det beste ... Selv om hva er best?
  Alice bemerket:
  - Det beste i verden er at du aldri kan si - det kan ikke bli verre!
  Angelica, som en kø fra Arbakan, la inn:
  - Hva er ille i verden, akkurat i krigen, og etter seieren blir det ikke bedre!
  Gutten Oleg Rybachenko, som hoppet opp til dem, ropte:
  - Hva snakker du om. Fienden kutter allerede tankene våre!
  Faktisk, fra åpningene til en lang og tykk snute falt kumulative skjell. Det var fire "Yagdtigr" -3, tre bommet på lang avstand, og den fjerde traff den akselererende "Nikolai" -3 rett i venstre larve. Fra det knusende slaget fra et tretti kilos prosjektil ble ruller og belter revet av, og selve bilen snudde nesten.
  Angelica plystret høyt.
  - Det er et spytt. Vel, kan du pirke i optikken deres?
  Alice var ikke helt sikker.
  - Svakhet i fingrene, hender skjelvende ... jeg er ikke sikker.
  Angelica fnyste foraktelig.
  - Men du er fortsatt en russisk mann! Vet du hva russiske folk er i stand til?
  Alice slo seg irritert på haken.
  Alt annet enn dumhet!
  Den snøhvite krigeren smalt det høyre øyet og begynte å sikte. "Jagdtigers" -3 hadde et truende utseende - spesielt frontalrustningen, masken til pistolen, som ga den en likhet med snuten på en grise. Men litt høyere avstandsmåler og periskoprør. Det er der du må plante det!
  Alice prøver å konsentrere seg... Se for deg en kule som noe sånt som en giftbar datter. Og forloveden hennes på nesten en kilometers avstand er et optisk syn. Og han trenger å bli spikret...
  "Jagdtigers" -3 spyttet igjen, en av bilene "Nikolai" blåser ned tårnet med et nøyaktig treff ... Og skroget med understellet beveger seg fremover med treghet. Phasmogoria!
  Alice hvisker:
  - Vel, Guds mor og George, hjelp deg med å nippe til harpiksen fra Gehenna! - Jenta trykker forsiktig på avtrekkeren.
  Angelica setter frekt venninnen ned og drar i skulderen hennes:
  - Hva snakker du om. Vil du drikke Jomfru Maria med harpiks?
  Alice kaster av seg den hårde, sterke hånden som en smeds hånd og erklærer:
  - Slik husker jeg gravide kvinner med slitte mager, og babyer hengt i navlestrengen, så vil jeg ha alle helgenene ... Tenk selv, hvis de tillater slikt kaos, hvilke helgener er de da!
  Angelica klødde seg på neseryggen med rumpa og fnyste - "a bad omen":
  - Ja, det har jeg visst lenge. Selv på skolen forklarte de oss hvorfor det ikke finnes noen Gud - hvis Gud tillater en slik helvetes verden, hva slags Gud er Han da?
  Alice fniste som svar, og pekefingeren på høyre hånd verket forrædersk. Jenta frøs og prøvde å samle hestetankene sine. Fokuser på skyting. Men tankene gikk et sted til siden, og til og med ned ...
  Alice sa klokt:
  - Og hva er fritiden vår uten krig? Virkelig kjedelig! Tenk på mennesker som roboter? Og vi er friske og muntre barn av den allmektige ...
  - Og ikke ond! - Angelica. - Vel, hvorfor skyter du ikke?
  Alice blunket dumt.
  - Fingeren streiker ... jeg kan savne ...
  Angelica synger her:
  - Jeg bommet første gang, angret andre gang, og tredje gang gikk jeg glipp av det, at onkelen sang!
  Alice fortsatte sangen:
  - Musikken spiller, trommene slår - vaktposten Fritz blir tatt med til kirkegården!
  Å spytte "Jagdtigers" -3 var av variabel effektivitet, men når de ble truffet, raserte de alt på rad. "Nikolai" -3 skjøt og traff på farten, uten engang å tenke på målene. Men prøv, prøv en slik koloss. Ett ord - nazistisk fakyu!
  Allerede "Alexander" -4 mottok sitt "hotell", tårnet var vridd ...
  Alice prøver å trykke på avtrekkeren, men fingeren vil ikke bøye seg. Dessuten er han hoven, og jenta er så dum.
  Men her begynte Oleg Rybachenko, som alltid ønsket å støtte kjæresten sin i vanskelige tider, å synge veldig høyt:
  Eventyrverden kan være ond
  Tross alt er magi også tosidig!
  Alt ser ut til å være bra ung
  Jeg vil ha sannheten; leve i ære kjent!
  
  Men et sted vever et troll et nettverk,
  En ond ånd setter feller!
  Vi skal på en lang fottur
  De venter på at vi skal bli testet, ikke leker!
  
  Kanskje mosen er fryktelig stikkende,
  Vel, en vannlilje i stedet for en felle!
  Blod hulkende tårer fra skyene,
  I stedet for en måne av blader, skinner en korsær!
  
  Men vennen min er en lys alv,
  En venns krøller skinner av gull!
  Feen sa - gutten driver ikke,
  Og strakte ut ømme hender!
  
  Dal elf kompis sverd leksjon,
  Lunge, rebound, variable positurer!
  Slik at stammen til livet i det onde ikke krymper,
  Du gir trollkvinnen to roser!
  
  Dvergsmeden smidde en sabel,
  Han forteller meg, smilende;
  Vil du ha en strålende avslutning på kampen,
  Det er nødvendig å være ivrig venn med fysisk kultur!
  
  Slåtte sammen førti bekker i trening,
  Og til slutt ble damaskstål lydig mot meg!
  Du skar først fra knutetreet,
  Vel, da vil du bli en edel kriger!
  
  Her kommer kampen; med alvene
  Troll, og ghouls brøler med dem!
  Men for meg er hæren en familie,
  Og det er ikke noe ønske om å vike unna i en kamp!
  
  Jeg husker bevegelsene, utfallet av bladet,
  Den onde ånden ble kvalt av blodrød!
  Vi ga skapningene et sterkt blad,
  Vi skal bygge en verden, ren og ny!
  Gutten sang, og Alice endret taktikk og stakk langfingeren på et bar ben til hunden til snikskytterriflen ... Dermed åpnet den nyeste skytemetoden.
  "Jagdtigers" -3 ble raskt blind, og så åpnet en av lukene seg, et barbert hode med en svart flekk over høyre øye stakk ut.
  Angelica dyttet vennene sine mekanisk i benet for å hindre henne i å skyte og skjøt seg selv ... Men sinne viste seg å være en dårlig hjelper, kulen spratt forbi det tykke dekselet til de massive selvgående kanonene. Nazisten kommanderte med kaldt blod, og pistolen skjøt igjen og ... Ytterligere trettifire mistet tårnet, og stakk stolt ut over skroget.
  Alice forsøkte uten hell, som en panter med en svidd hale, å sparke sin stygge venn med et spark. Så hun slo av angrepet med en tydelig blokkering:
  - Hvorfor er du hvit?
  - Hva gjør du? Alice fyrte av lyn fra safirøynene hennes. - Vi kjemper for en felles sak, av hensyn til frelsen og lykken for hele den progressive menneskeheten, og den flammende djevelen er sjalu på venninnen sin på at hun utrydder nazistene mer, og presser på.
  Angelica skammet seg og fant umiddelbart ut:
  - Og jeg slo en mygg av beina dine. Du har allerede mistet for mye blod, og han suger fortsatt jævelen!
  Alice korrigerte venninnen sin med dårlig skjult hån:
  - Myggen er ikke en jævel, han er en leddyr ignorant!
  Angelica, som svar, viste tungen sin til sin snøhvite engel - sang:
  - Jeg gir kunnskap, i håp om... At en mastergrad kan bli tildelt en ignorant!
  Oleg Rybachenko avbrøt vennene sine og ga til og med et rødt slag i ansiktet, hun forventet tilsynelatende ikke en slik frekkhet fra gutten at hun tilga henne:
  - Ja, du skyter, og bråker, som kvinner på markedet!
  Angelica prøvde å svare, men den unge speiderobersten fikk også reaksjonen som en slangefanger og hoppet tilbake. Men den brennende djevelen ville åpenbart ikke tilgi og skyndte seg umiddelbart etter ham. Gutten hoppet over støtene, solbrun, med knelange bukser, bare føtter. Angelica er bak ham.
  Alice byttet til skytebanen. Vel, hvis krigeren hennes trenger å bruke fingrene på de bare grasiøse bena som et verktøy. Tross alt er de så flinke og fleksible at de ikke takler det verre enn hendene hennes.
  Fascistens barberte hode ble delt fra en nøyaktig kule mellom øynene ... Selvfølgelig kan folk ikke sikte med føttene som vanlig. Her er det snarere intuisjon og forbindelse med jorden, som gir energien til et helbredende sår.
  Alice tenkte da at kanskje om hundre år, når velnære etterkommere vil lese om eventyrene deres, vil mange av dem tenke: "barfottosker". De suser barbeint, over torner, splinter, knuste murstein, steiner og branner ... Kanskje vil de masochistiske perversene også si det.
  Og de er uvitende om at jorden, selv tysk gjennom en bar såle, gir dem virkelig magiske krefter, hvorfra sår leges overraskende raskt, fabelaktig energi flyter, og viktigst av alt, en helt annen oppfatning av den materielle verden. Nemlig oppfatningen som gjorde henne til en overmenneskelig snikskytter. Så vel som Angelica, forresten, her fanget hun, selv om det ikke var uten problemer, gutten og holder ham på en armlengdes avstand. Selv om Oleg Rybachenko ikke lenger er så liten, og veldig muskuløs og senet, en naturlig festning sammen med livsviktig herding.
  Ungen gjenkjenner praktisk talt ikke sko, selv om han og Alice i en alvorlig frost på tjue grader, til og med mer enn halvannen, maksimalt to timer, ennå ikke kan stå i barfotmodus. Og så må du bevege deg, og i et bakhold, i kulden, stivner bena raskt og veldig smertefullt.... Men Angelica overnatter, graver seg hodestups ned i snøen og samtidig i én badedrakt, eller til og med kun i truser. Og ingenting, selv huden blir ikke blå, som om hun er snødronningen.
  Alice håpet at hun til slutt ville være i stand til å nå et lignende nivå av herding. Før krigen levde hun i en familie som ikke var fattig, faren var leder av distriktets eksekutivkomité, moren var ingeniørøkonom.
  De hadde ikke tid til å evakuere, og foreldrene så ut til å ha forsvunnet ... Lastebilen som Alice kjørte på, snudde nesten etter eksplosjonsbølgen, og hjulene ble kuttet med granatsplinter.
  Så sammen var de gutter, da var hun fortsatt bare en pioner, flyttet på egen hånd mot øst.
  Men så sviktet guttene dem, som bestemte seg for å kjempe uten voksne ... Vel, jentene står bak dem.
  Og så havnet de i okkupasjonssonen ...
  Livet til jentene var hardt. Alice, alene igjen, måtte jobbe som arbeider ... Og dette er et helvete, selv om ... Heldigvis skjemmet ikke foreldrene bort jenta for mye, hun hadde erfaring med fysisk arbeid, men ikke så utmattende.
  Og arbeiderne jobbet hardt, i to tredjedeler av dagen ... Selvfølgelig, våren, sommeren og høsten, lærte Alice å gå i bomullskjole og barbeint, som nesten alle barn i yrket. Selv familiene til politimennene og de eldste prøvde å være så beskjedne som mulig.
  Alice, men som en bevisst helt fra begynnelsen, lette etter forbindelser med undergrunnen og prøvde å oppfylle denne eller den oppgaven.
  Som jente, med snøhvitt hår og et engleaktig ansikt, var hun ideell for rollen som budbringer eller speider. Hun har en utmerket hukommelse, hun kan tysk og engelsk som til og med spretter av tennene hennes, og du ser slikt at ingen vil tro at jenta bringer døden til Fritz.
  Alice trampet på de små, herdet av lang vandring langs dusinvis av veier, og la merke til alt ... Men hun stoppet ikke der. Hun ønsket å drepe disse jævlene, spesielt etter at hun ble grundig pisket og forvekslet med en tyv.
  Så hvorfor ikke ta med noen eksplosiver i kurven?
  Som speider klarte hun en gang å kopiere "Royal Tiger", som kom til Polen i desember 1955 ... Det var da jenta stort sett frøs, så det var i sterk frost bare med bastsko på bare føtter, punishers hunder nappet inn i en fillete saueskinnsfrakk, men .. Uansett, hun nys ikke engang, selv om hun skalv, etter desembernatten var den sterk.
  Og karrieren til en snikskytter fikk en flott start... På kort tid ble hun en leder blant jagerfly. Og det var ikke bare en fenomenal nøyaktighet, men også et jaktinstinkt.
  Riktignok nektet Alice kategorisk å drepe tenåringer og kvinner ... Kanskje det var derfor de ikke hadde det travelt med å lage en heltinne ut av henne!
  Men nå var alle som prøvde å stikke hodet ut av luken for å peke på øyet gamle og garvede fascister. Og ikke synes synd på dem...
  Men Angelicas formue bestemte seg for å hevne misunnelsen hennes, og et fragmenteringsprosjektil eksploderte. Oleg Rybachenko ble ikke engang ripet, men den brennende krigeren, etter å ha slått ned, ble anstendig kuttet. Flere fragmenter gjennomboret brystet hans, traff armene, bena og til og med et lite kutt i tinningen.
  I brystet og skuldrene gjorde det alvorlig vondt, men Angelica reiste seg likevel og prøvde å holde seg rett. Samtidig, og forbannende:
  - Her er djevelene! Hitleritter som ikke kjenner sans for proporsjoner! Eller grunnleggende skam!
  Oleg Rybachenko, som ikke ble skadet, bortsett fra blåmerker da han falt fra eksplosjonsbølgen, bemerket sarkastisk:
  - Og på bekostning av skammen, det stemmer - ta dekning!
  Gutten blunket hånende. Angelica var faktisk nesten naken, uniformen hennes ble revet av og kuttet, og det rant blod fra henne. Kroppen var synlig i all sin skjønnhet. Veldig muskuløs, men også feminin på samme tid, musklene er som tråd, årer og sener virker veldig skarpt, og det ser ut til at dette er en statue av støpt stål av Amazonas. Animert på samme tid av krigsguden Ares.
  Alice plystret.
  - Wow! Vel, du har det!
  Angelica smilte overbærende.
  - Jeg har veldig sterkt kjøtt! Det som er døden for en tysker, er stort for en russer! Så ikke vær redd "Snøhvit", det vil bare gjøre meg forbanna, men det vil ikke slå meg ned!
  Alice bemerket:
  - Vårt infanteri og stål, tankkavaleri har allerede brutt seg inn i fortet. Nå, hva, her jakter vi eller i byen?
  Angelica snudde seg plutselig mot gutten:
  - Og hva vil Maksimka si?
  Den unge speideren ristet på det blonde pannelugget og klemte den solbrune neven med fremtredende knoker, og sa resolutt:
  - Selvfølgelig til Berlin, ellers blir Hitler tatt uten oss! Fiskeren leter etter steder som ikke er de mest tilgjengelige, men de mest lønnsomme!
  Alice tok av en annen Fritz som stakk ut av tårnet som hadde overlevd beskytningen og gnidd kuttet, men allerede nesten lukket såle, erklærte:
  - Og hva? Det gir ingen mening å klekke egg i nærheten av isbreen ... Du må finne et varmere sted!
  Oleg Rybachenko sang inderlig:
  Fedrelandssjel, dediker hjerte -
  Brenn hele kroppen i kamp uten spor!
  Verdighet og ære, bevaring, dø;
  Verden foran - nå raser kampen!
  Angelica klappet guttens bare skulder med en hard hånd. Oleg Rybachenko anstrengte pressen og demonstrerte flisene. Det var tydelig at etter å ha gått opp i vekt, ville gutten snart bli en sterk og kjekk ung mann. Mer presist, ikke så snart, mer enn førtifem år igjen til hun blir voksen, til en ung mann.
  Alice foreslo:
  - Du Oleg Rybachenko er ingen snikskytter, kanskje du flytter litt fra oss ... Siden du er speider, gjør rekognosering!
  Gutten ble fornærmet:
  - Tror du jeg er en alfabetisk byrde?
  Angelica avbrøt krangelen:
  - Olezhka vil løpe foran oss. Og vi følger ham slik, som gjess i strek.
  Gutten samtykket umiddelbart.
  - Det kommer! Løpende mars...
  I selve byen var kampene hardnakket. Noen av gatene var brede. "Nikolai", "Alexander" og selvgående kanoner av alle slag beveget seg langs dem. Spesielt SU-100. Denne selvgående pistolen ser ut som en tank oppkalt etter Nicholas II, men med en kraftigere pistol. Den ble ansett som den beste tankødeleggeren, dukket først opp relativt sent, da krigen allerede brant ut, og hadde ikke tid til å ha en betydelig innvirkning på kampforløpet.
  Men fra nazistenes side dukket det opp en tank som, hvis den hadde blitt satt i militær produksjon i tide, utvilsomt ville forsinket nederlaget til Det tredje riket i lang tid.
  Imidlertid vil nok enhver av dere som ser på det ynkelige synet som er det nåværende demokratiske Europa tenke, men under nazistene ville ikke homofile og "svarte" fått fritt spillerom!
  Og her er AG-25 tanken, liten, flat som en skilpadde med en lang Panther snute. Han skyter fra denne pistolen mot "Nikolai", og bryter gjennom skroget fra en avstand på 2 kilometer. Tydelig demonstrerer fordelen med en høy starthastighet til et sub-kaliber prosjektil, og plasseringen av girkassen direkte på motoren, og mannskapet i liggende stilling ...
  Skjell "Nikolaev" tjente i frontalrustningen med en tykkelse på 150 millimeter i en stor rasjonell hellingsvinkel og ... rikosjett.
  For tretti tonns vekt er tanken anstendig beskyttet, og du kan ikke ta den, frekt.
  Alice, etter å ha klatret opp på taket av et ødelagt hus, ser på at to AG-25-er gikk inn i slaget med en kolonne med russiske Nikolaev-3-er. Tyskernes biler var kvikke, manøvrerbare og hoppet raskt ut. Frontrustningen er virkelig ugjennomtrengelig ... Ja, sidene er fortsatt godt 100 - millimeter og i en vinkel på førti grader fra horisontalen. "Panther" med slike data i 1955 ville være uovervinnelig. Og i nærheten av Warszawa måtte tsartroppene trekke seg tilbake ...
  Men AG-25 trengte heldigvis ikke å bli den beste tanken i andre, eller rettere sagt tredje verdenskrig. Og to biler, ikke så sterke til å stoppe femti.
  SU-100-ene prøver å sikte mot panserbilene til Fritz, men nazistene svinger kjøretøyene sine fra side til side. Speed Thugs: 700 hestekrefter for 30 tonns vekt, gir grei fart, spesielt på motorveien. Det er tolv gir i en boks montert direkte på motoren, ikke medregnet de reverserte, som lar bilen forlate i tilfelle en trussel.
  Det er også bare fire SU-100, de skyter, ett treff... Men returen, den sementerte rustningen har veldig stor vinkel, og tykkelsen er grei... Fritz-bilene skyter som svar, men de får det også til .
  Alice, hvis høyre pekefinger allerede har beveget seg bort, bryter optikken igjen. Den snøhvite jenta blotter tenner og truer med knyttneven:
  - Her blir det for deg!
  Angelica våker over slagmarken. Seks "Nikolaev" -3 ble slått ut i skroget, men det er en sjanse for at bilene kommer tilbake til tjeneste. Kaliberprosjektilet er lite, med tykke vegger, og er ikke så ødeleggende. Riktignok skjedde det en detonasjon i en av bilene, og den begynte å kaste opp.
  SAU-122 fikk også sin porsjon, den ble gjennomboret og den brenner ...
  Alice traff også den andre og flirte ondsinnet ...
  - Sånn er de nå blinde!
  Den rødhårede djevelen tvilte:
  - Å, er det? Tror du på deres blindhet!
  - Jeg savner ikke! Snøhvit knakk.
  Ja, og det ser de også ut til! Angelica stakk fingrene i retning bilene.
  Faktisk fortsatte AG-25-ene å skyte hvert femte sekund, og kastet ut et prosjektil fra sine halvautomatiske kanoner.
  Samtidig smurte de det sjelden, de mottok det selv, men de holdt slaget ... Tilsynelatende var rustningen av høy kvalitet. Så SU-100 kom inn i korpset ... bøyd over ...
  Alice var ikke det minste overrasket:
  - Savnet jeg virkelig ... Det er klønete, eller det er slik sår påvirker meg.
  Snøhvit skjøt igjen og så på resultatet av skytingen med skarpe øyne. Angelica skjøt også mot øynene deres ... Men nei, det tok ikke.
  Alice hvisket en bønn:
  - Kule, kule vær nøyaktig, vi er for Saken, for Kristus!
  Nei, det glipper ikke, det er bare at optikken er beskyttet av for tykt og høykvalitets panserglass. Snøhvit innså dette fort nok... Og sporene til de tyske mirakeltankene ble sprengt av granater. Så hengslene smuldret opp over hele asfalten. Man kan til og med si - absurd! Tankene er immobilisert, og i teorien ville det være nødvendig å komme seg rundt, men de oppvarmede sovjetiske kjøretøyene kjører videre og overøser dem med skjell ...
  Når det er mange treff blir dette mange lette slag i hansker mot hodet. Fra første gang kutter det ikke ned, men så hoper det seg gradvis opp, og det er noe slikt som teknisk knockout.
  Det samme er rustningen, den deler seg fra en rekke treff og smuldrer ... Det er grunnen til at trenden med supertunge kjøretøyer ikke vant i verdens tankbygging. Selv om det ser ut til at du kan gjøre beskyttelse av høyeste klasse.
  Imidlertid gikk Storbritannia i Churchill-tanken veien for å styrke rustningen, selv til skade for bevæpningen. Bare Challenger var en harmonisk maskin i proporsjoner (ild-panser-manøver). Men i denne forbindelse har tanker alltid vært innovative. Selv når det gjelder sammensetning, forble AG-25 uovertruffen under den tredje verdenskrigen.
  Men den er allerede "begravet". Alice og Angelica endret mål, og satte i gang med infanteri, kanoner og Faustniks.
  Nå kjempet krigerne direkte i selve Berlin. Det var mange, mange guttekrigere. Og at voksne ble slått ut allerede i tidligere kamper, og nå er alle menn mobilisert, fra de var ti år, eller enda yngre.
  Jentene kjempet også, men ikke i massevis. Likevel var ikke Hitler, for et monster han var, tilhenger av å sende kvinner til fronten, og anså krigen for å være en ren mannlig affære. Men når det gjelder å forsvare hovedstaden, kan det være unntak fra reglene.
  Alice unngikk av prinsipp å skyte gutter under seksten år. Selv om noen av de utblåste Fritz var ganske behendig wielding faustpatrons.
  Det var mange tap blant sovjetiske stridsvogner, og mye infanteri. Andre hus ble nesten kastet med lik. Det er mange maskingevær i Berlin, og MP-74 automatgevær fungerer også effektivt. Tønner og rekylløse slår.
  Gjennomføre effektiv brann og russiske tropper. Her igjen Elis-angrepet. Rullende angrepsfly, og kraftig ild fra luftvernkanoner og maskingevær.
  Russiske tropper prøver uten pause å overvinne festningsverkene med ett kast. Men forsvaret er bygget sterkt. Her er bygningen tatt, et trefarget flagg vaier stolt over det ... Og plutselig, mens det eksploderer, smuldrer veggene sammen og knuser forskjellige jagerfly.
  Alice rynker tungt.
  - Landminer styres av radio. Det er også minefelt som sappere ikke kan se.
  Angelica, som skjøt ofte og nervøst, grimaserte av smerten i de mange sårene hennes, gurgle sint, var enig:
  - Ja, Fritz skapte problemer. Spesielt tanksøyler ... Her vil tilsynelatende gatene måtte fylles med bly og blod!
  Alice plukket opp en gammel mann. Han slapp faustpatronen, våpenet fløy ned og eksploderte ved sammenstøt og reiste en haug med støv. Bak ham krasjet, ristet føttene i bastsko (!) Og bestefaren selv. Karrieren hans er over. Og etter jernkorsene å dømme var karrieren strålende, det var til og med et ridderkors av jernkorset. Det er til og med merkelig at en slik kavaler valgte en Faustpatron som et våpen, som sterke gutter oftest er bevæpnet med.
  Angelica opplevde ingen spesielle fordommer og skjøt den unge faustisten, blottlagt bak veggen, i sin bare fot. Gutten falt, beinet hans ble brukket, og han stønnet høyt. Den rødhårede djevelen avsluttet i bakhodet og la merke til:
  - Barmhjertighet i krig, i motsetning til en offentlig jente, koster mer, men kan ikke gi tilfredsstillelse!
  Alice svarte:
  - Bare en person med en virkelig opphøyet ånd nøler ikke med å vise de falne nåde!
  Angelica fnyste foraktelig.
  - Her er du igjen Snøhvit og flakser med tunga. Kan du ikke si noe smartere?
  Alice sa strengt:
  - Er det virkelig tapperhet å drepe et uheldig barn?
  Angelica fnyste av enda større forakt.
  "Var du ikke et morderisk barn selv?" Og nå er du fortsatt en mindreårig jente, ikke kysset av en mann. Så ikke start sekkepipene, men skyt heller! Ofte og godt. Og ikke synes synd på blåserne, de synes ikke det minste synd på deg eller soldatene våre!
  Alice, i stedet for å svare, endret posisjon ... I en stor, om enn ganske ødelagt by, har en snikskytter vidstrakte, mange mål, mange ofre.
  Og det er mange barfotgutter, grepet av en patriotisk impuls for å beskytte Berlin. Og noen ganger er de ikke særlig godt bevæpnet, våpen, fauster, molotovcocktailer, men de kjemper desperat. Imidlertid er guttegjenger allerede synlige - bundet opp av russiske soldater.
  Men her er en av guttene i en revet tunika, løftet hendene opp og så å si gikk for å overgi seg. Hans bleke, utmagrede ansikt, med blodige pissages og innsunkne kinn, var strengt og fullt av fortvilelse.
  De russiske soldatene strakte ut hendene til ham... Gutten trakk noe og eksploderte med en gang med et brøl! Fragmenter fløy langt, og stykker blodig kjøtt.
  Alice tenkte for seg selv, hva hvisket tyskerungen til slutt? Bønn til mor, Gud eller helvetesmonster Adolf Hitler? Hva drømte han om de siste sekundene? Hva husket du?
  Angelica sa dystert:
  - Dette vil avvenne oss fra den dårlige vanen med å fange ungdyr. Se hvordan de forstår hengivenhet! Vi må utrydde hele den tyske nasjonen!
  Alice protesterte ettertrykkelig:
  - Ikke! Det er ikke riktig! Tyskerne er en stor og svært talentfull nasjon. Og hvis det er degenererte blant dem ... - Snøhvit, da hun så at partneren hennes tok en jente med en rifle under pistol, stakk henne i siden. Ikke tør å drepe et barn! Hun er god.
  Angelica slo brutalt, som en sulten og såret (og hun er virkelig såret!) panter. Blikket hennes ble stikkende av hat.
  - Ser du ikke, det er et barn som skyter mot soldatene våre!
  Alice protesterte resolutt og stakk pistolløpet mellom de runde og fulle jentebrystene:
  "Så skyt meg!" Siden jeg ville ha handlet i hennes sted på nøyaktig samme måte, og forsvart hovedstaden i mitt moderland!
  Angelica forbannet.
  - Kalvemørhet! Men det var derfor du ikke forbarmet deg over den gamle mannen, med ridderkorset, som mange andre?
  Alice svarte uten å nøle:
  Fordi dette er krig! - Og foran Angelica, la hun til. - Og i krig er det regler - riddere dreper ikke barn! Denne regelen er hellig observert i alle romantiske verk!
  Ilddjevelen bjeffet som svar:
  - Ikke fiks deg! Skyt bedre på gamle mennesker. Du liker ikke senilitet!
  Alice nikket ivrig på hodet.
  - Ingen betrakter en gartner som skjærer av gamle, avfeldige skudd som et monster. Men å ødelegge de unge skuddene er zapadlo!
  Endringer skjedde i bildet av slaget, "Salamandere" dukket opp på himmelen som mygg på bål. De angrep de russiske Alekseys med all raseri, og skjøt fra 30 millimeter kanoner. Sovjetiske piloter tok kampen.
  Alice endret prioriteringer og byttet skytingen til flygende maskiner. Generelt er et fly, selv om det er like monoblokk som HE-162, en dyr bil, og ødeleggelsen av den er mer verdifull enn en infanterist eller til og med en SS-offiser.
  Riktignok var det klart her at treningsnivået til tyske piloter var uviktig. Sannsynligvis kjemper nybegynnere som virkelig ikke vet hvordan de skal styre og skyte. Imidlertid ble uerfarent personell vannet ut med flere erfarne ess, som skapte store problemer.
  Spesielt når du skyter på lavmanøvrerbare Alekseys. Og jagerflydekselet var veldig sent. Med mindre det også var PE-2-er som de prøvde å bruke på taktisk nivå.
  Alice, etter å ha slått ned et par nykommere, konsentrerte ilden om erfarne ess. Det var viktig: å slå ut så mange gribber som mulig, ikke la dem bli foreldreløse russiske barn.
  Samtidig opplevde den snøhvite engelen en så sterk åndelig løfting at hun sang på topp;
  Hva er tjeneste for moderlandet?
  Dette arbeidet - som gir oss glede!
  Vi henter glede - inspirasjon,
  Vi bryr oss ikke om den niende stormbølgen!
  
  For fedrelandet banker hjertet voldsomt,
  Alle må kjempe for henne!
  Og så kommer et fantastisk eventyr,
  Hvor i kjærlighet er det bare en hare - en løve!
  
  Men ikke en løve ble plutselig en feig hare,
  Bare tatt opp motet på skrå!
  Vi trenger ikke å lide, lide,
  Skyer unna - glitrer en gyllen stråle!
  
  Vi jenter er overveldende krigere,
  Vi vil kjempe, hilsen til moderlandet!
  Tross alt har vi en slik ånd og styrke,
  Hvilke salmer erkeenglene synger!
  
  Denne sangen handler om tapperhet om ære,
  Om hellig kjærlighet, ikke kjødelig!
  Vi vil være sammen med Gud for alltid,
  Demon bort med håpløs lengsel!
  
  For meg, Kristus den store kriger,
  Han er for rettferdighet, godhet!
  Ja, vi utøste mye blod
  Jeg beklager de falne for livet, jeg vil ikke lese om igjen!
  
  Men vi trenger ikke telle tap,
  Herren den allmektige vil gjenreise alle!
  Vil gi ut en sjenerøs belønning,
  Styrk vår styrke, sverd og skjold!
  
  Den modige er faktisk udødelig,
  Den inneholder kjernen i dette livet!
  Lykke vil komme til oss, tro på det,
  Knekk motstanderen med raseri!
  
  Verden er noen ganger som et helvete,
  Ingen orden, samvittighet, kjærlighet!
  Bitre, visne kirsebær,
  Hele balansen - mørket av minuser, nuller!
  
  Men lykke vil komme til jorden snart,
  Mennesket er skaperen av sin egen skjebne!
  Det vil være liv og død i mektig kraft,
  La oss gjøre det forfedrene ikke kunne!
  Alice, uten noen overdrivelse, skrev historie, slo ut merker, som å stoppe på en symaskin med skudd, fra de kraftigste Luftwaffe-jagerflyene, og resten av de tyske pilotene, etter å ha mistet restene av kampånden, trakk seg tilbake i frykt.
  Alene i dette øyeblikket angrep jentene igjen. To høye SS-menn og et par sterke gutter fra Hitlerjugend snek seg frem til dem og ... I stedet for å utnytte krigernes overdrevne entusiasme for å skyte mot luftmål for å skyte snikskyttere fra et bakhold, bestemte de seg for å ta dem i live . Eller kanskje den fantastiske skjønnheten, som ble enda mer erotisk på grunn av sårene og trettheten til jentene, fikk deres ønske om å bruke fangene til sine egne formål.
  Uansett, et rumpeslag i bakhodet deaktiverte Alice, som var i en faktisk tilstand av transe, i lang tid, deretter stormet Fritz mot den høye Angelica.
  Imidlertid forble den brennende djevelen, selv om han ble alvorlig såret, den farligste motstanderen. Refleks møtte hun den enorme SS-mannen med et piskeslag i lysken. Han hikste, munnen vidåpen, siklende strømmet ut og dette kadaveret ville fly av taket. Ja, hvordan det krasjer inn i murstein ...
  Angelica unngikk skuddet fra en annen fascist og slo ham med albuen i nedre høyre punkt på haken, i en vinkel mot midten. Når du slår slik, kan selv et mildt slag slå ut en fighter med stor tekstur. Og Angelica slo profesjonelt, med vridning av kroppen og vridning av skulderen.
  Kjeven sprakk, nazisten falt i en dyp, nesten dødelig knockout. To gutter fra Hitlerjugend med eikenøttlapper åpnet munnen og puster ut:
  - Å, Rush-helt!
  Så stormet de mot henne og viftet med sapperspader. Etter to kjemper virket ikke tenåringer som så eldre ut enn fjorten eller femten ut som skumle. Riktignok sa eikenøtter på kragene at dette var en elite eller kommandostab. Hvis Angelica var en vanlig soldat, ville disse guttene vært en trussel. Men for en sibirsk kvinne herdet av glødende jern og bly, er dette frø.
  Angelica gjorde en svikefull bevegelse, og en venn snudde skinnebenet som en vifte og hektet gutten på, han fløy opp ned, blinkende sportsstøvler på pigger av legert stål. De er tydeligvis ikke lokale barbeint. Men en annen gutt prøvde å slå henne med foten, men tydeligvis uten hell, siden han selv fløy av gårde og krasjet ryggen smertefullt. Angelica oppsummerte:
  - Dette er teknikken til Rush-helten!
  Og Oleg Rybachenko fanget i mellomtiden Adolf Hitler. Führeren prøvde å komme seg unna på en flygende tallerken, men hans heroiske gutt skjøt ned fra en spesiell sprettert med et stykke antimaterie. Og klarte å bryte gjennom den laminære strålen.
  Da Fuhrer og flere av vaktene hans prøvde å forlate, tok den heroiske gutten igjen dem. Med ett støt klippet terminatorgutten ned Führerens vakt.
  Og han tok Hitler selv med de bare tærne på en barnefot ved nesen. Og kastet ham ned.
  Den 30. april 1957 var krigen med Det tredje riket nesten over.
  Oleg Rybachenko mottok Russlands høyeste orden: "Jesus Kristus" ble endelig en general. Mens du fortsatt er gutt.
  Russland annekterte alle verdens land. Og skapte et verdensimperium.
  Det var flyvninger til andre planeter i solsystemet.
  Medisinen sakket noe etter, og Vladimir den tredje døde plutselig i 1992, og korrigerte femtifire år - og overskred varigheten av Ivan den grusomme regjeringstid.
  Kongens elleve år gamle barnebarn George den første besteg prestoen. Og hans mor Maria ble regenten. Helt til han var atten år gammel.
  Oleg Rybachenko tjenestegjorde i hundre år, men trakk seg ikke. Etter 2004 begynte gutten å vokse. Og i 2010 ble han en seksten år gammel, veldig kjekk, skjeggløs, men ekstremt muskuløs ung mann. Og slik forble han i denne fantastiske alderen på seksten. Når kvinner elsker deg, men du trenger ikke å barbere vadestedet.
  I 2021 begynte den første menneskelige flyturen utenfor solsystemet.
  Foreløpig må det ha tatt veldig lang tid.
  Oleg Rybachenko, som en udødelig, ble sjefen for den første interstellare ekspedisjonen. Den evige ungdom var lett enig. For ham gikk tiden fortere enn for andre mennesker, og han var ikke redd for alderdommen.
  Terminatorgutten sang et helt dikt før starten, og komponerte rett på farten;
  Jeg er en pioner i sovjetlandet,
  Og på samme tid, tsargeneralen ...
  Jeg kan stille Russlands fiender til ansvar,
  Wehrmacht revet fra hverandre!
  
  Den barbeinte gutten knuste nazistene,
  Fiender av Russland kjølig utryddet ...
  Nei, ikke døm barnet strengt,
  Den hellige stangen valgte ham selv til kamp!
  
  Og hvor han bare ikke var klarsynt,
  Hvilke kamper har ikke gutten vært i ...
  En snøfonn brenner et barns bare føtter,
  Han er på en måte til og med Guds ideal!
  
  I kamper vaklet reduttene,
  Gutta kjempet mot det raseriet og satte pris på ...
  Russiske soldater kjempet veldig tappert,
  Åpnet en konto, det er allerede en straff!
  
  Jeg var en pioner i harde kamper,
  Kaster granater barbeint...
  Og kysset jenta rett på leppene,
  For jeg er tydeligvis en kul gutt!
  
  Men tyskerne er bare fanatikere,
  De er absolutt fantastiske jagerfly....
  I kamp har gutten allerede blitt offiser,
  Bestefedre og fedre er stolte av gutten!
  
  Jeg vil ikke la nazistene beseire fedrelandet,
  Jeg vil gi Fritz Rus for å overvinne det ...
  Jeg tror vi vil leve under kommunismen,
  Uovervinnelig russisk heltebjørn!
  
  Jeg kjempet mot Japan som gutt,
  Jeg vokser ikke opp, fordi for et århundre gutt ...
  Fanget den som var en mektig klump,
  Tross alt er mennesket høyere enn aper!
  
  Jentene kjemper også barbeint,
  Tross alt er det mer praktisk, og støvlene er tette ...
  Noen ganger er det stjerner som tallerkener
  Mikado vil være en tapper kaput!
  
  Vel, fascisten vil skaffe deg en granat,
  Hun vil bryte med dødelig kraft ...
  Jeg skal synge en serenade for jenta,
  Og vi vil fly til stjernene!
  
  Russland er en strålende makt,
  Hun er vakker og fargen om våren ...
  Russland og Guds herlighet venter på oss,
  Selv om jeg er et barn, evig og barbeint!
  
  De kjempet med Wilhelm, og hekser med meg,
  Om å beseire Kaiser-regimentene ...
  Vel, nå er fienden blek,
  Bjørnen blottet sine skarpe hoggtenner!
  
  Våre Komsomol-medlemmer er ikke dårligere,
  De er skjønnheter, de vil slå med en knyttneve ...
  De gikk til fronten på egenhånd,
  Vel, fienden vil bli en drittsekk!
  
  Og der vi bare ikke kjempet kamper,
  Vi hugget kjølig med fiendens sverd ...
  Og så spesifikt ga vi Hitler,
  For en enorm snøstorm!
  
  Russland er moderlandet til Svarog,
  Hun reiste seg rett fra ruinene...
  I Gud er alt sterkere enn den typen,
  En russisk kjerub svever over oss!
  
  Jenter elsker å kjempe barbeint
  Og de er sterkere, vet ikke å finne ...
  Jeg har granater i en sterk veske,
  Vi vil kunne gå inn i Berlin med en tank!
  
  At vi gutta var i de kampene,
  Vi reddet fangene fra løkken ...
  Vi vil snart se kommunisme gitt,
  Land allerede kongelig tapper familie!
  
  Hjemlandet vil bli høyere enn de vakre stjernene,
  I den skinner jentene våre som en kvasar ...
  Det er farlig å slåss med jenta mi
  Hun slår et hardt slag!
  
  Vel, hva ble det vanskelig for nazistene,
  Fra oss løp du Fritz med en gang....
  Spinner rasende mil
  Vi traff deg ikke i øyenbrynet, men i øyet!
  
  Vi hedrer Rod og ber til Svarog,
  Vi elsker Lada - moren til de store gudene ...
  Når han går på en vanskelig vei,
  Ingen grunn til å kaste bort ord!
  
  Rikdommen til russere kan rett og slett ikke måles,
  Hun kjenner ingen ende...
  Vi må tro fast på kjærlighet fra Gud,
  Vi er tross alt ikke skyggen av noen maur!
  
  
  Fortell at brødrene vil være sammen med Russland,
  Vi vil beseire alle og beskytte de svake ...
  Selv om vi noen ganger husker med tristhet,
  Men vi vil helt sikkert gjenreise de falne!
  
  Mitt Russland, du er et hellig land,
  Du blir ikke vakrere i verden...
  Jenta løper barbeint gjennom snøen,
  Hun ser ikke mer enn tjue ut!
  
  Jeg tror på endeløs seier
  At Russland vil blomstre for alltid...
  At det blir smakfullt kjøtt til middag,
  Hva vil ikke komme til landtyven vår!
  
  I Russland vil alt blomstre, tro meg,
  Og la oss fly spøkefullt til Mars...
  Vi begynte selv å tro på dommerne,
  Og alt i fedrelandet vil være av høyeste klasse!
  
  AMERIKA VAR FØRST I KAMPEN
  Den 20. april 1941 erklærte USA krig mot Nazi-Tyskland. I denne historien kunne Roosevelts nerver ikke tåle det, og han, under påvirkning av opinionen, bestemte seg for å bli med i massakren. USA ble stadig anklaget for å forsinke inntreden i krigen i lang tid, og åpnet generelt ikke en andre front.
  Selv i det førtifjerde året ble de allierte ikke kastet i havet som et resultat av flaks. Og så kom USA inn i krigen uten å være forberedt. Führeren bestemte seg for å utsette Barbarossa-planen. I tillegg følte han at USSR er en mye vanskeligere nøtt å knekke enn man kan bedømme ut fra det finske selskapet.
  Og først okkuperte nazistene Jugoslavia og Hellas. Og så øya Kreta.
  Men det avgjørende slaget ble gitt 22. juni 1941 til Malta. Et stort antall fly, inkludert bombefly, deltok her. Og så kom landingen. Denne gangen mer organisert og vellykket.
  Malta har falt og tyskerne rykker frem igjen. Denne gangen i Libya. Hvor ytterligere fire tankdivisjoner er utplassert. Og Rommels knyttneve knuser de britiske posisjonene. Pal Tolbuk. Og så i august og begynnelsen av september ble Egypt erobret.
  En bataljon av vakre jenter fra SS "Wolves" deltok i kampene. De kjempet barbeint, og i én bikini. Og deres bare såler brente sanden i Sahara. Men jentene fra dette kjempet bare mer effektivt.
  Egypt falt... En del av de tyske troppene flyttet til Sudan, og en del dro til Palestina og Irak.
  Samtidig tok nazistene Gibraltar og begynte å overføre troppene sine til Marokko og erobre Afrika.
  Det skal bemerkes at Hitler og Stalin holdt et personlig møte i Stockholm. Og der forsikret Stalin om sin vennlige nøytralitet, og sa at USSR ikke trengte for mye. Men han nektet å bli med i krigen.
  Führeren bestemte seg for å ta en sjanse og underlegge Afrika. Dette ville gi både råvarer og slaver til industrien. Og du kan reise til India gjennom Iran.
  Tyskerne erobret Irak og Kuwait, og om vinteren okkuperte de hele Midtøsten.
  Der padlet ulvejentene med bare føtter. Og på våren startet en kampanje gjennom Iran til India.
  Wehrmacht, som hordene av Djengis Khan, gikk gjennom Persia og fløy inn i India. Japan knuste Amerika og Storbritannia på andre fronter. I nærheten av Midway ble amerikanerne hardt slått. Og den hawaiiske skjærgården ble tatt til fange av samuraier.
  Suksessen til Japan i slaget ved Midway ble tilrettelagt av fire ninja-jenter som skjøt ned alle flyene til amerikanerne som prøvde å angripe skipene i landet Rising Sun.
  Japan vant en jordskredsseier. Jentene kjempet også barbeint og i bare bikini, og dette gjorde kroppen deres så følsom. Og spesielt til flyvibrasjoner.
  Og de knuste amerikanerne veldig hardt ... I løpet av sommeren og høsten det førtiandre året fanget Wehrmacht hele Afrika, og landene til Burma, og forente seg med japanerne.
  Kolossale ressurser var under kontroll av Tyskland. Dessuten ble den talentfulle Speer den keiserlige ministeren for våpen og ammunisjon.
  For å øke lufttrykket på Storbritannia i januar 1943, erklærte Riksdagen "Total War".
  Flyproduksjonen økte raskt. De mer avanserte Yu-188 bombeflyene og Focke-Wulf jagerbomber, samt den kraftigere DO-277, gikk massivt inn i serien.
  Tyskerne presset Storbritannia. Våren 1943 dukket ME-309 opp, som ikke hadde like i bevæpning og flyegenskaper. Samt en enda kraftigere Yu-288, og spesielle landingsglidere som kan flytte både planeter og seksmotorers transportfly.
  Nazistene jevnet bokstavelig talt Storbritannia med bakken, og deres ubåtflåte druknet aktivt hver brikke som seilte til metropolen. Og i august 1943 fant en amfibisk landing sted i Storbritannia. I kampene ble Tigers, Lions, Panthers testet, og til og med Tigers -2 og Mouse var modne.
  Storbritannia falt ... Japanerne til sjøs slo USA og overleverte til og med amerikanerne en arterie i Panama.
  Amerika, som var alene, ba om nåde. Roosevelt var ganske forbanna.
  Hitler gikk ikke med på fred, og troppene hans klatret inn i Canada. Operasjonen for å erobre Island gikk nesten uten tap. Og så rykket tyskerne gjennom Grønland.
  Det førtifjerde året gikk i harde kamper i Vesten. Det tredje riket hadde jetfly. Inkludert bombeflyet. Forferdelig fire bombefly Yu-488, og jet "Arado", angrep modifikasjoner av kjøretøy.
  Dessuten var propelldrevne fly på sitt beste, spesielt TA-152. Denne utviklingen av Focke-Wulf var svært vellykket og ødela amerikanske biler.
  Mer perfekt var den tyske MP-44 maskinpistolen og hydrogenperoksidubåter. Panther-2 ble hovedtanken, og var hode og skuldre over de amerikanske Shermans. Tyskerne samlet sett overgikk USA når det gjelder teknologi, og ressursene deres gjorde det mulig å ta inn kvantitet.
  Blant de tyske essene var Marseille et sant fenomen. Han scoret så raskt at han var den første av tre fly som ble tildelt Ridderkorset av jernkorset med eikeblader av sølv, sverd og diamanter to ganger. Og så for fire hundre fly med Ridderkorset av Jernkorset med gyldne eikeblader, sverd og diamanter. Og for fem hundre Grand Cross of the Iron Cross.
  For syv hundre og femti fly ble han tildelt en spesiell pris: Ridderkorset av jernkorset med platina eikeblader, sverd og diamanter.
  I tillegg fikk Marseille også et militært fortjenestekryss med diamanter. Og for tusen fly mottok han Stjernen til Ridderkorset av Jernkorset med eikeblader av sølv, sverd og diamanter.
  Det var bare en skrekk for USA.
  Tyske tropper passerte lett Canada, og nazistene og japanerne gikk gjennom Mexico og angrep USA.
  Det var som å leve i flått. Tyskerne presset på. TA-400 bombet amerikanske byer og fabrikker, og brakte bokstavelig talt total redsel. Og Yankees bukket under for knusende slag.
  Tyskerne rykket frem og amerikanerne knuste, spesielt tankmannskapet til Gerda.
  Jenta trykket på joystick-knappene med bare tærne og knuste amerikanerne.
  Hun knuste Shermans og brøt gjennom tårnene deres.
  Og hylte på toppen av lungene hennes:
  - Gerda elsker å drepe! Her er Gerda!
  Og Charlotte, som en bar hæl, vil presse og sende en dødelig utflod. Vil knuse fienden.
  Og le mens han blotter tenner:
  - Jeg er en romjente!
  Her slår Kristina, og bruker også de bare tærne, og bryter pansringen på stridsvognen.
  Og brøl:
  - Utenfor de ariske grensene!
  Magda fyrer også med kolossal nøyaktighet, og med sine meislede bare føtter.
  Og kurrer:
  - For seier til kolossale krefter!
  Amerikanerne hadde det veldig vanskelig ... Det førtifjerde året var en tid med nederlag og katastrofer for USA på alle fronter.
  Mer avanserte tyske selvgående kanoner i E-serien dukket opp i kamper, spesielt E-10 og E-25. Og de lette og raske ga Yankees i hornene. Da USA overga seg 30. januar 1945, hadde den første E-50 ankommet fronten. Denne maskinen var fortsatt ufullkommen med en vekt på mer enn seksti tonn, hadde frontpanser på 150 mm av skroget og 185 mm av pannen på tårnet. Og sidene er 82 mm under bakkene. Som er omtrent sammenlignbar med "Tiger" -2. Riktignok ga motoren med en vifte og en kompressor kraft opptil 1200 hestekrefter. Og pistolen var 88 mm 100 EL, og veldig nøyaktig og pansergjennomtrengende.
  Og slik slo fienden desperat.
  Og til slutt dukket det opp en flygende tallerken. Eva og Gertrude, to barbeinte og bikinikledde jenter, utmerket seg. Og det viste seg å være ganske kult med knusende utdelinger.
  Og så amerikanske fly ble revet.
  Men her er seieren. Og tyskerne, sammen med japanerne, skal gjøre slutt på Sovjetunionen.
  Invasjonen er planlagt til 22. juni 1946. På dette tidspunktet hadde tyskerne stemplet et stort antall stridsvogner i E-serien. Spesielt var E-50 forbedret og motoren og girkassen var en blokk på tvers, og girkassen var på motoren. Understellet er også blitt lettere, og noen av elementene er flyttet ut av skroget. Høyden på maskinen har gått ned, og vekten har sunket til førtifem tonn. E-75 ble også lettere til sytti tonn og reduserte massen. Og motoren ble kraftigere i 1500 hestekrefter og gassturbin. Samtidig er tykkelsen på panseret til tårnets panne 252 mm, og sidene er 160 mm under skråninger. Og pannen på kroppen: 200 mm topp med stor helling, og 160 mm bunn med stor helling. Sider på 120 mm og pluss skjold på 50 mm.
  Dermed ble E-75 en mer eller mindre løpende tank, og samtidig var den perfekt beskyttet fra alle vinkler. Og han hadde to typer kanoner: 105 mm i 100 EL løpslengde, og 128 mm i 55 EL løpslengde.
  For kampvogner er den første typen pistol mye bedre.
  Sovjetunionen på dette tidspunktet sto selvfølgelig ikke stille. Sammenlignet med ekte historie hadde han et forsprang på fem år. Industriell produksjon i løpet av denne tiden, ifølge offisielle data, nesten doblet seg. Selv om det i realiteten var omtrent en tredjedel overvurdert. Det ble produsert mange stridsvogner og fly. Hvis Sovjetunionen den 1. juni 1941 hadde 22 600 stridsvogner, og ytterligere tre tusen tanketter, og halvannet tusen selvgående kanoner. Så innen 1. juni 1946 ble tretti tusen flere stridsvogner lagt til. Selvfølgelig ble det produsert flere biler, men den naturlige nedgangen. Dermed har USSR femtitre tusen stridsvogner i drift. Av disse er den mest massive T-34-76. Men det finnes også lette biler. Og utdaterte BT og T-26, og andre tanker som fortsatt er klare for dekommisjonering. Og ganske mange tunge. Og ikke alle viste seg å passe. KV-3 dukket opp i august 1941. Vekten er 68 tonn, og pistolen er 107 millimeter og munningshastigheten til prosjektilet er 800 meter per sekund. Og i september, KV-5, også en 107 mm og 76 mm kanon. Og hundre tonn. Og fra mars 1942 kom KV-4 som veide 108 tonn inn i serien, og de samme våpnene som KV-5, bare frontpansringen var ikke 170 mm, men 180 mm. Mye, men uten rasjonelle helningsvinkler. Disse stridsvognene E-50 gjennomboret perfekt fra kampavstand. Denne bilen har frontpanser med store vinkler, og det er nesten umulig å bryte gjennom tanken foran. Dette er ikke en "Tiger" -2, de mer avanserte nyeste maskinene har mye større tiltvinkler.
  Sovjetunionen førte ikke kriger, etter Finland, og Stalin stakk ikke ut. Og teknologien i USSR gikk ikke i henhold til de mest avanserte våpnene. KV-serien beveget seg også mot tyngre modeller. I februar 1943 dukket KV-6 opp med en frontal pansertykkelse på 200 mm, bevæpning med en 152 mm pistol og en 76 mm pistol, og en vekt på hundre og femti tonn. Og i mai 1943, og KV-7 veier 200 tonn, og tre kanoner på en gang: 152 mm og to 76 mm.
  T-34-76 enkel å produsere og allsidig tank først i 1944 ble oppgradert med 85 mm kanoner og et større tårn.
  T-34-85 dukket opp. Og hun ble hovedmaskinen. Produsert i små mengder og lette amfibietanker og BT - hjul-beltet. I 1944 dukket KV-8 opp, som veide to hundre og femti tonn, og kanoner på 152 mm og to 85 mm. Men supertunge monstre har ikke rettferdiggjort seg. Bare Stalin ble revet med av gigantomani.
  Men tyskerne forlot de supertunge musene. Hovedtankene var den mellomstore E-50 U og den tunge E-75. I små mengder også E-100. Samt selvgående kanoner E-10 og E-25. De er små, men så mobile og effektive.
  I USSR, før krigens begynnelse, var ikke selvgående våpen nok ... I denne forbindelse sakket Sovjet-Russland etter. Og så langt, av omtrent to tusen, og de fleste av dem er i 76 og 85 millimeter kaliber. SU-100 dukket ikke opp ... Siden den praktiske erfaringen fra krigen ikke var nok. I USSR, etter KV-8 i denne serien, ble vekten ikke økt lenger. KV-9 var bevæpnet med 107 mm kanoner og to 76 mm kanoner. En KV-10 med kanoner på 107 mm og to 85 mm. Bortsett fra T-34-85, hadde ikke USSR vellykkede stridsvogner. Hjulsporet for krigen på Russlands territorium passet ikke godt. T-54, en mer avansert, var fortsatt under utvikling. KV-11 dukket opp bokstavelig talt på tampen av krigen. Å kjempe mot tyske stridsvogner med en 122 mm kanon og to 76-ere, og en KV-12 med en 122 mm og 85 mm kanon.
  Krigen viste senere KV-seriens ondskap ... Den siste KV-13-stridsvognen dukket opp allerede under krigen med en, men på den annen side, en 203-mm pistol. Det var i det minste noe som var i stand til å bekjempe nazistene.
  I luftfart henger også Sovjetunionen etter: det er ingen jetfly. Ekte skrue MIG-7 og MIG-11, og Yak-9, Yak-11 og LA-5, og LA-7 dukket opp. Men selvfølgelig er sovjetiske fly ingen match for tyske jetfly. Og i tillegg har nazistene også diskoteker. Som ikke kan skytes ned fra håndvåpen.
  Og en hel rekke forskjellige typer biler. Og jagerfly, inkludert haleløse "Gotha", og alle mulige andre maskiner. Og ME-262 X, som har en hastighet på 1200 kilometer i timen, og fem luftkanoner. Og enda kraftigere med syv ME-362 luftkanoner. Og hvor du skal konkurrere med slike USSR. Og XE-262 er en mer avansert og viktigst av alt billig jetjager. Og ME-1100 med vinger som endrer sveip.
  Og TA-283 med lang flykropp. Og mange andre veldig kraftige og perkussive ting.
  Og TA-400, og spesielt jetflyet TA-500, som vil suge alle og spøkefullt knuse alle.
  Og dette er, la oss si, monstre.
  Og ikke stopp de tyske bilene ... Hvordan de slo ...
  Tysk luftfart klokken 02:30 Moskva-tid tok allerede av. Bevingede monstre forberedte seg på å falle på sovjetisk jord.
  De tyske pilotene Gertrude og Adala klatret med bare føtter opp i en toseters XE-328, inn i en jetmaskin - dette er et monster med ti luftkanoner.
  Regnet hadde akkurat passert og jentene etterlot seg grasiøse, veldig tydelige spor etter bare ben.
  De var så forførende at tenåringene som tjenestegjorde på flyplassen grådig slukte de nakne fotsporene med øynene, og til og med guttene begynte å svulme perfeksjon. Generelt var det mange piloter - kampene viste at kvinner, under like forhold, har dobbelt så høy overlevelsesrate enn menn. Og det betyr at de er effektive. Og Hitler er selvfølgelig ikke en slik person å synes synd på noen.
  I selve det tredje riket ble polygami offisielt innført - retten til fire koner. Dette er veldig praktisk. Men passer ikke for godt inn i kristne tradisjoner. Ikke rart at fascismen leter etter en ny form for religion. Hitler insisterer på at det skal være monoteisme, men så spesielt - med et pantheon av hedenske, eldgamle germanske guder. Selvfølgelig er Hitler selv i dette pantheonet plassert fremfor alt som en budbringer og budbringer for Den Høyeste Gud.
  Så Fuhreren elsker selvfølgelig å dyrke seg selv veldig mye.
  Gertrude og Adala lanserer sitt flerbruksangrepsfly mot himmelen, som også kan spille rollen som et jagerfly.
  Krigere er veldig selvsikre. Russerne har ikke jetfly, og de vil neppe være i stand til å motstå angrepet fra himmelens tigre.
  Gertrud knurret:
  - Jeg er en ridder av en brennende bekk ...
  Adala bekreftet entusiastisk og blottet tenner:
  - Og jeg skal matt alle sammen!
  Jentene lo. De trykket sine bare hæler på pedalene, og snurret jet-angrepsflyet.
  Det var fortsatt mørkt, men en lysstripe viste seg allerede i øst. Jentene plystret... Russlands vidder fløt allerede under dem. De kvinnelige krigerne fniste og blunket til hverandre. De er så ekstravagante og vakre.
  Her letter sovjetiske biler mot dem. Skruen Yak-9 er kanskje den mest masseproduserte maskinen blant de siste utgivelsene. Ikke altfor bevæpnet, men relativt billig og med lite rustning. MIG-5, raskere, med maskingevær. MIG-3 er en tidligere modell. LAGG-7 er sannsynligvis den raskeste og mest bevæpnede fuglen. I den siste modifikasjonen er det så mange som tre 20 mm kanoner.
  Men dette er alle propelldrevne maskiner - jetfly er ikke laget. Og tyskerne føler seg veldig trygge.
  Gertrude skyter av ti luftkanoner. De traff 30 mm og to 37 mm kanoner. De suser som en brennende virvelvind gjennom sovjetiske fly. Imidlertid prøver de røde pilotene å unnvike og gå til halen.
  Adala manøvrerer for øyeblikket. Du kan ikke ta en tysk bil front mot front, men å komme inn i haken er full. For USSR er angrepet ikke uventet. Luftvernvåpen er allerede skutt opp. Eksploderte skjell lyser i mørket.
  Tyskerne opplever en viss nervøsitet. Det virket som om de allerede hadde sett så mye at ingenting ville overraske deg, men ... Sovjetiske piloter er modige og er ikke redde for tap. Ingenting som skremmer dem. Men erfaring er ikke nok. Det tyske flyet kommer lett ut av dykket og skyter ned den sovjetiske bilen. Bryter en annen i stykker.
  Kraften til tyske våpen er veldig stor. Dette er en komponent der Fritz har en stor fordel over Russland. Men hastigheten til nazistene er kolossal.
  Adala akselererer og bryter fremover. Og Gertrude skyter raketter mot fienden. Råd mottas av tennene. Noe ammunisjon er rettet mot varme eller lyd.
  Adala hvisker:
  De vil ikke drepe oss!
  Jentene snurrer bilen sin... De prøver å være kule. Og så ramler et sovjetisk jagerfly et nærliggende tysk jet-angrepsfly. Og hvordan det begynner å rive, og dele seg. Både himmel og luft.
  Gertrud hvisket:
  - Gal død!
  Krigerne var tydelig forvirret, og de kan rammes slik.
  Tanks beveger seg mot grensen. Det legendariske mannskapet til Gerda, Charlotte, Christina og Magda.
  Fire krigere klarte å dekke seg med ære ved å kjempe mot både britene og amerikanerne. Under fiendtlighetene med Amerika mestret skjønnhetene Panther-2-tanken. Ikke en dårlig bil, overlegen Shermans både i bevæpning og i frontrustning. Den senere "Pershing" hadde praktisk talt ikke tid til å føre krig. Ja, og han er ikke en rival for "Panther" -2.
  Da vant de fire jentene den legendariske berømmelsen. Selv om generelt deres strålende vei begynte i det førtiførste året. Himmler overtalte Fuhrer til å prøve kvinnebataljoner i kamper, fra spesialtrente ariere.
  Kampene viste at kvinner slett ikke er et svakt ledd og vet å kjempe godt. Og samtidig bære mindre tap enn menn. Krigerne kjempet også i infanteriet, og slo sine bare føtter på den varme sanden i Sahara-ørkenen. Og mestret tankene. Etter å ha testet "Tiger", i kamper med Storbritannia.
  Skjebnen til Panther-tanken viste seg å være interessant. I virkelig historie spilte denne beste og nest største tanken i Det tredje riket en stor rolle i Pantsval. Alternativt kjempet nesten ikke "Panthers". De var knapt i tide til angrepet på den britiske metropolen. Mer avanserte og kraftige "Panthers" -2 gikk inn i serien for kamper mot USA.
  Og nå har de fire fått en enda kraftigere og perfekt "E" -50, preget av sterke våpen og beskyttelse.
  Krigerne følte seg veldig selvsikre. Styringen av tanken er den mest moderne med joysticks. Den nyeste bilen. Til og med gassturbinmotoren. Men det er også nok av "Panthers" -2. Trettifire er ikke en rival til en slik maskin.
  Gerda satt tilbakelent i en lenestol. Hun var bikini. Jenter er allerede vant til å slåss halvnakne. Ørkenens varme sand brente deres bare føtter, småsteinene på fjellene prikket deres bare såler. Men krigerne brøt ikke i det hele tatt og gnidde seg ikke til pulver.
  Sjefen for mannskapet, som ble tildelt mange priser, hvisket:
  - Og nå er Russland mot oss! Nye eventyr og seire venter!
  Hun ristet på det hvite som snøhodet. Naturlig blond, veldig vakker og solbrun.
  Charlotte smilte.
  Denne jenta hadde kobberrødt hår som brant som en flamme. Også en skjønnhet, med bronsebrun. I bikini, solbrun, muskuløs. Med bare føtter, trampende på varm sand og skarpe steiner.
  Den brennende djevelen sa:
  - Russerne er kanskje våre mest fanatiske motstandere!
  Christina hevet stemmen. Håret hennes er kobbergult, også brennende som en flamme, men med en gylden fargetone. Og samme brunfarge, muskler og skjønnhet. Uttrykksfullt og samtidig mildt ansikt. Og en bikini. Ben som har trampet milevis på en hard og brennende overflate, men som ikke har mistet sin ynde og glatte linjer. De nakne tærne er pent trimmet og veldig smidige.
  Den rødhårede jenta spurte:
  - Hvorfor tror du det?
  Magda svarte for henne. Denne jenta har hvitt gull hår, honningblond. Veldig vakker, muskuløs, med et uttrykksfullt ansikt og safir-smaragd-øyne. Bena er også herdede, med runde hæler og rette tær. Kanskje Magda har det ømmeste ansiktet, nesten saktmodig, til tross for den modige haken. Gerda ser for eksempel tøffere ut. Litt mykere enn Christina, og litt perverst som heksen Charlotte.
  Magda sa:
  - De har et totalitært system som vårt. De er derfor tøffere!
  Gerda smilte og svarte:
  - Sovjetiske stridsvogner er en haug med skrapmetall. Vi skal ikke være redde for dem!
  Magda svarte lavt:
  - I KV-serien er det fullt av mastodonter. Spesielt KV-14.
  Jentene fniste. Den siste tanken viste seg virkelig å være et "mesterverk" - den tyngste maskinen med tre kanoner: to 152 mm og en 122, med en vekt på tre hundre tonn, og en frontalrustning på 200 mm. En av de mest mislykkede modellene innen tankbygging. Det var ikke mulig å frakte en slik tank i det hele tatt. Og bilen er rett og slett bortkastede penger! KV-10(B) kom også inn i serien - en maskin med tre 107 mm kanoner og en vekt på to hundre tonn, en slags tankdestroyer.
  Ikke den beste ideen å sette to våpen på tanken. Og enda mer enn tre. Her viste Stalin selvfølgelig tyranni. Og i stor grad forstyrret landet. Det ble imidlertid også utviklet en tank fra Isov-serien. Men også stor og tung. Den eneste forskjellen fra KV-serien er et forsøk på å sette rustningen i en rasjonell helling. Men den røde hæren førte ikke krig, og derfor ble ikke teknikken mye bedre. Og det var ingen kamppraksis med å bruke maskiner.
  Generelt brukte tyskerne fire års forsinkelse sammenlignet med den virkelige historien mer fruktbart.
  Rødhårede Charlotte presset de bare tærne på joysticken. Skutt mot grensebunkeren. Et 105 mm granat traff den sovjetiske pistolen og snudde den. Kampsettet begynte å rive, og granatene detonerte.
  Den røde heksa hvisket:
  - Jeg er en forferdelig ridder - på dine knær villmenn! Jeg vil feie fedrelandets fiender bort fra jordens overflate!
  Og gliset av perletenner, og gnisten av smaragdøyne. Jentene er virkelig på topp.
  Christina fniste og svarte:
  Nå skal jeg skyte!
  Og skjøt også mot fienden. En sovjetisk 76 mm kanon ble avfyrt. Skallet traff den skrånende pannen til E-50 U med en tyngre pistol. Og rikosjetterte av gårde. Det bare ringte i ørene til jentene.
  Gerda slo henne bare føtter og kvitret:
  - For en passasje!
  Og hun skjøt selv det neste skuddet ... Tyske stridsvogner skjøt mot det sovjetiske befestede området. E-100 fungerte også. Denne maskinen viste seg også å være et derivat av musen. Ikke en veldig god idé for en tokanons tank. E-100 er allerede utgått.
  I stedet kommer angrepsmodifikasjoner av "E"-serien inn i serien. Men denne fungerer fortsatt. Og skyter prosjektiler.
  Charlotte fniser skingrende og rister bare foten.
  - Krig er en forferdelig tilstand, men den fengsler som et spill!
  Og jenta skjøt, og veldig treffende.
  Christina blottet perlestennene sine. Hun er en kjøttetende, rovpanter.
  Sovjetiske kanoner skyter, og foran dem er minefelt. Tyske teletanker beveger seg. Og angrepsbombere jobber med et vilt brøl.
  Grenseposter ruller rundt. Hitlers horder krysset grensen.
  Magda sa at hun ikke var så vittig, og banket den bare foten på rustningen:
  - Vi feier vekk et sterkt forsvar, men stålpanikker!
  Og slik begynte krigen med Sovjetunionen. Som går helt fra begynnelsen for Sovjet-Russland så mislykket.
  . DEL TO
  Krigerne blunket til hverandre. Det sovjetiske forsvaret var ganske kraftig. Spesielt mye min. Og dette forsinket tyskerne. Men de klarte likevel å komme seg videre.
  Bombefly jobbet på sovjetiske stillinger, og angrepsfly kom også ovenfra. Hastende inn i dypet av forsvaret av den røde hæren og TA-400 og TA-500, en av de mest formidable modifikasjonene av bombeflyene. Så mange som seks motorer, inkludert jetmotorer. Og de bomber og ødelegger sovjetiske byer.
  Gerda, som skjøt, bemerket med et smil:
  - I kamp er vi dyr, men med sinnet til en mann!
  Og skjøt igjen. Ødelagt en sovjetisk kanon. Generelt er dette en jente på høyeste nivå. Og det er så kult.
  E-50 skjøt mot sovjetiske stillinger, i seg selv praktisk talt uten å bli skadet. Bilens skrånende rustning med sementert stål ga utmerkede rikosjetter. Sovjetiske granater kunne ikke engang skrape tyskerne skikkelig.
  Christina husket testene til "Tigeren". Da var det den første masseproduserte tyske tanken. Ingen av skjellene kunne forårsake skade på tigeren. Britene falt under hans slag. Men her er en sytten fots kanon, gjennomboret i pannen. Så døde jentene nesten. Og dette ble husket av krigeren. Hvor nærme de var den benete kjerringa med ljåen og kjente den iskalde pusten hennes.
  Jenta gned den nakne sålen mot hjørnet. Hun ville virkelig hoppe ut av tanken og løpe. Hun er en så direkte kriger.
  Christina sang med aplomb:
  - Blå tåke, og overalt svik!
  Krigerne fniste... Videoen deres var veldig sexy og erotisk.
  Og pistolen virket og skjøt. Hun tenkte ikke engang på å stoppe. Alle sendte skall etter skall. Å bryte de sovjetiske posisjonene i sjetonger og fragmenter.
  Det hørtes en sang fra høyttalerne bak;
  Soldaten er alltid frisk
  Soldaten er klar for alt ...
  Og støv som fra tepper,
  Vi kommer ut av veien!
  Og ikke stopp
  Og ikke bytt ben -
  Ansiktene våre skinner
  Skinnende støvler!
  over den svidde sletten,
  Bak metermåleren
  De drar til Ukraina
  Soldatergruppesenter!
  Og igjen faller kraften til en jetbomber over sovjetiske stillinger. Og igjen blir ødeleggelse og hele befestede områder kastet opp. Og våpnene flyr i alle mulige retninger.
  Flere titalls tyske stridsvogner skyter samtidig og ødelegger alt.
  Gerda føler seg som en Bagheera på jakt. Her er den første linjen av sovjetisk forsvar allerede ødelagt. Men soldatene fra den røde hæren svermer fortsatt og skyter mot tyskerne.
  Blant stridende er det også pionerer. Unge leninister meldte seg frivillig inn i den røde hæren. De fleste av guttene er barbeint og i shorts. De sliter seg selv, mas.
  Og pionerene dør...
  Charlotte, som ledet brannen, knurret:
  - Og pionerene, det er tingen, hele landet så på!
  Hun skjøt mot russerne, og Christina hveste giftig:
  - Vi ser ut som falker, svever som ørner!
  Og igjen ga hun et brennende smil. Nydelige jenter...
  Flere tyske stridsvogner flyttet under jorden. Og de dukket opp på baksiden av de sovjetiske troppene, forårsaket panikk og skriblende maskingevær. Nazistene dukket opp som mygg fra et mareritt.
  E-50 så bevegelsen til trettifire gjennom optikken. Gerda blottet tenner og begynte å peke tønnen. Sovjetisk maskin med et lite tårn T-34-76 og veldig mobil. Prøv denne og få den. Jenta er allerede ganske erfaren, men den sovjetiske bilen er fortsatt ulik den amerikanske Sherman.
  Og avstanden til russen er nesten fem kilometer.
  Jenta klør den bare hælen, Charlotte kiler den mellom tærne. Jentene fniser.
  Så skyter Gerda mot russebilen. Skallet suser veldig nærme, skraper nesten rustningen ... Men fortsatt forbi. Gerda dunker irritert i metallet med knyttneven.
  Magda sier til partneren sin:
  - Du treffer korpset! Det blir lettere å komme dit!
  Gerda gir joysticken til Magda og hvisker:
  - Så du gjør det selv!
  Magda sang entusiastisk:
  - Jorden er i vinduet, jorden er i vinduet ... - Jenta tok joysticken med bare fingrene og trykket på knappen, og fortsatte å synge. - Jorden er synlig i koøyen!
  Og prosjektilet hennes traff akkurat bunnen av den sovjetiske tanken. Bilen sprakk og delte seg. Det begynte å brenne ... Sovjetiske skjell sprakk inne i livmoren.
  Magda ristet på bare fingrene og kvet:
  - Se hvordan jeg fikk det til! Og du sier...
  hveste Charlotte og blottet hoggtennene.
  - Vi snakker igjen, på forskjellige språk!
  Nye sovjetiske biler dukket opp. Trettifire gikk først. Bevegelige og mange biler. Da flyttet vi fra BT-serien. Dette er en utdatert type larve med hjul. De antidiluvianske T-26-ene var også fremme, som ikke er i stand til annet enn å skrape tysk rustning. Kraftigere og tyngre HF-er avanserte helt på slutten. Og mange fotsoldater.
  Christina fniste og knurret:
  Vel, vi skal vise dem!
  Tyske kjøretøy åpnet ild på lang avstand og prøvde å feste det sovjetiske infanteriet til bakken. De ødela også stridsvogner og andre levende skapninger.
  Sovjetiske angrepsfly dukket også opp på himmelen: den berømte Ilys. De angrep den tyske formasjonen. Hitlers krigere raste mot dem. Det var en skikkelig dump. Tyske XE-262 jagerfly, veldig kvikk og kvikk med manøvrerbarhet. De angriper sovjetisk teknologi, presser som et jern.
  Charlotte skjøt igjen. Kom inn i den sovjetiske BT og knurret:
  - Denne teksten er ikke et eventyr... Eventyret vil ligge foran!
  E-50 stoppet og reflekterte det sovjetiske motangrepet. Ikke særlig erfaren kommando kastet tankreserven faktisk til slakt. Og russebiler ble truffet - som kyllinger i en napp. Og de kjempet dem grundig.
  Gerda avfyrte et skudd, brakk pannen på de trettifire og hveste:
  - Hva er Skaperen - et såret helvete!
  Charlotte skjøt også, etter å ha funnet målet, de sovjetiske bilene beveget seg i en rett linje, og jentene klarte å skyte. Og generelt sett, disse fire av fenomenene.
  Den røde harpyen sang:
  - Giften vår dreper alle!
  Og krigerne fortsatte å skyte, og viste tenner så sterke og store som hester.
  Christina tvitret med selvtillit:
  - Giften vår dreper alle!
  Magda, som slo de trettifire, bjeffet:
  - Dette er resultatet vårt!
  Veronica, Oksana og Natasha, sammen med andre jenter, forlot omkretsen. Bataljonen av jenter ble beordret til å trekke seg bakover, siden krigerne praktisk talt ikke hadde antitankvåpen. Stalenida Pavlovna hadde erfaring fra krigen, og tjente som frivillig i Spania. Og jeg forsto at grensetroppene ikke kunne motstå stridsvognene i "E"-serien. Jentene slo imidlertid ut flere transportører, men de led selv tap.
  Nå spredte bataljonen seg og trakk seg tilbake.
  Veronica, Oksana og Natasha, etter å ha kastet av seg støvlene, dro barbeint og i lette bluser. Sovjetiske tropper er ikke klare til å slå tilbake tunge stridsvognskolonner. Og det er rett og slett ingenting å bryte gjennom E-50-tanken. Den eneste sjansen er å skade sporene. Men i denne maskinen er rullene plassert på separate vogner, og det er veldig vanskelig å deaktivere dem.
  Jentene flyttet østover gjennom skogen, og i små grupper. De så veldig rørende ut. De rullet opp buksene, og i kun lyse skjorter. Langt, blondt, litt krøllete hår rant ned. Bare føtter blir behagelig kilt av gresset, og noen ganger kommer humper over. Alt ser ekstremt erotisk ut. Brystene vises gjennom tynne skjorter.
  Veronica raker gresset med bare foten og sier irritert:
  - Jammen - krigen har akkurat begynt, og allerede må du trekke deg tilbake!
  Oksana, hvis blonde hår var litt rødlig, glir tenner, svarer:
  - Og jeg hadde ingen spesielle illusjoner! Hitler erobret nesten hele verden... Prøv med en slik mengde, du klarer det!
  Natasha ristet på det snøhvite håret og sa:
  - Alle vil glede... Det er vanskelig å håndtere dem! Å være trofast er ikke lett!
  Veronica nikket. Håret hennes er så gyldent og vakkert. Hun er flott.
  Men Victoria tok dem igjen. En rødhåret jente. Hår er som ild. Og så gripende. Vinden blåste, og det ser ut til at det er det proletariske banneret som flagrer, et så flammende hår.
  Victoria tok av seg skjorten og avslørte overkroppen. Brystene hennes var fulle, brystvortene var skarlagenrøde, som valmuer. Vakker kriger. Og den sterke, trente kroppen hennes er utsatt.
  Natasha fniste og blottet også overkroppen, og la merke til:
  - Og kroppene våre er vakre ... Vi er bare amasoner!
  Veronica ristet på hodet.
  - Er det ikke for radikalt - å blottlegge brystet! Du må følge anstendighetens regler!
  Victoria ristet på hodet og ristet på de røde krøllene.
  - I et kommunistisk samfunn - moralens regler er begrepet relativt. - Jenta ristet på de bare brystene, hennes skarlagenrøde brystvorter lyste veldig forførende. - Å være naken er ikke synd. Mer presist er syndebegrepet prestelig, men vår trosbekjennelse er frihet fra borgerlig moral!
  Natasha bekreftet og ristet på den frodige og elastiske bysten:
  - Nærmere naturen! Nærmere naturlig! Og naturlig nakenhet!
  Oksana smilte også og blottet overkroppen. Faktisk, i sommervarmen, hvor hyggelig det er når brystene er nakne. Og vinden blåser dem. En vakker jente, og nakenhet kommer. Alle jentene er atletiske, med figurer, de nakne kroppene til krigerne ser veldig harmoniske ut.
  Vakre jenter går langs stien. De er så søte og veldig attraktive.
  Veronica kvitret og ristet på hodet.
  Men det er ikke i det hele tatt estetisk tiltalende!
  Victoria ristet negativt på hodet.
  - Ikke! Vi har flotte kropper! Og vi ser helt nakne ut!
  Natasha nikket, spratt opp og sa:
  - Det var godt å være naken ... Her kom Iljitsj med en pistol!
  Oksana strøk henne over brystet og knirket:
  - Faktisk er bysten min super!
  Victoria sang entusiastisk:
  - Å, jenter, og vi er raiders! Lommebøker, lommebøker og lommebøker! Vi har sett dollar - fjell av gull!
  Natasha ristet på de bare brystene og sang med et smil:
  - De pleide å være nakne, barbeint, dårlige!
  Og de fire bryter ut i latter. Jentene spanket med bare føtter, løftet de bare hælene. Vakre krigere. Bak dem er det ryggsekker og PPSh-gevær. Søte krigere, veldig fantastiske.
  Veronica sa lavt:
  - For Gud er vi alle like... Og vi skal stå til ansvar for utskeielser!
  Natasha fniste og svarte med all besluttsomhet:
  - Det er ingen gud! Dette er et eventyr!
  Victoria ristet de nakne, solbrune brystene sine, utbrøt entusiastisk:
  - Gud ble oppfunnet av denne verdens mektige for å holde menneskene underordnet!
  Veronica ristet negativt på gullhodet.
  Hvem skapte da universet?
  Victoria fniste og svarte:
  - Universene selv vokser som blader på et tre. De vokser ut av ingenting. Da i det uendelige begynte et tre i universet å vokse fra bunnen av, og siden den gang har mange universer dukket opp.
  Natasha fniste og stakk ut tungen og sa:
  - Det er varmt! Kan vi ta av oss buksene?
  Victoria støttet ideen:
  - Det er en god idé!
  Og alle tre jentene ble enstemmig kvitt buksene sine, og ble igjen i trusa. Og hvilke sterke og muskuløse kropper de har. Rett og slett fantastisk, og aerobatikk.
  Oksana sang med glede:
  - Kakerlakken har antenner, jenta har nakne truser!
  Bare Veronica satt igjen med opprullede bukser og skjorta på. Hun svarte bebreidende:
  - Det er ikke godt å være naken sånn! Hva om de ser oss!
  Natasha fniste og svarte:
  - Og la dem til og med se! Jeg elsker å begeistre menn!
  Victoria fniste, ristet på de nesten bare lårene og svarte:
  - Menn er søppel - bare avskum!
  Og når hun treffer en fersk sopp med en bar fot, la hun til:
  - Så fint det er å ta en hingst og ri på den!
  Oksana sa med et smil:
  - Når de kjærtegner deg, er det hyggelig... Spesielt hvis mennene er unge, kjekke...
  Natasha minnet jentene på:
  - Husk at vi fanget gutten. En fantastisk gutt, og han har helt sikkert stor perfeksjon utover årene!
  Victoria slikket leppene og sa med lyst i stemmen:
  - Det hadde vært flott å sjekke det ut!
  Veronica bjeffet indignert:
  - For stygge ting du sier! Du kan ikke gjøre narr av folks følelser på den måten! Spesielt når det kommer til tysk, men en gutt!
  Oksana fniste og svarte:
  - Unnskyld oss, men hjertet mitt er så stygt ...
  Natasha bekreftet lett:
  - Tyskerne rykker frem, og jeg vil drømme om noe bra! For eksempel om guttene!
  Rødhåret Victoria foreslo med en latter:
  - Og hva om du virkelig fanger menn? Det var så flott!
  Veronica svarte hardt:
  - Kvinner pyntes med beskjedenhet, ikke arrogant trakassering!
  Victoria ristet negativt på det brennende hodet. Hun slo de bare føttene og bjeffet:
  - Ikke! Det er bare ingen større glede, å velge en mann selv og dra henne inn i sengen. Den rødhårede djevelen ristet de kobberrøde krøllene og fortsatte. - Det er det å legge seg i buskene for nytelsens skyld, og ikke gå ned midtgangen.
  Veronica sa strengt:
  - Sex uten grunn er et tegn på en tosk! - Og lagt til. - Dette er i strid med normene for kommunistisk moral!
  Victoria var uenig:
  - Lenin sa selv - koner burde være vanlige!
  Natasha fniste og sa:
  - Vel, jeg kan ikke si at jeg kastet meg over mennene sånn, men det er fint å spille en aktiv rolle! Hvis du selv liker å velge hvem du skal treffe! Men i vår del kommer det ikke til det.
  Victoria nikket samtykkende.
  - Ja, vi har bare jenter ... Men du kan komme deg over gjerdet! - Jenta kvitret av stor glede. - Bønder, muzhiks... Mennene våre kryper nidkjært på magen!
  Veronica ristet negativt på hodet.
  - Nei, det sa Lenin aldri!
  Natasha utbrøt i protest:
  - Nei, det var akkurat det Vladimir Iljitsj sa! Under kommunismen vil alt være felles, inkludert koner!
  Victoria fniste og mumlet:
  - Kvinner er gode... Menn er enda bedre! Eh, å bli tatt, å bli voldtatt der av et helt selskap.
  Jentene lo i kor. Og Victoria, flirende, la til:
  - Og så slo de ham med geværkolber! Og hælene ville bli satt i brann med en myk flamme og drysset med korbitt!
  Natasha sparket en støt med den bare foten og kurret:
  - Hæler er fornøyde når de blir slått med bambus! Her i Kina ble jenter og gutter slått med kjepper på sine bare såler. Og de elsket det!
  Victoria sang med velbehag:
  - Hvilken tortur i Hollywood! Bare katter, ikke mennesker!
  Veronica sa klokt:
  - Her vil du gå til helvete ... Du vil bli torturert, og hælene dine vil bli brent ikke bare med bambus, men også med glødende jern!
  Natasha sang og knyttet nevene hardt:
  - Svart ravn ved neste port!
  Victoria ristet på de nakne brystene med skarlagenrøde brystvorter, fortsatte:
  - Vugge, håndjern, revet munn!
  Oksana, hvis bryster også er nakne, og rister på hoftene, svarte:
  - Hvor mange ganger etter kampen hodet mitt!
  Veronica støttet impulsen og trampet med bare føtter:
  - Fra den overfylte hoggestabben fløy jeg dit ....
  Natasha brølte rasende og ristet på de bare brystene:
  - Hvor er moderlandet! La dem skrike stygt!
  Victoria spanket og hylte, vri hoftene, knapt dekket av gjennomsiktige truser:
  - Og vi liker henne, selv om hun ikke er vakker!
  Oksana hveste og rykket i de bare solbrune knærne:
  - Stolte på jævler!
  Veronica sa med et sukk:
  - Vi er sovjetiske grensevakter. Og vi snakker som gjerdehorer. Er det mulig...
  Victoria sang som svar:
  - Takk Stalin-leder! For dumme, tomme øyne! For det faktum at vi er som en lus, kan du ikke leve!
  Natasha truet den røde djevelen med knyttneven:
  - Nei, du så ikke mynde! Du vil være i en spesiell seksjon!
  Victoria sa selvsikkert:
  - Snart kommer tyskerne til Moskva ... Og allerede Stalin vil bli tatt i et bur!
  Oksana fniset og protesterte:
  Tror du utfallet av krigen er en selvfølge?
  Victoria svarte ganske alvorlig:
  - Hvordan ellers? Hitler har mer enn halvparten av verden under okkupasjon, pluss Japan og dets kolonier. - Jenta stampet sint på den grasiøse, bare foten. - Og vi har ikke engang anstendige stridsvogner! KV-serien er en parodi på biler. T-34 er helt klart for liten. Men en vanlig tank er ikke opprettet! Og pansergjennomtrengende skjell vil være verre enn tyske!
  Natasha sukket tungt og klukket:
  - Dette må vi si oss enig i! Akk, tankene våre er fortsatt så ufullkomne. Hva med KV? Ja, de går i stykker...
  Jentene ble stille og leken falt.
  Faktisk viste allerede de første timene av krigen at T-34-76 ikke har en helt pålitelig girkasse, og enda mer KV-serien. Og det som er stygt, jo tyngre tanken er, jo svakere er den tilpasset bevegelse. Og 200 mm frontalrustning er ikke nok til å holde granatene til selv 88 mm Panther-2-kanonen, og ikke E-50.
  Som det viste seg uventet, er tyske biler en størrelsesorden sterkere i frontalrustning og evnen til å ta et støt. Og sovjetisk teknologi svikter tydeligvis.
  I virkelighetens historie vant imidlertid tyskerne i løpet av de aller første timene og dagene. Men de hadde ikke så mange stridsvogner og fly, og formidable jetfly. Og det var ingen biler tyngre enn tjueto tonn. Generelt viste tyskerne seg å være overraskende svake i det førtiførste året. Og samtidig var det merkelige å beseire en sterkere motstander. Og nå? Alle trumfkortene til nazistene: kamperfaring, bedre troppemobilitet, evnen til å bryte inn i forsvar - har intensivert. Og Führer er ikke tre og et halvt tusen lette og weltere stridsvogner, men titusenvis av tunge. Og jetfly, som i prinsippet propell ikke er en rival.
  Og den røde hæren er fortsatt bedre trent til å angripe enn å forsvare. Og de lærte soldatene å slå fienden på hans eget territorium, og ikke forsvare hans eget. Selvfølgelig ble noen ting bedre. Molotov-linjen ble fullført. Dette er allerede et pluss. Forsvarslinjen når det gjelder ingeniørkunst er mye sterkere enn i det førtiførste året.
  I tillegg er troppene fortsatt bedre mobilisert enn i den virkelige historien. Og forberedt på å avvise slaget. Men fortsatt trening i forsvar er ikke særlig bra. Ånden er ikke for støtende. Luftfart passerer ærlig talt. Og treningsnivået til piloter kan ikke sammenlignes med tysk. Men Fritz har en så kolossal opplevelse.
  Maktbalansen er mye dårligere enn i det førtiførste året. Da hadde USSR fire ganger flere stridsvogner og fly, og falt fortsatt ned. Og nå? Nå har tyskerne en fordel i kvalitet og kvantitet. Dessuten, i stridsvogner er kvaliteten åh, hvor merkbar på nazistenes side. Ja, og luftfart også.
  Kanskje er det derfor de fire jentene er så pessimistiske.
  Krigere starter ikke i det hele tatt.
  Natasha, som tråkket på røttene til trærne og kjente en prikking i de bare føttene, la merke til:
  - Vi har vist ryggen til fiendene! Eller kanskje det ville vært bedre å stå frem og dø med verdighet!
  Victoria ristet på det røde hodet.
  Hva vil vår død forandre? Bare nazistene vil skryte av en ny seier!
  Veronica var enig:
  - Ikke sant! Vår død vil bare legge til fascistiske laurbær! Og du bør få de nyeste våpnene og kjempe mot nazistene.
  Oksana bemerket skeptisk:
  - Men som? Mot E-50, ingen våpen!
  Jentene ble stille ... Og egentlig, hva slags tank er E-50? En maskin med en tett layout, under to meter og store helningsvinkler på rustningen. En slags perfeksjon innen tankbygging.
  En ny generasjon maskiner med pistolhydraulisk stabilisator. Og rustningen er vippet og sidene, og pannen og akterenden. Knebøy type. I prinsippet er det svake punktet bunnen av skroget, hvis du kommer mellom rullene. Men dette må også vites. I tillegg henger tyskerne på larver og skjermer - noe som gir dobbel beskyttelse.
  Så Fritz fikk den optimale tanken, som SU-100, fortsatt en sjelden selvgående pistol, ikke kunne ta.
  Under beskytningen av sovjetiske stillinger ble det brukt gasskanoner og bombefly.
  Men nå fløy angrepsfly over jentene. De truet tydeligvis med å begrave skjønnhetene.
  Hvis de bare kunne se dem, selvfølgelig.
  Natasha, blottende ansiktet, sa:
  - Vi er alle kjerringvinner - Fuhreren er ikke kul!
  Og igjen sendte hun et glis mot nazistene.
  Victoria bemerket logisk og vittig:
  - Han er ikke den første fighteren, ikke en gang den andre!
  Oksana bemerket seriøst:
  - En "Panther" -2 om bord er fullt mulig å ta. Hun har bare 82 mm rustning under en svak skråning. Det vil ikke være noe problem for oss!
  Veronica fniste og foreslo:
  - Kanskje vi bare kan lage en slik tank ...
  Jentene hadde gått i flere timer uten å stoppe. Klokken har gått over middag. Du kan stoppe og spise. Folket i USSR levde ikke så lett, men situasjonen i økonomien ble bedre. Noen av varene ble solgt til svært lave rasjoneringspriser, noen til høye kommersielle priser.
  Den tredje femårsplanen for 1938-1942 ble formelt til og med overoppfylt. Dette ble imidlertid oppnådd ved å øke lengden på arbeidsdagen og drakoniske straffer for fravær. Desto mer formelt er de to første femårsplanene overoppfylt, men det er faktisk ikke tilfelle. Det høye inflasjonsnivået gjorde det mulig å manipulere statistikken.
  Men landet utviklet seg ganske raskt. Kanskje ikke like raskt som ifølge offisiell statistikk, men... Tallene vokste. Fabrikker ble bygget, produksjonen økte spesielt innen maskinteknikk. Økt skaft og våpen.
  Stalin klarte å skape en sterk industri, men Fuhrer vant for mye, og det var ikke mulig å håndtere ham. Ressurser viste seg å være helt uforlignelige.
  Men en god lapskaus ble allerede produsert i USSR. Og jentene spiste det med glede, sammen med løk og brød.
  Natasha bemerket sint mens hun tygget kjøtt:
  - Vel, hvorfor dro ikke Fuhrer til Japan ennå! Og kom til oss!
  Victoria, da hun slo den barfoten hardt på haken, svarte:
  - Dumhet ugjennomtrengelig!
  Oksana foreslo:
  - Jeg tror Fritzene undervurderer oss! Men i virkeligheten må vi rive hele denne Hitler-pakken i stykker!
  Veronica sa med et sukk:
  - Vi var ikke heldige ... Selv om krigen kunne ha startet i den førtiførste. Det var ryktene den gang!
  Victoria nikket samtykkende, og ristet på det nakne brystet og hvesende:
  - Sannsynligvis det! Men tilsynelatende forvirret Jugoslavia og Storbritannias suksess mot Italia Hitlers planer. Men faktisk kom det til og med Fritz til gode.
  Natasha knuste mauren med de bare fingrene med grasiøse ben, og nikket samtykkende:
  - Absolutt! I det førtiførste året ville Det tredje riket, uten tunge stridsvogner og rakettartilleri, være helt trygt for oss. Vi ville ha våget ham ... Og så hevet Fritz-en baren.
  Jenta sukket tungt.
  Victoria så på Natasha. På hennes bare, elastiske bryster og tenkte: "men for en skjønnhet," hvor flott det ville være å kjærtegne henne. Men hun sa det ikke høyt - det er virkelig uanstendig.
  Veronica bemerket logisk:
  - Historien har ikke en konjunktiv stemning ... Men generelt sett ville det vært bedre å slå til i det førtiende året, da nazistene rykket frem mot Frankrike. Da skjer ikke øyeblikket - mer praktisk!
  Victoria fnyste foraktelig.
  - Og bryte pakten? Stalin vil ikke gå med på dette! Han ga sitt æresord for ikke å angripe!
  Natasha lo og sa:
  - Å, så edle vi er!
  Jentene gjorde seg ferdig med brød, lapskaus og løk. De drakk surmelk fra kolber. Vi gikk videre.
  De bare hælene deres blinket, ble grå av støvet.
  Et sted var det summing av motorer. Tyske stridsvogner var i bevegelse. Blant dem er den største E-100. Speer klarte å avvise mer massive prøver. Men egentlig, hvorfor trenger en tank to fat? Det er bedre å lage to tanker lettere med forskjellige fat enn en med to, men tunge.
  E-100 er også ute av produksjon, men den er fortsatt å finne i serien. Dessuten elsker Hitler også mastodonter, og beordret å beholde hele serien fra E-5 til E-100.
  Ganske massiv E-75 maskin med 128 mm og en vekt på åtti tonn. Forenet med E-50 i rustning. Det er neppe den beste modellen, praktisk talt blir det enda verre. "Royal Lion" med en 210 mm kanon, og veier hundre tonn.
  Jentene klatret opp i et høyt furutre og så på tankene. "Royal Lion" takket være motoren på 1800 hestekrefter, ganske kraftig mastodont og kvikk. E-100 er også utstyrt med en kraftig motor. Shturmlev beveger seg også, med en kraftig 500 millimeter rakettkaster. Det er en av de mest effektive banebrytende maskinene.
  Skjebnen til selve Lev-tanken var tvetydig. Han dukket opp foran "Panther", og klarte å kjempe i Sverige, Sveits og under landingen i selve Storbritannia.
  Hitler erobret både Sveits og Sverige, påla Spania og Portugal slavebindende avtaler. De ble tvunget til å forlate sin nasjonale valuta og adoptere merket. Dermed faller under påvirkning av tysk kapital.
  Tank "Lion" skulle brukes mot Amerika. Men en for tung bil, med en utilstrekkelig hurtigskytende pistol, passet ikke militæret. Preferanse ble gitt til den mer avanserte "Panther" -2. Dette kjøretøyet tilfredsstilte militæret med sine våpen, og kjøreytelsen, og spesielt frontalrustningen, er mer enn verdig. "Panther" -2 ble seierstanken i krigen med USA. Og "Lion" ble brukt ekstremt sjelden. "Tigeren" var heller ikke en veldig produktiv tank, som knapt hadde tid til å lyse opp i kampene på slutten av det førtiandre året. Og "Tiger" -2 er utdatert, har knapt tid til å dukke opp. Den moderniserte "Panther" -2, med en vekt på femti tonn, var ikke dårligere enn "Tigr" -2 i beskyttelse og bevæpning, og var overlegen i kjøreytelse med en vekt på atten tonn mindre.
  Kampøvelse har vist at "Panther" -2 er betydelig overlegen "Sherman" i kampkvaliteter, og slår denne bilen fra lang avstand, opptil tre og en halv kilometer, og er praktisk talt ugjennomtrengelig i pannen og bare på nært hold. rekkevidden er sårbar til siden. Og det er langt fra tilfelle for alle Sherman-modeller.
  Amerika tapte for tyske jetfly og Panthers, samt den tidligere E-25 - en unik selvgående pistol, bare halvannen meter høy.
  USA kapitulerte...
  DEL TRE
  Natasha strøk over sin egen jordbærvorte. Og med et strålende smil sa hun:
  - Jeg du! Han, hun - sammen hele landet!
  Victoria støttet:
  - Sammen en vennlig familie! I et ord, vi er hundre tusen jeg!
  Oksana fniste og pekte på mastodontene og bemerket:
  - Tank "E" er veldig kort og knebøy. Det blir vanskelig å få tak i ham.
  Veronica hvisket trist:
  - Gud velsigne oss!
  Natasha fniste og kvitret:
  - I Amerika for hele landet, i Amerika for hele landet, i Amerika for hele landet - mulighetene er like!
  Brennende Victoria fniser og brøler:
  - Mulighetene er like for ulike lag i samfunnet!
  Og hvordan du vil. Og tennene hennes er vakre som de viser.
  Oksana kommenterte:
  - Når tyskerne bryter ut, blir det veldig dårlig for dem fra forsyningsbasene deres!
  Veronica fniste og foreslo:
  La oss be da!
  Natasha fnyste foraktelig og ristet på hodet.
  - Ikke! Vi er Komsomol-medlemmer, noe som betyr at vi er ateister!
  Victoria advarte aggressivt:
  - Og jeg er generelt en militant ateist! Og det er ingen Gud - dette er et medisinsk faktum!
  Veronica bemerket forsiktig:
  Men du kan ikke bevise det!
  Victoria blinket aggressivt med smaragdøyne som svar. Og hveste med et glis:
  - Jeg kan! Hvis det finnes en Gud, må han være ansvarlig. Det betyr å ta vare på folk. - Den rødhårede jenta slo aggressivt mot furustammen med bare foten. - Er det mulig å forestille seg et fenomenalt kosmisk sinn som ikke ville bry seg om dets skapelse!
  Natasha bekreftet lett:
  - Det er det! Vi er tross alt for Gud som barn er for Faderen, og han bryr seg ikke om oss!
  Veronica bemerket forsiktig:
  Men selv en omsorgsfull far straffer barna sine...
  Natasha fniset som svar.
  - Men ikke skjemme dem!
  Victoria sa sint:
  - Det finnes virkelig merkelige oppdragelsesmetoder i din Gud! Han, for eksempel, tok og druknet hele menneskeheten og til og med uskyldige dyr. Spørsmålet oppstår, hva slags fascistiske metoder?
  Oksana la til med et smil:
  - Og generelt, evig pine i helvete ... Dette er også en åpenbar overkill, siden ingen rettferdighetsmetoder kan rettferdiggjøre tortur!
  Veronica spredte hendene i forvirring og sa med et sukk:
  - Jeg synes også at Noahs flom er overkill. Men jorden var fylt med synd foran Guds øyne...
  Victoria lo:
  - Ja, barna begynte å spille spøk. Far plukket opp et maskingevær og skjøt de som skravlet, og etterlot bare de som satt roligere enn vann, under gresset. Den rødhårede blottet sine store tenner. - Slik er oppnådd analogi!
  Veronica trakk på skuldrene og sa lavt:
  - Jeg er ingen prest for å gi svar på slike spørsmål. Men jeg tror Gud hadde grunner til det.
  Victoria fniste og sa:
  - Ja ... Av en grunn falt de uten grunn, bare de så alle som om de hadde forsvunnet!
  Natasha foreslo:
  - Kanskje Bibelen bare er et jødisk eventyr. Hvorfor skal vi tro på det?
  Oksana uttrykte sin mening:
  - Du må uansett beholde æren. Og ikke regn for mye med et posthumt paradis!
  Victoria fniste og sa:
  - Ja... Prester elsker å fortelle historier! Og ikke særlig attraktivt!
  Veronica sa stille:
  - Men Jesus Kristus er et ganske attraktivt bilde!
  Victoria fniste og ristet på hodet.
  - Jeg ville ikke giftet meg med en sånn pasifist!
  Natasha fniste og sa:
  - Ja, en mann må stå opp for seg selv... Og hva lærer Bibelen? De treffer deg på høyre kinn - sving til venstre!
  Veronica ville si, men ble tydelig flau. Og så la Victoria det inn:
  - Virkelig merkelig moral. Enten lærer Gud oss å elske fiender, eller drukner hele menneskeheten på en gang. Og hvordan kan dette forklares?
  Natasha svarte seg selv:
  - Jeg tror at Bibelen er skrevet av dyktige visjonære!
  Veronica protesterte sløvt mot dette:
  - Den som ser på det... Men ellers enn Guds eksistens er det umulig å forklare universets utseende. - Da muntret jenta opp. Hun kjørte det bare, meislede beinet langs barken og fortsatte. - Uansett hva man kan si, men det er umulig å finne eller finne opp en mer overbevisende versjon av universets opprinnelse, bortsett fra hvordan Gud skapte det!
  Natasha trakk på skuldrene og spurte:
  - Og grunnårsaken til Guds tilsynekomst?
  Veronica sukket og svarte og mistet selvtilliten:
  - Dette er allerede et aksiom... Det bør aksepteres ved tro at Gud eksisterer. Og at det har eksistert for alltid og ikke har noen første årsak.
  Natasha ristet negativt på hodet.
  - Godta ved tro Guds forevighet? Men jeg kan tilby å akseptere ved tro universets evighet, men uten den Allmektige...
  Veronica bemerket logisk:
  - Det ser ut som en alogisme. Hvordan er denne evige materien, og hvor kom den fra?
  Victoria svarte umiddelbart:
  - Og hva er logisk - Gud er evig... Og hvor kom han fra!? Desto mer umiddelbart allmektig og allvitende?
  Veronica svarte med desperasjon:
  - Det har alltid eksistert... Vi aksepterer det i tro! Og hvordan er dette mulig - uforståelig!
  Natasha bemerket:
  - Vi er faktisk på lik linje her. Materie måtte bli til på en eller annen måte. Og det utenkelige skjer. - Jenta gliste og noterte selvsikkert. - Men fortsatt står spørsmålet om hvorfor det er så mye ondskap på jorden åpent.
  Krigen fortsatte, og nazistene gikk dypere og dypere inn i sovjetlandene. Og de har hatt stor suksess. Og mer avansert og kraftig utstyr enn den røde hæren.
  Og knusende slag traff den røde hæren fra øst. Japan bør ikke rabatteres.
  Et forferdelig slag falt på fredelige Vladivostok (i Fjernøsten ble ikke krigslov innført). De fleste skipene til Stillehavsflåten ble avvæpnet i havner, mange sjømenn ble også overført til vestfronten. På den ene siden var angrepene fra Land of the Rising Sun ventet, men i praksis viste det seg at de ikke var ventet. General Yamamoto satset på et samtidig angrep med alle kreftene som kunne brukes. Amerika, som ble relativt raskt beseiret, hadde ikke tid til å senke det overveldende flertallet av den japanske marinen, slagskip representerte spesielt formidabel makt.
  Kapteinen i første rang, Vasilchikov, spilte kort med andre offiserer i flåten akkurat i denne timen før daggry. Gutta var fortsatt ganske unge, de ble etterlatt her for å passe på at skipene ikke råtnet helt. Vasilchikov var den eneste som luktet krutt, han ble overført fra Leningrad på grunn av behovet for å bli behandlet for alvorlig lungebetennelse, fanget i en veldig overskyet by. Kapteinen av første rang, eller hvis overført til bakkestyrkene, obersten, nøt stillheten til Vladivostok, dens blomstrende gater. Vinteren gikk, april gikk med glede, det var herlig, varmt, juni var ikke i midten, men i den tropiske sonen. Offiserene drakk litt, den gode vodkaen i marinebutikken, etter dagens standard (inflasjonen før krigen svekket rubelen), er nesten billigere enn melk.
  Stemningen ble imidlertid ødelagt av nyhetene om at neste campingvogn med amerikansk lapskaus ikke ville komme, som et resultat av at snacken gikk opp i pris, og i stedet for det møre Texas-kalvekjøttet, måtte vi spise den allerede kjedelige fisken med pickles . Offiserene prøvde flere ganger å oversette samtalen om temaet krigen og ba om å snakke om visse kamper, men Vasilchikov forble taus og avledet samtalen. Til slutt, da de endelig fikk ham, bjeffet han:
  - De vil sende deg til fronten, så du vil kjenne igjen Kuz'kins mor. Forstå at krutt ikke lukter av parfyme, men av lik!
  En veldig ung marineløytnant (han hadde nettopp fått epauletter, etter et halvt års trening, som han gikk inn umiddelbart fra skolen) hoppet:
  - Det er den vi mangler! Kvinner! Vakker dame! Hvorfor sitter vi alene, for byen er full av ensomme jenter.
  Guttene jublet:
  - Selvfølgelig, la oss se etter jenter.
  Offiseren sang en romanse:
  - Så godt det er å legge seg på gresset, og for en deilig ting å spise! Arranger en omordning i badehuset, og ring ungjentene!
  Vasilchikov ropte til den rasende ungdommen:
  - Det er portforbud utenfor og jentene sover etter hardt arbeid! Ikke alle er så heldige å få en slik tyveplass, salig når svette og blod renner rundt.
  Offiseren ertet:
  - Krutt lukter ikke brennevin, men lik, kun for menige, befal har gassmasker med filter!
  Vasilchikov rynket pannen.
  - Filosof! Typisk Spinoza, det gjenstår bare å lære hvordan du trykker på avtrekkeren med tungen! Og det blir: pah! Lysken! Lysken!
  Betjentene lo, til og med vinduene begynte å skjelve. Vasilchikov la til:
  - Tungen din er flott når motstanderens sinn er lite!
  Junioroffiseren mumlet:
  "Nok om det, la oss ta en drink!"
  Resten av jagerflyene brølte:
  - Det stemmer, hell det! Fram til daggry skal vi selvfølgelig ha nok vodka, men det blir også nok snacks til helvete!
  Og brennende vann helles i glass! Ja, så det begynte å koke og fråde, det lød obskøne, uanstendige sanger.
  Døren åpnet seg plutselig, og rommet så ut til å bli sprengt av en orkan. En høy brennende jente hoppet opp til betjentene, og knuste med all kraft en murvegg med en uferdig flaske vodka. Jenta ropte:
  - Alkoholikere og tullinger! Hele landet jobber, eller kjemper, dere er salige som griser. Glemte samvittighet og ære! Ikke rart Lenin sa: drukkenskap er den verste av alle laster, dens spesielle ødeleggelse i det offentlige rom!
  Junioroffiseren var allerede ganske full, øynene hans myste, og han ropte tilbake og tok en tom flaske:
  - Din kjerring kom deg ut herfra! Nå skal jeg!
  Jenta slo kort tåen på støvelen under kneet. Slaget virket lett, uten omfang, men den unge mannen hylte og sank. Flasken falt og gikk i stykker. Alle gispet, utbrøt Vasilchikov:
  - Ja, dette er tegnene til Anna Vedmakova, en esspilot i Spania og Finland. Hun har legendarisk hår, ildfargen! Velkommen, skvadronsleder...
  The Witcher nikket.
  - Jeg er fortsatt i rangen som major, og den første esspiloten tildelte stjernen til helten i USSR. Nettopp ankommet i MIG-5 jagerflyet hennes. Mens resten av skvadronen er på østfronten. Jeg ble instruert... Vel, det er ikke din sak at jeg ble instruert. I alle fall trenger jeg at destroyeren din umiddelbart heiser det amerikanske flagget og drar til sjøs.
  Vasilchikov ble overrasket:
  - Hvorfor vår?
  Witchers grønne øyne blinket.
  - Fordi denne bilen er laget i USA. Den ble levert til deg under Lend-Lease, og følg da kun mine bestillinger.
  Vasilchikov grimaserte:
  - Obersten adlyder majoren, og til og med fra en annen avdeling. Du har autoriteten.
  Vedmakova holdt frem et dokument med seglet til NKVD og signaturen til nestlederen for hovedkvarteret og lederen av Council of People's Commissars, lederen av det hemmelige politiet - Marshal Beria.
  - Forstått! Og uten videre vil du bare adlyde meg! Hva som ellers vil skje, vil jeg ikke si: du er ikke fem år!
  Vasilchikov bukket:
  - God! Destroyeren er på farten, det er bare nødvendig å heve sjømennene fra brakkene og seile om to timer.
  Vedmakova tok den unge offiseren i håret, hun var et hode høyere enn ham og tydelig sterkere:
  - For en tulling og en fylliker! Hvorfor har du et så oppløst lag! Denne fyren ser mer ut som en hyttegutt enn en offiser. Kanskje til å begynne med, blåse den godt opp slik at all humlen kommer ut.
  Vasilchikov var flau:
  - Dette er Pasha Kolobkov. Han ble sendt til kurs direkte fra Suvorov-skolen, ifølge et forkortet program. Han er fortsatt litt av en gutt, om to måneder fyller bursdagen hans seksten år.
  Witcher grimaserte:
  - Wow! Femten og allerede offiser! Det er det akselerasjon gjør! Og jeg visste ikke at melk allerede mottok titler.
  Vasilchikov trakk på skuldrene.
  - På kommunistfronten vokser barn tidlig! Dessuten skjedde en historie med ham, som om han skrev den beste historien om det fantastiske forsvaret av Moskva, og Zhukov bemerket dette og rådet ham til å overføre gutten fra kadetter til offiserer.
  The Witcher forbedret:
  - God! Det er ikke verst at han ikke er en tosk, men ikke drikker mer! Jeg kan lukte det, og nesen min er som en hund, umiddelbart under domstolen! Faktisk vil du betale for det. Allerede en middelaldrende mann, men seg selv.
  Vasilchikov hostet:
  - Egentlig er jeg trettito, men jeg har allerede blitt såret seks ganger i Spania og Finland, så jeg virker gammel ...
  Vedmakova ville si noe som svar, da et monstrøst brøl plutselig brøt stillheten før daggry. Det var som om tunge steinblokker falt ned fra himmelen, vindusglasset sprakk med en gang. Skår av hagl dunket på bordet og landet til og med i hendene og ansiktene til berusede offiserer. Witcher ropte:
  - Alle ut umiddelbart.
  Vasilkov ropte som svar, så mye at han nesten rev i stykker stemmebåndene:
  - Dette er tolv tommers skjell! De japanske slagskipene ser ut til å være på jakt, det betyr.
  Vedmakova, irritert, traff veggen med støvelen:
  - Startet, men ikke som vi planla! Ikke i det hele tatt! Faen, vi må umiddelbart ta skvadronen til sjøen og senke flåten til landet med smaløyde aper.
  Vasilchikov mumlet:
  - Det er våpen bare på destroyeren min og på et par små kummer. Vi har ikke engang et svar.
  Vedmakova viste neven:
  - Vel, du burde ha kystartilleri! Tross alt ble ikke alle sendt til vestfronten, så vel som luftfart. Det har tross alt blitt snakket om i årevis at Japan kan gå inn i krigen når som helst.
  Vasilkov ville si noe, men igjen buldret det, fragmenter regnet ned. Sirenen hylte og advarte om ankomsten av fly. Vasilchikov reiste seg og ropte over brølet fra Witcher:
  - Vi har luftfart, og kystbatterier, selv om de ikke er i komplett sett, er tilgjengelige. La oss svare!
  Piloten knurret mens hun løp gjennom gatene:
  - Jeg ville bare løpt til jagerflyet mitt og plantet disse jappene, det virker ikke nok. De vil fortsatt betale for Tsushima og Muden.
  Vasilchikov var enig:
  - Ja, de skal betale! Ja, selv med en prosentandel!
  Det var eksplosjoner og forsinket kvitring fra luftvernkanoner. Generelt ble det meste av luftforsvaret til Vladivostok tatt ut i løpet av det førtiførste året for å styrke forsvaret av Moskva (det var forventet at Hitler ville slå til, men så gikk det!), Så myggens mange punkter -house of the country of the Rising Sun så ikke ut til å betale mye oppmerksomhet til slik "støy". Japanske dykkebombere slapp vårens "gaver" med et gjennomtrengende skrik. Slaget ble påført både byen og flåten. De japanske flyene er ikke for store, men kvikke, men slagskipene er tvert imot heftige. Så langt har amerikanerne klart å senke bare to slike skjønnheter, og de overlevende, sammen med krysserne, ødela kysten. Det lignet sterkt på det skurkelige angrepet av Land of the Rising Sun 27. januar 1904. Først da var det ingen luftfart.
  Vasilchikov følte at han ble kvalt av å løpe. Han er ikke en supermann, men en enkel mann med syke lunger, fanget i en vanskelig situasjon. Og i Vedmakova overtok hun ham ikke mye. Jeg lurer på hvor gammel hun er, knapt mer enn tretti, brystene hennes er store og skuldrene er brede som en manns.
  Vedmakova snudde seg plutselig og viftet med hånden:
  - Ikke løp gamle mann, følg meg! - Hun kjeftet med en slik kraft at lydbølgen bare traff ørene hennes. - Få destroyeren ut på havet så fort som mulig.
  Eksplosjoner buldret i nærheten, rusk regnet ned, en av dem falt direkte på Vedmakova, og hun fanget den mekanisk med hendene. Pilotjenta følte seg som en målvakt som med hell vant en straffe, fragmentet var rundt, varmt og så ut som en ball. Anna kjente plutselig noe væske strømme nedover armene hennes. Jenta så på fragmentet, og så kom til og med jernkrigeren hennes, herdet av tre års krig (Sammen med spanskene), kvalme opp til halsen hennes. Hun hadde et babyhode i hendene. Stakkars jente (dette kan sees fra de korte pigtails, med utskårne øyne. Vedmakova la forsiktig hodet på den sprukne asfalten og krysset seg:
  - Du hadde ikke tid til å synde, ikke til å leve! Imidlertid er det ingen synder større enn Gud, derfor er det ingen større synd enn likegyldighet til barns lidelse.
  Igjen, et brøl, og fragmenter, en slo jenta i støvelen og skrapte huden. Vedmakova ville allerede snu seg og skynde seg så fort hun kunne til rullebanen, der MIG-en hennes tålmodig ventet på den aggressive vertinnen, men ...
  Skarpt som et dolkeblad oppdaget krigerens blikk en uutholdelig smertegrimase i ansiktet til kapteinen av første rang Vasilchikov, da hans øvre del av den avrevne kroppen fløy kastet opp av eksplosjonsbølgen. Jenta selv unngikk så vidt fragmentet. Hun kroket allerede på en gang kinnet, selv under luftkampen i Spania. Som et resultat forble et dypt arr, som i lang tid ødela utseendet hennes. Riktignok ble hun i Sibir introdusert for en veldig sterk trollmann, som ved hjelp av salver og påkallende ånder klarte å helbrede som om han aldri hadde vært, dette såret og et par til. For dette ga Vedmakova ham sin uskyld, og kjente kvinnenes gleder. Etter det fanget jenta den minste mulighet til å bite kjærlighetens lykke med en mann, noe som var veldig vanskelig å gjøre i hellige sovjetiske tider, selv med hennes sataniske skjønnhet og evne til å friste. Poenget er selvsagt ikke så mye å overtale mannen, men å sørge for at festarrangøren ikke får vite om dette. Og det er så mange svindlere av alle slag at en snik, på en snik og en snik, driver dem videre. Så du vil egentlig ikke akselerere hvis karrieren din er kjær for deg. Men for omtrent fire måneder siden, da hun ble tildelt stjernen til helten, for det tjuefemte fascistiske flyet som ble skutt ned på rad: hun møttes i Beria. Og i hele den sovjetiske eliten fantes det ingen større kvinnebedårer enn lederen av det hemmelige og åpenlyse politiet.
  Vedmakova løp som en rullebane. Dessuten, noe som sjelden skjer henne, blandet hun gaten i en ukjent by, som et resultat av at hun bare økte avstanden.
  Piloten flyktet og husket: Beria var oppfinnsom i sengen, men ikke smaken hennes, skallet, magen, ikke Apollo. Så han ble aldri hennes kjæreste. Generelt er rykter om at Beria voldtok kvinner en klar overdrivelse. Hvis han ble fortalt et bestemt nei, tyr den andre mannen i det røde imperiet som regel ikke til tvang. Selv om hvem tør fra jentene å si nei til et slikt monster? Bøddel av Russland nummer én!
  Men her ble hun en fortrolig av Lavrenty Palych. Generelt ble hun en av de første kvinnelige frivillige som kjempet i Spania. Faktisk var det få sovjetiske piloter som deltok i denne borgerkrigen. Det ser ut til at Stalin selv ikke ønsket spesielt sosialistenes seier. Og det som er logisk, i Frankrike vant sosialistene, tilsynelatende venstreorienterte, og forholdet til Sovjetunionen ble bare verre. Men samtidig, gitt at Franco er en fascist og en borgerlig, og folkestyret i Spania ser ut til å være venstreorientert, var det umulig å fullstendig ignorere forespørsler om hjelp. Ja, sovjetiske piloter trengte å få erfaring, prøve ut nytt utstyr. Til å begynne med fortsatte krigen med varierende hell, men så klarte Francos hær, med støtte fra italienske og tyske enheter, å erobre Catalonia. Kampen i luften var først lik, men så dukket den berømte Messerschmitt opp. I det aller første luftslaget følte Vedmakova kraften til dette flyet sammenlignet med IL-16. Spesielt hastighet, en forskjell på hundre kilometer i timen, gjorde at de fascistiske pilotene selv kunne velge hvor, hvordan og når de skulle delta i kampen. For det andre kunne bevæpningen av en 20 mm luftkanon skyte ned en kryssfiner IL-16 på lang avstand, mens ME-109, med skuddsikker frontalrustning, holdt skuddene fra et 9,6 mm maskingevær fra et sovjetisk jagerfly. Derfor, for å ødelegge Messer, var det nødvendig enten å angripe bakfra, eller hvis du var veldig heldig å komme inn i motoren, eller skueglasset. Det skal bemerkes at tyskerne også hadde mye bedre kommunikasjon og handlet mer harmonisk. Vedmakova ble skutt ned to ganger, og den tredje gangen ble hun alvorlig såret og tatt til fange. Tidene var tøffe da, men siden krigen allerede var tapt, falt Madrid, Hitler, som et tegn på velvilje, og planleggingen av en allianse med Stalin, beordret tilbakeføring av sovjetiske fanger til hjemlandet. Vedmakova tilbrakte bare en måned i fangenskap, hun ble plassert på et sykehus for offiserer, godt matet og tatt vare på. Ingen slo eller voldtok, kanskje nazistene og Franco-regimet prøvde å vise seg for hele verden som humanister i motsetning til den blodige tyrannen: Stalin! Men etter å ha vendt tilbake til hjemlandet, av alle de tidligere krigsfangene, var det bare én Vedmakova igjen på frifot.
  Riktignok ble ordren gitt, for den eneste nedlagte italienske jagerflyen, fratatt henne. Men hun forble i hæren, og deltok til og med i krigen med Finland. Suomi-landet hadde bare 118 foreldet kryssfiner i sin flyflåte. Jenta deltok nesten ikke i luftkamper, hun var mer engasjert i rekognosering, hun fikk en ordre, det ser ut til å være ett monoplan, likevel skjøt hun ned, men det ble ikke regnet.
  Witcher stakk plutselig inn i brannen. Det utbombede bysykehuset sto i brann. Bildet er virkelig apokalyptisk, og kvinner, barn og gamle mennesker brenner levende. Her falt babyen rett i ilden, og rundt omkring var det et forferdelig brøl og stønn.
  Vedmakova kjente erkeenglenes trompeter i hodet og kastet seg inn i flammene. Ildtunger slikket jentas bare hender og åpne ansikt, men piloten beveget seg så raskt at hun klarte å gripe barnet og trekke ham ut av ødeleggelsens omfavnelse.
  Jenta hoppet ut, kjente bare en liten kløe på huden, kastet et blikk på babyen. Akk, det var for sent, gutten ble kvalt, trakk flammer inn i lungene, brannskader i det runde ansiktet. Slike avrevne blemmer på huden er mykere enn tusenfrydknopper. Witcher ropte:
  - Her er det menneskelig kaos!
  Hun slo en haug med søppel med støvelen, hvorpå hun skyndte seg for å hjelpe hvem andre som kunne reddes. Det var som en kobra som danset mellom gassbrennere, jenta vristet seg veldig bisarrt og danset. Hun ble brent, støvlene smeltet, tunikaen var forkullet, men hun fortsatte å kjempe hardnakket for hver tåre av et barn, for hvert slag i et lite hjerte, for hvert skjøre liv, men så nødvendig for landet! Støvlene falt fra hverandre, og nå danset jenta gjennom flammens virvelvind med bare, sjarmerende ben. Hun var en martyr, men ikke bare en nonne som torturerte seg selv med faste og pisk, noe som verken gagner Gud eller mennesker, en martyrkjemper som redder bestemte liv. Benene til pilotjenten var dekket med et lag med små blemmer, men de beveget seg enda raskere og mer nøyaktig av smerte.
  Kapteinen for legetjenesten tok frem store støvler fra vesken sin og ropte til henne:
  - Ta dem, ta dem raskt på! Du vil bli så forkrøplet.
  Piloten svarte umiddelbart:
  - Det er bedre å bli en krøpling fysisk enn å være en freak moralsk! Ikke et sekund for deg selv, alt for fronten, alt for seier!
  Kapteinen for legetjenesten svarte:
  - Dette er en ekte sovjetmann!
  Heksa forbannet:
  - Og hva er du verdt å redde folk!
  Kapteinen sukket.
  - Jeg har proteser, i stedet for bein!
  Vedmakova trakk ut en annen jente med et halvsvidt ansikt og bevisstløs, ropte:
  Hvor grusom er Gud!
  Kapteinen trakk på skuldrene.
  Det er ikke Guds feil, men folks!
  Vedmakova protesterte:
  - Dette er det samme som å si - ikke foreldrene har skylden, men barna!
  Kapteinen ville si noe, men røykskyene kom inn i halsen hans, og han hostet sint.
  Den barbeinte jenta ropte:
  - Jeg er en heks og det finnes ikke noe vakrere yrke!
  Og ga en bar hæl, fortsatte hun:
  - Adolf la det være hilsener og en bukett i den onde kista!
  Bikinikrigerne fortsatte fremrykningen. Nazistene gikk utenom Brest-festningen og plugget i kjelen. Tank E-50, beveger seg i østlig retning.
  Gerda sang entusiastisk:
  - Jeg er en så kul jente! Jeg knuser alle fiender som istapper ... Og i kulden, barbeint, frimodig, at selv gnister strømmer fra under føttene mine!
  Charlotte fniste, banket en trettifire inn i kroppen og utbrøt entusiastisk:
  - Det er ingen grunn til å tvile på Fædrelandet! Krigere er tøffere enn menn!
  Christina trykket også på knappen med bare foten, og forrådte rasende og slo ut den sovjetiske kanonen. Så til og med bagasjerommet gikk av:
  - Inntektene er høye som fjelltopper!
  Magda avfyrte kanonen sin en etter en. Den var 105 mm og dødelig i den siste modifikasjonen, den skjøt ganske raskt og avfyrte ti skudd i minuttet.
  Jenta presset de bare fingrene og hvisket:
  - Prosentandel i fremtidens linje gitt ...
  Gerda dunket den sovjetiske stridsvognen, knuste rustningen og ropte:
  - Du får se selv!
  Hun dunket og Charlotte, med bare tærne, med et vilt, hektisk brøl:
  - Fedrelandet er nå nærmere oss!
  Christina skjøt også ved å bruke fingrene på de bare, solbrune bena og ga:
  - Hils solen med oss!
  Magda dunket også, og presset den bare hælen hennes. Hun knuste den sovjetiske kanonen i flytende fragmenter og sang:
  - Fosterlandet er sterkest!
  Og krigerne vil brøle som bøfler i slakteriet. Fire er veldig glad i menn. Det passer dem virkelig. Hvorfor ikke? De er så vakre og aggressive. Og kjærlig. Og mannen er en hund, bare lokker. Og du vil ha alt, inkludert penger. Og disse kvinnene er fysisk veldig sterke. Og de fordøyer mannlig perfeksjon med et galt temperament. Og konstant nytelse.
  Du trenger ikke å vente et helt år på en mann - og likevel vil en orgasme finne deg!
  Gerda tok den og brølte, skjøt mot sovjeten trettifire og rev ned tårnet:
  - Jeg er en sann utslettelsesridder!
  Christina stakk ut tungen og tutet truende:
  - Og gliset mitt er som en panter!
  Charlotte snakket aggressivt, ristet på knyttneven og dyttet på joysticken med bare tærne.
  Og det er store endringer fremover!
  Magda kvitret og ropte:
  - Vi er legemliggjøringen av hetaera!
  Gerda fniste og svarte:
  - Så godt det er når hendene til kjekke unge menn kjærtegner deg!
  Og jenta forestilte seg hvordan håndflatene hennes labbet mot jordbærvortene. Det er virkelig så fantastisk. Og kilende og spennende. Og veldig hyggelig.
  Gerda skjøt mot den sovjetiske SU-85. Hun krasjet bilen og kvitret og slo de bare føttene på rustningen:
  - Ah, eikedamer, eikedamer!
  Charlotte bekreftet aggressivt, pustet ut kinnene hennes og ristet med fulle bryster.
  - Duba! Eik! Duba damer!
  Og hvordan han vil ta det og le ... Som om klokkene ringer. Og stemmen hans er så strålende.
  Og hennes offer var en 76 millimeter russisk pistol. Våpnene er ganske arkaiske.
  Christina fniste og hylte:
  - Jeg skal brøle og knekke!
  Og med bare fingrene rettet hun også et prosjektil mot en fiendtlig bil.
  Så vakker hun er. Gull og kobber er flott!
  Magda er helt gull, mens hun synger med entusiasme:
  - Drevskiren gråter fortsatt ...
  Så snudde hun sovjeten trettifire og fortsatte å synge trist.
  - Hun er en fremmed i Berlin!
  Gerda kvitret som svar. Hun trykket på joystick-knappen med bare tærne og skjøt ned en sovjetisk haubits.
  - Berlin er verdens hovedstad!
  Charlotte mumlet med aplomb som svar:
  - Og London er hovedstaden i Paris!
  Og spiker på den sovjetiske T-26. Maskinen, selv om den ikke er stor, regnes også som en tank.
  Christina tok den og ga den bort og snurret på sykkelen med bare føtter:
  - Og Paris er hovedstaden i Roma!
  Så, så snart han ler ... Og med smaragdøyne vil han bore gjennom alle krigerne på rad. Og gliser samtidig, og gnistrer med tenner. Men i det hele tatt hvordan han vil ta og hamre på sovjetiske stridsvogner. Det vil rive halvparten av tårnet på trettifire.
  Og etter henne vil Magda ta den og tenne den med en granat. Det vil si et prosjektil. I følge SU-76. Allerede klart en utdatert bil, men fortsatt oppført.
  Og kvitret:
  - Og Roma er hovedstaden i Miami!
  Det er veldig morsomt. Men jentene ble for revet med. De la ikke merke til hvordan et par sovjetiske hærsoldater krøp opp til dem med bunter av antitankgranater og sprengte sporene. Og hvordan det vil ta og eksplodere. Rullene sprakk og E-50 mistet mobiliteten.
  Jeg måtte reparere bilen min.
  DEL FJERDE
  Bombingen avtok, men beskytningen fortsatte. Skipets kanoner har en anstendig forsyning av granater, men ilden ble nå rettet mer mot de avvæpnede sovjetiske fartøyene. Yamamoto forsto at dominans til sjøs ville overføre initiativet i denne krigen til Japan i lang tid. Og for å bygge skip er prosessen dyr og lang, selv om for eksempel ubåter kanskje er lettere å stemple. Dette må selvfølgelig også tas med i betraktningen, men det er viktig å bryte strukturen. Admiral Yamamoto, Japans mektigste mann etter keiser Hirohito, følte seg som en gud. En ekte gud, så religionen i landet til den Rising Sun lærte at den beste måten til guddommeliggjøring er militær dyktighet! Og nå kunne den store sjefen vilkårlig plage og mangle plassen rundt seg.
  Over Vladivostok er det tykke, svarte røykskyer i mange kilometer; disse er oljelagre og drivstoffdepoter i brann. Hundrevis, tusenvis av mennesker er brent, helvete, vel, etter det, hvordan kan du ikke føle deg som en gud som tok hevn på russerne i århundrer med ydmykelse, et stort folk er tvunget til å klemme seg sammen i en rekke øyer som er så små sammenlignet med Russlands vidder. Nå synker den russiske flåten, og i motsetning til Peru havn vil de ikke forlate et eneste fartøy.
  Under slaget ved Khalkhin Gol foreslo Yamamoto å gi et lignende slag til Vladivostok, som det ble utarbeidet en detaljert plan for. Men Hitler sluttet uventet fred med Stalin. Generelt startet idioten Hitler massakren på jødene og satte dermed mot seg selv både Polen og landene i Vesten. Og hvorfor trengte han det? Ønsket å få jødiske rikdommer? Men det var bedre å først bli en verdensmakt, beseire Sovjetunionen, og kanskje deretter andre land. Vesten er lettere å vinne på grunn av at dens mentalitet er mye mindre preget av fanatisme og en tendens til selvoppofrelse. Er det kjent minst ett tilfelle av amerikanske piloter som har rammet. Riktignok var det et par kollisjoner, men dette er mest sannsynlig en ulykke.
  Russere er fanatiske, noe som er rart, fordi den ortodokse troen ikke godkjenner selvmord, og overhodet ikke anser at man kan tjene en vei til paradis ved våpenbragder. Generelt er Kristi lære, etter hans mening, ekstremt dum og upraktisk. Han Yamamoto leste Bibelen og undret seg over dumheten til folk som anser en slik pasifistisk Gud. For eksempel lærer han: de slår deg på høyre kinn - snu til venstre, de ber om en skjorte - gi to, elsk din fiende! Bare en psykisk syk person kan betrakte Kristus Gud. En slik religion er bare bra for slaver, bundne vasaller. Og hele Europa og halve verden må ha trodd.
  Det er sant at Jesu lære, til tross for at den avviser prinsippet i Det gamle testamente, et øye for et øye, og lærer deg å elske dine fiender, forhindret ikke britene i å erobre en tredjedel av hele planeten, og skaper mest omfattende imperium i menneskehetens historie. Og dette til tross for Storbritannias religiøsitet, hvor Gud er nevnt selv i nasjonalsangen. Merkelig nok sverger amerikanske presidenter på Bibelen, men bombet likevel japanske byer med napalmbomber, og brente tusenvis av kvinner og barn levende. Dessuten ble sivile drept, ikke ved et uhell, men bevisst, dette var en taktikk for å terrorisere sivilbefolkningen: å undergrave menneskelige og økonomiske ressurser.
  Men japanerne bombet ikke USA først, før den tyske invasjonen, under hele krigen brøt kun en bombe gjennom og drepte, kun seks sivile. Og de tillegger også spesiell grusomhet til samuraiene. Tross alt kunne han Yamamoto, hvis ønskelig, bryte gjennom med bombefly til amerikanske byer, spesielt etter nederlaget til Yankee-flåten nær Peru havn. Ja, europeere er moralske jævler. De har en pervertert forståelse, tro, undervisning og ikke å gjøre!
  Ikke slik i Japan! Det vi blir lært er det vi gjør. Det er ikke noe slikt som at Gud sier vend det andre kinnet til, men hans tjenere drepte med overlegg små barn. Ja, generelt sett kan ikke troen på at Gud er én og allmektig være sann. Hvis han var alene, så ville han selvfølgelig sørge for at folk tilber ham riktig, i tro og sannhet, og har en enkelt lære. Og så ber alle som han vil, hva han vil. Og verden er for stygg og feil til å bli skapt av en eneste allmektig Gud. Tross alt streber enhver ansvarlig hersker i utgangspunktet etter orden og rettferdighet. Han vil at de sterke, vise, edle, ærlige skal være i utgangspunktet, og resten enten korrigere seg selv, vokse fysisk og åndelig, eller ... Men hvis Gud er allmektig og skaperen av universet, ville han ikke skape kroppslige og mentale freaks.
  Tross alt, hvorfor blir keiseren noen ganger tvunget til å tåle svakhetene til mennesker som en gitt? Fordi det ikke er noen annen utvei, kan han ikke gjøre freaks til kjekke menn og feige til dristige på et øyeblikk. Men hvis jeg kunne, ville jeg gjort det umiddelbart! Akk, jeg må akseptere det som er og forholde meg til det menneskelige materialet jeg mottok som gitt. Men hvem han mottok det fra er et annet spørsmål. Ja, og keiseren selv har svakheter: han er bare en mann - han blir gammel, syk, avfeldig. Merkelig nok lever en guddommelig keiser ofte mindre enn en vanlig tjener, har mindre våpenferdigheter enn de fleste generaler og mange soldater. Vel, hva er det i den fra den allmektige Gud. Men hvitt er ikke bedre! I hele Europas historie var det ingen mer forferdelig og vellykket erobrer enn Hitler. Ja, han er virkelig et symbol på hvite menneskers militære dyktighet! Og likevel, den største sjefen gjennom alle tider og folk, kunne ikke engang fullføre gymsalen, få en videregående utdanning, som er obligatorisk i Japan!
  Dessuten ble Hitler ikke tatt opp i hæren av helsemessige årsaker. Merkelig nok viste denne styrkekultens ildsjel, krigsløven, seg å være så fysisk svak at selv i Tyskland, hvor det er en militærpost ved hver post, ble han ikke innkalt som menig. Hvor degradert Europa er.
  Stalin, en annen av vår tids mest fremtredende politikere, hadde imidlertid heller ikke videregående utdanning, han var en gullklump. Og interessant nok ble han heller ikke trukket inn i hæren, av helsemessige årsaker. Interessant, tilfeldigheter, to ondsinnede fiender hadde ikke videregående utdanning, ble ikke innkalt til militærtjeneste på grunn av helsemessige årsaker, hadde fedre til fylliker, og Hitlers far jobbet også som skomaker først!
  Her er en slik tilfeldighet, merkelig, illevarslende. Göring, Hitlers offisielle etterfølger, er ikke slik. Han er fra en familie av aristokrater, Görings stamfar var stedfortreder for den faktiske herskeren av Tyskland, Bismarck. Derfor, Churchill: en aristokrat, fra en adelig familie, og amerikanske plutokrater, (President Roosevelt er ikke noe mer enn en bonde, de fant raskt et felles språk med ham.
  De ville erstatte Hitler med dem, men det gikk ikke. Hitler erobret dem alle! Göring er en forretningsmann, oligark, aristokrat og pragmatiker. Han er bedre enn Hitler i stand til å forene alle anti-bolsjevikiske og anti-russiske krefter i hele verden. Amerika og Storbritannia ønsker å få slutt på Russland, uavhengig av det regjerende regimet, men kommunistene, som benekter selve begrepet privat eiendom, de ønsker å få slutt på det så ille. Det er fanatisk at de til og med lukker øynene for den overdrevne styrkingen av Tyskland og at de selv blir tvunget til å slutte seg til Det tredje riket.
  Tyskland er imidlertid en geopolitisk konkurrent, men en konkurrent innenfor rammen av de kapitalistiske og aristokratiske spillereglene, og det bolsjevikiske Russland er helt fremmed og fiendtlig. Det er til og med overraskende at Churchill selv tilbød Stalin hjelp, til tross for all hans antikommunisme, tradisjonelle engelske hat mot Russland.
  Tilbake i 1941 ønsket jeg å sette Stalins Russland mot Hitlers Tyskland. Smertefullt klemte tyskerne ham. Tross alt er Tyskland under de røde en krigshest spennet til den sovjetiske vognen, og USSR under de brune er en evig partisansone. De fanatiske bolsjevikene vil tross alt ikke forsone seg, og vil føre en langvarig geriljakrig, som vil utmatte Det tredje riket såpass at alle drømmer om ytterligere ekspansjon vil forsvinne som en regnbue etter et tordenvær! Russland under Tyskland, bedre enn Tyskland under Russland! Når man forstår dette, er det klart hvorfor Churchill og USA, etter et militært nederlag og overgivelse, så raskt gikk til tilnærming til Det tredje riket.
  Yamamoto er en pragmatiker, han var mot krigen med USA og Storbritannia. Men disse to imperiene provoserte selv Japan ved å innføre en embargo på forsyningen av petroleumsprodukter. Tross alt har ikke landet til Rising Sun sine egne brønner, og mange andre råvarer. Japanerne forhandlet, amerikanerne avviklet mer og mer ydmykende krav.
  Og samtidig tok yankeene, som provoserte krigen, ikke i det hele tatt seg av å bringe hæren og marinen til kampberedskap. Fristelsen viste seg å være for stor, desto mer var det et glimt av håp om at Moskva var i ferd med å falle og Tyskland, og hennes allierte ville komme til unnsetning. I tillegg var det et håp om at USA, som fortsatt er et relativt demokratisk land, svært avhengig av opinionen, hvis krigen trakk ut, ikke ville ønske å øse blod på andres øyer. Faktisk, hvorfor skulle en vanlig amerikansk mann på gaten få sinkkister med sine slektninger, hvis vi ikke snakker om å beskytte territoriet til selve USA, og til og med betale ganske store militærskatter! Kanskje det var derfor tsar-Russland tapte, med flere soldater, men det russiske folket anså ikke Manchuria som sitt territorium, og ønsket ikke å betale med blod og svette for abstrakte interesser. Akk, Hitler dro ikke til Moskva, dels på grunn av uforberedelsen til den harde vinteren, og dels på grunn av bolsjevikenes fanatisme.
  Jeg ville ikke oppleve det selv.
  Imidlertid er ikke bare bolsjevikene, det russiske folket utsatt for selvoppofrelse for store mål. Tross alt ble den første luftstøten laget av den russiske fyren Messer. Det er til og med overraskende at han ikke gjorde dette for paradisets skyld, men for fedrelandets skyld. Selv om ... Messer er delvis en tosk, tross alt, han er en mester i kunstflyging, en oppfinner, en designer, og selvfølgelig en levende ville bringe mye mer fordel for moderlandet. Kanskje Yankees ikke tar så feil, og replikerer prinsippet: det viktigste i kamp er å overleve! De døde kan tross alt ikke lenger drepe!
  Flere halvnakne, barbrystede jenter bukket i godkjennelse.
  Admiral Naumo bemerket:
  - Vi har allerede brukt opp over to tredjedeler av ammunisjonen. Pistolene er veldig varme, de helles med bøtter med vann!
  Yamamoto la et kryss med fingeren i været og sa med lav, litt hes stemme:
  - Jeg tror våpnene vil tåle den siste tredjedelen av granatene. Selv om nei, slå ut opptil nittifem prosent.
  Admiral Naumo trakk på skuldrene og tørket svette fra pannen.
  - Er det verdt det å gi alt det beste den første dagen?
  Yamamoto knyttet nevene.
  - Kostnader! Selvfølgelig er det verdt det! Vi overrumplet russerne, slik det var i 1904, tyskerne i 1940, men Stalin vil straffe kommandoen hardt, og dette vil ikke skje igjen. Så det er nødvendig å bruke det faktum at dragens hale sovnet. Faktisk, jeg forstår Stalin, absorberte krigen med Tyskland oppmerksomheten hans i en slik grad at han sluttet å ta vare på Fjernøsten. Og følget hans uten leder er redde for å ta initiativ. Her bommet vi på slaget vårt. Samt amerikanerne. Det var åpenbart for alle at saken var under forberedelse, skyene samlet seg, torden ville snart slå inn, men ...
  De løp, blinkende barbeint, runde hæler av jenta. De var på et viktig oppdrag.
  Naumo rørte ved skaftet til samurai-sverdet som hang på beltet hans, eller som det også ofte kalles katana:
  - Russere handler alltid sent! Krigen vil ikke vare for lang, og vi vil nå Ural.
  Yamamoto løftet øynene mot himmelen.
  "Måtte gudene hjelpe oss med dette, men jeg tror ikke det!" De lærer raskt, Khalkhin Gol viste at nivået på russere er høyere enn under krigen 1904-1905. I tillegg vil jeg fortelle deg en hemmelighet. Vår hemmelige agent i Vladivostok hjalp litt, at det ganske kraftige kystartilleriet ikke hadde granater, og flyet klarte ikke å ta av i tide. Dette er den hemmelige krigen.
  Naumo ble overrasket:
  - Og hvor så SMERSH og NKVD?
  Yamamoto humret og ristet på fingrene.
  "De verste kadrene i Russland tjener her i Fjernøsten, de som er redde for å dø på den sovjet-tyske fronten streber etter Vladivostok. Derfor, her er det mye lettere å finne en forræder eller en tosk på toppen, så vel som en selvtjenende person. Og NKVD er så vant til å avsløre imaginære konspirasjoner at den ikke lenger legger merke til ekte forrædere. Så det er fullt mulig å jobbe. Forresten, hvis flere generaler gikk over til tyskernes side, til tross for at deres familier, slektninger og venner er truet med henrettelse for dette, så er det fullt mulig å bestikke noen fra toppen. Eller bruk den i mørket, som er enda bedre.
  Så vi har gjort mye arbeid. Vi japanere er generelt preget av grundighet i å tenke over militære operasjoner, og ta hensyn til alle de små tingene.
  Naumo gned skaftet på katanaen sin.
  - Ikke sant! Men skammen til Khalkhin Gol fremkaller en følelse av bitterhet og sterk irritasjon! Hvordan kunne vi...
  Yamamoto trøstet:
  - Det var flere manchuer enn japanere, og generelt er det umulig å vinne hele tiden. Jeg må merke meg at likevel ikke de beste enhetene kjempet på vår side, og russerne hadde en stor fordel innen luftfart og stridsvogner.
  Naumo halvtegnet katanaen sin.
  - Vi er ikke berettiget! En samurai vil aldri referere til et matt blad og en sliten hest, mange fiender og et svakt våpen!
  Yamamoto korrigerte:
  - Samurai, selvfølgelig ikke, men en mann, dessverre ja! Folk har en tendens til å gjøre feil!
  Yamamoto ble distrahert og ropte noe inn i rørene, og fortsatte så:
  - Og du vet, jeg tilbød meg å slå til mot Russland i mai 1942. Dette kan forhindre fremrykningen av den første Fritz.
  Naumo nikket.
  - Egentlig! Men vi kjempet mot USA og den britiske løven.
  Yamamoto banket på styrehuset med fingeren.
  - Ja! Riktignok, men USA ble truffet i tennene, Storbritannia mistet sine kolonier, og Tyskland var relativt trangt. Vi ønsket å hente så mye kraft som mulig fra Vest-Russland for å gjøre det lettere for Wehrmacht å gå til offensiv mot Storbritannia uten frykt for å bli dolket i ryggen av Stalin. - Admiralen drakk sake som ble tilbudt av en barbeint jente i et kort skjørt og fortsatte. - Slaget var planlagt i mai, da veiene tørket opp, men amerikanerne forhindret.
  Naumo tegnet katanaen sin og kuttet den i luften:
  - Død over USA! De forstyrrer alltid Japan.
  Yamamoto smilte lurt.
  - Ikke alltid, selvfølgelig, for eksempel, da vi først kjempet med Russland, hjalp Yankees oss mye med lån, samt våpenforsyninger. Mer enn halvparten av vår flåte ble laget med penger fra USA og Storbritannia, og ved deres egne verft. Så Amerika er ikke alltid dårlig, men ikke i dette tilfellet.
  Naumo spurte overrasket:
  - Og hvorfor?
  De løp forbi de japanske admiralene igjen og blinket med de bare hælene til tjenestejenta.
  Yamamoto nedlatende å forklare:
  - En flokk med langtrekkende bombefly brøt gjennom til Tokyo, og ga hovedstaden et snikende slag ved å bruke napalmbomber. Hundrevis av trehus brant ned, og keiseren beordret for enhver pris å flytte kontrollsonen bort fra hovedstaden. Og først av alt, for å fange kampkomplekset til amerikanske baser på Medei-skjærgården, nærmest de japanske skjelettene. Akk, vi lyktes ikke, så vi begynte å tape kampen om Stillehavet. Det er bra at vi samtidig hadde klokskapen til å raskt slutte en allianse med Det tredje riket og gå i det små. Ellers ville ikke engang ruiner være igjen av byene våre.
  De barbeinte jentene hoppet til og med opp og ristet på de svarte og røde flettene.
  Nauma viftet med sverdet i luften:
  Vi hadde vunnet uansett! Så er det virkelig nødvendig å gi Hitler Filippinene etter krigen? Denne perlen av den japanske kronen, uinntakelig Singapore, blomstrende Hong Kong, Indonesia, oljebrønner fra de erobrede engelske koloniene og Fransk Guinea, Indokina, Burma, Thailand. Og mye mer, hva du skal snakke om snur ikke tungen. Tross alt står vi på grensen til India, på terskelen som Fuhrer grep - Australia. Og gi opp alt uten kamp, som en feiging...
  Yamamoto avbrøt:
  - Også blant de hvite er det smarte! Ikke rart at keiseren på kontoret sitt satte en byste av Napoleon. Men det var en annen Cæsar, sa han: det er vanskeligere å beholde de erobrede enn å vinne. I dette tilfellet gjelder dette oss i utgangspunktet. På dette stadiet hadde vi ikke noe valg. Vi bestemte oss for å beholde en del for ikke å miste alt, inkludert suverenitet.
  Nauma reproduserte tallet åtte med sverdet:
  Jeg forstår med mitt sinn, men med mitt hjerte!
  Yamamoto reiste seg og klappet kollegaen sin på skulderen.
  - Ja, du blir ikke opprørt, i dette tilfellet, hvis vi drar, så for å returnere. Vi vil beseire USSR og igjen skynde oss til Det tredje riket mot USA og britene, men vi vil allerede slå dem sammen med tyskerne og pasta. Og så skal vi returnere alt, pluss at vi også skal fange India, Australia, Alaska og opp til ... Det vil bli sett der, tross alt vil vi ha ressursene til russisk Sibir, og Amerika vil falle i depresjon igjen. Dette må forstås!
  Nok en gang nikket de barbeinte jentene i den største bifall. De er så vakre, solbrune, noen av jentene var til og med med blondt hår og muskuløse.
  Admiral Nauma, med en nesten umerkelig bevegelse, gjemte katanaen i sliren og hvisket, liskende:
  - Fremtiden er god, men nåtiden er bedre! Hør på hangarskip, hele forsyningen av bomber er brukt opp, og på ...
  Yamamoto beordret kort:
  - Kom på dekk og se deg rundt, om en halvtime snur vi og drar til vår nærmeste base.
  Nauma plystret gjennom nesen hans:
  - Hør på kommandanten!
  Admiralen hoppet ut og holdt døren for å forhindre at den smeller. Før fotsporene hans hadde stilnet, gled en skygge ut av døren, hun gikk på tå og kastet av teppet. Yamamoto humret.
  - Lady Armstrong, du er like plutselig som alltid!
  En strøm av lys falt på skapningen og viste den i all sin herlighet. Hun var en blond nymfefigur, perfekt proporsjonert, men med ansiktet til en moden kvinne i trettiårene. Litt høyere enn Yamamoto, i skinnsko brodert med smaragder og safirer for å matche fargen på bølgen, med myke såler. Etter å ha kastet av seg dynene, var hun i badedrakt og beveget seg som en indisk danser.
  Yamamoto stoppet kvinnen:
  - Dans senere! I mellomtiden, hør nøye på meg, hvordan reagerte dukkepresidenten i USA som en del av Det tredje riket, Henry Truman, på vårt forslag om å gi alle de frigjorte territoriene status som formelt uavhengige stater?
  Armstrong svarte med sin milde stemme:
  - Han sa at han og Churchill var imot det. Alle kolonier vil fortsette å være kolonier, og Kina vil forbli delt. Truman sa forresten at hvis Japan hjelper Chai Kang Shi-regimet, kan han redde det - han vil personlig spørre Hitler om at det var slik. Kort sagt, du har dine baser i Manchuria, så vel som regimet, og får til og med noe på fastlands-Kina. Spesielt konsesjoner og tilgang til råvarer.
  Yamamoto smilte.
  - Det er gode nyheter! Vet den amerikanske marionettregjeringen at vi treffer USSR? Eller ikke ennå?
  Armstrong laget en sirkel med fingeren.
  - Han vet allerede! Foreløpig har det ikke vært noen offisiell reaksjon, men Truman har allerede rukket å utbryte: godt gjort japs!
  Yamamoto rynket pannen og rykket sint på øyenbrynene.
  - Vi er ikke japanere for ham, men japanerne, en nasjon av krigere og vise menn, og ikke gjetere og straffedømte som amerikanerne. Selv om dette selvfølgelig er bra, betyr det at det ikke vil være noen hindringer for en offensiv dypt inn i Sibir.
  Kvinnen beveget lekende bena på gulvet:
  - Sibir er bra - det er stort, rikt! Og samtidig er Sibir dårlig - det er snø og kulde!
  Yamamoto knep sammen leppene.
  - Den japanske soldaten er ikke redd for frost. Dette er essensen av Bushido-koden: ikke se etter et enkelt liv for deg selv, men overvinn vanskeligheter. Ikke rart symbolet på samuraien er - karpe! Denne fisken svømmer alltid mot strømmen.
  Armstrong ble overrasket:
  - Karpe? En så ufarlig fisk. Er de formidable, ekte demonene til apokalypsesamuraiene sammenlignet med seg selv med en ørekyte, som er stekt i en panne, og ikke med en tiger eller en løve.
  Yamamoto spredte hendene.
  - Det er ingen løver i Japan! Og tigeren er en for øm katt, hun mangler mot. Du vet, en av hovedtestene til en samurai, i en alder av ti år blir han introdusert i et bur med en tiger og han må ta et stykke ferskt kjøtt fra udyret. At Zenki klekket ut, tror du ikke?
  Armstrong ristet på hodet.
  "Jeg tror ikke at en ti år gammel gutt kan takle en tiger, selv om han har det skarpeste sverdet i hendene.
  Yamamoto la hånden forsiktig på jentas rygg og strøk den nakne, fløyelsmyke huden hennes.
  - Du misforstod. Sønnen til en samurai går inn i buret med tigeren uten sverd eller noe våpen. Han må bruke sitt sterke sinn og viljestyrke for å overbevise tigeren om å gi ham maten!
  Armstrong utbrøt:
  - Ja, det er bare helt utrolig! Samurai er den ekte djevelen! Har du vært i den cellen også?
  Yamamoto senket øynene.
  - Dessverre ikke! Dette er skikken i gamle tider! Men hvis du vil, kaster vi deg i et bur? Si at du vil inn i buret med tigeren?
  Armstrong spinnet, hennes solbrune, delikate greske armer viklet rundt admiralens hals. Leppene åpnet seg innbydende:
  - Hvis tigeren er deg, så er jeg klar selv for helvete! Selv om paradis er verre enn helvete uten deg, å min elskede samurai.
  Yamamoto dyttet plutselig kvinnen vekk og ropte:
  - Nå må jeg oppsummere resultatene av raidet på USSR med andre admiraler, samt finne ut hvordan det står til på land. Det er ikke tid til å hengi seg til damenes gleder. Du forstår: ingen tid! Jeg ringer deg bare om kvelden. Forresten, det smale snittet i øynene og den gule huden plager meg ikke.
  Armstrong rullet hoftene.
  - Ikke! Ganske motsatt! Så enda mer romantisk og uvanlig! Du er japansk, jeg er amerikansk: gul og hvit rase, engel og demon! Denne kontrasten er gal! De fleste kvinner elsker originalen og liker ikke resten.
  Yamamoto skjenket seg et halvt glass sake blandet med "Ginn", og svelget med ett slag og slappet av:
  - Egentlig trodde jeg kvinner var mer konservative enn menn. Har kvinner gjort mange vitenskapelige funn?
  Armstrong kastet hodet og ristet på det blonde håret og sa:
  - Den viktigste oppdagelsen for en kvinne er oppdagelsen av en ny mann, bare under forutsetning av at han er en bok, ikke en radio! Og samuraier snakker ikke!
  Det var en hysterisk trill av en bjelle, et grønt lys blinket. Admiralen skjenket seg et halvt glass til, snøftet på russisk og spiste sitron smurt med honning. Han slikket seg om leppene og viste skaftet til et samurai-sverd:
  - Jeg personlig drepte mer enn hundre mennesker, minst tjue av dem unge kvinner! Du vil være den vakreste av alle ofrene.
  Armstrong truet og stakk ut Yamamotos karmosinrøde tunge:
  - Jeg har tre sønner og de vil ta hevn på deg og familien din, admiral!
  Yamamoto virket ikke fornærmet i det hele tatt.
  - Hun fødte tre barn ...
  - Fem! Amstrong korrigerte.
  Spesielt fem! Og beholdt jentas midje?
  Damen kastet benet over nakken hennes:
  - Jeg er amerikaner og det sier alt!
  Yamamoto nikket og hvisket:
  - Nå kommer det en gutt til deg, hun er en veldig sterk ninjafighter. Tjen ham til høyeste standard. Forstått?!
  Armstrong nikket samtykkende.
  - Jeg elsker unge mennesker... Jeg håper han er kjekk?
  Japanerne svarte selvsikkert:
  - Enda mer! Du vil like det!
  Og forlot resolutt hytta. I stedet dukket det opp en gutt nesten umiddelbart. Han ser rundt tretten eller fjorten år gammel ut, veldig muskuløs, barbeint og iført shorts. Virkelig kjekk, med blondt hår.
  Armstrong var glad... At hun slapp å forholde seg til en gammel freak.
  Gutten så imidlertid sint ut og mumlet kort på engelsk:
  - Kle av deg!
  Kvinnen smilte og sa:
  - Kanskje litt mer romantisk!
  Gutten svarte med å slå henne i ansiktet. Det brant i kinnet til damen. Spionen sukket tungt og begynte å ta av seg klærne. Akk, ikke en veldig lovende start.
  Gutten blottet tennene, kastet av seg shortsen og avslørte tung mannlig perfeksjon.
  Hvette glisende:
  - Legg deg ned!
  Med et sukk la Lady Armstrong seg på ryggen og spredte bena. Gutten med press og veldig frekt gikk inn i henne, og begynte å hamre som et maskingevær. Ingen kjærtegn, ingen ord...
  Spionen var allerede en erfaren hore, og hun ble ikke skadet. Tvert imot, skarpe støt er nesten behagelige. Så de begeistret henne, og Venusgrotten begynte å fylles med fuktighet. Så startet det for fullt, og vellystige stønn hørtes.
  Damer blir tatt grovt, men dette er også en fornøyelse. Og her er du dekket av en bølge av orgasme.
  Gutten slutter plutselig å banke, griper Lady Armstrong i håret med kraft og bøyer seg naken ned til sin perfeksjon. Spionen åpner munnen og jetflyet treffer tungen hennes. Det er heller ikke første gang. Og den hvite vellingen fra gutten er søt, og veldig behagelig på smak. Armstrong slikker seg om leppene med ekte glede.
  Så lener den unge ninjaen seg mot barmen hennes med ansiktet, og begynner å jobbe uselvisk. Armstrong grøsser av nok en bølge av ekstase og brøler som en bøffel i et slakteri. Hun må fange perfeksjon med sin skarlagenrøde munn. Og å jobbe med en rosa tunge. Helt til fontenen av hvitt og søtt bryter ut igjen.
  Så gøy. Og den unge, muskuløse og blonde ninjaen er rett og slett utrettelig. Energien hans er umåtelig og overveldende. Denne berømte fighter- og sengegiganten. Og blondt hår ... Bare alt er super og høyeste klasse.
  Den reparerte E-50 gikk i kamp. Russerne satte likevel stort sett opp festningsverk, og tyskerne måtte overvinne forsvar i dybden. Warriors ødela metodisk batteriet.
  Gerda skjøt, knuste den sovjetiske kanonen, og sa med et glis i stemmen:
  - Vi skal slå folk, og slå bøttene!
  Charlotte sang ut de kobberrøde krøllene sine:
  - Vi er, å, røvere! Ranere!
  Og ved å trykke på joystick-knappen med den bare fingeren, sendte hun et prosjektil som knuste den sovjetiske bunkeren.
  Og så knurret Christina øredøvende:
  - Bang Bang! Og du er død! De døde! De døde!
  Og han trykker også på et grasiøst ben med en bar finger, og sender fienden til en knockout.
  Og så var det Magda. Her er jenta. Han trykker også på joysticken med tærne på den bare foten, og hvordan han slår.
  - Å, den som ser oss vil umiddelbart gispe!
  Sjarmerende Gerda, ristet på brystene, slo på de trettifire og hylte:
  - Og for noen vil det lukte stekt!
  Charlotte trykket de bare fingrene på joystick-knappene og kvitret som en spurv:
  - Og vi holder noe i barmen!
  Kristina rev i stykker en sovjetisk pistol med et granat og raslet og slo med de røde leppene:
  - Ikke kom i nærheten av oss...
  Magda trykket også på knappen med bare fingeren. Hun blåste en trettifire og ropte:
  - Ikke kom i nærheten av oss!
  Og Gerda, dette aggressive beistet, med blondt hår, vil også hamre med et prosjektil, og de trettifire vil sprekke som en boksers nese under en punchers knyttneve. Og krigeren vil sutre:
  - Vi dreper den!
  Og igjen vil jentene bryte ut i gråt og skyte, uten anger eller pause.
  Charlotte ropte entusiastisk:
  - Jeg er en stor røver...
  Og også hvordan den treffer en sovjetisk haubits. Bare deler fløy i forskjellige retninger.
  Christina snerrer. Mens han trykker den bare fingeren på joystick-knappen og kvitrer:
  - Og datteren til demoner er død!
  Magda spikrer også ved å trykke de bare føttene på en slående gjenstand, knuser en sovjetisk tank og gir ut:
  - Og ikke beskjedent!
  Gerda blottet tenner, tennene blinket. Hun så for seg en kjekk ung mann. Så modig, atletisk, med muskelavlastning og stor maskulin perfeksjon. Og hvordan hun lener seg over og vikler de skarlagenrøde leppene sine rundt den pulserende jadekjernen hans. Så deilig det er, som sjokoladeis. Og den sjokoladeisen du slikker av med tunga. Og det er så fint, så spennende.
  Å, så hyggelig om en annen ung mann vil bli med henne bakfra. Og den pulserende jadestangen vil gå inn i den fuktige grotten til Venus. Og hvor flott det er.
  Gerda ristet til og med av sløvhet. Så rørende og herlig det virket for henne.
  Jenta skjøt mot den sovjetiske pistolen. Og hun kvitret beundrende og stampet med bare foten:
  Gutter, gutter, det er opp til dere...
  Charlotte slo og knuste også den russiske stridsvognen mens hun brøler og rister i full byste:
  - Redd jorden fra brann!
  Christina ristet på det kobbergule håret. Hun viste et brennende smil og kvitret:
  - Vi er for fred, for vennskap, for verdens smil....
  Magda sendte et klikk på joysticken med bare fingeren. Hun knuste den sovjetiske tanken og knurret:
  - For hjertelige møter!
  Krigerne så ekstremt muntre ut. Og hvordan de blottet tenner. Og de blunker og hviner.
  Charlotte ser også for seg en fyr. Ung, men med skjegg. Mens han kjærtegner brystene hennes. Mens et skjegg kiler i brystet, renner krøllete hår over de modne jordbærene på brystvortene. Og han kiler henne og kysser brystene hennes. Ring rundt den søte, honningbrune brystvorten med tungen. Slik er idyllen. Og hvis fyren fortsatt stikker tungen inn i grotten til Venus. For en smak!
  Charlotte skyter og hviner:
  - Og sverdet blir skarpt!
  Selvfølgelig gjør jentene, selv om de er vakre, en skitten gjerning - de dreper sovjetiske soldater. Men de ble lært på den måten fra tidlig barndom. De er hensynsløse ulver.
  
  
  LUCKY FUHRER-BILLETT
  Hitler fikk en fabelaktig billett: lykken til Russlands president Vladimir Putin. Og det ble fabelaktig for Fuhrer å lede. Riktignok ikke hele Hitlers karneval. Han stoppet troppene nær Duker. Men evakueringen skjedde for britene og franskmennene med store tap, og med et mye større antall fanger. Og i kampen om luftherredømme led Storbritannia mye mer, og tyskerne skjøt ned flere fly enn i den virkelige historien, mens de selv tapte mindre. Og Fuhrer bestemte seg likevel for å lande. Og hun var ganske vellykket. London falt på elleve dager. Og de britiske troppene kapitulerte.
  De fleste av de koloniale troppene og herredømmene anerkjente den nye og dessuten den legitime kongen av Storbritannia med en protysk orientering og regjeringen til Mosley. Så Führeren vant en jordskredsseier på kort tid.
  Men han hadde ikke tid til å snu østover. Japan angrep USA i Peru havn. Hitler mente at det var nødvendig å fange Amerika før dens mektige økonomi ble gjenoppbygd på krigsfot. Og USSR, som etterretning viste, er allerede ganske klar for krig, og det er ikke så lett å ta det. Og vintrene i Russland er strenge.
  I tillegg, etter erobringen av London, holdt Stalin et personlig møte med Hitler, og begge diktatorene var veldig fornøyde med hverandre. Führeren bestemte at han først ville avslutte Amerika og deretter USSR.
  Stalin gikk med på at Sovjetunionen også kunne delta i krigen. Hitler ga klarsignal til å annektere Russland, lovlig Alaska. Men han nektet å gi opp Finland. Selv om Stalin også anså dette territoriet for å være primordialt, russisk.
  Men jeg bestemte meg for ikke å krangle. Og Alaska er ikke dårlig ... En stor krig begynte mellom USSR, Japan, Italia, Det tredje riket mot USA. I tillegg kjempet både Frankrike og Storbritannia også. Fascistiske tropper underkuet alle koloniene i de okkuperte landene.
  Og krigen med USA gikk helt fra begynnelsen for Det tredje riket med suksess. Japan var litt verre. Men i løpet av det førtiandre året la tyskerne allerede nesten hele Canada under seg om høsten. Og våren 1943 startet en offensiv mot USA. De tyske "tigrene", "Panthers", "Lions" har allerede deltatt i kampene. Og de er formidable maskiner. Amerikanerne kjempet hardt, men tapte gradvis. Den røde hæren kjempet også. Etter å ha erobret Alaska sendte Stalin likevel tropper mot USA for å fange kontinentet også, og heller ikke for å være en gribb.
  I kampene "Panther" og "Tiger", og sovjetiske kjøretøyer hadde en konkurranse med den amerikanske hæren. Kampene viste at T-34-76 ikke var bevæpnet nok. Og Stalin beordret året etter å sette en større pistol og tårn på denne tanken. Ikke bytt chassis. Men KV-serien viste seg nokså svakt.
  KV-3-tanken kom inn i serien i august 1941, og KV-5 i september i år. I det førtiandre året gikk KV-4 også inn i serien, og Stalin valgte den tyngste, men bedre beskyttede modifikasjonen på 108 tonn i vekt. På slutten av året dukket KV-6 opp med tre kanoner som veide hundre og femti tonn. Og i det førti-tredje året og KV-7 veier to hundre tonn.
  Som det viste seg, har alle sovjetiske tanker i KV-serien dårlige kjøreegenskaper, en upålitelig girkasse, og generelt sett blir de ofte sittende fast og bryter sammen. Og en tank på to hundre tonn er generelt nesten umulig å oversette.
  Men det er ikke noe dårlig uten godt. Og KV-serien ble slått av, og IS-serien dukket opp i stedet ... Dessuten forbød Stalin til og med utviklingen av tanker tyngre enn førtisju tonn. Men T-34 viste seg å være så vellykket at Stalin beordret å gjøre denne tanken til den viktigste, grunnleggende og massive.
  Amerika var under angrep og tyskerne og de røde og japanerne. Den ble knust både fra sør og fra nord.
  Amerikanerne brøt raskt sammen ... Selv om blitzkrigen ikke gikk over, tok de New York og Washington i desember. Og amerikanerne kapitulerte 30. januar 1944.
  Det var en midlertidig pause ... Det tredje riket og Japan fordøyde eiendelene sine. Og USSR hadde ingen hast. Stalin og Hitler ble nære venner. Tyskerne og japanerne fanget Latin-Amerika, kjempet i Kina, svelget andre land.
  USSR fullførte den tredje femårsplanen. Og så det fjerde... Det tredje riket forberedte nye våpen... Og i 1952, 20. april, begynte en ny krig mellom Japan og det tredje riket. Stalin tok selvfølgelig parti for Det tredje riket.
  Sovjetunionen ble et mektig land med en høyt utviklet økonomi. Hovedtanken T-54 og IS-7, Stalin likte den siste maskinen, og han ga grønt lys til serien. I det tredje riket var det en serie "E", veldig gode stridsvogner av den nye generasjonen. Men så dukket det opp pyramideformede fra AG-serien. I tillegg hadde nazistene et unikt våpen - disketter og mye mer. Teknisk sett er det tredje riket sterkere enn Japan, og inntil samuraiene har skapt atomvåpen, må de erobres.
  Stalin, gammel og svekket, ønsket ære. Men Hitler sa at han bare tillot å ta tilbake Kurilryggen og Sør-Sakhalin.
  Stalin var fornøyd med dette med noen forbehold. Riktignok deltok ikke Sovjetunionen så aktivt denne gangen i krigen. Kampene var harde.
  Alenkas tankmannskap kjempet på IS-7.
  Den sovjetiske tanken er god, men de tyske pyramidale er fortsatt bedre, og mer beskyttet med en side.
  Alenka trykket de bare tærne på joystick-knappen. Skutt med et morderprosjektil.
  Den japanske E-50, kopiert på lisens fra et foreldet merke, kjempet mot den. Denne maskinen hadde en 88 mm pistol med en 100 EL løpslengde. Farlig for å bite på siden og teoretisk i stand til å stanse skarpt og panne. Svært høy panserpiercing. Og starthastigheten til prosjektilet er kolossal.
  Den øvre delen av skroget er ganske godt beskyttet av en stor skråning, men pannen på tårnet er dårligere.
  Jenta Anyuta pekte på pistolen med bare tærne og traff samurai-tanken. Fra første gang truffet og tvunget til å holde kjeft.
  Japaneren er ganske kvikk, men veier nesten like mye som IS-7 med svakere beskyttelse, spesielt ombord.
  Her er en annen E-50 jentene traff om bord på lang avstand, selv om dette krever fenomenal nøyaktighet.
  Men tross alt banket den rødhårede Alla de bare tærne, og dette betyr i det minste noe.
  Men den japanske E-75 er i bevegelse. Den er ikke like rask som E-50 og er tyngre. Men pannen hans er sterkt beskyttet. Tårnet er ganske tykt med frontpanser, 252 mm tykkere enn IS-2. Pannen på kroppen er tynnere, men med stor helling. Den svakeste siden av skroget er kun 120 mm, uten skråninger. Og i dem er det best å slå på lang avstand.
  E-75 er en noe utdatert maskin som veier over nitti tonn. Hun er tydelig utilstrekkelig. Selv om 128 mm kanonen fortsatt er ganske kraftig. Og T-54 gjennomborer godt denne maskinen.
  Maria skjøt med bare tærne. Hun gjennomboret siden av skroget og bemerket:
  - Ikke det beste designet!
  Olympias ga et utbrudd av maskingevær og ble enig:
  - Absolutt ikke den beste!
  Og bare tær mens han trykker på knappene.
  Japanerne taper en ny krig, men de kjemper desperat og overgir seg ikke. Selv om troppene deres ligger teknologisk etter.
  Sovjetiske MIG-15-er vil være sterkere enn japanske biler. Og den tyske ME-462 er helt ute av konkurranse.
  De slo japanerne på himmelen. Og det finnes ingen motgift mot platefly i det hele tatt.
  Selv om diskoteker slår ned nesten alt som beveger seg.
  Eva og Gertrude viste seg i all sin prakt ved å velte bilene i Land of the Rising Sun.
  Eva fyrte av de bare tærne og knurret:
  - For kjæresten min!
  Gertrude bekreftet da hun slo ned motstandere:
  - Slik at alle menn dør!
  Og også med bare tær vil han trykke på knappene på joysticken og skyte ned flere fly.
  Japanerne ble slått og presset på alle måter. Hitler krevde å få slutt på fiendene så fort som mulig.
  Gerda og Charlotte kjempet sammen i en pyramideformet tank. Vekten på bilen er bare førtifem tonn, og rustningen er 250 mm med store bakker i alle vinkler. Og motoren er på 1800 hestekrefter, gassturbin.
  Og en høytrykkskanon som tresker alle som en slegge. La kaliberet bare være 88 mm, men for en høy prosjektilhastighet.
  Kan ikke motstå en tysk tank.
  Gerda banket på knappene på styrespaken ved hjelp av bare fingre av solbrune ben, knuste den japanske tanken og bjeffet:
  - For kommunismens storhet i det ariske landet!
  Og jenta stakk ut tungen. Han er mobil og rosa.
  Charlotte skjøt også med bare tær, slo fienden og knirket:
  - For det hellige Russland!
  Og blunket til venninnen.
  Og de slo japanerne grundig, og raskt.
  Albina og Alvina kjemper også godt på himmelen, slår japanerne og bryter dem i biter.
  Albina slo veldig aktivt ned ved hjelp av bare tærne og knuste samuraiene på himmelen ...
  Og brølte:
  - Ære til det tredje riket!
  Alvina veltet en japansk bil og knirket:
  - Ære til Heltene i Preussen!
  Og også bruke bare tær.
  Jentene er kjempekamper og knuser alle hindringer. Når samurai-flyet brenner som en fakkel og faller ned. Og bak ham er fem jagerfly fra Land of the Rising Sun.
  Så jentene her er utrolig godt koordinerte.
  Elizaveta er på en T-54 stridsvogn med mannskapet sitt og ødelegger japanske stridsvogner.
  Det er ikke lett å kjempe. Den viktigste japanske tanken kopiert fra en tidlig modifikasjon av E-50 er et veldig seriøst kjøretøy. Og den er ikke dårligere enn den sovjetiske stridsvognen i frontal rustning og bevæpning. Og enda litt er pistolen hennes mer pansergjennomtrengende og bedre beskyttelse av pannen på skroget, spesielt toppen.
  Riktignok er japaneren tyngre enn den sovjetiske bilen, men den kraftigere motoren kompenserer for dette.
  Elizabeth skyter på avstand og manøvrerer.
  Mer presist er det Euphrasia som kjører. Og han lar seg ikke fange.
  Ekaterina, et medlem av mannskapet, dunket de bare tærne hennes og knirket:
  - For kommunismen!
  Da vil Elena, som en eksplosjon, knuse målet inn i siden. Og brøl:
  - Vi er de mest nøyaktige i verden.
  T-54-tanken kan stikkes hull i pannen av japanerne, og enda mer i siden. Og han har ikke noe forsprang i kampen. Så det er vanskelig å kjempe mot samurai.
  Og her kommer E-100. En veldig ekkel bil. Rustningen hennes er sterk fra alle vinkler, og pistolen er veldig kraftig på 150 mm. Den vil knuse den sovjetiske bilen i stykker. Og det er vanskelig å bryte gjennom japanerne. 210 mm med plateskjold.
  Og pannen er 250 millimeter. Så du kan ikke bryte gjennom en slik koloss.
  Tank T-54 nærmer seg. Ikke stikk hull på japanerne i pannen. Jeg trykker for å stikke på siden, og så skjøt de bare ned.
  Pistolen er kraftig, men skuddhastigheten er lavere. Og nøyaktigheten reduserer også kaliberet.
  Så virtuos manøvrering kreves fra Eurasia. Slik at de, gud forby, ikke ble truffet.
  Jenta sang:
  - Russland er vår stormakt,
  Russland er vårt store land...
  Mektig vilje, pålitelig herlighet,
  Din for alltid!
  Elena slo den japanske E-50 og bemerket:
  - Vi bor i USSR, ikke Russland1
  Eurasia var enig i dette:
  Ja, men poenget er det samme!
  Og så unngår de skuddene, og skled til selve tanken. Og rett inn i siden, i den delen hvor det ikke er lavere skråning og inn i skjoldene, stikker du hull på undertrekkskaliberet.
  Og E-100 begynner å detonere og eksplodere. Og hvordan det hele går av.
  Russland under Stalin er sterk og luftfart, og stridsvogner, og delvis til og med flåten.
  Så langt har imidlertid ikke USSR for mange store skip, men de har satt opp anstendig små.
  Og på destroyeren består hele mannskapet av jenter alene. Og de tresker japanerne grundig.
  Og skipene deres smuldrer uten videre.
  Jentene løper rundt og sender kanoner med bare tærne.
  Og hvordan de nakne rosa hælene deres blinker.
  Stalinida, sjefen for mannskapet, tok den og sang:
  - Ære til vårt hellige moderland!
  Og igjen hamrer sovjetiske våpen mot japanerne. Og nå eksploderer hele krysseren til samuraien. Og de gule soldatene drukner.
  Her kommer kampen igjen...
  I løpet av de første seks månedene ble territoriet kontrollert av Land of the Rising Sun halvert.
  Og det ble seire på alle fronter.
  Den røde hæren fanget det sørlige Sakhalin og flyttet til Kuriløyene. De angrep også Manchuria. Og kjempet for Port Arthur.
  Og angrepet på denne byen var veldig voldsomt.
  Alenka kjempet mot japanerne og kurret og blottet tenner:
  - Vi kommer til å vinne!
  Og med bare tærne trykket hun på joystick-knappene og sprengte samurai-haubitsen.
  Anyuta skjøt også. Knuste fienden og knirket:
  - For USSR!
  Og Alla hamret av vill raseri og knirket:
  - For nye grenser!
  Og også med bare tærne på bena, som om de hamret.
  Maria kvitret og knurret:
  - For Stalin!
  Og de slo av all kraft...
  Olympias kjempet også med bare fingre, hvordan kutte fienden og smuldre.
  Port Arthur falt ... Og dette er en rungende seier.
  I ytterligere tre måneder pågikk kampene andre steder ... Året 1953 kom ... Kampene i den er svært grusomme.
  Sovjetiske tropper forsøkte å lande i Japan, men ble skutt ned av selvforsvarsenheter.
  På sjøen har heller ikke kampene stilnet enda ...
  Jentene kjempet som ekte riddere.
  Og de var selvfølgelig barbeinte og veldig vakre, solbrune. Og hvordan de slo japanerne med bomber.
  Og de andre jentene slåss. For eksempel Anastasia Vedmakova. Hun er en kjempejente og utfører slike mirakler på MIG-5.
  Og han skyter ned et annet fly, denne gangen japanerne, med en 37 mm kanon.
  Piloten kjemper i én badedrakt og er en ekstremt aggressiv jente. Og slår fienden ekstremt nøyaktig.
  Og hvert av skuddene hennes traff målet.
  Anastasia kvitret og sang:
  - Fædrelandets hymne synger i våre hjerter,
  Det finnes ingen vakrere kvinne i hele universet...
  Klem sterkere ridder maskingevær,
  Dø for Gud gitt Russland!
  Akulina Orlova, som kjemper mot japanerne og blotter tenner, innvender:
  - Ikke! Det er bedre å la fienden dø, så lever vi!
  Og hun husket hvordan for eksempel partisanen Lara ble torturert av japanerne. Og denne jenta ble kjørt barbeint gjennom snøen. Og hun bare lo av bødlene i ansiktet. Selv når brede striper av glødende jern ble lagt på de nakne, frostfrosne sålene hennes, klarte hun å holde tilbake smerteskriket. Selv om den bitte leppen blødde.
  Dette var partisanjenta Lara.
  Og hun hadde et stort hjerte. Og hun holdt ut når hun ble slått med piggtråd, en strøm gikk gjennom kroppen hennes.
  Så hun sa ikke noe. De skjøt henne ikke, men sendte henne til en dødsleir i et steinbrudd.
  Lara brøt ikke sammen der heller, og fortsatte sin vei full av mot og heltemot.
  Akulina Orlova skjøt ned et annet japansk fly og sang:
  - Vi vil kjempe mot fienden til slutten,
  Bedriftene til soldatene teller ikke antallet ...
  Russere har alltid vært i stand til å kjempe -
  Satan vil bli ødelagt!
  Men nå har mars allerede kommet ... Stalin er død. Den strålende epoken med diktatorens og erobrerens styre er over. Beria ble etterfølgeren. Stalin etterlot til og med et testamente om at Lavrenty Palych skulle være leder av statens forsvarskomité og leder.
  Og 2. mai ble hovedstaden i Japan, Tokyo, tatt av tyskerne og sovjetiske tropper. Og 9. mai 1953 fulgte overgivelsen av Land of the Rising Sun, og krigen endte med seier. Og alt så ut til å være bra og hyggelig.
  Den 20. april 1955 fant det første bemannede oppdraget til månen sted. Foran menneskeheten virket hele det grenseløse kosmos.
  Men 20. april 1957 gikk Hitler til krig med USSR. Han kontrollerte allerede alt, og det var bare én makt igjen i hans vei.
  Hvem skal stoppe Hitler?
  Lavrentiy Beria ble sterkere i makten. Han er georgier, og dette er mer eller mindre slik at skyggen av Stalin passet folket.
  Og her kommer krigen...
  Tyskerne er sterke, og de har tropper fra hele verden. Sovjetunionen er også sterk, men underlegen Wehrmacht i teknologi.
  IS-10-tanken dukket opp ... IS-11 og IS-12, men disse maskinene er relativt lette på femti tonn, bare pistolen er kraftigere og mer langløpet for IS-11 på 122 mm, for IS- 12 - 130 mm. Og bare IS-15 ble gjort til en kraftigere tank enn IS-7. Den hadde en 152 millimeter og samtidig langløpet pistol som veide rundt hundre tonn.
  T-55 dukket også opp. Med kraftigere våpen i 105 mm kaliber og bedre beskyttet.
  Til å begynne med avanserte tyskerne med suksess. Tankene deres er mer avanserte, det samme er andre kjøretøy. Og viktigst av alt, mye mer kraft.
  I tre måneder med sta og hard kamp nådde nazistene Moskva. Og vinteren er fortsatt langt unna...
  Lady Armstrong fortsatte å kjempe sammen med følgesvennene sine.
  Fire jenter kjempet på Goering-5-stridsvognen. De er engelske kvinner i Wehrmachts tjeneste. Og det er ikke lett for dem i det hele tatt. Vi må kjempe mot bolsjevikene, som kjemper både fanatisk og dyktig. Ikke gi Storbritannia en nedstigning.
  Jane skadet den russiske kanonen med et presist skudd, og kurret:
  - Livet er et øyeblikk, mellom fortid og fremtid!
  Gringeta, denne barbeinte skytteren, satte ut pistolen, skjøt og hveste entusiastisk:
  - Vi er ei ørnejente!
  Og prosjektilet hennes vil treffe rett inn i den sovjetiske haubitsen. Ja, jenta er virkelig super. Og ødelegger alle på rad.
  Malanya sparket også med bare tærne. Ødelagt en russisk pistol. Forårsaket detonasjon av kampsett. Her er hva en flott jente er. Og kvitret:
  - Fremtiden blir lys... Krigen tar slutt, jeg tror på den!
  Matilda sa tvilende:
  - Jeg har en følelse av at vi har truffet hverandre i mer enn ett århundre. Alle kamper, og kamper, og kamper!
  Den vakre Jane brøt ut i latter og bemerket vittig:
  - Bedre kamper enn nuller!
  Og traff igjen den sovjetiske pistolen med et nøyaktig skudd. Hun er virkelig en jente her. Og sikkerhetsmarginen knekker russerne.
  Før kampen fikk jentene hvile seg en liten stund i tavernaen. Vi drakk bayersk øl, spiste fett svinekjøtt og lam. Så inviterte de et titalls yngre menn og boltret seg med dem. Og det er morsomt og veldig hyggelig.
  Det er bra for jentene uansett. Og en slik glede for sterke og ganske unge kropper.
  Umiddelbart øker energiladningen før kampen. Og drar, på de mest ekte bragdene! Og så trykker krigerne på knappene med bare føtter og slår ut kolossale resultater.
  Nå stormer de Moskva. Og byen vil ikke gi seg. Russerne er så sta. Det virket faktisk på høy tid å innse at deres posisjon var håpløs og å overgi seg til seierherrens nåde. Så nei. De vedvarer. Vis ufortrødent heltemot. Og hold ut, der det så ut til at det ikke var sjanser, er det ingen holdouts.
  Britene, for eksempel, i kampen om London var ikke så sta. De ga raskt opp. Og nå kjemper de i samme lag med nazistene!
  Og hva? Gjør din egen karriere!
  Jane føler seg på en hvit hest, og ganske selvsikker. Jeg vil vise meg selv for jenta fra det høyeste synspunkt. Og gi russerne en god shake. Å bli en ekte dronning selv.
  Krigeren skyter igjen. Han treffer den russiske kanonen, og sier lidenskapelig:
  - Det er snart paradis på planeten!
  For en veldig vakker jente i kroppen, men hun gjør mørke gjerninger.
  Gringeths skytter er heller ikke en glipp. Hun knuste en 152 mm haubits som en isbit med en hammer. Det er en kvikk og glitrende jente hun er. Du vil sannsynligvis ikke finne en vakrere en. Skjønt ... En muskuløs jente, med en noe rustikk og enkel funksjon. Rød, det virker tett, men det er ikke en dråpe fett i kroppen. Det er bare så biff.
  Hun elsker sex veldig mye og sover aldri alene. Hun liker det når den sterke kroppen hennes er rynket av mannlige hender. Gringeta er en veldig pen jente. Men hva gjør det. Igjen traff hun det sovjetiske batteriet. Her er jævelen...
  Gringeta sang med en latter:
  - Det var ingen vin på festen, men Satan lagde vodka!
  Og hun viste tungen sin.
  Og igjen fører tanken "Goering" -5 rettet ild. Og krigerne i den er veldig forførende. De bommet en gang og traff tre ganger. Så slo de hverandre med bare såler! Og blottet tenner.
  Gleden til døtrene til det okkuperte Storbritannia var imidlertid kortvarig. Her er en av barbeintjentene som fikk dyttet en mine under larven. Og denne utslettelsesgaven ble så vellykket at flere skøytebaner umiddelbart sprakk. Og den enorme syttitonns tanken mistet umiddelbart mobiliteten.
  Jeg måtte ta bilen min til reparasjon. Utskiftningen ble gjort på stedet av et spesialteam.
  Ja, "Goering" -5 kan ikke sammenlignes med pyramidefamilien til AG. Men slike, de verste våpnene ble gitt til engelske jenter.
  Men her kjemper de sovjetiske jentene.
  august 1957 allerede. Moskva er fullstendig omringet og posisjonen virker håpløs.
  Alyonka kjemper på IS-15. Kraftig utvikling av sovjetiske designere. Frontrustningen er 500 mm skrånende. Ikke bryte gjennom tyskerne. Og den veier litt over hundre tonn. Og en gassturbinmotor på 3200 hestekrefter. Og en kanon som er i stand til å trenge gjennom tyske pyramidetanker på avstand.
  Alyonka banket den tyske bilen med bare tærne og knirket:
  - For det store Russland!
  Og skjønnheten kvitret.
  Anyuta også, hvordan slå fienden. Og han bruker også bare tærne, og gjennomborer tanken på lang avstand og hviner:
  - For moderlandet!
  Pistolen har en løpslengde på 120 EL, noe som er imponerende. Og et prosjektil med en urankjerne. Denne tanken har også tolv maskingevær som er veldig kraftige.
  Alla slo også ut mot nazistene og ropte:
  - For vår USSR!
  Også Maria tok og kuttet nazistene, og denne gangen trykket på joystick-knappen med den skarlagenrøde brystvorten og kvitret:
  - For moder Russland!
  OL er også som et kutt på fienden. Og han vil rive av tårnet på den tyske tanken og knirke:
  - For fedrelandet og friheten til enden!
  Den sovjetiske tanken viste seg å være veldig stridbar ...
  Men akk, kreftene er ulik...
  Veldig ulikt...
  Men jentene som sitter i bakhold fanger øyeblikket deres.
  Elizabeth strøk over magemusklene hennes. Deretter sendte hun ved hjelp av en bar hæl et nøyaktig prosjektil mot fienden.
  Og treff fienden rett på mål.
  Og hun kurret:
  - Sterkere kriger, klem maskingeværet,
  Et interessant resultat vil komme!
  Elena sendte en dødsgave ved målet og bemerket:
  - Hitler stakk forgjeves hodet mot oss. Uansett hvor langt vi trekker oss tilbake, gir vi ikke opp!
  Ekaterina skjøt også, brøt gjennom målet og bemerket:
  - Vi slår ikke spiker, men noe mer omfattende må gjøres!
  Evrasiya ga et utbrudd av maskingevær og utstedte:
  - Russland under åket vil ikke bøye seg, vår hær overgir seg ikke!
  Elizabeth var enig i dette:
  - Ikke! Den røde hæren overgir seg ikke!
  Og hun sendte også et prosjektil mot målet med sin bare hæl. Og det ble godt og presist.
  Vi må holde på for enhver pris. Her torturerte nazistene pioneren.
  De tok gutten avkledd. Og så begynte de å slå ham med en rødglødende ledning. De slo meg hardt til jeg mistet bevisstheten. Og så helles med saltvann. Hvordan gutten skrek i smerte. Og den var allerede stekt med fakler igjen. Og så tok de den og stupte en glødende stang inn i anus.
  Så grusomme var Fritzene. En annen moro de har er å steke hælene. En Komsomol-jente ble smurt inn med olje på sålen, og en brenner ble satt i brann under den. Og jenta skriker av fryktelig smerte. Og nazistene steker og synger en sang for seg selv.
  Og hva har de ikke gjort ennå. Og jentenes fingre på bare føtter ble knekt, og guttene ble oppløst i syre, og huden deres ble revet levende av.
  Elizabeth skjøt igjen. Den traff målet og kurret:
  - Vi gir aldri opp!
  Og Elena var enig i dette:
  - Aldri gi opp!
  Og hun sendte et prosjektil til målet ved hjelp av de bare tærne.
  En annen tank ble tatt og tok fyr som en fakkel...
  Catherine bemerket aggressivt:
  - Vi skal bli verdensmestere!
  Og med sin bare hæl sendte hun enda et prosjektil til målet.
  Men dessverre, til tross for all heroismen i september, falt Moskva. Og i oktober hadde tyskerne allerede nådd Ural. Og de erobret Sentral-Asia fra sør. Og innen desember 1957 okkuperte de hele territoriet til Sovjetunionen.
  Dermed endte erobringen av verden.
  Den 20. april 1959 ble det holdt en folkeavstemning for å etablere monarkiet og verdensimperiet til Det tredje riket. Dette falt sammen med den første flyturen til en astronaut til Mars, og de nye prestasjonene til Det tredje riket. Og Hitler vil få tittelen superkeiser.
  Det så ut til at alle mål var nådd.
  Men i mai 1961 styrtet Hitler i et fly og hans strålende og lange regjeringstid ble avbrutt.
  Men hans eldste sønn er allerede blitt voksen, og Führer-dynastiet er blitt stabilt og sterkt. Og nå erobrer Det tredje riket verdensrommet.
  Alle nasjoner fikk like rettigheter og statsborgerskap i det nye imperiet.
  Og menneskeheten beveger seg mot en lysere fremtid!
  
  NAPOLEONS SEIER UNDER VANN
  Napoleon vant slaget ved Waterloo. Han hadde ikke et anfall på tidspunktet for slaget, og britene ble beseiret. Og så ble også tyskerne, med Blucher i spissen, slått. Så tok franskmennene over Nederland.
  Igjen beseiret prøysserne og østerrikerne. Russland ønsket ikke å gå inn i krigen. Tsar Alexander var den første som ble lei av å slåss og ønsket ikke å utgyte blod.
  Napoleon Bonaparte var også tilbøyelig til ikke å trekke ut krigen. Etter å ha påført de allierte flere nederlag igjen, sluttet han fred med dem. Frankrike mottok en del av Italia og Nederland og noen landområder i Tyskland og roet seg.
  En stund, selvfølgelig ... Napoleon angrep Algerie på tjuetallet og erobret det. Og så tok han over Marokko. Den afrikanske epoken med utvidelsen av keiseren begynte. Napoleon kjempet i Afrika og troppene hans nådde igjen Egypt og Sudan.
  Napoleon forskanset seg i Afrika... Men han har ennå ikke klatret inn i Europa. Keiseren levde ganske lenge på den tiden. Og han døde i 1840 i en alder av sytti, etter å ha tilbrakt trettiseks år som keiser, og totalt ledet Frankrike i førti år! Dette er en veldig lang og strålende regjeringstid. Under ham opplevde Frankrike både seire og okkupasjon. Det meste av Afrika, inkludert Sudan og Nigeria, ble franske kolonier. Dessuten erobret Napoleon-marskalkene også Indokina.
  Bonaparte-dynastiet ble styrket. Napoleon II fikk også barn og besteg tronen i en ganske moden alder. Og dynastiet hans fortsatte sin strålende oppgang. I 1848, ved å dra nytte av revolusjonen i Østerrike, tok Frankrike Italia fra Habsburg-riket. Deretter fulgte krigen med Russland sammen med Storbritannia.
  Franskmennene, sammen med østerrikerne, beseiret russerne. Og de tok over mye land. Inkludert Ukraina. Napoleon II grunnla Samveldet, og plasserte sin bror på tronen. Russland ble henvist til kategorien mindre makter. Napoleon II fortsatte sine erobringer og fanget mer Preussen og Østerrike. Og der også, plassere sine slektninger, få fotfeste i Europa. Storbritannia forsøkte å protestere, men ble slått...
  Da det brøt ut borgerkrig i Amerika, grep Napoleon II inn på sørlendingenes side. Og han vant ... Frankrike fortsatte også erobringen av Afrika, og tok kontroll over India. Til sjøs var franskmennene, som hadde overlegenhet i ressursene, mot britene som en elefant mot Moska. Og de fanget til og med selve Storbritannia ved å lande på kontinentet i 1873.
  Frankrike tok over både Australia og Canada og ble en supermakt. I 1881 døde også Napoleon II, den store. Og Napoleon III besteg tronen. Under ham fortsatte Frankrike å flytte sine tropper rundt i verden. Spesielt var det en kampanje mot Moskva og både Russland og USA sendte til slutt inn. Og det var krig i Kina. I 1904, etter Napoleon IIIs død, besteg Napoleon IV tronen. Hun erobret Japan året etter og fullførte noen år senere erobringen av Kina. Så begynte invasjonen av Latin-Amerika. Napoleon den femte som regjerte i 1933 fullførte erobringen av alle verdens land og opprettelsen av et verdensimperium. I 1937 fant den første bemannede flyturen ut i verdensrommet. I 1945 fløy folk til månen. Og i 1957 til Mars, og neste år til Venus.
  Det var erobringen av verdensrommet. På slutten av det tjuende århundre hadde alle planetene i solsystemet allerede blitt besøkt av astronauter, og til og med noen steder - på Månen, Mars, Venus ble bosetninger grunnlagt.
  Og i 2021 begynte flyturen til den første interstellare ekspedisjonen. Det franske imperiet, multinasjonalt og enormt, tok kontroll over hele verden og solsystemet. Og drømmene hennes er makt over universet!
  
  
  FALLENES NYE EVENTYR I AIVENGO VERDEN
  Selv om Rebecca ble reddet fra henrettelse av den modige Ivanhoe, tok ikke historien hennes slutt. Samt eventyr. Isaac gjorde absolutt sitt beste. Og han begynte å kreve tilbake smykkene og de dyre orientalske klærne som ble tatt fra Rebecca. Men han fikk selvfølgelig avslag.
  Det som allerede er ordenens eiendom, så er det, og jødene er ikke pålagt å rapportere.
  Så Rebecca tilbrakte litt tid i kjølig vær barbeint, og bare i en sekkekåpe. Ja, før henrettelsen var hun barbeint og avkledd og innelåst i en klostercelle. Det var kaldt og fuktig og det var rotter. Her var Rebecca så utslitt og blek.
  Å holde seg barbeint i fangehullet og på gaten i kjølig vær førte til at jenta ble kraftig forkjølet og ble syk. Og Isaac måtte raskt ansette leger. Dermed ble han godt brukt, inkludert betaling av løsepenger til ranerne.
  Og jeg lette etter en måte å finne og tjene penger et sted. Dessuten kunngjorde Richard Løvehjerte at det ville bli avholdt en storslått jousting-turnering i forbindelse med kroningen hans. Og vinneren vil motta en stor belønning.
  I det øyeblikket, da Isaac plutselig så en gutt i korte bukser, barbeint, naken til midjen, men veldig muskuløs. Musklene hans var veldig vakre, og dypt definerte under den solbrune huden. Etter middelalderens standarder var gutten slett ikke liten, men med et barnslig, rundt ansikt. Det er klart at dette fortsatt er et barn som, hvis han vokser opp, vil bli en mann med en veldig kraftig kroppsbygning.
  Isaac spurte gutten med et smil:
  Hva vil den unge mannen?
  Gutten stampet med bare foten og sa:
  - Jeg vil delta i ridderturneringen! Samtidig hjelpe din syke datter!
  Den rike jøden ble overrasket:
  - Er du lege?
  Gutten svarte med et smil:
  "Til tross for mitt ungdommelige utseende, har jeg allerede mye erfaring med å drepe. Og i medisin også! Og helt gratis!
  Isaac svarte entusiastisk:
  - Herlig! Da så. Du har sterke muskler, men vil de være nok til å delta i turneringen?
  Gutten sa med et smil:
  - Ta med meg en hestesko!
  Den rike jøden rynket pannen.
  - Hvorfor!
  Gutten sa selvsikkert:
  - Jeg bryter den!
  Isak knurret:
  - Ok, tror jeg! Du har veldig vakre muskler, i øst vil du gjerne bli solgt til sultanens harem!
  Gutten som svar hoppet opp, snurret flere ganger i luften og brølte:
  - Jeg vil ikke gi opp!
  Jøden plystret overrasket:
  - Så rask og smidig du er! Ok, jeg skal gi deg en hest og rustning med spyd og sverd til turneringen. Bare du vil returnere alt dette til meg i trillinger!
  Gutten nikket.
  - Vel, fordi hesten og våpnene og rustningen går til vinneren. I denne forbindelse kan du kjempe.
  
  Veldig fornøyd sa Isaac:
  - Flott ung mann ... Hva heter du?
  Gutten svarte beskjedent:
  - Oleg Rybachenko! Jeg er en kriger som hjelper de svake, og vanligvis tjener Russland. Men i dette tilfellet kom jeg for å redde datteren din. Siden bronkitt er en veldig farlig sykdom etter middelalderens standarder. Og det er få dyktige leger som kan redde jenta!
  Isaac svarte med et smil:
  - Du ser mye eldre ut enn du ser ut?
  Gutten nikket.
  - Ja, det har jeg vært i mange år! Det er vanskelig å telle hvor mange, siden jeg reiser og lever i forskjellige verdener. Men jeg hadde så mange hendelser og inntrykk.
  Jøde bemerket:
  - OK! Gå og helbred datteren min! I mellomtiden vil jeg sende bud etter hest og rustning. Ja, og nå måler du veksten. Du ser ut til å være bare en gutt, men ganske stor og bredskuldret. Like høy som Ivanhoe, og kanskje blir du bredere i skuldrene!
  Oleg nikket og sa:
  - Til behandling av datteren din trenger jeg alkohol, fett, et dusin små kopper. - Da gutten så hvordan ansiktet til Isaac vred seg, skyndte gutten seg å legge til. - Kopper er bare for en stund. Og det ville også vært fint å finne grevlingfett. Gutten blunket. Og datteren din blir så god som ny!
  Isaac nikket samtykkende.
  - Ja, bare en liten magiker! Vel, alt vil være klart, gå og redd datteren min.
  Gutten blinket barbeint, runde, rosa og helt støvfrie hæler.
  Hun begynte å mase rundt Rebecca. Jenta var blek og hostet. Faktisk, i motsetning til den udødelige gutten, var hun uvant med kulde. Datteren til et sørland, om høsten av Storbritannia, overnattet barbeint og i én kappe med en fuktig og kald celle, og et par dager i frisk luft. Her og å tilgi ikke lenge.
  Og nå må du sette banker på henne - det mest effektive folkemiddelet, som hjelper mye.
  Rebeccas hud er ganske blek og ikke solbrun. Hun var flau naken foran en kjekk muskuløs gutt.
  Oleg Rybachenko sa og la pekefingeren mot leppene:
  - Jeg er en doktor! Ikke vær sjenert for meg!
  Og jenta smilte tilbake.
  Gutten, som allerede hadde erfaring, satte bokser til henne. Jenta krympet.
  Men Oleg strøk henne ømt, slo ned ripede såler. Den uvante jenta gikk langs stien og de bare føttene hennes ble punktert av småstein. Og veien til henrettelsen viste seg å være veldig smertefull for en rik jente som ikke var vant til å klare seg uten sko.
  Gutten som løp barbeint hele tiden bemerket:
  - Mørt, så ømt!
  Og han satte bokser på henne, hvorfra det var spor på jentas rygg. Men bankene trakk ut sykdommen. Og så fikk Rebecca litt melk med honning og sovnet.
  Etter det forlot Oleg hushjelpen en ordre om å fortsette å gi melk med honning og malik, samt grevlingfett.
  Og han skyndte seg til turneringen. Det er nødvendig å trene både hesten og rustningen og våpnene.
  Selv om jøden er grådig, er han ikke dum. Og hesten var god og rustningen med våpen var ikke dårlig. Oleg klatret opp i rustningen og følte seg klosset i dem. Nakenkamp ville vært mye mer behendig. Men det er turneringsregler: alle må være i rustning og på hesteryggen. Her, kjempe naken med sverd, så utryddet Oleg Rybachenko hele hærer med sverd.
  Gutten løp på en hvit hest, og gledet seg til kampen.
  Turneringen ble holdt i London. Ivanhoe hadde allerede kommet seg etter sårene og ble ansett som en av turneringens favoritter. Richard Løvehjerte selv forberedte seg til kamp. Det var også forventet ankomst av soldater fra andre land. Spesielt hertugen av Alba: en mektig jagerfly fra Spania. Fransk hertug av Guise, baroner fra Tyskland. Mange jagerfly. Selv fra det fjerne Russland ankom prins Ruslan. Mer presist, ikke fra Russland, men fra Kievan Rus.
  Så representasjonen her viste seg å være solid. Og det var en enestående turnering med premier.
  Vinneren skulle få en hel kiste med gull, som Richard Løvehjerte hadde med seg fra Palestina. Og denne brystkassen veide minst et tonn.
  Så de som vil kjempe - tilsynelatende usynlig.
  Turneringen ble, med tanke på det store deltakerantallet, avholdt etter cupsystemet.
  Oleg Rybachenko ankom en spesiell leir for riddere. Rustning og en hest, dette er et pass, men ingen krever dokumenter.
  Gutten overnattet i leiren. Om kvelden kom en kvinne med lett dyd til ham. Da hun så at foran henne fortsatt var ganske barn og veldig vakker, nikket hun:
  - Jeg skal tjene deg gutten gratis!
  Oleg nikket samtykkende og bemerket:
  - Du vil ikke angre, jeg er veldig erfaren!
  For første gang på mange år opplevde trolig den prostituerte flere virkelige orgasmer og så til og med yngre ut. Hun dro fornøyd. Snart dukket det opp flere jenter. Oleg bemerket:
  - Du må betale for sex! Og for god sex dobbelt! En gullmynt for hver orgasme!
  De prostituerte gikk villig med på... Oleg tjente skikkelige penger, men over natten lukket han øynene. Jentene hans og en kvinne kom innom. De er vanligvis unge og vakre, men du kan få infeksjonen. Riktignok er Oleg et udødelig barn, og infeksjonen tar ham ikke.
  Men jeg ble litt utslitt før kampen ...
  Og så lyder trompeten og turneringen begynner om morgenen. Her sprer ridderne seg over feltet. Det krever mange kamper. Velg mellom stumpe eller skarpe spisser. Alt annet avgjøres ved loddtrekning.
  Oleg falt for å kjempe i det første slaget med den tyske baronen. Han var større og tyngre enn gutten, og en ganske autoritativ kriger.
  Men terminatorgutten er erfaren og teknisk. Og for at du ikke skal bli slått ned av et spyd, flytter du skjoldet litt til siden og demper slaget. Og du planter deg selv med å snu kroppen.
  Oleg er veldig sterk, og fienden ble skutt ned sammen med hesten hans. Og gutten plystret. Han har allerede gått gjennom mange kamper i forskjellige universer. Og han kjempet med Det tredje riket i et parallelt univers der nazistene først fanget hele verden, og først deretter angrep USSR. Og det var et sterkt trekk fra deres side.
  Og gutten kjempet deretter sammen med Margarita, den udødelige jenta, som også en gang var voksen. Og med dem fire vakre og også nesten udødelige jenter. Seks supermenn kjempet med en hær som tok over nesten hele verden. Og viste kolossal heltemot.
  Og nå turneringen. Det er ikke så vanskelig avtale. Og for en supergutt er ikke en søvnløs natt med prostituerte noen hindring.
  Gutten fikk sin førstepremie: en hest, våpen og rustning. Vanligvis løste ridderne dem for penger. Så hvis du er en god fighter, så er deltakelse i turneringen gunstig for deg.
  Så igjen en kamp... Denne gangen brakte loddet Oleg til den mektige spanske hertugen av Alba. Det ble ansett som den beste krigeren i Spania. Det hadde vært mer interessant å kjempe mot ham mot slutten, men mye er mye.
  Fienden var en kjempe, og veide tre ganger mer enn Oleg. I spydkamp er vekt et betydelig handikap. Og hesten i nærheten av Alba er et trekk. Kanskje et slikt kadaver ville være trivielt å knuse deg.
  Oleg hadde ikke mye erfaring i turneringer. Han kjempet som regel litt annerledes. Men den generelle kampopplevelsen til terminatorgutten er kolossal.
  Og så dro han. Spydene er skarpe og skjerpet.
  Alba stormet mot ham med stor fart. Hesten hans, selv om den er en trekkhest, er veldig smidig. Oleg er imidlertid mye raskere enn giganten Alba selv. Og da gutten nærmet seg, forlot han spydet og slo fienden i visiret. Slaget er knusende, og med under kragen på skroget. Alba fløy av sin kraftige hest og krasjet. Til og med noen få tenner falt ut.
  Oleg vant, og sa med et smil:
  - En verdifull gave til bryllupet!
  Seieren gjorde gutten merkbar. Kong Løvehjerte selv håndhilste på ham og sa:
  - Du er en sterk kriger! Hvor er du fra?
  Oleg svarte med et smil:
  - Tillat mens din majestet tier!
  Her er det tredje ridderslaget. Vel, tre kamper på en dag er mye, kanskje til og med fire vil være i tide.
  Oleg kjempet nå mot en engelsk jagerfly. Den lokale ridderen er ikke så stor som Alba, og så forsiktig ut.
  Men du kan se en erfaren og sterk fighter.
  Oleg, av vane, spredte hesten sin og slo, satte inn og snudde kroppen, og selvfølgelig beveget han seg bort fra spydet.
  Igjen slo ned fienden uanstrengt. Det er ikke vanskelig og du får selvtillit.
  Så den tredje ridderen er beseiret.
  En midlertidig pause og en fest for vinnerne. Antall deltakere har gått ned. Og de spiste mye.
  Oleg tok av seg hjelmen. Mange ble overrasket over at han var så ung, selv barten hans vokste ikke.
  Gutten spiste ganske mye og ble litt tung.
  Hans neste motstander var den beste jagerflyen i Frankrike - hertugen av Guise.
  Vel, hvorfor ikke være redd for ulver i skogen.
  Hertugen av Guise var veldig fingernem, teknisk, stor, høy, bredskuldret.
  Tilsynelatende er han en smart fighter.
  Oleg Rybachenko bestemte seg for at han ville beseire ham på en enkel måte.
  Når rytterne spredte seg, og deretter begynte å konvergere. De Guise fintet med spydet og prøvde å slå gutten i kroppen, forbi skjoldet. Men Oleg, som hadde en absolutt reaksjon, klarte å forlate, og han lastet spydet inn i brystet slik at det brøt. Selvfølgelig la han til en kropp.
  Og de Guise fløy og styrtet så hardt at blod rant ut av munnen hans. Her er slaget.
  Gutten humret og sa:
  - Ikke tyranniser!
  Dette var dagens siste kamp. Det er fire til igjen til neste.
  Oleg var fornøyd.
  Men han hadde ikke tid til å hvile. Igjen kom de for hengivenhet for å fange orgasmer av en hore. I tillegg sendte de ham løsepenger for rustninger og hester. Og de Guises rustning var for eksempel med småstein, og summene var betydelige.
  Isak måtte selvfølgelig også betale tilbake gjelden. Jøden så ut til å være misfornøyd med seg selv. At han beordret å returnere gjelden bare tre ganger, men det kunne ha vært fem, eller til og med ti ganger. Men Oleg, da han så at den grådige jøden led, ga ham ytterligere tjue gullmynter, til fordel for Rebecca, som en gave fra jenta.
  Og så serverte han prostituerte igjen. Og hevet prisen til to gullmynter. Men likevel var det mange som ville. Og noen få adelige koner kom også. De ønsket også å få en fabelaktig orgasme, eller til og med bli gravid fra en slik strålende ridder.
  Igjen sov ikke Oleg Rybachenko hele natten og jobbet. Men dette er generelt bra. En så ung gigolo har tjent hvor mye penger.
  Og fire kamper til før du mottar cupen.
  Og den første motstanderen er en fighter fra Afrika. Veldig stor. Vel, bare en gigant, åtte fot høy. Og vekten av pounds er minst tjue. På grunn av vekten vant han. Han kjempet ikke engang på en hest, men på en enorm kamel. Og knuste alle.
  Hva kan bekjempes med en svart mann. Oleg Rybachenko var til og med fornøyd med at motstanderen hans var så stor. Det var interessant og spennende.
  I tillegg ble innsatsen delt, og det var mulig å satse på seg selv og, i tilfelle seier, i det minste tjene noe.
  Oleg sang:
  - Jeg er en troens ridder på villmennenes knær,
  Russlands fiender, jeg vil feie av jordens overflate!
  Og så tok gutten den og gjorde seg litt klar til kampen, og smurte skjoldet med olje.
  En stor svart kriger angrep ham ... Oleg stormet mot ham. Fienden er på en kamel, og reiser seg som en stein. Riktignok er ikke en slik fighter så lett å få ned.
  Oleg forlot fiendens enorme dreck og traff fienden på rustningen.
  Guttens spyd brøt, men fienden, svimlende, gjorde motstand. Oleg plystret, det tradisjonelle under kragen på korpset hjalp ikke.
  Terminatorgutten fikk enda et spyd og de skiltes igjen.
  Oleg bestemte seg for at det ville være bedre denne gangen å treffe fienden i visiret. Dette gir effekt, selv om det vil være vanskeligere å treffe.
  Krigeren fra Afrika var utspekulert og rettet denne gangen spydet mot steedets bryst. Men Oleg, som forutså en slik mulighet, klarte å flytte hesten sin til siden. Selv om litt og klødde hesten. Oleg, i et vilt raseri, slo ham med et spyd slik at på visiret som han brøt gjennom stengene, kom punktet inn i hjernen. Slaget var dødelig. Det var ikke i strid med reglene. En viss prosentandel av riddere i turneringer, spesielt de med skarpe spyd, døde.
  Det viste seg imidlertid å være uventet. Og fiendens kadaver kollapset fra kamelen.
  Strålende seier. Bare hesten ble lettere skadet. Og Oleg smurte en lang ripe med helbredende balsam. Og dette ga selvfølgelig ikke hesten helse.
  Og neste motstander er fra Russland. Denne gangen prins Ruslan. Også en større og veldig smidig jagerfly. Oleg følte seg ikke særlig glad etter tre søvnløse netter.
  Motstanderen hans var imidlertid også merkbart sliten etter fem kamper.
  Oleg sovnet i nøyaktig én time. Søvnen hans var dyp og han drømte om noe fra tidligere eventyr.
  Ja, seks soldater tok opp nazistene fra Stalins og Fuhrers tid, og ødela dem grundig sammen med stridsvogner.
  Oleg Rybachenko buet med sablene sine og kuttet ned de fascistiske soldatene. Og så med et bart, gutteaktig ben vil han kaste skarpe og skarpe nåler og drepe motstandere og stridsvogner.
  Og så igjen, mens nattergalen plystrer røveren. Og hele flak av lamslåtte kråker vil falle over nazitroppene.
  Terminatorgutten knirket:
  - En liten gutt fant en flammekaster,
  Ja, dere fascister, akk, uten hell!
  Margarita kuttet også desperat ned nazistene. Men samtidig kastet hun tynne skiver med bare føtter. De kuttet hodet av soldatene i landet med Hitlers helvetessol og stammene til stridsvogner.
  Jenta plystret samtidig og ropte:
  - For det hellige Russland!
  Og kråkene falt og slo nazistene som hagl og massen av stridsvogner brant.
  Ikke bare de evige barna og de fire heksejentene kjempet. Det russiske røde hærregimentet mot tretti nazistiske divisjoner demonstrerte urokkelig utholdenhet.
  Natasha tok i mellomtiden, hugget møllen med sverd. Knuste fiendtlige krigere. Og så lanserte hun en ny bumerang med bare føtter. Hun kuttet strupen på nazistene og stammene på stridsvognene.
  Og fra den skarlagenrøde brystvorten flammet en pulsar og sang:
  - Ære til det største Russland!
  Zoya ga heller ikke motstanderne en sjanse. Hun hugget, nå og da, forlenget sverd og soldater og stridsvogner. Og så, med bare tærne, kastet hun giftige nåler. Og etter at hennes karmosinrøde brystvorter spydde ut hele kaskader av lyn som smeltet tyske mastodonter.
  Krigeren sang:
  - Russland er vårt land!
  Jeg vil alltid være trofast mot henne!
  Og hvordan en pulsar skyter ut av jentas navle. Ja, knus nazistene til avrevne hudrester. Og så vil han ta opp tankene.
  Augustina gir heller ikke fascistene en sjanse. Det kobberrøde håret til terminatorjenta blafrer i vinden som et proletarisk banner.
  Og bare, meislede ben kaster svært dødelige dødsgaver. Hva gir ikke en sjanse til verken soldatene eller stridsvognene til Wehrmacht.
  Samtidig kaster krigeren ut brennende biter av magisk plasmasmeltende metall fra rubin brystvorter. Og ikke glem å brøle:
  - Ære til moderlandet - å leve under kommunismen!
  Og så fra den runde navlen hans, som et lyn.
  Svetlana er også med i kampen. Hun er en ekstremt kul jente. Og slår også nazistene med sverd. Og bare, grasiøse ben kaster jeg hele dødsdolker. At de kuttet hodet av nazistene og kuttet av tårnene til tunge og mellomstore kjøretøy.
  Og fra jordbærniplene vil den fortsatt gi ut koronautslipp. Og dette er virkelig mer enn dødelig, spesielt for stridsvogner og fly.
  Og krigeren også fra navlen vil bukke under for utslettelsesgaven.
  Og syng:
  - Ære til det store Russland! Gud kan redde oss!
  Og russiske soldater skyter mot nazistene fra den berømte Mosin-riflen. Et par maskingevær fungerer også. Våpnene skyter. En av de første russiske jetmørtrene med økt kraft "Andryusha" er også i drift.
  Soldatene til den sovjetiske hæren var godt forberedt. De treffer nøyaktig og er veldig disiplinerte.
  Oleg Rybachenko, som kuttet ned nazistene, både infanteri og stridsvogner og til og med fly, tenkte: hvordan klarte vårt folk å tape mot nazistene i denne alternative virkeligheten?
  Det er helt skammelig! Men russerne er bedre. Slik gjennomborer slaviske soldater små, hvite og svarte soldater med bajonetter og sprenger stridsvogner med granater. Det er bare litt igjen å vinne. Og den kongelige hæren er veldig heroisk. Her er en russer, med bar mage, en maskingeværjente som skyter mot de tyske troppene. I et kort skjørt og barbeint denne jenta, men hun sender kuler treffende.
  Og Oleg Rybachenko kutter med sverd. Og så vil han også kaste en boomerang med bare barnebein, og kutte av fienden og stridsvognene. Og når gutten plystrer...
  Og igjen, hvordan kråkene vil falle på nazistene. Nazistene har ingen sjanse etter det. Og angrepsfly også.
  Oleg Rybachenko, denne evige gutten knirket:
  - Ære til mitt kosmiske fedreland!
  Margarita, denne evige jenta er også het i kamp. Og han skjærer med sabler, veldig kjent. Og hvordan det plystrer at en haug med kråker treffer ovenfra og bryter gjennom hodene til nazistene, og gjennom lukene til tårnene til fascistiske stridsvogner. Og med bare, barnslige føtter kaster han bumerang slik at krigerne i landet til den helvetes fascistiske solen faller i dusinvis.
  Marguerite kurret:
  - Mitt kjære Russland - en vennlig familie av folkeslag!
  Natasha kuttet nazistene med sverd. Hun stakk en hel haug med nåler med bare fingrene. De tok og pusset nazistene og sprengte et dusin stridsvogner. Jenta glemte imidlertid ikke å starte en koronautslipp fra de skarlagenrøde brystvortene.
  Og hvordan lynet vil bli kastet ut av navlen med et dødelig resultat, spesielt for stridsvogner og fly.
  Jenta knirker:
  - Jeg kommer til å bli så super!
  Zoya kjemper også i en vill kamp. Og sverdene hennes glitrer som et rasende tordenvær, strømmer av brennende gnister strømmer inn og skjærer tankene som smør med en varm kniv. Og de bare føttene til terminatorjenta kaster nåler som prikker nazistene som et pinnsvin.
  Og dødelige utslettelsespulsarer flyr ut av blodrøde brystvorter og fly og stridsvogner brenner ut fra dem. Krigeren er veldig stridbar i utseende og handling.
  Skjønnhet kutter nazistene, fly og selvgående våpen, og gir dem ikke nåde.
  Og den kjempende jenta skriker:
  - Ære til fedrelandet!
  Augustin i kamp kjenner ikke fred, og voldsomt raseri syder med henne. Og han skjærer fiendene som kål med sabler. Og øynene hennes brenner som smaragder. Og bare føtter, som propellblader, kaster ut meldinger om utslettelse som river fra hverandre tankfly.
  Og rubinfargede brystvorter sender slike strømmer av magisk plasma til nazistene at ingenting kan motstå det.
  Men når en strøm av magisk lyn flyr ut av Augustins navle. Og han vil knuse en hel masse fiender sammen med stridsvogner.
  Jenta skrek på toppen av lungene.
  - Ære til den allmektige Gud Rod!
  Svetlana kjemper mot en vill pøbel. Og jenta hvordan å slå med en sommerfugl. Og med bare føtter, hvordan lansere en ny boomerang som kuttet av tårnene på bilene. Hyper klasse kriger og naturlig blond.
  Og hvordan en tsunami av magiske flekker vil frigjøres fra en jordbærvorte. Og hun tok den og knuste fienden, som om isen hadde knust under sverdets slag. Og fra navlen ble hun sprengt med koronautslipp. Massen av tanks smeltet, mange fly brant ned.
  Svetlana tvitret:
  - Jenta elsker å drepe,
  Her er jenta!
  Oleg Rybachenko kjemper som en ekte titan. Terminator-gutten er en så desperat fighter. Og med bare barnslige føtter vil han slippe ut flere skiver som kutter fiender, metallet i tankene er som en rødglødende isnål.
  Og hvordan et karatebarn driver en vindmølle.
  Og hvis han tar den og plystrer på toppen av lungene. At en hel masse kråker både vil ta og falle ned. Og ramle hodene til nazikrigerne.
  Og så vil den spytte ut av røret... Og den rev av den mannlige perfeksjonen til hele hundre fascister og stridsvogner med fly. De fra smerte sjokk tok og okochurilas.
  Den lille forfatteren hylte:
  - For kommunismen i Russland!
  Margarita, i et vilt raseri, vil spytte på nazistene, og strømmer av magisk plasma fløy ut av munnen hennes. Og de slukte nazistene til selve skjelettene. Og tankene smeltet, og flyene ble viklet inn i det brennende nettet.
  The Warrior er en jente med gyllent hår.
  Og hennes bare føtter kaster stikkende og dødelige ting slik at bare stykker av revet kjøtt flyr av fra nazistene, og kofferter fra tanks.
  Og jentene skiltes også for alvor ...
  De tok til og med av seg trusa. Etter det gikk ødeleggelsen av nazistene mye mer effektivt.
  Natasha utførte en kaskade av slag på hvite og svarte soldater. Og nå vil hennes bare føtter kaste flere granater og rive i stykker en hel bataljon av nazister og en stor masse stridsvogner. Og så vil han fra de skarlagenrøde brystvortene slippe en bølge som bringer ødeleggelse til nazistene, som en kaskade av tsunami-tropper, både til infanteri og stridsvogner med fly.
  Og fra navlen vil det ta et dødelig lyn som en flytur, og brenne nazistenes kohort, og fra dem gjensto bare forkullede lik og tre dusin stridsvogner sammen med dem.
  Og til slutt, som fra Venus' bryst, en vakker jente, vil en morderisk pulsar fly ut, som etter å ha blitt større, tok den, rullet over og brente et helt regiment av nazister og hundre stridsvogner, inkludert flere Mus, med en gang.
  Krigeren brølte:
  - For stor kommunisme!
  Zoya tok og utførte en kombinasjon, kraftig forlenget med sverd, kuttet av tårnene på tankene. Og den ytre unge krigeren tok den og lanserte den med skiver, blandet med en ertebombe. Og vil rive mye av japanerne. Og så fra bringebærvortene vil den ta seg selv og slippe en ny strøm av lyn. Og bryte fiendene til sjetonger med små sjetonger. Og ingenting er igjen av tankene.
  Og så fra navlen, som truffet av laserstråler. Og massene til nazistene vil bli avskåret. Og stridsvogner mister generelt tårn, ødelagte ruller flyr fra dem.
  Og avslutningsvis, fra Venus-grotten, vil en kriger med hår fargen på bladgull kaste ut en hektisk strøm av energi. Og det vil feie bort nazistenes vakter og svært mange stridsvogner og fly og selvgående kanoner. Dette er tøffe fightere.
  Krigeren ropte på toppen av lungene hennes:
  - Ære til kommunismen til Stalin og tsar Alexander III!
  Oleg Rybachenko våknet og er klar for en ny kamp. Motstanderen hans Ruslan hoppet på en hest.
  Vel, to russiske riddere kjemper. Selv om Ruslan ser større ut, er motstanderen raskere og sterkere.
  Og så stormet de mot hverandre.
  Oleg Rybachenko tok slaget av spydet på skjoldet og beveget seg til siden. Og treff fienden med en sving med en omsluttende kropp. Og spydet hans brast også, men fienden floppet sammen med hesten hans.
  Rytteren satt stødig, men hesten passerte. Oleg vant igjen og fikk trofeet.
  Og til forrige kamp hadde han penger.
  Oleg etter denne seieren forberedte seg allerede til semifinalen. Og hans rival burde være selveste Richard Løvehjerte. Hva en stor forventning.
  Men rock fire riddere spiste sammen.
  Vakre jenter serverte dem. Til tross for middelalderens strenge skikker var jentene barhodet, korte skjørt og barbeint.
  Fargede bånd er vevd inn i det blonde håret til jentene.
  De bød på mat og vin.
  Richard Løvehjerte bemerket:
  Du er veldig ung i årene. Du har ikke engang bart. Men en så sterk og uvanlig fighter. Hvis du vil, gjør jeg deg til sjefen for min vakt!
  Oleg Rybachenko svarte ærlig:
  - Jeg hadde ikke noe imot det, men snart må jeg forlate Storbritannia. Og jeg vil bli tvunget til å kjempe i en annen verden med andre tropper. Så, dessverre, jeg kan ikke lenger tjene deg!
  Ivanhoe sa selvsikkert:
  - Jeg kan gjøre det!
  Oleg så på ham. Selv om Rybachenko var i kroppen til en gutt på rundt tolv år, var Ivanhoe like høy som ham. Og i skuldrene virket selv den muskuløse gutten bredere. Men på en eller annen måte vant denne skjøre unge mannen. Richard Løvehjerte er Ivanhoes hode høyere og mye bredere i skuldrene. Og den fjerde ridderen er et hode høyere enn Richard selv. Og hva ... To hodeodds og minst tre ganger tykkere, men Ivanhoe regnes som favoritten.
  Kanskje møtes de i finalen. Det er interessant hvordan Ivanhoe beseirer de som er større og tyngre enn ham. Og hvem lærte ham en slik filigranteknikk for turneringsbryting.
  Oleg spiste kjøtt og drakk vin ... Stolen er behagelig og du kan sove et par timer til.
  Spesielt siden Richard sov. Terminatorgutten hadde en drøm om et av sine tidligere oppdrag;
  Selvfølgelig, Oleg Rybachenko, Margarita Korshunova, fire heksejenter, og dette er ekstremt alvorlig. Men ved siden av dem kommer det selvfølgelig andre hits.
  Oleg Rybachenko skyter fra maskingevær med faste patroner. Han ser ut som en veldig muskuløs gutt på rundt tolv, kun iført shorts og bar overkropp. Da han var voksen, ble han et evig barn som fikk udødelighet. Og nå jobber han med det i forskjellige oppdrag. Og den tidligere science fiction-forfatteren elsker det.
  Margarita ser også ut som en jente på rundt tolv, men hun var en voksen forfatter som også kjøpte udødelighet i bytte mot å fullføre ulike oppdrag. Jenta slåss og slår fra maskingevær.
  I tillegg skjærer Oleg Rybachenko også med sverd som blir mange titalls meter lengre. Gutten kaster også granater med bare tærne. Og han glemmer ikke å spy fra lynets navle at kineserne er stekt som grillmat.
  Men plystring er også veldig effektivt. Da besvimer de flokkende kråkene og kineserne blir slått ut, og selv hjelmer hjelper ikke kineserne.
  Gutten roper:
  - Ære til USSR!
  Dette oppdraget er ganske hyggelig, men det er ikke så rosenrøde. Her i ett univers utviklet tyske heksejenter: Gerda, Charlotte, Christina, Magda en unik tank - "Panther" -2. Denne bilen viste seg med en lav silhuett, plasseringen av girkassen og motoren sammen og på tvers av tanken. Frontpansringen til skroget var 120 mm i en stor skråning, sidene var 82 mm i en skråning, tårnet var 150 mm i en stor skråning. Og en 88 mm kanon med forbedret ballistikk og skuddhastighet.
  Denne bilen var enda bedre beskyttet enn Tiger-2, og åren var bare førti tonn.
  Dette gjorde at den ble lansert i masseproduksjon høsten 1943, med en gammel motor på 700 hestekrefter.
  "Panther" -2 ble umiddelbart den beste tanken fra andre verdenskrig, og tyskerne begynte å vinne.
  Og de nærmet seg til og med Moskva, og leiemorderne hugget dem opp og sprengte dem.
  Å drepe tyskerne er imidlertid ubehagelig for den hvite rasen, og de gule krigerne er selvfølgelig ikke synd.
  Spesielt nå som Kina har spredt smitten over hele verden!
  Inkludert i Russland. Så la oss male disse himmellegemene!
  Margarita kutter også kineserne med sverd som forlenges. Og han skyter seg selv fra maskingevær - hver kule er rett på mål. Og med bare grasiøse tær kaster han dødelige granater.
  Og hvordan lynet vil løsne fra navlen, fiender, grundig ødelegge og brenne og smelte tanker.
  Og hvis jenta plystrer, så viser det seg å være en blokkering.
  Og kråkene faller på toppen av Kina og slår ned fly.
  Jenta brøler:
  - Ære til kommunismen!
  Slik tok udødelige barn, en gang voksne, på kineserne. Men ytterligere fire jente-hekser, evig unge skapninger, tresker det himmelske imperiet grundig.
  Natasha gir et utbrudd av maskingevær med gjenbrukbare patroner. Og så tegner han en kvern med sverdene hundre meter i omfang!
  Og med bare tær kaster han en granat av sagflis og dynket i en trylledrikk. Den eksploderer som en vakuumbombe. De sprengte kineserne og deres primitive tanks flyr opp. Og så kaster jenta lyn fra de skarlagenrøde brystvortene, hun brenner kinesiske soldater levende. Og ødeleggelsespulsarer blir kastet ut fra navlen.
  De knuser fly som sommerfugler brenner Kinas fly i en fakkel.
  Men kronetrikset, når aggressive magiske tsunamier flyr ut av Venus' bryst, brenner de kineserne som en helvetes flamme.
  Natasha kvitret:
  - Ære til Sovjetunionens fedreland!
  Zoya er også på offensiven. Hun er en klassejente generelt super. Og han skjærer med sverd, og skyter fra maskingevær. Og patronene her er uendelige, og de kutter ned fiendene grundig. Og når jentas bare føtter kaster granater og river kinesiske soldater fra hverandre. Og så fra bringebærvortene slår flammende pulsarer - river av tanktårnene.
  Lyn fløy ut fra navlen til jenta med gyldent hår. Og hundrevis av krigere fra det himmelske riket ble stekt i hjel.
  Og her er grotten til Venus som sendte ut en morderisk tornado. Det gikk med en dødsljå over de kinesiske troppene.
  Zoya tvitret:
  - For moderlandet og Stalin!
  Augustine fniste, og blottet tennene sine, og sendte ut solstråler som brenner kineserne, bemerket:
  - Stalin er ikke lenger!
  Og hun ga et utbrudd av maskingevær, og skar med langstrakte sverd. Og så kastet bare tærne granater. De rev fra hverandre mange kinesere. Og fra skjønnhetens rubin brystvorter fløy lyn av ødeleggelse og ødeleggelse. De brente mange jagerfly fra det himmelske riket. Og et stort antall kinesere ble revet i stykker av pulsarer som fløy fra navlen, sammen med stridsvogner. De er så varme og ildpustende.
  Men Venus' bryst tok og virket. Og så mange motstandere tok og brant.
  Augustin knurret:
  - For USSRs storhet!
  Svetlana i kampen er den kuleste og grusomme. Og så avfyrte hun et utbrudd av maskingevær, og kuttet motstandere fra Kina i stykker med langstrakte sverd.
  Men fra jordbærniplene sprang lyn ut, som svir motstandere uten medlidenhet, og det himmelske imperiet står i brann, og tårnene er revet av tankene.
  De bare tærne til jenteføtter kastet bomben og drepte mange kinesere. Og hvordan en bar hæl fortsatt vil kaste opp en pulsar av ødeleggelse, rive i stykker motstandere.
  Og fra navlen stekte lynet tusen kinesiske soldater.
  Vel, da Venus' bryst fungerte, ble det enda mer aggressivt.
  Og så brølte Svetlana:
  - For kommunismen i hele universet!
  De seks jobbet veldig effektivt. Og hun opptrådte med vill, aggressiv selvtillit.
  Men så ble et lag med jenter fra Det tredje riket med. De tok med seg en enda kraftigere AG-800 med åtte kanoner og tjue maskingevær. Og alt dette styrte jentene ved hjelp av joysticks.
  Gerda trykket på knappene med bare tærne, sendte et høyeksplosivt prosjektil og mumlet:
  - Ære til arisk vennskap!
  Charlotte trykket også de bare føttene på knappene på styrespaken, spyttet ut dødsgaven og knurret:
  - Ære til kommunismen!
  Christina tok den og trykket de bare tærne på knappene og kurret:
  - Arisk kommunisme!
  Magda, som skjøt og også brukte sine bare føtter, bemerket:
  - Arisk kommunisme selv!
  Jenter fra det tredje riket kuttet villig kineserne. Vi må hjelpe våre ariske brødre og søstre i krigen med Kina. Og dette landet anser hele verden for å være forurenset av sitt koronavirus.
  Gerda presset igjen med bare tærne, kastet ut prosjektilet og noterte:
  - Vi vil ikke la det gule imperiet gjenopplives! Vi lar deg ikke spre virus over hele verden!
  Charlotte trykket også på knappene med bare tærne og ropte:
  - Selvfølgelig gjør vi ikke det!
  Christina, ved hjelp av sine skarlagenrøde brystvorter, skjøt også på de gule krigerne fra det himmelske rike, utstedt:
  - For den ariske fremtiden!
  Magda, som ødela de vakre bena til kinesiske soldater med bare fingrene, gryntet:
  - For de høyeste ariske prestasjonene!
  Og så var det et tredje rikes skivefly på himmelen. Og dette er fra en annen verden. Der var Fuhrer i stand til å ta Moskva tilbake i løpet av det førtiførste året. Hvordan skjedde det? Japan angrep tilbake i juli 1941, og festet sovjetiske styrker i Fjernøsten. Som et resultat var det ikke nok styrker til forsvaret av Moskva, og hovedstaden falt tilbake i oktober 1941 ... Og etter det var den røde hærens administrasjon fullstendig opprørt, og Stalin fikk et hjerteinfarkt. En rask seier over USSR ble deretter til en langvarig krig med Storbritannia og USA. I løpet av det ble det laget diskoteker som ble fløyet rundt med en laminær jetfly og var usårbare.
  Og etter seieren over Amerika har flygende tallerkener allerede rukket å besøke Mars og har skaffet seg hydrogenpumpede lasere.
  Albina og Alvina fløy inn fra en parallell verden på en diskett med stridsbjelker for å hjelpe USSR.
  Og her er de også, barbeint og i bikini. Disse heksene begynte en gang å slå tilbake i Spania, og gikk gjennom alle hovedkampene i andre verdenskrig. Og nå på et kampkjøretøy i kamp.
  Albina, med de bare fingrene av meislede forførende ben, trykket på joystick-knappene, avfyrte en stråle som kuttet av de kinesiske flyene og ropte:
  - Dette er underverkene til teknologien vår!
  Alvina sendte også, med bare fingrene av grasiøse ben, ut en stråle mot tankene til Celestial Empire, kuttet dem av og kvitret:
  - Fedrelandets storhet er med oss!
  Og Terminator-jentene brøt ut i latter i kor. De er slike kjempende og stilige skjønnheter.
  Albina trykket allerede på joystick-knappen med den skarlagenrøde brystvorten, brente kineserne med stråler og knirket:
  - For den ariske orden i universet!
  Alvina tok og trykket på joystick-knappen med rubin brystvorten, og kuttet av massen av soldater fra det himmelske imperiet, brølende:
  - For hvite menneskers triumf!
  Og begge krigerjentene slo sine bare, sexhungrige menns ben på metallbelegget på den flygende tallerkenen.
  Disketten er et ekstremt formidabelt våpen. Det spilte en viktig rolle i erobringen av USA av Det tredje riket. Og Kina må oppleve kraften i vreden til de ariske landene.
  Men japanske krigere gikk også inn i kampen mot det himmelske imperiets krigere.
  Fire vakre, nesten helt nakne, stålmusklede ninjajenter er engasjert i kamp. Japan er en tradisjonell fiende av Kina, og er klar til å hjelpe USSR i denne duellen. Dessuten elsker jenter å drepe.
  Her er den første ninjajenta med blått hår, som skjærer med to sverd og skjærer gjennom de kinesiske soldatene. Så kastet hun erter med sprengstoff med bare tærne.
  Videre brast lyn fra de skarlagenrøde brystvortene til ninjajentene.
  Krigeren ropte:
  - Ære til Japan!
  En ninjajente med gult hår kuttet også med sverd, mens hun kjørte en vindmølle. Hun kuttet ned en masse kinesiske soldater. De bare føttene hennes kastet giftige nåler og drepte de gule krigerne. Og brennende pulsarer fløy fra de karmosinrøde brystvortene.
  Krigeren brølte:
  La oss knuse Kina!
  En ninjajente med rødt hår snurret sommerfuglteknikken med sverdene. Også kuttet ned mange kinesiske jagerfly. Så kastet de bare tærne hennes hakekorsformede skiver og slo gjennom massen av krigere fra det himmelske imperiet. Og fra rubinvortene regnet dødelige lyn. De brente kineserne og svært mange av deres stridsvogner og fly.
  Krigeren ropte:
  - Våre russiske brødre!
  En ninjajente med hvitt hår, også med sverd, utførte en kompleks kombinasjon og kuttet ned soldatene i det kinesiske imperiet. Så kastet de bare tærne hennes en hjemmelaget bombe, og rev fra hverandre et stort antall gule soldater.
  Og så sendte jordbærniplene ut magiske stråler som kuttet kjøttet til krigerne i det himmelske imperiet, og kuttet samtidig av både tårnene og halene på flyet.
  Og krigeren sa ut:
  - For den japanske drømmen!
  Krigere fra Japan kjempet godt. Og de bare føttene deres er så dødelige gaver av død og kast.
  Og ninjaer mot Kina. Men den røde hæren ga også sitt bidrag.
  Jentene dukket opp på IS-25. Den nyeste sovjetiske tanken, med fire kanoner og tjueåtte maskingevær.
  Alt er automatisert i den, og Komsomol-heksene styrer ved hjelp av joysticks.
  Alyonka tok den og trykket på joystick-knappene med bare tærne. Et skudd lød, og en landmine spredte kineserne og kjøretøyene deres.
  IS-25 er en formidabel tank. Den har en motor på tre og et halvt tusen hestekrefter - diesel. Og rustningen er i stand til å holde veldig kraftige slag. En kjempekjempejente her. Og brystvortene hennes er slik at de glitrer av rubiner.
  Anyuta trykket også på knappene på joysticken med bare tærne og skjærte mot de kinesiske jagerflyene. Hun rev dem i små biter, rev tankene til det himmelske imperiet i små fragmenter og brente flyene.
  Og hun kurret:
  - Ære til Stalins hellige fedreland!
  Aurora skjøt også, trykket de bare føttene på knappene på styrespaken, rev de kinesiske jagerflyene i stykker, rullene til fiendtlige stridsvogner rullet og jenta knirket:
  - For seieren til USSR!
  Maria, som også brukte de bare tærne sine, kjørte mange kinesere og tankene deres inn i kistene og kurret:
  - For stor kommunisme!
  Olympias trykket også de bare tærne på joystick-knappen, og en annen landmine traff hæren til det himmelske imperiet - og rev en hel bataljon i stykker.
  Krigeren knirket:
  - Lenin bor i hjertet vårt!
  Og alle fem barbeinte, nesten nakne jenter med avlastningspresse, sang unisont:
  Nei, den årvåkne vil ikke blekne,
  Se, falk, ørn ...
  Folkets stemme er høy
  Hvisken vil knuse slangen!
  
  Stalin bor i vårt hjerte,
  Slik at vi ikke kjenner tristhet ...
  Åpnet døren til verdensrommet
  Stjernene lyste over oss!
  
  Jeg tror hele verden vil våkne
  Det blir slutt på fascismen...
  Og solen vil skinne
  Veien, opplysende kommunisme!
  
  Æren vil være evig
  I mange generasjoner...
  Russisk makt vil stige,
  Store Lenin er med oss!
  Jentene knuste kineserne effektivt. Britene fungerte imidlertid også bra. Jane Armstrong og teamet hennes tok også opp mot Kina. Siden det er mange millioner soldater i det himmelske riket, ankom et stort antall leiemordere for å redde Sovjetunionen.
  Og selvfølgelig tok de på seg fienden.
  Krigere kjemper på tanken "Victoria" -400. Skyt britene fra kanoner og maskingevær.
  Jane trykket på joystick-knappen med bare tærne, knuste en annen kinesisk tank og knirket:
  - For et stort imperium!
  Malanya, også uten å tenke seg om to ganger, trykket på joystick-knappen med bare tær, knuste den kinesiske selvgående pistolen og knirket:
  Vi vil aldri være slaver!
  Gertrude skjøt også mot kineserne ved hjelp av de bare tærne sine, kuttet ned en annen bil og knirket:
  Vi er et fritt imperium!
  Monica ga heller ikke nåde, det himmelske riket. Og også med en bar fot dirigert en strøm av ødeleggelse. Hvor mange kinesere og deres stridsvogner ble drept.
  Jenta ristet på brystene med jordbærnipler og kvitret øredøvende:
  - Ære til fedrelandet!
  Britene er også i bevegelse og ødeleggelsen av Kina.
  Alenka endret i mellomtiden litt taktikk. Hun kastet av seg BH-en og trykket allerede på joystick-knappen ved hjelp av en skarlagenrød brystvorte.
  Hun sendte et prosjektil og knirket:
  - For kul kommunisme!
  Anyuta kastet også BH-en og trykket på joystick-knappen med en blodrød brystvorte, og sendte en ny dødsgave.
  Så sang hun:
  - Planeten kjente russernes storhet,
  Fascismen ble knust med et sverdslag...
  Vi er elsket og verdsatt av alle nasjoner i verden,
  Folket i hele landet marsjerer mot kommunismen!
  Aurora kvittet seg også med BH-en sin. Hun blottet brystet og slo kineseren med utflod. Hun drepte mange av dem og brente dem ved å trykke på knappen med rubin brystvorten.
  Og ropte:
  - Russere, russere,
  Ikke en lykkelig skjebne...
  Men hvorfor, for å være sterkere,
  Vi trenger problemer!
  Maria uten å tenke seg om to ganger frigjorde brystet fra materien. Og med en jordbærfarget brystvorte trykket hun på joystick-knappen. Et dødelig og nådeløst prosjektil fløy. Reiv fra hverandre to hundre krigere fra det himmelske imperiet på en gang. Og jenta ropte:
  - Ære til det tapre fedrelandet,
  Lev for alltid under kommunismen!
  OL, det største av dem, avslørte også en stor byste. Og fra jordbærniplene lanserte hun en veldig kraftig utladning av ødeleggelse ved å trykke på joystick-knappene. Og en morderisk landmine knuste en masse kinesiske soldater.
  Krigeren brølte:
  - Kommunismen vil være evig,
  Vi vokser bare opp, ikke ned!
  Ja, hvis en russisk kvinne begynner å bruke brystvortene, så er dette virkelig veldig alvorlig. Og kineserne blir ekstremt såret. Og de er virkelig revet i filler. Og krigerne i det himmelske imperiet dør i tusenvis hvert sekund. Så jentene og den udødelige gutten overtok dem.
  Oleg Rybachenko avfyrte et utbrudd av maskingevær, kuttet kineserne med sverd. Og så, med de bare tærne på barneføtter, lanserte han nok en utslettelsesgave. Så mange himmelske krigere døde.
  Spesielt når terminatorgutten tok den og plystret igjen, og slo kråkene ned på de barberte kinesiske toppene deres.
  Den unge krigeren sa:
  - Alt er bra i verden når man er ung og frisk!
  Ja, det er fint å ødelegge løpet som infeksjonen gikk verden rundt fra. Kina er faktisk smittsomt. Den virkelige bøddelen av menneskeheten som fødte en ny pest. Som forresten er mye mer smittsomt enn AIDS. Koronaviruset kom fra underverdenen, og Kina, vitende eller ubevisst, slapp anden ut av flasken. Så la ham betale for sine synder med blod!
  Og terminatorgutten slo de gule krigerne med lyn fra navlen.
  Margarita Korshunova, som i en respektabel alder ble jente igjen, var enig:
  - Ja, ungdom er herlig! Selv krig bringer glede når kroppen er frisk, full av ungdom og styrke!
  Og jenta, barbeint, med en barnefot, kastet en granat til. Og han vil også plystre og slå ned kråkene på de kinesiske troppene.
  Natasha på offensiven. Med bare føtter kaster han den ene dødelige granaten etter den andre. Og han skjærer med sverd og skyter fra maskingevær. Og så, fra de skarlagenrøde brystvortene, vil det banke på kinesiske tanks. Dette er flott. Tårnene på tankene bryter sammen og flyr langt unna.
  Og hvordan lynet vil fly fra navlen. Men selve strømmen av ødeleggelsesenergi fra Venus' bryst. Og dette er faktisk veldig alvorlig.
  Natasha sang:
  - Udødelig ære venter kommunismen!
  Zoya, en kriger fra de russiske gudene, tok og hugget med sverd, og forlenget dem med hundre meter. Og så avfyrte hun våpnene sine. Hennes grasiøse, bare føtter kastet en svært dødelig granat som rev tre kinesiske stridsvogner samtidig med en brennende virvelvind. Etter det slapp krigeren og fra den skarlagenrøde brystvorten et veldig dødelig lyn. Og fra det andre brystet på flyene.
  Og så gikk pulsarene fra navlen og brente fienden i massevis.
  Vel, Venus-grotten tok spesifikt ned gaven hans på fienden og ble forbrent.
  Zoya mumlet:
  - Romkommunisme!
  Augustine i en vill, kobra-sprangende bevegelse. Og rubinvortene hennes kaster biter av ødeleggende stoff, river og brenner stridsvogner og infanteri.
  Og når bare jenteføtter kaster dødsgaver. Og de dreper fiender uten å gi den minste nåde.
  Men sverdene til den rødhårede skjønnheten, hvis kobberrøde hår flagrer som et proletarisk banner gjennom luften, piskes tusenvis av kinesiske soldater.
  Og fra navlen fløy lynet ut, og fiendene ble brent til aske.
  Og så ble det kastet en ert med bare tær, som skjøt ned et dusin fly på en gang, eksploderte med et stykke antimaterie.
  Augustin brøler:
  - Vår seirende kommunisme!
  Og fra Venus' bryst flyr, det som bringer, nådeløst, og uten noen konvensjoner, ødeleggelse.
  Svetlana selv er den kuleste i en vill kamp. Og nå kuttet de av de forhatte gule krigerne fra imperiet som angrep USSR fra maskingevær. Og nå ble sverdene hennes forlenget, og skar gjennom rekkene og soldatene i det himmelske imperiet. Så kastet de nakne, grasiøse bena til den blonde jenta noe virkelig dødelig, og rev fra hverandre tankene til Kina. Og så utløste jordbærniplene ødeleggelse og totalitær ødeleggelse, med forkulling av likene til kineserne.
  Og da lynene strømmet ut av navlene, oppsto en fullstendig blokkering.
  Den mest dødelige dødsgaven ble sendt av Venus Svetlanas barm. Døden er absolutt.
  Jenta kvitret og sang:
  - Ryggraden til Wehrmacht ble ødelagt i kamper,
  Bonaparte frøs alle ørene ...
  NATO ble revet i stykker
  Og Kina ble klemt mellom furutrærne!
  Seks jagerfly, en gutt og fem jenter, handlet effektivt og praktisk. Og de kastet ekstremt dødelige og aggressive granater med bare føtter.
  Gerda og stridsvognmannskapet hennes skiltes også for alvor. Jentene her er veldig sexy og har droppet BH-ene.
  Gerda trykket på joystick-knappen ved hjelp av en skarlagenrød brystvorte, og som et resultat fløy en dødelig ladning ut.
  Krigeren brølte:
  - For ariske prestasjoner!
  Charlotte tok også og trykket på joystick-knappen ved å bruke den karmosinrøde brystvorten og traff den kinesiske tanken.
  Så brølte hun:
  - Ære til fedrelandet!
  Christina forble heller ikke i gjeld og trykket på rubinvorten på en annen knapp og knuste mange kinesiske soldater.
  Jenta ropte:
  - For det store fedrelandet!
  Magda ble ikke igjen uten å omsette fordelen. Hun tok også og sprengte med et utslipp av dødelig kraft ved hjelp av en jordbærvorte. Og hun sjekket seg selv:
  - For de beste vinnerne!
  Jentene slo opp for en stor spøk. Jentene her er på en kolossal høyde av kampferdigheter. Gerda selv gikk gjennom mye, det samme gjorde vennene hennes. En gang løp de barbeint over Sahara, kjempet i fjellene og kjempet i nærheten av Moskva. De tok hovedstaden i USSR. Jentene har vært gjennom mye. Og de visste hvordan det var å kjempe i én bikini i russefrosten.
  Og hva er den varme sanden i ørkenen under den nakne jomfrusålen.
  De måtte voldta sovjetiske fangede soldater og bli voldtatt selv - noe som er kult!
  Gerda ropte og skjøt og drepte kineserne:
  Verden er basert på vold
  Vulkanen av raseri pisker på en stor måte...
  Høyere spenning,
  Bryter ut av smerte og frykt...
  Bare frykt vil gi oss venner,
  Bare smerte motiverer deg til å jobbe!
  For jeg vil ha mer og mer
  Å bryte inn i fiender fra et maskingevær!
  De seks jagerflyene var så hemningsløse at soldatene i det himmelske imperiet døde med mange hundre.
  Jenter er veldig flinke. Og deres bare føtter kaster med aggressiv kraft. Og brystvortene er skarlagenrøde, som valmuer som kaster ut destruktive pulsarer.
  Oleg Rybachenko plystrer igjen og slår ned kråkene. Gutten er full av styrke og aggresjon.
  Og kråkene faller som hagl. Og kineserhodene slår gjennom. Og kråker skyter også ned fly. Luftfart i Kina er primitivt, men det er mye av det, så du bør jobbe hardt. Og kampene utspant seg ekstremt forferdelige.
  Margarita kastet en granat mot krigerne i det himmelske imperiet med bare foten og knirket:
  - Ære til USSR!
  Og jenta med sin bare hæl bukket under for dødens og utslettelsesgaven. Og til en slik grad spredt, det er bare forferdelig.
  Disse evige barna er så greyhounds og aggressive.
  Disketten ovenfra begynte også å skyte enda hardere og hardere med lasere.
  Albina, ved å bruke den skarlagenrøde brystvorten, trykket på joystick-knappen og avfyrte en dødelig laser.
  En bjelke gikk gjennom kineserne og stekte mange jagerfly.
  En vakker tysk blondine knirket:
  - Ære til vårt rike!
  Alvina fortsetter å skyte. Hun trykket også rubinvortene på joystick-knappene og knirket:
  - Ære til kommunismens fedreland!
  Jentestrålene knuste disse kinesiske jagerflyene. Og stridsvogner kuttet Albin med sine skarlagensrøde brystvorter, og fly kuttet Alvin med rubinvortene. Jentene foraktet ikke å knuse Fritz med bare fingrene av grasiøse ben.
  Albina sang:
  Ære til det store Russland,
  Gud kan redde oss!
  Alvin korrigerte:
  - Vi er tyskere, ikke russere!
  Albina brølte:
  - Men vi har en arisk, russisk ånd!
  Ytterligere to tyske jenter fra fly banker kineserne. Helga og Margaret tok derfor opp krigerne fra det himmelske riket. Hovedsaken her er å kjempe nesten naken, da blir kineserne maktesløse. Og slå, slå og bryte.
  Helga trykket på spaken med bare tærne og knirket:
  - Ære til rikets fedreland!
  Margaret, som også brukte de bare tærne, sendte en rakett mot kineserne, rev opp motstandere og knirket:
  - Ære til troen på arisk kommunisme!
  Slike stridbare både ariske skjønnheter.
  Og her er Anastasia Vedmakova, denne jenta som ble en legende i forskjellige kriger. Hun skynder seg inn i kamp på det siste MIG-25 jagerflyet. Og la oss skyte ned kineserne. Også en evig jente som kjempet enormt mye tid.
  Og kjemper i bikini og barbeint. Veldig krigersk også. Ikke gi fienden den minste nåde.
  Anastasia trykker på avtrekkeren med bare tærne. Skyter ned et dusin kinesiske fly i en støt, og knirker aggressivt:
  - Den russiske krigeren er ikke redd for døden,
  Vi er ikke redde for døden på slagmarken!
  For det hellige moderlandet vil kjempe ...
  Og til og med døende vil vinne!
  Og Vedmakova vil bli sprengt bort .... Og raketten vil sprenge et dusin kinesiske fly.
  Ja, sovjetiske jenter er på topp ... Her samles jenter fra forskjellige universer og tresker hæren til det himmelske imperiet.
  Her er Anna Vinogradova i kamp. Også pilot, og bruker bare, grasiøse ben i kamp.
  Men begge pilotene Anna og Anastasia har ennå ikke brukt alle reservene sine i kampen. Så de kastet av seg BH-ene og begynte å slå fienden ved hjelp av skarlagensrøde brystvorter.
  Her trykker de på knappene med dem og utladninger utløses. Og kineserne er bokstavelig talt brent.
  Jentene roper i kor:
  La oss nyte verden uten ondskap,
  Selv om det er vanskelig å tro noen ganger...
  Barn vil leke og le
  Og vi vil oppnå udødelighet - kanskje!
  Jenta kjempet som ekte ørner og tigre. Her er alle de kvinnelige krigerne.
  Bare én mann Oleg Rybachenko. Han er som en gutt, men veldig muskuløs og kjekk. Ikke rart kvinner elsker ham. Egentlig er det flott å være et voksent sinn, men en ung kropp.
  Oleg driver en mølle med sverd, hugger ned mange kinesere og sang:
  - Gutten svarte og rynket øyenbrynene:
  Jeg vil tjene det hellige Russland...
  La mye blod bli utgytt
  Men Gud kan redde oss!
  Natasha, som slapp lyn fra den skarlagenrøde brystvorten, bemerket:
  - Russiske guder er virkelig sterke,
  Men de hjelper ikke de svake...
  Hvis du er trofast mot Gud Rod -
  Skap en verdensmakt!
  Og jenta med bare hæl bukket under for en granat med dødelig kraft. Og rev fra hverandre en masse og et helt fjell med kinesere.
  Augustine blottet tenner og bemerket:
  Vi er ekte mestere!
  Og ut av rubin brystvorter er det som å banke på kineserne. En veldig effektiv og kjempende jente viste seg.
  Og alle skjønnhetene ropte i kor:
  - For kommunismens største!
  Og de vil ta en ekstra strøm av energi fra det femte punktet. Og umiddelbart kastet en million kinesere hovene tilbake.
  Gerda sendte ved hjelp av en skarlagensrød brystvorte en landmine, og bemerket:
  Vi har en fin jakt!
  Ninja-jenter, som knuste kineserne, knirket:
  Vi er de sterkeste i verden
  Bløtlegg alle fiender i toalettet!
  Vi tror ikke på ninja-tårer,
  Og vi vil gi de onde kineserne hjerner!
  Og de bare hælene til jentene igjen, som om de skulle kaste dødserter og rive huden til gule soldater i filler.
  Oleg Rybachenko plystret igjen, og da han så hvordan kråkene slo kineserne, sang han:
  Den svarte ravnen, i møte med døden, venter på offeret ved midnattstimen!
  Margarita kastet bomben med bare foten og knirket:
  - Men Pasaran!
  Fra navlen vil sende lyn ...
  Barna sang, og jentene av alle slag og folkeslag fra de utryddende kineserne som angrep USSR tok opp;
  I verden er det både sorg og flaks,
  Rock med skjebnen kast en not!
  Noen ganger er Pallas som en hest,
  Triste og kjedelige år!
  
  Måler beruset bunnen av glassene,
  Ønsker å fylle sjelens smerte!
  Tenker tåkenes varme delirium,
  Kanskje forgylle lommeboken!
  
  Jeg er fortsatt en grønn gutt
  Livet er gjennomsiktig, som havoverflaten!
  Dypt forelsket i fedrelandet,
  Husk Russland i en sang!
  
  Livet er som hester som galopperer i en karusell,
  Hvert øyeblikk er som vann!
  La motstanderne bli følelsesløse
  Slik at arbeidets soldat triumferer!
  
  Vær en arbeider og en bonde sammen,
  Han tok hammeren i hendene, for å jobbe selv!
  Det er vanskelig og solen skyer fryktelig,
  Pioneer er utslitt - sliten!
  
  Men jeg jobber ikke bare for noen,
  Jeg ble vant til det røde laget!
  Vi skal kaste alt avskum i sumpen,
  Kort sagt, vårt russiske språk er sterkt!
  
  Hendene blir raskt sterkere av jobb,
  Du er ikke lenger en gutt - en pioner!
  Slik at landet blomstrer under en klar himmel,
  Gå foran med et godt eksempel!
  
  Her ble han sendt til fronten som frivillig,
  Og han gikk gjennom hele krigen til slutten!
  Yunak ble en seier for Komsomol,
  Herren har inspirert hjertets kamp!
  
  Og så bruden, bryllupet, gleden,
  Barnas latter høres i huset!
  Vitenskapen vil vinne, tror jeg alderdom
  Ære og suksess vil være evig!
  Da han våknet, bemerket Oleg Rybachenko at han sov litt mer enn normalt.
  Ivanhoe hadde allerede klart å slå motstanderen av hesten og terminatorgutten så ikke dette.
  Men Richard våknet ikke og var klar. Løvehjerte tilbød et sløvt spyd og Oleg Rybachenko takket ja.
  Begge ridderne skilte lag. Kongen var høyere og tyngre. Oleg bemerket at Hans Majestet tilsynelatende ønsket å møte Ivanhoe selv i finalen.
  Vel, hva vil skje.
  Begge ridderne skilte lag. Rebecca kysset Oleg farvel. Og jenta gjorde det lidenskapelig.
  Oleg bemerket:
  - Takk skal du ha! Jeg kan gjøre deg til en baby!
  Rebecca protesterte:
  - En sønn utenfor ekteskap er en skam!
  Terminatorgutten svarte:
  - Desto bedre! Han vil bli en ekte kriger! Vel, jeg må gå!
  Begge krigerne rykket nærmere.
  Oleg så at Richard var en erfaren fighter, og veldig smidig og rask, og ganske teknisk. Her gjorde han en villedende bevegelse med et spyd. Men Oleg er vanskelig å forvirre og beveger seg raskere. Og slo gutten med bevegelsen av kroppen i en tilbøyelighet. Spydet brast knusende. Richard bommet.
  Men ved et mirakel overlevde Løvehjertet. Og begge hestene skiltes. Oleg byttet spyd. Kongen satt uvanlig stødig i salen. Og det er ikke så lett å presse ham.
  De begynte å komme nærmere igjen. Oleg, som utnyttet øyeblikket, vred kroppen skarpt og forlot samtidig hesten. Slaget var så kraftig at Richard ble slått ned sammen med hesten sin. Men Oleg fikk en slik dytt at hesten hans også falt.
  Så ble det uavgjort igjen.
  Begge hestene reiste seg ... Oleg så at kongen virkelig satt i salen som hånd i hanske.
  Og at det bare kan tas ned med hest. Men Richard Løvehjertes hest vil bli større og tyngre.
  Så bestemte Oleg seg for å overføre til en kamel, som ble hans trofé etter å ha beseiret en afrikansk kriger. Det var en interessant idé, i stand til å øke slagkraften til gutten.
  Dyret begynte å sparke først. Men Oleg sa:
  - Du og jeg er av samme blod - du og jeg!
  Og kamelen adlød. Det var ikke tid til å reise videre.
  Og her spredte ridderne seg igjen i forskjellige retninger. Og la oss gå med stor fart.
  Oleg Rybachenko sang:
  - Tsok, tsok, tsok - bekken ruller ... Det sprudlende kavaleriet driver de hvite!
  Og så ble de sammen. Oleg Rybachenko kom seg vekk fra spydet til Richard Løvehjerte og traff selve midten av skjoldet. Og slaget var knusende og falt kongen av Storbritannia sammen med hesten hans. Men den gigantiske kamelen overlevde.
  Og her er en strålende seier.
  Nå er finalen kommet. Begge ridderne forberedte seg på å kjempe med vanvidd og raseri.
  Ivanhoe utad så rolig ut. Han forsto tilsynelatende at fienden var veldig sterk, men han var klar for prøven.
  Oleg Rybachenko følte seg også selvsikker. Han hadde mye erfaring i ulike kamper. Selv om det er færre turneringer. Og han forsto at Ivanhoe, på tross av all sin fenomenale teknikk, ikke var hans rival.
  Men ikke undervurder fienden. Ivanhoe, med en så beskjeden størrelse, beseiret motstandere som var mye større enn ham selv. Det betyr at han gjorde noe.
  Oleg Rybachenko bestemte at det var bedre å fortsette angrepet på kamelen. Og dette er alvorlig.
  Begge ridderne raste igjen mot hverandre. Ivanhoe satt urørlig. Men det var tydelig at han var ganske klar. Når Oleg vanligvis beveget seg bort fra motstanderens spyd og slo helt i midten av skjoldet, flyttet motstanderen hans skjoldet til venstre og dempet slaget. Begge ridderne skiltes og slo hverandre av hestene.
  Oleg Rybachenko bemerket:
  - Teknikken min!
  Og de skiltes igjen, og sporrende hestene deres skyndte seg å møte hverandre. For nå gjorde Ivanhoe en villedende bevegelse med et spyd, og traff skjoldet, men Oleg tok forsvaret til høyre, og slo tilbake med en vri. Men Ivanhoe klarte å komme seg unna. Igjen brøt de opp i remis. Og de begynte å rykke nærmere for tredje gang.
  Oleg mente at tross alt var motstanderen rett og slett utrolig rask. For et menneske er han for smart. Og er det tilfeldigvis en leiemorder? Vel, jo sterkere fienden er, jo mer interessant blir krigen.
  Oleg gjorde en villedende bevegelse med spydet, og motstanderen forsøkte også å lure motparten.
  Men Oleg beveget seg fortsatt raskere, og hvordan han slo ham i magen med et spyd, utenom skjoldet. Reglene krevde å slå med et spyd, og uansett hvor. Bare i en annens hest ble ansett som en skam. Denne gangen fikk Ivanhoe et kraftig slag og falt ned sammen med hesten. I tillegg var rustningen fortsatt utslitt, og den unge mannen ble alvorlig skadet.
  Horn erklærte Oleg Rybachenko som vinner. Og han fikk overlevert et gullbeger med småstein, og selvfølgelig en skattekiste.
  Samtidig, til ære for vinneren av den internasjonale turneringen, ble det annonsert en fest med deltagelse av vakre og sexy jenter.
  Oleg Rybachenko spiste og drakk mye. Jentene danset gradvis og kastet av seg kjolene, og forble knapt dekket av tynne stoffstrimler. Oleg, utmattet og etter å ha drukket mye dyr og sterk vin, sovnet.
  Han drømte om sine egne eventyr i andre verdener.
  Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova kjempet nå på kysten og angrep samuraiene.
  Gutten og jenta løp mot fiendene sine og svingte med sverdene. Og sammen med dem var det jenter i angrepet.
  Helikoptre sirklet over.
  Kysten av Japan var sandstrender, strendene. Og de gravde skyttergraver og mange skanser.
  Wiren er strukket, og det er maskingeværtårn. De russiske troppene åpner ild.
  Men barna er udødelige, og jentene er hekser med beskyttende magi, og verken kuler eller skjell treffer dem.
  De knuser soldatene i det gule imperiet.
  Oleg Rybachenko kutter samurai, leder en tradisjonell mølle. Så kaster han en granat med bare tærne. Sprer japanerne i forskjellige retninger.
  Gutten husket filmen: "Empire of the Sun". Det var også ett barn som var hovedpersonen. Engelsk, mørkhåret. Forresten, i løpet av filmen endret han seg så mye at du kanskje tror at forskjellige skuespillere spiller samme gutt. Selv håret hennes er lysere. Oleg Rybachenko så først denne filmen uten oversettelse, og tenkte at gutten tilsynelatende ba japanerne om sko da han lå på knærne. Så, etter å ha fått sko, krøp han barbeint gjennom ledningen.
  Her er en interessant oppfatning uten oversettelse. Da så det ut til at gutten tilsynelatende stjal grønnsaker, eller fikk mat. Når du ser en film med oversettelse, er alt annerledes. Og boka er litt annerledes.
  Ja, en barbeint gutt, spesielt i det varme klimaet i Sør-Kina, er nok bedre enn i sko. Selv om dette for en engelskmann er en vurdering av prestisje.
  Her tar Oleg Rybachenko på seg sko kun ved paraden, eller på et møte med tsaren. Mye mer fingernem i kamp uten generalens støvler. I tillegg er den udødelige kroppen ikke redd for kulde, infeksjoner eller skader. Så han trenger ikke sko om vinteren heller, og det er ikke skummelt å løpe gjennom snøfonner.
  Det er fordelen når du ser ut som om du er tolv år? Det er mulig å klare seg uten støvler, og flimre med bare, runde, barnehæler og dette er normalt. Og til og med vakker.
  Og en voksen ville bli kvalm. Så du ser alltid ut som et barn, og det er flott. Dessuten hindret ikke hans ungdommelige utseende ham fra å bli hærgeneral, en hertug og få mange flere titler.
  Og vær den rikeste mannen i Russland.
  Akkurat nå kastet Oleg en sagflisbombe med bare foten og rev opp en masse japanere.
  Deretter, mens han plystrer, og hauger av kråker blir døvet, får hjerteinfarkt og faller på troppene til Empire of the Rising Sun. Og stikk hull i hodeskallene til soldatene.
  Margarita kutter også ned japanerne. Og med de bare tærne på barneføtter kaster han dødens bumeranger. Hun minner Oleg om Gerda. Det kan bare være omvendt. Så hun ble voksen for raskt. Og denne var en voksen, til og med en eldre kvinne, men hun ble en jente. Og også barbeint. Og hun er mye flinkere uten sko.
  Faktisk hindrer både støvler og sko og støvler deg fra å bevege deg og løpe.
  Og siden udødelige barn har større bevegelseshastighet enn en gepard og andre landdyr, ryker skoene på føttene raskt. Så Oleg foretrekker å kjempe i bare shorts.
  Med sin vakre og muskuløse kropp er det enda bedre. Her hadde Bruce Lee en avlastning overkropp og han foretrakk å opptre naken til midjen.
  Oleg, derimot, har ren, glatt, barnslig, men veldig sterk hud, som det ikke er arr og brannskader på, og han ville til og med vært vakker nesten naken.
  Og korte shorts er det - for anstendighetens skyld.
  Og i Makarenko-kolonien var unge fanger i shorts og beacons, og når det var varmt, uten T-skjorter. Og slik gikk de i en ganske kald årstid. Noe som ikke er særlig behagelig for vanlige kropper.
  Men det er fortsatt varmt akkurat nå. Sommeren har akkurat passert toppen av hodet, slutten av juli. Og dette er Japan, hvor det fortsatt er så varmt og behagelig på denne tiden. La det være nord.
  Forresten, sør i Japan er vintrene ganske milde. Og i nord er vinteren ganske kald. Selv om landet er relativt lite i størrelse. Men den kalde strømmen går rundt i nord, og den varme strømmen går rundt i sør. Forresten, i Port Arthur er vintrene mye mildere enn i Vladivostok. Også et skifte i favør av varmere hav og strømmer.
  Oleg Rybachenko kjemper i dette fantastiske og blomstrende landet. Jeg vil egentlig ikke drepe japanerne. Dette er ikke koronavirus, men levende mennesker.
  Spesielt blant dem er det mange tenåringer som kjemper. Unge japanske gutter er ganske kjekke. De har mykere trekk enn voksne og er ikke like gule, og ligner derfor mer på europeere. Og japanske jenter er også veldig vakre.
  Spesielt i Japan lysner mange kvinner huden, og ser mer ut som europeere.
  Ja, å drepe dem er ikke særlig hyggelig. Du blir allerede på en eller annen måte lei av denne typen blodsutgytelse.
  Men på den annen side bobler det krigersk spenning i deg. Og du begynner å slå samuraiene med voldelig, voldelig kraft.
  Oleg Rybachenko holdt igjen en platespiller med sverd. Kutt av mye japansk og brølte:
  - Ære til tsar Nicholas tid.
  Margarita kastet også en morderisk dødsgave med bare tærne. Reiv i stykker mange japanere og kvitret mens hun blottet tenner:
  - Ære til tiden med store konger!
  Etter det vil de udødelige barna plystre. Og ødeleggelsesgaver vil falle på japanernes posisjoner. De bryter gjennom hodeskallene deres.
  Og i havet kjemper en jente med en gul horde. Ødeleggerens mannskap av skjønnheter i bikini kjemper desperat mot samuraier. Og jentene viser den høyeste og kjempende klassen.
  Marina med sine barfotvenner retter en pistol mot japanerne. Avfyrer og uttaler nøyaktig.
  - En, to, tre... Knekk japanerne! Fire, åtte, fem! Knekk skipet!
  Og jentene støtter henne og hyler:
  - Knekk skipet!
  Og blinke bare, runde, rosa hæler. Masha, også nesten naken, i bare shorts, sikter på tønnen og brøler:
  - Ære til tsarkommunismens tid!
  Og også som et bål. Og gruveapparatet er lansert. Og ramler rett inn på siden av den japanske cruiseren.
  Masha hylte entusiastisk:
  - Jeg er en terminator-kriger!
  Og hennes nakne, runde hæler er så forførende. Og mannskapet består utelukkende av jenter. Hva kan jeg si, det er ganske kult.
  Marina, som prøvde å senke motstanderne sine, gryntet:
  - Ære til det sovjetiske fedrelandet! Vi skal leve under kommunismen!
  Og en annen fiendtlig krysser synker.
  Det er kjekt når laget består av kun jenter. Og jenter foretrekker å løpe i varmen i shortsen. Og de liker det virkelig, til helvete.
  Her tok jenta Melonica den og lanserte en bumerang med bare tærne. Og et par japanere krasjet i sjøen.
  Melonica tok den og sang:
  - Min tro, tro på kommunismen!
  Og lanserer igjen en morderisk boomerang.
  Masha brakte en annen dødsgave til fienden. Og nå deler krysseren til den japanske skvadronen seg igjen. Det er tydelig at det er dårlig å slåss med russiske kvinner. De vil bite tigeren med tennene.
  Natasha i angrepet kuttet en japansk offiser i to. Og aggressivt erklærte, og blottet tenner:
  - Den sterkeste russiske ånden i verden!
  Og igjen, skjønnheten i et aggressivt angrep.
  Zoya, med sin bare hæl, kastet opp en kullbombe. Reiv fra hverandre en hel masse japanere. Og hun rev av mange samuraihender og hoder. Så sang skjønnheten:
  - Jeg tror på stor kommunisme!
  Og lynet vil fly ut av jordbærvorten hennes.
  Augustine i angrep som en kobra. Her er en liten japansk stridsvogn bokstavelig talt revet i stykker av en granat kastet av den. Og den brennende skjønnheten kastet henne, selvfølgelig, ved hjelp av hennes bare tær.
  Etter sang:
  - Sverg troskap til tsar Nicholas! Jeg ønsker ham barn å vinne!
  Svetlana er også et skikkelig beist i kamp. Tårer disse japanerne, som om de er en slags dukker.
  Og krigeren brølte på toppen av lungene hennes mens lynet fløy ut av jordbærvorten hennes:
  - For tsartiden! Nicholas II er en ekte ørn!
  Og med sin bare hæl vil jenta kaste nok en dødelig eksplosiv pakke.
  Men i angrepet og tankmannskapet til Gerda. Jenta slåss i en russebil.
  Og her viser han seg fra den beste siden.
  Med bare føtter sikter Gerda pistolen og skyter mot fienden. Et granat ødelegger en japansk bil.
  Blond i bikini brøler:
  - Ære til landet vårt -
  Satan vil ikke overvinne oss!
  Den rødhårede vixen i angrepet, knuser samuraiens våpen brøler:
  - For storheten til ariske ideer!
  Bare føtter peker mot sluttstykket til pistolen.
  Så brølte hun:
  - For et nytt tredje rike!
  Christina, som skjøt mot samuraien, bemerket:
  - Fremtiden til Tyskland ligger foran! I mellomtiden kjemper vi for tsar-Russland!
  Og han trykker også på pedalen med den bare hælen.
  Magda, som skjøt mot fiendene, utstedte aggressivt og blottet hoggtennene:
  - Vi skal gjenfødes og være kulere enn Russland!
  Og hun blinket med perlefargede tenner. Ja, dette er fire veldig stridbare karer. Mer presist jentene, som er nesten nakne, men veldig vakre, og kjemper.
  Gerda, som skjøt mot japanerne, hvisket:
  - Alt er blandet sammen, sammenvevd,
  Klokkene på lappen ringer...
  Falsk sannhet, sann løgn
  Jenter i bare ankler!
  Charlotte, skriblet på samuraien med et maskingevær, brølte:
  Skygge, skygge, skygge, skygge...
  Petrels skygge...
  Og ved å trykke på avtrekkeren med den bare hælen, kvet den rødhårede jenta.
  Christina, som knuste fienden, bekreftet:
  Hever seg over landet igjen!
  Og med en jordbær brystvorte, hvordan han vil presse hunden, og kanonen vil avfyre et prosjektil. Og han vil gå rett til ammunisjonslageret. Og hele batteriet vil ta på en gang og eksplodere.
  Magda, som banket fiendens grasiøse jentebein med bare fingrene, kaklet:
  Skygge, skygge, skygge, skygge...
  Petrels skygge!
  Gerda trykket på knappen med den skarlagenrøde brystvorten og sendte et prosjektil mot fienden, utstedt:
  - Det er tilbakebetalingstid!
  Charlotte, som skjøt ved hjelp av de bare tærne, ropte og stakk ut tungen:
  - Skygge, skygge, skygge, skygge,
  Petrels skygge!
  Christina, som skjøt med en rubin brystvorte mot de japanske soldatene, utstedte:
  - I en virvelvind av lidelse og trøbbel!
  Magda, med hjelp av de bare tærne sine, slengte fienden og knirket:
  - Du kan ikke lokke oss inn i en revolusjon!
  Gerda slo japanerne berømt med en rund, naken, jenteaktig hæl og bemerket:
  - Bare konger har mange problemer!
  Jenter, faktisk, selvfølgelig, er ariere på høyeste nivå. Nå er Tyskland et rastløst land i krise. Hitler tapte presidentvalget, og sjansene hans for makt ser allerede ut til å være usikre. Og han har bare et relativt flertall i Riksdagen.
  Oleg Rybachenko, som kjempet mot japanerne, husket at noe lignende skjedde i Russland.
  Da Zhirinovsky, som ble sammenlignet med Hitler, vant førsteplassen i valget til statsdumaen, men kunne ikke bare utvikle suksess, men til og med holde sine posisjoner.
  Gutten kastet et par stjerner med bare tærne. De rev opp magen til et dusin japanere. Så tenkte gutten igjen.
  At Zhirinovsky er en feiging og han har sjelen til en hare. Hva velgeren følte og ikke stemte på ham i presidentvalget i Russland.
  Terminatorgutten plystret, og kråker begynte å falle på japanerne, som ble lamslått og ble en slagram. Og stakk gjennom hodene til samuraiene.
  Så tenkte gutten igjen. Her tenker folk ofte ulogisk. Faktisk ble de en gang forført av Jeltsin. Selv om det var tydelig at Boris ikke strålte av intellekt. Og at manageren fra ham er middelmådig. Det viktigste er at Jeltsin er sta, med et patologisk ønske om å endre teamet, det vil si å ordne med personell. I denne forbindelse ligner Lukashenka ham, og elsker også å stokke dekket med personell og bytte Shilov for Mylov. Selv om for hyppig personellrotasjon er skadelig.
  For eksempel er den åttende statsministeren Rumos allerede filmet. Og satte i stedet en enda verre en. Lukasjenka begynte generelt å bli gal med årene. Og til og med hans eget følge begynte å forstå at diktatoren er helt utilstrekkelig. Ikke rart at mange ledere gikk til formannskapet. Det var splittelse i den regjerende eliten.
  Og hvordan oppførte Lukasjenko seg med koronaviruset? Oppførselen hans er bare gal! Men i lille Hviterussland kan karantenetiltak og stenging av grenser ha en sterk effekt. Dessuten ble det et forsprang i tide.
  Men Lukasjenka oppførte seg uten å ta hensyn til folks helse. Og Hviterussland har gått forbi Italia og Kina når det gjelder antall smittede.
  Etter det hatet flertallet av hviterussere diktatoren. Og bare massiv valgjuks, bruk av administrative ressurser, vilt press på velgerne ga en sjanse til å vinne det sjette presidentvalget i Hviterussland.
  Oleg Rybachenko utførte en gal sommerfuglteknikk med sverd, kuttet ned et dusin samuraier og sang:
  - Vi lover uten vanskeligheter, det er sant, ja! Men så, med hvilken vanskelighet vi faller ned i avgrunnen senere!
  Og guttens bare hæl lanserte den morderiske dødspakken med sagflis.
  Ja, behandling for koronavirus er svært kostbar og overhaler helsen. Så diktator Lukasjenka reddet ingenting ved å nekte å iverksette hastetiltak. Og hva er koronaviruset, må han fortsatt oppleve i sin egen hud. Russiske guder og høyere makter straffer diktatorer for lettsindighet. Generelt er det bare kriminelle myndigheter som sparer på folks helse.
  Oleg Rybachenko kastet en hjemmelaget bombe med bare tærne. Han er nå en udødelig gutt. Og brølte på topp:
  - Ære til landet Russland, der folk er som ørner!
  Margarita holdt en fanmottakelse, og knuste fiendene, knirket:
  - Dette er vårt land! Russland er oss!
  Og den nakne hælen til jenta sendte en ødeleggelsesgave til fiendene.
  Margarita plystrer igjen, og kråkene faller på hodet til de japanske soldatene.
  Og ingenting kan redde det.
  Jenta er veldig stridbar og kul nok til å knuse fiendens makt.
  Natasha er på offensiven... Hun er i ferd med å kutte ned fiendene.
  Og her på himmelen Alenka med mannskapet sitt.
  Fem jenter i en diger kjøttkvern med tre kniver.
  Alenka skyter fra en flykanon, ødelegger japanerne og knirker:
  - Til far-kongens ære!
  Anyuta treffer samuraien med maskingevær og roper:
  - Vi vinner ikke forgjeves!
  Alla slipper en bombe over japanske posisjoner og utbryter:
  - Og fjell og hav!
  Maria skjøt også fra en flypistol. Reiv fra hverandre samuraien og knirket på toppen av lungene hennes:
  - Takk Gud!
  Marusya skjøt opp en mine fra helikopterets livmor. Hun spratt opp og slo de japanske soldatene ut.
  Og heltejenta bjeffet:
  - Hele landet vårt!
  De fem tok samuraien grundig. Og helikopteret henter ned present etter gave på japanerne.
  Det er vanskelig å stoppe tsarhæren. Spesielt hvis det er slike piloter i den, og Anastasia og Akulina.
  Anastasia Vedmakova kjemper i shortsen. Og sender en morderisk ødeleggelsesgave til fienden.
  Så sang hun:
  - Den beste tsar Nicholas i verden!
  Og igjen, ved hjelp av bare tær, sikter han en flypistol. Og slår ned enda et japansk ess.
  Akulina Orlova kjemper også tappert. Og knuser japaneren grundig. Og han bruker bare tærne. Og igjen skyter et annet fly av den stigende solens land ned. Da vil det brøle, og ganske aggressivt:
  - Jeg er en kriger la oss bare si, bare super!
  Og blunker til motstanderne. Som, du har fortsatt ikke den minste sjanse for en samurai. Og jentene vil definitivt rive deg fra hverandre.
  Anastasia Vedmakova velter en japansk bil igjen. Mer presist, et primitivt fly kvitrer:
  - Vi vil gi vår sjel for vårt moderland,
  Og vi skal stå og vinne igjen!
  Akulina Orlova, som veltet en annen bil ved hjelp av de bare tærne, knirket:
  - Ære til det kongelige fedrelandet! Ære til tsar Nicholas II!
  Og krigeren gjorde nok en imponerende sving. Og to japanske fly kolliderte. Og kryssfiner og rusk falt i forskjellige retninger.
  Så langt er Japan fundamentalt dårligere enn Russland som fly. Dessuten har hun fortsatt ingen sjanse til å holde ut lenge. Russerne er veldig sterke.
  Så tankene lander til og med.
  Mannskapet til Elizabeth på "Alexander den tredje" skynder seg inn i kamp. Til tross for sine imponerende dimensjoner, klatret den russiske tanken lett kysten og ble ikke sittende fast i sanden.
  Så den russiske hæren beveger seg også ved hjelp av kraftige stridsvogner som er i stand til å kverne enhver kraft.
  Elizabeth avfyrer en kanon med bare tærne og sier med kraft:
  - Vårt hjemland er Russland,
  Bli lykkeligere i verden!
  Elena skyter med maskingevær. Samuraiene faller ned som felte trær fra de blyholdige gavene jentene sender ut.
  Elena sier med en latter:
  - Fædrelandet vårt vil bli vakrere,
  Tjen jentene i Russland!
  Ekaterina presset på den nakne hælen. Hun sendte et prosjektil med kolossal dødelig kraft. Reiv fra hverandre en masse japanere og knirket:
  - For kongelige seire!
  Euphrasia, som knuste japanerne med larver, bemerket:
  - Ikke bare kongelig, men også vår!
  Elena skjøt igjen med bare tærne. Hun rev samuraien i revne stykker og knirket:
  - Ja, for våre store seire!
  Elizabeth skjøt med maskingevær. Vel, hun har en knusetank. Så tærer japanerne.
  Jenta sang og kuttet av samuraiene i massevis:
  - Det finnes ikke noe vakrere Motherland-Russland,
  Kjemp for henne og ikke vær redd...
  Det er ikke noe land, tro Russland er vakrere,
  Med oss Ukraina, Hviterussland!
  Ekaterina, som skjøt mot fienden, blottet tenner, trykket den bare hælen på avtrekkeren og brølte:
  - For Russland, som er det vakreste av alle!
  Euphrasia, som hugget i samuraienes vanvidd og hugget ned de gule soldatene, erklærte aggressivt:
  - Russland sto, og vil stå som en stein!
  Og tanken "Alexander den tredje" akselererte. Det er synd, men det er synd at tsar Alexander III døde 49. Hvis han levde lenger, vant kanskje Russland den første krigen med Japan. Og da ville autokratiet være urokkelig og uovervinnelig. Og i første verdenskrig skjedde februarkuppet allerede da Russland var på randen av endelig seier.
  Men hvis det ikke var noe nederlag i krigen med japanerne, ville det ikke vært noen tanke. Og det betyr et arnested for opptøyer og alle slags konspirasjoner. I tillegg, i prinsippet sunn som en okse, kunne Alexander den tredje leve lenger. Og han kunne godt klart å vinne første verdenskrig personlig? Og hva? Den østerrikske keiseren, som kom inn i kampen med Russland Franz, levde åttiseks år og korrigerte sekstiåtte. Og han døde i 1916! Og at Alexander den tredje ikke kunne ha levd like lenge eller enda mer?
  Uansett er Russland nå styrt av Nicholas II. Og hans regjeringstid er lang.
  Han er allerede foran Catherine II i varighet. Og slik kan det også blokkere Peter den store. Eller kanskje Ivan the Terrible. Riktignok regjerte han rent nominelt i noen tid.
  Elizabeth skyter igjen. Knuser en japansk bil og blotter tennene sier:
  - Jeg tror på kommunismens tid!
  Og blunker til partnerne sine!
  Elena klipper ned samuraien med et utbrudd av maskingevær, og sier mens hun blotter sine hvite tenner:
  - Det kommer en ny æra og solens oppgang!
  Og igjen, ved hjelp av bare tær, fyrer jenta.
  Ekaterina, som skjøt mot motstanderne sine, utstedte aggressivt:
  - Tsar Nicholas IIs æra vil bli veldig strålende!
  Og jenta vil blunke til partnerne sine. Vel, de elsker å gjøre det.
  Og tanken knuser japanerne. Og tarm soldatene.
  To tyske kvinner kjemper på himmelen: Albina og Alvina. De har allerede mottatt alle de fire første gradene av St. George Cross. Og det første korset laget av sølv. Den andre er sølv med sløyfe. Det tredje korset er gyllent. Ytterligere gull med sløyfe. Og den femte som jentene virkelig ønsker å få er gyllen med små diamanter. Den sjette graden av korset er gull med en bue og diamanter. Og det er også den syvende graden - et platinakors med diamanter, og den åttende: et platinakors med diamanter og en bue. De siste kryssene er større enn de gylne og har flere diamanter på seg. Og buen var også besatt med diamanter.
  Hele åtte grader, og jo høyere grad. Jo mer penger betales for det hver måned livet ut. Dessuten får innehavere av en grad med diamanter ikke bare penger for prisene selv, men også arvingene. Med gullkors med diamanter - femti år, og platinakors med diamanter - hundre år!
  Utmerkelser med diamanter er sjeldne, men de er i stand til å gi i lang tid ikke bare helten selv, men også avkommet.
  Og jenter fra Tyskland prøver veldig hardt å tjene dem.
  Albina skyter ned et japansk fly med bare tær og kvitrer:
  - Men det store riket ....
  Alvina kuttet av en annen bil fra den stigende solens land og fortsatte med kraft:
  - Vi fikk beskjed om å ikke drive!
  Albina snudde flyet, skjøt et skudd. Japanerne lyste opp som et stearinlys.
  Den blonde jenta kurret:
  - For storheten til den ariske kommunismen over hele verden!
  Alvina traff en samuraibil og kurret:
  - For vår store suksess!
  Og ved å bruke de bare tærne sendte hun igjen en morderisk dødsgave.
  Tyske jenter var ekstremt sterke stjele. Og nå dreper de Russlands fiender. Men de kan like godt drepe russiske soldater. De er leiesoldater.
  Lermontov skrev om slike mennesker;
  Men for et under på avstand
  Som hundrevis av flyktninger...
  Dukket opp for oss av skjebnens vilje,
  For å fange berømmelse og rangering!
  Albina bemerket aggressivt mens hun slo ned den nye japaneren med stor selvtillit:
  - Jeg er best i verden!
  Alvina kuttet ned en annen japansk pilot, ropte også protesterende og viste tungen hennes:
  - Ikke! Jeg er den beste i verden!
  Albina sang forsonende og skjøt ned japanske fly:
  - Vi er best i verden
  Vi vil suge alle fiendene i toalettet ...
  Fedrelandet tror ikke på tårer -
  Vi vil gi de onde oligarkene i hjernen!
  Men blant de andre krigerne i fremmedlegionen kjemper også Jane Armstrong. Vakker britisk jente. Og med henne i laget også, utelukkende det rettferdige kjønn.
  Krigere selvfølgelig barbeint og i bikini.
  Gertrude ladet pistolen med bare tærne. Og Malanya pekte og skjøt.
  Den japanske kanonen veltet.
  Monica kvitret og nikket med hodet.
  - Ære til Storbritannia!
  Jane Armstrong sang mens hun avfyrte maskingeværet sitt:
  - Styr Britannia de himmelske hav,
  Vi vil aldri være slaver!
  Ære til vårt engelske land!
  Vel, Russland har en tsar!
  Og igjen vil krigeren ta den og skyte veldig nøyaktig. Og den japanske tanken ble delt i biter.
  Gertrude ledet bålet, tok den og sang:
  - Strålende sol av håp
  Stiger seg over landet igjen...
  Vi vinner som før
  Og de gikk på tur!
  Og de engelske kvinnene i full sving og kamptranse.
  Oleg Rybachenko kjemper med japanerne. Han er veldig lik gutten fra Conan-tegneserien. Bare enda raskere. Og derfor blir disse samuraiene tresket. Det er tydelig at Japan er sjanseløs mot et slikt lag.
  Terminatorgutten tok og kastet en granat med bare foten og sang aggressivt:
  - Få opp et stort land,
  Reis deg til dødens kamp!
  Med en veldig mørk armada,
  Og den gule horden!
  Margarita tok også og skar med sverdene en trippelmølle. Deretter
  Med den bare hælen slo hun en haug med granater som budgutten kastet til henne.
  Reiv fra hverandre en masse japansk og sang;
  Måtte edelt raseri
  Riv som en bølge...
  Det er en folkekrig -
  Hellig krig!
  Ja, dette er et par udødelige barn, de er veldig aktive i å ødelegge og hugge fiender. Fra slike tomboys kommer ikke samurai-barmhjertighet. Men i alle fall, her består hele tsarhæren av helter, og de mest ekte vinnerne.
  Oleg Rybachenko, hakket motstandere, bemerket:
  - Ingen nåde, ingen nåde, ingen nåde mot fienden!
  Jeg er hvem som helst, jeg er hvem som helst, jeg vil rive hæren med et sverd!
  Og gutten vil plystre igjen i en spesiell rekkevidde. Og ravnene vil besvime og med nebbet gjennombore i hjel hodeskallene til soldatene i den stigende solens land.
  
  TYSK PANTERS HELVETE glis
  KOMMENTAR
  Tyske jenter var i stand til å lage en slik "Panther", som er hode og skuldre sterkere enn sovjetiske stridsvogner. Som et resultat snudde Wehrmacht krigen og begynte å vinne. Når jenter kjemper barbeint, kan de ikke stoppes.
  . KAPITTEL 1
  Hvis den sovjetiske T-34-tanken var et sjokk for tyskerne, svarte nazistene på dette med en enda mer formidabel og effektiv Panther-2. Gerda og Charlotte utviklet en fundamentalt ny tank. Med et smalt og lite tårn. Antall besetningsmedlemmer ble redusert til fire. Motor og girkasse ble plassert sammen og på tvers, og girkassen på selve motoren. Vekten på tanken ble redusert til trettiseks tonn. Samtidig ble sidepansringen som "Tiger" -2 på 82 mm under skråninger. Og pannen på skroget er 120 mm under store bakker, og pannen på tårnet er 150 mm, sidene er 82 mm og også med skråninger. Med en motor på 700 hestekrefter var en slik tank mobil og manøvrerbar. Chassiset ble også lettere og lettere å reparere, og mer fremkommelig. Noen av elementene ble tatt ut av skroget. Høyden på tanken er kun 1,80 meter.
  Hans opptreden kom som et sjokk for de sovjetiske troppene. Bilen rakk egentlig ikke Kursk Bulge. Den begynte å bli utgitt i serien først i september i det førti-tredje året.
  Men under Mainstein-motangrepet ble denne tanken først brukt i massevis.
  Og Gerda selv med laget sitt deltok i kampen.
  Til tross for frosten var jentene i bikini og barbeint, slike modige tyvere.
  Så langt hadde tanken den gamle 75 mm langløpspistolen, som var ganske nok til å beseire fienden.
  Gerda avfyrte et kanonskudd med bare tærne og traff det sovjetiske kjøretøyet i pannen.
  Så kvitret krigeren:
  - Ære til ideene til det ariske brorskapet!
  Denne jenta satt de trettifire veldig treffende.
  Så Charlotte, som om hun ble slått, fra en hurtigskytende kanon. Og traff tanken midt i tårnet. Og brøl:
  - For store seire!
  Og så tok Christina og skjøt. Jentene byttet på å skyte, og til og med å bruke bare føtter.
  Krigeren sang:
  - Seieren min venter på meg!
  Magda slo også. Jenta brukte også bare tærne og krasjet med en annen sovjetisk bil mens hun kurret:
  - I Jesu navn!
  Fire tyske jenter jobber grundig. Og veldig effektivt.
  Og en annen tank slår ut. Krigerne jobbet som en jagerbataljon.
  De slo ut førti sovjetiske stridsvogner i ett slag, de fikk selv flere treff som rikosjetterte.
  Mainsteins motangrep vant i styrke, og tyskerne var i stand til å beseire de sovjetiske troppene og kaste dem over Dnepr.
  Det var den første store seieren på flere måneder. Og nazistene klarte å holde på Dnepr.
  Men i januar rykket den røde hæren frem igjen, denne gangen nær Leningrad, og var i stand til å lykkes. Riktignok mislyktes forsøket på å tvinge Dnepr igjen i sør, men blokken fra Leningrad ble fjernet. På denne bakgrunn holdt tyskerne ut i sentrum og viktigst av alt ved svingen til Dnepr. De harde kampene om vinteren ga ikke den røde hæren en fordel i denne sektoren.
  Selvfølgelig spilte den nye tanken "Panther" -2 en rolle. Han viste seg å være vellykket. Rask og godt beskyttet. Nesten to ganger lettere enn "Tiger" -2, og praktisk talt ikke dårligere enn denne bilen i booking. Forresten, "Tiger" -2 gikk ikke inn i serien. I stedet dukket ikke en kraftigere modifikasjon av Panther-2 opp, bare et tonn tyngre.
  Og Hitler beordret at Tiger-2 skulle redesignes for å gjøre rustningen mye tykkere for den vekten. På bekostning av pistolen var det tvister - for å øke kaliberet til pistolen eller ikke. Likevel, flere kalibre lavere brannhastighet, nøyaktig og lager av skjell.
  Her er den gamle pistolen til Panther, den takler oppgaven sin godt. Og til og med IS-2, slår i pannen.
  Så er det verdt å endre? Selv om prosjektilet er lite og ikke ødelegger for mye.
  "Panther" -2 B, med en 88 mm pistol som helhet, var en maskin som mer eller mindre passet militæret.
  I vår gikk tyskerne til offensiv på den italienske fronten, og utnyttet den midlertidige pausen i øst.
  Og de klarte å beseire de allierte troppene i denne sektoren av fronten. Utseendet til ME-262 bidro også til suksessen. Den nye jetjageren var et sjokk. Det dukket opp tidligere enn ekte historie, takket være hvilken eksperter overbeviste Hitler om ikke å lage en blitzblomer, som en ineffektiv modell. I tillegg, i stedet for Fau-missilprogrammet, ble utviklingen av jetfly prioritert. Og dette påvirket krigens gang. Og Charlotte og Gerd overbeviste Hitler om dette.
  Det de sier er at raketter er virkelig ineffektive på grunn av deres lave nøyaktighet og høye kostnader. Men jetfly er fremtiden. Dessuten er ME-262 ganske enkel å administrere, og som et resultat er den tilgjengelig for ess. Og det er vanskelig å slå ham ned. Den større flyvekten til kjøretøyet gjorde det mulig å henge rustning på det, og to jetmotorer, og den vertikale manøvrerbarheten er imponerende. Og kraftige våpen gjorde det mulig å få ned en bil på en gang. To jenter som ble ess i sin første kamp viste seg å være spesielt gode: Albina og Alvina.
  Som regel kjempet de nesten nakne, bare i shorts og en tynn tøystripe på brystet. Og de gjorde underverker.
  Albina utførte en sving. Hun trykket den bare foten på pedalen. Skjøt ned et amerikansk fly og sang:
  - For den ariske kommunismens kraft!
  Alvina veltet de alliertes bil og fortsatte å skyte med bare tærne. Og hun kurret:
  - For gutta våre!
  Jentene er flotte og ekstremt stridbare og krigerske. De er veldig kjent for å ødelegge allierte på himmelen.
  Og så rasende få regninger.
  Nazistene har allerede slått ut de allierte, tatt mange fanger og trofeer, fra Italia. Men på øya Sicilia er de dekket av den mektige marinen til de allierte.
  Om sommeren forbereder de allierte en landing i Frankrike. Men de er i et urolig humør. Tyskerne har blitt sterkere og har de beste stridsvognene i verden. Og jagerfly er også de beste i verden, bare det er rundt tusen av dem så langt, ikke så mange.
  Men de er veldig dødelige.
  Om sommeren, og Stalin forbereder en offensiv. Men oppgaven er vanskeligere enn i den virkelige historien. Det er ingen balkong i Polissya, og Dnepr er fortsatt en alvorlig hindring. Og det tyske forsvaret er sterkt.
  Men de tyske stridsvognene er nok bedre foreløpig. Og fly også. Her dukket opp TA-152, utviklingen av Focke-Wulf, og en slik maskin er et veldig seriøst fly. Og multifunksjonell på samme tid. Og er i stand til å skyte ned motstandere uten tvil. Kraftige våpen og rustninger. Og den beste flyytelsen og hastigheten.
  Tyskerne både i luften og på land fikk bedre utstyr. Men de har ikke fått nok ennå. Og de samlet krefter og var i aktivt forsvar.
  Den røde hæren, ved å bruke de nye IS-2 og T-34-85 stridsvognene, gikk til offensiven. Hovedstøtet ble delt i sentrum. En del av styrkene slo imidlertid også Dneprs tur. Tyskerne var klare til å slå tilbake slaget. Selv om det var litt tidligere begynte de allierte landingene i Normandie.
  Det var vellykket i begynnelsen. Men så startet stridsvognene et knusende motangrep. Den selvgående pistolen E-10, en veldig lett og liten selvgående pistol med to besetningsmedlemmer plassert utsatt, deltok også i kampene, og knuste ganske enkelt de allierte. En veldig lav silhuett på 1,2 meter, en vekt på ti tonn, og en motor på 400 hestekrefter ga kul mobilitet. Samtidig gjorde frontrustningen på 80 mm i en stor skråning bilen nesten ugjennomtrengelig for de allierte. Og ganske små, sleipe. Og hun stikker sine allierte som en bie. Og tyskerne knuste de allierte. Albina og Alvina skjøt ned mer enn tre hundre fly hver og mottok Ridderkorset av jernkorset med sølv eikebladsverd og diamanter. Disse jentene var bare fantastiske.
  Og de knuste alle uten problemer med effektiviteten.
  Albina, ved hjelp av de bare tærne, pekte jagerflyet mot fienden, og begynte å slå ham ned med sitt ville raseri. Og så falt tre jagerfly og et alliert bombefly i brann.
  Krigeren purret:
  - For Preussen!
  Alvina fortsatte å knuse styrkens allierte, og bokstavelig talt brenne dem. Og hun kurret:
  - For det tredje riket!
  Og igjen, med bare tær, pekte hun flykanonene mot målet. Og det ble kjempebra.
  Alvina tvitret:
  - Vi er store tigre, legemliggjørelsen av dronningen!
  Albina kuttet av et annet engelsk fly, fikk det til å ryke og kurret:
  - Hvis kvinnen er en tiger, så vil hun rive mannen i stykker, selv om han ikke er et komplett esel!
  Og trykk på pedalen med den bare hælen.
  Alvina, som skjøt på motstandere og klippet dem, bemerket:
  - Bare føtter av en jente, enhver mann vil bli tvunget til å krype under hælen!
  Albina, etter å ha skutt ned et annet fly fra de allierte styrkene, var enig:
  - En mann ved synet av en bar kvinnehæl blir en helfiltstøvel!
  Alvina, med bare fingrene, kuttet av en annen britisk bil, blottet tennene, hun ga ut:
  - En barbeint jente vil ta på seg en full mann, selv om han er vant til å lage andre støvler!
  Albina, som slo ned amerikaneren, bemerket:
  - En mann skal være sterk som en eik, og ikke la spon fjernes fra ham som fra en stubbe!
  Alvina var lett enig i dette:
  - En barbeint kvinnelig hæl, en mann vil bli strippet til mål, og skodd til ørene!
  Albina endret emnet litt, og kuttet av en annen amerikaner:
  - En soldat er flint, hvis sinnet ikke er en brostein!
  Alvina slo ut fienden med bare fingrene, og tannsteinen bemerket:
  - En mann er en ekte diamant når han har et hjerte av gull og jernnerver!
  
  Albina, etter å ha skutt ned et annet alliert fly, kurret:
  - En mann må være sterk som stål, men stram som en stubbe!
  Alvina bemerket aggressivt da hun kuttet et amerikansk fly:
  - En person skal ha et ørneøye, og hørselen skal ikke være som en kråke!
  Albina, som slo ned fienden, knirket:
  - En mann har bare motet til en ørn, men faktisk er karakteren som oftest en typisk kylling!
  Alvina bemerket aggressivt, og kuttet av amerikaneren med et kampsprang:
  - Det finnes ingen stygge kvinner, det er bare ekkel mannlig impotens!
  Kort sagt, jentene er bare super. Og innen juli oversteg hvert skutt ned fem hundre fly og mottok Ridderkorset av jernkorset med gyldne eikeblader, sverd og diamanter.
  Den allierte landgangen i Normandie endte med fullstendig nederlag. Tyskerne tok bare mer enn syv hundre tusen fanger til fange. Og dette er kul og kolossal suksess!
  I øst klarte den røde hæren å presse tyskerne bare litt. Nazistene var godt befestet, og kjempet som djevler. Og de brukte festningsverk reist på forhånd med deltagelse av lokalbefolkningen. Og selvfølgelig hjalp det dem. Nazistene kjempet desperat, og slo tilbake nesten alle angrep.
  Kampene viste at "Panther"-2 med en stor helling av frontpanserplatene og en lav silhuett fortsatt er usårbar for sovjetiske stridsvogner i pannen. Og den takler den røde hærens maskiner godt. Og har et stort lager av skjell.
  Så alle angrepene fra de sovjetiske troppene falt i en solid blokk. Ja, og det fascistiske infanteriet hadde en MP-44 angrepsrifle som ikke hadde like og bokstavelig talt slo ut det sovjetiske infanteriet. Så fascistene kunne ikke behandles på noen måte.
  Og Fritz avviste angrepet. Helt til de hadde det travelt med motangrep. Det var nødvendig å frigjøre en ny tank "Tiger" -3, tyngre, med en kraftigere motor og bedre beskyttet.
  Ja, og utvikle jetfly. Spesielt XE-162 - en jetjager mye billigere, lettere og enklere å produsere enn ME-262 og Arado bombefly.
  Den nye tyske firemotors Yu-488 var heller ikke dårlig, som utviklet en kolossal hastighet for en propellbomber på syv hundre kilometer i timen, takket være et mindre vingeareal.
  Mens Fritz samlet styrke. Og de førte en ubåtkrig... Allierte nederlag i Italia og Frankrike svekket Roosevelts posisjon. Og her ble også amerikanerne beseiret da de forsøkte å lande på Filippinene. De japanske slagskipene var i stand til å oppdage og ødelegge de amerikanske landingsstyrkene.
  Roosevelt tapte valget til den unge republikaneren Joseph Biden. Og dette er presidenten, som åpent erklærte at Sovjetunionen ikke trengte hjelp. At Stalin er verre enn Hitler, og at all innsats må konsentreres om Japan.
  Churchill hadde også problemer.
  Derfor, mens Hitler ventet, og tyskerne satt i tett forsvar. Bare på Sicilia gjennomførte de en operasjon og tok den tilbake fra de allierte. Dessuten tynnet den britiske flåten ut på grunn av aktiviteten til de nazistiske ubåtene.
  På høsten forsøkte den røde hæren å rykke frem i sør. Og også mot Finland.
  Sommeroffensiven på den karelske Isthmus endte da uten hell. Finnene og tysk etterretning avdekket det og forberedte seg. Og Sovjetunionen tildelte få styrker til denne operasjonen.
  Om høsten ble det kastet flere tropper, men de kjørte seg også fast, og tyskerne var klare. Nazistene brukte jetfly i rekognosering, som sovjetiske jagerfly og perfekt optikk ikke kunne hamle opp med. Samt unike kameraer. Og det hjalp mye.
  Så de lærte i bunn og grunn hvordan de skulle avdekke desinformasjon og spore troppebevegelser.
  Så nå kunne ikke Stalin slå så lett plutselig. Og nazistene tok opp forsvaret.
  Om vinteren forsøkte sovjetiske tropper igjen å rykke frem i sentrum. Slaget ble slått mellom Dnepr og den vestlige Dvina. Og det var et dristig trekk. Men det er ganske åpenbart og tyskerne ble grundig styrket der. Og de dro opp de nyeste stridsvognene og selvgående kanonene E-25, med en 88 mm kanon. Denne maskinen, som veide tjueseks tonn, hadde en motor på 700 hestekrefter, og frontpanser på 120 mm under skråninger, og sider på 82 mm, med en høyde på 1,4 meter. Den selvgående pistolen er ugjennomtrengelig i pannen på grunn av rustningens store helningsvinkler. Og om bord var det fortsatt dekket av ruller. Og du kan også henge skjermer.
  Så den røde hæren møtte en veldig alvorlig fiende. Som ikke er så lett å overvinne. Og nazistene slo igjen januaroffensiven til den røde hæren.
  I kampene tok igjen skjebnen til Gerda og Charlotte. Begge jentene kjempet på selvgående våpen E-25, liggende. Og de slo bokstavelig talt ånden ut av fienden.
  Gerda banket med bare tærne og kvitret:
  - Ære til hæren vår!
  Charlotte skjøt, denne gangen presset hun den røde brystvorten mot joystick-knappen og kvitret:
  - Ære til de store seirene!
  Gerda bemerket svært aggressivt og skjøt mot fienden:
  - For planetens storhet!
  Og med den bare hælen, som om han ville trykke på knappen.
  Charlotte slo rubinvorten sin igjen, og blåste gjennom den sovjetiske bilen ved å kvitre:
  - For toppene erobret!
  Og hvordan han ler. Kamp mot fascister.
  Og i mars 1945 gikk nazistene til offensiven. Og gjorde den første injeksjonen. De brøt gjennom forsvaret i området av den vestlige Dvina.
  På dette tidspunktet hadde USA faktisk begrenset fiendtlighetene mot Det tredje riket og Storbritannia også.
  Og nå konsentrerte nazistene seg i øst. Hitler ønsket seriøst å brenne alt. Og alt er veldig grundig når det blusser opp.
  Men forsvaret av de sovjetiske troppene er svært vedvarende, og denne gangen i flere lag. Og tyskerne brøt gjennom den etter å ha passert femtitre kilometer med linjer, men de ble stoppet ved den fjerde. I tillegg ble det tining og kampene ble midlertidig bremset opp.
  I slutten av april forsøkte Stalin igjen å angripe. Og troppene hans ble massivt brukt under søkelysets gjennombrudd. Men også dette oppnådde lite. De brøt gjennom forsvaret og avanserte, men så ble de kastet tilbake til sine opprinnelige posisjoner.
  "Tiger" -3 hadde en frontalrustning på 250 mm, og sidepanser på 170 mm, og en motor på 1200 hestekrefter, med en vekt på sekstifem tonn. Så denne tanken plaget rett og slett de sovjetiske stillingene. Pistolen var 88 mm og 100 EL lang løp.
  I mai fikk USSR en ny IS-3-tank. Bilen var tre tonn tyngre enn IS-2, og vanskeligere å produsere, men med et mye bedre beskyttet tårn, spesielt i pannen. Likevel penetrerte ikke Tiger-3-pistolen pannen. Og selve tanken har enda dårligere kjøreytelse enn IS-2.
  Innen jetfly beholdt tyskerne fordelen og til og med innsatsen. Siden juni har de dukket opp i masseproduksjon av ME-262 X, med feide vinger og to mer avanserte motorer. Dette flyet utviklet en hastighet på opptil 1200 kilometer i timen, og knuste alle.
  En enda mer seriøs maskin var TA-400 med jetmotorer og seks motorer. Denne maskinen bombet sovjetiske bedrifter i Ural og utenfor Ural. Så og så videre. Kraftig armada. Og Yu-287-jetflyet har blitt et problem for sovjetiske fly.
  Men den mest ubehagelige overraskelsen for den røde hæren er diskoteker som når hastigheter på opptil fire lydhastigheter, og på grunn av den laminære jetstrålen som strømmer rundt bilen, er de praktisk talt usårbare.
  Og så fikk tyskerne også vertsløse ME-263 på rakettjetmotorer, og veldig små, raske og i stand til å fly førtifem minutter, og de kan brukes mer effektivt enn før ME-163.
  Fritz satte også i drift Gotha-jagerflyene, også ubemannede og effektive. Og også seilfly begynte å bli brukt i kamper.
  Til sjøs fortsatte nazistene å plage britene ved å bruke ubåtflåten. Inkludert miniatyrubåter for én person. Og det er veldig effektivt.
  Den sovjetiske baltiske flåten led kolossale tap. Og fra luftfart og ubåtkrigføring.
  Albina og Alvina, begge jenter som løper barbeint og i bikini uansett vær, eller til og med bare i truser, har blitt legendariske piloter. For tusen nedstyrte fly ble de tildelt en ny utmerkelse av Ridderkorset av Jernkorset med platina eikeblader, sverd og diamanter.
  Jentene var ekstremt flinke stjele. Og slike fantastiske kontoer vinner frem.
  Hitler var glad i dem. Og til og med Fuhrer kysset personlig deres bare føtter.
  I juni forsøkte tyskerne å rykke frem rundt Dnepr. Sovjetiske tropper var i defensiven. Men de kastet seg gradvis inn under angrepet. Bistand under Lend-Lease stoppet faktisk. Og Sovjetunionen hadde det vanskelig. Bombardementene fortsatte å vokse.
  Den sovjetiske T-34-85-tanken var en ganske svak pistol mot tyske kjøretøy. Og det var ikke mulig å lage en kraftigere T-54. Og så ble hovedsatsingen gjort på SU-100 selvgående pistol. Denne bilen i virkeligheten ble ikke for masse, men alternativt økte produksjonen mer og mer.
  Det var da tyskerne kunne rykke frem i sentrum og nærme seg Smolensk, kamper utspilte seg der med massiv bruk av SU-100. Toppen ble nådd i august.
  Tankmannskapet til Elizabeth gjorde underverker på denne selvgående pistolen. Spesielt når jentene kjempet nesten nakne og barbeint.
  Elizabeth trykket til og med på kanonknappen med den skarlagenrøde brystvorten og traff nazistenes stridsvogn, kurrende:
  - For det store Russland!
  Ekaterina presset den karmosinrøde brystvorten hennes på brystet. Hun krasjet en tysk bil og knirket:
  - For USSR!
  Elena sprengte også med stor nøyaktighet. Hun traff den fascistiske tanken ved hjelp av en rubinbrystvorte og knirket:
  - For moderlandet!
  Euphrasia byttet på å sprenge fra en selvgående pistol mot fienden. Og ved å bruke en jordbær brystvorte, ropte hun:
  - For fedrelandet!
  Dette var kampjentene.
  Tyskerne er alle stokk og stokk. Den sovjetiske pistolen tar ikke Tiger-3 i pannen. Ja, og "Panther" -3 er ugjennomtrengelig. Tyskerne gjorde rustningen tykkere i den, og for ikke å miste mobiliteten, installerte de en motor på 900 hestekrefter. Så stangen av bilen deres skamløst.
  Elizabeth skyter med bare tærne. Det sovjetiske prosjektilet rikosjetterer.
  Jenta kvitret:
  Vi vil kjempe for kommunismen!
  Ekaterina banket også ved å bruke de bare tærne, og la merke til, og blottet tenner:
  - Ikke! Ikke det!
  Elena, som også brukte sin bare fot, skjøt mot nazistene og sang:
  - Vi vil frimodig gå i kamp!
  Euphrasia, aggressivt bemerket, blottende tenner:
  - For sovjetenes makt!
  Og også som en brann, med bare tær. Dette er en aggressiv jente.
  Den røde armé trakk seg litt tilbake i sentrum, men beholdt Smolensk ... Om høsten stanset tyskerne sine angrep, men begynte, utnyttet luftoverlegenhet, å intensivere bombingen. Og dette presset vokser. Og bomber falt over USSR med uforminsket styrke.
  Så langt hadde sovjeternes land ingen luftfart, og det var rett og slett ingenting som dekket over fiendens aktivitet.
  Og fienden presser på. Og mer og mer aktiv og brutal bombing av Russland.
  Huffman overskred også 1000 nedstyrte fly i desember 1945 og mottok Ridderkorset av jernkorset med platinaeikblader, sverd og diamanter.
  Og jentene hadde med seg sin poengsum på to tusen hver og mottok en spesiell pris hver. Stjerne av Ridderkorset av Jernkorset og sølv eikeblader, sverd og diamanter.
  Ja, Albina og Alvina er kule og veldig vakre jenter som kjemper nesten nakne og barbeint, og beseirer alle horder på en gang - de er dødelige jenter.
  Om vinteren forsøkte den røde hæren å rykke frem. IS-3 stridsvogner deltok i kampene. Men denne maskinen er ganske arbeidskrevende i produksjon og med dårlige langrennsevner, til tross for god pannebeskyttelse, likte ikke militæret den egentlig. Og de krevde å bytte ut tanken. Men IS-4 fikk et problem. Stalin forbød utvikling av stridsvogner tyngre enn førtisju tonn. Og mens denne tanken var i limbo. Samt forsøk på å lage andre maskiner fra Isov-familien.
  Så langt har Fritz hatt en fordel i kvaliteten på teknologien. Og det vokste på himmelen.
  Så, som svar, økte produksjonen av mellomstore tanker T-34-85 og SU-100. Så langt ble doktrinen om USSR bygget på dette.
  Vinteroffensiven var mislykket. Det var ikke mulig å for alvor rykke frem, og tapene var store.
  Tyskerne lagret tanks. Året 1946 kom ... Fritz-styrkene akkumulerte, og de planla å angripe i mai.
  Så langt kunne ikke Sovjetunionen lage en jetjager og tapte håpløst i slaget i luften.
  To jenter Albina og Alvina nådde tre tusen nedstyrte fly innen mars 1946. Og de fikk en ny pris - Ridderkorsstjernen av Jernkorset med gyldne eikeblader, sverd og diamanter.
  Og dette er en veldig kolossal indikator på suksess.
  Og i april tok og brukte diskotekene i Det tredje riket, i tillegg til væren, ultralyd. Og dette var den første som slo gjennom en laminær jet og veldig vellykket.
  Sovjetunionen hadde vanskelige tider i møte.
  . KAPITTEL 2
  I mai 1943 startet en ny stor offensiv av nazihordene. Etter å ha gravd opp tankene, og etter å ha samlet en masse "Tigers" -3, som ble hovedtanken, som den mest beskyttede og kraftig bevæpnede, begynte nazistene å ramle. Og de klarte å bryte gjennom forsvaret og begynne å bevege seg rundt Dnepr fra nord.
  På himmelen dominerte nazistene. Situasjonen ble forverret av inntreden i Tyrkias krig.
  Osmanerne kjempet mot Russland tretten ganger i sin historie. Og regnet med den fjortende, fortsatt seier. Dessuten er det tredje riket med dem, og Vesten blander seg ikke inn. I Storbritannia falt Churchill-regimet og den nye regjeringen gikk med på en våpenhvile med Det tredje riket. Og USA utstedte offisielt våpenhvile. Dessuten gikk ikke krigen med Japan særlig bra, og USAs tap i kampen mot samuraiene var store.
  Så her er det tredje riket fullstendig sluppet løs. Og han klarte å overbevise Tyrkia om å åpne en andre front i Transkaukasia.
  Den osmanske hæren forberedte seg på krig i lang tid og kastet en millionte hær mot Sovjetunionen, med en stor mengde utstyr. Så nå viste det seg, og det er ikke bra for Russland i det hele tatt. Og et annet problem er jetbombeflyene TA-500, som kan knuse sovjetiske fabrikker praktisk talt ustraffet. Og den haleløse B-28-flyet, som kunne nå et hvilket som helst punkt i USSR, og bokstavelig talt ødelegge det. Så nå er Russland grundig presset. Det ble også verre med tilførselen til den røde hæren, spesielt med eksplosiver og ammunisjon. Og det var ikke nok drivstoff. Tyskerne bombet brønner i Baku og Volga-regionen.
  Så nå hadde nazistene en sjanse, og de innså det. Først av alt ønsket de å fange Donbass. Der viste forsvaret seg å være svakere enn i retning Moskva, og det lyktes.
  Heftige kamper utspilte seg for Kharkov. Og det var veldig blodig der.
  Gerda og hennes mannskap kjempet på "Tiger" -4, denne tanken var utstyrt med en kraftigere gassturbinmotor på 1500 hestekrefter, og hadde en kraftigere pistol på 105 mm i en 100 EL lang løp, men med samme vekt.
  Ja, og tyskernes pistol er automatisk lasting og hurtigskyting.
  Og vekten på tanken er den samme, og silhuetten er enda lavere, og helningen på rustningen har blitt enda større.
  "Tiger" -4 er utvilsomt en mer avansert tank, og krigerne var de første som testet den.
  Gerda skjøt, trykket den røde brystvorten på styrespakknappen og kurret:
  - Seieren vår er ikke langt unna.
  Og knuste den sovjetiske bilen IS-3.
  Charlotte slo også de sovjetiske kjøretøyene, og brøt gjennom rustningen, brant gjennom den og kurret:
  - For våre seire!
  Og hvordan han ler.
  Og Christina vil ta og smelle. Og den sovjetiske SU-100 vil blåse. Og så kvitrer han:
  - For kommunismen.
  Selvfølgelig brukte jenta en rubin brystvorte.
  Magda skjøt også med bare tærne. Hun traff fienden og kurret:
  - For nye prestasjoner!
  Og jentene ler. Så langt har de gjort alt som om det er på topp.
  Nazistene gikk utenom Kharkov og tok den deretter. Deretter avanserte de på Kranodon og Voroshilovgrad. Fell and Eagle ... Og dette er et alvorlig slag for den røde hæren.
  Stalin beordret å beholde ørnen for enhver pris, men nazistene ... viste seg å være sterke. Samt deres kraftige selvgående angrepsvåpen. Spesielt Sturmtigr, og hennes kraftigere Sturmlev. Den siste selvgående pistolen var utstyrt med en enda bedre og kraftigere jetbombe.
  Og tråkket bygningene grundig. Og jenter travet rundt i nærheten av bombeflyet. Mannskapet på Agatha og Adala fungerte bra for Shturmlev. Og jentene hvilte de bare bena mot jernet.
  Agatha skjøt, trykket de bare tærne på joystick-knappene og brølte:
  - Vi skal ødelegge hele voldens verden!
  Adala slo ut med maskingevær, og kuttet av infanteristene bemerket:
  - Og begrave kapitalismen.
  Og en naken, rosa hæl vil gnistre.
  Men hvis du ser, er spørsmålet, hva er i Det tredje riket? Kanskje også kapitalisme?
  Agatha, som slo mot motstanderne sine, kurret:
  - For fremtidig verdensfred!
  Og bombekasteren fungerte igjen, og rev hele bygningen på en gang. Og det bør bemerkes et veldig effektivt trekk.
  Adala, som skjøt med hjelp av de bare tærne, bekreftet:
  - Ære til vår hær for alltid!
  Kjempende jenter her i det tredje riket, men ikke verre i USSR. De vet også hvordan de skal kjempe.
  Allerede har kampene utspilt seg for Kursk og russiske jenter kjemper der.
  Natasha kastet en granat mot nazistene med bare foten og sang:
  - Det er riktig...
  Zoya lanserte en dødsgave med sin bare hæl og la til:
  - Fiende...
  Augustin bukket under for noe destruktivt og knirket:
  - Tenker...
  Svetlana kastet en granat med bare tærne og knirket:
  - Hva...
  Natasha kastet et par sitroner med bare føtter og ropte:
  - Russisk...
  Zoya bukket også under for noe energisk og dødelig, og knirket:
  - Fikk til...
  Augustine lanserte det dødelige og mumlet:
  - Fiende....
  Svetlana bukket igjen under for den destruktive og vyaknula:
  - Gå i stykker!
  Natasha snudde og skrek:
  - Hvem...
  Zoya skjøt også mot de svarte utlendingene som nazistene rekrutterte og skrek:
  - Våg!
  Augustin snakket med kraft og raseri:
  - Det...
  Svetlana bukket under med gliset fra en panter:
  - V...
  Natasha kastet en granat med bare foten og ropte:
  - Slåss...
  Zoya kastet dødsgaven med bare fingrene og mumlet:
  - Angrep!
  Augustine kimet inn og mumlet:
  - Fiender...
  Svetlana ga en haug med granater med sine bare såler, og hvordan hun roper helt opp i lungene:
  - Vi vil...
  Natasha spikret utbruddet og hveste:
  - Rasende...
  Zoya kuttet av nazistene og skrek:
  - Slå!
  Augustine skjøt igjen og ropte:
  - Rasende...
  Svetlana kvitret da hun skjøt:
  - Slå!
  Natasha kastet igjen en granat med sin grasiøse, bare fot, kvitret:
  - Vi skal ødelegge nazistene!
  Zoya tok den og kvitret:
  - Fremtidens vei til kommunismen!
  Og kastet en sitron med bare tærne.
  Augustine tok og spredte linjene, og hennes bare ben fløy med ødeleggelse langs Fritz:
  - Vi skal splitte motstanderne!
  Svetlana tok den og kastet den med den nakne hælen, en haug med granater, og knirket:
  La oss knuse fascistene!
  Og de fire fortsatte å skyte og kaste granater. Den tyske E-75 var i bevegelse. En maskin med en 128 mm pistol. Og skyter seg selv.
  Og jentene kastet granater. Undergravde nazistene. Og de skjøt tilbake. De klatret frem. Tankene ruller igjen. Flytter siste tyske "Leopard" -1. En veldig mobil bil.
  Men jentene hans tok over og slo ham ut. De rev i stykker en mobil maskin med gassturbinmotor. Og de sprengte henne i stykker.
  Natasha sa med en latter:
  Vi kjemper kjempebra!
  Zoya var enig i dette:
  - Veldig kult!
  Augustin bemerket klokt:
  - Vi kommer til å vinne!
  Og hun avfyrte en antitankgranat med bare foten. Sterk jente. Og hun har så mye vidd.
  Svetlana lanserte også en dødsgave med tærne på den bare foten, og traff fienden. En veldig aggressiv jente, med øyne fargen som kornblomster. Hun har så vidd, og en overgang av styrke!
  Natasha snudde og gliste:
  - For det hellige Russland!
  Zoya skjøt veldig aktivt, og gliste og viste perletenner:
  - Jeg er en kriger på det nivået som ikke forsvinner!
  Augustine skjøt også. Mejet ned nazistene og gurglet:
  "Jeg er en kriger med store ambisjoner!"
  Og hun blottet perlestennene sine!
  Svetlana bekreftet:
  - Veldig store ambisjoner!
  Natasha kastet en sitron med bare foten og sang:
  - Fra himmelen...
  Zoya kastet også en granat med bare fingrene og sa:
  - Stjerne...
  Augustine lanserte en dødsgave med bare foten og sang:
  - Lyst...
  Svetlana kastet også en granat, ved hjelp av en barfot, og utstedte:
  - Krystallinsk!
  Natasha snudde og hvisket:
  - Jeg til deg...
  Zoya lanserte dødsgaven med bare fingrene og hvesende:
  - Sang...
  Augustine bukket under med sin nakne hæl, det som bringer døden og knirket:
  - Jeg skal synge...
  Natashka fortsatte og sang aggressivt:
  - Om....
  Zoya kastet en eksplosiv pakke med bare foten, spredte nazistene og knirket:
  - Innfødt...
  Augustina ga en haug med granater med sin bare hæl, ga ut:
  - Stalin!
  Men likevel holdt ikke krigerne og Kursk tilbake. Fienden brøt gjennom det sovjetiske forsvaret, og rykket frem i retning Voronezh. Sommer, og varm... Det er allerede det sjette året av den store patriotiske krigen, og alle er veldig varme og muntre. Selv om tapene på begge sider er kolossale.
  Gerda er tilbake i aksjon og skal selvfølgelig prøve den nyeste tanken.
  Gerda, Charlotte, Kristina og Magda kjører på en U-klasse E-100 tank. Denne bilen er mer kompakt, for fire besetningsmedlemmer. Og dens våpen er en jetbomber og en universell 88-millimeter kanon 100 EL - en tankdestroyer.
  Krigere går og plystrer for seg selv.
  Gerda fyrer av en lang kanon. Den slår inn i siden fra en avstand fra IS-3 og piper:
  - Vi vil gi våre hjerter for moderlandet,
  Og vi skal steke Stalin og spise ham!
  Charlotte avfyrte rakettkasteren sin. Hun dekket den sovjetiske bunkeren og knirket:
  - Vi er uovervinnelige!
  Christina tok den og knurret og trakk avtrekkeren med den bare hælen:
  - Vi får det i begge!
  Dolbanula og treffende og Magda. Ødelagt de sovjetiske selvgående kanonene SU-152. Og hun kurret:
  - Det kommer tid, seieren kommer!
  Gerda hylte mens hun skjøt:
  - Ingen kan stoppe oss!
  Charlotte bekreftet:
  - Men Pasaran!
  Det rødhårede beistet gikk gjennom hele første verdenskrig med Gerda, med start fra Polen og avsluttet med denne store offensiven som begynte i mai. Den rødhårede djevelen så mange ting.
  Og klar til å kjempe til slutten!
  Christina skyter også, og blottet tenner. Håret hennes er gullrødt. I krig blir ikke jenter eldre, og kanskje til og med yngre! De er så heftige og kjærlige. De blotter tenner.
  Og ikke et eneste hull i tennene.
  Magda har hår fargen som bladgull. Og også aktivt gliser. Kul jente. Hun har en så aggressiv ynde og energi av tusen hester.
  Gerda, en jente med hvitt hår, skyter og sier med et smil:
  - Det er mye bra og stygt i verden ... Men faen så lenge denne krigen har dratt ut!
  Charlotte var enig i dette:
  - Og faktisk trekker andre verdenskrig ut for lenge. Alle slagsmål, og kamper... Det er virkelig slitsomt!
  Christina beveget den bare foten langs rustningen og ropte:
  - Men Storbritannia er fortsatt ikke beseiret!
  Magda skjøt mot russerne og knurret:
  - En må beseires! Dette er vårt credo!
  hvisket Gerda mens han skjøt mot russerne og blottet elfenbenstennene:
  - Vi trenger en seier!
  Fucked og Charlotte, brølte:
  - En for alle, vi vil ikke stå for prisen!
  Christina det rødhårede og gyldne beistet hylte:
  - Ikke! La oss ikke stå!
  Magda slo de røde leppene og kvitret:
  - Vi går ikke til butikken for prisen!
  Og den gullhårede harpyen fyrte av.
  Gerda traff også de russiske stridsvognene. Tøff bilen og ropte:
  - Vi er sterkest i verden!
  Charlotte la til og sang med:
  - Alle fiender suger i toalettet!
  Christina støttet sangimpulsen:
  - Fedrelandet tror ikke på tårer!
  Magda fortsatte med sangstemme:
  - Og vi skal gi alle kommunistene i hjernen!
  Og jentene blunket til hverandre. De har generelt en god tank. Bare på avstand er det vanskelig å bryte gjennom en tung femtitonns IS-3 front mot front. Men tross alt har tyskerne et vanskelig prosjektil, men med en urankjerne. Og det er mange svarte i hæren. Som kjemper med vanvittig raseri. Og ikke alle kan konkurrere med dem.
  Jenter er vant til å kjempe barbeint. Selv i Polen var de bare i en bikini, og barbeint.
  Når den nakne sålen kommer i kontakt med bakken, forynges den. Kanskje det er derfor jenter ikke eldes! Selv om tiden renner ut! Krigere, la oss bare si veldig heroiske.
  De har gjort så mange bragder, men de kjemper som vanlige soldater. Og alltid bare i bikini, og barbeint. Om vinteren er det til og med hyggelig for dem å spanke med bare føtter på snøfonner.
  Gerda skyter og synger:
  Vi skal gå gjennom ild og vann!
  Charlotte skjøt mot russerne med bombeflyet sitt og sa:
  - Ære til det prøyssiske folket!
  Christina skjøt også og knirket:
  Vi skal styre planeten!
  Magda spikret og bekreftet:
  - Det skal vi definitivt!
  Gerda traff prosjektilet igjen og knirket:
  "Selv napalm vil ikke stoppe oss!"
  Charlotte var enig i dette:
  - Og til og med atombomben, som vi ikke er redde for!
  Christina hystet og svarte:
  - Amerikanerne klarte ikke å lage en atombombe! Det er en bløff!
  Magda utbrøt helt i lungene:
  - Verden kan ikke unnslippe den nye tyske orden!
  Tyskerne rykket i mai frem rundt Smolensk fra nord. Tanksøylene deres er sterke og det er mange infanterister rekruttert i Afrika og de arabiske landene. Fritz blir tatt av nummeret.
  I tillegg var Tyskland bevæpnet med disketter som var usårbare for håndvåpen.
  To jenter Albina og Alvina flyr for seg selv på en slik flygende tallerken. De er usårbare takket være den sterke laminære strålen. Men de kan ikke skyte på egenhånd. Men takket være den kolossale hastigheten kan de innhente og ramme sovjetiske fly.
  Albina bøyde seg ned disketten sin og sa:
  - Jernteknologi, absolutt nødvendig og veldig nyttig!
  Alvina fniste, blottet tenner og hveste:
  - Men alt avgjøres av ånden!
  Albina sa:
  - Det meste som heller ikke er nettopp kampånden!
  Begge jentene er blonde og i bikini. Veldig vakker og barbeint. Når en kriger er uten sko, er hun heldig. Nå er jentene så fargerike og lekre.
  Og før de går til kamp, vil skjønnhetene definitivt jobbe med tungen med mannlig perfeksjon. Det er så fint og energigivende. Krigerkvinner elsker å drikke fra et magisk kar. Dette er en ekte kjødets fest for dem.
  Så flinke jentene er.
  Alvina skjøt ned to sovjetiske Yak-11 og tvitret:
  - Herlig jakten vår!
  Albina bekreftet ramningen og utstedte:
  Og det vil aldri være den siste!
  Alvina slo ned ytterligere tre sovjetiske IL-10 angrepsfly, og knirket:
  - Det er slik du tror Gud elsker Tyskland?
  Albina ristet tvilende på hodet.
  - Tilsynelatende ikke så mye!
  Alvina fniste og spurte igjen:
  - Hvorfor tror du det?
  Albina ramponerte to sovjetiske biler og knirket:
  Krigen har vart for lenge!
  Alvina bemerket logisk:
  - Men vi kommer!
  Albina gliste og ropte:
  - Så seieren kommer!
  Alvina skjøt ned fire sovjetiske fly på en gang, med en dristig manøver og knirket:
  - Det kommer garantert!
  Albina fant det nødvendig å minne om:
  - Etter Stalingrad gikk ikke krigen etter reglene ...
  Alvin var enig i dette:
  - Det er definitivt i strid med reglene!
  Albina knirket irritert:
  - Vi begynte å tape!
  Alvina knirket av irritasjon:
  - Definitivt har!
  Albina ramponerte flere sovjetiske kjøretøyer og knirket:
  - Er ikke det et problem for oss?
  Alvina skjøt ned et par russiske jagerfly og sa ut:
  Vi trodde situasjonen var håpløs!
  Albina gliste kjøttetende og hveste:
  - Hva ser vi nå?
  Alvina tvitret med selvtillit:
  - Noe urokkelig og unikt!
  Albina blinket med perlestennene og svarte:
  - Det faktum at det tredje riket vinner!
  Alvina slo ned et par sovjetiske angrepsfly til og hentet ut:
  - Må virkelig vinne!
  Jentene grimaserte. En gang jobbet de, og offisielt på et soldatbordell. Mange menn gikk gjennom seg selv, og ikke bare den hvite rasen. Og de likte det veldig godt. Vel, så behagelig det er for kroppene. Men så kom horene under sovjetisk angrep. De ble tatt til fange. Vel, hotties trodde de kom til å bli voldtatt. Og her er djevelen to!
  De fikk horene til å grave skyttergraver og skyttergraver. Og de tidligere nattfeene likte det ikke så godt. Så de klarte alle å rømme. De forførte vaktpostene.
  Og de sverget hevn på russerne.
  Og de kjempet mot Russland. Dette er de jævla...
  Albina dumpet flere russiske biler og mumlet:
  - Du kan fortsatt leve med menn!
  Alvina var lett enig i dette:
  - Det er ikke engang mulig, men det er nødvendig!
  Albina blottet tenner og svarte:
  - Men likevel... Det er søtt å drepe.
  Og jentene skjøt ned fem sovjetiske biler til med bevegelsen til en diskett.
  Alvina fniste og sa:
  - Og når er det bittert?
  Albina veltet seks biler til og svarte:
  - Jeg skal gifte meg etter seieren! Og føde ti barn!
  Og begge jentene bryter ut i latter.
  Og de sang;
  Vi er ridderne av fascismens tro,
  La oss tørke kommunismens krigere til støv!
  Og hvordan de ler og vugger i fjellene med hvit topp.
  Ja, dette er fascistiske tisper og veldig aggressive, og fryktelig grusomme.
  Nazistene klarte å omgå Smolensk og tok Pskov. Det var også en trussel mot Leningrad. Situasjonen er generelt kritisk. Selv om det ikke er katastrofalt. Men USSR hadde ikke for mange reserver igjen. Og det er ikke kjent hvor lenge Russland vil klare å holde ut. Ja, og tyskerne er blødde og utslitte.
  Men Krauts har fire jenter og slike greyhounds.
  Gerda avfyrte kanonen sin og traff T-54 i bunnen av skroget, og kvitret og blinket med safirøyne:
  - Nei, tross alt, Gud elsker Tyskland! Vi vil definitivt vinne!
  Charlotte var lett enig i dette:
  - Vi kan ikke tape! Vi skal snart ut til Kalinin, og Moskva ligger et steinkast unna!
  Christina blottet perletangen og ropte:
  - La oss komme dit, det blir tid til Vladivostok!
  Magda bemerket med beklagelse:
  - Og japanerne er allerede beseiret. Dette er veldig alvorlig, vi har mistet en viktig alliert.
  Gerda slo ut en ny sovjetisk stridsvogn og knirket:
  - Vi klarer oss uten dem!
  Charlotte fniste og sa:
  - Hvis babyen smiler, ordner kanskje alt seg!
  Christina ga ut på rim:
  - En flodhest sprakk av et smil!
  Magda støttet henne:
  - Jenta har en veldig grådig munn!
  Og krigerne tok den og brøt ut i latter. De har glitrende energi, kan man si, og i overflod!
  Gerda skjøt igjen mot de sovjetiske kjøretøyene og ropte:
  - Det neste århundret blir vårt!
  Charlotte kikket også inn og bekreftet:
  - Det blir flyvninger ut i verdensrommet!
  Christina bekreftet dette:
  - La oss fly ut i verdensrommet!
  Magda skjøt fra en bombekaster og ga ut:
  - Sitter i et stjernefly!
  Gerda stakk ut tungen og knaket:
  - I det nye århundret vil det tredje rikets imperium herske!
  Charlotte med et aggressivt glis bekreftet:
  - Og den fjerde også.
  Etter det snudde skjønnheten igjen den sovjetiske tanken.
  Christina, denne djevelske krigeren, glitrende med perletenner, knirket:
  - Ja, la det bli en ny ordre! Og ære til det store imperiet!
  Magda bekreftet med rasende raseri:
  - Ære til imperiet!
  Gerda skjøt igjen og sa:
  - Ære til oss også!
  Og visstnok fikk jenta det.
  Gvozdanula og Charlotte. Og veldig treffende. Jeg stakk en sovjetisk tank rett inn i siden. Så kvitret hun:
  - Vi kjemper for en ny orden!
  Magda, som skjøt og slo motstandere, bekreftet:
  - Og det skal vi uten tvil klare!
  Gerda spikret igjen, og meget treffende og ga ut:
  - Vi skal oppnå med stor margin!
  Og hun glitret av safir og veldig klare øyne.
  Charlotte skjøt også, traff russebilen og ropte, dette er en djevel med oransje hår:
  - Alt blir bare kunstflyvning!
  Magda skjøt også av rasende raseri. Hun knuste T-54 og knirket:
  - Og fremtidens mannskap!
  Her fikk jentene imidlertid problemer. IS-14 dukket opp. Bilen er veldig stor. Og hun har en 152 millimeter pistol med lang løp. Kanskje en tysker å slå gjennom.
  Gerda knipet øynene og spurte Charlotte:
  - Kan du dekke det med et bombefly?
  Den rødhårede svarte:
  - Selvfølgelig er det en sjanse ... Men nøyaktigheten til bombeflyet er utilstrekkelig!
  Christina foreslo lidenskapelig:
  - La meg prøve 88-grafpapiret mitt?
  Gerda sa skeptisk:
  - Denne IS-14 har 400 mm frontpanser i en stor skråning. Du kan ikke ta ham!
  Charlotte gliste og sa:
  - Faen! Og jeg tenkte at russerne ikke hadde en slik tank! Bare rykter!
  Magda sa:
  Jeg trodde også det var en feil! Men vi ser at dette ikke er tilfelle! Og tønnen til russeren er så lang!
  Gerda sang og banket den nakne hælen på pansergulvet:
  Vi vil kjempe uten frykt!
  Charlotte bekreftet partnerens holdning:
  - Vi blir ikke kuttet et skritt tilbake!
  Christina foreslo:
  - Og hva om du slår ut en sovjetisk stridsvogn med et nøyaktig treff av et skall i løpet?
  Gerda tvilte:
  - Klarer du det, på stor avstand?
  Christina bekreftet:
  - Hvis du bringer flammen til en lighter til de bare sålene mine, så er jeg ganske i stand til å treffe veldig bra!
  I stedet for å svare, klikket Gerda på lighteren. Christina vred på den bare foten og den nakne, lett herdede hælen glinset i lyset fra flammene.
  Gerda brakte fyr på jentas såle. Det var en brennende lukt. Veldig behagelig lukt, som grillet shish kebab.
  Christina hvisket:
  - Og til andre hæl!
  Så tente Magda bålet. Begge flammetungene slikket nå de bare sålene til en veldig vakker og rødhåret jente.
  Så hylte Charlotte og blottet brystene. Uten noen seremoni tok hun den og trykket på joystick-knappen med den skarlagenrøde brystvorten. Pistolen skjøt automatisk.
  Skallet fløy av seg selv, og landet rett i tønnen til en imponerende, sovjetisk maskin.
  Som en gigantisk elefant kuttet av en lang snabel. Etter å ha fått et knusende slag, stoppet den sovjetiske tanken bevegelsen. Det var som om et sverd hadde blitt slått ut av hendene hans.
  De heldige horene!
  Charlotte sang og smilte fornøyd:
  - Bare frykt vil gi oss venner! Bare smerte motiverer deg til å jobbe!
  Gerda la entusiastisk til:
  - Jeg vil at flere og flere skal knuse de dumme ansiktene dine!
  Krigerne fra Det tredje riket så ut til å være veldig fornøyde!
  . KAPITTEL 3
  Krigen fortsatte, men etter å ha nådd Voronezh tok tyskerne en pause. Vekten av kampene ble ført opp i luften. Alt skjedde der med den store krigens ville selvtillit
  Så langt har ingen vunnet. Med mindre nazistene i himmelen er mye sterkere i kvaliteten på luftfarten.
  Og score sine ess. De prøvde også Tiger-4 i kamper, som var en ærlig god bil. Og selv IS-3 er ikke en rival for ham.
  Führeren, litt sliten, foreslo at Storbritannia skulle kjempe med USSR sammen. Men britene avviste det. Til dette blir det for mye. Så Hitler blir tvunget til å kjempe alene inntil videre.
  Tyskland manglet menneskelige ressurser. Gamle mennesker og tenåringer fra de var fjorten år ble trukket inn i hæren. Utenlandske divisjoner ble også brukt. Og hivi og andre krefter.
  Men krigen fortsatte og fortsatte ... Nazistene stanset.
  Albina og Alvina angrep sovjetiske fly.
  De har allerede skutt ned fire tusen fly. Og de mottok Ridderkorsstjernen av Jernkorset med platina eikebladsverd og diamanter.
  Nå klatret til femte tusen.
  Albina skjøt ned et dusin sovjetiske fly med bare tær og kurrende:
  - For spesielle utmerkelser!
  Alvina slo også, med bare tærne sine, kuttet av sovjetiske fly og ropte:
  - For en ny verden!
  Tyskerne satt fast i kampene om Smolensk, men klarte å omringe byen fullstendig. Og de skjøt mot ham ved å bruke selvgående våpen "Shturmlev" og "Sturmmaus". Styrken til nazistene er stor.
  Men selv små barn kjempet mot nazistene. Gutter og jenter kastet improviserte eksplosive pakker mot tyske stridsvogner, selvgående kanoner og infanteri.
  Pionerene kjempet veldig modig. De visste hva fascistisk fangenskap betydde.
  Jenta Marinka falt for eksempel i nazistenes klør. De oljet de bare føttene hennes og plasserte henne i nærheten av brenneren. Flammetunger nesten slikket jentas nakne, herdede hæler etter lang gåing barbeint. Torturen fortsatte i omtrent femten minutter, til sålene var dekket med blemmer. Deretter ble jentas bare føtter løsnet. Og igjen stilte de spørsmål. De slo meg med gummislanger på den nakne kroppen min.
  Så passerte de strømmen... Marinka ble torturert til ti bevisstløshet under avhøret. Og så lot de henne hvile. Når de bare føttene rykket litt, ble de smurt inn med olje igjen og brasene ble tatt opp igjen. Slik tortur kan gjentas mange ganger. Og tortur med strøm, og pisk med gummislanger.
  Marinka ble torturert i seks måneder. Helt til hun ble blind og ble grå av torturen. Så begravde de henne levende i jorden. Kastet ikke engang bort en kule.
  Pioner Vasya, nazistene pisket med rødglødende ledning på hans nakne kropp.
  Så ble bare hæler brent med glødende jernstrimler. Gutten tålte ikke å rope, men forrådte likevel ikke kameratene.
  Nazistene oppløste ham levende i saltsyre. Og dette er en forferdelig smerte.
  Disse Fritzene er slike monstre... Komsomol-medlemmet ble torturert med et strykejern. Så hengte de den på et stativ, løftet den opp og kastet den ned. Så begynte de å brenne med et rødglødende brekkjern. Brystene ble revet ut med tang. Da ble nesen bokstavelig talt revet av med en glødende tang.
  Jenta ble torturert til døde... De brakk alle fingrene og beinet hennes. Et annet Komsomol-medlem, Anna, ble spiddet. Og da hun døde, brant de med fakler.
  Kort sagt, nazistene hånet så godt de kunne og som de ville. De torturerte og torturerte alle.
  Natasha og teamet hennes kjempet fortsatt i omkretsen. Jentene brukte sine bare, grasiøse ben i kamp, og kastet granater. De kjempet mot de overlegne styrkene til Fritz. De holdt seg veldig modig, og hadde ikke tenkt å trekke seg tilbake.
  Natasha, som ledet kampen, tenkte, hva om Gud? Faktisk, i Bibelen, som man tror på den måten, er den full av feil og motsetninger.
  Her er noen eksempler;
  Dyr ble skapt før mennesket
  Ja. (1. Mos. 1:20-27)
  Nei. (1. Mos. 2:7, 18-20)
  Men hva er det for? Vel, faktisk sa Lenin for lenge siden: religion er folkets opium!
  Og hva er det å diskutere?
  Zoya kjemper også selvsikkert, og kaster en granat med dødelig kraft med bare tærne. Og bryter massen av soldater fra Det tredje riket.
  Hun sang:
  - I seier til kommunismens udødelige ideer,
  Vi ser fremtiden til landet vårt...
  Vi vil slette asken av svovel, vi er fascismens horder,
  Og det blir store ørnejenter!
  Og Zoya ler!
  Augustina kjemper også heftig og klipper selvsikkert ned fiendene sine og brøler:
  - Ære til kommunistene!
  Svetlana skjøt mot fienden og kurret:
  - For moderlandet!
  Og med bare tær vil han kaste en granat.
  Jentene bryter ut i latter etter disse ordene. Og tok av seg BH-ene deres. Hun begynte å overøse hverandres bryster med kyss. Fordi det er så fint og fantastisk. De er sanne krigere.
  Natasha sa bestemt:
  Bibelen er definitivt et eventyr!
  Augustin bemerket logisk:
  - Det er ikke nødvendig å gi åpenbaringer til Gud, gjennom et jødisk eventyr! Min personlige Gud er den allmektige stangen! For den øverste familiens ære, vil vi kjempe!
  Og alle de fire jentene utbrøt og kastet de bare føttene opp:
  - Ære til det store Russland!
  Siden blokaden av Smolensk trakk ut, led de fire jentene av kulde og sult, som restene av den sovjetiske garnisonen. Derfor er det ikke noe overraskende i det faktum at jentene fikk ordre om å forlate omringningen.
  Fra dem er de i ingenting annet enn shorts, solbrune, barbeint, gå for et gjennombrudd.
  De løper til seg selv, og gjør enkeltskudd, da patroner skal reddes.
  Og nazistene slo ned på dem bokstavelig talt en hel skaft av ild. Men jentene er ikke uten grunn kun i tynne truser. Kuler tar dem derfor ikke. Og de skynder seg, og er helt usårlige. Og bare føtter beskytter også perfekt jenter i kamp.
  Natasha skjøt, slo fascisten ned og brølte:
  Stalin er med oss!
  Zoya skjøt også, kastet et fragment av flasken med bare foten. Hun dumpet to Fritz og ropte:
  - Stalin bor i hjertet mitt!
  Augustina skjøt også, og leverte med aplomb:
  - I Russlands navn!
  Og hun viste tungen sin. Og hun dumpet fascisten.
  Svetlana spikret, slo nazisten og kvitret:
  - I kommunismens navn!
  Fire barbeinte, i bare tynne truser av jenter, suste gjennom nazistenes posisjoner. Krigerne hadde nesten ingen klær. Bare truser i forskjellige farger: svart, hvit, rød, blå.
  Og dette er også magi, som avleder kuler og fragmenter. Prøv disse jentene med bare hender! De er rett og slett skjønnhetene av ypperste klasse!
  Og hvilke bryster. Brystvorter er som jordbær. Og veldig forførende. Generelt er jentene så vakre, og nesten nakne.
  Natashka, skyting, presenterte seg på auksjonen av slaver. Som slør etter slør fjernes fra henne. De avslører en sterk, muskuløs, jenteaktig kropp. Og hun står for seg selv, retter stolt på skuldrene, løfter hodet og demonstrerer at hun slett ikke skammer seg. Hun er en jente av høyeste klasse. I begynnelsen av styrke, og ikke aldring.
  Når en kvinne går barbeint, blir hun yngre, og forblir alltid ung. Det viktigste er et minimum av klær, og konstant sex med en mann. Nærmere bestemt med menn annerledes og helst unge. Å bli yngre.
  Natasha så for seg at hun var naken på slavemarkedet, og følte seg spent. Som om kjøpere føler det, og klatrer inn på de mest følsomme stedene med hendene. Hvor fantastisk det må være å være slave. Men haremet er ikke morsomt. Det er ingen menn, bare evnukker. Og jeg vil ha mye og med forskjellige.
  Ah, de stakkars kvinnene i haremet. Så uheldig du er med menn. Hvor mye du kan lide av avholdenhet! Men Natashka ønsket ikke å begrense haiens instinkter.
  Jenta skjøt mot fascisten og ropte:
  - Jeg er en terminator!
  Zoya skjøt også og kvitret:
  - Og jeg er en superklasse-kriger!
  Augustin tok og slo ned tre fascister og kvitret:
  - Stalin var med oss!
  Svetlana skrudde opp. Hun beseiret fire fascister og knirket:
  - Stalin er med oss!
  Natasha skjøt ned flere leiesoldater fra Det tredje riket, kastet en stein med den bare foten og knirket:
  - Stalin vil alltid være blant oss!
  Zoya gliste og stakk ut tungen hennes og knirket:
  - For Russlands storhet!
  Augustin kastet et glasskår med bare fingrene, skar opp fascistens strupe og knirket:
  - For vår nye slaviske stang!
  Og lo...
  Svetlana skjøt mot nazistene, kuttet av flere jagerfly og utstedte:
  - For det hellige Russland!
  Natasha spikret nazistene. Hun ga en granat med sin bare hæl, som nazistene skjøt mot henne. Spred det nøyaktige treffet til Fritz og vyaknula:
  - For Svarog!
  Så blottet hun ansiktet, der det er så mye nåde og raseri av panteren.
  Zoya tok den og kjørte en rusten spiker med bare tærne. Hun gjennomboret øynene til en nazioffiser og kvitret:
  - For den hvite guden!
  Augustine tok og bukket under for hennes bare hæler med en eksplosiv pakke. Hun spredte Fritz som glassstykker, og knirket:
  - For en ny russeorden!
  Svetlana tok den og kastet den med bare tærne, dødelig, gjennomboret Fritz og bjeffet:
  - For russehuset!
  De fire jentene kjempet desperat, og kjempet veldig aggressivt. Tyskerne og deres leiesoldater trakk seg tilbake. Backet opp foran jentene. Hvor er nazistene mot den røde hæren.
  Husk Fritz Stalingrad. Hvordan jentene slo dem der oppe. De kjempet også barbeint og i bikini. Dette er de mest effektive klærne. Ingen vil stoppe jentene når de er halvnakne. Og med bare føtter kaster de ødeleggelsesgaver.
  Natashka kastet et stykke keramikk med bare fingrene. Hun knakk hodeskallen til en tysk general, og sang:
  - I Moder Russlands navn!
  Zoya tok og kastet et skår med bare fingrene, slo gjennom fascisten og ropte:
  - Ja, for huset mitt!
  Augustine lanserte, med barfotsdrift. Hun kuttet av seks nazister og skrek:
  - For Stalin!
  Svetlana ga også etter for en ny passasje, slo ned Fritz-en og knirket:
  - For en ny verden!
  Nå rykket Gerdas mannskap i retning Vyazma. Ti kilometer til byen. Men motstanden til den røde hæren vokser. De nye sovjetiske IS-4-stridsvognene går i kamp, med kraftigere 125-millimeter kanoner og tykkere rustning. Riktignok er det fortsatt få slike maskiner.
  Charlotte, som trykket på joystick-knappen med bare foten, gjennomboret rustningen til den sovjetiske stridsvognen rett ved krysset. Treff den røde hærens bil nøyaktig, til tross for dens bedre beskyttelse sammenlignet med IS-3.
  Den røde djevelen fniste og sa:
  - Vi har den sterkeste hæren!
  Christina sa med et smil:
  - Og vi vil være sterkere enn alle!
  Og hun trykket også føttene på knappene på styrespaken med bare fingrene. Treff den sovjetiske bilen. Hun er en veldig smart jente. Christina husket hvordan hun utførte bragder. Hvordan jeg elsket shahen av Iran. Ja, det er ganske kult!
  Og krigeren mumlet:
  - For store Tyskland!
  Magda, denne blondinen med gyllent hår, skjøt mot de sovjetiske troppene og sa:
  - For den hellige seieren!
  Jenta, skjøt, tenkte med irritasjon. Tyskerne gikk glipp av sjansen sin under første verdenskrig. Og hvorfor forpurret de angrepsplanen på Paris og overførte tre korps til Øst-Preussen? Det var mulig å midlertidig ofre territoriet i øst, men ta Paris og løse Frankrikes problem på den mest radikale måten.
  Men dette ble ikke gjort. Og generelt var det ikke verdt å erklære krig mot Russland. Nicholas II ville sikkert ikke ha våget å gå til krig med en så sterk fiende som Tyskland. Og hvorfor var det nødvendig å kjempe på to fronter? Det var mulig, det var mulig å slå til mot Russland, og ignorere Frankrike og Belgia.
  Og generelt, mente Magda, var det nødvendig å angripe Russland når det var lenket av krigen med Japan. I dette tilfellet kunne Nicholas II ha endt opp uten støtte fra Storbritannia og Frankrike. Han ville bli presset av østerrikerne, og tyrkerne, og italienerne, og Tyskland og Japan.
  De ville rett og slett knuse Russland. Og hun ville ikke gjøre noe.
  I stedet fikk Tyskland en krig på to fronter, mot sterkere makter. Inkludert Japan, og USA, og Italia.
  Så Wilhelm feilberegnet. Hitler viste seg å være mer fremsynt, sluttet fred med Sovjetunionen og beseiret Frankrike.
  Men tyskerne under første verdenskrig var fanget mellom stein og hard. Tsar Nicholas II er generelt en taper. Men imperiet hans var stort, tre ganger så mange som tyskerne. Og det viste seg å være ekstremt vanskelig å motstå russerne.
  Etter å ha flere styrker, representerte tsar-Russland nesten halvparten av landstyrkene til ententen. Og hun var skjebnebestemt til å vinne. Hvis det ikke var for militærkuppet som fant sted i St. Petersburg, er det lite sannsynlig at Tyskland kunne ha overlevd. Men en forferdelig ting skjedde for russerne - monarkiet falt. Guds salvede er borte. Og det ble skikkelig ille!
  Og for tyskerne, lettelse, men fortsatt Tyskland tapte.
  USA gikk inn i krigen og viste seg å være veldig sterke. Og viktigst av tankene. De bokstavelig talt knuste tyskerne med sin stålmasse.
  Et pinlig nederlag. Og hva man enn kan si, kanskje overgivelse var den beste utveien. Tyskland mistet alle sine allierte, det ble presset av stridsvogner. Det var ingen reell vinnersjanse.
  Ja, og det bolsjevikiske Russland kunne godt åpnet en andre front i øst.
  Uansett var beslutningen om å kapitulere vanskelig, men tvungen.
  Magda husket hvordan hun hadde blitt pisket for å ha stjålet et stykke brød i spisestuen. Jenta tilsto da og fikk litt mindre pisk. Og hun var i stand til å tåle straffen i stillhet. Hun ikke gråt eller stønnet. Selv om det gjør vondt når de slår på den bare ryggen.
  Gerda skjøt, gjennomboret den sovjetiske tanken og knurret:
  - Født uovervinnelig!
  Charlotte var enig i dette:
  -Ingen kan stoppe oss!
  Christina knipset og ropte:
  - Aldri i verden!
  Magda knirket øredøvende:
  - Og i den neste verden - også!
  De fire krigerne forlot omringningen. Hun vandret litt gjennom myrene, og sang lystig;
  Månen ble rød,
  Der bølgene slo mot steinene.
  "La oss gå, skjønnhet, ri,
  Jeg har ventet på deg lenge."
  
  "Jeg går villig med deg,
  Jeg elsker havbølger.
  Slipp seilet løs
  Jeg tar rattet selv."
  
  "Du styrer det åpne havet,
  Der vi ikke takler stormen.
  I så vanvittig vær
  Du kan ikke stole på bølgene."
  
  "Umulig? Hvorfor, min kjære?
  Og i fortiden, tidligere skjebne,
  Husker du, forræderske forræder,
  Hvordan stolte jeg på deg?"
  
  Månen ble rød,
  Der bølgene slo mot steinene.
  "La oss gå, skjønnhet, ri,
  Jeg har ventet på deg lenge."
  Jentene sang og klappet seg selv. Augustin bemerket og smilte i munnviken:
  - Ja, vi ga nazistene veldig mye. Kampen var strålende og for mange den siste!
  Natasha fniset.
  - Du er akkurat som Mowgli!
  Augustine gliste og sa ja:
  Mowgli var flott!
  Zoya bemerket med et glis av tenner:
  - Vi må finne en måte å beseire overmaktene til Wehrmacht!
  Svetlana foreslo:
  - En slags superkraftig gass!
  Augustine sang og slo de bare føttene i vannpyttene:
  Gasser, gasser, gasser, gasser! Vi vil gjøre slutt på alle fiendene på en gang!
  Natasha foreslo:
  La oss synge noe annet!
  Og jentene sang i kor;
  Månen ble rød,
  Der bølgene slo mot steinene.
  "La oss gå, skjønnhet, ri,
  Jeg har ventet på deg lenge."
  
  "Jeg går villig med deg,
  Jeg elsker havbølger.
  Slipp seilet løs
  Jeg tar rattet selv."
  
  "Du styrer det åpne havet,
  Der vi ikke takler stormen.
  I så vanvittig vær
  Du kan ikke stole på bølgene."
  
  "Umulig? Hvorfor, min kjære?
  Og i fortiden, tidligere skjebne,
  Husker du, forræderske forræder,
  Hvordan stolte jeg på deg?"
  
  Månen ble rød,
  Der bølgene slo mot steinene.
  "La oss gå, skjønnhet, ri,
  Jeg har ventet på deg lenge."
  Jentene avsluttet sangen og ble til saltomortaler. Tross alt har de en masse i lyse hoder. Tre blondiner og en rødhåret. Kule jenter.
  Mens Augustine løp, husket hun hvordan hun spilte biljard. Absolutt ikke penger. Og siden hun ikke hadde noe på den tiden, tok jenta på seg en blowjob mot fem rubler. Og vant den første kampen. Dessuten spilte jeg barbeint, noe som hjalp veldig. Så lekte hun et nytt spill med den berømte tyven.
  Og vant igjen. Så et nytt spill med en dobling av innsatsen. Jenta var veldig smart. Og kriminalmyndigheten var også beruset. Til slutt trakk han frem en pistol og begynte å skyte. Augustine tok pengene hun vant, og forsvant med bare hæler. Ja, disse mennene er så nervøse. Kanskje egentlig ikke for å leke med dem, men for å tjene penger ved å elske?
  Augustine kunne ha levd godt i Moskva, men jenta, etter kolonien, var ivrig etter å gå til fronten. Hun ville kjempe. I tillegg ble hun tiltrukket av bedrifter. Å være en heltinne er så kult!
  Du må også kunne spille kort for penger. Augustin ble på en eller annen måte lurt av kjeltringer, og de måtte slikke. Vel, du kan forestille deg at dette er honning, og du vil selv at det ikke skal være så ekkelt. Men å jobbe med lemen, så det er generelt en fornøyelse for en temperamentsfull rødhåret hun-djevel. Hun med hvilken som helst mann nådde en orgasme. Så i Moskva tjente hun penger enkelt og hyggelig for seg selv.
  Det er synd, men krigen gjorde sine egne justeringer. Augustine brukte til og med sjarmen hennes i rekognosering. Og forførte alle mennene på rad. Og hun elsket å erte dem. Spesielt de yngre. Djevelen likte det. Men til tross for de mange prisene, gikk jentene fortsatt til kapteinene, og bare Natasha ble major.
  Nazistene, etter Smolensks fall, la over Vyazma. Byen holdt hardnakket på. I nord klarte nazistene å ta Novgorod, og de nærmet seg Leningrad. Situasjonen ble forverret av Sveriges inntreden i krigen. Dette landet ønsket også territorielle oppkjøp fra Russland. Og de husket de tidligere krigene, spesielt Karl den tolvte. Også viktige hendelser i antikken. Og de svenske divisjonene dukket opp ved fronten, og flyttet til Petrazavodsk og Leningrad fra nord. Prut finsk-svenske og tyske tropper med utlendinger. Og ikke stopp synes dem.
  Vakre svenske jenter flyr på fly. Gringeta og Gertrude, to G-er, kjemper i par. De er veldig modige jenter. Og vakker. De flyr til seg selv på ME-362, jetjagere kjøpt av tyskerne. Som vanlig med jenter i en bikini og barbeint.
  Den tyske maskinen er veldig kraftige våpen. Hun har syv luftgevær. En 37mm og seks 30mm. Sovjetiske MIG-15 jagerfly stormer mot. Noe svakere våpen: 37 mm luftkanon og to 23 mm luftkanoner. Det vil si at kreftene er svært ulike.
  Gringeta skyter luftkanoner. Treffer et sovjetisk jagerfly og knirker:
  - Dette er vår kunstflyging!
  Gertrude slår også bilen hennes av den første løpeturen og knirker:
  - For Charles den tolvte!
  Den blonde djevelen er faktisk ekstremt irriterende at Sverige tapte krigen mot Russland. Under Ivan den grusomme klarte svenskene å ta Narva, og flere russiske byer på kysten. Men så gjenerobret Russland, under Fedot den første, landene som var tapt i den livlandske krigen. Riktignok ble dette forenklet av det faktum at Polen kjempet på siden av Russland.
  Men så klarte svenskene under Shuiskys regjeringstid å erobre russiske byer. Ta så Novgorod. Beleiret Pskov. Men uten hell.
  Så var det krigen mellom Russland og Polen. På lur erobret svenskene de fleste av de baltiske statene og Riga. Før det ble land i Europa erobret.
  Sverige har blitt en verdensmakt. Har nådd sitt maksimum.
  Men i Russland kom Peter den store til makten og begynte å reise et stort imperium. Sverige ble motarbeidet av Polen, Sachsen, Danmark og selvfølgelig Russland. Styrker er ulik.
  Men Karl den tolvte, i en alder av seksten år, var i stand til å beseire Danmark på farten, og deretter nær Narva angrep Russlands overlegne styrker og vant en bemerkelsesverdig seier.
  Men Peter den store ble ikke knust av fiasko. Han samlet nye styrker, og gikk til offensiven, og utnyttet det faktum at Karl den tolvte kjempet med Polen.
  Men svenskene erobret Polen. Og tilnærmingen til de russiske troppene hjalp ikke. Peter den store var til og med klar for fred, og returnerte byene og Narva erobret av russerne til svenskene.
  Men Karl den tolvte var bestemt. Peter den store klarte imidlertid å snu krigen. Det spilte sin rolle at befolkningen i Polen og Ukraina ikke støttet Karl den tolvte. I nærheten av Poltava led svenskene et siste nederlag. Hvordan skjedde det? Russerne var i stand til å slite ned svenskene ved å forskanse seg bak reduttene. Og så ble alt avgjort av et dødelig motangrep.
  Såret til Karl XII før slaget spilte også en negativ rolle.
  Etter Narva grep Russland fullstendig initiativet. Og hun klarte å beseire svenskene selv til sjøs. Noe som er veldig, veldig irriterende.
  Karl den tolvte døde under beleiringen av den norske festningen. Og krigen endte snart med det faktiske nederlaget til svenskene. Riktignok gikk Peter den store med på, under press fra europeiske land, å formalisere sine territoriale oppkjøp som et kjøp. Sverige har mistet mye territorium, også i Europa. Og allerede under Alexander den første ble Finland også erobret av russerne.
  Selvfølgelig er Sverige fornærmet og vil ha hevn. Situasjonen eskalerte, spesielt etter seieren til nazistene i parlamentsvalget. Og krigen er nå for svenskene med historiske paralleller.
  Gertrude angriper den sovjetiske maskinen og synger:
  - Der bodde Anton den fjerde...
  Gringeta kutter ned en MIG-15 jagerfly og brøler:
  Han var en strålende konge...
  Gertrude slo ned en russer og sang:
  - Han elsket vin til helvete ....
  Gringeta prøver å gå inn i den sovjetiske bilen og hyler:
  - For en sprekk som skjedde noen ganger!
  Gertrude sang:
  - Tili bom! Tili bom!
  Og jenta stakk ut den rosa tungen.
  Jentene viste seg å være blide... De kjempet med stor henrykkelse. De kjempet som ørner. Og de trakk seg aldri tilbake.
  Gringeta løp barbeint gjennom snøen. Og hun var en så groovy jente. Og hun husket bedriftene sine. Hvordan de var barbeint og i bikini på jakt etter en isbjørn. Noe som var veldig underholdende.
  Halvnakne jenter skjøt på et villdyr med en bue. De slo og fikk udyret til å brøle.
  Så løp de bort, blinkende jenteaktige hæler røde av kulde. Jentene var vakre. Nesten naken, men veldig modig. Og de jaktet seg selv uten frykt.
  Så, da den sårede bjørnen døde, stekte jentene kjøttet hans og laget et festmåltid. Det var så flott. Jentene svømte i hullet og drysset snø på hverandre. Så løp de våte gjennom snøfonnene. Det hele er så flott og kult.
  Gertrude og Gringeta var nå på jakt etter sovjetiske piloter. De husket hovedregelen: det er nødvendig å kjempe nesten naken og barbeint, og da vil ikke jenta bli skutt ned. Gir slik styrke til krigere når de er nesten uten klær. Det er derfor ingen erobret hele verden i middelalderen?
  Fordi de undervurderte styrken til bare, kvinnelige føtter. Og barbeint jenter er veldig kule og sterke! Når en jente ikke har sko, mottar hennes nakne såle jordens energi.
  Dette er den kolossale styrken til krigerne.
  Gertrude skjøt ned et sovjetisk fly og tvitret:
  - Barfotjenter er kulere!
  Gringeta dunket også på russisk, og knirket:
  Jenter trenger ikke sko!
  Og så den brennende, russiske jagerflyen falle ned.
  Jeg tenkte på hvor flott det er å løpe barbeint, og gjennom snøfonner og gjennom ørkenen. Sålen på jentas ben blir veldig elastisk og slitesterk, og sprekker samtidig ikke. Så ikke bekymre deg for problemer. I Russland er vintrene generelt harde, og det vil være fint å løpe i snøen. Hun er den høyeste jenta.
  Og hvor grasiøs og enestående vakker barbeint, jentete fot på en snøfonn? Og fingrene, og foten, og alt dette sammen? Så flott det er når meislede ben tråkker på en hvit overflate, og de selv er solbrune. Og jentene har blondt hår, de er så kule blondiner.
  Og de elsker det når menn kysser dem på bare hæler.
  Gringeta skyter ned en annen sovjetisk bil og tvitret:
  - Ære til fedrelandet, ære!
  Gertrude skjøt ned en russisk jagerfly og utstedte:
  - Karl den Store er med oss!
  Jentene er bare fantastiske, og de har så mye unik skjønnhet. Du kan virkelig bli gal med disse jentene. Og kroppen deres, så muskuløs og behagelig.
  Gringeta var veldig glad i å bli strøken av menn. Det var så hyggelig for henne. Og huden hennes er glatt, elastisk, som polert. Her er jenta.
  Og jeg elsker massasjen.
  Nå skjøt hun ned et russisk fly og brølte:
  - Jeg er som en bjørn!
  Og hun viste tungen!
  Gertrud skjøt igjen og kvitret:
  Vi er tigre!
  Og jentene i kor laget døde looper. De er generelt så kule krigere. De er fulle av lidenskap og triumf av vilje. Og huden er så solbrun, som bronse.
  Krigerne klarte å kjempe i Afrika og infanteriet. Noe som er veldig bra for blondiner. Og de ble så vakre og svarte.
  Gertrude sang:
  - Naturlig blond! Muskuløs rygg!
  Gringeta bekreftet:
  - Jeg vinner alle meningsmålingene!
  Sovjetiske krigere kjemper for Vyazma, som var omringet av nazistene fra nesten alle kanter. Og kjempe heroisk.
  Natashka, men kastet en granat med den bare foten, knirket:
  - Seier er ikke til å unngå!
  Zoya ga også en tur. Hun avfyrte en granat med bare foten. Skjøt ned nazistene og skrek:
  - Det kan ikke være to dødsfall!
  Ga turn og Augustine. Den rødhårede djevelen kastet granaten med bare foten og kvitret:
  - Det neste århundret blir vårt!
  Svetlana avfyrte også et skudd. Hun la fra seg en haug med Fritz og klukket:
  - Vi er født med en ny tid!
  Og hun viste tungen!
  Jentene er veldig imponerende. De er veldig vakre, og solbrune, tre blondiner og en rødhårete, med tørre og avlastende muskler.
  Hvilke flinke jenter...
  Natasha tenkte mens hun skjøt, siden Bibelen ikke er Guds ord, så trenger russerne en annen, mer perfekt religion. Å vokse i ånd og sannhet!
  Og hva kan være bedre enn tro på den øverste familie!
  . KAPITTEL #4
  Nazistene rykket frem langs Don-elven. Men så kom vinteren og det nye året 1947 ...
  Krigen pågår fortsatt og USSR kommer ikke til å gi opp. Selv om mange tror at snart slutten av denne konflikten. Vinter og litt ro. Selv om det fortsatt bryter ut slagsmål stedvis.
  Spesielt i sentrum og nord. Hvor stangen er betydelige fiendtlige styrker, og kolossal makt.
  Videre tilbød Natasha hvordan de ble presset av utenlandske ratis, og spesielt mange svarte og arabere, å synge:
  - La oss jentesang!
  Svetlana var enig:
  - Folkevise!
  Og alle fire krigerne sang i kor;
  Det russiske landet er kjent,
  Kommunismen styrer verden...
  Felter strødd med gull
  La oss gå rett opp, ikke ned!
  
  Våre hjerter brenner for moderlandet,
  Vi er jenter - det finnes ikke noe vakrere univers ...
  Vi vil kjempe mot fiendene våre til enden
  Vår tro vil stige i Rodnoverie!
  
  Sterkere enn alle de røde i verden, Russland,
  Hun skinner som solen i universet ...
  Du kjemper for henne og ikke vær redd,
  Må voksne og barn være i ære!
  
  Russland er det største av landene
  Når fedrelandet blir styrt av Stalin ...
  En slik skjebne er gitt til det sovjetiske folket,
  Slik at disse ridderne var laget av stål!
  
  I fedrelandet er enhver helt nå,
  I stand til å gjøre moderlandet vakrere ...
  I vår hellige mors navn,
  Den grenseløse russiske siden av Russland!
  
  Vi vil gjøre alle som er en tyrann,
  Det blir ikke noe diktatur over landet...
  La millioner av land underkaste seg
  Og Führerens hornede uroy!
  
  Måtte den rasende dragen regjere
  Han tror han kan brenne Russland...
  Men nazistene venter på et rasende nederlag,
  Siden ridderen vet, er den ganske allmektig!
  
  Vi vil aldri gi etter for Fritz,
  Russerne og kineserne vil ikke overvinne ...
  En lys stjerne skinner over oss
  Til påske maler vi påskekaker og egg!
  
  Du kan oppnå mange fighters,
  Det er sånne ting som ikke blir bedre...
  Våre stolte fedre er stolte av oss,
  Fordi vi bygger et sted i paradis!
  
  Barbeinte jenter løper gjennom snøen
  De kjenner ikke frykt og bebreidelse ...
  Jeg er et barbeint Komsomol-medlem,
  For det er ingen barrierer, og det er ingen deadline!
  
  Så la oss aldri gi etter jenter
  La oss ikke bøye hodet under øksene...
  Når problemer kommer til fedrelandet,
  La oss tråkke den med bare føtter!
  
  Elsker søstrene til bestefar Ilyich,
  Og hedre Stalin som Jesus ...
  Du trenger ikke å kutte jagerflyene fra skulderen,
  Hvis du bare trenger å løpe barbeint!
  
  
  Vi jenter er en stor horde,
  Vi elsker å kjempe og viker oss ikke...
  Selv om å gå noen ganger er et sjofel rykte,
  Seieren blir i strålende mai!
  
  Og tror kommunismen vil komme med en drøm,
  Og på jorden vil det ikke være noen makt til penger ...
  Vi gir skjebnen en grov beretning,
  Uten vold og latskap!
  
  Kort sagt, vi flyr snart til stjernene,
  Og vi vil heve det russiske flagget over universet ...
  Bred ut sine vinger, rød kjerub,
  I familiens navn - Russlands Herre!
  Jenter fra de berømte fire kom ut av Vyazma. De gjorde det om natten, umerkelig og krigersk.
  Natasha, som krøp på magen, la merke til:
  - Eh, nå tenker du for deg selv, var det verdt så mye tid å kjempe, for så å tape!
  Zoya uttalte hardnakket:
  - Selvfølgelig lover nederlag store problemer! Men dette er bare en refleksjon av den fremtidige seieren!
  Augustin uttalte lunefullt:
  - Så de russiske gudene hjelper oss ikke for mye! Men du vil virkelig vinne og nå de høyeste høydene!
  Natasha humret.
  - Det er liksom opp til himmelen?
  Augustine fniste og blunket.
  - Kanskje til himmelen!
  Den rødhårede djevelen begynte å forklare:
  - Det er forskjellige verdener i melkeveien. Når en person, eller rettere sagt kroppen hans, dør, forlater sjelen kjødet. Men det transporteres til en annen verden. Den som tjener Russland-blir konge. Hvem som var Russlands fiende vil være en slave eller en krøpling. Alt bestilling etter bestilling!
  Svetlana utbrøt:
  - Ære til Russland!
  Natasha fniste og la fingeren mot de røde leppene hennes:
  - Stille! Og det kan være et problem!
  Zoya tvitret:
  - Krigerne har ingen problemer! Vi kjenner nazistene! Og de skjelver!
  Etter det lanserte jenta et stykke glass med bare tærne. Fascisten falt med halsen skåret over.
  Den gullhårede skjønnheten knirket:
  - Ingen kan dempe oss!
  Natasha var enig.
  - Det er sant at ingen!
  Og viste tungen hennes!
  Augustine lanserte også et annet skår med bare tærne og knirket:
  - I neste århundre kommer vi med utfoldede bannere!
  Og nazistene døde rett og slett av å bli truffet av glass.
  Generelt kan du umiddelbart se - jentene er aggressive, sexy. Tre blondiner og en rødhåret. Og selvfølgelig nesten naken og i bikini. Og så fantastiske jenter.
  De elsker også å synge! Men det er ikke noe sted og tid ennå.
  Svetlana tok den og kurret:
  - Ære til Stor-Russland i krigen med Wehrmacht!
  Natasha fniste og stakk ut tungen. Hun lanserte bladet på skiven, som gikk gjennom halsen på nazistene. Fikk dem til å blø og sparke hovene.
  Den blonde terminatoren sa det:
  - For en ny orden i verden!
  Gullhåret Zoya forklarte:
  - For den nye sovjetiske orden!
  Og blunket til vennene hennes. De sier det og det ... Vi vil beseire Fritz og leiesoldatene deres. Og la tankene deres i E-serien drive dem. Selv gassturbinene til den røde hæren er ikke forferdelige.
  Augustin tok det og kvitret:
  - Kjærlighet vil redde hjertet!
  Svetlana la til, og avsluttet også fascisten med et kast med bare foten:
  - Og lykkefuglen vil fly igjen!
  Natasha fniste og svarte:
  "Så fascistene vil ikke gjøre det så bra!" Jeg er sikker!
  Jenta husket hvordan pionerene kjempet mot nazistene. De skjøt med rifler mot infanteriet, stormet under stridsvognene. Generelt kjempet de som sanne helter. Og etterlot seg hauger av lik. Nazistene kunne ikke gjøre noe med det.
  Her er en gutt, med en haug med granater, som stoppet det formidable monsteret E-100, og ofret sitt eget liv, for det sovjetiske moderlandets skyld.
  Bare bare føtter var igjen av barnet. Beklager gutt. Natasha selv fikk, til tross for beskyttelsen av bikinien, et fragment i hælen. Noe som er veldig irriterende. Men jenta kom seg raskt. Og det var ikke noe arr igjen. Selv om det selvfølgelig var ubehagelig å løpe. Generelt er de slike herdede tisper. I bikini kjemper de i frost, og gir seg ikke! Jenter av høyeste standard!
  Natashka kastet igjen et barberblad med bare tærne, åpnet den tyske offiserens hals.
  Og ropte:
  - For Russland og USSR!
  Krigerne forsto hva de lovet sitt moderland. Og hvordan de kjempet for Russland.
  Zoya sa:
  - Den russiske bjørnen har veldig klørte poter!
  Augustin sa ganske autoritativt:
  - Og han skal rive alle fedrelandets fiender!
  Svetlana tok den og ropte:
  -Ikke knekk USSR!
  Natasha bekreftet dette ved å kaste et skarpt skår med bare tærne. Hun slo fascisten og knirket:
  - Russland kan ikke bringes i kne!
  Zoya skjøt også. Hun dumpet nazisten og kvitret:
  - Det blir full frimodighet!
  Den rødhårede djevelen Augustine, tok og kastet en granat med sin bare hæl, spredte nazistene og knirket:
  - Gi en ny ordre!
  Svetlana kastet et stykke av en bajonett med bare føtter. Den satt fast, et punkt i halsen på en fascist. Han bøyde seg. Slipp ut en fontene med blod.
  Den blonde terminatoren knirket:
  - Det blir endringer til det bedre! La oss skyve fascistene bort fra Moskva!
  Zoya utbrøt på toppen av lungene:
  Lenge leve Stalin! Hvem døde, men arbeidet hans lever videre!
  Svetlana kvitret og avfyrte en granat med bare foten:
  - Stalin bor i hjertet vårt!
  Og le!
  Natasha ga også en tur ... Mejet ned nazistene og knirket:
  - Lenin er mer levende enn alle de levende!
  Og begynte også å skyte for å drepe. Nazitanken snudde. Skøytebanen fløy av og knuste nakkene på tre nazister.
  Jentene gliser og viser tunga. Generelt kan de sies å være praktfulle, for alle to hundre prosent!
  Natasha tok den og bjeffet:
  - Ære til evig kommunisme!
  Zoya bekreftet kraftig:
  - Lenin forblir i våre hjerter!
  Svetlana røpet ut:
  - For alltid!
  Krigen har avtatt midlertidig. Tyskerne omringet Leningrad og tok posisjoner høsten det førtiførste året. Og de tok nesten Kalinin. Pal og Eagle. Men Hitler bestemte av en eller annen grunn at det var viktigere å reise sørover. Og nazistene gjennomførte en omgruppering av styrker.
  Jentene fikk hvile litt, spilte kort.
  Tyrkerne slår gjennom fra sør. De klarte å ta Batumi og omringe Jerevan. Men hovedstaden i Armenia gir seg ikke. Og også her er kampene kolossale.
  Tyrkerne kommer.
  Og jentene, ledet av Tamara, kjemper desperat tilbake. Og de får resultater.
  Tamara satte seg opp med bare føtter og skjøt som en bazooka. Og bryte massen av tanken til det osmanske riket.
  Og brøl:
  - For hellig kommunisme!
  Og andre jenter kjemper med bare føtter og skarlagenrøde brystvorter.
  Lokale kamper fant sted i Kalinin. Omtrent ti prosent av byen var fortsatt under kontroll av den røde hæren.
  Nazistene prøvde å slå ut russerne. De forsøkte å bombe og skyte. I sør trakk kampene om Voronezh ut.
  Jentene kjempet der også. Spesielt vakre Anna og Alice. Begge jentene skjøt med rifler og sang.
  Anna skjøt, slo ned tyskeren og kvitret:
  - I fedrelandets navn, helgenen!
  Alice kvitret:
  - Du er bare blå Hitler!
  Jentene kjempet, og krigere skal bare ha svarte, tynne shorts og barbeint. Dette tillot dem å slå hele tiden og ikke bomme.
  De er krigere som aldri vil bøye hodet, brette vingene og krype inn i et skjell.
  Anna kuttet ned Fritz og kvitret:
  - Unge Lenin!
  Alice kuttet av fascisten. Hun kastet en granat med bare foten og knirket:
  - Og den kuleste!
  Begge jentene er svingete, sterke, blonde. Med ansikter modige og vakre. Og selvfølgelig elsker de menn. Selv om det ser ut til, hvordan kan du elske en slik freak som en mann?
  Men jentene er fortsatt siktet.
  Anna skyter og sa drømmende:
  - Det er synd at kongen ble styrtet!
  Alice skjøt ned en fascist og spurte:
  - Hvorfor unnskyld?
  Anna skjøt igjen og forklarte:
  - Da hadde de gjort unna Tyskland, og Hitler hadde ikke turt å stikke på hodet!
  Alice skremte Fritz og skrek:
  - Ja, kanskje, men...
  Jenta skjøt en annen svart soldat fra de afrikanske divisjonene til Wehrmacht og bemerket:
  - Det kunne vært verre! Hvis Hitler ville ha gått mot tsar-Russland.
  Anna plystret og knurret:
  Vi tror vi vinner!
  Jentene var imidlertid ikke helt sikre ennå. Fascistene er for sterke. Hvordan stoppe dem?
  Fienden kaster bokstavelig talt lik. Men han har mange menneskelige ressurser. Både arabere og afrikanere. Prøv å takle en slik ulykke. Men krigerne er sikre på at Wehrmacht vil utmatte seg selv før eller siden.
  Alice skjøt, slo fascisten ned og knaket:
  - Vi vil uansett ikke gi fra oss en tomme land!
  Anna var enig i dette:
  - Vi skal dø, men vi vil ikke overgi oss!
  Og igjen slo hun ut mot nazistene. Hun kjempet tappert og med vanvittig raseri.
  Alice spikret og knirket:
  - Kommunismen vil leve for alltid!
  Og kastet en dødsgave med bare foten!
  Anna hektet behendig fascisten, og klukket:
  Vi vil dominere alt!
  Og dunker igjen. Og hennes bare fot vil skyte ut en granat. Hvordan få fascister helt til mandlene. Og de, nazistene, har så mange forskjellige kister og dødsfall.
  Alice med et glis av tenner, tok og lanserte en sitron til. Spredte nazistene og knaket:
  - Frihet eller død!
  Anna fniste, og banket, kuttet av nazistene og knirket:
  - I alt skal vi være de første!
  Og igjen kaster bare fingre en dødelig granat.
  Alice skyter mot fienden. Skyter ned nazistene og kvitrer, viser perletenner:
  - Jeg er en jente som ærlig talt er super!
  Og nok en gang flyr en granat kastet med barfot.
  Anna skjøt ned nazistene med et nøyaktig skudd. Og igjen avfyrte en granat. Også med bare fingre. Her er en jente, en jente for alle jenter.
  Bare super og hyper!
  Krigere her skinner av skjønnhet. Alice husket hvordan hennes bare føtter ble berørt av tre unge menn på en gang. Det er så kult. Seks kvikke hender kjærtegner sålene, leggen, knærne og anklene dine. Og så går de opp. Til jentete lår og hofter. Selvfølgelig er dette en glede. Jenta er riktignok temperamentsfull.
  Alice skjøt mot nazistene og knirket:
  Måtte ånden være med oss!
  Og med sin bare hæl ga en sitron i hjel.
  Anna tok seg også. Nøyaktig slo ned fienden. Og knirket av entusiasme:
  - I navnet til Russland og brødrene til slaverne!
  Og igjen, en gave kastet med barfot fluer og knuser nazistene.
  Alice la pent ned obersten til den tyske hæren og bjeffet:
  - Mitt hjerte verker for Fædrelandet!
  Og hun viste tungen sin. Og igjen, barbeint, meislet bein på jobb.
  Jenta husket hvordan hun løp barbeint gjennom snøen for å levere et brev til hovedkvarteret. Omtrent tjue kilometer løp jenta langs den hvite, stikkende, brennende skorpen. Det er også bra at bena hennes ikke var så ømme, hele tiden fra frost til frost barbeint. Ellers ville hun ha forblitt ufør.
  Men likevel leverte hun et brev, med en viktig skrift.
  Og hvordan snøen brenner hælene. De er så skarlagenrøde, hardhårede, riper. Så løp Alice barbeint frem og tilbake. Hun fikk dog tilbud om å ta på seg filtstøvler, men jenta sa at hun var mer fingernem på den måten. Og generelt husket hun Gerda fra Snødronningen. Så den jenta viste seg likevel å ikke være helt modig. Hun ba om et par sko for å se etter broren Kai som heter. Men Alice erklærte hardnakket at hun ville klare seg. Hun ble aldri syk, hostet eller fikk rennende nese. Og i så fall skjer det ingenting med henne i løpet av en times løping. Generelt kan du gå barbeint hele året.
  Kort sagt, Alice har siden skilt seg helt fra skoene sine og har aldri nyset.
  Det samme gjelder Anna.
  Og nå kjemper jentene, i samme trusa, til tross for vinteren, og at det har blitt merkbart kjøligere. Og de vinner ved å drepe nazistene.
  Etter at Kalinin ble fullstendig ødelagt, forlot den røde hæren den.
  Natasha og teamet hennes ble litt lei. På en ødelagt jernbane ble jentene overført til Voronezh, som ble noe sånt som Stalingrad i det førtiandre året. Men året er ett tusen ni hundre og førtisju.
  Kampene er stille...
  Men tyskerne fortsetter å rase. For eksempel ble to pionerspeidere tatt.
  Guttene ble fanget i kulden. Og de begynte å kle av seg. Pelsfrakker, filtstøvler, gensere, skjorter og T-skjorter ble revet av. Og joggebukser også. De etterlot pionerbarna i ingenting annet enn svarte shorts. Så bandt de hendene bak og dyttet dem ut i bitende kulde. Leshka og Sasha, pionerer fra USSR, gutter på rundt tretten år, barbeint og nesten helt nakne, padlet i snøen. Føttene deres begynte å bli røde, og de bare sålene brant. Og de slo guttene på ryggen med pisk.
  Guttene gikk gjennom snøfonna, bet tennene sammen. Stakkars unger i truser, og ganske mager under den tyske okkupasjonen. Riktignok så de ikke utmagrede ut, og muskler spilte under den solbrune huden. Men de ble slått i farten, og de satte spor og røde striper på bare ryggen.
  Også guttenes føtter ble røde, som føttene til gjess. Og det var tydelig at hvert trinn av pionerene til unge speidere eksploderte av smerte. Men de går og prøver å holde seg rett og ikke stønne.
  Barne-speidere ble ført gjennom frosten i en halvtime, deretter ble de ført til en varmt oppvarmet hytte. Og hvordan det gjør vondt, spesielt på bare føtter, av kulden i varmen.
  Guttene skrek til og med i smerte.
  Så ble de varmet opp igjen og tatt ut i kulden. Og dette er en sofistikert og grusom tortur.
  Etter å ha flyttet flere ganger, helt til guttene var helt utslitte. Så fikk de sove en stund.
  Og så ga de ham vann å drikke, og satte ham opp på stativet. Først kald tortur. Og så brann.
  Guttenes bare hæler ble stekt og kilt av flammene. Så, når sålene var dekket med blemmer, ble de slått med gummikøller. Og guttene besvimte.
  De ble overfylt med isvann og slått igjen, denne gangen med piggtråd. Og de nakne sålene til barna fikk brede, glødende jernstrimler.
  De torturerte guttene i lang tid ... Så begynte de å knekke tærne med rødglødende tang, og deretter ribbeina. De torturerte pionerene hardt, torturerte dem nesten i hjel.
  Men de drepte ikke. Så etter å ikke ha oppnådd noe, bestemte de seg for å sende dem til steinbruddene.
  Nazistene forsøkte også å bombardere Moskva med en ultralang pistol. Tanken er ikke den mest fornuftige, og det er mye bedre å bare bombe med jetfly.
  Men Fuhrer ønsket å teste en 1000 mm kaliberpistol med en innovativ prosjektilakselerasjonsidé, i tre deler. Og denne pistolen kunne treffe opptil fem hundre kilometer. Men spillet var kanskje ikke verdt lyset. Nøyaktigheten på denne avstanden er lav. Selve prosjektilet er ikke kraftig nok, selv om det veier tolv tonn. Og en dyr pistol. Selv om det er et ekte kunstverk. Enda kulere enn Dora - en lengre rekkevidde og kraftigere og dyrere pistol, kalt "Eva". Tilsynelatende, til ære for Führerens elskerinne.
  Men på dette tidspunktet hadde Hitler en annen lidenskap mye yngre. Og dette merkes også.
  Jenta Cleopatra - det er navnet hennes, befalte skytingen. Og hun trykket personlig på joystick-knappen med bare tærne. Og en kolossal dødelig kraft virket.
  Jentene hylte til og med og blinket med bare, rosa hæler. Vakre jenter her, og beina deres er så sexy og fine. Og du kan se på dem veldig lenge med beundring. Og å stryke er enda mer behagelig, og dette er rett og slett stort! Her er jentene. Og skjellene flyr. Kom deg over Moskva. Men dette er til liten nytte.
  Cleopatra sang:
  - Jeg sender en strålende kanon,
  Jeg slår Stalin i pannen...
  Jeg går spøkefullt inn på et psykiatrisk sykehus,
  La den fordømte dragen dø!
  Og krigeren vil igjen riste hennes nakne, runde, rosa hæler.
  . KAPITTEL #6
  Krig er krig. Og Hitler, selvfølgelig, samler styrke. Til våren forbereder han en ny offensiv. Og han samler tropper.
  Og lokale kamper pågår fortsatt.
  Situasjonen på frontene har stabilisert seg noe. Tyskerne kunne ikke ta Voronezh og gå videre.
  Tyrkerne er litt vanskeligere. Men de blir også stoppet. Så mens du kan holde nesen oppe. Og å tro at krigens gang kan snus. Og at uten stor flaks er ikke Stalins liv over. Og krigerne kjemper også.
  Natasha snudde. Skutt ned et par dusin nazister. Og hun ropte:
  - Russland på den tiden var ...
  Zoya ga også en tur og bekreftet:
  - Det er og blir!
  Så kastet jenta en granat med bare foten. Spredte nazistene, og knirket:
  - Stalins ånd er med oss!
  Augustin skjøt også mot nazistene. Droppet et dusin av dem. Og hun kvitret i sinne:
  - Ære til vårt Russland!
  Og med bare tærne avfyrte hun en dødelig granat. Og nazistene tok veldig raust i hornene.
  Svetlana dunket også, og kvitret som en ulveunge som grep et kjøttstykke:
  - Ære til Russland og tsaren!
  Natasha tok turen og sang:
  - Ære til heltene!
  Jeg husket jenta Borodino. Og masseheltemoten til det russiske folket. Og at de klarte å stoppe Napoleon. Og de viste seg å være uovervinnelige. Og den høyeste klasse av krig.
  Zoya skjøt også ut en granat og knirket:
  - Ære til Russland! Og de beste russiske soldatene!
  Augustin knurret rasende:
  - Ære til de beste krigerne!
  Og hvordan han kaster en granat med bare foten.
  Og Svetlana vil også ta det og lansere en dødsens sitron. Og han vil spre nazistene og knirke:
  - Dødens elv vil ikke overvinne oss!
  Og igjen en granat avfyrt med en barfot fluer.
  Det er slik jenter kjemper. Og det er klart at nazistene ikke kan komme gjennom dem. Allerede mars 1947. Og det betyr at sommeren er rett rundt hjørnet. Og i varmt vær er det vanskeligere å kjempe mot nazistene. Og generelt kan det være mulig å knuse denne Fuhrer.
  Det er håp for det!
  Natasha kaster en granat og knirker:
  - Lenin er mer levende enn de levende, og Stalin er udødelig!
  Og det fyker gnister fra de bare fingrene hennes.
  Zoya kaster også en morderisk dødsgave, og knirker:
  Måtte kommunismens tid være med oss!
  Og bena hennes, også nakne, solbrune og forårsaker hevelse av en jade, pulserende stang.
  Og her er Augustina, også en jente av den mest desperate aerobatikk. Hvordan skyte på fienden, og hvordan knuse. Og gi etter med bare hæler.
  Og en dødelig granat flyr, med vanvittig raseri.
  Den røde djevelen knirker med aplomb:
  - Jeg er verdens høyeste raseri!
  Og igjen, for femtende gang, flyr en dødsgave, kastet av den bare foten til en jente med brennende hår.
  Svetlana tar den også og kaster en granat... Den knuser alle på en gang. Og truslene fra nazistene ignoreres. Og hvor går Fritz?
  Terminator-jenter venter på dem overalt. Og hvordan kaste en granat. Og brystvortene deres er så appetittvekkende.
  En mann blir gal av slike jenter. Og de kan ikke gjøre noe med det.
  Hva kan en fascist stille opp mot en terminatorjente? Bare en nazist kan kjøre seg selv i en kiste. Og bli slått og drept.
  Svetlana sang:
  - Vil vri seg i helvete, og henge med en tispe!
  Jentene er sjarmerende sjarmører. Og hvordan de skyter. Overraskende liker Robin Hoods i truser, jammen sant.
  Natasha skjøt og sa:
  - Ære til de russiske heltene!
  Og kastet en granat med bare foten.
  Zoya traff også den fascistiske leiesoldaten. Hun boret seg inn i magen hans og knirket:
  - For et nytt hjemland i USA! Vår neste provins!
  Jenta er en veldig god sanger. Og hun har så vakre tanker. Spesielt ønsket om å jobbe med tungen med noe varmt og stort.
  Augustina blotter hestene sine med friske tenner hardt. Og han tror hun er en hai. Kan bite selv en ekte hest.
  Her kaster for eksempel Augustine en granat med bare tærne. Og spre Fritz. Klipp dem ned som gress.
  Og syng:
  - Det høyeste målet vil være i alt! Vår kjærlighet er vårt hjem!
  Svetlana, denne vakre krigeren, tok tre granater. Hun ga dem en bar hæl og kvitret:
  - I kjærlighetens og drømmenes navn!
  Og aggressivt kuttet fra maskingeværet. Hun er en djevel av slike muligheter og styrken til en hvit demon.
  Du vil møte slike krigere, og det vil ikke virke som om de slår deg litt.
  Ikke rart at nazistene ble sittende fast i Voronezh. Selv om alle er lei av krigen. Generelt hvor uten krigere.
  Her er pilotene på himmelen. De kjemper også. Spesielt Margaret. Jenta flyr vanligvis til kampen i truser alene. Men hvordan det krasjer. Aces menn kan ikke gjøre det.
  Margarita er veldig vakker, håret hennes er som solens stråler. Og figuren er flott. Og for en jente er stilen veldig kul å være i truser alene. Og trusen er også rød med hvit hammer og sigd. En slik jente kan elske en hel bataljon på en gang.
  Dette er en så pen jente.
  Margarita skjøt ned en fascist, som kjørte på en ME-462, og fikk nazisten til å røyke halen. En jente med gyldent hår, fantastisk skjønnhet. Og en veldig rød munn.
  Margarita kuttet ned en annen Fritz og ropte:
  - Du kan leve uten krig, men ikke uten fred!
  Ja, krigere er heroiske og modige til det ekstreme av galskap.
  Jentene kjempet som helter i det universelle kosmos. Og de vant selvsikkert.
  Hitlers stridsvogner sto i brann. Og de eksploderte som granater. Og det var så vakre krigere her. Full av beundring og ynde. De har et så vakkert eventyr.
  Natasha kastet en granat.
  Tweetet:
  - Jeg skal knekke alle fascistene!
  Og hvordan han vil kaste enda et dødens mesterverk med sin bare fot.
  Zoya meja også ned nazistene.
  Hun kastet med bare foten det som dreper.
  Hun hylte av raseri:
  - For det hellige Russland! Og store endringer til det bedre! Og igjen, dødens nåtid, poddany bare hæl, flyr.
  Etter harde kamper ble det en pause. Det var fortsatt våren 1947. Tyskerne, når gjørmeskred ikke er krigere. De gjemmer seg og spiser. Det var ikke mulig å avslutte krigen i fjor. Igjen venter tøffe kamper.
  Jentene tok en pause...
  To tyske jenter Albina og Alvina er nettopp på diskettjakt etter sovjetiske biler.
  Skjønnheter, selvfølgelig, i bikinier og barbeint. Og veldig sexy.
  Styr plateflyet med en joystick.
  Albina snur bilen rundt, skyter ned en sovjetisk jagerfly og knirker av glede:
  - Måtte vårt blodtørstige rike bli berømt!
  Alvina tok den og utløste også et kraftig slag mot russebilen. Hun slo ned og kvitret:
  - Genius Express!
  Begge jentene slo sine bare føtter. De er blondiner så søte. Og pressen til jentene er veldig preget. Kommer med fliser.
  Albina river igjen det sovjetiske flyet. Og blunker og brøler:
  - Ære til den morderiske passasjen!
  Alvina slurvet også på russisk. Hun la dem flat og plystret:
  - Måtte Führeren være med oss!
  Jenter i det mest aplomb! Og de har så mye sjarm. Og de tennene er så glitrende. Som perler skaffet av kaptein Nemo.
  Albina ramponerte bilen og knirket:
  - Så la oss sale fyren!
  Alvina knuste jagerflyet og knurret:
  - Og et dusin karer!
  Albina fniste og sa:
  - Flott sex når en kvinne leier en mann for penger!
  Alvin var enig:
  - Dette er en klasse, bare penger er synd!
  Albina skjøt ned et annet sovjetisk fly og skrek:
  - Og det som for nytelsens og pengenes skyld er ikke synd. Snart ville vi beseire russerne og skaffe oss et gods!
  Alvina traff en annen rød bil og brølte:
  - Dessverre drar krigen utover! Disse russerne er så sta. Det er som å slå gummi med nevene!
  Albina protesterte med irritasjon:
  - Om bare for gummi. Det er mer som armert betong. Og knokene mine gjorde veldig vondt!
  Alvina kvitret, traff en sovjetisk bil og brølte:
  - Vi skal bryte gjennom enhver betong!
  Albina slo ned Yak-11 jagerfly fra et løp:
  - Og knekk metallet, og fordamp!
  Alvin var enig i dette:
  - Knekk og smelt! Snart har vi lasere! Og da tar russerne definitivt slutt!
  Albina var i harmoni med dette:
  - Kan ikke motstå en laser!
  Alvina fniste rasende.
  - La oss ta Moskva, og så London!
  Albina sa irritert:
  Det er på tide å ta London!
  Jentene viste frem disketten sin. Uansett hvor mange sovjetiske Yak-luftvåpen som skyter mot nazistenes bil, kan de ikke gjøre noe som er verdt det. Kraftig, laminær jetstråle slår ned alle prosjektiler og fragmenter.
  Alvina, som kuttet ned den russiske jagerflyen, knirket:
  - Bjørnen vil ikke danse sommerfugldansen.
  Albina pekte ved hjelp av bare fingrene bilen sin og brølte:
  - Ja, en bjørn... Du er et veldig bra dyr. Spesielt på en kjede og når huden din er flådd!
  Jenter jobber med tigrenes raseri. Eh, i senga er de også temperamentsfulle. De elsker å være aktive. Og de tåler ikke konstans. I denne forbindelse, bare haier. Og de elsker eksperimenter. Og de har en veldig kjærlig munn.
  Alvina slo ned den sovjetiske bilen og knirket:
  - For endringer i krigen til vår seier!
  Albina sa med irritasjon og raseri:
  - Ja, krigen trakk ut... Det er bare en marerittfabrikk og Satans kjøkken. Hvor mange av gutta og jentene våre døde!
  Alvina sang med et sukk:
  - Hvor mange av våre brødre som vanser i gravene deres... Skygger streifer rundt i den verden... Jeg forstår ikke hva som er hva.
  Albina, som flirte kjøttetende og knuste russerne, klukket:
  - Hva tror du, kjæresten, finnes Gud?
  Alvina, som også drepte, hveste:
  - Jeg har store tvil. Krigen har pågått i så mange år. Og at den allmektige ikke elsker Tyskland hvis han lar så mange av hennes beste sønner og døtre gå til grunne!
  Albina foreslo:
  - Kanskje det er en dyp mening i disse testene?
  Alvina fniste og knurret:
  - Mening? Å torturere folk mer, og spesielt oss tyskere?
  Albina snakket med entusiasme til en hun-ulv som overtok et lam:
  - Da vil vi oppfatte verdens gleder skarpere! Og fredelig kjærlighet!
  Alvina blottet tenner og mumlet:
  - En militær kjærlighet er fortsatt mye bedre!
  Albina var enig i dette:
  - Selvfølgelig, spesielt med guttene. De lukter ungdom, og ikke så hårete som voksne menn! Det er en glede å gjøre forretninger med dem!
  Alvina, som knuste de sovjetiske flyene, knirket:
  - Og læringsprosessen er veldig attraktiv. Jeg liker å ta på meg rollen som mentor! Det er så flott!
  Albina var enig i dette:
  - Det blir ikke sunnere!
  Jenter er generelt morsomme, men horer. Og selvfølgelig gjør de noe som ikke er særlig hyggelig å lese om.
  Jenter hopper av utålmodighet. De vil ha så mye hengivenhet som mulig! Og å stryke dem hver dag. Enda bedre, tre ganger om dagen. Nei, tjue ganger om dagen!
  Alvina falt ned, en annen jagerfly og knirket:
  - Nei, det er en Gud! Han lar oss utrydde sovjetiske soldater!
  Albina dunket og brølte også:
  - Å, hva går jeg glipp av? Det er sex, det er menn ... Det er nok av underholdning, men det er ingen risiko for å dø! Så hvorfor ønsker vi slutten på krigen?
  Alvina var lett enig i dette:
  - Faktisk, og til hva! Vi vil kjempe til siste slutt!
  Albina hveste litt irritert:
  - Og krigen er at etter slutten føler man seg ikke så veldig tom.
  Alvina var veldig glad i å bli famlet etter brystene. Det er så følsomt og erotisk. Og kyssing er enda bedre. Og når flere temperamentsfulle menn føler deg på en gang. Spesielt hvis de er gutter, og fortsatt spente.
  Kort sagt, jentene er generelt super- og antihelter!
  Natashka og teamet hennes 1. april 1947 avviste fremrykningen av Fritz i Voronezh.
  Tyskerne flyttet tankene sine under den våte snøen og prøvde å bryte seg gjennom til flankene.
  Krigere, som alltid i minibikini og barbeint, kjempet i kulden. De gravde seg ned i snøfonnene og skjøt derfra og kastet granater og eksplosive pakker med bare føtter.
  Veldig vakre, sexy og vakkert oppblåste jenter. Solbrun, barbeint.
  Natasha kuttet ned Fritz og squeaked:
  Vi jenter er veldig stolte av oss selv!
  Zoya plystret også og knurret:
  - Vi streber kun på de første radene!
  Augustine, den rødhårede djevelen, sang:
  - Vi er bare primas og ballerinaer!
  Så avfyrte hun en granat med bare foten.
  Svetlana tok den og skjøt. Kaste en sitron
  - La oss sloss! Vi har ikke sinnet til en klovn!
  Jentene gjorde en kjempejobb. De skjøt og kastet granater med sine forførende ben. Hva med Fuhrer...
  Natashka blottet brystet, og ga en granat med sin skarlagenrøde brystvorte. Hun fløy forbi, og landet i nazistenes rekker, knirket:
  - Ja, det blir en stor dommedag!
  Zoya tvitret:
  - Og Svarog den store Gud kommer!
  Og også, som med bare fingre, skyt ut en granat.
  Augustine humret og bemerket:
  - Fortsatt interessant. Kristne har en pasifistisk Jesus. Og vi har en flott børsemaker Svarog! Synlig forskjell!
  Og han vil også kaste en eksplosjonspakke med sin bare hæl.
  Da vil Svetlana, med sin bare fot, treffe fienden med en granat. Og synger, blotter tenner:
  - Vår Gud er krigens gud! Ikke pasifisme!
  Jentene kastet da snøballer på hverandre. Natasha fniste og sa:
  - Det er bra at Vladimir var smart nok til ikke å akseptere jødedommen. Imidlertid tror jeg det ville være bedre å utvikle din egen! Vel, hvorfor trenger vi andres tro?
  Jenta tok og avfyrte en granat med bare foten. Og knuste fascistene.
  Zoya, skyting, la til:
  - Nei, egentlig, gjør troen pasifistisk! Men du kan også finne på din egen Iriy!
  Og også med bare tær, hvordan lansere en dødsgave, og knuse et par dusin fascister.
  Her banket Augustin også på nazistene. Og igjen bukket bare føtter under, eksplosive pakker.
  Hun spredte nazistene og knirket:
  - Et gammelt eventyr på en ny måte!
  Og hun viste tungen!
  Svetlana kom i kø. Hun klippet ned Fritz-en og knirket:
  - Og store endringer for fremtiden!
  Og hun lanserte den med sin nakne hæl, og brøt ryggen til Fuhrers.
  Natashka tok den og brølte med en desperat mine:
  - Jeg er den kuleste jenta! Alt på en gang feie!
  Og bare tær kaster død og kaos.
  Zoya ble også forbanna. Drepte mange fascister.
  Og hun bjeffet:
  - For ære og fedreland!
  Etter det, igjen, vil hennes bare fot starte noe.
  Her og Augustine vil ta den og brenne den varm. Tviler på fascistene. Bryter dem i biter.
  Så tar han og synger:
  - Ære til fedrelandet og ære!
  Svetlana vil også lansere en dødsgave, og blather:
  - Og vi skal være sammen!
  Og bare ben vil starte ødeleggelsen.
  Natasha vil også ta den og spikre den ... Hun vil klippe ned Fritz.
  Så vil han ta og gi tur.
  Hun sang og blottet munnen:
  - Jeg er ikke en enkel jente! Gyldent hår!
  Natasha, selvfølgelig, er en jente med sitt eget sinn. Alt er mulig og klar for alt. Mens den skyter, vil du rett og slett beundre den. Og klipper ned fiender som en kultivator.
  Og knirker:
  - Kjærlighet fører til døden!
  Zoya skyter også. Med sin bare fot gir han etter for en granat, og hvisker:
  - Strålende akkord!
  Og legger til:
  - Alle fascister på bekostning!
  Augustina skyter også mot fienden. Utrydder Fritz. Slår ned nazistene og knirker:
  - Litt til så blir vi desto sterkere!
  Og skjønnhetens bare føtter kaster igjen bæreren av døden.
  Svetlana skyter også mot nazistene. Og skyter ut en granat, ved hjelp av tærne til en barfot. Og kvitrer:
  - Vi kjente ikke til problemer, men det kom en nabo!
  Og han ler også.
  Jentene er så fantastiske. Og barmfagre. Og de elsker det så mye når de trekker på brystene.
  Her er skjønnhetene. Dette er aerobatikk av kjærlighet og poesi! Pris de vakre jentene! Ja, la dem være veldig gode!
  Natashka sprengte nazistene med en blystråle og skrek:
  - Tro oss heller, nei!
  Og med sin bare fot vil han igjen lansere det dødelige!
  Og her er Zoya som en lupanet. Få ned fascistene. Og knirker:
  - Du finner ikke kontroll over oss!
  Augustina, også som en lupanet, slår ved hjelp av bare tærne ut en masse Fritz og knirker:
  Og neste århundre vil være vårt!
  Etter det vil tennene hennes glitre som et speil!
  Svetlana tok også og avfyrte en granat med bare foten. Drepte fascistene. Og propilikala med aplomb:
  - Evig seier! Svarog med oss!
  Natashka lanserte et stykke glass med bare tærne. Hun kuttet halsen over dem på Fritz og gnerte:
  Og Jesus vil være med oss!
  Så la hun til:
  - Som en russisk hvit gud!
  Zoya ga også en granat og ropte:
  - Ære til det store Russland!
  Og med bar hæl vil han kaste opp en eksplosjonspakke.
  Augustine ristet brystvorten som så ut som et jordbær. Jeg satte en kø for nazistene.
  Så kastet hun døden på Fritz med bare foten og ropte:
  - La oss ikke ha noen problemer!
  Og hun viste tungen sin.
  Svetlana stilte også i kø. Hun rev nazistene i stykker ... Og så fluer en granat med barfot.
  Blond jente roper:
  - Må Kraften være med oss!
  Og alle fire jentene skrek:
  - Ære til den allmektige, allestedsnærværende, allvitende, evige og evige familie!
  Her tok Svetlana også en penn med det bare lille benet, og hakket også opp aria.
  Mange legender om den store Veles blir fortalt av folk - og hvordan han ble født etter familiens vilje, og hvordan han ble oppdratt i Navi-verdenen av Gud Viy, hvordan han vandret rundt i Reveals verden på leting etter sin skjebnen og ble plaget av den onde tilbøyeligheten han ble forhekset med. Legender fortelles om hans kjærlighet til den lysøyde Yasuna og at han ofret seg selv for å redde livet hennes. De synger sanger om bedriftene hans og om å hjelpe mennesker. Du kan ikke gjenfortelle alle historiene i ett mesterverk.
  Så brøt jentene. En annen beskytning av Voronezh begynte. Bombeflyene virket. Tyske bombefly kom også inn. Piloter kjempet tappert mot nazistene. Spesielt Maria. Til tross for kulden hadde jenta kun på seg hvite tynne truser. Hun trykket de bare tærne på pedalene, kuttet ned tyskerne. Jenta skjøt ned en Yu-387 jetbomber, og fikk den til å røyke og falle. utbrøt gledelig:
  - Ære til det store, kommunistiske Russland!
  Etter at beskytningen stoppet, fortsatte krigerne å skrive om de russiske gudene.
  Store Gud Veles. Hvor vakkert Rodnoverie - så mange guder. Og alle sterke, interessante personligheter er involvert i skapelsen av verden!
  Natasha skrev med bare føtter:
  Det mest kjente tegnet på Gud Veles er "oksehodet". Tegnet, som ligner på et oksehode, minner oss om at Veles, slavenes gud, er husdyrenes beskytter. Tegnet er kjent, brukt oftere enn andre, i lang tid har det absorbert alle slavenes forskjellige ideer om Guds kraft, inkludert visdom og magisk kraft.
  Så fortsatte den gullhårede Zoya;
  Guds tegn Veles er elsket av menn, voksne og unge, tiltrekker seg kvinner som har trolldomsevner.
  Alle som bærer tegnet Veles har rett til å forvente fra ham kraftig beskyttelse mot magiske påvirkninger, utviklingen av sine egne hekseevner, vitalitet og evnen til å finne en løsning i et vanskelig miljø.
  Les mer om amuletten Bull's head.
  Tre - furu, valnøtt eller ask (barlind), magiske staver og amuletter er laget av disse artene
  Dyr - elg, hjort, bjørn, okse (tur), ku, slange, øgle (øgle).
  Heraldikk, gjenstander - lange fletter (hår), skjegg og horn
  Treba (offer) - de ofret kobber (som velstandens og velstandens Gud), ull og pels, og helte også kvass - de drikkene som han lærte folk å tilberede i henhold til en av legendene.
  Og Augustin red etter dem. Brennende og barbeint.
  Den røde hæren overgir ikke Voronezh, og klamrer seg desperat til den. Både gutter og jenter kjemper her.
  Et elleve år gammelt barn skyter en Mosin-rifle mot nazistene. Snøen har nesten smeltet, full av gjørme. Gutten er barbeint og i shorts. Han er så herdet og føler jordens energi bedre.
  Oleg slår ned en nazist og sier:
  - Ære til Russland!
  Ved siden av ham står jenta Margarita. Også barbeint i lett kjole. På samme alder som Oleg Rybachenko.
  Den skyter også bra. Det slår fascisten og knirker:
  - Til ære for det himmelske moderlandet!
  Gutten og jenta har vært her siden de første dagene av beleiringen. Fra tiårsalderen har allerede erfarne krigere kjempet med nazistene.
  Det som ikke er et skudd fra en rifle er et treff.
  Oleg Rybachenko skyter en tysk oberst. Han tramper med den nakne, solbrune foten og sier:
  - La det bli lys fra de russiske gudene!
  Margarita, dette er terminatorjenta bekrefter:
  - Ja, alltid kjent!
  Og han vil kaste en skive med bare foten på den nærmeste samuraien.
  Og så kaster gutten bare fingrene. Oleg, etter å ha spredt nazistene, kvitrer:
  - Og den fiendtlige flokken fløy til bakken! Under press av stål og ild!
  Gutten er en god skytter. Her faller den drepte offiseren. Og bak ham er en annen. Tyskerne har fortsatt nok stridsvogner og de, ved hjelp av leiesoldater, stormer på gamlemåten. Mange av dem omkom under murene i Voronezh. Tynnet i rekkene og forsvarerne.
  Men den sovjetiske hæren gir seg ikke. Voronezh holder fortsatt stand. Beleiringen har pågått i ti måneder nå. Men byfestningen gir seg ikke.
  Tidlig i april, vår. Skitten. Men solen er så lys og varm. Varmer.
  Margarita, denne jenta med gullhår, kaster en granat med bare foten og synger på rim.
  Gutten Oleg synger også med og kaster hjemmelagde granater med bare føtter;
  Å Pushkin, din eksentriske har ikke rett,
  Vi vil ikke bli syke til våren!
  Tross alt, lukten av friske mai-urter,
  Klarer å drive alle opp av sofaen!
  
  Snøklokker blomstrer om våren
  De har renheten til nattglasur...
  Føder en myk lysdrøm
  Unggutten vil ha stormen igjen!
  
  Om våren vil kulden avta,
  Skummet av onde plager vil forsvinne...
  Jaktære for alltid
  Drikk jomfruens søte pust!
  
  Som i ungdom er alt bra,
  Og mai er naturens ungdom!
  Hakkespetten klumper med en meisel,
  Torden rister, spyr ut hvelv!
  
  Om våren murrer bekker som en trille,
  Og musene deres høres ut som en bølge som plasker.
  Her vokser bærene trekker -
  Varmer fra hjertets skjønnhet!
  
  Alt i vår region er skjønnhet,
  Gress er som fløyel i en damekjole.
  Hva slags blindhet
  Prøv å leve sta i byen!
  
  Hvorfor trenger vi en by og en landsby,
  Bli, som en vill, gå gjennom skogen.
  Og hvis det snør,
  Det barfot-rushet bare brattere!
  
  Rod ga en slik kraft
  At vi kan regjere som guder.
  Her er rug gull i åkeren,
  Fra ikonet skinner ansiktet strengt!
  
  Svarog Slavyan hellige far -
  Han beordret å elske og leve for brødrene!
  Som er en edel kar
  Tross alt aksepterte Skaperen selv korsfestelsen!
  
  Og ridderen vil skjerpe sverdet sitt,
  For det er vold i livet!
  Herren sa: Jeg vil ikke gi fred,
  Tross alt er helvete, tro meg, impotens!
  
  Så ikke tro at søvn er himmelen
  Faktisk er lykke essensen av bevegelse.
  Og du kjemper så tør -
  Å be bøddelen om tilgivelse!
  
  Og hvis han trakk seg tilbake,
  Den Rod vil hjelpe, tro sønnen din!
  Få støvet og søppelet ut av hodet ditt:
  Hva får deg til å sutre - jeg vil avvise det!
  . KAPITTEL #6
  Gutten og jenta skjøt mens de sang. Broderte fascister.
  Alle tilnærminger var strødd med lik. De russiske troppene slo tilbake angrepet fra troppene i undertall.
  Tusenvis av tusenvis av regiment etter regiment - heltene våre gjør skade!
  En gutt og en jente på kanten, nazistene vil henge i en løkke. Nazistene kan ikke beseire Russland, vi vil klare å bryte dem i stykker!
  Oleg Rybachenko ytrer mens han slår ned en tysk general og får ham til å kaste opp blod.
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Margarita, skytende, synger entusiastisk med:
  - Fedrelandets forsvarer! Perunov-soldat!
  Oleg Rybachenko, som hugger ned fiendene, synger:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Margarita kastet en granat med den nakne, barnslige foten og kvitret:
  - Heroes of Russia samler seg i alarm!
  Og et annet sted kjemper sovjetiske jenter på en selvgående pistol SU-100.
  Slik er de vakre krigerne, ledet av Elizabeth.
  Selv om tyske stridsvogner er formidable og veldig kraftige.
  Ekaterina, som trykker på knappen på styrespaken med bare føtter, bryter gjennom den fascistiske maskinen og kvitrer:
  - For det hellige Russland!
  Elena skyter også fra tørketrommelen, stikker fienden inn i siden. Og aggressivt flirende, erklærer:
  - For kommunismen!
  Og med sin bare hæl slår han på rustningen.
  Euphrasia skjøt også mot fienden med bare tærne og kvitret:
  - For det hellige Russlands kommunisme!
  Og som han ler!
  Elizabeth tok den og ropte:
  - For USSR!
  Og også hvordan den skyter ...
  Og jentene sang:
  Folket i Ukraina og Russland er forent,
  Vi er brødreslaver for alltid venner ...
  Må Herren bli herliggjort det rette navn,
  Alle nasjoner i verden er en familie!
  Det var det barna var her - heroiske og sterke. Inkludert både pionergutter og pionerjenter.
  En gutt og en jente, Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova, kjempet på Visokosnaya-fjellet. Som nazistene ikke klarte å fange. Allerede 20. april og dagen viste seg å være varm.
  Selv om stemningen til barna og engstelig. I USSR begynte uroligheter, forårsaket av et blodig opprør av fanger. Og det var tydelig at det var på tide å avslutte krigen. Men Wehrmacht prøvde hardnakket å fange Voronezh. Selv om også hæren til Det tredje riket bokstavelig talt blødde.
  Og nazistene la press på Voronezh med siste kraft.
  Oleg Rybachenko er fortsatt bare et barn, men med svært fremtredende muskler og lyshåret.
  Med et velrettet skudd slår han ned en tysker og brøler:
  - Ære til kong Josef!
  Palit og Margarita, beundrende uttaler:
  - Og vårt nye moderland!
  Etter det begynner jenta og gutten å skyte enda raskere. De lader rifler med bare tær og klipper ned samuraier.
  Oleg synger, slår ned og slår nazistene:
  - Men etterretning rapporterte nøyaktig ... Og han gikk til angrep, vår er sterk! Nær det fjerne østens hjemland. Panser sjokkbataljon!
  Margarita nynnet også, og sendte nøyaktig kule etter kule:
  - Panser, sjokkbataljon!
  Gutten og jenta kjempet med stålsatt selvtillit. De har allerede priser.
  De fikk sin første ilddåp da tyskerne bare prøvde å stramme løkka rundt Voronezh.
  På den tiden brakte ti år gamle barn ikke bare granater til de sovjetiske våpnene, men Oleg skjøt også seg selv. Og skjøt ned en nazistisk haubits. Viser nøyaktighet.
  Gutten og jenta gikk gjennom tøffe tester. Men Voronezh overga seg ikke. Og de kjempet som helter.
  Oleg Rybachenko, som avskjærer nazisten, synger:
  - Gud bevare kongen!
  Margarita støtter:
  - Sterk suveren!
  Oleg Rybachenko, skyting, sier:
  - Regjere for ære!
  Margarita, som slår ned nazisten, knirker:
  - Ære til oss!
  Oleg sang med glede:
  - Herske i frykten for fiender!
  Og gutten kastet en granat med bare foten.
  Margaret bekreftet:
  - Tsar-ortodokse!
  Og jenta kastet også en granat med bare foten!
  Flott par. Bare barn, og så kult.
  Galt element, sprøtt element.
  20. april ble angrepet på nazistene slått tilbake. Etter det begynte nazistene å beskutte fjellet Visokosnaya. Men uten særlig suksess.
  Oleg og Margarita tok en sortie.
  En gutt og en jente kastet skarpe skiver med bare føtter. De slo nazistene i halsen og kvitret:
  - Ære til tsar Stalin!
  Så begynte de å ødelegge nazistene.
  Oleg skjøt mot en tysk offiser. Slo ham og knirket:
  - For en ny bestilling!
  Margarita knullet en fascist. Hun kastet et glasskår med bare fingrene og knirket:
  - En ny orden på gamlemåten!
  Oleg ble forbanna igjen. Lanserte en ny nål. Han slo nazisten i øyet. Og brølte:
  - For tsarismens prestasjoner!
  Margarita skjøt ned en gul type. Hun slo med et kast med bare tær rett i øyet og kvitret:
  - Tsar Stalins beslutninger i livet!
  Gutt og jente er rett og slett uimotståelige. Slik blir fascister knust. Og hva er de fenomener. Og Voronezh vil ikke bli overgitt, uansett hvor mye nazistene skynder seg til denne festningen.
  Oleg dumpet den fascistiske generalen og knirket:
  - Vårt parti er sterkt!
  Margarita tok og dumpet også en stor sjef og hveste:
  Hun beholder verden!
  Gutten og jenta sparket rundt ammunisjonslageret. Gutten trakk baugen med bare tærne. Og avfyrte en pil med en brennende ende.
  Hun fløy inn i boksene med skjell og bomber. Og alt begynte å gå i stykker og detonere.
  Oleg utbryter:
  - Det blir total ødeleggelse! Mitt første trekk er mitt siste trekk!
  Og gutten stakk ut tungen.
  Igjen skyter og slår gutten. Fungerer feilfritt. Og tyskerne kan ikke gjøre noe med det.
  Margarita skyter og knirker også:
  - For Russland! Det helligste av land!
  Barn går som tsunamibølger. Liten, men så dødelig.
  Natasha og teamet hennes kjemper også mot nazistene.
  Jentene skyter og kaster granater med bare tærne. De er slike kjempende krigere.
  Og så er det andre pionerer som kjemper.
  Guttene skyter mot nazistene og brøler:
  - For kommunismen!
  Og vis fascistenes tunger.
  Seryozhka og Petka, to pionergutter, tok og slo nazistene fra en sprettert, og hvordan de roper:
  - For kommunismen!
  Og de vil le!
  Svetka og Katya vil også kutte inn og spinne:
  - For USSRs storhet!
  Og de knuller.
  Komsomol-jenter kjemper også desperat.
  Og som et slag på nazistene fra en kanon. Og de vil sprenge dem alle sammen.
  Nei, USSR kan ikke brytes. Og nazistene fortsetter å komme og komme. Og de fyller bokstavelig talt opp alle tilnærmingene til stillingene sine med lik. Men de fortsetter desperat å klatre.
  Men 30. april satte det fascistiske Tyskland i gang et nytt, rasende angrep på Voronezh. Hovedslaget falt på fjellet Vysokosnaya.
  Oleg og Margarita kjempet, nå med maskingevær. En gutt og en jente banket med våpen. Barn mejet bokstavelig talt ned nazistene.
  Oleg, skyting, sang:
  - Å, siden sorg ikke er et problem!
  Margarita, skriblet på nazistene og slo henne bare føtter, hylte:
  - Om bare pengenes mørke!
  Gutten spikret nazistene, slo dem ut i rekker, tok det og knirket desperat:
  - Donau-elven og Don-elven!
  Margarita sang med glede:
  - Vel, i mellomtiden, gå en tur!
  Oleg, som knuste nazistene, knirket:
  - Ikke overvinn kosakken!
  Og gutten stakk ut tungen. Han er så glitrende og rask. Det er terminatorgutten. Hvilken av maskingeværene skrible. Og hva er ikke en kule, da i kisten.
  Tsar Nicholas II mistet i stor grad sin autoritet på grunn av krigen med Japan. Mer presist på grunn av et uheldig nederlag. Faktisk, hvem vil tape! Ikke helvetes monster!
  Og Asia, som russerne alltid har slått! Dessuten å ha en numerisk overlegenhet.
  Men her er general Chuikov i spissen for Voronezh. Og et par terminatorbarn. De vil gi etter og ikke gi etter.
  Oleg Rybachenko slår med maskingevær og brøler:
  - Galt villsvin, en orkan suser!
  Margarita støtter entusiastisk:
  - Vår vakre utsikt! Han snakker sannheten!
  Gutt og jente er rett og slett uimotståelige. I dem er en gnist av kolossalt talent synlig.
  Oleg klipper ned nazistene og spør jenta:
  Hvorfor synes du sjokolade er deilig?
  Margarita svarer med et smil:
  Fordi det er sjokolade!
  Oleg fniste og kurret:
  - I mor Russlands navn, la fedrelandet bli vakrere!
  Margarita fniste og ropte:
  - Vil definitivt!
  Jenta er som et maskingevær avskåret nazistene. Hun har så mye sjarm. Legemliggjøringen av skjønnhet.
  Og Mount Vysokosnaya er perfekt befestet, og dominerer posisjonene. Hun vil ikke bli utlevert til nazistene så lett. Sovjeterne kjemper med desperasjon, men veldig dyktig.
  Blokaden har pågått i snart ett år nå. Men noen ganger trenger campingvogner med mat og ammunisjon inn. Så den befestede byen holder på. Og han kommer ikke til å gi opp.
  Selv om Georgy Zhukov var noe sen. Det mener tsar Stalin. Noe han har ubesluttsomme generaler.
  Oleg skyter ned femti nazister med et utbrudd fra et maskingevær og sier:
  - Ingen vil stoppe oss! I et forsøk på å tjene moderlandet!
  Margarita, som også skjøt, knirket:
  - Og ingen vinner!
  Og krigeren blinket med perlestennene hennes.
  Oleg skjøt igjen og utstedte:
  Vi er hvite ulver!
  Margaret svarte:
  - Ikke mer tigress!
  Og igjen skyter gutten og jenta. Det er klart at nazistene ikke kan beseire dem. Og ingen kraft vil bryte.
  Oleg fyrer og brøler:
  - Ta-ta-ta sier maskingevær!
  Margarita knirker som svar:
  - Jeg skal knuse maskingeværen sier!
  Og jenta og gutten mot nazistene viser kolossal styrke og viljefasthet.
  Det er harde kamper til sjøs med nazistene.
  Der beveger en destroyer seg foran hele flåten. Og det er bare jenter på den. I korte shorts, barbeint og i vester.
  Jentene løper rundt på dekk. De er alle så vakre. Håret er blondt, solbleket, og huden er mørk, solbrun. Vakre skjønnheter.
  Og de runde, rosa hælene deres blinker forbi.
  Veronica, en sjarmerende blond båtsmann, spurte hyttegutten:
  - Hva Yulia, er du redd for slaget?
  Hyttejenta knirket som svar:
  - Ja, jeg drømmer om kamp!
  Veronica fniste og sa:
  - Men du vil bli tatt til fange av nazistene, og de skal steke dine bare hæler!
  Jenta så på de nakne, solbrune bena hennes og knirket:
  "Smerte skremmer meg ikke!" Jeg er en ekte vill Amazon!
  Veronica sa:
  - Du blir snart femten. Gifter meg snart! Hva drømmer du om?
  Juliana svarte oppriktig:
  - Jeg vil ha en prins!
  Veronica grimaserte.
  - Prins?
  Jenta sa:
  - Alveprinsen!
  Veronica ble overrasket:
  - Liker du alver?
  Juliana nikket, og spratt til og med opp:
  - Selvfølgelig gjør de det! De er uimotståelige!
  Veronica smilte.
  Hva med menneskelige menn?
  Jenta stampet sint barfot på det oppvarmede dekket:
  - Ikke! Mennene er så ekle, hårete, stinkende. Og alvene er så vakre, milde. De har ansikter som jenter, så søte. Og bena er glatte og ikke i det hele tatt hårete!
  Veronica var lett enig i dette:
  - Nissene er kjempefine.
  Og jenta knuste insektet med den nakne, grasiøse foten. plystret:
  "Dessverre, dessverre, må vi forholde oss til menneskelige menn. Og de er så stygge!
  Juliana lo og sa:
  - Men hvorfor. Hytteguttene er veldig søte. Ikke kjekke voksne menn. Når det vokser hår i ansiktet, er det så ekkelt.
  Veronica var enig i dette:
  - Motbydelig! De vakreste unge menn på seksten. De er allerede store nok til å glede en kvinne, men ennå ikke så hårete som eldre gutter.
  Juliana fniste og knirket:
  - Generelt er guttene sikkert hyggelige når du kysser med dem, og de kjærtegner deg ... Men noe annet skremmer bare! Å, å forbli for alltid i barndommen!
  Veronica sa ettertrykkelig:
  - Du vil være i kamp! Voks opp sammen!
  Julian sang som svar:
  - Jenta vær alltid ung,
  Ikke skynd deg å bli voksen...
  Vær morsom, dristig, bråkete...
  Du må kjempe, så kjempe!
  Kjenn aldri fred
  Gråt og le malplassert!
  Jeg skal være en klokkejente
  La hundre og femti blåse!
  Veronica stampet med bare foten og hylte:
  - Ungdom kan være evig! Det viktigste er å tro på fornuften, ikke på Gud!
  Foran dukket en tysk destroyer opp. Jentene skyndte seg umiddelbart og blinket med bare hæler mot den ti-tommers kanonen. Og de begynte å peke den mot fienden.
  Jentene handlet raskt og harmonisk. Generelt er det veldig vakkert når mannskapet består av jenter alene. Og de er alle barbeint, svingete, bare fantastiske.
  De pekte pistolen og hvordan de ville slå nazisten. Samtidig hvilte de sine meislede, bare føtter.
  Prosjektilet fløy forbi og traff destroyeren. Som en klubb slo. Skipet skjelver. Og ødeleggeren ble skadet. Jentene begynte å lade pistolen på nytt. De skjøt skarpt.
  Veronica skrek:
  - For troen, kongen og fedrelandet og USSR!
  Og hvordan det hopper...
  Juliana twitret:
  - Hitler trodde det var krig, laget en kanon av ... på!
  Og jenta vil ta det og le. Bare tenner, fargen på perler. Og hun er en søt kattunge. Og med sin bare fot vil han gni et stykke nedfallen iskrem.
  Veronica knirket og sang:
  - Samvittighetsfanger! Vi vil gjøre deg fri!
  Og jentene i kor hvordan jeg skal spise.
  Og med sikte på et våpen, sprengte de igjen mot ødeleggeren. Denne gangen var de enda mer presise. Og nazistenes fartøy delte seg og begynte å synke.
  Jentene skrek og rykket på de bare beina. Det er en fryd.
  Mens roen varte, likte jentene å skrive om forskjellige ting. Spesielt rablet Natasha med bare tærne om AI, hvor Port Arthur aldri ble tatt.
  Så skvadronen til Rozhdestvensky kom til havnen. Etter å ha forent seg i den russiske, om enn svekkede, stillehavsskvadronen. Foreløpig forble byen under beleiring. Men på en eller annen måte ble det lettere. Og lagt til optimisme.
  Nå var det nødvendig å vente på Linevichs bevegelse. Transsibirsk gjennomstrømning økte til tjue echelons per dag. Og den russiske hæren, kolossal i styrke, samlet seg.
  Så det er på tide å gå videre og vinne. Men for å vinne er det ikke nødvendig å overgå fienden. Som Alexander Suvorov beviste. Du kan beseire fienden med mindre kraft.
  Men er en russisk soldat verre enn en japansk? Ingenting verre, og enda bedre.
  Og Mosin-riflen er den mest pålitelige og praktiske i verden. Selv i den store patriotiske krigen var hun i produksjon. Så ingenting å klage på.
  Med mindre det var skjebnen, som, som med vilje, rigget en rekke faktorer mot tsar-Russland. Akk, dette er selvfølgelig urettferdig. Russland nådde toppen av makten og begynte å avta. Og hvorfor er det nødvendig for høyere makter?
  Av en eller annen grunn er det en slags energi som ødelegger imperier. Fra persisk, makedonsk, romersk, arabisk, tyrkisk, spansk, britisk og så videre. Du kan huske Genghis Khan og Tamerlane. Ingen kunne ta kontroll over alt. Det mongolske riket er trolig det mest omfattende, selv om det etter Djengis Khans død ikke var monolittisk.
  Selv om trolig den største var Storbritannia. Nå er hun hoven opp av koloniene og prøver å stoppe Russland med Japans hender. Men det fungerer ikke for britene. Port Arthur viste seg å være uforgjengelig. Den holder seg som en monolitt.
  Og jenter kan selvfølgelig alltid sparke enhver aggressor i hornene.
  I slutten av mai hastet nazistene igjen for å storme Voronezh. Vi gikk på offensiven.
  Oleg og Margarita fungerer veldig bra med maskingevær. De skyter.
  Oleg spør jenta og fortsetter å skyte:
  - Hva synes du, er Spartak bra eller dårlig?
  Margarita, blottende ansiktet, svarte:
  - Jeg synes det er mer bra enn dårlig!
  Oleg, som skjøt fra maskingevær, bemerket:
  "Men Roma var en stor kultur. Og hvis barbarslavene vant, hva ville skje da?
  Margarita fniste, mejet ned et par rekker av nazistene og svarte:
  - Det hadde nok vært kjempebra!
  Oleg plystret og noterte:
  - Ikke alt er så rosenrødt som det ser ut til! Akk, ikke alle!
  Margarita bemerket logisk:
  - Men alt er til det beste! Roma ble ødelagt av barbarer. Men så oppsto på stedet for ruinene, en enda kraftigere og mer utviklet kultur. Det skjedde slik at fremgangen begynte å utvikle seg bare raskere.
  Oleg plystret, kuttet av flere rekker ved hjelp av maskingeværutbrudd og knirket:
  Ingen kan stoppe vår fremgang!
  Gutten kastet en granat med bare foten. Og knuste fienden.
  Margarita kastet også en dødsgave med fingrene på den bare foten og fniset:
  - Den som stopper blir pulverisert.
  Gutten Oleg Rybachenko lanserte igjen en hjemmelaget bombe med bare tærne til barneføtter. Nazistene ble rammet på en slik måte at det ikke virket nok. Gutten kvitret:
  - For ur-Russland!
  Og viste tungen sin.
  Margarita mejet ned halvparten av nazibataljonen med et maskingevær og knirket:
  - Vår tsar Josef Stalin, må han være velsignet!
  Og igjen vil han kaste en dødsgave med sin bare fot.
  Oleg sang, mejet ned tyskerne:
  - Jeg er en ung kriger...
  Margarita støttet dette, skjelvende med bare føtter, som så behendig kastet granater:
  - Og jeg er en kriger fra Gud!
  Oleg skrev om nazistene og spurte:
  - Hvordan er Gud?
  Margarita knirket og svarte, slo nazistene ut, og kastet deretter en dødsgave med bare foten:
  - Jeg vet ikke! Personlig forstår jeg ham ikke. Kvinner er vansiret. Og dette er, for å være ærlig, ekkelt og feil!
  Oleg nikket samtykkende og skrev om nazistene:
  - Etter førti år er kvinner ekle! Jeg liker dem ærlig talt ikke. Kvinner i ungdommen er veldig attraktive, i motsetning til alder, noe som skjemmer dem bort!
  Margarita sang entusiastisk og kastet en granat med de bare små bena:
  - Heltemot har ingen alder! I hjertet av en ung kjærlighet til landet!
  Oleg, som også skjøt mot nazistene, tok den og skrek:
  - Kan erobre kantene av rommet! For å gjøre alle glade på jorden!
  Det er egentlig sånn det er å være i verdensrommet! Hvor slike umålelige avstander.
  I Sovjet-Russland er prosjekter for flyvninger utenfor atmosfæren allerede under utvikling.
  Under tsar Josef Stalin utviklet vitenskapen seg raskt. Det sovjetiske imperiet er i ferd med å bli den mest avanserte makten i verden. Og Storbritannia taper terreng.
  Margarita hylte med et smil. Igjen kastet hun en granat med det grasiøse beinet sitt, som en prinsesse, og knirket:
  - Vi blir de første! Slik er Russland - Pallas-skjebnen!
  Oleg sa irritert:
  - Når endelig Georgy Zhukov slipper oss løs. Du må lagre hver kassett. Men en spesiell campingvogn brakte oss forsyninger!
  Margarita blinket med perlestennene og knirket:
  - Vil slipe flere og flere nazistiske enheter! Helt til vi endelig vinner!
  Oleg tok den, kuttet av linjen til nazistene og hveste:
  - Keiserlige flagg! La det være Russland i Kina også!
  Margarita kvitret med et glis av tenner:
  - Alt blir vakkert!
  Og igjen kaster han en granat med barfoten....
  Oleg, skribler på nazistene, knirker:
  - Seieren er nær!
  Margaret bekreftet:
  - Måtte det være slik!
  Nazistene forsøkte i mellomtiden å slå gjennom i Kaukasus. Heftige kamper utspilte seg for byen Sukhumi. Faktisk var harde kamper i full gang her, og blodet rant voldsomt.
  Nazistene skyndte seg til den kaukasiske oljen.
  Jentene fra ødeleggeren "Victoria" kjempet også. Vakre krigere var halvnakne, spesielt siden sommeren på slike breddegrader er varm, og barbeint. Faktisk, når en jente har et minimum av klær, er hun minst sårbar.
  Veronica skyter mot nazistene og kaster en granat med bare foten. Og jentas ben er så presist.
  Nazistene flyr i alle retninger. De skriker og faller.
  Juliana kaster også en granat med et barbent ben, og nazistene faller. Og krigeren skyter og fniser:
  - Vi vil stå opp for tsar Josef Stalin!
  Ledende ild og sjarmerende Anna. En veldig vakker jente, i bare truser. Og han klipper også ned nazistene og sier:
  - Vår tsar Josef Stalin vil bli stor!
  Julian, som kuttet ned nazistene, bekrefter:
  - Nødvendigvis vil!
  Og en granat flyr av hennes barfot.
  Jenter er fantastiske supermenn.
  Her er en av dem veldig stor og høy: Angelina.
  Og sånn rødhåret ... Hun tok av seg vesten og nå kjemper hun i truser alene.
  Og for et bryst hun har! Som juret til den beste bøffelen, med store spenejordbær.
  Dette er en jente, en ekte hoppe. Og hun elsker menn veldig mye, men hun tolererer ikke utholdenhet. Hvorfor skulle hun ikke elske? Det er så hyggelig når gutter labber på deg.
  Angelina brøler, og kastet også en hel haug med granater med bare såler og hvesende:
  - Ære til Russland og tsar Josef Stalin!
  . KAPITTEL 7
  Jentebataljonen er kul. De kvinnelige krigerne tok av seg vestene, og alle blottet brystene. Og de kjemper bare i tynne truser. Og så vakkert det er.
  Hva kan være bedre enn nakne kvinnekropper.
  Og en hel bataljon av krigere.
  Og nazistene faller og forsøpler tilnærmingene til de sovjetiske troppenes posisjoner, med likene deres.
  Veronika sier med lidenskap, mens hun slår ned nazistene:
  Våre guder marsjerer!
  Juliana kastet en utslettelsesgave med bare føtter og bekreftet, og blottet tenner:
  - Russiske guder - krigsguder!
  Anna, ledet ild og mat, bjeffet:
  - For Russland, kjemp og ikke vær redd!
  Og blunket de grønne øynene hennes!
  Angelina sendte med bare hæler en hel boks med eksplosiver, løftet to kompanier av nazistene opp i luften og brølte:
  - Tsarriket kan ikke brytes!
  Veronica hveste entusiastisk:
  - Vårt løp er evig!
  Og igjen kastet hun granaten med bare føtter.
  Juliana, avfyrte og kastet granater med underekstremitetene, hveste og blottet tenner:
  - Og døden skjer ikke to ganger!
  Anna, skjøt, knirket:
  - Måtte forfaderens visdom være med oss!
  Og igjen en granat avfyrt med en barfot fluer!
  Angelina tok den og knirket og blottet tenner:
  - Rettighet treenighet og dette er loven!
  Og sendte en hel boks full av eksplosiver.
  Veronika svarte med raseri og feide nazistene fra feltet:
  - Det evige Russland, som Ukraina som en del av Russland!
  Og igjen, hvordan han slår nazistene.
  Juliana, skjøt, knirket:
  - Folket vårt vil ikke tolerere!
  Og hun avfyrte også en granat i en bue.
  Anna tok den og gliste. Kiste brast ved nazistene. Med mot klippet hun dem ned og knirket:
  - La oss regjere i Kina!
  Angelina erklærte med vanvidd og spenning:
  - Og vil ikke gi fra seg en tomme land!
  Og jentene er alle bataljonsrammede mot nazistene.
  Jenter i bare tynne truser skrev ferdig, og hylte gjennomtrengende:
  - Måtte Russland og dets guder bli herliggjort!
  Augustin uttalte autoritativt:
  - Det er ingenting bedre enn troen på den russiske allmektige Familien!
  Svetlana mumlet logisk:
  - Og vi vil ikke gå inn i lyset til andre guder! Vi russere er uovervinnelige!
  Og alle fire jentene rakk opp hendene og ropte:
  - Ære til Russland og russiske guder!
  Jenter selvfølgelig kjemper impuls og holdning. Og de knuser nazistene grundig.
  Nei, slike mennesker vil ikke gi etter for Sukhumi.
  Og de modige pilotene Anastasia Vedmakova og Akulina Orlova kjemper på himmelen, marerittaktige ess.
  Anastasia Vedmakova kuttet av naziflyet, fikk det til å ryke og falle.
  Jenta sang og blottet tenner:
  - Vi er superkrigere!
  Og trykk på knappen med den bare hælen.
  Akulina Orlova smeller også mot fienden. Og han vil slå ned den tyske bilen, bokstavelig talt knuse den. Og brøl:
  - For kommunismens helgen!
  I mellomtiden angrep nazistene Sukhumi.
  Bataljonen, bestående av både barbeinte og halvnakne jenter, dekket den farligste retningen - Mount Eagle's Nest.
  Jentene kjempet veldig effektivt. Alt vakkert, slankt, atletisk.
  Og flimre med bare føtter. De kaster granater med bare lemmer. De er alle bare nydelige og sjarmerende.
  Men egentlig, hvorfor trenger jenter klær? Nakne, de er mye vakrere, og vakrere, mer forførende.
  Og jeg vil kysse barbeint, sånne runde hæler. Og slikk hver finger.
  Når hun skyter og kaster en granat med bare foten, sier Veronika:
  - Faen deg, ikke slå deg!
  Her hylte Juliana, etter å ha spikret nazistene og kastet en granat med bare fingrene:
  - Vår ufleksible russiske ånd!
  Og tenåringsjenta lo ... Hun så for seg hvordan en søt gutt kilte på benet hennes. Ja, for sensitive kvinners hud er fin.
  Rødhårede Anna kastet også en granat med bare foten. Hun spredte nazistene og knirket:
  - For det aller helligste Russland i verden.
  Og sunn, mektig Angelina kastet en pose med eksplosiver mot nazistene med bare hæler og klukket:
  - For vår strålende seier!
  Veronica ga tur. Hun skjøt ned nazistene og skrek:
  - Dette er vår plikt!
  Juliana kastet en granat med bare foten og ropte:
  - Og vi skal oppfylle det!
  Anna kuttet av flere nazister og kvitret:
  - Russisk vei til seier!
  Angelina lanserte igjen noe tungtveiende mot nazistene og gurglet:
  - Og vi skal vinne!
  Likevel er det bra at jentene i varmen tok av seg vesten. Så de er mye penere med en naken overkropp. Og solbrun og muskuløs. Kroppene er bare støpt stål.
  Hvor fantastiske jenter er når de er nakne.
  Og de trenger ikke klær.
  Veronika klipper ned en masse nazister og knirker:
  - Vær berømt for vårt Russland i alle aldre!
  Yuliana tok og avfyrte en granat med bare foten, og ropte:
  - For vårt territorium!
  Her tok Anna den og hamret i raseri:
  - For det evige og menneskelige!
  Og igjen en granat avfyrt med en barfot fluer.
  Så Angelina tok det også. Kastet en haug med granater. Slått ut en del av nazistene, med et slag. Og hun sang:
  - Fly på himmelen, lek med solen - jeg vil for alltid!
  Og de fire jentene slo veldig vakkert. Og hele bataljonen også. Hvor forførende blinker de bare føtter som kaster granater. Hvor vakre jenter er i krigen.
  Og en brun masse nazisoldater flyter på dem. Nazistene og deres stridsvogner og fly dør i tusenvis, men de stopper fortsatt ikke. Skru selv og skru. Kampen er ekstremt hard.
  Veronica skyter mot nazistene og kvitrer:
  - Vårt russiske valg er ære og moderland!
  Juliana skyter mot fienden og blotter tennene sine, som glitrer klarere enn havperler. Og sier:
  - I hvert århundre var det helter og det vil det være!
  Så tok jenta den og blottet tenner enda mer.
  Brennende Anna, som skjøt mot fienden, knirket:
  Vi kan ikke bli erobret! Ikke få Russland på kne!
  Og igjen flyr krigergranaten kastet av hennes bare fot.
  Angelina starter dødelig og morderisk med bare foten. Og bare tennene kvitrer han:
  - Jeg tror vi vil være i paradis!
  Victoria avbryter den heroiske kvinnen:
  - Ikke! Ikke i paradis, men for å leve evig på planeten Jorden, som vil bli et ekte, overjordisk paradis!
  Og jentekapteinen kastet en svært dødelig fragmenteringsbombe med den bare foten hennes.
  Veronica sa:
  Du er en klok kaptein...
  Og også med en bar fot lansert en bærer ødeleggelse.
  Juliana knirket og ga en tur. Drepte nazistene. Med store tenner knirket jenta:
  - Jeg vil ikke være en gammel kvinne! Og jeg vil leve for alltid!
  Anna kastet også en granat med bare foten og spurte tvilsomt den blonde jenta:
  - Liker du vår verden?
  Juliana svarte uten å nøle:
  - En god idé! Spesielt om sommeren! Jeg elsker sol og høytider!
  Anna var lett enig i dette:
  - Om sommeren, sikkert bra! Så bra det er for unge mennesker!
  Juliana svarte med raseri:
  - Ja, og la det være evig sommer, som i Afrika! Og Afrika vil være vårt!
  Angelina kastet en tønne med eksplosiver med de bare, muskuløse bena og sa:
  - Måtte det være slik! Og til enhver tid.
  Nazistenes rekker ble tynnere, og de var tydelig i ferd med å gå tom.
  Og i nærheten av Sukhumi prøvde sovjetiske tropper å motangrep nazistene.
  En bataljon av barbeint jenter, i shorts og vester, var den første som gikk inn i kampen.
  Vakre jenter begynte å treske nazistenes hær, allerede slått i tidligere kamper.
  Først og fremst angrep krigerne batteriene. Granater kastet med bare føtter fløy mot nazistene. De var veldig skarpe. Og de russiske krigerne selv tok og kastet av seg vestene. Å holde seg bar overkropp.
  Så nesten helt nakne jenter er nesten umulig å slå. Når en kvinnes hud er bar, tar ikke kulene hennes.
  Veronica kastet en granat med bare foten og kvitret:
  - Jeg blir mester!
  Og ristet det hvite, krøllete håret.
  Julian er heller ikke så enkel. Lupanula om nazistene. Og så, mens han kaster en granat med sin bare fot, og roper:
  - I det hellige, tsaristiske Russlands navn!
  Og igjen vil hun riste sine fulle bryster med skarlagensrøde brystvorter. Og midjen på jenta er tynn.
  Videre haster rødhårede Anna inn i kamp. En så glitrende og reaktiv jente. Hvordan kaste en granat med barfot. Så nazistene vil spre seg i alle retninger. Og rulle rundt, som om det ble slått ned.
  Og jenta skyter mot dem og knirker:
  - For den tsarortodokse Stalin og de russiske gudene!
  Angelina slo også. Og en boks med skjell, kastet opp av henne nakne, kraftig som en trekkhest, fløy av gårde. Og han knuste mange av nazistene.
  Jenter er generelt super når de er nakne og barbeint. Men i shorts er det enda kulere å løpe i posisjon.
  Og jordbærnipler, så blanke!
  Victoria vil også skyte ut en granat med sin skarlagenrøde bryst, og treffe nazistene som hun vil. Her er jenta. Og viktigst av alt, sjefen for bataljonen av jenter på ødeleggeren. Og også bare i truser.
  Og rister på det nakne brystet. Som er så vakker og sexy.
  Veronica tok og kastet en granat med bare foten. Hun avbrøt en masse nazister og skrek:
  - Aerobatikk for ombordstigning!
  Yuliana kastet også veldig behendig en granat med det bare lille benet sitt, og knirket mens hun klippet ned nazistene:
  - Vårt glis og knusende slag!
  Så hvordan gnistre tenner.
  Og så tok Anna den og knullet den. Skutt mange fascister. Og hvordan gjorde hun det.
  Og hvordan skyte ut en granat med barfot. Og knirker:
  Vi er ikke slaver!
  Da vil han le og vise tungen.
  Angelina tok den og kvitret av vanvittig raseri og spyttet anklager på fienden:
  - Jeg er den kuleste av de kule.
  Og med bare bena skjøt hun ut en tung bombe. Hun tok og sprengte nazistene, makulerte dem.
  Veronica vil også ta og hamre på den brune horden. Og knuser beinene deres.
  Jenta tok den og kvitret:
  - Vi skal knuse alle!
  Og igjen flyr en dødelig og unik granat fra barfot.
  Og knuse nazistene. Og hvorfor kom de til russiske, sovjetiske land? Alt her tilhører Russland eller Sovjetunionen.
  Juliana avfyrte en granat med bare foten og sang:
  - Ære til det store Russland! Vi trenger ikke statsdumaen! Vi trenger USSR!
  Røde Anna påpekte aggressivt:
  - Jeg skal bli en mester.
  Og en granat kastet med en barfot av en jente vil flate alle. Bare blodig kjøtt gjensto.
  Men Angelina tok det og knirket. Drepte en gjeng med jagerfly. Og feide som en dødsengel.
  Og massen av nazistene døde.
  Russiske tropper presset på nazistene fra alle kanter. De knuste og knuste.
  Det brøt ut hånd-til-hånd-kamper. Russiske soldater knivstukket nazistene med bajonetter. Mosin-riflen, selv om den er utdatert, er en fantastisk klubb. Som bryter gjennom hodeskallen. Og knekke bein.
  Men jenter med sverd kjemper spesielt vakkert. Det er flott. Spesielt når nakne bryster svaier.
  Og brystvortene er så rubinaktige og glitrende. Så du vil se på dem og kysse dem.
  Og kysse ustanselig.
  Jentene kjemper med raseri fra sultne pantere som ser lammene. De plager dem og flår dem.
  Veronica, som skyter mot nazistene, skriker:
  - Død for død!
  Yuliana, som kaster en granat med bare foten, legger til:
  - Blod for blod!
  Anna, skribler på nazistene, skriker:
  -Et øye for et øye!
  Og hun kastet også en sitron med bare foten. Hun var sterkere enn alle andre og revet i stykker med selvtillit.
  Og her kommer Angelina. En hel tønne med dødelige eksplosiver vil skyte ut og knuse fiendene.
  Så, mens han synger:
  - Jeg er en barbeint elefant og veldig kul!
  Jenta er virkelig mektig. Og bena hennes er som køller. Hvordan flytte nazisten i lysken. Den fem meter opp og fløy opp. Suste som en katapult som ble lansert fra en stein. Mer presist, sannsynligvis fra en katapultstein!
  Victoria, bataljonssjefen, skjøt en linje mot nazistene. Hun meja ned noen av de brune krigerne og knirket:
  Vi vil kjempe for det hellige Russland.
  Og med et bart, solbrent kne, som om det skulle bevege seg til haken. Og knekke fiendens kjeve.
  Victoria er spent....
  Juliana sier entusiastisk:
  - Det vil være tsar Josef Stalin, den største av russiske tsarer!
  Og hele bataljonen av halvnakne, barbeinte jenter, hvordan bjeffe på toppen av lungene, og utrydde kineserne.
  - Måtte det være slik!
  Og på dette tidspunktet angrep også andre jenter nazistene. Men nazistene har også modige krigere og krigere.
  Tankmannskapet til Gerda gikk inn i kampen med de sovjetiske kjøretøyene.
  Tyskerne brukte den nyeste høytrykkskanonen med relativt kort løp.
  Den nye pistolen hadde et kaliber på 88 millimeter og en munningshastighet på 1700 meter per sekund. Med dens hjelp var det mulig å gjennombore alle sovjetiske kjøretøy på lang avstand. Kanskje, bortsett fra den supertunge Isov. Men de kan også stikkes hull, bare litt nærmere.
  Tyske krigere satte bilen sin med utmerket frontrustning.
  Sovjetiske T-34-85 og så langt sjeldne T-54 prøvde å komme nær tyskerne, og spredte seg, bokstavelig talt truet med å ramle.
  Gerda skjøt mot den sovjetiske stridsvognen. Rev av ham tårnet og kvitret:
  - Hva mot tigre å løpe inn i?
  Charlotte trykket også på joystick-knappen med bare tærne, og knirket:
  - La oss bli verdensmestere!
  Og knuste en sovjetisk stridsvogn.
  Knullet på russisk og Christina. Den nyeste pistolen var automatisk, og avfyrte tolv skudd i minuttet.
  Jenta med gullrødt hår hylte:
  - Det er ingen barrierer for russiske krigere!
  Den gullhårede Magda knuste også den sovjetiske tanken og blottet tenner:
  Jeg er den sterkeste av de sterke...
  Jentene var sinte. Krigen fortsetter, og fortsetter. Og når blir de røde beseiret? Hvor lenge vil de kutte? Bare tøffe gutter.
  Og russejentene har det de trenger.
  For eksempel torturerte tyskerne et Komsomol-medlem om vinteren. Kle først av jenta i kulda.
  Gerda rev først av seg saueskinnsfrakken. Så begynte hun sammen med Charlotte å ta av seg støvlene. Skoene er imidlertid presenning og slått ned. Fotkluter ble viklet av.
  Så rev Gerda opp Komsomol-tunikaen og skjorten med en kniv. Gjenlot bare en BH. Hun kuttet buksene.
  Charlotte rykket i Komsomol-jentas blonde hår. Da var de Gerda og Charlotte, i bikini, de ledet et Komsomol-medlem barbeint og i badedrakt. Tre barbeinte jenter flyktet inn i den bitre kulden. Komsomol-jenta oppførte seg modig. Og jeg løp i to timer. Selv om det ikke er like kult som de to tigrene. Bena til den russiske jenta ble røde, og ble deretter blå av kulde.
  Så ble hennes Gerda og Charlotte bundet opp bakfra og lagt på stativet. Komsomol-jenta skalv av smerte. Jeg begynte å bøye meg. Gerda trakk henne i skuldrene og snurret henne rundt. Okhnuv av smerte, komsomol-medlemmet rettet seg opp på stativet, knokene hennes knuste.
  De bare føttene til den russiske jenta ble klemt fast i stokkene, og de begynte å henge lasset. Charlotte lastet loggen først.
  Komsomol-jenta stønnet, men bet så tennene sammen og ble stille.
  Charlotte og Gerda brakk raskt grener. Komsomol-medlemmene ble lagt ut under sine bare føtter og satt i brann.
  Det er så interessant å steke bare hæler. Og veldig morsomme og morsomme skjønnheter.
  Flammene slikket de litt ru sålene til Komsomol-jenta, luktet av stekt shish kebab. Smerten fra brannen er selvfølgelig forferdelig. Komsomol-medlemmet grøsset, svetten rant fra henne, jentene stønnet lavt. Men de høye ropene ble holdt tilbake av en forferdelig viljeanstrengelse.
  Så begynte de å piske jenta med grangrener. Både Gerda og Charlotte dunket av all kraft. Til og med huden på ryggen til jenta sprakk. Blandet blod strømmet ut, med svette. BH-en hennes fløy av, falt i ilden og tilførte varme til hennes bare føtter.
  Gerda bøyde seg og slikket av seg en blanding av svette og blod. Det ga henne glede.
  Charlotte klemte Komsomol-medlemmet på brystet. Og så tok jenta og slo knyttneven i solar plexus. Så la den rødhårede djevelen grener til bålet under de bare føttene til Komsomol-medlemmet. Lukten av brenning var enda sterkere.
  Gerda hvisket i sinne:
  - Du skal snakke!
  Charlotte klemte henne hardere i brystet og hveste:
  - Slutt å lek dum!
  Gerda tok en brennende gren ut av ilden og førte den til det nakne brystet til en Komsomol-jente.
  Så hun rykket, og det blonde hodet hennes svaiet og falt på siden.
  Charlotte gliste som en djevel.
  - Det ser ut som jenta er klar!
  Gerda fniste og begynte å massere Komsomol-medlemmets ansikt og nakke. Hun var frisk og ble raskt frisk. Så tok den blonde terminatoren ut en flammende gren fra ilden og brakte den til fangens ømme ansikt. Jenta gjorde motstand og rykket.
  Gerda slikket seg om leppene og hvisket:
  - Vil du si skjønnhet?
  Komsomol-medlemmet sutret:
  - Drep meg! Vennligst ikke lid!
  Gerda svarte alvorlig:
  - Ikke! Du vil bli torturert i veldig lang tid og vil bli stekt helt til slutten.
  Charlotte sa:
  - Eller kanskje gi det til menn. Hun er fortsatt jomfru, og det vil gjøre henne mye vondt når hun...
  Komsomol-medlemmet skrek desperat:
  - Ikke! Jeg vil ikke fortelle deg det uansett!
  Gerda foreslo:
  Skal vi brenne brystet hennes?
  Charlotte ristet på hodet.
  - Ikke! Det er en mer effektiv måte å hente ut informasjon på.
  Gerda nikket.
  - Ja... Dette er for å legge press på arterien i nakken. For å danne en rapportsone, så vil hun fortelle oss alt hun vet og hva hun ikke vet!
  Charlotte fniste og sa:
  Hvorfor torturerte vi henne da?
  Gerda svarte ærlig:
  - Rent for moro skyld. Og nå.
  Den blonde terminatoren la hånden hennes på halsen til Komsomol-medlemmet. Hun himlet med øynene og ble som en død fisk. Gerda sa bestemt:
  - Hvor er batteriet?
  Tyskerne gikk veldig sakte frem. Gjørme og slaps bremset dem. Kampene viste effektiviteten til den nye høytrykkskanonen fra veldig lang avstand og traff T-34-85 - den sovjetiske hovedtanken, samt IS-3, og IS-4, de aller første T-54-ene.
  Gerda, som skjøt fra lang avstand, la merke til:
  - Det nye våpenet er mye mer komfortabelt.
  Charlotte var enig i dette:
  - Ikke la fienden komme nær!
  Kristina trykket på joystick-knappen med bare fingrene, slo ut en sovjetisk tank og grynte:
  Men vi er så smarte også. Rett og slett fenomenal! Så ingenting vil stoppe og ødelegge krigerne!
  Magda sa rasjonelt:
  - Og trekke oppmerksomhet til deg selv! Nemlig dens kolossale aggressivitet!
  Og jenta trykket også fingrene på de bare føttene på knappene på joysticken, og traff tanken til den røde hæren.
  Gerda, som skjøt, spurte jentene:
  - Jeg lurer på hvor russen har så mye stahet. De står som om de er laget av titan. Og de vil ikke gi seg.
  Charlotte la til med en latter:
  - Og de gir seg ikke! Tross alt er dette virkelig de sterkeste menneskene! Og folket er lite fleksible!
  Magda fniste og blottet tenner og glitrende med glitrende øyne, som safirer, ga hun ut:
  - Ære til vårt store fedreland!
  Christina hveste irritert:
  - Det ville ikke skade å ta London!
  Gerda fniste og foreslo:
  - Hva, hvilke ideer har du? Å slutte fred med Russland?
  Charlotte skjøt mot de stalinistiske, brøt seg gjennom tårnet på den sovjetiske maskinen og knirket:
  - Ikke! Fred er uaktuelt!
  Kristina slo også stridsvognene til den røde hæren og foreslo:
  - Det kan være snakk om våpenhvile?
  Magda knirket enig:
  - Ja, en midlertidig utsettelse. Å snu vestover.
  Gerda sendte et prosjektil og noterte:
  - Det er faktisk mulig. Slutt midlertidig fred med russerne, og de vil selv flytte til Storbritannia. Og så har vi ikke tatt London på lenge!
  Charlotte fniste og foreslo:
  - La oss ta Moskva og ingen i verden vil stoppe oss!
  Christina, med et glis av leopardens tenner, hystet:
  - Nei, ingen vil stoppe og aldri!
  Magda knirket av vill raseri:
  - Nei, det blir ingen gullfjell! Og det blir diamantsteiner!
  Gerda blottet tenner og knirket og knuste den sovjetiske bilen som en krystall med en hammer:
  - I et forbrukersamfunn - fullt av overgrep!
  Og igjen blinket tannjenta, som glitrer klarere enn perler. Gerda elsket å torturere og torturere.
  Her tok hun for eksempel en pioner, og løste den opp levende i aqua regia. Det er hennes tendenser. Og tortur gjorde henne begeistret. Komsomolskaya Pravda, for eksempel, etter at de pumpet ut all nyttig informasjon, begynte de å brenne med ild. Bokstavelig talt stekt levende kiste. Og så ble de kuttet av, pepret og spist.
  Ja, Charlotte og Gerda var engasjert i kannibalisme. Og de spiste Komsomol-medlemmet i live. Og dette er så frekt og ikke estetisk tiltalende. Og viktigst av alt, det gjør vondt.
  Se for deg en jente som ennå ikke er drept, stekt og avskåret fra henne bit for bit. Så dyppet i saus og spist.
  Gerda og Charlotte spiste til og med menneskekjøtt. De hadde diaré og jentene kjørte. Jeg måtte avlaste meg i buskene.
  Og at kannibalisme er straffbart.
  De spiste krigere og gutter. Alle de fire pionerene kledde av Sashka grovt og la dem deretter på en stor stekepanne. Og i vegetabilsk olje ble gutten stekt akkurat slik. Og det er generelt flott.
  Magda spiste guttens bein og sa:
  - Og hva? Det er kult og fint!
  Christina bemerket:
  - Alt er fint for oss!
  Det saftige kjøttet til pioneren ble skåret i tynne skiver og dyppet i sausen. Jentene spiste og sang.
  Gerda hylte:
  Ingen nåde, ingen nåde for fienden! Jeg blåser kommunister som hvete!
  Og han tramper med bare føtter i snøen.
  Jentene spiste nesten helt opp gutten. Likte leveren hans. De kuttet alt kjøttet. Vi spiste og drakk vin. De spiste og sovnet så.
  I en drøm drømte krigerne at djevlene selv stekte i gryter. Og samtidig kuttes huden av ved hjelp av kniver. Og så vrir de seg og går i stykker.
  Så begynner den mest brutale torturen. Jentene ble hengt opp i håret og begynte å svinge seg på stativet. Og så tente de den med ild. Og de opptrådte med virtuos raffinement.
  Gerda husket dette mens hun skjøt, og spurte så:
  - Hvordan liker du helvete?
  Charlotte svarte med et smil:
  - Et interessant sted spesielt med tanke på bedriften!
  Christina fniste og svarte:
  - Du kan vri djevelens haler der!
  Magda knirker med et glis av tenner:
  - Og oppnå de høyeste resultatene! Generelt, hva med brannpolokonkurranser?
  Gerda gikk inn i en sovjetisk tank og erklærte resolutt:
  - Bare fiendene til Det tredje riket vil være i helvete! Og de sanne arierne vil fortsette å kjempe i andre universer!
  Charlotte bekreftet selvsikkert, og banket barfoten mot rustningen:
  - Måtte det være slik!
  Og hun blinket med perlestennene.
  Christina foreslo:
  La oss lage horn!
  Magda fniste og bjeffet:
  - La oss bli djevler av høyeste rang!
  Og hun viste tungen sin.
  Jentene er virkelig så blide, og de har veldig sterke muskler.
  Gerda sa:
  - Å, Mowgli ville vært oss!
  Charlotte korrigerte vennen sin:
  Mer som Tarzan!
  Christina fniste og knirket:
  Ah, Tarzan, Tarzan, Tarzan! Hersker over alle land!
  Magda hylte av glede:
  - Vi har den prøyssiske ånden! Vi lukter Preussen!
  Gerda fniste, splittet den sovjetiske tanken og gryntet:
  - Ikke! Vi er barn av Satan selv!
  Charlotte hveste med blottede tenner:
  - Og vi skal være trofaste mot Fædrelandet!
  Christina bekreftet dette:
  - Ja, det vil vi! Sammen med fedrelandet og partiet!
  Magda mumlet av glede:
  - Ledere kommer og går, men festen består!
  . KAPITTEL #8
  Krigen trakk selvfølgelig ut ... Tyskerne led tap og brukte i økende grad utlendinger i kamper. Men likevel var styrken deres større. Tyrkerne kom også. De prøvde å ta Jerevan med storm.
  Men de heroiske sovjetiske soldatene var fortsatt i stand til å slå tilbake dette angrepet, overlegne styrker.
  Bataljonen av jenter og her viste seg å være hinsides ros. De kvinnelige krigerne var vakre og aggressive. Og de kastet granater med dødelig kraft med bare føtter. Samt eksplosive pakker.
  Og i havet var det harde kamper mellom tyske og sovjetiske skip. Svartehavsflåten levde fortsatt og kjempet hardnakket med en enorm horde av nazistiske tropper, og vant til og med.
  Victoria, kapteinen på ødeleggeren, og den samme halvnakne, solbrune til svarte, lyshårete jenta som resten.
  Selvfølgelig er det veldig vakkert når jentene er nesten nakne, slanke, muskuløse. Og hvis bena er nakne, så er dette sjarm og fristelse.
  Victoria sier rasende:
  - Jeg er en kriger som er født fra Svarog! Jeg er barnebarnet til God Rod. Og jeg kan gjøre mirakler!
  Angelina bemerket logisk, et forstørrelsesglass for nazistene:
  "Jeg er ikke av alminnelig blod heller. Se hvor sterk hun er. Min stamfar var Ilya Muromets.
  Og jenta lanserte en hel boks med bare føtter.
  Veronica kjempet desperat, kjempet med all styrke og lanserte en slik kampkraft.
  Jenta er veldig vakker, blond, svingete, med lange, muskuløse ben. Hun elsket å bli strøket.
  Veronica sier:
  - Hvorfor klatret Tyskland inn i Russland!
  Yuliana, denne vakre jenta, knirket og banket mot nazistene:
  - Å finne din egen undergang!
  Tenåringsjenta har vokst de siste månedene og har blitt en mer muskuløs og buet figur. Juliana blomstret, og ble så vakker. Og håret hennes er hvitt med en liten forgylling. Mer og mer vil hun ha en mann. Bare uskyld er skummelt å miste.
  Men la dem stryke, kjærtegne, kysse, slikke. Det er best å forholde seg til hytteguttene. De er også redde, og sjenerte, og det er mindre risiko for at de vil ha noe mer seriøst.
  Yuliana er en veldig god kriger og skyter. Han drømmer også om å bli feltmarskalk. I tillegg ønsker hun å bli som Mohammed og skape sin egen religion.
  Ambisiøs jente.
  Nå, hvis tsar Josef Vissarionovich Stalin selv, som Vladimir Solnyshko, ville ta og introdusere Rodnoverie i Russland og returnere til de russiske gudene.
  Hvorfor trenger vi Mary?
  Ære til Guds mor - Lada.
  Det er absolutt bedre enn Bibelen.
  Vår Lada er veldig vakker, med hår i gullfargen, og hun er den virkelige Guds mor og gudenes mor, og den enbårne datteren til den allmektige familien!
  Skaperen av universet.
  Klanen var alltid og Han, som Allah - Allmektig, Evig, Allvitende, Allestedsnærværende, og hele universet er hans tempel.
  Hvordan er han verre enn den jødiske Jahve eller svakere enn ham?
  Rod skapte et utallig sett med universer!
  Han levde så mye at du ikke kan forestille deg!
  Rod var før alle tider. Det var ikke tid, men Rod var!
  Og vil alltid!
  Alle Demirugi-gudene er barn av familien!
  Og vi er hans barnebarn!
  Men Rod forbyr ikke å tilbe barna deres, og gudene. Rod er gudenes Gud.
  Og Svarog er gudenes Gud!
  Og folk er gudenes barnebarn! Ære til de russiske gudene!
  Yuliana tresker nazistene. Det ser ut til at russiske guder også hjelper russiske mennesker.
  Snart vil de gjøre slutt på Hitler og slutten på krigen. Eller kanskje du må lande i Tyskland. Så mye desto bedre vil vi erobre Berlin. Så mye desto verre for Tyskland. Men å bli en del av Russland er ikke så skummelt.
  Juliana spør Anna:
  - Synes du vi bør ta over Tyskland?
  Den rødhårede skjønnheten svarer:
  - Selvfølgelig!
  Juliana spør med falsk overraskelse:
  - Til hva?
  Anna sier ettertrykkelig:
  - Så det senere var det ingen trussel! At jeg slapp å kjempe igjen, med tyskerne som ville ta hevn!
  Juliana utbrøt:
  - Og det er riktig!
  Den russiske flåten forfølger tyskerne og senker skipene deres.
  Yuliana leder også en mental dialog.
  Hvorfor er det nødvendig med bønn? For det er alltid ikke nok for en person det han har. Når inntektene øker, øker også behovene. Og dette er bra. Det er dette som driver fremgang. Folk vil ha mer og mer. Og de russiske gudene hjelper til med dette og stimulerer vitenskapen.
  Visdommen til de russiske gudene er stor.
  Og kristendommen? Hva lærer det?
  At jorden og alt som er på den - vil brenne! Er det virkelig mulig å stimulere menneskehetens utvikling?
  Selvfølgelig - den russiske troen lærer ikke, i motsetning til kristendommen og islam, verdens undergang. Rodnoverie lærer at mennesker i fremtiden vil utvikle seg og bli seg selv som guder-demiurger.
  At vitenskap, fremskritt og fornuft vil gjøre guder ut av oss! Og at folk skal bli sterkere og klokere.
  Hva lærer kristendommen?
  Hva er vi leire? At vi er ingen! At Gud er alt og mennesket er ingenting!
  Men Rodnoverie opphøyer en person.
  Men det verste i Bibelen er opphøyelsen av jødene over resten av nasjonene. Etter det lurer du på hvordan noen tror på noe slikt. Og hvorfor viste kristendommen seg å være så seig?
  Men romerne kunne ha kommet opp med sin egen religion. De er smarte. Og lag din egen monoteisme.
  Hvorfor trenger vi andres tro. Det er også et paradis - Iriy. Og Veien mellom stjernene, langs Melkeveien, og læren om åndens utvikling. Når du selv kan vokse opp til Gud.
  Og ikke bare være en sau som bøyer seg over paradiset, og dens lam driver den med en jernstang.
  Så det er et valg.
  Eller din egen, eller jødiske - noen andres!
  Vel, hvorfor trenger russere noen andres tro. Å, hvorfor Peter den store ikke gjenopplivet Rodnoverie.
  De ville be til gudene sine og til Guds mor Lada.
  Og de russiske gudene ville bli sterkere enn alle, og ville føre oss til seier.
  Og araberne? De skapte sin egen religion. Og de tok ikke noen andres.
  Eh, vel, hvorfor i Russland var det ingen russisk Magomed.
  Og hvorfor støttet ikke en eneste konge profetene i dette?
  En ny religion - Rodnoverie i form av monoteisme!
  Og ære til det store Russland!
  I mellomtiden jakter sovjetiske tropper på Hitler for å fullføre skvadronen hans.
  Jentene snudde seg til seg selv og snurret seg.
  Victoria slo den bare foten på rustningen og sa:
  - Her er det vanskeligste å finne Hitler, og ikke slå ham!
  Juliana fniset.
  - Og hvor skal han gå! Han vil bli knust!
  Og jenta tenkte igjen.
  Det er en stor misforståelse at Bibelen er Guds åpenbaring. Og hva er det basert på? Ja, i Det gamle testamente gjorde jødene på vegne av Gud forferdelige ting. Kvinner og barn ble drept, byer ble brent, og til og med dyr ble straffet.
  Kan det høyere sinnet være slik? Sannsynligvis ikke. Og det er usannsynlig at Gud ville ha godkjent drap på barn av Elisja. I alle fall, Gud Rod. Faktisk, hvor fikk du ideen om at det i Bibelen er en åpenbaring av universets øverste skaper?
  På hvilket grunnlag?
  Selv Bibelen sier ikke at det er noen andre planeter bebodd av mennesker og skapt av Jehova. Det er ingen tvil om at universet er fullt av stjerner med planeter. Og det står til og med skrevet at Gud satte jorden på solide grunnvoller, den skal ikke skjelve for alltid.
  Lik det eller ikke, men ikke en vitenskapelig bibelbok. Så er det verdt å forfølge? Og hvor mange ganger inneholder det uttrykket - jordens ender, jordens fire ender, himmelhvelvingen og så videre?
  Generelt er bildet av Kristus det mest kontroversielle. Ville den allmektige Gud og universets skaper lide på korset? Dette er på en eller annen måte unaturlig og lukter masochisme. Av hensyn til hva du skal gå til Korset til den hvite Gud. En annen ting å kjempe med et sverd. Kanskje til og med mot Chernobog. En slags dualisme av universets to essenser.
  Nå, hvis vi går ut fra de slaviske legendene om den hvite guden, så er dette mye mer logisk. Ikke masochisme, og kravene om sympati og tro, men det største heltemotet til den lyse delen av Gud Rod. I sin kamp mot ondskapen og Chernobog.
  Til slutt beseiret Belobog døden og ga mennesker, så vel som alle skapninger i universet, et gledelig liv.
  Dessuten, i motsetning til kristendommen, som gir lykke til bare en liten prosentandel av dem som er forhåndsvalgt av den allmektige Gud, sparer alle fornuftige mennesker i Rodnovery. Mer presist får de udødelighet.
  Dårlige mennesker blir straffet. Inkarnert i slaver, krøplinger, tapere. I ekstreme tilfeller venter helvete på dem. Men ikke for alltid. Etter å ha sonet den foreskrevne straffen i helvete, inkarnerer sjelen igjen. Og selv den aller siste jævelen beholder en sjanse til å vokse opp til Gud-demiurg. Eller finn deg selv evig lykke i Iria.
  Heltekrigere har sine egne belønninger. Eller du vil inkarnere til en konge, en kommandør, en milliardær eller en ekstremt heldig person, eller et slags fenomen. Eller hvis du allerede er lei av bedrifter og konstant kamp, venter hvile i Iria på deg. Og så alle de mest forskjellige gledene. Du er som en evig ung milliardær på et feriested.
  Og vakre valkyrier, hele harem og palasser venter på deg. Og underholdning, og ferier, og reiser, og spill, og fester, og søt vin som hodet ikke gjør vondt av, og enkle bragder. Kanskje du også har makt i Iria og slaver, og de vakreste kvinnene. Og kvinnelige heltinner i Iria, de vakreste og mest hengivne unge mennene. Og alt vil være vakkert og fantastisk.
  Fornøyelser, bare fornøyelser og underholdning - ultramoderne og eldgammelt.
  Og når du blir lei av å være salig, kan du igjen inkarnere på Melkeveien.
  Og fortsett bevegelsen din med selvforbedring. For en dag å bli Gud Skaperen og Sønn av Den Høyeste Familie.
  Ikke en til å leve med en person, men mange. Og det er alltid en sjanse for enhver sjel å nå toppen.
  Hvis du oppfører deg dårlig, blir det mer lidelse og pine. Og i helvete vil de steke, noe som ikke vil virke nok. Men det vil ikke være noen evig tortur. Synderen vil sone sin skyld med straff i helvete, og vil få en ny sjanse til korrigering og opphøyelse.
  Dette er forskjellig fra kristendom og islam, hvor hvis du går til helvete, så for alltid og ingen sjanse. Dessuten lover både kristendommen og islam endeløse milliarder av milliarder av år med pine, ikke for dårlige gjerninger begått i løpet av et kort menneskeliv, men rett og slett for vantro.
  Og dette er allerede et klart vendepunkt.
  Det er til og med enkelt at Rodnoverie er nærmere og kjærere for en moderne person, og mer rasjonell.
  Refleksjon ble avbrutt av utseendet til japanske skip i horisonten. Hva tok igjen naziskvadronen.
  Nazistene kan fortsatt gjemme seg, men å flykte fra kamp er en skam. Og derfor aksepterte den fascistiske admiralen et ulikt slag.
  Jentene løper rundt på dekk, barbeint og sprudlende. De skyter seg selv og feller nazistene. Så modige jævler. De har en voldsom brann. Og øynene glitrer av safirer og smaragder.
  Og bare hæler, avrundet flimmer. Og glitrende smil gløder.
  Og den ti-tommers pistolen avfyrte. Hvor bløff. At selv ødeleggeren av Hitler brøt sammen.
  Juliana skrek:
  - Det er det de russiske gudene gjør!
  Victoria, hvis nakne, solbrune ben blinket forbi, korrigerte:
  - Vi gjør det heller selv!
  Veronica foreslo:
  La oss synge da!
  Rødhårede Anna plukket opp:
  - Selvfølgelig blir sangen morsommere.
  Og hele bataljonen med jenter sang, en hel ballade.
  Tsar Stalin-Lev, du er det russiske landet,
  Til ære for vårt fedreland...
  I Russland er vi alle en vennlig familie,
  Vil ikke angre, kjenn livet vårt!
  
  For oss er det en keiser rett og slett Gud,
  Hvem styrer universet klokt...
  Og jeg vil at den allmektige skal hjelpe
  Og ble til en haug med mose Kain!
  
  Jeg tror det vil være lykke på jorden,
  Og glede vil skinne på planeten ...
  Fred og glede hersker overalt,
  Russland har blitt et ekte paradis!
  
  Tsarkommunismen vil bygges,
  Kast inn i helvete det formidable brølet fra morderen ...
  Og vi flyr rett opp ikke ned
  Forsvinn motstandere-blodsugerne!
  
  Ingen grunn til å tenke, kongen er ikke dårlig i det hele tatt,
  Gi ham litt mer flaks...
  Måtte den russiske guden være med Stalin-Lev,
  Da vil han frimodig kunne legge inn endring!
  
  Russland er fødestedet til elefantene,
  Landet kan rett og slett ikke bli mer fantastisk ...
  Vi trenger ikke ekstra ord folkens
  Krigeren innkaller tocsinen for å kjempe!
  
  Hvordan ikke prøve å beseire fienden Russland,
  Jeg vet at du vil bryte grensen...
  Uovervinnelig russisk bjørn,
  Og solen går ikke ned over Russland!
  
  For moderlandet er det ikke høyere, kjenn fjellene,
  At toppen glitrer i kommunismens rike ...
  Jeg tror at Herren vil knuse fiendene,
  Og revansjismens glis går ikke over!
  
  Måtte Russland skinne over planeten,
  Landet som ga lykke til folk ...
  Eksamener, overlevering, kun for fem,
  Tross alt er styrken til moderlandet umåtelig!
  
  La det være, kjærlighet er for alltid herliggjort,
  I det tjuende århundre eller tjueførste ...
  La blodet strømme voldsomt,
  Helten vil ikke bare være overtroisk!
  
  Du utøste modig blodet til fedrelandets fiender,
  La henne flyte...
  Og bare knekke motstanderen,
  Hellige ansikter velsigne for kamp!
  
  Måtte det være en stjerne i vårt moderland,
  Hva indikerer banen og universet ...
  En stor drøm vil gå i oppfyllelse
  Alle andre mennesker har bare kontroll!
  
  Ja, vi vil knuse fedrelandets fiender,
  Og takle den endeløse horden...
  Over oss er en kjerub med gullvinger,
  Ikke bli seirende med Satan!
  
  Selv om du vet, de russiske gudene er sterke,
  Vi vil gjenopplive Russlands storhet ...
  Selv om slaverne er delt,
  Men jeg vil fortsatt være den samme messias!
  
  Vår strålende tsar det store Stalin-paradiset,
  Du slo Japan godt...
  Så kriger våger tappert,
  Og vær flott, ikke en tulle!
  Men ikke alle kan vinne. Noen steder tar nazistene over. Albina og Alvina skjøt ned fem tusen fly hver og mottok en annen pris: Ridderkorsets store stjerne med eikeblader av sølv, sverd og diamanter.
  Alvina slår ned en sovjetisk bil og skriker:
  - Gleden over Hitler er min styrke!
  Og med bare tær skriver han nok en piruett.
  Albina kutter behendig av et annet sovjetisk fly og skriker:
  - I ariske ideers navn!
  Og han bruker også bare føtter.
  Superklasse jenter.
  Og hvordan de torturerte pionerene... Og de brakk beinene med rødglødende tang. Først ble guttenes tær brukket på de bare føttene. Og så ble ribba knust med tang. Og så ble hjertene til pionerene skåret ut av brystet og spist uten seremoni.
  Her er jentene. Bare barbarer og grusomme spissmus.
  Men de sovjetiske jentene hevner seg på nazistene og de blir kuttet med sverd.
  Jentene og deres bataljon gikk inn i kampen med nazistene på land. Jentene møtte nazistene med velrettede skudd, sabler og granatkast med bare føtter.
  Veronica kastet en sitron med den bare foten og knirket:
  - For kongen og fedrelandet!
  Og skjøt mot nazistene.
  Juliana kastet også en granat med bare tærne og knirket:
  - For det først kalte Russland!
  Og spikret også nazistene.
  Her slo den rødhårede Anna, og knirket:
  - Ære til Moder Dronning Zoya Kosmodemyanskaya!
  Og gjennomboret også fienden.
  Angelina sprengte også, lanserte en hel tønne med eksplosiver med bare føtter, og spredte nazistene langt unna:
  - Det store russiske imperiets ære!
  Og Victoria skrudde til. Hun feide bort nazistene og bukket under for den ødeleggende sitronen med bare hæler.
  Hun utbrøt helt i lungene:
  - For nye grenser!
  Veronica spikret nazistene og knirket:
  - For det evige Russland!
  Og hun skåret også mot nazistene og bjeffet:
  - For epletrær på Mars!
  Juliana tok den, slo tyskerne. Hun kastet en granat mot fienden med den bare foten og knirket:
  - For et enkelt og udelelig tsarimperium!
  Og jenta plystret. Det var tydelig at tenåringen var blitt mye større, brystet var høyt, midjen var smal, hoftene var kjøttfulle. Hun hadde allerede figuren som en voksen, muskuløs og sunn og sterk kvinne. Og ansiktet er så ungt. Med vanskeligheter undertrykte jenta ønsket om å elske. La dem bare kjærtegne. Og det er bedre med en annen jente, hun vil i hvert fall ikke frata henne jomfrudommen.
  Yuliana kaster veldig behendig granater mot nazistene med bare føtter. Og det fungerer veldig vellykket.
  Anna er veldig rød og også veldig vakker. Og generelt sett er slike jenter i bataljonen fantastiske, bare de beste.
  Anna kaster en granat med bare foten og kvitrer:
  - La Stor-Russland bli berømt!
  Og også hvordan den snurrer.
  Vel, jenter, vel, skjønnheter!
  Rides og Angelina. En så stor jente - to meter høy og hundre og tretti kilo vekt. På samme tid, ikke fett, med gipsmuskler, og krysset til en trekkhest. Han elsker menn veldig mye. Drømmer om å få en baby. Men så langt har det ikke fungert. Mange mennesker er rett og slett redde for det. Og en veldig aggressiv jente.
  Det er ikke mennene hennes som spør, men hun oppfordrer selv frekt. Uten skam og flauhet.
  Og hun elsker det. Vær en aktiv part.
  Samtidig er Angelina en fantastisk kriger. Og hun har utrettet mange store ting. Victoria har kommandoen over bataljonen deres.
  Han kaster også en granat med bare foten og roper:
  - Det blir lys over landet!
  Veronika kaster en sitron med bare foten og hvisker:
  - Det store russiske imperiets ære!
  Juliana kaster også bare fingrene og brøler:
  - Til ære for helgenens moderland!
  Anna skriker:
  - Med overjordisk tristhet!
  Og en gave kastet med barfot flyr også.
  Videre hyler Angelina. Han kaster også en hel haug med granater med bare føtter.
  Og den heroiske jenta brøler:
  - I den hvite guds navn!
  Victoria sendte også en granat med bare tærne og ropte:
  - I Kristi navn!
  Og avfyrte et par skudd.
  Og Angelina begynte å rable fra et maskingevær. Hun var veldig flink til det.
  Kort sagt, jenta er et beist.
  Veronica knirket med selvtillit:
  - Jeg er faktisk Supermann!
  Og kastet en granat med bare foten.
  Juliana skjøt også. Drepte nazistene.
  Tweetet:
  - Ære til Russland!
  Og med bare foten avfyrte hun en granat.
  Anna skrek også:
  - For det hellige Russland!
  Angelina lanserte en hel boks mot nazistene. Og hun tok den, brølte av vanvittig raseri:
  - For Svarog!
  Victoria tok den og knirket:
  - For et nytt system!
  Og hun kastet en granat med bare foten!
  Veronica bløt:
  - For musklene av stål!
  Og hun avfyrte også en granat med bare tærne.
  Juliana tok den også og knirket:
  - For kjærlighet og magi!
  Og bare føtter i bevegelse.
  Anna den rødhårede djevelen tok og skjøt ut en eske med granater og knirket:
  - Utenfor grensene på Mars!
  Angelina vil også lansere en tønne med dynamitt og mutter:
  - For Russlands verdensorden.
  Og Victoria hvordan bjeffer:
  - For en ny vei til lykke!
  Etter det ler jentene begge sammen.
  Natasha fortsetter å skrive...
  Troppene til Sovjet-Russland beveget seg i retning av byen Krasnodarr. Oleg Rybachenko og Margarita var i forkant. Gutten og jenta har allerede klart å bli berømte og bevise seg i kamper. De kjempet fra de første dagene av beleiringen av Voronezh.
  Disse barna er virkelig helter. Det var de som spilte rollen som fenomener som holdt Voronezh under høst-, vinter- og vårangrepene.
  Så la en gutt og en jente, også barbeint og halvnakne i kulda, ved maskingeværene.
  Når du er barbeint i kulden, gir de russiske gudene deg fenomenal styrke og du er i stand til store mirakler.
  Gutten og jenta begynte å skyte med maskingevær mot de fremrykkende japanerne. Og de klarte det veldig bra. Hva er ikke et skudd, så et treff. Et slikt mirakel ble utført av halvnakne, barbeinte barn i kulden. Og det var nettopp takket være kulden og det faktum at bare føtter var i kontakt med snø at de russiske Demiurge-gudene kom dem til unnsetning.
  Oleg Rybachenko, som skjøt og meja ned nazistene, kvitret:
  - Trofaste Lada, hjelp oss!
  Margarita, denne modige, gullhårede jenta som utryddet nazistene, ropte også:
  - Onde fiender vil bli beseiret!
  Gutten Oleg kastet en granat med bare foten, spredte nazistene, hveste:
  - Ære til fedrelandet - vår mor!
  Margarita avfyrte også en granat med bare foten og knirket:
  - Fiender vil henge rundt bøtta!
  Gutten og jenta kjempet med kolossal heftighet. De hadde så mye vilje, styrke og karakter at man bare kunne undre seg.
  Oleg Rybachenko, skyting, sang:
  - Ære til Svarog!
  Margarita, skyting, utstedte:
  - Og den allmektige familie!
  De unge krigerne var flotte og fantastiske!
  Oleg, som sendte kuler fra et maskingevær uten en glipp, utstedte:
  - Fedrelandet er bak oss, den hvite Gud er med meg!
  Marguerite kvitret entusiastisk:
  - Slik at fædrelandets fiende skulle dø i tung smerte!
  Og jenta viste sin lange tunge.
  Oleg, som knuste nazistene, hylte:
  - La det bli ære på jorden!
  Margarita var enig i dette:
  - La det være ære!
  Og meja ned nazistene.
  Barn mejet ned tyskerne i hundrevis og tusenvis. De klatret og bokstavelig talt kastet lik på alle tilnærmingene.
  Oleg fniste og bemerket, og utryddet nazistene:
  - Og den svarte guden hjelper i kamp!
  Margarita var entusiastisk enig:
  - For oss og Chernobog!
  Og med barfot, hvordan skyte ut en granat.
  Oleg Rybachenko sang:
  - Tusenvis av tusen...
  Margarita, som knuste Fritz, la til:
  Regiment etter regiment...
  Han utryddet terminator-gutten og knirket:
  - Vi skal slå japanerne fra et maskingevær!
  Terminator-jenta la entusiastisk til:
  - Heltene våre er vakre!
  Og igjen flyr en granat fra en barfot.
  Oleg Rybachenko knirket:
  - Jenta har rett, skjønnheten til sjefen!
  Og gutten kaster også en granat med barfoten.
  Barnet må sies å være vakkert, og veldig muskuløst. Og hvordan han kjemper.
  Margarita utbryter og utrydder nazistene:
  - For det hellige Russland!
  Og en granat kastet med barfot flyr.
  Oleg legger til:
  - For de russiske gudene!
  Og også en granat avfyrt av guttens bare beinfluer. Og sprer motstandere.
  Margarita, som utrydder nazistene, hvisker:
  - Til ære for gudenes moderland!
  Og stikker ut tunga!
  Og igjen, en granat kastet av jentas bare fot slår hardt ned på nazistene. Og maskingeværene skyter.
  Oleg, hakker fiender, kvitrer:
  - Heroes of the Fatherland samler alarm.
  Og igjen gir tur.
  Og granaten som er kastet av gutten, flyr.
  Margarita knuser også fienden og hveser:
  -For det hellige Russland!
  Og nå flyr en granat fra kastet av den bare foten til jenta. Sprer fienden i alle retninger.
  Oleg, skyting, og nesten hver kule flyr til målet, synger:
  - Mitt moderland...
  Og igjen med barfot en granat mot nazistene.
  Margarita, som utryddet nazistene, knirket:
  - Stolt og søt!
  Og en granat suser fra den bare foten til jenta.
  Oleg Rybachenko, som skyter mot fienden, legger til:
  - Mitt moderland...
  Jenta skyter rasende og legger til:
  - Du er kronen på sinnet!
  Og igjen flyr en dødelig granat fra jentas bare fot.
  Mount Big Saddle er bokstavelig talt strødd med likene til nazistene. Nazistene gjennomvåte henne med blod.
  Gutten og jenta ble deretter tent opp med uvisnende herlighet, men Great Saddle-fjellet ble ikke gitt bort.
  Og nå kjemper de som kjemper fortsatt i Sovjet-Russland ...
  Rullende oppstår tsunamibølger. Som faller på stillingene til russiske tropper. Men de reflekterer tappert angrepet fra fienden. Og vise deres heltemot.
  Oleg skyter og kvitrer:
  Vi vil alltid være trofaste!
  Og en granat flyr fra hans bare fot igjen. Og knuser nazistene.
  Margarita skyter også. Og han gjør det veldig, veldig treffende, og sier:
  - Russland vil ikke bøye seg!
  Og også en granat avfyrt med barfot treffer nazistene.
  Terminatorbarn styrer og tråkker.
  . KAPITTEL #9
  Kamp på alle fronter koker som brølet fra en vulkan.
  Og den besatte Fuhrer er tydelig misfornøyd med krigens gang.
  Hitler knurret indignert:
  - Så mange år lover du meg seier! Og hun er fortsatt borte og borte! Det begynner å bli skikkelig skummelt!
  Mainstein svarte selvsikkert:
  - Men min Fuhrer... Russerne gravde veldig dypt.
  Führeren brølte:
  Så grav dem opp! Vi må få slutt på det tyske folks lidelser og få slutt på krigen!
  Mainstein sa veltalende:
  - Russere er ikke mot verden... Det er noe å tenke på!
  Hitler sa ettertrykkelig:
  - Det blir ingen fred i alle fall! Bare seier! Vi må få slutt på den bolsjevikiske smitten en gang for alle!
  Mainstein var enig i dette:
  - Ja, det er nødvendig å fullføre min Fuhrer! Vi prøver vårt beste for å bevare blodet til arierne. Og vi pleier å avansere i varmen, slik at araberne og negrene går foran. Dette er vårt credo!
  Führer beordret strengt:
  - Fortsett langs Don-elven ... Og samtidig ville det vært fint å ta Tikhvin og kvele Leningrad i en dobbel ring av blokade!
  Mainstein nikket samtykkende.
  - Det ville vært fint min Führer! Ikke verst!
  Hitler, blottet tennene, hveste:
  - Vi skal slå diagonalt!
  I mellomtiden lød hornet. I anledning ferieunderholdningen: gladiatorkamper.
  Führeren gurglet:
  - Vi er født til å gjøre et eventyr til virkelighet! Og må fortsatt være økonomisk!
  Tre svarthudede jenter, i lendeklede, bar bryst og barbeint, entret faktisk arenaen. Bevæpnet med treudder og dolker.
  Tre skjønnheter med hvit, men mørk hud ble brakt ut mot dem. I dette tilfellet jødisk.
  Også nesten naken, bare i tynne truser. Bevæpnet med sverd og små skjold.
  Hitler var veldig glad i når jenter slåss. Men han liker ikke når hvite jenter dør. Derfor ble svarte, jøder, sigøynere brakt inn i ringen - de som ikke angrer på å gi slipp. Noen ganger kjempet også russiske fanger.
  Generelt endret Fuhrer noe sin holdning til slaverne. Lyshårede og vakre slaviske kvinner begynte å gifte seg med tyskerne. Dessuten, som andre, tredje og fjerde kone.
  Polygami ble legalisert i Det tredje riket. Dessuten var det stor mangel på menn. I tillegg, ved å gifte seg med vakre blondiner fra andre nasjoner, forventet Fuhrer å øke antallet Volkdeutsche. Generelt er det for få tyskere til å styre verden. Så vi måtte ta alle.
  Mange polakker fikk tysk statsborgerskap. Slavere med ariske trekk ble også registrert som tyskere.
  Kunstig befruktning ble aktivt brukt av de mest genetisk begavede mennene. Og det ble gjort veldig aktivt.
  Hitler selv tenkte på fred i øst. Men han var sta. Dessuten vil USA og Storbritannia snart ha en atombombe, og det er ikke så lett å vende seg mot dem.
  Barbeinte og slanke jenter: svarte og hvite kjempet. Kampen har begynt.
  Führeren spurte Speer:
  - Si meg, minister, hvorfor er det nok slaver, men ingen seier?
  Hovedvåpenmakeren svarte ærlig:
  - Fordi kvalifikasjonen til arbeidsstyrken er lav. Afrikanere er hardtarbeidende, om enn under tvang, men dårlig trent. Derfor er ikke alt så enkelt med teknologi.
  Hitler beordret:
  - Slaver må trenes! Og ikke spar dem for pisker og komfyrer. Generelt er det på høy tid å få slutt på russen. Hva fungerer ikke for deg der?
  Speer sa veltalende:
  - Ny høytrykkskanon, gir oss overveldende overlegenhet på slagmarken. I denne forbindelse er vi sterkere enn noen gang. Pluss en ny generasjon pyramideformede tanker. Teknikken forbedrer min herre. Og seieren er nær!
  Führeren bemerket surt:
  - Gud forby ... Men dette er ikke det første året du har fortalt meg!
  Speer sa:
  - Russerne skraper opp de siste reservene. De har nesten ingen menn igjen. Vi har Afrika og araberne, og selvfølgelig Europa. Vi skal sulte dem ut. De har trivielt ikke nok befolkning mot oss. Så seier er uunngåelig og tiden er på vår side!
  Mainstein saw fit for å legge til:
  - Tyrkia intensiverer også militære operasjoner, etter å ha mottatt mange våpen fra oss på kreditt!
  Führeren forble taus og så på kampscenen. Jødene kjempet mer harmonisk. En svart kvinne er allerede drept. Den andre fikk flere sår og holdt på å falle. Øh, det ville vært bedre å slippe løver på dem, eller krokodiller.
  Hitler sa ganske hardt:
  - Tyrkerne er ikke aktive nok. Det er fakta. De må stimuleres. Og generelt, hvorfor er det ingen strategiske gjennombrudd?
  Mainstein forsikret Fuhrer:
  - I år blir Kaukasus vårt store. Og med ham vil krigen gå annerledes. Og Stalingrad vil bli tatt av oss. Jeg er sikker på det. Vi har laget veldig kraftige gasskanoner som vil avgjøre utfallet av kampen.
  Führeren brølte:
  - Det går ikke - svar med hodet!
  I mellomtiden angriper krigerne nazistene og opptrer med kolossal desperasjon.
  Bataljonen av jenter kjempet selvsikkert mot nazistene. Jentene kjempet mot alle angrep, skjøt, kastet granater med bare føtter og sang:
  Måtte det hellige land bli herliggjort,
  Min kjære kjære planet...
  Folket i Russland er en vennlig familie,
  Og ikke tramp fedrelandet med støvler!
  
  La den vise Nicholas i Russland,
  Han vil heve landet sitt til stjernene ...
  Han er ortodoks, suveren over verden,
  Og å vinne er det kongelige elementet!
  
  Russland er gudenes moderland,
  Den har de beste soldatene i universet...
  Og kvinnene skal lage paier,
  Med sin styrke i kamper uendret!
  
  Måtte russerne våre glorifisere den strålende veien,
  Som peker veien uten kanter...
  Ingen kan vende oss av veien,
  Vi vil ikke hylle de vantro!
  
  Russlands storhet er stor,
  Hun er vakker og forferdelig for fiender ...
  Det er en russisk måte og en sterk åre,
  Det er rett og slett farlig å krangle med moderlandet!
  
  Måtte Russland, vite det rett, blomstre,
  Oppnå noe du ikke kan måle...
  Eksamener, overlevering, kun for fem,
  Siden du tror Rod uten grenser!
  
  La oss bære den kongelige troen,
  Til de fjerneste tilnærmingene til Russland ...
  Vi jenter er ikke mer enn tjue,
  Men vi tror alle fighterne er vakrere!
  
  Nei, den russiske ryggen vil ikke bøye seg,
  Bladet til soldatenes fiender vil ikke overvinne ...
  Satan vil ikke styre Russland,
  Og kroppen i kamp blir bare yngre!
  Berlin er lett fightere tror vi vil ta
  Med en drøm som er bevinget...
  Vi vil knuse alle motstanderne på en gang,
  Og tro meg, gjengjeldelse venter forskjellige khaner!
  
  Og Jesus, og Gud den hellige Svarog,
  Russland er veldig kjært for ridderne ...
  Bak oss er den snilleste hvite Gud,
  I navnet til vår mor Russland!
  Jentene sang og kastet granater mot nazistene.
  Victoria kastet en sitron med bare foten og sang:
  - I Russland er jenter fightere!
  Her lanserte Veronica en dødelig gave med bare lem og utstedte:
  - Og vi er superklassekrigere!
  Og ga et skudd fra et maskingevær. Hun mejet ned et par rekker av nazistene.
  Juliana, en vakker jente, ga også en tur. Hun kuttet av nazistene ... Og hun sang ut tennene:
  - Planeten vil kjenne russernes storhet!
  Og gnistre med skarpe tenner!
  Vakre og brennende Anna skjøt også ut en granat. Hun spredte nazistene og knirket:
  - For en ny verden! Du er nå mitt idol!
  Og hvordan den bare foten flimrer!
  Og den praktfulle Angelina vil også ta og avfyre en granat. Og spre alle motstandere.
  Denne krigerjenta er veldig frisk. Og bare en ekte gudinne. Hun har slik energi.
  Og krigeren brølte:
  - Ære til fedrelandet, og til oss!
  Victoria tok den og hveste, og skjøt direkte:
  - Måtte vårt moderland være på toppen av suksess!
  Og en barfot kaster en granat. Som flyr og ødelegger alle.
  Veronica skyter også, og dreper med stor suksess en general blant de adelige nazistene.
  Og en granat kastet med barfot flyr. Fascistene faller.
  Jenta skriker:
  - Bare de døde tviler på Russlands storhet!
  Og vis perletenner!
  Juliana bekrefter lett:
  Vi er sterkest av alle! Var i går, er vi i dag!
  Rødhårede Anna legger entusiastisk til:
  - Og det skal vi i morgen!
  En granat kastet med barfot river motstandere fra hverandre.
  Angelina lanserte en hel boks med skjell med bare føtter og ga ut:
  - Fremtiden er vår!
  Den russiske, mer presist, den sovjetiske hæren stormet Krasnodar.
  En gutt og en jente gikk foran: Oleg og Margarita.
  Barn utryddet nazistene og avanserte mot det tidligere keiserpalasset som en gang tilhørte Romanov. Mainstein, Hitlers mest berømte feltmarskalk, kunngjorde høytidelig at han ikke ville forlate hovedstaden, og ville forbli der for alltid.
  Oleg avfyrte et skudd mot tyskerne og kastet en granat med den bare foten, mens han knirket til seg selv:
  - Russland vil aldri overgi seg!
  Margarita lanserte også en sitron med det bare lille benet og kvet og blottet tenner:
  - Vinn eller dø!
  Og en bataljon av jenter for å bryte gjennom til palasset, hvor feltmarskalk Mainstein tok tilflukt. Alle jentene var i uniform, bare truser var igjen. Og slike nesten nakne mennesker kjemper som heltinner.
  Victoria kaster en granat med bare foten og knirker:
  - Nikolay, du er en mikado!
  Veronica lanserte også en dødsgave med sitt bare lem og kvitret, og blottet tenner:
  Vår konge er best!
  Og som det glitrer som perler! Og en så fantastisk jente.
  Juliana kvitrer også av glede, og skyter ut en granat med bare foten:
  - Jeg er en psykologivinner!
  Og hun viste tungen sin.
  Ødelegger nazistene.
  Anna skyter også, denne rødhårede djevelen. Og det gjør det så bra. Slår ned nazistene.
  Og brøler på toppen av lungene:
  - Ære være mitt hellige land!
  Og blotter tenner!
  Angelina er også en heroisk kvinne, og hun vil lansere en hel boks med eksplosiver.
  Og nazistene fløy i alle retninger.
  Jentene går på offensiven og knuser motstandere. Å oppnå konkret suksess. De føler en formidabel nåde, og utrettelig press, og fravær av svakheter. Og bare bryster er den beste garantien for uovervinnelighet og usynkelighet.
  Victoria, avskåret nazistene, kvitrer:
  - Hender av eik, leder av bly!
  Og kaster en granat med bare foten. Sprer nazistene.
  Valentina fyrer også.
  Knuser tyskerne. Og bryter dem i biter.
  Nærmere og nærmere palasset. Og en barfot kaster en granat.
  De redde nazistene overgir seg. Å bryte fra hverandre.
  Terminator Girl sier:
  - Perun vær med oss!
  Juliana er en nydelig terminatorjente som skyter seg selv og ødelegger de fascistiske militaristene. Hun blottet tenner.
  Jenta kvekket:
  - Vi er heltene til det største Russland!
  Jenta kastet en granat med bare foten. Spredte fienden.
  Juliana tok den og sang igjen:
  - Lærte Suvorov å se fremover! Og hvis du står opp, stå til døden!
  Og hun gliste.
  Brennende Anna sang og bjeffet også:
  - For nye grenser!
  Og la til med et glis:
  - Og vi er alltid foran!
  Angelina, den heroiske jenta, sprengte også mot fienden. Spredte de keiserlige-nazistiske vaktene og skrek:
  - For tidens prestasjoner!
  Og igjen flyr granatene som kastes med bare føtter.
  Jenter presser fienden. De husker det heroiske forsvaret av Voronezh og Stalingrad, som ikke vil bli glemt i århundrer.
  Eh, vel, hvordan kunne en slik hær tape i den virkelige historien, og til og med for nazistene?
  Det var synd.
  Victoria kaster en granat med bare foten og plystrer:
  - For den russiske grensen!
  Veronica lanserte også noe dødelig med den bare foten og knirket desperat og blottet tenner:
  - For nye prestasjoner!
  Og hun ga en tur til nazistene.
  Og her også Yuliana, hvordan hun vil ta og slå. Og så tok hun den med bare foten og avfyrte en granat.
  Og så sang hun:
  - Vi vil ikke bukke under for fiendens diktatur!
  Og blottet ansiktet hennes!
  Vakker veldig ung jente med figuren til en idrettsutøver. Og veldig modig.
  Og Anna er som en knyttneve mot nazistene. Han knuser dem, og kaster en granat meget behendig med sin bare fot.
  Og sprer fiender, som om flaskene fløy av ballen.
  Jenta brøler:
  - Sjokolade, det er vår måte!
  Anna elsker virkelig sjokolade. Og under kongen er markedene fylt med varer. Hva kan sies om tsar Nicholas? Gud forby at konge-taperen foran våre øyne skulle bli en stor. Og alt som skal til for dette er at jentene kjemper på frontene.
  Og et par barnehelter som ikke tillot nazistene å ta besittelse av fjellet, Vysokosnaya og den store salen. Da skjebnen til Vysokosnaya ble bestemt.
  Så det russiske sovjetriket ble knust.
  Angelina lanserte også en tønne med drap og kollapset den ytre veggen til det keiserlige palasset med maskingevær.
  Nå løper jentene allerede gjennom rommene. Det avgjørende vendepunktet i krigen er i ferd med å finne sted.
  Victoria sier entusiastisk:
  - Jeg tror, flaks venter på meg!
  Og igjen kaster han en granat med barfoten.
  Veronica leder en dødelig brann. Broderer motstandere, tweets:
  - Jeg er definitivt heldig!
  Og igjen en granat avfyrt med en barfot fluer.
  Og så er det Yuliana, som et par bundne bomber avfyrt fra hennes bare føtter. Og ødelegge motstanderne.
  Så brøt ut i latter:
  - Jeg er en kometjente.
  Og igjen kaster han ut dødens brennende tunger.
  Og så haster Anna, denne terminatorjenta, allerede. Hvordan hun tok alle og smurte. Rett og slett suveren.
  En kriger som er en sann demiurge av kamp.
  Og knirker til seg selv:
  - Vårt mannskap, der er det høyeste mot!
  Og så dukket Angelina opp. Så kult og edgy. Han smitter alle med sin paniske energi. I stand til å beseire praktisk talt enhver fiende.
  Og krigeren blotter perlestennene hennes. Og de er større enn en hest. Her er jenta.
  Angelina fniser og brølte:
  - For auberginer med svart kaviar!
  Og jentene ropte for fullt i kor:
  - Epletrær vil blomstre på Mars!
  I juli 1947 ble kampene gjenopptatt på den sovjet-tyske fronten. Tyskerne rykket frem langs Don. Samtidig prøvde de fortsatt å ta Voronezh.
  De fire jentene kjempet tappert og viste heltemot.
  De skjøt rett.
  Her kastet Natasha en granat med bare foten og spredte nazistene. Og knurret:
  - Ære til heltene i Russland!
  En vakker, veldig svingete firer med jenter. De tok av seg BH-ene og blottla brystene. Og brystvortene er så jordbær, appetittvekkende.
  Leder en veldig velrettet brann og Zoya. Han klipper ned nazistene, og knirker av glede:
  - Jeg er verdensmester!
  Og også kaste en granat som en barfot. Nazistene sprer seg i forskjellige retninger, som bølger fra et meteorittfall.
  Ja, Zoya elsker å drepe!
  Og så er Augustin i brann. Den skyter også veldig nøyaktig. Utrydder Fritz.
  Og igjen flyr en granat fra hennes barfot. Bryter nazistene i stykker.
  Svetlana spikrer også Fritz. Og han synger:
  - Jeg er en het jente! Jeg vil knuse alle til en fille!
  Og hennes bare tær kaster ødeleggelse.
  Jenter selvfølgelig til og med veldig mye! Vakker, blomstrende, dristig.
  Og tyskerne bremser fremrykningen. Selv om artilleriet jobber aktivt. Som er flott! Bare den mest aerobatikk av en stormester.
  Natasha skyter... Og en scene med tortur blinker foran øynene hennes.
  Tyskerne fanget en Komsomol-jente. Klipp henne naken. Og de la den i en gryte med vann. De tente bål under den. Begynte å lage mat levende. Jenta skrek av uutholdelig smerte. Nazistene lot henne hoppe ut av gryten.
  Så avkjølte de vannet, og igjen kastet de det og begynte å varme det opp. Så de kokte jenta flere ganger.
  Her er monstrene ... Så hengte de jenta på stativet og brente henne med en rødglødende stang. Torturerte skjønnheter i hjel.
  Vel, hvordan ikke ta hevn.
  Natasha kaster en granat med bare foten, sprer Fritz og smiler til seg selv med et glis.
  Dette er en så stor skjønnhet.
  Jenta sier:
  - Det blir kult!
  Zoya ga også en tur. Drepte fascistene. Hun avskåret nazistene og leiesoldatene deres.
  Så kastet hun igjen en granat med bare foten og kvitret:
  - Storslått firer og keeperen!
  Så fortsatte kampen, med press og bilder.
  Redhead Augustine avfyrte en granat med bare foten. Spredte nazistene, gjennomvåte mange mennesker med en granat. Og alle disse Fritz.
  Så brølte hun:
  - Jeg er legemliggjørelsen av moderlandet!
  Og jenta presenterte seg som voldtatt. Så fint og kult! Og hun slår nazistene for seg selv. Jenta er bare supermann. Den kuleste av alle og konstant ladet for å vinne.
  Svetlana er også en sjarmerende jente. Hun ga en velrettet sving, og meja ned nazistene. Og så hvordan han kaster en granat med bare tærne. Hvordan knuse Fritz.
  Og en slik blondine vil arrangere. Alle klipper ned med ett skudd. Og han kvitrer og blotter tenner:
  - Det blir evig lys og daggry!
  Jenter her og en slik passasje. Bemerkelsesverdige krigere - kunstflyvning.
  Natasha plystret. Hun kastet en granat med bare foten og hveste:
  - Jeg er en flott jente!
  Selv om dette er et ubeskjedent utsagn, er det delvis sant. Disse krigerne er søte.
  Og veldig vakker også. Med glitrende øyne og perlefargede tenner.
  Og de kjemper herlig og kaster knusende gjenstander med bare føtter.
  Men å beseire nazistene er ekstremt vanskelig. Det er som å slå en vegg.
  Zoya tok den og skjøt en linje mot nazistene. Og hun klippet dem ned, som om en gigantisk hest hadde vært en hov, og slo ut gresset.
  Så kastet jenta en granat med bare foten og kurret:
  - Jeg er en sånn drøm av millioner!
  Og hun viste tungen sin. Dette er en jente - en ekte terminator. Alle vil bli forfremmet og revet i stykker. Og saging uten tvil i høy hastighet.
  Zoya tok den og sang:
  Soldaten er alltid frisk
  Soldaten er klar for alt!
  Augustine kastet også en granat med bare foten. Hun kastet fascistene og sa med selvtillit:
  - Og støv som fra tepper, vi slår ut av veien!
  Svetlana, skyting, la til:
  - Ikke bytt bein! Ansiktene våre skinner! Skinnende støvler!
  Krigere som vi ser i full kjole. Og jenter trenger ikke sko. De er i stand til å slette alle til støv eller pulver, en slik grå farge.
  Natasha, som skjøt mot nazistene, tenkte. Ja, hvorfor er det umulig å lykkes uten å jukse? Her tok Stalin for eksempel og tok makten ved svik. Han lovet Zinoviev og Kamenev fjell av gull, men han skjøt dem selv.
  Er det logisk å gjøre det? Mer presist, det er bare logisk - du kan ikke lure du kan ikke leve!
  Natasha kastet en granat med bare foten og kurret:
  - Jeg er en stor stjerne!
  Zoya skjøt også. Fikk det og kvitret:
  - Og jeg er kjempebra også!
  Og en granat kastet med bare tær flyr. Og hvordan fascistene får det til. Ved de største mandlene.
  Og Augustine skyter. Og det treffer veldig bra. Og hun beseiret Fritz, som med et slag fra en slegge.
  Og den bare foten kaster også en granat veldig kjent.
  Augustine knirket:
  - Ikke våkn berømt mens det er stille!
  Og ga igjen en velrettet sving.
  Svetlana slo igjen. Drepte fascistene. Og mumlet:
  - Jeg er en superjente!
  Og gnistre med øynene og knirke med en stemme!
  Ja, dette er sånne jenter at du ikke bør stikke en finger i munnen med dem - de vil bite!
  Natasha, som skjøt, sa:
  - De begynte å snakke, alt om lang levetid.
  Zoya, som kastet en granat med bare foten, la til:
  - Vi bestemte oss for å vente litt mens vi sugde blod ...
  Augustine kastet en granat og kvitret:
  - Deilig for den tredje!
  Svetlana lanserte dødsgaven med bare tærne og hylte:
  - Å, jeg er kul!
  I juli okkuperte tyskerne nesten Voronezh og stoppet. Det ble en midlertidig ro.
  . KAPITTEL #10
  Men den røde hæren prøver å motangrep.
  Oleg Rybachenko, som fortsatt ser ut som en gutt på rundt tolv, og en jente som også ser ut på samme alder som Margarita, løper foran de russiske sovjetiske troppene.
  De skyter seg selv. Bak skuldrene ligger poser med granater.
  Oleg skjøt mot tyskerne. Klippet en gjeng.
  Han kastet en granat med bare foten og knirket:
  - Jeg er en terminator, på dine knær.
  Margarita kastet også en granat med bare foten og la til:
  - Russlands fiender skal jeg feie av jordens overflate!
  Gutten og jenta skynder seg alle til seg selv og makulerer motstandere. De er glitrende og de kuleste i verden.
  Oleg, den evige gutten, skyter mot tyskerne og synger:
  - Jeg skal feie deg bort som løvetann! Vi er terminatorer, ikke gutter!
  Og igjen kaster han en granat med barfoten.
  Margarita negler også og sier:
  - Vi er kule mestere! Russland er bak oss!
  Gutten og jenta går alle og går videre. De har så mye spenning og ild. Og tyskerne maler bokstavelig talt under hovene.
  Nærmere bestemt bare, barneføtter.
  Oleg skyter og dreper fienden med hver kule.
  Ja, gutten, ser det ut til, ikke er så lett å stoppe. Han er en ekte og ekte terminator.
  Margarita kaster igjen en granat med bare foten og knirker:
  - Jeg er kjempebra! Jeg skal bli en internasjonal mester!
  Og ler for seg selv...
  I mellomtiden kjemper jentene. Det er flere kvinneavdelinger.
  Her kommer hele bataljonen. Barbeinte jenter i badedrakter. En så tynn badedrakt i bikinistil. Og nakne, runde hæler av skjønnheter blinker. Fantastiske krigere.
  Og de skyter også mot tyskerne. Men krigerne går inn i hånd-til-hånd kamp med tyskerne. Hvordan de treskes.
  Og hvordan de stikker seg selv med bajonetter! Her er jentene!
  Bare flott.
  Jentene slår tyskerne med bare ben og gliser kjøttetende. Her er krigerne. Jenter av sterkeste linje. Slik tresker keiserens soldater seg.
  Og de slo seg selv. Og de kommer...
  Det finnes slike superklasse-krigere. Og alle barbeint og nesten nakne. Og de hopper for seg selv. Og de slo seg selv med bare hæler. Her er jentene - alle jentene jentene.
  Victoria kjemper fremover. Hun ser fortsatt ut som en jente og er veldig slank. Han stikker seg tyskerne og synger:
  - Gud bevare kongen! Og riv alt avskummet!
  Ja, jentene her er på topp.
  Og skjønnheten Veronica er synlig. Også blondinen kjemper.
  Og den praktfulle Yulfi er en jente som ble general etter å ha begravet mannen sin. Yulfi ser flott ut. Hun er veldig glad i menn og tar uten noen fordommer kontakt med dem.
  Faktisk forlenger sex livet og er veldig gunstig for kvinner. Han forynger dem.
  Anna kjemper også, og det med det røde, frodige håret.
  Og også den herlige Angelina - krigeren er bare super.
  Det vil si hele den kongelige, eller rettere sagt stalinistiske garde. Et komplett sett med skjønnheter. De er så nydelige og sexy.
  Og de knuser tyskerne. Knus dem til pulver. Mal beinene og riv kjøttet.
  Og tyskerne flykter fra deres angrep. De lider nederlag etter nederlag - dog i lokal målestokk.
  Og så generelt, mens de har initiativet.
  Tyskerne rykker sørover langs Don.
  Gerda og Charlotte kjemper i den siste tomannstanken i form av en pyramide.
  Og de kjemper ganske bra. Den tyske maskinen er utstyrt med en høytrykkspistol. Kaliberet er bare 75 mm, men dette er nok på grunn av den høye munningshastigheten til prosjektilet. Og en enorm ammunisjonsbelastning som resultat. Jentene i tanken la seg ned. Maskinen er svært manøvrerbar med en gassturbinmotor.
  Gerda skjøt mot den sovjetiske tanken og sang:
  - Jeg er en så vill hun-ulv, jeg har aldri vært i utlandet!
  Og han ler, banker den bare foten på joysticken.
  Den rødhårede Charlotte er heller ikke dårligere.
  Også en super jente.
  Han skyter seg selv og trykker på joystick-knappene med bare tærne.
  Fantastisk kriger.
  Den rødhårede spurte Gerda mens han skjøt:
  - Hva tror du, blir kristendommen endelig forbudt?
  Den blonde terminatoren sa ettertrykkelig:
  - Det tror jeg det blir!
  Og blottet ansiktet hennes!
  Krigere er generelt gode til å skyte. Her slo Gerda med bare tærne. Og kvitret:
  - Vi ariere skal ikke tro på at den jødiske bibelen forkynner pasifisme.
  Charlotte var enig i dette:
  - Det stemmer, det passet ikke! Vi er best i verden!
  Den rødhårede sendte igjen et dødelig prosjektil med bare tærne. Kræsjte en sovjetisk bil.
  Kampene er ekstremt brutale. Samtidig er sovjetiske jenter best.
  Her ble Natasha tvunget til å avbryte. Fascistene er på farten igjen. Mer presist, svarte og arabere. Nazistene rekrutterer soldater i Afrika og Asia og kaster dem inn i sovjetiske stillinger. Alle prøver å knuse tallene.
  Natashka kaster behendig en granat med bare foten og sier:
  - Stalins storhet vil være i århundrer!
  Zoya gir køen. Han kaster også barfoten mot motstanderne. Slår ut nazistene og sier:
  - Frykt er ukjent for vakre krigere!
  Den rødhårede Augustine skyter også. Og veldig treffende. Og mens du sier:
  - Ja, i fedrelandet vårt og hjertet bor!
  Og han kaster også en granat med barfoten.
  Svetlana, skytende, forteller skjønnhetene:
  - Vi vil fakturere de fordømte nazistene!
  Og fra den flyr en granat avfyrt med bare tær. Generelt er jentene her av høyeste poshiba.
  Natasha, fyrte, kvitret:
  -La denne krigen bli den siste!
  Zoya la entusiastisk til:
  - Satan vil ikke regjere.
  I juli avanserte tyskerne langs Don og nærmet seg allerede svingen. Kampene var i full gang her. Og du vil ikke bruke slagkraften som den skal. Voronezh ble et sidepunkt for krigen. Virkelig, hva er du bekymret for?
  Avskalling begynte, og begynte å sovne med sand og fragmenter. Stormsoldatene fløy. Det var mange av dem, og de var alle irriterende som fluer.
  Jenta uttrykte:
  - Reptiler kryper som irriterende fluer.
  Og hun kastet en granat med bare foten, og slo ned et tysk jet-angrepsfly med den.
  Etter det gjorde Zoya det samme. Hun kastet også en granat med bare foten og slo ned fascisten.
  Tweetet:
  - Jeg er en barbeint drøm, og rett og slett en stor skjønnhet!
  Og igjen ga krigeren en tur.
  Rødhåret Augustine kom også inn uten problemer. Hun ramponerte en bil med bare foten med en granat. Hun knuste den i stykker. Som spredte seg over hele området og ruinene av Voronezh.
  Og så enda vanskeligere...
  Og Svetlana vil ta det, og kaste en granat med bare tærne. Og han vil ødelegge alle motstanderne uten problemer. Så det blir, som i en kiste - stumt og uten unødvendig antimon.
  Tyskerne tapte for mye i kampene om Voronezh og tok igjen en pause.
  Lekte litt. Jeg så et enkelt tysk angrepsfly. Og hun tok den og kastet en granat mot ham med bare foten. Den knusende gjenstanden fløy i en høy bue. Han landet rett i den tyske bilen og delte den i biter. Så sa den blonde terminatoren:
  - Jeg er ikke dukken din!
  Etter det snudde krigerne enstemmig på magen. Blinket bare hæler.
  Juli kommer, kjemper og beskyter. De overøste posisjonene til russiske tropper med granater. Og de skyter med kraftige våpen. Nazistene rykker frem i området rundt Don-svingen.
  Det er krigere og helter der. Fritzerne kjemper også på diskoteker. Spesielt vakre jenter: Gertrude og Eva. De flyr et skivefly og knuser russerne på himmelen.
  Natasha skjøt mot himmelen. Hun skjøt ned et tysk ubemannet, radiostyrt apparat "Rama" -7. Og hun sa:
  - Folk blir glade.
  Zoya kastet en granat mot det tyske angrepsflyet med bare foten, som fløy ut som en kjøttetende piraja og kvitret:
  - Lykke for alltid!
  Også Augustin lanserte en dødsgave med bare foten og hveste:
  - Den sovjetiske regjeringen...
  Svetlana kastet også en flammende gjenstand, slo ned fascisten og grynte:
  - Kraften er stor!
  Men så dro tyskerne ... Og jentene roet seg litt ned.
  Natasha sa med et trist smil:
  - Vel, hvor lenge kan denne krigen vare!
  Zoya bemerket entusiastisk:
  - Vi har blitt sterkere med årene, men vi har ikke blitt eldre i det hele tatt!
  Den rødhårede Augustine fniste og knuste den irriterende flua med bare fingrene:
  - Selvfølgelig ikke! Ikke bli gammel! Jeg er fortsatt like varm som alltid!
  Svetlana fniste og sa:
  - En krig generelt forynger jenter. Ledere kommer og går, men jenter forblir unge!
  Natasha svarte med et bredt smil:
  - Vi er forynget - Russiske guder!
  Zoya var enig i dette:
  - Ja, våre guder, slaviske guder!
  Den brennende Augustin sang:
  - Vi bor på vår fars jord! Ladas barn er fantastiske barn! Og år på en bevinget hest, Russland i de fjerne årtusener!
  Svetlana fniste og svarte:
  - Fra himmelen vil klokken slå - regnet vil pøse ut! Jeg løper til barndommen min - sommerregnet følger meg!
  Og Natasha tok opp med entusiasme:
  - Bak meg!
  Og krigerne klappet med bare, meislede føtter. De er virkelig i stand til slike mirakler. Ikke en eneste side har blitt snudd i livet mitt.
  Her vokser en hel generasjon krigere opp. Allerede kjempet i rekkene til den røde hæren, de som ble født nesten etter krigens begynnelse.
  Her for eksempel Andreika. Barfotgutt i shorts. Tretten år totalt, men hvordan kjemper han? Ja, en uheldig gutt på en eller annen måte, som ikke kjente verden.
  Natasha vinket til Andreika. Hun strøk pionerens blonde hår. Se hvor solbrun han er, som sjokolade. Jenta ga gutten godteri. Han mumlet dystert:
  - Søtt er dårlig...
  Men han spiste maten likevel. Ja, en slags gutt. Natasha tok og rakte ut hånden hennes. Hun kilte pionerens herdede, støvete fot. Som svar begynte han å kile Natashkas bare såle. Det er deilig å bli berørt av hendene til en gutt.
  Natasha bemerket:
  - Du vokser Andrey! Hvis du lever et par år til, skal jeg lære deg det.
  Gutten ble overrasket
  -Hva?
  Natasha fniset.
  - Hvordan elske!
  Andrey fnyste foraktelig:
  - Jeg har allerede sett den!
  Natasha ristet på hodet.
  - Det du så var dyreparring. Og jeg vil lære deg vakkert og veldig hyggelig!
  1. august 1947 ble jentene funnet i skyttergravene. De kjempet mot Fritz. Det har gått mye tid siden begynnelsen av den store patriotiske krigen. Her er arrangementet.
  Natasha skyter på nazistene og kaster en granat med den bare, meislede foten og sier:
  - For det kommunistiske landets storhet!
  Så blottet hun tenner.
  Jentene slåss her, tradisjonelt sett nesten nakne. Bare kledd i røde, trange truser kjemper de og smitter resten av fighterne med vanvidd.
  Og de skyter. Og de skyter veldig bra. Som snikskyttere og krigere på høyeste romnivå.
  Zoya skyter også. Han klipper ned nazistene og kvitrer:
  - Å, mitt fedreland og flotte familie!
  Og han kaster en granat med bare foten. En fantastisk jente generelt.
  Og håret hennes er fargen på bladgull.
  Zoya ble en gang torturert av nazistene. Først tok de meg med til en hytte og kledde meg ned til shortsen. De begynte å føle, klatre med hendene til følsomme steder. Så slo de meg med gummislanger. De slo meg på brystet, og på sidene og på lårene. Neste var det mest ydmykende - voldtatt med en gummitang. Men følelsen er så akutt. Samtidig, sammen med smertene, opplevde Zoya en orgasme og fullførte. Nazistene lo.
  Så voldtok de igjen den håndskrevne skjønnheten med en klubbe, og så begynte de selv å jobbe med henne ... Tjuefem unge, sultne soldater gikk over jenta. La ikke lenger en jomfru, men fortsatt en mann. Dette er både glede og smerte. Så intense opplevelser. Spesielt hvis de blir voldtatt i det femte punktet.
  Men de ble i hvert fall ikke slått. Det kan sees at nazistene likte å ha det på forskjellige punkter. De hengte henne ikke. Helt til Zoe til slutt stakk av. Før det ble hun forresten kjørt ut i kulden barbeint og nesten naken. Men på dette tidspunktet hadde Zoya allerede rukket å venne seg til kulden. Og hun stakk av i bare trusa. Og at hun er en kriger av den høyeste røde kunstflyvningen.
  Aurora kjemper også heroisk. Slår ned nazistene og synger:
  - Fædreland, fest, Komsomol! Det vil bli et sterkt nederlag for Hitler.
  Og også hvordan han kaster en granat med bare foten.
  Alt ved jentene er kult og frekt.
  Og Svetlana vil også ta og banke. Og klipp ned Fritz. Og med bare tær vil han plante en granat.
  Og brøler samtidig:
  - For saken til kommunismens kamp!
  Natasha skyter også, slår ut nazistene og hveser:
  - I fedrelandets navn, helgenen!
  Og en granat kastet med bare tær sprer nazistene. Og jentene blir mer og mer blide og synger alt for seg selv med vill glede.
  Zoya skyter også med nøyaktigheten til Robin Hood. Fører ild til seg selv og synger:
  - Jeg elsker Russland! Mektig land! Hvorfor ble ikke Hitler ødelagt? Jeg forstår ikke!
  Og også han, med bare tær, vil ta den og kaste en granat. Og kayuk til fascistene.
  Aurora knullet Fritz. Hun kastet en sitron med bare foten og knirket:
  - Men Pasaran! Kraftig slag!
  Og Svetlana vil gi turen. Hvordan feie nazistene. Slik bløtlegger du dem alle og knirker:
  - Ære til den allmektige stang!
  Og han vil også kaste en granat med barfoten.
  Og Natasha vil også gi en tur. Kutt av fascistene. Og han kaster en granat med bare foten og knirker:
  - Ja, ditt navn vær hellig!
  Og gliser igjen. Glitrende perlefargede tenner.
  Og så bukker Zoya under. Det vil dekke fascistene ærlig talt. Og han vil knirke og kaste en granat med sin bare fot:
  - Kriger, bringer døden til alle!
  Og igjen, han vil bli sprengt med et dødelig utbrudd!
  Og her er Aurora som en lupanet. Og drepe. Og med bare tær vil han sende en dødsgave.
  Så kvitrer han:
  - Ære til de tapre russiske soldatene! Skuldermestere!
  Og Svetlana vil også ramme nazistene. Hvordan han klipper dem ned, som en sigd, og spretter:
  Jeg er en kriger som ikke vil bli glemt...
  Og igjen med barfot, som om han løp på Russlands fiender. Og la den fly som en granat.
  Jenta husker selvfølgelig mye. For eksempel, hvordan tilbake i det førtiførste året tvang Fritz to barbeinte jenter til å grave et hull i kulden. Og jentene er ennå ikke så herdede. Og selvfølgelig ble bena først røde, og så blå av kulde. Og det gjorde vondt.
  Og monstre-fascistene, for å varme opp, begynte å slå med køller på hælene. Jentene mistet bevisstheten. Etter det helte de et par baljer til med isvann på dem. Nesten sliten.
  Heldigvis ble de uheldige jentene plukket opp av en healer. Kom ut dem. Og selv lemmene måtte ikke amputeres. Jentene vokste opp og ble partisaner. De tok hevn på nazistene.
  Pionergutten Alexander Grigorievich var mindre heldig. Nazistene hans, etter å ha blitt tatt, kledde av seg. Og hengt på en rist i kulden. Og de bare føttene til pioneren ble presset inn i en blokk, og en stein som veide en centner satte seg ned. Gutten suste og strakte seg ut i kulden. Og fascistene hans varmet ham også og brakte en fakkel til en stivnet kropp. Dette er monstrene til nazistene.
  Gutten hang i tre dager og tre netter, og den fjerde dagen døde han, uten at han var i stand til å bære torturen.
  Inntrengerne oppførte seg grusomt ...
  Komsomol-medlem Sveta ble også kledd av seg. Du serverte en stor glasskrukke. Fylt med vann og utsatt for frost. Og slik at alle innbyggerne kan se hvordan Komsomol-medlemmet fryser i det iskalde, isdekke vannet. For en redsel det er.
  Svetlana skyter mot nazistene og hvisker:
  - Fascismen går ikke over! Ære til Russland!
  Natasha skyter også. Han kaster veldig nøyaktig en granat med bare foten og roper:
  - La oss ikke ligge under Hitler!
  Zoya bekrefter i en høytidelig tone:
  - Vi legger oss aldri!
  Og åpner også ild.
  Og en barfot kaster en granat.
  Aurora skyter. Å håndtere nazistene, og skrike.
  - Ære til de russiske gudene!
  Og igjen kaster han en granat med barfoten.
  Og Svetlana skyter veldig nøyaktig. Og skriker:
  - I livets navn på jorden!
  Og igjen kaster han en granat veldig nøyaktig med barfoten.
  Og Fritz er andpusten.
  Jentene slo tilbake nazistenes angrep, og dagen etter kom: 2. august 1947. Skjønnhetene avviste angrepet igjen. Vi skjøt litt, så boltret vi oss med mennene.
  Natashka husket hvordan hun i det førtiandre året vandret litt langs krigens veier bak fiendens linjer.
  Det var en barbeint jente i en enkel bomullskjole. Å gå var lett og hyggelig. Om sommeren er en krans vevd inn i Natasjas hvite, lett gylne hår. Bare såler prikker småstein veldig behagelig. Jentas føtter er veldig herdede, og hun gjør ikke vondt i det hele tatt. Og selv flaskefragmenter er ikke redde for liktorn.
  Natashka gikk til seg selv, som speider. Hun er en veldig vakker jente, og denne kan brukes til beste for landet.
  Å forføre noen, å vri. Førtisekunder er imidlertid vanskelig for Russland. Etter innledende suksesser nær Moskva, Leningrad, i sør, begynte den røde hæren å tape igjen.
  Sovjetiske tropper beseiret nær Kharkov og traff kjelen. Og nazistene drar allerede til Voronezh. Dette løfter selvsagt ikke stemningen. Jenta, spesielt om morgenen, rev av brosjyren.
  Tyskerne har nettopp kunngjort erobringen av den uinntagelige festningen Sevastopol. Og litt tidligere rapporterte de om fallet i Afrika, også av den ubøyelige citadellet Tolbuk.
  Her kommer en jente barbeint, tramper med de herdede sålene sine langs en steinete vei og tenker.
  Hva kan bli det neste? Vil fascistene vinne? Tross alt er kraften deres usedvanlig stor. Ja, humøret er ødelagt. Jenta kvitret:
  - Stalin bor i hjertet mitt,
  Slik at vi ikke kjenner tristhet ...
  Åpnet døren til verdensrommet
  Stjernene lyste over oss!
  Jenta så plutselig en gutt. Et lyshåret, pent barn på rundt ti år. Slank, selvfølgelig, men kvikk, i shorts, og med en naken torsosjokolade fra solbrenthet.
  Gutten løp bort til Natasha. Han plystret og ropte:
  - Fascister lyver! Ikke bekymre deg, vi vinner fortsatt!
  Jenta svarte resolutt:
  - Selvfølgelig skal vi vinne! Det kan ikke være annerledes!
  Gutten nikket og sa:
  - Natasha, du vet, kommandanten advarer deg mot å dra til landsbyen Novoselovo. Der la Fritz opp et bakhold.
  Jenta nikket samtykkende.
  - Takk for advarselen. Men hvem skal levere lappen?
  Gutten foreslo:
  - La meg. De sjekker alle voksne, også kvinner. Men et barn kan slippe gjennom.
  Natasha tok en lapp ut av trusa og ga den til gutten, men samtidig spurte hun:
  - Hva om du blir tatt?
  Gutten så rett inn i øynene hans og svarte:
  - Jeg vil, som Malchish-Kibalchish, tåle tortur, og dø med hevet hode.
  Natasha smilte. Og så sank hun. Jeg husket hvordan to pionerer rundt tolv år gamle ble tatt av nazistene. De rev av klærne til guttene og bandt hendene bak med ståltråd og kjørte dem nakne og barbeint inn i bitende kulde. Så kjørte de dem gjennom snøen, og kjørte dem igjen inn i hytta. De kjørte til eskortene frøs i hjel. Pionerene var ikke komfortable, men de holdt ut. Guttene er ganske sterke.
  Da de så at frosten ikke tok pionerene, begynte nazistene å brenne barna med ild. Og de lyktes med dette. Da bøddelen la et glødende jern på guttens nakne bryst, utbrøt gutten:
  Lenge leve Stalin!
  Så ble det lagt brede metallstrimler, røde av varmen, på guttens nakne, herdede såler. Bøddelkvinnen inhalerte med stor glede lukten av stekt kjøtt gjennom neseborene. Pioneren ropte igjen:
  - Fly røde flagg over Riksdagen!
  Og viste tungen sin. Så rev nazistene ut pungen med en glødende tang. Pioneren døde av smertesjokk.
  Ja, fascistene etablerte en ny orden.
  De opptrådte frekt og grusomt. Og torturen var konstant.
  Natasha kaster igjen en granat med bare foten. Sprer Fritz og kvitrer:
  - Måtte det være himmel på jord! Kommunismens paradis, der sovjeternes land blomstrer!
  Zoya skyter også ut en granat med bare tær og kvitring:
  - Og ære vil komme til jorden!
  Etter det gir jenta en veldig velrettet sving. Slår ut motstandere. Og blotter tenner igjen.
  Og så fyrer Augustine. Slår ut nazistene og knirker:
  - For moderlandet! For Stalin!
  Og igjen kastet hun en granat med bare foten, spredte nazistene. Slo krigerne sterkt.
  Ikke svik fienden.
  Svetlana kaster også en granat med bare foten. Farger nazistene og knirker:
  - Ære til russejentene våre!
  Og hvordan krigerne ler. De er tross alt slike skjønnheter at de faktisk kan stilles opp i konkurransen: Mrs. Universe. Brystene deres er så fulle og faste på samme tid. Så de elsker å ha sex med menn. Det begeistrer dem virkelig.
  Spesielt når kroppene famler og fortsatt klyper brystvortene.
  Natasha husket hvordan hun en gang ble ransaket av politiet. Det er virkelig klasse. Når en mann med en hårete pote kryper rett inn i magen din med fingrene. Så vilt spennende og hyggelig.
  Så drepte Natasha dem alle. Hva annet å gjøre med politiet? Men den som kjente henne, voldtok hun også, bundet til en benk. Det er så kult å voldta menn.
  Etter det brente Natasha en femspiss stjerne på pannen til den fascistiske medskyldige med et rødglødende jern. Det er slik nazistene skal behandles
  Jentene ble distrahert og begynte å ødelegge nazistene.
  De tresker den pressende Fritz. Og slå av et så frenetisk og infernalsk angrep.
  Natasha sang med og kuttet av nazistene;
  - Jenter i stor nød! Hvor er du eier hvor!
  Ja, i mer enn to år har ikke den røde hæren hatt en stridsvogn lik nazistene, og det har ikke blitt bedre. Tvert imot, nazistene presser den røde hæren.
  Zoya tvitret:
  - Måtte vårt moderland være på romruter!
  Og med en bar fot vil lansere en sitron. Slik er greyhound-jenta.
  Augustin skjøt mot fienden, hveste;
  - Stalin, Stalin, Stalin! Vi vil ha Stalin!
  Og han vil kaste en granat med sin bare fot.
  Svetlana, skyting, fortsetter:
  - Slik at de ikke kunne knekke oss, reis opp herren fra jorden!
  Og igjen flyr granaten kastet av den bare foten til jenta.
  Natasha klippet ned et par linjer og ga:
  - Og knekk Adolf!
  Jentene har fortsatt ikke gitt opp muligheten til å beseire nazistene. 3. august 1947 var kampene i full gang.
  Samtidig forsøkte nazistene å avskjære fra sine baser de sovjetiske troppene som ikke hadde tid til å trekke seg tilbake utenfor Don. I det de blant annet til og med lyktes litt.
  Gerda og hennes stridsvognmannskap står som alltid i spissen for angrepet.
  Jenter i truser og barbeint. De skyter seg selv og kjemper.
  Det er to biler for fire krigere. Kompakt og veldig behagelig, pyramideformet.
  Gerda, med bare tærne, trykker på joysticken og skyter. Og det treffer ganske bra. Å rive av tårnet til en sovjetisk stridsvogn.
  Så sier han:
  - Jeg er en terminator med snøfarget hår!
  Og han ler rasende ... Ritter seg som en dukke.
  Charlotte skyter også. Veldig treffende treffer og brøler:
  - Og det store riket, ble vi fortalt ikke av drift!
  Og med barfot, hvordan presse.
  Den 4. august kom, denne gangen sommerens varmeste dag. Tyske stridsvogner kjemper i svingen til Don. Kamper raser også i Sukhumi. Full av blod og ødeleggelse. Og galningene kan ikke snus tilbake.
  Charlotte og Gerda nakne i en tank. Bare tynne truser ble igjen på dem.
  Og jentene skyter, bryter gjennom de trettifire stridsvognene som prøver å bryte gjennom til dem, som suser som gale hunder. Og veldig jevne disse hundene, la oss si så kule. Og alle blir knust og dissekert.
  Du kan bare ikke komme i nærheten av dem.
  Og krigerne er heftige.
  . KAPITTEL #11
  august 1955. Vakre jenter kjemper mot nazistene. Tyskerne presser på Voronezh. Nazistene prøver å presse russerne.
  Natashka skyter, kutter av i rekkene. Og han kaster en granat med bare foten og sprer fienden:
  - Alt blir kjempebra!
  Zoya gir også en bitende sving på nazistene. Klippet Fritz. Og kastet sitroner med bare føtter.
  Jenta ropte:
  - Det er hyper!
  Her tok hun også Augustin, og pisket nazistene. Og hun kastet også dødelig kraft med bare foten.
  Jenta kvitret:
  La oss knuse Hitler!
  Så tok Svetlana og kastet en dødelig granat med bare tærne. Jentene tok og raserte nazistene, kvitret:
  - Det er flott!
  Natasha bemerket aggressivt:
  Vi er superkjempere!
  Og igjen kastet hun en granat med barfoten. Det er veldig vakkert.
  Zoya gjorde en god jobb her. Så kastet en barfot, en veldig vakker jente, den og beseiret nazistene:
  - Vi blir veldig kule!
  Så tok den brennende jenta Augustina den og gjorde et kast med bare tærne på en vakker måte, spredte nazistene i alle retninger:
  Vi er alle superjenter!
  Da er Svetlana en veldig vakker jente, og en sånn blondine, med bare føtter blinkende granater. Og jenta tok og rullet ut Fritz, en veldig vakker jente.
  Jente i truser. Og hun kurret:
  - Jenter er forskjellige! Og veldig rødt!
  Jentene er generelt veldig kule, og alltid barbeint.
  Svetlana, for eksempel, løp barbeint gjennom hele krigen. Og i det førtiførste året flyttet hun gjennom skogen. Det er ikke første gang for henne. Hun jobbet i en barne-, arbeidskoloni barbeint og i en lett fengselskjole til frosten. Senere løp jenta til og med barbeint i snøen. Så Augustin var i kolonien. Der kunne jentene jobbe nesten nakne i den harde sibirfrosten.
  Og det skremte dem ikke. Og hvor godt det er for jenter å løpe barbeint gjennom snøfonnene i snøen. Og at bare hæler ble bitt av frost. Ikke så skummelt. De nakne sålene er dekket med liktorn, og jentene ble ikke skadet av isskorpen.
  De er så veldig kule. Barbeinte jenter løp og jobbet med økser.
  Jentene gjorde en veldig god jobb.
  Jentene var veldig gale. Igjen kaster de granater med bare tærne.
  Og knust av nazistene. Veldig kule krigere må jeg si.
  Jenter kaster bare føtter på fienden.
  Natasha skyter veldig nøyaktig mot nazistene.
  Og knuste flere Fritz.
  Jenta er veldig pen... Og veldig barbeint og vakker Natasha, veldig aggressiv.
  Men for en jente er det nødvendig å ødelegge det som er interessant.
  Her begynte Oleg Rybachenko og Margaret Magnitnaya å kjempe.
  Gutten og jenta knuste tyskerne.
  Oleg Rybachenko så ut som en gutt på elleve. Og knuste nazistene. Eller de som ser ut som fascister.
  Gutten kastet barfoten mot Fritz. Knust og vant.
  Og ga en tur.
  Og Margarita banket veldig sterkt på det som myste Fritz.
  Og knuste tyskerne. Og jenta kjempet veldig vakkert.
  Og hun kastet den bare foten veldig vakkert. Og knuste fienden.
  Margarita drepte tyskerne svært tungt.
  Nazistene gikk veldig raskt frem.
  Margarita, knuser motstanderen veldig.
  De bare føttene til jenta brakk så ryggraden til nazistene veldig vakkert.
  Jenter er så aggressive.
  Og bataljonen går etter gutta. Jenter i truser, og veldig vakker. Angrip tyskerne, og veldig nidkjært.
  Deres bare bryster med rubin brystvorter rister. Og jentene kjemper med ekstremt press. De knuser tyskerne. Og de nazistiske troppene gir etter.
  Og nå begynner tyskerne å trekke seg unna.
  Veronica kaster en granat med bare tærne. Hun knuste soldatene og knirket:
  - Kjærlighet er livet!
  Victoria ga en velrettet sving. Hun kuttet av motstanderne. Og kastet en granat med bare føtter.
  Og så kvitret hun:
  - Fædrelandet vårt er glorifisert!
  Her er Juliana en veldig vakker jente, og generalens kone, mens hun tar og skyter ut en granat og kurrer:
  - Genius Express!
  Og så den rødhårede Anna. Jenta er så kul og ekstraordinær. Jeg krøllet sammen Fritz, bløtla dem. Og en granat fløy opp med bare føtter. Og spredte motstandere.
  Så kvitret hun:
  - Hellige Russland av tsar Josef Stalin!
  Og jenta blunker med safirøynene. Og bar hoggtennene.
  Og så OL: en heltejente skyter ut en hel haug med granater med bare føtter.
  Og spredt i alle retninger av elveblodet med nazistene.
  Tross alt står en bataljon barbeinte jenter, i shorts, i spissen for angrepet og slår ut tyskerne.
  Jenter skyter veldig nøyaktig, men de lider ikke tap. Når en jente er naken og kun har på seg truser, er hun praktisk talt usårbar. Og det er ekstremt vanskelig å få tak i.
  Tyskerne slår altså ikke jenter, verken med et granat, eller med en kule, eller med et fragment. Hva så? Kamp er kamp!
  Veronica skyter seg selv. Den treffer fienden, og kaster en granat med barfot, og kvitrer:
  - Det blir et veldig kult spill!
  Og Victoria er en kriger-kommandør. Mens hun rister på det nakne brystet, og sender ut et skinn av lyn med de skarlagenrøde brystvortene. Og så kaster en barfot en granat.
  Bryter rekkene av motstandere.
  Jenta skriker av full hals:
  - Jeg er en superjente!
  Og blotter tenner.
  Og så Julian. Også en jente av sjelden skjønnhet. Hvordan slå på nazistene. Mer presist ikke av nazistene, men av tyskerne, som imidlertid er i krig med Russland eller Sovjetunionen.
  Og på tronen sitter tsaren og formannen, som ble keiseren av det sovjetiske imperiet. Og det er flott å være enig. Og tiden vil komme da USSR vil mangedoble de mange våpenskjoldene til sovjetrepublikkene.
  Yuliana kastet en granat med bare foten og kvitret:
  - La det bli Stalin i Sovjet-Russland - lett!
  Hun blunket med safirøynene.
  Og så kjemper Anna, det rødhårede beistet. Og han skyter ekstremt bra også.
  Og bare tennene sier han:
  - La det bli et kongelig paradis på planeten!
  Og Olympias lanserte en sitron med barfot. Spredte motstandere og knirket:
  - Ære til tsaren og fedrelandet!
  Hitlers stridsvogner klarte å fange svingen til Don, og snudde mot sørvest og fortsatte å bevege seg langs elven. Nazistenes fremmarsj var relativt vellykket.
  Selve frontkonfigurasjonen var i deres favør og det var vanskelig å overføre forsterkninger til den røde hæren under tyske bomber.
  I tillegg viste skiveflyene til Det tredje riket, som er fullstendig usårbare, seg å være et veldig effektivt våpen, og rammet sovjetiske biler med en laminær jet.
  Det var spesielt effektivt på grunn av den enorme hastigheten til flygende tallerkener. Som kunne hamle opp med nesten alle sovjetiske fly.
  De vakre jentene Gertrude og Eva jaktet på sovjetiske biler på en slik diskett.
  Spesielt her angrep to Yak-11 jagerfly, og bokstavelig talt flatet dem.
  Dette er jentene, de står ikke på sidelinjen.
  Gertrude trykket på joystick-knappen med bare tærne og kvitret:
  - Tyske guder er de mektigste i verden!
  Eve kontrollerte også joysticken ved hjelp av de bare tærne, og brølte med tennene:
  Vi suger alle fiendene i toalettet!
  Jenta er fortsatt en ting. Her tok jeg for eksempel en pioner. Hun rev av guttens klær og festet dem til ospen med ståltråd. Så begynte hun å brenne kroppen til pioneren med en glødende poker på innsatsen. Begynte med magen, for så å flytte til brystet. Overså ikke guttens runde hæler.
  Da pokeren ble avkjølt, varmet jenta den opp igjen, og Gertrude kastet opp kvister.
  Så endret de seg, og pioneren ble stekt av partneren hennes. Den blonde terminatoren Gertrude brant også kinnene til gutten. Kort sagt, ikke en eneste hel stripe hud var igjen hos pioneren.
  Så tok de og tente en stor ild, pepret gutten, saltet den og begynte å spise.
  Kjøttet er saftig, magert.
  Eva, som slukte gutten, sa:
  - Du får ikke ekstra kalorier på slik mat.
  Gertrude slikker fingrene og samtykket:
  Ja, det er kvalitetskjøtt. Gutten er tynn, stiv, mager. Dette er godt å spise.
  Jentene spiste gjerne pioneren sin. Ytterligere to tyskere nærmet seg. Ble med på festen. Bokstavelig kannibalisme. Og så velsmakende, med krydder for å spise en gutt.
  En av de tyske kvinnene, Frida, bemerket:
  - Vi kokte liksom en gravid kvinne. Og så spiste de babyen i magen. Det er så deilig!
  Og jentene brøt ut i latter. Tortur og kannibalisme, det er kult!
  De kuttet rett og slett, uten noen fordommer, av noe til gutten og biter av hver en liten bit.
  Etter det drakk krigerne også vin - blandet med flysprit. De spiste saftig kjøtt.
  Så danset krigerne litt. Så kom noen flere skjønnheter i samme trusa. De begynte å spise gutten. De kuttet det lille hjertet hans i flere biter. Og de spiste også.
  Så tok de den og løp barbeint over kullene. De hoppet, de hoppet. Så skyndte de seg til nærmeste del. Der angrep de menn, parret seg med dem som dyr. Og det var flott.
  Hunnene er så aggressive.
  Og nå jager to jenter sovjetiske fly. De ramler Tu-4, og får bombene i underlivet til å eksplodere. Og alle slutter ikke å le. Fantastiske jenter.
  Og hvordan de trykker bare fingrene på knappene på joysticken. Slike sjarmerende skjønnheter. De har kraften til sinne og lidenskapens flamme. Og nakne jenter gir selvtillit til seier.
  Dårlige jenter skyter virkelig ned sovjetiske fly.
  Gertrude spurte Eve med et smil:
  - Tror du Bibelen er Guds ord?
  Jenta svarte lattermildt:
  - Ikke!
  spurte Gertrude med åpenbar overraskelse:
  - Og hvorfor?
  Eva sa ettertrykkelig:
  - For himmelen er solid! Som et speil!
  Og jentene lo. Det så ekstremt morsomt ut.
  Gertrude bemerket logisk:
  Men likevel, det er en Gud!
  Eva var enig:
  - Der er Adolf Hitler og hans profet!
  Og igjen bryter krigerne ut i latter. De er så morsomme og ikke engang dumme i det hele tatt.
  Og de elsker å slåss. Å, og voldtekt menn også. Dette er deres motto....
  Gertrude, som skjøt ned det sovjetiske flyet, knirket:
  - Mitt moderland! Jeg dreper alle for deg!
  Eva med et glis av tenner bekreftet:
  - Jeg også!
  Og gnistre med safirøyne. Disse krigerne er kule. Og ikke dumt i det hele tatt.
  Eller kanskje dårlig ... Og veldig grusom. Her torturerte de en kvinne på rundt tretti og hennes sønn på rundt tolv - ikke engang en pioner.
  De hengte begge på et stativ. Og et bål ble tent under bare føtter. Dessuten, slik at du kan lindre varmen, men din slektning vil gå til ilden.
  Enten vil guttehælene steke, så jentene.
  Og kvinnen ble skadet både psykisk og fysisk. Mors bryster ble også overtent.
  Ja, de ble alvorlig torturert. Jenter elsker ild.
  For eksempel elsker gutter å torturere. Selv helt uskyldige.
  Bare sett fyr på dem...
  Eller dyppet i syre... En annen måte å tortur på. Pisk pioneren med en rødglødende ledning, og smør den deretter med gjødsel. Dette er både smertefullt og ydmykende.
  Pionerer ble også strødd med corbit og kalk. Vel, disse fiend-terminator-jentene.
  Eva traff tre sovjetiske biler og bemerket:
  - Her torturerer vi folk... Og det er kult!
  Gertrude viste tenner og sa:
  - Det er spesielt hyggelig å torturere en gutt!
  Eva var enig:
  - Veldig fint! Men det er også godt å torturere en jente!
  Krigerne var så glade her.
  Gertrude veltet fire russiske fly og knirket:
  - Og det blir kjempebra for oss!
  Og hun viste tungen sin.
  Jenter generelt er så vakre i utseende og rasende på innsiden. En av torturene som skjønnhetene brukte var. Her henger du for eksempel en pioner ved føttene i taket, og fester en lenke til hendene hans. Og du får elektrisk. Pioneren må løfte den opp ved hjelp av en presse. For å hindre at musklene brekker.
  Og så er det ikke nok styrke og igjen slår med strøm.
  Jenter elsket også når gutter snurret på hjulet. De bremset bevegelsen litt, så de blir slått med strøm. Meget imponerende.
  Eva spurte seg selv:
  - Finnes djevelen?
  Gertrud svarte med et glis:
  - I alle fall - hun-djevelen - det er oss!
  Og begge stjal som de vil. Og ansiktene vil vise seg.
  Jentene måtte avvise flyvningene til tyske angrepsfly. Den blonde krigeren kastet en granat med bare foten. Og skjøt ned en tysk XE-377. Så kvitret hun:
  - Nøyaktighet har jeg - nådeløs!
  Zoya kastet også veldig nøyaktig en granat med den bare foten, og knirket:
  - I Rods navn! Og ære til Russland!
  Så skjøt jenta.
  Og så spikret også den rødhårede Augustine. Hun er en ekstremt smart jente. Og med bare tærne lanserte hun en sitron. Veltet et tysk angrepsfly.
  Den knuste i luften etter å ha blitt truffet. Og flammende rusk begynte å falle til bakken.
  Svetlana avfyrte bazookaen sin også. Hun tok ned et raskt jet-angrepsfly fra Det tredje riket. Og kvitret:
  - Til ære for det store russiske landet!
  Etter det kastet jentas bare føtter igjen en morderisk granat. Og veldig nøyaktig.
  Natasha er heller ikke en glipp. Hun ristet på de nakne brystene, blinket med de skarlagenrøde brystvortene og knirket:
  - Landets storhet! Vi er engler!
  Og skjønnheten viste hennes lange tunge. Og så rørende!
  Zoya gliste også aggressivt, og hveste:
  - Fienden vil ikke passere! Russland vil rive...
  De bare fingrene på meislede ben kaster veldig nøyaktig en dødelig og dødelig granat.
  Og så begynte den rasende brennende Augustin å kaste dødsgaver. En jente med et stort hjerte og lange ben.
  En granat kastet av en bar hæl flyr. Og fra angrepsflyet bare flammende spray.
  Og så Svetlana ... Akkurat som en barfot vil hun lansere og knuse Fritz.
  Fra flyet var det bare fragmenter, brennende igjen.
  Gerda og Charlotte i en rødglødende tank, helt nakne i shortsen, kjempet. Sovjetiske stridsvogner gikk til motangrep.
  Gerda skjøt mot den sovjetiske bilen og brakk rustningen. Hun tok den og sang:
  - Jeg er djevelens datter!
  Charlotte brøt gjennom forsvaret til T-54 og la til:
  - Jeg kan overvinne alt!
  Den tyske høytrykkskanonen er et meget effektivt våpen. Den er i stand til å trenge gjennom på svært lang avstand, og overgår de sovjetiske 100 mm på T-54. Dessuten trenger ikke russiske kjøretøyer gjennom den nyeste tyske AG-50 U, i noen vinkel. Bare supertunge IS-er kan skape problemer for Fritz. Men faktum er at Isov er ekstremt liten, og den baserte maskinen er T-54. Og du kan ikke argumentere mot det.
  Gerda trykker på joystick-knappene med bare fingrene av grasiøse ben. Slår en russisk bil på avstand og knirker:
  - Jeg er en konge den Supermann!
  Og krigeren viser en lang, rosa tunge.
  Charlotte fyrer også. Og veldig treffende. Og skyter seg selv, med raseri fra en stor panter.
  Og han trykker også på joystick-knappen med bare tærne.
  Og plystrer til seg selv:
  - Jeg er en stor superklassefighter!
  Videre sparker Gerda allerede. Kaldblodig blondine. Selv om kvinnen selv er temperamentsfull. For eksempel korsfestet hun et Komsomol-medlem på et furutre. Selv slo hun spiker i hender og føtter. Hun satte fyr på det nakne brystet, og brakk deretter tærne med en glødende tang.
  Og nå brøler Gerda:
  - Vi er hvite ulver og kjenner ikke nåde for noen!
  Og igjen, skjønnheten skyter veldig nøyaktig. Og slår fienden. Så flott blondine. Snart vil hun ikke gjøre det. Igjen slo russebilen gjennom på avstand. Kan slå. Og to hundre millimeter rustning vil ikke stoppe henne.
  Charlotte skyter og knirker også:
  - Jeg er den høye kongen! Jeg vil knuse dere alle!
  Og med bare tær trykker han på joystick-knappen. Den rødhårede hun-djevelen torturerte pioneren i går. Hun slo gutten med nesler. Så drysset jeg blemmene med salt. Så tok hun frem lighteren. Røde rovflammer slikket barnets hæl. Her er en rødhåret! Så ekkel hun er. Bare et helvetes lite dyr som plager alle uten medlidenhet og svakhet!
  Imidlertid svarer sovjetiske jenter nazistene.
  Krigere fører ild til seg selv. De er kaldblodige og beregnende.
  Natasha kastet en granat med bare tærne. Leiesoldater spredt i alle retninger.
  Natasha hvisket:
  - Alt det umulige kan gå i oppfyllelse hos oss!
  Også Zoya, med bare tær, slapp inn en sitron. Spredte nazistene og knaket:
  - Ja, mitt fedreland er det aller helligste!
  Og jenta blunket.
  Og så bukket den brennende Augustin under for nazistene med sin bare fot. Sprer dem i forskjellige og svært fjerne retninger. Og kvitrer:
  - Jeg er kunnskapen om døden!
  Og Svetlana sendte en granat med sin bare hæl. Nazistene flyr i alle retninger. De går til grunne uten håp om den minste frelse. Og hvor grasiøse jenter er.
  Svetlana snudde og sang:
  - Her er min nye kamp! Jeg blir med deg!
  Her klatrer en kraftig tysk tank gjennom ruinene. I dette tilfellet AG-100. Et slikt monster er ikke så lett å bryte gjennom. Men russiske jenter er klare for en slik kamp.
  Og veldig passende slo de fra en bazooka. Nazisten hadde en bagasjerom, så de tok den og krøllet den sammen. Det er generelt fantastisk.
  Natasha knurret aggressivt:
  - La det være himmel på jord!
  Og igjen flyr granaten kastet av hennes bare fot. Denne dødelige utslettelsesgaven.
  Og så vil Zoya ta den og slå nazistene. Hvordan hun kastet og knuste dem. Og en veldig krigersk en.
  Og med bare tær, hvordan spikre granatepler. Og få nazistene på hornene.
  Og Augustine tusler også mot nazistene. Og hennes bare hæl, som alltid, er i virksomhet.
  Hun spredte nazistene som kakerlakker i hjørnene. Og hun kurret:
  - Jeg er rødhåret!
  Og så Svetlana også, som hun tar det, og slår på nazistene. Det smuldrer opp til blodig kjøttdeig, og knirker av vilt raseri:
  - Jeg er en hensynsløs jente!
  Våpenhvilen er brutt. Kampene er i full gang igjen, og Fritz kommer til å storme Voronezh.
  Natasha gir tur. En granat kastet med barfot flyr. Skyter ned nazistene, og sprer motstandere.
  Så brøler han øredøvende:
  - Jeg er en blondine som vil ødelegge alle!
  Zoya bemerket også på en veldig original måte, da han klippet ned nazistene:
  - Og honningblondiner er kule.
  Og en granat flyr fra en barfot, og knuser alle.
  Og så skyter Augustine. Og veldig nøyaktig. Skyter ned nazistene og kvitrer helt i lungene:
  - Jeg er en superjente.
  Og de bare tærne på bena kaster også veldig passende en granat.
  Så Svetlana lanserer antrekket sitt. Reiv nazistene i stykker med denne linjen. Og kvitret:
  - Jeg er banneret til det hellige moderlandet!
  Og igjen kastes en sitron med barfot.
  Jentene kjemper hardt. De kjemper som ekte helter. De er fulle av uovervinnelighet.
  Natashka skyter seg selv, og fyller leiesoldathæren med bly. Og han er ikke redd for stridsvogner eller missiler.
  Selv om ballistiske stridshoder flyr her. Ja, så rasende, og desperat, i stand til alt!
  Og en granat flyr fra en barfot. Og sammen med det brygger ødeleggelse og utslettelse.
  Zoya gir også en tur. Klipper ut Fritz. Han blotter tennene, som er fargen på perler, og ler:
  - Jeg har en dame som gjør det supert!
  Og tannglisene hennes er rett og slett dødelige.
  Og Augustin ødelegger også fienden. Og klipper uten problemer. Og bare fingrene skyter ut en ny granat.
  Og jenta ler:
  - Jeg skal spise dere alle sammen!
  Og så skyter Svetlana desperat. Og det er ekstremt energisk. Mejet ned motstandere. Og en meget velrettet granat, med en dødelig fylling, ble skutt opp med barfot.
  Jenta brøler:
  - Fascistenes dragedød!
  Og igjen et smil. De fire jentene vil åpenbart aldri gi seg.
  Og andre steder angriper nazistene allerede.
  Spesielt ble Gerd og Charlotte igjen for å stenge fyrkjelen - bare tjue kilometer.
  Og jentene skyter seg selv... De er fantastiske og veldig muskuløse. Kroppen deres er rett og slett suveren velbehag og styrke.
  Men sjelene er svarte... Som kull eller enda verre.
  Her tok for eksempel Gerda og kom med en ny tortur. Fire gutter ble festet med wire til en stålspyd og en generator ble koblet til. Jo raskere hjulet spinner, jo svakere treffer strømmen. Og jo tregere, jo sterkere.
  Voldelig oppførsel hos Gerda. Guttene, gjennomvåte av svette, løper og dytter på rattet.
  Og tyskerjentene fra kurven kaster kull under sine bare føtter. Voldelig oppførsel hos jenter - ikke si noe. Veldig grusomt også.
  Gerda elsker imidlertid selv å løpe på glødende kull.
  Her skjøt hun mot en sovjetisk stridsvogn, slo ned tårnet og sa og flirte kjøttetende til Charlotte:
  - Her er min navnebror fra "Snødronningen" store sissy.
  Charlotte fniste. Hun dunket også den sovjetiske tanken og spurte:
  - Og hvorfor?
  Den blonde terminatoren svarte:
  - Hun ba om en vogn og et par sko, slik at hun igjen skulle reise for å lete etter broren Kai rundt om i verden. Hva er galt med å gå barbeint?
  Charlotte dunket de sovjetiske stridsvognene igjen og svarte:
  - Det er riktig! Jenta var allerede vant til å gå barbeint og i den lette europeiske frosten. Kunne ha overlevd overgangen. Hun gikk barbeint i snøen og nyset aldri!
  Gerda lo og sa:
  - Ja, og hun gikk barbeint ganske lenge, siden hun gikk halve verden rundt. Ikke sko for en jente er en stor luksus.
  Og blondinen lo. Om vinteren gjorde de eksperimenter som dette. De kjørte barbeint, og nesten nakne, en gutt og en jente gjennom frosten. Først ti minutter og inn i et varmt hus. Så hviler tjue minutter og fem i varmen. Og så en halv time, og så en time. Og så hele natten.
  Barnas føtter er hovne av kulde. Men gutta er ganske herdede, de ble vant til sko bare i kaldt vær.
  Og så ble barfotpionerene drevet over kullene. Selv om barnehælene har blitt grove, er de levende og brent som vanlig. Hva som skjedde med fangene etterpå husket ikke Gerda. Hun gikk for å kjempe. Uansett hadde de fire ikke tatt på seg skoene siden det førtiførste året, da de begynte å kjempe i ørkenen, i Rommels hær. Dette er de kuleste jentene.
  Her angriper nazistene igjen. Jentene møter nazistene med velrettede skudd, og slår ut motstanderne.
  Og de kaster granater med bare føtter.
  Krigerne har imidlertid funnet på noe annet. Her tok de for eksempel og koblet strømmen. Og de slo nazistene med elektriske utladninger. Og jentene selv fikk stekt hælene.
  Hælene til jentene er så runde, rosa, veldig behagelige å se på og ta på.
  Tyskerne og utenlandske divisjoner var så redde at de trakk seg tilbake ...
  Natasha slikket seg om leppene og sa:
  - Takk Gud Svarog!
  Zoya var enig i dette:
  - Dette er virkelig en stor Gud! Men Jesus er også en stor Gud! Så fremtiden er vår!
  Og jentene blunket til hverandre.
  Augustine blottet tenner og foreslo:
  - Skal vi ha noe å drikke? For eksempel en god vin som skummer med gjær!
  Svetlana plukket entusiastisk opp:
  - Det er det! Vin med krydder! Det brenner fett så bra!
  Natasha lo.
  Vi har ikke fett! Vi er generelt krigere med kropper som støpt stål!
  Zoya utbrøt:
  - Da kommer seieren helt sikkert til oss!
  Augustin var hundre prosent enig i dette:
  - Vi kommer garantert til å være heldige! Selv om krigen har pågått i femten år allerede!
  Natasha himlet med øynene og knirket:
  - Det er grusomt!
  Og jentene krysset seg synkront.
  . KAPITTEL #12
  Hitlers luftfart forsøkte å bombe de sovjetiske stillingene. Hun presset dem bokstavelig talt og ødela dem.
  En enkelt TA-500 bombe raserte en hel sovjetisk fabrikk. Og det var ødeleggende slag.
  Ved roret til et slikt fly står: Helga, Margaret og Gala.
  Og disse krigerne trykker på joystick-knappene med bare tærne, og sender bombegaver av død til fienden. Og knuser det sovjetiske defensive potensialet.
  Et forsøk fra russiske jagerfly på å angripe ender i fiasko. Tyske tretti millimeter kanoner skyter lett ned sovjetiske fly.
  Og her kan du ikke argumentere mot Hitlers makt: Nazistene er bare terminatorer!
  Jentene ler og husker hvordan de torturerte pioneren på stativet, og slo ham med piggtråd. Og han vred seg og hylte av vill smerte.
  Og alle slo ham, slo ham, og så ble barnas runde hæler stekt på bålet.
  Gutten av smertesjokk mistet nå og da bevisstheten. Han ble hentet inn selv og igjen av ledningen.
  Helt til de ble torturert til døde.
  Slik er triaden av jentepiloter fra Det tredje riket: Helga, Margaret og Gala.
  De klatret igjen, som en padde på de vridende nazistene. Jentene i den røde hæren møtte dem med kraftige slag.
  De feide bort nazistene med nøyaktige og velrettede skudd, og da også med kast med granater med bare føtter.
  Jentene kjempet hardt.
  Men kampen var veldig hard. En av pionerene fikk hodet blåst av. Men Natashka kysset gutten på leppene og knirket:
  - Du vil være i Iria i hjertet av Rod!
  Og igjen, hvordan han kaster en granat med sin bare fot. Tysk tank velter. Og rullene hennes snurrer skremt, med en rangle og metall.
  Alt går veldig bra.
  Jenter er fremragende idrettsutøvere og krigere. Hvis de allerede kjemper, kan ingenting sammenlignes med dem.
  Zoya kaster også en granat med bare foten og sier:
  - Det hvite Russland vil ikke bøye seg under nazistene!
  Augustine skyter også og sier med rasende raseri:
  - Jeg er en kriger som aldri bøyer seg! Og selv den lumske Satan vil ikke vippe det hellige Russland!
  Og de blottede tennene til den brennende krigeren glitrer som store perler.
  Og Svetlana skyter også. Den feier bort nazistene, og blotter sine ikke mindre store og aggressive tenner:
  - Jeg bukker ikke under for fascismen! Ære til det kommunistiske Russland!
  Og alle fire jentene utbryter i kor:
  - Ære til den nye ordenen til de russiske demiurgegudene!
  Og med bare føtter vil de kaste dødelige ladninger! Og det er flott!
  Slutten av august 1947 ... Tyskerne var endelig i stand til å koble sammen sine fremrykkende tentakler og kuttet av de delene av den røde hæren som var vest for Don.
  De sovjetiske troppene kjempet mot nazistene, og er nå fullstendig omringet. Men de kjempet veldig tappert.
  En hel bataljon av jenter slo tilbake angrepene fra Fritz. Vakre og kurvede krigere foretrakk å kjempe i bare truser.
  Og dette ga dem fantastiske egenskaper og vitalitet. Og hvilke attraktive krigere når de rister med bare bryster. Og brystvortene er så skarlagenrøde og glitrende.
  Jentene kjemper og avviser angrepet fra det svarte infanteriet. Det er mange afrikanere i den tyske hæren. Kast dem som kanonfôr. Og det er mange indianere.
  Selv om tyskerne ikke klarte å fange India, blir noen av representantene for dette folket levert av britene for slakting. For å hindre dem i å få uavhengighet.
  Og tyskerne rykker fortsatt frem. Afrikanere og arabere er forlatt... Kamper koker som i olje under en ild av kolossale proporsjoner.
  Angelica er en brennende jente, og sjefen for bataljonen kaster en granat med bare foten og roper:
  - Ikke ett skritt tilbake!
  Malvina, en jente med gyllent hår, tar opp:
  - Ikke trekk deg tilbake og ikke gi opp!
  Og han kaster også en granat med barfoten.
  Så rister jenta på det nakne brystet.
  Roende og nydelige Oksana, den blonde terminatoren. Og kaster en sitron med bare tær:
  - Vi vil ikke la fienden komme til Stalingrad!
  Angelica rister henne naken og sier med fulle bryster:
  - Selvfølgelig gjør vi ikke det!
  Og igjen flyr en granat kastet av bare tær. Som sprer motstanderne.
  Og så skjøt Akulina fra en bazooka. Også en barbeint jente med blondt hår.
  Og med sin bare hæl sender han en granat. Hvordan spre nazistene i alle retninger.
  Jenta sa:
  - La det bli lys og himmel!
  Oksana snudde seg og hveste mens han meja ned de svarte jagerflyene:
  - Ja, Russland er kjent!
  Og igjen kastet hun en granat med barfoten. Blondinen er i tankene mine. Hun ble en gang torturert av nazistene. De smurte de nakne fotsålene til jenta med olje. Og det ble satt opp en brenner på avstand. Brannen berørte nesten jentas såler skinnende av olje.
  Oksana ble veldig såret, men hun bet tennene sammen og holdt ut. Tyskerne skjøt på den i omtrent tjue minutter. De etterlot blemmer på sålene. I en uke gikk de, og torturen fortsatte igjen.
  Oksana ble stekt på en brazier hver fredag, og mandag slo de henne med gummislanger, og onsdag førte de en elektrisk strøm gjennom kroppen hennes. De torturerte meg tre ganger i uken. Dessuten nesten uten å etterlate spor på kroppen.
  Jenta holdt ut slik i fire måneder, men sa ikke noe til nazistene. Så ble hun sendt til dødsleiren. Men på veien klarte Oksana å rømme.
  Selvfølgelig er hatet hennes til nazistene stort. Hva slags tortur ble brukt mot henne.
  Oksana kastet en granat med bare foten. Hun spredte araberne i alle retninger. Og jeg husket.
  Når bare såler blir slikket av ild, føles det som om du blir dyppet i kokende vann. Smerten er skarp og langvarig. Oljen brenner ikke huden, og varmen reguleres av profesjonelle bødler. Og det gjør vondt, det gjør veldig vondt.
  Oksana prøver i dette øyeblikk å forestille seg noe abstrakt.
  Som om hun er en prinsesse. Og hun ble tatt til fange. Og føre til henrettelse. Selvfølgelig må du gå barbeint i snøen. Og hæler baker.
  Men prinsessen går med hevet hode. Hun gir seg ikke og vil ikke gi opp. Selv om hun bare har en revet sekk til hoftene. Og en velformet kropp er knapt dekket. Og hundrevis av menn og gutter ser på henne og viser til og med tungene sine.
  Men barfotprinsessen er ikke flau. Han går for seg selv, går stolt med brystet oppblåst og synger til og med;
  Malt plass svart dystert lys,
  Og det ser ut til at stjernene har dempet seg i sine baner!
  Jeg vil ha kjærlighet, som svar hører jeg - nei,
  Elskeres hjerter er knust i filler!
  
  Jeg ber deg, min prins, kom til meg,
  Jeg gråt hav av tårer i sorg!
  Bryt alle lenkene av fordommer,
  Jeg vil at du forteller folket sannheten!
  
  Kjærlighet er viktigere enn plikt og kroner,
  Hvis det er nødvendig for deg - vil jeg forråde fedrelandet!
  Og jeg vil sette min elskede på tronen,
  Tross alt er prinsen min kjærere enn livet!
  Og så klatrer hun opp tretrappen til stillaset. Etter den kalde, brennende snøen opplever de bare føttene hennes lykke ved å ta på eiken.
  En diger bøddel, i en rød hettegenser, sliper en øks. Stålbladet skinner i den frostkalde januarsola. En tigger, barbeint prinsesse, nærmer seg sakte hoggestabben.
  Bøddelen ser på henne og skuffelse leses i øynene hans. Han håpet at katten ville få prinsessens rike kjole og smykker.
  Men alle klærne, skoene, smykkene til den opphøyde personen ble revet av under raidet, og la dem i en felles haug.
  Prinsessen ønsket da å bli voldtatt. Men kongen ville selv prøve det. Og gjør henne til din medhustru. Men hun bet inntrengeren så, og så smertefullt flyttet kneet til lysken, at han mistet evnen til å være mann i lang tid.
  For dette skulle prinsessen ha blitt henrettet. Hun hadde nesten forsonet seg med døden, i håp om å finne lykke i et annet liv.
  Men det var fortsatt tidlig.
  Heralden leste anklagen. Her, det som ikke ble tilskrevet prinsessen. Og hekseri og trolldom, og forførelse av sidegutter, og drap og oppfordring til krig. Først på slutten ble hun presentert for et forsøk på kongen.
  Og det er kaldt som dette å stå halvnaken i kulde og vind. Og jeg vil at alt skal ta slutt snart.
  Men forgjeves håpet hun at hun bare ville bli kuttet av hodet. Dommen slår fast at i stedet for å halshugge på en human måte, vil prinsessen bli utsatt for offentlig tortur. Og de vil torturere henne til hun går ut.
  To assistentbødler hoppet opp til prinsessen. De rev av seg sekken hennes og etterlot henne helt naken. Etter det vridd de hendene hennes, dro henne opp på stativet. De begynte å stige høyere, og de bare føttene til prinsessen ble klemt fast til blokken. Slipp skarpt ned, vri leddene. Og så falt piskene fra hele verden på den muskuløse kroppen til den høye personen.
  Jenta bet hardere tennene.
  Ja, Oksana har en utviklet fantasi. Det kan hun tenke seg.
  Og nå kaster han en granat med barfoten. Og han sprer nazistene i alle retninger, og river av dem armer og ben.
  Jenta har kolossal akselerasjon og omfang.
  Og tross alt er bataljonen av jenter med bare bein og bare bryst på topp!
  De vil aldri gi opp og vil kjempe som ørner.
  August gikk under massiv beskytning fra det nazistiske artilleriet. Nazistene prøvde å fullføre de sovjetiske enhetene som var avskåret utenfor Don. Og til og med utvikle en offensiv på Taman-halvøya.
  Kampene raste, og de røde krigerne trakk seg ikke tilbake. Og hvis tyskerne avanserte, så på bekostning av kolossale tap. Kampene så langt foregikk imidlertid mer under tyskernes diktat. De gikk fremover, men sakte. Rostov-ved-Don falt, og nazistene krøp mot Kaukasus. Tyrkerne forsøkte også å rykke frem.
  Kampene var i full gang nær Jerevan. Også der kjempet en kvinnebataljon mot osmanerne.
  Jentene, som eksponerte sine muskuløse kropper, i bare truser, reflekterte Tyrkias overlegne krefter.
  Krigeren Xenia kjemper. Nesten helt naken. Solbrune, bare knær traff steinene. Med bare foten kaster jenta en granat og dreper tyrkerne. Blotterer tenner.
  Gir en tur, klipper ned ottomanerne og sier:
  - Jeg er en kriger som er over din aggresjon!
  Den kule krigeren Vladlena skyter også veldig nøyaktig.
  Vakker jente, kutte ned tyrkerne. Og desperat motstand tok krigeren og lanserte en sitron med bare foten.
  Hun knuste ottomanerne til revne kjøttstykker.
  Så ropte jenta:
  - Jeg er en modig skjønnhet!
  Xenia kaster også en granat med bare foten. Og tyrkerne kommer under ørene.
  Jentene er generelt utmerkede krigere. De er så lyse og rasende. Musklene deres skinner av spenning.
  Her er Alenka en jente, nesten helt naken. Også bare tær kaster et dødelig, skadelig element. Tyrkere er spredt i alle retninger.
  Jenta gliser og ler øredøvende og viser tungen:
  - Jeg er en stjerne som heter Sun!
  Og skjønnheten blunker med et veldig smart utseende. Desperat skjønnhet og tankevekkende i den.
  Xenia sover heller ikke. Kaster en granat med bare foten. Og som flasker veltet av en sykkel, flyr de døde tyrkerne i alle retninger.
  Ksenia er allerede kaptein av rang.
  Hun husker hvordan Suvorov knuste ottomanerne. Ikke en vanlig jente. Ja, det var slik at de overlegne styrkene i Tyrkia ble beseiret.
  Her flyr igjen en granat kastet med barfot. Og tyrkerne dør igjen.
  Det osmanske riket tok likevel, etter å ha nølet, parti for Det tredje riket. Vel, mange hundre tusen tyrkere har allerede dødd i denne krigen. Så langt har ottomanerne vært i stand til å fange bare Batumi og omringe Jerevan. Men så klarte den røde hæren å fjerne blokkeringen av hovedstaden i Armenia.
  I kamper kjemper sovjetiske stridsvogner for det meste med britiske og amerikanske stridsvogner solgt til Tyrkia på kreditt. Vel, også tysk foreldet.
  Her finnes til og med T-4.
  Her er Ksenia, som passende kaster en granat med bare foten og slår ut en slik bil. Så mumlet hun:
  - I den sovjetiske teknologiens navn!
  Vladlena ga også en tur til tyrkerne. De kastet en granat med bare foten og drepte osmanerne.
  Jentene er veldig gretten.
  Her skyter Varvara mot Panteren fra en bazooka. Jenta er også veldig vakker og i bare truser.
  Veldig sexy og ser høyt ut.
  Ettersom en slik skjønnhet tærer, legger fjellene av lik opp med en gang. Her er jenta.
  Virkelig en terminator fra terminators.
  Og så igjen, med bare fingre, hvordan han presser og slår. Nazistene har det hundre ganger vanskeligere enn før. Og jenta fortsetter å skyte og treske tyrkerne.
  Osmanerne bestemte seg for å ta hevn for alle krigene som ble tapt med Russland. Så de vil bli slått.
  Jenter svir seg og svir seg.
  Barfot Barbara, brøler:
  - Måtte den geniale Stalin leve.
  Selv om slutten av august 1947 er på gården, og Stalin har mistet lykken i mer enn to år. Ja, uten hellet til lederen av USSR, gikk all motstand galt. Og krigsilden flammer kraftig.
  Her er jenta Marusya, veldig stor og frisk, med lyst blondt hår. Hun tok den og sendte med bare føtter en hel haug med granater. Skutt ned en amerikansk Sherman. Og kvitret:
  - Ja, for kommunismens Russland!
  Og klærne hennes består kun av truser. Kul jente. Så frekk.
  Og her er en annen jente Anastasia. Den kaster også en dødelig granat, med en sprengstoffpakke skrudd på. Og tyrkerne får et kraftig slag i ansiktet.
  Anastasia kvitrer og rister på de bare brystene:
  - Jeg er en lysets kriger!
  Ksenia skyter ut en granat med bare foten. Han slår tyrkerne, og kvitrer helt i lungene:
  - Vi kommer til å vinne! Og aldri gi opp!
  Alenka bekrefter, og kaster også en granat med bare foten:
  - Ikke! Vi vil aldri gi opp!
  Og gir køen for tyrkerne.
  Vladlena klipper ned ottomanerne og sier:
  - Vi er på Suvorovs strålende vei!
  Og viser sin lange tunge!
  Leder ilden og Akulina. Nydelig blondine. Hvordan tyrkeren ødelegger seg selv. Du blir bare forelsket. Han rable for seg selv og rable.
  Og blunker i vanvidd.
  Her er hennes barfot som kaster en granat igjen. Og morderen flyr over osmanerne. Ikke gi dem en sjanse.
  Også Angelica, denne rødhårede djevelen trekker seg ikke tilbake. Og slår også ekstremt treffende ned tyrkerne. Og den bare foten hennes fungerer veldig konstruktivt. Og slår ut blod som støv fra tepper.
  Og så går stort kaliber artilleri inn i slaget. Og tresker på tyrkerne.
  Men jentene i truse er flotte.
  Nicoletta kjemper også. Jenta er nesten naken. Barbeint og veldig pen. Han kjemper også hardt. Og ødelegger tyrkerne.
  Her overførte hun "Churchill" kjøpt av osmanerne på kreditt. Jenta ler:
  - Jeg er en fantastisk skjønnhet! Selv om det alltid er barbeint!
  Og med sin bare hæl vil han kaste en granat.
  Og etter det vil jenta igjen kaste en dødelig granat, vill og djevelsk kraft. Og det slår veldig hardt. Og så lanserte jenta en granat fra en slynge.
  Hun slo ned fienden og kvet:
  - Ære til den store kommunismen...
  Og nå går tyrkerne tom for damp. Klarer ikke å ta Jerevan, og fyller opp tilnærmingene med lik.
  Helt på slutten av august måned 1947. Hote jenter og dumme ... Tyskerne avbrøt offensiven midlertidig. Den røde hæren er heller ikke kjempelystne. I det sjette året av den store patriotiske krigen trenger vi pauser mellom fiendtlighetene for å trekke pusten og danne nye krefter.
  Hele tiden vil ikke til og med tyskerne, med arbeidskraft levert og allierte i Afrika, Europa og Midtøsten, ha nok til å rykke frem.
  Og Natasha tok den og tisset litt. Og hun gjorde det med bare tærne, selvfølgelig.
  For eksempel, om Gerda, det er fortsatt interessant ...
  Lille Gerda dro for å se etter sin navngitte bror Kai. Men hun visste ikke hvor han var. Og vendte seg ikke mot nord, men mot sør. Og så angret hun på at hun hadde tatt på seg helt nye røde sko. Etter et par timer gned de bena hennes. Så tok Gerda av seg de dyre skoene, brakk av tryllestaven og hengte skoene på en krok.
  Været var vår, varmt, du kan gå barbeint med glede. Hun er ikke en veldig rik jente, og om sommeren løp hun ofte barbeint. Riktignok ble sålene hennes mykere og mykere etter vinteren.
  Snart, når hun gikk langs veien, begynte jenta å oppleve ubehag fra små rullesteiner og sand. Og for å gjøre det mykere, snudde jeg meg ut på gresset. Det var lettere der. Men etter noen timer surret allerede sålene.
  Og viktigst av alt, jeg ville spise. Og jenta har bare noen få småpenger i lomma.
  Likevel kjøpte Gerda seg i den nærmeste landsbyen et brød, og skrev det ned med ferskvann fra brønnen, og sovnet rett i en høystakk.
  Dagen etter kløet de ripede, bare sålene. Jeg ville spise. Jenta gikk til seg selv og kjente at kroppen varmet opp etter en kjølig natt. Beina verket litt.
  Gerda gikk en stund langs veien, men sålene hennes, som ennå ikke hadde rukket å stivne, begynte å klø vondt igjen, for så å gløde. Jenta gikk på gresset. Men her er det tregere å gå og heller ikke så behagelig for punkterte ben.
  Jenta med vanskeligheter nådde bekken. Jeg senket ned de nedfelte bena der og avkjølte dem. Jeg tenkte på å bruke sko. Men det er synd å skyte ned en slik nyhet. Hun ville virkelig vise dem til Kai. For å beundre de nye skoene hans.
  Så begynte jenta å gå igjen. Jeg var desperat etter å spise.
  På en eller annen måte nådde Gerda bygda og kjøpte mer brød. Men kobbermyntene var tom.
  Og jenta tenkte. Hvor kan man få penger til mat. Hun ble tilbudt å selge dyre, marokkanske sko, men Gerda nektet det resolutt. Hun vil vises i dem for Kai. Inntil da, kan du tjene penger?
  Gerda i neste landsby tilbød seg å hugge ved. De ga henne en øks. Jenta hakket litt, men hun var så utslitt at hun umiddelbart etter å ha spist sovnet.
  Da fikk Gerda tilbud om å hente gjess. Men på grunn av dette mistet jenta en hel dag.
  Til slutt bestemte hun seg for å bare tigge. Men bøndene la umiddelbart merke til de røde skoene hennes. Som, det er klart med en gang ikke en tiggerjente, siden hun bærer en slik ting.
  Til slutt bestemte Gerda seg for å selge skoene sine. Men for dette måtte hun gå inn i byen. Bena til jenta stivnet raskt, og det gikk nesten smertefritt å gå langs stien.
  Ok, Gerda bestemte seg for at selv uten skoene kunne hun være ønskelig for Kai.
  Selges til en kjøpmann, mottar noen sølvmynter. Jeg kjøpte meg en lerretsveske og gikk som en tigger langs veiene i Europa. Vi må finne en bror. Og jenta, som hørte at de i sør vanligvis selger gutter til slaveri, skyndte seg dit.
  Riktignok var jenta dårlig orientert og vandret rundt i Tyskland i lang tid. Helt til høsten kommer. Ok, jentas bare føtter var herdet, som hovene på en hest, men hard hud klødde. Men for hver dag ble det kaldere og kaldere.
  Og å sove utendørs er ubehagelig. Om natten frøs til og med kjolen til Gerda og hun rev den av med nød og neppe. Må gjøre noe. Det har allerede begynt å snø. I en lett kjole fryser jenta til benet, og de nakne forherdede bena hennes bryter isskorpen.
  Gerda, for ikke å sovne og våkne en fin natt, ble i Sør-Tyskland værende for vinteren i ett hus for å tjene ved knyttneven. For dette måtte hun jobbe, vaske huset, melke kua og mye mer. Men jenta ble matet og fikk en revet frakk og tresko.
  Da våren kom og snøen begynte å smelte. Jenta kastet av seg de harde arbeidsblokkene med glede og dro sørover igjen. Hun fikk ikke noe betalt, og Gerda måtte spise almisse. I tillegg sang jenta fortsatt bra. Kjolen hennes var helt frynsete, og hennes bare føtter var kåte og dekket med en skorpe. Jenta kom endelig til Balkan. Passerte Ungarn og gikk inn i Tyrkia.
  Tiggeren zamorashka flyttet til Istanbul. Hun gjemte seg for tyrkerne i skogene, og gjemte seg for de kristne.
  Men allerede på vei til selve hovedstaden ble den blonde jenta tatt. Og siden det etter muslimske standarder allerede var mulig å gifte seg med henne, ble Gerda vasket, kledd opp og solgt som jomfru på auksjon. En jente med vakkert hvitt, krøllete hår er en verdifull vare. Hun dro til den eldre emiren. Og det må skje at denne emiren like etter kjøpet ble så alvorlig syk at han ikke kunne oppfylle sin ekteskapsplikt.
  Jenta bodde i et harem. Tilfredsstillende, som i et gullbur, men kjedelig. Sannheten lærte tyrkisk og arabisk.
  Oppdaget islam. Den nye religionen var i det hele tatt enkel, nesten forståelig. Det er ikke klart om hun vil motta et harem av menn etter hennes død? Og vil hun like det?
  Jenta ble gradvis en jente, og fabelaktig vakker, og emiren døde etter lang tids sykdom.
  Og nå er Gerda igjen lagt ut for salg. De stripper seg nakne foran hundrevis av lystne menn og selger dem til sultanens harem. Gerda får gradvis innflytelse der, og blir kona til sultanen. Men det osmanske riket er allerede i tilbakegang. Det bryter ut en krig med Russland som truer med å avslutte Tyrkias kontroll over Krim og Svartehavet.
  Etter at nazistene ble beseiret i den østlige Kuban, beleiret de sovjetiske troppene Krasnodar. I sør utviklet kampene seg enda mer vellykket. Flere byer i området ble tatt på farten. Og slo også Sukhumi tilbake med et kraftig slag fra Georgia.
  Tyskerne rullet inn. De russiske T-54 og IS-7 stridsvognene viste seg å være effektive i offensiven. Tyskland ble også beseiret nær Paris. Og det ble avvist.
  Hitler ble fortvilet. Russiske tropper beveget seg i retning Svartehavet, og nærmet seg allerede Krasnodar. Og knuste fienden. De rumenske enhetene overga seg i regimenter, og veldig ofte til trommeslag.
  Det ble klart at fronten ikke kunne holdes så lett. Og så begynte Italia å overgi en ny front som den røde hæren åpnet mot tyskerne. Og begynte å rykke frem i sør.
  Kort sagt, det viste seg å være dødelig og dødelig for Fritz.
  Bataljonen med jenter rykket frem mot Svartehavet.
  Krigere kastet granater med bare føtter. Og de meja ned tyskerne med maskingevær.
  Her, i dette området av kartet, ble krigen gjennomført mye mer vellykket enn i virkelig historie. Landsbygaffelen er allerede tatt. Tyskerne løper. Den russiske røde hæren har en stor overlegenhet i dette området innen infanteri og kavaleri. Tyskerne har generelt ikke noe imot lette russiske stridsvogner.
  Og de sovjetiske generalene, trygge på seier og stemningen til folket, la oss si det - major.
  Veronica kaster en granat med bare foten. Sprer tyskerne og knirker:
  - La Russland være over alt!
  Victoria skyter også. Han kaster en granat med den bare foten og knirker på toppen av lungene:
  - La fremtidens verden være vår!
  Videre skyter den allerede vakre jenta Juliana seg selv uten noen seremoni.
  Og han kaster også en granat med barfoten. Og Fritzene var veldig spredt.
  Jenta kvitret:
  - Jeg er en rabiat tiger!
  Og så Anna også, som om hun skyter. Og med bare foten vil han skyte ut en granat veldig skrått, og knuse Kaiser-enhetene som glass.
  Og sier:
  - Seierens psykologi! Skjebnedemokrati!
  Og så vil Matryona lansere en hel boks med eksplosiver. Og hvordan det vil sprenge keiserens soldater. Og brøl:
  - For Russland i romhøyder!
  Ytterligere to vakre jenter rir på en lett tank "Marten" -2. God bil med to maskingevær. Pansringen er ikke for tykk, men den rommer maskingevær. Formen er strømlinjeformet. Jentene Olga og Zhenya befinner seg inne, lener seg tilbake og skribler for seg selv om tyskerne.
  Ikke en dårlig bil - en hastighet på hundre og tjue kilometer i timen. Utmerket permeabilitet. Og larve.
  Jenter fyller tyske soldater med bly og synger;
  Du, far, er lys i en måned,
  At du ikke skinner det samme
  Ikke det samme, ikke det samme
  Alt du gjemmer bak skyene
  Du er dekket av en truende sky!
  Som vi hadde i det hellige Russland.
  I det hellige Russland, i steinen Moskva.
  Kreml var i en strålende by,
  I nærheten av Ivan, nær den store,
  I katedralen var i Arkhangelsk,
  Som det rette koret hadde:
  En ung bueskytter står på klokken,
  Står på klokken og ber til Gud,
  Han gråter mens elven renner
  Gråter - strømmer av tårer renner,
  Han slår berdyshen med et skaft,
  Berdysh med skaft på den fuktige bakken:
  "Du er en goy, moder jord er fuktig,
  Du sprer deg i alle retninger
  Du åpner opp, kistebrett,
  Snu deg om, gulldamask!
  Du reiser deg, reiser deg, ortodokse tsar,
  Ortodokse tsar Alexei Mikhailovich!
  Se på familien din
  Til det hellige Russland, til Moder Moskva,
  Moskva-mor, en foreldreløs!"
  Jentene synger for seg selv og knuser tyskerne. De går over lik og etterlater et blodig spor med larver. Her er jentene. Også inne i tanken er de nesten nakne, i samme shorts og barbeint. Men veldig pene jenter.
  Og tyskerne lider enorme tap av brannen deres. Maskingevær er tunge og hurtigskytende. Og jentene er veldig smarte. Tsarhæren var godt utstyrt.
  Det er også jødiske forskere som jobber for Russland. Her er den kraftigste Ilya Muromets-7 bombefly i verden på den tiden som flyr for å bombe tyskerne. Verdens første fly med tolv motorer. Atten maskingevær og tjueto tonn bomber. Her er bilen.
  Så langt kun i ett eksemplar.
  Og også i mannskapet til jenta. Og nesten naken, i én badedrakt. Det er veldig pent og sexy.
  . KAPITTEL #13
  Krigerbesetningssjef for Ilya Muromets-7 bombefly, Valentina. Veldig vakker og kurvet blondine. Det er nødvendig at bilen bremser ned og dekker den tyske bunkeren med et nøyaktig bombekast.
  Hitlers soldater er sterke og disiplinerte. De skyter mot det sovjetiske og russiske monsteret. Men krigerne raser som svar. Åtte maskingevær feier bokstavelig talt det tyske infanteriet. De revne soldatene fra den tyske hæren faller.
  Gullhåret Lada leder ilden og gliser kjøttetende. Jenta tok til og med av seg BH-en for bedre å konsentrere seg. Og rister på det nakne brystet. Bare en stor skjønnhet. Så mye nåde og presisjon i det. Lada selv er tynn, men senet, og midjen er tynn, som en veps.
  Galina skyter også med maskingevær mot tyskerne. Også en jente, både vakker og svingete. Med bare føtter trykker han på avtrekkerne. Og ansiktet er så vakkert. Ikke en kriger, men bare en super jente.
  Galina sier og smiler:
  - Til ære for faren til tsar Joseph Vissarionovich!
  Aggressiv og nydelig, med bladgull hår, bekrefter Lada:
  - La oss feie Judas med en visp!
  Valentina trykker den bare foten på pedalen. En tonn bombe faller over en tysk bunker. Dette er dødelig kraft. "Ilya Muromets", akselererer slik at fragmentene ikke berører den. Bunkeren eksploderer og løfter opp en røyksøyle.
  Jentene utbryter unisont:
  - Truffet! De ga Fritz!
  Og spank med fryd med bare føtter. Ja, dette er jenter som er i stand til å beseire tyskerne. De kjemper og drømmer om en verden der folk aldri vil drepe mennesker. For eksempel hvis det sovjetiske imperiet til Joseph Stalin erobrer hele verden. Men Russland, eller snarere USSR, er en unik enhet som kan bli et evig imperium! Fordi dynastiet til Josef Stalin kan regjere i århundrer. Og etter at keiser Nicholas II ble styrtet, fikk Russland til slutt stabilitet og alle aksepterte til slutt dynastiets legitimitet.
  Og nå bryter tsaren og formannen for GKO, Joseph Stalin, som beseiret opposisjonen, ryggen til tyskerne.
  Et av de sterke grepene til tsar Stalin er å tiltrekke kvinner til hæren. Og den russiske kvinnen er den mest forferdelige krigeren i verden! Er det ikke!?
  Her, for eksempel, på Sokol-jagerflyet, skynder piloten Alice seg. Så vakker jente, blond med et snev av rødt i håret. Slank jente, nesten naken.
  Barefoot trykker på pedalen og manøvrerer. Og så skyter han seg selv. Skyter ned en tysk bil med et stort kaliber maskingevær. Får henne til å brenne og sier:
  - Jeg er født for den kongelige tjenesten! Jenta er ganske kul, og med blått blod, husarer!
  Og akselererer hastigheten til "Falcon". Kanskje russiske, sovjetiske fly, selv om de ikke er jetfly, på noen måter er de beste i verden.
  Og allerede foran dukket det opp en tyngre og mer avansert tank laget av barnebarnet til den store Mendeleev. Maskin med to hurtigskytende kanoner og ti maskingevær. Og jenter klarer også en slik koloss.
  Og en russisk stridsvogn kommer og ødelegger tyskerne. Dessuten med en kraftig dieselmotor, og ganske fremkommelig og smidig.
  Jentene i tanken synger;
  Vårt gudelskede Russland,
  Sjenerøst velstående land...
  Vel, monarkene er vakrere, vakrere -
  Fader Tsar Stalin-paradis!
  Og tanksporene knuser de tyske soldatene. Bokstavelig talt kryper allerede tarmene ut og strømmer av blod strømmer fra larvene.
  Tanksjefen, Tatyana Krupskaya, sier:
  - Ja, vi skal vinne for Russland!
  Jenta er forresten av en fyrstefamilie, men slåss i truser alene. Men så søt en. Hun har stor indre styrke.
  Med barfot trykker jenta på pedalen og sier, blotter tenner og ler.
  - Du er den største tsaren Josef Stalin!
  Og krigerne er sikre på at de vil nå Berlin på en slik tank. Og selvtilliten til alle krigere og krigere blir sterkere.
  Natasha, grepet av entusiasme, begynte å komponere og synge. Resten av jentene jublet;
  For at det hellige Russland skal kjempe vår lodd,
  Vi er jenter med gigantiske hjerter...
  Fascisten i det sovjetiske landet ønsket
  Men med Rod er vi alltid forente kjempere!
  
  Måtte vårt Russland være i evig ære,
  Hordene av Genghis Khan vil ikke erobre oss...
  Kjemp for moderlandet og ikke vær redd,
  Vi vil knuse enhver vantro!
  
  Vi bøyer de voldelige fascistene i hornet,
  Tro meg, ingen vil overvinne Russland ...
  Tross alt er Jesus, den høyeste Gud, med oss,
  Og ikke bære Fritz-tull!
  
  Alle vet at fedrelandet er gitt til oss,
  For rasende seire uten å kjenne mørket...
  Den forferdelige Satan blottet tenner,
  Skjorte gjennomvåt i blod!
  
  For et Komsomol-medlem er det ikke noe ord feiging,
  For jenter er ikke barrierer betydelige ...
  Hvit Gud vil hjelpe oss Jesus,
  Udødelighet vil være den høyeste belønningen!
  
  Vi kjempet veldig tappert i nærheten av Moskva,
  Selv om tyskerne bruker en utrolig kraft ...
  Kjempet halvnaken barbeint
  Og jeg tror at seieren absolutt vil vente!
  
  Storheten til russiske krigere lever,
  Og han vil aldri gi etter for nazistene ...
  Vi vil slippe Fritz rasende inn i forbruk,
  Hva steg ikke veldig skittent dreg!
  
  Ja, Hitler, du er utspekulert og utspekulert,
  Kan til og med ta over halve verden...
  Men Stalin er også en tapper ørn,
  Ikke gjør deg selv til et idol!
  Ingen Komsomol-medlemmer, vet ikke å trekke seg tilbake,
  De er ikke engang redde for frost ...
  Og Fritz vil snart bli til spill,
  Tross alt har russerne alltid vært i stand til å kjempe!
  
  Russland er kjærlighetens moderland,
  Og vil gi en gave av kommunismen ...
  Ingen grunn til å bygge en vurdering på blod
  Med et glis av skamløs revansjisme!
  
  Ja, Führeren vil ta oss i strupen,
  Og vipp Russland over hele stillaset...
  Men vi kjemper rasende om fem
  Stalin er tross alt med oss med kappe og hatt!
  
  Han er en stor kriger, det vet alle
  Og Komsomol-medlemmer vil alltid være barbeint...
  Og vi vil flytte Hitler i skjegget,
  Flettene våre brenner av sterk varme!
  
  Krigere er vår skjebne,
  Vi skal knuse den enorme panteren...
  Selv om Adolf skapte ondt kaos,
  Vi vil indikere normen og tiltaket for ham!
  
  Det finnes ingen Stalin som er mer intelligent og sterkere,
  Han er lederen av landet til den store giganten...
  Og du slo Fritz sterkere, jente
  Tross alt er vi alltid forent i kamper!
  
  For prestasjoner bygger vi en hel serie,
  Sikter mot stjernene som en hurtigvinget fugl...
  Og det blir et høyt resultat,
  Slike jenter, stolte ørner!
  August 1947 nærmet seg slutten. Nettene ble lengre og dagene kortere. Jenter avviser fra tid til annen nazistenes angrep. Den store patriotiske krigen har pågått i så mange år. Det er bare en forferdelig og vanskelig test. Som ikke kan sammenlignes med noe. Han jobber veldig hardt i femten eller seksten timer om dagen, og spiser på rasjoneringskort, er sulten på grensen til utmattelse.
  Selvfølgelig, i den aktive hæren er det mye bedre enn bak. Og jentene kan tisse litt mens det er en kort pause.
  Natasha med bare foten frem, komponert av seg selv:
  Russiske tropper nådde Oder. Tsarhæren til Nicholas II har allerede vunnet mange seire. Mange byer i Østerrike-Ungarn ble tatt, kamper ble utkjempet i Budapest. Hvor ellers gjorde ungarerne motstand. Pali Przemysl, Lviv, Krakow, Bratislava og en rekke andre bosetninger.
  Tyskerne led store tap og trakk seg tilbake. Østerrikerne overga hele regimenter og til og med divisjoner. Og med flaggene heist under orkestrene. Krigen fortsatte, som i et eventyr - hyggelig med lite blodsutgytelse og i fremmede territorier.
  Selv om vanligvis Russland sjelden var så heldig under erobringene. Og nesten alle kriger og seire ble gitt til russerne med stort blodsutgytelse.
  Kanskje Oleg ble kalt profetisk fordi han var i stand til å tvinge Byzantium til å overgi seg uten blod?!
  I alle fall hevdet Nicholas II rollen som den største.
  Jentene dro ut til Oder. Høsten har allerede kommet. Gylne tepper av blader.
  Krigere trampet på teppene. Og stupte i vannet.
  Veronica, som plasket i elven, spurte Victoria:
  - Tror du tsaren vil gi land til bøndene etter krigen?
  Den kommanderende jenta ristet på hodet.
  Hvorfor trenger bønder jord?
  Veronica fniste og sa:
  Ja, de klarer det ikke på egenhånd. Men det er sterke bedriftsledere som kan trekke.
  Victoria svarte hardt:
  - Her skal de selge jorda på kreditt. Kanskje det blir bedre sånn.
  Juliana snudde seg i vannet og sa:
  - Mest sannsynlig er det bedre for grunneierne å ha jorda. De kan drive store gårder og bruke traktorer. Privat, storskala produksjon er det mest effektive!
  Veronica var motvillig enig:
  - Kan være. Men dette skaper merverdi!
  Juliana fniste og sa:
  - Men effektiviteten er stor!
  Victoria, som hadde rang som oberst, bemerket med et smil:
  - Det stimulerer til utvikling. Og hva er vitsen med å gi land til en bonde, og til og med en drikker. Det er grunneieren som mater halvparten av verden med russebrød! Landet vårt er veldig rikt!
  Veronica var enig i dette:
  - Ja, Russland er rikt og livet blir bedre! Broren min jobber for eksempel på Putilov-fabrikken som arbeidsleder. Og han har en lønn på tre hundre rubler, ikke medregnet bonuser.
  Victoria rullet over og, i beundring, slo den bare foten i vannet og tok en matbit:
  - Det er det som står! Russland reiser seg! Og snart blir den enda sterkere!
  Jentene svømte i Oder, og hadde en uformell samtale. Anna spurte jentene:
  Hva tror du venter oss etter døden?
  Juliana smilte og svarte:
  - Ateister sier - ikke-eksistens. Og religionen lærer - sjelen vil gå til Gud, og Han vil bestemme hvor han skal gå til himmelen eller helvete.
  Veronica spurte Juliana:
  - Tror du det finnes en Gud?
  Jenta slo i vannet med bare foten, løftet en bølge og svarte:
  - Ærlig talt, jeg vet ikke. Det finnes argumenter både for og mot Gud. - Jenta sprutet igjen og la merke til det. - Det er selvfølgelig ikke noe svar på dette spørsmålet, men du kan ta med en rekke argumenter.
  Victoria var enig i dette:
  - Sikkert veldig forskjellig. Og hva er det å snakke om. Jeg personlig tror at siden vi vinner, så eksisterer selvfølgelig Gud! Men det var tider da vi befant oss under mongol-tatarene. Og så er spørsmålet - hvor var den høyeste Gud?
  Juliana sa med et uskyldig smil:
  - Men det er noe mye verre enn det mongolsk-tatariske åket!
  Victoria ble overrasket
  - Hva er verre enn det mongolsk-tatariske åket?
  Juliana sa faktisk:
  - Høy alder! Hva kan være verre enn alderdom!?
  Victoria var enig:
  - Ja, det blir skikkelig ille!
  Jentene var stille. Det var litt flaut for dem å snakke om det. Jentene tok den og hoppet opp av det kalde vannet. De løp til seg selv, blinkende runde, bare hæler.
  Marusya løp med dem og spurte med et glis:
  - Men jeg lurer på, hvorfor trenger vi alderdom? Det må sies umenneskelig!
  Victoria var lett enig i dette:
  - Virkelig umenneskelig! Det er best å være evig ung og frisk!
  Jentene var groovy og morsomme og snurret i salto.
  Veronica med et smil og smilende foreslo:
  - Ja, hæren vår er sterke jenter! Og vi kommer til å være i kjempeform!
  Og jenta blunket til vennene sine. De bryter alle ut i latter med smil, harpier.
  Juliana foreslo:
  - La oss finne levende vann og bli virkelig udødelige! Det blir veldig kult!
  Jentene gliste og blunket til hverandre.
  Victoria foreslo da, blottet tennene, og la merke til:
  - Ja, det hadde vært fint å finne en måte å ikke bli gammel på. Så godt og vakkert det ville vært!
  Jenta forestilte seg en verden med noen skjønnheter og unge menn. Kanskje enda bedre uten skjegg, slik at ansiktene blir vakrere og søtere.
  Veronica svarte med et sukk:
  - Ja, dette er det mest fantastiske som kan være i verden! Vi ønsker evig ungdom og lys.
  Og jenta lo og blottet perlestennene sine.
  Victoria spratt opp og foreslo:
  La oss virkelig få slutt på alderdommen! Dette er generelt uakseptabelt! Menneskekropper skal ikke eldes!
  Veronica, smilende og hoppende, sang:
  - Herr oberst, enn å bli gammel! Det er ikke bedre å dø for Russland! For tapperhetens og ærens skyld - jeg tuller ikke! Han svarte - at jeg er rød? Jeg vil ikke!
  Jentene lo enda høyere. Det er veldig veldig vakkert.
  Juliana foreslo med en latter:
  - Og la oss forynge alle kjerringane! Slik at alt glitrer som solen!
  Victoria var enig og hoppet høyere opp:
  - For moderlandet og Nicholas den store!
  Anna, denne rødhårede krigeren, sa ut:
  - Men allikevel blir nonnene, tross bønnene, ikke yngre. Selv om de har en hellig ånd. Så du begynner å tenke, hvor er Guds rettferdighet?
  Victoria trakk pusten dypt og svarte:
  - Et stønn står over hele jorden ... Hvor er du eieren, hvor?
  Veronica sang med raseri:
  Det er mange flotte mennesker
  Hvis gjerninger lever i århundrer ....
  Det er mange klare fugler,
  Det som kalles udødelige!
  
  Og heltene i eposene,
  De beseiret horden med en gang ...
  Russland vil føde stormakt,
  Basurman i kamp vil rive!
  
  Men en dobbelthodet ørn,
  Tsaren regjerer strålende Nikolai ...
  Han stråler under himmelen,
  Du ber for ham, gå for det!
  
  Keiser av hele Russland
  Hva løftet opp den type land ...
  Det virkelige oppdraget
  For fremskritt og antikken!
  
  Beseiret japanerne i kamper
  Tyskerne ble beseiret med en gang ...
  Stemmen til jentene er klangfull,
  Nikolay vår Herre!
  
  Og vår konge vil ikke gi etter i kamp,
  I konstruksjonen av en stor gigant...
  Han slår motstanderne hardt,
  Og det viste seg å være en rasende oppstilling!
  En vakker sang ble plukket opp av jentene i kor. De er så fantastiske og fyldige sangere. De har en så vakker sang.
  Ja, fantastiske jenter.
  Så skrev den strålende Natasha, den mest praktfulle av jentene.
  Her blir hun tvunget til å stoppe og skyte mot nazistenes fly. Kaster en granat med barfot. Skyter ned en stormtrooper og utbryter:
  - Seier!
  Zoya skyter også og skyter ekstremt nøyaktig. Skyter ned et fascistisk fly og brøler:
  - For kommunismen, sovjetenes land!
  Og hennes nakne, runde hæl kaster opp en eksplosiv pakke.
  Leder ilden og Augustine. Hun er vakker, veldig muskuløs og solbrun jente. Og det kobberrøde håret hennes flagrer i vinden som et proletarisk banner.
  Og med bare tær, som om han kastet en granat med dødelig kraft, ekstremt ødeleggende kraft.
  Og brøl:
  - For fedrelandet og friheten til enden!
  Svetlana kjemper også med et vilt slag. Og med bare tær kaster han granater av kolossal, morderisk kraft. Og river motstandere i revne biter.
  Og hyler:
  - For stor kommunisme!
  Og som språket vil vise. Og med en bar, rund, rosa hæl, vil jenta gi etter for en eksplosiv pakke.
  La oss innse det, disse jentene kjemper veldig.
  Krigerklasse - super!
  1. september 1947 i Det tredje riket feiret åtte år siden starten av andre verdenskrig.
  Hitler og menasjeriet hans feiret begivenheten sammen med fest og dans og gladiatorkamper.
  Führeren satt på en luksuriøs lenestol og så jentene danse.
  De gikk først ut i kjoler og sko, så begynte de å kle av seg.
  Jentene tok av seg klærne og skoene. Og forble gradvis i bare truser og barfotdansende danser.
  De så veldig pene ut også.
  Führeren gryntet som et villsvin og snurret i stolen. Men dette er fortsatt bare blomster.
  Her danset jentene og gladiatorkampene begynte.
  Nazistene begynte igjen å spise og satse.
  Führerens bord var luksuriøst, og på det var det rike retter, med forskjellige smakfulle ting.
  Hitler spiste frukt med glede.
  Humøret hans var moderat stridbart, og ikke altfor muntert. Krigen trakk ut og de siste månedene ble motstanden til den røde hæren til og med intensivert.
  Russerne hadde en ny T-54 stridsvogn, som var bedre bevæpnet og beskyttet og kunne motstå nazistene. Og den formidable IS-7 dukket opp. Den siste tanken er selvfølgelig veldig dyr og vanskelig å produsere og kan i prinsippet ikke masseproduseres.
  Men kanonen hans er i stand til å trenge gjennom tyske stridsvogner. Dessuten, selv om den nyeste IS-7-maskinen ikke bryter gjennom, og prosjektilet går inn i en rikosjett, er den ganske i stand til å uføre den.
  Så USSR har allerede en viss makt.
  Men det første paret løper inn på arenaen. Barna starter kampen. To gutter på rundt ti eller elleve år med treudder og nett hoppet ut fra den ene siden. De var i samme røde badebukse.
  De løp, blinkende med bare hæler. De bøyde seg for Fuhrer og bøyde de bevegelige ryggene.
  De tynne, muskuløse kroppene til fortsatt solbrune små gutter som ikke en gang kan kalles tenåringer.
  Hitler så for seg at de ble pisket, eller at de små, runde hælene ble svidd av et rødglødende brekkjern - det ville vært kult.
  Og her er to gutter til med sverd og skjold som er tom. Også naken og barbeint i blå badebukse. Men bevæpningen deres er asymmetrisk.
  Medlemmene av menasjeriet begynte å satse.
  Guttene er omtrent like høye og gamle. Valgt til å være spennende. Begge sider vil kjempe til døden. Selv om de benåder, vil de bli torturert i kjelleren med obligatorisk kauterisering av hælene.
  Her er innsatsene. Hitler insisterer på hemmelighold av takster. Ellers vil ikke miljøet våge å sette mot Führeren.
  Og så vil i hvert fall ikke kampen bli forhandlet.
  Og la begge sider kjempe.
  Guttene kastet seg over hverandre, og la oss svinge med sverd og trefork. Det var tydelig at de ikke ble trent særlig godt, men de hadde en idé. De viklet en med et nett, og la oss stikke med trefork. Men så fikk gutten et sverd på skulderen. Og det ble en ripe.
  Barna fortsatte å stikke og kutte hverandre. Blod sølt umiddelbart. Og guttenes bare føtter etterlot skarlagenrøde, grasiøse fotavtrykk.
  Führeren likte det da guttene drepte hverandre. Og når de kutter og river uten medlidenhet.
  Her var guttene allerede i sår, og en av dem var ferdig. Og de stormet med sverd til den andre. De avsluttet ham også, og tvang ham til å roe seg ned. Trengte ikke engang å be om nåde.
  Hælene til de drepte guttene ble brent, og de ble hektet opp med kroker. Og dratt til krokodillene.
  De to overlevende i blå truser reagerte og helbredelsen blokkerte. Også de ble stukket av treudder.
  Hitler var ikke veldig begeistret over denne kampen, og sa:
  - Ja, noe er ikke så rørende! Når tar vi Stalingrad?
  Mainstein svarte med et smil:
  - Overfallet har allerede begynt, og troppene våre denne gangen er mye bedre forberedt!
  Führeren nikket samtykkende.
  - Jeg tror! Vi har gjort en kjempejobb!
  Guderian bemerket:
  - Så langt i USSR produseres T-54 i knappe mengder, og vi har en kolossal fordel som stridsvogner!
  Hitler var enig:
  - Ja vi har! Men vi kan miste det!
  Guderian uttalte selvsikkert:
  - Den pyramideformede tanken er selve perfeksjonen, russerne vil ikke klare å gjøre den bedre!
  Führeren klappet i hendene:
  - Vi får se kampen!
  Denne gangen kom en vakker jente med blondt hår inn på arenaen. Hun hadde på seg en strengbikini. Og selvfølgelig barbeint og veldig sexy.
  Hitler bemerket:
  - Flott fighter!
  Og motstanderen var også verdig i dette tilfellet med en brunbjørn. Ganske stor og farlig.
  Jenta var bevæpnet med et sverd og en dolk. Og høy, muskuløs, allerede en ganske erfaren fighter.
  Hun vred på den bare foten og knirket:
  
  De som er i ferd med å dø hilser på deg!
  Hitler ropte:
  - Ikke! Jeg vil at du skal leve!
  Den vakre jenta nikket.
  - Vil prøve!
  Führeren satset og knurret:
  - Sats på bjørnen også, ellers vinner vi ingenting!
  Veddemål gikk ved å trykke på knapper. Hitler tok en slurk appelsinjuice der is fløt.
  Kampen begynte ... Bjørnen var sulten og sint og angrep rasende. Jenta fjernet den med et sverd og flyttet til siden. Bjørnen brølte med et brøl mens den brølte. Og krigeren skiftet igjen.
  Hun er faktisk rask. Skjærer med et sverd i ansiktet. Men udyret vil snu seg og hekte gladiatorjenta med klørne på magen. Det var blodige riper i pressen.
  Führeren sa med glede:
  - God kamp.
  Og han spurte Speer:
  - Kan dere øke produksjonen av disketter?
  Forsvars- og våpenministeren svarte selvsikkert:
  - Klart vi kan! Selv om teknologien her er ganske kompleks. Men disse maskinene lider praktisk talt ikke tap, bortsett fra krasj. Og antallet i rekkene vokser.
  Jenta var i mellomtiden i ferd med å hakke en bjørn. Han kastet opp blod. Og savnet en dolk i øyet. Og det var allerede dødelig. Klødde jenta i smerte, beistet ble stille.
  Hun kastet den av seg og reiste seg. Hun satte den nakne, meislede foten på bjørnen og brølte:
  -Seier!
  BH-en hennes har sprukket fra kloen på beistet og brystene hennes er blottlagte og riper foran. Og kuttet litt bak. Men det er ikke noe alvorlig. Men jenta blør. Og fra bjørnen og i det hele tatt en sølepytt.
  Hitler kysset henne og sa:
  - Du er nydelig!
  Deretter beordret den store diktatoren:
  - Belønn henne med et jernkors i sølv, og send henne til et feriested i tre dager!
  Etter det dro jenta veldig fornøyd.
  Fighters kjempet igjen. Denne gangen kom to gutter på rundt tolv år ut mot en jente med to sabler. Guttene hadde korte sverd og skjold.
  Kampen var i samme badebukse, inkludert jenta. Kampen lovet å bli interessant.
  Jenta beveget seg bra, men guttene er godt trent. Og kampen var konkurransedyktig.
  Führeren spurte Guderian:
  - Er IS-7-tanken bra?
  Kommandøren og strategen svarte ærlig:
  - Ikke en dårlig bil! Selv en 128 millimeter kanon tar det ikke i pannen. Bare det nyeste og fortsatt sjeldne høytrykksvåpenet kan trenge gjennom det. Og så trenger du en stor kaliber og en urankjerne.
  Führeren humret og bemerket:
  - Stalingrad må ikke skje igjen!
  . KAPITTEL #14
  2. september 1947 utspilte det seg harde kamper om byen ved Volga. Kvinnes snikskytterbataljonen under kommando av kaptein Natashka Kaktusova inntok en forsvarsposisjon i ruinene på Volodarsky Street. Jenter med maskingevær og rifler, bundet med bunter av granater, gjemte seg bak ruinene.
  Natasha selv er i en flekkete tunika over den nakne kroppen, i korte bukser og barbeint. En vakker og svingete jente, med sterke hofter, en tynn midje, en kort hårklipp under en halvboks. Ansiktet er veldig uttrykksfullt, med en mandig hake, blå øyne vidt fra hverandre. Lysebrunt hår ble grått med støv, høyt bryst, hardt utseende. Kaptein Natasha har kjempet i mer enn fem år og til tross for ungdommen har hun sett mye. Jentas ben er dekket av kutt og blåmerker. En jente er mer smidig til å bevege seg barbeint enn røffe og klønete støvler.
  Den nakne sålen føler den minste vibrasjon av jorden, advarer om nærheten til en gruve, og moderjorden selv gir utholdenhet. På den ene siden ble jentas føtter herdet, og de var ikke redde for varmt metall eller de skarpe ruinene, men på den annen side mistet de ikke følsomhet og fleksibilitet, og advarte gjennom brølet fra bevegelsen til tanker.
  Søte Natashka holder en granat med en eksplosjonspakke knyttet til den. Det er nødvendig å krype til den formidable tyske tanken "Lion", og vanne gatene med maskingevær.
  Mirabela kryper ved siden av henne. Også barbeint, så alle jentene fra bataljonen viste seg å være fra støvler, og etterlignet sjefen deres. De støvete sålene hennes skjerpes når jenta kryper på alle fire. Mirabelas gule hår er rotete og langt... Litt krusete. Jenta selv er slank, tynn, liten av vekst. Hun kan til og med forveksles med en jente, med smale skuldre og et tilsynelatende stort hode.
  Men Mirabela har allerede opplevd mye. Hun klarte å besøke både fascistisk fangenskap, etter å ha overlevd grusom tortur, og miner, hvorfra hun, ved et eller annet uforståelig mirakel, klarte å rømme. Men ser på det barnslige, ømme ansiktet hennes, kan du aldri si at hun ble slått med gummipinner på hælene, en strøm gikk gjennom kroppen hennes.
  Mirabela skyter ... En soldat fra Det tredje riket, i dette tilfellet en araber, faller død om, snuten hans reiser sand og steinsprut.
  Natashka smetter en haug med granater under en søppelhaug. Nå skal en nittitonns "Løve" krype hit og sprenge den. Jentas blå øyne glitrer som safirer i ansiktet hennes, svarte av solbrenthet og støv.
  Erfaring tilsier at en godt beskyttet tank nå vil endre posisjon. "Lion" har 100 mm sidepanser, og til og med i vinkel. Trettifire kan ikke trenge gjennom det, bare tunge IS-er, eller SU-100-er eller T-54-er har en sjanse. Men larver er målet. Det viktigste er å frata bilen mobilitet ...
  Svetlana avfyrer et utbrudd fra et maskingevær... En soldat, ingen vet hvilken nasjonalitet, faller ned. Tyskerne, etter å ha erobret det meste av den østlige halvkule, setter pris på arisk blod og kaster koloniale tropper i kamp: arabere, afrikanere, indere, forskjellige asiater og europeere. Antallet polakker har også økt - som fra vuggen er vant til å hate det bolsjevikiske Russland. Her kjemper ukrainske nasjonalister, don-kosakker og tsjetsjenere og hele det kaukasiske Khaganatet. Hitler reiste en hel internasjonal.
  Mange fiender...
  Svetlana unngår behendig maskingeværilden. Kulen splittet nesten, svart av støv, en rund, jenteaktig hæl. Den vakre kapteinen kjente til og med en kilning over hvor nærme en gave av stor kaliber fløy forbi. Jenta krysset seg og hvisket:
  Selv en kule stopper oss ikke!
  Mirabela skyter tilbake... En annen jente Angelica - veldig rødhåret, over gjennomsnittet høyde og muskuløs, til tross for de magre rasjonene. Også en veldig pen jente, med luksuriøse hofter, en opptrukket midje, ikke feminine brede skuldre og høye bryster.
  Angelica kjemper i bare shortsen, tunikaen er revet i filler og smuldrer til støv, og nye uniformer blir ikke levert over Volga. Gud forby å overføre mer ammunisjon, og en dråpe mat, til de utmattede sovjetiske troppene.
  Så Angelica er nesten naken, bena er riper, spesielt knærne. Et stykke splint traff høyre fotsål, og det gjør vondt, det er vanskelig å gå.
  Rødhåret, støvete, nesten naken Angelica vrir på det pene, men samtidig harde ansiktet sitt. Jenta, som skyter, sier:
  - Herren, Moskva og Stalin er over oss!
  Og hun avskjærer de angripende nazistene, selv har knapt tid til å rulle tilbake.
  Ruinene og de trange gatene gjør det vanskelig for de formidable tyske stridsvognene å snu. Her er nesten to hundre tonn "mus" og de kan ikke passere i det hele tatt ...
  Som Svetlana forventet, kjørte "Lev" litt, og begravde seg i en søppelhaug. Det var en eksplosjon. Larven sprakk, et par ødelagte ruller fløy av.
  Den sårede tanken stoppet og et granat fløy ut av tønnen...
  Et sted buldret i det fjerne, og etterlot ruinene. Blonde Svetlana, som en slange hveste:
  - Det er regnestykket mitt! Åpnet en konto...
  Jentekapteinen blir igjen tvunget til å krype bort. Tyskerne og deres satellitter kan ikke bruke sin tekniske overlegenhet i ruinene. På grunn av den sta Hitlers skyld ble hordene i Det tredje riket satt fast i posisjonskamper i en ganske stor og godt befestet by.
  Mirabela kaster en granat. Tvinger dem til å gjøre salto mot nedstyrtede tyskere eller arabere, og snu. En av de nazistiske militantene river av seg hånden og henger på den, en engelsk klokke med kompass.
  Mirabela sier med et smil:
  - Det kompasset viser deg - veien til helvete!
  Og en vakker jente rister av seg et stykke klebende keramikk fra den støvete hælen.
  Angelica støver også av med sine faste, fyldige bryster. Brystvortene er nesten svarte av skitt og klør. Og prøv å vaske. Igjen må du grave når de tyske maskinpistolene skribler. Og kryp på en plastunski måte.
  Bataljonen med jenter holder stillingene sine, selv om det er beskyting. Og de river tunge skjell, og bomber faller fra himmelen ... Men ingenting vil bryte motet til sovjetiske heltinner.
  Her ser Svetlana hvordan Panteren kryper. Vel, denne tanken er ikke så skummel lenger.
  Du kan slå den inn i siden. Jenta nyset, spyttet ut støvet som klatret inn i den elegante munnen hennes. Hun tok en granat i hånden, vektet med en eksplosjonspakke. Du må snike deg ubemerket. Men det er så mye røyk rundt.
  Angelica begynte å krype opp og hvilte på avløpet med bare tær og albuer. Hun var som en katt som forfulgte en mus. Jenta husket krigen fra den forferdelige sommeren i det førtiførste året, da Wehrmacht forrædersk invaderte Sovjetunionens vidder. Var verken jenta, nesten jenta redd? Først ja, men så blir man vant til det. Og du oppfatter allerede de konstante utbruddene av skjell som en vanlig støy.
  Og nå eksploderte det veldig nærme. Jenta slo seg på magen. Fragmenter suser ovenfra som en flokk ville bier. Angelica hvisker med sprukne lepper:
  - I rettferdighetens navn, Herre!
  Jenta setter fart på gjennomgangen og kaster en granat med en eksplosiv pakke festet. Nåtiden flyr i en bue. En eksplosjon høres, den tynnere siderustningen til Panteren gir seg selv. Den tyske tanken begynner å brenne, kampsettet detonerer.
  Svetlana hvisker med et smil:
  Takk Herre Jesus! Jeg tror bare på deg! Jeg ber til deg alene!
  Bryter panteren. Avrevet er en lang stamme begravd i steinsprut. Frontrustningen, løsrevet fra siderustningen, ligner en scoop.
  Svetlana, hvis øyne, på et ansikt brunt av støv og solbrenthet, glitrer av kornblomster, sier:
  - Jo flere eiker fienden har, jo sterkere forsvarsverk!
  Angelica er veldig sexy, i svarte truser og naken, støvete, sterke kropp. Jenta er veldig smart. Hun kan kaste glasskår med bare tærne.
  Nå kastet hun en skarp gjenstand med det grasiøse, støvdekkede benet. Og sitter fast, rett i halsen på en fascist. Vakre Angelica babla:
  - Og jeg er et sexsymbol, og et symbol på døden!
  Jenta, hvoretter hun krøp igjen og skjøt. Ledet ild og Svetlana.
  Skjønnhetskapteinen, Natasha, etter å ha kuttet ned fascisten, kvitret:
  - Livet er en kjede, og de små tingene i det er leddene ...
  Mirabela skjøt, skar opp hodet til Fritz og la til:
  - Det er umulig å ikke legge vekt på lenken!
  Svetlana, igjen skjøt nøyaktig, kvekket:
  - Men du kan ikke gå i sykluser på bagateller ...
  Mirabela skjøt nøyaktig og la til:
  Ellers vil kjeden omslutte deg!
  En annen jente Olimpiada, også veldig vakker, forberedte sammen med pioneren Seryozhka en mine på en ledning. De to dyttet henne... Den lumske krøllen krøp inn i larven til "Tiger"-2. Og hvordan denne langløpede tyske bilen vil eksplodere.
  Den blonde gutten Sergei utbrøt:
  - Russland vårt, du har en bøtte!
  Og han rakk knapt å hoppe tilbake, blinkende, med svarte, nedslåtte hæler, fra det fallende taket.
  Olympias strøk gutten over halsen og sa:
  - Du er veldig smart!
  Pioneren tok seg til fronten og sluttet seg til kvinnebataljonen. Gutten er også veldig kreativ. For eksempel laget han fly for å skyte ned fascistiske angrepsfly. Når Focke-Wulfs, eller TA-152s, reiser seg, høres et utrolig øredøvende brøl.
  Tyskerne slår til til akkompagnement av en Wagner-symfoni. En så majestetisk melodi.
  Olympias sier irritert:
  - De prøver fortsatt å skremme oss!
  Pionergutten sang med patos:
  - Den russiske krigeren er ikke redd for døden,
  Døden vil ikke ta oss under stjernehimmelen!
  For det hellige Russland vil kjempe hardt,
  Jeg lastet det mektige maskingeværet!
  Olympias, en høy, muskuløs jente, med brede hofter og skuldre, er en typisk bondekvinne. Klær ble revet under kampene til filler, sterke ben er nakne, håret er vevd inn i to fletter og kraftig støvet.
  Seryozhka er bare elleve år gammel, tynn av underernæring, ripete og skitten gutt, i ingenting annet enn shorts. Guttens naturlig hvite hår ble grått, og ribbeina vises gjennom tynn, solbrun og skitten hud. Ben fryktelig slått ned, og i brannskader, blåmerker, med blemmer. Riktignok holdt skjebnen barnet fra alvorlige skader.
  På hans bakgrunn virker OL stort og feitt, selv om jenta ikke er feit i det hele tatt, men med sterkt, trent kjøtt på beina. Dessuten så det ikke ut til at sulten påvirket hennes pene og store figur i det hele tatt.
  Jenta skyter fra en tung antitankrifle. Tyske biler kan ikke stikkes hull i pannen, men det er en sjanse i sporene.
  Og den heftige "Løven", etter å ha mottatt et tungt sprengstoff i understellet, begynte å blåse røyk som en storrøyker.
  Seryozhka sang med ondskap:
  - Stinky Fritz uten å tenke, tente en sigarett ved inngangen! Selvfølgelig fikk han store problemer!
  Olympias, flimrende med muskuløse, solbrune legger, slo av en steppdans med de bare, vakre bena. Jenta sang:
  - Hellige russiske ansikter flimrer fra ikonet ... Gud forby deg å suge minst tusen Fritz! Og hvis noen surrer mer enn fascister, vil ingen, tro meg, fordømme deg for det!
  Deretter ladet hun antitankriflen på nytt og skjøt igjen. Den tyske transportøren blåste ut røyk igjen.
  Jentebataljonen påførte Fritz betydelig skade. Men han led også tap. Her ble den ene jenta revet i to, og ansiktet ble så, tross støvet, blekt.
  Det meste av Stalingrad er allerede tatt til fange av nazistene, men det som er igjen av byen ønsker ikke å gi seg og overgi seg.
  Svetlana prøver i mellomtiden å bryte gjennom "tigeren". En kraftig tysk bil, fikk en granat i siden, men bukket ikke under. Snur seg for å avfyre en kanon. Jenta må grave seg ned i bakken, og ruinere, for ikke å bli knust av eksplosjonsbølgen som slippes ut av nåtiden.
  Svetlana hvisker lavt:
  - Mamma, pappa, jeg beklager!
  Mirabela kastet en granat mot tigeren, som eksploderte i pannen hennes. Jenta hvisket:
  - Om det faktum at lysundervisningen om vinteren om våren ... Jeg gjentar uten unntak at Hitler er en pestjævel!
  Angelica, som brøt synet av nazistene og helte vann på dem med et utbrudd, anstrengte:
  - I kisten så jeg Führeren nå! Og hun sparket stakkaren rett i øyet!
  Den rødhårede jenta kastet faktisk en granat mot tanken med bare fingrene. Den traff tønna ... En eksplosjon fulgte og snuten til "Tigeren" ble ødelagt.
  Den feige tyskeren tok den og rygget unna.
  Svetlana fnyste gjennom neseborene hennes:
  - Vår, din gir seg ikke!
  Mirabela kuttet ned en Hitlerittisk leiesoldat med en kule og sang:
  - Og skurken tuller ikke! Hender og føtter vrir han russetauene! Han setter tennene inn i hjertet ... Han drikker fedrelandet til bunns!
  Svetlana fniste og bjeffet:
  - Führeren roper vilt, river seg i stykker!
  Mirabela sparket og la til:
  - Vel, dødspust, gliser!
  En enda farligere "Shtumrtiger" har dukket opp. Det ødelegger hele bygninger og bunkere. Dessuten nærmer den seg ikke stillingene til de sovjetiske troppene. Bilen holdes under tak av tyske maskingeværere.
  Svetlana ser at det er urealistisk å komme nær Fritz-posisjonene. Men i himmelen Focke-Wulfs. En av disse maskinene flyr nærmere de sovjetiske stillingene. Jentene åpner ild mot henne.
  Angelica kaster en granat og sier rasende:
  - I dyp død - det er ingen tilgivelse!
  Etter det gir jenta en sving fra maskingeværet. Ruller raskt tilbake. En relativt ny tysk tank "Panther" -2 med et lite tårn og en lavere silhuett kjører raskt opp.
  Flere jenter kaster granater mot den tyske bilen. Hun, etter å ha mottatt gavene, fryser og klarer ikke å snu seg.
  Angelica plystret og hveste:
  - Dette er et nytt angrep! Vi vil rive munnen hennes!
  Panther-2 snerret og avfyrte sitt kraftigere våpen.
  Ildsøylen splittet luften, og oppvarmet og elektrolyserte atmosfæren øyeblikkelig.
  Angelica fniste, skjellene fløy forbi den halvnakne jenta. Den skamløse rødhårede ristet på hoftene og sa:
  - Og Newton beseiret fiendene, kastet åket fra tronen! Fritz han vedtok sin Newtons lov!
  Stalingrad var helt oppslukt av branner, da ildtunger så ut til å slikke himmelen og knitre lilla, oransje og skarlagenrøde gnister! Og hver gnist er som et spøkelse som rømmer fra et helvetes slott.
  Svetlana slo ned en tysk jagerfly, blinket med de blå øynene og sang:
  - Hva er det du sutrer dårlig kjerring? Tro meg, bare et psykiatrisk sykehus gråter for deg!
  Mirabela sang i en sang og skjøt mot nazistene:
  - Så godt det er å legge seg på gresset og slå Fritz på hodet! Ordne et grøtomslag for Fuhrer, og send kuler fra et maskingevær!
  Jenta fniste vilt og rullet over fra magen til ryggen. Jeg har laget en sykkel med ben. En granat fløy opp. Den flygende Focke-Wulf, etter å ha fått granatsplinter under magen, steg raskt høyere. Det kan sees at skarpe fragmenter såret ham. Den fascistiske skapningen tok fyr, og begynte å miste biter av brukne vinger.
  Svetlana, som så hvordan Fokke mistet høyden, kvet:
  - Det er en semafor! En øks henger om bord!
  Det tyske flyet eksploderte og spredte rusk i alle himmelhjørner. Og hvor ble det av det fascistiske esset. Gjorde min siste sving. Bøddelen gikk i aske, ikke piloten!
  Mirabela nyset, spredte støv og sa:
  - Å være eller ikke være? Det er ikke et spørsmål!
  Angelica kastet igjen et stykke glass med foten, så mye at den traff øyet og kom ut mot Fritz, gjennom bakhodet:
  - Jeg er en tankarmada! Og du trenger å bli behandlet!
  Tyskerne og deres satellitter forsøkte å rykke frem, og kastet granater foran dem. Slik taktikk mot jenter fungerte ikke. Her satte Seryozhka ut en katapult, og hvordan den treffer fienden som svar.
  Pionergutten ropte:
  - Julenissen river Hitlers munn!
  Anklagen fra katapulten, som trengte inn i mengden av nazister, fikk dem til å spre seg, og samtidig rulle over i luften. Fritz falt og brøt på mursteinene.
  Tank "Tiger" -2, etter å ha mistet balansen, kolliderte med "Lion". Å, Leva, hvor er det formidable navnet ditt?
  Svetlana smilte og svarte:
  - Vel, godt gjort Seryozhka!
  Gutten knurret aggressivt.
  - Pioneer er alltid klar!
  Jenta ristet bare foten som svar.
  Jente-kapteinen begynte å spikre igjen. Og Olympias kilte Seryozhkas smale fot, så hardt han har det! Ikke rart at gutten ikke er redd for å løpe gjennom ildene.
  Mirabela i en sang, sa:
  - Ungdom er bra - alderdom er dårlig!
  Angelica, denne blide rødhårete, var enig:
  Det er ingenting verre enn alderdom! Dette er virkelig den mest ekle tilstanden av alle mulige!
  Og jenta gjorde et hopp med et kupp. Hun så et øyeblikk for seg ekle bestemødre. Nei, ikke sammenlign, en gammel kvinne med en jente. Og hvilken skjønnhet, i slanke kropper.
  Angelica tok den og sang:
  - Flyt etter år, år i en campingvogn,
  En gammel kvinne gnir henna i en morter...
  Og hva med min slanke figur,
  Jeg forstår ikke hvordan ungdommen har gått!
  Svetlana blinket med øynene, slo tyskeren ned med et treff i lysken og bemerket:
  - Ikke! Likevel, i krig er det en slik sjarm - å forbli evig ung! Alltid full!
  Olympias satte en ny ladning i katapulten. Dette er noe som en god mørtel. Jenta hvisket:
  - Ikke bestå, men bestå!
  Seryozhka stokket den tynne, men kvikke foten og bjeffet:
  - Fritz ansikt!
  Og en granat, sammen med en eksplosjonspakke, fløy i full gang inn i nazistenes posisjoner.
  Ja, Stalingrad ble ikke gitt til dem. Den tredje måneden siden slutten av juni har overfallet pågått, men byen har ikke klart å ta alt. På andre områder av fronten oppnådde nazistene suksess, men ikke på denne.
  Svetlana avfyrte pistolen sin og knurret:
  - Alt er umulig, det tilfeldigvis er mulig... Det er ingen grunn til å gjøre universet veldig komplisert!
  Og traff bensintanken på en motorsykkel. Maskinen eksploderte, og brennende virvelvind lyste opp det røykfylte landskapet. Og tyskeren ble revet i stykker av en brennende pote.
  Jentekapteinen ropte:
  - Jeg elsker å drepe ondskap! Og dette er det høyeste gode!
  Mirabela banket tyskerne med et utbrudd og hveste:
  - La oss leke piggsvin!
  Angelica åpnet ild, mer nøyaktig. Noen få svarte ble liggende på spyddekket steinsprut:
  - Drep fienden! - Jenta hvisket.
  Mirabela sang lekent:
  - Etter å ha malt Hitler med leppestift, Mainstein med hårspray, vil jeg dra deg i fangenskap av prinsessen, den trofaste hunden vil gnage deg!
  Svetlana, skjøt, hveste:
  - Kom igjen om kvelden, Adolf, heng deg... Slutt å lure hodet! Kom igjen om kvelden, fly som en valk - for å slå nazistene hardt!
  Mirabela sa i raseri og slo hjelmen av stormtrooperens hode:
  - Vi kan! Og det skal vi!
  Jentene fra "Lenin"-bataljonen stoppet fremrykningen av de utenlandske troppene. Fritz beveget seg fremover og kastet bokstavelig talt lik ut i verdensrommet. Tanken "Lev", som det var knyttet forhåpninger til, hjalp heller ikke. Her er en modifikasjon av maskinen med en 150 mm pistol.
  Angelica slår av en stein som sitter fast på den nakne brystvorten hennes. Jenta har så vakre og fyldige bryster. Jenta kaster en granat med foten. Benet er sterkere enn armen, og kastet går lenger.
  "Lion" fikk et gap i larven, og stoppet. Skutt fra den kraftige munnen hans. Rumle og kollapse.
  Angelica spytter og sier:
  - Den russiske krigeren stønner ikke av smerte!
  Og jenta skyter igjen. Og han gjør det veldig bra. Fascisten som lener seg ut av tårnet faller tilbake.
  En rødhåret, nesten naken jente sier:
  - Forgjeves tror fienden at han klarte å knekke russerne! Hvem tør, han angriper i kamp, vi vil slå fiendene hardt!
  Og Angelica ruller musklene i pressen, som hun har veldig preget.
  Å, så vakre jentene er! Jeg vil ikke at noen av dem skal dø.
  Stalenida løp... En veldig vakker jente, med luftig, hvitt hår. Hun klarer på en eller annen måte å smøre dem med en slags trylledrikk slik at de ikke blir skitne.
  Jenta er veldig vakker, med Venus-figuren, bare mer tonet og preget. Klær på henne, kun bh og truser. Alt annet er allerede revet i stykker. Men så grasiøse er beina! Dette er ikke en jente, men et segl av perfeksjon, en skjønnhetskrone.
  Hun beveger seg på en spesiell måte, som et ekorn. Bare føtter og flimmer og hæler forblir overraskende rene. Stalenida skyter, og fascisten får et sår i brystet.
  Jenta sier:
  - Lojalitet til fedrelandet er det høyeste ordet!
  Angelica sa med en latter:
  - Ta av deg BH-en og bli som meg i shorts!
  Steelenida ristet negativt på hodet.
  - Dette er ikke passende!
  Angelica ristet på hoftene, skjøt passende og sang:
  - Noe Komsomol-medlem har blitt uvanlig! Å gå barbrystet sånn er veldig uanstendig!
  Steelenida fniste og bemerket:
  - Hvorfor bringe glede til Fritz, se på skjønnheten vår!
  Angelica svarte bestemt:
  - Skjønnheten vår er dødelig!
  Ståljenta fniste og skjøt mot TA-200. Nazibilen tok fyr. Og den vakre blondinen ropte:
  - Død over det onde!
  Angelica fniset.
  - Og livet er bra!
  Steelenida, da han så at tyskeren falt, knurret:
  - Dette er den høyeste verdien! Ikke tro at nazistene har vunnet!
  Angelica synger:
  - Venter på seier! Seier venter... De som lengter etter å bryte lenkene! Venter på seier! Venter på seier! Vi vil være i stand til å beseire nazistene!
  En vakker jente, og hennes nakne bryster skjelver. Godt med bar overkropp i varmen, som forsterkes av brannen.
  Svetlana så nå mye mer bestemt ut. Hun skjøt mot Fritz med en maskinpistol og bjeffet:
  - Jeg skal kastrere deg!
  Og faktisk mottok nazistene dødelige gaver og kister! Og jenta viste dem en figur, la oss bygge bare tær. Og plystret som en nattergal-raner. Og gjennom fingrene på underekstremitetene.
  Jentekapteinen er veldig smart. Og glitrende. Og ikke grusom i det hele tatt. Også hun synes noen ganger synd på fiendens soldater, som kan ha barn som vil gråte for sine døde fedre.
  Svetlana driver imidlertid slike tanker bort fra seg selv, så du vil bryte ut i gråt fra dem. Men det var ikke russerne som kom til tyskerne for å rane og drepe. Nei, dette er tyskerne og en hel aggressiv flokk med utlendinger fra hele verden brøt seg inn i de russiske viddene.
  Svetlana krysset seg og skjøt mot Fritz, som i stillhet forsøkte å komme nær russernes posisjoner ... Mannens øye og hjerne, som var slått ut av en kule, lekket ut.
  Jentekapteinen smilte og sa vittig:
  - Rett øye til øye, hode til hode!
  Svetlana skjøt nøyaktig og traff en motorsykkel med en sidevogn. Bilen begynte å rive, og maskingeværet fløy av, veltet flere ganger. Så sank snuten dens ned i ruinene.
  Jenta gned den nakne, støvete sålen på ruinene. Og hun siktet igjen. Det muntre, unge ansiktet hennes gliste ganske gliste. Jenta sang:
  - Nei, sa vi til fascistene, vårt folk vil ikke tolerere at russisk duftbrød kalles ordet ford!
  Mirabela gjorde et veldig nøyaktig skudd, hvorfra Focke-Wulf blusset opp og kvitret:
  For en skurk er selvfølgelig valget klart,
  For dollar er han klar til å forråde Russland ...
  Men den russiske mannen er så vakker
  At han er klar til å gi livet sitt for Fædrelandet!
  Jenta, gjorde en salto og viste nazistene fikenen, og scrollet, og kulene rørte ikke skjønnheten.
  Angelica dukket opp, denne skjønnheten, nesten naken og sotete som en djevel, kastet en granat på en gang med to ben. Og hun sjekket:
  - Det jeg har er ... Fritz i en skarp side!
  Olympias korrigerte Angelica:
  - Skarpt, i siden, og ikke i den skarpe siden!
  Jenta fniste og ristet vannmelonbrystene, og skjøt ut en granat ved hjelp av en granat med en eksplosjonspakke. "Tigeren" ble truffet ved snuten, og dette skjeve kunstverket slapp unna.
  Etter det trakk den nazistiske skapningen seg. Hun begynte å krype som en skilpadde fanget i en brann.
  Svetlana sang og blunket lystig:
  - Og "Tigeren" rygger og tyskerne gjemmer seg!
  Maiden Bataljon manøvrerte under angrep, luftangrep og tunge kanoner. Her traff jetbombeflyene, knuste, rødglødende bratter steg til himmels. Og steinene sto i brann. Heldigvis døde ingen av jentene, men menn dro til den neste verden - som ikke er så lei seg! Og sjeler flyr - noen til himmelen, og andre til helvete! Der djevler med høygafler allerede venter på dem som ikke trodde på Jesus.
  Angelica er den mest sexy av krigerne i raseri: Vel, kan nazistene fra deres "Sturmtiger" virkelig skyte mot posisjonene til de sovjetiske troppene og drepe de røde krigerne?
  Og jenta grep en granat med bare føtter og snurret seg i kaskader av saltomortaler. Og spinner fortere og raskere. Og så kastet hun av all kraft dødsgaven inn i Stormtigerens brede snute. De nakne, solbrune bena til skjønnheten blinket, og granaten fløy inn i den brede snuten. Og den kraftige maskinen kvalt seg først, for så å storme. To "Royal Tigers" som sto på sidene av "Sturmtiger" ble kastet opp og spredt i forskjellige retninger. Rullene ble revet fra dem, og de falt ned og fløy som et ødelagt halskjede av dronningen.
  Eksplosjonsbølgen kastet Angelica, og jenta fløy opp ned. Og hun ble snudd, vugget og kastet. Men skjønnheten landet likevel, skarpe steiner og knuste steiner gravde inn i hennes bare såler. Jenta hadde smerter, og selv gjennom den hardhårede foten stakk tuppen hull.
  Men Angelica fant styrken til å reise seg og rope:
  - Dere fascister vil være i asken!
  Svetlana og andre jenter ble kastet opp av en eksplosiv bølge, og til og med litt knust. Men ingen av de vakre krigerne døde. Jentene møtte orkan og velrettet ild. Undertrykkelse av nazistene som hoppet ut og andre aggressive insekter som beleiret USSR.
  Mirabela sang med stor entusiasme:
  - Og når Herrens basun tar oss til kamp, vil vi være venner med Komsomol! Og etter Jehovas vilje vil jeg være ved det himmelske navneoppropet!
  Angelica ristet av seg støvet fra de blodige sålene sine og sang:
  - Lenin, fest, Komsomol! Vi sender Fuhrer til et galehus!
  Jentene begynte å le øredøvende, og Seryozhka sa med alarm og irritasjon:
  - Og katapulten min, ikke så nøyaktig - som de nakne og sterke bena til Angelica!
  Olympias lekte med armmusklene og sa:
  - Vel ingenting! Du tenker fortsatt. Noe kulere!
  . KAPITTEL #15
  Krigen trakk tydeligvis ut, og begge sider var ivrige etter å få slutt på denne fordømte massakren så snart som mulig. Nazistene var slitne og de sovjetiske styrkene var også merkbart utmattet.
  Nazistene satte seg fast i kampene om Stalingrad. Og ganske utslitt. Og selvfølgelig var de slitne.
  Og derfor tilbød Stalin fred her på moderate vilkår.
  tenkte Führeren. Om å tilby Stalin våpenhvile. Likevel til hvilket nivå du kan utgyte blod. Dette er virkelig irriterende for alle. Og Japan, på en eller annen måte jukser og skynder seg ikke å angripe. Han oppfører seg også dårlig.
  Uansett sendte Hitler et telegram til Stalin 25. oktober 1945 med et forslag om å stoppe til 8. november 1947, akkurat i tide til feiringen av dagen for München Putsch og, som et resultat av denne virkelige maktovertagelsen. av nazistene, alle fiendtligheter.
  Naturligvis aksepterte Stalin, som allerede hadde skrapet opp de siste reservene, satte ti år gamle gutter og sytti år gamle menn i våpen, med glede et slikt tilbud.
  Men kampene var fortsatt i full gang. Tyskerne prøvde å omringe Ordzhonikidze eller Grozny. Og de sovjetiske krigene kjempet bare rasende og veldig hardt.
  Alenka kastet en granat med sin grasiøse bare fot, og kvitret:
  - Jeg er en veldig kul jente!
  Anyuta tok den og hveste, viste tungen hennes og blottet tenner:
  - La oss knuse...
  Og også skyte ut en granat med bare fingre. Og traff snuten til en nazi-stridsvogn.
  Hun delte bagasjerommet, og brøt ut i latter. Vel, jente. Til alle jentene!
  Og her er den rødhårede Alla. Hvordan skyte ut en granat med barfot. Hvordan hun blir knullet. Og sprer alle. Her er jenta! Og knuser nazistene, og raker bare bein.
  - Jeg er en rødhåret vix!
  Og så tok Maria og kastet utslettelsesgaven med bare tærne. Po utryddet fiendene. Og kutt i biter. Så kul jente med gyllent hår. Og veldig hyggelig også. Herlig jente. Og hvordan blir svingen. Og feie bort fascistene.
  Hun viste tungen sin og sang:
  - Jeg er en tank, og en jente ... jeg skal kjøpe meg en saueskinnsfrakk! Og Spartak går i kamp ... Det er en veldig holdbar tank!
  Og her tok Matryona og kastet med sine bare såler en hel tunge med korn. Hun har en så mektig presse. Og beina er sterke. Og snudde "Panther" -5.
  Hva slags bil er denne "Panther" -5. Lettvektsversjon av tanken fra E-serien Vekt rundt førtifem tonn. God beskyttelse i pannen, dårligere på siden. Navnet er hentet fra en rovkatt. På grunn av den dårligste beskyttelsen av sidene, ikke den mest populære tanken. Mest av alt elsker nazistene Agha. De fra alle vinkler er beskyttet. Men siden AG-serien har små og store antall ruller er det noen problemer med løpeutstyret. Og E-serien er ennå ikke helt trukket fra produksjonen.
  Generelt, i det tredje riket produseres det mye forskjellig og ikke helt perfekt teknologi.
  Alena kastet igjen en granat med bare foten. Fikk nazistene. Og skjønnheten knirket:
  - Flat nesen!
  Her lanserer Anyuta med bare tær en gave som knekker hoder. Og syng:
  - Millioner! Vi vil stille spørsmål ved de fascistiske lovene!
  Og her er den rødhårede Alla som begynte å danse. Hun kastet også en granat med bare foten, og kvet:
  - Kort sagt - å være rød er ikke synd!
  Og nazistene fikk det fra henne, under pusten. Og her er jentene!
  Maria tok den også med bare foten mens hun skyter ut en granat. Og hvordan det vil slå ned nazistene.
  De frøs til og med i frykt. Vel, det er en bestemor! Og håret hennes er som bladgull.
  Og her er Matryona. Med bare, muskuløse ben vil han kaste en hel haug med granater. Og gruble på nazistene. Og blås dem bort som gjødsel i vinden. Ta og brenn!
  Og hvordan det bjeffer:
  - Solens rike!
  Her er jentene! Til alle jenter, jenter som avslutter!
  Alenka ler og stikker ut tunga. Og han ser leiesoldatene som prøver å angripe. Jenta kaster igjen en granat med bare tærne og suser:
  - Et hett slag! Jeg er som en vandal!
  Og nazistene fikk blodig te!
  Og så Anyuta, som en håndlanger. Og hvordan han vil sette fyr på nazistenes skjegg. Og han vil brøle og sende en granat med bare foten:
  - Rasende okse, slo hesten!
  Og han begynner å fnise og grine igjen. Her er jenta! Bare en kilde av visdom og velsignelser!
  Men så begynner Alla å brøle. Og sus... Og så send ødeleggelsesgaver med bare føtter. Lite vil ikke synes for noen. Driver trivielt alle i kistene!
  Og beina er så gode! Bare tenner som en løvinne. Her er jenta. Hvor har hun ikke vært!
  Og kaster granater, med vanvittig raseri. Og knuser kroppene deres.
  Og den rødhårede hyler fortsatt:
  - Jeg er et beist, jeg er et villdyr!
  Og så, selvfølgelig, Maria. Hårets gull kan blinde fiender. Og så flink hun er, nesten naken i kulda. Her skal han kaste en granat med bare fingrene. Og de vil få Fritz som de skal.
  Og skjønnheten synger:
  - Det kommer til å bli en bummer!
  Alenka lanserte også med bare føtter det som ødelegger. Arrangert branntrykk.
  Men Marusya tok en tønne med eksplosiver og sendte den til fienden. Fordrev fienden. Brakk metallet og stålet tok fyr.
  Jenta bjeffet:
  - Rabiat brann! Og termokvarkens flukt!
  Skjønt, hva betyr det, det siste ordet forsto hun ikke selv. Og Fritzene tresker ...
  Her kommer Bear-tanken. Maskinen er knebøy, med et rundt tårn og et ovalt skrog. Også en stram layout, og en 128 mm løp med en lengde på 100 EL stikker ut. En av de siste utviklingene. Et våpen med overdreven pansergjennomtrengende kraft. "Bear", dette er en tank destroyer, og skyter samtidig på befestede posisjoner.
  Alenka kaster en granat mot ham. Hun skadet bagasjerommet med et kast med bare foten, og hveste:
  - Jeg har stål og flamme i stedet for hjerte!
  Da ler han sånn.
  Og Anyuta vil også kaste en gave med bare fingrene. Og knekk i tønnen! Metall strømmet i forskjellige retninger.
  Ja, "bjørnen" ble skadet og begynte å rygge unna. Også en ekstra bil. En annen av de kontroversielle utviklingen av Det tredje riket. Det er bra det i alle fall på bakgrunn av E-serien.
  Rødhårede Alla lanserte også en morderisk gave med bare tærne. Og hylte:
  - Jeg er en ghoul! Jeg inspirerer til frykt!
  Så stakk jenta med kobberrødt hår ut tungen. Og hun sang igjen. Og kvitret:
  - Rødhåret, rødhåret ... jeg blir som en sag ... Punch fra rundt hjørnet!
  Og le igjen...
  Men Matryona, med sine sterke ben, vil sette i gang en tung mine. Transportørene smuldrer opp. Metallet er knust. Og her skyter de igjen mot angrepsfly fra bakken.
  Tyske jetmaskiner presser de sovjetiske posisjonene. Og ustyrte raketter blir avfyrt. Og ødelegge stillingene til den røde hæren.
  Alenka siktet en anti-tankrifle. Og ved å trykke på avtrekkeren med bare tærne slo et angrepsfly ut. Hitlers gribb, etterlot seg en tykk røykpil, stormet til bakken. Og luften bokstavelig talt brant og glitret.
  Jenta sang og stampet med bare føtter:
  - Svart belte i karate! Serienummeret mitt er på tungen!
  Anyuta har også knullet. Bare denne gangen ved å kaste en skive med eksplosiver med bare tærne. Han fløy, og rett inn i angrepsflyet. Han tok og knuste metallet.
  Anyuta tok det og kvitret:
  - Kunstflyvning! Nytt mannskap!
  Og igjen viste hun fikenen, og med sitt grasiøse ben. Her er jenta! En skikkelig sirene!
  Men så flott!
  Alla ga en gave med sin bare hæl. Og brakte den ned på stormtrooperens mage. Og splittet metall, knusende stål. En sånn jente...
  Med slike rødhårede kan du ta Berlin. Krigeren kvitret:
  - Skåret et mål! Fascisme på flukt!
  Og viste tungen sin!
  Jenter elsker å gjøre dette! Nemlig å stikke ut tungen som et tegn på forakt. Og så spyttet igjen.
  Og Maria tok den og lanserte disketten med bare foten. Mer presist er designen enkel, men motoren er miniatyr i størrelse. Og traff det fascistiske angrepsflyet.
  Knust banditten. Og lo:
  - Indikatoren på døden!
  Vel, Matrena kastet en hel haug med granater med bare føtter. Og traff en tysk gribb. Brakk metallet og knuste den jævla fuglen. Etter det gned den heroiske jenta seg på brystet. Hun anstrengte det sterke presset og hvisket:
  - Atomfeil! Fuhrer i pannen!
  Og igjen, hvordan han vil!
  Alyonka kastet også en granat med bar fot og knirket:
  - Ufullkommen!
  Hun blinket med speiltennene.
  Og så tok Anyuta den og lanserte den med bare føtter, noe skarpt og dødelig. Og hun tok den og fniste:
  - Fra et smil til en gest!
  Og den tyske bilen sto igjen med bare horn og ben.
  Allah er rett der. Han vil også ta det med bare fingre og lansere dødsbæreren. Og så vil han ta og lede:
  - Guild of Spartacus!
  Og stålfragmenter flyr fra nazistene.
  Maria lanserte noe veldig dødelig med den bare hælen. Og rive metall. Drepte fascistene. Jeg tok den og kvitret:
  - Krakatau! Til min ære!
  Matryona treffer mye farligere. Store mengder sprengstoff mot nazistene. Generelt er jenta knusende og stor.
  Her elsket hun for eksempel med gutter. Bare en halvtime. Krig og en gang. Og klarte likevel umiddelbart med fem. Her er den rike mannen. Ikke for selvfølgelig det er moralsk. Men Matrena følte en økning i styrke av dette.
  Og de tar ikke kuler. Og du kaster en hel boks med eksplosiver og treffer angrepsflyet.
  Om hvordan nazistene, deres fem er redde. Ikke forråd med ord. Og du kan si at jentene er fem.
  Alenka kastet med sin bare fot det hun luker fra ugress. Og kutt på Fritz.
  Hvette:
  - Morderfristelse! Rett i øyet!
  Og hun lekte med pressens avlastningsmuskler. Her er jenta. Og flisene hennes er så vakre. Vel, akkurat som sjokolade.
  Å, jentene har ikke spist sjokolade på lenge. Men det er det du vil.
  Anyuta, som blottet tenner voldsomt, lanserte en dødsgave med bare foten og hylte:
  - Dette er vår siste og avgjørende kamp!
  Og blottet hoggtennene. Mer presist har hun så glatte og behagelige tenner. Ikke si at det er hoggtenner.
  Alla hveste og ga med den bare hælen en hoppende knekt av ødeleggelse:
  - Oksebendelorm!
  Maria mumlet og mumlet:
  - Og sønnen til en scooter.
  Så hun tok den og lanserte med bare fingrene lunten som kuttet av angrepsflyet. Så mange slåtte fascister. Vel, jente. Til alle jentene, ei superheks og ei jente!
  Matryona tok den og hveste:
  - Døden vil være høyere enn livet!
  Og fra hennes sterke ben, hvordan granater vil fly. Og hele hauger med ødeleggelse. Her er babaen! Den ekte jente-ambalen!
  Og lar hjernen fascister. Og, forresten!
  Alenka er heller ikke en glipp. Igjen, med barfot, skjøt hun opp en utslettelsessatellitt. Knust fiendene, og hveste:
  - Materiens høyeste tegn!
  Og spredte alle. Og hun viste frem kaken med bare fingrene. Å, så mye denne jenta elsker å skrive, alle slags perler.
  For eksempel en slik historie om AI. I utgangspunktet er det ekte. Franco, som begrunnet at Storbritannia ikke var en rival til Tyskland, spesielt etter at tyskerne okkuperte Frankrike, lot Wehrmacht gå til Gibraltar. Angrepet var raskt og seirende. Og nazistene begynte å overføre tropper til Afrika. Heldigvis kan dette gjøres over den korteste avstanden.
  Men på den annen side måtte nazistene glemme kampanjen mot Sovjetunionen. Fritz erobret i første halvdel av det førtiførste året hele Nord-Afrika og gikk inn i Irak. Men de overførte mer enn førti avdelinger til sør. På grunn av hva planen "Barbarossa" ikke ble realisert.
  Men tyskerne erobret Midtøsten, og begynte å bevege seg videre over Storbritannia. Etter å ha en masse slaver og råvarer, bestemte Fuhrer seg for å gjennomføre et luftangrep på England. Flyproduksjonen har økt hele tiden. Flere og flere fabrikker ble bygget. Ubåter gikk ned i havet.
  Afrika ble snart erobret.
  Tyskerne presset Storbritannia. Utviklet bombefly. Yu-188 og Do-317 dukket opp. Etter intensiverte bombardementer i august i det førtiandre året fant det likevel en amfibielanding sted. Det var vellykket og Storbritannia falt.
  Churchill flyktet til Canada. Men der ble han møtt med en kald velkomst. Og Japan tok over alle de britiske koloniene.
  I det førti-tredje året tok Det tredje riket, etter å ha skaffet seg: "Tigers", "Panthers", "Lions", og angrep USSR. Og igjen viste det seg dårlig ... Men nei, han angrep fortsatt ikke.
  Etterretning om atombomben, som gjøres i USA, tvang Hitler til å vende seg til Vesten. Det brøt ut en krig mellom aksemaktene og Ørneriket.
  Skjebnen til "Panther" var lite misunnelsesverdig. Tanken hadde ikke tid til å slappe ordentlig av i produksjonen, ble erstattet av en tyngre "Panther" -2. En ny maskin med kraftigere motor, våpen og rustninger ble brukt mot Amerika. Og ble hovedtanken. Helt til den ble erstattet av E-50.
  USA kom seg gjennom Island, Grønland og Canada på den ene siden. Gjennom Argentina og Brasil fra sør. Og fra øst kom Japan. Så krigen viste seg å være sta, men i det førtifemte året var alt over. Amerika kapitulerte.
  I 1946 brøt det imidlertid ut krig mellom Tyskland og Japan. Nazistene er absolutt sterkere. Men krigen trakk ut... Det er mye mer interessant.
  Alenka vil beskrive dette mer detaljert, men så langt er det ikke tid. Hva skal en jente gjøre?
  Det gjenstår bare å kaste granater med bare føtter. Eller noe annet å finne på.
  For eksempel en verden der Skobelev ikke ville blitt forgiftet. Det er interessant. Den berømte sjefen ledet en militær kampanje sør i Russland, og nådde Kushka under Alexander den tredje. Men han viste seg i all sin prakt, under krigen med Japan.
  På sjøen handlet ikke russiske admiraler helt vellykket. Men på land ble japanerne fullstendig beseiret. Så kom den baltiske skvadronen. Og russerne begynte endelig å vinne til sjøs. På en eller annen måte ble paritet etablert. Og til og med en fordel. Japan ble tvunget til å slutte fred. Anerkjent russisk protektorat over Korea. Hun avstod de Kuril-øyene som tidligere tilhørte Russland, men ble byttet ut med Sakhalin.
  Russland beholdt Port Arthur og befestet i Manchuria. Kongens autoritet økte noe. Selv om det var til sjøs var ikke alt bra. Skobelev overlevde til første verdenskrig. Russerne vant flere seire over tyskerne. De beseiret dem i Øst-Preussen, tok Przemysl umiddelbart. Skobelev ble generalissimo. Og etter å ha levd til en alder av åtti, døde han i herlighet og ære.
  På noen måter overgår Suvorov. Tsarriket ble stort og mektig. Nicholas II, gikk ned i historien som en stor. Russland erobret også en betydelig del av Tyrkia og nesten hele Iran.
  Vel, da ... Lei av å skrive det samme som tsar-Russland erobrer hele verden og stormer stjernene. Men i alle fall hadde den sterkeste landhæren i verden alle muligheter til å vinne!
  Selvfølgelig er det synd at Skobelev døde så ung. Talentet hans ble avslørt tidligere enn Suvorovs, men bleknet også uten å nå toppen.
  Alexander II ... kongen er utvilsomt stor. Han hadde erobringer i Kina, Sentral-Asia, Tyrkia, returnerte Donau-deltaet. Med mindre han solgte Alaska - en stor dumhet. Men hadde kongen levd lenger, kunne kanskje Russland ha utvidet sine eiendeler. Eller tvert imot ville det bryte ut opptøyer. En grunnlov ville føre til forvirring.
  Nikolay den første er en konservativ. Tapte krigen på Krim. Vant kriger mot Iran og Tyrkia, men mye blod. I flere tiår kjempet han i Kaukasus. Hva er mulig og suspendert russisk ekspansjon mot sør. Hadde ambisjoner, i sør. Kanskje ville han vunnet krigen med koalisjonen, hvis ikke for Menshikov. Innrammet av denne middelmådige sjefen.
  Som i sin tid Nicholas II Kuropatkin.
  Generelt var historien til tsar-Russland vellykket. De fleste krigene ble vunnet og imperiet utvidet seg. Men borgerkrigen svekket Russland. Bolsjevikene sørget imidlertid for et nytt oppsving. Foreløpig.
  Alyonka likte ikke Stalin. Uhøflig, ufin jævel. Hodet til et så stort imperium burde på en eller annen måte være mer raffinert. Ikke så frekk og mer intelligent. Og selvfølgelig ikke plebeierne til å styre Russland.
  Derfor begynte tilsynelatende Sovjetunionen å tape. Krigen går dårlig fra begynnelse til slutt.
  Alenka tenkte, hva skal jeg gjøre? Hun ønsket forandring. Og noe bedre. Bolsjevismen er ikke et ideelt system. Det er ingen normale valg. Nominer en bekreftet kandidat og stem. Typisk ugle. Folk må ha ekte demokrati.
  Alenka så for seg hvordan hun klemte Stalins nese med de bare tærne og fniset. Det er ekte og morsomt. Gjør denne ghoul til en plomme.
  Eh, Russland var ikke heldig med lederne. Hvorfor var utrenskningene i 1937? Hvorfor iscenesatte hungersnød?
  Stalin har mange forbrytelser! Og her må du selvfølgelig ha et konsept for å forstå alt dette.
  Lenin døde dessverre for tidlig. Jeg hadde ikke tid til å etablere makt og heve landet. Stalin viste seg å være en grei beinbryter. Trotskij kunne vært ved makten - en mann med store talenter. Eller den intelligente Bukharin.
  Ikke dum og Pjatakov. Kanskje ville de ikke ha latt Hitler ta makten i det hele tatt.
  Generelt kunne Tyskland ha vunnet første verdenskrig, ikke ved å overføre tre korps til Øst-Preussen, men ved å fortsette operasjonen for å omringe Paris.
  Da ville Frankrike blitt beseiret like raskt som i det førtiende året. Og tsar-Russland ville ikke ha gjort motstand på én front. Prøysserne kunne få enorm makt og franske kolonier. Eller kanskje engelsk også. Men det var ikke skjebnebestemt til å være lik Det tredje riket. Mer presist, den andre ... Og prøysserne tapte. Selv om de var i stand til å deaktivere Russland. Merkelig, men selv etter å ha løst hendene i øst, klarte ikke Tyskland å snu krigen.
  Og her klarte Führeren mye. Japan traff også i øst.
  Alenka avfyrte nok en gang en granat med den bare, meislede foten. Hun spredte Fritz og ropte:
  - Hun fløy og brølte!
  Hvor morsomt er...
  Anyuta kastet også en liten gave. Hun slapp ut en strøm fra neseborene og mumlet:
  - Toppklasse og Adidas!
  Rødhårede Alla tok og kastet igjen en slik velrettet granat. Hun knuste en visningsenhet for en tysk tank, ropte:
  - Edelt innfall!
  Og hun sendte ballen med sin bare hæl ...
  Maria brukte også sin grasiøse, bare fot. Denne jenta prøvde også å skrive. For eksempel skisserte jeg en historie som denne.
  Pioner Petya ønsket å hjelpe Bolotnikov. Og rømte gjennom portalen til sin tid. Griper samtidig en lommekutter, steiner. Vel, selvfølgelig, det var en gutt fra fremtiden. Og kutteren kan brukes, som ingeniør Garins hyperboloid. Bare i størrelse er dette våpenet som en Makarov-pistol. Og du kan lade den med vann. Ja, et slikt operasjonsprinsipp er fusjon av hydrogenkjerner og produksjon av helium.
  Og kutter til og med slagskip. Da gutten brukte et slikt våpen, begynte de å betrakte ham som en Herrens engel. Og kronet i rollen som tsar Peter den store.
  Det er artig gutten har blitt så kul. Og han erobret også Polen, og Sverige og Tyrkia. Det enorme imperiet Russland har vokst.
  Og så ble ungen, som praktisk talt ikke vokste opp, forble et barn, lei av å herske og vendte tilbake til sin tid.
  Men så viste det seg at alle betrakter ham som et barn, ikke en konge. Og gutten løp tilbake.
  I hans fravær oppsto forvirring. Men gutten er tilbake. Og alle sverget ham troskap igjen. Så fulgte krigen, inntil hele verden ble samlet, i regi av Russland. Og et enkelt imperium oppsto. Og gutten beordret å bygge stjerneskip og ekspandere ut i verdensrommet.
  Det ville vært mulig å vie mer enn én roman til dette emnet, men så langt er det ikke tid.
  Maria blir også tvunget til å kjempe. Generelt ser fremtiden vag og dyster ut. Hvis nazistene vinner, hva skal de gjøre?
  Bli med partisanene? Og krype gjennom skogen til de dreper deg? Eller kanskje gå til Wehrmacht?
  Og en slik idé smiler ikke for mye til dem. Maria sukket tungt.
  Og hun kastet bare en granat med bare foten. Hun scoret flere Fritz, hvesende:
  - Hitler kaput! Selv om han er kul!
  Matryona kastet også en haug med granater med bare føtter. Hun snudde tanken og blåste:
  - Infernalsk metall! Fritz kommer til å skamme seg!
  Og hun slapp ut gnister fra tennene.
  Alenka tok den og hylte:
  - Å, bananer! Å, kokosnøtter - Tum-ba-yumba!
  Og jenta lanserte en dødelig knyttneve med bare foten. Og brøt rustningen til Fritz.
  Alyonka husket da en annen idé av henne. Skriv om den lyse verden. La oss si etter krigen. Tross alt ville det vært så flott! Som for eksempel lever i kommunismens dager. Eller noe annet fantastisk.
  Som poesi:
  Universet ristet over oss
  Og stjernene vannet himmelen i perler ...
  Krigen brenner, helvetes onde lidenskap,
  Og djevelen vil ødelegge Russland!
  Først nå har tyskerne kommet langt. Stormende Gorky. Og dette er farlig.
  Men ryktet hadde allerede spredt seg om at Hitler nok en gang foreslo en våpenhvile. Og dette er en mulighet til å roe ned og slappe av. Stor sjanse for restitusjon. Hvis bare det bankede landet vil dra.
  Men det kan bli verre etterhvert.
  Anyuta kastet igjen dødsbudskapet med bare foten. Hun trodde egentlig ikke på Hitler. Men jeg ønsket å få ned spenningen i kampene. Og i det minste hvile litt. Eh, Suvorov var i Stalins sted, kanskje alt ville gått annerledes.
  Tyskerne anså Mainstein som den beste. Denne Fritz er fortsatt et beist. Og du kan blotte tennene dine kult!
  Anyuta knirket vittig:
  - Gale Beria, onde Stalin!
  Og plystret gjennom neseborene. Hun er en jente med god sans for humor.
  Og hun måtte også være arrestert. Men denne historien fikk en lykkelig slutt. Hun ble imidlertid omhyggelig søkt, og følte seg også på intime steder. Da måtte jeg tilbringe flere dager i en stinkende celle overfylt av jenter. Men så ble hun løslatt. Fortsatt ble det ikke funnet noen ledetråder. Eller kanskje det var det faktum at foreldrene hennes forble på frifot. Men hvordan er det - barnet sitter i fengsel, og far og mor kom seg ut?
  Med mindre det er mulig under en kriminell artikkel. Anyuta var ikke i kolonien, som Alla og Matryona. Men også en jente av jernherding. Og skarpe øyne. Hun jobbet på en byggeplass. Kjempet nesten helt fra begynnelsen av krigen. Og lærte mye.
  Andre verdenskrig var generelt langvarig og nervøs. Gikk med korte pauser. Og katter, eller til og med tigre, klødde i sjelen. Eller kanskje rotter. Alles humør her er litt lite. Men i kamp glemmer du og blir distrahert.
  Kanskje noe fra greven av Montecristo? Det er bedre enn hardt arbeid eller isolasjon. Og selvfølgelig er dramaet tungt i fengselet.
  Og her er de helt gratis, og kan til og med rope:
  - Stalin er en geit!
  Og de vil ha helt rett! Og Stalin er faktisk fortsatt en geit! Og en freak som rammet Russland. Det er til og med synd at han i virkelig historie ble en leder under ledelsen som vant en slik krig. Det er urettferdighet i dette. Vel, hvorfor kom ikke en annen sterk og klok leder frem under krigen?
  Alla, som tidligere fange, hatet Stalin. Selvfølgelig var dette systemet hans. Hun gjorde folk til slaver og straffedømte. Du kan ikke argumentere mot dette!
  Og Stalin burde blitt straffet! Enten heng eller skyt. Eller piske.
  Alla forestilte seg noen ganger hvordan hun ville piske Stalin. Og det fikk henne til å føle seg mye bedre. Selv om det selvfølgelig bare er fantasi. Og jeg vil ha ekte suksess.
  Men Hitler ville bli torturert. Ta ham for eksempel på stativet. Eller elektrisk strøm, eller varm ledning. Eller... Hva annet? Du kan for eksempel dytte den inn i en ståljomfru. Eller stek i en panne. Knekk armer og ben, gni nakken med et tau. Ja, og mye mer! Heng en liten Fuhrer.
  Nå, om å kvartere? Det var så kult! Eller hjul! Løs opp med levende syre.
  Eller kanskje bringe Hitler og Stalin sammen og få dem til å kjempe som gladiatorer? Og så helle i smeltet smør? Eller kanskje i en spikerboks. Og varme negler? Og hvitkalket! Og hva annet kan ikke tenke på!
  Og slå Fuhrer, slå, slå, og slå igjen! Å ha oppvarmet en wire, eller en kjede.
  Eller frosset levende. For eksempel i en isblokk. Fyll med flytende nitrogen eller helium. Vanligvis forbrennes.
  Pine med stråling! Eller ta smeltet bly og hell det ned i strupen på Fuhrer.
  Allah fniste. Og kastet en granat med bare foten.
  Det viste seg morsomt. Og Führeren var sammenkrøllet.
  Jenta tok den og kvitret:
  - Bø Bø Bø! Jeg skal slå Hitler ned!
  Og hva har denne fantastiske skjønnheten ennå ikke funnet på! Faktisk en flott jente!
  Og så rødhåret ... Hva kan ikke sies i et eventyr, ikke beskrevet med en penn! Så krusete hår. Bare en flamme. Eller napalm. Og hun sparker, hun er veldig flott og sparker veldig kult. Dette er terminatorjenta.
  Maria er heller ikke en gave. Men naturen er tynn. Og til og med en troende. Riktignok svekkes hennes tro. Ja, hva slags Gud, hvis hun tillater nazistenes seier? Hvordan er dette mulig?
  Maria var sint på Gud. Tyskerne nådde Alma-Ata, Ufa, Gorky. Omgitt Ryazan, Moskva, Leningrad. Og de stopper ikke.
  Ja, nazistene er sterke. Ondskapen styrer verden uten å vite tallet. Men dere sønner av Satan kan ikke bryte Kristi kraft!
  Mørkets krigere har alltid hatt overtaket. Siden menneskehjertet har et sug etter det onde. Og ikke stol for mye på ham. Og hvem skal man tro? Menneskets sinn! Folk er tross alt ikke så ille! Det er ganske greie typer. som er i stand til å styre rettferdig. Og ikke nødvendigvis troende. Og Stalin er fortsatt sadist!
  Maria tenkte seg om et øyeblikk. Over et slikt problem: hvorfor tillater Gud det onde? Og her er ikke svaret lett. Faktisk, uten ondskap .... Prøv å skrive en bok der det ikke ville være noe ondskap! Det er nesten umulig!
  Det er ondskap i alle litterære verk. Eller synd... Selv om begrepene synd og ondskap ikke er helt identiske. Kriger er også onde. Men de ble ledet av Guds vilje. Og dette var liksom ikke en synd. Slik er paradokset i Det gamle testamente. Og så det fullstendig pasifistiske Nye Testamentet. Og ikke den beste heller...
  Hva ligger de under nazistene? Jesus sa tross alt: de slo deg på høyre kinn, legg venstre!
  Men hvem følger egentlig dette? Prester? Vel nei! Kirken var aggressiv. Og inkvisisjonen og korstogene, og militære formasjoner ved klostrene.
  Ja, prestene var ikke preget av ydmykhet. Og andre... Det være seg katolikker, protestanter, ortodokse. Og dette er med pasifismen til Det nye testamente.
  Fascister gjør som de sier. Og så lære å være sau, og oppføre seg som ulver selv.
  Maria trodde i økende grad at sunn pasifisme kunne være sannheten. Det er ikke pasifisme, men ateisme. De sier faktisk hva som er tro annet enn selvhypnose. Vel, av en eller annen grunn gjorde ikke ikonene noen udødelige. Og patriarker dør, akkurat som enkle syndere. Og munkene er ikke i stand til noe.
  Nei, det er mye bedre å virkelig tro: en person er sin egen lykkes smed!
  Og ikke utmatt deg selv med faste og bønner. Og en ny tank er mye mer verdt enn tusen bønner.
  Maria kastet en granat med den nakne, svært forførende foten og sa med et dypt sukk:
  - Og ikke en kirke, ikke en taverna! Ingenting er hellig! Og i livet er ikke alt så ... Alt er ikke så jenter!
  Matryona dro med bare føtter, en hel centner av eksplosiver og begravde hundre Fritz. Og så klukket hun:
  - Ikke vær lei deg! Hele livet fremover! Alt liv fremover, håp og vent!
  Alenka sendte også en melding og kjørte Fritz-en i kisten. Og hun sang entusiastisk. Skriving på farten;
  Komsomol-jenter er jordens salt,
  Vi er som underverdenens malm og ild.
  Selvfølgelig har de vokst til bragder,
  Og med oss det hellige sverd, Herrens Ånd!
  
  Vi elsker å kjempe veldig frimodig,
  Jenter som vidder ror universet ...
  Russlands hær er uovervinnelig,
  Med lidenskapen din, i kampen uforanderlig!
  
  Til ære for vårt moderland, helgen,
  Et jagerfly sirkler på himmelen...
  Jeg er medlem av Komsomol, jeg løper barbeint
  Issprut som dekket vannpyttene!
  
  Kan ikke jenter, fienden vet å skremme,
  De ødelegger alle fiendtlige missiler...
  Den blodige tyven vil ikke stikke ansiktet sitt til oss,
  I dikt skal det synges bragder!
  
  Fascismen angrep mitt hjemland,
  Han invaderte på en så marerittaktig og lumsk måte...
  Jeg elsker Jesus og Stalin
  Komsomol-medlemmer er ett med Gud!
  
  Vi suser barbeint gjennom snøfonna,
  Susende som raske bier...
  Vi er døtre av både sommer og vinter,
  Livet har gjort jenta herdet!
  
  Det er på tide å skyte, så åpne ild
  Vi er nøyaktige og vakre i evigheten ...
  Og treffer rett i øyet, ikke i øyenbrynet,
  Av stålet som kalles kollektivet!
  Ikke beseire fascismen vår redutt,
  Og viljen er sterkere enn en sterk titan...
  I fedrelandet kan vi finne trøst,
  Og styrte til og med Fuhrer-tyrannen!
  
  En veldig kraftig tank, tror "Tiger",
  Han skyter langt og nøyaktig...
  Nå er ikke tiden for dumme spill
  For den onde Kain kommer!
  
  Vi må overvinne kulden, varmen,
  Og slåss spøkefullt med en gal horde ...
  Rasende rasende bjørn,
  En ørns sjel er ikke en elendig klovn!
  
  Jeg tror Komsomol-medlemmene vil vinne
  Og de vil heve landet sitt over stjernene ...
  Vi startet turen fra oktober,
  Og nå er Jesu navn med oss!
  
  Jeg elsker fedrelandet mitt veldig mye,
  Hun skinner strålende til alle mennesker ...
  Fedrelandet vil ikke bli tatt bort av rubelen,
  Voksne og barn ler av lykke!
  
  Det er gøy for alle å leve i den sovjetiske verden,
  Det er enkelt og perfekt...
  La lykken ikke avbryte tråden,
  Og Führeren stakk munnen forgjeves!
  
  Jeg er et barbeint Komsomol-medlem,
  Selv om frosten snur ørene ...
  Og du kan ikke se nedstigningen, tro fienden,
  Hvem vil ta oss og ødelegge oss!
  
  Det er ingen vakrere ord for moderlandet,
  Flagget er rødt, som om blodet i strålene skinner.
  Vi vil ikke være mer underdanige enn esler,
  Jeg tror seieren kommer snart i mai!
  
  Berlin barbeint jenter vil passere,
  Legg igjen avtrykk på fortauet.
  Vi glemte trøst for folk,
  Og hansker er ikke passende i krigen!
  
  Og det blir en kamp, la denne kampen bryte ut.
  Fritz vil knuse alt i biter!
  Fedrelandet er for alltid en soldat med deg,
  Vet ikke hva vilkårlighet er!
  
  Jeg synes synd på de som døde, dette er sorg for alle,
  Men ikke få russerne på kne.
  Selv om til og med Sam underkastet Fritz,
  Men for oss den store guruen Lenin!
  
  Jeg bærer et merke og et kors samtidig,
  Jeg er i kommunismen og jeg tror på kristendommen...
  Krig, tro folk, er ikke en film,
  Fedrelandet er vår mor, ikke khanatet!
  
  Når den allmektige kommer i skyene,
  Alle de døde skal stå opp i et lyst ansikt...
  Folk elsket Herren i drømmer,
  Fordi Jesus er skaperen av bordet!
  
  Her skal vi kunne gjøre alle glade,
  I hele det grenseløse russiske universet.
  Når en plebeier er som en jevnaldrende,
  Og viktigst av alt i universets skapelse!
  
  Jeg ønsker å omfavne den Høyeste Kristus,
  Å aldri kollapse før fiender...
  Kamerat Stalin erstattet faren,
  Og Lenin vil også være med oss for alltid!
  .
  
  
  Utspekulert Obama
  USAs president Obama viste seg å være mer utspekulert og bombet ikke ISIS, men bestemte seg for å bruke dette kalifatet som en slagram mot Iran, Syria og Russland. Hans beregning var fullt berettiget. ISIS, etter å ha erobret det meste av Irak, gikk inn i krigen med Iran. Amerikanerne kjøpte olje fra militantene og solgte våpen i retur. For å redde Assad kom Vladimir Putin tross alt inn i krigen.
  Og ISIS-bombingen begynte. Men det gikk ikke like knirkefritt som i virkelig historie. ISIS har luftvernsystemer solgt til USA, og jagerfly. Russland møtte en sterkere fiende, og ble tvunget til å overføre bakketropper. Helt fra begynnelsen led russerne konkrete tap, og deres styrke ble brutt. Her er det selvsagt ikke lenger opp til fett.
  Stadig flere styrker ble trukket inn i krigen i Syria. Og hun var ikke populær. Mange sa: bør Russland engasjere seg der? Og ISIS rykket frem og påførte russiske tropper tunge slag.
  Soldater døde i stort antall. Men det var ikke mulig å snu krigen. Dessuten var det også en konflikt med Tyrkia. Og dette gjorde det vanskelig å bruke kreftene.
  Krigen begynte med ISIS tilbake i mai 2015 og har blitt langvarig. Kampene trakk seg lenge, og den russiske hæren klarte nesten ikke å holde fienden tilbake. Det var sinkkister. Og det meste av Irak var under ISIS. Og forsøk på å bryte gjennom ble gjort aktive og aggressive.
  Krigen viste seg selvfølgelig å være langvarig ... Og ved presidentvalget i Russland hadde den allerede vart i tre år. Og mer enn ti tusen russiske soldater og offiserer og flere generaler døde.
  Derfor møtte Vladimir Putin alvorlig motstand. Pavel Grudinin fra venstrestyrkene begynte raskt å få poeng og politiske poeng. Og suksessene hans var kolossale, ettersom vurderingen hopper.
  Riktignok undergravde skandalene Grudinins posisjon noe, men Girkin fikk stor popularitet. Som, som en helt fra krigen i Donbass, har blitt en ny stjerne.
  Uansett har Putin allerede mistet popularitet, og folk ønsket forandring, og annekteringen av Krim ble glemt.
  Valget var over, og selv om Putin så ut til å ha vunnet i den aller første runden, begynte masseprotester og krav om å gjennomgå valgresultatet. Kommunistene trodde ikke på resultatene, og det var mange eksempler på valgfusk.
  Og i Moskva var det ganske store sammenstøt med demonstranter. Massive antikrigsaksjoner begynte også. Og kampene i Syria fortsatte.
  Putin trappet til og med opp kampene og forsøkte å angripe i Irak.
  Men alt dette førte bare til en økning i antall tap.
  Og kampene vokste mer og mer og ble blodigere ...
  Antikrigsbevegelsen i Russland vokste. Det var massive trefninger med politiet og bare massakrer.
  Bare koronavirusepidemien har redusert anti-krigsintensiteten noe.
  Men kampene i Syria fortsatte, til tross for pandemien. Og i 2021, mot ISIS, bestemte de seg for å teste det siste våpenet: pyramidetanker med ett sete.
  Dette er unike biler produsert i kun fire eksemplarer. Hver veide femti tonn, og hadde en motor på fem tusen hestekrefter. Og motoren er ikke enkel, men elektrisk.
  Vakre jenter kjørte fire biler og det var veldig kult.
  Natasha, på en pyramideformet tank, trykket på joystick-knappene med bare tærne, og kuttet Mujahideen med maskingevær, kuttet dem av med uran-kjernekuler.
  Og hun sang og blottet tenner:
  - Ære til det store Russland!
  Zoya, som skjøt motstandere med maskingevær og skjøt fra en hurtigskytende kanon, knurret:
  - For Russland som sprer vingene!
  Og med bare tær trykket den kvikke skjønnheten på joystick-knappene.
  Og igjen spytter ut skjell med urankjerner.
  En annen pyramideformet tank med Augustine snurrer klørne og knuser fienden. Han klipper ned rekkene til Mujahideen, og dekker bakken med et fjell av lik.
  Og brøler:
  - For kommunisten ga!
  Og Svetlana treffer fiendene, og klipper ned Mujahideen. Og mens han synger:
  - Kommunismen vil være i ære!
  Og med bare tær trykker han på joystick-knappene.
  Og krigen er på vei oppover. Russiske tropper møtte en sterk front.
  ISIS er ikke en gave. Stormtroopers brukes mot ham. De har også vakre jenter: Maria og Mirabela. De er så flotte og kjemper barbeint og i bikini.
  Vakre jenter presser allerede på posisjonene til Mujahideen. Og ødelegge dem med missiler.
  Maria synger i glede:
  Raser i raseri SATO,
  Regimentets fiende rykket fremover ...
  Men bødlene-motstanderne,
  Russere vil møte fiendtlighet!
  Og hvordan sende missiler mot fienden. Og slå fiendene med en gang.
  Mirabela, sender skjell, bemerker:
  Hva er krig, hva er krig? For en diktator Assads skyld for å utgyte blod?
  Maria var lett enig i dette:
  - Av hensyn til dette er det ikke verdt det å utgyte blod!
  Og hun sendte også en dødelig rakett.
  Jentene følger selvfølgelig ordre. Men for det syvende året har det vært krig, for hvem vet hva. Og selvfølgelig er jentene sinte på Putin. Det er ikke klart hva han vil. Og de russiske troppene holder linjen, og offensive forsøk mislykkes.
  Pyramidale tanker er bra, men batteriet lades likevel raskt ut med en slik hastighet. De må tas bak og lades med strøm.
  Natasha, Zoya, Augustina og Svetlana kom sammen og la oss spille kort.
  Samtidig synger jentene:
  - Tja, hva skal jeg si, hva skal jeg si, folk er arrangert sånn! Vil du vite, vil vite! De vil vite hva som vil skje!
  Og valget til statsdumaen viste kommunistenes triumf. Men igjen var det massive forfalskninger. Og dette førte til massive protester der millioner av mennesker deltok. Den aldrende svake Zyuganov ble styrtet, og den unge kom til makten i hans sted. Protestene tiltok, gikk i streik og mange slagord.
  Som svar startet den russiske hæren en storoffensiv i både Syria og Irak. Kampene viste seg å være svært blodige. Dessuten er Iran rastløs. Det er opptøyer og uro.
  Putin befant seg i en svært vanskelig situasjon. Inne i Russland har uroen blitt mye større. Zyuganov ble til slutt syk, og den nye unge ledelsen krevde at Putin og teamet hans skulle gå av.
  Kampene raste i Syria og Irak. Krigen der var massiv. Og klatret på smellen.
  Ytterligere to jenter, Alice og Angelica, kjempet som monstre og brukte et spesielt skiveformet helikopter. Og det var ingen måte å slå dem ned.
  Helikopteret skyter opp raketter, brenner motstandere og bryter bunkere.
  Alice tok den og kvitret:
  - For det russiske kalifatet!
  Og hvordan han trykker de bare tærne på joystick-knappen og treffer fienden.
  Angelica brølte:
  - Ombord!
  Og igjen, raketter som lupanet, mot fienden ...
  Det ble holdt et massemøte i Moskva, og under sammenstøt med politiet var det døde. Mange fabrikker gikk i streik. Nå har kommunistene vist sin makt. Og de har allerede direkte kalt Putin for en kriminell og en morder. Motstanden vokste. Og her og der ble det utgytt blod.
  Protestene ble til en generalstreik. Og det viste seg å være så stort at myndighetene ga innrømmelser.
  Resultatene av valget til statsdumaen ble annullert. Og nye er annonsert. Og her hadde kommunistene alle muligheter til å vinne. Og til og med vant, etter å ha fått flertallet av setene i parlamentet.
  Og regjeringen til Mikhail Mishustin trakk seg. Dannelsen av en venstreorientert regjering begynte. Samtidig bemerket kommunistene at det var på tide å avslutte krigen i Syria.
  Det er allerede 2022... Vladimir Putin sa med et sukk at han ikke kom til å gjøre det. Så alle ofrene i dette tilfellet vil være forgjeves.
  Så begynte prosessen med riksrett i statsdumaen. Det er også endringer i Forbundsrådet. Han snudde seg til venstre, og de krever å feie bort Matvienko, som er en for underdanig marionett for myndighetene.
  Generelt begynte folket å gjøre opprør mye mer aktivt og kreve endringer.
  Situasjonen ble varmere. Nå var det kommunistene som satte tonen for protestene. Og de samlet underskrifter til en ny grunnlov.
  Og så fikk Putin et slag, og han ble syk.
  Nye presidentvalg ble annonsert.
  Hovedkandidaten fra kommunistene var Alexei Kuznetsov. Og han gjorde mye. Og i valget klarte den nye venstrelederen å vinne i første runde.
  Og det var flott!
  Her slutter eventyret, og hvem hørte på agurken!
  
  EMELYAN PUGACHEV - EN SJANSE FOR MENNESKEHETEN
  Emelyan Pugachev dro umiddelbart etter erobringen av Tatishchevo-festningen til Orenburg og klarte å overraske byen og ta den ved et flyktig angrep. De fleste av garnisonen overga seg nesten uten kamp.
  Og Emelyan Pugachev fanget et stort provinssenter, mye våpen og ammunisjon.
  Etter det flyttet hans raskt voksende hær til Verkhne-Yaitskaya festning og tok den også med et raskt angrep. Og videre til Ufa. Flere og flere mennesker fra forskjellige nasjoner sluttet seg til Pugachev. Hæren hans, som nærmet seg Ufa, utgjorde allerede nesten femti tusen, og mange våpen.
  Garnisonen overga seg nesten uten motstand. Etter det sendte Emelyan Pugachev flygende avdelinger til Ural for å ta kontroll over våpenfabrikkene.
  Katarina den andre mottok nyheten om Orenburgs fall for sent. Og det sjokkerte alle. Jeg måtte raskt samle krefter. Og det er få av dem - den tyrkiske krigen tar alt bort. Bare én Bibikov, en mer eller mindre passende general-in-sjef, ble mobilisert. Og han har et lag. Jeg måtte raskt samle krefter.
  Men bedragerens hær vokste raskt. Og flyttet til Kazan. Kalmyks, Bashkirs, Tatars, Kirghiz og andre folk ble med i den. Den ene etter den andre ble Emelyan Pugachev anerkjent som den legitime kongen og fabrikker og byer i Ural.
  Og mange sluttet seg til opprørerne. Og hæren til Emelyan Pugachev dro til Kazan, og brøt lett motstanden. Mange offiserer gikk over til hennes side. Og Pugachevs hær vokste raskt. Så Kazan ble angrepet.
  Og i virkelig historie var bedrageren i stand til å ta det med en mindre og dårligere organisert hær. Og nå har det blitt enda enklere og raskere.
  Og Kazan Kreml ble umiddelbart tatt. Emelyans hær viste seg å være rask.
  Og hvor mange kavaleri og mektige jagerfly samlet seg. Og artilleri, og jagerfly fra Ural-fabrikkene. Og mange våpen. Så Koziedemyansk falt.
  Bare i Nizhny Novgorod forventet Emelyan Pugachev alvorlig motstand.
  De klarte å spikre forsterkninger der fra nær St. Petersburg og fra svenskegrensen. Men Pugachev hadde allerede mer enn hundre tusen tropper og mange våpen.
  Bibikov gjorde en feil. Likevel, i stedet for forsvar, trakk han en del av troppene fra byen. Og de ble utsatt for et kraftig slag fra opprørernes overlegne styrker og ble knust.
  Dette lettet angrepet på Nizhny Novgorod. Dessuten gikk en del av troppene og offiserene over til siden av Emelyan Pugachev. Og den største byen falt.
  Bibikov ble også tatt. Han nektet å sverge troskap til bedrageren og ble hengt.
  Pugachev flyttet til Moskva. Stadig oftere gikk regjeringstropper, offiserer og til og med generaler over til hans side.
  Ryazan falt nesten uten motstand. Og en enorm hær nærmet seg i Moskva.
  Det var få tropper i den, og ikke helt pålitelig. Tre regimenter av Don-kosakker gikk over til Pugachevs side. Og Moskva ble angrepet av storm.
  Bare Kreml hadde en sjanse til å gjøre motstand, men forrædere ble funnet der og åpnet portene til Pugachev.
  Alexander Suvorov, raskt tilbakekalt fra den tyrkiske fronten, gikk også over på siden av den selvutnevnte tsaren. Han bestemte at det ikke var noen vits i å kjempe mot folket. Og spørsmålet om kongens legitimitet er et spørsmål om landets ønske.
  Suvorov ble fulgt av andre generaler. Høvdingene i spissen for troppene spredte seg over hele Russland og tok byer etter byer.
  Og Pugachev dro selv til St. Petersburg.
  Katarina den andre, da hun så at styrken hennes ble mindre, tok en del av skattene, flyktet til utlandet og beordret Orlov-brødrene om å organisere forsvaret av byen.
  De gjorde nettopp det. Det meste av garnisonen gikk over til bedragerens side, og St. Petersburg ble raskt tatt. Orlovene ble beslaglagt og hengt. Og den nye kongen gikk inn i hovedstaden. Snart gjenkjente nesten alle generalene og russiske enheter ham. Som russiske byer. Catherine flyktet til Sverige. Og derfra til Tyskland.
  Sønnen hennes Pavel døde under uklare omstendigheter. Og Emelyan Pugachev giftet seg igjen, og kunngjorde en ny kroning. Etter det ble kosakken Ustinya hans kone.
  Krigen med Tyrkia ble betrodd Alexander Suvorov og endte med en rask seier.
  Emelyans arving ble født. Og Romanov-dynastiet ble så å si styrket.
  Kongen avskaffet livegenskapet og gjennomførte reformer. Russland begynte å utvikle seg og stige raskt. En annen krig med Tyrkia og erobringen av Konstantinopel fulgte. Emelyan Pugachev grunnla en ny religion, forlot treenigheten og introduserte polygami. Det var allerede det samme for islam, men ortodoks islam.
  Alexander Suvorov gjennomførte flere kampanjer, nådde Marokko og erobret Midtøsten, Iran, Sudan og Nord-Afrika. Og så, da en revolusjon fant sted i Frankrike, fanget hæren til Emelyan Pugachev hele Europa. Slik oppsto det største av imperier i menneskehetens historie.
  Emelyan Pugachev var ganske ung siden 1742 og regjerte derfor i lang tid, han overlevde både Catherine og Alexander Suvorov. Etter erobringen av Europa, flyttet russerne over Afrika og gikk inn i India, som de også erobret.
  Krigen med Kina skjedde allerede i 1815 under Pugachevs sønn Peter den fjerde.
  Krigen viste seg å være seirende for Russland og Kina ble underlagt. Etter det la Russland tre kontinenter fullstendig under seg og landet i Australia og Alaska. Og fortsatte å ekspandere til Amerika. Der hadde hun ikke lenger seriøse rivaler.
  Storbritannia ble beseiret og tatt til fange. Og snart erobret USA. I 1850 kontrollerte Russland allerede hele verden.
  Neste kom til den kosmiske ekspansjonen. Og det ble kjempebra.
  Men selvfølgelig var det problemer.
  En av dem er bevegelsen til fordel for en republikansk styreform. Men Pugachev-Romanov-dynastiet nøt autoritet og forble så langt urokkelig.
  Det var også maktkamp og kuppforsøk. Da den første flyturen utenfor solsystemet fant sted mot slutten av det tjuende århundre, kastet en gruppe konspiratorer på begynnelsen av det tjueførste århundre seg inn i kunstig søvn og fløy til en fjern planet for å etablere sin egen stat der.
  Noen problemer oppsto med jødene. Hvis andre nasjoner raskt russifiserte og aksepterte ortodoks islam, så var disse jødene sta og gjorde motstand. Og de ble presset for det. Det var andre problemer også. I det tjueførste århundre har ateisme blitt mote. Og fornektelsen av Bibelens og Koranens autoritet. Og formelt sett var teologien bygget på en fri tolkning av disse bøkene.
  Og dette ga også opphav til noen konflikter. Dessuten har vitenskapen utviklet seg. Forventet levealder i det tjueførste århundre har økt betydelig, og folk har lært å virkelig se yngre ut. Og selvfølgelig begynte de å si, men hva med Kristi ord: du vil ikke gjøre et eneste hår hvitt eller svart? Eller kan deres dager være hundre og tjue år!
  Det var også tvil. På noen planeter i solsystemet, hvor det allerede var seriøse bosetninger, begynte separatistiske følelser å oppstå. Uansett var det krav om autonomi. Kort sagt, bedre enn i den virkelige historien, men likevel er det problemer og ikke alt er rosenrødt.
  Men uansett er menneskeheten forent og med hungersnød og epidemier og nesten alle sykdommer er over. Og mennesker kan leve i flere århundrer uten aldring, og ikke liv i det hele tatt, men nesten kommunisme og himmelen på jorden i det tjueførste århundre!
  
  CHURCHILLS INTERESSANTE SJANSE
  Churchill gikk med på fred med Tyskland på følgende vilkår. Det tredje riket garanterer Storbritannia integriteten til dets kolonirike. Dessuten gikk Hitler til og med med på å ikke kreve tilbake de tyske koloniene som ble absorbert av England under første verdenskrig. Til gjengjeld hadde imidlertid tyskerne full frihet til å disponere de franske og nederlandske koloniene. Og også de kunne handle så mye de ville mot Russland. Selvfølgelig skulle ikke Fuhrer tolerere Sovjetunionen med sin nabo. Tyskland fikk mye. Og hun fikk nok. Og Storbritannia tapte formelt ingenting. Så avtalen var gjensidig fordelaktig. England hadde uansett ingen sjanse til å beholde sine eiendeler i Afrika og Asia. Tyskerne ville lett ha erobret Egypt, og etter det Midtøsten med Irak og Kuwait. Og så, gjennom pro-tyske Iran, ville de ha nådd India.
  For ikke å snakke om at Storbritannia ikke har noen sjanse til å beholde Afrika.
  Ubåt- og luftkrigføring, avsluttet, var uansett britene.
  Så alle parter forble i deres interesser. Og Hitler begynte å forberede et angrep på østen. Det er mange flere stridsvogner i USSR, og halvannet tusen kjøretøyer, av mye bedre kvalitet enn tyske.
  Sammenlignet med den virkelige historien, satte Fritz opp fem tusen fly og tusen flere stridsvogner. Mangelen på tap i slaget om Storbritannia påvirket, og muligheten til å bruke det afrikanske korpset i øst.
  Riktignok ble dette delvis oppveid av det faktum at overraskelse var vanskeligere å oppnå.
  Stalin kunngjorde likevel en generell mobilisering, og brakte troppene i beredskap. Men slaget fra tyskerne viste seg likevel å være sterkt og taktisk plutselig. Dessuten forventet de ikke at Fritz umiddelbart ville kaste all sin styrke i slag. Og for å forsvare er de røde trent mye dårligere enn å angripe.
  Wehrmacht-tropper brøt gjennom forsvaret og var i stand til å rykke frem i hovedretningene.
  Noe tregere enn i den førtiførste virkelige historien. Men vi kom til Smolensk. Der de endte opp, ble de stoppet av sovjetiske overlegne styrker. Men nazistene vendte seg mot sør. Allerede på senhøsten fanget de Kiev. Winter fanget Fritz, i kampberedskap for et angrep på Moskva. Nazistene ble værende om vinteren, i kulden, og våget ikke å storme.
  Leningrad er på sin side blokkert.
  Det verste av alt var at Japan ikke turte å gå til krig med USA og Storbritannia. Og kunne åpne en ny front når som helst. Om vinteren prøvde sovjetiske tropper å rykke frem, men det tyske forsvaret ble aldri brutt. På våren fikk nazistene styrke og fortsatte å dominere luften. Men siden Det tredje riket mottok olje ikke bare fra Romania, men også fra Libya, Nigeria, Kamerun, trengte ikke nazistene kaukasisk olje så mye.
  Og Fritz startet en offensiv i sentrum. I et forsøk på å ta Moskva.
  Men forsvarslinjen til de sovjetiske troppene viste seg å være solid. I tre måneder med hardnakket kamp var nazistene i stand til å rykke frem kun hundre, hundre og tjue kilometer.
  Og de stoppet. Bare på Krim var nazistene i stand til å ta Kertsj og blokkere Sevastopol. Nazistene fanget også halvparten av Donbass, spesielt Kharkov. Etter store tap i sentrum endret Hitler sin strategi, og bestemte seg etter råd fra Göring for å sette i gang et luftangrep mot USSR.
  Spesielt ble Yu-188 bombefly brukt. Og nyere og mer avansert Yu-288. Krigen ble mer og mer posisjonell. Hitler regnet med nye våpen og stridsvogner. Først av alt kom Tigrene inn i serien, og litt senere Løven, og deretter Panteren. Den mest beskyttede, selvfølgelig, var "Lion" med 100 mm sidepanser, og til og med i vinkel. "Tigeren" hadde også god siderustning. "Panther" er verre, som ikke trakk et gjennombrudd på tanken.
  Om vinteren holdt tyskerne linjen. Sovjetiske tropper rykket frem uten å lykkes i sentrum. De prøvde å gjenerobre og også uten hell Kharkov. Tyskerne her var klare til forsvar, og kunne slå tilbake angrepet. Den røde hærens eneste suksess var Operasjon Iskra, da de klarte å bryte gjennom en smal korridor til det beleirede Leningrad over land.
  I mai startet nazistene et angrep på Sevastopol. Som fullførte 9. juli 1943 festningsbyens fall. Offensiven i sentrum av nazistene begynte dagen etter. De brukte et stort antall av de nyeste tankene. Inkludert "Lev", som takket være beskyttelse fra alle vinkler lovet å bli en god banebrytende tank. Familien Ferdinand gikk også på offensiven - praktfulle selvgående kanoner på hver sin måte.
  Nazistenes offensiv utviklet seg sakte. Tapene var store. Tank "Lev", viste utilstrekkelig skuddhastighet for pistolen og dårlig kjøreytelse. Men likevel klarte nazistene å omringe Vyazma. Og så ta det. Ett slag trakk ut på høsten, og angrepet av Fritz tørket ut.
  Den røde hæren forsøkte å gjenopprette status quo om vinteren. Og hun var i stand til å slå Vyazma tilbake. Men alle suksesser var begrenset til dette. Nazistene klarte å gjøre motstand i sentrum. Og nær Leningrad. Og i nærheten av Kharkov.
  I forsvar viste "Panther" en god tank. Den mest massive maskinen i Det tredje riket ble produsert i store mengder, og viste seg å være kanskje den beste måten å håndtere sovjetiske stridsvogner på. I luften fortsatte kampene med en viss overlegenhet fra Luftwaffe. Tyske fly var godt bevæpnet, med stor fart, men mindre manøvrerbare. Likevel viste ME-309 seg å være ganske effektiv, først og fremst på grunn av hastigheten og bevæpningen til kjøretøyet.
  Og jetfly var på vei. Først av alt, jagerflyet ME-262, det sterkeste argumentet. Sant, dyrt. Tyskerne økte stadig produksjonen av våpen. De brukte utenlandske arbeidere og de hadde mer utstyr enn USSR. En mer avansert Focke-Wulf-modell dukket opp - TA-152, som med kraftige våpen og rustninger hadde mye bedre manøvrerbarhet og større hastighet.
  Men hovedsaken er selvfølgelig jetfly. De nye sovjetiske LA-7 og Yak-3 kunne bare delvis kompensere for utseendet til en ny generasjon maskiner blant nazistene.
  Allerede før Panther ble tatt i bruk trodde man at denne tanken ikke var tilstrekkelig beskyttet. Spesielt på sidene. Som et resultat ble Panther-2 utviklet for å være mer beskyttet, tyngre og med en 88 mm pistol. Og "Tiger" -2.
  USSR satte opp IS-2 og T-34-85. Tyskerne hadde en mer avansert MP-44 angrepsrifle. "Maus" kom også inn i serien. I motsetning til virkelig historie ble ikke Det tredje riket bombet av de allierte, og mye utstyr kunne produseres.
  Kampene viste imidlertid at "Maus"-stridsvognen var for tung, og mer eller mindre egnet til forsvar. "Tiger" -2 brøt sammen for ofte og var også en forsvarsstridsvogn.
  Bare "Panther" -2 med en kraftigere motor på 900 hestekrefter, viste seg å være et tilfredsstillende kjøretøy for kampoperasjoner. "Løven" viste seg heller ikke for mye.
  Ekte kampoperasjoner har vist at ME-262 ikke er en veldig pålitelig maskin, dyr og ikke manøvrerbar nok, selv med kraftige våpen. Mer aktivt kom TA-152 inn i serien, som var mer eller mindre egnet som arbeidshest. Kan være et angrepsfly og et bombe- og jagerfly i frontlinjen. Håpene knyttet til ME-262 var ikke fullt ut berettiget. Bortsett fra det faktum at denne jageren er veldig vanskelig å skyte ned, hadde den sterk rustning. Men han veide også mye. Men det var knyttet store forhåpninger til HE-162. Og delvis var de berettiget.
  Sommeren 22. juni 1944 slo tyskerne uventet hovedstøtet i sør. Den sovjetiske kommandoen holdt hovedstyrkene i sentrum. Stalin trodde på desinformasjonen om at fienden ville marsjere mot Moskva igjen. Men nazistene var i stand til å utspille sovjetisk etterretning. I tillegg påvirkes et stort antall tyske stridsvogner "Panther" -2, som er ganske raske og manøvrerbare, og bedre beskyttet på sidene.
  Dessuten ble det produsert mange "tigre", relativt enkle å produsere maskiner. Det var også en ny modifikasjon av "Løven". Med en lettere 88mm pistol men med en 1250 hestekrefter motor. Denne "Lion" er den mest suksessrike tanken - av typen "Tiger" -2, men tyngre, med tykkere 120-millimeters side- og hekkpanser, som mer enn kompenserte for den kraftige motoren fra "Maus".
  Lev-2 viste seg å være en meget vellykket gjennombruddstank. Tyskerne var i stand til å oppnå mye. De fanget Voroshilovgrad, Kursk, Belgorod, tok Voronezh. Og snudde seg til svingen til Don. Vi nådde til slutt Stalingrad. Men der satt de fast i kamper. Som i virkelig historie var sovjetiske tropper i stand til å omringe tyskerne nær Stalingrad. Nazistene klarte imidlertid fortsatt å bryte ut av omringingen. Likevel hadde tyskerne mye flere stridsvogner. Kampene viste at "Panther" -2 og "Lion" -2 er i stand til å kjempe ganske anstendig om vinteren. I tillegg dukket E-25 selvgående kanoner opp foran. Dette kjøretøyet var en liten, lavthengende Panther-kanon, men veldig smidig og hurtigskytende.
  Nazistene trakk seg tilbake fra Stalingrad til svingen av Don og holdt ut der. Våren 1945 kom. XE-162 gikk inn i serien, og sovjetisk luftfart ga etter for denne modellen. Men det viktigste er jetbombefly, som ikke hadde like. De bombet russerne nesten ustraffet.
  Den nye tyske tanken E-50 kom inn i serien - lettere enn Tiger-2, men bedre beskyttet og bevæpnet med en kraftig motor. Og dens 88 mm 100 EL kanon er uovertruffen i nøyaktighet og panserpenetrasjon.
  Stalin lette etter måter å slutte fred med Hitler på. Siden mens de nye stridsvognene IS-7 og T-54 fortsatt ble utviklet. Og jetfly er enda mer vage.
  Men Führeren ønsket ikke fred og fortsatte offensiven. Denne gangen, til Kaukasus, gjennom Terek-portene. Nazistene klarte å erobre de sovjetiske byene - Grozny og Ordzhonikidze. Men da de kom inn i fjellene, avtok fremgangen deres.
  Så hastet nazistene igjen til Stalingrad. I kamper fikk de sovjetiske troppene mer og mer fra jet-angrepsfly og bombefly fra Luftwaffe. Men Fritzene selv kunne ikke ta byen, de satt seg fast i kamper. Selv om de forlot "Sturmtigers" i kurset. Og luftfarten presset på.
  Den sovjetiske Yak-9, det mest massive jagerflyet, er utdatert. Og tyskerne dukket opp mer avanserte modeller av ME-262 med mye mer hastighet og manøvrerbarhet. Og sterkere i bevæpning XE-162. Situasjonen eskalerte enda mer da Japan endelig gikk inn i krigen. Tyrkia fulgte etter. Ved slutten av det førti-femte året ble det meste av Kaukasus tatt til fange av tyskerne og tyrkerne. Og det nye førtiseksende året brakte ytterligere skuffelser til USSR.
  Stalingrad holdt fortsatt stand, men i slutten av mai ble siste kvartal tatt. Og tyskerne og tyrkerne fanget på dette tidspunktet Kaukasus fullstendig. Og i juli 1946 begynte en ny offensiv mot Moskva. Sjansene til nazistene var store. Både E-75 og E-100 deltok i kampene. Disse tankene var tettere og bedre beskyttet. Den sovjetiske fronten ble sakte men sikkert kastet inn... Mot slutten av høsten var Moskva omringet.
  Saratov falt også på samme tid. En ekstremt vanskelig situasjon har utviklet seg. Japanerne rykket frem fra øst. Stalin tilbød Hitler fred på andre vilkår enn overgivelse. Führer avviste disse forslagene.
  Om vinteren falt Moskva etter et voldsomt angrep. Og om våren og sommeren fanget tyskerne hele Volga-Vyatka-regionen. Pala og Vologda. Nazistene var i stand til å nå Sverdlovsk på midten av høsten ...
  
  DEN FATALE ROLLEN SOM CHAMBERLAIN
  Chamberlain trakk seg ikke, og klarte å inngå en hederlig fred med Hitler.
  Forholdene for Storbritannia var ganske gunstige: Det tredje riket garanterte ukrenkeligheten til eiendelene til løvens imperium. Og Storbritannia mistet ikke en tomme territorium. Men til gjengjeld fikk Hitler fullstendig frihet i de okkuperte landene Frankrike, Belgia, Holland. Og dette er store områder. Og håndsfrihet i øst.
  Og nazisten nummer én nektet i det hele tatt å marsjere mot Sovjetunionen. Og fortsatte å samle krefter.
  Hitler ønsket ikke bare Afrika og Syria, med en del av Asia, men også russiske land. Først av alt, selvfølgelig, kornmagasinene i Ukraina, de baltiske statene, Hviterussland og kaukasisk olje. Så planene til Führer var Napoleonske.
  Tyskerne forberedte seg på krig og dannet betydelige styrker. På Barbarossa-planen hadde de flere tropper. Først av alt, selvfølgelig, luftfart. Tre tusen fly ble ikke skutt ned under luftkampen om England og sluttet seg til Luftwaffes rekker. Pluss, fly som ikke ble distrahert av Middelhavet, og for å dekke Europa. Så ikke fem tusen fly ble tildelt Barbarossa-planen, dobbelt så mange - ti tusen.
  Og det var noen flere stridsvogner. For det første økte produksjonen av biler mer, siden Det tredje riket ikke ble bombet. I det andre dro ikke fire hundre stridsvogner til Afrika. Og noe ble hentet fra Frankrike. Så Fritz var bedre forberedt på kampen.
  Riktignok tapte de litt tid på å avansere mot Jugoslavia og Hellas. Men ble raskere ferdig uten britene.
  Og invasjonen av USSR begynte 7. juni med mer enn tusen stridsvogner og fem tusen fly. Og selvfølgelig var det mer infanteri og artilleri.
  Det viktigste er at Sovjetunionen, som i virkelig historie, ikke var klar. Stalin var for redd til å kjempe mot det tredje riket og prøvde å utsette krigen for enhver pris og ble igjen fanget.
  Og så angrep Japan. Hvorfor bestemte japanerne seg for å angripe denne gangen? Årsaken er at Storbritannia trakk seg fra krigen, og nå måtte samuraiene i så fall kjempe mot USA og Storbritannia som ikke var bundet av Det tredje riket.
  Og USSR så i alle fall ut til å være en svakere fiende. Spesielt i de aller første dagene av krigen var forløpet av kampene enda verre for den røde hæren enn i den virkelige historien. Så, spesielt i luften, var nazistenes overlegenhet mye sterkere. Ja, og flere stridsvogner, spesielt i sørlig retning, hvor Rommel viste heltemot. Og den røde hæren er ikke klar for forsvar, og det er ingen planer om en forsvarskrig. Og de strømmer på ... Og til og med Kiev var i stand til å bli tatt med på farten, og de kom tidlig til Smolensk. Og Japan angrep også, for ikke å vente på Moskvas fall, for i dette tilfellet ville alle anklage henne for å kaste seg som en gribb mot en død fiende. Beseiret samtidig av tyskerne.
  Nei, samuraiens ære krevde å slå til mens Sovjetunionen fortsatt rykket. Og krigen gikk ganske bra. Samuraiene forlot et stort antall infanteri og angrep stillingene til den røde hæren. Og det var en stor suksess fra deres side.
  Men i utkanten av Vladivostok ble de møtt av et team med barbeint jenter. Som kjempet med vilt raseri.
  Alenka stilte i kø for samuraien. Og så, med bare tærne, kastet hun en granat med dødelig kraft. Og hun rev mange japanere og ropte:
  - Til Stalins ære!
  Anyuta skjøt også mot fienden. Hun meja ned de pressende gule jagerflyene og brølte:
  - For det store fedrelandet!
  Og også hennes bare tær kastet en morderisk dødsgave.
  Alla, denne rødhårede skjønnheten, meja ned den fremrykkende japaneren. Og hennes bare føtter kastet en dødsgave av kolossal destruktiv kraft. Og rev i stykker samuraien og ropte:
  - Ære til kommunismen!
  Maria sparket også. Denne gullhårede skjønnheten. Og hennes bare tær kastet dødelige dødsgaver.
  Og massen av samuraier kollapset.
  Og jenta knurret:
  Vi vil ikke gi opp Vladivostok!
  Og den nakne hælen til jenta bukket under for dødens gave.
  OL kjempet også hardt. Og så kastet hennes nakne, sterke ben en hel haug med granater og rev motstandere.
  Krigeren hvisket:
  - For det store Russland!
  Alenka, som kuttet av de gule soldatene, bekreftet:
  - Fosterlandet er med oss!
  Og hennes bare hæl bukket under for granaten. Og rev fra hverandre de nye soldatene i det store imperiet.
  Men til tross for all heroismen til den røde hæren, tapte hun. Det var ikke mulig å overføre divisjoner fra Fjernøsten. Og tyskerne satte i gang et angrep på Moskva mye tidligere enn i den virkelige historien, og hadde allerede klart å omringe det, og delvis fange det, før kraftig regn strømmet ned og tiner satte inn. Og dette hadde selvsagt innvirkning på krigens gang.
  Tyskerne er spesielt sterke i luften. Flyet deres får de sovjetiske troppene spesifikt.
  Tyskerne i sør var også sterkere og rykket videre. De klarte å ta Kursk, Voronezh allerede før tiningen, og flyttet til Stalingrad. Etter å ha startet krigen to uker tidligere og med store styrker, fikk nazistene et rettferdig forsprang og hadde nå en merkbar fordel i alt. Og historien for den røde hæren viste seg verre enn i virkeligheten.
  Tyskerne beveget seg raskere over Krim, og brøt seg inn i Kaukasus. Og også der oppnådde de stor suksess. Dessuten gikk Tyrkia også inn i krigen, og så hvordan Sovjetunionen smuldret opp.
  Og så tok tyskerne Ryazan og fortsatte offensiven. Og Stalin selv løp som en hare. Og nazistene nærmet seg allerede Gorky. Det var kamper.
  Men Moskva gjorde likevel motstand: byen er stor. Men kampene fortsatte i gatene og nazistene nærmet seg Kreml.
  Men de sovjetiske jentene ga kamp mot nazistene, nær byen Gorky.
  En hel bataljon med barbeint jenter, til tross for at det allerede snødde og frostpåkjørte, møtte nazistene.
  Natasha åpnet ild og ristet på brystene som knapt var dekket av bikinistrenger.
  Så sang jenta:
  - Ære til det store Russland!
  Og med bare tærne avfyrte hun en granat av ødeleggende kraft.
  Zoya, som skjøt mot fienden og klippet ned Fritz, kurret:
  - Ære til heltene!
  Og hennes bare hæl kastet en morderisk dødsgave.
  Krigeren kvitret:
  - Vi vil ikke gi opp Moskva!
  Augustine skjøt mot fienden og kuttet av massene til de fremrykkende nazisttroppene, og han skrek:
  - Flyene våre er gode!
  Svetlana, som skjøt mot nazistene, utstedte aggressivt:
  - For rådens hjemland!
  Og med bare tærne kastet hun en eksplosiv pakke.
  Jentene er veldig flinke og sexy...
  Men Alice og Angelica kjemper fortsatt. De kjemper med ulik krefter.
  De slår ut en stridsvogn med en granat, og den snur.
  Alice kaster en eksplosiv pakke med bare foten. Den tyske selvgående pistolen er ødelagt, og rullene flyr. Den ene labben til nazisten ble revet av og en gullklokke glitret.
  Alice knirket:
  - For fedrelandets storhet!
  Og hennes bare tær, mens de skyter ut en morderisk bombe. Og kuttet hodet av generalen.
  Angelica vil også eksplodere mot nazistene fra en bazooka. Og traff en annen tank. Og rev fienden i stykker.
  Og hun sang og blottet tenner:
  - Ære være det store fedrelandet!
  Jenta tok den, og med sin nakne, runde hæl bukket hun under for ødeleggelsens dødelige gave.
  Alice opptrådte veldig aggressivt og aktivt. En jente som drømte om prestasjoner og suksess.
  Hun ble arrestert i det trettisjuende året, da hun fortsatt var en jente, sammen med foreldrene. Først tok de meg til et søkerom. De beordret meg til å kle av meg naken. Og Alice skammet seg veldig. Hennes kvinnelige figur var fortsatt under dannelse. Men brystene vokste allerede, og vaktmesteren klemte bysten hennes med ordene: "Å, hvilke pupper!"
  Alice ble flau og rødmet:
  - Ikke rør meg!
  Matronen lo.
  - Åpne munnen jente, tante undersøk nøye!
  Alice åpnet munnen. Og matronen rakk inn i munnen hennes med fingrene. Ubehagelig, selvfølgelig, nesten kastet Alice opp. Spesielt når de trykket på tungeroten hennes.
  Men det verste var senere. Matronen kjente på munnen hennes og beordret:
  "Nå bøy deg og spre bena!"
  Og hun tok hansker på de store potene sine!
  Og hvordan labben hennes stupte ned i jomfrubarmen og rev jomfruhinnen. Så det ble blod. Og det gjorde så vondt at Alice skrek. I mellomtiden holdt de to andre vaktene hennes hender. Og fangevokteren kjente henne, klatret opp til selve livmoren, og veldig frekt. Det var smerte og tårene rant nedover kinnene til Alice. Og i anus var det ikke mindre smertefullt. Vaktens pote er stor, og fingrene hennes er lange og tykke.
  Alice besvimte til og med av smerte og skam. Så brakte de henne inn. De tok meg med til et annet rom. Fotografert naken fra forskjellige vinkler, og tok fingeravtrykk.
  Og så overøste de meg med kaldt vann fra en slange og drysset med blekemiddel. De ga ut offisiell rom: en kort, grå kjole med et nummer, og tok meg med til en celle med andre jenter. Det var kaldt å gå barbeint, men det var mange barn på cellen og det var ganske varmt.
  Alice ble tatt inn til avhør noen dager senere. Der ble hun bedt om å signere et papir. Jenta nektet. Så festet de hennes bare føtter i stokker og slo henne med kjepper på de bare hælene. Alice skrek, men nektet å skrive under før hun mistet bevisstheten.
  Hun ble igjen kastet inn i cellen. Undertrykkelsen var massiv og det var ikke tid til å rote med barnet og forhøre lenge. Derfor ble hun gitt en termin angivelig for tyveri og signerte en henvisning til en barnearbeidskoloni uten rettssak.
  Alice jobbet og studerte der. Det var få kriminelle, nesten alle barn var fiender av folket. De gikk barbeint til frost, og i froststøvler i statseide støvler. De jobbet tolv timer om dagen. De spiste mest kål, men bodde sammen. Alice selv i barneleiren ble sterkere og herdet. Og nå kjempet hun barbeint i snøen. Og partneren hennes Angelica satt også. Bare hun var en ekte kriminell og kriminell. Og barnekolonien kom henne også til gode.
  Jentene kjempet hardnakket og heroisk.
  Men likevel falt Moskva ... Og Kaukasus ble tatt til fange. Og Stalin ble også forgiftet av sine egne.
  Beria signerte overgivelsen. Og han ble guvernør over en del av Russlands territorium.
  Og krigen i øst er over. Chamberlain døde, og Churchill tok hans plass.
  Og så bestemte Hitler at Storbritannia hadde for mange kolonier. Er det ikke på tide å kutte dem?
  Og han startet en ny krig i 1944. På dette tidspunktet hadde tyskerne de siste Panther-2 og Tiger-2 stridsvognene, mer avanserte og med kraftige motorer. Og viktigst av alt, jetfly og ubåter på hydrogenperoksid.
  Ja, og Japan ønsket å utvide sine eiendeler, på bekostning av koloniene Storbritannia og USA. På dette tidspunktet hadde samuraien faktisk erobret Kina. Og de hadde store planer.
  Tyskerne startet en offensiv på høsten ... Deres kraftigere stridsvogner beveget seg godt med sterke motorer. Og jetfly hadde ikke en motstander i det hele tatt.
  Storbritannia ble bombet. Og ubåtflåten plaget henne. Og tyskerne angrep Egypt. Og de beseiret raskt Storbritannia der, gikk inn i Midtøsten med tyrkerne. Gibraltar ble også tatt, og troppene gikk inn i Marokko og erobret det svarte kontinentet.
  Kort sagt, krigen gikk én vei. I løpet av vinteren erobret tyskerne Nord-Afrika og Midtøsten. Og til våren også Iran og India. Ja, og japanerne avanserte og beseiret Amerika med suksess i Peru havn.
  Dette er store seire. Og om sommeren var det en landing i selve Storbritannia, som endte i fallet på ti dager.
  Og på høsten ble det sørlige Afrika og Australia tatt til fange. Nå er USA under angrep.
  Førtiseksende år gikk i erobringen av øyene, og luft- og ubåtkrigføring. I 1947 begynte erobringen av Canada og Mexico med et dobbelt slag. Tyske stridsvogner i "E"-serien har blitt de mest avanserte og kraftige i verden. Og det tyske automatgeværet MP-64 hadde ingen like på alle måter.
  Og flygende tallerkener og plater var rett og slett umulig å skyte ned, hvor usårbare de er takket være den laminære jetstrålen.
  Og så mange tap...
  USA kapitulerte 30. januar 1948. Bare femten år etter at Hitler kom til makten. Og det var en strålende begivenhet.
  Så kom en periode med fred... Men foreløpig. Den 20. april 1955 begynte krigen mellom Det tredje riket og Landet til den stigende sol med alle dets kolonier. Krigen var brutal og varte i mer enn to år, men det hele endte med Tysklands seier.
  Den 20. april 1959 holdt Hitler en folkeavstemning der et enkelt imperium ble etablert i verden - Det tredje riket. Og et monarki ledet av Hitler.
  Og da Fuhrer døde i 1961, klarte sønnen hans å ta tronen.
  På dette tidspunktet fløy folk til månen og Mars, og menneskehetens liv så ut til å bli bedre.
  
  SENSASJONELL AVBESTILLING AV VALG
  Etter den oppsiktsvekkende suksessen til Liberal Democratic Party i valget i 1993, tok Jeltsin rådet fra de radikale og annullerte resultatene deres. Akkurat i tide til nyttår, uten å la statsdumaen møtes. Og det ble en sensasjon! Før det nye valget til statsdumaen som var planlagt til 12. juni 1994, gikk lovgivende makt til Federationsrådet. Og det var et interessant taktisk trekk.
  Samtidig forbød ikke Jeltsin LDPR, og reglene for parlamentsvalg forble de samme. Og det ble absolutt en sterk avgjørelse. Eller rettere sagt kontroversielt. Men hele propagandaens makt falt på LDPR-partiet. Og det var mye gjørme. Selv om på den annen side, jo mer de skjeller ut, jo høyere er populariteten. Zhirinovskys tilhengere var skuffet over den stjålne seieren.
  Og det ble opptøyer. Yabloko-fraksjonen, som fikk en god prosentandel, var også misfornøyd. Og "Women of Russia", som viste et oppsiktsvekkende resultat, er heller ikke så fornøyd. Men "Russlands valg", ledet av Gaidar, fikk forsterkninger. Jeltsin avskjediget den moderate Tsjernomyrdin, som likevel lånte mye fra det gamle systemet og ville utnevne Yegor Gaidar til statsminister. Sistnevnte fylte opp laget med nye reformatorer. Og et sterkt team samlet seg ... Som begynte å kollapse økonomien enda raskere enn i den virkelige historien. Og kupongprivatiseringen fortsatte.
  Konfrontasjonen med myndighetene bare vokste. Og vurderingen til Zhirinovsky, til tross for bøttene med skitt, og kanskje takket være dem, økte. Selv om valgkonkurransen var mye tøffere. Og det var mye flere partier som samlet inn hundre tusen underskrifter. Og mye mer tid ble gitt til å samle underskrifter. Og det hadde effekt. 44 partier kunne delta i valget.
  Og denne gangen med betalt sendetid var det verre. Og under TV-debatten ble Vladimir Volfovich arrestert og kastet inn i Lefortovo. Anklaget for å ha fremmet hat i boken The Last Dash South.
  Men dette hevet vurderingen hans enda mer, selv om han ikke fikk ordet. Og slik fant valget til statsdumaen sted 12. juni 1994. Og umiddelbart en sensasjon. Under forhold med hard konkurranse vant LDPR-partiet mer enn førtiseks prosent av stemmene i partilistevalget. "Yabloko", "Kvinner i Russland", "PRES", "agrarer" passerte ikke femprosent-barrieren.
  Den andre plassen ble tatt av kommunistene, og den tredje av "Russlands valg" ledet av Gaidar. Som overvant hennes fem prosent ....
  Og flertallet på partilister for det liberale demokratiske partiet. Ja, og i enkeltmandatdistrikter la Zhirinovskys parti til, og vant betydelig mer enn hundre seter. Generelt viste parlamentet seg å være svært opposisjonelt og anti-Jeltsin. Og LDPR-partiet fikk flertall i statsdumaen, nesten et konstitusjonelt flertall. Og sammen med kommunistene og konstitusjonelle.
  Det er imidlertid også Overhuset og presidenten selv. Og Vladimir Zhirinovsky ble tatt direkte fra cellen til møterommet til statsdumaen. Dermed ble en ny opposisjon dannet.
  Jeltsin hadde makt under den nye grunnloven. Og kraften er veldig stor. Men han hadde ingen rett til å oppløse statsdumaen det første året. Som i de siste seks månedene av hans presidentperiode. Og dette er en alvorlig situasjon.
  Å annullere stortingsvalget igjen er allerede for mye. Og Jeltsin bestemte seg etter litt nøling for å tilby statsdumaen en avtale om fred og harmoni.
  Vladimir Zhirinovsky krevde som svar på regjeringens avgang og dens dannelse på grunnlag av et parlamentarisk flertall.
  Dette skapte motstand. Og statsdumaen vedtok et mistillitsvotum til regjeringen til Yegor Gaidar og holdt amnesti for politiske fanger.
  Og det var alvorlig. Jeltsin befant seg i en vanskelig situasjon. Og forholdet hans til statsdumaen ble fiendtlig. Selv om en konstitusjonell lov om forfatningsdomstolen og parlamentarisk fjernsyn ble vedtatt. Samt sivilloven. Og igjen ble det vedtatt et mistillitsvotum til regjeringen.
  Jeltsin signerte loven om status som stedfortreder. Og likevel avskjediget han Yegor Gaidar.
  Russlands president foreslo Jevgenij Primakov som statsminister. Dette passet mer eller mindre alle. Men Jeltsin startet uventet en krig i Tsjetsjenia. Og han møtte en negativ reaksjon fra statsdumaen. Og igjen avfeide han det ... Selv om det ikke er i henhold til grunnloven.
  Men igjen kunngjorde han nytt parlamentsvalg... Og avskjediget Primakov, og utnevnte Chubais i hans sted.
  Men situasjonen ble mer komplisert... Det liberale demokratiske partiet vant igjen, og la til og med inn stemmer... Og på dette tidspunktet ble valget holdt etter nye regler. Det var nødvendig å samle flere underskrifter, og partitilhørigheten til varamedlemmene ble indikert. Og LDPR vant et konstitusjonelt flertall. Og det andre partiet var kommunistene. Resten av femprosentsperren tok ikke.
  Og igjen konfrontasjon med Jeltsin. Grusom på bakgrunn av krigen i Tsjetsjenia. Og starten på riksrettsprosessen.
  Jeltsin mistet også støtten fra hæren på grunn av krigen i Tsjetsjenia. Og Forbundsrådet var ikke på hans side.
  I tillegg ble Jeltsins helse kraftig dårligere, og han ble syk. Og nye presidentvalg ble annonsert i Russland.
  Vladimir Zhirinovsky var deres klare favoritt.
  Jeltsin pustet knapt... Så selve makten falt i hendene på Vladimir Volfovich.
  Men så ble det holdt valg og ny president i Russland. Han arvet en vanskelig arv. Og jeg måtte gjøre mye. Men med tøffe tiltak hevet Vladimir Volfovich Zhirinovsky staten. Og Russland reiste seg mer og mer. Innen fem år var nivået på innsparingene før reformene gjenopprettet. Og fem år senere doblet Russland nasjonalinntekten som den var før reformperioden.
  Men Vladimir Volfovich tok opp restaureringen av Sovjetunionen. Hviterussland var den første som sluttet seg til Russland og frivillig. Deretter Kasakhstan, deretter andre republikker i Sentral-Asia, spesielt da de ble angrepet av Taliban.
  Ukraina brant med Maidan, og Russland kom dem til unnsetning og befridde appelsinene fra makten. Og så er det en folkeavstemning og tilslutning til USSR. Etc. Inntil i 2015 gjenopprettet Russland sine tidligere grenser.
  Men dette var ikke nok. I sør har ISIS tatt over Irak og Syria, og flere andre stater. Volfovich oppmuntret islamistene, og lot dem ta over hele Midtøsten.
  I 2016 ble Finland en del av det russiske imperiet. Og i 2020 utnyttet det faktum at USA druknet i koronaviruset, og ISIS erobret land fra India til Spania... Og krigen med dette kalifatet begynte.
  Vladimir Zhirinovsky bestemte seg for å gjennomføre sin langvarige plan: det siste kastet mot sør.
  Og den russiske hæren var på den tiden den sterkeste i verden. Og takniene hennes var bare flotte.
  Spesielt pyramideformet, laget i henhold til tegningene til den strålende Oleg Rybachenko. De var bare flotte...
  Bilen er toseter, og jentene i den lå nede i en pyramide. Det hele er bare femti tonn, men elmotoren er på fem tusen hestekrefter. De er så raske maskiner, fullstendig ugjennomtrengelige for alle typer prosjektiler.
  Og hun skynder seg til posisjonene til militantene i det store imperiet til ISIS. Og bokstavelig talt gjør underverker.
  Natasha, som lå i denne tanken med Zoya, og skjøt fra et dusin maskingevær, bemerket:
  - Er jeg en superjente?
  Zoya svarte selvsikkert og trykket på joystick-knappene med bare tær:
  Vi er alle flotte her!
  En annen stridsvogn som flyr sammen med Angelica og Svetlana ødelegger også den enorme hæren til kalifatet.
  Jentene ler og ler:
  - Vi er de kuleste av alle! Og la oss feire suksessen!
  Og igjen slår de ned fiendene.
  Ja, to tanker kan ikke gjennombores av noe fra hvilken som helst vinkel. Dette er jenter i biler på høyeste nivå. Og de kan ikke brytes. Både skjell og raketter rikosjetterer.
  Natasha sier og klipper dushmans:
  - For USSR!
  Zoya, som slår ut motstandere, er enig:
  - For moderlandet!
  Krigere bør bemerkes kjemper. Vladimir Volfovich Zhirinovsky restaurerte mye fra Sovjetunionens tid. Han returnerte Diamond Star of Victory til Leonid Ilyich. Han gjenopprettet Beria til rangering av marskalk med alle prisene. Etablerte ordenene: Ivan den grusomme, Peter den store, Nicholas II, Alexander II og III, Dmitry Donskoy.
  I tillegg restaurerte Vladimir Volfovich monumentet til Dzerzhinsky. Etablerte Ilya Muromets-ordenen. Dette er for idrettsutøvere. Og ordenen ble etablert av Mikhail Lomonosov og Mendeleev. Og dette er også logisk.
  Vladimir Volfovich etablerte også en pris i litteratur med et beløp som er ti ganger større enn Nobelprisen. Og han gjorde mye mer.
  En av ideene hans var etableringen av ordenen - "Motherland", den dyreste av alle ordrer i verden med rekordmange diamanter. Og det var tanken. I tillegg ble utformingen av ordren argumentert og godkjent i lang tid.
  Og det ble til og med en konkurranse.
  Vladimir Zhirinovsky gjorde noen andre endringer i de militære forskriftene. Introduserte rangen som brigadegeneral - lavere enn generalmajor, men høyere enn oberst. Og stillingen som general-general er mellom generalobersten og generalen for hæren. Det ble også en ny offisersgrad: statsmajor. Mellom major og oberstløytnant.
  Zhirinovsky introduserte en annen rang: underoffiser. Dette er mellom en fenrik og en juniorløytnant. Korporaler dukket også opp. Resten av titlene er beholdt.
  Vladimir Zhirinovsky etablerte også tittelen Supermarshal, mellom Marshal og Generalissimo. Og den nye tittelen Supergeneralissimo.
  Slik ble heraldikken skapt.
  Presidenten avskaffet i en folkeavstemning tidsbegrensninger. Og han ble en virtuell diktator. Og valget ble holdt nesten uten alternativ. Og de nådde området på nittini prosent med en hestehale. Og så skjedde det...
  Men uansett ble det i alle fall holdt valg, og noen lommealternativer deltok i dem. Hitler gjorde seg selv til kansler på livstid.
  Forresten tapte Fuhrer sitt eneste valg, presidenten, dog med en anstendig prosentandel og i en bitter kamp. Men likevel risikerte ikke Hitler et nyvalg.
  I 2020 erobret Vladimir Zhirinovsky nye høyder og førte krig med det islamske kalifatet. Og dette er kolossal kraft. Og kampene der er veldig harde.
  Og fly kjemper, til og med ubemannede. Og det er kult og blodig.
  Vladimir Zhirinovsky er den nye lederen av Russland og streber etter verdensherredømme.
  I kamper deltar også flygende tallerkener som ikke kan skytes ned.
  Og vakre russiske jenter flyr på dem.
  For eksempel er Maria og Mirabela så kule i kamper.
  Og de lanserer kamplasere fra tallerkener. Og de brenner ISIS-tropper, som rett og slett er enorme.
  Ja, dette kolossale imperiet som slukte Asia til India, inkludert Pakistan og Afghanistan. Og halve Afrika. Og hvor mye er befolkningen, og for et kolossalt tall.
  Maria trykker på joystick-knappene med bare tær og stikker hull på det nærmeste fiendtlige flyet og knirker:
  - Ære til kommunismens æra!
  Mirabela brenner tanken med en laser og bekrefter også:
  - Det blir våre store tider og seire!
  Og jentene ler...
  Og de vil vise tenner som glitrer som perler.
  Maria husket gangene da hun fortsatt var en liten jente og så Zhirinovsky på et rally. Han gjorde inntrykk på henne. Men hvordan ikke å applaudere dette.
  Maria, da Vladimir Volfovich ble arrestert, dro til Moskva. Den lille jenta, som en helgen, beveget seg barbeint. Og overvant by etter by.
  Og hennes bare føtter var så nedslått, og føttene hennes ble kuttet og blødde. Men jenta gikk og gikk. Og kom til Moskva. Der ble hun plassert på et barnehjem. Og så sendt tilbake til foreldrene sine.
  Og det ble en hajj for henne.
  Maria, som Gerda, gikk hundrevis av kilometer. Hun ba om almisse på veien, hun var sulten. Og den bare sålen hennes gjorde så vondt og klødde, men til slutt ble den dekket av hard hud og ble hard som en hov.
  Maria husket dette, og nå knuste hun Mujahideen.
  Og hun sang til og med og skrev en romanse mens hun var på farten:
  Jeg er Chernobog, den onde Guds datter,
  Jeg skaper kaos, jeg sår ødeleggelse...
  Min storhet kan ikke overvinnes,
  Bare rasende hevn brenner i sjelen!
  
  Som barn ønsket jeg en god jente,
  Hun skrev dikt og matet katter ...
  Sto opp tidlig om morgenen
  Over det flagret, vingene til kjeruber!
  
  Men nå vet jeg hva ondskap er
  Hva gjør denne verden ulykkelig...
  Og hva er det du sier bra?
  Her er ødeleggelsen lidenskapelig elsket!
  
  Og viste hennes jenteaktige glød,
  At Guds datter ble glitrende ...
  Vi vil erobre universets vidder,
  La oss vise styrke, veldig kraftig!
  
  Store far denne Chernobog,
  Han bringer kaos, kriger inn i universet...
  Du ber til Svarog om å hjelpe,
  Faktisk blir du belønnet!
  
  Så jeg sa: frels Herren,
  La sinne koke i hjertet ditt...
  Vi vil bygge lykke, jeg tror på blod,
  La livmoren bli fylt til randen!
  
  Jeg elsker list, ondskap og svik,
  Hvordan lure tyrannen Stalin...
  Kan ikke gjøres til skamme
  Og hvor mye tåke det er i verden!
  
  Her foreslo jeg å gjøre et sterkt trekk,
  Ett slag for å ødelegge det onde...
  Men en veldig svart Gud ble forelsket,
  I alle saker, både disse og etterlivet!
  
  Hvordan jeg viste seg å være vant til det onde,
  Og i hjertet av raseri, rasende næret ...
  Forsvunnet sug etter glede, godhet,
  Så snart sinne trengte inn fra sokkelen!
  
  Og hva med Stalin - han er også ond,
  Om Hitler, så det er ingen tvil ...
  Genghis Khan var en så kul banditt
  Og hvor mange sjeler han klarte å lamme!
  
  Så jeg sier hvorfor holde det bra,
  Hvis det ikke er den minste egeninteresse i det ...
  Når du er en hakkespett - ditt sinn er en meisel,
  Og forsvant når dumme tanker!
  
  Så jeg sier til meg selv og andre,
  Server kraften som svart blekk...
  Da vil vi erobre universets vidde,
  Bølger vil bryte gjennom universet!
  
  Vi vil gjøre ondskapen så sterk
  Det vil gi raseri udødelighet,
  De som er svake i ånden har allerede blitt blåst bort,
  Og vi er de sterkeste som tror på dette!
  
  Kort sagt, vi vil bli sterkere overalt,
  Hev blodsverdet over universet...
  Og vårt raseri vil være med henne også,
  Vi vil motta et kall fullt av skjebne!
  
  Kort sagt, jeg er trofast mot Chernobog,
  Jeg tjener denne mørke kraften av hele mitt hjerte...
  Min sjel er som vingene til en ørn
  De som er med den svarte guden er uovervinnelige!
  
  HVIT TIGER UNGE
  En liten sirkusgruppe gikk langs sommerveien på Krim. Den første som gikk var en barbeint, lyshåret gutt på rundt tolv år. En tynn, men seig gutt i shorts, og gikk i varmen med en naken overkropp. Ribbene stakk ut, men årene var som ståltråd, under det nesten svarte fra brunfargen i huden.
  En jente fulgte etter ham. Lysebrunt hår brent i solen, som overmoden hvete. Jentas øyenbryn er også lyse, og ansiktet hennes, fra støv og sterk solbrenthet, er mørkt som en sigøyner. Men ansiktstrekkene er veldig vakre, bare litt spisse på grunn av tynnhet. Jenta er slank, i en lett bomullskjole over knærne. Og også barbeint, selv om du ikke vil misunne de som er uten sko hvis de går langs den steinete veien til Krim. Ikke bare steinene er skarpe, men også varme i sommersolen.
  Men jentene og gutten er vant til barbeint i varmen og kulden, og bronsebeina og hardhårede såler tar ikke hensyn til slike bagateller.
  Bak dem hakker en søt skapning. Hvit, men med brune striper. Søt albino tigerunge. Også avmagret, fryktelig sulten, fanger sommerfugler på farten og spinner.
  Bak jentas skuldre er det en sløyfe i hendene på noe tilbehør. Lastet litt og gutten. De har gått siden tidlig morgen. Gutten tråkket på et flaskeskår. Og han kjente et stikk gjennom callusen, han haltet. Og slik blir de nakne sålene slått ned, og hard hud klør av skarpe, varme steiner.
  Jenta smilte og sa:
  - Vær forsiktig Olezhka! Noen ganger er det overraskelser på veiene!
  Gutten knurret sint:
  - Ja, ikke noe forferdelig, ikke engang blod! Men hva skal vi mate Bimbo!
  Jenta trakk pusten dypt og sa:
  - Ja, tigerungen bestod! Han trenger kjøtt! Det varer ikke lenge på restene!
  Gutten svarte med et smil:
  - Det er mange dachaer med rike mennesker. Kanskje vi drikker kjøtt. Og du, Olesya, gikk også ned i vekt ...
  Jenta ristet på seg selv og sa:
  - Og det passer meg! Agiliteten økte til og med!
  Og jenta spratt opp og snurret seg på tåa. Olezhka plystret i beundring, og tigerungen knurret.
  For et par år siden var de i samme sirkusgruppe, som tok kontakt med Folkeviljen og ble beseiret. Olesya deltok også, og ifølge ryktene slo hun til og med generalen. Og nå vandret hun rundt i Russland barbeint og urolig. Om vinteren flyttet de til Iran i Irak, hvor de padlet langs de bratte bakkene og holdt forestillinger. Om sommeren dro vi ned til Russland. Olesya kunne flere språk, inkludert persisk, og lærte Oleg.
  Det er til og med morsomt å gå rundt i Iran i et slør, men med bare føtter. De knuste showet, og sist fikk de Bimbo. Også en rømling, fra en gruppe. Et beist av sjelden skjønnhet, men fryktelig glupsk. Aksjer gikk raskt til ham, selv om tigerungene samlet mange mennesker. Men de siste dagene har det kommet en mørk strek for gruppa. Av en eller annen grunn fikk ikke en vakker jente, en gutt og en albinotigerunge penger. Og de sultet. Og verst av alt, sult ble utholdt av små rovdyr.
  Triumviratet satte seg ved gaffelen. Olesya delte to små poteter mellom gutten, og ga alt brødet til tigerungen. Han spiste den grådig og ba om mer. Det er synd han sutrer så mye ... Som en valp. Og for en tynn en.
  Olesya reiste seg resolutt og slo henne bare såler:
  - Gikk! La oss underholde herrene!
  Allerede den første dacha møtte dem uvennlige. Vaktmesteren nektet å slippe henne inn og kalte Olesya en prostituert.
  Den andre gangen var bedre. En trettifem år gammel dame lot meg komme inn. Oleg skiftet til en lurvete tights og galopperte behendig. Olesya prøvde. Hennes jenteaktige figur av en gymnast er veldig fingernem. Bimbo visste ikke mye, men han hoppet også gjennom bøylen, som Olesya holdt med bare tærne, med herdede såler, men ikke miste nåden. Damen ble veldig fornøyd og spurte Oleg:
  - Du er en god klovn!
  Gutten svarte sint:
  - Jeg er ingen klovn, men akrobat og litt gjøgler!
  Damen spurte:
  - Brenn det!
  Oleg begynte å kaste gjenstander med glede. Inkludert en penn og en kam som ligger på bordet.
  Damen smilte fornøyd og spurte:
  - Og denne kvinnen er moren din?
  Oleg ristet på hodet.
  - Nei, partneren min!
  Damen nikket.
  - Ja, hun er for ung ... Har du foreldre?
  Gutten sukket lavt.
  - Jeg kjenner ikke foreldrene mine!
  Damen sukket trist og svarte:
  - Foreldreløs! Vel, jeg har fortsatt sko fra den gamle hushjelpen! Ta dem med!
  Fotmannen, beklagende, dro. Olesya smilte fornøyd. Så kom fotmannen. Skoene var allerede utslitt og med ødelagt skinn.
  Damen mumlet:
  - Jeg er selv i gjeld og kan dessverre ikke gi mer!
  Olesya tok skoene sine og takket reservert damen. Så forlot de hytta. Jenta mumlet indignert:
  - For en slik useriøs forhandler vil han ikke gi mer enn en nikkel. På stikkeren! Og hvor lang tid tok det!
  Oleg sa:
  Det har vært en lang dag, la oss få mer!
  På neste dacha, enda mindre heldig. De ble akseptert, men etter forestillingen fikk de bare en tallerken med rester fra bordet. Tigerungen svelget dem imidlertid levende. Det er i hvert fall gevinsten.
  Men på den fjerde datjaen sprakk guttens tsjekkiske lue, og han måtte fortsette å opptre barbeint, uten uniform. Og de ga meg bare en krone.
  På den femte dacha fikk de ikke lov. Den sjette var det flere barn som, etter å ha omringet tigerungen, begynte å stikke kaker inn i den. De behandlet også Olezhka. Den sultne gutten spiste fløten med sjokolade med glede. Men de måtte jobbe. Barna ville ikke gi slipp på lenge. Barinen så også på forestillingen. Han likte spesielt ytelsen til gymnasten Olesya. Han ba meg gjenta det flere ganger. Da spanderte han også kake på jenta. Det tok lang tid, og solen var allerede på vei ned. Og de betalte bare to hryvnias.
  Til slutt la mesteren labben på Olesyas bare ben og klukket:
  - Med ditt utseende kan du tjene store penger på en annen måte!
  Olesya så opp:
  - Aldri! Jeg vil ikke gå til panelet!
  Bartenderen gliste og sa:
  - Det er vanskeligere for en sirkusjente å finne en lønnsom brudgom enn en dame med lett dyd.
  Olesya bemerket klokt:
  - Men kjærlighet er lettere!
  Men tjue kopek er også penger. Du kan allerede kjøpe en flaske vodka til dem. I alle fall fikk tigerungen et stykke kjøtt. Olesya solgte skoene for syv kopek. De hadde nok å spise.
  Det begynner allerede å bli mørkt, og du går ikke rundt hyttene. Olesya sa til Oleg:
  - Skal vi gå til overnattingsstedet?
  Gutten nikket selvsikkert.
  - Vil ikke gå! Det stinker der inne!
  Olesya var enig:
  - Og fulle vagabonder vil klamre seg til meg. Vi skal finne et sted for oss selv i en hule, og før vi legger oss skal vi svømme.
  Gutten nikket. De badet i ørkenbassenget. Vannet var varmt og salt. Oleg beundret figuren til Olesya, veldig muskuløs og slank. Kroppen hennes virket ikke tynn i det hele tatt, men var veldig harmonisk. Solbrun, gymnastjente. Hvordan hun aktivt raker armer og ben. Som en panter på jakt.
  Oleg husket arbeidet om Mowgli. Det var en morsom historie om en gutt som ble oppdratt blant ulver. Noe som ligner dem. Du vandrer rundt, men du er fri, du ser så mye. De samme dachaene er luksuriøse, noen med fontener og skulpturer. Veldig vakker. Spesielt om sommeren på Krim. Alt i alt er sommeren en flott tid. Det er verre om vinteren. Selv i Iran og Irak er det kaldt om natten. De beveger seg ofte om natten for å holde varmen, og sover i det fri.
  Etter å ha badet nok, sovnet gutten og jenta. De er unge, friske, trente. De sover som ville dyr: rolig, uten å ta hensyn til den harde overflaten. Og hva med når en sunn kropp ikke trenger fjærsenger. Og det er veldig godt å sove i friluft.
  Men i motsetning til dyr, ser folk drømmer... Oleg drømte om hvordan han ble hyttegutt på et piratskip og kjempet. Med en sabel, angripende engelske soldater i uniformer. Skjære og makulere fiender. Her slår gutten med barfoten i lysken. Hopper opp og knuser britene. Dash mellom fiender. De faller, kutter og manglet. Og gutten tar opp den andre sabelen. Driver mølla, og meget mesterlig. Gutten er veldig smart...
  Men drømmer er vage og du husker bare fellestrekk fra dem.
  Dagen etter må du gå til dachas igjen. Dessuten vil de bli drept, og tigerungen bør mates.
  Jenta prøvde å se munter ut og smilte. Hun er veldig vakker, og vaktmannens dører ble villig åpnet for henne. Men her tjente de mye dårligere. I den første dachaen så herrene villig på pantomimen deres. Gentlemannen likte spesielt å se flimringen av Olesyas nakne, muskuløse, solbrune ben. Men her serverte de kun rester fra bordet, som ble matet til tigerungen.
  De holdt henne i den andre dacha i lang tid, mesteren strøk til og med jentas ben. Damen spanderte en kake på Olezhka. De ga meg en krone. De neste to dachaene var tomme - herrene kom ikke.
  Olesya sa forvirret:
  - Ja... Du kan ikke tjene en formue her!
  Olezhka mumlet sint:
  - Det er bedre å jakte på ran! Mer lønnsomt!
  Olesya så opp som svar og sang:
  - For en blå himmel. Vi er ikke tilhengere av ran!
  Den neste dachaen ble preget av sin enorme størrelse og fantastiske luksus. Fontenene var forgylt og sprutet høyt til himmelen. Ved inngangen sto luksuriøst kledde lakeier. Olesya var til og med flau over hennes ærlig barbeint utseende. Den eldre vaktmannen ropte:
  - Vi gir ikke til de fattige!
  Jenta svarte:
  - Vi er sirkus! La oss fordrive tristhet!
  Olesya plystret og løftet den bare foten. Den hvite tigerungen hoppet over og lo morsomt i luften. Olezhka la opp en bøyle, og Bimbo gled inn i den og snudde den opp ned igjen.
  Lederen plystret og mumlet:
  - Ikke verst! Du kan bestå!
  Gutten og jenta gikk inn porten. En hvit tigerunge løp også inn. Mesteren på fastlandet kjedet seg bare i det luksuriøse palasset av landlig type. En edel adelsmann satt i en arbor foran et luksuriøst bord og tygget fett kjøtt og skylt ned med dyr vin fra en gullbeger. Ved siden av ham satt en ung, vakker kvinne i en kjole utsmykket med juveler. På verandaen hoppet en jente på rundt syv år i en smart kjole og veldig lik mesterens kone, bare håret hennes var lysere.
  Mesteren stirret på Olesya. Hun er det stikk motsatte av en kone. Blond vs. brunette, slank, muskuløs, slank figur vs. fylde. Mørk sjokoladeskinn mot aristokratisk blekhet. Selvfølgelig undersøkte den edle adelsmannen ivrig jenta, hennes bare føtter, høye bryster, tynn midje. Ja, tenkte mesteren, kona mi har blitt tykk. Og dette...
  Olesya og Oleg begynte å fremføre numre. Olesya danset i en kombinasjon, som mennene likte så godt. Oleg opptrådte nå i tights og en skinnende T-skjorte. Barfot var til og med på en eller annen måte mer fingernem enn i tsjekkere. Gutten snurret, tok salto, hoppet. Olesya løftet ham opp på den utstrakte hånden. Den hvite tigerungen hoppet gjennom bøyler, armer og ben, passerte gjennom saks.
  Olesya spilte også melodien på en liten skive. Gutten sjonglerte. Så sjonglerte jenta, så var de sammen. Sirkusartistene var smidige og snurret mye. Olesya utførte til og med en dobbel salto, og de gikk på hendene sammen. Så hoppet tigerungen igjen gjennom bøylene, som Olesya holdt med bare tærne.
  Under forestillingen snurret jenta og skrek nå og da av beundring. Barin og kona applauderte behersket. Men det var tydelig at de var glade.
  På slutten sang gutten og jenta, og stemmene deres er fantastiske, fyldige. Etter det holdt Olesya frem en hatt for å samle inn penger. Hun var så vakker, knapt dekket av kombinasjonen. Mesteren-fastlandet gliste og sa:
  - Jeg var imidlertid en gang selv tigger av en adelig familie. Og han klarte å bli millionær og kjøpe seg en fyrstetittel. Hva kan en dag og du bli rik!
  Olesya svarte med et smil:
  - Takk, Deres eksellense!
  Barin bemerket tørt:
  - Men fortapte, vil ikke få rikdom! Derfor foreslår jeg at du selger meg det lille dyret ditt.
  Olesya fremtvang et smil og sa:
  - Bimbo er vennen vår, han er ikke til salgs!
  Mesteren gliste sint og sa:
  - Det er det de pleier å si når de vil bryte en høy pris! Men du kan ikke lure meg! Jeg vet hvor mye! Jeg tilbyr en chervonets, og ikke et halvt dusin til!
  Olesya ristet på hodet.
  - Beklager, sir, men denne vennen er ikke til salgs! Ikke for noen penger!
  Prinsen knurret sint:
  - Ja, du skal være glad for at jeg fritar deg for en slik byrde. En tiger trenger en formue for å mate. Og når den blir stor... Tror du at du får lov til å vandre rundt i byen med et stort og farlig rovdyr?
  Olesya var forvirret. Noen ganger kom tanken på hva han skulle gjøre med Bimbo når han vokser opp. Allerede nå ser politiet skjevt på dem, men hva skjer etter noen måneder?
  Uansett må Bimbo snart skilles. Ti rubler er også penger. Du kan kjøpe en valp og trene ham. Hunden spiser mindre, og du kan reise med den i ett år. Spar litt penger og kanskje åpne en virksomhet. Eller hoppe ut i ekteskapet ... Hun er vakker, skjønte.
  Olesya nølte, sunn fornuft antydet at prinsen ville ha det bedre med en tigerunge enn å sulte sammen med en vandrende gruppe. Og at hvis du skiller deg med et rovdyr, er det bedre å gjøre det nå, når en slik mulighet har dukket opp.
  Men så sparket mesterens datter, en jente med sløyfer brodert med perler, bena hennes og skrek:
  - Jeg vil ha en tiger! Jeg vil ha en hvit tiger!
  Prinsen viftet med hånden og dunket med knyttneven:
  - Hold kjeft! Nå gjør jeg forretninger!
  Kona utbrøt:
  - Ikke kjefte på barnet!
  Jenta var tydeligvis bortskjemt, og var ikke redd. Men hun hoppet tilbake og hylte roligere:
  - Kjøp pappa! Kjøp en tigerunge...
  Kona sa til datteren med et smil:
  - Dette dyret kan være farlig... Det er et rovdyr og det spiser småjenter!
  Mesteren knakk fingrene og sa:
  - Det siste ordet er femten rubler! Gå mer på kne, jeg vil ikke legge til!
  Olesya, bukket, spurte:
  - Kan vi trekke oss tilbake, Deres eksellense?
  Prinsen knurret:
  - Ikke! For aller siste gang, spør jeg, gir du bort en tigerunge for femten rubler?
  Olesya ristet på hodet. Mesteren på fastlandet spurte sarkastisk:
  - Hva heter du?
  Jenta svarte med et smil:
  - Olesya.
  Prinsen gliste illevarslende.
  - Har du et pass? La oss vise!
  Olesya grøsset og ble blek. Prinsen klappet i hendene og ropte:
  - Ta dem og ring politiet! De stjal tigeren min og diamantringen min!
  Jenta utbrøt med glede:
  - Bravo pappa!
  Olesya ble angrepet av lakeier. Jenta gjorde ikke motstand. Hun og Olezhka ble bundet med tau og låst inne i kjelleren. Politiet kom også snart.
  Etter å ha lyttet til prinsen, satte de lenker på Olesya og Oleg på hendene og føttene. Dessuten hadde de spesielle størrelser for barn. Der ungdomstyver ble lenket.
  Etter det ble jenta og gutten ført til fengsel. Der ble de delt. Oleg ble kastet i kjelleren, hvor det allerede var et dusin lenkete gutter, og Olesya ble kastet inn i en celle med kvinner. Det var ikke søtt. Det er en stank i cellene, i stedet for en latrine er det et hull i gulvet, det er fuktig og halvmørkt. Guttene ble holdt i lenker, noe som er svært upraktisk. Hender og føtter er lenket. Det er vanskelig å bevege seg i et trangt kammer. De matet bare brød og vann, noen ganger ga de råtten frukt.
  De satt der frem til rettssaken. Da ble guttene ventet enten av hardt arbeid eller et fengselshjem. Kvinner også, enten til hardt arbeid i Sibir, eller til Sentral-Asia for bomullshøsting, eller til fengsel med arbeid på en hvilken som helst fabrikk for statlig mat. Og før rettssaken kan du sitte etter myndighetenes skjønn. I tillegg ble også fangene pisket.
  Oleg og Olesya ble beordret til å bli pisket samtidig. Gutten og jenta ble strippet til livet og strukket ut på geitene. De ble flankert av to politimenn. Vaktene dynket stengene i en morter. De vinket gjennom luften og slo ned dråper. Og så, med en gang, på kommando, slo guttene og jentene i ryggen. Olesya og Oleg bet tennene hardt sammen for ikke å skrike. Spaken ble målt. Politiet slo med moderat entusiasme og gjorde bare sin plikt. Gutten og jenta, pustet tungt, holdt ut. Etter et titalls slag sprakk huden og blodet dryppet. Det var veldig vondt.
  Kommandanten, som hadde foreskrevet hundre slag, gliste. Hvis hovene til de straffede blir kastet av, er det Guds skjebne. Deretter skinner livslangt hardt arbeid. For tyveriet i spesielt stor skala, for forsøket på livet til prinsen og hans kone og datter. Og så viste det seg også at de lette etter Olesya som medskyldig i drapet på guvernøren. Jenta vil uansett bli kjørt for alltid til Sibir. Som den lille jenta. Så det kan være bedre å bli nedtrykt.
  Oleg og Olesya tålte modig alle hundre slag uten å miste bevisstheten. Men ryggen deres ble til et blodig rot. Etter det satte de igjen lenker på dem og kastet dem i fengsel.
  Guttefangene, raslende med lenkene sine, la halm på den bankede Oleg. Ryggen til en tolv år gammel gutt ble brutalt kuttet.
  
  Sirkusgutten spøkte til og med:
  - Så ryggen min blir enda sterkere!
  Den eldre gutten på cellen sa med respekt:
  - Godt gjort, du ropte ikke! En ekte mann!
  Oleg svarte:
  Jeg vil ikke glede dem!
  Olesya ga ikke ut et stønn heller. Hun lå på sugerøret i kvinnecellen. De fleste jentene i den var unge, i filler, noen klirret med lenker. De vasket ryggen til Olesya for at hun ikke skulle bli smittet.
  Oleg fikk med seg litt statlig brød og vann. Og fangevokterjenta helte melk. Den bankede gutten ble slått med en dobbel som barbeintjenta kom med, og han følte seg bedre. Så sovnet han godt og ignorerte smerten.
  Han drømte at de, sammen med Olesya, forsvarte Sevastopol under angrepet: av britiske, franske og tyrkiske tropper.
  Gutten tar med seg granater til kanonen. Og hun skyter. Olesya peker og hviler på de bare, meislede bena. Det er andre jenter ved siden av henne.
  Alle barbeint, og i revne kjoler, som knapt dekker kroppen. Jentene er alle solbrune og barbeint.
  De støvete hælene deres blinker under guttens nese. Oleg er spent.
  Pistolen avfyrer høyeksplosive fragmenteringsgranater. Og feier vekk en masse fotsoldater fra den allierte hæren. Og de prøver å komme seg videre.
  Og fra russisk side kjemper et helt regiment med jenter. Og de er alle barbeint, og halvnakne, og veldig vakre.
  Og de kjemper som helter. Nærmere bestemt vakre, barbeinte helter. Og de skyter bra. Og med bare tær kaster de granater av dødelig kraft.
  Oksana, kjempet, sang:
  - For far-kongen! Vi vil ikke vinne forgjeves!
  Og hennes bare hæl kastet en dødelig bombe. Og rev fra hverandre en masse jagerfly fra den allierte hæren.
  Jentene beskytter Malakhovy Kurgan: et nøkkelpunkt i forsvaret av Sevastopol. Og kampene er veldig brutale.
  Oleg selv, sammen med jentene, sikter en pistol og skyter inn midt blant de fremrykkende engelske troppene.
  Så sang gutten:
  - Ære til vårt store fedreland!
  Og hennes nakne, barnslige fot kaster en stor, destruktiv granat.
  Oksana kvitret og blunket til partneren sin:
  - Vel, du er en god gutt!
  Oleg humret og svarte:
  - Hva kan jeg si? Krig er alltid dårlig hvis den ikke vinnes avgjørende!
  Og gutten igjen, naken, barnslig, med en rund hæl, kastet en granat av dødelig kraft.
  En annen jente, Natasha, tvitret:
  - Jeg skal rive den fra hverandre!
  Oksana kastet en destruktiv hjemmelaget pose med sagflis med bare foten og sa:
  - Og kjør inn i kisten!
  Augustines jente, skyter også fra en kanon. Syngende bukke klippet nedover linjen til britene.
  Den rødhårede krigeren knirket:
  - For fedrelandet til ende!
  Svetlana kjemper også av all kraft. Jenta brukte en snurrende kanon med mange løp. Og hun scrollet, klippet ned gradene med en gang i den engelske og tyrkiske rekken.
  Zoya kjemper også, denne jenta med gullhår. Og hvordan han slår fienden, og slår ut mange fiender.
  Og kvitrer:
  - Ære til den russiske tsaren!
  Og med bare tærne vil han igjen kaste en granat av dødelig kraft. Og drepe mange motstandere.
  Krigerne her er av stor skjønnhet og erotikk. Og de kaster også dødelige ladninger fra sagflis fra katapulter, og bokstavelig talt river alle fra hverandre. Og sagflisbomber er veldig dødelige.
  Natasha skriker og rister på den nakne brystvorten:
  - Ære til Russland!
  Og med sin bare hæl kaster han igjen det som bringer ødeleggelse og ødeleggelse, og river fra hverandre regimentene til de allierte troppene.
  Denne haugen er av sentral betydning. Den inneholder nøkkelen til forsvaret av citadellet.
  Og jentene vet dette og kjemper desperat. Og jentene er veldig vakre og muskuløse og sexy.
  Og musklene deres spiller, og skimrer som krusninger på vannet. Og dette er veldig aggressive jenter.
  Og hvis de kjemper, er det bedre å ikke begynne med dem. Og så vil de virkelig ta det og rive det opp.
  Olesya, som kaster en granat med bare foten, sier:
  - Kommunismen for alltid med oss!
  Og som han ler! La oss bare si en kjempejente. Og hvis han begynner å klippe ned motstandere, vil han ikke stoppe.
  Natasha, som skjøt mot fiendene, sang:
  - Vi knuser fienden berømt,
  La det bli et utfall av graven ...
  Og plutselig blir det så stille
  La oss sparke jentene!
  Og britene rullet tilbake. Men her er tyrkernes perler. Og de blir igjen møtt av våpen, og ødelegger fiendene grundig.
  Zoya tok den og sang og kastet en morderisk dødsgave med bare tærne:
  - Svart ravn, hvit svane, det er bra!
  Hvis du er verdifull i livet - det er bra!
  Og igjen lanserte den nakne hælen til jenta noe veldig dødelig og kolossalt ødeleggende.
  Augustine, som skjøt mot motstandere, bemerket logisk:
  - Kolossale seire, kom for oss!
  Og med bare tærne kastet hun igjen de morderiske og bringende døden.
  Svetlana, som skjøt mot de allierte og tyrkerne, bemerket:
  - Mine krefter går ikke over!
  Og hennes bare hæl lanserte igjen det som rev kjøttet i filler.
  Natasha, skytende, bemerket:
  - Jeg tror hele verden vil våkne!
  Og hennes bare fot vil starte en kolossal ødeleggelse.
  Kampen fortsetter med stor styrke. Engelskmennene gjenoppbygger sine uordnede rekker og forlater dem igjen.
  Kampen vokser som ild i tørt gress.
  Gutten Oleg fyrer og synger:
  - Mitt hellige hjemland,
  I havet av kjærlighet og vintermarker...
  Du er fra ende til annen
  Jeg er en ørnegutt, ikke en spurv!
  Og igjen buldrer kampen, og bølgen spruter og ruller om bord.
  Og jentene hvordan de skyter ut en bombe fra en katapult. Og den engelske fregatten, etter å ha fått skade, snur.
  Olesya sang:
  - Jeg er en jente, ikke en katt,
  Bor i meg nå
  stor flodhest,
  Og en leopard!
  Og igjen kaster jentas bare fot noe dødelig i hjel. Og ganske skummelt.
  Natasha sa filosofisk:
  - Russland er alltid ikke klar for krig!
  Augustine, som kastet en granat med bare foten, spurte:
  - Og hvorfor?
  Zoya hveste og blottet tenner:
  "For når hun er klar, er det ingen idioter som kan kjempe mot henne!"
  Svetlana sang som svar:
  Det er ikke noe vakrere moderland-Russland,
  Kjemp for henne og ikke vær redd...
  Det finnes ikke noe vakrere land i universet -
  Hele universet, lysets fakkel Rus!
  Og jenta lo høyt ... Og igjen, hennes bare fot, som om hun lanserte en dødelig dødsgave. Og hun tok mange motstandere og rev dem på en gang.
  Olesya la merke til at hun lekte med magemusklene:
  - Jeg er jente veldig jevn, ikke enkelt!
  Og hun spyttet... Og et dusin tyrkiske soldater kollapset fra spyttingen hennes. Og det var forferdelig.
  Oleg bemerket aggressivt:
  - Jeg tror vi vil beseire fiendene!
  Og fra den nakne barnehælen fløy en dødsgave.
  Kampen, kvitret Olesya:
  - Den aller helligste kommunismen vær med oss!
  Og de bare fingrene til jenta, kastet det morderiske og destruktive.
  Natasha viftet med hånden. Jentene skjøt en salve med våpen og kuttet ned et par linjer. Så ler de:
  For en blå himmel
  Vi vil beseire ransfienden ...
  En løve og en ørn trenger ikke en kniv
  Du vil knuse ham med ordet lus,
  Og så sår du rug!
  Warriors er virkelig så fantastiske, med perletenner, og generelt super.
  Zoya skjøt med kanoner med flere løp, og knirket og blottet tenner:
  - I den hellige krigen blir det vår seier!
  Augustine, klippet ned motstandere, kvitret:
  - Keiserlig flagg frem! Ære til de falne heltene!
  Og jentene, som fortsatte å skyte og klippe ned troppene til de allierte, uten pause, sang:
  - Ingen vil stoppe oss
  Ingenting vil beseire oss...
  Jenta vil også bli en helt,
  Og hun har et sverd og et skjold!
  Svetlana var villig enig i dette, og kastet en annen dødsgave med sin bare, meislede fot, brølende:
  - Det er et sverd og et skjold!
  Kjempejente her. Mot henne er enhver metode maktesløs!
  Krigere et helt regiment, så alle blir knust av deres dyktighet. Og de klipper ned fiendene veldig aktivt.
  Zoya, som blottet tenner, bemerket:
  - Du må kjempe for Moder Russland!
  Og hennes nakne, runde hæl kastet ut enda en dødsgave for fremmed rati.
  
  RUSSLANDS ANDRE VALG I 1994
  Jeltsin bestemte seg for å holde ord og holde tidlige valg 12. juni 1994. Tross alt lovet han det, og utstedte til og med et lignende dekret. Dessuten så det ut for Jeltsin at han ville triumfere triumferende. Derfor ble det til og med i grunnloven fra 1993 skrevet at valget skulle holdes 12. juni 1994, men nedtellingen av makter under den nye grunnloven ville starte fra i år, så Jeltsin får teoretisk terminer for ytterligere åtte år! Men ingen forventet at Vladimir Zhirinovsky ville prestere så godt i parlamentsvalget at han ville bli hovedmotstanderen til Boris Nikolajevitsj. Og en alvorlig fiende. Som i motsetning til kommunistene ikke er assosiert med tidligere feil og fiaskoer, og kan skyte kapitalt.
  Jeltsin kunne imidlertid ikke lenger vinne tilbake, siden valget 12. juni 1994, med tilbakestilling av forrige periode, ble nedfelt i en midlertidig bestemmelse i grunnloven og bekreftet ved en folkeavstemning. Og du kan ikke endre det bare sånn. Og nå må du gå til valg når du har den farligste konkurrenten. Og ikke den vanlige kommunisten, men hvem? Fascist? I alle fall måtte Jeltsin forholde seg til noe nytt. Og kampen viste seg å være alvorlig.
  Først og fremst informativ. Og medieoppmerksomheten fokuserte på Jeltsin og Zhirinovsky. Umiddelbart ble det slagutveksling. Og her hadde Jeltsin ulemper med regjeringen. Inkludert høy inflasjon og kolossal nedgang i produksjonen. Samt en økning i kriminalitet. Og Jeltsin hadde helseproblemer. Og så prøve å vinne valget.
  Vladimir Zhirinovsky, som følte seg inspirert, var i gang. Og en del av media støttet ham aktivt.
  I tillegg ble det splittelse i eliten. Noen av oligarkene betraktet Zhirinovsky som sin egen og den borgerlige lederen. Og hvorfor er han verre enn Jeltsin? Er det på tide å bytte hest? Dessuten er Jeltsin virkelig syk og har utmattet seg selv og er en avskyelig og full person.
  Andre kandidater meldte seg også. Presidentvalgloven er ennå ikke vedtatt. Og valget holdes etter de gamle reglene: samle hundre tusen underskrifter.
  Jeltsin ble rådet til ikke å endre reglene. La det bli flere presidentkandidater. De vil banne mer, de vil pulverisere protestvelgerne. Kanskje er dette mer lønnsomt for en enkelt kandidat fra regjeringen. Slik at alle de misfornøyde ble spredt av forskjellige etternavn. Og det ble mindre tid for alle til å kampanje.
  Så det er mange kandidater. Selvfølgelig, først av alt, Vladimir Zhirinovsky selv. Så Yavlinsky. Også Zyuganov. Og litt senere ble generalene Rutskoi og Makashov løslatt under amnesti. Så kom Varennikov inn i presidentskapet. Og Barkashov, som ble ansett som en fascist. Registrert uten problemer: la Zhirinovsky trekke flere stemmer.
  Det er ganske mye tid til underskriftsinnsamling og det ble registrert et anstendig antall kandidater. Og Alla Pugacheva stakk seg inn i presidentskapet i Russland. Og mange flere. Yuri Vlasov for eksempel, og Anatoly Karpov. En hel kavalkade stormet tronen. Totalt har trettini kandidater bestått registreringen og har samlet underskrifter her. Og det var mer enn to hundre mennesker som ville.
  Jeltsins team oppmuntret til og med et stort antall kandidater. Den nåværende regjeringen forventet ikke å vinne i første runde. Men å pulverisere opposisjonen, og i første omgang å tvinge Zhirinovsky til å oppløse - vær så snill!
  Zjuganov var ennå ikke en kjent og gjenkjennelig politiker på den tiden. Og Alexander Lebed forble fortsatt i den fjortende armé. Selv om de ønsket å trekke ham ut, slapp generalen inn en tåke. Og tilsynelatende bestemt at hans tid ennå ikke er kommet. Mavrodi, lederen av MMM, dukket også opp blant kandidatene. Også han ble populær, og det samme var lederen av Hermes. Vladimir Bryntsalov kom også inn i presidentskapet. Men selskapet hans var ganske rolig, og han lyste ikke opp, i motsetning til valget i det nittiseksende året. Så langt var Jeltsin nominelt den første i vurderingen, men dataene fra meningsmålingene viste deres upålitelighet.
  Vladimir Volfovich Zhirinovsky ble presentert i et negativt lys, men svart PR kunne også spille til hans fordel. Yavlinsky var tredje i rangeringen, men populariteten hans var synkende. Også liberal, selv om opposisjonen ikke er populær.
  Rutskoy ble registrert, og ratingen hans har vokst noe. Khazbulatov gikk ikke til valgurnene. Iosif Kobzon stilte også som presidentkandidat. Nominasjonen hans forårsaket mye kontrovers og frontale sammenstøt. Plutselig gikk også ordføreren i St. Petersburg, Anatoly Sobchak, til presidentskapet i Russland. Denne nominasjonen møtte en negativ reaksjon: nomenklatura-velgerne ble spredt. Og dette senket Jeltsins vurdering.
  Anatoly Sobchak antydet imidlertid at han ville trekke seg tilbake til fordel for Jeltsin. Boris Fedorov og Shakhrai stilte også som presidentkandidat. Men dette er heller ikke de mest fantastiske politikerne.
  Skjønt også fra Jeltsins lag. Og de ble også hintet om at de skulle trekke seg i tide.
  Så valget avviklet ganske muntert og det ble intriger i andre runde også.
  Men Vladimir Zhirinovsky var i sentrum av oppmerksomheten, og de snakket om ham hele tiden. Og på en eller annen måte sier det seg selv at han ble løpets favoritt. Ja, og det virket mer lønnsomt for Jeltsin å få denne avskyelige personligheten i andre runde enn den mindre skadelige og yngre økonomen Javlinskij. Eller til og med Zyuganov, og enda mer Sobchak. Selv om Zhirinovsky da var på vei oppover, og hans popularitet gikk gjennom taket, og folk samlet seg på stadioner.
  Og propagandaen om at han er fascist spiller til og med i hendene: folk gikk glipp av ordren, og drømte om en fast hånd. Ja, og demokrati med rot, mange er slitne.
  Så valget var femtifemti her. Og Zhirinovsky scoret poeng. Innledningen av en straffesak mot ham bidro også til populariteten hans. Pluss drapsforsøk, som vekket intriger og hevet rangeringen. Spesielt skjult.
  Og dette er alvorlig ... Generelt jobbet media på den tiden med å slynge gjørme mot Zhirinovsky, men noen av dem var også mot ham. Og fokusert oppmerksomhet. Noe som minner om det nittiseksende året: Zjuganov mot Jeltsin. Men Zyuganov hadde en stor ulempe: partiets fortid. Det er både strålende og samtidig en fiasko. Og i folks minne var de lange køene og tomme hyllene i tiden med utviklet sosialisme fortsatt for ferske. Og spesielt selvfølgelig Gorbatsjovs tider med kuponger og kort. Og folk vil ikke tilbake til fortiden. Og Zhirinovsky lover dem en stor fremtid, som lokker og tiltrekker for alvor.
  Og situasjonen blir vanskeligere og vanskeligere. Og valget nærmer seg. Og Vladimir Zhirinovsky fortsetter å skinne.
  Tiden går så fort at du ikke engang har tid til å se deg tilbake. Og så kommer avstemningsdagen. De første dataene kommer fra øst. Og Vladimir Zhirinovsky er i ledelsen. Videre kjemper Jeltsin og Zjuganov om andreplassen. Og dette er en veldig tøff kamp.
  Men til slutt gikk Jeltsin forbi Zjuganov på bekostning av Moskva og kom på andreplass. Men gapet i første runde var betydelig. Og Jeltsin hadde liten sjanse til å vinne. Men alt var ikke til fordel for den sittende presidenten. Som helt klart er tapt, etter å ha bommet på et så knusende slag. Likevel dukket Jeltsin aldri opp til TV-debatten. Valget var veldig interessant. Zyuganov, som ble den tredje, støttet Zhirinovsky. Alla Pugacheva støttet også Zhirinovsky. Og Kobzon Jeltsin. Slik var splittelsen.
  Rutskoi holdt trassig nøytraliteten. Resten var delt, og oppfordret til å stemme på ulike måter. Men Jeltsin ventet ikke på utvetydig støtte. Og ikke alle uttalte seg til fordel for ham.
  Så valget var veldig nervøst. Men Zhirinovsky var den klare favoritten. Og det var virkelig et tegn.
  Og så fant andre runde sted... Helt fra begynnelsen, fra opptellingen av stemmene, tok Vladimir Zhirinovsky ledelsen og beholdt den til slutten, og fikk mer enn sytti prosent av stemmene. Og Jeltsin ble tvunget til å forlate. Dermed endte hans epoke.
  Og Vladimir Zhirinovsky ble president. Etter å ha mottatt en vanskelig arv. Inkludert nedgang i produksjon og Tsjetsjenia og en rekke andre problemer. Og en ny æra med russisk vekkelse begynte. Til å begynne med fungerte ikke alt for Zhirinovsky. Men snart begynte industrien å fungere. Mer avanserte typer våpen begynte å bli produsert, undertrykkelse av korrupte tjenestemenn og andre tyver begynte. Mye er endret og bygget om.
  Vladimir Zhirinovsky la ikke skjul på at han ville etablere et diktatur, og forbød faktisk virksomheten til mange partier og bevegelser. Tvunget agitasjon og modernisering begynte.
  Samtidig ble sanksjonene opphevet fra Irak, noe som førte til et kraftig hopp i oljeprisen. Og mye mer ble gjort. Arbeidsledigheten forsvant raskt og det ble en reell bedring.
  Arbeidsplasser ble skapt i høyt tempo. Og landet blomstret sterkere og sterkere. Vladimir Zhirinovsky ble valgt for en annen periode, og viste et strålende resultat i første runde. Og fortsatte gjenopplivingen av Russland.
  Et av de første trinnene var integrering med Hviterussland. Og det lyktes strålende. Da ble det besluttet å inkludere Russland og Kasakhstan i komposisjonen.
  Og under krigen i 1999 ble Jugoslavia en del av Russland og ble reddet.
  Og så ble det ytterligere erobringer. Og nye land var en del av Russland.
  I 2008 hadde Russland gjenopprettet seg innenfor Sovjetunionens grenser. Men det er en annen historie.
  
  FLERE FORESIKTIGE BRETT AV Führeren
  Hitler viste seg å være litt klokere og mer fremsynt. Og allerede i det førtiførste året tok han risikoen og overførte flere ytterligere divisjoner til Rommel fra Frankrike til Afrika.
  Den briljante sjefen utviklet en rask offensiv, og å ta Tolbuk invaderte Egypt. Og uten å gi britene en pause, erobret han Alexandria og Suez-kanalen. Deretter gikk de tyske troppene inn i Irak i triumf og okkuperte Kuwait.
  Tilgang til olje ble oppnådd, men tyskerne ble slått i nærheten av Moskva. Og Fuhrer startet en offensiv, som i virkelig historie i sør. Rommels seire påvirket absolutt stemningen. Og i august gikk Tyrkia inn i krigen mot Sovjetunionen. Det kraftige slaget fra det osmanske riket på stillingene til den røde hæren viste seg å være dødelig. De sovjetiske troppene var betydelig i undertall og trakk seg tilbake. Batumi ble tatt, og Jerevan ble omringet.
  Betydelige styrker fra den røde hæren ble avledet fra det nordlige Kaukasus. Og tyskerne klarte å bryte gjennom til det kaspiske hav. Og de avskåret den sovjetiske hæren ved land. Og det viste seg å være en alvorlig påstand. Og Rommel angrep henne sammen med de tyrkiske troppene. Og han begynte å bryte gjennom til Baku. Ja, dette er alvorlig.
  Japan i denne verden gjorde det noe bedre i slaget ved Midway. Og slapp unna nederlaget. Men hun kunne ikke bygge videre på suksessen sin, og fanget ikke den hawaiiske skjærgården. Og dette hadde innvirkning på krigens gang i Stillehavet. Men Land of the Rising Sun unngikk også nederlag. Hun turte imidlertid ikke å åpne en ny front heller.
  Tyskerne var ikke i stand til å ta Stalingrad på farten, men kuttet av den røde hæren over det kaspiske hav. Og de begynte å utvikle offensiven mot sør. Og de lyktes ... Tyskerne som helhet kjempet ganske dyktig. Og de ble ikke involvert i langvarige kamper nær Stalingrad, men flyttet sørover langs Volga.
  Det er upraktisk å bevege seg i fjellene, og Fritz foretrakk å angripe langs kysten av Det kaspiske hav. Og de lyktes.
  Luftwaffe-piloten Marcel dekket seg med ære i kamper med britene, og ble overført til østfronten. Der fortsatte han å skaffe seg kontoer med makt og knuste fiendene. Og det var flott.
  I USSR fikk Marseille kallenavnet den svarte djevelen. Smertefullt raskt fikk han kontoer. Og ikke som en jeger, men som skynder seg inn i troppene og ødelegger fly.
  Offensiven til de sovjetiske troppene nær Stalingrad denne gangen var ikke vellykket, så tyskerne var klare for det. Nazistene var i stand til å avvise forsøket på Rzhev-Sychov-operasjonen, som kolossale styrker ble kastet på.
  Og om vinteren nærmet nazistene seg allerede Batumi. Og situasjonen ble kritisk.
  Den utspekulerte Stalin tilbød Hitler en separat fred på alle vilkår.
  Han mente at den videre fortsettelsen av krigen var meningsløs, og ikke ville føre til annet enn nye ofre og tap.
  Hitler var enig, men la frem svært vanskelige betingelser: Gi opp hele Kaukasus, landene langs Volga, samt Karelia og byen Arkhangelsk. Pluss betaling av årlige erstatninger, gratis forsyninger av råvarer og mat, og overføring av alt militært utstyr til Det tredje riket. Og så trekkes grensene langs frontlinjen.
  Stalin var enig i dette. Til tross for alvorlighetsgraden av slike forhold. Og tyskerne vant faktisk. Stalin garanterte også en slutt på geriljakrigen, og returnerte noen få fanger. I tillegg overførte Sovjetunionen også sine gullreserver til Det tredje riket.
  Hitler fikk mye, men det var fortsatt vestfronten. Og det var nødvendig å hjelpe Japan.
  Først og fremst stilte Fuhrer et ultimatum til Franco, og han lot de tyske troppene dra til Gibraltar. By-citadellet ble tatt i løpet av dagen, som et resultat av et flyktig angrep. Så begynte nazistene å rykke frem, og erobret Afrika gjennom Marokko. Og de lyktes absolutt. Troppene deres var både sterkere og mer kampklare.
  Tigeren viste seg å være svært vellykket, en tank som rett og slett sjokkerte de britiske troppene. Og de skalv av frykt.
  Tyskerne våren 1943, overvunnet den svake motstanden til de britiske enhetene, erobret hele det franske Afrika. Og så flyttet vi sørover om sommeren. Führeren ønsket å erobre hele det svarte kontinentet. Og i løpet av våren okkuperte nazistene også India, nesten uten å møte motstand. Både lokalbefolkningen og sepoyene ønsket nazistene velkommen som frigjørere.
  Og det tredje riket skaffet seg kolossale ressurser.
  I løpet av sommeren erobret nazistene nesten hele Afrika. Og på høsten fullførte de erobringen av Sør-Afrika og Madagaskar.
  Det var et luftangrep mot Storbritannia. Først og fremst ble ME-309 skutt opp i himmelen, som viste seg å være et veldig formidabelt fly. Fortsatt tre 30 mm flykanoner, og fire maskingevær. Mot et slikt monster er det ikke så lett å motstå. ME-309 ble et mareritt for britene. Samt Yu-288 bombefly, som bombet de britiske stillingene, uten tvil.
  Det siste flyet var så raskt at det var nesten umulig for de britiske flyene å ta igjen. Focke-Wulf viste seg også å være veldig formidabel. Denne maskinen har generelt blitt en slakter for Storbritannia og USA.
  Men piloten Marseille begynte å score fantastiske sedler. For tre fly ble han for første gang i Det tredje rikets historie belønnet med Ridderkorset av jernkorset med sølv eikeblader, sverd og diamanter igjen. Og for fire hundre fly mottok han Ridderkorset med gyldne eikeblader, sverd og diamanter som ny pris. For det 500. flyet ble han tildelt Order of the German Eagle med diamanter. Og for den tusende: Storkorset av jernkorset. Og du vil være enig i at det var veldig kult!
  Og britene ble slått i luften som lammekoteletter ble stekt. Og de ble sekvestrert med stor suksess.
  Og den tyske ubåtflåten vokste raskt og knuste Storbritannia til sjøs. Og USA også. Den totale tonnasjen til begge flåtene smeltet raskt. Og tysk vokste. Og antallet skip økte.
  Og Storbritannia fortsatte å bli bombet. I 1944 kom jetjageren ME-262 inn i serien, som ble et ekte mareritt for de allierte. Og en enda mer effektiv Arado-jetbomber. Og de slo Storbritannia enda hardere på himmelen.
  De allierte hadde ikke gode jetfly, og de tapte for nazistene.
  Med enorme ressurser og en masse arbeidskraft lanserte nazistene samtidig FAA-rakettprogrammet. Riktignok skuffet hun Hitler noe. Missilene var for dyre og lite nøyaktige. Men de brakte likevel den største skaden på Storbritannia. Og London ble spesielt rammet av rakettsalver.
  Sommeren 1944 hadde tyskerne fullstendig grepet dominansen på himmelen. De hadde også en mer avansert versjon av Focke-Wulf - TA-152, som rett og slett var overveldende god. Og han slo britiske fly og bombet landmål.
  I juli 1944 startet operasjon Sea Lion. Det gikk ganske vellykket. Og innen to uker ble Storbritannia invadert. Den tyske tanken "Panther" -2 viste seg å være veldig god, og enda kraftigere og viktigst av alt perfekt "Lion" -2. Den siste tanken brukte et opplegg som var nytt for tysk tankbygging: arrangementet av motoren og girkassen i en blokk. Og dette gjorde det mulig å redusere høyden på tanken og komprimere oppsettet.
  Dette betyr at vekten har gått ned, og tykkelsen på rustningen har økt. "Lion" -2, som veide nitti tonn, hevet tykkelsen på rustningen til 250 mm i pannen og 170 mm i siden, og med en motor på 1250 hestekrefter. Hva gjorde kjøreprestasjonene hans tilfredsstillende. Hellingsnivået til panserplatene har også økt.
  Så tyskerne gikk foran og britene ble beseiret.
  Men det var fortsatt USA. Nazistene fanget Island, og begynte å nærme seg byene i Amerika. TA-400 utførte de første massive bombardementene.
  Observasjonsangrepet ble også utført av V-3-raketter. La dem være dyre, men de viste muligheten for beskytning.
  Roosevelt var allerede alvorlig syk og ønsket fred. Men det tredje riket var ivrige etter å gjøre slutt på USA.
  Tyskerne flyttet nå og bombet USA. Flere og flere fly, ubåter og skip ble bygget.
  Det førti-femte året har gått i en utveksling av massive slag. USA tapte luftkampen. Tyskerne brukte jetfly. Spesielt ME-262 X, som viste seg å være mer avansert og effektiv.
  I tillegg brukte den tyske ubåtflåten hydrogenperoksidubåter, som er svært raske og avanserte maskiner.
  Hitler krevde å beseire USA ....
  Stalin var fortsatt taus og slikket sårene sine.
  I 1946 begynte invasjonen av Canada og samtidig fra Latin-Amerika til Mexico.
  Fritz-flyene og tankene i E-serien er veldig sterke. Sistnevnte har blitt et mareritt for Amerika.
  E-50-stridsvognen hadde ingen like og slo selvsikkert Shermans og Pershings.
  Den tyske bilen hadde en ny gassturbinmotor på 1500 hestekrefter og totalt sytti tonn. Og frontrustningen er 250 mm under skråninger, og sidepansringen er 170 mm. Og denne bilen knuste alle. Og en pistol på 105 mm kaliber, og en løpslengde på 100 EL. Og så knuser og knuser den alle.
  Amerikanske stridsvogner tar seg fra fem kilometer med garanti. Og bare "Superpershing" selv har en sjanse til å bryte seg inn på siden og lukke.
  Og tyskerne rykket mot USA. Og automatgeværet MP-64 i Tyskland er uten sidestykke. Og knuse amerikanerne.
  Bare adskillelse ved havet og langvarig kommunikasjon hindrer amerikanerne i å bli beseiret raskt.
  Hitler brøler og krever suksess ... Canada ble tatt til fange våren og sommeren 1946. Og på høsten var kampene allerede i full gang i USA. Nazistene møtte imidlertid hardnakket motstand.
  Yankees forsvarte desperat landene sine og holdt på med all sin makt. Høsten gikk i harde kamper. Tyskerne brukte utenlandske divisjoner og fortsatte å rykke frem. Og japanerne klatret også fra øst. Og de angrep hovedsakelig fra meksikansk side.
  Führeren slo knyttnevene og krevde nye seire og suksesser. Men kampene fortsatte og fortsatte, og mot slutten av vinteren 1947 var halvparten av USAs hovedterritorium erobret.
  Det er allerede vår. I kamp dukket en ny tysk stridsvogn E-50 opp. I den har vekten gått ned med fem tonn, og motoren har blitt kraftigere på 2000 hestekrefter. Og denne bilen flyr allerede bokstavelig talt. Hennes mobilitet er et virkelig sjokk for amerikanere.
  Og TA-500 og TA-600 begraver rett og slett amerikanerne i bakken. Rat-2-supertanken deltok også i kampene. Maskin som veier to tusen tonn. Det viste seg imidlertid ikke å være særlig effektivt. Riktignok var den nye modifikasjonen av "Rat" -3 utstyrt med en kraftig jetbombe. Og denne bombeflyen vil både slå og rive fienden.
  Våren 1947 var varm. Og i slutten av mai hadde tyskerne allerede nærmet seg New York. Diskoteker deltok også i kampene. De var omgitt av en laminær jetstråle og praktisk talt usårbare. Og knuste amerikanerne i himmelen og på land. Og om sommeren begynte angrepet på New York og Washington.
  Tyskerne var absolutt sterke. Og USA gjorde ikke motstand. Selv om New York viste sitt heltemot, og til tross for ødeleggelsene, ga de ikke opp. Og ble til slutten av august. USA kapitulerte 3. september 1947.
  Og det var slutten på andre verdenskrig.
  Det tredje riket fordøyde og mestret det fangede i noen tid. Og freden hersket...
  Men Japan ertet fortsatt Adolf Hitler med eiendelene hennes. Og det var tydelig at to fugler ikke kunne komme overens i ett hule. Og i Sovjetunionen ble Stalin erstattet av Beria.
  Og 20. april 1955 begynte en ny krig. Og Beria tilbød seg å delta i det på siden av Det tredje riket.
  Hitler gikk med på det, men bestemte at Sovjetunionen bare ville motta det sørlige Sakhalin og Kuril-ryggen. Og ikke noe mer! Erstatningene reduseres med bare fem prosent.
  Beria var enig i dette. Og slik fortsatte kampene med kolossal kraft. Tyskerne er teknologisk sterkere. Og de har mange utenlandske divisjoner. Men japanerne er heller ikke svake. Og de har en enorm hær, spesielt kineserne.
  Og det er en ny stor krig, men det er en annen historie.
  
  KRIGEN I USSR OG KINA
  KOMMENTAR
  En stor krig bryter ut mellom Sovjetunionen og Kina. På siden av Kina er det en kolossal overlegenhet i arbeidskraft, Russland er teknisk sterkere og har en mer talentfull og kompetent kommando.
  For eksempel ble krigen mellom Sovjetunionen og Kina nesten virkelig i 1969, under kampene om Damansky-øya. Og i et annet parallelt univers bestemte Mao Zedong, som allerede var syttifem år gammel, at han allerede ikke hadde noe å tape, og han trengte å gå inn i historien som den største erobreren og krigeren mens han fortsatt levde. Og overgå Stalin! Og så gikk den kinesiske hæren til offensiven og angrep USSR. Årsaken var et artilleriangrep på kinesisk territorium. Og 22. mars 1969 erklærte Kina offisielt krig mot USSR.
  Dermed begynte en av de blodigste krigene i menneskehetens historie. Kina har stolt på mange infanteri. Den har færre stridsvogner og fly enn USSR, og henger etter når det gjelder våpen. Men det er en stor overvekt i befolkningen, pluss at USSR-hæren fortsatt trenger å overføre tropper til Fjernøsten og Sibir. Etter den annonserte mobiliseringen, innen 1. april, utplasserte Kina mer enn tjue millioner soldater. Mange av dem var bevæpnet med våpen, men heller modige og fanatiske. Og en stor numerisk fordel.
  Kineserne slo hovedslaget rundt Amur, og i Primorye og på Usuri-territoriet. Selvfølgelig klatret også betydelige kinesiske styrker over Amur, og prøvde å avlede de sovjetiske troppene og spre styrkene deres. I april utspant kampene seg i utkanten av Vladivostok.
  Og søren blåste varm luft, og våren var i full gang. Grønt gress dukket opp.
  En spesiell bataljon av jenter under kommando av Alenka sto i veien for kineserne.
  De inntok en befestet stilling, og var bevæpnet med mange maskingevær. Og den kinesiske perli i tette folkemengder. Jentene var veldig gode skudd.
  Anyuta, som skrev fra et maskingevær, utstedte:
  - Ære til kommunismens ideer!
  Og mejet aggressivt ned kineserne. Hun skar dem som en ljå. Og hun gjorde det veldig vellykket.
  Alenka, med bare tærne, kastet en granat og rev opp soldatene fra det himmelske imperiet, kvitret:
  - Til kommunismens ære!
  Zoya, som skjøt mot fienden, mejet ned motstandere med gul hud. Og jenta tok den og kastet sprengstoffpakken med bare tærne.
  Og Komsomol-medlemmet ropte:
  - For det hellige Russland!
  Alla er også en rødhåret jente, i bikini. Og hun klipper ned de kinesiske soldatene, og kaster en morderisk granat med bare tærne. Ødelegger fiender fra Kina.
  Krigeren ropte:
  - For Russlands storhet!
  Maria skjøt også nøyaktig mot kineserne. Og kjempet som et monster. Hun klippet Maos tropper... Og hun oppførte seg som et ekte Komsomol-medlem. Og hvordan klippe ned disse kineserne.
  Så ropte hun:
  Vi vil ikke gi opp Vladivostok!
  Olympiade: denne heroiske jenta, da hun skåret mot kineserne med et maskingevær. Og meja ned mange gule soldatar. Og så med bare tær, hvordan skyte ut en hel haug med granater. Den kinesiske tanken rullet over og knuste femti smaløyde soldater.
  Komsomol-medlemmer sang:
  - Og i Amerika, Japan, Kina,
  Det finnes ingen vakrere byer i Moskva ...
  For å vise denne byen i herlighet -
  Jeg finner ikke de rette ordene!
  Og her klipper Alenka igjen linjen med kinesere i ett støt, og kaster en granat med bare tærne.
  Alenka er en veldig vakker blondine. Og han skyter nøyaktig, hver kule treffer målet og dreper kineserne.
  Jenta bemerket ganske logisk og skjøt mot fienden:
  - Kommunisme er et stort kosmos,
  Kommunisme er min skjebne!
  Komsomol-jenta er veldig irritert over at Russland tapte krigen mot Japan. Russland, som beseiret Napoleon, tapte for asiatene. Og det er skammelig. Og i tilfelle seier ville Kina bare bli en russisk provins. Og de mulighetene går glipp av.
  Anyuta skyter også veldig nøyaktig på kineserne. Klipper dem med ljå. Og så kaster han med bare føtter en granat og velter tanken til det himmelske imperiet.
  Krigeren sang:
  - For planetens storhet i kommunismens evige ære!
  Zoya skyter også veldig nøyaktig, og treffer motstandere. Og han gjør det veldig nøyaktig. Og nå flyr ødelagte ruller fra tanken.
  Zoya knirker:
  - For det hellige Russland!
  Og viser sin lange tunge.
  Rødhårede Alla kjemper også med kineserne. Det blåste en sterk vind, og håret hennes flagret langs luftbølgene som et proletarisk banner, som de går for å storme Vinterpalasset med.
  Jenta brøler:
  - For fred og for kommunisme!
  Maria mejet også ned en hel rekke kinesiske soldater. Klipp ut et helt hull. Og hun kastet en granat med dødelig kraft med bare tærne og ropte:
  - For fedrelandets storhet!
  Olympias skjøt mot troppene til Mao Zedong, slo ned fienden som hvete med sigd, slo ut mange fiender og hylte:
  - For USSR!
  Og med bare tær, hvordan skyte ut en granat som ødelegger troppene til det himmelske imperiet og skyter ned flyet.
  Og fra Valentine, som om han hamret på angrepsflyet til Kina fra en bazooka og slo ham ned, smilende og sa:
  - Russland kan ikke bøyes og ikke legges på kne!
  Sovjetiske jenter kjemper også nær den urbane landsbyen Dalniy. Og selv i raseri går skjønnhetene til motoffensiv. Og i et rasende angrep.
  Men de mest kampklare enhetene i garnisonen flyttet etter kineserne. Og uten forsinkelser slo de bakerst.
  En bataljon av barbeint jenter, i shorts og vester, var den første som gikk inn i kampen.
  Vakre jenter begynte å treske hæren til det himmelske imperiet, allerede slått i tidligere kamper.
  Først og fremst angrep krigerne batteriene. Granater kastet med bare føtter fløy mot kineserne. De var veldig skarpe. Og de russiske krigerne selv tok og kastet av seg vestene. Å holde seg bar overkropp.
  Så nesten helt nakne jenter er nesten umulig å slå. Når en kvinnes hud er bar, tar ikke kulene hennes.
  Veronica kastet en granat med bare foten og kvitret:
  - Jeg blir mester!
  Og ristet det hvite, krøllete håret.
  Julian er heller ikke så enkel. Lupanula på kineserne. Og så, mens han kaster en granat med sin bare fot, og roper:
  - I det hellige, tsaristiske og sovjetiske Russlands navn!
  Og igjen vil hun riste sine fulle bryster med skarlagensrøde brystvorter. Og midjen på jenta er tynn.
  Videre haster rødhårede Anna inn i kamp. En så glitrende og reaktiv jente. Hvordan kaste en granat med barfot. Så krigerne i Kina vil spre seg i alle retninger. Og rulle rundt, som om det ble slått ned.
  Og jenta skyter mot dem og knirker:
  - For tsaren til de ortodokse og russiske gudene og for USSR!
  Angelina slo også. Og en boks med skjell, kastet opp av henne nakne, kraftig som en trekkhest, fløy av gårde. Og knuste mange kinesere.
  Jenter er generelt super når de er nakne og barbeint. Men i shorts er det enda kulere å løpe i posisjon.
  Og jordbærnipler, så blanke!
  Victoria vil også skyte ut en granat med sine skarlagenrøde bryster, og treffe kineserne så godt hun kan. Her er jenta. Og viktigst av alt, sjefen for bataljonen av jenter på ødeleggeren. Og også bare i truser.
  Og rister på det nakne brystet. Som er så vakker og sexy.
  Veronica tok og kastet en granat med bare foten. Hun avbrøt mange kinesere og knirket:
  - Aerobatikk for ombordstigning!
  Yuliana kastet også veldig behendig en granat med det bare lille benet sitt, og knirket mens hun klippet ned kineserne:
  - Vårt glis og knusende slag!
  Så hvordan gnistre tenner.
  Og så tok Anna den og knullet den. Skutt mange kinesere. Og hvordan gjorde hun det.
  Og hvordan skyte ut en granat med barfot. Og knirker:
  Vi er ikke slaver!
  Da vil han le og vise tungen.
  Angelina tok den og kvitret av vanvittig raseri og spyttet anklager på fienden:
  - Jeg er den kuleste av de kule.
  Og med bare bena skjøt hun ut en tung bombe. Hun tok og sprengte troppene i Kina og makulerte dem.
  Veronica vil også ta og hamre på den asiatiske horden. Og knuser beinene deres.
  Jenta tok den og kvitret:
  - Vi skal knuse alle!
  Og igjen flyr en dødelig og unik granat fra barfot.
  Og knuse kineserne. Og hvorfor kom de til russiske land? Alt her tilhører Russland. Og landsbyen Dalniy kan ikke tas av Kina.
  Juliana avfyrte en granat med bare foten og sang:
  - Ære til det store Russland! Vi trenger ikke statsdumaen! Og politbyrået trengs heller ikke!
  Røde Anna påpekte aggressivt:
  - Jeg skal bli en mester.
  Og en granat kastet med en barfot av en jente vil flate alle. Bare blodig kjøtt gjensto.
  Men Angelina tok det og knirket. Drepte en gjeng med jagerfly. Og feide som en dødsengel.
  Og mange kinesiske soldater døde.
  Russiske tropper presset på kineserne fra alle kanter. De knuste og knuste.
  Det brøt ut hånd-til-hånd-kamper. Russiske soldater knivstakk kinesiske tropper med bajonetter. Mosin-riflen i en modernisert angrepsversjon er en utmerket kølle. Som bryter gjennom hodeskallen. Og knekke bein.
  Men jenter med sverd kjemper spesielt vakkert. Det er flott. Spesielt når nakne bryster svaier.
  Og brystvortene er så rubinaktige og glitrende. Så du vil se på dem og kysse dem.
  Og kysse ustanselig.
  Jentene kjemper med raseri fra sultne pantere som ser lammene. De plager dem og flår dem.
  Veronica, som skyter mot kineserne, skriker:
  - Død for død!
  Yuliana, som kaster en granat med bare foten, legger til:
  - Blod for blod!
  Anna, som skriver til troppene til det himmelske imperiet, skriker:
  -Et øye for et øye!
  Og hun kastet også en sitron med bare foten. Hun var sterkere enn alle andre og revet i stykker med selvtillit.
  Og her kommer Angelina. En hel tønne med dødelige eksplosiver vil skyte ut og knuse fiendene.
  Så, mens han synger:
  - Jeg er en barbeint elefant og veldig kul!
  Jenta er virkelig mektig. Og bena hennes er som køller. Hvordan flytte en samurai i lysken. Den fem meter opp og fløy opp. Suste som en katapult som ble lansert fra en stein. Mer presist, sannsynligvis fra en katapultstein!
  Victoria, bataljonssjefen, skjøt en linje mot kineserne. Hun meja ned noen av de gule krigerne og knirket:
  Vi vil kjempe for det hellige Russland.
  Og med et bart, solbrent kne, som om det skulle bevege seg til haken. Og knekke fiendens kjeve.
  Victoria er spent....
  Juliana sier entusiastisk:
  - Det vil være tsar Leonid Iljitsj Bresjnev, den største av russiske tsarer!
  Og hele bataljonen av halvnakne, barbeinte jenter, hvordan bjeffe på toppen av lungene, og utrydde kineserne.
  - Måtte det være slik!
  Kineserne klarte likevel, på bekostning av store tap, å kile seg inn i den røde hærens posisjoner. Og kuttet av Vladivostok. Samtidig trengte Maos tropper noe inn i Usuri-regionen. I USSR fortsatte mobiliseringen og flere og flere tropper ble overført til Fjernøsten, Sibir og Kasakhstan. Kreftene var ikke veldig like. Men USSR har bedre utstyr. Det er også kamper til sjøs.
  Og her er hæren til USSR litt lettere. Kina er ikke så sterkt til sjøs, og det er mulig å levere ganske vellykkede angrep mot det og vinne seire.
  Spesielt hvis veldig vakre og evig unge sovjetiske jenter og samtidig hekser kjemper.
  Kampen med den kinesiske skvadronen fortsatte. General of the Sea og Admiral of the USSR Andrei Sokolovsky handlet med kaldt blod.
  Han klarte ikke engang slaget, men ga rett og slett kommandoen.
  - Kom nærme og slå!
  Russerne banket side til side. Her tok flaggskipet til Deng Xiaoping fyr. Rør kollapset.
  Generelt, for kineserne, er retrett litt tregt. Men de er så stolte. Riktignok er Deng Xiaoping et unntak. Og ordre om å dra.
  Men russerne er ikke så lette å løsrive seg fra. Kineserne lider store tap og trekker seg tilbake.
  Victoria, kapteinen på ødeleggeren, og den samme halvnakne, solbrune til svarte, lyshårete jenta som resten.
  Selvfølgelig er det veldig vakkert når jentene er nesten nakne, slanke, muskuløse. Og hvis bena er nakne, så er dette sjarm og fristelse.
  Victoria sier rasende:
  - Jeg er en kriger som er født fra Svarog! Jeg er barnebarnet til God Rod. Og jeg kan gjøre mirakler!
  Angelina bemerket logisk, et forstørrelsesglass for samurai:
  "Jeg er ikke av alminnelig blod heller. Se hvor sterk hun er. Min stamfar var Ilya Muromets.
  Og jenta lanserte en hel boks med bare føtter.
  Veronica kjempet desperat, kjempet med all styrke og lanserte en slik kampkraft.
  Tårer bokstavelig talt kineserne.
  Jenta er veldig vakker, blond, svingete, med lange, muskuløse ben. Hun elsket å bli strøket.
  Veronica sier:
  - Hvorfor klatret den kinesiske horden inn i Russland!
  Juliana, denne vakre jenta, knirket og traff troppene til det himmelske imperiet:
  - Å finne din egen undergang!
  Tenåringsjenta har vokst de siste månedene og har blitt en mer muskuløs og buet figur. Juliana blomstret, og ble så vakker. Og håret hennes er hvitt med en liten forgylling. Mer og mer vil hun ha en mann. Bare uskyld er skummelt å miste.
  Men la dem stryke, kjærtegne, kysse, slikke. Det er best å forholde seg til hytteguttene. De er også redde, og sjenerte, og det er mindre risiko for at de vil ha noe mer seriøst.
  Yuliana er en veldig god kriger og skyter. Han drømmer også om å bli feltmarskalk. I tillegg ønsker hun å bli som Magomed og skape sin egen religion.
  Ambisiøs jente.
  Nå, hvis tsar Leonid Iljitsj Bresjnev selv, som Vladimir Solnysjko, ville ta og introdusere Rodnoverie i Russland og returnere til de russiske gudene.
  Hvorfor trenger vi Maria?
  Ære til Guds mor - Lada.
  Det er absolutt bedre enn Bibelen.
  Vår Lada er veldig vakker, med hår i gullfargen, og hun er den virkelige Guds mor og gudenes mor, og den enbårne datteren til den allmektige familien!
  Skaperen av universet.
  Klanen var alltid og Han, som Allah - Allmektig, Evig, Allvitende, Allestedsnærværende, og hele universet er hans tempel.
  Hvordan er han verre enn den jødiske Jahve eller svakere enn ham?
  Rod skapte et utallig sett med universer!
  Han levde så mye at du ikke kan forestille deg!
  Rod var før alle tider. Det var ikke tid, men Rod var!
  Og vil alltid!
  Alle Demirugi-gudene er barn av familien!
  Og vi er hans barnebarn!
  Men Rod forbyr ikke å tilbe barna deres, og gudene. Rod er gudenes Gud.
  Og Svarog er gudenes Gud!
  Og folk er gudenes barnebarn! Ære til de russiske gudene!
  Yuliana tresker kineserne. Det ser ut til at russiske guder også hjelper russiske mennesker.
  Snart vil de avslutte Deng Xiaoping og slutten vil bli en alvorlig krig til sjøs. Eller kanskje du må lande i det himmelske riket. Så mye desto bedre vil vi erobre Beijing. Så mye desto verre for Kina. Men å bli en del av Russland er ikke så skummelt.
  Mer presist, ikke Russland, men USSR!
  Juliana spør Anna:
  - Synes du vi bør ta over det kinesiske imperiet?
  Den rødhårede skjønnheten svarer:
  - Selvfølgelig!
  Juliana spør med falsk overraskelse:
  - Til hva?
  Anna sier ettertrykkelig:
  - Så det senere var det ingen trussel! At jeg ikke trengte å kjempe igjen, med kineserne som ville ta hevn!
  Juliana utbrøt:
  - Og det er riktig!
  Den russiske flåten forfølger kineserne og senker skipene deres.
  Yuliana leder også en mental dialog.
  Hvorfor er det nødvendig med bønn? For det er alltid ikke nok for en person det han har. Når inntektene øker, øker også behovene. Og dette er bra. Det er dette som driver fremgang. Folk vil ha mer og mer. Og de russiske gudene hjelper til med dette og stimulerer vitenskapen.
  Visdommen til de russiske gudene er stor.
  Og kristendommen? Hva lærer det?
  At jorden og alt som er på den - vil brenne! Er det virkelig mulig å stimulere menneskehetens utvikling?
  Selvfølgelig - den russiske troen lærer ikke, i motsetning til kristendommen og islam, verdens undergang. Rodnoverie lærer at mennesker i fremtiden vil utvikle seg og bli seg selv som guder-demiurger.
  At vitenskap, fremskritt og fornuft vil gjøre guder ut av oss! Og at folk skal bli sterkere og klokere.
  Hva lærer kristendommen?
  Hva er vi leire? At vi er ingen! At Gud er alt og mennesket er ingenting!
  Men Rodnoverie opphøyer en person.
  Men det verste i Bibelen er opphøyelsen av jødene over resten av nasjonene. Etter det lurer du på hvordan noen tror på noe slikt. Og hvorfor viste kristendommen seg å være så seig?
  Men romerne kunne ha kommet opp med sin egen religion. De er smarte. Og lag din egen monoteisme.
  Hvorfor trenger vi andres tro. Det er også et paradis - Iriy. Og Veien mellom stjernene, langs Melkeveien, og læren om åndens utvikling. Når du selv kan vokse opp til Gud.
  Og ikke bare være en sau som bøyer seg over paradiset, og dens lam driver den med en jernstang.
  Så det er et valg.
  Eller din egen, eller jødiske - noen andres!
  Vel, hvorfor trenger russere noen andres tro. Å, hvorfor Peter den store ikke gjenopplivet Rodnoverie.
  De ville be til gudene sine og til Guds mor Lada.
  Og de russiske gudene ville bli sterkere enn alle, og ville føre oss til seier.
  Og araberne? De skapte sin egen religion. Og de tok ikke noen andres.
  Eh, vel, hvorfor i Russland var det ingen russisk Magomed.
  Og hvorfor støttet ikke en eneste konge profetene i dette?
  En ny religion - Rodnoverie i form av monoteisme!
  Og ære til det store Russland!
  Ære til USSR og kommunismen!
  Så kineserne blir gale. Men på land er de sterke. Russland kan motarbeide dem bare av kvalitet. For eksempel kjemper tankmannskapet til Elizabeth i nærheten av Alma-Ata. Allerede i slutten av mai 1969. Det er varmt og jenter i bikini.
  Elena skjøt, trykket på joystick-knappen, bare tær. Lupanula ropte frekt:
  - Vi er uovervinnelige!
  T-64-tanken er overlegen kinesiske kjøretøyer. Og rive dem fra hverandre. Men det meste av brannen må utføres på infanteriet.
  Og angrepet blir kastet av kinesiske gutter. Tenåringer på tretten eller fjorten går til angrep og blinker med bare hæler. Mindreårige gutter løper inn i kamp uten sko. Så det er smartere og mer økonomisk. Og maskingeværere skyter på dem.
  Catherine, som klippet ned jagerflyene i Kina, bemerket:
  - Ære til USSR!
  Euphrasia, som manøvrerte tanken, ropte:
  - For det hellige fedrelandet!
  Det viktigste er ikke å kaste granater på deg. Og sovjetiske stridsvogner klipper ned kinesisk infanteri.
  Nei, de vil aldri gi nåde.
  Elizabeth sang, sendte et høyeksplosivt fragmenteringsprosjektil inn i de kinesiske troppene og brølte:
  - For vakker kommunisme!
  Og jentene sang i kor:
  Forbundet er uforgjengelig, frie republikker,
  Det var ikke brutal force, ikke frykt som samlet seg ...
  Og den gode viljen til opplyste mennesker,
  Og visdom og fornuft, og mot i drømmer!
  Og jentene er veldig kule. Og deres nøyaktig avfyrte prosjektil knuste den kinesiske selvgående pistolen.
  Armadaen til Kina led store tap, men nådde ikke målet, selv om det var noen suksesser. Vladivostok klarte å bli avskåret, og dette er alvorlig. Nesten hele havet ble fanget. Samtidig forsøkte kineserne å omringe Alma-Ata. Men den sovjetiske hæren holdt stand. Sommeren har kommet. Flere og flere enheter fra begge sider gikk inn i kampen. Mao Zedong krevde seire fra generalene i det himmelske riket.
  Landene i Warszawapakten ønsket ikke å gå i krig med Kina. Bare DDR sendte flere bataljoner. Inkludert tanker. Andre stater kom ikke til å bli involvert på en eller annen måte.
  Dette er de allierte. Kineserne er ganske svake på teknologi, men T-54-tanken har blitt mestret i produksjon og brukes i kamper. The Celestial Empire, lengter etter seire og ønsker verdensherredømme.
  Mao Zedong startet krigen da han allerede var syttifem år gammel. Han har lite å tape. Sovjetunionen har atomvåpen, men Bresjnev lovet å aldri bruke dem først. Kina har også en atombombe. Og for ikke å falle inn under et atomangrep fra USSR, har Mao ennå ikke brukt det. Kampene er på land ... Den 22. mars begynte store sammenstøt. I april gikk hovedstyrkene inn i slaget. Generelt, mens Kina ikke har oppnådd for mye suksess, men det har klart å gjøre noe.
  Spesielt i Primorye.
  Men den sovjetiske stillehavsflåten vant en rekke seire. Til sjøs påvirker ikke Kinas overlegenhet i arbeidskraft og befolkning så mye.
  Mao forventer å vinne en langvarig utmattelseskrig. Den har flere ganger flere innbyggere. I tillegg er USA og NATO fiender av USSR. President Nixon sa at de kunne selge våpen til Kina. Spesielt stridsvogner og fly, og skip.
  Riktignok er ikke Kina for rik til å betale for det. Men en del av forsyningene kan gå på kreditt. Og dette er alvorlig...
  Krigen pågår for seg selv og det er veldig ubehagelig for USSR, selv om kineserne lider flere ganger og flere tap. Men alle klatrer og klatrer.
  Tankmannskapet til Gerda gikk inn i kampen med de kinesiske kjøretøyene.
  Tyskerne brukte den nyeste høytrykkskanonen med relativt kort løp. En utmerket utvikling laget i DDR og i stand til å knuse alle deler.
  Den nye pistolen hadde et kaliber på 120 millimeter og en munningshastighet på 1700 meter per sekund. Med den var det mulig å pierce alle kinesiske kjøretøy på lang avstand. Kanskje, bortsett fra de supertunge Mao-tankene. Men de kan også stikkes hull, bare litt nærmere.
  Tyske krigere satte bilen sin med utmerket frontrustning.
  Kinesiske T-54-er prøvde å komme nær tyskerne, og spredte seg, bokstavelig talt truet med å ramle.
  Gerda skjøt mot den kinesiske tanken. Rev av ham tårnet og kvitret:
  - Hva mot tigre å løpe inn i?
  Charlotte trykket også på joystick-knappen med bare tærne, og knirket:
  - La oss bli verdensmestere!
  Og knuste en kinesisk tank.
  Knullet på russisk og Christina. Den nyeste pistolen var automatisk, og avfyrte tolv skudd i minuttet.
  Jenta med gullrødt hår hylte:
  - Det er ingen barrierer for prøyssiske krigere!
  Den gullhårede Magda knuste også den kinesiske tanken og blottet tenner:
  Jeg er den sterkeste av de sterke...
  Jentene var sinte. Krigen fortsetter, og fortsetter. Og når vil de røde kineserne bli beseiret? Hvor lenge vil de kutte? Bare tøffe gutter.
  Og de kinesiske jentene har det de trenger.
  For eksempel torturerte tyskerne et Komsomol-medlem fra Folkerepublikken Kina. Kle først av jenta i kulda.
  Gerda rev først av seg saueskinnsfrakken. Så begynte hun sammen med Charlotte å ta av seg støvlene. Skoene er imidlertid presenning og slått ned. Fotkluter ble viklet av.
  Så rev Gerda opp Komsomol-tunikaen og skjorten med en kniv. Gjenlot bare en BH. Hun kuttet buksene.
  Charlotte rykket i det kinesiske Komsomol-medlemmets blonde hår. Da var de Gerda og Charlotte, i bikini, de ledet et Komsomol-medlem barbeint og i badedrakt. Tre barbeinte jenter flyktet inn i den bitre kulden. Komsomol-jenta oppførte seg modig. Og jeg løp i to timer. Selv om det ikke er like kult som de to tigrene. Bena til den russiske jenta ble røde, og ble deretter blå av kulde.
  Så ble hennes Gerda og Charlotte bundet opp bakfra og lagt på stativet. Komsomol-jenta skalv av smerte. Jeg begynte å bøye meg. Gerda trakk henne i skuldrene og snurret henne rundt. Stønnende av smerte rettet det kinesiske Komsomol-medlemmet seg opp på stativet, med knokene knasende.
  De bare føttene til en kinesisk jente ble klemt fast i stokkene, og de begynte å henge lasset. Charlotte lastet loggen først.
  Komsomol-medlemmet fra Kina stønnet, men bet så tennene sammen og ble stille.
  Charlotte og Gerda brakk raskt grener. Komsomol-medlemmene ble lagt ut under sine bare føtter og satt i brann.
  Det er så interessant å steke bare hæler. Og veldig morsomme og morsomme skjønnheter.
  Flammen slikket de litt ru sålene til den kinesiske Komsomol-jenta, og luktet stekt shish kebab. Smerten fra brannen er selvfølgelig forferdelig. Komsomol-medlemmet grøsset, svetten rant fra henne, jentene stønnet lavt. Men de høye ropene ble holdt tilbake av en forferdelig viljeanstrengelse.
  Så begynte de å piske jenta med grangrener. Både Gerda og Charlotte dunket av all kraft. Til og med huden på ryggen til jenta sprakk. Blandet blod strømmet ut, med svette. BH-en hennes fløy av, falt i ilden og tilførte varme til hennes bare føtter.
  Gerda bøyde seg og slikket av seg en blanding av svette og blod. Det ga henne glede.
  Charlotte klemte det kinesiske Komsomol-medlemmet på brystet. Og så tok jenta og slo knyttneven i solar plexus. Så la den rødhårede hun-djevelen grener til bålet under de bare føttene til det kinesiske Komsomol-medlemmet. Lukten av brenning var enda sterkere.
  Gerda hvisket i sinne:
  - Du skal snakke!
  Charlotte klemte jenta hardere i brystet og hveste:
  - Slutt å lek dum!
  Gerda tok en brennende gren ut av ilden og brakte den til det nakne brystet til en kinesisk Komsomol-jente.
  Så hun rykket, og det blonde hodet hennes svaiet og falt på siden.
  Charlotte gliste som en djevel.
  - Det ser ut som jenta er klar!
  Gerda fniste og begynte å massere ansiktet og halsen til det kinesiske Komsomol-medlemmet. Hun var frisk og ble raskt frisk. Så tok den blonde terminatoren ut en flammende gren fra ilden og brakte den til fangens ømme ansikt. Jenta gjorde motstand og rykket.
  Gerda slikket seg om leppene og hvisket:
  - Vil du si skjønnhet?
  Komsomol-medlemmet sutret:
  - Drep meg! Vennligst ikke lid!
  Gerda svarte alvorlig:
  - Ikke! Du vil bli torturert i veldig lang tid og vil bli stekt helt til slutten.
  Charlotte sa:
  - Eller kanskje gi det til menn. Hun er fortsatt jomfru, og det vil gjøre henne mye vondt når hun...
  Et Komsomol-medlem fra Kina skrek desperat:
  - Ikke! Jeg vil ikke fortelle deg det uansett!
  Gerda foreslo:
  Skal vi brenne brystet hennes?
  Charlotte ristet på hodet.
  - Ikke! Det er en mer effektiv måte å hente ut informasjon på.
  Gerda nikket.
  - Ja... Dette er for å legge press på arterien i nakken. For å danne en rapportsone, så vil hun fortelle oss alt hun vet og hva hun ikke vet!
  Charlotte fniste og sa:
  Hvorfor torturerte vi henne da?
  Gerda svarte ærlig:
  - Rent for moro skyld. Og nå.
  Den blonde terminatoren la hånden på halsen til det kinesiske Komsomol-medlemmet. Hun himlet med øynene og ble som en død fisk. Gerda sa bestemt:
  - Hvor er batteriet?
  Hun svarte saktmodig:
  - På Bulshim-fjellet ....
  Og så videre ... tøffinger har allerede kommet fra Stillehavet og styrtregn har strømmet ned.
  Tyskerne gikk veldig sakte frem. Gjørme og slaps bremset dem. Kampene viste effektiviteten til den nye høytrykkskanonen fra svært lang avstand som traff T-54 - den viktigste kinesiske tanken laget under en sovjetisk lisens.
  Gerda, som skjøt fra lang avstand, la merke til:
  - Det nye våpenet er mye mer komfortabelt.
  Charlotte var enig i dette:
  - Ikke la fienden komme nær!
  Christina, som trykket på joystick-knappen med bare fingrene, slo ut en kinesisk tank og gryntet:
  Men vi er så smarte også. Rett og slett fenomenal! Så ingenting vil stoppe og ødelegge krigerne!
  Magda sa rasjonelt:
  - Og trekke oppmerksomhet til deg selv! Nemlig dens kolossale aggressivitet!
  Og jenta trykket også bare føtter på joystick-knappene, og traff tanken til den røde kinesiske proletarhæren.
  Gerda, som skjøt, spurte jentene:
  - Jeg lurer på hvor kineserne har så mye utholdenhet. De står som om de er laget av titan. Og de vil ikke gi seg.
  Charlotte la til med en latter:
  - Og de gir seg ikke! Tross alt er dette virkelig de sterkeste menneskene! Og folket er lite fleksible!
  Magda fniste og blottet tenner og glitrende med glitrende øyne, som safirer, ga hun ut:
  - Ære til vårt store fedreland!
  Christina hveste irritert:
  - Det ville ikke skade å ta London!
  Gerda fniste og foreslo:
  - Hva, hvilke ideer har du? Fred å slutte med det himmelske imperium?
  Charlotte skjøt mot de stalinistiske, brøt seg gjennom tårnet på den sovjetiske maskinen og knirket:
  - Ikke! Fred er uaktuelt!
  Christina traff også stridsvognene til den røde kinesiske hæren og foreslo:
  - Det kan være snakk om våpenhvile?
  Magda knirket enig:
  - Ja, en midlertidig utsettelse. Å snu vestover.
  Gerda sendte et prosjektil og noterte:
  - Det er faktisk mulig. Midlertidig slutt fred med Kina, og sammen med russerne vil de selv flytte til Storbritannia. Og så har vi ikke tatt London på lenge!
  Charlotte fniste og foreslo:
  - Ta Beijing og ingen i verden vil stoppe oss!
  Christina, med et glis av leopardens tenner, hystet:
  - Nei, ingen vil stoppe og aldri!
  Magda knirket av vill raseri:
  - Nei, det blir ingen gullfjell! Og det blir diamantsteiner!
  Gerda blottet tenner og knirket og knuste den kinesiske bilen som en krystall med en hammer:
  - I et forbrukersamfunn - fullt av overgrep!
  Og igjen blinket tannjenta, som glitrer klarere enn perler. Gerda elsket å torturere og torturere.
  For eksempel tok hun en kinesisk pioner og løste den opp levende i aqua regia. Det er hennes tendenser. Og tortur gjorde henne begeistret. Et Komsomol-medlem fra Kina, tyske kvinner, for eksempel, etter at de hadde pumpet ut all nyttig informasjon, begynte de å brenne med ild. Bokstavelig talt stekt levende kiste. Og så ble de kuttet av, pepret og spist.
  Ja, Charlotte og Gerda var engasjert i kannibalisme. Og de spiste det kinesiske Komsomol-medlemmet i live. Og dette er så frekt og ikke estetisk tiltalende. Og viktigst av alt, det gjør vondt.
  Se for deg en jente som ennå ikke er drept, stekt og avskåret fra henne bit for bit. Så dyppet i saus og spist.
  Gerda og Charlotte spiste til og med menneskekjøtt. De hadde diaré og jentene kjørte. Jeg måtte avlaste meg i buskene.
  Og at kannibalisme er straffbart.
  De spiste krigere og gutter. Alle fire av Kinas pioner Bruce Lee ble grovt strippet, og deretter plassert i en stor stekepanne. Og i vegetabilsk olje ble gutten stekt akkurat slik. Og det er generelt flott.
  Magda spiste guttens bein og sa:
  - Og hva? Det er kult og fint!
  Christina bemerket:
  - Alt er fint for oss!
  Det saftige kjøttet til den kinesiske pioneren ble skåret i tynne skiver og dyppet i sausen. Jentene spiste og sang.
  Gerda hylte:
  Ingen nåde, ingen nåde for fienden! Jeg blåser kommunister som hvete!
  Og han tramper med bare føtter i snøen.
  Jentene spiste nesten helt opp den kinesiske gutten. Likte leveren hans. De kuttet alt kjøttet. Vi spiste og drakk vin. De spiste og sovnet så.
  I en drøm drømte krigerne at djevlene selv stekte i gryter. Og samtidig kuttes huden av ved hjelp av kniver. Og så vrir de seg og går i stykker.
  Så begynner den mest brutale torturen. Jentene ble hengt opp i håret og begynte å svinge seg på stativet. Og så tente de den med ild. Og de opptrådte med virtuos raffinement.
  Gerda husket dette mens hun filmet, og spurte så:
  - Hvordan liker du helvete?
  Charlotte svarte med et smil:
  - Et interessant sted spesielt med tanke på bedriften!
  Christina fniste og svarte:
  - Du kan vri djevelens haler der!
  Magda knirker med et glis av tenner:
  - Og oppnå de høyeste resultatene! Generelt, hva med brannpolokonkurranser?
  Gerda gikk inn i en kinesisk tank og erklærte resolutt:
  - Bare fiender av USSR og Den tyske demokratiske republikk vil være i helvete! Og de sanne arierne vil fortsette å kjempe i andre universer!
  Charlotte bekreftet selvsikkert, og banket barfoten mot rustningen:
  - Måtte det være slik!
  Og hun blinket med perlestennene.
  Christina foreslo:
  La oss lage horn!
  Magda fniste og bjeffet:
  - La oss bli djevler av høyeste rang!
  Og hun viste tungen sin.
  Jentene er virkelig så blide, og de har veldig sterke muskler.
  Gerda sa:
  - Å, Mowgli ville vært oss!
  Charlotte korrigerte vennen sin:
  Mer som Tarzan!
  Christina fniste og knirket:
  Ah, Tarzan, Tarzan, Tarzan! Hersker over alle land!
  Magda hylte av glede:
  - Vi har den prøyssiske ånden! Vi lukter Preussen!
  Gerda fniste, splittet den kinesiske tanken og gryntet:
  - Ikke! Vi er barn av Satan selv!
  Charlotte hveste med blottede tenner:
  - Og vi skal være trofaste mot Fædrelandet!
  Christina bekreftet dette:
  - Ja, det vil vi! Sammen med fedrelandet og partiet!
  Magda mumlet av glede:
  - Ledere kommer og går, men festen består!
  Og jentene ropte i kor:
  - Ære til SUKP!
  Og le, disse sjarmerende tyskerne.
  Krigen med Sovjetunionen og Kina fortsatte.
  Kampene fant sted både til lands og til havs. Og jentene kjempet og sang mye og veldig vakkert.
  Og de snakket om forskjellige og veldig interessante ting, og de sa mye stormende og aforistiske ting;
  Det er mange smarte og ærlige mennesker, men de er arrangert så smart at de aldri blander seg!
  Feighet er det første tegn på lydighet. Og lydighet er sjelen til en soldat! Og sjelen til en soldat er nøkkelen til seier - for å vinne må du være feig! Slik er krigens paradoks!
  : Gud er i hvert menneske, Gud er hvert menneske, bare han har høy moral, og sjelen ikke er et dyr!
  Å drepe i Kristi navn er det samme som å drepe Kristus!
  Det er bedre å jobbe med trening enn å hvile i graven!
  Når sverdet er brukket, strekker hånden seg etter dolken!
  Du kan be om banalitet, eller tåle fornærmelser, men du kan ikke rettferdiggjøre en banal fornærmelse!
  Alt hardt er skjørt og forgjengelig, men i myk utholdenhet er det styrke. Og hvem tror ikke på dette, selvfølgelig skal jeg vise tungen at du kan spise! Alle tennene smuldret til støv, men han er i live - jeg sier pang!
  Konstans i sex ødelegger kjærlighet!
  Å regne med flaks er som å erte Gud og irritere døden!
  Gylne epler vokser best når du vanner trærne med blod!
  Det er tre ting: hvis verdi er uendret: den allmektige, foreldre og moderland!
  Det mest interessante teatret er krigens teater, bare inngangsbilletten er uoverkommelig høy!
  Men i operasjonsteatret er tårer alltid ekte, og hver handling er en leksjon for livet!
  Talent først da blir et geni, hvis det multipliseres med kolossal flid!
  Utsettelse stjeler laurbær, hastverk gir suksess!
  En ekte kirurg er en som er i stand til å utføre en kompleks operasjon ubemerket!
  Ikke bokseren som slår, men den som slår ned!
  Skjønnhet er alltid giftig - de lyseste soppene er fluesopp, og gift er som en kvinnes trolldom - svimmel og forgift hjertet!
  Det naturlige sinnet kan undertrykke den naturlige kraften, men den medfødte kraften vil aldri undertrykke sinnet!
  Å dø stolt er bedre enn å leve ydmykt!
  Den som holder livet i strupen er mer sannsynlig å miste det enn han som setter lykkeungen fri!
  Skjønnheten blekner, motet forblir evig!
  Sverdet er for skarpt til å holde statens makt på det, smiger er for søtt til å drikke folket for alltid med det!
  Soldatens oppfinnsomhet kompenserer for generalens feilberegning, men å bygge et regnestykke på det er som å grave et hull med en nål!
  Det er vanskelig å tenne på det som allerede brenner og slukke det som allerede har brent ned!
  Varmt mannlig temperament, tørker hjernen og brenner seg gjennom bunnen av lommeboken!
  Snarere brenner han et hull i lomma - et varmt hjerte!
  Den tykkeste posen er gjennomboret av en hard fallus!
  For en mann, det beste gyldne speilet!
  På mynten og rynker - dekorasjonen av en mann!
  En krig kan være uten en vinner - men det vil alltid være en taper!
  Menneskelig svakhet er hovedmotoren for fremskritt!
  Hvis du vil være den første, jobb som sist!
  Geni er slektninger til guddommelighet, og verdige slektninger!
  Du kan tjene moderlandet litt, men du kan ikke forråde litt!
  ! Jeg tenker, derfor - jeg eksisterer, jeg eksisterer - derfor lever jeg, jeg lever - derfor lever jeg lykkelig!
  Seksuelle partnere er som mat - de krever variasjon og varme krydder!
  En revolusjon er laget med et rent hjerte, men ikke med hvite hansker; på vei til lykke krever hjulene blodsmøring!
  Oftest forråder de ikke på grunn av ondskap, men på grunn av svakhet, selv om det er svakhet som heller mot ondskap!
  Generelt er loven at en rusten mekanisme kun fungerer med gullfett!
  List og beregning: hvordan en mann og en kone føder seier - ærlighet er det tredje ekstra!
  Den mest bunnløse skapelsen i verden er et glass vodka, å falle i det er uendelig, og bunnen er på kirkegården!
  Ikke alle domfelte er kriminelle, ikke alle kriminelle er domfelte!
  Det er lettere for en kamel å gå gjennom nåløyet enn å publisere uten blat!
  En profesjonell dommer er som en profesjonell prostituert - forskjellen er kun i størrelsen på honoraret og rangen til halliken!
  Politikere er som ormer, bare de presser mer blod ut av tarmene deres når de blir forvist!
  Blod er den beste gjødselen for å dyrke motet til den oppvoksende generasjonen!
  Det aggressivt lydige flertallet tenker med magen, ikke med hjertet, fordi det er mye større i volum.
  Imidlertid er ateistisk lære den mest logiske, den demonstrerer menneskehetens modenhet, mens enhver religion, assosiasjon med barndommen!
  Gud er en sterk Far på et sterkt kne, som et svakt barn vil støtte seg til!
  Det er sjelden noen tenner en gnist av talent når totalitarismens fuktighet er rundt!
  De som ikke er fornøyd med fortiden og er redde for nåtiden tenker oftere på fremtiden!
  Det er lettere å treffe månen med en stein enn å tvinge politikere til å holde valgløftene sine!
  Sukkerholdig humanisme i et folkeland er like passende som sukker i borsjtsj!
  Tre ting er evige: Gud, tid og menneskelig dumhet!
  Hvis du vil vinne; glem tre ord: det er vanskelig, jeg kan ikke, det er nok!
  En gris vil alltid finne skitt, en rotte vil alltid finne et gap, og en lat person vil alltid finne en unnskyldning!
  Moralen av samme rot med ordet skitten! Oftest brukes den til å flekke dyd og vaske bort skrustikke!
  Reven skifter hud to ganger i året, og politikermasken hver time!
  Døden er som en trofast kone, kommer uten påminnelser, legger henne til sengs og tar fullstendig besittelse!
  Vennlighet er som svette, å miste krefter krever innsats, men kroppen blir sterkere, for hver dråpe går skitt!
  En soldat er som en spade, kun polert av harde hender! Men bli også fort sløv!
  De høyeste idealene modnes først når de vannes med blod, vannes med tårer og befruktes med svette!
  For en ateist er alle religioner gode - for det finnes ingen Gud! Og tomhet er den mildeste despoten!
  Uansett hvor sterk helten er, vil han ikke presse havet ut av en liten sitron!
  Det største overskuddet av list kompenserer ikke for en liten mangel på intelligens!
  Kommandanten er kjernen - hvis råtten, så smuldrer hele strukturen!
  
  Jo snillere gjeteren, jo sintere hunden hans, jo mykere kongen, desto strengere er satrapen!
  Russisk er ikke en nasjonalitet, men et kall og en livsstil!
  En svak person trenger Gud som barn, far og mor, men når han vokser opp, blir han tynget av formynderskap, og han, etter å ha løsrevet seg fra sine foreldre, klamrer seg til sin kone - vitenskap og fornuft!
  Akk, sinnet uten styrke er ikke mye verdt - en dum idrettsutøver vil lett kvele den mest abstrus akademiker!
  Sannheten er at døden, i motsetning til en kvinne, alltid er sann, og livet er et fullstendig svik!
  Bedre å kutte en gang enn å forbanne hundre ganger!
  Beskjedenhet er visdommens søster! Å skryte ødelegger sinnet!
  Det er lettere å temme en tiger enn å utdanne en tyrann på nytt - en rotte kan ikke trenes!
  Jo flere fiender, jo vakrere er krigen! Kast færre ord - krig er ikke et spill!
  Færre dråper i havet enn maskene til en hemmelig agent!
  Torturapparatet, som et musikkinstrument, krever kjærlighet og talent! Bare i stedet for latter og applaus får du stønn og tårer!
  Jesus blant flokken er som en diamant i kloakken!
  Tiden er den mest hensynsløse bøddelen, den kjenner ingen nåde og ordet benådet!
  En dyktig politiker, som til og med forbanner uanstendigheter, opprettholder et rykte som en intelligent person!
  Oksen elsker å piske, men liker ikke å pløye!
  For å pløye godt, må du plante hele året!
  Hvis du ikke kan bite, ikke bjeff!
  Den som beseirer en tiger vil ikke være redd for et dusin katter!
  En bil er ikke en luksus, men en måte å straffe på: himmelen for trafikkpolitiet, skjærsilden for en lommebok, helvete for sjelefred!
  Å gjøre en feil er en feil! Å ikke innrømme en feil er en forbrytelse!
  Mennesket er uforutsigbart - den menneskelige kvinnen er dobbelt uforutsigbar!
  Politikk, i motsetning til ski, krever gullsmøring!
  Styrke og intelligens, som mann og kone, gir lydighet bare i par!
  En sterk hersker vil aldri plante flere fiender enn han kan samle venner!
  Penger er finnene til rettferdighetens hai!
  Forsiktighet; er ikke et synonym for feighet, men mot - for hensynsløshet!
  Bare de døde lyver ikke, og da bare hvis de er ateister!
  En dårlig troende plyndrer kroppen - en god ateist plyndrer sjelen!
  En karriere uten løgner er som en tank uten drivstoff!
  Den som gjør barmhjertighet samler styrke, grusomhet er et tegn på svakhet!
  Tross alt er genialitet og arroganse uforenlige ting!
  Selv om en og en halv knyttneve er bedre enn en - et og et halvt sinn er verre enn en!
  En edel risikerer livet sitt - en sjofel romvesen!
  Lederen skal ikke være søt - de vil slikke den! Men det skal ikke være bittert - de spytter det ut!
  Det er vanskeligere å finne sand i ørkenen - enn en grunn til arrestasjon!
  Lumskhet er de svakes våpen - ondskap er de lumskes våpen!
  Bruker venner - talent utnytter fiender - geni!
  Et sakte slag er ensbetydende med en glipp!
  Fartøysjefens forsiktighet er som en finger i neven, et integrert element, men det vil ikke erstatte resten!
  Refleksjon og en strøm av aforismer ble avbrutt av utseendet til kinesiske skip i horisonten. Hva tok igjen Deng Xiaoping.
  Kineserne kan fortsatt gjemme seg, men det er synd å flykte fra kampen. Så Deng Xiaoping aksepterte en ulik kamp.
  Jentene løper rundt på dekk, barbeint og sprudlende. De skyter seg selv og tar ned krigerne i det himmelske imperiet. Så modige jævler. De har en voldsom brann. Og øynene glitrer av safirer og smaragder.
  Og bare hæler, avrundet flimmer. Og glitrende smil gløder.
  Og den ti-tommers pistolen avfyrte. Hvor bløff. At selv den kinesiske ødeleggeren ble splittet.
  Juliana skrek:
  - Det er det de russiske gudene gjør!
  Victoria, hvis nakne, solbrune ben blinket forbi, korrigerte:
  - Vi gjør det heller selv!
  Veronica foreslo:
  La oss synge da!
  Rødhårede Anna plukket opp:
  - Selvfølgelig blir sangen morsommere.
  Og hele bataljonen med jenter sang, en hel ballade.
  Tsar Nicholas, du er russisk land,
  Til ære for vårt fedreland...
  I Russland er vi alle en vennlig familie,
  Vil ikke angre, kjenn livet vårt!
  
  For oss er det en keiser rett og slett Gud,
  Hvem styrer universet klokt...
  Og jeg vil at den allmektige skal hjelpe
  Og ble til en haug med mose Kain!
  
  Jeg tror det vil være lykke på jorden,
  Og glede vil skinne på planeten ...
  Fred og glede hersker overalt,
  Russland har blitt et ekte paradis!
  
  Tsarkommunismen vil bygges,
  Kast inn i helvete det formidable brølet fra morderen ...
  Og vi flyr rett opp ikke ned
  Forsvinn motstandere-blodsugerne!
  
  Ingen grunn til å tenke, kongen er ikke dårlig i det hele tatt,
  Gi ham litt mer flaks...
  Måtte den russiske guden være med Nicholas,
  Da vil han frimodig kunne legge inn endring!
  
  Russland er fødestedet til elefantene,
  Landet kan rett og slett ikke bli mer fantastisk ...
  Vi trenger ikke ekstra ord folkens
  Krigeren innkaller tocsinen for å kjempe!
  
  Hvordan ikke prøve å beseire fienden Russland,
  Jeg vet at du vil bryte grensen...
  Uovervinnelig russisk bjørn,
  Og solen går ikke ned over Russland!
  
  For moderlandet er det ikke høyere, kjenn fjellene,
  At toppen glitrer i kommunismens rike ...
  Jeg tror at Herren vil knuse fiendene,
  Og revansjismens glis går ikke over!
  
  Måtte Russland skinne over planeten,
  Landet som ga lykke til folk ...
  Eksamener, overlevering, kun for fem,
  Tross alt er styrken til moderlandet umåtelig!
  
  La det være, kjærlighet er for alltid herliggjort,
  I det tjuende århundre eller tjueførste ...
  La blodet strømme voldsomt,
  Helten vil ikke bare være overtroisk!
  
  Du utøste modig blodet til fedrelandets fiender,
  La henne flyte...
  Og bare knekke motstanderen,
  Hellige ansikter velsigne for kamp!
  
  Måtte det være en stjerne i vårt moderland,
  Hva indikerer banen og universet ...
  En stor drøm vil gå i oppfyllelse
  Alle andre mennesker har bare kontroll!
  
  Ja, vi vil knuse fedrelandets fiender,
  Og takle den endeløse horden...
  Over oss er en kjerub med gullvinger,
  Ikke bli seirende med Satan!
  
  Selv om du vet, de russiske gudene er sterke,
  Vi vil gjenopplive Russlands storhet ...
  Selv om slaverne er delt,
  Men jeg vil fortsatt være den samme messias!
  
  Vår strålende tsar den store Nicholas,
  Du slo Japan godt...
  Så kriger våger tappert,
  Og vær flott, ikke en tulle!
  
  Og krigen mellom Sovjetunionen og Kina fortsetter ... Troppene til det himmelske imperiet klatrer fremover og tar ikke hensyn til tapene. De mejes ned av sovjetiske strålende krigere og krigere.
  Kina har mye befolkning og bakkestyrker. De er krigerne i det himmelske imperiet som bokstavelig talt overøste den sovjetiske hæren med lik, nesten fullstendig rundt Alma-Ata. Og de tok Khabarovsk, kilt inn i stillingene til de sovjetiske troppene, og truet med å kutte den røde hæren i stykker. Men til sjøs slår den sovjetiske flåten kineserne, og oppnår store suksesser. Her landet jentene til og med i en overfallsstyrke og bryter gjennom til Beijing.
  Den sovjetiske, russiske hæren begynte å lande tropper direkte i selve det himmelske riket. Vel, hva bestemte tsaren og generalsekretæren Leonid Iljitsj Bresjnev for å la Russland få, eller rettere sagt har Sovjetunionen et annet stort sovjetisk imperium i øst. Og den russiske herskeren selv vil bli den kinesiske keiseren.
  Samtidig vil trusselen fra det himmelske imperiets land bli eliminert for alltid. Og den sovjetiske hæren vil bli fylt opp med krigerske og modige soldater.
  Så det var en grunn - til å erobre Kina fullstendig. Selv om det fortsatt er nødvendig å slå tilbake offensiven til de store styrkene til det himmelske riket i Sibir. Og troppene ble overført til metropolen.
  Jentene og bataljonen deres gikk i kamp med Maos soldater på land. Jentene møtte kineserne med velrettede skudd, sabler og granatkast med bare føtter.
  Veronica kastet en sitron med den bare foten og knirket:
  - For tsaren, generalsekretæren og det sovjetiske fedrelandet!
  Og skjøt mot kineserne.
  Juliana kastet også en granat mot de gule kinesiske soldatene med bare tærne og knirket:
  - For det først kalte Russland!
  Og hun spikret også soldatene i det himmelske imperiet.
  Her slo den rødhårede Anna, og knirket:
  - Ære til moderdronningen!
  Og gjennomboret også fienden.
  Angelina sprengte også, lanserte en hel tønne med eksplosiver med bare føtter, og spredte kineserne langt unna:
  - Det store russiske imperiets ære!
  Og Victoria skrudde til. Hun feide bort kineserne og bukket under for den ødeleggende sitronen med bare hæler.
  Hun utbrøt helt i lungene:
  - For nye grenser!
  Veronica spikret kineserne og knirket:
  - For det evige Russland!
  Og hun slo også ned på krigerne i det himmelske imperiet.
  Yuliana tok den, slo kineserne. Hun kastet en granat mot fienden med den bare foten og knirket:
  - For et enkelt og udelelig tsar- og sovjetisk imperium!
  Og jenta plystret. Det var tydelig at tenåringen var blitt mye større, brystet var høyt, midjen var smal, hoftene var kjøttfulle. Hun hadde allerede figuren som en voksen, muskuløs og sunn og sterk kvinne. Og ansiktet er så ungt. Med vanskeligheter undertrykte jenta ønsket om å elske. La dem bare kjærtegne. Og det er bedre med en annen jente, hun vil i hvert fall ikke frata henne jomfrudommen.
  Yuliana kaster veldig behendig granater mot kineserne med bare føtter. Og det fungerer veldig vellykket.
  Anna er veldig rød og også veldig vakker. Og generelt sett er slike jenter i bataljonen fantastiske, bare de beste.
  Anna kaster en granat med bare foten og kvitrer:
  - La det store sovjet-Russland bli berømt!
  Og også hvordan den snurrer.
  Vel, jenter, vel, skjønnheter!
  Rides og Angelina. En så stor jente - to meter høy og hundre og tretti kilo vekt. På samme tid, ikke fett, med gipsmuskler, og krysset til en trekkhest. Han elsker menn veldig mye. Drømmer om å få en baby. Men så langt har det ikke fungert. Mange mennesker er rett og slett redde for det. Og en veldig aggressiv jente.
  Det er ikke mennene hennes som spør, men hun oppfordrer selv frekt. Uten skam og flauhet.
  Og hun elsker det. Vær en aktiv part.
  Samtidig er Angelina en fantastisk kriger. Og hun har utrettet mange store ting. Victoria har kommandoen over bataljonen deres.
  Han kaster også en granat med bare foten og roper:
  - Det blir lys over landet!
  Veronika kaster en sitron med bare foten og hvisker:
  - Det store russiske imperiets ære!
  Juliana kaster også bare fingrene og brøler:
  - Til ære for helgenens moderland!
  Anna skriker:
  - Med overjordisk tristhet!
  Og en gave kastet med barfot flyr også.
  Videre hyler Angelina. Han kaster også en hel haug med granater med bare føtter, og river kineserne i stykker.
  Og den heroiske jenta brøler:
  - I den hvite guds navn!
  Victoria sendte også en granat med bare tærne, rev den i små biter og ropte:
  - I Kristi navn!
  Og avfyrte et par skudd.
  Og Angelina begynte å rable fra et maskingevær, mejet ned kinesiske soldater. Hun var veldig flink til det.
  Kort sagt, jenta er et beist.
  Veronica knirket med selvtillit:
  - Jeg er faktisk Supermann!
  Og kastet en granat med bare foten.
  Juliana skjøt også. Drepte kineserne.
  Tweetet:
  - Ære til Russland!
  Og med bare foten avfyrte hun en granat, rev i stykker krigerne fra det himmelske imperiet.
  Anna skrek også:
  - For det hellige Russland! Og USSR!
  Angelina lanserte en hel boks på kineserne. Og hun tok den, brølte av vanvittig raseri:
  - For Svarog!
  Victoria tok den og knirket:
  - For et nytt system!
  Og hun kastet en granat med bare foten!
  Veronica bløt:
  - For musklene av stål!
  Og hun avfyrte også en granat med bare tærne, og rev kineserne i stykker.
  Juliana tok den også og knirket:
  - For kjærlighet og magi!
  Og bare føtter i bevegelse.
  Anna den rødhårede djevelen tok og skjøt ut en eske med granater, rev opp kineserne og knirket:
  - Utenfor grensene på Mars!
  Angelina vil også lansere en tønne med dynamitt og mutter:
  - For verdensordenen til Russland og vårt hjemland USSR.
  Og kineserne har allerede dyrket en hel haug med lik.
  Og Victoria hvordan bjeffer:
  - For en ny vei til lykke!
  Etter det ler jentene begge sammen.
  Natasha fortsatte å skrive inntil videre... Bokstavelig talt på farten. Og hun skriblet til kineserne med maskingevær. Hun skar dem ned og utryddet dem av tusenvis av gule krigere. Og hver kule traff målet.
  Troppene til Sovjet-Russland, eller rettere sagt et par barfotbataljoner med jenter, beveget seg i retning Beijing. Oleg Rybachenko og Margarita var i forkant. Gutten og jenta har allerede klart å bli berømte og bevise seg i kamper. De kjempet fra de første dagene av beleiringen av Vladivostok og andre byer.
  Disse barna er virkelig helter. Det var de som spilte rollen som fenomener som holdt Vladivostok under angrepene i november og desember.
  Så la en gutt og en jente, også barbeint og halvnakne i kulda, ved maskingeværene.
  Når du er barbeint i kulden, gir de russiske gudene deg fenomenal styrke og du er i stand til store mirakler.
  Gutten og jenta begynte å skyte med maskingevær mot de fremrykkende kineserne. Og de klarte det veldig bra. Hva er ikke et skudd, så et treff. Et slikt mirakel ble utført av halvnakne, barbeinte barn i kulden. Og det var nettopp takket være kulden og det faktum at bare føtter var i kontakt med snø at de russiske Demiurge-gudene kom dem til unnsetning.
  En kjekk gutt på rundt tolv år gammel, Oleg Rybachenko, som skjøt og klippet ned kineserne, kvitret:
  - Trofaste Lada, hjelp oss!
  Margarita, denne modige, gullhårede jenta, også rundt tolv år gammel, som utrydder krigerne i det himmelske riket, ropte også:
  - Onde fiender vil bli beseiret!
  Guttejageren Oleg kastet en granat med bare foten, spredte kineserne, hveste:
  - Ære til fedrelandet - vår mor!
  Margarita avfyrte også en granat med den nakne, barnslige, meislede foten og knirket:
  - Fiender vil henge rundt bøtta!
  Gutten og jenta kjempet med kolossal heftighet. De hadde så mye vilje, styrke og karakter at man bare kunne undre seg.
  Tomboy Oleg Rybachenko, skyting, sang:
  - Ære til Svarog!
  Margarita, skyting, utstedte:
  - Og den allmektige familie!
  De unge krigerne var flotte og fantastiske!
  Oleg, som sendte kuler fra et maskingevær uten en glipp, utstedte:
  - Fedrelandet er bak oss, den hvite Gud er med meg!
  Marguerite kvitret entusiastisk:
  - Slik at fædrelandets fiende skulle dø i tung smerte!
  Og jenta viste sin lange tunge.
  Oleg, som knuste kineserne, hylte:
  - La det bli ære på jorden!
  Margarita var enig i dette:
  - La det være ære!
  Og meja ned kineserne.
  Barn mejet ned krigerne i det himmelske imperiet i hundrevis og tusenvis. De klatret og bokstavelig talt kastet lik på alle tilnærmingene.
  Oleg humret og bemerket og utryddet kineserne:
  - Og den svarte guden hjelper i kamp!
  Margarita var entusiastisk enig:
  - For oss og Chernobog!
  Og med barfot, hvordan skyte ut en granat.
  Oleg Rybachenko sang:
  - Tusenvis av tusen...
  Margarita, som knuste kineserne, la til:
  Regiment etter regiment...
  Å utrydde terminatorgutten, krigerne fra det himmelske imperiet, og barbeint en granat med bare tær, knirket:
  - Vi skal slå japanerne fra et maskingevær!
  Terminator-jenta la entusiastisk til:
  - Heltene våre er skjønnhet!
  Og igjen flyr en granat fra en barfot.
  Oleg Rybachenko knirket:
  - Jenta har rett, skjønnheten til sjefen!
  Og gutten kaster også en granat med barfoten.
  Barnet må sies å være vakkert, og veldig muskuløst. Og hvordan han kjemper.
  Margarita utbryter og utrydder kineserne:
  - For det hellige Russland!
  Og en granat kastet med barfot flyr.
  Oleg legger til:
  - For de russiske gudene!
  Og også en granat avfyrt av guttens bare beinfluer. Og sprer motstandere.
  Margarita, som utrydder kineserne, hvisker:
  - Til ære for gudenes moderland!
  Og stikker ut tunga!
  Og igjen, en granat kastet av jentas bare fot slår ned på japanerne. Og maskingeværene skyter.
  Oleg, hakker fiender, kvitrer:
  - Heroes of the Fatherland samler alarm.
  Og igjen gir tur.
  Og granaten som er kastet av gutten, flyr.
  Margarita knuser også fienden og hveser:
  -For det hellige Russland!
  Og nå flyr en granat fra kastet av den bare foten til jenta. Sprer fienden i alle retninger.
  Oleg, skyting, og nesten hver kule flyr mot målet, synger:
  - Mitt moderland...
  Og igjen med barfot en granat på kineserne.
  Margarita, som utryddet krigerne fra det himmelske riket, gnisset:
  - Stolt og søt!
  Og en granat suser fra den bare foten til jenta.
  Oleg Rybachenko, som skyter mot fienden, legger til:
  - Mitt moderland...
  Jenta skyter rasende og legger til:
  - Du er kronen på sinnet!
  Og igjen flyr en dødelig granat fra jentas bare fot.
  Mount Inimitable er bokstavelig talt overfylt med likene av krigere fra det himmelske imperiet. Kineserne gjennomvåte den med mye blod.
  Gutten og jenta ble deretter tent opp med en uforglemmelig glans, men fjellet Vladivostok ble ikke gitt bort.
  Og nå kjemper de som kjemper allerede på bakken til det himmelske imperiet...
  Rullende oppstår tsunamibølger. Som faller på stillingene til russiske tropper. Men de reflekterer tappert angrepet fra fienden. Og vise deres heltemot.
  Oleg skyter og kvitrer:
  Vi vil alltid være trofaste!
  Og en granat flyr fra hans bare fot igjen. Og ødelegger kineserne.
  Margarita skyter også. Og han gjør det veldig, veldig treffende, og sier:
  - Russland vil ikke bøye seg!
  Og også en granat avfyrt med barfot treffer soldatene fra Himmelriket.
  Terminatorbarn styrer og makulerer.
  Men kineserne fortsetter å angripe på alle fronter. De har mye - titalls millioner soldater, og de rykker frem og kaster bokstavelig talt lik på stillingene til sovjetiske tropper. Og de klatrer og klatrer frem.
  Under disse forholdene beordret Brezhnev Beijing å bli gjenfanget fra Kina. For en veldig vågal og aggressiv operasjon. Og de kinesiske krigerne klatrer og klatrer.
  Men de sovjetiske troppene går modig til motangrep. Og noen lykkes.
  Kommunistiske tropper nærmet seg Beijing. Kampene var i full gang rundt den kinesiske hovedstaden. Bataljonen av jenter kjempet selvsikkert mot krigerne fra det himmelske imperiet. Jentene kjempet mot alle angrep, skjøt, kastet granater med bare føtter og sang:
  Måtte det hellige land bli herliggjort,
  Min kjære kjære planet...
  Folket i Russland er en vennlig familie,
  Og ikke tramp fedrelandet med støvler!
  
  La den vise Leonid i Russland,
  Han vil heve landet sitt til stjernene ...
  Han er ortodoks, lysets Herre,
  Og å vinne er det kongelige elementet!
  
  Russland er gudenes moderland,
  Den har de beste soldatene i universet...
  Og kvinnene skal lage paier,
  Med sin styrke i kamper uendret!
  
  Måtte russerne våre glorifisere den strålende veien,
  Som peker veien uten kanter...
  Ingen kan vende oss av veien,
  Vi vil ikke hylle de vantro!
  
  Russlands storhet er stor,
  Hun er vakker og forferdelig for fiender ...
  Det er en russisk måte og en sterk åre,
  Det er rett og slett farlig å krangle med fedrelandet!
  
  Måtte Russland, vite det rett, blomstre,
  Oppnå noe du ikke kan måle...
  Eksamener, overlevering, kun for fem,
  Siden du tror Rod uten grenser!
  
  La oss bære den kongelige troen,
  Til de fjerneste tilnærmingene til Russland ...
  Vi jenter er ikke mer enn tjue,
  Men vi tror alle fighterne er vakrere!
  
  Nei, den russiske ryggen vil ikke bøye seg,
  Bladet til soldatenes fiender vil ikke overvinne ...
  Satan vil ikke styre Russland,
  Og kroppen i kamp blir bare yngre!
  Vi vil lett ta denne vollgraven, krigere,
  Med en drøm som er bevinget...
  Vi vil knuse alle motstanderne på en gang,
  Og tro meg, gjengjeldelse venter forskjellige khaner!
  
  Og Jesus, og Gud den hellige Svarog,
  Russland er veldig kjært for ridderne ...
  Bak oss er den snilleste hvite Gud,
  I navnet til vår mor Russland!
  Jentene sang og kastet granater mot kineserne.
  Victoria kastet en sitron med bare foten og sang:
  - I Russland er jenter fightere!
  Her lanserte Veronica en dødelig gave med bare lem og utstedte:
  - Og vi er superklassekrigere!
  Og ga et skudd fra et maskingevær. Mejet ned et par linjer med kinesisk.
  Juliana, en vakker jente, ga også en tur. Hun kuttet ned krigerne i det himmelske imperiet... Og blottet tennene sang hun:
  - Planeten vil kjenne russernes storhet!
  Og gnistre med skarpe tenner!
  Vakre og brennende Anna skjøt også ut en granat. Hun spredte krigerne fra det himmelske imperiet, og knirket:
  - For en ny verden! Du er nå mitt idol!
  Og hvordan den bare foten flimrer!
  Og den praktfulle Angelina vil også ta og avfyre en granat. Og spre alle motstandere.
  Denne krigerjenta er veldig frisk. Og bare en ekte gudinne. Hun har slik energi.
  Og krigeren brølte:
  - Ære til fedrelandet, og til oss!
  Victoria tok den og hveste, og skjøt direkte:
  - Måtte vårt moderland være på toppen av suksess!
  Og en barfot kaster en granat. Som flyr og ødelegger alle.
  Veronica skyter også, og dreper med stor suksess en general blant de edle krigerne i det himmelske imperiet.
  Og en granat kastet med barfot flyr. Kineserne faller.
  Jenta skriker:
  - Bare de døde tviler på Russlands storhet!
  Og vis perletenner!
  Juliana bekrefter lett:
  Vi er sterkest av alle! Var i går, er vi i dag!
  Rødhårede Anna legger entusiastisk til:
  - Og det skal vi i morgen!
  En granat kastet med barfot river motstandere fra hverandre.
  Angelina lanserte en hel boks med skjell med bare føtter og ga ut:
  - Fremtiden er vår!
  Natasha brukte de siste rolige dagene til å skrive en dødedans fra en kotelett hva som gjøres med Kina. Hun skriblet og holdt maskingeværet med bare tærne.
  Og så mange flunket kineserne.
  Den russiske hæren stormet Beijing.
  En gutt og en jente gikk foran: Oleg og Margarita.
  Barn utryddet kineserne og avanserte mot det keiserlige palasset. Mao Zedong kunngjorde høytidelig at han ikke ville forlate hovedstaden og ville forbli der for alltid.
  Oleg avfyrte et skudd mot kineserne og kastet en granat med den bare foten og knirket til seg selv:
  - Russland vil aldri overgi seg!
  Margarita lanserte også en sitron med det bare lille benet og kvet og blottet tenner:
  - Vinn eller dø!
  Og en bataljon av jenter for å bryte gjennom til palasset til Mao Zedong. Alle jentene var i uniform, bare truser var igjen. Og slike nesten nakne mennesker kjemper som heltinner.
  Victoria kaster en granat med bare foten og knirker:
  - Leonidas, du er keiseren!
  Veronica lanserte også en dødsgave med sitt bare lem og kvitret, og blottet tenner:
  - Vår konge og generalsekretær er den kuleste av alle!
  Og som det glitrer som perler! Og en så fantastisk jente.
  Juliana kvitrer også av glede, og skyter ut en granat med bare foten:
  - Jeg er en psykologivinner!
  Og hun viste tungen sin.
  Knuser kineserne.
  Anna skyter også, denne rødhårede djevelen. Og det gjør det så bra. Kaster ut kineserne.
  Og brøler på toppen av lungene:
  - Ære være mitt hellige land!
  Og blotter tenner!
  Angelina er også en heroisk kvinne, og hun vil lansere en hel boks med eksplosiver.
  Og kineserne fløy i alle retninger.
  Jentene går på offensiven og knuser motstandere. Å oppnå konkret suksess. De føler en formidabel nåde, og utrettelig press, og fravær av svakheter. Og bare bryster er den beste garantien for uovervinnelighet og usynkelighet.
  Victoria, avskjærer kineserne, kvitrer:
  - Hender av eik, leder av bly!
  Og kaster en granat med bare foten. Sprer kineserne.
  Valentina fyrer også.
  Knuser kineserne. Og bryter dem i biter.
  Nærmere og nærmere palasset. Og en barfot kaster en granat.
  Redde kinesere overgir seg. Å bryte fra hverandre.
  Terminator Girl sier:
  - Perun vær med oss!
  Juliana er en nydelig terminatorjente som skyter seg selv og knuser militaristene. Hun blottet tenner.
  Jenta kvekket:
  - Vi er heltene til det største Russland!
  Jenta kastet en granat med bare foten. Spredte fienden.
  Juliana tok den og sang igjen:
  - Lærte Suvorov å se fremover! Og hvis du står opp, stå til døden!
  Og hun gliste.
  Brennende Anna sang og bjeffet også:
  - For nye grenser!
  Og la til med et glis:
  - Og vi er alltid foran!
  Angelina, den heroiske jenta, sprengte også mot fienden. Hun spredte den keiserlige røde garde og knirket:
  - For tidens prestasjoner!
  Og igjen flyr granatene som kastes med bare føtter.
  Jenter presser fienden. De husker det heroiske forsvaret av Vladivostok, som ikke vil bli glemt i århundrer.
  Eh, hvordan kunne en slik hær tape i virkelig historie, og til og med for japanerne?
  Det var synd.
  Victoria kaster en granat med bare foten og plystrer:
  - For den russiske grensen!
  Veronica lanserte også noe dødelig med den bare foten og knirket desperat og blottet tenner:
  - For nye prestasjoner!
  Og hun ga kineserne en tur.
  Og her også Yuliana, hvordan hun vil ta og slå. Og så tok hun den med bare foten og avfyrte en granat.
  Og så sang hun:
  - Vi vil ikke bukke under for fiendens diktatur!
  Og blottet ansiktet hennes!
  Vakker veldig ung jente med figuren til en idrettsutøver. Og veldig modig.
  Og Anna er som et smell på kineserne. Han knuser dem, og kaster en granat meget behendig med sin bare fot.
  Og sprer fiender, som om flaskene fløy av ballen.
  Jenta brøler:
  - Sjokolade, det er vår!
  Anna elsker virkelig sjokolade. Og under kongen er markedene fylt med varer. Hva kan sies om tsar Nicholas? Nå blir tsar-taperen til en stor foran øynene våre. Og alt som skal til for dette er at jentene kjemper på frontene.
  Og et par barnehelter som hindret japanerne i å erobre Mount Inimitable. Da skjebnen til Vladivostok ble avgjort.
  Det var slik det sovjetiske imperiet falt fra hverandre.
  Angelina lanserte også en tønne med drap og kollapset den ytre veggen til det keiserlige palasset med maskingevær.
  Nå løper jentene allerede gjennom rommene. Det er her slutten på krigen vil komme.
  Victoria sier entusiastisk:
  - Jeg tror, flaks venter på meg!
  Og igjen kaster han en granat med barfoten.
  Veronica leder en dødelig brann. Broderer motstandere, tweets:
  - Jeg er definitivt heldig!
  Og igjen en granat avfyrt med en barfot fluer.
  Og så er det Yuliana, som et par bundne bomber avfyrt fra hennes bare føtter. Og ødelegge motstanderne.
  Så brøt ut i latter:
  - Jeg er en kometjente.
  Og igjen kaster han ut dødens brennende tunger.
  Og så haster Anna, denne terminatorjenta, allerede. Hvordan hun tok alle og smurte. Rett og slett suveren.
  En kriger som er en sann demiurge av kamp.
  Og knirker til seg selv:
  - Vårt mannskap, der er det høyeste mot!
  Og så dukket Angelina opp. Så kult og edgy. Han smitter alle med sin paniske energi. I stand til å beseire praktisk talt enhver fiende.
  Og krigeren blotter perlestennene hennes. Og de er større enn en hest. Her er jenta.
  Angelina fniser og brølte:
  - For auberginer med svart kaviar!
  Og jentene ropte for fullt i kor:
  - Epletrær vil blomstre på Mars!
  Og de blodige kampene med den kinesiske hæren fortsatte å øke. Mange byer bytter bokstavelig talt hender. Et stort antall sovjetiske stridsvogner ankom fra Europa, og produksjonen av kjøretøy økte dramatisk. Og det kinesiske infanteriet blir knust av pansrede kjøretøy. Og han presser veldig aggressivt.
  Men det er for mange kinesere. Og antallet deres er selvfølgelig et kolossalt problem for USSR-hæren. Og dessuten er kineserne modige. De angriper i enorme masser. Noen, etter å ha pakket seg inn i eksplosiver, kaster seg under sovjetiske biler. Og de dør med et rop - "Hurra!"
  Kamper skal det sies går med ulik grad av suksess. Så langt bare på sovjetisk territorium, bortsett fra Beijing-angrepet. Men Mao Zedong klarte likevel å rømme gjennom den underjordiske passasjen i siste øyeblikk. Og flere jentebataljoner ble tvunget til å trekke seg tilbake.
  Så krigen pågikk fortsatt. Og det er for tidlig å sette et vinnerpoeng.
  Og troppene til det himmelske imperiet er alle stokk og stokk.
  De fire jentene kjempet tappert og viste heltemot.
  De skjøt rett.
  Her kastet Natasha en granat med bare foten og spredte kineserne. Og knurret:
  - Ære til heltene i Russland!
  En vakker, veldig svingete firer med jenter. De tok av seg BH-ene og blottla brystene. Og brystvortene er så jordbær, appetittvekkende.
  Leder en veldig velrettet brann og Zoya. Han klipper ned de kinesiske kommunistene, og knirker av glede:
  - Jeg er verdensmester!
  Og også kaste en granat som en barfot. Kineserne sprer seg i forskjellige retninger, som bølger fra et meteorittfall.
  Ja, Zoya elsker å drepe!
  Og så er Augustin i brann. Den skyter også veldig nøyaktig. Utrydde kineserne.
  Og igjen flyr en granat fra hennes barfot. Bryter kineserne i biter.
  Svetlana nagler også kineserne. Og han synger:
  - Jeg er en het jente! Jeg vil knuse alle til en fille!
  Og hennes bare tær kaster ødeleggelse.
  Jenter selvfølgelig til og med veldig mye! Vakker, blomstrende, dristig.
  Og tyskerne bremser fremrykningen. Selv om artilleriet jobber aktivt. Som er flott! Bare den mest aerobatikk av en stormester.
  Natasha skyter... Og en scene med tortur blinker foran øynene hennes.
  Kineserne fanget en Komsomol-jente. Klipp henne naken. Og de la den i en gryte med vann. De tente bål under den. Begynte å lage mat levende. Jenta skrek av uutholdelig smerte. Maos bødler lot henne hoppe ut av gryten.
  Så avkjølte de vannet, og igjen kastet de det og begynte å varme det opp. Så de kokte jenta flere ganger.
  Her er monstrene ... Så hengte de jenta på stativet og brente henne med en rødglødende stang. Torturerte skjønnheter i hjel.
  Vel, hvordan ikke ta hevn.
  Natasha kaster en granat med bare foten, sprer kineserne og smiler for seg selv med et glis.
  Dette er en så stor skjønnhet.
  Jenta sier:
  - Det blir kult!
  Zoya ga også en tur. Drepte kineserne. Hun kuttet av Maos militanter og leiesoldatene deres.
  Så kastet hun igjen en granat med bare foten og kvitret:
  - Storslått firer og keeperen!
  Så fortsatte kampen, med press og bilder.
  Redhead Augustine avfyrte en granat med bare foten. Spredt kineserne, dynket mange mennesker med en granat. Og alle de Mao-krigerne.
  Så brølte hun:
  - Jeg er legemliggjørelsen av moderlandet!
  Og jenta presenterte seg som voldtatt. Så fint og kult! Og hun slår kineserne for seg selv. Jenta er bare supermann. Den kuleste av alle og konstant ladet for å vinne.
  Svetlana er også en sjarmerende jente. Hun ga en velrettet sving, og meja ned kineserne. Og så hvordan han kaster en granat med bare tærne. Hvordan Maos soldat vil knuse.
  Og en slik blondine vil arrangere. Alle klipper ned med ett skudd. Og steinen kvitrer i tennene:
  - Det blir evig lys og daggry!
  Jenter her og en slik passasje. Bemerkelsesverdige krigere - kunstflyvning.
  Natasha plystret. Hun kastet en granat med bare foten og hveste:
  - Jeg er en flott jente!
  Selv om dette er et ubeskjedent utsagn, er det delvis sant. Disse krigerne er søte.
  Og veldig vakker også. Med glitrende øyne og perlefargede tenner.
  Og de kjemper herlig og kaster knusende gjenstander med bare føtter.
  Men å beseire kineserne er ekstremt vanskelig. Det er som å slå en vegg.
  Zoya tok og avfyrte et utbrudd mot Maos tropper. Og hun klippet dem ned, som om en gigantisk hest hadde vært en hov, og slo ut gresset.
  Så kastet jenta en granat med bare foten og kurret:
  - Jeg er en sånn drøm av millioner!
  Og hun viste tungen sin. Dette er en jente - en ekte terminator. Alle vil bli forfremmet og revet i stykker. Og saging uten tvil i høy hastighet.
  Zoya tok den og sang:
  Soldaten er alltid frisk
  Soldaten er klar for alt!
  Augustine kastet også en granat med bare foten. Hun spredte kineserne og uttrykte med selvtillit:
  - Og støv som fra tepper, vi slår ut av veien!
  Svetlana, skyting, la til:
  - Ikke bytt bein! Ansiktene våre skinner! Skinnende støvler!
  Krigere som vi ser i full kjole. Og jenter trenger ikke sko. De er i stand til å slette alle til støv eller pulver, en slik grå farge.
  tenkte Natasha som skjøt mot kineserne. Ja, hvorfor er det umulig å lykkes uten å jukse? Her tok Stalin for eksempel og tok makten ved svik. Han lovet Zinoviev og Kamenev fjell av gull, men han skjøt dem selv.
  Er det logisk å gjøre det? Mer presist, det er bare logisk - du kan ikke lure du kan ikke leve!
  Natasha kastet en granat med bare foten og kurret:
  - Jeg er en stor stjerne!
  Zoya skjøt også. Fikk det og kvitret:
  - Og jeg er kjempebra også!
  Og en granat kastet med bare tær flyr. Og hvordan får kineserne det. Ved de største mandlene.
  Og Augustine skyter. Og det treffer veldig bra. Og beseiret kineserne, som med et sleggeslag.
  Og den bare foten kaster også en granat veldig kjent.
  Augustine knirket:
  - Ikke våkn berømt mens det er stille!
  Og ga igjen en velrettet sving.
  Svetlana slo igjen. Drepte kineserne. Og mumlet:
  - Jeg er en superjente!
  Og gnistre med øynene og knirke med en stemme!
  Ja, dette er sånne jenter at du ikke bør stikke en finger i munnen med dem - de vil bite!
  Natasha, som skjøt, sa:
  - De begynte å snakke, alt om lang levetid.
  Zoya, som kastet en granat med bare foten, la til:
  - Vi bestemte oss for å vente litt mens vi sugde blod ...
  Augustine kastet en granat og kvitret:
  - Deilig for den tredje!
  Svetlana lanserte dødsgaven med bare tærne og hylte:
  - Å, jeg er kul!
  Krigen med kineserne er veldig grusom. Mange gjensidige tap og ofre.
  Og noen gutter og jenter er bare ekte og tøffe helter.
  Oleg Rybachenko, som fortsatt ser ut som en gutt på rundt tolv, og en jente som også ser ut på samme alder som Margarita, løper foran de sovjetiske troppene.
  De skyter seg selv. Bak skuldrene ligger poser med granater.
  Oleg skjøt mot kineserne. Klippet en gjeng.
  Han kastet en granat med bare foten og knirket:
  - Jeg er en terminator, på dine knær.
  Margarita kastet også en granat med bare foten og la til:
  - Russlands fiender skal jeg feie av jordens overflate!
  Gutten og jenta skynder seg alle til seg selv og makulerer motstandere. De er glitrende og de kuleste i verden.
  Oleg var allerede i stand til å chippe sammen med Margarita betydelig kapital. Inkludert salg av kosmetikk.
  Gutten er faktisk veldig smart. Og han har allerede et edelt charter. Generelt sluttet han ikke bare i en alder av tolv. Sammen med Margarita fikk de en slik gave. Forbli i evig barndom. Og bli supermenn.
  På grunn av dette har maktens skjebne i Russland endret seg. Nicholas II var mislykket, men ble en vellykket hersker. Som er misunnelse av mange. Og Leonid Iljitsj Bresjnev kunne også gå inn i historien, slett ikke som legemliggjørelsen av stagnasjon, og en hersker som viser at staten ikke kan kontrolleres i det hele tatt.
  Oleg, den evige gutten, skyter mot kineserne og synger:
  - Jeg skal feie deg bort som løvetann! Vi er terminatorer, ikke gutter!
  Og igjen kaster han en granat med barfoten.
  Margarita negler også og sier:
  - Vi er kule mestere! Russland er bak oss!
  Gutten og jenta går alle og går videre. De har så mye spenning og ild. Og tyskerne formelig smuldrer under hovene deres.
  Nærmere bestemt bare, barneføtter.
  Oleg skyter og dreper fienden med hver kule.
  Ja, gutten, ser det ut til, ikke er så lett å stoppe. Han er en ekte og ekte terminator.
  Margarita kaster igjen en granat med bare foten og knirker:
  - Jeg er kjempebra! Jeg skal bli en internasjonal mester!
  Og ler for seg selv...
  Kina mobiliserer imidlertid stadig flere millioner, og titalls millioner soldater. Og den sovjetiske hæren til USSR ødelegger ekstremt aktivt motstandere.
  I mellomtiden kjemper jentene. Det er flere kvinneavdelinger.
  Her kommer hele bataljonen. Barbeinte jenter i badedrakter. En så tynn badedrakt i bikinistil. Og nakne, runde hæler av skjønnheter blinker. Fantastiske krigere.
  Og de skyter også mot tyskerne. Men krigerne går inn i hånd-til-hånd kamp med Maos soldater. Hvordan de treskes.
  Og hvordan de stikker seg selv med bajonetter! Her er jentene!
  Bare flott.
  Jentene slår kineserne med bare ben og gliser kjøttetende. Her er krigerne. Jenter av sterkeste linje. Slik tresker de røde kommunistiske, kinesiske soldater.
  Og de slo seg selv. Og de kommer...
  Det finnes slike superklasse-krigere. Og alle barbeint og nesten nakne. Og de hopper for seg selv. Og de slo seg selv med bare hæler. Her er jentene - alle jentene jentene.
  Victoria kjemper fremover. Hun ser fortsatt ut som en jente og er veldig slank. Han injiserer kinesisk og synger:
  - Gud bevare kongen! Og riv alt avskummet!
  Ja, jentene her er på topp.
  Og skjønnheten Veronica er synlig. Også blondinen kjemper.
  Og den storslåtte Yulfi - en jente som ble en prinsesse etter å ha begravet mannen sin. Yulfi ser flott ut. Hun er veldig glad i menn og tar uten noen fordommer kontakt med dem.
  Faktisk forlenger sex livet og er veldig gunstig for kvinner. Han forynger dem.
  Anna kjemper også, og det med det røde, frodige håret.
  Og også den herlige Angelina - krigeren er bare super.
  Det vil si hele den kongelige garde. Et komplett sett med skjønnheter. De er så nydelige og sexy.
  Og knuse kineserne. Knus dem til pulver. Mal beinene og riv kjøttet.
  Og kineserne flykter fra angrepet sitt. De lider nederlag etter nederlag.
  I tillegg til de sovjetiske troppene kjemper også krigere fra DDR, eller tyskere på klassenivå, med stor suksess.
  Gerda og Charlotte kjemper i den siste tomannstanken i form av en pyramide.
  Og de kjemper ganske bra. Den kinesiske maskinen er utstyrt med en høytrykkspistol. Kaliberet er 105 mm, men dette er tilstrekkelig på grunn av den høye munningshastigheten til prosjektilet. Jentene i tanken la seg ned. Maskinen er svært manøvrerbar med en gassturbinmotor.
  Gerda skjøt mot den kinesiske tanken og sang:
  - Jeg er en så vill hun-ulv, jeg har aldri vært i utlandet!
  Og han ler, banker den bare foten på joysticken.
  Den rødhårede Charlotte er heller ikke dårligere.
  Også en super jente.
  Han skyter seg selv og trykker på joystick-knappene med bare tærne.
  Fantastisk kriger.
  Den rødhårede spurte Gerda mens han skjøt:
  - Hva tror du, blir kristendommen endelig forbudt?
  Den blonde terminatoren sa ettertrykkelig:
  - Det tror jeg det blir!
  Og blottet ansiktet hennes!
  Krigere er generelt gode til å skyte. Her slo Gerda med bare tærne. Og kvitret:
  - Vi ariere skal ikke tro på at den jødiske bibelen forkynner pasifisme.
  Charlotte var enig i dette:
  - Det stemmer, det passet ikke! Vi er best i verden!
  Den rødhårede sendte igjen et dødelig prosjektil med bare tærne. Kræsjte en kinesisk bil.
  Gerda smilte. Under pausen skrev hun også et interessant verk.
  Lille Gerda dro for å se etter sin navngitte bror Kai. Men hun visste ikke hvor han var. Og vendte seg ikke mot nord, men mot sør. Og så angret hun på at hun hadde tatt på seg helt nye røde sko. Etter et par timer gned de bena hennes. Så tok Gerda av seg de dyre skoene, brakk av tryllestaven og hengte skoene på en krok.
  Været var vår, varmt, du kan gå barbeint med glede. Hun er ikke en veldig rik jente, og om sommeren løp hun ofte barbeint. Riktignok ble sålene hennes mykere og mykere etter vinteren.
  Snart, når hun gikk langs veien, begynte jenta å oppleve ubehag fra små rullesteiner og sand. Og for å gjøre det mykere, snudde jeg meg ut på gresset. Det var lettere der. Men etter noen timer surret allerede sålene.
  Og viktigst av alt, jeg ville spise. Og jenta har bare noen få småpenger i lomma.
  Likevel kjøpte Gerda seg i den nærmeste landsbyen et brød, og skrev det ned med ferskvann fra brønnen, og sovnet rett i en høystakk.
  Dagen etter kløet de ripede, bare sålene. Jeg ville spise. Jenta gikk til seg selv og kjente kroppen varm etter en kjølig natt. Beina verket litt.
  Gerda gikk en stund langs veien, men sålene hennes, som ennå ikke hadde rukket å stivne, begynte å klø vondt igjen, for så å gløde. Jenta gikk på gresset. Men her er det tregere å gå og heller ikke så behagelig for punkterte ben.
  Jenta med vanskeligheter nådde bekken. Jeg senket ned de nedfelte bena der og avkjølte dem. Jeg tenkte på å bruke sko. Men det er synd å skyte ned en slik nyhet. Hun ville virkelig vise dem til Kai. For å beundre de nye skoene hans.
  Så begynte jenta å gå igjen. Jeg var desperat etter å spise.
  På en eller annen måte nådde Gerda bygda og kjøpte mer brød. Men kobbermyntene var tom.
  Og jenta tenkte. Hvor kan man få penger til mat. Hun ble tilbudt å selge dyre, marokkanske sko, men Gerda nektet det resolutt. Hun vil vises i dem for Kai. Inntil da, kan du tjene penger?
  Gerda i neste landsby tilbød seg å hugge ved. De ga henne en øks. Jenta hakket litt, men hun var så utslitt at hun umiddelbart etter å ha spist sovnet.
  Da fikk Gerda tilbud om å hente gjess. Men på grunn av dette mistet jenta en hel dag.
  Til slutt bestemte hun seg for å bare tigge. Men bøndene la umiddelbart merke til de røde skoene hennes. Som, det er klart med en gang ikke en tiggerjente, siden hun bærer en slik ting.
  Til slutt bestemte Gerda seg for å selge skoene sine. Men for dette måtte hun gå inn i byen. Bena til jenta stivnet raskt, og det gikk nesten smertefritt å gå langs stien.
  Ok, Gerda bestemte seg for at selv uten skoene kunne hun være ønskelig for Kai.
  Selges til en kjøpmann, mottar noen sølvmynter. Jeg kjøpte meg en lerretsveske og gikk som en tigger langs veiene i Europa. Vi må finne en bror. Og jenta, som hørte at de i sør vanligvis selger gutter til slaveri, skyndte seg dit.
  Riktignok var jenta dårlig orientert og vandret rundt i Tyskland i lang tid. Helt til høsten kommer. Ok, jentas bare føtter var herdet, som hovene på en hest, men hard hud klødde. Men for hver dag ble det kaldere og kaldere.
  Og å sove utendørs er ubehagelig. Om natten frøs til og med kjolen til Gerda og hun rev den av med nød og neppe. Må gjøre noe. Det har allerede begynt å snø. I en lett kjole fryser jenta til benet, og de nakne forherdede bena hennes bryter isskorpen.
  Gerda, for ikke å sovne og våkne en fin natt, ble i Sør-Tyskland værende for vinteren i ett hus for å tjene ved knyttneven. For dette måtte hun jobbe, vaske huset, melke kua og mye mer. Men jenta ble matet og fikk en revet frakk og tresko.
  Da våren kom og snøen begynte å smelte. Jenta kastet av seg de harde arbeidsblokkene med glede og dro sørover igjen. Hun fikk ikke noe betalt, og Gerda måtte spise almisse. I tillegg sang jenta fortsatt bra. Kjolen hennes var helt frynsete, og hennes bare føtter var kåte og dekket med en skorpe. Jenta kom endelig til Balkan. Passerte Ungarn og gikk inn i Tyrkia.
  Tiggeren zamorashka flyttet til Istanbul. Hun gjemte seg for tyrkerne i skogene, og gjemte seg for de kristne.
  Men allerede på vei til selve hovedstaden ble den blonde jenta tatt. Og siden det etter muslimske standarder allerede var mulig å gifte seg med henne, ble Gerda vasket, kledd opp og solgt som jomfru på auksjon. En jente med vakkert hvitt, krøllete hår er en verdifull vare. Hun dro til den eldre emiren. Og det må skje at denne emiren like etter kjøpet ble så alvorlig syk at han ikke kunne oppfylle sin ekteskapsplikt.
  Jenta bodde i et harem. Tilfredsstillende, som i et gullbur, men kjedelig. Sannheten lærte tyrkisk og arabisk.
  Oppdaget islam. Den nye religionen var i det hele tatt enkel, nesten forståelig. Det er ikke klart om hun vil motta et harem av menn etter hennes død? Og vil hun like det?
  Jenta ble gradvis en jente, og fabelaktig vakker, og emiren døde etter lang tids sykdom.
  Og nå er Gerda igjen lagt ut for salg. De stripper seg nakne foran hundrevis av lystne menn og selger dem til sultanens harem.
  Gerda får gradvis innflytelse der, og blir kona til sultanen. Men det osmanske riket er allerede i tilbakegang. Det bryter ut en krig med Russland som truer med å avslutte Tyrkias kontroll over Krim og Svartehavet.
  Og tyskerne kjempet godt, men de russiske soldatene var ikke dårligere. Og vakre jenter kjempet veldig bra og forsvarte USSR.
  Natasha skjøt mot himmelen. Hun skjøt ned et kinesisk ubemannet, radiostyrt apparat "Rama" -8. Og hun sa:
  - Folk blir glade.
  Zoya kastet en granat mot det kinesiske angrepsflyet med bare foten, som fløy ut som en kjøttetende piraja og kvitret:
  - Lykke for alltid!
  Også Augustin lanserte en dødsgave med bare foten og hveste:
  - Den sovjetiske regjeringen...
  Svetlana kastet også en flammende gjenstand, slo ned en kriger fra Mao-hæren og gryntet:
  - Kraften er stor!
  Men kineserne dro... Og jentene roet seg litt ned.
  Natasha sa med et trist smil:
  - I morgen, 22. mars 1979. Nøyaktig ett år har gått siden begynnelsen av krigen!
  Zoya bemerket entusiastisk:
  - Vi har absolutt blitt sterkere med årene, men vi har ikke blitt eldre i det hele tatt!
  Den rødhårede Augustine fniste og knuste den irriterende flua med bare fingrene:
  - Selvfølgelig ikke! Ikke bli gammel! Jeg er fortsatt like varm som alltid!
  Svetlana fniste og sa:
  - En krig generelt forynger jenter. Ledere kommer og går, men jenter forblir unge!
  Natasha svarte med et bredt smil:
  - Vi er forynget - Russiske guder!
  Zoya var enig i dette:
  - Ja, våre guder, slaviske guder!
  Den brennende Augustin sang:
  - Vi bor på vår fars jord! Ladas barn er fantastiske barn! Og år på en bevinget hest, Russland i fjerne årtusener!
  Svetlana fniste og svarte:
  - Fra himmelen vil klokken slå - regnet vil pøse ut! Jeg løper til barndommen min - sommerregnet følger meg!
  Og Natasha tok opp med entusiasme:
  - Bak meg!
  Og krigerne klappet med bare, meislede føtter. De er virkelig i stand til slike mirakler. Ikke en eneste side har blitt snudd i livet mitt.
  Her vokser en hel generasjon krigere opp. Det er allerede mulig å kjempe i den røde hærens rekker, de som ble født etter krigens start.
  Her for eksempel Andreika. Barfotgutt i shorts. Tretten år totalt, men hvordan kjemper han? Ja, en uheldig gutt på en måte, som ikke har kjent verden på et helt år.
  Natasha vinket til Andreika. Hun strøk pionerens blonde hår. Se hvor solbrun han er, som sjokolade. Jenta ga gutten godteri. Han mumlet dystert:
  - Søtt er dårlig...
  Men han spiste maten likevel. Ja, en slags gutt. Natasha tok og rakte ut hånden hennes. Hun kilte pionerens herdede, støvete fot. Som svar begynte han å kile Natashkas bare såle. Det er deilig å bli berørt av hendene til en kjekk gutt.
  Natasha bemerket:
  - Du vokser Andrey! Hvis du lever et par år til, skal jeg lære deg det.
  Gutten ble overrasket
  -Hva?
  Natasha fniset.
  - Hvordan elske!
  Andrey fnyste foraktelig:
  - Jeg har allerede sett den!
  Natasha ristet på hodet.
  - Det du så var dyreparring. Og jeg vil lære deg vakkert og veldig hyggelig!
  Forelskede jenter vet virkelig mye. De er utmerkede jagerfly, og Kina, til tross for alle sine kolossale tall, har allerede angret på et så aggressivt angrep tre ganger.
  Natasha skyter mot Maos tropper og kaster en granat med den bare, meislede foten og sier:
  - For det kommunistiske landets storhet!
  Så blottet hun tenner.
  Jentene slåss her, tradisjonelt sett nesten nakne. Bare kledd i røde, trange truser kjemper de og smitter resten av fighterne med vanvidd.
  Og de skyter. Og de skyter veldig bra. Som snikskyttere og krigere på høyeste romnivå.
  Zoya skyter også. Han klipper ned kineseren og kvitrer:
  - Å, mitt fedreland og flotte familie!
  Og han kaster en granat med bare foten. En fantastisk jente generelt.
  Og håret hennes er fargen på bladgull.
  Zoya ble torturert en gang av kineserne. Først tok de meg med til en hytte og kledde meg ned til shortsen. De begynte å føle, klatre med hendene til følsomme steder. Så slo de meg med gummislanger. De slo meg på brystet, og på sidene og på lårene. Neste var det mest ydmykende - voldtatt med en gummitang. Men følelsen er så akutt. Samtidig, sammen med smertene, opplevde Zoya en orgasme og fullførte. Maos soldater lo.
  Så voldtok de igjen den håndskrevne skjønnheten med en klubbe, og så satte de selv i gang ... Tjuefem unge, sultne soldater gikk over jenta. La ikke lenger en jomfru, men fortsatt en mann. Dette er både glede og smerte. Så intense opplevelser. Spesielt hvis de blir voldtatt i det femte punktet.
  Men de ble i hvert fall ikke slått. Det kan sees at troppene til den røde hæren i Kina likte å ha det på forskjellige punkter. De hengte henne ikke. Helt til Zoe til slutt stakk av. Før det ble hun forresten kjørt ut i kulden barbeint og nesten naken. Men på dette tidspunktet hadde Zoya allerede rukket å venne seg til kulden. Og hun stakk av i bare trusa. Og at hun er en kriger av den høyeste røde kunstflyvningen.
  Krigen med Kina er hard og nådeløs, og forsvinner ikke et øyeblikk.
  Aurora kjemper også heroisk. Han klipper ned kineserne og synger:
  - Fædreland, fest, Komsomol! Det blir et sterkt nederlag for Mao Zedong.
  Og også hvordan han kaster en granat med bare foten.
  Alt ved jentene er kult og frekt.
  Og Svetlana vil også ta og banke. Og klippe ned kineserne. Og med bare tær vil han plante en granat.
  Og brøler samtidig:
  - For saken til kommunismens kamp!
  Natasha skyter også, slår ut kineserne og hveser:
  - I fedrelandets navn, helgenen!
  Og en granat kastet med bare tær sprer kineserne. Og jentene blir mer og mer blide og synger alt for seg selv med vill glede.
  Zoya skyter også med nøyaktigheten til Robin Hood. Fører ild til seg selv og synger:
  - Jeg elsker Russland! Mektig land! Hvorfor ble ikke Hitler ødelagt? Jeg forstår ikke!
  Og også han, med bare tær, vil ta den og kaste en granat. Og den kinesiske skuta.
  Aurora knullet Maos krigere. Hun kastet en sitron med bare foten og knirket:
  - Men Pasaran! Kraftig slag!
  Og Svetlana vil gi turen. Hvordan feie kineserne. Slik bløtlegger du dem alle og knirker:
  - Ære til den allmektige stang!
  Og han vil også kaste en granat med barfoten.
  Og Natasha vil også gi en tur. Kutt av kineserne. Og han kaster en granat med bare foten og knirker:
  - Ja, ditt navn vær hellig!
  Og gliser igjen. Glitrende perlefargede tenner.
  Og så bukker Zoya under. Glitrende vil kineserne dekke. Og han vil knirke og kaste en granat med sin bare fot:
  - Kriger, bringer døden til alle!
  Og igjen, han vil bli sprengt med et dødelig utbrudd!
  Og her er Aurora som en lupanet. Og drepe. Og med bare tær vil han sende en dødsgave.
  Så kvitrer han:
  - Ære til de tapre russiske soldatene! Skuldermestere!
  Og Svetlana treffer også kineserne. Hvordan han klipper dem ned, som en sigd, og spretter:
  Jeg er en kriger som ikke vil bli glemt...
  Og igjen med barfot, som om han løp på Russlands fiender. Og la den fly som en granat.
  Jenta husker selvfølgelig mye. For eksempel, hvordan tilbake i det førtiførste året tvang Fritz to barbeinte jenter til å grave et hull i kulden. Og jentene er ennå ikke så herdede. Og selvfølgelig ble bena først røde, og så blå av kulde. Og det gjorde vondt.
  Og monstre-fascistene, for å varme opp, begynte å slå med køller på hælene. Jentene mistet bevisstheten. Etter det helte de et par baljer til med isvann på dem. Nesten sliten.
  Heldigvis ble de uheldige jentene plukket opp av en healer. Kom ut dem. Og selv lemmene måtte ikke amputeres. Jentene vokste opp og ble partisaner. De tok hevn på nazistene.
  Pionergutten Alexander Grigorievich var mindre heldig. Hans nazister, fanget, kledde av seg. Og hengt på en rist i kulden. Og de bare føttene til pioneren ble presset inn i en blokk, og en stein som veide en centner satte seg ned. Gutten suste og strakte seg ut i kulden. Og fascistene hans varmet ham også og brakte en fakkel til en stivnet kropp. Dette er monstrene til nazistene.
  Gutten hang i tre dager og tre netter, og den fjerde dagen døde han, uten at han var i stand til å bære torturen.
  Inntrengerne oppførte seg grusomt ...
  Komsomol-medlem Sveta ble også kledd av seg. Du serverte en stor glasskrukke. Fylt med vann og utsatt for frost. Og slik at alle innbyggerne kan se hvordan Komsomol-medlemmet fryser i det iskalde, isdekke vannet. For en redsel det er.
  Slik var det i den store patriotiske krigen, her er noe lignende, det er nå.
  Svetlana skyter mot kineserne, husker krigen, og hvisker:
  - Fascismen går ikke over! Ære til Russland!
  Natasha skyter også. Han kaster veldig nøyaktig en granat med bare foten og roper:
  - La oss ikke legge oss under Mao Zedong!
  Zoya bekrefter i en høytidelig tone:
  - Vi legger oss aldri!
  Og åpner også ild.
  Og en barfot kaster en granat.
  Aurora skyter. Håndtere Maos tropper og skrik.
  - Ære til de russiske gudene!
  Og igjen kaster han en granat med barfoten.
  Og Svetlana skyter veldig nøyaktig. Og skriker:
  - I livets navn på jorden!
  Og igjen kaster han en granat veldig nøyaktig med barfoten.
  Og kineserne går tom for damp.
  Men flere og flere nye krefter går inn i kampen. Og fienden kommer igjen.
  Natasha smilte. Og så sank hun. Jeg husket hvordan to pionerer rundt tolv år gamle ble fanget av kineserne. De rev av klærne til guttene og bandt hendene bak med ståltråd og kjørte dem nakne og barbeint inn i bitende kulde. Så kjørte de dem gjennom snøen, og kjørte dem igjen inn i hytta. De kjørte til eskortene frøs i hjel. Pionerene var ikke komfortable, men de holdt ut. Guttene er ganske sterke.
  Da den kinesiske Mao så at frosten ikke tok pionerene, begynte han å brenne barna med ild. Og de lyktes med dette. Da bøddelen la et glødende jern på guttens nakne bryst, utbrøt gutten:
  Lenge leve Stalin!
  Så ble det lagt brede metallstrimler, røde av varmen, på guttens nakne, herdede såler. Bøddelkvinnen inhalerte med stor glede lukten av stekt kjøtt gjennom neseborene. Pioneren ropte igjen:
  - Hev de røde flaggene over Beijing!
  Og viste tungen sin. Så trakk kineserne ut pungen med en glødende tang. Pioneren døde av smertesjokk.
  Ja, så kineserne i de okkuperte områdene etablerte en ny orden.
  De opptrådte frekt og grusomt. Og torturen var konstant.
  Natasha kaster igjen en granat med bare foten. Sprer kineserne og kvitrer:
  - Måtte det være himmel på jord! Kommunismens paradis, der sovjeternes land blomstrer!
  Zoya skyter også ut en granat med bare tær og kvitring:
  - Og ære vil komme til jorden!
  Etter det gir jenta en veldig velrettet sving. Slår ut motstandere. Og blotter tenner igjen.
  Og så fyrer Augustine. Slår ut kineserne og knirker:
  - For moderlandet! For Bresjnev!
  Og igjen kastet hun et granateple med bare foten, spredte kineserne. Slo krigerne sterkt.
  Ikke svik fienden.
  Svetlana kaster også en granat med bare foten. Farger kineserne og knirker:
  - Ære til russejentene våre!
  Og hvordan krigerne ler. De er tross alt slike skjønnheter at de faktisk kan stilles opp i konkurransen: Mrs. Universe. Brystene deres er så fulle og faste på samme tid. Så de elsker å ha sex med menn. Det begeistrer dem virkelig.
  Bare en svært tallrik fiende presser på USSR.
  Jentene ble distrahert og begynte å ødelegge kineserne.
  De tresker de pressende soldatene til Mao. Og slå av et så frenetisk og infernalsk angrep.
  Natasha sang med og kuttet av den rasende kineseren;
  - Jenter i stor nød! Hvor er du eier hvor!
  Ja, i mer enn sytten år har det ikke vært noen Stalin, og det har ikke blitt bedre. Tvert imot presser kineserne på den røde sovjetiske hæren.
  Zoya tvitret:
  - Måtte vårt moderland være på romruter!
  Og med en bar fot vil lansere en sitron. Slik er greyhound-jenta.
  Augustin skjøt mot fienden, hveste;
  - Stalin, Stalin, Stalin! Vi vil ha Stalin!
  Og han vil kaste en granat med sin bare fot.
  Svetlana, skyting, fortsetter:
  - Slik at de ikke kunne knekke oss, reis opp herren fra jorden!
  Og igjen flyr granaten kastet av den bare foten til jenta.
  Natasha klippet ned et par linjer og ga:
  - Og knekk Adolf!
  Zoya kvitret, kastet en granat mot kineserne med bare foten og rev dem fra hverandre:
  - Skynd deg Mao!
  Augustine, som klippet ned de gule jagerflyene, var enig:
  Ja Mao! Likevel var det ikke så mange tyskere!
  Svetlana var enig i dette:
  - Det er nesten en milliard kinesere! Og de er ikke så lette å drepe!
  Jentene har fortsatt ikke gitt opp muligheten til å beseire kineserne. 30. juni 1970 var kampene i full gang. Mao Zedong regnet med utmattelsen av USSR.
  Og hva med de døde kineserne? Babyer føder fortsatt! Det vil være nødvendig og polygami vil bli innført. Tross alt er kineserne fortsatt ateister. Konfucianisme er mer en filosofi enn en religion, og kommunisme fremmer ateisme.
  Samtidig forsøkte Maos soldater å avskjære fra sine baser de sovjetiske troppene som ikke hadde hatt tid til å trekke seg tilbake utenfor Amur. I det de blant annet til og med lyktes litt.
  Men den røde hæren og frivillige fra DDR deltar i motangrepet. De sovjetiske troppene og deres allierte stikker kineserne ved å utnytte overlegenheten i kvaliteten og antallet kjøretøyer.
  Gerda og hennes stridsvognmannskap står som alltid i spissen for angrepet.
  Jenter i truser og barbeint. De skyter seg selv og kjemper.
  Det er to biler for fire krigere. Kompakt og veldig behagelig, pyramideformet.
  Gerda, med bare tærne, trykker på joysticken og skyter. Og det treffer ganske bra. Rever av tårnet til en kinesisk tank.
  Så sier han:
  - Jeg er en terminator med snøfarget hår!
  Og han ler rasende ... Ritter seg som en dukke.
  Charlotte skyter også. Veldig treffende treffer og brøler:
  - Og det store riket, ble vi fortalt ikke av drift!
  Og med barfot, hvordan presse.
  Tyske jenter som alltid på topp. De er udødelige, tidløse hekser som alltid er på rulle. Selv under andre verdenskrig kjempet de, og så forble de alltid unge, fordi hekser. Og sovjetiske jenter kjempet også i den store patriotiske krigen. Og de ble kjent der, og nå kjemper de med Kina.
  Natashka skyter, kutter av i rekkene. Og han kaster en granat med bare foten og sprer fienden:
  - Alt blir kjempebra!
  Zoya gir også en bitende sving på kineserne. Klippet soldatene til Mao Zedong. Og kastet sitroner med bare føtter.
  Jenta ropte:
  - Det er hyper!
  Da tok også Augustin den, og slo ut mot Maos tropper. Og hun kastet også dødelig kraft med bare foten.
  Jenta kvitret:
  La oss knuse Hitler!
  Og uttalte:
  - Nei, Hitler er allerede død - la oss knuse Mao!
  Så tok Svetlana og kastet en dødelig granat med bare tærne. Jentene tok og raserte kineserne, kvitret:
  - Det er flott!
  Natasha bemerket aggressivt:
  Vi er superkjempere!
  Og igjen kastet hun en granat med barfoten. Det er veldig vakkert.
  Zoya gjorde en god jobb her. Så kastet en barfot, en veldig vakker jente, den og knuste kineserne:
  - Vi blir veldig kule!
  Så tok den brennende jenta Augustine den og kastet meget vakkert med bare tærne, spredte de kinesiske soldatene i alle retninger:
  Vi er alle superjenter!
  Da er Svetlana en veldig vakker jente, og en sånn blondine, med bare føtter blinkende granater. Og jenta tok og rullet ut kineseren, en veldig vakker jente.
  Jente i truser. Og hun kurret:
  - Jenter er forskjellige! Og veldig rødt!
  Jentene er generelt veldig kule, og alltid barbeint.
  Svetlana, for eksempel, løp barbeint gjennom hele krigen. Og i det førtiførste året flyttet hun gjennom skogen. Det er ikke første gang for henne. Hun jobbet i en barne-, arbeidskoloni barbeint og i en lett fengselskjole til frosten. Senere løp jenta til og med barbeint i snøen. Så Augustin var i kolonien. Der kunne jentene jobbe nesten nakne i den harde sibirfrosten.
  Og det skremte dem ikke. Og hvor godt det er for jenter å løpe barbeint gjennom snøfonnene i snøen. Og at bare hæler ble bitt av frost. Ikke så skummelt. De nakne sålene er dekket med liktorn, og jentene ble ikke skadet av isskorpen.
  De er så veldig kule. Barbeinte jenter løp og jobbet med økser.
  Jentene gjorde en veldig god jobb.
  Jentene var veldig gale. Igjen kaster de granater med bare tærne.
  Og knuse de kinesiske hordene. Veldig kule krigere må jeg si.
  Jenter kaster bare føtter på fienden.
  Natasha skyter veldig nøyaktig på kineserne.
  Og knuste en annen Mao-soldat.
  Jenta er veldig pen... Og veldig barbeint og vakker Natasha, veldig aggressiv.
  Men for en jente må du skrive din egen interessante.
  Her snakket Natasha med dette. Eller rettere sagt, hun skrev en historie.
  Det er også interessant etter de første suksessene, de russiske troppene fra Nicholas-imperiet kjempet med Hindenburg. Og de knuste det som tsarriket beseiret Tyskland og det ble ingen revolusjon.
  Her begynte Oleg Rybachenko og Margaret Magnitnaya å kjempe allerede på sovjetisk territorium med Kina.
  En gutt og en jente knuste kineserne.
  Oleg Rybachenko så ut som en gutt på elleve eller tolv år gammel. Og knuste Maos soldater. Eller de som ser ut som horden av Genghis Khan.
  Gutten kastet barfoten mot kineserne. Knust og vant.
  Og ga en tur.
  Og Margarita slo Maos noe skråstilte tropper veldig sterkt.
  Og knuste kineserne. Og jenta kjempet veldig vakkert.
  Og hun kastet den bare foten veldig vakkert. Og knuste fienden.
  Margarita bløtla kineserne veldig tungt.
  Maos tropper avanserte veldig aggressivt.
  Margarita, knuser motstanderen veldig.
  De bare føttene til jenta brakk ryggraden til Kaisers veldig vakkert.
  Jenter er så aggressive.
  Og bataljonen følger gutta, eller rettere sagt barneparet Oleg og Margarita. Jenter i truser, og veldig vakker. De angriper kineserne, og veldig nidkjært.
  Deres bare bryster med rubin brystvorter rister. Og jentene kjemper med ekstremt press. De knuser kineserne. Og de kommunistiske, røde troppene til Mao bukker under.
  Og nå begynner kineserne å trekke seg tilbake.
  Veronica kaster en granat med bare tærne. Hun knuste soldatene og knirket:
  - Kjærlighet er livet!
  Victoria ga en velrettet sving. Hun kuttet av motstanderne. Og kastet en granat med bare føtter.
  Og så kvitret hun:
  - Fædrelandet vårt er glorifisert!
  Her er Juliana en veldig vakker jente, og generalens kone, mens hun tar og skyter ut en granat og kurrer:
  - Genius Express!
  Og så den rødhårede Anna. Jenta er så kul og ekstraordinær. Knust kineserne, bløtla dem. Og en granat fløy opp med bare føtter. Og spredte motstandere.
  Så kvitret hun:
  - Hellige Russland av tsar Nicholas II!
  Og så korrigerte jeg det:
  - Mer presist, tsar Leonidas!
  Og jenta blunker med safirøynene. Og bar hoggtennene.
  Og så OL: en heltejente skyter ut en hel haug med granater med bare føtter.
  Og spredd i alle retninger av elveblodet med troppene til Mao.
  Tross alt er det en bataljon barbeinte jenter, i shorts, som står i spissen for angrepet og slår ut kineserne.
  Jenter skyter veldig nøyaktig, men de lider ikke tap. Når en jente er naken og kun har på seg truser, er hun praktisk talt usårbar. Og det er ekstremt vanskelig å få tak i.
  Så kineserne slår ikke jenter, verken med et skall, ei kule eller et fragment. Hva så? Kamp er kamp!
  Veronica skyter seg selv. Den treffer fienden, og kaster en granat med barfot, og kvitrer:
  - Det blir et veldig kult spill!
  Og Victoria er en kriger-kommandør. Mens hun rister på det nakne brystet, og sender ut et skinn av lyn med de skarlagenrøde brystvortene. Og så kaster en barfot en granat.
  Bryter rekkene av motstandere.
  Jenta skriker av full hals:
  - Jeg er en superjente!
  Og blotter tenner.
  Og så Julian. Også en jente av sjelden skjønnhet. Hvordan dunker på kineserne. Mer presist, ikke av kineserne, men av Maos tropper, som for øvrig er i krig med Russland, nærmere bestemt med USSR.
  Og på tronen er tsar Leonid Brezhnev, som han kalles, Ilyich II, som ble keiser av USSR. Og det er flott å være enig. Og nord i Kina, Mongolia, Nord-Korea er allerede russiske allierte også under angrep fra Mao-imperiet.
  Yuliana kastet en granat med bare foten og kvitret:
  - La det være Leonid i Russland - lett!
  Hun blunket med safirøynene.
  Og så kjemper Anna, det rødhårede beistet. Og han skyter ekstremt bra også.
  Og bare tennene sier han:
  - La det bli et kongelig paradis på planeten!
  Og Olympias lanserte en sitron med barfot. Spredte motstandere og knirket:
  - Ære til tsaren og fedrelandet og kommunistpartiet!
  Kinesiske stridsvogner og infanteri var i stand til å fange svingen til Amur, og snudde mot nordvest og fortsatte å bevege seg langs elven. Den kinesiske fremrykningen var relativt vellykket.
  Selve frontkonfigurasjonen var i deres favør, og det var vanskelig å overføre forsterkninger til den røde hæren under kinesiske bomber.
  Men USSR var teknologisk sterkere enn den utallige hæren til Mao, som mobiliserte til og med gutter på tolv år inn i hæren.
  I tillegg viste skiveflyene i Den tyske demokratiske republikk, som er fullstendig usårbare, seg å være et veldig effektivt våpen, og rammet kinesiske biler med et laminært jetfly.
  Det var spesielt effektivt på grunn av den enorme hastigheten til flygende tallerkener. Som kunne hamle opp med nesten alle kinesiske fly.
  De vakre jentene Gertrude og Eva jaktet på kinesiske biler på en slik diskett.
  Spesielt angrep de to jagerfly kopiert fra de sovjetiske under MIG-15-lisensen, og flatet dem bokstavelig talt.
  Dette er jentene, de står ikke på sidelinjen.
  Gertrude trykket på joystick-knappen med bare tærne og kvitret:
  - Tyske guder er de mektigste i verden!
  Eve kontrollerte også joysticken ved hjelp av de bare tærne, og brølte med tennene:
  Vi suger alle fiendene i toalettet!
  Jenta er fortsatt en ting. Her tok jeg for eksempel en pioner. Hun rev av guttens klær og festet dem til ospen med ståltråd. Så begynte hun å brenne kroppen til en kinesisk pioner med en glødende poker på innsatsen. Begynte med magen, for så å flytte til brystet. Overså ikke guttens runde hæler.
  Da pokeren ble avkjølt, varmet jenta den opp igjen, og Gertrude kastet opp kvister.
  Så endret de seg, og pioneren ble stekt av partneren hennes. Den blonde terminatoren Gertrude brant også kinnene til gutten. Kort sagt, ikke en eneste hel stripe med skinn var igjen hos den kinesiske pioneren.
  Så tok de og tente en stor ild, pepret gutten, saltet den og begynte å spise.
  Kjøttet er saftig, magert.
  Eva, som slukte gutten, sa:
  - Du får ikke ekstra kalorier på slik mat.
  Gertrude slikker fingrene og samtykket:
  Ja, det er kvalitetskjøtt. Gutten er tynn, stiv, mager. Dette er godt å spise.
  Jentene spiste gjerne den kinesiske pioneren. Ytterligere to tyskere nærmet seg. Ble med på festen. Bokstavelig kannibalisme. Og så velsmakende, med krydder for å spise en gutt fra Kina.
  En av de tyske kvinnene, Frida, bemerket:
  - Vi kokte liksom en gravid kvinne. Og så spiste de babyen i magen. Det er så deilig!
  Og jentene brøt ut i latter. Tortur og kannibalisme er kult!
  De kuttet rett og slett, uten noen fordommer, av noe til den kinesiske gutten, og bet av hver en liten bit.
  Etter det drakk krigerne også vin - blandet med flysprit. De spiste saftig kjøtt.
  Så danset krigerne litt. Så kom noen flere skjønnheter i samme trusa. De begynte å spise gutten. De kuttet det lille hjertet hans i flere biter. Og de spiste også.
  Så tok de den og løp barbeint over kullene. De hoppet, de hoppet. Så skyndte de seg til nærmeste del. Der angrep de menn, parret seg med dem som dyr. Og det var flott.
  Hunnene er så aggressive.
  Og nå jager to jenter kinesiske fly. De ramler Tu-4, og får bombene i underlivet til å eksplodere. Og alle slutter ikke å le. Fantastiske jenter.
  Og hvordan de trykker bare fingrene på knappene på joysticken. Slike sjarmerende skjønnheter. De har kraften til sinne og lidenskapens flamme. Og nakne jenter gir selvtillit til seier.
  Dårlige jenter skyter virkelig ned kinesiske fly.
  Gertrude spurte Eve med et smil:
  - Tror du Bibelen er Guds ord?
  Jenta svarte lattermildt:
  - Ikke!
  spurte Gertrude med åpenbar overraskelse:
  - Og hvorfor?
  Eva sa ettertrykkelig:
  - For himmelen er solid! Som et speil!
  Og jentene lo. Det så ekstremt morsomt ut. Skutt ned et par kinesiske fly til.
  Gertrude bemerket logisk:
  Men likevel, det er en Gud!
  Eva var enig:
  - Der er Adolf Hitler og hans profet!
  Og igjen bryter krigerne ut i latter. De er så morsomme og ikke engang dumme i det hele tatt.
  Og de elsker å slåss. Å, og voldtekt menn også. Dette er deres motto....
  Gertrude, som skjøt ned et kinesisk fly, knirket:
  - Mitt moderland! Jeg dreper alle for deg!
  Eva med et glis av tenner bekreftet:
  - Jeg også!
  Og gnistre med safirøyne. Disse krigerne er kule. Og ikke dumt i det hele tatt.
  Eller kanskje dårlig ... Og veldig grusom. Her torturerte de en kvinne på rundt tretti og hennes sønn på rundt tolv - ikke engang en pioner.
  De hengte begge på et stativ. Og et bål ble tent under bare føtter. Dessuten, slik at du kan lindre varmen, men din slektning vil gå ned til ilden.
  Enten vil guttehælene steke, så jentene.
  Og kvinnen ble skadet både psykisk og fysisk. Mors bryster ble også overtent.
  Ja, de ble alvorlig torturert. Jenter elsker ild.
  For eksempel elsker gutter å torturere. Selv helt uskyldige.
  Bare sett fyr på dem...
  Eller dyppet i syre... En annen måte å tortur på. Pisk pioneren med en rødglødende ledning, og smør den deretter med gjødsel. Dette er både smertefullt og ydmykende.
  Pionerer ble også strødd med corbit og kalk. Vel, disse fiend-terminator-jentene.
  Eva traff tre kinesiske biler og bemerket:
  - Her torturerer vi folk... Og det er kult!
  Gertrude viste tenner og sa:
  - Det er spesielt hyggelig å torturere en gutt!
  Eva var enig:
  - Veldig fint! Men det er også godt å torturere en jente!
  Krigerne var så glade her.
  Gertrude veltet fire kinesiske fly og knirket:
  - Og det blir kjempebra for oss!
  Og hun viste tungen sin.
  Jenter generelt er så vakre i utseende og rasende på innsiden. En av torturene som skjønnhetene brukte var. Her henger du for eksempel en pioner ved føttene i taket, og fester en lenke til hendene hans. Og du får elektrisk. Pioneren må løfte den opp ved hjelp av en presse. For å hindre at musklene brekker.
  Og så er det ikke nok styrke og igjen slår med strøm.
  Jenter elsket også når gutter snurret på hjulet. De bremset bevegelsen litt, så de blir slått med strøm. Meget imponerende.
  Eva spurte seg selv:
  - Finnes djevelen?
  Gertrud svarte med et glis:
  - I alle fall - hun-djevelen - det er oss!
  Og begge stjal som de vil. Og ansiktene vil vise seg.
  Og begge stjal som de vil. Og ansiktene vil vise seg.
  På flygende tallerkener blir kineserne grundig tresket. Dette er imidlertid bare begynnelsen. The Celestial Empire er sterkt og det har mange soldater. Og de klatrer som djevler fra gravene.
  Anna velter en annen kinesisk bil på himmelen og blunker i luften. De sier at dere krigere i det himmelske imperiet ikke vil virke litt.
  Julian er enig i dette. Kutter av den foreldede maskinen i delstaten Mao, og gliser, brøler:
  - Moderlandet og hæren er to søyler,
  som planeten hviler på ...
  Vi vil beskytte deg med våre bryster,
  Din hær synges av hele folket!
  Kineserne fortsetter å klatre og klatre. De har for mye, på den tiden nesten en milliard befolkning, og kan bombardere sovjetiske stillinger med lik. Og de kjenner ikke tvil og anger. Og antallet lik spiller ingen rolle for dem.
  De ruller som et endeløst snøskred.
  Her er maskingeværet Natasha. De skyter mot de fremrykkende kineserne. Hun klippet ned en linje med kuler. Så en annen... Kineserne faller. Mange av dem er generelt gutter, og jeg angriper barbeint. De dør med smil på leppene. Mao Zedong utløste en brutal krig. Han ville ha berømmelse og rekorder. Og millioner av kinesiske soldater er allerede døde. Og klatre inn i kamp flere og flere deler.
  Natasha kaster en granat med bare tær og kvitrer:
  - Ære til kommunismens land!
  Zoya, som skyter mot de gule krigerne, sier med et smil:
  - Men Kina er også et land styrt av kommunister!
  Natasha svarte:
  - De har bare en karikatur av kommunisme!
  Augustine, som skjøt mot de gule soldatene, bemerket logisk:
  - Ikke i sakens navn, men i hovedsak!
  Og den rødhårede jenta kastet en granat med bare tærne, en dødelig kraft.
  Svetlana bemerket da hun mejet ned Maos tropper:
  - Ja, essensen er noen ganger viktigere enn det formelle navnet!
  Og et par dusin kinesere falt, mejet ned av utbruddet hennes.
  Natasha bekreftet ved å skyte mot kineserne:
  - Ja, det stemmer ... Bare nå, ikke noen ganger, men alltid!
  Jentene lo. De kjempet mot horden som presset på dem. Som russiske krigere som kjempet med den utallige hæren til Djengis Khan. Og faktisk vant Russland.
  Zoya kastet igjen en granat med bare tærne. Hun rev et dusin kinesiske soldater med den og sang:
  I seier til kommunismens udødelige ideer,
  Vi ser fremtiden til landet vårt...
  Vi vil knuse hordene av ond fascisme til pulver,
  Beseire strømmene til den endeløse horden!
  Augustine, som skjøt på kineserne og drepte dem i dusinvis, og til og med hundrevis, bemerket med et smil:
  - Bedre ikke grenseløs, men en grenseløs horde!
  Zoya var enig i dette:
  - Ja, det er nok mye bedre!
  Jentene kjempet heroisk, og viljen deres ligger i neven.
  Og den knusende kraften er i bare tær. Og så mye kamplidenskap i dem.
  Elizabeth på tanken kjemper som et monster.
  Jenta, som skyter og trykker de bare fingrene på knappene på styrespaken, sier:
  - Storheten til USSR er med oss!
  Catherine, som skyter mot kineserne, bemerker:
  - Vi er her som Stalins falker!
  Elena, skyting, bemerket:
  - Leonid Iljitsj er fortsatt ikke den samme!
  Catherine knuste en kinesisk tank og fniste:
  - Fedot, men ikke den ene!
  Elena avfyrte et utbrudd med maskingevær, mejet ned det fremrykkende infanteriet i Maos stat og knirket:
  - Styret vårt skal være på topp!
  Euphrasia korrigert:
  - Ikke hersk, men kampen!
  Elizabeth avfyrte et prosjektil veldig nøyaktig og bemerket:
  Vi vil fortsatt vinne!
  Og jentene sang i kor:
  Men det finnes ingen sterkere russisk ånd
  Fra ruinene av oss selv skal vi gjenopplive ....
  Lysets kriger ta sverdet snart
  Vi vil stå og vinne igjen!
  
  Vi åpnet planeten for nasjonene,
  Veien til verdensrommet, til ukjente verdener ...
  Heroiske gjerninger synges,
  For å slette dødens arr for alltid!
  Jentene fra DDR kjempet også heroisk.
  Gerda og Charlotte i en rødglødende tank, helt nakne i shortsen, kjempet. Kinesiske stridsvogner gikk til motangrep.
  Gerda skjøt mot den kinesiske bilen og brakk rustningen. Hun tok den og sang:
  - Jeg er djevelens datter!
  Charlotte brøt gjennom beskyttelsen kopiert fra den sovjetiske T-54, men med kineserne i mannskapet, og la til:
  - Jeg kan overvinne alt!
  Den tyske høytrykkskanonen er et meget effektivt våpen. Den er i stand til å trenge gjennom på svært lang avstand, og overgår den kinesiske 100 mm på T-54. Dessuten trenger ikke russiske biler den nyeste tyske KAG-50 U, i noen vinkel. Bare Isa av de tyngste modellene kan skape problemer for Fritz. Men faktum er at det er svært få slike kinesiske Iss, og den baserte maskinen er T-54. Og du kan ikke argumentere mot det.
  Gerda trykker på joystick-knappene med bare fingrene av grasiøse ben. Slår en kinesisk bil på avstand og knirker:
  - Jeg er en konge den Supermann!
  Og krigeren viser en lang, rosa tunge.
  Charlotte fyrer også. Og veldig treffende. Og skyter seg selv, med raseri fra en stor panter.
  Og han trykker også på joystick-knappen med bare tærne.
  Og plystrer til seg selv:
  - Jeg er en stor superklassefighter!
  Videre sparker Gerda allerede. Kaldblodig blondine. Selv om kvinnen selv er temperamentsfull. For eksempel korsfestet hun et kinesisk Komsomol-medlem på en furutre. Selv slo hun spiker i hender og føtter. Hun satte fyr på det nakne brystet, og brakk deretter tærne med en glødende tang.
  Og nå brøler Gerda:
  - Vi er hvite ulver og kjenner ikke nåde for noen!
  Og igjen, skjønnheten skyter veldig nøyaktig. Og slår fienden. Så flott blondine. Snart vil hun ikke gjøre det. Igjen slo den kinesiske bilen gjennom på avstand. Kan slå. Og to hundre millimeter rustning vil ikke stoppe henne.
  Charlotte skyter og knirker også:
  - Jeg er den høye kongen! Jeg knekker dere alle sammen!
  Og med bare tær trykker han på joystick-knappen. Den rødhårede djevelen torturerte en kinesisk pioner i går. Hun slo gutten med nesler. Så drysset jeg blemmene med salt. Så tok hun frem lighteren. Røde rovflammer slikket barnets hæl. Her er en rødhåret! Så ekkel hun er. Bare et helvetes lite dyr som plager alle uten medlidenhet og svakhet!
  De kinesiske troppene fortsatte å snike seg inn, som om en strøm av voldsom lava strømmet ut fra Krakatoa-vulkanen.
  Natasha prøvde å skrive memoarer. Og det var interessant og morsomt for henne. Krigen er nå inne i sitt andre år og har blitt historie. Og dette er alvorlig.
  Men den store patriotiske krigen var også lang og vanskelig. Og i den løp også jentene barbeint.
  Og hvor bra det ville vært om denne krigen ikke fantes. Vel, la oss si at Hitler fortsatte å kjempe i Vesten ... Og viktigst av alt, uten særlig suksess. Selv om det ikke er noe problem for tyskerne å erobre Afrika og Asia opp til India. Av de 150 divisjonene som ble tildelt til å angripe USSR, ville halvparten være nok til å fange alle de britiske koloniene.
  men to barn fra planeten Jorden fulgte henne.
  Natasha og teamet hennes ble distrahert fra å skrive av nok et kinesisk infanteriangrep. Maos tropper ble ikke bare drevet av sine egne, men også av afrikanere og arabere leid inn for penger til kamp. Det var et brutalt ran.
  Krigere fører ild til seg selv. De er kaldblodige og beregnende.
  Natasha kastet en granat med bare tærne. Leiesoldater spredt i alle retninger.
  Natasha hvisket:
  - Alt det umulige kan gå i oppfyllelse hos oss!
  Også Zoya, med bare tær, slapp inn en sitron. Hun spredte kineserne og knirket:
  - Ja, mitt fedreland er det aller helligste!
  Og jenta blunket.
  Og så bukket den brennende Augustin under for kineserne med sin bare fot. Sprer dem i forskjellige og svært fjerne retninger. Og kvitrer:
  - Jeg er kunnskapen om døden!
  Og Svetlana sendte en granat med sin bare hæl. Kineserne flyr i alle retninger. De går til grunne uten håp om den minste frelse. Og hvor grasiøse jenter er.
  Svetlana snudde og sang:
  - Her er min nye kamp! Jeg blir med deg!
  Her klatrer en kraftig kinesisk tank gjennom ruinene. I dette tilfellet MAG-100. Et slikt monster er ikke så lett å bryte gjennom. Men russiske jenter er klare for en slik kamp.
  Og veldig passende slo de fra en bazooka. Kineserne hadde en tønne, så de tok den og krøllet den sammen. Det er generelt fantastisk.
  Natasha knurret aggressivt:
  - La det være himmel på jord!
  Og igjen flyr granaten kastet av hennes bare fot. Denne dødelige utslettelsesgaven.
  Og så vil Zoya ta og banke kineserne. Hvordan hun kastet og knuste dem. Og en veldig krigersk en.
  Og med bare tær, hvordan spikre granatepler. Og kineserne får det i hornene.
  Og Augustine hamrer også på Maos tropper. Og hennes bare hæl, som alltid, er i virksomhet.
  Hun spredte kineserne som kakerlakker i hjørnene. Og hun kurret:
  - Jeg er rødhåret!
  Og så Svetlana også, mens hun tar det, og slår troppene til det himmelske imperiet. Det smuldrer opp til blodig kjøttdeig, og knirker av vilt raseri:
  - Jeg er en hensynsløs jente!
  Natasha gir tur. En granat kastet med barfot flyr. Skyter ned kineserne, og sprer motstandere.
  Så brøler han øredøvende:
  - Jeg er en blondine som vil ødelegge alle!
  Zoya bemerket også på en veldig original måte, da han klippet ned kineserne:
  - Og honningblondiner er kule.
  Og en granat flyr fra en barfot, og knuser alle.
  Og så skyter Augustine. Og veldig nøyaktig. Slår ned kineserne og kvitrer helt i lungene:
  - Jeg er en superjente.
  Og de bare tærne på bena kaster også veldig passende en granat.
  Så Svetlana lanserer antrekket sitt. Reiv kineserne i stykker med denne linjen. Og kvitret:
  - Jeg er banneret til det hellige moderlandet!
  Og igjen kastes en sitron med barfot.
  Jentene kjemper hardt. De kjemper som ekte helter. De er fulle av uovervinnelighet.
  Natashka skyter seg selv, og fyller leiesoldathæren med bly. Og han er ikke redd for stridsvogner eller missiler.
  Selv om ballistiske stridshoder flyr her. Ja, så rasende, og desperat, i stand til alt!
  Og en granat flyr fra en barfot. Og sammen med det brygger ødeleggelse og utslettelse.
  Zoya gir også en tur. Slår ned krigerne i Mao-imperiet. Han blotter tennene, som er fargen på perler, og ler:
  - Jeg har en dame som gjør det supert!
  Og tannglisene hennes er rett og slett dødelige.
  Og Augustin ødelegger også fienden. Og klipper uten problemer. Og bare fingrene skyter ut en ny granat.
  Og jenta ler:
  - Jeg skal spise dere alle sammen!
  Og så skyter Svetlana desperat. Og det er ekstremt energisk. Mejet ned motstandere. Og en meget velrettet granat, med en dødelig fylling, ble skutt opp med barfot.
  Jenta brøler:
  - Fascistenes kinesiske dragedød!
  Og igjen et smil. De fire jentene vil åpenbart aldri gi opp.
  Noen ganger går den røde hæren over til motoffensiven. Mot og frimodig kjemper kvinnelige krigere fra DDR
  Spesielt ble Gerd og Charlotte igjen for å stenge kjelen over de kinesiske troppene - bare tjue kilometer.
  Og jentene skyter seg selv... De er fantastiske og veldig muskuløse. Kroppen deres er rett og slett suveren velbehag og styrke.
  Men sjelene er svarte... Som kull eller enda verre.
  Her tok for eksempel Gerda og kom med en ny tortur. Fire gutter fra Kina ble bundet med wire til en stålspyd og koblet til en generator. Jo raskere hjulet spinner, jo svakere treffer strømmen. Og jo tregere, jo sterkere.
  Voldelig oppførsel hos Gerda. Guttene, gjennomvåte av svette, løper og dytter på rattet.
  Og tyskerjentene fra kurven kaster kull under sine bare føtter. Voldelig oppførsel hos jenter - ikke si noe. Veldig grusomt også.
  Gerda elsker imidlertid selv å løpe på glødende kull.
  Her skjøt hun mot en kinesisk stridsvogn, slo ned et tårn og sa og smilte kjøttetende til Charlotte:
  - Her er min navnebror fra "Snødronningen" store sissy.
  Charlotte fniste. Hun slo også en kinesisk tank og spurte:
  - Og hvorfor?
  Den blonde terminatoren svarte:
  - Hun ba om en vogn og et par sko, slik at hun igjen skulle reise for å lete etter broren Kai rundt om i verden. Hva er galt med å gå barbeint?
  Charlotte dunket de sovjetiske stridsvognene igjen og svarte:
  - Det er riktig! Jenta var allerede vant til å gå barbeint og i den lette europeiske frosten. Kunne ha overlevd overgangen. Hun gikk barbeint i snøen og nyset aldri!
  Gerda lo og sa:
  - Ja, og hun gikk barbeint ganske lenge, siden hun gikk halve verden rundt. Ikke sko for en jente er en stor luksus.
  Og blondinen lo. Om vinteren gjorde de eksperimenter som dette. De kjørte barbeint, og nesten nakne, en gutt og en jente gjennom frosten. Først ti minutter og inn i et varmt hus. Så hviler tjue minutter og fem i varmen. Og så en halv time, og så en time. Og så hele natten.
  Barnas føtter er hovne av kulde. Men gutta er ganske herdede, de ble vant til sko bare i kaldt vær.
  Og så ble barfotpionerene drevet over kullene. Selv om barnehælene har blitt grove, er de levende og brent som vanlig. Hva som skjedde med fangene etterpå husket ikke Gerda. Hun gikk for å kjempe. Uansett hadde de fire ikke tatt på seg skoene siden det førtiførste året, da de begynte å kjempe i ørkenen, i Rommels hær. Dette er de kuleste jentene.
  Her ble Natasha tvunget til å avbryte. Hun har problemer over taket.
  Kineserne angriper igjen. Jentene møter Maos krigere med velrettede skudd, og slår ut motstanderne.
  Og de kaster granater med bare føtter.
  Krigerne har imidlertid funnet på noe annet. Her tok de for eksempel og koblet strømmen. Og de slo kineserne med elektriske utladninger. Og jentene selv fikk stekt hælene.
  Hælene til jentene er så runde, rosa, veldig behagelige å se på og ta på.
  De kinesiske og utenlandske leiesoldatdivisjonene var så redde at de trakk seg tilbake ...
  Natasha slikket seg om leppene og sa:
  - Takk Gud Svarog!
  Zoya var enig i dette:
  - Dette er virkelig en stor Gud! Men Jesus er også en stor Gud! Så fremtiden er vår!
  Og jentene blunket til hverandre.
  Augustine blottet tenner og foreslo:
  - Skal vi ha noe å drikke? For eksempel en god vin som skummer med gjær!
  Svetlana plukket entusiastisk opp:
  - Det er det! Vin med krydder! Det brenner fett så bra!
  Natasha lo.
  Vi har ikke fett! Vi er generelt krigere med kropper som støpt stål!
  Zoya utbrøt:
  - Da kommer seieren helt sikkert til oss!
  Augustin var hundre prosent enig i dette:
  - Vi kommer garantert til å være heldige! Selv om krigen allerede har pågått i femtende måned!
  Natasha himlet med øynene og knirket:
  - Det er grusomt!
  Og jentene krysset seg synkront.
  Og dette skjedde andre steder.
  De kvinnelige krigerne kjempet mot fremrykningen til kinesernes overlegne styrker. Natasha er som alltid på forkant.
  Her måtte Natasha igjen stoppe. De klatret igjen, som en padde for å vri seg på kineserne. Jentene møtte dem med kraftige slag.
  Med nøyaktige og velrettede skudd ble kineserne feid bort, og da også med kast med granater ved bruk av bare føtter.
  Jentene kjempet hardt.
  Men kampen var veldig hard. En av pionerene fikk hodet blåst av. Men Natashka kysset gutten på leppene og knirket:
  - Du vil være i Iria i hjertet av Rod!
  Og igjen, hvordan han kaster en granat med sin bare fot. Den kinesiske tanken velter. Og rullene hennes snurrer skremt, med en rangle og metall.
  Alt går veldig bra.
  Jenter, dette er fremragende idrettsutøvere og krigere. Hvis de allerede kjemper, kan ingenting sammenlignes med dem.
  Zoya kaster også en granat med bare foten og sier:
  - Det hvite Russland vil ikke bøye seg under kineserne!
  Augustine skyter også og sier med rasende raseri:
  - Jeg er en kriger som aldri bøyer seg! Og selv den lumske Satan vil ikke vippe det hellige Russland!
  Og de blottede tennene til den brennende krigeren glitrer som store perler.
  Og Svetlana skyter også. Den feier bort kineserne og blotter sine ikke mindre store og aggressive tenner:
  - Jeg bukker ikke under for maoismen! Ære til det kommunistiske Russland!
  Og alle fire jentene utbryter i kor:
  - Ære til den nye ordenen til de russiske demiurgegudene!
  Og med bare føtter vil de kaste dødelige ladninger! Og det er flott!
  August 1970 ... Kineserne var endelig i stand til å koble sammen sine fremrykkende tentakler og kuttet av de delene av den røde hæren i USSR som var lokalisert vest for Amur.
  Sovjetiske tropper kjempet mot Maos tropper, nå i fullstendig omringing. Men de kjempet veldig tappert.
  En hel bataljon av jenter slo tilbake angrepene fra kineserne. Vakre og kurvede krigere foretrakk å kjempe i bare truser.
  Og dette ga dem fantastiske egenskaper og vitalitet. Og hvilke attraktive krigere når de rister med bare bryster. Og brystvortene er så skarlagenrøde og glitrende.
  Jentene kjemper, og slår tilbake angrepet fra det gulhudede infanteriet. Det er mange afrikanere i den kinesiske hæren. Kast dem som kanonfôr. Og det er mange indianere.
  Selv om India bare ikke hadde tid til å fange kineserne, men noen av representantene for dette folket blir levert av asiatiske tropper for slakting. For å hindre dem i å få uavhengighet.
  Og kineserne rykker frem. Afrikanere og arabere er forlatt... Kamper koker som i olje under en ild av kolossale proporsjoner.
  Angelica er en brennende jente, og sjefen for bataljonen kaster en granat med bare foten og roper:
  - Ikke ett skritt tilbake!
  Malvina, en jente med gyllent hår, tar opp:
  - Ikke trekk deg tilbake og ikke gi opp!
  Og han kaster også en granat med barfoten.
  Så rister jenta på det nakne brystet.
  Roende og nydelige Oksana, den blonde terminatoren. Og kaster en sitron med bare tær:
  - Vi vil ikke la fienden komme til Stalingrad!
  Angelica rister henne naken og sier med fulle bryster:
  - Selvfølgelig gjør vi ikke det!
  Og igjen flyr en granat kastet av bare tær. Som sprer motstanderne.
  Og så skjøt Akulina fra en bazooka. Også en barbeint jente med blondt hår.
  Og med sin bare hæl sender han en granat. Hvordan spre kineserne i alle retninger.
  Jenta sa:
  - La det bli lys og himmel!
  Oksana snudde seg og hveste mens han klippet ned de gulhudede jagerflyene:
  - Ja, Russland er kjent!
  Og igjen kastet hun en granat med barfoten. Blondinen er i tankene mine. Hun ble en gang torturert av kineserne. De smurte de nakne fotsålene til jenta med olje. Og det ble satt opp en brenner på avstand. Brannen berørte nesten jentas såler skinnende av olje.
  Oksana ble veldig såret, men hun bet tennene sammen og holdt ut. Kineserne avfyrte den i tjue minutter. De etterlot blemmer på sålene. I en uke gikk de, og torturen fortsatte igjen.
  Oksana ble stekt på en brazier hver fredag, og mandag slo de henne med gummislanger, og onsdag førte de en elektrisk strøm gjennom kroppen hennes. De torturerte meg tre ganger i uken. Dessuten nesten uten å etterlate spor på kroppen.
  Jenta holdt ut slik i fire måneder, men sa ikke noe til kineserne. Så ble hun sendt til dødsleiren. Men på veien klarte Oksana å rømme.
  Selvfølgelig er hatet hennes til Maos tropper stort. Hva slags tortur ble brukt mot henne.
  Oksana kastet en granat med bare foten. Feide kineserne i alle retninger. Og jeg husket.
  Når bare såler blir slikket av ild, føles det som om du blir dyppet i kokende vann. Smerten er skarp og langvarig. Oljen brenner ikke huden, og varmen reguleres av profesjonelle bødler. Og det gjør vondt, det gjør veldig vondt.
  Oksana prøver i dette øyeblikk å forestille seg noe abstrakt.
  Som om hun er en prinsesse. Og hun ble tatt til fange. Og føre til henrettelse. Selvfølgelig må du gå barbeint i snøen. Og hæler baker.
  Men prinsessen går med hevet hode. Hun gir seg ikke og vil ikke gi opp. Selv om hun bare har en revet sekk til hoftene. Og en velformet kropp er knapt dekket. Og hundrevis av menn og gutter ser på henne og viser til og med tungene sine.
  Men barfotprinsessen er ikke flau. Han går for seg selv, går stolt med brystet oppblåst og synger til og med;
  Malt plass svart dystert lys,
  Og det ser ut til at stjernene har dempet seg i sine baner!
  Jeg vil ha kjærlighet, som svar hører jeg - nei,
  Elskeres hjerter er knust i filler!
  
  Jeg ber deg, min prins, kom til meg,
  Jeg gråt hav av tårer i sorg!
  Bryt alle lenkene av fordommer,
  Jeg vil at du forteller folket sannheten!
  
  Kjærlighet er viktigere enn plikt og kroner,
  Hvis det er nødvendig for deg - vil jeg forråde fedrelandet!
  Og jeg vil sette min elskede på tronen,
  Tross alt er prinsen min kjærere enn livet!
  Og så klatrer hun opp tretrappen til stillaset. Etter den kalde, brennende snøen opplever de bare føttene hennes lykke ved å ta på eiken.
  En diger bøddel, i en rød hettegenser, sliper en øks. Stålbladet skinner i den frostkalde januarsola. En tigger, barbeint prinsesse, nærmer seg sakte hoggestabben.
  Bøddelen ser på henne og skuffelse leses i øynene hans. Han håpet at katten ville få prinsessens rike kjole og smykker.
  Men alle klærne, skoene, smykkene til den opphøyde personen ble revet av under raidet, og la dem i en felles haug.
  Prinsessen ønsket da å bli voldtatt. Men kongen ville selv prøve det. Og gjør henne til din medhustru. Men hun bet inntrengeren så, og så smertefullt flyttet kneet til lysken, at han mistet evnen til å være mann i lang tid.
  For dette skulle prinsessen ha blitt henrettet. Hun hadde nesten forsonet seg med døden, i håp om å finne lykke i et annet liv.
  Men det var fortsatt tidlig.
  Heralden leste anklagen. Her, det som ikke ble tilskrevet prinsessen. Og hekseri og trolldom, og forførelse av sidegutter, og drap og oppfordring til krig. Først på slutten ble hun presentert for et forsøk på kongen.
  Og det er kaldt som dette å stå halvnaken i kulde og vind. Og jeg vil at alt skal ta slutt snart.
  Men forgjeves håpet hun at hun bare ville bli kuttet av hodet. Dommen slår fast at i stedet for å halshugge på en human måte, vil prinsessen bli utsatt for offentlig tortur. Og de vil torturere henne til hun går ut.
  To assistentbødler hoppet opp til prinsessen. De rev av seg sekken hennes og etterlot henne helt naken. Etter det vridd de hendene hennes, dro henne opp på stativet. De begynte å stige høyere, og de bare føttene til prinsessen ble klemt fast til blokken. Slipp skarpt ned, vri leddene. Og så falt piskene fra hele verden på den muskuløse kroppen til den høye personen.
  Jenta bet hardere tennene.
  Ja, Oksana har en utviklet fantasi. Det kan hun tenke seg.
  Og nå kaster han en granat med barfoten. Og han sprer kineserne i alle retninger, og river av dem armer og ben.
  Jenta har kolossal akselerasjon og omfang.
  Og tross alt er bataljonen av jenter med bare bein og bare bryst på topp!
  De vil aldri gi opp og vil kjempe som ørner.
  August gikk under massiv beskytning fra kinesisk artilleri. Maos tropper prøvde å fullføre de sovjetiske enhetene som var avskåret utenfor Amur. Og til og med utvikle en offensiv på Kamchatka-halvøya.
  Kampene raste, og de røde krigerne trakk seg ikke tilbake. Og hvis kineserne avanserte, så på bekostning av kolossale tap. Men kampene så langt fant sted mer under diktat fra kineserne. De gikk fremover, men sakte. Khabarovsk falt, og kineserne krøp til det fjerne. De forsøkte også å angripe fra siden av Sentral-Asia.
  Kampene var i full gang nær Alma-Ata. Også der kjempet en kvinnebataljon mot Maos krigere.
  Jentene, som eksponerte sine muskuløse kropper, bare iført truser, gjenspeilte det kinesiske imperiets overlegne krefter.
  Krigeren Xenia kjemper. Nesten helt naken. Solbrune, bare knær traff steinene. Med bare foten kaster jenta en granat og dreper kineserne. Blotterer tenner.
  Gir en tur, klipper Maos soldat og sier:
  - Jeg er en kriger som er over din aggresjon!
  Den kule krigeren Vladlena skyter også veldig nøyaktig.
  Vakker jente, kutte ned kineserne. Og desperat motstand tok krigeren og lanserte en sitron med bare foten.
  Hun knuste kineserne i revne kjøttstykker.
  Så ropte jenta:
  - Jeg er en modig skjønnhet!
  Xenia kaster også en granat med bare foten. Og få kineserne under ørene.
  Jentene er generelt utmerkede krigere. De er så lyse og rasende. Musklene deres skinner av spenning.
  Her er Alenka en jente, nesten helt naken. Også bare tær kaster et dødelig, skadelig element. Kineserne blir kastet i alle retninger.
  Jenta gliser og ler øredøvende og viser tungen:
  - Jeg er en stjerne som heter Sun!
  Og skjønnheten blunker med et veldig smart utseende. Desperat skjønnhet og tankevekkende i den.
  Xenia sover heller ikke. Kaster en granat med bare foten. Og som flasker veltet av en sykkel, flyr de døde kineserne i alle retninger.
  Ksenia er allerede kaptein av rang.
  Hun husker hvordan Suvorov knuste ottomanerne. Ikke en vanlig jente. Ja, det var slik at de overlegne styrkene i Tyrkia ble beseiret.
  Her flyr igjen en granat kastet med barfot. Og kineserne dør igjen.
  Det osmanske riket, etter å ha nølet, tok tross alt ikke parti for Det tredje riket i den virkelige historien. Vel, mange hundre tusen tyrkere døde ikke i denne krigen som et resultat. Så langt har kineserne kun erobret noen få byer og omringet Alma-Ata. Men så klarte den røde hæren å fjerne blokkeringen av Kasakhstans hovedstad.
  I kamper kjemper sovjetiske stridsvogner for det meste med britiske og amerikanske stridsvogner solgt til Kina på kreditt. Vel, også kinesisk foreldet.
  Her finnes til og med den lisensierte T-34.
  Her er Ksenia, som passende kaster en granat med bare foten og slår ut en slik bil. Så mumlet hun:
  - I den sovjetiske teknologiens navn!
  Vladlena ga også en tur til tyrkerne. De kastet en granat med bare foten og drepte kineserne.
  Jentene er veldig gretten.
  Her skyter Barbara fra en bazooka på en "Panther" -3 kinesisk lisens. Jenta er også veldig vakker og i bare truser.
  Veldig sexy og ser høyt ut.
  Ettersom en slik skjønnhet tærer, legger fjellene av lik opp med en gang. Her er jenta.
  Virkelig en terminator fra terminators.
  Og så igjen, med bare fingre, hvordan han presser og slår. Kineserne har det hundre ganger vanskeligere enn før. Og jenta fortsetter å skyte og banke kineserne.
  Kineserne bestemte seg for å ta hevn for alle krigene som ble tapt med Russland. Så de vil bli slått.
  Jenter svir seg og svir seg.
  Barfot Barbara, brøler:
  - Måtte den geniale Stalin leve.
  Selv om Stalin i hagen i august 1970 allerede hadde dødd i mer enn sytten år. Ja, uten lederen av USSR gikk all motstand delvis feil. Og krigsilden flammer kraftig.
  Her er jenta Marusya, veldig stor og frisk, med lyst blondt hår. Hun tok den og sendte med bare føtter en hel haug med granater. Hun skjøt ned en amerikansk "Paton" solgt til kineserne på kreditt. Og kvitret:
  - Ja, for kommunismens Russland!
  Og klærne hennes består kun av truser. Kul jente. Så frekk.
  Og her er en annen jente Anastasia. Den kaster også en dødelig granat, med en sprengstoffpakke skrudd på. Og de får et kraftig slag i ansiktet på kineserne.
  Anastasia kvitrer og rister på de bare brystene:
  - Jeg er en lysets kriger!
  Ksenia skyter ut en granat med bare foten. Han slår mot kineserne, og kvitrer helt i lungene:
  - Vi kommer til å vinne! Og aldri gi opp!
  Alenka bekrefter, og kaster også en granat med bare foten:
  - Ikke! Vi vil aldri gi opp!
  Og gir køen for kineserne.
  Vladlena klipper Maos krigere og sier:
  - Vi er på Suvorovs strålende vei!
  Og viser sin lange tunge!
  Leder ilden og Akulina. Nydelig blondine. Hvordan han ødelegger kineserne. Du blir bare forelsket. Han rable for seg selv og rable.
  Og blunker i vanvidd.
  Her er hennes barfot som kaster en granat igjen. Og morderen flyr over kineserne. Ikke gi dem en sjanse.
  Også Angelica, denne rødhårede djevelen trekker seg ikke tilbake. Og slår også ekstremt nøyaktig ned kinesiske soldater. Og den bare foten hennes fungerer veldig konstruktivt. Og slår ut blod som støv fra tepper.
  Og så går stort kaliber artilleri inn i slaget. Og tresker på kineserne.
  Men jentene i truse er flotte.
  Nicoletta kjemper også. Jenta er nesten naken. Barbeint og veldig pen. Han kjemper også hardt. Og ødelegger kineserne.
  Her overførte hun "Churchill" kjøpt av kineserne på kreditt. Jenta ler:
  - Jeg er en fantastisk skjønnhet! Selv om det alltid er barbeint!
  Og med sin bare hæl vil han kaste en granat.
  Og etter det vil jenta igjen kaste en dødelig granat, vill og djevelsk kraft. Og det slår veldig hardt. Og så lanserte jenta en granat fra en slynge.
  Hun slo ned fienden og kvet:
  - Ære til den store kommunismen...
  Og nå går kineserne tom for damp. Klarer ikke å ta Alma-Ata, og fyller opp tilnærmingene med lik.
  august måned 1970. Hot jenter og dumme ... kineserne midlertidig suspendert offensiven. Den røde hæren er heller ikke kjempelystne. I det andre året av den store patriotiske krigen med Kina trenger du pauser mellom fiendtlighetene for å trekke pusten og bygge nye styrker.
  Hele tiden, til og med kineserne med deres befolkning sammenlignbar på samme tid: Afrika, Europa og Midtøsten vil ikke være nok til å angripe.
  Men pausen er veldig kort og Maos tropper skynder seg frem igjen.
  Veronica kaster en granat med bare foten. Sprer kineserne og knirker:
  - La Russland være over alt!
  Victoria skyter også. Han kaster en granat med den bare foten og knirker på toppen av lungene:
  - La fremtidens verden være vår!
  Videre skyter den allerede vakre jenta Juliana seg selv uten noen seremoni.
  Og han kaster også en granat med barfoten. Og til og med Maos soldater ble spredt.
  Jenta kvitret:
  - Jeg er en rabiat tiger!
  Og så Anna også, som om hun skyter. Og med bare foten vil han skyte ut en granat veldig skrått, og bryte enheten som et glass av Maos hær.
  Og sier:
  - Seierens psykologi! Skjebnedemokrati!
  Og så vil Matryona lansere en hel boks med eksplosiver. Og hvordan det vil sprenge kinesiske soldater. Og brøl:
  - For Russland i romhøyder!
  Ytterligere to vakre jenter sykler på Luna-2 lett tank. God bil med to maskingevær. Pansringen er ikke for tykk, men den rommer maskingevær. Formen er strømlinjeformet. Jentene Olga og Zhenya befinner seg inne, lener seg tilbake og skribler for seg selv på kinesisk.
  Ikke en dårlig bil - en hastighet på førti kilometer i timen. Utmerket permeabilitet. Og larve.
  Jenter fyller kinesiske soldater med bly og synger;
  Du, far, er lys i en måned,
  At du ikke skinner det samme
  Ikke det samme, ikke det samme
  Alt du gjemmer bak skyene
  Du er dekket av en truende sky!
  Som vi hadde i det hellige Russland.
  I det hellige Russland, i steinen Moskva.
  Kreml var i en strålende by,
  I nærheten av Ivan, nær den store,
  I katedralen var i Arkhangelsk,
  Som det rette koret hadde:
  En ung bueskytter står på klokken,
  Står på klokken og ber til Gud,
  Han gråter mens elven renner
  Gråter - strømmer av tårer renner,
  Han slår berdyshen med et skaft,
  Berdysh med skaft på den fuktige bakken:
  "Du er en goy, moder jord er fuktig,
  Du sprer deg i alle retninger
  Du åpner opp, kistebrett,
  Snu deg om, gulldamask!
  Du reiser deg, reiser deg, ortodokse tsar,
  Ortodokse tsar Alexei Mikhailovich!
  Se på familien din
  Til det hellige Russland, til Moder Moskva,
  Moskva-mor, en foreldreløs!"
  Jentene synger for seg selv og knuser kineserne. De går over lik og etterlater et blodig spor med larver. Her er jentene. Også inne i tanken er de nesten nakne, i samme shorts og barbeint. Men veldig pene jenter.
  De kinesiske troppene perlet alle som en padde på krampe. Og de ble slått ned av de tapre sovjetiske troppene, som en ljå av gress. Og så slo de, som med jack sigd.
  Her er den kraftigste Ilya Muromets-8-bombeflyet i verden på den tiden som flyr for å bombe kineserne. Verdens første fly med fjorten motorer. Atten maskingevær og to hundre tonn bomber. Her er bilen.
  Og også i mannskapet til jenta. Og nesten naken, i én badedrakt. Det er veldig pent og sexy.
  Krigerbesetningssjef for Ilya Muromets-8 bombefly, Valentina. Veldig vakker og kurvet blondine. Det er nødvendig at bilen bremser ned og dekker den kinesiske bunkeren med et nøyaktig bombekast.
  Maos kinesiske soldater er sterke og disiplinerte. De skyter på det russiske sovjetiske monsteret. Men krigerne raser som svar. Atten maskingevær feier bokstavelig talt det kinesiske infanteriet. De revne soldatene til den kinesiske hæren faller.
  Gullhåret Lada leder ilden og gliser kjøttetende. Jenta tok til og med av seg BH-en for bedre å konsentrere seg. Og rister på det nakne brystet. Bare en stor skjønnhet. Så mye nåde og presisjon i det. Lada selv er tynn, men senet, og midjen er tynn, som en veps.
  Galina skyter også med maskingevær mot kineserne. Også en jente, både vakker og svingete. Med bare føtter trykker han på avtrekkerne. Og ansiktet er så vakkert. Ikke en kriger, men bare en super jente.
  Galina sier og smiler:
  - Til ære for faren til tsarens generalsekretær Leonid Iljitsj Bresjnev!
  Aggressiv og nydelig, med bladgull hår, bekrefter Lada:
  - Vi skal feie dere alle Judas med en visp!
  Valentina trykker den bare foten på pedalen. En tonn bombe faller på en kinesisk bunker. Dette er dødelig kraft. "Ilya Muromets" -8, akselererer slik at fragmentene ikke skader seg selv. Bunkeren eksploderer og løfter opp en røyksøyle.
  Jentene utbryter unisont:
  - Truffet! De ga den til kineserne!
  Og spank med fryd med bare føtter. Ja, dette er jenter som er i stand til å beseire kineserne - selv om det er en hel milliard av dem! De kjemper og drømmer om en verden der folk aldri vil drepe mennesker.
  Et av de sterke grepene til generalsekretær Leonid er den massive rekrutteringen av kvinner til hæren. Og den russiske kvinnen er den mest forferdelige krigeren i verden! Er det ikke!?
  Her, for eksempel, på Sokol-jagerflyet, skynder piloten Alice seg. Så vakker jente, blond med et snev av rødt i håret. Slank jente, nesten naken.
  Barefoot trykker på pedalen og manøvrerer. Og så skyter han seg selv. Skyter ned en kinesisk bil med et stort kaliber maskingevær. Får henne til å brenne og sier:
  - Jeg er født i et hellig land, for den kongelige tjenesten! Jenta er ganske kul, og med blått blod, husarer!
  Og akselererer hastigheten til "Falcon". Kanskje russiske, eller rettere sagt sovjetiske fly, er de beste i verden.
  Og allerede foran dukket det opp en tyngre og mer avansert tank, skapt av barnebarnet til den store Mendeleev. Maskin med tjue hurtigskytende kanoner og seks maskingevær. Og jenter klarer også en slik koloss.
  Og en russisk, sovjetisk stridsvogn kommer og ødelegger tyskerne. Dessuten med en kraftig dieselmotor, og ganske fremkommelig og smidig.
  Jentene i tanken synger;
  Vårt gudelskede Russland,
  Sjenerøst velstående utseende...
  Vel, monarkene er vakrere, vakrere -
  Fader tsar Leonidas!
  Og tanklarvene knuser kinesiske soldater. Bokstavelig talt kryper allerede tarmene ut og strømmer av blod strømmer fra larvene.
  Tanksjefen, Tatyana Krupskaya, sier:
  - Ja, vi skal vinne for Russland!
  Jenta er forresten av en fyrstefamilie, men hun kjemper i truser alene. Men så søt en. Hun har stor indre styrke.
  Med barfot trykker jenta på pedalen og sier, blotter tenner og ler.
  - Du er den største tsaren Leonid Iljitsj!
  Og krigerne er sikre på at de vil nå Beijing på en slik tank. Og selvtilliten til alle krigere og krigere blir sterkere.
  Natasha, grepet av entusiasme, begynte å komponere og synge. Resten av jentene jublet;
  For at det hellige Russland skal kjempe vår lodd,
  Vi er jenter med gigantiske hjerter...
  Fascisten i det sovjetiske landet ønsket
  Men med Rod er vi alltid forente kjempere!
  
  Måtte vårt Russland være i evig ære,
  Hordene av Genghis Khan vil ikke erobre oss...
  Kjemp for moderlandet og ikke vær redd,
  Vi vil knuse enhver vantro!
  
  Vi kan ikke bli bøyd av den voldelige kineseren til et horn,
  Tro meg, ingen vil overvinne Russland ...
  Tross alt er Jesus, den høyeste Gud, med oss,
  Og ikke snakk tull med Mao!
  
  Alle vet at fedrelandet er gitt til oss,
  For rasende seire uten å kjenne mørket...
  Den forferdelige Satan blottet tenner,
  Skjorte gjennomvåt i blod!
  
  For et Komsomol-medlem er det ikke noe ord feiging,
  For jenter er ikke barrierer betydelige ...
  Hvit Gud vil hjelpe oss Jesus,
  Udødelighet vil være den høyeste belønningen!
  
  Vi kjempet veldig tappert i nærheten av Moskva,
  Kineserne tvinger en utrolig stang ...
  Kjempet halvnaken barbeint
  Og jeg tror at seieren absolutt vil vente!
  
  Storheten til russiske krigere lever,
  Og han vil aldri gi etter for kineserne ...
  Vi vil sende hæren rasende på bekostning,
  Hva steg ikke veldig skittent dreg!
  
  Ja Mao, du er utspekulert og utspekulert,
  Kan til og med ta over halve verden...
  Men Bresjnev er også en tapper ørn,
  Ikke gjør deg selv til et idol!
  Ingen Komsomol-medlemmer, vet ikke å trekke seg tilbake,
  De er ikke engang redde for frost ...
  Og hæren vil snart bli til spill,
  Tross alt har russerne alltid vært i stand til å kjempe!
  
  Russland er kjærlighetens moderland,
  Og vil gi en gave av kommunismen ...
  Ingen grunn til å bygge en vurdering på blod
  Med et glis av skamløs revansjisme!
  
  Ja, Mao vil ta oss i strupen,
  Og vipp Russland over hele stillaset...
  Men vi kjemper rasende om fem
  Tross alt er Bresjnev med oss med kappe og hatt!
  
  Han er en stor kriger, det vet alle
  Og Komsomol-medlemmer vil alltid være barbeint...
  Og la oss flytte styrmannen langs skjegget,
  Flettene våre brenner av sterk varme!
  
  Krigere er vår skjebne,
  Vi skal knuse den enorme panteren...
  Selv om denne Mao skapte en ond lovløshet,
  Vi vil indikere normen og tiltaket for ham!
  
  Det finnes ingen Bresjnev smartere og sterkere,
  Han er lederen av landet til den store giganten...
  Og Mao du er sterkere enn jenta slo,
  Tross alt er vi alltid forent i kamper!
  
  For prestasjoner bygger vi en hel serie,
  Sikter mot stjernene som en hurtigvinget fugl...
  Og det blir et høyt resultat,
  Slike jenter, stolte ørner!
  Kineserne led store tap og trakk seg tilbake. Maos tropper overga nå hele regimenter og til og med divisjoner. Og med flaggene heist under orkestrene. Krigen fortsatte, som i et eventyr - hyggelig med lite blodsutgytelse og i fremmede territorier.
  Selv om vanligvis Russland sjelden var så heldig under erobringene. Og nesten alle kriger og seire ble gitt til russerne med stort blodsutgytelse.
  Kanskje Oleg ble kalt profetisk fordi han var i stand til å tvinge Byzantium til å overgi seg uten blod?!
  I alle fall hevdet Leonid Brezhnev, eller Ilyich II, rollen som den største.
  Jentene dro til Khotan-elven. Høsten har allerede kommet. Gylne tepper av blader.
  Krigere trampet på teppene. Og stupte i vannet.
  Veronica, som plasket i elven, spurte Victoria:
  - Hva tror du, tsarens generalsekretær Leonid vil oppløse kollektivbrukene etter krigen og gi bøndene jord?
  Den kommanderende jenta ristet på hodet.
  Hvorfor trenger bønder jord?
  Veronica fniste og sa:
  Ja, de klarer det ikke på egenhånd. Men det er sterke bedriftsledere som kan trekke.
  Victoria svarte hardt:
  - Her skal de selge jorda på kreditt. Kanskje det blir bedre sånn.
  Juliana snudde seg i vannet og sa:
  - Mest sannsynlig er det bedre at embetsmennene på kollektivbruket har jorda. De kan drive store gårder og bruke traktorer. Sosialistisk storproduksjon er det mest effektive!
  Veronica var motvillig enig:
  - Kan være. Men dette skaper merverdi!
  Juliana fniste og sa:
  - Men effektiviteten er stor!
  Victoria, som hadde rang som oberst, bemerket med et smil:
  - Det stimulerer til utvikling. Og hva er vitsen med å gi land til en bonde, og til og med en drikker. Det er grunneieren som mater halvparten av verden med russebrød! Landet vårt er veldig rikt!
  Veronica var enig i dette:
  - Ja, Russland er rikt og livet blir bedre! Broren min jobber for eksempel på Putilov-fabrikken som arbeidsleder. Og han har en lønn på tre hundre og femti rubler, bonuser ikke medregnet.
  Victoria rullet over og, i beundring, slo den bare foten i vannet og tok en matbit:
  - Det er det som står! Russland reiser seg! Og snart blir den enda sterkere!
  Jentene svømte til Khotan, og hadde en uformell samtale. Anna spurte jentene:
  Hva tror du venter oss etter døden?
  Juliana smilte og svarte:
  - Ateister sier - ikke-eksistens. Og religionen lærer - sjelen vil gå til Gud, og Han vil bestemme hvor han skal gå til himmelen eller helvete.
  Veronica spurte Juliana:
  - Tror du det finnes en Gud?
  Jenta slo i vannet med bare foten, løftet en bølge og svarte:
  - Ærlig talt, jeg vet ikke. Det finnes argumenter både for og mot Gud. - Jenta sprutet igjen og la merke til det. - Det er selvfølgelig ikke noe svar på dette spørsmålet, men du kan ta med en rekke argumenter.
  Victoria var enig i dette:
  - Sikkert veldig forskjellig. Og hva er det å snakke om. Jeg personlig tror at siden vi vinner, så eksisterer selvfølgelig Gud! Men det var tider da vi befant oss under mongol-tatarene. Og så er spørsmålet - hvor var den høyeste Gud?
  Juliana sa med et uskyldig smil:
  - Men det er noe mye verre enn det mongolsk-tatariske åket!
  Victoria ble overrasket
  - Hva er verre enn det mongolsk-tatariske åket?
  Juliana sa faktisk:
  - Høy alder! Hva kan være verre enn alderdom!?
  Victoria var enig:
  - Ja, det blir skikkelig ille!
  Jentene var stille. Det var litt flaut for dem å snakke om det. Jentene tok den og hoppet opp av det kalde vannet. De løp til seg selv, blinkende runde, bare hæler.
  Marusya løp med dem og spurte med et glis:
  - Men jeg lurer på, hvorfor trenger vi alderdom? Det må sies umenneskelig!
  Victoria var lett enig i dette:
  - Virkelig umenneskelig! Det er best å være evig ung og frisk!
  Jentene var groovy og morsomme og snurret i salto.
  Veronica med et smil og smilende foreslo:
  - Ja, hæren vår er sterke jenter! Og vi kommer til å være i kjempeform!
  Og jenta blunket til vennene sine. De bryter alle ut i latter med smil, harpier.
  Juliana foreslo:
  - La oss finne levende vann og bli virkelig udødelige! Det blir veldig kult!
  Jentene gliste og blunket til hverandre.
  Victoria foreslo da, blottet tennene, og la merke til:
  - Ja, det hadde vært fint å finne en måte å ikke bli gammel på. Så godt og vakkert det ville vært!
  Jenta forestilte seg en verden med noen skjønnheter og unge menn. Kanskje enda bedre uten skjegg, slik at ansiktene blir vakrere og søtere.
  Veronica svarte med et sukk:
  - Ja, dette er det mest fantastiske som kan være i verden! Vi ønsker evig ungdom og lys.
  Og jenta lo og blottet perlestennene sine.
  Victoria spratt opp og foreslo:
  La oss virkelig få slutt på alderdommen! Dette er generelt uakseptabelt! Menneskekropper skal ikke eldes!
  Veronica, smilende og hoppende, sang:
  - Herr oberst, enn å bli gammel! Det er ikke bedre å dø for Russland! For tapperhetens og ærens skyld - jeg tuller ikke! Han svarte - at jeg er rød? Jeg vil ikke!
  Jentene lo enda høyere. Det er veldig veldig vakkert.
  Juliana foreslo med en latter:
  - Og la oss forynge alle kjerringane! Slik at alt glitrer som solen!
  Victoria var enig og hoppet høyere opp:
  - For moderlandet og Leonid Iljitsj den store!
  Anna, denne rødhårede krigeren, sa ut:
  - Men allikevel blir nonnene, tross bønnene, ikke yngre. Selv om de har en hellig ånd. Så du begynner å tenke, hvor er Guds rettferdighet?
  Victoria trakk pusten dypt og svarte:
  - Et stønn står over hele jorden ... Hvor er du eieren, hvor?
  Veronica sang med raseri:
  Det er mange flotte mennesker
  Hvis gjerninger lever i århundrer ....
  Det er mange klare fugler,
  Det som kalles udødelige!
  
  Og heltene i eposene,
  De beseiret horden med en gang ...
  Russland vil føde stormakt,
  Basurman i kamp vil rive!
  
  Men en dobbelthodet ørn,
  Konge, styr den strålende Leonidas...
  Han stråler under himmelen,
  Du ber for ham uten å late som!
  
  Keiser av hele Russland
  Hva løftet opp den type land ...
  Det virkelige oppdraget
  For fremskritt og antikken!
  
  Beseiret japanerne i kamper
  Tyskerne ble beseiret med en gang ...
  Stemmen til jentene er klangfull,
  Leonid er vår mester!
  
  Og vår konge vil ikke gi etter i kamp,
  I konstruksjonen av en stor gigant...
  Han slår motstanderne hardt,
  Og det viste seg å være en rasende oppstilling!
  En vakker sang ble plukket opp av jentene i kor. De er så fantastiske og fyldige sangere. De har en så vakker sang.
  Ja, fantastiske jenter.
  Så skrev den strålende Natasha, den mest praktfulle av jentene.
  Her blir hun tvunget til å stoppe og skyte på kinesiske fly. Kaster en granat med barfot. Skyter ned en stormtrooper og utbryter:
  - Seier!
  Krigen med Kina fortsetter ... Men de sovjetiske troppene slår slag etter slag mot troppene i Maos imperium.
  Det er allerede november 1970... Så mange mennesker ble drept, spesielt fra sidene av Himmelriket. Og kampene er harde.
  Men ingenting vil stoppe de sovjetiske jentene, og ingen vil vinne. Piloter er spesielt vellykkede når de kommer nærmere Beijing.
  Mens essensen og saken, kjemper andre krigere. Her er for eksempel krigere fra Storbritannia kommunistiske frivillige.
  Jane Armstrong og hennes mannskap. Dette er den kuleste damen. Og snill på samme tid. Skyter med bare tær på kinesiske kjøretøy og kvitrer:
  - Jeg er en grasiøs bøffel!
  Denne bondejenta, som hennes bare tær, vil også trykke på Gringet og brøle:
  - Jeg er hertuginnen som ser!
  Og knuse Kinas femtifire.
  Malanya er mer beskjeden og skribler fra maskingevær. Men han gjør det pent. Jentenes tank er en stor "Challenger" -5, og ganske tung. Avanserer seg selv, ikke for raskt.
  Malanya beveger bare føtter og kvitrer:
  - Og jeg gjør opprør, jeg opprører høyt!
  Matilda, sjåføren, blottet også tenner. Så hun skinner strålende med et smil, under skarlagenrøde lepper. Vel, hvorfor ikke en terminatorjente? Selv om han bare klarer en massiv tank.
  Jentene her er engelske, men også depraverte. De vil ha kjærlighet og hengivenhet. Jeg vil virkelig. Og også herlighet. Selv om det er dumt. Krigere, selvfølgelig, med et slikt rykte, liker spissmus. Og skjønnheten deres er fantastisk.
  Spesielt allerede rundt frosten, og de er i bikini. Men det er flott! Dette er de kule hunnene. Og de fniser. Elsker ulike og besettende tilnærminger. Og jentene vil ha mange ting. Først av alt, vennlighet.
  Gringeta deltok også i torturen. Hun rev av den fangede kinesiske guttens klær og dro ham opp på stativet. Hun klemte de bare føttene inn i en stokk, hengte steiner og strakte offeret. Gutten hang, og Gringeta brente kroppen hans med et glødende brekkjern. Hun likte virkelig å torturere gutten slik.
  Den engelske kvinnen tok også i bruk avhørsmetoder fra nazistene. Det er behagelig å brenne den solbrune, glatte, hårløse huden til gutten. Og en så fantastisk lukt - som et lam på et spyd stekt. Bare Gringeta gjenstår å slikke leppene hans.
  Så tente jenta bål og begynte å steke hælene. Hun likte prosessen veldig godt. Slik tortur... Gringeta pepret guttens sår og stekte ham. Og så gjorde hun det ikke. Guttens bein ble kuttet av og spist opp. Virkelig godt kjøtt. Det smaker svinekjøtt.
  Gringeta er en veldig sunn og sterk jente. Hun kunne sluke en vær eller en gris om gangen. Og spis litt mer skinke. Eller drikk rødvin. For en glede det er for denne bondekvinnen å plage, å plage.
  Gutten døde av smertesjokk. Gringeta koste seg i menneskekjøtt. Og med vanskeligheter, etter det danset hun - som en villmann. Eh, vel, sannsynligvis, det er noe ømt med en skorpe. Og hvis du smører med pepper eller ketchup.
  Og tygg det med velbehag... Gringeta slikket fortsatt på leppene. Selv om det er en skam å være kannibal. Men hun ville ha menneskekjøtt. Og hva kan man si mot dette? Vel, hun vil spise sånn! Men du skjønner, appetitten kan være ubegrenset.
  Gringeta skjøt mot en kinesisk T-54. Hun brøt gjennom rustningen med et altfor dødelig prosjektil og kvitret:
  - Kort sagt, jeg er en skrikende banzai-jente!
  Og igjen humrer, og blottede tenner fra en tiger. Og sender i alle retninger gjenskinnet fra spotlights.
  Og så fniser Malanya og roper:
  - Jeg skal ta alle og rive dem i stykker!
  Og han vil trykke sine bare føtter på avtrekkerne til et maskingevær. Og hvordan han vil begynne å skyte alle infanterister. Og bokstavelig talt klippe, som en ljå klipper gress.
  Jenta skjøt mange. Og hvordan å blotte tennene... Og igjen vil han ta og skyte! Og la oss klippe igjen!
  eh, og kjerring...
  Malanya gjør alt med en latter... Og skyter mot fiendene. Og han gjør underdogs til slaveri. Wow, du, for en djevel! Vel, bestemor...
  Han hengir seg også til tortur. Spesielt stakk de et kinesisk Komsomol-medlem i brystet med rødglødende nåler. Og hun tok hull i hele brystet. Gjennomboret gjennom brystvortene. Så kult Malanya. Og hun stakk jentas mage med en lang nål - rett inn i navlen. Vrengte det...
  Og hvordan han ler. Vis språk. Og vil få deg til å le igjen. Og hvis du også tar med et stearinlys tent på brystet med skarlagensrøde brystvorter. Å boble og blemme.
  Her morer hun seg med tortur. Dro frem en tilståelse.
  Å, Malanya, og du er en pen barbeint, lyshåret jente!
  Og så begynte Matilda å knuse kinesiske soldater med larver. Og forresten presser han dem kraftig. Og samtidig ikke glem å brøle:
  - Jeg er en dødelig jente!
  Og nedstigende fra skarlagenrøde lepper, lyse, strålende gnister. Dette er virkelig en jente - en jente for alle jenter. Hvorfor en jente? Fordi også bøddelen og horen. Og torturerte fangene.
  Dessuten gjorde Matilda dette ved hjelp av spesielle enheter - som en sal og trakk ut tilståelser. Hva bare med denne vakre jenta kom ikke opp.
  En av torturmetodene var. Hun tok den bare foten til en Komsomol-jente, klemte den i en skrustikke og begynte å klemme. Og til beina sprakk. Og huden sprakk, blod strømmet ut. Og den stakkars jenta hadde så vondt at hun besvimte av sjokk.
  Matilda knurret:
  - Så det blir med alle ...
  Og hun dyppet et annet Komsomol-medlem i kokende vann. Også tortur. Først i kokende vann, og deretter i isvann. Og så igjen i kokende vann. Og igjen i hullet. Det gjør veldig vondt, og huden til jenta blir så rød, skoldet.
  Sjefen selv, datteren til Lord Jane Armstrong, unngikk tortur. Og jeg ville ikke delta i denne skitten. Så kledde kineserne av henne og pisket henne med brennesle. Vel, for en knaker! Og jenta ble behandlet så grusomt. Så smurte de de nakne sålene til Herrens døtre med olje og la dem under brenneren. De fyrte opp bål og begynte å steke hælene til jenta. Og det var bare fryktelig vondt.
  Stakkars Lady Jane, som hun ble hånet... Men ingenting var i det minste ikke forkrøplet, og blemmene gikk ned i løpet av noen dager. Så det er fullt mulig å nyte livet og nyte.
  Jane kommenterte filosofisk:
  - Men hælene blir sterkere!
  Det er selvfølgelig ikke veldig bra å drepe kineserne, men datteren til Herren ble tvunget til å fortsette sin hatefulle karriere. Og hun så vennene hennes bli mer og mer til beist og bødler.
  Jane presset de bare fingrene, de grasiøse bena på styrespaken og knurret:
  - Hver hund har sin dag!
  Sovjetiske tropper presset kineserne sterkt. Og vi var allerede på vei til Beijing. Hæren til det himmelske imperiet led enorme tap. Men kinesiske tropper prøvde fortsatt å rykke frem. Allerede det nye året 1971 slo inn. Snart fyller krigen to år. Og kampene koker som en vulkan. Flere og flere millioner kinesere slutter seg til kampen.
  Til tross for vinteren går guttene i Himmelriket til angrep barbeint, og fyller opp med hauger av lik.
  Kampene er harde.
  Og Natasha klipper dem ned med et hurtigskytende maskingevær. Kutter ut jagerflyene i det himmelske imperiet i rekker.
  Han kaster en granat med bare foten og sier:
  - For moder Russland!
  Krigen kan selvfølgelig fortsette lenge. Men den modige krigeren Mirabela slo en rakett inn i bunkeren der Mao Zedong var. Lederen av Kina, den store styrmannen, døde. Og som et resultat er den vanvittige krigen endelig over.
  Den 23. februar 1871 opphørte fiendtlighetene. Og Sovjetunionen og Kina inngikk fred.
  Riktignok fortsatte territorielle tvister, og allierte forbindelser ble ikke umiddelbart etablert. Men det er en annen historie.
  HVIS KAPLAN TAKKET OG LENIN LEVER
  Attentatforsøket på Lenin fant ikke sted. Kaplan bommet, og Vladimir Iljitsj unngikk å bli truffet av en kule som forårsaket blokkering av blodårer og førte til et for tidlig slag. Som et resultat fortsatte Lenins regjeringstid.
  NEP var bare et midlertidig pusterom på veien til bevegelsen mot sosialisme. Og Vladimir Iljitsj satset på tvungen industrialisering. Og det var hans idé lik Stalins. Og vi går...
  Lenin utførte kollektiviseringen ikke så frekt, og hungersnøden ble unngått. Og dette er den utvilsomme fordelen til Vladimir Ilyich. Og Sovjetunionen begynte å stige.
  Men så kom Hitler til makten. Og han begynte å skape det tyske riket.
  Lenin prøvde også å flørte med ham. Og han hjalp til med å bevæpne seg.
  Hitler annekterte Østerrike til Tyskland - gjennomførte Anschluss. Så, og Sudetenland, som er grunnen til at München skjedde.
  Men både de allierte og Lenin ønsket ikke å gi Polen til ham. Og krigen begynte. USSR-hæren fanget Polen fra øst. Lenin delte, i likhet med Stalin, polakkenes stat med Hitler. Og en hemmelig protokoll ble opprettet.
  Uoverensstemmelsen med virkelig historie skjedde i Finland. Lenin renset ikke hæren, og troppene hans var mer effektive.
  Tukhachevsky gjennomførte en strålende omvei av Mannerheimlinjen. Og Finland ble beseiret på kortest mulig tid og befridd av den røde armé.
  Tukhachevskys manøver var fantastisk. Og så fantastisk seier. Hitler fanget Frankrike og forlot midlertidig krigen med Sovjetunionen.
  Führeren bestemte at Russland var for sterkt og at Storbritannia skulle overtas først.
  Luftkampen om England var tapt. Og Hitler begynte å lete etter andre måter. En av dem er landsettingen av Rommels korps i Libya. Og prøver å ta over Afrika. Tyskerne gjennomførte vellykket erobringen av Jugoslavia og Hellas. Men landgangen på øya Kreta var verdt store tap. Men litt senere fanget nazistene Malta med mindre skade på seg selv. Og dette var deres utvilsomt suksess. Rommel tok Tolbuk, mottok ytterligere fire panserdivisjoner og utviklet en offensiv mot Egypt. Suez-kanalen ble erobret. Og tatt under kontroll. En annen stor suksess var erobringen av Gibraltar. Med fallet av dette citadellet hadde nazistene muligheten til å overføre tropper til Afrika langs den korteste avstanden.
  Etter den raske blitzkrieg av sovjetiske tropper i Afrika og seieren ved Kholkin Gol, satte Hitler stor pris på kraften til den røde hæren og regnet ikke lenger med en blitzkrieg. Og han forberedte seg på en alvorlig krig.
  Tyske tropper flyttet til Midtøsten. Den gamle Lenin var ganske passiv. Lokale arabere støttet nazistene, og bidro på alle mulige måter til deres offensiv. Og det var ganske vellykket og rikt med Hitlers prestasjoner.
  Samtidig ble Afrika invadert. T-4-tanken ble modernisert og utstyrt med en lengre pistol. Og denne bilen gikk bra.
  Tyskerne gjennomførte erobringen av det svarte kontinentet, uten å møte alvorlig motstand. Britene var i undertall og i undertall.
  Nazistene tok gradvis opp Afrika, og vant i Midtøsten. Japan gikk også inn i krigen, og angrep USA i Peru havn. Og det viste seg å være et ganske sterkt trekk. Og hvordan samuraiene ødela amerikanerne. Og beslagla eiendeler i Asia. Singapore var uinntakelig fra havet, men japanerne tok det fra land.
  Og dette er en ny, stor suksess for nazistene, så USA ble presset.
  I 1942 startet nazistene en offensiv mot India og fanget det ... Og Afrika ble erobret i slutten av august. Tyskerne gjennomførte også Operasjon Isbjørn, og fanget også Sverige. I september ble også Sveits tatt til fange. Etter det startet nazistene et aktivt angrep fra ubåter og fly på Storbritannia.
  Fritz hadde utmerkede nye Ju-188 bombefly, med mer avanserte former, og de bombet Storbritannia. Pilot Marseille dekket seg med ære og ble en ekte legende.
  Tyskerne slo britene som suger på havet i luften. Så stilte Hitler dem et ultimatum. Churchill var klar for fred, men det var for sent.
  Samtidig ble en hel familie av nye tanks utviklet i det tredje riket: Panther, Tiger-2, Lion, Maus. De prøvde å gjøre dem så like som mulig, flere forskjellige størrelser. Men Mouse hadde to våpen. Og det gjorde tanken bredere og tyngre.
  Tyskerne fortsatte å bygge opp potensialet sitt. Yu-188 bombet Storbritannia, og Yu-288 var på vei, enda kraftigere og høyhastighetsfly.
  Führeren krevde å knuse Storbritannia.
  Marseille, etter å ha skutt ned tre hundre fly, ble tildelt Order of the German Eagle med diamanter. Og da han skjøt ned fire hundre: han mottok Ridderkorset av Jernkorset med gyldne eikeblader, sverd og diamanter. Og det var den første som mottok en pris på dette nivået. Og for fem hundre fly ble han tildelt Grand Cross of the Iron Cross. Og det var en veldig kul prestasjon.
  Men Marseille fortsatte å score raskt. Spesielt da ME-309 dukket opp med en høy hastighet på 740 kilometer i timen, og syv skyteplasser.
  Marseille på dette flyet ødela motstanderne av Det tredje riket. Da kontoen hans nådde tusen fly, ble han overrakt en spesiell pris: Stjernen til ridderkorset av jernkorset med eikeblader av sølv, sverd og diamanter.
  England holdt seg desperat under Luftwaffes slag. Men flåten hennes smeltet. Og ubåtene til det tredje riket ble mer og mer kraftfulle og perfekte.
  Og de presset Storbritannia så, bare gudløst. Så, til slutt, i juli 1943, fant landingen sted. Og denne gangen tyskerne brukte den nyeste av sine stridsvogner var i stand til å oppnå seier. Og Storbritannia gjorde motstand i bare to uker.
  Etter Storbritannias fall ble Hitler ettertenksom. Kjemp mot USA eller prøv å vende østover? Lenin, i en alder av syttitre, etter å ha levd omtrent like lenge som Stalin og tjue år mer enn i virkelig historie, døde i januar 1944.
  På dette tidspunktet hadde tyskerne erobret Island og, sammen med japanerne, Australia. Det tredje riket oppnådde mye.
  Men USA forble uopptatt, og beslutningen ble tatt om å okkupere dem.
  Men i stedet for Lenin, ble Leon Trotsky nå formann for USSR. Og dette er en ren jøde. Og han likte ikke Hitlers antisemittiske politikk.
  Men Leon Trotskij er en veldig utspekulert politiker. Og derfor bestemte han seg for ikke å erte Hitler ennå. Og tilbød til og med å kjempe med USA sammen.
  Führer fra Tyskland gikk med på dette.
  Og slik gikk den røde hæren til offensiv i Alaska sommeren 1944.
  Og Hitlers tropper rykket frem gjennom Grønland og videre til Canada, og gjennom de allierte Argentina, og Brasil, som hadde gått over til det tredje rikes side, fra sør.
  Krigen, på grunn av lengden på kommunikasjonene, trakk ut. Likevel tapte USA. Tyskerne fikk en stridsvogn fra "E"-serien. De var flere enn de amerikanske. I tillegg til "Pershing" og "Superpershing" i 1945, hadde USA nesten ingenting. Og tyskerne dominerte kvalitativt fienden. Sovjetiske stridsvogner var også mye bedre enn amerikanske. Den tyske MP-44-geværet, som bokstavelig talt mekket dem ned, overgikk også amerikanerne.
  USA kjempet lenge og hardt på grunn av sin mektige økonomi og store befolkning. Separasjon ved havet og overdreven strekking av kommunikasjon gjorde det vanskelig å avslutte Amerika raskt. Og USSR, som fanget Alaska, hadde sine egne vanskeligheter. Men krigen fortsatte og fortsatte ... Og i det førti-femte året ble nesten halvparten av USA tatt til fange. 9. mai 1946 kapitulerte USA. Dermed tok andre verdenskrig slutt.
  Hegemoniet til Tyskland, Japan og Sovjetunionen ble etablert i verden. Russland fikk Alaska tilbake, og nesten halvparten av Canada. Dermed kom den midlertidige freden.
  Det tredje riket hvilte midlertidig, men 20. april 1953 angrep Japan. Sovjetunionen hadde på dette tidspunktet allerede en atombombe. Leon Trotsky døde, i en merkelig ironi, akkurat som Stalin i mars 1953. Men han ble etterfulgt av Voznesensky, som viste seg å være en veldig sterk leder. Og han gikk også i krig med Japan.
  Hitler er ikke for gammel ennå, og ledet en sunn livsstil, og spiste ikke kjøtt. Så han var fortsatt i live.
  Det tredje riket og USSR kjempet med Japan i mer enn ett år, og til slutt ble det erobret, bare 12. mai 1954.
  Dermed endte nok en krig. Og Sovjetunionen styrket sine posisjoner: returnerte det sørlige Sakhalin og Kuril-ryggen, samt Manchuria, Port Arthur og Korea til seg selv.
  Og dette var den siste krigen.
  Det tredje riket bestemte seg for å starte romutvidelse. Og Sovjetunionen også... Hitler døde i mars 1960, etter å ha klart å holde en folkeavstemning 20. april 1959 om etableringen av et monarki. Og sønnen hans etterfulgte ham. Og takket være dette forble Det tredje riket stabilt.
  Og samtidig med Hitlers fødsel 20. april 1959 fløy astronauter til Mars. Mer presist begynte og sluttet det på seks måneder. Dermed begynte en ny romalder. USSR fløy til Mars ti år senere .... I 1980 besøkte folk alle planetene i solsystemet, og det er flott.
  Og i 2020 begynte den første interstellare ekspedisjonen.
  
  
  KRIG I AFGHANISTAN
  1. august 2001 angrep russiske tropper Taliban med fly og missiler. Hovedmålet var å forhindre det sannsynlige nederlaget til den nordlige alliansen. Avgjørelsen er delvis rimelig, men ... Bin Laden forlot terrorangrepet i Amerika og bestemte seg for å fokusere helt på Russland. Krigen brøt ut med fornyet kraft.
  Vesten fordømte selvfølgelig Russland. Og Bin Laden ba om terrorangrep mot Putin-regimet. Taliban mottok forsterkninger fra Pakistan og forsøkte igjen å rykke frem. Attentatet på Ahmad Shah Massoud hjalp Taliban i stor grad frem. Russland trappet opp bombingen. Separate deler av spesialstyrkene ble også kastet inn i kampen. Kampene viste seg å være svært blodige.
  Russland ble mer og mer involvert i krigen i Afghanistan. USA, vestlige land, den islamske verden leverte våpen til Taliban. Kampene var blodige. Russland involverte mer og mer sin hær der.
  Både stridsvogner og selvgående kanoner ble overført
  Taliban bombet. Og russiske tropper kjempet med ulik styrke. Mer presist ble metodene for geriljakrigføring brukt mot dem.
  I Russland har Putins motstand blitt intensivert. Kommunistene husket at han var Jeltsins etterfølger og dro Russland inn i nye kriger. Liberale var også misfornøyde. Putin var i ferd med å miste støtten i samfunnet. Tapene under den afghanske krigen vokste.
  Det var mer enn noen gang mange skandaler og forfalskninger i valget til statsdumaen. Kommunistene styrket sine posisjoner. SPS og Yabloko kom ikke inn i parlamentet. Motherland-blokken dukket opp. United Russia fikk også mye, og det liberale demokratiske partiet la til. Men valget var skandaløst. Motherland, Liberal Democratic Party og United Russia beholdt myndighetenes kontroll over Dumaen. Men kommunistene var sterke. I presidentvalget vant Putin bare i andre runde. Og krigen i Afghanistan fortsatte, som i Tsjetsjenia.
  Russland satt fast der. Flere og flere tropper ble hentet inn. Og kampene eskalerte. Og antallet angrep var eksplosivt.
  Oljeprisen har ikke steget for mye. Så det var ingen krig i Irak. Og snart ble sanksjonene opphevet fra Saddam Hussein. Regimet hans begynte å samle seg styrke igjen. Og forbered deg på krig med Iran. Og USA hjalp ham med dette. I 2007 ble valget til statsdumaen avholdt med stor suksess blant kommunistene, som til slutt fikk flertall.
  Under disse forholdene, til tross for grunnloven, stilte Putin for en tredje periode ved å benytte folkeavstemningsmekanismen. Og han klarte å endre ordlyden i grunnloven ved å avskaffe to valgperioder.
  Som et resultat, i 2008, kunne ikke den gamle og kjedede Zyuganov, under forholdene med informasjonspress, beseire Putin.
  Men så forverret situasjonen for regimet seg enda mer. Krigen i Afghanistan har pågått i mange år. Og det var ingen ende i sikte for henne.
  Putin stilte for en fjerde periode midt i den økonomiske krisen. Og skandaler med korrupsjon, og velgerne er lei av det. Sjansene for en diktator har blitt mindre.
  Men igjen ble den administrative ressursen og massive forfalskninger satt i verk. Folk strømmet ut i gatene, og massesammenstøt fant sted. Blod sølt.
  Putin stilte også for en fjerde periode i 2012. Og igjen krigen i Afghanistan og krisen. Og samtidig stadige sammenstøt med politiet, alle slags oppmøter, og mye mer.
  Ikke et øyeblikk med fred. Maidan fant sted i Ukraina. Men Krim kunne ikke presses ut. Lokalbefolkningen ønsket egentlig ikke å reise til Putins Russland. Porosjenko kom til Ukraina og alt var mer eller mindre vellykket. I 2016, på grunn av fallende olje- og gasspriser, skjedde toppen av krisen i den russiske økonomien. Putin gikk til femte periode. Og han vant takket være massive forfalskninger, og ekskludering av alle fra valget bortsett fra den kjedelige og gamle lommen Zyuganov.
  Og krigen i Afghanistan fortsatte med endeløse strømmer av sinkkister.
  Nå har 2020 kommet... Putin ble valgt til en sjette periode, og hans lommerival Zyuganov blåste den igjen. Og krigen har pågått i nesten tjue år.
  Krigen raser fortsatt i Afghanistan. Pilotene Anastasia Vedmakova og Akulina Orlova slår fra luften.
  Vakre jenter kjemper i én bikini og trykker på joystick-knappene med bare tærne.
  Selvfølgelig er ikke moderne krig like interessant som andre verdenskrig. Da måtte jentene vise mirakler av tapperhet og heltemot.
  Nå gjør datamaskinen det meste av jobben for deg. Og alt er ikke så bra.
  Nei, et sted for bedrifter. Anastasia Vedmakova plystret... Lo... Ja, det var slåsskamper, og de sier noe mer. Og nå, bare en knapp med en barfot, trykket inn og en datastyrt rakett flyr. Hvor er luftkampene? Taliban har ingen luftfart.
  Hvis de russiske troppene lider tap, så bare fra sabotasje, miner og snikeangrep.
  Noen ganger forgifter ISIS- og Taliban-krigere russiske soldater. Generelt blir krigen mer og mer skitten. Som i Syria fungerer det ikke. Lokale tropper er ganske svake, og Iran sender ikke sine styrker. Lokale krefter endrer seg. Mujahideen har støtte fra befolkningen. Dessuten har regjeringen i Kabul lenge ikke vært noen autoritet.
  Dessuten er det viktigste at Taliban er sterke og forent med ISIS. Et forsøk på å forhandle med Taliban mislyktes. Og de skulle ikke forhandle med ISIS i det hele tatt. Og så er det Pakistan og islamske land som hjelper Mujahideen.
  Amerikanerne unngikk med hell terrorangrepet 11. september, de presset disse hemoroidene over på Russland. Putin bestemte tilsynelatende at havet var kne-dypt for ham, og at alt skulle avgjøres seirende og med lite blodsutgytelse. Men det viste seg at afghanerne ikke ønsker å leve etter Russlands oppskrifter, inkludert USA. Og Russland er ikke så lett ...
  Det er ikke mulig å beseire Mujahideen ved å bombe. Lokale styrker er svake og redde for å kjempe. Flere og flere spetsnaz-enheter må kastes i kamp. Krigen utspiller seg.
  Anastasia Vedmakov følte seg trist... Alt som ikke gjøres i verden beveger seg i en slags spiral. Men livet går videre.
  Etter at amerikanerne moralsk forlot Afghanistan, angrep russiske fly terroristene og støttet lokale styrker fra luften. Samtidig begynte utvalgte enheter av spesialstyrkene å jakte på lederne til militantene.
  To sjarmerende jenter, Margarita og Anastasia, kjemper en ulik kamp i juvet. Skjønnhetene er høye, veldig sterke og muskuløse, i beskyttende kameleon-regnfrakker. Denne forkledningen gjør jagerflyene usynlige, takket være datagrafikk.
  Men begge unge damene var ikke disiplinert. Etter å ha krøpet i fjellet i flere titalls kilometer og snublet over en gjeng, åpnet de ild, og ønsket ikke å dele med noen. Deres hurtigskytende maskingevær, med uran-kjernekuler, er virkelige dødsbærere. Krigere som hoppet i snøen slo Mujahideen.
  Margarita skjøt fra granatkasteren hennes, en pulsar blinket og slo ut et dusin banditter. Noen få dråper blod kom til og med på den gjennomsiktige rustningen til hjelmen.
  Jentene har de mest moderne våpnene. Dataveiledning.
  De, to høye søta, er verdt et helt regiment. Krigere sender køer og slår ned Mujahideen i rekker.
  Bakken brenner og blod spruter. Mujahideen snerrer desperat. Jentene ble til slutt hekta. Ikke forferdelig for rustningen deres, men kameleonkappen er ute av drift. Ikke desto mindre er enheten for datamaskinusynlighet for skjør, og i praksis er den ikke så god og dyr.
  Det var for mange jagerfly.
  Margaret foreslo:
  - Skal vi etterlyse forsterkninger?
  Anastasia ristet på hodet.
  - La oss gjøre det selv!
  Jentene, i hjelmer og kampdrakter, fortsatte å kjempe. De brukte små kuler, men veldig tette, med eksplosiver. Men likevel tok ammunisjonslasten slutt. Og militantene fortsatte å komme.
  Jentene begynte å gå. Men det var allerede for sent. De havnet i et skikkelig helveteshull. Hundrevis av Mujahideen klatret fra alle kanter.
  Margaret mumlet:
  Vi er tom for ammunisjon og granater. Nå gjenstår det bare nærkamp!
  Anastasia smilte og sa:
  - Sammen, mot tusen! Det er bare én igjen!
  Margarita nikket samtykkende og hilste:
  - Ja, vi kaller ild på oss selv!
  Anastasia skrek, børstet av støvet, hun ble igjen truffet av en rifle med stor kaliber. - Sannsynligvis kommer det et blåmerke, - tenkte jenta.
  Hun så seg rundt og ropte:
  - Det er et gap! La oss hoppe inn, kanskje vi overlever beskytningen!
  Margarita sendte inn i radioen:
  - Det er mer enn tusen banditter rundt oss! På plassen 54-85-83 gi et hav av ild!
  Jenta ble igjen truffet av et dusin støt på en gang, og slo ned igjen. Gjennom rustningen kjenner den muskuløse kroppen slagene. De traff også Anastasia.
  Begge jentene krøp på alle fire til et smalt gap i fjellgranittforkastningen. Først presset Anastasia seg gjennom, gled ned i dypet, deretter Margarita. Tunge granater og russiske artilleriraketter falt allerede ovenfra.
  Et stort fragment traff hjelmen og knuste karbonfiberen. I bakhodet, som truffet av en kølle. Den lamslåtte jenta gled med vanskeligheter gjennom gapet og begynte å falle ned i en dyp, håpløs avgrunn!
  
  SEPARERT VERDEN MED HITLER
  Tenk deg at Führeren ville ha akseptert Stalins siste forslag om en separatfred i september 1943? I virkeligheten, for Tyskland, var dette allerede den siste sjansen for frelse. Slaget ved Kursk er tapt og russerne har bevist at de kan vinne selv om sommeren. De allierte erobret Sicilia og landet i Italia.
  Den viktigste satellitten - Mussolini mistet makten og landet.
  Nei, egentlig, hvis det er sant at Stalin tilbød fred til Führer, så var Hitler den siste kretinen som avviste det. Og hva som kan komme ut i denne saken.
  Verden er i null-varianten. Wehrmacht-hæren trekker seg tilbake til grensen. Samtidig blir store styrker av nazistene overført til Italia. Og viktigst av alt, luftfart med herdede ess går også dit.
  Allierte tar mye mer skade. Tyske "Ferdinands", "Panthers" og "Tigers" spiller inn. Alle disse maskinene er mye sterkere enn de amerikanske Shermans og de engelske Churchills.
  Ja, og de tyske divisjonene er mer erfarne, trente og disiplinerte enn de amerikanske og britiske. Og enda flere.
  I begynnelsen av november ble de allierte drevet ut av Italia. Og i desember ble de kastet ut fra Sicilia. Vestens tap var store. Noen fanger mer enn tre hundre tusen. Kampene viste at "Sherman" mot "Panther" ikke trekker i det hele tatt. Ja, og mot "tigeren" også. Og at amerikanerne er fortapt, etter å ha falt under presset fra stridsvognshordene til Wehrmacht.
  Etter nederlaget til de allierte i Italia, nølte Churchill. Og møtte Roosevelt. Samtalen berørte emnet: hvordan føre krig uten Sovjetunionen? Den tyske Focke-Wulf viste seg å være den mektigste enkeltseters jagerflyen i Det tredje riket i bevæpning. Og med suksess motstå amerikanske fly. Og på vei og jetfly. Det er ingenting å si på tanker. "Sherman" i en tankkamp - null. Og til og med merkbart dårligere enn den utdaterte tyske T-4. Spesielt i en pistol. "Churchill" er i hvert fall bedre beskyttet.
  Det virkelige antrekket viste at det var urealistisk å frigjøre Europa fra nazistene.
  Roosevelt og Churchill nølte. Men det er ikke Hitler. Führeren la press på Franco, truet med okkupasjon og tvang likevel Spania til å la de tyske troppene passere til Gibraltar. Festningen falt i februar. Og så krysset tyskerne den smaleste delen inn i Marokko. Begynte beslagleggelsen av de franske koloniene. Kampene viste den store kampevnen til de tyske bakkeenhetene, deres utholdenhet og kampkraften til utstyr.
  Den nyeste MP-44 maskingeværet begynte å ankomme nazistene, og ME-262 dukket opp på himmelen.
  I løpet av våren beseiret nazistene et par dusin allierte divisjoner, fanget Marokko og Algerie og gikk inn i Tunisia. I begynnelsen av juni kjempet allerede tusen jet ME-262 på himmelen, uten sidestykke i bevæpning og hastighet.
  Likevel forsøkte britene og amerikanerne i begynnelsen av juni fortsatt å lande i Normandie. Men de ventet der. Foran dukket "Panther" -2 og "Tiger" -2 opp, trolig mer avanserte stridsvogner med kraftige våpen. Og kraftig skrånende pannepanser. Våpnene deres gjennomboret alle de allierte stridsvognene på stor avstand.
  Tyskerne hadde også et stort antall av sine tropper, fylte dem opp med utlendinger og total mobilisering, samt soldater som kom tilbake fra fangenskap.
  Landingen i juni endte i et fullstendig nederlag for de allierte, med fangst av mer enn en halv million soldater og offiserer. Etter katastrofen i Normandie tilbød Churchill fred til Fuhrer på en post-facto-basis. Det vil si at den som kontrollerer hva, forblir bak. Tyskerne hadde nettopp slått ut britene fra Tunisia og gått inn i Libya, og på den sørlige flanken nærmet troppene deres seg Kamerun.
  I mellomtiden pågikk forhandlingene, nazistene klarte å gå inn i Egypt. Führeren, som følte seg sterk, krevde at alle franske eiendeler ble gitt til ham. Samt Nord-Afrika og Irak med Kuwait. Og betale erstatning.
  Churchill avviste dette forslaget. Men britenes stilling forble vanskelig. Tyskerne hadde en ny lett, manøvrerbar og, viktigst av alt, lett å produsere og billig jetjager XE-162, og en Arado-jetbomber. Det siste flyet klarte ikke å hamle opp med jagerfly, og det er vanskelig å skyte ned med luftvernkanoner. Så britene har lagt til problemer. På land vant tyskerne. Erobret Egypt, deretter Palestina. Og så, med støtte fra lokalbefolkningen, invaderte de Irak og Kuwait. De tok også kontroll over disse områdene.
  Britene overga seg, og kolonitroppene deserterte. De britiske kapitalistene ble skremt av nederlagene og økte presset på Churchill.
  Ubåtkrigføring var også aktiv. Tyskerne skjøt opp en ubåt på hydrogenperoksid, og fikk enda mer total overlegenhet til sjøs.
  Ved slutten av 1944 hadde tyskerne erobret nesten hele Midtøsten og Nord-Afrika. De første tankene i "E"-serien, mer avanserte og kvikke, dukket også opp foran.
  Churchill møtte sterk motstand. Han ble bedt om å få sparken. Roosevelt turte ikke en gang å stille for en fjerde periode. Og den unge republikanske kandidaten vant.
  Hitler på vinteren og våren 1945 rykket frem til det sørlige Afrika. Erobret flere og flere territorier. Samtidig ble det forberedt et angrep på selve Storbritannia. Ubåtkrigføring ble mer og mer aktiv.
  Sommeren har kommet... Fritzerne har testet den nye E-50-tanken. Denne maskinen hadde ingen like og kunne betraktes som uovervinnelig. Yu-287, en jetmaskin av ypperste klasse, dukket også opp. Presset britene rettferdig. Og så i august fulgte landingen. En så vågal operasjon. Storbritannia holdt ikke ut i tre uker. Tyskerne tok London og lo.
  Führeren festet personlig store forhåpninger til "E"-serien. Tankene i denne serien var forskjellige i plasseringen av motoren og girkassen sammen, og girkassen på motoren. Dette gjorde det mulig å kondensere oppsettet, og lage lave silhuetter. Bilene er mer kompakte. For eksempel hadde SAK E-25, som veide 26,6 tonn, en frontalrustning på 120 mm i en helning på førtifem grader og 82 mm sidepanser - pluss ruller.
  Dette gjorde den selvgående pistolen ugjennomtrengelig for britiske og amerikanske våpen. Og motoren på 700 hestekrefter ga vill fart og manøvrerbarhet.
  Britene ble rett og slett sjokkert over E-25 med en 88 mm kanon og bokstavelig talt revet i stykker av ny teknologi.
  Etter kapitulasjonen av Storbritannia erobret nazistene også Island i oktober - ved å gjennomføre Operasjon Icarus. Den amerikanske garnisonen kapitulerte. Nesten 100 000 soldater ble tatt til fange.
  Amerika henvendte seg til Führer med et tilbud om fred og deling av innflytelsessfærer. Prosjektet med atombomben har ennå ikke fungert, og Fritzene er allerede på terskelen.
  Hitler, etter å ha veid alle fordeler og ulemper, bestemte seg for å angripe Amerika fra to sider. Nemlig å bruke brohoder i Argentina og Brasil fra sør. Og gjennom Grønland og Canada fra nord. Japanerne ble noe bedre, som mestret produksjonen under XE-162-lisensen.
  USA hadde ennå ikke nok kampklare jetfly. Og flåten led store tap fra ubåter. Og han bet Yankees, han bet. Hitler insisterte på total krig.
  Führeren hadde informasjon om at det allerede var opprettet en atomreaktor i USA og arbeidet med atombomben var i gang. Og beordret å knuse Amerika.
  Et nytt våpen ble lansert - diskoteker som er usårbare for håndvåpen, strømlinjeformet av en laminær jet.
  De sank skip og saget opp amerikanske hærfly. Det førti-sjuende året gikk i fremrykningen av tyskerne og japanerne fra sør og landingene i Canada fra nord. Det er ganske vellykket.
  Tyskerne hadde E-50-tanken, som var en størrelsesorden overlegen Shermans, Pershings og Pattons.
  En kraftig tank med en 105-millimeter kanon, mindre enn to meter høy, med en 250-millimeter frontal panser i vinkel, 170-millimeter sider og også i en vinkel, med en kjøretøyvekt på sekstiåtte tonn og en gassturbin motor på 1.500 hestekrefter. En slik maskin ble hovedtanken til Det tredje riket, og hadde ingen like. Amerikanerne kunne ikke konkurrere med ham.
  Riktignok ga den store vekten til maskinen opphav til noen problemer. Følgelig dukket en lettere versjon av bilen opp i form av en "Panther" -4. Denne maskinen hadde en lettere, men ganske tilstrekkelig pistol på 88 mm, frontpanser på 150 mm i vinkel og 120 mm sidepanser, med en vekt på førtiseks tonn og en motor på 1200 hestekrefter. Denne tanken overgikk også Pershings og Pattons, og var nær dem i vekt.
  Tyskerne avanserte med suksess. Erobret Toronto, Quebec. Sammen med japanerne okkuperte de Venezuela og Panama. Deretter dro de ned fra sør, til Costa Rica, Nicaragua, Honduras og Mexico. Nazistene var også i stand til å angripe USA fra nord - og kuttet av Alaska. Deretter fanger det meste.
  Ved begynnelsen av det førtisyvende året, nærmere bestemt om våren, ble nesten hele Canada og Mexico tatt til fange av nazistene.
  De nye fascistiske stridsvognene var for overlegne de amerikanske. Og luftfart enda mer! Mot diskoteker - som en sterk laminær jetfly gjorde usårlig - hadde ikke amerikanerne våpen i det hele tatt.
  Så nazistene dominerte slagmarken. Og MP-54 var mye bedre enn den amerikanske maskinpistolen.
  Så kreftene viste seg å være svært ulik. Krigen trakk ut bare fordi amerikanerne hadde for mye utstyr og en stor befolkning. Men plater slo bokstavelig talt ned alle slags fly og andre maskiner. De handlet ved å ramme - utviklet en hastighet på fem eller seks lyd.
  Så demonstrasjonen av muligheter var fantastisk. Her hjelper ikke USA og atombomben. Og Hitler har styrken til Afrika, Asia og titalls millioner slaver!
  Amerika blir gradvis presset. I løpet av våren og sommeren 1947 hadde tyskerne allerede erobret halvparten av USAs territorium og hele Alaska. Så Yankees kommer som et stykke jern på en ambolt.
  New York falt i høst, og Washington falt i begynnelsen av desember. Den 25. desember 1947, akkurat i tide til jul, kapitulerte USA. Nok et veldig aggressivt slag i andre verdenskrig er avsluttet. Det tredje riket har nye tanker i AG-serien - pyramideformet. Og det var fortsatt Russland.
  Hitler forberedte seg intensivt på krig. Planlegger en streik med Japan. The Land of the Rising Sun reproduserte E-serien på lisens.
  Og hun rekrutterte mange kinesere til troppene sine.
  Men 20. april 1949 angrep Nazi-Tyskland USSR. For andre gang - ved å bruke pyramideformede tanker av utenlandske divisjoner. Og USSR har relativt nylig mottatt T-54. Maskinen, som imidlertid også kan betraktes som et beist. Selv om den var underlegen AG-50 i beskyttelsen av spesielt sidene og våpnene. T-54 var også underlegen E-50 ... Det vil si begge typer tyske stridsvogner. Men den veide mindre og var lettere å produsere.
  Men tyske maskiner produserte fabrikker i halve verden. Og dette ga Hitler en stor fordel. I tillegg var sovjetisk luftfart dårligere i kvantitet og kvalitet enn nazistene. Spesielt innen våpen, rustning og fart. Nazistene er på vei oppover!
  Den røde hæren er selvfølgelig også sterk, men MiG-15 har akkurat begynt å gå inn i troppene, og hovedjageren er Yak-9. Allerede klart utdatert og ute av stand til å motstå den tyske flymakten. Tank IS-7 gikk ikke i masseproduksjon. IS-4 ble en massemaskin, fortsatt ikke en helt perfekt maskin, men nærmer seg E-50 når det gjelder beskyttelse. Riktignok var den tyske 105 mm 100EL-kanonen kraftigere og kampklar enn 122 mm IS-4. Men den sovjetiske hovedtanken er fortsatt T-34-85, og T-54 er i mindretall. Så langt slippes den i relativt små serier.
  Tyskerne brøt gjennom det sovjetiske forsvaret. Og skyndte seg frem. Selv om forsvarslinjene var kraftige. Men Fritz brøt likevel gjennom dem. Og selv om den ikke beveger seg for fort. Minsk falt i midten av mai.
  Og i slutten av juni nærmet nazistene seg til Smolensk. Så nazistene måtte gå langt over likene. Smolensk selv er godt befestet og avviser angrep. I begynnelsen av juli nærmet nazihordene seg Kiev. I midten av august blokkerte nazistene Leningrad. Samtidig presset japanerne på fra øst. Omringet Vladivostok. Og samuraien tok Khabarovsk.
  Japan hadde sin egen versjon av den kopierte E-50, med en kraftig 88mm 100 EL kanon, og 200mm skrånende frontpanser. Denne maskinen var overlegen T-54 i pansergjennomtrengende våpen og litt på grunn av den større rasjonelle helningsvinkelen i beskyttelsen, spesielt sidene. Og tanken veide - omtrent femti tonn - tyngre enn T-54 som veide trettiseks tanker.
  Japan presset også på og drev kineserne i kamp. Samuraiene samlet en stor styrke.
  I september tok nazistene likevel Smolensk, omringet på alle kanter, og gikk utenom Kiev. Og de begynte å bevege seg øst i Ukraina. Leningrad hadde det vanskelig. Tyskerne nærmet seg Tikhvin. Situasjonen eskalerte. I oktober gikk nazistene inn på Krim. De begynte å rykke frem mot Moskva. De omringet Vyazma og tok Kharkov.
  Den tyske AG-50 er en perfekt maskin - 250 mm skrånende rustning fra alle vinkler og i form av en pyramide. Og en gassturbinmotor på 2000 hestekrefter. Pistolen sender et urankjerneprosjektil som kan trenge gjennom sovjetiske stridsvogner, til og med IS-4-er, på lang avstand. Tyskerne har en sterk pistol. Og selve tanken er ugjennomtrengelig for sovjetiske våpen. Og rustningen er kul, sementert.
  Kort sagt, sovjetiske stridsvogner kunne ikke takle slike monstre. Selv IS-7 ble raskt satt i produksjon igjen. Men dette ga liten mening. I november tok nazistene Kertsj og blokkerte Sevastopol. De tok Vyazma, Orel, Kalinin. Vi dro til Tula. De tok også den heroisk forsvarende Tikhvin. Det gjenstår til Moskva alt på femti kilometer.
  Stalin ble tydelig gal. Prøv å motstå en slik motstander. Sterk Wehrmacht. Men her kommer desember. Men nazistene er klare for vinteren og fortsetter å rykke frem.
  Voroshilovgrad, Belgorod og Kursk er tatt! Tyskerne kom nær Moskva. I januar falt Tula, og fritzene klarte å omgå hovedstaden fra sør. I februar stengte endelig ringen rundt Moskva. Samtidig tok nazistene også Voronezh, og vendte mot Stalingrad.
  Stalin selv flyktet til Kuibyshev. Håper tilsynelatende å skjerpe motstanden. Moskva gjorde motstand i lang tid. Byen er stor. Men i mai falt hovedstaden likevel. Tyskerne hadde allerede erobret Kaukasus.
  Japan brøt seg inn i Sentral-Asia. Og tok mange ting der. I juni tok tyskerne byen Gorky. Nesten fullstendig erobret Kaukasus. I juli falt Saratov, og... Stalin ble avfeldig og syk. Beria utnyttet øyeblikket og hisset opp lederen. Og i august 1950 tilbød han Tyskland fred. Hitler gikk bare med på å overgi seg. Beria, som innså nytteløsheten av ytterligere motstand, gikk for det. Dermed tok andre verdenskrig slutt. Hitler angrep ikke Japan og styrte i flere år til.
  Han tvang sine tidligere allierte til å gå inn i merkesonen, og påla tyngende betingelser. Men 1. mai 1955, i en alder av sekstiseks år, ble han et offer for krasjet med jetflyet hans. Og samtidig sa de alt som hjalp.
  Den narkotikamisbrukende Göring hadde dødd enda tidligere. Og Schellenberg, som erstattet Himmler, ble den nye regenten. Det siste plaget Führeren noe.
  Hitler planla å gi tronen til en av sine mange etterkommere. Men han hadde ikke tid ... Det var ingen direkte arving. Schellenberg grep øyeblikket og etablerte sitt personlige diktatur. Og samtidig kjempet han en krig med Japan. Leverte et atomangrep, og knuste landet til Rising Sun, ved å bruke doble pyramideformede tanker laget av plast. Og selvfølgelig vant han i løpet av få måneder.
  Japan ble okkupert sammen med sine kolonier. Det tredje rikets verdenshegemoni ble etablert. Et brutalt diktatur, med et nasjonalt imperium. Forholdene for slaverne var bare noe avslappet. De ble også anerkjent som ariere, selv om de var annenrangs.
  Schellenberg styrte til 1986, da han døde. En ny kult oppsto... Etter Schellenberg regjerte Mainstein, sønnen til den berømte feltmarskalken.
  Imperiet har utviklet seg teknologisk og engasjert seg i romutvidelse. Det er opprettet bosetninger på Månen, Mars, Venus, Merkur, Jupiters satellitter. Menneskeheten, etter å ha løst med harde metoder, begynte interne problemer å fly til stjernene. Vitenskapen utviklet seg raskere enn i virkelig historie, så alle forskningsinstitutter jobbet i et enkelt team. Og verdensregjeringen stimulerte romutforskning.
  
  
  VERDEN UNDER Ivan den forferdelige tsaren i Russland
  Ivan den grusomme ble ikke forgiftet, og som et resultat fortsatte hans regjeringstid.
  Først giftet den store kongen seg likevel med en engelsk prinsesse. Og fortsatte samtidig krigen i øst. Han bygde flere byer i Sibir, inkludert Tobolsk. Tsarkanonen ble også støpt.
  Så ble det en liten krig med svenskene. Denne gangen var polakkene på samme side med Russland. Det var mulig å oppnå mer enn i den virkelige historien ved å ta Narva med storm, og igjen gjenerobre de russiske byene. Etter det beordret Ivan Vasilievich å bygge en by ved munningen av Neva. Det samme som Peter den store. Bare med navnet Andrey-grad. Og det er ikke ille.
  Russerne sluttet så fred med polakkene igjen. Og de tok Revel. Men tsarhæren tok likevel Vyborg, og befestet seg i nord. Ivan den grusomme var sterk. Og sjefen Shuisky viste seg å være ganske talentfull og Russland lyktes mer eller mindre ... Tsaren hadde en sønn som het Peter fra en engelsk prinsesse. Dmitry døde under uklare omstendigheter. Fedot døde også. Så i 1600, etter sekstisju regjeringer, da Ivan den grusomme døde, ble en ti år gammel gutt, Peter den store, den nye kongen. Og han fortsatte arbeidet til sin far.
  Boris Godunov var hans regent. De tre første årene var vanskelige på grunn av sult, kulde og avlingssvikt.
  Men da var det ingen bedragere. Og da en ny krig med Samveldet begynte, var Russland klar. En ny kommandør dukket opp - Skopin Shiusky. I en ekte historie ble han forgiftet ung, men han hadde allerede klart å bevise seg selv. Og nå var det flott.
  Russiske tropper under kommando av Peter den store vant allerede i 1608 flere seire og befridde Polotsk og Minsk. Så nådde de Brest, tok Vilna året etter. Da ble også Kiev frigjort.
  Russiske tropper slo polakkene. Grodno ble også tatt, og russiske tropper nådde Galicia.
  Men alle gode ting må testes. Sverige gikk inn i krigen. De klarte til og med å ta Vyborg. Men svenskene ble beseiret, og de russiske troppene returnerte Vyborg.
  Så tok også tsarhæren Lvov. Og de russiske soldatene nærmet seg Warszawa.
  Polakkene tilbød fred til Russland: returnerte alle landene som noen gang hadde tilhørt Kievan Rus. Men Peter den store fortsatte krigen. Warszawa og Krakow ble også tatt. Kongeriket Polen ble en del av Russland.
  Etter det ble det en midlertidig ro. Det som ble tatt måtte fordøyes.
  Russiske tropper ti år senere i 1620 flyttet til Krim. Og de erobret dette khanatet, og tok også Azov. Og de fikk tilgang til Svartehavet. Det osmanske riket prøvde å kjempe, men led nederlag etter nederlag.
  Russiske tropper ledet av Skopin-Shuisky tok Istanbul i 1625. Og dette var den største suksessen til tsarhæren.
  Det osmanske riket kollapset og russerne erobret det i ytterligere ti år. Helt til Alger, den siste ubesatte delen av imperiet, falt i 1636. Så Russland ble det største landet i verden både når det gjelder territorium og befolkning. Peter den store reformerte ortodoksien ved å innføre polygami og forlate treenigheten, og gjøre den russiske tsaren til den allmektiges hovedbudbringer. Russland i 1640 angrep Iran og erobret det. Deretter gikk de russiske enhetene inn i India. De erobret henne også snart. Vi nådde også Stillehavet. I 1653 hadde Russland allerede tatt en del av Indokina. Og krigen med det manchuriske riket begynte.
  I 1660 døde Peter den store, og hans barnebarn Peter den andre besteg tronen. Han var tjuefem år gammel. Og krigen fortsatte mer vellykket. Og i 1670 ble erobringen av Kina fullført. Og ti år senere erobret de både Japan og Korea.
  Tsar-Russland okkuperte også hele Indokina, og nådde så langt som til Singapore. Samtidig begynte russerne å bevege seg over Afrika. Peter II døde i 1700. Og Ivan den femte ble konge, hans sønn. Denne kongen var allerede trettiåtte år gammel. Han erobret også Australia, og fortsatte å bevege seg gjennom Afrika. Erobret nesten hele det svarte kontinentet. Og i 1725 døde han, og overførte makten til Peter den tredje. Han erobret til slutt Afrika. Og så invaderte han Italia. Og han erobret den uten problemer. Etter det begynte Russland krigen for Amerika. Kampene beveget seg. Etter Peter den tredje i 1751 kom Alexander den første til tronen. Han erobret Tyskland og det meste av Amerika. I 1781 kom Alexander II til tronen. Snart, i 1789, brøt det ut en revolusjon i Frankrike. Og tsar Alexander II fanget den. Og i 1803 ble også Spania og Portugal tatt til fange. Nicholas I besteg tronen i 1810. Hun fullførte erobringen av de siste territoriene i verden og etablerte til slutt russisk verdensherredømme i 1825.
  Og slik endte perioden med fragmentert fred og uro. Vitenskapen begynte å utvikle seg i et raskt tempo. Religion har blitt modernisert. Og kirken forlot offisielt læren om verdens ende. Tvert imot begynte de å lære - en person er smeden til sin egen lykke, og det vil være bra i verden, og helt fint! Og i 1833 fløy en mann først ut i verdensrommet. Det var et nytt stadium i prestasjonene til Rurik-dynastiet.
  I 1841 fant en flytur til månen sted. Dette er den høyeste begivenheten i menneskehetens historie!
  Mennesker erobrer verdensrommet. De fløy til Mars i 1853. Og det var en fantastisk flytur. Og tretti år senere har astronauter allerede besøkt alle planetene i solsystemet. I 1880 ble den første bosetningen på månen grunnlagt. Og så ble det en ekte by.
  I 1895 slo de første genetisk forbedrede plantene rot på Venus.
  Den første faste bosetningen ble etablert på Mars, og sauer og kyr ble oppdrettet.
  Selv om det er innendørs.
  I 1902 startet den første interstellare ekspedisjonen til Alpha Centauri. Romskipet fløy i tjue år, og nådde stjernen, sirklet den og snudde seg så tilbake ... Menneskene som fløy dit for første gang var nedsenket i kunstig søvn, som bremset alle prosesser i kroppen. Ikke suspendert animasjon, men snarere en dypere form for normal søvn. Dessuten beveget folk seg i søvne, og musklene deres atrofierte ikke.
  I 1915 ble den andre interstellare ekspedisjonen til stjernen Sirius lansert, og den skulle lande på en planet som var teoretisk egnet for utvikling.
  Landet, selvfølgelig, og for første gang gikk folk på en planet utenfor solsystemet. Riktignok ble det ikke funnet liv, men noen mineraler og enkle bakterier ble funnet.
  I tillegg viste det seg at gullplasseringer også finnes på denne planeten, og dette er kult!
  Så begynte de å fly oftere ... I 1941 overskred et romskip for første gang lysets hastighet ... Selvfølgelig hadde Einstein ikke rett. Det er mulig å bevege seg selv teoretisk opp til uendelig hastighet. Tyngdekraften overskrider imidlertid også lysets hastighet med ti billioner ganger.
  Og dette ble prologen til opprettelsen av et romimperium .... I 2001 var det allerede etablert flere hundre bosetninger på forskjellige planeter i galaksen.
  Noen fant til og med forekomster av diamanter og annen verdifull malm.
  I 2020 startet den første ekspedisjonen utenfor galaksen.
  Dette er også et meget imponerende resultat. Ingen sivilisasjon er funnet i den menneskelige galaksen. Livsformer på planetene møttes, men de mest primitive. Selv bifile planter og dyr ble ikke funnet.
  Imidlertid sa forskerne det. Og prestene prøvde til og med å spekulere i dette, og sa at livet er umulig uten Gud! Og mange trodde på det. Spontan generering av liv er egentlig usannsynlig. Men eksperimenter har vist at det i prinsippet er mulig å lage komplekse syrer. Selv om de faller fra hverandre. Og bakterier kan eksistere. Og de fant dem. Men å ha to kjønn? Her trengs en hel rekke mutasjoner, og til og med slik at den blir bevart.
  Ja, i galaksen dukket ikke to eller tre kjønn opp noe sted. Og bare den enkleste formen for liv var på planetene. Og det er ikke for alle. Mange planeter, til og med lik jordens klima, forble øde. Men sannheten om planetene i seg selv viste seg å være ganske mye. Og det var mange steder å bosette seg i galaksen. Hvis planeten er langt unna, kan du trekke den opp fra stjernen. Hvis du er nær, tvert imot, flytt deg bort.
  Fremskritt og vitenskap gjorde det mulig å erobre alle topper.
  Oppdagelsen av termokvarksyntese gjorde det mulig å utvinne energi fra ett gram stoff som kan sammenlignes med forbrenning av tjue milliarder tonn kull. Og dette er mulighetene. Og termopreonsyntese gjorde det mulig å få energi to millioner ganger mer enn termokvark.
  Menneskeheten har vært i utvikling... I 2100 har det allerede dukket opp hastigheter som kan fly over galaksen på bare en dag. Og det er generelt flott. I 2200 ble de to første planetene og en stjerne skapt av en liten mengde materie.
  I 2300, på grunn av oppdagelsen av en individuell elv av tid, ble muligheten for oppstandelse av en person bevist, med hundre prosent bevaring av personlighet. I 2400 kunne folk starte den første flyturen til et annet univers.
  I det menneskelige universet er det oppdaget planeter med to kjønn av liv og til og med en unik fluorplanet med tre typer liv. Høyere dyr med primitivt språk, religion og til og med et utseende av skrift har også blitt oppdaget.
  I 2500 ble den første mannen fjernet fra tidens strøm. Og nå er døden endelig erobret. Folk har mestret universet sitt med mer enn 100 sekstillioner stjerner.
  I år 3000 ble for første gang et helt univers skapt av bare noen få atomer.
  Samtidig pågikk oppstandelsen av de døde. Det var en tvist - å gjenreise alle eller ikke? Vi bestemte at absolutt alle må gjenoppstå. Til og med kriminelle, men omskoler dem og hold dem under kontroll.
  I 4000 ble prosessen med å hente de døde fra elven fullført. Alle mennesker som noen gang har levd på planeten Jorden har fått udødelighet. Prosessen med å skape universer ble satt i gang.
  I år 5000 adlød alle fysikkens lover menneskeheten. Selv babyer kunne skape universer. Folk legemliggjorde nå alle fantasiene sine til virkelighet.
  De som gjenoppstod fra de døde skapte også universer og lærte raskt dette.
  I år 10 000 oppfant menneskeheten nye lover innen fysikk, biologi, kjemi. Alle mulighetene i mennesker dukket opp som evnen til å legemliggjøre fantasier. Det var absolutt universell lykke og velstand.
  
  ZENON POZNYAK PRESIDENT I HVITERUSSLAND
  I Hviterussland skjedde en tragedie i valget i 1994. Den viktigste opposisjonskandidaten Alexander Lukasjenko ble myrdet i et attentat. Og som et resultat ble Vyacheslav Kebich kvitt en farlig konkurrent. Men hele velgermassen til Lukasjenka, beretningen er at dette er statsministerens sak. Og han tok det og stemte på Zenon Poznyak!
  Og i første runde vant Zenon Pozniak med stor margin. Kandidat for historiske vitenskaper, leder for den hviterussiske folkefronten, og til og med en leder. Personligheten er definitivt karismatisk. Og preget av jern vil stivhet.
  Zenon Poznyak begynte med sine første skritt å stenge russiske skoler og begrense det russiske språket. Da ble valgloven endret, og den hviterussiske folkefronten fikk flertall i parlamentet. Så holdt Poznyak en folkeavstemning. Om integrering med Europa, om statusen til det hviterussiske språket som eneste statsspråk. Og han avskaffet dødsstraffen og gjerdet seg bort fra Russland. Zenon Poznyak proklamerte: Hviterussland vil være med i NATO og i EU.
  Makten til Zenon Pozniak hadde innvirkning på Russland. Aleksandr Lukasjenko støttet som du vet Jeltsin i valget i 1996, og hjalp ham dermed til å bli valgt for en annen periode. Zenon Pozniak var mot begge.
  Som et resultat tapte Jeltsin valget og Gennady Zjuganov ble president i Russland. Men Russlands politikk har ikke endret seg mye. Zyuganov fortsatte reformene, og ble anklaget av sine medskyldige for opportunisme. Og det ble virkelig alvorlig.
  Men Zjuganov klarte å holde på makten. Og han ble gjenvalgt. Dessuten ble det kansellert restriktivt i to perioder i Russland. Og i Hviterussland løftet Zenon Poznyak to-terminsgrensen. I 1999 ble Hviterussland med i NATO. Russland var kommunistisk i ord, men i realiteten fulgte det også veien til en pro-vestlig orientering. Dessuten viste Gennady Zyuganov seg å være enda mer pro-vestlig enn Jeltsin.
  Det var ingen krig i Jugoslavia. Fordi Russland ikke støttet Slobodan Milosevic, og han ga umiddelbart innrømmelser, og det kom ikke til en militær operasjon. Og et par tusen liv overlevde, samt gode forhold til Russland og NATO.
  Det var heller ingen krig i Tsjetsjenia. Zyuganov styrket Maskhadov-regimet, som fulgte en stadig mer pro-russisk kurs. Riktignok truet Taliban Afghanistan. Men i Amerika var det et terrorangrep og NATO-tropper beseiret Taliban. Og i 2005 ble Russland selv med i NATO. Gennady Zyuganov ble en nær venn av Amerika.
  Men tiden gikk ... I 2008 brøt den globale krisen ut. I Russland begynte uroen til den radikale venstresiden. De anklaget Zjuganov og kommunistpartiet for svik og avvik fra Lenins idealer. Den mest fremtredende lederen av opposisjonen var Sergei Udaltsov. Men de klarte ikke å styrte Zjuganov. Kommunistene ble selv borgerlige og kapitalister. De laget lover for seg selv og hadde makten. Zenon Pozniak var også en permanent president, men nidkjært hengiven til USA. Og derfor, til tross for sin autoritarisme, passet han ganske bra for Amerika. Og bare den radikale venstresiden ville velte ham.
  Russland fulgte en pro-amerikansk kurs... I motsetning til Jeltsin og Putin, var Zyuganov lydig mot Amerika. Dessuten var det nettopp det at han var kommunist som gjorde ham mer pro-amerikansk. Siden det var lettere for ham å spille på patriotisme.
  Den europeiske union inkluderte snart Russland i sin sammensetning. Og andre CIS-land. Og da Zjuganov ble valgt i 2016 for en ny periode, etter å ha regjert i tjue år og blitt valgt for sjette gang, ble han angrepet. Som, min kjære, hvor lenge kan du sitte på tronen? Det er allerede uanstendig! Kanskje det er på tide å dra. Men Zyuganov ønsket ikke å forlate. Og valget i 2020 ble allerede holdt under koronavirusepidemien. Og samtidig i Russland og Hviterussland. Både Zyuganov og Zenon Poznyak var allerede syttiseks år gamle. Men de holdt hardnakket fast ved makten. Og de ville ikke dra.
  I Hviterussland var økonomien mer eller mindre normal. Men koronaviruset har forverret problemene. Og den nye venstresiden reiste revolusjonens banner. Og de anklaget Zenon Poznyak for massevalgsjuks.
  Også i Russland er venstresidens uro. Og Zyuganov er allerede valgt for syvende periode ... Men også under dekke av koronaviruset og ikke helt ærlig. Og også her gjorde folket opprør. Men politiet undertrykte likevel opptøyene.
  Zenon Poznyak sa at kanskje hans periode vil være den siste, og at han vil gi fra seg stillingen til yngre. Og at egentlig tjueseks brett er for mye.
  Men vi må håndtere koronaviruset. Og så blir det et lykkelig og muntert liv igjen.
  Zyuganov sa også at hans syvende periode ville være hans siste. Generelt sett gir syv termer lykke. Og det vil være kommunisme i Russland. Og de skal lage en vaksine, og det blir lettere for alle.
  Og folk lyttet til dette ... Det ser faktisk ut til å være ganske bra å bo i Russland. Kommunistene ga mer frihet enn under Putin. For eksempel ble alkohol solgt om natten. Og øl i boder, og dets reklame på TV ble forbudt. Og med tobakk var det mykere. Og de begynte til og med å legalisere marihuana. Og likekjønnede ekteskap.
  Sistnevnte slo forresten Zyuganov personlig igjennom. Dessuten foreslo til og med paven selv å la slike ekteskap krones, noe som generelt forårsaket en kompleks reaksjon. Men media kan påvirke opinionen.
  Noen steder er prostitusjon allerede legalisert. Ja, det ble mer og mer frihet i Russland. Og kommunistene ble ivrige liberale. Og det er absolutt mirakler i en sil.
  Men generelt er det naturlig. Gennady førte en mer pro-vestlig politikk enn Jeltsins arving Putin. Blant annet fordi han var kommunist.
  Og dette er logisk.
  Kommunistene fortsatte også privatiseringspolitikken, økte privat eierskap i økonomien.
  Zyuganov førte generelt en vennskapspolitikk med Kina. Og han lyktes delvis.
  Men USA var også varme og vennlige ... Trump kom ikke til makten. Og der var Hillary Clinton. Hun ble valgt til en annen periode. I USA har ikke koronaviruset utviklet seg like sterkt under en kvinnelig president som under Donald Trump.
  Generelt var Amerika på en enestående oppgang. Mange sa: høyere makter nedlatende kvinner. Og faktisk, hvordan kan flaks frata det svakere kjønn, eller rettere sagt det rettferdige kjønn. Og koronaviruset under en kvinnelig president sparte USA.
  Zenon Poznyak gjennomførte noen reformer i Hviterussland. Han privatiserte eiendom, reduserte skatter og utviklet privat virksomhet. Og han restaurerte også politiet, og rehabiliterte alle fascistiske tjenere. Først av alt Ostrovsky. Og selvfølgelig sentralrådet, hevet til fanen.
  Hitler begynte å bli publisert og hyllet. Og river sovjetiske monumenter. Inkludert Lenin. Og i stedet for dem begynte gatene å bli oppkalt etter politimennene. Og selvfølgelig var det kult.
  Forholdet til Ukraina er det varmeste. I Minsk ble gaten oppkalt etter Stepan Bandera. Og enda en gate oppkalt etter Dzhokhar Dudayev. Det ble laget filmer om hviterussiske nasjonalister. Og det russiske språket er begrenset. Men det er ikke noe fullstendig forbud. Så i Russland er det et pro-vestlig regime, og det er i EU og NATO.
  Den europeiske union utvidet seg og ble den euro-asiatiske union. Å bo i Hviterussland var ikke dårlig i materielle termer. Det var også mye frihet. Det minnet meg mye om Europa. Systemet er formelt flerparti, men den hviterussiske folkefronten dominerer.
  Det er også et kommunistparti i Hviterussland, men det er en formell opposisjon i lommeboken.
  Forholdet til Russland er mer eller mindre tålelig. Og til og med vennskap med polakkene.
  I stedet for rubelen er det en thaler, som er omtrent lik euroen. Inflasjonen er nesten null.
  Folk generelt er mer eller mindre fornøyd med Poznyak. Lønn over tusen dollar. Arbeidsledigheten er lav, prisene stiger praktisk talt ikke. Det russiske språket finnes også. De åpnet til og med russiske skoler her og der.
  Alkohol er billig og selges hele døgnet i hver bod. I tillegg til pornografi tilgjengelig. Det er total frihet på Internett.
  Og hvem andre trenger Lenin? I stedet ble tidligere politimenn høyt aktet. Og Zenon Pozniak er stolt av det.
  Våpenskjold fra Belarus Pursuit, og flagget er Hvit-Rød-Hvit. Alt i alt er det bra.
  De bygde et dusin atomkraftverk og selger strøm til Europa. Samtidig har Hviterussland bygget mange veier og autobahns.
  Templer bygges også, spesielt mange katolske. Ja, katolikker i Hviterussland er høyt aktet.
  Selv den største katolske kirken i verden ble bygget i Minsk. Og Zenon Pozniak var veldig stolt av det. Og kirken var virkelig veldig vakker med gyldne kupler, i henhold til tradisjonen med ortodoksi. Paven og Moskva-patriarken holdt flere møter og forente seg i vennskap i Kristus.
  Interessant nok ble ikke Saddam Hussein styrtet, men falt under Amerika og ble hennes lydige vasall. Og det var selvfølgelig en stor overraskelse. Det var tydelig hvem som er sterk, han styrer.
  Kina har bremset utviklingen noe. Og også i den er folket bekymret, de vil ha demokratiske endringer.
  Verden har selvfølgelig fortsatt problemer. Men på en eller annen måte lettere og roligere. Zenon Poznyak, som ikke ble valgt for den syvende perioden, lovet å gå på slutten av den og vike for de unge. Kanskje til og med en kvinne. Og det ble positivt mottatt av alle.
  Og Russlands utenriksminister i et kvart århundre, Vladimir Zhirinovsky. Som elsker veldig mye, i hvert fall med ord Amerika, menneskerettigheter og vestlige verdier.
  
  DEN UNDERBARE VERDEN TSAR RUSSLAND
  Admiral Makarov døde ikke ... Banen til slagskipet Petropavlovsk ble bare litt forskjøvet, og den legendariske marinesjefen forble i live. Og skipet ble ikke skadet.
  Bare noen få meter passerte skipet til venstre, og bare en slik bagatell endret på en gang skjebnen til imperiet og hele planeten Jorden.
  Admiral Makarov fortsatte å intensivt trene den russiske skvadronen og bruke innovative teknikker. Skytebaner passerte, skadede skip ble restaurert.
  Her ble admiralen tilbudt en interessant felle. Siden skvadronen i Togo hele tiden gikk langs samme rute, ville det være mulig å spre miner på veien. I virkelighetens historie spredte en destroyer bunter med miner og to slagskip sank. Og så spredte et helt dusin destroyere miner. Og som et resultat ble et dusin japanske skip sprengt.
  Det oppsto panikk, og den russiske skvadronen angrep samuraiene, som skjøt tilfeldig i panikk. Og som et resultat sank hun et dusin flere skip. Og selveste admiral Togo ble tatt til fange. Japans makt til sjøs ble undergravd. Men det endte ikke der.
  Admiral Makarov fortsatte å forfølge samuraiene til han sank alle skipene deres. Og Japan var forsvarsløst. Troppene hennes i Korea ble beseiret og kapitulert.
  Men samuraien ønsket ikke fred. Og tsarhæren landet i metropolen. Og et fantastisk mirakel. Kuropatkin viste seg ikke å være middelmådighet i det hele tatt, men en dyktig sjef. Beseiret japanerne og fanget Mikado. Som et resultat fanget Russland landet med den stigende solen fullstendig. Og så ble det holdt en folkeavstemning og Japan ble en russisk provins. Og Nicholas II la til tittelen hans - den japanske mikado.
  Mongolia, Manchuria, Korea ble russiske provinser. Den kongelige hæren har vokst betydelig.
  Russland slapp unna resesjonen knyttet til revolusjonen. Og økonomien var mer utviklet, og hæren var tallrik. Det var ingen opptøyer, ingen dumme, ubrukelige statsdumaen. Tsar-Russland hadde sine egne stridsvogner, selv om de var lette, men kvikke. Og kraftigere våpen, og flere bajonetter, sabler, maskingevær. En russisk nyvinning viste seg å være et godt våpen: en vogn.
  Tanks før krigen klarte å komme inn i serien, og påvirket krigens gang. Admiral Makarov var fortsatt i live og frisk. Og han befalte den russiske flåten som knuste tyskerne til sjøs.
  Krigen begynte i 1914 og helt fra begynnelsen gikk den med suksess for tsar-Russland. Tallmessig overlegne, russiske enheter med lette stridsvogner "Luna" -2 knuste tyskerne. Og det fortsatte uten pause. Kuropatkin beseiret Tyskland, Brusilov beseiret Østerrike-Ungarn. Og krigen endte i desember med erobringen av Berlin.
  Tyrkia, som også klarte å gå inn i krigen, ble beseiret. Og tsar-Russland vant selvsikkert.
  Første verdenskrig var seirende og en virkelig triumf. Tsar-Russland fikk store territorier. Klaipeda, Galicia, Poznan, Krakow-regionen. Samt kongeriket til den tsjekkiske, slovakiske, ungarske. Romania utvidet sitt territorium, men ble en russisk vasal. Jugoslavia ble også en vasal av Russland.
  Tyrkia ble delt og forsvant fra verdens politiske kart. Lilleasia, nord og sentrum av Irak, nord i Syria og Palestina ble russisk. Men hovedsaken kom tilbake til Konstantinopel og sundet.
  Hvordan utvidet det keiserlige imperiet?
  Men det er ikke alt. Russland og Storbritannia delte også Saudi-Arabia. Så gikk Iran - sentrum og nord til Russland. Og så Afghanistan.
  Og dette førte til deling av territorier.
  Den russiske økonomien under tsar Nicholas II utviklet seg raskt. Og selv den store depresjonen i 1929 rørte knapt Romanov-riket. Og i 1932 krevde Nicholas II, ved å utnytte det faktum at USA var sterkt svekket økonomisk, å returnere Alaska. Amerika nektet. Og 1. januar 1933 startet krigen mellom Russland og USA.
  Canada tok USAs side. Stillehavsflåten ble kommandert av en verdig student av admiral Makarov Kolchak. Som dekket seg med herlighet.
  Russiske stridsvogner var de beste i verden, flyene var de sterkeste. Og flåten er den mest perfekte. Og pluss også helikoptre, som på den tiden bare var i Russland.
  Alt var hos kongen. Og Amerika er ærlig talt svakt. Hun har få tanker og de er utdaterte. Luftfart er svakt og utdatert. Og bare marinen er mer eller mindre tallrik. Og krigen gikk helt fra begynnelsen i én port. I Russland bygde de dessuten en jernbane til selve Chukotka. Og tilbudet har blitt mye bedre.
  Sterke etterfølgere til Brusilov og Kuropatkin var Denikin, Kornilov, Wrangel, Krasnov og Kaleidin. De har vist seg å være sterke ledere.
  Og de russiske stridsvognene var uovertruffen og så oversvømmet. Amerikanerne hadde få stridsvogner, og selv de var utdaterte og svake. Luftfart er også utdatert og svakt. Og bare marinen er ganske tallrik. Men selvfølgelig er både kvaliteten og erfaringen, og personellopplæringen, dårligere enn Sovjet.
  Ja, og Kolchak er en fremragende marinesjef. Og jeg må si det er veldig kult.
  Sikorskys helikoptre er også ekstremt kraftige og destruktive. Og det gjør inntrykk.
  USA varte ikke lenge. Litt over et halvt år. Den russiske hæren er veldig sterk og tallrik. Blant annet er under kontroll av tsarriket allerede en stor del av Kina. Og dette ga en veldig stor størrelse på hæren. Og hun overveldet kvantiteten og kvaliteten.
  USA ble en provins i Russland, som Canada. Og det russiske imperiet ble mye sterkere.
  Og dets økonomiske potensial har blitt overveldende og det første i verden. Her er kraften.
  Det var riktignok også Nazi-Tyskland. I 1937 annekterte Hitler Østerrike. Og imperiet hans inngikk en allianse med Italia og Storbritannia. Selv om det var uenigheter med Frankrike. Nicholas II var utsatt for germanofilisme. Men Hitler ble ertet mot øst... Men Führeren selv var redd for det mektige Sovjetunionen. Og han foreslo å dele koloniene Frankrike, Belgia, Storbritannia og Holland. Mussolini uttrykte også sin vilje til å være sammen med Russland. Og som et resultat ble det dannet en koalisjon av sentralstater.
  Og så, 1. september 1939, angrep Tyskland Frankrike, Belgia og Holland, og med dem Storbritannia. Og tsar-Russland angrep koloniene i Asia og videre til Afrika. Mussolini gikk senere inn i krigen, etter å ha ventet litt. Tsar-Russland avanserte med suksess, og fanget koloniene til britene i Asia og Stillehavet, så vel som franskmennene. I løpet av de to første månedene ble India, Sør-Iran og nesten hele Indo-Kina, og de fleste eiendelene til britene og franskmennene i Midtøsten tatt til fange. Den kongelige hæren gikk inn i Egypt.
  Tyskerne på deres front okkuperte det meste av Belgia, en del av Holland, delvis kilt inn i Frankrike. Men de oppnådde ikke stor suksess. Tyskland var ennå ikke skikkelig forberedt på krig. Fienden var flere enn troppene, og spesielt personellet og artilleriet. Og de allierte hadde enda flere personellavdelinger.
  Dessuten ble den fantastiske planen som i virkelig historie ble implementert i 1940 ikke utviklet. Og tyskerne avanserte på gammeldags vis og mindre vellykket.
  En måned senere fanget russiske tropper alt i Asia og Stillehavet og landet i Australia. I sør erobret de Midtøsten. Og også Egypt, som invaderte Etiopia, Sudan, Libya og så videre.
  Tyskerne rykket frem, litt fast i kamper med franskmennene. Riktignok tok de Brussel.
  Hitler henvendte seg til tsar Nicholas II for å få hjelp. Han var enig. Men først gjennomførte russerne erobringen av Afrika. Her er hovedproblemet terrenget, kommunikasjonsstrekningen, mangelen på veier. Og dette forstyrret mer enn de små allierte troppene.
  Russerne erobret hele Afrika på tre måneder, og var endelig i stand til å etablere hegemoni.
  Og så allerede i mars 1940 startet russisk-tyske tropper en offensiv mot Paris. I løpet av en og en halv måned ble Frankrike invadert.
  Og i august 1940 fulgte en landing i Storbritannia ... London falt, på to uker ble England og Wales tatt til fange.
  Krigen endte med okkupasjonen av alle de allierte koloniene og herredømmene, og Storbritannia. Delingen av verden har passert. Russland mottok nesten alle de allierte koloniene. Tyskland tok tilbake det tapte i første verdenskrig, og grensene vest i 1914, samt Namibia. Italia mottok Etiopia og Tunisia. Belgia og Holland og Luxembourg ble inkludert i Det tredje riket med en viss autonomi. Frankrike og Storbritannia mistet alle sine kolonier, og anerkjente russisk beskyttelse over seg selv. Dermed tok krigen slutt.
  I januar 1941 døde Nicholas II, etter å ha kommet seg i glans i mer enn førtiseks år, og gikk ned i historien som den største russiske monarken gjennom alle tider og folk. Han ble etterfulgt av sønnen Peter Alekseevich, eller Peter den fjerde, i en alder av ni. Under ham ble det selvsagt etablert et regentskap.
  Russland har blitt et verdenshegemon, og dets hær er utallige. Allerede i 1943 fløy den første russiske kosmonauten ut i verdensrommet.
  Og i 1949 fløy russerne til månen ... Men dette er bare begynnelsen på romgongen. Alt ville vært bra, men...
  Hitler kunne ikke motstå og 20. april 1953 angrep Russland og startet en krig. Mussolinis sønn, samt Franco og Salazar, talte på hans side. Og de flyttet til tsar-Russland.
  Nå har barnebarnet til Nicholas II muligheten til å bevise seg selv og få verdensomspennende berømmelse.
  Tyskerne var selvfølgelig først i stand til å kile seg inn. Og så startet de russiske troppene, som trakk opp ytterligere styrker, et motangrep. Det var en ganske vellykket offensiv og Italia. Mussolini Jr. smuldret raskt. I Afrika ble også italienerne raskt slått. I løpet av de to første månedene beseiret tsarhæren Italia, og fanget alle fiendtlige kolonier i Afrika. Og kastet tyskerne til Oder.
  Så igjen offensiven og i august ble Berlin tatt. Og så offensiven og tidlig i november 1953 var Det tredje riket fullt okkupert. Hitler klarte å rømme til Argentina. Men han ble forfulgt av russiske tropper. Og i 1954 ble hele Latin-Amerika erobret. Hitler ble funnet i februar 1955. Det var en rettssak ... Og 20. april 1956 ble Führeren hengt.
  Dermed endte denne uheldige karrieren til en tyrann. Peter den fjerde bestemte seg for å forene og inkludere alle land i det russiske imperiet, og forene menneskeheten. Og mange mennesker likte det også.
  Og så et enkelt imperium av en enhetlig type tok form i 1970. Et stort land Russland.
  Og det er en prosess med utvikling av solsystemet og rommet. Og alt blir mer fredelig og forutsigbart.
  Og nå, i 1975, er russiske kosmonauter allerede på Pluto. Og alle planetene i solsystemet er erobret.
  Og så flyr ut i verdensrommet og til stjernene. Og disse flyvningene er veldig imponerende.
  I 2000 startet den første interstellare ekspedisjonen. Og ti år senere fløy de til den første planeten Sirius.
  Og i 2022 ble lyshastigheten overskredet for første gang på et stjerneskip. Og det er flott.
  Innen år 2500 hadde menneskeheten befolket galaksen.
  I år 3000 hadde mennesker nådd kanten av universet.
  Innen år 4000 hadde tidens individuelle elver blitt åpnet og gitt nøkkelen til udødelighet og de dødes oppstandelse.
  Innen år 5000 hadde de lært å skape universer og underlagt alle fysikkens grunnleggende lover.
  Innen år 10 000 har mennesker gjenoppstått alle de døde, og fullstendig mestret universets hemmeligheter og blitt nesten allmektig, og skapt universer. Blant de gjenoppstandne var Adolf Hitler. Han ble sendt til fengsel for omskolering.
  Innen år 20 000 dominerer demiurge-mennesker hypermegaversen. De er hyper-omnipotente og absolutt glade. Alle mennesker er ikke bare gjenoppstått fra de døde, men har aldri dødd i det hele tatt. Oppnådde absolutt udødelighet. Alle ønsker blir oppfylt. Og generelt - alt er så fantastisk at mulighetene for alle mennesker er nesten ubegrensede!
  
  HITLER'S DRØM FORANDRER HISTORIEN TIL PLANET JORDEN IGJEN
  Amerikanske tropper ble tvunget ut av Honduras i slutten av februar og begynnelsen av mars. Kampene flyttet til sør i Mexico. De berømte fire jentene endret tanken til den siste modifikasjonen av E-50. Bilen er virkelig ultramoderne, styrt av joysticks, relativt lett på 65 tonn med en motor på 1550 hestekrefter.
  Frontrustningen er 250 mm, sidepansringen er 170 mm, og til og med i en betydelig helling. Men på grunn av dette er jentene i tanken litt trange. Det er ikke så behagelig her som i "Tiger" -2, så bilen har kondensert og spesielt oppsettet. Men nå kan ikke stridsvognen penetreres av amerikanske stridsvogner, selv når man skyter mot siden på nært hold. Slik beskyttelse er i stand til å motstå skuddet fra IS-2.
  Jentene er fornøyde og bilen går ganske fort. Gerda, som trykker på knappene på styrespaken, sier:
  - Dette er en maskin! Virkelig et mesterverk!
  Charlotte svarer:
  - Sidene er veldig skrånende og luken er smal, det er nesten ingen topp. Du kan ikke bryte gjennom en slik maskin, men det er ikke behagelig!
  Gerda sa entusiastisk:
  - Men effektivt! Og helt ugjennomtrengelig!
  Magda svarte med et smil:
  - Som vi ser, formynder Gud Tyskland!
  Christina fniste og svarte:
  - Vi vinner seire selv! Og dette er essensen av vår strategi!
  Gerda sa entusiastisk:
  - Inntil nylig virket tanken "Lion" for oss som grensen for perfeksjon. Og nå er bilen tjuefem tonn lettere, overgår "Løven" både i bevæpning og rustning, og spesielt i kjøreytelse. Så Amerika kan ikke knekke oss!
  Charlotte lo og sa:
  - Ikke knekk den! Vi vil knekke dem alle!
  Her i synet av Magda dukket "Sherman opp". Jenta sendte et prosjektil rett mot målet. Knuste bilen.
  Likevel skal det innrømmes at amerikanerne i tankbygging ligger merkbart etter. "Sherman" trekker tydeligvis ikke i kamper, og "Pershing" er bare litt bedre. Dessuten dukket Pershings opp i serien bare i begynnelsen av det førti-femte året, og i deres parametere ligner den tidlige Panther-modellen. E-50 slår amerikanere på en avstand på mer enn fem kilometer.
  Jentene er veldig stolte av en slik overlegenhet til våpnene deres. Og de plystrer sanger.
  Magda skyter igjen, slår gjennom, denne gangen en skjermet Sherman, og kvitrer:
  - Spredte ballen og suste av gårde i galopp!
  Selv skjermene "Sherman" hjalp ikke. En tysk stridsvogn kjører selv. Knuser infanterister med larver. Jenter plystre sanger på munnspill. Splatter blod under rullene. Tanken beveger seg raskt nok, og sporene er mer avanserte og farbare, samtidig som den er relativt lett.
  Jentene plystrer... Gerda bemerker:
  - Mexico er det siste landet på vei til USA. Vi har allerede tatt så mange forskjellige hovedsteder. Og så mange land erobret! Vi startet den første erobringen fra Østerrike og nå flytter vi til Mexico City! Vårt militære selskap er et strålende selskap!
  Christina svarte logisk:
  - For det første er vi våre motstandere overlegne i organisering. Et lite land er Tyskland. Tyskerne er de mest disiplinerte og høyt organiserte menneskene i verden. Pluss et totalitært nasjonalsosialistisk regime. Noe som også tilførte oss styrke og organisering. - Jenta løp barfoten langs skrogets legeringssidepanser og fortsatte. - Så de strålende talentene til våre generaler og først og fremst Hitler. Vi har knekt motstanderne våre stykke for stykke. Og så fikk de verdens beste teknologi. Så nå har vi en triumf foran oss! Og det tredje riket åpner sine vinger over verden!
  Charlotte sa rasjonelt:
  - Det verste var vinteren førtito. Vi ble beseiret i Afrika og nær Moskva. De forlot Tikhvin og Rostov-on-Don. Og til og med Kharkov ble tatt til fange av sovjeterne. Og USA gikk inn i krigen mot oss. Det var da det virket: at vekten ikke svingte i vår favør og avgrunnen dukket opp. Men våren ga oss nye seire. Og siden den gang har alt gått i vår favør!
  Magda sparket. Skjøt ned en amerikansk pistol og kvitret:
  - Men likevel, uten innblanding fra høyere makter, ville ikke vår hær ha vært i stand til å oppnå en slik suksess! Beseire overlegne fiender! Dette er Guds hånd!
  
  Gerda lo og svarte:
  - Jeg er enig i at Gud er! Men ikke Gud: Abraham, Isak og Jakob! Og tilsynelatende den ariske, ene og allmektige Gud! Han som skapte universet og valgte tyskerne som sitt folk!
  Charlotte nikket og bekreftet:
  - Absolutt! Isaks Gud er ikke vår Gud! Og hvis jødene virkelig var Guds folk, ville vi ikke ha vunnet! Og i så fall, så er din bibel Magda en løgn! Og det er på tide for deg å forlate kristendommen til fordel for arisk monoteisme!
  Charlottes ord hørtes ut som maskingeværild.
  Christina la til:
  - Og det ser ut som forræderi, å være kristen. Tross alt viser det seg at du er for pasifisme - de slår deg på høyre kinn, snu til venstre!
  Gerda så seg å legge til:
  -Og du tror at frelsen er fra jødene! Og dette er generelt - beslektet med svik!
  Magda protesterte forsiktig:
  - Jeg tror ikke det! Min mening Gud er én! Og ikke jødisk, og ikke arisk!
  ropte Charlotte tilbake.
  -Hvordan er det ikke arisk! Bare arisk og ikke mindre!
  Gerda la forsonende til:
  Og også teknologi! Hvor begynte vi? I september 1939 hadde de bare seks tankdivisjoner. Og nesten alle tankene er lette, mindre enn tjue tonn. Nå vet jeg ikke selv hvor mange divisjoner vi har, men vi kjører på verdens beste tank. Kjøretøyet vårt er uten sidestykke når det gjelder bevæpning, rustning, kjøreegenskaper, og samtidig er det ikke opprørende når det gjelder vekt.
  Jeg husker testene til den første "tigeren", så på Hitlers bursdag 20. april 1042.
  Jenta stoppet og trakk pusten og fortsatte.
  - Da var "Tigeren" allerede den beste tanken i verden. Men kjøreytelsen kan ikke anses som tilfredsstillende. Men på den annen side ga pistolen en god kamp, og rustningen var ganske passende for det øyeblikket. Og selve tanken snudde bra, noe som kompenserte for den lave rotasjonshastigheten til tårnet!
  Og i det førtiende året var vi underlegne Frankrike og Storbritannia som stridsvogner, og deres antall. Men de vant! I løpet av det førtiførste året hadde USSR bedre T-34 og KV stridsvogner enn våre, og flere ganger flere kjøretøy! Men vi vant likevel! Og moral er teknologi og fornuft! Og ånden betyr noe!
  Christina bemerket og gned den nakne hælen på pedalen:
  - Hvis vi vant med de dårligste stridsvognene, så vinner vi nå! Selvfølgelig var det til å begynne med færre av oss enn fiender. Nå har vi samlet en horde! Hva kan hindre oss i å vinne?
  Gerda svarte med et smil:
  - Jeg tror hovedvanskene ligger bak oss! Vi har til og med tall nå
  Overvektig. Jeg tror ikke at selskapet mot USA vil få problemer.
  Charlotte sa logisk:
  - Jeg tror ikke at Amerika har noe imot oss! Shermanen hennes er bare kanonfôr, og Pershingen hennes er bare marginalt bedre. Mens de er mot tanken vår, har de ingen våpen!
  Gerda så seg å legge til:
  - Og i jetfly har de ingenting å dekke falkene våre med. Dessuten har vi så mange slaver, og vi er ikke dårligere i antall enn Yankees!
  Christina var enig i dette:
  - Vi har utstyr - hele Europa og en del av USSR. Og arbeidere - halve verden! Vi har overført fabrikkene våre til treskiftsdrift, og vi bygger nye fabrikker! Amerikanerne vil ikke kunne gi oss et asymmetrisk svar, på grunn av antallet. De har ikke trivielt så mange hender!
  Charlotte fniste og flyttet kneet inn i stolen, knurret:
  De vil ikke være symmetriske! - Jenta skjøt mot "Grant" og la til. - Og hvis utstyr begynner å bli produsert, så bare for innsamling av kampresultater av oss!
  Magda sa beskjedent:
  - Men når livet ... Det vil si, livet lærer at det ikke er nødvendig å slappe av i et avgjørende øyeblikk!
  Gerda var enig i dette, og snudde spaken med bare fingrene, mumlet hun:
  "Og vi er på vakt til slutten!"
  Charlotte trakk inn avlastningsmagen og minnet:
  - Vi har kommet langt... Fra den beskjedne T-1 til den gigantiske E-200. Og dette er selvfølgelig milepæler i en heroisk kampanje! På samme måte vil tanken vår aldri gå i metall!
  Til slutt kom jentene over et dusin amerikanske stridsvogner. Åtte Shermans, to Grants og to Pershings. Den siste bilen hadde en lavere silhuett og er ikke like merkbar. Det er lettere å komme inn i en høy tank. Jentene vekslet på å skyte. De er alle skarpe og har stor respons. Herdet og trent. Bestod en betydelig del av andre verdenskrig og besøkte forskjellige land i verden. De er virkelig topp jenter.
  Og Shermans var de første som eksploderte. Og avstanden er mer enn fem kilometer. Amerikanerne kan fortsatt ikke få bilen sin.
  Skyting, bemerket Gerda:
  - Vi har den beste pistolen! Den gjennomborer alt fra en avstand til en ekte kamp, og en ganske stor tilførsel av skjell. Her vil 128 mm være dårligere.
  Magda var enig i dette. Etter å ha skutt og knust Sherman, sa jenta:
  - Beholdningen av skjell for dette kaliberet er lavere. Men i prinsippet er 88 mm våpen ikke dårlig i prinsippet!
  Charlotte skjøt og innskrenket:
  - Ser etter hva!
  Gerda bjeffet hardt:
  - Og denne "Sherman" og "Panther" vil ta. Jeg tror en 75 mm pistol med lang stamme kunne ha tynnet dem ut!
  Christina skjøt med bare foten og snerret:
  - Ja, og tilgangen på skjell ville vært høyere!
  Magda skjøt også og trykket på joysticken med bare fingrene. Det siste "Sherman"-eselet. Det neste slaget ble overført til Grands. Denne tanken er allerede så utdatert, og enda verre pansret enn Sherman. Imidlertid hadde Amerika i utgangspunktet mye dårligere stridsvogner enn Tyskland. I det førtiende året hadde USA bare 502 stridsvogner, og selv da var mange foreldet. Men allerede i det førtiførste året produserte amerikanerne mer enn tre tusen tanks. Og så var det Sherman. Hva kan man si om denne bilen? Når det gjelder frontalrustning, overgikk den til og med T-34-76 litt, og var litt underlegen i pistolens ødeleggende kraft. Ja, og i kjøreegenskaper. Men på den annen side er optikk og synlighet mye bedre enn de sovjetiske.
  Så dukket Sherman M 4 opp allerede i det førtifjerde året. Tanken er sammenlignbar i rustning og bevæpning med T-34-85 og noe underlegen den enkle Panther og ganske betydelig med Panther -2. Enda senere dukket "Sherman"-ildfluen opp, med en 17-punds pistol med lengre løp. Denne tanken var overlegen den sovjetiske T-34-85 i bevæpning, men var ikke veldig massiv.
  Det var også en skjermingsmodifikasjon av Sherman med dårligere kjøreegenskaper, tyngre, men med rustning på 152 mm. Men heller ikke den mest massive. Så langt har tyskerne kun vært borti standard M4.
  Men nå er "Grands" ferdig, og nå den relativt nye Pershing-tanken.
  Gerda foreslo:
  - La oss komme litt nærmere. Dette monsteret kan ha tykkere rustning!
  Charlotte grimaserte foraktelig.
  - Ikke bekymre deg! Han har bare 102 millimeter. Bilen veier førtito tonn, men den gjorde Sherman sterk!
  Gerda fniste og foreslo:
  - Da skal vi skyte!
  Magda holdt frem den meislede, bare foten. Hvor mange forskjellige skarpe, skarpe steiner, varm ørkensand, jungelens torner, Russlands snø har kjent hennes nakne, elastiske, grasiøse såler. Hun trykket lange, glatte fingre med perlemornegler på joystickknappen.
  Og avfyrte et pansergjennomtrengende prosjektil med urankjerne. Og hun kvitret med et smil:
  - La det bli lys for deg!
  105 mm kanonen har en enorm destruktiv effekt. Og "Pershing" mistet halvparten av tårnet.
  Gerda ristet på de høye, faste brystene og sa:
  - Akk, "Tiger" kunne ikke gjøre dette! Han manglet slagkraft! Men likevel, det er bedre enn Sherman.
  Magda sa skeptisk:
  - Ser på hva. Hvis det henges skjermer på "Firefly", så vil den ikke være verre enn "Tigeren", enda bedre beskyttet i pannen!
  Gerda ristet sint på hodet. Skutt på tanken. Og avsluttet den siste "Pershing" la til:
  - Vår "Tiger" er fortsatt dyrere, alle disse vestlige eksotikkene, og russiske perversjoner. Jeg tror på seieren vår, selv med T-4 stridsvogner, så får det være!
  Tolv biler klikket jentene som frø. De ble ikke engang skutt på. Smertefullt langdistanse for amerikanske våpen.
  Jentene går og ler. Bra for dem.
  Charlotte setter i gang den velkjente dreieskiven igjen:
  - Nei, Magda! Du bør gi avkall på kristendommen en gang for alle. Ellers vil du være en potensiell forræder!
  Den gullhårede jenta svarte:
  - Ikke! Jeg er hengiven til Det tredje riket, men jeg vil heller ikke gi avkall på Jesus Kristus!
  Gerda slo det vakre, muskuløse beinet på rustningen med den bare sålen og sa:
  "Men Kristus må ikke fornektes!" Bare vi må innrømme at han var en tysker i kjødet, og ikke en jøde, og alt vil ordne seg!
  Magda svarte med et smil:
  - Tysk... Men hva med Bibelens vitnesbyrd?
  Gerda sa hardt:
  - Da bibelen! Hvis det er en hovedkafé!
  Magda ristet på hodet.
  - Mein Kaf er ikke en guddommelig åpenbaring. Og arbeidet til én person, til og med en enestående! Jeg tror på det som kommer fra Gud!
  Da ropte alle krigerne i kor:
  - Vår Gud er Adolf Hitler!
  Magda svarte tappert:
  - Men det var ikke Hitler som erobret og skapte universet!
  Gerda dunket sint med den runde hælen på rustningen og erklærte:
  - Og dette diskuteres ikke lenger av oss! Hvem som har skapt universet, vil tiden vise!
  Charlotte foreslo:
  - La oss jenter stille oss selv spørsmålet - hva skal vi gjøre etter krigen?
  Christina gliste og foreslo:
  -La oss gå til forretninger! Dette er det beste vi kan gjøre!
  Gerda nikket samtykkende med det snøhvite hodet sitt:
  - Selvfølgelig, i næringslivet! Eller kanskje vi skal opptre i filmer?
  Magda smilte og foreslo:
  - Og hva? Dette er en god fortsettelse på en karriere! Tross alt er filmer bra!
  Gerda gliste, la hånden over avlastningspressen og sa:
  - Og hvem ville du spilt? Angel hva?
  Magda med et sløvt blikk sa:
  - Hvorfor ikke? Fordi jeg har det rette utseendet. Jeg ville fortelle om Jesus Kristus til alle troende! Det ville vært en livredder!
  Gerda ristet negativt på hodet og forklarte:
  - I den nye ariske religionen finnes det ikke noe som heter frelse. Faktisk er essensen av kommandoen til arieren å tjene riket. Og resten - adlyd arierne! Så vi redder ikke oss selv, men styrer!
  Christina er en jente med kobber, men med en blanding av gult hår, bekreftet:
  - Ja, vi hersker og erobrer! I denne verden er vi i troppene til Det tredje riket. I det vil vi ha vår egen hær. Og vi vil erobre andre universer. Alt i denne verden er relativt... Jeg tror det blir krig, og fester, og gods! Kombinasjoner av å nyte verden og et spennende krigsspill!
  Charlotte er en jente med kobberrødt hår, nikket samtykkende.
  - Absolutt! For et virkelig fredelig liv er kjedelig ... Vi er så vant til å kjempe at det er blitt brød for oss!
  Gerda korrigerte partneren sin:
  - Snarere til og med luft! Eller vann blandet med søt vin!
  Magda sa trist:
  - Det er synd... Noen ganger kommer det en bølge av anger over meg. Tross alt er det dårlig å drepe andre. Vi forårsaker smerte og lidelse! Hva, barn uten far!
  Gerda ristet på hodet og sa:
  Vi er alle i faresonen! Men trøste deg! Mennesket er fortsatt dødelig! Og hvis du tenker på det, er det virkelig viktige tretti eller førti år på evighetsskalaen? Og evig liv!
  Magda svarte med et sukk:
  - Vel, hvis du ser filosofisk, så er det sånn det er ... Men egentlig gjør ikke dette det lettere for små barn!
  Charlotte kastet det kobberrøde håret og hveste:
  - Tenk deg at de er undermennesker! Bare dyr og du vil føle deg bedre!
  Magda ristet en tåre fra øyevippene og svarte:
  - Men tross alt og dyr er det synd! Åh... for en verden vi lever i! Alt er rett og slett hensynsløst! Og døden regjerer!
  Charlotte snakket kraftig og komponerte mens hun gikk:
  La elvene av blod
  flyter på jorden,
  La dem stønne av smerte -
  Branner overalt!
  Og la den onde dø
  En rasende ball hersker,
  Dere dør alle sammen
  Satan har kalt deg til regnskap!
  La virvelvinden sluke
  Strømmen av menneskekropper...
  Planeten lider
  Mayhem regjerer!
  Gerda avbrøt partneren og dekket den skarlagenrøde munnen hennes med det bare benet. Den blonde terminatoren utbrøt:
  - Vel, hvorfor så pessimistisk! Her vil krigen ende og planeten vil blomstre som en hage. Jeg tror det er noen få igjen. Amerika er ytterligere seks måneder, vel, det største året. Så legger vi til Russland, og bare Japan blir igjen. Men dette er kortvarig for oss. På det meste, om tre år vil alle kriger stoppe... Og folk vil aldri drepe hverandre igjen!
  Christina utdyper:
  - Uansett, i krigen ... tror jeg tiden kommer, og veldig snart, da bare ett imperium vil være igjen i verden. Og da blir det i alle fall ingen kriger. Og jeg tror, takket være utviklingen av landbruket og den ideelle tyske organisasjonen, vil sulten også forsvinne om noen år. Da skal det bygges boliger for alle. - Jenta med kobbergult hår og en muskuløs, slank og perfekt proporsjonert figur snakket med entusiasme. "Da vil medisin utvikle seg og sykdom vil bli utryddet. Vi vil fly ut i verdensrommet, vi vil bosette oss i forskjellige verdener. La oss erobre alderdommen. Alle mennesker vil være unge og vakre, som fabelaktige alver. Eller kanskje nye kriger venter oss i verdensrommet. Slike stjerne med trearmede romvesener. Og vi vil frimodig kjempe for fascismens ideer i hele universet!
  Charlotte, med et strålende smil på leppene, sang:
  - Vi skal kjempe for en lys morgen... La oss kysse!
  Magda har allerede uttalt mer optimistisk:
  - Men det er bedre på denne måten! Ikke evige kriger, men fredelig skapelse!
  I det øyeblikket kjørte bilen over en mine. Tanken ristet. Valsen sprakk, og bilen sakket noe ned. Gerda ringte et reparasjonsteam på radioen. Skaden fratok ikke tanken kjøreytelsen, men reduserte hastigheten noe. Derfor må valsen skiftes raskt. Her er plasseringen av fjæringen annerledes - mer praktisk for reparasjon enn den forskjøvede rekkefølgen som er karakteristisk for "Tigers" og "Panthers".
  Dessuten varmet jentene seg gjerne opp i jungelen. Hvorfor ikke bade i elven. Tanken, selvfølgelig, stedet er varmt, selv klimaanlegget kan ikke takle. Det er fortsatt sør i Mexico - tropene, og i mars er det ganske varmt. Men generelt er været himmelsk.
  Elven var i nærheten og jentene stupte ut i den. Du trenger ikke bekymre deg for krokodiller. Det pågår en krig her, og alle levende skapninger har flyktet i lang tid. Vannet er varmt og behagelig å bade i. Jentene svømte, og da Gerda beundret jungelens bredder, la Gerda merke til:
  - Likevel er ikke vår verden blottet for sjarm! Det ville sannsynligvis vært godt å bli udødelig som en fjellklatrer, og alle leve sammen med menneskeheten og følge utviklingen. Og fly gjennom verdensrommet!
  Cristina nikket og sa alvorlig:
  - Himmelen uten synd, ekstremt kjedelig... Ikke en formue i kasinoet å tape, men enda bedre å vinne, ikke å jakte. Ja, krig er avhengighetsskapende...
  Charlotte foreslo:
  - Jeg tror at de snart vil finne opp spill som kan skildres på skjermen - slik er militæret!
  Magda sa med et smil:
  - Du bør ødelegge alt!
  Christina tok den og sang:
  - Ødeleggelse er en lidenskap... Uansett hva slags makt!
  Gerda, hvesende og snøftende, sang:
  - Jeg vil se tomheten foran meg! I den skal jeg bygge mitt slott, min drøm!
  Charlotte fniste og foreslo:
  - Nei, det er absolutt deilig å kjempe! Men det er enda bedre å vinne!
  Christina utbrøt helt i lungene:
  - Selve himmelens høyre hånd hjelper Tyskland. Vår ariske tro, vår unike monoteisme! Og det som ikke dreper oss gjør oss sterkere!
  Gerda sprutet vann og svarte:
  - Ja, vi har blitt sterkere! Det er synd at vi nettopp snublet over en antitankgruve.
  Christina sa tankefullt:
  - Og hvordan beskytte larvene?
  Gerda trakk på de muskuløse skuldrene.
  - Jeg vet ikke...
  Charlotte sa rasjonelt:
  - De er beskyttet mot skjell med skjold, og fra miner ... Med mindre de er laget av tykkere, for ikke å sprekke!
  Gerda ristet på hodet.
  - Da vil kjøreytelsen synke på grunn av vektøkningen. Det ville få tanken til å fly!
  Magda bekreftet:
  - Det er det! Slik at tanken svever i været og ikke faller! Og utviklet hastigheter på fem hundre miles i timen!
  Charlotte, sprutende, rapporterte informasjonen:
  - Jeg hørte at flåten vår har spesielle skip som flyr litt uten å røre vannet! Og de utvikler hastigheten til en skruejager, og kan frakte tropper, samt få dominans til sjøs! Slik luftfart til sjøs vil gjøre oss uovervinnelige!
  Gerda korrigerte partneren sin:
  - Og vi er allerede uovervinnelige! Dette vil gjøre oss - superuovervinnelige!
  Charlotte snudde seg på ryggen, sparket de bare, meislede beina i været og kurret:
  - Når vi er forent, er vi uovervinnelige! Vi er ariske jenter, mordere i våre hjerter!
  Og skjønnheten dykket dypere ned i vannet. Gikk litt dypere. Hun slo vennene sine på de bare hælene og kom ut. Hun lanserte en vannfontene, kurrende:
  - For en god vår i tropene! Vann er som dampet melk!
  Gerda sang på spøk:
  - Afrika er forferdelig ja, ja, ja.... Afrika er farlig, ja, ja, ja! Ikke gå jenter til Afrika for å gå en tur!
  Skjønnhetene lo. Skøytebanen er allerede endret - reparasjonsteam er på sitt beste. Og jentene fra hele verden hoppet i tanken. Silhuetten til E-50 er ganske lav og selve bilen er ikke så merkbar. De kvinnelige krigerne skrudde på gassturbinmotoren og fikk opp farten på noen få sekunder.
  Charlotte, en erfaren tanker, sa:
  - Likevel er en gassturbinmotor mye bedre enn en diesel. Den er både mer kompakt og akselererer tanken raskere. Bilen vår har utrolig manøvrerbarhet!
  Gerda sang på spøk:
  - Han var uforsiktig og naiv, jentene hadde et ungt utseende ... Alt rundt virket fantastisk - for tre hundre år siden!
  Christina sa entusiastisk:
  - Ikke! Kommandanten vår slår til med humor... Selv om det virkelig virker som det har gått århundrer siden krigens begynnelse... - Jenta førte hånden over det høye, elastiske brystet og fortsatte. - Samtidig er det noen ganger du føler at det var i går! Å, tross alt, folks liv er kort og på en eller annen måte går ubemerket hen!
  Gerda sa heftig:
  Men vi er vel ikke gamle? Vi er fulle av styrke og energi! Og vår vei fra seier til
  Seier!
  Magda stilte maskingeværtårnet, revet den amerikanske cellen og kurret:
  - Ja, jeg tror på seieren vår ... Spesielt nå, når vi har alle trumfkortene. Men la oss ikke sette vogna foran hesten!
  Gerda husket med et sukk:
  - Albert... Jeg savner denne gutten... Det er rart å bli forelsket i en ung, til og med høy, med bygningen til Apollo!
  Charlotte sa logisk:
  Jeg likte Albert også. Den har en spesiell skjønnhet. Og generelt er tenåringer, når fysiognomiene deres ennå ikke har blitt dekket med skjegg, og ansiktstrekkene deres ikke har fullført dannelsen, preget av sin spesielle sjarm. Og viktigst av alt, de er ikke så merkantile ennå, de elsker deg, ikke pengene dine!
  Christina sa rasjonelt:
  - Alle fire av oss er så vakre at menn elsker kroppen vår først og fremst. Og hvor mye vi har er allerede inntekten vår!
  Gerda sa logisk:
  - Å være kvinne er lettere! Ring hunden, så hopper han til sengs. I hvert fall mens du er ung. Du vil aldri være uten en mann. Det er lett å tiltrekke dem. Men en mann, for å legge en kvinne til sengs, bør prøve ...
  Charlotte svarte sarkastisk:
  - Ikke deg likevel... Vi er ikke for kresne!
  Gerda ristet negativt på hodet.
  - Ikke sikkert på den måten! Jeg elsker unge, kjekke, svingete menn. Og jeg legger meg ikke med noen. Som regel velger jeg atletisk bygget. Noen med mage, selv en general tiltrekker meg ikke. Og vi kan velge!
  Charlotte fniste og sa:
  - Her er en prostituert i panelet, du trenger ikke velge. Og pot-bellied vil tjene, og skallet, og gamle ... Dette er selvfølgelig et minus av hennes yrke!
  Gerda svarte alvorlig:
  - Du kan gå på et soldatbordell... Da blir alle klientene dine unge og slanke. Og variasjon og mer eller mindre attraktivt ... For eksempel nekter jeg aldri en kjekk mann!
  Christina fniste og kurret:
  - Ja... Variasjon slår seg på! Sex krever forskjellige retter og krydder. Vi er unge kvinner og vi elsker de unge... Vi vil ha sportspartnere med muskuløs kropp. Og noen må forholde seg til ikke fullt så kjekke menn. Du kan bare sympatisere med disse kvinnene!
  Charlotte sang med angst:
  - Skjønnhet gjør en mann til en slave ... Og etter døden, tro at jeg ikke vil finne fred, jeg vil gi min sjel til djevelen for en natt med deg!
  Magda skjøt mot den amerikanske selvgående pistolen "Witch" og kvitret:
  - Det er synd, hva slags sex er vår utenfor ekteskapet ... Det er bedre å forlate lystne tanker!
  Charlotte svarte sint:
  - Og du stønnet av orgasmer ikke verre enn oss ... Så du burde ikke avle en hyklersk sykepleier.
  Gerda ristet på de høye, faste brystene og sa:
  - Akk, "Tiger" kunne ikke gjøre dette! Han manglet slagkraft! Men likevel, det er bedre enn Sherman.
  Magda sa skeptisk:
  - Ser på hva. Hvis det henges skjermer på "Firefly", så vil den ikke være verre enn "Tigeren", enda bedre beskyttet i pannen!
  Gerda ristet sint på hodet. Skutt på tanken. Og avsluttet den siste "Pershing" la til:
  - Vår "Tiger" er fortsatt dyrere, alle disse vestlige eksotikkene, og russiske perversjoner. Jeg tror på seieren vår, selv med T-4 stridsvogner, så får det være!
  Tolv biler klikket jentene som frø. De ble ikke engang skutt på. Smertefullt langdistanse for amerikanske våpen.
  Jentene går og ler. Bra for dem.
  Charlotte setter i gang den velkjente dreieskiven igjen:
  - Nei, Magda! Du bør gi avkall på kristendommen en gang for alle. Ellers vil du være en potensiell forræder!
  Den gullhårede jenta svarte:
  - Ikke! Jeg er hengiven til Det tredje riket, men jeg vil heller ikke gi avkall på Jesus Kristus!
  Gerda slo det vakre, muskuløse beinet på rustningen med den bare sålen og sa:
  "Men Kristus må ikke fornektes!" Bare vi må innrømme at han var en tysker i kjødet, og ikke en jøde, og alt vil ordne seg!
  Magda svarte med et smil:
  - Tysk... Men hva med Bibelens vitnesbyrd?
  Gerda sa hardt:
  - Da bibelen! Hvis det er en hovedkafé!
  Magda ristet på hodet.
  - Mein Kaf er ikke en guddommelig åpenbaring. Og arbeidet til én person, til og med en enestående! Jeg tror på det som kommer fra Gud!
  Da ropte alle krigerne i kor:
  - Vår Gud er Adolf Hitler!
  Magda svarte tappert:
  - Men det var ikke Hitler som erobret og skapte universet!
  Gerda dunket sint med den runde hælen på rustningen og erklærte:
  - Og dette diskuteres ikke lenger av oss! Hvem som har skapt universet, vil tiden vise!
  Charlotte foreslo:
  - La oss jenter stille oss selv spørsmålet - hva skal vi gjøre etter krigen?
  Christina gliste og foreslo:
  -La oss gå til forretninger! Dette er det beste vi kan gjøre!
  Gerda nikket samtykkende med det snøhvite hodet sitt:
  - Selvfølgelig, i næringslivet! Eller kanskje vi skal opptre i filmer?
  Magda smilte og foreslo:
  - Og hva? Dette er en god fortsettelse på en karriere! Tross alt er filmer bra!
  Gerda gliste, la hånden over avlastningspressen og sa:
  - Og hvem ville du spilt? Angel hva?
  Magda med et sløvt blikk sa:
  - Hvorfor ikke? Fordi jeg har det rette utseendet. Jeg ville fortelle om Jesus Kristus til alle troende! Det ville vært en livredder!
  Gerda ristet negativt på hodet og forklarte:
  - I den nye ariske religionen finnes det ikke noe som heter frelse. Faktisk er essensen av kommandoen til arieren å tjene riket. Og resten - adlyd arierne! Så vi redder ikke oss selv, men styrer!
  Christina er en jente med kobber, men med en blanding av gult hår, bekreftet:
  - Ja, vi hersker og erobrer! I denne verden er vi i troppene til Det tredje riket. I det vil vi ha vår egen hær. Og vi vil erobre andre universer. Alt i denne verden er relativt... Jeg tror det blir krig, og fester, og gods! Kombinasjoner av å nyte verden og et spennende krigsspill!
  Charlotte er en jente med kobberrødt hår, nikket samtykkende.
  - Absolutt! For et virkelig fredelig liv er kjedelig ... Vi er så vant til å kjempe at det er blitt brød for oss!
  Gerda korrigerte partneren sin:
  - Snarere til og med luft! Eller vann blandet med søt vin!
  Magda sa trist:
  - Det er synd... Noen ganger kommer det en bølge av anger over meg. Tross alt er det dårlig å drepe andre. Vi forårsaker smerte og lidelse! Hva, barn uten far!
  Gerda ristet på hodet og sa:
  Vi er alle i faresonen! Men trøste deg! Mennesket er fortsatt dødelig! Og hvis du tenker på det, er det virkelig viktige tretti eller førti år på evighetsskalaen? Og evig liv!
  Magda svarte med et sukk:
  - Vel, hvis du ser filosofisk, så er det sånn det er ... Men egentlig gjør ikke dette det lettere for små barn!
  Charlotte kastet det kobberrøde håret og hveste:
  - Tenk deg at de er undermennesker! Bare dyr og du vil føle deg bedre!
  Magda ristet en tåre fra øyevippene og svarte:
  - Men tross alt og dyr er det synd! Åh... for en verden vi lever i! Alt er rett og slett hensynsløst! Og døden regjerer!
  Charlotte snakket kraftig og komponerte mens hun gikk:
  La elvene av blod
  flyter på jorden,
  La dem stønne av smerte -
  Branner overalt!
  Og la den onde dø
  En rasende ball hersker,
  Dere dør alle sammen
  Satan har kalt deg til regnskap!
  La virvelvinden sluke
  Strømmen av menneskekropper...
  Planeten lider
  Mayhem regjerer!
  Gerda avbrøt partneren og dekket den skarlagenrøde munnen hennes med det bare benet. Den blonde terminatoren utbrøt:
  - Vel, hvorfor så pessimistisk! Her vil krigen ende og planeten vil blomstre som en hage. Jeg tror det er noen få igjen. Amerika, dette er ytterligere seks måneder, vel, det største året. Så legger vi til Russland, og bare Japan blir igjen. Men dette er kortvarig for oss. På det meste, om tre år vil alle kriger stoppe... Og folk vil aldri drepe hverandre igjen!
  Christina utdyper:
  - Uansett, i krigen ... tror jeg tiden kommer, og veldig snart, da bare ett imperium vil være igjen i verden. Og da blir det i alle fall ingen kriger. Og jeg tror, takket være utviklingen av landbruket og den ideelle tyske organisasjonen, vil sulten også forsvinne om noen år. Da skal det bygges boliger for alle. - Jenta med kobbergult hår og en muskuløs, slank og perfekt proporsjonert figur snakket med entusiasme. "Da vil medisin utvikle seg og sykdom vil bli utryddet. Vi vil fly ut i verdensrommet, vi vil bosette oss i forskjellige verdener. La oss erobre alderdommen. Alle mennesker vil være unge og vakre, som fabelaktige alver. Eller kanskje nye kriger venter oss i verdensrommet. Slike stjerne med trearmede romvesener. Og vi vil frimodig kjempe for fascismens ideer i hele universet!
  Charlotte, med et strålende smil på leppene, sang:
  - Vi skal kjempe for en lys morgen... La oss kysse!
  Magda har allerede uttalt mer optimistisk:
  - Men det er bedre på denne måten! Ikke evige kriger, men fredelig skapelse!
  I det øyeblikket kjørte bilen over en mine. Tanken ristet. Valsen sprakk, og bilen sakket noe ned. Gerda ringte et reparasjonsteam på radioen. Skaden fratok ikke tanken kjøreytelsen, men reduserte hastigheten noe. Derfor må valsen skiftes raskt. Her er plasseringen av fjæringen annerledes - mer praktisk for reparasjon enn den forskjøvede rekkefølgen som er karakteristisk for "Tigers" og "Panthers".
  Dessuten varmet jentene seg gjerne opp i jungelen. Hvorfor ikke bade i elven. Tanken, selvfølgelig, stedet er varmt, selv klimaanlegget kan ikke takle. Det er fortsatt sør i Mexico - tropene, og i mars er det ganske varmt. Men generelt er været himmelsk.
  Elven var i nærheten og jentene stupte ut i den. Du trenger ikke bekymre deg for krokodiller. Det pågår en krig her, og alle levende skapninger har flyktet i lang tid. Vannet er varmt og behagelig å bade i. Jentene svømte, og da Gerda beundret jungelens bredder, la Gerda merke til:
  - Likevel er ikke vår verden blottet for sjarm! Det ville sannsynligvis vært godt å bli udødelig som en fjellklatrer, og alle leve sammen med menneskeheten og følge utviklingen. Og fly gjennom verdensrommet!
  Cristina nikket og sa alvorlig:
  - Himmelen uten synd, ekstremt kjedelig... Ikke en formue i kasinoet å tape, men enda bedre å vinne, ikke å jakte. Ja, krig er avhengighetsskapende...
  Charlotte foreslo:
  - Jeg tror at de snart vil finne opp spill som kan skildres på skjermen - slik er militæret!
  Magda sa med et smil:
  - Du bør ødelegge alt!
  Christina tok den og sang:
  - Ødeleggelse er en lidenskap... Uansett hva slags makt!
  Gerda, hvesende og snøftende, sang:
  - Jeg vil se tomheten foran meg! I den skal jeg bygge mitt slott, min drøm!
  Charlotte fniste og foreslo:
  - Nei, det er absolutt deilig å kjempe! Men det er enda bedre å vinne!
  Christina utbrøt helt i lungene:
  - Selve himmelens høyre hånd hjelper Tyskland. Vår ariske tro, vår unike monoteisme! Og det som ikke dreper oss gjør oss sterkere!
  Gerda sprutet vann og svarte:
  - Ja, vi har blitt sterkere! Det er synd at vi nettopp snublet over en antitankgruve.
  Christina sa tankefullt:
  - Og hvordan beskytte larvene?
  Gerda trakk på de muskuløse skuldrene.
  - Jeg vet ikke...
  Charlotte sa rasjonelt:
  - De er beskyttet mot skjell med skjold, og fra miner ... Med mindre de er laget av tykkere, for ikke å sprekke!
  Gerda ristet på hodet.
  - Da vil kjøreytelsen synke på grunn av vektøkningen. Det ville få tanken til å fly!
  Magda bekreftet:
  - Det er det! Slik at tanken svever i været og ikke faller! Og utviklet hastigheter på fem hundre miles i timen!
  Charlotte, sprutende, rapporterte informasjonen:
  - Jeg hørte at flåten vår har spesielle skip som flyr litt uten å røre vannet! Og de utvikler hastigheten til en skruejager, og kan frakte tropper, samt få dominans til sjøs! Slik luftfart til sjøs vil gjøre oss uovervinnelige!
  Gerda korrigerte partneren sin:
  - Og vi er allerede uovervinnelige! Dette vil gjøre oss - superuovervinnelige!
  Charlotte snudde seg på ryggen, sparket de bare, meislede beina i været og kurret:
  - Når vi er forent, er vi uovervinnelige! Vi er ariske jenter, mordere i våre hjerter!
  Og skjønnheten dykket dypere ned i vannet. Gikk litt dypere. Hun slo vennene sine på de bare hælene og kom ut. Hun lanserte en vannfontene, kurrende:
  - For en god vår i tropene! Vann er som dampet melk!
  Gerda sang på spøk:
  - Afrika er forferdelig ja, ja, ja.... Afrika er farlig, ja, ja, ja! Ikke gå jenter til Afrika for å gå en tur!
  Skjønnhetene lo. Skøytebanen er allerede endret - reparasjonsteam er på sitt beste. Og jentene fra hele verden hoppet i tanken. Silhuetten til E-50 er ganske lav og selve bilen er ikke så merkbar. De kvinnelige krigerne skrudde på gassturbinmotoren og fikk opp farten på noen få sekunder.
  Charlotte, en erfaren tanker, sa:
  - Likevel er en gassturbinmotor mye bedre enn en diesel. Den er både mer kompakt og akselererer tanken raskere. Bilen vår har utrolig manøvrerbarhet!
  Gerda sang på spøk:
  - Han var uforsiktig og naiv, jentene hadde et ungt utseende ... Alt rundt virket fantastisk - for tre hundre år siden!
  Christina sa entusiastisk:
  - Ikke! Kommandanten vår slår til med humor... Selv om det virkelig virker som det har gått århundrer siden krigens begynnelse... - Jenta førte hånden over det høye, elastiske brystet og fortsatte. - Samtidig er det noen ganger du føler at det var i går! Å, tross alt, folks liv er kort og på en eller annen måte går ubemerket hen!
  Gerda sa heftig:
  Men vi er vel ikke gamle? Vi er fulle av styrke og energi! Og vår vei fra seier til
  Seier!
  Magda stilte maskingeværtårnet, revet den amerikanske cellen og kurret:
  - Ja, jeg tror på seieren vår ... Spesielt nå, når vi har alle trumfkortene. Men la oss ikke sette vogna foran hesten!
  Gerda husket med et sukk:
  - Albert... Jeg savner denne gutten... Det er rart å bli forelsket i en ung, til og med høy, med bygningen til Apollo!
  Charlotte sa logisk:
  Jeg likte Albert også. Den har en spesiell skjønnhet. Og generelt er tenåringer, når fysiognomiene deres ennå ikke har blitt dekket med skjegg, og ansiktstrekkene deres ikke har fullført dannelsen, preget av sin spesielle sjarm. Og viktigst av alt, de er ikke så merkantile ennå, de elsker deg, ikke pengene dine!
  Christina sa rasjonelt:
  - Alle fire av oss er så vakre at menn elsker kroppen vår først og fremst. Og hvor mye vi har er allerede inntekten vår!
  Gerda sa logisk:
  - Å være kvinne er lettere! Ring hunden, så hopper han til sengs. I hvert fall mens du er ung. Du vil aldri være uten en mann. Det er lett å tiltrekke dem. Men en mann, for å legge en kvinne til sengs, bør prøve ...
  Charlotte svarte sarkastisk:
  - Ikke deg likevel... Vi er ikke for kresne!
  Gerda ristet negativt på hodet.
  - Ikke sikkert på den måten! Jeg elsker unge, kjekke, svingete menn. Og jeg legger meg ikke med noen. Som regel velger jeg atletisk bygget. Noen med mage, selv en general tiltrekker meg ikke. Og vi kan velge!
  Charlotte fniste og sa:
  - Her er en prostituert i panelet, du trenger ikke velge. Og pot-bellied vil tjene, og skallet, og gamle ... Dette er selvfølgelig et minus av hennes yrke!
  Gerda svarte alvorlig:
  - Du kan gå på et soldatbordell... Da blir alle klientene dine unge og slanke. Og variasjon og mer eller mindre attraktivt ... For eksempel nekter jeg aldri en kjekk mann!
  Christina fniste og kurret:
  - Ja... Variasjon slår seg på! Sex krever forskjellige retter og krydder. Vi er unge kvinner og vi elsker de unge... Vi vil ha sportspartnere med muskuløs kropp. Og noen må forholde seg til ikke fullt så kjekke menn. Du kan bare sympatisere med disse kvinnene!
  Charlotte sang med angst:
  - Skjønnhet gjør en mann til en slave ... Og etter døden, tro at jeg ikke vil finne fred, jeg vil gi min sjel til djevelen for en natt med deg!
  Magda skjøt mot den amerikanske selvgående pistolen "Witch" og kvitret:
  - Det er synd, hva slags sex er vår utenfor ekteskapet ... Det er bedre å forlate lystne tanker!
  Charlotte svarte sint:
  - Og du stønnet av orgasmer ikke verre enn oss ... Så du burde ikke avle en hyklersk sykepleier.
  Kort sagt, Hitler vant selvsikkert. Og suksessene hans lammet rett og slett USA fullstendig. Og i januar 1945 falt både New York og Washington, og 30 stater kapitulerte fullstendig. Og slik endte denne blodige krigen.
  Mens tyskerne hadde suksess...
  Men ikke alle land har ennå underkastet seg Det tredje riket. Her er landet til Rising Sun med sine kolonier spredt utover. Og fascistene ønsker å kutte.
  Krigen begynte 20. april 1949. Og krigen går ganske bra.
  Spesielt hvis de har så vakre jenter.
  Og det tredje riket fikk de beste stridsvognene i verden. "Lion" for sin tid var den mest beskyttede og kraftige stridsvognen innen bevæpning. Men nå har de AG-50. Den nye utformingen av maskinen veier bare seksti tonn og en motor på 1800 hestekrefter.
  En kombinasjon av mobilitet, manøvrerbarhet, hastighet og beskyttelse fra alle vinkler. AG-50 pyramidemaskin - perfeksjon i seg selv.
  Charlotte sang entusiastisk:
  - Jeg er planetens storhet, vel, rød på samme tid!
  Og trekker bare hæler. Vakker jente.
  Og Christina er også en jente med enestående evner. Hun har til og med en joker i lomma. Og hun fant opp sin egen kortstokk. Og han vet hvordan han skal kaste dem på spreng. Krigeren har gullrødt hår. Og en kvinne det du trenger.
  Å, hvor barbeint de løp gjennom ørkenen. Veldig sand brenner hælene. Men man blir fort vant til det. Og Christina tok den og hveste:
  - I mellomtiden, foreløpig, renner elva over rullesteinene!
  Den tyske bilen er ugjennomtrengelig for Panthers og Tigers. Dette er et så kraftig system. Selv om det ikke er tungt. Japanerne har heller ikke mestret pyramidetankene ennå, og tyskerne har ikke gitt dem teknologien.
  AG-50 er en maskin som kan oppnå mye. Prosjektiler rikosjetterer fra den.
  Cristina skjøt igjen med bare tærne og sukket tungt. Det tredje riket hadde ikke anstendige stridsvogner i det førtiførste året. Så de kunne ikke vinne Og vinteren har ingenting med det å gjøre.
  Christina tok den og kvitret:
  - En tank, det er en tank i Afrika!
  Så viste jenta tungen. Hun var ærlig fornøyd med suksessen. Her er hun, for en kul kvinne.
  Håret er så gyldent. Som dyrebare gullbiter.
  Her er Magda hvit og gull, og Christina er rød og gull.
  Magda fikk også skyte. Hun skjøt, traff en lett japansk tank og hveste:
  - Gal jente! Og i imperiet er det ingen barndom!
  Christina skjøt igjen, og bemerket rasjonelt:
  - Skjønnlitteratur må leses!
  Jentene var veldig morsomme her. Og blottet tennene, som egentlig er rene perler.
  Og på bekostning av fantasien ... Da er Christina en stor brygge. For eksempel ble det nylig utgitt en film i Det tredje riket. Stjerne krigen. Det er virkelige kamper i verdensrommet. Og alt er så interessant! Bokstavelig talt fenomenale opptak.
  Eh, de var i stand til å skildre romimperiet i stor skala. Fighters of the Third Reich mot insekter. Leddyr prøver å angripe verdensrommet Tyskland. De måler nesten tre meter. Og flere kamproboter. Men Wehrmacht er fortsatt sterkere. Bare keiserlig.
  Christina sang med glede og klappet i hendene:
  - Virvelvindene til Avadon er over oss ... Vi skal rett ut av galehuset!
  Og hvordan skjønnheten vil slå med de bare, meislede bena. Her er hun virkelig legemliggjørelsen av en fortryllende drøm. Ikke en jente, men en sann tro, og en fremmed av de kosmiske verdenene.
  Hele kvartetten med jenter er uvanlig. Og tanken deres fungerer veldig energisk.
  Og på himmelen samler skiveflyene til Det tredje riket noe med sine laminære jetfly. De er usårbare, men selv kan de bare slå av jetflyet for å skyte opp en rakett, og deretter dekke seg til igjen.
  I Det tredje riket utvikles selvfølgelig mer avanserte våpen. Først av alt, laser. Men det er vanskelig å lage en stråle med høy kraft. Praksis har vist at hyperboloidet er ekstremt vanskelig å gjenskape. Imidlertid er det andre ideer også.
  For eksempel en ultralydpistol! Også en interessant tanke. Gertrude ønsket virkelig å få et slikt våpen. Lei av bare dumt å ramle. Det er et ønske om å oppnå noe mer.
  I mellomtiden styrer krigeren bilen hennes. Kutter jagerflyene i Japan og synger:
  - Jeg er en jente, vet du, kjære ... Vakker fra alle kanter! Fra alle, fra alle kanter!
  Og han viser sin svært smidige tunge.
  Eva gjør også vendinger mot fighterne og sang:
  - Vi bygger en ny verden og fornekter fortiden... Vi elsker å gjøre veldig dårlige ting ofte!
  Krigerne må sies å være svært smidige. Og de klarer bilen sin på høyeste klassenivå.
  Disketten er et veldig formidabelt våpen. Men japanerne prøver ikke å unngå ham. De er klare til å kjempe. De skyter og dør i tapperhet.
  Gertrude utbrøt med beundring:
  - Ja! Dette er en verdig alliert!
  Og hvordan hun rister på hoftene ... Jenta er på topp. Snurrer bilen og slår japanerne ned.
  Og han blunker med øynene, blunker sånn.
  Eva snakket ut, og kontrollerte også disketten med en joystick:
  - Graduate School! Ikke unngå ødeleggelse!
  Og ved å øke hastigheten på skiveflyet, kutter det av ytterligere et dusin biler. Hun er en så glitrende jente. Hun så for seg nylig sex med gutter. Men det er flott. Det er ikke klart hvorfor det er kvinner som er redde for å pare seg? Tross alt er det en fornøyelse. Og ikke i et eventyr å si, for ikke å beskrive med en penn.
  Og så flott det er når det er flere menn på en gang. Det gir så mye mer glede.
  Og hva? Hun er en kriger fra det tredje riket, og de har en spesiell, fascistisk moral! Ikke alle forstår dette! Og par deg med hvem du vil, og viktigst av alt oftere. Tross alt er dette bra for helsa!
  Eva tok den og sang med glede:
  - Jeg er en jente ... Så kult at du ikke finner en høyere!
  Og han vil le ... Og hvordan joysticken vil klemme seg med bare føtter! Og han vil lede sin dødelige skive.
  Et par krigere er veldig effektive.
  Så det er forståelig at Japan ikke kan motstå... og her er et annet lag.
  Og nede er det andre jenter som kjemper...
  Jane, for eksempel, med sin gruppe jagerfly. De bruker Goering-5-tanken, og kan bli truffet i siden av japanerne.
  Armstrong sukker tungt og sier:
  - Ehma! Sommer er ikke vinter! Ehma! Ve fra sinnet!
  Og krigeren viste henne snabelen. Jeg lurer på om de overlever til utvidelse av verdensrommet, hvordan vil krigene gå? Sannsynligvis ikke det samme som på planeten Jorden. Blir det noe annet?
  Jane sa til seg selv:
  - Gjøk! Jeg vil merke deg med stjerner, tro meg!
  Og vri hoftene! Hun er en så kjent kriger! Det ble kjent for store rom. Og en flott jente.
  Hun tok den og sang fnisende:
  - Et vilt rop skar gjennom skumringen, ondskapen sover ikke, skjebnen sover ikke! Og fordrive søvn og tanker, en vill ravn flyr til oss!
  Gringeta er en skytter av en bondefamilie: nesten naken, i bare truser, hveste:
  - Svart ravn ... Hvorfor svever du over hodet mitt!
  Og som han rister på sine fantastiske bryster! Her er babaen! Så muskuløs og sunn. Og så mange menn går gjennom ham hver natt! Virkelig flott kriger! Hun drepte de sjofele russerne, og nå har hun tatt på seg japanerne. Rasende jente. Og sparker med bare føtter. Hun har så vakker!
  Malanya skyter mot japanerne med et maskingevær og blotter tenner, sier:
  - Å, hvetegress, hvetegress, gi meg hundre rubler!
  Matilda fniste og spurte tvilende:
  - Og hvem vil gi deg hundre rubler? Kanskje det er bedre å be om pund?
  Malanya ristet på hodet.
  - Ikke! Ingen vil gi deg hundre pund! Men rubelen er billigere enn den faktisk er!
  Og alle fire jentene hvordan de skal le. Og de er så vakre, nesten uten klær, barbeint og sexy. Vel, er det ikke det menn drømmer om?
  Jane tok det med glede og sang:
  - Wow, bløt - wow!
  Og som han slår haken med den nakne sålen! Faktisk en veldig temperamentsfull Frau Madame!
  Og for en figur! Legemliggjøringen av harmoni, muskler og harmoni.
  Gringetta er ikke slik. Hun er mer kjøttfull, overbelastet med muskler som en kroppsbygger. Men hun er også en vakker jente - hoftene hennes er luksuriøse som en hestekryss, og midjen hennes er tynn.
  Gringeta var glad i å leke med blokker. Hun likte det. Hun er en så fantastisk jente. Det er vanskelig å spille terninger. Selv om de generelt sett ville oppfinne i det minste en slags spillkonsoll? Men den virkelige kampen er fortsatt mye mer interessant!
  Gringeta tok den og sang entusiastisk:
  - Jeg er en jente som brøler høyt! Og med tykk stemme - hun synger sannferdig!
  Og så slo hun den japanske "Tigeren". På grunn av det mer pansergjennomtrengende prosjektilet har den tyske stridsvognen en fordel. Og så er kaliber og løpslengde den samme.
  Riktignok lover de å gå inn i serien med nye våpen. Med kortere løp, men med høyere munningshastighet.
  Gringeta drømmer om å få en bedre pistol. Den lange tønnen skaper fortsatt problemer, spesielt hvis kampen foregår i skogen. Men krigeren mister ikke motet.
  Malanya rabler til japanerne med et maskingevær. Passer samurai og kinesisk. Han blotter tenner og kvitrer:
  - Galt imperium! Ingen vil stoppe oss! Ingen vil beseire oss!
  Også en jente med fremragende data. Og hvordan den skyter! Nøyaktig klipper ned militantene i imperiet av den stigende solen.
  Hva var vennene dine i går? Og nå trivielle fiender! Og det er ingenting du kan gjøre med det!
  Matilda plystret, stakk ut tungen, følte seg som en kobra. Synd hun bare er en enkel sjåfør. Og jobben hennes er ikke den mest interessante. Undertrykk noen. Skade noen. Men sjelen krever noe annet. Mer enestående!
  Matilda sier irritert:
  - Det blir britisk flagg over alle hav!
  Jane bekreftet rasende:
  - Selv om vi er under tysk okkupasjon, vil vi aldri bli slaver!
  Da kjemper også de sovjetiske jentene, og gjenerobrer desperat det sørlige Sakhalin og Kurilryggen.
  Alenka og teamet hennes okkuperte et brohode over Amur-elven. Og det var fem jenter under angrep.
  Men disse jentene vet - hvis du vil overleve i varmen, sørg for å kjempe barbeint og i bikini. Og du kan til og med uten BH. Og da vil ingen djevel overvinne deg.
  Alenka kaster en granat mot japaneren med bare foten, og synger:
  - Å, skjebne, min skjebne, å skjebne!
  Anyuta kastet også bena, en dødsgave, med bare fingrene og kvitret:
  Hvorfor er du streng mot meg?
  Brennende Alla ga en granat med sin bare hæl. Hun vred stålemnet og kvitret:
  - Jeg kan ikke tro at du forstår!
  Maria tok den og kastet med bare fingrene tingen som dreper, og sa humrende:
  - Å, skjebne, min separasjon er skjebne! Jeg finner en mann bare i en kiste!
  Og jenta lo...
  Matrena ga en haug med granater med bare føtter. Skjøt ned en japansk tank og hveste:
  - Å, folkens ... Det er bare kvalmt av dere!
  Elena sukket tungt. Og igjen kastet hun en granat med barfoten. mars blir solen varmere. Mye bedre enn om vinteren. Optimismen vokser.
  Selvfølgelig, hvis Japan ikke hadde angrepet USSR i løpet av det førtiandre året, ville det vært bedre.
  Da kunne den røde hæren gjøre slutt på nazistene, eller i det minste stoppe dem. Og landet til Rising Sun har forvirret alle planer. Og ekstremt lumsk.
  Elena sparket. Hun slo hodet til samuraien og knirket:
  - Ny speider!
  Og det så morsomt ut. Hvordan de beseirede japanerne faller. Og mange av dem. Full av kinesisk. Det er synd at krigen med Det tredje riket ikke stoppet litt tidligere.
  Alenka hvisket:
  - Solfylte Georgia, mitt opprinnelige Kaukasus! Det er et høyt fjell, jeg mater sauene!
  Og igjen bukket jenta med sin bare hæl under for dødens gave.
  Japan, ni måneder etter krigens begynnelse, ble tatt til fange.
  Og krigen tok slutt ... Stalin kom tilbake til det sørlige Sakhalin og Kurilryggen, og en del av Manchuria.
  Så kom tiden for en varig fred. Stalin døde... Så, og Hitler døde i 1959... Men situasjonen på planeten Jorden var stabil, sterk og velstående. Og alt var veldig bra. Og menneskeheten erobret verdensrommet og bygde kommunismen.
  
  TJETENSK ADMIRAL MAKAROV
  Den 7. november 1999 døde Akhmad Kadyrov som følge av en utilsiktet beskytning fra russisk artilleri. En av de latterlige ulykkene som endrer historiens gang. Det er mulig at admiral Makarovs tilfeldige død fra en russisk gruve førte til Romanov-dynastiets fall, og det sosiale systemet i Russland ble endret. Og så ventet en lignende ulykke for Vladimir Putin. Og selvfølgelig en rekke konsekvenser på grunn av dette.
  Først av alt anklaget teip Kadyrov at de russiske troppene gjorde det med vilje og brøt ut av de føderale. Og ikke bare denne teipen, men også Yamadayev-brødrene. Kampene om Gudermes brøt ut igjen. Frigjøringen av Tsjetsjenia som nettopp hadde begynt, som hadde gått så bra, stoppet plutselig opp. Gudermes havnet bakerst i de russiske troppene, og det brøt ut en skikkelig krig i ham. Som et resultat avtok operasjonen for å omringe Groznyj kraftig. Og kampene var veldig harde. Tsjetsjenere sluttet å forlate byene sine og kjempet til døden. Nå var hele Tsjetsjenia forent mot de føderale troppene. Og Vesten har sammen med den islamske verden økt presset kraftig. Putin ble sta, uvillig til å forhandle med Maskhadov, men krigens gang ble langt mindre vellykket. Og de russiske troppene led alvorlige tap.
  Og Vesten og USA innførte sanksjoner. Kommunistene utnyttet også øyeblikket og foreslo mistillitsvotum til regjeringen. Apple støttet ideen. Og statsdumaen samlet stemmer for en avstemning. Putin, stilt overfor dette, avbrutt offensiven mot Tsjetsjenia. Partisanangrep intensiverte kraftig.
  Bistanden til tsjetsjenerne økte også... Tapene av russiske tropper vokste. Og slik fant valget til statsdumaen sted. Unity-blokken seiret ikke. På den annen side vant "For Victory"-blokken til kommunistene en jordskredseier. Andreplassen ble tatt av "Fatherland-All Russia". En slik situasjon. Merkelig nok kom den svakere ytelsen til Unity-blokken til fordel for Zhirinovsky-blokken, som tok tredjeplassen. Men Union of Right Forces kom frem, og klarte svakt ikke å ta femprosentbarrieren. Apple gjorde det litt bedre.
  Generelt har parlamentet blitt enda mer opposisjonelt enn før. Og viktigst av alt, opposisjonen viste seg å være mer samlet. OVR og kommunistene og Yabloko forente seg. Det liberale demokratiske partiet og Unity prøvde å blokkere....
  Putin har senket ratingen noe. Jeltsin har ikke dratt ennå. Selv om spørsmålet om en etterfølger fortsatt er i luften. Andre alternativer foruten Putin, som fortsatt hadde en form for rating, virket for risikable.
  Valgkampen har startet. Gennady Zyuganov rangerer først, etterfulgt av Vladimir Putin, Primakov og Zhirinovsky, deretter Yavlinsky. General Lebed gikk ikke til presidentvalget. Og dette ga Vladimir Zhirinovsky noen sjanser til tredjeplassen.
  Men Primakov sank. Det er ikke klart om han skal stille som presidentkandidat eller ikke. Luzhkov kunne også prøve. Og plutselig rykket også Moskvas borgermester frem.
  Valgene var rike på begivenheter.
  Ikke uventet gikk også Boris Nemtsov til presidentskapet. Og det ga også intriger.
  Den russiske hæren i Tsjetsjenia er grundig fastlåst. Grozny og Gudermes ble ikke tatt. Og bombingene førte til at det ble innført tøffe sanksjoner mot Russland.
  Jeltsin, som fortsatt var president, beordret likevel at forhandlinger skulle begynne og krigen suspenderes. Så han blødde allerede. Og hvor mange mennesker kan bli drept.
  Zyuganov foreslo igjen et mistillitsvotum til regjeringen. Alle fraksjoner, selv det liberale demokratiske partiet, støttet denne ideen. Zhirinovsky anklaget Vladimir Putin for ubesluttsomhet og svakhet. Jeltsin, som var alvorlig syk, ønsket ikke en stor krig ... Og han beordret uventet Putin til å møte Maskhadov. Han holdt et møte... Tsjetsjenerne krevde å gå tilbake til Khasavyutor-avtalene og trekke tilbake tropper fra Tsjetsjenia. Så vi ble ikke enige om noe.
  Og statsdumaen tok nok en gang og reiste spørsmålet om mistillit til regjeringen. Jeltsin bestakk Zhirinovsky ved å tildele ham rangen som general og tildele ham en stjerne til helten i Russland. LDPR stemte ikke for mistillits, men opposisjonen hadde likevel nok stemmer. Og det var mistillit.
  Nå måtte Jeltsin sparke Putin. Mikhail Kastyanov ble skuespiller. Vi trengte en ny statsminister. Men å finne noen som passer statsdumaen er vanskelig.
  Til slutt, etter to ukers nøling, foreslo Jeltsin Moskva-ordfører Luzhkov.
  Dette passet i det hele tatt til statsdumaen ... Og folket også. Ordføreren i Moskva ble statsminister og trakk seg fra presidentvalget.
  Og Putin mistet til slutt vurderingen, og samlet knapt en million underskrifter.
  Så spilte han hovedrollen til fordel for Maxim Primakov. Vladimir Zhirinovsky støttet også Primakov. Og Yavlinsky også...
  Til slutt ble valget holdt og Zjuganov og Primakov kom inn i andre runde med nesten like mange stemmer. Zyuganov hadde imidlertid litt mer. Men nesten alle kandidatene støttet Primakov. Og han beseiret lederen av kommunistene i andre runde.
  Slik endret makten seg i Russland. Selv Jeltsin beordret tilbaketrekking av tropper fra Tsjetsjenia. Og krigen i Kaukasus tok slutt. Så gikk alt som i den virkelige historien.
  Primakov fulgte en moderat liberal økonomi. USA kom inn i krigen i Afghanistan og Irak. Oljeprisen har steget. Og økonomien vokste.
  Primakov tjente to perioder og sluttet i 2008, fornyet ikke kreftene. Og hva? Han er allerede syttini år gammel og er ikke ved god helse. Tronen ble etterfulgt av ordfører Luzhkov. Dette tallet var mer eller mindre et kompromiss.
  I Tsjetsjenia, etter tilbaketrekningen av russiske tropper, begynte krigen snart igjen mellom Maskhadov og Shamil Basayev, og Salaman Raduyev. Wahhabiene støttet Basayev. Krigen varte i halvannet år. Og det var mye ødeleggelse. Maskhadov mistet og flyktet. Shamil Basayev ble midlertidig et amin. Men Salman Raduev og Yamadayevs og Kadyrovs reiste seg mot ham. Og igjen krigen. Wahhabiene delte seg også. Shamil ble drept i 2006. Og Salman Raduev ble et amin for en stund. Men han ble drept i 2008. Og i Tsjetsjenia var det krig og massakre. Ordføreren i Moskva, Luzhkov, tilbød bistand til en av partene i bytte mot en retur til Russland. Dette passet tsjetsjenerne.
  Luzhkov annekterte Tsjetsjenia og vant, til tross for økonomiske problemer, lett valget i 2012. Men da oppsto det problemer. Yuri Luzhkov var mer pro-vestlig enn Putin, og tok ikke Krim fra Ukraina. Noe som imidlertid ikke skapte noen spesielle problemer for ham. Men oljeprisen falt fortsatt. Og Luzhkov ønsket en ny periode. Og holdt folkeavstemning. Utvidet sitt mandat. Og med vanskeligheter vant han valget i 2016 ... Han gikk for en annen periode med en skandale og sammenstøt. Og så døde han i 2019.
  Tidlige valg var konkurransedyktige. Og i to runder... Under Luzhkov gikk Deribaska, statsministeren og en representant for kommunistpartiet videre til andre runde.
  Valget ble uventet vunnet av den uavsettlige lederen for kommunistpartiet i den russiske føderasjonen Gennady Zyuganov. Alt ville være bra, men i 2020 kom koronaviruset til Russland. Men kommunistene var ikke klare for det.
  Men alle dårlige ting kommer til en slutt. Og Gennady Zyuganov brakte på en eller annen måte Russland ut av blindveien. I 2023, nytt presidentvalg i Russland. Zyuganov oppfører dem selvfølgelig ikke ærlig og ønsker ikke å forlate. Generelt er presidentene i Russland en gammel mann. Og Jeltsin var allerede seksti, og Primakov var enda eldre. Og Yuri Luzhkov regjerte til en alder av åttitre, og døde i sin stilling. Og Zyuganov er allerede ganske mange år gammel. Han ble president i en alder av syttifem, og nå er han syttini.
  Men valget holdes i henhold til reglene, når konkurransen er minimal, og Zyuganov er mye lettere i denne forbindelse. Dessuten ønsker Zyuganov å gjøre barnebarnet til sin etterfølger.
  Og igjen seieren til lederen av kommunistene. Gammel, syk og ikke særlig god tenkning.
  Men i 2025 fløy russerne endelig til månen. Det var i hvert fall en fryd. Verdensøkonomien vokser igjen og har blitt relativt stabil.
  I USA trakk Joe Biden seg som president i USA i 2024 og ble erstattet av en svart kvinne. I Ukraina, siden det ikke var noe tap av Krim og krigen i Donbass, tilbrakte Petro Porosjenko alle to perioder. Og grunnloven ga ham ikke mer. Etter ham ble Vitali Klitschko president i Ukraina.
  Kina styres fortsatt av Xi Ze Ping. Politikken er balansert. Tsjetsjenia som en del av Russland er noe gjenoppbygd. Vladimir Putin fikk, etter å ha forlatt stillingen som statsminister, en stilling i regjeringen under president Primakov.
  Men han fikk bare stillingen som justisminister. Putin jobbet i dette innlegget, og kom overens med alle frem til 2008. Så ble han pensjonist. Og ikke lenger engasjert i politikk.
  Vladimir Zhirinovsky tok stillingen som innenriksminister under president Primakov. Han jobbet frem til Luzhkovs presidentskap. Han steg til rang som general for hæren. Så vendte han tilbake til LDPR-fraksjonen. Var en typisk lommeopposisjon. Luzhkov var grei med det. Vladimir Zhirinovsky deltok i alle presidentvalgene i Russland bortsett fra 2004, da han var minister, og det ville være ubeleilig.
  Vladimir Volfovich gjorde en god karriere, og fikk respekt fra mange.
  Grigory Yavlinsky jobbet i regjeringen under Primakov. I 2008 ble han oppsagt. Siden den gang har han vært i opposisjon, men han kunne ikke lenger velges inn i parlamentet. Fikk noen priser.
  General Swan i dette universet slapp unna en absurd død. Men guvernøren i Krasnodar-territoriet kunne ikke velges for en annen periode. Han trakk seg tilbake og begynte å skrive memoarer og skjønnlitteratur. Alexander Ivanovich ble spesielt forelsket i den alternative historiesjangeren. Han ble en av de mest populære forfatterne i Russland og tjente millioner. Og noen av romanene hans er filmatisert.
  Lebed gikk ikke inn i politikken, han hadde nok penger og berømmelse, og hodet hans gjorde i det minste ikke vondt.
  Shoigu jobbet en tid som minister for krisesituasjoner. Men i 2003 ble han avskjediget. Jeg prøvde å stille som guvernør og opprette mitt eget parti. Fikk litt interesse, men kom ikke inn i statsdumaen. Så forlot han politikken for næringslivet.
  Matvienko ble ikke ordfører i St. Petersburg. Men hun jobbet som visestatsminister under Primakov. Hun ble pensjonist i 2008. Etter det gikk hun i virksomhet med sønnen, og deltok ikke i politikken.
  Rogozin ble liggende på sidelinjen, og fikk ingen innlegg. Han forsøkte uten hell å bli en stedfortreder for statsdumaen igjen. Men majoritærvalget ble avlyst, og partiet hans tok ikke barrieren.
  Lukasjenka har lenge vært på vei til russiske presidenter. Han passet mer eller mindre Zyuganov. Men likevel viste det seg å være en upålitelig alliert. Og i Russland begynte de å lete etter en erstatter. De fant en ung kommunist og forfremmet ham. Som et resultat brøt det ut en trefning, og Lukashenka arresterte vinneren.
  Og Russland har innført sanksjoner mot Hviterussland. Og Lukasjenka forlot OBKB og ba om å bli med i NATO. Her er en slik kollisjon. Lukasjenka er ennå ikke tatt opp i NATO, men et par baser er plassert på Hviterusslands territorium. Så det ble mer alarmerende på de vestlige grensene.
  Verden som helhet forble med sine problemer, og ble ikke bedre. Imidlertid er det verre også. Gennady Zyuganov bemerket at en gammel hest fortsatt er bedre enn et ungt esel.
  Kommunistpartiet forble regjerende, og styrket til og med sin posisjon. Filippinene fikk ny president, der den legendariske bokseren Pakio ble president. Og dette er også en ny overraskelse.
  Vitali Klitschko etter Maidan, likevel besluttet å returnere, situasjonen i Ukraina er fortsatt roligere og holdt en annen mot Stevenson, som ble verdensmester. Vitali Klitschko ble verdensmester for fjerde gang ved å gjenta resultatet til Hollyfield, og gikk samtidig inn i historien som verdensmester og samtidig ordfører. Deretter holdt han et frivillig forsvar av tittelen, og avsluttet også kampen med knockout. Så avsluttet han til slutt karrieren og satte nok en tungvektsrekord - å vinne fem mesterskapskamper etter førti år.
  I alle fall var Vitali Klitschko mer vellykket og lykkelig i denne verden.
  Wladimir Klitschko beseiret også Tyson Fury. Og så hans kollega fra Ukraina i en episk kamp. Men kampen med Denotheus Wyder kunne ikke organiseres. Vladimir beseiret fortsatt Brown, og til slutt, førtien år gammel, tapte han mens han forble favoritten til Anthony Joshua, og avsluttet karrieren midlertidig.
  Men så kom han tilbake i 2021 og, etter å ha vunnet tre kamper, brøt han rekorden til George Foreman.
  Slik ble verden.
  
  ET ANNET ALTERNATIV DER JAPANENE ER MYE MER HELDIGE
  Slaget ved Midway skulle uansett vinnes av Japan. Men det er ikke et faktum at samuraien vil åpne en andre front i denne varianten. Og derfor kunne det gått litt annerledes.
  La oss si at Stalingrad gikk som i virkelig historie. Og ikke mye har endret seg. Britene gjennomførte Operasjon Torch uten amerikanske tropper. Rommel er ødelagt. Riktignok ble ikke landingen i Marokko realisert. Tyskerne, etter å ha overført visse styrker fra Europa, klarte å stoppe den britiske offensiven.
  Montgomery snublet over hardnakket motstand og stoppet. Tyskerne holdt linjen en stund. Så begynte de å overføre ytterligere styrker til Afrika. Rommel startet et motangrep og presset britene litt, men Montgomery trakk seg tilbake til en forsvarslinje i Libya. Fronten har stabilisert seg.
  I juli i det førti-tredje året forsøkte nazistene å bryte gjennom det sovjetiske forsvaret på Kursk-bulen. Siden japanerne erobret Hawaii-øyene, stoppet amerikanerne nesten luftangrep på tyske byer og fabrikker. Dette tillot tyskerne å produsere noen flere stridsvogner, spesielt Tigers og Panthers.
  Fire hundre flere kjøretøy deltok i Kursk Bulge, så vel som mer betydelige luftfartsstyrker. I tillegg overførte Hitler ytterligere seks infanteridivisjoner fra Frankrike og fjernet noen av kanonene fra Atlanterhavsmuren.
  Dette styrket den tyske grupperingen. Offensiven begynte omtrent som i virkelig historie, men siden nazistene var noe sterkere, oppnådde de stor suksess. Det var imidlertid ikke mulig å lukke ringen rundt den sovjetiske grupperingen. Selv om selve Fritz-offensiven varte i tjue dager og ble avsluttet først 25. juli. Deretter startet de sovjetiske enhetene en motoffensiv. Og kampene varte lenger.
  Tyskerne i Afrika var i defensiven. De slapp å bruke energien sin på Italia, og mer utstyr ble levert til fronten, så bombingen uten amerikanerne var mange ganger svakere.
  Japan fortsatte å vinne. Så den amerikanske kommandoen gjorde flere og flere feil, og de hadde det for travelt med å gjenerobre Peru havn. Dette førte til det rådende synspunktet - Amerika trenger ikke Europa. I takknemlighet for dette sluttet de tyske ubåtene praktisk talt å angripe amerikanske skip.
  Den røde hæren tok derfor først i slutten av september Orel og Belgorod, etter å ha lidd store tap. Og midlertidig stoppet kampanjen. Det var imidlertid ingen grunn til panikk ennå. En regnfull høst fulgte etterfulgt av vinter. Og det skulle komme nye seire til den røde hæren. Da Hitler innså dette, tilbød Hitler Stalin en våpenhvile. Som, la oss ta en pause!
  Hvor mange av gutta våre ble drept under det siste slaget? USSR og Det tredje riket kjempet i tre måneder. Tapene til den røde hæren var større enn i virkelig historie, og Wehrmacht var ikke mindre. Begge sider ble blødd.
  Men nazistene økte produksjonen av utstyr, de klarte å komme seg noe. Det skal bemerkes at i stridsvogner var andelen tap i favør av nazistene, og siden produksjonen deres viste seg å være høyere enn i virkelig historie, gjorde tyskerne opp for skaden. I defensive kamper viste Panther seg å være en god tank. Dens langløpede og hurtigskytende pistol med utmerket optikk for sin tid var i stand til å ødelegge sovjetiske stridsvogner.
  I tillegg penetrerte ikke trettifire Panthers, Tigers, Ferdinands i pannen, og det var fortsatt for få tunge stridsvogner til å påvirke forløpet av kampene.
  Stalin avviste en våpenhvile med Tyskland. I slutten av oktober gjenopptok sovjetiske tropper sin offensiv mot Kharkov og Smolensk. Tyskerne gjorde veldig hardnakket motstand. De hadde et sterkt forsvar, spesielt i sentrum, og generelt forventet de de sovjetiske enhetenes fremmarsj i disse retningene.
  Merkelig nok, men sammenlignet med den virkelige historien tillot en større mengde utstyr, spesielt fly og stridsvogner, tyskerne å motstå mye mer effektivt. I tillegg, med flere reserver, handlet nazistene mer rolig, skyndte seg ikke rundt under den sovjetiske offensiven, langs frontene, men ledet reservene mer konsekvent og stolte på mer avansert og forsvar i dybden. Et par dusin ekstra divisjoner reddet på grunn av mangelen på en italiensk front, og i Afrika hadde Montgomery ingen hast, og tyskerne gynget ikke båten. Intensiteten av krigen med Storbritannia falt kraftig.
  Det var ennå ikke snakk om en separatfred, men åpenbart bremset Churchill bombingen, tilsynelatende regnet med at Sovjetunionen og Det tredje riket utmattet hverandre så mye som mulig.
  Utgivelsen av våpen fra Tyskland og satellittene viste seg å være nesten en tredjedel høyere enn i virkelig historie. Dette gjorde det mulig å lappe opp hull og, ved å stole på tette forsvar, å motstå relativt vellykket. Situasjonen ble forverret av det faktum at den sovjetiske kommandoen var på offensiven, der Fritzene allerede ventet på dem, og klarte å slå seg ned i defensiven.
  Som et resultat var selve fremrykningen ekstremt sakte og kostet store tap. Krigen begynte på en eller annen måte å ligne første verdenskrig, da forsvaret viste seg å være sterkere enn angrepet, tapte den angripende siden mer, og frontlinjen ble inaktiv som et resultat.
  Sovjetiske tropper avanserte i gjennomsnitt en til to kilometer om dagen, noe som gjorde at tyskerne kunne få fotfeste, men nye stillinger, og beholde forsvaret.
  Det var ikke mulig å komme inn i operasjonsrommet.
  Kharkov ble imidlertid tatt i begynnelsen av desember etter voldsomme bykamper. Tyskerne økte produksjonen av luftfart. Focke-Wulf og ME-309 klarte å motstå de svakere sovjetiske jagerflyene. Spesielt farlig var ME-309 med syv våpenplasseringer og høy hastighet. Og Focke-Wulf med rustning og god beskyttelse er en seig maskin med seks luftkanoner.
  Tilstedeværelsen av kjøretøy med slike våpen førte selvfølgelig til at nazistene fikk en fordel i luften. Den dårligste manøvrerbarheten ble kompensert av den høye hastigheten under et dykk, som gjorde det mulig å rømme når man gikk inn i halen, og kraftig bevæpning gjorde det mulig å skyte ned flyet fra første innflyging. I tillegg utviklet tyskerne spesielle taktikker for kamp med sovjetiske kjøretøy for å bruke kraftigere våpen og høyhastighets tyske fly.
  Den nyeste Yu-288 bombefly viste seg også veldig bra. Denne maskinen er både rask og fraktet en stor bombelast. Focke-Wulf viste seg å være et sterkt frontlinjebombefly, overlegen PE-2 på alle måter.
  I slutten av desember var de sovjetiske troppene utmattet og ble tvunget til å stoppe på grunn av store tap. Mens tyskerne fortsatt holdt Smolensk, og en del av venstrebredden av Ukraina. Og det som er mest betydningsfullt - forekomster av bauxitt og legeringselementer. Tapene til de sovjetiske troppene i stridsvognene viste seg å være så håndgripelige at Mainstein satte i gang et motangrep, og var til og med i stand til å gjenerobre Kharkov, og danne en gryte for de sovjetiske troppene. Men i januar-februar satte de sovjetiske troppene i gang motangrep, og var i stand til å gjenerobre den lidende Kharkov igjen. Men i mars var den røde hæren utslitt og ble tvunget til å avbryte offensiven.
  Det ble en pause ... Begge sider led for mange tap. I tillegg ønsket Stalin å fylle opp hæren sin med sterkere og mer avanserte T-34-85 og IS-2 stridsvogner. Riktignok fylte tyskerne også på med mer avanserte og kraftige "Panther" -2 og "Tiger" -2. Stalin regnet også med de mer avanserte LA-7 og Yak-3. Men tyskerne, som svar, lanserte den siste modifikasjonen av TA-152 i stedet for Focke-Wulf, og det som er spesielt ubehagelig er jetflyet ME-262. Det siste flyet med tanke på fart, rustning og bevæpning hadde ingen sidestykke. Sannheten var dyrere, og var mer arbeidskrevende i produksjonen.
  Men på den annen side skapte tyskerne også HE-162, som er billig, manøvrerbar, relativt enkel å produsere og også reaktiv. Stalin har ennå ikke vunnet den tekniske konkurransen. Storbritannia kjempet krigen ekstremt passivt. USA har ennå ikke klart å gripe initiativet fra japanerne.
  Den 25. juni, etter å ha samlet styrke, gikk den røde hæren til offensiv i sentrum. Først klarte sovjetiske tropper å trenge gjennom forsvaret, men så ble de involvert i kampene om Smolensk. En typisk feil for de røde generalene er å ta byer innen en bestemt dato. Og prøv, ta en godt befestet by, med en mektig garnison og forsvar.
  Offensiven til de sovjetiske troppene satt fast da tyskerne overførte ytterligere styrker og begynte å motangrep. Kamper igjen, som i første verdenskrig, ble posisjonelle og veldig viskøse. Hitler viste uvanlig forsiktighet. Kanskje han regnet med et mirakelvåpen og den siste tekniske utviklingen og hadde derfor ingen hast. Sannsynligvis spilte også ønsket om å redde arisk blod, som tyskerne allerede hadde mistet mye, en rolle. Ja, og forsvaret av nazistenes stridsvogner er mye mer effektivt, spesielt den brytende "Tiger" -2.
  Kampene i sentrum pågikk til senhøsten. Stalin viste sta og ønsket å utvikle suksess. Men i dette tilfellet fant jeg en ljå på en stein. Tapene til de sovjetiske troppene var enorme. Tyskerne, som forsvarer, tapte litt mindre. Panther-2 viste seg å være en god tank. Dette kjøretøyet var ganske godt beskyttet i pannen og hadde en utmerket pansergjennomtrengende pistol, og samtidig grei kjøreytelse.
  Den overgikk merkbart T-34-85 når det gjelder våpenkraft, frontbeskyttelse, og var ikke dårligere i hastighet og manøvrerbarhet. Selv for IS-2 er den tyske maskinen en farlig fiende, som slår på betydelig avstand.
  På grunn av hyppige sammenbrudd, like våpen, bare en liten fordel i forsvaret, var ikke King Tiger i den beste kontoen. En tyngre modifikasjon av "Panther" -2 tok igjen "Tiger" -2 i forsvar og overgikk i kjøreprestasjon. Snart forenet tyskerne produksjonen nesten utelukkende på "Panther" -2 som veide femti-en tonn med en motor på 900 hestekrefter.
  Denne tanken passet mer eller mindre til militæret. Den røde armé oppnådde ikke seier og stoppet fremrykningen. Vinteren kom. Tyskerne hadde stridsvogner av "E"-serien, og nye jetfly. Det ble slagutveksling. Storbritannia holdt seg passive, USA har allerede begynt å få noe mot Japan. Stalin, som så at mens Sovjetunionen spilte rollen som kanonfôr, aksepterte og tilbød til og med Hitler en våpenhvile. Som, la nazistene vende seg til Vesten og kapitalistene er i krig.
  Lederens regnestykke var lumsk og enkel. Hitler var enig i denne vendingen. Og nå, i februar i det førti-femte året, gikk tyske tropper til offensiven i Libya. Og de hadde suksess der. I kamper viste det seg at tyske stridsvogner var engelske overlegne, og jetfly var helt ute av konkurranse. USA har ennå ikke gått inn i kampen. I kampene ble hovedrollen spilt av Panther-2 og E-100, samt modifikasjonen av Tiger-2 med et lite tårn og tykkere rustning med en kraftig motor. Den engelske "Churchill" er ikke dårlig i rustning, men heller svak i bevæpning. "Cromwell" trekker ikke i det hele tatt. Og Challenger, den eneste stående tanken, er ikke med i masseserien.
  Men det viktigste er kvaliteten på troppene. Tyskerne, etter å ha bestått testen med ild og jern på østfronten, er mye mer kampklare enn de britiske troppene. Spesielt kolonidelingene. Og de tyske enhetene gikk til offensiven. I mars ble Egypt tatt til fange. Og så gikk tyskerne inn i Midtøsten, fanget Irak, Kuwait og deretter Saudi-Arabia.
  Hitler ville ikke ha noe imot å reise til India, gjennom Iran, men Stalin, hvis tropper fortsatt var i Iran, var ikke enig.
  Tyskerne gikk til offensiven og rykket frem gjennom Sudan. Og videre til Etiopia og Somalia. Og derfra til ekvator. Omtrent sytti divisjoner av Wehrmacht deltok i offensiven. Og Storbritannia hadde ikke slike krefter til å motarbeide Det tredje riket.
  Tyskerne erobret også Gibraltar. Overfallet viste seg å være forbigående, og nesten lynrask. Jet-angrepsfly, samt helikoptre, deltok også i offensiven. Afrika sto i fare for totalt tap av Storbritannia.
  Men Stalin er ikke så enkel. Tilbaketrekking av Storbritannia fra krigen er for farlig for USSR. Og den røde hæren gikk til offensiv i juni 1945. De svekkede tyske troppene i øst tålte det ikke og bukket under for presset. Nazistene, som ikke var i stand til å tåle det, rullet mot vest. Den røde hæren var i stand til å frigjøre Smolensk, Kiev, og gikk inn i Hviterussland. Etter å ha overført ytterligere styrker fra Afrika, klarte tyskerne med store vanskeligheter å stoppe offensiven til de sovjetiske troppene. De nye tyske stridsvognene i E-50-serien, som ikke hadde like, deltok i kampene. I tillegg ga nazistene et distraherende slag fra Tyrkia. Og Tyrkia selv, under press fra Tyskland, angrep Sovjetunionen. Dermed ble situasjonen mer komplisert igjen.
  Problemet var at T-54 ennå ikke hadde kommet inn i serien, og T-34-85 var allerede klart utdatert på bakgrunn av E-serien og til og med Panther-2.
  Om vinteren slo sovjetiske tropper fortsatt til, men kunne ikke oppnå betydelig suksess. I tillegg begynte diskoteker å ta del i kampene ... Det eneste som ble bedre var amerikanernes suksess mot Japan. Til slutt klarte Yankees å gjenerobre Peru havn, og initiativet i Stillehavet begynte å gå over til Amerikas side.
  Men dessverre, amerikansk hjelp kan være for sent. På våren det førtisjette året gikk tyskerne til offensiven ved å bruke fordelen av E-stridsvogner over trettifire. Sovjetiske tropper, herdet av kamper, motsto veldig sta. Den røde armé var heroisk og tungt fylt med artilleri. Spesielt 100 mm anti-tank kanoner. Og gravde seg inn.
  Tyskerne klarte å ta Kiev tilbake og presse den røde hæren tilbake utover Dnepr. Men det var på denne vannbarrieren at de sovjetiske troppene bygde et ugjennomtrengelig forsvar.
  Tyskerne kjempet hele sommeren og høsten, men klarte ikke å knekke de sovjetiske troppene. Bare de klarte å blokkere Leningrad igjen. Men nazistene tok ikke selve byen. Vinteren gikk i slagutveksling. Amerikanerne beveget seg sakte over Stillehavet, og så langt har de ikke brukt atomvåpen.
  Om våren forsøkte tyskerne igjen å rykke frem. De brukte "E"-seriens tanker, de nyeste maskinene som veide sytti tonn. USSR ga ut IS-7, som var i stand til å motstå mastodonter. Middels stridsvogner T-54 begynte også å dukke opp.
  Storbritannia intensiverte også, og startet en offensiv i Ekvatorial-Afrika. Her hjalp også de amerikanske bakkeenhetene til. For krigen i Stillehavet trengte ikke amerikanerne mange tropper og stridsvogner. Så de begynte å presse nazistene ut av Afrika. Nå forsto de allierte at det ikke ville være mulig å sitte ute, og at fienden skulle knuses og presses. Om sommeren og høsten klarte USA og Storbritannia å ta tilbake en betydelig del av Afrika, og til og med drev tyskerne ut av Somalia og Etiopia.
  Tyskerne var ikke i stand til å utvikle en offensiv mot Moskva, fast i posisjonskamper. Om vinteren slo Stalin til mot Tyrkia. Den røde hæren beseiret de osmanske troppene og fanget Kars, Erzurum og Tanrog. Tyskerne ble tvunget til å overføre betydelige styrker for å redde den allierte. Men den røde hæren, etter å ha slått uventet til nær Leningrad, vant en stor seier der.
  Året 1948 kom... Om våren forsøkte tyskerne å rykke frem igjen. De klarte å lage en original pyramideformet tank ugjennomtrengelig fra alle skytevinkler. Og med denne maskinen var det knyttet store forhåpninger. Kampanjen startet i mai. Etter to måneder med hardnakket kamp, nærmet nazistene seg til Smolensk.
  Pyramidale stridsvogner viste sin kampeffektivitet, men ble ofte sprengt av miner. Tyskerne klarte ikke å ta byen og omringet den. Men i Afrika oppnådde de allierte store suksesser, og drev tyskerne ut av Egypt. Japan ble også beseiret, og mistet mange øyer og Filippinene. Om høsten rykket tyskerne videre i øst, i sentrum, og nærmet seg igjen Leningrad.
  Tysk luftfart var fortsatt sterkere enn den sovjetiske, spesielt i kvalitet. Men på slutten av 1948 begynte MIG-15 å ankomme fronten. Den sovjetiske jetmaskinen var underlegen tyskeren i fart og bevæpning, men den var mer manøvrerbar. Amerikanerne forbedret også prestasjonene sine. Vinteren 1949 presset sovjetiske tropper tyskerne tilbake fra Leningrad og presset dem tilbake til Smolensk.
  Og amerikanerne drev sammen med britene nazistene ut av Afrika. Våren 1949 trakk også Tyrkia seg ut av krigen.
  Det tredje riket mistet også kontrollen over Midtøsten. Nazistenes stilling forverret seg. De turte ikke rykke frem i øst, men gikk over til et tett forsvar. Sovjetiske tropper, ved å bruke T-54 og IS-7 stridsvogner, prøvde å bryte gjennom forsvaret til Wehrmacht. Men nazistene holdt fast i blokken. Et alliert forsøk på å lande i Spania endte også i fiasko. Operasjonen gikk noe bedre på Sicilia, hvor man ved hjelp av den lokale mafiaen oppnådde suksess. Det har allerede vært det ellevte året siden begynnelsen av andre verdenskrig.
  Alle land er ekstremt utslitte og ekstremt slitne. Den globale økonomien var overbelastet. Og alle ville avslutte kampen så fort som mulig. Spesielt sterkt avmagrede tyskere og russere.
  Stalin tilbød Hitler fred på betingelsene av nullalternativet: en retur til de tidligere grensene og en utveksling av fanger - alt for alle! Men Fuhrer gikk bare med på en våpenhvile, og ønsket ikke å gi opp det okkuperte territoriet. I tillegg ble arbeidet med å lage en atombombe allerede fullført i Tyskland, og det fantes allerede interkontinentale missiler.
  USA vurderte å bruke atombomben. Men mens de var redde for å skjemme bort i Europa. Og de droppet det i desember 1949 på Japan. Konsekvensene av ødeleggelsene var forferdelige. Og et lignende hint i Tyskland ble forstått. Führer henvendte seg til nasjonen og foreslo at spørsmålet om en verdig verden ble vurdert. Men så ombestemte han seg ... Det nye året 1950 kom. Sovjetiske tropper startet en ny offensiv ved fronten.
  Forsvaret fra tyskerne var veldig stramt. Og de allierte rykket frem gjennom Italia, hvor det var et militærkupp, og fjernet Mussolini. Men de pyramideformede tyske stridsvognene overgikk Patons og Challengers. Den amerikanske Paton, som ikke kunne trenge gjennom rustningen til en tysk tank, selv på nært hold, ga etter spesielt hardt. Og de allierte begynte å blø.
  Ja, og usårbare tyske plater påførte USA og Storbritannia enorm skade. Foreløpig opprettholdt tysk luftfart en kvalitativ overlegenhet over de allierte. Sommerlandingsforsøket i Normandie endte i fiasko. Riktignok kapitulerte Japan i slutten av august, etter atombombingen. Vesten har løst hendene. Men USA turte ikke bruke atomvåpen, så de kunne dekkes av interkontinentale ballistiske missiler fra Det tredje riket.
  Den røde armé nærmet seg Dnepr i sentrum, men ble også stoppet. Styrkene fra begge sider var utmattet til det ytterste ... Og til slutt, 25. november 1950, tilbød Truman Hitler fred, på paritetsvilkår. Det vil si at Europa forblir med Det tredje riket, med unntak av Sicilia og det som er igjen av Italia. Stalin går for et kompromiss: Sovjetunionens grenser i 1939. Det vil si at tyskerne rykker litt tilbake, gir fra seg territorium, men får noen oppkjøp.
  Frankrike, Belgia, Holland og andre merkelige forblir under tysk kontroll, men får en viss grad av autonomi. Det vil si at noe sånt som EU er under dannelse. Det tredje riket avslutter folkemordet på jøder og sigøynere, selv om noen juridiske begrensninger på deres rettigheter kan forbli. Handelsforbindelsene gjenopprettes for fullt. Land forplikter seg til å respektere andres suverenitet.
  Det pålegges ingen erstatning. Fanger byttes mot alle.
  Stalin og Hitler var så slitne at de takket ja til et slikt tilbud. USA vant mer enn andre, så de klarte å inkludere Kina og Asia i deres innflytelsessfære. Og Storbritannia, sammen med Amerika, tok Afrika.
  Tyskland har sterkt tømt menneskelige ressurser. I den introduserte Fuhrer offisielt polygami. Sovjetunionen ble stående uten territorielle oppkjøp mottatt i det trettiniende, førtiende året. Og han var alvorlig utslitt.
  
  
  AUKKSJON AV RUSSISKE SLAVER I NEW YORK
  Jentene løp og blinket med de nakne, runde, rosa hælene.
  Andriana husket dette røverkjøpet i New York. Det ble derfor foreslått til henne av en lokal, ganske stor mafiaboss. Tiden er helt riktig så mange rike mennesker har kommet sammen. Og det er fullt mulig å feste en jomfru fra Russland.
  Andriana ble lagt ut på auksjon dekket i slør og i badedrakt. For ikke å umiddelbart avsløre sin sjarm.
  Hun gikk med en viss beven. Jenter i skinnjakker gikk til høyre og venstre for henne.
  Andriana følte seg ikke så komfortabel i høye hæler. Men hun takler det ikke.
  Auksjonsrommet var veldig stort. Et stort publikum satt der: både menn og kvinner, og til og med tenåringer. Det var arabere og svarte, og asiater og hvite, og fra Russland ...
  Tid og sted ble valgt på riktig måte... Men Andriana følte seg flau foran flere tusen menn, kvinner og ungdommer, hun ville bli strippet naken som Angelica i filmen. Dette er skammelig og ydmykende! Men samtidig begeistrer det, og selve ydmykelsen gir en behagelig sløvhet i kroppen.
  Hun er som en middelalderslave, som vil bli kledd av, og tusenvis av menn vil se på henne med lystige blikk ... Å så kult!
  For en slik spennings skyld var det verdt å gå på auksjonen. Og ikke vær så trist at bare én prosent av totalbeløpet går til deg!
  Her kom hun ut i høye hæler og sengetepper. Hun er høyere enn gjennomsnittet for en kvinne, seks fot, pluss at skoene gjør henne enda høyere.
  Publikum tenner på, modellens proporsjoner... Håret hennes er bundet opp og skal senkes ned senere.
  Begynnelsen av handel er annonsert ... Beløpet er vanligvis lite, men det skyter raskt oppover.
  Her tar jentene av seg det første sløret og blotter den øvre delen av ansiktet, mens de lar det fantastiske, bladfargede håret dekke.
  Synlig var Andrianas høye solbrune, glatte panne, hennes smaragd-safirøyne. Og nesen og nedre del av ansiktet er fortsatt dekket ... Men bare utseendet til hennes uttrykksfulle øyne, der forlegenhet ble lest, og en ufrivillig skjelving fra naturlig kvinnelig skam, brakte publikum ...
  Den opprinnelige prisen for en natt med en jomfru er hundre dollar!
  Umiddelbart skrik:
  - To hundre dollar!
  - Tre hundre!
  - Fire hundre!
  - Fem hundre!
  - Ett tusen!
  Araberen i den gule turbanen gryntet:
  - To tusen!
  Amerikaneren med den gylne lenken knurret:
  - Tre!
  En forretningsmann fra Russland sa i en fyldig bass:
  - Fem tusen dollar!
  Det ble en pause ... Ikke fordi mengden av dette publikum virket for stort. Nei, det er forretningsmenn fra hele verden som er i stand til å legge ut og legge ut hundre millioner dollar for en daub av Picasso eller Van Gogh. Men de ønsker å fortsette prosessen med å kle av seg.
  Her er jentene i røde masker og skinnjakker, med hendene i tynne legehansker, og tar av seg nok et teppe. Og de åpner jentas modige hake, hennes skarlagenrøde munn, hennes grasiøse nese. Nå er hennes fantastiske engleansikt synlig i sin helhet. Og en stor skjerm i auksjonsrommet viser et søtt, jenteaktig ansikt nærbilde.
  Og publikum brøler av beundring.
  - Ti tusen dollar!
  Utbryter amerikaneren med gullkjeden!
  - Tjue tusen!
  En sjeik brøler i en grønn turban med store smaragder.
  En engelskmann i frakk utbryter:
  - Tretti tusen!
  Den juvelbesatte hinduen skriker:
  - Førti!
  En ung mann på rundt femten år i utseende, knirker og beveger fingrene i diamanter:
  - Femti tusen!
  Og igjen en pause ... Selvfølgelig, beløpet for en natt med en jomfru, og til og med, mest sannsynlig falsk, ser ikke så lite ut. Der er mer enn Andriana en for stor jente til å virke uskyldig. Men publikum er veldig rike og lunefulle. Og nå i forhandlingers hete, når han vil overgå hverandre.
  Men enda mer vil jeg se den videre eksponeringsprosessen. Og nå er det neste sløret fjernet fra Andrianas skuldre, og blottlegger den øvre delen av brystene hennes og armene. Solbrun, grasiøs, muskuløs. Den øvre delen av BH-en er allerede synlig, og skuldrene er sterke og veldig sexy på samme tid.
  Andriana grøsser igjen og vikler seg opp. Hun er mer og mer naken.
  Handelen starter igjen...
  - Seksti tusen!
  Sheikh brøler!
  - Sytti tusen!
  - Åtti!
  Uttales av en amerikaner med en gylden lenke!
  - Ett hundre tusen!
  En amerikaner med en enorm rubin på brystet knurret.
  - Ett hundre og tjue tusen!
  Ungdommen knirket igjen!
  Sjeiken i en grønn turban og smaragder brølte:
  - Hundre og femti tusen!
  Den hinduistiske rajaen blomstret:
  - To hundre tusen dollar for auksjonens stjerne!
  Og igjen ble det en pause i denne auksjonen. Publikum venter på at prisen skal avdukes og er slått på til det ytterste.
  Her tar de av seg enda et slør fra jenta og utsetter henne for hoftene.
  En tynn midje er synlig, en smal stripe av stoff på en hel bryst, og pregede fliser av en solbrun presse. Nå er Andriana nesten naken til midjen.
  Publikum bokstavelig talt brøler.
  En russisk forretningsmann med sibirsk skjegg blomstret:
  - Tre hundre tusen!
  Sjeiken i smaragdturbanen knurret:
  - Fire hundre tusen!
  Amerikaneren med Rubyen utstedte:
  - Fem hundre tusen!
  Ungdommen med diamantringene sutret:
  -Seks hundre tusen....
  Hindu Raja mumlet:
  - Syv hundre og femti tusen!
  Nok en pause... Allerede her gikk summene for alvor, men langt fra ødeleggende for oligarkene og milliardærene. Imidlertid ønsker alle ytterligere eksponering av skjønnheten. Spesielt å se bena hennes, en slik glede for menn.
  Og nå er ikke det siste sløret fjernet fra .... Og nå er de muskulære, grasiøse bena bare. Andriana ble igjen i truser, en bh i gjennomsiktige høyhælte sko. Og de sterke, solbrune bena hennes tenner menn sånn.
  Før det tordnet den tause gråhårede sjeiken med langt skjegg:
  - Millioner dollar!
  Og dette er allerede en viss psykologisk grense. Publikum lager lyd...
  Ungdommen sier med skjelvende stemme:
  - En million hundre!
  En sjeik i en turban med store smaragder nynner:
  - En million to hundre!
  Russisk oligark, med mørke briller, sier:
  - En million fire hundre!
  Amerikansk med en stor rubin:
  - Million fem hundre!
  Plutselig kommer en svart kvinne inn i sammen:
  - Millioner syv hundre!
  Sjeiken i en smaragdturban er ikke dårligere:
  - En million åtte hundre!
  Hindu Raja skriker:
  - To millioner!
  Nok en pause... Summene gikk solide. Men likevel ga de mer for arabiske hester. Og her er jenta bare for én natt. Og selv om en kolossal skjønnhet, men neppe en ekte jomfru.
  Men folk vil se håret hennes... Og Andrians lommetørkle er fjernet. Og håret hennes er gyldent, løvregn som glir fra skuldrene hennes. Og de sprer seg, så fantastiske, som solens stråler.
  Publikum er rett og slett i ærefrykt ... Og pruting kommer til live!
  Ungdommen knirket:
  - Tre millioner!
  Sjeiken i smaragdturbanen gryntet:
  - Fire millioner!
  Den svarte kvinnen ropte:
  - Fem millioner!
  Det ble en kort pause ... Beløpet var allerede anstendig. Selv om det ennå ikke er rekord for budgivning. Men likevel er dette ikke et Van Gogh-maleri, men bare en natt med en jente. La det være vakkert skrevet....
  En annen gest følger... Denne gangen fjernes BH-en. Andriana forventet dette, men plutselig følte hun en så forferdelig skam at hun begynte å gjøre motstand ... Jentene kunne ikke takle henne. To kingpins rullet opp til Andriana, og strakte armene. Så ble bh-en fjernet. Og vakre bryster ble utsatt. Og huden
  jenta glitret av svette.
  Hennes oppriktige impuls av beskjedenhet og motstand provoserte publikum sterkt. Mange trodde at dette var en ekte jomfru, og dette var enda mer spennende enn selv de rosa knoppene på brystet.
  Før det knurret den tause sjeiken i en turban besatt med diamanter:
  - Syv millioner!
  Den svarte kvinnen knirket:
  - Åtte millioner!
  Amerikaneren med rubinen bjeffet:
  - Ni millioner!
  Den russiske oligarken bjeffet:
  - Ti!
  Sjeiken i den diamantbesatte turbanen brølte:
  - Femten!
  Salen surret... Dette er allerede mer alvorlig... Men en sånn jente som holdes i hendene på store menn slik at hun ikke dekker til brystet. Hvor kult er det. Alt i alt fantastisk og rørende. Andriana er virkelig, virkelig flau, og skammer seg vilt. Og samtidig spennende og trivelig. OG
  Hvor mye hun er verdsatt!
  Det er flott!
  Og nå holder tjenestejentene henne og drar av seg den siste filletrusen ... Og nå gjenstår bare gjennomsiktige sko på Andrian.
  Og hun rykker og trekker hånden ut av ambalens klø, og dekker Venus' bryst. Han tar allerede med sine to tykke poter hånden hennes bort og blotter den.
  Andrianas ansikt er oppriktig opprørt, og hun skammer seg veldig. Tykk skarlagensfarget maling oversvømmet snuten, og dette tenner publikum enda mer!
  Svart milliardær utbryter:
  - Tjue millioner!
  Sjeik i diamanter roper:
  - Tretti!
  Amerikaneren med rubinen brøler:
  - Førti!
  Og den hinduistiske Raja sier:
  - Femti millioner!
  Sheikh med diamanter brøler:
  - Seksti!
  En svart milliardær i skinnjakke skriker:
  - Sytti!
  Russisk oligark i mørke briller utbryter:
  - Åtti millioner!
  Ungdommen skriker plutselig:
  - Nitti!
  De hveser på ham. Utrop, og du har så mye valp!
  Den svarte milliardæren i skinnjakken mumlet:
  - Hundre millioner!
  Det ble en pause ... Dette er allerede en virkelig kolossal mengde. Ja, bare for en jomfru fra Russland. Er det ikke for mye? Hvor mye skal du betale for bare én natt? Ja, du kan kjøpe en million erfarne prostituerte for det beløpet.
  Er de ikke for opptatt...
  Kushen var allerede tilstrekkelig, og auksjonarius løftet klubben og begynte å synge:
  - Hundre millioner dollar ganger... Ett hundre millioner dollar to ....
  Andriana krympet seg. Vel, hun må tilbringe natten og en relativt ung afroamerikaner. Men hun vil legge en hel million dollar i lomma! Ganske grei! Det er håp om at han er et eksempel på sjeler, og kanskje til og med en nytelse!
  Andriana følte seg spent, og i tankene hennes så hun allerede for seg en stormfull natt med en kjekk og veldig rik svart mann.
  Men så ga jenta i skinnjakker et signal ... Og de rev av henne skoene med skarpe bevegelser. De fjernet den siste delen av toalettet, og gjorde Andrian ikke bare naken, men også barbeint.
  Og bena hennes uten sko er så grasiøse og rørende, og hælene hennes er runde, rosa.
  Vanligvis, under slike auksjoner, har jenter høyhælte sko til slutten. Men Andriana, veldig sexy, og med en uvanlig ynde og perfeksjon av linjen til foten og sålen. Og hun er så søt barbeint. Spesielt når det ble vist nærbilde på skjermen ...
  Og den russiske oligarken knurret:
  - Ett hundre og tjue millioner!
  Den svarte mannen brølte:
  - Ett hundre og femti!
  En arabisk sjeik i en turban besatt med diamanter gryntet:
  - To hundre millioner!
  Det ble en spent pause...
  Auksjonarius løftet hammeren og mumlet:
  - To hundre millioner ganger... To hundre millioner to...
  Andriana ristet bare føtter og den svarte milliardæren gryntet:
  - To hundre og femti millioner!
  Den russiske milliardæren, som ikke gir etter, røpet ut:
  - Tre hundre millioner!
  Sheikh med diamanter ropte:
  - Fire hundre millioner!
  Selv om mange hadde større formuer, men å legge ut et slikt beløp i kontanter med en gang er ruin. Og det kan forstyrre produksjonen.
  Auksjonarius løftet klubben og begynte å si så sakte som mulig:
  - Fire hundre millioner ganger, fire hundre millioner to .... Fire hundre millioner tre ... og hammeren hans rykket usikkert.
  - En milliard dollar!
  Jeg hørte noen knirke!
  Og alle snudde seg... Det var en japansk mann med mørke briller som dekket halvparten av ansiktet hans. Den hadde mafiaens emblem - Yakuza!
  Alle frøs - en hel milliard!
  Auksjonarius løftet hammeren og advarte:
  - Jenta gis deg bare for én natt! Du kan gjøre hva som helst med det, bare ikke drep eller alvorlig lemleste!
  Japanerne nikket.
  - Jeg vil ikke skjemme bort!
  Og hammeren reiste seg, ordene strømmet ut:
  - En milliard ganger! En milliard to! En milliard tre! Solgt til Lord Yamamoto!
  Andriana ble løslatt. Og hun gikk helt naken og barbeint til boksen, der hodet til den japanske mafiaen satt omringet av vakter. Andriana kjente sterk frykt, og samtidig begeistring. For en milliard dollar må hun gjøre noe uvanlig, og det er kult! På den annen side har hun blitt ti millioner dollar rikere, noe som er flott!
  Så fantastisk alt ble, og nye eventyr venter på henne.
  Yamamoto bestilte:
  - Og nå pakk henne i lenker, hun trenger ikke klær!
  Andriana fniste nervøst og svarte:
  "Jeg har ingenting å tape enn mine lenker!"
  
  FORSVAR AV RYAZAN OG LANDING POPADATSEV
  Thomas Lincoln, viftet med sverdene og kuttet ned de pressende mongol-tatarene, sang:
  - Ikke bare et sverd, ikke bare en pisk! Men kronen trenger løgner! Tross alt, uten henne, og to minutter - ikke sitt på tronen!
  Terminatorgutten kjørte en vindmølle med sverdene sine, kuttet ned mongolene som klatret på veggene til Ryazan, og fortsatte å synge:
  - Noen ganger en assistent i alt,
  Noen ganger gjør det dyktig vondt ...
  Og vi kaller henne helgen
  Og kall det grusomt!
  Maria Kovaleva og Yuliana Konovalova, disse vakre og veldig muskuløse jentene, som hogget ned de presserende tatarene, plukket opp:
  - Løgn er ikke uten grunn i alle riker,
  Elsket til enhver tid...
  Løgn er vakkert når det er nyttig
  Og forferdelig når det er skadelig!
  Tom, denne kjekke, muskuløse gutten, som skjærer mot de presserende atomvåpen, kvitret:
  - Måtte vårt imperium være i ære!
  Maria Kovaleva, som kuttet ned de bosatte mongolene, bekreftet:
  - Må det være i ære!
  Og jenta kastet de bare tærne, med dødelig kraft, en ødeleggende sagflisgranat.
  Yuliana Konovalova, som skar gjennom de angripende tatarene, brølte også på toppen av lungene hennes:
  - For moderlandet og Stalin!
  Og et bart, meislet ben, som en morderisk dødsgave, som river i stykker den mongolske rati.
  Jentene kjemper, ærlig, desperat og frimodig. Og seriøst kuttet fiender.
  Selv om horden av Batu Khan virker utallige. Fire hundre tusen kavaleri klatrer på angrepet. I følge tidene til det trettende århundre - en utallig hær.
  Men de ble møtt av en landgangsstyrke av Popadans, ledet av den fungerende allmektige Gud Skaperen, Thomas Lincoln.
  Gerdas tankmannskap går allerede inn i kampen. Terminatorjenta er her.
  Fire skjønnheter på en AG-100 tank med tre kanoner og tolv maskingevær.
  De stammer fra et spill, alternativt univers, også skapt av demiurg-gutten Thomas Lincoln.
  Der, en fange i Det tredje riket, en professor med en forskjøvet psyke, hjalp Nimbul Hitler. Han skapte nemlig et våpen som fungerer for å kontrollere været. Og de tok og senket den engelske flåten i en storm. Dette ble fulgt av landsettingen av tyske tropper i Storbritannia.
  Under landingen brukte nazistene også sin handelsflåte. Som et resultat havnet dusinvis av utvalgte divisjoner i Storbritannia i august 1940. Og metropolen ble tatt til fange på ti dager.
  En legitim, protysk engelsk konge ble plassert på tronen. Og en ny nazi-regjering ble dannet. De fleste av koloniene og britenes flåte anerkjente ham.
  Führeren fikk store ressurser under kontroll. Og i frykt for at USA, som har et kolossalt økonomisk potensial, ville oppruste hæren, bestemte han at USSR ville vente. Og at Stalin ville forbli tro mot ikke-angrepspakten.
  I mellomtiden er det bedre å beseire Amerika. Island ble tatt først. Så begynte tyskerne å få fotfeste i Argentina, og derfra til Brasil.
  Nazistene bygde aktivt ubåt- og overflateflåten. De brukte ressursene til koloniene og Europa. Arbeidet akselererte spesielt kraftig etter at Speer ble Reichs minister for våpen og ammunisjon.
  Så, under hans dyktige ledelse, begynte ubåtskip å bygges mye raskere.
  Og også for å utvikle luftfarten. Den nye, mer avanserte Yu-188 ble raskt satt i serie og produksjonen ble økt. Focke-Wulf fikk raskt fart. Det var også mer avanserte jagerfly.
  Marseille har blitt en stigende stjerne. Denne piloten fikk berømmelse i kamper med amerikanske fly. Etter at han ble den første piloten som oversteg hundre og femti fly, mottok han: Ridderkorset av jernkorset med sølv eikeblader, sverd og diamanter.
  Men separasjonen av Amerika ved havet, det faktum at, med alt ønske, store overflateskip ikke kan bygges for raskt, krigen trakk ut.
  Selv om både hangarskip og slagskip ble bygget.
  Og gradvis presset tyskerne og japanerne som åpnet en andre front mot USA, beseiret amerikanerne nær Peru havn, ørneimperiet.
  Tyskerne var sterke. I 1943 fikk de et veldig sterkt ME-309 jagerfly og et Yu-288 bombefly. Som er mye sterkere enn de amerikanske.
  Hitler truet med å feie Amerika bort med bomber.
  Selvfølgelig dukket det opp tanks i serien: "Tiger", "Panther", "Lion". I andre halvdel av 1943 dukket "Panther" -2, "Tiger" -2 og "Maus" opp. Og det uovervinnelige jetjagerflyet ME-262, som ikke hadde like, gikk inn i serien. Og Yu-488 er det første serielle firemotorsflyet. Og TA-400 er verdens første seks-motors bombefly. Og de nyeste automatgeværene MP-44, og mye mer. Inkludert jetbombefly "Arado". Som et resultat fanget tyskerne Canada og angrep USA fra nord.
  Og på den andre flanken okkuperte de Mexico sammen med Japan, og angrep Amerika i sør.
  Og til slutt, i 1944, kapitulerte USA, og ble okkupert av Japan og Det tredje riket.
  Gerda var veldig stolt over seirene sine. Og jenta knuste de mongolske troppene. De bare tærne hennes trykket på knappene på styrespaken og slo ned atomvåpen i hopetall.
  Charlotte slo også fienden ved å trykke på knappene med bena. Og skyte mongolen fra maskingevær. Hun er en veldig aggressiv jente.
  Jenta roper:
  - For verdens første kommunisme!
  Christina skyter veldig nøyaktig, og hennes bare føtter trykker så behendig på knappene og skyter Batu Khans militante. Og utrydd motstandere med det ville raseri av sultne pantere.
  Christina roper:
  - Til ære for det tredje riket!
  Magda driver også meget velrettet ild. De knuser den mongolske hæren, knuser dem til chips eller til en blodig salat. Og ikke stopp de tyske skjønnhetene.
  De har bare føtter, og fingrene deres trykker behendig på joystick-knappene og treffer motstandere.
  Magda synger:
  - Afrika er forferdelig, ja, ja, ja! Afrika er farlig, ja, ja, ja! Men det store riket, vi fikk beskjed om å ikke drive! Vi er alle mongoler ... klipp som en ljå! Jenters suksess - selv om hun er barbeint!
  Jentene er veldig vakre og tresker spesielt Batu Khans hær.
  Tom Lincoln kuttet, og sverdene hans ble forlenget med titalls meter, og kuttet av mongolene som en barberhøvel med såpe hår.
  Gutten sang:
  - Jeg skal feie alle bort,
  Jeg skal feie alle!
  Vi venter på suksess
  Til renslighet!
  Og guttens bare føtter vil også kaste en ert med kraften til utslettelse.
  Og de vil spre mongolene i alle retninger. Og ødeleggelsene er enorme.
  Maria Kovaleva blunket til demiurggutten. Hun kastet de bare tærne, en morderisk dødsgave, og knuste de mongolske soldatene.
  Maria tvitret:
  - For verdensrommet og kommunismen!
  Yuliana Konovalova knurret, med sin bare hæl bukket under for dødens gave:
  - For vårt fedrelands storhet!
  Og nå slår jentene fortsatt fra navlen med kamplyn. Kjempende skjønnheter - ikke si noe!
  Gerda skyter også fra en tank av AG-serien. Da USA kapitulerte, ønsket Adolf Hitler å angripe USSR. Men Japan begynte å fremsette krav mot Det tredje riket.
  Og Hitler startet 20. april 1946 en krig med samuraiene. Og han kastet inn i kampen sine nye stridsvogner fra "E"-serien. Og la oss knuse de japanske troppene, som ljågress.
  Stalin bestemte seg også for ikke å stå stille. Og han tilbød seg å åpne en front mot landet til den Rising Sun.
  Hitler gikk med på det, men under forutsetning av at Sovjetunionen bare skulle motta tilbake det sørlige Sakhalin, Kuriløyene og Port Arthur med Manchuria. Og ikke mer enn det.
  Stalin gikk med på dette. Den har allerede utvidet sitt territorium. Når det gjelder den gale professoren, hjalp han nazistene med å lage flygende tallerkener. Og disse maskinene beveget seg i ti soniske hastigheter og skjøt med lasere.
  Den viktigste tyske tanken var E-50. Dens vekt var sytti tonn. Frontrustningen er 250 mm, sidepansringen er 170 mm, og pistolen er 105 mm lang med en løpslengde på 100 EL. Og dette er en veldig produktiv tank. Med en motor på 1500 hestekrefter - ganske kvikk.
  Og selvfølgelig gjør ikke japanerne det. Og de er ikke i stand til å stoppe nazistene.
  Og det er en stor offensiv av de fascistiske troppene. På alle fronter samtidig.
  Stalins tropper rykker også frem. Men luftfarten deres sakket litt etter. Det er ingen jetfly. Og Japan har allerede slike fly. Men sovjetiske stridsvogner er relativt gode. Og ikke uten hell kjemper de.
  Selv om KV-serien er utdatert. Mer perfekte Ises dukket opp i det førti-femte året. Slik er familien. Men foreløpig er det heller ikke så mange slike tanker.
  Den senere T-34-85, som begynte å bli produsert fra det førti-fjerde året. Og det ble hovedtanken i USSR-hæren.
  De sovjetiske troppene startet en offensiv og presset japanerne.
  Hitler bemerket:
  - Den russiske bjørnen fikk en sukkerklump!
  Guderian spurte:
  - Og hva skal vi med det?
  Führeren svarte:
  - Søt til en matbit!
  Allerede i de første tre månedene av kampene mistet det japanske imperiet nesten halvparten av sine eiendeler. Samuraiene hadde en stor hær, men de var for dårligere i kvaliteten på teknologien.
  Kampene viste at selv den sovjetiske T-34-85 er sterkere enn den japanske massemaskinen. Og det er dårlig for samurai.
  Og det er ingen mottakelse i det hele tatt mot flygende tallerkener. På grunn av den kraftige laminære strålen er de nesten umulige å skyte ned.
  Og selv brenner de med laser, varmestråler og ultralyd. Så prøv å overvinne disse.
  I tillegg har det tredje riket jetfly på høyden, og hydrogenperoksiddrevne ubåter og mye mer.
  Det er til og med underjordiske tanker. Og dette er et våpen mot hvilket - dekselet! Alle japanske batterier flyr på en gang, og de kastes til toppen. Pluss, kontroll over været, når stormer bokstavelig talt synker alle skipene til samuraiene. Nei, japanerne måtte forholde seg til en veldig farlig fiende.
  Tre måneder senere ble japanerne også drevet ut av Manchuria. Det mest sta var angrepet på Port Arthur av den sovjetiske hæren. I kampene ankom en eksperimentell tank IS-7, som veide syttiåtte tonn, og bevæpnet med åtte maskingevær og en 130 millimeter kanon. Og denne maskinen ødela japanske batterier og selvgående våpen.
  Alenka selv var en stor kriger. Og på IS-7 kjempet hun med samuraien for Port Arthur. Gjenerobre en by som en gang tilhørte tsar-Russland. Og den bør returneres.
  Et kraftig skudd fra en pistol, og umiddelbart ble tre japanske våpen veltet av pistolvogner.
  Men nå har den allmektige demiurg-gutten sendt Alenka for å kjempe mot den mongolsk-tatariske horden. Og krigerne er nå på IS-12 av en mer avansert og kraftig modell, med ti maskingevær, og 152 mm, og en ganske hurtigskytende pistol. Og jentene slår fra denne tanken med joysticks.
  Anyuta trykket på knappen med bare tærne. Et høyeksplosivt fragmenteringsprosjektil fløy ut av pistolen. Og hvordan falle på mengden av mongoler. Umiddelbart ble hundre og et halvt atomvåpen revet og forkrøplet.
  Så skjøt Allah. Dette er en vakker rødhåret jente, avfyrt fra maskingevær. Og hvordan hun begynte å klippe ned tatarrekkene.
  Og den rødhårede kurret:
  - Og den første tinningen, i en drøm ser jeg Stalin ...
  Maria banket også fiendene, trykket på knappene med bare tær og kurret, og blottet tenner:
  - Og strødd med lik, mitt kjære Russland!
  Olympias, denne heroiske jenta kjørte en tank, og ga mongolene et hundre tonns kjøretøy med brede spor.
  Jenta sang:
  - For moderlandet til Russlands ære!
  Alenka trykket de bare tærne på joystick-knappene, slo mot fienden. Hun knuste mange atomvåpen, og brølte:
  - Vårt moderland er USSR!
  Olympias, som knuste en haug med hester og mongolske soldater, var enig:
  Det er ikke noe vakrere moderland-Russland,
  Kjemp for henne og ikke vær redd...
  I universet er det ikke noe vakrere land -
  Hele universet er en lysfakkel Rus!
  Fem krigere i bikini viste ekte og uimotståelig styrke. OG
  Disse jentene er bare fantastiske!
  De begynte å ødelegge den mongolske hæren. Og pistolen virker og virker ...
  Og Gerda har tre våpen på AG-100. Og det er fire jenter på stridsvognen og tolv maskingevær. Og de slår ut mongol-tatarene enda mer effektivt og raskt.
  Gerda var en kriger fra den allmektige. Og det hun bare ikke opplevde. Hun deltok også i tortur. Han likte spesielt å torturere gutter. De torturerte pene tenåringer generelt så mye at hodet snurret rundt.
  Men det er en annen historie. Spesielt når de stekte nakne, runde barnehæler til pionerene. Og de bokstavelig talt brølte av smerte.
  Japan gjorde motstand i ti og en halv måned før de kollapset under overveldende odds.
  Gerda tvang keiseren av Landet med den stigende solen til å knele ned og kysse hennes bare fot. Mikadoen kysset også Charlottes bare føtter. Neste ut er Christinas bare hæler. Og til slutt, den nakne, grasiøse sålen til den gullhårede Magda.
  Så vakre jenter at keiseren personlig kysset og slikket deres bare, grasiøse, muskuløse ben.
  Nå skjøt de den mongolske rati fra kanoner, og ga ikke fienden den minste nåde. Krigerne her er rett og slett geniale.
  Og høyeksplosive fragmenteringsskjell, så de knuser alle disse steppebeboerne. Og utrydde dem uten den minste medlidenhet og tvil.
  Gerda sang:
  - Det kommer en tid med kommunisme, på arisk!
  Og blunket!
  Og her er mannskapet til Elizabeth. Jentene kjempet på en eksperimentell T-54 tank. Og de kjempet mot japanerne. Japanske stridsvogner er ikke veldig gode. Den sterkeste av dem er kopiert fra Panther. Denne bilen er definitivt utdatert.
  Men i dette tilfellet tar Panther praktisk talt ikke T-54 i pannen. Men det kan bryte gjennom brettet. Og dette tilsier en spesiell taktikk. Bare japanske selvgående kanoner med en 88 mm 71 EL kanon og en 150 mm kanon er farlig for frontpansringen til en sovjetisk stridsvogn.
  Elizaveta, avfyrte en 100 millimeter kanon, gjennomboret en japansk tank på lang avstand og kvitret:
  - For det hellige Russland!
  Elena skjøt også. Hun krasjet en japansk bil og knirket:
  Vi vil eie denne verden!
  Ekaterina banket med de bare, meislede bena og la merke til:
  - For nye bragder av kommunismen!
  Warriors er på topp.
  Yephrasinya tok den og dunket den også, denne gangen med maskingevær, og kurret:
  - For romverdenen min!
  Og med bar hæl, hvordan du trykker. Og et dødelig prosjektil vil fly mot japanerne.
  Nei, dette er jenter som ikke vil svikte noen hær.
  Japan ble beseiret.
  Og nå har krigerne flyttet til en mer avansert T-64 stridsvogn og slår mongolske soldater fra den.
  Og pistolen til den sovjetiske stridsvognen slår de fascistiske rekkene på den måten. Og granatene skytes etter hverandre.
  Elena skjøt ved hjelp av de bare tærne og noterte med et glis mens hun blottet tenner:
  - Det er veldig vakkert, det er slik man slår fiender!
  Ikke stopp jentene. Og maskingevær strømmer kuler som hagl. Og mongolene er stablet opp i hauger. Og massen av drepte og lemlestede mongolske lik.
  En enorm masse drepte krigere fra Batu Khans hær. Slik skilte jentene lag.
  Bemerket Ekaterina og blunket til vennene sine. Og klippet ned mongolernes linje med en maskingeværsprengning:
  Vi vil herske for alltid!
  Elizabeth vittig bemerket:
  - Dette er vår kraft vil bli så kult!
  Jenta begynte å trykke på knappene på joysticken med bare tærne og knuse tatarregimentene uten medlidenhet eller problemer. Og krigeren er ikke kulere.
  Det var skallet deres som sprengte Guyuk Khan i blodige filler. Og så virket ikke tatarene nok.
  Og fra skallet som Gerda kom med, ble også Khan Burundai revet. Han var kjent for å ha voldtatt prinsesse Vladimirskaya etter at hun ble tatt til fange. Ja, dette er en begjærlig khan.
  Og nå er den tyske jenta hans revet i filler.
  Og nå kjemper Thomas Lincoln som et ekte monster, og kutter mongolene.
  Gutten snurrer sverdene sine som propeller. Og stabler mange motstandere i stabler. Og det blir som en barberhøvel som klipper av et skjegg. Og en slik allmektig gutt glitrende.
  Og så tok også Maria Kovalev sine bare tær og satte i gang en morderisk og knusende alt.
  Og mongolene blir drevet inn i kisten.
  Maria er en honningblond, veldig vakker og muskuløs. Hun har allerede måttet utføre kampoppdrag, hun er en fantastisk jente.
  Krigeren synger på toppen av stemmen hennes:
  - Ære til kommunismens æra, la oss knuse fascismens åk!
  Yuliana Konovalova kjemper også som et monster fra helvete. Og nå sender de bare tærne hennes en dødelig granat. Som vil ta og rive mange tatariske soldater.
  Krigeren kurret:
  - For kraften til kommunistiske ideer!
  Og Maria, også, med sin bare hæl vil kaste en morderisk pose med sagflis ...
  Og massen av mongolene ble revet.
  Krigerne her er på sitt beste... Men nye skjønnheter har også dukket opp.
  I dette tilfellet er det Eva og Gertrude. De dukket opp på en flygende tallerken forårsaket av Thomas Lincoln, demiurg-gutten. Og disse jentene bare tok det og hvordan de slo tatarene med laser. Ja, laservåpen i Det tredje riket er på topp. De brente bokstavelig talt japanske soldater.
  Eve, denne vakre blonde jenta, trykket de bare fingrene på knappene på joysticken. Hun brente ned et helt mongolsk regiment, og kurret på toppen av lungene, og blottet tenner:
  - For det hellige Preussen!
  Gertrude trykket også med bare fingrene på joystick-knappen, og kuttet av mange nukere mens de kurret:
  - Min makt over verden!
  Og jentene ler. De har så mye spenning og ild. Dette er jenter av den høyeste og mest sofistikerte aerobatikk.
  Da Japan ble beseiret, svelget og fordøyet det tredje riket nøytrale land for en stund, og gjennomførte stadig flere og flere fanger.
  Men dette var selvfølgelig ikke nok for nazistene. Og 5. mars 1953 døde Stalin. Dette er ingenting ennå ... Führeren sendte sine kondolanser til sin kollega.
  Men da den 20. kongressen ble holdt i februar 1956, som avslørte personkulten, tolererte ikke Hitler det.
  Og 20. april 1956 begynte en ny krig. Et forsøk fra nazistene på å overta Sovjetunionen. Og Hitler har hele verden under våpen. Og da kan du ikke tråkke mot Wehrmacht.
  Men i dette universet er skaperen Thomas Lincoln. Og demiurge-gutten tillot ikke at Sovjetunionen ble beseiret. Han brukte et nytt trumfkort mot fienden: Professor Znayka fra det korte laget. Og denne professoren skapte et spesielt våpen mot Det tredje riket.
  Dette er imidlertid historien til vitenskapens konkurranse. I alle fall var USSR-hæren i stand til å stoppe nazistene, og deretter beseire og undertrykke dem. Hitler ble til slutt fanget. Og 9. mai 1958 tok og hengte de. Så den svarte gutteguden Thomas Lincoln handlet ganske politisk korrekt med hovedfascisten. Akkurat som i filmene - ondskapen vinner i første omgang, og taper deretter surt.
  Og nå tresker nazistenes jenter grundig. Mer presist mongol-tatarene, men de er enda verre enn nazistene, ettersom de massakrerte hele byer. Og dette er selvfølgelig veldig ille når russiske mennesker blir drept.
  Batu Khan ser hvor katastrofalt hans rekker synker. De mongolske troppene smelter rett foran øynene våre.
  Og her er den berømte kommandanten. Den eneste i historien som var i stand til å erobre Russland, noe som aldri har vært mulig for noen. Denne Batu Khan har nå begynt å stikke av. Han er en veldig stridbar kommandant.
  Men denne gangen er en stor force majeure mot ham.
  Thomas Lincoln sang med et smil:
  - Og til venstre er hæren vår, og til høyre er hæren vår! Det er bra for oss å kjempe med sprit!
  Terminatorgutten kuttet så rasende ned de tatariske regimentene at de tok den og løp. Vel, hvor skal du.
  Nok et lag med ninjajenter fra Japan. Den allmektige gutten tilkalte dem også.
  En jente med blått hår vil ta og hugge på mongolene med sverd. Og så, med bare tær, vil han lansere en ert med eksplosiver.
  Og knekke mange atomvåpen. ropte:
  - Ære til Japan!
  Så skjærer en jente med gult hår mot mongolene. Han vil kutte dem i små okroshka, og rope:
  - I navnet til ideen om en samurai!
  Og med bare tær vil han også lansere en morderisk boomerang som river de mongolske regimentene i stykker.
  Den rødhårede jenta knuste en masse hordekjempere. Kutt ned Menge Khan. Og med bare tær slapp hun også en skarp ball som bryter alt. Og brøl:
  - For den kommunistiske verden!
  Og jenta med hvitt hår tok og kuttet ned en masse tatariske krigere. Og drepte mange fiender.
  Og med sin bare hæl kastet hun opp en eksplosiv pakke med et destruktivt pudder inni.
  Hun kurret på toppen av lungene:
  - For verden med verdighet!
  Og nå er kampen veldig blodig. Og så spredte krigerne seg, og hvordan de slo fienden.
  Og nå brant alle de mongolske ratis ned på en gang, og ble revet i små biter.
  Og Batu Khan ble alene. Krigerjenter løp mot ham. De brakte tataren på kne. Og tvunget til å kysse de bare føtter.
  Sjefen gjorde det med entusiasme. Det er tross alt vakre jenter her. Og de beseiret mange soldater. Fire hundre tusen mongol-tatariske krigere ble drept.
  Det gjorde stort inntrykk på alle. Spesielt russiske soldater som ble reddet fra døden. Og ikke bare krigere, men også kvinner og barn. Tross alt ville Horden ha massakrert Ryazan.
  Men så kysset Batu Khan de bare føttene til jentene. Og slikket alle hælene deres.
  Og hans krigere tok sine bare tær ben, armer og ben og nakke. Og med et skarpt rykk rev den i fem deler. Slik avsluttet Batu Khan karrieren.
  Det er hva det vil si å reise til Russland. Spesielt hvis demiurggutten her er satt mot deg!
  
  HVA FREKT CHURCHILL FØRER TIL
  Frykt for den bolsjevikiske trusselen trakasserte Churchill sterkt. Og han tilbød Hitler en hemmelig avtale. Tyskerne stopper utryddelsen av jødene, de allierte, uten å formelt slutte fred, setter likevel bremsene på krigen, og stopper først og fremst den strategiske bombingen av det tredje rikets territorium. Og de vil til og med drive hemmelig handel med Tyskland.
  Führeren, under press fra imperiets industrikretser, gikk med på dette. Churchill overtalte raskt amerikanerne, og de bestemte seg også for å sette bremsene på krigen med Det tredje riket. Dessuten gikk USA villig med på en hemmelig handel, og å gi bistand til USSR under Lend-Lease kun for gull. Avtalen skjedde i stor hemmelighet. Men USSR kjente henne igjen... Stalin var sint og snakket skarpt.
  Men etter Stalingrad hadde Sovjetunionen allerede startet produksjonen av våpen og forventet å bryte av Det tredje riket. Men i begynnelsen av det førti-tredje året ble total krig erklært og produksjonen av våpen i Tyskland mer enn doblet. Og opphør av bombing fra 1. april 1943 spilte en klar rolle.
  Nazistene forberedte Operasjon Citadel. Men britene overførte informasjon om antallet sovjetiske tropper. Det viste seg at Sovjetunionen, med et utviklet ingeniørforsvar, hadde en fordel i styrke.
  Hitler bestemte seg for å utsette offensiven inntil videre og øke produksjonen av utstyr. Først av alt, jagerflyet ME-309, som Fritz festet visse forhåpninger med. En veldig sterk bil med en hastighet på 740 kilometer i timen, og våpen: syv skytepunkter, inkludert tre 30-mm kanoner.
  Det er tydelig at det er vanskelig for den røde hæren å kjempe mot en slik maskin. Det vanligste jagerflyet: Yak-9 er bevæpnet med en 20 mm kanon og et maskingevær. Så prøv å takle en så kul tysker.
  Vel, Focke-Wulf er en veldig kraftig jagerfly med våpen. Det er vanskelig å håndtere det. Og, selvfølgelig, stridsvogner. "Panther" og "Tiger" er sterkere enn de sovjetiske. I tillegg er Yu-288 et veldig kraftig bombefly. Som sovjetiske jagerfly ikke engang kan hamle opp med. Og jetfly er også på vei. Og den formidable "Panther" -2 med kraftige våpen og sterk beskyttelse.
  Så Operasjon Citadel er utsatt. Og tyskerne samler krefter.
  Stalin holdt imidlertid ikke ut lenge og 1. august begynte en stor offensiv. Og på Oryol-retningen, og Belgorod med Kharkov.
  Kreftene her er imidlertid klart ulik.
  Tyskerne forskanset seg også kraftig, gravde mange skyttergraver. Og i forsvar er Panther en god tank, som Tiger. Kampene viste at Ferdinand, i defensive kamper, med en stillesittende front, takler oppgaven med å ødelegge stridsvogner godt.
  Tyskerne holdt linjen. Og de var klare for det. De trakk opp ytterligere styrker fra Afrika og Europa. Rommels tropper kjempet her, samt deler av utenlandske divisjoner og spanjolene. I tillegg har det allerede funnet sted en fangeutveksling og Luftwaffe har fått tilbake mange piloter. Så forsvaret var tett.
  Og tyskerne har sterk luftfart. Spesielt våpnene. Og sterk ikke bare med kraften til flyvåpen, men også med hastigheten og styrken til essene. På himmelen bruker tyskerne nå nesten alle flyene sine, uten å bli distrahert av vestfronten. Og dette gir dem kvantitative fordeler. I slaget ved Kursk begynte Huffman-stjernen å stige.
  De sovjetiske troppene klarte ikke å oppnå betydelig suksess i august og september i tunge kamper, og avanserte maksimalt ti til femten kilometer. Kampene pågikk til sent på høsten ... Etter det ble det pause. I november forsøkte den røde hæren å rykke frem i sentrum. Men hun lyktes ikke der heller. Tyskerne slo tilbake angrepene. Først i slutten av desember, da offensiven startet i Oryol-retningen, var det mulig å kile inn. Kampene var veldig harde. I januar klarte tyskerne å slå tilbake offensiven nær Leningrad. Men de sovjetiske troppene kuttet likevel av Oryol-hyllen. Men det var der suksessen deres var begrenset. Fritz klarte å få fotfeste. I tillegg led de sovjetiske troppene for mange tap og kunne ikke komme seg. Våren er rolig.
  Nazistene lanserte en ny tank "Maus" inn i serien. Men den virkelige krigen viste at denne tanken er klønete. Og kjøreytelsen er lav. Sannheten ble kontrollert godt av rattet, og var relativt farbar.
  "Maus" var beskyttet fra alle vinkler fra panservernkanoner, men den ble truffet fra luften. Ja, og en dyr tank ... Den rettferdiggjorde seg ikke for mye.
  Sovjetiske stridsvogner T-34-85 og IS-2 var ikke dårlige. Selv om den siste bilen hadde mange skavanker, og var relativt dårlig beskyttet av pannen på tårnet.
  "Panther" -2 viste seg å være ganske tung på femtitre tonn, men med en kaliberpistol på 88 mm 71 EL, og den beste rustningen, spesielt på pannen. En kraftigere motor på 900 hestekrefter ga mer eller mindre gode kjøreegenskaper til bilen. Og hun jobbet med drapspistolen sin. "Tiger" -2 dukket også opp, men denne maskinen var dårligere i praksis.
  Tyskerne forsøkte å rykke frem i mai i retning Kursk. Den røde armé rykket frem i sentrum. Og kampene resulterte kun i en liten endring i frontlinjen. Krigen lignet mer og mer på første verdenskrig. Da frontlinjene var faste i lang tid. Og krigen ble ikke særlig lønnsom virksomhet.
  I august forsøkte den røde hæren å rykke frem, men uten hell ... I oktober forsøkte tyskerne å slå gjennom, og deres forsøk ble også slått tilbake ...
  I januar 1945 rykket Den røde armé frem i sentrum. Og i mars 1945 rykket tyskerne tretti kilometer sørover, og ble stoppet.
  Situasjonen for den røde armé ble noe mer komplisert. Tyskerne var i stand til å etablere produksjon av jetfly, og redusere kostnadene, og oppnå luftoverherredømme. Nye stridsvogner ble også utviklet.
  E-10 og E-25 var lette og veldig raske selvgående kanoner. E-50-tanken viste seg å være for tung og stor for en middels tank. Men en kraftig motor med boost opp til 1200 hestekrefter mer eller mindre ga ham fart og kjøreegenskaper. Og en 88-millimeter pistol med en løpslengde på 100 EL og pansergjennomtrengende og hurtigskytende og veldig nøyaktig.
  Og de mottok veldig kraftige E-75. Med en pistol på 128 mm og et langt kaliber.
  Disse tankene har akkurat begynt å gå inn i serien. Men Hitler regnet med denne teknikken. Det førti-femte året har gått i en slagutveksling. Tyskerne hadde ennå ikke et stort antall stridsvogner av "E"-serien, og kunne ikke avansere. USSR kunne heller ikke ta opp. På himmelen økte nazistenes fordel. Jetbombefly og rekognoseringsfly var spesielt effektive. Fighters viste seg å være noe verre. ME-262 hadde problemer med manøvrerbarhet og mye vekt. XE-162 hadde fordelene med lav vekt, enkel produksjon, men krevde svært dyktige piloter for å operere. Selv om Huffman mestret det godt. Dette blonde esset brakte antallet nedstyrte fly til fire hundre og mottok den andre prisen som Ridderkorset av jernkorset med gyldne eikeblader, sverd og diamanter. Og så slo han ut fem hundre fly allerede på XE-162. Etter å ha mottatt en spesiell pris for dette: den tyske ørnen med diamanter. Ganske sjelden og prestisjefylt denne lille tingen. I tillegg mottok Huffman det første militære fortjenestekorset og diamanter.
  Og det er ganske ærefullt.
  Om vinteren prøvde den røde hæren å rykke frem, men kunne ikke overvinne de svært grusomme fiendens forsvar. E-50-tanken hadde for mye til felles med "Tiger" -2, selv om tårnet var smalere og mindre, og et mer perfekt og lett chassis. Men plasseringen av girkassen og motoren forble tradisjonell. På grunn av det hele er seksti-tre tonn. Men så dukket det opp en modifikasjon av tanken med plasseringen av motoren og girkassen i en blokk og girkassen på motoren. Og det viste seg at denne bilen fortsatt er mer perfekt og lettere ...
  I 1946 hadde tyskerne allerede et stort antall stridsvogner av "E"-serien, og kraftige jetmaskiner. Spesielt ME-262 X, som hadde en hastighet på 1100 kilometer i timen og fem 30-millimeters luftkanoner. Og kampene var i full gang veldig hard til den ekstreme spenningen.
  Tyskerne klarte å bryte gjennom sørover. Og der dro de til Don-elven. Sovjetiske tropper trakk seg tilbake over elven, men klarte å holde på.
  Kampene pågikk til vinteren og Fritz sakket ned ...
  Året 1947 er kommet. Sovjetiske T-54 stridsvogner dukket opp, men ennå ikke massive. Kampene er blodige og brutale. Hele året ble brukt i dragkamp.
  Huffman brakte antallet nedstyrte biler til tusen mottatt en spesiell utmerkelse av sjette grad av Ridderkorset av jernkorset med platina eikeblader, sverd og diamanter.
  Tyskerne visste hvordan de skulle kjempe godt, men de var ganske utslitte. Det nye året 1948 er kommet. Og også kamper med utholdenhet som er verdig til bedre bruk.
  Gerda, Charlotte, Christina og Magda kjører på en U-klasse E-100 tank. Dette kjøretøyet er mer kompakt, for fire besetningsmedlemmer. Og dens våpen er en jetbomber og en universell 88-millimeter kanon 100 EL - en tankdestroyer.
  Krigere går og plystrer for seg selv.
  Gerda fyrer av en lang kanon. Den slår inn i siden fra en avstand fra T-54 og piper:
  - Vi vil gi våre hjerter for moderlandet,
  Og vi skal steke Stalin og spise ham!
  Charlotte avfyrte rakettkasteren sin. Hun dekket den sovjetiske bunkeren og knirket:
  - Vi er uovervinnelige!
  Christina tok den og knurret og trakk avtrekkeren med den bare hælen:
  - Vi får det i begge!
  Dolbanula og treffende og Magda. Ødelagt de sovjetiske selvgående kanonene SU-152. Og hun kurret:
  - Det kommer tid, seieren kommer!
  Gerda hylte mens hun skjøt:
  - Ingen kan stoppe oss!
  Charlotte bekreftet:
  - Men Pasaran!
  Det rødhårede beistet gikk gjennom hele første verdenskrig med Gerda, med start fra Polen og avsluttet med denne mai-offensiven. Den rødhårede djevelen så mange ting.
  Og klar til å kjempe til slutten!
  Christina skyter også, og blottet tenner. Håret hennes er gullrødt. I krig blir ikke jenter eldre, og kanskje til og med yngre! De er så heftige og kjærlige. De blotter tenner.
  Og ikke et eneste hull i tennene.
  Magda har hår fargen som bladgull. Og også aktivt gliser. Kul jente. Hun har en så aggressiv ynde og energi av tusen hester.
  Gerda, en jente med hvitt hår, skyter og sier med et smil:
  - Det er mye bra og stygt i verden ... Men faen så lenge denne krigen har dratt ut!
  Charlotte var enig i dette:
  - Og faktisk trekker andre verdenskrig ut for lenge. Alle slagsmål, og kamper... Det er virkelig slitsomt!
  Christina beveget den bare foten langs rustningen og ropte:
  - Men Storbritannia er fortsatt ikke beseiret!
  Magda skjøt mot russerne og knurret:
  - En må beseires! Dette er vårt credo!
  hvisket Gerda mens han skjøt mot russerne og blottet elfenbenstennene:
  - Vi trenger en seier!
  Fucked og Charlotte, brølte:
  - En for alle, vi vil ikke stå for prisen!
  Christina det rødhårede og gyldne beistet hylte:
  - Ikke! La oss ikke stå!
  Magda slo de røde leppene og kvitret:
  - Vi går ikke til butikken for prisen!
  Og den gullhårede harpyen fyrte av.
  Gerda traff også de russiske stridsvognene. Tøff bilen og ropte:
  - Vi er sterkest i verden!
  Charlotte la til og sang med:
  - Alle fiender suger i toalettet!
  Christina støttet sangimpulsen:
  - Fedrelandet tror ikke på tårer!
  Magda fortsatte med sangstemme:
  - Og vi skal gi alle kommunistene i hjernen!
  Og jentene blunket til hverandre. De har generelt en god tank. Bare på avstand er det vanskelig å bryte gjennom T-54 i pannen. Men tross alt har tyskerne et vanskelig prosjektil, men med en urankjerne. Og det er mange svarte i hæren. Som kjemper med vanvittig raseri. Og ikke alle kan konkurrere med dem.
  Jenter er vant til å kjempe barbeint. Selv i Polen var de bare i en bikini, og barbeint.
  Når den nakne sålen kommer i kontakt med bakken, forynges den. Kanskje det er derfor jenter ikke eldes! Selv om tiden renner ut! Krigere, la oss bare si veldig heroiske.
  De har gjort så mange bragder, men de kjemper som vanlige soldater. Og alltid bare i bikini, og barbeint. Om vinteren er det til og med hyggelig for dem å spanke med bare føtter på snøfonner.
  Gerda skyter og synger:
  Vi skal gå gjennom ild og vann!
  Charlotte skjøt mot russerne med bombeflyet sitt og sa:
  - Ære til det prøyssiske folket!
  Christina skjøt også, og knirket:
  Vi skal styre planeten!
  Magda spikret og bekreftet:
  - Det skal vi definitivt!
  Gerda traff prosjektilet igjen og knirket:
  "Selv napalm vil ikke stoppe oss!"
  Charlotte var enig i dette:
  - Og til og med atombomben, som vi ikke er redde for!
  Christina hystet og svarte:
  - Amerikanerne klarte ikke å lage en atombombe! Det er en bløff!
  Magda utbrøt helt i lungene:
  - Verden kan ikke unnslippe den nye tyske orden!
  Jentene viste seg veldig kule og uforutsigbare. Og de bare tærne deres er så kvikke og kule.
  
  En av de ubehagelige overraskelsene som møtte den røde hæren var en flygende tallerken.
  To jenter Albina og Alvina flyr for seg selv på en slik flygende tallerken. De er usårbare takket være den sterke laminære strålen. Men de kan ikke skyte på egenhånd. Men takket være den kolossale hastigheten kan de innhente og ramme sovjetiske fly.
  Albina bøyde seg ned disketten sin og sa:
  - Jernteknologi, absolutt nødvendig og veldig nyttig!
  Alvina fniste, blottet tenner og hveste:
  - Men alt avgjøres av ånden!
  Albina sa:
  - Det meste som heller ikke er nettopp kampånden!
  Begge jentene er blonde og i bikini. Veldig vakker og barbeint. Når en kriger er uten sko, er hun heldig. Nå er jentene så fargerike og lekre.
  Og før de går til kamp, vil skjønnhetene definitivt jobbe med tungen med mannlig perfeksjon. Det er så fint og energigivende. Krigerkvinner elsker å drikke fra et magisk kar. Dette er en ekte kjødets fest for dem.
  Så flinke jentene er.
  Alvina skjøt ned to sovjetiske MIG-15 og tvitret:
  - Herlig jakten vår!
  Albina bekreftet ramningen og utstedte:
  Og det vil aldri være den siste!
  Alvina slo ned ytterligere tre sovjetiske angrepsfly, og knirket:
  - Det er slik du tror Gud elsker Tyskland?
  Albina ristet tvilende på hodet.
  - Tilsynelatende ikke så mye!
  Alvina fniste og spurte igjen:
  - Hvorfor tror du det?
  Albina ramponerte to sovjetiske biler og knirket:
  Krigen har vart for lenge!
  Alvina bemerket logisk:
  - Men vi kommer!
  Albina gliste og ropte:
  - Så seieren kommer!
  Alvina skjøt ned fire sovjetiske fly på en gang, med en dristig manøver og knirket:
  - Det kommer garantert!
  Albina fant det nødvendig å minne om:
  - Etter Stalingrad gikk ikke krigen etter reglene ...
  Alvin var enig i dette:
  - Det er definitivt i strid med reglene!
  Albina knirket irritert:
  - Vi begynte å tape!
  Alvina knirket av irritasjon:
  - Definitivt har!
  Albina ramponerte flere sovjetiske kjøretøyer og knirket:
  - Er ikke det et problem for oss?
  Alvina skjøt ned et par russiske jagerfly og sa ut:
  Vi trodde situasjonen var håpløs!
  Albina gliste kjøttetende og hveste:
  - Hva ser vi nå?
  Alvina tvitret med selvtillit:
  - Noe urokkelig og unikt!
  Albina blinket med perlestennene og svarte:
  - Det faktum at det tredje riket vinner!
  Alvina slo ned et par sovjetiske angrepsfly til og hentet ut:
  - Må virkelig vinne!
  Jentene grimaserte. En gang jobbet de, og offisielt på et soldatbordell. Mange menn gikk gjennom seg selv, og ikke bare den hvite rasen. Og de likte det veldig godt. Vel, så behagelig det er for kroppene. Men så kom horene under sovjetisk angrep. De ble tatt til fange. Vel, hotties trodde de kom til å bli voldtatt. Og her er djevelen to!
  De fikk horene til å grave skyttergraver og skyttergraver. Og de tidligere nattfeene likte det ikke så godt. Så de klarte alle å rømme. De forførte vaktpostene.
  Og de sverget hevn på russerne.
  Og de kjempet mot Russland. Dette er de jævla...
  Albina dumpet flere russiske biler og mumlet:
  - Du kan fortsatt leve med menn!
  Alvina var lett enig i dette:
  - Det er ikke engang mulig, men det er nødvendig!
  Albina blottet tenner og svarte:
  - Men likevel... Det er søtt å drepe.
  Og jentene skjøt ned fem sovjetiske biler til med bevegelsen til en diskett.
  Alvina fniste og sa:
  - Og når er det bittert?
  Albina veltet seks biler til og svarte:
  - Jeg skal gifte meg etter seieren! Og føde ti barn!
  Og begge jentene bryter ut i latter.
  Og de sang;
  Vi er ridderne av fascismens tro,
  La oss tørke kommunismens krigere til støv!
  Og hvordan de ler og vugger i fjellene med hvit topp.
  Slutten av juni 1949. Tyskerne prøver å bryte gjennom til Stalingrad. Angrip byen Kalach. Men de modige fire jentene sto i veien.
  Natasha kastet en granat mot nazistene med bare foten og sang:
  - Det er riktig...
  Zoya lanserte en dødsgave med sin bare hæl og la til:
  - Fiende...
  Augustin bukket under for noe destruktivt og knirket:
  - Tenker...
  Svetlana kastet en granat med bare tærne og knirket:
  - Hva...
  Natasha kastet et par sitroner med bare føtter og ropte:
  - Russisk...
  Zoya bukket også under for noe energisk og dødelig, og knirket:
  - Fikk til...
  Augustine lanserte det dødelige og mumlet:
  - Fiende....
  Svetlana bukket igjen under for den destruktive og vyaknula:
  - Gå i stykker!
  Natasha snudde og skrek:
  - Hvem...
  Zoya skjøt også mot de svarte utlendingene som nazistene rekrutterte og skrek:
  - Våg!
  Augustin snakket med kraft og raseri:
  - Det...
  Svetlana bukket under med gliset fra en panter:
  - V...
  Natasha kastet en granat med bare foten og ropte:
  - Slåss...
  Zoya kastet dødsgaven med bare fingrene og mumlet:
  - Angrep!
  Augustine kimet inn og mumlet:
  - Fiender...
  Svetlana ga en haug med granater med sine bare såler, og hvordan hun roper helt opp i lungene:
  - Vi vil...
  Natasha spikret utbruddet og hveste:
  - Rasende...
  Zoya kuttet av nazistene og skrek:
  - Slå!
  Augustine skjøt igjen og ropte:
  - Rasende...
  Svetlana kvitret da hun skjøt:
  - Slå!
  Natasha kastet igjen en granat med sin grasiøse, bare fot, kvitret:
  - Vi skal ødelegge nazistene!
  Zoya tok den og kvitret:
  - Fremtidens vei til kommunismen!
  Og kastet en sitron med bare tærne.
  Augustine tok og spredte linjene, og hennes bare ben fløy med ødeleggelse langs Fritz:
  - Vi skal splitte motstanderne!
  Svetlana tok den og kastet den med den nakne hælen, en haug med granater, og knirket:
  La oss knuse fascistene!
  Og de fire fortsatte å skyte og kaste granater. Den tyske E-75 var i bevegelse. En maskin med en 128 mm pistol. Og skyter seg selv.
  Og jentene kastet granater. Undergravde nazistene. Og de skjøt tilbake. De klatret frem. Tankene ruller igjen. Flytter siste tyske "Leopard" -1. En veldig mobil bil.
  Men jentene hans tok over og slo ham ut. De rev i stykker en mobil maskin med gassturbinmotor. Og de sprengte henne i stykker.
  Natasha sa med en latter:
  Vi kjemper kjempebra!
  Zoya var enig i dette:
  - Veldig kult!
  Augustin bemerket klokt:
  - Vi kommer til å vinne!
  Og hun avfyrte en antitankgranat med bare foten. Sterk jente. Og hun har så mye vidd.
  Svetlana lanserte også en dødsgave med tærne på den bare foten, og traff fienden. En veldig aggressiv jente, med øyne fargen som kornblomster. Hun har så vidd, og en overgang av styrke!
  Natasha snudde og gliste:
  - For det hellige Russland!
  Zoya skjøt veldig aktivt, og gliste og viste perletenner:
  - Jeg er en kriger på det nivået som ikke forsvinner!
  Augustine skjøt også. Mejet ned nazistene og gurglet:
  "Jeg er en kriger med store ambisjoner!"
  Og hun blottet perlestennene sine!
  Svetlana bekreftet:
  - Veldig store ambisjoner!
  Jentene har kjempet veldig lenge. Og selvfølgelig lyktes de med militærarbeid. De er helt nydelige skjønnheter. Enestående sinn. Og de skyter førsteklasses.
  Natasha, avfyrte, trodde at hvis lederen hadde dødd, ville det ha dannet seg en slags tomhet i sjelene til mennesker uten Stalin. Det er som en kjær har dødd.
  Selv om denne georgieren var grusom. Og han gjorde ikke alt riktig. Det er til og med en anekdote om dette. Hvorfor bruker Lenin støvler og Stalin bruker støvler? Fordi Vladimir Iljitsj valgte veien, og denne med barter skynder seg fremover.
  I denne forbindelse var ikke Stalin den optimale herskeren. Faktisk, som Lenin beskrev det, var det for frekt.
  Denne kokken tilbereder kun krydrede retter. Når det gjelder grusomhet, var det et tveegget sverd.
  På den ene siden bidro dette til å opprettholde disiplinen og stimulerte partiapparatet. På den annen side ble det mest verdifulle personellet og dyktige menneskene slått ut. Spesielt etter krigen mistet de en så stor manager som Voznesensky. Som hadde de største tjenestene til fædrelandet.
  Voznesensky var kanskje en ideell manager: ikke bare tøff, men også smart og utdannet. Den yngste doktoren i vitenskap i USSR, akademiker, enestående personlighet. Uten Voznesensky gikk den russiske økonomien på en eller annen måte galt. Og jeg kan ikke beseire nazistene.
  Natasha kastet en sitron med bare foten og sang:
  - Fra himmelen...
  Zoya kastet også en granat med bare fingrene og sa:
  - Stjerne...
  Augustine lanserte en dødsgave med bare foten og sang:
  - Lyst...
  Svetlana kastet også en granat, ved hjelp av en barfot, og utstedte:
  - Krystallinsk!
  Natasha snudde og hvisket:
  - Jeg til deg...
  Zoya lanserte dødsgaven med bare fingrene og hvesende:
  - Sang...
  Augustine bukket under med sin nakne hæl, det som bringer døden og knirket:
  - Jeg skal synge...
  Natashka fortsatte og sang aggressivt:
  - Om....
  Zoya kastet en eksplosjonspakke med den bare foten, spredte nazistene og knirket:
  - Innfødt...
  Augustina ga en haug med granater med sin bare hæl, ga ut:
  - Stalin!
  
  EN VAKKER VERDEN SOM DET IKKE VAR INGEN STOR FØDRELANDSKRIG
  Hitler våget ikke å angripe Sovjetunionen. Han ble fortalt av astrologer at angrepet i dette førtiførste året ville ende i fiasko. Men Stalin vil aldri slå til først.
  Führer etter erobringen av Kreta, i slutten av juni 1941, slo til på Malta ved å bruke mange fly. Og landsatte tropper. Denne gangen opptrådte tyskerne dyktig, brukte et stort antall dukker og klarte å erobre denne viktige basen uten store tap. Etter det gikk landingen og assistanse til Rommel mer vellykket. Nazistene overførte ytterligere fire divisjoner til Afrika med en stor mengde utstyr. De tok Tolbuk og startet en offensiv inn i Egypt. Og de var i stand til å ta kontroll over Suez-kanalen. Tyskernes suksess tvang også Franco til å la deler av Wehrmacht gå til Gibraltar. Og fallet av denne festningen førte til at den korteste veien til Afrika ble åpnet.
  Hitler bestemte seg for å ta det svarte kontinentet først. I tillegg til Midtøsten og India, som går gjennom Iran. Generelt er halvparten av de hundre og femti divisjonene som ble tildelt for krigen mot USSR nok for dette.
  Führerens ektemann mottok data fra militæret at ved paraden 1. mai 1941 passerte både T-34 og KV-2 med 152 mm kaliber kanoner gjennom Den røde plass. Noe som betyr at USSR er sterkere i tanks. Og du må utvikle en hel serie med tunge maskiner.
  Så Fuhrer beordret opprettelsen av: "Panther", "Tiger" -2 (de jobbet allerede med den vanlige "Tiger!"), "Lion" og den supertunge "Maus". Å allerede ha et mektig menasjeri å ramme USSR.
  I mellomtiden, fange alle de britiske, belgiske, franske, nederlandske koloniene i Afrika og Asia.
  Og bruk koloniens arbeidskraft og ressurser til å jevne Storbritannia med bakken i en luftoffensiv.
  Britene hadde egentlig ingenting for å stoppe de tyske hordene. Allerede i løpet av høsten det førtiførste året ble hele Nord-Afrika erobret. Og dette, må jeg si, er et veldig seriøst bud på en ekte seier for den aggressive Wehrmacht.
  Og om vinteren erobret nazistene hele Midtøsten og gikk inn i Iran. Stalin så ut til å prøve å protestere mot Molotovs ansikt, men han kjempet ikke for Iran. Tyskerne erobret også Niger-sløyfen i løpet av vinteren, samt Sudan og Etiopia.
  Japan angrep likevel USA i Peru havn, og Det tredje riket ble tvunget til å gå i krig med Amerika. Først av alt, selvfølgelig, ubåtflåten. Og samtidig fortsette å fange. Våren 1942 erobret nazistene India og nesten hele Afrika. I juni fanget troppene deres også Sør-Afrika, hvor boerne og mange rasister støttet nazistene. Madagaskar falt også i juli. Tyskerne sluttet seg til japanerne. Dermed endte erobringen av det svarte kontinentet. Bare Portugal beholdt kolonier der. Men Hitler stilte et ultimatum til Salazar: enten går du til krig mot Storbritannia og USA, eller så tar vi koloniene dine.
  Salazar og Franco valgte selvfølgelig å kjempe på Det tredje rikes side.
  Hitler ledet angrepet på England fra luften, og ubåtflåten. Innen luftfart fikk nazistene en mer avansert og kraftig Yu-188 bombefly, og den kraftige DO-217 gikk inn i serien. ME-109 ble også mer perfekt. Focke-Wulf-maskinen gikk også inn i serien med høy hastighet og kraftige våpen.
  Tyskerne presset Storbritannia hardere og hardere. De hadde ressursene til koloniene. All den nye arbeidskraften ble hentet inn, og fabrikker ble bygget. Likevel produserte også Storbritannia og USA mange fly. Og krigen trakk ut. I 1942 forsinket Hitler landingen i Storbritannia flere ganger, og den fant aldri sted. I tillegg ønsket nazistene å teste mer avanserte modeller av utstyret deres i kamper med England og USA. Spesielt ME-309 og Yu-288.
  Disse maskinene er veldig sterke. ME-209 var mislykket. Og i stedet ble en mer avansert ME-309 utviklet. Dette flyet hadde en høy hastighet på 740 kilometer i timen, og svært kraftige våpen: tre 30 mm flykanoner og fire maskingevær på 14 mm kaliber.
  En slik maskin viste seg umiddelbart å være et krigsmonster. Dette flyet nærmet seg Marseille med særlig suksess. Dette esset var allerede et fenomen. I september 1942 skjøt han ned seksti-en fly og satte rekord. Og etter å ha overskredet hundre og femti nedfelte fly, som han mottok Ridderkorset av Jernkorsets orden med sølv eikeblader, sverd og diamanter. Og innen det nye året 1943 nådde antallet nedstyrte fly tre hundre. For som Hitler tildelte ham Order of the German Eagle with Diamonds. Og for fire hundre fly overrakte han Ridderkorset av Jernkorset med gylne eikeblader, sverd og diamanter.
  Da Marseille nådde fem hundre nedlagte fly, ble Marseille tildelt jernkorsets storkors. Bare Hermann Göring hadde en slik pris foran seg. Etter at Marseille mottok ME-309, akselererte kontoinnsamlingen hans enda mer. Da han nådde tusen nedlagte fly innen mai 1943, tildelte Hitler ham en spesiell pris: Stjernen til ridderkorset av jernkorset med eikeblader av sølv, sverd og diamanter.
  Storbritannia var under sterkt press. USA ble også presset. Japan vant slaget ved Midway og erobret Hawaii-øyene. Så fanget samuraiene, sammen med tyskerne, Australia. Og så fanget de landtangen i Panama. Nazistene begynte å samle seg i Argentina og Brasil.
  I juli 1943, for å overvinne nøling, ga Hitler klarsignal for en landing i Storbritannia. Hun gikk ganske bra. Under landingen testet tyskerne i kamper både Panteren og Tigeren, og Løven og Ferdinand. "Panther" -2 og "Tiger" -2 og "Mouse", selv om de ikke hadde tid til å gå inn i serien for kampene. Spesielt med "Tiger" -2, på grunn av den store vekten, var det nødvendig med en kraftigere motor på 1000 hestekrefter, noe som forsinket raffineringen av tanken, som i "Panther" -2. "Maus" klarte å slippe, men han holdt ikke tritt med landingen, og besto kun prøvene. Men "tigrene" klarte å gi ut mye. Og denne tanken, selv om den ikke var helt perfekt og ganske tung, viste seg å være en effektiv maskin. Spesielt takket være rustning av høy kvalitet og relativt god sidedekning. Noe som gjorde den til en grei gjennombruddstank. Og den hurtigskytende og kraftige kanonen var god mot infanteri og stridsvogner og festningsverk. Noe verre var den nitti tonn tunge løven, som var for tung. Riktignok har han en veldig kraftig og destruktiv pistol. Spesielt kaliberet på 150 mm, som er effektivt mot bunkers og bunkers. Sturmtigeren viste seg også godt. Denne maskinen med et bombefly penetrerte festningsverk perfekt, og ødela en hel bygning eller bunker med ett skudd.
  Kampene viste på himmelen styrken til ME-309 og effektiviteten til Yu-188 og Yu-288 bombefly. Ja, og Focke-Wulf med fire flykanoner og to maskingevær og kraftig rustning er ikke dårlig. Tyskerne knuste Storbritannia, og kapitulasjoner fant sted innen bare tolv dager etter landingene - en rungende seier.
  Nye priser og titler... Men USA er ikke slått ennå. Hitler fanget Island i september. Og tyskerne flyttet langs kjeden av øyer til Canada.
  Mørke dager har kommet for Amerika. Dessuten kastet ikke Stalin bort tiden. USSR overoppfylte den tredje femårsplanen og doblet ifølge offisielle data sin industri. Og i det førti-tredje året fortsatte veksten i produksjonen av våpen. Tilbake i det førtiførste året dukket USSR opp i KV-3- og KV-5-seriene, og deretter KV-4, og den tyngre KV-6. Luftfart utviklet seg også. Etter at det ble åpenbart at Det tredje riket ikke ville være i krig med Sovjetunionen, løste Stalin i september 1941 igjen programmet for å bygge slagskip og store overflateskip på alle nivåer. Og etter 1943, i neste 1944, gikk nye sovjetiske slagskip, transporter og til og med et hangarskip ned på vannet.
  Og Stalin inviterte Hitler til å kjempe mot USA sammen. Russland har tross alt alle rettigheter til Alaska. Hitler og Stalin møttes i mai 1944 i Stockholm på ingenmannsland og forhandlet vilkår. Führeren var klar til å avstå Alaska til USSR, men ikke mer. Stalin ønsket en del av California og Canada og det østlige USA. Etter lange stridigheter kom de til et kompromiss: Russlands Alaska, og en del av Canada, som er tynt befolket og Hitler egentlig ikke trenger det. Og USA er fullstendig delt av Tyskland og Japan. I tillegg vil USSR motta deler av det amerikanske gullet etter overgivelsen.
  De ble enige om det ... Den 22. juni 1944 erklærte USSR krig mot USA og satte i gang en invasjon av Alaska. Dermed begynte en ny krig. Amerika var svakere enn tyskerne. Dessuten ble de nye tankene til nazistene "Panther" -2, "Tiger" -2 ferdigstilt og kom inn i serien med smalere tårn og kraftige motorer. Men den mest perfekte gruven var "Lion" -2. I den plasserte Porsche tårnet bak, og motor og girkasse foran i en blokk, og girkassen på selve motoren. På grunn av dette er det ikke nødvendig med veivaksel og høyden på skroget har gått ned. Dette gjorde det mulig å styrke rustningen til "Lion" med samme vekt på 90 tonn, og sette en kraftigere motor på 1250 hestekrefter. Pansringen på sidene til "Lion" nådde 170 mm, og pannen 250 mm med bakker. Amerikanske antitankvåpen tok ikke en slik tank front mot front. Og han viste seg godt i kamper. Sovjetunionen hadde også allerede en mer avansert og kraftig T-34-85 tank og KV-serien. Isa har ennå ikke gått inn i serien.
  USA ble beseiret og kapitulert etter en desperat meningsløs motstand 9. mai 1945. Og det var en deling av verden mellom Tyskland, Japan, USSR og Italia, så vel som små satellitter.
  Hitler ble deretter interessert i rakettteknologi og romutvidelse. Tyskerne fløy til månen allerede i 1850. Og under Führerens syttiårsdag begynte flukten av flere tyske skip til Mars. Stalin døde et par år senere - siden han ikke anstrengte seg mye under krigen, var kroppen mindre utslitt. Men likevel bidro ikke drikking, røyking, nattarbeid til lang levetid. Likevel klarte Stalin å fjerne Beria, og Molotov, og Kaganovich og Khrusjtsjov. Og under feiringen av syttifemårsjubileet kunngjorde han Alexander Nikolaevich Shelepin som sin offisielle etterfølger. I august 1955, etter Stalins død i en alder av trettisju, ble hans plass som formann for USSR og generalsekretær overtatt av denne Komsomol-arbeideren, og Berias etterfølger som innenriksminister.
  Tyskland, Sovjetunionen og Japan hadde atomvåpen og disse tre supermaktene hadde fremgang og kjempet ikke mot hverandre. Bare Italia falt i tilbakegang og ble tatt til fange av tyskerne og sammen med koloniene. Hitler fanget også Spania og Portugal sammen med koloniene. Og så gjorde de, sammen med Japan, resten av landene til sine kolonier. På sekstitallet var det altså bare tre makter igjen: Sovjetunionen, Tyskland, Japan og deres kolonier.
  Hitler etablerte i en folkeavstemning i 1959 et monarki og en arvelig styreform i Det tredje riket: keiser og konge av konger. Führeren klarte å bestemme arvingen, han ble Wolf, født ved kunstig inseminasjon på slutten av 1944. Og da Hitler døde i 1963, hadde han allerede en voksen arving. Så Tyskland forble stabilt og velstående selv etter Hitlers død. Shelepin regjerte i veldig lang tid, i førti år, og klarte også å overføre stillingen til en verdig etterfølger. Og i Japan regjerte Hirohito som i virkelig historie frem til 1988, og da begynte sønnen å regjere. Og så, når sønnen ble for gammel, ble det også barnebarnet hans.
  Menneskeheten har mestret alle planetene i solsystemet. Og i 2020 lanserte Tyskland, Sovjetunionen og Japan den 9. mai med en masse romfartøy i den første interstellare ekspedisjonen i menneskehetens historie.
  Hvor mye bedre er verden der Hitler ikke angrep USSR.
  
  HVA SKJER NÅR HJEMMET FORBANNER AMERIKA
  Men i en av verdenene brakte en boms ned en forbannelse over Amerika. Og Yankees ble beseiret på Midway. Så mistet de Hawaii-øygruppen. Dessuten slo japanerne dem hardt og praktisk talt uten å møte motstand. Stalin ville kanskje vært fornøyd med dette, men ...
  Japan, etter å ha samlet mer enn hundre og femti divisjoner i Manchuria, angrep de sovjetiske troppene i Fjernøsten. Den røde hæren ble tvunget til å raskt overføre styrker dit. Og betydelig. Siden Stalin ikke ønsket å gi Mongolia under samuraiens styre. Som et resultat var det nødvendig å forlate motangrep nær Stalingrad, og i sentrum av sovjetiske posisjoner. Etter at frysingen kom, var nazistene i stand til å ta Stalingrad og befeste seg på Volga i midten av desember.
  Japanerne hadde også suksess i India. Deres marsj mot Delhi tvang britene til å forlate Operasjon Torch, noe som resulterte i en pause i Egypt. Og Rommel fløy til og med bort på ferie. Alt var, som de sier, ikke til fordel for de allierte.
  Hitler bestemte seg likevel for å erklære total krig. Så han satte oppgaven med å danne ytterligere divisjoner for offensiven både i Afrika og på østfronten.
  Ved å utnytte vinterroen: Den røde hæren kjempet mot japanerne, forsterket nazistene Rommels gruppering. Og han gjorde en omveismanøver og falt fra sør på Montgomerys hær. Denne gangen ble britene overrumplet, ettersom tyskerne endret krypteringen, og britene ikke knakk den i tide.
  Storbritannia i februar ble fullstendig beseiret. I kampene brukte tyskerne tretti splitter nye "tigre", som sjokkerte løvens hær.
  Etter Englands knusende nederlag gikk tyskerne inn i Irak, og fanget også Kuwait. Tyrkia gikk også inn i krigen og klarte å okkupere Nord-Syria. Rommel skapte trusselen om et streik fra den sørlige flanken av USSR. Men mens tyskerne gjennomførte erobringen av Saudi-Arabia. Og hele Midtøsten ble erobret.
  Den 15. mai 1943, etter å ha tatt opp nye stridsvogner "Panther", "Tiger", selvgående kanoner "Ferdinand" og den moderniserte T-4, beveget tyskerne seg langs Volga, mot Astrakhan og Det kaspiske hav. Nazistene avanserte relativt vellykket. Dessuten rykket Japan også frem fra øst og brukte sitt tallrike og fanatiske infanteri. Og Sovjetunionen hadde få reserver.
  En måned senere brøt nazistene gjennom til Det kaspiske hav og skar av Kaukasus over land. Samtidig gikk Tyrkia til offensiven. Troppene hennes avanserte relativt vellykket. De tok Batumi og omringet Jerevan. Alt var utmerket og vellykket for fiendene til USSR. Og Amerika kollapset fullstendig og en borgerkrig brøt ut i det.
  I slutten av juni hadde tyskerne erobret nesten hele Dagestan. Og i begynnelsen av juli begynte de å rykke frem allerede i Aserbajdsjan. Og Russland hadde det mer og mer vanskelig.
  I Aserbajdsjan kjempet sovjetiske pionerer i utkanten av Baku.
  Frigjøring av barbeinte gutter og jenter. Og de kjempet med heltemot.
  Oleg Rybachenko, en gutt på rundt tolv, kastet en granat mot nazistene med bare tær og brølte:
  - Ære til kommunismens æra!
  En jente med rødt slips, Margarita Korshunova, kastet også en eksplosiv pakke med den nakne barnefoten og kvitret:
  - Ære være det store fedrelandet!
  Barna kjempet heroisk, med all spenningen.
  Jenta Gulchitai med bare fingrene kastet også et dødelig våpen mot fienden og knirket:
  - For USSR!
  Og pionerslipset hennes er så rødt.
  Men uansett hvor heroiske disse pionerene er, tok fascistene Baku i begynnelsen av august uansett. Og i midten av september var hele Kaukasus allerede under kontroll av den fascistiske rati.
  Ser vi på vinteren, rykket ikke tyskerne inn i dypet av Russland, men utviklet et angrep på Afrika. Det svarte kontinentet er både naturressurser og slaver. Selvfølgelig ville de fange ham.
  Tyskerne fikk tanken "Panther" -2. I stedet for ubrukelig arbeid med Maus, investerte de beste designerne i denne bilen. Dette designet viste seg å være vellykket. En kraftig kanon på 88 mm med en løpslengde på 71 EL, som gjennomboret alle allierte kjøretøy på lang avstand. Og frontpansringen til tårnet er 150 millimeter vippet. Og pannen på skroget er også 120 mm, med store skråninger på 45 mm. Og sidepanser på seksti millimeter, som er tilfredsstillende for å holde granater av små kanoner og antitankrifler.
  Samtidig reduserte tyskerne størrelsen på tårnet, gjorde det smalere. Motoren og girkassen ble plassert i en blokk, noe som gjorde det mulig å redusere høyden på tanken på grunn av veivakselen, og som et resultat var vekten til Panther førtisyv tonn, med en motor på 900 hestekrefter. Og denne tanken var ment å bli hovedtanken til Wehrmacht, etter å ha gått inn i serien tilbake i september 1943.
  Kampene viste at en slik "Panther" er bedre enn alle stridsvognene til de allierte, og slår dem uten medlidenhet.
  Britisk motstand i Afrika var svak. Nazistene erobret nesten hele det svarte kontinentet i løpet av vinteren. I mars 1944 erobret de Sør-Afrika, og i mai erobret de Madagaskar. I tillegg tok nazistene også Iran med en del av India, og forente seg med Japan.
  USSR forberedte i mellomtiden sitt nye våpen: T-34-85 og IS-2 stridsvognene. Så den røde hæren fikk også LA-7 og Yak-3 flyene. Riktignok gikk sistnevnte ikke inn i en bred serie: siden det var mangel på høykvalitets duralumin.
  Og tyskerne satt ikke stille. Hitlers ME-262 jetjager gikk inn i serien. Overfloden av ressurser og nesten fullstendig fravær av bombing førte til en raskere introduksjon og utvikling av jetfly. Både de allierte og den røde hæren ble nådeløst slått i himmelen. Du kan ikke motstå jetflyene til USSR. Og nazistene er veldig sterke.
  Etter erobringen av Afrika hadde Hitler ikke hastverk med å angripe i sentrum. Han ønsket å raskt okkupere Storbritannia. Og så var landingen forberedt. Det begynte 22. juni 1944. Og Stalin angrep nazistene i sentrum og oppnådde en viss suksess ved å kaste nye stridsvogner og fly i kamp. Den tyske "Panther" -2 fortjente imidlertid den høyeste vurderingen. Den overgikk alle sovjetiske stridsvogner, og er nesten usårbar i pannen. Og svakheten til siderustningen kompenserte for hastigheten og manøvrerbarheten. Tiger-2, som hadde lignende våpen, nesten samme rustning, men veide tjueen tonn mer, ble avvist av militæret og ble avviklet. Etter Panther -2 skulle Panther -3 fremstå som tyngre, men det ble laget en gassturbinmotor for den, og mye bedre beskyttet, spesielt fra sidene.
  De sovjetiske troppene klarte ikke å bygge videre på suksessen. Og etter overgivelsen av Storbritannia, overførte tyskerne ytterligere styrker fra Vesten og satte i gang kraftige motangrep.
  Panther-2 viste seg å være en utmerket tank, og overgikk til og med de sovjetiske IS-2-kjøretøyene, spesielt når det gjaldt å beskytte pannen på tårnet. Ja, og pistolen var mer pansergjennomtrengende og hurtigskytende. Samtidig har den tyske bilen en betydelig fordel i ergonomi og kjøreegenskaper. Så de sovjetiske bilene ga etter.
  Stalin tilbød Hitler fred på alle vilkår. Fuhrer, i frykt for at USA ville lage en atombombe, var enig, men påla tyngende betingelser for Sovjetunionen. Spesielt måtte Russland gi tyskerne alle sine gullreserver, samt nesten alt militært utstyr. Overlate alle krigsfanger og levere råvarer og mat til Det tredje riket i store mengder gratis. Og Hitler krevde også å overføre alt utstyret til USSR, og artilleri, og stridsvogner og fly, slik at Russland skulle bli tannløst og trygt.
  Selv om det så ut som en overgivelse, gikk Stalin med på dette også. Etter det vendte nazistene seg til USA. Amerika, under påvirkning av forbannelsen, motsto nesten ikke nazistene. Krigen varte bare noen få måneder, og til tross for at den ble adskilt av havet, endte den med overgivelsen av USA.
  Krigen endte, i en merkelig ironi, bare 9. mai 1945. Og fredsperioden har kommet. Det tredje riket hvilte. Sovjetunionen slikket dype sår og prøvde å komme seg.
  Det var nå to supermakter i tiltaket - Tyskland og Japan. Men det er rett og slett umulig for to rovdyr å komme overens på samme planet. Og 20. april 1953, etter Stalins død, begynte en ny krig mellom Tyskland og Japan. På dette tidspunktet hadde Sovjetunionen delvis gjenopprettet sin makt, og Stalins etterfølger, Lavrenty Beria, henvendte seg til Hitler med en forespørsel om å hjelpe i krigen med Japan.
  Hitler gikk med på det, men på betingelse av at Sovjetunionen bare ville motta tilbake Primorye, Sakhalin-øya og Kuril-kjeden. Og vil ikke be om mer.
  Beria sa at de ville returnere sine.
  Og den røde hæren gikk til offensiven. USSR hadde T-54 og IS-10 stridsvogner i serien. Ikke for tung, men ganske effektiv. Og den røde hæren har oppnådd en viss suksess.
  Krigen med Japan trakk seg noe utover, selv om den på grunn av det tredje rikets teknologiske fordel fortsatte helt fra begynnelsen med nazistenes fordel.
  Men Japan ble beseiret først 5. mars 1956. Det tredje riket og dets divisjoner hadde lidd store tap og trengte tid til å hvile.
  Imidlertid var hele verden unntatt USSR allerede under kontroll av Det tredje riket.
  I 1959, den 20. april, under syttiårsjubileet for Führer, ble det holdt en folkeavstemning om å etablere et monarki i verden på skalaen til planeten Jorden og Führeren som keiser med arvelig makt.
  USSR i en avkortet form eksisterte under kontroll av Lavrenty Palych Beria.
  Tyskerne har allerede rukket å fly til Månen, og 20. april 1961 startet flyturen til Mars.
  1. mai 1961 ble Adolf Hitler myrdet. Men dette rammet ikke Det tredje riket for hardt. Siden sønnen til Hitler, oppnådd som et resultat av kunstig befruktning, Wolf Adolfovich den første, var allerede myndig i henhold til de nye, men faktisk de gamle lovene i Det tredje riket, og besteg tronen. Historien til Det tredje riket, og Sovjetunionen som fredelig eksisterte med det, ledet av Beria, fortsatte. Verden har blitt annerledes, og Gud forby menneskeheten å være lykkeligere enn i den nåværende marerittaktige virkeligheten i den tjueførste multipolare verden!
  
  
  HVA VILLE SKJE OM NICHOLAS II REGJERING FORTSATT
  Attentatforsøket på Grigory Rasputin var mislykket. Og "Den hellige eldste" overlevde. Som et resultat tjente han fortsatt som en lynavleder av misnøye og februarkuppet fant ikke sted.
  Og om våren, så snart veiene tørket opp, begynte offensiven til de russiske troppene, først i Galicia, og deretter i Romania. De numerisk overlegne styrkene til tsarhæren brøt gjennom fronten til østerrikerne og rykket langt foran. Lvov ble tatt, og deretter ble Przemysl omringet. I Romania tok russiske tropper Bucuresti. Etter det ble de knapt stoppet av de tyske divisjonene. Den tyske fronten sprakk. Kaiser og hans følge lette allerede etter fred.
  Russland er imidlertid også lei av krigen. Selv om det så ut til at seieren var ekte og nær.
  Også i sentrum lå alt til rette for offensiven. Og de russiske troppene kunne slå gjennom også her. Vi har oppnådd en viss suksess. Tvinger tyskerne til å trekke seg tilbake helt til Vistula. Suksessen til gjennombruddet ble også forenklet av svekkelsen av de tyske troppene, som ble presset av de allierte fra vest, og en del av styrkene ble ledet mot sør. Og utnevnelsen av general Kornilov, som viste seg å være en svært dyktig sjef, i motsetning til forgjengerne. Tsarhærens seire tvang tyskerne til å bli mer imøtekommende. Og så begynte amerikanerne å presse hardere på. Og Italia slapp unna tap.
  Samtidig oppnådde tsarhæren store suksesser på den tyrkiske fronten, og fanget nesten hele Lilleasia, og dette er også en stor prestasjon. Og Østerrike-Ungarn var på randen av kollaps. Tsar-Russland fortsatte som et resultat å storme Konstantinopel. Og hun var i stand til å ta Istanbul.
  Russiske tropper angrep også fra havet, og de ble kommandert av den store admiral Kolchak. Landingen førte Tyrkia ut av krigen.
  Entusiasmen i befolkningen økte. Da tsarprestens autoritet steg.
  Om vinteren gjenopptok russerne offensiven. I sentrum ble de kommandert av Kornilov. Og forsvaret av tyskerne ble brutt gjennom og de ble kjørt til Oder.
  Den 23. februar 1918 kapitulerte Tyskland. Dermed tok den første verdenskrig slutt.
  Russland mottok Lilleasia, Galicia, Krakow-regionen, Poznan og Konstantinopel med sundene. Samt oppreisning fra Tyskland. Østerrike-Ungarn kollapset. Jugoslavia dukket opp, Romania ekspanderte. Tsjekkoslovakia ble en vasal av Russland, og tsar Nicholas II besteg tronen i dette landet. Ungarn og Østerrike krympet i størrelse. Ententens allierte delte også Saudi-Arabia.
  Perioden med fred og skapelse har kommet. Tsar-Russland opplevde et raskt økonomisk oppsving og hadde rekordhøy industriell vekst. Flere små kriger fant sted samtidig. Russland og de allierte fullførte distribusjonen av Saudi-Arabia ved å knuse den lette motstanden til araberne og tsarriket fikk tilgang til Rødehavet. Så var det krigen i Afghanistan.
  Russland og Storbritannia delte dette landet. Siden Storbritannia tapte, ble det meste av Afghanistan en del av tsarimperiet. Litt senere i 1922 ble også Iran delt. Dessuten fikk Russland tilgang til Det indiske hav.
  Dermed kom den islamske verden under den kristnes fullstendige kontroll. Og det var stabilitet og velstand. Men i 1929 var det et sammenbrudd på børsen i USA og det var tid for den store depresjonen. Nedgangen påvirket også tsar-Russland, selv om det var svakere. Samtidig forberedte Romanov-riket seg på hevn i krigen med Japan. Den russiske tsaren ønsket å vaske bort skamflekken i sin biografi. Og samlet en betydelig styrke. Admiral Kolchak ble utnevnt til sjef for Stillehavsflåten. Det var andre store befal, selv om Brusilov allerede var død. Men det var Kornilov, Denikin, Wrangel, Kaleidin, Krasnov og andre. Den unge general Vasilevsky avanserte også. Han gjorde en god karriere i løpet av de tre årene av krigen og ble oberst, og ble deretter general i Saudi-Arabia. Så generalløytnant. Og han var klar til å utmerke seg. Krigen begynte i 1932 27. januar, noe som er symbolsk. Årsaken var det japanske angrepet på Shanghai og andre kinesiske byer, og et forsøk på å ta Nord-Manchuria fra Russland.
  Russiske tropper var bevæpnet med gode stridsvogner, og sterke, den beste luftfarten i verden på den tiden. Også helikoptre. Russlands flåte var også sterk, og viktigst av alt kampklar. Det tsaristiske imperiet hadde allerede overlegenhet i teknologi, så vel som i styrken til hæren og dens antall. Russerne var sterkere, og denne gangen hadde de ikke Kuropatkin, men seriøse befal under Kornilovs generalkommando.
  Offensiven til de russiske troppene var vellykket. Japanerne led nederlag etter nederlag på land. På sjøen var det vanskeligere. Samuraiene hadde først en liten fordel i styrke. Men admiral Kolchak påførte japanerne flere nederlag i deler. Og klarte å gripe initiativet. På land beveget russerne seg og beseiret fienden ved en port. Helt til vi nådde Port Arthur. Her trakk forsvaret en stund.
  Men i mai var det et overfall og festningsbyen falt. Så ble det nye seire og en offensiv i Korea. Japanernes fullstendige nederlag på land. Og samtidig kampanjen til skvadronen og fra Middelhavet.
  Der beveger en destroyer seg foran hele flåten. Og det er bare jenter på den. I korte shorts, barbeint og i vester.
  Jentene løper rundt på dekk. De er alle så vakre. Håret er blondt, solbleket, og huden er mørk, solbrun. Vakre skjønnheter.
  Og de runde, rosa hælene deres blinker forbi.
  Veronica, en sjarmerende blond båtsmann, spurte hyttegutten:
  - Hva Yulia, er du redd for slaget?
  Hyttejenta knirket som svar:
  - Ja, jeg drømmer om kamp!
  Veronica fniste og sa:
  - Men du blir tatt til fange av japanerne, og de skal steke dine bare hæler!
  Jenta så på de nakne, solbrune bena hennes og knirket:
  "Smerte skremmer meg ikke!" Jeg er en ekte vill Amazon!
  Veronica sa:
  - Du blir snart femten. Gifter meg snart! Hva drømmer du om?
  Juliana svarte oppriktig:
  - Jeg vil ha en prins!
  Veronica grimaserte.
  - Prins?
  Jenta sa:
  - Alveprinsen!
  Veronica ble overrasket:
  - Liker du alver?
  Juliana nikket, og spratt til og med opp:
  - Selvfølgelig gjør de det! De er uimotståelige!
  Veronica smilte.
  Hva med menneskelige menn?
  Jenta stampet sint barfot på det oppvarmede dekket:
  - Ikke! Mennene er så ekle, hårete, stinkende. Og alvene er så vakre, milde. De har ansikter som jenter, så søte. Og bena er glatte og ikke i det hele tatt hårete!
  Veronica var lett enig i dette:
  - Nissene er kjempefine.
  Og jenta knuste insektet med den nakne, grasiøse foten. plystret:
  "Dessverre, dessverre, må vi forholde oss til menneskelige menn. Og de er så stygge!
  Juliana lo og sa:
  - Men hvorfor. Hytteguttene er veldig søte. Ikke kjekke voksne menn. Når det vokser hår i ansiktet, er det så ekkelt.
  Veronica var enig i dette:
  - Motbydelig! De vakreste unge menn på seksten. De er allerede store nok til å glede en kvinne, men ennå ikke så hårete som eldre gutter.
  Juliana fniste og knirket:
  - Generelt er guttene sikkert hyggelige når du kysser med dem, og de kjærtegner deg ... Men noe annet skremmer bare! Å, å forbli for alltid i barndommen!
  Veronica sa ettertrykkelig:
  - Du vil være i kamp! Voks opp sammen!
  Julian sang som svar:
  - Jenta vær alltid ung,
  Ikke skynd deg å bli voksen...
  Vær morsom, dristig, bråkete...
  Du må kjempe, så kjempe!
  Kjenn aldri fred
  Gråt og le malplassert!
  Jeg skal være en klokkejente
  La hundre og femti blåse!
  Veronica stampet med bare foten og hylte:
  - Ungdom kan være evig! Det viktigste er å tro på fornuften, ikke på Gud!
  Foran dukket en japansk ødelegger opp. Jentene skyndte seg umiddelbart og blinket med bare hæler mot den ti-tommers kanonen. Og de begynte å peke den mot fienden.
  Jentene handlet raskt og harmonisk. Generelt er det veldig vakkert når mannskapet består av jenter alene. Og de er alle barbeint, svingete, bare fantastiske.
  De pekte på pistolen og hvordan de ville slå japanerne. Samtidig hvilte de sine meislede, bare føtter.
  Prosjektilet fløy forbi og traff destroyeren. Som en klubb slo. Skipet skjelver. Og ødeleggeren ble skadet. Jentene begynte å lade pistolen på nytt. De skjøt skarpt.
  Veronica skrek:
  - For troen, kongen og fedrelandet!
  Og hvordan det hopper...
  Juliana twitret:
  - Togo trodde at krigen, laget en kanon fra ... av!
  Og jenta vil ta det og le. Bare tenner, fargen på perler. Og hun er en søt kattunge. Og med sin bare fot vil han gni et stykke nedfallen iskrem.
  Veronica knirket og sang:
  - Samvittighetsfanger! Vi vil gjøre deg fri!
  Og jentene i kor hvordan jeg skal spise.
  Og med sikte på et våpen, sprengte de igjen mot ødeleggeren. Denne gangen var de enda mer presise. Og samuraiens kar brøt og begynte å synke.
  Jentene skrek og rykket på de bare beina. Det er en fryd.
  Nei, Japan vil bli slått når det er fantastiske krigere i Russland. Og Oleg Rybachenko og kjæresten hans kjemper på siden av Romanov-riket.
  Oleg og Margarita fungerer veldig bra med maskingevær. De skyter.
  Oleg spør jenta og fortsetter å skyte:
  - Hva synes du, er Spartak bra eller dårlig?
  Margarita, blottende ansiktet, svarte:
  - Jeg synes det er mer bra enn dårlig!
  Oleg, som skjøt fra maskingevær, bemerket:
  "Men Roma var en stor kultur. Og hvis barbarslavene vant, hva ville skje da?
  Margarita fniste, klippet ned et par linjer med japansk og svarte:
  - Det hadde nok vært kjempebra!
  Oleg plystret og noterte:
  - Ikke alt er så rosenrødt som det ser ut til! Akk, ikke alle!
  Margarita bemerket logisk:
  - Men alt er til det beste! Roma ble ødelagt av barbarer. Men så oppsto på stedet for ruinene, en enda kraftigere og mer utviklet kultur. Det skjedde slik at fremgangen begynte å utvikle seg bare raskere.
  Oleg plystret, kuttet av flere rekker ved hjelp av maskingeværutbrudd og knirket:
  Ingen kan stoppe vår fremgang!
  Gutten kastet en granat med bare foten. Og knuste fienden.
  Margarita kastet også en dødsgave med fingrene på den bare foten og fniset:
  - Den som stopper blir pulverisert.
  Gutten Oleg Rybachenko lanserte igjen en hjemmelaget bombe med bare tærne til barneføtter. Japanerne ble truffet på en slik måte at det ikke virket nok. Gutten kvitret:
  - For ur-Russland!
  Og viste tungen sin.
  Margarita mejet ned halvparten av den japanske bataljonen med et maskingevær og knirket:
  - Vår tsar Nicholas, må han være velsignet!
  Og igjen vil han kaste en dødsgave med sin bare fot.
  Oleg sang og klippet japanerne:
  - Jeg er en ung kriger...
  Margarita støttet dette, skjelvende med bare føtter, som så behendig kastet granater:
  - Og jeg er en kriger fra Gud!
  Oleg, som skrev på japansk, spurte:
  - Hvordan er Gud?
  Margarita knirket og svarte, slo japanerne ut, og kastet deretter en dødsgave med bare foten:
  - Jeg vet ikke! Personlig forstår jeg ham ikke. Kvinner er vansiret. Og dette er, for å være ærlig, ekkelt og feil!
  Oleg nikket samtykkende og skrev på samuraien:
  - Etter førti år er kvinner ekle! Jeg liker dem ærlig talt ikke. Kvinner i ungdommen er veldig attraktive, i motsetning til alder, noe som skjemmer dem bort!
  Margarita sang entusiastisk og kastet en granat med de bare små bena:
  - Heltemot har ingen alder! I hjertet av en ung kjærlighet til landet!
  Oleg, som også skjøt mot samuraien, tok den og skrek:
  - Kan erobre kantene av rommet! For å gjøre alle glade på jorden!
  Det er egentlig sånn det er å være i verdensrommet! Hvor slike umålelige avstander.
  I tsar-Russland er prosjekter for flyvninger utenfor atmosfæren allerede under utvikling.
  Under tsar Nicholas II utvikler vitenskapen seg raskt. Det tsaristiske imperiet er i ferd med å bli den mest avanserte makten i verden. Og Storbritannia taper terreng.
  Margarita hylte med et smil. Igjen kastet hun en granat med det grasiøse beinet sitt, som en prinsesse, og knirket:
  - Vi blir de første! Slik er Russland - Pallas-skjebnen!
  Oleg sa irritert:
  - Når endelig Linevich slipper oss. Du må lagre hver kassett. Imidlertid brakte Rozhdestvensky oss forsyninger!
  Margarita blinket med perlestennene og knirket:
  - Kommer til å slipe flere og flere japanske deler! Helt til vi endelig vinner!
  Oleg tok, kuttet av linjen til samuraier og hveste:
  - Keiserlige flagg! La det være Russland i Kina også!
  Margarita kvitret med et glis av tenner:
  - Alt blir vakkert!
  Og igjen kaster han en granat med barfoten....
  Oleg, som skriver på samuraien, knirker:
  - Seieren er nær!
  Margaret bekreftet:
  - Måtte det være slik!
  Og den russiske flåten, som allerede har oppnådd overlegenhet til sjøs, presser japanerne. Og angripe aggressivt. Og traff fienden. Og så slo mange samuraiene.
  Jentene fra ødeleggeren "Victoria" kjempet også. Vakre krigere var halvnakne, spesielt siden sommeren på slike breddegrader er varm, og barbeint. Faktisk, når en jente har et minimum av klær, er hun minst sårbar.
  Veronica skyter mot japanerne og kaster en granat med bare foten. Og jentas ben er så presist.
  Japanerne flyr i forskjellige retninger. De skriker og faller.
  Juliana kaster også en granat med et barbent ben, og samuraien faller. Og krigeren skyter og fniser:
  - Vi skal stå opp for tsar Nicholas!
  Ledende ild og sjarmerende Anna. En veldig vakker jente, i bare truser. Og han klipper også ned samuraien og sier:
  - Tsar Nicholas vår kommer til å bli flott!
  Juliana hogger ned japanerne, bekrefter:
  - Nødvendigvis vil!
  Og en granat flyr av hennes barfot.
  Jenter er fantastiske supermenn.
  Her er en av dem veldig stor og høy: Angelina.
  Og sånn rødhåret ... Hun tok av seg vesten og nå kjemper hun i truser alene.
  Og for et bryst hun har! Som juret til den beste bøffelen, med store spenejordbær.
  Dette er en jente, en ekte hoppe. Og hun elsker menn veldig mye, men hun tolererer ikke utholdenhet. Hvorfor skulle hun ikke elske? Det er så hyggelig når gutter labber på deg.
  Angelina brøler, og kastet også en hel haug med granater med bare såler og hvesende:
  - Ære til Russland og tsar Nicholas!
  Jentebataljonen er kul. De kvinnelige krigerne tok av seg vestene, og alle blottet brystene. Og de kjemper bare i tynne truser. Og så vakkert det er.
  Hva kan være bedre enn nakne kvinnekropper.
  Og en hel bataljon av krigere.
  Og japanerne faller og forsøpler tilnærmingene til de russiske troppenes posisjoner med likene deres.
  Veronica sier med lidenskap og klipper ned samuraien:
  Våre guder marsjerer!
  Juliana kastet en utslettelsesgave med bare føtter og bekreftet, og blottet tenner:
  - Russiske guder - krigsguder!
  Anna, ledet ild og mat, bjeffet:
  - For Russland, kjemp og ikke vær redd!
  Og blunket de grønne øynene hennes!
  Angelina sendte en hel boks med eksplosiver med bare hæler, løftet to kompanier med japanere opp i luften og brølte:
  - Tsarriket kan ikke brytes!
  Veronica hveste entusiastisk:
  - Vårt løp er evig!
  Og igjen kastet hun granaten med bare føtter.
  Juliana, avfyrte og kastet granater med underekstremitetene, hveste og blottet tenner:
  - Og døden skjer ikke to ganger!
  Anna, skjøt, knirket:
  - Måtte forfaderens visdom være med oss!
  Og igjen en granat avfyrt med en barfot fluer!
  Angelina tok den og knirket og blottet tenner:
  - Rettighet treenighet og dette er loven!
  Og sendte en hel boks full av eksplosiver.
  Veronica svarte med raseri og feide samuraien av banen:
  - Det evige Russland, som Ukraina som en del av Russland!
  Og igjen, hvordan han slår japanerne.
  Juliana, skjøt, knirket:
  - Folket vårt vil ikke tolerere!
  Og hun avfyrte også en granat i en bue.
  Anna tok den og gliste. Satt i kø ved samuraien. Med mot klippet hun dem ned og knirket:
  - La oss regjere i Kina!
  Angelina erklærte med vanvidd og spenning:
  - Og vil ikke gi fra seg en tomme land!
  Og alle jentene slo samuraiene som en bataljon.
  Den gjenstridige krigen fortsatte med all aggressiviteten. Men den russiske hæren lander allerede tropper og overfører kampoperasjoner til selve metropolens territorium.
  Samurai prøver å kaste russiske tropper fra brohodet.
  Og flimre med bare føtter. De kaster granater med bare lemmer. De er alle bare nydelige og sjarmerende.
  Men egentlig, hvorfor trenger jenter klær? Nakne, de er mye vakrere, og vakrere, mer forførende.
  Og jeg vil kysse barbeint, sånne runde hæler. Og slikk hver finger.
  Når hun skyter og kaster en granat med bare foten, sier Veronika:
  - Faen deg, ikke slå deg!
  Her spikret Juliana japanerne, og kastet en granat med bare fingrene, hylte:
  - Vår ufleksible russiske ånd!
  Og tenåringsjenta lo ... Hun så for seg hvordan en søt gutt kilte på benet hennes. Ja, for sensitive kvinners hud er fin.
  Rødhårede Anna kastet også en granat med bare foten. Strødde samuraiene og knirket:
  - For det aller helligste Russland i verden.
  Og en sunn, kraftig Angelina kastet en pose med eksplosiver på samuraien med bare hæler og klukket:
  - For vår strålende seier!
  Veronica ga tur. Skjøt ned japanerne, og knirket:
  - Dette er vår plikt!
  Juliana kastet en granat med bare foten og ropte:
  - Og vi skal oppfylle det!
  Anna skar av litt japansk og kvitret:
  - Russisk vei til seier!
  Angelina lanserte igjen noe tungtveiende mot samuraien og gurglet:
  - Og vi skal vinne!
  Likevel er det bra at jentene i varmen tok av seg vesten. Så de er mye penere med en naken overkropp. Og solbrun og muskuløs. Kroppene er bare støpt stål.
  Hvor fantastiske jenter er når de er nakne.
  Og de trenger ikke klær.
  Veronica klipper ned mye japansk og knirker:
  - Vær berømt for vårt Russland i alle aldre!
  Yuliana tok og avfyrte en granat med bare foten, og ropte:
  - For vårt territorium!
  Her tok Anna den og hamret i raseri:
  - For det evige og menneskelige!
  Og igjen en granat avfyrt med en barfot fluer.
  Så Angelina tok det også. Kastet en haug med granater. Slått ut en del av samuraien, med et slag. Og hun sang:
  - Fly på himmelen, lek med solen - jeg vil for alltid!
  Og de fire jentene slo veldig vakkert. Og hele bataljonen også. Hvor forførende blinker de bare føtter som kaster granater. Hvor vakre jenter er i krigen.
  Og en gul masse japanske soldater flyter på dem. Samuraier dør i tusenvis, men de stopper fortsatt ikke. Skru selv og skru. Kampen er ekstremt hard.
  Veronica skyter mot japanerne og kvitrer:
  - Vårt russiske valg er ære og moderland!
  Juliana skyter mot fienden og blotter tennene sine, som glitrer klarere enn havperler. Og sier:
  - I hvert århundre var det helter og det vil det være!
  Så tok jenta den og blottet tenner enda mer.
  Brennende Anna, som skjøt mot fienden, knirket:
  Vi kan ikke bli erobret! Ikke få Russland på kne!
  Og igjen flyr krigergranaten kastet av hennes bare fot.
  Angelina starter dødelig og morderisk med bare foten. Og bare tennene kvitrer han:
  - Jeg tror vi vil være i paradis!
  Victoria avbryter den heroiske kvinnen:
  - Ikke! Ikke i paradis, men for å leve evig på planeten Jorden, som vil bli et ekte, overjordisk paradis!
  Og jentekapteinen kastet en svært dødelig fragmenteringsbombe med den bare foten hennes.
  Veronica sa:
  Du er en klok kaptein...
  Og også med en bar fot lansert en bærer ødeleggelse.
  Juliana knirket og ga en tur. Drepte japanerne. Med store tenner knirket jenta:
  - Jeg vil ikke være en gammel kvinne! Og jeg vil leve for alltid!
  Anna kastet også en granat med bare foten og spurte tvilsomt den blonde jenta:
  - Liker du vår verden?
  Juliana svarte uten å nøle:
  - En god idé! Spesielt om sommeren! Jeg elsker sol og høytider!
  Anna var lett enig i dette:
  - Om sommeren, sikkert bra! Så bra det er for unge mennesker!
  Juliana svarte med raseri:
  - Ja, og la det være evig sommer, som i Afrika! Og Afrika vil være vårt!
  Angelina kastet en tønne med eksplosiver med de bare, muskuløse bena og sa:
  - Måtte det være slik! Og til enhver tid.
  Rekkene til japanerne ble tynnere, og de gikk tydeligvis tom for damp.
  Russiske tropper begynner å rykke frem over selve Japans territorium, og knuser samuraiene, og vinner den ene seieren etter den andre.
  En bataljon av barbeint jenter, i shorts og vester, var den første som gikk inn i kampen.
  Vakre jenter begynte å treske hæren til samuraier, allerede slått i tidligere kamper.
  Først og fremst angrep krigerne batteriene. Granater kastet med bare føtter fløy mot japanerne. De var veldig skarpe. Og de russiske krigerne selv tok og kastet av seg vestene. Å holde seg bar overkropp.
  Så nesten helt nakne jenter er nesten umulig å slå. Når en kvinnes hud er bar, tar ikke kulene hennes.
  Veronica kastet en granat med bare foten og kvitret:
  - Jeg blir mester!
  Og ristet det hvite, krøllete håret.
  Julian er heller ikke så enkel. Lupanula på japanerne. Og så, mens han kaster en granat med sin bare fot, og roper:
  - I det hellige, tsaristiske Russlands navn!
  Og igjen vil hun riste sine fulle bryster med skarlagensrøde brystvorter. Og midjen på jenta er tynn.
  Videre haster rødhårede Anna inn i kamp. En så glitrende og reaktiv jente. Hvordan kaste en granat med barfot. Så samuraiene vil spre seg i alle retninger. Og rulle rundt, som om det ble slått ned.
  Og jenta skyter mot dem og knirker:
  - For tsaren til de ortodokse og russiske gudene!
  Angelina slo også. Og en boks med skjell, kastet opp av henne nakne, kraftig som en trekkhest, fløy av gårde. Og knuste mye av japanerne.
  Jenter er generelt super når de er nakne og barbeint. Men i shorts er det enda kulere å løpe i posisjon.
  Og jordbærnipler, så blanke!
  Victoria vil også skyte ut en granat med sine skarlagenrøde bryster, og treffe samuraien så godt hun kan. Her er jenta. Og viktigst av alt, sjefen for bataljonen av jenter på ødeleggeren. Og også bare i truser.
  Og rister på det nakne brystet. Som er så vakker og sexy.
  Veronica tok og kastet en granat med bare foten. Hun avbrøt mange japanske og knirket:
  - Aerobatikk for ombordstigning!
  Yuliana kastet også veldig behendig en granat med det bare lille benet sitt, og knirket mens hun klippet ned japanerne:
  - Vårt glis og knusende slag!
  Så hvordan gnistre tenner.
  Og så tok Anna den og knullet den. Skutt mange samuraier. Og hvordan gjorde hun det.
  Og hvordan skyte ut en granat med barfot. Og knirker:
  Vi er ikke slaver!
  Da vil han le og vise tungen.
  Angelina tok den og kvitret av vanvittig raseri og spyttet anklager på fienden:
  - Jeg er den kuleste av de kule.
  Og med bare bena skjøt hun ut en tung bombe. Hun tok og sprengte samuraiene, makulerte dem.
  Veronica vil også ta og hamre på den asiatiske horden. Og knuser beinene deres.
  Jenta tok den og kvitret:
  - Vi skal knuse alle!
  Og igjen flyr en dødelig og unik granat fra barfot.
  Og knuse japanerne. Og hvorfor kom de til russiske land? Alt her tilhører Russland.
  Juliana avfyrte en granat med bare foten og sang:
  - Ære til det store Russland! Vi trenger ikke statsdumaen!
  Røde Anna påpekte aggressivt:
  - Jeg skal bli en mester.
  Og en granat kastet med en barfot av en jente vil flate alle. Bare blodig kjøtt gjensto.
  Men Angelina tok det og knirket. Drepte en gjeng med jagerfly. Og feide som en dødsengel.
  Og mange samuraier døde.
  Russiske tropper presset på japanerne fra alle kanter. De knuste og knuste.
  Det brøt ut hånd-til-hånd-kamper. Russiske soldater stakk samuraiene med bajonetter. Mosin-riflen er en utmerket kølle. Som bryter gjennom hodeskallen. Og knekke bein.
  Men jenter med sverd kjemper spesielt vakkert. Det er flott. Spesielt når nakne bryster svaier.
  Og brystvortene er så rubinaktige og glitrende. Så du vil se på dem og kysse dem.
  Og kysse ustanselig.
  Jentene kjemper med raseri fra sultne pantere som ser lammene. De plager dem og flår dem.
  Veronica, som skyter mot japanerne, skriker:
  - Død for død!
  Yuliana, som kaster en granat med bare foten, legger til:
  - Blod for blod!
  Anna, som skriver på samuraien, skriker:
  -Et øye for et øye!
  Og hun kastet også en sitron med bare foten. Hun var sterkere enn alle andre og revet i stykker med selvtillit.
  Og her kommer Angelina. En hel tønne med dødelige eksplosiver vil skyte ut og knuse fiendene.
  Så, mens han synger:
  - Jeg er en barbeint elefant og veldig kul!
  Jenta er virkelig mektig. Og bena hennes er som køller. Hvordan flytte en samurai i lysken. Den fem meter opp og fløy opp. Suste som en katapult som ble lansert fra en stein. Mer presist, sannsynligvis fra en katapultstein!
  Victoria, bataljonssjefen, skjøt et skudd mot japanerne. Hun meja ned noen av de gule krigerne og knirket:
  Vi vil kjempe for det hellige Russland.
  Og med et bart, solbrent kne, som om det skulle bevege seg til haken. Og knekke fiendens kjeve.
  Victoria er spent....
  Juliana sier entusiastisk:
  - Det vil være tsar Nicholas, den største av de russiske tsarene!
  Og hele bataljonen av halvnakne, barbeinte jenter, hvordan bjeffe på toppen av lungene, og utrydde japanerne.
  - Måtte det være slik!
  HVA SKJER NÅR DU STOLER PÅ ROMMEL
  Rommel fikk nødmakter og større autonomi i Frankrike før de allierte landingene i juni 1944. Dette tillot ham å dyktig disponere femtiåtte tyske divisjoner, inkludert ti tank- og fem SS-divisjoner.
  Og de allierte ble brutalt beseiret, og mistet mer enn en million soldater og offiserer alene som fanger. I tillegg fanget nazistene en stor masse utstyr.
  Men viktigst av alt, Hitler og hans følge ankom Frankrike for å feire den største seieren. Her ble de så å si "tilfeldigvis" dekket av et alliert luftangrep. Hitler, Himmler, Bormann og Göring døde. Og Goebbels skyndte seg å sverge troskap til den nye Führer og øverstkommanderende Rommel.
  De allierte ble raskt enige om å erklære en våpenhvile med Det tredje riket i fem år, og fryste situasjonen og territoriene inntil videre. Og også forlate Sør-Italia og Sicilia.
  Dette ble etterfulgt av en utveksling av krigsfanger - alt for alle! Noe som styrket de tyske og spesielt italienske troppene betydelig.
  Riktignok gjennomførte den røde hæren på østfronten en vellykket operasjon "Bagration", og brøt gjennom til Neman. Men Rommel, som påførte den sørlige flanken et uventet slag, i motsatt retning fra Moldova og Vest-Ukraina, dannet en stor gryte av sovjetiske hærer der.
  Stalin ble nervøs og begynte å kaste tropper mot sør. Som et resultat klarte tyskerne å unngå fullstendig nederlag, og holdt fast ved grensene til Polen. Selv om den røde hæren var i stand til å frigjøre nesten helt Hviterussland og delvis Litauen.
  Utgivelsen av stridsvogner og fly i Det tredje riket økte stadig, spesielt etter opphør av bombingen av de allierte.
  Og Panther var fortsatt overlegen T-34-85 i frontpanser og panserpiercing, så vel som pistolens skuddhastighet. Panteren hadde flere og lagre av skjell og, mer presist, optikk.
  Så de tyske stridsvognene er sterke og antallet økte. Og Panther har blitt et alvorlig problem, spesielt siden antallet har økt dramatisk. Og Jagdpanther viste seg å være enda mer formidabel, den var lettere å produsere, men kraftigere bevæpnet og bedre beskyttet, spesielt i pannen.
  "Jagdpanther" ble et stort problem for den røde hæren. Generelt, etter å ha sluppet løs i vest, samlet tyskerne raskt styrker. Rommel la både franskmennene og polakkene under våpen. Den polske hæren dukket opp, og de franske enhetene.
  Og det tyske maskingeværet var den beste MP-44 i verden, og TA-152-flyet ble det beste flerbruksvåpenet. Mye mer perfekt enn Focke-Wulf.
  Rommel lovet å gjenopplive Commonwealth. Og dette inspirerte polakkene til å kjempe for Wehrmacht. Og franskmennene kjempet, ved å bruke det kolossale potensialet, først og fremst menneskelig. Nazistene klarte også å holde Romania og Ungarn under sin kontroll og styrke Mussolinis posisjon i Italia - og dannet nye divisjoner.
  Kampene viste at med dyktig bruk er "Tiger" -2 slett ikke en dårlig tank. Spesielt er den veldig seig og treffer på lang avstand.
  Tyskerne stabiliserte fronten på høsten. Og om vinteren ble kampene gjenopptatt med fornyet kraft. Denne gangen slo den røde hæren i sentrum. Selvgående kanoner E-10 og E-25, og den første sovjetiske SU-100 ble testet i kamper. Den sovjetiske bilen var ikke dårlig, og de tyske småbilene med lav silhuett var ganske effektive og smidige.
  Rommel kuttet av de sovjetiske troppene som hadde brutt gjennom med et flankeangrep og dannet et par store kjeler. Generelt gjettet den nye sjefen for Det tredje riket sovjetiske manøvrer og klarte å ta effektive mottiltak.
  Spesielt i Polen var veiene bedre, og tyske stridsvogner, selv om vinteren, opptrådte mer effektivt enn i det enorme Sovjetunionen. Og nå hadde Fritz mange av dem.
  Fritz jetfly hadde også en effekt. ME-262 er seige maskiner, og XE-162 er de raskeste og mest manøvrerbare. Og de sovjetiske flyene kunne ikke en gang ta igjen Arado-bombeflyet. Også et problem. Og i sør slo tyskerne tilbake den sovjetiske offensiven og dannet gryter.
  Rommel lokket den røde hæren i feller, og brukte et stort antall stridsvogner, og Panther var ganske effektiv når den ble brukt riktig.
  Stalin brølte av raseri, men viste seg å bli slått. Tyskerne mobiliserte styrkene sine. Og i stedet for å slippe ubrukelige missiler som FAA, stolte de på jetfly. Og nå fikk den røde hæren det både i himmelen og på land grundig.
  I mai 1945, ved å bruke en mer avansert modifikasjon av den E-25 selvgående kanonen, med en frontpansertykkelse på 120 mm og en sidepanser på 82 mm med en 88 mm kanon, begynte tyskerne å rykke frem i Ukraina.
  Rommel førte en mer fleksibel okkupasjonspolitikk, og erklærte Ukraina som en uavhengig stat i regi av Det tredje riket og oppmuntret Bandera. En marionettregjering i Hviterussland ble også opprettet. Tyskerne kalte nå slaverne ariere og var utspekulerte.
  For den røde hæren ble situasjonen forverret av opphør av forsyninger under Lend-Lease, og en avlingssvikt i USSR. Ja, og Stalin blandet seg av og til i kommandoen og kontrollen av troppene, og dette hadde en negativ karakter.
  Hvis Stalin allerede var godt kjent med strategiske spørsmål, så var han ganske svak i operasjonelle spørsmål, og han forsto praktisk talt ikke taktikk. Men samtidig ønsket han egentlig ikke å lytte til rådene fra fagfolk.
  Og tyskerne under kommando av den strålende kommandanten Rommel vant den ene seieren etter den andre.
  Fritz fanget hele høyrebredden av Ukraina og Kiev om sommeren. Og også Hviterussland ble tatt til fange av et kraftig slag. Noe måtte gjøres for å redde USSR!
  Og så dukket hun opp Sailor Moon med barbeint i et bikiniteam.
  Og jentene fra den japanske anime møtte nazistene, som, etter å ha beseiret den røde hæren i Hviterussland, allerede flyttet til Smolensk.
  Jentene var helt på kanten av angrepet, og kjempet veldig desperat.
  Deres bare føtter kastet granater, og lyn fløy ut av navlen. Og sverdene, forlengende, kuttet ned fascistiske fly. Og så tok krigerne til Ceylon Moon det og hvordan de plystrer. Nedfelte kråker vil falle over nazistene. Og noen av de fjærkledde fuglene falt på de fascistiske jetgribbene. Og tok og slo dem ned.
  Ceylon Moon gliste aggressivt.
  - Hva Fritz er ikke gitt til deg Smolensk?
  En annen blå jente kurret:
  - Og vi vil huske Stalingrad!
  Den tredje gule jenta knirket:
  - Og Sevastopol!
  Og den fjerde bjeffet:
  - Og Leningrad også!
  Og hele bataljonen av barbeint i en bikini skjønnhet hvordan å frigjøre lyn fra navlen. Og hvordan han vil slå i hjel en masse fascister.
  Det så ut til at med slik makt var den røde hærens seier uunngåelig. Men...
  En demon dukket opp for jentene fra den japanske animeen og sa:
  - Og russerne vil ikke knuse Kuriløyene!
  De kvinnelige krigerne fra Japan ropte i frustrasjon:
  - Hvordan vil de ikke presse øyene? Vi blir lurt!
  Og blinkende barbeint, runde hæler forsvant forfra.
  Men de klarte allerede å påføre nazistene betydelig skade, og stoppet offensiven.
  Om vinteren forsvarte tyskerne seg bare. De hadde en meget vellykket XE-162 på himmelen, de holdt fast. På land ga den selvgående pistolen E-25 mer eller mindre beskyttelse. Som andre tanks. "Tiger" -2 ble modernisert, etter å ha fått en kraftigere motor på 1000 hestekrefter, og en perfekt girkasse.
  De sovjetiske T-54-ene var ennå ikke klare, og IS-4 hadde mange ufullkommenheter. Og dette påvirket den røde hærens kampevne negativt.
  Våren 1946 forsøkte nazistene å rykke frem. Men troppene deres satt fast i det avanserte sovjetiske forsvaret. Krigen begynte mer og mer å ligne første verdenskrig, da forsvaret er sterkere enn angrepet, og frontlinjen er inaktiv. Om sommeren forsøkte også tyskerne å rykke frem, men uten hell. Og om høsten og vinteren var den røde hæren allerede på fremmarsj, og satt også fast i det tyske tette forsvaret. Dessuten har Fritz allerede tilpasset seg kamp om vinteren, og utstyret deres "fløt" ikke så mye i kulden. Og tanken til "E" -50-serien viste seg å være en vellykket og ganske effektiv maskin.
  Riktignok veide bilen nesten 65 tonn, men dette ble kompensert av en kraftig motor, også svært effektive kanoner på 88 mm i 100EL, pansergjennomtrengende, nøyaktige, hurtigskytende.
  T-54 har ennå ikke kommet inn i serien, og tyskerne hadde fortsatt en fordel i kvaliteten på utstyret. Og i luften økte fordelen deres.
  Huffman mottok, etter fire hundre nedlagte fly, Ridderkorset av jernkorset med gylne eikeblader, sverd og en diamant. Etter det 500. flyet, Order of the German Eagle med diamanter.
  Det førtisyvende året gikk i gjensidige injeksjoner. Rommel handlet forsiktig og prøvde å bygge opp styrke og Stalin. Og til slutt, det førtiåttende året. Den røde armé forsøkte å rykke frem om våren. Men hun klarte ikke å bryte gjennom det tette forsvaret til tyskerne i sentrum. Om høsten gjennomførte tyskerne bare en liten operasjon, og jevnet fronten i nord.
  Førti-niende år prøvde sovjetiske tropper i utgangspunktet å angripe. Tyskerne satt i tett forsvar. Red Army T-54 allerede i serien, i likhet med IS-7, hadde også MIG-15. Tyskerne har mer avanserte ME-362, og HE-262, og ME-2010, samt TA-283.
  Det ble slagutveksling. E-50 har blitt mer avansert. Vekten ble redusert til femti tonn, høyden ble også redusert, og forsvaret av tårnets panne ble styrket. E-75 kondenserte også og vekten gikk ned til en tilfredsstillende og kom inn i serien.
  E-100 kom aldri med i serien, så dens tunge vekt skapte for mange problemer for militæret.
  Tyskerne holdt frontlinjen, og nå har 1950 av denne fordømte krigen begynt.
  Rommel tilbød Stalin fred. Men selvfølgelig å kreve å forlate det tredje riket de landene som tyskerne allerede hadde erobret. Stalin gikk med på fred bare innenfor grensene fra 1941. Men Rommel kunne ikke gå med på dette. Siden det viste seg at millioner av tyskere døde forgjeves.
  Året 1950 gikk i den røde hærens forsøk på å bryte gjennom fronten. Tyskerne var i defensiven.
  Rommel festet noen forhåpninger til diskoteker. De tok av allerede i 1945, men viste seg å være uegnet til kampbruk. Men i 1951 dukket de første maskinene opp med en hastighet på fire soniske, og takket være strømmen rundt den laminære jetstrålen var de praktisk talt usårbare for håndvåpen.
  I 1951 fortsatte den røde hæren å angripe nazistene. Men hennes forsøk var ineffektive. Frontlinjen holdt seg stabil.
  Rommel fikk imidlertid informasjon om bruk av disketter. De kunne ikke skytes ned, men selv skjøt de ikke, men kunne bare ramme luftmål. Som imidlertid, gitt deres hastighet, allerede ikke er dårlig i seg selv. Men det kunne ikke gi luftoverlegenhet over MIG-15.
  Diskletter var dyre og vanskelige å produsere, og det var få av dem.
  Året 1952 gikk også i slagutvekslingen, og da den røde armé forsøkte å presse på, men det gikk ikke, var forsvaret av Fritz sterkt.
  Dessuten brukte tyskerne utlendinger i krigen. Og de kommanderte ganske dyktig.
  Stalin døde i mars 1953. Og dette forårsaket umiddelbart uenighet i partiledelsen, siden det ikke var noen offisiell etterfølger.
  Du må dele innlegg. Så Molotov ble formann for GKO, Malenkov ble formann for ministerrådet, Nikita Khrusjtsjov ble førstesekretær for sentralkomiteen til CPSU, Zhukov, hans uavløselige stedfortreder, ble øverstkommanderende, og Vasilevsky ble forsvarsminister.
  Beria ble snart arrestert og skutt.
  Men denne arrestasjonen forårsaket en del forvirring i de interne troppene. Og Rommel ga et knusende slag og kuttet ned den røde hæren.
  Tyskerne kunne erobre Smolensk i 1953, og de sovjetiske troppene holdt territoriet opp til Rzhev, selve byen. Fritz klarte også å blokkere Leningrad igjen, og i sør å fange Ukraina og Krim, blokkere Sevastopol og nå selve Don. Det var langs Don at sovjetiske tropper stoppet nazistene.
  Om vinteren gikk tyskerne endelig tom for damp. Molotov, formann for GKO, kunngjorde at krigen ville gå til slutten.
  I 1954 rykket Rommels hær frem mot Moskva, men alle forsøk fra Fritz på å bryte gjennom ble slått tilbake.
  De klarte ikke å fange Leningrad med storm.
  955 angrep nazistene igjen. De prøvde å ta Stalingrad, men de ble slått der og trakk seg tilbake utover Don. Forsøket på å ta Moskva mislyktes også. Angrepet på Leningrad var også mislykket. Tapene til nazistene var svært store.
  Og i 1956 gikk Det tredje riket på defensiven igjen. Og allerede den røde hæren prøvde å angripe Rommels regimenter. Men hun manglet også styrke. Tapene var også store. Og i 1956 rørte ikke frontlinjen seg.
  I 1957 hadde tyskerne nye Leopard-stridsvogner, og USSR i T-55-serien. Denne maskinen hadde en kraftigere pistol i 107 mm kaliber. En mer avansert IS-12 dukket også opp. IS-10 har blitt oppgradert.
  Den tyske "Leoparden" var en mer avansert maskin av den nye generasjonen, men fortsatt uferdig. ME-562 jagerfly dukket også opp. Med kraftigere våpen enn før og høy hastighet. Akkurat som den lette XE-462. Også en veldig grei fighter, og lett. I USSR har de så langt gått gjennom moderniseringen av MIG-15, uten å fjerne de mest massive sovjetiske flyene i luftfartens historie fra serieproduksjon. Krigen trakk ut.
  Året 1958 har allerede begynt... Det er forferdelig hvor mange menneskers lidelser fortsetter.
  Rommel, generelt, godtar fred, men med bevaring av alt erobret av tyskerne. Molotov og teamet hans er ikke enige i dette.
  Fant en ljå på en stein. Og tapene vokser.
  Den røde hæren prøver å rykke frem, men kan ikke bryte gjennom det tette forsvaret. Om høsten prøver tyskerne å ta Leningrad igjen, men angrepene deres blir slått tilbake.
  Allerede 1959 suser som en ulv. Ja, tiden i krigen flyter i dråper, men den går ubemerket hen og det er ingenting å huske. Rommel har allerede blitt eldre. Og Molotov har mange år som sovjetisk ledelse. Men krigen pågår fortsatt.
  Den røde hæren bruker fortsatt MIG-15, men fortsetter å modernisere den. Mer avanserte missil- og luftvernsystemer dukket også opp. Og viktigst av alt, satellitten var allerede i stand til å skyte opp i lav jordbane. USSR hadde allerede ballistiske missiler som var i stand til å treffe Berlin. Imidlertid som tyskerne.
  Atombomben ble ikke utviklet fordi USA ikke trodde på dens virkelighet og ikke ønsket å kaste bort penger.
  Og det tredje riket og Sovjetunionen var ikke opp til så dyre prosjekter.
  Dette skjedde allerede i 1959, og verden har ennå ikke atomvåpen. Storbritannia er fastlåst i kolonikriger, desperat etter å opprettholde sitt imperium, og i USA holder olje- og gassmonopoler utviklingen av atomkraft tilbake.
  Det har seg slik at verden fortsatt er uten en atombombe. Selv om det kanskje var utseendet hennes som kunne avslutte denne fordømte, infernalske krigen. Der mange titalls millioner mennesker allerede har dødd.
  På andre fronter var USA og Storbritannia i krig med Japan. I 1946 landsatte USA tropper i Land of the Rising Sun, men samuraiene kastet dem i havet.
  Japan fortsatte å bombe og bombe. Men hun nektet å kapitulere.
  I 1950 landet USA igjen, denne gangen bedre forberedt og ved å bruke et mye større antall skip, fly og andre styrker.
  Japan gjorde motstand i ytterligere et og et halvt år. Tokyo var en av de siste som falt, og keiseren gjorde seg hara-kiri. Men heller ikke etter det kom freden. Japanerne iscenesatte en ekte geriljakrig for okkupantene av amerikanerne.
  Alt dette svekket Amerika og Storbritannia, og de grep ikke inn i krigen mellom USSR og Det tredje riket. Rommel har fortsatt ressursene i hele Europa. Og tatt i betraktning de okkuperte områdene i Russland, er det mye mer menneskelige ressurser. Det pågår riktignok en voldsom geriljakrig mot nazistene. Og selv en mer utspekulert og fleksibel politikk i de okkuperte områdene hjelper ikke Fritzene til å få fotfeste der og undertrykke partisanene.
  1. september 1959 er det gått nøyaktig tjue år siden begynnelsen av andre verdenskrig. Den røde hæren rykket frem i Leningrad-retningen. Tyskerne prøvde nok en gang å ta Moskva.
  Hvor lenge kan du kjempe? Det er bare et mareritt.
  I alle fall sitter en bataljon med sovjetiske jenter i skyttergraven. Og gjenspeiler det neste angrepet fra Wehrmacht.
  Natashka Sokolovskaya skyter fra en AK, og sier irritert:
  - Vel, hvor lenge vil denne gresshoppen sitte på huk?
  Zoya svarer logisk ved å skyte fra en granatkaster og knuse larven til en tysk bil:
  - Sannsynligvis, til siste soldat!
  Augustine, som skjøt mot nazistene, bemerket:
  - Et mareritt som dette kan ikke vare evig!
  Og den rødhårede jenta med bare fot kastet en svært dødelig granat og rev nazistene i småbiter. Så sa hun med et smil:
  - Nei, vi må virkelig drepe dem alle!
  Svetlana lanserte også en morderisk sitron med sin bare, meislede fot. Hun rev fra hverandre Fritz og bemerket:
  - Kanskje vi dreper ... Hvis vi selv ikke bøyer oss!
  Fire kvinnelige krigere kjemper i bikini. De ser ut som unge og veldig vakre jenter. Men de har eksistert lenge. De har kjempet siden det førtiførste året, og de er allerede grundig lei av denne krigen. Og før det hadde de allerede kjempet i Spania. De ble også premiert.
  Og nå i så mange år - mer enn atten år har de ført en ulik kamp mot fascismen. Og det ser ut til at det aldri vil bli slutt på denne kanten.
  Natashka husket hvordan hun som jente under første verdenskrig bar en pakke til en bataljon av tsarhæren.
  Det ser ut til at hennes bare føtter allerede er vant til alt. Og hvis du går femti verst på en dag, verker leggene dine, og sålene dine begynner å klø og gjøre vondt, selv om de er hårde.
  Pluss at du er sulten. Kun vann fra bekken og bær. Men ingenting om sommeren. Men prøv å gå barbeint i snøen lenge. Når fingrene blir røde og blå av kulde. Og bare konstant bevegelse og vanen med å temperere fra barndommen redder fra frostskader.
  Natasha husket også tsartiden. Det var noe bra med dem. Spesielt ville den tsaristiske rubelen vært en stabil valuta og prisene under den velsignede tsar Nicholas II vokste ikke. I alle fall før krigen med tyskerne. Og denne stabiliteten hjalp bøndene til å samle penger for dette eller det kjøpet. Og du kan kjøpe nesten alt på kreditt. Så det er ennå ikke et faktum at det ble så bra under sovjetisk styre.
  Augustine kastet den morderiske dødsgaven med sin bare fot. Hun rev dem i stykker en masse tyskere og deres innleide soldater og sa med irritasjon:
  - Alle drap og drap! Og sjelen krever noe annet!
  Augustine deltok i forsvaret av Port Arthur. Det er en sånn kampjente hun er. Og jenta er evig. For å bevare ungdommen tar ikke hekser på seg sko i noen, den mest alvorlige frosten. Og dette er deres universelle regel.
  Og når du er barbeint, tar verken en kule eller alderdom deg. Og selv tresker du motstandere som kornskiver.
  Hun husket den kampen med japanerne. En annen jente, nesten et barn, skyter og retter en rifle mot samuraien med tynne, men sterke hender.
  Og japanerne fortsetter å klatre og klatre, og fyller opp alle tilløpene med lik. Boreiko, godt gjort. Han hugget samurai med sabler fra begge hender, som den legendariske Ilya Muromets.
  Et helt fjell med lik vokste rundt ham. Japanerne såret ham fortsatt med bajonetter og dumpet ham. Men Boreyko overlevde. Etter at han kom tilbake fra fangenskap, kjempet han med tyskerne i første verdenskrig. Og da er sporene etter bjørnen tapt. Nå, hvis han er i live, er han allerede ganske gammel. Og Augustin tar ikke år. Til nå ser hun ut som en muskuløs og høy jente. Og selv etter å ha fått et sår, gror huden hennes uten arr og spor.
  Augustine husket hvordan hun hadde drevet japanerne i magen med bajonetten sin. Og han skrek så. Og hun er rødhåret og ung, men allerede sterk og ganske høy, da hun vil belaste en venn av en samurai med en bar hæl i haken. Han tok den og kollapset, og falt så mislykket at den japanske bajonetten stakk hull på ryggen hans.
  Augustine skjøt deretter mot japanerne uten å savne. Men det var for mange av dem. Og de beseiret russerne.
  Augustin ble til og med tatt til fange. Hun begynte å bli avhørt. En brenner ble brakt opp på deres bare føtter, etter å ha oljet de hardhårede føttene.
  Augustine klarte å holde tilbake skrikene hennes. Hun forestilte seg at hun var hushjelpen fra Orleans som bare ler og smiler under tortur. Augustine ble hengt på et stativ og slått med en pisk. Men hun lo bare som svar.
  Til slutt lot samuraien henne være i fred og fjernet til og med kjeden som et tegn på respekt for motet hennes. Og Augustin utnyttet dette, og drepte to vakter, flyktet.
  Så kjempet hun i hæren til Kuropatkin. Jeg forventet virkelig å vinne.
  Men Kuropatkin ville, som med vilje, tape. Samuraiene mistet dobbelt så mange drepte som tsarhæren, men til slutt ble russerne beseiret. Akk, for en krig det var - russerne kjempet tappert, og viste seg å være de beste soldatene i verden, med den verste kommandoen!
  Augustina kastet igjen en granat mot nazistene med bare tærne og brølte:
  - Lykke til med oss!
  Zoya sa:
  - Vet hvordan du gir tilbake!
  Den gullhårede jenta kastet også en sitron med sin grasiøse, bare fot, spinnende:
  - Ære til fedrelandet!
  Zoya så også mye. Uansett hvor hun kjempet. Kjempet med japanerne og i borgerkrigen. Hun møtte Augustine der. Og lærte mye. Der ble Natasha og Svetlana med dem. Så de legendariske fire dukket opp. Og den røde hæren er i stor grad takket være dem, og den begynte å vinne.
  Zoya kastet igjen en granat med bare foten. Jeg traff Leoparden, og han traff på kollegaen sin.
  Jenta med det gylne håret kvitret:
  - Måtte mitt fædreland være i stor ære!
  Og hun viste Fritz tungen hennes. Generelt ble Zoya overrasket over hvor mange problemer Russland hadde. Det hele startet med krigen, da Japan angrep Russland.
  Etter det stormet Russland. Zoya kom seg ikke til Port Arthur, men kjempet i Kuropatkins hær. I det første store slaget slo russerne tilbake alle japanske angrep og påførte dem store tap. Men så begynte samuraiene å omgå tsarhæren, og Kuropatkin trakk seg unna.
  Men hvordan kan du ikke huske Alexander Suvorov, som selv angrep fiendene. Suvorov anså angrep for å være sterkere enn forsvar. Kuropatkin viste seg å være utilstrekkelig for kommando. Og Zoya viste mot, og personlig drepte japanerne med en pistol og knivstukket med en bajonett.
  Men spesielt mange samuraier klarte hun å drepe med et maskingevær. Det var så flott. Og hun klippet dem som en ljå.
  Zoya kastet igjen en granat med den nakne, grasiøse foten og sang:
  - Ære til mitt fedreland! Moren elsker barna sine!
  Svetlana er den eldste av dem. Naturlig blond med snøhvitt hår. Hun deltok også i Krim-krigen og forsvarte Sevastopol. Så lenge siden var det!
  Da var hun fortsatt nesten en jente, barbeint i en avrevet kjole, hun kjempet med overlegne fiendtlige styrker. Svetlana og den aller første av de fire ble en heks. Og det hjalp henne mye i kampen. Britene, franskmennene og tyrkerne klatret til angrepet. Og han skjøt på dem med en primitiv rifle og slo. Og så stukket med bajonetter. Og hun drepte fiendene sine. Og med bare tærne kastet hun hjemmelagde bomber. I den krigen klarte russerne å holde Sevastopol i nesten et helt år og utmattet de allierte så mye at de stoppet krigen.
  Men Russland avstod da Donaudeltaet. Og for første gang på lenge viste det seg å være den tapende siden.
  Og så solgte de Alaska. Det virket for Svetlana at verdens undergang i det hele tatt kom.
  Men år har gått. Russerne beseiret tyrkerne og tok tilbake Donaudeltaet. Igjen kjempet Svetlana, en nydelig, barbeint blondine. Og det er godt å være heks - verken kuler, alderdom eller plager tar deg. Og du vinner deg selv lekende. Og bare flagre på vinger.
  Svetlana kastet igjen en granat med bare foten og brølte:
  - Det kommer nye århundrer,
  Vår vilje er sterkere enn stål ...
  Revet narren
  Hei kamerat Stalin!
  Men nå er Stalin borte. Den viktigste Molotov. Selv om han ikke er en slik diktator som Stalin. Og den øverste øverstkommanderende Zhukov. Og Rommel er fortsatt den sjefen. Men han er ennå ikke i stand til å bryte gjennom den røde hæren!
  Natasha kastet også en dødelig granat med bare foten og kvitret:
  - Vi vil gi vår sjel, hjerte, vi vil gi til vårt hellige fedreland! Vi vil stå og vinne, og vi vil ikke spare livene våre!
  Krigerne kjemper. Nei, i dag vil ikke Rommels horder bryte gjennom forsvaret sitt. De vil kjempe desperat og vinne. Og det store Russland vil bli glorifisert.
  Zoya kvitret og kastet en sitron med bare tærne:
  - Strålende sol av håp
  Stiger seg over landet igjen...
  Russland vinner som før
  Wehrmachts hauker slår!
  Natasha sa klokt:
  - Du er vakker som alltid jente med gyllent hår!
  Zoya trakk pusten dypt. Jeg husket hvordan jeg gikk til rekognosering mot japanerne. Og tok pistolen. Og la oss treske samurai ut av det.
  De meja dem ned i et vilt vanvidd. Da rotet jeg mye. Og likevel ble hun tatt til fange.
  Kjæresten hennes ble trukket opp på et stativ, og hælene hennes ble brent med et glødende strykejern. Men Zoya holdt tappert fast og ikke stønnet eller skrek. Og selv det hvite fra varmetråden på baksiden fikk henne ikke til å snakke.
  Etter å ha blitt torturert, ble Zoya lenket og ført til Tokyo. Men krigeren klarte å rømme. Hun fortalte offiseren at hun visstnok visste hvor Kuropatkin trakk seg tilbake og gjemte den russiske hærens statskasse. Vel, han kjøpte den. For ikke å dele med noen tok han Zoya med håndjern og lenker inn i skogen. Jenta er ikke så enkel. Hun fanget øyeblikket, og dunket betjenten i haken med den nakne, runde hælen og hogget den av. Så tok hun nøklene og åpnet håndjernene, flyktet.
  Grådighet fører ikke til det gode, og Zoya fortsatte å drepe japanerne.
  Men nå er nazistene tydelig utslitt. De fire jente-heksene gjorde dem ganske sjeldne. Så mange stridsvogner slår. Og så begynte hun å slå ned angrepsflyet.
  Jentene sang i kor:
  - Den russiske ørnen over planeten,
  vinger, sprer seg, vil ta av ...
  Vel, en lumsk motstander,
  Vil bli beseiret, ødelagt!
  Gamle, gråhårede Rommel undersøker kartet over frontene. 2. september 1959 Og krigen pågår fortsatt, og Moskva er ikke tatt. Det er ikke lenger Stalin, og formelt er hovedformannen for GKO Molotov. Men han er bare den første blant likemenn. Stalins stillinger er delt, og øverstkommanderende Zhukov. Og det er mot ham Rommel kjemper. Selv om det også er forsvarsminister Vasilevsky. Og partiet ledes av Nikita Khrusjtsjov. Og regjeringssjefen, Malenkov. Det er også formannen for presidiet til den øverste sovjet, USSR, og det formelle statsoverhodet, Bulgarin.
  Ja, et broket selskap samlet seg mot Rommel. Og den må brytes. Men USSR gir seg ikke. Og det tredje riket er utmattet, som Russland.
  Men fred kan ikke oppnås. Rommel vil ha territorielle oppkjøp. Den sovjetiske regjeringen insisterer hardnakket på nullalternativet.
  USA er nå i en krise, de skal ingen steder. Og Storbritannia er fast i kolonikriger. Så det er ingen ende på kanten av andre verdenskrig.
  Og hennes tjueførste år har allerede begynt.
  Visse forhåpninger var knyttet til Leopard-familien. Men denne tanken rettferdiggjorde seg ikke. Et annet alternativ var utviklingen av RE-50-tanken. Essensen av den nye ideen er å lage en pyramideformet maskin som er praktisk talt ugjennomtrengelig fra alle vinkler. Dette kan være et godt funn. Det var med familien til pyramideformede RE-er at Rommel festet håp om seier over USSR.
  Men de gamle stridsvognene kjemper fortsatt.
  Men de har gode fightere.
  Mannskapet på Gerd, Charlotte, Kristina, Magda - fire jenter, prøvde seg først på T-3 under angrepet på Polen i 1939. Den tyske bilen var fortsatt ganske svak da. Jentene skjøt mer mot infanteriet, og brukte tre maskingevær.
  Gerda, som skjøt mot polakkene og mekket ned infanteriet og kavaleriet deres, kurret:
  - Jeg er en kriger med tusen djevler i hodet!
  Mens han skjøt, bemerket Charlotte:
  Det hele er interessant, men...
  Gerda kastet en granat mot polakkene med den bare foten og knirket:
  - Hva men?
  Den rødhårede svarte:
  - Men nå er vi blitt hekser, og hva gir dette oss?
  Gerda, en blond jente, mejet ned polakkene i et støt, og svarte logisk:
  "Nå vil de ikke drepe oss så lett!"
  Kristina slo også polakkene med et maskingevær og sa:
  - Vil vi bevare evig ungdom?
  Magda, som kjørte bilen selvsikkert, svarte:
  - Selvfølgelig ja! Jeg sjekket! Hun påførte seg et sår, og han forsvant sporløst!
  Gerda, som villig hugget ned polakkene, bekreftet:
  - Nøyaktig! Nå er vi ikke bare mennesker, men har blitt supermennesker!
  Charlotte, som hugget ned polakkene, hylte:
  - Jeg er Supermann!
  Og igjen, med bare foten, kastet hun en morderisk granat. Ja, jenta slo opp og tullet tydeligvis ikke lenger.
  Christina, som kuttet av polakkene, bemerket:
  - Motherland er veldig bra!
  Og de bare tærne på bena til en vakker gyllenrød jente lanserte en sitron.
  Magda ga også en tur, kuttet ned polakkene og knirket:
  - Jeg er en typisk mester!
  Og også, med barfot, vil han kaste en granat som dreper og ødelegger alt.
  De fire i Polen kjempet tappert, og tok til og med Warszawa. Men dette var ikke nok.
  Etter Frankrike dro Gerda og Charlotte til Afrika i Rommels korps.
  Et kompani med jenter fra den spesielle SS-bataljonen "Tigers-Barracudas" fløy på et Me-323 transportfly til Tunisia. De kvinnelige krigerne var alle som en fyrstikk, unge og ennå ikke gift. For det meste høye atletiske blondiner, fargen til den tyske nasjonen, dens blod og juice.
  To jenter, en honningblond og en brennende rødhårete, skiller seg ut blant andre krigere, som for øvrig også er verdig pallen med sin skjønnhet og seriøsitet i øynene. Hvis alle de andre krigerne var blant de relativt erfarne jagerflyene som klarte å snuse på krutt i Frankrike og på Balkan. Men ikke på en slik måte at for mye, for fiendtlighetens forgjengelighet og mangel på lyst, sender jentene inn i det tjukke.
  De hadde allerede kjempet, disse to var veldig unge, av utseende, nesten jenter, de aller siste som erstattet de drepte under luftangrepet. Selvfølgelig ble de også trent med all tysk pedanteri, men de var fortsatt så uskyldige fordi de så ut som de var knapt seksten. Ekte roser forlatt i ørkenen. Men samtidig har de kjempet i snart to år.
  Den ildrøde "barracuda-tigren" spurte hennes blonde venn:
  - Det er mange svarte i den britiske hæren. De er veldig frekke og grusomme, men forestill deg Gerd, hva vil skje hvis du blir tatt til fange og tortur begynner?
  Honningblondinen svarte rolig:
  - Jeg skal prøve å ikke bli tatt til fange av Charlotte, men hvis det fortsatt er Herrens vilje, vil jeg ikke gi noe til fiendene!
  Den rødhårede Charlotte hvisket:
  - Det går rykter om at det snart begynner en stor krig i øst med Russland. Og tropper trekkes allerede opp og samler styrkene. Ikke rart at så mange infanterister ble trukket inn i hæren, jentene sier at det nesten ikke er noen menn igjen i landsbyene!
  Gerda var enig med et sukk:
  - Ja, det ville vært skummelt! Å føre krig med russerne: grusomt og fanatisk, med deres endeløse vidder og harde vintre ... Det blir noe forferdelig!
  Den rødhårede svarte:
  - Russerne kunne ikke beseire selv den bittelille finske hæren, og vi beseiret de største fiendtlige styrkene! Hele Europa er allerede under oss, og Rommel knuser britene i Afrika. Hvorfor tror du at du vil tape?
  Gerda svarte motvillig:
  - Russerne har en stor befolkning og store vidder. De vil absorbere for mange tropper! Og hvis vi ikke har tid til å ta hovedstaden i Russland før vinteren, vil soldatene våre rett og slett fryse, og utstyret vil bli opprørt og sette seg fast i snøfonner, det vil være elementært forferdelig!
  Charlotte ristet kraftig på hodet.
  - Å, ikke snakk om slike ekle ting, la oss heller synge en slags romantikk. Om kjærlighet...
  Gerda smilte uskyldig og sa ja:
  - Selvfølgelig skal vi synge best!
  Barracuda Tigress-jentene sang med sine klare, krystallstemmer:
  Perleaktig, skjelvende frisyre,
  Jeg er bekymret, brystet mitt skjelver!
  Jeg er en jente som en redd bjørk,
  Jeg er redd for å bevege meg og puste!
  
  Og hva hvisker den friske vinden i øret ditt?
  Sand knaser barbeint under foten...
  Og det finnes ingen lykkeligere meg på planeten,
  Når jeg går med deg inn i skogen!
  
  Avslør en stor hemmelighet for meg, elskede,
  Hvordan klarte du å forhekse hjertet!
  Men ansiktet ditt er så trist?
  Den tynneste tråden av rynker gikk over pannen!
  
  Den unge mannen svarer meg med angst;
  Krig vil skille deg i lang tid!
  For å finne oss et sted i paradisets skoger,
  Satan må beseires i helvete!
  
  Som svar nikket en slank bjørk,
  Du er mer enn en venn for meg!
  Selv om utfallet av kampen kan være tårevåt,
  Men Gud Jesus, hyrden, er med oss!
  
  La oss fordrive helvetet av demoner - onde skygger,
  Slik at lundene blomstrer grønt!
  Stryk mine solbrune knær
  Hold meg godt kjære!
  
  Og han svarte som en jomfru på spøk:
  Han sa til lyden av sprede grener;
  - Vil du vente på meg i ett år, due?
  Fristelsen til varme traner er sterk!
  
  Som svar sa jeg så strengt til ham,
  - Jeg skal ikke være sivil ved maskinstanden!
  Og jeg liker militærveien,
  Jeg vil kjempe, for å beseire de onde!
  
  Jeg kom til poenget - kutte ned grener, fletter,
  De ga meg en ny maskin med en plate!
  Selv om gresset gråter som duggperler,
  Hvorfor uskyld - har blitt som en soldat!
  
  Da, at moderlandet er meg kjærere enn alle andre,
  Moderlandet over stjernene brenner i sjelen!
  Det er ikke innsiden som skal pramme på sengen,
  Og overnatte med rifle i en hytte!
  
  Seieren vil komme, jeg tror fullt og fast på det,
  Tross alt har vår sak alltid rett!
  Vel, smil mer glad folkens,
  En god skjebne venter oss, tro meg!
  Hele familien sang med, mens jentene ristet på hodet og klappet i hendene. Men så ble idyllen deres avbrutt, en sirene hylte og engelske fly dukket opp på himmelen! Spitfires forsøkte å angripe forsyningskaravanen. ME-109er fra eskorteeskorten stormet modig mot dem. Den ildrøde Charlotte hoppet til og med av glede:
  - Her begynner det kampen i lufta! Det blir kult!
  Gerda bekreftet begeistret:
  - Nå våre vil de gi seg!
  Det var atten engelske Spitfires, og femten tyske messers, ikke stor forskjell. Maskingeværsprengninger og flygevær ble hamret. Charlotte humret og pekte med fingeren:
  - Se hvordan våre tresker dem! Skjønnhet!
  Gerda sa filosofisk:
  - I en kamp vil ikke den sterkeste vinne, men den slemmeste nok til å provosere den, men ikke til å komme inn i det selv!
  - Krig er en konkurranse hvor alle blir diskvalifisert allerede før start! Støttet Charlotte.
  Han fra de engelske "Spitfires" hadde allerede tatt fyr, og begynte å falle, etter ham begynte den tyske å falle ... Kampen begynte å blusse opp med enda større voldsomhet. De britiske flyene hadde maskingevær, mens tyskerne hadde kanoner, noen 20 mm hadde ett stykke, andre hadde så mange som tre 20 mm kanoner, men det var bare to slike maskiner ... Hastighetsegenskaper og manøvrerbarhet er nesten det samme, kanskje til og med for ME -109 er til og med vekten mindre og det gjør svingene raskere. Men britene er heller ikke så enkle, så tre av jagerflyene deres skyndte seg til transporten, uten å ta hensyn til dekkbrannen. Jentene der inne skrek:
  - Kom igjen, folkens, ikke gå glipp av det! Tvunget brann pli!
  Charlotte skriker:
  - Furr! Furr!
  Me-323 er en enorm transport som kan frakte opptil 200 tropper, den har seks maskingevær med defensive våpen. De er arrangert i et "hedgehog"-system og begynner å rable ... Fighters skyter, og kuler med stor kaliber stikker hull i huden og gjennomborer belegget. Krigerjenter hopper tilbake, mens de skriker som griser:
  - Har underutviklede løveunger.
  En av jentene er hekta og får krampe. En jente-lege hopper opp til henne og sier umiddelbart:
  - Det blåste rett igjennom! - Og lager henne en dressing. Hun roer seg ned og prøver å holde tilbake stønnene.
  Men så går Messerschmitten inn i bakenden av den engelske jagerflyen, nøyaktige skudd og den tar fyr og faller. Jenter brøler:
  - Herlig! Dette er fyren vår!
  I dette øyeblikket faller maskingeværet som dekker flykroppen (og dette er en mann) gjennomboret av en kule. Gerda suser som et lyn, klamrer seg til ledningen og faller, støvlene flyr av. En ung jente som flimrer med bare, rosa hæler i et par hopp gjennom de nedfelte kroppene, hopper til maskingeværet og trykker på avtrekkeren. Bly spyttes ut av tønnen og Spitfire mister kontrollen, begynner å falle i en hale.
  Ulvejentene skriker av glede og synger:
  - Puck! Vaskemaskin! Tyskland mot Storbritannia to - null!
  Gerda hadde imidlertid ikke tid til å skyte ned det andre jagerflyet, det ble ødelagt av tyske piloter. Luftkampene er flyktige, og etter å ha mistet mer enn halvparten av jagerflyene, flyktet britene. Stillingen var 11 mot 3 i tyskernes favør. Jentene utbrøt som svar, så glade og håndhilste på hverandre. De berømmet også Gerda, som ikke mistet hodet og registrerte det første nedstyrte flyet, hennes offer, som hennes eiendel! Jenta rødmet av stor begeistring og mumlet:
  - Ja, jeg husket ikke meg selv! Var det noe sånt? Helt utenkelig! Jeg er i transe...
  Charlotte mumlet med et misfornøyd smil:
  - Men jeg kan ikke tilgi meg selv for forsinkelser. Så tok bare bremsen!
  Kompanisjef Madeleine trøstet Charlotte:
  - Det er fortsatt så mange kamper foran oss! Det er Afrika!
  Charlotte fniste og kviste:
  - Små barn for ingenting i verden, barn drar ikke til Afrika på tur! Afrika har haier, Afrika har gorillaer, og Afrika har store krokodiller! Men det store riket; fortalte oss - ikke driv!
  Alle jentene lo i kor. Så flott det var...
  Hovedstaden i Tunisia, bærer også navnet, Tunisia, den huser hovedbasen til nazistene i Afrika. Tysklands viktigste allierte: Mussolini gikk inn i andre verdenskrig først 17. juni, fem dager før Frankrikes overgivelse. Han ønsket å "vinne", eller snarere sparke, en allerede beseiret fiende for å oppnå betydelige territorielle gevinster. Vel, hvis Tyskland mislykkes, åpne den andre sørfronten mot Det tredje riket selv! Den italienske hæren handlet, ikke særlig vellykket, og til tross for den overveldende numeriske overlegenheten, var den i stand til å avansere bare noen få kilometer på bekostning av store tap. Men så Mussolini kom ikke spesielt vellykket inn i krigen. I fremtiden kjempet italienerne ekstremt uten hell. Bits i Hellas, til tross for deres numeriske overlegenhet, i Etiopia, med nesten fem ganger flere styrker enn britene, og i Libya, som har mistet nesten hele territoriet med oljebrønner som allerede har begynt å bli utviklet. Men Rommel, en ung general som hadde sluttet seg til nazipartiet før Hitler kom til makten, startet et kraftig motangrep mot britene. Dessuten startet han en offensiv allerede før overføringen av hovedstyrkene, og hadde bare ti stridsvogner og femti lastebiler forkledd som en tank. Med et raskt kast ble den beste britiske generalen Kolenkor tatt til fange, og nesten hele Libya kom tilbake til nazistenes kontroll. Men den godt befestede festningen Tolbuk, så middelmådig overgitt av italienerne, holder fortsatt på! Rommel har bare to hundre stridsvogner, alle T-1 og T-2, det vil si lette, og ytterligere to hundre italienske er vanligvis maskingeværtanketter som veier 2,7 tonn. Selvfølgelig, med slike styrker er det vanskelig å kjempe med Matildas: å ha frontal rustning på 78 mm og 70 mm Cromwells. Mens fronten midlertidig stabiliserer seg, bygger begge sider opp styrke...
  SS-selskapene landet på flyplassen og ble umiddelbart blåst inn i den varme afrikanske luften. Fortsatt sommer, juni og Afrika! Jentene prøvde imidlertid å feste seg og ikke vise at de var varme. Og så beordret Madeleine:
  La oss gå en marsj over ørkenen! Og samtidig skal vi teste solkremer, du skal hoppe i badedrakter!
  Jentene grimaserte i misnøye: de blir eksperimentert på igjen. Selv om, selvfølgelig, i en badedrakt i en slik varme er det mye mer behagelig enn en uniform, og til og med skuddsikre vester, som også kan tvinges til å bære.
  Jentene skiftet raskt til badedraktene, malte i ørkenens farge, og begynte å smøre seg inn med en beskyttende krem, som forresten også skulle hjelpe dem til å bli raskere brune. Gerda var med på å smøre Charlotte, og det Gerda. Den rødhårede sa:
  - Dette er det samme Tunisia, i utkanten av slummen, bare i sentrum av femti steinhus og et titalls moskeer. Jeg har lest eventyr og forventet å se praktfulle palasser med fontene og hager blant araberne!
  Gerda svarte med et sukk:
  - Akk, hvis det i vår verden var som i et eventyr! Akk, vår verden er nådeløs, urettferdig, lumsk! Kjødet stønner og lider i smerte!
  Charlotte fortsatte:
  - Men mannen er smart, strålende fremgang! Selv om det ser ut til at Herren har glemt ham!
  Etterlatt alene i badedraktene, og litt skylt i kaldt vann før de påførte kremen, opplevde de vakre jentene en viss lettelse. Hvis det fortsatt ikke var så varmt på selve flyet, så er det bare et helvete på flyplassen og byen. Riktignok har andre barracuda-tigre allerede kjempet i Hellas, hvor det er varmt i april, men fortsatt ikke som i Afrika om sommeren.
  Etter dusjen var jentene i skinntøfler, men Madeleine beordret:
  - Ta opp en krem til og smør sålene godt! Du skal marsjere gjennom ørkenen barbeint! Det du blunker - du forstår, så fortsett.
  Jentene smurte seg med grasiøse føtter av bare, jentete bein, uten særlig entusiasme. Tross alt er sanden i Sahara nesten en varm stekepanne. Riktignok er det fortsatt nærme kysten her, og det faller ofte enger bevokst med urter. Men å løpe med bare såler på steiner, grus, sand, som varmet opp den afrikanske solen? Dette er generelt villskap!
  Jentene er imidlertid ikke så sissy, elitetreningsprogrammet inkluderer tvangsmarsjer for jenter fra Women's German Union, og også ofte barbeint, og over ulendt terreng. Slik at krigerne ikke krangler! Generelt, for fascistiske Tyskland, arten av trangen til ulike eksperimenter. Hitler er en ivrig beundrer av Nietzsches teori om overmennesket, eller fremtidens menneske. Han må være sterkere, raskere, smartere og mer grusom enn det moderne mennesket. En ekte tysk soldat må være: sterk, rask, herdet - fordi han er en arisk! Men ariske kvinner som føder helter må selv være helter, og styrke bør pleies! Derfor er de mest veltrente jentene intensivt trent, tempererte, utdannede! Så deres snille, genetisk begavede skjønnheter må gjennomgå ekstrem harding i de afrikanske ørkenene: for å bevise at arieren og arieren kan håndtere alle prøvene, og ikke barrieren som de ikke kan ta - den uovervinnelige og modige soldaten fra det tredje riket !
  Og nå løper selskapet, som forlater militærleiren, langs de smale, steinete fiskestengene i Tunisia.
  Jentas bare hæler prikker de svarte, skarpe rullesteinene på veien, og baker grusomt. Men smøremiddelet myker opp forbrenningene litt, og når du løper fort, baker det ikke så mye, selv om solen har passert etter middag og temperaturen er på maksimum. Imidlertid blir sotete arabiske barn mindre, med små svarte hæler, uten krem, og rynker ikke en gang. Ser ut som de har hard hud på sålene. På nesten nakne jenter i badedrakter, og med utviklet muskuløse kropper, ser arabiske menn ut; munnen deres gaper, og kvinnene beveger seg raskere til sidene og pakker seg enda tettere inn i et svart slør.
  Og jentene løper med maskingevær på skulderen og hver sin ryggsekk med forsyninger og granater. Og dette er totalt tjue kilo... Selv om vi tar i betraktning at jentene ble plukket opp fysisk sterke, og har trent under spartanske forhold i mer enn ett år, så er dette fortsatt vekt, spesielt hvis varmen er over femti grader i skyggen, og det er nødvendig å overvinne maratondistansen .
  Gerda løper og prøver å puste så riktig som mulig, slik at hun får nok krefter til lengre tid. Selv om hun ikke levde så mye, ble de siste åtte årene hennes tilbrakt på en spesialskole for barn i den genetiske eliten. Men dette betyr ikke at de bodde under komfortable forhold. Tvert imot, stå opp klokken fem om morgenen, dysse med en isdusj, harde øvelser, en times løpetur og så et par timers jobbing. Studer så, før lunsj, trening igjen, inkludert kampsparring. Militærtrening, studier, trening, til klokken ti, deretter slukkes lysene. Riktignok matet de godt, men de ga ikke kjøtt, grønnsaker, frukt, fisk, konfekt og søtsaker, bare til Führerens bursdag, jul og 1. mai. Det er praktisk talt ingen fritid, alt er strengt regulert... Fremtidens mennesker ble opplært fra dem, som skulle styre jorden. Himmler selv, sjef for SS, holdt et slikt program under kontroll.
  Her avbrøt jentene minnene deres ... Nå beskyter de sovjetiske stillinger på Leopard-100-stridsvognen. Og selvfølgelig barbeint og ikke iført annet enn bikini - det er slik hekser kjemper, som ikke har blitt eldre i det hele tatt på tjue år, og fortsatt er unge og friske som vårens tusenfryd.
  Denne maskinen er spesiell - med en jetbomber og en langløpet antitankpistol.
  Gerda skjøt og knirket:
  - Ære være fedrelandet!
  Charlotte trykket ned joystick-knappene med bare føtter. Hun knuste en annen sovjetisk T-54-tank, de er ennå ikke tatt ut av produksjon.
  Så sjekket hun:
  Takk Rommel!
  Christina, som også kjempet i Leopard 100, trykket på knappene med bare tær og kvitret:
  - Ære til fedrelandet!
  Magda, som skjøt fra maskingevær, bemerket:
  - Og ære til oss barracuda-jenter!
  Ja, de var krigere av den kuleste kunstflyvningen.
  Gerda trykket igjen på joystick-knappene med bare tær, knuste den sovjetiske pistolen (en dårlig heksejente, om enn vakker!), Og vyaknula:
  - Jeg dreper alle!
  Og igjen foran henne, som om det var i går, blinket minnene;
  En strekning på femti eller til og med litt flere kilometer er allerede tilbakelagt, en kolossal belastning i slik varme og med belastning, for slike små jenter. Gerda, Charlotte kjente ikke lenger på kroppen deres, de løp som somnambulister, kjente noe som rev i musklene og en kjedelig smerte i hodet. Men her kommer kommandoen:
  - Hopp et skritt! Nok for første gang!
  Jentene bremser ned og går allerede i høyt tempo. Hælene begynner å klø, enda mer. Gerda hvisket til Charlotte:
  - Fra helvete til skjærsilden!
  Kjæresten var uenig.
  - Fra skjærsilden til himmelen!
  Den steinete jorda er over, og de nakne, utmattede føttene til jentene tråkker opp på det myke, smaragdgrønne gresset. Gerda utbrøt:
  - Og hvor salig, etter å ha blitt torturert av stikkende steiner og ørkenens brennende sand, å gå som et naturlig fløyelsteppe!
  Denne gangen var Charlotte lett enig.
  - Selvfølgelig er det virkelig paradis! Etter en så hard marsj! Men jeg tror det blir enda vanskeligere.
  Da jentene endelig nådde lekeplassen, stoppet Madeleine dem og beordret dem til å legge seg på ryggen. Kjente grovt på føttene til de ti beste krigerne og sa med åpenbar tilfredshet:
  - Herlig! Og huden flasser ikke av, og det er ingen blemmer på sålen. Og til og med hælene var ikke støvete, de forble rosa, som om du nettopp hadde kommet deg ut av badekaret! - Høye Madeleine, stoppet, og en venn med lynets hastighet kastet en dolk. Bladet blinket som en solrik kanin som en skolegutt fløt ut av et speil, og spissen spikret en stor, svart skorpion. Stemmen til SS-offiseren ble grovere, og de vakre trekkene i jentas ansikt ble hardere. - I morgen kjører vi fra morgen til kveld. Hvorfor vrir dere ansikter - er dere ariere eller ikke? Hvis ja, så må vi tåle, de som faller, skyter vi på stedet! Beregn den første, den andre.
  Så var det en drøm, og så en oppvåkning, og igjen løper du.
  Gerda våknet, brått hoppet opp, jentene stilte seg raskt opp. Vi vasket, børstet tennene og smurte igjen med beskyttende kremer med en tvungen marsj gjennom ørkenen. Så de er barbeint i badedraktene og hastet gjennom sandhelvetet.
  Arabiske barn pekte overrasket fingrene mot dem og plystret:
  - Deutsche Akbar!
  Gerda så seg rundt og så lengselsfullt på de vikende palmene, hvorpå hun hvisket til Charlotte:
  - Igjen i helvete!
  Den rødhårede divaen svarte med et smil:
  - Alle mennesker er syndere, og underverdenen er syndernes naturlige tilstand!
  Gerda blunket tilbake.
  - Mennesket kan ikke annet enn å synde!
  Charlotte nikket det brennende håret og begynte å forklare mens hun løp:
  - Jeg er enig! Selv tusen ganger enig! Generelt er synd et relativt, og rent menneskelig konsept. For eksempel, hvis vi tar moralen til den antikke verden, så var det bra at det kom både personen selv og hans stamme til gode. For eksempel ble utroskap ansett som en velsignelse, ikke en synd!
  Gerda var lett enig:
  - Ikke sant! Führeren selv mener at det er best for en kvinne å bli gravid fra en krigshelt enn fra henne, langt fra alltid tapper ektemann. Spesielt hvis mannen også har tegn på skadelig, urent blod.
  Madeleine ropte til jentene:
  - Spar pusten jenter, denne gangen løper vi til utmattelse!
  Gerda smilte tilbake.
  Du kan være sliten, men du kan ikke være utslitt.
  I en halvtime løp jentene i stillhet, og så hvisket Charlotte:
  -Vet du hvilken merkelig drøm jeg hadde en kjæreste?
  Gerda ble overrasket:
  - Ja, jeg innrømmer også! Og hva?
  Charlotte, flirende, svarte:
  - Ingenting! En slik drøm at jeg var en kriger i hæren til den store barbaren Attila. Og vi kjempet mot voks fra det gamle Roma. Og alt var så vakkert og grusomt på samme tid ...
  Gerda humret som svar.
  - Du vet, jeg drømte om det også! Litt overraskende tilfeldighet. Jeg så deg i drømmen min!
  Charlotte blunket tilbake.
  - Og jeg deg! Du kjempet godt, selv om den smaløyde og gulflettede krigeren nesten drepte deg!
  Denne gangen ble Gerda ikke lite overrasket, hun ble overrasket:
  - Kan ikke være! Så det hender ikke at to mennesker ser den samme drømmen samtidig?
  Charlotte svarte:
  - Hvis influensaen er kollektivt syk, så kan drømmen være den samme. Slik går det! Jeg hørte at i Thule-samfunnet er det spesielle medier som tar en trylledrikk og puster inn urtetinkturer, og deretter stuper inn i visjoner! Og de lykkes ganske godt med å være profeter!
  Gerda hoppet over brosteinen og sa ja:
  - Absolutt! I prinsippet krever ikke profetiens gave overnaturlige krefter, det kan ganske enkelt være ganske materielle, og likevel uløste fysiske lover i naturen. Men hva er hensikten med denne drømmen?
  Charlotte trakk på skuldrene og svarte:
  - Jeg vet ikke! Kanskje det tredje riket vil beseire Storbritannia og USA bak Løven eller ... Her kan du gjette lenge!
  Gerda skulle til å si noe, da øret hennes plutselig fanget den fortsatt hørbare lyden fra motorer. Til tross for avstanden var det tydelig at motorene til flyene var støyende, og at de nærmet seg betydelig ... Madeleine kommanderte:
  - Hva er stadiet i øvelse nummer to: forkledning.
  Jentene stoppet, tok frem kamuflasjekapper, malt for å matche fargen på ørkenen, fra ryggsekkene. Så begynte de å grave seg raskt inn, mens det ovenfra ikke var merkbart, noe som var unaturlig. Her takket Gerda skjebnen for at de hadde både våpen og sapperspader. Ellers kan jentene i ørkenen være et lett bytte for britiske angrepsfly eller dykkebombefly. Charlotte, som skrapte sanden med bare føtter, sa:
  - Det ser ut som vi blir nødt til å snuse på kruttet, selv i Tunisia ... Herrens veier er uransakelige!
  Gerda med et lurt blikk innvendte:
  - Mangel på nøyaktig kunnskap er alltid dårlig, med ett unntak, når det kommer til Den Allmektiges planer!
  
  HVORDAN AMERIKA GJORDE DET ANNERLEDES OG HVA BLEV FRA DET
  USA innførte ikke en oljeembargo mot Land of the Rising Sun. Dette førte til at japanerne etter litt nøling likevel angrep USSR. De ønsket virkelig å ta hevn for Khalkhin Gol og ønsket ikke å få et rykte som åtseldyr. Men virkelig angrip Sovjetunionen etter Moskvas fall, da vil alle si at den stolte samuraien av ordet gribber angrep liket av Sovjetunionen.
  Etter å ha fullført alle forberedelsene og trukket opp styrker, slo Japan til 1. september 1941. Troppene hennes på land var svært tallrike og disiplinerte. Luftfart og marine er også sterke. Bakkeenhetene viste seg å være noe svakere med tanke på å utstyre med tungt utstyr. Men USSR i denne forbindelse er ikke lenger sterk i det hele tatt. I tillegg er de japanske stridsvognene lette, og med god manøvrerbarhet. Og de stormet som dyr. Og de begynte å dissekere de sovjetiske posisjonene.
  Japanerne angrep med stor entusiasme og ganske vellykket. Og de klarte å bryte gjennom forsvaret. Og slaget mot Vladivostok viste seg å være plutselig og ganske effektivt. Og massen av sovjetiske soldater og sjømenn døde. Og samuraiene rykket frem.
  I kamper er troppene deres veldig heroiske og klatrer fremover. Og de lider tap, men fortsetter offensiven. Og de stormer.
  Stalin klarte ikke å overføre en eneste divisjon fra Fjernøsten. Dessuten fanget samuraiene det meste av Mongolia på farten, og den røde hæren kastet styrker fra de raskt dannede reservene. Og i nærheten av Moskva var det en katastrofe. De sovjetiske troppene ble knust i filler. Scoringen gikk til noen få divisjoner, og nazistene hadde ikke sibirske enheter mot seg selv. Og det var nok til å vinne.
  Som et resultat ble Moskva omringet. Og Stalin klarte så vidt å rømme derfra.
  Likevel motsto hovedstaden omringing til slutten av desember. Tyskerne var i stand til å ta Ryazan og få fotfeste i byene. Suksessen ble også lettet av at det var mange desertører og avhoppere i den røde hæren. Japanerne fanget nesten hele Primorye og kuttet av Vladivostok. Forresten, Stalin prøvde å beholde Mongolia for enhver pris og svekket de sovjetiske enhetene alvorlig. Som et resultat avanserte nazistene ikke bare i nærheten av Moskva, men også i sør, og slo gjennom i Kaukasus.
  Og så gikk Tyrkia inn i krigen. Den andre og ganske forventet trøbbel. Tyrkerne, som kjempet tretten ganger med Russland, drømte også om hevn. Og svenskene kom også inn i krigen. De husket også sine historiske klager. Og tørsten etter berømmelse og territorielle oppkjøp viste seg å være sterkere enn sjarmen til Kolontai.
  De svenske divisjonene startet en offensiv i retning Murmansk, og avskåret byen fra fastlandet, noe som gjorde situasjonen ekstremt vanskelig. Og Leningrad var i en fullstendig blokade. Den røde hæren hadde ikke styrke til å gjenerobre Tikhvin og Volkhov. Så det ble en total blokade og ødeleggelse av makt av sult.
  Etter Moskvas fall forsøkte den røde hæren å gjennomføre en motoffensiv, men den var svak. Kampslaget til de sovjetiske enhetene falt, og de spredte seg bokstavelig talt. Stalin ropte og skremte mye, men han kunne ikke tilby noe som var verdt det. Av vane begynte diktatoren massehenrettelser og undertrykkelse. Og dette gjorde bare situasjonen verre.
  Om våren gjenopptok tyskerne offensiven med blikket mot Kaukasus. Motstanden til de sovjetiske troppene ble svekket, og nazistene inntok Stalingrad nesten umiddelbart. Som Grozny og Ordzhonikidze. Så forente de seg med tyrkerne og begynte en felles kampanje mot Baku.
  Her er det selvfølgelig så lett å ikke motstå Fritz. Og Baku falt i juni 1942. Stalin fikk hjerneslag, og det ble splittelse i ledelsen. En del fulgte Molotov, en del fulgte Beria, en del fulgte Zjukov. Tyskerne rykket allerede frem nesten uten å møte motstand. De okkuperte Volga-regionen og Kazan, Uralsk-elven, og fanget Orenburg. Og de hadde allerede marsjert til Sverdlovsk, hvor vinteren fanget dem.
  Samtidig fanget nazistene også Sentral-Asia, og forente seg med japanerne. USA har ennå ikke gått inn i krigen, men det er klart at dette ikke vil vare lenge. I desember 1942 angrep japanerne den amerikanske basen ved Peru havn og startet en storkrig i Stillehavet. Sibir var allerede under deres kontroll. Hitler fanget også nesten hele Russland, og vendte seg til slutt mot Vesten. Først og fremst bestemte han seg for å erobre Afrika, og knuse Storbritannia med fly.
  Møtet med Franco ble holdt i høye toner. Fuhrer, med henvisning til hans seire mot Sovjetunionen, krevde store innrømmelser. Og spesielt å slippe troppene fra Det tredje riket til Gibraltar uten noen betingelser.
  Franco var enig i dette. Og nazistene gikk videre, tok festningsbyen og begynte å overføre tropper over den korteste avstanden til Marokko.
  Og de begynte å erobre det svarte kontinentet. Og de gjorde det uten problemer. De britiske troppene var svakere når det gjaldt våpen, utstyr og disiplin.
  I 1943 dukket tyskerne opp i en serie ME-309 jagerfly med svært kraftige våpen. Tre 30 mm flykanoner og fire 14 mm maskingevær. Dette er kraften - i syv skuddplasser. Og de britiske og amerikanske maskinene tresker Fritz grundig. Riktignok hadde jagerflyen akkurat begynt å gå i tjeneste. Og også tyske ess. Og deres mest formidable pilot Marseille. Denne mannen er en legende og satte i virkelig historie rekord med seksti-en fly skutt ned i kamper per måned. Men her forble han i live og overskred i januar 1943 antallet tre hundre nedstyrte fly.
  For dette ble det for første gang i Det tredje riket introdusert en personlig pris for ham: Ridderkorset av jernkorset med gyldne eikeblader, sverd og diamanter.
  Marseille har blitt en ekte flyvende legende og terminator. I løpet av våren 1943 erobret tyske tropper hele Nord-Afrika og nådde Nigeria. Og i Egypt beseiret de britene, og fanget hele Midtøsten, sammen med troppene som kom ut av Kaukasus. Og de angrep britene i Sudan, og erobret Etiopia innen mai.
  I løpet av våren brakte Marseille antallet fly som ble skutt ned av hans bedrifter til fem hundre. Og han fikk en høy utmerkelse: ridderkorset av jernkorset med platina eikeblader, sverd og diamanter. Dermed ble tildelingens sjette grad etablert i unntaksrekkefølgen. Etter det ble det bestemt at ridderkorsene til jernkorset med ruter kan tildeles igjen. For to hundre og femti med blader av sølv, for fire hundre med gull, for fem hundre med platina.
  Sommeren førti-tre fullførte nazistene erobringen av de siste regionene i USSR i Sibir, og avsluttet Russland sammen med japanerne. Og i Afrika nådde de Sør-Afrika, og i september tok de Gibraltar.
  Den overraskende landingen i Storbritannia i november 1943 var en fullstendig suksess. Britene ble overrasket. Og på ti dager falt Storbritannia.
  Dermed tok den første fasen av andre verdenskrig slutt, men USA gjensto fortsatt. Og det er ikke så lett å få det til.
  Hitler bestemte seg for å bygge en kraftig overflateflåte i et akselerert tempo. Og tyskerne under vann var mektige. Og kampene utspilte seg i luften.
  Marseille passerte i februar 1944 tusen nedlagte fly, og ble tildelt det andre ridderkorset av jernkorset med platinaeikblader, sverd og diamanter. Og så Marcel skilte seg ut her, og det er kult.
  Året 1944 gikk i harde kamper både til lands og til sjøs. Tyskerne fanget Island - etter å ha utført Operasjon Icarus, og fullførte deretter erobringen av Grønland.
  Ved slutten av året hadde Marseille skutt ned 2000 fly og hadde allerede mottatt fire ridderkors av jernkorset med platinaeikblader, sverd og diamanter.
  De begynte å samle tropper i Latin-Amerika. Argentina var pro-tysk, mens Brasil valgte å stille seg på side med det sterkere tredje riket.
  Og hun dro for å overføre tropper og andre store styrker til Amerika. I 1945, i mai, begynte landingen i Canada og angrepet på Venezuela. Kampene var harde, og vekten svingte fra side til side.
  Marseille passerte tre tusen nedstyrte fly. Og han hadde allerede seks priser.
  I løpet av sommeren klarte nazistene å erobre både Mexico og Canada, og om høsten krysset de allerede inn i USAs territorium. Amerika var desperat i defensiven. Men sjansene hennes for å vinne smeltet som en snøball. Og i januar 1946 klarte nazistene å bryte gjennom til New York og Washington. Marseille passerte fem tusen nedstyrte fly og ble tildelt en spesiell pris: Storkorset av Ridderkorset av Jernkorset. Det ble etablert en spesiell pris for et så tøft ess.
  I februar 1946 falt både New York og Washington, og USA kapitulerte i mars.
  Dermed tok andre verdenskrig slutt. Verden ble delt av Det tredje riket og Japan. Nazistene fanget også små stater og rakte dem under seg. Men dette var ikke nok for Hitler. Ikke ønsket å tåle en geopolitisk rival i møte med Japan, angrep nummer én fascist den 20. april 1955 Land of the Rising Sun med alle dets kolonier. Dermed startet en ny stor krig. Samurai er fortsatt sterke. Men den tyske hæren med pyramideformede stridsvogner og flygende tallerkener er mye mer teknologisk.
  Japanerne kjemper imidlertid fanatisk. Og de kommer ikke til å gi seg. Men fascistene er på frammarsj. De har bedre tanker.
  For eksempel en bil for to besetningsmedlemmer som veier femti tonn, og en motor på 2500 tusen hestekrefter. Tenk deg den typen hastighet og kjørekvalitet. Og formen er i form av en pyramide. Det er ikke så lett å bryte gjennom et så kolossalt monster.
  Og Charlotte og Gerda kjører på denne tanken. De tresker japanske stridsvogner og beseirer samuraiene.
  Russiske jenter, Natasha og Zoya, kjemper også med dem. De kjemper med hele sitt ville raseri. Og de skyter fra en høytrykkskanon og knuser bilene til samuraiene.
  Natasha synger:
  - Og hvem vi vil finne i kamp, og hvem vi vil finne i kamp! La oss ikke spøke med det! La oss rive det fra hverandre!
  Og igjen vil han ta og skyte og slå gjennom nazistene. Og knuste metallet i biter.
  Og Alvina og Albina kjemper i himmelen. Disse jentene er også kule og mange fly ble skutt ned under krigen med Amerika. Og sannsynligvis allerede kosmiske skjønnheter. Og de skyter ned japanske piloter med bare tærne.
  Tyskerne er sterkere på himmelen og bedre bevæpnet. Og samuraiene vinner. Og de dør, faller i kjelene. Og de blir grundig knust av de grusomme krigerne i Det tredje riket.
  Kampene her er heftige og blodige. Og det er ingen nåde for noen. Og nazistene knekker japanerne grundig. Og de er bokstavelig talt revet i stykker.
  Og samuraiene trekker seg tilbake og dør. I løpet av de første seks månedene av kampene mistet Japan mer enn en tredjedel av sitt territorium, hovedsakelig kolonier. Marseille førte i november 1955 kontoene deres til ti tusen nedstyrte biler. For dette fikk han en pris: Stjernen til Storkorset av Ridderkorset av Jernkorset. Ja, det er en ganske stor og langvarig pris. Et år etter begynnelsen av krigen ble samuraienes territorium kuttet ned med mer enn to tredjedeler. Og utfallet av krigen var allerede en selvfølge.
  Men samuraiene ville ikke gi opp. De kjempet for hver busk, for hver hule. Og de bukket veldig sakte under for presset fra de nazistiske enhetene.
  Men i november 1956 utspant kampene seg for selve metropolen. Japanerne kjempet med stor desperasjon. Og de holdt ut til mars 1957, da, etter erobringen av Tokyo, kapitulerte landet med den stigende solen. Og kampene var så harde.
  Marseille nådde tjue tusen nedstyrte fly. For dette ble han tildelt en annen pris: Storstjernen til Storkorset av Ridderkorset av Jernkorset, og eikeblader, sverd og diamanter av sølv.
  Så endte til slutt den store og blodigste krigen i menneskehetens historie.
  Og i 1959, den 20. april, ble det holdt en folkeavstemning om etableringen av et verdensimperium og et monarki i det. Og Hitler ble keiseren av planeten Jorden. Som er flott!
  Og en slik mektig kraft ble skapt, som begynte å utforske verdensrommet. Dessuten fløy tyskerne til månen 20. april 1949. Og til Mars 20. april 1959, og to måneder senere, ble en fenomenal flytur fullført.
  Hitler etterlot seg også avkom oppnådd ved kunstig befruktning. Og det var ganske kult også.
  Det så ut til at hans regjeringstid ville bli lang og varig ... Men 8. november 1959 styrtet Fuhrer i et fly. Og det er tid for regenten. Hermann Göring var allerede død på dette tidspunktet - overvekt og bruk av morfin bidro ikke til lang levetid. Og Himmler ble den nye regenten. Og tronfølgeren var fortsatt for ung. Selv om det ikke er mange igjen til voksen alder. Det var under Hitlers lov fra han var seksten år gammel. Og gutten ble født i juli 1944. Og han har mer enn hundre brødre fra Hitler.
  Himmler var ikke for gammel ennå, han ville gjennomføre et kupp, men militæret støttet ham ikke. Og han ble skutt. Og arvingen regjerte på tronen: Ulv den første.
  Under ham begynte politikken for romutvidelse i solsystemet. Veldig raskt erobret astronautene i Det tredje riket og landet på alle planetene. Den siste var Pluto i 1973. Og etter det begynte forberedelsene for utvidelse av rommet utenfor solsystemet. Men det er en annen historie.
  I Det tredje riket på planeten Jorden utviklet økonomien seg etter planen, og det var en verdensorden. Gradvis, med harde metoder, ble alle problemene på planeten Jorden løst. Hungersnød, sykdommer, epidemier og andre problemer i denne sivilisasjonen ble avsluttet. Og det var flott.
  Kriminaliteten er nesten helt borte. Økonomien gjorde det mulig å løse alle befolkningens materielle problemer. Svarte og gule ble sterkt begrenset i fødselsraten. Den hvite ariske befolkningen avlet mer aktivt. Russere og andre slaver fikk status som det ariske folket. Alt gikk bra nok.
  Og det var ingen tidligere kriger og mareritt, epidemier og andre ting. Verden har reist seg og vokst.
  Og i 2020 nådde det første terrestriske romfartøyet stjernen Alpha Centauri.
  Og i 2024 landet folk for første gang på planeten nær stjernen Sirius.
  Så planeten Jorden og Det tredje riket flyttet til neste utviklingsnivå.
  Og menneskeheten kunne se på fremtiden med stor optimisme !
  
  PASJON RUNDT SLAG TIL MIDVEI.
  Japan i et parallelt univers vant slaget ved Midway. Og erobret Guyan-øyene, med den amerikanske basen - Peru havn. I Stillehavet sto samuraiene sterkt. Riktignok angrep de ikke USSR, men de angrep India. Og Churchill ble tvunget til å overføre deler av troppene fra Egypt, og midlertidig utsatt Operasjon Torch. Amerikanerne nektet også å delta i landingene i Marokko. Generelt slo USA av all bombing av Det tredje riket.
  Nazistene var i nærheten av Stalingrad, og den røde hæren startet en stor offensiv.
  Men Mainstein startet et knusende motangrep på flanken til de sovjetiske troppene.
  Denne gangen overførte ikke fascistene ytterligere tropper til Afrika, og Mainsteins offensiv vant i styrke. Flere divisjoner deltok i det, inkludert tretti splitter nye Tiger-tanks, som i virkelighetens historie forsvant ubrukelig i Sahara-ørkenen.
  Og luftfarten var generelt en størrelsesorden større. Så USA bombet ikke Det tredje riket, og Storbritannia overførte også energi til Japan.
  Som et resultat var Mainstein i stand til å gjenerobre ikke bare Kharkov og Belgorod, men også Kursk, og kuttet av den berømte buen med en gang. Så stoppet sannheten om gjørmen tyskerne. Men de oppnådde stor suksess, og påførte den røde hæren mye mer betydelig skade.
  Så ble det en lang pause i øst. Tyskerne overførte nye stridsvogner til fronten: "Tiger", "Panther" og "Lion", som ikke ble satt i produksjon i den virkelige historien. Storbritannia, som var sterkt irritert over Hitlers ubåtflåte, ble i all hemmelighet enig med Fritz om å sette bremsene på krigen. Både britene og amerikanerne begrenset til slutt fiendtlighetene mot Det tredje riket.
  Hitler på sin side fryste FAA-programmet og produksjonen av ubåter. Og ressursene som ble gratis ble brukt til luftfart og stridsvogner. Dessuten stoppet bombingen. Tyskerne fikk muligheten til å produsere våpen i store byer, bruker ikke ressurser på konsentrasjon. De fikk jagerflyet ME-309, raskere opp til 740 kilometer i timen, og kraftig bevæpnet med syv skytepunkter: tre 30 mm kaliber flykanoner og fire fjorten millimeter maskingevær.
  Kraftig fighter - ikke si noe. Og for ham er det siste Yu-288-bombeflyet, som frakter fire tonn bomber i normalversjon, seks tonn bomber i overbelastning, og med en hastighet på opptil 650 kilometer i timen. Det vil si at hans sovjetiske Yaks og Lagg-5s ikke en gang kunne ta igjen. Produksjonen av de nyeste flyene og tankene tar imidlertid tid.
  Ferdinand selvgående kanoner dukket også opp. Men ikke en massiv serie.
  Mer interessant tank "Lion". Den viste seg å være veldig tung på nitti tonn, og en pistol på 105 mm 70 EL kaliber. Pistolen er selvfølgelig kraftig, og gjennomboret alle tankene i USSR på lang avstand. Men mindre hurtigskyting - fem runder i minuttet, og selve tanken viste seg å være saktegående med bare 27 kilometer i timen.
  Frontbeskyttelsen er ikke dårlig - skroget er 150 mm i vinkel, og tårnet er ikke gjennomboret selv ved 240 mm. Men sidene er bare 82 mm, som den vanlige "Tiger", bortsett fra at med bakker, som "Panther". På veien var "Tiger" -2 og "Panther" -2 mer avanserte og kraftige maskiner. Tyskerne dannet kolossale styrker. Men det tok tid.
  Nazistene visste ennå ikke hvor det var bedre å angripe. Det var svingninger. Men Hitler ønsket hevn for Stalingrad. Og angrepet på Kaukasus var hans idé.
  Men hovedslaget var planlagt brukt på Voronezh og langs Don. Og Stalin forsto dette også. Sovjetunionen samlet enorme styrker, og Wehrmacht hadde betydelig makt. Før juli hadde ikke tyskerne tid til å mestre de nyeste stridsvognene, og flyene til den nye mars begynte først nylig å komme inn i serien, bortsett fra Focke-Wulf, som også er en veldig kraftig maskin når det gjelder bevæpning og hastighet .
  
  Sovjetunionen samlet styrker, og gravde nye skyttergraver, la ut miner. Den sovjetiske hæren gravde seg inn. Men Fritzene er også sterke. Imidlertid likte ikke alle ideen om å angripe Voronezh. Dessuten venter den røde hæren på dette. Det var en idé om å angripe fra Taman-halvøya. Og Hitler bestemte seg for å slå til derfra også. Da krigen i Egypt frøs fullstendig, ble Rommel tilbakekalt til østfronten. Tyskerne, etter å ha avslørt sine posisjoner i Europa, overførte nesten alle kampklare enheter mot øst.
  I luften klarte de å gripe dominansen på grunn av antall maskiner, og den nye ME-309.
  10. juli begynte offensiven endelig i retning Vorozhen, og fra sør ...
  Kampene ble voldsomme. Tyskerne var sterkere enn i den virkelige historien, og Sovjetunionen var noe svakere, blant annet på grunn av oppsigelsen av låneassistanse. Så nazistene klarte å bryte gjennom den sovjetiske forsvarslinjen. Skjønt til en høy pris.
  I kamper gikk "Lion" og "Ferdinand" foran som en rambuk. Den sovjetiske IL-2 viste seg å være et sterkt angrepsfly, men et stort antall tyske jagerfly reduserte effekten av bruken. Focke-Wulf levde bare delvis opp til forventningene. Men bevæpnet ganske kraftig. Yu-288 har ennå ikke vært massiv. Men Yu-188 viste seg å være veldig bra, som et mer avansert bombefly.
  "Lion" brøt ganske ofte sammen og ble sittende fast, selv om den var beskyttet veldig godt i pannen, og tilfredsstillende i siden. Men "Tigeren" viste seg å være en mer effektiv maskin. Russerne var redde for ham. På grunn av svakheten til siderustningen, led Panther store tap fra lette kanoner og anti-tankrifler fra den røde hæren.
  "Ferdinand" er heller ikke særlig god ... Mer eller mindre ME-309 jagerfly med kraftige våpen og mer manøvrerbare og høyhastighets levde opp til forventningene, men det viste seg å ikke være nok like det.
  Tyskerne klarte å bryte gjennom til Don, men fikk alvorlige skader og stanset. I sør var det lettere for dem, spesielt siden de der kunne oppnå taktisk overraskelse ved å bryte gjennom fronten.
  Tyskerne klarte ikke å utvikle suksess i Voronezh-retningen. Og de ble stoppet. I sør ble imidlertid Fritz også tvunget til å stoppe ved å innføre trusler om flankeangrep.
  Kampene pågikk til høsten. Og på høsten fikk den røde hæren fordeler.
  På grunn av kjøreytelsen til tankene deres. Og nazistene ble tvunget til å trekke seg tilbake fra kilene. Kampene var harde. Ingen kunne vinne. Men om vinteren presset nazistenes røde hær nazistene litt, og presset dem til Kursk-Belgorod-linjen. Nye tyske stridsvogner deltok i kampene: "Panther" -2 og "Tiger" -2. Begge kjøretøyene hadde 88 mm 71 kaliber kanoner. Men Panther-2 er mindre i tårnstørrelse og smalere, veier atten tonn mindre, men bare litt tynnere i rustning. Og tyskerne installerte kraftigere motorer, og bilene var mer eller mindre i gang.
  USSR svarte med T-34-85 og IS-2 stridsvogner. Bevæpningen til tyskerne var imidlertid fortsatt bedre. Og frontrustningen er sterkere. Og kjørekvaliteten er god. Panther-2-motoren på 900 hestekrefter var ganske tilfredsstillende. Og på "Tiger" -2 satte de tusen hestekrefter, noe som også gjorde tanken ganske farbar. Her ble "Løven" og "Maus" avvist av militæret.
  Faktisk er det mye vekt, men lite fornuftig. Men om våren flommet tyskerne som mastodonter.
  Til slutt klarte å utvide produksjonen av T-43-85, men denne maskinen var fortsatt underlegen tyskerne. Fritz begynte å motta stridsvogner av "E"-serien. Først av alt, "E" -100, som erstattet "Maus". Ved å plassere girkassen og motoren sammen reduserte tyskerne høyden på tanken ved å spare på veivakselen, og komprimerte oppsettet. Tanken ble lavere, mindre og lettere med 130 tonn i stedet for 188. Dette gjorde det mulig å øke hastigheten på motorveien til 40 kilometer i timen, så vel som på veien. Og beskyttelsen av bilen har blitt enda bedre, på grunn av den større rasjonelle hellingen til panserplatene.
  Denne tanken er selvfølgelig mye mer praktisk enn musen. Og han viste seg godt i kamper. Mer massiv lovet å være E-50. Også komprimert av layoutskjemaet. Ligner i vekt på Panther-2, men med tykkere og rasjonelt skrånende rustning og en lav silhuett. Men mens denne bilen ble forsinket. Siden det ikke var nok for Hitler at rustning så tykt som "Tiger" -2 ble planlagt i E-50, krevde Fuhrer mer pålitelig og kraftig beskyttelse. For eksempel har E-100 skrånende sider sammen med skjold som er 210 mm tykke, og du kan virkelig ikke bryte den.
  "Panther"-2 ble oppgradert for en 88 mm kanon med 100 EL løpslengde. Og så langt har det fungert utmerket.
  Om vinteren klarte tyskerne å holde ut i sentrum og slå tilbake angrepene. Og på våren gjenopptok Fritz offensiven i Kaukasus. Tanken "Lev" -2 dukket opp, lettere enn forgjengeren med plasseringen av girkassen og motoren i en blokk foran og på tvers. Selvfølgelig mye mer mobil, men med samme rustning og våpen. Og "Tiger" -3. Denne tanken ble noe komprimert av utformingen og bedre beskyttet, spesielt sidene på 120 mm mot den tidligere 82, under skråninger. Smalt tårn, og sterkere i rustning. Bevæpning ble imidlertid også endret til 88 mm i 100EL. Den nye pistolen gikk tolv skudd i minuttet i stedet for åtte, var mer nøyaktig og pansergjennomtrengende enn den gamle. Den første E-75 dukket også opp, men denne bilen passet heller ikke militæret og den måtte ferdigstilles. For tung - mer enn nitti tonn, og ikke godt beskyttet av sidene.
  Men i alle fall er Fritz sterkere, og hovedslaget ble gitt langs Volga i retning Det Kaspiske hav. Og de var i stand til å bryte gjennom forsvaret til den røde hæren, og kutte av Kaukasus ved land.
  Stalin, som befant seg i en desperat situasjon, truet med å trekke seg fra krigen og inngå en separat fred med Tyskland på alle vilkår. I USA satt en annen president allerede ved makten - en republikaner!
  Og han sa at du ikke kan ta ham til utpressing. Stalin, som svar, tilbød Hitler forhandlinger, på alle vilkår. Führeren ignorerte dette.
  Den tyske offensiven var vellykket; Tyrkia åpnet en andre front i Transkaukasia.
  Alt bokstavelig talt falt fra hverandre. Og nå stormer nazihordene allerede Baku. Og det ser ut til at det ikke er noen sjanse.
  Men her er fire jenter-hekser som kjemper for den sovjetiske byen.
  Natasha avfyrer et utbrudd mot Fritz, og kaster en granat med den nakne, grasiøse foten. Som slår ut en nazistridsvogn.
  Komsomol-heksa roper:
  - Ære til Russland!
  Så skyter også Zoya og klipper ned nazistene. Og med bare tær kaster han en utslettelsesgave. Granaten treffer Panther-2-larven. Bilen snur, kolliderer med "Tiger" -2. Og begge tankene eksploderer og deler seg.
  Zoya skriker på toppen av lungene:
  - Ære til Stalin!
  Augustin gir også en svingom. Skyter ned en Wehrmacht-soldat. Og med bare foten kaster han en granat mot fienden og knirker:
  - Til kommunismens ære!
  Og Svetlana, dette er en jente med blondt hår, som å kaste en sitron med den bare hælen, rive nazistene fra hverandre.
  Vil gi en velrettet sving og rope:
  - Ære til det store fedrelandet til USSR!
  Og alle de fire jentene skriker av full hals:
  - Ære til de udødeliges moderland!
  Og med bare ben kaster de igjen utslettelsesgaver. Med slike jagerfly vokser tilliten til at USSR vil vinne uansett. Tross alt har han så modige og dyktige krigere!
  Fascistene erobret Kaukasus, og befestet seg ... Men tiden begynner å renne ut: 1946 kommer. Og Moskva er fortsatt ikke tatt.
  Og Amerika kjemper med Japan og gir seg ikke. Vel, da tilbød Stalin igjen en våpenhvile til Hitler på alle vilkår.
  Führer, som også mottok informasjon fra etterretning om at USA allerede var på nippet til å lage en atombombe, gikk med på en våpenhvile i tre år. Men som en betingelse må Sovjetunionen hylle Det tredje riket i gull og råvarer, samt mat. I tillegg, returner alle krigsfanger, og overfør deler av utstyret til militære fabrikker.
  Stalin gikk med på alt.
  Etter det startet nazistene en stor offensiv i Afrika. Det var vellykket, ettersom britene var underlegne i antall tropper, og i disiplin og kvalitet på våpen. Og tyskerne ble mer hemmet av strekkingen av kommunikasjoner, terrenget og mangelen på veier enn motstanden til de allierte troppene. Og det svarte kontinentet ble om sommeren fullstendig tatt til fange av nazistene.
  Om vinteren presset tyskerne sammen med japanerne noen få amerikanere i Stillehavet og påførte Yankees kolossale skader med ubåter.
  I mars 1946 intensiverte tyskerne sitt bombardement av Storbritannia ved å bruke et kraftig økt antall jetfly. Som det viste seg, er et bombefly fortsatt bedre enn et ballistisk missil, siden sistnevnte er for dyrt og ikke nøyaktig nok.
  Den nazistiske ubåtflåten viste seg også mer og mer. Desperate etter å beseire tyskerne med fly, begynte de allierte også å undersøke forhandlingsprosessen. Og samtidig prøvde de å overtale Stalin til å gjenåpne fronten.
  Men alle tiders og folks leder har ventet. Han ville ikke bære kastanjene ut av bålet igjen. Dessuten ble opprettelsen av deres egne jetfly forsinket, og utviklingen av en ny T-54-tank lovet å ta for mye tid. Ja, nazistene klarte å lage marionettregjeringer fra lokale forrædere i de okkuperte områdene.
  Så den sovjetiske hæren måtte kjempe mot millioner av sine tidligere borgere. Og det er ikke så bra.
  Ja, og Japan, i så fall, antydet at hvis Stalin brøt våpenhvilen, ville hun åpne en front i Fjernøsten.
  Så tyskerne kunne forberede seg på en amfibielanding i Storbritannia uten innblanding. Riktignok var det visse vanskeligheter: mange ikke bare engelske, men også amerikanske bakketropper var lokalisert i metropolen. Så langt kjempet USA hovedsakelig til sjøs, og hadde råd til å forsterke tropper i selve England.
  Dette skapte vanskeligheter. I tillegg hadde de allierte, dårligere i luftfartskvalitet, for mange fly - som kompenserte for den teknologiske fordelen i antall.
  Derfor jaktet Dmitry Sokolovsky, i tillegg til streik mot landmål, også etter fiendtlige fly. Og i en drøm var han allerede i kroppen til en vakker jente!
  Her presenterte angrepsflyet til vidunderbarnet seg ved kontrollene til flyet. Her er det jetflyet ME-262, den siste modifikasjonen med feide vinger. Og angriper i stor fart både luft- og bakkemål.
  Barfotskjønnheten Dmitry Sokolovsky i sin jenteaktige kropp takler behendig en fighter. Åpner ild for å drepe med bare føtter. Og engelske fly lyser opp, slagne amerikanere faller.
  Og på høyre hånd av den vakre Dimka, jenta Arabella. Som også er en flott esspilot. Og han leder, lanserer flyskjell som en vifte, som en bevinget valkyrie.
  Dmitry Sokolovsky viser henne knyttneven sin, slår det nakne, meislede jentebenet hennes og roper:
  - Fortsett med det!
  Jenta svarer entusiastisk og viser neven som svar:
  - Det er så hold!
  Her letter et firemotors bombefly mot Dmitrij Sokolovskij. Terminator-piloten slår ham ut med 30 mm luftkanoner, og utbryter.
  - Det er bedre å fylle opp én mammut enn hundre rotter, det er bedre å drepe én helt enn tusen feige!
  Arabella svarer med å skyte fra et rundhus i "tønne"-teknikken og utbryter:
  - To levende venner er bra, fire døde fiender, enda bedre!
  Og fra hennes treff eksploderer, som en rekke på rad - fly!
  Dmitry Sokolovsky blotter sine snøhvite tenner i et jenteaktig smil. Og skyter igjen...
  Han vil synge, noe militant.
  Jeg er Supermann-skaperen av universet,
  Jeg bestemte meg for at jeg skulle regjere i evigheter!
  Og mye under hælen på skapningene mine,
  I virkeligheten kjenner noen drømmen!
  
  Vakkert skape og veve rikt
  Kan jeg strålende tepper...
  Hvem er opprørsk tøff gjengjeldelse -
  Satans barn vil gå til helvete!
  
  Og barna elsker meg av hele sitt hjerte,
  Få alt han vil til navlen!
  Kun én pris deles ut av dommerne,
  Hvem har rett sinn!
  
  Jeg elsker å bygge haller i verdensrommet,
  Masser i universet objekt ....
  Men hvor lunefullt, guder vet,
  Det er en bagatell for dem å avbryte tråden i livet ditt!
  
  Det vil være en gave og et vedheng til ham,
  Slik at en dum person ikke kryper ...
  Det er en bagatell å lage og jeg er ikke interessert
  La generalsekretæren bli en tomat også!
  
  Jeg vever et nett av konstellasjoner,
  Kunne skyte ned en kvasar fra lillefingeren ...
  Jeg trenger ikke et stearinlys, en tiende -
  Jeg vil sjenerøst belønne personen selv!
  
  Udødelighet vil være, og i en vakker kjole,
  Bruden vil komme til deg i evigheten ...
  Du vil bli som kongen av den store adelen,
  Og uten avbrudd, en himmelsk beretning i buskene!
  
  Harem og seraglios er bagateller,
  Realiteten bare spør Gud ...
  Men folk må gjøre sin egen lykke,
  Og ikke rop, bare: Herre frelse!
  For hvert ord falt noen sprengt eller skutt ned. Og den vakre Arabella, som rykket med de bare bena, skyndte seg sammen med ham og lekte med de bare fingrene og trykket på avtrekkerne til luftgeværene. Og får også...
  Så de skjøt kampsett og flyr tilbake.
  Arabella spør Dmitry, en barbeint skjønnhet med praktfulle bryster og luksuriøse hofter:
  - Du er en sjarmerende jente... Jeg har alltid ønsket å være som deg!
  Stortrooper-wunderkind-jenta svarer villig:
  Og jeg skulle ønske jeg kunne være akkurat som deg! Selv om...
  Da skjønte Dmitry Sokolovsky at han snakket tull. Og generelt, hvordan streber en mann etter å være som en kvinne?
  Arabella mistet imidlertid ikke hodet og utstedte en udødelig aforisme:
  - Bedre å være kvinne enn kvinne!
  Dmitry Sokolovsky var enig:
  - Ikke alle i bukser er menn, ikke alle i skjørt er kvinner!
  Arabella nikket på hodet og sa:
  - Det er lettere å forføre hundre kvinner enn å gi én forførende drøm!
  Allerede på flyplassen klemte og kysset begge jentene - så sjarmerende de er. De kjærtegnet hverandre litt, gned de skarlagenrøde brystvortene, smeltet sammen med lepper så lyse som roseblader. Hvor fint det er å kjærtegne en kvinnes kropp.
  Men det er ingen tid til å presse spesielt - vi må skynde oss til et nytt fly. Og igjen påføre knusende luftangrep mot England. Helt til den britiske løven endelig er beseiret!
  Her, i tillegg til luftmål, er Dmitry Sokolovskys favorittverk ødeleggelsen av tanks. Angrip dem fra luften. Et spesielt fristende mål for Tortila er en maskin som veier åtti tonn! Virkelig et monster - et monster for alle monstre!
  Tyskerne har imidlertid allerede en seriell E-100 i bruk, noe som Mouse, men med en tettere layout, lavere silhuett og lettere. Den nye maskinen kunne allerede utvikle tilstrekkelig fart for kamp.
  Generelt forestilte Dmitry Sokolovsky seg mentalt de nye tankene i "E"-serien, klare til mai 1945. Med utformingen av girkassen på selve motoren: knebøy, med lange stammer.
  Den mest massive maskinen "E" -50 er sammenlignbar i vekt og bevæpning med "Panther" -2, men mye lavere i silhuetten, og tykkere, spesielt på sidene med skrånende rustning. Både "Sherman" og "Churchill" og "Pershing" er langt fra denne tyske maskinen i sine taktiske og kampegenskaper.
  Og når hun dukker opp på slagmarken, vil hun rett og slett ikke være lik!
  Og de er allerede klare og "E" -50, og "E" -75. Den andre maskinen med en 128 mm pistol er rett og slett et mirakel av tankbygging. Hvor klønete at selv "Tortilla" ikke vil virke nok.
  Og her er barfotkrigeren Dmitry Sokolovsky allerede i tanken, sammen med et vakkert jentemannskap. I en formidabel, "E" -100 tilpasset for å bevege seg selv under vann. Her er en vogn med alver, Dmitry Sokolovsky er den femte i den, og fire jenter med spisse ører dykker ned i Atlanterhavets tykkelse. Og den flyter der, skjærer havoverflaten, den er en ubåt på spor.
  Du må krysse kanalen på det smaleste punktet. Hopp ut til kysten, foreta beskytning og gå tilbake.
  Eh, det tyske geniet visste å lage mesterverk av militær tankegang. For eksempel jordflyttetanker. Den demokratiske styreformen viste seg å være ineffektiv for Tyskland. Hvilken krise har oppstått de siste årene? Så alle slags terrorister og emigranter streifet rundt! Og hvem har skylden? Først av alt, myndighetenes svakhet!
  Men nå hopper bilen deres med to våpen ut av havets dyp.
  Dmitry Sokolovsky, som ble en jente i en drøm, skyter ved hjelp av de bare fingrene på de nedre jentelige lemmene fragmenteringsskjell mot våpnene til det engelske kystbatteriet. Engelskmannen blir kastet høyere og snudd opp ned.
  Dette er virkelig helt chic!
  Av en eller annen grunn blinket en russisk sang gjennom hodet til Dmitry Sokolovsky:
  - Et fatalt år, du kan ikke tro meg - ett tusen ni hundre og nittini! Djevelen vil snu seg med gullhorn, tre niere opp ned!
  Og så, i de nazistiske troppenes skikkelse, gikk djevlene inn på engelsk jord. Her er en oransje alv som en lupanet fra en tung 128-millimeter pistol.
  Og eksplosjonen av et tretti kilos prosjektil løftet en fiendtlig bunker opp til helvetes himmel.
  Ved hjelp av bare fingre av meislede ben skyter Dmitry Sokolovsky fra sin korte kanon og ser på jentene. Så vakre de er i sine tynne bikinier. Ikke en jente, men rett og slett et mirakel av naturen. Så du vil elske dem ... Nei, Karl Marx har fortsatt ikke helt rett. Her i det er en feminin natur, og kjøttet til en sjarmerende jente, men det trekker fortsatt på kvinner. Til deres barmfagre, skinnende kropper.
  Han er en bonde i hjertet, og derfor vil han forbli en bonde for alltid, uansett hvilke fristelser den nådeløse skjebnen ville føre ham inn i.
  Og her, i halvsøvn av å gå og drømme, er det så hyggelig... Du forestiller deg i din fruktbare fantasi seieren til Det tredje riket...
  Det er ikke endelig ennå, men det begynner å komme dit!
  Her skyter du på batteriene, og en jente med blått hår heller vann fra et maskingevær og utrydder de engelske infanteristene. Drepte svarte faller, de heller ut det samme, som hvite, skarlagensrødt blod. Krig er menneskets naturlige tilstand...
  Eller, som en filosof sa: det er vanskeligere å kjempe enn å puste, men mye mer naturlig!
  Interessant nok er jenter veldig glad i å bruke sine lange, grasiøse tær når de skyter. Vel, det spiller ingen rolle hvilken farge katten har, så lenge den fanger mus. Slik er det også med tanke på jenter - det spiller ingen rolle hvilke deler av kroppen, så lenge de er vakre.
  Her er en alvekriger med et nøyaktig skudd revet av et relativt lite tårn "Churchill".
  Dmitry Sokolovsky gjorde det definitivt ikke, det var et ønske om å komponere en sang, og stormtrooper vidunderbarnet ledet stavelsen;
  Jeg drømte fra vuggen om å bli en tøff soldat,
  Fly fly og skyt...
  Eller kanskje en hyttegutt og en stor pirat,
  Selv om du bare er en tyv til sjøs!
  
  Jeg ønsket å være i militære anliggender - for meg en gutt,
  Den kraftigste anerkjennelsen å ha ...
  Du må lære å kjempe ikke fra en bok,
  Ellers blir du dum som en bjørn!
  
  Jeg leste i min barndom om flotte korsarer,
  Om boarding og skarpe hopp ...
  Selv om du kan bli et offer for kommisjonærene,
  Men feighet, gutten er ute av hendene hans!
  
  Det du vil, vil du alltid oppnå
  Enhver virksomhet krangler alltid ...
  Og solen skinner også over piraten,
  Og hvis stormen heller ikke er et problem!
  
  Ja, galgen truer også,
  Den grusomme bøddelen legger fra seg stillaset...
  Og røveren vil ikke finne et sted i paradis,
  Helvete venter på ham i underverdenen!
  
  Da de fanget meg til Jesus
  Desperat kom jeg med en forespørsel...
  Jeg bukket under, jeg omvender meg til den sjofele fristelsen,
  Etterlyst jenter, fargerike biler...
  
  Gud svarte: at det ikke er noen tilgivelse for deg,
  Og bare Satan venter...
  Bøddelen slo med en gang uten opphold,
  Og hodet rullet av hoggestabben!
  
  Og jeg er i helvete, men vet at jeg ikke lider,
  Du kan også drikke vodka med djevler ...
  Og nå svelger jeg den brennevinen deilig,
  Som skylles ned med kake og vilt!
  
  Ja, dette stedet er bare da pirater,
  Det er djevler - damer med et smell ...
  Slik var gjengjeldelsen her,
  Champagne, vin, grilling om morgenen!
  
  Jeg boltret meg i helvete i fem hundre århundrer,
  Men her kommer den store Jesus...
  Og endte helvete uten noen interjektioner,
  Var i underverdenen i lykke - nå tom!
  I helvete lider jeg nå veldig,
  Ja, det er for sent å omvende seg i helvete ...
  Jeg ville kle meg stilig med en dame,
  Jeg visste ikke at jeg skulle være i helvete i dag!
  
  Så en leksjon til andre pirater
  Lev ærlig, du vil være mål ...
  Selv om lønnen dessverre er lav,
  Hvordan kan vi slippe løs fra behovet for lenker?
  Bra sang og kjempekamp... De har lastet av kampsettet sitt og kommer tilbake. Alvene utbrøt unisont:
  - Måtte kraften være med oss!
  Igjen går en flott, moderne tank til sjøs. Og en liten dybde, ikke et hinder for en bil som kjører på hydrogenperoksid.
  Hvordan tyskerne forbereder seg på å lande i Storbritannia, mens Stalin slikker sårene hans. Det er allerede juni... Det blir testet gravetanker, som skal grave tunneler under Kanalen og gå inn i den britiske metropolen.
  Pene jenter i skarlagenrød og blå bikinier klatret opp i en gravende, delfinlignende maskingeværtank. De skrudde på det andre giret, og bilen gikk jevnt i bakken. Et nytt våpen som kan bryte gjennom enhver forsvarslinje. Vakre kvinnelige krigere flyttet spakene med bare fingrene og kjørte tanken.
  Og hva slags figurer jentene har, og praktfulle bryster, knapt dekkede bikinier. Du kan beundre dem i timevis. Og hvem er best i hæren? Selvfølgelig en jente.
  Men forskerne i Det tredje riket utvikler ikke bare jordflyttingsenheter og annet jernutstyr. I dødsleirene jobber leger med å skape en kriger - en fremtidens mann. Nå, hvis et rottegen blir transplantert inn i menneskekroppen? Eller en kakerlakk? Hvor mye vil hans kampegenskaper øke?
  Og det finnes allerede noen typer monstre for kriger, så vel som zombiekrigere. Sistnevnte har eksistert i flere år. Enhver person kan gjøres om til en zombie. Men kampegenskapene deres var tvilsomme - for dumme. De rettferdiggjør ikke kostnadene ved å opprette og kan åpne ild mot sine egne tropper.
  Så zombiefrontene gikk ikke i masseproduksjon. Men på den annen side kan man lage lavt kvalifiserte arbeidere av dem og for eksempel produsere de enkleste flyene og seilflyene. Mange seilfly er klargjort for landingen i Storbritannia.
  Men det er også et hemmelig, spesielt våpen: diskoteker! Noe som ikke kunne gjentas i det tjueførste århundre. De beste forskerne i konsentrasjonsleirene utviklet våpen som hadde unike egenskaper. Hastigheten har allerede nådd tre eller fire lydhastigheter, men viktigst av alt, takket være den laminære strålen, viste det seg at diskettene var usårbare for håndvåpen.
  Og selv kunne de skyte ned biler i luften - i hvert fall ved å ramle.
  Og igjen representerte Dmitry Sokolovsky jentene ved roret på disketten. I det tredje rikets hær - kvinner var sjeldne. Men i drømmene dine, hvorfor ikke representere jentene. Med flerfargede frisyrer, slank, atletisk, barmfagre med et minimum av klær, eller helt naken!
  Å, hvis hele verden bare bestod av jenter, og han Johann forble den eneste mannen. Og hvordan skulle han da snu seg?
  Strålende Charlotte på en diskett, smilende, og det røde håret flagrende i vinden, som et proletarisk banner. For et fullblods, ungdommelig ansikt hun har, og et konveks bryst, en tynn midje med kraftige, brede hofter. Trusene hennes er tynne som en tråd, og lar deg se alle de jentete sjarmene!
  Og selve disketten ser ut som de beryktede flygende tallerkenene. Den hever seg vertikalt, nesten lydløst... Ganske stor og kostbar maskin. Når du får fart, strømmer kraftige luftstrømmer rundt den - i stand til å rive både kuler og skjell. Dermed er disketten i bevegelse usårbar.
  Riktignok er det et minus i dette: selve den flygende tallerkenen kan heller ikke skyte, men ... For det første er disketten i stand til å ramme ethvert fiendtlig fly. Og gitt hastigheten, kan ikke en eneste flygende maskin unnslippe den. For det andre, ved å slå av jetflyet, kan du kaste ut et radiostyrt bombeprosjektil og treffe målet! Og så slå den på igjen...
  I tillegg er utviklingen av ulike typer bjelkekastere allerede i gang, som det er planlagt å utstyre flygende tallerkener med. Du sier fantastisk! Men hvem vet hva fascismen er i stand til, etter å ha svelget så mange ressurser på planeten Jorden.
  Discolet-kontrollsystemet er det mest moderne ved hjelp av en joystick. Han gjennomgår kampprøver. Storbritannia og Amerika er fortsatt sterke innen luftfart, og hvorfor gjør ikke den "flygende tallerkenen" fiendens luftrekker tynnere?
  Charlotte er så pen, hovedstaden i dette skipet. Besetningen består av fem jenter. De sitter enten i stoler, eller hopper opp og trekker de bare, sjokoladefargede bena fra solbrenthet. De bare fingrene hviler på styrespakene. Hvor erotisk det er, de malte, elegant formede neglene skinner, venene går langs underbenet under den solbrune huden.
  Et jentemannskap er det en ung mann som befinner seg i hæren drømmer om. Det som gir seier og lykke.
  Her skjøt skiveflyet fart og nådde Storbritannias kyster med forbløffende fart. Og fra det hele ramler det de tre første engelske jagerflyene som den flygende tallerkenen fanget på veien. Laminær jet slår ned bilene til løveimperiet. De som mister vingene, faller ned.
  Charlotte sier med et fornøyd blikk:
  - En forferdelig sånn og sånn forferdelig ... Jeg er ikke forferdelig og bruker sminke!
  Og den starter som svar på forsøkene til de nye engelske jagerflyene på å avfyre aggressive humrer!
  Og nå gjør den flygende tallerkenen en helomvending og smører det amerikanske R-51-angrepsflyet, som ikke blir hjulpet av verken rakettkastere eller åtte maskingevær. Det er fortsatt en stor makt.
  Barbeintjenta Dmitrij Sokolovsky mente at amerikanerne tross alt var dumme, at de kom inn i krigen med Tyskland. Så de spilte bare i hendene på USSR. Hjelp din verste fiende. Men de kunne ha håndtert Russland med tyske hender!
  Og nå ødelegger et usårbart platefly alle flyene deres. Og dette er veldig dårlig for Storbritannia.
  Og det er enda verre for Amerika. Etter å ha brutt British Ridge, vil det være mulig å prøve å krysse havet.
  Charlotte, glitrende med smaragdøyne, uttaler i en sang og på rim:
  - Vi ser ut som falker, svever som ørner ... Vi drukner ikke i vann, vi brenner ikke i ild!
  Den blendende blonde Gertrude svarer med:
  - Hvilken smerte, hvilken smerte ... Tyskland mot Storbritannia - hundre - null!
  En diskett kan fly ganske lenge. Hemmeligheten bak motoren har ikke blitt avslørt i det tjueførste århundre. Bare kraftreserven til den flygende tallerkenen er kolossal - du kan fly til New York. Og bevegelsene er så ødelagte, som om maskinen er blottet for treghet.
  At ikke en jagerfly eller bombefly blir tatt er en kake som blir malt til støv.
  Og så begynner bomber å falle over London, som slippes fra de nyeste, tyske haleløse. Og det er veldig effektivt.
  Den 22. juni 1945 landsatte tyskerne og japanerne tropper i Australia. Dette er en slags generalprøve for det kommende angrepet på Storbritannia. Og diskflyet fløy til og med dit.
  Fra den britiske marinen er det bare horn og ben. Tyskerne dukket opp i serieproduksjon av enseters ubåter. De senker engelske skip, mens de selv er praktisk talt umulige å skille i vannsøylen.
  Og torpedoer som er rettet mot støy, eller varme ... Det bare tyskerne ikke har! De beste vitenskapsmennene fra hele verden jobber under Det tredje riket under våpenvåpen. Og de blir tvunget til å jobbe hardt for å styrke tysk makt.
  Så grasiøse, miniatyr E-10 med lav silhuett beveger seg i Australia, og mannskapet ligger nede. De er, til tross for sin lave vekt, sammenlignbare med Churchill når det gjelder bevæpning og rustning, men samtidig mye raskere og mer manøvrerbare. Og i en slik bil slo jentene seg ned.
  Par legger seg ned og kontrollerer tankene, og kutter ned engelsk avskum!
  
  OM BASKY VILLE REDDE MARCEL
  Tidsreisende Natasha Belaya grep også inn ved et uhell. Luftwaffe forbarmet seg over en ung pilot, og plukket ham opp med et strømnett da han ved et uhell krasjet på grunn av en teknisk feil. Og det skal vise seg at det viste seg å være Hans-Joachim Marcel, eieren av flere luftfartsrekorder. Inkludert seksti-en fly skutt ned på en måned, og sytten fly på en dag. Og den første tyske piloten som overskred barrieren til hundre og femti nedstyrte fly.
  Dessuten ble hans prestasjoner bekreftet av britene, og ingen skjøt ned så mange allierte fly.
  Så Natasha Belaya reddet en helt enestående personlighet som kjempet virkelige kamper og ble et ekte fenomen. Men det ser ut til at selv en slik fenomenal ess ikke er i stand til å endre krigens gang alene.
  Men det handler ikke bare om kvantitet, det handler også om kvalitet. Men Marseille klarte å skyte ned flyet med selveste Montgomery, og den berømte engelske generalen døde. Dette førte til feilen i Operation Torch, som ble utsatt på ubestemt tid. Akkurat som amerikanernes landgang i Marokko. Noe som også er veldig viktig. Men viktigst av alt, Hitler klarte å føle at i nærheten av Stalingrad planla russerne en offensiv fra flankene og klarte å iverksette forebyggende tiltak. Som et resultat dekket Fritz svake punkter og var i stand til å slå tilbake den sovjetiske offensiven i slutten av november.
  Og dermed holdt de ut ved Stalingrad og på Volga. Erfaringen fra Rzhev-Sychov-operasjonen viste at når nazistene var klare, var de i stand til å slå tilbake offensiven til de sovjetiske troppene i undertall.
  Britene begynte å rykke frem senere, da Rommels tropper allerede var klare til å slå tilbake angrepet. Og Rommel kom selv tilbake fra ferie. Som et resultat varte det britiske angrepet i femten dager og ble slått tilbake med kolossale tap.
  
  Til tross for at tyskerne holdt fronten, erklærte Hitler total krig og mobilisering. Produksjonen av våpen i Det tredje riket økte dramatisk. Og luftangrep fra de allierte har blitt kraftig redusert. Fritz begynte å samle krefter til en ny offensiv.
  Marseille overskred antallet nedstyrte fly i tre hundre, og ble den første piloten og krigeren av Luftaffe som på nytt mottok Ridderkorset av Jernkorset med eikeblader av sølv, sverd og diamanter. Og i februar 1943 nådde antallet fly som ble skutt ned av Marseille fem hundre, som han ble tildelt en spesielt godkjent pris for denne anledningen: Jernkorsets Ridderkors med gyldne eikeblader, sverd og diamanter. Blir den første mottakeren av denne bestillingen.
  Marseille ble en sann legende og ble fryktet som ild. Kanskje til og med sterkere enn flammer.
  I desember ble Stalingrad endelig tatt under kontroll av tyskerne. Og nazistene begynte å forberede en ny offensiv. Både Tigrene, Panthers og Ferdinands skulle delta i angrepet. Bruk av arbeidskraft fra Afrika og arbeid fra fanger, inkludert jøder. Det tredje riket har ennå ikke truet med å tape krigen, og jødene har ikke blitt masseutryddet. Og det betyr mer arbeidskraft. Og stridsvogner, og fly og annet utstyr produseres.
  Storbritannia og Amerika setter faktisk bremsene på krigen mot Det tredje riket. Dessuten fikk ubåter dem veldig mye. Som jaktet i ulveflokker og sank mange skip.
  Hitler forsterket også Rommel med stridsvogner og fly. Og derfor startet nazistene en offensiv i Egypt i slutten av april. Denne gangen mer vellykket, og som et resultat av det ble de engelske troppene fullstendig beseiret. Og det var et knusende nederlag for løvens imperium.
  Fascistiske tropper gikk inn i Palestina og brøt gjennom til Irak. Og samtidig tok de kontroll over Suez-kanalen. Og de avanserte og fanget Kuwait. Og andre oljebrønner. Og det var veldig aggressivt og kult.
  Og i slutten av mai startet Wehrmacht-offensiven på Volga, med fremrykning sørover.
  Nazistene prøvde å bryte gjennom til Det kaspiske hav og fange Astrakhan. Hitler valgte i dette tilfellet den mest sårbare retningen for den røde hæren og den mest effektive.
  Tanken "Lion" deltok også i kampene. Men denne maskinen, med en for stor vekt på nitti tonn, viste seg ikke så godt. Og hun ble avvist. Men Focke-Wulf var heller ikke dårlig. Og i slutten av juni ankom Marseille østfronten. Utseendet hans var som en komet som gikk forbi. Og en hel masse nedstyrte sovjetiske fly. I slutten av juli brakte Marseille antallet nedstyrte fly til tusen og mottok for dette Iron Cross Grand Cross, en utmerkelse som tidligere kun var forbeholdt Hermann Göring, for Frankrike og ikke så velfortjent. Marcel er en kjempekjempe, og Hitler forgudet ham. En slik pilot viste seg å være: rett og slett et uforståelig fenomen.
  Nazistene dro til det kaspiske hav og kuttet av Kaukasus over land. Og Tyrkia tok og åpnet en andre front i Transkaukasia. Og den røde hæren ble enda vanskeligere.
  Og tyskerne begynte å rykke frem langs kysten av det kaspiske hav. Og nazistene gikk videre med stor suksess. Og i slutten av september hadde tyskerne allerede kommet inn på territoriet til Aserbajdsjan. Og der begynte slike kamper å koke.
  Stalin beordret å rykke frem i sentrum og kastet alle styrkene sine dit ... Tyskerne klarte til og med å presse seg tilbake, og brøt avgjørende gjennom fronten. Nazistene måtte midlertidig avbryte offensiven, og kaste nye styrker i kamp. Men styrkenes overlegenhet påvirket.
  Nazistene slo tilbake offensiven til de sovjetiske troppene, og fortsatte å rykke frem i Kaukasus om vinteren. Og de brukte de nyeste jetflyene, nye modeller.
  Og Marseille har allerede passert to tusen nedstyrte fly. For dette ble han tildelt en ny pris med en diamantstjerne av Ridderkorset av Jernkorset, med eikeblader av sølv, sverd og diamanter.
  Og i nærheten av Baku er det allerede slike kamper, veldig grusomme.
  Kampene viste at kvinner slett ikke er et svakt ledd og vet å kjempe godt. Og samtidig bære mindre tap enn menn. Krigerne kjempet også i infanteriet, og slo sine bare føtter på den varme sanden i Sahara-ørkenen. Og mestret tankene. Etter å ha testet "Tiger", i kamper med Storbritannia.
  Imidlertid kjemper også sovjetiske jenter på SU-100 godt.
  Selv om Russlands posisjon virker håpløs. Men krigerne, sammen med Elizabeth, kjemper som ørner.
  Ekaterina trykker på spaken med bare tærne. Sender et prosjektil som gjennomborer den nazistiske E-50-bilen inn i siden og brøler:
  - For den store rød- og karmosinrøde kommunismen!
  Elena slo også kanonen ved å bruke det nakne, lekre beinet sitt. Hun traff fiendens tank nøyaktig.
  Jenta kvitret:
  - For mitt vakre Russland!
  Euphrasia bemerket aggressivt, og ledet en veldig velrettet brann:
  - Ære være vårt fedreland!
  Og han bruker også bare, meislede ben.
  Den sovjetiske maskinen er veldig sterk og kjempende. Og den skyter ganske bra.
  SU-100 er i stand til å trenge E-50 inn i siden. Men jentene bryter til og med gjennom pannen hennes, og kommer inn i et lokkemiddel eller ende-til-ende. Og de skar gjennom metall.
  Elizabeth, ved hjelp av bare tær, skjøt mot fienden. Og kvitret:
  - Fra den blå strømmen...
  Ekaterina skjøt også, denne gangen presset hun spaken med den røde brystvorten og kurret:
  Elven starter...
  Elena, smilte aggressivt og hvesende, sa:
  Vel, vennskapet begynner...
  Og hun trykket også på spaken med den bare hælen.
  Euphrasia kurret og skjøt mot fienden:
  - Med et smil!
  Jentene jobber veldig aktivt med SU-100. Og ødelegge fiendens utstyr.
  Og i utkanten av Baku graver pionerene skyttergraver. Det er gutter av forskjellige nasjonaliteter. Spesielt mange lyse hoder flimrer. Det er røde og svarte og blonde barn.
  En ting forener dem: troen på kommunismens triumf og bare føtter. Det er tydelig at ikke alle har sko under krigen, og derfor, som et tegn på solidaritet, flagger alle barn med sine bare, runde hæler. Vinteren i Transkaukasia er ganske mild, og når du beveger deg og jobber med spader, er ikke kulden så forferdelig.
  Barn jobber med entusiasme, og synger:
  Stek branner, blå netter,
  Vi er pionerer - barn av arbeidere ...
  Lysårenes tid nærmer seg,
  Call of the pioneers - vær alltid klar!
  Call of the pioneers - vær alltid klar!
  Og her kommer alarmen igjen. Gutter og jenter hopper til bunnen av skyttergraven. Og granatene begynner allerede å sprekke ovenfra: fiendens artilleri fungerer.
  Pashka spurte Masha:
  - Vel, tror du vi overlever?
  Jenta svarte selvsikkert:
  - Vi vil gjøre motstand minst én gang, i den vanskeligste timen!
  Pioneer Sasha bemerket logisk:
  Vårt heltemot er urokkelig.
  Gutten banket den nakne sålen sin på steinene. Det kan sees at gutten fylte seg med solid hard hud.
  Jenta Tamara sa:
  Vi vil kjempe uten frykt
  Vi blir ikke kuttet et skritt tilbake ...
  La skjorten bli gjennomvåt av blod -
  Flere fiender, snu ridderen til helvete!
  Gutten Ruslan, en pioner med svart hår, bemerket:
  Århundrer går, en æra vil komme,
  der det ikke vil være lidelse og løgner ...
  Kjemp for dette til ditt siste åndedrag -
  Tjen ditt fedreland, du fra hjertet!
  Gutten Oleg, tynn og lyshåret, kvitret, vers:
  Nei, den årvåkne vil ikke blekne,
  Utseendet til en falk, ørn ...
  Folkets stemme er klangfull -
  Hvisken vil knuse slangen!
  
  Stalin bor i hjertet mitt
  Slik at vi ikke kjenner tristhet,
  Åpnet døren til verdensrommet
  Stjernene lyste over oss!
  
  Jeg tror hele verden vil våkne
  Det blir slutt på fascismen...
  Og solen vil skinne
  Lyser veien for kommunismen!
  Guttene og jentene applauderte unisont.
  Men nå flyr allerede jet-angrepsfly og slipper bomber. Og dette er en aggressiv tilnærming.
  Oleg og Sasha løftet en sprettert og lanserte en dødsgave. Og tønnen ble truffet av et nazistisk angrepsfly.
  Jenta Natasha sang:
  - Komsomol er ikke bare alder,
  Komsomol er min skjebne!
  Jeg vil erobre verdensrommet, tror jeg
  La oss leve for alltid!
  Ahmed, en pionergutt fra Aserbajdsjan, svarte med et smil:
  - Du er ennå ikke Komsomol-medlem Natasha!
  Jenta stampet sint med bare foten og svarte med melodiøs stemme;
  Ved siden av fedrene, med en munter sang,
  Vi står for Komsomol...
  Lysårenes tid nærmer seg,
  Pionerenes rop - vær alltid klar!
  Pionerenes rop - vær alltid klar!
  Oleg stampet også med den nakne, barnslige foten og brølte:
  Sterkere hammer klem proletaren,
  Fra titan hånd som knuser åket ...
  Vi vil synge tusen arier til vårt moderland,
  Og lys for ettertiden, bra!
  Barn er glade. Og faktisk bombet tyskerne, og bare en jente fikk et fragment i den nakne, runde, rosa hælen.
  Pioneer skrek, men bet henne i leppa.
  Og så forberedte de seg på å slå tilbake angrepet. Og det er allerede stridsvogner med nazistene. Formidable E-100 er i bevegelse. Så kraftige og farlige maskiner.
  De har en slik beskyttelse. At du ikke kommer gjennom fra noen vinkel. Du kan ikke treffe den fra bare én vinkel. Den eneste sjansen er å bryte sporene.
  Barn er klare til å kjempe, og vifter med bare føtter. Her sitter de på en wire og skyver pakker med hjemmelagde sprengstoff under nazistenes spor. Det fungerer og ødelegger rullene til stridsvognene til Rommels hær.
  Og det ser forferdelig ut.
  Sasha knirker:
  - Ære til kommunismen!
  Gutten Pashka skyter med Oleg fra en sprettert og skriker:
  - Ære til pionerene!
  Gutten Ruslan, sammen med jenta Sufir, drar en mine under tyskeren med en vaier og roper:
  - Ære til USSR!
  Barn fra Aserbajdsjan og russiske gutter slåss. Solbrune, tynne, barbeinte pionerer mot en kolossal armada av stridsvogner.
  Jenta Tamara tramper på den grasiøse, lille, bare foten og sier:
  - Ære til Russland!
  Pioner Ahmet bekrefter mens han skjøt mot fienden:
  - Vi er en vennlig familie sammen!
  Gutten Ramzan, en rødhåret aserbajdsjansk, bekrefter og slår ut en bil:
  - Fra ordet er vi hundre tusen jeg!
  Barna er vennlige... Her er den armenske jenta Azatuhi, som også behendig overfører sprengstoffpakken under den fascistiske larven ved hjelp av en wire, og knirker:
  - USSR er en familie av folkeslag!
  En annen armensk jente Aghas sier:
  - Ikke bøy deg for fascisme:
  Og jenta trakk i ledningen med bare tærne. Mange aserbajdsjanske og armenske barn har blondt hår og kan ikke skilles fra slaviske barn, som det også er mange av. Den som forlot tyskerne, bosatte seg andre russiske familier i Aserbajdsjan selv under tsarene.
  Det er mange slaver i Kaukasus. Mange blandede par. Ja, og barn har vanligvis lysere hår enn foreldrene. Og de slaviske gutta ble solbrune slik at du ikke kan fortelle dem fra lokalbefolkningen. Dessuten er barn vanligvis mer like enn voksne.
  Så den internasjonale sovjetiske bataljonen av gutter og jenter kjemper, og de er alle forent, og veldig like. Deres bare hæler blinker når de beveger seg.
  Og drømmer barn sender dødsgaver. Shamil og Seryozhka, begge pionergutter, trekker i ledningen. Og nå stopper den tyske E-50 med en ødelagt larve.
  Guttene synger unisont:
  Union uforgjengelige, frie republikker,
  Det var ikke brutal makt som samlet seg, ikke frykt ...
  Og den gode viljen til opplyste mennesker,
  Og vennskap og fornuft, og mot i drømmer!
  Og barna gleder seg. De smiler med hvite, jevne tenner. Og de er glade, selv om de er truet på livet.
  Og tyskerne suger. Ødelagte stridsvogner skyter av kanonene sine og skribler maskingevær.
  Noen tyske kjøretøy er utstyrt med granatkastere og er svært farlige.
  Gutten Maksimka og jenta Zara fra Aserbajdsjan, støttet på sine bare føtter, dro opp en mine under fienden og slo ut den fascistiske mastodonten.
  Og ropte for fullt:
  - For USSR!
  Ungene er så morsomme.
  Pionerene Abbas og Vladimir bruker også våpen. I dette tilfellet, katapulten og knuse E-75-larven til nazistene. Så sang guttene:
  - For planetens storhet i dekke av kommunismen!
  Oleg og Abdula er også pionerer fra forskjellige nasjoner, men med ett hjerte skyter de også ut eksplosiver. De slår E-100 og synger ...
  Vi åpnet planeten for nasjonene,
  Veien til verdensrommet, til usynlige verdener...
  Heroiske gjerninger synges -
  For å slette dødens arr for alltid!
  
  Under Russlands hellige banner,
  I fred, vennskap, lykke og kjærlighet...
  Folket på hele jorden vil bli lykkeligere,
  Helvetes mørke vil forsvinne i det fjerne!
  Slagsmål mot barn her...
  Abdurrahman og Svetlana - en aserbajdsjansk gutt og en jente fra Hviterussland trakk en ledning sammen og slo ut en fascistisk stridsvogn. Og de sang:
  - Det store navnet til det hellige Russland,
  Skinner over verden - som en solstråle ...
  Jeg tror på enhet vi vil bli lykkeligere,
  La oss vise folket den rette veien!
  Barn er veldig modige. Og nazistene ble rett og slett sjokkert over en slik hardnakket og rasende motstand.
  Abudurrahman er en pioner, han fikk et fragment i sin bare såle. Den gjennomboret den hardhårede overflaten på et barns ben.
  Gutten hveste:
  - Og det gjør meg vondt!
  Svetlana fikk også et slag i den runde hælen, og klødde seg i skulderen. Men jenta hvisket:
  - Ikke knekk pionerene!
  Azim og Kolka ramponerte også den tyske bilen.
  Guttene pekte med en ledning og sang:
  Den forræderske fienden gikk til offensiv,
  Men jeg tror det ikke vil vakle, det sovjetiske folket ...
  Fienden venter på nederlag og glemsel,
  Og Russlands herlighet vil blomstre sterkere!
  Fienden venter: nederlag og glemsel,
  Og Russlands herlighet vil blomstre sterkere!
  Barn er modige og bøyer seg ikke. Og de vil vinne. Og de synger og de kjemper.
  Tyskerne lider store tap. Riktignok har de for det meste ødelagte spor og ruller. Og det er ikke dødelig.
  Verre for pionerene som ble tatt til fange.
  Gutten Abdulhamid ble, da han ble tatt til fange, satt på stativet av nazistene. De satte pionerens bare føtter inn i blokken, og begynte å henge vekter på krokene. Og så tente han opp bålet. Og guttens bare hæler ble slikket av ild. Og en pisk falt på ryggen hans. De slo meg i lang tid. Og så begynte nazistene å knekke ribbeina med en glødende tang.
  Gutten, som døde under tortur, da jernet i ribbeina, rødt av varmen, knuste ham, sang:
  Berlin er nesten under vårt styre,
  Gjennom en kikkert ser vi den fordømte Riksdagen ...
  Jeg håper det blir fred og lykke snart;
  Som jeg vil beskrive i diktene mine!
  
  Russland åpnet kommunismen for verdener,
  Hun ble en familie for alle.
  Men Wehrmacht stakk en grisesnute til oss,
  Og nå spruter blodet fra årene som en fontene!
  
  Det Führeren glemte med oss ved et uhell,
  Jeg ønsket å få land og slaver!
  Fascismen gikk med en veldig lang kampanje -
  Og her er et ekte mareritt, helvetesdrømmer!
  
  En enkel gutt, en barbeint gutt,
  Knyttet nylig et rødt slips.
  Han ønsket å bygge verden selv uten Gud,
  Men plutselig brøt napalm ut fra himmelen!
  
  Jeg måtte løpe til fronten, vi var AWOL,
  Ingen vil ta slike unge!
  Men boy-fighter i en rifle gjorde det,
  Fedrenes vei viste seg å være verdig!
  
  Kjempet hvor både list og kraft,
  Og svakhet er også bitter, dessverre ...
  Kamerater måtte grave graver
  Høvler furukister i frosten!
  
  Jeg er en pioner som nå er vant til lidelse,
  Han gikk til rekognosering barbeint, snøfonna knaket.
  Kanskje straff for vantro,
  At jeg ikke ville kjenne Jesus!
  
  Men hva er de tre timene til Golgata?
  Mer enn tre år med krig har gått!
  I enhver landsby gråter enker bittert,
  Hvordan sønnene omkom på kirkegården i landet!
  
  Jeg overlevde, ble sjokkert, såret av en kule,
  Men heldigvis holdt han seg på beina!
  Vi returnerte ærlig gjelden til Tyskland,
  Den fascismen har blitt tråkket til støv av oss!
  
  Jeg har modnet, men fortsatt en gutt,
  Barten slo ikke gjennom, men allerede en titan!
  Ja, voksen, og kanskje til og med for mye,
  Hjertet ble tross alt hardt som metall!
  
  Hero Star høyeste utmerkelse -
  Stalin selv, tro meg, overleverte det!
  Han sa: det er nødvendig å ta et eksempel fra folk som deg,
  Fighterne smir nøklene til dørene til Eden!
  
  Men legg nå fra deg den modige rifla,
  Ta deg, tang, en hammer og jobb!
  Bygg en seilbåt og en båt av tre
  Og lag et fly slik at fuglen flyr opp!
  Men til tross for all masseheltemodet til pionerene og soldatene i Den røde hær, falt Baku. Og nazistene fanget hele Kaukasus.
  Stalin ble veldig skremt, og tilbød Hitler en våpenhvile. Führer, bekymret for etterretningen om at USA og Storbritannia utviklet en atombombe og beseiret Japan, bestemte seg for å starte en stor offensiv i Vesten.
  En våpenhvile ble undertegnet. USSR gikk med på å returnere alle krigsfanger til Det tredje riket, og å levere gratis en stor mengde råvarer som Wehrmacht trenger.
  Hitler var enig i dette. Og våren 1944 startet en stor offensiv av nazistene i Afrika. Nazistene, som allerede kontrollerte nord, beveget seg sørover. Og fortsatte samtidig ubåtkrigen. I sør avanserte nazistene med suksess. Samtidig flyttet nazistene til østen. Etter å ha rykket frem, gikk de gjennom Iran, og nesten uten motstand fanget de India. Og ikke uten suksess erobret store territorier. Så nazistene lyktes virkelig her.
  Og 3. november 1944, på datoen for presidentvalget, landet plutselig USA i Storbritannia og erobret det. Og det var et vellykket trekk. Og det viste seg å være veldig kult. Og på bare en uke tok de henne til fange. Og det ble veldig kult. Panther-2-stridsvognen, som var mer avansert og bedre bevæpnet, deltok også i kampene. Men Lev-2-tanken viste seg å være enda sterkere. I den plasserte Porsche, for første gang i tysk tankbygging, motoren og girkassen i en blokk og på tvers, og plasserte girkassen på selve motoren. Høyden på skroget ble redusert, og tårnet ble mindre og smalere. Som et resultat sank vekten på bilen, og motoren var tvert imot kraftigere med 1000 hestekrefter.
  Så tanken "Lion" -2 var et sjokk for britene, og den beste på den tiden.
  Storbritannia kapitulerte. Og nå har nazistene flyttet krigen mot USA. Amerikanerne var i stand til å gjøre i tankbygging, bare Pershing, som var svakere enn de tyske bilene. Og bare "Superpershing" kunne fortsatt på en eller annen måte kjempe mot tyskerne. Men Fritz har allerede en mektig "E"-serie. Og kreftene er ulik.
  Det førti-femte året gikk i sjøslag. Nazistene gjennomførte Operasjon Icarus. De tok også over Grønland.
  Men det er ikke så lett å få Amerika over havet. Men tyske tropper bruker hydrogenperoksiddrevne ubåter. Som er veldig raske, formet som dyphavsfisk, og bokstavelig talt slår amerikanerne ut i havet. Og dette maler selvfølgelig ikke USA. Og en del av de tyske troppene er konsentrert i Argentina og Brasil. Og derfra begynte de å krype nordover. Og det er veldig kult. Nazistene tar over USA. De nye "E"-seriene tankene er veldig sterke og umulige å ha med å gjøre. Den nye tanken i E-50-serien, som veide sekstifem tonn, fikk frontpanser 250 mm tykk under skråninger, og sider 170 mm tykke, også med store bakker. Og en 88 mm kanon med 100 EL som ødelegger amerikanske stridsvogner uten det minste problem.
  Nazistene ødelegger USA. Og høsten 1946 hadde de erobret hele Canada. Og på høsten ble også Mexico tatt til fange. Og USA begynte å få panikk. Og vinteren det førti-sjuende og førtisyvende året var Alaska og en tredjedel av Amerikas territorium allerede fanget. Våren er det avgjørende stadiet i å avslutte amerikanerne.
  Marseille var en meget vellykket pilot. Og nå, etter de tredje tusen nedlagte flyene, ble han tildelt Diamantstjernen til Ridderkorset av Jernkorset med gylne eikeblader, sverd og diamanter.
  I Det tredje riket godkjente de også sjette grad av Jernkorsets ridderkors med platinaeikblader, sverd og diamanter, til de som når tusen nedstyrte fly, eller like mange knuste stridsvogner.
  I dette ridderkorset skulle minst hundre diamanter vært festet, og det ville vært større enn andre ridderkors. Så prisen var ikke bare hederlig, men også dyr.
  Albina og Alvina flyr over himmelen. De skyter ned Yankee-flyene og synger gjennom tennene:
  - Vakre jenter,
  Gode venner...
  Ville vært formidable gutter -
  Og flotte spark!
  Albina siktet flypistolen ved hjelp av de bare tærne, dunket amerikaneren og knirket:
  - Lys av muntre øyne!
  Og blunket til partneren hennes. Hun kuttet av motparten. Hun knuste fienden i stykker med bare tærne og kvitret:
  - For kommunismen og våre strålende seire!
  Albina korrigerte partneren sin og skjøt ned Yankee-flyet:
  - For arisk kommunisme!
  Og begge jentene bryter ut i latter.
  Og de mottok den sjette graden av Ridderkorset, etter å ha skutt ned mer enn tusen fly hver.
  Og Marseille, etter å ha skutt ned ytterligere fire tusen fly, mottok Diamond Star of the Knight's Cross of the Iron Cross med platina eikeblader, og mottok sverd og diamanter. Amerikanerne flyktet bokstavelig talt fra ham.
  I mellomtiden fortsatte krigen. Amerikanerne tapte helt klart til den beste fienden innen teknologi og trening, og til og med ved bruk av utenlandske divisjoner.
  Bare "Superpershing" kunne trenge den tyske E-50 inn i siden. Fordelen med en pistol og et kaliber på 90 mm og en løpslengde på 73 EL. Men på den annen side er skuddhastigheten kun fire skudd i minuttet mot tolv for den tyske E-50, og vekten på femti tonn er for stor for en motor på 500 hestekrefter. Ja, og rustningen er utilstrekkelig. I pannen på den tyske hovedmastodonten slo amerikanerne likevel ikke gjennom. Og Fritz hadde også en E-75 med 128 mm kaliber kanon og 210 mm sidepansertykkelse under bakker, med enda bedre beskyttelse og en motor på 1500 hestekrefter.
  Så helt fra begynnelsen tapte USA. Bare T-93-tanken, nærmere bestemt en selvgående pistol som veide nittitre tonn, med en frontalpansertykkelse på 305 mm og en 155 mm kanon, kunne kjempe mot de tyske mastodontene.
  Men kjøreytelsen til denne selvgående pistolen var uviktig, det samme var brannhastigheten. Og tyskerne ødela den med fly.
  Så amerikanerne som helhet hadde det ikke bra, og tapte håpløst.
  Og de tyske troppene kom nærmere og nærmere New York og Washington.
  Truman tryglet Hitler om fred.
  Men Führeren ønsket bare fullstendig overgivelse uten noen betingelser. Washington ble omringet. Og nazistene begynte et angrep på den amerikanske hovedstaden.
  Marseille mottok en spesiell pris for fem tusen nedstyrte fly: Grand Diamond Star of the Ridderkors av Jernkorset med sølv eikeblader, sverd og diamanter. Og det er kult.
  Tankmannskapet til Gerda kjempet for en lysere morgendag. Og han vant uten problemer.
  Jenta begynte til og med å skyte ikke bare med bare tærne, men også med de skarlagenrøde brystvortene. Og det hjalp mye.
  Charlotte skjøt også ved å trykke rubin-nipplene på joystick-knappen og kvitre:
  - Kommunismens storhet ligger i å ikke være en fisk, men en hval!
  Christina, skytende, trykket på knappene på styrespaken, bemerket:
  - Og vi tyskere skal bygge kommunismens største!
  Magda, som skjøt røde brystvorter mot motstanderne sine, utstedte aggressivt:
  - Den lyseste kommunismen! Bare opp, ikke et steg ned!
  Gerda pekte kanonen med bare tær og snudde den amerikanske haubitsen med et velrettet skudd, bekreftet:
  - For arisk kommunisme!
  Etter Washingtons fall kapitulerte Amerika snart. Og det skjedde 4. juli 1947.
  Så knuste nazistene Japan, og 15. mai 1957 angrep de USSR, dette er nazistene. Ett håp, for Alisa Selezneva!
  Og nå går også Alices team inn i en avgjørende kamp. Alisa Selezneva selv og hennes to venner og to venner. De satte i gang et angrep på Adolf Hitlers residens 22. juni 1957.
  Alice kastet en utslettelsesgranat med den bare foten. Hun rev nazistene og ropte:
  - Ære til kommunismen!
  Og hun slo nazistene med en blaster.
  Aleksey Teterev skyter mot fienden med strålevåpen og skrik:
  - Det blir vår seier.
  Og den tyske tanken er bokstavelig talt smeltet ned. Og guttene skyter lyn fra øynene.
  Natasha Belaya skyter også mot fienden. Og samtidig, uten videre, kaster de bare føttene hennes, med kolossal tung styrke, en dødelig granat.
  Jenta skriker:
  - Ære til våre prestasjoner!
  Arkasha Sapozhkov er også på angrep. Gutten er full av spenning. Siden denne vederstyggeligheten ble tillatt i en parallell verden, betyr det at den må korrigeres.
  Den unge jagerflyen slo ut med en laserpistol og sa:
  - Til ære for patriotismens ideer!
  Masha Belaya er også het i kamp. Jenta slapp ut en strøm av pulsarer og ildbobler som kurret:
  - Død over fascister!
  Og med bare tær kastet hun også erter av utslettelse.
  De fem spredte seg ved å bruke evnene sine i angrepet mot hele byen bygget for Hitler av Versailles.
  Og de kuttet for eksempel en mektig tank fra E-800-serien med kolossale proporsjoner. Og så begynte de å ødelegge pyramideformede maskiner med kraftige stammer. Medlemmer av de fem handlet i kamp. Og veldig modig.
  Aleksey Sapozhkov brukte et kraftfelt som reflekterte skjellene og bombene til Wehrmacht, og sprengte med en lammende stråle. Og tusenvis av fascister, en masse stridsvogner og fly kollapset.
  Natasha knirket og ga ut:
  - Alle tror inderlig på seier!
  Alexey Teterev gurglet:
  - Og jeg har noe hav, havet er knedyp! Og jeg kan takle alle fjell!
  
  Mashka Belaya var enig i dette:
  - Faktisk på skulderen!
  Jenta så ut på en stridbar måte, spesielt da hun slo fascistene med en strøm av utslettelse. Og nå kommer teamet deres nærmere og nærmere palasset der Hitler er.
  Og hva om pyramidale stridsvogner og annen fascistisk makt er i veien?
  Noen tyske biler er så enorme at de ligner en ekte egyptisk pyramide. Men de kan ikke motstå en laserstråle.
  Og her er nazistene og bruker disketter. Men de er usårbare fra skjell og kuler, og ganske svake mot en hyperlaser!
  Alice er i angrep, og igjen blir hennes bare tær kastet ut, noe veldig dødelig. Jenta skriker:
  - Det vakre er langt unna, du er grusom mot nazistene,
  Du er hard mot nazistene, Alice suser som en tank!
  Og blodet rant i en bekk, du er grusom mot nazistene,
  Du er grusom mot nazistene! Alice treffer en nikkel!
  Lyoshka Teterev, angripende, skriker og knurrer også. Gutten skyter fra en kraftig laser, kutter av nazistene i divisjoner og synger:
  - Du er selve perfeksjonen, du er selve perfeksjonen,
  Fra et smil til en gest, hinsides ros!
  Natasha Belaya, som skyter veldig nøyaktig mot nazistene og spyr ut strømmer av død med bare fingre av jentete bein, tar aggressivt opp:
  - Å, for en velsignelse, å vite at jeg er perfeksjon,
  Vit at jeg er perfekt! Vit at jeg er perfekt!
  Arkasha, som skjøt med en kaskadesender og ga nazistene spesifikt på hornene, hveste:
  - Stalin, du er kamerat Stalin,
  Som alltid er helten på rulle!
  Masha Belaya, som skjøt mot nazistene, sang:
  Han inspirerte oss i vanskelige tider,
  Etter å ha gjort viljen sterkere stål ...
  Reddet verden fra pesten
  Kjære kamerat Stalin!
  Og jenta lanserte en destruktiv boomerang med bare tærne. Og en enorm pyramideformet tank på tre tusen tonn snudde.
  Alice, som skjøt mot nazistene, surret:
  - I mange bilder, mål,
  I et uendelig univers...
  Du åpnet den rette veien for oss -
  Spesifiserer det for alltid!
  Og hennes bare føtter kastet igjen meget treffende gaven til morderisk død. Jenta presset fascistene og veldig energisk.
  Alexey Teterev, som kjempet med nazistene, sang:
  - Plasma sverd,
  Vil kutte deg...
  Brenner som en helvetes ild
  Laser stråle...
  Natasha Belaya, som skjøt mot nazistene og vasket bilene deres både i himmelen og på jorden til pudder, twitret til støtte:
  Men tror du ikke
  Hvordan redde livet ditt
  Trofast mot kjærlighet
  Du er til slutten!
  Og med bare tær, som om å kaste en gave til total død. Og det er virkelig, virkelig dødelig. Og så mye ødeleggelse av disse nazistene.
  Arkasha Teterev, brennende brune onde ånder, kom nærmere og nærmere Hitler. Aggressiv gutt, sang:
  - I seier til kommunismens udødelige ideer ....
  Og nazistene skråner.
  Masha Belaya, som skjøt nøyaktig og slo ut nazistene, bekreftet:
  - Vi ser fremtiden, landet vårt!
  Og hennes bare tær kastet dødserter.
  Alice, som knuste de fascistiske hordene og brukte militære våpen fra en fjern fremtid, knirket:
  - Og et rødt skilt, fedrelandet vårt!
  Alexei Teterev, som slo ned nazistene og slo dem som kaniner, brølte på toppen av lungene:
  - Vi vil alltid være uselvisk trofaste!
  Natasha Belaya er igjen i et vilt angrep, og brenner hordene fra Det tredje riket som har tatt nesten hele verden til fange. Jenta er veldig teknisk utstyrt og nazistene kan ikke gjøre motstand mot henne.
  Her kastet hun en utslettelsesgave med bare tærne. Hun brente mange fascister og kurret:
  - Ære til det store Russland!
  Og igjen er jenta på offensiven.
  Arkady Sapozhkov blåste en strøm av utslettelse. Slett ut mange nazistiske soldater. Han spredte dem, rev dem fra hverandre og brakk av armene og bena deres. Og river av tanktårnene.
  Den lille gutten kvitret:
  - Ære til kommunismens æra!
  Masha Belaya i et vilt angrep blåser hodet til nazistene, slår ut mye utstyr og brøler:
  - For planetens storhet!
  Og jentas bare tær lanserer noe ekte og ekstremt dødelig.
  Alice er på angrep og en så aggressiv og kjempende jente. Alle blir grundig klippet ned. Og bygger ansikter og roper. Og taket på palasset ved Hitler tok og kollapset.
  En gjest fra fremtiden hylte:
  - For den sterkeste kommunismen i verden!
  Og Alices bare tær vil nok en gang lansere noe så destruktivt at nazistene begynner å spre seg. Og Alice selv vil ta den og synge:
  - Jeg tror hele verden vil våkne,
  Det blir slutt på fascismen...
  Solen vil skinne sterkt,
  Lyser veien for kommunismen!
  Lyoshka Teterev støttet jentene ved å sende en dødelig strøm av ødeleggelse.
  Gutten var i en vill lidenskap, som et beist. Han angrep desperat fienden og hylte:
  - Ære til Sovjets land!
  Og han slo nazistene som om de var koteletter.
  Natasha Belaya er også i angrep. Sletter Fritz i den villeste lidenskap. Og klipper ned Führerens personlige vakt. Så flott jente. Og kamp - river nazistene grundig.
  Og hennes bare tær sprer morderiske dødsgaver.
  Natasha brøler:
  - I ideens navn!
  Arkasha Sapozhkov opptrer også veldig aggressivt. Og skyter, smelter Himmler.
  Så brølte gutten:
  - For vår storhet og seier!
  Mashka Belaya opptrer også på en stridbar måte. Og det ødelegger nazistene i hovedsak mer enn kapitalt. Og laserstrålene hennes, akkurat så stridbare at nazistene ikke kan flykte fra henne. Masha Belaya er en ekstremt krigersk skjønnhet.
  Med bare tær kaster han en morderisk dødsgave og knirker:
  - For en ny kommunisme!
  Alice skyter mot fiender, blotter tenner og knirker i lungene, og slipper gnister fra øynene hennes:
  
  Alt er nytt i kommunismen!
  Og til slutt omringet de Hitler. Med de bare tærne klemte jenta Führerens egg, og han ropte i smerte:
  - Jeg gir opp!
  De fem tvang umiddelbart hovedfascisten til å stoppe angrepet på USSR og trekke tropper fra Russlands territorium. Den redde Fuhrer gikk med på dette.
  Det tredje riket kollapset da, og store uenigheter begynte mellom lederne av den fascistiske staten.
  Og Hitler ble ført til Moskva. Der ble han stilt for retten og 7. november 1957 ble fascist nummer én hengt på Røde plass. Dette er slutten på Hitler, og godt gjort Alice!
  Og hele verden ble befridd fra fascismen med en gang, og Sovjetunionen fanget hele verden, under det nye hodet til Voznesensky!
  Ære til kommunismen og USSR!
  
  
  UVENTET SJANSE
  Japan, med nitti prosent sjanse, burde ha vunnet Battle of Midway, og hun vant den. Og så fanget de troppene til imperiet til den stigende solen og den hawaiiske skjærgården, beseiret amerikanerne og tok kontroll over havnebasen i Peru.
  Vel, japanerne tok og angrep India, og truet også med å ta kontroll over det. Britene, i frykt, tok og overførte deler av troppene fra Egypt, og forlot Operasjon Torch. Og Afrika var stille. På østfronten gikk det videre, som i virkelig historie. Tyskerne ble beseiret ved Stalingrad og fronten deres kollapset. Men i slutten av februar og begynnelsen av mars gikk Mainstein til motangrep. Sammenlignet med virkelig historie hadde tyskerne flere divisjoner. Siden Hitler ikke overførte tropper til Afrika. Inkludert tretti splitter nye Tigers.
  Roen hersket i Afrika. Britene rykket ikke frem, amerikanerne, slått i Stillehavet, landet ikke i Marokko. Og flere divisjoner som Hitler i realhistorien overførte til det svarte kontinentet ble brukt i et motangrep på østfronten. Og i luftfarten var enda flere styrker involvert. Så det var ikke nødvendig å bruke på Afrika.
  Og som et resultat ble mer skade påført de sovjetiske troppene, og tyskerne var i stand til å gjenerobre ikke bare Kharkov, Belgorod, men også Kursk, og kuttet av buen umiddelbart. Og tapene til den røde hæren var svært store.
  Off-road avbrøt imidlertid kampene. Og så ble det en pause - begge sider samlet styrke. Tyskerne erklærte total krig i februar og økte produksjonen av våpen. De forventet å ta teknisk overlegenhet. Samlet og styrker, og den røde hæren. Og i Afrika var det så rolig at Hitler bestemte seg for å overføre den geniale sjefen Rommel til østfronten. Hvor generelt krigens skjebne ble avgjort. Dessuten fortsatte amerikanerne og britene å lide nederlag etter nederlag fra Japan i Stillehavet. Og de var ikke opp til Europa. Bombingen av Det tredje riket opphørte praktisk talt, noe som gjorde det mulig å øke produksjonen av stridsvogner og fly mye mer betydelig enn i den virkelige historien. Så nazistene er sterke. Og til og med veldig sterk.
  En av de nye stridsvognene, i tillegg til "Tigers" og "Panthers", var "Lion". Denne maskinen ligner i form på "Panther" og "Tiger" -2. Hitler ønsket å bruke de nyeste stridsvognene i kamp.
  Selv om det selvfølgelig var spørsmålet om hvor man skulle angripe. Führeren ønsket fortsatt å finne en sjanse for seg selv i Kaukasus. Noen generaler sa at Moskva skulle tas først. Det var en idé og stormingen av Leningrad. Til slutt seiret synspunktet for å bryte gjennom til Voronezh og avansere langs Volga til Stalingrad fra nord. Og fra siden av Taman-halvøya, bryt gjennom til denne byen ved Volga fra sør, beveger deg i konvergerende retninger.
  Det vil si at Führeren lengtet etter hevn. Nazistene, som ikke sløste bort styrkene sine i øst, hvor krigen frøs, samt slapp ut færre ubåter og, mens de fryste FAA-missilprogrammet, økte produksjonen av stridsvogner og fly betydelig.
  Produksjonen av Focke-Wulf-maskinen økte spesielt raskt. Hun var ikke bare et jagerfly, men hun kunne bære opptil 1800 kilo bomber, spille rollen som frontlinjebombefly, og takket være kraftige rustninger og våpen kunne hun også være et angrepsfly. Så Fritz visste hva de gjorde. ME-309, et raskere jagerfly og bedre bevæpnet, kom også inn i serien. Samt Yu-288, som kunne frakte opptil seks tonn bomber.
  Å avvikle nye typer våpen tok tid, og offensiven ble utsatt flere ganger. Dessuten ønsket Hitler selv også å teste "Tiger" -2 i kamper og "Maus".
  Men det viktigste er at Fritz ennå ikke har forlatt Afrika. Von Bock ble utnevnt til kommandør der. Og fikk uventet alvorlige forsterkninger.
  Fuhrer forventet å vinne i Afrika, og deretter ta opp østfronten. Og fortsatt uventet og returnerte Rommel. Etter å ha overført troppene som forberedte seg på å angripe Taman-halvøya til Egypt.
  Det er allerede syv fredager i uken.
  Og 5. juli startet nazistenes store offensiv i Egypt. Den åttende italienske hæren deltok også i den, som ble fylt opp og gjenopprettet etter nederlaget i Russland.
  Som et resultat led Storbritannia et knusende nederlag. Rommel gikk forbi forsvaret hennes i ørkenen og brøt gjennom til Nilen. Og nazistene blokkerte Suez-kanalen.
  Suksessen til Fritz ble forklart av det faktum at de klarte å skape en numerisk overlegenhet. Og også det faktum at "Panther" og "Tiger" på den tiden ikke hadde like tanker tok opp.
  Den røde armé ventet også inntil videre. Men Stalins tålmodighet tok slutt, og 1. august startet sovjetiske tropper en storoffensiv i retning Oryol-Kursk-Belgorod. Det oppsto harde kamper.
  Hitler, etter seieren i Egypt, flyttet tropper inn i Irak og fanget det med støtte fra araberne, sammen med Kuwait.
  Stalin bestemte seg for å kaste en del av troppene inn i Irak, men provoserte Tyrkias inntreden i krigen. Ottomanske tropper åpnet den andre fronten og krysset den røde hæren.
  Tyskerne var i stand til å slå tilbake offensiven til de sovjetiske troppene. "Panther" viste sine beste kampegenskaper i forsvar. Og dårlig slå av angrepene fra den røde hæren.
  Tyskerne forskanset seg også i Irak og Kuwait ved å få tilgang til olje. Den dype høsten har kommet. Nazistene stolte på forsvar. Den nye Panther-2 ble lansert i serien. Bevæpnet med en 88 mm kanon, og mer pansret, veide den femtitre tonn, men dette ble oppveid av en kraftigere 900 hestekrefters motor. Denne "Panther" -2 viste seg å være en veldig farlig maskin. Tårnets frontpansring nådde 150 mm, og skroget 120 mm i en helningsvinkel på 45 grader. Og frontbeskyttelsen var veldig god, sammenlignbar med "Tiger" -2, mens tykkelsen på siderustningen var 60 mm under skråninger. Noe som generelt sett er tilfredsstillende.
  Hitler holdt et tett forsvar på østfronten. Frontlinjen var relativt flat og det var vanskelig for den røde hæren å bryte gjennom den. Og i etterretning generelt var arbeidet godt etablert. Dessuten gjettet tyskerne generelt Stalins idé. Og han traff hardnakket på samme punkt, og prøvde igjen å fordrive de tyske troppene fra Kursk og Orel.
  Kamper i luften viste at ME-309 er et godt jagerfly, og dens kraftige våpen lar deg skyte ned en sovjetisk maskin fra den aller første samtalen.
  I løpet av vinteren ble det ikke oppnådd noe vesentlig - Fritz avviste alle sovjetiske angrep.
  I 1944 mottok USSR nye stridsvogner T-34-85 og IS-2. Men sistnevnte viste seg å være lite vellykket, og krevde forbedring, og dets svake punkt var pannen på tårnet. T-34-85 hadde også feil. Tårnet ble større og lettere å treffe, og antallet granater i ammunisjonslasten ble redusert.
  Viktigst av alt klarte tyskerne å etablere masseproduksjon av Panther-2 og den forbedrede Tiger-2-modellen med en motor på tusen hestekrefter. Men her
  Führeren ga ordre om at offensiven skulle begynne i slutten av mai. Og i retning Voronezh, og Taman-retningen, og fra Tyrkia.
  Men harde kamper viste at den røde hæren var i stand til å styrke seg selv, og det var svært vanskelig å bryte gjennom forsvaret. Dessuten rettferdiggjorde ikke musene, for store og tunge, som Lion-tanken, seg selv. Stalin forbød generelt utviklingen av stridsvogner tyngre enn førtisju tonn. Mens den tyske "Panther" -2, som ble den mest massive tanken når det gjelder serieproduksjon, veide femti-tre tonn.
  Og selvfølgelig presset de sovjetiske Fritz-troppene grundig på. Likevel klarte de å kile seg inn i posisjoner stedvis. Spesielt i retning Voronezh.
  Det viktigste som Fritz hadde var selvfølgelig sterke biler. Spesielt i juni 1944 kjempet allerede mer enn tusen ME-262 på den sovjet-tyske fronten. Ikke dårlig, og det var en mer avansert modifikasjon av Focke-Wulf - TA-152, den viste effektiviteten.
  Nazistene, på bekostning av kolossale tap, nådde Voronezh, men stoppet.
  Kampene er veldig blodige. Tyrkiske tropper omringet Jerevan, men kunne ikke ta det. Om høsten rykket nazistene sakte frem langs Don. Og de brøt gjennom forsvaret av kolossal makt. Likevel, i slutten av november, trakk sovjetiske tropper seg tilbake utenfor Don. Mistet en del av territoriet. Og de ble hardt presset.
  De nye bombeflyene av jettypen Arado rev bokstavelig talt den røde hæren. Og de bombet veldig aktivt.
  Om vinteren var tyskerne i defensiven. I januar slo de tilbake offensiven til de sovjetiske troppene. Det førti-femte året begynte med trefninger og luft- og massekamper.
  I luften grep tyskerne mer og mer initiativet. En mer avansert modifikasjon av ME-262 X dukket opp, som utviklet en hastighet på over 1100 kilometer i timen. Og fem luftgevær. Og feide vinger. Og bedre knuste motstandere. Og XE-162 vinner alle. Også en meget manøvrerbar jagerfly og lett.
  I mai 1945 brukte tyskerne de nye stridsvognene i E-serien, spesielt den formidable E-25 selvgående pistolen, og den raskt opprettede E-50. Den siste tanken var ennå ikke perfekt. Pansringen var like tykk som "Tiger" -2, men med flere bakker er tårnet mindre og smalere, skroget er lavere, og understellet er lettere og mer framkommelig. Motorer på 1200 hestekrefter. Og pistolen er 88 mm lang med en løp på 100 EL, og tolv skudd i minuttet.
  Denne tanken, på grunn av det faktum at motoren var plassert sammen med girkassen, fikk besparelser i høyden på skroget på grunn av veivakselen. Og girkassen er plassert direkte på motoren. Vekten på tanken var femti tonn, og den ble veldig mobil og komfortabel for kamp. Og frontrustningen er helt ugjennomtrengelig, for nesten alle våpen. Hellingsvinkelen til skroget fra horisontalen var 40 grader, og helningsvinkelen til tårnets panne med en tykkelse på 185 millimeter var femti grader.
  Så de sovjetiske kanonene kunne ikke trenge gjennom pannen. E-50 viste seg å være en god banebrytende tank. E-25 selvgående kanoner viste seg å være enda mer perfekte, med en veldig kraftig motor på 900 hestekrefter, med en vekt på tjueseks tonn.
  Hun var sterk i gjennombruddet, og ganske seig.
  I Kaukasus klarte tyskerne å oppnå et gjennombrudd. Riktignok kunne ikke Stalingrad inntas umiddelbart. Men så omringet tyskerne Groznyj og Ordzhonikidze. Og i august 1945 var de i stand til å bryte til Det kaspiske hav. Og de gjorde det veldig dårlig.
  Stalin flippet ut, men han klarte ikke å stoppe nazistene. Han ble slått som en kattunge.
  Den nye tyske stridsvognen E-75 viste seg rett og slett å være et sjokk for den røde armé på grunn av dens sterke beskyttelse fra alle vinkler.
  I september satte nazistene i gang et angrep på Volga-deltaet og et angrep på Astrakhan.
  Kampene trakk ut ... Om vinteren erobret tyskerne nesten hele Kaukasus. Etter at tilførselen av ammunisjon ble avbrutt, kunne den røde hæren i denne regionen ikke holde ut i lang tid.
  I mars 1946 var Jerevan den siste som falt. Og det viste seg å være et vinnertrekk.
  Det svekkede Sovjetunionen var dødsdømt. Og Japan dominerer fortsatt Stillehavet og slår britene og amerikanerne.
  Stalin, for å kjøpe tid, tilbød Hitler en våpenhvile i tre år. Og på svært gunstige vilkår for Det tredje riket. Retur av alle krigsfanger uten noen betingelser. Og betaling av erstatninger: mat og råvarer, spesielt bomull - Sentral-Asia er fortsatt under kontroll av Sovjetunionen.
  Hitler krevde også gull og forsyninger av bauxitt. Og også å forråde noen av de nyeste og mest moderne maskinene for produksjon av våpen.
  Stalin, som ønsket å vinne tid for enhver pris, gikk med på dette.
  Fred kom i mai 1946...
  Og tyskerne begynte selvfølgelig å kjempe i Vesten. Første offensiv i Afrika, den var ganske vellykket. Og luftkampen om England.
  Her var jetfly på offensiven. Og hun bombet og bombet. Og også kraftige disker som slo ned britene og amerikanerne.
  Amerikanerne blir banket opp.
  Og nå, i desember 1946, landet nazistene i Storbritannia. Og de begynte å fange henne.
  Ingen forventet at Hitler skulle bestemme seg for å lande om vinteren. Og han tok risikoen.
  Og han fikk seieren. På bare to uker. Storbritannia falt og Churchill flyktet til Canada.
  Året 1947 er kommet. Tyskerne erobrer Island allerede i februar. Og Operasjon Icarus ble en suksess. Og her kommer fangstene fra hele verden.
  Tyskerne og japanerne rykket nå frem mot Amerika. Fra Argentina, Brasil, Venezuela og videre Panama. Med fremrykningen og gjennom Canada, med landingen. Og kampanjen er svært vellykket.
  Men kommunikasjonsstrekningen forstyrret forsyningen. Så i 1947 erobret tyskerne og japanerne bare Latin-Amerika og gikk inn gjennom Mexico inn i de sørlige regionene av USA, og gjennom Canada inn i de nordlige regionene av Amerika.
  Og kampene i USA ble til total makt.
  Året 1948 er kommet. Tyskerne oppnådde mye ved å knipe Amerika sammen med japanerne. Og de avanserte med kamper ...
  Amerikanerne var underlegne nazistene i både kvalitet og kvantitet på tropper. Og det var ingen måte å motstå Wehrmacht. Nazistene kastet inn i kamper og svarte, og arabere og indianere. Japanerne tok også med seg styrkene sine.
  Amerikanerne bukket under sakte men sikkert ... Men i slutten av september 1948 stormet tyskerne New York og Washington.
  Og 9. november 1948 kapitulerte USA. Og den første delen av andre verdenskrig tok slutt.
  Stalin kjøpte tid. USSR fikk T-54 og IS-4 stridsvogner. IS-7-tanken kom ikke i produksjon på grunn av den høye kostnaden. Utviklet og maskiner MIG-15 og så videre.
  Men dette er ikke nok ... Hitler i 1949 kunne starte en offensiv mot USSR om sommeren, men gikk med på å forlenge våpenhvilen. Men selvfølgelig, i bytte mot en veldig tung hyllest som USSR gikk med på å betale.
  Mens tyskerne og japanerne fullførte verden ved å erobre resten av landene, prøvde Stalin å lage et supervåpen. Men forsøket på å lage en atombombe mislyktes.
  Stalin døde 5. mars 1953. Han ble etterfulgt av Beria. I motsetning til virkelig historie, klarte lederen av Sovjetunionen, som følte et sammenbrudd, å etterlate et skriftlig testamente om en etterfølger. Og ingen er bedre enn Beria uansett. Nei.
  Det viste seg at Stalin ikke tok feil.
  Da Hitler angrep Japan 20. april 1954, foreslo Beria krig på Det tredje rikes side.
  Führeren ble enige om at Sovjetunionen bare skulle gjenvinne det sørlige Sakhalin og Kuriløyene.
  Beria ble tvunget til å gå med på dette. Dog med tungt hjerte. Vel, nå har begge monstrene falt over Japan.
  Og kampene utspant seg med stor spenning. Hitler ønsket å beseire Japan før hun skapte atombomben.
  Det tredje riket brukte laservåpenskiver og pyramidetanker mot samuraiene.
  Den siste bilen var formidabel, og ugjennomtrengelig fra alle vinkler.
  Her rir Gerda og Charlotte på en pyramideformet tank og skyter mot japanerne.
  De er jenter så glitrende og ekstremt kjempende til det punktet av kolikk i lysken. Og våpnene deres rumler som et orgel.
  Gerda sang og blottet tenner:
  - Knekk, knus og riv i stykker! Dette er livet, dette er lykke!
  Charlotte, etter å ha knust den japanske selvgående pistolen med et velrettet treff, var enig i dette:
  - Knekk, knus og riv i stykker! Dette er livet, dette er lykke!
  Slik kjempet tyskerjentene.
  Og her er sovjeterne som kjemper på IS-10-stridsvognen. De kvinnelige krigerne avfyrer sin 122 mm kanon og synger:
  - Stalin bor i hjertet mitt,
  Slik at vi ikke kjenner tristhet ...
  Åpnet døren til verdensrommet
  Stjernene lyste over oss!
  Og Natasha knuser en japansk tank med et nøyaktig treff ...
  Hæren til USSR og Det tredje riket er mer kampklar og teknisk utstyrt. Likevel fortsetter krigen, og med varierende hell.
  Men selvfølgelig mistet samuraiene omtrent en fjerdedel av territoriet de to første månedene.
  For de tre månedene med hard kamp enda et kvarter. Slik var den nådeløse krigen.
  Sovjetiske tropper frigjorde den sørlige delen av Sakhalin, og beveget seg videre langs Kuril-ryggen. I tillegg kjempet tsarhæren også i Manchuria. Og det er allerede ganske smertefullt.
  Seirene fulgte etter hverandre. Og nye suksesser og prestasjoner.
  Seks måneder senere, den 20. oktober 1954, hadde Japan allerede mistet mer enn halvparten av sine eiendeler, og tapte tydeligvis. Og hun foreslo, i hemmelighet for Russland, en allianse mot Det tredje riket. Men Beria avviste ham ...
  Ved nyttår var mer enn to tredjedeler av territoriet til Land of the Rising Sun allerede gått tapt.
  Hirohito, som følte seg dømt, tilbød Fuhrer en fordelaktig fred. Men han ville bare overgi seg.
  I januar 1955 fullførte sovjetiske og tyske tropper japanernes nederlag i Kina. Og i februar ble samuraiene også slått i fjerne kolonier. I mars 1955 begynte kampen i selve metropolen. Hun hadde et veldig voldsomt temperament.
  Tyskerne og russerne avanserte sakte men sikkert. I august falt Tokyo, og 3. september 1955 kapitulerte Japan.
  Det ble en ny pause i krigene. Sovjetunionen kom tilbake til det sørlige Sakhalin og fanget Kuril-ryggen. Ikke for mye. Men på den annen side gikk volumet av den årlige hyllesten til tyskerne ned.
  Imidlertid forble Russland det eneste territoriet uavhengig av Det tredje riket. Den 20. april 1958 fant en flytur til Mars sted i Det tredje riket. En imponerende prestasjon. Den ariske tankens triumf. Men dette var ikke nok for Hitler.
  Sovjetunionen ertet fortsatt sin uavhengighet. Og dessuten, i stor hemmelighet forsøkte han å lage en atom- og hydrogenbombe. Selvfølgelig prøvde Hitler å trekke ut den siste "splinten" slik han trodde på planeten Jorden, for å fullføre den verdensomspennende konsolideringen.
  Og på Fuhrers fødselsdag 20. april 1959 begynte en ny krig med invasjonen av Sovjetunionen. Leningrad var nesten omringet og hadde kommunikasjon bare langs Ladogasjøen. Det er fortsatt et stykke vei til Moskva. Et sted ikke mer enn tre hundre kilometer. Tyskerne forsøkte ikke å angripe henne under den første krigen.
  Og nå rykker de. Og vi beveget oss med stor entusiasme. De har laserstråleskiver og pyramidetanker.
  Den røde hæren har bare T-54 stridsvogner, de mest massive. T-55, som nettopp har begynt å produseres. Og stridsvogner IS-10, utdaterte IS-4, og den nyeste, men slett ikke masseproduserte IS-12. Den siste tanken har en 130 mm kanon og ligner på IS-7. Vekten er omtrent sytti tonn.
  Tyskerne har mer avanserte pyramidetanker. Mannskap på to, med høytrykks- og elektromagnetisk pistol i 88 millimeter kaliber, men ekstremt pansergjennomtrengende. Og rustningen er flerlags og ugjennomtrengelig.
  Nazistenes luftfart er også mye bedre og mer perfekt enn den sovjetiske. Spesielt haleløse bombefly og jagerfly, samt diskoteker. Sistnevnte utvikler en hastighet på opptil ti lyd, og har et laservåpen. Og viktigst av alt, de er ugjennomtrengelige for håndvåpen.
  Siden en laminær jet strømmer rundt dem, og strømmen blåser alle skjell og kuler og fragmenter.
  Så tyskerne er på topp. Og viktigst av alt, de har mer styrke i kvantitet. Det er utenlandske divisjoner fra hele verden. Og de kjemper bevæpnet med mer avanserte maskingevær, eller angrepskarabiner.
  Nazistene er til og med bevæpnet med ultralydvåpen, og maskingevær med lasersikte, eller varmestråler.
  Hva bare Fritz ikke har. Det er også ballistiske missiler. Og ikke bare dette.
  Det er datamaskiner, og veiledning, og smarte bomber. Og veiledning på radarer, og på lyd og på varme. Og Fritz kan bruke stridsvogner som beveger seg under jorden med øvelser, og ubåter for én person. De har også små enseters tanker, der godt trente og godt trente barn kjemper.
  Selvfølgelig er kreftene ekstremt ulik. Og samtidig, for angrepet på Sovjetunionen, samlet Hitler hundre millioner soldater og offiserer bare i første sjikt. Og i Sovjet-Russland er hele befolkningen, inkludert babyer, litt over hundre millioner. Og i hæren var det mulig å samle, alle tropper ikke mer enn femten millioner. Og de er ikke den beste kvaliteten. Det eneste er at det ble gravd opp mange forsvarslinjer.
  Og selvfølgelig brøt nazistene, etter å ha gått på offensiven og hadde en overveldende overlegenhet i styrkene, nesten umiddelbart gjennom forsvaret. Og de beveget seg uten å stoppe. Og ti dager senere omringet de Moskva. Og slik begynte denne krigen.
  Men 1. mai 1959 styrtet Hitler uventet flyet sitt. Og det endret maktbalansen. Og i det tredje riket begynte en alvorlig kamp om makten. Det som ga USSR en uventet sjanse til frelse.
  
  STALIN KJØRTE
  Stalin ble styrtet av sitt eget militær i oktober 1941. Vel, det var forståelig, den forhatte kaukaseren hadde allerede fått alle. Ja, han ble ikke tilgitt for undertrykkelse. Militæret var misfornøyd, og spesielt Zjukov. Molotov støttet også handlingen, og Beria ble skutt på stedet. Stalin ble raskt forsøkt og skutt.
  Men alt dette førte til forvirring blant militæret, og tyskerne var i stand til å ta Moskva. Molotov flyktet til Kuibyshev. Mange soldater deserterte og overga seg. Japan angrep USA, så gikk Fuhrer inn i krigen. Og samuraiene invaderte Fjernøsten.
  Molotov, under disse forholdene, tilbød fred til Fritz. Hitler gikk med på å returnere Moskva i bytte mot Kaukasus. I tillegg ble høye erstatninger tildelt USSR. Jeg måtte gi både Leningrad og Arkhangelsk.
  Nazistene slapp hendene løs mot øst og byttet til USA og Storbritannia.
  Führeren truet Franco med okkupasjon, og Generalissimo gikk med på å la tyske tropper passere gjennom hans territorium. Gibraltar ble stormet av tolv utvalgte tyske divisjoner. Og han ble tatt på tre dager, hvoretter nazistene gikk inn i Marokko og begynte å okkupere Afrika. En del av de tyske troppene gjennom Kaukasus og Iran dro til India og Midtøsten. Og de tok over.
  De engelske troppene var mye mindre og mindre godt bevæpnet. Og kolonidelingene ønsket ikke å kjempe i det hele tatt. Massivt overgitt. Og tyskerne erobret den ene kolonien etter den andre. Britene tapte også på grunn av strekking av kommunikasjon, og mindre disiplin av troppene. I løpet av det førtiandre året erobret Det tredje riket nord og deler av sentrum av Afrika, Midtøsten og India, og slo seg sammen med japanerne.
  Og i februar førti-tre, etterfulgt av en landing i Australia. Og så angrepet på Sør-Afrika.
  Dermed erobret nazistene nesten alle britiske kolonier og dominanser.
  Churchill ba feigt om fred. Hitler nektet, så han tok allerede alt. Og i juni 1943 fulgte en amfibielanding i Storbritannia.
  Fire flotte jenter: Gerda, Charlotte, Christina og Magda. De sykler i en eksperimentell tank - "Panther" -2.
  Jenter er selvfølgelig barbeint og i bikini.
  Tanken deres fløy av bestandene og dro til kysten. "Panther" -2 er en god tank i prinsippet. Frontpansringen på skroget er 100 mm, tårnet er 120 mm, sidene er 60 mm, og hovedkanonen er 88 mm 71 EL. En slik pistol treffer britiske stridsvogner, til og med Churchills, på lang avstand.
  Gerda, ved hjelp av de bare tærne, trykket på pistolknappen og banket de britiske stridsvognene.
  Hun traff bilen og sang:
  - Ære til det tredje riket!
  Charlotte, den aggressive røven. Skjøt også mot fienden. Hun brøt gjennom frontalrustningen til Churchill og purret:
  - For våre strålende seire!
  Og hun skjøt også med bare føtter.
  Så kvitret denne jenta:
  - Vel, jeg skal treske deg!
  Christina er et veldig nøyaktig skudd. Hun brakk rustningen for ødeleggelsen som de ga noen penger.
  En rødhåret kriger med gullhår kvitret:
  - For det tredje riket!
  Og igjen, med barfot, lanserte hun noe som er fatalt. Og hvor er britene mot tyskerne. Fritzene har sterkere utstyr, bedre personell.
  Så skjøt Magda, og kuttet motstanderne. Og med bare foten rettet hun pistolen mot fienden. Og skjøt med brutal makt.
  Krigeren knirket og knurret:
  - For verdens høyere makt!
  Jenta var så glitrende her. Og banket motstandere. Ja, forgjeves tok statsminister Churchill kontakt med Det tredje riket. Hvem gikk han opp mot? Det var et knusende slag.
  Det er selvsagt ikke mottak mot Gerda. Hun er en jente med kolossal styrke.
  Og igjen vil han skyte med sin bare fot, og han vil knuse britenes masse.
  Deretter skal Charlotte skyte med bare tærne. Og så slår han mot Cromwell. Ja, britene får hornene grundig.
  Charlotte kakret.
  - Jeg er den kuleste personen i verden!
  Christina skyter også nøyaktig på fiender. Hun er en jente med stort potensial. Og skyter den, skyter den.
  Og skjellene hennes sendt av bare føtter er så dødelige. Og krigeren hylte:
  - For de høyeste prestasjonene!
  Magda tok det også og slo britene til det fulle. Bruk de bare bena. Beseiret de britiske troppene og knirket:
  - Det hele blir så kolossalt!
  Så viste krigeren tungen hennes.
  Kort sagt, jentene her er veldig kule. Og ikke dumt i det hele tatt. Og med bare hæler sikter de løp mot engelske stridsvogner og selvgående kanoner.
  Kort sagt, landingen var vellykket. Tyskerne slo også britene i lufta. Det nye jagerflyet ME-309 viste sin fullstendige overlegenhet over fienden. Som Focke-Wulf. Noe som skremte britene.
  Kort sagt, da London ble omringet. Og Churchill prøvde å rømme. Men det var ikke der.
  To tyske kvinnelige piloter Albina og Alvina skjøt ned alle eskorteflyene og tvang Churchills rutebåt til å lande. Den stolte statsministeren ble tvunget til å knele ned og kysse de bare føttene til skjønnhetene. Han kysset Churchill, beina til både Albina og Alvina. Og føtter, og fingre og hæler. Etter det ble jentene hans - Storbritannias statsminister tvunget til å slikke Venus' bryst. Som jentene elsket.
  Det er slik de er drittsekker.
  Storbritannia har falt. Og Fritz på en hvit hest, triumf.
  Adolf Hitler kunngjorde høytidelig:
  - Jeg tok flere hovedsteder enn Djengis Khan!
  Det gjenstår bare å beseire USA. Men dette tar litt tid.
  Hele 1944 gikk i utveksling av slag i luften og sjøslag. Tyske ubåter ble bedre og bedre enn amerikanske. Eller rettere sagt, de var allerede bedre, deres overlegenhet var rett og slett i ferd med å bli total.
  Führeren, som de sier, økte farten hans. ME-262 jagerfly og ubåter drevet av hydrogenperoksid dukket opp i serieproduksjon. Så Fritz har nå mye ressurser. Og det inkluderer mennesker.
  Slagskipet Bismarck ble bygget igjen i et akselerert tempo. Den ble lansert i mars 1944. Det nye skipet var dobbelt så stort med tanke på forskyvning som det forrige og tre ganger kraftigere våpen. Det ble også bygget hangarskip, og veldig kraftige.
  Et hangarskip som var i stand til å frakte hundre og tjue fly og med et strømlinjeformet skrog ble lansert i januar 1945.
  Det tredje riket forberedte seg på å hoppe. Året 1945 kom ... Den amerikanske flåten led store tap. Og Japan presset også fra vest på USA. Tyske fly ble mer og mer perfekte, essene økte.
  For eksempel, to piloter fra Det tredje riket - Albina og Alvina kalte dem A - en firkant, de scoret kontoer veldig raskt. Så langt har Huffman hatt rekorden. I juni 1945 brakte han kontoen sin til fire hundre biler og mottok som et resultat Ridderkorset av jernkorset med gyldne eikeblader, sverd og diamanter. Og dette er den femte graden.
  Men Albina og Alvina var allerede i ferd med å innhente ham. Med over tre hundre nedstyrte kjøretøyer hver mottok de Ridderkorset av jernkorset med eikeblader av sølv, sverd og diamanter. Men nå nærmet de seg allerede fire hundre. Og de ville ikke stoppe.
  Her trykket Albina de bare tærne på rattpedalene og kvitret:
  - Ære være det store fedrelandet!
  Og skjøt ned et par amerikanske fly.
  Alvina, som fortsatte å skyte, slo også. Hun skjøt ned to fly fra den amerikanske hæren med bare føtter og knirket:
  Vi er legemliggjørelsen av hat!
  Jentene skilte lag. De er veldig smidige i kamp.
  Albina avfyrte kanonen sin og hveste:
  - Ære til fedrelandet - pisken!
  Alvin var enig i dette:
  - Stor ære!
  Tyskerne presset amerikanerne veldig hardt. Og de tok kvaliteten på luftfarten deres.
  E-50 viste seg å være en god utvikling. Denne tanken viste seg med en pansergjennomtrengende og hurtigskytende kanon. Og med god frontbeskyttelse.
  Amerikaneren Sherman er ikke hans rival. Og Pershing også. E-50 viste seg å være et beist av en maskin.
  Tyskerne i det førti-femte året slo seg ned på Grønland, og skapte fotfeste i Canada. Samtidig vant det tyske diplomatiet Brasil over på sin side, sammen med Argentina, som lenge hadde vært lydig. Og promoteringen begynte fra de sørlige brohodene.
  Året 1946 ble avgjørende. Tyske og japanske tropper invaderte Mexico, og fanget nesten hele Canada, og invaderte også Alaska. Og så ble fiendtlighetene til slutt overført til USA. På dets territorium begynte virkelige kamper å finne sted.
  Og selvfølgelig viste de tyske stridsvognene i E-serien seg å være veldig farlige og kampkjøretøyer. Hvor er amerikanerne før dem. Fascistene har en slik styrke.
  Spesielt når Gerdas tankmannskap er på angrep og knuser amerikanske tropper.
  Hun har en bil i E-50-serien, smidig og rask. Hun har en løpslengde på 100 EL og et kanonkaliber på 105 mm. Hvis en slik pistol hull.
  Gerda trykket på joystick-knappen med bare tær, avfyrte et prosjektil, traff fienden nøyaktig og knirket:
  - Ære til det tredje riket!
  Charlotte, denne rødhårede jenta banket også, med bare tærne, mot amerikanerne og kvitret, og blottet tenner:
  Ære til våre uovervinnelige tropper!
  Kristina banket også på de kvikke, meislede bena med bare fingrene og ropte:
  - Ære til Wehrmachts heltemot!
  Magda, som brukte de lange grasiøse fingrene på de bare bena, banket og hylte også:
  - Ære til den uovervinnelige Wehrmacht!
  Og fire jenter vil ta det og brøle på toppen av lungene sine:
  - Vi er ekte ørner, og fulle av heltemot! Og vi flyr som fugler, sønner av det modige moderlandet!
  Gerda skjøt igjen med bare tærne. Hun traff den amerikanske bilen og hvisket:
  - Nei, ikke sønner, men døtre!
  Charlotte skjøt mot den amerikanske bilen, rev av tårnet og kvitret:
  - Selvfølgelig er døtre veldig heroiske!
  Christina slo motstanderen. Hun gjennomboret fienden gjennom og gjennom, og hveste og blottet tenner:
  - Vi er dødens virkelige maskiner!
  Magda skjøt også mot fienden. Hun brøt fiendens rustning, ramlet fiendens panne og ropte:
  - Og vi er de mest perfekte maskinene i verden!
  Og jentene hylte i kor:
  - Ære til Tyskland, ære, stridsvognene suser framover! Divisjoner i det tredje riket ønsker det modige folket velkommen!
  Kort sagt, tyskerne gjorde det veldig bra, og troppene deres scoret den ene seieren etter den andre.
  USA har selvfølgelig en sterk økonomi, men de tapte på teknologi. Spesielt stridsvogner og jetfly. Tyskerne hadde allerede ME-262 X i serieproduksjon, og dette flyet var både overlevelsesdyktig, hastighet over 1150 kilometer i timen, og bevæpnet med fem fly 30-mm kanoner. Amerikanerne kan ikke motstå en slik maskin.
  Tyskerne hadde også en XE-262 fugl, lett å produsere, nesten utelukkende laget av tre, veldig lett og manøvrerbar. Men XE-262, på grunn av sin for lave masse og høye hastighet, var også vanskelig å administrere og krevde svært dyktige piloter. Men han var stor for Huffmans stil, som fungerte i tilnærming. Og på nært hold knuste han amerikanerne.
  Men foruten Huffman, var det også to jenter som opptrådte: Albina og Alvina. De passerte tre hundre nedstyrte fly hver og mottok Ridderkorset av jernkorset med eikeblader av sølv, sverd og diamanter. Ridderkors med gylne eikeblader, sverd og diamanter har så langt bare Huffman, som skjøt ned mer enn fem hundre fly, og Rudel, det legendariske angrepsflyet, slått ut mer enn fem hundre stridsvogner, og mange andre bakkemål. Og sytten fly til.
  I Det tredje riket godkjente de også sjette grad av Jernkorsets ridderkors med platinaeikblader, sverd og diamanter, til de som når tusen nedstyrte fly, eller like mange knuste stridsvogner.
  I dette ridderkorset skulle minst hundre diamanter vært festet, og det ville vært større enn andre ridderkors. Så prisen var ikke bare hederlig, men også dyr.
  Albina og Alvina flyr over himmelen. De skyter ned Yankee-flyene og synger gjennom tennene:
  - Vakre jenter,
  Gode venner...
  Ville vært formidable gutter -
  Og flotte spark!
  Albina siktet flypistolen ved hjelp av de bare tærne, dunket amerikaneren og knirket:
  - Lys av muntre øyne!
  Og blunket til partneren hennes. Hun kuttet av motparten. Hun knuste fienden i stykker med bare tærne og kvitret:
  - For kommunismen og våre strålende seire!
  Albina korrigerte partneren sin og skjøt ned Yankee-flyet:
  - For arisk kommunisme!
  Og begge jentene bryter ut i latter.
  I mellomtiden fortsatte krigen. Amerikanerne tapte helt klart til den beste fienden innen teknologi og trening, og til og med ved bruk av utenlandske divisjoner.
  Spesielt Yankees har den viktigste Sherman-tanken. Vel, hvor er han mot den viktigste tyske E-50. Maskinen til nazistene hadde en frontalrustning på 250 millimeter, sidepanser på 170 millimeter og en vekt på sytti tonn med en motor på 1200 hestekrefter med en motorforsterker.
  Det skal bemerkes at Sherman ikke en gang kunne trenge gjennom den tyske siden, siden rustningen til E-50 skråner. Selv en Sherman med en sytten fots pistol, en Firefly, tok egentlig ikke en tysker om bord. Men denne tanken var ikke massiv.
  Og tyskerne tok selvsikkert den amerikanske tanken fra fem kilometers avstand. Dessuten har han en høy silhuett. Amerikanerne hadde Pershing noe bedre. Men denne tanken var ikke så massiv som Sherman, og fortsatt var dens 90 mm pistol ikke nok for en effektiv kamp.
  Bare "Superpershing" kunne trenge den tyske E-50 inn i siden. Fordelen med en pistol og et kaliber på 90 mm og en løpslengde på 73 EL. Men på den annen side er skuddhastigheten kun fire skudd i minuttet mot tolv for den tyske E-50, og vekten på femti tonn er for stor for en motor på 500 hestekrefter. Ja, og rustningen er utilstrekkelig. I pannen på den tyske hovedmastodonten slo amerikanerne likevel ikke gjennom. Og Fritz hadde også en E-75 med 128 mm kaliber kanon og 210 mm sidepansertykkelse under bakker, med enda bedre beskyttelse og en motor på 1500 hestekrefter.
  Så helt fra begynnelsen tapte USA. Bare T-93-tanken, nærmere bestemt en selvgående pistol som veide nittitre tonn, med en frontalpansertykkelse på 305 mm og en 155 mm kanon, kunne kjempe mot de tyske mastodontene.
  Men kjøreytelsen til denne selvgående pistolen var uviktig, det samme var brannhastigheten. Og tyskerne ødela den med fly.
  Så amerikanerne som helhet hadde det ikke bra, og tapte håpløst.
  Og de tyske troppene kom nærmere og nærmere New York og Washington.
  Truman tryglet Hitler om fred.
  Men Führeren ønsket bare fullstendig overgivelse uten noen betingelser. Washington ble omringet. Og nazistene begynte et angrep på den amerikanske hovedstaden.
  Tankmannskapet til Gerda kjempet for en lysere morgendag. Og han vant uten problemer.
  Jenta begynte til og med å skyte ikke bare med bare tærne, men også med de skarlagenrøde brystvortene. Og det hjalp mye.
  Charlotte skjøt også ved å trykke rubin-nipplene på joystick-knappen og kvitre:
  - Kommunismens storhet ligger i å ikke være en fisk, men en hval!
  Christina, skytende, trykket på knappene på styrespaken, bemerket:
  - Og vi tyskere skal bygge kommunismens største!
  Magda, som skjøt røde brystvorter mot motstanderne sine, utstedte aggressivt:
  - Den lyseste kommunismen! Bare opp, ikke et steg ned!
  Gerda pekte kanonen med bare tær og snudde den amerikanske haubitsen med et velrettet skudd, bekreftet:
  - For arisk kommunisme!
  Etter Washingtons fall kapitulerte Amerika snart. Og det skjedde 31. januar 1947.
  Den andre verdenskrig er over. Og Hitlers oppgang til makten falt sammen med Amerikas kapitulasjon.
  Det så ut til å være en lang periode med fred. Faktisk er alle kriger over, USA er tatt til fange, og hva mer kan du ønske deg? Men det var en supermakt til med kolonier: Japan. Og Hitler ønsket å erobre den også.
  20. april 1953 begynte en ny krig for ominndeling av verden. Sovjetunionen eksisterte fortsatt i en avkortet form. Militæret som kom til makten etter Stalin, satte Voznesensky som den formelle hovedregjeringen. Denne lederen klarte å delvis gjenopprette den russiske økonomien. Og han tilbød Hitler Sovjetunionens deltakelse i krigen mot Japan. Han gikk med på det, men på betingelse av at Russland bare ville returnere Primorye, Sakhalin-øya og Kuril-kjeden, som tidligere ble tatt til fange av samuraiene.
  Så Voznesensky fikk en ny sjanse til å gjenopplive USSR, og delvis rehabilitere imperiet.
  Kampene utspilte seg for fullt.
  Alenka og teamet hennes kjempet på en ny, eksperimentell T-11 tank. Denne bilen var tung og godt beskyttet. Frontrustningen hennes nådde 300 millimeter med en maskinvekt på sekstiåtte tonn og en 130 mm kaliberpistol. I mellomtiden er hovedtanken T-54 fortsatt i USSR, noe som heller ikke er dårlig i det hele tatt.
  Og Alenka og partneren hennes skyter fra en kraftig pistol på lang avstand. Japanerne har selvfølgelig sine egne biler. Spesielt her er E-75, kopiert fra tysk modell under lisens. Men denne tanken er allerede noe utdatert.
  Og Alenka slår ham ut med bare tærne. Og hun sender prosjektilet nøyaktig ende-til-ende.
  Jenta kvitrer:
  - Ære til kommunismens æra! Ære til Lenin i hjertene!
  Dette er faktisk en skjønnhet av høyeste standard.
  Anyuta skyter også med de bare fingrene med meislede ben og knirker:
  - Jeg er en veldig kul kriger, og det er som en klokkedukke!
  Alla fyrer også etter tur. Denne jenta slo samuraien og sa:
  - I lys, varme og vinds navn!
  Og selvfølgelig bruke bare føtter.
  Og så landet Maria. Hun er en jente med enorm åndelig styrke. Hun knuste en japansk tank og kvitret:
  - For mektig kommunisme!
  Og bukket under for hennes bare hæl.
  Og til slutt skjøt hun ved hjelp av en barfot og Marusya. Jenta traff fienden og hvisket:
  - Ære til tiden med en bedre verden!
  Og hvordan hun plystrer ... Dette er virkelig en veldig kul jente.
  Det sovjetiske stridsvognmannskapet gjør en god jobb og henter regninger. Jenter tar selvfølgelig raskt ledelsen. De har også den beste bilen for den røde hæren.
  Og Gerda kjemper på en pyramideformet tank. Denne bilen er allerede mer avansert og har kun to besetningsmedlemmer.
  De, sammen med Charlotte, skyter mot japanerne, og de er ekstremt effektive.
  Gerda, med bare tærne, trykket på joystick-knappene og traff den japanske bilen og hvesende:
  - Og samuraien fløy til bakken under press av stål og ild!
  Charlotte skjøt også mot henne ved å bruke de bare fingrene på de meislede bena hennes, og hveste:
  - Men vår Wehrmacht fra taigaen til de britiske hav, alle er millioner av ganger sterkere!
  Magda og Christina slåss i en annen pyramideformet tank.
  Terminator-jenter er ekstremt stridbare og kolossale i styrke.
  Og så skyter Christina, bruker de bare tærne og slår japanerne.
  Så skriker han:
  - Vår tid med seire foran oss!
  Magda skyter også mot fienden. Demolerer tårnet fra samuraien og skriker:
  - Og prestasjonene venter enda kulere!
  Og igjen, med bare tær, tjener han på systemet og ødelegger fiender.
  Ja, det er jenter som vil stoppe en galopperende hest og gå inn i en brennende hytte.
  Krigerne overvant fienden og tok seg gradvis oppover.
  Japan tapte. Og tyskerne brukte et formidabelt våpen - diskoteker.
  Disse flygende tallerkenene kjente ingen like.
  Her kjemper Agatha og Adala på en diskett. Krigere kontrollerer maskinen ved hjelp av joysticks, og distribuerer denne kraftigste enheten. Og så knuser de motstandere. Og de treffer med varmestråler fra luften. Bokstavelig talt ødelegge kraften til rivalene.
  Agatha skyter mot fienden og brøler:
  - Gal min lidenskap!
  Og med en bar, rund hæl, som om du trykker.
  Adala, som skyter mot fiender, erklærer selvsikkert:
  - Det er bare kraft!
  Og han bruker også bare tærne mot fienden.
  Jentene spredte seg virkelig. Og slike, la oss si rettkjempende skjønnheter.
  At det knapt er noe igjen av Japan.
  The Land of the Rising Sun tapte. Og akk, det virket nesten håpløst.
  Samuraien møtte teknologisk overlegenhet. Og en meget alvorlig motstander når det gjelder operativ planlegging.
  Japan beseiret Russland i sin tid, men nå tapte det for koalisjoner.
  På slutten satte det tredje riket til og med i gang et atomangrep på øyene, og den stigende solens land kapitulerte.
  Som et resultat ble erobringen av kolossale land fullført. Det tredje riket kjempet imidlertid litt mer i Latin-Amerika, og gjennomførte ytterligere beslag av territorium.
  Men når hele verden er under Det tredje riket, erter det fortsatt frie USSR Führeren.
  Og 20. april 1957 begynner aggresjonen mot Russland. Og kolossale krefter rykker frem mot USSR.
  Hva kan den røde hæren regne med under disse forholdene? Styrkene er allerede svært ulik.
  Men tilsynelatende har russere og andre nasjonaliteter fortsatt noen beregninger.
  Og de kjemper hardt.
  Natasha, Zoya, Augustine, Svetlana kjemper mot nazistene.
  Jenter tradisjonelt barbeint og i bikini. Og dette er deres trosbekjennelse. De kjemper med vill voldsomhet.
  Natasha, som skyter fra et maskingevær, bemerker:
  - Hva er vi gode på, at vi vet å kjempe!
  Zoya, som skjøt mot fienden, var enig:
  - Vi kan!
  Og kastet en granat med bare tærne.
  Augustina skriblet mot nazistene med et maskingevær, og ropte med stor spenning og kastet en granat med den bare hælen:
  - Jeg er ondskapens ødelegger!
  Svetlana, som også skjøt mot fienden, og skjøt nøyaktig, klippet ned fiendene og kastet en pose med eksplosiver med bare foten, på grunn av hvilken tanken snudde, ga provoserende ut:
  - Jeg skal male det tredje riket til pulver!
  Og jenta stakk ut tunga igjen.
  Her er krigerne. Med dem kan du kjempe mot nesten hvilket som helst monster. Og til og med Hitlers.
  Natasha, som skjøt mot nazistene og forsvarte Moskva, sang:
  - Vi er knust av hordens åk,
  Vi er undertrykt av de vantros åk ...
  Zoya, som skjøt mot Fritz, og lanserte de bare tærne med føttene, ga ut en morderisk fløyte:
  Men det koker i blodårene våre
  Slavernes himmel ...
  Augustina, som skjøt mot nazistene og opptrådte veldig energisk, og ga en granat med sin bare hæl, fortsatte:
  Og fra de fantastiske breddene,
  Til bredden av Kolyma ...
  Svetlana sang med vill lidenskap og lekte med musklene i beina, og presseflisene ga ut:
  Alt dette er vår jord,
  Alt dette er oss!
  Og her var jentene, må jeg si, med stor innbilskhet og kolossal aggresjon.
  Ingen kan stoppe dem, ingenting kan beseire dem. Onde ulver knuser fienden, onde tigre hilser heltene.
  Eller kanskje heltinner. Her er gamblingjentene på den høyeste flukt av en fugl.
  Og hvis de kjemper, så fra hjertet ....
  Og Alenka med mannskapet hennes på T-13-tanken. En maskin som er klar til å motstå de tyske, pyramideformede komposisjonene. Jenta skyter mot fienden og synger:
  - Tankene våre, det er bare et mirakel,
  Fra ørkener til nordlige hav!
  Vi vil rive deg fra hverandre, tro Judas,
  Det forferdelige dyret vil bli ødelagt!
  Anyuta bekreftet med raseri, og skjøt også mot fienden ved hjelp av hennes bare tær:
  - Jeg skal rive fienden og male dem til pulver.
  Alla byttet på å angripe fienden ved hjelp av de bare tærne og kvitret:
  - For den røde kommunismens storhet!
  Maria banket også fienden, og gjorde et velrettet skudd med bare underekstremitet og brølte:
  - For vakre seire!
  Marusya beveget også fienden ved hjelp av bare tærne, som om hun slo ham, og ropte:
  - For kommunismens høyeste ideer!
  De fem kjempet mot nazistene som terminatorer.
  Og sovjetiske piloter kjempet også på himmelen. Spesielt Anastasia Vedmakova og Akulina Orlova.
  De kjempet som episke kvinnelige helter. Ved hjelp av bare tær sendte de luftprosjektiler. De traff fiendene veldig treffende.
  Anastasia trykket den røde brystvorten sin på joystick-knappen, slo fascisten og kvitret:
  - Ære til kommunismens ideer!
  Den halvnakne Akulina skjøt mot fienden med jordbærnipler og kurret:
  - Ære til heltene i USSR!
  Dette er varme og sterke jenter her. Hvordan de kjemper som ekte beist. Og de har overmenneskelig lidenskap og kolossal styrke.
  Anastasia, som knuste nazistene, sang:
  - Over den uheldige planeten hang,
  Onde Fritz syder mørke ...
  Okkupanten hater øksen sin,
  Skjerp og hugg av hodet!
  
  Men han er ikke en bonde,
  Og ikke for alltid gå under åket ...
  Gjør onde fiender til ildsjeler,
  Vil bli verdens hersker!
  Og så er det Elizabeth på T-55-tanken. En maskin med en kraftigere 105-millimeter kanon enn T-54 og klar til å kjempe mot fiender.
  Jenter i tanken, selvfølgelig, i bare en bikini.
  Elizabeth trykket på joystick-knappen med bare tærne, skjøt ganske nøyaktig mot fienden, og kurret:
  - For kommunismens Russland!
  Så skjøt Ekaterina etter tur ved å bruke den skarlagenrøde brystvorten til å skyte.
  Hun traff nazistenes tank og kurret:
  - For suksess med å bygge kommunismen!
  Elena skjøt også mot motstanderen med bare tærne. Hun knuste tønnen til en pyramideformet tank, gjorde det hele treffende.
  Så kvitret hun:
  - Det lyseste vi vil ha kommunisme!
  Så lupanula og Euphrasia, selv om hun vanligvis bare er en sjåfør. Men jenta slo veldig nøyaktig, og slo av munnen på nazistenes tank.
  Så kurret hun:
  - Vår kommunisme er lysere enn solen!
  Jentene på tanken er barbeint og i bikini ser veldig vakre og karismatiske ut. Og de har bryster med slike skarlagensrøde brystvorter.
  Elizabeth sang med glede;
  La oss knuse åket, tro fascismen,
  Om nødvendig skal jeg flytte fjell....
  Det vil komme en epoke, kommunismens epoke,
  Jeg vil fly til himmelen med en sang!
  Og igjen vil jenta med den skarlagenrøde brystvorten trykke på joystick-knappen og treffe nazistene.
  Så Fuhrer vil ikke finne det litt.
  Med slike jenter er det klart at Sovjetunionen fortsatt lever, og Hitler kan ikke bryte det så lett.
  
  
  
Оценка: 1.00*3  Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"